Carter Nick : другие произведения.

81-90 koleksiyonu müfettişler hakkında Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  81-90 koleksiyonu müfettişler hakkında Nick Carter
  
  
  
  81. Кремлевское ilgili http://flibusta.is/b/663741/read
  
  The Kremlin File
  
  82. İspanyol iletişim http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Spanish Connection
  
  83. Komplo kafa ölüm http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Death s Head Komplo
  
  84. Pekin dosyası http://flibusta.is/b/690087/read
  
  The Peking Dosyası
  
  85. Korku buz terör http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-trap Terör
  
  86. Katil: Kod adı Akbaba http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': Code Name Akbaba
  
  87. =================================
  
  88. Ватиканская vendetta http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatican Vendetta
  
  89. Belirti Kobra http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Sign of the Cobra
  
  90. Satan adam kendi ölümünü http://flibusta.is/b/678851/read
  
  The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Кремлевское ilgili
  
  
  çeviri Aslan Шкловского
  
  
  bellek oğlu Anton
  
  
  
  
  
  Bölüm 1
  
  
  
  
  
  
  
  Kaçırmak amerikan uçağı artık imkansız. Biliyorsunuz bu, onu biliyorum, ve her bir pislik, hiç bir gazete okur, bilir.
  
  
  Ama neden бортпроводница yarış 709 ada, Grand Лаклэр çok yakın esmer tenli черноволосым yolcu, oturan bir etrafında ön koltuk? O, onunla karşı girişimde bulundu?
  
  
  Короткоствольная şey, o her zaman saklarım altında üniforma, подогревая göğüsler arasında, hangi ben zevkle izledim baştan uçuş. Gibiydi, herkes uyuyor, ve ilk başta bana öyle geldi ki, bu adam biraz ona dokunuyor sağlar ve daü bir şey yapmak istiyordu. İyi bir havayolları, bir müşteri hala kral. Ve ne zaman o biraz приоткрыла zip, onun sıkı tunik, onu zaten dört gözle bekliyordum oyunu gözetleme. O kadar çekti parlak metal bir parça, bir an için засверкал bir ışık ışını.
  
  
  O yatırım ego avuç içi, döndü ve gitti kapıdan, ön kabin. Adam ayağa kalktı ve tekrar baktı geçit, silah açıkça görüldüğü ego sağ elinde. Vardı Luger " bir наплечной bir kılıf altında kurtköy, ama biliyordum hemen привлеку dikkat ego yaparsam adım ona. Stiletto oldu замшевой deri kılıf var, sağ ön kol. Onu kullanabilir, sessiz yay mekanizması için gizlice serbest ego elimi tuttu, ama atmak ego - başka bir konudur. Bir adam görür. Şansı vardı ateş önce onu ego, örneğin.
  
  
  Kadar hala buluşuruz, ne bir eylem var, en büyük başarı şansını veriler diğer şartlar altında, karar değil bana göre. Herkes uyandı gürültü çekim kabin. Onu duydum etrafında şaşkın sesler yolcu, подпрыгивающих kendi alanlar. Sonra yüksek sesle çözüm araştırma görevleri. «Her şey sakin. Uçuş yönü değiştirildi. Havana kalmak sağ salim. Panik yapmaya gerek yok ».
  
  
  Vardı vurgu: ispanyolca. Yanımda Tara Sawyer derin içini çekti ve Randall Fleming için ee arkasından nefes aldı.
  
  
  'Sakin ol..- Onu fısıldadı, kelimeler değil, sessizce,. -Almak için deneyin kadını susturdu.
  
  
  'Küba? Ama ya bir sözleşme ile ilgili görev yeniden yapılabilir uçaklar?
  
  
  Hiçbir zaman açıklamak. Sadece, kime bu paçayı Küba'da olarak, emlakçılar, Castro ya da büyük bir ego arkadaş okyanus. Ama eğer düşünecek ve kapattığı anda, o bulmak mümkün olacak kendisi. O böyle bir aptal.
  
  
  Adam koştu karanlık bakışları yolcu. Ego gözleri bir an için durdu bizi, sonra kaldırdı ıh değerlendirmek için tepki arkamızda.
  
  
  Onu yavaş yavaş tarafa döndü, sanki bu kız konuşmak yanımda. Gizli искривленным omuz, elim kaymış ve altında bir yaka yan «Люгера». Adam çekti dikkatini bana.
  
  
  Kabul edildi, yolcular silahlı değildi. Onu yatırdım silah sol elinde. Onu oturdu geçişte sağda on-the-go bir uçağın ve böylece susturmak kolay değil, ego kalkarken. Onun tetiği çekti.
  
  
  Silah uçtu ve ego eller, ve onu tekrar vurdu. Önce ego bembeyaz gömlek kızardı. O düştü, yatağında kapıda asılı kaldı orada, sanki çivilenmiş onu. Ego ağzını açtı ve çığlık, bir ve geldi. Ego dizleri titremeye başladı, ve o düştü. Birisi kapıyı itti öte yandan, ego, ama vücut guzel bir geçit. sonra benim iki İlk atış onu öne fırladı.
  
  
  Arkamda duydum onu histerik bir kadının çığlık. Moral başladı, kontrolden çıkmak. Onu çekti ceset bir bacak, ve kapı açıldı. Tabanca бортпроводницы kapısında vurdu. Gözlük ıslık geçti benim koltukaltı, parçaladı benim ceket ve hareket devam etti ve kendi yörüngesini kadar çığlık uçağın bildirdi bana, birisi yaralandı. Onu, güvercin, yakaladı kızı kolundan yapılan dönme hareketi, o kadar düşürdüm tabanca. O ıso tüm gücü ile çalıştı savunmak, deneyerek, kendi, uzun, sivri tırnaklarını benim yüz zorunda kaldım. bırakın kendi luger kesmek için onu yumruk karate ve boyun. O lessly düştü kollarıma, ve ben onu terk ceset ve onun arkadaş. Onu aldı, üç tabanca, iki koydu ve bir anda tuttu «Luger» hazır.
  
  
  Ben bilmiyordum kabin. Uçak sallanmaya başladı, aniden yön değiştirdi ve önemli ölçüde stahl düşmeye okyanus. Onun dengesini kaybetti, uçtu kapıdan kabin zorunda kaldım kapmak için kapı çerçeve.
  
  
  Pilot yatıyordu yüzükoyun koltuğa провисая kolu yönetimi. Etrafında mermi yarası sırt kanıyordu. Onun üzerinde duran bir denizci. Başlangıç pilot uygulamak için çılgınca bir çaba, geri dönmek için bir uçak üzerinde doğrudan bir parça. Yardımcı kopardı pilot volan ve çalıştı kanamayı durdurmak için mendil. O da aynı başarı ile denemek ve durdurmak Niagara şelalesi. Başlangıç pilot aldı, bir uçak geçti, otopilot. O döndü, muhtemelen yardımcı olmak için штурману, beni gördü ve dondu kaldı. Tabii ki, aldı beni marque trust üç numara.
  
  
  Onu itti «luger» kılıfa ve göz kırptı emu. «Biz uçmak Grand Лаклер. Onlar savaşı kaybetti ».
  
  
  Başlangıç için ikinci bir pilot izledim mimmo beni bir karmaşa koridorda. Pilot aniden döndü tutarak pilot tek eliyle ve bana baktı. O ölümcül мучнистые. "Sen kimsin, terzi al?"
  
  
  «Янтье Параат». Onu, pilot başını salladı. - "O öldü mü?"
  
  
  O, başını salladı. Başlangıç pilot bana baktı.
  
  
  "O vurdu Howie ... бортпроводница!" Sonra ego beyin geçti ikinci viteste. 'Sen . .. Merhaba . ne yapıyorsun tabanca ile?
  
  
  Onu, güldü emu. «Heyecanlı değil misin, ne oldu bana? Size daha iyi iletişime konaklamanızda, havaalanı yakınında ve kennedy, ny ve geri rapor. O zaman hemen sormak var mı, Nick Carter silah taşıma ruhsatları gemide. Söyle onlara tartıştık Timothy Уайтсайдом. Bu durumda, eğer unutursanız, o başkan bu havayolu.
  
  
  Onlar baktı arkadaşının arkadaşı. Başlangıç pilot düştü yere, hiç ayırmadan, beni, göz, ve yüklü radyo. Romatizma geldi bir süre sonra. Muhtemelen onları çekmek zorunda kaldı Уайтсайда için çöp. Ego bir ses saçma heyecanla ve öfkeyle. Onu biliyordu, ne düşünüyor ihlalleri sipariş. O zaten yetenekli bir cinayet varsa, bir ego bir uçak gelmişti geç bir dakika.
  
  
  Bu arada diğer iki бортпроводниц kokpitte geldi her yıl. Onlar hızlı bir şekilde hissettim, bu durum tekrar kontrol altına yerleştirip ve üzerinden ses sistemini yatıştırıcı mesajlar.
  
  
  Onu elle yokladı, nabız pilot. O нерегулярен. Ona bildirdi штурману ve önerilen bitki ego boş arka koltuk.
  
  
  Onun emu hala çok seviyordum, ama o fark emu benim yardıma ihtiyacım var. Biz отцепили pilot ve yaralı ego ile geri cesetler koridorda. Sarışın üniformalı şanslı katlanmış kol dayama arasında üç boş koltuk için biz-ebil koymak bir ego. O oldukça rahat bir konumda, ama içimde bir his vardı, ne ego rahatsız değil çok daha uzun.
  
  
  Bir бортпроводниц vermeye gönüllü ilk yardım ve Tara Sawyer ayağa kalktı, onun yanında. Baktı bir an, ve sonra dedi ki: «Bırak beni. Onu hallederim. Senden başka bir sürü del ».
  
  
  Biz denizci bıraktı pilot kızlara. Biz taşındı hala tek başına baygın бортпроводницу boş alan bir pilot arkasında.
  
  
  Onu iyice aradım onu, ama artık silah bulundu. Onun iyi bağladı hey, ayak bileği ve el bileği o isterse diye bir şey denemek ile zehirli tırnakların ne zaman uyanır. Biz alıp ölü korsanı dolap, yolcuların görmedim, ego, ve geri başlı bir kabin. Başlangıç ikinci pilot hala baktı solgun ve endişeli. Diye sordu durumu hakkında bir pilot, ve benim romatizma ego memnun. O lanetli. - Келере ... Gibi onlar gemide almak için bu silahlar? Ya siz?'
  
  
  «Var bu çözünürlük, söylediğim gibi. İki tabanca sakladı altında sutyen. Zarif, öyle değil mi? Bildiğim kadarıyla, mürettebat denetlenir silah.
  
  
  İki erkek yayınlanmış фыркающие sesleri tanıma, exploit. Merak ediyordum nasıl bir şey olduğunu ikinci pilot. Bize söyliyecek geçmek için hala uzun bir yol var.
  
  
  «Sence, sen hala getirirsin uçak Port-of-Spain, ya da istediğin için onu aldı mı?»
  
  
  Ego kaşları kavisli. O düşündüm подшучиваю bitti. "Sen söyle, sen-ebilmek yönetmek bu uçak?"
  
  
  Onun cüzdanını çıkardı ve gösterdi lisansı. O, başını salladı. «Teklif için teşekkürler, ama onun ego yaparım».
  
  
  «Eğer fikrinizi değiştirirseniz, onu hazır sizi ben alayım» dedim. «Yanında olacağım».
  
  
  O güldü ve o umut, o rahat. Onu, çıktı tüm kabinler. Görevli içki servisi yapmadan denedim ve sakin bir yolcu. Diğer veriyordu oksijen yaşlı adam. Muhtemelen kalp krizi geçirmiş. Tara Sawyer hala meşguldü bir pilot. Sessiz ve etkili. Onu hey severdi daha fazla. Değil pek çok kadın sessizce tedavi benzer bir durum. O baktı, onun yanında durdu. «O dayanamaz, Nick».
  
  
  «Yok, tamam».
  
  
  Oturan bir pilot, ilgili бортпроводница başladı gelmeye. Ee gözleri açıldı, birbiri ardına, ve işte keşke elini yükseltmek için pat ноющую boyun. O zaman fark ettim ki, elleri bağlı, çalıştı, etrafına bakmak. İğne zarar, neden bu hareketi, tek aktarma ff. 'Oi . .. ", - o yakındı. 'Boynum.'
  
  
  Kaldırdı, beni gözler.
  
  
  «Kırık değil», - kısaca açıkladı. «Ve sana almak gerekmez nazar çekim».
  
  
  Gözlerini kapattı ve kandırdı dudaklar. Onun değil bir otel için, o tekrar bilincini kaybetti, çaldı ve bir etrafında diğer uçuş görevlileri. Onu istedi, onu getirmek için bir bardak viski ile su istedi emin olmak için onun arkadaşı içtim. O dikkatle yerine benim emir üzerine eğilerek kızı sandalyede çıkardı başını çene ve dökme içki hey boğaz. Kız сглотнула, заткнула ağız ve soluk soluğa, ve бортпроводница fırlattım viski atmosferik hava. Bunun bir parçası viski geldi, onun için bir üniforma.
  
  
  Ona sordu: «gördünüz mü onu daha önce bu kadar güzel bir uçuş?»
  
  
  Yüksek bir hostes ile cerro дымчатыми gözleri, выпрямила sırt ve bana baktı. Şimdi o bitti yardım edecek yolcuların, sesindeki geliyordu sağduyulu bir öfke. «Hayır, Edith, kız yürütmektedir genellikle uçar ile bizi aradı kısa bir süre önce kalkış için, söylemek için, hasta olduğu için, ve yolladı arkadaşı. Oy bu kız!
  
  
  "Bu parça olur?"
  
  
  «Ne kadar onu bilmiyorum, ilk defa oldu. Genellikle havaalanında, yedek, hostes, ama bugün bize bir etrafında bu kız gelmedi ».
  
  
  Onu sorguladı. «Gerçekten de kimse olduğunu düşündüm bir daha, bir daha tesadüf?»
  
  
  O sadece bana baktı. «Efendim, havacılık-posta бизнесявляется her zaman bekleyebilirsiniz şey son dakika. Sorduk kıza bir kaç soru ve ne zaman ortaya çıktı, o anlar bir meslek, aldı onu yanına. Ve aslında, sen ne biçim polis?
  
  
  «Kime, bugün şanslı. Misiniz atmak pilot battaniye? Tüm bu insanlar düşünürler, sanki gördükleri bir ceset ».
  
  
  O acı acı baktı kızıl saçlı бортпроводницу yürütmektedir оправлялась sandalyede ve отшатнулась.
  
  
  O bana baktı gibi, yaralı bir kuş gibiydi, atlama ve orman patika çocuk aç bir kedi. Onu sel yanında. Kadınlar daha kolay konuşmak için benimle, eğer onun ıh korkutmak istemem. Onu denedim bakmak için daha sempatik.
  
  
  «Ne zaman çıkacaksın üzerinden hapishane, artık görünmesi çok lezzetli görünüyor, şimdi olduğu gibi, kardeş. Cinayetten master plus tüm hazır olduklarını vermek için uçak kaçırma. Ama, öte yandan, eğer biraz çalışırsanız bana, bana layık romatizma, belki onu yapabilirim sizin için bir şey yapmak. Adın ne?'
  
  
  O cevap verdi, ve bana öyle geldi ki, ben bir şey yakaladı umudu ve beklentisiyle onun ince gergin bir sesle. - «Mary Austin».
  
  
  "Ve senin erkek arkadaşın mı?"
  
  
  "Juan ... cardoza cinayetinden dolayı tutuklusun ... Nerede o?"
  
  
  Onu dedi hey, fazla uzatmadan. 'Geç nen düşünüyorum.'
  
  
  Öğrenmek gerekiyordu onun tepki. O bana söylemek gerçekten mi ökseotu bu ile ilgili bir şey. Onun yüzüne baktı, sanki onu kaptı onu eklemek dolar tel Var nah akmaya başladı gözyaşları.
  
  
  Onu devam etti samimi bir ses tonuyla. «Söyle bana hakkında daha fazla Juan, Mary. Kim o?'
  
  
  Onun sesi gibiydi sağır, anlattı hıçkırıklar arasında. «Kübalı bir mülteci. O kırdı, ve emu dönmek zorunda kaldı. O dedi, ne oldu, akrabalık, Castro, ve onlar neden emu zarar bu ».
  
  
  Onu düşündüm, o daha fazla gibi çalışan gizli polis. Bu oldu, zorluk mülteci; asla kim olduğunu biliyor musun aslında delle kaçtı ve çalışan düşman ».
  
  
  "Ne zamandır biliyordun ego?"
  
  
  'Altı ay.' Görünüyordu bir çocuk gibi ağlayan, üzerinde kırık bir oyuncak. «Ben bir araya geldi zaman onunla çalıştı « Eastern Airlines » uçuş sırasında Miami. İki pazar önce o istedi ayrılmak işten. Emu yardım etmem gerekiyordu. O miras para Küba ve o ıh alacak, biz evlenmek. Şimdi . .. öldürdün ego ».
  
  
  «Hayır, Mary, sen onu öldürdün, ne zaman sevk emu tabanca ile vurdu pilot».
  
  
  O yüksek sesle зарыдала. Yolcular hayretle bakmadılar. bazıları hala korkuyor.
  
  
  «Ben ateş ettim ... bir kaza oldu ... bir denizci bana saldırdı ... o vurdu beni ... ben ... ben istedim tetiği ... onu ... onu sadece bir otel için oni ders değişti ... '
  
  
  Onu ayağa kalktı, bir yere koymak, kol dayama ve onu koymak için üç koltuk. Onu sormak istiyorum Hawk için bir şey yapmak nah. En azından, o bilmiyordu, ilk kullanım kuralları silah: asla bir adım ötesinde bir tabanca değil planlıyorsanız, ego kullanabilirsiniz. İkinci kural: çocuklar ile oynamak zorunda револьверами.
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 2
  
  
  
  
  
  
  
  Ne zaman benim patron, David Hock, çağırır beni N3, bu benim resmi kaynak olarak ilk Killmasterа, onu biliyorum, o verecek bana imkansız bir hedef koydum görevi.
  
  
  Genellikle zaman yanında kimse yok, o çağırır beni Nick. Ama ne zaman o öksürük ve diyor N3, onun ilk şey sanırım, ne yapmam gerekiyor iki katına hayat sigortası. Ne yazık ki, bize bir şirket değil, o kadar çılgın bir için sigorta beni, bu yüzden bunun bir önemi yok.
  
  
  Onu rapor geldi. Var AX en fakir kurmay-daire tüm istihbarat servisleri. Çocuklar etrafında CIA ve FBI, dönüp bu ve üyelerine gizli servis memnun etmek daha da zor. Onlar için en iyi seçenek, çünkü onlar başkanın koruması.
  
  
  Onu yorgundum. Onun yerine sıkıcı işi ve sabırsızlıkla bekledi birkaç hafta balıkçılık, kuzey Michigan. Hawke пододвинул bana bir gazete aracılığıyla, sandalye, закашлялся ve dedi ki: «N3, anlamıyorsun, ne demek?»
  
  
  Onu verebilir romatizma önce okudum gösterişli başlık: «Zorluklar».
  
  
  
  
  GENERAL HAMMOND
  
  
  ÖLDÜRÜLEN ФЛАЙРЕ
  
  
  
  
  Bence çok amerikalılar biliyor Hammond. Bunu yapmak için, onların hakkında bilmeniz gereken adası Grand Лаклер. General orada bir diktatör. Ben adaları idi acıklı bir hikaye. Sonra o fethedildi ispanyollar, eline fransızlar, daha sonra yakalandı ve ingilizler tarafından. Nüfus 90 yüzde siyah kölelerin torunları getirilen Afrika çevresinde çalışmak için şeker tarlaları ve ormanlık alanda. On yıl önce adalılar karar referandum ile kırmak için ingilizler ve ilan etmek, bağımsız bir cumhuriyet. Orada stahl hükmetmek lazım Randolph Fleming
  
  
  Fleming oldu, en yetenekli ve en popüler kişi adada. O yapılan önemli değişiklikler ve stahl halkı için gerçek bir baba. Sonra ego düştü. O çok fazla verdi, askeri, ve onlar da ayaklandı. Fleming kaçtı amerika Birleşik Devletleri, nerede, emu verilmiş siyasi sığınma. Hammond iktidara geldi ve esir insan, olması gerektiği gibi bir askeri diktatör. Şimdi Hammond ölmüştü. Kaza mı? Belki hayır. Bunun önemi yoktu. Bıraktığı güç boşluğu. Herkes bir диктаторе gösterdi belirtileri, liderlik, hapsedildi ya da başka bir şekilde yetiştirilen ve montaj döneminde Hammond, ve o endişeli olduğunu zaten biliyordum, kime diplomatlar bakmak yardımcı olmak için düzeni yer almaktadır.
  
  
  Hawke homurdandı: «bizde istihbarat verileri gösteren rus oluşturmak adada bir roket üssü. Tabii ki, çok sakin, her zaman olduğu gibi. Bu nedenle bize de çalışmak zorunda, sessiz ve gizli. Bizi saptırmak, Küba gürültü hakkında Grand Лаклере. İstedikleri yardım, muhtaç komşular. Ama biz biliyoruz ki, her şey elinde, rus ve amaç «yardım» - set roket adada. Yani, bu işlem biter кремлевское dosyası ».
  
  
  David Hawk çaldı kenarında parmaklarınızı sandalye ve ciddi bir şekilde bana baktı. «Bu ameliyat için bir kişi, N3. Bizim hükümet istemiyor, ikinci bir küba füze hakkında gerekli kısa sürede teslim Randall Fleming Grand Лаклер ».
  
  
  Onun şüphe, askeri oturup bir yerde ya da bir şey hakkında konuşmak.
  
  
  «Senin işin yok emin olmak için veriyordu. Götürmelisin Fleming cumhurbaşkanlığı sarayı. Ve hareket etmek gerekir, böylece hiç kimse öğrendim bizim ülkede vardır bu ile ilgili bir şey ».
  
  
  Onu açıkça ifade kendi alay. - «Ben alışkınım, bana ateş, bana zehir, her şekilde tehdit ediyorlar, büyütülecek bir şey yok, ama onu henüz bulamadım kurumların kendilerini görünmez yapmak. Nasıl istiyorsun onu stahl görünmez? '
  
  
  Onun iyi bir çok şey, ama güldürmek kuzey çakır - bir etrafında. O tamamen duyarsız. O bile gülümsedi.
  
  
  «Bu konuda zaten halledilir. Lucky Fleming ve Tom Sawyer - iyi arkadaşlar ».
  
  
  «Ben daha çok seviyorum Huck Finn, ama daha kitap Mark Twain bana yardımcı olabilir?»
  
  
  Хоуку sevmiyorum böyle zeka, bu yüzden terk etti beni ekşi bir bakış. Thomas Sawyer. Belki duydunuz mu nen. O başkan Sawyer Hotel Group, dünyanın en büyük. Üç yıl önce, general Hammond verdi emu arsa ve plaj inşa etmek, otel ve casino, zengin turistler için olabilir, eğlenmek ve bir şey almak, bir şey onlar harcamak para. Her ikisi de bunu hak ediyor. Eğer, tabii ki, anlamak Сойеру karlı değil emme, bir hemen национализирует ego karlı bir şirket. Umarım şimdi anlıyor musunuz, ne Sawyer söz bizim bütün yardım karşılığında söz Fleming, ego iş değil geleceği risk altındadır. Ve Fleming sözünü verdi ».
  
  
  Ona başını salladı. Siyaset yapar garip arkadaşları için çöp. Vatansever Fleming ve hevesli girişken Sawyer. Ve gerekecek bağlayın, ikisini birlikte. Onu bıraktı, aşırı sert ofisi Şahin ile sıradan düşünce, dünya - çöplük.
  
  
  Tüm Sawyer, New York gibi görünüyordu ve tüm diğer oteller ile aynı fiyat aralığı: küçük bir lobi ile çevrili pahalı mağaza. Ama bir şey farklıydı. Özel asansör, bir led açık üst katta. Yüksekliğe çıkıp, onu, ayak yumuşak halı üzerinde geniş hall, burada beni bekleyen şık giyimli bir sarışın. Sevgili jirinovski'nin internet asılı tüm duvarlara, ama bize bir çevrelerindeki karşılaştırabilirsiniz değil kalite ile, iki tekme, подмигивающими bana altında dar bir etek. Bana el salladı küçük ince bir el. "Bay Carter?" Ona başını salladı.
  
  
  «Onu Tara Sawyer, - dedi. «Baba, her zaman olduğu gibi, telefonda konuşurken ve bana sordu seni görmek».
  
  
  O bana elini verdi ve götürdü koridordan gün başka bir tarafta. Odası, içine girdik, bir etrafında en büyük, onu hiç görmedim. Cam gün açıldı, teras erişim, dolu, bitkiler ve küçük ağaçlar. Yoktu bizim koltukları, bizi dolapları, bize klasörleri, yalnızca adalar kullanışlı koltuk ve kanepeler. Ve bir bar bulunmaktadır. Bay Sawyer nasıl biliyordu ağırlamak. Kız bıraktı beni ve gitti bara.
  
  
  "Ben size sunmak için, bay Carter?"
  
  
  «Tabii, lütfen.»
  
  
  O döktü bana bir bardak konyak aldı ve kendine bir viski soda. Biz yaklaştı cam kapı veranda ve bir baktık kar parque aşağıda.
  
  
  «Ne ayıp, dedi. «Çok güzel şeyler, ve hiç kimse cesaret edemiyor oraya gitmek için gece.
  
  
  Onu, kendi kendime düşündüm, ben gelip bir sürü olurdu güvensiz bazı insanlar için, hatta hiçbir zaman. Örneğin, bu oda olmazdı böyle güvenli Ambalaj Sawyer, eğer onun farkında değildim huzurunda babasının aynı katta. O çok baştan çıkarıcı, çok kadınlık altında ince bir bez yürütmektedir serbestçe sarkan böylece onu meme ve güçlü bir kucaklamalar onun uyluk. Onu çıkardı nah sessiz tost emin olmak için benim hayranlık kaçamaz biri nah. Sonra kapıyı bize açtı ve bitti.
  
  
  Thomas Sawyer olduğu ortaya çıktı kim, onu görmek için bekliyordu. Onu hayal yüksek ruhlu bir insan, parlak bir başarı ve güç. Bunun yerine, onu gördüm bir kişinin altıncı metre boyunda ve полголовы aşağıya doğru, hızlı hareketler. Tek güçlü parti nen ego beklenmedik şekilde, alçak bir sesle. Durdu benden birkaç metre uzakta ve inceledi beni bacak kadar kafa, sanki birisi bakar makineyi almayı düşünüyor. "Bay Carter?" O emin değildi.
  
  
  Onu alçakgönüllülükle başını salladı.
  
  
  «Sen değil, ben onu hayal».
  
  
  O şikayetçi değildi, ve o bunu biliyordu. Çoğu insan, суперагент benzer bir arasında bir haç Богартом ve sir Ogilvy Rennie, mutsuz bir adam olan ingiliz bakanlığı M. I. 6 denilen «C», insan, olan kapak berbat oldu makale alman dergisi Der Stern. Ve onu hiç bu kadar iyi görünmüyorum.
  
  
  «Onu otel konuşmak table border devam etti hotel tycoon. Ama bu bekleyebilir. Size Tara ile uçağa yetişmem gerekiyor, ama zaman az. Gidiyorsun havaalanı çevresinde kennedy, ny beş dakika üçüncü.
  
  
  Yani sarışın gitti. Mesele gittikçe daha ilginç hale getirir. Ona dokundu, onu dirsek. «Eğer topladın eşyalarını, gitsek iyi olur. Benim çanta zaten aşağıda, ama önce biz gitmek gerekiyor hangi hema konuşmak ».
  
  
  O içeri başka bir odaya ne zaman Sawyer geçirdi beni bir gün hall. Bir dakika sonra geri döndü норковой şapka ve uygun норковой kürk üstüne soluk mavi bir elbise. Onunla çantayı, o meydan okurcasına kutusu fırlattı beni mesafe beş metre. Yani, o biliyordu gibi kendinizi sınırlamak. Şey, ben takdir. Onu yakaladı, bir bavul gibi baktı ve elveda diyor babası.
  
  
  Bir limuzin, bir yeterince büyük olduğu için makine ne bir mafya gibi zavallı Toyota, kapattı luke, отделявший bizi sürücü ve beklenmedik bir şekilde konuştu işleri. «Şimdi ben sizi aydınlatmak için bir kaç şey. dr. Fleming, ben kesinlikle kim olduğunu bilmek aslında delle ve nedir sahici bir iş. Olmalı, düşünüyor seni tuttu babam güvenlik görevlisi çalışıyor. Var bu garip bir gurur diyoruz невиновностью, istiyorsanız, ve eğer bilseydi, diğer yanında ego kendi halkına boyunca o tahta, o vazgeçmek başkanlığı.
  
  
  'Evet?' - Ben izledim, ee bir tepki. «O bilmiyor, baban aldım bir ordu?»
  
  
  O an дернула alanı rta ve onun dudakları gibi görünüyordu koymak çirkin bir kelime, ama o bir karar verdi ve önlemek değil bu konu. «O hiçbir fikri yok, ve bir daha asla öğrenemeyecek. Sanıyor askeri olduğunu düşünüyorum, o tek kişi ile başa çıkmak için geçerli bir durum. Ama babam emin değilim ordu komutanlığı sözü tutmak zorunda kalacak olması için hazır nahoş sürprizlere, bu taraftan.
  
  
  Ancak o zaman onu anladım. Babam gönderdi, onun tatlı küçük bir kızı olduğundan emin olmak için, ben işimi yapıyorum. Güvenmiyordu sadece ordu Grand Лаклера. Güvenmedi bize Эйксу, bize, bana, ve o hazır çıkın sulu bir kızı yem olarak, emin olmak için her zamanki gibi devam ediyor. Peki, bu bir yem, ben seve seve öpüp.
  
  
  «Bu durumda olmak zorunda değil sanırım, biz ne ait başka bir arkadaş. Tabii ki, kızı Thomas Sawyer gitmedi keşke küçük bir hizmetçi. Aynı Fleming. Ama sana bunu düzeltmek için ».
  
  
  Onu önerdi, her taksi için ayrı ayrı gelip havaalanı jfk ny ayrı. Ayrıca, hey, gerek yoktu, ne olduğunu bilmek lazım, başka bir şey yapmak. Beni bıraktı ofiste havayolu Manhattan, gösterdi onu belgelerim başkan havayolu ve bekledi, o kadar doğrular kayıtları telefonla kurmay-daire AX Washington. Onu bu gemiye silahlı ve göze dikkat çekmek için denetlerken, yolcu.
  
  
  Reaksiyon Şahin oldukça etkileyici, başkan hemen denilen baş icra direktörü havaalanında, ve ne zaman eve geldim, beni bizzat eşlik uçağa.
  
  
  Tara Sawyer zaten uçakta konuşurken, güzel, eğitimli yüzlü, esmer tenli bir erkek, otururken pencere kenarında bir satırda üç koltuk. Onun şüpheli olduğunu ve Randolph Fleming, yeni değerli başkanı Thomas Sawyer adada Grand Лаклер. Onun, ona baktı, ne zaman celle yanında bir kız olduğunu fark ettim o yayılan liderlik ve dürüstlük. O bana baktı bir an ve sonra bir daha bana herhangi bir dikkat.
  
  
  Muhtemelen düşündüm o bana gerekli yol bir zorunluluktur. Onu okuyabilir ego düşünce. Sonra adaya, o hissediyor güvenlik; ancak henüz cumhurbaşkanlığı otel, o kolay bir hedef oldu.
  
  
  Onu bir an için düşündü, neden Sawyer değil yöneldim bir etrafında kendi kişisel uçak taşımak için bizi hemen sonra düşündüm, gurur, hangi derdi Tara: Fleming, şüphesiz iyi olurdu, çünkü böyle bir şey görünebilir dönüşü artçı. Ses Fleming yumuşak oldu, onun sözleri размеренными, ve o konuştu Tara ile iş bir ses tonuyla. Yolcular gibiydi, ne konuşuyorlar önemsiz şeyler hakkında. Biz havada, görevli getirdi yastık ve battaniye. Kısa bir süre yolcuların çoğu kapalı, kutsal ve tartışma yatıştı. Hakkında bir rüya benim için söz konusu değildir. Her şeyden önce, tabii ki, onu izlemek zorunda kaldı Fleming, ama, ayrıca, baştan çıkarıcı huzurunda Dara yanımda değil hayatımı kolaylaştırdı. Ve onu hissettim gerilim karşılıklı olarak. Her şeyi biz yapmak için denemek için başka bir şey düşünmeye. En azından bana yardımcı oldu uykuya dalmak için değil.
  
  
  Beni tanışmış Fleming sonra nasıl onun kontrolünü eline aldı olay uçak kaçırma. Daha sonra, o isteksizce itiraf etti, bu bir tesadüf, yeni memur, güvenlik görevlisi otel Sawyer Grand Лаклэр uçtu aynı uçakta. O umut ego adası ve ego sakinleri zevk bana.
  
  
  Daha sonra, örnek için hala huzursuz yolcu, atlamış arkasına kendi koltuk ve kendime izin şehir merkezine yakın huzurlu bir uyku.
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 3
  
  
  
  
  
  
  
  Havaalanı Grand Лаклер değildi bu kadar büyük havaalanı, Chicago O'hare, ama baktı sanki son uçak konuşurken tüm yolcular Grand La Claire. Havaalanı o kadar modern, ne düşündüm, ödemedin mi Sawyer arkasında etrafında gelir onun da otel ve casino. Parlak renklerde giyinmiş adalıların сдерживала oda asker şort ve gömlek kısa kollu. Silah ek olarak, onlar andıran büyük boy scout. Bazı çevrelerindeki kurdu kordon etrafında bir uçak ve bekleyen ıh siyah limuzin.
  
  
  Hostes açıkladı hepimiz kalkmamak kadar doktor Fleming gelmiyecek havaalanı çevresinde. Merdiven yaklaştı ve kapı açıldı. Onu zaten gördüm büyük bir kalabalık, şimdi onu duydum sağır edici alkış, ne zaman yeni bir başkan adayı çıktı ve kendi topraklarını.
  
  
  Yanımda Tara Sawyer fısıldadı: «Bak, ne ona bir çift. Onun otel için biz aşağıda ve bakmak olabilir, o iner ».
  
  
  - Seni отпихнула güvenlik. Sevinin, ne yapıyorsun burada, diye cevap verdim.
  
  
  Pencereden gördüğümüz Fleming, şimdi kaldı dibinde, uçaktan, elini kaldırdı, davetkar bir ada. Kalın bir erkek kolay bir şekilde отсалютовал, sonra yaklaştı Флемингу ve salladı emu elini. Fleming gülümsedi.
  
  
  «Albay Carib Jerome,» dedi Tara. «Ordu kurmay başkanı. Bir adam, organize bir geri dönüş Fleming.
  
  
  Bu benim temas. Onu dikkatle ona baktı. Ego siyah yüz siyah oldu. Vardı oryantal gözleri, çıkık elmacık kemikleri ve zeytin cilt olduğunu gösteriyordu o soyundan brezilyalı hintliler kazanmış olan ada tarih öncesi çağlarda. O gitmek için büyük bir вьетнамца. Jerome tutup dudaklarını kulağına Fleming için ego duydum toplu histeri.
  
  
  İfadesi ego yüzünü fark uyardı Fleming olası tehlikeleri hakkında. Aldı Fleming elini açtı ego açık bekleyen лимузинам.
  
  
  Fleming gülümsedi, kapalı salladı, elini Jerome ve başlı kalabalığa polis кордоном için el sallamak halkının eylemleri ona herhangi bir aklı başında bir polis memuru ve bir güvenlik görevlisi, nefret ediyorum. Alkışlar kesildiği tarih değil, o celle büyük makine resmi bayrakları kanatlarında; bazı izleyiciler başardı kırmaya kordon polis ve denemek hareketli makine. Beklemek zorunda kaldı uçak, henüz gemiye gelmiyor askeri polis için tutuklama бортпроводницу, пытавшуюся uçak kaçırmak. Bana bakıyordu, ne zaman onu, uzak, endişeli ve soran. Onu, gülümsedi ve başını salladı. Belki bunu sağlayabilir hey, daha hafif bir cümle; sonunda, o pala kurbanı eski bir dublör. O aşağıya indi merdivenlerden çevrili, asker, kamu düşünüyordu ee VIP kişiliği ve yüksek sesle karşıladı. Kamu, muhtemelen bilgi verildi kaçırmak çalışırken bir uçak. Son olarak, biz çıkmak için izin aldı. Kalabalık hala sevindiler. Vardı ünlü, Dr. Fleming uçtu. Tara güldü ve el salladı dikkatini çeken seyirci. Bana hiç kimse bakmıyordu. Ona buna sevindim. Tek genelinde en kötü olay ile gerçekleşebilir gizli ajan, bu sadık olması gerek. Bizi götürdüler, nispeten sessiz bir gümrük olduğu için bekliyorduk valizlerimizi gelecek konveyör. Onu işaret bagaj Kaplar ve kendi. Bavullar kaldırdık arabaları gümrük ve önümüze koymak; böylece ıh açmak.
  
  
  Muayene oldu, son derece titiz. Karayipler gibi adetler genellikle son derece yaygındır. Genellikle, onlar-si olmak ile ilgili zengin turist, hangi istemiyorum incitmek ya da korkutmak. Ve bu beni daha da şaşırtan şey, beni nasıl aranır. Bulmuşlar benim наплечную kılıfını расстегнули ceket ve нахмурились bakarak «Luger».
  
  
  «Açıklama, lütfen.» Bu adam görünüyordu, sanki bu tedavi bana nasıl zengin turist, hangi değil zarar.
  
  
  Onu söyledim ben yeni memur, güvenlik görevlisi otel «Sawyer». Bir adam bu izlenimler verir. O tersledi parmakları, sonra da ne iki polis, sedasız devam eden, göze çarpan bir yerde ortaya çıktı, bir köşede salonu. O emretti götürmek beni polis karakolu sorgulama. Odin etrafında subay aldı benim «Luger». Tara baktı sanki size savaşa katılmak açık bir yerde. Onu geldi hey kızlar için ne yaptın aptalca bir şey. Burada tartışmak faydasızdı yetkilileri ile. Ona, ne görürsem onu daha sonra size gitti görevlileri ile polis van için havaalanı yakınında. Bana izin yanınızda bir bavul. Eğer David Hock bunu duyunca, ölmüştür öfke. Vardı hor sıradan bir polis memuru. Başkent on kilometre mesafede, yol uzun. Kalabalık hala выстроилась yol boyunca, ve önümüzde bir alay Fleming hareket hızı ile üç mil saatte. Biz hareket son eskort motosiklet. İnsanlar götürdüler beni karakola vardı, ve diğer tüm polisler, tüm dünyada педантичными ve sıkıcı. Jerome ilan günü düzenlenen parti yürütmektedir başlamalıdır akşam. Bu adamlar için, tabii ki, bu sadece daha fazla anlamına gelir iş. Ne zaman geçtik mimmo otel «Sawyer», insanlar hala ayakta, üçüncü ve dördüncü sıradadır. Büyük bir çim önünde doluydu фотографирующими turistler. Otelin mimarisi oldu, steril bir neden için bir heyecan değil, vermek için çalışıyor unutmak için, ne için burada: kaybetmek için dolara kumar işyerlerinde masa yanılsama olduğunu ıh güzel ağırladı. Büyük bir bina вытянулось bulvarı liman boyunca vardı ve kenarında bulunmaktadır. Limanda onu gördüm üç büyük gezi tekneleri, yat ve düşündüm casino iyi insanlar ile çalışmak için göze alamaz gibi oyuncaklar.
  
  
  Karakola yerleştirilen bir göze çarpmayan bir yerde, nerede o geldi, olur keskin gözleri olacak. Ve o hemen hemen aynı, yeni bir havaalanı gibi. Sawyer iyi ödedi, kendi topraklarını ve haklarını. Bekleme salonunda asılı tabela, восхваляющая ego cömertlik. Beni neden arka kapıdan. Hostes, застрелившая pilot oturdu tahta bankta. Üzerinde nah vardı safinaz kelepçe, ve o sessizce ağlıyor, gözleri kapalı. Muhtemelen o hayal korkunç şeyler onunla olur. Onu sel ve yanında stahl masaj hey boyun. Verdi işte birkaç ipucu, tavsiye hey sadece doğruyu söylemek ve yalan çalışın ve tekrar söz verdi, ben denemek ve bir şeyler yapmak için nah. Sonunda, o çok çekici geçirmek için hayat dijital fotoğraf makinesi. O da gülümsemeye çalıştı bana, ama başını omzuma ve всхлипнула. Odasına girdi bekçi götürdü onu. Onlar için otelleri hissediyordu çalışıyor.
  
  
  Ona kaldı bir saat. Hile yapan bir zorlar встревожиться. Onu endişeli. Onu olamayacağını ortaya çıkarmak için, onun gerçek kimliğini, ve ben çok endişeli almak yardım Sawyer bu aşamada. Onu oynamaya karar verdi engelli ve her yıl etrafında olacak.
  
  
  Son olarak iki polis yaklaştı sonuna kadar bekleme. O geçti, bir kapı ile bir yazıt «yönetim». Bir sürücü makinenin hangi bana getirdi, başka bir sivil.
  
  
  «Üzgünüm, ben zorladım seni beklemek», dedi en son. O konuştu, çok heyecanlı. «Neden saklıyordun silah наплечной kılıf?»
  
  
  İhtiyacım yoktu emu şey konuşmak. Ona şöyle dedi: «Sanırım bu en uygun yer için ego giyen».
  
  
  Emu değildi. «Sadece yerel yetkililer, silah ruhsatı, bay Carter, eğer yasayı ihlal. .. '
  
  
  «Nasıl güvenlik şefi oteller « Sawyer » mi hakkım yok silah taşımak?
  
  
  'Sadece işyerinde. Ben diyecektim, sen bizim yasaları ihlal olduğunu, söz konusu gönderme, yurtdışı, istenmeyen bir yabancı.
  
  
  Onu, güldü düşüncesiyle reaksiyon Şahin, bir ararım, emu, diyeceğim atıldım ada. Onu uygulamak için karar verdi akupunktur bu sinir sisteminde somutlaşan otorite. Onu düşünceli dedi: «O zaman bana neydi Сойеру. Emu hoşuna gitmeyecek.
  
  
  İşe yaradı. O çizik gömlek altında bir parmak sanki ego aniden ısırdı parazitler. Em-m-m-m... var bu bazen... M-m-m". ... kişisel ilişkiler bay Sawyer?
  
  
  «Biz özet kardeşler. O en kıdemli.
  
  
  «Ahh... ben de öğreneceğim bu benim üstleri.... Döndü başka bir ajan. «Howard, götür ego kamera. O zamana kadar bakayım... »O cümle bitmiş ve aceleyle kaçtı kapının arkasında işaretli« idaresi ».
  
  
  Bize bir çevrelerindeki asla kabul edilecek bir iş benim polise. «Luger» eh, zaten bu yüzden utandım, onlar bile rahatsız etmedi bak. Stiletto, bir onu giyiyorum benim önkol, kimse bulamadı. Ama ben istemedim neden daha fazla huzursuzluk kadar oldu kesinlikle gerekli. Haber benim rolü hakkında bir hikaye kaçırma uçak henüz geldi, bu yetkililer, ancak daha yüksek bir düzeyde olurdu bilinmektedir. Onu takip Howard büyük bir kamera binanın bodrum katında.
  
  
  Kamera oval şekil tezgahları karşısında birbirimizi iki duvarlar. Tek ve banklar oturan şişman bir adam, büyük olasılıkla, amerikalı işadamı. O yorgun, ve vardı bir morarmış bir göz, bir giderek bir mavi. O çalıştı, arasında bir mesafe tutmak, onu ve diğer mahkumlara, ilginç zenci, mümkün olduğunca. Ne zaman Howard gitti, zenci ayağa kalktı, sarılıyor, ve stahl denemek için bana geçici bir çözüm. Onu, döndü ona.
  
  
  «Sakin ol, dedi.
  
  
  Sıvışmaya çalışıyordu beni ama ben devam takip etmek için o önümde. Uyarı olmadan ego yumruk vurdu bana bel.
  
  
  Onu yakaladı ego için bilek ve saygısız, kendini повалив ego sırtını yere. O, memnun görünüyordu, sanki ne o otel. O, ayağa fırladı ve tekrar otel saldırmak, ama görünce stiletto, bir ona uzattı ona, o vazgeçti planlama, omuzlarını silkti ve arkadaşlar. Benim izlenimim, o zamanki скандалистом, ama emu için para korkuttu mahkumlar yaptı ıh itiraf tüm otel polis, sorgulama sırasında. Onun için gidiyordu, şekerleme, dijital kamera, ama şimdi karar verdim, daha iyi uyku ve göz kulak birleşti. Ancak, aşağıdaki yarım saat o da fazla bir şey yapmadı.
  
  
  Sonra tekrar ortaya çıktı Howard, kapıyı açtı ve dışarı çıkmamı işaret etti. Sarhoş bir amerikalı çalıştı tükendi, ama büyük bir siyah yakaladı ego ve tamamen ayak. Onu yorgun ve yorgun elini ve ego boyun. O yere çöktü, ve ben şüpheli, o biraz поспит.
  
  
  «Yerleştirmek ego başka bir yere,» dedi, onu Howie. «Ya da onu konuşurum bizim konsül». Herhangi bir durumda, onu uyarmak için gidiyordu, Fleming, bu domuz ahırı sonsuza kadar düzen getirmek için. Howard geldi bu mantıklı, o tereddüt etmeden yerine benim için bir emir çıkararak bir kişinin baygın bir koridor bırakarak ego var.
  
  
  Tara Sawyer oturuyordu hizmet veren. O tuttu benim «Luger», ve bir an onu düşündüm, ne kadar çılgın, bana yardımcı olmak için kaçmak. O yeterli предприимчива. Ama sonra onu gördüm sinir ifadesi yüzlerinde üç polis arkasında nah. Adam beni sorguladı, terliyor.
  
  
  «Tutuklama bir hataydı, bay Carter. Yanlış anlama için kusura bakma ». O bana verdi, benim bavul.
  
  
  Tara bana hizmet benim Luger. Onu itti ego наплечную kılıfını, ve biz birlikte çıktık kapıdan, istediğiniz açtı iki subay. Şimdi onu fark ettim, ne kamera vardı bir avantajı vardır: orada değil çok sıcak, dışarıda. Hatta şubat ayında sıcak doğuyordu dışarı döşeme ve yansıyan duvarlar evler. Onu soran baktı Kaplar. O hala görünüyordu возмущенной.
  
  
  «Ne saçma bir görüş. Onu, gitti açık Флемингу; ego ilk resmi eylem oldu emir hakkında tahliye ve çözünürlük silah taşımak her zaman, her yerde. Ve bu akşam o çizilmiş meclis'e olağanüstü toplantı. O bize bilet bir kamu galeri, istiyor duydunuz ego performans. 2:30. Yani hala vaktimiz var yemek ve içmek ».
  
  
  'Hepsi bu mu?' - sadece sordum.
  
  
  O tuttu elimi. «Konuşmadan önce için. Acele etmek istemiyorum, seninle, Nick. Ayrıca çok açım.
  
  
  Taksi bulmak için başarısız oldu. Sokak insanlarla dolu, dans eden, şarkı olduğu ve ликующими. Onlara istemedim beklemek pm kutlamak için. Kırmaya çalışırken, kalabalığın içinden geçtik mimmo «yerli piyasa tezgahlarda», снабжавших tercih hediyelik eşya, getirilen etrafında Yapıldı.
  
  
  Pazar arasındaki bir oteldir ve gergin bir dizi iş binaların yanı sıra geniş yol yapan bir led ana girişine bir otel. Lobi, olağanüstü geniş, çevrili büyük bir pencere alışveriş, sağ tarafta ise giriş casino. Ona doğru yöneldi, resepsiyonda kiralık kasa, ama Tara выудила anahtarı onun çanta. Zaten saat oda benim için. Biz doğru ilerlerken içinden bir turist kalabalığı asansöre ve sıkışıp üst katta.
  
  
  Tara bana gösterdi benim oda, büyük daire, körfez manzaralı. Ona baktı, çim, palmiye ağaçları, beyaz plaj ve yelkenli yat kapsayan oğlu-yeşil su. Para. Her yerde hissettim, çok para. Sonra gece uçuş ve otel rezervasyonu, dijital kameralar onu bile hissettim çok kirli, oturmak için pahalı mobilya. Onu geçti, bir yatak odası ile banyo. Duş için yeterince büyük olduğu iki. Aradı Kaplarda. «Getir, temiz elbise, biz yıkama daha başka».
  
  
  «Hayır, gülerek, cevap verdi. «Boş mideyle değil. Benim oda yanındaki kapı ve onu yıkamak için gidiyorum orada».
  
  
  En azından denedim. Onu duydum gibi açıldı ve kapandı bağlayan kapı, sipariş, telefonla, iki içki, kapalı salladı, giysi ve açık bir duş. Ona izin yatıştırıcı sıcak & nb akmaya bana göre, şimdiye kadar tüm bedenim kıpkırmızı oldu, sonra geçti soğuk su. Bu nedenle, bile olmadan tonoz, ben her zaman yeni bir kişi gibi hissediyorum.
  
  
  Zaman, nasıl ortaya çıktı, Tara, elbise giydirme dekolteli bir karşılık onun muhteşem mavi gözleri, onu tekrar oldu onun kıyafetleri. O zaman onu selamladı onu getirdiler içecek.
  
  
  Darbe Martinik getirdiler yüksek soğutulmuş bir bardak, ama o bittiğinde hala fikrini değiştirmiş, bu nedenle, biz indik asansörle. Etrafında dört restoran Tara seçti bir ikinci kat. Biz bu oyunu masası altında kolay şemsiye ve bana şöyle dedi, burada ne şanlı ıstakoz sağlanan tereyağı ve limon suyu.
  
  
  Ben merak ediyorum, ne beklediğini, ne zaman ruslar yapacak bir sonraki adım. Onu koparıp ıh öldürmeye teşebbüs Fleming bırakarak ego rot küba hapishane, bu yüzden şimdi onlar vardı, geliştirmek için tamamen yeni bir program.
  
  
  Ama bir anlamı yoktu açlıktan kadar onu bekledim ıh geri vites. Biz savoured eğitim, daha sonra el ele tutuşarak, başlı bina için hükümet performansları Fleming.
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Bize gitmelisin ценымногие sonra. Her yer zaten işgal edildi, buna bizim ayrılmış yerlere ve toplam galerisi nefes hararetli bir kalabalık salonu. Randolph Fleming otururken bir platform üzerinde, bir yandan, başkanı arasında Yasama ve boş koltuk Kariba Jerome başka. Albay ayağa kalktı, mikrofon başına ve çıkardı ve açılış konuşması.
  
  
  O bitmiş ve Fleming kalktı, duvarlar neredeyse çöktü mesafede gürleyen alkış. Onu da tokatladı, ve Tara el salladı, gözleri увлажнились heyecanla.
  
  
  Fleming bekledi on beş dakika kadar alkış değil yatıştı yeterli tamamen sakin tutan iki el. Ne zaman yeterli oldu sessiz, etrafında hoparlör geldi ego sıcak bir ses. O mutluluk ve mutlu olmak için ev, ve ne için minnettar halkı yine geniş bir ülke, ego, önderlik edecek ülke. O tanıttı programı yürütmektedir görünüyordu anlamlı söz genel seçimleri için bir yıl boyunca yaptığı askeri emirler sadece bir yıl. Konuştu bir saat vardı ve bu etrafında bir en iyi siyasi konuşmalar onu hiç duymadım.
  
  
  Ardından daha bir dakika овация ve kordonu asker izin vermedi Флемингу almak kollarına atılmıştı kalabalık. Daha sonra üç öğretim görevlisi erkek binayı terk yan kapıdan. Şimdiye kadar, askeri uymak düzenleme ile Sawyer. Ve bana göre, aksi olamazdı, bunu, verilen, ezici popülerlik yeni bir başkan. Biz Tara ile oynayana kadar panik çıkış biraz azalacak. Gözünde Ambalaj parlıyordu sparklers. «Bu konuda ne düşünüyorsun, Nick? Biliyor musunuz ne yaptı Fleming? Aile general Hammond hala yaşıyor, sarayda ve Fleming değil söyledim acele etmek ve aramak başka bir şey. O uzun bir süre için kalır, bir otel ve bir kat aşağıda bizim ».
  
  
  Birisi demek kolaylaştırmak için bana bir iş. Neredeyse imkansız olurdu takip Fleming cumhurbaşkanlığı sarayı'nda, nerede bana sonunda bir şey yoktu. Ve bu olay açtı ego açıkça benim resmi faaliyetleri kapsamında. Sonra kafama dank etti. "Sen zorla ego bunu yanlışlıkla, değil mi?"
  
  
  Onun gülümseme benim şüpheleri doğruladı. - Ne kadar küçük bir заговорщица!
  
  
  «İyi», - ona teşekkür etti vd. «Teşekkür ederim yardımın ona şimdi ben dikkatle ona göz kulak olmak».
  
  
  Çoğu insan, sonra yukarı çıktı, biz de gidiyorduk. Tara sarkan böylece benim eller. «Ve şimdi borç yapılmış ...»
  
  
  «Kaçırmış şansınızı, genç bayan. Borç değil, yapılır. Benim gün tamamen meşgul. Onu götüreceğim sizi, oylama, ve tüm. En iyi şekilde cevap хулигану - püskürtmek için şimdi Tara bir kere gitmek Aya. Ve bana gerçekten vardı daha yapmak: konuşmak ile otel yöneticisi, ziyarete Fleming ve biraz uyu. Uyuyamadım son otuz altı saat, ve belki de öncesinde vardı sıkıcı bir gece.
  
  
  O kuşkuyla bana baktı ve hafifçe kandırdın dudaklar, ne zaman onu прощался onunla asansörde. «İyi, diye düşündüm. Onu istedi yöneticisi ve fark ego zaten koyduk kanadında. O memnun değildi ve benim varlığı ego eyaletinde. Olabilir, o olduğunu düşündüm, çünkü kendilerine yapılan hataları. O beni tanıştırdı danışmanı, güvenlik hizmetleri, Lewis, ve sonra bizi üzerinden ego ofis, mümkün olduğunca çabuk.
  
  
  Lewis yüksek bir zenci, bir, daha önce profesyonel oynamış bir takım rugby, amerika Birleşik Devletleri. O bana karşı çok kabaydı kadar onun adı ego "orada" (takma bir basın geldi, onun için o zaman) ve yalanladı yeni medya mesajları emu hakkında bazı egosu en iyi maçlar. Bu yapılan ego neşelendirmek ve davranmaya daha samimi. O anlattı bana özel önlemler aldı korumak için cumhurbaşkanı geçirdi beni ofisine Fleming tanıştırmak için beni ve ekibi.
  
  
  Ih oldu dört, tüm alkollü amerikalı zenciler, gizli bir köşesinde kurulmuştur. Lewis kendine küfretti altında burun ve homurdandı kibir ordu subayları. Ancak, homurdandı, o, her zaman düşünerek, onlar olumsuz tüm yan. Ego rahatsız edici bir teğmen ve iki asker dizilmiş gözetleme kapı Fleming sonra nasıl onu da ego insan. Buna ek olarak, onlar da onu da diğer iki erkek kendi aralarında fısıldadı başka bir arkadaşı ile salonun diğer ucundaki: kalın, düşük, kalın amerikalılar, italyan kökenli. Bu nedenle, mafya da savundu Fleming, ve onunla birlikte, kendi çıkarlarını casino.
  
  
  Bana sunuldu, insanlar çevresindeki, daha sonra üç asker, önünde duran daire için Fleming. Onu sordu teğmen, geri mi başkan. O bana baktı, sanki onu yaptım emu yakışıksız bir cümle. Lewis havladı, ben görev kişisel bir güvenlik görevlisi Sawyer ve onlar benimle çalışmak en iyisidir. Teğmen hala fark etmedi beni; o sadece döndü ve nakavt kodu kapı. Ego açtı bodyguard öte yandan. Fleming beni gördü, üstüne değer bir beceri saldırı diğer odaya çağırdı beni.
  
  
  Doluydu her türlü hükümet yetkilileri, istekli olmak ble yalama k özel matematik. Albay Jerome başarılı daha iyi. Onu kısa bir süre kaldı, yeterli, teşekkür etmek için Fleming ve tebrik ego ile konuşma yaptı. O aşık tepetaklak organizasyon hükümetinin de, ama o benim ilgi göstermektedir. O umut ben artık test ederim sorun adada. Ona teşekkür etti, ego ve gitti.
  
  
  Lobide Lewis sordu bana, ben mi ona dikkat güvenlik önlemleri başka bir katta. Biz indi bir kat aşağıda, ve her yerde onu gördüm, asker, özel korumaları ve mafya. Başkan Randolph Fleming oldu iyi korunuyor.
  
  
  Ona teşekkür etti ve Lewis, özür diledi ve odasına gitti. Küçük tuzaklar bıraktı ona dokundu vardı. Kimse rahatsız aramak odama. Onu merak değil ilerledi olup bilgi için AX hakkında kaypaklık asker, Grand Лаклер nedeniyle мнительности ne переутомленного diploma. Onu aradım personel daire ve kadar bekledi sesli Şahin sesi cihazınızda.
  
  
  Diye sordu tiz bir sesle, neden onu değil kaydoldum daha önce, hemen sonra bir gol. Ne zaman onu anlattı emu olayla ilgili «Люгером», o выплеснул safra aşırı titizlik, müşteri hizmetleri, ve o yeterli выплеснул öfke, verdi daü hakkında kısa bir rapor olaylar.
  
  
  «Ben eminim ki, uçak kaçırma düzenlenmiştir rus» dedim. «Ama bu yapılan karanlık. Hostes olduğunu bilmiyordum, onu kullandık. Bana o görünüyordu çok zeki, en az panikledi. Bir şey yap nah ». Takip duraklat, o işareti yaptı, sonra sordu: «Fleming değil mi o şüpheli bu zaman vardı gemide? O aptal değil.
  
  
  «Sanmıyorum, o anlar, neden onu burada. Zaten adada her şey iyi. İnsanlar hareket sanki yeni bir başkan - Tanrı».
  
  
  'Harika. Merak ediyorum, bizim arkadaşlar gibi tepki bu. Herhangi bir durumda, gözlerinizi açık tutun ».
  
  
  Onu öptü tüp veda koydu ve yaklaştı bir bardak viski, bir bana getirdiler numarası. Onu çıkardı tost patronu aradım resepsiyonu ve istiyorum dedi, beni uyandırdı ve beş ve üzerinde flopped yatak.
  
  
  Ne zaman beş saat beni tek aktarımı telefon, benim yüzüne bir gülümseme belirdi. Onun yaygın olarak esnedi ve aradım Kaplarda. Biz bir araya geldi, barda 5:30 ve onlara gelincik onu освежился bir ruh. Bu lanet gibi bir tatil. Ne zaman onu ulaştı bar, o zaten orada, onun önünde iki martini soğuk bardak. Tüm erkekler barda meşgul раздевали gözleri. Harika! O ruh için eşit bir ten rengi kazandırır kartal, ve onun iyi bir ruh hali içinde. O biliyordu, iyi bir restoran, diğer tarafta Koyu-yerle bir teras, liman manzaralı. Başladık çorba ve köpekbalığı yüzgeci, ama ben çok meşgul bir Kap, ne hatırlamak için başka bir el.
  
  
  Işıklar, вспыхнувшие karanlığında, kurdu pırıltılı gümüş kolye etrafında bulunmaktadır. Çınladı sesler kutlamaları ile banner. «Hadi partiye», - bunu ben önerdim.
  
  
  Piyasada bayram arttı orkestrası. Adalılar sarhoştuk, turistlerin zevk, yerel işleri ve çocuklar yorgun. Biz sürekli dans ettik otele geri yolda. Güvenlik görevlileri, üst katta, yol verdi, ama benim özel bir kimlik sağlayacak hızlı bir şekilde geçmek. Konuşmak bize bir kelime, Tara durdu kapı numaram. Onu açtı, ego, onu tuttu, bu yüzden her zamanki gibi sordu herhangi bir izinsiz belirtileri, ama hiçbir şey tespit edildi. Tara başladı bale terlik ve parmak kız bacak derin bir sürü duvar inilti kadar balonu için bize sıcak viski. O çalıştı, откинула başını arkaya ve yavaş yavaş bir bardak fırlattım kendimi boğaz.
  
  
  «Şimdi, dedi boğuk bir sesle, - teklifini kabul ediyorum, birlikte duş almak».
  
  
  Eğer çok fazla almıyor gibi cümleler Grand LaClare, bu nedenle her zaman akıllıca kullanmak. Gittik bir yatak odası için soyunmaya ve Tara yarışma kazandı, çünkü meğer elbisenin altına ben nah hiçbir şey yoktu. Var nah oldu, uzun, ince, tam, düzgün bir vücut.
  
  
  O yürürken önümde duş, açtı musluk tam, biraz daha sıcak, ve ayak bastı altında duş. Bir oda vardı, yaklaşık iki metre. Biz orada vals. Hey vardı yine de, eğer onun saç намокли, ayağa kalktı önümde, sonra geri çekildi, onun için de olabilir ıslak bedenimi. Onu başladı sabunlaşma onu. Ee yüz, boğaz, gövde ve ayaklar.
  
  
  O zaman bütün haline kaygan, onu yakaladı ee ve bağrına bastı bana. Biz gelişeceğini yıkamak için sabun, ve o bastırdı dudaklarını ee dudak. Öpüştük uzun uzun ve tutkuyla, ve o hissetti, o titriyor arzusu.
  
  
  Onu aldı, ee, el, yolda, yatak odası yakaladı banyo havlusu, sarılmış onları Kaplar ve yatağın üzerine koydu. Onu sildi onu, sonra yırtık bir havlu. Ne zaman onu hızlı bir şekilde вытерся, her şey hazırdı. Onu, girdi nah bir hızlı hareket, o kıvrıldı geri almak için beni. O harikaydı, tam olarak anlamadım, ne onu istiyorum, ve sorunsuz bir şekilde hareket ediyordu benimle. Hatırlamıyorum, ne kadar zaman sürdü, ama ben uykuya daldı hemen, ne zaman bitirdik. O tamamen beni çok yordu.
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 5
  
  
  
  
  
  
  
  Mevcut çöp. Tara almıştır tropikal meyve, onun iki düzine istiridye. Önce onun ıh getirdi, Tara ayağa fırladı yataktan, duş almak ve giyinmek için kendi dairesinde. Vardı tüm gün tatil. Kadar oldu ruh, onu duydum, bir telefon görüşmesi üzerine журчания su. Onu denedim hiç göz ardı mı edersiniz, ama hattın diğer ucundaki kişi oldu sürekli. Yalanladı yeni medya mesajları bana Hawk. Onun izin & nb akış ve koştu, telefon , geride bırakarak, sonra damla.
  
  
  Fısıltı diğer ucunda görünüyordu заговорщицким. «Günaydın, bay Carter. Bu Kingston Jerome. Ben onu konuşmak için sizinle bir kaç dk?
  
  
  Beni uyardı hakkında, Jerome. Yetkililer, AX çıldırmıştı olmak rus ajan adada. Ama belki de bu sadece bir nezaket görüşmesi. Yine onun olurdu en tarafsız. «Bana on dakika için giyin» dedim.
  
  
  Onu aradım, oda servisi, sipariş, sıcak bir kahve ve daha fazla fincan, вытерся koymak bale terlik değişti temiz elbise ve ceket gizlemek için наплечную kılıfını ne zaman geldi kahve ve albay. Bu arada onu geçti ne Hawke anlattı Jerome.
  
  
  Jerome oldu тридцатишестилетним üyesi ünlü bir aile de olsa, ada. O Oxford'da eğitim gördü ve geçti özel ders askeri akademisi Сандхерсте. Daha sonra bunun kendisi için bir isim yaptı, bir avukat olarak. Ne zaman Randolph Fleming ilk başkanı seçildi ve ingiliz askerlerinin adayı terk etmiş, meclis hissettim bir adaya ihtiyacı var özel bir ordu. Fleming atanan polis şefi general yeni bir ordu. Jerome lazım sonrası genelkurmay başkanı. Şahin, şunları söyledi: «Albay, bizi şaşırttı. Göre, CIA, o siyasi iddialı ve bu güç kapmak ve sonra ölüm Hammond. Bunun yerine, o hemen döner Fleming ».
  
  
  Düşünme makinesi Şahin, büyük ölçüde aldı ve ego olası motifleri. Neden hırslı bir adam vardı bir şans yakalamak güç, bir mektup gönderdi, siyasi bir rakibin, hangi o daha önce yardım devirmek? Uzmanlarımız düşünün Jerome için yeterince akıllı, bilinçli, kendi şöhreti. O biliyordu, ne parlamento, asla ego değildir destekleyecek. Ama eğer o atar Fleming başkanı, o-ecek muktedir olmak güçlü-yüz, ayakta arş'ın.
  
  
  Onu sordum Şahin, ökse otu mu Jerome şeyler hakkında bir fikir benim gerçek bir kişilik. Ama o ne kadar biliyor olabilir, ona bir şey olmuştu temsilcisi Thomas Sawyer.
  
  
  Albay üzerinden dışarı çıktı odadan önce bir garson duruyordu açıkça, hatta gülümseyerek, biz gelene kadar yalnızız. Hareket sadece ego koyu renk gözleri. İstediler. Onlar kontrol bir büyük yatak, yorgan yerde, viski ve bardak masanın üzerinde. O uzun okudu bana, onun kadar balonu emu kahve. Siyah, şekersiz. Hala gülümsüyor. Onu oynamaya karar verdi yavaşça. Kapıyı arkasından kapattı ve bir garson. Jerome battı derin bir sandalye ve отпил kahve.
  
  
  «Sen mükemmel bir iş», - boğuk ses geliyordu olmadan duygu. Çünkü sorun, bir tirbuşon. Onu düşünmeliydim çok erken. Bu süit, VIP. Burada ne mi oldu yapmak için bir bekçi? Onu izledim pahalı mobilya ile aşırı hayranlık ve kıskançlık ve kısaca güldü.
  
  
  «Burada sen-ebilmek görmek ne kadar zor olmak için en iyi pozisyonlar. Onun kokusunu, çünkü otel dolu. Beni kısa bir süre içinde bodrum tehcir. Bu sezon tüm doldurulmalıdır, ve albay da bunu biliyor. Gibi ülkelerde Grand LaClare, calve geçmesi kendi defterlerine polisi.
  
  
  'Çok kötü senin için.' O şimdi ve sonra bana baktı soran. Sonra o kaldır onu yukarı kaş ve attı bir konu. «Ona bu fırsatı kaçırmamak için teşekkür etmek işinizi bir uçak. Çok şanslı bir başkan Флемингу - ve bana - ne vardı uçakta. Ve silahlı ». Yapılan kaşlarını. «Oldu mu en delle bilinen ne varsa gizli bir silah mı?»
  
  
  Onu kırptı. Ona gülümsedi, emu gibi matematik, выдающему başka bir gizem. «Benim işveren bilir, ben gibi çalışmak için bir silah. Bildiğiniz gibi, o bir etkisi yok ».
  
  
  Tamam.' Şimdi, o ilk kez gülümsedi düşüncesi benim için özel bir ayrıcalık. «Ve yine çok mutluyum. Eğer cevap yok çok düzgün, başkan Fleming ölmüş olurdu ya da başkalarının elinde. Tepki için çok hızlı, çok deneyimli servis görevlisi güvenlik ». Başka bir tirbuşon hakkında bir çift alt. Daha ona daha fazla oldu sadece bir güvenlik görevlisi otel? Onun kaldı dikkatli olun.
  
  
  «Ben eşlik bayan Sawyer. O belki yaralı ya da öldürüldü, ve benim refleksleri devreye girer, birisi gönderir bana bir silah.
  
  
  'O? Yani bu gerçekten bir sürpriz vardı? Bilmiyordum, başkan stahl hedef? Ama sonra, tabii ki, bir yerde sen bilmezsin, ne ego kaçırmak isteyen ve götürmek için Küba'ya ».
  
  
  Onu sordu, inanmaz. - "Bu nedir n/?""Bu бортпроводница itiraf etti?"
  
  
  Ego gözleri, onun boğuk sesi hiçbir şey ifade. «Aldığımız bilgileri başka bir kaynaktan. Kız kaçtı, önce o vardı, onu sorgulamak.
  
  
  Kaçtım üzerinden hapishane, ona oldu? Onu tekrar düşündüm onu испуганном olarak. Gerçekten de, o hala ajanı olabilir, yeterince iyi, beni kandırmak için? Jerome tahmin ediyorum düşüncelerimi. «Ee hayali masum tanıttı yanıltıcı bir kadın güvenlik görevlisi. Kullandı alımı karate, çaldı, elbiselerini ve sadece gitti ».
  
  
  "Ama nereye gitmiş olabilir?"
  
  
  Huzursuz sallayarak omuz silkti. «Bu lüks yolcu gemilerine gelip buraya. Ona demek ki o kadar zeki, gemide almak için bir bu etrafında bir tekne.
  
  
  Ben zor inanmak. Ama onu da asla inanmadım, ne бортпроводница olabilir taşımanıza iki tabanca uçağa. Albay uzak salladı tartışma bu soru ve arkasına yaslandı. - 'Önemli değil. Teşekkürler başkan ve güvenli bir şekilde geldi. Askeri ikna için onlara daha iyi olacak, eğer onlar işinize emu tam destek, bu nedenle, bu sorunlar çözüldü bir hareketle memnuniyeti ». O kahve bitmiş ve ayağa kalktı. «Eğer onu hiç yapamam sana yardımcı olabilirim, beni sarayda».
  
  
  Onun elini sıktı, o uzandı ve onu serbest bıraktı. Biliyordu ekipman, bana daha kabul etmiştir. Egosu başvuru tarihi belli oldu ordu sahipsiniz. Basit bir teşekkür olayı kaçırma uçağın neden Jerome yapmak, siyasi demeçler basit bir güvenlik görevlisinin sadece bir kaçı. Onu şüpheli, o otel bana ne olduğunu anlamak için bana artık onunla oynamak, onun ikili bir rol.
  
  
  Onu soğuk alanı depo olarak kullanıyormuş, bir an için fark edene kadar o otel yaptı, ve sonra üzerinden dışarı çıktı odadan. Üst katta artık asker. Erkekler Lewis de kayboldu. Sadece orada daha dolu bir mafya babası.
  
  
  Onu, indi bir kat aşağıda, daireler için Fleming. Mevcuttu sadece insan sendikası. Söylendi Fleming hala uyuyor. Bir kat aşağıda onu buldum aynı resmi. Garip! Onun için, karar verdim, ben bir göz alarak değer bir Casino. Onun cevap, ve, olabilir, miyim ıh orada bulabilirsiniz.
  
  
  Masa oyunları rulet, kumar ve poker kurdu etrafına bir dikdörtgen kanepe, saçaklı обернутыми kadife zincirleri. Buraya kimse izin vermediler, buna bir çöp adam ve kasiyer. Masalar turistler tarafından çevrilmişti. Olmadı pencere izlemek için, yoktu bir saat göstermek için zaman. Sadece zil монетт, çetin cips, heyecanlı çığlıklar ve küfürler. Bu benim oyun. Bahsi onu yapıyorum sizinle her sabah: o gece onu geri yatağa sağ salim. Onu denedim sıkmak kalabalığın içinden beni yarı затолкала heyecanlı kalabalık, направлявшаяся, fil sürüsü gibi, kazanan ikramiye. Otel arama makineleri, onu aniden duydum görüşmesi benim oda üst katta. Bunun nedeni, on metre beni, dudaklar mutsuz скривились, kaş приподнялись görünce heyecan.
  
  
  O мерцала, deniz feneri gibi. Uzun kızıl saçları ve pantolon takım çıkıntı ve tüm doğru yerlerde.
  
  
  Kadar onu bekledim yerlerde fil sürüsü, onu gördüm, o döndü ve kayboldu sinsi metal sürgülü kapı yakınında bir yerde yazarkasa. Ona doğru yöneldi, aynı yer. O benim ziyaret daha acil.
  
  
  Şanslı bir adam geldi ve bilet benden önce. Onu bekledim клера alacak cips ve ödeyecek bir adam. Ne mutlu kazanan kayboldu, hizmetçi baktı benim boş eller ve dedi скучающим bir ses tonuyla: «senin için Ne yapabilirim başka?»
  
  
  Ondan nefret ediyorum, ne zaman biri beni çağırır arkadaşı ve bu adam onu daha önce hiç görmemiştim. İhtiyacım var Chip Каппола. Onu onunla konuşmak istiyorum ».
  
  
  Hoş bir yüzü daha kötü. 'Hiç haberim yok.'
  
  
  Onu koymak ve onun yeni bir kimlik raf. Bu nen belirtildiği gibi, onun yeni güvenlik şefi otel «Sawyer». Adam sadece bana baktı. "Bana neden söylemedin daha önce?"
  
  
  «Sen istedin. Sayın Sawyer bekliyor ego konuklar kibar ego personeline. Adın ne?'
  
  
  O bunu beklemiyordum, ve emu değildi. O çevrelerindeki herkes anında kıvrılıyor, ne zaman artık havlamaya. «Tony Ricco». Bu daha fazla olur.
  
  
  «Aldığınız bir uyarı. Sonsuza kadar değil, bize güveniyor, bir saniye! Sakın bana şikayet duymak seni. Şimdi, nerede Каппола.
  
  
  «Bu kapıdan». O işaret ettiği yönde, nereye kayboldu kızıl saçlı. O bir düğmeye bastı altında dayanıklı ve kalın metal kapı açıldı. Onun kabuk ile kör pass. Bina burada andıran bir kasa ve servis kasa ile donatılmıştır. Masada yarı dolu bir çeşit kontrol paneli, oturan uzun boylu bir zenci. O, üzerinde üniforması haki olmadan basamaklı bir farklılıklar olabilir kurtulmak için bir polis memuru da önemli özelliklerinden. O aynı samimi, kasiyer. Ne zaman ona yaklaştı, onun soğuk gözleri yetersiz bana baktı.
  
  
  «İhtiyacım var Каппола» dedim gösteren bir kimlik.
  
  
  O eğildi dahili mikrofonu ve dedi derin bir hırıltı: «size Carter. Yeni bir güvenlik görevlisi.
  
  
  Romatizma sesi olarak lütfen. «Gönderin ego».
  
  
  O bir düğmeye bastı ve yine sessizce açıldı ve ağır metal paneli. Arkasında büyük oda, çıplak, sarı duvarlar, boş bir sandalye, birkaç boş sandalye ve derin kanepelerin, hangi kıyafetlerle kızıl saçlı. Sigara arasında dudaklar yayımladı ince mavi bir duman dere arasında yarı-kapalı gözler. O bana baktı gibi eski bir tanıdık.
  
  
  Chip Каппола enkarne olmuş bir kişi bakmak istiyor otuz yıl daha genç hissediyorum. Ceket ego beyaz ipek takım elbise asılı bir askı homurdanıyor. Ego açık mor bir gömlek ile koyu kırmızı battal kol tek parlak nokta gri bir odada. Ego sesi aynı, renksiz. «Bu yıl, kazlar güneye».
  
  
  «Onlar, kalan Miami», dedim.
  
  
  Bilmiyorum kim icat etti bu saçma kod kelimeleri. Sanki onlar görünüyor неприметными, ama aynı anda olmak zorunda değil bir şey, ne tesadüf. Каппола küçümseyerek bana baktı.
  
  
  Nick Carter değil mi? Киллмастер? Eğer benzer katiller, hangi onu biliyorum. Ama bana izin vermeyin size hakaret önce bayanlar ». İşaret etti ve esmerler. Mitzy Gardner. Belki adını duymuş.
  
  
  Onu duydum. Ama o bana vurdu tipik Mitzy. Yeterli değil aptal. Benim bilgilerime göre, o bir metresi çok sayıda liderler, mafya, dört etrafında zaten ölmüş. O, muhtemelen, baktım hakkında kaçakçılık para onlar için. Bebek mafya kilit altında olan isviçre bankaları. Şimdi aitti Yongası Капполе, yıldız гангстеру, разыскиваемому amerika Birleşik Devletleri. Ve böyle bir adam şimdi çalıştı AX.
  
  
  Каппола hiç ilgi ulusal güvenlik. Ego özveri sadece milletler yeraltı. Ama emindi: o istemiyordu komünistler casino, bu nedenle emu karlı desteklemek Randall Fleming. İle Fleming eyer işler Капполы Grand Лакларе devam etti, sorunsuz olarak ve zamanında general Hammond.
  
  
  Каппола gösterdi sandalye ve teklifi kabul etti. «Ben çok sevindim o uçaktaydı, hangi uçakla Fleming. Kaybedersek, biz tüm riski kendi cilt. O zaman biz de herşeyi unutalım, bizim casinolar, ve Sawyer, her şeyi kaybedecek ».
  
  
  «Biz henüz kaybetmiş ego», - yalanladı yeni medya mesajları kendi mafya. «O başkan ve albay Jerome diyor, her şey yolunda».
  
  
  O ' de sel. «Konuştun Jerome? Dedi emu, sen kimsin? O öfkeyle tükürdü bu kelimeler.
  
  
  "Neden bu kadar kızıyorsun?"
  
  
  "Anlattın emu?"
  
  
  'Tabii ki hayır. Ne genel var ona karşı?
  
  
  O ellerini koymak ve bir sandalye üzerinde öne doğru eğildi. «Carib Jerome emretti kaçırmaya Fleming».
  
  
  Onun tarafsız kaldı. "Nereden geldi bu fikir, Каполла?"
  
  
  «Bir fikir mi? Biliyoruz. Sizce sadece AX bilir, neler oluyor? Bir adam var Küba'da. O Castro ». O sıkılmış iki parmak birlikte. Jerome istiyor sonsuza kadar kaldırmak için Fleming.
  
  
  Bu beni etkilemedi. Hangi bilgi bize bertaraf Goat Гордеева, o asla ağır bizim. Ayrıca, bu uygun bir davranış albay. Fleming bir amerika Birleşik Devletleri. Jerome geri çağırdı emu.
  
  
  Каппола gülümsedi. 'Bak. Henüz Fleming oldu anakara, Jerome olamazdı uygulamaya, kendi darbe ile bile rus. Amerikalılar, doğru zamanda göndereceğiz Fleming için her şeyi karıştırmayın. Ve bu akış Jerome. Ama ne zaman Fleming hall küba hapishane, Jerome aldatabilir kamu, ne o özgür Fleming, o iktidara geliyor. O başarılı olur, ve bu son olacak, biz hiç duymak Fleming ».
  
  
  Ben her zaman dinliyorum her şeyi hemen görünüyor чепухой. Ama ben istemedim, beni ошарашивали çığlıkları mafya. Hatta eğer bu doğru olsaydı, el Jerome bağlı idi açık şimdi. Duydum uğultu, üç kısa bip. Каппола atladı, okumak benim yüzüne şüphe ve dedi kızıl saçlı: «Haydi, sakin ol. O acele çıkmak ofis.
  
  
  Mitzy Gardner kalktı ve перекинула çanta omzunun üzerinden. Hiçbir şey için acelesi vardı ve bana baktı оценивающе ve biraz поддразнивающе. «Birisi kalp krizi geçirdi casino», - kararlı dedi. «Zaman zaman olur, büyük bir kazanan ya da büyük kaybeden». Var nah oldu biraz boğuk bir ses. «Hadi gidelim canım».
  
  
  «Güvenlik şefi kaçtı bir bayan? Eğer düşünüyorsanız, Jerome istiyor kaçırmaya Fleming, bana daha iyi emin olun o değil.
  
  
  Omuzlarını silkti. «Casino hala insanlar var. Bugün Fleming kesinlikle güvenlik. O uyuyor ve bugün daü terk etmek zorunda değilsiniz otel. Ayrıca, ben sana ne söylemek ve ne olduğunu göster. » O alışkın dedi siyah лакею: «Biz aşağı gidelim, duke».
  
  
  Bu yaygın hey gülümsedi. Sevdim onu bin kat daha fazla beni. Düğme, o şimdi tıkladım, açıldı asansör girişinin karşısında bir casino, bir öğrendim bizi bodrum garaj, hangi sığabilecek dört makine. Orada bir minibüs «Volkswagen» açık mor «cadillac». Ziyaretçiler için uygun, istemiyorum ıh gördük. Ona bir şey söyledi bu konuda.
  
  
  O çarpık gülümsedi. «Asansör de gider bir daire Cips çatı. Ses nerede şimdi Fleming.
  
  
  Oturdu direksiyona «cadillac». Onu sel yanında. Saklan yere kadar biz dakika içinde çıkarız otel çevresinde, - dedi o bana. Jerome sormak istiyorum, sizin takip ettiğiniz, eğer görünüyordu önünde ».
  
  
  Ona kaledeki hey, izin hey, beni korkutmak, ve bench press kadar alt Mitzy нажимала tıklatın. Gül çelik kapak. O götürmüştü motoru, ve biz ayrıldık. Boğuk bir yankı dışında katılacak bana geçtiğimizi ile büyük bir garaj. Lastikleri gıcırdayarak açıldı, ne zaman biz sarılmış köşe yokuş yukarı. O arabayı bulvarı üzerinden kilometre kurtardı beni etrafında benim barınak. Karışıklık yahoo dün gece oldu подметен, ve yine sokakta sessiz oldu. Kalabalık fazla değildi.
  
  
  «Jerome» dedim. «Eğer Каппола haklıydı, neden öldürmedi Fleming? Neden bu ego gönder Küba'ya? »
  
  
  Bana bakmadı. «Ceset, kimseye ihtiyacım yok. Ve canlı Fleming henüz kullanmak gibi bir nesne ile pazarlık için Rusya ».
  
  
  'Belki de. Onu da merak ediyorum, neden Jerome otel için onu takip ».
  
  
  O şaşkınlıkla bana baktı. «O bir kere takıldı size. Tüm bu karışıklık etrafında bir tabanca vardı, tabii ki, değil bir tesadüftü. O istiyor, sen de gittin buradan. Kaç kez gerçekten ihtiyacınız vurmak gol etkinleştirmek için zihninizi? '
  
  
  Zorunda kaldı tüm bu arka planı. Fleming bir güvenli çatı katındadır Капполы, ve şimdi zamanım oldu düşünmek için. Onu bunu en iyisi, ne zaman dinleniyorum. Bu nedenle, dinlenmek için karar verdi.
  
  
  Geçtik mimmo pazarı'na. Uzak bir tepenin üzerinde, onu gördüm полуразрушенную bir kale, bir yapan olmalı, hapishane olarak görev yaptı gün geçti. Bodrum tamamen siyasi. Kirli bir yer. Eski şehir inşa edilmiştir tepenin eteğinde. Yol orada daralmış. Mitzy zor manevra arabada mimmo kamyon, oynayan çocuklar ve kadınlar taşıyan ürünler. Burada buldunuz, gerçek lezzet ve çekicilik adaları. Görmedik bir yer.
  
  
  Biz giderken, eski bir otel oldu çalışırken mümkün. Benzer gingerbread. Çimenler büyümüş çim, pencereler ve gün bindik kontrplak. Yüz yıl önce bu şık otel.
  
  
  - Ben çalışıyorum Пуанчиана dedi Mitzy. «Ne zaman inşa edilmiştir, bu otel için en son rezervasyon Karayipler. Şimdi cennet için termitler. Bazen ego hala gelincik kullanan köylüler, dağlar, break up orada kamp, gerektiğinde yakın olmak için bir yer ».
  
  
  Bazı şeyler bir kız hatalıydı. Söylemedi, bir fahişe gibi. Sesindeki oldu eğitim ve zihin. Ve basit nakit kurye fikrini önemi büyük alenka mafya. Onlar bile dediler, hey benim gerçek kimliğini. Bu neden beni bir merak. Onu bu konuda sordum. Diye yanıtladı bir gülümseme ile Mona Lisa.
  
  
  Ne zaman Chip забеспокоился ne kaybedebilir casino, onu aradım Davey istedi ego göndermek için buraya, günü kurtarmak için ».
  
  
  Davie? Davey Şahin? Şahin emirleri bu hatunlar? Bu duygu beni vurdu bir yumruk belden aşağı. Oldu mu Mitzy Gardner ajan AX? Gerçekten de Şahin " yine oynadı oyununu ve izin bana tekrar kendimi anlamak tüm? «Tatlım, "dedim," ben çok seviyorum şaka, ama sen kim, terzi al?»
  
  
  O da dedi ki benim tirbuşon soru romatizma. "Hangi şapka giyeyim mi?"
  
  
  Onu kendine küfretti burun altında. «Ben, senin için tüm ıh düştü».
  
  
  O güven kaybetti. 'Ne şanslısın. Vakit neredeyse geldi ».
  
  
  Şimdi biz seyahat ve açık bir alanda yoğun bir bitki örtüsü ile orman. Sonra ortaya çıktı ovalar şeker kamışı ve küçük bir muz tarlaları. O bahsetti bana değişen ekonomide hizmet vermektedir. Muz getirdi, daha fazla kar, daha fazla şeker kamışı. Dediler yeşil altın. Et, karanfil, kapak ve kokulu tonka fasulyesi de giderek daha çekici yetiştirmek için. O dedi, ne var nah var özel küçük bir plantasyon adanın diğer tarafında.
  
  
  Yol oldukça düz. Bir süre sonra o yürüdü sahil boyunca, daha sonra yakın dağlarda olan gergin, sırt gibi, merkezi bir ada. Ayrıldığımız tarlaları, bir taraftan elbise arazi oldu bataklık, diğer yandan da onu görünce, derin kanyonlar, büyümüş ağaçlar ve bitkiler. Biz yaklaşık on mil mesafede bir yer, zaman Mitzy saptı ağır bir araba ile karayolu üzerinde проселочную yol geçti onu bir buçuk kilometre, ama sonra durdu lagün.
  
  
  O заглушила motor, zayıfladım sandalet ve kapıyı açtı. Onu insan gelince bir an için düşünün bir görünüm. Koyu mavi su mil, fenerin tüm alanlarında. Arazi orada serin yükseliyordu ve hala görünür izleri, eski bir kale.
  
  
  Ve tür ödeme hemen önümde oldu hatta daha iyi. Mitzy çıkardı bütün giysi ve koştu & nb. O döndü ve invitingly bana el salladı. Başlangıç için ikinci bir ipucu yok, bana ihtiyacı vardı. Onu hızlı bir şekilde soyunup, ve izledi.
  
  
  Sadece hafif açık hava etkinlikleri ve su neredeyse sıcak. Kız seyir hızlı düzgün hareket, ve onu yakaladı, onu sadece uzakta yer almaktadır. Onun tahammül edemediği için, ama biz & nb. Teni yumuşak görünüyordu. Onun tarihi sıkın onu kendinize uyluk, ama o koştu ve geri daldı, etrafında beni. Bize bir çevremizde değil, tamamen hazır olduğunda, o ortaya çıktı, içini çekti ve daldı, geri beni. Derin & nb değil tutun, ama bize bunu kanıtladı gerek yok. Çok güzel bir kızdı.
  
  
  Ne zaman bitti, o su yüzüne çıktı. Onu bana doğru yüzüp ona, ve biz yorgunuz. Onu uykuya daldı sakin sıcak & nb. Onu fark kadar bir amacım yok düştü ve окунулась sıcak tuzlu su.
  
  
  Kız ortadan kayboldu. Onu, baktım ve gördüm, o zaten vardı sahilde. Üzerinde ee karın, kahverengi arka plan beyaz kum. Onu fark göremezsiniz ayrılık onu bir mayo. Onu доплыл plaja, flopped yanında ve tekrar uykuya daldı. Ben sadece bu transfer onun boğuk bir ses. «Günaydın, Carter. Karşılamak için gidiyoruz bir müttefiki.
  
  
  Onun gözlerini açtı ve gördü ki güneş zaten batıdan batar. Plajda kimseyi görmedi. Sadece birkaç yengeç ve kum çok. Sonra o işaret üzerinde burun yoluyla su. Bir şey çizmiştir, bize su üzerinde, ama değildi tekne.
  
  
  Sanki insan figürü. Onun kırpıştırdı, başını salladı ve tekrar baktı. O hala orada. Üç yüz metre, ve yerde, onu fark ettim, burada durmak kesinlikle olamaz, kabuk adam. Yüksek, худощавая giymiş, uzun beyaz bir elbise, развевающееся fan. O bize yaklaştı ile величавым, ama kararlı bir yaklaşım. Bu inanılmaz oldu.
  
  
  Kız yanımda ayağa kalktı ve salladı. O sessizce giymiş. Onu, biliyordu ki bu bir hayal. Kuşkusuz, su tuzlu, dokunmak gibiydi şurup, ama onun neredeyse boğuldu zaman uykuya daldı onu.
  
  
  Adam tüm yaklaşıyordu. Yaklaşık on metre kıyıdan kaldırdı bornoz, suya düştü ve kalça ve tekrar yükseldi yaklaşıyor kıyıya. O bana görünüyordu büyüme yaklaşık altıncı ft. O yaşlı, uzun sakallı ve beyaz saçlı. O худощавым, ama жилистым.
  
  
  Onu oturmuş, çıplak bir kum görünümlü kasvetli gözleri ve yaygın olarak açıklanması, ağız gülümseyen Mitzy Gardner. O da yanıma oturdu ve kadının elini tuttu parmaklar olabilir ulaşmak баскетбольному topu, yavaşça, sanki bir yumurta. Dedi emu birkaç kelime bana yabancı bir dilde, ve onlar güldü. O bana baktı ve dedi ki: «Nuh, Nick. O yaşadı, burada daha fazla, herkesten daha hatırlıyorum. Ve o düşman komünist füze ada ».
  
  
  Onu ayağa kalktı. Başka ne onu yapabilirdi?
  
  
  Nuh dikkatle bana baktı, sonra elimi sıktı. Benim tamamen kayboldu ego avuç, ama o da sıktı elimi ривненской kadar aşılamak için dürüstlük ve güven. Ona dokundu, eti, sıcak, kan içinde, bir canlı.
  
  
  «Ben çok hayranım, bay Carter. Vardı belirgin bir ingiliz aksanı ve sesi duyan o hırıltı, eğer istersen. «Mitzy anlattı karşılayacak işler, yerleşmiş olan inancımı».
  
  
  Onu yuttu. - "Senin bana inancın?" «En azından onu hala yapıyorum ne mümkün. Korkarım ki, sen inanılmaz dalga geçme.
  
  
  Baktı Mitzy. Arasında olması gerekiyordu yakın bir ilişki. Tabii ki, etrafında saygı, dostluk ve anlayış. Sonra tekrar dikkatini çekti beni.
  
  
  «Sana bir özür borçluyum, bay Carter. Onu istedi Mitzy getirmek için sizi buraya kadar çok kaptırdık işlerini. Ne yazık ki, burada sorun ». O sivri tepeye. «Ben mi kovmak ciddi bir hastalık. Ben şimdi kalmak, ama gerektiğini düşündüm en azından sizinle tanışmak ve size söz verebilirim yardım, ihtiyacın olduğunda. Umarım tekrar ziyaret etmek beni ».
  
  
  O eğildi, öptü, kız memesi, bana başını salladı, döndü & nb kaldırdı bornoz ve kayboldu gibi geldi.
  
  
  Onu izledi. Mitzy kıkırdadı. «Geriye ne kaldı, senin kendine? Sanırım, bir hayalet gördüm.
  
  
  Onu işaret etti hayalet. 'Nasıl?'
  
  
  O ciddi oldu, bir an yüzüme baktı ve dedi ki: «Hiç sorma, çok, Nick. Onu gerçekten gördüm inanılmaz şeyler onlarla gelincik nasıl bir araya geldi bu adam. Siz de bunu yaşayacaksınız. Şimdi bize geri dönüp Флемингу önce uyanıp istemez yürüyüş ».
  
  
  Onu soyunma baktım, yüksek, karanlık bir şekil yürütmektedir kayboldu ortamları kaya tepenin eteğinde bir burun üzerine. «Anlat bana hakkında daha fazla arkadaş», - istedi.
  
  
  O пожала kahverengi omuz.
  
  
  «Düşünün, ben ne dedim. Sürprizlere hazır olun. Nuh sağlayabilir bir sürü etrafında, ve ben eminim, ben henüz duymadım ve görmedim tamam ».
  
  
  O koştu önümde bir araba. Ne zaman onu, girdi, makine, motor kükredi. Önce onu kapattı kapıyı bastı gaz pedalına, ve biz tam hız sürdü ve rut önce, yol.
  
  
  Bize bir dakika değil, bir emanet olduğunu, bu Nuh sahip özel bir büyü. Bana sadece o görünüyordu çok zeki ve kurnaz. "O bir keşiş?" - sordum, Mitzy. Bir şey değil bu. O bir kabile lideri, sayıları daha fazla sta kişi. Yaşadıkları eski bir kale. Diyor ki, ego, insanlar yerleşmiş, burada bir kaç yüz yıl önce, daha sonra köle ayaklanması. Birlikte bu korkunç bir grup. Onlar-ebilmek var olmak her yerde, ormanda, size ıh görmek, eğer onlar isterlerse ».
  
  
  "Öğrendim nasıl bir ego?"
  
  
  O поджала dudak ve bana baktı.
  
  
  «Bu da çok garip oldu. Onu yüzme laguna, o aniden indi, beni göndermek için bir mesaj. Yardımcısı Cips casino öldürüldü, ve Çip tarihi için onu vereyim Miami. Bu adam öldürüldü, on dakika geçiyor. Nuh dedi bana çeyrek geçiyor.
  
  
  Çok kolay oldu. En azından, şimdi ayaklarımın altında idi toprak sert. Davul orman - güldü ben. "Telefon ormanda".
  
  
  'Sanırım. Ama daha sonra onu bir kez gördüm, o iyileşmiş çok hasta bir kadın ile abdest. O dedi, o onu bir güvercin. Ayağa kalktı, yerde ve işte daha iyi oldu ».
  
  
  Bu gol покалывало. Kız yanımda oldukça güçlü, hayatta kalmak için sert dünyada bir mafya. Bunun için olması gereken pratik bir tutum konaklamanız boyunca. Şimdi onun hakkında konuştu vudu ve kara büyü, sanki kendisi inandım onlara. Onu bir daha hey soru sormadı.
  
  
  Biz sürdü sessizce beş dakika. Aniden yolun ortasında bir zenci çıktı. Bu jest bize gösterdi, biz de durduk. Mitzy притормозила ve pencereyi açtı. O heyecanlı görünüyordu; diye sordu ego şey yerel lehçesi, ve o, başını salladı. Konuşmak değil, bize kelimeler, Mitzy dahil geri, döndü ve verdi gazı.
  
  
  «Nuh sordu bize» dedi. «Acele oldu. Bir şey olmamalıydı, ama olmadığını söyledi.
  
  
  Onu, baktı Mitzy sonra tekrar bir haberci. Yol ıssız. Ne zaman biz döndü bir sonraki işaretçi, yol oldu, çok kötü. İhtiyacımız olsaydı, jeep, için, kolayca tüm engelleri aşmak. Yarı yolda sona erdi önce büyük выбоиной yolda.
  
  
  «Devam etmeliyiz,» dedi Mitzy.
  
  
  Siz diyebilirsiniz bu yürüyüş. Biz карабкались ağaçlar gibi, bir dağ keçisi kadar sonunda ulaştığı yüksek duvarları etrafında inşa edilmiş bir şeyl. Kale işgal, bütün burun ve zaptedilemez görünüyordu. Zaman geçti kapı, duvarlar bahçesinde de vardı kayrak. Bu bir arka plan üzerinde inşa edilmiş taş bina, bazı yıpranmış, diğerleri iyi durumda. Ih çatı, hizmet için bir platform duvar. İnsanlar, toplandı etrafında, muazzam bir şekil, bir tony kazandı. Vardı karanlık yüz yerli amerikalılar. Erkekler sadece bel-bez bandaj, kadın - kısa-çok renkli etek. Tüm sessiz, ruh hali depresif oldu.
  
  
  Ne zaman girdik, Nuh bize yaklaştı. Ego yüzü kasvetli, ama ego davranış kaldı gurur ve величавым.
  
  
  Anlattı bu haber, gözünü kırpmadan. Dr. Fleming kaçırdı. Chip Каппола öldü çalışırken, bunu önlemek. Jerome sırada yer almaktadır. Cruise gömlekleri tahliye tüm amerikalılar ve avrupalılar ».
  
  
  Ona sordum "Nereden Tara Sawyer?".
  
  
  Ancak daha sonra kafama dank etti, nereden bilgi aldı. Ama her zaman bizim sessiz seyahat Cadillac onu hiç duymadım davul hizip ormanda.
  
  
  Mesajda onun hakkında hiçbir şey yazıyordu, » dedi bana Noi. Yine bir mesaj vardı. Bu nedenle o sekilde olmus sadece vizyonları. - "Bunu nasıl yapıyorsun?"
  
  
  Baktı, etrafında insanlar, ve o olduğunu gördüm ego ağız sabırsızlıkla подергивается. «Lütfen, hiç çekinme bana, bay Carter. Zaman yok. dr. Fleming tutmak zindanlarda altında eski bir kale ve ego kurtarmak. Muhtemelen senin bayan Sawyer eve gönderdiler şehrin etrafında gemi.
  
  
  «Bana bu zor görünüyor. Sanmıyorum Jerome gidelim onu yapabilseydim onu tutmak için fidye ».
  
  
  «Bu argüman. Ama hepsi bu değil. Dağıtıldı açıklamaları ikinizi de, ve senin yakalanması istendi on bin dolar.
  
  
  Onu yüksek sesle küfretti. «Onu yapacağım, küçük bir kanca, ve orada bulutlu iner».
  
  
  «Sevindim, ne yaptınız bu kanca», - yorumladı Noi. - Aksi halde zaten ölmüş. En azından, artık savaşmaya ».
  
  
  «Ben daha iyi yapacağım bir şey», dedim. Onu, baktı kız. 'Burada kal. Burada güvendesin. Onu beru var makine ».
  
  
  'Bize ne. Bilmiyorum bir arazi. Onu biliyorum, ayrıca bende hala iş var ». Ee ses oldu, metal, notu, намекавшая üzerinde karakter özellikleri getirdiler hey yerde kardeşlik mafya.
  
  
  «O haklı», - fark Noi. «Sen geri dönmek içinde Port of Spain ve sahil yolu. Kuşkusuz, Jerome emretti engellemek vd. Gitmek zorunda dağlar, ve sonra size herhangi bir yardımı ». O sivri uzun parmak kalın bir смуглого bir adam, daha sonra başka bir. «Pantolon, gömlek. Zaman ayırın. Sen de benimle geleceksin ».
  
  
  Bu hoşuma gitmemişti. Ben nasıl emin olabilir, hikayenin doğruluğuna tony kazandı? Kime gerekebilir bu eskort yolculukta, bir tanrı bilir ne olacak? Ama seçeneğim yoktu. Nuh ve ego insanlar çoğunluk ve hatta Mitzy kalktı yan tony kazandı. Bu yüzden kabul ettim, en azından şimdilik. Zaman vardık «Cadillac», bir çift de vardı, sırıtarak. Bizim kılavuzları şimdi pamuk pantolon diz ve beyaz gömlek ile засучеными kollu. Bunların kemer gizleme pala.
  
  
  Onlar böyle bir oyun arkada.
  
  
  Dönüp yoktu, ve Mitzy zorunda kaldım, beş dakika arabayı itmek için ileri geri, kadar, biz, sonunda, başarısız tepeden aşağı inip. Ana yol zaten kötü, bu kötü. Biz sürdü, düşük viteste ve aynı zamanda en çok andıran bir isviçre peyniri ile delikli ve daha da kötüsü, kendimizi uçurumun diğer tarafında tarak. Döndük ve arabayı dar bir patika yürütmektedir aşağı açtı. Makine, bir yandan задевала bir dağın, diğer onu izledim uçuruma, dipsiz derinlik. Onun bir şey değil, dedi, rahatsız etmemek için, Mitzy. O daha iyi bir sürüş odaklanmak.
  
  
  Sonra kilometre bu sıkıntıları biz yine geçti çalılar, ve ben yine başardı nefes serbestçe. «Bu kadar yolu biliyor musun,» dedi, onu Mitzy. "Biz gidince zindan Jerome?"
  
  
  O başını salladı. «Biz önce bir şeyler öğrenmek için bu konuda. İlk önce bize gitmek gerekir, o eski tarihi bir ona gösterdi, size yol sizin ilk randevu Nov. Orada biz geliştirmek bizim planları ».
  
  
  Zaten hava kararıyordu, ne zaman biz nihayet geldi, yol yeterince geniş için «Cadillac». Biz görebiliyordu aşağıda içinden bitki örtüsü ışıklar. Yani, biz yakın bir yer. Mitzy dahil farlar, çıkış için bir yol.
  
  
  Bir ışık demeti ışıklı insan şeklinde. O çekti bizi silah. Kız hemen притормозила, açtım geri vitese ve tekrar eur. Onu içgüdüsel olarak etrafına bakındı. Geri vites lambaları yakaladı başka bir asker yaptım tüfeği yukarı. Önce ego av tüfeği yükseldi yeterince yüksek vurmak için herhangi çevremizde, benim «Luger» vurdu. Bu kırılan cam. Üzerinde Mitzy çok oldu parçalanmak, ama o devam etti arabayı. Onu vurdu yarık, nerede daha önce vardı, ön cam, askerler ve arabanın önüne düştü.
  
  
  Mitzy durdurdu arabayı, ve vardı bakmak için bir zaman bizim kılavuzları. Bize bir çevrelerindeki yaralandı. Onlar свернулись arka koltukta, şimdi tekrar dikkatli bir şekilde tırmandı. Onu çıktı, daha yakından bakmak için hediyeler verdi albay Jerome. İki asker öldü. Onu aldı ıh formu ve silah attı arka koltuğa. İnsanlar tony kazandı tabanca ele geçirdi. Onu söyledi. - "Sen başa çıkabilir misin?"
  
  
  Onlar-ebil. Onlar yaptı, saray muhafızları, ne zaman Fleming başkanı oldu. Belki bir gün biz bu bilgiyi kullanabilirsiniz. Şu anda onu tuttu silahlarını emretti ve onlara ikiniz çekmeye cesetler, çalılar, nerede onlar yalan sessiz görünene kadar herhangi bir aç bir canavar.
  
  
  Herhangi bir şekilde abluka yol olduğunu kanıtladı oku tony kazandı doğrudur. Bu yaşlı adamın elinin daha fazla oldu bu kabul ediyorum. Yani, Jerome, oldu, ana, dedi Noah. Düşünmek için zaman serbest bırakmak için nasıl Fleming. Otorite tony kazandı nedeniyle de bana daha fazla güven ego arkadaş. Sonuçta, onlar kendilerini tanıttı, ve şimdi onlar kanıtladı, ne silahları, onlar hala yararlı olabilir.
  
  
  Biz olmadan bir emek var size Mitzy припарковала arabayı terk edilmiş bir ahır arkasında. Oradan gittik çökmekte lobi. Küf kokusu ve çürüyen ahşap bir mücadele üstünlüğü için. Bizim kılavuzları geçirdi bizi скрипящей merdiven mutfağa. Bu büyük bir mutfak ile raflar boyunca tek duvarları etrafında ve çalışma masası vardır ortada. Biz orada yalnız değilsiniz. Masanın üzerinde yanan mum, ve üç erkek yedik iguana, yerel bir incelik, ne var заурчало karın ağrısı.
  
  
  Sonra merhaba erkekler ve bizim iki iletkenler, heyecanla yaklaşımları, üç yerlileri, biz sonunda başardık yemek. Benim vahşi açlık memnun oldu, onu hissettim biraz az gibi yo-yo ip sürprizler ve zorluklar. Benim plaka hala yarı yarıya dolu, üç yerlileri gitti. Onu mutlu görmek, gibi gidiyorlar. İhtiyacımız vardı çalışmak için taktik, ve ben hissettim незваной bir şirkettir.
  
  
  Nuh denilen, bana isimlerini bizim kılavuzları, çünkü ama, ben bilmiyordum, bir dil, onu unuttum ıh. Onu ezberlemiş, sadece ne onlar uzun, ile çok sayıda ünsüz. Ancak onu istemedim incitmek peki, sadece bir adlandırma ıh Tom ve Harry, bu yüzden ona açıkladı ve sorunu sordu ıh görüş.
  
  
  Daha yüksek iki güldü ve dedi ki: «Sen bana Lamby». O çıkardı bu kendine ait park yeri yok.
  
  
  Mitzy dedi kulağıma: «Lamby. bu büyük bir cisim. Yedikleri ego et artırmak için kudret ».
  
  
  Bu nen tarzı var - sırıttı ben. «Ценымногие daha iyi, örneğin, benim adı - N3. Ya siz?' Onu, baktım iki numara.
  
  
  Bu yaygın gülümsedi. 'Askeri.'
  
  
  «Oldukça kısa», dedim. 'Ne demek?'
  
  
  O yine güldü. «Yırtıcı bir kuş. Çok tehlikeli.'
  
  
  'Güzel.' Onu sevdim ıh. Onlar şakalar yapmayı umudu meydan bütün ordu Grand Лаклера. Belki daha küçük bir şans.
  
  
  «Sen bilirsin, doktor lazım bize Fleming. Sonsuza kadar çekin Fleming cezaevi çevresinde. Ama ilk önce bize lazım oraya. Herkes etrafında bilir hakkında bir şey kaçış yolları gibi подкопов olan mahkumlar, belki de kazdık geçmişte?
  
  
  Romatizma olumsuz oldu. Biri vardı. Çok dar, tersine çevirmek için, ve çok dik için заползти geri kamera. Nerede başlamıştı delik, şimdi demir bir kapı. Karşısında неих hala yatıyordu soluk kafatası kaza yapan son girişimi kaçmak için. Bu uzun zaman önceydi. Bu nedenle biz üzerinde çalışmak zorunda, kendi iç yetenek, ve bu parçaları çıkıyor kanlı. Ona bir şey düşünmedim. "Ne düşünüyorsunuz, ne yapmak istersiniz?"
  
  
  Oni ari bağışladı omuz silkti. Askeri dedi bu ikisi için. «Eğer Fleming ölürse, biz de ölürüz. Jerome inşa etmek istediği füze istasyonunu bizim daha yüksek. Biz mücadele edeceğiz, ama bu bizim için yeterli insan ve durdurmak için silah ego ».
  
  
  Buhar oldu hoşuma gitti daha fazla ve daha fazla. Ih yaş oldu tahmin etmek zor, ama ıh cilt pürüzsüz oldu, ve ıh koordinasyon iyiydi. Onlar hareket ile zarafet kaplanlar. Onu işaret üniforma. 'Bunu giy. Oynamak rolü asker. Yakaladığınız bize Mitzy ve teslim bizi kale. Derseniz Jerome emretti kilitlemek için bizi dijital kamera Fleming.
  
  
  Kızın gözleri bir an kısıldı. Onu sevmiyordu riske hayatı, ama bizim «kurnaz» olsaydı daha inandırıcı olurdu, o da oldu orada.
  
  
  Askeri ve Lumby kaldırdık gömlek ve pantolon, biraz поколебались ile набедренными bandaj, sonra utanarak döndü ve kaldırdık ıh de. Her ikisi de giydi оуанг için mücadele takılar, kemer boyun. Tabii ki, silah elinizin altında idi, ama belki de düşündüler olması zarar vermez biraz ekstra koruma. Onlar taktı ordu камзолы üzerine muska, giyinik pantolon, ve, eğer anlamak için, biz gitmek için hazır.
  
  
  Sürüş oldu Mitzy. Onu sel yanında, ve bizim iki sihirbaz oturdu arkadan приставив tabancalar bizim boyunlarını. Yol üzerinde kız kalesi imkanlar kullandım kısa bir yol. Sokaklar oldukça boş. Tüm içinde kaldı ve tuttu perdeler kapalı. Mağazalarda karanlıktı, ve onlar bindik bir yağmacı. Port of Spain aniden döndü kasvetli bir şehir, çok farklı ve eğlenceli geçen bir gece.
  
  
  Bir kale idi alçak bir tepe. Yeşil çim önünde yaptığı iyi görünmesi için güler yüzlü, ama bu etki şımarık demir çit etrafında ve silahla yüklü bulunan çim. Otopark kapısı önünde yapmadı burası daha rahat.
  
  
  Kapralov ve iki asker gördüm bizim ışıkları ve bloke yolu ile silah hazır. Mitzy притормозила ve durdu birkaç metre önlerinde. Arkamda Lamby bağırdı: «Kurumlarında, gidelim, bakalım, ne var. Kalın yakalamak! O beni itti doğrultarak silahını ileri ve bolca güldü.
  
  
  Kurumlarında yavaşça yaklaştı. Bu ilk bakmak için. Buhar anlattı bir başarı hikayesi nasıl заполучили bizi ve aşılmaz zorluklar, onlar üstesinden gelmek zorunda. Kurumlarında etkilendim. Onlar bitirdim, hikaye, yavaş yavaş kaldırdı tüfeği ve çekti onu bana.
  
  
  Hayatım mağrur. O değil stahl olurdu ateş Mitzy. Ona buna emindim. Nah onlar-ebil almak bir teminat ya da fidye. Ama ne Jerome planlıyordu benim için, tamamen farklı. Kurumlarında bir an için beni terk cahil bakarak beni güneşlik. Sonra o havladı tıklatın. Asker yolu temizledi. Kurumlarında bir gün batımı araba ve sipariş Mitzy gitmek kalesi. Bu gri bir bina. Penceresiz ve sadece bir kapı, ortada açık bir ağız. Ona bile sıkışmış ahşap bir tırnak. Mitzy durdu ve sahnelenen makine fayans kaplı otoparkta, ve şimdi onu gördüm, ahşap uvula oldu asma köprü üzerinde derin bir hendek. Şimdi nen büyüyen yabani otlar, ama uzun zaman önce burada oturuyordu sıra köle. заливавшая ego su ile elbise. Her saldırgana zorunda saymak dalış elbisesi. Ortasında bir köprü durdu asker, ve bütün bölge освещалась parlak ışık. Kapralov çıktı. «Al ıh kadar onu tutarım adamı silah zoruyla».
  
  
  Beni вытолкнули makine etrafında. Mitzy çıktım öte yandan. Askeri ve Lumby tuttu tabanca basılmasını bizim sırtında bağlanmış. Kurumlarında biraz daha gloated ve içeri girdi. Bir kaç dakika o tekrar geldi, yanlarında teğmen. Asker köprü üzerinde çiğ отсалютовал ve davranış acemi katılacak bana, o burada yetki.
  
  
  Kurumlarında sohbet, işgal hareketleri kadar memur hareketi yoktu ego susturuldu. Yıldızlarla ego gözünde onu sanırım olabilir, kim ödül aldı, eğer bu gerçek bir yakalama.
  
  
  Lamby demişti: «Emri albay. Bu iki kilitli olmalıdır, o bir dijital kamera ve Fleming. Her şeyi anlamak yakalandı kuşlar birlikte.
  
  
  «Tamam», - kısaca cevap verdi teğmen. «Götür ih караульную».
  
  
  O döndü, ve biz takip etmek zorunda kaldılar peşinden taş koridorda bir tonda ürkütücü bir yankı. Gerçek bir kabus olanlar için klostrofobik. Bu караульном kapalı teğmen elini salladı, biz aramak gerekir.
  
  
  Askeri hızlı bir şekilde şöyle dedi: «Biz zaten aramışlar ıh, teğmen. Onlar temiz bir yüz yüzde ».
  
  
  Yüzbaşı güldü: 'Çok iyi.' «Nick Carter değil mi? - Çok tehlikeli, dedi albay. Ama bence sana bu gece вырвут diş ».
  
  
  Onu silkti ve çalıştı bakmak побитой köpek. Şimdi, o onun dikkatini döndü Mitzy. Hatta gözlerinde yaşlarla, ve съежившейся gibi, korkmuş bir kedi, yine de değdi onu görmek. Belki emu sevdim, o çok itaatkar. Bir an ego kalça sallanan, ileri ve geri, ve o bir parmak kaldır onu yukarı onun çene.
  
  
  Albay diyor, sen daha durmak için sendika. Ne istediklerini ödemek, geri vermek için sana. Biz bunu biliyoruz ». Mitzy baktı, daha da korkmuş, зажала eliyle ağzını ve зарыдала. «Lütfen, efendim, lütfen, göndermeyin beni onlara. Beni öldürecekler ».
  
  
  O kaldır onu yukarı kaş. «Eğer bu kadar fiyat ıh, bunu neden yapsınlar?»
  
  
  O an прикусила dudak, sonra sanki fark teğmen olacak onu konuşmak, fısıldadı: «İhtiyacım vardı bir yere getirmek için biraz para. Ama onun başına bela olmuş bir ego. Şimdi, egonun karanlık gözlerinde dolar işaretleri çıktı. Tanrım vardı hayal! O saçma sabırsızlıkla. "Nerede bu dolar şimdi?" Aniden baktı umutlu. «Ben sana göstermek nerede ... bırakırsan bizi, ben ...»
  
  
  Ego gülüşmeler oldu iğrenç.
  
  
  «İstersen çok pahalı. Gelince Carter, eğer onun ego kaybetti, yerine albay takardım bana kelepçe. O kaldırdı omuzlarını. «Nedense o gerçekten düşünüyor bu konuda джентльмене burada».
  
  
  Kız ellerini ovuşturdu, uzattı ıh emu ve geldi yalıyor, ona, kendi ve uyarma her fırsatta.
  
  
  - O zaman sadece onu? Sadece sen ve o?'
  
  
  Şehvet görülen yüzü. Hiç ayırmadan, nah göz, o konuştu bizim iki erkek. «Odin etrafında burada kalacak, başka götürecek Carter kamera».
  
  
  Ben korkunç bir an, zaman onu düşündüm teğmen kalmak istiyor bir kızla baş başa. Sonra onu fark etti, o otel göndermek beni şehrin etrafında adamlar. Onu biraz işe yaramaz kaslar, sanki bana bu fikri sevdi ve o planlanan saldırı, bir kişinin yolda. Mitzy ile başa çıkabilir teğmen, ama oluşabilir kavga, ve ihtiyacım yok bir olay vardı, bir harekete, daha fazla asker. Teğmen gördüm benim hareket, güldü ve yine de benimle geliyor. O dışarı çıktı, kapının önünde beni ve Lamby. Mitzy seslendi emu ardından tatlı bir ses tonuyla: «Teğmen ... sonra görüşürüz, evet ...»
  
  
  O koridordan yürüdü, ve ben fark ettim egosu yürüyüş oldu, daha heyecanlı, daha askeri. Düşünce teğmen vardı değil ego görev. Koridorun sonunda açtı kalın taş kapıyı işaret etti ve bize çarptı bir. Onu şüpheli ile bu granit blok arkamızda, hiçbir ses olamaz nüfuz zindan ilk katta. Taş spiral merdiven girdik, alt koridor. Damlayan su, küf kokuyordu. Barış olmuştur, buna лейтенантского fener yine gitti, önümüzde geçtikten sonra yirmi зарешеченных kapı her iki tarafında зловонного koridor. Koridorun sonunda çıkardı bakır anahtar, uzunluğu yaklaşık dört santim, kapıyı açtı ve ayağa kalktı, kamera.
  
  
  Dr. Fleming otururken duvara kıstırarak her bir kabile. Çekti önüne, ikinci ayak. Görünüyordu çirkin şişmiş. Oturdu yeşil мхе, покрывавшем taş zemin ve bir ego elleri başının üzerinde asılı demir kırmak, bağlı bir inilti.
  
  
  O başını kaldırdı, göz kırptı sergey, beni gördü, ve arkadaşlar. Sonra gördü benim bekçi ve, son olarak, teğmen. O tekrar indirdi, omuzlarını, ve ego gol унынии düştü öne. Memur onun üzerinde durdu, gülümseyerek. O açtı tabanca kılıfı, tabanca çekti ve bir adım attı bu kadar iyi görmek için Fleming ve beni yavaş yavaş нацеливая silah bana bel.
  
  
  "Sayın Başkan." - Ses kaygan görünüyordu. «Eğer bulmak için umut vardı adada iyi bir müttefik? Adam zaten sizi kurtardı, bir gün, belki, mümkün, tekrar yapmak için? Hayal ego size. O seninle kalacak ».
  
  
  Arkamda Lumby, belli ki, nefesimi tuttum. Ben birkaç seçenek vardır. Onu verebilecek bir kenara adım ve izin benim matematik ve ateş teğmen. Ama belki memur daha hızlı oldu, ve o anlamaya başladı Lamby daha fazla ve daha fazla. Ya da onun için olabilir bir oyalama ve çekin kendi Luger.
  
  
  Kadar onu düşündüm, sıçan büyüklüğünde bir kedi промчалась üzerinden kamera aracılığıyla çizme, teğmen. Sergey ego fener, muhtemelen korkmuş bir hayvan. Teğmen yana gidiyordu ve onu vurdu. Bu bana yeterli zaman kapmak için kendi Luger. Onu vurdu teğmen samimi bir kafa. Fener uçtu havada. Onu yakalamak başardı ego, serbest el, обжег parmak hakkında sıcak bir lamba, ama güçlü bir şekilde koymak, kırmadan. Teğmen yüz aşağı düştü. Yeşil yosun yere yavaş yavaş stahl kırmızı. Lamby memnuniyeti homurdandı. Ona memnun oldu, benim adım göremedim ego sürpriz. Son olarak, refleks, o tetiği çekmek ve ateş beni. Onun için ona teşekkür etti, похлопав omzuna.
  
  
  Fleming kırptı. Hala alışık değil ışık. O rahatsız oldu.
  
  
  «Ben artık hiçbir şey anlamıyorum», - diye mırıldandı. «Albay Jerome sorar bana geri gelmek ve ülkeyi yönetmek. O zaman neden beni rus sanıyor şimdi? Neden seni buraya getirdi? Niye bu kadar donanımlı, bu asker?
  
  
  «Daha sonra,» bana ego susturdu onu. «Şimdi zaman yok». Bize David Hock, bize Tara Sawyer değil otelleri için Fleming biliyordum müdahale hakkında AX. Sonra ihanet Jerome oldu büyük günaha anlatmak emu tüm. Ama eğer Şahin ve Tara haklıydılar, eğer Fleming davranmaya başladı inatla ve artık oynamak istedim, kim фробель ada? Bu yüzden bana yalan söylemek zorunda. Onu işaret onun bacak. "Ne kadar ciddi bir şekilde yaralandınız mı?"
  
  
  O hala şaşkın baktı, ama onu denedim dikkatini ego, siyasi konular.
  
  
  O içini çekti. «Benim gönüllü kırık».
  
  
  Onu aramaya başladı cepler teğmen istedi anahtarı kelepçe. Ego yoktu yanımda. Onu ateş olabilir bir zincir, ama vardı az mühimmat. Bana gerekebilir mermi yukarıda. Onu koydu bir ayağını duvara doğru çekmeye başladı. Harç taşlar arasında oldu многовековым ve zayıflamış nem etkisi. Onu hissettim, zincir gibi biraz прогнулась, ama vazgeçti. Onu sarsıldı birkaç kez daha, ama bu bir işe yaramaz. Biz kazmak gerekir bu şey. Onu yaptım hızlı hareket el ve stiletto düştü ve süet kılıf benim kavisli parmaklar. Keskin metal вонзился çözüm, сшибая samana için bir tuğla. Lumby yardım etmeye başladı. Bu harcanan daha fazla zaman, daha onu düşündüm. Soğuk olmasına rağmen, onun terliyor. Eğer teğmen yakında gelecek, herkes gelebilir başını gitmek, her yıl, ona ne oldu.
  
  
  Onu yaptım derin oluk tarafında zımba. Sonra onu ıso tüm gücü ile çekti, zinciri ile birlikte Lamby. O kurtuldu, biz aşağı kaygan bir yosun. Fleming çekti ileri. Biz Lumby kaldırdı ego. Duramazdı, onun sağlıklı bir ayak olmasına rağmen çok zayıf ve şaşkın bir gol bir gürültü, bir zorundaydık yayınlamak. Ona Lumby korumak ego kadar fotoğrafı лейтенантскую ceket. Onu da aldı ego kemer ve tabanca verdi tüm Lumby.
  
  
  «Kaldırın bu ceketi giy bu. Terfi etmişsiniz ».
  
  
  Lamby uyuldu. İle Fleming aramızda döndük bekçi odası.
  
  
  Zarif göğüs Mitzy Gardner выгнулась yer şekilleri. Tuttu, sandalye Fleming, ve o düştü, ona sordu: «neden bu kadar uzun sürdü? Biz sadece tüm gitmek ve yıllık. Tanrım, ona ne yaptılar?
  
  
  «Anahtarları. Bak bu kutuları.
  
  
  Askeri üst çekmece açıldı ve attı bana bir avuç. Onu denedim bir kaç önce nihayet bulduk istediğiniz. Ayrıca, kale kadar çıktı paslı, gerekti yendi ego paperweight önce açıldı. Sadece ne zaman kelepçe çıkarıldı, onu gördüm çivi içindeki ve etrafındaki kan yaralar bilek Fleming. Pas, eski bir şut oldu, yaralar, ama temizlemek, onu mümkün değildi. Resepsiyonist yoktu ilaç. Beklemeniz gerekir.
  
  
  Onu anlattı, nasıl bırakıp gidecekti kale. Lumby sırtında duran bir gün onun yeni bir form. Askeri söylemek zorunda asker köprüde teğmen istiyor ego görebilirsiniz. O geldi, biz ego bağlı ve takılı emu ağzına bir gag. Sonra Mitzy arabaya doğru koştu ve açtı ee önce bir asma köprü. Biz çıkardık Fleming köprü ve onun дотащил ego makine kadar. Lumby, kendi лейтенантской ceket oturdu öncesinde, arasında Mitzy ve Askeri.
  
  
  Olarak koruma Lumby upuzun bir tabanca teğmen üzerinde Mitzy, döndü onun için bir güvenlik görevlisi görmedim, ego kişilere. Askeri diyecek corporal ne Jerome emretti sakınma, ona kız. Eğer bu işe gelmiştik. Eğer bu işe yaramazsa, benim gibi bir Luger tadına var. Lumby ve Askeri de silahları vardı. Ve üç üç - çok karlı çok.
  
  
  Uzaklıkta Cadillac, sorun değil. Mitzy açtım farlar ve gittim bir tepeden aşağı. Saat gördüm, biz cennet ve gitti yolda, hiç engelleme vd. Onlar beklemiyorduk girişimleri kaçamakları.
  
  
  Kurumlarında elini kaldırdı, üretmek için rutin kontrolü ve Mitzy indirdi kutusu. Askeri eğildi, kapatmak için yüz Lamby çalıştı tasvir sabırsızlık. «Albay fikrimi değiştirdim. O istediği için ona yol açtı kız. Şimdi.'
  
  
  Kurumlarında endişeli görünüyordu bu yüzden. «Teğmen, eğer kendilerini tanıtmak ee, burada komutan kim?»
  
  
  «Sen» - havladı Lamby. «Hiç kimseye izin gitmek ben gelene kadar.....'
  
  
  Kurumlarında отпрыгнул. Ses Lamby gibi değildi ses teğmen. "Hey ... bir dakika ... sen ... hey ... bu ne demek?"
  
  
  Onu bir silah sesi duydum ve diz çöktü. Askeri vuran onbaşı. Askerler değildi uyanık, ama ne zaman Mitzy hızlı bir şekilde götürdü arabayı, tek çevrelerindeki başardı elini koydu kapı kolu. Onu kırdı, elini popo onun люгера, ve sonra vurdu asker. Başka amaçladık tüfek, ama yetişemedim tetiği. Onun zamanında закачал emu mide kurşun.
  
  
  Bu mükemmel oldu. Şimdi biz tam hızda koştu yolda. Biz bir tepenin eteğinde yer alan, onun bir gürültü duydum makineleri. Onu çok iyi tanırdım bu sesi. Bize benzin bitti. Mitzy arabayı durdurdu, bana baktı ve omuzlarını silkti. Çünkü adanın etrafında hareket yasaları, olağanüstü hal pozisyonda şansı benzin yoktu. Tüm yakıt ikmali kapatıldı. Ve Fleming mümkün değildi gitmek için yirmi mil dağlara.
  
  
  Olabiliriz atfedilen ego ulaşabilirsiniz tony kazandı, ama ne? Eğer Jerome fark eden doktor Fleming kaçtı, o olmaz, güvenlik, her yerde, Port-of-the-Спейном. Bakmak zorunda başka bir makine. Orada nerede olduğumuzu, şimdi onu görebiliyordu kıyı yolu aşağıda. Oteller, eski kent park jeep. Onun etrafında durdu karanlık şekiller, yolda yandı ışıklar. Bu barikat. Onun cesaret.
  
  
  «Bu bizim için yeni bir görünüm sunmaktadır. Bilmiyorum, ne kadar asker çıkarmak zorunda montajı, fakat biz riske çekim.
  
  
  Belki diğer insanlar müdahale edebilir. Siz ikiniz onlara yaklaşım ve отвлекаете bu adamlar. Onu bırak. Toplamaya çalışın ıh birlikte. Mitzy var tabanca? Güceniyor bana.- «Ben mi görünüyorum çıplak?»
  
  
  «Kal burada Fleming. Eğer birisi gelecek, işte, eğer başka bir yolu yok, ama önce bir deneyin ve görmek, değil kurnazlık mı bu ».
  
  
  Lamby ve Askeri kayboldu. Onu baypas evde devam eden bir tepede. Ne zaman geçti mimmo evlerin onu araştırdım bir ortam. Şimdi ona açıkça gördüm, ışıkları kontrol noktasından. Benim shaggy заглушали eğrelti otları ve diğer bitkiler. Onu yaklaştı джипу ve dikkatle yukarı baktım, gördüm kadar devriye. Onun ıh anlamadım, ama her ne olduysa, bize söylenen Lamby ve Askeri, bu olmalı, çok eğlenceliydi. Dört asker, ayakta, bir grup etrafında benim iki erkek, eğin gülüyor. Onlar döndü bana geri. Onun hızlı hareket için korkuyor, onlar çevirmek. - O içtenlikle arkalarında hazır «люгером» - keskin dedim. «Siz silah altında. Bizi tek bir hareket! '
  
  
  Kahkaha aniden durdu. Onlar gibi durdu dondurulmuş. Lumby çekildi birkaç adım ve nişan aldı. Altın şerit эполетов ego камзолы блестела karanlıkta. Askeri koştu джипу ulaşan arka kapağını geri döndü ip ile. Şey hızlı bir şekilde yapılabilir. Ne zaman Askeri bağladı son yemek ve dört ve ağız takılı, onu kontrol gaz beslemesini cip. Benim yardım için, bir tank oldu tam. «Yatırım ıh çalılar ve kaldırın bu ışıklar yol» dedim. «Ben almak için gidiyorum Fleming».
  
  
  Onu sürdü jeep yere bıraktık Cadillac. Sadece şu anda onu fark ettim farlar jeep çalışmıyor. Lanet!
  
  
  Mitzy bana yardımcı oldu nakli Fleming daha küçük bir makine. O da yanıma oturdu, ne zaman onu, celle için direksiyon ve aşağı doğru iniyordum. «Lumby ve Askeri olmalısınız ulaşabilirsiniz. Oradan onlar güvenle eve dönmek ».
  
  
  Olmalı, jeep iyiydi, ama oldu bir çözümdür. Olmadan far olmadan makbuzları saklamak zorunda kalmadım gidiş hakkında düşünmek dağlara. Düşünce, gitmek için bu şekilde, dolambaçlı yollarda mimmo her türlü uçurumlar, neden tüylerim diken diken oluyor. Onun için mi riske yol tarifi ve sahil yolu.
  
  
  Lumby ve Askeri sevilen gerisinde, ama gördük ki tek çözüm bu.
  
  
  Ne zaman gitti, onu tekrar getirdi jeep. Şimdi ben, nihayet başardı sormak Флемингу tirbuşon, bir süre işkence bana. Onu, diye bağırdı omzunun üzerinden: «biliyor musunuz, ne oldu Tara Sawyer? Onlar onu serbest bıraktılar?
  
  
  'Hayır. Askerler, схватившие bana söylediler gerektirir nah fidye olarak bir milyon dolar. Nereye gidiyorsun beni hiç götürüyorsun?
  
  
  «Nuh».
  
  
  Ego sesle yankılandı cevap acı ve korku. «Evet, bu bir ilk. Sonra bana bir şehre gitmek zorunda. İnsanlar beni dinlemek ».
  
  
  Ona izin emu kendinizi kandırmak. Bende en yeterli sorun için onunla tartışmak değil. Beni rahatsız Tara Sawyer. Ben önlemek için ona bir şey oldu. Onu tıkladım gaz. Daha önce onu götüreceğim Fleming ve Mitzy, o kadar çabuk geri gelemem bir şehir. Onun köşeyi döndü ve gördüm ileride ışıkları yolda. Bir başka engel.
  
  
  «Atla aşağı», - tısladı ona Mitzy. «Hazır ol».
  
  
  Onun üzerine çekti. Onu otel için düşünmüşler, ben gidiyorum durdurmak, sadece bariyer kırmaya son dakika. Onu gördüm sadece on metre: büyük bir kamyon ve küçük bir hızlı гаубицей bagajda. O engelledi tüm yol. Geçit yoktu.
  
  
  Bir yandan bize yağlı bir su ile bataklık bir şekilde kutsal ışık. Yani ben orada daha ileri gitmiş değil. Öte yandan, palmiye ağaçları vardı. Onlar büyümek değil & nb yüzden orada olsaydı, toprak sert, ama ağaçlar vardı yalıyor bir arkadaş bir arkadaşına bir daha istiyorum. Onu düşündüm, yapabilir miyim onu sürücü jeep. Ama bu en kötü seçenektir. Onun direksiyon döndü ve yoldan ile gaz kelebeği üzerinde kurulu. Onu duydum, onlar крикнули: «Dur», sonra vurdu. Gözlük просвистела son derece içinden palmiye yaprakları.
  
  
  Uyarı atışı.
  
  
  Güzel insanlar! Mitzy döndü onun dışkı ve ateş açtı, ancak çok düzgün, havaya değil. Ben geri baktım değil. Bana görünüyordu, ben hayatımda ilk defa geziyorum vahşi bir aygır. Onu ağaca çarptı, sıçradı, diğer tarafa, iki tekerlek üzerinde ve neredeyse takla attı. Bize ateş ettiler, ama bizi ayırmak. Onu geri almak için çalıştı ama yolun ne zaman başardım, onu keşfetti, orada başka bir sürpriz.
  
  
  Yolda oldu, jeep, ve ona koştu, dört asker. Fleming yayınladı arkamda acı dolu çığlıkları. Onun için eğlenceli oldu. Mitzy vurdu kafa ile Fleming'in içinde преследовавший bize jeep, onu kenarda, küçük bir makine kadar hızlı, ne kadar başardı. Bu yeterince hızlı değil. Bir etrafında bizim lastik boştu.
  
  
  «Nick, bize yaklaşıyorlar». diye Mitzy.
  
  
  Hey, gerek yoktu bana konuşmak. Ih gözlük çarptım metal jeep neredeyse aynı anda, ne zaman onu duydum çekim. Verdi hey Luger.
  
  
  «Vurmak için deneyin bir grup. Nişan al ve ateş et devam ». Kullandı, iki el, ama çok zor nişan hareketli bir hedef, ne zaman seni kaya üzerinde yan yana. Bu bir durumlar onu merak olacak mı ismimi listeye eklenir, bir Hawke saklar, onun güvenli ve herkesin bir adı var yıldız, belirten bir kişi, söz konusu öldü.
  
  
  Mitzy diye bağırdı. Onu düşündüm, vuruldu, ama o oturdu samimi. Onu gördüm kazayı dikiz aynasından. Jeep arkamızda, kontrolden çıktı ve tam hızda sallandı, bataklık nerede yavaş ve görkemli dibine battı. Onu gördüm, bir an için parladı ışıklar önce söner.
  
  
  Mitzy soktu «luger» bana bacak arasında ve döndü. Gidiyorduk bir спущенной otobüs. Değildi tek gürültü geceler. Ormanda yankılanan bir ses darbelere bambu sopalarla o içi boş ahşap davul. Bu boğuk, uğursuz bir ses. Onu düşündüm, olabilir mi, Askeri ve Lumby aktarmak kabile kablosuz ileti. Belki bu mesaj kaçış planımızı gönderilen görünmez rakamlar yağmur ormanlarında.
  
  
  Ritim hızlandı. Oldu gibi felaket. Arkamda duydum onu rüzgar sesini dr. H. Fleming. «Takip ediliyoruz, ve onlar hızla bize yetişmeye».
  
  
  Onu yiyip bitirdi ve jeep up-to-hız.
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Açıkça önümüzde yolda birisi fenerle jest bize emretti rulo проселочную yol. Onu stahl soru sormak ve saptı. Onu sürdü araba ile kum üzerinde başka bir факелу su, kontağı açtığın anda çıktı.
  
  
  Orada Nuh vardı, şimdi olmayan beyaz bir elbise ve набедренной bandaj yapılır. Yolda, hangi biz sadece sürdü, onu bir ses duydum yaklaşan bir makine. Biz zaman yoktu. Biz durdu ve sırtını denize. Ve benim Luger oldu пустынен.
  
  
  Mitzy de çıktı. Nuh çekti Fleming tarafından coley altında güçlü eller.
  
  
  «Benimle gel, Carter. Al Mitzy elini ve sakın bırakma. Arkamda kal ».
  
  
  Onu sıkışmış «luger» kemer aldı kızın elini izledi, Nov. Başka ne onu yapabilir. Yakında nasılsa öleceğiz. Ve belki biz bile dışardan kadar takipçilerinden bizi bulamaz, biz sadece başımı tuttu yeterli низменному karanlık dalgalar.
  
  
  Nuh sakin ve kendinden emin bir adım attı denize. O kolayca çözünür Fleming. Deniz yükseldi etrafında ego bacak ortasına kadar ego kalça, sonra aniden tekrar başladı yükselmeye, adım adım.
  
  
  Bir sonraki adımda onu vurdu parmaklı hakkında katı bir şey. Onu biraz takıldı, sonra ayağını kaldırdı. Onu царапнул ayak taş ve biraz daha hissettim sert zemin. Onu koyarak, bu kendi alenka. uzattı, her kabile ve hissettim bir çentik ilk. Biz tırmandı dört basamak ve gitti açık kaba taş yüzey, örneğin altıncı inç su altında.
  
  
  Onu sessizce sırıttı. Onu iyi anladım bu büyü. Onu ilk gördüğüm tony kazandı, yürüyen bu taş iz. Onu fark oldu eski taş yapı, büyük olasılıkla, bir bariyer, bir sel, bir süredir altına seviyesi elbise deprem. Ben düşündüm Nuh gördüğüm, ego su üzerinde. Muhtemelen keşfetti ego sırasında tesadüfen seferlerde, ve, rağmen, o bir şovmen, o kullandı, korkutmak için, kendi batıl takipçileri.
  
  
  Arkamda duydum onu kıkırdama Mitzy. «Çok büyük bir onur, Nick. Şimdi biliyorum ne bir sır, hemen hemen tüm. Dikkat kaygan araziler ve kalın ortada. Genişlik duvar sadece yarım metre ».
  
  
  Onu sıktı elini. Yeterince güçlü. «Biliyordun ve bana anlatmaya çalıştı hikayeleri Santa-noel baba, kirli bir fahişe. Sen nasıl öğrendi?'
  
  
  «Yüzerken. Onu çarptım onun baş ve bilincini kaybetti. Nuh beni kurtardı. O, bana, geldi, kadar, onu tehdit haline gelmiştir emu kendim hallederim. Yemin etti bunu bir sır olarak saklamak ».
  
  
  Biz hemen hemen diğer tarafında, zaman su üzerinde засияла çift projektörler. Vardı çığlıkları bayrak izinleri yürütme ve öfke. Buldular jeep, ama insan değildi. Biz zaten bir şekilde ulaşamayacağı bir dünyada, bu nedenle, onlar bizi görmek. Geldik dik kırılması, bir kesin dar bir merdiven. Uzun ve zorlu bir tırmanış, ama Noah, несший Fleming, belirtisi gösterdi yorgunluk, ulaştığı zaman üst basamak atladı ve beş metre aşağı meşgul bir platform aynı anda görev yaptı şaft ve çatılı evler için aşağıda. Onu düşündüm, o başarılı olarak fitness eğitmeni programı AX. O da geçti, Fleming'in içinde uzanmış eller ve başkan hızlı bir şekilde yapılan bir oda.
  
  
  Ne zaman biz geldi, onu fark ettim odası zaten ayrıca ego için tedavi. Yanan meşaleler asılı taş duvarlar. Şehir merkezinde zemin olmuştur kapaklı, kaplı kokulu yaprakları. Biz geçti bir tür fahri bekçi, oluşan ve aşiret, her etrafında hafifçe dokundu Флемингу, sanki vermek istiyorum emu kısmını güç.
  
  
  Ne zaman Fleming alıp yatağa, ona şöyle dedi: «o kırık bir bacak ve bilek pas var. Var olmalıdır, kan zehirlenmesi, ve vaktim yoktu gitmek için eczaneye antibiyotik. Emu bu hemen. Bir yolu var mı olsun burada mı? '
  
  
  Uzun boylu esmer adam serinkanlılıkla baktı bana. Ses Fleming zayıf görünüyordu, ama o gülümsedi. «Teşekkürler, bay Carter, ama ben emin ellerde. Onu koyuyorum tıbbi bilgi tony kazandı daha yüksek en pahalı uzmanı Park avenue ».
  
  
  Patrik sessizce şöyle dedi: «Bize karakteri hakkında karşılayacak ve sizin yaralanma, ve biz hemen tedaviye başlamak».
  
  
  İki kadın bölümleri Fleming. Nuh battı yanında diz ve batırılmış bir sünger sıvı yürütmektedir oturup bir kase yanında bir ranza. Bu sözlerle o yarayı temizledin bilek Fleming. Sonra koydun bu bokun içine üzerinde nah kalın yeşil jöle.
  
  
  «Bu sıcak karışımı koka yaprağı ve yeşil sabun», - dedi Noah. «Biz geçerli olan sonrasında ona bir bandaj. Bu malzeme çeken kir etrafında yara, ve sonra elini çabuk iyileşir ».
  
  
  Ayak tedavi biraz zor oldu. Nuh выправил ayak uydurmak. O batırılmış bir parmak ile bir kapta koyu kırmızı kalın bir madde. Bu sözlerle çizdiği daire etrafında yara ve içinde bir daire çizmiş, «X».
  
  
  Bana gülümsedi. «Петушья kan», - diye açıkladı. «Kovmak için şeytanın ve kemik». Şimdi birkaç kat tatlandırılmış baharatlı yaprakların bağlı olduğu bacak üstüne edildiği macunu ve ılık unu. Sıkı bandaj ve tüm bacak.
  
  
  Ben merak ediyorum ne kadar oldu tezahürü ilkel tıp, доказавшей etkinliğini yüzyıllar boyunca psikolojik etkisi.
  
  
  Onu bilmiyordum. Ama Fleming, iman, ve, belki de, bu inanç iyileşmek ego. Birçok gibi önde gelen politikacılar, gizli olabilir, derinden dindar bir adam.
  
  
  Ve eğer o itiraf etmedi, bu kamuya, belki derinlerde aldı yasak gizemi abdest. Ama vaktim yoktu, beklemek ve izlemek, bu daha onun için dönecek.
  
  
  Onu götürdü tony kazandı kenara ve sordu: «Davul da konuştuk size Fleming geri dönmek istediği bir şehir ve önünde gerçekleştirmek için insanlar?»
  
  
  'Evet.' - Yaşlı adam çarpık gülümsedi. Fleming - idealist ve çok inatçı kendi inançları. Ama o kurtarır şok, onu söyleyeceğim emu gerçeği. Muhtemelen dönmek istiyor ve serbest bayan Sawyer?
  
  
  Ben değil dedi emu sözlerimizi kızı hakkında otel kralı. O çok şey biliyordu bir kişi için yaşadığı çok uzak bir tepenin üzerinde. Belki de bu davul tutmuş ego güncel, birlikte, tabii ki, yeteneği ile doğru bir şekilde açıklamak için, bu nadir belirtileri orman.
  
  
  Yüzüme biraz zor, ne zaman ona şöyle dedi: «Eğer ben vereceğim, onu bir bütün, bence hayatta tek başına».
  
  
  Mitzy dediğini duymadın. «Deli misin, eğer denersen bu. Ama eğer bunu yaparsan, onu seninle geliyorum ».
  
  
  «Yanlış tahmin» dedim. «Ben seni kullanabilirsiniz. Nuh, emin ol burada kalacak.
  
  
  Benim için sürpriz, o başını salladı. «Ben size iletkenler ...»
  
  
  «Hayır,» onun sözünü kesti ego. «Ben sadece geri aynı yoldan, hangi biz geldik».
  
  
  O kaldır onu yukarı kaş. Biliyordum sonunda o mümkün değil, beni ikna edecekler. Omuzlarını silkti, aldı Mitzy elini geri döndü Флемингу.
  
  
  Ona yaklaştı, merdiven, mimari sunmaktadır sahiptir. Arkamda duydum onu зажигательное şarkı kabilesi, muhtemelen tasarlanmış bir yardımcı olmak için Флемингу bir fırsattır. Onu adım duvarın üzerinden suya geri diğer tarafa. Onu belirsiz bir jeep gördüm. Görünüyordu terk düşünebilirsiniz. Asker yok oldu ve iz.
  
  
  Yarım ayağımı vurdu kaygan bir yumru yosun büyüyen taşlar arasında, ve o kaymış. Onu ayağa kalktı, плюясь kir. doğruldu ve gitti daha fazla dikkat.
  
  
  Ne zaman onu ulaştı, plaja, onu ıslandım.
  
  
  Onun elbiselerini çıkardı, çalıştı sıkmak onun gibi olabilir. Onun kurutulmuş luger gibi olabilir, ve silahını bırakıp ön koltuğa jeep. Onu накинул elbise, kaput, o kuru sıcak motor.
  
  
  Onu yapmamış çizme. Onlar sırılsıklam, ama onlar bana gerekli bir sürüş için.
  
  
  Onu bekliyordum, başarılı bir gezi ile o спущенной lastik ve hayal kırıklığına değildi. Geliyor, bir noktaya, başka bir jeep sürdü bataklık, onun için durdu şarj «Luger». Onu gördüm, bir etkinlik, bir yerde, üç, dört adam yol kenarında. Belki de insanlar vardı arabada, boğuldu, ama ben onu görmedim, ne yaptılar.
  
  
  Odin çevrelerindeki aniden çıktı yolun ortasına ve bir jest gösterdi bana yakın yukarı. Onu neredeyse çaldı ego bacak, ama zamanında gördüm peştamal. Onu hala tutuyordu kendi Luger hazır ve çekti yalıyor. Onu duyunca bir kahkaha gibi bir şey, muzaffer bir ses ve aniden burun jeep uçtu bataklık üzerinden. Onlar sürüncemede ego. O пустынен. Hiç ceset yok.
  
  
  Yardımcıları tony kazandı ormanda sürükledi stepne ve откатили ego bana. Onu, çıktım ve gördüm, iki çevrelerindeki kaldırdı ön kısmını benim jeep, personel tekerlek ve koyduk arabayı geri geniş bir gülümseme, ne demek şimdi her şey yolunda. Daha sonra hızlı bir şekilde kayboldu ortamlar, palmiye ağaçları. Çok hızlı bir şekilde, onun için, çok gördüm bunu, eğer sadece kırptı.
  
  
  Onu sürme hızlı bir şekilde, tahmin bulurum ileride büyük bir kamyon engelledi yol. İnsanlar tony kazandı orada çok meşgul olmuştur, ama makine çok ağır, ve onlar onu itti. Onu çıktı, celle direksiyonuna bir kamyon ve bir jest onlara emrettiği yoldan gitmek. Onu dahil vites ve atladı. Çok güzel bir manzara görmek, bir kamyon gibi çözülmek bataklık. Sadece namlu silah oldu, hala biraz daha yüksek bir su.
  
  
  Benim daha fazla seyahat uzak bir otel, hiç kimse onu bir araya geldi. Mutfakta oynanan çift erkekler. Oyun benim için yeni. Her erkek oldu cilalı taş garip benzer bir insan parmağı. Onlar, sırayla, hemen devirdi ıh masaya. Kim geldi yalıyor sadece bölünmüş yol ortasında karın sandalye, - dedi başbakan, göre işlem yapılmasına bir neden oldu. Coco покатил son. O yüksek sesle haykırdı, ne zaman parmağını düştü çatlak. Kaybedenler ödenen emu yarı yarıya. O ve Lumby beni gördü, onlar oyun durdu. Ne zaman ona söyledim istiyorum götürdüler beni bu Sawyer, onlar baktı çok tarafından hemen endişeli.
  
  
  Lamby anlamlı закашлялся. «Bu oldukça riskli bir hile teğmen kale», - dedi. «Ama hile albay? - Ben bilmiyorum.'
  
  
  İhtiyacım vardı bir çift помошников. Önemliydi onlar için güven operasyonun başarısı. Sinir ve şüpheliler ihtiyacım vardı, bize ne. «Nuh bilir nereye gideceğiz», - açıkladı ben. «Ve o bize yardımcı olacaktır».
  
  
  Bu sihirli kelimeler. Eğer Neu düşündüm bu işe yarayabilir, ve öyle de oldu. Biz tırmandı jeep iyi bir ruh hali içinde.
  
  
  Şehir sokak hala boştu. Sadece biz gördük daha fazla bir altıncı kişi. İşitme jeep, onlar korku içinde , bir fare gibi. Trafik ederdi ve tüm kamu binaları kapatıldı, pencereler karanlık, buna birinci kat otel «Sawyer».
  
  
  Askeri kafama bir tüfek sırtımdan kadar sürdü ana giriş. Saat gölge bir gün bizi izliyormuş.
  
  
  Askeri attı ve bir jest gösterdi bana onu izleyin. Onu, geldi bir gün eşliğinde, Askeri ve «teğmen» Lambi. Güvenlik görevlisi bizi durdurdu. 'Üzgünüm. Albay dedi ki bu akşam kimse gelmiyor.
  
  
  Lamby gergin ve впился bir görünüm asker. «Biz içeri geçelim. İstiyorsanız bizi durdurmak, eğer sonunda acı. Bu mahkum - Nick Carter, adam olan Jerome bin dolar önerdi. Kımıldama.
  
  
  «Ah.» Bekçi yaptı bana tüfek ve nemlendirilmiş çiğ dudaklar. «Bu durumda, onu getireceğim ego oraya».
  
  
  Lamby homurdandı. - «Hayır, sen ego поведеешь. Kendim götüreceğim. Sence alabilirsin bende bu ödülü. Geri çekil, seni piç! '
  
  
  Saat baktı suçlu ve hareket yeterince hızlı değil. Askeri geçti mimmo beni ve onu vurdu ego popo tüfek kulağınıza. Bu durumda, o yanlışlıkla dokundu tetiğe. Gözlük просвистела bacağım arasında, daha yüksek olabilirdi bu. Bu başlangıcı olmaya çok gerçekçi. Lamby tekrar dişlerini gösterdi. «Albay. Nerede o?'
  
  
  Şimdi zaten yeterince etkilendim bekçi neredeyse belirsiz mırıldandı: «Bir casino, bir teğmen. Geçirmek seni?
  
  
  «Bence biz bulmak bunu kendimiz». Sesinde Lamby bir uyarı geldi. - «Kal görevinin başında».
  
  
  Askeri втолкнул beni lobiye. Thomas Sawyer dehşete olurdu, eğer hasar gördü. Kırılmış büyük tezgah. Raflar, gazete ve dergi vardı опрокинуты, bize etrafında bir vitrin değil, sağlam kalmıştır. Raflar boştu. Ne bir karmaşa!
  
  
  Albay Carib Jerome olabilir şık заговорщиком, ama oldukça yararsız bir komutanı. Eğer o izin vermedi adamlarına meşgul soygun, o kazandı olsaydı, daha ego planları, tabii ki, başarısız oldu.
  
  
  Casino bile daha kötüydü lobi. Oyun masaları değerinde binlerce tahrip ve yok tabi tamir edilebilir. İnternette çıplaklık üzerinde uzun kayışı vardı, çizilmiş, şekil oyulmuş. Askeri ve Lumby присвистнули. «İyi geceler atlandı».
  
  
  Züccaciye olmuştur şut zemin etrafında bulunmaktadır. Şişe yoktu. Askeri ve Lumby utanç verici muayene, boş bir oda. «Herkes nereye gitti? Albay nerede?
  
  
  «O uyku sersemlik. Ne dersin burada üç yüz oda, rahat bir yatak. Gelince Jerome, ben o ofiste Fiş Капполы bulur para casino. Gidelim ona.
  
  
  Biz geçti mimmo yazarkasa. Onlar sağlam kaldı. Sadece yığınlarının монетт arkasında, cam bölme yok, faturaları açık kasalar. Askerler buradan uzak tuttu. Onun düğmesine bastı yürütmektedir neden eylem sürgülü metal kapı.
  
  
  Onu geçtim arasındaki çocuklar. Mukemmel siyah bekçi masada uzaktan kumanda gafil yakalanmış. O uzandı bir tabanca, ama sonra gördüm az silah Lamby benim sırtımda hissettim, beni ve güldü.
  
  
  «Hayır, ama, bay Carter. Nerede ego bulduk, teğmenim?
  
  
  Belki de, o diğer tarafa geçti, ama bana daha büyük görünüyordu, o tüm bu zaman boyunca casus Jerome.
  
  
  'Gözaltına kontrol noktasında gördük. Söyle albay, biz burada.
  
  
  Ancak zenci henüz gidiyordu bizi içeri girmesin. «Mitzy buradan ayrıldıktan sonra Carter. Nerede o?'
  
  
  Lamby ari silkti. «Onu değil, onunla oldu. Olabilir, o da gitti ».
  
  
  «O önemli değil». O tıklandığında, interkom. «Albay, misafir var».
  
  
  Bu anlamda büyük yok heyecanla. - "Sana söyledim, ben ..."
  
  
  «İki asker geldi teslim bay Carter».
  
  
  Şimdi ses aniden stahl mutlu. - «Bu harika. İçeri ıh.
  
  
  Kapı açıldı. Carib Jerome, masada oturan Капполы. Ondan önce yatıyordu yığınları banknot ve монетт. Son gelir, casino ve oteller ve mağazalar lobide: servet sendikası ve Sawyer.
  
  
  Onun samimi gülümsedi. "Eğer bir yol bulduk zengin, Jerome?"
  
  
  O gülümsedi ve romatizma. Sadece ego gülümsemesi biraz daha soğuk benim. «Kabul etmek gerekir ki iyi bir yoldur». Baktı Lamby. «Teğmen, nereden kız yürütmektedir oldu bu adama?»
  
  
  Onu, patladı. 'Öldü. Boğuldu.
  
  
  Siyah gözleri kısıldı. «Yüzer yunus gibi, bay Carter. Benimle oyun oynama. O çok değer Miami ».
  
  
  Onun omzunun üzerinden baktı kapı yürütmektedir hala açıktı. Zenci izledim bizim konuşma. Zaman durdu benim için insanlar, ben kullanmak için bir luger tadına var. Bu da demek ben ölüm Askeri ve Lumby. Onu otel için kapıyı kapattı ve açmadı en hızlı bir şekilde bildirmek albay dikkat, ego koruma.
  
  
  Onun meydan okurcasına dedi Джерому: «Sen-ebilmek almak iyi için fidye Mitzy, ama para tutmak, bu teğmen bir daha asla göremeyecek onun bin dolar». Bu yeterli oldu. Kapıyı kapattı. Jerome eğildi yığında para masanın üzerinde. O tekrar gözlerini kaldırdı, baktı, açıkça az benim люгера.
  
  
  «Alın ne gerek,» dedi, onu Lumby ve Askeri, ne zaman ıh tabanca отодвинулись benim için sürpriz, Jerome. Ego yüzü gerildi. «İhanet, bay Carter? Подкупайте asker! Onlar kendilerini savaş suçları mahkemesi, bir kez onu. .. '
  
  
  O hızlı oldu. Onu şüpheli bu. Ama hala yeterince hızlı. O masada ve ego eli çabuk geçti bu bir kılıf. Onu biraz daha hızlı, перебросил luger etrafında sağ el sol attın stiletto el attı. Stiletto çivileme ego elini kılıf ve ego için bir girişim başarısız oldu.
  
  
  Onu kabul ediyorum, o korkak. Onun için bu büyük bir risk. Ama eğer o beni ateş ya da eğer o ateş kendisi, bu alarma olurdu zenciler açık, ve benim şans olacağını göz ardı. O sessiz sel. Onu Люгером ve sipariş emu ayağa duvara. Küçük siyah gözleri извергали nefret, ama o ne yaptı emu söyledi.
  
  
  Lumby koymak silah, bir yığın banknot ve dikkatli bir albay aradı. O çekti benim kama, tabanca, ve buldum, tek bir dünya cepler başka bir yedek.
  
  
  «Şimdi oturun kanepe, biz konuşmak. Nerede Tara Sawyer? Onu söyledi.
  
  
  Jerome bile kırptı. Bu uygun celle kanepe ve ayağa geçti. O alaycı boynunu bükülmüş, üst dudak ve sordu counter odin tirbuşon. - "Nerede Mitzy Gardner?"
  
  
  Vaktim yoktu ve oynamak için arzu soruları ve cevapları. Tabii ki, o tuttu Ambalaj çalışıyor. Ama ben güvenmek, bütün bir ordu Jerome uyur, ve riskliydi zorunda kalacak aramak tüm otel. Onun önünde ayağa kalktı albay vurdu noktada люгера ego kişiye. Sonuçta çirkin bir karalama. Onun bu ego öldürmek; o tek bir kişi kontrol edebilecek ordu ise, ve o hala gerekli nen. Ama önce onun hakkında endişeli güvenlik Ambalaj. Ona bu konuda Джерому ve ekledi: «Ben yok olacağım, ne обезображу yüzünü, gerekirse».
  
  
  O güzel bir adam. O bunu biliyordu, ve o kendini beğenmiş. «İyi, dedi. - Yine de onu serbest bırakır. Bayan Sawyer odasında kendi odasında en üst katta. Arasında alt ve üst katlar altı yüz benim asker ».
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 7
  
  
  
  
  
  
  
  Kadar Lamby tuttu albay silah zoruyla, biz Askeri kaldırdık ceket ve gömlek Jerome ve kopmuş bir gömlek şeritler halinde kordon, kravat. Vermek emu kanepe üzerinde oturmak.
  
  
  «Burada kal için ona göz kulak olmak», - onu emretti Askeri. Gösterdi onun emu nasıl çalıştığını kontrol kapı. «Bekleyin, biz Lamby yaklaşım bir gün. Açıyorsun ривненской kadar bize sağlamak için gitmek, ve sonra tekrar kapatın.
  
  
  Lumby tekrar kafama silahı sırtıma, ve gittik. Zenci absorbe olmuştur, bizim dedektif romanı ve gündeme bir göz kadar onu koymuş, az onun люгера emu burun altında. Ne zaman onu gördüm ne o okumak zorunda kaldım sırıtarak. «Okuma, yap; Onu ekledi, bir an önce Lumby onu sert vurdu ego popo tüfeği ve kafatasına. O sandalyeden yuvarlandı yere. O ölü ya da değil, çoğunlukla kalınlığına bağlıdır ego kafatası. Biz sürüklenmiş ego birine etrafında yazarkasa casino ve sarılı orada bir sandalyeye. Biz hızlı bir şekilde gitti ve asansöre binin. Yarım lobide aniden açıldı kapı. Askerler geldi, bizi gördü ve çalıştı geri dalmaya. Onu attı bir stiletto ve bir an keşfetti ego кадыком. Lamby sürükledi ego için rafa yönetici. Anahtar servisi, Dara yerinde değildi, bu yüzden içeri sızmak mümkün olduğunca sessiz.
  
  
  Biz geri gitti asansöre, ve o kaldırdı, iki pala olan соскользнули kemer asker sonra nasıl vurdu ego. Biz şimdi sadece 599 düşman.
  
  
  Üst katta biz koştu bir gün bir daire Kaplar. Onu kırık kale стилетом, ve kendimizi içinde önce herhangi bir çıktı sunar.
  
  
  Odada hüküm süren удушающая bir atmosfer. Klima kapalı idi. Tara Sawyer yatıyordu yatakta, uzanmış bir kol ve bir bacak. Vardı külot ve sütyen. Onun el ve ayak bilekleri bağlı yataklar perde, o yüzden pek bir hareket yoktu. Ağzında nah yoktu tıkaç, ama bu muhtemelen gerekli olmazdı. Ses geçirmez otel Sawyer Grand LaClare üstün olmuştur. En fazla, onu duyabiliyordu yan odada.
  
  
  O beni gördü ve Lamby. Yüzü bozuk umutsuzluk, ve o olduğunu düşündüm o oyu-oyu закричит. Onu sıkıştırdım hey, ağzına bir avuç. «İnsanlar Jerome burada. Olsun, iyi geceler.'
  
  
  Gözleri метнулись bu Lamby. Düşünüyordu, ne de beni yakaladı. Onu açıkladı hey, o bizim tarafımızda. Onun güzel mavi gözleri şimdi çelik büyük ve karanlık . Gözlerindeki korku şimdi yerini öfke. Onun elini çekti onun etrafında rta ve öptü. Sonra onu serbest bıraktı ve onu açığa çıkarmak için dantel. - "Öldürdüler benim ego?"
  
  
  Onu biliyordu, o ökseotu demek Fleming. Onu söyledi. - «Hayır. Biz gizlemek için. O yaralı, ama dağlarda Kasım içinde güvenlik ».
  
  
  'Kim bu?'
  
  
  Tabii ki, o hiç duymadım bu konuda eski siyah sihirbaz ve ego kabile. - «Sen dedin, beni yalancı olsaydı, onu sana bir daha o Kasım, ama eğer biz buradan şehrin etrafında canlı, onu tanıştırayım seni onunla. Ve o zaman bile inanmazlar ».
  
  
  Onu hızlı bir şekilde gevşetti dantel, ağrı azaltmak için. Onun elleri ve ayakları vardı побелевшими ve şişmiş kan dolaşımı bozuklukları. Hey, zarar, gördü, ne geçer, bir süre önce tekrar yürümek mümkün. Ancak ben risk taşıyan, vd. Eğer herkes için çalıştı, bizi durdurmak için bir yol, bana umutsuzca sürdü olurdu ellerim, ve, muhtemelen, Lumby de.
  
  
  Onu промокнул bilek ve ayak bileği Kaplar soğuk su etrafında bulunmaktadır. Sonra çıkardı çevresinde tuvalet ince pamuk elbise. Bu haliyle o, iyi görünüyordu, ama külot ve şeffaf bir sutyen sadece mükemmel bir seyahat için savaş sırasında.
  
  
  Tara sürdü değerli dakika için ayak tutmak. Biz yaptık bu kontrol oda. Onu gönderdi Lamby salon boş olup olmadığını kontrol edin çıkış.
  
  
  Bir an sonra, o başını uzattı sonu gün çağırdı bizi. Biz kaçtı asansöre kadar hızlı, ne kadar izin durumu Dara. Bir kez onu, bir düğmeye bastı, gördüm onu, nasıl bir koridorda bir kapı açıldı.
  
  
  Biz birinci katta ve kapı yavaş yavaş açıldı. İçinden bir çatlak gördüm asker. Daha da kötüsü, orada bir albay Carib Jerome silahla, adetlerini bize.
  
  
  Onun güvercin arkasında metal bir kapı ve aynı anda düğmeye bastı bodrum. Gözlük atladı metal duvar asansör. Bu bir mucize, çünkü çevresinde hiç kimse bizi yaralandı. Kapıyı kapattı ve girdik içeri. Sanki geçti saatler. Eğer garajda olmazdı makine veya çıkışı bloke oldu, David Hock-ebil yazmak bir temsilcileri aracılığıyla. Tom Sawyer kaybetti onun kızı, ve Noah kaybetti, çok iyi bir asistan.
  
  
  Ben merak ediyorum, nerede oldu başka yardımcısı tony kazandı. Muhtemelen öldü. Eğer Jerome ikna gidelim ego ego ağır bir toplamı, o beklemek mermi. Ben albay değil neden sözümü tutmaya. Belli oldu, bu bir hataydı bırakmak zavallı sakarmeke Askeri yalnız, bu tür bir.
  
  
  Asansör çarptı hava panoya bodrum katında. Biz bir garajda. Çok oldu makineleri ait bu ve daha высокооплачиваемому personel, ama ben beklemiyordum onları bulmak anahtarları, ve ben zar zor yeterli zaman kontrol ıh tüm. Uzakta duran bir askeri kamyon. Muhtemelen o hazır acil durumlar için, ve hızlı bir şekilde kazandı. Dışında görünüyordu bir mil.
  
  
  Ona işaret bu. «Koş arabaya o» dedim. «Al bir ego kadar onu kolluyorum geri çekilme».
  
  
  Onlar koştu. En azından Lamby kaçtı gibi hızlı olabilir gibi toting elini спотыкающуюся Kaplar. Bir gün asansör açıldı. Onlar ne zaman açıldı iki santim kadar, onu vurdu yarık izleyerek örneğin Jerome. Onu çığlık duydum ve umut, bu albay. Onu ateş devam etti, ne zaman bir kapı daha ve sonra yeni çığlıklar. Nihayet birileri geldi aklıma parlak bir fikir göndermek asansör yukarı. Onu ateş etmeye devam, kadar kapı kapandı tamamen. Şimdi bize küçük bir avantaj. Onu koştu kamyona atladı ve yanında Tara yürütmektedir başlattı motoru, sonra girdim yanındaki koltukta bir sürücü. Mutlu. Eğer olsaydı, Mitzy Gardner, biz savunarak hakkında kim olacak bir araba, ve şimdi bunun için zaman yoktu.
  
  
  Onu takip ettim başından ikinci transfer ve saptı toplantısı yapıldı. Ego barikat. Zaman sürdü mimmo ana giriş kapısına baktı ve kapıda onu gördüm Jerome ile birden fazla tanınmış kişi koştu dışarıya. Onlar durdu merdivenlerde ateş bize, ama koştu. Çekim geçti низменному.
  
  
  Onu yaptım zikzak için kullanarak mikrofon ve hoparlör en aza ıh daha fazla şansı girmesini ve duydum Lumby vuruyor arkadan. Onu bağırdı emu için kendimi çekti. O beni duymadı. Ya da belki, o da çok heyecanlı, yanıt vermek için.
  
  
  O zaman zaten geç oldu. Onu duydum kısa bir çığlık ve dikiz aynasından gördüm Lamby düştü arabanın etrafında. o mavi yatıyordu yolun ortasında. Ön kısmı ego gömlek sırılsıklam kan. Ego vücut сотрясалось yer düşmüş o mermi. Jerome intikamını emu şimdi, biz, çok uzak bizim için yakalamak.
  
  
  Onun üzerinde duruldu sürüş, özen, dikkat, yorgunluk. Bize artık ıslık mermi. Jerome askerleriyle koştu makineleri, numaranın önünde bulmuşlar girişinde bir otel. Biz evden uzakta ve güvende.
  
  
  Bulvarı onu yuvarlandı ve bastı gaza. Kamyon daha geldi ağır yük taşıma için daha hızını artırmak için. Biz bir süre oldu, ama bu yeterli değildi, zulümden kaçmak için albay.
  
  
  Biz şehir dışında olduğunu ve başlı otele tony kazandı. Bir şey oldu, hızlı bir şekilde çözmek. Ben önlemek Jerome sahil yolu üzerinde. İki seçenek vardı. İlk - gizlemek kamyon barakada eski bir otel. Başka çok kötü bir yol, петляющая dağların üzerinden.
  
  
  Aklıma geldi, ne albay, büyük olasılıkla, varlığından haberdar otel ve Noah performansından memnun. Emu bile olmazdı, kavga. Tüm bina ahşap. O bizi yakmak.
  
  
  Bu yüzden onu seçti, bir dağ yolu. Bizim ağır kamyon olabilir aşmak için, çukurlar ve çukurların, muhtemelen, daha iyi, daha hafif makine arkamızda, ve onlar hızlı hareket, bizi bu yolda.
  
  
  Zaman biz vardık, dönüş, onlar bizi fark etmedi. Onu kapattım sergey ve direksiyon döndü. Şimdi biz, görünmez bir ortamda orman, iki cip, geçen mimmo bizi ana yol üzerinde. Mükemmel. Onu durdu, çıkardı projektör etrafında tutucu ve yaklaştı yük platformu, için, yıllık, ne var yanında. Belki Lumby düştü bir silah. Benim mühimmat stokları bitiyor.
  
  
  Bulamadım bir silah arasındaki мотками ip, kürek ve üç çekmeceli. Onu zaten gidiyordu ne zaman kaçmak sergey fener düştü metin, tek tüm kutuları: «Dinamit». Onu bir kutu çıkardı ileriye. Birkaç çubuklar düştü, ama çoğu çevrelerindeki hala özenle sarılır talaş.
  
  
  Eğer albay Jerome öğrenir, biz dışarı taşındı, ana yollar, o, hiç şüphesiz, açılmak. Ama biz istekli ego almak. Geçtik yaklaşık numaralarına metre uzunluğunda bir orman. Onu attı ve çevresinde yük kesti ve geri koştu dönüm, приготовляясь yolda. Onu yaptım bu zamana kadar, ne zaman cip Jerome görünüyordu görünürde. Onlar hızlı gitti, attı, köşeye, onu yapmamış ıh fener. Uzaktan fark ettiler kamyon ve zaferle bağırarak, gidelim ona. Ne zaman bana yaklaştı ilk jeep, onu sigorta yaktı. Onu attı динамитную parça arka koltuk ve daldı mümkün olduğunca yeşillik.
  
  
  Patlama ve hemen uçtu gitti beni yolda geri. Ama benim fiziksel durumu oldu ценымногие daha iyi yolcu jeep. Onu hala nefesimi tuttum, ne zaman duydum beni çağıran bir ses Kaplar. Onu ayağa kalktı daha erken isterdim, ve bir jest emretti hey uzak dur bakarak derin bir huni, kurulan yolda. Arkamda-by-turn çekti başlangıç için ikinci bir jeep. Biz kız koştu geri aracı. Biz zaten sürdü tam hız, zaman, jeep haykırarak fren durdu krater huni. Dikiz aynasından onu gördüm yüksek bir rakam Jerome, склонившегося üzerinde büyük bir выбоиной yolda. Mermi ıslık bize, ama biz zaten çok uzak ve zor olabilir, bize zarar veremez.
  
  
  Tara anlamadı ne olduğunu. Onu açıkladı hey, ne buldu, bir kamyonun arkasındaki, eğildi, hızlı bir şekilde onu öpmek, sonra tekrar duruldu yolda.
  
  
  «Şu anda güvendeyiz,» dedi, onu hey. «Onlar bir sürücü ile bu çukura, aksi takdirde ağaçları kesmek zorunda kalacaklar. Ve bu zaman alır. Hazır olun bir yürüyüş ile gelişen deniz ».
  
  
  Karanlıkta onu neredeyse ağaca çarptı, ne zaman köşeyi döndü, ve bu bana bir şey hatırlattı, ne ihtiyacım var, sergei. Risk tespit edilmesi vardı şimdi daha az önemli bir risk ile karşı karşıya bir ağaç. Bakış açısı izle dedi bana o gece zaten şarkın sona ermiyorsa. Zaman, biz yürümek en труднопроходимых yerler, neredeyse açık. Bu yapılan bu ценымногие daha kolay.
  
  
  Ama şimdiye kadar hala karanlık ve kutsal far пробивался içinden yoğun bitki örtüsü. Tara zorunda tutmak söve gün için değil vurmak için başını bir çatı. O uzattı, birkaç kilometre sonra acı acı güldü.
  
  
  «Nick,» dedi. «Bence ben iyi değilim bunun için. Ona deli oldu için buraya gelmek ve tanışmak için Fleming. Bu çok romantik ». Onun kahkaha sesi hayal. «Şimdi onu anlıyorum da, bu delle».
  
  
  Onu, güldü. - «Masal dünyası hayal kırıklığı?»
  
  
  O yüzden korktum, söylemedim, tutmak için kendini. Biz забирались yüksek ve daha yüksek, ve daha da olacak daha zor. Onu düşündüm bu iyi bir bahane gidelim dizginleri. Son olarak, anksiyete - bu uyarıcı ve seks için mükemmel bir sakinleştirici. Onu, durdu ve döndü, kontak anahtarı. Çok sessiz oldu. Onu, dışarı çıktı, yürüdü, arabayı, kapıyı açtı tarafı Kaplar ve çıkardı. Onu подтащил onun araba için bölgeyi kontrol ışığında far mı ejderha veya дикобразов yağma eğlenceli. Ee ağız aynı oldu aç gibi benim. Hey, çok zor gibi bana. Çok zaman geçti, önce biz, son olarak, bu oyunu bir kamyon tamamen yorgun ve mutlu. Ona gülümsedi. 'İyi misin?' O başını salladı, откинулась sandalye ve gözlerini kapattı.
  
  
  Zaman vardık sarp bir uçurum, zaten açık. Onu dedi Kaplarda gözleri kapalı tutmak için bir süre, ve, tabii ki, o hemen açtı ıh için ilgi ile dışarı bakmak dışarı. O pencereden dışarı baktı ve gördü sadece uçuruma, o beyazlatılmış. O köyün samimi, вздернув çene.
  
  
  Biz ulaşmamıştır tehlikeli bir parçası, uçuruma, onu düşündüm Fleming. Bir yerde yol girdi çıkmaz, biz dışarı gitti ve devam yolu yürüme mesafesindedir. Şimdi onu keşfetti sonra, neden daha önce fark etmedim. Yollar giderken havalı bir geçit; bir kenarı, diğer taraftan, vardı, mağaralar, nerede bir acı daha önce aşırı nüfus kabile. Şu anda sanki orada kimse yaşamıyor. Kalın ahşap kale kapısı kapatıldı. Onu çaldı ve onu kavrama tabanca. Bir kaç dakika onu duydum gök gürültüsü zincir ve vites ahşap cıvata. Sonra kapı açıldı, içeriye bir adam, beyaz bir gizli çağırdı bizi içeri. Tara baktı, sanki bir hayalet gördüm.
  
  
  Nuh sevgiyle selamladı kızı olduğunu söyledi Fleming daha iyi hissediyor, daha sonra bir geçiş bölümü kötü yerlerde mevcut olan bir deniz.
  
  
  «Bizim hattı kestiler dün gece. Biz hiçbir şey duydum içeriden onlarla gelincik gibi gittiler. Sen söyle, nedir durum Port-of-Spain?
  
  
  Onu şüpheli eski bir otel oldu, büyük bir şey, sadece bir ideal için, kabilesi ziyaret etmek isteyen bir şehir. Olmalı merkezi bünyesinde mevcut olan deniz için mesaj geldi ve şehir ve nesilden nesile davul kullanarak bir orman. Bir mesaj daha vardı anlamına geliyordu Jerome yaptı baskın nah.
  
  
  Onun çok yorgun. Başladı toplamaya izle uzun bir gerilim. Bu özlem kale zaptedilemez. Krallar, korsanlar ve isyancılar her zaman için boşuna çalıştı meydan yüksek duvarlar kendi programı zamanların. Ama bu sefer tek koruması vardı benim «Luger» ve bir avuç mermi, zarif küçük bir durak Mitzy Gardner ve birkaç sandık dinamit. Biraz karşı modern donanımlı ordu. Onu yaslanmış kalın taş inilti ve brifing tony kazandı. Onu dedi, emu, ne yapacağım ile dinamit.
  
  
  «Ben hemen havaya uçurum», - itiraf ben.
  
  
  «Ama sonra onu düşünmemiştim, ama şimdi çok uzak. Ama ben onu превращаю bu yol üzerinde bir mayın tarlası. Onu bekliyoruz Jerome buraya hiçbir zaman bir cip. Ego, bir sürpriz bekliyor. Bana hamal lazım.
  
  
  Nuh toplanan bir takım ve onu tanıttı kız.
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 8
  
  
  
  
  
  
  
  İnsanlar sürükledi dinamit çevresinde kamyon. Onlar çekildi buradan açık mor kutu fort bırakarak, full kutu cihazlar için, min, yolda. Ayrılmadan önce bir kamyon, onu çıkardı rotor ve dağıtıcı için başka hiç kimse-ebil yapmak bir kamyon. Onu dönüştürdü yol mayın tarlası, emin patlayıcı yüklü bir şekilde bir adam her patlama yükü ne olursa olsun, diğer. Kadar çalıştı, onu duydum davul kale; bu mesaj ve tören sesler. Onu tahmin Nuh çalıştı biraz moral.
  
  
  Zaman, o bitti, onu hissettim aslında taciz ve aç. Onu zar zor yapılmış bir kale. Gerçekten de, bir ayin yapıldı. Kutsal kuş öldürdü ve demlenmiş kaynar & nb. Çıplak kabilesi ile mızrak etrafında dans kazan. Vardı mükemmel bir bitiş askeri silah ile mücadele için базуками ve makineli tüfek.
  
  
  Nuh halletti önce onu başardı, ne yemek. Ben yetişemedim bile yarı uykuya. Nuh beni tek göndermek, onu yalan serin, karanlık bir odada; bir gölge bir çizgi bir gün için onu görebiliyordu, güneş çoktan ulaştı öğle bir pozisyon. Onu koymak bir kişi gözaltına yollar var. Bu yerden sesli olması gerekir bir yaklaşım araçları uzaktan. Şimdi o önünde durdu, Nov, ve o heyecanlandım.
  
  
  
  
  «Askeri yaklaştı kamyon», - dedi Noah.
  
  
  Onu hemen uyandım. - 'Ne kadar ıh?'
  
  
  «O hesap yapamaz». - Nuh konuştu gözlemci.
  
  
  «Diyor:« çok, çok ».
  
  
  Onu ayağa kalktı ve koştu kapıya. Bugüne kadar onlar gitmek zorunda iz, ve onu bir otel yok emin olmak için dinamit bulundu. Dans savaş oldu bitti, insanlar gitti, kendi mağaralar, geri kaçtı. kale.
  
  
  Onu geçti oda kapı Fleming ve bir an için dondu. Duruyordu, bir gün iki kız arasındaki. Onun sargılı elinde değildi bize çirkin kırmızı çizgileri, bize gri renk çikolata rengi-kahverengi yüz. Vaktim yoktu üzerinde durmak, ama hızlı bir iyileşme Fleming beni şaşırttı. Onu attım bunu, başının etrafında gitmeye devam ederek. Onu koştu ve kapıdan koştu yoktur. Eğer onlar hızlı olabilir karşılaşmak onlarla, ama onun olması gerekiyordu emin değilim.
  
  
  Ne zaman ulaştı pass, ben henüz bir şey görmedim. Şimdi onun bir açıklıkta ve tepe üzerinden bir ağaç onu görebiliyordu kamyon uçurumun dibinde yaklaşık yarım mil aşağıda. Grup yaklaşık otuz kişi, yanında duran, değil yukarı tırmanmaya. Neden acaba? Sonra onu duydum arkamda bir gürültü. Bu Mitzy. Var nah oldu romatizma.
  
  
  «Orada bir saldırı daha öte yandan, Nick. Tekne bir koyda. Bir sürü tekne.'
  
  
  Bu açıklıyordu, neden bir grup hala bekliyordu aşağıda. Bu ortak eylem, hareket pençeleri, bir başlıyor, aynı anda iki cephede. Onu kucakladı ee omuz. "Eğer havaya uçurmak için mayın?"
  
  
  «Her zaman hedefimiz olmuştur hayatta. Ne yapmalıyım?'
  
  
  Gösterdi hey ateşleme, teslim hey, çakmak ve dedi, ne yapmalıyım. «Bu yol, bu iki nokta arasında oldu mayınlı». Onu işaret burada iki noktaya. «Ateşleme sağda ışıkları en düşük ücret üzerinden üç dakika sonra sigorta kontak. İlk grup ulaşacak dönüş, ee tutuşturmak gerekir. Umarım bu yeterli olacaktır, her ne kadar bazı askerler, bazen gelir aptal. Acele etmeyin. Ama durdurun ıh ».
  
  
  'İsterim.' O beni öptü ve bende bu izlenim beni öpüyor veda. «İyi şanslar filosu ile».
  
  
  Onu, güldü. 'Bu iş olacak. Güven Nuh ».
  
  
  Onu temin daha iyi hissettim. Yoktu bir kıyafet için uzun süre dayanacak bir kuşatma ile iki taraf. İçinde mevcut onu yapmak gerekiyordu ne oldu, elimden geleni, ama bir şekilde bana, ne için, hayatta kalmak için, bu gün, mucize gerekir.
  
  
  Çünkü benim yokluğunda kalede ciddi bir değişim yaşandı. Kabile meşguldü. Merdiven üzerinde duran düz bir çatı ile uğraşan bir olarak görev de koruyucu bir duvar kadar taş kafatası getirdi kova aşağı geçirilen tüm eller, gibi konveyör bant.
  
  
  İşin garibi, bu büyüleyici bir manzara. Ritmik sallanan tüm bu siyah el yayınlayan bir malzeme gibi canlı bir ejderha, вселяло güven bu insanlar, muhtemelen hiç hayatında hiç led gerçek savaşlar.
  
  
  Nuh dek bir görünüm, ama sanki daha emin, daha ego insanlar. O konuşurken Fleming sakin bir köşesinde kapıda. Fleming eğildi dışkı gibiydi, çalıştı, daha sonra ikna tony kazandı. Ona yaklaştı yalıyor takip etmek için konuşma.
  
  
  «Tamam, Nuh, ona inanmak istiyorum, Jerome yol çift oyun. Ama izin veremem ve insanların hayatını riske baykuş benim işler. Eğer Jerome, o kadar güçlü, o zaman ben itaat gibi bir itaat onun general Хаммонду. Onu teslim edeceğim sürgün amerika Birleşik Devletleri. Jerome - yetenekli bir kişi, ve bu adanın sonunda deneyimli bir askeri diktatörlük daha önce. Belki onu bile yapamam vermek emu ipucu. Onu istiyorum, ona teslim oldu, benim mesaj.
  
  
  Gönder Джерому dünyaya mesajı oldu hala ne imzalamak için kendi ölüm fermanını. Hatta eğer albay bıraktı tony kazandı ve ego kabile yalnız, onun bize bir an için, ait olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Onu düşündüm, bu yeterince kötü, karşılamak için bir yenilgi. Onu nefret ediyordu. Ama daha da kötüsü, bu hayal için ne olur benimle, eğer Jerome çok gücendim, düşündüm. Onu bekledim cevap Patrik. Bu kırdı sıkıcı bir tirad.
  
  
  Fleming, onu saygı idealizm, ama o kamufle. General Hammond kurtuldum size, insanlar hala inanıyordu bırakacak ada островитянам. O göze kovmak size. Carib Jerome olamaz böyle cömert. O kadar sevilmeyen, ne kadar iddialı. Sen yaşadığın sürece, sen onun için bir tehdit. Ve tehlikede değil, sadece senin hayatın. Eğer Jerome başarılı, planını uygulamak, o dönecek bu dağ füze üssü. O atsa bizi neden buraya bizim düşman. O değil iktidarda kalmak Rusya'nın desteği olmadan. Bu dağ oldu bizim kutsal ev, yüzyıllar boyunca. Bu insanlar büyük olasılıkla ölecek, daha okuyacak bu dağ. »
  
  
  Yaşlı adam iyi konuştu. O ikna Fleming gösterdi duyarlı değildir mantıklı. «İtiraf ediyorum, haklısın, Noah. Onu çok uzun süre yaşamış, bir hayal dünyasında. Umut bazen baştan çıkarıcı bir görünüm alır. Eğer ihtiyacın olursa, onu ben tek elle atış taşlar ».
  
  
  Dokundu elleri tony kazandı saygının bir işareti olarak, daha sonra захромал sağlıklı bir ayak bu парапету.
  
  
  Nuh çağırdı beni. Onu, çıktım çatıya baktım tırtıklı duvara açma lagün. Yaklaşan filo yalanladı yeni medya mesajları hakkında bana nasıl ingilizler эвакуировались ve Dunkerque başlangıcı sırasında dünya savaşı. Her balıkçı teknesi, her прогулочное gemi, kısacası konuşmak, bir şey bulmak Port-of-the-Спейне, yaklaşıyordu yukarıda.
  
  
  Onu hayal amerikan torpido bot ve hakkında прикрытии hava örnekleme ile hızlı savaşçıları. Ama bu güzel bir rüya gördüm gerçek.
  
  
  İlk tekne yelken ardına maksimum hız & nb bizim yönde. Tekneler, yüzen, onu gibi....... İlk bir sürpriz ile karşı karşıya gelecek. Hızla yaklaştı, görünüşte kayıtsız, sualtı baraj yapan bir durur ıh hareket. İtibar tony kazandı korkmuş olsaydı, insanlar bu küçük liman, bu yüzden onlar hakkında hiçbir şey bilmiyordu sular altında baraj.
  
  
  Onu izledim, ilk iki tekne yarıştı birbirine yakın. Hatta dürbün olmadan onu görebiliyordu, roket atar ve makineli tüfek, insanlar tuttu güverte. Onlar hakkında vurulmuş bir baraj, aynı anda ses morina metal. Burun kısmında tırmandı karşılığını, kasa sallanmaya başladı ve sarsıntı швырнуло insan ve güverte ile deniz. Ve kutlamak için, batık, aynı zamanda çınladı pamuk, ilk şarj, bir bir patladı Mitzy.
  
  
  Çünkü ilk iki mutsuz yat durdu iki römorkör, zaten olamazdı fren. Onlar çarptı taş duvar ve yüzen bir açıyla. Etrafında erkek, düşmüş denize, bazı boğuldu ağırlığı altında, ayakkabı ve diğer giysiler, diğer başarılı tutunmak baraj. Aşağıdaki botlara başardı kalmak ortasında bir lagün. Ama üç tekne ile asker, silahlı kuvvetler, dişlere, vurulmuş hakkında bir baraj almadan bu önemli bir hasar. Onlar нащупали beklenmedik bir engel sopa. Onlar yatıyordu yükseklikte bariyer sel merdiven, giden, kale.
  
  
  İnsanlar ilk etrafında tekne hareket etmeye başladı baraj aracılığıyla merdivenlerden. Üçüncü tekne hafifçe geri çekildi ve verdi voleybolu kapak yan sapları.
  
  
  Ben fark etmedim, Noah merdivenleri tırmandı, ama fark duruyor yanımda. Vardı bambu periskop ile ek bir ayna, bir ona izin vardı bakmak için samimi bir korkuluk. O, elini kaldırdı, hazır sinyal. Boyunca küpeşte durdu kahverengi şekiller, her biri bir taş elinde.
  
  
  Nedeniyle çekim tekneler her şeyi net bir duydum bir ses asker botları. Sonra onu duydum homurtu duvarın diğer tarafında, ve anladım ki, askerler artık açıkça altımızda. Nuh indirdi elini. Aniden bir duvar ortaya çıkan bir hareket.
  
  
  Erkekler unutmuş mermilerin gelen ıslık kafalarının üzerinde, sallandı üzerinde duvar kalınlığı sekiz metre, atılan taşlar ve tekrar sığındı. Üç çevrelerindeki çöktü yaralar. Diğer peri ıh ve işgal ıh yerler.
  
  
  Yangın örtü aniden durdu. Ona baktı boyunca pürüzlü duvarlar merdiven ayak. Onu gördüm düşen asker: bir zincir reaksiyonu tel, катящихся denize.
  
  
  İnsanlar tony kazandı tekrar getirdiler taşlar ve hazır tekrarı başarı.
  
  
  Yangın örtü yenilenmiş, ve ölümcül bir kurşun tekrar ıslık üzerinde tırtıklı duvarlar, delme, delik çatlamış inilti.
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 9
  
  
  
  
  
  
  
  Başlangıç, ikinci bir patlama salladı orman. Yani, Mitzy zorunda kıvılcım başlamadan ikinci bir ücret. Şimdi ona ihtiyacım yok Nuh. Yine de onu vurmak için başarısız tekneler «Люгера», ve etrafında mermi ıh topçu henüz çok повреждали duvar. Eski dev iyi kontrollü bir merdiven. Onu görmek için koştu yol. Mitzy oturdu yeryüzünde üçüncü ile sigorta el ve baktı встревоженной. «Onlar поумнели», - dedi o bana. «İlk kez vardı yedi ve başladı ikinci dıs dört, hep birlikte. Ama şimdi onlar geliyor birbiri ardına. Mesafe sekiz metre. Yazık, koca bir depo, tek bir kişi için.
  
  
  «Hayır, onlar için durmak yok», dedim. 'Bir önemi yok. Onu ben yok ıh ayrı ayrı ».
  
  
  İleri gitti askerler. Onlar istekliydiler savaş, ama gitti, подгоняемые руганью subaylar arkalarında. Baktım onlar değil, ileriye doğru ve arazi istedi bubi tuzakları.
  
  
  Onun aracılığıyla koştu çalılar aletini uygun için beni bir yere. Çıkıntılı bir taş parçası, bir bitiş yolu alt. Eğer onu başardı, oraya daha önce askerler yapacaktı çalışmak yapıcı ile «Люгером». Onu sadece istediğimiz zaman ilk kişi oldu ulaşılabilecek. O alçak, коренастым ve çok смуглым. Ego yüzü çok yağmur sonra. Durdu, bir nefes almak, sonra yavaş yavaş geri gitti, bir göz tutmak ile yollar. Onu doğrulttum ve люгера, sonra fikrini değiştirdi ve tekrar kaldırıldı ego kılıfından. Oldu daha iyi bir yol. Sonunda, o bilmiyordu, ben de oradaydım.
  
  
  Benim stokları mühimmat zaten istenen bir şey bıraktı, ve onun kadar yakındım onlara. Onu çıkardı stiletto ve kılıf sağ önkol. Ne zaman bir asker geçti altımda, onu da atladı arkadan. Onu çaldı ego bacak. Sanki biraz hava örnekleme, bir onda kaldı, akciğer, şişmiş ondan. Bende kabul edilmez öldürmek bilinçsiz bir rakip. Ama bu kez seçeneğim yoktu. Şimdi onu lüks göze alamazdı esir almak. İsteksizce işiniz bittiğinde, yine onun egoları altında çalı aldı ego tüfek ve palaska koşarak geri bir barınak. Eğer ona devam edersen, onu olabilir bu nedenle, yok bir sürü yanı sıra biriktirmek için stok silah. Uygun ve makul!
  
  
  Bir sonraki dışarı burun köşesinden. Durdu, şaşkınlıkla gözleri, görünce önünde kan lekeleri yeryüzünde. O başını kaldırdı, daha da döndü ve beni gördü. O ness omuz önünde göbek otomatı, ve bu büro umarım salladı bana doğru.Onu hızlı bir şekilde выдернул tabanca ve tabanca kılıfı ve üretilen kurşun emu aklıma önce o vardı tetiği. Ona sessizce teşekkür etti Hawk için egzersiz hız ve çeviklik gelen en iyi ajanlar AX yapmak gerekir düzenli olarak ve genellikle hor, çünkü bir alışkanlığı var, her zaman kesmek benim rahatlatır. Ama bazen bir saniyenin bir kısmını daha fazla hız anlamına gelir, yaşam ve ölüm arasındaki fark. «Kal mütevazı, Nick, diye düşündüm.
  
  
  Ama yine de güzel bitmiş.
  
  
  Ne yazık ki, adam geri düştü yollar çok uzak, artık bulunması bir kör bölge. Ama ben vazgeçmek değil bu makine.
  
  
  İle люгером sağ elinde onu atladı, koştu cesedin başladı, hızlı bir şekilde çalışmak, gözünüzü almadan iz. O şarj mühimmat gibi sorumludur katır. Altın yaprak orta damarı!
  
  
  Onu скатил ego kenarında bir parça çalı, toplanan silah ve koştu geri yere. Henüz hiç kimse çıktı köşeden. Garip. Bir süre onu meşgul oldu. Duymuş olmalı bir Luger tadına var.
  
  
  Onu bekledi başka bir on dakika, ama kimse ortaya çıktı, ve ben olduğunu hissetmeye başladı zamanımı boşa harcıyorum. Onu geri Mitzy ganimet ile. Buradan onu görebiliyordu aşağıda kamyonlar ve cipler. Askerler etrafında toplanan insan ile walkie-talkie. Muhtemelen, onlar bekledi, yeni bir emir birinden daha yüksek bir yazı. Mitzy оценивающе baktım bizim yeni bir silah. Onu, güldü.
  
  
  «Onlar durmayacak, her şeyi Jerome atmak bize, ama en azından var küçük bir koz. Bu küçük ordu, aşağıda bilecek, biz silahlı
  
  
  Onun işaret ettiği bir grup aşağıda. «Değiştiriyorlar, kendi planları. Yol çok tehlikeli ve bence onlar gidecek başka bir cepheden saldırı. Ama tutun ıh silah zoruyla uyarın beni, eğer onu yanlış ».
  
  
  O облизнула dudaklar. - Bırak burada tüfek, tamam mı? Belki onu yapabilirim onunla yararlı bir şey ».
  
  
  Onu bıraktı, bir tüfek, biraz cephane. Hava ve hava ona gitti, onu duydum yeni bir ses - gök gürültüsü mayın sahil yolu üzerinde. Görüldüğü zamanı tekrar dinamit.
  
  
  Onun intihar заряжанием, ne zaman yeni bir araba durdu yolun sonunda. Askerler dışarı çıktı, ve ben bir adam gördüm walkie-talkie ile. Onu hiç bir fikrim yoktu bu askerler yaklaşım olacaktır grupları. Onu stahl beklemek onlar için birdir, ve patladı ilk şarj.
  
  
  O patladı, altında jeep de yok iki kamyon. Ne zaman bir gürültü ile patlamalar ayet, onu serbest sıraya göre otomat ve makine arkasında. Makine hala sağlam olduğunu, döndü geri ve yavaşça yürüdü önce. Görünüşe göre, orada bir süre sessizce, ve o geri dönmek için karar verdi bir kale. Çatı gürültülü oldu. Tüm barınaklarda gibi roket atar ve uzun menzilli tüfek bombalamaya devam korkuluk. Nuh çağırdı beni göz ego periskop. Onu gören büyük bir grup asker üzerinden gidiyor, bariyer sel merdiven. Bazıları zaten ulaşmış merdivenleri tırmanmaya başladı onun için. Nuh kasvetli görünüyordu.
  
  
  Tüm hareket geçtikçe daha hızlı, daha istiyorum. Eğer kapak daha uzun sürdü, onlar vurdu olurdu insanları, ama biz ıh tutmak kadar, ateş kesilir. Onu vurdu makinesi ve bade Nuh beni uyarmak, onlar yukarıda.
  
  
  Ancak, bu gerekli değildi. Birkaç saniye içinde bir ateş kapak aniden durdu. Bir işaret oldu benim için. Onu duydum tabanı yaklaştı yalıyor, onu, adım attı, ikisi arasında dişleri. Onu biraz vurmak yüz asker makineli tüfek, ama o sapmış, ne zaman asker yaptı son adım. Atış " otomat attı ego bir adam arkasında. Her ikisi de düşmüş kenarına. Onu ateş devam etti, henüz bir merdiven ve büyük bir kısmı baraj değil, yok edilmiş. En son erkekler için koştu geri doğru botlara ve sığındı, önce su.
  
  
  Ateş artık oldu. Filo yola gerek uzak sonunda, baraj ve demirlemiş nerede biz Mitzy sarıldı birbirine tuzlu & nb. Gibiydi, bir yüzyıl önce.
  
  
  Onu geri Nuh. Onu, iş yaslanın ve bir sigara yaktı etrafta uzun, ince ve çok lezzetli bir sigara, yapılan, özellikle benim için İstanbul. «Bu ilk hareket,» dedi ben. «Biz, belki de biz biraz dinlenmek».
  
  
  «Bu doğru olabilir senin için, Nick. Ben size çok minnettarım, her şeyi yaptık. Ama kuşatma henüz прорвана, sadece gecikir ve bir süreliğine. Ordu Jerome dönecektir. Onu biliyorum, benim insanlar onlar kazandı düşünüyorum ve bu yüzden bekliyoruz yahoo. Eğer onu ayarlarım onlara pir, düşünecekler, ben unutuyorum teşekkür tanrıların zafer için, ve korku, korkuluk artık благоволить bize. Sonra onlar kaybeder arzu savaş ».
  
  
  Nuh beni bıraktı organize zaferi ile kutsal ateş, makaralı ve церемониальными dans. Ona zaman bölünmüş arasında gözetim için bir bayram ve gözetimi için bir düşman filosu. Bazı gemiler пришвартовались kıyıya. Ona gerçekten şaşırdım askerler kaldı yanında, tekne ve ulaşmaya çalıştı kalenin üzerinden plajı. Telsiz olacak раскалены gelen emir ve yaklaşan zamanda.
  
  
  Onu, durdu ve baktı su gibi aniden elini hissettim onun. Bu sıcak el, цеплявшаяся benim parmak. Onu огляделась. Sonsuza kadar benimle склонилась kız. O çıplak belden, ve teni kıpkırmızı itibaren tören dansı. Ee meme вздулись. benim yüzüm. Benim nefes oldu учащаться. Ve hepsi bu değil.
  
  
  Onu dışarı izlemek zorunda kaldı şimdi, ne zaman işgal edildi, partiler. Ama beni bu lanet davul etkisi yok. Ayrıca, tekne yoktu önemli bir eylem. Onu merdivenlerden aşağı gitti onun peşinden. Biz bulduk başka başka yumuşak bir yatakta etrafında yaprakları sakin bir köşesinde kapıda.
  
  
  Sonra her şey bitmişti. Davul sesi stahl üzeresiniz. Oldu gibi biraz dua, ve o hissetti, garip bir huzur. Onu bir kıza yardım ettim tırmanmaya, ve biz geri gidiyoruz, el ele tutuşarak. Onu bıraktı, onun için geri döndü парапету ve baktı duvara.
  
  
  Filo gitti açık deniz!!! Bir teknesi oldu laguna ve hazırlanıyordu en son kapalı doğal bir liman. Bu, bir terzi oldu? Onu aşağı bilgilendirmek için tony kazandı, bir konuştum Fleming ve Tara. Onu anlattı onlara bir bir haber.
  
  
  «Şimdi biz buradan götürmek Fleming ve kızlar,» dedim. «Olabilir, biz diğer adaya ve mesaj göndermek, amerika Birleşik Devletleri. Sonra onlar bizi almak için bir uçak. Bu nedenle, en azından, Fleming'in hayatta kalacak, tekrar denemek için. Ve ben daha sonra geri dönmek için, ortadan kaldırmak albay ».
  
  
  Ama Fleming bunları duymak istemezdim. Herhangi bir uçak. Hiçbir eleme Jerome. Ona teslim oldu ve ekşi dedi emu, ne bu ego, kişisel bir mesele. O sadece vardı bu meseleyi Nov kadar ona bakmıştı kırık tekne.
  
  
  Nuh seçtim bana yardım için birkaç kişi. «En iyi yüzücüler», - dedi. Yüzücüler bana sürdü, sadece hamallar. Onun için fırsat oldu işler nasıl Mitzy.
  
  
  O hala orada, onu nerede bıraktın ee, ama cip altında değildi. Sadece kamyon hala orada. O bana, ne gittiler, her seferde; belki de, aynı zamanda ne zaman yelken gemiler. Onun dediği şey işte bu, ve o şüpheyle bana baktı.
  
  
  «Düşünmüyorsunuz, değil mi ki, Jerome teslim değil mi? Ne yapacak?
  
  
  Ben değil dedi Nuh ve Флемингу bir şey düşündüm aslında delle. Ama olabilir konuşmak Mitzy. «Ne yalan söyleyeyim, o yalvardı Castro hakkında yardım. Onu tahmin bekleyebiliriz bombardıman канонерских tekne ve diğer şeylerin yanı sıra, Rusya gönderebilirsiniz bizim baş ile Küba. Umarım bizi artık burada olacak. » Onun rivayet hey, tekne hakkında, alabora baraj, ve ben yola tavsiye Nuh gönder ego kabile bir süre uzak ormana, ne zaman gideceğiz. Bütün yerlerde ve ayak altında büyük ölçüde накалиться.
  
  
  O bana baktı, acıma. «Umutsuz bir yerleşim birimi rusya. İyi şanslar ».
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 10
  
  
  
  
  
  
  
  Karşıdan esen rüzgar yeterince güçlü, sallamak için su yüzeyi, ama hemen hemen bizim hız. Römorkör hesaplanmıştır hız ve çekme mavna taşıyan ürünler dünya çapında içişleri bölgesinde, Port-of-Spain, ve biz yelken maksimum hız hissi vardı, biz ползем.
  
  
  İle insan tony kazandı onu kurtardı bu tekneyi yapan bir karaya oturdu saldırı sırasında düşman, sonra da küçük bir onarım o bize bir tane lazım.
  
  
  Nuh adamlarını alan, diğer tarafta dağlar, nerede onlar dağınık almak için eline bir asker Jerome. Onun için alabilir tony kazandı fark kalesi artık güvenilir ve güçlükle yapılan bir ego ile gitmek bize. O kalmayı tercih ediyorum kendi kabilesi, ama ben ona işaret etti, o iyi yaptı kendi kabile gidiş ulaşın ve bize yardımcı. Ayrıca, şimdi, ne zaman öğrendi, ne aldı Fleming, kanatlarının altında, o kesinlikle ödemek zorunda bu fiyat. Fleming de şiddetle ısrar etti, o da bize eşlik etti, ve sonunda, o gönülsüzce kabul etti.
  
  
  Şimdi dışarı çıkmak ve bir lagün üzerinde yakalanan çekme teknesi. O hızlarda yürütmektedir vardı, hatta en yakın adanın bir yolculuğa dönüştü kısmen gece yolculuğu. Ancak parlak güneş ışığı altında biz, artık kolay bir av oldu, eğer düşman uçakları göründü önce ayrıldık lagün. Sonra onu otel yelken denemek kisvesi altında, sahile ve gizlemek fark, ve sonra çapraz bir açık deniz gibi bir yerde bizi bekliyorlardı.
  
  
  Her yerde, yelken, kum sığlık vardı sığ, ama, en azından ben görmedim, hiçbir koruma sel seviyesinin altında bir elbise. Eğer bizi buldu? . O zaman şansımız olurdu küçük bir umut.
  
  
  Gitti bükme lagün. Kıyıya kadar suyun büyümüş orman. Kayrak giderken su altında sualtı kanyon. Onu tuttuğu gibi yalamaya kıyıya. Onu, ümit römorkör koyu yeşillik olacak önemli bir mesafe. Ama bu çıktı beyhude bir umut.
  
  
  Biz neredeyse duyunca bir yaklaşım uçak. Uçtu yavaş yavaş ve низменному gibiydi, fark, bize, kadar, oldu, açıkça bize üzerinde uçtu, hızla döndürmek. Uçak taşıyacak бомбовую yük, ama bir şekilde o silahlı, aksi takdirde rahatsız olmaz geri uçmak.
  
  
  Küçük beygir, biz kaçırıldı, ökse otu iyi bir manevra kabiliyeti ve hızlı bir şekilde dönüyordu. Nuh втолкнул Fleming kabin arkamda вытолкнул oraya Tharu, растянувшуюся güverte.
  
  
  Hızlı şehir mermi gitti sonra bize su ile. Onun rotasını değiştirdi ve kurşun hedefi vurdu. Ne zaman bir uçak uçtu. yüzyıldan başlatmak, onu ikinci kez duydum gürleyen, bizim makineli tüfek. Hızlı bir bakış kaka olduğunu bana gösterdi Mitzy hala iyi bir kız. Silah vardı nah elinde, ve o da hedefi vurdu. Benzin deposuna bir etrafında kanat patladı, uçak düştü denize. Mitzy indirdi makinesi ve açtı bana zafer işareti.
  
  
  Onu henüz cesaret sevinirler. Uçak kuşkusuz vardı telekomünikasyon, veritabanı. Şimdi, ne zaman bu hale geldi, diğer pilotlar gibi görünüyor özetlenebilir. Ama bu biraz zaman alabilir, ve biz gittiğini ıh bekleyin.
  
  
  Haliç, lagün derinliği o kadar sığ, ne sandbanks olarak, çıplak gözle açıkça görülebilir. Ama römorkör küçük bir draft, ve biz geçti kolayca. Onu kapattım, burun açık denize. Ve onu hemen ıh gördüm: iki keskin, jilet gibi, burun hızlı devriye катерова disseke su. İnce tazı koştu bize, tam hareket, bir kez gördüm bizi. Ve onlar bizi de gördüm. Bizim dört silindirli Dodge olamazdı karşı güçlü motorlar ıh yerel ofisleri.
  
  
  Her şeyi yapabiliriz, bu zaman kazanmak için. Belki de geri şüpheli korunması için bir kale? Onu düşündüm, hallederiz biz. Onun manevra буксиром sordu. "Burada herkes bilir, yönetmek için nasıl bir tekne?"
  
  
  Kızlar ebil yapmak bu. Tabii ki, onlar sadece yelken yat, ama iş römorkör çok farklı değildir.
  
  
  «Yedek beni. Dönüyoruz bir kale. Kadar beklemek zorunda kalacak karanlık, tekrar denemeden önce.
  
  
  Tara проскользнула mimmo Fleming ve kontrolü aldım. Dedi gergin bir ses tonuyla. «Onlar çok hızlı, Nick. Biz onlara gitmiyoruz.
  
  
  'Benim pusu yarayacak. Güven amca Nick'e.
  
  
  Vaktim yoktu anlatmaya. Onu koştu квартердек yakaladı makinesi ve cephane ve atladı denize. Onu gizlice sığ ve kıyıya daldı ormana. Römorkör beceriksizce gürledi düz bir kenara fort. Devriye botları döndü ve kaynaklı kendi makineli tüfek. Hemen буксиром ve su çeşmeleri.
  
  
  Ama onlar çok zaman aldı. Devam ettiler yelken yan yana. Bu nedenle, onlar asla geçmek, dar bir koridor.
  
  
  Bu da çalışmıyor. İlk celle karaya sığlık. Hızlı bir gemi kalktı karşılığını, atıldı denize neredeyse bütün bir ekip. Etrafında barınak ormanda onun ateş insanlar hala vardı gemide.
  
  
  Başlangıç, ikinci bekçi tekne de aynı kaderi yaşadı. Ama bu ulaşamayacağı benim makine. Ne yazık ki bu işe yaramadı, ve o görevinden değişti. Onlar beni görmek ve bilmek tam olarak nerede olduğumu, ama iki makineli tüfek ateş uzun kuyruklar kenara ağaçlar bulunuyordu arasında. Onun için bekledim kalın бревном kadar yorgun, ya da onlar cephane tükendi. Herhangi bir durumda, bu değil, neden uzun süre beklemek. Vardı daha büyük bir sorun makinesi kıyısında, bir hala, değil vurmak ıh. Gürleyen ıh motor dönüştü tiz bir çığlık, onlar çalıştı uzak bir kum sığlık. Yem yaygın olarak sallanmaya başladı. Tüm buna direksiyon, atladı denize, için değil, gelecekteki keskin burun. Tekne hareket bir inç için inç, ama hareket ediyordu. Ve yarım dakika sonra iş yerinden fırladı. Mürettebat atladı denize ve geri yönde Port-of-Spain. Onu, geldi & nb ve üzerinden baktı su lagün kadar uçurum. Bizim römorkör güvenli bir şekilde geldi, ve her şey sadece tırmandı merdivenlerden. Onu düşündüm, ne yaptım onlara hoş bir sürpriz. Eğer bir devriye bu kadar kolay çıkardı, tekne kum sığlık, biz getirmek ve başka bir. Biz olurdu nen hızlı bir şekilde ayrıldılar Grand ЛаКлер. Bazı çevremizdeki mümkün olacağını form üzerine koymak mürettebat. Eğer birisi kıyısında bizi gördü, bizi kabul ederim çünkü insan Jerome. Ve çekme tekneler ile melih olmamalıydı, herhangi bir sorun neden olabilir. onu, Onun planı geri kale, almak için insanları göndermek için buraya tug. Eğer vardı için yeterli gücü çekme mavna, o-ebil kolayca çekin devriye botu.
  
  
  Bana aniden çok iyi. Onun kadar değil sesleri duydum. Ve gıcırdayan çizme, yükselen bir tepenin arkasında beni. En az dört kişi. Onlar her şimdi ve sonra konuştuk arkadaş ile başka bir. Nereden, terzi, al, onlar aniden çıktı? Olabilir, ıh buraya подманила çekim. Bana zamanı vardı daha güvenli bir yer bulmak.
  
  
  Onu bir an için düşündüm, tekne, gördüğüm kıç güvertede devriye tekneleri. Ama bu değil gibi görünüyordu daha iyi bir çözüm için çıkış açık su. Eğer onlar beni gördü, o ölmüş olurdu. Onu ebil denemek ve yüzmek kale kisvesi altında sarkan yeşillik.
  
  
  Ama tüm bu kan & nb olabilir emin olmak için bir şirket. Barakuda ya da köpekbalığı. İyi, ben bunu yapmak için denemek için altta bulunan askerleri bir alanda onlar zaten aramışlar.
  
  
  Ona yaklaştı, yere ve yavaşça kafasını uzattı eğer üzerinde çalılar. Üçüncü devriye botu durdu kıyıya yakın demirlemiş ve ego tekne yatıyordu şeridinde kum tepenin eteğinde. Bu tekne taşımak için bir avuç insan. Eh biraz oldu, yoksa bana kalmazdı duymak için daha fazla oy.
  
  
  Şimdi ne olacak? İstemezdim kadar beklemek askerler görünür benim görüş alanı. Ona doğası gereği avcı. Sevmiyorum beklemek, ne zaman bana gelecek zorluklar. Onun ıh arıyorum. Adam saldırı her zaman avantajı vardır. Ayrıca ben isteğe bağlı bir değişken. Herhangi birinin ona bir toplantıyı burada, belki sadece bir düşman. Ve her bir ses duymuş olabilir ses tek çevrelerindeki. Onları beklemek için ateş, onlar emin değil bizi öldürmek için bir üzerinden, kendi insanlar, ve ne bir saldırı, bir kez ona bir şey görürsem ya da duyarsam.
  
  
  Tutan otomatı, o budaklı, büyük yapraklar ve sarmaşıklar, onu başladı yavaş yavaş ilerlemeye yeryüzünde. Otuz metre onu gördüm, nasıl hareket eder, bir şey kahverengi. Adam eğildi, sürünme altında bir asma, onun ilgisinin daha öncesinde, o sırtı bana dönük. Bir hızlı hareket, o aniden kayboldu, yeşillik, ve onu kaybettim ego ve zihin.
  
  
  Ben de peşinden gittim. Eğer onu öldürebilir ego bıraktı delik ıh hatları. Ve bu delik yeterince büyük, atlamak için, Nick Carter.
  
  
  Eğer onu vurdu, onu подманил diğer kendine, ama o herhangi bir anda arkanı dön, beni görmek ve bana tam atış. O mesafe bir atış için стилета.
  
  
  Onu aldı makinesi, sol elini salladı çok стилетом sağ elinde ve başladı sen farkına bile varmadan ona. Onun üç metre arkasında. Sonra o da döndü. O şaşkınlıkla bana baktı ve kaldırdı hafif makineli tüfek. Onu attı ve bir bıçak. O вонзился emu boğaz önce o vardı tetiği. O çöktü çok gürültü olmadan. Onu, yaklaştı ona стилетом.
  
  
  Burada benim gol patladı.
  
  
  Ne zaman geldi, benim gol anlamda büyük yok yirmi bit grupları, her etrafında oynanan farklı bir şarkı. Onu, baktı ağaçların gördüm üzerinde ordu şeklinde üç çirkin, mutlu bir yüz. Ellerim bağlı benim altımda. Odin etrafında üç çavuş vardı, diğer iki - sıradan. Çavuş sıkışmış benim stiletto için kemer, askerler taşıdı benim otomatı ve benim «Luger». Çavuş olarak gördüm ben gözlerini açtı, geldi yalıyor ve tekme çizme bana kaburga arasında.
  
  
  «İçin Бельмонта», - diye homurdandı ve tekrar bana vurdu ayağını. Yani, onu прооперировал boğaz Бельмонта. Aşağıdaki gibi olacak benim için boğaz. Elleri arkasında, onu hiçbir şey yapamadı buna karşı mücbir sebep. O ellerini ovuşturdu, memnun onun av. «Kalkın, bay bin dolar», - dedi. «Ve sen de alacaksın terfi».
  
  
  Ben yürüdü bir yerden. Bu yüzden ben onlar için daha değerli bir canlı daha ölü. Eğer onlar ve tüm beni ihbar sağ salim, bana makul görünüyordu, onlar da gereken tüm çalışmaları yapmak. Çavuş tersledi parmak. Askerler kaldırdı beni ayağa. Odin çevrelerindeki basıldığında «luger» benim kürek kemiğinde zorlamaya başladı. İki karar. Ya da onu devam etti, aksi takdirde kırdı hayal ediyorum alettir. Ben bir adım daha ileri gitti.
  
  
  Onlar столкнули beni yerden vardı kıyıya. Çavuş havladı diğer insanları için aramayı bıraktılar. Onlar beni yakaladı.
  
  
  Cevap iki oy, bir süre sonra etrafında bir orman ortaya çıktı beraberindeki ıh askerler. Hepsi de çok memnun olduğunu.
  
  
  Çavuş emretti новоприбывшим ayı ölü bir meslektaş, ve biz zaten bir şekilde. Taşıyan bir ceset var önümde, diğer iki yanımda çavuş arkada. Onu pek umursamaz, gelecek hakkında. Muhtemelen bir toplantı vardı ve hantal bir bodrum ve bir sadist, dünyanın önde sorgulama, ve sonra bir toplantı ile bir döngü.
  
  
  Hatta eğer Hawke öğrenir benim kaderi, o bir şey yapmak mümkün olmayacaktır. Görevde emu zor olduğunu itiraf içişlerine Büyük Лаклер karıştığı amerikan ajanı.
  
  
  Biz yarım bir plaj etrafında orman ateş edildi. Bir çığlık arkasında bizi zorladı tüm oluveriyor. Çavuş durdu. O düşmek üzereydi. Ön kısmı ego üniforma камзолы kırmızı oldu. Askerler ona atladı, sanki otel ego yakalamak. Ускользнув ondan aldılar, kendi tüfek yoğun çalılar etrafında bizi. Yine bir silah sesi. Asker benim sol yerine bana arkasına alarak kafasına tekme, yere düştü. Biri sağımda, panik, eğildi ve koştu.
  
  
  Onu tekme bir bacak uzanmış. Hareketsiz yatıyordu. Diğer iki asker yüksek ellerini kaldırdı. Mitzy çıktım ve çalılar, наставив onlara bir tabanca. O vurdu, bir önce ona yaklaştı yeterince yakın sıkmak için onu bilek. Kalan askerler ellerini kaldırdı daha yüksek.
  
  
  O öfkeyle bana baktı. «Sen oluyorsun duygusal, değil mi Carter? Biz hiçbir zaman esir ». O açığa çıkarttı bilek ve döndü küçük silah geri bir asker bu zamana kadar soluk oldu.
  
  
  «Dur, dedim. «Ben almak istiyorum ıh canlı. Tutun ego silah zoruyla ve bak sen çöz bana tek elle bilek.
  
  
  Onu döndü, ve o bir başlangıç atabilir ip benim bilek. Masaj spazmları, parmak, onu yaklaştı askerler ile ip ve bir jest gösterdi gitmiyorum boğmak ıh onu. Anladım ben ne demek istediğini.
  
  
  Asker olan onu nakavt ile ayak, ayağa fırladı, sanki ness omuzlarında ton kurşun ve iki asker beni takip etti, sahil ve Mitzy için barınak. İnce gemi hala sıkışmış sığlık. Suya girdik ve bu sefer iki asker mıs. Onu söyledim, nasıl bir tekne dışarı itmek, götürdü Mitzy aft ve yardımcı hey tırmanmaya güverte.
  
  
  O geldi kabin ve başlattı motor. Onu duydum yara motor, ve geldi burnuna. Duydum хриплое mırıldanarak. Sonra bu durdu. Başka odin g? n? rale, sonra da hiç bir şey yok. Benim tanı: arıza. Ve onun elinden bir teşekkür bu.
  
  
  «Durdurmak», - diye bağırdı ona Mitzy.
  
  
  Onu, atladı uçağa, emin olmak için ben haklıydı, ve takip ettim bir delik, sol benim çekim. Ona haklıydı. Onu vurmak yakıt hattı çekim sırasında bir takım. Ve daha da kötüsü, buck пустынен, dibine kadar. Bize bir damla benzin.
  
  
  Onu, güçsüz hissettim.. Bizim yakıt, bizim enerji. Bizim enerji bizim devriye tekneleri, bize kararı ile terk adası. Kesinlikle hiç.
  
  
  Mitzy bağırdı tüm kabinler. «Nick, askerler. Kaçıyorlar! '
  
  
  Onu ateş, hava, ve onlar durdu. Bir şekilde açık omuz silkti. Muhtemelen, onlar şimdi beklenen mermiyi sırtında. Onu, gemide atladı ve onlara yaklaştı ford. Daha fazla bir anlamı yoktu tutmak ıh, ama onun tarihi, yanınızda cephane. Onun için işaret etti ıh kıyıya seslendi Mitzy.
  
  
  O zaman yakaladı bizi, onu yaptı hey tutmak için bir silah zoruyla ve diğer boşalan onun ayakkabı ve pantolon. Onu bağladı pantolon bacak birlikte doldurdu pantolon mermisi sıkmış kemer askısı, bir araştırma yapıyor bacak senin boynuna.
  
  
  «Şimdi bırak ıh», - sipariş onu bir kız. «Onlar bize daha fazla ihtiyacım yok, ve onlar artık bize zarar zarar. İki daha fazla veya daha az bir fark vardır ».
  
  
  Onun jest söyledi çıktılar. Onlar da gerekli desteği. Ne zaman onlar gitti, biz Mitzy mümkün olduğunca çabuk başlı bir kale. Nuh жарил balık ve gökyüzü beni anlamak ne kadar onu el. Ve benim kemikler söyledi bana uyumak gerekir. Olsa bir işim vardı ve hava kararmadan önce geçecek süre önce inecek karanlık, ve ben düşündüm, ne yapmak zamanı bir nefes rom ile, sıcak, balık ve meyve.
  
  
  Onu buldum, boş bir oda, düştü taş zemine ve rahat. Mitzy geri bildirir. Onu hiç bir fikrim yoktu, ne kadar yüksek o listede Şahin, ama biz hiç buradan ona canlı bir yer, ne çılgın, ironik, onu oraya. Bunu özel bir madalya.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 11
  
  
  
  
  
  
  
  Zamanı yok etmek için bir merdiven. Şimdi kaçış deniz stahl mümkün değildir, o artık bize hizmet edecek.
  
  
  Yok böyle bir arkeolojik hazineleri bir adım oldu, bir ona gitmek istedim ama bu çok tehlikeli bir erişim sunmaktadır. Biz duymak gibi kıyı bir yol ve iz yaklaşıyor makine, ama Джерому gelebilir aklına bir fikir göndermek geceleri bir kayık ve gönder adamlarını yukarı merdivenlerden sessizce bizim için. Ve bizden çok çok az, tüm izlemek için cephede. Göz tony kazandı gözlerini açık tut, ne zaman dedi, emu, ne yapmalıyım.
  
  
  Onu açtı, son bir kutu dinamit çıkardı iki dama baktı, eski patrik. «Benim de canım yandı, Kasım. Eğer buradan sağ çıkabilecek miyiz, ona söz veriyorum, AX inşa edecek yeni bir merdiven ».
  
  
  Onu kaldırdı makineli tüfek ve üçüncü basamak alttan dalgasına birkaç delik katı сланце, reklamını lokum dinamit yapabiliriz dama daha yumuşak, değil окисленную kısmını yaktı tutulmuştu. Onu tekrar kaçtı ve zaten iç duvarlar, ne zaman bir patlama meydana geldi. Çığ doğal taş sarstı çöktü suya, ve ne zaman bir ses, bir ayet, uçurum, tekrar döndü, dik, devasa bir yamaç.
  
  
  Şimdi geriye sadece iki erişim yolları, hangi sonsuza kadar nöbet geceleri. dr. Fleming güzel görünüyordu, ve ben şüphe yönetecek taşıma, ego başka bir adaya Nov. Grubun geri kalanı başardı katılmak insanlara tony kazandı ormanda. Onu gidip bir şehir bulurum Jerome ve öldürürüm. Eğer askeri idam, tüm, muhtemelen sessiz olurdu, ve Fleming olabilirdi geri sonrası başkan.
  
  
  Onu bir plan sundu Nuh ve o aldırmadı. Biz anlaştık, ne o gece o koruyacak, kıyı bir yol ve onu takip edeceğiz yolunu. Onun için hazırlanan ego, ortaya bomba mayın ve anlattı tüm zamanlama ilgili. Daha sonra onu ortadan kayboldu başka bir yöne. Kadar vardı, dinamit, gece, bizi kimse saldırı.
  
  
  Tara size yardımcı olabilir. «Babam beni gönderdi size yardımcı olabilir. Hatırlıyor musunuz bu konuda? Ve dinlenmen gerekiyor. Sence ben havaya uçurmak gibi Mitzy, ne zaman gerekir?
  
  
  Aydınlatma maç var, evet. Ama o ile başa çıkmak için heyecan? Ama en azından, ee, firma istiyorum benim saat daha güzel. Buna ek olarak, o beklemiyorduk saldırı gece. Asker albay önemli kayıplar, ve o şüpheli daha sonra kaybı ego devriye tekneleri Джерому için biraz zaman alabilir зализать yaralar.
  
  
  Onun kız dedi, ne takılacağım ilk bir saat, ama o size duymak. O düşündü, ben dinlenmek gerekir. Değil akılda bir şey yok. Bu yüzden gergin ve izin uyku yenmek beni.
  
  
  Zaten güpegündüz, ne zaman güneş gözlerimi beni uyandırdı. Onu tekrar hissettim bir kişi hariç diken diken gol, nerede beni asker vurdu. Tara oturup sırtını ağacın gövde, бодрствующая, ama uykulu. Var nah vardı gözlerinin altında koyu halkalar. Onu takla attı ona.
  
  
  Ee ses saçma boğuk. «Nick, onu hasta ağrıyor hayat. Son birkaç saat içinde daha da kötüleşti ».
  
  
  Biz altında yüksek kemer, etrafında ağaçların arasından yaprakları просачивались çizgili sarı güneş ışığı. Deri Kaplar oldu yeşilimsi-sarı ve блестела minik damlacıkları bankası. Önce gözleri vardı, gri bir pus. Onu aldı ee ellerini koştu tepe kapısına. Onu içeri girdi ve seslendi tony kazandı. Onu, korktum, o hala tetikte. Sonunda, o bir tek знахаром, neden bize mal oldu.
  
  
  Girdi kaleye bir kaç saniye sonra beni. Onu yavaşça koydu Kutulama paul Noah hemen çalışmaya başladı. O elle yokladı bezinin ee boyun onu yakaladı ve bileğini açtı, hey, ağız ve inceledi avuç. O ıh düşürmüş onu gördüm kabarcıklar parmaklarınızın ucunda.
  
  
  Daha önce hiç yaşlı bir adam bu kadar acele etmedi. O uçtu etrafında bir oda. Onun için koştu, ama ona ulaşmadan önce, bir gün, o tekrar dışarı çıktı, hasır paspas ve kabaklar. O düştü mat, onu vurdu ayağını ve bir jest istedi beni koymak, bir kız. Onu anladım ne o ihtiyacı, kutsal ve bir zamanlar meşaleler tutuşturmak, bir etrafında bir karanlık oda.
  
  
  Onu koymak Kutulama mat ve çıkardı nah elbise. Aniden bahçesinde oldu ve Mitzy, ilk, ilgili, ama sonra sadece endişeli görünce kansız dudakları bir kız.
  
  
  Nuh tuttu yarım kabak, bir tek onun etrafında onun büyük elleri. Salladığını içeriği andıran bir su karışımı ve yeşil sabun.
  
  
  «""Geri». Ego sözleri keskin. Biz itaat, o başını kaldırdı, Dara, açıldı hey, ağzına döktü sıvı hey boğaz. «Манчин», - dedi o, well-paced. «Çok zehirli bir ağaç. Bir lokma ego fetal neden olabilir ani bir acı ölüm. Hatta bir dokunuş gövde çok tehlikeli olabilir. Sen sadece bak zavallı çocuk ». Aniden Tara uzandı. Noah tekrar kaldırdı ve tekrar dökülür biraz sıvı hey boğaz. O kadar yatıyordu yerde, nefes nefese, onu hatırladım zaten biliyordu манцинелле. Bu oldukça ciddi gibi sadece bahsedilen Nuh.
  
  
  Yaşlı adama yardıma ihtiyacı vardı. Dedi ki: «biraz Dökün sıvı hey yaşasın. Üç değil!
  
  
  Onu yaptım. O döndü, biz onu görmek için bir spin. O da yaprakları ile kaplıydı. Onun döktü sıvı hey, geri, zaman, vücudu parçalanmıştı ağrılı spazmları.
  
  
  Onu duydum, yaşlı bir adam gibi rahatladım. «Bence, biz ne yaptık bu zaman içinde», - dedi. "O iyileşecek".
  
  
  Bir süre sonra nöbetler kesildi ve bir kız yatıyordu kıpırdamadan. Şimdi Nuh koydu kabak sabunlu karışımı ve aldı diğer kabak. O yapmaya başladı kalın bir emülsiyon etrafında beyaz bir toz ve bir şey benzer bir bakır. O saygısız bir kız döktü hey. Sonra o onu koymak yan.
  
  
  'Şimdi sıra sizde.' Ayağa kalktı, fermuarını açıp benim gömlek ve john'un onu dışarı. Kumaş çok zehirlidir. O ovuşturdu ellerimi dezenfektan kültür görür en iyi ihtimalle, yapmış aynı şeyi, kendi elleriyle ve gülümsedi. «Ben sizi uyarmak için. Orman - genellikle başka bir, bazen düşman. Alın, diğer tarafı mat; biz şimdi ruhsal başına ee gölgesinde ».
  
  
  Tara gözlerini açtı, biz götürdüler onu etrafta karanlık oda ve alıp yatağa. O uyanık ama hala çok hastaydı.
  
  
  Demek göç ve kale olmayacak. Biz taşımak zorunda Fleming ve Kaplar, ama bu mümkün değildi. Değil dik dağlar. Tüm tehlikelerle bizi tehdit etti. Sonsuza dek beklemek. Onu sel yanındaki sarışın, ve aniden, o onun hakkında endişeli, daha tarihi itiraf. O sevdim, ve şimdi benim için daha net zamankinden daha. Eğer Neu hissetmedim kızgınlık ' de, o zaten öldü. Yaşlı adam onu kurtardı son anda, ve o tekrar yükseldi benim saygı. Onun kokusunu bir kahvaltı. Ben dikkat etmedim, henüz Nuh etmedim. Sonra onu yaklaştı yanına gelen yediniz.
  
  
  Beni bir sürpriz bekliyordu. Vardı şehrin. Esmer genç adam набедренной bandaj yapılır. O, getirdi, haber, ve görünüşe göre yüz ifadesi tony kazandı, bu çok iyi bir haber. - bana dedi ki, Nuh bir sesle cevap verdi yankı yorgunluk, zaman Mitzy ve Fleming удрученно yanında duruyorlardı. O gece bir kabile değil бездействовало. Gönderdiler kendi izciler.
  
  
  Askerler Kariba Jerome de oturdu ellerini koymak. Onlar asfalt кордоном kıyı, lagün, plaj nerede durdu rıhtım üçüncü devriye botu. Bizi kuşattı. İki hasta bana bile kalmadı düşünmek geçmesi için kordon. Onu sordu bir adam, o beni anlamak ve romatizma için kısa oldu: hayır. O buraya geldi, önce çevre tamamlandı. Şimdi o da geri alamadım.
  
  
  Yani, Tara görmedim asker hareket. Olsaydı, o uyudu, onun olabilir ki bir şey duymak. Ya da belki, onlar hala çok uzak. Onu, baktı, sessiz korkmuş beklenen şeklin etrafında, beni fark etti, ne kadar zayıfız, ve aniden onu daha fazla aç değildi.
  
  
  Onu aldı. En azından, bu aldı beni. Sonra öğle yemeği oturduk sessizce. Bekledik.
  
  
  Onu bir ses duydum ilk saniyenin çok önce, Nuh gibi bana döndü yüzü. Bu karanlık tembel drone uçaklar. Yaşlı adam yavaş yavaş ayağa kalktı ve dedi ki, sanki bizi davet veriyordu: «Teklif sığınmak mezarlıklar. Bay Carter götürür müsünüz yanınızda bayan Sawyer?
  
  
  Bir keresinde bana dedi ki Mitzy, yaşlı adam sürprizlerle dolu. Yani altında bir kale vardı bodrum. Ben merak ediyorum, ne kadar derin, ve o tahammül bomba, ve eğer biz orada gömülü değil, diri diri. Mitzy beyazlatılmış, ve o biliyordu, şimdi ne düşünüyor tam olarak aynı. Ama tekrar başka bir seçeneğimiz yoktu.
  
  
  Gitti Tara. Ben rahatladım fark o zaten olabilir sarıl boynuma. Ne zaman onu getirdi onu sokağa, Noah kapıyı araladı etrafında kalın kayrak, ki onu daha önce görmemiştim.
  
  
  Mitzy ve adam zaten kaçtı ve aklında. Fleming sadece geçti delikten koltuk değneği. Onu izledi. Nuh kapamıştım kalın bir kapı bırakarak, bizi zifiri karanlıkta.
  
  
  Bir saniye sonra o da yaktı bir kıvılcım bir parça çakmaktaşı ve mum yaktı. Vardı kutsaldır. Nuh uzattı mum adama, aldı Fleming el ve gitti karanlık bir tünel girişinde, inen birkaç basamak, küçük bir alev üzerinde kafa çocuğun манило bizi.
  
  
  Tünel oldukça geniş oldu, atlamak için, biz, ama yükseklik kötüdür. Yüksek bir adam vardı, eğilmek. Zorunda kaldım, dizlerinizi bükün ve Mitzy eğimli kafa, için vurmak.
  
  
  Bu oldu uzun bir yürüyüş. Herhangi bir durumda, üzerimizde yeterince kayalar sürdürmek için güçlü bir darbe. Biz alt ulaştı, biz kendimizi, sonra da dik döndürme oldukça büyük bir oda.
  
  
  Biz bu oyunu paul Noah ödenmesi mum. - Kazanmak için, hava, dedi. Geçti birkaç dakika. Uçaklar olabilir uzun zamandır üzerimizde, ama bir patlama oldu, bir ihlal olur sessizlik. Bizim ses. Bu hoşuma gitmemişti. Neden beklediler?
  
  
  Sonra onu düşündüm arkadaşım. Acele kaçan tam adı, biz tamamen unuttum, ne ihtiyacımız ilave bir çıkış. Sonunda, muhtemelen hava saldırısı kilitler kapı catacombs. Sadece tek bir araç her zaman memnuniyet garantisi bize çıkış: dinamit". Ve biz yaptı bu tepe.
  
  
  Mitzy getirdi makinesi ve groped onun ego karanlıkta. Onun tırmandı merdivenlerden yukarı geldi ve itti ağır шиферную kapı yaklaşık üç inç. Parlak floresan kutsal, rab beni kör etti ama ben onu yakaladı hareketlerdi. Ona kaldı bir yere kadar, gözlerim alışık değil ışık. Ortaya dört erkek rus form. Tabii ki. Albay otel Fleming alındı canlı değil, ölü bir bomba. O zaman o-ebil var olmak emin ego eledik sonsuza kadar.
  
  
  Vardı içecek otomatları. İnen paraşüt, ayrıldılar. İkisi birlikte gitti bir tarafa, ikisi farklı. Onlar yürüdü odaları ve açıkçası şaşırdık, kimseyi bulmak. Yavaş yavaş, onlar çalışmak için daha hızlı. Çevresinde hiç kimse onlara bakmadı bana doğru. Onun kapıyı itti, biraz daha geniş bir karşı sokuldu inilti yürütmektedir oldu gölgeler. Onun aptalca bir hata yaptı. Eğer onu bekledi yukarda, onu kolay olurdu перестрелял. Şimdi bana beklemek zorunda kaldı burada ve biçmek için denemek için etrafında en iyi.
  
  
  Tek çevrelerindeki için uzun bir zaman aldı geçiriniz kapıdan başını arkasında onu tutuyordu. Tüm bu boş odanın yapmış ego dikkatsiz, onun silah gönderildi aşağı. Onu, geri çekildi, birkaç adım. O zaman onun içinde, onu vurdu popo adet ego bi. yüzüne bir tabanca. O düştü ve geçti bir yerden. Onu geri gün.
  
  
  İki numara üzerinden dışarı çıktı oda bana geri. O kadar yakın, стилета. Onu hemen hemen hiç kaçırmam, ama o döndü. Keskin çelik geçti mimmo onun çökmesini, bir duvar ve bir kaza ile yere düşen önce ego tekme. O şaşkınlıkla etrafına baktı ve bana döndü. Onu zaten kaçtı kapının arkasında. O bir şey bağırdı diğer отрывистом rusça. Hemen geldi, romatizma. Onlar girmek için planlanan ateşle. Bu benim için yeterliydi. Onu merdivenlerden aşağı gitti catacombs. Beklediğim gibi, onlar ateş değil низменному ve samimi ileriye устремившись birbiri ardına. Onu kesti ıh ikiye kuyruk, önce ıh kendi voleybolu oldu boğuk bir ses, benim kendi silah встревожил dördüncü paraşütçü.
  
  
  Ben duymadım, nasıl Mitzy merdivenlerden tırmanıyor arkamda bir gürültü. Şimdi onun sesi geldi arkamda. 'Ne oluyor?'
  
  
  «Var evde. Dört. Ben burada yalan zaten üçü bir yerde açık.
  
  
  Onun için ayağa kalktı bir gün, ama dördüncü bir kişi gördüm. Onu yüksek sesle haykırdı, ama o kaldı dayak. Bahçede ölü bir sessizlik. Çok sessiz. Onu hiç bir fikrim yoktu, o oldu, ve o kesinlikle beni vurdu, eğer onu dışarı başını çok kapının çevresinde, Onu riske hızlı bir şekilde ego kaybetmek. Ben inanmadım, o izin tekrar cezbetmek için kendini buraya. Belki o en akıllı ortamlar onlar.
  
  
  Onu attı Mitzy rusça makinesi. Bak «cephane».
  
  
  'Yeterli.'
  
  
  «Tutun, geçiş kontrol altında. Onu geri dönüp sorarım, var mı başka bir yolu, tek yolu bu ».
  
  
  Sonra nasıl onu tarif durumu, Nuh mum yaktı. Loş ışıkta alev onu gördüm Fleming, прислонившегося bu inilti. Tara yanına oturdu, birkaç metre uzakta ondan. O zaten daha iyi görünüyordu rağmen hala görünüyordu şaşkınım. Bu karanlık bir delik, derin dağ, пропахшая kir ve küf, çok değil, mükemmel bir ev iyileşmekte. Ama ben bunu değiştirmek durumu, henüz nakavt dördüncü adamı. Nuh, bir şeyler söyledi, bir çocuğa, bir kırdı hattı üzerinden ordu Jerome. Çocuk başını salladı, bir mum aldı ve çağırdı beni takip. Loş sergey düştü boyalı хольст's, asılı kalan böyle bir tür ilkel bir sunak. O kaldır onu yukarı doğru bir tuval. Arkasında bir koridor çıktı.
  
  
  Onu, umut çocuk evin yolunu biliyor, çünkü bu. bir kısaltma. mum bir süre yanacak. Biz merdivenlerden aşağı indi ve girdi tüneli ile niş duvarlarda. Ne-nerede bir mum крепились üzerinde inliyor hamilinin, genellikle bu огарки uzunluğu kaç cm Oldu, iğrenç, kokuşmuş bir koku. Kısa bir süre onu gördüm nedenini. Çoğu niş yatıyordu, insan iskeletleri, bunların arkasındaki, taş raflar, yalan, içi boş kafatası. Beklenen, bu dusman kabile.
  
  
  Benim yön duygusu katılacak bana, biz gidelim diğer tarafa kale. Bir süre sonra onu gördüm, taş zemin daire dünya. Onun üzerinde vardı yuvarlak delik taş, genişliği neredeyse benim omuzlar daha geniş. Ben önce nah ulaşabilirsiniz. Erkek de gördüm. O benden aldı makinesi koymak ego katta yanında bir mum ve bana yardım etti tırmanmaya. Onun ellerini koyarak üst kısmına çıkmış, üzerinden nah.
  
  
  Onu огляделась. Onu, durdu dış duvar. Hiçbir hareket olmadı. Onu uzattı elini deliğe aldı otomatik.
  
  
  Onu вскарабкалса çatı kenarı ve gördüm onun dördüncü kocası. O yalan bir karın için paraşüt, onun silah gönderildi kapının arkasında durdu Mitzy. Kendi kendine çalışmak için onlar genellikle çok etkileyici. O genç ve стройен, ama ölümcül, tehlikeli, ölümcül bir silah ego çocuk elinde. Onun seslendi ego-rusça: «Sen zaten burada baktınız?»
  
  
  O döndü. Onun tetiği çekti. Güle güle, bilinmeyen bir asker. Kapıda göründü Mitzy, gördüm, vücut ve yaklaştı ona. Onu çatıdan. Bir anda hastalık nedeniyle aralık günü uçtu beşinci paraşütçü. O patlattın be ağır bir tabanca Mitzy boyun. Eğer onun tarihi ve öldürmek ego zorunda kalırdım kapağına bunlardan bir tane yerleştireceğim Mitzy. Lanet!
  
  
  O bana baktı ve bağırdı iyi ingilizce: «At silahını».
  
  
  O bir şey söyledi kız. Onu düşürmüş makinesi.
  
  
  «Buraya gel, çok yakın değil. Kalk karşı bu duvar ».
  
  
  Ego formu civarında olmuştur, daha iyi malzeme, daha ego arkadaşları. Üzerinde nen vardı omuz askıları subay, kemer titriyordu telsiz. Hatta uzaklardan duydum onun ağır nefes Mitzy. Sarıldı, onu daha güçlü, ve o durdu.
  
  
  O güldü. - «Sana bir şans veriyorum. Söyleyin bana, nerede, dr. Fleming. Bunu yapmazsanız, önce onu vuracağım onu. Sonra da öleceksin ».
  
  
  Benim stiletto oldu ulaşamayacağı bahçesinde. Ses geldi Mitzy dişlerinin arasından. - «Let gidecek cehenneme».
  
  
  Onu yavaş yavaş döndü, o tetiği çekti. O stahl tehdit. - «Ben sana değil, hareket».
  
  
  Onun görünümünü yaptı, ne korktum. - 'Ateş etmeyin. Ben size söyleyeyim. Saklanıyor. Onun peşinden giderim.
  
  
  Mitzy lanetledi beni. O da hareket edebilir. Ne kız bir katil. Eğer kaçıracak beni kapıdan onu elimden kapıp silah etrafında bir rus. Ama hile işe yaramadı. Rusça da biliyordu, ego yoldaşlar. Onu gördüm, diye düşünüyor.
  
  
  O kullanmak bize Mitzy kalkan olarak ve bizimle birlikte aşağı catacombs. Bize rehine olarak o sipariş Флемингу teslim. Ama eğer Флемингу değil hayatımızı? Eğer o прострелит bize düşman vurmak için? Bu fırsatı göz önüne alındığında, o olamazdı risk. Bu nedenle, o başka bir yol gitti. O, muhtemelen, fark ne kadar önemli oldu benim için Mitzy, o hız, hangi ile onu yere düşürdü silah, bir kez yakaladı ee.
  
  
  
  'Evet. Yap. Takip et. Ama eğer bir şey denemek, bu parça fahişe ölür ».
  
  
  Zorunda kaldı, bir hareket bu. O başını bir kız ve ben sadece bir ele «Люгером» için yeterince iyi kapağına bunlardan bir tane yerleştireceğim emu kafa kadar o bana baktı, kapıdan bir girdi onun.
  
  
  «Yavaş git», - diye emretti. «Ellerin havada. Değil наклоняйся. Onun seni izliyorum.'
  
  
  Gittik catacombs. Kısa bir süre önce ulaştım merdiven, durdurdu beni. Muhtemelen için alışık gözleri ışığa. Yani, o bir aptal gibi.
  
  
  Bana izin devam. O artık beni kovaladı. Ne zaman onu, aşağı indi, onu hissettim birinin elini kendi elinde. «Ben gördüm ve duydum. Gel benimle.' - fısıldadı Noah kulağıma.
  
  
  O devam etti beni tutmak ve ileriye doğru iterek. Onu fısıldadı emu, ben gebe ve ego parmaklarını gösteriyor benim bilek.
  
  
  «Bu asla işe yaramaz. Göremiyorum arkamda. Risk gölge görmek ve tetiği çok büyük. Biz başka bir yol deneyelim. Kelime «gölge» verdi, Nuh'a bir fikir. En azından o bana daha sonra söyledi. O bir mum yaktı yürütmektedir loş yazdı bir kutu dolusu küçük ahşap bebek. Nuh aldı etrafta onları, sanki arkamdan nah uzun bir iğne, o da çıkardı kutunun etrafında, sonra kaldırdı bir bebek, önünde.
  
  
  Ego dudakları hareket etmeye başladı sessiz bir dua. Tanrım, Mitzy dışarıda oturmuş bir tabanca ile, приставленным onun boyun ve Noah ne yapacağını bilmiyordu, buna nasıl itiraz ne tanrısı.
  
  
  Fleming ve Tara de geniş gözlü baktı yaşlı adam. Nuh yöneldi merdiven, hala kendi kendine mırıldanıp burun altında. Onu izledi.
  
  
  Onu zorunda olduğunu görmek için. Ayrıca, onu serbest bırakmak zorunda Mitzy, eğer hile başarısız oldu.
  
  
  Mitzy ve asker durdu karanlıkta kapının arkasında, her iki gölge. Biz-Nov durdu merdivenlerde yeterince gizlemek için onları. Rusça endişeyle baktı bir merdiven ile bir açık kapı. Mitzy gergin ve hazır gerekirse kendinizi herhangi çevrelerindeki. Onu sessizce homurdandı kendi kendime. İmkansız! Asla elde etmek için bu kullanarak herhangi bir çılgın dublör.
  
  
  Yaşlı adam attı bebek. Keskin bir tıklama düştü taş zemine samimi bir güneş ışığı demeti. Amacı, rus keskin bir hareket yok yere. Onu bekliyordum atış koyacağız hayatını konu Mitzy. Böyle bir şey. Onu lanetli tony kazandı. «Hile yok», - dedi rus. Bu bebek ile воткнутой iğne sırtına, oldu en büyük süper bir hile, bir ona, hiç görmedim.
  
  
  Gölge oluştu ani vahşi bir hareket. Erkek задергал iki eliyle. Ego parmak раздвинулись, sanki o vuruldu elektrik deşarj. Tabanca gürültüyle yere düştü. O sendeledi, tutarak tarafından iki elinizle göğüs, kendi ekseni etrafında dönen, ve sonra yere düştü, nasıl cansız bir kütle.
  
  
  Var Mitzy ego silah vardı elinde önce, ben onlardan önce geldim. İzin verseydi silah lessly asmak, o zaman seo şaşkın bir bakış ile, bir asker bir bebek. Onun gelişeceğini bir adam için, o sırtüstü yatıyordu. O öldü. Ego yüzü исказила face acıyor. Ego gözleri выпучились. Klasik görüntü, geniş bir kalp krizi.
  
  
  Bu adam öldürülen bir korku. Onu bunu biliyordu. Çünkü, bu tek seçenek oldu. Bir asker gördüm, dört arkadaşları, öldürülen eski bir korsan kalesi olan, efsanevi. Erkek saç düşman. Yoğun bir maksimum. Etrafında hiçbir yerden ego ayaklarına düşen ölüm sembolü. Ego yığını doları durdu. İmkansız mı ?
  
  
  Onu, baktı tony kazandı. Yaşlı adam, işe yaramaz cesetlerle. O yine beş ölü askerleri paraşüt ile. O karşı iki değer, bağdaş kurarak. Sanki rahat bir pozisyonda. Üçüncü o bastırdı inilti, bükerek, diz ve kollarını kavuşturup. Dördüncü o vardı aynı şekilde. O subay hasır sandalye, oturdu, Fleming. Oluşturulan grup türü, erkeklerin görevi yerine getirdi ve şimdi bekliyor.
  
  
  Ne? Tabii ki! Ben nasıl bu kadar aptal olabilir. Eğer Fleming yakaladı, onu götürdüler. Erkekler almak zorunda ile birlikte tutsak. Yakında helikopter. Pilot olacak, çünkü tüm kullanılabilir alanı meşgul olmalıdır yolcular. Onu yapabilir kapatmak ego! Her şeyi ihtiyacım vardı, bu офицерская telsiz.
  
  
  Ben gittim bir şey. Nuh tamamladı natürmort ve araştırma bulutlu. . O gülümsedi. - «Biz helikopter. Hiç bu yararlı olabilir.
  
  
  O bana baktı, sanki bu bana meydan saldırı ego sanat voodoo. Sonra o gitti catacombs. Biz Mitzy helikopter bekledi.
  
  
  Yarım saat sonra biz bir ses duydum pervane kanatlarının. O низменному uçan, etekli kale, ve telsizden ses geldi. O tarihi bilmek, var mı Fleming. Bu kolay oldu, ben bile yalan. Ona bir cevap, ne var Fleming ve o yaşıyor. Pilot güldü, kesintiye temas ve iniş başladı.
  
  
  Sonra bir şeyler oldu biz öngörmüştü. Paraşüt vardı утянуты ani bir rüzgar bora. Cesetler rus askerleri musunuz, koltuklar, balmumu figürler.
  
  
  Motor sesi, hemen döndü tiz bir çığlık, ve helikopter sarsıldı kadar. Çıktığımda onu kapının çevresinde bir makineli tüfek ile uçak içtenlikle benimle sonsuza kadar. Ben görmedim bir pilot. Zorlamak için imkansız ego arazi. Onu vurdu, helikopter wobbled. O kaçtı, парапетом ve yanmış lagün sularına. Gitti bizim ulaşım. Onu vurmak olabilir, kendinizi ve gol.
  
  
  Arkamda onu duydum Mitzy gözüküyor bir kaç küfürler edildi nova benim için bile.
  
  
  Biz indi. Yanan bir mum, ne yansıyan meraklı gözleri. Onu, başını salladı. 'Kötü şans. Biz korumak için bir tuzak. Nuh sessiz kaldı. Baktı ciddi ve kaldır onu yukarı kaş, bu yüzden onun yüksek alnına kırışıklık ortaya çıktı. Derin bir nefes aldı.
  
  
  «Kışın burada, neredeyse hiç fırtınalar. Genellikle haziran, temmuz ve özellikle ağustos ayında. Ama denemek için zarar vermez. Beni rahat bırakır mısın lütfen? Onu ben hazırlamak töreni ». Neden olmasın? İyi bir gösteri öldürecek kadar zaman bir sonraki saldırı Jerome.
  
  
  Ona yardım Флемингу merdiven tırmanmak arkasında bir kız ve genç bir dövme surat. Nuh seslendi bize. - «Çek onlar, cesetler. Bu bir hakaret tanrılar ». Ani öfke ego sesindeki o serbestçe beni.
  
  
  Onu çekti ceset memur sandalyeden izin Флемингу oturup ona. Sonra onu getirdi fikstür delik parapetin. Onu ıso tüm gücü ile çalıştı sürükle ve sonunda başardı çukur ıh tüm deniz. Sonra onu sel yanında Fleming. Aniden, bir Nuh. O tamamen farklı bir kişi gibi görünüyordu. O türban, увешан tılsımlar ve zincirleri, ve kabak asılı ego kemer, yayınlanmış sağır bir müzik, o kadar shell. Ego gözleri ardına kadar açık, ama o görünüyordu, hiçbir şey görmedim. O, gibiydi, tamamen görmezden geldi bize ve çıktım çatıya bir merdiven.
  
  
  Orada başladı, dans ve şarkı. Nesneler üzerinde asılı idi, yayınlanmış sesler ritmine göre ego hareketleri. O ayrıldı ve uzun bacaklarını, запрокинул başını ve ellerini kaldırdı gökyüzüne doğru. Hafif, daha güçlü, eskisinden daha çılgınca karıştırdı ego saç ve sakal. Bir ses, benim gibi daha önce hayal olabilir, çıngırak, şimdi gerçekten загремел.
  
  
  Şimdi durdu ve sessizce dinledi. Bir şey emu yanıtladı. İlk başta onu düşündüm yaklaşıyor uzaklardan bir fırtına. Bana koştu bir ürperti. Sonra onu fark etti, ne başka bir ses. Şimdi beni içine çeken başka büyük bir ürperti. Cevap değil fırtına, romatizma geldi uçak. bombardıman uçağı. Açıkçası, Jerome ve ego yabancı yardımcıları da vaz kapmak Fleming'in hayatta. Şimdi Fleming oldu gibi engel мешавшим onlara girmek için bir ada.
  
  
  Onu gördüm, üzerinde uçaklar парапетом, belki iki mil beni. Onu koştu günü yürütmektedir verdi erişebilirsiniz. catacombs çağırdı ve diğerleri. Kız ve erkek testiyle kendini mor Fleming ile birlikte sandalye ve diğer tüm tünel. Nuh onları takip etti. Onu aldı, bir yerden bir mum ile sunak, onu yaktı ve aşağı indim.
  
  
  Ne zaman girdik, yeraltı kamerası, çınladı sağır patlama. Hemen peşinden bir tane daha. Ve bir tane daha. Toz ve aşındırıcı çift nüfuz ile bir odaya gittiğini. Beş kez üst üste.
  
  
  Tara'nın oldu ve klostrofobik hissediyorum. O koştu merdivenlerden yukarı. Yanına gittim, onu yakaladı ve güçlü olmalı. Sonra sessiz oldu. Patlama daha oldu. İlk açık hava etkinlikleri bir uçak kayboldu. Şimdi beklenebilir varış helikopterler ve paraşütçüler ve istihbarat sonuçları bombalama. Onu bu zamanında ödemek onlarla.
  
  
  Onu tırmanmaya başladı, ve öğrendim ki bir tek ben değilim. Tüm yorgun mezarlığı aşağıda. Tara, Mitzy ve bir çocuk onları takip etti. Fleming ve Nuh destekleyen, birbirine, onu izledi.
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 12
  
  
  
  
  
  
  
  Sunak ile bombardıman moloz, ve onun üzerinde oldu kırık delik. Belki de Nuh özetlenebilir bir, etrafında onların tanrıları onun dans böyle. Yukarıda bir oda vardı sağlam. Çıkışı serbest, sadece kalın granit kapı tamamen yıkıldı.
  
  
  Avlu mayınları krater ve ezilmiş yatıyordu duvar bu inilti. Kule parapetin üzerinde ortalama isabet. Onu sadece daha fazla değildi. Birkaç oda vardı yıkıldı, bir çevrelerindeki yıkılmış bir duvar.
  
  
  Eski patrik omzuna elini koydu Fleming, etrafa zarar. Öfke oldu ve belirgin bir ego insan. Döndü ve baktı dağ zirveleri görünüyordu, bir an düşündü, sonra bir şey söyledi bir yerli lehçesi Флемингу. Cumhurbaşkanı Grand LaClare yayınladı garip, dalgın bir kahkaha.
  
  
  Siyah ve mavi gökyüzü плыло bize üzerinde ağaçların tepelerini. Ağaç gövdeleri ileri geri sallandı, ve güçlü bir rüzgar ıslık içinden yaprakları. Delikten dış inliyor onu görebiliyordu büyük dalga laguna.
  
  
  Girişinde lagün çıktı yüksek gri rakam: korvet. Merak ediyorum, ne otel bu kolay bir araç. Küçük silahlar bu gemide olabilir aşmak sonucu bombalama.
  
  
  Yanımda sırıttı Mitzy Gardner. «Sizce deniz kuvvetleri Jerome denemek için gidiyoruz, bir kez daha?»
  
  
  «Bu gemiye ait değil Джерому. Oni yelken altında küba bayrağı ama adı sihirbaz daha fazla olabilir gibi görünüyor, Ivan, daha Juan. Bu avcı denizaltılar, bu nedenle taşıdıkları derin bomba ve mayın. Olabilir, onlar onlar bize darbe patlattığı kaya su altında ».
  
  
  Eğer öyleyse, onlara zorunda yaklaşabilir veya girmeleri dalgıçlar, ve ben onlarla başa çıkmak için. Geri kalanı bize katıldı, yakından izlerken, yaklaşan bir gemi. O neredeyse yoktu hız ve hareket büyük bir dikkatle, arasında отмелями, açık, koruma, sel. Ben düşündüm, onlar ne kadar ileri gidemez, saldırmak için , ama, onu, umut son ana kadar.
  
  
  Ama bu olmadı. Hemen dışında ulaşmak bizim silah bıraktılar, çapa ve suya atılmış dört yüzücüler. Onlar kaçtı ile derin bombalar. Onlara verilen zamanda ulaşmak yalıyor, benim пулемету ve daha sonra üretilen su sıra takip ederek rota, onlar muhtemelen seçti. İlk etapta başarısız oldu. Ama bir sonraki vurdu ıh tüm.
  
  
  Su çeşme patladı, dört pil patladı bir anda. Ton su ve parçaları siyah kauçuk yükseldi havaya. Bu neden dalga yürütmektedir vurdu корвету. Gemi gelmeye başladı ve lagün, ama içimde bir his vardı, o acı önemli hasar. Ve bakarak fırtınalı deniz ötesinde lagün, onu düşündüm, o-ebilmek değil almak Port-of-the-Спейна. Karanlık tucci hızlı bir şekilde yaklaştı. Kükredi hafif, saçılma ve & nb büyük köpük kafa.
  
  
  Önce onu hiç duydun mu başka bir ses. Ama aniden onu gördüm yaklaşan, filo helikopter. Bu hava sıkıştırılır uçmak mümkün değildi, ama bazı ülkelerde insan hayatı sayılmaz.
  
  
  «Укрывайтесь», - diye bağırdı, ben mümkün olduğunca yüksek sesle перекрикивая hafif. «Onlar saldırı için çalışacağız, bize burada ve daha sonra burada arazi ile bir helikopter. - Acele edin! '
  
  
  Nuh ve çocuk testiyle kendini mor Fleming'in içinde bir tünel. Tara onları izledi, biz de Mitzy замкнули dönüş. Ne zaman Tara yaklaştı merdiven, aniden döndü. «Terzi, benden bu kadar. Göster bana, nasıl bu makine. Ona yardım etmek istiyorum! '
  
  
  Var nah oldu, cesaret, ve onu neden o zaman onunla gurur duydum. Verdi hey bu talimatları olduğunu vurgulayarak, o ateş kadar değil emin olun, bir düşman salonunda yanında.
  
  
  «Burada kal, Tara,» dedi, onu hey. «Mitzy kapat başka bir delik. Onu gidip diğer tarafa. Daha sonra dikim değil ateş mürettebat kadar çıkacak. Olabilir, biz yine de gideriz buradan. Onun kadar bekledi Mitzy kaybolur şehrin etrafında binalar. Sonra onu koştu başka bir yan bahçesinde. Onu zar zor sakladı çatı altında nasıl uçtu nasıl bildirdi elçiliği низменному göndererek sizi mermi kalibreli 50 mm duvar. Kuyrukları sona erdi, onu, dışarı avlu ve bir ateş yakın. O uçtu gibi подвыпившая kuş, bir tarafı orman. Onu duydum çatırtı otomat Mitzy. Geldi bir helikopter değildi ama etkili bir isabet. Tara yayınladı birkaç uzun kuyruklar, ama hiçbir yere vurdu.
  
  
  Gürültü nedeniyle kendi silah onlar muhtemelen bile duymamış gibi onlara ateş. Onlar geri döndü, tekrar uçmaya üzerimizde ve örtbas iniş yapan bir helikopter, hangi, görünüşe göre, herhangi bir sorun. Gitti yağmur.
  
  
  Helikopter düştü gibi yorgun bir kuş. Kapı açıldı öte yandan, ve makineli tüfek обстреляили duvar, hangi arkasında oturan kız. Daha sonra pilot çıktım helikopter etrafında ve onu geçti. Заремели silahlar kızlar. O düştü, bol bol kanama, kan. Başlangıç için ikinci bir kişi helikopter hala ateş bizim tarafa. Onu göremiyordu ego yerden durdu, bu yüzden attı odanın etrafında koştu helikoptere. Zorunda kaldım zorlamak ego susturuldu. Onu vurdu camdan görünce, hedef olarak bir ok haline geldi kırmızı bir bulamaç.
  
  
  Şimdi yağmur gitti güçlü rüzgarlar. Bulutlu, gerekse kirli-yeşil renk. Şimşek, çıktı, kulakları sağır eden bir gökgürlemesi. Diğerleri gibi bildirdi elçiliği artık dinlenmeye fırtına. Çalıştılar arazi üzerinde yer almaktadır.
  
  
  Onu zaten almaya gidiyordu ip bağlamak için приземляющийся helikopter, ne zaman bir çığlık Mitzy beni durdurmak. O işaret bir oda olması gerekiyordu Tara.
  
  
  Onu biliyordum daha önce geldim oraya: Tara Sawyer zemin üzerinde yatıyordu. Ee güzel bir vücut haline gelmiştir kanlı kitle разорванную ağır mermi ile helikopter. Atma üstünkörü bir bakış, onu hızla kayboldu odanın etrafında. Ben göze odaklanmak bizi daha. Zorunda kaldım çekin bu helikopter. Ama bu bana verildi kolay değil, onun için çok endişeli. Zavallı Tara! Hey gereken bir mücadele.
  
  
  Mitzy bana yardımcı oldu. Ne zaman biz bitmiş gerekti sürünmeye низменному toprak olmak out rüzgar, bir yüksek noktalarında rüzgar yaklaşık 150 mph. Biz gittik bir tünel. Onu otel ' de görmek Kaplar tekrar.
  
  
  Onun bu otel, sakin bir şekilde düşünmek. Onu da görmek istemedim tony kazandı. Bu talep hakkında урагане var ego. Şubat ayında! Onu düşündü bir kaç şey hakkında.
  
  
  Oturduk yan yana, bize anlatmaya kelimeler, her ikisi de tam kendi kasvetli düşünceleri. Bir fırtına tuttu öfke daha bir saat önce öldü. Aniden geldi baskıcı bir sessizlik. Güney kasırgalar döner, saat yönünde, kuzey - karşı. Hız arttıkça merkezi bir dış halka. Eğer Neu sadece neden kasırga, ama değiştirmek ego kursu, biz yakında alırsınız tam bir darbe ile başka bir yön.
  
  
  Ona baktım delikten, hangi bomba vurdu dış inilti. Onu gördüm, korvet. Gemi, celle telli ve sallanan, yukarı ve aşağı. Dalga yüksekliği birkaç metre vardı, ona korkunç bir güç. Çoğu helikopter зацепились nedeniyle ağaçlar kırıldı ve mahsur mahsur devriye botu kayboldu. Hasarlı yat, плававшие lagün, karaya yıkanmış ve tamamen yıkıldı.
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 13
  
  
  
  
  
  
  
  Nuh merakla yürüdü helikopter ve başını salladı kendine. Ama o bize yaklaştı, yüzü karanlık ve kasvetli gözleri.
  
  
  Onu dedi daha yumuşak bir ses tonuyla: «seni küçümsemişim ve itiraf ediyorum bunu anlamıyorum, ama sen bile işe bize bir taksi çıkarmak için, bizi buradan».
  
  
  O devam etti, korkunç görünüyor. «Bayan Sawyer - büyük birlik hepimiz için. Sanat, ben, yok, sanat bir kıyamet. Ama biz en azından vermek hey arasında bizim kahramanlar ».
  
  
  Cenaze Ambalaj ve ayin abdest? Onu çok düşündüm. Onu hayal bile edemedim, ne ee baba değerlendirecek bu. Onun için gidiyordu, onu bedeni ile bir karar verdi ama henüz bu konuda konuşmak.
  
  
  Nuh henüz bitmiş değil konuşmak. - «Rüzgar geri yakında gelecek». Bu işaret etrafında. «Fort büyük ölçüde zayıflamış bombalayarak. Ne zaman tekrar patlak fırtına, duvarlar yerle bir olur. Bize daha iyi iner.
  
  
  O bekledi, bizim cevap ve gitti tünelden. Biz Mitzy izledi. Onu aniden düşündüm Kaplarda. Düşünce ve babası hakkında ölüm beni iğrendirdi. Bana güzel olurdu kullanmak için bilinen tüm yöntemleri bana bizim organizasyon ve AH karşı albay Kariba Jerome.
  
  
  Mihrabın önünde yanan iki mum. Muhtemelen bir tanrılara teşekkür etmek ve bir niyaz ıh hakkında iyi bir gelecek için. Ve biz herhangi kullanarak. Noah tekrar absorbe olmuştur, anlamsız, belki de isteyen, dümdüz bir yol, Dara öbür tarafa.
  
  
  Onu hissettim, gereksiz. Onu hissettim, huzursuz ve tuzak. Onun bile farkında değildim, ne yürüyorum, henüz Noi bana dedi sakin bir sesle: «mutlaka burada kalmak, bay Carter. Bu labirent; diğer oda sen de yapabilirsin isteyebilirsiniz yıllık ». O dokundu taş gibiydi bir parçası oldu duvar. Sonuç olarak, duvarın bir kısmı açıldı içeri. Arkasında koridor oldu.
  
  
  Onu duydum, hafif bir dokunuş sitem ego sesle. O, muhtemelen, diye düşündü, ben karışmam töreni ve oldu sevindim gitmesine. Cebinizde bir kaç mum, o da yaktı bir tane. Sonra onun ile birlikte Mitzy geçti kapıdan, sonra ne Noi tekrar kapattı onu bize.
  
  
  Kendimizi, oda, kuyu ile ortada. Yani, bu bir yerde tutuldu su anda uzun süren bir kuşatma. Diğer tesislerinde görev mahzenleri için yemek. Onlar yeterince serin için uzun süre tutmak için onları yemek. Sonra biz geldi, bütün et dükkanına; odası, ağzına kadar dolu тушами. Ben merak ediyorum, yaşlı bir adam gibi beslenen kabile, onlar güvenli bir şekilde avlamak duvarlar.
  
  
  Bir saat yürüdük ve yeraltı покоям, ama her yerde bir sürü vardı taze hava örnekleme. Onu otel bulmak ve bunun kaynağını. Biz yürüyorduk извилистому bir koridor, bir çıkıyordu yüzeye. Yerde onu şüpheli biz seviye bahçesinde, biz geldi kafes kapısı, преграждающие geçiş. Onu взламывал kalesi çok стилетом kadar açıldı. Biz önde gitti ve bir merdiven bulduk, bir kurşun, bir köşe kulesi. Üzerinden амбразуры yaptı hava.
  
  
  Biz tökezledi kilitli kapı. Onu bir kenara itti cıvata ve gittik merdivenlerden etrafında maun yürütmektedir led oda yukarıda kuleleri.
  
  
  Mitzy zaten söyledim daha önce. Kimse bilmiyordu tüm hileler bu eski dolandırıcı! Oldu telsiz odası! Dolu, verici ve alıcı alet: iyi.
  
  
  Onu sel önünde konsol ve güldü. Mitzy tepki çok farklı. O öfkeli.
  
  
  «Şimdi konuşalım, bu eski bir ikiyüzlü-sahtekar!» - diye bağırdı. «O koymak tüm bir aptal. O gönderir herkes için iddia olabilir sakin olmaya çağırıyorum tanrıların yer alan delle gider kendi радиорубку dinlemek için hava durumu raporları. Beklendiği gibi, ne o biliyordu, ne kasırga geliyor ».
  
  
  «Terzi al, evet,» diye ekledi ben. «O beni sesleri duymak, hiç var olmayan. Davul orman! Bence bir yerde çalıların arasında yakın Port of Spain gizli başka bir silah için, burada sinyal hakkında en son haberler. Bakalım, dünyada neler olup bittiğini ».
  
  
  Onu tersledi birden fazla vuruş ve ateş, sergey. Cihaz başlangıç buzz. Ama tek bir ses aldık, bu çatırtı, statik elektrik. Fırtına çok güçlü bir şey almak. Onu telsizi kapattım. Амбразуры içinde радиорубке kapatıldı. Bize gidecek bir yeri vardı bakmak için dışarı, ama en azından sesleri duyduk, biz söyleyebiliriz, bu fırtına tüm gücüyle geri döndü.
  
  
  Çıktık ve радиорубки çalışırken, tüm izlerini silmek için bizim varlığı. Onu yapmayacaktı rapor Nuh açtı ego oyunu. Ve bir saate kadar zaman geçti mimmo yaşlı bir adam için her yıl olduğu gibi helikopter taşındı fırtına, onu yapmaya çalıştım masum yüzüne. Ama bu нетолько.
  
  
  Fırtına sona erdi. Ama helikopter de. Ondan her şeyi bıraktı, bu bir yığın hurda bir duvarları etrafında. Pervane pervane dışarı bükülmüş, tentacles gibi.
  
  
  Radyo oldu bizim en son temas dış dünya ile. Ve biz kullanmak ego önümüzdeki birkaç saat içinde. Hatta eğer onun ulaşmayı başardı Şahin, o asla göndermek helikopter böyle bir fırtına tuttu öfke. Kaldı sadece bekleyin ertesi sabaha kadar.
  
  
  Vardı bir fikir, ne tür bir adada olacak bu noktada. Zaten belliydi tüm yollar bloke düşmüş ağaçlar. Yol olamazdı aşmak hatta en ağır tanklar. Bu yüzden beklemiyorduk gece saldırı. Onu aşağı bilgilendirmek için haber helikopterle ilgili.
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 14
  
  
  
  
  
  
  
  Biz yedik edu ve неиссякающих stok tony kazandı, ne zaman eski dev aniden başını kaldırdı. Onu da duydum: ses heyecanlı bir oy kapısı. Nuh oldu, bir merdiven, iki atlama. Onu onu koştu kapıya.
  
  
  Kabile geri döndü. Nuh fırlattı kapısı, ve bir erkek girdi içeri. Nuh tercüme bana ıh kelimeler. Ne zaman patlak veren bir kasırga, saklandıkları mağaralarda, dağılmış bir ada. Sonra duydum davul tarafında, bir Liman-of-the-Спейна: başkenti tahrip edilmiş, ordusu dağıtıldı. Ve Jerome ölmüştü!
  
  
  Şaşırdılar durumu, fort, ama şimdi, onlar yine güvenlik onlar için umut düzeltmek hasar. Onlar için hazırlıklar başladı festival gece, biz Mitzy aynı şeyi yapmış olsa ve biraz daha küçük bir ölçekte.
  
  
  Bana beklemek zorunda kalacak sonraki sabaha kadar, emin olmak benim görevim bitti. Görmek zorunda ceset albay kendi gözlerimle yapmak ve yazdırmak için parmak AX. Temsilcilerine göre, kabile tony kazandı, onun vücut hala taşıyordu otel «Sawyer», bu yüzden lazım oraya en kısa sürede. Eğer kamyon yok olmamış, onu kullanmak olabilir, hızlı bir şekilde ulaşım başkenti. Onu almış bir erkek ile bir pala için bir yolunu temizlemek için gerektiğinde. Umarım, bir kamyonun başına gelen kaderi helikopterler ve tekneler lagün.
  
  
  Nihayet, gece yarısına kadar uyuyakalmışız. Ertesi sabah onu karar henüz yardım çağrısında Şahin. Bu hoşuma gitmiyor, aynı Hawke söyledi önemli olan, onun için her şeyi yaptı, tek başına, herhangi bir dış yardım olmaksızın. Ben hala bir şans vardı yardımcı Флемингу alabilir başkanlık koltuğuna kendinizi.
  
  
  Fleming savunduğu için en kısa sürede giriş Port of Spain. Ama Nuh görünüyordu, daha az kendine güvenen. Davul orman vardı komik, ama, tabii ki, o başka bir şey duydum radyoda. O, tabii ki, yüksek sesle konuşmak istedim. O gönderdi bana birkaç genç ile pala temizlemek için bir yol, ve ben onlarla birlikte gitti aracı. Neyse ki, ona düştü bize bir ağaç. Yapıştırılan rotor, просушил karbüratör ve kaputu kapattı. Mitzy Gardner oturdu ön koltuğa koyarak, yaprakları ıslak bir döşeme. Ee makinesi yalan pano.
  
  
  Hiç itiraz etmedim. Var nah hakkı bulunması son parça. Şimdi biz yine yalnız kaldık, ve sadece insanlar tony kazandı расчищали bize yol. Bu daha da kötü olabilirdi. Ağaçlar yol boyunca çoğunlukla küçük, ıh kolayca taşımak. Nerede yol yürüdü denize yakın, bazen puanları, tüm bölümleri. Gerekirse, insanlar koymak günlükleri derin yerler için, biz herhangi bir sorun olmadan sürücü onlara.
  
  
  Gün oldu net. Gökyüzü masum mavi, deniz sakin. Ama plajları benzer mezarlık tekne sahil evleri çoğunlukla tamamen yıkıldı. İlk büyük bina, bir geçti, eski otel Poinciana, geriye sadece bir sürü enkaz. Orada çocuklar tony kazandı kendini etrafında bir makine için her yıl bir felaket bakmak için değerli buluntular enkaz altında. Özlem köyü önünde temsil, üzücü bir manzara. İnsanlar amaçsızca yürüdü завалам, bazen bir şey kaldırdı, sonra suya ve geçti.
  
  
  Ben çalışıyorum, kale tepe, выдержавшая çok fırtınalar durdu ve bu darbe.
  
  
  Hükümet meydanı hala baktım fena değil, dışında bize bir pencere vardı bütün yol tarafından istila edilmiştir çöp. Askerler, bölgede silahlı değildi ve gitti, nasıl hayrete robotlar. İş bölgesinde yer alan bir kaç asker personel tıkanıklıkları, önderliğindeki genç bir subay. Onlar gözlenen ve bize kadar gelmiştik mimmo, ama çalıştı bizi durdurmak. Şimdi, ne zaman bir albay ölmüştü, onlar, görünüşe göre, kendilerini bir boşlukta güç. Bu otel Sawyer Grand LaClare zarif uzun boylu ağaçlar süsleyen çimenler, kırıldı gibi dallar. Onlar orada burada dağınık. Limanda bir kaç tekne yelken su dolu. Su kirli bir renk. Beyaz plaj haline kalıntıları, etrafında yıkık şezlong ve şemsiye bulunmaktadır. Yanında askerler yoktu.
  
  
  Onu yukarı çekti ana giriş. Girdik silah hazır. Onu dikkate aldı, ne Jerome korumak olabilir bir kaç asker olarak onur bekçi. Onu bunu dikkate almalıdır. Ama öyle değildi. Salonu oldu пустынен gibi ve casino.
  
  
  "Belki dergilerde Fiş?" - yüksek sesle düşündüm Mitzy. Biz oraya gittik. İçin takriben tabii, siyah bir bekçi. Benim için sürpriz, elektrikli kilit hala çalışıyordu. Biz daha da ileri gitti. Hala kimseyi göremiyorum. Açtık kapıyı ofis Каполлы tıklatın kontrol paneli. Jerome yoktu, ama para yatıyordu. Yanımda onu duydum, derin bir nefes. Mitzy yürütülen, dil, dudak, gördükten sonra bir yığın banknot.
  
  
  «Boys Miami olacak duymak», - dedi. «Bence Sawyer yakında açılacaktır».
  
  
  "Ama nerede vücut Jerome?" - sabırsızlıkla sordum. İhtiyacım vardı çıktılar izi. Mitzy önerdi bana bakmak için bir daire, bir çatı.
  
  
  «Git, Nick. Onu bırakacağım para burada. Hala olabilir, ve onun için hiç bir otel bu parayı son anda ».
  
  
  «İstemiyorum seni burada yalnız bırakmak», - dedi onu hey. «Bu gibi durumlarda, bu şehir olmalı kaynıyor yağmacıların».
  
  
  O скривила dudaklar. «Kapı, kilit, içeriden ve açmak için sadece etrafında kurulmuştur. Burada hemen hemen aynı gibi güvenli bir kasada. Bildiğiniz gibi çalışan uzaktan kumanda, asansörlü?
  
  
  Onu bunu biliyordu. Onu dikkatle baktı, nasıl yaptığını, ne zaman biz ilk defa kullandık ego birlikte. Onun neredeyse gibi hissettim asansör durdu, ama bir gün, ne zaman açıldı, onun ayak üzerinde kalın bir halı üst katta.
  
  
  Hareket çok hızlı. El tabanca ile vurdu aklıma. Onu refleks eğildi, ama bana vurdu. Elim bir an için felç oldu. Tabancam yere düştü, ve ben viraj dirsek kapmak için bir Luger tadına var.
  
  
  Onu отпрыгнул ve kavramalı sol el bileğini insan tutan tabanca: bu Jerome.
  
  
  Demek, o ölmedi. Vardı yara alnına. O, muhtemelen, bir süre yoktu, ama şimdi ego kasları tamamen sağlam. Ve o kavga neredeyse kadar iyi, onun gibi. O her şeyi biliyordu bu hileler.
  
  
  O zaman benim gibi sağ kolu oldu hala güçsüz ve onu sıkmak ego bilek sol, o beni vurdu bir yumruk çene, ve sonra hemen vurdu beni diz kasık. Onu büzüldü, daha acı. Ama ihtiyacım vardı tutmak için tabancayı uzak tut kendini. Önce onu gergin kasları, ve sonra aniden yere düştü. Bu romatizma, o kavrama gevşetti. Onun diz çöktü. O kaptı bilek ve çalıştı, amacı ve revolver. Onu уткнулся diş ego bacak ve ısırmaya devam etti. O bağırdı acı ve buruşuk ikiye üzerinde sırtıma. Tabanca yere düştü. Onu tekrar ısırdı. O bağırdı, ben de hissettim, nasıl bir ego pantolonuna uzanıp akan sıcak kan. Sonra parmaklarım tabanca bulundu. Onu ayağa kaldırdı ego, düştü, bir, her bir kabile ve ateş Jerome.
  
  
  Onun masaj, elini hissedene kadar, o güç döner. Sonra onu yine bir ceset gibi. Zamanım olmadı ateş çıktılar izi. Kesmek için parmaklarınızı kullanarak Hugo, benim стилета, daha hızlı oldu. Onu bağladı ıh mendil koydu dakikada.
  
  
  Ne zaman girdi ilk katta, ben bir sürpriz ile karşılaştı, Mitzy hala orada. Ne zaman aradı işte interkom, kapı açıldı içeriden. "Buldunuz ego?"
  
  
  'Onu buldum ego.'
  
  
  «Nick, onu düşündüm. Hadi örnek olarak kamyon ve teslim para için Nuh, orada güvenli olacak ».
  
  
  'İyi. Burada bekle, onu götüreyim kamyon garajı ».
  
  
  Onu aldı ve kamyon, koyduk altında para branda ve geri yön tepeler.
  
  
  Biz neredeyse bir kale, başkent, zaman karşı taraftan geldi, jeep ve engelledi bir yol açıldı önümüzde. Albay rus form çıkmış, etrafında makine ve tabanca çekti. O bize bir şeyler bağırdı. «Emredildi için sokağa verilmemişti araç yok. Bilmiyor musun... »Sonra gördü, kızıl saçlı Mitzy, ve bir şey şüphelenmeye başladı. 'Sen kimsin? Ne yapıyorsun bu kamyon?
  
  
  Onu досталь, otomat ve onu vurdu. Sonra ben kurtuldum memuru ve sürücü jeep, onu sürdü gazze'ye yolda. Ses neden biz başka bir yerde bir adada görmedim üst düzey bir subay. Açıkça şimdi onlar oturdu forte ve dinledim yeni emir. Port of Spain altında kaldı yasalarına savaş yabancı bir güç!
  
  
  Biz biraz uzakta bir şehir ile karşı karşıya, biz, Nuh'u ve ego insan. İle Kas öncesinde ve Fleming ahşap tahtırevan hareket ettiler bize doğru.
  
  
  Onu homurdandı ve tıkladım pedal zorbalık. Nasıl Fleming ikna etmek için yaşlı bir adam yapmak nedir? Tanrı bilir, ne kadar dışişleri askerlerinin adada. Onu attı makine etrafında ve yaklaştı Nuh. Onu buldum artık ben kontrol etmek için sesinizi kullanarak bir öfke. Ona bile başladı ona bağırıyor, ama o geri dönmeyi düşünüyordum. Onun tarif ettiği bir durum içinde, iktidarı ele geçirmek için. Hiçbir tepki!
  
  
  «Şimdi Jerome öldü, insanlar yükselecek» dedi. «Onlar yükselsin başkanı Fleming».
  
  
  Nasıl? Pala? Machete karşı makineli tüfek? Nuh yürüdü beni ve asilce gitti. Kabile izledi onu, проплыв mimmo kamyon. Onlar şarkı ve müzik oynadı, kendi ahşap davul. Onu, atladı arabaya dönmeye başladı bir kamyon. Ama Mitzy atladı direksiyona.
  
  
  «Biz dönmeyiz bu kargo pahalı. Bu sonsuza kadar taşımak yokuş zorunda kalsam bile bunu tek başına yapmak ».
  
  
  Kadın. Peki, onu işe Hawke, yalnızca Fleming. Eğer o ısrar ederse, onu öldürdü, ve o karar tavsiyeye bak arkadaşlarınızı mafya için az para almak, onu pek olabilir onu suçlama. En azından onun hayatını muhafaza edilecektir. Onu attı ve çevresinde kamyon ve koştu Флемингу başkanlığında alayı.
  
  
  Olarak biz yürümeye devam etti, onu fark asla arkamızda yüksek sesle. Geriye baktığımda, onu anladım. Daha fazla insan gibiydi, ortaya birdenbire girmek, bizi birleştiren orman.
  
  
  Sakinleri eski köy çıkan orman gibi diş ejderha. İnsan nehri akıyordu tepeler. Bizi bir araya geldi, başkentin sakinleri.
  
  
  Sonra bir şey oldu bir deli. Yerel bir ordu çıktı ve fort için saldırı bizi ve bize katılmak için. Ateş başladı, yan kale.
  
  
  O zaman onu anladım. Askerler Jerome izledim onu öğrenene kadar, o aslında delle gebe iken ruslar değil dediler, bu onların. Şimdi onlar bir devrim yaptık. Askerler halkı tarafından yapılan Fleming. Ve askerler katıldı subay olan ruh için Fleming. İnsanlar için kübalılar, ve bir avuç rus danışmanlar artık kilitlenmiş ve kale ile çevrili bir kitle halkının ve asker. Ve bir sürü insan şimdi bilmiyorum bir korku var.
  
  
  Bağırarak, sallayarak bıçak, yerliler takip saldıran silahlı askerler. Pek çok etkilendi. Ama daha çok fırtına başladı duvar kale. Savaştılar kadar gelincik kadar durmadı çekim kale. Aldı en fazla yarım saat. İnsanlar açmış, pencerelerden ve duvarlardan su basmış kapıdan. Ortamlar yoktu bize, kübalılar, bizim rus «danışmanlar».
  
  
  Askeri oluşmuş yapı ve taşındı oraya, nerede Fleming izledim savaş. Onlar отсалютовали ve teslim tüfek bağlılık nişanesi. Onu biliyordum öğrendim Fleming yere ego otelleri görmek benim hükümet.
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 15
  
  
  
  
  
  
  
  Bize bir uçak havaalanında kalkamadı. Limanda sadece bir gemi, yelken açmaya hazır. Tüm yabancı pilotlar, subaylar ve «danışmanlar» teslim edildi, gemiye ve ülkeyi terk gibi herhangi bir istenmeyen yabancılar.
  
  
  Fleming başladı ve etkili temizlik. Kabile tony kazandı tekrar gitti kale. Aile Хаммондов davet Fleming gelip sarayda yaşamak. Giderlerse gibi sadece havaalanı tekrar açılıyor normal bir hareket.
  
  
  Mitzy gidelim kurye bir not ile. Eğer onu sormak otel Davie anlatmak için erkek, Miami, nerede o oldu, ve o orada kalacak kadar alırsınız daha fazla emir.
  
  
  «Tara Sawyer gömüldü güzel tören cenaze»; diye yazdı. «O dinleniyor mermer bir yerde mezarlıklar».
  
  
  Ona kaldı bir hafta daha yardımcı olmak için Флемингу ihtiyacınız varsa. Ama daha hiçbir sorun yoktu, ve benim yardım emu değil gerekti. Bu tür tatil.
  
  
  Ne zaman döndü, Washington, Sawyer ranted önce Хоуком hakkında ölüm kızı. O istedi onu gömüldü ev. Onu henüz haberdar emu kaderi Kaplar. Hawke izin verdi sorunu çözmek için.
  
  
  Onu sakinleştirmeye çalıştı Sawyer ve anlattı kahramanlık Kaplar. Onu işaret emu büyük bir şükran yerliler ve gördüm ki bir kısmı öfke ve üzüntü Sawyer dönüştü gurur.
  
  
  Ona anlattı daü hakkında Mitzy. Anlamsız bir savaş başlatmak arasında bir mafya. Eğer bir kız size çekmek üst tabaka krem, onu düşündüm, bunu hak ediyor. Thomas Sawyer olabilir kolay ödeme yeniden kar nedeniyle şirket, ve, belki de, şimdi Mitzy-ebil gitmek için iş ve sakin bir hayat yaşamak.
  
  
  Onu anlattı ikisine de hakkında Kasım. Hawke bana baktı, sanki daha önce hiç duymadım bu ismi ama Sawyer gibiydi, çok etkilendim hikayeleri ona anlattı nen.
  
  
  Biz Хоуком yalnızız tutup kavanoza parmak Jerome sandalye. Hawke baktı nah gibi, bir kavanoz fıstık ezmesi ile. Daha sonra geniş bir jest ile onu koymak, onun yanında bir not Mitzy Gardner. Baktı nah, sonra bana baktı. Ben görmedim altında parşömen cilt шевельнулся bizi tek bir kas. O bile kırptı.
  
  
  'Tarzını seviyorum.'- Bu ego normal spa sesi. «Ben burada bekliyorum, rapor».
  
  
  Onun ile başladı, küçük şeyler. Hostes; - Ben eminim Jerome onu öldürdü, ama biz yine de bunu kontrol edebilirsiniz. Hapishane, hangi Fleming zorunda проинспектировать. Zindan, o açmak için bu laboratuvarlarda üniversite için. Sonra kayıtsız bir yüz verdi kronolojik bir inceleme faaliyetleri tony kazandı.
  
  
  «O biliyordu урагане daha iki saat önce», - dedi Хоуку. «Yeterli zaman olduğunu göstermek için korkmayan, ve tam bir görünüm vermek. Neden acaba geri kalanı adanın oldu sürpriz tarafından çekildi, bu yüzden başarısız zamanında teslim gemileri ve uçaklar güvenli bir yere. Ben ona bir telefon? '
  
  
  Bu mümkün oldu. Onu aradı hava bürosu ve bana bağlı bir etrafında arkadaşlarım, orada çalışan. «Jim, ne zaman aldın uyarı урагане geçen hafta?»
  
  
  Diğer ucunda vardı benzer bir şey, bir lanet. «Terzi aşkına, Nick için çok geç, bir şey kurtarmak. Arkadaşı onu görmedim, o kadar üzerinde uçan Grand Лаклэр. Zaman, biz uyarı aldık ve bitti. Biz hiç görmedim çok hızlı eden bir kasırga. Ve bu şubat! Nuh bile söylemedin önceden bize ».
  
  
  Onu düşündüm deliriyorum. "Hakkında ne biliyorsunuz Nuh?"
  
  
  «O bizim, bir gözlemci bölgede. N. O. A. H. (Nuh) bu ego kod harfleri. O çok ama çok iyi. Genellikle öngörüyor havalarda olduğu kadar hızlı ve biz. Nasıl yani? Biraz garip geliyor.
  
  
  'Nuh .. . böyle bir şey. Teşekkür ederim.'
  
  
  Onu kapattı. Hock koymak başka. Ego sesli kasvetli görünüyordu. «Eğer o söyledi bu konuda zamanında, o önlemek için büyük bir zarar. Olurdu kurtarılan birçok can ».
  
  
  «Ada eline düştü bizim büyük kardeşi diğer tarafta okyanus», - ekledi ben.
  
  
  Onu sessizce dışarı çıktı ofis ve sessizce kapattı kapıyı. Meteoroloji uydusu sürekli fotoğraf çeker ve büyük araziler okyanus. Ve bu çılgın kasırga değil fotoğraflandı, o kadar şiddetli bir adanın kıyısında. Daha önce bir arkadaşı gördüm fırtına?
  
  
  Onun bir sigara yaktı ve denedim ve bir daha düşün. Onu attı, bir sigara. Bu işi yapmaya başladı beni, eskimiş?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Kitap hakkında:
  
  
  
  
  
  Var adl alışkanlıklar bir insanı öldürmek ... Çin haşhaşiler tercih, bıçak, diğer öldürüyor çıplak elleriyle.
  
  
  Amerikan mafya başka bir büyük kalibreli revolver, rus katiller kullandıkları dinamit.
  
  
  Ancak, sadece bir kişi, bir uygulama olabilir tüm yollar cinayet. Ego adım Киллмастер !!!
  
  
  Bu kez Nick Carter'a tüm becerilerini kullanmak zorunda olacak için çökertmeye мясниками, o yolda bir «Кремлевскому dosyası».
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  İspanyol iletişim
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  İspanyol iletişim
  
  
  Dedicated çalışanların gizli servis amerika Birleşik Devletleri Amerika
  
  
  
  
  İlk bölüm
  
  
  Oldu Hawke, o da ilginç. Yoktu büyük bir uygulama bu, ve o para bile olsaydı çok formda.
  
  
  "Sen biner misin, kayak, N3?" diye sordu telefonda.
  
  
  «Tabii ki, onun катаюсь kayak. Ve çok iyi söylemek gerekirse -»
  
  
  «Toplayın kayak. Gidiyoruz İspanya'ya».
  
  
  «İspanya'da zor kayak, dedim. "Net kar"
  
  
  «Değişiklik. Sierra Nevada. Çeviri. Karla kaplı bir dağ.»
  
  
  "Eh, belki, zaman zaman kar yağıyor ..."
  
  
  «Var arkadaş».
  
  
  "Ayrıca bir kayakçı?"
  
  
  «Tamamen fantastik. Ayrıca uzman наркобизнесу. Alınan kira Yönetiminde narkotik Hazine».
  
  
  "Karlı bir kuş?"
  
  
  «Çok eğlenceli. Eğer her ikisi de buluşacak parti bir kayak merkezi ve Sierra Nevada».
  
  
  "Denir...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  «Çeviri:« güneş ve kar / Hayır, efendim. Yani, kim bu gece? »
  
  
  «Size bildiririm daha sonra. Şimdilik вылетайте San Diego Энсенаду».
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  «Küçük bir balıkçı kasabası, baja California».
  
  
  «Ben biliyorum ne olduğunu ve nerede olduğunu biliyorum. Onu bile biliyorum ego özel bir koku. Konuyla ne alakası var çöl kenti kros kayak?»
  
  
  «Orada buluşacağız ajan Hazine».
  
  
  "Ah."
  
  
  «Lütfen ona nazik. İhtiyacımız var onu da bir deneyim.»
  
  
  "Onu?" Benim sinir merkezlerinde sarstı çan.
  
  
  "Ee."
  
  
  «Bu nedir? Ona olmalıdır dadı bağımlıları için?»
  
  
  «Sen-meli görmek bir toplantı yapılacak».
  
  
  "Randevu mu?"
  
  
  «Onun arasında ve şehrin etrafında bağlantıları kırmak için Türkiye-Korsika-Ca. O şarkı söylemek istiyor. Onun müzik dinlemek istiyorum, önce emu yapılmış bir boğaz».
  
  
  "Efendim, bazen ..."
  
  
  «Böyle söyleme! Adresi La Casa Verde. Sor Juan Rivera».
  
  
  "Sonra?"
  
  
  «Getir onu da yanınızda Washington».
  
  
  "Ne zaman?"
  
  
  «Şu uçak ve Энсенады».
  
  
  "Doğru." O görmedi benim sıkıştırılmış bir yumruk.
  
  
  "Nikolay!" diye içini çekti Hawke. O şüphelilerin beni легкомыслии.
  
  
  Onu kapattı. Daha sonra kapanış gidiyor, Türkiye bir kokusu olan перезрелыми hindistancevizi, onu uçtu, San Diego ile Hawaii sadece iki gün önce. Onu ilk kez kurtulmak karışıklığı, kas ve gerilim ruhunda. Öldürmek asla hoş, onu aştı kotasını bu Ay.Ve.
  
  
  En iyisi atmak bu demek, etrafında kafa ile bir kuş sürüsü güzel yıldız, San Diego bir televizyon dizisinin çekimleri için. Ama şimdi...
  
  
  Aradı, katip, ona haber hakkında benim en talihsiz değiştirme renk, hızlı artış planlarını istedi o hazırladı hesabım. Sonra onu aradım, havaalanı ve öğrendim bir sonraki uçak Энсенаду gidecek bir buçuk saat.
  
  
  Eğer onu прерву kendi dikenli duş, sadece bunu yapabilirim.
  
  
  * * *
  
  
  Baja California - kuyruk, sarkan ile aslında California. Görünüşe göre kimse bilmiyordu ne yapacağını. Yıllardır bu tartışma konusu, ABD ve Meksika arasındaki. Sonra aylarca pazarlık nedeniyle eşyalarını ıssız bir şerit meksikalılar sonunda yol verdi ve kabul etti onu almak.
  
  
  Ona yaslandı arkasına koltuk ve uyudum tüm yol kadar küçük bir havaalanı çamurlu bir şerit yılında küçük bir balıkçı köyü olarak adlandırılan bir şehir. Kelime aslında delle anlamına gelen «bay» veya «küçük dere», eğer taktik ilginç küçük şeyler.
  
  
  Ne zaman çıktı onu düzlemde parlak güneşli bir kutsal, parlaklık o kadar güçlü, ne giydim güneş noktalarda.
  
  
  Yeni taksi «Mustang» durdu kapıda işletim kuleleri ve onu çağırdı, sürücü için götürdü ego bir şehir. Geçiyor kaplı колеями yol, ova, büyümüş pelin ve kalın orman, nihayet gittiler ana caddeye yakın.
  
  
  La Casa Verde - olması gereken yeşil bir ispanyolca benim hala uygundur, ama aslında delle oldu bir tür tehdit altındaki pastel limon - oldu sonunda провисшего blok nerede yatıyordu, bronzlaşma, kertenkele gibi taş.
  
  
  Onu dışarı çıktı ve bir taksi, bir çanta aldı ve geçti bir lobi. Sonra, parlak güneş ışığı, bir motel vardı, zifiri karanlık, ama gördüm bıyıklı bir genç yapıyordu sanki ilgileniyor ben gelmeden. Onu salladı emu elini tuttum telefonu ev telefonu.
  
  
  «Levee». Bu kız herhangi bir küçük anahtarı.
  
  
  "Eğer ile beni ilişkilendirmek сеньоритой Хуаной Риверой?"
  
  
  "Evet." Geldi tık, ve uzun bir yüzük.
  
  
  «Levee». Bu başka bir kız daha vardı.
  
  
  "Juan Rivera?"
  
  
  «Onu».
  
  
  "İngilizce biliyor musunuz?"
  
  
  Dalgalanmalar olmuştur. "Jess?"
  
  
  Onu, gözlerini kapattı. Bu bir olması gerekiyordu etrafında gibi görevler. Onu, başını salladı ve dedi ki, parolayı değil çalışırken, birçok saçmalığı:
  
  
  «Ekim - sekizinci ay yıl».
  
  
  «Özür dilerim? Ah evet! O zaman elma olgun».
  
  
  «İyi bir kız! Bu George Peabody». Bu benim için geçerli bir ad, örtü ve Hawke istemedi beni ego değiştirmek. Bu yüzden ben hala George Peabody.
  
  
  «Ah, bay Peabody». Ona duymak memnun olduğunu vurgu kayboldu. "Neredesin?"
  
  
  «Ben lobide» dedim. "Mi ona yaklaşmak?"
  
  
  "Hayır, hayır!" - çabuk, dedi. «Ben aşağıda».
  
  
  «Barre», - içini çekti ben bakarak çok karanlık dere lobi, nerede bir adam barın arkasında вытирал noktalarda.
  
  
  Ona döndü ve başlı затемненному bir yer. Barmen bana baktı. "Senor?"
  
  
  «Pisco kokteyli» dedim.
  
  
  O başını salladı
  
  
  
  ve döndü, bunu yapmak için.
  
  
  Onun gibi hissettim, ağır hava yavaşça hareket arkamda донося benden önce koku, taze limon. Ona döndü ve gördüm, ince, темноглазую, темноволосую kız yaş yirmi beş, neredeyse floresan soluk beyaz tenli yürütmektedir özgü кувшинкам.
  
  
  «George,» dedi ispanyolca. Gibi oldu «Koro-hey».
  
  
  "Juan?" dedi ona doğru söyleyerek ego arasında yer alan «h» ve «w».
  
  
  O elini uzattı. Onu alırım. Sonra onu işaret masa duvara.
  
  
  Geldik. O zarif, temiz ve son derece kadınsı. Ee, bedeni esnek ve güzel şekil. Ee bacaklar da. "Eski Şahin!" Onu düşündüm. Nasıl bir filmde rol onun için!
  
  
  Biz bu oyunu.
  
  
  O bir fincan buzlu çay var sandalyede öne eğildi, gözleri parlıyordu. "Şimdi. Bu ne demek oluyor?"
  
  
  Onu, başını salladı. «Hiçbir fikrim yok. Benim Washington'daki talimat bize.»
  
  
  "Ne zaman?"
  
  
  "Bu gece."
  
  
  Yüzü boş. «Ama bu demektir ki, biz bugün burada olmayacak»
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Ağzına приоткрылся. «O zaman için hiçbir zaman olmayacak...» Diye hızla kapattı ağzını.
  
  
  "Ne, Juan?"
  
  
  Yüzü pembe değildi. "Bana o olvidado".
  
  
  «Sende kısa bellek» dedim ve bitmiş kendi pisco kokteyli. «Güzel агуардиенте», diye düşündüm. Hiç zorundayım ziyaret Pisco, Peru.
  
  
  Onu ayağa kalktı. «Çantanı hazırla, Juan. Gidiyoruz ilk uçakla buradan».
  
  
  «Ama sen ne hakkında bilmek misyonu...»
  
  
  «Uyuşturucu» dedim.
  
  
  «Tabii ki, onun hakkında, ilaç»
  
  
  «Ve Akdeniz. Biz cennet İspanya'ya».
  
  
  Ağzına oluşan «o»harfi.
  
  
  "Kayak için."
  
  
  O testere buzlu çay. "Tekrar edebilir misiniz bunu?"
  
  
  Onu çok yaptım.
  
  
  Sonra o beni kandırdı. Ee gözler yaktı. «Ah! Tabii Ki, Sierra Nevada! Orada, yakın, Granada, birinci sınıf bir kayak merkezi».
  
  
  Onu izledim.
  
  
  "Sen kayak yapmaya?" diye sordu.
  
  
  Bu gün oldu bu sorun için. "Daha iyi misin?"
  
  
  «Çok iyi», - sakin, cevap verdi.
  
  
  «Ve alçakgönüllülükle», diye düşündüm. Onu sakin bir şekilde şöyle dedi: «Biz onlar gibi olacağım».
  
  
  Barmen beni izliyordu. Ona göz kırptı Juan, o da göz kırptı bir romatizma. O güzel, kaliteli, ulaşılabilir.
  
  
  * * *
  
  
  Ne zaman biz dışarı çıktı, flaş ışığı, отражавшаяся namlu tüfek çekti bence kara delik sonunda. Bu adam yatıyordu düz bir çatı etrafında sıcak alla karşısında, ve ben biliyordum o beni odaklı merkezinde görme ego görme.
  
  
  Bir an için onun dondu. Sonra отшвырнул onun Kahramanını bir kenara daldı ters yönde, bu hissediyorum bir kapı. Atış haddelenmiş sokak.
  
  
  "Dayan!" Onu bağırdı hey.
  
  
  «Ama, Nick...»
  
  
  "Sessiz!" - tısladı ben.
  
  
  Onu hızlı bir şekilde ayağa kalktı ve koştu pencereye lobi. Прикрывшись onu pencereden dışarı baktı. Onu tekrar yakaladı parlaklık namlu bir tüfek. Adam hala çatı галантерейного mağaza.
  
  
  Ne zaman geldi kendi ружью, o tüfeği kaldırdı ve tekrar vurdu. Gözlük gözlerini sildi ahşap tasarım samimi başının üzerinde Хуаны. Şimdi o ползла geri bir kapı. "Aferin!" Onu düşündüm.
  
  
  Ne zaman onu tekrar gözlerini kaldırdı, adam kayboldu.
  
  
  Onu duydum kaypak ayak. Onu, baktım tozlu bir pencere ve bir adam gördüm siyah takım elbise, çıkan mağazada, sokakta, seyirci kadar yerde bizi bekliyordu keskin nişancı.
  
  
  Onu dışarı koştu otelin etrafında sallayarak Juan, için, kaldı, içinde, ve merdivenleri tırmandı галантерейного mağaza, iki üst katta.
  
  
  Onu geç. Gitti.
  
  
  Çatı katında bir şey kalmadı, buna en meksika sigara izmaritleri ve sombrero aldım bir iki gün önce bir mağazada aşağıda.
  
  
  «Yabancı», - dedi, iki mağaza, bir adam ile şişman göbek ve güler yüz. Gonzalez.
  
  
  "Turist?"
  
  
  "Evet."
  
  
  "Sen tarif ego?"
  
  
  Gonzalez silkti. «Yaklaşık senin büyüme. Kahverengi saçları. Kahverengi gözleri. Yalın bir adam. Sinir».
  
  
  Hepsi bu kadar.
  
  
  Onu götürdü Kahramanını bir kenara lobide bekledi, ne zaman bir taksi alacak bizi götürecek havaalanı.
  
  
  «O burada, iki gün önce,» dedi, onu hey.
  
  
  "Yani?"
  
  
  "Ne zamandır buradasın?"
  
  
  Tur."
  
  
  "Sence o fark, sen kimsin?"
  
  
  Gözleri kısıldı. Karşıladı bu nasıl bir hakaret. O латинкой, güzel ve dolu bir yangın. "Ben öyle düşünmüyorum!" - öfkeyle dedi.
  
  
  Onu düşündüm, bu bir hakarettir.
  
  
  «Üzerinde çalıştı önce sizinle temas konusunda bu iş?»
  
  
  «Bir damla ilaç».
  
  
  "Kırmak mı?"
  
  
  O başını salladı, sarkık gözleri.
  
  
  "Hepsi mi?"
  
  
  "Evet." Onun çenesini meydan okurcasına вздернулся.
  
  
  "Biri gitti mi?"
  
  
  «Olabilir, ve bu yüzden, - kaçamak dedi.
  
  
  Onu, döndü ve baktı kapı üst katta галантерейного mağaza.
  
  
  «Evet» dedim. «Bence olabilir».
  
  
  Yüzünü скривилось öfke.
  
  
  Onu yakaladı ee dirsek. Taksi geldi. Şanslı Bir Nick. Kaydedilmiş bir şirket Ensenada Taxicab.
  
  
  «Gel, Juan. Bir sonraki durağı, Washington, d. C.».
  
  
  Çok otoriter. Çok otoriter.
  
  
  O sessizce otururdu taksi, parlayan güzel bir parça kalça. Ama ben hemen fark ettim.
  
  
  İki
  
  
  Şahin oturdu konsolu, kumanda paneli ve çeşitli restoran seçenekleri, AXE, düğmelere basarak ve tuning jantlar. Bir düğme bir ses çalmak için. Bir düğme için bantlar. Bir düğme için film 16 mm. Bir düğme için canlı yayın. Bir düğme için eski bir siyah-beyaz film.
  
  
  
  
  
  
  Bir düğme için bir slayt. Ya da, isterseniz, vermek, gözlerini dinlenme, bir düğme için yumuşak bir kadın sesi, озвучивающего zeka değerlendirmek.
  
  
  Konuşma bu noktaya kadar vardı, normal bir sohbet. Onu sildim tüm başının etrafında. Sadece hatırlıyorum, elimden algılarlar ve gerçekten de, yalnızlığını Juan Rivera görsel olarak. Ancak bir şey onun düşünce gibiydi önceden bilindik, önceden протестированным ve kısır.
  
  
  Ama o güzel, ve ben güzel bir kadın. Onu düşündüm: «Eğer onu sadece silmek olabilir, onun sesi, bir Şahin gibi silmek kaydı, o duymak istemiyordu».
  
  
  Брылев tamamen söndü ve bizden önce vardı ekranda bir resim yürütmektedir sihirli bir şekilde ortaya çıktı inliyor.
  
  
  «Enrico Corelli», - dedi yumuşak bir kadın sesi üzerine resimler doğru ilerliyordu ... ... ışıkla ekranda. Oldu sabit foto on beş yıl önce ayrılmış ve küçük bir daha büyük bir fotoğraf. Arka plan sahne oldu rotunda Vermektedir.
  
  
  «Fotoğraflandı örneğin, 1954 yılında», - devam etti ses. «Bu son korunmuş fotoğraf Corelli. Diğer ego fotoğraflar satın alındı para. Soruşturma ispat edemez, ne para geliyor ve hazine mafya. Ama bu inandıkları şeyler».
  
  
  Onu uzun uzun ve dikkatle baktı bir fotoğraf. Yüzü neredeyse ayırt başka. Yüz hatları oldukça sıradan: siyah saçlı, sağlam bir çene, yüz şekli, herhangi bir ayrım olmadan. Onu ezberlemiş, ego, nasıl daha iyi, ama çünkü o şişmiş bir çok kez etrafında böyle küçük bir parça grenli film yoktu neredeyse bize bir daha, bir daha ona odaklanmak olabilir.
  
  
  Ekranda parladı kartı. Bir kart oldu, Korsika. Şehir Басрия oldu очерчен daire.
  
  
  «Bulundu Enrico Corelli burada yaşıyor, banliyöde Басрии, Korsika, villa, inşa наполеоновскую dönemde. Var devlet tarafından on bir memur ve iki koruması. O yaşayan bir kadınla Tina adlı Bergson.
  
  
  «Corelli şimdi kırk beş yıl. Çalıştı italyan hükümeti Rimet, ama görevden alındı bir kaç ay sonra. O kısa bir süre evli, ama ego bir kadın öldü, akciğer iltihabı ne zaman Corelli çalıştı. Nefretle çalışmaya başladı üyeleri u içeriyordu çete ve hırsızlar - sürgünler amerika Birleşik Devletleri etrafında doğmuş Sicilya ve mafya üyeleri, New York ve Chicago. O stahl iyi силовиком ve çok iyi bir işadamı onlar için. Ne zaman kuruldu ağ eczaneleri, o bir ile, ilk insanlar açtı noktasını akışı, Napoli.
  
  
  «Uyuşturucu ağı gelişti, 1960, ve bu süre sonunda Corelli stahl önemli bir figür zincirinde mafya.
  
  
  «Onlarla ortaya çıkarmak vardı farklı bir metresi. Bir öldürmeye ego, ne zaman attı, ee baykuş başka bir kadın. Daha sonra onu bulduk boğuldu napoli körfezi'nde».
  
  
  Harita yok, ve lüks yat uzunluğu yaklaşık 180 metre doldurdum ekran güzel renkli slayt.
  
  
  «Bu yürüyüş ıkinci Corelli, Lysistrata. O yüzen altında Fransa bayrağı. Corelli bulur Korsika vatandaşı olsa, o doğdu, Milano'da».
  
  
  Şimdi ekranda göründü, resim, büyük villa.
  
  
  «Ev Corelli. Olmasına rağmen sadece iki koruma, korumak, ego, ego arazide sürekli devriye yarım düzine militan».
  
  
  Patlak yeni bir resim. Çim yatıyordu vücut. Vuruldu bir kaç kere. Ceset tanınmaz, ama görünüşte kalıntıları, onun, karar, ne mermi isabet etmiş idi пустышками - normal mermi, разрезанными bıçakları harf X. kez indirilen Mermi açmak mantar kesi yok, formu, ne zaman düşmek amacı .
  
  
  «Bu ajan Fransa adına Емил Ференк. O girmeye çalıştı villa Corelli olarak adlandırılan bir malikane. Görünüşe göre, o keşfedildi devriye ve öldürüldü».
  
  
  Daha sonra ekranda çıktı foto ıssız benzer çölde, kırsal kesimde. Objektif yaklaştı şekil duran yılında görkemli kavak Lombardia, tek bir ağaç, herhangi bir boyut görünürde. En az bir rakam büyüdü, görülebilir, kişi, belirsiz bir yaş, ama oldukça yüksek ve iyi katlanmış. Yüzü gölgeler.
  
  
  "Enrico Corelli. Bu en yakın görüntüyü kimseye başardı fotoğraf çekmek son on yıl. Fotoğraf çekildikten ile teleskopik lens ile güvenli bir noktaya anket ters tepe. Gerçi yüzü tıpa tıp aynısı, insan vücudu görebilirsiniz açıkça . Bilgisayar tahminleri, ego alenka ortalaması yaklaşık 182, yüksekliği 6 metre, oturuyordu doğrudan ve sağlığı için mükemmel bir bitiş askeri ".
  
  
  Ekran karardı. Daha sonra başlatılan bir sinema filmi. Bu sahne sahilde, belki de, Fransız Rivierası. Çarpıcı sarışın küçük bikini шествовала kum, sallanan kalçalarını ve uzun sarı saçları çırpınan omuzları. Bir an durdu ve döndü, sanki birisi onunla konuştu. O baktı kameraya gülümsedi.
  
  
  "Tina Bergson. Hey, yirmi üç yıl. Doğdu, İsveç, taşındı, Roma, nerede nah oldu kısa ama başarısız кинокарьера.
  
  
  
  
  
  Daha sonra, iki yıl önce, o İsviçre'ye taşındı, nerede katıldı yeni para ile, görünüşe göre, çıkarları için mafya ya da örgütün mafya gibi. Onu yakaladı, ama mahkeme ve açtı. Demek ki büyük bir kısmı para geçti üzerinden eller için yardımcı hey kaçmak isviçreli yetkililer.
  
  
  Kısa bir süre sonra bu çıktı eve Enrico Corelli. Corelli değil, onunla evlendi, ama o ego sürekli bir arkadaşı. Diyor isveççe, fransızca, italyanca ve ispanyolca dillerinde, hem de ingilizce. Ee IQ söyleniyor ise 145 sonuçlarına göre, gerçek test yapılan o doldurdu beyanı, bir iş almak için bir isviçre bankası. O harika bir kadın kayakçı ».
  
  
  Bu кинокартине o şimdi titreme kayak yamaç. Onu kabul etmek zorundaydı, o çok iyi oldu. Beklendiği gibi, hey geçirmek istemiyordu kış ayları var, kayak pistine; görünüyordu, o sevilen bir spor.
  
  
  Ekranda çıktı başka bir kart. Gösterdi dünya Mercator projeksiyonu ile bir çizgi uzanan, ortadoğu'dan Türkiye'ye, Türkiye'den önce Sicilya, Sicilya, Korsika, önce Rivierası, geri Korsika, sonra Portekiz, oradan da Küba'ya. sonra Orta Meksika'da, daha sonra San Diego California.
  
  
  Zincir ilaç.
  
  
  "Son birkaç yıl içinde temel tedarik zinciri uyuşturucu çok şey değişti. Genellikle, ağır uyuşturucu ile başlayan Doğu ve düşmek, batı Akdeniz, nerede işlenir. Kontrolünü bu zinciri üzerinde sabit Korsika, sadece bir durak önce en önemli tedavi Rivierası. Daha sonra uyuşturucu iade Korsika ve daha sonra Küba ile bir üç durak: Portekiz, Fas veya Cezayir.
  
  
  Yeni bir harita. O tekrar gösterdi Korsika.
  
  
  «Bu istatistik hatları dağıtım streç önce Orta Doğu ve sonraki nihai hedefe, Batı. Para Batıdan geliyor buraya, nerede onlar sonra dağıtılır arasındaki bağlantıları içinde kırmak».
  
  
  Lens dikti gösteren bir harita emlak Corelli, banliyöde Басрии, обведенное daire.
  
  
  "Rico Corelli - bir adam, bir kontrol devresi. Aldığı emir ile Sicilya, nerede, yardımcısı, mafya izler doğu yarısını kırmak. Don batıda izler geri kalanını kırmak, artı yayılması."
  
  
  Görüntü yeterli, ve yanması, sergei.
  
  
  Bir süre oturduk sessizce.
  
  
  Hawke прочистил boğaz "Evet?"
  
  
  «İlginç,» dedim.
  
  
  «Akademik», dedi Juan.
  
  
  «Ona katılıyorum», - devam etti onu.
  
  
  Hawke kaşlarını çattı. «Bu sadece bir brifing».
  
  
  "Peki ya Corelli?" diye sordu Juan.
  
  
  Şahin gözlerini kapattı ve sallandı elverişli bir dönen sandalye.
  
  
  «Mafya çelik mutsuz bir kar programı, uyuşturucu», - nihayet, dedi Şahin. «Altı ay önce başladı insan göndermek için iç kontrol sistemini akla. Corelli aldı ve önemli bir miktar - çok, göre, Dona AMERİKA birleşik devletleri. Ama sicilya секундант düşünemedim kurumların durumu düzeltmek için. Toplantıda karar verildi Corelli gerekir gitmek. Bir adam gönderildi, onu vurmak için, ama o kayboldu aracılığıyla görme alanı. Gördünüz mü, ne oldu sözde окопным bir ajan girmeye çalıştı vermektedir.
  
  
  «O zaman mafya capo saldırmaya karar Corelli ile Tina Bergson. Dedektif, onaylayan, o ve İsviçre'de çalıştı, onu yakalamak için bir kez Басрии eski isviçre ücretleri. Ama odin ve korumaları Corelli müdahale etti ve kurtardı Tina. Daha sonra öğrendim kendisi bir dedektif k, yakındaki plaj, bağlı ego ve izin beklemek gelgit bastırmak için. Adam kaçtı ve bıraktı Korsika, asla dönmek ».
  
  
  Onun elini kaldırdı.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Nereden biliyoruz?"
  
  
  «Corelli bize söyledi».
  
  
  "Doğrudan?"
  
  
  Şahin içini çekti. «Bir kişi var, yakın Corelli, o hiç bir ego görmedim. Corelli verilen bilgileri kendi inisiyatifiyle».
  
  
  "Neden?" diye sordu Juan.
  
  
  «O dedi, ne gitmek istiyor, sonsuza kadar».
  
  
  "Kendinizi kurtarmak ve kızı?" Onu sordu.
  
  
  "Tamamen fantastik. Ve sığınma elde Devletleri".
  
  
  "Dönüş için...?"
  
  
  «Bütün takım bir çizgi, doğru bir zincir ve nasıl çalışır».
  
  
  "Nereden biliyoruz, bu bir tuzak mı?" Onu sordu.
  
  
  «Biz». Hawke tembel tembel gözlerini açtı. «Oy, giriş». Döndü Juan.
  
  
  O başını salladı.
  
  
  «Laf deneyimlerini öğrenmek zorunda diyor mu Corelli bize gerçeği - ya da bize yol ve bahçe yolunda».
  
  
  Onun içini çekti. Bazen diksiyon Hawk umutsuz victoria.
  
  
  Juan etmedim dikkat kelimeler. "Ben bulurum."
  
  
  "Bir şey kuruldu?" Onu sordu.
  
  
  «Toplantı olacak Sol y Nieve. Kayak merkezinde yer İspanya. Ben bu konuda size söyledi mi?»
  
  
  "Kısaca"
  
  
  Şahin arkasına yaslandı. «Her yıl Tina Bergson yürür bu kayak merkezi ve Corelli yürüyor onunla. Yapıyorlar orada yaklaşık bir ay».
  
  
  "O oraya gider gibi Rico Corelli?"
  
  
  «Hayır. Biz bilmiyoruz, hangi ismi kullanır. Ama biz biliyoruz ki onlar her zaman yürümek. Ve Corelli buluşmak istiyor orada».
  
  
  «Bu bir tuzak olabilir», - mırıldandı ben.
  
  
  «Tabii ki, dedi Şahin. «Ses buraya neden geldin, Nick. Ses neden fotoğraf AX».
  
  
  Bekliyorum «darbe».
  
  
  O başını salladı. «Varsayalım, mafya biliyordu planları hakkında Corelli. Onlar değil mi tüm-cekti almak bizim силовика bir numara
  
  
  
  
  
  
  ve bizim uzman uyuşturucu numara? "
  
  
  Onun çenesini ovuşturdu. "Gördüğümüz gibi kişi?"
  
  
  Şahin şöyle dedi: «bir adam var Malaga. Var çocuk Sol y Nieve. Ona uygun korumaları Corelli. Buluşacak bizim adam Malaga ve o toplantı düzenleyecek bir çocuk var. Sonra buluşacak Corelli ile yüz yüze ".
  
  
  Ona başını salladı. "Sonra?"
  
  
  "O zaman bayan Rivera girecek bulundurma *
  
  
  "Hazırlanan pasaportlar?"
  
  
  «Ben AX Identification belgeler var. Hala size George Peabody, ama artık profesyonel bir fotoğrafçı».
  
  
  «Efendim, ben kontrol edemiyorum, hatta Brownie, daha Hasselblad!»
  
  
  «Bu kameralar, güvenilir bugün! Buna ek olarak, onlar iyi tanımak temelleri. Ve sen bayan Rivera, otel, model olma. Tüm kağıt yapılır. Yakın ıh sonra nasıl onun geçmiş hatırlamak».
  
  
  "Ben позирую çıplak?" diye sordu Juan.
  
  
  Şahin şok oldu. Ego mavi gözleri genişledi. O son oldu ve eski yılların, tamamen depresif bir kişi olduğu bir toplumda cinsel özgürlük kuraldır. "Canım kızım!"
  
  
  "Sen çektirdi çıplak?" - çabuk, diye sordum.
  
  
  «Tabii,» diye cevap verdi. «Profesyonel anlamda. Ne zaman onun rolünü oynuyorum, onu oynuyorum ee sonuna kadar».
  
  
  Yüz Şahin renk değiştirdi. O çok kırmızı. Baktı ellerini acı bir girişim. «Zaten bitmiş», - müdahale etti.
  
  
  Onu, güldü. "Devam etmek."
  
  
  «Biliyorum, sakıncası olmaz, biz yarattık sizi bir kapak gibi bir karı koca takım», - çabuk, dedi, gözleri parlıyordu.
  
  
  "Efendim!" diye bağırdı ben.
  
  
  «Bay ve bayan George Peabody ve Miller's Falls, Mn».
  
  
  "Ben seviyorum!" - yavaşça dedi Juan.
  
  
  "Bundan nefret ediyorum!" - homurdandı ben. «Bu çok boktan bir durum! Ve bu neden olan komplikasyonlar!»
  
  
  «Ama bu bayan River hareket etmek daha kolay - eğer o olmalıdır». Yüz Şahin, tekrar kızardı.
  
  
  "Ben takip mantık!" - ısırır ben.
  
  
  «Evlenmemiş kadın, kız gibi bir bayan Rivera...»
  
  
  "Buna içerledim!" - sözünü kestim, Juan.
  
  
  «... Çok daha zor olurdu olmak, oh, zulüm, diyelim ki, daha bir kadınla evlendi. Görüyor musun?»
  
  
  Onu yüz üstü yatıyordu kum. Onu gerçekten gördüm, çarpık mantık.
  
  
  Şahin döndü Juan. "Beğendiniz mi?"
  
  
  "Tamamen." O tatlı gülümsedi.
  
  
  Şahin memnun başını salladı. Sonra bana baktı. "Dezavantajları vardır?"
  
  
  Lanet olsun! «Bu güvenilir görünüyor», - itiraf ben. «Biz ayarlamanız gerekir hangi bir acil durum sinyali», - devam etti onu. «Yani, bu durumda, eğer her şey mahvolur. Onun muktedir istiyorum Kahramanını kurtarmak ve cildim olmasına rağmen, bize ne».
  
  
  «Bir kişi var, Granada, sadece yarım saat mesafede yer almaktadır. Malaga bilgilendirecektir».
  
  
  «Aslında. Bu olmalı bu karşılamak».
  
  
  «Gönderebilirsiniz, herhangi bir şifreli mesaj, istediğiniz, ile granada».
  
  
  «İyi,» dedim. Onu, döndü Juan. "Bir şey var tartışmak?"
  
  
  O bana baktı, ve sonra Hawk.
  
  
  «Bence hayır. Onu karşılayacak ve elinizde olana kadar görürüm bay Corelli. O zaman ona bakarım».
  
  
  * * *
  
  
  Onu sadece uyurken geldiğinde keskin bir vuruş kilitli kapıyı ayıran odama oda Хуаны.
  
  
  Onu ayağa kalktı. "Evet?"
  
  
  "Nick!" diye mırıldandı.
  
  
  "Ne?"
  
  
  "Pencere."
  
  
  Onu, döndü. "Peki ya bu?"
  
  
  «Bak sokağa».
  
  
  Ona uzandı, omuz кобурой, vinçler sarkan ile raflar yatak. Onu, pencereye tutunarak gölge ve yavru olduğunu inilti. Geri perde namlulu onun люгера, onu вгляделся karanlık bir sokak aşağıda.
  
  
  Karşısında duran bir «cadillac», web-makinesi tüm çeyreğinde.
  
  
  Bu nen oturan bir adam sürücü tarafında yürütmektedir oldu bana. Sonra kadar izledim, başka bir adam aceleyle, karşısında «кадиллаку», kısaca konuştum, sürücü ve tırmandı arka koltuğa.
  
  
  «Caddy» ortada ve hızlı bir şekilde gittim, sokakta çöken sağ köşesinde.
  
  
  Onu geri gün, bölen, bizim oda.
  
  
  "Öğrendim ego?" Onu sordu vd.
  
  
  «Evet. Onu gördüm, o gitti makine etrafında bir an önce. Baktı odama - ya senin. Onu gördüm ego yüzü. Sonra o acele lobi».
  
  
  "Kim o?"
  
  
  «Ben gördüm, ego havaalanı Dulles bugün hiçbir zaman. Biz geldik. Vardı, küçük bir deri çanta. Çevrelerindeki koyabilirsiniz silah grenade».
  
  
  «İyi bir kız» dedi, onu dalgın dalgın.
  
  
  Geldi bir ara. "Şimdi ne yapacağız?"
  
  
  «Uyu,» dedim. «En azından biz biliyoruz, onlar da biliyor.»
  
  
  "Gidiyoruz değil ego aramak?"
  
  
  «Washington? Bu büyük şehir».
  
  
  "Nick!"
  
  
  «Uyu, Juan». Onun için hissettiklerimi bir gün. "Tatlı Rüyalar."
  
  
  Onu duydum, o da karının altında nefesimi, ve sonra o gitti bir gün. Bir an ya da iki sonra onu duydum gıcırdayan bir yatak, o içeri girmiş içeri ve уселась.
  
  
  Sonra bir sessizlik oldu.
  
  
  Onu pencerede otururken, baktım, bekledim. Ama kimse gelmedi.
  
  
  Üç
  
  
  Geçtik en ucuz eteklerinde ve indi piste yakın bir konumdadır. Taksi şoförü bizi aldı ile şehir girdap minyatür avrupa otomobil tüm marka ve formlar.
  
  
  Durduk bir etrafında büyük oteller şehir manzaralı limanı, Malaga. Birkaç ticaret gemileri ve gezi tekneleri катерова, demirli veya ayakta çapa oteller, bakımlı limanlar.
  
  
  Juan yorgunum. O kendini kendi yarı odaları, вздремнула ve bir duş aldım. Onu hemen gitti конспиративный ev AXE.
  
  
  Bu küçük ofis, ev, blok
  
  
  
  
  
  
  cadde ve köşede.
  
  
  «İnşaat peyzaj», - derlerdi plaket gün. "PC. RAMİREZ VE KELLY"
  
  
  Onu çaldı.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  «Bay Peabody».
  
  
  «Onu».
  
  
  Kapı açıldı. Oldu Mitch Kelly.
  
  
  "Merhaba, Kelly, dedim.
  
  
  «Merhaba, bayım.» O güldü ve içeri aldı beni. Daha sonra, glimpsing yukarı ve aşağı eski karanlık koridorda, o yavaşça kapıyı kilitledi.
  
  
  Onu, baktı ofisi. O küçükken, bir giymek için bir masa, bir grup eski картотечных dolapları ve kapı giden bir tuvalet. Masada pencereden bahsediyorlardı, liman ve şehir Malaga.
  
  
  Kelly çarptı beni sırtında. «Gördüm seni, onlarla gelincik gibi farkında delle "kırmızı portakal" Nick».
  
  
  Oldu Yunanistan'da. "Beş yıl önce, gerçekten?"
  
  
  «Aslında. Şahin şunları söyledi, geleceğini».
  
  
  O açtı ve bir kutu çıkardı ve güzel bir dürbün Bausch & Lomb 30x, bir düşünceli tartılır elinde.
  
  
  "Var olabilir haber sizin için".
  
  
  "Oh?"
  
  
  O koymak noktalarda gözleri döndü, incelemek için bir liman. Onu anladım, o izledi, tekne, zaman ona vurdu.
  
  
  Kelly yönetti BALTA Malaga en az üç yıl. Ego işin gerçeği bilmek için, ne ve kim geliyor ve gidiyor etrafında Malaga.
  
  
  Onu izledim, üzerinden ego omuz. Okudu прогулочную iskelesi bulunan liman. Görünüyordu özellikle ilgi büyük yat стоявшей çapa ortada bir yerde.
  
  
  «Ses ve tüm - dedi. «Bu« Lysistrata ». Yat Corelli».
  
  
  Onu hatırladım fotoğrafı gördüm kurmay-daire BALTA.
  
  
  Uzattı bana dürbün. Onu salonları ego. O süper oldu; Onun çok iyi bir yat gördüm. Birkaç mürettebat olurmuş güverte. Gemide her şey sessiz ve sakin. Onu görebiliyordu, bir dizi kabin ana güverte iki sıra aydınlatıcı anlamına kabin düzenlendiği iki katlı aşağıdadır.
  
  
  Bu benim için büyük, güzel bir adet yat. Kıç sallayarak Fransa bayrağı.
  
  
  Mitch Kelly celle kendi sandalye ve зашуршал kağıt. Onu, biliyordu bu onun için dikkat çekti, dedi. Gathering vermek noktalarda, onu gören birisi olarak bir kazak ve pantolon çıktı ana kabin güverte. Bu kadın uzun sarı saçlı. O çok busty ve ince bir bel ve sıkı oturan pantolon, очерчивающие onun uyluk ve kalça, yazmadı bir şey için hayal. Altında bu mavi pantolon var nah iyi ayak. Ee cilt parlak ve pürüzsüz, gözleri mavi. Gelen güneş kutsal giydirmişti karanlık noktaları ve dalgın dalgın uzattı ıh yerde.
  
  
  «Tina Bergson,» dedi, onu yüksek sesle.
  
  
  Kelly gergin boyun ve pencereden dışarı baktı, gözlerini kısarak güneş ışık & nb. "Evet, sözde."
  
  
  «Mükemmel kız», - fark ettim ben.
  
  
  «Bir başka özelliği de Nick Carter», - homurdandı Kelly. "Bunu nasıl yapıyorsunuz?"
  
  
  «Ben sadece yapıyorum ne diyor bir adam Washington dc», - diye mırıldandı ben.
  
  
  «Bu geldi dün,» dedi Kelly, tekrar sallanan bir kağıt.
  
  
  Onu kopardı görünüm ince, omuz ve göğüs Tina Bergson, bir lisans vermez kazak ve isteksizce indirdi dürbün. Kelly onu kaldırdı, çevirdi sandalye ve odaklı ih Tin Bergson kadar okudum damga bilgiler.
  
  
  KELLY. RAMİREZ VE KELLY. 3 PASEO ЗАФИО. VARIŞ SALI, GEMİDE LYSİSTRATA. ZİYARETÇİ HAZIR. TİNA BERGSON ПРИВЕЗИТ EGO YAT. DAHA SONRA YÜKLER YAKLAŞAN RANDEVULAR UZMAN İLE UYUŞTURUCU.
  
  
  "Roma burun!" - tekrar onu sırıtarak.
  
  
  «Lakap Corelli,» dedi Kelly. "Oldukça klişe değil mi?"
  
  
  "Oldukça klişe, evet." Roma Burun lideri oldu hintliler.
  
  
  «Corelli kendisi bulur bir serseri. Biliyorsunuz, bir - mafya».
  
  
  Onu tekrar baktım bir mesaj. «Bakılırsa, formülasyon, sanırım o beni karşılar, değil mi?»
  
  
  «Aslında. O bilir bir otel. Zaten onu gönderdi, ve bir not».
  
  
  "Ne zaman orada olacak?"
  
  
  «O seni almak lobide öğlen». Kelly saatine baktı. «Size yarım saat».
  
  
  "Peki ya Хуаны?"
  
  
  «O bekleyebilir. Bu bir ön soruşturma».
  
  
  Onu silkti. "Bir şey bütün bu saçmalık?"
  
  
  «Roman Cape korktum. Bence, öğrenmek istiyor, ve onu mu takip».
  
  
  «Veya, eğer, diye düşündüm.
  
  
  * * *
  
  
  Onu bekliyordu, lobide öğlen.
  
  
  O girdi, tüm gözler lobide bakacak üzerinde nah, kadın baktı öfkeyle, erkekler baktı ilgiyle. Yerliler masada aniden haline restoran Лотариоса.
  
  
  Onu ayağa kalktı ve ona yaklaştı. «Bayan Bergson», - dedi ona ingilizce.
  
  
  «Evet,» diye cevap verdi sadece hafif bir aksanı. «Geç kaldım. Çok üzgünüm».
  
  
  «Seni beklemek» dedim.
  
  
  O soğuk bana baktı. Onu düşündüm айсбергах her fiyortları. "Hadi gidelim o zaman?"
  
  
  «Evet,» dedim.
  
  
  O döndü ve götürdü beni etrafında lobisinin parlak güneşli bir ispanyolca брылев.
  
  
  «Bu sadece karşısında yer almaktadır» dedi. "Biz yürümek"
  
  
  Onu, başını salladı ve centilmence elini aldı. Sonunda, onu Avrupa'da oldu. Bana ego olmadan yorum. Her ispanyolca göz hitaben bir mektup ile selamlıyorum ikimiz - sl hayranlıkla, bana gıpta ile.
  
  
  «Güzel bir gün» dedi, derin bir nefes.
  
  
  "Beğendin Malaga?" Onu kelepçeledi bakmak yüzüne.
  
  
  «Evet, - dedi. «Burada tembel ve kolay. Onu seviyorum güneşli bir брылев. Onu seviyorum ısı».
  
  
  Dedi bu
  
  
  
  
  
  ama ben bu sözü. "Nasıl geçti senin bir tekne?"
  
  
  O içini çekti. «Biz vurmak baraj kıyıları, Costa Brava. Aksi takdirde...»
  
  
  "Senin - senin yoldaş?"
  
  
  O düşünceli düşünceli bana baktı. "Bay Roman?"
  
  
  «Bay Roman». Maskaralık devam etti.
  
  
  «Göreceksiniz, ego yakında».
  
  
  «Anladığım kadarıyla, sen biner misin kayak», dedi, ben, biz yaklaştı, port bar, yat limanı.
  
  
  "Ben bunu seviyorum." Gülümsedi. "Ya sen?"
  
  
  «Orta derecede», dedim. «Özellikle amerika Birleşik Devletleri'nde. Aspen. Stowe. *
  
  
  «Ben istiyorum bir gün Amerika'ya gitmek,» dedi Tina Bergson, mavi gözleri vardı, sıcak ve dikkatle bana baktı.
  
  
  «Belki de bay... ah, Romanı olacak bu konuda söyleyecek bir şey».
  
  
  O güldü. Dişler ideal. «Belki de gerçekten». O dikkatle bana baktı. «Bence sen ve o mükemmel поладите».
  
  
  Sonra biz sahil, ve genç adam sonunda durdu hazırolda yönlendirerek onun açısından Tin Bergson. O oldukça ince, ama baktım жилистым ve güçlü. Vardı kıvırcık siyah saçları ve ince, kalem gibi, bıyık.
  
  
  «Hanımefendi,» dedi. Elini uzattı, yardım etmek için hey inip küçük bir pürüzsüz bir motorlu tekne bağladı iskeleye.
  
  
  «Teşekkür ederim, Бертильо», - sevgiyle dedi. «Bay Peabody» dedi emu, beni işaret ediyor.
  
  
  «Efendim, "dedi," Бертильо. Ego gözleri koyu renkli ve zeki.
  
  
  Onu sonra atladı nasıl Tina Bergson, sonra Бертилло ayrıldı, bisiklet aldı ve biz yay yat üç yüz metre var.
  
  
  Körfez сверкал güneş, martılar toplanan atık ile elbise, ve biz disseke su, onlar öfkeyle взлетали gökyüzünde, забрызгивая bizi deniz suyu.
  
  
  Bir kaç dakika biz bağlı yat. Şimdi onu görebiliyordu adı, Lysistrata. Üzerimizde iki denizci baktı aşağı ve merdiven düştü. Biz взобрались gemiye.
  
  
  Kabin ana güverte yürütmektedir alanı oldu, onu gördüm, kaslı adam, oturan, rahat bir sandalyede dinlenmek için. O bir puro füme, hangi üzerinde ego başını haleler oluşmuş mavi duman.
  
  
  Girdik. Ayağa kalktı, onun büyük bir amacı, bir duman bulutu yükseldi. Tina! »- selamladı onu, ve o gülümsedi romatizma.
  
  
  «Bu, bay Peabody ve Amerika, dedi. «Bay Peabody, bu bay ... ah ... bir Roman».
  
  
  Onu огляделась. Ortam şık oldu.
  
  
  Güldü, elini sıktı. Ego güç katı olmuştur. "Bay Peabody, onun, sanırım, bir kayak?"
  
  
  Ona başını salladı. "Ben slalom."
  
  
  «Tina de. Onu da, ama bir süreliğine. Biz bir süre Sol y Nieve. Onun bu şekilde anlamak için gidiyoruz oraya?»
  
  
  "Onu."
  
  
  "Arkadaşınız ile?"
  
  
  "Evet."
  
  
  «Bu yoldaş. O anlar özü bir toplantı mı?»
  
  
  "O o".
  
  
  "Basit?"
  
  
  «Eşim bir kadın. O anlar».
  
  
  Onu okudu "Roma burun". Resimde ki onu gördüm, onu anladım, o kolay olabilir Riko Corelli. Aslında delle, ona emin oldu-Rico Corelli. O uygun bir yaş olmasına rağmen çok gösteren, yaşınızı, çoğu erkek onun posta бизнесявляется.
  
  
  «Ben her zaman iyi bir ilişki ile amerikalılar,» dedi Corelli.
  
  
  Tina gülümsedi. "Her zaman."
  
  
  «Biz bekliyoruz varlığı ülkemizde» dedim. «En azından, onu biliyorum...»
  
  
  Corelli elini kaldırdı. «Umarım turu. Eğer biz bir anlaşma».
  
  
  «Bu ise sadece bir toplantı,» dedi ben. «Kayak».
  
  
  O başını salladı.
  
  
  "Neden bu ön toplantı mı?" - keskin diye sordum.
  
  
  «Güvenlik», - havladı o, onun puro üzerinde şişirme. Yoğun duman dolaşmaya başladı çünkü.
  
  
  «Görünüyorsun yeterli güvenlik». Onu, öne doğru eğildi ve konuştu ривненской ve anlamlı. «Sizi temin ederim ki, şimdiye kadar onun yanında olacağım, güvenlikle ilgili bir sorun olmayacak».
  
  
  Dudaklarında hafif bir gülümseme parladı. "Muhtemelen hayır."
  
  
  Steward içecek getirdi. Onu, arkasına yaslandı. Toplantı tartışıldı ve kabul edilmiştir. Basit olurdu, onlarla irtibat tesis ve yanınızda Kahramanını.
  
  
  İçtik.
  
  
  Biz konuştuk arkadaş. Geçti on beş dakika. Son olarak Tina yükseldi.
  
  
  «Sanırım, bay Peabody çok dönmek istiyor kendi tarihi».
  
  
  Ona başını salladı. «Zaman ayırdığınız için teşekkürler, bay Roman. Sabırsızlıkla onu bekliyorum işte daha tam bir tartışma için karlı bir ülke».
  
  
  Baktık bir arkadaş bir arkadaş, ve o ayrılmak döndü. Tina yanıma geldi ve beni elimden tuttu.
  
  
  «Çok üzgünüm, ne ben geri dönemem seninle kıyıya. Ama Бертильо alır seni geri.»
  
  
  Onu yavaş yavaş elini sıktı. «Teşekkür ederim ikinize de senin büyüleyici misafirperverliği».
  
  
  Biz güverte, ve ben aşağı gitti tekne. O bana el salladı güverte, tekne başladı dönmeye yöneldi port bar.
  
  
  Biz geçti sadece elli metre, zaman yat ile geldi, ani bir çığlık. Çarpıcı bir ses hızlı ve sürekli yayıldığı yüzey üzerinde su.
  
  
  Onu hızlı bir şekilde döndü. "Dur, Бертильо!"
  
  
  Onu gören Tina etrafında spor salonunda, nereye o sadece gitti. O tökezledi.
  
  
  Salonda patlak serisi turuncu yanıp söner, daha sonra & nb mağaraları yankılandı gürleyen makineleri.
  
  
  Onu çığlık duydum.
  
  
  Geldi başka bir atış, ve gördü Tina Bergson düştü güverte, sesini-erken döndüm ortasında karın çığlık.
  
  
  Şekil karanlık гидрокостюме hızlı hareket güverte gibi
  
  
  
  
  
  panter, ve atladı korkuluk uzak tarafında su. Onun silahını çekti, ama olamazdı zaten ona ateş.
  
  
  "Bypass yat!" - havladı onun Бертилло.
  
  
  Şaşırmış, korkmuş, ama yetenekli, vurdu bir motorlu tekne ve biz süpürüp götürdü, sağ tarafta mimmo yay yat.
  
  
  Sadece kabarcıklar gösterdi, nereye kayboldu adam гидрокостюме. O orada bıraktı tüplü, bu belli oldu. O sonsuza dek gitti.
  
  
  Biz çizerek bir dakika, ama o gelmedi.
  
  
  Onu merdivene tırmandı, güverte, dört mürettebat çevrili Tina yürütmektedir nefes alıyordu, ama sessizce inledi. Omuz ee kazak vardı sular altında hızlı высыхающей kan.
  
  
  Onu, evin salonu.
  
  
  Koca adam yerde yatıyordu. Ego amacı neredeyse tamamen harap çekim. Ölmeden önce düştü zemin.
  
  
  Açık onu izledim karaya, ama insan гидрокостюме yoktu.
  
  
  Onu yakaladı, gemi, giden kıyısında, aradım belki de mitch'e Kelly. O şok oldu, ama o bir profesyonel. Hemen aradım малагскую muhafızları.
  
  
  Tina gözlerini açtı.
  
  
  "Acıyor!" простонала o.
  
  
  Sonra kan gördü ve bayıldı.
  
  
  Dört
  
  
  Mitch Kelly gelişmiş alt çekmece dolapları. O gördü, ben endişeleniyorum. Onu izledim, o unzips deri çanta, hangi tutuldu радиотелефонный verici.
  
  
  Bu güzel küçük kümesi: japon üretimi, katı hal transistör. Sen-ebil neredeyse kafa Aya ve onu geri almak.
  
  
  O buzzed birkaç dakika sonra o dahil ego kadar ısınmak. O hiç bana bakmıyordu, ama çalışmaya başladı, temas AX sonra birkaç ön görüşme ve kısa bir sohbet etmek isterdim operatör ile AX Monitor kullanarak, normal bir anlamsız R / T. Sonunda bana döndü.
  
  
  Var «Şahin».
  
  
  Onu aldı telefonu "Efendim?" Onu güçlükle öfke.
  
  
  «Nick, bu yetkili bir çağrı! Onu bilmeni istiyorum...»
  
  
  "Biz temiz?"
  
  
  "Evet."
  
  
  "Çatışma".
  
  
  "Doğru." Sesli Şahin stahl dikkatli olun. «Ne oldu? Ben her zaman görünür bir kelebek, sen iş adamı gibi güvenlik önlemleri».
  
  
  «Kim düzenledi bu görevi? Hazine?»
  
  
  «Biliyor musun, ben konuşmaya yetkili».
  
  
  «O komik bir koku».
  
  
  "Tekrar söyle?"
  
  
  «Kokuyor! Corelli öldü».
  
  
  "Öldü mü?" Pause. "Ah, tatlım onu".
  
  
  "Kim yaptı bunu?" - tekrar sordum ben.
  
  
  «Ben yapamam...»
  
  
  «O bir tuzaktı. Ve kim onu yapardı, beni kullandı, öldürmek için Corelli».
  
  
  «Hayır! Hakkında, onu anlıyorum, ne demek».
  
  
  «Bunu kontrol et, efendim, lütfen! Eğer mafya temiz, yani ters giden bir şey değil bizim açımızdan. Eğer Corelli oynanan bir çeşit oyun, yani, Hazine oldu kandırdın».
  
  
  "Emin misiniz o öldü mü?" - dramatik sordu Şahin. Ego ses tonu geliyordu, o kurtarıldı onun ilk şok.
  
  
  «Полголовы yıkıldı? Ah, evet. O öldü efendim»
  
  
  "Ve onun yoldaş?"
  
  
  «O canlı ve yaralı».
  
  
  «Sanırım bu doğru,» dedi Hawk. «Roma kontrolü kontrol Corelli».
  
  
  «Roma kontrolü ödenebilir mafya!»
  
  
  «Nicolas...» - azarladı beni.
  
  
  «Düşünün, efendim, ne semt, abd, rusya, bitti».
  
  
  «Sakin Ol, Nick. Onu arayıp sana sadece birkaç telefon görüşmesi yapacağım».
  
  
  «Bayan Rivera, ve ev sahibi için kullanılabilir, daha fazla iktidar».
  
  
  «Kal orada! Onu bir açıklığa kavuşturmak istiyorum».
  
  
  «Bu zaten kullanıcıları, Şahin. Ya da belki daha doğru bir terim vurmak göster. Güle güle».
  
  
  "Nick!"
  
  
  Onun için kaydoldum.
  
  
  Kelly oldu çok iyi konuşma arasında Хоуком ve bana. O katılmadı kasıtlı itaatsizlik. Ses neden konuştu önemsiz şeyler. Yaklaştı masaya ve arkadaşlar. O dikkatle okudu ve beni bekliyordu, ne zaman beni korkutur çatı.
  
  
  "Sizce kullanıldı AX?" - son olarak, diye sordu.
  
  
  «Ben öyle düşünüyorum, ama bilmiyorum.»
  
  
  "Kaçak?"
  
  
  Onu, ellerini baktı. "Olabilir."
  
  
  "Peki ya kız?"
  
  
  «Juan? Onu gerçekten bilmiyorum onun hakkında. Eğer o bu işin içinde, onu uzun olacak».
  
  
  "Nereye gidiyorsun?"
  
  
  Onu, döndü gün. «Otele dönüş. Acaba o orada».
  
  
  Oldu. Onu duyabiliyordu, o alay odamda onu girdi yarısını odalar. En azından, bu gibi oldu nah. Sadece emin olmak için onu досталь kendi Luger ve yola bitişik bir gün.
  
  
  "Juan?" - sus dedim.
  
  
  "Ah. Nick?"
  
  
  «Bay Peabody».
  
  
  "Nasıl geçti?"
  
  
  Oldu Juana, tamam. Onu söyleyebiliriz sesi. Onu destekledi Люгера, karar, ne, olsaydı ile; temizlikçi olacağım, o çoktan terk Malaga gibi, onun katılımı шараде olurdu tamamlandı.
  
  
  Onu, kapıyı açtı ve içeri girdi. O giymişti, çok sıkı, ama güzel görünümlü bir takım elbise, bir ima, lezzet ve para, ama değil pahalı oldu. O gülümsedi, demek ki, o hiçbir şey biliyordu Corelli.
  
  
  «Yorgun görünüyorsun, Nick».
  
  
  "Onu. Taze enerji".
  
  
  "Neden?"
  
  
  Onu sell, yatağın kenarına baktı nah. Onun bu otel, tam parası almak dünya, okurken yüzünü. O bana döndü, güçlü güneş kutsal Malaga вливался bir nah, aydınlatma, her detay onun yüz.
  
  
  «Rico Corelli öldü».
  
  
  Yüzünü побледнело. O hareket var, nah mükemmel oldu kontrolünü arteryel sistemi. Herhangi bir fizyolog
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  O-ecek söylemek sen ne arteriyel sistem непроизвольной.
  
  
  "Öldürüldü? Teknede?"
  
  
  Ona başını salladı. «Karakter гидрокостюме».
  
  
  "Peki ya bir kadın meşgul oldu onunla?"
  
  
  «Tina Bergson oldu yaralı, ama o hala hayatta. Bu gibi görünüyordu bir tuzak, Juan».
  
  
  "Şimdi ne yapacağız?"
  
  
  «Bekliyoruz» dedim. «Sözleriyle yer Hawk. Onu zaten dedi».
  
  
  Bana bakıyordu. "Sen-ebil görmek öldüren kişinin Corelli?"
  
  
  «Sadece ego siluet».
  
  
  «O gibi geliyordu, kim vurdu bizi Ensenada?»
  
  
  Onu silkti. «Nefsinin de görmedim».
  
  
  «Belki de bu adam vardı arabada Washington».
  
  
  «Bu kez o гидрокостюме. O olabilir böylece. Buna ek olarak, o olabilir, bir senatör Barry Голдуотером».
  
  
  Juan görmezden geldi bu. «O aldı bizi Ensenada ve takip bizi takip Malaga ile Washington». Şimdi o yapılandırılmış olumlu ve açık izledim bana.
  
  
  «Belki».
  
  
  "Bu o olmalı!"
  
  
  "Sen öyle diyorsan."
  
  
  O taşındı bana kadar durdu altıncı inç benden. «Dediler ki, sen, etrafında iyi. Bunun olmasına nasıl izin verdin?»
  
  
  Onu dikkatle baktı nah değil izin, herhangi bir ifade yansıdı yüzüme. Ama bana bu kadar öfke, ne bir dalga bir duygu olmalı çekti dokunmak onu, çünkü camilla döndü, sanki bekliyordu, ben onun canına okurum.
  
  
  «Ben unutmam, sen hiç bu».
  
  
  O kendisi aldı eline ve kasvetle başını salladı. "Ben"
  
  
  Telefon çaldı.
  
  
  «Kelly burada», - dedi bir ses. «Ben destek temas Tina Bergson».
  
  
  "Oh?"
  
  
  «İç güvenlik götürür onu özel bir kliniğe yakın, bizden, yakın, Alcazaba'ya. Daha sonra doktor alır bizim maaş».
  
  
  «Ne güzel».
  
  
  «Bilinci yerinde. O seni görmek istiyor».
  
  
  Onu hızlı bir şekilde düşündüm. «Tamam. Adresi ver bana».
  
  
  «Götüreceğim seni oraya».
  
  
  «Tamam. Onu arayıp seninle on beş dakika. Kelly, nasıl bir İç Güvenlik tanındı, onu nereye götürmek?»
  
  
  Kelly sırıttı. «Bizde de var bir çift, çevrelerindeki».
  
  
  Gülümseyerek, onu kapattı.
  
  
  "Ne oldu?" - bana sordu Juan. O hala açıkça şok haber hakkında ölüm Corelli. O anda onun, karar onun masum olduğunu.
  
  
  «Tina Bergson. O düzelir. Onu gidip onunla konuşmak».
  
  
  "Onu?"
  
  
  Onun için otel Juan her zaman göz önünde. "Siz gidin".
  
  
  O rahat. "Ah, tamam." Gülümseme. «Ben merak ediyorum, ne soracaktın bana ne».
  
  
  «Her zaman olduğu gibi, onu beru seni yanımda. Sen çok güzel bir kızsın, ve ben güzel bir kız». Onu, güldü.
  
  
  O gerçekten kızardı. "Lanet olsun." Sanırım, yine, senin, meclisi onun hakkında kafanızda.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly çoğunu yolda ofis ve klinikler, gösteriş önce Хуаной Rivera. Oynadığı rol çok sert, изощренного özel ajan. Aslında delle, o büyüleyici bir kadın bile zaman rol oynamıştır. Juan gibiydi, özelleştirilmiş kabul ego hareket, tabii ki, onları kullanarak bir ilgi Kelly için beni teşvik.
  
  
  Ama ben çok dikkat etmedim, çok meşgul yansımaları.
  
  
  İlk olarak, öfkelendi, kendini bir şey tahmin poz. Bu keskin nişancı geçerli olan Ensenada, ve garip bir ekip, наблюдающей bize Washington, onun olması gerekiyordu hazır sorun Malaga. Ancak, daha önce onu düşündüm, ne katiller kovaladı beni ve Kahramanını değil, Corelli. Nasıl aptal!
  
  
  Bu bir şey fark ettim düşüncelerini. Bip açık makine nihayet çıkardı beni sersemlik başladı izlemek mimmo beni gören dar sokakları, Malaga.
  
  
  Makine geldi, kaldırıma, ve biz ortaya çıkartmıştır üzerinden nah. Klinik yerleşti dar bir sokağında, gölgeli doğrudan güneş ışığı binaların etrafında nah. Bina temiz ve bakımlı. Bu kesinlikle bir parçası değildi gecekondu Malaga.
  
  
  Kelly girdi kapıdan. Biz tırmandı ve kavisli mermer merdivenlerden sonra kadın beyaz üniforma ile oldukça zorlu bir ters, bir yapan elbette buna kısaca ile Митчем Kelly, ne zaman girdik. Yürürken koridordan ikinci bir kat, yalın bir adam bir iş takım elbise ve siyah kravat Kelly karşıladı geniş bir gülümseme.
  
  
  Göre Kelly, doktor olduğu Hernandez, doktor Tina Bergson. Ve parlak bir gülümseme Hernandez onu söyleyebiliriz, para AX ödeme ego hesap ve ayarlanabilir ego tam bir raddeye, o sellem'in kullarından işverenler.
  
  
  "O nasıl?" diye sordu Kelly.
  
  
  Hernandez, ellerimiz bir, önünde, derin bir nefes aldı ve uzun süre endişeli.
  
  
  «Bu kurşun yarası, biliyorsunuz. Böyle bir yara bazen gerçekten neden olan sepsis kan. Sepsis - bu kızgınlık», - dedi o bana, sanki onu olduğu ortaya çıktı ana enkaz altında. «Ben gerçekten düşünüyorum, ne çıkacak bu normal. İnşallah - çıkacak!»
  
  
  "Ne kadar yakında?" Onu sordu.
  
  
  «Birkaç gün içinde», - dedi Hernandez düşündükten sonra, bir dakika.
  
  
  "Ah," dedi ben. «O zaman bu çok ciddi».
  
  
  Ego siyah gözleri bir an için parladı. Sonra gülümsedi kaygılı, endişeli bir gülümseme. «Yeterince ciddi, bay Peabody», - dedi o, cansız. Bu demekti ki, o izin vermez onu hemen. Bana almak zorunda kaldı aslında ego direnci olabilir makul tıbbi açıdan. Kurşun yarası olabilir hoş olmayan bir çocuk oyuncağı. "İyi ama, o
  
  
  
  
  
  - hemen geldi buraya, - devam Hernandez. - O neredeyse şok oldum. Geldiğinde kurşun yaraları, hakkında endişelenmenize gerek yok şok ".
  
  
  Ona başını salladı. "Biz girmek, onu görmek için?"
  
  
  "Tabii, tabii!" - parlamıştır Hernandez dönerek, Kelly ve sallayarak onlara doğru bir gün koridorda. «Lütfen giriş yapın».
  
  
  Kelly kapıyı açtı ve içeri girdi, büyük geniş bir oda ile hastane ranza ortada. Perdeler kapalıydı, ve yatak komidin yatak yanıyordu lamba.
  
  
  Tina Bergson güzeldi, hatta o закутана çok karmaşık bir beyaz keten kumaş, göğüs укрыта hastane battaniye. Ee saç распушены üzerinde yastık - halo etrafında пряденного altın.
  
  
  Ne zaman biz geldi, biz nah olarak, kapalı gözler, ama o açtı ıh, biz baktı nah yukarıdan aşağıya.
  
  
  Ee bakmak istedim beni. «Bay Peabody» dedi.
  
  
  Ona başını salladı. "Ben sevindim sen çok iyi görünüyorsun".
  
  
  O da gülümsemeye çalıştı. «Bu... bu...» Ve gözleri doldu gözyaşları.
  
  
  Onu, ona yaklaştı. «Tina, bu korkunç oldu. Sen otel bana bir şey mi söyleyecektin?»
  
  
  Onun sesi bir fısıltı. «Çok utanıyorum. Ben...» Diye yalvarırcasına baktı bize.
  
  
  Onu, döndü. «Tamam. Oda temizlemek. O benimle konuşmak istiyor yalnız».
  
  
  Juan выпрямилась. "Ben de."
  
  
  Görüşlerimizi bir araya geldi. «Kal, Juan. Diğerleri dışarı!»
  
  
  Hernandez ve Kelly itaatkar dışarı çıkmış oda bir kadın ile beyaz bir şekilde.
  
  
  Onu aldı Tina elini. «Nedir, Tina? Neden utandın mı?»
  
  
  O bana sırt çevirdi. «Bit yeniği», - dedi. «Oyunu oynadık».
  
  
  "Oyun?" Onu duydum keskin ve pürüzsüz bir ses Хуаны.
  
  
  «Evet,» diye endişeyle dedi Tina.
  
  
  «Anlat bize çalış», - sipariş onu hey.
  
  
  «Bu bir fikir Rico. Yani, o korkmuş ve biliyordu birisi öldürmeye çalışıyor ego»
  
  
  "Nasıl öğrendi?"
  
  
  «Bu zaten denedim».
  
  
  «Tamam. O şüpheli öldürmeye çalıştı ego. Çünkü ego düzenlemeler bizimle?»
  
  
  «Evet.» diye mırıldandı.
  
  
  «Eğer o biliyordu, birisi gidiyor ego vurmak için bir neden var, samimi bir tuzak mı?»
  
  
  «Yapmadı,» dedi Tina. «O tuzağa. Bir şey».
  
  
  Onu, döndü ve baktı Kahramanını. Benim gol kökenli bir garip düşünce. Onun güçlü elini sıktı Tina.
  
  
  «Devam et», - onu çağırdı vd.
  
  
  «Bu değildi, Rico, yat» - son olarak Tina dedi yalvarırcasına gözlerini inişli çıkışlı olduğunu.
  
  
  Tack! Beklendiği gibi, her şey çok hızlı oldu!
  
  
  "Hayır?"
  
  
  Kişi, kiminle konuştunuz, değil Rico Corelli. Bu adam Rico biliyordum yıllardır. Ego adı Базиллио di Ванесси. Sicilyalı.
  
  
  «Peki ya Rico? O teknede?»
  
  
  "Hayır. Rico salonunda Sierra Nevada. Bir kez karşılaşma yat sona erdi, biz bildirmek ego - ve o zaman ve o bir araya geldi olurdu, bir kayak merkezi var. Bu bir ön toplantı oldu çile. Güverte Rico kullanılan Гернини ".
  
  
  "Гернини?"
  
  
  «Evet. A - bu nasıl? ikiz!»
  
  
  «Çift», dedi Juan.
  
  
  «Evet! Biliyor musunuz, öğrenmek için çalıştı mı öldürmek Rico. Görüyor musun?»
  
  
  «Ya öldür beni», diye düşündüm.
  
  
  "Aslında."
  
  
  - Yani, ölmüş Ванесси değil, Corelli?
  
  
  O dedi ki: «Evet. Bu doğru değil.»
  
  
  Juan itti beni ve ayağa kalktı yatak. «Yalan söylüyorsun», - огрызнулась o. "Ben söyleyebilirim."
  
  
  Tina yarım приподнялась çöp vahşi gözleri. "Neden bunu bana söylüyorsun?"
  
  
  «Sen söyleme gerçeği! Corelli öldü! Ve çalıştığınız yerine bizi kullanarak sahte!»
  
  
  "Bu doğru değil! Yemin ederim!" Yüz Tina kaplıydı sonra.
  
  
  "Ben inanmıyorum!" Juan zor davila.
  
  
  «Rico şimdi Sierra Nevada. Biz serbest ego yat ile Valencia. Onu bunu kanıtlayabilirim.»
  
  
  "Nasıl?"
  
  
  «Onun... onun...» Tina dayanamadı. Başladı всхлипывать.
  
  
  "Nasıl?" - bağırdı, Juan, öne eğilme ve ağır sallanan onu.
  
  
  Tina irkildi ve inledi, daha acı. Onun gözyaşları akıyordu. "Bu doğru!" diye всхлипнула. "Corelli yaşıyor!" O artık açıkça ağlıyordu. «Valencia kaydı var ego bakım yat!»
  
  
  Juan выпрямилась, gözleri kısıldı, ama memnun. «Biz bu»kontrol edin.
  
  
  Onu yavaşça ittim ve Kahramanını bir kenara atarak üzerinde nah anlamlı ve anlayışlı bir bakış. Juan cesur olmuştur, ve bu hoşuma gidiyordu. Artık biliyorduk Corelli hayatta.
  
  
  "Nerede o?" Onu sordu Tina.
  
  
  «Ben söyledim. Sierra Nevada». Ee gözleri ters dönüyor korkudan.
  
  
  "Ama..."
  
  
  «O bana, o sizi bulacaktır».
  
  
  "O gizli bir yer?"
  
  
  Tina umutsuzca başını salladı. «Evet, Evet! Hakkında, bay Peabody, çok üzgünüm, her şey yanlış gitti».
  
  
  "Olmalısın!" - ısırır ben.
  
  
  "Gideceksiniz oraya karşılamak için ego?"
  
  
  "Bize ne!"
  
  
  "Hayır?" Ee yüz ufalanmış.
  
  
  "Hayır!" Onun kategorik oldu.
  
  
  "Neden, neden?" Ağlamaya devam etti. «O... o... o beni öldürecek!»
  
  
  «Evet», - dedi sessizce ben. «Ben o olacak inanıyorum».
  
  
  Bölüm beş
  
  
  Нетолько proje düşünce etrafında dalgalar beyin yabancı. Onu denedim bu yıllar içinde, ancak başarılı olamadı. Ama bu noktada onu biliyordum ben sohbet Хуаной Риверой kullanarak beyin dalgaları - bu duyular dışı algılama.
  
  
  Onu устремил bakışları ve yüzü çok düşündü. Onu düşündüm: «Gel, ona yardım Juan». Sen iyi bir çocuksun;
  
  
  Juan bana baktı, раскрасневшись, sanki burada utanç verici, bu adam büyük bir dikkatle onu inceliyor.
  
  
  Onu, biliyordu benim ilk düşünce nüfuz değil. Sanırım sen benim yükü yatıyor serseri
  
  
  
  
  
  adam, ancak,.
  
  
  «Hepsinin canı cehenneme» diye onu son olarak. İçimden bir his, o yakaladı bu.
  
  
  Onu, döndü Tin ve tersledi: «Bize ne!» Onu tekrar söyledi. «Her şey bitti. Bize yalan söyledin son kez. Herhangi bir toplantı».
  
  
  Gözleri Хуаны daralmış ve o neredeyse takip edebilecek, onun düşünce süreçleri, o kadar geçmişti girus oyunlar ve yaklaşan oyun.
  
  
  «Bir dakika bekle», - çabuk, dedi. «Biz sadece terk İspanya görmeden bay Corelli!»
  
  
  Tina artık ağlamaya ve umutla bana baktı.
  
  
  Ona baktı Juan gibi bahçe solucan, taze bir salata. "Ah, evet, yapabiliriz!" - benim, dedi ben. «Yalan söylediler bize, ve bu iplik».
  
  
  «Ama nasıl hakkında bilgi vermek için bize Corelli?»
  
  
  «İhtiyacımız yok».
  
  
  «Bunu yapmana gerek yok, - взмолилась Juan - ama bana bu lazım! Onun için birini yolladılar onu. Sen sadece bodyguard!»
  
  
  Onu, baktı Tina görmek için nasıl karşıladı bizim küçük dramatik doğaçlama. Dönüştü görüntüleyici hızlı bir tenis maçında.
  
  
  «Ben arayacağım AX» - hırladı ben, yapma böyle bir şey, geç bağbozumu «Bogart». "Semt rusya temizlenir!"
  
  
  "Bana onlarla konuşmak!" dedi Juan, zaten gergin olmak. "Ben çok koymak göster!"
  
  
  «Biz konuşmak zorunda değilsiniz, onunla», - isteksizce dedi ben sallayarak, Tin.
  
  
  «Umurumda değil, kim duyar! Bu benim görevim!»
  
  
  Onu düşündüm davranarak bi etkileri. Sonunda ona şöyle dedi: «eğer gerçekten istiyorsan git ve tanışmak Corelli?»
  
  
  Juan başını salladı. «Tabii ki! Çünkü sadece sen nazlı ilk karşılaşma...»
  
  
  "Ya sen?" - sözünü kestim onun dönerek Tin. «Ne garanti verebilir bize, ne ile görüşecek gerçek Corelli Sierra Nevada?»
  
  
  «Ben zaten söyledim! Öğreneceksiniz, ne zaman doğru bilgi alacak».
  
  
  Onu silkti.
  
  
  - müdahale Juan. - İhtiyacımız karşılamak Corelli, - dedi. "Bu benim için korkunç önemli!"
  
  
  «İyi bir kız», diye düşündüm. Tutmak, ifadesiz surat, onun üzerine eğildi Tina. «Biz yapacağız, başka bir deneyin».
  
  
  O rahatlama ile gözlerini kapattı ve gülümsedi.
  
  
  «Zorundasın yakından bizimle işbirliği, Tina, "dedi," onu hey. «Neden yok olduğunu varsayalım bir katil şimdi eve gidecek. O da öldürmek istiyor seni».
  
  
  Juan kaşlarını çattı. «Neden? Eğer emu için ödenen cinayet Rico Corelli, o çalıştı, onun sözleşme».
  
  
  «Ama o mutlaka öğrenir, kendi hatası. Mafya bilir Corelli canlı - ya da yakında ölecek. O zaman katil musallat olacak Tina - yol için ego Corelli!»
  
  
  Tina homurdandı.
  
  
  «Biz koyacağız güvenliği bu odada», - açıkladı ben. «Ben belki de mitch'e Kelly».
  
  
  «Ama eğitimli bir katil, gizlice nereye giderseniz gidin. Güvenlik görevlisi olarak öğrenir, için hema takip etmek mi?» diye sordu Juan.
  
  
  Onun kaşlarını çattı. «Bilmiyoruz, kim katil. Emu sadece zorunda kimseyi kapalı tutmak».
  
  
  «Ama biz biliyoruz», aniden söyledi Tina, oturarak ve grimacing bir yer acıyor ani hareket.
  
  
  Biz Хуаной döndü ona açık ağızları ile. "Biliyor musun?"
  
  
  «Katil kim. Bu adam adında bir Sivrisinek. Olmalıdır. O profesyonel bir katil. Ego gerçek adı Альфреддо Moscato».
  
  
  "Nereden biliyorsunuz?"
  
  
  «Çünkü bir kiralık katil girmeye çalıştı villa Rico, Korsika altı ay önce. Duvarlar boyunca bir sürü vardı, tuzaklar ve cihazlar, o yüzden alamadım içeri. Ama o çalıştı, o tetiklemiş tel, yaptıklarını kızılötesi fotoğraf. fotoğraflar ortaya çıktı, ve o olduğunu anladım bu Moscato ».
  
  
  "Rico Corelli bilir Moscato?"
  
  
  «Hayır. Onlar hiç görmedim. Odin insanların etrafında Rico bilinen Moscato».
  
  
  «Yani sen diyorsun ki Moscato bilmiyor Corelli yüz ve düşünüyor öldürdü ego».
  
  
  Tina başını salladı. «Ben bu konuda düşünce değil, ama evet, öyle»dedi.
  
  
  «Başka ne biliyorsun hakkında Moscato? Bir şey bize yardımcı olabilir tanımlamak ego?»
  
  
  Yüz Tina oldu pembe. «Daü çok seviyorum kız», - diye itiraf etti.
  
  
  "Bir şey daha var mı?"
  
  
  «Daü sever çiftler», - utandım blurted Tina.
  
  
  "Çift?" - eğlenceli diye sordum.
  
  
  "Bu hiç komik değil!" - aniden, dedi Juan.
  
  
  Onu tekrar döndü Tin. "Onun alışkanlığı трехэтажному seks?"
  
  
  «Evet,» dedi Tina. «Bu onunla ilgilidir. O her zaman gitmeden önce iş. Bu ego rahatlatır».
  
  
  «Olabilir, biz bu bilgiyi kullanmak, onu bulmak için, önce o bizi bulacaktır».
  
  
  "Bizi bulur?" - aptalca doğruladı Juan.
  
  
  «O, tabii ki, tekrar deneyecek bir yol bulmak Corelli. Çünkü o bilir ego bakışta». Ona baktı pencere kepenkleri. «Ve en kolay yolu yakalamak Corelli - bu izlemek bize».
  
  
  Gözleri Хуаны yaktı. «Sonra kendimizi göreceğimiz, Málaga, ve o bizi takip ediyor».
  
  
  «Hayır. Öncelikle ego bulalım». Ama ihtiyacım vardı ne düzeltmek için. «Tina, nasıl ulaşabilirim bu Corelli?»
  
  
  Döndü. «Kadar beklemek zorunda değil, o beni arar».
  
  
  «Ama nasıl öğrenir, nereye sen - ben demek, saklanmış bu özel klinikte?»
  
  
  Omuzlarını silkti. "O olacak. Onu yapamam bunu garanti"
  
  
  «Ben istemiyorum tırmanmaya kayak merkezi ve beklemek ego var,» dedim.
  
  
  «Doktor diyor, birkaç gün sonra bana bir şey olmayacak».
  
  
  Ona başını salladı. «O zaman biz de bekleriz. Şimdilik deneyeceğiz swat Sivrisinek. Onun için otel, gitmiş kadar üzerinde çalışıyoruz miting».
  
  
  * * *
  
  
  Onu hızlı bir şekilde haberdar Mitch Kelly
  
  
  
  
  
  
  ve bir dakika sonra o zaten telefonda konuştuk, kandırma komutanı Malaga için o talimat verdi, üye Sivil muhafız göz kulak Tina Bergson. Yolda bu onu anlattı Kelly yönü hakkında bir işlem.
  
  
  O dedi, ne duydum, ne The Camisi oldu, Málaga, ama, tabii ki, o keşfetti, herhangi bir duygu bölgede. Görünüyordu, diye düşündü, onun ego eleştirmek. Onu güvence verdi, ne hayır.
  
  
  «Cehennem», - dedi. "Neden bir göz atın?"
  
  
  "Hangi yeraltı dünyası?"
  
  
  «Güveç ve Malaga», - dedi. «Oyu nereden ve hakkında bilgi Комаре. Terzi, sen Хуаной görünüyorsunuz tamamen yasal. Sen-ebil var olmak birkaç ahlaksız göçmenler için çalışan bir bodyguard kiralamak. Bir sözleşme var, bilen bir güveç dışarı. Ego adı Diego Perez. Bak, onu göndereceğim ego sana bu gece. O seni sarar ».
  
  
  Onu, baktı Juan, tüm prim ve gergin benim erkek шовинизмом.
  
  
  «Tamam. Deneyelim».
  
  
  Biz sessizce bitti yolculuk.
  
  
  Kısa sürede otele geri döndük, onu duydum, bir telefon görüşmesi.
  
  
  Oldu Kelly.
  
  
  «Odin. Onun için bir anlaşma yaptı Diego».
  
  
  "Tamam."
  
  
  «O yükselen beş metre yedi inç, şık görünüm, küçük, bıyıklı ve çok akıllı. İzin vermeyin галстукам girmek sizi yanıltmak».
  
  
  "Doğru"
  
  
  «İki. Onu çözmüş sinyal Interpol».
  
  
  "İnterpol?"
  
  
  «Gönderdim açıklama ölü baskılar ile birlikte. Bu Corelli. Bu Ванесси, tamam»
  
  
  Ona başını salladı. «Demek, Tina doğruyu söyler».
  
  
  «Evet. İyi şanslar bu gece, Nick».
  
  
  * * *
  
  
  Diego Perez oldu tam olarak kim adlı Mitch Kelly - tam otantik görünümlü türü eskort giydi parlak, ama doğru kıyafet ve desteklenen sürekli bir akış alakasız konuşmaları, eğlendirmek için bayanlar, bu durumda Juan Rivera.
  
  
  «Onu Diego Perez,» dedi bana, onu içeri aldım.
  
  
  "Nasıl gidiyor?" Onu söyledi. «Eşim Juana».
  
  
  «Güzel bayan», dedi, selam ile. Onu gizlice baktı Kahramanını. Çalışıyordu yüz kaydetmek için bir sabit, ama gördüm içinde patlak öfke. O şüphelendi, ben gülüyorum ona.
  
  
  «Bay Kelly bana bildirdi amacı, pm, - dedi kısaca Diego, anlamlı bana bakarak.
  
  
  "Nereden başlamalı?" Onu sordu.
  
  
  Diye adlandırılan bir yerdir ve biz neden taksi ve böyle bir oyun var. Diego ile oturdu Хуаной, gülen ve sohbet ispanyolca, sonra ingilizce. Onu pencereden dışarı baktı.
  
  
  Malaga gerçekten bilmiyorum, nerede yahniler başlar ve nerede sona erdi kulüpleri. Başladık manzaralı restoran, Akdeniz limanı'nın yanında yer alan bu denilen La Malagueta plajı. Güneş gitti yüzey üzerinde Akdeniz elbise, ve biz deniz ürünleri yedik, içtik şarap ve konyak. Garsonlar yanan mumlar, renkli gözlük, ve gece geldi.
  
  
  «Bir fikrim var, Diego, dedim.
  
  
  "Bir fikir mi?" Diego gülümsemeye başladı. Emu sevdim entrika.
  
  
  «Ben amerikalı zengin bir turist. Görülen, aynı zamanda onun разбрасываюсь para. Onu kendi eşi ile. Ama bana sıkıcı ve karısı. Onu istiyorum уложила uyku değil, sadece basit bir köylü kızı. Onu istiyorum iki!"
  
  
  Diego sevindi. "Ama nasıl açıklıyorsun huzurunda eşi, senor?"
  
  
  «O seninle, Diego».
  
  
  Ego yüzü расплылось parlak bir gülümseme. "Ah!"
  
  
  «Ve ne zaman biz iki kız, çalışan bir çift olarak, biz bulmak istedi mi ıh hareket son birkaç gündür özellikle dün gece».
  
  
  "Görüyorum!" Yüzü Diego выражало hayranlık: «O zaman gidelim».
  
  
  «Aslında. Bakalım bundan sonra ne olacak».
  
  
  Biz ziyaret etmeye başladı diskolar Malaga. Avrupa disko, aslında karanlık bir yerde düşük bir tavan ve çok az sayıda pencere. Küçük masalar etrafında bir platform ortada. Tavandan sarkan çeşitli ıvır zıvır, - kurutulmuş yosun, kemer, halat, jartiyer, tanga, sütyen, kirpik, hemen hemen her şey sadece hayal.
  
  
  Her zaman her yerde yüksek sesle müzik ile bir stereo kaset. Hoparlörler gürültü yayarlar her yöne etrafında gizli nis. Strobe ışıklar yanıp renkli aydınlatmalı her tarafı. Duvara yansıtılan renkli slaytlar ile çıplak bedenleri ve çift farklı pozlar, cinsel ilişki. Gürültü fantastik.
  
  
  Daha sonra tüm strobe ışıklar kapatılır, ve sahneye çıkan bir grup, gitarist. Görünür flamenko dansçısı - bir erkek veya bir kadın.
  
  
  Gece yarısı geçtik yarım düzine yerler ile negatif sonuç.
  
  
  "Tamam mı?" Bir süre sonra onu sordu Diego.
  
  
  «Şey, efendim,» dedi. «Mevcut çok sayıda kadın tek, çift, hatta üç, ama son zamanlarda kimse savunulan üçlü».
  
  
  «Yani, bir kez daha deneyelim».
  
  
  «Tükendi yerler». Gözler Diego прищурились. «Bence, biz-meli denemek-Torremolinos».
  
  
  "Nerede bu?"
  
  
  «Biraz güneyinde. Costa del Sol».
  
  
  "Başka bir disko?"
  
  
  «İyi. Canlı. Hayvan. Şeyler».
  
  
  Ona başını salladı. «Kulağa iyi geliyor. Gidelim».
  
  
  Örneğin, bir saat otuz girdik bir yere, yarım ana caddesinde Bulunur. Bu, kasvetli bir yer. Hayvan hücrelerinde yürüdü ileri geri hücrelerinde, свешивающихся tavan barın girişinde.
  
  
  Floresan boyalı sandalyeleri ve masaları parlıyordu karanlıkta. Flamenko dansçısı buharlaşıp normal adım
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  s küçük bir sahnede odanın ortasında. Duvara проецировали slayt iki lezbiyen kız. Güçlendirilmiş gitar müzik соревновалась ile deli yasını asla var şarkıcı açık bir girişim stun tüm patronları.
  
  
  Düştük, sipariş, sangria ve çelik izle.
  
  
  Diego kayboldu.
  
  
  Biz Хуаной bakıyorsunuz bir arkadaş bir arkadaş.
  
  
  Elimi tuttu ve bana omuz. Onu aniden döndü, etkilenen beklenmedik bir insan temas.
  
  
  «Onlar var,» dedi Diego kulağıma.
  
  
  Onu dokundu elinde Хуаны, uyarmıştım onu, o orada kaldı, izledi, Diego karanlığa. Yan disko oldu, küçük bir kapı. Diego geçirdi beni bunun üzerinden geçtik karanlık bir koridorda bir odaya geç. Bir masada oturan bir kadın vardı, belirsiz bir yaş, kirli, рваном takım elbiseli flamenko. Bir inilti üzerinde ee kafa parlıyordu rüzgar elektrik брылев. Var nah vardı, siyah saçları, siyah gözleri ve siyah çanta altlarında.
  
  
  «Bianca» dedi Diego. «Bu adam».
  
  
  Bianca yorgun gülümsedi. «Senden hoşlanıyorum» dedi.
  
  
  Ona gülümsedi. "Yoldaş?"
  
  
  «O kadar güzel değil, ama o orada olacak».
  
  
  "Onun adı?"
  
  
  "Carl". Omuzlarını silkti.
  
  
  «Bianca» dedim. «Sen iyi olmalıdır. Ben istemiyorum para harcamak boşuna».
  
  
  "Para harcamayın boşuna Бьянку ve Carl!" kadın homurdandı. «Biz iyi. Çok iyi».
  
  
  "Ben istemiyorum severler!" Onu söyledi. «Ben bilmek istiyorum, çalıştı mı daha önce de beraber».
  
  
  «Tabii ki, biz birlikte çalışıyoruz,» dedi Bianca, yatıştırıcı sallayarak bana el. «Bu konuda endişelenmeyin. Parayı bölüşürüz».
  
  
  "Ne kadar?"
  
  
  «Yedi bin peseta birim».
  
  
  "Bu çok fazla! Onu bilmeli, iyi mi!"
  
  
  «Bak, sen hiç bir sor ...»
  
  
  Diego dedi ki: «Kim, Bianca? Var öneriler?»
  
  
  «Tabii ki, ben tavsiye! Bu fransız yaşıyor Marbella».
  
  
  Onu, başını salladı. "Ben inanmıyorum bizim tek французу!"
  
  
  O güldü. "Bu iyi. Onu çocuklar!"
  
  
  Biz Diego ile kurtulmuş omuz silkti.
  
  
  «Hey, dedi. «Bir vardı, biz sadece dün! Carla ve onun. Gerçek bir piç, o oldu! Bu otel, her şey! Ve hemen! Hakkında, sana söylüyorum...»
  
  
  "Kim o?"
  
  
  O kaşlarını çattı. «Bilmiyorum. O demiyor bize, kendi adına. O karanlık bir adam. Biliyor musun. Görünüyor, bir italyan ya da bir şey bu şekilde. Değil ispanyolca konuşan».
  
  
  Onu, baktı Diego, ve o indirdi, göz kapağı üzerinde bir göz.
  
  
  "Nerede yaşıyor?" Onu sordu.
  
  
  «Gittik villaya açıkça burada Torremolinos».
  
  
  Onun arandı cüzdan çıkardı, on bin peseta. «Bana adresini, - dedim, - ve bırakın kendinizi on bin».
  
  
  Ee gözleri genişledi ve gördü onu teslim alın teri. Ee dudakları ıslak tükürük. O разрывалась arasında hırs ve dikkatli olun. Şimdi o fikri, onun, olabilir sadece daha fazla müşteri, tuhaf cinsel arzuları. Ama onu daha fazla ilgilendiriyordu para, daha fazla şüphe.
  
  
  O uzandı para.
  
  
  "Adres?"
  
  
  «Ben bilmiyorum adresi. Onu... onu götürürüm seni oraya».
  
  
  Onu geri verdim para çekildi ve beş bin. «Şey, oraya gidince Bianca».
  
  
  Diego şaşkın baktı. «Senor. Peki ya başka beyler? Senin...?»
  
  
  «Oraya geri dön, Diego, ve al onu, eve yarım saat».
  
  
  Onu düşündüm herkes izliyor Diego, o onları takip eder ve Хуаной otele geri.
  
  
  Onu yakaladı Бьянку elini çıktık arka kapıdan disko.
  
  
  Sokak çok karanlıktı. Neon ışıkları yaktı, bina cephe ama arkadan oldu neredeyse siyah, zifiri.
  
  
  Bianca söyledi: «burada Bekle».
  
  
  O gitti, ve yarım dakika sonra eve bir taksi yaklaşıyor ve o da bana el salladı.
  
  
  Onu sel yanında, duygu, küf kokusu ee makyaj, ee banka, ve onu giysi.
  
  
  O konuşup bir taksi şoförü ile viejo ile üzgün gözleri, içine almak, ve o harekete geçti, петляя dar sokaklarında, önde gelen eteklerine eteklerinde. Çıktık ve spa kısmında Bulunur ve oturum пригородную konut parçası.
  
  
  On dakika Bianca öne eğildi ve çarptım taksi şoförünün omzuna.
  
  
  «Acqui! Oy».
  
  
  O bir taksi durdu.
  
  
  "Adam?" - sordum, Бьянку, опознав villa, hangi gösterecek.
  
  
  O başını salladı.
  
  
  "Bir erkek yalnız mı yaşıyor?" Onu sordu.
  
  
  «Bu aslında. Kimse yok, kimse yok».
  
  
  Onu teslim hey beş bin peseta, dışarı çıktı ve bir taksi için ödenen sürücü ve el salladı ikisine kadar gidiyorlar.
  
  
  Taksi kayboldu.
  
  
  Onu kontrol наплечную kılıfından. «Luger» bekliyordu.
  
  
  Villa, hangi sabit Bianca, temsil, küçük bir sıva ev, bakımlı bir bahçe ile çevrilidir. Önce bir ev vardı, kapı açık.
  
  
  Onu içeri girdi.
  
  
  Ev karanlıktı.
  
  
  Onu bypass. Belli oldu ki müdavim evde, sokakta ya da herhangi bir uyuyor çöp.
  
  
  Onu, pencereden dışarı baktı ve gördü, mutfak ve yemek odası.
  
  
  İkinci bir pencere temiz yatak ve birisi uyudu bir çöp.
  
  
  Onu огляделась, emin olmak için beni kimse izliyor. Daha sonra yaparak, mümkün olduğunca az gürültü, onu yaklaştı mutfak penceresine çalıştı ego açmak.
  
  
  Benim için sürpriz, o serbest bırakıldı ve uçtu dışarı.
  
  
  Onu girdin.
  
  
  Seks villada oldu karo, ve sessizce ona düştü. Onu çekti
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  çıkardı «Luger» ve yöneldi bir gün koridorda arkasına edilmektedir.
  
  
  Yatak odası kapı aralıktı. Hızlı bir şekilde geçti nah yatak odası ve fark şalteri yılında bir gün. Tutup kendi parçası ve yatak dahil брылев.
  
  
  «Kımıldama,» dedi ben, düşünme, ne var, eldeki silah olabilir.
  
  
  Hiç bir hareket yok. Bir şey. Onu izledim. Sergey, заливавший bir oda gösterdi bana, ne oldu, ve bana kötü bir şey oldu. Bir adam yatıyordu, çöp, artık. Yastık ve çarşaf kaymış yukarı için ses uyku.
  
  
  Duygu bir anda mutlak bir panik, onun gergin, bir ışığa, ego için ödemek.
  
  
  Ses arkamda geldi çok hızlı. Her ne kadar onun döndü çok hızlı elinden geldiğince çevirerek «Luger» yakalamak için kimi bu bize oldu, ve tamamlanmış bir hareket. Onu daldı karanlığa, o zaman sağlam bir metal bir nesne çarptı bana bir kafatası.
  
  
  İlk ben fark gelerek bilinç, bir şey oldu, nefes alamadım. Sonra anladım ki benim de ağrıyor gol. Üçüncü, ben hissettim - bu yönetmelik, hangi bedenim скручено. Onu oldu çok yakın bir alanda olduğu ancak yeterli boşluk benim için acı bir kemik.
  
  
  Onu boğulma çalışırken, bir nefes temiz hava ile sis zehirli buharlar, окружавший beni.
  
  
  Onun gözlerini açtı ve önce bir şey gördüm. Gözlerim защипало, затуманились ve kaymıştır. Aniden onu fark edemez bile elleri ve ayakları.
  
  
  Çalışırken oturup samimi, onu gördüm loş bir ışık, ben sıkışmış ön koltukta çok küçük bir Volkswagen. Motor çalıştı, ama araba hareket etmedi.
  
  
  Onu закашлялся çalıştı temizleyin boğaz, ama yapamadım.
  
  
  Egzoz gazları! Bu düşünce parladı var, ve gol, ve o oturdu, aniden dimdik oturan, etrafına bakıyor, ilk defa, fark, hortum gibi вонзается neredeyse kapalı pencere.
  
  
  Egzoz лился hortum aracılığıyla фолькс. Onu yeterince biliyordu bu araçlarda, ne olduğunu anlamak için neredeyse hava ve su geçirmez kapalı. Gelmesi ile birlikte karbon monoksit var az zaman kaldı.
  
  
  Benim bilek ve ayak bilekleri bağlı idi sıkı bağlantılı kabloları ile, ilgili, birlikte, yani andıran boğa, takip büyük bir oyun köpeği. Onu, elini uzattı kapmak için çalışıyor, kontak anahtarı için ayarlanabilir, ama o-ebil manevra ayak bilekleri son derece yeterli içinde bir makine almak için bir anahtar.
  
  
  Onu yatıyordu ve ağır nefes çaresizlik. Onu biliyordu, ne yok, çözmek için bir nefes temiz hava akciğerlere.
  
  
  Onu, biliyordu sokakta Sivrisinek bekledi, beş veya on km girdi garaja açılan kapı makine, motor kapalı ve götürdü beni bir yerlere teslim. O tamamen beni aldattı!
  
  
  Olabilir ulaşabilir, ayak bilekleri, sağ el ama kaldıramadım ıh için yeterince yüksek dokunma çelik bıçak, bağlantılı arka tarafında benim ayak bilekleri. Onun çözülmek üzere koltuk ve vurmak vites kolu, neredeyse kaybetme ego formu.
  
  
  Sonra onu dokundu çelik bıçak.
  
  
  Onu bir an için bilincini kaybetti, benim bütün vücudu işkence acı öksürük. Ben çok zaman yoktu.
  
  
  Bıçak çıktı dışarı, ve o çalıştı ipi kesip tutan bileklerimi. Birazdan ip kırılmış. Artık nefes alamıyordu, ve nefesimi tuttum. Bana her taraftan gelmeye başladı karanlık. Şimdi onu zorlukla parmaklarınızı hareket ettirebilir.
  
  
  Karbon monoksit devam etti akmaya makine.
  
  
  O zaman benim ayak mucizevi bir şekilde kurtuldular. Onu ittim ve ıh mesafede bilek ve tıklandığında bir ayağı gaz pedalına. Volkswagen atladı, ama zorbalık tutuyordu.
  
  
  Onu çevirdi vites kolu yanlara ve aşağı, geri, ve tekrar basıldığında ayak gaz pedalı.
  
  
  Volkswagen vurdu kapalı garaj kapısını çarptı nah.
  
  
  Ama kapı açılmadı, gerçi onu duydum çatırtı ahşap.
  
  
  Onu kovalıyordu volkswagen ileri.
  
  
  Gözlerim tekrar an da ise grinin gölgesi, ve o hemen hemen hiçbir şey görmedim. Benim hafif содрогались zehirli hava örnekleme.
  
  
  Yine, yine, önce, kır.
  
  
  Bir gün раздвинулись.
  
  
  Onu gördüm bir gece dışında. İleri.
  
  
  Onu yeniden açmış, volkswagen arka salıncak ve ile geniş açık bir günde uçtu erişim bir parça. Onu yavaşlattı açık bir alanda durdu. Pencereden вливался temiz hava.
  
  
  Sağında onu gördü ve ani bir turuncu alev, önceki ses çekim.
  
  
  Onun bağlarını bilek ve serbest bilek. Onu kaptı ve kapıyı indirdi, pencere, кашляя açık havada. Birazdan direksiyon oldu elimde. Ona döndü «volkswagen», yaktı, kutsal ve çekti i nokta, nereden meydana geldi vurdu.
  
  
  Birisi bağırdı. Geldi bir tane daha vurdu. Onu geçti üzerinden erişim parçayı bu çim ve başlı кустарнику, büyümüş bir garaj yakınında. Onu gördüm, etrafında çalılar attı insan silueti ve koştu çim. Onu tuttu volkswagen hedefleyen ondan.
  
  
  Döndü bir kez, onun korkmuş yüz осветилось parlak farlar makine. Bu kısa siyah saçlı tombul bir adam, gür kaşlı, uzun bıyıkları ve mavi sakal, çene - Sivrisinek.
  
  
  Tekrar ateş etti, ancak ıskaladı, ve onun ağır bastı gaza. Volkswagen ileriye fırladı.
  
  
  Moscato зигза
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  gged şimdi bulmak için çalışırken, barınak, küçük bir avluda. Onu tıkladım gaz pedalı ve bana Volks gitmek ıso tüm gücü ile. Onu gördüm, o atladı tuğla duvar ve üzerinden atladı nah.
  
  
  Onu çıkardı, ayak gaz pedalı aniden bastırdı zorbalık. Volkswagen yan döndü, kazılan çim ve bir tuğla duvara çarptı, sergey hemen söndü.
  
  
  Tekerlek var karın, ama ben gidiyordum yeterince hızlı, ciddi yaralanmaya neden olabilir.
  
  
  Onun çıktığı makine etrafında atladı ve duvara bakarak arapsaçı bitki örtüsü ve çalılar bahçesinde bitişik.
  
  
  Kimseyi görmedi.
  
  
  Onu, evine döndü ve içeri girdi. Yatak odasında onu görebiliyordu, onu saklamış ve nerede saklandığını Sivrisinek önce bana vurdu. Onu buldum Luger katta, nerede, ego düştü.
  
  
  Onu kaldırdı ego ve girmeye başladı ile yatak odası, planlama, tuzak kurmak için Moscato. Er ya da geç emu geri dönmek zorunda kalacak.
  
  
  Aniden onu anladım, o ev onun değil bir.
  
  
  Koridorda duran bir adam, gülümseyerek bana.
  
  
  Gördüğüm ilk şey oldu Webley Mark VI, çok ölümcül bir silah. Hemen onun üzerinde duruldu erkek, держащем silah.
  
  
  O büyük, heybetli bir adam, pelerinli bir kemer. O sıkmak «Webley», neredeyse kayıtsızca, sanki bu başka bir şey değildir kartvizit, нацелив ego açıkça bana hayat.
  
  
  Altı
  
  
  Vardı uzun, neredeyse sıska yüzü koyu renk gözleri ve dalgalı saçları, özensiz спадающими прядью payı. Aynı zamanda, rağmen, özellikleri, ego, kişi olarak, böyle bir невыразительной maskeli tarafsızlık, onun dudakları gözleri düz bir gülümseme.
  
  
  «O uçtu», - dedi üzgün o çok ingiliz ingilizcesi. «Şimdi oldu en aptal sizin açınızdan izin emu kaçmak».
  
  
  Ona el salladı emu elini özen целить ona kendi. "Sen sil bu suratı ile benim hayat?"
  
  
  "Ne? Ah!" O gülümsedi. Webley kaydırdı kenar dakika öder kemer ve kayboldu. "Amerikalısınız, değil mi?" Görünüyordu üzgün olarak bu fikir.
  
  
  «Evet. Ve suçlamak için bir anlamı yok, beni kaçış. Eğer sen daldı bu koridor gibi Q E II, onun ego öldürdü!»
  
  
  Omuzlarını silkti. «Eh, bazen böyle oluyor, değil mi?» Geniş gülümsedi. «Sen ne düşünüyorsun? Onu mu takip edeceğiz? Bir şans?»
  
  
  «O zaten çok uzakta,» dedi ben. «Korkarım, biz unutmak ego».
  
  
  O dikkatle beni inceledi. «Sizi tanımıyorum dostum. CIA? Askeri istihbarat?»
  
  
  Onu sakin bir şekilde şöyle dedi: «Ben amerikalı bir turist. Sen neden bahsediyorsun?»
  
  
  O güldü. Elma ego adem anda bir şeyin atlayıp, yukarı ve aşağı, onun amacı запрокинулась. Bu büyük, yakışıklı bir adam tipik bir ingiliz tarzı ile твидовым твидом. "Sen bizi-si olmak bir fikir, değil mi?"
  
  
  O içini çekti. «Terzi aşkına. Onu Parson. Barry Parson. İngiliz vatandaşı. Yer İspanya. Ya sen?»
  
  
  «George Peabody. Aynı şekilde, onun kendinden emin».
  
  
  O sinirli sırıttı. "Saçmalık."
  
  
  «Yer delle, evet,» diye cevap verdi ona da gülerek. «Burası karanlık. İstediğiniz ego hissesini?»
  
  
  "Özür dilerim, beni lütfen?"
  
  
  «Koyun ego. Biliyor musunuz. Beklemek ego burada».
  
  
  «Ah. Korumak gözlem? Evet. Onu kesinlikle katılıyorum, antik».
  
  
  «Bana George».
  
  
  O homurdandı. «Öyleyse George».
  
  
  Onu silkti. «Bekleyeceğiz». Onu yatağa geldi ve sell, onun kenarı.
  
  
  Geçti mimmo beni ve çöktü yastık yaslanmış sırtını изголовью. Onu duydum, o fumbles cebinizde. Çıkardı bir tomar ispanyol sigara, itme bir ağız ve hızlı bir şekilde yaktı uzun balmumu maç. "Ah. Özür dilemek için. Duman?"
  
  
  Onu, başını salladı. "Attı".
  
  
  "Nasıl girdiniz onu?" - aniden diye sordu.
  
  
  "KİM?" Onun yüzünü buruşturdu. çünkü biliyordu, tüm bu aptalca geliyor. Ama her zaman güvenlik.
  
  
  «Sivrisinek», - dedi Papaz, sanki onu tamamen beceriksiz.
  
  
  "Peki." Onun için çalıştı görmek için yol, doğru bir kapak. «Malaga yaşıyor bu kadın, dedim. "O evli, benim tanıdık bir işadamı. Ancak, kocası oynamaya başladı İsviçre'de onun metresi, kadın için karar düzenlemek bir meseledir, bir adamla diyorsunuz Komárom. Şimdi o şantaj yapıyor onu tehdit anlatmak ıh romanda kocası ile. Onu hareket adına sinyor zorlamak için Sivrisinek durdurmak ve vazgeçmek ego fold paper şantaj ".
  
  
  Sigara dumanı havaya yükseldi. Karanlıktı, ama gördüm ki, Papaz şaşkın gülümsüyordu. O yine güldü, çok sessiz, çok küçümseyerek.
  
  
  «Sen nasıl kullanmak klişe», - dedi o konuşma. "George? George, bu gerekli mi?"
  
  
  «İstediğin gerçek bir hikaye. Bu gerçek bir hikaye». Onu, döndü ona. "Ya sen?"
  
  
  "Ah. Onu." Derin bir nefes aldı. «Peki, Sivrisinek, bilinen birçok yönden bana, ama değil büyük bir hayranıyım».
  
  
  «Eh,» - çekinerek başladım.
  
  
  "Temel olarak, o bilinen ben, bir silah gibi prezzolata. Bu ломаное latince bir kelime Tut man / Ego gerçek adı Альфреддо Moscato, buradan Sivrisinek. Ego gönderdi ile Kafiye için çalıştı burada, İspanya'da, ama ben bilmiyorum nasıl bir iş. Sivrisinek, napoli kökenli "
  
  
  "Ama neden avlanır mısın onu?"
  
  
  "Bu
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  İlk başta, askeri konuların dışındaki bir şey, ama şimdi bu haline военизированное bir konudur. Sivrisinek çarpan şu pis herifi bir bizim insanlar Rimet altı ay önce öldürdü ego ».
  
  
  "Odin tarafından karşılanacaktır adamların?"
  
  
  - Askeri istihbarat - kuru dedi Papaz. «Bizi rahatsız eden, uyuşturucu kaçakçılığı, Akdeniz'de. Silahlı kuvvetler tam bu. Biz bunu durdurmaya çalışıyoruz ego her iki ucundan başından ikinci dünya savaşı. Ve biz şu anda boru hattı, Üç öldürüldü Moscato ". Papaz düşünceli durdu.
  
  
  Ona başını salladı. «Tamam. Özür dilerim».
  
  
  "Ben İspanya'da geçen hafta aldığımız zaman bir bildirim Sivrisinek vardı burada. Onu bulmak için çalıştı, ama başarısız oldu. Sonra, bir kez, bu gece, bende bitti bir ipucu, ve onu bulduk, ne konuşuyorsunuz bir fahişe ile, hangi onun vardı sadece Onu sorguladı, onu sonra nasıl geri döndü diskoya geldim ve buraya dublje.
  
  
  "Askeri istihbarat?" Onun için alışkınım. "Mİ-6 mı?"
  
  
  «Aslında, beş». O gülümsedi. «Çok zekisiniz, ne zaman düşünmek Mİ-6. Altıncı - bu, tabii ki, casusluk. Ve beş - bu karşı istihbarat. Doğru mu? Şimdi onu ben değil rahatsız ile ilgili özel kimlik etiketleri, çünkü biliyorum, yankees, korkunç titiz ve güvenliği konularında falan. Yok bu değil, ancak karmaşık ilişkimizi. Onu öneririm tandem çalışmak ve denemek ve almak bizim adam Moscato ».
  
  
  "Emirleriniz nelerdir ile ilgili Moscato?" Onu sordu.
  
  
  «Özür dilerim? Oh. Aslında delle, Sivrisinek - çok rahatsız edici bir oyuncu. Bana dediler ki saymak ego».
  
  
  "Sadece bir ego?"
  
  
  «Evet. Giderin ego».
  
  
  "Sizce kim arkasında?" Onu sordu.
  
  
  «Mafya, şüphesiz. O, birçok kez, daha önce yaptığı bir iş için»babalar.
  
  
  «Üzgünüm Джастине».
  
  
  "Üç mü?" O gösterdi bana boş bir yüz.
  
  
  «Bir adam öldürüldü. Senin...»
  
  
  «Ah, Üç Delaney. Evet. Zavallı Üç». Papaz içini çekti. «Peki, o biliyordu, ne yer, ne zaman katıldı, değil mi?»
  
  
  Onun, ona baktı karanlıkta. Onu düşündüm sanki ingilizler. Sert üst dudak ve tüm bu.
  
  
  "Ne olsun, onun patron?" - сардонически diye sordu.
  
  
  "Patron?"
  
  
  "Kayıp bir kadın mı?" O durakladı. "Eğer bir yer işgal Sivrisinek onu ... aşk mı?"
  
  
  Oh. Benim kapak hikayesi. «Saf bir şövalye tirbuşon», - dedi ona bir gülümseme ile.
  
  
  «Sen, yankees, gerçekten sahip gereksiz eski moda .. çok nazik bir şekilde. Aferin!»
  
  
  Biz de sustu.
  
  
  Bir saat sonra biz karar verdik, Moscato geri gelmeyecek.
  
  
  İki saat sonra içtik benim otel odasında. O zaman bu «Barry» ve «George». Onu hala şüpheli, ama karar bu neden olabilir bilgi.
  
  
  * * *
  
  
  Juan oturdu kapısında onun gizli, saç спадали hey, omuzları, gözleri doluydu, tonozlar ve güzel bir yüz хмурилось.
  
  
  "Bu vizyon пульхритюда?" - bağırdı Papaz, sallanan bir kadeh konyak.
  
  
  «Bu Juan,» dedim. «Merhaba, Juan».
  
  
  «Bu benim hanımım, bana sözünü ettiğin?» diye sordu Papaz karmaşık hareketleri. O neredeyse sarhoş gibi.
  
  
  «Hayır tabii ki» dedim. "Bu benim kadınım!" Parson bana döndü, için her yıl. O baktı ve baktı Kahramanını.
  
  
  «Ben, şimdi! Sen çok zevklisin dostum! Harika bir tat!»
  
  
  Onu ayağa kalktı ve eğildi. «Teşekkür Ederim, Barry. Oh, Juan. İçeri gel, lütfen. Üzgünüm, geciktim. Onu bir araya geldi, eski arkadaşı».
  
  
  Papaz gülümsedi. «Evet, gerçekten, benim hayatım. Adı Barry Parson».
  
  
  «Bu Juan Peabody,» dedim.
  
  
  Juan zaten uyuyamadım. O odaya girdi, öfkeyle bana bakarak. "Ne oldu?"
  
  
  «Ben sana daha sonra açıklayacağım, bir kadın,» dedi ben, hatırlatan, hey, onun durumu önce Парсоном. «Söylemek yeterli, ben karşılaştığım çok eski bir dostum Barry Парсоном çapında Six».
  
  
  «Beş, dedi Papaz.
  
  
  «Beş ve altı, dediğim gibi». Ona gülümsedi. "Bize katılın, Juan?"
  
  
  «Geç oldu ve ben yoruldum».
  
  
  «Sen yorgun görünüyorsun,» dedi Papaz, bir yaklaşım, ve dikkatle bakarak, nah. «Seni çok uyanık». O eğildi, onu kaldır onu yukarı bir çene ve hızlı bir şekilde öptüm dudaklarını. "Gördün mü?"
  
  
  Onu, gözlerini kapattı, bekliyor, patlama. Olmadı. Ne zaman onu tekrar gözlerini açtı, onu gördü, o gülümseyen Парсону ve bir sigara içiyor yürütmektedir sihirli bir şekilde çarptı hey, ağzına. İspanyolca duman yükseliyordu egonun etrafında parlayan bir artış.
  
  
  Onu şaşkın bir kanepede arkasına yaslandı. Ne oldu Serbest Хуаной?
  
  
  Juan şimdi izledim Парсонсу, gözleri, vücudu gevşek ve выгибалось ona. "İngilizsin, değil mi?"
  
  
  "Eski Tüylü Aslan Парсоне!" dedi gülerek. Sarıldı ee. «Sen, yankee oluşturmak суперпород kadın».
  
  
  O değil стряхнула onu. "5?" - teyit Juan. "Ne demek beş?"
  
  
  «Askeri istihbarat», - dedim. "Karşı istihbarat, ve, Barry?"
  
  
  Papaz başını salladı. «Tamamen harika dostum. Onu söylüyorum, eğer iki istemiyorsanız bana gelmek kazı ve içki?»
  
  
  Juan parlak gülümsedi. "Seviyorum."
  
  
  Onun içinde gözlerini kaldırdı. "Tamam."
  
  
  «Sen de gelebilir misin, George».
  
  
  «Ben,» dedi, onu içten geldiğince. Onu başladı gibi David Нивена.
  
  
  * * *
  
  
  Zorunda kaldım iletmek ego Juan. O oynadı ego kadar ustaca, o oynadı vd.
  
  
  Oturma odası villa Barry Парсона yanan kutsal. Bu oldu güzel mobilyalı daire.
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  ce, dekore edilmiş, sıradan bir ispanyol sahil tarzı paspaslar, halılar, kalın ahşap sandalyeler, kanepeler, masalar.
  
  
  Onu hala oynamıştır sarhoş, biz odaya girdi. Çünkü bu en yakın, ona yaklaştı doğdu ve battı, onun kenar, запрокинув baş ve korkunç bir esneme.
  
  
  Juan bana baktı, sonra döndü ve gülümsedi Парсону. O baktı ve bana doğru gülümsedi ve aldı Juan ellerini. Öpüştüler uzun ve derin. Onu izledim içinden щелочки göz, ve tekrar düşündüm, nedir rakipsiz sanatçı Juan Rivera.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mıl rayos te patten!"
  
  
  Onu, başını kaldırdı. Kapısında bir kadın oturmuş, kollarını göğsünde, ve baktı Парсона ve Kahramanını. Bu çok güzel bir genç kadın kahverengi saçlı, koyu kahverengi gözleri ve kremsi bir cilt.
  
  
  Parson sabitlenmiş Juan kendini ve döndü kadına kapısında. «Elena», - dedi. «Bu George bu Juan».
  
  
  "Hmm!" homurdandı Elena.
  
  
  Juan baktı Парсона sonra tekrar bir kadın. "Sen kimsin?" - sessiz diye sordu.
  
  
  «Bu benim...» - bana döndü Parson, sanki göz kırptı «... kadın».
  
  
  Ona başını salladı. "Nasılsınız, Elena?"
  
  
  «Elena Morales,» dedi ve gülümsedi. O döndü Парсону, kadın şilteyi kaldırdı çene, ona baktı ve yaklaştı yatakta yanımda için пухлеть.
  
  
  Yüz Хуаны bir an затуманилось, ama sonra sihirli bir şekilde aydınlandı zaman Papaz sıktı çıkardı odaları aracılığıyla aracılığıyla bir kapıdan girdi Elena. Bir an sonra, onu duydum, o sallandı bardak ve şişe. Başka bir içecek!
  
  
  Bornoz Elena düştü omuzlarına. Altında, üzerinde bornoz vardı ince bir kombinezon, ve o açıkça gördüm hatlarını göğsüne. Var nah tam bir vücut ve zarif şekli, baş, ayak bileklerine kadar.
  
  
  "Sen gerçekten evli Парсоном?" Onu sordu.
  
  
  O evcilleşmemiş ухмыльнулась. "Neden bilmek istiyorsun?"
  
  
  «Çünkü merak ediyorum».
  
  
  "Ben sizi haberdar ederim".
  
  
  "Söylemeyecek misin?"
  
  
  «Bence bu büyük bir değeri vardır». O uzandı ve щипнула burnumu. «Sanırım sen de bunu biliyorsun».
  
  
  Ona uzandı ve yakaladı ee omuzlar.
  
  
  «Hey, senin bir kadın» dedi. «O çok güzel. Bence seviyor, Barry».
  
  
  «Evet, tamam, bayan, "dedi," ona, o karşı geriye yaslandı bana, bornoz ve uygun расстегнулся.
  
  
  «Ben anlamıyorum, ne demek», - güldü o da.
  
  
  «Her durumda, her zaman çok fazla konuşma», - vereceğiniz fark o. "Sence de öyle değil mi, George?" O karar bu «Koro-hey».
  
  
  "Evet, sözde."
  
  
  Biz bir araya geldik, nasıl bir ülkede, gök, ve o hatırladı nasıl duydum zil şişe ve bardak yan odada. Ama hepsi oldu. Ne olurdu, orada bize bir karıştırma edildi Parson, bu korkunç bize hangi bardak benim için ve Elena. Sonra bu onu görmedim, Парсона ve Kahramanını.
  
  
  Elena da oldu yorum eksikliği alkol. O çok meşgul, bana gösterilen, ben onu çok özledim hayatım değil nah.
  
  
  O büyük bir zevk benim наплечной kılıf, ve benim 38-onun Люгера. Çalıştı gevşetmek ego, ve işler berbat oldu. Bu son oldu, ne oldu, ve hatta daha fazla var. Bir şekilde çıkardı beni kılıfını terk ettim onu, karo zeminler vardır.
  
  
  Onu hissettim - savunmasız - onsuz onu neredeyse dedi, «çıplak».
  
  
  O ulaştı değiştirmek için lamba ve kapalı брылев.
  
  
  Onu fark ettim, yan odada durdu gök şişe.
  
  
  Yedi
  
  
  Almak için kayak Tuz-ve-Ньеве gitmek gerekir etrafında Malaga dolambaçlı bir yol kadar güney yamaçları, Sierra Nevada. Otel Sierra Nevada, hangi biz tescil edilmiş oldu aşağıda Prado Llano, ve bizim ile Хуаной takım elbise, dışarı kayak pisti.
  
  
  Beyaz yamaç Borreguilas parçaları kayak pisti arasında yaklaşık yarım Picacho de Veleta ve Prado Llano. Alt teleferiği mesafede ve Prado Llano biter ve üst teleferiği başlar Боррегилас. Makine dairesi yanında.
  
  
  İki paralel барранкасы içeren alt kayak pistleri yer Боррегилас kadar Prado Llano. Onlar bölünmüş sivri tepeli boyunca, granit ve mika, hangi hatta daha sonra güçlü bir kar yağışı görülebilir gibi küçük alanlarda kar.
  
  
  Teleferik, yürüyen mesafede ve Prado Llano bu Borreguilas, asılı üzerinde ana барранкой bulunduğu yollar. Daha zorlu parkurları gibi doğuda komşu bir vadiye.
  
  
  Onu balkonda oturdu koştu etrafında size baktı kayakçı, ama yakında bir karar olduğunu daha iyi olacağım kayak daha izle. Ama sadece sağlamak için onun paravan, onu yaptım yarım düzine kullanarak fotoğraf Rolleiflex 1 bir ücretsiz yapmak için, bkz bölüm sahne BALTA, emin olmak için bir ev beni aşağıda görmüş.
  
  
  Oldu sıkıcı bir yolculuk ve kısa bir süre onu içeri girdi, çıkardı ayakkabılarını ve yorgun bir iç çekişle birlikte bench press yatak. Ama ben uyuyamadım. Onu düşündüm, olaylar hakkında en son iki gün.
  
  
  Geçti iki gün sonra cinayet komárom ikiz Rico Corelli - ego yardımcısı. Kesinlikle hiçbir şey oldu iki gün sonra benim karşılaşma ile Barry Парсоном ve Elena Morales. Ama onu destekledi bağlantı Митчем Kelly ve Hawk geldi birkaç mesaj:
  
  
  Bir ŞEY
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  : Bize ne zaman başka şartlar altında çalışmayın ile doğrudan iletişim Rico Corelli. Anlaşma AXE onunla aynı kalır. Herhangi bir iz nifak adına bir ego. Bekleyin, bir bildirim almazsınız üzerinden ondan Tina Bergson.
  
  
  POZİSYON: Bizim bilgi gösterir Moscato değil şu anda Malaga veya Torremolinos. Tekrar yapmayın, çalışmayın onu izleyin. Onu daha yakından.
  
  
  POZİSYON: Karşılaşma Sol y Nieve hala geliştirme aşamasında.
  
  
  POZİSYON: İstenen bilgileri Barry Парсоне eksik. E-5 açıklamaz, var mı böyle bir adam. Açıkçası, adı, takma ad; mı6, büyük olasılıkla, ortaya ego kimlik tamamlanıncaya kadar ego mevcut misyonu. Üzgünüm, ama biz hiçbir onay, bize tekzip ego ya da ego rolleri bu düzeni.
  
  
  POZİSYON: Moscato kiralık katil, yıllar çalışmış mafya. O da zararlı darbeler özgürlük.
  
  
  YAZI: Elena Morales - onun hakkında çok az şey bilinmektedir. Ben nah hiçbir kayıt önceki katılımı ile casusluk, karşı istihbarat ya da gizli bir iş için İspanya'da hükümet için. Ancak, o-ebilmek var olmak değil ispanyol bayan ve французкой veya итальянкой. Netleşen bir şey yok.
  
  
  POZİSYON: Onay varlığı Moscato Meksika'da bir zaman sniper saldırdı size Ensenada. Buna ek olarak, orada ne bir kayıt yaptı Avrupa'ya seyahat sizinle aynı anda olmasa da, üzerinden Иберию.
  
  
  Bu oldu Şahin.
  
  
  İkinci sabah, daha sonra, bir cinayet, bir dublör Rico Corelli aradılar kahvaltı ile Хуаной.
  
  
  «Kelly,» dedi bir ses. «Tina aldı bildirim Roma Burun. Sana bugün gidip Sol y Nieve».
  
  
  "Doğru."
  
  
  «Bakma ego. Kadar bekle, ilk gece. Gece yarısı git makine dairesi teleferik ve встретись orada ego ile temas. Kişi adı - Arturo. O toplantı düzenleyecek aranızda Roman Burun var ne zaman randevu ile Хуаной. Ama ilk iki toplantı için gitmek gerekir bir ».
  
  
  "Anladım."
  
  
  «Ses ve tüm, dedi Kelly. "İyi şanslar."
  
  
  "Bekle. Tina?"
  
  
  "Katılmak."
  
  
  "Ne zaman duvar gelmesinde bir çare?"
  
  
  «Bir şey söylüyor. Hernandez henüz serbest ee söylemedin, ne zaman bırakmalı».
  
  
  "Hakkında bir şey Парсоне?"
  
  
  «Negatif».
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  «Aynı şekilde».
  
  
  "Siz gerçekten çok çalışıyorsun, değil mi?"
  
  
  "Ah, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Yaklaşık dört saat bir gün onu yuvarlandı yatak ve koymak kayak pantolon, gömlek ve kazak.
  
  
  Kayakçı hala yamaçlarında. Onu görebiliyordu erkek kırmızı ceket, kız, yeşil ceketler, şeklin her iki cinsel bir ceket, спускавшихся ve sokaklar en alt kattan. Olarak mimmo makine dairesi en alt yamaç, teleferik, onu gördüm bir başlangıç, ikinci bir yamaç, yükselen bu Боррегилас büyük çevrilmesinden kadar başında en yüksek seviyesine indirilir - Велета.
  
  
  Teleferik hala çalıştı, yükselen ve düşen, aynı anda sürüş ve henüz başka bir yükselen, dolu, спускающимися boş. Ona düşünceli düşünceli baktı makine dairesi.
  
  
  Rico Corelli. Eğer onun sadece biliyordu o aslında delle görünüyor. Otel, küçük - olabilir yerinizi almak için lobide, ve onunla tanışmak olmadan tüm bu saçma pelerin ve hançer, çok sevdim Şahin ve ego çıkmaktadır.
  
  
  Hala. Bir insan zaten öldürüldü. Rico Corelli oldu büyük adam, hareketler yapmasıydı tehlikeli bir görevi. Güvenlik önemli olmuştur.
  
  
  Onu, kapıyı çaldı oda Хуаны.
  
  
  "Evet?"
  
  
  «Hadi aşağı Juan».
  
  
  Çıktık, birlikte karı koca gibi, - ben çalışıyorum evli bir çift olan uzun угасли ışıklar, seks ve aşk. Bekar koca ve bakir bir kadın.
  
  
  * * *
  
  
  Hava soğuktu, ama canlandırıcı. Kar oldu sizin için kayak, sadece hafif bir toz tabakası doğru yerlerde. Hiçbir fırtına değil tahmin. Ama ben hissettim, bu gece kar olabilir.
  
  
  Biz böyle bir oyun için odin çevresinde en son masa Prado emer ve sıcak çikolata ile konyak. Grup dört kişi indi yamaçları, припарковала kayak ve baton duvar kenarında bir lokanta aramaya başladım, sandalye ve sandalye.
  
  
  Onlar almanca konuşurlardı. Onu biraz almanca biliyorum, bu yüzden onlara teklif yarısını bizim sandalye. Onlar bir göz Juan ve aceleyle kabul etti. Parti oldu ve dört kişi. Bir oldu kırk, ve o, tabii ki, grup lideri olmuştur; diğer üç, muhtemelen altında otuz. Lider konuşulan almanca, ama aslında delle oldu швейцарцем. Diğer üçü karışık - dane ve iki alman.
  
  
  Onlar gözyaşı göz Хуаны, ve hatta daha sonra nasıl köşe bucak sizi arıyor gençler, kendilerine getirilen dört buharda bardağı çikolata.
  
  
  «Herr Bruno Хауптли, dedi koca adam, elini uzatarak sıkmak için elimi.
  
  
  «George Peabody. Etrafında Birleşik Devletleri».
  
  
  «Ah, evet! Tabii ki. O bildiği şey amerikan aksanı da alman».
  
  
  «Affedersiniz,» diye alay etti ben. «Bu, Juan, benim kadınım».
  
  
  "Böyle bir şanslı adam!" diye bağırdı Bruno Хауптли dönerek ashabına ve açıklayan alman, o benimle evli.
  
  
  «Evet, Evet», dedi ikisi, almanların bakarak Kahramanını. Dane batırılmış çikolata.
  
  
  "Siz, insanlar, yarın kayak?" diye sordu herr Хауптли.
  
  
  Juan başını salladı. «Biz niyetinde».
  
  
  "Ah! Yarın onu ben değil, yamaçlarda, ama, belki, ertesi gün veya kısa bir zaman
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  t! »Herr Хауптли heyecanla kendini tokatladı uyluk.« Neden biz yapmak düet - ben demek trio », - dedi o, hatırlama beni.
  
  
  Juan parladı. "Bu çok hoşuma giderdi!"
  
  
  "Bay Peabody?"
  
  
  "Ah, bu aşk, bu aşk!"
  
  
  Herkes güldü, çünkü belli oldu ki hoşuma gitmeyecek.
  
  
  Konuşma devam etti. Хауптли aniden yakaladı Juan elini, çaldığım onun sandalye ve bended yerine onunla birlikte onların üzerinde kayaklar ve sopalarla. Onlar derinleştirdi bazı teknik tartışmalar bir kale, bir varmış bir kayak. Juan haşlanmış ve шипела.
  
  
  «Herr Хауптли, - dedi ona almanca bir etrafında genç insanlar. "O bir işadamı, geveze?"
  
  
  Alman yanımda klasik голубоглазым ve sarışın olmasıydı. «Evet! Herr Хауптли - bir etrafında en başarılı iş adamları gerçek profesyoneller bir pazar» dedi. «Üzerinde nen büyük bir sorumluluk».
  
  
  "O tatilde?" Onu sordu.
  
  
  «Bir hafta sonra, Paris'te yapılacak büyük bir toplantı. Şimdi herr Гауптли rahatlatıcı, zevk, güneş ışığı, kar ve...»
  
  
  Pause.
  
  
  Almanlar güldü, ve oldukça melankolik dane çırptı elini masaya.
  
  
  "Kızlar!"
  
  
  Kahkaha.
  
  
  Bu bana bir şey hatırlattı, tek bu eski komik alman operası, onu gördüm geç oyun - eski filmler 1930. Bir şey bu sanırım oldukça doğru değildir. Ama ben çözemedim.
  
  
  * * *
  
  
  Restoran düzenlenmiştir, gibi tipik yemekhane beldesinde, bir uzun bir masa odanın ortasında tarzı sehpa ve küçük sehpalar duvarlar boyunca bulunmaktadır.
  
  
  Bizim grup - Juan ve onun katıldı герру Хауптли ve ego arkadaşlar vardı, samimi bir toplantı. Sayın Хауптли devam etti sürekli dedikodu olur тевтонскую gevezelik yapan bir anda ошеломляла ve ошеломляла tüm. Hatta onlar, kim fark etmedi almanca veya ingilizce görünüyordu tamamen загипнотизированными ego karizma.
  
  
  Onu acele etmeyin, uzun bir sürücü sırasında yemek ve dikkatle baktı diğer ziyaretçiler girebilir.
  
  
  Özlemi, Roma Burun çalıştı ayırt işbu Rico Corelli denize kişilerin etrafında beni. Gibiydi bir özellik yok.
  
  
  Oldu on bir otuz, daha önce bile bilinen zaman. Geldi brendi, ve o köy yudumlarken ego. Ne zaman herr Хауптли durakladı ruhu, onu, döndü Juan ve dedi ki: «Ben çıkıyorum temiz hava almak için yatmadan önce. Geliyor musun, tatlım?»
  
  
  O sakin bir şekilde bana gülümsedi. «Hayır, tatlım. Özür dilemek için. Çok soğuk. Sakın geç kalma».
  
  
  Onu, gülümsedi ve bitmiş brendi.
  
  
  «Herr Хауптли, gerçek bir zevk oldu. Yarın görüşürüz ya da hiç - gerçekten mi?»
  
  
  «Evet,» dedi herr Хауптли, onun yüzü kızardı şarap, brendi ve uyarma yeme. "Auf weidersehen".
  
  
  Onu bir kenara itti sandalye, eğildi, iki almanlara ve датчанину ve gitti kalabalık bir restoran.
  
  
  Sokak çok soğuktu. Hava soğuk olmuştu. Onu dışarı baş, ve sonra yukarı geldi, bizim oda, ve kendime bir kulaklık ve çorap. Onu da giydim hırkamı kontrol ederek kargo наплечной kılıf ve emin bir bıçak bağlı benim ayak bileği.
  
  
  Onu ulaştı, üst dolambaçlı yollar olaysız. Uzak koruma binalar bana soğuk oldu, daha onu hissettim onlarla gelincik gibi geldi, Sierra Nevada. Hafif ustalıklı elbiselerimi kadar ben hissettim yarı çıplak.
  
  
  Makine dairesinde değildi dünya. Dağın da yoktu bize bir ses. Onu, omuzlarının üzerinden geriye baktı. Sarı ışınları dünya etrafında otel odaları ve pencere etrafında çıkan Prado yarattığı, altın desen beyaz kar.
  
  
  Bina nereye yerleşti makinesi telesiyeje oldu çevrilidir kar. Onu görebiliyordu ana giriş, önü vadiye. Kapı makine dairesi kapalıydı ama kilitli değildi. Onun sap döndü ve onu itti. Bina içinde çok koyu olmasına rağmen, yansıma, yıldız, kar getirdi biraz barış. Şaşırtıcı, ne kadar parlak oldu, gökyüzünde, bazen, bile, gece derin.
  
  
  Onu görebiliyordu arkasında bir tekerlek kadar ters, nerede teleferik yarım daire gelişeceğini ters yönde. Orta karın yarım daire idi teleferiği, продержавшаяся onlara gelincik kadar sabah başlamadı tekniği.
  
  
  Onun çoktan gittiğini ileri gitmek, ne zaman gördüm, birisi geçer mimmo teleferik. Kim bu bize oldu, ne zaman girdi onu, ya da o binanın içinde, herhangi bir girdi ile başka bir giriş. Onu düşündüm, ne olmalı, beni bekliyordu. O zaman, tabii ki, benim olacak ilgili kişi.
  
  
  Arturo.
  
  
  Onu yakaladı ve bir parça çekti, ego, ve, напрягшись, ileriye taşındı, ağzını açarak için fısıltı «Arturo».
  
  
  Ona söylememiştim.
  
  
  Başka birisi yaptı!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  Ses gibiydi açıklamıştır nedeniyle teleferik. Onu kaldırdı ve bir parça yaptım ego siluet var. O gelsin, Arturo, o, Arturo. Ve çünkü onun oldu neden Arturo, onu, biliyordu bu adam hala hema-kim bulmaya çalışır Arturo benden önce birisi benim yanımda.
  
  
  "Evet?" diye sordu bir ses, diğer yarısı büyük bir makine dairesi.
  
  
  Anında çaldı yüksek sesle
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  yankı atış - bir rapor ileri geri sallandı, bu küçük oda gibi bir vuruş yüz davul. Flaş turuncu bir alev ortaya çıktı ve anında kayboldu. Onu çığlık duydum, sol tarafta.
  
  
  Onu hemen çömeldi ve atış şekli arkasında durun.
  
  
  Birisi küfür ispanyolca. Benim sol ses duyuldu düşen vücut ve inilti. Onu vurdu çalışırken, bir kez daha görmek bir insan için teleferik. Gelemedi bize bir kısmında ego.
  
  
  Kapı tekrar açıldı ve onun bilgisi şekli; kaçış yaptı. Onu vurdu, bir kez daha doğru bir ses bir gün koştu, sonra karanlığın içinden bir yere.
  
  
  Orada kimse yoktu.
  
  
  Bir kapı oldu - başlangıç ikinci giriş makine dairesi. Onu açtı ve dışarı baktı. Kimseyi görmedi. Onu hızla dışarı çıktı ve baktı ve bir kar yamaç aşağı. Bize odin. Hiç kimse.
  
  
  Dönen bina, onu duydum, birisi boğuluyor ve хрипит bulmuş çocuk ve stahl dizlerinin üzerine beton zemin üzerinde. Onu hiç yapamadım ego görebilirsiniz.
  
  
  "Arturo?" Onu sordu.
  
  
  "Evet." O ürperdi.
  
  
  "Beni karşılamak için bir adam onu görmeye geldim?"
  
  
  «Tepe Велеты - Picacho de Велета. On iki saat. Yarın akşam».
  
  
  «İyi,» fısıldadı ben. Onu eğildi. Onu duydum ego darlığı, kesik kesik nefes. Daha sonra, önce onu başardı başka bir şey söylemek, onu duydum, tanıdık bir gurgling gıcırtısı, bir çok benzer bebek çıngırak, ama aslında delle değil çıngırak.
  
  
  Başka bir şey.
  
  
  Yaşam bedeni terk.
  
  
  Arturo ölmüştü.
  
  
  Onu hızla ayağa kalktı ve dışarı çıktı üzerinden, makine dairesi, yuvarlak çıplak kaya ile kol ve bitmiş bir rakam çıkana kadar ulaştı Prado Льано ve koştu otel.
  
  
  Onu, baktım sadece bir kez gördüm, ne makine dairesinde yanması kutsal ve içinde dolaşıp karanlık bir şekil.
  
  
  Çekim oldukça yüksek sesle uyarmak için bütün polisi Tuz-ve-Ньев. Sivil görevli vardı.
  
  
  Şok, onu merdivenlerden yukarı yürüdü ve geçti lobi, yoldan çıkarak sola dön, alışveriş, çalışırken soluklanmak sağlam bir yudum konyak.
  
  
  Bu yardımcı oldu.
  
  
  Bir kaç.
  
  
  Ama çok değil.
  
  
  8
  
  
  Soluk uyarma, bir artmış zirveye hemen sonra çekim Arturo ve daha sonra cinayet, tamamen sessizdi yarım saat boyunca. Sivil görevli, дислоцированная kayak, hallettim cesedinde ve başında uzun, sıkıcı bir süreç sorgulama ziyaretçi ve görevlileri var.
  
  
  Ona değil, imrenilen bir polis işi. Oldu, yorucu, nankör ve özellikle uygunsuz bir iş gibi heights yılın bu zamanı. Onlar iyi insanlardı.
  
  
  Ben şanslıydım. Hiçbir şey açtı ıh bana.
  
  
  Konyak bana bir kaç anı. Ben gözlerini benden alamadı lobi otel izlerken, tüm girdi ve çıktı. Ona biri olsaydı benzer bir adam onu buldu çöp villa, plaja doğrudan erişim, bir adam, nasıl ben bir sonuca vardım, vardı bir Sivrisinek.
  
  
  Nihayet onu ayağa kalktı, geçti hall ve baktı Prado Llano. Görünüyordu, şimdi yurt dışında kimse yok.
  
  
  Onu geçti, giriş holü ve merdivenleri tırmandı başlangıç, ikinci katında, nerede kaldı bizim oda. Takarak, anahtar, kapı, duydum onu kahkaha yan odada. Kahkaha Хуаны.
  
  
  Gülümseyerek, onu itti ve kapı dahil брылев. Yani, o katıldı guerra Гауптли odama. En azından o komik görünüyordu, hatta kendi хамской тевтонской bir şekilde. Tek tesellim, tek, bu, dışa dönük, insan biraz gizli kırışıklık.
  
  
  Ona yaklaştı, ve bir gün derse ona kulak.
  
  
  Kıkırdayarak. Eğlenceli uçtu ve nah gibi kabarcıklar etrafında bir kadeh şampanya ile. Sayın Хауптли daha iyi olması için çöp, fazla oturma, düşündüm onu tembel. Ona güvenmiyordu bu matematik.
  
  
  «Lütfen, dedi Juan. "Ve oraya buz, lütfen, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Onun uzaklaşmış, bir gün kaşlarını.
  
  
  Barry Parson?
  
  
  O zaman onu duyabiliyordu ego ses, boğuk ama oldukça tanınabilir - hatasız tanınan ingiliz aksanı, soluk eğlenceli ve soluk uyarılma.
  
  
  "Aslında, Tatlım. Bir bardak viski, gider!"
  
  
  Son kez biz gördük Парсона Malaga. Ertesi gün, daha sonra cinayet çift Rico Corelli o ve Elena bana katılmanızı ve Juan dolaşmak için bir alışveriş ve yemek. Biz gittik onlarla yemek öncesi check-Tuz-ve-Ньев. Ama söylemedik kimseye çevrelerindeki, nereye gidiyoruz, çünkü daha önce bilmiyordum sabah erken. Nasıl Parson bilinen, nerede biz? Ve neden peşimizde? Bulundu mu o da ne Sivrisinek de bizi kovalıyor? Bu mümkün. Sivrisinek oldu burada ben şüpheli öldürdü Arturo. En azından, bu en belirgin yeteneği.
  
  
  Ama neden Parson değil, orada durdurmak için Sivrisinek, eğer onu izledi? Ve neden...?
  
  
  Düşünce Комаре durdurdu beni. Onu hızlı bir şekilde zihinsel olarak yeniden yorumlandı ve karıştırılan kartları tamamen yeni bir dağıtım. O zaman anladım ki bu mümkün, o Barry Parson olabilir değil daha masum bir ingiliz subay, E-5, o iddia etti.
  
  
  Bu nedenle:
  
  
  Villaya nerede saklandığını Sivrisinek Torremolinos, bana katılır tart.
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  yardımcı emu hitap ego önceki akşam.
  
  
  Onu buldum odasında bir adam, onu kapmak için çalıştı, ama bana kesildi. Adam kaçtı. Başka bir kişi olarak kendinizi Barry Parson, yatak odasına girdi olduğunu belirterek, gizli ingiliz ajanı, sonra sivrisinek.
  
  
  Varsayalım, Parson hiç bir ajan oldu. Varsayalım ki, bir adam çöp oldu sadece John Doe. Varsayalım, Sivrisinek reklamını oraya John Doe ardından kesintiye izin beni yanlış Москиту yok. Sonra varsayalım emu ikna etmeyi başardı beni, Sivrisinek kayboldu.
  
  
  O zaman o Komárom! Barry Parson! Ve o sadece benim peşimden Tuz-ve-Ньев, benim peşimden makine dairesine, öldürdü, Arturo, muhtemelen, düşündüren, Arturo oldu bana, ve kaçtı. Şimdi o çöp Хуаной umuduyla, ego götürecek gerçekten Rico Corelli!
  
  
  Onu kaplı soğuk sonra.
  
  
  Onun alelacele telefona gitti. Her bir oda paketi. Onu aldı, ve koltuk hemen cevap değil cekti aramaları çok derin gece.
  
  
  «Bayan Peabody, lütfen.»
  
  
  Bir süre sonra onu duydum telefon yan odada.
  
  
  "Merhaba?" Oldu Juan.
  
  
  «Konuştuk, bize bir kelime. Bu Nick. Onu duymak, orada Парсона. Düşünün ki, bu yanlış».
  
  
  «Çok üzgünüm. Onu, inanıyorum sana...»
  
  
  «İşte ego var. Onu görürüm Corelli yarın gece, gece yarısı. Велета. Kişi öldü. Tut Парсона bütün gece orada, eğer yapabilirsen. O olabilir bu insan öldüren çift Corelli».
  
  
  «Sen bana müdahale ediyorsunuz, lütfen, ihtiyacım yok bu koyun».
  
  
  «Konuşmak yok, emu şey. İşte ego nedeniyle. Eğer sen bunu biliyorsun ve istediğin itaat etmek, de ki:« kaba olmak istemem, ama sana yardım edemem. Sonra telefonu kapat ».
  
  
  «Kaba olmak istemem, ama sana yardım edemem».
  
  
  Onu kapattı. Onun sesini duydum Парсона etrafında diğer iki ucu bulunmaktadır.
  
  
  "Kim olduğunu, Juan?"
  
  
  «Yanlış numara. Bir çeşit sarhoş ingiliz».
  
  
  Papaz güldü. "Eminim o amerikalı değil?"
  
  
  «Aynı vurgu, senin gibi», - geri çekilmiş kapalı Juan.
  
  
  İyi bir kız! O serin oldu gibi toz.
  
  
  Onu kontrol toka, kendi luger gibi giyinmiş bir kazak yüksek yaka ve ceket. Onu tekrar gidiyordu bar. Onun bu düşünce. Ve onu kalmak istiyorum bu odada iki ucu geceler. Belki onun olabilir ödemek için bir barmen için izin verdi gitmeme hall yakınında bulunmaktadır.
  
  
  Onu kapattım kutsal ve sessizce dışarı çıktı.
  
  
  Bar aynı oldu, nasıl bir ego bıraktı. Onu огляделась. Neredeyse hepsi çoktan uyudu.
  
  
  Onu denedim sandalye. "Herkes nerede?"
  
  
  «Disko», - sürpriz клера. "Bodrum."
  
  
  «Ben duyamıyorum gürültü».
  
  
  «O звуконепроницаем, Sektörü».
  
  
  Onu silkti ve merdivenlerden aşağı gitti, olan, yapan, gibi, diye, yol, alt düzeyde bir otel nerede düzenlendiği alan sağlamak için.
  
  
  Üç gün veli bir merdiven aşağıda, ve tek derdi: DİSCOTHÈQUE.
  
  
  Onu yaklaştı bahru sağ ve sipariş bir içki. Barmen gibi giyinmiş, flamenko dansçısı, uzun bıyıkları, çevre, kafatasında, hızlı hazırlanan bir içecek.
  
  
  Şimdi ona izin gözlerime dikkatle dolaşmak için ziyaretçi diskolar. Onun bunu fark etmedi yerler: belki başka bir yerde Sivrisinek saklanıp sonra öldürme, eğer gerçekten Sivrisinek değildi Barry Парсоном.
  
  
  Ama ben onu görmedim, adam ilk defa gördüm yatak odasında villalar Mevcuttur.
  
  
  Onun için gidiyordu oturup, görünce tanıdık.
  
  
  Oturdu uzak bir köşesinde, tek başına, altında sarkan bir parçası tasarımlar, taklit, büyük düz taş. Bir etrafında bu parlak anları sergey vurdu ee açıkça yüzüne, o kırpıştırdı ve yüzünü çevirdi.
  
  
  Açıkçası, bu oldu Elena Morales.
  
  
  Neydi onun rolü bu шараде? Biliyordu, o, neden Barry Parson geldi Sol y Nieve? O bunun bir parçası? Ya o sadece masum bir tanık, bir parçası vitrinler, hangi Parson düzenlenmiş korumak için kendi parçası mı?
  
  
  Ya da onu yanıldım Парсона?
  
  
  Onu, ona yaklaştı, aniden ortaya çıkan ve karanlık onun üzerinde ve geniş gülümsüyor.
  
  
  «Merhaba Selma».
  
  
  "George! Ne hoş bir sürpriz!"
  
  
  "Ne zaman geldin?"
  
  
  «Ah, Barry, ve buraya yaklaşık on bir. Biz de bir duş aldı, переоделись ve gitti samimi bir çorba, ama, tabii ki, bu yemek için zaman. Ve biz karımı gördüm. O dedi, ne yedik gitti ". Gözleri ışıltı. «Dava».
  
  
  "Ama ses birisin!"
  
  
  «Peki, biz buraya indik, üçümüz. Burada başka bir büyüleyici bir adam. Alman. Barry vardı yukarı çıkmak için ne sökmeye bagaj ile. O döndü, yaklaşık yarım saat. gitmek. Sonra dans ettik ve ... "
  
  
  "Ne kadar alman kaldı?"
  
  
  Elena gülümsedi. "Bu dediğimiz çapraz sorgulama, George?"
  
  
  Onu güldü. "Tabii ki, hayır. Sonra ne oldu nasıl Barry ile geri döndü bagaj?"
  
  
  «Alman gitti, dediğim gibi, ve daha sonra yaklaşık on iki otuz Barry söyledi götürecek Kahramanını onun odasına. Juan yorgunum. O bana dedi ki burada bekleyin». O öfkeyle kaşlarını çattı. "Ben hala buradayım."
  
  
  Onun içki sipariş.
  
  
  "Ne olur, eğer Barry ararsa size?" Onu sordu, g
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  hatırlamak ne ben ona Kahramanını.
  
  
  O sırıttı. «Ben yatıyorum biridir.»
  
  
  "Net olabilir."
  
  
  Gözleri üzerinde duruldu yüzüme. "Sen bana bir şey hakkında konuşmak?"
  
  
  «Belki».
  
  
  «Tamam,» dedi, torna ve bana ellerini koyarak bana kalça. «Oy ben sana söyleyeyim. Neden sana değil bir şişe almak ve yükselmek için değil odama? Bekleyeceğiz Barry geri gelmeyecek, oraya».
  
  
  Onu aldı, bir şişe konyak, ve biz birlikte bir merdiven tırmandı. Elena biraz ткала, ama iyi tuttu alkol.
  
  
  Ih oda üçüncü katta. Elena buldun etrafında çanta anahtar ve bana hizmet edecek. Onu, kapıyı açtı ve içeri aldı onu. O emmiş kutsal ve kapattı bize kapıyı.
  
  
  Buldu bir kaç kağıt bardak, onu açtı, bir şişe konyak dökülür ve içmeye başladı, yatağın kenarında oturan.
  
  
  «Karınız çok güzel, dedi Elena.
  
  
  Ona başını salladı.
  
  
  "Var aile sorunları?"
  
  
  «Daha fazla, herkesten daha».
  
  
  «Ama görünüşe göre senin gene severim diğer erkekler».
  
  
  "Barry Gibi?"
  
  
  "Evet."
  
  
  "Barry - kocan?" Onu sordu.
  
  
  O başını salladı. «Biz gibi». Gülümsedi.
  
  
  "Ne kadar biliyorsun ego?"
  
  
  "Ah. Belki bir ay."
  
  
  "Nerede tanıştın ego?"
  
  
  O kadın şilteyi kaldırdı kaş. «Malaga».
  
  
  "Daha Barry para kazanıyor?"
  
  
  O güldü. «Sevişiyor».
  
  
  "Hayır. Yani, ego meselesi?"
  
  
  «Ben karışmam işlerine erkekler».
  
  
  Ona başını salladı. Tabii ki. O yapmaz. O ispanyol bayan. İspanyol gribi salgınında olana da «başka bir hayat» kocamı asla.
  
  
  «Ve sen,» dedi bir gülümseme ile. "Ne yapıyorsun?"
  
  
  «Ben bir fotoğrafçıyım» dedim, hatırlamaya çalışıyorum, ne var kapağında daha sonra bir anlık tam bir amnezi. «Satıyorum»çevrimiçi.
  
  
  "Ah." Elena dikkatle bana baktı. «Biliyor musun, onu hiç görmedim seni, fotoğraf makinesi».
  
  
  «Biz tatil», - inanılır gibi değil dedim.
  
  
  «Evet, bu aslında ve ingilizler için», - sessizce mırıldandı o da.
  
  
  "Barry de hiç çalışmıyor mu?"
  
  
  O başını salladı. «O diyor temsilcisidir İngiltere'de bir şirket. Satış temsilcisi».
  
  
  Bu yeni. Açıkçası, bu bir efsane vardı Парсона. Onu öğrenmeye karar verdim hakkında bir nen daha fazla.
  
  
  "Ne satar?"
  
  
  «Ben gerçekten bilmiyorum. Onu sormayın».
  
  
  "O zaman bir şey yazılır İngiltere ile?"
  
  
  «Ben öyle düşünmüyorum. Onu hiç görmedim, o bir mektup yazdı. Ama o çok telefonla aradığında».
  
  
  "Ah."
  
  
  «Var galiba sekreteri. O her zaman onunla konuşur».
  
  
  "Ben görüyorum." Onun kaşlarını çattı. "Nerede o?"
  
  
  "Bilmiyorum. O telefonda, ve ben bilmiyorum nereye arıyor, çünkü yok bir odada başlar. Ya o arıyor, emu, onu vermek zorunda emu telefon ve bekler için onu bıraktı oda."
  
  
  Ona başını salladı. «Sen, ispanyol hatunun, harika,» dedim. «Amerikalı dediğini duymadın var bir gün. Ya surveilled ego». «Ama için değil, kulak misafiri, gerek özel bir disiplin».
  
  
  O başını salladı. Sonra da gülümsedi. "Benim için çok fazla."
  
  
  "Dinliyor musunuz?"
  
  
  "Ben yapıyorum."
  
  
  Onu, güldü. "İyi bir kız".
  
  
  «Ancak, o asla hakkında konuşuyor-posta бизнесявляется. O her zaman insanlar hakkında diyor. İnsanları anlamıyorum. Dediği ıh« o, ya kendisi, ya bir erkek, ya da kadın ».
  
  
  Ajan bu anlamda büyük yok, iyi sohbet.
  
  
  "Hiç konuştu ego sekreteri?"
  
  
  «Evet. Onun için yapılan nah küçük bir vurgu için, diye düşündü, ben bir aptal». Bana gülümsedi ani bir flaş, mizah, benzer pixies.
  
  
  Onu sıktı onun uyluk. «Hiç aptal Elena».
  
  
  «Ama o bulur beni aptal.»
  
  
  "KİM?"
  
  
  «Chris. Kadın, hangi ile konuşurken Barry».
  
  
  "Biliyor musun, ee başka bir isim?"
  
  
  Elena başını salladı.
  
  
  "O, onunla konuştu kadar ego biliyordu?" - sordum, değil mi, anlamadan, nereye gidiyoruz, sadece, devam, düzenli bir şekilde bilgi toplamak.
  
  
  «Ah, evet. O zaman onunla ilgili. Aradı междугородним odalarına yerleşmek için bazı etrafında kendi iş del».
  
  
  "İngiltere'de?"
  
  
  «Oh, hayır, her zaman değil. Bazen Fransa'da».
  
  
  "Emin oldu Fransa?"
  
  
  O kaşlarını çattı. «Sanırım, evet. Onu her zaman büyük bir dikkatle dinliyorum, George. Ben her zaman uygun bir fırsat. Neden bu kadar meraklısın?»
  
  
  «Ben Barry». Ona gülümsedi. «Ben sadece merak ediyorum, hangi ülkede iş, o salonda».
  
  
  «Ben de Barry».
  
  
  «Biliyor musun gece, biz Barry ile eve döndü villa ile Хуаной?»
  
  
  "Evet."
  
  
  "Neredeydi o gün?"
  
  
  «O bütün gün evde. Ben düşünüyorum».
  
  
  Yani, o ateş Corelli - o Sivrisinek ya da bazı bilinmeyen şirket. Barry değildi Москитом şansın yok.
  
  
  "Ve o konuşurken Chris o gün?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  «Bir kız. Sekreter».
  
  
  «Ah. Hayır. Onu öyle düşünmüyorum. Kaldı villa. Biz plaja gitti».
  
  
  "Deniz? Kış?"
  
  
  «Biz oturmuş kum güneş». O kıkırdadı. "Bu çok eğlenceliydi."
  
  
  «Peki ya ertesi gün? Aramalar İngiltere'ye?»
  
  
  "Hayır. Hiçbir şey o gün".
  
  
  "Daha sonra?"
  
  
  «Eh, sanırım, o arar bu sabah. Biliyor musun, bugün erken».
  
  
  Kız "Chris?"
  
  
  «Aziz. Çok güzel bir kız. Çok etkili. Bende gol var onu bir fotoğraf. Biliyor musun? Bir masada oturan bu ofiste. Çok resmi».
  
  
  Ona başını salladı.
  
  
  «Onu görüyorum telefonda. Onu, gördüğüm o ile konuşan Barry. Düşünüyor ekipman, bana, ona, hey, sevmiyor». Elena gösterdi dişlerini.
  
  
  "O seni bilir ve Barry?"
  
  
  «Ah, tabii ki. Biz Christine...»
  
  
  onu ulaştı
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  ve yakaladı ee elini. Onu neredeyse döken hey, bir içki. "Nedir?" O geçti bir vurgu.
  
  
  «Christina? Dediğin Chris».
  
  
  "Bu aynı adı. Bir şey değil, değil mi?"
  
  
  Bir şey değil. Bir şey çok doğruydu. Şimdi her şey rayına oturdu. Chris oldu Christina. Christina oldu Christina. Christina, kesmiş ortada eksik olan ön parçası oldu Tina.
  
  
  Elena derin bir nefes çekti. "Nereye?"
  
  
  Onu, başını salladı. "Ne verdi size bu fikri?"
  
  
  «Aklını zaten gitti başka bir yere».
  
  
  Onu, elini uzattı ve onu aldı. «Yok artık. Bak. Konyak yok. Bir fikrin var mı?»
  
  
  «Ben bunu düşünüyorum,» dedi Elena, высвобождаясь etrafında ellerimi. «Giyiyorum daha rahat bir şeyler».
  
  
  Ayağa kalktı ve banyoya gitti.
  
  
  Ne zaman o çıktı, o neredeyse bize bir şey hissetmedim rahat.
  
  
  Ve bana oldukça rahat.
  
  
  Dokuz
  
  
  Sabah onu hemen kahvaltı edip, ne zaman, Juan girdi çorba otel ve yanıma geldi. O sadece bir duş aldım ve gülümsüyordu.
  
  
  «Günaydın, bayan Peabody,» dedim, приподнявшись ve bir yay gibi davranarak bel.
  
  
  «Günaydın, bay Peabody», - kuru dedi.
  
  
  O oturdu.
  
  
  «Sinirli görünüyorsun», - fark ettim ben, намазывая tereyağı kruvasan. "Taşlar senin çöp?"
  
  
  O огляделась olduğundan emin olmak için, kimse dinlemiyor. Şu anda yemek vardı sadece altı diğer ziyaretçi.
  
  
  "Ben değiştirmemiş ego orada bütün gece, sadece senin için!" bana saldırdı altında nefesimi.
  
  
  «Teşekkür ederim,» dedim. "Ben sevdim".
  
  
  O öfkeyle kızardı. "Şimdi tüm bunlar ne hakkında?"
  
  
  «Dedim sana. Onu bile hala emin değilim Barry Parson - tüm kime o kendini çağırır».
  
  
  O огляделась. Garson üzerinde görülüyordu bize. Bir gülümseme ile o emretti, ve garson uzaklaştı. O bana döndü. «Ben de», - diye itiraf etti.
  
  
  Onu, baktı yukarı. "Oh?"
  
  
  «Sen dedi, o olabilir bu insan öldüren çift Corelli».
  
  
  «Onu beru geri. O bunu yapmaz. Mazereti var».
  
  
  «Ama öyle görünüyor, çok bilir, mafya».
  
  
  Onu silkti. «O iddia, o bir ajan. Ve ingiliz askeri istihbarat çalışıyor, denemek için, ortadan kaldırmak наркосеть mafya».
  
  
  «Ben tüm bu biliyorum. Ama öyle görünüyor ki olası değildir».
  
  
  «Acaba», diye düşündüm. Bende hep aynı düşünce.
  
  
  "Neredeydin bütün gece?" - aniden diye sordu.
  
  
  Garson getirdi hey tepsi kontinental kahvaltı ve dumanı tüten kahve.
  
  
  «Kaldı başka».
  
  
  Bir kaş приподнялась, ne zaman açtı, rulo ve намазала ego yağı. "Oh?"
  
  
  "Bayan Parson".
  
  
  «Eğer bayan Parson», - sırıttı o da. «Ben düşündüm, istersen takılmaları nah diskoda».
  
  
  "Ben de öyle yaptım."
  
  
  "Ne güzel delle oldu bir kişi öldürüldü?"
  
  
  Onu огляделась. «Sivrisinek izledi beni makine dairesine ve onu öldürdü. Ancak onu, bilinen bir buluşma yeri. Bugün gece yarısı onu karşılamak Corelli».
  
  
  "Gerçekten de seni burada daha iyi bu yüzden akıcı bir şekilde konuşmak?"
  
  
  "Böcek pot?" Onu, güldü. «Ben bundan şüpheliyim. Ama söyleme odamda hiç bir şey gizli tutmak istiyorum. Onu, eminim bu şey dinleniyor. Bence, yani bana saldıran potansiyel katil Corelli. Juan, Parson dedi hakkında bir şey Corelli? "
  
  
  "Corelli?" O başını salladı. "Hayır, neden?"
  
  
  «Ben düşünüyorum, o bilir Tina Bergson».
  
  
  Juan durdu. "Sen-ebilmek var olmak emin misiniz?"
  
  
  "Aslında delle, hayır." Onu, arkasına yaslandı. "Neden?"
  
  
  «O, biliyorsunuz, italyanca konuşan. Çok iyi».
  
  
  "Bir daha burada Tina Bergson?"
  
  
  «Hiç bir şey. Onu düşündüm Corelli».
  
  
  «Sizce Parson italyan ve bilir Corelli?»
  
  
  Juan başını salladı. «Bize ne hakkında sanmıyorum. O sadece dedi, o beni şaşırttı, ne zaman teslim ile italyan bir ifade».
  
  
  "Ne yazıyor?"
  
  
  O kızardı. «Hatırlamıyorum».
  
  
  "Ama biliyor musunuz, ne oldu italyan?"
  
  
  «O da bunu kabul etti. O da çok havalı».
  
  
  "Ve kazara mı oldu?"
  
  
  "Bile çok." Juan baktı onun plaka. Aniden oldu, top ve doğru. Onu gülümseyerek rağmen içten güldü. Bir şey istemeden ortasında sevişmek, onu biliyordu. Ve o yaptı, iyi zengin, italyan bir ifade. İlginç. Çok ilginç.
  
  
  "O kayak yapıyor?" Onu sordu.
  
  
  "Bilmiyorum. Yani, onu bilmek gerekir?"
  
  
  «Ben sadece düşündüm. Biz gidelim bugün yamaçlarında, Juan. Onu görünmelidir kapağında. Ve bana daha iyi yapmak için birden fazla fotoğraf». «Tamam. Onu yorgun tüm bu будуарной çalışma».
  
  
  «Bence sen çok iyi karakterinden bahsediyorum bu» dikkatsiz dedim, etrafa onu. «Aslında delle, onu hiç görmedim sen öyle baktı... hakkında, memnun, eğer sen yakaladın, ne demek istediğimi».
  
  
  O çok kızmıştı. "Ben alırım seni ..."
  
  
  «Şimdi, şimdi», - uyardı, devlet onu sindirerek geri kalanını kahve con leche.
  
  
  "Sen biner misin kayak?"
  
  
  «Ben odama çıkıp ilk önce buradan».
  
  
  O başını salladı. «Ben hazır olacağım dokuz otuz».
  
  
  «O zaman dokuz otuz. Gidelim üstüne. Велета. Oyun mu oynuyorsun?»
  
  
  "Tabii ki!" Onun çene yukarı çıkardı. O bana meydan okuyabilirdi. Onu daha iyi hissettim. Hala mücadele anlamını ve eşitlik. İyi bir kız.
  
  
  * * *
  
  
  Çıkardık bizim ekipman Prado Llano ve bu oyunu bir teleferik yapmak için ilk yarış kadar Borreguilas.
  
  
  Bu büyüleyici günde, güneş gökyüzünde yüksek bir esinti getirdi biraz nem.
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  re. «Bu gece kar yağacak», diye düşündüm. Onu hatırladım, önceki akşam hissettim kar kokusu havada. Şimdi bu durumda, ona buna emindim.
  
  
  Teleferiği takılıyormuş ve tutun, ve biz oturdu, tırmanma yukarı ve yukarı tepe, Sierra Nevada. Oradan görülen tüm. Giderek daha soğuk ve daha soğuk - hızlı. Onu, döndü ve baktı, ve o aynı şeyi bakmak için dünyanın sonu. Büyük bir mesafe önümde bulunan tüm uçak Granada rağmen, orada oldu biraz pus, yeterli bastırmak için tam bir panoramik görünüm üzerinde tüm.
  
  
  Biz atladılar ile teleferiğe kadar görevli onu tuttu ve gitti, kapı kapı sokak. Burada çok yüksek, hava, seyrek, soğuk окутывал bizi her taraftan ve nüfuz deri kıyafet üzerinden.
  
  
  Biz sessizce yaklaştı, top, kar pisti. Oldu çöl ülke - tamamen kaplı слюдяным kayrak taşı ve kar - hiçbir yerde bizi ağaçların, bize çalılıkları. Sadece kar, kayalar ve bulutlu. Onu sessizce-taktım kendi австрийцам olarak izledim Juan mücadele ile kanadalılar.
  
  
  Durduk orada birkaç dakika bakarak, eğim, ve sonra onu çıkardı noktaları ile kapaklar, üzerine çekti, şapkasını kulakları ve el salladı hey.
  
  
  "Önce sen!"
  
  
  O başını salladı, kendini ileri itti, bükerek, diz, ve hareket etmeye başladı dik siteye ilk çıkışlar.
  
  
  Onu izledi, rahatlatıcı ve zevk gevrek kar kenarlarında, kayak. Biz en iyi hava koşullarında.
  
  
  Bir gün geçiyor, ve o getirdi, birkaç sandviç getirdi için ıh inanılmaz bir değer. Biz ıh yedim bana bir arkadaş arkadaş bize kelimeler. Biz sadece нежились, güneşin yerini yalnızlık ve güzellik bir dağ yamacında.
  
  
  Biz bitmiş sandviç ve yolumuza devam ettik.
  
  
  Bu güzel bir yarış.
  
  
  Harika.
  
  
  Yapılmış olan küçük iniş ve Боррегиласа, biz bütün gün oturdu lobide alışverişi hikayeleri, Barry Парсоном ve Elena Morales kadar çatırdadı yangın, turistler geldi ve gitti. Biz-ebil görmek bir alt parça için - Боррегиласа kadar Prado Llano - pencere, ve zaman geçirdim, yorumlama şekli farklı kayakçı.
  
  
  Nihayet ben de gittim özel bir duş almak. Akşam oldu, mütevazı, sıradan bir sürü yemek, ve on bir otuz başladı biraz gergin. O anda biz hala oturdu ve içti.
  
  
  Onun özür diledi, yukarı çıktım, odama baktım, kendi luger ve saç tokası. Sonra onu досталь, göster arazi ve etkili bir yol anıtı Велета, bir onu gördüm, o sabah tepesinden kayak pistleri. Ona o zaman dedi, devlet yol etrafında Granada Мотрил, Costa del Sol пролегала samimi yılında beton yapı.
  
  
  Yol Prado Llano gerektiren normal karayolu yaklaşık üç mil mesafede ve Prado müzesi. Onu kaydetti rotanızı kuzeye doğru yol çatal, ve daha sonra güney-doğu bu Велете karayolu üzerinde. Onu koymak göster bir an için anahtarları aldı kiralık «Reno» ve indi salonu.
  
  
  Yemek odasında onu gördüm Juan hala oturuyor Elena ile. İlginç, nereye gitti Parson. Ben orada duruyordum, onu izledim, pencere, cephe, otelin park «Reno». Birden çok şekil hareket Prado, muhtemelen bir barda Eski. Aynı zamanda etrafında oldu herr Гауптли.
  
  
  Onu adım attı yoluyla devlet bir gün size de karanlığa açık, ve o beni gördü, el sallıyorum el:
  
  
  "Unutma, biz hiç hallederiz забегом!
  
  
  «Ben olsam tercih ederdim bu gün ışığında», - dedi ona göre alman.
  
  
  O yüksek sesle güldü ve içeri girdi lobiye.
  
  
  Onu bir gün batımı reno. Yamaçları soğuk bir rüzgar esti. Arabada soğuktu, ama rahat. Motor ısı hızlı, ısı, ego.
  
  
  Gittim hafif kar. Sopa erken oldu, ama o düştü buzlu karlı noktalar zaten anayol üzerinde. Kenarında kaldırım birikmesine başladı sürüklenir.
  
  
  «Reno» gürledi gibi, memnun kuş. Onu bindi, yavaş yavaş ve dikkatle takip parlak bir beyaz çizgi, yol ortasında. Çift şerit yol vardı dar bir şerit için geçen iki makine. Onu izledim, otobüs ve araba zor geçiyor mimmo başka bir başka yolculuk sırasında ve Granada hatırlatarak bana üçüncü bir fil ile антилопой, отказывающейся işbirliği.
  
  
  Onu bir araya geldi, iki makine seyahat bir kenara Prado Llano, sonra yolda ana yola, nereye saptı için takip etmek dönmeler ve geri çevirmek doğru Велеты. Kar yoğun. O geçti ışınları dünya ve moda önümde bir perde. Onu zar zor görebiliyordu karayolu, ve olsa da, bu daha geniş bir erişim yolu, bu için tasarlanmıştır sollama veya трюкового hareket herhangi bir yere.
  
  
  Renault kolayca gidiyordum dolambaçlı bir yol, ama ben gördüm, ne kar başladı biraz sarılmak kaldırım. Bazen onu hiç göremedim, kenar karayolu.
  
  
  Tepeye tırmandı çelik
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  şimdi onu vermek zorunda Renault tüm benzin. Onu geçti alt vitese ve yavaş ve dikkatli bir şekilde yola aracılığıyla увеличивающуюся yüzey kar.
  
  
  Nihayet onu gördüm yazıyı: ВЕЛЕТА. Ve tanıdık bir toprak yol сворачивала ana yoldan yukarı doğru bir arkadaş beton anıt kayanın üstüne.
  
  
  Onu dürttü Renault toprak yol ve döndü taşların üzerinde ve buz kadar ulaştı pürüzsüz burada, açıkçası kulesi'nin ... ... patlaması olayı etrafında katı bir taş. Makine görülebilir.
  
  
  Benim izle vizyonda beş dakika ilk. Merak ediyorum, ne oldu Rico Corelli. Sonra aklıma geldi başka bir düşünce: karar değil mi Corelli değil, toplantılar, zaman tanındı, Arturo öldü mü? Gerçekten de Corelli şimdi saklanıyor bir yerde bir kayanın beklerken onu, çıkıp açık yere vurmak için beni?
  
  
  Onu kapalı kontak, Renault ve öldü. Donmuş slush her yerde lastik izleri vardı, ama onlar hiçbir şey ifade. Onu ürperdi. Burada yalnız olduğu yer tenha dağlarda. Sadece Corelli ve - ve o kadar düzenlenmiştir. Beni öldürmek için ölüm, Arturo? Ölümü Basiglio di Ванесси?
  
  
  Onu yavaşça kapattım ışıkları. Bir süre onu oturdu, kadar ağırlığında bir çözüm. Sonra onu bir gün batımı hırkamı çıkardı «luger». Bölmesinin gösterge paneli üzerinde bir cep el feneri, bir onu, genellikle taşımak, onu çıkardı ego etmiştir.
  
  
  Sonra onu, kapıyı açtı «Reno». Rüzgar çarptı beni korkutucu etkisi. Onu придвинул hırkamı yalıyor kendini ve ayağa kalktı var «reno», kapanış, kapı gümbürtüyle. Onu yaptım ışını el feneri gece ve görebiliyordu sadece kar, кружащийся bana хлеставший her yöne bir tepe üzerinde, nereye rüzgar esiyordu tüm noktaları pusula.
  
  
  Anıt громоздился orada, karanlık ve sessiz, ve yürüdü ego bulana kadar mavi Lazim, вытащенную ve arkadan görünüm. Onu hiç bir fikrim yoktu, ego şoförü ikna ego kırmaya buz ve buz slush, ama o orada duruyordu. Onu dokundu kaput. Hala sıcak.
  
  
  Arka tarafında bir anıt vardı bir yığın, inşaat malzemeleri, anlaması için ilk ustaları, завершившими anıtı. Onun orada durup bir «sim kartın» çalışırken, gizlemek, rüzgar, ve orada onu duydum, ani bir gürültü sayesinde kendinizi.
  
  
  Onun iyi tuttu «Luger» el ve yüz çevirdi isteyenler için otel, nereden geliyormuş ses. Ne zaman tatlı suların, yırtılma sesi, ve saçılma ego her yöne, o emin değildi, bakmak mı onu yüz yüze hareketi ile ya da değil.
  
  
  Sonra onu duydum shaggy.
  
  
  Onu tuttu bir luger tadına var elinde, прицелившись ve hazır sıkmak.
  
  
  «Ve, Peabody», - dedi bir ses, sanki üzerinden bir eşarp.
  
  
  Onu fark ettim bunu.
  
  
  Ama girdiğinde spot ışık el feneri, nefsinin ' de tanındı.
  
  
  Oldu Barry Parson.
  
  
  Ama şimdi olmadı ingiliz aksanı. Konuştu belirsiz bir tür konuşma, bana inanmak bu noktaya kadar, o, sonunda, bir oynadı rolü ingiliz gizli ajan.
  
  
  Kim o?
  
  
  O öne çıktı çünkü yığınları, inşaat malzemeleri ve elini uzattı sıkmak için benim.
  
  
  Onu dondurdu.
  
  
  «Rahatla, "dedi," Barry Parson. «Her şey yolunda. Onu Corelli. Rico Corelli».
  
  
  10
  
  
  Kar uzun süre çember etrafında bizi, ve çevresinde hiç kimse bizi kıpırdadı. Giderek daha soğuk ve daha soğuk.
  
  
  "Tamam mı?" dedi, eğildim yalamaya çalışırken görmek yüzümü.
  
  
  Onu her ihtimale karşı çakal «luger» altında ветровкой. "Nasıl emin olabilirim?" Onu sordum ego. «Önce sen bana ne diyorsun, sen ne Barry Parson, şimdi diyorsun ki sen Rico Corelli».
  
  
  O güldü. «Gidiyoruz. Bu açık olmalı! Aferin=) kim olabilir burada, buna Rico Corelli?»
  
  
  «Herkes burada olabilir ki, cevap vermek için bir tirbuşon. Herkes biliyordu randevu».
  
  
  «Kim, buna Rico Corelli ve öldürülen çocuk?» diye sordu.
  
  
  «Sivrisinek. O biliyor».
  
  
  "Sence ben Sivrisinek?" - gülerek sordu Papaz.
  
  
  «O tek kişi kim olduğunu bilmek Corelli rastlamak beni burada.»
  
  
  «Mantıklı ol! Onun değil bir Sivrisinek!»
  
  
  «Sen öyle diyorsun, ama ben onu bilmiyorum.»
  
  
  «Eğer ona oldu Komárom, ne onun burada ne yapıyor?»
  
  
  «Bulmaya çalışıyorum Corelli ve öldürmek ego».
  
  
  «Ama onu Corelli».
  
  
  O altına döndü sıradan bir komedi. Onu uysalca başını salladı. «Hoşgörülü, sen Corelli. Bana çok soğuk. Hadi oturalım ve arabama konuşalım».
  
  
  O gülümsedi. "Tamam." Onu geçirdi ego öncesinde «Reno».
  
  
  «İyi bir küçük bir iş», - dedi.
  
  
  «Mükemmel, "dedi," ben. «Kiraladığınızda, sen-ebilmek almak en iyi».
  
  
  Ona açmıştı kapıyı doğru anahtarla girdi, sonra elini uzattı ve açtı emu yolcu kapısını. O girdi içeri ve kapıyı kapattı. Makine качнуло. İçinde hala sıcaktı.
  
  
  «Bana anlatmak Basiglio di Ванесси» dedi sonra bir an sessizlik. Değiştirilmesi«. Yakalamaya çalışıyorlardı beni, birkaç ay içinde».
  
  
  "Onlar?"
  
  
  «Birisi etrafında üst birimleri mafya,» dedi Papaz. Onu hiçbir şey tutamadı; Onu hala düşünüyordum nen, nasıl Barry Парсоне,
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  gibi Rico Corelli.
  
  
  "Ama bunu nereden biliyorsunuz?"
  
  
  «Ben orada da arkadaşlarım var. Üstüne. Capo Capo otel için atıldı ve zincir. O otel için, tamamen».
  
  
  "Ego adı ne?"
  
  
  O gülümsedi. «Unut gitsin. Sadece bana güven».
  
  
  «Tamam. Yani, Capo Capo otel için gittin».
  
  
  «Bu beni öldürebilir. Anlatmaya çalıştım ben zaten iki kez. Bir kez Korsika. Bir kez Napoli. Onu orada teslim».
  
  
  «Napoli? Ses nereden Sivrisinek».
  
  
  O dikkatle bana baktı. "Sen yardım istemiyor".
  
  
  "Ben söyledim."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "Hiçbir şey."
  
  
  «Ne zaman başladı ikinci darbe başarısız oldu...»
  
  
  "O senin villada Korsika?"
  
  
  O, kaşlarını çattı. "Evet." Bekliyordu. Sonra: «ne Zaman o başarısız, onu bırakmaya karar verdim iş. İşte o zaman onu ve geldi, insanlar».
  
  
  Ona başını salladı. «Ben bu konuda her şeyi biliyorum». Yok. Ama dinlemek ego hikaye işe yaramaz oldu. Yoktu bir çözüm bulmak, doğru veya yalan.
  
  
  «Tamam. Ne zaman gittik, limana yat, onu aldı Ванесси».
  
  
  "Almak için bir yer?"
  
  
  «Evet. Biz önce Valencia, boşuz, porto günü ve onun kıyısında kaldı, ne zaman gitti».
  
  
  "Lysistrata seyir sensiz?"
  
  
  «Tamamen fantastik. Ванесси oynadı Rico Corelli».
  
  
  «Ve onlar indi, Málaga, Ванесси hala çalıyordu Corelli?»
  
  
  "Evet." O durakladı. «Kullanarak Tina Bergson».
  
  
  "Ванесси oldu Malaga?"
  
  
  «Hayır. Kaldı yat. Düşündük, çok daha iyi olacak. O zaman olmayacak hatalar. Yani, durumda, eğer birisi öğrenirse ego».
  
  
  "Herkes Malaga sizi tanımlamak için?"
  
  
  «Bize tek bir şans» güldü Parson.
  
  
  "Sonra?"
  
  
  «Sonra temas Tina, ve o geldi ve sizinle tanışmak».
  
  
  "Doğru."
  
  
  «Sanırım birileri seçti size sonra takip sizin kadar yat koymak tüplü ve vurmak».
  
  
  "KİM?"
  
  
  «Moscato, tabii ki. Başka kim? Biliyor ekipman bana. Ve o olmalı, bir göz ile yat o zaman girdi. O sadece zaman hesaplanan iken yanında bir gemi için sizi meşgul».
  
  
  "Neden Moscato tanıyamadım seni?"
  
  
  «O bilir, yat, hakkında Tignes sizinle randevu, insanlar...»
  
  
  «Tamam. Ama o gerçekten tanıyamadım seni».
  
  
  "Doğru."
  
  
  «Ve o bir darbe vurdu ve yaraladı Tina».
  
  
  "Tanrı'ya şükür, onu öldürdü!"
  
  
  Onu izledi. O uzandı ve bir anda досталь bir paket amerikan sigarası. O da yaktı bir salladı maç. Geçen sefer o досталь ispanyol bir sigara. Ama sonra, tabii ki, o oynadı, ingiliz gizli ajan Barry Парсона. O rakipsiz aktör ve biliyordu, ne kadar etkili ve doğru sahne.
  
  
  "O iyi mi?" Onu sordu.
  
  
  "Demek olduğunu söylüyorlar etrafında kliniği?"
  
  
  "Evet." Biliyordu.
  
  
  «O geliyor».
  
  
  "O zaman size katılmak mümkün olacak?"
  
  
  O tereddüt etti. "Yakında."
  
  
  "Sonra da toplantılar ile benim ortak?"
  
  
  "Doğru." O gülümsedi. «Dinle, Tina - bölüm önerileriniz. Bunu biliyorsun, değil mi?»
  
  
  «Evet, dedim. «Ama önce biz karşılamak ve daha sonra detayları konuşalım».
  
  
  O başını salladı. «Bu ne şimdi»değerine sahip.
  
  
  «Bir garip».
  
  
  "Ne?" Duman yükseldi, önce ego yüz. Ön cama «Renault» onu görebiliyordu yansıma ego kişilerin, o uzun bir şarj edin bir sigara.
  
  
  "Nasıl girdiniz sonra Sivrisinek Torremolinos?"
  
  
  O güldü. "Çok güzel, değil mi?"
  
  
  "Çok düzgün." Onu durakladı. "Çok dikkatli."
  
  
  Ego gözleri çizik var benim. "Ne diyorsun?"
  
  
  «Ben değil, ben tamamen katılıyorum, senin tarihin, Corelli. Giriyorsun bir anlaşma, ben soğuduktan sonra Sivrisinek ve sonra oynuyorsun Barry Парсона, gizli ajan. Ne verir?»
  
  
  «Geri dönelim», - ciddi, dedi Papaz. «Bak. Onu biliyordum peşinde Москитом. Anlaştık mı?»
  
  
  Ona başını salladı. «Sen-ebil tahmin etmek, bu konuda, tabii ki. Ama neden genel olarak, Malaga? Yani, Rico Corelli. Saklandınız Valencia. Neden gitmek Malaga sergilemek için kendinizi boşuna?»
  
  
  «Sigorta», yavaş yavaş dedi.
  
  
  "Sigorta nedir?"
  
  
  «Ben güvenlik andan itibaren, sol, yat, Valencia. Anlıyor musunuz?»
  
  
  Ona başını salladı.
  
  
  «Tamam. Savchenko oldu bir yatta, henüz o dakika, ne zaman olmuştur, vurmak« Москитом ». Yine aslında?»
  
  
  Onu düşündüm. «Tamam. Varsayalım, bu anda olmak zorunda Sol y Nieve».
  
  
  «Bu ne dedim Tin».
  
  
  «Ben de öyle düşünmüştüm. Demek istediğim, neden gelenler Malaga oldu? Bu benim tirbuşon».
  
  
  «Onun bu otel hakkında öğrenmek sana daha fazla.» Omuzlarını silkti. «Demek istediğim, o benim hayat doludur, güzel bir küçük tabut. Onun için gidiyorum Amerika'ya. Sen ve o kız, orada ne var, benim bekçileri. Değil mi?»
  
  
  "Doğru."
  
  
  "Bu yüzden bu otel her yıl nasıl daha iyi olacaksın.
  
  
  İzledi uzun bir sessizlik. Onu ona baktı soğuk. O bana baktı, o kadar soğuk.
  
  
  "- Beni nereden aldı?" Onu sordu.
  
  
  O içini çekti. «Tamam. Bak. Sen bir av. Onu biliyordu, ne yapacaksın bulmak Moscato. Aslında?»
  
  
  "Sanırım".
  
  
  «Ben sadece bekledim, bulana kadar seni».
  
  
  "Tanıdığınız beni daha önce?"
  
  
  «Ah, tabii ki. Onu izledim, nereye gitti Tina».
  
  
  «Sonra sen beni takip etti ve Хуаной o gece?»
  
  
  "Tabii tabii."
  
  
  «Villa».
  
  
  «Aslında. Zaman sen vurmak o bir fahişe tu yürütmektedir seks üçlü ile Moscato, diğeri geniş - biliyordum biz delle. Onu sadece bir sapık».
  
  
  "Ama neden
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  sen прорываешься ile o yolu geri zaman, ben Moscato ölmüştü? "
  
  
  Ego gözleri ile bir araya geldi benim. "Hepimiz hata yaparız, değil mi?"
  
  
  Onu silkti. «Tamam. Ama neden o zaman kapak hikayesi?»
  
  
  «Caz Barry Парсона? Onu sadece fırçaladı toz raf», - dedi o, düşen ingiliz aksanı Barry Парсона. «Sanki bir şey yapmak zorunda şu anda. Ne yapacağım, buyur söyle:« Peki ses ve onu, eski Rico Corelli! Şimdi bu çok mantıklı değil, değil mi? »
  
  
  Onu güldü. «Şimdiye kadar bana gelincik gibi değil bu çift ve üç katına. Sen-ebil hemen ile temas kurmak Хуаной. Eğer yattım onunla, orada, ve bir kez daha burada. Neden sadece yok ol hey bilgi ve sormak onu-e doğru kontrol dışarı bu? "
  
  
  O прикусил sigara ve ön camdan dışarı baktı. Kar yağıyordu, ama şimdi daha zayıf. Onun gözlerini kaldırdı ve gördü yansıması bizim iki kişi kasvetli bir gece.
  
  
  Ego gözleri bana baktı.
  
  
  «Ben hiç güvenmiyorum yatak odasında,» dedi, kaşlarını. «Demek istediğim, hatta benim kendi. Bu bir yerde onu kiraladı Torremolinos. Nereden biliyorum Moscato kaydetmemiş beni filmi daha önce takip ettim seni ona? Sonunda, diye düşündü, beni öldürdü yat. Ama, belki Bu bir tuzak. Aslında? Belki orada Moscato, belki de Moscato her zaman düşündüm ekipman bana ve beni bekliyordu. Nereden biliyor olabilir? "
  
  
  Onu orada oturdu.
  
  
  «Ve bu tarihi. Onu hiçbir şeye güvenmiyorum. Böyle bir şey yok. Bence her odaya bir hata var. Bana üzerinden geçmek zorunda gelecekteki bir toplantı olduğu için orijinal planın bir parçası. Ben sevmiyorum sapma ilk planlama, çünkü bu yapraklar çok fazla irade sahibi bir durum. Çünkü biz zaten biliyorduk birbirimizi, sadece oynanan güzel ve devam etti o andan itibaren. Çok üzgünüm, bu idik duygusu düzeni ".
  
  
  Mantıklı.
  
  
  "Şimdi ne olacak?" Onu sordu.
  
  
  «Biz bir toplantı düzenlenmiş ve benim aramda bir kız,» dedi Papaz tekrar bir iş. «Teslim mikrofilm».
  
  
  "Nerede?"
  
  
  «Peki, sen bilirsin, ben düşünmek için çalışıyor. Bu hakkı herhangi bir sayı. Ve ben sevmiyorum takılmak insanlarla Prado Llano. Bakın, peki, kar pisti?»
  
  
  Onu düşündüm. «Orada çok ıssız, tamam bazen. Kar da yok, böcek». Onu güldü şaşkın bakıyor, ne kadar doğrudur.
  
  
  «Cehenneme kar. Sen ateş insan için paris ile teleskopik lens». O ürperdi. «Bu hoşuma gitmedi».
  
  
  «Ama hiç kimse bilmiyor, sen Corelli...»
  
  
  «Kim dedi? Buna ek olarak, başka bir kötü anı. Eğer Moscato hala var, ve onun, kendine gü, venen, o sonra nasıl Arturo aldım ego - o sizi takip edecektir ve sizin ev, gerçekten?»
  
  
  "Ey Juan?"
  
  
  «Tabii ki! Bu yüzden ben onu görmek her yerde göze çarpan ve aynı zamanda korunmaktadır».
  
  
  Onu silkti. «Bu zor bir jbeil doldurmak için».
  
  
  «Yok mu? Peki ya bir etrafında bu teleferiklere? Ne olursanız olun, tek bir etraflarında, bir izole, yalnız ve güvende!»
  
  
  Onu düşünmemiştim. «Gondola? Onu anlıyorum, ne demek. Hop nah onunla yukarı çıkın birlikte. Siz orada kilitli teleferik ile, size sunmak, sizin kontrollü bir ortamda ve hiç kimse akıllıca. tüm film? "
  
  
  "Doğru."
  
  
  Onu oturdu ve düşündü. «Ama birileri hala ateş ile yamaç».
  
  
  «Oy nerede girersin, ihtiyar, dedi, Papaz, dönen ingiliz üniversitesi. - Sen otur, kayaklar üzerinde durmak istasyonu Боррегилас ve koru bizi, ne zaman biz biz».
  
  
  Onu düşünmemiştim. Seviyorum. Daha onu düşünmedim, daha çok severdim.
  
  
  «Ben alacağım, bunu alacağım» dedim.
  
  
  "Ne kadar zaman?"
  
  
  Ona şöyle dedi: "Yarın on sabah?"
  
  
  "Aslında," dedi Papaz. «Ben uzakta Хуаны. Ben istemiyorum, herhangi bir komplikasyon olduğunda çok yaklaştık sonuca bir anlaşma».
  
  
  «İyi şanslar,» dedim.
  
  
  Durdu karda ayarlanması hırkamı. Onun gibi hissettim, soğuk хлестает açık bir kapı olsa kar hemen hemen tamamen indi.
  
  
  «Başla,» dedi Papaz. «Ben sana geleceğim aşağı».
  
  
  Ona başını salladı.
  
  
  Çarptı önümde bir kapı ve aceleyle anıtın etrafında, nerede ve soluk görünüm.
  
  
  * * *
  
  
  Renault çalıştırıyorum herhangi bir sorun olmadan. Verdi emu biraz ısınmak, sonra bekledi görene kadar Lazim, görünen köşeden anıt, ee farlar, eğik inen doğaçlama bir yol. Sonra gitti, süzüldü kısa yolda yol, otoban. Ona el salladı Парсону dikiz aynası.
  
  
  Onu gördüm «Lazim» yürütmektedir takip etmiş beni, onu ışıklar çaktı düşen kar.
  
  
  Katlanmış ve dönüşler oldukça keskin, talep sürekli frenleme ve vites küçültme aktarımı. Onu başladı zevk karayolunda zaman hissettim ilk промокшую fren sistemi.
  
  
  Onun soyundan vadi etrafında siyah mika, cavallino rampante yukarı, nerede yol yerle bir oldu şeklinde bir V-şekilli bir hendek. Sonunda onu gördü, kaldırım gibi hızlı, keskin bir sinyal lambası sağ.
  
  
  Orta göbek arsa onun başladı, fren ve kaymayı hissettim. Onu düşündüm tökezledi yer buzlu yolda ve tekrar denedim. Ama bu hiç de donmuş bir yer.
  
  
  Onu tekrar tıkladım zorbalık almak için bazı çekiş geçerken düşük bir şanzıman, ama
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  Zulüm gibiydi, vermedi hiçbir güç tekerlekler.
  
  
  Ona umutsuzca çekmedim vites kolu, ama şimdi onu sürdü, çok hızlı bir şekilde katılmak için, ve böylece alt vitese geçmek.
  
  
  Onun geri adım attı cinsiyet, ne zaman yolda bir önyargı, ama hızı çok yüksek oldu. Neyse ki, eğimi çok iyi. Onu yaptım işaretçiler. Ama hemen onun karşı karşıya hızlı bir sola bir dönüş, ters yön, ve tekrar tıkladım zorbalık, umut karayolunda verecek bana debriyaj burada. Ama ben bir şey hissetmedim, ayrıca ıslak verimsizlik.
  
  
  Bir şey.
  
  
  Onu çok döndü tekerlek döndü. Yol выпрямилась, ama aşağı gitti, ne zaman otoban geçti uzun pürüzsüz traverse transpacific yüksek kayalık bir yamaç. Zam sonunda onu gördüm dik işaretçiler önce büyük bir uyarı işareti karayolu üzerinde olacaktır.
  
  
  Onu tekrar tıkladım zorbalık, ama hiçbir yanıt aldı. Onu zorlasa vites kolu, ama yapamadım azaltmak ego kadar geriledi. Onu başladı çarkı ileri geri almaya çalışırken sürtünme tip kar küreme, hızını azaltmak için Renault için elinden düşürmek lanet şeyi düşük bir transfer.
  
  
  Başarısız.
  
  
  Onu gördüm arkamda ışıklar Парсона, ve merak ediyorum, izlerken arkamda S ve kırar kafasını benim açıklanamaz kötü sürüş.
  
  
  Onun çift мигнул ışık gibi bir tür yardım için sinyal.
  
  
  Eğri tüm yaklaştı ve yaklaştı ve onu tamamen kontrol edemedi hızı Renault. Onu düşünüyordum geçmek için üzerinden bir iç drenaj hendek, ama karar için bir şans ekseni kırmak ve gözyaşı jant için çok büyük risk. Ayrıca, onun olabilirdi paramparça düz hakkında сланцевую kumsal yürütmektedir çıkarken, etrafında bir hendek, ne zaman direksiyon вырастало etrafında sırtıma.
  
  
  Lastik завизжали, onu çevirdi tekerleği sola çok hızlı bir şekilde döndürmek. Onun çarptı yükselen kıyı sağımda. «Reno» taşınacağı ile kaldırım ve başlı açıkça dış kenarına doğru yol olduğu, yaklaşık bir metre uçurum, насыпанной altında tepesi beyaz renkli ahşap çit, тянущемся yaklaşık yirmi metre.
  
  
  Onu vurmak bir yana, korkuluk, kopardı bir şey ampul «Reno» ve sonra dörtnala geri höyük. Ama onu çok çekti ve tekrar astarlı makine.
  
  
  Önümde bir yol tuttu, hızlı bir şekilde iner. Herhangi bir yarda beni onu gördüm karayolunda, büyük ölçüde поворачивающую düz bir ahşap çit koruyan bir işaretçiler, ve çok büyük bir işaretçi açmadan önce.
  
  
  Onu hiç yapamam bu işaretçiler.
  
  
  Onu duydum yılında kendi kulak gürleyen bir motor ve hızlı bir şekilde döndü.
  
  
  Oldu Parson.
  
  
  O vurdu «sim kartın» mimmo beni ve bir ateş karayolunda önünde.
  
  
  Merak ettim, terzi, al, yapmak için çalışır. Onun tarihi sesleniyorum, emu, ama stahl.
  
  
  O kesti beni açık önümde ve onu neredeyse çığlık attı ve o artık bir yol ya da beni vurdu.
  
  
  Onu tekrar denedim vites kolu, umutsuz git altında bir çentik oldu, ama işe yaramaz.
  
  
  Parson oldu açıldı önümde. Neredeyse gözleri kapalı bekleyen bir kaza.
  
  
  Olmadı.
  
  
  Aniden benim ön tampon dövülerek ve arka бамперу Парсона. Onu gördüm, kırmızı stoplar Simca Парсона uyarısı bir kere yanıp sönerse, o zaman гасли, bir гасли tekrar гасли.
  
  
  Onun için bağırıyordum kendime.
  
  
  Bu eski bir numara oldu - durdurmak сбежавшую makinesi, притормозив makine önce onu yavaşlatmak için makine arkasında.
  
  
  Onun iyi tuttu direksiyon, çünkü biliyordu ki, bir taş yanlış yerde karayolu üzerinde sıfırlar Renault ile tampon Simca, beni atar, sola veya sağa, sonra neden onu et, kayıyor ile замедляющейся makine ve Git, ya uçurum, ya da uçurumun kenarına havaya.
  
  
  Zorbalık Парсона devam yanıp sönen ve yanıp sönen ve zaman geldik dönüş, o beni durdurdu. Onu dahil vites ve celle arabaya, titreyerek.
  
  
  Kapı açıldı ve Parson üzerinden dışarı çıktı sim kartın. Döndü benim makinenin yan tarafında ve etrafında giderdim kar.
  
  
  Benim ışıklar yandı açık, aydınlatma arkasını Simca ve gösteren Парсона duran, orada geceler.
  
  
  «Ben sormayacağım ne oldu», yavaş yavaş dedi Papaz. «Kim vurmuş senin Reno».
  
  
  Ona başını salladı. «Yardım için teşekkür ederim. Bu iyi bir numara».
  
  
  Barda durduk Esqui Prado önce ben onu götürdüm arabayı garaja. Vardı üç люмумбы ve bir fincan kahve, ve hala hissettim o kadar iyi değil.
  
  
  11
  
  
  Onun odasına geri döndü sonra kısa kalmak barre Esquí ile Парсоном. Rum ve çikolata лумумбе biraz yardımcı oldu bana sakin, ama onu hala titriyordu, ne zaman yapıştırılan anahtar kapıyı ve içeri girdi.
  
  
  Dahil ederek, kutsal, onu duydum hışırtı başka bir geç, sonra kapıyı bağlayan kapı açıldı ve Juan idi orada, yaygın gözlerim açık. Görünüyordu, o sadece uyandım derin bir tonoz.
  
  
  "Onunla tanıştınız mı?"
  
  
  «Evet,» dedim. Onu hızlı bir şekilde yaklaştı masası ve orada bir not defteri. Onu hızlı bir şekilde karalanmış üzerinde nen «dinleme» ve gösterdi hey.
  
  
  O başını salladı, ne olduğunu anladım.
  
  
  "Bu nasıl oldu
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  gitmek? » diye sordu bana.
  
  
  «Bir şey hakkında rapor. Beni görmek zorunda ego tekrar». Ona yazmakla meşgul olduğunu not defteri'nde açın. «Siz mutlaka o'nun huzuruna varacaksınız yarın on saat bir gondol. Ayrıntıları daha sonra».
  
  
  O başını salladı.
  
  
  «Şimdi yatmaya gidiyorum, biraz dinleneyim».
  
  
  «İyi,» dedi.
  
  
  Onu işaret etti kapıyı salonu olduğunu bildirerek, yakında tanışacağım onunla açık.
  
  
  «İyi geceler, George,» dedi ve geri döndü odasına.
  
  
  Onun elbiselerini çıkardı, üstümü değiştirdim ve temiz çıktı koridora. Juan oturdum ve sigara içtim bir sigara.
  
  
  «Emin odalarında dinler?» diye sordu.
  
  
  «Olumlu».
  
  
  "Sen ile bir araya geldi Corelli?"
  
  
  «Evet. Bildiğimiz gibi, ego Barry Parson».
  
  
  O okudu bana. «Ben hemen tahmin ettim bu konuda.»
  
  
  "Ben de yaptım."
  
  
  "Sen-ebilmek var olmak emin misiniz?"
  
  
  «Ben tamamen emin olmak? Ama o sizi selamlıyor teleferik, nerede, terzi, al, alacağınız malzemeler»
  
  
  "Bu nedir?"
  
  
  «Ben halledebilirim», - emin dedi.
  
  
  «Tamam. Onun seni korurum ile kayak pistlerine. Corelli böyle istiyor».
  
  
  «Ama, Sivrisinek hakkında bilgi verebilir toplantıda aranızda?»
  
  
  «O, her zaman takip».
  
  
  «Ben çalışacağım, göz kulak».
  
  
  «Endişeye gerek yok. Onu halledeceğim. Sadece tanıyın Corelli ve öğrenin diye şaka üzerimizde ya da hayır».
  
  
  O bana baktı. "Neden o verdi bilgileri daha önce?"
  
  
  «İstediğini söyledi, emin olmak».
  
  
  Omuzlarını silkti. «Bence mantıklı».
  
  
  «Otur ve onunla teleferikle aşağı gel ve kayak yer Боррегилас. Onu buluşuruz barda aşağıda ne zaman bitecek. Sonra biz acele edelim aşağı kontrol etmek için onu kalan şeyler».
  
  
  "Malaga?"
  
  
  «Granada. Var AX orada verici».
  
  
  "Tamam."
  
  
  Onu odaya döndü ve bench press uyku.
  
  
  * * *
  
  
  Şimdi onu görebiliyordu boyunca kayalık bir sırt. Güneş kutsal oldu saf beyaz. Karlı kutsal, rab kör, ama ben kullanılan filtre gözlük Zeiss 60x.
  
  
  Teleferik hareket yukarı ve ben belirgin bir şey göremedim sarı kazak Хуаны. İçinde sadece o ve Parson. Gondol genellikle везла dört, ve o biliyordu Парсону vermek zorunda kaldım, bir ipucu bulunduğunuz yerdeki personele özel bir gezi, ama ben endişeli değil. Vardı bu para.
  
  
  Onu tekrar haddelenmiş alana gözlük, ve burada onu gördüm ego.
  
  
  * * *
  
  
  O yalan karın granit çıkıntıya arasında yaklaşık yarım Боррегилас ve Prado Llano. Giymişti gri bir elbise, o yüzden tam olarak сливался ile слюдой ve granit kayrak taşı. Ama onu görebiliyordu, yine de o bir adam gördüm, o, elinde uzun bir tüfek uçurum boyunca. Bu tüfeğe bağlı görme.
  
  
  Ben kime tipi tüfek puan.
  
  
  O yalan çok sessiz ve bekledi. Ve o baktı gondol ile Хуаной ve Парсоном. O öğrendim, onlar ego alıyorlar? Nasıl bilebilir?
  
  
  Parson? Oldu mu Parson yedek? Kim o kişi Kahramanını? Gibi bilgiler yine sızdırıldı? Bizim oda hiç kimse anlattı kelimeler. Hiç kimse beni ve Парсона bilmiyordum zaman ve yer.
  
  
  Ve yine bir katil yatıyordu bekliyorum.
  
  
  Moscato? Bu mümkün.
  
  
  Onun gevşemiş hırkamı ve досталь «luger». Onu düşündün mü, ego ve içine bir dakika rüzgarlık. Bana olsaydı çapraz eğim ve bir dayanak, bir kayanın üzerinde onu almak için. O zaman gerekecek переползти taşların üzerinde ve onu öldürmek için önce o grev.
  
  
  Başka bir yol yoktu. Eğer onu terk Moscato hayatta, o tekrar dener almak Rico Corelli - sakın, kadar, emu, bu mümkün değildir!
  
  
  Hız bakılırsa, teleferik ve yeri insan kayalar vardı, yaklaşık bir buçuk dakika, hamle yapmak için.
  
  
  Biraz araştırdım iniş önlemek için, tehlikeli bir kralı, ve geçti hemen altında. Ne zaman onu vurdu alt kaydırakları, bir şey ile diğer kar üst katta, ve aniden keşfetti утопал içinde jam diz çöktü. Onu tosladı ve vuruldu, ve kar kaybetti beni. Ben şanslıydım. Büyük bir top катящегося kar devam uzaklaşmaya ve beni çarptı taşlar bulundu.
  
  
  Onu kaybettim değerli saniye.
  
  
  Bir uçurum vardı önümde, ama ben onu görmedim, bir kişinin, yerde yatan benim altımda. Elde etmek zorunda noktalarda ve yavaş yavaş kaydırmak bayırı.
  
  
  Sonra onu gördüm, ego.
  
  
  Beni saf dışı bırakmak için bir ders ile yaklaşık yüz metre! Onun çok yüksek oldu.
  
  
  Onu hızlı bir şekilde yeniden başladı ve tepeden aşağı inmeye geri dönerek diğer tarafa крещаясь bu ders ile ve irtica noktasında bulunan ulaşılabilecek bir kişinin kayaların üzerinde.
  
  
  Gitmesine izin verdim kelepçe ve yatırdım kayak taşlar, onlar соскользнули. Sonra çıkardı noktaları ve baktı kenarına kayalar.
  
  
  Onu gördüm, teleferik gibi yavaş yavaş yükselir arasında ikinci ve üçüncü çelik destekler. Ve onu görebiliyordu bir kişi tüfekle, bir güçlü tutarak ego ve yavaşça açtı gondol kadar o hareket yukarı паучьим çelik тросам.
  
  
  Onun amaçladık «luger» baş erkek ve vurdu.
  
  
  Gözlük bir kayaya çarptı ve yere düğmesinin koptuğunu hissettim. Onu duydum şan sekerek.
  
  
  Adam hızla döndü. Onu gördüm bulanık bir leke onun beyaz yüzü. O hızla выгнул geri döndü ve çekti beni tüfek - tüfek falan.
  
  
  Gözlük vurdu geride kar benim için çok yakın
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  konukların rahat.
  
  
  Onu tekrar vurdu. Ama o kaçtı ve aklında hemen sonra atış. Onu yapamadım ego görebilirsiniz.
  
  
  Çömelmiş var, onun için boşuna çalıştı ego bulabilirsiniz.
  
  
  Başka bir atış kırdı taş elimi.
  
  
  Onu daha iyi saklan.
  
  
  Gondol yavaş yavaş hareket ediyordu ve sonu tayini fonksiyonu vardır, ve onu görebiliyordu sarı kazak Хуаны, ve hepsi bu ben dikkat.
  
  
  Ok ayağa kalktı ve beni kendinden uzaklaştırdı hedefleyen gondol. Onu tekrar vurdu.
  
  
  O düştü, пригнувшись için kaya, hiç olmadı. Onu gördüm, o belirlemiştir bu uçurum, ve yönelik gondol.
  
  
  Onu başladı, kayaların üzerinden, ama biliyordu yapamam onu almak için zamanında.
  
  
  Tıklayarak kelepçeler vasıtasıyla, onun sel kayak ve iniş başladı, tutan bir el, iki cop, başka bir luger tadına var. Değildi en rahat kayak pozisyon ona düşünebiliriz.
  
  
  İlerledikçe onu fark edemez, ateş tutma, kayak, ve, bu nedenle, daha fazla harcama değerli zaman.
  
  
  Onun soyundan hangi düzeyde oturdu, kırdı ve demirbaşlar, çömelmiş, geçti, taşlar.
  
  
  Sesi o!
  
  
  Onu vurdu.
  
  
  Nişan almıştı gondol ve ateş tıpkı benim gibi vurdu, - ya da, belki de, üzerinden bir saniyenin bir kısmını daha sonra beni. Ne olur, bize ne oldu, benim kendi atış, görünüşe göre, yol açtı, o tersledi, ve ego ücret zararsız gibi geldi taban, gondol değil, pencereden eklemek doları Парсона.
  
  
  Onu vurmak ok.
  
  
  O düştü, bir kişi taş ve daha sonra refleks hareketi döndü ve gelişeceğini tüfek, o kadar gönderildi, ödeme hemen beni.
  
  
  Onu, önce atladı ve kar, sürgülü dağ. Mermi tüyler vardı etrafımda ama hiçbiri isabet etmedi. Onu yine bir gün batımı, bir kaya üzerinde tutunarak nah satın alınabilir.
  
  
  Taş kaygan, ama onu переполз ve ona, ve ne zaman kulağımın yanında kırılmış başka bir gözlük kaldırdı başını, tamam gördüm, ego ve ateş emu boyun.
  
  
  O da hemen düştü. Kan patladı etrafında kırmızı bir bulut.
  
  
  Sonra o yalan bir su birikintisi buz gibi bir kızarıklık, ne zaman ona yaklaştı ona.
  
  
  Bu Альфреддо Moscato.
  
  
  Sivrisinek.
  
  
  Swat!
  
  
  * * *
  
  
  Tüfek yürütmektedir beni vurdu ve yürütmektedir öldürmesi lazımdı Rico Corelli gondol vardı, tüfek Winchester Model 70 Super Grade, откалиброванной altında cephane 30-06 Springfield ve donanımlı bir teleskopik görüş değişken güç Bausch & Lomb Balvar Lee dot. Bu güzel bir delici silah.
  
  
  Kartuş 30-06 Springfield Hi-Speed, bronzlaşmış bir kenar sağlayabilir başlangıç hızı 2960 metre / saniye hız ve 2260 saniyede metre mesafe 300 metre, bomba ile güç 2920 ft-lbs namlu enerji ve 1700 m-kilo. kilo 300 metre. Görme ile ayarlanabilir güç Bausch & Lomb ayarlanabilir 2 1/2 ila 4 misli, bu yükseklik ve rüzgar ayarlanabilir, sadece iki hareketli parça.
  
  
  Eğer bir şey yardımcı olabilir öldürmek için bir adam uzak bir yerden çekim, bu kombinasyon olabilir.
  
  
  Onu, eğildi, ölü bir adamdı. Vardı bir cüzdan ve bir kağıt, ama onlar açıkça tahrif. Adı söylenmiştir Наталио Di Цезура ve gazetelerde yazıyordu o geldi ve Bari, İtalya.
  
  
  Vardı koyu cilt, koyu renk saçlı, tıraşlı, mavi çene ve sopa. Ego favoriler düşüktü normal, ama değil gibi görünüyordu çok uzun.
  
  
  O giymişti, iyi bir yağmur ceket ve dar kayak pantolon.
  
  
  Onu, döndü, ses ani adımlar taşların üzerinde. Odin Sivil muhafız indi yere çıkardı kayak ve gitti bana not defteriyle elinde. Onu fark ettim bir kılıf ego emniyet kemeri oldu sutyensiz.
  
  
  Bana bakarak, hiçbir şey söylemedi, sonra yaklaştı kaya, yerde ölü yatıyordu. O eğildi, baktı bir vücut, daha sonra dikkatli bir şekilde araştırılmış ego yaptım bir kaç not.
  
  
  O dokundu boyun ceset ve nabız elle yokladı. Onu diyebilirsiniz emu ego olacak. O досталь, kağıt, araştırılmış peki, sonra muayene Winchester 70 ve göz.
  
  
  Ayağa kalktı ve bana döndü.
  
  
  «Affetmek için bağışlayın efendim,» dedi ingilizce.
  
  
  Ona gülümsedi. "Öğrendim ben ingiliz?"
  
  
  «Biliyorum sen bir amerikalı», - doğruldu da o bir gülümseme ile bana. "Kendi kayağı".
  
  
  Bu avusturyalılar, ama ben onu aldım ıh San Valley. Ve bu onlara mühürlü.
  
  
  "Eğer tanık bu sıkıntılardan?" diye sordu, ince, ama, görünüşe göre.
  
  
  Onu silkti.
  
  
  «Belki de bir daha tanık. Belki de karıştığı ölüm, bu insan?»
  
  
  Ona bir şey söylemedi. Üzereyken, bir açıklama hakkım? Ama, tabii ki, İspanya'da hiç okumak haklarınızı.
  
  
  Onu başladı yıkım hırkamı almak için cüzdan.
  
  
  Silah «Guardia», «amerikan Colt» 45'lik, anında çıktı ego elinde ve прикрыло hayatım.
  
  
  «Özür dilerim, efendim, ama, lütfen, bir şey çıkarmayın etrafında cepler».
  
  
  «Ben sadece iletmek istiyorum kimlik», - gülümsedi ben. «Ben geldim ve öneriler senora Mitch Kelly etrafında Malaga».
  
  
  Yüzü parladı tanıma. «A. Belli. Senin burada ego kartı. Bir tane de etrafında senin». Baktı nah ve yavaş yavaş kaldırdım geri plastik klasör. O döndü cüzdan ve akıllı bir tokat çarptı ego.
  
  
  Onu aldı ve düzeltti.
  
  
  "Özür dilerim, efendim. Onu n
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  İşte bekliyorum seni herhangi bir sorgulama. Eğer gitmek istiyor musunuz? "
  
  
  Ah, bu harika bir küçük bir amblem BALTA köşede kartı Mitch Kelly, hangi, sanki, tüm bilinen ve sevilen.
  
  
  Ona döndü ve işaret etti ölü bir adam. "Bilinir mi?"
  
  
  Guardia başını salladı. «Ben öyle düşünmüyorum. Ama öğrenirim».
  
  
  «Kibar ipucu» dedim. «Belki bu adam aranıyormuş Malaga suç. Cinayet.»
  
  
  "Ah."
  
  
  «Ve bir çocuğun cinayete dün gece açıkça burada Prado Llano».
  
  
  Gözleri Guardia daralmış. «Biliyor musun, çok şey, bayım.»
  
  
  «Bu benim işim. Çok şey bilmek. Ve fotoğraf çekmek ıh», - diye ekledi bir gülümseme ile.
  
  
  O отсалютовал. «Prima bakım için özür dilerim gözaltı var. İyi olacağını düşünüyorum, eğer burada değil, geldiğinde, benim meslektaşım. O biraz genç ve aceleci».
  
  
  Ona baktı yamaç yukarı. Başka bir Guardia oldu, kayak ve aşağı koşuyordu.
  
  
  "Teşekkür ederim."
  
  
  Eğildi, kemer ve отсалютовал. «Ben madam Kelly, biz bir araya geldi».
  
  
  Onu daldı dilatasyon, düz ve konkav yükseltti lama ve hızlı bir şekilde indi Prado Llano.
  
  
  * * *
  
  
  Yarım saat sonra onu otele döndü. Juan bekliyordu beni oturma odasında büyük bir şömine.
  
  
  Biz yalnızdık.
  
  
  Onu parlıyordu uyarma. «Bu var», - diye mırıldandı bana.
  
  
  Ona başını salladı.
  
  
  "Ne bu heyecan?" - diye düşündü.
  
  
  «Ben korkuyorum Moscato öldürdü ego».
  
  
  Yüzünü побледнело. "Nasıl öğrendi çıktığımızı teleferik?" diye sordu. «Başka kimse bilmiyordu seni ve beni - ve Парсона».
  
  
  "Sizce Parson gerçekten Corelli?" Onu sordu.
  
  
  Omuzlarını silkti. «O, kesinlikle, çok bilir ağ hakkında uyuşturucu. O da vermeye hazırım, bize bu gümüş bir tepside. Onu çok teşvik».
  
  
  "Vardı, hiç hayal kırıklığı mı?" - eğlenceli diye sordum.
  
  
  «Çok sağlam. Bir kez oynamaya başladık ancak ilk değiştirilir Corelli».
  
  
  «Bugün değil ne zaman biz teslim tüm Granada».
  
  
  «Ben eminim, bu bilgileri güvenilir, Nick,» dedi, sanki düşündü bir süre ve sonunda bir karar verdim. «Sanırım mevcut içler acısı, ne buraya kadar geldim ve diyebilirim ki, Corelli gerçek ya da değil».
  
  
  «Merak etmeyin. Hafıza bankası BALTA bilecek».
  
  
  «Ama ben merak ediyorum, neden beni yolladılar aslında delle». Şimdi o надулась.
  
  
  «Unut gitsin. Bu da işin bir parçası».
  
  
  Mekanik garaj Prado Llano özür diledi. «Ben ego iki saat bir gün. Çok yakında sizin için, bayım?»
  
  
  Onu silkti. "Bu olmalı. Ne oldu?"
  
  
  «Sıvı el freni boşta iken boşaltılması, bayım.»
  
  
  "Hangi nedenle?"
  
  
  «Kırılma hattı». İstemediği bir şey daha söylemek istiyorum.
  
  
  "Mola?"
  
  
  «Çok garip, efendim», - itiraf etti. «Hiçbir hattı parçaları için sıvı giyer yani. Aslında, bu imkansız».
  
  
  "Sonra ne oldu?"
  
  
  «Çizgi kırıldı».
  
  
  "Kesik?"
  
  
  «Öyle görünüyor, efendim». Şimdi emu değildi kendisi. Böyle bir şey vardı emu anlaşılmaz.
  
  
  "Birileri özel olarak biçilmiş kaftan bu?" Onu sordu.
  
  
  «Bilmiyorum. Onu istiyorum, bu konuda konuşmak. Bu ciddi bir suçlama».
  
  
  «Ama şarj hiç kimse, neden söylemiyorsun?»
  
  
  Görmüş gibi gülümsüyorum. «Tamam. Ona dedim ki, birisi kesmiş bu hat, efendim. Kelepir! Bu bir anlamı var mı?»
  
  
  «Evet, dedim. "Mantıklı".
  
  
  Çocuk ciddi görünüyordu. - Yani, var düşman efendim. Belki kocası herhangi bir kadın?
  
  
  İspanyollar gibi tedavi edilemez romantik!
  
  
  «Evet,» dedim. «Ben hissediyorum olabilir. Ama buna değer, anlıyor musun?»
  
  
  O parlamıştır. "Tamam o zaman. İyi!"
  
  
  «Ben iki».
  
  
  «O, başka bir şey, - dedi.
  
  
  "Ne?"
  
  
  Yine tereddüt, bakarak, için, yıllık, dinlemiyor kimse.
  
  
  "Sen ne olduğunu biliyor musun?" diye çıkardı bir şey etrafında cepler ve elinde tutuyordu.
  
  
  Onu aldı, ego, ego ile elinizin avuç. Bu çok güzel bir hata. Manyetik vericisi ile birlikte пеленгатором. Harika bir model! İyice profesyonel. Muhtemelen bir japon veya bir alman.
  
  
  Onu, içine baktı. «Hiçbir fikrim yok, bu nedir».
  
  
  «Ben de efendim».
  
  
  «Nereden buldun bu - bu gadget?»
  
  
  «O altına bağlı Renault, bayım.»
  
  
  «Ne kadar ilginç. Sanırım bu sadece bir şey взлетело ile karayolu, onu sürdü».
  
  
  «Bu manyetizma, biliyor musunuz, efendim? Onu düşündüm, eğer görmek ilginç olacak bu»
  
  
  «Ben... çok merak ediyorum».
  
  
  Onu koydu bulucu dakikada çekti birkaç yüz peseta. Onun rivayet ıh çocuğa. «Bu senin için» dedim. «İlgi ve sessiz».
  
  
  «Anlıyorum, efendim».
  
  
  Ona emin oldu böylece.
  
  
  Şimdi onu nasıl biliyordu Moscato farkında toplantısında teleferik.
  
  
  Onu kendisi söyledi emu 1
  
  
  On iki
  
  
  Biz Хуаной oturdu bahçede Alhambra, bize yaklaştı, kısa siyah saçlı, seni siyah gözlü, kıvırcık saçlı bir çingene adında bir Гервасио Альбанес. Bu yol bizim gezi yürütmektedir oldu öncesinde. Planına göre, Juan ve onu geride bıraktı.
  
  
  «Bu ısı Endülüs», - dedi o, çok iyi bir ingiliz aksanıyla.
  
  
  «Ancak Fas», - dedi o, romatizma, tekrar mahçup için Şahin ve tamamen ребяческую tanıma Sistemi, oluşturduğunuz AX.
  
  
  O başını salladı
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  Onun etrafına baktı. Altında tyler'a biber gazı sıktıktan bir ağaç oturdu, beton tezgah ve bizi oraya götürdü. Oturduk birlikte, bakarak yansıtan havuzu ve büyük bir мавританскую kemer karşısında.
  
  
  «Haberlerim var,» dedi bir fısıltı. «Biz karşılamak zorunda hemen sonra uçlarının yazı-tura».
  
  
  "Haber mi?" Onu sordu.
  
  
  O parmağını koymak dudaklarına. «Sonra. Tepede karşısında». O işaret parmağını mimmo Alhambra tepenin yamacında kuzey-doğu. Bize dediler ki daha önce bir yamaç üzerinde birkaç mağara, mağaralar hala sokmaları çok sayıda çingene. Aslında, bu, kendisi anlattı Жервазио.
  
  
  Ona başını salladı. «Sonra da yapılabilir. Girişinde Elhamra».
  
  
  Kalabalık girişinde Elhamra oldu ince, ne zaman çıktık, Гервасио yaptı bize sunuluyor.
  
  
  "Araban var mı?"
  
  
  «Ne yazık ki, hayır,» gülümsedi Жервазио. O lille büyü yönde Хуаны. "Ben sadece çok küçük bir Ламбретта ...
  
  
  «Değil, kan döken bütün parça dedim. «Bizimle gel. Götürelim seni buraya daha sonra alabilirsin Ламбретту».
  
  
  «Sen tüm alanlarında böyle».
  
  
  «Olumsuz. Biz sadece pratik. Biz zaman harcamak gezi ileri geri, beklerken aşmak büyük tepeler. Nereye gidiyoruz?»
  
  
  «Ben yaşıyorum mağarada, senor», - trajik dedi, veren Juan daha fazla meyve suyu gözleri.
  
  
  Ona baktı. O şu an kadar nah.
  
  
  «Unut gitsin, Джервазио. Bahse girerim senin altındaki mağaralar var четырнадцатилитровый sürahi, tam sert altın монетт.
  
  
  Ego gözleri parladı. «Eğer mizahi bir adam, bayım.»
  
  
  Гервасио ve Juan çıktık arka koltuğa. O onu izledim, dikkatli, ama ben gördüm, nasıl bir ego gözleri bazen bana bakıyor aynaya.
  
  
  «Aşağı gelin, bayım, ve sonra doğrudan», - dedi bana ve devam etti koşmak, kadar, kısa bir süre sonra, biz önünde durdular delik yukarıda. Etrafında park edildi diğer makine, yanı sıra bir yığın motosiklet. Çoğunlukla koltuk ve peugeot. Bu büyük bir kredi kartı kir.
  
  
  «Biz burada oturuyoruz».
  
  
  Ona başını salladı. Onun, ona baktı dikiz aynasından. «Şimdi haberler, Жервазио».
  
  
  «Senor Mitch Kelly istiyor hemen aradılar emu Malaga».
  
  
  "O açıkladı, neden?"
  
  
  «Tabii ki hayır, efendim. Ama o sürekli».
  
  
  "Onu nerede ben isim ego?"
  
  
  «Var hattı evin içinde».
  
  
  Bu işaret mağara girişinde.
  
  
  Onu, baktı Kahramanını. «Peki, gidelim».
  
  
  Biz dışarı gitti ve takip Жервазио mağara. İçinde o olup, herhangi bir ev, ağır ispanyol mobilyalar, halılar ve утрамбованном земляном yarı. Olarak, ampuller ve ampul dahil elektrik prizi. Ana odada duran çok güçlü bir koku pişirme.
  
  
  Гервасио yaklaştı kitaplık odanın sonunda çıkardı deri kılıf, bir yalanladı yeni medya mesajları bana R / T Mitch Kelly komplocu daire Malaga.
  
  
  O takılı ego ve verdi üzerine çalıştık. Onu oturdu ve ona baktı. Juan ayağa kalktı ve etrafında dolaştı, korkuyla bakarak, perde duvarlarda, ustaca сотканные halılar, dantel, yayılan masaları, internette.
  
  
  Гервасио verdi kod harfleri ve cevap isteği Kelly hakkında tanımlama.
  
  
  "Kelly?" dedi onun üzerinden bir an. "Neden hattı?"
  
  
  «Bu kız. O gidiyor, Sol y Nieve».
  
  
  "Aslında. Yani?"
  
  
  "Var mı bir sorun?"
  
  
  Onu durdu, seyir Жервазио. "Sorun?"
  
  
  «Peki, sen henüz kaldırdı roma burun. Aslında?»
  
  
  «Aslında delle var».
  
  
  Bir sessizlik oldu. «Bak, dedi Kelly. «Dün aradım kız Roma Burun ve dolaylı hey, hakkında ölüm genç adam, bu sabah ölüm hakkında başka bir erkek!»
  
  
  "Doğrudur."
  
  
  «Roma Burun reddetti karşılamak veya N. X., gerçekten?» N. X. uyuşturucu konusunda Uzman. Çok iyi. Juan Rivera.
  
  
  Onu bekliyordu. "Olumsuz. Ne var bunun nedeni nedir?"
  
  
  «Roma Burun diyor iptal etmek istiyor hepsi bu. Eminim ki bu bir tuzak. O emin, ego örgüt onu öldürmeye çalışır. Sen beni okuyorsun?»
  
  
  "Yüksek sesle ve net".
  
  
  «Kız şimdi geliyor kırmızı« jaguar'ı süren herif ». Kırmızı« jaguar'ı süren herif ». Tamam mı?»
  
  
  "Tamam. Tirbuşon. Neden gider?"
  
  
  «İstediğini söylüyor ikna Roma Burun buluşmak seninle».
  
  
  «Bekle bir dakika. İkimiz de bir araya geldi Roma Burun. Tekrar ediyorum. İkimiz de bir araya geldi Roma Burun. Sen beni okuyorsun?»
  
  
  Pause. "Ben okuyorum seni".
  
  
  «Ben anlamıyorum, neden düşünüyor görmedik Roma Burun?»
  
  
  "Belki de, değil mi".
  
  
  «Böyle bir fırsat var. Roma Burun değildi aslında delle açıkça tespit edilmiştir. Ama o bize malzeme».
  
  
  «Kız ısrar ile tanışmadınız Roma Burun. Roma Burun dönmek istiyor Korsika riske atmadan olmak опознанным ego düşmanları. Bu yüzden karşılamak için değil, sizinle».
  
  
  «Yani, sizce bizim roma burun değil roma burun».
  
  
  «Yeniden performans gösterisi koyda Malaga. Evet. Bu mümkün».
  
  
  «Benim için bu oldukça açık», - itiraf ben. «İki çözüm: roma burun - roma burun, ya da roma burun - hayır. Kelly. Arabana ve bize katıl Sol y Nieve».
  
  
  Pause. "Neden?"
  
  
  «Yardımına ihtiyacım var. Biz emin olmak için Roma Burun olurdu, ne o kendini çağırır».
  
  
  "Ona ne yapabilirim?"
  
  
  «Bu karmaşık bir hikaye. Ama ben biliyorum, şimdi ne yapacağız».
  
  
  "Onu bu söylemek aynı şey!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  ol y Nieve. Otel Sierra Nevada. Bugün gece. Doğru mu?"
  
  
  "Doğru."
  
  
  "İplik iletişim."
  
  
  Onu uzun bir süre oturdu ve baktı sette. Sonra ona döndü ve gördüm, Juan beni izliyor.
  
  
  "Tamam mı?"
  
  
  Onu огляделась. Жервазио de bize bakıyordu gözlü. Onu, konuştum Хуаной. "Var bu mikrofilm?"
  
  
  «Evet,» dedi, залезая bir çanta.
  
  
  «Tamam. Ver Жервазио».
  
  
  O da öyle yaptı. O baktı ve küçük bir paket film elinde. Sonra şaşkınlıkla bana baktı.
  
  
  «Patlayabilir, bu rulo ve gönderin ego, karakter karakter AX».
  
  
  Çingene başını salladı.
  
  
  «Juan, geri dön« Renault »Tuz-ve-Ньеве».
  
  
  "Sensiz?" Gözleri kısıldı.
  
  
  «Evet. Onun için gidiyorum kesmek Tina Bergson».
  
  
  "Ama neden?"
  
  
  «O anda, o bir görünür var ve konuşurken bu Corelli, ee hemen опознают».
  
  
  "Ama...?"
  
  
  «Yani, birisi öldürmeye çalışıyor ego».
  
  
  "KİM?"
  
  
  «Kişi, kendini çağıran Barry Parson».
  
  
  Gözleri Хуаны genişledi. "Ama neden bu olmalıdır Parson?"
  
  
  "Bu olmalı".
  
  
  «Yani, iki kişi öldürmek için Corelli?» diye sordu Juan, kaşlarını.
  
  
  «Büyük olasılıkla mafya karar onunla iki sözleşme olması durumunda bir işe yaramaz».
  
  
  "Zor".
  
  
  «Para tutmak, bu senin hayatın. Bak. Analiz edelim bu bir. Varsayalım, Papaz öldürmek istiyor Corelli. Aslında? Ve Parson, bizim gibi bilmiyor Corelli kişi. Ama o bilir, ben çalışıyorum randevu Corelli. Sadece onu ama sen ve ben. O yalama olur bize. Nasıl ble yalıyor ».
  
  
  Onu demek çöp. Bir ipucu değil süzülüp gelen Хуаны. O kızardı.
  
  
  «Şimdi. Varsayalım Parson ile birlikte katıldı Moscato zaman Arturo öldürüldü. Parson, tabii ki, beni izliyordu. O zaman o olmalı, duydum talimatları onu aldı, Arturo, o ölüyordu. Bu kadar uzak mı?»
  
  
  "Mükemmel."
  
  
  «Sonra Parson gider toplantıyı gizlemek için ve görününceye kadar beklemeniz Corelli. Ama kim görünür? Onu. Değil Corelli. Orada değer Papaz ve onun üzerinde yürümek, her ego yüzü kaplı yumurta».
  
  
  «Ama neden Corelli gitti buluşma?»
  
  
  «Duydunuz mu ne dedi Kelly. Dedi Corelli korkmustu Arturo vuruldu. Onu varsaymak zorunda, o sadece başa tüm bu ve izin ne onsuz».
  
  
  «Neden Sivrisinek gitmedim oraya öldürmek için Corelli?» - masum diye sordu Juan.
  
  
  «Ben bu konuda düşündüm, itiraf ben. «Varsayalım, o yüzden acele kaçmak sonra cinayet Arturo, ne duydum, ne Arturo dedi bana».
  
  
  O kaşlarını çattı.
  
  
  «Tamam,» dedim, hızla devam ederek, - «Orada Parson ve onu oraya. Ne Parson diyor? Tek şey, o-ebilmek söylemek değil mi. O biliyor, ben değil Corelli. Ve o da biliyor ki bir toplantı yapılacak. O diyor: «Ben Corelli! Ve o hala oynuyor, düzenlenmesi sizinle randevu».
  
  
  «Peki микрофильма? O da bana bir film».
  
  
  «Biz bu tesisinde. Ama değiştirmek için bilgi bu tür çok basit: isimler, yerler ve tarihler».
  
  
  "Tamam..."
  
  
  «O sahte bir film, müzakere sizinle randevu. Bu mutlu buluşma oyun Corelli. O iletir size sahte bir film, bu arada Moscato öldürmeye çalışan ego ve onu öldürüyorum Moscato».
  
  
  «Ama Moscato farkında toplantıda?»
  
  
  «Hata« Reno », - dedi onu hey.
  
  
  "Ne Parson bekliyor şimdi?" - diye düşündü.
  
  
  «O bekleyen, aldığınızda, Tina. O farkında bile değil belki bilmek onu şahsen. Bence olmalı, sahte onlar« telefon görüşmeleri »Tin şaşırtmak için Elena'yı. Ama biliyor Tina sonunda görünür Sol y Nieve. O onu beklemek ve izin hey rumble ego Corelli, ve bingo! Görüyor musun? "
  
  
  "Ve ne iyi yakalama Tina?"
  
  
  «Ben onu uyarmak, onun ortaya çıkması, Sol y Nieve etkileyecek, Corelli».
  
  
  O başını salladı. "Sonra?"
  
  
  «Bırak ben halledeyim» - yavaşça önerdi. «Ben henüz bir lezzet».
  
  
  * * *
  
  
  Juan Rivera versin bize Жервазио noktasında araç kiralama Granada, nerede onu seçti Seat mini manuel vites değiştirme. Daha sonra Juan sürdü Джервазио geri Elhamra, nerede park edilmiş bir ego küçük motosiklet.
  
  
  Onu çıkardı bir Seat otoyol Malaga, Granada ve başlı Malaga. Zaten oldukça geç, ama güneş hala parlıyordu. Onun bir gözü kırmızı «Jaguar» - arabayı ayırt etmek kolay.
  
  
  Olmalı en fazla yirmi dakika, ne zaman onu gördüm ego o alay hızlı yokuş aşağı vadi boyunca benden. Onu hızlı bir şekilde geri döndü, yolda выжженное buğday tarlası ve hızlı yaptı işaretçileri, üç açısı vardır. Onun öncesinde «Jaguar» geri kafalı Malaga görünce, yanıma geldi dikiz aynası.
  
  
  Onu, elini uzattı ve birkaç kez salladı hey, hey gösteren durdurmak.
  
  
  O elinde gördüm, sonra bir araba gördüm ve sonunda beni gördü. O şaşırdı, ama bastırılmıştır. Onun sivri tarafına karayolu, ve biz birlikte gittiler.
  
  
  Onu, dışarı ile eyer ve yaklaştı «Ягуару». Orada oturuyordu, buna çok havalı ve şık aynı iskandinav tarzı, bir nah, parlak yeşil bir kazak ve gri bir etek.
  
  
  «Ben konuşurken Kelly,» dedi ben, ne zaman başardı bir ses.
  
  
  "Evet. Biliyor musunuz, neden burada?"
  
  
  «Tabii ki. Ama planlar değişti».
  
  
  Ee yüz
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  düştü. "Rico eve gitmiş?"
  
  
  «Belki, evet. Belki de, hayır. Ama bir sorun var. Başka bir adam gibi davranır, ve Riko».
  
  
  "Sen nasıl...?" O kırpıştırdı. «Tamam. Evet. Birisi taklit Rico».
  
  
  «Eğer sadece Rico değil fikrimi değiştirdim sonra bir konuşma seninle».
  
  
  "Hayır. O emin değildi". Gözleri hafifçe kuzeye doğru hareket etmiştir. «Bak. Bana inanmıyor musun? Gerçekten...?»
  
  
  «Sana inanıyorum,» dedim. «Bir sorun daha var bir İkiz, başka bir yerine, bir başka Riko Corelli».
  
  
  «O zaman onu uyarmak gerekir bu Rico...»
  
  
  Onu, başını salladı. «Birisi öldürmeye çalışıyor ego. Bir kez gelirsiniz ve karşılamak, ego, katil kim bulur böyle Rico. Görüyor musun?»
  
  
  Yüzü değişti. "Evet, evet, anlıyorum!" O ciddi bir şekilde bana baktı. "Ne istiyorsun, onun için mi yaptın?"
  
  
  «Ben kalmanı istiyorum Granada».
  
  
  O закусила dudak. «O çok yalnız».
  
  
  «Ama klinikte bir».
  
  
  "Bu deli ediyordu!"
  
  
  "Omzun nasıl?"
  
  
  «Çok iyi», - gülümsedi o da. "Gördün mü?" Tabii ki, sadece küçük bir bandaj. Bu bile değildi muhteşem bir esneme onu kazak.
  
  
  "Tamam, sen bunu yaparsan, Tina?"
  
  
  "Ne yapmalıyım?"
  
  
  "Kalmak Granada?"
  
  
  O içini çekti. "Tamam..."
  
  
  «Ben götüreyim seni akşam», - conspiratorially dedim.
  
  
  Ee gözler yaktı. "Sen, George?"
  
  
  Onu güldü. "Memnuniyetle."
  
  
  «O zaman onu yaparım».
  
  
  «Beni takip et« Jaguar ». Biz gideriz otel ve зарегистрируем seni».
  
  
  O başını salladı, gözleri heyecanla parladı.
  
  
  «Sence Rico kızacak, ne zaman duyacak?»
  
  
  "Ne yemek yedim seninle?"
  
  
  "Evet." Omuzlarını silkti. "Herhangi bir durumda, kimin umurunda?"
  
  
  Hala gelincik o damarlar tehlikeli ve büyük bir başarı ile. Onu, sanırım o psikiyatristin düşündüğü, ne tehlikeli yaşamak, sonsuza kadar aynı derecede güvenlik.
  
  
  * * *
  
  
  Yemek yedik harika bir küçük lokantada, alışveriş bölgesine yakın mesafede, Granada'nın. Müzisyenler oynadı ispanyol müzik bir köşesinde ve garsonlar нависали üzerimizde ve ıso tüm gücü ile çalıştı bizi berbat.
  
  
  Yaklaşık on ne zaman çıktık, çevresinde restoran ve başlı tarihi. Granada - güzel bir şehir gece. Mağazalarda yanar kutsal ve insanların sokaklarında günün her saati. On oldukça geç, ama o kim hala gelmedi. Sanki Sivil muhafız, korur sokak suç.
  
  
  Girdik otel ve Tina onun yanına gitti anahtarı. Tüm gözler lobide istedi ve izledi onu yürüyüş. Onu duydum bir kaç ahlar. Oldu tekrarı maçta Malaga.
  
  
  O tuttu kendi anahtarı ve bana döndü kötü bir görünüm.
  
  
  «Onu çok hantal tuşları ile».
  
  
  Ona başını salladı. «Tamam. Onu bilirim onları.»
  
  
  «Evet. Sonra gel de koy, anahtar kilidi, lütfen.» Gözleri parlıyordu yemek, şarap ve beklenti.
  
  
  «Ben sadece bir insanım» dedim ve onu takip sunuluyor. Ne zaman bir gün kapandı bizim için, onu, gördüm, her erkek lobide görünüyor bana kıskanç gözlerle.
  
  
  Çıktık asansörde, ve bana dokundu ipek bukleler onun saç, o kadar sessizce шевелилась yanımda. Ona döndüm ve baktım hey, gözlerinin içine. Gülümsedi.
  
  
  Bir gün asansör açıldı ve çıktık koridora. Yerde yatan uzun kırmızı kadife paspas. Duvar kenarında duran büyük bir antika kanepe. Duvarlar asılı çiçekler vazo.
  
  
  Buldum oda numarası yaptım deneyin yapıştır kilit anahtarı.
  
  
  Tina kıkırdadı.
  
  
  Ben farkında değildim, ne oldu sarhoş. Onu denedim bir kez daha.
  
  
  Kapı açıldı ve sihirli bir şekilde.
  
  
  O odaya geldi önümde hafifçe döndü, ve gitti mimmo benim tüm vücut. Onu hissediyordu kişi ile baş ve ayak şeklinde sallayarak ac ve dc.
  
  
  Onu içeri girdi ve kapıyı arkamdan kapattı. Onun kendine güvenen, ego hiç kimse dokunmadı. Bazı gün bir çok otel заколдованы.
  
  
  Onu orada durdu ve baktı nah ile aptal bir gülümseme yüzünde. Onu biliyorum bu çok aptalca bir sırıtma çünkü ben tesadüfen gördüm yüzünü, küçük bir ayna ile yaldızlı kenar, bir asılı bir duvarları etrafında. Ve o bana baktı, yüz ifadesi ile bir tanımlamak başka bir tarafından topallayarak ilkel bir şehvet.
  
  
  O benim kollarımda. Onun iyi bastırdı onu bana. O içini çekti. O anlattı, ne yatıyordu klinikte çok uzun ve yaşadı böyle korkunç bir ağrı.
  
  
  Üzücü, üzücü bir.
  
  
  Evet, evet, evet, bana söyledi.
  
  
  Görünce ben çok üzüldüm ona zarar gösterdi bana yara onun omuz. Başka hiçbir kurum bana göstermek hariç, bunu kaldırmak için nasıl bir kazak, ve o yaptı, onu gördüm, altında kazak var nah hiç bir şey yoktu, yani bir şey ama bu güzel altın derileri. O böyle, ne onun yarattığı doğa.
  
  
  Aslında, onun bile baktı küçük bir bandaj onun omuz ve takdir işi dr Hernandez.
  
  
  - Bu korkunç oldu? o bana sordu.
  
  
  Ona yüzümden öldü.
  
  
  - Bir keresinde schramm çizilmiş kalça, - dedi o bana. Aslında delle oldu çünkü ben hiç sevmedim kene aşı elinde, diye devam etti, ve bu nedenle kene hakkında aşıları yapılmış ayak. O korkunç şişti.
  
  
  Ona yüzümden öldü.
  
  
  O bana inandı. Bir süre sonra çıkardı etek ve külot, ve bana gösterdi schramm çizilmiş kalça. Onunla bu gerçekten çok iyi. Onu hey, bu dedi.
  
  
  - Elbette, - dedi, - sen de kesin var bir yara.
  
  
  - Ben bir usta, pek çok dövüş sanatları.
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  ars, ona güvence verdi, ve kanıt göstermeye başladı.
  
  
  Biz bir şekilde kendimizi yatak odasında bu noktada, ve Tina dikkat откинула çarşaf ve biraz похлопала ve üzerinde çarşaf hareket ettirerek yastık garip bir durum.
  
  
  Ne zaman sordum, neden bu kadar parçaları hava yastıkları, diye cevap verdi bana, ne isveçli kadınlar çok gelişmiş bir görünüm, aşk hakkında. Kanıtlamak için isveçli kadın iyi bakın kocaları ve sevenler için, o katıldı ve canlı grafikler ömrü, hazırlanan Birleşmiş Milletler tarafından kanıtlanmıştır beklenen yaşam süresi, isveçli erkekler ise 71,85 yıl ile karşılaştırıldığında, yaşam beklentisi, amerikalı erkekler, bileşen 66,6 yıl.
  
  
  - Göstereyim, neden, dedi bana. Var, belirli yöntemleri akışını sürdürmek yaşam suyu.
  
  
  On üç
  
  
  Kahvaltı Granada.
  
  
  «Sen söz ver bana otelde kalmak için burada,» dedi, onun Tin, etrafa muhteşem bir iç yemek odası.
  
  
  Tina üzgün görünüyordu. «Ama ben özleyeceğim gelir!»
  
  
  «Giderseniz Sol y Nieve, eğer ölümünden sorumlu Rico».
  
  
  "Anlıyorum." Dolandırdı dudaklar.
  
  
  "Ve siz kendinizi koymak için bir yer".
  
  
  "Tamam. Nereye gidiyorsun?"
  
  
  «Ben geri dönüyorum tatil için. Benim bir işim var».
  
  
  * * *
  
  
  Bu hoş bir 40 dakikalık bir yolculuk dağın Tuz-ve-Ньев. Ne zaman geldi, kayakçı zaten yolda. Oldu bir günde iyi bir hafif bir pudra, daha sonra kısa bir düşüş, önceki akşam.
  
  
  Onu geçti, antre ve gördüm Mitch Kelly oturan bir barda yanında bir salon.
  
  
  Onu tabure koymak yanında. «Görünüşe göre, bir bar açtı bu sabah».
  
  
  «Aslında. Girdi».
  
  
  "Erken geldin, değil mi?"
  
  
  «Düşündüm de, buraya, elimden geldiğince. Arsa nedir?»
  
  
  «Biliyor musunuz, bu nedir. Bizim burada bir kişi, ama o göstermek için korkmayan elini. Var çift istediği için onu getirdi ego Roma Burun».
  
  
  "Yani?"
  
  
  «Oyu biz ne yapıyoruz».
  
  
  Biz birlikte başlarını eğildi verdi emu şeması, somun, civata, çekiç, testere ve kereste.
  
  
  * * *
  
  
  Onu içeri girdi odama ve üstünü değiştirir. Onu koymak kayak şeyler ve stahl beklemek Juan beni окликнет.
  
  
  O yaptı bu eşik.
  
  
  «Ben, geri döndün,» dedi yüksek ciddi bir sesle - yaralı bir püriten.
  
  
  «Evet,» dedi, onun müzikal. «Uzun bir yolculuk oldu».
  
  
  O homurdandı. "Ne programında bugün?"
  
  
  «Biz катаемся kayak».
  
  
  "İyi!"
  
  
  «O zaman bu akşam başlayalım eylem».
  
  
  "Eylem?" Onun ruh hali düzeldi.
  
  
  «Sen Elena özen».
  
  
  "Nasıl?"
  
  
  «Onunla kal her zaman. Onu ne ile çalışıyorum Парсоном. Kelly ve onun».
  
  
  O başını salladı. Görünüyordu hayal kırıklığına bırakın. «Ama Elena gibi görünüyor, tamamen masum».
  
  
  «Masumiyet ya da şarap değil, bir tirbuşon. Biz izole Парсона. Ona bunu yapacağım. Ama ben istemiyorum Elena отвлекала beni».
  
  
  «Tamam. Şimdi. Peki şimdi ne olacak?»
  
  
  «Öyle görünüyor, güzel bir gün için pistlerine».
  
  
  O просияла. "Doğru!"
  
  
  * * *
  
  
  Kalan ışık bir gün geçirdik karda. Bu kesinlikle rahatlama ve dinlenme. Bir kaç saat onu unutup Corelli, Tin, Elena, Хауптли - unuttum ekipman tüm bu sorunlu insanlar ve misyonu hakkında, bu konuda ispanyol bir Bağlantı olduğu ortaya çıktı zor yüklemek için. Vardı tüm planları. Sadece beklemek için Papaz oldu doğru zamanda doğru yerde. Yalama akşam karşılaştığımız Парсоном ve Elena yaklaşık Боррегилас. Elena görünüyordu kapalı ve bastırılmış, ama Papaz oldu, aynı ego кипучим onu.
  
  
  «Bugün sabah vardı müthiş bir koşu, değil mi Elena?» O gerçekten oldu bu ingiliz olduğunu hemen hemen pıhtılaştı kan.
  
  
  "Oh?"
  
  
  «Ben düşündüm, harikaydı! Harika bir ortam! Gerçekten büyük bir kilometre!» O sırıttı Juan. "Ya sen, tatlı bayan?" Ego ses geliyordu harfler.
  
  
  «Mükemmel,» dedi Juan.
  
  
  «Bence, biz, olmalı, özledin sana dün gece. Neredeydin?»
  
  
  «Etrafında,» dedi Juan.
  
  
  «Ben Granada» dedim.
  
  
  Parson silkti. Onu bir yemeğe ya da ego bir kenara.
  
  
  «Her hangi biri ile hema sen karşılamak gerekir», - dedi ona emu alçak bir sesle.
  
  
  "Oh?"
  
  
  «Gezi».
  
  
  «Gezi? Ne gezisi, antik?»
  
  
  «Devletleri».
  
  
  «Zaten? Sen ne demek bakıldı o malzeme sana verdi...?»
  
  
  «Hayır, henüz değil. Ama makul görünüyor yol yapmak. Onun kendine güvenen, sorunları lojistik».
  
  
  Parson прочистил boğaz. "Tamam. Nerede yapacağız?"
  
  
  «Bu oda,» dedi ben. «Ben inanıyorum ki onlar vurdu».
  
  
  Ego gözleri genişledi. "Gerçekten öyle değil mi?"
  
  
  Lanet ikiyüzlü! O kim oraya yerleştirdi hata!
  
  
  «Ben gerçekten öyle düşünüyorum, dedim.
  
  
  "Nerede o zaman? Karda?" O gülümsüyor.
  
  
  «Disko».
  
  
  "Bodrum otel?"
  
  
  "Doğru."
  
  
  O başını salladı. "Eğer".
  
  
  "On saat mi?"
  
  
  "İyi bir gösteri".
  
  
  «Ben, dedi Juan karşılamak Elena. İstemiyoruz hiçbir girişim. Bu önemli.»
  
  
  «Tabii ki, bir anıt».
  
  
  «Dördümüz birlikte yemek yiyelim, sonra da, Juan batacak Elena ile oturma odası».
  
  
  «Kabul ediyorum, ki Elena - oldukça zahmetli bir sorun», - kaşlarını Parson. "Bunun için üzgünüm"
  
  
  «Bir şey olmaz başa çıkmak için».
  
  
  Biz birlikte yemek yedik, ve her şey planlandığı gibi ilerledi. Juan ve Elena gitti, bir oturma odası, ve bir Papaz ve onun soyundan disko «iş konuşmak».
  
  
  Prş
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  Açık bir şov daha başlamadı. Stereo sağlayacak yüksek sesle müzik ve dansçılar dolaşırken yarı yaparak, bir maymun, bir bez ve başka bir şey oldu «bir» ıh, belirli bir sahne.
  
  
  Var Парсоном köşesinde bir tablo. Onu oturdu V, iki duvar gitti benden. Parson oturdu solumda. Onu tanıtır ego oraya özel. Sağ yanımda boş bir sandalye.
  
  
  Biz rezervasyonu önce biraz yumuşak bir şarap. Aslında delle değil uzun bir zaman aldı, müzik yüksek sesle oldu ve eylem dans pistinde hızlandı. Birkaç sarhoş zaten çekti omuzlarında arkadaşları.
  
  
  Sonra ortaya çıktı Mitch Kelly, fark bizi bir köşeye, inişli çıkışlı arasında sıkı aralıklı masalar, yöneldi bize.
  
  
  O güldü bana. «George,» dedi.
  
  
  «Kelly,» dedim. Onu, döndü Парсону. «Barry Parson, bu Mitch Kelly. O kişi, hangi size bahsettiğim».
  
  
  Kelly güldü ve oturdu. O sipariş için garson ve çocuk kalabalığın içinde kayboldu. Karanlıktı, ve dans merkezinde strobe ışıklar yandı.
  
  
  «Sen gerçekten olmuşsun italyan,» dedi Kelly ile ego genel обезоруживающей sırıtma.
  
  
  Yüz Парсона sertleşti. «Eh, sen de».
  
  
  «Ben iddia değil bu,» dedi Kelly.
  
  
  Gözleri Parsons daralmış. Bana baktı, sonra, değil, görerek ifade benim yüz, tekrar döndü Kelly. "Bu da ne demek oluyor?"
  
  
  «Bu demek gerekir: nasıl ispat edebilirsiniz, ne o, hema düşünüyorsunuz?»
  
  
  Parson rahat. «Eh, şimdi. Sanırım, onu kanıtladı bu senin meslektaşım. Bu yeterli değil mi?»
  
  
  «Ben adam mi düzenlemek transfer Devletleri». Yüz Kelly gerildi. "Ben istemiyorum kaçırmaya teşebbüs etmeyin adamı!"
  
  
  «Ben doğru kişi», - dedi Papaz, onun vurgu belirgin bir şekilde azalmıştır. O stahl gibi daha fazla rol «Corelli», oynadı benimle «Велете». Onu sel, zevk uzlaşma.
  
  
  «Ben hissediyorum ne hakkında konuşuyoruz iki farklı şeyler, bay Parson, kibarca dedi Kelly. «Ben izin düzenlemek, ulaşım, amerika Birleşik Devletleri bir kişi önemli bir rakam kırmak akdeniz ilaç».
  
  
  «Onun erkek» kesme - Parson.
  
  
  «Bu adamın adı Rico Corelli. Eğer Rico Corelli?» Kelly'nin oldu belirsiz bir gülümseme yürütmektedir dokunmaz ego göz.
  
  
  «Evet. Onun Rico Corelli». Dudak Парсона beyaz vardı, ve o çok güçlü bir şekilde sıktı ıh. Gerilim, gerilim.
  
  
  «Korkarım bunu kanıtlamak benim memnuniyeti için, imzalayan Corelli».
  
  
  Papaz elini koydu ağzına. «O kadar yüksek sesle! Bu bilinen bir ismi her yerde!»
  
  
  «Bu gürültü kimse duymuyor», - gülümsedi Kelly. «Tekrar ediyorum, sen bana kanıtlamak için bir kişilik».
  
  
  «Ama ben zaten verdi George Peabody bir malzeme bunu kanıtlayabilirim».
  
  
  Onu silkti.
  
  
  Kelly elini bir dakika içinde gömlek ve bir zarf çıkardı. O boyutu ile harf. O açtı ve çıkardı, küçük bir film. Koydu hatları ortasına bir sandalye.
  
  
  Garson getirdi Kelly içki.
  
  
  Parson baktı hatları.
  
  
  "Benim mikrofilm?" diye sordu boğuk bir sesle.
  
  
  "Hayır, Rico Corelli," dedi Kelly.
  
  
  «Ama ben onu geçtin filmi, bay Peabody! Gerçek bir film Riko Corelli!»
  
  
  «Olumsuz, Parson. Bu imkansız».
  
  
  "Nasıl mümkün?" Parson iyi blöf ve teşvik, ama bunu görebiliyordu gerilim egonun etrafında göz - minik kaz ayağı sinirler büyüyen ego, gövde.
  
  
  «Onun Rico Corelli, Parson. Ve onu, sana meydan okumak için, bu bir gerçektir».
  
  
  Yüz Парсона oldu gibi granit. Ben hatırladım kayrak boyunca kayak pistleri. O baktı rulo микрофильма. O kaldırdı, onun için bir kez daha düşünün, hatta rahatsız dağıtmak vd.
  
  
  «Değil denemek gerekir, okumak,» dedi Kelly. «Bunun için çok küçük kalıyordu. Ve yine bu yinelenen».
  
  
  Alnına Парсона geldi ince damla, bir banka. "Yinelenen?"
  
  
  «Evet, gerçekten,» dedi Kelly, bir gülümseme ile, hangi позавидовала olurdu kobra.
  
  
  "Ve orijinal?"
  
  
  «Bay Peabody gitti ego Washington için kontrol Bürosu tarafından uyuşturucu ile mücadele, onun büyük bir ülke».
  
  
  Parson uzun baktı Kelly. Nihayet derin bir nefes aldı.
  
  
  «İyi, dedi. "Tack tack tack."
  
  
  «Yer delle için, Barry,» dedi, ona bir gülümseme ile. "Tamam mı?"
  
  
  Bana döndü, скривив dudaklar. «Ne yaptı düzenlemek için böyle bir maskaralık? Ona seni anlamıyorum».
  
  
  O gidiyordu savunmak. Mitch Kelly ve onu elde bizim ana tasarım. Biz belirledik, Parson değil Corelli. Eğer o, Corelli, o güldü ve tebrik etti beni, benim küçük bir oyun. Ama o yenik. Sorunları açısından Парсона şuydu: o, hiç bilmiyordum, kim Corelli; o şüpheli Mitch Kelly gerçekten olabilir onlara. Ve mikrofilm ego нервировал. Ego vardı sahte. Bu doğru olabilir. O sadece ne yapacağını bilmiyordu daha.
  
  
  «Aslında delle, "dedi," ona bir gülümseme ile, - bu toplantı düzenlenmiştir kışkırtmasıyla bay Corelli». Onu, başını salladı, kenara Kelly.
  
  
  Kelly gülümsedi. «Evet. Onun bu yıllık gibi görünüyordu bir adam kiraladı, öldürmek için beni.»
  
  
  Yüz Парсона oldu maskenin eski deri ürünleri.
  
  
  "Sen çok юмористичны, bay".
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  Ellie "
  
  
  «Sen bana Corelli. Duymak benzerlik, bay Parson?»
  
  
  Ne lanet bir tesadüf! Onu düşündüm. Ne ima Kelly vardı, bize bir damla hakikat - o adını aldı Kelly, ses gibi Corelli. Ama güzel oynadı.
  
  
  «Tamam. Corelli. Bu kedi-fare oyunu». Мочка Парсона şimdi parladı banka. «Ben sevmiyorum kedi-fare oyununa».
  
  
  «Kimse bilmiyor,» dedi Kelly. «Özellikle fare. Bir an önce sen bir kedi. Şimdi sende kırmızı göz».
  
  
  Papaz içini çekti. "Gidiyoruz. Ne istiyorsun?"
  
  
  «Ben bilmek istiyorum, neden çalıştın ortaya çıkarmak beni biraz!» - ısırır ben.
  
  
  Parson kurnazca gülümsedi. «Ben seni tasvir, avanak gibi ilk dakika ile bir araya geldi, George, gibi, seni, bizi adım bay Gizli ajan Monoton ve ben anlamıyorum, tam olarak hangi noktada demek istedin».
  
  
  «Çok yetersiz», - dedi yavaşça ben. «Çok zalim sizin açınızdan Barry-baby». Ona doğru eğildi ona. «Demek istediğim, ne zaman rol aldı Corelli içinde Велете».
  
  
  Omuzlarını silkti, yüzü sertleşti içinde donmuş bir gülümseme. «Çok basit. Onu izliyordu arabanı. Ve onu orada, ne zaman Arturo öldürüldü. Onu gitti Велету bulmak için Corelli ve öldürmek ego».
  
  
  Onu, baktı Mitch Kelly, başını eğdi ve içti kendi likör.
  
  
  - Yani, ilk gece vardı makine dairesi teleferik?
  
  
  «Tabii ki. Onu takip ettim seni Tuz-ve-Ньев bulmak için Corelli. Onu sadece bu emin olmak için bir araya geldi herkesi bir araya geldi».
  
  
  «Demek biliyordun, ne ben görüşüyorum Corelli...» Ben döndü her yıl Mitch Kelly, «... gece yarısı Велете».
  
  
  "Doğru."
  
  
  "Ve sen beni bekliyorlardı, ne zaman geldi?"
  
  
  "Doğru." Parson içinde gülümsedi. «Ben pek bu açıklayabilir tesadüf, değil mi? Onu söylemek zorunda, ben Corelli, ne zaman beni buldunuz. Ve ayrıca, onu, biliyordu, sonunda bulacağım Rico Corelli ile». Döndü Kelly. «Benim gibi».
  
  
  "Bu tür ani ilham, değil mi?" Onu önerdi.
  
  
  "Bu doğru." Parson bir defa güven.
  
  
  «Ve sen inanıyordu Corelli çıkacak yüzey, neden öğrenmek için tanıttın kendini ona?»
  
  
  "Böyle bir şey"
  
  
  «Ve umut, ne zaman sahte mikrofilm değil doğrular?»
  
  
  «Ben bir şans».
  
  
  Onu, arkasına yaslandı, ona bakarak. «Tam olarak değil, Barry. İyi denemeydi. Ama yeterince iyi değil».
  
  
  Papaz kaşlarını çattı. «Ben anlamıyorum».
  
  
  «Mesele şu ki, sen kesip fren hattı içinde« Renault »önce ben gittim Велету. Sen otel için onu tamamen dışladı görme alanı boyunca. Sen otel için Corelli tamamen yalnız bir anıt için öldürürsün ego ve gitmek için özgürlük. Doğru mu?"
  
  
  Papaz derin bir nefes aldı. «Ben inkar bu. Neden bana oldu gitmek için tüm bu sorunları, seni kurtarmak için, sonra da bu, ne zaman senin makine kontrolden çıktı?»
  
  
  Kelly bana baktı. Bu inandırıcı bir argüman.
  
  
  Ama onu biliyordu romatizma bu tirbuşon: « - bana ihtiyacın vardı sonra nasıl Corelli çıktı toplantıda. Ona tek kişiydi, olabilir, sana, ona. Buna Хуаны. Ama Juan için izin karşılamak Corelli kadar değil, Sen almak zorunda kaldı beni, Barry. Canlı. Neden taklit olduğunu Corelli kadar Corelli, sonunda kendini duyurdu bana. Aslında?
  
  
  O hareketsiz oturdu.
  
  
  Diskoda aniden kapandı, kutsal, ve sonra tekrar alevlendi sergey. Stereo kapatıldı, ve dansçılar terk cinsiyet, posta pulları. Küçük bir sahnede gittiğini profesyonel ispanyol dansçılar, kostümleri giymiş, flamenko. Altı gitaristler bir sandalyede oturuyordu arkasında sahne.
  
  
  Sonraki anları şarkıcı - bir adam öne çıktı, gitar tıngırdatmaya ve anlatmaya başladı hikayesini dans.
  
  
  "Ne istiyorsun benimle?" diye sordu Papaz bakarak Kelly.
  
  
  «Birinin seni tuttuğunu, beni öldürmek için,» dedi Kelly, приоткрыв dudaklar.
  
  
  «İnkar ediyorum, dedi Papaz.
  
  
  «Sonsuza kadar bana böyle bir pislik,» dedi Kelly düşük tehditkar bir sesle. «Birisi tuttu. Sen profesyonel bir katil. Barry Parson - bu bir kamuflaj. Döneminden, ikinci dünya savaşı patlak çalıştığınız onlarca ülke var. Evet tamam. Interpol seni biliyor.»dedi.
  
  
  Bu çıkardık benimkisinde.
  
  
  Yüz Парсона dönüştü buz. «Ben çalışıyorum, işe, bu doğru. Onun üzerinde çalışıyorum herkes bana öder».
  
  
  Onu, baktı Kelly. O devam etti, basınç. Parson bozuldu. O da bunu kabul etti. O öfkelendi. Şimdi çalışacak Kelly, eğer Kelly koyacağız buz son derece yeterli.
  
  
  Ama biz bu değildir otelleri.
  
  
  "Seni kim tuttu beni öldürmek mi?" - tekrar sordu Kelly.
  
  
  «Eğer ona söylersem, onu olacağım için hedef bu akşam,» dedi, Papaz sağır bir kahkaha attı.
  
  
  «Bunu yapmazsanız, şimdi bir otel hedef, oturmuş bu diskoda,» dedi Kelly, yatırım çok güç bir kelime.
  
  
  «Ben zaten ölüyüm», - gerekçeli Parson.
  
  
  «Sizi buradan çıkaracağız. Söyle kim tuttu seni, ve biz hemen gidelim bu gün. Çıkaracağız etrafında düzenleyebilirsiniz. Bende yardımcıları».
  
  
  Kelly döndü ve baktı, bir bar bulunmaktadır. Odin ve garsonlar duruyor orada, baktı Kelly ve başını salladı. Sonra Kelly baktı, sandalye, odanın uzak köşesinde. Orada oturan siyahlı adam. O uçlu kendi alır bir parmak, ne zaman Kelly ona baktı.
  
  
  Küçük bir dekorasyon için her şey doğru baktı.
  
  
  Parson un oldu, net
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  sh.
  
  
  Çaldı, flamenko müziği ve solist çıktı dans. O hızlı ve dayanıklı. Ego topuk gibi gitti makineli tüfek ateşi. Dans arttı hızda ve hacimde.
  
  
  "Söyle bana, seni kim tuttu!" - прохрипела Kelly.
  
  
  "Bir şey değil" - kesti Parson. «Başka bir şey, ama o değil».
  
  
  "Mafya?" Onu sordu.
  
  
  O küçümseyerek bana baktı. «Bu patronlar Moscato! Onun değil». Ego gözleri genişledi. O fark neredeyse bana kim ego tuttu.
  
  
  Kaldı sadece bir kişi!
  
  
  "O!" - fısıldadı ben eğme, bükme Парсону. "Tina!"
  
  
  Görünüyordu sıkışıp zaman ve mekan.
  
  
  O ağzını açtı ve tekrar kapattı. Ego amacı, hafifçe başını salladı. Hepsi bu kadar.
  
  
  Sonra o taşındı.
  
  
  O yıldırım hızlı hareket ediyordu. Onu gördüm, nasıl bir ego el diz uzanan kemer, nerede sakladığını, onun büyük bir Webley. Onu gördüm bir yumru onun bir gömlek. O umut vurmak Kelly ilk atış, ama onun evinde ego eli silahlı, bir kez çekti. Bu nedenle, onu tanıtır, ego, sol tarafta onu kontrol edebilecek bir ego bir el tabanca ile. Silah sesi yüksek sesle ve net, ama neyse ki, yere düştü.
  
  
  Anında geldi, başlangıç için ikinci bir atış.
  
  
  Parson gerildi arka koltuk, sonra aniden düştü, bir kukla gibi, ne zaman ee halat çünkü, izin, kendi başları öne eğilmek, bir tezgah.
  
  
  Onun üzerinde ayak koydu revolver Webley ve Kelly hızla yükseldi ve yaklaştı vücut Парсона. O kadar çok gürültü, müzik, dans ve eğlence, bu, bizim için sürpriz, hiç kimse fark etmedi küçük oyunlar karanlıkta diskolar.
  
  
  Kelly yakaladı Парсона omuz ve распрямила ego koltuk. Onu, elini uzattı ve kaldırdı «Webley» sokmak ego arasında emniyet kemeri ve göbek. Sonra ona döndü, yakaladı Парсона için sağ omuz ve yardım Kelly yükseltmek ego ayakları üzerinde. Destekleyen ve ego arasındaki, biz doğru ilerlerken içinden tıkanmış masaları çıkmak disko.
  
  
  «Muay боррачо». Kelly başını salladı aracılığıyla tek tek garsonlar.
  
  
  Garson şefkatle gülümsedi.
  
  
  Başlangıç ikinci flamenko dans etti, makineli tüfek çekim, topuklar dansçılar yaptıklarını ayırt etmek imkansız sesler gerçek tabanca-makineli tüfek bulunan topuklu dans eden yerel Jose Greco.
  
  
  «Bazen bu işten nefret ediyorum,» dedi bana Kelly, biz sol bir antre bir merdiven.
  
  
  Biz sürükledi cansız bedeni Barry Парсона üzerinden lobi - neyse ki, şu anda çöl - merdiven başladık, sonra yavaş bir artış.
  
  
  O öldü, ne zaman biz nihayet alıp ego, ego, kendi yatak ego kendi odasında.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly birkaç yıl boyunca bir dedektif, polis, San Francisco, önce istifa etti, katılmak için istikrarlı bir BALTA. Hava ve hava onun kapıyı kapattı odasına Barry Парсона, o hızla stahl araştırıp giyim cepler Parsons.
  
  
  O yaymak ve içeriği commodus ve banyoya gitti için bir havlu. Vücudunda ve ellerinde Kelly oldu bir sürü kan. Kelly vurdu emu eklemek dolar ve darbe kuvveti anında öldürdü Парсона. Kelly kullandım kendi Colt.38 Detective Special, снаряженный bu özel cephane ile yüksek ilk hız ve büyük bir nüfuz gücü.
  
  
  Ne zaman Kelly çıktı ve banyo, iyice sildi kendini ve ona baktım sizin kol saati.
  
  
  «Cüzdan» dedim. Onun harcadığı kağıt. «Barry Parson, orada yazılı.»
  
  
  «Kesinlikle прикрывайся», - mırıldandı Kelly, yaklaşım bana, ve ben orada duruyorum izlerken. «Kim iyi bir iş çıkardı».
  
  
  «Belgeleri? Sizce, bu oldu, E-5?»
  
  
  Kelly başını salladı. «Söyledim kurduk ingilizler tarafından. Onlar doğruladı ego, kişilik.»
  
  
  "Evet, ama..."
  
  
  "Ne zaman ingilizler onaylamak değil, ingilizler kabul etmediler. Görüyor musun?"
  
  
  Onun ile devam etti kredi kartı ve pasaportu. Onu, baktı, pasaport, ama Kelly başını salladı. «Unut gitsin. Bu da kapak».
  
  
  "Sanki gerçek"
  
  
  «Sen-ebilmek almak iyi bir dizi belge, yapılan Portekiz, para varsa, onlar için ödemek için. Dahil olmak üzere en iyi sahte pasaport kıtada. Avrupa'da dolaşmak yüzlerce sahte kimlik - tüm yapılan Lizbon».
  
  
  Ona düşünceli düşünceli baktı kağıt. "Kokuyor hükümet?"
  
  
  O, başını salladı. «Ben, dedi, o bir çevirmen. Paralı asker işe. Bir şey bu tür. Onu söyledim Interpol açıkladı emu satışı yasak». Ama ben yine de kontrol edeceğim ego çıktılar izi ».
  
  
  Onu devam etti, gazete okumak ve sonra da başladım ego bagaj. Orada hiçbir şey yoktu, ne olabilirdi ipucu bize ne, ayrıca zengin bir ingiliz, yapılan zamanlarının büyük bir bölümünü seyahat ederek kıta.
  
  
  Kelly çıkardı küçük bir set ve başlangıç dışarı atılır çıktılar Парсона. Bitirdikten sonra, her on, o yavaşça ster mürekkep koymak ve çıktılar üzerinde glassine. Sonra o досталь küçük bir mini kamera japon üretimi ile проставленным adı ve yaptım bir kaç fotoğraf bireyler Парсона. Devlet barış Barry Parson baktım tamamen zararsız, yoksun canlılık yürütmektedir yaptım ego ne oldu hayatta.
  
  
  Ego bir şeyler vardı kesinlikle bir şey bağlamak Парсона sendikası herhangi bir arazi. Düşündük, ne Парсона yok, arı
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  Çalışma ile herhangi bir grup, Tina savunduğu önlü, ama özellikle onunla.
  
  
  Ve bu yapılan Tina soru işareti bir numara. Kimin için çalışıyordu - o gerçekten çalıştı birisi?
  
  
  Kelly bakmaya devam etti bir saat.
  
  
  "Endişe zaman?" Onu sordu.
  
  
  «Merak ediyorum, biz ne yapacağız bu beden.»
  
  
  Onun derin bir nefes aldı. «Yapabileceğimiz bir şey yok. Biz sadece dışarı çıkmak ve bırakın o burada».
  
  
  "Ama Elena Morales?"
  
  
  «O girer ve bulur ego. Ve o düdük. Bağlayan hiçbir şey bizimle Парсона, somut bir şey».
  
  
  «Bizi gördüler, onunla diskoda».
  
  
  "Sen düzeltmek için?"
  
  
  Kelly düşündü. «Zaten oldukça geç. Ses neden onu test ederken. On bir otuz. Sanmıyorum benim şimdi temas nöbetçi».
  
  
  «Uzun boylu bir adam, bıyıklı bir fu-mançu ırkı?»
  
  
  Kelly ухмыльнулась. "Evet. Sen ego biliyor musun?"
  
  
  Onu sel ve baktı bir halı. «Var başka bir sorun hakkında endişelenmenize gerek. Tina bilmiyor ee bir kiralık katil öldü. O düşünüyor, o bekler, o gelecek Tuz-ve-Ньев için dokunmak Corelli. Yani o gelecek. burada. Onu durdurmamız gerek ".
  
  
  Kelly kaşlarını çattı. "Nasıl?"
  
  
  Onu uzun bir süre düşündüm. «Bak. Peki, bu nasıl? Biz ararsak Tin hotel Granada. Biz bırakın bir kişiden mesaj. Bir nen olduğunu belirtiyor ayrılıyor ve Sol y Nieve, bilmek istiyor, onunla nerede buluşmak. Sonra biz sadece bekliyoruz burada o kadar arayacak bir otel. Biz bulmak ile hema konuşmak istiyor. Ve bu adam Porto Corelli ".
  
  
  Onu pencereden baktı, bir cevap bekliyor Kelly. «Kulağa iyi geliyor. Kaybedecek neyimiz var?»
  
  
  «Varsayalım, o hemen arar Парсону ona söylemek oldu, kime ateş?»
  
  
  Kelly omuz silkti. «O öğrenir, ne Papaz öldü, ve sonra bağlar Corelli. Neyse biz önümüzde».
  
  
  «Ben gidiyorum, bekleme salonu, kesmek için Elena'yı Morales,» dedim. «Ben istemiyorum, o забрела buraya cesedini buldu. O yüzden uyarmak istiyorum tüm otel».
  
  
  «Size katılacağım, bir kez bakarım kadın Bergson».
  
  
  Biz sol kapı kilidi ve dışarı çıktı koridora. Kimse bizi görmedi.
  
  
  * * *
  
  
  Ve Juan Rivera ve Elena Morales bana baktı, ne zaman girdi hall birkaç dakika sonra. Onu duydum yüksek sesle kahkaha ve çığlıkları eğlenceli boyunca lobi. Juan ve Elena merkezi olarak gürültülü yahoo ile герром Хауптли, iki ego almanlar, ego датчанином ve bir grup yaklaşık yirmi diğer kayak çiftler.
  
  
  Ona yaklaştı ve başını salladı, Juan ve Elena. Birbirleri arasında yaptıkları benim için bir yer. Herr Хауптли beni gördü, selamladı beni tanıttı altında.
  
  
  Onu, güldü, elini salladı ve arkasına yaslandı üzerinde бахарев kızlar arasında bir seyir içinde yanan bir ateş. Burada güvenli ve güvenli, uzak bir silah sesi ve bir çeşit kan.
  
  
  Sayın Хауптли esirgemeyen bir grup ile daha heyecan verici bir spor patlatır - delisiymiş avcılık, uzman balıkçılık, яхтсменом büyük bir başarı ve büyük bir dağcı ve onun kabataslak birkaç satır çeke yemekte ve geçti onun. Juan uyarı tutmak ego gözünden uzak.
  
  
  O bile tanımıyor, ama ben biliyordum, o okur bu görünümü dışında tüm. Keskin yumruk dirsek kaburga, söyledi, olduğunu anladı.
  
  
  PARSON ÖLÜ. ERKEK TİNA. KUYRUKLU GEYİK.
  
  
  Koydum bu son kısmı, çünkü ne yapacağımı bilmiyordum Elena Morales. Olsaydı ciddi ile ilgili Barry Парсоном, o bilmek veya tahmin - neyin peşinde olduğunu. Aksi takdirde gerek yoktu taşımak için soruşturma. Bella nah onun kadar tarihi, o farkında ölüm Парсона. Onu hissettim, eğer Juan değil ile başa çıkmak için ona bir şey yapabilirim.
  
  
  Kapı oturma odası çıktı Mitch Kelly, yaygın olarak gülümseyen ve sallayarak tanıdık param. Sonra beni fark etti, hızla yaklaştı, eğildi ve alçak bir sesle şöyle dedi: «bir Lobi. Hızlı bir şekilde». Hiç kimse duydum. O benim omzunu sıktı, cömertçe öptü Juan yanak ve sol oturma odası, sallayan герру Гауптли özür.
  
  
  Onu dokundu kalça Хуаны ve gitmek için ayağa kalktı. Kelly oturuyordu, cam tavandan tabana pencereler arkasında bir lobi, выходившего üzerinde eteklerinde kayak pistleri. Baktı benim cam yansıması. Lobi tamamen пустынен.
  
  
  Bana kulak değil, sessizce - eski bir polis memuru bir hile ödünç var koruyamamıştır.
  
  
  «O çıktı, etrafında otel, Granada. Görünüşe göre yönlendirilir Tuz-ve-Ньев».
  
  
  "Ne zaman gitti?"
  
  
  «Bu gece. Bilinmeyen zaman».
  
  
  «Bu kötü bir haber».
  
  
  Kelly başını salladı.
  
  
  Yansıma, cam pencere onu gördüm, bir etrafında görevlilerinin telefon koymak ve geçti lobi, otel hall. Bir dakika sonra o tekrar dışarı çıktı. Arkasında hızla ve incelikle oldu Elena Morales.
  
  
  Onu dürttü Kelly. Elena azimli gitti merdivenlerden. Bunun anlamı, o yürüdü odama odasına, o ile paylaştı Barry Парсоном!
  
  
  Kelly ve onu alışverişinde şaşkın bakışları. Onu gördüm, Juan geliyor ve oturma odası, endişeli bir görünüm. Onu vurmak Kelly.
  
  
  «Tut Juan oturma odası. Katıl ona. Onu gidip elena'ya».
  
  
  "Doğru."
  
  
  Onun kadar bekledi Elena yükseldi yarım merdivenlerden başlamadan önce
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  d sonra nah. Bir şey oldu. Birisi uyardı onu. Ben çözemedim, kim ya da neden. Ve yine belliydi, o gider odama.
  
  
  Üçüncü katta. Koridorda, viraj. O bir torbaya uzandı anahtarlar için. Ama ne zaman buldu ıh ve dokundu kolu, kapı açıldı. O döndü, incelemek için bir koridor. Onu bekliyordum böyle bir hareket, ve bir güvercin geri köşeye kaçtı ve aklında.
  
  
  Ama o beni görmedi.
  
  
  Onu duydum onun için kapandı kapı.
  
  
  Onu hızlı bir şekilde yürüdü koridorda ve durdu vd gün. İlk onun bir şey duymadım nedeniyle kalınlığı kaplama. Halı izin vermedi sesler duydum içinden çatlak arasındaki kapı ve çerçeve.
  
  
  Ama sonra bana öyle geldi ki, ben duymak, içinde bir fısıltı oy. Onu duydum bir hafif, yüksek sesli kadın. Tabii ki, ses Elena Morales. Ama hema söyledi?
  
  
  Bize odin. Hiç kimse. Tabii ki, o zevk, telefon!
  
  
  Sonra mırıldanarak gösterecektir durdu ve onu bir daha bir şey duymadım. En iyi ses değiştirme alıcı tabanlı, ama kaçırdı. Sonra kapı açıldı ve gıcırdayan çarptı. Dolap mı? O giyim tarzıyla, dışarı çıkmak için?
  
  
  Onu çabuk geçti, uzak iplik koridor ve balkona çıktım, окружавший bina üç tarafı. Onu kaçtı ve göz önünde çömeldi ve dış duvar beklerken Geyik çıkacak bir koridor.
  
  
  Ama o gelmedi.
  
  
  Onun saatine baktı.
  
  
  On beş dakika.
  
  
  Onu geri yürüdü koridorda ve önünde durdu onu kapının, gergin boyun ve ekleyerek kulak döşeme.
  
  
  Bir şey.
  
  
  Onu çekti «Luger» ve preslenmiş ego meme, ne zaman ileri adım attı ve kolu çevirdi. Mandalı hala açıktı ve biz Kelly.
  
  
  Onu hızla içeri girdi, yaslanmış sırtını gün ve açığa «Luger» önünde.
  
  
  Kimse yoktu - canlı.
  
  
  Vücut Parsons yeri tam olarak nerede biz ego bıraktı.
  
  
  Ama odada başka kimse yoktu.
  
  
  Nerede oldu Elena Morales?
  
  
  Onu, baktı kapı tuvalete, ama dolap çok küçüktü için kimse orada gizlemek. Ve hala...
  
  
  Bu rüzgar sesi ve ilk ona bile emin değildi, ne de duydum. Ama ne zaman onun orada durdu, zar zor cesaretini nefes, onu duydum ego tekrar. Bu kesin bir ses, bir kişi için çalıştı sabit kalacak, ama biraz hareket. Onu tekrar bir göz attım dolaba, ama ses bürokrasisinin değil, bu taraftan.
  
  
  Hayır. O geldi ve bir banyo.
  
  
  Onun iyi yakaladı «luger» ve gün geldi banyoya. Kapatıldı.
  
  
  «Elena,» dedi ona sessizce.
  
  
  Bir cevap gelmedi.
  
  
  Birisi vardı ve bu Elena değil. Nereye gitti? Ya da o orada hema-başka?
  
  
  «Elena,» dedi ben bu sefer daha yüksek sesle.
  
  
  Bir şey.
  
  
  «Ben gidiyorum kapıyı açmak. Ben bir silah var. Dışarı çık, ellerini başının üzerinde», - havladı ben duruyorum, bir yandan, daha bir gün.
  
  
  Bir şey.
  
  
  Onu, eline bir kalem bir gün, hala duruyorum прижатой bu paneller ile bir gün ve ona döndü. Kapı açıldı, açıldı ve içeri. Onu gerildi. Bizim ses.
  
  
  İçinden açık yarık onu görebiliyordu banyo bulunmaktadır. Sergey yandı. Ve orada, solgun ve gergin oturuyordu Tina Bergson, ruhun derinliklerine korkmuş.
  
  
  Ona doğru yürüdü, onu örtbas люгером. Sonra onu gördüm pelvis yaymak için kullanım malzemeleri mevcuttur. Subkutan, şişe sıvı, pamuk tamponlar.
  
  
  Bana bakıyordu gözlü.
  
  
  "Elena Nerede?" Onu sordum ee olsa da, bunun yerine olabilir sormak daha yüzlerce soru.
  
  
  O başını salladı. «Ben Elena'yı gördüm. Onu gördüm, Barry. Ve o... o ölmüştü». Onun sesini düştü, bir fısıltı. O bayılmak üzere.
  
  
  Onu geçtim bu banyoya ve kabaca onu yakaladı ve dirsek. O sarıldı bana, nefes nefese.
  
  
  "Öldürdü ego?" ee ses fısıldadı kulağıma.
  
  
  Ona bir şey söylemedi. Ben onu söyleyebiliriz hey, ne oldu, Kelly ve onun?
  
  
  "Neden geri döndün Tuz-ve-Ньев?" - sessiz sordum vd.
  
  
  Ee gözleri döndü bana. Onu itti ve oturdu kenarına hamam. Onu sel yanında. Onu tuttu Luger var nah göğüs. O zor bir kadın, ve hey, hiç güvenmiyordu.
  
  
  «Görmek... görmek...»
  
  
  «Barry Parson», - ekledi ben. «Göstermek için emu Corelli, o öldürmek ego».
  
  
  Bizim ses.
  
  
  Dudakları titremeye başladı, gözleri çıkmış benden. «Evet.» diye mırıldandı.
  
  
  «İşe Barry Парсона öldürmek için Corelli», - güçlü dedim. «İnkar edemez. Dedi ki bize daha önce...»
  
  
  «Ben bunu inkar etmiyorum», - diye sıkıca dedi. Yüzünü tekrar kazanmıştır renk. Bence kaydırdı ve iğne subkutan enjeksiyon için.
  
  
  "Nedeni?" Onu sordu. "Sen bir bağımlısın? Hepsi bu mu?"
  
  
  Omuzlarını silkti. «Ben tüm kadar karışık. Bilmiyorum, neden onu öldürmek istiyorum, ego dışında nefret ederim ego fazla birini, başka bir dünyanın».
  
  
  «Ama o, reddediyor, bu kiralayarak katılan herkes наркосеть» dedim.
  
  
  O kapattı başını.
  
  
  "Neden geri döndün?" - tekrar sordum ben.
  
  
  Bulmak için «Barry» - yavaşça dedi Tina. «Ben yukarı çıktım balkona, içeri baktım ve onu gördüm. Ölü. Onu içeri girdi...»
  
  
  Onu izledim onun omuz. Tabii ki! Balkon! Bu inci
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  Elena gibi çıktı üzerinden bir oda görünce ee. Ne zaman Elena buldu Barry ölü, o kadar ölüm korkmuş ve kaçtı. O sadece açtı fransız bir gün gittim ve bir balkon ve aceleyle uzakta. Sonra, hemen sonra, bu, Tina yükseldi arka yol ile tanışmak için Barry ego oda belki, her ikisi de karşılamak için planlanan ve buldu Barry ölü. Ee ihtiyaç uyuşturucu devraldı ve o banyoya gitti, iyileşmek istiyorsan, onun gibi.
  
  
  «Ben girdim ve buldum vuruldu. İlk başta onu düşündüm Elena öldürebilir ego. Ama, belki de, Corelli bulundu Barry ego peşinde. Belki de Corelli biliyordum...» gözleri yaşlarla doldurma. "Korkuyorum, Nick!"
  
  
  Onu da salladı. «Götürmelisin beni Corelli, Tina. Tek romatizma. Pek çok kişi için çalıştı, bize engel olsun bu isim listesi. Çok fazla. Şimdi sana, Tina».
  
  
  O beyazlatılmış. «Öğrenir, Nick! Düşünecek, ben tuttum birini öldürmek için bir ego! Yapamazsın bunu. Beni bırak!»
  
  
  "Bize ne, Tina!" - ısırır ben. «Bir tek sen romatizma. Götürüyorsun beni ona açıkça artık. Sadece bana göstermek ego, ve...»
  
  
  "Tanımıyor bu!" diye bağırdı. «O inkar kimliğini».
  
  
  "Tina..."
  
  
  O uzandı iğne subkutan enjeksiyon için. Onu tahmin edecekti yapmak, bir kez döndü ve omuz. Onu bağrına bastı, az люгера yumuşak kısmı ile boyun. «Hayır, hayır, Tina! Değil iğne. Tabii ki, birkaç dakika her şey iyi olacak, ama senin için her zaman dönmek zorunda gerçeğe».
  
  
  "Nick!" - всхлипнула o, hala tutan bir iğne.
  
  
  Onu itti Luger dakikada ulaşan bir iğne. Yüzü değişti hemen. Bu huzurlu, güzel bir maske haline dönüşmüştür, yüzüne cehennem kedi gözleri parladı, diş оскалились, dudak раздвинулись içinde зверином рычании.
  
  
  İğne girdi bana kol önce onu korumamıştı kendini çılgın hız valfı darbe.
  
  
  O güldü, sessiz невеселым bir çığlık.
  
  
  Onun gibi hissettim, her şey gider beni. Onu hissettim комком şap.
  
  
  O yol beni bir sonraki odaya, sonra itti koltuğa.
  
  
  «Küçük bir karışımı kendi Nick», diyordu, onun şeytani bir gülümseme. «Kal orada, gibi, iyi, küçük bir çocuk. Onun için gidiyorum».
  
  
  Hayır, Tina! Onu anlatmaya çalıştım, ama işe yaramadı.
  
  
  Görünüyordu, o hareket oranda yüz fps, kaymağını ile bir fransız bir gün balkona. Sonra bir sessizlik oldu.
  
  
  Birkaç yüzyıl boyunca, onu duydum, birisi kapıyı çaldım. Oldu Kelly.
  
  
  «Nick! Orada mısın? Nick?»
  
  
  Onun ağzını açtı. En azından, o hareket etti. Ama yoktu ses. Çocuk felci geçti?
  
  
  Kapı açıldı, ve Kelly odaya doldu silahla hazır. O sadece orada durdu ve bana baktı hayretle.
  
  
  "Hey, Nick."
  
  
  Onu tekrar пошевелил dudaklar. Çocuk felci geçti. Onu, homurdandı.
  
  
  Kelly огляделась, baktım bir banyo ve bir koku hissettim iğne subkutan enjeksiyon için. Anında bana geri geldi, vurdu yüzüme kaldırdı sandalyeden ve banyoya sürükledi. O itti kafamı altında duş ve soğuk su vurdum bana boyun.
  
  
  Kelly benimle konuşuyordu kadar çalıştı.
  
  
  «Bu yeni bir şey. Stoku var bu. Bayıltır, bu nedenle hareket edemez, ama sen-ebilmek görmek bir şey oluyor. Geçici çocuk felci. Geliyor курари olarak da bilinen урари, урари, уурали, вурали. ve woorara. Ama bu kısaltılmış başka bir şey ile. Sormayın bana. Bir formül her zaman gibi yok sadece biz ıh "olsun.
  
  
  Yakında onu canlandı.
  
  
  "Hızlı!" Onu söyledi. «Bu Tina. O geldi ve Granada ile tanışmak için Barry Парсоном buldum ego cesedi burada. O şimdi çıkış için bir yol. Düşünüyor öldürdü Corelli ego. Eğer kaçacak şimdi, o-ebilmek öldürmek ego»daha sonra.
  
  
  "Bekle!" - огрызнулась Kelly. «Ben buraya seni bulmak için. Tina vardı aşağıda, lobide yaratıyordu sahne!»
  
  
  "KİM?" - sabırsızlıkla sordum.
  
  
  «Tina Bergson».
  
  
  "Tina!"
  
  
  «Tamamen fantastik. Ama şimdi o gitti».
  
  
  «Gitti mi? Ama...?»
  
  
  «O lobide, ama gitti» dedi bana Kelly, biz bitti ile oda ve gitti koridordan. Başladık merdivenlerden aşağı, ve onu gördüm, kalabalık insan lobide. Tüm baktı sunmaktadır.
  
  
  Onu gördüm Juan yürütmektedir döndü ve oldu bizi bekliyor.
  
  
  "Bu ne anlama geliyor?" - ısırır ben.
  
  
  «O« kırmızı jaguar'ı süren herif, » dedi Juan, işaret, araba park edilmiş. Onu gördüm bir tek, çevrelerindeki yaktı ışıkları. Sergey nüfuz karanlık ve ışıklı karla kaplı dağın, nerede yol sırada kanyon yolu'ndan ... ... mesafede ve Prado Llano ve led ana karayolu.
  
  
  «O ayarladığın için çok büyük bir sahne», - çabuk, dedi Juan. «Çok abarttın».
  
  
  "Çok keskin!" - kuru dedi Kelly.
  
  
  "Sen söyle, o ne yaptı?" - sabırsızlıkla sordum.
  
  
  «Buraya geldi, on dakika önce, kaldırdı ve cehennem diye sordu Mario Сперанцу!»
  
  
  "Kim böyle bir Mario Speranta?" Onu sordu.
  
  
  Kelly başını salladı. «Ne zaman bir hey dedi hanımefendi Сперанса burada yok, o bozuldu ve neredeyse içine düştü bir aksilik ödeme burada, lobide».
  
  
  Onu görebiliyordu
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  Jaguar hareket etmeye başladı. Sarışın Tina çırpınan arkasında nah.
  
  
  «Bu neden bizi terk hall kaçak», - açıkladı, Juan.
  
  
  «Sonra o hemen düştü, ve bir kapıcı vardı, onu canlandırmak», - sonucuna Kelly. «Ben de peşinden geldim».
  
  
  Onun kaşlarını çattı, hızlı düşünme. «Bu gösteri, sahne, burada, aşağıda. Ne için olduğunu bilmiyorum. Ama ben mi onu durdurmak».
  
  
  «Aslında, dedi Kelly. "Biz ne yapıyoruz?"
  
  
  «Bak bu Mario Speranta», - dedi ona Kelly. «Herhalde yoktur. Onun yanına gidip, Tina!»
  
  
  Onun kabuğu içinden kalabalık bir döner kapı ve fark var sayın Гауптли ego ile bir takım dalkavuklar. O el salladı ve arkasını döndü.
  
  
  İçinde «Renault» soğuktu. Ortada güzel. Onu evvel, yol ve çift terlik aldı önce bu kontrol. Karayolu üzerinde vardı buz lekeleri gibi iki gece önce.
  
  
  Yol indi ve döndü hemen. Onu hiç göremiyordu kırmızı «Jaguar», ama hatırladım, yol döndü, hemen ardından başlangıç döndürmek için sola, uzun, geniş, at nalı şeklinde, işaretçi, bir sarıldı kenar барранки.
  
  
  Onu dahil ettik motoru, çünkü kaçırmak istemedim ve aklınızda Jag.
  
  
  Benim farah fenerin yolun kenarını, ve onu yanlışlıkla tıkladım zorbalık kontrol etmek için bir direnç. Ben rahatlamış hissettim gerilim sargılar içinde.
  
  
  Onu saptı Renault viraj gördüm kırmızı «Jaguar» Tina Bergson yarım bu mükemmel tesiste konaklayan подковообразному bükme. Gidiyordu yavaş yavaş, ama sonra sürüyorum hız, zaman, onu fark ettim ve daha fazla.
  
  
  Araba görünüyordu, öne fırladı, karanlıkta ışık yansıması yukarı giderken sanki e yükseliyormuş doğrumu birde gökyüzüne. Ve sonra ona gözlerime inanamadım - «Jaguar» çarptı kıyıya, neredeyse içine çökmesini, kaya duvar.
  
  
  Arkanı Dön, Tina! - farkında olmadan bağırdı ben. "Değişim!"
  
  
  Ne yaptı o ya da değil, ben bilmiyorum, ama bir sonraki şey gördüm, oldu «jaguar» başlığı değil отмелю ve dış kenarına doğru yol. "Tina!"
  
  
  Bu kayıp bir çığlık.
  
  
  «Jaguar» hız kazanıyor ve geçti kenarına, sanki ego yapmak için öğrendim, çok ince bir kuğu dalış su birikintisi.
  
  
  Işıklar yakalandı tırtıklı mika şist aşağıda lekeler kar прижались bu сланцу ve ışıklı arapsaçı ışıklar ve yansımaları karda, daha sonra makine зарылась taşlar, atladı, döndü tekrar ve tekrar ışıklar, tarif-işletim sistemi gece ve sarstı çarptı bir parça keskin taş dibinde барранки.
  
  
  Bir an için sessizlik oldu.
  
  
  Sonra gökyüzünde bir ateş, güçlü bir flaş için, alev ve hava gürledi, bir yüksek sesle patlama. Duman клубился mimmo turuncu alev, keskin, boğucu siyah duman.
  
  
  Ateşi yükseldi, sonra tekrar düştü enkazı bükülerek «Jaguar» ve başladı yavaş yavaş yemek için metal. Daha sonra yavaş yavaş yükseldi duman, yangın ile dans etti kenarlarında kırmızı çelik, şeffaf cam ve renkli plastik.
  
  
  Şok, onu yavaşça sürdü karayolu ve lazım olduğu yerler kırmızı «Jaguar» geçti kenarına. Onu aşağı baktı. Tüm ı-ebil görmek, bu çatlak taşlar, gömülü kalmış kenarında karayolunda.
  
  
  Onu park «Reno», anahtarı çıkardı ve çıkmış arabanın etrafında. Dışı soğuktu. Ona yaklaştı, yol kenarı, nerede «Jaguar» geçti içinden uçurum. Onun orada durdu, seyir değiştirdi taşlar, ve takip ve kömürleşmiş siyah çizgiler сланце aşağıda yer parlak kırmızı ateş çatırdadı kalıntıları üzerinde Tina Bergson ve kırmızı «Jaguar».
  
  
  Birkaç saniye içinde bir ilk etrafında bulunmaktadır çekti araç «Fiat», park ve bana katıldı kenarında karayolunda. Оглинг.
  
  
  Sonra geldi diğerleri.
  
  
  Ve daha fazla.
  
  
  Sizlere heyecan.
  
  
  Beni iğrendirdi.
  
  
  Onu, indi, kayalık yamaç kullanarak cep flaşı, ve geçti обугленную bölüm uçurum ilk kez vurdu kırmızı «Çatal», ve son olarak ulaştı arsa yanında istediğiniz makinesi.
  
  
  Ama alev пожирало enkaz ve imkansız bir yaklaşım yalıyor ediniz.
  
  
  Elini koyarak üstüne, onu durdu ve bekledi.
  
  
  Karayolu üzerinde завизжала itfaiye, ve yakında büyük bir yangın kayak ceket ve taşınabilir yangın söndürücü çöktü yamaç ve başladı обрызгивать yanan enkazı.
  
  
  Onu ürperdi.
  
  
  Orada duran itfaiyeci, seyir kömürleşmiş enkaz. Sivil görevli katıldı ona yaptı fener o yanmış makine. Bir ışık ışını daha güçlü oldu benim.
  
  
  Ona yaklaştı yalıyor.
  
  
  Sonra onu gördüm.
  
  
  Ön koltuk kömürleşmiş bir cesedi. O, ne sol, siyah oldu, ve тлело.
  
  
  Tina.
  
  
  Geriye kalan altın kızlar altın tenli.
  
  
  Onu, döndü, hasta.
  
  
  Olmalı, onu düştü taş yanındaki moloz ve daldı ülkeye huzur funk. Birisi beni sarstı el ve omuz. Onu anladım, bir süre benimle konuşurken ses.
  
  
  Onun kıpırdadı.
  
  
  "Nick."
  
  
  Oldu Kelly.
  
  
  «O öldü, dedi Kelly. "Lanetli şey".
  
  
  «Ben düşünüyorum, o sadece hissettim, her şey bitti, ve hey, daha iyi bir kaçış». Onun içini çekti. "Biliyordu Rico olacak Corelli
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  onu hayatının geri kalanı için ".
  
  
  "Ama Corelli bile bilmiyordum!"
  
  
  «Öğrenir. Ses neden gitti» dedim. Oy ben bunu anladım.
  
  
  «Baktım bu ad, Takma ad».
  
  
  Ona baktı ve kaşlarını çattı. Ben anlamadım ne demek istediğini.
  
  
  «Bir otel için kayıtlı Mario Speranta».
  
  
  Onu oturdu ve düşündüm. «Ama bu adı verdi katip».
  
  
  O başını salladı. «Клера diyor, ne dedi işte bu. Клера diyor, tam olarak ne zaman çıktı ile kafatası».
  
  
  Ona baktı enkaz altında bize. «Söylemek istediğin, Rico Corelli hiç oldu Sol y Nieve?»
  
  
  «Ben, o kesinlikle burada değildi - ya da herhangi başka bir otel Sol y Nieve - son bir ay içinde ya da öylesine. Eğer ego adını kapağında Mario Speranta».
  
  
  "Ama sonra..."
  
  
  «Görmüyor musun? Belki de biliyordu Tin. Belki o biliyordu o işe katil, öldürmek için ego».
  
  
  Onu, başını salladı, bu açıklığa kavuşturmak için. «Ve bütün bu sohbet bir buluşma oldu sadece aşamalı bir ölüm Tina Bergson?»
  
  
  «Hiç de değil. Onun için, diyorum ki, Rico Corelli olmalı biliyordu Tin Bergson ve Barry Парсоне. Ve o sadece geldi tatil aslında. Her şeyi düşündüm, o burada katil, hangi işe mafya, Kiralık katil tuttu Tina, - ve bizi, çünkü biz hotel karşılamak Corelli. Hepsi burada, buna Corelli! "
  
  
  "Nerede o zaman orospu çocuğu?"
  
  
  Kelly omuz silkti. «Sanırım bize daha iyi bir sinyal vermek Хоуку ve baştan başlamak».
  
  
  Biz ayağa kalktı, tepeye tırmanmak için, ama ben bırakın ego yalnız.
  
  
  Onu, döndü ve tekrar baktı enkaz.
  
  
  "Neden gitti oraya?"
  
  
  Kelly başını salladı. «O güzel bir kadındı, Nick. Güzel bir kadın aptalca şeyler yapıyor. Olmalı, çok severdi Corelli. Ve nefret, ego de».
  
  
  «Ya sevdim bu para» dedim.
  
  
  "Sen çok düşünüyorsun, insanlar hakkında, Nick?" Kelly içini çekti.
  
  
  "Ben onu? Ben onu, değil mi?" Onu sakinleşti. «Düşünüyorum, o karar verdi, ne daha iyi bir yolu koşmak boyunca açık havuz, kaçmaya çalışırken ödenen silah Rico Corelli».
  
  
  «O asla bilmeyecek, ne zaman gidiyor onu vurmak için», - serinkanlılıkla fark Kelly.
  
  
  "Acaba şimdi nerede bu herif?" Onu düşündü, yarı yüksek sesle.
  
  
  On beş
  
  
  Ertesi sabah, biz ilk kahvaltı. Rağmen parlak bir görünüm Хуаны, o kadar uzun ruhsal depresyon. Onu açıkladı bu arada, biz de bunu yapmak için bir görev.
  
  
  Biz yedik kontinental kahvaltı ve oturdu, parlak güneş ışığında. Onu önerdi, sabah kayak yapabilir, ayrılmadan önce İspanya, ama o terslendi.
  
  
  «Ben sadece istiyorum, bir şeyler toplamak».
  
  
  Ona başını salladı. «Ben gidip Велету yapacağım bir çift koşu».
  
  
  O başını salladı, onu düşünce olarak da çok uygun.
  
  
  "Penny?"
  
  
  O cevap vermedi.
  
  
  "İki kuruş?"
  
  
  "Ne?"
  
  
  "İçin karşılayacak ve düşüncelerinizi. Ne oldu?"
  
  
  «Sanırım, onu düşündüm, zimmete para geçirme, insan, yaşam. Tina Bergson. Barry Parson. Sivrisinek. İlk çekim Rico Corelli. Ve hatta Elena Morales - nerede o bize oldu».
  
  
  Onu, elini uzattı ve aldı ee elini. «Dünyanın düzeni böyle».
  
  
  «Bu çok iyi bir dünya».
  
  
  "Birisi size söz, değil mi?"
  
  
  O üzgün başını salladı.
  
  
  Onun hesabı ödedi ve dışarı çıktı.
  
  
  Güzeldi, ama Велете hala çok sakin. Parlak güneş parlıyordu. Yüzey pistleri iyi ile kaplı toz. Onu досталь, dürbün ve muayene yamaç. Açıkladığım gibi, üst Велеты iki indirdi.
  
  
  Bu sefer onu yapmak için karar verirseniz, daha uzun bir kilometre, bir sona ermekteydi sola, ne zaman iniyor aşağı. Ben koyuyorlar noktalarda geri deri kılıf, birisi tırmanan kaya ile ters teleferik ve bana yaklaştı.
  
  
  Bu herr Гауптли, ve bu kez tek başınaydı.
  
  
  Ona el salladı. «Günaydın, herr Хауптли».
  
  
  O gülümsedi. «Günaydın, bay Peabody».
  
  
  «Seni çok özledim, dün, ya da ne zaman biz birlikte gidiyorduk kayak».
  
  
  «Şüphesiz, baskısı iş», - dedi o keyifli.
  
  
  «Evet,» dedim, hızlı bir şekilde ona bakarak. Ama o dönüp bakmak için eğim.
  
  
  "Nerede senin sevdiğin kadın mı?"
  
  
  «Ambalaj».
  
  
  "O zaman gidiyoruz?"
  
  
  Ona başını salladı.
  
  
  «Üzgünüm. Hava o kadar iyi».
  
  
  "Gerçekten var".
  
  
  O gülümsedi ve sell, üzerinde çıkıntı kayalar üstündeki parça. Onu da katıldı ona o kadar sıkı kadar bağcıklı, makine tabancalar ayakkabılarını başladı ovmak kayak mavi mumlu.
  
  
  "Arkadaşların nerede?" - sordum ben, oturarak yanında. Ne oluyor bana şu anda daha fazla bir şey yapmak oldu.
  
  
  Onlar: «otel», - gülümsedi o. «Görünüşe göre, onlar çok istekli katılmak için bugün bana. Geç bir gece bir barda Esqui, onlar kulak çevresinde üzerinden люмумбы».
  
  
  «Genellikle ayrılmaz».
  
  
  «Ve para ile. Onlar çekmek, bir mıknatıs gibi». O yine gülümsedi, kaz ayağı köşelerinde ego gözlerin vardı derin ve karartılmış.
  
  
  «Sen kinik, herr Хауптли».
  
  
  «Ben gerçekçiyim, bay Peabody».
  
  
  Aldı ilk лыжу başladı yavaşça balmumu uygulamak dize. O скрупулезным ve методичным işçi, ne beklediğiniz iyi bir alman.
  
  
  «Fraulein Peabody bana birini hatırlatıyor ve benim sevdiklerinize, - dedi bir an sonra.
  
  
  "Tabii?"
  
  
  «Biliyor musun, benim bir kızım vardı». O baktı yukarı. «Tabii ki, bilmiyordum. Özür dilerim». O devam etti balmumu
  
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  ing. «O en güzel kız».
  
  
  "Oldu, herr Гауптли?"
  
  
  O görmezden geldi benim müdahale. «Hey, oldu on dokuz, ve o okuyordu», - diye devam etti. «Benim kadın - annesi öldü, o küçükken beş yaşındaki bir kız. Korkarım, ona hiç yapamadım vermek hey uygun bir liderlik haline getir. Anlıyor musunuz?» Ego gözleri tırmandı ve benim tanıştım.
  
  
  «Hiç bir baba, bu yüzden ben bu bilmek, herr Гауптли».
  
  
  «Dürüst romatizma». O içini çekti. «Ne olur bize oldu - ebeveyn ihmal veya yersiz israf, maddi değerlerin ona karşı - ne zaman gitti üniversitesi, iletişimi kaybettik».
  
  
  «Bu davranış, günümüzde».
  
  
  «Onun durumunda oldu en kötü şey. Onun arkadaşları hakkında çok tutkulu,» uyuşturucu. O tekrar baktı bana. «O da bu işe dahil oldu bu gruba böyle bir ölçüde baş edemedim». O devam etti, epilasyon, ağda. «O eroin bağımlısı oldum».
  
  
  Ona baktı Хауптли.
  
  
  «Bir yıl sonra alışma o aşırı dozdan öldü». O baktı, uçsuz bucaksız Vega, Granada. "Bağımsız bir yönetim".
  
  
  «Çok üzgünüm, dedim.
  
  
  «Bir anlamı yok israf daha yüksek olurdu sonraki bir tarihte,» dedi Хауптли keskin bir ses ile karşılaştırıldığında, genellikle hoş bir sesle.
  
  
  «Üzgünüm, bu israfı, insan hayatının» dedim, ne düşünmeye, Juan dedim kahvaltı için.
  
  
  Omuzlarını silkti. «Bir bakıma onu suçluyorum kendimi. Onu yapmamış sorumlu bir baba. Onun ile arkadaş oldu diğer kadın değil bir, çok - ve ihmal kızım». O düşündü bir an. «Ve o sabretti benim hor tepki olarak olabilir. Reddederek kendini tam olarak aynı şekilde onu reddetti».
  
  
  «Psikolog söyleyebilir size başka bir», - yararlı dedim. «İçgözlem tehlikeli bir oyun».
  
  
  «Ben bir araya geldi değil, sadece kadınlar. Bunu yapan, bu iş».
  
  
  «Her erkek olmalı bir meslek,» dedi ben.
  
  
  «Ama o bir vardı».
  
  
  Onu izledim, onu, biliyorum, ne söyleyecekti.
  
  
  «Uyuşturucu işi» dedi acı bir gülümseme ile. «Evet. Onu, büyük olasılıkla verdi, kendini eroin gibi intihar etti benim tek çocuğum. Nasıl bu ilişki sizin ahlak, bay Peabody?»
  
  
  Onu, başını salladı.
  
  
  «Bu kötü gider benim. Onu analiz etmeye başladı iş, ben her zaman oldu. Onu düşünmeye başladım ego üzerindeki etkisi insanlık. Beğenmedim ne gördüm».
  
  
  O seçti, başka kayak ve başladı yağlamak onu balmumu.
  
  
  «Karar verdim, artık ayrılmak ister iş ve düzeltmek başlamak kendi yanlışlarını yıl».
  
  
  Ona söylenecek hiçbir şey yok. Onu bekliyordu.
  
  
  «Onlar bana, ne olur ona gideceğim organizasyon. Beni arayacak kadar dünyada. Ve öldürmek». O hatırladığım kadarıyla mutlu günler gülümsedi. "Anlıyor musunuz?"
  
  
  «Evet, efendim Corelli».
  
  
  «Enrico Corelli», - dedi полуулыбкой. «Rico Corelli, sen Carter. Bana söylüyorlar Nick Carter en iyi».
  
  
  Ona başını salladı. «Genellikle. Her zaman değil. Ama genellikle».
  
  
  «Ben size diyorum ki, bu idari bir sorun en başından beri. Basit bir karşılaşma değil mi? Karşılaşma kar - başa kar!» O güldü gösteren, güçlü dişler. «Şaka, bay Carter! Şaka».
  
  
  «Evet,» diye itiraf etti ben.
  
  
  «Bu yeterince basit görünüyordu. Onu terk ediyorum Korsika üzerinde Лисистрате ve çıkıyorum sizinle Sierra Nevada».
  
  
  "Tabii ki."
  
  
  «Başından beri bir sorun vardı. Capo farkında benim tasarım. Kim-o benim en yakın tahmin. Ya da kulak misafiri oldum. Mafya karar benimle sözleşme».
  
  
  «Sivrisinek».
  
  
  «Evet. Önlemek için böyle bir darbe, onu ikna onun eski meslektaşım Базиллио Di Ванесси tasvir benim yat. Ve çok güzel bir kız olduğu için onu uyudu, onunla birlikte gitti, bonservis yapmak gerçek».
  
  
  "Bir tuzak kurdular, kendi insan?" - usulca dedim.
  
  
  «Bilmiyorum, bu darbe başarılı olacak, dedi Corelli. «Aslında, onu ne yaptı diyorsunuz. Ama onu gerçekten düşündüm Sivrisinek iyileşir. Onu, ümit arasındaki karşılaşma Basilio sizinle yerlerde bir aksama olmadan ve bu karşılaşma aranızda bana da organize edilebilir. "
  
  
  Onun içini çekti.
  
  
  «Ama hepsi bu değil. Kısa bir süre önce onu terk yat Valencia, onu bulduk benim güzel isveççe bülbül komplo kurtulmak beni!»
  
  
  "Tina Bergson?"
  
  
  «Evet. Bu otel için öldü. Kendisi bir sonuca benimle sözleşme». Corelli сардонически gülümsedi.
  
  
  "Oldu mu nedeni?"
  
  
  «Ben o kadar meraklı, gibi, size, bay Carter. Anlamak gerekir Tina biraz daha net».
  
  
  Onu mükemmel onun için fark etti ama bir şey söylemedi.
  
  
  «O nemfoman, bay Carter. Sanırım sizin için bu hiç de şaşırtıcı değil. Ama belki de bir nedeni haline geldi böyle bir фрейдистский sembolü, aynı derecede ilginç bir, gibi, aslında onu saplantı».
  
  
  Onu merakla ona baktı.
  
  
  "On beş yaşında bir kızı tecavüz isveççe peon. O hamile kaldı. Kürtaj işleminin başarıyla tamamlandığı, ancak sepsis gelişti. On beş yıl hey yaptık гистерэктомию. Bu çorak toplamak, güzel, akıllı bir yaratık haline takıntılı onu imha. kadınlık, onun yetersizlik bir anne olmak. Çünkü o bize bir kadın, bize bir adam haline gelmiştir ve daha fazla olmalıdır - bir superman! Bu güzelliği ve bu zihin - sizi temin ederim ki, onu akıl sınırlıdır
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  Эсс, bay Carter! - o karar alacak küçük bir imparatorluk sahibi olan ona oldu ».
  
  
  «Ağ ilaçlar» dedim.
  
  
  «Tamamen fantastik. Şimdi onun hakkında konuşmak, onun emelleri için sonra ben onu yıkmaya karar verdi bu zinciri ortaya çıkarmak ve onun en gizli sırlarını Dairesi narkotik amerika Birleşik Devletleri».
  
  
  Ona başını salladı. «Ve bu bir sebebi vardı o işe Парсона, seni öldürmek için!»
  
  
  "Bu aslında. Neyse ki, onu yorumlamak, onu ilk шокированную tepki benim karar sökmeye zincir gibi şüpheli ve gözlerini açık tuttu. Her ne kadar o bana söz verdi, ne gibi bilgilerin doğru ve bana eşlik edecek beni Amerika'ya, onu anladım, o yalan. Onun içine dahil telefon - bizim villa Korsika büyük, ve her çevremizdeki büyük payı vardır - ve son olarak duydum, o bir anlaşma yapar Barry ile Парсоном Malaga.
  
  
  "En ilginç".
  
  
  «Şu benim adım yönlendirmek benim kendi casus Парсона. Sanırım, bu arada, sen-ecek bulmak Парсона dosyaları Interpol, Daniel Tussauds, merhum fransız yeraltı. O bir on yıl çocuk sırasında dünya savaşı. İki ve büyüdü casusluk ve cinayet ».
  
  
  «O öldü artık.»
  
  
  Ben de «şüpheli». Corelli silkti. «Hakkında bir şeyler duydum bakıma diskolar ile tanıdık ve Malaga».
  
  
  Ona gülümsedi. «Sizden pek bir şey kaçmaz».
  
  
  «Yeter» - içini çekti Corelli. - Peki, Elena Morales dikkatle takip Парсоном izin emu almaya barre Torremolinos. Ve o, o beni uyardı, iddia geldi Tuz-ve-Ньев için beni bulmak ve öldürmek. Bu nedenle onu bir araya geldi değil sizin Велете ».
  
  
  «Onu bu gerekçeli».
  
  
  Corelli başını salladı. O bitmiş ile kayaklar. "Umuyordum, belki de Tina olabilir öldürülmüş yat Lysistrata, eğer orada bir şey olursa, ama bildiğiniz gibi, o kaçmış ciddi bir yaralanma. Olsa da Capo iyi planladığı bir ceza. Demek ben hava izlemek için bir şey için değil. sadece katil Capo, ama bir suikastçi Tina! Sivrisinek. Ve papaz. Bu yüzden sadece stahl герром Хауптли, istihdam birkaç işsiz aktörler Valencia, onlar için bir rol oynadı benim sözde dalkavuklar ».
  
  
  Onu güldü. «Sen çok becerikli bir adam, bay Corelli».
  
  
  «Uzun bir hayat yaşadım benim beceriklilik çok tehlikeli bir meslek». O, kaşlarını çattı. «Bir meslek değil. Bu defile çok anlamı bir meslek. Çok tehlikeli bir haraç işine bulaşmış. İyi bir kelime. Sert. Düz. Неромантичный. Füze».
  
  
  Ona başını salladı.
  
  
  «Ben hayranlıkla izledim sizi oldukça uzun bir süre». Corelli gülümsedi. «Ben, öldürdüğün Sivrisinek. Ve tahmin öldüreceksin ve Парсона. Ölüm Tina oldu benim için bir sürpriz. Bence o intihar etti, dedikleri gibi, Prado Llano. Ama bence olmalı, kontrolünü kaybetti, bu makine daha sonra nasıl mümkün olduğunu keşfetti Papaz öldü, ve karar, onun hakkında herşeyi biliyorum ve onu öldüreyim ".
  
  
  Onu, şöyle dedi: «bu durumda, o kaçmaya karar verdi, önce öğrenmek, o burada».
  
  
  "Doğru."
  
  
  «O öldü. Oy ve her şey ile ilgili».
  
  
  Corelli başını salladı. O sıkmış kelepçeler, kayak, yaptın, onlara ayakkabı ve taktı kelepçeleri. Ayağa kalktı ve elinin diz.
  
  
  Onu başladı giyinmek.
  
  
  "Hiçbir dolaşmaya ne dersin?"
  
  
  "Güzel."
  
  
  O gülümsedi. «Bundan önce, Nick, onun tarihi, senin için aldı bu».
  
  
  Onu aşağı baktı. O протягивал zarf. Üzerinde nen bir çıkıntı vardı. Zarfı açtı ve gördüm tanıdık bir görünüm rulo - mikrofilm.
  
  
  «Bu sadece ne düşündüğünüzü. İsimler. Yerler. Bulunmuyor. Tüm. Tüm yol Türkiye üzerinden Sicilya ve Riviera Meksika. Kaçırmayın bizim şeyler, bizim, insan, eğer takip ederseniz gerçekleri. Onu istiyorum bu zinciri yok, bu yüzden onu artık olacak tekrar toplamak. Bella Beatrice ".
  
  
  Beatrice. Ego kızı. Ve değil mi bu görüntü kadınlık Dante?
  
  
  «Tamam, Corelli» dedim.
  
  
  O tokat beni sırtında. "Hadi gidelim!"
  
  
  * * *
  
  
  Başladı yavaş travers hattı karşı çıkışlar, ve daha sonra geçti, eğim ve kol aşağı doğru dönüş kaçak. Sonra o geri döndü, güzel dekore edilmiş, christie ve yürüdü moloz yığını.
  
  
  Onu itti mikrofilm inci iç dakika kayak камзолы ve onu koştu. Kar beslenmesi iyi. Onun gibi hissettim benim kayaklar вгрызаются toz ile iyi bir elastik toparlanma.
  
  
  Altımda oldu Corelli, ne zaman onu hareket ediyordu, bükme kayalar. Onun yerine birkaç katlanmış girdi ведельн, sonra döndü, çok geniş travers ve пологому köşesinde bir parça.
  
  
  Onu, indi, onunla birlikte yaparak birkaç katlanmış ve стряхнув virajlı onun vücut. Sonunda, yarış, açık traverse, onu gördüm üçüncü kayakçı alternatif bir rota.
  
  
  Yamaçları gibi, bu alternatif araziler belirli aralıklarla temizlik ve hijyen, bir şey andıran iki tel bazı yerlerde gevşek bükülmüş.
  
  
  Bu genç adam kahverengi ceket. O genç görünüyordu, en azından vardı o жилистое, ince vücut. Yaşı ne olursa olsun, o mükemmel bir лыжником. Ego kayak впивались kar, ve o bir usta döner ve drift.
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  kendi kilometre.
  
  
  Arsa yamaç, nerede birleşir, iki parça, genç bir kayakçı çarptı, yan ve yavaş yavaş aşağı indi, bir dizi düz bir lokasyona sahip. Ne zaman ona yaklaştı Corelli, o kaçtı ve aklında olan kayalık sırtı, разделявшим iki parça.
  
  
  «Güzel oda», dedim.
  
  
  O başını salladı.
  
  
  «Ne zaman geleceksin, Devletleri, onu götüreceğim seni Alto ve Aspen. Onları çok seveceksin!»
  
  
  O güldü. "Ben kabul edemem sizin bu konuda!"
  
  
  «İyi bir anlaşma» dedim. «Devam et. Onu seninle birlikte bir sonraki durağı».
  
  
  O güldü ve bir şekilde taşınır.
  
  
  Onun aracılığıyla geldi birkaç dakika sonra. Benim sağ jet ski biraz gecikmeli vardır, ve onun için çalıştı ayarlanabilir raf için daha iyi bir lokma.
  
  
  Onu yola daha dik kırılması, замедляясь kullanarak kar küreme, çünkü köprü arasında iki çıkışları kayalar çok dar oldu için vazgeçilmez bir manevra ve daha sonra çıktı, geniş bir açıklığa, çevresinde kar ve buz, bir meşgul gibi görünüyordu piknik alanı için herhangi bir kayakçı. Onu gördüm Corelli ucunda.
  
  
  Onu aşağı yürüdü, takip Corelli sola, ve işte tam bu anda, onu tekrar bir çocuk gördü.
  
  
  İndi hızlı ikimiz alternatif bir yarış ve şimdi yaklaştı şerit geçiş iki pist alt kısmında uygun bir yer покатого alanları.
  
  
  Bir an için onu durdu çökmesini kar hokey durağı, ve sadece orada duruyordu. Toz iyi oldu. Kar altındaki sağlam görünüyordu. Ama bana değil sevdim, alan açısı. Yani, o serin ve hemen hemen düz, ama yukarıda bir içbükey eğim, bir bana değil sevdim.
  
  
  Ve yine Corelli herhangi bir sorun olmadan shell ve o, yarım. O bindi, sol, sağ, benden, ve kadar onu izledim, o girdi fırtına geri döndü, sağdan sola. Arkasında onu gördüm, genç bir adam başka bir yarışta, yaklaşan bir gerçekleşiyor kaya, отделявшему bizim daha hayatta ego.
  
  
  Üzereydim çıkmaya, ne zaman göz ucuyla yakaladı uyarı flaşı. Tekrar başını kaldırdı, gözlerini kısarak parlak güneş. Gözlerim oynadı benimle kötü bir şaka? Hayır!
  
  
  Adam bir şey tuttu, sağ elinde ve sol sıkmak, her iki kayak sopası. Tuttu çeşit silah - Evet! Bu el silah!
  
  
  Şimdi bir çocuk durdu ve çömeldi kar. Şimdi o oldu, uçurumlar, ve onu göremiyordu, ne yapıyordu, ama ben içgüdüsel olarak biliyordu vuracak mısın Corelli, bir onunla uçtu, kayak, farkında olmadan, o kazanmak için amaçlayan görüş.
  
  
  "Хауптли!" Onu çığlık kullanarak ego kapak, diye beni kandırdın, bir çeşit optik yanılsamadır.
  
  
  O hızla başını çevirdi, bana bakarak yamaç yukarı. Onu, elini salladı, kenara bir genç adam. Corelli döndü ve hiçbir şey gördüm onun açısı. Ona umutsuzca canımı sıkıyor предупреждающе. Corelli fark bir şey değil, ve tepki gösterdi. O değiştirmeye çalıştı, çizgi koşu, ama dengesini kaybetti ve düştü, başarısız ön çıkışlar. Ama kendini birlikte çekti ve vurdu kendini uyluk, ve daha sonra kaymaya başladı.
  
  
  Onu atladı kayak ve vurdu палкам isteyen, aşağı kayalar, hangi arkasında oturan bir genç. Onu itti iki kayak coplar altında sol elini ve досталь bir luger tadına var.
  
  
  Tycoon çıktı etrafında hiçbir yerde. Onu izledim taşlar istedi kafa adam, ama bir şey görmedim. Tycoon götürdü arasında yer alan, diz ve klip için kayak ve fırlattı beni yüz kar, tamamen yırtarak bir лыжу zaman emniyet kolu karıştı ve gitti bundan sonra рыхлому alana. Onu, kayıp ve son olarak büyük ölçüde durdu. Diğer jet ski yatıyordu yanımda. Hatırlamıyorum bile, o отрывался.
  
  
  Corelli çıktım karda ve şimdi döndü yıllık taşlar.
  
  
  İlk ateş açıldığında. O ıskaladı. Şimdi onu görebiliyordu, bir genç olarak çıkar etrafında kayalar ve ileriye doğru hareket ediyor. Onun amaçladık «luger» emu kafasına tetiği. Sağa çok uzak.
  
  
  O hızla döndü ve beni gördü. Ego şapkası düştü. Altın saçlı akış etrafında ego boğaz.
  
  
  Oldu Tina Bergson!
  
  
  Onu o kadar şaşkın olduğunu düşünemedim.
  
  
  Ama sonra beynim bir ipucu olmadan tekrar tüm geçmişi.
  
  
  Tina!
  
  
  Değildi vücudu kırmızı «jaguar'ı süren herif».
  
  
  Olmalı Elena Morales. Onu gördüm şimdi. Onu gördüm, Elena gibi girdi odaya Парсона buldum ceset Парсона nerede biz ego bıraktı. Ve onu gördüm, ee oda var zaten Tina Bergson! Tina geldi Tuz-ve-Ньев bulmak için Парсона ve yönlendirmek, benlik Corelli, o ego öldürdü. Ve buldu Парсона ölü - önce Elena odaya girdi. Bu yüzden aradı oturma odasına getirmek için Elena'yı. Ve geldi Elena yönelik bir mesaj.
  
  
  Tina zorladı Elena'yı çık balkona inmek kırmızı «Ягуару», çünkü artık biliyordu Elena - bu gözler ve kulaklar Corelli. O arkadaşları onu «Jaguar» ve öldürdü. Viraj nal, gizleme anlamına göre, o ekili Elena'yı direksiyon başına götürmüştü «Jaguar» kayak botları veya daha ağır basarken, gaz pedalı, ve kendisi отпрыгнула.
  
  
  Ve kaçtı, karanlıkta olsa, onun kabuğu, hemen onun arkasında.
  
  
  Ve şimdi...
  
  
  Şimdi geldi öldürmek Corelli ve istediğiniz yakalamak наркосеть, her zaman olduğu gibi.
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  buz otel yapmak!
  
  
  Onu gördüm, Corelli gibi tekrar ayağa kalktı ve baktı Tina. Tina yine beni vurdu. Cevap hey ateş. Onun için çok iyi bir şey yapma.
  
  
  O bana baktı, daha sonra Corelli ve gitti karda yürüyüş bu Corelli. O umutsuzca çıkmaya çalışırken, kar ve koşu yapabilirsiniz. Birçok erkek yapan, son derece tehlikeli meslekler, o açıkça giymeyi seven silahlarını.
  
  
  O kasıtlı koştu ona kendi kayak botları, yüksek silah tutan.
  
  
  Kar etrafında kralı büyük ölçüde dondu. Onu görebiliyordu, o çatırdama gerilim yukarıda yamaç bir oluşmuş yuvarlak kontur, наклоняющийся alt alanları.
  
  
  Onu отодвинулся çıkardı «Luger» kar ve ateş bir, iki, üç kez. Havada yankılanan silah sesleri yankılandı. Kar kırılmış her tarafı. Oluştu раскалывающаяся çatlak ve bütün ocak kar ve buz erimeye başladı - bölünmüş, üst yarısı bir işadamının, bir vardı bir yere kadar.
  
  
  En başından beri, hızla hareket ediyordu. Slayt!
  
  
  O предвидела ego yaklaşım, ama yapamadım bunu önlemek. O ateş Corelli iki kez ve sonra koştu ona, kaçmak, karlı bir roller coaster, ama o onu yakaladı ve aldı aşağı. Onu gördüm, onun gibi sarı saçları kayboldu bu malzeme.
  
  
  Sonra kar birikti ve çökmeye başladı taşlar hakkında bir omurga gibi önemli noktalara yakın olmanın sarstı ve gürledi.
  
  
  Onu topladı kayak ve yavaş yavaş indi Corelli.
  
  
  O yalan üzerinde yapılan hesaplamalar, bol bol kanama, kan, kar.
  
  
  Onu, yaklaştı ona. Ego yüzü побелело gelen zarar ve gözleri расфокусированы. O şok oldu.
  
  
  "Destroy zinciri!" - diye fısıldadı bana.
  
  
  Onu kaldırdı ego başını kar. «Ben yaparım, Rico».
  
  
  Onu ilk kez çağırdı ego adında.
  
  
  O arkasına yaslandı, hafif bir gülümseme dudaklarında.
  
  
  On altı
  
  
  Onu kapattı ego sonsuza dek.
  
  
  Ona yardım Sivil savunma dikkat çekmek için tele Corelli, ve sonra gitti, kayak, birden fazla kişi ile maça başladı kazmak için Tina Bergson. Onu götürdü kenara insan fu-маньчжурскими bıyık ve dolaylı emu hakkında üzücü sonunda Barry Парсона.
  
  
  Duş altında güzel oldu stres ve gerginlik ile ilgili bu dava ile Spanish Connection. Onu вытерлась havlu odasında önce giyin ve çalmak için Хуаны Rivera. Zamanı anlatmak hey son bölüm, tarih ve başlar onunla yol Malaga.
  
  
  Onu kontrol ettim, kendi «luger» bir наплечной kılıf, başı ucunda asılı saka kuşu üzerinde sırt yatakta uzandı bornoz mevcuttur. Çünkü ayakları vardı kuru, ona yapıştırılmış bir stiletto ve накинул omuz serin havlu kumaş. Banyo aynası oldu, gölgede, ama başardı saç fırçası. Onu tekrar kontrol ettim ve buldum gri iplikçikleri bir daha ortaya sonra ben onu çekti ıh bir hafta önce.
  
  
  Onu, biliyordu gelecekte göreceğim ıh daha fazla, daha az değil.
  
  
  Benim çanta dolu - ben yaptım önce girip, duş, ve, onu, diye, giyecek olsun, giysiler, önce aramak Juan, ama sonra düşündüm, ne halt geldi gün çaldı çıplak eklemleri.
  
  
  «Giriş», - duydum onu, boğuk bir ses.
  
  
  "Hazır mısınız?"
  
  
  Yanıt yoktu.
  
  
  Onu, kapıyı açtı ve içeri girdi.
  
  
  Kapı arkamdan kapandı ve ben şaşkınlıkla döndü ve buldu Juan sandalyede karşımda. O tamamen çıplak, ağzı oldu обвязан mendil ve elleri bağlanmış arkasından bağlı bir sandalyeye. Ee ayakları bağlı ayakları sandalye. Bana bakıyordu dilsiz умоляющими gözleri.
  
  
  Onu uzandı kapı koluna.
  
  
  "Hayır, hayır, Nick!" - yumuşak bir ses dedi.
  
  
  Pencere perdeleri замерцали, ve onlar yüzünden çıktı Tina Bergson, elinde silah. Bu büyük görünüyordu - için nah. Oldu Parsons Webley Mark IV. O giymişti kayak kıyafetleri - aynı, hangi o yamaçta. O ıslak ve soğuk, ama aksi takdirde oldukça. Ee, gözleri parladı ve tutku delilik.
  
  
  «Hey, Nick,» dedi neşeli bir kahkaha attı.
  
  
  «Tina,» dedi ben.
  
  
  «Evet. Onu öldü çığ, sen düzenlenmiştir».
  
  
  «Açık».
  
  
  Onu, dönüp bir kez daha baktı çıplak vücut Хуаны. Tam o sırada onu gördüm sigara yanıkları ee çıplak göğüs. Onu ürperdi. Bu Tin Bergson olmuştur садомазохистские eğilimleri, belki, lezbiyen eğilimleri yol açtı нимфомании.
  
  
  «Sen hastasın, Tina - yavaşça dedim. "Ne için, neden ağrı gibi insanlara Juan?"
  
  
  Tina patladı. «Rico oldu aptal çalışırken zincirini kırmak için ilaç! Vardı dünyanın en iyi kazanç planı - ve o tarihi nah kurtulmak!»
  
  
  «Ama bu yöntem öldürdü ego kızı».
  
  
  Tina sırıttı. «Bu kızı fahişe gibi tüm kadın - erkek her okuyan gibi aptal bir üniversite, bir o gitti».
  
  
  «Sadece senin için hayal, Tina,» dedi ben. «İhtiyacın olan bir psikiyatrist».
  
  
  O запрокинула baş ve güldü. «Sen püriten, Nick! Sen bunu biliyor musun? Püriten!»
  
  
  Onu düşündüm наплечной kılıfında asılı arkasında yatak odamda, ve lanetli bir şey oldu, aptal aptal. Onu onsuz bir yere gitmiyorum. Hepsi aptal duygusal
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  İlgi Juan River подвергнул onu ölüm.
  
  
  «Bana mikrofilm, Nick,» dedi Tina, siber tehdit, perde nerede beni bekliyordu. «Gördüm seni Rico. Sen onu almak gerekiyor. Ver ego bana, ya da onu öldüreceğim».
  
  
  «Hayır işleri, Tina, dedim. «Eğer onu veriyorum film, öldüreceksin bizi iki ve gidersen».
  
  
  «Hayır,» dedi Tina, gözleri parlıyordu. «Umurumda değil, ne bu orospu yapıyoruz. Sen-ebilmek gitmek ve uçmak için geri Devletleri, umurumda değil. İhtiyacım mikrofilm, ve ben sizi bırakırım».
  
  
  Onu, başını salladı. «Bize ne canım».
  
  
  Ee gözleri parlak ve mavi gibi buz buz. Onu düşündüm iskandinav fiyortları ve buz cork. Ve onu bu konuda düşünce olarak güzel bir vücut, altında kayak giysileri.
  
  
  Tina işaret Kahramanını ağır bir ingiliz «Вебли». Onu izledim nah ile neredeyse mide bulandırıcı bir cazibe. Gözleri Хуаны korkmuş bir tahtası eksik. Onu gördüm, o titriyor. Tarafından ee yanaklarına akmaya başladı gözyaşları.
  
  
  «Sen bir canavarsın», - dedi sessizce ben. «Beni duyuyor musun, Tina? Sen-ebil almak bana da eziyet Kahramanını. Sen insanlık dışı bir yaratık?»
  
  
  Tina omuzlarını silkti. «Onu öldürürüm deyince, üç, eğer sen bana getir bu filmler, Nick».
  
  
  Yok «film», - çabuk dedim. Beklenmedik bir şekilde, benim planı ortaya çıktı. Onu otel için düşünmüş ben çok fazla itiraz ediyorum.
  
  
  Gözleri kısıldı. «Gördüm seni Rico. Sen olmalı, ondan var bir film. Emu ihtiyacım vardı bir toplantı seninle yalnız. Oylama ve tüm. Ve o ego var. O vermiş olmalı ego sana. Odin Nick».
  
  
  Onun terliyor. «Tina, beni dinle! O gitti, mikrofilm posta. O gitti, ego Washington».
  
  
  "Rico değil stahl güven-posta!" homurdandı Tina. «Biliyorum ego bu daha iyi. Düşünün, daha iyi bir Nick. İki».
  
  
  "Tina, gerçek bu!" Onu düşünmeden yürüdü onunla. «Şimdi, bir tabanca ve çıkar Juan etrafında bir sandalye!»
  
  
  Tina bana döndü. Az ağır silah gönderildi göğsüme. «Bu Webley.455 Nick» - keskin dedi, скривившись. «O kadar güçlü gibi Colt Frontier. Beni kırmak seni parçalar. Böyle kısa bir mesafe senin göğüs ve kalp gibi bir şey. Bana olsaydı araştırıp eşyalarının filmi bulmak için. Ve ben çok seviyorum senin büyük bir katı yok etmek için bir ego. Ver ego bana, Nick. Bir film! "
  
  
  Juan ağladı.
  
  
  Onu biraz kıpırdadı.
  
  
  "Hayır!" - diye bağırdı Tina, sonra büyük silahı gol Хуаны, küçük sadece birkaç santim uzakta onun saç. «Ver bana filmi, Nick. Ya da o ölecek!»
  
  
  Onu izledim nah çaresizlik içinde.
  
  
  «Ben, dedi, bir ve iki, Nick! Şimdi oy son anda...» Diye içini çekti.
  
  
  "Bekle!" Onun için ağladı. "Bu başka bir odada!"
  
  
  «Buna inanmıyorum,» dedi Tina hafif sırıtarak. «Hayır. Diyorsun bunu. Bu değerli bir şey.»
  
  
  Benim yüzüm düştü. "Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?"
  
  
  Gülümsedi. "Ben biliyorum! Oylama ve tüm. Onu biliyorum!" O taşındı bana. "Onu bana verin!"
  
  
  Onun elini bir dakika içinde kendi махрового elbise. "Tina..."
  
  
  "Yavaş!"
  
  
  Kaldırdı, ağır namlu ve нацелила bana boyun.
  
  
  Onu yalnız bıraktım. «Bu benim cebimde».
  
  
  Bana bakıyordu, gözleri kenetlenmiş, zihni hızlı çalıştı.
  
  
  «O zaman çıkar bornoz ve söyle bana. Yavaş yavaş».
  
  
  Onu çözdü dilimi, şiddetle düşünme. Film cebinizde, tabii ki, vardı. Daha...
  
  
  "Off!" - огрызнулась o.
  
  
  O çok uzakta kavramak için onu elbise, o ilk umuyordum. Onu buraya ego ile omuz ve çıkardı vücut. Onun orada durdu, çıplak ve korumasız. Keşke o yakından onun fırçaladı bornoz, kaptı Webley göre ee el ve ...
  
  
  "Bırak bu yatak!"
  
  
  Onun içini çekti.
  
  
  O taşındı, ona, приставив silah benim göğüs ve kalp. Sol el, o порылась bir cebinde. Boş. Ve sonra başka bir. Boş.
  
  
  "Yalancı!" diye bağırdı. «Nerede bu? Nerede?»
  
  
  Onu gördüm, gözleri parladı, mavi alev, o bana baktı, çalışan bir görünüm için yukarı ve aşağı benim vücut üzerinde ve ayaklarım. Onu biraz пошевелил ayak, вздрагивая ve özen vermek hey görmek yapışkan bant gibi bir yerde o geçti arka tarafta, benim ayak bilekleri.
  
  
  Onu farkında olmadan baktı, sağ ayak üzerinde. O fark nasıl kayıp bence, ve gözleri kısıldı, derin düşünce. O baktı daha yakından benim ayak, sonra benim ayak, ve o gördüm küçük bir parça yapışkan bant, geçen arka tarafta, benim ayak bilekleri.
  
  
  "Oyu o!" - огрызнулась o. «Takmak ayak bileği! Getir, Nick. Getir ve...»
  
  
  "Tina, yemin ederim!"
  
  
  "İstediğiniz için onu öldürdü sizin için çekildi ve bu film ile kendini?"
  
  
  Onu biliyordu, o yapacak.
  
  
  Duygu çıplak ve savunmasız, onu eğildi ve uzandı sağ ayak bileği. Ne zaman onu takmak ego, koli bandı zayıflamış nem nedeniyle duş altında onu hemen çıkardı, bir saç tokası.
  
  
  "Hızlı!" O beni aradı, eğilerek sonsuza kadar benimle, uzatılmış, sol elini, onu almak için var.
  
  
  Onu çekti stiletto ve ona yaklaştı uzatarak sol elini, sanki o tuttu mikrofilm. Gözleri метнулись benim yumruk sıktı ve o refleks uzandı.
  
  
  Onu itti ve onu yumruk. İzin verseydi parmak dokunma ego. Onu yakaladı ee kolundan. İle
  
  
  
  
  
  
  Türlü çeviri
  
  
  Metin Çeviri
  
  
  Kaynak metin
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Çeviri sonuçları
  
  
  Bir noktada, ben onun sağ elini ee vücut ve saygi stiletto hey, boyun ödeme sağ kulak altında.
  
  
  O булькающим çığlık ateş etti ve «Webley».
  
  
  Gözlük de tanımlanan duvar, otel, пробившись diğer tarafa.
  
  
  Göğüslerim yanıyordu ateşten взрывающегося barut.
  
  
  Onun geri çekildi.
  
  
  O düştü, ve arteryel kan fışkıran etrafında ee vücut altın cilt.
  
  
  Ne bir atık.
  
  
  Hangi cehennemi kaybı.
  
  
  Вздрогнув, onu ayağa kaldırdı vücudu ve götürdüm yatağa.
  
  
  Bir gün gözlerini açtı.
  
  
  «Nick», - diye mırıldandı ve eğlenceli gülümsedi. "Ben asla hayatımın yetmiş yedi, değil mi?"
  
  
  «Yanlış meslek seçmişsiniz,» dedi ben.
  
  
  O обмякла.
  
  
  Ona bir mektup gönderdi Juan çalışırken, onu teselli etmek, отвязав onu sandalyeden, sonra sürükledi dolap, giyindi. Sonra odasına gitti ve tırmandı onun.
  
  
  Ben geri gitti. Onu tuttu, kendi Rolleiflex şimdi, buna tam olarak onu vardı bakmak benim kapak. Eski sevgili Şahin.
  
  
  Aslında delle, onu mutlu giyin. Giyindiğinde, her zaman hakkında konuşmak daha kolay günlük şeyler.
  
  
  "Nerede bu mikrofilm?" - bana sordu Juan.
  
  
  Onu kaldırdı Rolleiflex. «Burada,» dedim. «İyi bir operatör her zaman giyer filmini kamerada».
  
  
  Gösterdi bana dil.
  
  
  Onu videoya çekmiş bu filmi. Sonunda, ona biriydi etrafında en iyi fotoğrafçılar, Orta Batı değil mi? Ve Juan değil bilmek gerekiyordu, ne var bir pantolon cebinde yatıyor mikrofilm gibi bir paket sigara ya da bir anahtarlık değil mi?
  
  
  
  
  
  
  Komplo Kafa Ölüm
  
  
  
  
  Komplo Kafa Ölüm
  
  
  Prolog
  
  
  Ada Мумура gibi oldu küçük yeşil taş koyu mavi kadife güney Pasifik. Gizli bir köşede adalar Туамоту, Мумура oldu az ve polinezya adaları, hiçbir etkisine maruz kalan misyonerler ve medeniyet. Halkı Мумуран hala kaldı özgür kelimenin tam anlamıyla. Kimse denememiştim kendi ayakları üzerinde sıkı ayakkabı ve işlerini hallediyordum güzel kahverengi meme kadınları. Sadece ıh yaklaşık beş yüz kişi, onlar şüpheli hakkında cennet gibi oldu ıh adası, çünkü onlar biliyordu başka bir şey.
  
  
  Neredeyse tüm nüfusu şimdi bekledi altın sahilde zaman motor tekne nüfuz nazik буруны k ıh yer almaktadır. Yay bu yabancı bir gemi duruyordu Atm, uzun ve düz değil, боявшийся araç hız veya motor kükreme, olması gerektiği gibi lideri.
  
  
  Ne zaman bir tekne durdu birkaç metre içinde yer almaktadır, erkek koştu ve onun baş ve kadınlar kaldı kıyısında, heyecanla gülüyor, birbirleriyle ve uyaran çocuklar, onlar için bir engel değil.
  
  
  Çıkan tekneler etrafında, Atm aldı mürettebat büyük bir bavul ve suya girdim yüksek tutarak, onun için kaldı kuru. Tekne kükreme ile canlandı ve помчалась geri beyaz bir yat yürütmektedir kolay мчалась yarım mil.
  
  
  Atm yürüdü ve sahilde gururla taşıyan, önünde bir bavul. O koydu ego bir taş, bir ego ataları olarak kullanılan kurban sunak, ama şimdi o stahl трибуной.
  
  
  Etrafında kalabalık мумуранцы. Müzik ritim ıh dil ross heyecanla.
  
  
  Atm elini kaldırdı, çağıran bir sessizlik ve hemen tek bir ses duyulabilir oldu sigh akşam meltemi avuç içi. Saçlı şef hafifçe gülümsedi adamlarına, ve için eğildi unbutton kilitleri bavul, nasıl emu gösterdi beyaz insanlar üzerinde büyük bir tekne.
  
  
  O elini yansıtıcı kahverengi malzeme bavul. O hiç dokunmadım böyle bir şey, ve Atm hayretle okşadı bu. Sonra, görünce sabırsız insanları, o yapıştı kapağını her iki taraftan ve onu kaldırdı.
  
  
  O yayınlanan hazineleri birer birer sağlayan insanlar her zaman çevrelerindeki. Parça kumaş, inanılmaz derecede esnek ve noktalı renkli spiraller, değil, gibi, bize, bir çiçek Polinezyası. Kolye, şiş muhteşem taşlar, yansıyan güneş kutsal ve bunun ego gökkuşağı. Küçük dikdörtgen paketleri ile обернутыми kağıt şeritler vardı tatlı tadı. Atm itti bir ağız ve çiğnemek başladı, ne göstermek için emu gösterdi beyaz insanlar. O dağıttı, diğer şeritler halinde kordon, gördüm evet yoruluyor çocuk. Mucizeler devam devam çantanın etrafına. Şeyler vardı charles şeyler parıldıyordu şeyler yayınlanmış sesler. Her yeni bir hazine olmuş, kalabalık mırıldanarak neşeli gösterecektir.
  
  
  Bu gün mutlaka hatırlanacak Мумуре.
  
  
  Tekne artık zaten giden gelen Мумуры, iki adam durdu korkuluk izlerken dürbün için удаляющимся ada. Biri ağır, benzer, ayı, top, siyah saç, gereken yıkayın. Başka bir yüksek ve yalın, bir kırbaç gibi, gümüş rengi saçlı, penye önce yüksek pürüzsüz alın. Her ne kadar erkek olarak, sivil, ıh bir şekilde tutmak için bir şey war. Arkasında daha yüksek bir kişi oturmuş, büyük bir alman çoban köpeği ve kaslı siyah doberman, dünyaya bakan bir nefret ile.
  
  
  Fedor Городин, daha ağır dedi. «Neden biz bu işi bitirmek, Anton? Bugüne kadar biz yeterince uzakta bir ada. Ego sesi keskin bir hırıltı, bir çalışmıyordu ego bir benzerlik ayı.
  
  
  Saçlı Anton Жизов puan indirdi ve yavaş yavaş başını salladı. Ego küçük koyu renk gözleri gizlenmiş derin göz yuva altında düz siyah kaşları. «Evet, sanırım zamanı geldi».
  
  
  Жизов döndü üçüncü bir erkek, bir huzursuz çalımlı güverte arkalarında. «Ne dersin, hansa kenti rostock'ta merkezi? Hazır mısınız?"
  
  
  Hansa kenti rostock'ta merkezi oldu худощавым erkek dar сутулыми bir omuz silkme, bir biri gibiydi bile daha az oldu aslında delle. Vardı soluk sağlıksız cilt, bir kişinin, bir nadir şifalı çıkıyor sokağa.
  
  
  «Evet, evet, hazır» kesme - hansa kenti rostock'ta merkezi bir. «Ben hazırım, son yirmi dakika».
  
  
  «Aşırı acele çok pahalı olabilir, - yavaşça söyledi Жизов. Şimdi batan güneşin o-meli bakmak oldukça güzel. » Döndü genç matematik şekilli bir denizci. «Boris, söyle kaptana, o da bizi tuttu, onu fotoğraf çekmek istiyorum».
  
  
  Genç bir adam bir uyarı oldu. "Evet efendim." O hareket etmeye başladı köprü'den ama tereddüt. "Efendim?"
  
  
  «Nedir Boris?» - sabırsızlıkla sordu Жизов.
  
  
  «Adada insanlar. Oraya mı onlar tahliye? »
  
  
  "İnsanlar mı? Demek bu коричневокожих vahşiler?
  
  
  «E-evet, efendim. Onlar tamamen zararsız görünüyordu.
  
  
  Городин önemli ölçüde attı altından korkuluk, kas ego büyük omuz sıkmak. «Ne diyorsun sen хныкаешь, çocuk? Size emri verildi! »
  
  
  Жизов kaldırdı наманикюренную elini. «Boris genç, Fedor. Bu tutar bir dokunuş гуманнизма,
  
  
  
  
  bu her zaman kötü değildir ».
  
  
  Döndü genç моряку. «Eğer istediğimiz, hedeflerimize ulaşmak için, Boris, gerekli bağış, bazı yaşamları. Bildiğiniz gibi, teşekkürler değişikliklere, biz yetiştirmek, koşullar tüm dünya halkları için önemli ölçüde geliştirildi, bu yüzden bu basit yerliler yardım hayatlarını insanlığın yararına. Anlıyor musun oğlum?
  
  
  «Evet, efendim,» dedi Boris, ancak ego gözünde hala bekliyordu sorguladı. O ileriye taşındı köprü'den.
  
  
  «Bilmiyorum, neden bu deneyin bir şey açıklamak, - hırladı Городин. «Emri yerine getirmesi gereken hemen. Çünkü biz seninle öğretti »
  
  
  «Kabul etmeliyiz ki, zaman değişiyor» dedi Жизов. «Biz iktidarda, ihtiyacımız var böyle parlak gençler olarak Boris. Mantıksız olurdu püskürtmek ego şimdi. »
  
  
  Adım motorlar değişti ve yat притормозила. Küçük bir yırtılma dengede iki köpek зарычали, kalan ile bacak, düzensiz destekler. Жизов kaptı iplik ıh çift tasma, pre-tied döngü ile küpeşte ve хлестнул her iki köpek namlu. Onlar прижались bu переборке kabin, siyah dudak çıkmış güçlü beyaz dişler sessiz рычании.
  
  
  «Bilmiyorum, neden bu köpekler gözyaşı sizin onlarla nasıl konuşuyorsunuz,» dedi Городин.
  
  
  Жизов kısaca лающе güldü. «Korku tek fark bu hayvanlar. Öldürdüler benim için takım, çünkü biliyordu, ne var güçleri öldürmek ıh. Sana değer hakkında daha fazla bilgi edinmek psikoloji, Fedor. Bu genç adam gibi Boris, sabırlı olmak zorundayım. Bu güzel şeytan çalışır zulüm ». O tekrar uzattı deri dantel ve мордам köpek. Onlar yayınlanmış bizim ses.
  
  
  «Eğer you're finished playing hayvanları ile, - dedi hansa kenti rostock'ta merkezi bir güçlü, alaycı, ben devam edeceğim bir gösteri».
  
  
  "Her anlamda. Bakalım, tüm zaman ve para yatırım yaptık size getirecek temettü ».
  
  
  Hansa kenti rostock'ta merkezi bir elini ve bir anda çekti siyah deri kılıf. Onu aldı, ince bir metal silindir uzunluğunda altı inç, sivri ucunda. «Bu elektronik kalem, - diye açıkladı. «Bu onu yönetiyorum tetik mekanizması, kafa karıştırıcı bir dizi ayar biliyorum sadece ben»
  
  
  «İhtiyacımız var mı bu konuşma?» şikayet Городин. «Bakalım ne oluyor».
  
  
  «Sabret, Fedor, - dedi Жизов. «Bu önemli bir nokta bay Варнова. Biz ona oldu gibi onlara tam. Sonunda, bir ego bir proje başarısız olur, ne kalır, hayatının en iğrenç». «O başarısız olmaz, - hızlı söyledi hansa kenti rostock'ta merkezi bir. «Hatırlamak gerekir, bu bir etrafında benim daha az yıkıcı cihazlar. Ancak, bu fazlasıyla yeterli olacaktır adası büyüklüğünde Мумура ». Elinde bir elektronik kalem, başladı yıkım gömlek. «Güzel bir şey hatta yetkili gümrük müfettişleri asla bulduk bomba bavulda, çünkü orada bomba yok».
  
  
  - Bunu hepimiz biliyoruz - sabırsızlıkla müdahale Городин. Hansa kenti rostock'ta merkezi bir devam etti, sanki ego kimse отвлекал. «Ortamlar ıvır zıvır yok bomba, çünkü kendisi bavul - bu bir bomba. Yumuşak, uysal, mükellef işleme herhangi bir şekil, nihai netice prensibi plastik patlayıcı çekirdekli расщепляющийся plastik. Детонирующее cihaz yerine küçük metal mandal. Ses ve tetik mekanizması ». Şimdi, ne zaman onun göğüsleri vardı çıplak, hansa kenti rostock'ta merkezi bir вонзился parmak uçlarınızla bir şey gibi görünüyordu зажившим dikey yaralı sol göğüs üzerinde.
  
  
  Büyük Fyodor Городин irkildi ve arkasını döndü. «Aman, ben için sabırsızlanıyorum izlemek için, bunu nasıl yapar», - kısaca güldü hansa kenti rostock'ta merkezi bir. «Sen pişman olmadan gözlemlemek gibi bir kaç yüz kişi ölüyor bir mesafe. Ve hala size tahammül edemez, adama bakmak için açan flep kendi cilt ". Ele tutuşarak kenarları yara izi, parmak uçlarınızla, o dikkat çekti dışarı. İle ses emme eti kopmuş onun meme açığa onu genişliğine kaldığı yuvarlak metal bir nesne büyüklüğünde bir gümüş dolar. Yüz küçük temas noktalarının daha büyük, kuş beyinli yatak örtüleri ego.
  
  
  Hansa kenti rostock'ta merkezi bir hafifçe dokundu kalemi diskin kenarına. «Erişim anahtarı, onu diyorum ego benim İçin anahtar zenginlik ve taşındı, sizin için bir anahtar güç».
  
  
  «Ve herkes için değer yolumuza, - ekledi Жизов, anahtarı af». «Tamamen, aslında, dedi hansa kenti rostock'ta merkezi bir. Başladı dokunmak ucu iğne ile birkaç puan tetik parmağını disk. «Gerek yok, sırasını ezberlemek kişi», - dedi Жизову. «Bu otomatik olarak değişiyor sonra tamamlanan her bir sinyal. Erkekler kıyafet ».
  
  
  Жизов ince emu gülümsedi. «Ben hayran özen senin kendini. Güzeldi bağlamak için bir şifre pili ».
  
  
  «Evet, onu çok düşündüm,» kabul - hansa kenti rostock'ta merkezi bir. «Eğer herhangi bir nedenle benim kazık doları artık yenmek için, erişim tuşu programlanmış, böylece sinyal patlama hakkında varolan tüm nükleer plastik tam adı. Biz öncelikle iş ve tüm yaptığımız anlaşmanın şartlarını yerine getirilmesi için, bu, tabii ki, şimdi şifre onun kalp atışı ».
  
  
  "Tabii ki"
  
  
  
  
  
  dedi Жизов.
  
  
  Hansa kenti rostock'ta merkezi bir tamamladı manipülasyon ile kalemi ve разгладил dermal flep. "Orada. Yapılır."
  
  
  Üç erkek bakıyorsunuz adası ufukta. Городин yavaş yavaş döndü büyük baş.
  
  
  «Hiçbir şey olmadı, Варноу, - dedi, - senin bomba çalışmıyor.»
  
  
  «Sadece bakmaya devam et,» dedi emu hansa kenti rostock'ta merkezi bir. Arasında «giriş anahtarı erişim ve çıkış fünye melon var otomatik gecikme otuz saniye. Bu bana zaman, eğer hiç sinyal çekme.
  
  
  «Akıllıca bir önlem». Жизов onayladı. «Ama bu kez böyle bir gecikme yok»gerekir.
  
  
  Hansa kenti rostock'ta merkezi bir izledim, ikinci el ok tamamladı yarım daire kadran ego kol saati. O yüksek sesle sayılır son saniyede. «Beş, dört, üç, iki, bir».
  
  
  İlk başta, ikinci güneş, yükselen, diğer batan. Ego sarı-turuncu bir ateş topu gibi büyüdü, büyük bir anlık kanser kadar siyah duman ve beyaz buhar liderler ada Мумура. Şok açık hava etkinlikleri süpürüldü ve & nb yat-ebilmek görmek oldu gibi десятифутовый бурун, уносящийся uzak bir yerden bir felaket. Açık hava etkinlikleri vurdum bu kıç, захлестнув gemi ve ego yolcu. Aynı zamanda ses vurdu ıh. Uzun guruldama kükreme, benzer грому, güçlendi bin kere.
  
  
  Anton Жизов döndü arkadaşları ile тонкогубой muzaffer bir gülümseme. «Sanırım biz yeterince gördüm. İçeri ve вытеремся kadar ona emrediyorum kaptan hareket.
  
  
  İki köpek pörsümüş, düşen göbek güverte, ıh gözleri genişledi korku, ne zaman bir ateş topu şimdi loş kırmızı, gül, gökyüzü siyah bir duman sütunu. Жизов çekti tasma, iyi застегнув boğucu yaka, yarım sürükledi hayvan bir başlığı kabin.
  
  
  Uzaktan yat club sonrası duman görünüyordu hummalı bir güzellik. Adada Мумура, şimdi почерневшем ve засохшем yoktu, daha fazla güzellik. Sadece bir rüzgar bora soktu, boşluğu doldurmak için, nerede, kaynayan alevler tarafından yutuldu oksijen. Aksi bir sessizlik olmuştur. Ve ölüm.
  
  
  Odin
  
  
  Nükleer patlama etkilemeye başladı hayatımda iki pazar sonra ateşli bir ölüm Мумуры ve insanları. Oldu en samimi an.
  
  
  Adı Yolanda. Var nah vardı düz mavi-siyah saçları ve kremsi bir cilt. Onu bir araya geldi ee önceki akşam küçük bir kulüp ve flamenko sanatı vakfı, yakınında Bulunmaktadır. Dans ediyordu orada, обтягивающем kırmızı kadife bir elbise, bir подчеркивало onu güzel göğüsler ve ince bir bel ve genişletilmiş etrafında uzun bacak dansçı. Terk etti beni uzun arayan bir bakış, ne zaman durdu onun dans önce masamın. Bu bir davet ve meydan okuma. Bu bakış soran bir tirbuşon, bir ben görmezden olamazdı.
  
  
  Şimdi o yayılmış ve benim yatakta, ben nah sadece gururlu bir gülümseme. Bu otel için ona hayran, onu çıplak vücut, ve ben ee hiç bir nedenle haklı bir umut.
  
  
  «Hadi Nick, - dedi, - kurtul konfeksiyon şimdi git benimle».
  
  
  Onu gömlek çıkardı, güldü ve bir yudum daha aldı, onun Remy Martin.
  
  
  Yolanda пробежалась gözleri benim çıplak meme ve benim vücut üzerinde. «Gel - otoriter "dedi," seni şimdi istiyorum».
  
  
  Onu biraz genişletti sırıtma. «Komik bir şey ekipman bana. Onun için kötü tepki siparişleri kendi yatak odasında. Gerekecek müzakere hakkında kim burada ana ».
  
  
  O köyün çöp, ispanyol gözleri ışıldadı, карминные dudak приоткрылись için bir şey söylemek. Onu hızla yatağa geldi ve çözümleri araştırma görevleri ee protesto ağzıyla. İlk başta o напряглась yakaladı ve benim çıplak omuz, sanki otel yabancılaştırmak beni. Onu kaydırdı ellerini onun kadifemsi tarafta размяя податливую eti nerede başladı çıkıntı göğsüne.
  
  
  O soluk soluğa altında ağzıma, ve onun dilini flicked ileri, önce tereddütle, sonra büyük bir hevesle. Ellerini taşındı sırtıma, ve ben hissettim lokma tırnak, zaman parmaklarını kaydırdı ve benim vücut. Ee meraklı eller çizik var kemer benim presi, arıyor, arıyor.
  
  
  Aniden, o yırtma sesi ağzını benim. O ağır nefes alıyordu, ve teni kıpkırmızı bir allık arzu. Buldu toka benim kemer undid ve onu hafifçe titreyen elleriyle. Onu ayağa kalktı ve iş bitmiş nah dönen yalan çıplak bir yanında. Onu öptü, onun açık ağız, просунув dil yoluyla, onun keskin dişleri. Yakaladı ego dudaklar ve посасывала, hareketli ağzıyla ileri geri benim dil duyu vaadi gelecek sevindirdi.
  
  
  Onu yavaşça geri çekti, öpüşme sonra onu yuvarlak çene, ve sonra doğru hareket boşluğunda ee boğaz. Yolanda büyük ölçüde durdurmuş, nefes, zaman, benim dil üzerinde kaydırdı olurdu arasında onu meme.
  
  
  Onu kaldırdı ve yüzünü onun üzerinde ve o yüzünü bile kendi meme ile uzun parmakları sunan ıh bana. Meme durdu, dikey, ıslak gül arka plan üzerinde koyu kahverengi haleler. Ne zaman onu eğildi almak için bir teklif getirdi, küçük bir odanın yanında benim oturma odasında, hangi onu kullanıyorum nasıl tedavi odası / odaları, çaldı ısrarlı bir gıcırtı.
  
  
  «Ah, Nick, lütfen, devam et», - bırak Yolanda, onu tereddüt etti.
  
  
  «Tatlım, "dedim," sadece tek bir şey var dünyada yürütmektedir zorlayabilir beni terk etmek için seni bir kez.
  
  
  
  
  
  Кляни bu, ve o sesi duyuyor, ve o var.
  
  
  Onu götürdüm ayakları ile yatak ve yürüdü ve yatak odası kabin. Masanın üzerinde kırmızı bir telefon cihazı devam etti, tiz bir çağrı. İster beni sadece bir kişi var oda bu telefon - David Şahin, yönetmen ve operasyonel daire başkanı, AX, Özel bir istihbarat teşkilatı AMERİKA birleşik devletleri. Elektronik скремблирующий sinyal izin vermedi kimseye hattı bağlayın. Onun telefonu aldı ve konuştu bir ağızlık, neden sesimi oda неслышен.
  
  
  «Sende yetenek var seçim yapmak için en uygunsuz bir zamanda arama yapmak için,» dedi ben.
  
  
  Sesli Şahin cevap verdi tanıdık bir kuru ses, new England. «Bayan beklemek zorunda kalacak, Nick, hema o bize oldu. Bu acil bir durum ».
  
  
  «Ben de öyle düşünmüştüm,» dedim, görmezden ego doğru bir varsayım hakkında daha ona meşgul oldu.
  
  
  «Pasifik'te bir nükleer patlama oldu. Küçük bir ada başlıklı Мумура grubunda Туамоту ».
  
  
  "Demek ki birisi tekrar test başladı?" Onu sordu.
  
  
  «Bu bir imtihandır. Ada yıkıldı, birlikte birkaç yüz полинезийцев, orada yaşamış ».
  
  
  «Bu olay ne zaman oldu?»
  
  
  "İki pazar."
  
  
  "Ben bu konuda bir şey duymadım"
  
  
  "Biliyorum. Hareket tam devre dışı bırakma çeyreğinde. Bu konuda, elbette, her şeyi bilmek büyük bir ülke. Hepimizin algılama sistemleri radyasyon izin vermek için birçok nükleer patlama, dünyanın herhangi bir yerinde. Ama bize bir çevresindeki ülkelerin sahip bir nükleer potansiyele sahip değil, itiraf ediyor ki, bu konuda bir şey biliyor. »
  
  
  "Birisi yalan söylüyor?"
  
  
  «Kesin bir şey söylemek zor, ama ben öyle düşünmüyorum. Bu sabah bizim hükümet aldı fidye talebinde insanlardan iddia püskürdü Мумуру ».
  
  
  "Demek, onlar sormak para?"
  
  
  «Çok daha fazla. Onlar için ne sormak, eşit kayıtsız şartsız teslim tüm ABD silahlı kuvvetleri ve başkalarının bizim hükümet ıh eller ».
  
  
  "Olabilir mi mesaj gelmiş tuhaf?"
  
  
  «Biz eminiz, bu bir gerçek. Var gerçekler patlama hakkında Мумуры olabilir sadece bilmek »suçlu.
  
  
  «Onlar mutlaka istemek için yüksek bir fiyat. Eğer biz onları terk? »
  
  
  «Rapora göre, bu en büyük şehir olacak şişmiş gibi Мумура. New York ilk olacak ve bundan sonra etrafında bir tane bizim şehirler olacak yıkmak için her iki pazar kadar dayanacağız önce ıh ihtiyaçlarına ya da hiçbir şey kalmayacak ». "Nerede onu вписываюсь?"
  
  
  «Başkan istediği için her türlü çabayı, ama biz göze alamaz iyi bir önemli bir ameliyat. Var tam destek Müşterek istihbarat komitesi, ama işin kendisi düşüyor AX. Ve sen adam, Nick.
  
  
  «İstediğiniz zaman, onun için oldu Washington?»
  
  
  «Yakında bunu yapabilir misin?»
  
  
  İlk kez onu gördüm Yolanda kapı standları ve bana bakıyor. O hala çıplak. Bir el karşı dinlenmiş kapı söve ve onu uzun bacaklar biraz ayrık. Onun ispanyol gözlerinde alevler arzu.
  
  
  Onu şöyle bir telefon: «Ben hemen gitmek, eğer ona ihtiyacın olursa, ama yarın sabah?»
  
  
  Nefes Şahin belirgin geliyordu ve telde. - Herhangi bir durumda, onu, sanırım, hiç bir şey yapamayız bu gece. Devam eğlendirmek senin bir bayan, ama çalışın biraz tasarruf gücü. Onu istiyorum, burada olmanı ve sabah ilk uyarı oldu. Burada zaman faktörü, ve bir sabah brifing belirleyici olacak.
  
  
  «Ben orada olacağım» dedim ve kapattım.
  
  
  Gözleri Иоланды kaydırdı ve benim vücut, kalan zaman, onlar geldi, merkezi onun ilgi.
  
  
  «Tanrı'ya şükür, dedi. «Bir an bana öyle geldi ki, kaybettim dikkatinizi».
  
  
  «Bize tek bir şans», - güvence verdi onun vd. Onu hızlı bir şekilde ilerledi ve onu aldı. Bu büyük bir kız - широкоплечая ve yüksek, geniş, sert kalçalarını ve o alışkın değil, bir adam onu kaldırmış havaya. Onu götürdüm onu yatak odasına yatırdım ve üzerine bir çarşaf.
  
  
  «Ah, Nick, - bırak o, - lütfen beni yalnız bırakma yine böyle bir durumda».
  
  
  «Bu akşam değil, - söz onu hey. Sonra onu öne doğru eğildi ve devam etti eylem yerden durduk.
  
  
  İkinci bölüm
  
  
  Ne zaman onu üzerinden dışarı çıktı 747-onun uluslararası Dulles havalimanı, beni bir araya geldi, sessiz bir genç adam çekti beni bekliyor beni bir limuzin. O yavaşça manevra sabah trafik sıkışıklığı, ve nihayet durdu önce hiçbir kayda değer bina Du Pont Daire.
  
  
  Onu bilen bir adam çıktı bir gün sonra, ne zaman girdi. O ana başkan danışmanı ve ulusal güvenlik. O gülümsüyordu. İnsanlar lobide satıcı, dergi, gezen ziyaretçiler, güvenlik görevlisi, asansör gibi görünüyordu bu normal değil, eğer onları göz. Sonra gördüm sert, ciddi bir analiz, bir kullanıcının gözünde nöbetçi hükümet ajanları. Bir kurmay-daire AX hareket tam güvenlik.
  
  
  Onu tanıttı, kendi kimlik bilgileri üç kez, yüzümü tarandığı kullanarak телекомпьютера ve avuç izi adresine sahip elektronik bir sensör. Son olarak, elektronik ve insan bekçileri emin yaptı, ve ben gerçekten Nick Carter, ajan AX N3, derece Киллмастера, ve bana izin görmek ile David Хоуком. O oturdu hırpalanmış deri sandalye ve çiğnenmiş bir etrafında uzun puro, hemen hemen hiç de.
  
  
  Ego çelik-mavi gözleri değil, verilen herhangi bir duygu, o başını salladı ve bana bir sandalye karşısında.
  
  
  
  
  
  «Ben anlayamıyorum, dedi, gibi duruyorsun bakmak bu oldu sağlıklı göz önüne alındığında, развратную hayat götürüyorsun işler arasında».
  
  
  Ona gülümsedi yaşlı adam oturdu gerçekten oltayı, daha fazla походивший bir adam elli yıl daha yetmiş. «İşin sırrı, her zaman düşünmek saf», - dedi ona emu.
  
  
  «Tabii ki, dedi. Bir tarafı ego rta biraz "buyur gir" ne en yakın bir gülümseme ile uğraşan hiç çözemediği, onun bir deri bir adam, new England boyunca. Sonra o stahl ciddi ciddi. «Nick, bir sorunumuz var».
  
  
  "Evet, bu gibi görünüyor. Siz dediniz ki, dün aldığımız bir mesaj ».
  
  
  "Bu doğru. Bu adam iddia ve ego insanlar sorumlu patlama Мумуре, ve onlar yok etmek için hazır, bizim şehir, birbiri ardına ».
  
  
  "Kim adam?" Onu sordu.
  
  
  «Anton Жизов. Biliyorsunuz bu ad ».
  
  
  "Tabii ki. Adam iki numarası rus askeri komutanlığı. Onu düşündüm, siz dediniz ki, bize bir etrafında büyük güçlerin yok işin içinde.
  
  
  «İpuçları inkar herhangi bir sorumluluk Жизова. Bildiğiniz gibi, o bir lider, şiddet, sertlik yanlıları Kremlin. O, daha fazla mutsuz büyüyen deşarj ülkelerimiz arasında. Görünüşe göre, o kendiliğinden doğdu. Aldı albay Kızıl Ordu Городина ve bazı askeri ve deniz kuvvetleri değil, inanan barışçıl bir arada yaşama. Onlara da, sanırım, ile kaçtı kaçırmaya büyük stok, rus altın ».
  
  
  «Ve Жизов olduğunu düşünüyor ve küçük bir miktar kullanarak nükleer silah onlar yenmek için ABD mi?»
  
  
  «Bizim uzmanlara göre, bu hesaplar bir kez o itecektir bizi müzakere ya uçuracak birkaç bizim şehirler, sovyet hükümeti politikasını değiştirecek ve destek ego».
  
  
  «Sizce, ruslar kadar gidecek?»
  
  
  «Ben bile istemiyorum tahminde bulunmak, - dedi Hawk. «Bizim web özen - şimdi durdurmak Жизова. Başkan açıkça teslim olmaz. Eğer Жизов doğruyu söyler ve biz varsayalım gerekir, bu yüzden ego bomba koydu zaten bazı amerikan şehirleri ».
  
  
  «Siz dediniz ki, New York- ilk hedef. Жизов bize verdiği ömrü? »
  
  
  "On gün." Gözleri Şahin метнулись açık sayfa masaüstü takvim. «Kaldı dokuz gün.»
  
  
  «O zaman daha önce ona başlayacağım, daha iyi. Var mı bir ipucu? »
  
  
  "Sadece biri. Ajan, Los Angeles, çalışma Komisyonu, atom enerjisi, gördüm gizli veri patlama hakkında Мумуры ve mesaj Жизова ve bizimle temasa geçti birkaç saat önce. Ajan diyor, ne var nah var değerli bilgiler ve istekleri göndermek için bir adam o onu şahsen teslim ».
  
  
  «Basit - canım benim - sen söyledi?»
  
  
  Hawke iyi bir прикусил puro ve kaşlarını çattı, ama onu fark искорку ego gözünde. «Ben bilmiyorum, sen nasıl oluyor böyle işler, Nick, ama ajan kadın. Çok çekici, eğer inanmak için bir görüntü dosyası ».
  
  
  Uzattı üzerinden sandalye siyah-beyaz fotoğraf boyutu sekiz, on.
  
  
  Yüzüne bir baktı bana, oldu, yüksek elmacık kemikleri, büyük geniş aralıklı, parlak gözleri ve ağzı ile kolay, mizah, обрамленным, gür sarı saçlı, serbestçe ниспадали burada bir omuz. Onu saygısız bir fotoğraf için istatistikleri kontrol doğal nüfus hareketleri. Ron Фольстедт, 26 yaşında, boy 5 ft 7 inç, alenka 115 lira.
  
  
  Onu döndürdü fotoğraf Хоуку.
  
  
  Dedi ki: «Eğer bana şans size onun durumu kazandı yarış pisti ve emekli iki pazar».
  
  
  Onu, güldü. «Dediğim gibi, onu bir kez tüm yükümlüdür temiz düşünceler. İstiyorsanız, onu hemen başladı? "
  
  
  «Size rezerve bir saat bir gün. uçuş kıyısında. Gitmeden önce, içindeki özel efektler. Stewart göstermek istiyor sana birkaç yeni oyuncak.
  
  
  Her zamanki gibi, Stewart gibi telaşlı ve titiz gösterdi bana onun son gelişmeler, ancak, çünkü ego «oyuncak» değil, bir kez kaydedilmiş bana hayat, onun için izin emu hayal ıh kendi takdirine bağlı ».
  
  
  «Göreceksiniz, küçük bir ateş, yanan için cam bölme,» dedi Stewart merhaba yerine.
  
  
  «Bu kez sen yaptın, Stewart, dedim. "Sen icat ateş!"
  
  
  O görmezden geldi benim gözlem ve devam etti. «Bu yuvarlak beyaz hap onu elimde olan gelişme bizim tanıdık baca granül. Onu göstereceğim ». Sokup, tek el ile lastik conta bölüm benzeyen ağzına attı ve bir etrafında granül yangın, hızlı bir şekilde elinizi.
  
  
  Geldi, yumuşak pamuk ve küçük kilitli bir oda dolu mavi pus.
  
  
  "Bu mu?" - sordum, biraz hayal.
  
  
  «Gördüğünüz gibi, "dedi," Stuart, sanki ona hiçbir şey söylemedi, duman gibi görünüyor, çok ince, zar zor bir renk, hava ve tabii ki engel değil, kendisinin ya da eylem. Ancak onun tarihi için понюхали biraz.
  
  
  Gevşeterek kişi, Stewart parmakla pried lastik kenarını mühür. Çıkan duman çok seyrek için ego görülebilir, ama ben bir adım daha ileri gitti ve yapılan minimal bir nefes alın. Anında onu закашлялся ve чихал. Gözyaşları ne kadar burada yoktur, din bana gözleri ve mukoza burun ve trakea gibiydi, yanıyordu. Yaklaşık on beş saniye sonra, Stuart olarak kapattı kapağını, belirtileri kayboldu ve onu
  
  
  
  
  
  mümkün nefes almak ve tekrar görmek.
  
  
  «Güçlü bir malzeme», dedim, fark, Stewart, anlaşılan, biraz böbürlenerek, benim rahatsızlık.
  
  
  Etkisi«, bildiğiniz gibi, geçicidir, - dedi, - ama duman bir granül-ebilmek hareketsiz her odada bir orta ölçekli, üç saniye boyunca. Şimdi onu istiyorum bunu denedim ». O bana teslim gibi bir şey, normal bir keten burun panoları.
  
  
  «İstiyorsanız, onu elinin içine burnunu patladı?» Onu sordu.
  
  
  «Kumaş içine dokunmuş çok ince ızgara», - dedi. Köşeleri прикрепятся senin başını sağlamak için, maske etkisi duman ».
  
  
  Onu üzerine çekti, mendil, burun ve ağız ve basıldığında iki köşe geri. Onlar yapışan bir arkadaş bir arkadaşına bir tuttu, bir maske, bir yerde. Onu açtı, lastik conta, cam bölme, nefes, küçük bir deneysel bir nefes al ve derin bir nefes. Keskin kokusu hala mevcut, ama bu sefer yoktu, kötü etkileri. Onu kapattı пломбу ve bir mendil çıkardı maskesini.
  
  
  «İyi iş, Stuart,» - dedi ona ciddi.
  
  
  O çalıştı bakmak çok mutlu. «Bir tane daha var küçük bir konu olabilir, sizin için yararlı olabilir». Çekmece etrafında o досталь, bir kahverengi deri kayışı ve gergin ego önümde, nasıl gururlu bir baba gösterir onun yeni doğan bebek.
  
  
  Alarak kemer etrafında ego eller, ona şöyle dedi: «Stuart, olmalısın, kaymış. Bu bir etrafında en bariz sahte tokalar, onu gördüm son yıllarda. Bu hile değil profesyonel bir ajan bize on saniye. İçinde neler var, dekoder Captain Midnight?
  
  
  «Neden aç ego ve öğrenmek değil?»
  
  
  Bir şey sesi Stuart katılacak bana o gözle beni, ama yine de onu inceledi, özel bir toka, ve hızlı bir şekilde buldum, küçücük yaylı bir mandal yürütmektedir açmak, gizli bir bölme. Onu açtı ego ve keskin bir mesaj gibi kağıt kapak çıktı, toka.
  
  
  Stuart şunları söyledi: «gerçek Bir model içinde yerine kap salonunda küçük bir ücret patlayıcı. Yeterince güçlü yok etmek için, ama oldukça yetenekli öldürmek veya sakat зоркого düşman aracı kaçıran bir ego var.
  
  
  Onu aldı ve yarım düzine baca topları ve nazal maske-maske ve takas kendi dilimi трюковую model Stuart. Onu çıkardı, etrafında küçük bir çanta, hangi getirmişti, gelişmiş, kendi iş - Вильгельмину, benim kullandı. Luger ve Hugo, benim bir iki ucu keskin, keskin stiletto. Onu tanıtır «Luger» bir bel kılıfından türü FBI ve stiletto - özel olarak üretilen kılıf ve замшевой cilt onu bağladı, onun sağ kanattan kol içerebilir. Doğru esneme kasları benim önkol Hugo düştü saplı, ileri elimi. Onu tekrar giydim ceket, aldı çantayı gitti için sokağa bir taksi ile Bağlantılıdır. Киллмастер döndü iş.
  
  
  Üçüncü bölüm
  
  
  Bu bir nadir gün Los Angeles'ta bir esinti çeviri, hayal, havuz başı Şehir içinde bir akışı altında, canlı bir organizma tarafından beton ve asfalt, büyük karayolları, açık, sanki büyük bir рассекающим bıçak.
  
  
  Taksi ve Los Angeles adresleri Rhone Фольштедт dibinde bir ve kanyonlar, dağda ve Santa Monica uzundu. Onun bir sigara yaktı, henüz sürücüsü ayrıntılı olarak anlattı bana, sanki bir şey yapmış olsaydı koştu «Dodgers».
  
  
  O beni bıraktı önce rahat bir yazlık, gizli yoldan uzak ortamlar çam. Sessizlik kanyon ihlal gürültü yaklaşık bir düzine motosiklet, проехавших yolda. Bu garip görünüyordu toplantılar için bir yer, bir bisiklet kulübünde, ama göz ardı edilemez tercihleri motosiklet.
  
  
  Onun tırmandı ziyaret amacınız ne olursa olsun taş merdiven ve trudged halının üzerinde etrafında çam iğne giriş günü. Çan değildi, bu yüzden onu vurdu.
  
  
  Kız açılan bir kapı oldu neyse iyi fotoğrafı gördüm, ofiste Hawk. Ee cilt temiz ve beyaz, hafif bir allık, elmacık kemikleri üzerinde. Şimdi onu görebiliyordu gözleri koyu mavi renk kuzey duvar, yumuşak sarı saçları görünüyordu ışıklı ay ışığı.
  
  
  «Onun Nick Carter, "dedi," ben, bir - AX».
  
  
  Gözleri bir an baktı yüzüme, sonra aldı benim omuz ve пробежались tüm vücudum. «Giriş», - dedi. «Onu Ron Фольстедт».
  
  
  Onun oturma odası gibi görünüyordu patlama müzik mağazasında. Parçaları ve parçaları gitar dağıldı olmadan, herhangi görünür bir yöntemi, bir şişe tutkal ve шеллаком durdu, halı ve bir kaç hayatta kalan araç vardı прислонены duvarlara.
  
  
  Ron gördüm onu tüm bu kabul. O dedi ki: «Benim hobi tasarım ve tamir gitar. Onu bulmak çok rahatlatıcı ».
  
  
  «Sen, çok önemli bir zaman yalnız üzerinde çalışarak onları» dedim.
  
  
  «Ben anlamadım, şimdiye kadar ne kadar çakal».
  
  
  «Olabilir, biz bazı değişiklikler yapmak harcamak nasıl bir boş zaman» dedim. «Ama önce sen gittiğini bize biraz bilgi patlamada Мумуры».
  
  
  «Ben emin değilim, ne demek istiyorsun», - şüpheyle dedi.
  
  
  Bu doğru bir romatizma. Onu bilerek açtı hey tanımlama işareti. Onu, biliyordu Şahin talimat onu, ve onu otel var olmak emin konuşmak doğru bir kadın.
  
  
  «Tasarruf edebilirsiniz uyum?"
  
  
  
  
  
  Onu söyledi.
  
  
  «Özür dilerim, ben saklıyorum ıh olarak sigarayı bırakmak».
  
  
  «Kendimi sigarayı bırakmak için çalıştı, ama geçen yıl sürdü, sadece iki pazar». Ben her zaman hissettim biraz saçma geçerken, etrafta bu işlemler, ama böyle küçük önlemler değeri olabilir, ayırt etmek, canlı casus, ölü casus.
  
  
  Ron Фольштедт rahat ve oturdu kanepeye. Vardı mavi pantolon, tuttu bacaklarını, gizli, ama onun özgür bir bluz зияла kadar обнажала elastik, приподнятую göğüs değil нуждающуюся destek sanayi iç çamaşırı. O худощавой, ama hiçbir şekilde исхудавшей. Onu sel yanında, teneffüs, hafif bir çiçeksi bir koku, ve konuştu.
  
  
  «Nasıl, sanırım, dedi, onun için NÜKLEER santral. Büyük bir kısmı bizim gizli çalışma ve araştırmalar yapılır FBI, ama işin bir kısmını biz hallederiz. Bu tek çevrelerindeki diğer kızı ile tanıştım Knox Варновым.
  
  
  «Beş yıl önce düzenlenen küçük bir yazı, tek bir etrafında bizim enerji projeleri. O konuşmaya başladı, kokteyl partilerinde, ve, görünüşe göre, görüşmelerde bazı garip siyasi görüş. Bana görevli etkilemek, ona nasıl bir yalamak, onu dinlemek için. O kadar da zor değildi. O çok otel için herkes dinledi ego fikirler. Demek istediğini yapma süreci, bir nükleer patlayıcı cihaz plastikler, hangi oldu vermek hemen hemen herhangi bir şekil. Onu sordu bir ego, ne bir amaç, ve ego gözleri gerçekten yaktı. Egosu göre, etrafında bu malzeme yapmak için masum görünümlü öğeleri kolayca kaçırmaya kaçırmaya dünyanın herhangi bir ülkeye yerleştirmek için ıh şehirlerde. Gerektirebilir tarafında teslim veya şehir olurdu yıkıldı birbiri ardına ».
  
  
  «Tabii ki, benzer Мумура».
  
  
  «Ben ne düşündüm, ne emu için para gerekir geliştirmek için bir süreç, çok fazla para. O anlattı, onun düzeni yetkilileri, NÜKLEER santral, ve onlar hemen hemen atıldım ego ofis. Yaptığımız vurgu, çoğunlukla barışçıl takımyıldızı bugün için nükleer enerji, hiç kimse hakkında konuşmak istiyor, silah.
  
  
  «İçin estestvenno, hansa kenti rostock'ta merkezi bir rahatladım çalışma talebi ile. O çok rahatsız. Yemin расквитается tüm çürümüş bir ülke olduğu için desteklemiyor ego. Kısa bir süre sonra bu kaçtı, ve demek, ve biz çok uğraştım bulmak için ego, çünkü, dürüstçe söylüyorum, kendinizi ego anormal ».
  
  
  «İyi bir iş çıkarttınız üzerinde Варновом» dedim. Sonra, biraz kızdırmak için onu, onun, ekledi: «ne Kadar yakın başardı yaklaşmak ona?»
  
  
  O göz kapaklarını indirdi ve bana baktı çok koyu mavi bir görünüm. «Aslında delle, onu hiç gitmedim çok yakın. Варноу o kadar dalmış doğru plastik bir süreçtir, bu yüzden ilgi... başka şeyler. Onu hissettim hafif bir rahatlama. Vardı elektronik kalp pili, bir düzenleme ego çarpıntı ve oldukça utanç verici, eğer o tuttu samimi bir an. Söyle bana, Nick, sen kullanıyorsun gibi yapay yollarla değil mi?
  
  
  «Hayır, - güldü ben. «Ben hala gelincik kullanıyorum tüm orijinal yedek parçaları».
  
  
  "Bunu duyduğuma sevindim. İstersen bir kokteyl? »
  
  
  «İyi fikir, "dedi," ben. «Sonra ararım Хоуку Washington ve söylerim, ne sen söyledin. Eğer şanslıysak, biz bir akşam geçirmek için tek başına.
  
  
  Biz, birlikte geçti ışık kompakt mutfak arkasında bir yazlık. Ona şöyle dedi: «burada Var oldukça ıssız bir yer.»
  
  
  "Evet, onu biliyorum. Ben bunu seviyorum. Kalabalık beni hiç sevmezdim çekti. Bu yol dışında çıkmaz biter birkaç mil tepeye özel bir arazi, bu nedenle burada çok fazla araba var.
  
  
  «Eğer sokakta değil рычали motosiklet, sen-ebil olmak çok ötesinde bir şehir. Oni parçaları burada yürümek? «Hayır, onu ilk kez ıh görüyorum. Sanırım, onlar için bekleyen bir şey oldu. Biraz ürkütücü, ama onlar geldi eve ».
  
  
  Rahatsız edici aramalar зазвонили benim gol yüksek sesle ve net.
  
  
  «Ron, o bir çağrı yaptın Хоуку bugün sabah telefonu kullandın mı kullanmadın mı burada?»
  
  
  "Evet, onu yaptım. Neden?" O soluk soluğa geldi bir anlayış. «Sizce benim hat dinleniyor?»
  
  
  «Daha güvenli olduğunu varsaymak tüm hatları aday olana kadar tersini kanıtlayın. Ben sevmiyorum bu байкерскую bir çete. Araban var mı? "
  
  
  «Evet, o park sokak giden tepeye».
  
  
  «Koymak için bir kaç şey birlikte buradan gidelim».
  
  
  «Ama nereye gideceğiz?»
  
  
  «Ben AX var bir sahil evi Malibu için aracılar kullanmak, böylece ego gerekirse. Orada sana olacak ценымногие daha güvenli. Onu stahl eklemek: «Eğer biz süreceğiz mimmo kalabalık motosiklet» ama ben düşündüm bu konuda.
  
  
  Dördüncü bölüm
  
  
  Çıktık arka kapıdan ve çalılar ile dışarı dik bir yamaç, önceki makine Rhone.
  
  
  «İyi sana bir bana bir araba», - dedi onu hey. Bu talepler ek ücrete tabi olabilir bazı zor manevralar ».
  
  
  Uzattı bana anahtarları ve hızlı bir şekilde geldi, yolcu tarafında. Onu celle direksiyonuna, fark, arka koltuk sıkışmış bir sürü ee gitar ekipmanları paneller etrafında gül ağacı, bobinler, çelik ve naylon telli ve astar griff etrafında siyah bir ağaç.
  
  
  Grubu, motosiklet, bizi henüz fark ettim, ama onlar huzursuz слонялись dibinde yol. Aldı motoru ve duydum arkamızda çığlıkları. Onu tokatladı vites kolu
  
  
  
  
  
  
  düşük ve makine atladı yokuş yukarı. Biz завизжали S-şeklinde bir eğri, bir an bakıyorlar aklında ama ben duydum ıh makineleri ile bir kükreme yükselir tepeden bizi takip.
  
  
  Biz de toplamayı başardı hız kısa bir patlama, ve o sessizce teşekkür etti ne Rhone var makine ile bazı kaslar başlık altında. Motosiklet görünüyordu dikiz aynasından, ve onu duydum pamuk bir parçası değildi ıh egzoz gaz. Gözlük düğmesinin koptuğunu hissettim, makinenin arkasındaki ve izledi başka, низменному прицеленная.
  
  
  Onu çevirdi arabayı başka bir dönüş ve çekti Вильгельмину göre bir kılıf. Onu çıkardı, sigorta ve rivayet «luger» Ron. Ona dedi ki: «Ben yavaşlatmak vermek için iyi bir atış, ama ateşe devam edin ve o-ecek vermek onları bahane düşünmek»
  
  
  Ron высунулась pencere etrafında ve ateş sol байкерам. Görmek için memnun oldu, o silah tutmasını. Basılı tutarak makineyi yolda, onu çok meşgul, etrafa bakmak için, görmek için çarpıyordu o bir şey, ama değişim pitch motor arkamızda katılacak bana, o da en azından yavaşlatır ıh.
  
  
  Ne zaman onu biraz отдышался aramızda bisikletçileri, keskin bir benzin kokusu önerin bana, ne yapmışlar bir delik bizim tank. Ok yakıt göstergesi zaten sallanan noktasında F biliyordum bu yüzden, biz gidelim ценымногие devam. Onu tıkladım gaz pedalına paul, ve biz tehlikeli döndü iki dönüm.
  
  
  Motosiklet hala gürledi yolda arkamızda, ama vardı bir çift döner aramızda, ne zaman motor закашлял, ve anladım ki durum vahim. Son otuz saniye onu icat umutsuz bir plan gibi bizi çekip oradan canlı. Ron harap «Luger», ve zaman şarja yoktu. Bush, her iki tarafın da yolun çok kalın, biz koşmaya devam. Önce takipçilerinden kaldı sadece birkaç saniye hareket, bu yüzden benim ilk girişim olsaydı sadece biz-ebil almak.
  
  
  Onu aniden durdu yolun ortasında yakaladı bobin çelik dize gitar için arka koltuk koşarak direğe yolun kenarında. Onu обмотал tel döngü etrafında altı, çift büküm iplik sabitlemek için. Geçiş yapmak için çalışan sürerken arabada, onu fırlattı bobin aracılığıyla bir arka cam, atladı ön koltuğa ve kenarda, makine etrafında son ons güç, bizi kaldırmak için küçük bir eğim ve gizlemek için, görünüm için bir avuç чаппараля yolda. başka bir tarafı yol.
  
  
  Gürleyen motosiklet sadece bir viraj, aşağı zaman, bize onu перегнулся ile koltuk ve aynı zamanda dedi Ron: «dışarı Çık ve otur arabanın arkasında».
  
  
  «Ama, Nick, bizi göreceksiniz, bir kez yapılacak sonra burada çalı».
  
  
  «Sanırım onlara düşünmek için bir şey,» dedi ben. «Şimdi ne dedim ben sana».
  
  
  Yönergeleri izleyerek, Rhone, onu yakaladı göbeğini gitar teli ve üzerine çekti onu. Ona kapıyı açtı, намотал tel pencere çerçevesi ve pencere yerleştirilmiştir tutmak için bir ego bir yerde. Sonra onu, kapıyı kapadı. Motosiklet взревели açık yolda, ne zaman onun yakınlarında düştü Роной bırakarak, çelik gitar dize gergin yoldan yüksekliği yaklaşık dört metre.
  
  
  İki lider motosiklet odalar hemen hemen aynı anda vurulmuş ilgili tel. Baktı, sanki onlar кивнули birbirlerine bir şey, ama şu an için her iki kafa donmuş havada bisiklet kaçtı onları altında. Kafa kask ударялись hakkında asfalt ve delicesine sıçrayan yolda müthiş futbol topları. Motosiklet, gidonu bazıları hala ellerinde tuttukları başsız atlı, kükreme ile yanar vurdu tepeye bir kaç metre önce bir salladı vurmak için başka göndererek ıh ikisi kavga eti ve mekanizmaları.
  
  
  Diğer bisikletçileri çalıştı kıpırdatmak, slayt kaygan asfalt. Sonucunda oluşan bir grup, kavga kavisli makine ve uzanmanız tel. Onu yakaladı ve Ron elini, ve gittik. Biz yatıyordu yüzükoyun çalıların arkasında, ne zaman olmuştur, duymak gibi hayatta etrafında bir motosiklet çetesi vurdu, kendi hikayelerine ve kayboldu uzakta.
  
  
  Ve ya veya ince birine iyi vücut Rhone salladı. «Sence, hema onlar, Nick?»
  
  
  «Onlar-meli var olmak bağlı insanlarla püskürdü Мумуру ve tehdit eden, New york'u. Muhtemelen telefonun uzun dinlenmişti. Bu sabah aradığında Huokiu, onlar biliyordu, bir şey bağımlısı. Onlar bekledi, kimi göndereceğini AX, ve daha sonra planlanan bizden kurtulmak.
  
  
  «Evet, ama bu sadece bir ordu. - Emirleri kim veriyor? »
  
  
  «Bir lider olduğunu kanıtladı Anton Жизов, gerçek savaş şahin ve Kızıl Ordu. Görünüşe göre tek bir erkek etrafında onunla oldu Fedor Городин. Böyle akıllı Жизов, ama aynı derecede tehlikeli. Ve eğer senin sanırım ... doğrudur, vardır Knox Ворнов.
  
  
  «Bu yüzden tüm yapmanız gereken bulmak ıh ve onları havaya uçurmak büyük bir kısmını amerika Birleşik Devletleri».
  
  
  "Hepsi bu kadar. Ama, terzi al, bende sekiz gün.
  
  
  Daha sonra güvenli bir aradan döndük. yol ve gitti mağazası ile yemeğinizi pergole cephe, yöneten kadın яблочноыми yanaklı bir meşgul gibi görünüyordu evrensel anne. Onu aldım, Ron
  
  
  
  
  
  
  bira ve ortalama bir avuç koyarak telefon için.
  
  
  İlk aradı kişiye Müşterek istihbarat komitesi, Los Angeles. Onu anlattı daü hakkında borç birikir yolda ve araba hakkında Rhone çalıların arasında. Aradı, için bir taksi çağırmak, ve biz Роной yerleşti beklemek
  
  
  Beşinci bölüm
  
  
  Malibu. Alanı için film yıldızları, ev haftasonu için zengin ve konumu acil mahalle no: 12 AX. Bazı çevrelerindeki görüldü, ülke genelinde aracıları kullanmak için AX özel şartlar başka. Onu hissettim, biz Роной соответствуем gereksinimleri.
  
  
  Aynı anahtarı olan her aracı AX, kapıyı açmadı herhangi bir var. Bulundukları her türlü blok ve binalar. O, Malibu, yetersiz описывался terim «Emergency Quarters». Modern bir bina, etrafında cam ve maun korunuyor driveway karayolu Pasifik sahili семифутовым çit. Aşağıda çok büyük bir oturma odası, yüksek tavanlı ve konforlu bir şekilde döşenmiş, расставленной çevresinde asma şömine. Десятифутовая bir bar, etrafında siyah ahşap bekleyerek bir oturma odası ile küçük ve fonksiyonel mutfak. Döner merdiven etrafında dövme ütüler led üzerinde üç yönlü pad, nerede olursanız olun yatak odası.
  
  
  Ron fark ile banyo batık roma banyo. «Onu her ne olursa olsun, tarihi bir banyo almak», - dedi. - Sence burada bir şey var, ne ben gizlemek sonra?
  
  
  «Bak üzerinden yatak odası», dedim. «Bu yerler oldukça iyi stoklanmayacaktır».
  
  
  O yukarı çıktı ve hadi bakalım kerkenez, dolaplar ve kutuları, henüz onu test bar. Yakında o takıldı ve tekrar takıldı bu велюровом elbise, перекинутом ile kol ve elleri dolu şişe ve kavanozlar.
  
  
  «AX kesinlikle sadece kendi barınma tüm ortamlar için mükemmeldir, değil mi?»
  
  
  «Onlar gibi cekti şık, "dedi," onu hey. «Ben bir çift, burada bana ile uğraşmak zorunda kaldı, fareler üzerinde yer tonozlar».
  
  
  Ron uzun uzun baktı bana ayak merdiven. «Bu web sorunu olan var, burada olmaz».
  
  
  «En az bir», dedim. "Sevdiğin içecek? Merhaba, elimde bir çift hazır olduğunda çıkacaksın.
  
  
  «Ne var bizim oldu» dedi girerek, tuvalete.
  
  
  Bölüm duvarın bir hamam vardı, çakıllı cam ve yüzleri bahru açık. Ne zaman sergey banyo dahil, cam oldukça saydam ve olan biten her şeyi içinde iyi oldu görünür, en azından bir tür, herkes için izledim etrafında bulunmaktadır. Ben de emin olamazdı, biliyordu lee, Ron bu konuda вуайеристском etkisi ya da değil, ama okudu граций ee hareketleri onu şüpheli, evet.
  
  
  O uzattı şişe ve kavanoz raf, sonra gömleğimi. Hatta içinden bozuk cam etrafında çakıl rengi pembe onu meme oldu bir daha beyaz eti göğsüne. O çıktı üzerinden kendi hizmetlerini mavi pantolon hayal kırıklığına uğrattın çizgili siyah külot bikini onun uzun, ince bacaklar. O kontrol ettim su bir ayak, son bir kez daha baktı aynaya, tam büyüme ve indi bir banyo.
  
  
  Onu telefona gitti barın diğer ucunda aramak için Хоуку. Kişisel numarasını hemen onu geri çağırdı. Tabi ki bir olasılık, telefon Malibu seçmelere, ama göz önüne alındığında, hareket hızını, o tutamadı, bu konuda endişelenmenize gerek.
  
  
  Önce onun için zaman olduğunu bildirmek için size farkında Rhone, konuşma açtı Hawke.
  
  
  «Ben sadece nedeniyle çok heyecanlı bir temsilcisi JİC, kim dedi, ne yaptı, emu, oldukça kirli bir temizlik işine ihtiyacı bertaraf ve açıklamak için yerel polis».
  
  
  Onu kabul doğruluğunu raporu
  
  
  «Nick, onu anlıyorum, devam etti Şahin, - sırasında, çalışmalarımızın bazı aydınlatma armatürleri mutlaka geride kalacak. Olmaz mı çok fazla, eğer gelecekte yapmak gerekli çıkarılmak daha düzgün bir şekilde... diyelim ki vurdu onları yığını doları? »
  
  
  «Ben daha titiz olurum, - söz ben, - eğer izin şartlar».
  
  
  "Tamam. Şimdi söyle bana, var mı bayan Фольштедт değerli bir şey bizim için mi?
  
  
  Onu bastırılmış bir gülümseme gördükten sonra Ron ayağa kalktı küvette uzattı ve çıplak el için havlu. «Evet, "dedim," sanırım evet.»
  
  
  Onu anlattı Хоуку hakkında soruşturma Rhone Knox'un Варнова beş yıl önce, ve ego düzeni şantaj milletler havaya uçurmakla tehdit, onu şehir, birbiri ardına. Hawk özellikle ilgimi çekti, onu anlattı daü hakkında fikir Варнова yapmak için plastik bir nükleer patlayıcı.
  
  
  Dedi ki: «Bu çok iyi gider, yeni bir gelişme, bu alanda. Ben tartışmak istemiyorum bu telefonda, ama onun tarihi için sabah uçtu geri Wa ».
  
  
  "Doğru. Onu orada olacağım yarın. »
  
  
  Ron zaten çıktı, küvet etrafında silerek kendinizi bir havlu ile. Dikkatsiz duygusallık o taşındı kabarık bir havlu ile yukarı ve aşağı pürüzsüz iç uyluk. Ne zaman ona cevap Хоуку, sesimi olmalı yansıyan küçük bir hayal kırıklığı ne kadar çabuk bitti böyle umut verici bir aşinalık. Hawke boğazını temizledi, kendi неодобрительной bir şekilde. - Eğer yanınızda bayan Фольштедт. Benim proje için çalışacak ikiniz ».
  
  
  «Biz orada olacağız,» dedi, onu büyük bir coşku ile.
  
  
  Onu kapattım ve pişmiş iki martini ve
  
  
  
  
  
  buzdolabı alkollü içecekler altında bulunmaktadır. Ne zaman onu attı дольке limon, her bardak, etrafında bir banyo çıktı Ron. Onunla kısa, kadife bornoz, pre-tied kemer. İçin yeterli oldu ulaşabilir, kıvrımlar, nerede, kalça bağlanır ягодицей.
  
  
  «Korkarım, bu bornoz için yüksek kız», - dedi.
  
  
  «Ben öyle demezdim,» dedi, onu hey. Ayak Rhone, bu haliyle onlar, şimdi bakmadı bile biraz ince. Bunun yerine, onlar baktı yuvarlak, pürüzsüz ve uygundurlar. Onu teslim hey martini.
  
  
  «Teşekkür ederim,» dedi. "Aradığınız Wa?"
  
  
  "Evet. Hawke istiyor biz geldik, yarın oraya. Dedi bir iş var ikimiz için. İyi misin?
  
  
  "Neden olmasın? Bu daha iyi olmalı, daha aşırmak burada motosiklet ve terzi kim bilir başka vuruyor beni.
  
  
  Ron yaptı yudum etrafında, onun içki, sonra bir bardak koydu raf ve başlangıç çok korkmak, sanki onu раздул bora soğuk hava örnekleme.
  
  
  Onun bir adım attı ona. «Ron, ne oldu?»
  
  
  O derin içini çekti. - Bence bu geç bir tepki tüm heyecanı bugün hiçbir zaman. Sanırım onu такоая serin ve toplanan, diye ».
  
  
  Onu girdi ve sarıldı ee. Ee vücut, bir baktım bu ince ve yetenekli giyim, таяло bana sıcak esneklik, şaşırtıcı oldu. Ee meme, snuggling benim meme, yavaşça ilerliyorlardı ile birlikte onun nefes.
  
  
  «Ben çok korktum, Nick, "dedi," senin için, benim için ve tüm dünyada. Bu nasıl sona erecek? »
  
  
  «Kötü,» dedim. «Ama bizim için değil. Şimdi sakin ol ve bana izin ver, endişe ».
  
  
  Onun masaj düz kas onu sırt üzerinden kadife bornoz.
  
  
  O başını eğdi için her yıl gözlerimin içine. «Umarım haklısındır, Nick, dedi.
  
  
  Onu eğildi ve öptü ee dudaklar. Biri nah sabun kokuyordu etrafında bir banyo, hafif bir çiçek kokusu saç. Dudak var nah serin ve uygundurlar ve tadı andıran nane.
  
  
  Ellerim çizik var yukarı ve нащупали açık kenar bornoz, sonra düştü sıcak yükselen tepeler göğsüne. Hafif bir çığlık arzu, o çekti beni. Yeterli zaman, gevşetmek için kemer ve atık bornoz geri omuz vererek emu yere düşmesi.
  
  
  Yavaş, kasıtlı olarak yapıyordu ellerimi onun çıplaklık, bir an sarıldı ve onun meme sonra izin соскам tekrar yükselmeye zaman geçiriyordu elleriyle kendi vücut ve düz karın ego ile, daha yumuşak, daha süet, cilt.
  
  
  Ee gözleri büyüledi, o başını eğdi için her yıl, o yaptı benim parmak onun ipeksi bir yastık, onun sıcak, orta, ve onun aç gözlerini tırmandı karşılamak için benim.
  
  
  Ne zaman çekildi ve aceleyle elbiselerini çıkardı, o okudu, beni samimi bir ilgi ve hayranlıkla, asla отворачивалась bile ona tamamen обнажен. Sonra o, sadece, açtı ellerini, beni selamlamak için.
  
  
  Onu, baktı iniş yatak odası, ama o başını salladı - nasıl olur diyorum, onun ihtiyacı çok acil ertelemek için onu, o yerde burada, zamanı geldi. Biz gergin kalın mavi bir halı, ve onu okşayarak vücudunu. Önce onu inilti vardı, sessiz, gibi, nefes, rüzgar, ama kısa bir süre uzamasını ateşli çığlıkları gereksinimleri, o перекатилась ve затащила beni kendine.
  
  
  Ne zaman girdi nah, o kavisli en ince ışık beden, beni karşılamak için. Daha sonra kufi, dolambaçlı bir ritim ee acı bir arzu, birlikte büyüyen üzerinde гребневой dalga doruk, arkasında izledi uzun, hızlı bir iniş boş kıyısında tatlı bir yorgunluk.
  
  
  Altıncı Bölüm
  
  
  Ertesi sabah Ron çalışmaya gitti ve zengin bir kahvaltı hazırladım. Gece şarj neden ikimiz de büyük bir iştah ve coşkuyla ertelendi edu. Olarak kahve bizim bardak остывал, her şeyin başlangıcı ısınır. Ancak bu çalışma gün ve ne etrafında ona farkında Ron önceki akşam, oturma alanı, sonra kahvaltı sürebilir bizi geç saatlere kadar.
  
  
  Bunun yerine, onu, ayağa kalktı, bir banyo ve soğuk bir duş aldı.
  
  
  Biz sol boyunca Los Angeles. Enternasyonal девятичасовом uçuş ve Даллесе bizi bir araya geldi limuzin AX başka bir sessiz ve etkili bir şoför Hawk.
  
  
  Geçtik, ritüel, güvenlik ve kısa bir süre içinde böyle bir oyun karşısında bir sandalyede David Hawk. Ana adam AX пробежался gözleriyle Ron Фольстедт ve döndü bana söylenmemiş bir konu, gözlerinde. Onu silkti ve gülümsedi o kadar da masum, ne kadar olabilir.
  
  
  Şahin keskin прочистил boğaz ve döndü iş. «O zaman dün aradı beni, Nick, biz tuttu denizci adı Juan Escobar var karayipler cruise liner Gaviota. Ego gözaltına Fort lauderdale, o şüpheli davrandım geçerken gümrük. Herhangi bir kaçak tespit edildi, bize bir nen, bize ego bavulun içinde, ama, çünkü bu gün tüm insanlar çift alarm, güç Florida telefon geldi ofisimize. Bize getirdi Escobar sorgulama için, fakat biz ondan hiçbir şey elde ettik. Sonra zaman geçti, bilgi bayan Фольстедт hakkında Knoks Варнове ve ego nükleer-plastik patlayıcılar, biz dikkatle inceledik getirilen bir onlara bir bavul. Tabii ki, bizim laboratuvar göstermiştir ki, bu расщепляющийся malzeme.
  
  
  
  
  
  
  Üzerinde mandal bulduk микроэлектронный fünye verebilecek etkin kullanarak, uzun menzilli radyo. Ve ilginçtir, sap üzerinde kazınmıştır küçük kafatası - küçük bir amaç ölüm.
  
  
  «Öğrendim başka bir şey daha denizci?» Onu sordu.
  
  
  "Biraz. Ona izin, bu matematik ve sana söylemek kendisi.
  
  
  Şahin düğmeye bastı onun interkomda ve dedi ki: «Gönderin Escobar». Bir dakika sonra içeri bir çift karanlık hükümet yetkilileri ve aralarında duran somurtkan benekli adam. Hükümet yetkilileri gitti ve Hawke jest oturdu Escobar sandalye.
  
  
  Ona yaklaştı ve önünde durdu adam. «Diyelim ki sizin bir hikaye,» dedim.
  
  
  Escobar utanç verici поерзал. «Ben zaten söyledim, yirmi kez».
  
  
  «Tekrar söyle,» dedim. "Bana."
  
  
  Baktı yüzüme ve tereddüt etmeden konuşmaya başladı. «Koca adam, bana bir bavul ve beş yüz dolar. O dedi, bir mola, bir kaç hafta. Sonra, ne zaman onu anlamıyorum. gemi, o bana daha beş. Her şeyi ben yapıyorum, bu da koyuyorum çantayı soyunma Cleveland ve bırakın ego var. Bu her şeyi biliyorum. Onu, yemin ederim."
  
  
  «Kim böyle büyük bir adam?» Onu sordu.
  
  
  «Ben onun adını bilmiyorum. Bazen o geldiğinde kurulu bir limanda, bazen farklı bir. Her şeyi ben biliyorum, onun yeni sahipleri, ve o emir verir, tüm duyulur ».
  
  
  «Yeni sahipleri dediniz?»
  
  
  «Evet. Beş-altı ay önce satın aldıkları Гавиоту. Çoğu eski takım oni ateş, bazı çevremizdeki zaman. Onun üzerinde çalışıyorum herkesi. Anlayacağınız bu iş. Yeni adamlar işe takıma değil, etrafında Güney Amerika, hepimiz gibi. Onlar komik konuşuyorlar ve tutun, bizden uzak dur ».
  
  
  «Bana daha fazla anlat büyük insan».
  
  
  «O patron, bu her şeyi biliyorum. O kaba görünüyor ve diyor alçak sesle. Omuz büyük olarak boğa ».
  
  
  Onu, baktı Şahin.
  
  
  «Bu açıklama uygun Федору Городину» dedi.
  
  
  Onu dedi Эскобару: «Kim başka bir şey emrediyor?»
  
  
  «Bir kişi onu görüyorum, iki kere. Yalın, uğursuz, gri saç. O tek, kimi onu gördüğüm emirler vermek küçük adama.
  
  
  Onu tekrar döndü Хоуку. «Жизов?»
  
  
  O başını salladı.
  
  
  Onu soktu ellerini ceplerine yavaş yavaş yaklaştı, uzak bir inilti. Sonra ona döndü ve tekrar kalktı önce bir denizci. Onu izledim emu göz olana kadar götürdü bir görünüm.
  
  
  «Juan, "dedi," ona daü - sen, muhtemelen duydum, ne, amerika Birleşik Devletleri için adil muamele ile suçlular ve korkmana gerek yok kötü muamele. Ama burada tamamen farklı bir durum, Juan. Hiçbir zaman sabır. Eğer yalan bize, ona bizzat ilgileneceğim için, hatta hayatta eğer, bir değersiz için сеньорит. Sen beni anlıyor musun Juan?
  
  
  "Evet, efendim!" - kesti o. Şişkin gözler verdim ben, ne o biliyordu, ne ben, şaka değil. «Annemin adına onun doğruyu söylüyorum! Altı kişi daha varmış, onlar da yardım çantaları. Kuda oni ıh almak, onu duydum. Benim bir şey oldu Cleveland. Bu her şeyi ben biliyorum, efendim, inan bana.
  
  
  Onu yaptım. Onu, başını salladı Хоуку, ve o aldı Escobar.
  
  
  «Sanırım, kontrol gemisi ve bu yeni sahipleri», - dedi ben ne zaman üçümüz tekrar yalnız kalmıştı.
  
  
  "Evet. Гавиота bu güçlü onların gelecekteki yazım okur. Eski sahiplerine ödenmiştir büyük bir miktar nakit bir adam olduğunu söyledi bir şirket temsil eder Halcyon Cruises. Bu, tabii ki, sahte.
  
  
  Konuştu Ron. «Eğer gemi yakalamak ve sorgulamak komutu? Öğren, nereden çıktı, bomba? »
  
  
  «Biz», - itiraf Hawke. «Ama biz-ebil değil var olmak emin Городин olacak gemide görünüyor, Жизов neredeyse görünmüyor. Olsa bile öğrendik, nerede yapılıyor, bombalar, ve depolandığı спусковое cihazı, söylentiler hakkında yakalama araç elde etmiş, ıh er biz. Sonra onlar bomba patlatmak, zaten doğasında tanrı bilir hangi şehirlerde. Hayır, bu egzersiz olmalı, ölçülü, ses neden onun için sen ve Nick vardı burada.
  
  
  «Ben merak ediyorum, ne zaman gelecek bu», dedim. «Alınma, Ron, ama ben çalışmak için kullanılan bir».
  
  
  «Bu sefer değil,» dedi Hawk. «Bizim için ilk adım - bitki birilerini gemiye liner deniz yolculuğu. Ve yalnız bir erkek çok fazla dikkat çeker ».
  
  
  "Neden?" Onu sordu.
  
  
  «Bu oldu,« Гавиота »konusunda uzmanlaşmıştır...» - burada yaşlı bir adam, gerekli gördüğü tekrar temizleyin boğaz - «... yolculukları balayı için».
  
  
  Ron Фольстедт gülümsemeye başladı, ama hızlı bir şekilde ayılıyorum zaman Hawke attı nah bir bu sert tutum, new England.
  
  
  Dedi ki: «Ben ayarladım Komisyonu atom enerjisi bayan Фольстедт atandı AX zaman bu acil bir durum. Bence eğer onu istedi bir rol oynamak, yeni evliler, çok büyük ölçüde genişletmiştir keşke onların oyunculuk yeteneklerini.
  
  
  «Sanırım biz hallederiz» dedi, ben duygusuz bakan.
  
  
  «O kadar görev», - ekledi Ron, göz kırparak bana, ne zaman Hawke izledim.
  
  
  «Ben saymak işbirliği, - kuru dedi Hawk. «Siz de katılın cruise iskelesi, yarın Antigua. Gemi Gaviota gidecekti birden çok bağlantı noktası Karayip elbise, проплывет aracılığıyla Panama kanalı ve artacak batı kıyıları boyunca Meksika durağı Los Angeles. Ama eğer bulundu operasyonel tabanı ve devre dışı değil, onun zaman bir gemi gelecek Panama, bir
  
  
  
  
  
  
  çok geç olacak. Çünkü sekiz gün için planlanan bir bomba patlatmak New York'ta ».
  
  
  «Kısa bir balayı», - yorumladı onu.
  
  
  Hawke devam etti, sanki ona bir şey söylemedi. Paranın semt rusya - nerede olduğunu anlamaya koymak bavullar-bomba, gemi ve kaynağa geri dönmek. Orada bulmak gerekir Anton Жизова ve, büyük olasılıkla, Knox'un Варнова. O zaman kendilerini. Onu ben ödünç mümkün olan tüm desteği bu amaçla, ancak herhangi bir büyük ölçekli operasyon yapılamaz ».
  
  
  Biz Роной çıkması kabine yaşlı bir adam ve bir uçakla indi Merkezi belge yönetimi. Orada bize verilen tüm belgeleri ve fotoğrafları gerekir davranmak için, bay ve bayan, Nicholas Hunter.
  
  
  Ayrılırken genelkurmay-daire AX, Ron oynadı , oyunculuk, dünya için nasıl bir gelecek gelin.
  
  
  «Sizce, - utanarak dedi, - çünkü bizim« evlilik »resmen başlar yarına kadar kalmak zorundayız bugün iki farklı odalarda?»
  
  
  «İyi fikir,» dedim, alıcı taksi. «Ben bu gece dışarı çıkmak için oldukça geç ve ben uyandırmak için seni, sen gir.»
  
  
  "Evet gerçekten de öyle mi?" diye sordu ciddi bir alay. "Adı neydi?"
  
  
  «Hadi canım, sen pişman değilim, ben zevk alıyorum, dün gece bekar».
  
  
  Biz bu oyunu ücretleri ve Ron çok uzaklaştı benden o kadar uzak, ne kadar izin koltuğu. Ellerimiz ve sıkma diz çöktü, oturdu, sayarım, pencere.
  
  
  Ona izin hey surat yarım düzine blok, sonra yumuşadı. «Eğer senin için daha kolay olacak, onun için ben bu akşam genelkurmay-daire AX ve yapacağım nazar».
  
  
  O döndü ve bana baktı, kendi нордическими mavi gözlü. "Yer delle?" diye sordu küçük kız bir sesle.
  
  
  «Doğru,» dedim. «Ben karşı değil, karıştırmak, iş ve eğlence, ne zaman bir engel değil, farklı. Ama bugün olması gereken işler. Onu anlatmak istiyorum tüm ekipman var hakkında Anton Жизове, Федоре Городине ve Knoks Варнове ».
  
  
  Ron elini uzattı ve yavaşça sarf elini bana her kabile. «Çok üzgünüm, Nick. Onun değil bir otel gibi görünüyor ребячливой.
  
  
  Onu, güldü hey. "Olmaz, başka bir yol".
  
  
  Sonra o kaydırdı yanımda ve o eğildi yavaşça onu öpmek.
  
  
  Yedinci bölüm
  
  
  Ertesi sabah birkaç saat önceden «Гавиоты» bizi kaldırıldı Antigua ve charter uçak. St. John's, sermaye küçük bir ada, hala çok ingiliz şehrin merkezi bölgelerinde. Ama bir kez olsun yerli mahalleler, sen duymak başlar, yumuşak bir müzik dili calypso görmek ve renkli kostümleri giymek insanlar için değil, etkilemek için bir yer, ama çünkü onlar renk.
  
  
  Seyahat acentesi otel queen's acele etmeyin satmak için bize bilet yolculuk Гавиоте.
  
  
  «Zaten özledim ilk bölüm uçuş, - dedi, - ve bana hala şarj tam maliyet».
  
  
  «Ne düşünüyorsun, tatlım?» diye sordu onu izledikten sonra hassas geometri detay.
  
  
  Ron duyusal olarak yürütülen dil dudak. Onu, eminim biz yapabiliriz tüm kalacak ne uçuş.
  
  
  Ona göz kırptı seyahat acentesine. «Göreceksiniz, bu nasıl olur».
  
  
  Bazı isteksizlik ile o yazmış birkaç bilet için bay ve bayan Hunter. Biraz daha düşük bir isteksizlik aldı paramı.
  
  
  Biz Роной biraz yürüyüş etrafında, etrafa vitrin ve el ele tutuşarak oyun, yeni evli çift diye kimse bizi оглянет. Aslında delle, bu kadar da zor olmadı.
  
  
  Bir süre sonra biz indik dock için yıllık olarak girer «Гавиота». O pürüzsüz ve beyaz, hızlı bir görünüm siluet, olabilir, boyu en az beş yüz metre. O zaman ilerliyordu глубоководному iskeleye, mutlu yolcular, balayı fark yoktu.
  
  
  Tek başına bir çift burada ve orada, bir gülümseme ile izledim aracılığıyla korkuluk, ama bir gemi gibiydi, yelken ile çok daha az yolcu, daha ego kapasitesi. Belli ki, yeni sahipleri çok güçlü bir teşvik var ürün olduğunu açıkça göz önüne alındığında, diğer işletmeler vardı.
  
  
  Onu izledim, birden fazla yolcu ve mürettebat, покинувшими gemi ve minimum periyodik yükleme, ama şüpheli bir şey gördüm ve tanıdık kişiler. Göre, Juan Escobar, büyük bir takımın parçası görünüyordu doğrusu slav, daha latin.
  
  
  Biz Роной böyle bir oyun bulduk sayman. Tamamen coşku olmadan o bize gösterdi, bizim kabin, dış oda bir güverte aşağıda Mevcuttur. O seyrek döşenmiş: bir sandalye, bir kanepe, küçük bir sandalye, commodus ve iki adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. Son görünüyordu için alışılmadık bir yolculuk için sadece evli, ama yakında biz Роной bulundu, onlar kolayca hareket birlikte paten. Oldukça soğuk bir kutsal veriyordu floresan lamba ayna üzerinde göğüs. Onu üzerime çıktı perde ve içeri kapı deliğinden sıcak karayip güneşli брылев.
  
  
  Ron geldi ve yanımda. Dedi
  
  
  «Peki, ne bu şimdi, sevgili kocacığım?»
  
  
  «Sana söylememe gerek yok herhalde, ben yapmak istiyorum. Ancak, ilk biz yapacağız ve yürüyüş araca. Hatırlıyor musun, ne yapıyorsun zevk?
  
  
  «Oh, iyi, dedi. «Ama bu balayı değil canlandırmak çok yakında, onu ben eve gidip anneme».
  
  
  Onu vurdu, ee güzel bir yuvarlak eşek ve вытолкнул onu
  
  
  
  
  
  
  güverteye. Birkaç saat yürüdük ve палубам, etrafa barlar, spor salonu, yemek odası, tiyatro, kart odası ve hediyelik eşya dükkanı. Bir sıkıntısı, bir diğer yolcu oldu ürkütücü. Çiftler balayı, hangi ile biz bir araya geldi gibi görünüyordu çok yakından ilgilenen başka bir arkadaş, fark, yelken, onlarla başka kimse var ya da yok. Birkaç mürettebat, tanıştığımız, çok meşgul, kendi görev ve görünüyordu, kendinizi bizi görünmez.
  
  
  Günün geri kalanını biz oturdu kanalına salonunda yudumlarken bir çift meyveli içecekler, rom ile gizlice izlerken olanlar için, gemiye ve takdir ıh bagaj.
  
  
  Alacakaranlıkta sonra, gemiye girmedi, hiç kimse, belli belirsiz benzer, Fyodor Городина veya Anton Жизова, ve herhangi bir garip valiz elinde dönen bir yolcu veya mürettebat görünmüyordu. Bu arada tatlı bir rum içkisi tatsız gömülmüş benim mide.
  
  
  Ne zaman Atlantik okyanusu ile karşılamak için başgösteren karanlık, «Гавиота» verdi bir çift çevir sesi tetiklemek için bir gemiye kaçak yolcu, ve biz yelken açmaya hazır. Davul orkestrası, yerel çelik mırıldandı bize serenat, ne zaman bir gemi başıboş yer almaktadır.
  
  
  Yemek yedik, neredeyse terk edilmiş bir yemek, sonra yuvarlak güverte ve geri kamaramıza. Kapının arkasında Ron için döndü, yıl, beni, onu kucakladı ee öptü. Her şey basit arkadaşça bir öpücük sonra akşam yemeği. Ama sonra onun gibi hissettim ucu onun dilini hafifçe, neredeyse utanarak dokundu benim dudak ve bende ortaya bir his, «balayı» değil шарадой. Vardı daha fazla bir his var, ne zaman onu tatlım ручонка проскользнула altında sakız benim presi ve şakacı uzandı aşağı, bekleyen, yumuşak sevişme, обещавшей uzun bir gece erotik akrobasi.
  
  
  O geri çekildi ve geri hareket ile duygusallık, içsel tüm kadınlar için, ama etkili bir şekilde kullanılan bazı, resmen elbise. O bu işi yavaş yavaş ilk düğmeli bluz son пожатия kalça, hangi külot соскользнули zemin, teşhir, tabaklanmış, kadifemsi bir cilt. İki dar beyaz şeritler kordon очерчивали kontur bikini giydiği sırasında güneşlenmek. Beyaz sınır обрамляли пушисто-yumuşak üçgen, bir sadece bir gölge daha koyu onu aydınlık bir kafa.
  
  
  Sırasında bizim deli sevişmek evde Malibu vardı gerçek bir şans değerlendirmek için inanılmaz bir vücut Ронаса. Худощавая tazı, olduğu gibiydi, sahip kıyafetleri, yalan söylemedim. Olsa da her yerde yoktu bize bir gram fazla, ama aynı zamanda keskin köşeleri de yoktu.
  
  
  O poz verdi, önümde benim, zevk benim, hayranlıkla. "Sence de çok zayıfım?" dedi, yüzünde yoktu bize en ufak bir şüphe.
  
  
  Onu okşadı ve çene çalıştı, kritik bir göz atın: «Evet, şimdi sen söyleyince...»
  
  
  O da hafifçe dokundu benim dudak parmak. «Ben bir mesaj. Zamanı bana atmak için balıkçılık övgü ".
  
  
  Onu kucakladı ee bel ve ona yakın çekti, öptü yumuşak bir çıkıntı onun hayatında.
  
  
  Ron sarıldı bana veren хнычущие sesleri zevk kadar onu araştırdım ee hayat diliyle yavaş bir daire içinde sürekli опускающемуся.
  
  
  Bıraktım onu ve düştü bana, çılgınca istedim kuruluğu. Onu kaldırdı ve ellerini ve götürdüm yatağa. Orada ben yavaşça indirdi onu saten yatak örtüsü.
  
  
  Ron kavramalı, alt dudak, diş ve açgözlü gözlerle izledi o kaymış ile giysi.
  
  
  Doğrudur biz tema, tasasız yeni evliler, diğer bir iddiası. Ama ben sanmıyorum ki herhangi bir yasal yeni evli çiftler her zamankinden daha eksiksiz bir düğün gecesi daha var. Önce biz nihayet uykuya daldı, ilk gri şafak ışık ışıklı doğu ufku.
  
  
  8
  
  
  Zaman «Гавиота» girdi Мартинику, biz zaten kalktı, köylüler ve iyi bir kahvaltı vardı. Ron otel ziyaret, renkli butikler sahil Fort-de-France, ama dedim hey, ne ben kalır, nerede, nasıl gözlemlemek, kim ve ne gemiye geliyor. Onu gönderdim onu bir tek, ama o geri döndü için bir saatten az olduğunu söyleyerek, işte, değil, komik.
  
  
  Nasıl ortaya çıktı, onu gidebiliriz ona rağmen seviyordu bakmak benzer. Geçirdiğimiz dört saat Martinique, bir süre için birkaç yeni evliler dışarı çıktı, kıyıya geri мохнатыми saz şapkalar ve diğer önemsiz etrafında hediyelik eşya dükkanları. Mürettebat büyük bir kısmı kaldı gemide. Herhangi bir şüpheli valiz yoktu. Herhangi bir ağır, ayı rus. Herhangi bir zayıf ruslar gri saçlı.
  
  
  O gece biz Роной tekrar gitti прогулочную ped. Etkinlik, «gemide Гавиоты» her zamanki gibi az oldu. Biz erken emekli kendi kabin, eylem önemli ölçüde hızlandı.
  
  
  Aşağıdaki bizim durağımız oldu La Guaira deniz limanı Caracas. Çünkü Гавиота kayıtlı Venezuela, onun, ümit, ne bir şey ortaya çıkabilir parlak başkenti bu ülke.
  
  
  Onu tekrar hayal kırıklığına uğradım.
  
  
  O gece onun hakkında endişelenmeye başlamıştım misyonumuz olmasa da, kabul şüpheleri Ron. Sonunda, yoktu iyi inanmak için bir neden Жизов ve ego ekipleri, daha önce koymadı tüm bavullar-bomba için ölümcül bir saat.
  
  
  
  
  
  
  Ya da bir yer Amerika olabilir zaten mayınlı ve patlamaya hazır bir nükleer bulut, bir kez basıldığında düğme ne bilinmeyen bir yerde. Eğer Juan Escobar, doğruyu söyledi en az altı tam adı ile gönderildi mürettebat Гавиоты. Ne kadar biliyorduk, başka yollar olabilir ıh dağıtım.
  
  
  Ve daha beş gün gerekiyordu patlamaya ilk bomba New York'ta. Verilen неуверенное ruh amerikan halkı bu gün, yıkım bizim en büyük şehir olmak için gereken her şeyi başlatmak için gürültülü bir müzakere. Tabii ki, gibi insanlarla Anton Жизов, müzakereler sürüyor.
  
  
  Elimizde sadece iki seçenek - bir teslimiyet ya da kavga. Büyük olasılıkla, daha sonra küçük bir demokratik tartışma, hükümet mücadele. Ama bu çok saçma olurdu, çünkü görünür bir düşman yoktu. Gizli bomba, срабатывающие ve радиосигналам etrafında bilinmeyen bir yerde mevcut değil belirgin amaçlar. Ne zaman başladı, ikinci ve üçüncü yer patlayacak, irade, insanların mücadele yok olabilir. Hatta böyle olmasaydı, yıkım, ülkenin büyük şehirler bırakırdı insanlara karşı güç.
  
  
  Böylece Гавиота oldu tek bizim oyun. Uyanık bir gümrük memuru, задержавший Juan Escobar, tanıttı bize ufacık bir göçük zırh düşman. Benim işim oldu, geçmesi için bu yarık ve neden ölümcül bir darbe, önce o zaman grev.
  
  
  Daha beş gün.
  
  
  O gece bizim takipçiliği sevgi yoksun bir eski doğallık, en azından benim açımdan. Tabii ki, Ron hissettim bir şey değil.
  
  
  «Ne oldu? Eğer endişeleriniz varsa, misyonu? »
  
  
  «Biz zaten vardı almak herhangi bir eylem,» dedim. «Yarın biz yola çıkıyoruz Curaçao, ve eğer orada bir şey geliştirmek değil, sorun var».
  
  
  «Sen-cekti tercih etmek için onu taşındı onun yarısı yatak ve izin uyumak mı?» - ciddi diye sordu.
  
  
  Onu yakaladı ee ve bağrına bastı, onu çıplak vücut. «Tatlım, eğer var beş gün önce bir dünya başlayacak patlayabilir, onu bulduk geçirmek için mümkün olduğunca az çevrelerindeki rüyada».
  
  
  Kolay мурлыканьем eğlenceli Ron, yüzünü bile benim ayak ile tekme. Bir süre için, ben düşündüm nükleer bomba olarak valiz, o düşünce değil, ölü bir gol.
  
  
  Curaçao, «gemide Гавиоты» ortaya çıktı Fedor Городин. Onu görmek memnun oldu somurtkan, широкоплечого rus, ne olabilir, onu öpmek. Curaçao uluslararası serbest liman ile arasında çevresinde en iyi alışveriş Karayipler. Çoğu yolcular gemiyi terk ettiler sabah sordu karlı bir alışveriş, ve ne zaman onlar eve döndü, hiçbir zaman, ortamlar onlar oldu iri yarı Городин, boşuna çalışan bir takım Palm Memnun görünüyorsun tipik bir kruvaziyer yolcu, ne bu bize oldu. . Onu hemen fark ego ve tuttu ego görünürde o kadar yaptım gibi dolaşır güverte, önce gizlice kabin memurları.
  
  
  Onu biraz hayal kırıklığına uğradım ne o aldı, bir gemiye etrafında bir tane valiz bir bomba ile. Ama çünkü Curaçao tarihi, genelkurmay merkezli bir kaçakçı, bende ortaya bir şüphe zamanı geldi. Eğer bir tam paket çıktı, onu ebil denemek ve onu takip, bu önemli ölçüde daha kolay olur benim iş. Ama eğer değilse, ben her zaman elimden sıkmak Городина.
  
  
  Öğrendikten sonra, hangi kabinde yerleşti koca adam, onun katıldı Ron barre izleme odasında.
  
  
  «Городин gemide,» dedi, onu hey.
  
  
  Mavi gözleri genişledi heyecanla. «Ah, Nick, anlamına gelir misin track bomba içinden».
  
  
  «Bu ya bir darbe bana bir kafatası. Çünkü şimdiye kadar gelincik başarısız oldu."
  
  
  Onu gördüm kısa bir kırgın bir görünüm aldı ee elini. «Yanlış anlamayın. Bir bakıma bu en güzel üç gün hayatımda. Ama iş ilk etapta, ve özel bir abartı olduğunu, bütün lanet dünya benim omuzlarımda ».
  
  
  «Biliyorum, tatlım,» dedi. «Bencillik yapmak istemedim».
  
  
  «Ne zaman bitecek, biz almak için küçük bir tatil» dedim. «İyi olurdu, girip yatağa, eğer bize katıldı Жизов, Городин ve Knox Вамов».
  
  
  Ron изумленно baktı nah. "Bunu düşüneyim!" Sonra bana gülümsedi ve her şey tekrar oldu iyi.
  
  
  "Daha neler planlıyorsun?" diye sordu.
  
  
  «Dua edin ki etrafında bir tane valiz bomba gemide getirildi, onun için girmek olabilir. Aksi takdirde, ben, gitmek zorunda kalacak Городиным. Hızlı ve düzgün bir şekilde. Çünkü bir yerde Жизов ve hansa kenti rostock'ta merkezi bir bekliyor düğmesi ile yürütmektedir darbe büyük bir kısmını AMERİKA birleşik devletleri. Eğer onu göstermem ihmal, kimse onlara bir mesaj göndermek için beklemek için bir son tarih ».
  
  
  «Ben ne yapabilirim, Nick?»
  
  
  Uzak dur «yol», - tersledi onu, sonra yumuşadı. «Ron, o andan itibaren her şey olabilir deli ve ölümcül. Onun için eğitilmiş bu eylem, sen değil. Onu istiyorum geri kamaramıza ve odaya orada. Kapıyı açmayın, ben gelene kadar sana bir sinyal.
  
  
  «İyi», - kandırdın diye.
  
  
  Onu gönderdi Ron yol. O iyi bir şirket. Ve yararlıdır. Ancak bu aşamada bir işlem.
  
  
  Onu, geri güverte, daha iyi görmek için daha fazla. Akşama başlıyoruz yelken açmaya, ve bize bir bavul uçağa yükseltti. Biz-bindi limanı Willemstad
  
  
  
  
  
  
  проплыв swing duba köprü denilen Kraliçe Emma, ve karar verdim, ben yüzleşmek zorunda efendimiz Городину. Sonra duydum onu çalıştır.
  
  
  Bu hızlı sürat teknesi ile çift takmalı motor ışıkları olmadan. O zaman kendimi çekti, birisi düştü, ona bir ip. Bodur, kel bir adam, bir tekne gibiydi, emir. Ego artırdı koyu dikdörtgen konu güverteye. Bu çantayı ve onun sayılır, ne oldu tam olarak aynı y Juan Escobar.
  
  
  Ne zaman sapan tırmanmaya başladı, onun yürüdüler kıç boyunca küpeşte, için, yıllık, kim yükseltir. Bu benim başka bir Fedor Городин, hala bir takım elbise giymiş dondurma, ve o yol çift latin olmayan üyeleri ıh grubu. Сунув el kuyruk altında gömlek çıkardı Вильгельмину etrafında bir kılıf kemer. Sıkma elinde tanıdık «Luger», onun için hamle yaptı Городину ve ego arkadaş.
  
  
  Bir adım, her şeyi başardı. Bir şey tekme bana ense, güverte качнулась ve bana vurdu dev bir yumruk. Benim gol ' de ortaya çıkmış bir patlama sesi gibiydi, рассосался yoluyla geri benim kafatası, ne zaman olmuştur, sessiz ve siyah.
  
  
  Bölüm Dokuz
  
  
  İşin garibi, önce onu, sadece ona, ne чесался burun. Onu denedim streç ve kazımak için bir ego, ama ellerini hareket değildi. Onun gözlerini açtı. Sonra onu fark etti başını. Oldu gibi acı bir büyük diş ne zaman sinir çarptı hatay soğuk hava örnekleme. Tekrar gözlerini kapattı ve yavaşça açtı ıh. Ağrı geçti ama benim ortam haline gelmiştir odak.
  
  
  Onu sırtüstü yatıyordu, dar bir yatağı, küçük bir iç kabin. Onu gördüm, ne ayaklarımı ilgili birden fazla dönüşler yapışkan bant. Ellerim kesişti bilek arkasında; onlar da birlikte yapıştırılır. Karyolası karşımda oturuyordu Ron Фольстедт parlak çizgili bluz ve kapsamlı pantolon. Ee eller ve ayaklar da vardı imzalandı bant.
  
  
  «Seni gördüğüme sevindim, tekrar, bize, bay Carter», - hırladı ağır bir ses geliyor ön etrafında kulübe. Onun çaba ile doğru başını çevirdi bir ses. Fedor Городин çöktüğü виниловом sandalye, uzatılmış yüz iki койкам. «Bence mantıklı diyebilir bay Hunter», - diye devam etti. «Bu maskeli balo bitti, hemen, bir kez başladı».
  
  
  Kapının önünde kabin katlanır metal sandalye yanında kart masada oturan genç adam yavaşça penye kahverengi saçlı. Ona bilinen Luger, bir tuttu yönelik beni - Вильгельмину. Onu çekilirken ellerini payı inç, ve mutsuz olmaması için basınç orada, burada olması gereken basınç. Стилета yoktu. Onu gördüm, o yalan için kemer Городина.
  
  
  - Evet, Carter - hırladı Городин, senin silah var. Ve senin ... "kadın". Belki bizimle konuşmak şimdi.
  
  
  «Ben seni izliyorum» "dedi," ben eski bir üniversite. «Benim adım Nicolas Hunter».
  
  
  Городин döndü genç matematik ve havladı: «Boris, bana göster». O kaptı etrafında ellerini Boris kartı boyutu beş, yedi, ve stahl, yüksek sesle okumak. «Nick Carter, ajan AX N3. Değerlendirme: Killmaster. Raporlar önce David Хоуком, Washington, d. C. direktörü AX. «Sizce, bu insanlar size itibar. Carter? Ne zaman bir kız arkadaşın bayan Фольстедт arayıp AX biliyorduk gönderdiler ajan. Belki de, eğer bizim arkadaşları, Los Angeles biliyor, onlar daha dikkatli onun peşinde.
  
  
  «Sadece senin itibar, ama yüzünü bilinen bazı çevremizdeki, kime biz, eğer senin kopya fotoğraflar, Carter. Kaptan tanıdım, ne zaman bir gemiye tırmandı kadınla Antigua. O beni bilgilendirdi bu konuda radyo ve onlarla gelincik seni izliyor. Ne zaman onu gemiye biliyorduk yakında ilk hareketin ve hazır ».
  
  
  «Tamam, Городин, "dedi," ben, açık havuz, masaj yoluyla oyunlar, - ne istiyorsun?»
  
  
  «Sen de biliyorsun adımı, onu görüyorum. Peki, bu beklenen bir şey. Onu istiyorum çok basit. İlk olarak, onu, istiyorum, anlattı bana her şeyi biliyor ve şüpheli hakkında işlemler. Sanırım var adı Гавиота yer Juana Escobar. Gördüğümüz gibi ego aldılar Fort Lauderdale.
  
  
  Onu hızlı bir şekilde tahmin ediyor, bir şey etrafında biliyorduk, değil olabilir için bir sürpriz Городина, bu nedenle, bu yüzden emu kullanarak diğer kısmını akıl için bir çıkış yolu bulmak için.
  
  
  «Biz biliyoruz ki, Anton Жизов başkanlığında gösterileri, dedim. «Belliydi, çünkü o imzalı telgraf hakkında satın almak. Biz biliyoruz, ne tür bir bomba gibi kullanmak için teslim ıh bu şehir. Sanıyoruz ki ıh sizin için yapar adlı bir bilim adamı Knox hansa kenti rostock'ta merkezi bir. Bu kadar."
  
  
  «Çok iyi,» dedi Городин. «Bu romatizma, basit bir parçasıdır. Şimdi onu anlatmanızı bana AX. Tabii ki, daha sonra biz örnek olarak kendini yönetme, organizasyon alakasız olacak, ama yine de bu kolay bir durum varsa, biz aşina onun işlemleri. Sen-ebilmek başlamak ne bana söyleyin, fizyolojik ajanlar ».
  
  
  Ona bir şey söylemedi. Benim gol darbeli. Onu düşünmeye çalıştı.
  
  
  «Carter, yok sabır oyunları», - havladı Городин ve tüm görünürlük şaka kayboldu. «Ben konuşmak almak - sağlayabilirim konuşmak için herhangi bir adam, ama belki daha hızlı almak
  
  
  
  
  
  
  ıh bir kadın ».
  
  
  «O hiçbir şey bilmiyor AX», - çabuk dedim. «Bu bir kerelik bir görev nah».
  
  
  Городин sandalyeden ayağa fırladı ve öne çıktı inanılmaz büyük insan rüzgar. Arka tarafı kıllı bir el хлестнул inandıramaz beni. Onun bir kan tadı hissettim.
  
  
  «Sessizlik», - diye emretti, «onu bitireceğim bir kadınla sana bir şans daha konuşmak».
  
  
  Zaman hantal rusça beni kendinden uzaklaştırdı ve ayağa kalktı üzerinde Роной, benim başım dönüyor ağrısı beyin hatırladı kemer hileler duyan Stewart gurur içinde «Спецэффектах». Bir patladı elinde kötü adam, ne zaman aldı, ego var, incelemek için açıkça sahte toka. Neden bulamadım Городина? Onu aşağı baktım ve gördüm romatizma. Benim spor gömlek kapatır onu.
  
  
  Onu denedim поернуться üzerinde yatağında çıplak bir kemer. Genç Boris, oturan bir gün, bir jest gösterdi bana doğrultarak люгера için onu sessizce yatıyordu. Olsaydı bile onu başardı çıplak kuşak Городин onu yakaladım, biz Роной yine de olurdu güvenilir ilgili bir silahla, прикрывающим bizi, ve bir gemi ile açıkça düşman mürettebat. Onu hala yatıyordu, düşüncelerinde bulmak için çalışırken, alternatif.
  
  
  Городин baktı açıkça yüzüne Ронасу. Oturduğu yerden onu görebiliyordu, onun mavi gözleri vardı yaygın olarak açıklanması ve korkmuştu, ama o kontrolünü kaybetti.
  
  
  «Şimdi sıra sizde, bayan Фольстедт, - dedi o, - söyle hakkında AX».
  
  
  «Ne dedi Nick, doğru, sakin ol dedi Ron. «Hakkında hiçbir şey bilmiyorum AX».
  
  
  «Er ya da geç söyleyecek bir şey bilmek istiyorum,» dedi Городин. «Senden daha akıllı, daha hızlı konuşarak». Bunu söyledikten sonra, rusça uzandı ve yakaladı bluz, Rhone, просунув kendi kalın parmakları arasındaki düğme. O güldü çekti ve bluz engellendi bırakarak, daü bir avuç kırılgan bir malzeme.
  
  
  Gözleri önünde göründü göğüs Rhone: üst kısmı hafifçe tabaklanmış ve yuvarlak alt kısmı beyaz, çünkü o gizli korse en bikini.
  
  
  Городин döndü Boris kapıda. «Bu konuda ne düşünüyorsun, oğlum? O kadar büyük değil, gibi bazı, ama sağlam ve tam.
  
  
  Boris kısaca başını salladı, ama ego gözünde görülmüştür ret eylem Городина.
  
  
  Ve dokunmak hoş, dedi Городин kaydırarak büyük eller ve göğüs Rhone. «Ne yazık ki vaktimiz yok ne kadar eğlenceli bir başlangıç sorgulama. Belki daha sonra olacak bunun için zaman ve bir bayan cevap doğru.
  
  
  Onu görebiliyordu gibi hareket kasları elinde büyük adam, ne zaman başladı sıkıştırmak meme kız.
  
  
  «Biz yeniden başlayacağız» dedi. «Siz bana söyleyin, isimleri herkes biliyor ile ilgili AX».
  
  
  Ron soluk soluğa Городин sıkılmış olarak göğüsleri olgun kare hediye, onun büyük elleriyle. "Bilmiyorum, diğer insanlar AX!" diye bağırdı.
  
  
  Городин doğruldu bırakarak kırmızı parmak izlerini yerde tuttu Ron. O üzgün başını salladı ve bana döndü. «Senin kız çok inatçı. Gerekecek zarar bir etrafında ve sanırım bana en çok zevk neden olur hey ağrısı ». Geçirdiği ellerini обнаженному mide Rhone başladı yıkım düğmeler onun pantolon.
  
  
  Tam da burada filmin kahramanı dedi ki: «Bekle, sakın bir bayan! Ona söyleyeceğim ne bilmek istiyorum. Öyle değil. Tabii ki, onu seven Ron, ve ne Городина yapmak için gidiyordu ona bırakacaktı izleri ve bana, ama o bir profesyonel ve casus iş hayatta olmaz, olsun, Killmaster için AX ya da iki tane daha ... biraz casusluk lehine atom enerjisi Komisyonu, istekli değilseniz bir şans. Görüş pratik açıdan, dakika, gerekli Городину yok etmek için Ron Фольштедт sadece öğrenmek için, hey bir şey yok emu söylemek, vermek bana çok daha fazla zaman bulmak için bir çıkış yolu olabilir işi. Sonunda, en önemli husus olmalıdır semt rusya. Bu nedenle onun dişlerini sıktı ve çalıştı konsantre açısından bir kaçış.
  
  
  Eklemleri kapı çaldı kabin.
  
  
  Городин küfretti ve rusça, ne zaman kapı açıldı ve soluk denizci durdu, dik dik bakarak değil çalışarak bakmak полуобнаженную sarışın bir hatun yatağında.
  
  
  «Mesajı sizin için, efendim», diye mırıldandı denizci.
  
  
  - Şimdi değil, aptal - hırladı Городин. «Defol buradan!»
  
  
  «A-ama, efendim, bu, general Жизов. Acil ».
  
  
  Sıkıntı крякнув, Городин döndü Rhone.
  
  
  "Mükemmel. Söylesene general, ben orada olacağım.
  
  
  Bir mürettebat üyesi akıllıca отсалютовал ve kayboldu.
  
  
  Городин durdu sandalye ötesinde oturan ego genç asistanı. «Boris, her zaman tut hedefinde bu insanlar. Dikkat Et Carter.
  
  
  - Evet, efendim, - dedi Boris, tereddüt beni işaret ediyor Вильнельминой.
  
  
  Городин çıktı ve çarptı kapıyı. Çalışma arkasında, onu denedim bir gömlek yukarı çekmek için Boris gördüm dilimi için sihir. Giderken onu gördüm başparmak Boris sıkar tetik.
  
  
  «Sana daha iyi bir yalan, dedi. «Merak etmeyin, ben seni de vururum, eğer zorunda».
  
  
  O bu demek. Onu hareket durdu.
  
  
  Ron tuttum hıçkıra hıçkıra. Onu hızlı bir şekilde baktı nah. O değil gibiydi крикунью. Boris de baktı. Ne zaman gözleri düştü onun çıplak göğüs, berbat görünüyordu.
  
  
  
  
  
  
  Ron tekrar всхлипнула, bir dizi yayınladı sefil хныкающих ses, çılgınca içini çekti. «Boris, dedi gözlerinde yaşlarla, - izin verirsen o bunu bana?»
  
  
  O zaman onu anladım. Ron oldu, büyük bir profesyonel, onun temsil etti. O anladım eski flaş şefkat gözünde genç bir adam, ve o şimdi oynadım bu.
  
  
  «Size yardım edemem, - dedi Boris. «Söylemek zorunda albay ne istediğini bilmek».
  
  
  «Yapamam,» dedi Ron. «Ben bir şey bilmiyorum. Reklam yapıyor bana korkunç şeyler. Siz ona benzer, Boris. Onu görüyorum sana insanlık. Lütfen tanımlayın bana."
  
  
  Çok iyiydi, gerçekten ikna edici, ve hareket sadece yarısı.
  
  
  Boris dudağını biraz, ama başını salladı. «Ben size yardımcı olamam».
  
  
  Geçti değerli saniye. Vardı belli bir fiziksel özgürlük için yeterli umutsuz bir oyun - eğer Ron aktarmak mümkün beni. Onu çekti, onun dikkatini, sonra anlamlı baktı, bir paket sigara, yatan bir kart masanın önünde Boris.
  
  
  O içinde ona gülümsedi ve ağır içini çekti. «Anlıyorum, Boris, dedi. «Çalıştığınız için, ne iman, bizim gibi. Ne onlar bize yaptı bana, onu biliyorum her şey farklı olurdu, olsaydın ana ».
  
  
  Çocuk baktı nah bir şey ile çok yakın bir teşekkür.
  
  
  «Ben sizden ihanet inançları», - devam etti Ron. «Ama, yapabileceğini küçük bir iyilik?»
  
  
  «Eğer yapabilirsem», - öğeleri sesli cevap verdi Cenk.
  
  
  «Önce bu canavar Городин devam edecek bu işkence, onu закуриваю». Hey, başardı bir kez daha içinde bir gülümseme.
  
  
  «Bu küçük bir zevk, ama belki de son. Sen bana bir? "
  
  
  Boris tereddüt, sonra başını salladı. "Tabii ki." O kaldırdı sırt çantası önünde. «Bu ruslar. Bir sakıncası var mı? "
  
  
  O başını salladı. «Sigara bu sigara ne zaman senin sinirler gerektirir kolaylaştırmak».
  
  
  «Utanç verici olacak» dedi. «Ben gitmesine izin veremem ellerin».
  
  
  «Lütfen, aydınlat ego ve yatırım ağzıma» diye cevap verdi.
  
  
  Bu çok uzun bir atış. Ben olurdu sadece bir kaç saniye. Onu gerildi, kıvrılmış.
  
  
  Boris yaktı, ayağa kalktı ve içine silah kemer. O geçti, kabin ve içine sigara dudak, Rhone. O kadar hareket ediyordu, onu götürdüm ayakları ile yatak güverte ve sel yavaş yavaş.
  
  
  Onun için hazırlanıyordu atılmak, onu, o döndü. Onu bekliyordum, o üzerinde Роной, bazen kaldırmadan bir sigara bir yer ee dudak. Ama belli ki, o geri dönmek üzereydi yerini.
  
  
  Şimdi o beni gördü göz ucuyla. Aniden bana döndü ve yüz yapıştı «luger». Ama burada beni beklenmedik bir mola. Ne zaman Boris bana döndü ve yüz çevirdi. Ron, o kadın şilteyi kaldırdı dizleri hemen çene altında, нацелила ayak hedef ve güçlü bir sarsıntı vurdu bunları ileri. Bu yapılmış inanılmaz bir çeviklik ve yıldırım hızıyla.
  
  
  Boris'ten bir silah vardı elinde, ama o hiçbir er onu almak, o катапультирован bana, onun dengesini kaybetti, böyle bir güçle, düştü, başını ileri benim bacak, ve «Luger» sarstı çöktü güverte. Gerekli sadece ikinci bir kısmını yükseltmek için benim обмотанные kurdele ayak, şimdi oldu bir sopa ile çift deri taban, şut, bunları ego kafatası. İlk darbe oldu, en azından çarpıcı, ancak aşağıdaki üç, hızlı bir şekilde yürütülen yoluyla sıçrayan ve darbe ile aşağı tam bir ölçü benim kilo, ihanet, ego, af.
  
  
  «Zavallı Boris, dedi Ron, sonra, o atlama ve ona baktı yukarıdan aşağı mide bulandırıcı bir yüz ifadesi, bana neredeyse sevmeye başlamıştı».
  
  
  Onuncu bölüm.
  
  
  Vaktim yoktu şükranlarımı ve hayranlık şaşırtıcı bir çeviklik ve hızla, Rhone içinde gerçeğin bir an. Onu çok meşgul muayene için spor salonunda keskin sonunda bir şey bizi отвесил. Ama ilk bakışta hiçbir şey daha keskin, daha geniş açı ve беззеркального bürosu.
  
  
  Sonra onu fark ettim floresan lamba masanın üzerinde. Tabii ki, bu ulaşamayacağı, ama tüp olabilirdi yıkmak kolay olsaydı olabilir onu vurmak bir şey. Onu unutamadım, onun «Luger», şimdi dinlenmiş güverte yakınında. Elleri ile korunan bir spin için, ben çok iyi bir atıcı; ayrıca, bir atış yaptı, çok fazla gürültü. Ve bu nedenle onu bırakıp silah брылев.
  
  
  Onu asılmış yapışık ayak bileği ile kenar yatak ve arkadaşlar. Çalışma onun topuklu başka bir arkadaşınıza karşı başardı zayıflatmak etrafta benim ayakkabı bu yüzden, o sarkan böylece parmak benim sağ ayak. Ben yeterli zaman sadece bir deneyin. Onu birkaç kez yavaşça çıkardı ayak ile diz, sonra ayağa kalktı ve doğruldu ıso tüm gücü ile.
  
  
  Özgür ayakkabı sol ayağımı ve spiral взмыл yukarı. Görünüyordu, o da yavaş hareket eder, onu izledim, onun gibi hareket edin. Topuk ayakkabı çarptım ölü noktaya floresan lamba yol açtı tek tek çevresindeki en güzel küçük darbelere, onu hiç duymadım.
  
  
  Kabin karanlığa daldı ve o atladı ve yarı yerde duydum gibi düşen cam kırıkları. Çömelme ve el yordamıyla arkasında, onu buldum ince cam kırıkları. Onlar yeterince keskin,
  
  
  
  
  
  
  ama çoğu - çok küçük. Sığ, içinden kırıkları, onu sonunda buldum birini tutmak için yeterince büyük bir ego ve işaret parmağı arasında gördüm bandı benim bilek. Ne zaman onun ile çalıştı kavisli cam, elim aniden nemli oldu. Onu, biliyordu kesti, ama ellerim çok uyuşmuş için bir ağrı hissediyorum.
  
  
  Zaman şeridinde her kalınlıkta kuruldu azından bir çentik, onun boşanmış bilek ve onlar kaçtı dışarı. Çalışmaya devam ederken karanlıkta, onu koparıp yapıştırıcı ile ayak bilekleri.
  
  
  «İşte,» dedi Ron onu. «Bir şey söyle, onun için seni buldum».
  
  
  «Ben buradayım», - ses geldi Rhone etrafında karanlık.
  
  
  Onu ayağa kalktı ve yürüdü sesi onun sesini duyunca, nasıl kapının arkasında kabin, birisi kasıyor güverte. Sonra açıldı mandalı.
  
  
  Atlayarak bu переборке, onu bastırdı bu gün. Kapı açıldı, kutsal, rab döktü için Городиным, bir saniyeliğine tereddüt. Bu saniyenin bir kısmını daha uzun. Onu vurmak ego samimi sağa çene, neden şok dalgaları ulaştı benim omuz.
  
  
  Onu yakaladı ego bel, o провисал, çıkardı kapı. Onu koparıp stiletto ile kemer Городина ve itme Hugo geri kılıf kol üzerinde. Güverte üzerinde yeterli ışık bulmak için Вильгельмину, onu da alıp bir Luger tadına var.
  
  
  Şimdi ona yaklaştı ranza nerede sabırla bekleyen Ron ve yırtık bant ile bilek ve ayak bilekleri.
  
  
  «Hadi», - прошипела ben, kusmak hey, ne kaldı onu bluz. «Arkamda kal, onu deneyeceğim atmak bize bir kenarına. Bu tek şansımız.
  
  
  Girdik bir koridor. Onu yönlendirmek için kendim denedim. Her koridorun sonunda onu gördüm, bahar dar bir metal merdiven. Vardı elli elli şans tahmin ne yönde güvenli olacaktır. Onun kendi seçimini yaptı ve koştu merdiven, Ron takip etmiş beni.
  
  
  Ama ben yanlış bir seçim yapılmış.
  
  
  Biz ulaşmıştı merdiven, onu duydum yaklaşan bir ses, ağır ayak. Onu çekti «luger» ateş спускавшихся erkekler.
  
  
  Serbest elle itti onu Ron'un zaman bir kenara mimmo bizi geçti, bir çeşit beden ve vurdu güverte. O bir etrafında slav denizciler. Duyduk derbeder bacak, koridorun üst güverte.
  
  
  Ona döndü ve takip Роной, koşarak merdivenlerden başka bir koridorun sonunda. Onu görebiliyordu, biz alt güverte, ve biliyordu ihtiyacımız tırmanmaya iki seviye yukarıda, önce biz ulaşmak için korkuluk.
  
  
  Biz sarstı tırmandı ve metal adımlarla ulaşmış bir sonraki güverte şu anda, ne zaman köşeden ринулась bir grup insan Городина. Onu vurdu ıh yana, ne yavaşladı ıh ривненской kadar, biz de yukarı kaçmak, bir sonraki merdiven boşluğuna doğru. Aşağıda birisi hakkında yayımlanan iki гремящих atış. Mermi отлетели çelik perdelerin, biz üzerine atladı, bir sonraki güverte dışında ıh ulaşabilirsiniz.
  
  
  Bu koridor vardı, bir gün, önde gelen bölge filikaların. Düşünmedim serbest bırakılması etrafında bir tekne, ama orada boyunca bulkheads tutuldu, can yelekleri, ve eğer biz-ebil kapmak bir çift her yerinde var, biz hayatta kalmak için & nb.
  
  
  Biz bizde bir gün sokak bizim aramızda küpeşte durdu ve üç mürettebat üyesi. Bir çevrelerindeki av tüfeği vardı. O kaldırdı, silah ateş, ama Wilhelmina zaten vardı elimde. Onu gönderdi kurşun ego memesi, ve o düştü bir tüfek. Odin ve diğer ekip üyeleri çekti tüfeği boşaltmak için onu ölü ve üçüncü çıkardı, kendi giyim el silah üretti atış bizim tarafa. Cevap Wilhelmina. Haydut göğsünü ve sendeleyerek geri çekildi korkuluk, перевернувшись yönüyle serpmek için aşağıda siyah Karayipler. Kurtulan bıraktı girişimleri serbest tüfek ve sallandı geminin kıç tarafına.
  
  
  Onu koparıp kapak, ahşap konteyner, yazıt ile «Cankurtaran», ama içeride sadece bir. Onu attım ego Ron ve omuzlarını silkti çalışırken, kalıntıları toplamak bluz.
  
  
  Şimdi keskin çığlıkları yükseliyordu ve insanlar iki taraftan kaçtı bize güverte. Zamanı kaldı. Onu, başını salladı, Ron elle tırmandı küpeşte, indi ve dar bir dış çıkıntı ve daldı.
  
  
  Öfkeli bir çatışmada amacı ile kaçış onu, unuttum run ham benim gönül yarası kafatası. Onu iyi hatırladım, ne çok çarptı tuzlu su.
  
  
  Sonra söndü брылев. Ama yakında ona geldi, закашлялся ve regurgitated su gibi kırık bir radyatör.
  
  
  «Гавиота» проплыла birkaç yüz metre, ama şimdi o yaklaştı, ee spot oynadı su üzerinde.
  
  
  Esti, keskin bir rüzgar vardı, deniz huzursuz. Onları bulmak zor bizi bu kaynayan okyanus çöl. Su sıcak, ama tam bir düşmanca yaratıklar ile keskin dişleri ve yalnızdım.
  
  
  Yalnız! Aklıma geldi, ben görmedim, Ron onlarla gelincik, biz nasıl atladı denize. O gerçekten her bana? Ben emin olamazdı. Onu seyir geniş bir yelpazede dalan, su, zaman beni süpürüp götürdü projektörler, ama onu göremiyordu Ron.
  
  
  
  
  
  
  «Гавиота» şimdi yavaş yavaş yaklaştı bana. Benim açımdan, su seviyesi görünüyordu ve büyük bir tehdit. Yaklaşık elli metre beni gemi durdu ve ışıkları başladı yöntemli acele, ileri ve geri & nb.
  
  
  Beyaz покачивалось dalgalar arasında beni ve gemi. Ben riske sesleniyorum. Sesimi kolayca boyunca yankılanan ve su üzerinde geminin motorları şimdi sessiz. Onun sürünerek yürüdü nesneye & nb, ama aniden durdu, elim dokundu kumaş ve eti.
  
  
  Değildi Ron. Karışımı ile bir rahatlama ve hayal kırıklığı onu keşfetti bu beden mürettebat üyesi, bir düştü denize, sonra ben onu vurdu.
  
  
  Bu ослепляющем alev buldu bizi uzun başparmak fener. Onu anında daldı bırakarak, ölü bir denizci denizde benimle sonsuza kadar. Su altında ona baktı, doğru araç. Onu duydum, boğuk gök gürültüsü çekim ve vuruş mermi, вонзающихся suya.
  
  
  Ne zaman onun yüzüne çıkmaya başladı gemi gövde вырисовывался önümde beyaz çelik duvar. Onlar hala ateş güverte, ve bir ses duydum спускаемой tekne. Onu geri vücuda olan aft, nerede, nasıl sakladı altında свесом. Burada onun ulaşamayacağı fenerler, ve benim için zor olacağını görmek için bir tekne, o değil наехала beni. Ne yazık ki, tutunmak küpeşte yoktu, bu yüzden sini yelken & nb tutmak için yalıyor sağlar.
  
  
  Tekne шлепнулась içinde мидель ve kürekçiler akın bu nokta gümüş su которрый düştü kutsal fener. Onlar yere ulaştı, çok güçlü yumruklar ve sürükledi промокшее vücut bir tekne. Birisi küfretti, sonra ayağa kalktı ve seslendi Гавиоту üzerinden ağızlık.
  
  
  «Bu Carter ya da kadın! O bir, etrafında bizim! »
  
  
  Sonra bir dakika gezinip sessizlik ses Городина gürledi: «geri Dön aramıza. Biz tekrar ara zaman açık olacak ».
  
  
  Tekne itaatkar döndü Гавиоте ve kaldırılmıştır gemiye. Önce gün ışığı vardı daha iyi yedi saat, ve ben beklemiyordum olacağımı yakınında, o gelecek. Çok yaklaşık değerlendirirken, ona karar verdi, biz bir yerde Гондурасском körfez. Onun ders aldı, bir yıldız ve bir kez sesler güverte yatıştı, onu попдыл olmadan patlamaları doğuya, bir, ben nasıl hesaplanır, oldu, yönüne en yakın kara. Su hala sıcak, deniz sakin hafifletmek için yeterli yüzme. Eğer şanslıysanız, ben onu almak için herhangi bir arazi veya görülebilir samimi bir tekne.
  
  
  Sessiz bir yelkenli, hareketli, yavaş yavaş kendini korumak için enerji, onu tekrar ne olduğunu merak ediyor olabilir Роной. Onu hissettim, derin bir üzüntü.
  
  
  Bölüm sanırım
  
  
  Geldi iyi kutsaldır, tüm pembe ve altın, bir yere gelmek kadar onu okşayarak, yelken, okşayarak karayip denizi. Isı benim vücut рассеялось birkaç saat önce, ve bir kez sıcak su şimdi buz gibiydi. Olunca, yeterli ışık, onu durdu keşfetmek için bir ufuk. İlk onu gördüm dünya, görünürde, ve benim kasları bağırdı, protesto, ne duruyorum yelken olmadan görünür ödülleri. Sonra onu fark ettim kahverengi leke var, nerede doğu kesişti homo elbise ve gökyüzü. Tüm alanlarında. Onun, karar, ne bu ya, Honduras, ya da bir akım aldılar beni kuzeye, Yucatan. Bu önemi büyük bir değer. Hoş herhangi bir parça kuru sert toprak.
  
  
  Kendisi verdi, birkaç dakika için yüzmek, daha sonra takla attı ve başladı uzun hafif emekleme gerek uzak kıyısında. Bir süre sonra elime bir şirket.
  
  
  İlk başta sadece dalgaların üzerinde pürüzsüz bir yüzey sağ beni. Basıyorum ve & nb, onu izledim ve gördüm yeni bir dalgalanma. Sonra bir tane daha. Ve başka bir. Onu biliyordu, bu nedir, daha önce bir yüzey üzerinde ilk ortaya çıktı kresentik dorsal takla attı.
  
  
  Köpekbalığı.
  
  
  Ne zaman onu hareket durdu, onlar yönünü değiştirdi, geçti önümde, ve sonra geri döndü, şimdi yalıyor. Onu başardı ayırt üç çevrelerindeki olsa da, hiç kuşku yok ki yakın arkadaşlarım var. Ne zaman onu suya düştü, onu açıkça görebiliyordu ıh, sema sonsuza kadar benimle uzaktan yaklaşık elli metre. Vardı arduvaz yarık ve beyaz string yaşam mavi köpekbalığı. Olsa da, bir beyaz köpekbalığı daha dirençli yiyen, mavi benim favori uydu, yüzme, uzun mesafe.
  
  
  Üç örnek, окружавшие vardı, sekiz-on metre uzunluğunda. Onun garip вторгшимся ıh su - aksak, yavaş olabilir, belki de tehlikeli, ama potansiyel bir öğle yemeği. Zaman zaman bir etrafında üç çarpıcı bana, sonra bükülmesi gibi kontrol ederek benim tepki. Onu biliyordu, er ya da geç birisi etrafında uygun ve vuracak beni keskin dişleri.
  
  
  Onun sürdürdü yüzme tarağı suşi. Bir çaba ile onu tuttu, kendi гребок yavaş ve rahat, sanki beni hiç rahatsız etmedi üç yırtıcı. Bu artık benim için bir kazanç, daha onlar için; sen лразните köpekbalığı.
  
  
  Benim beraberindeki sürekli savaģların kadar devam etti acı ilerlemek yer almaktadır. Neyse ki, kan uzun zaman önce bıraktı yara goller ve порезе büyük parmak.
  
  
  
  
  
  
  
  nerede onu kesti ego cam floresan lamba. Eğer onun kulübe taze kan su etrafında, köpekbalığı tereddüt etmeden kesmişler beni parçalar.
  
  
  Ne zaman benim odak üzerinde duruldu gidersin, onu fark ettim kahverengi yelken aramda kara, biraz daha kuzeyde. Çünkü ben bilmiyordum boyutlarda tekneler, onu yapamadım kime mesafe nah. Ama bu ortaya çıkarken bana, ben zihinsel çalıştı uzanmak ve hızlandırmak ego. Yelken ile bu zor olurdu «Гавиоты», ve hatta eğer öyle bir şey olsaydı, onu tercih ederdim riske ekibi ile Городина daha ölümcül torpido devam yaklaşmak bana.
  
  
  Kadar onu düşündüm bu düşünce, bir şey промчалось samimi altımda. Benim de gelmezdi, ama türbülans закружила beni & nb gibi bir tüp. Arkadaşlarım oyun için hazırlanmış bir saldırı.
  
  
  Onu yüzer attı ve umutsuzca canımı sıkıyor elleriyle bir tekne. Ben söyleyemem, gördüm ama benim tekne yelken devam etti benim yönde обнадеживало. Ne zaman başka bir köpekbalığı geçti sadece altıncı metre uzakta benden, onu çekti, Hugo ve kılıf ve hazır atladı kabzası su altında. Stiletto çok değişti şansını karşı üç katiller ağırlığı üç yüz ila dört yüz kilo, her, ama, o bana bir şans verdi.
  
  
  Onu bir kaç kez dalış izlemek için köpekbalıkları, gözünüzü almadan yaklaşan tekne. Şimdi başka bir köpek balığı çıktı, ashabına ve bana saldırdı. Orada popüler bir teori, göre, çünkü, jaws köpekbalığı alt tarafında yer almaktadır kafa, o geri atla, ısırmak için. İnanmayın. Ne zaman alt çene düşer menteşe, uğursuz hilal açılır ölümcül mağara dişleri ile. Köpek balığı kemirmeye, sizi hemen hemen her pozisyonda.
  
  
  Bu karar bana saldırmak payı. Onun soyundan altında yüzey karşılamak için ego aynı şekilde, sunulması mümkün olduğunca küçük bir hedef. O bana, bir oğul gibi siyah bir denizaltı roket, önce bunu başardı görüntülemek Hugo savunma pozisyonuna. Manevra kabiliyeti ve insan su altında, en iyi ihtimalle sınırlı. Ve sadece bir süre için acele yukarı ve izin büyük bir siyah şeklinde geçmesi altımda. O kadar yakın ki tahıl deri köpekbalığı поцарапала bana omuz.
  
  
  Bularak, beni savunmasız, köpekbalığı anında yönünü değiştirdi ve katıldı, diğer iki. Ih heyecanlı hareket oluşturucusu düşünce, onlar için hazırlanıyor tutarlı bir saldırı. Bakarak, tekne, onu anladım, bu kadar basit bir ahşap tekne ile bir yelken. Burun kısmında duran küçük смуглолицые insanlar, beni işaret ediyor. Görünüyordu, bağırıyorlar, ama ben bir kelime duymadım.
  
  
  Dorsal yansıyan ayrıldı su yakınında. Bu kez onu daldı derin ve köpekbalığı da. O yaptı kanca altımda başlı yukarı, yaygın olarak açıklanması, çene, onun öfkeli gözleri görünüyordu atma bana meydan. Onu yaptım kapak ve birkaç santim yapmamış ölümcül dişleri, ama bu kez Hugo hazır olduğunu. Onu saygi bıçak üstüne hayat bir köpekbalığı. Elim kaydı, sanki onu vurmak için yarış bir yük treni, ama ben orada durmuş, çünkü ivme köpekbalığı aldı ikimizi de yukarı ve bıçak стилета рассекло sert beyaz deri bir hayat.
  
  
  Önce biz vardık yüzey, onun uzak itilmiş yaralı köpekbalığı yürütmektedir bıraktı bir koyu kırmızı bir kan, bir duman gibi, dö, ngü bağırsak выпирала etrafında gittiğini boyunca hayat.
  
  
  Onu ayağa kalktı ve uzaklaştı öldürülen katil, geriye baktığımda sadece bir kere görmek için, nasıl bir egonun etrafında yeni arkadaşları onu vurdu ego mide ve şiddetli bir pislik kopardı büyük bir parça et ve iç organlar. Üçüncü köpekbalığı gecikmeli vardır.
  
  
  Onu, çıktı yüzeyi ve nefes tatlı taze hava akciğerlere. Birazdan kulak çınlaması durdu zil ve sesler duydum. On metre arkamda tekne sallanan küçük bir kabarma, yelken kaldırdı resifleri. Bir tekne vardı dört erkek. Onlar alçak ve karanlık, ince yüz özellikleri, simetrik olarak yerleştirilmiş küçük yuvarlak kafalarında. Kelimeler, onlar konuştuk vardı, bana anlaşılmaz, ama ben hissettim, bu da maya dili, eski bir dil alt Meksika, hangi şimdi konuşulan, güney-doğu kesiminde, Yucatan, Кинтан-ve-Ru.
  
  
  Kahverengi ellerini kaslı kollarında çekti bana ve beni sürükledi üzerinden su içinde ahşap bir tekne. İşitme ses arkamda, onu, döndü ve baktı kanlı bir köpük & nb iki köpekbalığı kopmuş yaralı bir parçalar. Bir kaç dakika onu hep peşimdeydi.
  
  
  Onu, ellerini uzattı şükran doğru спасителям, ama ıh kapalı gözler ve бесстрастные bir kişi cevap vermedi. Odin çevrelerindeki işaret etti oturup bana yay. Onu öyle yaptım, ve onlar düştü yelken. Hafif kaptım парусину ve hafif bir tekne gibi görünüyordu çıktı, su üstünde ve uzakta kıyıya.
  
  
  Bölüm On İki
  
  
  Tekne sorunsuz ve sessiz ilerliyordu kıyısında, benim çabaları son on altı saat başladı beni yakalamak. Savaş ve kaçış ve Гавиоты, uzun yüzme, ve savaş köpekbalıkları ile endişelendiriyorsun beni. Onu, başını salladı ve gözlerini kapattı, onlara vermek için dinlenme, ve bir saniye sonra - tac
  
  
  
  
  
  Görünüyordu, alt tekne скребло çakıl ve insanlar kaçan bir grup kulübe çekmek için bir gemi karaya.
  
  
  Tüm faaliyetleri durdu, ne zaman çıktı ve durdu sahilde. Bize odin ve maya üzerinde durdu benim koltukaltı. Ve, nasıl ve arkadaşlarım, tekne, onlar выказывали bize merhaba, bize düşmanlık yüzleri olsa da bana baktı biraz merakla.
  
  
  Bu soyundan sert ve asi maya, asla itaat ispanyol egemenliğine gün içinde kolonizasyon. Sonra nasıl isyan 1847'de batı Yucatan bastırıldı ispanyollar, onlar, kim, kaçtı ormana Quintana Roo, nerede silahlı direniş kadar devam etti yirminci yüzyılın. Şimdi bile, uzak köy, benzer, ona, beni nereye getirdi, verilmiş federal hükümet tarafından tamamen kendiniz için kendilerini yönetmek doğrultusunda eski kabile geleneklerine.
  
  
  İki erkek bir balıkçı teknesi ile bana doğru yaklaştı. her iki tarafta. Her koymak bana dirsek üzerinde küçük kahverengi elini itti beni ileri. Ben bilmiyordum, bana eşlik eder ya da esir.
  
  
  Yaptılar beni köyün içinden oluşan yaklaşık yirmi evlerin satırlar arasında sessiz, бдительных insan maya. Önünde durduk kulübesi daha küçük boyutta diğer dış çevre üzerinde bir köy. Çatı saz ve çiğ duvarlar yoktu pencere.
  
  
  Ne zaman odin etrafında benim eşlik etmeye başladı bana eşlik kapıdan itti metal bloğu Wilhelmina, hala прижатую benim kalça. O kaldırdı benim ıslak gömleğini çıkardı «luger».
  
  
  «Пистола!» - tersledi o ilk bir ispanyolca kelimeleri, bir onu duydum da çevrelerindeki herkes.
  
  
  «No se funciona», - dedi ona emu. Bu gerçeği oldu. Silah çalıştı sonra gece dalış tuzlu su. «No tiene balas», - ekledi ben. O da doğru. Onu harcadık tüm kartuşları, çekim yer Гавиоты.
  
  
  Hiçbir cevap, maya. Görünüşe göre, onlar biliyordu sadece birkaç kelime ispanyolca bilmiyorum. Конфисковав Вильгельмину, kızılderili затолкал beni kulübeye çarptı beni ahşap bir kapı. O konuştu, arkadaşı ile maya dilinde. Onun bir sesi olduğunu fark etti bir çevrelerindeki vardı orada kalmak ve korumak için kapı ve diğer sol bazı işleri. Onu sell, üzerinde karlı-kayan yol toprak zemin ve yaslanmış inilti.
  
  
  İlk defa saatlerce onu düşündüm misyonu yürütmektedir katılır beni karayiplere. Gerçekten de onu sadece dün oldu yenilginin eşiğinde komplo ile bir bavul ve bir bomba, ne zaman yürüdü bu Федору Городину ile «Люгером» elinde? Ancak, ben uzak olmaktan, bir şey yapmak için, önlemek için, nükleer yıkım New York üzerinden henüz üç gün.
  
  
  Onu geri dönmek için çalıştım, kendi düşünce mevcut затруднительному pozisyon, ama beynimde parladı vizyon Rhone Фольштедт, ince tazı ve светловолосой iskandinav sarışın. Şu an nerede oldu? Öldü mü? İyi boğulmak, daha вырванным ve elbise Городиным.
  
  
  Kapı benim kulübe açıldı ve girdi benim de iki muhafız. Hareketleri ve homurtu onlar olup olmadığını anlamak için ona eşlik ıh. Onu ayağa kalktı ve onlarla birlikte gitti köye geri.
  
  
  Geldik kulübe daha fazla diğerlerinden. Bir zamanlar boyalı beyaz renk, o yavaş yavaş başlamıştı gri. İki maya geçirdi beni kapıdan, sonra durdu önce, yaşlı bir adam, oturan platformu. Vardı shaggy gri saç ve yüz, sert ve buruşuk gibi ceviz kabuğu.
  
  
  O kaldırdı искривленную elini ve benim de iki korumaları geri çekildi bırakarak, beni onunla yalnız.
  
  
  «Onu Чолти», - dedi o, güçlü bir düşük bir sesle görünüyordu uygunsuz ego, yaş ve küçük bir meme. «Onun sesi el Джефе şef».
  
  
  «Benim için büyük bir onur, "dedi," ben, - ve bulmak güzel konuşan adam ingilizce».
  
  
  «Köyde sadece onu söylüyorum ingilizce» - gururla dedi. «Ben okulda Merida. Onu schooled oğulları, ama onlar yapmak değil bilmek istiyorum dil yankee ». Sonra o sustu, ellerimiz diz çökmüş bekleyen, ne ben söyleyeyim.
  
  
  «Benim adım Nick Carter, dedim. «Onu ajan, amerika Birleşik Devletleri. Eğer götürdüler beni, bir telefon ile en yakın şehir, minnettar olacağım. Onun sana iyi para öderim.
  
  
  «Ben söyledim, oldu silah», - dedi Чолти.
  
  
  "Evet. İşlerinde ona ben bazen savunma, bazen öldürmek ».
  
  
  «Beyaz insanlar çok başka Quintana Roo, Carter. Tamamen sevmiyorum beyazlar silah. Benim insanlara çok kötü muamele beyaz insanlar ile tabanca ».
  
  
  «Ben istemiyorum zarar vermek, bize, sana, bize, senin insanlara Джефе. İnsanlar onu savaşıyorum, - kötü insanlar yok etmek isteyen büyük bir yer ülkem ve öldürmek çok halkımın ».
  
  
  «Bu ne anlama geliyor bizim için burada, Quintana-Bourg?
  
  
  «Eğer bu kötü insanlar izin yenmek, bize dünyada bir nokta korumalı olmaz onlardan, hatta sizin köy. Onlar sadece tahrip adası, pasifik okyanusu, nerede insanlar çok benzer kendi.
  
  
  «Anlat bakalım, nasıl düştün denize, Nick Carter».
  
  
  Onu anlattı emu etrafında bir hikaye, zaman zaman biz Роной gemide yolcu gemisi Antigua. Чолти dinledi, gözlerini kısarak, neredeyse gözleri kapalı, elleri hareketsiz yatıyordu kucağında. Ne zaman bitmiş, o oturdu bir dakika.
  
  
  
  
  
  
  sessizlik. Sonra ego gözleri açıldı, ve o araştırdı yüzümü.
  
  
  «Sana inanıyorum, Nick Carter,» dedi. «Sesini değil, yalan söylüyor, ve gözlerini gerçeği söylemek için. Telefon eğer aradığınız bulabilirsiniz kuzey Вигфа Chico. Onu alırdım seni oraya, ama ...
  
  
  "Ama ne?" Onu önerdim.
  
  
  «Sen beyaz adam. Eğer onlar getirdi bizim köye bir silah. Bu nedenlerle, benim insanlar için öldü. Onlar beni dinle, el jefe, ve, belki de, onu getireceğimi ıh inanmak, onu istemiyorum neden bize zarar. Ama biri var olamaz »ile sallandı.
  
  
  "Bu kim?" Onu sordu.
  
  
  «Ego adım Тихок. O benim oğlum. Ona ne zaman ölürsem, o burada olacak ana. Korkuyorum, ne olur çok yakında. Тихок asla kabul etmez gidelim seni onunla görüşecek ».
  
  
  «Onunla karşı karşıya? Onu söylemiştin, burada kimse ingilizce bilmiyor.
  
  
  «Diğer diller», - dedi yaşlı adam. «Oğlum seni bekliyor şimdi evimin yanında. O zaman onunla nasıl davranacağı belirler kaderini. Bu yüzden olmalı. »
  
  
  «Anlıyorum, "dedi," onun yaşlı adam. Чолти başını salladı kenara gününde kulübe. Onu, döndü ve çıktı.
  
  
  Önce onu yaptım iki adım açıklığa önünde kulübesi şefleri, bir şey sarstı uçtu havada ve tekme arazi var, benim ayak var. Oldu шестифутовое mızrak, ego dar обоюдоострое bıçak зарывалось toprağa.
  
  
  Karşı tarafta polyany durdu genç maya, çıplak bir kemer, onun kahverengi deri подтянулась ve блестела üzerinde gergin kaslar. O basıldığında ikiz bu копью benim ayağım, tutan ego açıyla, geleneksel poz arama. Çevremizde vardı, köylüler, ıh kişiler vardı бесстрастными, ama gözleri настороженными.
  
  
  Yani, bu Тихок, liderinin oğlu. Bu adam, hangi zorunda kaldım karşılaşmak savaşta, eğer onu bıraktı köye canlı. Ama eğer onu öldürürüm ego, mümkün olup olmadığını, ego babam özledim beni Вигии Chico? Hatta eğer ihtiyar ederse, bırakmak mı beni ego insanlar hayatta? Nasılsa zorunda kaldım yenmek Тихока, ama mahrum ego sık sık.
  
  
  Dokunmadan önce mızraklar, onu kasıtlı olarak çıkardı Hugo ve kılıf kol. Onu kaldırdı stiletto için köylüler gördüm ego, daha sonra gönderdi ego spiral bir gün kulübe şefleri, nerede kalmış, kolu titriyordu. Her ne kadar bir gözlemci değildi, sesli yanıt, hissettim onu gizli bir onay.
  
  
  Sonra onu çekti mızrak, dünya etrafında tutun ve ego aynı pozisyonda ve Тихок, gelişmiş ortasına polyany. Orada biz dokundu uçlarını kopya tebrik, garip anımsatan kullanılan bir şey, savaş silahın. Ölümcül bir fark şuydu: bu mızrak idi on iki inç çelik bıçak, bıçak, yetenekli delmek kişi ya da kesilmiş bir uzuv onun vücut.
  
  
  Onu, geri adım attı, bir adım rafa hazır, ve Sessizce hemen saldırdı, взмахнув saplı, mızrak yukarı. Onu düşürmüş mızrak engellemek için bir darbe, daha sonra hızlı bir şekilde kaldırdı ve onu yansıtmak için bir darbe, bıçak, bir ayrıldı bana bir kafatası.
  
  
  Benim romatizma oldu benim kendi cevap bir maya gördü ve engelledi. Ardından o yürüdü, karşı beklenen şok, ama onun sadece bir yanlış hamle ile kılıcı döndü yana popo bu ego göğüs. Тихок inledi yer acıyor, ama akıllıca çapraz mızrak, hazır engellemek için ölümcül bir darbe.
  
  
  Biz geri çekildi, geri orijinal konumuna ve savaş tekrar başladı.
  
  
  Sanat dövüş personeli aynı şekilde формализовано gibi eskrim ve hatta dans. Her darbe bir blok var, her blok hareket sayacı. Sadece sesleri çayır Yucatan vardı çınlama древков ve çınlama kılıç, перемежающийся ağır nefes Тихока beni. Bir kez onu gördüm, delik götürmek için bıçak, mızrak, ama yavaşladı kendi hamle ривненской kadar izin vermek için genç maya blok yapmak. Bana şimdiye kadar başardı tutmak ego kendi bıçak benden hariç kıvrımlar üzerinde yapılan hesaplamalar yapan bir sol ahududu nokta benim gömlek.
  
  
  Atılım geldi, ne zaman çaldı mızrak bir egosu el çift yumruk kadar, o beklenen, normal saldırı, darbe yukarı ve рубящим bir darbe. Ego ile mızrak, işe yaramaz болтающимся bir yandan boğaz Тихока oldu çıplak benim bıçak. Onu geri iterek itme bir kısmını içeri doğru, ancak accord cilt. Gözünde maya onu gördüm, o bilir, ben yaptım.
  
  
  Geri kontrolünü mızrak, Тихок koştu saldırı ölümcül bir gaddarlık. Onu yer verdi ego saldırı başladı bir korku, ne bir düello ile sona erebilir, sadece ölüm Тихока ya da benim.
  
  
  Konu geldi şaşırtıcı derecede çabuk gelişti. Sessizce bana yapılan saldırı, yüksek, sonra çömeldi ve sopayı popo gibi beyzbol sopası, yakaladı beni biraz yukarıda, ayak bilekleri, ve dışarı vurma bana ayak altından bana. Onu, yere çöktü ve перекатился sırtına olarak görmek için tam zamanında olarak bıçak, mızrak Тихока вонзилось yüzüme. Son saniyede o вонзился yere çok yakın benim kulak hissettim ego kabuğu rendesi.
  
  
  Onu ayağa fırladı, yine hazır bir mızrak, ve bir rakip ile karşı karşıya. Ego gözlerinde yeni bir mesaj dövüş ortaklık. Biz şimdi bile. Onu korudu ego hayat, ne yapamadı affet, kadar
  
  
  
  
  
  tuttu benim.
  
  
  Onun oynadığı kumar. Bir adım ileriye alarak, eğdi onu blade kenara Тихока işareti merhaba. O indirdi kendi mızrak karşılamak için benim ve bir savaş oldu bitti. Biz atılan silah ve aldı bilek maya tarzı. Köy sakinleri onaylayarak sohbet, ve onu ilk gördüğünde gülümsüyor karanlık yüzleri hint.
  
  
  Eski önderin bize yaklaştı ve konuştu Тихоком maya dilinde. Sonra bana döndü ve dedi ki: «Ben, dedi oğluna, o savaştı cesurca ve onurlu bir şekilde. Ona dedim ki aynı şey senin için, Nick Carter. Şehir Вигия-Chico ulaşılabilir bir saat. İki etrafında benim en güçlü erkekler sunmak için sizi oraya kano.
  
  
  Uzattı paketi, sarılır, su geçirmez bir kumaş. «Sen temizlemek ve yağlamak silahını önce kurur tuzlu su, aksi takdirde işe yaramaz karşı kötü insanlar»arıyoruz.
  
  
  Ona teşekkür etti, ego ve çekti Hugo ve gün kulübe. Sonra onu izledi iki kaslı erkek zaten bekliyordu, beni almak için kano.
  
  
  On üç
  
  
  Yolculuk, kano ve deniz oldu hızlı ve sessiz. İki maya karşıladı bizi içtenlikle kenarında sörf. Bize bir çevrelerindeki söylemedim.
  
  
  Kıyıya çıktık Varia-Chico yerleşim üç kat daha fazla köy, biz yaptı. Ev görünüyordu daha kalıcı ve demiryolu ile doğu erdi dış sınırında bir yer. Benim kürekçiler götürdü noktaya geldi bana, bu ev yerel старосты, kısaca konuştuk onunla maya dilinde ve aniden bıraktı beni, bakmadan.
  
  
  Onu istedi, telefon, ve beni götürdüler evrensel bir bina, bir, görünüşe göre, servis okul, çok yönlü mağaza, salonu, toplantı, depo ve diğer şeyler. Telefon önceki model изрезанном ahşap gövde kolu ile yan.
  
  
  Aşağıdaki iki saat harcandı almak Mérida, Yucatan başkenti ve oradan labirent aracılığıyla tekrarlayıcı ve ara operatörler kadar tanıdık bir ses, David Hawk Annals değil geldi hatta.
  
  
  Onu dedi, emu, nerede o oldu, ve verdi emu sıkıştırılmış bir sürümü için, ben oraya nasıl hızlı bir şekilde konuştu, korkarak, biz kaybetmek, herhangi bir anda.
  
  
  «İhtiyacım var, hızlı bir çıkış», - dedi ona emu. «Bir demiryolu, ancak, görünüşe göre, tren gitmek zorunda, her zaman için bir kez tam güneş tutulması».
  
  
  «Ben sizi size helikopter. Durumu nedir misyonu? "
  
  
  «Bavullar geliyor, gemiye« Гавиоты »ile Curacao. Fedor Городин, görünüşe göre, bir lider işlemleri Жизовым, görünüşe göre, varlık ıh karargahında ve sadece zaman zaman görünen, sokakta. Hiçbir onay, Knox Ворнов önemli bir adam, ama bir kanıt yeterince güçlü, bu yüzden biz saymak, bu tartışılmaz ». Onu tereddüt, sonra ekledi: «Biz kaybettik, Ron Фольштедт».
  
  
  «Bunu duyduğuma üzüldüm, Nick, "dedi," David Hock. Onu biliyordu, ne demek istediği tam olarak bu. Yönetmen AX, tanıyordu ölümü, ama onun kadrosu ajan neden emu daha derin bir acı, daha çok düşünüyorum. "Çalışırsın burada tek başına?" - o ekledi.
  
  
  «Ben, ama güzel olurdu olsaydı birisi işareti ile bu toprakları. Burada hava kararıyor, ve söylememe gerek yok sanırım, ne uyarız delgado ».
  
  
  - Tabii ki, hayır - kuru dedi Hawk. "Bir dakika bekle."
  
  
  Birkaç saniye içinde telefonu sessiz çatırdadı benim kulağıma, ve o biliyordu Şahin tanıttı bilgi, masaüstü bilgisayar. Sonra geri döndü cevap:
  
  
  «CIA ajan adı Pilar, Veracruz. O sizinle irtibata geçecektir, orada, içinde otel, Baia Bonito ».
  
  
  "O?"
  
  
  «Evet, Nick, sanırım, şanslısın. Bana dediler ki, bu kızıl saçlı, iyi donanımlı bir... ah... tüm ek donanım ». Hawke прочистил boğaz, sonra devam etti başka bir ses tonuyla. «Eğer organize iniş helikopter Вигия Chiu?»
  
  
  «Hemen arkasında bir bina var, polyana. Ne kadar sürede yapabilirsin gönder helikopter? »
  
  
  «Ben çalışmak zorunda aracılığıyla Dışişleri bakanlığı. Onlar yükseklikte, sana kuş üç-dört saat ».
  
  
  «Tamam. Onu hallederim hakkında aydınlatmak için bölgeye iniş aydınlatma füze veya кострами. Ne zaman tartıştık bu ayrıntılar aklıma geldi, bu normal şartlar altında böyle bir bilgi asla iletilecektir şifresiz telefon hatları üzerinden ortak. Koşullar, ancak, olarak, değil, normal, koşulları ilkel.
  
  
  «Paraya ihtiyacınız olacak, dedi Şahin. «Ben bekleyeceğim otelde çeşitli para birimleri için Orta Amerika. Başka bir şey?"
  
  
  "Evet. Benim Luger banyo yaptı, tuzlu su, yani ben istiyorum elinizde temizlik kiti ve silah. Çocuklar 9мм. cephane ».
  
  
  «Bu seni beklemek». Hattı üzerinde bir duraklama oldu sanki Hawk otel başka bir şey eklemek. Ama sonra, o sadece dedi: «Seni daha fazla şans, Nick».
  
  
  Bir işim vardı, onu tatlılıkla kandırma, yerel старосту yönlendirmek sinyal lambaları için helikopter. İstemedi, bana yardım edeceksiniz. Yerlileri Вигиа-Chico biraz daha az düşman bir dış açık yüzme havuzu, daha maya köy kıyısında, ama ıh ile ilgili eski gelenekleri ile güçlü kaldı. Beyaz insanlar nadir şifalı geldi, Yucatan ile huzurlu misyonlar, ve insanlar değil, yanan bir arzu karşılamak için
  
  
  
  
  
  
  etrafta ıh uçan makineler.
  
  
  Sonunda onu elde etti ıh неохотного işbirliği eski bir yöntemdir. Umut verici, onlara para. Özel onu ümit pilot CIA, Dışişleri bakanlığı biraz para getirecek. Biraz rahatsız almak ve Вигии Chico, eğer sakinleri de düşündük ki evet aldattım.
  
  
  Önümüzdeki birkaç saat sonra bu tür bakım gizlenmiş derinlerde, ne zaman ona denetimli yerleştirme sinyal lambaları. Etrafında bir sürü kuru düşmüş dallar, ve, tuttu altı kamp için, bir daire içinde tasvir alanına iniş.
  
  
  Sadece yangınlar patlak verdi, ve polyana hafifletilmez, onu sel ve stahl bekleyin. Ve beklemek. Ve beklemek.
  
  
  Onun bilmesi gerekirdi katılımı ile Dışişleri bakanlığı her şey çok düzgün değil. Zaman gibi bir ses duydum, rotor helikopter, рассветал ve benim brigade itfaiye kesinlikle mutsuzdu gecikme. Pilot fark bizim küçük bir grup getirdi ve gemiyi tutan büyük bir bulut kalın, kırmızı-kahverengi bir toz.
  
  
  Pilot adı Martin. Bu, zayıf bir genç adam sivri burunlu. Biz alışverişinde kimlikleri kadar, köylüler etrafında kalabalık, büyük şüphe ile bakarak bir helikopter.
  
  
  «Umarım gönderdiler sizinle biraz para,» dedim.
  
  
  "Para mı? Neden?"
  
  
  «Yardımcı olmak için işaret fişeği yangın, bana söz vermek zorunda kaldım bu insanlara bazı ücret».
  
  
  Martin сощурился bakarak светлеющее bulutlu. «Bilmiyorum, ne için ihtiyacın var sinyal lambaları; neredeyse bir tam gün.
  
  
  «Ne zaman onu istedi, helikopter, - soğuk "dedim," karanlıktı. Onu, ümit Dışişleri bakanlığı cevap yeterince hızlı ve kurtaracak beni buradan sabaha kadar. Ben oldukça yoğun bir program, eski dostum.
  
  
  «Hiç kimse hakkında hiçbir şey söylemedi, para getirmek için», - diye homurdandı.
  
  
  Kurdu insanlar çevremizde, bir şeyler mırıldandı, ve o korktu, onlar yakalamak özü bizim konuşma.
  
  
  "Eğer onlar getirdi para?" Onu sordu.
  
  
  «Şey... bazı», - dikkat et, dedi.
  
  
  Onun soğukkanlılığını kaybetmedi. «Çık dışarı, terzi al! Onun söz verdi bu insanlara para ve şüpheli onlar kıracak, size kemikleri, eğer ıh ».
  
  
  İle kırgın bakan Martin çekti etrafında arka cebinden eski püskü bir cüzdan başladı saygısız bir hesap. Bu tahrişi onu aldı cüzdanı var ve cüzdanını çıkardı. Sınıflar ve bono oldu biraz daha elli dolar. Onun rivayet ego büyük bir ciddiyetle sayılır ego, ve sonra başını salladı, değil gülümseyerek. İle konuştu kırsal sakinleri çekilin, son, bize bir yol.
  
  
  Biz bu oyunu helikopter, Martin şöyle dedi: «Sen vermek onları? Onlar kızılderililer, muhtemelen удовлетворились olur yarım.
  
  
  «Olabilir,» dedim. «Ve, belki onlar-cekti var olmak memnun - onlar kadar проткнули sana boğaz da bir mızrak. Bu sizin için çok pahalıya mal olacak, yirmi beş dolar mı?
  
  
  O yorum yapmadan başlattı motoru yaşam için
  
  
  «Merak etme, "dedi," ona emu. «Ben tam bir rapor hakkında katkı ve size iade edilecektir giderleri normal kanallardan dışişleri bakanlığı. Eğer şanslıysanız, sen de paranı geri alırsın Noel. Belki de bu Noel... »
  
  
  İlk kez Martin çok rahat ve hatta başardı ухмыльнуться. «İyi, dedi. «İtiraf etmeliyim ki, bu daha ucuz bir mızrak boğaz. Nereye?"
  
  
  «Veracruz», - dedi ona emu ve biz подпрыгнули.
  
  
  Bölüm on dört.
  
  
  Hernando Cortez karaya Veracruz 1519 yılında, ilk olma, ispanyol, yürüyen meksika arazi. Onlarla gelincik şehir yakalandı, çeşitli savaşlar, amerikalılar ve fransızlar tarafından iki kez.
  
  
  Biz süzüldü körfez Campeche, ve o, gözlerini kısarak baktı güneşli şehir belli oldu şimdi Veracruz stahl, en azından, ödüle, layık, tüm bu kan ve gök gürültüsü.
  
  
  Biz kamp alanında amerikan konsolosluğu nerede onun davetini reddetti öğle yemeğine kalmak. Onu hissettim окоченевшим ve yapışkan gerilmeler, kez, uykusuzluk ve istemiyordum sürmek için küçük bir konuşma martini ile bazı etrafında, çalışanlarımızın diplomatik, hizmet. Onun elini sıktı, Martin, tekrar güvence verdi, o geri kendi para ve dış telefonla bir taksi çağırdı.
  
  
  Taksi ile ulaşım Baya Bonito пролегала bazı etrafında eski arnavut kaldırımlı afiş yer ile süslü eski evleri, yanı sıra geniş, modern caddeleri yanında, çelik ve cam gökdelenler.
  
  
  Benim otel çok eski, ama konforlu, geniş bir iç avlu, açık gökyüzü, ve üç sıra odanın etrafında. Onu dedi sürücü beklemek ve içeri girdi. Ne zaman onun adını, adam masada bana uzattı oda anahtarı, kalın kapalı ve mühürlü zarf ve paketi büyüklüğünde bir kutu klarnet. Onu kesip bir zarf buldum farklı boyutlarda ve renklerde: dolar peso, кетсали, merkezi, kolonları, лемпиры, balboa, боливары, гурды, pound, frank ve гульдены. Onu çekti pezosu, ödemiş sürücü ve service kolunun altında onun odasına gitti üçüncü katta. Bize Pilar, bize başka kimseden mesaj falan yoktu.
  
  
  Onu aldı ve uzun bir buhar odası, bir banyo, sonra soğuk bir duş, sonra da gelişeceğini üniteyi temizlemek için köşesinde.
  
  
  
  
  
  
  ve başladı çalışmaya Люгером. Onun sorabilirsiniz Hawk getirmek bana yeni bir silah, ama Wilhelmina oldu eski ve güvenilir bir arkadaş.
  
  
  Onu korumak Luger ve muayene tüm detayları. Çünkü o iyi bir secde ve korumalı su geçirmez kaplama, tuzlu su başka bir zarar değil metal. Onu kullandım çözücü her parça, hatta küçük vida, ve bunca noktalar delik olana kadar saf beyaz. Onun kurutulmuş demonte tabanca ve tüy bırakmayan pamuklu bir bez dokundu kritik parçalarına yağlama yağı düşük viskozite ve tekrar toplanan bir Luger tadına var. Onu sıkışmış şarjör ve sekiz mermi kutuları etrafında kabukları, aradığınız bulabilirsiniz Hawk, vurup Вильгельмину kılıfa kemer.
  
  
  Benim vücut uyku ihtiyacı, ama fikrimi asla vazgeçmedi. Planlar yapmak, boşlukları kapatın. Ve ne zaman onu veriyordu, onun beyin dinlenmek görünürde çözemediği fotoğraf Rhone. Sarışın, ince esnek bir vücut olduğu bir çok gece vardı kollarımda, imkansız saymak sadece kayıp başka bir ortak çalışma.
  
  
  «Onlar izin vermez zaman, bize bitkinlik için, sizin üzüntü», - acı düşündüm ve uçtu odanın etrafında. Masada onu sordu, var mı yakın mağaza nerede onu ben giysi satın almak.
  
  
  «Evet, efendim. Bu Агиларсе, caddenin karşısında yer alan, harika bir seçim », - dedi клера.
  
  
  «Gracias. İşte bekliyorum bir ziyaretçi. Eğer buraya gelirse söyle, hey, beni nerede bulmak için ».
  
  
  Onu geçtim sokak harcadım ve bir avuç para Şahin giyim. Giyinmek, yeni bir takım elbise ile uygun aksesuarlar, bunu bir kez daha istişare ile resepsiyonist ve yavaş yöneldi kadar sokak sokak kafe. Onu celle masaya, hangi gözlenebilir giriş, ve sipariş bir şişe yerel brendi, yanan ateş gibi, ama yoktu, hoş olmayan bir tat. Brendi yudumlarken, onu merak etti, ne kadar beni bekleyin, önce ona karar benim mülakat, Pilar, görünmez.
  
  
  Bu noktada, esmer kız bluz dekolte, ancak сдерживающей onu muhteşem göğüsleri, качнулась arasında masa ve durdu bende. Ee saçları siyah ve gür, hafif взлохмаченными, sadece çöp. Var nah gözleri vardı renk siyah kahve, обещавшие egzotik bir zevk.
  
  
  «Eğer tasarruf спичке?» diye sordu hafif bir aksanı.
  
  
  «Özür dilerim, ben saklıyorum ıh olarak sigarayı bırakmak». Onu önerdim hey.
  
  
  «Geçen sene bunu denedim sigarayı kendisi, ama her nasılsa sadece iki pazar», - doğru, diye cevap verdi.
  
  
  «Olmalı, Pilar».
  
  
  "Evet. Sen Nick Carter... adı Киллмастер. İtibar kenara çekil ». «Bilmiyorum mıyım davranmaya alçakgönüllülükle özür dilemesi».
  
  
  Onun tam dudakları kavisli bir gülümseme. «Asla özür dileme. Ben onu oturup? »
  
  
  "Tabii ki. Benim tavırları bugün biraz yıpranmış, her şey gibi.
  
  
  Pilar düştü sandalye karşısında beni. «Görünüyorsun, sanki sana biraz uyumam gerek» dedi.
  
  
  «İş her şeyden önce», - dedi o ile sokulgan bir gülümseme. «Konuşabilir miyiz burada?»
  
  
  Onun güzel gözleri süzüldü ve бездельникам bir yemek, yoldan geçenlere kaldırımda. «Bu aynı iyi bir yer ve başka bir», - dedi o bana, silkme omuz silkti.
  
  
  Onun işareti yaptı garson, için, istedi, bir bardak daha, ve döktü Pilar brendi. Sonra aniden sordu: «sen Ne yaptın saçına?»
  
  
  İçgüdüsel olarak elini bir anlık şaşkınlık uzandı bu gol, sonra gülümsedi. «Size olmalıdır, dedi, ben kızıl saçlı. Bildiğiniz gibi, bizim posta бизнесявляется parçaları ihtiyaç görünümünü değiştirmek. Senin gibi siyah mı? "
  
  
  "Bu bir aşk. Para tutmak, sen de oldu ерасоткой gibi kızıl saçlı.
  
  
  «Teşekkür ederim,» dedi ve evcilleşmemiş bana baktı altında kendi uzun kirpik.
  
  
  Bir an için yüz hatları Пиларс yok gibiydi, geçti, ince bir yüz, Rhone Фольштедт. Onu bir yudum aldı iyi bir brendi ve görüntü kayboldu.
  
  
  «Tek şey var, "dedim," bu tekne, bir öğrendim valizi gemiye« Гавиоты ». Ben göremedim, bizim adımıza, bize külüstür bir basamak karanlıkta. O sürme çok низменному içinde & nb ve приводился hareket iki dıştan takma motor ».
  
  
  Pilar прикусила dudak ve başını salladı.
  
  
  «Böyle bir şey. Herhangi birini gördünüz mü insanların etrafında tekne?
  
  
  «Ana adam kısa boyluydu, sıkı bir vücut ve tamamen kel».
  
  
  O elini kaldırdı, beni durdurmak için. «Tıknaz, kel bir adam?»
  
  
  "Bu doğru. Sen ego biliyor musun?"
  
  
  "Ben de öyle düşünüyorum. Var böyle bir adam, başında bir çete kaçakçı Curacao. Ego adım Torrio.
  
  
  «Siz bana ego bulabilirim?»
  
  
  "Ben götürürüm seni oraya. Onu biliyorum Curaçao, ve biz hızlı hareket etmek ».
  
  
  Bir an için onun gittiğini iddia edebilir. Onun için otel oldu aynı Ron. Ama Pilar haklıydı, onu böylece değerli zaman harcamak Curaçao kablosuz ve zaman belirleyici bir faktör oldu.
  
  
  «Ne zaman gidebiliriz?» Onu söyledi.
  
  
  «Biz belki erken balığa yarın sabah. Onu hallederim.
  
  
  "Biz daha erken başlatmak için?"
  
  
  «Hayır. Ve önemli bir gece dinlenmiş. Yarın ihtiyacın olacak güçlü ve uyanık ».
  
  
  Benim ağrıyan kaslar kabul etti. İçtik bir bardak brendi ve o çıkışa kadar bana benim sadece bir kaçı.
  
  
  «Sabah seni almaya geleceğim, dedi Pilar, - biz de gideriz havaalanı».
  
  
  Onu bıraktı ve onun bahçesinde ve yorgun yükseldi
  
  
  
  
  
  
  odama.
  
  
  Bölüm On Beş
  
  
  Onu aldı, bir başlangıç, ikinci bir duş, bir gün ve задернул jaluzi karşı akşam güneş. Onu çıkardı, yeni bir elbise ve onu koymak için bir sandalye. Sonra onu uzanmış, çıplak bir yatakta, накинул kendini çarşafa ve baktı tavana.
  
  
  Sadece kendimi uyumaya genellikle mümkün değildir. Her sinir benim vücut için gerekli dinlenme, ve gözlerim benzer kum torbaları, ama onu atlatmış uyku.
  
  
  Bir yerde eski bir amerikan bilim adamı ve eski bir rus generali hazırlanıyordu silmek benim ülke, şehir şehir. Yarından sonra ilk harika bir yer olduğunu kısa New York'ta. Onun için mi bir yere помчаться durdurmak için ıh, değil sinek yataklar yataklar otel Veracruz.
  
  
  Ama acele savaşa hazırlık olmadan olurdu, aptalca ve tehlikeli. Eğer Pilar bulmak mümkün kaçakçı Torrio, hala yeterli zaman olabilir gerçekleştirmek için bir misyon. Onu, gözlerini kapattı. Vizyon Rhone проплыло önümde kayboldu, sonra geri döndü.
  
  
  Güneş kutsal, keskin içinden turuncu perde, yavaş yavaş başta ... ... tüm tonları, gri, ve, nihayet, karanlık oldu. Ancak, benim zihin sakin olabilir.
  
  
  Gibiydi, her ses bir sokak aşağıda yayması kadar açık kulaklarım. Sifon klozet yan odada, фонтанный Niagara şelalesi.
  
  
  Sonra birisi biraz kapımı çaldı.
  
  
  "Evet?"
  
  
  «Bu Pilar», - takip, yumuşak romatizma.
  
  
  Onu çıkmış, enkaz etrafında yakaladı havlu ve kapıyı açtı. Üzerinde Pilar siyah elbise küçük çiçekler gibiydi, mutlu bir şekilde büyüdü tepeler ve vadiler zengin bir bölgede.
  
  
  «Oturum açın» dedim.
  
  
  «Ben gerçekten inanmadım uyumana yardım eder,» dedi ve içeri girdi.
  
  
  «Güzellik üstündür sadece bilgelik», dedim.
  
  
  «Sana ne-ne yardımcı olmak için». O yavaşça düştü yatağın kenarına.
  
  
  «Hap mı?» Onu sordu. «Ben asla ıh kabul etmiyorum».
  
  
  O tembel tembel gülümsedi bana. «Hayır, ilaç değil. Beni."
  
  
  «Peki, dedim, оправляясь onun hayretle, - kesinlikle keyifli bir tablet, ve ee zor değil yutmak».
  
  
  Ee güzel bir yüz посерьезнело oldu, neredeyse sert. «Şaka yapma, dedi. «İkisi de bizim yaşam bağlı olabilir senin fiziksel durumu yarın, ve...» İşte o tereddüt etti, gözleri çizik var benim kaplı havlu rakam. «Ve, belki, onu da ben bugün huzursuz dinlenmek için tek başına».
  
  
  «Belki,» dedim.
  
  
  «Bırakacaksın bana?»
  
  
  «Pilar, onun senin ellerinde».
  
  
  «Bien. İlk önce onu istiyorum sen burada yatarken, yatakta ».
  
  
  Onu itaatkar yatağa geldi ve inmek üzereydi, onu güçlü kahverengi parmak проскользнули altında bir havlu, bir onu giydi ve fırça ego.
  
  
  «Bunun için bize ihtiyacınız olacak havlu», - kararlı dedi. «Uzan, hayat için, lütfen».
  
  
  Onu распласталась yatakta sona erdi eller yastık. Serin bir şey dokundu benim boyun ve kafatası tabanında ve yavaş yavaş sürünen bir sırt üzerinde. Onu hissettim, hafif bir tarçın kokusu. Onun omuz gördüm Pilar telefonundaki küçük bir şişe etrafında çanta, istediğiniz taşıdı, ve fırlattım içeriği benim omurga.
  
  
  «Tarçın yağı», - diye açıkladı. «Şimdi onu istiyorum tekrar başını indirdi ve bana izin verdi sana yardım dinlenmek».
  
  
  «Evet, hanımefendi,» - güldü ben. Geldi шепчущий ipeksi bir ses. Göz ucuyla onu yakaladı flaş смуглого kalça, ve anladım ki, Pilar kıyafetlerimi çıkardım.
  
  
  Sanki duygu, düşüncelerimi, kapattı gözlerimi hafif bir dokunuşla, onun serin, yumuşak parmak. «Sakin ol», - mırıldandı o da. «Şimdi tek yapman gereken dinlenmek».
  
  
  Sonra ellerini yatıp sırtımı yumuşak küçük daireler, ee tıklayan parmakları sıkıca ve nazikçe. O намазала yağı benim omuz ve göğüs kafesi, söylediği kendine одобрительные sesler. Buldu kat benim yanımda, nerede, mızrak maya задевало beni ve parmaklarını погладили ağrı.
  
  
  O verdiren yağ benim bel ellerini nefis kaydırdı ve benim cilt ile kokulu yağ. Aşağı ve aşağı, kalça ve uyluk. Biraz daha dokunun boşluğunda, diz, sonra икроножным kasları boyunca aşil tendonu için benim topuklu yatıp onun avuç içi.
  
  
  Pilar hafifçe vurmuştur yağı ayak benim bacak, скользнув parmak arasında her etrafında benim parmak.
  
  
  Cildim canlı ve сверхчувствительной ona dokunmaya. Görünüyordu, onu hissediyorum yoluyla, kendi gözenekleri yakınlık onu çıplak vücut.
  
  
  Onu, «dedi Pilar, bilmiyorum, heyecanlıyım ya uyumak istiyorum. Lütfen, karar ver! »
  
  
  «Sakin ol», - yumuşak отругала o. «Daha yeni başladık».
  
  
  Sonra o aldı benim ayak parmakları, tek tek ikna ıh, перекатывая parmakları arasında. Başparmak ve işaret parmağı yaptı промасленные kın, hareketli yukarı ve aşağı her ayak.
  
  
  Daha sonra Pilar aldı her ayak el ve oldu yoğurmak onun kadar ben hissettim nasıl açılır zar. Sonra o tekrar kaldırdı ellerini ve ayaklarım, onun deneyimli, parmak dosyaları açabilirsiniz gergin kasları sıkarak işleyerek, çekerek ноющую ağrı.
  
  
  Özellikle dikkat edilmiştir, benim kıç. Bir yandan tutarak, her bir kalça, o наклонялась ve сжимала ile şaşırtıcı kadın için güç, ellerini ritmik kırdı itibaren beş parmak uçlarına.
  
  
  Yatak hafifçe провисла zaman Pilar
  
  
  
  
  
  
  kendini buldu benim bacaklarda. Etrafında bu hükmün o öne eğildi ve geçirmiş, en esnek parmaklarını sırtıma, sihirli, rahatlatıcı, gergin kasları.
  
  
  Zaman, o çok sevdi ileri için nazikçe masaj yapın, benim omuz ve boyun, ve gibi hissettim meme onu покачивающейся meme dokundu bana. Şimdi elleri çizik var benim çıplak sırt omuz bu ayaklar.
  
  
  «Şimdi yuvarlan! - dedi, - onu yapacağım diğer tarafı».
  
  
  «Bilmiyorum, fazla mı onu».
  
  
  «Merak etmeyin, onun kendinden emin, sen, nicholas yumrukların».
  
  
  Onu özledim onu.
  
  
  Pilar içini çekti. «Neden, Nick, onu düşündüm, sen rahat!»
  
  
  "Terzi aşkına!" Onu, güldü, yeteneği yararlanarak bakmak için benim çıplak массажистку. Ee deri, cilalı bakır - pürüzsüz ve lekesiz. Göğüsleri vardı tam ve olgun. Onlar düştü, sonra yükseldi. Onu dar bir bel ve yuvarlak katı kalça parlıyordu hafif bir parlaklık bankası.
  
  
  O incelikle eğildi almak için başucundaki bir şişe yağ ve sıçramış ego beni yayılan elleriyle.
  
  
  «Merak etme, dedi, sanki tekrar okuyarak düşüncelerimi, hiçbir şey bitmemiş gibi!»
  
  
  Yani, şimdi ona teslim oldu, ee tamam. Gözleri kapandı - bu gol değil, ortaya rahatsız edici bir resim. İçimden bir hafiflik, sanki bedenim, направляемое bu bilgili parmak дрейфовало alanı. Onu görünüyordu yapılmış ve şekerleme... gergin, gergin, nefis gerilmiş doğru dolly sınır çekme.
  
  
  Onu aniden gözlerini açtı ve yakaladı Пиларс elini. «Bu kadar yeter, dedim. «Biz sadece sınırlarına ulaşmış bir masaj. Var diğer yetenekler? »
  
  
  Pilar tembel дразняще gülümsedi bana. Beni kavradı şok enfes bir zevk, ne zaman ağzını сомкнулся sonsuza kadar benimle.
  
  
  Ve bir süre sanki beni çekti aracılığıyla küçük bir kadife delik bir dünya düşünülemez sevindirdi. Sonra beni bir titreme sardı kurtuluş. Ve ilk defa bir sürü saat vardı пустынен düşünce bizi, bize duygu, süzülüyor boşlukta, yelkenli derin bir kuyuya oblivion.
  
  
  Onu çekti, sıcak, alev alev yanan bedeni yanımda örttüm ikimizi de çarşaf.
  
  
  Az bir dakika sonra, bir rüya bu kadar uzun istedim, bitirdi beni sıcak, kokulu tarçın sarılarak.
  
  
  Bölüm On Altı
  
  
  Onun için uyandım şafak hissi ile sanki tüm eski parça yerine yeni, teflon kaplı bileşenleri kalıcı presleme. Banyo geliyordu su sıçrama ve bir kadın sesi, şarkı ispanyolca. Onu attı etrafında çöp, geldi bir gün ve onu itti.
  
  
  Odasına girdi, akar bir çift. Arkasında yarı saydam bir perde duş için onu görebiliyordu siluet güzel vücut Pilar, o намыливалась ve söylenen bir şey zamanların Pancho Villa. Zaman zaman perde, tam bir baş belası onun cilt açığa, parlak bir yüzey gibi целлофановое kutusu, bir kutu çikolata ile.
  
  
  Onun orada durup bir dakika zevk, gözlük, sonra yakaladı perde ve itti bir kenara.
  
  
  Pilar soluk soluğa bayrak izinleri yürütme ve kadın içgüdüsel bir hareketle kapattı elleriyle. Sonra o ellerini indirdi ve oturdu, gülümseyerek altında duş jetleri, su akan tepeler üzerinde ve впадинам vücudu zorladığı ee parıltı gibi mühür.
  
  
  «Günaydın, керидо» dedi. «Umarım bu sadece bir transfer değil, seni». Gözleri süzüldü benim vücut üzerinde. «Her zaman uyanmak böyle bir durumda?»
  
  
  «Her kim bağlıdır duş alıyor yan odada».
  
  
  «Umarım iyi uyumuşsundur».
  
  
  "Kütük gibi. Eğer dünya hiç öğrenmeyecek senin tedaviye gelen uyku hapları, göreceğimiz son ve barbitüratlar.
  
  
  «Smoothie. Otur, ona намылю senin sırtını.
  
  
  Onu, girdi duş ve Pilar çevirdi beni. O намылила eller, ama alan benim anatomi, o намылила, kesinlikle değildi sırtıma. Ona döndü ve ayağa kalktı yüzü, ona, bize, her iki sıçradı su. Onu ilk fark, onun ne kadar yüksek bir kız.
  
  
  «Aklıma gelen, "dedim," ne ben sizden çok sipariş. Zamanı geldi beni almaya.
  
  
  «Ne demek istedin, керидо?» - bırak o, öne eğilerek ve bu muhteşem göğüsler sallandı bana.
  
  
  Alarak onun altında ellerini kaldırdı ve Pilar ve hayal kırıklığına ee kendisi. Sonra indirdi ve ileri dol içeri seferinde.
  
  
  O yayımladı hafif bir ses zevk, ne zaman ellerini обняли, göğsümü ve o kaldırıp bizi bir araya, karşı bastırdı onun göğüsleri bana. Başladık yavaş, dalgalı, sabit dans, orada, ruh, yavaş yavaş artan bir ritim kadar, Pilar değil крутилась ve titriyordu gibi kötücül kadın. Aniden bir çığlık attı, sesi deldi monoton bir uğultu su.
  
  
  Sonra biz birlikte durdu, izin & nb yıkayın, bizim vücut.
  
  
  Biz hızlı bir şekilde köylüler, daha sonra gitti ve yakındaki bir kafede kahvaltı için lezzetli хуэво-ranchero. Biz запили ego meksikalı bir bira, bir hatta kahvaltı sırasında daha iyi, daha acı bir meksika kahve-phi.
  
  
  Taksi отвезло bizi Aeropuerto Nacional, biz bu oyunu küçük bir uçak. Biz uçtu altı otuz. İle iki saatlik bir zaman farkı indik olurdu Curaçao öğleye doğru.
  
  
  Biz uçtu
  
  
  
  
  
  huzurlu yeşilliklerle Yucatan ve koyu mavi Karayip denizi ve onu farkında olmadan hatırladım, çok değil bir saat önce, mücadele için hayatlarını orada.
  
  
  Sanki rıza biz Pilar konuşmadık yolculuk sırasında. Daha önce bu sabah biz sadece bir erkek ve bir kadın, zevk, hayattan, ve başka, başka, sanki, bizim için en büyük sorun oldu ne karar var kahvaltı için. Ama şimdi biz iki profesyoneller tarafından, geniş kapsamlı ve doğru bilinmeyen tehlikelere, biliyorum, biz asla geri dönmeyeceğiz. Hiçbir zaman için laik konuşmaları. Oturduk sessizce dalmış kendi kişisel düşünce.
  
  
  Ses pilot sessizliğini bozdu. «Onlar etrafında kim salonunda sancak, şimdi gördüğünüz öncesinde Aruba adası. Aruba - en küçük üç adalar ile birlikte gelen Hollanda Antilleri. Curaçao, henüz elli bölgesinin km doğusunda. Başlıyoruz iniş, ve biz arazi yaklaşık on beş dakika ».
  
  
  Pilot devam etti anlatmaya, bize hava durumu hakkında Curacao (ideal, her zaman olduğu gibi), ben izledim, Aruba kayganlık elde etmek mimmo bizi. Boğazlar arasında Арубой ve Curacao vardı bir çeşitlilik beyaz парусниками ve pek çok küçük kahverengi adacıkları olmadan, kalıcı bir nüfus, her ne kadar onlar bazen balıkçılar tarafından kullanılan.
  
  
  Uçağımız havaalanına indi Плесман bulduk ücretleri için пятимильной yolculuk başkenti Willemstad. Kabin oldu eski «Meb» ile çekilmiş bir çatı, o kullanılabilir açık havada.
  
  
  Sürücü konuşkan человечком gibiydi, karar bize anlatmak için ekipman, tüm yerel dedikodu yaptığımız zaman, kısa bir yolculuk. Ben çok dikkat etmedim ne konuştu adam kadar bir cümle değil deldi benim bilinç gibi bir buz kıracağı.
  
  
  «Bir dakika bekle», - havladı onun sürücü. «Hakkında ne dedi sarışın, вытащенной göre bir elbise mi?»
  
  
  O döndü onun yerine geniş bir gülümseme ile memnun, böylece uyanmış benim ilgi. «Ah, evet, efendim. İki gün önce bir balıkçı rıhtım vardı, bir sürü kargaşa. Bir tekne ile geri döndü желтоволосой bir bayan. Onunla oldu can гиллетт tuttu onu ayakta olmasına rağmen, bilinçli, onu getirdi. Çok garip, çünkü bizi bir tekne, bir araba kazası geçirmiş ».
  
  
  "O şimdi nerede?" Onun için, müdahale
  
  
  «Ne zaman tanındı ve balıkçılık gelen, kısa bir süre geldi kadının kocası götürdüm, onun yanında».
  
  
  "Ee kocan?" - bunu tekrarlamak.
  
  
  "Ah, evet. Bu büyük adam, benzer bir ayı, bazen yüzer ile birlikte Говиотой ».
  
  
  Городин! Olmalı döndü Curaçao zaman bulamadı beni ya Ron'un içinde & nb. Şüphesiz o, orada bekledi, ne zaman etrafında gelen bildirim geldi, onu getirdi balıkçılar. Bu iki gün önceydi. Onun için hesaplanan oran, Ron hala yaşıyor. Bu uzun bir atış: «biliyor musunuz, nereye adam... kocası kaçırdı. bir kadını?» Onu sordu.
  
  
  - Hayır, efendim, ama, belki, arkadaşım, balıkçı Saba, anlatacağım. Bu çekti bayan elbise ».
  
  
  «Eğer beni almak için Sabu?»
  
  
  «Şimdi, efendim?»
  
  
  "Şu anda." Onu çekti etrafında набухшего cüzdan banknot on gulden uzattı ve onu sürücü. «Ve yap»hızlı bir şekilde.
  
  
  «Beş m», - dedi o, para koyarak, bir dakika içinde.
  
  
  Beş dk., neredeyse saniyesi saniyesine, geçti, dar sokaklarında bir labirent, bu balıkçı dock dışında Willemstad, son yardımı ile yol alırken, bir sürücü sürekli dayanıyordu. Biz büyük ölçüde durdu mesire önce karkas ev ile büyük bir pencere noktalar duman ve tabela ile выветренной boya yazıldığı bir «Sığınak Ванвоорта».
  
  
  Geliyor makine etrafında, onun gibi hissettim benim дернули kol ve fark neredeyse unuttum Pilar.
  
  
  «Nick, sarışın... bu senin Ron?»
  
  
  "Bu olmalı."
  
  
  "Ne yapacaksın?"
  
  
  «Bul onu, elimden gelirse».
  
  
  «Ama var semt rusya».
  
  
  Eğer Ron olmazdı misyon. Yani o bize bir ipucu, ve şimdi o bize yol açabilir Городину. Buna ek olarak, o eğitim tehlikeli bir iş, bizim gibi. O şimdi elinde Городина, hey korkunç bir bedel ödemek zorunda. Onun için denemek gerekir onu bulmak. Onu hey çok şey borçluyum ».
  
  
  «Hey, Sen bir şey gerekmez, dedi Pilar. «Sen hiç zorlamadı onu araştırıyor. Ve zaman ... bugün ne biliyor musun?
  
  
  "Evet, onu biliyorum. Yarın son gün ».
  
  
  «Unut onu, Nick. Benimle gel ve ben götüreyim seni Torrio. Buluruz ego sahil, yakın ».
  
  
  Onu durdu kapının önünde kutsal Ванвоорта ve yüzüne baktı Пиларс. Ne zaman onu konuştu, sesim soğuk. «Karar benim ve onun ego aldı. Benimle gelir misin? »
  
  
  Bir an o geldi bana bakışları, sonra sırtını döndü. O elini uzattı ve dokundu elim. «Çok üzgünüm, Nick. Hareket etmelisiniz göre kendi vicdan. Ben sana yardım ederim, daha fazlasını isteyeceksin. "
  
  
  Onu sıktı elini ve girdi kapıdan.
  
  
  Bölüm On Yedi
  
  
  Vanvoort's Hideaway değildi bir büyü vardır. Sergey oldu loş, hava затхлым. Duvarlar asılı posterleri ile reklam bira ve politikacılar. Linolyum zemin протерся kadar çıplak ahşap bir şerit boyunca önünde нелакированной düzeltir.
  
  
  Müşteri olarak, balıkçılar ve denizciler.
  
  
  
  
  
  birçok halklar. Ve hepsi de erkek. Konuşma uğultu ve çınlama bardak aniden durdu, ziyaretçilerin fark Pilar yapan bir baktı etkili bir şekilde kısa sürede limon-sarı elbise.
  
  
  Masanın arkasında oturuyordu yılan hollandalı pazı, benzer kavun, dışarı çıkık altında kısa kolsuz ego gömlek.
  
  
  «Ben arıyorum, balıkçı adında Saba» dedim.
  
  
  Küçük gözleri hollandalı пробежались bana göre, böcekler gibi. "Kim dedi, o burada mı?"
  
  
  «Ego başka bir taksi şoförü. O Hudson.
  
  
  O salladı, onun büyük bir kafa ile yan yana. "Bana hiçbir şey ifade etmiyor".
  
  
  İki elinizi koyarak çubuk üzerinde onu bastırdı yüz ona. «Bayım, benim için hiçbir zaman oyun oynamak ve zamanımız yok. Ama ben bilmek istiyorum özellikleri: belirtmezseniz bana Sabu beş saniye ya da yok mu, onu nerede nasıl bir ego bulmak, onu geçeceğim bu bar kırarım size kemik alıncaya kadar romatizma ».
  
  
  Hollandalı biliyordum cidden. Ego allık soluk oldu. «Şurada», - törpülenmiş o. «Bir telefon kulübesi duvar».
  
  
  Ne zaman onun sırtını döndü bar, burada yine başladı saçmalamaya ve tüm çelik meşgul bakarak Pilar.
  
  
  Yalnız bir adam bir kulübesi vardı siyah ikamet Virgin adaları.
  
  
  "Saba?" Onu sordu.
  
  
  «Aslında, dostum. Otur. Ve leydi de. Ego performanslar müzikal bir kısmı ingiliz, bir kısmı da - calypso-melodik duymak bazı bölgelerinde Batı hint adaları. «Sen mi aşılamak Hans Tanrı korkusu, zorlamak ego çekilmek, bu gibi».
  
  
  «Ben sormak istiyorum, bir kadın hakkında, sen neden iki gün önce. O bulduğun deniz ».
  
  
  - Ah, bayan sarı saçlı. Çok güzel. Uyanmıyor, bize anlatmak için kelimeler. Çok ama çok yorgun. Deniz tüketir güçlerin. Ama ben sanmıyorum, ne selam acı oldu. Hiçbir şey kırık ».
  
  
  «Ve bir adam tutup onu? Kim dedi kocası?
  
  
  «Oh-ho, belki o değil kocası», değil mi? Ben hiç şaşırmadım. Bu o değil o bir bayan, sarı saçlı, istediğiniz almak için bir koca. Çok kaba, çok çirkin. Sen dostum, dostum?
  
  
  «Hayır, ama onu geçmez bir daha, ve bir adam onu götürdü, kesinlikle değildi. Biliyor musunuz, o nereye götürüldüğünü?
  
  
  "Evet, onu biliyorum. Onu anlatıyorum emu yol hastane Reina. O asla diyor min ', o yol bir bayan nerede var arkadaşlar. O dedi, onlar hakkında bakım var. Bu nedenle onu izliyorum, o nereye gider. O alır kızı bir motorlu tekne ile diğer iki erkek. Gidiyorlar, Küçük bir Köpek, küçük bir ada on iki mil yer almaktadır. Bir şey dışında büyük taşlar Little Dog. Büyük taşlar ve balıkçı kulübe. Balıkçılar daha fazla kullanmayın burası. Erkekler tüfekli şimdi herkes korkuyor.
  
  
  «Sen bana göster, nasıl gidilir, Küçük Köpek?» Onu sordu.
  
  
  "Tabii ki. Aşağı dock görebilirsiniz burası. Hadi, onu sana göstereyim.
  
  
  Siyah bir adam ayağa kalktı ve dışarı aracılığıyla bayisi. Pilar izledi bizi sokağa indi ve bir kaç havalı blok rıhtımlar Saba, bir ile parlak su, ne gibi görünüyordu için зазубренным çıkıntı etrafında kahverengi kayalar.
  
  
  «Küçük köpek», - dedi. «Olabilir, 500 metre uzunluğunda, 200 genişliğinde. Sadece güvenli bir yere iniş için tekne - öte yandan. Buradan görülür.
  
  
  «İhtiyacım var, hızlı bir tekne, dedim. «Birini tanıyor musunuz, kim dağıtıyor, bana da bir tane?»
  
  
  "Tabii ki. Daha var, en hızlı tekne, liman saymazsak, kaçakçı ve polis. O alır, çok para ama olsun para ».
  
  
  "Tamam." Onu, döndü, Pilar. «Şimdi onu söyleyeceğim sana bir şey yapmak senin için çok zor».
  
  
  «Ne oldu?»
  
  
  "Beni bekle. Bekle, geri dönmezsem karanlık, anlattı, David Hawk Washington ve anlat emu her şeyi biliyor ».
  
  
  «Onu Ble giderim? Onun nasıl bir tekne sürücü. Onun için ne yapabilirim farklı şekillerde ».
  
  
  «Hayır,» sıkıca dedim. «Bu benim işim, ve ben istiyorum burada kaldı».
  
  
  «Evet, Nick,» dedi ile aksine nah etmektedir.
  
  
  Onu sıktı elini ve takip doğal birşey dock, nerede bulacağız ego, başka bir tekne. Meğer bu özlem, hızlı bir tekne, hangi onun gururlu iki değerli bulunan iyi durumda. Bu adam çok endişeli hakkında, göze yabancı uçmak onun gurur ve sevinç, ama yeterli gulden geçti ve el direncini azaltmak için ego. Motor dev «Эвинруд» anında canlandı, ve yakında onu zaten несся kolay boğazda Küçük bir Köpek. Önce ona yaklaştı çok yakın, ben onun geniş bir daire etrafında, kayalık bir ada. Girişinde uzak kıyısında yer alan bu некрашеной port bar bağlıydı tekne kamaralı. İçin bir iskele idi, ahşap bir kulübe. Soluk gri bir duman клубился yuvarlak boru.
  
  
  Onu boğarak öldürdü «Эвинруд», daha sonra muayene kulübe ve çevredeki kayalar konusunda herhangi bir yaşam belirtisi. Yoktu. Bu yüzden ben dahil bir motor ve geri döndü adanın etrafında.
  
  
  Onun dolaşıp kayalık kıyısında, uzak tarafı demiştim olası yerleri bir gol için. Tırtıklı zirveleri yükselen on beş ya da yirmi metre gibi bir şey büyük bir öfke dünya'nın merkezine atılan ıh okyanus tabanının. Nihayet ona geldi dar kama su arasında bir çift çıkıntılı kayalar, ve başardı протиснуть bir tekne. Onu обезопасил onu, gül, kayaların ve başlı kulübe adanın karşı tarafında.
  
  
  
  
  
  
  
  Hareket geçtikçe daha iyi bir durumda, yavaş yavaş, ve o celile dikkatli durumunda Городин mıdır gözlem. Yirmi dakika onu ulaştı ve rahat bir bakış, nereden olabilir, yalan bir hayat ve izlemek için kulübe geldi. Burada görünüyordu daha fazla tarafı okyanus, ve görünüyordu, o, iki oda ayrılmıştır. Tek bir pencere onu görebiliyordu oldu sıkışmış kurulları ile arasında sadece щелевыми delikleri. Hala bir iz yok, insan hayatının, sadece клубящийся duman, растекающийся hava yoluyla. Şimdi, ne zaman onun oldu leeward duman, onu fark ettim kötü bir koku. Belki de derinlerde bir yerde onun ne olduğunu biliyordu, ama onu reddetti, bu düşünce ve sürünerek bu kulübe özen görülen bir göz gittiğini penceresinde durumda, eğer birisi ona göz kulak.
  
  
  Onu, herhangi bir sorun olmadan ulaştı kulübe oturdu pencerenin altında заколоченным kurulları.
  
  
  Kokusu vardı burada hatasız. Bu koku опаленной eti ve insan saçı. Onun dişlerini sıktı ve silmek çalıştım zihinsel resim ne olabilir Роной Фольштедт. İçinde kulübe geldi keskin, zorlukla bastırılmış sesi öfke. Zor bir homurtu Fyodor Городина.
  
  
  «Senden öğrendim bana bir sürü sorun, sen ve Carter», - dedi. «Yine de sen misin hak benim af. Bilgi var, Ben bu bilgiye ihtiyacım var. Basit paylaşımı. Ve yer delle gibi misin reddetmesi matematik gibi, bir çok yetenekli olduğuna inanıyorum? »
  
  
  Onu yavaş yavaş başını kaldırdı, için прищуриться uzayda kurulları arasında ve bir ses Городина devam etti.
  
  
  «Biz biliyoruz ki, Carter boğuldu. Bilgi ego kıyıya bir balıkçı köyünde maya Yucatan. Dahası, biz başarısız ego izleyebilirsiniz. Orada olurdu irtibat noktası, hangi sen-ebil onlarla irtibat gerekliyse. Onu istiyorum, dedi bana, nerede bu ».
  
  
  Şimdi onu görebiliyordu yoluyla odanın pencere eşikleri. Ahşap bir sandalye, yanında Городином oturdu, Rhône-Фольштедт. Web halat bağlıydı etrafında ona bel bağlayarak kollarını yanlarda tutarak onu bir sandalyenin arkasına. Onunla sadece bir parçası pantolon, o giydi, ne zaman her ile bir yolcu gemisi. Yüksek bel o çıplak açığa, küçük, iyi biçimlendirilmiş göğüs. Gözleri kıpkırmızı olmuş, saçları karışık. Ne zaman konuştu, bu yalnız, yorgun bir sesle.
  
  
  «Hiçbir kişi», - dedi.
  
  
  «Sen врунья ve aptal,» dedi Городин. «Bilmek gerekir ki, ben zorlamak demek. Barış ya şimdi ya da daha sonra кричащей acı. Öyle ya da böyle, onu bulacağım Carter. O zaten öldürdü bazı etrafında benim en iyi insan, ve her dakika, o kadar hayatta kalır, o bir tehdit, bizim için bir planı vardır. Şimdi bir kez daha nerede bulabiliriz Nick Carter?
  
  
  «Hiçbir fikrim yok, nerede o,» yorgun monoton dedi Ron.
  
  
  «Artık sabrım kalmadı», - hırladı Городин. «Şimdi onu size göstereceğim, ne olur insanlarla onu sabır kaybetti».
  
  
  Büyük rus tarafı için adım attı, ve kaynak duman tüp etrafında keşfedildi. Büyük bir demir hollandalı fırın тлела kızgın bir sürü etrafında kömür. Kaplı kauçuk kol ne uzun aracı yapışmasını etrafında kömür. Городин yavaşça aldı kabzası çıkardı aracı. Bu uzun остроносые pense. Pense hep haberlerdesiniz loş turuncu ışık, zaman gösterdi ıh Ron.
  
  
  «Hakkında duymuş olabilirsiniz bu tekniği», - dedi.
  
  
  «Eti müstakil vücut tutam seferinde. Dikkat, hassas meme kadınlar. Sen yaşamak için oldukça uzun bir süre, ama her an bu zaman size yalvarıyorum ölmek ».
  
  
  Görünüm Rhone hipnotik durdu parlak uçları pense. «Ama ben hiçbir şey bilmiyorum, dedi gözlerinde yaşlarla, yok bir şey».
  
  
  Городин görmezden geldi onu. «Sana bir şans daha benim soruları cevaplamak için», - soğuk dedi. «O zaman biz başlayalım».
  
  
  Onun da değerlendirmesini eylem planı. Onu öldürebilir Городина vurdu pencere çıtaları, ama ıh gölge, karanlık bir odada onu gördüm, başka iki adam durdu, en yakın duvar. Onlar kesinlikle, silahlı, ve, büyük olasılıkla, öldürecek Ron, önce onu geçebilir köşe kulübe harici bir gün. Başka bir kapı, açık pencere önünde, görünüşe göre, led ikinci bir oda. Bu da işe yaramadı. Eğer bir pencere vardı, ego onu bıçaklandı.
  
  
  Kadar onun ile gelip çalıştı ve mümkün plan, Городин takılı maşa içinde köz ve döndü bana doğru. Onu kaçtı ve unutmayın, ne zaman dedi tek ve görünmeyen insanlar: «Öyle bir ego buraya. Show bayan Вольстедт ne kadar güvenebilirsiniz, eğer bizimle işbirliği.
  
  
  Önce benim pencere haç çıkardı slav adam kısa saçlı, ve ne zaman onu tekrar başını kaldırdı, kapıyı açtı, karşı tarafta. Koku горелой eti разлился gibi zehirli gaz. Славянин döndü bir dakika sonra, sürükleyerek bir şey yarı ne vardı birkaç metre uzakta, Rhone.
  
  
  Yaratık yarı oldu, bir kişi şeklinde bir kafa, bir gövde, iki kol ve iki bacak. Biraz daha bu konuda bir önerin adam. Eti ve kasları paramparça edildi, обожжены, paramparça ve yırtılmış her parça, baş ve vücut. Gibiydi, hiçbir yerde bir vücut
  
  
  
  
  
  
  değil tarafından sakat. Birçok yerde kemik просвечивали deliklerden eti iken, yaratık içinde kan ve diğer vücut sıvıları.
  
  
  Dudakları tamamen yırtılmış bırakarak face çıplak dişleri andıran kafatası. Orada, nerede bir göz, şimdi sadece ıslak почерневшая delik.
  
  
  Daha da kötüsü, bu denge insan yaşıyordu.
  
  
  Ron заткнула ağız ve sırtını dönmüştü, bu bir hayalet acınacak скреблось ve половицам nöbet bir el.
  
  
  «Böyle dönecek eski bir arkadaş dedi Городин. «Ya da belki tanıyamadın yakışıklı bir genç Boris».
  
  
  Ron yayınladı titreyerek hıçkırarak.
  
  
  «Biz bulduk ego bilinçsiz, ama hala canlı», - devam Городин. «Biz canlandırdı onu. Biz baktı ve onunla beslenen ego deneylerden önce. Sonra da, tutkusuna, çok sadık, onu kabul ediyorum, o özensiz an o yapmamış, kendi borç ve sağlayacak ve Carter'a kaçmak. Aniden yükselen ego ses stahl zor. «Şimdi, şimdi zamanı. İhtiyacım var Nick Carter, ve nerede olduğunu söylersin ego bulabilirsiniz.
  
  
  «Ben... ben bilmiyorum,» - всхлипнула Ron.
  
  
  Городин küfretti by-rusça ve uzandı kauçuk kollar pense.
  
  
  Su geçirmez bir tüp altı duman topları verdi Stewart vardı elimde. Nasılsa ben atmak zorunda kaldı etrafta granül parlayan kömür. Bu koşulları uzaklık sorun şuydu göndermek için granül ile решетчатое kutusu. İhtiyacım vardı nefesli bir silah, ve ne zaman bir gol ortaya çıkan görüntü, hızlı bir şekilde çekti tükenmez kalem etrafında cepli gömlek ve söktükten kap, yüzünden, ego ile birlikte kartuş içinde. Sonuç olarak elimde kaldı tüp çapı üç buçuk inç, dar bir ucunda oldukça geniş, farklı, kabul etmek için bir baca granül. Onu bırakıp bir kurşun beyin kolu, saygi, onu kurulları arasında pencere ve yavaşça başladı ayarlamak için yörünge füze uçuş doğruydu.
  
  
  Şimdi Городин yaklaştı Ron. Tutan pense her el, o preslenmiş sıcak maşa onun sol emzik. Onu yaptık, küçük bir ev yapımı fırın tabanca parlayan kömür. Benim ilk denemem kusursuz olmalıdır, çünkü bende pek başarılı ikinci.
  
  
  Onun derin bir nefes aldı, bastırdı dudaklarını sonuna kadar tüp ve üfledi, patlayıcı пуфом.
  
  
  Top uçtu, kömür ve eşek sıcak kömürlerin üzerinde keyifli bir tıslama ve duman mantar uzatır, kendi solgun, boğucu duman tüm köşe oda.
  
  
  Nimet marifet Stuart, onu çekti, mendil, maske ve örttüm onun burun ve ağız. Onu yoldan çıkarak bir köşe kulübe ve kapıyı açtı omuz. O ürperdi, sonra parçalandı, ne zaman bir tekme attım onu.
  
  
  Ne zaman girdi kulübe ile Люгером elinde, onu gördüm Городин, tökezleyerek, uçtu kapıdan yan odaya, o zaman nasıl bir egonun etrafında insanlar körü körüne istiyorum amaç için onun tabanca-makineli tüfek.
  
  
  Onu vurdu, ve o düştü. Hala yükseltmek için çalıştı yerden makineli tüfek, bu yüzden onu ve onu vurdu, bir kez daha, ve o hareket durdu.
  
  
  Başlangıç, ikinci odada kişi saldırdı bana kırmızı-sıcak pense sonra nasıl kaldırdı ıh yerden, nerede ıh düştü Городин. Onu vurdu kurşunu emu baş, sonra koştu Ron ve hızlı bir şekilde onu serbest bıraktı. Arasında öksürük hey başardı nefes ismimi.
  
  
  "Nick?"
  
  
  «Aslında, "dedi," ben. «Sakin ol, onu çıkaracağım seni buradan bir dakika».
  
  
  Maske kartlı kaydırdı, benim rta, ne zaman onu verdi Ron sokağa indirdi ve onu yere. Onun kadar bekledi bende прояснятся gözleri, sonra geri döndü Городиным.
  
  
  Onun adım aracılığıyla çırpınan kalıntıları Boris ikinci bir odaya kulübeleri. Boş. Pencere vardı, обшитое kurulu, ama bu kabartmalı. Onu, baktı, çevredeki kayalar, ama Городина gördüm.
  
  
  Uzak çığlık Rhone bir kenara attı beni pencere. Onu geri koştu üzerinden kulübesine attı kapıdan. Городин kaçtı kısa parça arasındaki kayalar iskeleye, yerde duran bir tekne. Ne zaman onu, kapıdan yürüdü, döndü ve vurdu beni uzun topları bir silah «Erma». Ego gözlüğü girdi bana kol, ривненской kadar berbat bana amaç ne onu yaptım iki misilleme atış. Odin çevrelerindeki vurdu yakıt tankı bir kruvazör ve bir tekne ile bir yüksek sesle patlama взмыла zaman yukarı Городин koştu ile yollar uçurum.
  
  
  Onun diz çöküp yanında Роной. "Sen gidebilirsin?"
  
  
  «Ben... ben öyle düşünüyorum».
  
  
  - O zaman durun açıkça bana. Bende limanı'nda demirlemiş olarak konuklarını ağırlar tekne adanın diğer tarafında. Gitmek zor olacak, ve Городин orada bir yerde bir silah.
  
  
  «Sen böyle yapıyorsun, Nick, dedi. "Ben yaparım"
  
  
  Onu gömlek çıkardı ve hizmet ee Ron değil tevazu, çünkü o neredeyse renk kayalar. Benim kendi derisi oldukça tabaklanmış olmak böyle bariz bir hedeftir. İle Роной arkamda onu пробирался geri tırtıklı taşlar yönünde kendi tekne, acı korkusu, en ufak bir ses veya hareket.
  
  
  Ne zaman onu gördüm, ego, aramızda bir tekne vardı sadece dar bir tarak kayalar - lens flare metal güneş.
  
  
  
  
  
  
  onu zor fırlattı Ron yere çöktü onun yanında o zaman düz bir çatırtı silah «Erma» harap bir sessizlik ve çakıl брызнул iki adım önümüzde.
  
  
  «Olduğun yerde kal», - tısladı ona Ron ve amacı dışında «Люгера» yerde onu gördüm flaş kafasına silah dayanmış. Onu vurdu, bir kez, iki kez.
  
  
  Kol ve omuz Городина обвились etrafında bir kaya, ve o serbest, vahşi bir atış geri dönmüş taşlar başımızın üzerinde. Onu vurdu romatizma ve duydum bağırdı rusça, daha acı, benim gözlük kırdı emu önkol.
  
  
  Şimdi yanlışlıkla, Городин değişti, keşfetmek için kendi yara ve bir kenara attı, mükemmel bir gölge önünde duran bir kaya. Belli ki, o ağır yaralandı, çünkü ben gördüm, bir gölge gibi сжимала ve разжимала sağ elini, sonra tekrar silahı alıp подползла yüksek kayaların üzerinde bir atış için.
  
  
  Ne zaman ortaya çıktı, amacı Городина, onun hazır oldu наведенным люгером. Onun tetiği çekti. Çekiç vurdu boş bir dijital kamera. Onu kullandım iki şarjör ile mühimmat, diğeri yoktu.
  
  
  Rus vurdu, ama mermi yarası ego doğruluk kötü oldu, ve o daldı geri unutmayın.
  
  
  Onu inceledi, pürüzlü kayalar çevremizdeki istediğim bir yer olabilirdi daha iyi sığınmak. On metre sonra yol geldik, oldu kavite tabut şeklinde.
  
  
  Ona yaklaştı ve kulağına Rhone, ve fısıldadı: «ne Zaman onu sana söyleyeceğim, kalk ve koş o delik orada. Hareket hızlı ve dayan.
  
  
  Açtı ağzını bir şey söylemek için, ama Городин tekrar yükseldi ve nişan aldı. "Gitmek!" - usulca dedim. Ron attı, пригнулась, takıldı ve daldı, niş, ne zaman gözlük ısırmış bir parça kaya inç delik.
  
  
  Onu ayağa fırladı ve onu izledi. Ne zaman onu daldı sığ bir dakika, bir gözlük gözleri yandı bana omuz çarptım yere. Onu uçtu güvenli bir yer ve keçe yapışkan bir nem kan gibi bir yerde.
  
  
  "Size isabet!" dedi Ron.
  
  
  "Zor."
  
  
  Dışından açıklamıştır ses Городина olabilir şimdi tahmin, neden cevap vermedim onun ateş. «Carter, beni duyuyor musun? Bir daha böyle öldürür seni! Ellerini kaldır ve dışarı çık! »
  
  
  Sonra birkaç saniye sessizlik kulağa daha iki atış. Bir etrafında mermi isabet bizim dar bir delik ve рикошетируя ileri geri забрызгала bizi şarapnel taş.
  
  
  Yaklaşırken Ron, ona fısıldadı: «Bir dahaki sefere, o ateş, çığlık at».
  
  
  O bilerek başını salladı ve bir sonraki çekimde yayınladı acı bir feryat. Onu açtı hey «tamam» işareti, ve stahl bekleyin.
  
  
  - İyi, Carter - проревел Городин. «Ortaya çık, ya da kadın ölecek!»
  
  
  "Ben yapamam!" seslendi ona, romatizma, ses saçma zor, daha acı verici. «Vuruldu ve bir kadın ağır yaralı. Bırak gitsin, seninle bir anlaşma yapalım.
  
  
  - Sanırım, sende de yok, cephane ve. At silahı; o zaman konuşuruz ».
  
  
  Onu domuzlardan kan kendi yara ve saç çizgisi, Rhone ve onun yüz ifadesinde, sırtıma koydu ve dedi ki hey, ne yapmalıyım. Sonra seslendi Городина ve tabanca attı.
  
  
  Ne zaman onu duydum bir yaklaşım Городина, onu çevirdi, hayat ve yalan üzerine yaslanmış ve sabit. Ağır shaggy Городина oldukça sakin görünüyor üzerimizde. Sonra bir duraklama Городин dedi: «Defol, Carter vaughn!»
  
  
  Sonra Ron, içinde şöyle dedi: «... O olmadan bilinç».
  
  
  «Belki, hayır,» homurdandı Городин. «Bana her yıl, gibi davranarak değil mi».
  
  
  Ego silah patladı samimi bana üzerinde ve gözlük разлетела toprak ve çakıl bir inç içinde kafamın. Ego kelimeler сигнализировали hakkında numara, ve kıpırdadı.
  
  
  Üzerine bir gölge düştü uçurum. Onu gördüm göz ucuyla, o eğildi benimle sonsuza kadar. Onu biliyordu, onun elinde tuttuğu silahı yavaşça прицелив ego, ve bekledim bir rahatsız edici bekliyorum. Ron sordu, onu hayal kırıklığına uğratma beni şimdi!
  
  
  Sonra onu duydum itme ee bacaklar, yumuşak yumruk, onu ayaklar, o ile bağlı vücut Городина, o da takıldı.
  
  
  Sıkma stiletto elinde, anında ona döndü ve demek ki bıçak ego büyük göğüs. Uzun bir iç çekişle ve булькающим kiran vazgeçti silah ve yaşam.
  
  
  Onu getirdi Ron güneşsiz öğlen ve şöyle dedi: «Tekne sadece önlendi tarak. Bekle beni orada, - yapmak lazım son ».
  
  
  O şaşkınlıkla bana baktı, ama döndü ve gitti tekne. Onu silahına davranmış Erma, bir düştü Городин ve uçurdu tüm kabukları, biri hariç. Sonra onun üzerinden döndü taşlar olan bir balıkçı kulübesinde. Kapı açıldı, ve duman temizledi.
  
  
  Onu, geçti odasına, yırtık kalır Boris. Etrafında yıkık bir boğaz geliyordu öğeleri слышные хныканья ve çalışan el царапала paul.
  
  
  Görünüyordu, söylemem gereken önemli bir şey, ama doğru kelimeleri bulamadım. Onu sadece koymak silahı için bir hareketli kol ve kapıdan çıktı gitti.
  
  
  Onu geçtim biraz önce Ron ve tekne duyunca atış
  
  
  Bölüm on sekiz
  
  
  Ne zaman katıldı Ron tekne oturuyordu, üzerinde iki büklüm, burun, sarılma gibi kendilerini küçük, öksüz bir çocuk. Onu yanaklarından aşağı gözyaşları akıyordu ve o acıklı titriyordu.
  
  
  «Şimdi her şey yolunda, dedim. «Kimse gitmeyecek»bize.
  
  
  O uzandı ve bana kollarını göğsünde.
  
  
  
  
  
  
  bana tutunmuş bana, sanki ona sal kurtuluş. Sonra, o soğukkanlılığını korudu aracılığıyla kabus şiddet ve uzun süre kalmak, okyanusta, o sınırı dayanıklılık eşiğinde çöküşü. Ve onu, biliyordu merhaba, gerekli dinlenme ve tıbbi yardım.
  
  
  Tek elle tutun ve Ron yanımda başka bir tekne sürüş, onu geçti, su ve başlı dock Curacao. Biz yaklaşırken köprü nerede demirli bir tekne onu gördüm bir rakam, orada duran ve bekleyen. Oldu Pilar. Açıkçası izlerken bir tekne, o fark nasıl yaklaşıyoruz.
  
  
  Onu сбавил ivme, sürüklendi iskeleye attı ve ip Pilar. O pekiştirdi ego шипе zaman onu atladı ve çimentolu kaka. Sonra onu aldı, Ron ellerini kaldırdı ve onun sanık, nerede трансовой catatonia şok, o köy, bir zombi gibi.
  
  
  «Bu olmalı, Rhone, - dedi Pilar.
  
  
  "Evet. O çok kötü durumda. Örnek olarak taksi ve onu hastaneye götürürüz.
  
  
  «Ben ne yapabilirim bu daha iyi. Sen yokken, onun kiraladığı cip. O park orada samimi. Almak Ron'un geri; Onu, gideceğim. Onu biliyorum yol hastaneye. Sonra ekledi, komik: «Senin Rhône çok güzel».
  
  
  «Pilar, "dedi," ben, - ben de seni gördüğüme sevindim. Siz uygun bir ortak. Hadi gidelim."
  
  
  Biz Pilar sürdü jeep sokaklarında Willemstad, şöyle dedi: «Ne oldu adada».
  
  
  «Городин orada bir çift ile onların haydut», - dedi onu hey. «O gidiyordu işkence ve Ron, onu almak için konuşmak. Neden bilmiyordu, bu yüzden o olamazdı o cevap. O sadece sevgilisi için oyun, hırslı profesyoneller ».
  
  
  «Ama o gerçekten gönüllü, - fark Pilar.
  
  
  «Aslında, ama çevresinde hiç kimse bizi bulamadı zaman, anlatmak için işte olası riskleri hakkında».
  
  
  Siyah gözleri Пиларс ile bir araya geldi benim dikiz aynasından. - Sana değer veriyorum, Nick?
  
  
  Onu bir an için durdu, cevap vermeden önce. «Demek istiyorsan, ben seviyorum ee, keman ve mum, bir romatizma - hayır. Onu çok uzun zamandır bu işi yapıyorum, kirli bir şey olduğunu bilmiyorum, yapabilir miyim onu gerçekten seven birini klasik anlamda. Ama eğer demek istediğin, beni heyecanlandıran, ona ne olacak, tabii ki. Aksi takdirde, cekti gitti adası Küçük bir Köpek yardımcı olmak için hey. Onu biliyorum bu benim gibi bir çok insan, ama onu henüz döndü buz kalıbı ».
  
  
  Pilar konuştu sessizce bakarak samimi önünde. «Nick, bana bir şey söyle».
  
  
  "Tabii ki."
  
  
  «Sana umurumda değil, bana ne olacak?»
  
  
  Onu, elini uzattı ve elini koymak gerekir onun eti, omuz. «Çok» dedim.
  
  
  Pilar içini çekti, sonra meraklı bir ses tonuyla şöyle dedi: «Umarım asla pişman olacaksın».
  
  
  Bu noktada biz döndü ve bindi ulaşım hastane Kraliçe, pırıltılı yeni bina pastel mavi renk. Ona bir paket ve kasiyer, ve odin ve doktorlar bana güvence verdi Ron, yardımcı olan en iyi tıbbi bakım. Onu doktor söyledi herhangi bir ek masraflar ödenecektir amerikan konsolosu, sonra aradım konsolosluğu, düzenlemek için.
  
  
  Onu geri Pilar jeep. Karanlıktı ve gökyüzü gözlerimin önünde ... ... sonsuz yıldız. Ona dedi: «Gel de alalım kaçakçı».
  
  
  Onu celle direksiyonuna jeep; Pilar verdiği öneriler. Geri döndük, sahil, ve sonra döndü güney.
  
  
  «Olmalıdır diğer haberler bana söylemedin,» dedi Pilar. «Nasıl bir sol Городина?»
  
  
  "Öldü."
  
  
  «Onlar iki kişi vardı onunla?»
  
  
  «De öldü. Ve adında bir adam, Boris, ölen, çünkü, çok iyi donanımlı ve çok dikkatsiz biri için oyun ».
  
  
  «Yani sen dört ceset bırakmış?»
  
  
  "Doğru. Ama bir yerde Anton Жизов ve Knox hansa kenti rostock'ta merkezi bir hazırlanıyor yarın havaya New York. Eğer biz önce varınca, onlar, değil, bulacaksınız adada Küçük bir Köpek dört vücut ya da dört bin ».
  
  
  Pilar düşünceli görünüyordu. Ve sessiz kaldı.
  
  
  Biz gidelim en захудалую kısmı açık yüzme havuzu, yoksul çevresinde yerel balıkçılar пришвартовали kendi acıklı görünüm, tekne & nb, kalın yağ ve enkaz. Birkaç mil Pilar işaret gri pürüzlü çerçeveli bina, arkadan önden tek soluk bir ampul. Bu ile karşılaştırıldığında, Sığınma Варнова gibi bir kulübe Satıcı Bağırıyor.
  
  
  «Bu, nereden başlamalıyız,» dedi Pilar. «Bir ihtiyacın var Torrio, git Küçük Lisa».
  
  
  Ses dalgaları vurdu bizi, biz hala elli metre uzakta bir gün. Tam teşekküllü bir isyan olabilir yüksek sesle. İç katıldı bir yüz ya da öylesine neşeli insanlar olsa бунтовали, ama en azından vardı, histerik. Sanki herkes sürekli hareket halinde. Gürültü engellemek mümkün değildi, bu nedenle herkes bağırdı. Zaman zaman içinden bir kakofoni nüfuz keskin bir kadın bir kahkaha. Bir yerde oynanan bir müzik kutusu, ama duyuldu sadece reverb en derin bas knott.
  
  
  Biz Pilar çıkmıştı ortamda perişan tel basit bir tahta yüklü olan binanın arka kısmında. Uzak, разливая içecek etiketsiz şişe, bir kadın oturmuş büyüklüğünde bir Godzilla. Ve hemen hemen aynı çekici.
  
  
  «Küçük Lisa?» - ona bağırdı Пиларс kulak. Pek bu vahşi oldu sanırım--.
  
  
  «Küçük Lisa!» - bu sorunun, o bir sırıtma ile.
  
  
  Lisa giydi çağlayan тугих bukleler şort.
  
  
  
  
  
  
  kırmızı bir renk olamazdı insan saçı. Bir yerde bir altıncı, yedi metre boyunda, Lisa oldu bütün çuvallar içinde uygulanan, cepler ve topaklar eti garip bir şekil. Sanki bir heykeltıraş amatör aceleyle swatting kil ve çerçeve. İsteyen, işi bitirmek için daha sonra, o haklı inancını kaybetmiş, yaratıcılıklarını ve teslim oldu.
  
  
  Ne zaman nihayet onu çekti dikkatini, Lisa beceriksizce hareket yok bana öte yandan, süsler, onun eti, çeşitli parçaları için dans farklı ritimleri.
  
  
  "Ne olacak?" - прогрохотала o ses, sanki boş fıçı, катящаяся ve булыжнику.
  
  
  «Ben Torrio», - diye bağırdı ben.
  
  
  «Hakkında hiç nen duymadım», - прогудела içinde romatizma Küçük Lisa.
  
  
  «Городин beni gönderdi».
  
  
  «Hakkında hiç bir nen de duymadım».
  
  
  Onu çıkardı cüzdanını. Bende sona гульдены, bu nedenle, onu yaymak ve birkaç amerikan banknot önce bir beyaz tahta üzerinde büyük bir kadın.
  
  
  «Ben duydum Andrew Jackson,» dedi. «Torrio uyuyor arka odada». Gösterdi bir parmak büyüklüğünde salatalık turşu.
  
  
  İle Pilar yedekte onu, başlı, dar bir gün barın diğer ucunda. Küçük bir odada arkasında duran bir sandalye, bir sandalye ve bir çocuk yatağı. başlangıç.
  
  
  Onun kapıyı kapattı ve gürültü onu kesildi. Onu kontrol başka bir kapı karşısında homurdanıyor. Bu led açık havaya, bina. Ona yaklaştı ve hiçbir şey подозревающему контрабандисту, aradım ego ve buldum otomatik colt 38'lik. Geçirerek bu Pilar, onu itti, biraz kendi люгера emu burun altında ve onu vurdu yüzüne.
  
  
  Ona bağırdı, "Torrio!" .
  
  
  Başını çevirdi, acınacak sarılıyor ve yavaş yavaş gözlerini açtı. Görünce bir silah var burun altında, gözleri genişledi.
  
  
  «Hey, bu bir soygun mu?»
  
  
  - Kalk, Torrio, - homurdandı ben. «Biz gidiyoruz gezmeye».
  
  
  Bu ego vurdu. O sel. «Bekleyin, - diye yalvardı. «Seni tanımıyorum bile».
  
  
  «Bu böyle olmaz oyunu», - dedi ona emu. «Oynayın içtenlikle benimle, seni bekleyen trip gidiş dönüş. Şimdi hareket ego! »
  
  
  Onu hafifçe dürttü ego namlulu silah, vurgulamak için, ve Torrio atladı ile yatak ile inanılmaz bir çeviklik, insan için ağır bir kalıntı. Onu вытолкнул ego arka kapıdan, ve o itaatkar yürüdü noktaya biz park jeep.
  
  
  Pilar kullanıyordum ve onu oturdu arka Torrio ile hedeflenmiş люгером.
  
  
  «Sürücü yolda yaklaşık numaralarına metre, ve sonra dışarı bulduğunda, karanlık bir nokta,» dedi, onu hey.
  
  
  «Ve şimdi, Torrio, dedim, ne zaman geçtik ve полутемной yol ve park, - bilmek istiyorum hakkında bir bavul».
  
  
  «Bavullar?» - tekrar o.
  
  
  «Fazla zamanım yok, Torrio, dedi, ben, ve benim karakter de. Sadece bir ya da iki dakika duyacaksınız kemiklerin çatlama ve göreceksiniz bir sürü kan. Bu kemikler ve bu kan olacak senin, Torrio, bu nedenle, lütfen, bu fırsatı paylaşmak için ».
  
  
  Ay ışığında onu görebiliyordu damlaları gibi banka yükselir ego kafa derisi ve akıyor ve pürüzsüz taraflara ego kafa.
  
  
  O hızla başını salladı: «tamam, Tamam. Ben gidiyorum, bir kahraman olmak için suk yabancılar. Demek bavullar, onu вывозил içinde Гавиоту, aslında?
  
  
  - Akıllı çıktı, Torrio. Onun kim olduğunu bilmek istiyorum ıh verdi, ve nerede ıh aldılar ».
  
  
  «Bu boğuk bir adam, yabancı bir ses, hangi ile onun anlaşma altı ay önce. Büyük kıllı maymun. Söylemedi bana adını, bu adam değil, hangi olabilir soru sormak. O her zaman bana para veriyordu önceden, sonra bana zaman gerekiyordu çantayı almak. Onun gidiyordum buradan güneye, biraz daha derin tepeler ve kaplanmış helikopter, çantası, ve taşıdı ego gemi. İnan bana, bu her şeyi ben biliyorum, başka. Onu bile baktı etrafında bir valiz ve o пустынен. Acayip garip bir iş, ama bana kalacak bir merak.
  
  
  «Kaç valiz koymak gemi?» Onu sordu.
  
  
  «İzin ver, son bir kez aldık üç gece önce. Sadece sekiz.
  
  
  «Sen bizi götürmek yere iniyor helikopter?»
  
  
  «Tabii ki, ama orada her zaman bir kaç silahlı muhafızlar. Oni ve pilot adında bir adam Ingram, bir sopa orada, ne zaman вертолетчик salonunda içinde.
  
  
  «Bu davayı, - dedim, - iz, biz ulaşmamıştır güvenliği. Şimdi biz talimatları var.
  
  
  Pilar güneye gittiğini ve arabayı dar bir toprak yol, tabela Torrio. Sonra gittik açık arazi. Neyse ki, Pilar kiraladığı dört tekerlekten çekiş jeep: gitmek zor: yol haline geçidi ve tüm alanlarında kayalık ve kırsal geçti tepeler.
  
  
  Şimdi önümde oturan kaçakçı, için, zaman bize çarptı ışıldak, o atlamak ve sallamak için ellerini ego tanındı, önce herkes başlar ateş.
  
  
  «Bu onun, Torrio», - seslendi o da.
  
  
  Silahı olan bir adam yavaş yavaş ilerledi ve durdu altıncı ayak ondan. "Burada ne yapıyorsun? Bugün olmayacak kamyonet »
  
  
  «Bir Гавиоте bir sorun var, "dedi," Torrio. Koca adam dedi ki ben gelip anlatmak Инграму.
  
  
  «Kim bu iki kişi?»
  
  
  
  
  
  - şüpheli sordu bekçi.
  
  
  - Onlar... onlar... - beceriksizce başladı Torrio.
  
  
  «Biz Городиным, - müdahale ben. - Var oku yürütmektedir hemen kayıt bu Жизову».
  
  
  Adları için önemli olan güvenlik. Beyin ego tüfek indi ve yaklaştı джипу. «Bana bir kimlik lütfen, efendim,» dedi saygıyla.
  
  
  «Tabii ki» dedim ve elini bir an için hurda kağıt. Onu tuttu ego için bir bekçi дотянулся o kadar. O zaman, onu yakaladı ego için bilek ve ileri itti. Pilar hızlı bir şekilde vurdu adam kulak zorlayarak, ego замереть önce o vardı çığlık sesleri.
  
  
  Ona yapıştırılan gag ağzına güvenlik görevlisinin bağladı ve ego bir parça naylon ip, istediğiniz bulmuş tekne ve uygulanan için böyle bir tehlike. Çevirerek ego spot ışıklı, onu küçük bir ahşap bina elli yarda beni. Hemen arkasında duran küçük sağlam bir helikopter. Onu kapattım kutsal ve jest istedi Pilar motoru jeep. İterek Torrio önümde, ile Люгером elinde, onu yürüyüşe çıktım bir binaya мотком halat ve uzaklaştı, Pilar beni izledi. Ne zaman geldik bir gün, onu çekti ve onu içeri girdi butonuna basarak üzerinde odak noktası'ndaki. İki erkek, спавших üzerinde койках kadar duvara, büyük ölçüde böyle bir oyun. Bir ağır slav türü, bir kardeşi olabilir инвалиду-güvenlik görevlisinin girişinde, diğeri soluk sıska bir adam, büyük bir burun ve zayıf bir çene. Onun, olacağına karar verdi Ингрэмом, pilot.
  
  
  Güvenlik görevlisi протягивал elini onun tüfek, прислоненной bu inledi oteller yatağın kendi yatağı.
  
  
  «Öleceksin, çalışırken», - dedi ona emu ve adam dondu kaldı. Ingram taş kesiliyor, gözlerini ovuşturdu ve tıkladığınızda.
  
  
  Pilar buldum anahtarı, dünyada ve ego parlak alev sular tek bir oda bina. Sol vardı zor bir kısa dalga radyo istasyonu.
  
  
  «Torrio! Sen bizi sattı », - suçladı güvenlik görevlisi.
  
  
  «Tabii, "dedi," kaçakçılar, - bir tabanca ile beni hedefe hızlı распродаюсь - senin gibi bir dostum».
  
  
  «Ingram, giyin, - sipariş ben. «Helikopter şarjlı benzinli?»
  
  
  «Evet, tam olarak», - nöromusküler diye cevap verdi.
  
  
  Adam titriyordu korkudan. Onun değil bir otel için o kadar korktum, o uçamaz, dedim. «Emirlere uy yeter, canın yanmaz». Bu ego güven ve başladı çekeceğimi elbise.
  
  
  «Torrio, otur şu sandalyeye» dedi ben, ve kaçakçılar için acele itaat etmek. Onu attı, bir çile ip güvenlik görevlisinin ve dedi ki: «Bağlayın. Bana gerek yok, uyarmak için seni iyi iş çıkardın.
  
  
  Onu целил içinde velayet ve Torrio doğru люгером, takip etmek için Torrio tespit oldu iyi sıkı bağlantılı düğümler. Pilar tutuyordu elinde tabanca, 38 kalibre kaçakçı ve takip Инграмом, ama o değildi neden bize herhangi bir sorun.
  
  
  Ne zaman Torrio oldu güçlü ilişkili, ona güvenlik görevlisinin: «şimdi otur bir sandalye odanın diğer ucunda». O dalgın dalgın itaat, ona Pilar: «ipi Al ve bağla çocukları».
  
  
  Pilar verdi bana colt ve gitti güvenlik görevlisinin. Bu ciddi bir hata. Ayağa kalktı ve benim aramda bizim esir. Bir hızlı hareket, adam bıçak çekti, bir yerden sonra altında giyim ve yakaladı Pilar çevirerek, önünde, başını geri приставив bıçak bıçak onun boğazını.
  
  
  «Silahı bırak, ya da kadın ölecek» - topraklayın o.
  
  
  Çömelme zaman durdu vücut Pilar, bu adam teklif yok amaç yok, olamaz kesinlikle eminim atacağım onu, ve gideceğim ölümcül bir nokta. Eğer onu gidersin silah için daha iyi bir amaç, o kesmiş olurdu hey boğaz. Bu nedenle tereddüt.
  
  
  «Terzi dedim, onu söyledim, silahı bırak». - kesti o. «Sence blöf yaptığımı?»
  
  
  Ne zaman ona doğru hareket ile özel güvenlik görevlisi bıçak çekti, ve boyun Пиларс sürünerek kırmızı solucan, kan. Onu hala tutuyordu «Luger» hazır.
  
  
  «Ingram, al bu aptal bir silah», - havladı güvenlik görevlisi.
  
  
  «Ben... ben bunu yapamam,» dedi pilot, titreyen bir sesle.
  
  
  Güvenlik görevlisi hırladı ona: «bir adam bir kere, sen, хныкающий bir deprem, ya da ben...»
  
  
  Biz öğrenmiş değil, o güvenlik görevlisi ile yapabileceği Ингрэмом, çünkü öfkeyle pilot başını çevirdi ривненской kadar onu başardı koymak «Luger» konumuna ve kapağına bunlardan bir tane yerleştireceğim emu korunmasız sol yüksek. Arkasını döndü, Pilar, geri dönmüş duvarlar çöktü yere. Bıçak zararsız çarptı uzakta.
  
  
  Pilar bana bakıyor beni rahatsız bir yüz ifadesi. «Sen izin emu boğazımı kesmeden önce verdi silahı, değil mi?» dedi.
  
  
  «Tabii ki», - itiraf ben. «Eğer o silah benim, ikimiz de olurdu ölü».
  
  
  O yavaş yavaş başını salladı. «Evet, sanırım haklısın. Ama yine de...» Diye başını salladı. «Sen bir harikasın. Seni tüylerim diken diken oluyor ».
  
  
  «Biz согреем seni sonra», - dedi o hızla döndü pilot. «Şimdi, Ingram, beni götürecek misin oraya, nereden alacaksın, bavullar, kim çıkartacak bu Torrio».
  
  
  - Demek sığınma Жизова?
  
  
  "Bu doğru. Nerede bu salon?"
  
  
  «Dağlarda, sınır Venezuela ile İngiliz Guyanası. Ama onu asla arazi var, karanlıkta. Hiçbir zaman yeterince zor.
  
  
  Onun saatine baktı. «Eğer biz zararı şimdi olmalı ışık
  
  
  
  
  
  biz oraya gidince. Ve Ingram, eğer yanlışlıkla burası beni yanlış yönde, seni sonsuza dek hapse, Altı metre toprak altında. ."
  
  
  «Ben cesur ve aptal değil» dedi. «Yapacağım tam olarak ne söyleyeceksin».
  
  
  «Bu iyi, Ingram. Hala yaşamak için önce yazmak için anneme tüm kötü detayları ».
  
  
  Pilar yürütmektedir bundan önce sessizce oturdu bir kenara, konuştu. «Nick, konuşuyorsun, sanki gidiyorsun buradan odin».
  
  
  «Onu,» dedim. «Bu iplik bir kuyruk, ve, büyük olasılıkla, olacak havai fişek. Kadın engel olabilir ».
  
  
  «Hayır,» dedi, kararlı, geniş bacakları yaymak. «Biz buraya kadar birlikte, ve şimdi ben geride kalacağım. Onu çok sana yardım ettim, değil mi? "
  
  
  "Bu doğru, ama ..."
  
  
  «Beni de götür, Nick», - müdahale bu. «Ben hallederim, senin olduğun, ve iki tabanca ve iki katına başarı şansımızı. Bu çok önemli benim için, querido »
  
  
  Bir an için ben karar vermek.
  
  
  Ama ne dedi Pilar, mantıklı. O deneyimli bir profesyonel, daha bir sert, daha bir çoğu erkek. Ve o biliyordu sarf malzeme gerekirse, baykuş misyon onun için canımı feda ederim onu.
  
  
  «O zaman gidelim» dedim. «Çünkü eğer kullanmak için gidiyoruz, Jeep, şehre dönmek için, git ve kapağı çekin распеределителя, o işe yaramaz olanlar için gördüğü ego yararlı». Onu tutamadı ekle: «ne olduğunu biliyor musunuz kapak distribütör var mı?»
  
  
  Onun tam dudakları kavisli biraz kinayeli bir gülümseme. «Evet, querido, onu biliyorum kapakları, distribütör ve diğer birçok şeyler, eğer iman etmezler».
  
  
  Onu sırıttı romatizma. "Tamam. Ve sen verebilir misin arkadaşına bir kez daha vurmak için bir süreliğine uykuya daldı.
  
  
  «Bekle,» dedi ve alıp bende 38'lik, aceleyle uzakta.
  
  
  Onu yaklaştı telsiz, kırdı onu bir yere kadar kasa açıldı, sonra harap bağırsak popo tüfek bekçi. Bu kaba demontaj onu takip Ингрэмом rağmen çok iyi bir çocuktu, ve hayal değil daha büyük bir tehdit беззубая peşinde bir tazı bir ip.
  
  
  Onu dedi Torrio: «Sen çok iyisini yapacaksın, sonra da dönemezsin Willemstad. Bu uzun bir yol, ama olacak zaman nasıl düşünmek, daha iyi bir yaşam. Berry tesisat, - tavsiye ediyorum ben.
  
  
  Neredeyse gülümsedi. Yoktu özel bir espri.
  
  
  Pilar döndü kapağı dağıtıcı, o uzattı bana, yapma, imitasyon reverans. «Kim var, değil mi uyanmak öğleden önce», - dedi. «Ve sonra o bir baş ağrısı olacak, hangi tedavi olmaz hiçbir aspirin».
  
  
  «Tamam, Ingram, "dedim," kaldıralım senin helikopter havaya». Sonra üçümüz поплелись ve sağlam колеями ve taşlarla bekleyen helikoptere.
  
  
  Bölüm on dokuz
  
  
  Ingram gibiydi, sorumluluk, zaman oldu uçuruyorum helikopteri, ve biz çıkardı, gece bulutlu. Biz doğuya yöneldi ve biraz güneye, kısa bir süre geride bırakarak kendini ışıklar Curacao. Küçük bir ada Kasım da kaçtı, bir süre altımızda kaldı sadece siyah, Karayip denizi ve gökyüzünü üst.
  
  
  Yakında biz kavradı ışıklar, Caracas ve bir süre yürüdü sahil boyunca Yapıldı.
  
  
  «Sen söyle, bu dağ sığınma Жизова tespit etmek zor» dedim.
  
  
  «Hemen hemen imkansız» diye cevap verdi Ingram. «Hiçbir havayolu uçmaz bu konuda ideal bir yer. Ama onlar olsaydı, onlar bunu asla gördüm. Bina inşa boyunca o turuncu-kahverengi kayalar, dağlar. Ego neredeyse görünmez ile hava örnekleme. Ona hiçbir yollar. Tüm malzemeler teslim edilmelidir uçak. Жизов anlaşma ile aynı zamanda ve güney amerika hükümetleri, bilmiyorum nasıl, nakliye kargo. Benim işim oldu taşımacılığı, VIP çift kişilik bu çantaların. Ve ben bilmiyordum kriterler, aile güdümlü, onu asla burayı buldum yalnız ».
  
  
  Biz geçti Trinidad solunda bize döndü ve güneye kafa derin kara bataklık deltası Orinoco. Bulutlu doğuda başlangıç светлеть, ayrıntıları ve toprak görünür oldu, biz sarstı girdi гористую arazi olarak bilinen Гвианское highlands.
  
  
  O zaman bize kaldı irtifa kazanmaya ve Ingram ayarlanır adım taşıyan vida için derin yutmak daha seyrek bir hava. Bir gün stahl parlak, ama yüksek bulutluluk gösterdi belirti dağılımı.
  
  
  Bir fikir, onu bilinçli olarak kaçınılması, girdi kafama. O gün New York ölecek, eğer yapamazsam bu durdurmak.
  
  
  Ingram itti beni, omuz kesintiye düşüncelerimi. O sivri öne doğru uzanan kayalık bir eğitim, örneğin, şeklinde yükseltilmiş bir yumruk vererek, müstehcen selam.
  
  
  "Görüyor musun ileride?" - diye bağırdı pilot, üst üste vuruş bizim motor. «Bu bir dönüm noktası geçmek zorunda pilotlar. Biz diyoruz Finger Mountain. Hemen arkasında küçük bir kayalık vadi Жизов kırdı evini.
  
  
  «Şansı nedir başlayacaklar ateş, bir kez görür, ne biz girdik».
  
  
  - Bence pek mümkün değil. Ingram, gibiydi, cesaret aldı, havada hangi emu yoktu yeryüzünde. «Onlar oldukça emin bir güvenlik burada, ve olarak rapor elçiliği gelir ve gider kısmında oldukça. Eğer onlar bir şekilde asla bilmeyecekler ne oldu
  
  
  
  
  
  Curaçao var hiçbir sorun olmalıdır iniş ».
  
  
  «İyi,» dedim.
  
  
  «Ama bu sadece bir ilk. Gibi sadece onlar fark etmez seni veya bayan başlayacaktır cehennem.
  
  
  «Sen bana bir bakış fiziksel açıdan, bu yerin?» Onu sordu. «Nereden kurmay Жизова? Bir bilim adamı bir hansa kenti rostock'ta merkezi bir işi?
  
  
  «Hayır,» dedi, Ingram, ve sonra hızlı bir şekilde bana baktı, sanki bir güvence onun samimiyet. «İnan bana, şimdi onu söyleyebilirim size, eğer bilseydim. Her şeyi ben yapıyorum, bu da kalıyorum var helikopter pisti kadar birisi çıkar ya batar, ya da onlar kadar download ne istiyorum onu ness ».
  
  
  "Eğer bir mesaj iletmeni istiyorum?"
  
  
  «Ben veriyorum ego güvenlik görevlisinin yerinde helikopter için. O çıkacak ve bizimle buluşacak. Ve o ilk hema uğraşmak zorunda kalırsın ».
  
  
  Biz обогнули çıkıntılı başparmak kayalar ve inmeye başladı dar bir kanyon uçurumlar, her tarafta. O zaman bile, eğer onu sevmiyorum, evet, onu istiyorum gördüm tüm bina, kaba inşa edilmiş, etrafında taşlar. Onu saydım dört oldukça büyük binalar, küçük bir yılında arsa düz bir arazi, hangi biz dalgalıydı. Düşük kayalık sırtlar ve kayalar yığılmayı tüm arazi, ve sadece yağmur izleri, yolları, binaları bağlayan.
  
  
  Kadar onu izledim, etrafında küçük bir yapının yanında bir helikopter pisti, bir adam çıktı ve bize baktı. Omzunun üzerinden o lik bir tüfek.
  
  
  «Bu, güvenlik görevlisi, - dedi Ingram.
  
  
  "O kişi mi?"
  
  
  «O bir tek kişi kime onu hiç görmedim. Başkaları da olabilir ».
  
  
  Onu dedi Pilar: «Eğil, için, oldu». Sonra nasıl bir pozisyon aldı, onu da stahl görünmez.
  
  
  «Uçaktan iner inmez, "dedi," onu Ингрэму, - ver güvenlik görevlisinin yaklaşabilir, açık gün».
  
  
  «Eğer ben yapamam sunmak ego buraya?» - endişeyle sordu pilot, ego cesaret havada başlangıç uçucu.
  
  
  Çok çalış, dedim. «Sanki bu, buna bağlı bir hayat. Çünkü, Ingram, eski dostum, bu kadar.
  
  
  Biz yavaşça indi küçük bir açıklıkta ve Ingram çözüm araştırma görev motor. Ne zaman büyük bir rotor durdu, bir adam bir tüfek ile bir şeyler bağırdı nerede duruyordu, yirmi metre uzakta ondan.
  
  
  Ingram kapıyı itti ve bağırdı: «Ben ne-ne general.»
  
  
  «Sen topal?» - beni bir güvenlik görevlisi. «Getir»de.
  
  
  «Ben... yardıma ihtiyacım var», - dedi Ingram. "Bu benim için çok zor".
  
  
  Sessizlik oldu. Ama sonra bir çakıl yüzeyi bize yükseliyordu shaggy. «Biliyor musun, onun yok olması için yaratmadı», - şikayet bekçi. "Sen-"
  
  
  O aniden durdu, sanki bize olabilir görmek. Onu anladım, ne sorun var, ne zaman duydum, kesin bir ses görevlisi, снимающего tüfek dahil olmak üzere hapiste. Onu tuttu «Luger» hazır, ama risk almak ateş şimdi telaşlandırmak istemiyorum bütün takım olurdu ölümcüldür. Bunun yerine, onu zorlasa onun önkol ve Hugo düştü bana bir avuç. Onu çevirdi stiletto; sıkma bıçak başparmak ve işaret parmağı, o hızla tırmandı bir kapı. Bekçi tüfeği kaldırdı ve onu yaptım bıçak ego bir kenara.
  
  
  Stiletto takla attı havada, önce bıçak girmiştir boyun insan. O ses yayınladı, benzer boğuk bir fısıltı, iki adım geri çekildi ve yere düştü, fışkıran kan ve ego boğaz.
  
  
  Pilar выпрыгнула etrafında коптера. Ingram baktı ölü kişi ile pilot koltuğuna.
  
  
  "Şimdi ne olacak?" dedi Pilar.
  
  
  «Şimdi gidiyorum gizlice araştırmak ve bu taş köy. Sen burada kal için her yıl Инграма. Ne zaman onu geri, onun için ne yapabilirim, kaçak, ve ihtiyacım olacak herkes için benim yerime.
  
  
  «Tamam, Nick,» dedi o ezik meclise bir beni şaşırttı.
  
  
  Onu hafifçe öptü, sonra eğildi, ölü стражником, выдернул stiletto ve ego boğaz ve sildi bıçak temiz süpürme. Onu döndürdü ego kın önkol, sonra sürünerek kayaların kaçınarak, yollar, giden караульного yazı.
  
  
  Hatırlayarak, ben onu gördüm, bu yer kuş bakışı, onun kol bir tarafa, en büyük bina. Görünüşte mantıklı bir tahmin olacağını personel işlemleri. Onu yatarken küçük bir tepe, bakan patika yürütmektedir yol uzun невысокому yapı - баракам. Kadar onu izledim, çıkış taşındı insanlar kaba mavi elbise ve işçilerin kendi kapaklar üzerindeki. Onlar kendilerini безоружными. Diğer oldu tabanca kılıfında ve kahverengi kullanarak Sovyet ordusu kırmızı trim. Çünkü казармами onu fark büyük kare bir bina ile onu yaptı onun ilk hedefi.
  
  
  Onu terk noktasını anket ve обогнув kulübeleri, yavaşça yaklaştı noktada onun üzerinde. Diğerleri gibi, o sadece yaklaşık altıncı metre yüksekliğinde, ve o olduğunu bilmiyordum iç mekan iner zemin seviyesinin altında. Onun sesleri duydum ve diz çöktü, kulak vermek dar bir havalandırma olur.
  
  
  «Göndermiş bana, general Жизов?» Bu genç ses - enerjik, askeri.
  
  
  Жизов cevap маслянисто pürüzsüz bir anlamı tonlama. «Gönderdim sizin, binbaşı Рашки, çünkü ben ortalama mesaj eceli albay Городина. Bu nedenle, biz varsayalım gerekir, o kullanılamaz, bizi terbiye aşamalarında işlemler. İhtiyacım var, başlangıç için ikinci bir takım
  
  
  
  
  
  ve onun seni seçti ».
  
  
  «Benim için büyük bir onur, bir general».
  
  
  Söyle, binbaşı, tamamen aşina planı?
  
  
  "Evet, efendim. Biz koymak bir nükleer patlayıcı cihaz, yedi amerikan şehirleri, ve en son cihazı yayınlanmıştır grand Panama. Şehirler, kasabalar ve tam yeri tam adı bilinen ve amerikan bilim adamı ».
  
  
  «Çok iyi, Рашки. Biliyor musunuz, ne zaman belirli saatlerde ilk bomba patlayacak? »
  
  
  «Bugün, efendim.» Utandım откашливается. «Dair söylentiler kamp boyunca, efendim.»
  
  
  «Evet, bu pek gizli; mekanizmaları açıktır. Onu size söyleyeyim, bu ilk amerikan şehirleri yerle bir olacak New York. Çünkü ıh hükümet bizim şartları, doktora hansa kenti rostock'ta merkezi bir havaya uçurur ilk bomba ривненской dört saat ».
  
  
  Büyük bir rahatlama onun saatine baktı. Oldu buz gibi bir korku, ne kadar çember ve венесуэльскому gökyüzüne şafak, New York, belki de o zaman bile oldu сровнен dünya ile cehennemi alevler nükleer patlama.
  
  
  Kadar onu düşündüm şansını bana karşı,, makine çevresinde, IVL mi yankı леденящего рычания.
  
  
  «Ah, onu görmek, benim köpek arkadaş uyandı», - промурлыкал Жизов. «Korkmayın, binbaşı kadar her şeyi kontrol ediyorum, onlar sana zarar. Ama benim bir kelime, ve onlar seni öldürecek saniye ». Coşkulu bir kahkaha Жизова tasvir неубежденному Рашке. «Bu hayvanlar yapmak iki en güçlü güç, dünyada büyük bir», - devam Жизов. «Korku ve nefret. Bunu unutma »
  
  
  «Evet, efendim», tereddütle cevap verdi binbaşı içinden hırıltı hayvanlar.
  
  
  Onu отодвинулся aparatı, mekanik havalandırma ve celle, hayat, arıyorum parça binalar arasında. Her şeyden önce, ben bir ipucu toplantı Knox'un Ворнова oldu tüm anahtar смертоносному durumda.
  
  
  Çalışma geçti teker teker ve çiftler. Silahlı askerler ile ıh arsız duruş memnun görünüyordu kadar ilgisizlik. Belki ima Ingram, onlar dikkatsiz inanmak ıh güvenlik bir yerde sebeple.
  
  
  Açıkça var olması hareket özgürlüğü. Bu nedenle, bu kadar bekledi bir sonraki iş yürümez altında ve değil düşecek ona. Onu vurmak ego «Люгером», ve o обмяк benim ellerimde. Onu hızla çekti ego, kayalar ve sonsuza kadar zorladı ego susturuldu.
  
  
  Onu çıkardı, mavi tulumlar, o giydi ve üzerine çekti, ego üzerine bir giysi. Pantolon vardı коротковаты, ama başka türlü yaklaştı. Onu şapka koymak ve basıldığında vizör alnına. İle makul bir mesafe olabilir fark edilmeden geçmesine. Bırak vücut çalışma arasında iki dev kayalar, onu doğru geri iz ve gitti onunla. Arkamda yükseliyordu shaggy. Onu daldı düşük bir kapı gibi görünüyor, kiler. Onu, diz çöktü, sırtını bir patika, ve işe yaramaz bir kalem ile bir gün gibi sanki test hatalı kilit.
  
  
  Sıcak yemek kokusu ulaştı benim burun delikleri, iki çalışma durdu, oyalanmak için bir patika arkamda.
  
  
  «Gerek yok, tahmin, kim alacak bir kahvaltı size aittir», - dedi biri, çevrelerindeki. «Американецу, değil mi? Bilim adamı."
  
  
  «Tabii,» dedi diğeri. «O bizim onur konuğu».
  
  
  «O sabah, biz жрем bizim normal çöp?»
  
  
  «Taze yumurta, jambon, kızarmış ekmek ve olgun domates».
  
  
  İlk çalışma; anlamlı bir şekilde простонал. «Ben dua yoktu buzlanma olana kadar ... ... bir terk bu dağ araf, ve tekrar yaşamak gibi insanlar. Çok kıskanıyorum seni iyi ede kadın ve aile zevk amerikalılar ».
  
  
  «Bu zamanda yakın arkadaşı. Bugün biz grev amerikalılar ».
  
  
  «Öyleyse bugün kutluyoruz. Ama şimdi onu ben var gitmek ».
  
  
  Kadar onu sessizce izledim, bir etrafında iki erkek gitti komşu tropez, разветвляясь sol ve başka bir tepsi taşıyan bir yemek, devam, hareket, açıkça. Ona izin daü giriş ve patika, ve sonra onu izledi, kes kap yüzü.
  
  
  Adam döndü, ve ben onu izledi bir etrafında büyük binaların duruyor ayrı bir grup bina. O indi, birkaç adım, kapıyı açtı ve kayboldu onu verdi daü birkaç saniye sonra girdi aynı kapı.
  
  
  Onu buldum, ne bu binalar, kazılıp ценымногие derin ve bittiğinde çok daha dikkatle, daha onun temsil etti. Ih düşünülmüş bir tasarım olduğunu gösterir uzun bir süre eğitim.
  
  
  Biri vardı uzun bir koridor duvarları etrafında yumuşak bir taş, sorunsuz изгибающимися ve ark. Ben göremedim, çalışma, onu duydum ego shaggy önde. Koridor belirli aralıklarla kapsamındadır elektrikli ampuller, ve, hiç şüphesiz, orada oldu santral.
  
  
  Sonra onu hatırladım birkaç yıl önce söylentiler hakkında ne yerde Güney Amerika'da hazırlanan bir rus üssü. Bu örneğin, küba füze hakkında, ve bunu takip eden biterken böyle söylentiler öldü. Şimdi anlaşıldı ki, bu temel bir gerçektir. O, muhtemelen, kaldı resmi rus rejimi, ama tekrar aktif Жизовым ve ego hizip olarak gizli şehir merkezine ıh işlemleri.
  
  
  Koridor etrafında onu
  
  
  
  
  
  
  geçti, sadece bir kapı. Görünüşe göre, oda çok küçük, bu yüzden olması gerektiği gibi kesilir ve sağlam bir cins. İşitme öncesinde oy, onu aniden durdu.
  
  
  «Getirdim kraliyet kahvaltı için ego ekselansları». Bu ses vardı teslim ettim yemek, tam bir alay.
  
  
  «Götür edu ve bırakın saçma yorumlar». Geri sesi kaba iş ».
  
  
  «Ne yapıyor orada bir amerikalı?» diye sordu bir çalışma. «Hazır olup olmadığını, özel bir gün?»
  
  
  Şimdi onu yavaş yavaş yürüdü boyunca kavisli duvarlar, bakmak için süreci geldi ve bir noktaya kadar görebiliyordu iplik koridorda. Orada duran asker ile etkileyici siyah bıyıklı, koruma masif ahşap kapı. O aldı bir tepsi yemek var çalışma ve dudak büzdü önce, söylemek: «O, her zamanki farklı, dışında, bugün sabah kalktı şafakta. Ama ben biliyorum ki neler var gol ».
  
  
  «Hayır, sanırım hayır. Peki, en iyi, onun için kötü bir şey benim için. Ona gidiyorum kahvaltı надоевшей bulamaç.
  
  
  Onu aceleyle geri koridordan aynı şekilde, hangi geldi. Şimdi, ne zaman, nerede biliyordu Варнва lazım bir yol bulmak oldu ona ulaşmak. Üzerinde durulması, bu sorun saptı onun için işaretçiler ve çok geç gördüm yaklaşan bir rakam uzakta. Şeklinde onu anladım, o etrafında bir tane asker.
  
  
  Tesadüfen, sanki ona bir şey unuttum, döndü geri. O beni aradı, ama onu oynadı, işaret. Viraj, görüş alanı dışında bir asker, ona doğru koştu geri st. Варнова. Ama «shaggy yaklaşırken bir yandan. Onu durakladı. Geri çalışma, разносящий eğitim, ve başka bir asker, arkasında kapı hansa kenti rostock'ta merkezi bir.
  
  
  Hızlı bir şekilde bir karar aldı ve koştu, bir tek gün giden koridorda.
  
  
  Kapı kilitliydi, bu yüzden ben bir gün batımı altında tulum iş kendi dakika ve buldum ince elastik bir şerit haline gelmiştir. Bu cihazı daha dayanıklı ve esnek, daha geleneksel bir parça plastikler, hızlı bir şekilde tetiklenen basit bir kilit.
  
  
  Çünkü çalışma hala yaklaşıyordu, bir yandan da asker başka, onu, kapıyı itti ve içeri koştu.
  
  
  Bölüm yirmi.
  
  
  Birkaç saniye içinde bir lüks odanın iç bağlandı. Yoktu bize, kaba yüzeyler, bize soluk renkli. Yumuşak doku - yastık, koltuk, yatak, şezlong - tüm karnaval gökkuşağı tonları.
  
  
  «Sen-ebil da olsa vurmak», - geldi, açıkça bir kadın sesi bir yerden solumda.
  
  
  «Büyük alim mi bugün erken kalkmak,» dedi başka bir ses, başka bir yandan.
  
  
  Ne zaman gözlerim alıştı loş ışık, onu keşfetti ses geliyor istatistik saten yatak ve tüylü yastık derinlemesine овалах her tarafında bulunmaktadır. Kadar onu izledim, soldan ve sağdan ortaya взлохмаченные blonde, başın izledi, vücut, daha fazla vücut amigo college. Üzerinde sarışın bir numara oldu oldukça kısa pembe gece gömlek bırakmamak için şüphe doğmuş bir sarışın. İki numara oldu гаремной pijama, oldukça şeffaf, onaylamak için, o da gerçek bir sarışın.
  
  
  «Umarım, ben вторгаюсь» dedim.
  
  
  «Onu Terry,» dedi sarışın bir pembe коротышке.
  
  
  «Ve, Jerry,» dedi iki numaralı гаремной pijama.
  
  
  «Her ikisi de yazılmış« ı »». Terry açıkladı
  
  
  «Önemli bilgiler», dedim.
  
  
  «Biz ikizler», - önerilen Jerry.
  
  
  «Başka bir şaşırtıcı bir keşif» dedim.
  
  
  Kız ayağa kalktı kendi yatak ve bana doğru yaklaştı. her yıl.
  
  
  «Ben hiç görmedim seni daha önce,» dedi Terry.
  
  
  "Burası sana göre değil, değil mi?" ekledi Jerry.
  
  
  «Sana çarpan şu pis herifi, fırtına gibi», dedi Terry. «Bence, tarafından takip ediliyor, ve eğer isterseniz, biz sizin sakladı. Nasıl serin!"
  
  
  «Değil mi polis mi?» dedi Jerry. «Biz saklarız polis».
  
  
  «Ben polis değilim», - güvence verdi onun ıh. «Ben kimim ve ne iş yapıyorum - çok fazla açıklamak için bir saatten az, yok otuz saniye. Ama sen-ebilmek demek bir tek ben etrafında iyi adamlar - ve hiç de şaka yapıyorum yardımınıza ihtiyacım var ».
  
  
  Bu noktada biz bir ses duydum ve gitti dinlemek için kapı.
  
  
  «Neden döndü ve döndü, ne zaman çağırdı seni?» Bu ses bir asker bana bağırdı koridorda.
  
  
  «Ben anlamıyorum, siz neden bahsediyorsunuz. Onu sadece ne götürdü, profesör kahvaltı. Onu, seni sadece görmedim, dedi çalışma.
  
  
  «Yürüdü, buraya bir an önce, sonra döndü ve geri gitti».
  
  
  "Onun değil."
  
  
  «Sizinle kimse girmedi mi?»
  
  
  «Hayır. Sormak Yuri kapısında profesör. "Ben. Onun için gidiyorum ego değiştirmek. Ve eğer yalan - sorun değil. Yol, yoldaş! »
  
  
  Ayak sesleri çalışma, giden koridorda. Arama anahtar kapının arkasında.
  
  
  Ona karşı sokuldu inilti ile döngü yandan gün tutan «Luger» elinde. İkizler bakıyorsunuz silah geniş васильковыми gözleri, sonra baktık bir arkadaş arkadaş, kederli kıkırdayarak. Ne çocuklar üzerinden ıh küçücük beyinleri bu noktada, ölüm kalım anlamına gelebilir birçok kişi için.
  
  
  Güvenlik görevlisi kapıyı açtı ve bıraktım onu.
  
  
  «Evet, kızlar, erken kalk, dedi.
  
  
  "Etrafında bu?" dedi Terry.
  
  
  «Biz ayağa her zaman, ne zaman istersek», - ekledi Jerry.
  
  
  «Yukarı ve aşağı, yukarı ve ileri.
  
  
  
  
  
  
  Peki, bu senin hayatın, - homurdandı güvenlik görevlisi.
  
  
  «Herkes bizi istiyor profesör bu sabah?» diye sordu Terry.
  
  
  «Ya bu yine biz de?» - içeride Jerry.
  
  
  «Bize, bu bize fazlası. O sadece kahvaltı ettim, ve bunun için bir çalışma ilk planda bir yerde. Sonra eda - kadın ve tatlı ».
  
  
  «O zaman burada ne yapıyorsun, Marcus?» dedi Terry. «Sen bulunmalıdır bizim odaya, bir profesör, belki sizin bize».
  
  
  «Bir adam arıyorum», - dedi özür dileyen bir bakan.
  
  
  Emu kıkırdayarak cevap verdi kız.
  
  
  - Bana geldi, ne ben gördüm, koridorda, çalışma, - çiğ devam etti Marcus. «Kim ait değil takım. Onu düşündüm, o buraya gelebilir ».
  
  
  «Biz görmedik, bize tek bir kişi», - masum dedi Terry.
  
  
  «Bu da böyle bir hayal kırıklığı», - nefretle ekledi Jerry.
  
  
  «Ben etrafında görenler, hayaletler, dedi Marcus. Onu duymamış gibi yaptı emin bir adım ileri. «Geçecek, bir süre önce profesör örtmek, kahvaltı, ve söyle bir etrafında. Çünkü onu zaten burada, belki, biz biraz eğlendirmek başka başka ...
  
  
  "Kesinlikle hayır!" Terry devreye girdi. «Bizim sözleşmede diyor ki, biz burada sadece dr Варнова. Bizi uyardı, biz değil, oynanan oyunlar, diğer ".
  
  
  «Ama iyi düşün», - evcilleşmemiş dedi Jerry.
  
  
  «Zeka», - dedi bir güvenlik görevlisi. O geri çekildi ve kızın kapıyı kapattı. Kale kapandı.
  
  
  «Şimdi biz gerçekten bir sorun» kıkırdadı Terry.
  
  
  «Ama nasıl eğleniyoruz,» dedi kız kardeşi.
  
  
  «Çok teşekkür ederim» dedim ve itme «Luger» geri kılıfına. Onu, güldü. «Belki onu bulurum bir zaman için sana geri ödemek. Bu doğrudur, burada ne için... ah... hizmet «Варноу»?
  
  
  «Duydum ki, biz dedi Marcus, biz sadece clockwork oyuncaklar için amerikalı bir bilim adamı», dedi Terry.
  
  
  «Göz önüne alındığında, onun ne kadar iyi bir adam değil, tüketen bir sürü vaktimiz var,» dedi Jerry ve bana yaklaştı.
  
  
  «Nasıl aldın bunu?» Onu sordu.
  
  
  «Demek ki, iyi bir kız bizim gibi yapmak, böyle bir yerde?»
  
  
  "Böyle bir şey."
  
  
  «Biz cevap reklam yeraltı gazetesi San Francisco, dedi Jerry. «İkiz kız istiyorum seyahat, heyecan, macera».
  
  
  «Ve, tabii ki, sen de bir iş var».
  
  
  "Tabii ki. Olmalı elli diğer kızlar, ama vardı böyle bir avantaj, biz ikizler ».
  
  
  «Hepsi bu değil, size ne oldu» dedi, ben de belirterek, ıh cömert bir form.
  
  
  «Senden hoşlanıyorum, dedi Terry.
  
  
  «Bahse girerim, sen de ценымногие daha fazla erkek, daha profesör», - ekledi Jerry.
  
  
  «Ego, cinsel yetenekleri veya ıh olmaması beni ilgilendirmiyor, "dedi," ona ciddi. «Ama o çıktı en tehlikeli adamı, bir tehdit, ABD ve dünya. Onu teslim edecek, korkunç bir ayrıntı, ama inan bana, şu anda hiçbir şey daha önemli olan insanlığın geleceği için, benim için olduğundan daha almak laboratuvara Варнова. Ve onu, istiyorum, kız, bana yardım »,
  
  
  «Demek ki bu aptal çalışıyorum laboratuvarı sizin için daha önemli?» dedi Terry yükselterek, onun kısa gece gömlek daha yukarıda.
  
  
  "Ve?" - müdahale Jerry yakalamaya kemer ee пижамных pantolon ve sürgülü ıh ortasına kadar onu yuvarlak kalça.
  
  
  «Ben dedi, daha da önemlisi, kız, değil, daha eğlenceli».
  
  
  «Neden biz size yardımcı olabilir?» diye sordu Jerry. «Sen bile olmayacaksın kibar bizimle».
  
  
  Açıkça yurtseverlik ve hümanizm - kelimeler, fark ıh güzel, aydınlık bir kafa. Ama ıh yardım, benim şansı sıfırdır.
  
  
  «Okur gibi bir arzu söz, dedi, ona kendi ile poker yüzlü, - silindikten sonra, benim, onun почешу senin».
  
  
  Bir çift parlayan gülümsüyor bilgi aydınlattı odayı. "Nasıl yani, ne olacak?" hep bir ağızdan, koro halinde itiraz ikizler.
  
  
  "Eğer bana yardım ederseniz almak için laboratuvara Варнова".
  
  
  Sevinçle sallayan aldılar elimi yapıyoruz bu yığının renkli yastıklar, nerede hızlı bir şekilde kaldırıldı ve bir ince battaniye. Bir anda hastalık onlar etti, benimseyerek, çeşitli baştan çıkarıcı pozlar ortamlar yastık. Onu bulduk, Terry vardı küçücük bir doğum lekesi biraz aşağıda, sol meme, ve sadece ona, onu başardı ayırt ikizler.
  
  
  Sadece bir kez hayatımda, ne zaman onu, acele tamamlamak, belki de en heyecan verici etrafında tüm insan işlemleri. Ve bu nedenle yüklü yeni bir dünya rekoru çekme gibi çok sayıda giysi minimum süre.
  
  
  «Mmm, çok lezzetli», - yorumladı Terry.
  
  
  «Ben biliyordum, ne var daha fazla olacağını bu eski profesör», - onaylı Jerry.
  
  
  «Gel buraya, - emretti Terry, - açıkça aramızda».
  
  
  Onu hızlı bir şekilde diz çöktü ve iş klasik pozisyonda daha sabırsız küçük beden Terry.
  
  
  «Onu ökseotu demek değil benim aramda, ve aramızda», - dedi bir iç çekişle, sessiz inilti, bir baktım gibi değil şikayet.
  
  
  "Sakıncası?" diye sordu sonra, giriş kapıları, cennet.
  
  
  "Ооооооооо", - простонала o.
  
  
  «Daha sonra onu arayacak çalış», dedi ona selam ve daldı aşk tüneli.
  
  
  Her şey böyle başladı, ancak çok kısa bir süre aldı, sonsuz sayıda jimnastik duruşlar, çoğu etrafında anlatıldığı kılavuzları kilitlemek için.
  
  
  Bir süre sonra biz bu kadar hevesli başka bir arkadaşı Jerry dedi, sessiz, üzgün bir sesle: «Ben çok seviyorum oynamak yetmiş».
  
  
  Beni rahatsız pozisyonda koydu konuşma için, ama, başını çevirerek, çok büyük bir çaba ile, sordum
  
  
  
  
  
  
  masum: «Ne demek, Jerry? yetmiş oynamak ».
  
  
  «Tanrım, bunu herkes biliyor», - huysuzsun diye yanıtladı. «Yetmiş altmış dokuz bir bakar».
  
  
  Ona hitaben bir mektup ile onu biraz ikna oldu üçüncü ortak bir etrafında en karmaşık, egzotik ve yorucu bir görünüm, onu hatırlayamıyorum. Ve onu hatırlıyorum, oldukça çok.
  
  
  Sonra bu, ne zaman onu stahl hızlı bir şekilde giyinmek, ikizler baktı beni mutlu yüzler, перемежающимися küçük gülümsüyor ve подмигиваниями teşekkür. Bu Jerry dedi uzun mutlu bir iç çekişle: «biliyor Musun, sanırım biz üç yapalım fantastik bir çift».
  
  
  Ama benim düşüncelerimi zaten dalmış bir sorun Варноу ve şirketler. «Tamam, "dedim," eğlence ve oyun bitti. Şimdi bakalım bulabilecek miyiz bir şekilde kutsal Knox'un hansa kenti rostock'ta merkezi bir.
  
  
  Onlar кивнули neredeyse hep bir ağızdan. Ama ıh kişiler yoktu, gerçek bir ilgi.
  
  
  «Hatırlıyor musun bizim küçük bir anlaşma?» Onun ıh sordu.
  
  
  «Evet» - Terry kaşlarını çattı. «Ama sana yardım etmek tehlikeli olabilir».
  
  
  «Ayrıca, diye ekledi, Jerry. «Bize bir şey var kaybetmek. Oni bize ödeme daha fazla para, daha biz hiç gördünüz mü hayatınızda. Biz gidelim, biz kullanmak için gidiyoruz, bunu açmak için küçük bir dükkan giysi ».
  
  
  O anda elimde bir tarihsel empatik bir izlenim ikizler hiç bu kadar aptal, nasıl taklit.
  
  
  «Yani sen gideceksin, bir giyim mağazası açmak gidince buradan,» dedim. «Ne düşündürüyor hiç dışarı çıkmadan kendini? Eğer mahkumlar, biliyorsun değil mi? "
  
  
  Terry başını salladı: «Biz değil, mahkumuz. Geliyoruz, gidiyoruz, istediğimiz gibi. Ne zaman biz yorgun kilitlenmenin, - yürüyoruz evin içinde. město. Ve bizi kimse durdurmaz ».
  
  
  «Elbette, dedim. «Eğer gitmek istediğiniz yere, çünkü bu taş kale çıkış yok, ayrıca hava yoluyla. Ama söyleyin, bu insanlar sigarayı bırakmak istiyorum ve sormak ıh almak için size buradan. Ses o zaman öğreneceksiniz bir şey uzun zamandır vardı tahmin - ki aynı başarı ile sen-ebil var olmak köle zincirleri ».
  
  
  Şimdi onu çekti ıh bölünmemiş dikkat. Ih sevimli parlayan yüzler çelik, ciddi, ve onlar alışverişinde korkmuş görünüyor.
  
  
  «Ben hayatımı riske attım, buraya gelmek için baykuş kahkaha», - aceleyle devam etti onu. Bu insanlar niyetinde yakalamak için Amerika ve tüm dünya ile nükleer güç. Ih bomba zaten yayınlanan önemli şehirlerde AMERİKA birleşik devletleri, ve patlamaya hazır bir başka, eğer bizim tarafımızdan yerine getirmeyen ıh gereksinimleri ».
  
  
  Onun saatine baktı. «Eğer ben yapamam ulaşabilirsiniz hansa kenti rostock'ta merkezi bir tek etkinleştirmek cihaz, ilk atom bombası yok New York ve tüm ego-sakinleri sadece iki saat».
  
  
  Onu, başını salladı, onlar изумленно разинули ağız. «Evet, bu gerçekler. Ve siz kızlar, artık zorla bana bu aptal sarışın ve devam etti. Çünkü saymazsak Варнова, осудившего ülkeyi, biz sadece üç amerikalı merkezinde bir düşman kamp.
  
  
  «Ben olmadan sen hiç buradan canlı».
  
  
  «Ah, aman Tanrım, dedi Terry. «Size nasıl yardımcı olabiliriz?»
  
  
  «Ben istiyorum bu işlem için kullanılan, size sunmak için bir iki laboratuvar, konaklamalar her şey Уорнов ve geri. Onu istiyorum, sen bana her şeyi anlattın, orada ne gördüm, ne olabilir bana bir ipucu ego işlemleri. Ve çabuk ol; zaman şimdi hareket! »
  
  
  Her ikisi de hemen konuşmaya başladı. «Bekle, "dedim," Terry, başla».
  
  
  «Güvenlik görevlisi», - dedi. «Ama Marcus çoğu zaman görev. O uyuyor küçük odada kapının arkasında profesör yürütmektedir görünüyor, yapılır güçlü çelik. Ve o bir bize eşlik gidiş dönüş. O bastığında sinyal düğmesine, ve hansa kenti rostock'ta merkezi bir hizmet, diğer tarafa bir gün açar, bir kanat ve bir tür demir ızgara. Bu gün anahtarı yok; o içinden, - bir profesör asla gitmez, bize, herhangi bir nedenle ».
  
  
  "Tamam. Başka bir şey mi?" - ısırır ben. "İçinde ne var?"
  
  
  «Ne zaman girecek, dedi Jerry, göreceksiniz dolap, masa ve telefon ile donatılmıştır. Yer çıplak, başka bir mobilya yok. Ama dolapları belgeler. Ve büyük bir harita AMERİKA birleşik devletleri çerçevesinde, asılı üzerinde inliyor oteller sandalye. Bir kapı daha açar ve ofis ...
  
  
  "Dur bir dakika!" - sözünü kestim Terry. «Bu harita var duvar kasası. Evet, oldukça güvenli. Ama kare nook.
  
  
  «Nereden biliyorsun?» Onu sordu vd.
  
  
  «Çünkü bir gün, ne zaman oldu, onu gördüm. Harita çekildi kurtulmuş ve zemin üzerinde yatıyordu altında bu delik içinde inliyor, örneğin, metrekare başına. Var Варноу vardı çürümüş kağıt masanın üzerine, o olmalı, okumak kadar beni bekledi. Sanırım, o temizlemek için unuttum kağıt ile kaplayın město kartı.
  
  
  O sırıttı. «Ya da o düşünüyor, ben çok aptal, ayırt etmek için bir delik inliyor-know-ne. Neyse, onu bir görünüm yaptı, bir şey fark ettim, ve ben özellikle merak ediyorum. Bir dahaki sefere, o gönderdi beni, bir harita vardı bir yerde, herhangi bir menkul kıymet ».
  
  
  «O отличит sizin?» diye sordum, sadece onaylamak için eğitimli bir tahmin.
  
  
  «Ben köstebek ödeme burada,» dedi Terry ile hafif bir ipucu bir gülümseme, işaret alanı altında sol meme. «Gördüğünüz gibi, biz farklı kostüm ayırt etmek için bize».
  
  
  «Tamam, Jerry, devam et. Ne bürosunun yakınında bir odada? "«Evet, bu gerçekten bir büyük oda, bölünmüş bir perde.
  
  
  
  
  
  Bir yandan yatak, çift mobilya ve banyo yapan bir bağlanır ofisi. Öte yandan - bana sormayın. Hiç görmedim, sanırım orada bir çeşit ekipman. Oh evet, ve yatağın yanında başka biri var etrafında bu iç telefonlar.
  
  
  «Hiç duydunuz mu, o konuşuyor, bu telefonlar?»
  
  
  "Sadece bir kez. Ama bu tür iki parça bir konuşma, ve o bunu anlamadı »
  
  
  «İki kez, ne zaman o vardı, emu aradı,» dedi kız kardeşi. «Ben de anlamadım, ne hakkında konuştu. Ama ben artık biliyorum ».
  
  
  «Anlat bana, Terry».
  
  
  «Eh, o görünüyordu çok kızgın. Ve dedi böyle bir şey: bak, batıyor bana, general Ve угрожай. Unutmayın, eğer ona gideceğim, ve hepsi yok olacak benimle. Dahil olmak üzere, Moskova'ya, general, onun buraya bir konferans için iki valiz. Ama nedense bir kayıp ». Sonra durakladı ve şöyle dedi: «Bu size bir şey diyor, general?»
  
  
  «Bilmiyorum, ne diyor general», - yorumladı onu. «Ama bana bir çok şey hakkında. Var Варнова var böyle bir sistem, eğer o ölürse tüm şehir, Moskova gibi, ölür onunla birlikte. O sadece kötü bir piç, o çok zeki.
  
  
  Bir an aklım закружился kadar onu anladım farklı yönleriyle emekçi planı. O zaman ona şöyle dedi: «bir yandan, zaman en önemli faktör. Ama ben onu göremiyorum kararı ile acele. Onu zorlayamam Marcus sakınma birinin sizi o gün. Ama zorlayamam Варноу açmak, o yapmam girişimi. Yani eğer o henüz gönderdi sana Marcus.
  
  
  «Ayrıca, ben kırmak seni öldürmek Marcus duracak açık bir gün, nereden hansa kenti rostock'ta merkezi bir ego görebilirsiniz. Ve önce onu başardı özen Marcos, o odasına gidip kapıyı çarptı yüzüme. Yani her şey size kalmış kızlar. Kim bugün ona, ben bir şey bilmeden bu kapıdan, o kapandı tamamen, ve bunu yapmak için hansa kenti rostock'ta merkezi bir bunu fark etmedi. Ve bunun için bir mucize gerekir zaman. »
  
  
  «Daha iyi bir fikrim var, dedi Terry. «Kim onay aldı profesör, gider onunla yatak odasına, pompalar ego ve yatırıyor yatağa. Sonra o yalvarır onu tuvalete gitmek. O değil bu eminim, bu yüzden kapanır, banyo, yıkar su, sonra kaçar, çalışma ve açılır ve çelik kapı. Sonra o geri döndü ile bağ kapıyı ve üzerine tırmanıyor yatak Варнову.
  
  
  «Saf deha,» dedi ben.
  
  
  «Şimdilik gerekecek kurtulmak Marcus'un - Terry koştu, ve beklemek bir gün.»
  
  
  «Bana beş dakika» dedim. «Ve onu, istiyorum, için, Marcus sokulmuş buraya kalan bir kız için bakmak böylece nen hızlı ve sessizce».
  
  
  «Genellikle o istemiyor biz de sabah partide,» dedi Jerry. "Ama varsayalım o biliyor mu?"
  
  
  «Merak etme, onu hazır olacağım neredeyse tüm», - dedi onu hey.
  
  
  İzledi, başka bir sessizlik biraz daha kara kara düşünün, ve sonra ona şöyle dedi: «Şimdi yapmamız gereken, bu beklemek. Ama ne kadar?
  
  
  «O saat», dedi Terry. «Bu olmalı, her an».
  
  
  «Tabii,» dedi Jerry. «Ama eğer bu ego için büyük bir gün silip New York, belki de o sinir ve terzi al, değil uyumak istiyorum».
  
  
  - Tanrım, - простонала Terry.
  
  
  Ve ona hiçbir şey söylemedi, çünkü ölçek sorunu ve olası bir felaket ile ilgili cevap hayrete düşürdü beynim.
  
  
  Yirmi bir
  
  
  Karanlık bir odanın köşesinde bir şey oldu gibi tuvalet masasının ve oturdum arkasında, tamamen отгороженный bir gün. Dakika akıyordu sonsuz, ama benim kas spazmları kas yalvardılar hata giderici. Nihayet ayağa kalktı. Aptalca kalmak böyle rahatsız bir konumda olduğunda emin duyulabilir uyarı sesi anahtar gün.
  
  
  Yarım saat geçti, ne zaman onu gerekçeli romatizma büyük bir tirbuşon alınan, hansa kenti rostock'ta merkezi bir gidiyordu vazgeçmek anlamsız eğlence ve konsantre karanlık işler uzunluğu, onun el hazır olduğunu bir sinyal göndermek uçuracak bir şehir New York. gökyüzünde. Ve eğer son bir saat içinde bir başkan bir şans almaya karar verdi ulusal panik ve tahliye Manhattan, kader bu insanları ellerimde.
  
  
  Onun için bekleyen, mücadele, giderek artan bir korku duygusu hesaplama fizibilite yarım düzine alternatif planlama. Hepsi pratik ve yeterince akıllı. Ama her durma noktasına geldi - var zaptedilemez çelik arasında bir gün beni ve Варновом.
  
  
  Zaman zaman bir koridor, tünel geliyordu bulanık boğuk sesler. Muğlak bir ses, sağır derbeder ağır ayak, clank, metal. Kızlar kabul ediyorsunuz bana, bağlantılarını kulakları bir gün, ama olduğunu bildirdi duymadım önemli bir şey yok, sadece gereksiz sohbet için zaman birkaç erkek, belli ki aceleyle geçti, mimmo.
  
  
  Daha sonra, daha sonra uzun bir süre sessizlik olduğunda onun için gidiyordu bir şans almak için herhangi bir umutsuz bir hile, ne olursa olsun, ne kadar deli bir risk vardı sabırsız kapı çalındı gibi hemen izledi taşlama anahtarı kale.
  
  
  Onu zaten saklı oldu, ne zaman Marcus odaya daldı cariyeler profesör ve bağırdı: «Sen orada - bayan-Köstebek - o-amerikalı.
  
  
  
  
  
  
  Hizmetleri, iki! Profesör gözaltına nedeniyle ziyareti yüksek üstleri, ve diyor ki, eğer gelmezseniz hemen скормит yemeği köpeklere general.
  
  
  «Aman Tanrım, bu köpekler harcarlar zavallı küçük bana üç lokma», dedi Terry yumuşak bir sesle. "Hadi, acele et, henüz profesör kaybetmiş bir gayret".
  
  
  «Düşünüyorum, demek ego olmamanın değil, ego, gayret, sevgili Terry», - doğruldu Jerry.
  
  
  «Ben diyorum ıh olarak görüyorum ıh, canım», dedi ve koştu bir gün.
  
  
  «Hakkında, Marcus!» diye bağırdı Jerry misiniz dönmek küçücük bir an, sonra nasıl teslim kardeşimi?
  
  
  "Gel?" - bıkkın kesti Marcus. "Neden?"
  
  
  Bana yalnız ve ... ve ihtiyacım var, gerçek bir adam değil, bu yorgun ve yaşlı bir torba kemik.
  
  
  İçin "mıydı? Mi bu şimdi? "dedi Marcus, sesi titriyordu heyecan. «Sen ne-ebil yapmak ile gerçek bir erkek sadece küçücük bir dakika?»
  
  
  «Eğer verilecek iki küçük dakika?»
  
  
  «Ben bir çok kaydedebilirsiniz, ama bende sorun olabilir».
  
  
  «Ben bir şey söylemeyeceğim. Ve sence bana bu riske değer?
  
  
  Sonra, sonra da korkunç, belirsiz duraklar: «Evet, ona geleceğim. Bir dakikadan daha az. Hazır ol!"
  
  
  Sanki bir ünlem işareti rızası, kapı slam ile bir gümbürtüyle. Sonra ortaya büyük bir vakum sessizlik.
  
  
  «Kaybetme bizi bir saniye,» dedi ona Jerry alçak sesle, - «Ve onu meşgul olacak!»
  
  
  «Terzi olduğunu asla bilemez ego vurdu», - mırıldandı o, ve onu tekrar daha iyi saklan.
  
  
  Birkaç saniye sonra geri döndü Marcus.
  
  
  «Gördüğünüz gibi, onu hazır, sevgili,» dedi Jerry.
  
  
  «Ben hazırım senden daha fazla hiç olacaksın», dedi, şurada bir sinir gülerek. «Ama ben kapıyı korumak Варноу ve vaktim yok soyunmak».
  
  
  «Bırak bu aptal bir gün,» dedi Jerry. «Yaban numarası filler yirmi metre yüksekliğinde dayanamazdım onu kırmak, eğer iç oda boydan boya kaplı fıstık».
  
  
  Açıkçası, Marcus, çok uzak isteklerine cevap verebilir. Ama bir dakika sonra o da vazgeçti bir çift temiz iş ворчаний zaman Jerry dedi: «tanrım, sen çok!», ve onu ediyordu nedeniyle tuvalet masasının.
  
  
  Kolay, ama hızlı bir şekilde öne çıktı ile стилетом. Onu mahkeme, bosna-hersek kınadı onlar üzerinde bir an için, ne zaman kaldırdı silah üzerinde ego geniş sırtını. Açık gözleri Jerry genişledi görünce beni.
  
  
  Aniden, belki подталкиваемый nasıl bir hayvan içgüdüsü ya da korkmuş bir ifade göz Jerry, Marcus başını kaldırdı ve bana döndü yarım.
  
  
  Bu nedenle, bunun yerine, onu saygi bıçak emu göğüs.
  
  
  Ego ağız oldu разинут ve gözleri açık izledim inanmaz. Ama sonra, sadece sessizce вскрикнув ve korkutucu скривившись, hızlı bıçak çekti, o itaatkar çöktü Jerry ve dondu.
  
  
  Onu sildi bıçak hakkında ego форменную ceket ve restore silah, iken, Jerry en korkmuş bir yüz ifadesi boşuna uzaklaştırmaya çalıştı vücut nah. Onu yakaladı ego omuz ve çekti, ve o yere aşağı kaydırdı. O baktı ve sonsuz uzay.
  
  
  Jerry köy ve sildi kan lekesi onun çıplak vücut alanı çarşaf kadar baktığını ifade edemeyeceğim bir doğru bir hedef. Dışında, belki, bu karışımı hayranlık, güvensizlik yakın bir gerçeklik vahşi ölüm ve gölge tiksinti. Beni nefret, kan ya da ceset söyleyemedim.
  
  
  «Evet, "dedi," ben yanıt söylenmemiş tirbuşon, - ses, olduğu gibi. Ve eğer ben потороплюсь, milyonlar ölecek, diğer, çok daha masum ».
  
  
  Sonra onu bıraktı ve bir bakış atarak yukarı ve aşağı koridorda, sarsıldı o büyük çelik bir gün olduğu için, ve hansa kenti rostock'ta merkezi bir uzaktan kumanda cihazı bekliyorlardı saat.
  
  
  Geçti bir çift anksiyete, terli dakika. Sonra onu duydum tık mandalları ve kapı biraz daha açıldı. O sallanmaya başladı bana, ama ben onu yakaladı ego ve içine sıkışmış içinde, tam zamanında, bir belirti yakalamak için çıplak sırtına Terry yürütmektedir saklanmıştır görünüm için dar bir kapı.
  
  
  Onu sessizce kapıyı kapattı ve bir yudum огляделл bütün bir oda. Açıklamasına göre Jerry nen kaldı, sandalye, telefon, dolap, büyük bir harita AMERİKA birleşik devletleri çerçevesinde ve Orta Amerika, o böyle bir durumdan söz etmemişti. Onu yürüdü kutularına sandalye, ama kilitliydi. Onu yaptım başka bir pass çekmecesinde, sonuç aynı.
  
  
  Onu araştırdım göster. Yüzük, çekilmiş kırmızı kalem ile keçeli, bypass yedi kasaba, ABD ve Panama kanalı. Bir amaç için bir yıkım. Şehrin etrafında şehirler oldu Cleveland, ama biz ona hiç dikkat etmedi, çünkü bomba yok etmek için tasarlanmış bir ego vardı yakalandı gümrük. Şehir haritası üzerinde numaralandırılmış ve dışında, Cleveland, onlar istisna: New York, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco ve Washington, dc.
  
  
  Onu fark ettim başkenti tutuldu son, hiç şüphesiz, vermek bizim hükümet müzakere için bir fırsat kadar son bir saat.
  
  
  Harita üzerinde askıya alınır telde kalıcı bakır kanca. Onu çıkardı ego kurtulmuş olduğu güven ile, dedi Terry onu bulacağım kocaman bir delik veya gizli, hangi gizli gizli belgeleri. Ama böyle bir delik yoktu
  
  
  
  
  
  duvar haritanın altında pürüzsüz oldu.
  
  
  Aklıma geldi, basit bir delik inliyor için harita çok açıklayıcı bir bilim adamı düzeyine hansa kenti rostock'ta merkezi bir. Ve oy şimdi onu denemeye başladı bakır tığ, iplik ve ego farklı yönlere, ama tespit, o sıkıca sabitlenmiş ve hareketsiz. Ama oldukça sabit. Çünkü ne zaman onu çekti kanca o biraz tersledi. Ve hemen bir kare duvarın bir kısmı sessizce geri çekti, teşhir, damar içeren küçük, обтянутую cilt defter ve seri numaralı teknik resim, her zamanda olan tasvir edilmiştir kırmızı обведенный kafatası, bir, en azından benim için, tabii ki, işaret yerini bırakmış bavullar-bomba.
  
  
  Onlar yerler, yani, varsa, oldu, uygun bir açıklama, hangi bina hangi şehir salonunda. Hiçbir yardım veya başka bir kılavuz çıktı hiçbir anlamı yoktu.
  
  
  Görünüyordu rağmen, yaşla birlikte bu yorucu, sinir, diğer şartlar altında, bir bakışta benim izle dedi bana, ne geçti, sadece iki dakika. Ve ona ait olduğunu onlara Вамоу mümkün yaşamak için başka bir on dakika ya da daha fazla zaman Terry hakkında bilgilendirilmiş olsa benim ihtiyaçlarını zamanında, onun sell, sandalye ve başladı hızlı öğrenme cep kitap deri ciltli.
  
  
  İlk bulunan nen harfler ve rakamlar vardı, çoğu insan için aynı derecede anlaşılabilir olduğu gibi bir çin bulmaca. Ama ben alışkınım her türlü bulmaca ve dünyanın en küçük ajanlar, çok bilgili sanat разгадывания erişim kodu. Kısa bir süre ona tanındı nen amerikan kod, bilim adamları tarafından kullanılan bir dönemin hansa kenti rostock'ta merkezi bir. Ve olsa da, kod, temelde oldukça basit, eğer birisi, eğer inanılmaz zor bir matematik formülü için ego şifresini bildiğim kadarıyla, o asla hacklendi düşman içinde veya ABD dışında.
  
  
  Onu saygısız hafıza ve prensibi kodu yüzüne çıkmaya başladı aklıma hemen. Onu buldum kalem tutucu masanın yanında bir not defteri ve yapılan hızlı стенографические yazma, çözme ve azaltılması gibi temel bir temel metin ve sayı, sergi ile ilgili bir komplo ölüm baş. O dahil sırları cihazları bomba hansa kenti rostock'ta merkezi, активируемого kalemi ile kendi kendine çalışan. Mikroelektronik oldu tasarlanmıştır disk boyutu ile dolar büyüklüğünde bir deri flep yapmak için ego, yetenekli aktarmak için güçlü yüksek frekanslı bir sinyal büyük bir mesafe - cihaz, bir şey andıran kalp pili, ama çok daha karmaşık bir patladı tüm bombalar hep bir ağızdan aracılığıyla saniye sonra son bir kalp atışı hansa kenti rostock'ta merkezi bir.
  
  
  Bu karmaşık, inanılmaz küçük bir uzaktan kumanda cihazı işaretlenmiş, ilk sayfada nasıl «erişim Anahtarı». Ve son sayfa başlığı altında: DİSARM dizi oldu beş sayı, açıklandığı gibi bir metin vardı, anahtarı devre dışı bırakır tam adı hatta sonra onlar var sinyal patlama hakkında. Bu acil güncelleme önlemler önlemek için bağlama, kalp kalbe Варноу.
  
  
  Ama budak. Sonra nasıl gönderildi alarm saatli başlatan bomba kaldı sadece otuz saniye, iptal etmek için patlamalar.
  
  
  Onu hızlı bir şekilde zihinsel bir resmi aldı numaralarını ve спроецировал ıh resim ön duvar, onun zihin. Bende hemen hemen çok ince bir hafıza ve hatırlamak için bir düzine sayı bir olay gerçek bir sorun. Ancak, onu yazdı rakamlar bir kağıt parçasına, bir araya koymak ve bir dakika içinde.
  
  
  Bir dakika daha onu okudu fold paper kalemi ve sürücü, ve sonra kaydedilen konumu valiz-tam adı farklı şehirlerde.
  
  
  Bunu yaparak, onu koydu defterini ve not döküm ee aslında başka onun genişliği. Onu geçirdi yaklaşık beş dakika sonra, kaydetmek için şifresiz gerçekler, çünkü buna ihtiyacım var acil çalışma bilgisi, cihaz, eğer gidiyordu kesmek ölümcül planı Варноу. Ve onu buldum hatırlamıyorum, hemen hemen tüm, eğer ilk açıklayacağız ayrıntıları yazılı olarak. Herhangi bir durumda, eğer dizildi cihaz ile yönetmek çok basit gibi dokunmak kalem çeşitli noktaları pusula.
  
  
  Şimdi onu itti çizimler, çok hantal için ıh, ayı, стенную kapasitesi, tersledi bakır tığ, deliği kapatmak için, ve asılı bir harita üzerinde bir yer.
  
  
  Onu sessizce girdi banyoya ve gitti başka bir gün. Girdiler, ona, onu duydum ne gibi bir fark oldu ses Варнова ve iade-i ses Terry. Ben hiç dikkat konuşma, ne zaman çekilir «luger» kılıfından aldı ve kapı kolu. Ama özü şuydu: hansa kenti rostock'ta merkezi bir özür diledi acele nedeniyle «acil deneyler hazırlanmalıdır hemen» ve Terry yalvardı vermek hey, henüz birkaç dakika büyüleyici bir profesör, bir böyle büyük bir adam olduğunu, onu boğmak. aynı daha.
  
  
  Ne zaman onu yavaş yavaş kapıyı açtı ve içine baktı odaya, Knox Уорноу beyaz laboratuvar ceket ve pantolon üzerine durdu profili bana ellerini koyarak omuz-Turn, o giymiş будуарный kıyafet baktım emu ile gözlerini sahte bakan. hayranlığı.
  
  
  Saç hansa kenti rostock'ta merkezi bir vardı, siyah, çok приправленными gri. Vardı, küçük bir burnu
  
  
  
  
  
  ince yüz hatları ve ince bir beden gibiydi, neredeyse kırılgan. Onlara gelincik kadar ona bakmadı ego parlak yeşil gözleri olan hiçbir duygu olsa da, onlar sert ve parlak, zümrüt gibi, o temsil маловероятную tehdit hayatta kalmak için en güçlü bir milletin dünyada. Ve hiç bir erkek olabilir geçmesi için en azından bir tur ile Terry ya da onun ikizi vardı.
  
  
  «Bu gece onu göndereyim sana ve kardeşine,» dedi o anda. «Bir şey olacak dikkat марочным, şampanya ve özel akşam yemeği. Sonra da birlikte geçirmek için uzun bir egzotik gece zevkleri ».
  
  
  «Bundan şüpheliyim, hansa kenti rostock'ta merkezi bir», - dedi ona emu odaya girdiğimde arkasında «Люгера». «Bekliyorum ki bu akşam sen de geri amerika Birleşik Devletleri olarak benim esir».
  
  
  Ego yüzü düştü, bayrak için izinleri ülkeye, o bana döndü. O kadar нащупывал kelimeler ona şöyle dedi: «Terry, odana geri dön. Onu istiyorum sen ve kardeşin giymiş ve bekledi onu orada olacağım ».
  
  
  O ağzını açıp bir şey söylemek, sonra aceleyle
  
  
  «Kim olduğunu biliyorum», - dedi sessizce hansa kenti rostock'ta merkezi, yüzünü выражало sakin. "Bu seni şaşırttı mı?"
  
  
  Oldu, ama ona hiçbir şey söylemedi.
  
  
  Hansa kenti rostock'ta merkezi bir cuma günü büyük bir deri koltuk yatağın yanında ayağa geçti ve kollarını kavuşturdu ve şu. «Sence Carter, - diye devam etti bir fısıltı ile gülümsüyor - ben hazır değilim böyle bir karar, bu nasıl? Tabii ki, hayır. Onu asla çıkacağım bu odadan, seninle yaşayan. Ve eğer ölürsem, hemen hemen aynı anda dünyanın yarısı küle dönüştüğünde ».
  
  
  «Bunu biliyorum, dedim. «Ben deşifre gizli belgeler ve düzenlemeler boşuna. Rakamlar 5-21-80-54-7 bir şey sapmak sizin için? »
  
  
  Ego manyak yüz ifadesi patlak verdi, bir mum gibi rüzgarda ve yeterli. Bir süre neredeyse görebiliyordu gibi dişli ego zihin geçiş aşağı, keskin yüz, ve daha sonra koparıp bir alternatif.
  
  
  Omuzlarını silkti ve tasvir soluk mütevazı bir gülümseme. «Peki, dedi, sonunda, bir şey farketmez. Tüm insanlara, tüm aptal yaratıklar fani gelmelidir iplik ».
  
  
  «Asil felsefesi», dedim.
  
  
  «Biz iki kişi devam etti, - biz yalnız bu zindanda oda, yönetilen yoğunluğu dünya. Bunu bir düşün. Düşünün sadece bu konuda! Невыразимая güç, biz tutmak elinizde ». O durakladı. «Biz, güçlerini birleştirmek ve birlikte dünyaya hükmetmek gerekir. Ya da biz yok, başka, diğer, sonraki birkaç dakika. Ne olacak? "
  
  
  «Bu bize, bize başka bir», - dedim. «Hatta kötü bir kaybeden bilir ne zaman oyun bitti. Kabul eder ve onların kaybı. Şimdi sana otuz saniye çözmek için. Benimle gel ve önünde duracak bir mahkeme, ya da ölmek bu sandalyede. Şahsen onu, umarım seçtiğiniz ölüm. Çünkü seni buradan çıkarmak için, gerekirse biraz daha fazla riske benim boyun.
  
  
  Spastik bir elin parmaklarını gergin месившие kalın, yumuşak bir kolu koltuk, hansa kenti rostock'ta merkezi bir yavaş yavaş başını salladı. «Tamam, onu seninle geliyorum,» dedi. O pried ayakları görünüyordu, kalkmak üzereydi.
  
  
  Ama aniden itti sandalye kol dayama. Üst yumuşak el parça anında katlanır gizli menteşeli, açılış, küçük bir ışıklı konsol. Üzerinde nen büyük bir kırmızı düğme, açma / kapama düğmesi ve bir numaralı arama.
  
  
  Ne zaman o aniden vurdu, düğme hurma ile, onu vurdu emu göğüs. Ancak, onun diğer el zaten тянулась bu циферблату. Bu yüzden onu tekrar onu vurdu. El salladı ve tekrar geri yapmak. Bilmiyorum, oldu mu bu refleksif spazm ölüm veya son insan-üstü bir çaba bir adam sadece bir saniye sonsuzluk; ama benim için sürpriz, el düşmeye devam etti ve bu дернула açma / kapama düğmesi.
  
  
  Arkasında ince bir tıklama ile takip uzak, sessiz sesler çan ve howl at the siren. Eğer böyle sesler nüfuz edebilir, muazzam taş duvarlarını ve yaklaşık полутонны çelik kapı, onu biliyordu, bu açık, bu alan asker ve işçiler, bu gösterişli, лязгающий, разрывающий kulakları yardım çağrısı.
  
  
  Onun için yola zorlamak Варноу söyle, nerede o beslenen önemli bir kalemi olmadan olmaz iptal детонирующие sinyaller kullanılmalıdır. Ama şimdi o öldü, bir kalemi vardı, ve son otuz saniye işaretli bir kenara. en yıkıcı bombalama, insanlık tarihinin.
  
  
  Gözleri Вамова gerisin geriye döndü, слепя ölüm, zaman, glimpsing ok benim saat onun, eğildi, yırtık ego ceket ve neredeyse aynı hareketi koparıp ondan bir gömlek. Ve kalem; asılı olan ego boyun uzun gümüş zincir!
  
  
  Ego göğüs vardı çıplak, ama sendeleyip kan. Delicesine onu sildim kan ile четырехдюймового alan derileri, окаймленного üç tarafı plastik dikiş. Onu uzattı parmakları altında kenar ve kenara itti flep derileri açmak için bir erişim anahtarı ile ego rulo çevresinde küçük numaralı temas noktası.
  
  
  İğne holding hem dikkatli, hem de beyin cerrahı neşter, onu dokundu ucu bu noktalara temas çalıştırarak e kombinasyonu için sinyal ISINMA: Beş... yirmi bir... seksen... elli dört... yedi!
  
  
  Şimdi benim görüşüme göre düştü izle. Dört - üç-iki - bir - bug
  
  
  
  
  
  
  ! Zaman için bir patlama ve yıkım şehirler, bir değil, geldi, vardı, dört saniye kadar bir depo. Ve bitti!
  
  
  Ya da oldu?
  
  
  Onu, baktım kol dayama, koltuklar. Üzerinde kırmızı bir düğme vardı, başlık: kendi kendini imha etmek. Anahtarı üzerinde yazıt: ALARM. Şimdi onu araştırdım bir numaralı arama. Bu işaretlenmiş HAREKETSİZLİK «YIKIM» ve daire görünümü sıfırdan altmış dakika. Ok işaretçisini, istediğiniz hansa kenti rostock'ta merkezi bir, tabii ki, denedim azaltmak sıfıra dayandı üzerine altmış.
  
  
  Altmış dakika ne kadar? Üzerinde kırmızı düğme kendini imha yanması yeşil брылев. Başka bir komut düğmesi iptal etmek için geçici bir kilit yoktu, bu nedenle, ben, umarım, tekrar tıklandığında aynı düğmeye. Bir şey. Yeşil kutsal yanmaya devam etti.
  
  
  Onu dinledi. Uzakta rahatsız edici çan ve siren yüksek sesle devam etti buzz. Onu накинул zincir ve kalem baş Варноу, itme cihaz, dakikada koştu bir gün elinde bir tabanca ile. Onu ani bir hareketle kapıyı açmış ve beni vurdu yankılanan bir ses, rüzgar çanları ve siren. Onu kontrol ettim, kilitliydi olup çelik kapı için kimse girmek ve keşfetmek vücut Варноу, ve koştu odaya bir koruma tüneli. Önce onu, kimseyi gördü ve aceleyle bu gün ikiz yatak odası.
  
  
  Ne zaman onu ulaştı, ona bir dönüş görünüyordu iki asker ile bir tüfek ve прицелились. Onu bastırdı bu gün kameralar, onlar ateş, ama ekin. Onu yavaşça vurdu ve doğrudan eller lider. O кувыркался ve düşme, başka hızla geri çekildi için bir işaretçi.
  
  
  Onu, kapıyı çaldım ve seslendi adını. Terry dışarı baktı büyük gözlerle, sonra açıldı, için beni içeri ve kapıyı yüzüme kapattı kapıyı.
  
  
  İki kız giymiş göze çarpmayan, hemen hemen sıkı bir gri takım elbise. Bir gün oturdu bir çift küçük aynı çantalar.
  
  
  «Unut gitsin,» dedim. «Bittik, ve size çok hızlı bir şekilde taşımak için taşımak ıh. Hazır mısınız?
  
  
  Her ikisi de ciddi кивнули.
  
  
  «Herkes etrafında hiç atış ve silah?»
  
  
  «Babam öğretti hedeflere ateş etrafında kendi silah», - teklif Terry.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  O başını salladı. «Her zaman nefret ettiğim bir silah. Ama zorunda kalırsam, onu nasıl amacı ve tetiği çekmek ».
  
  
  Onu yaklaştı распростертому vücut Marcus ve kaptı ego tabanca ve tabanca kılıfı. Onu ihbar edenin ego Terry. «Öldürmek için ateş», - dedi onu hey. "Hadi, gidelim!"
  
  
  Onu yavaşça açtı ıh tünel. Alarm durdu, sessizlik kırıldı. Biz süzüldü yana ilk dönüş, tünel, yavru olduğunu inilti. Orada indim ve sürünerek ileri yetene kadar bakmak için işaretçi.
  
  
  Üç ayak oradan отступивший asker duruyordu en yakın duvar tüfeği ile hazır. O beni gördü, saniyenin bir kısmını daha sonra, ve o ateş emu göğüs. Amacım yüksek bu rahatsız pozisyonda ve onu hızla yakaladı ego ağız, gözlük kırdı birkaç ön dişler önce geçti ego beyin.
  
  
  Biz geçti mimmo ego vücut, kız durdu ve aşağı baktı bir ifade ile tiksinti. Asker oldu, kendisi bir silah. Onu, eğildi, onu almak için, ve rivayet silah Jerry. Bir an için baktı tabanca, sanki ölümcül bir ejderha. Ama sonra, sallayarak omuz, o bana sordu nasıl kullanılacağını gösterdi onu hey.
  
  
  Şimdi biz akış çıkmak, etrafında tünel nerede onu kontrol ediyordu, hayır mı gizlenmiş bir asker. Bir şey bulmak değil, çıktık gündüz брылев. Biz acele bir yoldan birkaç metre ve bakacak bir çift asker. bize hızlı adımlarla gitmek, erkek iş kıyafeti. Hazırlıksız yakalanmışlar, bu yüzden onu denemedim ıh vurmak. Onlar bile görseydiniz beni. ama merakla baktı kız geçerken.
  
  
  Sonra onu hatırladı, ne de bir çalışma kıyafetleri, erkek çok şaşırmış görünce kız olamadığım için bir göz beni dikkatle. Belki de bir iş, bir model oldu çok, her şey onlar için iyi bilinen bir başka arkadaş.
  
  
  Onu kapattım, yollar ve açtı kız tepe, pullu, büyük kayalar servis barınak ve barınak. Zaman onun için durdu var büyük bir uçurum, ve tekrar aşağı baktı, emin olmak için takip ediliyoruz, iki erkek şeklinde, bir, etrafında vardı tabii subay nişan, çıkıp nedeniyle kaya ile tüfek, yönettiği açıkça bize mesafe altıncı ft.
  
  
  O duymadı sesimizi, ve beni yakaladı «люгером», zaman yoktu yükseltmek ego.
  
  
  «Kalk ödeme burada ve söyle bana, sen kimsin?» - bana dedi ki, memur-rusça.
  
  
  Neyse ki, bana öğretti bu dili konuşmak ile kusursuz bir konuşma, ve onun hızlı olduğunu söyledi,-rusça: «Ben Boris Ivanov ve binbaşı Рашки bana talimat yürütmek için bu kızlar, tepe ortamlar kayalar, nerede onlar olsun, güvenlik, şimdilik tehlike geçti ».
  
  
  Memur gülümsedi, bana baktı açık gözleri ve dedi ki: «Binbaşı değil stahl-cekti göndermek desktop солдатскую bir iş. Neyse, atama iş - bu benim kişisel bir görev ve böyle bir isim, nasıl Boris Ivanov, listemde yoktu. Onu hatırlamıyorum ve senin bireylerin yabancı bir dokunuş, hiç şüphesiz, amerikan. Yani, eğer olsaydı, Nick Carter, bunun peşindeyiz. Büyük bir çaba ile, bir kez sen gibi giyinmiş bir çevremizdeki ». Ne zaman memur bey açıkladı bu oldukça uzun bir iddianame, onun gizlice baktı kız.
  
  
  
  
  
  Ne zaman memur bey açıkladı, uzun bir iddianame, onun gizlice baktı kız. Vardı suratsız озадаченные görüşlerini anlamıyorum insanlar dili konuşuyorlar, ama aynı zamanda onlar gibi görünüyordu ... ... korkmuş ve aptal, çünkü Terry baktı amansız bir pozisyon ile rus взведенной tüfek ile daha yakın bir panik.
  
  
  «Keşfedeceksiniz sağ elini, dedi yoldaş memur - ve sadece bırakın silahı. Ve sonra sen de bizimle geliyorsun ».
  
  
  Sonra bir anlık tereddüt, her zaman her erkek, gözünü kırpmadan baktı bir silah onu lessly tuttu yanında, onu rahatlatır parmaklar, «luger» yere düştü. Şemsiye almak için tavsiye edilir, vurmak yaptığını, iniş sırasında, hiç duyuldu. Ses kesildi iki грохотами yapılan yakın arkadaşına, arkadaşına, sanki dev bir el alkışlar bana kulak.
  
  
  Kadar onun duygusu ile tam bir gerçekdışılık izledim, memur, проткнув başını bir gözle, yavaş yavaş geri reeled edilmeden, ufalanmış kaya attı, tüfek ve şimdi yanlara yere.
  
  
  Ego yoldaş, alan ateşli silah yarası, boyun döküldü kırmızı, o dizlerinin üzerine düştü ve ileriye düştü, hala tutarak tüfeği elinde.
  
  
  Ve arkamda hala işaret ederek, ağır bir sigara silah Marcus, oturdu, Terry onu güzel ağız oluşmuş büyük yuvarlak, suskun ohhh ...
  
  
  Jerry de tuttu bir silah olsa ve oldu. coşku olmadan kaldırdı ve boşuna doğrulttum.
  
  
  Aniden Terry düştü silah, yere düştü ve заорала. «Sen - sen oldu - ateş bir anda,» всхлипнула o suçlayarak, Jerry, bir bakıyor ölü asker de ağladı.
  
  
  Похлопав взлохмаченную белокурую başını Sloe, onu, yavaşça dedi: «Ben borçluyum bebeğim. Tanrım, ben nasıl seni ben! »
  
  
  Onu alıp kendi topraklı bir Luger tadına var, sonra aldı ıh hem de onun kucağına, sarıldı ve dedi ki: «Yürü, küçük asker, gitti!»
  
  
  Yirmi iki
  
  
  Biz hızlı bir şekilde tepeye çıkacaksınız, низменному пригнувшись çalışan taş taş başladık çizerek otel, helikopter pisti. Açıkça önümüzde arazi üzerinde binalar doluydu askerler, ищущими bizi. Bazı çalışma teslim av tüfeği, ve onlar da avlanan ulaşın. Girmenin imkansız, bu yüzden sakladı küçük bir cebinde arasında iki büyük kayalar şeklinde oturmuş çömelme tarih öncesi canavarlar.
  
  
  Kız oturdu ile ошеломленными kişiler koyarak, silah diz çöktü.
  
  
  «Ben anlamıyorum, nasıl paçayı sıyıracaksın, dedim. «Neden askerler görmedim senin silah?»
  
  
  «Çünkü, dedi Terry, ne zaman biz aşağı aşağıda gördüm yaklaşan çalışma, onun silah soktu kemer altında bir etek, ve накинул ona bir ceket. Onun işareti yaptı Jerry, ve o da yaptı aynı şeyi. Bu parça olabilir bize zarar, ama düşündüm, ne görürlerse silah, onlar hazırladı üzücü. Bu nedenle, ne zaman memur ve ego görevlileri dışarı fırladı ile tüfek ve konuşmaya başladı-rusça, onu fısıldadı Jerry ve dedi ki: «Çek silahı vur, ne zaman onun seni ткну» ».
  
  
  Terry içini çekti: «Ama o dayanamadı bu. O pes ettin, değil mi, kardeşim? "
  
  
  «Onu, muhtemelen, mümkün olmaz ateş yılanı olsaydı, kaldırarak vurmak için beni», dedi Jerry.
  
  
  «Neyse, "dedim," oldu cesur bir oyun ve çok zeki bir oyun. Eğer her ikisi de çok akıllı bir kedi. Peki neden numara yapıyorsun aptal sarışınlar? "
  
  
  Jerry ile cevap verdi alaycı bir gülümseme. «Pekala, "dedi," biz uzun zamandır biliyoruz erkek gibi hissediyorum üstünlüğünü. Ve eğer seksi küçük sarışın, sen-ebilmek almak bir adam çok daha fazla verirsen, daü güzel ama aptal rutin ».
  
  
  «Bu henüz yarısı», dedi Terry. «Eğer siz saklanın, böyle bir sis perdesi, sen, izlemek, dinlemek, düşünmek ve her zaman gitmek için ilk yer. Çünkü ne zaman algılandığından пустоголовым, sen git bir başlangıç, ikinci bir planı. Görünüyorsun tehlikeli, mobilya gibi. Ve bu yüzden büyük tekerlek sizi kandırmak için çalışacağız, farklı şekillerde, izin tüm sırları »
  
  
  «Hiç düşündünüz mü casus olmak?» diye sordu onu kıkırdama.
  
  
  Ih kafa кивнули neredeyse hep bir ağızdan.
  
  
  «Kendi takdirine bağlı olarak, dedi Jerry - biz biraz шпионим. Şirket yöneticileri için. İş şeyler. Ama bu karmaşık, acımasız bir oyun, ve biz onu bitirmek. Düşündük ki, bu bir maskaralık olduğu sıradan bir tatil ». Baktı, dik bir çıkıntı taş. «Biraz tatil. Biz katılmak WACS, daha fazla dinlenme ve daha fazla güvenlik ».
  
  
  Sallayan, onu yükledi yeni klibi için «Luger». «Eğer biz hiç buradan canlı, onu hatırlatırım size, kızlar,» dedi ben. «Size bir çok yetenek», - diye ekledi bir sırıtma ile.
  
  
  "Sen kötü düşünüyorsun, buradan canlı?" dedi Terry, закусив dudak.
  
  
  «Ben sana karşı dürüst olacağım. Açıkça şimdi bu çok iyi görünmüyor. Onu araştırdım kendi izle. «İçimden bir ses, eğer biz aşağı bakmak, bu kale taş devri ile bu helikopter ривненской yirmi beş dakika, biz aşağı bakmak gökten. Veya yukarı - cehennem ».
  
  
  "Bu ne demek?" dedi Jerry, onun kaşları yukarı fırladı. «Bak, onu çok mutlu değil bu dünyada. Ama ben ölmeye hazır değilim ».
  
  
  «Sanırım sana daha iyi bilmek değil, ne demek» dedim. Her neyse, bu sadece bir tahmin. Ve eğer haklıysa önceden uyarmak seni hiç iyi gider. ".
  
  
  
  
  
  
  «Biliyor musun helikopter kontrol etmek?» dedi Terry.
  
  
  "Evet. Onu ben uçmak için hemen hemen her şey. Ve benim bellek topografya geçirmiş olsaydı, bize en yakın şehir. Ama her şey iyi giderse, biz pilot olacak bilen her santimini bu ülke ».
  
  
  Onu göz ucuyla baktım aşağı uzayda taşlar arasında. Benim sol bir helikopter oturan merkezine uzak, kendi sahaları. Ego taşındı küçük bir mesafe, yakın torbası. Ve ona umut anlamına geliyordu Ingram boğularak kuş. Nerede o? Nerede oldu Pilar? Alanı ve mahalle terk edildi. Vücut öldürülen bekçi bırakıldı.
  
  
  Pilar olmalı saklanıyor. Ya da onu yakaladı? Ve son olarak, onu sordum kendime, nasıl bir asker olduğunu öğrendim avlamak Nick Carter? Ne zaman hansa kenti rostock'ta merkezi bir ölü ... kim kelime aktarmak?
  
  
  Mantıklı bir seçim açıklamalar görünüyordu nin ne ya Pilar oldu, yakalandı, ve nah işkence gerçeği, ya da Ingram kaçtı ve ağzından kaçırdı.
  
  
  «Ben gidiyorum test ortamı için oyun alanı, helikopter», - dedim. «Ve onu, istiyorum, kız, burada kaldı. Üçümüzün de hiç olmaz birlikte. Öte yandan, eğer seni yakaladı biri misin gibi saçma ve söylemek, sadece korktum ve saklandım kadar çekim sona ermeyecek ».
  
  
  Onu, güldü. «Sana zor değil gibi aptal?»
  
  
  Onlar içinde усмехнулись, gönderdiler bana birkaç seyreltik gülümsüyor.
  
  
  «Şimdi, devam etti ben bu küçük casus delik taşlar arasında açıkça görebilirsiniz eartip. Ve onu istiyorum bir etrafında sürekli izliyordu. Ne zaman onu geliyorum oraya, eğer her şey açıkça, onu indiriyorum tulum olacağım bekleyin takım elbiseli olan benim. Bu sizin sinyal geçmek için çekim. Yani çekim ».
  
  
  Her ikisi de ciddi кивнули.
  
  
  «Görürseniz, ne sorunları var, olduğun yerde kal, ben gelene kadar bayanlar sinyal, her şey bitti. O da olabilir tamamen ölü. Eğer bu sizin için tabii ki, çıkın ve başlayın masum bir hareket. Ve düşmemesi ile bir silah. Kurtul onlardan."
  
  
  Onu yola çekip, durdu. Ona göz kırptı ve verdi onlara küçük bir selam.
  
  
  «Güle güle, Nick, dedi Jerry.
  
  
  «Güle güle ve iyi şanslar, Nick, dedi Terry.
  
  
  Ona döndü ve bir güvercin
  
  
  Bölüm Yirmi üç
  
  
  Vardı bir sürü asker ve bir kaç işçi шарили yamaçlarında grup üzerinde bina arkasında beni. Ama ne zaman onu sinsice sahil samimi pedi ile bir helikopter için, kimse onu bir araya geldi.
  
  
  Mahalle görünüyordu şimdi безлюдными ve sessiz. Hiçbir asker değil gibi geldi bana özellikle tehdit. Mümkündür ki, прочесав mahalle helikopter, askerler üzerinde yoğunlaştırdı araziler üzerinde merkezi kompleksi olduğu çok daha fazla saklanma.
  
  
  Öte yandan.
  
  
  Atladığı etrafında barınma, ona doğru koştu ve höyüğün helikopter pisti. Ona baktım helikopter. O çömeldi boş ve korumasız, hazır, gökyüzünde uçmak. Benim elektrik saati bana kaldı, on dört dakika, hala çok zaman. İçin Вильгельминой ona yaklaştı noktasına yılında bir gün, beton sonrası koruma. Kapı kapalıydı ve o geldi bir tek etrafında dar bir pencere ile metal çubuklar içine bakmak için.
  
  
  O anda kapı açıldı. Onu, düştü, secde ve kaldırdı «luger» için ateş yakın mesafeden. Ama benim amaç vardı, uzun siyah saçları ve dostça bir dişlek gülümseme.
  
  
  Oldu Pilar! Eğer bir silah değil, bir ona bir selam bıraktı, bağlı olduğu beline, baktı, tamamen kadınsı ve aziz.
  
  
  Onu rahatlatır parmak tetikte ve ayağa kalktı sırıtarak, sonra elini içine tulum vermezdi Luger bu bir kılıf.
  
  
  Pilar yanıma geldi kollarını açarak. Sarıldı ve beni öptü. "Nick!" dedi. «Ben emin değildi, onu bir silah sesi duymuş ve düşündüm, belki ...»
  
  
  Onu güldü. «Onu sadece yarı ölü», - dedi onu hey. «Yorgunluktan. Nerede Ingram?
  
  
  «Onu götürdüler. Cezalandırmak için ego o seni buraya getirdi ».
  
  
  «Sen ölmek ıh« disiplin » dedim.
  
  
  O geri çekildi ve bir kez daha восхитилась bana. - İyi görünmüyorsun, Nick. O içini çekti. «Sen büyük bir adam, ve ben senden nefret kaybedersiniz.» O выдернула tabanca ve tabanca kılıfı ve нацелила ego göğüslerimi eliyle, böyle sürekli de olabilir, bir parça çelik, bir tutuklu, bir mengene. «Ama, - diye devam etti, sesi, olarak, dedikleri gibi, kurabiye sevgisi, değil mi?»
  
  
  «Yani, her zaman başka bir takım,» dedi, onu gerçekten kekeme, çünkü şüpheli herhangi bir ikinci öldürecekti beni.
  
  
  «Hayır, - diye cevap verdi, - tam olarak değil. Onun bir ikili ajan, sikke, iki kişiler. Onu gizlice hizmet, Rusya'nın yanı sıra rol ajan senin Amerika. Her ikisi de bana iyi bir ödeme - peki, iyi, çok iyi. Benim para aşk daha fazla aşk, herhangi bir ülkede, anlıyor musun? O sadece gülümsedi.
  
  
  Onu, başını salladı. «Hayır, anlamıyorum. Çok net değil.
  
  
  «Rusya, - o açıkladı, - gerçek ve resmi bir sovyet hükümeti поручило bana ortaya çıkarmak için bu temel işlemler için Варнова, general Жизова ve ego bağımsız bir hizip vardı tutmak için, önce onlar neden eylem nükleer bomba.
  
  
  
  
  
  Bu açıkça Amerika ile savaş. Yani, bir süre ona oldu müttefiki. Ama sonra, ne zaman onu gördüm, iyi bir general oynatamadı ile Варнова yenmek için güçlü ABD, beni ikna güçleri birleştirmek. Bu büyük strateji, Rusya ve iktidarda bulunan hükümet подчинится gibi sadece bir darbe olacak kesinlikle ».
  
  
  O durdu, ve şimdi onun parmak sıkı sıktı tetik.
  
  
  «Ayrıca, diye ekledi, general ödedi bana fantastik bir miktar. Benim nakit kemer dönüştü kalın kemer alım / satım. Ve gerçekten, para - web-güç, hangi ona ibadet ederim ».
  
  
  Onu diyecektim hey, ne hansa kenti rostock'ta merkezi bir ölü, ama biliyordu o bana inanmaz. Ve kapı bu odaya olmalıdır patlatılan güçlü bir patlayıcı, önce bu gerçeği kanıtlanmış olacak. Aynı bakış izle dedi bana kalan sadece on dakika.
  
  
  Sanki bu bize oldu, bu fırtınalı düşünce kabaca kesilir, ne zaman Pilar оскалилась içinde гримасе ve verilen yüksek sesle, tiz bir ıslık.
  
  
  Anında nedeniyle arka açı sonrası koruma için koştu üç asker makineli tüfek ile. Onları yakından general Жизов, muhteşem, kendi yemeğinizi мундиром şeklinde. Doberman ve alman kurdu ile mücadele devresi; önünde dörtnala kira kontratı.
  
  
  Ne zaman bu kötü bir grup çevrili, beni Жизов emretti Pilar beni rahatlatmak silah. Ve el yürütmektedir yavaşça okşadı beni, nüfuz elbiselerimi buldum, ve luger, ve stiletto alıp ıh.
  
  
  «Ben hayranım bu zorlu düşmanı, Carter, - dedi general. «Ama benim hayranlık içermez merhamet. Bu nedenle, inanıyorum ki bir ceza olmalıdır bir suça. Ve ne-ebilmek var olmak çok uygun, beslemek için bir hayvan diğer kendine benzer. Olsa da, tabii ki, bu daha yüksek bir tip ». O anlamlı baktı, köpek, olan, bana bakarak kötü gözleri, зарычали ve bana gösterdi kendi parlak, bitkin kadar et dişleri.
  
  
  O bunu dedi, onun ile oynamaya başladı saçma orantısız büyük tokalı kemer, bağışlanan bana Stuart Washington. Düşünme beklenmedik durumlar halinde gelecekte onun düğmeli kemer destekleyen bir ego, etrafında tulum. Bu verdi benim giysiler komik bir görünüm, ama aynı zamanda çekti özellikle dikkat toka.
  
  
  Hatırlayarak, bu kemeri uzun bir köşesine atmıştır tuzlu suya, onun zihinsel övünen Stewart'ın için ne yaptı, toka, tamamen su geçirmez.
  
  
  Zaman, tabii ki, yapılan kurnaz için bir adım unbutton toka, general yakaladı bu jest.
  
  
  «Çek elini toka!» - проревел o. Ona itaat tavırla, sanki beni arkadaşınla el ölümcül bir banka ile bisküvi.
  
  
  «Al dilimi ve bana getir!» - скомандовал o Pilar.
  
  
  İle hazırlıksız «yakaladı» - «sen - biz»? Gülümseyerek, Pilar kemer undid ve sevk ego Жизову. Ne zaman bir asker aldı, köpekler, o araştırmaya başladı ıh, zaman zaman yükselen bir göz beni göndermek için asyalı bir görünüm gönül.
  
  
  «Amerikan yöntemi gizleme minyatür silah, - dedi o, - yeterince zeki kandırmak için herhangi bir beş yıllık bir rus çocuğu. Burada ne var içeride? Tek atimlik tabanca? Anahtarı bıçak? Ya da geleneksel цианистые hap? "
  
  
  Çalışma üzerinde arama kötü gizli yaylı mandal, o şöyle dedi: «bu sadece aptalca. Bu завитке gizli yakalamak ve...
  
  
  Gözlerini kısarak baktı, bakıyor toka-kukla, ne zaman bir tuzak patladı, çarpıcı bir ses, bir ses yankılandı yer tepeler ve kısa yankılandı mağaraları yankılandı kanyona aşağıda.
  
  
  El elemanları toka, kayboldu, ve, general, yavaş yavaş soketli güdük kanı akan bir kişiye açıktı, sanki çürüyen karpuz. O şimdi toprak.
  
  
  Sonra koştu ve kesti boynunu bir asker bir elinde tuttu tasmalar, ve başka bir - tabanca-makineli tüfek. Önce o düştü onu yakaladı silah ve скосил ego arkadaşları kısa bir patlama yapan bir tıkınma, ıh aşağı oyuncak ördekler çizgi. Pilar нацелила gun bana hayat, bu yüzden, geceler öpücüğü kurşun saçan, pişman olmadan.
  
  
  Asker olan bıçaklamış, karate, tekrar оживал, yükselmeye başladı. Onu geri attı ego önce ve basıldığında, arazi için başka bir hızlı bir pislik.
  
  
  Onu bekliyordum, köpekler hemen acele bana. Ama, tam tersi, onlar aleyhine döndü onun çaresiz ana, bir çok acımasızca hakaret ıh ve acımasızca çiğnenmiş, bu kanlı kalanı erkek.
  
  
  Şimdi onu çıkardım tulum ve emin bir kalem ve küçük bir deri kod kitapçığı ile расшифровочными kayıtları hala cebinde benim ceket, döndü монструобразным валунам. Cömertçe tutan ve uzanmış eller, onu gönderdi kızlara geniş bir sinyal zafer ve hi.
  
  
  Bir an onu izledi, onlar clambering, kayalar ve dar sahil, ıh blonde kafa titremeye güneş. Sonra onu kaldırdı Luger ve stiletto ile toprak oteller, Pilar. Onun üzerinde duran, onu ve düşünce: kötü olarak güzel. Yazık oldu!
  
  
  Onu, ayrılmak döndü, sonra, sonradan düşünce, amacı değildi hırs açtı
  
  
  
  
  
  ee bluz ve çıkardı o sıvı ve kan gibi kalın kemer alım / satım, yani para kemeri.
  
  
  Alarak ego kendine, onu, koştu helikoptere. Onu kontrol yakıt göstergesi, biraz gözyaşı sevinç, ne zaman keşfetti deposu dolu, ve грел motor, büyük bıçak вертелась zaman kız нырнули ve взобрались gemiye.
  
  
  Onu kazanıyor, ayarlanır bir adım ve biz отлетели toprak gibi büyük bir uçamayan kuş, korkmuş bir atış av tüfeği. Kompleksi altında bir binaları düzenlenen ölümcül bir komplo Knox'un Варнова ve Anton Жизова gibiydi растворялся yeryüzünde, biz yükseltilmiş ve tekrar.
  
  
  İle sürüş çentik dağlar arasındaki sürüş mimmo dev uzun parmak uçurum, neredeyse kayıp topraklarında unutmayın.
  
  
  Ama bir dakika oldu bizim için müthiş belli, çünkü o ayrılmış, yandı, измельчено atom patlama, hangi onu bekliyordum her an bakarken izle. Ne zaman bir ses bize ulaştı, şok dalgaları ulaştı bize. Helikopter kaldırdı, charles ve iplik, sanki ego takılıyordu dev bir el.
  
  
  Kör edici beyaz kutsal o kadar parlak ki, biz kaldılar uzağa bakmak. Ama ne zaman bir helikopter durdu, tekrar baktı patlamanın yeri ve gördüm soluk-dumanlı драгнет yükselen, genişleyen bulutlar.
  
  
  Onu, başını salladı kez, kişilere ikizler ve dedi ki: «Evet, aslında. Bu büyük, dede patlamalar. Ve onu, biliyordum yaklaşıyor. Merak ediyorum, ben görmedim anlamda sizi uyarır? Eğer doğru bir aksilik panik ».
  
  
  «Neden hiç korkmadınız mı?» - makul diye sordu Terry.
  
  
  «Çünkü ölüm riski benim için neredeyse olağan bir durum,» dedim. «Her işi o yürüyor bende arkasında dirsek».
  
  
  «Nişan?» dedi Jerry. «Ne görevi? Anlat bize, sen ne yapıyorsun. Anlat bize ne bütün bu korkunç bir iş ».
  
  
  «Kim bu insanlar?» diye sordu Terry. «Ne vardı o binalarda?»
  
  
  «Hangi bina?» Onu söyledi. "Hangi insanlar? İnsanlar yoktu. Binalar yoktu. Ih hiç olmamış ».
  
  
  «Patlama haber düşecek, gazete başlıkları, ve sonra biz herkese anlatmak bizim arkadaşlar, ne oldu,» dedi Jerry.
  
  
  «Bu asla gelene kadar gazete,» dedim. «Ve eğer beni sorarlarsa, onu alırım ufak bir bilgi patlama ve olaylar onun etrafında. Konu kapatıldı. Bir dönem! »
  
  
  «Nasıl böyle olabiliyorsun gizemli karşısında...» - başlangıç Terry.
  
  
  «Benim işim, - bulmaca, - dedim. Sonra bir gülümseme ile: «Ve onun hayali değil, varolan en delle sadece bir görüntü ... rüya».
  
  
  Onu uzattı Terry dilimi ile para ve dedi ki: «Ben, sana, canım, küçük bir peşinat. Ben size borçlu her ikisi de. Ve sanıyorum bu kirli varlıklı bir kemer için yeterli bir giyim mağazası açmak.
  
  
  Bölüm Yirmi dört
  
  
  İki gün sonra beni elbiseyi geriyor arasında saten çarşaf yatak büyüklüğünde bir tenis kortu yer alan pahalı ve lüks bir otel odasında Royal Curasao körfezi Пескадера. Bir elimde bir bardak kuru portakal likörü adı verilen bir onur adası, diğeri soluk mavi telefonu. Kulağıma ses geldi David Hawk, bir zaman, son derece eğlenceli bir açtı bana bir işaret ile onun tahta Washington, dc.
  
  
  «Ve unutmayın para gönder!» Onu dedi emu.
  
  
  "Güneşli?" diye bağırdı . «Eh, burada hava güneşli. Bütün gün shell yağmur! » Sonra o usulca güldü.
  
  
  «Para gönderin telgraf!» - ona bağırdı emu romatizma. «Ben adam sınırsız bir sabır. Bu nedenle her zaman bir sonraki saat için uygun. Ve eğer orada gerçekten yağmur yağıyor, mutlaka giyin pelerin! »
  
  
  Onu kapatıyorum.
  
  
  Onu takla attı ve göz kırptı Ron Фольстедт yürütmektedir yatıyordu yanımda dayanarak, yastık ve içme bardak o yerel karışımları.
  
  
  «Şahin otel, bilmek istemiyorum biz ekstra bir tatil bir hükümet», - dedi onu hey. «O önerdi sakin karayip seyahati».
  
  
  Ron скривила ekşi limon bir yüzü var. Sonra o da sırıttı. «Ben bilmiyordum bu yaşlı adam bir mizah duygusu var».
  
  
  «İyi saklıyor, diye cevap verdim. «Ve sıkın ego var sadece özel bir durum, terbiyeli, küçük bir gülümseme. Örneğin, bütün insanlar kurtarıldı atomik yıkım şehir şehir ».
  
  
  Ron отпила kendi içecek. "Başka ne dedi?"
  
  
  «Sadece izleyerek benim isteğime, ego çocuklar keşfetti tüm bavullar bomba. Bu brifing, rus hükümeti hakkında, suikast ezildi; dosya kapatıldı ».
  
  
  «Aman tanrım», - простонала o. «Ve bu, bütün ilgili каперса? Küçük cruise, çoklu çekim, okyanusta yüzüyor, işkence, hala çekim ve küçük bir patlama? »
  
  
  O ухмыльнулась. «Peki ne yapacağız, eğlenmek için?»
  
  
  O anlattı kelimeler.
  
  
  Ama yine de, aşağıdaki iki pazar onu harcadı, bu yanıt tirbuşon.
  
  
  
  İplik.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Pekin dosyası
  
  
  tercüme Aslan Шкловский anısına ölü oğlu Anton
  
  
  Orijinal adı: The Peking Dosyası
  
  
  
  
  İlk bölüm
  
  
  Ben çok dikkat çekti başlık. Orada tartışılan şey hakkında застреленном senatör.
  
  
  Onu parayı koymak parlak bir tezgahın gazete bayiinden bir «Uoldorf». Olmalı, onlara bir saat sürdü yapmak için ego bu parlak. «Şimdiye kadar, bunu, "dedi," onu kız tezgahın arkasında — onun için, çok tarihi bir paket Lucky Strike».
  
  
  O eğildi ve teftiş raf aşağıda. Ben çok sevdim ne oldu, ne zaman o eğildi. Onu yarım dolar ekledi.
  
  
  — Hayır, hayır, dedi. «Sigara yetmiş beş.
  
  
  Onu, baktı nah. «New York için yeterli bize sigarayı» dedim.
  
  
  Verdi bana bir gülümseme.
  
  
  — Tamam, dedim atarak başka bir çeyreklik tezgahın üzerine. Nick Carter, son etrafında büyük расточителей.
  
  
  Onu gördüm aynada kendi yansımasını lobide. Hep düşündüm görünüyorum bu arada, hema ona değilim. Gizli ajan. Onun çok yüksek ve kötü, için içine zarif bir spa suit. Ayrıca, aynı zamanda görünüyorum sanki çok uzun süre dolaştım genel olarak rahat; hava ve hava için. Küçük kız denir, bu kişi «eski». Büyük kız «diyoruz çok deneyimsel kurtuluşun». Bence bu sadece kırışıklık, gerisi beni hiç rahatsız etmiyor.
  
  
  Onun saatine baktı. 1:50. Onun erken geldi. Şahin otel için ona bir araya geldi hema-hiç AX, o ona beni ne tür bir acil durum. O gönderdi bana kız. Kızıl saçlı. Diye sordu olurdu, biliyorum ben gibi geçmesi restoran «Kule». New York'ta böyle bir restoran.
  
  
  Ona yaklaştı bir etrafında büyük yumuşak koltuk bekleme odasında — yanında idi küllük. Onu harcadık, en son paketleme benim için özel bir marka ve unuttum daha sipariş. Ama Lucky Strike da bir şey oldu. Açtım gazeteyi.
  
  
  «Dün gece geç saatlerde özel bir casino «Grenada» Nassau senatör John. Сейбрук, Komite başkanı, askeri işler, vurulmuş, yüksek saldırganların her фраке. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, senatör sadece kazandı birkaç kez oynuyorum Black Jack, ne zaman bir oyuncu yanında bir çığlık ile «hile» silah çeken ve iki kez ona vurdu. Yerel polis koydu şüpheli gözaltına alındı. Önceden psikiyatrik bir sonuç olduğunu gösterir bu adam, Chen-lee Brown, zihnen dengesiz. Maksimum bahis masası oldu iki dolar.»
  
  
  Onu, baktı resme. Chen-lee Brown değil baktı akli dengesi bozuldu. O daha fazla gibi geldi, bir kedi, bir yedim bir kanarya. Skinny asya gözleri geniş, sabit bir yüz. Ağzını yüzünü buruşturdu. bir злобном kahkaha. Onu tekrar baktım fotoğraf. Bir şey beni rahatsız etti. Böyle bir şey bu iki resim yan yana: bul bir hata.
  
  
  «Affedersiniz, acaba nasıl geçmesi restoran «Kule»?»
  
  
  Hiç kızıl saçlı. Kalın bulutlar bakır renk etrafında güzel bir yüz. Bir kişi gibi görünüyordu tamamen gözleri. Gözleri görünüyordu ve tamamen renkli. Yeşil, kahverengi, kırmızımsı-kahverengi. Onunla herhangi bir şey bir askeri takım. Sadece Fort Knox: burada gizli bir altın madeni.
  
  
  Onu söyledi. - "Kulesi mi?" 'asla nen duymadım.' Onu söylemek zorunda, ve o çıkardı bu nasıl mükemmel bir aktör.
  
  
  'Hayır?' dedi, kırışıklık sevimli kırışıklık millom alın. — Olabilir, aklınızda bir otel «Kule»? Bu da bir parçası oldu benim metin.
  
  
  'Oh, hayır. Gibi aptalca, değil mi? Onun gidiyordu arkadaşlarla buluşmak, ve düşündüm, ne dediler restoran «Kule». O ve kendisi güzel bir aktris.
  
  
  — Biliyor musun, dedi, onun için yüksek sesle herkes bu ilginç olabilir, duydum. — Para tutmak, barda rehberi. Bulacağız tüm restoranlar, isimleri sözcüğü olan «Kule».
  
  
  «Bu birkaç saat sürebilir» dedi.
  
  
  — Biliyorum, dedim.
  
  
  Bulduk koyu açısı. Siparişim, bourbon, o sherry. Lady lady. 'Eh?' Ona bu dedi, ne zaman garson getirdi bizim içecekler. Hiçbir şey için çok acele işten.
  
  
  Diye sordu. — Okudun gazeteyi? O otelin altına almak.
  
  
  Onu silkti. «Sadece birinci sayfaya».
  
  
  O başını salladı. Ses hakkında daha size konuşmak.
  
  
  — Demek senatör Сейбрука?
  
  
  'Tam olarak değil. Aslında delle onu ökseotu demek Chen-lee Brown.
  
  
  — Bu onunla ilgili?
  
  
  «Mmmmm. Kısmen.'
  
  
  Yüce Allah. Başka bir kız yürütmektedir oyun oynamayı seviyor. Sadece onu hiç sevmiyorum oyunları, kız oyun. Onu yaptım bir yudum viski ve stahl bekleyin.
  
  
  Ben çalışmıyorum seni dışarı... bu sadece bir lanet... — o подыскала uygun bir kelime, — ... terzi al... evet, «zor» değil bir kelime.» O uzandı ve onun çantanızda ırina yanında.
  
  
  — Hatırlıyor musun, nasıl öldü senatör Morton?
  
  
  Onu kontrol ettim hafıza. «Bu ay üç-dört geri. Uçak kazası, değil mi?
  
  
  O başını salladı. «Özel uçak. Pilot kurtuldu.
  
  
  'Ne?'
  
  
  'Peki.' Açtı çantasını çıkardı ve kırpma eski gazeteler. — O bir pilot, — dedi. Hatta loş ışıkta onu anladım, o ökseotu unutmayın. — Chen lee Brown, dedim.
  
  
  O başını salladı. 'Hayır, hayır. Charles Bryce.
  
  
  Onu tekrar araştırılmış fotoğraf. Bu gerçekten yüz Chen-li. «Eğer öyleyse, o zaman tüm bu çinliler benzer bir arkadaş arkadaş ben anlayamıyorum bu hikayeyi».
  
  
  Neredeyse güldü. «Belki de, tek açıklaması bu. Ancak aynı kişi, çünkü, bir durdu, çünkü Charles Bryce öldü. O откинулась önce oldu beklemek, ne zaman bir bomba patlayacak.
  
  
  'İkizler?'
  
  
  — Peki üçüz? O tekrar uzandı bir el çantası ve bir fotoğraf çıkardı. O en gizli işler AX. Onu öğrendim yazısı Henderson. Üzerinde yazıyordu «Lao Zeng». Fotoğraf, büyük, net. Daha net fotoğraflar ve gazete kupürleri ve eski gazeteler, ve daha net bir resim bugünün gazete. Kuşkusuz bu yine aynı kişi. Yakın görünmesi büyük, ama yüzü aynı kaldı. Şimdi ona aniden daha önce bana görünüyordu garip. Ortada bir alnı vardı siğil. Daha net fotoğraflarda görünmesi gibi bir etrafında çizilmiş noktalar karakter hint kast. Dışında, bu gerçek bir siğil. Daha doğrusu, üç siğiller. Samimi ortasında üç farklı alın deldi. Alanında imkansız olsa bile, bu üçüz oldu. Chen-lee Brown, Charles Bryce ve Lao Zeng olmak zorunda aynı kişi. Ama eğer bu Charles Bryce oluşmaz ve ölü, bu imkansız olurdu.
  
  
  «Kim Lao Zeng?»
  
  
  «Baş ajan KAN .' Bu kadar oyu bu; КAN arkasında. Asya kadro katiller. Gevşek federasyon çinli, kamboçyalı, laotians, vietnamca ve herkes düşünüyor ki, ABD - kökü tüm ıh sorunu. Ne bu kelime bize demekti onlar için, bizim için bu anlama geliyordu: «Amerikalılar şimdi yapılmış boğazına». Çünkü KAN çoğunlukla yaptığım bu.
  
  
  Onu, baktı kız. O bakan benim cam gibi çalışırken, geleceğe bakmak. «Lao Zeng derecesi M1», — dedi.
  
  
  Katil, birinci sınıf. Eğer onun bu koştu Lao Цзэном, onu bir araya geldi, kendine eşit. O bana baktı, gözleri korku dolu. Ona izin ona bakmak için acele ödemeleri, doğrudan beni. Onun tarihi korumak bu ifade, gözlerinde. İlk işareti oldu yumuşaklık, bir onu gördüm andan itibaren bizim toplantı. Büyüleyici торопливая kız lobide haline kesinlikle bir iş kadını, bir kez yalnız kaldık karanlık bir barda. Ben tamamen istediğim gibi davranmaya Don Juan, ama genellikle tam tersi olur. Görünüm haline göz kırpma, ve şimdi sıra bendeydi devam edelim. Onu hissettim, o topluluğudur şeyler çok anlamsız.
  
  
  — Lao Zeng, — kısaca "dedim," nerede o şimdi?
  
  
  Duygular gözlerinde kayboldu, nasıl yavaş yavaş ortadan kalkması televizyon görüntü. — Bilmiyoruz, yavaş yavaş dedi. — Nerede o genellikle?
  
  
  O içini çekti ve omuz silkti. — Biz de bilmiyoruz. Çin? Çinhindi? Yaklaşık beş yıl önce kaybettik sonra. O her yerde olabilir.
  
  
  Onun elini bir dakika içinde bir sigara. Olmalı, ona ıh lobide.
  
  
  O bana baktı ve gülümsedi. — Bıraktın ıh lobide. O çekti etrafında bir çanta onun bir paket.
  
  
  Onu aldı, bir nah, filtre, ve bir sigara yaktı ve ileri de. Neyse ki, o ait olmadığı en son nesil, onlar aracılığıyla, kime benzer şeyler alındım. Bana eski moda, ama bir şeyden eminim: bir kadın gösterebilir saldırganlık sadece çöp.
  
  
  — Şimdi, dedim, — ne benim görevim.
  
  
  — Evet, — dedi. «Şimdi bu senin görevin».
  
  
  «Şahin hayal, birisi dener çekin, Chen li, cezaevi çevresinde. Kim bu vardı, o anahtar olabilir tüm bu». O belli belirsiz işaret etti hava. «Eh, "dedi," bu olmalı, siyasi bir komplo».
  
  
  — Söyle hadi. Olmalıdır, bu bir şaka. İki senatör tarafından öldürüldü, iki çin, aynı gibi görünen, ancak aynı kişi, ve onlar da kendilerini görsel ikizler yüksek rütbeli bir ajan CANNES, sizce bu siyasi bir komplo.
  
  
  O şaşkınlıkla bana baktı. — Nasıl olur, siz o zaman bu ismi?
  
  
  «Ben daha çok bir isim, bu bilimsel-fantastik bir hikaye».
  
  
  Bir süre bana baktı, sonra güldü. «Onlar bana, sen böyle komik» dedi.
  
  
  «Ben hiç de komik olmaya çalışıyorum. Görünüşe göre, bu iş için John Brunner veya bir başkası. Burada sadece çalışmak için kasları».
  
  
  — Hımmm, dedi, слизывая ile alay dudak. Eğer bu olmamalıydı yine onu bekliyordum, o bana bunu izin. «Kasları, — dedi, — gerekli bir koşul vardır. Onlar, çocuklar, isteyen ulaşabilirsiniz Chen-li, bunu yapmayacağım silah». O yaptı, bir yudum içecek. Birden fazla ofis şakacı dakika baktım nah umut olmadan gözünde. Onu, diye düşündüm ne yapabilirim satmak için yerini burada kırk-elli bin dolar.
  
  
  Gelince beyin, — dedi, — sen olmazdı hayatta, eğer var ıh olmadı. Ben sanmıyorum «n» N 3 sıfır anlamına gelir.
  
  
  — Doğru, dedim. 'Onun bir dahi. Ama ben her zaman düşündüm, ne yazıyorsun "sıfır" ile "n" üzerinden değil, "0". Ee övgü beni kızdırmak için. Ben tam olarak bilmiyorum neden. O da fazla bir şey bilmiyordum ve temasını değiştirmek için. «Gare Cantor zaten bizi bekliyor Nassau. Biz sizi bir kez onu oraya gidene».
  
  
  'Biz?' Oldu keskin, daha planlı onun. Şimdiye kadar. Ben çalışmayı sevmiyorum kadınlarla. Oynamak için. Çalışmak değil, özellikle. Zaman benim için çok zor, onun tahammül yanında tek kadın: Вильгельмину. Benim yakışıklı, tabanca 9mm Luger.
  
  
  — Hayır, dedim. «Bu olmayacak. Ayrıca, eğer kaslar ön planda bir yerde, bir tek onların etrafında. Senin bu çok az. O keskin bir köy. Gözlerinde öfke vardı. «Hiçbir şey için onu düşündüm, bu bir dezavantaj, ekledi ben sadece sevmem kaslı teyzeler».
  
  
  Yani sadece zayıf bir teyze ile uğraşan sadece bir engel mi?
  
  
  Onu, baktı nah. — Ben hiç sana yalın.
  
  
  O sürmedi bu, dostça bir uyarı. O yaptı, bir kişi bir okul öğretmeni. «Evet, bay Carter, görünüşe göre, genelkurmay istiyor katıldı. Diğer şeyler arasında, onu biliyorum çin lehçesi esr-toan, sanırım ona ihtiyacımız olabilir.
  
  
  — Nassau? Onu güldü.
  
  
  — Nassau, ve, belki başka bir yerde. O güldü.
  
  
  Ona başını salladı. 'Onu anlıyorum.' Onu hiç bu anlamadım. Ama başlayan bir şey bana ulaşabilir. Ne kadar ihtiyacımız vardı bu komplo — komplo amacıyla öldürmek, tüm senatörler, amerika Birleşik Devletleri veya başka bir şey, — o iş May'in. Ve, durumlar dışında, ne zaman bir anlaşma ulaştı cinayet, CANNES ve ona ortak bir dil konuştu. Sonra bu Lao Zeng. ve er ya da geç, sonra, olabilir ona. Ve bu herhangi bir yerde olabilir. Çin, Çinhindi olabilir. Bu yüzden büyük olasılıkla daha fazla, ne yapmam gerekebilir ee bilgi.
  
  
  — Ne zaman gidiyoruz?.
  
  
  «Dört otuz». Var nah çıktı iki uçak bileti birinci sınıf. Hazırladım bize bir oda bir ada Cenneti.
  
  
  Bu nedenle, paylaştık olurdu ve ev işi, ve bir oda. Onun işareti yaptı garson ve ödenen içecek.
  
  
  "Bu arada. Adın ne?'
  
  
  — Stewart, dedi. «Linda Stewart». Durdu. «Bayan Stewart».
  
  
  — Oh, dedim. Peki sonra ne oldu? Onu değil, onunla evlenmek istedi.
  
  
  — Peki kim bu şanslı adam, bay Stewart?
  
  
  'Sen.' O işaret biletleri masaya.
  
  
  Bay ve bayan John Stewart Yarış New York- Nassau
  
  
  — Diğer belgeleri bizim bagaj. Ehliyet, pasaport, vb. Tüm adı bay John Stuart. Onun sol bagaj resepsiyonda. Kadar bir taksi sipariş, nefsinin alacağım. — Gerisini ona anlatacağım bir uçak.
  
  
  Biz hala masada oturuyorduk. Güzel, serin, karanlık bir köşe koltuk. Onu yakaladı ee kolundan ve aşağı çekti. Onu çok çekti, çünkü biliyordu ki, o gitmiyor bağırıyor. Onu шевельнул предплечьем ve stiletto kaydırdı elimi tuttu. Onu ikna gördüğünü söyledi. — Tamam, Linda. Onun iyi tuttu ee elini. — Ben bilmek istiyorum, senin adını. İhtiyacım kimliğin istiyorum ego şimdi.
  
  
  Yüzünü побелело ve gözleri gözlerini açık tut. O прикусила alt dudak ve aşağı baktı. Konuşmak değil, bize kelimeler, o çantasını kaptı. «Hayır, tatlım, onu yaparım».
  
  
  Gözünüzü almadan yüzünü, onu aldı nah çanta ve özgür bir el aradım içeriğini. Anahtarlar пудреница, ruj, cüzdan. Ayrıca bir tabanca, bir ona bir bakış gördüm. Temiz .22. Onu koydu ego dakika. Biraz повозившись, onu buldum bir şey istedim: перьевую kolu.
  
  
  Onu koymak onun için bir sandalye çekti ve çantayı. Güçlü tutarak ee, onu deşifre kodu. Tara Bennett. Yaş yirmi sekiz yıl. Kızıl saçlı. Yeşil gözleri.' Yani resmen gözleri yeşil. «ИДАКС-20. Sınıf P.' çalışıyordu bilimsel bölümü ve son derece güvenilir. Kadar okudu, okudu yüzüme. O biliyordu, ben okuyorum, ama yine de baktım потрясенной.
  
  
  — Tamam, al şunu. Onu sivri bir kalem. Onun gitmesine izin yok, ne zaman koymuştu ee.
  
  
  — Şimdi bana güveniyor musun? Sesi hala çok titreyen bir alay için.
  
  
  — Ben hiç sormadım seni, Tara, dedim.
  
  
  O bana baktı şaşkın. — Yani ne oldu, tamam mı?
  
  
  — İyi bir şey, dedim. «Sadece, ne zaman onun ile çalışıyorum bir kadın, bana daha uygun olduğunu bilmek için çalışmıyorum nah. Ben emin değildi, biliyordu bunu.
  
  
  Ben kapıya gitti. O eşyalarımı aldı ve sessizce beni izledi. Zaman geçti, lobi, onu, ona döndü. «Söyle, kapıcı için bir taksi çağırdı. Onu buluşuruz giriş gün bir kaç dakika».
  
  
  Anlatmamış resmen yeşil gözleri ve gitti.
  
  
  — İki paket «Lucky strike», dedim. Şimdi onu gilles harcama, bay John Stuart.
  
  
  Tezgahın arkasındaki kız bir süre bana baktı ve sonra bana uzattı iki paket. O başını salladı.
  
  
  Ve diye sordu. - 'Sen kimsin?' Bir çeşit мазохисты?
  
  
  
  
  Bölüm 2
  
  
  
  
  Eğer bilmek istiyorsanız, neden bunu yapıyorum, ben size söyleyeyim, ben bunu para için yapmıyorum. Eğer işsiz altıncı ay, bir önceki yıl, muhtemelen, fazla geldi onu; Ve bu yok sayma, sizin işsizlik ödeneği. Eğer bilmek istiyorsanız, neden bunu yapıyorum, ben söylemek zorundayım, gerçek nedeni - vatanseverlik. Tabii ki, bu her zaman doğru olabilir. Ama eğer bitki benim dock ve istediğiniz gerçeği ve gerçeği, onu ben eklemek Nassau oldu 40 derece, ve şimdi onu sahilde pembe kum yanında, aynı zamanda dünya çapında en iyi tel tek ve en küçük bir bikini dünyada. Bu kız hepsi vardı. Kadar ee apendiks. Tara Bennett, mükemmel oldu gösteriyor. Odin d yetmiş beş; krem vücut. Bir buçuk vardı etrafında bacaklar... O neredeyse en güzel kız olduğu için onu hiç çözdüğü bir görünüm. Ve bir his vardı içimde ne varsa onu doğru разыграю kartları, o zaman sadece benim gözler üzerinde durmak.
  
  
  Dedikleri gibi, bu konuda işe yarar. Ama sanırım bu beni daha az vatansever. Önceki gece ona bir mesaj aldım, tren İstasyonu Firması, hangi dedi: «Değil bir süreliğine kafa, sakin». O bana dedi ki, benimle irtibata geçecektir, zamanı geldiğinde. Onlara gelincik, biz sadece gibi davranmaya sıradan bir amerikan çifti tatilde. Bu demektir, eğer onun bu yaptığını, ne kadar yedik, bize izin verilmedi konuşmak bize bir şey gibi - yüksek sesle - hakkında, miyim, yüzmek veya hayır.
  
  
  Onu bıraktı Ambalaj makinesi hatırlatarak kendime, ne o Linda ve bay John Stewart ve çıktı yapmak için güzel bir resim. Onu nefret ada içecek ve ada barmenler bana saygı bu. Bu ücretsiz ipucu: sipariş karayip askı, ve onlar sizi görmezden. Kitap temiz, viski, ve onlar size gerekli tüm bilgileri.
  
  
  Onun tarihi öğrenmek için yerel bir görüş çekim. Ona alınan bir şey bu. İçerdekiler iddia olduğunu sadece kirli bir iş. Chen-li, ada değil, oldu bir turist. Neyse, o akli dengesi bozuldu. O zaman ilk ziyaret ettiğim şehir, o oldukça hayal kırıklığına nen, ama sonra ortadan kayboldu. Olan biten bir şey kirli.
  
  
  Ne zaman onu geri bizim oda, o yatak odasına gitti. Onun elbiselerini çıkardı ve bench press uyku kanepe vardır. Bu başka bir ücretsiz ipucu: hiçbir şey seksi bir kadın, bir erkek gibi, bir açıkça besler, ona iştah.
  
  
  Onun bir sigara yaktı ve baktı Kaplar. O uyurken, plajda. Acaba uyudu mu dün gece. Ama ben devam etmek istedim bu düşünce. Bu her şeyi yapıyordu, tabii ki, bu oldu güzel de.
  
  
  — Bay Stewart? Bu oda hizmetçisi / belboy, otel. Onun elini tutuyordu gözleri üzerinde, güneşe karşı. «Limanda bir beyefendi sizinle konuşmak istiyor». Bu Gar. Tabii ki, bu insanları önlemek için çalışıyor. Onu, başını salladı ve onu takip etti. Biz kar iplik alan pembe kum, top sarma taşlı yollar. "Gitmek zorunda, burada," dedi. Geri dönebilirsin burada. Seni özledim lobi aracılığıyla mayo.
  
  
  — Teşekkür ederim, dedim.
  
  
  — Oy bu parça. Öte yandan, bir merdiven aşağı.
  
  
  Evet, dedim. Onu anladım, neden bu tereddüt, ama teklif emu sigara yerine bir ucu. «Sonra görüşürüz,» dedim, bakan tayyare: «Sen almak bir ipucu yarın». Biz inandık, bay Stewart çok cömert bir adamdı aslında?
  
  
  Gittim bir yoldan giden bir liman. Görünüm benzersiz oldu. Uzak, nerede, ada изгибался, kuleli yeşil tropikal tepeler ile çevrili dar bir pembe kenarlık. Solumda bir duvar etrafında pembe taş çizgili koyu kırmızı çuha çiçeği, onlar отскоки elde edilen zaman nah koyuyorsun on sarımsı-kahverengi topları. Öte yandan, yaklaşık yedi metre altımda yatarken, su, блестевшая, safir gibi güneş. Bu ne bize oldu, bu kesin değildi daha kısa bir yol. Liman daha vardı üç yüz metre, ve onu çok yaklaştı yalıyor.
  
  
  Eğer onu duydum gürleyen bu kaya, saniyenin önce bana ulaştı, onu olsaydı, büyük düz gözleme yerine Karter yaklaşık altıncı metre çapında. O sadece bir düştü, itilmiş-ego. Onu koştu ve preslenmiş taş bir inilti. Bir kaya çarptı iz ve daha suya düştü. Onu yerde kaldı ve dinledi. Kim bu vardı, vardı bir avantaj. O-ebil seyretmek bana yukarıdan. Zorunda kaldım izle, sadece dar bir patika ve su yedi metre aşağıda. Keskin kayalar dibinde parlıyordu, akut diş похотливом ağız.
  
  
  'Eh?' Onu duydum che-bir fısıltıyla. Gerekli değildir, harvard eğitim olduğunu anlamak için ıh ikisi. Hiçbir şey için bu vahiy bana çok yardımcı oldu. Onun kelimenin tam anlamıyla sırtında duran inledi ve çıplak. Yerine silah onu almak mümkün sadece bir paket sigara ve bir kutu kibrit. Yanımda bile değildi taş. Onu kıvrılmış kıvrık duvar. Eğer onu aşağıya, bana gitmek zorunda iz. Değil su ile beklerken, beni vuracaklar.
  
  
  Başka bir adam, muhtemelen başını salladı romatizma, çünkü şimdiye kadar saldırılar duyuldu sesimiz. Aman tanrım, o büyük oldu. Bir ton tuğla için. Tam bin kilogram. Sanki beni yere serdi tankı «Leopard».
  
  
  Biz karşı karşıya, dar kayalık bir parça, ve o bana çarptı elleriyle boyutu ile jambon, çökmesini, sırtımdan. Hiçbir gücü vardı dayanacak bu bir darbe. En iyi yapmak başardı, bu denemek için direnmek. Onu koymaya çalıştı ego, her kabile, ama o takla attı ve yakaladı darbe şiddetli kalça kasları. Oldukça yıkıcı bir darbe.
  
  
  Ben kurtulmak değil, bu şerefsizi. O kelimenin tam anlamıyla приклеился bana büyük bir fıçı yapıştırıcı ile. O yakaladı elleriyle boğazıma, ve görünüyordu, ne oldu bir şey yok. Sağ kolum ezilmiş altında bir yerde bize. Tüm ı-ebil yapmak bu grev ego sol el parmakları gözlerinden. Onu sevdim bunu, ama bu mesafeden onun olabilir pek özledim. Onun gibi hissettim bir şey haline hünnap altında benim parmak tırnakları, ve o yayınladı нечеловеческий ses korkusu. O kaydırdı beni ve dizlerinin üzerine düştü. Benim parmak arasına sızan kan. Onu tekrar ayağa kalktı.
  
  
  İlk turda, ama iyi oldu hala gelecek.
  
  
  Benim bir sonraki rakip bekliyordu. O sessizce durdu biraz daha iz, bir tabanca ile 45'lik bir susturucu ile bağlantılı bir bana hayat.
  
  
  İyi görünüyordu Paskalya onun beyaz takım elbise. beyaz gömlek ve siyah kravat. Ayrıca, açıkça, o değildi ... bu kan ego. İyi bir çift bu ikisi. Bu sarı saçlı züppe bir soluk gözleri ve thoth eski şampiyon, ağır renkli. Daha sonra Nick Carter, kendi mor mayolu. Nefes nefese, onu orada duruyordu, elinizi kaydırarak derin порезу üzerinde yapılan hesaplamalar. Eski şampiyon, düştü, öncesinde beni bir kaç metre iz.
  
  
  Sarışın bana yapılan iltifat. — Pekala, bay Carter, onu görüyorum, eğer makul bir kişi. Eğer, tabii ki, biliyorum çok aptalca olurdu denemek için bana saldırmak?
  
  
  O kesinlikle vardı ingiliz. Kelimeler kaçıyor onun etrafında bir boğaz ile tanıdık приторным vurgu.
  
  
  — Evet, tabii, dedim. «Annem bana asla iddia ile silahlı bir adam. Eğer menzil dışında.
  
  
  — Çok üzgünüm, ne sen bunun için izin валуну düşmek seni. Olurdu ценымногие güzel. «Amerikalı bir turist öldürüldü düşen kayanın». Bir numara yok, hiçbir karmaşık bir soru. Herhangi bir karmaşık planın kurtulmak için vücut.
  
  
  — Bak, dedim. — Bize hiçbir şekilde sorun çıkartmak istemiyorum. Neden sadece bir mola?
  
  
  O güldü. Daha doğrusu, o заржал. Ego silah hala gönderildi hemen bana hayat. «Ah, — dedi, — sen zaten bıraktı beni, tek vücut olan onu kurtulmak gerekir. İki vücut gerçekten biraz daha fazla bir sorun.
  
  
  Onu söyledi. — İki beden? Senin eski şampiyon, ölmedi. O sadece bir daha asla mümkün oyalamak. — Kane — o işaret hala ölü bir beden, — artık ihtiyacım yok. Ama eğer düşünürseniz, o tersledi parmak profesörü olarak komedi sinema üniversitede — yok mermi yarası ve ego ölüme neden olabilir düşen. O memnun gülümsedi. «Bence Kane düşecek. Onlar kirli bir uçurum var, su altında.
  
  
  Ego gülümseme geniş hale gelmiştir. Bu herif gerçekten hareket beni sinir ediyor. Benim meslekte cinayet dahil görev alanım. Onu düşündüm de mantıklı sadece ona söylemek oldu. O kurtardı o zaman kadar onun için çalıştı anlamak, onunla ne yapmak. Web sorun şuydu, ben henüz bir şey yapmadım. Zaten hayal gazete haberi kendisi hakkında: «Киллмастер yok Cesur Дааном». Tamamen bana uymadı bu.
  
  
  Değildi en kötü durum, ona hiç, ama bu bize bir şey söylemiyordu. O beş metre beni, ve elinde bir silah vardı. O dışarı benim ulaşmak, ama ben onun hedefinde.
  
  
  Arkamda bir parça oldu açıkça, bir ok gibi. Sağımda, yüksek bir uçurum. Su bıraktı. Aramızda kör полуотключенный devi. bir beni öldürebilirdi gördüm, eğer yapabilirsem. Eğer bu gözlük gözleri vurdu beni ilk. Ama belki yine yaparım gibi bir şey kullanmak, bu Kane. Onu düşünmeliydim. Zamana ihtiyacım vardı.
  
  
  — Ve sen gidiyorsun kurtulmak cesedim? Onu sanırım nen olacak kurşun delikleri».
  
  
  Bu romatizma zorluyor, bir iç, bir dakika камзолы çıkardı ustaca yapılmış büyük bir şişesi viski. O kaldırdı gümüş kapağı başparmak.
  
  
  Onu anlamadım.
  
  
  Yine заржал. Yok viski, Carter. Benzin. Kaya viraj mağara var. Kane boşanmış olsaydı, orada bir ateş...
  
  
  «Kullanarak beni nasıl yakacak».
  
  
  «Bir ses var». O ağır içini çekti. — Bence, şimdi ben kendim gireceğim. Umarım Chen-lee için teşekkür edecek düzgün».
  
  
  Onun özlemi bazı bilgiler. — Neden beklemiyorsun, o kadar yapacak kendisi?
  
  
  Onu isterim. Ama o sonra çıkacak hapisten yarın gece görüşürüz. Ve kimse sizi bulmak için burada daha önce.
  
  
  Ses. Onlar planlanan ego kaçış. Hawk yine haklıydı. Ama ne alaka bu herif vardı bu? Caine durdu ve yayınladı inlemeye. Onun bir adım attı ona.
  
  
  — Geri Çekil, Carter. Sarışın hızlı yapılmış bir adım öne çıkararak önce bir silah. O itti şişesi ile benzin geri, bir dakika unutmadan kapağı takın. Бензиновое spot растеклось ve ego ceket. O bunu fark etmedi.
  
  
  Kane yine sessizce inledi. Onun, ona baktı, yukarıdan aşağıya. Aniden onu gördüm çıktı. Onu bir adım daha attı. Sarışın da. — Önce, dedi, keskin bir el hareketi.
  
  
  «İstiyorsun, için, Cane uyandın mı? Onunla başa çıkmak için zor olacak, ne zaman kendine gelecek. Onu ben öldürmek ego bir darbe.
  
  
  — Ve neden olmak istiyorsun bu yararlı?
  
  
  — Onur, dedim. «Eğer ben ölmek istiyorum onu yanınızda en az bir, etrafında iki. Kasıtlı olarak onu, geldi vücuda Kane. Bu beni biraz yalıyor. Belki yeterince yakın, ama bu yeterli olmalıdır. Kadar ...
  
  
  Onu, doğru zamanda sol adına Cain'in yakaladı ve silah görünmez bir el. Kane ses yayınladı, artık sadece benzer «Гааа».
  
  
  — İsa Mesih dedi ben yine hızla kalkarken. — Sanırım onun hakkında bir planı var.
  
  
  'Ne?' Витманс biraz ileri çıktı, daha iyi beni anlamak. — Plan — tekrar. «Планье veya рибель».
  
  
  O tekrar yaklaştı biraz yalama anlamak için benim muğlak bir kelime. Ses o zaman başladı iş. Tıklama başparmak onu yaktı, bir kutu kibrit ve fırlattı onu ego batırılmış benzin ceket. O hemen aydınlandı. Attı silah ve alevleri söndürmek için çalıştı, ama işe yaramadı. Alevler hızla yayıldı. O zıpladı ve wriggled, çığlık gibi yanan bir kukla. - 'Bana yardım et. Tanrım, bana yardım et. Lütfen.'
  
  
  Onun, ona baktı ve omuz silkti. «Eğer beğenmezseniz, yangın, yakınında su vardır».
  
  
  Onu, döndü ve gitti geri yolda bu soluk pembe plaj.
  
  
  
  
  Bölüm 3
  
  
  
  
  Tara kayboldu. Muhtemelen, o zaten üst katta odama. Onun bütün yara bere ve kan lazım oldu, bir banyo almak. Ve bir içki. Ve başka bir şey. İlk önce ihtiyacım vardı çözmek bu işi.
  
  
  Onu buldum ego mutfakta restoran ve ev, havuz. O, el-hamburger ile süslenmiş, onu yakaladı ego yaka ve ona vurmak çene. Aşçı çalışmış, ızgara, anladım ve çıktım.
  
  
  — Peki, lolly, ne kadar onlar sana bu iş için para?
  
  
  Bu romatizma, o uzandı doğru мясницким bıçak. Bu yanlış oldu. Oldu sıktı sırtını inilti, ve her ikisi de bilek klempe. Onu döndü ıh biraz daha, sadece emin olmak için.
  
  
  «Hey, adam, sen değil misin? Bırak beni.' Ego adı Carlo. Bu yazılmış onun üniforma.
  
  
  — Hayır, sen söyle, kim olduğunu, Carlo. Kim sana para için bir şey için, sen bana izin gitmek, o sevgili sonsuzluğa?
  
  
  — Bırak, diye bağırdı. Onu güçlendirdi zekası ve hafifçe vurmak diz hayatta. O inledi. 'Onu, yemin ederim. Ben bilmiyorum kim olduğunu.
  
  
  — Demek, Carlo. Giymişti beyaz mı?
  
  
  'Hayır. Bir beyaz adam... — o aniden durdu.
  
  
  — Kim olduğunu, Carlo? Onun впечатал ego duvara.
  
  
  — Siktir git, dedi.
  
  
  Onu sürükledi ego грилю. Et брызнуло yağ. Onu itti ego baş aşağı, o bakış ızgara ve hayal gibi görünecek ego gol sonra. — Bb-бэнгл dedi. «Hristiyan Бангель».
  
  
  «Mükemmel Bir Hristiyan. Kim gönderdi seni?
  
  
  — Bilmiyorum, — захныкал o. 'Onu, yemin ederim. Ben bilmiyorum.'
  
  
  Gitmesine izin verdim, ego ve geri adım attı. Büyük olasılıkla, artık neden endişe. — Anlat o zaman, gibi görünüyordu.
  
  
  Düştü o geri koltuğu. — Büyük bir adam, dedi. 'Çinli. Ama çok büyük. Ne deli bir gri takım elbise.
  
  
  Daha önce hiç görmedim.
  
  
  "Ve bu Бангель, onu nerede bulabilirim ego?"
  
  
  O da şaşırarak bana baktı. Onu, döndü ona ciddi bir yüz ifadesi. O bize korktum bana söyleyebilir, o da korkuyordu söylemiyorsun.
  
  
  Bu iki otel «Grenada».
  
  
  Senatör vuruldu casino Grenada. En azından iki parça puzzle zaten yaklaştı, ve ben merak ediyorum gibi bir şey olur. — Başka ne biliyorsun?
  
  
  'Hiçbir şey daha fazla. Lütfen. Böyle bir şey.'
  
  
  — İyi, dedim. Sevmiyorum işkence перепуганного küçük adam. Başka ne bilmek gerekiyordu, onu deneyeceğim öğrenmek için başka bir yol. Onu, ayrılmak döndü, ama öğrenmek istedim başka bir şey olduğunu.
  
  
  "Bu arada." Onu, döndü. «Ne kadar para verdi bir şey için sen mümkünse bu güzel mesajın var mı?»
  
  
  O bileklerini ovuşturdu. «On beş».
  
  
  — O zaman seni обмануал. Onu ödüyorum yirmi.
  
  
  — Nick, sen misin? O bir ruh.
  
  
  Onu söyledi. - "Hayır, «Pis tecavüzcü».
  
  
  — Seni anlamıyorum — diye bağırdı. 'Bekle.'
  
  
  Onu celle yatak. Kapı açıldı ve o çıktı kulüpleri bir çift, saçlarını havalandırmaya dayalı bahçeler içinde bir ruh. Onu o uzun beyaz bir havlu ceket. Ben merak ediyorum, neden ben her zaman düşündüm, siyah dantel bir şekilde cinsel. "Gare aradı..." durdu ve bana baktı. «Aman tanrım, Nick. Ne oldu?' O zaman aralığında bana ateşli-beyaz melek.
  
  
  — Kapıya çarptım dedim.
  
  
  Gözleri taranan kesikler ve morluklar sırtımda. — Çok kötü görünüyorsun, dedi.
  
  
  — O zaman görmelisin bu kapıyı.
  
  
  O içini çekti. «Sidi oy». O kayboldu ve birkaç dakika sonra geri döndü sıcak bir bezle ve bir kase su. «Her zaman olduğu gibi konuşulan film, bu zarar verebilir».
  
  
  «Demişler ve bu film onu yutmak kurşunu. Ne oldu Гаром?
  
  
  — O da bizimle akşam yemeği yemek istiyor bu gece. Sekiz saat yemek «Martinique». Bu tedavi benim sırt, neredeyse nazikçe. — Bana söyler misin bu gün?
  
  
  «Bu bir tuzak. Arkadaşlar Chen-lee biliyorum, ben bir şehirde. Ama ben anlamıyorum, nereden biliyorlar. Onu, ona döndü ve onu yakaladı bakışları. O endişe baktı ve saklamaya çalışıyordu bu. Onu sana bebeğim. Bu oyun kadınlar için değil». Onu tahmin etmesi gerekirdi kızdıracak onu, ama dikkat et onu geri çekti yatağa. — Bak, dedim. «Eminim biliyorsunuz zanaat, ne o bize, ama biz, onun, kendine gü, venen, bu it dalaşı. Bu her şey demek.
  
  
  O aşağı baktı ve içini çekti. «Ben eğitimli bir ajan ve ben çok iyi bir çaresine bakabilirim». Bu kulağa ses olarak eğitimli bir ajan, ama anlamı büyük yok, ne kadar kötü дублированная film: uygun bir resim. Güneş vermiştir hey, ince sis çiller, yapmış genç, masum ve çok kırılgan. Öyle de oldu. Onu aldı, ee elinde. Görünüyordu küçük ve sıcak. Biri nah kokusu limon ve öptü sevinçle ağzı açık. Onu geçirdi parmaklarını onun burun köprüsü. — Sende çil, dedim.
  
  
  «Ama en azından, ben обгораю güneş», — gülümsedi o da. «Çoğu sarışınlar обгорают».
  
  
  Bu bana ne hatırlattı. Onu yakaladı ve bir telefon vardır. Ver polise. dedi onu operatör. Telefonla cevap verdi polis Bahamalar. İçin liman otel «Paradise» var kayalık bir patika. Biliyor muydunuz?' O bunu biliyordu. Yaklaşık yarım saat önce onu gördüm, orada alev. Sanki bazı çocuklar ateşle oynuyor. Sanırım size iyi bir göz atın oraya. Çavuş fark etti ve kapattı.
  
  
  «Şimdi bizim için...» Ben tekrar döndü Kaplarda. "Biz çıkmaya Гаром sekiz saate kadar..."
  
  
  «Bak, Nick». O telaşlı görünüyordu. "Bence var bir iş..." diye запнулась... Ben onu kesti ve devam etti ifade. — Bu bize zaman önce gerçekleştirmeniz gereken bir görev var. Onu bu-cekti bakmak bu casino Grenada.
  
  
  Ben sanki gördüm hayal kırıklığı gözlerinde.
  
  
  Onu, girdi banyoya duş almak için. Çalıyordu radyo. Onu, baktı aynaya, banyo ve merak var neden hala gelincik yok tek beyaz saçlı saç. Radyo iplik "The One Note Samba" kadar gelincik kadar müzik için değil, azaltmak için "önemli bir yayın bünyesinde mevcut olan deniz".
  
  
  Senatör Paul Линдейл ölmüştü.
  
  
  Vücut senatör bulduk eşiğinde ego evde. Muhtemelen, o düştü pencereden ofisinin onuncu katında. Tabii ki, onlar düşündüm, bu bir kazaydı.
  
  
  
  
  Bölüm 4
  
  
  
  
  Her zaman üç saat gecenin zifiri karanlıkta casino. Her saat, her gün, her türlü hava koşulunda her zaman saat gecenin üçü. Yorgun kadın ve erkek ile поникшими kelle, склонившимися üzerinde masa ve bağırma şeklinde algılayıp bunun: «Hadi canım,» oyun oynuyorum, kartları ve zar. Bu neredeyse bir orkestra kompozisyon. Bir köşede idi timpanik bölümü yürütmektedir отбивала ritim davul ile salonu / oyun ve zaman zaman tabak ödeme: elli topları quarters'. Bir boşluk olur sessiz arttıkça fiyatları eğlence. Örneğin, craps-masa bize düşen lobut, özellikle söz konusu on bin dolar.
  
  
  Casino Grenada farklı bir şey. Onun için takas çek elli dolar — John Stuart kesinlikle stahl oynayabilir, çünkü artık tek bir yol geçmesi için casino — bu hareket, oyun sırasında. Onu gördüm Tara izledim, yeni gelenler gibi, sonuna kadar, tek bir talep bu, tek kollu katiller, onlar yüksek tuttun четвертаками. Sonra biz принюхались, ama hiçbir şey anlamadı.
  
  
  Biz ayrıldık, takip etmek için, iki en olası anları. Tara oynanan rulet ile çinli bir çöp adam ve sel için, sandalye için, blackjack, hangi senatör yapıyordu kazançlar ve kayıplar, sol.
  
  
  Ben ilk elden yirmi bir, gibi, ilk, ikinci. Onu koymak cips üçüncü turda, ama satıcı beni durdurdu. Bu fiş yok G harfi Grenada. O bana atfedilen ıh geri kasiyer. Bu yeni çipleri, dedi. Vardı bu zorluk, daha önce aynı gün.
  
  
  Bende zaten bazı zorluklar vardı, ve bu sefer onu değil stahl risk. Bu kez ona silahlıydı. Onu yaklaştı kasada. O hararetli özür diledi ve bana uzattı diğer fiş nezaketle uzattı bana elini.
  
  
  Beş saniye sonra onu tamamen sarsıldı.
  
  
  Ben bilmiyorum, onlar bana verdi, ama, olmalı, bu bir saçmalık. Ne zaman onun gözlerini açtı, ve sonsuza kadar benimle defterlere eğildi; iki Chen-li iki siğiller ortasında iki alın deldi. Ama eğer onlar vardı, sonra kayboldu, çünkü her zaman o nihayet geldi, ıh hem de zaten yoktu. Gibi ve benim tabanca: Wilhelmina gitti başka bir adamla. Bu kez çince. Yanında oturdum oda gülümsüyordu bana. Bu küçük, прокуренная, ses geçirmez oda, görünüşe göre, bakanlar krasnoyarsk, bir kendi işime bakıyordum ve cips dağıtan. Buna adam benim silah vardı oda başka altı kişi, ve kimse güldü, buna insan benim bir tabanca.
  
  
  «Hoş geldiniz, bizim mütevazı bir toplantıda. O sadece eğdi başını. Hef oldu düşük, iyi katlanmış bir erkek giymiş, zarif ipek elbise. İzin verin kendimi tanıtayım size. Benim adım Lin, Lin Qin.
  
  
  «Bay Qin». Onun da başını salladı.
  
  
  Bay Lin, — yeniden düzenlenmiş o. Soyadı her zaman söz ilk.
  
  
  Bütün bu nezaket çok iyi. Onu merak ediyor, neden mi beni düello çatallarını. «Bizi üzüyor, — diye devam etti, — ne için sormak zorunda kaldım varlığı bizim küçük bir toplantı, böyle, diyelim ki, ani bir şekilde. Ama düşünün kendinizi onur konuğu.
  
  
  Ona baktı daire taş bireyler. «Gut, çocuklar, onu bize bir şey cevapsız değil bu».
  
  
  Gülerek, Lin döndü geri kalanı. «Bay Carter, şaka, — o bildirdi onlara.
  
  
  Onlar hala gülüyorlardı.
  
  
  «Peki o zaman, — salladı o omuz silkti, — gördüğünüz gibi, benim uydular başka bir şaka beyler aranızda. Tercih hemen önce daha önemli işler var. Sigarayı aldı ve vurdu onu arkasına sigara kutusu, отделанного altın ониксом. Odin ve ego suç atladı vermek için bir ışık. Oda yayıldı rüzgar tatlı bir koku. — Ah, ne kadar kabayım. O telefonu bana uzattı. — Sigara, bay Carter?
  
  
  Onu, başını salladı. Onu merak ettim, neden beni bu kadar heyecanlandıran bu saçmalık hakkında, John Stuart. Benim adım görünüyordu en korunan bir sır bu şehirde. «Sanırım, bana çok yardımcı olursa, onu dedi, ne buldunuz değil adamı ve benim adım John Stuart?»
  
  
  Lin yükseltilmiş bir kaş. «Üzgünüm, bay Carter.
  
  
  Odin tarafından karşılanacaktır senin eski düşmanları bizim eski başka. Gördü senin geliş havaalanı ve ihbar bay Бангелу. O rahatça arkasına yaslandı. — Ve biz konuşurken bizim eski bir işveren, o oyalandı sigara. — Anlıyorum, sen duymuş ego erken ölümü?
  
  
  Evet, trajik, dedim. «Olmak забранным oy baharında gençlik».
  
  
  Aslında. Gülümseme geri döndü. «Ama belki de uygunsuz bir trajedi. Görüyorsunuz, bazı çevremizdeki değildi kabul ediyorum, bay Бэнгель led gidiyor, ve şimdi ona katıldı, sahipliğini, bu anlaşmazlık ortadan kalkar. O bir mektup gönderdi diğerlerine «olmak, bu dünyanın dışında».
  
  
  Şimdi onlar güldü. Çıktı, daha bir kaç sigara ve ali. Onu takdim doğa ıh del. Başarının tatlı kokusu odayı doldurdu.
  
  
  — Ve şimdi, bay Carter, hazırız size bir teklif yapmak. Biz gerekir. Ama senin anlık ölüm olmadan bizim arama getirmez bize hiçbir faydası yok.
  
  
  Bana vurdu, ne Бангель fark bu avantajları. Onu buldum bu çelişki oldukça garip.
  
  
  Onu sordu. — Nedir bu avantaj?
  
  
  Beş yüzde. Beş oranında kar. Bu iyi bir teklif. Ama beklemeyin milyon. Perakende değeri eroin ценымногие daha yüksek fiyat aldığımız, onun için».
  
  
  'Ve geri kalan?' Ona baktı, onu sigaralık. 'Çim. Karma?
  
  
  — Tabii ki, yüzde beş toplam. O tekrar gülümsedi. Diğeri dediğiniz gibi, küçük bir şey... Bu bize sormak afyon.
  
  
  «Sen привозите ego buraya, Nassau ve kendilerini переправляете kaçakçılık amerika Birleşik Devletleri». Onun için yapılan bu uygulama; gibi değil, bir tirbuşon.
  
  
  O başını salladı. Ama tabii ki, zaten bunu biliyorsun. Aksi takdirde, bay Бангелем, tereddüt ediyordu, — olmaz iddia.
  
  
  Son утвержение bana vurdu. Bana önerilen sözleşme, sanki ona bir ajan oldu uyuşturucu ile mücadele, ve sanki Бангель ele sadece bir uyuşturucu. Eh, belki de öyle oldu. Olabilir, bu Chen-lee sadece bir üyesi наркосиндиката. Belki o sadece o kadar dağıldım ki daü oldu yardımcı senatör AMERİKA birleşik devletleri. Belki bu büyük bir deli bir tesadüf. Ya da belki, Lin tarihi, onun için öyle düşündüm.
  
  
  Onu görüyorum, tereddüt, bay Carter. İsteyebilirsiniz alınmalı hema şey, nihai bir karar almadan önce. var-var! Başını salladı adam, oturan bir gün.
  
  
  Chu ayağa kalktı ve kapıyı açtı.
  
  
  Tara.
  
  
  Onu bilek olarak, birbirine bağlı, elbise koptu, saç распустились mücadele sırasında. Saçlı, onu gördüm, o yavaşça уложила ve bıçakladı ayrılmadan önce. Derinden mutsuz o bana baktı, sadece beni.
  
  
  'Özür dilerim.'
  
  
  İki adam tuttu onu. Her bir tarafında. Her ikisi de vardı, makineli tüfek Duvar; kısa, hafif, ingiliz silah yapabilir beş yüz mermi / dakika. İçgüdüsel olarak, onu, ona yaklaştı. İzin verdiler ve silah kaldırdı, ne zaman Duydum, ve başka bir adam yaklaştı, beni kapmak için. Onlar sadece bir hata yaptık. Olmalı, onlar artık beni arama, ne zaman bir silah bulduk.
  
  
  Kısa hareketi taşındı stiletto avuç için торчало sadece bıçak. Duydum ilk önce ulaştı bana, ve ben sapladı hançeri emu eklemek dolar. Ego ağzını açtı, ve o öldü sürpriz. Çok hızlı oldu ve çok belirgin bir neden olmadan, — geri kalanı bir an için kaybetti uyanıklık. Anı değerlendirdim.
  
  
  Gittim Lin Цзину.
  
  
  Tokatlamak sol ellerini tutup ego önce kendine, sonra ellerimin arasına mengene gibi kavra bağlantılarını, stiletto bu ego boğaz.
  
  
  İki kahraman-автоматчика dondu yerinde. Geri kalan, kalan, kafa karıştırıcı ile yerde kaldı. Onu ebil kullanma Lena, rehin olarak çekmek için Kaplar ve kendilerini buradan. Ama ben bunu istemiyordum bu şekilde.
  
  
  — Çöz onu emretti ben.
  
  
  O an için kimse kıpırdamadı. Sadece onu. Onu dürttü Lina ileri kendinizi gelene kadar tek bir etrafında korumaları Tara. Keskinliği bıçak onu Lin yükseltmek çene ve ego boğaz, обнажилось. — Ma - çöz onu sıkılmış, o. Güvenlik görevlisi indirdi ve silah gibi yaptım emu söyledi.
  
  
  Onu emretti Kaplarda. — Defol buradan.
  
  
  'Ama. Nick . †
  
  
  'Git!'
  
  
  O geldi bir gün. Onu zorla Lina boğmak ve itti ego bekçilere kim dehşete попятились, onu yakaladı ve bir tabanca-tüfek ve ateş etmeye başladı. Önce onu vurmak başka bir ok, sonra bu çocuk oyuncağı.
  
  
  On saniye sonra bitti.
  
  
  Onun silahını bırakıp makinesi ve aldı Вильгельмину. Masada bir köşede onu fark ettim küçük bir açık bir kutu cips. Onu yavaşça aldı etrafta onlara elini inceledi. Bir yerde yan odasından çıkamadığını, çok küçük bir iğne, iki milimetre uzunluğunda. Onu kırdı çip ikiye. Çıktı soluk sarı sıvı. Devre dışı bırak. Fiş kullandılar bana karşı. Onun kapalı bir kutu, kapak ve itme, onu bir dakika. Kim bilir. Eğer oyun gitti size karşı belki onlar kullanışlı gelebilir. Onun elini saça, doğruldu kravat ve sonsuza dek kapattı kapıyı распавшимся birliği, çin Nassau.
  
  
  Onun saatine baktı. Biz geç yirmi dakika. Zaman biz yemek «Martinique», bir İstasyon yoktu.
  
  
  Ama şimdi onu gerçekten bekliyordum.
  
  
  
  
  Bölüm 5
  
  
  
  
  Onu öldürünce Ambalaj otele gitti ara İstasyonu. Durdu küçük bir otel, sahile yakın. Ne zaman lazım oraya, orada bir sürü polis var; Ambulans, включившая sinyali söyledi bana, ben de geç kaldım. Meğer ben tam zamanında.
  
  
  Doktor bana baktı ve umutsuzca silkti. — Kaldı sadece birkaç dakika. Onu biraz bu konuda ne yapabilirim.
  
  
  Onu, çömeldi yanında Гаром. — Yarın, — diye fısıldadı.
  
  
  Ona başını salladı. Onu biliyorum. Kaçış Chen-li. Onu duydum benim izle отсчитывают ego hayat. Ya bu benim kazık doları? 'Başka bir şey?'
  
  
  'Dedi. - "Ben sana bir mesaj bıraktı. Söyle Tara..."
  
  
  Oy bu ne. Gar ve onu, belki de birlikte çalıştık, üzerinde beş veya altı işleri. O bir profesyonel, o kadar iyi, ne kadar isterdim. Onu düşündüm, o her zaman yanında olacak. Oyu oyu ne bekliyorsun ölümü. Kal ölümsüz son saniyeye kadar.
  
  
  Onu döndü машинее koştu, sanki hız hızlandırdı benim kavramsal dünya. Ama öyle değildi. Aslında delle, daha onu öğrendim bu durumda, daha az onu anlamadım ego. Üç özdeş çin. Üç ölü, bir senatör, açıkça şimdi. Casino. Kurtuluş ölüm. Ve Lao Zeng, bir yerde Çinhindi. Bu çakıştı ve uyuyordu. Arka plan için sadece bu oldu CANNES ve CANNES oldu müfreze katiller. Eğer av sezonu senatörler açıldı, üç kişi çoktan öldürüldü ve doksan yedi hala yaşıyor. Bu hızda, bir onlar vardı, şu an, yakında yok ettiler bütün amerikan sistemi kurulu. Onu ben öğrenmek oldu, ne planladıklarını, öne geçmek için ıh ve bunu önlemek. Bana mesaj gönderiyor. Ya bu bana yazılmıştı? Dedi ki: «de ki Tara Tara Bennett. İD = AX-20. Tara Bennett, bilim kadını, bir kadın.
  
  
  Aniden, onun sinirlendi.
  
  
  Tara biliyordum bir şey bilmiyordum onu. Örneğin, o biliyordu, neden o benimle. Ve сутоанского lehçesi. Ne zaman bana söyledi gibi barda ben böyle lanet bir dahi, o biliyordu, ne var nah bu kadar yeter beyin bu iş bana gelince... «Kasları, — dedi, — bu bir ön koşul bu görev,. Aniden onu anladım klasik kadınsı bir kin, AX bu beni çekmek için sadece mümkün değil.
  
  
  Peki, bugün akşam bu değişebilir. Var Tara ile olsaydı çok iyi ve çok uzun bir konuşma. Sevdim hey, hayır, hayır, hayır. Ve o bana gerçeği.
  
  
  O yatakta yatıyordu, ve kutsal kapatıldı. 'Sonsuza kadar değil.' dedi, ne zaman kendini gergin, etkinleştirmek için брылев. Onu dahil брылев. Ee yanak вздулся küçük mor işkembe büyüklüğünde bir çeyreklik. Kaldırdı, parmaklarını korumak için ego. İster acı, ister etrafında vanity. O tekrar baktı küçük ve çaresiz.
  
  
  Ona şöyle dedi: - «Gare öldü». «... ve bence zamanı söyle bana, o öldü».
  
  
  «Gare? Oh, hayır.' O başını çevirdi ve gözyaşları onun yeşil gözleri. Neredeyse bekliyordum, ne gözyaşları yeşil olacaktır.
  
  
  "Ne yapıyormuş?"
  
  
  O tekrar baktı bana doğru. — Bilmiyorum, Nick. Doğru... ben gerçekten bilmiyorum.
  
  
  — Söyle hadi, tatlım. Sen ilk değilsin asi kadın onu допрашиваю, ve eğer bazen düşünüyorum ben veriyorum size tercih...
  
  
  Hakkında, Nick. Gözyaşları artık yaşadığım tüm gücüyle. O выпрямилась ve уткнулась yüz göğsüme. Ben cevap vermedi.
  
  
  O kendisi aldı eline, oturdu ve dedi ki, hıçkıra: «Bana dediler ki konuşmak değil. Bana emredildi konuşmak sana — поправила o kendini.
  
  
  Onu hiçbir hassasiyet parmağını koymak рубцу onun yanak. «O zaman şöyle diyelim, ben döverim bu etrafında seni».
  
  
  «Bunu asla yapamazsın».
  
  
  Onu, baktı nah. «Biz başka yolları da vardır». Onu söyledi. Ünlü bir doğruluk serumu Karter, örneğin.
  
  
  — Ve bu? diye sordu.
  
  
  — Ve bu ... dedim. Onu aldı ee elleri ve uzun ve yavaş bir öpücük. — Başka, dedi. Verdi hey, daha fazla. — İyi, — dedi bir iç çekişle. 'Sen kazandın. Amerikalılar çıkacak aşağı Normandiya.
  
  
  Onu güçlendirdi boğazından. — Das weissen wier, dedim. Onu hissettim, onun göğüs. "Başka ne hanimefendi?"
  
  
  O gülmeye başladı, ve закусила dudak. «Bomba düşecek Сирохиму».
  
  
  Onu koydu elini kulağına. — Üzerinde Сирохиму?
  
  
  «Hiroşima». Şimdi ikimiz de güldü.
  
  
  «Çok ilginç,» dedim, развязывая onu bornoz, belki de en iyi göğüs tüm batı yarımkürede. Veya, belki de, en iyi batı yarımküre. «Ah, kız, kız. Sen gerçekten harika. Onu tekrar kapattı ve bornoz vardır. — Peki, hadi şimdi konuşalım.
  
  
  «Sanırım, bana daha fazla gibi aktif bir parçası».
  
  
  Ona gülümsedi. — Biliyorum, dedim. — Ama tam da bu yüzden onu öğreniyorum gerçeği. Seks yok, söyleyene kadar. Benim yöntem işkence — cinsel tatminsizlik». onun gevşemiş kravat'
  
  
  — Seni uyarıyorum, bir saat sonra seni çok kızmıştı.
  
  
  O bana baktı ve biraz endişeyle kıkırdadı. — Bir hayvan, dedi. 'Oh, hayır. Tatlı sözler sana yardımcı olmaz. Onu, arkasına yaslandı ve çapraz eller. — Sana dürüst bir teklif. Eğer vermiyorsun bana, ne ben sana, ne istiyorsun».
  
  
  O kaşlarını çattı. «Hiçbir müstehcen ifadeler», — dedi.
  
  
  «Ah! Bu planın bir parçası. Etmezsen hızlı bir şekilde konuşmak, onu ben hakaret seni yorulana kadar.
  
  
  "Cidden, Nick. Bana verilen emir...
  
  
  'Ciddi. Tara. Beni hiç ilgilendirmiyor. Ona baktım hey, açık göz. «İlk olarak, ben sevmiyorum riske, varsa, bilmiyorum, tüm girişim. İkincisi, bana bir fikir gibi değil bana güven. Onu hiç görmedim Hawke bir şey tevkif beni.
  
  
  — Bir şey, tabii ki, o sana güvenmiyor. Varsa onlar kime güvenmiyor, bu yüzden bana. Ya da en azından, benim teori yani. O dedi, ne durabilirsin, eğer onu söyleyeyim. Sen-ebilmek düşünmek tüm AX deli».
  
  
  «İle Гаром ve üç senatör tabutta, çok olası, ben giderim. Böylece devam edin. Bu bir teori var?
  
  
  O derin içini çekti. «Hiç duydun mu hakkında tek hücreli bir kültür?»
  
  
  'M-m-m". Biyoloji... genetik. Böyle bir şey?'
  
  
  — Peki, sen приближаешься. Bu yeni bir yol ıslahı».
  
  
  — Ne kadar eski?
  
  
  — Bakın, dedi. — Bozuyorum kendi emirleri bildirmek için size bu. Yani sen mi ciddi olmak ve dinlemek».
  
  
  — Dinliyorum, dedim.
  
  
  «Teşekkür ederim bir işlem diyorlar tek hücre nakli, ble ile hücre çekirdeği etrafında olgun vücudun herhangi bir hücrenin herhangi bir kısmının bu beden yeni bir organizma genetik olarak özdeş».'
  
  
  Onu, baktı nah bir gülümseme ile. 'Yeniden dene.'
  
  
  «Onlar ayıklamak kafes etrafında benim подстриженного tırnak içine koymanız istenen kimyasal ortam, ve bir sonucu olarak doğmuş olsaydı, bir kız ile uğraşan tüm detayları görünüyordu olurdu aynı onun gibi».
  
  
  — Ve böyle bir şey? - Onu değil, emanet bir şey bu.
  
  
  'Evet. Bu bir sır değil. Kesin olarak, "Time" bir makale vardı bu konuda 1971 yılında. Şimdiye kadar bu yapılmadı, sadece kurbağa ile. En azından... ne kadar biliyoruz. Ama Çin ценымногие öncesinde bize birçok şeyler».
  
  
  'Bir dakika bekleyin. Demek istediğiniz, Chan-lee ve Charles Brice — klon, sürgün, tek bir bitki?
  
  
  O utanarak başını salladı. — Ben demiştim hoşuna gitmeyecek, dedi.
  
  
  'Ben anlamıyorum. Yani... neden? Yani, bu mümkün olsa bile, bu yine de mantıklı değil.
  
  
  'Dinlemek. Bu ülkede bile vardı eğitim grupları. Biz anlamaya çalıştık, herhangi bir insan değer одноклеточно olabilir. Ve bir etrafında nedenlerinden biz hiçbir yapmamış deneyler bu yönde bir cevap olduğunu bu tirbuşon: en kötü insan. Гитлеров. İnsanlar megaloman. Gibi insanlar Lao Zeng, örneğin. Katil, birinci sınıf.
  
  
  «İyi, kabul edilebilir, Lao Цзэна çoğaldı...» Ben başını salladı. İnanmak böyle bir суперфантазию oldu нетолько. «Onlar, bu yarar? Buna bencillik. Ve ne ilgisi var, CANNES ve bu senatörler? Ne ilgisi var tüm bu durum ile, Nassau?
  
  
  O başını salladı. 'Bilmiyorum. Onun için kesinlikle bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Her şeyi ben biliyorum, bu ne bu kopya katiller birinci sınıf büyüyecek katiller birinci sınıf. Onlar bakmak ve düşünmek — ve öldürmek — orijinal gibi. Ve benim teorime göre, bu CAN aldı malzeme Lao Цзена bir takım oluşturmak safkan katiller».
  
  
  'Artık biliyorsunuz...'
  
  
  'Tam bir saçmalık...?'
  
  
  — Özür dilerim, ne sordu sana bu konuda.
  
  
  O dikkatle beni okudu. — Sence deli miyim?
  
  
  — Tabii ki, bence sen bir delisin. Ama onu da. Sağlıklı erkek şimdi yalan enkaz merak kurtulmak için nasıl ot bahçesinde. Normal kadınlar artık bohça onların öğle yemeği. Deli olmak zorunda, çalışmak için AX».
  
  
  Bu benim teorim, — dedi.
  
  
  «Bu delilik, ama bu demek değil ki, bu doğru olamaz».
  
  
  O içini çekti rahatladım. «Teşekkür Ederim, Nick». Sonra da gülümsedi. 'Söyle...'
  
  
  Evet.'
  
  
  Koymuştu saç alın. — Sen hiç rastlamak sıradan bir kadın?
  
  
  'Hayır.' Onu söyledi. «Onlar benim tipim değil».
  
  
  — Ne tür?
  
  
  Esmer, dedim. Görünmesi обиженной. «Kısa, kalın ve çok aptal. Rağmen, — ben ekledim — ben açık konaklamanız boyunca.
  
  
  "Nasıl açıldı?" diye sordu, расстегивая gömleğimi.
  
  
  — Çok açık, "dedi," ben kalktıktan ve onu elbise. — Mükemmel, dedi. Ve bu konu bizim konuşma.
  
  
  Onu söylemek istiyorum, bildiğim birkaç kadın. Onu da düşündüm zaten biliyorum en iyi. Ama ben söylemek istiyorum, ben doğru değil. Tara oldu başka bir şey. Çok farklı. Ve çok farklı bu. Bence her zaman herhangi bir nerd bir şey anlatmaya çalışıyor böyle bir şey kitapta, bu gibi sesler bir üstünlük can sıkıntısı. O her zaman bir «ip», o «menderesler», o «deler» onu, ve o her zaman «patlar». Her zaman böyle bir şey gibi geliyor transkript борцовского bir maç.
  
  
  Tara farklıydı ve bana kelimeler yetmiyor bunun için. O beni hissediyorum, sanki onu icat vücudu, ve hala hayatta ilk kez ve sadece benim için. Açıktı ve masum, o sıcak tereyağı gibi ve sakin. O, bir kız ve de bir kadın. O soru ve cevap. O Tara. Ve o benim. Onu da farklıydı.
  
  
  Onu, baktı nah. Gözlerinde gözyaşları vardı. "Aman Tanrım." O beni öptü omuz. 'Teşekkür ederim. Teşekkür ederim.'
  
  
  Ona izin onun elinde oyun içinden kırmızı bir bulut. Onu düşündüm kendimi çiftlik horoz, eğer söyleyebilirim: hiçbir şey, birbirlerinin duygularını. Bu nedenle, sadece çenemi kapatırdım ve tekrar onu öptü.
  
  
  Biz çok yakın bir arkadaşına, arkadaşına, ne zaman duyduk ve kapı çalındı. Onu, yataktan kalktı. Eğer olsaydı, kız, gece, o girdi, biz cevap değil. Ama sonra tekrar, belki bu değildi kız.
  
  
  Onu beline bir havlu sarılır, silahı aldı ve gitti bir gün. Onu bıraktım onu.
  
  
  Oldu, oda servisi. Arabası kapsamlı oldu, драйвовая pm; ile birlikte şampanya gümüş кулере.
  
  
  Onun orada duruyor, ona bakarak, ve zor bir iç geçiriyorum, aniden çok acıktım. «Bu onu bu sipariş, "dedi," onu garson, — ama sanırım yanlış numarayı aradınız».
  
  
  Diye sordu. — Bay Stewart?
  
  
  'Evet. Onun Stewart.
  
  
  — Bay Garson Cantor bu sipariş sizin için. Gece yarısına kadar, dedi. Bir sürpriz.'
  
  
  — Peki, dedi, ben, ne zaman garson tekrar gitti. Mesaj İstasyonuna salonda ortada bir yerde onun.
  
  
  — Demek, fasulye gibi kendini kapatmış Vaftiz?
  
  
  Onu hiçbir fikrim yok, ne demek istediğimi, ama, Gare bana bir mesaj bıraktı ve bu eda — her şey, bize ne bıraktı, bu yüzden...» Onu inceledi sandalye, istediğim bir şey dikkat çekici. Bir çeşit kağıt parçası. Bu şampanya ile. Bir zarf içinde, sadece kartvizit ile yazıt "en iyi dileklerimle büyük harflerle. Gare de yazdım, bir şey olması gerekiyordu bir kod.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  — Korkunç bir şey bu, dedim. «Bu bir saçmalık». Onu tekrar araştırılmış ego mesaj: «Belki de bu formülü». Verdi kartı Tara: "Ses. Sen bir bilim adamı, bir aile".
  
  
  Tara geri ego bana ve omuzlarını silkti. — Bu benim değil formül onu biliyorum. M eksi 1 çarpı 4 artı bir şey». O başını salladı. — Haklısın, bu bir saçmalık.
  
  
  Onu tekrar baktı göster. Hey bekle. Onu anladım.' Aniden tüm bu netleşti. 'Biliyor musunuz, bu ne demek? Bu demektir ki, sen haklıydın.
  
  
  O bana baktı boş gözlerle. — Nasıl, nasıl?
  
  
  «Onlar hakkında ne ate. Bak.' Onu tekrar gösterdi hey kartı. «Bu M eksi 1. Bu bant 1 Km. Ml. Kod adı Lao Zeng. Ve Ml x 4 eşittir Ml, çarpımı 4. Dört Mİ. Dört erkek, benzer Lao Цзена. Dört şube. Artı bir soru işareti. Ayrıca tanrı bilir daha ne kadar.
  
  
  Kafası karışık olamazdı, o zaten ölmüştü sandalyenin arkasına. «Eğer tanık tarihi bir an».
  
  
  "Ah, evet, tamam," dedi ben. «Haklıydın, daha önce».
  
  
  Evet, — dedi. «Ama ben onu daha önce hiç üzüldüm hakkında haklıydı».
  
  
  Olmalı, bu benim onuncu sigara. Yani bu çok fazla oldu. Onu attı popo ile balkon korkuluk, ve izledim, o пикирует gibi cesur küçük bombacı. «Yaşadığımız onur ve düşmek gibi bir çürük armut». Hafif yükseldi karanlık liman; balıkçı tekneleri якорях endişeyle sallandı gibi dalgalar sabırsız çocuklar, проснувшиеся önce anne ve şimdi sabırsızlıkla bekleyen yeni bir gün. Ben uyuyamadım. Onun kadar bekledi Tara задремлет, sonra döktü kendinizi biraz şampanya ve balkona çıktım. Binlerce yıldız ve beyaz ay asılı dünya üzerinde basit bir su almaktadır. Bir an için ben istedim, unutmak o başka bir dünya, ego ile sabit hatları ve kan краснй. Bu dünyada cinayet ve ölümler, nerede, önce ateş edip sonra soru sormak.
  
  
  Ama ben çok soru vardı sormak için ıh kendinizi. Ve şimdi cevap yoktu erteleme sonra. Chen-li şehrin etrafında pbx. Öldürdü senatör. Şimdi birileri planlıyordu çıkarmaya çalışan Chen-lee cezaevi çevresinde bu gece. Ama kim bu «birileri»? Ne zaman "bugün"? Bu «hema şey» olabilir on iki kişi, el bombası ya da bir kişi ile iyi bir çekim. Ama bugün en uzun kelime. Sürer gün batımından ertesi sabaha. Başka bir şey değildi. Lin Qing dedi, bana bir «eski düşman». Hangi eski düşman? Vardı bin düşman. Ve eğer hala o adada, o sadece gitmek için bana yol. Bir şekilde onu bulmak zorunda cevaplar. Bundan önce «bu gece».
  
  
  Onu, döndü ve baktı içeri, üzerinde uyuyan var Tharu. Ay yansıyan cam gün; görünüyordu sanki o asılı havada mavi bir çeyrek ay gibi ночником. Onu tekrar götürdü bir görünüm. De benzer bir şey vardı. Ben hala, Tara, hangi vardı, endişe ve korumak. O bir ajan ve kıdemli araştırma görevlisi, ama hey, ihtiyacım vardı benim koruma. Başka bir sebebi uyuyamadım. Bu imkansız olurdu, olsaydı olmadı, planı, örneğin, başlamak, izlemek için tüm bu «neden».
  
  
  Onun başladı, onun hissettirecek. Kutunun içinde yazılı bir sandalye onu buldum ne bir otel. Bu китчевые ilanları, terk için bir yer. «Eğlenceli Nassau». "Tüm bunlar nerede oluyor?"
  
  
  "Nerede bu?" oldu kart adaları. Onu aldı, onun için yakından bakmak. Onu buldum hapis. İyi. Eğer onun için otel mahkum kaçtı, nereye onun ego götürdü? Onun bu olurdu adadan. Yani ben gidiyorum kıyısında. Küçük bir uçak kullanmış olabilir plajı gibi pist. Ya da onu kullanmış bir tekne. Özel gemi, dinlenme ve ayrıcalıklı yat. Onu takip yolu hapisten önce bir elbise. Elbise çok, yollar çok oldu. Onun rivayet kendinizi tüm ada.
  
  
  Ne zaman onu tekrar yükseltti, görünüm, görünüm değişti. Güneş attı hattı nedeniyle Toprak ve gökyüzü ardına düştü, denizden Anne-Arazi tanıdık pembe bir örtü. Balıkçılar çıkıp, evlerinin etrafında, Bay-sildi ve başlı kendi gemilerine, пришвартованным iskelede. Kadın kendi açtı sayaçları piyasada komik saz şapkalar ve безвкусными çanta ile deniz kabukları. Eğer ona oldu, John Stuart, biz-ebil yürümek, bu pazara ve su kayağı, deniz, ve daha sonra yemek için bir yer свежепойманным deniz окунем. Eğer ona oldu, John Stuart, onu bilemem şimdi yaklaşan kaçış Chen-li, bilseydim, o polis bunu önlemek için. - Ama Nick Carter, yardımcı Chen-lee kaçar.
  
  
  Katil sadece bir dişli, tüm makine, ve tüm bu makineyi; nasıl bir yer nereye onlar-seri üretmek pbx. Ve eğer şanslıysanız, Chan-lee beni götürecek oraya. Eğer ona elinden geldiğince zorlamak ego kaçmak. Herkes, ben hariç.
  
  
  Sabah saat altıydı, şimdi ben bir plan olmalı. Şimdi onu uykuya dalmak.
  
  
  
  
  Bölüm 6
  
  
  
  
  İlk kural: düşmanını tanı.
  
  
  Onu kapattım, Интерфилд - road ve başlı havaalanına doğru. Benim eski düşman, en azından, göre, Lin Jing, gördüm, ben havaalanına geldi. Belki havaalanı verebilir bana bir ipucu. Peki, bu vahşi oldu sanırım ... ama denemeye değerdi.
  
  
  Ona baktı kişilerin tezgahın arkasındaki. Özel. Oku. Araba Hertz. Rezervasyon. Bize bir çevrelerindeki bana hiçbir şey yalanladı yeni medya mesajları. Gittim gazete aldım bir gazete. Bir şey yapmak kadar onu düşündüm, ne yapmalıyım. Bu nen bir şey yoktu casino hakkında Grenada. Yabancılar. Ama o kadar cekti ve garip. Muhtemelen, onlar tüm korkutmak olacak. Ya da belki, polisler sadece bunun farkında değildir. Belki birisi daha önce geldi ve kaldırıldı bu karmaşa. Başka biri bu uyuşturucu ticareti.
  
  
  Ya da kimse etrafında diğer . Onun kontrol listesi ölü. Бангель öldü enkaz. Dikkatsizlik bir sigara ile. Ego annesi, yaşadığı Kensington, deneyimli ego. Bir şey hakkında iyi bir ölü. De mortuis nil nisi bonum. Onu inceledi, mahalle nedeniyle gazeteler. Gölgede gizleme, eski düşman.
  
  
  Oldu başka bir şey ona yapabilirdi. Güzel bir ingiliz tarafından BOAC baktım benim için yolcu listesi ve pazartesi akşamı. Pazartesi akşamı geldik boyunca New York sabah 7:30'da. «Pan-Am» uçtu, Miami, yedi ve ingiliz uçağı Londra etrafında geldi, sekiz — hayır, çeyrek sekiz. Biraz erken. Londra. Onu düşündüm bunun üzerinde bir süre. Charles Okun düşman oldu Londra etrafında. Ama hayır, onlar çıkardığımız zaman ego baskın düzenlemiş ve onu bir laboratuar. Sekiz! Vın Bulunuyor! Olabilir. Carlo, oda hizmetçisi / belboy, dedi, ne ödenen bir kişi, emu, büyük bir çin güç. Ving Bu oldu, beş metre boyunda, bir ajan, KHANOM, Londra merkezli. Ve ihtimal, ne o unuttu, ne kadar bir araya geldi benimle. Hatırlatayım, şimdi ne vardı трехпалая el.
  
  
  'Hayatım.' Ona gülümsedi, kız verir. «Sen söyle, oldu mu bay Wing Ve daha bir uçakla pazartesi günü Londra etrafında?»
  
  
  «Oh, çok üzgünüm». O bile görünüyordu çok üzgün. — Ama korkarım, bana değil izin vermek için bu bilgileri.
  
  
  — Ben biliyorum, sen değil misin, dedim.
  
  
  Ona baktım hey, açık göz. Bir göz odada iki: hava ve hava kontrollü, kaynar bir tutku.
  
  
  O bana verdiği bilgi. Vın Sırasında gerçekten o listede yolcu. O yalnız değildi, bu uçuş. Ego arkadaşı adı Hung Lo.
  
  
  — Eğer merak ediyorsanız — yardımsever diye ekledi, onlar rezervasyonu yolculuk geri Londra on saat.
  
  
  Ona bu ilgi.
  
  
  Рискнув, onu aradım otel «Grenada». Bay Vin Tarafından tescil edildi onlarla. Benim şans oyunu başlangıç ödemek. Ama, öte yandan, birisi Hung Lo. Siz de her zaman sadece kazanmak.
  
  
  Onu otele döndü ve buldu Carlo, bizim bir ortak arkadaş. O fark Suçu. Onu dedi emu ne onun tarihi bilmek, ve dedi ki, emu, o kaç para bu. Bir anlaşmaya vardık.
  
  
  Onu dedi Kaplarda, ne bekliyoruz. O olduğunu düşündüm, bu eğlenceli olacak.
  
  
  Onun geceler öpücüğü ve geri döndü arabaya.
  
  
  İkinci kural: hapse girmek. Git açık cezaevine.
  
  
  Ama yolda onu durdu «Tüp dünya», ingiliz üretici puro Nassau. Vardı varsa benim, çirkin, marka altın ağızlık. Onu emretti göndermek otele birkaç paket götürdü birkaç paket acil kullanım için.
  
  
  Gittim bar Бейстрит ve yenmiş bir sandviç ve bir bira. Sonra bir tane daha. Ve bir tane daha. Ve bourbon, ısınmak için. Ne zaman geldi, onu sarhoş oldu ve sendeleyerek çıktığımı. Onun ile iddiaya barmen nedeniyle hesap. Demem o ki, o haklıydı, sonunda. Onu çıktı fırtınalı, gürültülü bir ruh hali, arabaya döndüm ve gittim. Onu kapattım, yanlış bir şekilde, sokağa tek yönlü ve посигналил karşı ekipler. Ben çok sevdim bu sesi boynuzları. Onu başladı honk: «Bu-ana sayfa-biz-devam-savaş».
  
  
  Bu polis çıktı Meclis-sildi. Bende de kimlik çıkmadı. O çok nazik. Bu otel götürmek beni geri benim otel. Affet ve unut. Bu otel için uyudum.
  
  
  Onu vurdu onun ego ve çene. Da iyi bir şekilde hapse.
  
  
  Cezaevi Nassau değildi böyle bir sözde kötü, her zamanki gibi. Bu hantal, iki katlı taş yapı, adanın batı tarafında. Yerliler ego «otel», çünkü öyle görünüyor. Sunduğu birçok doğal güzellikleri. Düzgün kesilmiş çimler ve dar bahçeleri. Müşteri çoğunlukla oluşur insan, отсыпающихся gelen sarhoş bir gece, rastgele hırsızlar ve zaman zaman yerel «suç manyaklar». Hala gelincik yarış isyan değil выливались şiddet suçları. Bu nedenle, insanlar bir tür Chen-lee hiçbir şekilde dikkate alınmıştır, ne zaman onlar yüklü kendi güvenlik sistemi. Ama onlar mı emu en iyi şey vardı. Önce ego kamera duran güvenlik görevlisi.
  
  
  Ona çok sarhoştu. Dediler ki, ne hakkım bir telefon görüşmesi. Onu söyledim aramak istiyorum Aziz Peter. Dediler ki, çok sarhoştum.
  
  
  Beni kurşun yukarı. Otel, Chan-lee, sadece iki diğer mahkumlar. Beni bitki, bir kamera, bir tema ile iki adam.
  
  
  Odin çevrelerindeki uyudu, açıkça sarhoş olma.
  
  
  Başka bir adam gibi görünüyordu, kiminle kalmak istemem kilitli bir dijital kamera. O büyük ölçekli, güçlü fiziği ile yaralı defa bıçaklanmış olan ego mavimsi-siyah bir yüzü gibiydi, patchwork.
  
  
  O ne düşündü, ne zaman girdi.
  
  
  Bagaj Chen-lee idi diğer ucunda. Orada, koridorun sonunda. Eğer o kaldı sol, onun ego gördüm. Benim ilk göz dal. O iyiyim ve sakinim.
  
  
  Onun bir sigara yaktı ve uzattı paket büyük hapis arkadaşı. O bir aldı, inceledi, elle yokladı altın ağızlık ve tutup ışığa. "Bu bok". Ve gülümsedi.
  
  
  Ego adı Wilson. T. Şerif, ve o sahip bulunmaktadır «denilen Ahşap nikel», yerel kurum dışında bir yer. Aniden polisler basabilir ve bulduk tezgahın altına-bir paket eroin. «O yerleştirilmişti, dostum. Ben o kadar aptal değil. O boşanmış bir elleriyle. Onlar temiz. «Öte yandan, çizik, o ense, — eğer onun kadar zeki, o zaman neden burada?»
  
  
  Onlar kapatıldı ego bar, ve sonra denemek için ego. Egosu göre, Nassau yoktu büyük uyuşturucu sorunu, bu nedenle polisler sadece gözleri birden, o воротилой. Sanki onlar gerçekten заполучили büyük patron. — Bu arada bazı ukala şimdiye kadar yorulana kadar.
  
  
  — Evet, dedim. «Çok eğleniyorum».
  
  
  Wilson, T. Şerif ve onun arkadaş oldu. O anlattı, kendi cin ve çocukları ve sarı bir ev inşa için kendinizi. Onu sordum, var mı ciddi bir düşman, ve o güldü. «İsa, evet. Ama düşmanlarım. Onlar büyük olasılıkla doğrayacaklar seni lime lime, daha süslemek böylece. Oy bu beni çok sinirlendiriyor, dostum. Kimse onları etrafında hiçbir şey etrafında almazsınız».
  
  
  "Ve bar?"
  
  
  O kaldırdı omuzlarını. Eğer birisi bu gerekmez, onlar hala satın almak. Ya var, ya hükümet. Herhangi bir durumda, yine de ödemek zorunda».
  
  
  «Eğer sadece onlar değil, bu oteller için başka bir hedef.» Onu zaten tahmin etmistim, kim bu «onlar».
  
  
  Onu ne bilir bu hapishanede. Polis aşağıda dışarıda on. Güvenlik görevlisi Chong-li tek bir güvenlik görevlisi yukarıda. Ego değişti her beş saat. Aşağıdaki bekçi olacak yediye çeyrek var. Bekçi Broekman yerini alacak gardiyan Crump.
  
  
  Onu sordum daü hakkında birkaç soru Chen-li. Bizim uyuyan hücre arkadaşım bir süreliğine kıpırdadı bir rüya. Sonra döndü ve horlama başladı.
  
  
  Chen-li bir ziyaretçi. «Denizci, diye düşündü Wilson. Kemikli erkek spor takım elbise. Chen-lee denilen ego Johnny. Johnny her gün geldi. Son kez bu sabah. Kolunda bir dövme vardı şeklinde büyük kırmızı kelebek. Onu mümkün değildi fark km başına.
  
  
  Bir şey, onun hakim yıllar. Şeyler kaçırılmayacak km'lik bir yarıçap içinde, genellikle bir neden-oraya yerleştirilir.
  
  
  Bana yaklaştı çavuş. Ona zaten çok pişkin. Vardı bir sürü pişmanlık. Onu sordu, ben onu aramak gene.
  
  
  Altı saat olarak planlandı, geldi Tara. O anlayamadık, ben nasıl bu kadar aptal olabilir. O onlara dedi, ben iyi bir insan, iyi bir vatandaş, iyi bir koca ve ben daha önce hiç yapmadığı bir şey, çok vahşi. Ve onu asla tekrar yaptım. Daha sonra o bana, ne ağladım, gerçek gözyaşları.
  
  
  Onlar suçlamalar karşılığında bir ceza.
  
  
  On yedinci dakika benim blok duvar tipi telefon çaldı. Asker Brookman görevinden ayrıldı ve gitti koridordan cevap için emu. 'Evet.' O benim yöne baktı. 'Evet. Onu hemen göndereceğim ego aşağı.
  
  
  O sırtını döndü inilti. — Hey, dedi, tüp, onun tarihi sormak sana bir ses... — Ego stahl düşük ve güvenilir. Onu, ümit ego başlamasına çok fazla zaman almaz, çünkü bu bozabilir benim program.
  
  
  Onu, baktı Wilson. T. Şerif. Çok beğendim. Ve o olgun, ölmek için bu gece. Öldürülmek CANNES, çünkü tanık oldu. Ona güvenmiyordu, bizim sessiz bir uyduya dijital kamera. O, çok sessiz oldu. Ve biraz sarhoş. Ego kokusu hissedilebilir, paris.
  
  
  Ama ne, terzi al, bana bir anlaşma vardı. En azından yapabileceğim korumak Wilson. O, oturdu yatağında. — Sen, dostum, — dedi. «Evine gidebilirsin».
  
  
  — Sen de gidersen dedim. 'Pek yakında.'
  
  
  — Ben değil, stahl, bu koymak.
  
  
  — Evet. Eğer dürüst olmak.' - Onu elle yokladı dikiş камзолы: «Cesaret koymak her şeyi onun altında». Şimdi açık şimdi.
  
  
  Onu dikti ıh emu kol. Onu, biliyordu cips getirdiği için kumarhane, kullanışlı.
  
  
  Ne zaman gardiyan Brookman geldi bana, Wilson zaten uyudu, Brookman hayal kırıklığına uğrattın beni bir gün bir merdiven. «Tamam, Stuart. Yalnız gitmelisin. Terk edemiyorum bu katta.
  
  
  — Teşekkür ederim, ajan Brookman, dedim.
  
  
  «Merdivenlerin dibinde, sadece sola çevirin. Senin için bekleyen bir kadın var.
  
  
  Onu, başını salladı ve bir gülümseme ile. — Gerçekten, dedim. «Ben gerçekten size teşekkür etmek istiyorum. Çok iyi davrandınız bana. Onu, elini uzattı. 'Çak.'
  
  
  O elini uzattı.
  
  
  Beş saniye sonra, o zaten altında yelken.
  
  
  Onu üç kez bir doz anestezik her жетоне. Her ikisi de erkek olacak yaklaşık beş, altı saat baygın. Bu yeterince uzun olmalıdır.
  
  
  Chen-lee bana baktı ve sessizce başını salladı. Bu düşünce, tüm bunlar planın bir parçasıydı.
  
  
  Oldu yediye çeyrek var. Merdivenlerde onu karşı karşıya kahyası Крампом, сменщиком bekçi Broekman. — Var Broekman size bir mesaj, dedim.
  
  
  'Oi?' Durdu, şaşkın.
  
  
  Onun elini bir dakika içinde çıkardı katlanmış bir kağıt. Onu sıkıca bu çip ile birlikte ego bekleyen bir el.
  
  
  Onu çekti ego uyku vücut, geri, yukarı, hapishane koğuşlarına.
  
  
  Aşağıda çavuş bana vaaz içki içmenin tehlikeleri hakkında.
  
  
  Onu dedi çavuş, aksi takdirde olsam iyi bir çocuk. Biz bağışladı birbirlerine ellerini.
  
  
  Katip resepsiyonist duydum çavuş düştü, ve her yıl girdi, ne oldu. «O sadece devrildi». Onu söyledi. 'Sadece bu yüzden. Gel de şuna bir bak. Onu yakaladı ego elini, sanki otel, acele et.
  
  
  Polis yazar düştü büyükleri yukarıdan.
  
  
  Tara beni bekleyen var hizmet veren.
  
  
  «Ben, sıktı eller bir kez tüm polis vardı bana karşı çok naziktiler» dedi ben.
  
  
  «Biz gerçekten bir uyarı olmalıdır» dedi çıkarken. — Yani, burada artık her şey çok iyi uyuyor.
  
  
  Başladı mırıldanmaya Ninni Brahma.
  
  
  
  
  Bölüm 7
  
  
  
  
  Tara ve onu istedim konuşmak için bir yer. Bulduk alanına yakın bir hapishane. Gerçek bir sahte antika pad - plastik кирпичиками ve ahşap vinil. Bu kurumun adı «Het Schelmenhor», ve merak ettim, oldu mu onu gerçek bir pislik.
  
  
  Herhangi bir zorluk tarafı hapishane onu beklemiyordum. Hepsi проспят ilk birkaç saat. Ve birisi bir kez söyledi, önemli bir uyku için gece yarısından önce. Ona şüphe ıh uyku kesintiye. İlk makine düşman değil, orada olacak daha önce on saat olduğu için icat edildi rezervasyonu için bilet başka bir on treni Londra gezileri, kaçış gerçekleşmesi oldu on saat kadar.
  
  
  Ve kaçış gerçekleşti. Onu halletti. Öte yandan, ona da yardım etti polis. En azından, ona yardım etti, onlara hayatta kalmak için. Eğer şanslıysanız, kimseyi vuruldu. Arkadaşlar Chen-lee поглядывали olurdu polis ve o umut değil, uyandılar ve uyuyan köpekler. Bu benim için iyi bir şey o gün.
  
  
  Onu geçirdi Tharu masaya köşesinde ve sipariş bourbon. O emretti sherry. Leydim kaldı bayan. — Var mı bir haber, Carlo?
  
  
  O başlamak için eşya çantanızda. — Aradı, dedi. — Onu kurtardı. O вынырнула ile пригоршней sigara izmaritleri, поморщилась ve tekrar daldı. Amaçsız bir arayış bize bir şey getirmiş değil. Sonra başladı sistemli bir şekilde tahrip edecek, bir çanta, bir şeyler kat. Пудреница. Sigara. Cüzdan. O utanarak bana baktı. «Yaparsan en azından bir yorum bu konuda, Carter, seni iplik».
  
  
  O devam etti onun reed.
  
  
  Onu devam ziyaretçilere uygun bir yorum.
  
  
  Zaten haberleri duydunuz mu? 'Hayır, tabii ki hayır.' Tezgah zaten başladığını hatırlatan meydanı, Waterloo. «Senatör Cranston». O baktı yukarı. 'Bir trafik kazası. En azından, bu resmi bir uygulama.
  
  
  — Alınan bu bilgiler?
  
  
  O başını salladı. «Ne zaman onu aradım Washington'a bildirmek için bizim bulguları, onu anladım. Gerçek nedeni bir uçak hasar gördü.
  
  
  Onu, başını salladı. Başka bir gün, başka bir ölüm. Ve şimdiye kadar gelincik evcil CANNES tüm koz. — İstediğin bir mesaj Carlo — yalanladı yeni medya mesajları onu hey. — Bence acele etsen iyi olur ediyorlar. O hadi bakalım kerkenez, çantanızda... O щелкнула parmak. "Ben eminim ki, bu oldu." Carlo прочесал bütün Гренаду senin gibi emu ve dedi, ve ne zaman icat edildi Sırasında gitti, Carlo de peşinden gittim. Herhangi bir konak, sahil, dedi. Sonunda Basamaklı yol. Sonra döndü, sol veya sağ. Eh, en azından, reddediyorsun var
  
  
  Onu attı nah en злобнейший bakış son gün. "Tara!" Sesimi önemli ölçüde saçma. Buldu kağıdı. — Söyleyeceksin sola, dedi.
  
  
  Onu hatırlamaya çalıştı bir broşür verilmektedir. Kartını okudu onu balkonda ilk sabah güneşinde. Göre, «tüm bunlar Nerede oluyor?» Cascade-rı oldu paralel almakta olup atlantik okyanusu'na bakmaktadır okyanus, diyelim ki, bir mil içinde yer almaktadır. Göre «Eğlenceli Nassau», Cascade-cins olarak bilinen ana cadde, milyonerler. «... listeleyen yalnız etrafında en abartılı villalar tüm Bahamalar». Herhangi bir durumda, bu iyi bir sığınak Chen-li. Ve başlamak için iyi bir yerdir adadan kaçmak. Hiç şüphe yok ki, Göre Vin bekledi orada, Chen li.
  
  
  — Bu arada, — dedi. «Hala orada».
  
  
  — Kim, dedim, — başka nerede?
  
  
  «Vin Sırasında hala Çağlayan-rı. En azından, büyük olasılıkla, o orada. Carlo söyledi ego kaldırdık kayıt "Grenada". Aldı bavulunu. Görünüşe göre, o gidiyordu, orada yerleşmek.
  
  
  Orada olması gerekiyordu. Neyse ki, Carlo takip Вингом. Ama şans bu kapalı ödeyecek küçüktü. Carlo olabilir подкуплен. Ne şanslıyım, beni geriyor. Hatırlatıyor bana, bir sürü gibi, bizim hayat ve kader gizli bağrında kaprislerine ироничных tanrılar. — İç şunu, dedim. «İşe gitmemiz lazım».
  
  
  — Bu, Cascade-rı? Görünmesi нетерпеливой.
  
  
  — Kısmen, dedim.
  
  
  — Ne demek «kısmen»?
  
  
  — Yani, ben e bir bölümünü yürütmektedir gider Cascade-rı. Sen başka bir bölümü, возвращающаяся bir otel.
  
  
  O скривила kişi. "Sen her zaman gettin tüm en ilginç". Ne borç.
  
  
  İçimde bir his var. — Ben seni istiyorum, eşyalarını topladı ve gitti çevrelemektedir.
  
  
  Onu kaydedildi adres ve ekledi bir mesaj verecektir hey erişim. Onu uzattı hey kağıt. «Orada buluşacağız tekrar».
  
  
  O kaçınılması benim görüş. — Ve eğer... ve eğer gelmezsen?
  
  
  Onu görmezden onun niyeti. «Beni bulamazsan, gece yarısına kadar ara Хоуком ve emin ol yapabilirsin buradan mümkün olduğunca çabuk».
  
  
  O tekrar bana baktı, komik, hüzünlü bakışları. O düşünüyordum, ne olurdu, keşke biz bir daha bir araya geldi.
  
  
  — Gidiyorum, dedim. 'Merak etme. 'Onu, gidiyorum.'
  
  
  Onu öptü ee, ama düşüncelerim vardı başka bir yerde.
  
  
  
  
  Bölüm 8
  
  
  
  
  Birçok derler ki, mutluluk para değil ama ben şüphelenmeye başlıyorum, onlar yanlış olabilir. Ev Cascade-rı korkunç görünüyordu mutlu. Modern kale etrafında pembe taş, cam duvarlı deniz manzaralı. Olsun o kadar uzun bir U-şekilli bir yolda bandı. Ve bakılırsa, ne oldu, bir garaja acaba oraya sadece Bentley veya Aston Martin veya Lamborghini. Ne zaman sen orada, sen-ebilmek seçmek oldukça çok hoş şeyler. Orada bir ahır, tenis kortları, dinlenme limanı nerede vardı пятнадцатиметровая yat. Ve eğer bu işten sıkıldım, sadece etrafına bakmak. Sadece bir yer vardı tatil acele doğa. Yanındaki yolda bir geçit antik incir kurdu, bir dizi doğal bir kapı. Ego kalın dalları sallandı, yere kök almak gibi yeni ağaçlar. Vardı ve diğer ağaçlar, kırmızı yaprakları ve otelin genelinde ve temsil arapsaçı kokular ve renkler. Sanki sahnelenen bir bahçe parti ve davet sadece çiçek.
  
  
  Onu sakladı, makine, ana yolun yakınında ve devam yolu yürüme mesafesindedir. Onu bypass ev partisi, ama bunun önemi yoktu. Onlar vardı güvenlik. Ama şimdi onu zaten yok.
  
  
  Tek bir darbe ile onu kırdı emu şey boyun. Onu da birlikte götürdü ego silah. Bir hatıra olarak. Bilemezsin, ne zaman ihtiyacın olabilir bir silah. Onun yanında yaklaşık otuz metre ev, yavaşça yeşil bir yerde. Ben bir görünümü vardı мощеную teras bulunmaktadır. Oldu bar ile yiyecek ve içecek. Teras bekliyordu sunmaktadır. Onu da bekledim.
  
  
  Onlar evden ayrıldı. Vın yaşlı bir adam ve eşi ego. Vın değişmedi. O aynı zamanda çevrelerindeki yüksek, kel erkekler büyüklüğünde bir dolap olan bir kişi yansıtan, zaman ve duygular. Aynı başarı ile ego kesmek mümkün olduğu etrafında sarı bir sabun. O giydi, ne Carlo adında «garip bir gri takım elbise — üniforma tüm maoistler». Bakılırsa, giyim, karı koca olarak, ingilizler tarafından. Gümüş-beyaz saçlı, son derece şatafatlı ve lüks bir şekilde. Belki bir bu tuhaf ortam başlık. Dük ve düşes Этуотерс-Kent. Kont ve kontes Ağırlık-yol-başarı için.
  
  
  Erkek döktü biraz içki ve kadın yemek verdi. Her şey aynı derecede güzel. Değil tipik bir prelude kan ve kendini adlandırma.
  
  
  Geldim MG. Sarışın on dokuz yıl, kuru, güzel. çıktı kargo ile kutu etrafında giyim mağazaları. Öptü adam ve bir kadın, eve girdi ve birkaç dakika sonra döndü gece elbisesi üzerinden kol. O tavladım ego vücuda, ve bir gülümseme ile tek ayak üzerinde dönüş yaptı. Tüm, dahil olmak üzere, Vın, gülümsedi bir romatizma.
  
  
  Oldu gibi görünüyor, ben bir hata yaptım. Bu mutlu sahne ingiliz üst sınıf olabilir tam olarak ne görünüyordu: mutlu bir sahne ingiliz üst sınıf. Gelince, bir saat, bir çok zengin buhar işe güvenliği korumak için, onun mülkiyet. Çok olabilir, ne Vin götürdü çıkmaz, biliyorum, o beni yönlendirdi tüm yol, ve gizlice güldü yumruk. Eğer öyle olsaydı, onun ne kadar berbat.
  
  
  Ama bu doğru değil.
  
  
  Bir kaç dakika çıktı uşak. Yanına vardı, büyük bir kutu sigara. Uşak gibi oldu çin. Kız toplandı, eve geri dönmek ve uşak ona döndü ve demek, ve bana. Onu, baktım optik tüfek dürbünü. Ben uşak küçük bir siğil ortasına alın. Şube sayısı üç.
  
  
  Buna ek olarak, bir paket sigara, silahı da vardı. O zaman bunu getirdi, Vın de bir sigara yaktı ve çekti gölge için bir avlu vardır.
  
  
  Ve çalılar yükseldi, üç eşkıya. Hepsi Doğu kökenli. Onu biliyordu, bir tek onların etrafında. Anlayışlı erkek beyaz gömlek, kot pantolon ve yıpranmış борделях.
  
  
  Ve partizan. Kamboçyalı bir terörist.
  
  
  İlk başta o karşı savaşan hükümet, prens Сиханука zaman sonra bu krallığı hükümeti palo gerçekleşmiştir komplo rejimine karşı Lon Nol. Eğer kabul politikası Kamboçya olurdu, ne sen-ebilmek seslenmek ego vatansever bir fanatik. Ama ego huzurunda burada kıldı ego savunucusu olan komünistler. Bu zar asya politikası olduğunu söylemek zor, ne var kim, olmadan bir kristal top.
  
  
  Diğer iki vardı benim için yeni. Ama onlar, büyük olasılıkla, oldu, etkileyici bir suç öyküsü. Vardı испачканные çim haki pantolon ve kadife камзолы. Eğer görülen ıh gibi, muhtemelen kabul ıh bahçıvanlar için. Tuttular, kendi sahipleri gibi, taze çiçekler ve втолкнули ıh evine. Kız birkaç kez çığlık attı, ama bir uşak, muhtemelen, zaten yapılan diğer görevlileri, sessizlik, kimse çıktı her yıl oluyor.
  
  
  Mahkumlar kovaladı dördüncü katta. Kızı götürdüler ayrı bir oda. Onu gözlere kalın cam pencere kadar bir etrafında bu soyguncular nöbeti, aşırı dikkatli o задернул perdeler ve gizli bir sahne beni.
  
  
  Hızlı bir şekilde geçti topraklarından daire ağaçlar yılında veranda. Sergei zaten stahl soluk mavi. Onun saatine baktı. Oldu yarısı yedinci. Havai fişek olabilir her an patlayabilir.
  
  
  Onlar geri döndü, teras, artık ana hükümleri ve ev. Ving döktü kendime bir içki ve kaldırdı kupa için peynir sandviç. «Planı bir numara beyler. O bitmiş, kendi bir bardak bir yudum. «Biz daha iyi yürümek öğeleri».
  
  
  Hepsi böyle bir oyun etrafında bir sandalye. Sırım gibi bir beyefendi ile başladı genel bir anket gibi bir şey: Ica ıno, lucky tao.
  
  
  Bize en ufak bir altyazı ekranda. Güzel. Ona önlü gösteri ve nen olmalı çok «Oo zurab tao».
  
  
  Kendisi farkında olmadan, Ving benim kurtarmak için geldi.
  
  
  — Sadece ingilizce, Kwan. İngilizce. Aranızda biz dört farklı lehçelerde. O halde ingilizce konuşmak, biz başlangıçta kabul etti». Döndü Van Тонгу. — Herhangi bir sorun ile yat?
  
  
  Van başını salladı, hayır. 'Nasıl gidiyor. Johnny kontrol etti. O kurulu zaten.
  
  
  Johnny. Denizci. Bu dövmeli kelebek kol. Kim ziyaret etti Chen-lee hapiste. Şimdi o komuta yat dük.
  
  
  Ving gülümsedi ve döndü grup. «Anlayacaktır Johnny çok kötü kaptan. Yakın ıkinci düşecek bir kaza. Sizin gizlice kurtaracak bir denizaltı ve bir hata. — yine güldü o — ecek gömülü deniz dibinde.
  
  
  İçimde bir his vardı, bu "hataları" olarak, insanlar üst katta ev. Yanlış mıydı zor oldu çözmek ıh planı. Kurtuluş denizaltı oldu, iyi ve akıllı bir dublör. Ama sahne kazası yoktu temiz su zekasına. Eski hile — gizlemek için bir suç işlemekle fazlası. Onlar bu hayal gibi başarısız bir uçak kaçırma ile organları ingilizler kurulu olarak sessiz tanıkları. Birkaç yağlı bir iz de Chen-lee, gemide yeterli olduğunu belirtmek için o denizde boğuldu. Mümkün olmayacaktır перерыть tüm okyanus, vücut bulmak için. Onu merak ediyorum, gidecek mi, Johnny, «kaptan», teknesine baykuş kimlik bu. Bu olsaydı güzel bir özlem. Ego dövme приковывала ego Chen-li, ne onu görmek mümkün oldu paris. Onu merak etti, vurdu mu zaten Johnny. Onun, karar, anne, Johnny gerekir endişeli bu konuda.
  
  
  Var kendisi biraz değer kaybetti. Örneğin: nasıl etkisiz hale denizaltı? Ben onu kurtarabilecek yaşlı çift ve kızı?
  
  
  "Kız gelince..." Bu üç adam, bir ağzını açtı. O baktı havalı etrafında tüm, ve vardı tam set diş ve paslanmaz çelik. O gülümsedi, o benzer mekanik bir köpekbalığı. Şimdi o güldü. — Demek, dedi, şehvetli, kurnaz bakışları, — neden bize onu öldürmek şimdi? Biz-ebil zevk hey, belki de deniz. Ego kahkaha dönüştü hararet kıkırdayarak. Ego planı geniş tanıma kazanmıştır. Van ve Квам de gülümsedi.
  
  
  İcat Daha hoşgörüyle güldü. — İyi, — dedi. O zaman iyi eğlenceler. O döndü, uşak. — Ve sen, başka, zaten ne yapacağını biliyor musun?
  
  
  Uşak görünüyor karşıladı tirbuşon gibi bir hakaret. Tabii ki, o ne yapacağını biliyordu. «Birkaç kişi öldürmek, ve sonra oturup gemiye». Görünüyordu, neredeyse utanıyorum bu küçük işleri. Ancak bunun için kendi nedenleri. Siğil alnına bir işaret ne o şube. O miras için korkunç bir yeteneği Lao Цзена ve сопровождавшее ıh kibir. Fark oldu emu gibi değil alt pozisyonu. Vin, Ve okudu bir kişi bir kuruluş. — Merak etme Ağabey, Lo. Senin de zamanın gelecek.'
  
  
  Aman Tanrım. Bir çizgi var şimdi üzerinde kafa yanması sergey.
  
  
  Bu takip bir senaryo.
  
  
  Uşak — sanayi — adı-Hun Luo. Hung Luo, geldi, ile Londra çevresinde Вингом. Bilet Lo görevlendirildi geri Londra ile birlikte Вингом. Bugün on. Ama Hung Lo sayılır almak için bu tekneyi. Yani, Chan-lee, ego çift olacak uçakta. Yakışıklı bir çift.
  
  
  Tabii ki, havaalanında bir sürü polis. Ama tüm ilgili sertifikaları kişilikleri ve ingiliz pasaportu, her şey yolunda, hem de kanıt geldi Londra etrafında. Kuşkusuz, havaalanında insanlar var yemin ederim, gördüm, ego orada birkaç gece önce. Onun olabilirdi unutmak gözünde bu субмариной. Onun побеспокоился hakkında gözünde bir uçak daha sonra.
  
  
  Zamanı hakkında endişe başka.
  
  
  Komisyon devam kontrol, orada, terasta. Onu sessizce заскользил ev. Kapı kilitliydi. Ve bir pencere gibiydi, orada da sadece eğlence için. Dayanıklı dikişsiz kemer — tonoz gibi katedrali'ne yapılır kalın, kırılmaz cam, güvenilir mühürlü ve eklenen taşlar. Taze hava, bu nedenle bu konu için klima hava örnekleme. Sadece dördüncü katta pencere gerçekti. Büyük pencereler itilebilir; yağış bekleniyor. Tek çevrelerindeki açıldı. Oldu, dedikleri gibi, web at, istediğiniz teslim edilebilir. Taşlar etrafında inşa ettiler bu saray değil, küçükken. Bu büyük yassı taşlar, düzensiz şekilli, katlanmış birlikte düzensiz aralıklarla. Destek noktaları bazen bir vardı, bir mesafe bir buçuk metre birbirlerinden. Neyse, onu sadece doğru yükselmeye başladım. Ne zaman onun yükseklikte, yaklaşık otuz metre yüksekliğinde, onu anladım, ben Tarzan. Otuz metre yüksekliğinde kötü bir pozisyon olduğunu anlamak için değil, Tarzan. Daha da kötüsü farkında olduğun içinde sıkışmış basit bir inilti taş etrafında ve yakınında başka hiçbir dayanak noktası. Ve ses o zaman'ü ayak, hangi onu sarsıldı, düştü, ve onu asılı kaldı sol elinde yürütmektedir sıkışmış bir niş başımın üstünde. Bu bir şey tuttu beni orada. Damla beni öldürecek ' de, ama mesele bu değil. Bu hayatına mal bir kız ve yaşlı bir çifti.
  
  
  Onu sıkıca kavradı onun ağır boğazından tek elle ve dikkatle araştırılmış beşik benimle sonsuza kadar. Bir şey bana yardımcı olabilecek. Hayır destek noktaları, hile yok, el. Sadece bir taş. Kısa hareketi onu aldı stiletto sağ elime ve denedim kesip başka bir dayanak, вонзив ego arasında çimento, taş parçaları. Onun yapabileceği bu altı ay, ama sol elim her hastaydım ve onu yapamadım daha dayanmak altı dakika. Onu tekrar stahl hakkında düşünmek için bir tehlike, olası bir düşme. Tüm koşullar göz önüne alındığında, kırık gönüllü oldu eşdeğerdir ölümlü cümle.
  
  
  Onu denedim bir kez daha, açıkça başınızın üstünde olmadığını kontrol arasında bir parça biraz выветрившегося çimento. Yapılmış güçlü bir itme, ve o, coşkun bir büyük parça. Şimdi ben bir yer vardı sağ el için, örneğin, tek bir çizgi ile sol. Onu soktu bıçak dişleri arasında, sapına yapıştı ve yavaş yavaş, nefes nefese, kendimi çekti.
  
  
  Tutup her kabile, nerede oldu elim. Oradan her şey iyi gitti. Sonsuza kadar benimle oldu, doğal bir depresyon, bir pencere çerçevesi. Son стонущим çaba onu lazım oraya.
  
  
  Pencere распахнулось ardına kadar açık.
  
  
  Onu günbatımı içinde.
  
  
  Onu buldu, bir tür misafir odasında. Ve eğer bir misafir odası, en iyi ne isteyebilir ki (buna zenginlik), — bu ziyaret, evinde zengin. Büyük tik zemin kaplıydı oryantal halılar. Böylece, satın aldığınız yerel dükkan ve temalar aldığınız tüm Pers. Самовывозом. Yatak koymak gibi bir şey ve platform ile kaplı on metrekare kürk. Fotoğraf inilti imzalandı bay Van Gogh.
  
  
  Ben karıştırın, beş dakika. Ellerim titriyordu, son zamanlarda bir gerilim. Özür dilerim. Onu da anlıyorum, ne kahramanlar asla yorgun. Ancak bu sadece bir fantezi gerçeklikten kopmuş romancılar. Yani: her şeye inanmayın okuyun.
  
  
  Onu tekrar отдышался ve işe koyuldum.
  
  
  Onu buldum bir kız ilk. O bağlı yatak. O kadar bağlı ki, ben düşünceyi önlemek için, onlar eğlensin, onunla yelken önce. Yakın o hala güzel ve nazik güzel. Bu gösteri için reklam sabun. Son derece неинтересне. Ee vücudun başka bir şeydi. Diyelim ki oldu, ilginç. Onun beyaz bir elbise vardı kısmen расстегнуто açığa daha beyaz eti. Bana baktı, gözleri açık. Bu otel bağırmak, ama hey, kapandı ağzına bir gag. Bu yüzden, buna «Ммммф, мммф» diye bir şey söylemek.
  
  
  Onu dedi hey kapa çeneni, ve ben onun arkadaşı. O biraz sakinleşti ve onu выдернул fişi etrafında çekin. O yatakta yatıyordu, uzanmış bir kol ve bir bacak. Onu başladı zayıflatmak ip etrafında bacağı. O ağlamaya başladı. Onu dedi hey, bu şimdi nah bunun için zamanımız yok. Onu tarif hey, bizim hayatta kalma şansını bu gün sordum, o, bana geliştirmek için yardımcı olacak bu oran. Dedi hazır olduğunu. Onu tekrar bağladı onu ve takılı hey ağzını topla.
  
  
  Onu duydum, onlar geri döndüler. Sanki onlar ikinci katta. Ses yüksek. Orada bir patlama oldu, kahkaha ve birisi dedi ki: «haydi...», birisi de dedi ki: «Evet... sonra bir merdiven yükseliyordu shaggy. Şansı yüzde elli. Bir şans Hyun Daha geldi, öldürmek için duke ve герцогиню. Başka için, o, gelecek навестиь güzel bakire.
  
  
  Belki Şarap istedim sadece tuvalete.
  
  
  Her durumda bir seçim yapmam gerekiyordu. Onu olabilir, sadece tek bir yerde aynı anda.
  
  
  Onu daldı odaya geri kız ayağa kalktı ve kapının yanında.
  
  
  Kapı açıldı.
  
  
  Kız сглотнула.
  
  
  Bu tanrı'nın unuttuğu bir piç kadar kaptırdım ki fermuarını açıp pantolonumu çektim, daha önce kapıyı kapattılar... Ben eğildim onun arkasında yakaladı ego boğazından. O pençeli bir el beni, ama ben onu gelişeceğini ego ve dayadı sırtını inilti. Ve vurdu.
  
  
  O bağırdı. Kan akmaya başladı. Güldü aşağıda. Bu sadistler düşündüm çığlık attı kız.
  
  
  Vın otel düşmek, ama onu kaldırdı ego geri. Bence bu ego ve kızdırdı. Bana saldırdı bir güç tarafından ona nen bilmiyordum. Ayrıca, bir bıçak ile, hangi beklemiyordum. Nişan almıştı bana kazık doları girdim ve bana omuz... O tekrar doğrulttum beni, ama bu sefer ona hazırdı. Onu yakaladı ego bıçak el ve uygulanan temel judo. O havada uçan bir ошеломляющем takla indi yüz kat yatak odası. Sonra o bir daha kıpırdamadı. Onu tekmeledi ego, gövde. Bu herif indi açıkça kendi bıçak. Bu kez açık katlama kova, diye düşündüm. Onu gizlice cesedi yatağın altında. Sonra onu serbest bıraktı kızı.
  
  
  'Adın ne?' O sadece boş boş bakıyordu...
  
  
  Onun için ısrar etti. - 'Senin adın ne? Adın ne?'. Kız şok oldu. Onu vurdu ee. Sonra ağlamaya başladı ve izin kendinizi düşmek beni. O прильнула bana, hıçkıra hıçkıra. Onu öptü onu bir kez kafasını. — Bak, tatlım, dedim. «Daha sonra konuşuruz. Şimdi sen mi buradan. Gitmem gerek, bulmak başka bir yat. O başını salladı ve tekrar çalıştı kendine.
  
  
  — Arkadan bir merdiven vardır?
  
  
  Ee amaç yükseldi ve düştü.
  
  
  'İyi. O zaman devam edin.'
  
  
  Ona kapıyı açtı. Şimdi aşağıda daha fazla oy. Kar Chen-lee ve ego uydular. Chen-li tarif uyuyan tutuklu. O dedi, bu nasıl bir şaka. Yine düşündüm ki, bu planın bir parçası. Ego hikayesi herkesi şaşırttı bomba gibi. Geldi, ölü bir sessizlik.
  
  
  Bu Carter — dedi Vin.
  
  
  Biz bir kız çıktı sahneye siyah bir merdiven. — Daha hızlı, — diye fısıldadı ben. O inmeye başladı merdivenlerden.
  
  
  Onu, döndü salona.
  
  
  «İzin veremeyiz Carter'a yok bizim planları». Oylama bu, dedi Van. "Bize oluyor."
  
  
  Ona neredeyse bir odada yaşlı bir çift.
  
  
  Kız döndü. - 'Nereye gitmeli?'
  
  
  — Tanrı aşkına, dedim. — Bu senin kendi özel bahçesi vardır. Biliyorsun, saklanacak çok yer, değil mi?
  
  
  O bana baktı boş gözlerle ve сглотнула. O hala şok halinde.
  
  
  — Chen-li, — sipariş Ving, — üstünü değiştir hemen. Bize lazım normal bakmak havaalanında.
  
  
  Kız yanında oturuyordu. Onu yakaladı ee omuz. Burada hep saklandım zaman saklambaç oynuyormuş?
  
  
  — İstikrarlı, — dedi. «Saman altında».
  
  
  Hung başladı merdivenlerden.
  
  
  — O zaman git, — diye fısıldadı ben. "Acele et." O kaçtı.
  
  
  Onu ulaştı, istenilen oda yenerek, ego sadece bir buçuk saniye. Zarif bir çift oturuyordu katta кляпами ağız ve sırtını bir arkadaş bir arkadaşına. Onu, güvercin bakımı duş perdesi ve silahını çekti, bir kez Hung Lo kapıyı açtı. İki kere vurdu, önce neler olduğunu biliyorum. O fark bu, zaten ölmüştü.
  
  
  İki oluşturmuştur.
  
  
  Onu itti ego ceset duvara monte dolap ve sipariş eşleştirilmiş görünüyor ölü. Onlar anlamadı bizim kelimeler. — Ölü,—, tekrar iterek, ıh. Omzum oldu lekeli bu kan ve geçirdiği onlara el окровавить ıh.
  
  
  — Tamam, biz gidiyoruz, — duyuldu bir ses Винга ile merdiven. "Ve bence sen almak gerekir bir tekne, en kısa sürede."
  
  
  Bir gümbürtü duyuldu, birkaç oy. Onu ne kadar hiçbir fikrim yoktu ıh dahil oldu. Ve kaç kişi ile olmuştur Chen-li. Ama hema onlar bize, onlar çoğunlukla oynadı, ikinci keman. Wang Tong komutasını devraldı.
  
  
  «Al Hun Luo ve оттащи bu seks şeytanın bu tavuk».
  
  
  Onu güldü. Eski moda bir şaka göründü bana komik. İtiraf ediyorum, öyle değildi, sözde, ve komik, ama ortaya çıkarken bir çok ayak var.
  
  
  Onu geri onun eski bir sığınak bir perde Arkasında. Yaşlı bir çift baktı kesin ölü. Bu gerçeği bana verdi, belki üç dakika.
  
  
  Koridordan sesleri yükseliyordu karışıklık ve farklı bir ünlem. Onlar kapıyı açtı, odaya bir kız. Hayır, bize, cinsel şeytanın bize tavuk. — Lemur, lemur, — dedi Kwang. — Ne oldu onlara?
  
  
  Orada kısa bir tartışma. Sonra onlar oldukça sakin görünüyor, ve kapı bir oda, bir oldu, açıldı. Oldu Van ve üç ego yoldaş. Onlar kasvetli baktı «ölü bir çift», ve heyecanla sohbet ediyorduk. Odin çevrelerindeki yola Hun Luo. Kaldı üç erkek, ama onlar silahsızdı.
  
  
  Odin çevrelerindeki açtı kapıyı duvara dolap.
  
  
  Ah, — dedi. Geri kalanı katıldı ona, için her yıl. Tüm sallandı için her yıl bir ceset. Van kısaca özetledik. — Cinayet, — dedi.
  
  
  Böyle bir an bir daha olmayacak. Herhangi bir durumda, onu hareket etmek zorunda şimdi. Omzum hala кровоточило arka perde, ve kısa bir süre yaptılar bulgular bu nokta. Onu hayal, bu nasıl olacak: ben çıkıyorum, ateş, bach-bach-bach, ve подстрелю üçünü de, onlar kadar başka mal var duvara monte dolap.
  
  
  Onu dışarı ateş.
  
  
  Benim fikrim yanlış oldu.
  
  
  Onu vurdum tek çevrelerindeki, ama Wang ve diğerleri sebebiyle yana doğru. Her ikisi de нырнули bana ters geldi. Saldırdılar, aynı anda ve bölünmüş bir iş. İlk darbe bir darbe oldu benim bilek ve Wilhelmina выпрыгнула etrafında kollarımı. Van низменному eğildi gibi saldıran boğa, ve bana vurdu kafa ve kaburga. Onun buruşuk ikiye dayanılmaz acı, serbest hava gibi проколотая lastik. Bu biraz опрокинуло beni, ama yolda yere onu daldı Van'a ayak bileği. O düştü ve indi bir gümbürtüyle. Bir deli bir dakika onu düşündüm canım. Onu aldı stiletto el, ama bu anlamsız. Başka uyuyamadım. Bu kez, o hedef almış benim bilek ve konsantre kaynağındaki tüm zaman büyük bir planlama. On kilo dubina gıcırdayan düştü, benim kafatası.
  
  
  Ne zaman geldi, onu yalan yere bir şey benzer bir kütüphane. Bir saniye sandım girdim bir halk okuma odası. Bir ses, böyle bir büyük bir oda vardı. Amacım benzer перезрелую kavun ve gözler açılıyor gibi oldu halter. Ancak, bir çaba ödedi. Şimdi onun bir şey biliyordu, hangi daha önce bilmiyordum: artık onun için ne kadar biliyordu ıh oldu. Çünkü on çapında vardı bu odada benimle.
  
  
  Benim silah kayıp, ve benim stiletto. Benim omuz kayboldu, ama onu otel için gitmiş. Emu sanki biri sürekli beni ısırıyor elimi.
  
  
  Hiç bir özel savaş, belki bu pozisyonda. Ya da hiç bir çocuk vardı mahallede, burada söz konusu «bizim» çete «karşı " ıh». Ve «kendi» alıp ... ... bu тупиковом bir ara sokakta. Kart size karşı, ve süvari ödün vermez. Sen dünyanın geri kalanına karşı, ve hiç şansın yok. Eğer sadece yok bir şey «özel». Hemingway kullanılan kelime cajones , bu çeviri ile ispanyolca anlamı «topları»; olarak da bilinen bir maço. Ya, diyorum, hollandaca, asil deien. Anlamıyorum, neden testisler bir sembolü haline gelmiştir sadece cesur ve dürüst, ama, yine, onun etrafında olanlar sorguluyor böyle bir klişe. Onun inancı gibi ifadeler «Çalışma süresi yapar seni hazır» ve «duran Adam kadar ego yumurta». Bu nedenle bende ıh üç.
  
  
  Benim kişisel bir hazine.
  
  
  Tabii ki, sen-meli bilmek, ben doğmadan üç yumurta. Üçüncü bir hediye oldu AX. Aslında delle da шарообразная nar. Ölümcül bir gaz bombası. Basılı kullanıcı kılavuzu, ona şöyle yazmıştı: ( 1. Çekin pimi. 2. Bırak bomba. 3. Kaçın, gibi uzak dur.) ve «olası yerler park», bir argo AX demektir, nerede gizlemek için gizli bir silah. Teklif +3 (kullan"esnek apendiks Z-5 ve yerleştirmek için bir el bombası kendi vücut parçaları") dizesiyle kendine bir ima.
  
  
  Ben ne olduğunu bilmiyordum o zaman ve şimdi biliyorum, bu yüzden ne «Arasında senin kendi parçaları» olmuştur en güvenli sığınak dünyada. Kimsenin aklına gelmeyecek bir ara oraya bir el bombası. Ve bu gerçeği bir çok kez hayatımı kurtardı. Ama bir sorun var bu el bombası: nasıl ulaşacağını ee etrafında barınak.
  
  
  Oy sen önce kendi расстрельной bir ekip. On iki tüfek hedef üzerinde kat doları. Teklif kravat gözleri, ve sen diyorsun ki «hayır». Teklif, sigara, ve sen diyorsun ki «hayır». Soruyorlar, var mı son bir rica, ve cevap: «Evet, efendim». Onun tarihi olur son bir defa sarılmak.
  
  
  Bu sorun, bir el bombası.
  
  
  — Düşünüyorum, o uyandı. Dedi Kwang. Van test etmek için geldi, öyle mi... Ben sonsuza kadar ölü taklidi.
  
  
  Evet, — dedi. «Nick Carter».
  
  
  Onu yavaş yavaş kendimi çekti ve taburcu ettim aklıma. «Ben yanlışlıkla oldu bu alanda ve düşünce uğrarım ve uğrarım».
  
  
  O gülümsedi. — Ne yazık bilmiyorduk, geleceğini.
  
  
  — Biliyorum, dedim. — Eğer pasta pişmiş.
  
  
  Jest ile bir mektup gönderdi başka. "Hey, buraya gelin. Onu görmek istiyorum son kez bir araya geldi, ünlü bir usta katiller — Nick Carter». Bakılırsa, o söyledi, ona alkış bekliyordum ve belki başka birkaç alkış.
  
  
  Ama bunun yerine onu aldı amansız bir dizi презрительных sırıtıyor.
  
  
  'Şimdi...' dedi Van. — Başka bir sorun var. Kime atmadan onur öldürmek bizim Киллмастера? Bu retorik bir tirbuşon, tabii ki, Van bu insanlar için yardım emu taç.
  
  
  "Bana.' - Kwan aniden silahını çekti: "Ben yeterince uzun emirleri. İhtiyacım var bu onur için promosyon". Van da silah çeken ve yapılan ego Sungkyunkwan. Dedi. — Daha layık.
  
  
  Ben merak ediyorum, çevrelerindeki daha layık. Beni bu gerçekten bir başlangıç ilgilendirmiyor.
  
  
  İki durdu arıyorum arkadaş arkadaş, iki gun gönderildi başka bir arkadaş kalp.
  
  
  Daire erkeklerin onlardan ayrıldı adım, sanki onlar yapabilelim çeşit quadrille müzik olmadan. Bu hareket artan gerilim isteyen iki kahraman silah ile mücadele. Şimdi gururla. Eğer biri etrafında sürdürecek, o kaybedecek kişi. Ya her şeyi.
  
  
  — Sana emrediyorum silah atmak. Oldu anlamsız bir oyun ve Van bunu biliyordu.
  
  
  — Onu söylüyorum artık kabul siparişler.
  
  
  Bence ilk atış Kwan. İki flaş meydana saniyenin, o da zaten yarım bir oda. Düello biraz yönlendirilir herkes daha ona ihtiyacı vardı. Усевшись yere, onu bir el bombası aldı eline ve başladı bir inç için inç, emekleme, ilerlemek bir gün. İlk planda ateş onu attı onu, nefesini tuttu ve koşarak çıkmak. Gaz oluşan ölümcül bir sis bulutu. Onlar boğucu ve düşen ulaşmaya çalışırken beni. Bir geçti nah, ama onu tekmeledi ego hayatta, ve o buruşuk. Onu, büyük bir sıçrama yaptı ve zorladı kendini fırlamış dışarıya. Çok zor ve eski bir meşe kapı ile dekoratif anahtar dekoratif bir kale. Kapı güven verici bir şekilde ve güvenle щелкнула. O dayanamaz kafa sekiz eşkıya sonsuza kadar. Ama sonra tekrar, onlar çok zaman olmadı. Gaz çaldı olurdu ıh ile ayak için altmış saniye ve üç dakika sonra hepsi ölmüş.
  
  
  Onun tırmandı dördüncü kattaki pencereyi açtı ve derin bir nefes aldı. Gaz gibi aynı yerde ve oldu: kapalı bir kütüphane ikinci katta, bir odada pencereler kapalı.
  
  
  Yaşlı çift hala oradaydı, onu nerede bıraktın ee. Onlar çok korkuyor, hala bir iddiası ölü. Onu kaldırdı ıh ilgili arka arkaya yapılan, aşağı üç uçuşlar merdiven.
  
  
  Vardık ot evin önünde oluşturmuştur çim soluklanmak. Onu, pencereden baktı kitaplığı. Üzerinde nen yatıyordu скрюченные üç vücut. Pencere açılabilir, ama onlar çalışırken öldü ego açmak.
  
  
  
  
  
  Bölüm 9
  
  
  
  
  Bir «İngiliz колониале» kalmadı suit oda, bu yüzden onu çıkardı, üç oda. İki etrafında onlar için Thestlewaites. Meğer bu soyadı dükü ve düşesi. Ve onlar gerçekten de dük ve düşesi. Meğer kız, Нонни oldu ıh kızı. Ve göz önüne alındığında, duke oldu seksen üç yıl, onu hissettim, saygı, asalet.
  
  
  Нонни aldım ikinci oda.
  
  
  Нонни sadece gelmeye devam etti, üçüncü.
  
  
  Üçüncü oda benim.
  
  
  Nazikçe onu anlatmaya çalıştım hey, ben onun tipi değilim. O şiddetle itiraz etti ve dedi ki, ben işte benden. Usulca onu açıkladı, o benim tipim değil. Bu yüzden onu ağlamaya. Ona dedi ki, ne bir yalan. Ona, ne onu bulmak son derece baştan çıkarıcı ve ezici bir cinsel. Onu dedi hey, ne oldu, ağır yaralandı.
  
  
  O kendini çok bilgiç.
  
  
  «Aradım ve düzenlenen iki konuşma. İlk Londra ile Roscoe Клайном. Roscoe ajan oldu AH. Bir ok gibi, onun yetenekleri vardı ценымногие ortalamanın altında, ama ne zaman o hemen hemen bir takip hema-veya herhangi bir yerde, Roscoe Клайну yoktu ya güneş.
  
  
  Roscoe gibi görünüyordu asla ve hiç kimse gibi. Emu başardı bakmak gibi üç farklı insan, içinde bir ilçe. Vardı özel bir şekilde değiştirmek için bir ifade ve duruş. Bir gün bakmadılar. ve gördüm çırağım. Eğer tekrar bakmadılar., barmen kayboldu ve seni gördüm başkasını — bir avukat veya bir yarışçı — her neyse: birisi çok farklı. O zaman bu sadece sizin duygu, düşünce, ne takip edildiniz... Hikaye devletler, Roscoe, bir gün kaçtı ve Dachau, sadece geliyor bu nazi kalesi, sadece, çünkü, kendisinin de belirttiği gibi, «o baktı, bir alman olarak».
  
  
  İnan ya da inanma. Ona tamamen inanıyorum uzun vadede.
  
  
  Roscoe sözü, bir uçağı yakalamak ve Nassau. O izlemeye devam edecektir Chen-lee ve Vin, Bu kadar ben gider gitmez oraya. On dakika, on. Aradı havaalanı. Yolculuk Londra uçtu zamanında. Sonra onu dahil radyo. Haber kaçış, ama bir şey hakkında olası yakalamaya Chen-li. Roscoe gerektiğini göstermek için hileler.
  
  
  Otelin doktoru muayene omzum, sargılı ego ve iğne yaptı.
  
  
  O emanet bize o kelime, o kapıya çarptım.
  
  
  Onu tarihi bir duş almak, bir şeyler içmek ve var kırk saat tonoz. Ama onun da tarihi görmek Tharu, ve onun değil çok açık, anlamak için değil, son bir kaç saat olmalı, cehennem hayatı yaşadı. Bu keskin, o скривилась ve dedi ki: «Beyler, siz de her zaman eğlenin». Onun da biliyordu aslında delle ökseotu unutmayın. Onu kendine tercih ederdim başlamak, onu aramak için, daha fazla beklemek. Onu, ümit Tara iptal rezervasyon otel ve gittim adrese, ona selam verdi. Onu yukarı çekti sarı ev şehrin diğer ucunda.
  
  
  Bayan Wilson. T. Şerif cevap verdi bana. "Hayır," dedi bana, Dara yoktu. Hema oldu bu Tara? Ve hema oldu nah onu? Kan başlamak buzz goller. Tara gerekiyordu burada bir kaç saat önce. Bu en güvenli bir yerde, ona sadece gelebilir. Ama asla izin vermemeliydim hey geri geliyor o otel. Onu göndermek zorunda kaldı, onun samimi buraya. Mesajı ona gönderdim bayan Şerif demek kurtulacağım onun takipçilerinden. Onu hayal, bu iki kadın oturmuş, birlikte kahve içenlere ve oyun oynayan çocuklar.
  
  
  Gösteri, şimdi göründü gözlerimin önünde oldu ценымногие daha keyifli.
  
  
  Vardı Tara.
  
  
  Ama, yine ses sorunu. Kim bunlar'? Ve onu nereye götürdüklerini? Onu tekrar biliyordu başlar. Ve hatta şimdi Tara...
  
  
  Onu dedi bayan. Şerif, hema onun oldu.
  
  
  Verdi bana bir şişe rom.
  
  
  Onu sıkışmış nah. Saçma olurdu gitmek, kadar, nereye gitmek bilmiyorum. Grenada? Pek aldılar Ambalaj oraya. Ama bu tek yer, hangi onu düşünmek olabilir. Ve bu yüzden onlar, onu aldı oraya. Onu yaptım hala bir yudum roman.
  
  
  Onu gönderdi, bayan. Şerif bir kağıt ve bir kalem ve yazdım kağıda bir not için polisler hakkında Wilson. Onu söyledim, kim gerçek suçlular ve onlar muhtemelen, engelli ıh beş metre altında çim. Onu söyledim olabilir bir kaç ceset var ama ben nerede olduğunu bilmiyordum.
  
  
  Sonra tekrar yanması için bu kutsaldır.
  
  
  "Ahşap Nikel" oldu hassas bir şekilde ego dedi Wilson. Birkaç çalışan lokali yol kenarında. Onu sürdü mimmo ona ve park ağaçları arasında.
  
  
  Pencereler karanlıktı, ama, geliyor, yakından gördüm, onlar зашторены siyah perdeli.
  
  
  Onun sesleri duydum.
  
  
  Ona uzandı, Wilhelmina. Onu aldı, zaman, hava odaya tekrar stahl için uygun solunum yapmak zorunda kaldım, onu kapmak için ölü hileler задыхнувшегося tay. Onu buldum stiletto bir yerde bir yerde bir kütüphane. Güzeldi geri almak en eski, güvenilir bir silah. Yeni silahlar gibi yeni bir aşk her zaman korkuyorsun o seni yarı yolda bırakmaz.
  
  
  Onu, eğilip yalıyor затемненному pencereye.
  
  
  Eh bien, Loto?
  
  
  Nous katılır.
  
  
  Onlar bir şey bekledi ve fransızca konuşan. Fransızca yaygın bir dil Çinhindi. Birçok çevrede bu diğerlerinden harap devrimlerle ülke bir zamanlar fransız kolonileri ve daha sonra karşı karşıya bağımsızlığı ile birlikte düşünerek, hangi yönde hareket edecektir. Sola veya sağa kaydırın. Onu hiç bu kadar iyi bu doğu konuşuyor, ama, en azından fransızca konuşan.
  
  
  «Si le Yacht is parti. Görüyor musun bir sinyal mi?
  
  
  Onlar bekledi bir sinyal olduğunu belirten tekne gitti.
  
  
  — Artı önemli, où sont les autres?
  
  
  Onlar da bekledi «diğer». Eğer bu «diğer» vardı, onu nerede ve umut, onlar çok uzun bir süre beklemek.
  
  
  Onu напрягался yakalamak her konuşulan kullandıkları bir kelime. Onlar merak, temas ister, "les autres" Carter. Düşünmüşler, ne üzgünüm, ne de onlara izin yardımcı.
  
  
  «C'est dommage, — dedi biri, — que la femme est mort».
  
  
  Benim katlanır doları durdurdu yendi.
  
  
  Tara ölmüştü.
  
  
  Bilgelik, sağduyu, kendini koruma yeteneği, hedef, AH hayat, her ufalanmış anlamsız toz. Onu sadece deli. Onu ayağa fırladı ve bir tekme ile kapıyı açtı. Onun saldırdı ilk hareket eden nesne görünümünde. Onu bile kaptı silahı. Onun tarihi hissetmek, eti ellerinde hissettim ilkel bir dürtü, gözyaşı ve intikam. Onun tarihi kendi silah.
  
  
  Aniden ortaya çıktı, ben kavga ile üç erkek. Birlikte onlar altı metre yüksekliğinde ve üç yüz elli kilo, bir kilo, ama geldiğinde delilik, bana hayır olsun güneş. Kör öfke, alevli bir öfke oylama döner aptallar сверхлюдей.
  
  
  Ona sürekli öfkeli makinesi. Ona, bir fabrika, bir yapan temel yumruklar ve tekmeler. Bize bir değil, benden kaçtı. Biz yığılmış, gibi çince bulmaca bir tek, twisted, пинающий topu. Tüm korkuyorlardı ateş, korkulan almak için bir içlerinden.
  
  
  Onun için bu otel size söylerdim ben yaptım. Aslında delle, onun tarihi bilmek bu kendisi. Ama her şeyi hatırlıyorum, bu benim kendi öfke. Ne zaman bitti, hepsi öldü. Ve onu bu başarıya sadece kendi çıplak elleriyle.
  
  
  Vücut Tara yayılmıştır masanın barın. Nabız yoktu. Hiçbir hayat belirtisi yok. Onu kaldırdı ve çıkardım sokağa. Onun kızıl saç tavlanmış benim gibi bir avuç alev. Onun yüzüne baktı, solgun ay ışığında, ama hafif bir sis çiller hala yatak örtüleri burnunu. Yumru zarar sıkışmış var, boğaz, ve bağırdı, kırmaya опустошительном yas. Ama daha alamadım; o sadece orada kaldı.
  
  
  Onun geceler öpücüğü.
  
  
  O kısa пошевелилась benim ellerimde.
  
  
  Onu tekrar öptü ee.
  
  
  O хмыкнула ve поморщилась. — Merhaba, Nick, dedi gülerek. — Onu çok seni korkuttum mu?
  
  
  Onu biraz düşürdüm onu, o yüzden şok oldu bu beklenmedik bir performans. O-ebil söylemek, bize kelimeler. O bir kahkaha patlak verdi. 'Sakin ol. Sen deli değilsin. Uyuyan güzel hayatta ve iyi".
  
  
  Sonunda başardı sıkmak «Ne-ha-vaaay». Ya da böyle bir şey.
  
  
  O yine güldü. — Bırak beni, ve ben sana her şeyi anlatacağım.
  
  
  Onu indirdi ee. — Hımmm, dedi. «Güzel tekrar hareket». Uzattı ellerini ve покружилась ay ışığında.
  
  
  Çok güzel bir kızdı. O efsanevi нимфой. Нимфой eski efsaneler, рожденной yeniden поднявшаяся ile sırtlar elbise, büyülü bir yaratık ile masal uyandı sağ salim şarm alınmışlar yüz yıl.
  
  
  Ona baktı, nah, kendisi daha fazla veya daha az sanki büyülü. O konferans senin dans, başını salladı ve sırıttı. Nefret ediyorum sana doğruyu, sevgili. Bu gerçekten çok неромантично».
  
  
  Dene, dedim.
  
  
  «Biofeedback», — dedi.
  
  
  Organik görüşleriniz?
  
  
  Organik görüşleri».
  
  
  Zaten öyle dedim. "Ama ne?"
  
  
  Eh, hiç şüphesiz, hiç duydunuz mu bu teoriler hakkında, durdurmak için nasıl bir baş ağrısı ile başa çıkmak için nasıl, astım, sadece dalgalarını izleyerek... «yani?» Oldu çok satanlar başlıklı «Biofeedback». Onu okuyorum en çok satan, ama duydum, bu teorilerin. Bu ilgisi yoktu aynı zamanda «nasıl beni taklit ölü matematik?»
  
  
  Evet, — dedi, — ben de öyle yaptım. Onlar bana sordu, nerede, odin çevrelerindeki bana çarptı ve düştüm. O zaman sadece başladı, bu biyo-geribildirim. Onu понизила darbe kadar durdurdu ego hissediyorum ve gözaltına aldı nefes. Ben her zaman böyle yaptım, onlar alınıyor bana çok yakın».
  
  
  Sadece bu kadar?' - Ben tersledi parmak.
  
  
  Hayır. Değil sadece. AX hazırlanan bu grup kadın ajanlar. Bu egzersiz sürdü aylarca. Ama bu işleri».
  
  
  Ama söyle, niçin benimle temasa geçti? Omuzlarını silkti. — İlk başta ben emin değildi, o da sensin. Ama ayrıca, — durdu ve baktı toprağa, — kendi tarihi öğrenmek, rahatsız etmez mi seni.
  
  
  Onu ona, onu zehirli bir görünüm. «Beni çok ürküttü, ne dediler, ne sen öldün ne ben kırdı bu kulüp, deli gibi».
  
  
  'Merhaba.' — Bağırma yani. Sence onu buraya bakmanıza gerek?
  
  
  'Hayır.' — Ama sen hiç eğlenmedim. Sen uyurken işte.
  
  
  Ona bilinen, bu yöntemin bir çok avantajı vardır. Sen pratik durdurmak nabız, zaman kulakları gibi çalışmaya devam. Ve insanlar sadece değil eğilimindedir utangaç bir deyişle huzurunda ölü.
  
  
  Tara daha tanındı. Değil продвинуло bize daha fazla, ama en azından, gizem Nassau vardı прояснены.
  
  
  Ben Lin Jing ve Бангеля oldu doğu eczanesi. Var Бангеля de otel Nassau. Ne zaman tüm bu görünüşte çok iyi, gerçek olamayacak kadar, çin hizmetini KAN bir teklif yaptı, hangi onlar-ebil vermek. Karşılığında bir şey değildir sıkıştıracaklar kaynağı uyuşturucu, KAN talep yüzde yirmi gelir ve periyodik hizmetleri. Bu «rastgele bir hizmet» çok basit oldu: her şeyi onlara yapmak zorunda, bu bir kapak sağlamak ve barınak için ats serisi olan CAEN bu otel, bir yere gömün.
  
  
  Nassau oldu mükemmel bir ara istasyon. Yakın Amerika'da, ama yine de bir ingiliz bölge. Bu tartışmadan kurtardı ıh pek çok sorun ve risk. Gelince son sahne ıh seyahat, bu çok kolay oldu oturup balıkçı teknesi ve karaya uzak florida otelindeki resif. Sistem çalıştı sorun yok.
  
  
  Charles Bryce, örneğin, şube, öldüren senatör Morton. İlk başta çalıştı basit bir yardımcı mutfak casino Grenada; sonra KAN görevlendirmiş ego mastürbasyon için istediğiniz hazir burada ve orada, bir pilot «Uçan aces»; - o uçak düştü ile senatör nen. Gelince CAN, sistem sorunsuz çalıştı, ama Lin Jing itiraz bu fold paper. Çoğunlukla предназначеной karşı karar ani kasılmalar. Vardı ve diğer katılımcılar, ворчали.
  
  
  Bu doruk noktasına ulaştı, ne zaman Chen-li vurdu Сэйбрука. Bu mümkün değildi. Senatör Saybrook olabilir amacı Chen-li, ama ego gerekirdi öldürmek evde Maine. Ne zaman Saybrook girdi samimi bir casino, Chen-li düşündüm: «Neden onu beklemek zorunda?»
  
  
  Bu ne aptalca bir hareket. Böylece çözersiniz kendi yuva.
  
  
  Chen-lee tutuklandı.
  
  
  Lin Jing otel kaçış. Yeterince kötü, geçmek için Бангеля bunun için, gerekirse. Çetenin geri kalanı da eşiğinde olduğu bir isyan.
  
  
  Tüm iş casino Grenada aniden tehdit altında.
  
  
  Gönderdiler Ve Vın. Ih büyük adam Londra'da, artı kurtarma ekibi tarafından KAN almak için Chen-li. Ving kendisi gibi tüccar afyon, ve bu rol ona izin vardı güvenini kazanmak Lin Jing, hem de göndermek Lin Jing beni takip edin. Ama bu kaos ve isyan Grenada KAN vardı yeni bir yer aramak. Bu nedenle, onlar dahil bir anlaşma «Ahşap» nikel gizleyerek uyuşturucu dan Wilson. T. Şerif. Bu bar stahl ıh yeni genelkurmay merkezli. Orada onlar için gittiğini, planlamak için sonraki adımları izleyin. Çoğu çevrelerindeki bile yedik, ve orada yattım. Planı iyiydi.
  
  
  Ving oldu beyni kaçış Chen-lee cezaevi çevresinde. O da planlamış bir kaza ile bu yat getirdi ve denizaltı. O düzenlenmiş «iş toplantısı» dük ile de tespit, ne sadık bir uşak dük kayboldu. Değil mi rastgele ve keyifli olduğunu Vin biliyordu olanakları uşak? Sadece geldi Londra etrafında önerileri ile bayan Cheryl.
  
  
  Bıraktı şiddet eylemleri, Van Тонгу. Bu dersleri kötü değildi, evet, acımasız. Ne rahatsız, bu yüzden bu transferler. Bir yerde, bir fransız önce kamboçya, tayland, çin ve özel bir ingilizce Van Tonga, eylem süzüldü hataları ve iyi tasarlanmış planları kaybetmiş bir parçası, onun bir anlamı yok. Ne takip bu gibi görünüyordu bir şey etrafında кинокомедии "Keystone Cops".
  
  
  Her zaman etrafında bir tane adam etrafında KAN sendeleyerek çıktığımı beden inanıyorlardı, bu işi KAN.
  
  
  Sonunda, CANNES nedeni vardı öldürmek Бангеля, ve KANG da planlanan öldürmek Lin Чинга. Bu nedenle her düşünce, ne yaptı, kim o zaman başka bir grup, ve sessizce temizledim ceset bıraktı ona.
  
  
  Kalan kısmı daha az komik. Oldu aya bir parçası yapan bir ökseotu tutum Guru. Ona ulaştıklarında, o zaman benimle temas. Çocuklar Van yaptı ve geldi bildirim «amerikalı öldü». Vin Ve düşündüm sadece verilen, ben bu amerikalı. Zaten geç bir akşam, bir grup Винга yöneldi Cascade-cins, ve geri kalanı başladı hikayeleri için genel bir konuşma.
  
  
  Onlar karar verdik, onları daha iyi almak beni çok hızlı bir şekilde. Ama ben zaten içinde Cascade Road. Aldılar Kaplar yerine beni.
  
  
  — Nereye onlar seni yakaladı?
  
  
  Hmm, o döndü.
  
  
  Sen dedi, ne onlar seni. Onu bilmek istiyorum nerede.
  
  
  İzin verseydi kum drenaj ve benim göğüs. - «Bence bu çok hastalıklı bir tirbuşon». Çizmiş katlanır kova kum var göğsünde. 'Neler oluyor?' diye sordu gülerek. — Kıskanıyorsun, Carter?
  
  
  Tabii ki, ben kıskanç değilim. Bana Carter. Senin gibi bir kadın muhabirin etrafında bir film.
  
  
  «Ben sadece rastgele oynadı Lauren Беколл». O onurlu bir şekilde ayağa kalktı ve koştu sahilde ay ışığında. — Eğer ona ihtiyacın olursa, — seslendi o, sadece ıslık çal. Tek şey olabilirdi küçümsemek, onun onuru, bu yüzden onunla hiçbir giysi. Ne zaman biz ilk bir araya geldi, görünüyordu oldukça iyi bir genç bayan. Ama son zamanlarda o daha fazla gibi разбитную genç bir bayan, daha iyi bir bayan.
  
  
  Onu kesinlikle otel vd. Onun bu ee tekrar. Ama en kötüsü ne oldu bilmiyorum ıslık.
  
  
  Onu ayağa kalktı ve onu izledi kıyısında.
  
  
  Biz yüzmeye gitti.
  
  
  Bu & nb, dalgaların ortasında, biz süzüldü başka bir etrafında başka.
  
  
  — Bu işe yaramazsa, dedi. Onu söyledi. - "Yap bahis?"
  
  
  Evet, bu olabilirdi, eğer bizi kopmuş bir sonraki açık hava etkinlikleri. Kadar seviştik en kenar okyanus bir tarafından kapalı olma su ise, yeni обнажаясь. Girdik aynı ritim ve dalga ya da dalga — aynı bizim gibi, bu yüzden o ve onun çelik dalgalar ve kıyı, встретившимися kendi doğal boyunca ve прощающимися; biz daha başka bir sevgiyle karşılama ve veda, ıslak tuzlu öper. Aslında delle, bu hiç durmadı. Benim ağzına onu meme anında onu zorla baştan başlamak için, ne zaman biz birlikte farklı бурлящую su ve tekrar birlikte yükseldi, heyecanla nefes nefese.
  
  
  Bir kaç sene sonra o da bana: «biliyor Musun, önce onu korktum».
  
  
  Onun iç geçirdi bakacak şekilde avuç içi ile onun mide. «Bu korkunç bir oyun canım. Ve eğer oynayamıyorsun bıçak ya da kung-fu... eh, ona seni suçlamıyorum. Ona baktı, derin gözleri. «O zaman söyleyeyim oylama: ben çok deli».
  
  
  O başını salladı. — Ben o zaman. Yani bu gün, ne zaman biz seninle oturmuş barda, sen orada otururken, diğer tarafta sandalye, milyonlarca mil uzakta.
  
  
  "Bak." — usulca dedim. «Bir ses, onun gibi. Ve kimse beni bunun için ödeme. Biliyor musun, ne şimdi, ne zaman o seninle onun tüm senin. Yılın geri kalanında ise... eh, o zaman muhtemelen tüm.
  
  
  Gülümsedi. Ona pus oldu, sizin üzüntü. 'Merak etmeyin. Carter. Ben değiştirmeye çalışıyorum seni. Sadece... — O помолчала, düşündükten sonra söylemek daha sonra devam etmek için karar verdi — ben bilmiyordum seni daha önce. O halde, eğer onu Lauren Беколл, bir şey var bu korkunç iğrenç eğilimi olmak, küçük bir yetim Annie. Yine gülümsedi, ama bu sefer yüzü daha neşeli. Merak etmeyin. Şimdi onun çok büyük ve güçlü, ve seni seviyorum bu halinle».
  
  
  Var dahili refleks kelimesi, «seni Seviyorum», bir dizi sıçrama. Ona hiçbir şey için söz... hepimiz tutmak gerekir, bu, bize bir şey olmaz обязывающему... baktım Kaplar. «Ben», ona dedi, belki de onu senden çok seviyorum.
  
  
  — Tanrım, dedi...
  
  
  
  
  Bölüm 10
  
  
  
  
  British museum gibi oldu hiç çekici. Benim için her zaman kötü bir şey bu, bir çekiciliği vardır. Bakın bazı zırh, olan, olmalı, bir zamanlar giydiği, kral Arthur, veya manastır garb, «moulin rouge ve 610 yıl». Aniden aklıma gelen bir hikaye değil benim küçük bir hikaye sıkıştırılmış ve kurutulmuş bu tarih kitaplarında nasıl bir вереницу sonuçsuz insanlar ve olaylar, yürüyen el ele bu tarih, her zaman hatırlıyorum. (1066 yılında, zafer vikingler». 1215 yılında Büyük kağıt magna carta.) Hikaye — fırtınalı, çalkantılı bir kazık gerçekler yazılmış, cesaret, güven ve kan. Tarih bu gibi insanlar, biz, sizinle sonsuza kadar mahkum hizmet için onun basit bir şekilde, laiklik karşısında, geçim. Yerine metal bir kalkan ya da bir parça kumaş.
  
  
  Dediğim gibi, ürkütücü.
  
  
  Onu karşılamak için düzenlenmiş vardı Roscoe saat on bir odada saklanır çıktılar izi Констебла. Giriş için gerekli özel bir geçiş. Vardı bu geçit, yol tarifi ve nasıl gidilir, yanı sıra parlak broşür John hakkında Констебле (1776-1837). Onun rivayet geçiş ikiz Margaret Rutherford ile uğraşan bir sanatçıdır bana dev bir klasör çıktı. «Romantik realist», — belirtildiği broşürde. «Констебл otel, doğaya dönmek». Eğer öyleyse, doğa (1776-1837) oldu harika bir yerdir. Bir manzara parlak yeşil.
  
  
  — Ama evet. O zaman eve bir tuvalet vardı.
  
  
  Onu, döndü. Bu Roscoe Klein.
  
  
  «Devam edin, hayran bu resim,» dedi. Ona döndü ve полюбовался bir resim. «Bizim ortak arkadaş Nassau buraya geldim. Çıkardı kır evi, Cotswolds. Onu, gitti başka bir resim. Ev sazdan çatılı ve oğlu-yeşil nehir. — Senin Chen-lee hala orada. Onlar oraya gitti samimi havaalanı çevresinde ve onlarla gelincik bir yere gitti. Yoktu ziyaretçi. Olmadı telefon görüşmeleri» ne garip. Onlar sadece orospu оруженосцев, lider, sakin, derli toplu bir hayat, açık havada. Tabii ki, onlar dünyada sadece yirmi dört saat.
  
  
  Onu saygısız başka bir levha ve bu kez araştırılmış değirmen dere. «Gördünüz mü diğer ajanlar KAN?»
  
  
  — Kimseye, Nicky. Kimseye.'
  
  
  — Sizi kimse rahatsız?
  
  
  Kimi beni? Ламонг Cranston? Yeteneği ile затуманивать zihin? Kimse görmüyor, gölge, bebeğim.
  
  
  O zaman bir tane daha var tirbuşon, Roscoe... Neden öneriyorsun bana bakmak için bu resimleri?
  
  
  Onu, döndü. Roscoe silkti. — Ben sadece düşündüm, sana ne gerekir ne hakkında bilmek sanatı.
  
  
  Ne dedim o zaman, iyi mühür.
  
  
  Öğle yemeği restoranda West-End «başlıklı bir Av kulübesi». Lokanta ahşap paneller ve daha çeşit menü yılan balığı jöle ve yarık sırt. Aradı Kaplarda ve dedi ki hey bize gel. Durduk «daire», arkadaşıma ait olan Roscoe, kız yürütmektedir şimdi gitti şehir etrafında. Biz daha temin kendilerini, ve daha az vardı güçlük tüm bu чепухой John Stuart hakkında носильщиках, официантах ve hizmetçi. Buna ek olarak, bu, en huzurlu bir şekilde etkileşim bir yerdir. Onu görmüş, Roscoe baktı Kaplar, zaman geldi. Bu zümrüt yeşil kaşmir elbise dar kesim ve yakın bir veba gibi, bir обнажало onu en iyi bir biçimde yardımcı oldu ee elastik yuvarlak meme. Olmalı, o alışveriş gitti ve aldım ego bu sabah. En azından, onu hiç görmedim, ego daha önce. Onu ben bazen unutmak için bir elbise, ama ben onu asla unutmayacağım, dar bir elbise.
  
  
  Onu tanıştırdı onu Roscoe. Gülümsedi kendi gülümseme. Dediğim gibi, Roscoe gibi görünebilir emu seviyorum, ama şimdi o ihtisas izlerken herhangi bir ifade. Bay Göre, Ortalama Bir Kişi. Orta boylu, vücut, yüz ve giyim. Benim tahminlere göre, o elli yıl ya da öylesine, ve ben bu rakam, katlanır her şeyi yaptı. Ama özel kalın bir saç, o gri saçlı, ve onu yok agresif siyah renk olur boyarken.
  
  
  Bu nedenle, Tara gülümsedi. Birkaç dakika sonra, ne zaman ona baktı, Roscoe, bu Gary Grant. O uzun boylu ve ince, ve aniden nen oldu, ısmarlama takım elbise, ve o gördüm, o inanılmaz beyaz dişler. Ah o beyaz, o kör ve Tara baktı ослепленной.
  
  
  Onu biraz daha, celle, boğazını temizledi ve kararlı, otoriter bir jest çağırdı garson ve sipariş içecekler. — Söyle bana, bir mektup gönderdi onu Roscoe, — şimdi kim izler senin ticaret?
  
  
  'İnsan ticareti?'
  
  
  'Açık. Da dış ticaret.
  
  
  — Oh, sözde bu ticaret. Charlie Mace. Sen ego hiç gördün mü?'
  
  
  Onun ego görmedim.
  
  
  "Evet, bu iyi. Silah çok iyi. Eğer bir şey olursa ben sanmıyorum bir şey olursa — o-ecek vermek beni bilmek. Onunla bir çocuk, Pearson. Bu yüzden endişelenecek bir şey yok».
  
  
  'Çocuk mu?'
  
  
  Roscoe baktı bana açıkça gözler. — Bence sen oldukça akıllı bir yaşındayken yirmi.
  
  
  Onu düşündüm bir süre. — Ancak, onun olacağını hissettim ценымногие iyi olsaydın şimdi orada oturdu.
  
  
  Roscoe başını salladı. — Ben filmde, Nicky. Değil, bir bekçi köpeği. Ayrıca, onun oluyorum çok... «Çok eski, otel, demek o, ama zamanında опомнился, — son zamanlarda stahl çok tembel yatmak için ıslak zeminde bir haftadır bekleyen».
  
  
  «Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz, ne kalacak kadar uzun sürdü?»
  
  
  Ürünleri, örneğin. Onlar sipariş ürünler-örneğin, bir hafta için. Hatta işe hizmetçi idi. Bu demektir ki planladıkları bir süre iyi çocuklar. Böyle haberler çabuk yayılır ve köy. Ve inan bana, böyle bir kişi zaten haber olur, birisi чихнет çift.
  
  
  "Peki ne yapacağız?"
  
  
  "Sadece bekle."
  
  
  — Beklemek ve tetikte ol, — o çekti iki elektronik kutusu. Küçük cep siyah kutular. 'Bir sana bir bana.'
  
  
  'Çalışmak mesafe?'
  
  
  'Evet. Gelin en yakın telefon ve dial dokuz-üç-altı-dört-sıfır-sıfır-sıfır. Şehir dışında öncelikle açmak için sıfır-bir. Ardından, tıklayın kodu bu милашке duyacaksınız rapor kaydı Мейса. Rapor her saat.
  
  
  «Hepsi bu mu?»
  
  
  — Hayır, — dedi. — Orada başka bir şey olduğunu. Ayrıca, arama ve mesaj bırakın film. O zaman Mace ve ... ... bir ego dinlemek. Dolores kalıcı izler monitör, bu yüzden biz bir uyarı, eğer bir şey yanlış giderse. Sadece mutlaka söyle neredesin durdu. Dolores vardı anahtarı AX.
  
  
  — Bu evi alabilirim onu odasına zhukova?
  
  
  O yaptı ve ekşi bir yüz ve başını salladı. 'Pek mümkün değildir. Ya da gitsinler bir süre, ama onlar başka bir belirtisi göstermiştir bu. Biz-ebil denemek ve göndermek için bir çalışma nedense. Ama eğer Vın Tarafından yakalanmadı böyle bir hile, o uzun zaman önce öldü. Var bağlantısı, yerel telefon şebekesi, bu yüzden yakalamak için tüm giden mesajları.
  
  
  Bu hoşuma gitmemişti. Sonsuza kadar beklemek oldu. Ama ben risk almak, risk kendilerini koyarak. Vın Sırasında ezberlemiş beni. Sadece bir göstermek emu yüzünü bir kez tüm işlem başarısız olur.
  
  
  Onun saatine baktı. Oldu olmadan iki dakika bir saat. «Eğer çağrı sistemi çalışır, sanırım, var, zaman, bunu yapmak için».
  
  
  Roscoe allah beni onun göz kamaştırıcı gülümseme. — Neden şimdi bunu? dostum? Tut biraz parmakları. Kendiniz deneyin.
  
  
  — Güvenim tam sana, Roscoe, dedim. O gülümsedi Kaplarda. «Demek istediğim telefon. Onu biliyorum bana tam bir rapor.
  
  
  O meydan bu, ama N-3 her zaman önemli K-2. Roscoe telefona gitti.
  
  
  Tara gülümsedi.
  
  
  Bu vardı canım, ama boş bir gülümseme olan bir kadın, yapan bilir, filo, sadece yelken açtı. — Ben açım, dedi, seyir menüsünü seçin. — Ayrıca, o benim tipim değil, diye ekledi, gözlerini kaldırmadan.
  
  
  Onun kaşını kaldırdı. — Düşünmedim bile bizi bir an, dedim.
  
  
  Var Мейса yoktu bünyesinde mevcut olan, deniz, bize bildirmek için. İlke olarak bize bir çıkış. Onun için birden fazla bilet satın müzikal. Bir şey «başlıklı bir Anlat annene», hangi kibirli satıcı New York Times «olarak adlandırdığı, oldukça komik, eğer böyle şeyler».
  
  
  Tara hazırlanırken, ne-ne, satın almak, ve onun biraz sinirli biri olduğu için bir şey yapmıyorum. Benim sesim olmalısın, saçma biraz ürkütücü, çünkü aniden durdu.
  
  
  — Ben biliyorum, ne düşünüyorsun, dedi sonunda. «Sence bu bir çevrelerindeki tanrı tarafından unutulmuş turist tuzakları, ve ne yapıyor bu kız? Daha doğrusu, o burada ne yapıyor? Tüm o-ebilmek yapmak, olmak, kaçırılan ve alışveriş».
  
  
  Ben cevap vermedi. Ee bence ... yakın olmuştur.
  
  
  — Peki, bir nedeni var burada. Ve bunun nedeni yalnızca bulursun, nerede salonunda ıh laboratuvar, onu bilecek, çevrelerindeki klonlar ve ne onlarla yapmak. Bana bakıyordu aynı insanlar kaba sıktı, sıktı, dudaklarını, ilk gün gibi bizim toplantı «Uoldorf». Ve başın arkasında saç ayağa kalktı gibi o zaman. Onu biliyordu, onun tepkim tamamen savunma. O oturdu ve hissettim, bu beni rahatsız ediyor, ve küçük bir şey olabilir bu konuda. Ve ona gereksiz yere asabi, ve o da bir şey yapamadı bu konuda.
  
  
  Durduk köşesinde Piccadilly circus arıyorum arkadaş arkadaş çaresiz bir öfke.
  
  
  Dedi. — Ayrıca, onu yapabilirim başka ne.
  
  
  — Ve bu kadar, dedim. "Demek ki, sen de bir şey söyle." Evet.' dedi. — Ve hala onun ne yapmak seni çok mutlu ediyor.
  
  
  İddia etmek zor olurdu неприкрашенной gerçeği. Biz karşılamak için düzenlenmiş bir apartman dairesinde beş saat. Bu gelincik her çevremizdeki olacak onlarla başa çıkmak için. Gittim pad üzerinde Charing Cross road. Oldu biraz puslu. Değil sis, daha ziyade bir çeşit kalın bir soğuk. Заживающая yara omzumda ağrıyordu. Onu merak etmişimdir, insanlar neden bu kadar seviyorum neden başka bir arkadaş, ağrı, bu ağrı aslında delle vardır.
  
  
  
  
  Bölüm 11
  
  
  
  
  Üçe çeyrek var onu geldi pad. Zamanında bana hatırlatmak için zaman yaklaşıyordu üç saat. İngilizler içmeyin hiçbir zaman. Ses neden — en azından, göre, Roscoe, — güvenilmez olmuştur. Ismarladı bir bira, ve saygısız bir gazete.
  
  
  Onuncu sayfa londra « Times» küçük bir haber çapında amerika Birleşik Devletleri. Meğer senatörler Bale ve Croft tarafından mağdur edilmiş helikopter kazasında sırasında doğrulama sonuçları hurricane Carla. En azından böyle düşünüyorlardı. Helikopter ve pilot eksik ve soruşturma ertelendi hurricane Dora.
  
  
  Yani, ıh oldu altı. Morton, Saybrook, Линдейл, Cranston, şimdi Nail ve Croft. Onu hayal akrobasi Washington. Hakkında özel bir konuşma cinayet girişimi ve komplo. Cesaret verici ifadeler hükümet. Bu arada ofisinde Şahin gitti, çok gizli görüşmeler. Biz, güvenlik önlemleri, neden evrensel bir panik?
  
  
  Nasıl merak ediyorum — eğer Hawke yapacak — ile başa çıkmak için bir mesele hakkında клонах. Hala gelincik yoktu kesin kanıt teorisi. Ve olsaydı bile uzaktan yeteneğin olduğunu kabul etmek bizim için bir teori, onu yine de bir süre karşılaşmamış olurdu onunla. Şüphesiz, klonlar zaten ülkede. Ama, ıh ilan, aranıyor, yoksa biliyorsun ne kadar kopya, aynı kişinin etrafında?
  
  
  Ama, tabii, bu bir sorun oldu Şahin. Kadar vardı onun sorunu. Benim görevimdi bulmak yatağı bu pbx yerde onlar bizi vardı. Öldürmek aslı yok kopyası. Da anlamaya çalışın ne kadar — eğer ıh birkaç sol — dolaşmak, özgürlük ile sipariş cinayet. Eğer onu yaptı ve uzun süre yaşamış, bu hikayeyi anlatmak için, Washington başlamak olabilir tam ölçekli daraltır. En azından, eğer onu yaşayacağım için yeterince uzun.
  
  
  Tüm bu hareket bir daire içinde, ve sonra geri bana. Washington bekliyordu ilk adımı. Ve onu bekledim ilk hareket, Chen li. Sonra bir an gelir, hangi hiç sanmıyorum: eğer bu Chen-hiç mi hareket etmez? O sadece oturur, dayak ve senatörler daha az olur?
  
  
  Çalmaya başladı telefon. Kız barın arkasında olduğunu söyledi kapanış saati. Onu ödedi ve gitti.
  
  
  Bazen merak ediyorsanız, değiliz biz, bir tür dev bir satranç oyunu. Büyük bir El geliyor ve övünmek olduğunu belirtmek, sizi oraya, nerede bir hiç olmak bir otel. Bu gibi bir çok rastgele bir hareket. ama sonunda çıkıyor, ne oldu son bir hamle bütün bir parti.
  
  
  Ben gittim küçük bir yürüyüş. Бесцельную sanırım. Tarafından Bond sildi. Bu iyi bir zaman onun oldu Burlington-alış veriş kapalı çarşısı, dar uzun galeri mağaza. Ona gergin bir boyun gibi, herkes için, her yıl süslü bayrak tavan galeri. Onu, baktı vitrinler ile gömlek ve fotoğraf makineleri ve vitrin çin статуэтками.
  
  
  Ben gittim bir yol, bir adam ve Virginia fotoğrafını çektim, karımı.
  
  
  Sonra onu ile karşı karşıya geldi tesadüf.
  
  
  Benim ilk tepkim, dönüp o beni gördü; her yıl yüzünü yansıma, vitrin mağaza. Ama sonra onu fark etti sonunda, beni tanımıyor. Onu biliyordu ego yüzü neredeyse kadar iyi, kendi gibi. Önce onu bir araya geldi, onunla bir çift. Bir gün onu öldürdü ego. Ama bu vücutta. Chen-li bir yerde kırsal. Hung Luo cehennemde oldu ve ben düşündüm Lao Zeng şimdi alışveriş yapar. Bu yüz aitti farklı. Aynı geniş ve sert bir yüz. Aynı düz, недружелюбное ifade. Aynı ideal bulunan, siğil.
  
  
  Başka bir şube.
  
  
  Ben de peşinden gittim dikkatsiz, iyi yürüyüş. Metro Piccadilly, tekrar, Russell square.
  
  
  Riskli olduğu için gitmek çok yakın onun topuklar üzerinde sıcak. Ama bazı riskleri vardır, üzerine gitmek gerekir. Ayrıca, shell, adam gibi değil sıkıntılar bekliyor. Bakmadı, takipçilerinden ve dönüp dönüp arkasına baktı. Sonuç: çoktan seçmeli. Ya o değil biliyordu, ne ego peşinde ; ya da biliyordu ve yıllardır beni tuzağa.
  
  
  Onu izledi, daha birkaç blok kadar şube yok evin etrafında kırmızı tuğla. Kapı sayılı 43 ve bronz bir plaket adlı koyuyormuş değil ile ilgili neden bilgi: «Toplum Фезерстоуна değil» ile ilgili davada, bir nota: «Temel 1917 yılında». Ne, terzi al, bu Toplum için Фезерстоуна? Sonraki şey, ben yapmak zorunda, bu tüm bulmak için.
  
  
  Yol boyunca oldu makrobiyotik restoran. Aniden ben ortaya büyük bir iştah sağlıklı bir gıda.
  
  
  Onu aldı, masayı sokağa bakan; garson, выглядевший çok sağlıklı değil gibi düşünebilirsiniz böyle bir ortamda, смахнул birkaç kırıntı ve uzattı bana menü. Ben bir seçim vardı: şerbet için ayçiçeği (adet dövülmüş yoğurt, ayçiçeği tohumu) veya liste daha ölümcül karışımları. Ispanak suyu, капустное sufle. Onu durdu kontes organik limonata, tahmin, etrafında ne bir organ başardı ego pişirin.
  
  
  Çift dul ile av yaptım acı bir çıkışı Toplumlarda Фезерстоуна.
  
  
  Sulu genç bir t-shirt ve kot pantolon aldı, bir masa yanımda emretti «ayçiçeği». O bana baktı gibi bakıyor küçük kız.
  
  
  Kadının biri geldi ve bir sürü paketleri. Üzerinde gol var nah oldu çok kırmızı bir şapka ve neredeyse gösterişli kırışıklıkları. İlk önce onu düşündüm, o kendi kendine konuşuyor. Ama ben doğru değil. Konuşuyordu ve onun çantası ile. — İyi, — dedi, — ve, lütfen, sakin olun.
  
  
  Kesinlikle haklıydı bu konuda. Çanta için alışveriş ile çok büyük ağız çok can sıkıcı OLABİLİR.
  
  
  Oturdu masaya yanımda çıkardı tüylü kahverengi bir pelerin. Hey, yakın oldu seksen, ama o hala bir giyim tarzıyla, en uygun юношескими yıllarca. O ne ergen bir kıza. İnci kolye ve misk parfüm.
  
  
  — Otur, dedi çanta. O döndü ve ihsan beni извиняющейся bir gülümseme. «Ben anlamıyorum, neden ego izin vermiyorlar restoranlar. Söylüyorlar, bunun nedeni, düzen ya da başka bir şey. Ama o çok düzgün. O baktı çantamı. — Değil mi, tatlım?
  
  
  Sıkma oldu шестифунтовым йоркширским zorluk. Olarak da bilinen Roger. Tesadüfen, ben hiç sevmiyorum bu küçük тявкающие köpekler, ve bir şey etrafında bu olmalı, yazılmış var yüzünde. Umarım korkmuyorsun köpek.
  
  
  Onu dedi hey, ne köpek korkuyor.
  
  
  Oh, iyi.' Gülümsedi ve похлопала beni elinde. — Çünkü Roger ve bir sineği bile incitmez.
  
  
  Onu yüksek sesle düşündü, büyüme göz önüne alındığında, ego, zarar vermez mi emu sinek. O yayınladı tiz bir kıkırdama, ve cilveliydi köy yalamak.
  
  
  Onun adı bayan Mabel. O yaşamış, bu çeyrekte elli yıldan fazla bir ev, bir o mütevazı dedi, oldukça lüks. - Peki, diyelim ki... bir hediye diyelim... başka. Bayan Mabel otel bana, ben nah gerçekten seks. Açıkça bayan Мейбел, bu beni hiç şaşırtmadı.
  
  
  Bu güne kadar bana kaç puan ve konuşma belirli bir yön aldı. onu dedi hey, ben oturdu ve bekledi bir arkadaşım şu anda ziyaret eden Toplum Фезерстоуна.
  
  
  — Mmm, — dedi. — Sen oraya gitmek istedim. İnanmıyor musunuz bunları? †
  
  
  Onu dedi hey, ne çok az şey biliyorum bu konuda.
  
  
  — Kimse bilmiyor hayaletler hakkında, bay Stuart. Biz sadece kabul etmek zorunda oldukları».
  
  
  Ses. Toplum Featherstone sağlar ile konuşmak, ölü.
  
  
  Onu düşündüm, sorgulamadım olup bu şube senatörler.
  
  
  Onu sordum, oldu mu hiç, orada ve o homurdandı.
  
  
  «Ha. Hayır, bu mümkün değildir. John Фезерстоун lanetledi beni, 1920 yılında. Lanet hayal. Dedi, ben скандалистка, nazikçe söylüyorum. Hakkında, bu bir sevgilisi oldu edep, gerçek bir fanatik. O vurdu gol parmağı сверкавшим koleksiyonu elmas yüzük. Anıları evvelden bir skandal.
  
  
  — Peki, bana sorarsanız, sessiz ol dedi bana, kulak — bu ev yok, bize bir ceset, hangi mal konuşmak istiyorum. Ölü ya da diri, sen bir melek olmalısın girmek için bu evi. Ve melekler, pahalı, son derece sıkıcı. O изобразмла ne diyebilirsiniz yaramaz ... ... ayrım.
  
  
  Garson getirdi hey, soda, zengin bir vitamin. O yaptı bir yudum yaptım face tiksinti. Bu içecek çok yararlı olur sizin için.
  
  
  Ben yine söyledi? Ah, evet, evet, evet, o öldü, onun kızı yönetimi devraldı. Evet, ben bahsediyorum странностях... Alice Фезерстоун, tatlı bayan, Bayan Mabel onaylamayan поджала dudaklar. «Çok uzun süre oynamak bakire asla iyi».
  
  
  Onu görmezden psikoseksüel kuramı, bayan Mabel. — Ne demek bu чепухой?
  
  
  Evet, saçma. «Ah, Тоуве» veya «Вауве». böyle bir şey. Onu tam olarak bilmiyorum. Bana sorarsan canım, bu nedeniyle o bir çin yemeği o giriyor çocukluk. Yedikleri en korkunç şeyler, biliyorsunuz. Sanırım bu etkiledi beyni.
  
  
  O bildiği çok şey var, yeterli sayıda insan bu yıl için bilmek zorunda olduğu her şeyi dinlemek. Yer ıh sevgili teorisi uçan saucers kadar adım adım oynatma ıh en iyi golf oyunu. Herkes duyulmak için. Ve dinlemek istekli iseniz o zaman başka hiç kimse duymak istiyor, bir şans, ne söylerler ne bir başka kimse söylemez. Böylece baykuş dünya onun değil, onu kesti, eğer takip hizmet vermektedir. Orada ne gördüm, katılacak bana, ben büyük ödülü kazanmak.
  
  
  Onu, özür diledi ve gitti telefon. Onu buldum ego tuvalette ve bir numara çevirir. Var Мейса yoktu çeyreğinde.
  
  
  Onu yapıyorum taping.
  
  
  Şube ortaya çıktı, sadece numara ile 43. Yaklaştı köşesinde, e-posta göndermek için. Oylama sadece bu değildi şube, hangi onu burada takip etti. Eğer sadece o değil переодевался ve aksak son yarım saat. Tabii ki, bu mümkün değildi. Ama onun değil emanet. Benim şube baktım çok güvenen, endişe için kılık değiştirmiş. Ve bir başkası, onun karşılaştığı büyük bir şey. Bu istasyon klonlama.
  
  
  Oldu on dört. Ona mesaj Roscoe. Onu dedi emu için buraya geldi ve takip aşağıdaki gibi bir klon. Ve kadar burada oturacağım ve izleyebilirsiniz. Bakalım girecek mi başkası.
  
  
  Bayan Mabel tekrar konuştum, Roger. Onu düşündüm, ben onu almak için aşağıdaki romatizma olmadan ders kimyasal bileşimi hakkında yemek. Onun cesaret. «Neden Alice Фезерстоун büyüdü çin ede?»
  
  
  Bayan Мейбел görünüyor, diye düşündüm, bu ne saçma bir tirbuşon. Peki, sevgili. Daha başka yem çinliler?
  
  
  Bir saniye bekleyin. — Sen ne demek Фезерстоуны — çin?
  
  
  — Evet, — o işaret bana uzattı. 'Tam olarak değil. Ama yine tam olarak değil.
  
  
  Kısacası diyorum ki, Eski John ihracatçı çay. O uzun yıllar yaşamış Çin. Ama devrim 1912 sakinleri Batı netleşti onları daha fazla mutlu değildir. Ego meselesi el konuldu. Öldürülen ego karısını. John Londra'ya döndü küçük kızı.
  
  
  Ve tutku ile mistisizmi.
  
  
  Bu iddia her gün karısıyla konuştum. Ve emu ikna etmeyi başardı birçok eski aristokratlar gibi, o olabilir ıh «bir kişi ölü». Onlar yardımcı emu ve kurulan Toplum Фезерстоуна. Bu hemen hemen tüm bayan Mabel biliyordu bu konuda. Dışında, John ve ego kızı Alice yaşamış отшельниками. Sadece zaman zaman dışarı çıkmak için üst üste bir lanet daha az temiz kalpli.
  
  
  O zaman bitti hikaye. Aradan bir saniye gibi o baktı çantamı. "Roger!" diye onu ısırdı. 'Kötü köpek.'
  
  
  O özür diledi ve gitti.
  
  
  4:30 ne zaman ortaya çıktı Roscoe. O sırada bir masa diğer ucunda salonu ve geçen mimmo attı bana diz not: «sokakta bir arka kapı var».
  
  
  Yağmur başladı, onu üzerinden dışarı çıktı restoran. Onu durdu kisvesi altında giriş ve pencereden baktı karşısında. Bir kadın altmış yıl siyah ipek bir elbise üzerine oturmuş, dizlerinin üzerinde bir pencere ve dışarıya bakıyordu.
  
  
  İçinden yağmur onu, duydum onun sesini. — Evet, ip. dedi. «Ah ip. Yuh sen.'
  
  
  
  
  Bölüm 12
  
  
  
  
  Bu dar taş döşeli bir sokak boyunca uzanan mahallesi. Ne-nerede o, biraz daha geniş bir yerde daha önce giriş için bir çeşit ahır ya da küçük bir şut. O bitti bir tünel uzunlukları yaklaşık on iki metre. Sonra yürüdü kenar sokak.
  
  
  Sayısı 43 oldu четырехэтажным tek başına. Yangın merdivenleri yoktu, ama oldu bir arka kapı.
  
  
  Kapı açıldı.
  
  
  Ve orada durdu benim ilk şube. O da beni gördü ve bana atılan kısa bir soru bir görünüm. Görünüm türü «seni daha önce görmedim».
  
  
  Herhangi bir şüpheniz varsa, sen-meli doğaçlama. Onu, yaklaştı ona ve gülümsedi. Üzgünüm, ama bir ev arıyorum Marsden'ın. Onu çekti etrafında cebinden bir not Roscoe ve görünüm yaptı, o bölümde okuyorum. Burada diyor ki, ben bir evde bir oda kırk dört, ama, — ben silkti, — сорокачетвертого yok.
  
  
  O yan baktı bana. 'Bilmiyorum. Ama en azından bulamazsın ego sokakta". Bu ilk kez oldu, onu konuştuk klonu. Onu duydum, diğerleri gibi söylediler, ama benimle değil. Şimdi bu beni şaşırttı. Tüm konuştular kusursuz ingilizce olan herhangi bir vurgu. Amerikan aksanıyla ingilizce. Onlar, özenle eğitilmiş.
  
  
  — Bak, dedim, belki onu kullanacağım telefonunu. Var oda Marsden'ın...» Ben yine işe yaramaz bir not ile Roscoe.
  
  
  O, başını salladı. "O arızalı."
  
  
  — Oh, dedim. "Teşekkür ederim".
  
  
  Bana bir şey yoktu, ayrıca dışarı ile sokak. Yağmur yağdı şimdi daha güçlü. O ударялся hakkında kaldırım ve yüksek sesle yankılandı yankılandı dar geçit. Yeri kötü. Sokak karanlık. Yağmur karanlık. Kaygan nedeniyle ani bir yağmur. Onu kaldırdı yaka.
  
  
  Bu bir şey değil ben gördüm veya duydum. Bu sadece bir içgüdü.
  
  
  Onun için durdu bir sigara yakmak. Durdu ривненской tek bir adımda benden.
  
  
  Onu döndü. Ona izin стилету kayma avuç ve yoluna devam etti. Onu tekrar duydum kelimeler Dara: «Şube katil birinci sınıf, — dedi, — ben katil olmak birinci sınıf».
  
  
  İyi. Yani, beni kovaladı. Arasında yankılanan kendi adım ve davula bir yumruk yağmur onu başardı ayırt etmek için başka bir ses.
  
  
  Bir tünel vardı önümde. Onu, tünel girdi. Orada daha koyu oldu. Onu bastırdı gölgeler duvarlar ve geri baktı, sokaktan.
  
  
  Böyle bir şey.
  
  
  Ve yine... ben hayal değildi bu. Saç boynuma kalkmak değil.
  
  
  Tek bir ses duyuldu, bir gürültü vardı yağmur. Sessiz gözlük uçtu yoluyla sistem üzerine yüklenir. O çarptım taş bir duvara. Onun mağrur ve değiştirdi kılıcını Вильгельмину. O durum. Ben umut, ben öldürmek zorunda ego. Onun tarihi nakavt ondan birkaç cevap. Bu aşamada davanın başka bir ölü şube açacak başka bir тупику.
  
  
  Onu отполз gölge ve paltosunu çıkardı. Onu asılı ben bir taş inliyor. Gözlük просвистела mimmo beni çektim ve ceket... onun karın ağrısı başladı выползать etrafında tünel, yanlış bir şekilde, nereden geldik, mermi.
  
  
  Mesele şu ki, o alışık değil kötü vuruş. Bekliyordu, onun kurbanı çocuklar ses - «iyi» veya «aargh». Sessiz hareket emu sinirler üzerinde onlar vardı. O çıktı ile barınak gibi sadece onun için yapılmış tünel giriş. Onu aşağıda vurdu ve vurdu emu eline bir tabanca ile. Kendisi elini ve bir tabanca yere düştü, döndü, yükseltmek için kendi ego. Onu atladı ve saldırdı. O anda, o uzandı, toplarına, onun отшвырнул ego ondan. Zor bir mücadele ona karşı. O iyi oldu. Biliyordu her hüner onu biliyordu. Bıçağı vardı. Sadece o vardı ve gönderildi samimi benim katlanır kova. Onu yakaladı ego için bilek ve durdurmak mümkün bir hareket. Ama uzun süre değil. O kaldırdı, her kabile ve neredeyse beni vurdu yerde bu çok sinir bozucu. Ona döndü ve hafifçe öne doğru eğildi ve bana vurdu hayat.
  
  
  Darbe beni yere çaldı ayak ve bıçak biraz çarptı beni. Onu ayağa kalktı. Benim taç vurdu ego ve çene ile yüksek clang diş. Bu ihlal ego niyet. Karate tekme ego elinde bıçak ve kabartmalı ego, silah yerine samimi kayalar arasında, ucu aşağı bakacak. Onu tutmak için devam ego bilek ve saygısız ego sırtında. O kurtulmak için çalıştı, gücünü kullanarak kabul judo, ama onu zaten bunun için hazırlanmıştır ego-the-go. O kaydı ve düştü ıslak taşlar. Onu duydum kuru kemiklerin çatlama. O yalan, hayretle bakarak. Ego ayak поджаты, hala o bilinç ve ağrı hissettim. Şok sadece büyüdü tüm bu duygular. Belki onun ayak devre dışı bırakıldı sonsuza kadar. — İyi, dedim. 'Onun kim olduğunu biliyorum eğer. Onu sizden duymak istiyorum bazı ayrıntılar. Kaç kişi var orada?
  
  
  Gözlerini kapadı ve kibirli bir şekilde gülümsedi.
  
  
  "Çok". -«Çok fazla, bizi durduracak».
  
  
  Burada da baz?
  
  
  Yine bu gülümseme. 'Devam et. Yerde bizi asla bulamazsınız.
  
  
  Onu yaptım onu bir silah. 'İyi. Biz sıfırdan başlamak. Ve ihtiyacım yok, cevaplar «çok» ve «daha ileri». Onu almak istiyorum cevaplar, örneğin, ne kadar ve nerede. Bu yüzden ileri.
  
  
  Ego yüzü sakindi.
  
  
  — Yoksa beni vuracak mısın?
  
  
  O, başını salladı. «Hayır arasındaki fark, ölüm ve hayat. Sen, Batı'nın anlamıyorum. Onu yapamadım. Yani, onun için öldü.
  
  
  Size küçük kalır tehditleri, ne zaman en son tehdit alır böyle bir romatizma. Bir çıkmaz oldu. Onu da başarısız. Ama o zaman, eğer ben alamadım bir şey bu, ben her zaman denemek ve almak bir kanıtı gibi görünüyordu, onu biliyordu.
  
  
  — Ama sence diğer başaracaktır. Ne yetenekli öldürmek bütün yüz senatörler?
  
  
  Bize mutlaka öldürmek tüm ıh. Korkutmak için yeterli ıh, tüm ölüm. Neden krallıklar da hükümet. Sizin... Kongre bunun adı ego. O zaman, biz sizi, sizin başkan ve herşeyi istediğimiz gibi».
  
  
  Şimdi sıra bendeydi, biraz zor olur. — Sanırım bir şey unuttum. Bu, cumhurbaşkanı korumaları var ve oldukça sert güvenlik sistemi».
  
  
  O, başını salladı. — Sanırım bir şey unuttum. Böyle bir güvenlik sistemi zaten daha önce bypass. Ve ayrıca, biz gidiyoruz ego öldürmek. Biz sadece izlemek niyetinde ego beyin.
  
  
  Bu nedenle alexander ıh genel planı. Felç Kongre ve yapmak için bir başkan, onun bir kukla. Ortamda kaos Kongrede mevcut hizmeti alacak sınırsız bir güç. Ve KANG üzerinde tam denetime sahip olacak bu. Bu çok mümkün değil gibi görünüyordu. Korumaları korumak için, sadece mermi. Ve karşı omlet, tam bir zihin-değiştiren ilaçlar. Ya da karşı aspirin, bir aspirin. Bu, tüm bu ihtiyaçları vardı. Söz, Rasputin kral vardı ego güç. Ama bu bugün için bile olması gerekmez Распутиным. Sana sadece adam olmak ile uyuşturucu. Var krallar Ortaçağ vardı tadımcı. İnsanlar aramızdan eğitim ve içecekler, emin olmak için onlar zehirlenmiş. Bu bir işti. Ama bu yok artık. Bu nedenle, çeken, onun parlak pedagojik yetenekleri yöneticiler savunmasız. Planı KANG oldu deli. Ama bu kadar deli değil.
  
  
  Şube bilincini kaybetti. Ya da öyle görünüyordu. Yapmak bana kaldı biraz. Neyse, daha fazla herhangi bir bilgi alamadım. Ama bir şey açıktı: o ölmek zorunda. Ya da tüm bu tıklama CAN bizim için gelecektir.
  
  
  Ona baktı, hareketsiz vücut. Onu düşündü bir an. Onu düşünüyordum, iyi oldu ölmesi. Onu, gitti. Onu, döndü, tünel ve aldı onun ceket ve stiletto bir düştü. Oradan onu devam cadde.
  
  
  Her şeyi duydum, zayıf bir ses. Tabii ki, o kadar bilinçsiz. O döndü ve silah kaldırdı.
  
  
  Ve kendini vurdu gözlerin.
  
  
  Birinci sınıf cinayet.
  
  
  
  
  Bölüm 13
  
  
  
  
  Gösteri «annene Söyle» bir Lirik tiyatro, söz verdiğimiz gibi, oldu «oldukça eğlenceli, eğer bu tür şeyler». Kötü bir şey, ben muhtemelen olmayacağım ego izle. Tek ilginç şey bir kız vardı, bir yapan çıktı, kendi giyim. Janice Venüs. Onu hatırladım onun o gün, ne zaman onun adı Janice Wood.
  
  
  Janice Venüs oldu светловолосой tanrıçası, ve sanki, ee bize, adı, güzel bir rakam. O sıcak arkadaşı yolculuğa Rivierası, belki de beş yıl önce. Ayrıldık arkadaşlar. Benim iş ve geleceği kaydedildi güler yüzlü personeli ve zengin bir kont Хоппапом. Bu rivayet bana biraz bilgi контрабандистах amacı ve Janice — demet amacı. Ne zaman onu son kez gördüm ıh Nice, onlar evlenmek için gidiyoruz.
  
  
  Nasıl görünüyordu şimdi her şey olabilirdi, söz konusu biraz farklı. Bir mola sırasında aradı ve aldı kaydedilmiş bir mesaj Мейса. Etrafında ne bir emu başardı toplamak için bir dürbün, seçimi iyi kashi nin yulaf gevreği.
  
  
  Bu ne şimdi oldu.
  
  
  Roscoe duyurdu saydım üç pbx. Odin el otel «Addison»; bir hala vardı Фезерстоуна ve üçüncü o an «Old Vic» izlerken, sir Laurence Olivier Hamlet oynar. Ona bir mesaj «Söyle annene», oldukça eğlenceli, eğer taktik gibi şeyler.
  
  
  Onun için döndü, tam zamanında başlatmak için başladı, ikinci hareket. Sergei zaten söndü ve Kaplarda zorunda fişi çekin bana bir el benim yerime. Orkestra konuştu yılının başında ikinci kez.
  
  
  'Bir haber mi?' diye sordu fısıltıyla.
  
  
  'Evet. Üç.'
  
  
  «Eh, üç? Ya da üç tane daha?
  
  
  'Evet.'
  
  
  O помолчала. — Yani, sadece yedi.
  
  
  'Evet.' Ona başını salladı. 'Hala gelincik.'
  
  
  Orkestra oynadı şarkıyı seslendirdi Janice. «Bu kız, dedi Tara, — sen onu biliyordu, ya da bu belirtileri ilk görüşte aşk?»
  
  
  Ben bilmiyordum, ne var bu belirtiler. — Ben zaten biliyordum onu, dedim. 'Birkaç yıl önce. Sevimli bir kız. Daha fazla bir şey.'
  
  
  Tara kaldırdı kaş. «Eh, o artık görünüyor böyle bir kız».
  
  
  Muhtemelen, o haklıydı bu konuda. Boyutları Janice şimdi 90-60-90.
  
  
  — Sadece arkadaştık dedi ben. «Dürüst».
  
  
  Tara bana baktı. — Annene söyle.
  
  
  Sonra gösteri gittik kulise. Janice sıcak oldu. Tara güzel oldu. Janice tanıştırdı bizi, onun yeni bir aşk, Mickey. Tara çözdürülen. Biz dördümüz gidelim bir yere bira içmeye.
  
  
  Taksi eve Tara söyledi: «haklısın, çok güzel bir kız. Ve ekledi, oldukça dramatik: «Fazla bir şey».
  
  
  Bulmak için çeşitli yollar vardır, açmadı mı birisi kapınıza kadar oldu.
  
  
  Ne yazık ki, herkes bu tavırları.
  
  
  Özellikle çalışan insanlar aç kapıyı senin yokluğunda.
  
  
  Teşekkürler Ocak Флемингу bu tuzaklar ile birden fazla saç çelik yaygın olarak bilinmektedir. Herhangi bir deneyimli bir ajan bunu yapmak için nasıl bilir. Diğer yazarlar casus hikayeleri gözler önüne serdi diğer iyi hileler. Kurnaz bir gizli ajan gibi, ego taktik bir sır olarak kalır. Bugün bir fiyata ciltsiz kitap her çocuk gibi Kullanılır.
  
  
  Peki, Carter daha kurnaz.
  
  
  Ve eğer bazen düşünüyorum elime yüzüme iyi bir şey vererek onu bu birkaç gulden, bir kez daha düşünün. Mesele şu ki, birisi yuttu benim yem. Döndüğümüzde bir daire, onu anladım, orada birisi vardı. Ya da bir başka oldu. Onun için işaret etti Kaplar tekrar çıkmak ve beklemek benim sinyal. Onu yakaladı, silah ve açtı kendi kalesi parolayla. Yumuşak tıklama yerine kakofoni, ses лязгающей anahtarlık. İçinde karanlık oldu. Ve sessizdi. Böyle çok gürültülü bir sessizlik, neden, ne için çalışan birisi var. Onun iyi bir sıktı Вильгельмину el ve başladı yavaşça yürümek daire. Oda bulunmaktadır. Üzerinden захламленную oturma alanı, yemek alanı ve son olarak, oturma odası, acıyan o kız Roscoe değil çekildiler, onun bir kedi gitmeden önce, çünkü bu kedi sarıldı benim topuk.
  
  
  İyi. Yani, bizim bir konuk bekliyordu yatak odasında ya da saklanıp ruh. Ya da ego uzun zaman oldu.
  
  
  Onu, durdu yatak odası. Orada birisi vardı. Onu duydum o nefes. Sonraki benim adım başyapıt oldu koordinasyonu. Tek bir hareket ile ona kapıyı açmış, dahil, kutsal ve nişan aldı.
  
  
  O fırladı yataktan, nasıl ekmek ve ekmek kızartma makinesi vardır. Tanrım, Nick. Bu becerinin bir dilek diliyorsun?
  
  
  Onun silah indirdi ve başını salladı. — Hayır, Roscoe. Ama bu çok iyi bir şekilde merhaba demek için bir mermi, kahpe. Biliyor musun, ben seni öldürmek için?
  
  
  O saç geri geri attı ve esnedi. Sonra çizik çene, bana bakarak. «Siz amerikalılar gibi, dedi. Bak. Bu ev benim, değil mi kızlar? Bu nedenle, ben seninle konuşmak istemiyorum. Yani, bir anahtar var. Pekala, onu içeri girdi. Nereden bilebilirdim ki geleceğini?
  
  
  Roscoe... — onu sell, yatağın kenarına, — ...gelince, bu senin çalışma yöntemleri... †
  
  
  O elini kaldırdı. «Nutuk atma. Nick. Lütfen.' O bir sigara yaktı, ve ben gördüm bir alev hafifçe titriyor. — Nerede Tara?
  
  
  Onu, pencereye doğru yürüdü ve açtı hey işareti.
  
  
  Hiçbir vaaz, Roscoe. Bir kelime.'
  
  
  O içini çekti. 'Bir kelime mi?'
  
  
  A.'
  
  
  "Ateş".
  
  
  Oylama bu kelime.
  
  
  Onu vurdu, bir sigara ve прикладу silah. — Bu benim işim, Roscoe, ona yanıyorum. Sen gölge. Onu vururum. Bu da demektir ki, etrafında bir sürü insan geliyor planlıyoruz beni vuracak. Ve o zaman, eğer onu uyanık kalacağım, onlar başaracaktır.
  
  
  Pıf gibi, ve öldü. Anladın mı?
  
  
  O başını salladı ve gülümsedi. — Yanlış, dedim. 'Bu hiç komik değil. Bu çok ciddi bir durum. Bence sen bir dahisin, Roscoe, ama sanırım sen oluyorsun çok inatçı. Çeviri denir, ne olursun kayıtsız. Ve bu çok iyi bir şekilde ölmek.
  
  
  Tamam mı? O başını salladı. Ve gülümsedi.
  
  
  Onu durdurmak zorunda kaldı. Ancak tüm vaizler, onu çok uzun bir süre için durdu, kendi anabilim dalı ve attım ona sadece bir moral darbe, hangi o-ebil kurtarmak.
  
  
  Roscoe silkti. — İyi, — dedi. Peki, tüm bu duydum. Ama bu gece... sen düzenlenmiş bir bardak suda fırtına. †
  
  
  Tara oturuyordu kapıda. «Demek, sen çay içmek.
  
  
  Gülümsedi. Bir ya da iki kaşık mı?
  
  
  Roscoe gülümsedi romatizma. — Bu senin başka bir cevapsız arama.
  
  
  'Ne?'
  
  
  «Oluşturma, askeri eğitim filmleri».
  
  
  Tara заварила çay.
  
  
  Neden ziyaret Roscoe toplum Фезерстоуна ve o tarihi bilmek, onunla ne yapmak. Yarın yine takip mi? Evet, dedim. «Devam edin izlemeye. Bilmemiz gereken, bu klonlar başlayacak hareket. Çok az oluyor; bu hiç hoşuma gitmiyor. Sürece daha yakından bakalım. Bakalım biz neler olduğunu öğrenmek içinde. 'Hmm. Onu sadece başka bilmiyorum, Nick. Şüpheliyim.
  
  
  'Yani?'
  
  
  — Peki ne yaparsın?
  
  
  «Gidip Topluma Фезерстоуна bir toplantı için, benim sevgili rahmetli teyzesi Myrtle.
  
  
  — Demek sadece giriş? Sadece bu yüzden.'
  
  
  «Şey... ben влетать, ama bence bu çok gürültüyle, değil mi?»
  
  
  Roscoe ayağa kalktı. — Ve bu, bana şaka yapmayın. Gitti bütün yolu?
  
  
  Eğer bu kamp CANNES, seninle bir konu. Sana oldukça tanıdık bir yüz, dostum. Hemen hemen aynı anonim, Nixon gibi bir toplantıda demokratlar.
  
  
  «Ben bekliyordum, ne özel efektler departmanı verecek bana bir maske ve uygun bir kamuflaj yardımcı olabilir.
  
  
  Roscoe içini çekti. «Departmanımız, özel efektler, dedi, öldü».
  
  
  'Ölmüş mü?'
  
  
  «Eh, bilirsiniz... bu gerçekten çok acı... oldu yaşlı kadın, bir yapan, bir zamanlar çalışıyordu Ealing. Biliyor musunuz, bu film. Ve...... vefat etti. Onu biliyorum!' O beni kesti önce onu başardı telaffuz da olsa bir kelime. Bu komik, çünkü o çocuk bir iştir ve bu imkansız. Ama bu, maalesef, sadece o londra departmanı AX.
  
  
  Onu yaptım emu eğlenceli bir şey demiyorum.
  
  
  Dedi. = "Belki onu oraya gelirim?".
  
  
  «Özür Dilerim, Roscoe. Bana daha fazla ihtiyaçları var. Eğer odin etrafında bu pbx gitti, amerika Birleşik Devletleri, yani, başka bir senatör başkanlık edecek morguna kaldırıldı. Öğrenmeliyiz, bu komplo, bu buhar.
  
  
  O, kaldırdı ellerini havaya.
  
  
  'O zaman sorun yok. Biz geri bizim başlangıç noktası. Sen oraya git. Bu yüzden ben de size sormak şimdi. Eğer öleceksin, ben onu almak için bu kravat?»
  
  
  Onu biliyorum. Ciddi ol. Ama cidden, siz ne önerirsiniz?
  
  
  Onu düşündüren baktı bize, Tara, bana oraya gitmek.
  
  
  Hayır, onu söyledi. 'Kesinlikle hayır.'
  
  
  — Ama, Nick. †
  
  
  Hayır.' Onu söyledi.
  
  
  'Ama ...'
  
  
  O zaman beni burada kimse dinlemiyor. Hayır. Bu konu.'
  
  
  
  
  Bölüm 14
  
  
  
  
  Böylece Tara yine de gitti.
  
  
  Peki, tam olarak Kaplar. Hiçbir Tara, "фигуристая kızıl saçlı". Фигуристых kızıllar çok kolay fark sokakta, tam bir insan ve çok kolay avlamak. Bir kadın geldi randevu için ertesi gün evde numaradan 41 oldu kız kurusu fare yüz. Dodo-kahverengi saçlı, çengel burunlu ve çanta yerine bir elbise. Kostüm, peruk ve makyaj vardı, teşekkürler Janice ve şirketler "annene Söyle". Eğer Tara dönene tiyatrosu en geç yedi saat, bir gözlük değil devam - peruk ve burun sahibi bir anne.
  
  
  Elektronik kayıt cihazı ve kamera için bir kol saati vardı AX.
  
  
  Bir teyp vardı en son modeller - küçük Sony pilli. büyüklüğünde bir sigaralık ve örtülü bir şekilde de oldu benzer bir sigaralık. O управлялся ses anlamına geliyordu o yazmaz тищину. Hız 4,75 kaydetmek başardı temiz ses yaklaşık iki saat. Kolu çevirerek ses seviyesini sonuna kadar, o kayıt, kadın çanta, aynı Tara'nın. Büyük bir açık холщовая alışveriş çantası.
  
  
  Hiç merak ettiniz, hangi çılgın olacak ile konuşmak, ölü bir cevap olacak zengin bir çılgın.
  
  
  Bibi Hodgson, örneğin. Tara ile karşı karşıya geldi ona yolda (tık). İyi. Yani ben de biliyorum. Ama Tara dediğine göre, Vogue, bu hanımefendi, «скваттер», bir başlık almak için sadece zaman sen para harcadım bale terlik ve kemer. Çevrelerindeki kadınlar için bazı küçük masrafları hala demek elbisesi Dior. Bayan Hodgson alır paralarını bay Hodgson. mr. William A. Hodgson Hodgson tarafından s Real Estate Agents. Ve onun kim olduğunu biliyorum. Emlakçılar Hodgson kendi yarım Florida ve önemli bir parçası, bir adanın, bir diyorlar Manhattan.
  
  
  Ayrıca bayan Wentworth Фрогг olan yaklaşık kırk beş milyon dolar. Tara tanıştım onu aşağıda resepsiyonist. O da fotoğrafı kendisi alıcı. Victorian odası, kırmızı peluş kanepeler ve pek çok avuç içi tencere. Tara gerekiyordu formu doldurun. Bir kaç soru hakkında onun kişisel hayatı ve yaşam geç. Göre doldurulmuş bir formda, 'de Louise Rigg Saint Louise, Missouri, evinde teyzesi Myrtle Rigg. Bölümünde «Nedenleri ziyareti» Tara yazmış: «Sormak kurulu ile ilgili yatırımlar şehrin». O bilmiyordu bunu neden yazdım. Söyledi bu geldi işte aklıma.
  
  
  — Bu büyük para, tatlım? diye sordu kapıcı. Ve Tara cevap verdi: «o Kadar büyük ki, bu beni korkutuyor».
  
  
  Kaydedici gülümsedi,
  
  
  Sıska oryantal bir oğlan götürdü. onu yukarı лиловую bekleme odasına, tam bir palmiye. Ve dedi ki hey, Sun Pin uygun bir randevu. Sun Pin gelecek onu yarım saat sonra. Ve henüz, belki o biraz okumak, herhangi bir dergi. Belki bir fincan çay içer misin? O gitti ve bir süre sonra geri döndü ile dumanı tüten bir fincan. Tara aldı, ve bir çocuk daha kayboldu.
  
  
  O yüzden biraz bekleyip oradan sadece bir ya da iki dakika sonra kapıyı açtı. Koridorda kimse yoktu görülür. Aksine, kapalı kapılar ardında, geldi sarhoş kadın kahkaha. Başlangıç etrafında ikinci bir gün açıklamıştır rüzgar uğultu. Medyum, bir inilti düşen trans. Üçüncü ve son kapı olarak işaretlendi «Dinlenme». Oradan olmadı bize bir ses. Tara denedim açın. Kilitliydi.
  
  
  Onun büyük bir çanta buldu kürdan ve çizgili plastik. O buna alışık değil ve çalıştı beceriksizce. Ama adım merdiven yoktu, ve diğer iki oda kimse yok dediler. Sonunda o kapıyı açtı.
  
  
  O kadar kapalı bir ve огляделась. Bu küçük beyaz bir oda. Orada birkaç kabukları, küçük bir buzdolabı, çift fırın ile elektrikli su ısıtıcısı. Duvarlar boyunca durdu cam vitrinler. Bir dünya vardı, her türlü çay. yeşil çay. papatya. Lapsang Souchong. Üst rafta düzgünce oturdu koleksiyonu çay bardak pembe ve beyaz çiçekler. Olarak ta bir kase çocuk getirdi, hey. Başka bir vitrin, odanın diğer ucunda oturan koleksiyonu kahverengi şişe. Her yer çeşit granül toz. Etiketleri sadece yazılmış «A», «B» veya «H». Başka bir küme şişe vardı, sıvı, ve alt raf üzerinde yatıyordu derialtı iğneler.
  
  
  Vitrin kilitliydi.
  
  
  Lavaboda oldu kullanılan iğne. Tara kaldırdı ego. Bu nen hala kaldı bir kaç damla sıvı. O yavaşça впрыснула ego boş ampul yatan yakın. O kokusunu ampul. Bilim bilgisayar derinliklerinde onu bilinç пробежался birkaç bin delikli kartlar ve verilen romatizma saniyeden daha az. O soktu ampul çanta ve gitti bir gün.
  
  
  Koridorda çınladı ses.
  
  
  O dondu.
  
  
  — Peki, bayan Alice. Merak etme. Kötü bir şey olmayacak, bu bir erkek sesi. Yüksek soluklanma asya aksanıyla. Konuştu, sanki bir çocuk konuşurken. Vurgu her hece ayrı ayrı. "Ayrıca, hiçbir nefret, hatırlıyor musun?"
  
  
  Alice cevap verdi belirsiz. 'Evet. Onu biliyorum. Kötülük var... ama bazen merak ediyorum...
  
  
  — Şaşırmayın, bayan Alice. İnan bana. Baban da bana güvendi. Hala...
  
  
  Hatırlıyor musun, ne dedi sana dün?
  
  
  Alice içini çekti. Evet, Yang. Ona sana güveniyorum.'
  
  
  — İyi, — dedi. — Hatırlıyor musun, ne yapmalıyım?
  
  
  — Hiçbir şey, — diye cevap verdi sakin bir sesle.
  
  
  'Böyle bir şey. Aynen öyle.' Sonra küçük bir mola. "Peki, o zaman neden yukarı çıkıp bunu değil mi?"
  
  
  Belki de o, başını salladı bir romatizma. Web birkaç adım merdivenleri tırmandı. Başka bir çift yaptı sadece birkaç adım uzaklıktadır. Bir el kapıyı çaldı. Kapı açıldı. Arka planda sarhoş bir bayan söylüyordu. "Ah, sevgili, sevgili Robert." Ne hüzünlü bir şarkı.
  
  
  'Peki?' dedi adam.
  
  
  Emu dedi bir kadın keskin bir sesle. 'Verdik görkemli bakar yıldız. En geç yarın.
  
  
  «Dene bu olsun bugün. Ona ihtiyacımız var yarın.
  
  
  'İyi. O zaman beni rahat bırak.
  
  
  Kapıyı kapattı ve erkek shaggy yankıları çınladı merdivenlerden.
  
  
  Tara yüzden biraz bekleyip oradan gelene kadar koridorda yine sessiz oldu. O aceleyle geri alıcı onun sandalye. Baktı soğuk bir çay bıraktı bakir. O kokladı. Bu çay.
  
  
  Aldı bir dergi. Kapı açıldı.
  
  
  Kadın giymişti siyah bir kimono. Kapsamdaki önemli boyutlarda vücut önemli çıkıntı. Var nah kısa erkek saç kesimi ve sert bir yüz. O konuştu, ölçülü, boğuk bir sesle.
  
  
  Benim adım Uyku Pin. Bir hata oluştu. Ben kabul edemem bugün. Geri döner misin yarın? Bu daha fazla gibi geliyordu emir. Yarın iki saat. O kısa eğik başını, izin değil, gözlerime katılmak. Onlar süzüldü mimmo Dara, siyah spot.
  
  
  Tara ayağa kalktı. 'Ama ...'
  
  
  İki saat içinde.' Ne zaman Tara aşağıya indi merdivenlerden, aradı onu. "Teyzen orada olacak, o zaman."
  
  
  Tara durdurdu kaydı ve bana döndü. — Louise Rigg görecek halamı Myrtle? Yarın bu dalga, ve tüm bu duymak».
  
  
  O çok keyiflendi. O haşlanmış heyecanla. Bu Хансье Brinker, bir delik buldum geçit ve şimdi sıkışmış bir nah başparmak, ülkeyi kurtarmak için dev bir felaket. O çok mutlu, ben çok istedim konuşmak hey, o hiçbir şey öğrenildi. Sadece fotoğraf olabilir ve bazı değeri vardır. Roscoe aldı ve film için kullanılan film geliştirme. Ertesi sabah biz romatizma.
  
  
  «Keşke tekrar sizden bir fotoğraf oldu nasıl bir ego adı kim konuşuyordu, Alice.»
  
  
  — Ian?
  
  
  Evet. Ego bir ses geliyor, ses olarak bilinen ajan KANG.
  
  
  Gözleri Ambalaj genişledi. — Söylemek istediğiniz, ne diğer insanlar değil mi? Ve o psikiyatrist? Yani bu tam olarak ne ben isim çocuksu masum bir neşe.
  
  
  Değil.' Ona gülümsedi.
  
  
  Ne oldu bu şırıngada? Ama çok?
  
  
  Anlatmamış ağız. — Nasıl anladın? Onu bunu bıraktı nihayet.
  
  
  Ona gülümsedi. «Bak, tatlım. Oniki hile var şişirmek için zengin herifler var onbir. Sodyum pentothal - bu gerçek serumu, değil mi? Yani, onlar bu bayanlar için iyi bir şans, önceden напоив ıh bu çay ve bayanlar, anlatmak, onlara istedikleri her şeyi bilmek. Her türlü detay hakkında geçen возлюбленном. Sonra kelime kelime ortamlar tekrarlanır sonra. Çok ikna edici bir performans. Bu bayanlar için değil hatırlamak için, onlar önce anlattı. Bu bayanlar ошарашены. Ve minnettar ve cömert.
  
  
  Ağız Dara kuruldu беззвучное «Hakkında».
  
  
  «Onunla ilişkili diğer faydaları bir dizi. Eğer bu gerçek bir ödün, her zaman fırsat var, şantaj için. Ve eğer bir anlaşma söz konusu, yeterince para, hayalet diyor amaçları ne onlarla yapmak. Bu ne bize oldu — sadaka, hisse senetleri, isveç banka hesabı — sen-ebilmek var olmak emin загребают para. Tara baktı растерянной. «Ama ne ilgisi var CAN?»
  
  
  'Böyle bir şey. Bu doğru. Bence bu tekrar tekrar Nassau. Фезерстоуны yapan dolandırıcılık, KAN öğrendi ve şantaj ıh. Muhtemelen tam olarak aynı ile Бангелем. Bana aniden geldi, ne var Бангеля ve Фезерстоунов oldu başka hangi ortak: her ikisi de uyuşturucu ticareti.
  
  
  Onu dedi hey:
  
  
  «Yani, KAN gidebiliriz aynı yolda, içine almak için. Tehdit durdurmak ıh standı almıyorsanız kısmını gelir artı birkaç imkanlar sunuyor. Gibi, belki sağlanması, konut клонам.
  
  
  O başını salladı. 'Tatlı.'
  
  
  Onu silkti. 'Bir tatlı. Güvenli bir şekilde. Ama tutun aklını kendine sakla.
  
  
  Yani biz приблизимся olan personel-dairede bu pbx. Ayrıca, biz burada değil gizemleri bir toplum. Görevimiz: ıh ortadan kaldırmak.
  
  
  O biraz ürktüm. Bu, daha yumuşak bir kelime, bir cinayet daha, değil mi?
  
  
  Onu, baktı nah. Oturdu, подогнув altında, ayakları üzerinde ipek bir sandalye yatak odası. Onunla oldu soluk pembe bir takım elbise, ve o baktı, beyaz, pembe ve pürüzsüz, ipek gibi. Nasıl bir çevrelerindeki kız gözlerini bir film Sam Пекинпы. Nasıl bir etrafında kız ağlamaya içinde Fove Story.
  
  
  Onu, başını salladı. - «Riske sıradan görünebilir... ama ne güzel delle yapar senin gibi bir kız, böyle bir iş?»
  
  
  Tirbuşon rahatsız ettiğimiz için onu. O okudu tırnaklarını. Uzun. Sanki o hiç ıh daha önce görmedim. -- Peki, -- dedi sonunda, -- uzun hikaye. Bir süre önce... ah, onu bir araya geldi... adam.
  
  
  Çok uzun zaman önce. Onu geçti ortamlar, tüm adaylar gibi, iyi, sonra, için... bu adamı ben... gitti AH... Biz, evet, tamam, önemli değil. Bu zamanlarda Johnson, ne zaman, Vietnam savaşı tekrar doruk noktasına ulaştı. Eh, ben... imzaladı. Geriye yaslandı önce, eğlenceli ve bana gülümsedi. «Ayrıca, onu düşündüm, ne-cekti var olmak çok heyecan verici ve romantik, her gün insanlarla çalışmak, James Bond gibi».
  
  
  "Unutma, söz, Nick Carter?"
  
  
  Ah, — dedi. «Ben cesur bu konuda hayal».
  
  
  Onu geçtim bir odaya ve celle onun yanında. Onu aldı ve onu çene ellerini.
  
  
  Bak, dedim. «Biz воплотим hayat daha birkaç karşılayacak arzularınızı».
  
  
  Hmm.' O kötü bana baktı. — Nereden biliyorsun, bana ne rüya?
  
  
  İyi, dedim. — Dur tahmin edeyim. Onu, gözlerini kapattı. «İstiyorum özgürce havada uçmak ve sevişmek var».
  
  
  Mmmm... — Diye düşündü. 'Merak ediyorum. Ama, belki, çok rüzgarlı.
  
  
  O zaman sorun yok. Ne dersin almaktadır. Orada onlar yatak onaltıncı yüzyılın eski olduğu için genelevler. Biz kayma için kadife perdeler ve dışarı çıkarmaya bu isimler arkasında yatak, ne zaman bitireceğiz.
  
  
  Bu hoşuma gidiyor» dedi. «Ama müze açılmaz on» am. O bana baktı. — Sana katılıyorum benim fikrim?
  
  
  Onu kabul etti.
  
  
  Küvette köpük ile.
  
  
  Küvette köpük?
  
  
  «Küvette köpük».
  
  
  Bak, tavsiye edebilirim. Verilen kabarcıklar ve tüm ilgili, bu, düzgün, temiz seks. Sadece asla denemek gerekir bu durumda. En azından, eğer sen benim büyüme.
  
  
  O kurutulmuş beni. Büyük, yumuşak, sıcak bir havlu.
  
  
  Sana bir şey sormak istiyorum, ne hakkında bir şey dedim.
  
  
  Ne hakkında?'
  
  
  Yaptı birkaç ilginç şeyler, bu havlu.
  
  
  — Önemli değil, dedim.
  
  
  Doğru kızı enkaz da o kadar kötü değil. Size de gerek yok, giyinmek için bir alarm ayarlamak istediğiniz zaman. Değil iki insan gibi birbirlerine ve başka bir seks. Sorun şu ki bu asla yeterince uzun sürer. Zorluk dönüyor.
  
  
  Onun tarafı için adım attı ve bir sigara yaktı. — Onu bu seni sormak... — Ben de yayınladı yüzük duman. «Var mı bir çince kelime, benzer bir «hakkında, tove, vay»?»
  
  
  Düzenlediği bir parmak saça benim göğüs. İstemiyorsan konuyu değiştirmek için, sevgili? Ya sen bu oynamak için denemek sahnesini küvette çince?
  
  
  Onu açıkladı hey şarkı Alice Фезерстоун. Tara kaşlarını çattı. "Ah, halat, vay canına?" Omuzlarını silkti ve bir an düşündü. «Ha. Bir saniye bekle. Sen dedi bu şarkı. Ona başını salladı.
  
  
  'Hmm.' Kalktı yataktan. 'Gitme.' Yakaladı elbise ve gitti oturma odasına. Onu tekrar duydum, bir kaset çalar gibi çalışır.
  
  
  Döndü gülümseyerek. Var nah bu sözler vardı. — Anladım, — gururla dedi. "Tao".
  
  
  «Tao? Bu Tao o eski çin din?
  
  
  O başını salladı. Ih akşam namazı — bu, kalıcı bir şarkı: «Oh, Tao! Hakkında Tao! Her bir şans var gibi geliyor «Hakkında, тауве, vay». Eğer beni tanısaydın ne dinliyorsun.
  
  
  O плюхнулась geri yatağa kıvrıldı bulut, sıktı ve elleriyle diz. O gayet kendinden emin. Tabii ki, en iyi açıklama, bir ona geldi hala gelincik, oldukça tartışmalı bir teori hakkında, Alice, takıntılı, sürekli bir özlem веревкам ve вилянию.
  
  
  Tara просияла. "Ah, Nick. Mükemmel. Her şey aslında. Onlar Физерстоуны, yaşayan, gibi münzevi - taoistler - sofu. Gelince konuşmaları ölü. Taoistler - tasavvuf. Ve onlar, lanet onlar adaylık adresi, bayan Mabel, örneğin, taoistler bu fanatikler. Yanı sıra . Kushieda gibi Болтини, ilan Uçucu Валлендах. Ve Alice yürütmektedir durmadan tekrarlar, kötü net. Oh.' O çarptım yatak. «Peki, sözde bu şube, diyor sana, ölüm ve yaşam aynı şeydir. Bu iki taocu fikirler. Onlar bunu görüyor, hepsi aynı. İyi ve kötü, ölüm ve yaşam. Hepsi tekrar, biri haline gelmiştir büyük Birlik Tao».
  
  
  Onu, başını salladı. «Bu kabaca aynı, ne kadar Büyük Elektrikli Helikopter cennette».
  
  
  O içini çekti ve поморщилась. «Tipik bir felsefi düşünce. Ama fena değil.
  
  
  Onun elinin bacak. 'Sonra?'
  
  
  «Evet... çünkü onlar kötü yoktur, onlar hiçbir şey için durdurmak için bir ego. Hiçbir şey yapma, ve tüm gibi olacak sonsuza kadar. Bu ıh büyük sloganı.
  
  
  Em-m-m". bu doğru olabilir, Alice için. ancak ate, CANNES değil aktiviteler».
  
  
  Mmmmm. Bilmiyorum. İnsanlar yorumlamak dini doktrin garip bir şekilde. Sen sadece bak İnquisitions. Ya da bu sonsuz savaş Kutsal Kase için. Onun olmaz bunun olası bir ilişki.
  
  
  Onu düşündüm tutarlılık ve reddetti bu fırsatı. Politika - web-din bu topraklarda. Ve eğer birisi, şair, akşam namazı, bu gibi daha fazla Hakkında «Mao», daha «Hakkında Tao».
  
  
  Mesele şu ki, — diye devam etti, — ben konuşturabilirim Alice. Eğer o gerçekten даоска, o yürümek değildir etrafta. Belki o bana bir şey söylemek hakkında ne gibi bir ev. Aslında, o-ebilmek vermek tüm cevaplar.
  
  
  Onu yorgun geçirdi elleri ve gözleri. «Umarım bize gerekmez eksik kelimeler bu konuda, ama dönmeyeceksin o ev.»
  
  
  Onu aldı bu зеленоглазый bakış nah.
  
  
  Biz harcanan bu bir sürü kelime.
  
  
  Ve neden olmasın?'
  
  
  Böylece o, bir nedenle, onlar sadece onlar fark, накачают пентоталом, ve sen onlara her şeyi anlatırsın . Kullan aklını, Tara. Orada çok tehlikeli. Biz bile bilmiyoruz ne kadar tehlikeli olduğu kadar идентифицируем bu fotoğrafları. Bu yüzden onlardan uzak dur. Sen onun bir parçası yaptı. Biz Roscoe sonraki soruşturması, Alice.
  
  
  Ve bunu nasıl yapacaksın, o hiç çıkmıyor?
  
  
  Peki... o zaman bize sonsuza kadar içine almak.
  
  
  Kalktı yataktan ve başlangıç öfkeyle odanın etrafında yürüyüş. Ama bu çok aptalca. Ve kaybetmek çok zaman bu. Buna ek olarak, bu daha da tehlikeli. Ben zaten bir geçiş için bir giriş. Yarın. İki saat içinde.'
  
  
  Haklıydı. Onun bir hata yaptı ki hiç yapmadım daha önce. Onu aldı ve duygusal bir karar. Her şeyden daha fazla, onun otel onu korumak. Ve bu yanlıştı. Duyguları geçersiz benim iş. Bırakın ıh bir gün, bir kez başlar.
  
  
  Onu kabul etti, o gidecek. İki şartla.
  
  
  İlk olarak,: için, biz ilk işi bir fotoğraf. Eğer burası gerçek bir kalesi ajanlar CANNES, o oraya gitti. O da kabul etti.
  
  
  İkincisi, biz Roscoe bekledi olurdu ee макробиотическом restoran caddenin karşısında ve destekledi ve onunla bir bağlantı üzerinden bir mikrofon. Eğer biz duymadık böyle bir şey, parola, biz-ebil yardım etmek için gelmek için.
  
  
  O da kabul etti. Bu arada, bazı şaşkınlıkla. «Peki, Nick, ben hayal bile edemiyorum, ne olurdu aksi takdirde. Bir şey değil onun için korktum, dedi, ben sadece... — diye düşündü, bir süre için, ben korkuyorum.
  
  
  
  
  Bölüm 15
  
  
  
  
  Bu boktan bir gün. Onu tıraş olurken kestim. Tara düştü ayna. Kahve çok zayıf. Ve yağmur başladı. Bu iyi bir parçasıdır.
  
  
  Onbir saatlik Tara çıktı evden. Bu otel zamanında makyaj ve elbise almak için Фезерстоуна erken. Ümit ediyorum kayma yukarı tarafından uygun bulunan bekleme odasından ikinci katta karşılamak için Alice Фезерстоун.
  
  
  Benim bir telefon görüşmesi Мейсу 11 saat döndü, sonra başka bir darbe. «Kusura bakmayın, dedi grup üyeleri, hala herhangi bir eylem».
  
  
  Aradı, bir çay salonu Lightfoot, ve bana dedi ki, benim sipariş hazır olacak öğlene kadar. Yoktu kuryeler.
  
  
  "Ben alamıyorum ego?" Evet dediler. Bu karmaşık bir sipariş.
  
  
  Bunun anlamı, fotoğraflar Tara yaptı The Featherstone s, kolay değildi geçerlidir. Onlar göndermek ıh Washington. Muhtemelen. Herhangi bir durumda, onu alacağım romatizma öğlen. Daha çok zaman var, iletişim için Tara tiyatro, gerek görüldüğü takdirde. Onu üzerinden dışarı çıktı daire ve sokaklarında gitti. Bir saat bir gün onu bir araya geldi Roscoe макробиотическом edilmektedir. Onun için karar önce daha bir şeyler.
  
  
  Olmadan on on iki onun bir çay dükkanında Lightfoot. Küçük kirli basınç, küçük ve orta ölçekli mağaza, ilk planda katta eski bir bina bir yerde Soho. Duvarlar boydan boya vardı asılı raflar ile büyük bankalar çay. Pencereleri caddeye bakan da sıkışmış yığınlar çay.
  
  
  Tezgahın arkasında duran kalitesiz bir adam поношенном kahverengi önlük. Baktı belgelerim ve başını salladı. O bir can aldı raf ve koydu tezgahın üzerine. Başladı sarın, ego, kahverengi ambalaj kağıdı.
  
  
  "Ben, ah... bu kullanmak ego burada," dedim.
  
  
  O, başını salladı. Alışveriş için pek uygun değil mi?
  
  
  Belki de, yukarıda mı?
  
  
  O kuşkuyla bana baktı. — Bilmiyorum, — dedi. — Ben kontrol etmeliyim. Yaklaştı, o kasada ve tıklandığında N-3. Birkaç dakika sonra telefon iki kez çaldı, sonra sustu. — İyi, — dedi. O bir düğmeye bastı tezgahın altına, ve küçük bir kısmı, arka duvardan uzaklaştı.
  
  
  Delik verdi erişin dar merdivenlerle yerel personeline AH. Merdiven led küçük неряшливую alıcı. İki turuncu plastik sandalye, sandalye, заставленный odalar « Çay bünyesinde mevcut olan deniz» , ve büyük tohumlu çalışma koltuğu. Masada oturan esmer güzellik, жующая sakızı. O заинтересованно bana baktı, durdu çiğnemek ve bacakların üstüste başka bir yol. Sağdaki nah oldu bir kapı daha. Kutsal. Onun saatine baktı. On iki saat. Onu koyarak, iki kol sandalye, ve hafifçe öne eğildi. — Konuşmak istiyorum, Dolores, "dedi," ben.
  
  
  O yaptı, tamamen ifadesiz surat. Onun vurgulanan kimlik. Gözlerinde nihayet çıktı biraz anlayış, ve o başını salladı. "Hiçbir şey bilmiyorsanız, mutlaka bu çay mağaza," dedi. «Sana ihtiyacım var Dolores ya senin mesaj?»
  
  
  "Bir mesaj, dedim. O tuşa birkaç düğme telefonda ne zaman başladı onu açmak bir kutu çay. O telefonu bana uzattı. Orada kaydedilmiş bir film bir mesaj Roscoe. "Görüşürüz bir saat bir gün". Sonra tekrar Mays: «Kusura bakmayın, herhangi bir eylem».
  
  
  Onu bir kutu açıldı ve arkadaşlar için bir sandalye. Her bir fotoğraf vardı, hafifçe yapıştırılmış bilgisayar harita. Sevgili jirinovski'nin bayanlar Mrs. Hodgson ve Фрогг kabul edildi bu. Sekreter Фезерстоуна terfi ve işten çıkarma Agnes Taç, eski genel sekreteri Scotland Yard, çünkü bazı belgeler var nah vardı oradan çalındı. Hiçbir kanıt onun katılımı ve tespit edilmiştir. «İhmal» nedeni haline gelmiştir, onun istifası. Ancak, o kendini zan altında. Bir çocuk getirdi Kaplarda çay geçirdi onu evlat edinen oldu Pam At, genç terörist, uzman psikolojik savaş. Özellikle iyi psikotrop ilaçlar. O ana dedektif KANG. Bir yerde Asya kaybettiler ego ve zihin. Teşekkür ederim fotoğraf Dara AH güncelledi ego veri olunur. Son olarak, fakat en az değil, oldu Şarkı Ping. Km-2. Katil, ikinci sınıf. Başlangıç, ikinci sınıf anlamına geliyordu o kötü. Bu demek değildir bir şey, buna ek olarak, o bir katil. Ve tüm bunlar feministler, şimdi kızgın erkekler gönderin şikayetleri Mao Tse дуну. Sun Ping oldu kötü teyze. Bakılırsa bilgisayar harita, o bir uzman inceliklerini fiziksel işkence.
  
  
  Onu atladı telefonla aradı tiyatrosu.
  
  
  Tara gitti.
  
  
  Onu vurmak tüp çok sandalye sallanmaya başladı, ve istiyorum dedi Dolores. «Dolores şahsen. Ve hızlı! Sekreter hızlandırdı çiğneme dört-dört kez ve bir kaç düğmeye bastı. Kapının sağındaki nah açıldı. «Sen özlemeyeceksin Dolores dedi. Bu web-kız panelleri.
  
  
  Bir kız var santral oldu yüksek мешковатым erkek gri saçlı, uzun ölü bir gömlek ile bir kez yüz.
  
  
  Onu söyledi. - "Dolores?"
  
  
  O içini çekti.
  
  
  «Bakın, dedi ve kopardı kulak bir çift kulaklık.
  
  
  — Onu Carter, dedim.
  
  
  'Oi.' O baktı, biraz daha düz.
  
  
  Onu dedi emu gönder Roscoe acil bir mesaj. Planlar değişti. Biz kesmek için Ambalaj önce o girecek aslanın inine. Onu geri bir daire diye gelecek. Şimdi o gidiyordu makrobiyotik restoran. Eğer ben onu karşılamak, onu istiyorum onunla tanıştım orada, ikinci yarısında.
  
  
  Onu bir taksi aldı ve döndü evine rekor sürede. Dara orada değildi. Her şeyi yapabileceğim beklemek. Olmasaydı tiyatro ve burada, o-ebil var olmak her yerde. Londra büyük bir şehir. Bu nedenlerle, panik yoktu. Önce onu gördüm Roscoe vardı kararıyla zamanında onu uyarmak. Bile oldu son anda. Ancak, onu, biraz garip hissettim. Onun yürümeye devam etti, boş daire. Yağmur endişeyle dövülerek pencere. Aşağıdaki sokak açıklamıştır rüzgar drone jazz. İle istediğiniz sokak açıklamıştır taş makineleri. Nerede yüksek bir şey sonsuza kadar benimle uçan bir uçak. Kedi nefes. İzle işaretli.
  
  
  Onun bu her şeyi yıkmak. Kesinlikle izle. Belki de durdurmak için zamanı. Ya da belki, çünkü onlar yayınlanmış, o ses onu bir otel duymak. Ses Ambalaj, gelen kapı. Bütün, korkunç bir zaman, bir şey oluyor, bu tehdit ne de değil.
  
  
  Bir saat bir gün onun numarasını çevirir. Onu aldı romatizma Roscoe benim mesaj. Sonra üç bip sesini ve grup Мейса: Sonny çocuklar. Hala aksiyon yok.
  
  
  Onu kapattı. Onun gözlerini ovuşturdu ve ovuşturdu boyun. Orada tekrar ужалило. Onu bıraktım ovmak. Ne beni uyardı benim radar? Onu, baktı duvara. Sonra telefona. Onu aldı ve tekrar bir numara çevirir.
  
  
  Roscoe: Kapa Çeneni. Nicky. Onu bulacağız.
  
  
  Bi-ve bi-ve bi-ı. Irina: Üzgünüm çocuklar. Hala aksiyon yok.
  
  
  Onu tuttu biraz uzak kulak.
  
  
  Bu onlar için en kelimeler Mays kullanılan çift!
  
  
  Her saat veriyordu mesaj. Tabii ki, o, belki de, mümkün olmaz gelip daha büyük bir şey, ama tekrar yine de incitmez emu. Her saat son birkaç gün içinde geldi ne garip bir rapor veya yayınlarını olduğunu bildiren bir yemek köyde. Ve o hiç bir şey ile gelip olamazdı, yine de geleceğe matt.
  
  
  Onu tekrar tutup telefonu kulağına... Onu dikkatle dinledi. "Üzgünüm çocuklar. Hala aksiyon yok. Evet! Oy o! Ego-son sözleri söylemediğini zayıf bir homurtu. Bir uçak uçan. Bu ses daha önce vardı. Orada bir şey yanlış.
  
  
  Aradı Dolores. O bana doğruladı aynı mesaj vardı orada üç saat boyunca. Hayır, dedi, o bulundu, bu şüpheli. O sadece düşündüm Mace bu bir şaka yapmak için kullanarak aynı mesajı tekrar ve tekrar.
  
  
  Onu anlattı emu uçakla ilgili. Bir an için sessiz kaldı. 'Yüce Allah.' dedi. 'Haklısın.'
  
  
  Bende Мейса daha fazla değildi. Onun arasında bir yerde, öfke ve panik. Öfke bir şey, ben çok kaptırdım güvenlik Konteyner kaybetti zihin ıh gerçek niyetleri ve farkında mesajda Мейса daha önce. Tüm umutlarımız bir «takımyıldızı bugün bu durum» temel послеявляется Chen-Lee Brown, послеявляется oldu neden laboratuvar klonlama ve Lao Цзэну. O zaten bir adım attı, tüm umut kaybolur. Asla bulamayız bu soket pbx. Biz asla mümkün olmaz durdurmak ıh. Tanrı beni cezalandırır bu orospu yapan bir girdim bana cilt altında.
  
  
  — Peki, dedi, ona Dolores. «Niyet şudur. İhtiyacım var, bir helikopter, bir teslim edebilecektir beni oraya. Yap, Roscoe ek yardım ve...
  
  
  — Dalga mı geçiyorsun? kesildi o beni. «Londra ofisi büyük değil. Yok daha fazla yardım — en azından ne için ihtiyacınız var.
  
  
  — Helikopter?
  
  
  «Bu hala devam ediyor».
  
  
  'İyi. O zaman söyle Roscoe, shell'in odin. Ve kostya Tanrı, söyle emu için o dikkatli ol!
  
  
  'Bak. Senin yerinde olsam onun hakkında endişeli değil Roscoe. Bazen o-ebilmek var olmak biraz bilgiçlik taslayan, ama hiçbir zaman tehlikede olan kendi ego bir hayat. O çok seviyor hayatı.
  
  
  Onun içini çekti. "Umarım."
  
  
  Helikopter almam gerekiyordu beni ikinci yarısında Hyde parque. Herhangi bir sürpriz olurdu, ama bu benim işim değil. Herhangi bir durumda, onlar bu konuda konuşmak olacak birkaç gün içinde. Onu fırçaladı Вильгельмину ve tekrar geliyordu vd. Onu itti stiletto geri kın ve yapıştırılan başka bir gaz bombası. Şanslı Pierre, bu kadar içtenlikle ortada.
  
  
  Onu bir pelerin giydi ve dışarı çıktı, yağmur altında.
  
  
  
  
  Bölüm 16
  
  
  
  
  Roscoe saatine baktı. Oldu olmadan beş iki. Tara dedi, ne gidecek «Фезерстоун» bir yarım saniye.
  
  
  Gibi gözükmek istemedi çok şüpheli, tükeniyor etrafında restoran, deli gibi. Böylece ödedi, aldı gazeteyi ve stahl okumak girişinde. Yağmur gitti daha güçlü. Böylece okuyan kişi, sundurma, öne olmaz. Muhtemelen şöyle bir düşündüm kendi unutulmuş зонте.
  
  
  Olmalı, gördüm, Tharu, ne zaman ortaya çıktı ve caddenin karşısında, köşesinden. Onu görmemiş. Var nah oldu, bir şemsiye ve bir o sağlamayı, gerekli sinyal lambaları, sınırlayıcı onu genel bir bakış.
  
  
  Roscoe yaklaştı kendi adına bir sokak. Geçti mimmo bakkal. İster bir ayakkabıcı. Mimmo sokak. Muhtemelen o gözlerini benden alamadı Kaplar, bu yüzden fark etmedi adam. Belki de bu iki erkek vardı. Onlar yaklaştı ona. Muhtemelen farketti gerçeği, adam kullanmış böyle güzel bir siyah şemsiye yağmur. Ve hala gelincik tuttu ego katlanmış elinde.
  
  
  En azından bu durum davayı nasıl biz sonra hayal bu hayal.
  
  
  Yalama akşam cesedini bulduk Roscoe. O sokakta. Ego eller yine sarıldı büyük bir siyah şemsiye, keskin ucu olan вонзился emu eklemek dolar.
  
  
  
  
  Bölüm 17
  
  
  
  
  Helikopter indi заболоченное alana yaklaşık bir kilometre uzaklıkta bir ev. Beni bekleyen büyük bir Fiat 130. Sürücü bana teslim anahtarları, bana işaret doğru yönde ve celle yanımda. Yanında benim ehliyetine koltuk. Sonra biz ayrıldık, farklı yönlere.
  
  
  Yağmur durdu, manzara засиял gerçekdışı sarı-yeşil renkte. Bir bu renk ile bir resim Констебла. O bir etrafında muhteşem manzara evler ve oteller kez Aslan yürekli Richard'ın katlanır kova. Onun gibi hissettim benim kan kaynatın, bu evrensel bir çağrı. İsteyerek. Haçlı seferi. Onu sel onun büyük bir Fiat öldürmek için ejderha. Benim bir tabanca ve bir kama vardı yeni Excalibur. Ona tarihinin bir parçası oldu ve yaptım bir hikaye. Zaten onu duydum boynuzları, приветствующие benim ortaya çıkması. Onu, o bir kahraman.
  
  
  Aman tanrım. Ama: son eylemler:
  
  
  Onun araba park arkasında koru ve devam yolu üzerinden küçük çalıların arkasına bir arazi. Bu barınak, onlar kiralanan kendiniz için. Evi sazdan yayılan tuhaf bir atmosfer. Çok sessiz oldu.
  
  
  Çok sessiz.
  
  
  Onun etrafına baktı. Yanında ana evin durdu, iki küçük ev, aynı derecede tuhaf. En yakın oldu yaklaşık yirmi metre ana bina. Her ikisi de bindik. Merak ediyorum, hangi onlar kullandı Mace. Ona neredeyse eminim artık kullanır.
  
  
  Onu geçtim, tek bir ağaç ve başka bir var, ikinci bir ev. Onun da görüşlerini aldık erişim bir parça. Benim şansım oldu, çok gerçek olamayacak kadar iyi. Orada farkli bir makine.
  
  
  Bu eski amerikan vagon. Bu eski псевдодеревянные ampul Chevrolet 1952. Portbagaj oldu sopa bagaj. Ve balıkçılık ekipmanları.
  
  
  Nereye onlar bize gidelim, onlar giderdik balığa. Ama onlar için gittiğini, bir yere gitmek için, ve geldi, tam zamanında.
  
  
  Onu ulaştı, başka bir evde. Kapı kilitliydi. Onu, içeri baktım, tek ve витражных pencere. Onun gergin, bir pencereye. Açıldı. Belki çok kolay. Onu yaptım Вильгельмину ve içeri girdi.
  
  
  Eğer bu işin içinde birisi, buna Мейса, bende bir sorun olurdu. Bu eski döşeme tahtaları verdi bana en ufak bir hareket. Onlar gıcırdadı altında benim giriş. Ama birisi vardı orada, o sessiz kaldı.
  
  
  Onu devam etti. Alt katta sadece iki oda, ve onlar boş gibiydi, çok boş. Şömine vardı увешан bakır tencere ve temiz, ama обгоревшей rendeleyin.
  
  
  Onun merdivenleri tırmandı.
  
  
  Banyo.
  
  
  Bu ego bir yere домк. Teyp Мейса hala yatakta yatıyordu. Güçlü bir dürbün hala sıkışmış pencere etrafında. Yatak temsil pleksus çarşaf. Mays ve Pearson uyudu burada sırayla. Bir köşede bir sergi teneke kutular. Rüzgar balık kokusu hala havada asılı.
  
  
  Boğuşma izi yoktu.
  
  
  Ne iyi haber anlamına gelebilir. Bir şey yaptı ıh uzaklaşmaya görevinden. Ama bu mutlaka anlamına geliyordu öldüler.
  
  
  Onu, baktım dürbün. Onu gördüm, Chen-li ev. O konuşurken iki erkek. Onu görebiliyordu ıh ayak, ama ıh bireyler görülebilir. Onu kullandım ses kayıt cihazı, bir mesaj iletmek için Dolores. Bu şey kablosuz temas ile o güzel çay. Sonra tekrar aşağı indi ve dışarı çıktı pencereden.
  
  
  Моросящая hava. Onu huzursuz hissettim. Onu düşündüm, ne bu hava. Ama yine onu düşündüm bir uyarı olabilir.
  
  
  Onun için başlı ikinci evde. Aynı zamanda, bir yalıyor sadece ana bina. Kurulu olan sıkışmış bir kapı vardı yırtılmış. Onu sıktı Вильгельмину ve kapıyı açtı.
  
  
  Orada ne gördüm, neden midem сжаться.
  
  
  Her yerde kan vardı. Eski ahşap zemin sırılsıklam oldu onu ve окрасился içinde müstehcen bir renk ölüm. O dondu arasında dikiş döşeme tahtaları. Beyaz pamuklu mobilya перемазана hey. Kol saati AX yatıyordu ediniz. Tabanca, 38 kalibre biri AX yatıyordu, kanlar içinde, üzerinde посыпанном un sandalyede. Ve balta, boyalı kırmızı, yalan, şömine.
  
  
  Bir şömine vardır.
  
  
  O hala yanıyordu. Daha veriyordu ısı. Bir tel raf üzerinde yatıyordu bir sürü sıcak kül. Bir köşede, yanında bir ateş yatıyordu... el. Onu duydum çok garip bir gürültü, sonra fark ekliyorum onun kusma bu huzursuzluk.
  
  
  Ben mutfağa gitti ve açtı musluk, sonra sıçrayan soğuk su ile yüz ve uzattı bilek musluk. Kulaklarım защипало. Onu kapattım musluğu. Bana öyle geldi ki, ben bir şey duydum. Gıcırdayan ahşap zemin.
  
  
  
  
  Bölüm 18
  
  
  
  
  Tara anlattı bana daha sonra, ama ben söyleyebilirim şimdi. Doğru sırayla.
  
  
  Roscoe görmedi. Ama оглядывалась. Biliyordu orada. Benimle birlikte. Restoranda. O girdi Toplumda Фезерстоуна, planlandığı gibi 14:30. Boyun nah oldu inci bir iplik yapabilen aktarmak için herhangi bir konuşma yarıçapı beş metre nah tüp aracılığıyla dışarı. Çanta var nah oldu aynı ses kaydedici, kullandığı değer kaybetti.
  
  
  Tara iyi hissettim.
  
  
  Yönetici fark ettim, biraz bıkkın, Tara geldi çok erken. Pam At geçirmiş, onu aynı bekleme odası, ikinci katta olduğunu ve bir gün önce teklif hey, bir fincan çay. Bıraktı onu öğrenmek için onlar aynı dergi.
  
  
  Bu kez Tara aldı, bir bardak çay. Ondan yayılan hoş bir koku tarçın. O окунула parmak sıvı ve слизнула onu. Benim kız aldı beş kimya değil. — Çay, — diye mırıldandı жемчугу ve «Sonny», — dolu метаквалоном. O sayabildiğim kadarıyla yaklaşık beş yüz miligram. Bu ilaç size ne diyorlar, «iyi eğitimli». Bir yandan, uyku hissi, farklı bir duygu sevinç. Gelince darbe, o zaman o-ebilmek öldürmek için iki yol vardır. İlacın kendisi ya da olmaması, bu ilacın. Yoksunluk belirtileri ile benzer belirtiler epilepsi — bir kaç gün nöbet sona erebilir tam bir çöküş: ölüm. Bu insanlar burada olduğunu biliyordu yaptılar. Bu beş yüz miligram yeterli yıkmak için kafa. En azından için yeterli olduğunu düşünüyorum yapmak senin teyze Myrtle isyan etrafında ölü.
  
  
  Tara fırlattım içerik bardak etrafta bu liang tencere. Eğer bu asma değil düzgün bir şekilde adapte iş, derin köklü, toprağa, o kesinlikle yerinden fırladı olurdu.
  
  
  Yine heyecanla çıktı koridor, ve tekrar onu kimse durduramaz. O tırmandı merdivenlerden üst katta. İki gün veli bulunmaktadır. binanın önünde. Bir etrafında bu odaların ait Alice. Gözlerini kapattı ve çalıştı hayal, bir pencere, bir onu hey işaret etti. Duruyorum önünde, o sağ nah. Yani, bu kapı olmalı sol.
  
  
  O kapıyı çaldı.
  
  
  Ses Alice saçma kötü: «Giriş».
  
  
  Alice Фезерстоун yatıyordu yatağında, mavi ipek pijama, gizli beş arasında ipek yastıklar, baskılı kumaşlar. Alice Фезерстоун baktı çok sağlıklı. Küçük бисеринки banka tarafından var nah alın ve o обмахнулась oryantal fan. Onun gri мелированные saç yatıyordu ıslak ense ve göz bebekleri onu göz daralmış булавочных iğneledi. O hatırlattı Kaplarda неряшливую kraliçe ve Alice harikalar diyarında.
  
  
  Alice Фезерстоун oldu yüklü bir uyuşturucu. Ve bu büyük ölçüde kolaylaştırdı işi Kaplar. Hey, hiç gerek yoktu endişe mantıksal звучащем bir gerekçesi. Alice çok uzaktı mantık şu anda. O bir yerde sınır bölgesinde, tek bir cümle tam bir saçmalık ve mantık karışıklık doğurur.
  
  
  O konuşmaya başladı sakin bir sesle. Nedense o sandım hey altı yıldır Tara — ee anne. Gerçekten de, uyuşturucu var, zorlayabilir, çok düşünmek. Esrar zaten çok yetenekli, ama onlar şeyler глотаешь, koktuğu için notu kokluyorsun ya вкалываешь, sadece iyi biten bir mesele. Ama belki de bu sadece bir kamuflaj «Söyle annene» aradığını ve bir çan. Neyse, Tara gecikmeli vardır ve oynadı Anne.
  
  
  Anne otel hakkında her şeyi bilmek Joanna. Anne güvenmediğim için Ocak gibi güvendim baba. Dedi alice, kendisi yapmamıştı.
  
  
  Yang ateşli даосом. Ama Yang değişti. Alice bilmiyordum neden. O sadece öyle hissettim. Alice sevdim hissediyorum. Henüz nah oldu, dokunmak hoş bir oyuncak fare. Mi Mo otel görmek?
  
  
  Daha sonra, dedi yorgun. Peki bu Yang?
  
  
  Peki, yaklaşık beş yıl önce посмертному tavsiyesi papa, Yang yönetimi devraldı. Her şey iyi gitti iki yıl kadar önce. Daha sonra kovdu bütün bu eski personel ve yeni personel atadı. Onlar da taoistler, dedi. Ama yine de... Alice çok sevdim. Tabii ki yeni değil. Pam At, Pin. Sonra четверняшки.
  
  
  Четверняшки?
  
  
  Bu dört adam, tüm benzer bir arkadaşının arkadaşı. Her ıh dedi, sadece bir çevrelerindeki gitmiş ava. Hayır, olamazdı. Değil ava, onu alay... Alice ağlamaya başladı. Belki de, o gidiyordu, onu kızdırmak.
  
  
  Tara dedi, Annesi koruyacaktır ee. Alice ağlamaya durdu. O şarkı söylemeye başladı. Tara gözlerini kaldırdı ve baktı izle. Oldu olmadan beş iki. Hey, gerek hızlı bir şekilde geri almak kadar onu bekledi, bekleme salonunda. Peki четверняшек? Alice, dedi, başka bir şey? Alice başını salladı. O kıkırdadı. Var üç kardeş, ve bu kardeşler, üçüzler. Ve onlar bu четверняшек. Yani, onlar семерняшки... ya da değil mi? Alice sadece kıkırdayarak devam etti. İlk üçüz. Sonra четверня... Alice, sadece kıkırdayarak devam etti. Orada Chen-lee Hong Luo olan bir yerde vardı İrlanda. Ya da İzlanda. Ya da başka bir yerde. Ve henüz Peng Li, pilot. Alice замахала elleriyle. O Amerika'da. Sonra vardı, sonra da vardı — Alice hep diken üstünde — Tembel, Шизи ve Dou. O kıkırdadı. Ama onlar geçti bir kaç hafta. Gittiler Amerika'ya Pam At. Karşılamak için bir sihirbaz. Hayır, bunu karşılamak için пресвитерианцем. Konuşmak için basın. Diş hekimine gitmek için. Pişmiş bu. Saf, temiz. Peki, o hatırladı.
  
  
  Tara düşündü. Onlar gittiler, bir kaç hafta. Bu... başkan! Bu olması gerekiyordu yani. Onlar gitti onları karşılamak için.
  
  
  İki dakika vardı üçüncü. Tara sıktı elini Alice. — Tüm kardeşler, hangi biliyor musun? diye sordu.
  
  
  'Oi. hayır, dedi Alice. 'Bir sürü hala var. Bu çok büyük bir aile. Ama diğerleri için bir şey olacak. Alice artık düşük.
  
  
  - Emin misin? - kesinlikle, diye sordu Tara. «Giremezsin cennete edersen yalan».
  
  
  Alice ayık görünüyordu. «En azından, öyle diyor Yang. Diyor, geri kalanı bir süre için kalacak bir ev ve biz anlamak gerekir ıh oradan. Bu nedenle, ne zaman Pam Atı ve diğer giderler, buraya gelip yeni. Oh, gerçekten, anne. Bu ne dedi.' Alice dürüst çalıştım ıso tüm gücü ile.
  
  
  Tara ayağa kalktı. — Peki, tatlım, dedi. - Şimdi gitmeliyim, sen de iyi bir kız, ve o çalıştı, gelip bir şey söylemek için-annelik - şimdi aldatılan ye kendi kaju fıstığı, ve yakında onu tekrar seninle olacağım. Tara kapıyı kapattı ve derin derin içini çekti. «Duydun mu, tatlım,» dedi kendi olur her odaksal. «Şimdi Amerika'da sadece bir tane var. Ve bu bir pilot. Sanırım helikopter pilotu. Ve belki o убился bununla birlikte senatör, öldürdüğü. Durdu, sonra yapamadım eklemek için: — sen de istemedim, onun için gittim buraya. haha.
  
  
  Gülümsedi ve indi merdivenlerden. Aşağıda merdiven, yukarı yolda, Pam olarak, At ve Uyku Pin. Onlar baktı, kızgın. Çok kötü.
  
  
  Ben Pam Kona elinde iğne vardı subkutan enjeksiyon için.
  
  
  Her şeyi söyleyebilir Tara oldu: «Evet. Nick.'
  
  
  
  
  Bölüm 19
  
  
  
  
  Eğer tüm yaşam için çalışıyoruz silahlanmaya karşı bir gün bok, bu gün bok gelecek.
  
  
  Onun silahı yanında lavabo ve zemin gıcırdayan beni bırakacaktı onu. Onu geç. Bıçak süpürüldü oda пришпилив elimi lavaboya, yeni bir kelebek koleksiyonu.
  
  
  «Tamam, Carter. Yavaşça arkanı dön».
  
  
  Ih üç kişi vardı. Bu «onlar», hangi onu bekliyordum. Onlar gibi görünüyordu üç yerel ıvanova. Süper bir züppe. Ih isveçliler ve saç kesimi olarak, on yıl ıh genç ve şişirilmiş kasları değil вязались modern bir giysi. Bana geldiler silah hazır. Öncesinde elebaşı.
  
  
  — Ellerini başının üstüne koy, dedi.
  
  
  Onu inceledi ego, yukarıdan aşağıya. Tek iyi şey nen oldu ego bir takım. «Onun tarihi olur ellerini yükseltmek, — dedim, — ama benim teknik bir sorun». Onun sivri bıçak, hala прижатый benim elimde.
  
  
  O döndü, bir tek kendi etrafında uydular. Giles, dedi. Lütfen, belirlemek, sir. Giles geldi ve bana bıçak çekti. Benim kan пузырилась. Giles aradı beni. Buldu stiletto, ama yaklaştı gaz sertlik. Onu, muhtemelen ego tat.
  
  
  Giles gülümsedi. Çok emin. — Tamam, patron. O temiz.
  
  
  «O zaman Robbie ile almak i evi».
  
  
  Giles ve Robbie beni aldı eller, ve bir çift tabanca, прижатых benim omurga, beni emrine ev.
  
  
  Bu konuda hiç şüphe yok. Günümüzde çevrelerindeki elde edilen en iyi katil. Бангел, Lin Jing, ve şimdi bu steam gerçekten aştı kendini nezaket. Vın Sırasında oldu hema başka bir şey. Ne zaman katıldı, ona bir oda verdi bana ölümcül bir bakış ve havlamaya alacağız: «Bitki ego». Onlar itti beni sandalyeye. Herkes aldı bana omuz ve tıkladım: onun celle. Ving başını salladı. Ana kötü de sel. Onun başka bir kütüphane, yemeğinizi ahşap paneller. Sadece o kadar büyük değil, Nassau. Ve bir pencere açıldı. Ayrıca, Chan-lee de burada değildi.
  
  
  Ving geçti oda; gibi hareket eden dağ, теребил sigara трехпалой el. Onu hatırladım daha mutlu zamanlar. — Sen bize çok gıcık, Carter, dedi sonunda. Ego sesi yüksek ve buz. — Ayrıca, sen her zaman aptaldı.
  
  
  Ben değildim cevap bu aslında. Her şeyi ben yaptım, bu bir kaşını kaldırdı. Ayrıca, hiçbir fil durduramadı onu söylemek bana aptal olduğumu.
  
  
  «Ne düşünüyordun, izleniyoruz arkadaşların gibi küçük bir evde, senin için ... ... sonunda bizi yakalamak». O gülümsedi. Herhangi bir durumda, o nasıl dudak bükmüş. — Aslında delle... her şey tam tersi oldu. Biz koymak bir göz karşılanacaktır arkadaşlar, ve biz biliyorduk ki bu bize yol gösterecektir size. En azından biz hazır senin ziyareti.
  
  
  Haklıydı. Ona bir aptaldı. Onu vurmak ıh tuzak gözleri açık. Ama öte yandan, AH nerede biliyordu onu. Ve Vinh daha iyi bilirdi, onlar bunu biliyordu... O sandalye üzerinde durdu. O kutu açıldı. «Bu durumda, eğer düşünüyorsanız, ne arkadaş size yardımcı olacaktır...» diye uzattı küçük bir аудиокассету. — Sorduk ajan Мейса yapmak son mesaj. Adalet kostya, üç tane yaptı. Biz tüm bu yinelenen bir ileti заманило olurdu buraya diğerlerini nasıl заманило size. O kaset koydu, küçük bir taşınabilir kaydedici. «Zaman, üçüncü bir mesaj başlayacak tekrar, bize artık burada olacak». O tekrar bana döndü. «Ben düşündüm, merak duymak, resmi kutsama burada ne oldu bugün».
  
  
  O bir düğmeye bastı ve Mays başladı otopsi raporu.
  
  
  — Özür dilerim, ben balık tutmaya gitti. Yemek yemek yok. Şımarık püresi daha lezzetli. Hızlı распробовал, hızlı bir şekilde üzüldü. Ah.'
  
  
  Bir an onu düşündüm Mace yanlış, ama hızlı bir şekilde dua etti, o beni affetti, nerede bize kaldı, şu anda sis.
  
  
  Mays değil yoldan gitti. Peki.
  
  
  Normal kapatma «konu mesajları».
  
  
  «Program» anlamına gelir, mesaj salonunda kod. Basit bir kod için hızlı bir mesaj göndermek. İle birlikte ilk bir deyişle, her zaman ihtiyacınız almak için aşağıdaki dördüncü kelime. Onun sayılır. Mesaj Мейса oldu bizim için: «Özür dilerim. Eda nazlı. Çabuk!'
  
  
  Takviye gelecek o zaman oynayacak orkestrası. Anaokulu ya da değil. Onun güvenebileceği, yardım için bir saat boyunca.
  
  
  Kanat döndü ana oyun. — Cornelius, — dedi. «Şimdi bu bandı yapıştırın».
  
  
  Cornelius aldı kaset ve üzerinden dışarı çıktı odadan.
  
  
  — Şimdi Carter... şimdi sen de bize yardım etti, onu bi iyilik yapıcam... Çağır Chen-li, — dedi Giles'ı.
  
  
  Giles gitti. 'İyi. Bu yüzden delle oteller hakkında bilgi var mı?
  
  
  Biraz fazla kaçırmıştır bütün cephanelik grimacing ve gülmek için önce buldum romatizma. — Bir otel, nereden geldiğini öğrenmek, genelkurmay, değil mi? Ve şimdi, "dedi," o zaman Giles ve Chen-lee odaya girdi, — oraya biz götüreceğiz sizi.
  
  
  Onu, baktı Chen-li.
  
  
  Ne geldi bana en cazip nen, bu yüzden derialtı iğneler ego elinde.
  
  
  Zaman bir şey denemek vardı, onu aldı, başka bir başarısız girişimi вцепиться emu boğaz, ama Robbie Giles ve beni bu hususta. Beni отшвырнули önce bir sandalye. Darbe çene, bir çaldı sanki bütün dolgular diş çevresinde. Şarap geldi ve bana vurdu. Her şey çok hızlı oldu. Giles ve Robbie beni tuttu. Chen-lee yerleştirilmiştir bana kol. Onu, terzi al, bir şey yapamadık. Bir hızlı hareket, iğne kayboldu elimde.
  
  
  Onlar beni tuttu bu yüzden bir kaç dakika. Geçti bir saniye olabilir. Ya da bir saat. Onun için fazla bir şey bilmiyorum. Cornelius döndü ve dedi ki, ne sökük teyp kaset. O üzgün olduğunu söyledi. Vın Sırasında küfretti istedim, yapıştırıcı, düzeltmek için. Döndü Корнелиусу, ve dedi ki: «bir Köpek yavrusu. Pislik.' Sonra ego yüzü kızardı. Kırmızı gül. Yaprakları раскрывались, ve birbiri ardına düşüyordu yere. O beni seviyor, o beni sevmiyor...
  
  
  — Capulet, — dedi Giles. O güldü. Kalın bir su böceği çıkmış, ıso rta. Onu uzaklaştırmaya çalıştı ego ucunda. Kalması mantıklı.
  
  
  Oldu kaybetme oyunu.
  
  
  Bende kurak ağız. Onu ayağa kalkmaya çalıştı. Ancak, görünüşe göre, daha fazla nasıl bilmiyordum bunu. Onu, baktı kendi bale terlik. Yanlış iki ucu dürbün. Onlar uzakta. Ama toka. Bu güzel. Onlar altın. Onlar parlıyordu.
  
  
  
  
  Bölüm 20
  
  
  
  
  Sonraki dönemde sürekli bir kabus. Hatırlamıyorum, kaç saat veya gün sürdü. Olmadı devamı arasında hiçbir fark yoktur hiçbir şekilde, ne zaman ve gece, uyku arasında uyanma. Rüyada bazen size musallat olan canavarlar. Yukarıda gülmek bütün bir kalabalık. Kaldırımlar çatlak ve patlak vardı köpük. Ama sonra gözlerini açarsın, kafanı sallıyorsun bilmiyorum ve tekrar bak kendi tanıdık bacak yatak, задернутые perde, gömlek, sen terk paul dün gece. Ölçmek, kendi aklı, kendi bacak, yatıştırıcı kontrast gerçeklik.
  
  
  Sadece gerçeklik benim için değildi.
  
  
  O zaman gözlerimi açtım, onu gördüm, diğer canavarlar. Gülen ayna kişilere. Калейдоскопические türlü. Değişen, geniş, yavaş hareket eden evren birleştirme şekil ve renk değiştirici. Efsanevi yaratıklar ve imkansız bir olay. Rüyalarımda Tara geri gelmeye devam etti. Ee saç yeşil. Ee gözleri vahşi. Bir gün o da sıktı elimi, böylece kan akmaya başladı. Bir gün onu kucağına, ve o ağladı sonsuza kadar.
  
  
  Yavaş yavaş rüyalar geçti. Daha az korkutucu. Amacım haline geldi bir beyaz boş bir ekran. Görüntü olmadan. Hiçbir düşünce. Bir gün ona gözlerimi açtım ve düşündüm, «uçak». Onun bir uçak. Girişimi kanca bu kelime sadece bir algı gönderildi bana geri derin ve huzursuz bir uyku.
  
  
  Onu bir araç oldu. Onu pencereden makine. Onu tekrar gözlerini kapattı.
  
  
  Ne zaman onu tekrar baktım, görünüm aynı oldu. Gökyüzü hala mavi. Çim hala yeşil. Otobüs dışında değişti, şekli ve rengi değişti. Arkasında bir kaç kelimenin tam anlamıyla. Ama ben göremedim ne olduğunu. Önemli bir şey değildi, bu karakterler. Onu ürperdi. Ne onlar bana, bize yaptıklarını, hangi ilaçlar veriliyor, ben okumak değil!
  
  
  Onu, baktım başka bir şekilde ve dikkatli bir şekilde полуоткрытыми gözlerle baktı arabaya. Onun için zincirleme kelepçeli birisi sağımda. Onu bunu hissettim. Ama onun kadar değildi, izle, egoları bir kenara. Onun için otel biliyorlardı, ben zaten uyandım.
  
  
  Makine limuzin. Ön koltukta gizli göz, ağır gri bir perde. Yoktu bize, sesi dışında motor sesi ve ses yollar. Kim oturdu yanımda değildi geveze. Onu yavaşça eğdi başını sağa baktı kendi şirketi прищуренным bir görünüm. Bana hiç gerek yoktu dikkatli olun. O uyudu. İnce, sırım gibi bir adam. Sanırım vietnam. Doktor veya asistanı beyaz hastane önlük. Hayır. Büyük olasılıkla, bu sadece başka bir ajan CANNES, наряженный oynamak için doktor.
  
  
  Onu denedim bir kapı. Kapalı. İçin estestvenno.
  
  
  Onu tekrar pencereden baktı. Otobüs daha vardı önümüzde. Onu hala okuyabilir, ama ne yazılmış, bu otobüs, duyulmaz oldu. Yazılmış, oryantal yazı.
  
  
  Biz aralıkla gerçekleşti köprü üstünde. Diğer araçlar yolda arabaları ve bisikletler. Sadece başka bir makine. Başka bir limuzin. Giderken arkamızda.
  
  
  Onu tekrar dışarı baktı. Bilmiyorum, ne kadar süre baktı. Sonraki şey gördüm, oldu şehir sokak. Gürültülü tramvay, bisiklet insanlar. Воловьи arabaları ve her yerde, insanlar yeşil forma ve hasır şapkalar. Ona baktım, mimmo, onun uyku bekçi penceresi sağında. Onu gördüm, moskova kapısı". Her kapı arkasında. Nereden biliyor olabilir? Bir şey geri döndü. Onu tekrar baktım kendi kutusu. Otelin karşısındaki binanın çatısında, onu gördüm bir şey istedim. Büyük renkli portre Ho Chi Minh 40 metrekare.
  
  
  Sadece binaya ait вьетнамскому devlet bankası. Şehir, Hanoi. Vın Sırasında götürdü beni, Hanoi.
  
  
  Onun etrafına bakındı ile çift bir ilgi. Onu görmedim, Hanoi sekiz yıl. Birkaç bina hakkında konuştuk, bir savaş, ama hasar vardı değil cekti büyük.
  
  
  Hanoi güzel bir şehir.
  
  
  Şehir uzun gölgeli banner, усеянных burada ve orada eski fransız sömürge konaklar. Budist anıtlar, çin tapınak. Kızılırmak temiz ve berrak, ve ıvır zıvır kıyısında tembel tembel aşağı yuvarlanan mavi & nb. Şaşırtıcı, ama reklam panoları yok amerikan karşıtı sloganlar. Belirtisi nefret. Bu insanlar nefret ediyor.
  
  
  Bu yanlış tutum bir savaş. Nefret ediyorum, sonra düşünüyorum, diğerleri nefret ediyor. Bir şey düşünmemiz gereken. Ama, ilk olarak, o-ebil iyi düşünmek. İkincisi, onun ajan AX. Hiç bir şey düşünmüyorlar. Ama ıh hazırlanan savaş için.
  
  
  Yan yolda başka bir limuzin geldi yalıyor. Onu bir belirti içeri baktım. Arka cam vardı perde. Ama öncesinde Chen-li oturan şoför. Chen-lee gördüm beni gördüm uyandım. O dürttü sürücü tıkladım çalacak.
  
  
  Benim doktor uyandım. Onun için attı o şaşkın, korkmuş bir görünüm nasıl olmalı son birkaç gün. — Rugby dedim. "İyi bir top..."
  
  
  O güldü. — Bir anlamı yok. Carter. Eğer almadı bu ilaç zaten yirmi dört saat. Etkisi sona erdi. Sen zaten uyudum her şey üst üste. Bu, N-2, hiçbir yan etkisi kesinlikle».
  
  
  O bana baktı оценивающе. «İyi denemeydi.»
  
  
  O, Tanrı bilir neden, bir amerikalı. En azından, o konuştu, bir, etrafında amerikalılar. Ama başka? Ya da düşman?
  
  
  "Ne zamandır onun altında yelken?"
  
  
  — Peki, dedi. «Bu gizli bir bilgi. Diyelim ki Yeterince uzun... sunmak için sizi buraya. Ve bana sormayın, nerede bu «burada».
  
  
  — Hanoi, dedim.
  
  
  Ego samimi bir ifade yok. Ego gözleri kısıldı. O bir düğmeye bastı ve pencere ön koltuk arkasında düştü. — Bay Ving dedi. «Senin esir uyandım».
  
  
  Perde отодвинулись. Ortaya düz bir yüz Ve Vin, kırpılmış var boyun pencere çerçeve. O benzer korkunç bir kukla. O bana baktı ve homurdandı.
  
  
  «Düşünüyor, biz Hanoi».
  
  
  — Ah, dedi, Ving. Sonra o da başını salladı. — Evet, Hanoi. Göreceksiniz orada? O işaret, bir grup gri binalar. «Olsun, Bize De».
  
  
  Ben denemek fransız hapishanesi. Adıyla da bilinir Hanoi Hilton. Bir yer tuttu bizim savaş esiri.
  
  
  — Hiç şüphesiz, sen hikayeler duydunuz mu bu konuda bir yerde, dedi. — Ama bir şey bulursanız, hapishane, biz size göndeririz, çok... çok farklı. Olmasına rağmen onu göremiyorum neden niçin sen-meli bilmek o salonda. O bir düğmeye bastı ve perde tekrar kapandı, engelleme bana bir bakış.
  
  
  — Doktor Куой? O gerçek bir doktor. İçin aptal bizim bay Carter değil mi cekti aptal. Hatta iyi bir anket, yine de mümkün hesaplamak yön ve zaman. O geri döndü, ama ona öyle düşünüyorum... belki bir iğne daha».
  
  
  Bu sözler, beni titremeye başladı elleri. Onu hiç tutamadı titreme. Bize bulantı hissi benim bağırsak. Ben hatırlayamadım, kendisi için ilaç neden bu tür duygular. Ama belki de benim vücut yaptı kendisi. Куой bana baktı ve tekrar gülümsedi. Ego, üstünlük duygusu restore edilmiştir. — Merak etmeyin, bay Carter. Bu iğne sadece uyutacak seni. Hayır, daha kötü rüyalar. Tehlikeli bir şey. Biz size taze bir papatya gibi, biz oraya.
  
  
  Bende küçük bir seçim vardı. lanetli bir İsa.
  
  
  Bir iğne daha.
  
  
  Yine çöl.
  
  
  
  
  Bölüm 21
  
  
  
  
  Ne zaman uyandım, karanlıktı. Onun yatarken daha bir yumuşak. Hava ile dolu bir koku witek. Duyuldu rüzgar, yatıştırıcı bir uğultu. Refleks onun saatine baktı. Tabii ki, ben artık saat oldu. Aldılar ıh bende uzun zaman önce. Zaman etkiledi anestezi.
  
  
  Onu stahl gezinmek. Onu yerde yatarken yumuşak bir yatak, kaplı pamuklu çarşaf. Oda yaktı sonraki alacakaranlık ve erken yıldız, сиявшие üzerinden havalandırma. Oldu meltem. Bu onunla getirdi gürültü.
  
  
  Bu gürültü oldu. Bu şarkı oldu. Düşük net karışımı yüz erkek sesleri, bütünleşmiş tek bir cümle: «Tao Hakkında; hakkında, Tao.
  
  
  Oda büyüktü. Seyrek bir şekilde döşenmiş ama konforlu. Set ampul. Sandalye yoktu, ama yarı dağınık yığınları yastık; zeminler dokuma halıları, paspaslar. Odanın diğer ucunda duran başka bir yatak, başka bir sürü yastık.
  
  
  Ama hayır. Bu yastık. Orada yatıyordu Tara.
  
  
  O kıpırdamadı. O hala uyuyordu. Ya da o hala etkisi altında uyku hapı.
  
  
  Onu ayağa kalktı ve gitti başka bir iplik bulunmaktadır. Beni hala titriyordu. Onu dokundu omzuna. O bir gerçek. — Tara?
  
  
  O inledi, döndü ve içine yüzünü döndü yatak.
  
  
  — Tara, — tekrarlamak. O çılgınca замотала kafa. — Hayır, hayır, lütfen, dedi.
  
  
  Onun için titriyordu onun omuz üzerinden ileri ve geri. «Tara». Gözlerini açtı. aniden, birdenbire. Yaygın открытыла. O sadece bana baktı. Bize kolaylaştırmak, bizim reaksiyonlar, tanıma.
  
  
  Ee bir görünüm söz konusu oldu. Nihayet dudaklarını шевельнулись. Bay-Nick? dedi usulca.
  
  
  Ne onlar bize yaptı, onunla son bir kaç gün değil, onu değiştirdi. Her şey tam olarak ne ben gördüm son kez. Yeşil gözleri, сканировавшие beni, yaygın olarak açıklanması ve parlıyordu. Onunla olmadı siyah çizgiler hastalık, bir o yaşadı. Hatta çiller yine dağıldı ee bir kişi.
  
  
  O, yüzünü kaldırdı ve beni elimden tuttu; yavaş yavaş пробежался benim omuz, boyun ve yanakları. Sanki o otel kendinizi ikna parmak. Sanki o henüz çok güvendim gözlerime.
  
  
  — Aman tanrım, dedim. Hakkında, Nick, dedi. Ve biz растворялись başka bir arkadaşa kadar renk kayboldu. Biz öptü ve yüzlerce oy tamamladı şarkı.
  
  
  Onu высвободился ve soran elini ee bir kişi. «Aslında delle, bana yazık olurdu, sizi burada görmek değil, mutlu olmak. Gibi... — ben de başını salladı, — sen buraya? Ne zaman onu, sonunda başardı, yeniden düşünmek, onu, dedim sağ salim Londra.
  
  
  O откинулась yatak ve kapattı, elleriyle yüzünü hatırlayarak, nasıl buraya geldiğimi. Aniden bana baktı.
  
  
  — Ama seni değil... mi sen yoktun... sen yoktun.
  
  
  Onu anlamaya çalıştım onu. — Var Фезерстоуна? Hayır, bu oldu Roscoe.
  
  
  «Roscoe? Hayır, ego görmedim. Ama ben düşündüm ki... yani, son, yaptığım, bu aradım ve... ve ne zaman sen gelmedin, onu düşündüm, onu düşündüm, onlar seni yakaladı. Çocuklar olduğunu söyledi. Nick, onu hatırlıyorum... ya da, evet. Sanırım, şimdi onu hatırladım, bu da oldu böyle bir şok, ama... bana o zaman dedi... sen bana daha fazla bir şey çözmeyecek. Ne oldu ıh tutsak.
  
  
  Olmalı, vardı bir bağ arasında tek başına ve ev Фезерстоуна. Belki radyo. — Peki, bu konuda haklılar. Onu söyledi. — Ona ıh tutsak. Ama Londra'da. Gittim ıh konak.
  
  
  'Emlak? Chen mi?
  
  
  — Bekle, dedi ben. Onu kontrol odasına varlığı mikrofon ya da diğer gizli dinleme cihazları. Orada hiçbir şey yoktu. Onun rivayet hey, bana ne oldu son gününde Londra'da. Çevresinde hiç kimse bize ne olduğunu biliyordu Roscoe. Biz sadece biliyordu, bu çok iyi olabilir.
  
  
  'Ya sen?'
  
  
  Onu sordu. — Sana ne yaptılar? Onu geçirmiş, elini kızıl melek saçı.
  
  
  «Hatırlıyor musun,» dedi. O tekrar dokundu yüzüme. — Hatırlıyor musun, sen de beni uyarmıştı, onun için oraya gitmedim. Sen dedi: «Onlar накачают seni пентатолом, sonra da sen dersen onların göbek adı Şahin». Haklısınız tek. Ben bilmiyordum, ikinci adı Şahin. Ah, Nick, çok utanıyorum. Ağlamaya başladı. Bu büyük şişkin gözyaşı dolu, kendine acıma, ve bu acı, ruhsal acı.
  
  
  — Hey, sakin ol, yavaşça dedim. «Sakın kendini suçlama şimdi. Şimdi bu tirbuşon, irade veya bir güç. Oylama ne ilgisi var bu ilaçlar. Alıyorlar, senin irade. Savaşta iğne subkutan enjeksiyon için hiç bir kahraman yok. Bilmen gereken bu.'
  
  
  O başını salladı, ve sürünen, daha da ebegümeci. — Biliyorum, dedi. — Ama bu çok az olur. Özellikle de onu düşünüyordum, tabi seni tehlike.
  
  
  Peki, sen taşırsın bu suçu, çünkü, tek, kim benden bir tehlike, onun kendi. Onu vurmak samimi bir tuzak Vın yaptı bu tamamen senin yardımın olmadan. Ve bence, eğer biz gerçekten biz anlaşma bu, sanırım benim hatam, seni yakaladı. Onu gerekiyordu kulak düşüncelerinizi ve izin size yakın noktaya paris.
  
  
  Gülümsedi. Bu ilk gülümseme, uzun süre, ve dudaklarını hala onunla mücadele. — Bence, dedi, sen isim mi kader. Onu gerekiyordu dinlemek senin görüşüne göre ama onu чертовская бунтарка. Herkes için geçerli bana küçük bir kız ya da en azından, nasıl küçük bir kız, onu kanıtlamak istiyorum, ben çok yararlı bir uygulama».
  
  
  Onu dokundu ee sopa. — Çok kullanışlı, dedim.
  
  
  O hafifçe indirdim, çarşaf, накрывавшую vd.
  
  
  «Denemek ister misin ve yıllık, kullanışlı mı onu şimdi?»
  
  
  Onu gerçekten bu olduğunu görmek için.
  
  
  Kapı çaldı.
  
  
  Onu açtı ve içeri girdi iki erkek. Bir an onu unuttum, biz mahkumlar. Erkekler giyerlerdi basit kumaş giyim. Ih kafa vardı обриты. Ih kişiler vardı — ben nefret ediyorum bu kelimeyi kullanmak, gelince sakinleri almak için tavsiye Edilir, ama ıh bireyler olarak, akıl sır ermez. Odin çevrelerindeki lik büyük bir sürahi su. Onlar tapıyorlardı.
  
  
  Onlar anlattı kelimeler.
  
  
  Adam bir sürahi ile geçti odaya döktü su bir sürahi, ya da en azından, bir şey yapan bir baktım yaklaşık bu kadar. Diğer dahil loş bir tavan lambası, mat armut keçeleşmiş bir cam kase. Değildi tiz, en delle, ama yine de bize zorla açıp kapayıncaya kadar.
  
  
  O bir dolap açtı. Orada bizim özel, isveçliler — evet, benim, isveçliler ve o kadar önemsiz, одолженное Kaplarda, ama o çıkardı diğer iki takım. Bir çift gri ipek пижам. Onlar, hangi dinlenirken, onlar, sen koyarak resmi etkinlikler.
  
  
  İçin Dara vardı güzel, işlemeli ipek аозай, geleneksel kadın isveçliler.
  
  
  Devam ettiler sessizce. Biz temizlenmek, giyinmek ve hazır olması yarım saat sonra, nasıl, bize, var mı bir sinyal. Hazır bir şey bilmiyorduk. Ih pandomim değil bildirdi, bize bu konuda.
  
  
  Onlar rahipler, dedim, ne zaman onlar tekrar gitti. 'Yoksa?'
  
  
  — Ben... ben bilmiyorum. O yıkanmış var sürahi.
  
  
  Ona başını salladı. «Onlar rahipler. Son zamanlarda onu duydum ıh şarkı. "Ah Tao: hakkında Дао'Ve Onu, pencereye doğru yürüdü ve açtı eklem. Arkalarında oldu ızgara. Ne kadar onu görebiliyordu, bina, hangi biz vardı, bir parçası oldu, "büyük bir eski taş kale". Manzara uzak, Cennet gibi bir bahçe. Sessiz ve süslü, eğer kabul стрекота cırcır. Küçük bir alayı бритых erkek oldu birbiri ardına horoz kafa, hava.
  
  
  'Evet.' Onu izledim, sessiz film, ve aniden kızgın bir durum. «Onlar rahipler. taocu rahipler. Bu manastır. Haklısın. Tao KAN bir şekilde ilişkilidir. Tanrı her ego için nasıl bilir. Ve belki de bu manastır hala var dünyanın bu köşesinde. Onu tekrar kepenk kapattı. Oyun Grand prix, dedim. «Darbe ya da iki katına, bir sonraki turda». Onu uzaklaştı pencereden. — Canım, dedi, geliyor, bana arkadan sünger ve sabun. — En önemlisi, — bu başından okşayarak beni sırt üstü yumuşak bir sünger, — ...biz her yerde vardı, sen kurtaracaksın bizi.
  
  
  Onu bir ipucu oldu aynı şeffaf gibi ve benim sinirlilik. Ama işe yaradı. Her neyse, bu beni gülmek. Onu yakaladı sünger ve öptü ee.
  
  
  «Eğer, yine de sen yapacaksın, beni her zaman yap bu biraz daha yüksek ve biraz sağa». O yayınladı şemsiye almak için tavsiye edilir boğaz ses. "Hmm?", - ve откинула geri kafa. «Aman tanrım, "dedi," bu gün bir şey... ya da bir saat veya bir yıl... bu korkunç bir ilaç bana verildi. Hakkında, Nick. Bu sayede dünya bu korkunç. Tüm bu kabus. Dışında ne zaman rüyamda tutuyorsun beni. Sonra ağlamaya başladı, ve geriye kalan tek şey, bana dedi ki: "Bekle, bu Nick." Ve sanırım bu yüzden onu tutuyordu. Ve... şimdi buradayız, mücadele bizim kendi küçük ссорах, sanki böyle bir şey hiç yaşanmadı. olur.' Bana baktı ve: «Ben gerçekten seviyorum seni, biliyorsun değil mi?»
  
  
  Aniden bende ortaya bir anı. Tara, yeşil gözlü ve şu ağlayan kollarımda. Rüyamda gördüm aynı rüya, dedim. «Sanırım aynı ilaç. Onu merak etmeye başlıyorum, neden bizi buraya getirdi. Ne istiyorlar bizden. Çünkü, düşünmeye başlıyorum, ne istiyorlar biz birlikte olmuştur. Sadece onu değil, ya da sen. Ama biz birlikte.
  
  
  O başını salladı ve kaşlarını çattı. 'Anlamıyorum.'
  
  
  Ona gülümsedi. 'Çok Şükür. Çünkü ben de anlamıyorum. Şimdiye kadar. Ancak, onu hissediyorum, biz yakında öğreneceksiniz. Bu arada, başlamadan önce endişe, hadi rahatsız bile bu клонах. Biz zaten ne olduğunu biliyoruz bu yetişkin клонах, ama bu klonlar oluşturma sürecinde, damızlık, bahsettiğiniz, yok etmeliyiz ego.
  
  
  O завернулась içinde аодай. O soluk yeşil renkli sarı çiçekli ve ниспадал yarım onu sulu onun kalça üzerine saten pantolon. — Ah, dedi. «Gelince, bu yetişkin pbx, onu duydum Alice».
  
  
  O anlattı bana hikayeyi Alice, penye hey saçları. Şansını biraz daha iyi onu umuyordum. O zaman, Amerika'da bir şube, ve eğer şanslıysanız, o zaten gitti gölgeler krallığı. Ölü.
  
  
  Londra ıh üç kişi vardı, ama bu kısa bir süre, eğer onu öğrenirim onun. Biraz şans ve bir kaç hafta yaşam, ve ben ıh durdurmak. Oldu bile şans sorumlu AX Londra. Hatta böyle bir paslı BALTA (AH) bazen iyi çalışıyor. Bu yüzden şimdi zamanı kadar Dara beni. Mümkün olsaydı biz yok bu yuva, her bir atlama, bir yerden bir yere koşmak istiyorum.
  
  
  Onu mücadele ile yaka ipek pijama. Zorunda bırakma omzuna.
  
  
  «Gibi görünüyor, böyle bir damızlık ats?»
  
  
  O içini çekti. — Oldukları gibi — insan embriyolar. Muhtemelen, onlar kontrollü bir ortamda — belki, inkübatör, — veya herhangi bir yerde laboratuvarı».
  
  
  — Çocuklar gibi tüp bebek?
  
  
  O kasvetle başını salladı. «Ben düşündüm, ne var en kolay iş, bu işteki. Bana sürekli kendinizi hatırlamak, bu neredeyse çocuklar — gelecek katil».
  
  
  Onu fırlattı o lanet расстегивающуюся pijama yere ulaşan, kendi giyim. Onu, baktı mavi bir gömlek. Onu giydi o kadar uzun наделась neredeyse yardımsız. Tanrım, ona, değil mi gidiyordu kostüm partisi. Evet ve aynı zamanda oyun zaten çok продвинута için aniden yapmak karmaşıklığı ile oryantal bir görgü.
  
  
  «Nasıl ondan kurtulmak için?» .
  
  
  «Çantamda küçük bir lazer. Eh, bir dakika bekle. Belki hala var. Geldi dolapta порылась çanta. — Hayır, artık değil, dedi. «Sanırım ihtiyacımız olan şey doğaçlama. Bir şey kimya. Her şey biz-ebilmek bulmak bu laboratuarda.
  
  
  Nihayet o расчесала son saç tarak. Benim kızıl saçlı geyşa. Onu giydim çorap. «Peki, siz ne iş yapıyorsunuz, bu sizi ilgilendirmez. Bence ona sadece ben kendi işime.
  
  
  O kaşlarını çattı. — Düşündüm de... aldılar seni silah, değil mi? Peki, sizce...
  
  
  O закусила dudak.
  
  
  Onu üzerine çekti, pantolon. Benim külot ile benim kaldırdık. Hakkında iyi eski Piera, hala güzel, hıd ortada.
  
  
  — Peki, dedi sıkıca ve tamamen karşı kendi benliğinin, — eğer bunu yaparsanız, sizi ilgilendirmez. Bence ona sadece ben kendi işime.
  
  
  Onu kaldırdı tek kaşını, ama cevap vermedi.
  
  
  
  
  Bölüm 22
  
  
  
  
  Peki, bay Carter, sonunda tanıştık. Bu Lao Zeng, büyük büyük tüm şirketler. İle прапрадедовской бородавкой ortasında alın. O tekerlekli sandalyede. Gibiydi, daha açıklıyordu. Neden kendisi ile soluk alan bir savaş. Peşinde kendilerini yüceltmek kadar yüksek bağlı. Günde onlarca kez bakmak, hema o zamanlar, yine eylem, yine bir şirket. O вналил viski ve teklif etti bize de.
  
  
  Tara "hayır" dedi. Onu aldı станан.
  
  
  O kaldırdı bardak. «İçin, Nick Carter, — dedi, — ve tüm küçük gelecek Картеров».
  
  
  Onun elini bir dakika içinde bir sigara. Onlar kayboldu. Lao Zeng verdi bana bir büyük vernikli kutu. Ben sigara oldu, altın ağızlık. Görünüşe göre, o da el koydular benim.
  
  
  Biz ego odada. Ya da ego ofisinde. Bu büyük bir boşluk. Bu-ebil var olmak büyük, ama pencereler kapalı, atmosfer biraz küf. Burada da aynı durum oldu bir kaç eksik. Uzun bir tik sandalye, yuvarlak beyaz bir kanepe. Tek bir sandalye. Tek dekorasyon son derece benekli kumaş ve silah koleksiyonu var, duvarlar arkasında. Olmalıdır, yaklaşık yüzlerce silah. Özellikle nadir veya özellikle eski, ama onlar orada asılı üzerinde inliyor, kendisi bu duvarı kapatıldı büyük bir levha kırılmaz cam. Otel, tabanca ve diğer silahlar: birden fazla bıçak ve el bombası, ve de ne gereksiz şeyler tartışmasız bir ölüm. Her bir ayrı bir parçası oldu, yaktı küçük bir projektör ve onun altında küçük bir resim.
  
  
  Onu görüyorum, hayran benim koleksiyon, dedi. «Gel de bak yakın». Onu ayağa kalktı kanepeden, ve o döndü onun tekerlekli sandalye için takip. Altında вывешенным silah ABD ordusu olmuştur plaket « etiketli Bristol , Kenneth, Daejeon, 1952 yıl». Yanında asılı bir stiletto ile sedef saplı. «Хэмпл, Stewart, Paris, 1954». Onu, baktım bu lanet stiletto ve düdük üfledi. Hala bu kılıcı görmek ile Bonapart ve Napolyon altında veya arabasını ile Харом ve Ben onun altında. Stu Хэмпл oldu çevrelerindeki serseriler, isimleri zaten mitler yaratmak. O iyi oldu tüm bu şimdiye kadar vardı AX N1. Paris 1954. Birisi aldı ondan bu stiletto ile sedef saplı. İle birlikte ego bir hayat.
  
  
  'Sen?' Onu, döndü Lao Zeng.
  
  
  — Biliyordum geleceğini etkilendim, dedi. 'Evet. Onu kişisel olarak ele geçirdi tüm bu silah homurdanıyor.
  
  
  O işaret, doğrudan beni. Ama, bence, bu ne-ne, ne olabilirdi ilginizi daha fazla. Gittim yönünde. İhtiyacım yoktu okumak tabela görmek, o ona ekledi Вильгельмину. Ve benim stiletto. Olmadan doğal bir kolu, ama yine de benim Hugo.
  
  
  «Her ihtimale karşı, eğer sen düşünmek sen-ebilmek almak bir ego geri», — dedi. «Bu kırılmaz cam..., bu наэлектризовано ve güçlü kilitli».
  
  
  O gülümsedi. — Ama otur ve допей kendi içecek. Eda teslim olacak hemen bize başka bir şey hakkında konuşmak».
  
  
  O emin onun güvenlik. O olabilir, tekerlekli sandalyede ama o da sürüş kontrol. Ve bu iyi oldu. Bir şey olmak için kontrol altında, insanlar kontrolünü kaybetmek, kendi sözleriyle. Bu yanlış, ama bu doğrudur. Sen-ebilmek göndermek bir silah adamın onun baş ve sormak ego ego hakkında hikayeler, ama, olsun, bu bir çift сомкнутых dudak. Ama bir adam gönderecektir silah kafanı, mutlaka olsun kendi bağırsak. Eğer bir şey anlamak için bu, lütfen bana bildirin.
  
  
  Ona yaslandı arkasına bir kanepe. -- Etkileyici... -- dedim. — Mecazi anlamda söylüyorum.
  
  
  O odaklı bakış açınızı Kaplar. — Eğer bir bilim adamı, dedi. — Eğer uzmanlaşmak mikrobiyoloji. Şüphesiz, sen zaten her şeyi biliyor bizim клонах.
  
  
  Tara bana baktı. Onu işaret etti hey devam.
  
  
  — Evet, — dedi. «Ben çok iyi sizin için gelişmiş teknolojiler».
  
  
  Görünüyordu, bu emu sevdim. "Bu oldukça... harika, değil mi?"
  
  
  — Önce sen başlattın?
  
  
  O gülümsedi. «Yirmi iki yıl önce. Eh, aslında delle önce... Ama o anda başladı benim aile. dr. Куой... — o bana döndü, — ben zaten bir araya geldi ve bu... evet, bu babam, başladı. O çok ilgilendi genetik ve başardı elde etmek için hükümetten sağlamak emu küçük bir laboratuvar. Varsayarak, tabii ki, zamanla bu iki katına çıkacak bahis bazı etrafında iyi drenaj komünist bir dünya. O üzerinde çalışmaya başladı Nguyen Shogun...»
  
  
  O bir fizikçi? Tara sürpriz baktı.
  
  
  Lao Zeng başını salladı. 'Evet. Ama Shogun birkaç genetik bozukluk. Tara görünüyordu, bunu zaten biliyordu. — Bu onu ve otel demek. Sendromu Брэкдона, değil mi? Ego belirtiler ortaya ancak o zaman 30 yıl».
  
  
  Aynen öyle. Ama, bildiğiniz gibi, embriyo değil hayatta titreme sırasında inkübasyon, test tüpleri. Çeşitli gruplar pbx Shogun öldü, üçüncü ay. İlk Куой düşündüm ego yöntem yanlış. Hükümet bazı aynı. Onlar reddetti, onun desteği. Daha sonra, birkaç yıl sonra kendisi Shogun göstermeye başladı anomalileri».
  
  
  «Ve o zaman KANG karar bizi desteklemek için başka bir girişimi mi?»
  
  
  Bana döndü. 'Evet. Ama sadece bu sefer KANG bkz emu fiziksel ve genetik olarak mükemmel bir donör».
  
  
  "Yani siz."
  
  
  Bu bendim. Ek olarak benim... tereddüt ediyordu bir kısmını saniye — benim fiziksel mükemmellik bir dizi vardı, diyelim ki, «yetenek» olan CANNES tutkuyla otel sürdürmek.
  
  
  — Yetenek soğukkanlılıkla öldürmek, dedim.
  
  
  O mütevazı kızardı. 'Evet. Ama siz, bay Carter, daha yetenekli bir katil. O durakladı. — Olsa hoşuna gidiyor bunu duymak senin kanın hala birkaç derece daha sıcak. Kim onu böyle bir etkisi ego». Şimdi gülümsüyordu bana, o kedi bir gülümseme, ki onu gördüm, ben Chen-li çekilen fotoğrafta, bir sonraki gün, daha sonra bir cinayetler senatör Сэйбрука. Kahkaha Hun Luo de, öldürmeye geldiği dükü ve герцогиню. Şimdi oldu zamanı değil. emu arasındaki farkı katil bir psikopat ve bir adam öldürür, sadece kendini savunma. Uzun zaman önce zaten iyice araştırılmış kendini. Uzun zaman önce onun yalan olmadan tonoz, merak, değil mi, ona kötü, onlar, insanlar onu öldürdü. Eğer onu atmak gerekir tüm bu ve emekli bir kır evi. Hayır. Aramızda Lao Цзеном çok büyük bir fark. Onu döndürdü konuyu nereye bir otel.
  
  
  — Ve bu senin klonlar yerleşti?
  
  
  Evet. Ca başlamadan ikinci girişimi. Tüm grup atlattı. dr. Куой çalıştı üçüncü grup, zaman katlanmış doları dayanmadı. Biliyorsunuz, yerine ego oldu некем. Tüm ego operasyon gizli olduğu için. Emu destekli tek oğlu. O sonra oğlu çalıştım getirmek için üçüncü bir grup var, ama yeterli değil, bilgi. Biz otelleri için hükümet biliyordu, biz ne yapıyoruz, bu nedenle biz ithal var bu amerika Birleşik Devletleri kaçakçılığı. Orada alınan mükemmel genetik bir eğitim. Bizim doktor Куой — adam Harvard. Bu gerçeği gibiydi, seviyordum, emu.
  
  
  Tara söyledi: «sonra bunu başardı babasının ayak izlerini takip».
  
  
  Lao Zeng mutlu görünüyordu, ne mümkün cevap «evet». Kendisi bu çok fazla olması oğulları, özellikle sonra bir kaza. Ve egonun sesi rüya gerçek oldu. Bu noktada doktor Куой beslemiş otuz beş yeni pbx. Otuz beş yeni Lao Цзэнов. Tüm mükemmel bir eğitim. Teşekkürler провидению.
  
  
  Bir an onu düşündü, ne kadar ıh oldu ilk grup.
  
  
  Ders düşüncelerimi kesintiye kısa çağrı.
  
  
  — Ah, zamanı var, dedi. Çift gün açtı bir çift rahipler, benzer bir arkadaş bir arkadaşına, klonlar? Hayır, anlamsız ve bize kurşun ile taş bir koridorda bir çorba.
  
  
  Bu bayram, hangi ile biz karşı karşıyayız. Peki, pir, eğer beyinleri maymun, keçi kuyruk ve çiğ kalamar. Tara hemen bulurum, bir şey ile karşı karşıya, ve kendini iştah ile üç günlük bir perhiz gibi «ah» ve «mmmm». Aslında delle beyinleri maymun lezzetli. Bu ne dedim kendi kendime, ve ihtiyacım var, korumak için güç. Ama onu devam etti sessizce umut köşede bir dükkan var, sandviç ve o merak değil zarar vermem ben onu kendisi atladığı için hamburger. Onu sadece düşünüyorum: ne köylü bilmiyor, ek olarak, o ve vardır.
  
  
  Edu kimselerin sessiz rahipler. Daha sonra ana yemek Lao Zeng verdi işi anlaşılmaz dil. Süper final. Centennial yumurta.
  
  
  Konuşma masada çok hoş oldu. Ne o gerçekten bu söylemek oldu daha sonra. Bu durumda, o komik oldu ve açıldı. Bir gün, o reddetti, rolü невозмутимого, restoran sahibi. Odin etrafında rahipler bir an bıraktı, mutfak kapı açık, ve Lao Zeng patladı, натянув ceket yakından karşı savunmak için ölümcül bir cereyan. Keşiş hızla koştu ve kapıyı kapattı, ve Lao Zeng buldu kendini. Onu kullandım ego bulduğu yer ve sordu ego arasındaki ilişki hakkında, CANNES ve Tao ve nasıl bu manastır yaşadı komünist temizleyin.
  
  
  O çırptı ellerini, ve sessiz garsonlar başladı temizlemek için bu tepsiler. — Hiçbir engel yok bunu söylemek, dedi. «Sen bir şey yapamaz bu bilgi ile. Tek bir ilişki aramızda vardır, ilişki, karşılıklı yarar». Sonra ortaya çıktı keşiş su ısıtıcısı ile çay. O döktü fincan Kap, bir de bana. O yaklaştı Lao Цзэну, ama o uzağa salladı, konuşmaya devam. «Manastırı bize iki önemli şey. Öncelikle laboratuvar için bizim deneyler. Sadece genetik deneyleri, ancak deneyler ne diyorsunuz uyuşturucu, değiştirme bilinci». O arkasına yaslandı ve ovuşturdu kol dayama tekerlekli sandalye.
  
  
  — Bence, bir onur vardı denemek için bazı çevrelerindeki?
  
  
  «Sizi temin ederim ki sizi, Carter, biz oldukça çok gelişmiş bu. H-20 — tek halüsinojen yan etkileri olmadan». Куой aynı şeyi söyledi, ama iyi bir haber duymak yılının başında ikinci kez zarar vermez.
  
  
  — İkincisi?
  
  
  İkincisi, kendiniz görün. Sadece pencereye gelin.
  
  
  Onu, pencereye gitti.
  
  
  Ve gördüm çiçek alan. O kadar güzeldir ufka her yöne. Bu haşhaş alanında. Опиумные maki. Bir an için onu denedim birine ego piyasa değeri, ama o sadece bilmiyorum, o gider sonra bir trilyon. Onu aramaya devam etti bir pencere.
  
  
  "Güzel manzara, değil mi?"
  
  
  Bana gerek yoktu görmek ego yüzünü anlamak, ne nen çıktı ince bir sırıtma.
  
  
  — Yani, — tedarik, — dedim, — bu tıklamalar Nassau ve Toplum için Фезерстоуна.
  
  
  O сдавленно güldü. - 'Ortamlar falan. Bir ortamda diğer birçok. Biz inanıyoruz afyon — bizim en iyi varlık oluşturmak için küresel bir organizasyon. Ve yine afyon oldu bizim ana silah, bir önceki savaş için.
  
  
  «Ve bu rahipler, diye sordu, — kabul politikanız?»
  
  
  «Bu rahipler, — dedi, — hiçbir şey смыслят siyaset. Bilmiyorlar bile, biz ne yapıyoruz bu ilaçlarla. Bize ne oluyor lab. Her şeyi biliyorlar, o zaman devlet yeniden diğer kiliseler ve manastırlar, KAN tuttu ıh onlar için ıh sahibi sağlam. Onlar çok minnettar. Onlar sorulan sorular. Eğer onlar gerçeği biliyordu, o da çok üzgün. Ama olası değildir, onlar bilir.
  
  
  Onu, baktım iki keşiş bir gün. Onlar ihmal gözleri.
  
  
  «Onlar ingilizce konuşan yok», dedi, Lao Zeng. Yani, eğer onlara, daha biz aslında delle ilgileniyoruz, korkarım çok zor. Eğer sadece o заржал, — eğer hakim, oldukça karmaşık ve derin сузойский lehçesi.
  
  
  Onu ıso tüm gücü ile çalıştı izle Kaplar.
  
  
  — Ama, dedi. 'Otur. Çayın soğur. Ve bize başka bir şey hakkında konuşmak.
  
  
  Onu masaya geri döndü. Onu, baktım Kaplar. Görünmesi daha zayıf onu düşündüm. Bu birkaç saat şimdi etkilemiştir onu. Var nah olarak, ağır göz kapaklarını. Onun gergin, bir fincan için. Gözleri aniden сверкнули bana. Yeşil ışıklar. Ama bu demek: Dur! Onu tekrar baktım nah. Çay ile ilaç, ve o buldu, bu çok geç. Onu kaldırdı, bir fincan ve bir görünüm yaptı, ne yaptığımı yudum. — Başka ne bu konuşmak? — sordum Lao Цзена.
  
  
  — Çocuklar, dedi. — Sizin ve bayan Bennet.
  
  
  "Bizim ne?"
  
  
  — Çocuklar, — tekrar o. — Ama, belki, daha iyi olacak, eğer doktor Куой açıklar. O itti sandalye ve подкатился küçük bir müzakere cihaza. O bir düğmeye bastı ve stahl bekleyin. O kadar düşündüm, durmak bana geri, onu перелил çay geri çay. — "Şimdi", sadece dedi, o konuşma cihazı. Sonra o tekrar döndü masada. Onu, baktım Kaplar. O biraz çok iyi, ama hala oturuyordu samimi. Куой geldi ve açıkladı.
  
  
  Bu gerçekten çok basit.
  
  
  O gitti bize aşılamak. Onlar çıkarmaları kendileri için küçük bir ordu ajanlar N3. Ama bu kez bu ajanlar N3 çalışacak KANG. Tara verdi onlara bir dizi parlak uzmanları gibi alanlarda genetik. Klonlar Dara olan çalışmaya devam edecek aşılama insanlar. İlk bilimsel yeteneği zaten hacizli gen ve KAN kaldı sadece sağlamak için gerekli pratik eğitim.
  
  
  Ama onlar otel yapmak için bir adım daha ileri.
  
  
  «Ne olacak, — düşünce onlar, eğer var Tara ile bir bebek olacak. Veya daha fazla çocuk. İstatistik şansı vardı dört bir biz üretmek için bir ajan aşacak diğer tüm ajanlar. Parlak bir katil, bilimsel açıdan. En iyi iki dünyalar. Ve sonra, bunu kullanarak, orijinal olarak, onlar gerekli miktarda yinelenen aşılama ile. Hangi karar için CANNES. Dr. Куой sevindi. İle elli ya da yüz gibi суперклонов KAN verebilecek dünyayı ele geçirmek.
  
  
  Tara düşmeye başladı ileri. Görünmesi biraz uyuşuk. O оперлась çenesinin el gibiydi, güçlükle tuttu onun yerinde. Onun vardı da çay, bu nedenle onu taklit etmeye başladı, onun belirtileri.
  
  
  Lao Zeng döndü Куой. — Sanırım, artık kısa bir süre uyuduktan sonra, — diye fısıldadı. — Zaman geçirmek için planlıyorsanız, ilk ameliyatı?
  
  
  — Sunrise tarafından, — dedi. — Onlar hala uyku olacaktır. Şimdilik ihtiyacım hazırlamak için zaman, bir laboratuvar. Ameliyat küçük. Her bir hücre vücudun taşıdığı tüm genler için gerekli bir kopyasını oluşturmak. Onu sadece beru çizgili derileri ile ıh üst kol. Ne zaman dönecekler sizin kamera, onun ıh bakayım.
  
  
  Tara zaten uyudu, başını sandalyeye. Ona bir şey промямлил ve de başını indirdi.
  
  
  Lao Zeng ederken ellerini çırptı.
  
  
  Ortaya birkaç rahipler. Onun için çok ağır beni taşıyabilen bir keşiş, ve beni taşıyan iki kişi. Onlar çekildi mor buradan bize geri bizim пропахшую yasemin bir hapishane hücresine.
  
  
  
  
  Bölüm 23
  
  
  
  
  Звякнули anahtar zinciri ve kapı açıldı. Bize vermiş iki farklı paspaslar, ve rahipler için izin bırakın. Etrafında onun açısı ile baktı gözleri kapalı olarak Куой eğildi Tara. Küçük bir ışığı anahtarlık ego bel замерцал. O bir avuç dolusu yaptığı ve daha fazla kan basıncı, daha sonra kişiliksiz parmak okşadı onu meme. Sonra o досталь etrafında cepler stetoskop. Olmalı, o çok hassas. Kulaklık normalden uzun ve derin вонзались kulak. O memnun görünüyordu. Sonra o bana geldi.
  
  
  Şimdi o durdu sonsuza kadar benimle sessizce küfür. Rahipler çıkardı ve bana bir ceket ve emu gerekti çıplak el ölçmek için benim kan basıncı. Biz geçti tam bir saçmalık. Onun ölü taklidi kargo. Emu zor çıkar bana bir ceket. O koymak bandaj elimi ve sallanmaya başladı. Acaba söyleyecek mi emu benim kan basıncı, gerçekten mi onu uyanık davranarak değil mi.
  
  
  Onu tahmin değil.
  
  
  O bana vurdu ve göğüs, sonra tekrar çekti ve bir stetoskop. Onu bekledim soğuk metal bir parça dinlemek için прижмется benim göğüs. Sonra onu yakaladı ego başını ve şiddetle çekti.
  
  
  Ağrı olmalı güçlüydü. O запрокинул başını yaşardı gözleri. O inledi. Onu yakaladı ego için kravat ve tekrar çekti, yarım задушив onu. Biz takla attı, çıkana kadar üst oldu, ve onun yaptığı emu darbe çene, ve sonra bir darbe ego boyun uzun tutmak ego bilinç olmadan.
  
  
  Bir an onu düşündüm, öldürmek için bir ego. Onun elinden sadece onu boğmak. Ama bu sanki bana bir aptal olarak devam etmektedir. Onu kazanırsam yuvarlak, ama kaybetmek bir maç. Ego ölümü demek olurdu bizim için ölüm cezası. Ne zaman umut yapmak yoluyla bize pbx buharlaşma, Lao Zeng hemen gönderdi olurdu расстрельную tıklatın. Olsun, bize sadece bir atış olsun, bitirdi çok iyi bir sakinleştirici şırınga. En azından, o zaman onlar bir şeylerle bizi. Bu arada, aile pbx etti-cekti var ancak, otuz beş kardeşler vardı yumurtadan. Hayır, daha iyi bırakmak Lao Цзена rüya bir süre. En azından bir süre için.
  
  
  İhtiyacım vardı çalışmak, bilinçsiz vücut Куоя. Onu çıkardı anahtarlık ego bel. Oldu bütün toplama anahtarları. Olmalı, en az yirmi. Odin çevrelerindeki olmalıdır anahtar ego-lab. Ve o laboratuvara onu almak için umut.
  
  
  Sonra onu hallettim ego beyaz önlük. Belirli bir mesafe bu-meli vermek bana biraz bozmaya başladı. Arkadan da. Herhangi bir durumda, bu rahipler her zaman опускали gözleri.
  
  
  Biz tersine döndü. Bu sefer o ölü yük ve zor bir şerit ego. Onu asılı bir anahtarlık bel ve koymak ego beyaz ceket. Onun yaklaşık sekiz santim dr. Куоя, ama bu beni biraz umursamıyordu. Onu eğildi döndü ego hareketsiz vücut k taş ve örttüm ego pamuklu battaniye. Eğer onlar takip sırasını, bir şey bulmak istiyorum, uyku yok. Sadece test değil, çok yakından.
  
  
  Onu anladım, ne çok güvenerek şansınızı ve diğer miyopi.
  
  
  Onu attı, son bakışta barışçıl bir uyku Kaplar ve dışarı çıktı koridora.
  
  
  Nereye gitmek için?
  
  
  Olası laboratuvar yerleşti bu binada. Belki de o salonda bir etrafında müştemilatı içinde daha fazla veya daha az uzak bir yerde. Bu yüzden ilk önce lazım oldu, bir çıkış yolu bulmak.
  
  
  Geniş bir taş koridor soğuk ve karanlıktı. Sadece yanan mumlar, düzenlenmiş, düzenli aralıklarla duvar. Vardı ve bir gün kilitler. Kelli rahipler, şimdi boş? Ya meşgul cezaevi kamera?
  
  
  Gittim sola gittim koridordan iki ucu. O dışarı çıktı, dış gün. Kapı kapalı değildi. Ancak zinciri, anahtar Куоя benim bel, onu hissettim sahip olmayan, bütün bir krallık.
  
  
  Gece açık ve sakin. Yıldız zaten görünür olsa da, gökyüzünde, bazen henüz tamamen karardı. Sadece yarım dokuzuncu ya da on saat, ama kardeşler-taoistler zaten dahil bir sessiz шеренгой büyük bir bina, hangi, belki de, düzenlendiği ıh yurdu.
  
  
  Bu demek değil belki lab.
  
  
  Sadece beş oda bulunmaktadır.
  
  
  Tüm binanın etrafında inşa, ağır, gri bir taş kalın bir ayak. Para tutmak, onlar elle yapılmıştır. İçtenlikle, Çin seddi. Ama sonra праправнуками bu inşaatçılar. Bu binalar sadece altı yüz yıl. Ama. Başlangıçta bu oldu kale. Ya da belki, bu her zaman bir manastır vardı.
  
  
  Dörtte Lao Цзена, hem de bizim «konuk kelli» nın en küçük beş bina. Arka растянувшись her tarafında, uzak, olarak, alan, haşhaş. Biraz daha solda büyük iki katlı dikdörtgen ev sahipliği uyku sağlar rahipler. Aksine bu oldu benzer bir ahır bir yapı, bir tapınak çıktı. Böylece kalan iki gövde.
  
  
  Olarak olası bir laboratuvar onu seçti en uzak kovma. Belki de çift pencereler ve duman ponponları boru etrafında yapılan bu büyük olasılıkla benim için. Ona anlatmaya çalışıyorum, o bile böyle saçma bir seçim.
  
  
  Onu ulaştı, bu çok basit. Onu da sadece geçti mimmo iki keşiş kitapları ile korunan bir kapı. Geniş bir koridor vardı aynı o, bir onu bıraktı. Islak ve boş. Onlar mum. Рискнув, onu seçtim, bir oda ve bir an için oyalandı yakın olduğundan emin olmak için, içeride ses yok.
  
  
  Onu denedim kalesi. Kapı açıldı.
  
  
  Oldu collegiate hücre. Yatak hayal bir şey değildir, gibi bir odanın köşesinde kaplı mat.
  
  
  Vardı, lavabo, yastık, birkaç kitap ve bir küçük ampul okuma. Onun lamba açık ve baktı bir kitap. Bu iki birim marksist İncil: «Komünist manifesto» ve «Kapital», yanı sıra bir dizi broşür. Onu saygısız ıh. Bir çevrelerindeki çağrıldı « yakalamak için Nasıl слаборазвитую ülke var mı?» bir diğeri« bana zayıflatmak сверхразвитую ülke var mı?» Ve bu dahil tüm dışında İzlanda.
  
  
  Burada kesinlikle yaşamış bir keşiş. Ama taocu keşiş. Komünist bir keşiş. Bir bu acımasız, sadık, komünist zahitleri. Acaba ne kadar etrafında bu oda meşguldü yani. Ama ben boşuna zaman kaybetmek. Onu üzerinden dışarı çıktı kamera ve gitti, mimmo diğer, tam olarak aynı ahşap kapı. Ben bilmiyordum, nasıl öğrenirim, nasıl görüneceğini doğru bir kapı. Ben olacağını düşündüm, neon ışıklı kutu yanıp sönen üzerinde yazı LAB. Ama nedense beklediğim, ne bir kapı farklı olacaktır, ve, belki, biraz daha modern.
  
  
  Bir yerde arkamdan kapıyı kapattı. Yumuşak shaggy bana yaklaştı. Bu bir erkek. Başını, ona devam ettim, çene tıkınma tek elle: Куои, размышляющий üzerinde sivri genetik bir sorun.
  
  
  Bir adam geçti mimmo beni değil, bana bakarak, ve kayboldu viraj koridorun sonunda.
  
  
  Şimdi lazım oldu, hızlı bir şekilde karar vermek. Onu kalabilirdim orada, nerede şimdi oldu, ve böylece şüphe ödemeden. Onu olabilir dışarı ne olabilir için güvenli, ama çok karlı değil.
  
  
  Da çifte şans, ben bulurum bir şey istedim. Ama eğer ona yenik bu düşünceler, ona olurdu muhasebeci New Jersey değil, gizli ajan Hanoi.
  
  
  Onu hareket devam etmedi ve kendini viraj. Ve elli bin jüri muhasebeciler New Jersey усмехнулись, ne zaman kurşun boru, önemli ölçüde düştü aşağı, biraz vurmadan başımı, ve, kaza ile çarpsa, bir duvarın arkasında beni.
  
  
  Girdiler bu inilti, beni bekliyordu, ucu ile tüp hazır elinde. O zaman boru çarptım duvara, onu yakaladı ego kolundan döndü, ama bu boru değildi tek yapılan ve kurşun. Ego gücünü sarsılmaz. Hala telefonu tutan, o başka bir hamle, bu kez прицелившись benim için yüksek. Ama şimdi ona iyi yakaladı ego kolundan vurdu egosu diz...
  
  
  Bu, bir dal vardı. Onu yanlış tanımışım onu. Bir gibi bir darbe yeterli olmaz, hatta vurmak için nişasta ve ego yaka.
  
  
  Ona kesinlikle haklı bu konuda. Benim ikinci darbe o güvercin bana bir ayak, ve o yere düştü. O sel sürme beni dövmeye başladı beni. Onu takla attı, ama o beni yakaladı boğazından. Onu ıso tüm gücü ile uğraştım ayırmak ego kendini, ellerini, ama bana görünüyordu, ben yeterince uğraştım.
  
  
  Bu dakika ölmeden önce çok hafif. Bir çok kez ona sadece bir dakika içinde ölüm, ve sadece bu parlaklık son dakikaya saatler kaldı.
  
  
  Tüp zemin döşeme sınırları dışında benim ulaşmak. Yoğun konsantre bir сфокусированном hareket. Ayaklarımı ego sırtını. Onun ayak koydu yere ve брыкнулся, at gibi, hazır sıfırlamak gide. Bu bozuk ego etrafında eyer, ama o biraz dengesini kaybetti, ve ne zaman biz tekrar dokundu, o yaklaşık altıncı inç sağa. Elim dokundu, tüp, ve onu vurdu onun ego fazla gol.
  
  
  Yuh.
  
  
  O kaydırdı beni ve hareketsiz yatıyordu taş zemin üzerinde, kan sızmaya büyük turuncu bir yara onun goller. O kanama çok uzun. O ölmüştü.
  
  
  Ben bırakamazdı ego burada olamazdı riske sürüklemek ego, vücut bir süre. Biz birkaç metre uzakta başka bir ahşap, bir gün — başka bir kamera. Onu, kapıyı açtı ve втащил ego içeri.
  
  
  Onu eğildi vücut, ne zaman bir ses duydum kapının çevresinde.
  
  
  — Sorun, doktor?
  
  
  Onu döndü. Onu сгорбился, yani şimdi benim büyüme ve kişi-ebil vermek beni. Onu yapmaya çalıştım sesinizi aynı yüksek gibi Куоя.
  
  
  «O iyileşecek».
  
  
  'Ben onun için bir şeyler yapmak mı?'
  
  
  «İzlemek için ego rahatsız değil, ne zaman benim olacak».
  
  
  — Ama o benim odam.
  
  
  — O zaman neden ego oda, terzi al. Bu matematik bir tatile ihtiyacı var. Benim en yüksek sesi biraz düştü, ama o gibi görünüyor, fark etmez.
  
  
  — Evet, doktor kısa dedi. Ve sola gitti. Ne zaman kapattı kapıyı çok sert, bana vermek istediğini anlamak sevmez emirlerine itaat, ve o hala, ben bu konuda biliyorum.
  
  
  Onu geçirdi, bir dakika karanlıkta, büyüklüğünü değerlendirmek için bir bozukluk onu yaptın sırasında yaptığı çalışmalar. Kadar ona bir şey bulamadık. Buna zorluklar. Çok büyük olasılıkla ben yanlış binada, ve eğer bana bir şans onun olabilirdi çıkmaz. Sonra onu bıraktı, Nassau her şey ters gitti. Ama öte yandan, onlar yanlış yönde. Tara ve onun olduğu yerde biz pansiyonlar olabilir. Birlikte, canlı olarak, personel-daire pbx. Şimdi kaldı sadece bir vaka ile devam etmek. Onun kapıyı araladı ve dışarı baktı koridora. Bu çok iyi oldu, ben yaptım. Çünkü şu anda salonun sonunda kapı açıldı ve üfürüm duyuldu gösterecektir oy. İlk üç kişi vardı. Üç dal durdu kapıda istiyorum birbirlerine iyi geceler. Hepsi ingilizce konuşan. Onu anladım bir parçası olduğunu ıh eğitimler. Sonra kapı açıldı, daha geniş ve onun gibi ayağa kalktı sonunda konveyör bant. İki... üç... on... on sekiz... yirmi bir özdeş bir örneği. Seri klonlar.
  
  
  Toplantı, ya orada ne oldu, bitti. Gittikleri kendi odalarında. Onu seçtim barındırılan pbx sistemleri yerine lab.
  
  
  Eğer beklediği o korkunç sahne Carter aynı anda öldürür yirmi bir katil kurşun boru, yanılıyorsunuz. Sessizce onu tekrar kapıyı kapattı ve gitti pencereye.
  
  
  Ancak, eğer beklediğiniz kadar benim sorunu bitecek beklemek gerekecek biraz daha. Yer tamamen ıssız görünüyordu. Örtüsü altında düşük, düzgünce подстриженного çalılar onu geçti en son bina. Olmalı ve laboratuvar oldu.
  
  
  Ona zaten neredeyse günde bir yapan vardı altında koruma suk bu her yerde rahipler. Ortamlar bu pbx aynıydı doğum, ve rahipler, aynı baktı, onların aynı ben ödüyor ve бритых başlarına, içimde bir his vardı, ben stahl kukla bir parti görünümü tam boy. Sadece birisi yeterli hayal gücü, zaman emu oluşturmak zorunda farklı karakterler.
  
  
  Ben nasıl zaman geçti mimmo bina yaklaşık beş metre bir gün, o attı üzerinden hiçbir yerde.
  
  
  "Hala çalışıyor... doktor?"
  
  
  Vurgu son kelimenin anlamı, o inanmaz bu «doktor» ve bir yüz yıl. Onu hissettim, yorgun nostaljik eski güzel özel efektler, bölüm maskeleme Washington. Onun sıkılı el свинцовую telefonu cebinde döndü.
  
  
  Şube beni bekliyordu elinde bir tabanca ile. «Harika, N3, — dedi. Ego dudak скривились içinde презрительной bir gülümseme. «Tanrım. eğer büyüdü gibi, doktor Куой.
  
  
  O bize bir adım benim yönde, ve hala dışında benim ulaşmak.
  
  
  —'Tamam.' Onu duydum, ne sen ne kutsal inek. Bu yüzden ben seni öldürmek olamaz. Ama eminim onlar da istiyorum dönmeni. Bu yüzden geri git.
  
  
  O biliyordu, ne otel. O beni öldürecekti, ama o mutlaka накачает bana bir kurşun, bir emu istiyorum. Edinilen özellikler gibi kurşun yemiş, değil çocuklara aktarılır. Onu gerekiyordu etkisiz hale onu. ama bana olsaydı saldırarak ego sürpriz. Önce, o zaman ateş. Bile ıskaladı, ses bu 45'lik çekecek buraya bir müfreze.
  
  
  Onu ayakta, hareketsiz olarak bir kaya parçası. "Acele et," dedi.
  
  
  Onu sadece bakmaya devam etti ona düz bir yüz.
  
  
  'Neden? Neden böyle bir şey yapayım? Sen bana ateş ise onu hiç bir şey yapmıyorum. Sen bile incitir, — yalan söyledim ben. «Onun bir takım kan erteler. o küçük bir operasyon onlar için hazırladık beni. Bu yüzden, eğer isterseniz geri döndü onun, zorunda, önce beni ikna etmeye.
  
  
  O tereddüt etti. O emin değildi, oldu mu benim için küçük bir katkı, bilime doğru ya da değil. Neyse, vardı şüphesiz. Eğer o izin verir bana kaçmak, onda bir sorun olacak. Eğer o накачает beni mermi, bunun daha büyük bir sorun. Demek ego neden üzerinde boks maçı.
  
  
  O meydan kabul. Sadece ego ilk tercihi silah değil yumruklarını ve karate. Var karate siyah kuşak. Ama benim de vardı siyah kurşun boru. Her şey çok iyi tasarlanmıştı. Yılının başında ikinci kez yarım saat vardı, beden, hangi, onun vardı kurtulmak için.
  
  
  Peki, bir ses vardı, bu kapalı ahır. Ama dr. Куои olabilir anahtarı ona. Beni aldı, altı kez denendi, ama sonunda kapı açıldı. Onu getirdin ceset şube içeriye ve kapıyı kilitledi сераля.
  
  
  Rahipler hala ayakta, sarkık gözleri, koruma giriş lab. Bu inanılmaz oldu. Büyük olasılıkla, klonları ıh kardeşler, ama onlar tüm gördüm ve hiçbir şey yapmadı. Onu biraz anlamaya başladı açıklama Tara taocu ahlak. Ölüm yok, uyarı yok, yani eğer rastlamak ve daha bize başka. sen sadece bir şey yapmıyorsun. Onu adım attı kapı lab.
  
  
  İç bu binanın farklı diğer binalar. Orada küçük bir üvey manastır ve büyük beyaz çift bir gün. Onuncu anahtarı bana izin verdi, ve bir gün açıldı.
  
  
  Bence kötü bir yer olduğunu, onu nerede hiç oldu.
  
  
  Duvar boyunca durdu bir dizi büyük cam tüpler ile büyüyen meyve. Onu yapacağım bir iyilik ve açacağım açıklama.
  
  
  Başka test tüpleri. Daha küçük - topaklanmış maddeler, yüzen bir sıvı. Onu saydım elli. Çevrelerindeki bir adamdı, ve kim değil, o anlayamadı. Odanın ortasında duran bir sandalye. Üzerinde nen vardı hücreleri ile kurbağa ve fareler, ve bir kaç kobay ortaya çıktı, o zaman onu dahil брылев.
  
  
  Karşısında oldu bir kabine. Laboratuvar ego отделяло büyük bir cam pencere var, ama bu sürece oradan herkes. Duvara bir açıyla pencereye bir rüya oldu, herhangi bir deli bilim adamı. Yaklaşık altıncı metre uzunluğundaki sandalye, çalışma уставленного пузырящимися varil, питаемыми elektrikli ısıtma змеевиками, su kondansatörler ve küçük gaz meşaleler. Her yeri kapalı bir şekilde metal bir gölgelik gibi bir şey, davlumbaz üzerinde soba ve oradan yürüdü небьющаяся cam perde, закрывавшая bu.
  
  
  Ama hepsi bu değil.
  
  
  Arkasında bir laboratuvar oldu hala bir çift, çift kapı, bir kez kapının yanında dolap Куоя. Onu повозился tuşları ile açtı ıh. Ona tekrar kendimi dar bir koridorda. Altı kapalı ahşap kapılar.
  
  
  Onu bir anahtar buldum ilk.
  
  
  Genç тайец yıl yirmi sallanan bir köşesinde yerde. O beni gördü. başladı sızlanmaya ve girdi de daha kendi köşesine.
  
  
  Başka bir odada yaşlı bir kadın yabani, boş gözlerle bana atladı oldu, vahşi, бесцельными darbeler yendi beni göğsüne. Onu yakaladı ee elini ve yavaşça ama sıkıca itti önce. Benim yerime o şimdi dayak başladı ve yumuşak inilti. Onu tekrar kapıyı kapattı ve bir an için düşündü.
  
  
  Куой dedi, o da tecrübe ile uyuşturucu laboratuvarı. O dedi, ne ileri, uyuşturucu değiştiren bir bilinç. Peki, bu iki görüş, tabii ki, değişti. Bilim ilerliyor. Onu, karar verdi o anda onu gördüm yeterince.
  
  
  Ona döndü, bir laboratuvar ve bir ziyarette bulundu ve ofis Куоя.
  
  
  Duvar ile yığılmış kitaplar ve klasörler. Muhtemelen onun kişisel arşiv. Onu aradım ego sandalye. Ben bilmiyordum bulmak için bekliyor. Ama bir şey buldum, süper oldu. Bir set için sekiz anahtar. Onu benzetti ıh tuşları ile kemer, verdi bana erişim laboratuvar ve kameralar. Evet. Herkesin kendi sesi. Onu itti, daha küçük bir dizi yinelenen bir dakika. Sonra aklıma geldi başka bir düşünce ve sakladı ih saçak korkaklar. Benim gizli kazanma şansı artmaya başladı.
  
  
  Kapattın kapıyı laboratuvar ve çıktı, mimmo поникших rahipler, gece.
  
  
  Yaklaşık yarım onu gördüm, ne tuhaf. İki keşiş, oldukça hararetli tartışıyorlardı. Şaşırtıcı olan, bu rahipler hiç konuşabilirsin, ama daha da şaşırtıcı bir şey tartışıyorlardı başka bir arkadaşı ile. Onun arkasına saklandım ne çalılar, ne zaman onlar gitti mimmo beni, şimdi onlar sessiz kaldı.
  
  
  Geri kalanını yolları kompleksi onu geçti, daha fazla sürprizler. Onu çok otel için zamanım vardı. Onun, olması, yok, yaklaşık bir buçuk saat. Ona öyle geldi ki, yaptığı bu Куою iki saatlik grev, ama yine de şansımı denedim. Ne zaman onu, geldi, ana kapıya bizim evin ıh korunan iki keşiş. Ne zaman ayrıldığını şey yoktu. Ama, herkes gibi, onlar ihmal gözlerini çekti bana herhangi bir dikkat.
  
  
  Ben kimseyi görmedim koridorda. Hızlı ve sessiz bir şekilde ona ulaştı bir gün bizim kamera. Onu yavaşça kapıyı araladı. Tara hala oradaydı. Hala uyuyor. Ona baktı kamera ile başka bir mat. Куой hala orada. Kendine güvenen, kendi delle, onun odaya girdi. Ama o olması değildi çok eminim.
  
  
  Bir çift kol beni tuttu arkadan. El сомкнулась benim boynuma. Onu denedim вывернуться, ama diğer el удержала benim bilek yerinde ve zagatala kol, bu el sıkı сомкнулась boynuma. Onu geri baktı. Bu iki keşiş. Olmalı, onlar sessizce beni takip. Üçüncü beni bekliyordu kapının önünde. Bir şırınga ile. Dr. Куой kalktı yataktan. Onu bir sancı hissetti. Onu высвободился altıncı güçlü el ve döktü öfke ilk keşiş oldu ulaşılabilecek. Örneğin, birkaç saniye sonra tavşan deliği açıldı ve düşmeye başladı.
  
  
  Derin.
  
  
  Derin.
  
  
  Yine Harikalar.
  
  
  
  
  Bölüm 24
  
  
  
  
  Tara oturdu sonsuza kadar benimle konuştu ne bir şey söyledi. Vardı kendi soluk pembe külot. Önkol var nah oldu kare марлевая bandaj. Onun gözlerini indirdi önkol. Orada aynı kare marley.
  
  
  Yaptılar. Onlar вакцинировали bizi.
  
  
  Bu mirasçılar zaten kalkmıştı, test tüpleri, bir yerde laboratuvarlarda çapında bir kabus, bir yerde ortamlar спотыкающихся fareler ve kurbağalar.
  
  
  Onu yataktan fırladı.
  
  
  — Sakin ol, dedi. 'Sakin ol. Sen hala çok zayıf. Bir gün korunmaktadır. Biz henüz bir şey yapamayız. O döndü ve başladı bir şeyler mırıldanıyorum. Onu, başını salladı, anlamaya çalışırken, onun kelime bir şey makul.
  
  
  Sonra onu gördüm, ego. İle konuşuyordu, bir keşiş. Bu anlamsız olacaktı şimdi ünlü lehçesi сутоев. Bu başlangıç ikinci kez deneyim успокоительного beni şüphe içinde kendi здравомыслии.
  
  
  Adam katta oturan, hala tutan bir tabak yemek yürütmektedir katıldı ego bizim kamera. O görünüyordu, tıpkı diğerleri gibi. Бритоголовый. Ama o, gözlerini açtı, onu anladım, o çok özel biri. Daha önce hiç görmedi bu gözler. Onlar hapsedildi tüm bilgi ve tüm masumiyet milyon yıl insanlık.
  
  
  Tara bana döndü.
  
  
  «Ning Tang — rektör. O buraya geldi, bize yardımcı olmak için. En azından emin olmak için bizim eda değil tedavi ilaçtır. Onlar planlanan sükunet bize uyku». Ee ses saçma biraz ürkek.
  
  
  Onu, baktı Nin Tanga, bu sonsuz gözleri. Bu tüm yardım, o bizi yaşıyor?
  
  
  Omuzlarını silkti. 'Bilmiyorum. Yardım herhangi bir şekilde bize karşı ego inanç. Ne olur, bize ne oldu, bu olacak, diyelim, Tanrı. Var böyle bir duygu, o bu engeller, ve bu ego rahatsız ediyor».
  
  
  — Bu din, terzi aşkına, dedim. «Bu pompalama uyuşturucu, cinayet, insan, irade sahibi Tanrı?»
  
  
  O sessizce bana baktı. Diyor ki, ego eylemleri önlemek cinayet. O etkileyebilir sadece birini öldürürler. Eğer o bir şey yapmaz, bizi öldürecekler. Eğer o bize yardımcı olacak, biz ıh öldüreceğiz.
  
  
  — Ve onun için bu cinayet?
  
  
  O ciddi bir şekilde başını salladı. "Bu cinayet, onun için".
  
  
  Onun kaşlarını çattı. — O zaman neden bize yardımcı olur?
  
  
  «Diyor, bize yardımcı olur şartları eşitlemek».
  
  
  Onun etrafına baktı. Bizi iki ve biz kilitli dijital kamera. Silahsız. Açık ıh çok oldu. Hepsi silahlı. — O doğru bu dediği?
  
  
  Keşiş bir şey söyledi. Tara yaziyor bu. «Diyor, ne anlar bizim duygu... ama otel olacağını anlamak böylece. Dedi... — o sıkışmış, sanki korkarak benim tepki. «O dedi, bu anlayış getirecektir barış».
  
  
  'Ah, evet? O zaman bu harika. O kolay diyor dünya hakkında. Burada ego küçük даосском tapınak. Peki ya orada? Peki ya tüm bu hayvanlar, yangını hayat yolumuzu teşekkürler makam, o yetiştiriyor bahçesinde? Ona sor, o ne düşünüyor bu konuda. Tara baktı, yere ve içini çekti.
  
  
  — Hadi, acele edin, dedim. "Ona sor."
  
  
  Onlar konuşurken başka bir arkadaşı ile yaklaşık on dakika. Olmalıdır, bu çok ilginç oldu. Ning Tang yapılan uzun задумчивую duraklama ve konuştu скорбным bir sesle. Son olarak, o bir şey söyledi, ne yaptı Kaplar kullanılacaktır.
  
  
  «O bu konuda hiçbir şey bilmiyordu опиуме dedi. «O, çok az şey bilir, ne oluyor orada. O burada geçirdi hayatını. Ama diyor, inanan — bakılırsa ateşe sesinde, — dedi, — ne yakın bir kaynak, evrensel enerji. Sonra bana dedi sizi uyarmak değil, tüm rahipler burada rahipler. Bazı çevrelerindeki... yaklaşık yarım... yaklaşık yüz... gerillalar KAN».
  
  
  Ben de düşünüyordum, onun gibi bir şey. Bu açıklar rahipler, hangi onu gördüm, safhasında, ve bu rahipler, beni yakaladılar için bir enjeksiyon yapmak. Ama son bir çift olduğunuz için onu gördüm, baktım, aynı, herkes gibi. Aşağı sarkık gözler. Onu silkti, duygu dalgası aptal öfke. — Harika, dedim. 'Bilmek güzel. Yani yarısı, çevrelerindeki gerillalar. Ama eğer hepsi aynı gibi görünüyor, biz ıh tanımak?
  
  
  Tara sevk tirbuşon ve bana döndü. «Diyor, ne güzel delle bunu yapamayız».
  
  
  Onu ayağa kalktı ve yürümeye başladı ileri geri dijital kamera. 'Peki, eğer bu sakin olabilir, ego, vicdan, dedi, bize bir şey, ama bir şey söylemedi. Böyle bulmaca, emu ve ruh.
  
  
  Ning Tan kalktı. O gitmek gerekir, dedi kibarca. Ama geri dönecek sırasında bizim bir sonraki kabul sızlanan. Ve onlardan önce gelincik bıraktı bize birkaç taocu yavan:
  
  
  «Eylem verir daha az yanıt, insanların daha».
  
  
  «Fikirler güçlü silah».
  
  
  Neden diye ekledi tören son kelime:
  
  
  «Bir Gün Mucizeler, tüm gerçeğe». Ve yine, bu anlayış vardı anahtarı açık yüzme havuzu. Bu tür konuşmalar gerçekten beni çıldırtıyor. Ama bana baktı, veda onun eski gözleri bir an için ona hiçbir şey hissetmedim. Bir an için onu biliyordu tüm cevapları ve bu cevaplar doğru idi.
  
  
  O gitti, ve ben duydum, nasıl bir ego anahtar kilitler bizim kapı. Bir ses beni geri getirdi acımasız gerçeklik. İstediğim birine yumruk atmak yumruk. Ama tek bir kişi oldu sadece Tara. Onun yürümeye devam etti ileri geri oda.
  
  
  «Tamam, ne kızıyorsun bana şimdi», — dedi. — Ne diyorsun sen o zaman düşündüm? Ne çevireceğim ego ikna ajan AX on dakika.
  
  
  — Sen-ebil denemek, tatlım. Tekrarlamak yerine bana bu saçmalığı, bu bir anlayış getirdi bana huzur».
  
  
  'Oh, Tanrım. hangi aptal.
  
  
  «Ah. İyi. Sen zeki ve onu pislik.
  
  
  O içini çekti. 'Ona söylemedim.'
  
  
  Ah, yok mu?' Onu kaldırdı, etrafta yastık ile zemin ve el salladı hey. Hepsi burada, bebeğim, gizli mikrofon. İster misin, onu разыграю?
  
  
  Yine içini çekti. — Peki, ben bu ökseotu unutmayın. Onu sadece bir otel olduğunu söylemek olsaydı, sen sadece fark...
  
  
  «Evet, Evet. Onu biliyorum. Sonra onu nihayet обрету barış».
  
  
  — Evet, — dedi. O başını salladı, aldı, başka bir yastık ve onu terk etti beni. O zaman bu oldu. Onu fırlattı nah yastık, elindeki elinde. O daldı, yan, dengesini kaybetti ve indi geri yatak. Oradan başladı atmaya beni yastıklar, onu, yüzünün bir nah. Ayağa kalktı, büyük bir turuncu yastık ve başladı beni dövdü onu. Onu, onu yakaladı ve geri itti yatak, ve başladı deli gibi öpmeye. Bu bize biraz güven. Biz zor задышали ve sarıldı. O zaman onun oldu nah. Buydu, her zaman olduğu gibi bize oldu. Sadece son dakikada benim bir düşünce parladı. Onu geriledi. — Merak etme, dedi. «Onlar biz yaptık onlar için süper bir çocuk, onlara daha beklemek zorunda kalacaklar birkaç hafta». Ama bu işe yaramadı. Düşüncesi, CANNES bu otel için yaptık, itici oldu. Onun inmesi nah ve nazikçe öptü. "Üzgünüm tatlım. Korkuyorum, istemiyorum böyle bir risk.
  
  
  Bir süre sonra o dedi ki: «haklısın. Ona yalan söyledim sana. Onu ebil-si olmak senin çocuk açık şimdi.» O da beni öptü. Onu istiyorum senden çocuk.
  
  
  'Şu anda?'
  
  
  — Ben istediğim zaman çıkacağız buradan. Ve... çok... şey, olmaz için bunu anladılar. Daha iyi kendimi öldürürüm, daha bu. Ama ben sana inanıyorum, Nick, — dedi bir gülümseme ile. «Ben, dedi adam, eğer yakın bir bilgi kaynağına. Ona inanıyorum, size asil bir hava ve mutlu bir yıldız, ne orada bize söylemişti bu adam. Ona inanıyorum, sen kurtaracaksın bizi.
  
  
  Onu düşünmeliydim. Onu ayağa kalktı, sarılmış etrafında bir havlu ve tekrar yürümeye başladı ileri geri. Şimdi onu seve seve değişti onun asil karakteri bir sigara. Onu, pencereden baktı. Öğlen oldu. Onu kaybettim yarım gün.
  
  
  — Onu buldum laboratuvara, "dedi," onu hey. 'Buraya gel.'
  
  
  O yaptı sarong etrafında pamuklu çarşaf ve pencereye gitti. Biz aniden çok bastırılmış. Onu işaret laboratuvar ve söyledi, hey konumu. Gösterdi hey anahtarları aldı sandalyeden Куоя. Onlar benim için hala vardı. - Ne yapacağız şimdi, bu buradan.
  
  
  — Böyle mi düşünüyorsun? — sessiz diye sordu.
  
  
  — Tabii, dedim. «Altın ruh ve mutlu yıldız? İçin estestvenno. Nasıl ben özledim?
  
  
  O ağır içini çekti ve ısırdı beni kulak memesi. «Harika,» dedi.
  
  
  Anahtarlar kapının tokmağı döndü bir gün. Biz de hızlı bir şekilde нырнули bizim yatak nerede gibi mi davrandın, ne uyku.
  
  
  Kapı tekrar kapandı. Ona baktı, bir tepsi yemek. — Bize iyi idi, dedim. «Varsayalım ki, eda bizi sarhoş».
  
  
  "Mmmm." O корчилась onun yastık gibi bir modeli çizim dersi. "Çok sevindim, öyle değil. Sanırım, onu aç. O konuşan tepsi düşük bir masaya çıkardı ve kapağını hala dumanı tüten tabaklar.
  
  
  Ancak, o kuşkuyla kokladı onu. O зевнула. — Merak etme, dedim. «Bu çinli eda. Tekrar uyanacaksın saat sonra.
  
  
  Biz üstlendik. Bu oldu basit bir eda, pirinç pilavı. Ama lezzetliydi en azından, doyurucu oldu. Onu, baktı Tara ve tekrar açlık hissettim. Ama bu beklemek zorunda kaldı. Başka bir yerde ve başka bir zamanda. O hissettim kendimi benim görüşüme göre, başını kaldırdı, utanarak gülümsedi ve tekrar dikkat çekti tabak.
  
  
  Onu anlamaya çalışıyordu. Bu ani bir utanç. Bana daha çok onu anlamak için gerekli. Benim tepki kadınlar genellikle basittir. Ben ortaya bir soru, onlar, çevrelerindeki üzerinde kolayca cevap evet ve hayır. Sadece bu sefer basit bir şey etrafında yoktu aslında. Değil sorular ve cevaplar. Benim değil bir kadın, ve hislerim. Basit isimler artık geçerli değildir.
  
  
  O güzel kız gözlüklü ve seksi takvim için, ben hayal değil bir ay, bir baktım daha iyi olurdu-nah. Bu tedavi hem kategori A hem de kategori V. Lisansüstü bilimsel bir deha ve muhteşem bir kadın işçi. O zeki ve seksi. İhale ve heyecan verici. O uyarılmış beni, beni rahatsız etmedi bana meydan büyütüyor bana bir ruh hali. ve eğer beni çok rahatsız ediyordu, o ve heyecanlandırdı beni.
  
  
  — Ne dersiniz, işe almak, böylece?
  
  
  — Nasıl, diye sordu, — sen bu hayal?
  
  
  Onu itti kendini tepsi, bastırmak arzusu, birer sigara yaktık. Ne aldılar Tara'nın lazer, — bu bir, ve almak benim sigara işkencedir.
  
  
  — Ben biraz düşündüm bu монахах, dedim. — Ve bir fikrim var. Yapabilirsin hızlı bir şekilde konuşmak?
  
  
  — Üzerinde сутоанском lehçesi?
  
  
  «Üzerinde сутоанском lehçesi».
  
  
  'Onu çok düşündüm. Devam et.'
  
  
  «Tamam, yarım rahipler burada ajanlar CANNES, değil mi? Ih yaklaşık yüzlerce, ve onlar her an için acele olay yerine bozmak için planları. Bu nedenle biz ıh yok. Ya da en azından, görüntülemek ıh etrafında oyun».
  
  
  'İyi. Ama nereden biliyoruz, kim onlar?
  
  
  — Biz ıh öğrenmek. Bu doğru değil. Bu-ebil yapmak sadece gerçek bir keşiş».
  
  
  Tara kaşlarını çattı. — Şüphesiz biz ikna ego bize, eğer öyle sanıyorduk. Hayır, o bilir, ne biz gidiyoruz etkisiz hale getirmek, bu ajanlar, ve belki de daha kötüsü.
  
  
  Onu, başını salladı. — Ben hiç istemiyorum diyordu. Onu istiyorum, bu rahipler yakaladı bu ajanlar CANNES ya da daha kötüsü.
  
  
  O an o sadece bana bakıyordu.
  
  
  «Sen de istiyorsun, onun için neden yağmur ya da belki yaptı etrafında saman altın?
  
  
  Ona gülümsedi. — Ben öyle düşünüyorum, sözde, zor.
  
  
  — Sen-ebilmek demek kolaydır. Hangi argüman sunuyorsunuz kullanabilirim? Yani, nasıl ikna, erkek, taahhüt fikrine bir şey yapmak değil, bir şey yapmak için? İkincisi, eğer başarılı ıh ikna etmek için hangi silahı önerirsiniz kullanılır?
  
  
  Onu tekrar ayağa kalktı ve yürüdü, ileri ve geri bir oda. «Gelince, ilk bölümünü soru, onu bekliyoruz ıh kendini koruma içgüdüsü».
  
  
  O başını salladı. «İşe yaramaz. Onlar, ölüm korkusu.
  
  
  'Onu biliyorum. Ama ben ıh kişisel hayatta kalma. Yani kurtarmak ıh inanç. Bakın, sadece bir nedeni, onlar birleşir, CAN kurtarmak için kendi manastırı. Olmalı, bu son kalan kalesi Tao tüm Çinhindi. Eğer dünya için değil.
  
  
  'Yani?'
  
  
  — Peki, ne zaman bu rahipler ölmek, ıh inanç ölüyor onlarla birlikte. KANG kabul etmeyecek yeni rahipler. Bu yer kale, CANNES, değil даосским bir tapınak. Eğer istemiyorlar mücadele bu. Bu durumda aktiviteler eşdeğerdir yok kendisi».
  
  
  — Ama onlar öldü olmaksızın ıh koruma?
  
  
  «Bizim yardımı ile, onlar yerleşmek için başka bir yer».
  
  
  Bir dakika gözlerini kapattı bu düşünceler. — Ne kadar onu görüyorum, kulağa hoş geliyor. Ama yine de onu böyle, sizin gibi pragmatik bir amerikalı, ve karşımızda tamamen farklı bir zihniyet».
  
  
  — Ben inanmıyorum, dedim. «Bence tüm idealistler, sonuçta aynıdır. Onlar için ölmek isteyen, fikirlerini, ama istemiyorum göze ölmek fikirlerini».
  
  
  Bir tepsi kaldı başka bir su kestane. Aldı, parmak ısırmış. Gülümsedi. Güzel bir düşünce, dedi. «Her durumda denemeye değer. Aslında delle tek bir sorun var.
  
  
  Onun içini çekti. 'Ne?'
  
  
  «Nasıl söylemek «idealist» ve сутоэнски?»
  
  
  Onu attı nah yastık.
  
  
  'Hayır, hayır.' dedi. «Sınav bitmedi. Peki ya başlangıç ikinci bölümünde?
  
  
  "Ne ikinci bölümü?"
  
  
  "Onlar silah olarak kullanmak?"
  
  
  — Ah, bu, "dedi," ona bir gülümseme ile. «Ne etrafında kabine Lao Цзена». Zorunda kaldım biraz beklemek kadar olacağına bir düzeyde benimle. Bu aldı nah çok fazla zaman.
  
  
  'Tanrım. Silah homurdanıyor.
  
  
  «Silah ego inilti. Ego orada asılı, yaklaşık yüz adet, ve yaklaşık yüz gerçek rahipler. Ve benim matematik öğretmeni olduğunu söyleyebilirim verir bir tane silah bir adam.
  
  
  — Hey, bekle bir dakika. Ne kadar onu hatırlıyorum, bu cam duvar небьющееся, bu наэлектризовано ve kilitli.
  
  
  — Ve benim sağduyu, bana orada bir kale olmalı ve anahtar. Ve burada elektrik var, orada var, ve anahtarı. Ve bir etrafında rahipler odasında Lao Цзена bilmeli, nerede onlar».
  
  
  Bir süre için, o ciddi bir şekilde bana baktı, sonra kıkırdadı, atlama ve bana sarıldı. «Bazen, "dedi," sen bir harikasın».
  
  
  — Ve sen hala hiçbir şey görmedim, dedim.
  
  
  
  
  Bölüm 25
  
  
  
  
  O gece başladı bir Gün Harikalar.
  
  
  İlk mucize oldu, ne zaman Tara çekti kendi çantasından bir paket sigara. Sen-ebilmek düşünmek değil, bu bir mucize eşittir добыванию su taş etrafında, ama o zaman çok bağımlısı, sigara içilen alan, onun gibi.
  
  
  İkinci mucize biraz uzun sürdü. Yaklaşık bir saat gerekirse. Ama ne zaman Tang Ning tekrar gitti bizim yemek tepsisi, o da kabul etti konuşmak Yargıtay. Eğer Mahkeme kabul ederse, o zaman katılmak benim için bir planı var.
  
  
  Üçüncü ve dikkate alınması gereken bir mucize, 100 %, ama ben hazır bu kadar saymak. Çünkü, birincisi, bu benim fikrim değildi. Eğer onu kullandım en son kibrit Tara, onu, belki, asla kazılmış olsaydı, dolap, için, yıllık, kaldı benim ceplerinde, belki hiç bulamazdım onlar üç gün boyunca cips, onu aldı ve casino Grenada, sarı, içerik, etrafında damla. Mucize dikiş камзолы kaldılar.
  
  
  Zaman da oldukça hoş. Çünkü az dört saniye gün звякнул anahtarı geldi ve bir keşiş, geçmiş tecrübelerime bakarsak ajanlar aracılığıyla CANNES, bizi kontrol etmek.
  
  
  Geçti bir kaç saat sonra bizim son tedavi ilaç, gıda, ve biz rahat olmak. Çünkü elinde silah olabilir, ama o kadar uyanık oldu. Ve o eğildi, için yakından bakmak, bana bir yapılanma. neden emu koçanı çip, gizli benim avuç. Onu aldı silahı. Nagan garip bir rus yapımı. Семизарядный tabanca kalibreli'lık bir artış 7,65.
  
  
  Yaklaşık on dakika, onun gibi bekliyordum, onun ortağı geldi her yıl oluyor.
  
  
  Şimdi hareket zamanı. Bilmiyordu sonucu randevu Nin Tanga, ama şimdi durum böyle. Ve onun etrafında olanlar için bir fırsat özlüyor.
  
  
  Tara ve onu переоделись bir manastır giyim takıp, davlumbaz, karşılamak için kafa. Başka bir zayıf bir kılık. Ama en azından, rahipler olarak, tüm boyutlarda ve büyüme, bu yüzden bizim vücut ve büyüme için değil, bize verildi. Onun kapıyı kapattı aramızda ve bizim şuursuz korumaları, ve biz kolayca kaymış binanın etrafında geçti ve karanlık bölge.
  
  
  Gittik açık bir laboratuvar.
  
  
  Tara hissettim gibi ev ortamlarında dönen varil ve karmaşık bir donanım. O hızla идентифицировала üç aylık pbx. Yeni klonlar Lao Цзена. Diğer yaratıklar maymunlar, dedi. Sonra o bana bakıyor, sanki bir yanda yıldırım, bir dizi test tüpleri. — Bizim,—, boğuk bir sesle dedi. O da sırtını dönmüştü.
  
  
  Onu ayakta nöbet, o kadar hadi bakalım kerkenez dolaba, tam kimyasalları, anlamaya çalışıyorum, ne onlarla yapmak. "Ne düşünüyorsun," dedi sonunda. «Öldürebilirim, pbx ekleyerek öfke ıh diyet. Ama sonra laboratuvarda hala olsaydı sağlam ve Куой olabilir tekrar başlamak çıktı yeni grup yarın... — O daldı yansımaları, vurma, tırnak bakımı çok zor.
  
  
  'Yoksa?'
  
  
  «Ya... ben ne yapabilirim biraz тринитрата gliserin, ve bu iş burada biter».
  
  
  "Gliserol trinitrate?"
  
  
  «Nitrogliserin»sizin için.
  
  
  'Senin için de aynı.'
  
  
  Ona gülümsedi.
  
  
  'Eh?'
  
  
  'Evet. İleri devam et. Hadi yap nitrogliserin. Onu istemem onlara bir başlangıç, ikinci bir şans».
  
  
  O başladı iş tutan cam ekran, перекрывавший heyecan verici kimyasallar. O seçti, büyük, yuvarlak bir şişesi dolu şeffaf sıvı damla damla подливали yakındaki tüp ile başka bir saydam sıvı. Bu şey üzerinde servis işlemi solda coil ama büyük, gürültülü bir çan. Üstüne bir şişeye yerleştirildi конденсационную sütun ve soğuk su destekledi sıcaklığını bile karıştırılırken maddelerin otomatik karıştırıcı. Onu stahl onu sormak için, bu durumda aslında delle. Öyle ya da böyle, atmış tüm bu kaju boşa.
  
  
  Sonra o aldı daha iki sıvı, her iki renksiz; getirdiğim bir şişe, ve diğer tüp besleme. Eğer elimde hiç bir şüphe vardı, şimdi onlar da kayboldu. Var nah gerçekten bir sebebi vardı burada. O amele ile hızlı ve verimli bir şekilde kolayca herhangi bir рыжеволосого erkek kahverengi kapüşonlu, iyilik perisi, karıştırma göz semender gözyaşları bir unicorn. O, zeminde yer alan bir tüp buzdolabı ve karıştırıcı.
  
  
  — İyi, — dedi. Ve yine bir Gün Harikalar породивший ilk sahte bir nota.
  
  
  Ve diğer birçok sahte knott.
  
  
  Bu sahte notları - sol sağ Vin. dr. Куои ve bir düzine sahte rahipler düzine gerçek büyük tabancalar. Bu tuhaf семизарядные tabanca Нагана.
  
  
  Beni zor bir gözdağı. Olsun, onu odin onu alırdım Куоя rehin aldı. Ama onlar kendilerini biliyor bu teoriyi alma. İki keşiş yaklaştı Ambalaj verdiler tabanca hey geri, ve Vin emretti bana silah atmak.
  
  
  Onun içini çekti. Ve düştü silah. Onu edinme başladı kötü bir alışkanlığı çekilecek onlara.
  
  
  Onu dedi emu bu.
  
  
  O dedi, ne zaman geldi bu alışkanlığı kurtulmak. Ne oldu en son nöbet. Ben daha fazla kaçmayacağım. Куой sözlerine ekledi lazım çalışmak için yeni bir alışkanlık. O bir şey denedi, ancak insanlar üzerinde henüz denemedim... Bizi fena halde götürdüler, tek ıvan derinlemesine bir laboratuvar. Yanında kamera yaşlı bir kadının, bir nişanlı vurmaya başladı duvarları ve kamera, genç bir adamın, регрессировавшего çocukluk. Bizi içeri atılan, захлопнули kapı, ve daha sonra ağır bir ses geldi задвигающегося onu önce sürgü.
  
  
  Shaggy kayboldu.
  
  
  Pencereler зарешечены. Kafes küçük. İçeride hiçbir şey yoktu, buna döşemeli kapitone kumaş duvar. Biz yumuşak bir dijital kamera. Ve onlar gittiğini kullanarak mikrofon ve hoparlör ile bize deli, çok, için, bu yumuşak bagaj gelebilir. En azından onlar için gittiğini çalışın.
  
  
  Her şeyi biliyordum, bu ne onlar başaracaktır. Kamikaze benim tarzım değil, ama benim gaz bomba hala gizlidir arasında bacak. Eğer onu serbest bırakırım onu kapalı bir alanda kamera, o bizi alacak yanınızda. Ama, en azından, onun temas Квоем. Ona ulaşmak, onun yaratıcısı, benim kadar yetenekleri henüz bozulmamış.
  
  
  Onu, baktım Kaplar. O dehşete oldu. Onun bilgisi belirtileri. Geniş açık gözleri, невыразительное kişi. Anksiyete farklı bir korku. Neden korku endişe sonuna kadar. Korku felç.
  
  
  Onu aldı ee el ve neşelendirmek için çalıştı. Onu denedim sıkmak yoluyla nah korku nöbetleri. O hala titriyordu. Onu da salladı. Onu vurdu ee. "Uyan hayatım. Sana ihtiyacım var.'
  
  
  O вонзила çivi elimi. — Özür dilerim, dedi ses boğulma. — Ben... ben gerçekten korkuyorum. — Terzi, haklısın, dedim. — Sence ben ne hissediyorum?
  
  
  O şaşkınlıkla bana baktı. 'Alarm?'
  
  
  — Mesih, dedim. «Eğer onu yapmadım, bunu çoktan hazır bu yumuşak dijital fotoğraf makinesi».
  
  
  O elde etti, başını omzuma ve sadece tadı var. «Neden beni şimdi daha iyi değil, daha kötü?»
  
  
  «Çünkü sen kilitli bir kişi ile değil bir makine». O kurnazca gülümsedi bana. Endişeyle, ama bir gülümseme ile. «Eğer öyleyse, — dedi, — neden var kıçında yazıyor «Made in japan»?»
  
  
  "Çünkü ben kuruldu, orada," dedim, takip ederek ona onu bir şekilde. Onun elini saça. O подражала kendisi, ama en azından tekrar kontrolden çıkmış.
  
  
  — Acele edin, "dedim," biz mantıklı. İlk olarak, ne zaman bu lanet olası şey patlayacak?
  
  
  O başını salladı. «Bu konuda endişelenmeyin. Eğer onu kapattım soğuk su, biz zaten ölüyüz. Ama patlamaya, kimya zorunda ısınmak 240 derece, ama kendisi o bu hiçbir ulaşacak. Ben de başardı, yine ihmal, bu cam perde. Onlar farkında bile değil, ben değiştirdim kimyasallar, çünkü onlar kendilerini öldürmek için kendi pbx. İlk orada oldu... peki, diyelim ki, eda için pbx.
  
  
  'O zaman sorun yok. Gelince Куоя ve ego komik bir tabanca, bir fikrim var. Onu anladım, eğer Куой buraya geri gelmek için değil, bir bütün iki takım olarak sıraya girin. Birkaç rahipler ile наганами, büyük olasılıkla yeterli olacaktır. O düşünür bu konuda. Onu dedi Kaplarda, ne demek.
  
  
  Onlar hiç acele geri geliyor. Belki sadece biraz zamanımızı aldı hazırlamak için.
  
  
  Olduğumuzdan her iki tarafında bir gün. Tara vardı sağda. Ne zaman bir kapı açılır, o olacak onunla.
  
  
  Ağır bir sessizlik накапливалась ve вторгалась bizim kamera. Eğer yanında bir bayan bize vurma duvara, bir şerit gömdüm ses olur. Onu dedi Kaplarda uyumayı düşünüyorsa hey gerekir. Düşünüyordu hey gerekir. Uyumadım izledim sessizlik. Bekledim, o bozulmuş.
  
  
  Ben merak ediyorum, hangi ilacın Куой hazırladı bizim için. Herkes onu düşündüm o eski bilim-kurgu filmlerinde olduğu üniversite kimya profesörü döner öğrencileri dev böcekler. Ya da o hangi astronotlar передозируются ay ışınları ve çevirmek, deli kaktüsler. Carter meets dr. Вейла Tweet. Yakında bu tiyatro. İki paket patlamış mısır ve bir çok kola. Sonra eve gidiyorsun ve aşk yaparsın ırina.
  
  
  Tara bir an пошевелилась bir rüya. Onu, diye düşündüm ne bu altıncı saat. Kuş kalktı ve uçtu zaten bir saat, ve kutsal лился üzerinden зарешеченные pencere. Onu sarstı onu.
  
  
  İlk başta, kurtarma, en zor olanıdır. Onu izledim, o neden düzen algısı benim kahverengi gizli ve стеганых duvarlar. O ellerini ovuşturdu gözlerini. 'Saat kaç?' O осмотрелась. 'Oi.' Yani, o nihayet geri döndü ülkeye canlı. "Bence, biz bilmiyoruz, değil mi?"
  
  
  — Uyanma zamanı geldi, dedim.
  
  
  «Ben böyle bir iyi, güvenli bir uyku. Rüyamda biz...
  
  
  "Shh."
  
  
  Onu duydum, kapıyı açtı koridora. Kapı lab. Tara tekrar yatakta samimi bir köşeye çalıştığımız gibi. Ne zaman kapı açıldı, ee vücut saklıydı, ama ee el olabilir ulaşmak, ona. O eylem için hazır. Ona göre, zaman mükemmel oldu. O uyanık yeterince uzun bir süre için uyanık kalmak yeterince uzun bir süre için korkuyor. Onu yalan diğer tarafta gün yaslanmış başını inilti. uyku.
  
  
  Kapı açıldı. İki silahlı keşiş çevrili dr. Куоя. Elinde Куоя oldu enjeksiyon.
  
  
  Geçti hızlı ve iyi.
  
  
  İlk keşiş - ajan KANG dürttü beni sadece bir tabanca. Ve bir gün geldi eli Kaplar. Başlangıç, ikinci bir keşiş hissettim hafif bir sancı çıplak ayaklı. Son fiş ve Grenada. Onun hamle yaptı ve eline bir tabanca. O rastgele ateş içinde стеганую duvar. Куой mağrur. Başlangıç, ikinci bir keşiş baygın düştü. Şimdi elimde bir silah vardı. İlk keşiş ortalama iki kurşun mide. Куой kaçmaya başladı. Onu koymak emu ayak tuttu, kadar Tara yakaladı enjekte yaptım emu sokmak. Ego gözleri ters dönüyor korkudan. Bayıldı. Onu kaldırdı ve ikinci bir silah ile toprak ve rivayet ego Kaplarda. Sonra onu aldı, anahtarı ve kilitli Куоя ego ve arkadaşlar dijital kamera.
  
  
  Biz yine özgürdü. Bu demektir ki, ben son derece zeki ve son derece aptal. Seçin. Ama konuşmak için değil bana romatizma...
  
  
  Tara karşı geriye yaslandı bu inilti ve gözlerini kapattı. "Ben onu kesmek şimdi?" O gerçekten çok zayıf.
  
  
  — Sence idare edebilecek misin bir saat daha?
  
  
  O içini çekti ve tekrar выпрямилась. «Söz veriyorum».
  
  
  — Hadi gidelim, dedim.
  
  
  'Bekle.' O verdi bana bir tabanca verdi selam. — Bekle, değil mi? O unleashed dantel onun manastır elbiseler. Keşiş oldu benim boyumda ve etek elbiseler yere sürükleyin yaklaşık altı inç zemin üzerinde. O çekiştirdi ego yukarı o kadar stahl yukarıda onun ayak bilekleri. «Tut şimdi.» Onu tuttu bir kumaş, o kadar tekrar sıkı завязывала dantel ve katlanmış üstüne ekstra bir kumaş.
  
  
  — Ben biliyorum, dedi. «Özellikle güzel, ama daha iyi olacak, eğer bana kaçmak zorunda kalacak». Aldı silahını. 'İyi. Nereye gidiyoruz patron?
  
  
  «Laboratuvar».
  
  
  Geldik bir gün onu bıraktım onu. Onun jest emretti Kaplarda tutmak. İçinde işgal edildi, iki laboratuvar teknisyeni. Onlar gibi giyinmiş rahipler, ama ıh gizli kaplıydı beyaz laboratuvar bornoz. Onlar çalıştı, kapalı, masaüstü, ama dokunmayın bu yaratılmışlara Kaplar.
  
  
  Onu kapıdan daldı ve sessizce geçti odasına. Ona ne zaman olmuştur, yaklaşık on metre arkasında, onları, onu, dedi: «orada Durun ve kollarınızı kaldırın. Yavaşça arkanı dön.
  
  
  Onlar yaptı, onlar gibi söylediler. Onu dedi Tara.
  
  
  «Ne var bu ilaç almak için ıh susturuldu kaç saat?»
  
  
  Geldi raflar ile büyülü bir iksir ve inceledi sıralama. — Aaaa, ne dersin biraz амобарбитала? Bu yeterince iyi, huzurlu cola».
  
  
  «İyiyim».
  
  
  Başladı pişirmek için şırınga. "Hangisini tercih edersin. Normal uyku, ya da kime?»
  
  
  — İsa, — dedim. «Seçim alıcı». Ben gözlerini benden alamadı iki keşiş. Odin etrafında yavaşça elini masaya.
  
  
  Daha sonra, tonoz, "dedi," yarım doldurma iğne subkutan enjeksiyon için.
  
  
  Onu vurdu, bir fincan, hangi elini uzattı. Cam kırıldı ve sarı bir sıvı aktı. O разъела yüzey sandalye.
  
  
  Baktık bu. Onu, başını salladı. — Bence gitmelisin oradan. Onu istemem sana bir şey oldu». Bir süre için, onlar hareket. «Daha var beş çekim, ve ben vururum çok iyi. Böylece gerçekten yalnızca tek bir seçenek vardır. Uyumak... — ben işaret Kaplar ve iğneler, — ya da ölmek.
  
  
  Ona salladı tabanca. Onlar başlı odanın ortasında.
  
  
  Bilmiyorum neden ona izin seçebilirsiniz. Hala ne soğukkanlı bir şekilde ateş silahsız insanlar. Onu tuttu bir tabanca burnunun dibindedir kadar Tara yaptım onlara iğne şırınga, sürtünme ıh alkol, sanki bir önemi var. İyi alışkanlıkları aynı, kurtulmak zor olduğu gibi, kötü.
  
  
  Yakında onlar kapandı ve uykuya daldı. O bana döndü.
  
  
  'Şimdi ne olacak?' - o konuşmaya çalıştı sessizce, ama onun sesi titriyordu.
  
  
  «Sen hala değil misin bilincini kaybetmek», - sordum
  
  
  — Ben ona o zaman oturup?
  
  
  Ona gülümsedi hey. Çünkü onun garip bir kombinasyon yetenekleri ve hassasiyet, güç ve zayıflık, kadın ve çocuk. O oturdu ve onu öptü ee kafasını.
  
  
  — Var bir şey, tatlım.
  
  
  «Nitrogliserin».
  
  
  Nitrogliserin. Eğer yapmak ego yeterince güçlü bir darbe için tüm bina mı? Yani, bizim de dahil olmak üzere bir parlak yıldız. Dr. Куоя?
  
  
  O başını salladı. "Dahil olmak üzere, ego, ofis ve tüm ego kağıt."
  
  
  «Yap o zaman».
  
  
  Onu aniden düşündüm "masum kurbanlar" kameralar. Bir çocuk, bir yaşlı kadın ve bir başkası vardı, mucizevi bir mutluluk olabilir insan deniz kabakulak dr. Куоя. Onun arandı kendi seti ile, sekiz anahtar. Tuşları bir hücre. Bir şekilde beni kurtarmak için denemek zorunda bu insanlar. Ama nasıl açıklıyorsunuz insanlara seni anlamaz, ne yapıyorsunuz? Nasıl söyleyebilirim onlara: «beni Takip edin. Merak etmeyin.'...
  
  
  Onun için gitti ilaç aldı ve ilaç Tara kullandı karşı rahipler. «Ne kadar, bu yeterli için normal anestezi?»
  
  
  — Hakkında... beş yüz miligram yeterli. Sen karışabilir bunu? O işaret bir şişe şeffaf sıvı. «Bildiğiniz gibi yapmak kimseye bir iğne mi?»
  
  
  Ona başını salladı. Ve başladı karıştırmak için bir yatıştırıcı.
  
  
  'İyi. Onu denemek için gidiyorum çekin bu adamları buradan. Bir tapınak, bir süre özledim. Bir süre için, onlar kesinlikle orada güvende...? Onu, baktı fincan elinde. «Ne zaman dönerim buraya, biliyor musun atmak bu böyle?
  
  
  — Sonsuza kadar atmak ego, sevgili. Sonsuza kadar sadece su kapatmak ve açmak ısıtma?
  
  
  'İyi. Ona elimden geleni yapacağım, geri dönmek için buraya seni almak için. Ya da tanışırsın beni tapınakta? Ona gidiyorum.
  
  
  'Nick?'
  
  
  Onu, döndü. 'Ne oldu, tatlım?
  
  
  — Emin ol her şey iyi olacak? Oldu gibi namaz. Tutup bir şişe ve bir iğne ve onu aldı. Onu hissettim, bütün yumuşaklığı altında kaba bir bez. Onun gibi hissettim biraz yumuşadı onu titreşimli ısı ek olarak заразительного ısı yayıldı ve benim vücut ve geldi benim katlanır kova. Bunun için bir kelime var. Bu komik bir kelime, bir baskı валентинках ve kayarak müzik makinelerinde en az yüz kez bir saat. Onu öptü ee. Onu öptü ee tebrik ve veda, onun seni istiyorum ve seni seviyorum, ve o beni tuttu sanki onu stahl onun bir parçası kendisi. — İyi olacak, — diye fısıldadı ben. 'Her şey iyi olacak.'
  
  
  O kapattı başını. — Ben biliyorum, orada gözlerini kapattı. «Tüm bu insanlar, tüm bu наганами?
  
  
  «Eh, şimdi onlar beni arıyor. Sanıyorlar, ben burada birine bir şey anlaşılmaz.
  
  
  Gözlerini açtı, beni, olarak, bir şeyi anlamayan.
  
  
  — Bitki, — dedi ben. «Ürün şirketi " Büyülü iksiri Куоя ". Yani, eğer onu oynarım doğru onu yaparım sorun önlemek için. Ayrıca, — ben вздернул onun çene, — hayatında onu bir araya geldi bir sürü erkek, bir sürü silah. Ve onun hala hayatta.
  
  
  O da gülümsemeye çalıştı ve sefil başarısız oldu.
  
  
  — Dert etme, dedi, ben. «Onu dokunulmaz. Asil ve şanslı yıldız, hatırlıyor musun? Ayrıca, bir kahraman asla savunmasız. Okumak yeterli hikayeler, bunu bilmek.
  
  
  O başını salladı. «Bu bir hikaye değil. Bu bir gerçektir. Durdu. «Peter Hansen oldu bu kahraman, ve onunla bir şey oldu».
  
  
  Bir kez onu bir araya geldi Hansen. Çekici bir adam ve bir keskin nişancı tüfeği. Hawk denilen ego, gerçek bir yetenek. Ama bir şey oldu Hansen. Bir şey değil, büyük bir ayrılık ve bir şey daha kötü olabilirdi. Onlar vurmak Хансену omurga. Gözlük kırk beşinci kalibreli kopmuş sinirler, izin gibi şeyler yapmak için yürümek. Ve sevişmek. Onu kovdum bu düşünceyi mümkün olduğunca çabuk. — Bu başka bir hikaye, dedim. 'Benim değil. Bizim değil.
  
  
  O tekrar beni öptü, onun göz kapaklarını моргнули yeni bir korku.
  
  
  Onu kırdı ve yakaladı ee omuzlar. — Bırak, dedim. — Sana söylemiştim, her şey iyi olacak. Bu yüzden her şey iyi olacak. Ve güçlü tut bu silah. Onu işaret Nagan, l masa üzerinde duran. «Al ego kendine, ne zaman geleceksin, sokağa kullan, ne zaman gerekir».
  
  
  O içini çekti ve başını salladı, yavaş yavaş geri kontrolünü.
  
  
  Görüşürüz «tapınak». - Ben gitti hücreleri.
  
  
  'Nick.' diye sordu. "Ben onu kesmek şimdi?"
  
  
  
  
  Bölüm 26
  
  
  
  
  Başka bir kurban uygulamaları dr. Куоя. Adam yaklaşık benim yaşımda, avrupa, yüksek. O çok gülümsüyordu. Ve koymak saçmalamak. Onu nasıl merak bu talihsiz buraya. Ve benim kişisel mutluluk, onu burdan sağ çıkar tek başına.
  
  
  Ona olmaz bir hak olduğunu, hiçbir özel güvenlik görevlisi beni istemedi. Açık sessizdi. Güneş zaten yüksek ve hava содрогался ısı. Normal seriyi izlerken bir yere rahipler gönderilecek tapınak. Davlumbaz safinaz korumak için ıh kel değer bir beceri saldırı. Onu sessizce daldı bir durum. Ate görülür. Patlama kaba kahkaha pencere etrafında yurt bilgilendirdi rahipler-gerillalar bu noktada hala vardı içinde.
  
  
  Üç benim himayesindeki vardı умиротворены. Tapınağın içinde gerçek rahipler, onlar güvende.
  
  
  Onu açtı ıh koymak ve hasır seccadelerin yanında коленопреклоненными rahipler. İçinde serin. Sonuç kalın dış duvarları ya da yokluğu, tutkuların içinde. Sessiz korkmuş beklenen rahipler benzer heykel. Ama nasıl bir taş heykeller. Taş kirli ve dünyevi, ve hatta en şık mermer-hala taşır ipuçları, kaya, dağ ve kir.
  
  
  Mümkün olsaydı, için yapılmış bir resim bulutlar. o zaman. Bir büyük resimdir gökyüzü.
  
  
  İlk planda ön sırada onu gördüm Nin Tanga. Onu yakalamaya çalışırken ego bir görünüm, ama o içeri döndü, sabitlenmiş bir çeşit soyut düşünce. Onu üzerinden dışarı çıktı tapınağı. Eğer onu потороплюсь, başka ulaşırım kadar laboratuvar ve Dara. Onun için otel geçmişti o bölge bir.
  
  
  Gitmek daha zor, daha geliyor. Zaman, onun, tapınak girdi, ona biriydi çevresinde birçok. Şimdi ona bir kaç için. Sahte rahipler biliyordu, bu rahipler gayretle dua ediyorum. Ve eğer değil, gerçek değil sahte, o zaman onun olması Carter. Ama belki ben sadece taşımak için devam etti.
  
  
  Onun için çalıştım gitmeye çalışırken hızını korumak için, insan, kendisi için zaman ve mesafe — sadece ölümlüler değil, değeri olan şeyler. Bu sadece gelebilseydi iyi.
  
  
  Bu yüzden bu konuda iyi.
  
  
  Bu ilk değildi, şube, baktı güneş daralmış gözleri. Ve bir laboratuvar.
  
  
  Laboratuvar ve Dara.
  
  
  Onu aldı adım.
  
  
  Onu sanırım bu kadar.
  
  
  Tüm altı durdu kuyu. Metre yirmi benden. Altı pbx. Odin çevrelerindeki başını kaldırdı, görüşme sırasında. Beni gördü ve bağırmaya başladı. Sonra hepsi gitti beni. Onu daldı ağaç başına ve vurdu. Bir yaralı omuz, ama o devam edecek. Bende kaldı dört çekim. Eğer onu vurmak için dört kez, yine de olurdu iki şube tam bir eğitim. Ben bir kez düşündü bu durum ne zaman ortaya çıktı takviye. Diğer klonlar. Sadece yirmi. Onlar attı üzerinden kendi yurtlara yöneldi benden tarafa.
  
  
  Zaman zaman hızlı bir şekilde kaçmak.
  
  
  Ben gittim tek mümkün yolu. Bu da demek oluyor ki ben, gitmek gerekiyordu haşhaş tarlalarının. Ne zaman göreceksiniz, adam gibi bir şey yapar o kadar aptalca bir film, hani o mahkumdur. Herhangi bir deli bir yüksekliğe tırmanma iskele veya koşan düz bir alana acımasızca mahkum kendini.
  
  
  Ama bazen başka çıkış yolu yoktur.
  
  
  Ben bir laboratuvara gitti, onun yol açacak ıh k Tara. Eğer onu vereyim ıh tapınak, onun подвергну tehlike diğer ve az yardım edeyim kendimi. Ben hiçbir planı goller. Hiçbir uzun vadeli akıllı saha manevralar. Tirbuşon değildi gibi, yaşayamam ben. Ama ne kadar.
  
  
  Haşhaş alan манило benim gibi sahnede Oz. Sonsuz bir halı ve mor renkler. Sahne rüya. Son derece маловероятное Waterloo.
  
  
  Vardı bir avantaj otuz metre ve dört mermi. Hepsi bu kadar. Bu sayma benim nimetlerin sona erdi. Mermi вонзались yere benim bacak göndererek, hoş olmayan rüzgarlar, onlar просвистывали mimmo benim omuz. Onu kaçmaya devam etti ve kazandı, bir kaç metre. Bir yerde bir tarlanın ortasında duran küçük bir taş sandık. Eğer onun elinden ona ulaşmak ve onu kullanmak olabilir, bu gibi geçici koruma gibi geçici bir üs.
  
  
  Son kalesi Carter.
  
  
  Şimdi ayrıldılar ve çalıştı beni çevreleyen. Çevremdeki ıslık mermi, sanki bana güzel bir bunaltıcı bir oda, onun için yapılmış taş bir bina. Kapı kilitliydi. Onu bastırdı bu inilti ve etrafına baktı. Klonlar yaklaştı bana. Yirmi aynı kişilerin yaklaşıyor bana yirmi farklı yönlerden. Yirmi revolver amacı beni.
  
  
  Onu vurdu en yakın hedef. doğrudan gönderilen merkezinde bir nokta alın. O hızla düştü kendi усыпанную çiçekler mezar. Her taraftan bana vurdu başka bir şehirde çekim. Onlar çarptı, bir duvarın arkasında beni, dayak yedi çiçekler benim bacak, ama beni nedense çok etkiledi.
  
  
  O zaman onu anladım.
  
  
  Onları hala emredildi değil, öldürmek için beni. Onlar bilmek Куой benim esir ve ego laboratuvar oldu ile birkaç dakika mesafede ve sonsuzluk. Ne kadar onlara biliniyordu, onu hala vardı tavuk, taşıyıcı altın yumurta. Onlar sadece tüm beni yakalamak ve hapsetmek kafese geri. Aniden onun tam olarak ne yapacağını bilir. Karşıt şansı daha fazla üzme beni. Kazananlar asla gerçekçi.
  
  
  Onu vurdu iki pbx, преграждавших bana yol bana doğru yönde ve çıktım dışarı. Onu bunu asla yapmam. Sadece o, aynı zamanda. laboratuvar yükseldi havaya. O взорвлась, küçük volkan sallayarak yere bildirilecektir ateş fırlatan taşlar ve kirişler, güneş, ve sadece devam patlayabilir, bam, bam, bam. Ve ortasında bunu takip eden калечащей kafa karışıklığı onu geçti ve birkaç metre. Onu yarıştı sahada sarstı süpürme her şey durdu benim için nasıl bir yol savaş tanrısı.
  
  
  Onlar gelmeye başladı ve peşlerine takıldık. Bu tam olarak ne oldu onu bir otel. Onlar çok zaman kaybettik ve onun ileri fırladı.
  
  
  Onu ulaştı, kapı odalarına Lao Цзена. Kimse yoktu kapıyı korumak. Hiçbir rahipler. Herhangi bir partizan. Ne zaman patlak veren bu kaos, hiç kimse aslında delle cesaret çıkıp açık bir arazi.
  
  
  Ne zaman onu ulaştı ofis Lao, onu anladım. Cam duvar раздвинулась ve silah kayboldu. Taoistler katıldı benim için bir planı var. Onlar tuttu çocukların KAN, silah zoruyla ve benden uzak.
  
  
  Onu buldum Lao Цзена ve Vin yemek. İki keşiş tuttu ıh silah zoruyla наганов. Onu kovdu, rahipler etrafında binalar ve değiştirilir silah ile aynı zamanda etrafında. Ego yedi çekim karşı bir bir elimde kaldı.
  
  
  Yemek salonunda iki gün. Bir koridor, bir diğer mutfağa. Onun kapıyı araladı koridor, ama kilit işe yaradı. Kapıyı kapattı, o gerçekten kilitliydi. Açık. Kendisi onu ve ayağa kalktı var mutfak gün yönlendirerek, bir tabanca ve esirler. Lao Zeng kasvetli görünüyordu. Vın, Bu kızgın görünüyordu. Ama onlar yine de pes etmedik.
  
  
  Sonunda, ıh kurtarma timleri vardı yolda. Klonlar Lao Цзена gelmesi gibi kurtarmak için tam zamanında ıh. En azından bu onlar için pazarlık.
  
  
  Lao Zeng yapıştı kol dayama, onun tekerlekli sandalye. «Tadını çıkar, kısa bir an, kendi zafer için kullanılır. Çünkü ben sizi uyarıyorum: bu sürecek çok kısa bir süre. Orada benim yüz acente ve en iyi yirmi oğlu vardı. Hiç şansın yok.
  
  
  — Eh, bakalım, dedim. — Neyse, senin entrika bertaraf. Eğer sen hiç duymadım, senin laboratuvarında sadece arşa açık klonlar, belge, doktor Куой ve bütün ego koskoca bir çete.
  
  
  Vın Sırasında denedim çürütmek için olumlu bir düşünce. «Biz onu kurtarmak için», — dedi devamı Lao Цзэну daha bana. «Yeni Doktor Куой ve yeni nesil güçlü pbx. Bu arada bizim misyon başarılı felç ülkenizi. Pbx yapacak, zaten yoktu da laboratuvar».
  
  
  Tüm ı-ebil söylemek oldu: «hayal kurmaya Devam et». Koridorda bir gürültü oldu. Gürültü çizme. Açıldı kapı. Klonlar geldi. Sadece birkaç saniye, ve onlar girecek ile birlikte benim eski dostum Chen-li. Vın Sırasında gülümsedi. — Şimdi seni fena halde uyanmak. Belki sen iyi Carter, ama yeterince iyi değil yirmi birdir.
  
  
  — Bakalım — tekrar dedim.
  
  
  Kapı koridor açıldı, ve klonlar girdi içeri. Bütün aile. "Kapıyı kapat!" — Lao söyledi Zeng. Tabanca var ego baş oldu ego daha az düşünce hakkında bir taslak. Kapıyı kapattı ve karar ego kaderi.
  
  
  Onlar için acele etmeyin yaklaşmak bana. Vardı yirmi birine karşı, ve o gitmek için hazır. Onu attı silahını. Bir elim üzerinde duruldu mutfak gün, diğeri kayboldu kıvrımları bornoz, onu nerede sakladığını bir bomba. Onun için zamanı olduğunu biliyordu. Sonra onu attı ee. Gibi sert bir top. Açık kafa Lao Цзена. Çifte darbe! Burada ego bilinç ve aynı zamanda bomba işe yaradı doldurarak, oda ölümcül bir duman. Onun etrafında koştu yemekleri daha önce onlar fark oluyor. Onu kilitledi kapıyı ve tapınağa gitti.
  
  
  Vardı Tara. İle birlikte Ning Тангом. O dedi, ne diğer rahipler tuttu ajanlar KANG yurt binasında. Tüm ıh iyice bağladı ve koymak paul. Rahipler tekrar kontrol deneyimi sunmaktadır.
  
  
  Onu istedi Ambalaj sormak ego, nasıl tedavi kullanımı silah ve gerçek bir ölüm tehdidi, diğer insanlara. Tara duydum romatizma, sonra bana döndü gözleri kapalı. O başını salladı.
  
  
  «İnanmazlar».
  
  
  — Dene, dedim. «Bugün ona çok güveniyorum».
  
  
  «Onlar gerçekten nefret bu silahı kullanmak. Ses neden, o başını salladı, — ses neden onlar ilk iş çıkardı etrafında mermi, silah.
  
  
  'Nasıl?' Onu, baktım silah onun elinde, hangi değiştirilir ile bir keşiş. Onun amacı, bir açık kapı tapınağı ve vurdu. Böyle bir şey. Sadece aptal bir tık.
  
  
  Onu güldü.
  
  
  Tüm bu isyan olmadan ne mermi. Aslında çocuklar KANG düşündüm mermi için yeterli bir zafer getirdi ıh tuzak.
  
  
  Ona baktı Nin Tanggu göz ve hatırladı, ne o konuştu, ne fikirler daha güçlü bir silah. Sonra onu düşündüm, anladım.
  
  
  Bir süre.
  
  
  
  
  Bölüm 27
  
  
  
  
  Değerlendirme — bir bu yeni kelime nefret ediyorum. Bir çevrelerindeki kötü alışkanlıkları kurulması, zaman, çaba asla «yoğun», ve ne zaman bir ordu asla sadece «gönderilir» değil, «dağıtılır». Değerlendirme — bu sadece kocaman bir kelime gösteren bir şey diyorum Хоуку hakkında ne biliyorum, ne diyor, ne bilir, ve biz karar veririz, hiç kimseye bir daha söylüyorum.
  
  
  Tara ve onu yolda idi bu.
  
  
  Bu bir bu güzel bir bahar günü, ne zaman, Washington parıldıyor, ve öyle görünüyor ki her anıt anıtsal bir değer.
  
  
  Tara oldu utanç verici, sakin bir taksi. Güçlü sıkma elimi, o закусила dudak, tozaltı kendi непереводимые düşünce. O böyle bu gelincik gibi bir uçak indi. Radyo, sürücü yapılandırılmış bir bu etrafında istasyonları nerede yayınlanıyor eski standart eserler, ve şimdi içtenlikle oynadıkları iyi eski bir şarkı Cole Porter'ın «So Near And Yet So Far». Ses böyle oldu.
  
  
  Biz kenara çekip, Dupont circle ve durdu önce bazı немонументальной kapı Birleştirilmiş hizmetleri basın ve telgraf. En azından, en iyi cephe için personel daire AX, daha o köhne londra çay dükkanı.
  
  
  Şahin karşıladı bizi heyecanla. O kaldırdı, bakışları onun захламленного sandalye ve homurdandı.
  
  
  — Oturun, dedi. "Var misin?"
  
  
  O bir şey okumak kırmızı gizli bir klasörde, çiğnenmiş незажженную bir puro. Bizim küçük savaş klonlar sona erdi, ama burada, masanın üzerinde bir Şahin, bir savaş sürdü. Yeni bir durum. Yeni hikayeler.
  
  
  Tara baktı pencereden güneş sırılsıklam ağaçların. Onun üst dudak oldu gergin. Ona döndü ve omuz silkti. Ne ee bizi rahatsız etti, er ya da geç o bu demek. Bir tek o vardı ve bu kadın gibi olmamalı hevesli poker. En azından, eğer sende böyle bir duygu.
  
  
  Yerine bakmak nah ona baktı Şahin. Üzerinde егостарое yüz, genç, mavi gözlü. Böyle bir beyin, bir isim, herhangi bir adres, nazi genelev 1940, ama hatırlayamıyorum hangi gömlek giymişti dün.
  
  
  Nihayet kaldırdı bir görünüm. — Özür dilerim, dedi boğuk bir sesle. «Sadece ona tanındı, güvendesin, sen kayboldu etrafında benim öncelik listesinin». Döndü Kaplarda. — Peki, bayan Bennet. Sizin gibi aktif bir parçası boyalar?
  
  
  Tara gülümsedi. Garip, неубедительная bir gülümseme. — Çok sevimli, sessiz ol dedi. 'Evet, çok sevimli. Ama... sanmıyorum istedim tekrar olur bu bir kez daha».
  
  
  'Hayır?' O yükseltilmiş bir kaş ve benim yöne baktı. — İyi, Carter. Sıra sende. O arkasına yaslandı arkasına, onun скрипучего dönen bir koltuk ve bir sigara yaktı изжеванную bir puro.
  
  
  — Bildiğiniz çoğu bu efendim. Yuvasını bulduk bu pbx ve yıktı. Tara hallettim hakkında embriyo-клонах, laboratuarlar ve çılgın ученом, araç duruyorsa onu. CANNES daha başlar ıh olabilir. En azından, hayatta olduğumuz sürece, onu etkisiz hale getirdi Vin Göre, Lao Цзена ve tüm yetişkin pbx. En azından herkes oldu Çinhindi
  
  
  «Ve biz kim burada kim kaç oldu» Londra — kesti beni. «Biz de temas ıh uzman uyuşturucu. var. Nasıl bir ego denir şimdi?
  
  
  «Pam At». †
  
  
  'Evet. O var, ve o özenle tüm her şeyi itiraf ediyor. Tabii ki, ilk biz mi emu biraz ego kendi gerçeği serum. Hawke, kaşlarını çattı. Seviyordu kullanmaya karar kadar, onun gibi. — Bize daha fazla endişelenmenize gerek yok. Bu performans Featherstone da kapatıldı. Sorumlu Scotland Yard. Görünüşe göre, onlar bir sürü var darbe var. Ve bu para ile finanse edilen faaliyetlerin çok sayıda CAN.
  
  
  Onu anlattı Хоуку hakkında afyon alanlarda ve nasıl KANG kullanılan uyuşturucu ticareti bir araç olarak düşünülmektedir. O kasvetle başını salladı ve затушил puro gibi öldürerek onu bir parazit. «Ne yazık ki, uyuşturucu ticareti dahil değildir, bizim uzmanlık. Ama devam ediyorum, onlara konuşmak, bu ilaç çok daha fazla değer sadece açgözlülük».
  
  
  O içini çekti. «Belki şimdi dinleyecekler biraz daha fazla. Herhangi bir durumda, bu özel bir haşhaş tarlası artık kullanılır - bununla birlikte, ortaklık Nassau, bir bir kapatıldı. Elde iki.
  
  
  «Ve daha yüzlerce tür yerler için gönüllü».
  
  
  Hawke, allah'tan benim gibi bir bakış fırlattı. «Binlerce yakışırdı bu daha iyi». O tekrar döndü Kaplarda. 'Pekala.' — Aslında olmalısın memnun. Senin gibi... onu bir kez daha çağırdı? ... deli, akıl almaz bir teori... eh, o kadar sadık.
  
  
  Tara откашлялась. — Sen buna tanrı tarafından unutulmuş, deli yatmadan, efendim. dedi içtenlikle.
  
  
  Hawke baktı düşürülen karıştı. Belki de hayatımda ilk kez. — Tamam, — diye mırıldandı. — Ben izin sana bir şey geçmesi değil mi?
  
  
  — Evet, komutanım, tek, romatizma, o aldı.
  
  
  'Tamam.' O hazırlanıyordu gidelim bize. - 'Daha?'
  
  
  Ona başını salladı. 'İki şey var. Onun sözü, bu rahipler biz bulmak için çalışacağız, onlara yeni bir manastır. Bir yerde özgür ve açık. Onun tarihi olur sözümü tutmaya. Sizce biz bu işi?
  
  
  Şahin yaptı bir not onun not defteri'nde açın. «Ben inanıyorum ki, Güney Kore'de askeri üs var.. Test edeyim öncelikle. Ona inanıyorum, bunu yapabiliriz. Ve başlangıç için ikinci bir tirbuşon.
  
  
  «Roscoe».
  
  
  Şahin zar zor başladı закуривать yeni bir puro. Sonra gözlerini kaldırdı ve bana hakkında Roscoe. Hakkında lanet зонте nasıl buldular ego.
  
  
  «Belki de böylesi daha iyiydi, bir bakıma,» dedi. Daha sonra o verilen kasvetli bir kahkaha. — Terzi al, aptalca konuşmak.
  
  
  O döndü onun скрипучем sandalye ve pencereden baktı. Baktı. — Onu bu söylemek aldık çok kötü değerlendirmeleri bu konuda Roscoe. O başlamıştı çok eski ve çok soğukkanlı. Abington Londra için izin istedi göndermek ego emeklilik. Kısa bir süre önce, nasıl oldu, neden ego. Herhangi bir durumda olurdu bu ego, son bir şey. Ve ben nasıl bilmiyorum Roscoe bunu anladım. En iyi yıllarda mükemmel bir ajandı. Oldu ego hayat.
  
  
  Şahin derin bir nefes aldı. Merak ediyorum, mi düşünüyor kendisi hakkında. Gün hakkında ne zaman kendisi olacak gaflet ve birisi karar verecek gönder ego emeklilik. Tanrım, şimdi de onu düşünmeye başladım kendi kendime.
  
  
  Şahin döndü pencere.
  
  
  "Sen ne yapacaksın? Enfiye bir etrafında senin şerefli tatil yurt dışında?" Bu ego için bir yol söyle bana kaç hafta tatil.
  
  
  Ona baktı, Ambalaj ve düşündüm Rivierası. Ya Tahiti. Evet, ıssız bir ada olur bize mükemmel geldi. — Belki, dedim.
  
  
  Devam etti. - 'Ve sen. bayan Bennet? Sen de hak daha fazla çıktı. Biz halledilir, Peter aldım mükemmel bir bakım, ama sen-ebilmek tatil geçirmek birlikte. Siz ikiniz.'
  
  
  Onu geçti daha yüksek bir şanzıman.
  
  
  'Peter?' Onu, ona döndü.
  
  
  O baktı bana açıkça gözler. — Peter Hansen, — sessiz dedi.
  
  
  Peter Hansen, yaralı bir kahraman. Adı o yüzden laboratuvarda, ne zaman uyardı beni, dikkatli olmak. «Kocam», — sonucuna o.
  
  
  Kişi için az zaman inceliğini, Şahin cömert bir jest yaptı. O прочистил boğaz, ayağa kalktı ve dışarı çıktı salona.
  
  
  Tara üzgün bana baktı. — Ben onu seviyorum, dedi. — Bırakamam onu. Onun böyle bir şey yapmaz, bile olabilirdi. Ama, Nick, çok sevmiştim oysa seni sevmek. O elini uzattı, beni yakaladı ve onu bastırdı kendine. Onu, baktı onun yüzüne. Son bir kez daha. Bu обворожительные yeşil gözleri, bu kestane-kızıl saçlı ve bu tuhaf çiller, hala orada. Onu da düşündüm, ne hayat ona bu nah. Güvenli ve iyi bir yaşam, nerede kalır, nasıl var, ve hiç bir kabusa dönüşüyor. Hayat ona asla hey söz. Hayat ona asla yaşaması mümkün. Hayat ona, muhtemelen asla istemem.
  
  
  «Olabilir, yani bir bakıma daha iyi,» dedim. «Tanrı beni sevecek, ne için söylüyorum aptallık».
  
  
  
  
  
  Kitap hakkında:
  
  
  Bir zamanlar yayın adanmış bir deneme: almak birisi bir hücre vücut geliştirmek, onu doğru koşullarda ve çoğaltmak bu adam. Çift olacaktır aynı görünüşte, o aynı yetenekleri.
  
  
  Nick Carter inanamadım, ama emu vardı, o koştu gibi «klonlar» ya da aynı görsel ikiz. Bu durumda bu iki dahi bir katil, musallat tek bir amacı: gözdağı Kongre, Senato ve başkan, Amerika ve boyun eğdirmek ıh kendi voleybolu. Ve bu nedenle, kontrol dünya politikasını farklı açılardan.
  
  
  Nick Carter yok istediğin kadar pbx, ama bu anlamsız. Ve henüz senatörler ABD öldürüyor, Carter yapar umutsuz bir iş: üretimi durdurmak pbx ve ortadan kaldırmak için tek gerçek katili.
  
  
  Ama her bir şube olamaz gerçek bir erkek?
  
  
  
  
  
  
  İçindekiler
  Bölüm 2
  
  
  Bölüm 3
  
  
  Bölüm 4
  
  
  Bölüm 5
  
  
  Bölüm 6
  
  
  Bölüm 7
  
  
  Bölüm 8
  
  
  Bölüm 9
  
  
  Bölüm 10
  
  
  Bölüm 11
  
  
  Bölüm 12
  
  
  Bölüm 13
  
  
  Bölüm 14
  
  
  Bölüm 15
  
  
  Bölüm 16
  
  
  Bölüm 17
  
  
  Bölüm 18
  
  
  Bölüm 19
  
  
  Bölüm 20
  
  
  Bölüm 21
  
  
  Bölüm 22
  
  
  Bölüm 23
  
  
  Bölüm 24
  
  
  Bölüm 25
  
  
  Bölüm 26
  
  
  Bölüm 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Korku buz terör.
  
  
  tercüme Aslan Шкловский anısına ölü oğlu Anton
  
  
  Orijinal adı: Ice Trap Terör
  
  
  
  
  
  İlk bölüm
  
  
  Üzerinde yüksek bir çatı etrafında ağaçların tepesinde kurulmuş zaten hava kararıyordu. Gölge süzüldü ve переплетающейся yeşillik, сгущая buhar peçe гнетущего savchenko, разлившегося boyunca. Bu yapılan halsiz, истощенное bir duygu vardı, daha da kötü. Ormanda pusuda amansız bir güç, dev bir sülük, высасывающая ve sizin tüm enerji ve hatta yaşama iradesi. Bu güç harekete geçti, bana bir buçuk gün. O çağırdı beni durdurmak ve yalan, sadece vazgeçmek ve izin bu şeytani полчищам böcekler ortadan sonsuza kadar benimle. İplik Nick Carter - ajan AH, Киллмастера N3. Ve bir ses onu bu cehennem köşesi Nikaragua denilen bir Sahil Sivrisinek. İronik bir şekilde, bu isim düşük sıcak bataklık alınan bu дьявольскихнасекомых ve ındian-sivrisinek .
  
  
  Ancak, onun sebat, çünkü gerektiğini biliyordu hedefinize ulaşmak kararmadan. Neredeyse geçilmez çalılık yeterli alıkoydu beni. Zorunda kaldım temizlemek için her d jungle çok iyi bir pala. Ona küfretti ve neredeyse takıldı, zaman, ağırlık, yeşillik, ki ona sadece kestirmeyi kullandı, tekrar arşa kadar.
  
  
  Onu mı diye kalın tin hemen hemen kurumuş dere — bir tarafından binlerce, hışırdayan sesleri burada ve kılcal damarlar. Kadar onun kabuğu ve ona göre konjestif bulamaç tırmanmaya başladı sürünen, sümüksü yaratıklar. Ter akışı yüzüme пропитывая giysi ve sırt çantası. Sanki yastıklı sırt çantası kayışları çarptı bana omuz.
  
  
  Dün sabah erken saatlerde devriye gemisi DIŞİŞLERİ bakanlığı bıraktı beni, Laguna de Перлас . Oradan gittim, güney-batı yaklaşık paralel nehir Тунгла.
  
  
  Bu aralık, yani iplik yağışlı sezon. Ona minnettarım. Yağış miktarı Nikaragua büyük ölçüde değişir, ama Блюфилдс Karayip denizi elbise düşüyor 750 cm / yıl. Temmuz ya da ağustos ayında kaldığım ve sürekli acı olurdu kesinlikle mümkün değildir.
  
  
  Bu köşede hiçbir yollar. Web hattı — Панамерикано ülkenin bir ucunda. Ulusal demiryolu ağ uzunluğu yaklaşık dört yüz elli kilometre, ve temelde yer alan Pasifik kıyısında. Neyse, onu asla riske kullanmak gibi değil, cesaret göstermek, kendini sadece bir kaçı yolda. Beyaz bir yabancının fark ediyorum, ve ona olmazdı güvenilir, ve bu bir felaket olurdu bu kritik aşamada.
  
  
  Onu yolculuğa devam etti içinden parlak renkler bu gerçek dışı alacakaranlık dünya kadar doğu plato, alçak bir sırtın tepe. En yüksek tepe, burada en az iki bin metre, ortalama yüksekliği yedi yüz. Öte yandan, dağ inmek плодородному yaylalar, ovalar ve göller. Bu partiler, ancak, bu kaplı orman yamaç, sonsuz bir hat kaplı parazit ağaç, kalın etli bitkiler ve mantarlar. Büyük bir sarmaşık обвивались etrafında ağaçlar ve dalları; kötü kokulu kalıp ve koyu yosun kaplı toprak. Her yerde durdu keskin bir koku çürüyen bitki örtüsü.
  
  
  Yavaş yavaş bir tırmanış başlamıştı dik; kürekli çelik keskin ve uçurum derin. Boğazlar vardı bir priz gibi akan yağmur suyu ıh durgun bataklıklar vardı, üreme milyon düşman yaratıklar kendinizi bana bir incelik. Hava her zaman doluydu böcek. Kurbağa ve küçük memeliler ortaya sadece bir gece. Kuşlar aldı bir üstünlük hiçbir zaman, ama genellikle tünemiş yüksek ağaç tepelerinin. Oteller şelale gittiğini ihlal huzur, kurbağa ve sürekli чирикавшие kuşlar. Bir boyutu ile karga, ama çok parlak boyalı. O насвистывала neredeyse mükemmel bir gam, bizim bir kez tekrarlayarak son bir not. Bu beni deli etmişti. İster böcek sokması ve revü kuşlar, bana katlanmak zorunda başka yılan ve kertenkele. Yeryüzünde копошились ve gündüz avare gibi kokuşmuş kertenkele. Ayrıca boas burrows ve dalları üzerinde, ağaç yılan orta boy ve kaygan yırtıcı yılan gibi sivri vahşi копьеносец . Ih vatan oldu ölümcül rezervasyon tarafından neredeyse hiç araştırılmış ve uygulanmıştır harita ve yapan bir пожирала herkes yeterince aptal denemek için gidilir.
  
  
  Bütün günün geri kalanını onu пробирался üzerinden удушливые derinlik gibi önemli noktalara yakın sadece bir kez, bir şeyler atıştırmak için. Ona emindim vaktim yok ama akşama, замедляемый ışık, hala giden birkaç гряд bulutlar, ona geldi büyük bir grup гондурасских palmiye ağaçları. Bu gibi bir orman, ormanda, tamamen içeriyorsa, etrafında bu yüksek palmiye ağaçlarıyla çevrili çekti yaprakları ve oldukça düzgün gövdeli. Aralarındaki büyüdü инжирные küçük ağaçlar ile çevrili halinde kana susamış комарову.
  
  
  Гондурасские palmiye ağaçları büyümek çoğu orman, Orta ve Güney Amerika, ama ıh birikimi, buna benzer nadir olmuştur. Bu gösteriyor ki, bu bölge bir zamanlar возделывалась gibi, kızılderililer, maya kullanılan bu ağacın meyveleri için üretilen bir yağ. Olsa da kolay değildi kesmek bu ağaç, taş baltalar, onlar da kullanılan kereste için kendi binaları. Bu alanda ağaç gelişti, ve sonunda o her yerde aldı toprak ile uğraşan bir zamanlar возделывалась.
  
  
  Sonra girdim palmiye koru, onun kabuk yavaş ve dikkatli. Samimi önünde olmalıdır kurmay-daire albay Земблы. Etrafında az bir miktar olduğunu AH kazılan gizemli albay ve ego faaliyetleri, onu biliyordu bu arsa orman şiddetle korunan insanlar, işaret fişeği füzeleri, осколочными minami ve duyarlı işaret fişeği, mikrofon, yetenekli yakalamak için bile zayıf bir ses.
  
  
  Onun ileri sürünerek dört ayak üzerinde inceleyerek her santimini arazi. Onu протиснулся çalılar arasında kaydırdı, bir ejderha gibi, içinden kayalar. Onu bilinçli olarak seçtim en zor ve непроходимую yol. Eğer bir hayvan ya da bitki veriyordu en ufak bir ses veya hışırtı, onu kullandım ego, ileriye taşımak için, boğulma tarafından yayınlanan bana bir ses. Sırt çantası ağırdı ve etrafında sallanan yan yana. Banka acı lille gözlerimi, bu yüzden ben normal olarak görmek. Beni daha çok rahatsız ediyordu onu вытирал yüz kollu.
  
  
  Eğitim kampında ormanlarda ve tarlalarda, sözde mayınlı olmuştur, pratik oyun доставлявшей bizim kişisel eğitmenler sadist bir zevk. Burada her şey ölümcül ciddi, ve onu напрягался tespit ederek, her bir bend çimen, hurda раздавленного yosun veya asma, hangi hiçbir yerde yoktu alabilirsiniz. Onu buldum bir kaç dk ve yürüdü peki, dokunmadan değil. Telleri kesti intihar olurdu. Kısa bir süre önce çıktı yola, onu buldum halatı sinyal fişekleri. Onu прополз mimmo onu buldum sinyal kartuş, bir etkisiz hale getirdi.
  
  
  Şekilde temsil заросшую ot yol yürütmektedir oldu nehir Тунгла ve yürüdü kuzeye. Aşağıda muhtemelen iskele, kano ve çalıların arasında da olabilir, birkaç keskin nişancılar. Kendisi yollar, tabii ki, vardı, çivili mayın ve diğer tuzakları yanında cenneti albay Земблы ormanda. Bu yüzden ben kesinlikle gitmek zorunda, bu doğru, dar bir yol. Onu tekrar kaçtı gölge ve stahl daha dikkatli yürüyen çalılar ile. Otuz metre yollar aniden saptı ve перерезала bana yol. Onu dikkatle inceledi, küçük поросшую yosun полянку. Gibi görünüyordu huzurlu küçük kanatlı ve pırıltılı kelebekler, dans eden loş bir ışık.
  
  
  Mayın sorun yosun saç tokası yukarı. Kim bize bunu yaptı, o bunu yaptı, yeterli, profesyonel, çünkü içtenlikle üstte sıkışmış küçük bir arsa yosun. Sağ ve sol vardı kalın bir çit etrafında dikenler. Ben bunu önlemek için, ya da benim olsaydı geri dönmek ve bu çevrede yer alan çok uzaklardan.
  
  
  Пригнувшись, onu dinledik, ne bir ses. Onu hiçbir şey duydum ve düşündüm, ne yapmalıyım. Uzun bir yol önce belki daha tehlikeli mayın imha. Olabilir, bu bir tuzak yapan bir взрывалась dokunurken ona, ama bu, görünüşe göre, denk bir karakter albay Земблы. O değil etrafında olanlar boşa harcıyor mina ... zaten imkansız kazmak için yazılım geçiş.
  
  
  Onun omzunun üzerinden baktı karanlığa orman arkamda. Dönüş almış çok fazla zaman karanlık olmadı bize tek bir şans. Onu bulundurarak ileri ve yavaşça kaldır onu yukarı hurda yosun. Benim ökseotu tek tutuşturmak için baskı altında. Onu nefesimi tuttum, ellerini sildi hakkında bir pantolon ve sap döndü ateşleme. Konu delinmiş oldu ve kolu verim vermedi kolay. Nihayet işe yaradı. Onu çıkardı, sigorta, geri kolu üzerinde mayın koymak yerine bir parça yosun. Sonra tekrar içini çekti.
  
  
  Onu ayağa kalktı ve yavaşça gitti parça yetene kadar geri dalmaya çalılar yanında. Onu benden, geri kalanı benim seyahat çalıların arasında. Her detay gerekli maksimum çaba. Onu buldum başka bir mayın, için çözüm, ve bir kaç işaret fişeği al. Mayın dağıldı kadar yoğun olarak ve böcekler. Nihayet onu, çıktı, daha açık bir alan. Birkaç metre возвышался yüksek budaklı tepe, yoğun büyümüş çalılar ve обвитыми üzüm ağaçları.
  
  
  İlk bakışta görünüyordu, tepe gibi, benzer bir piramit. Ama sonra onu gördüm, ne bir vakıf tarafından yapıldığı ve katmanları iç içe taşlar, ve bir tarafta bir merdiven yüzlerce basamak. Duvarlar ile kaplı güzel orkide ve diğer эпифитами hissettim daha rahat çatlaklar taş, ne ağaç dalları üzerinde. Onu, baktı kalıntıları, antik binalar, maya . Ih neredeyse imkansız tanımak, el işi olarak insan. Hepsi bir oldular orman olan yuttu ıh bin yıl önce. Altan, belli ki tasarlanmış tapınağı gibi, etkili kuleli genelinde derinliği, orman, kasvetli ve gizemli bu çok uzak bir yerde.
  
  
  Daha önemli, daha ego tarihsel bir değer, bir hedef olmuştur, hangi o şimdi kullanıldı. Mesajlar bu konuda bize geldi taneli ve parçaları daha ilerledi ve işitsel. Ancak, eğer bizim bilgi doğruysa, bu izole ve dışarıdan terk edilmiş bir harabe saklanmıştır en modern elektronik ve silah, hangi sadece hayal.
  
  
  Başladı iki ay önce çarpık радиосообщения bizim ajan Oaxaca, Meksika. Zaman AH yavaş yavaş ortaya tuhaf bir görüntü dahi, называвшего kendini albay Земблой. Bu icat için bir şey, iklim değişikliği, ve bu kullanmak için bu iklim kontrolü, bir silah olarak. Kime karşı kullanacak ego ve neden bilinmiyordu. Ancak, tüm okları ne var bu maya tapınağında yeterli ekipman açmak için sınırsız heyecan verici bir ormanda, dev bir buzul.
  
  
  Birkaç gün ya da belki de saat planlıyordu bunu yapmak için: herhangi bir uyarı olmadan açmak için Orta Amerika içinde geniş bir kutup manzara.
  
  
  Onu durdurmak zorunda ego.
  
  
  
  
  Bölüm 2
  
  
  
  
  Onu çantamı aldı ve yavaşça koydu ego bir yere kadar. Benim iki günlük seyahat buraya çok beğendim. O tanıttı bana eğitim ve barınak, ve umarım o yardımcı olur bana tekrar. Ne yapmam gerekiyordu, daha fazla yapmak gerekiyordu yapmak için dikkatli ve sessiz. Her şey ı-ebil almak bu kadar küçük bir araç seti çocuklar için laboratuvar AX için özel olarak yapılmış bu olay. Onu mümkün çıkarsan ego kemer, bu yüzden ellerim özgürdü. Benim gaz bomba oldu yapıştırılmış, ayak bileği ve stiletto oldu düğmeli etrafında kollarımı. Ona kendi Luger. Şimdi ben'lık bir artış 7,65 mm tabanca tipi « Chi-Com » kullanılan vietnam'daki. O dahili susturucu ve gerekli özel mermi mermiler jant olmadan. Bu değildi Luger: yoktu böyle büyük bir güç, ama bir o kadar etkili yakın mesafeden. Daha ne Luger gerçekten susturucu koymak değildir. Bu kol hala çok iyi değil, yalan elimde, ben alışkınım daha şiddetli bir alman silah.
  
  
  Onu düşündüm yanınızda pala, ego, ama bana gerek olmazdı geçmesi kalıntıları, onlar büyümüş, ve eğer onu kullandı aç, acağı, ses, kesinlikle beni ele verirdi. Bıçak ile uzun bıçak iyi bir silah varsa, bir yer vardı, ama onunla zor olurdu irtibata tapınak gibi Люгером. Bu yüzden bıraktım ego ile birlikte sırt çantası ve gitti takas, çevre tapınağı. Burada, muhtemelen, saklıydı fazla mikrofon, herhangi bir stüdyoda yayın. Onun sayılır kişi var monitör alacak beni hayvan etrafında orman, çünkü alarm sistemi numarası yaptı ve artık uyarı. Onu atladı ve kendimi çekti ilk уступу tapınağı. Bana kullanmak zorunda kökleri, sarmaşıklar ve kütükleri destek olarak, çünkü güvendim крошащейся merdiven.
  
  
  Onu neredeyse körü körüne vurmak için başka bir tuzak. Neyse ki, onu gördüm, küçük bir çentik yüksek bir ağaç. Adam, заложивший mayın, işaret, nereye bahis mermi. Onu cesur bir hareket. Bana gerekli sonsuzluk, bulmak için gereklidir. O sarımsı ince bir ip ile воткнутыми ona küçük keskin dikenler. O uzanmış iki ağaç arasında ve tamamen kayboldu yeşillik. Ben gitti, o ustalıklı olurdu benim eti, jilet gibi. Aynı zamanda pimini kırdı çevresinde yük bir ağaç ve bu ağacın birlikte tırmandı olurdu hava. Misafirperver bir kişi, bu albay Зембла!
  
  
  Onu etekli halatı ve dikkat прополз devam. Her birkaç metre onun зацеплялся ayak bakımı sarmaşıklar, dinlemek ve dinlenmek. Sonra onu tekrar yükseldi. Destek olarak onu kullandım çatlaklar ve çıkıntılar. Üzerinde yüksek ağaç tepelerinin onu gördüm ay'ı doğarken, отбрасывающую soluk sergey.
  
  
  Bir kez yukarıda, onu çömelmiş iki taş arasında kayalar ile dişli saçak. Onu inceledi, çatı yürütmektedir düz ve dikdörtgen. Ön kısmı, ana merdivenleri ve arka bölüm olarak, iki kat daha uzun olan taraftan, hangi onun tırmandı. Çatı temiz oldu ve muhtemelen свежеположенная. Bir köşede uzak tarafında durdu gibi bir şey kulübe benzer bir moloz yığını.
  
  
  Almak için bir tapınak geçmek zorunda kaldım kapıdan kulübe o, çünkü başka bir oturum açma için bir çatı yoktu. Aramızda kulübesi duran iki muhafız ve bir helikopter. Odin etrafında korumaları yaslandı şasi helikopter. Başka yavaş shell boyunca küpeşte. Her ikisi de düşüktü коренастыми метисами; gibi yetmiş yüzde nikaragualılar, yarı kızılderili, yarı ispanyollar. Vardı boş bir pantolon ve bir gömlek ve yumuşak süet çizmeler. Onlar gibi görünüyordu değil, yayınlanmış bizim ses. Onlar gibi giyinmiş askerler, ama bu-ebil kullanma onun hafif otomatik tüfek, eğer yaklaştı, onunla çok yakın. Bu belçika 7.62 mm tüfek NATO FAL; çok iyi ve çok popüler ortamlarda mı, güney amerikalılar.
  
  
  Helikopter Bell oldu Sioux 13 R, üç kişilik. Oldu gibi biraz büyük yusufçuk ile yetişmiş bir yukarı bir kuyruk. Bu sağlam olmuştur beygir yapan bir yaygın olarak kullanılan beri Kore. Bu allah'ın unuttuğu yerde böyle bir şey oldu tek kültür görür en iyi ihtimalle hareket. Bu nedenle çatı tapınak yapmış, uygun bir gol için. Hawke yapılan hava fotoğrafları olduğunu göstermiştir helikopter normalde çatı üzerinde duruyorum. Soruşturma tamamlandı, bir hafta önce, gösterdi helikopter ait resmi arkeolojik bir grup. O satın alınan bir dizi bir sonucu olarak çok dikkatli bir esnaf bir ordu stok, Mexico city. Bu oldu birkaç gün sonra nasıl bir şehir karanın en güçlü kar fırtınası yaşam bellek. Kendisi çok güçlü, ama yine de yeterli bir neden için kötü şüpheli AH. Bu Hawke göndermeye karar verdi beni buraya.
  
  
  Ona ilk bizim insanlar, kim dikkatle incelendiğinde bu helikopter. Bir kapı vardı, ilginç bir amblemi; altın güneş ile üç kırmızı çizgi nen. Sanki birisi kesti süsleme, bıçak ve metal şimdi sonra kanama oldu. Onu merak etti, bu ne demek oluyor. Ne zaman bir devriye geldi yalıyor, onu fark ettim aynı etiket üzerinde onun göğüs cebinde.
  
  
  O geliyordu her yalıyor ve yalıyor... zor bir Durum oldu. İki muhafız vardı şimdi bu kadar birbirlerinden, ben ateş olabilir, bir defada bir yerden oturdu. Eğer onun seni bir tek, o sizi başka bir önce onu yaparım arkanı dön ve git peşinden. Eğer hareket çok erken, onu görüyordu arasında; ancak, eğer, onu geç, onu da gitmem, bir tuzak bir fare gibi. Yani nasıl bir şey olurdu etkisiz hale ıh ikisi, ve bir ses olmadan.
  
  
  Güvenlik görevlisi yürüdü birkaç taş, simdi küpeşte. O kadar çok kez обходил çatı, şimdi attı nah küçük bir şapka ve amaçsızca izledim korkuluk ile болтающимся omzuna bir silah. Zaman zaman o bile rahatsız yılda; ne yapar bile akan bir köpek. İlk şartı olduğunu her zaman bilmek gerekir, etrafında neler olup bittiğini çünkü bu hayatını bağlı. Bu mal olacak emu yaşam.
  
  
  Onu itti stiletto kol. Başka bir el vardı, bir tabanca ile bir susturucu. Gölge tamamen sardı beni. Ona bir bütün taşlar. Alacakaranlıkta nesneleri bazen ayırt etmek zor, daha karanlık, ve size söyleyeceğim bu. O geliyordu her yalıyor ve yalıyor. Onu nefesimi tuttum... Aniden bir daha onu yapamadım ego görebilirsiniz. Muhtemelen yine yürüdü etrafında herhangi bir düşmüş bir taş. Bir an için onun korkmuş, ne o beni gördü ve daldı barınak. Sonra göz ucuyla gördüm ego bacaklar. Yani hala bilmiyordum, ben de oradaydım. Şimdi onu duyabiliyordu ego nefes ve hışırtı ego штанин çatı. Onu ve üç ve ayağa fırladı.
  
  
  Aslında delle benim ana endişe oldu, bir güvenlik görevlisi var helikopter. Onun tarihi ilk olarak sil ıh yol, ve diğerleri kullanmak için bir kalkan gibi. Mesafe göz önüne alındığında, ego tahmin edilemez bir tepkisi ve aslında beni hiç gürültü yapmak, o hayal en büyük tehdit. Onu iki kez hızlı bir şekilde vurdu. İlk atış isabet emu göğsünden, başından ve ikinci boyun. Değil sonunda bize bir ses, düştü, yuvarlak çelik raf helikopter. Benim ayakkabı tabanlarında üretilen, daha fazla gürültü taşların üzerinde, daha çekim etrafında benim silah.
  
  
  Стилетом onun için çalıştı almak için başka bir güvenlik görevlisinin böbrekler. Ona güveniyordum, o donuyor, görünce, ölü bir arkadaş. Ama o tepki, bir panter gibi. İçgüdüsel bir hareketle döndü, eğilerek. Sonra bu oldu gibi bir sis.
  
  
  Eğer o düzgün eğitimli, o silah kullanmak şimdi. Ama o saniyenin o tepki çok, onu nasıl yok sayılır. O eğildi, tüfek attı ve uzandı hançer komando свисавшим kemer. O alışık onunla kavga etmek. O hakim bu çocukken. Onun için gun oldu sadece aksak bir parça ütüler.
  
  
  Onu bekliyordum atlatmak onun tüfek, ama uzun namlu tüfek FAUL çarptı bana bilek ve stiletto uçtu etrafında kollarımı. Sonra bu gitti, yıldırım hızlı. Tüfek yere düştü aramızda. Sağ elim ile buharlama silah yukarı. Ego, sol el вытянулась için bir bıçak almak. Ego sağ el ile sekiz inç soğuk çelik нацелилась bana hayat. Benim sol el yakaladı ego sağ bilek ve дернула ego önce. Şimdi sırtını döndü. ve zaten olamazdı karıştırın, elinizle olan bir bıçak vardı. O, ağzını açtı, bir çığlık. Onu bastırdı, sağ elini ego yüz ve çakal av tüfeği buttstock arasında ego diş. O kısık ve çalıştı вывернуться. Sol elim ani oldu bu kadar bu işte kaldı согнуться önce. O tekmelemek beni голеням çalıştı ulaşmak için serbest el benim yüz ve göz.
  
  
  Onu itti silahı emu ağız ve çekti elini. Bir şey çatlamış. Ego el обмякла ve bıçak düştü üzerinden ego zayıf izi. Benim sol el oldu onun için boyun. Yine kaçmaya çalıştı. Başarısız. O verdi bize bir ses, ne boynu kırık.
  
  
  Onu ittim ve cansız bedeni ve bir bıçak aldı. Ne zaman güvenlik görevlisi yere düştü, onun hedefi oldu garip bir açı, onun zaten kaçtı bu gün. İçinde ben olduğum için çalışın, dar bir merdiven. Büyük rafları ağacın etrafında саподиллы konu hala iyi görünür ve hemen hemen hiç acı zaman. Taş duvarlar kaplıydı kabartmaları, hangi renk göze çarpıyordu ışığında, elektrik lambaları tavana. Biraz kalbi nüfuz ışık ve karanlık tercih edilen eski pencere ve artık büyümüş yeşil örümcek bitki.
  
  
  Yarım merdiven onun için tereddüt. Hiçbir şey duymadık, bize yukarıdan bize alttan. Onu koymak, kendi stile kılıf, bir çakıl taşı aldı ve attı ego aşağı. O geri dönmüş taşlar. Duyuldu sadece bir yankı. Onu devam yolu ile silah omuza.
  
  
  Onu, çıktı pad сводчатой çatı ve koridor, поворачивающим sola. Sonra her şey oldu son zamanlarda yenilenmiş çapında beton, çelik kirişler ve alüminyum. Lambalar hala tavandan asılı olarak, garland noel ağacı ışıkları, ama yanlarında oldu metal boru havalandırma delikleri ile her birkaç metre, üzerinden çıkan serin hava. Bu andan itibaren bir maya tapınağı stahl fazla kabuk, kabuk сверхсовременных tesisleri albay Arazi.
  
  
  Başka bir koridorun sonunda oldu çelik kapı ile ilgilenen bir baktım aynı sağlam, kapı gibi bir banka tonoz. Olmadı bize bir ses. Kapı косяке oldu, gömme kilit ile kırmızı kalem. Mümkün oldu, ne kapı açılır, ne zaman düğmeye basın. Ancak, çok büyük olasılıkla, birisi öte taraftan bir sinyal alırsınız kapıyı açmak.
  
  
  Onu eklenmiş kulak soğuk çelik. İlk onun bir şey duymadım. Sonra beni донесся düşük bir uğultu, bir olasılıkla hissettim daha duydum, birlikte tiz zayıf haykırarak jeneratörler. Onu tekrar baktı bir kale. Etrafında çanta araçları ile onu досталь ana anahtar: aracı ile yayı yapan bir iğne yapar atlamak parçaları arasında kale ve böylece kesmek ego. Bu oldu basit bir şey, ve bunu kullanmak için gerekli bir çok deneyim ve sabır. Sonra üç denemeden sonra kapı açıldı. Onu прополз oraya hızla ve sessizce, kedi gibi. Tapınak gibiydi sessiz ve ıssız. Titreşim yoğunlaştı doldurarak odası süpersonik sarstı güçlü bir enerji kaynağı. Gittim açık ses, çünkü sezgisel olarak biliyordu bu kaynak ne ben istedim. Benim shaggy гулко geliyordu ve шершавому beton. Başka bir koridor ve başka bir merdiven, bir başka koridor ve nihayet, ikinci çelik kapı, arkasında bir gürültü oldu daha yüksek sesle eski. Onu tekrar yararlandı parolayla ve yavaşça girdi içeri.
  
  
  Bu düşük oda sıraları ile neon lambalar. Her iki tarafta durdu çelik dolaplar sayılan, sensörler ve satır bilgisayar rulo cam arkasında. Merkezinde durdu dağıtım panosu, hava neredeyse bir buçuk metre ile anlaşılmaz, bir sürü düğme, tel ve potansiyometre, altında otopark vardı tepsiler için hiçbir şey anlamlı benim için yazıtlar: Лабион. Endeks, противоточная kaplin ve катаридин bir Faktördür. Enerji için bu e-posta binaları şekilde göbeğe çekilecek kablo kalınlığı ile elimi ve yürüdü cinsiyet değiştirmek için inlemeye öte yandan. Yanındaki kapı oldu, ve oradan açıklamıştır tiz bir çığlık santrali. Ama bu beni enterese etmiyor. Onun orada olması. Ona yaklaştı, bilgisayar dolapları ve ileri döner elektrik paneli ileri.
  
  
  Bobin gibi ince yaylar, transistörler ve entegre devreler fold paper parlıyordu ışıkta. Onun bir çanta çıkardı polyester kutu, benzer sıradan bir aerosol sprey insektisit. Onu püskürtülür ekipman saydam tabaka высококоррозионной solvent asit. Bu nedenle, işlenen tüm dolapları ve tekrar kapattı panel bittiğinde.
  
  
  Asit oldu icadı laboratuvar AX . Bomba dökümü, montaj, nesnenin bir parçası, ama belki de değil; ve, tabii ki, tüm önemli parçaları ise, sadece onu değil, kullanılan çok sayıda patlayıcı, tüm maya tapınağı yıkıldı. Ancak ani bir tapınağın yıkımı olabilir daha hoş uluslararası sonuçları.
  
  
  Sonra ortaya bir lojistik sorun olarak kaçakçılık kaçırmaya böyle bir şey zor. Ve hala bir tehlike olduğunu bana bir bomba bulundu ve etkisiz hale getirildi. Asit yoktu keşfetmek, çok geç olmadan, ve onu mümkün değildi victor sonra nasıl ee atomize. Hatta otobüs bir anda yok olur, değil bırakarak, bize en ufak bir ipucu ne olduysa o gittikten.
  
  
  Onu yavaşça püskürtülür kostik madde her yerde. Birkaç saat asit разъела tüm içini. Ayrıntıları плавились, kablo, bağlantı растворялись ve neden kısa devre metal kasa. Zaman onu geri orman salim yöntemleri Земблы olacak saçımı. Gece yarısına kadar her birim, ekipman, hangi onun işletirken, dönüştü hurda metal yığını. Bu verirdi bizim personelinin zaman yapmak Nikaragua ve amerikan devletleri Örgütü soruşturma. Sabotaj oldu benim tek işim. Ne zaman onu bitireceğim, herkes gülmek. Buna albay Земблы.
  
  
  Onun intihar bilgisayarlar ve побрызгал iç kısmı santral. Aniden kapı açıldı ve girdi, iki teknisyen ve bir güvenlik görevlisi. Ih şaşkınlık oldu kadar büyük ve benim için büyük bir şok. Yöntemleri — ben düşündüm bu yöntemler, çünkü onlar beyaz önlüklü ve kağıt elinde silahlı değildi. Giymiş, gri görevlisi ökse otu brezilyalı revolver Rossi 38'lik bir kılıf kalça. Onlar geliştirdik ego kendiniz kullanarak, Smith & Wesson, ve vardı четырехдюймовый beyin. Yakaladı ego ve bağırdı: « Alto ».
  
  
  Ancak, ben gidiyordu, hala ayakta. Onun için zaman sadece gözyaşı bant kendi kendini imha balondan düşmek ego karanlık bir köşesinde. Onun amacı, ve bir çift vurdu. Güvenlik görevlisi acı içinde bağırdı ve yapıştı boğazına. Gözlük ve ego revolver geçti başımın üstünde bir şey isabet olmadan. Güvenlik görevlisi düştü dolap arkasında. O inledi, pençeli çivi, metal ve yavaş yavaş сполз yere.
  
  
  Onu atladı, ve bir gün geldi iki teknisyenleri açıkçası, takip emir bekçi ve durdu. Bu çıkış beni dengeler. Onu hissettim, birisi tutup beni bir gömlek. Onu döndü 360 derece kırmak için ve hileler ego. Bu noktada patladı yeni korumaları. Başlangıç, ikinci bir teknisyen bana koştu, başını ve gücü ile втолкнул beni odasına geri.
  
  
  Gardiyanlar bana koştu. Bir yumruk vurdu bana solar pleksus, diğer çene. Onu geri reeled edilmeden. Onu denedim soluklanmak ve yayımlanan son iki mermi saldırganların. Ben memnuniyet duydum, bir çığlık. Beni vurdu bir şehir yumruk ve çelik. Silah çaldı etrafında ellerimi. Bu sağlam, güçlü savaşçıları. Bir anda bir tek, onun yerine düşünen, diğer iki.
  
  
  Bu şaşkınlık beni aniden çok sert bir ayak kasık. Onun buruşuk yarısında şiddetli ağrı ve düştü beton zemine. Çizme vurdu beni yüksekliğinde. Yarım çıkmıyordu, gergin onun etrafında keçe ayak ve çekti onu. Adam bir çığlık atarak düştü geri kalanı arasında. Şimdi ona ulaşabilecek onun bıçak.
  
  
  Onu keserken hiç her şeyi, hissettim, gibi, sıcak bir şey sanırım benim yüz ve eller. Benim stiletto stahl çok kaygan, ego için olabilir tutmak. Onun kükreme duydu korumaları. Ih çok fazla, ve ıh hala прибывало. Beni tekmeledi ve izmarit tabancalar. Bazı tabanca vardı ve onlar ıso tüm gücü ile çalıştı, vurdu, beni, onları. Ih botlar vardı benim çünkü sana vücut. İnsanlar ıh çığlıklar giderek daha zayıf ve невнятнее: sis farı ve oy. Atış tabanca. Oldu gibi patlama şarj dinamit alt odada. Bana belirsiz geldi, ne öldürücü bir saldırı durdu. Gardiyanlar ayakta hazırolda, nefes nefese. Kapıda duran adam, yavaş yavaş bırakarak colt 357 «Python». Beklendiği gibi, atış yankı cevap verdi oda. Giymişti aynı form ve diğer ego, ama davranış выражало güven ve authoritativeness. Vardı ince ve keskin yüz. Onun sıkıştırılmış dudaklar düştü «haydut» bıyık ve gaga burun hans emu tür yırtıcı kuş. O orada duruyor, hem rahat, незаинтересованный seyirci, ama ego gözleri sağlam, taş gibi.
  
  
  'Ne oluyor burada?' diye sordu sakince. Efendim, şöyle bir etrafında korumaları, — bulduk burada bu ingiliz. Öldürdü ve yaraladı, Juan...
  
  
  « Silencio » . Adam bana bir tabanca. 'Benimle gel.'
  
  
  Onu dropped stiletto ve ayağa kalktı, sendeleyerek, benim kaslar çığlık daha acı.
  
  
  
  
  Bölüm 3
  
  
  
  
  Onu, oldu, karanlık bir mağarada. Tek kutsal пробивался içinden çatlak altında kalın bir ahşap kapı. Tavan çok küçük değil, daha büyük bir dolap. Kim bilir, kim ya da ne oldu zaman içinde. En azından, şimdi onu orada oturdu, ortasında kirli bir çöp. Olmalı, onun altında bir yerde bir tapınak, çünkü ağaç kökleri ve bitki sızmış taşlar, ama görünüşe göre o kadar yavaş ki şimdi скрепляли duvar.
  
  
  Ona yaslandı taş bir inilti, çıplak ve güçsüz, bir зловонном havada, bekliyoruz, ne olacak. Beni bölümleri, aradılar ve aldılar. Ve benim de gaz bombası ve kol saati.
  
  
  Sonucu denetimli kişi adı ve ünvanı olan bana bilinmemektedir. O beni sorguladı. Ego kelimeler sınırlı birkaç özlü emir bana, bir veya iki görevli ego korumaları. O tepki bana sakin, kibirli bir küçümseme, bir kızdırdı beni daha fazla olsaydı daha davranıyordu sadistçe. Bıraktı beni burada ne kadar onu yargıç olabilir, unuttum.
  
  
  Saat uçan, yavaş yavaş ben biraz deli değil. Çoğu zaman onu geçirdi durulması seçenekleri kaçış. Ih olmadı. Diğer zamanlarda onu düşündüm buruk asit; yavaş yavaş, ama aslında, donanım ile birlikte Земблы, bu съедало hayatımı. Her saniye приближала o an, zaman, süreç, yıkım göreceksiniz ve o zaman sözde değil vermek beni burada çürümeye devam.
  
  
  Ses sürgü öte yandan, bir gün beni korkuttu. Kapı gıcırdadı açıldı. Benim bir araştırmacı ile birlikte geri döndü iki sinir korumaları. O yaktı beni pantolonumu, sonra yaslanmış дверному kapı, manzaralı, rastgele незаинтересованного bir gözlemci.
  
  
  — Giyin, amigo, gideceğiz konuklar ve bizimle bayanlar.
  
  
  'Nereye?'
  
  
  «Ağzını kapat. Söyleneni yap.
  
  
  O kadar bekledi onu застегну kendi расстегнутые pantolon, ve daha sonra bir jest gösterdi bana, onun için dışarı çıktı ve derme çatma bir kamera. Onun kırptı ışığında korumasız ampul, koridorda ve bir an için tereddüt için yönlendirmek. Bu neden bekçi kurcalamak beni namlulu silah. Gittik başka bir yol daha geldi, ve bir araya geldi, birkaç asker ve teknisyenler, baktı, beni bir karışımı ile bir tiksinti ve merak. Bir süre yürüdük, uzun koridorlar, çıplak duvarlar, yükseltilmiş ve iniyor merdivenlerden. Hepsi çok benzer, ben umutsuzca kayıp bu labirent içinde. Nihayet geldik sunduğu imkanları, bir açacak diğer koridorlar görünüyordu ki, ne biz vardık tekerlek ekseni ile birleştirdik. Bu imkanları, hızla büyük bir merkezi salonu. Büyük bir kısmı bu oldu loş aydınlatılmış parlaklık nedeniyle şam perde, свисавших daire ile tavan. Tek güçlü bir spot, kristal parlak daire merkezi kat. Duvarlar hemen hemen tüm tarafların kabul doldurulmuş kitaplıklar. Kalın kitap sayfalarının içinde, deri ciltli yanında durdu залистанными broşürler. Duvar, daha önce olduğu onun sakladığı, ıssız saymazsak, bu büyük ve gizemli etiket yürütmektedir asılı yüksek ve içtenlikle ortada. Altın güneş parlıyordu sahnede, hangi oturuyordu enstrümantal konsolu, istediğiniz, sanki onu şımarık. Etrafında bir daire nah oturan beş kişi.
  
  
  İki adam vardı orta yaşlı. Tek bir amacı vardı kel gibi bilardo topu. Başka bir yüz ile, bir bakışta ile karşı karşıya захлопнувшейся kapı. Bir kadın etrafında olmuştur низенькой ve kalın, ağır неповоротливой göğüslü ve keskin delici агатовыми gözleri. İkincisi ise genç ve biraz daha iyi gösteriyor. O baktı gibi işte sıkıcı oldu.
  
  
  Beşinci adam bir adam, çok farklı diğerlerinden. Oturdu ortamları kadın için konsolu, çarpıcı siyah deri döner sandalye. Üzerinde nen hafif bej ve spa-takım elbise ile mavi bir cilde uyumluluğu dermatolojik olarak test eşarp. O eğildi konsolunu kaldırarak, dirsek ve elinde tutan çantamı araçları ile, sanki beni istedi bir göz atın nah. O bana baktı, açıkça yüzüne bilge ve üzgün bakışları gözünde.
  
  
  O küçük ve hareketli. Yok dostum, ama yıllar onu bağışladı. Derin kırışıklıkları yüz ve göz altı morlukları gibi görünüyordu вбиты onları silme, herhangi bir iz gençlik veya бесхитростности. O, bize benzer birini, başka biriyle onu hiç görmedim. Orijinal kavisli burun, alın hatları ve sıkı bir şekilde sıkıştırılmış üst dudak verildi safkan Maya. Emu gerek yoktu sunulacak. Onun karşılaştığı zor albay Земблой. — Çıkın sergey, sinyor , dedi. Ego sesi daha yüksek ve keskin bir kılıç gibi.
  
  
  Silah itti beni ileri.
  
  
  Onun ortasında durdu yakıcı ışın ışık, ve birkaç uzun dakika kimse bir şey söylemedi. Зембла kıpırdamadı, ama geri kalanı huzursuz ерзали yerinde inceleyerek, beni gergin gözleri. Onlar gibi чистокровными gibi ıh lideri, ama kan maya bıraktı sonra ıh ağır güneş yanığı yüzleri.
  
  
  — Biz çift her yere baktık, sonunda dedi Зембла, ama hiçbir yerde bulamadık, gizli patlayıcı.
  
  
  Ona bir şey söylemedi.
  
  
  Onu dinliyorum, dedi. Ego sesi aldatıcı güler yüzlü. Тыкающий silahı sırtıma ama bir şey oldu bu.
  
  
  Onu bıraktı, dedim.
  
  
  Olabilir, dedi. O çevirdi benim araç seti, baş aşağı, yani ego içerik перекатилось göre, kaset, konsol, ve kaldırdı benim mikrofilm kamera. «Eğer uzun ve zor bir yol, sadece bir fotoğraf, sinyor, dedi. Bir fotoğraf vardı, bir başlangıç, ikinci bir parçası, benim bir iş. Onu gerekiyordu yakalamak için nasıl daha fazla ekipman film, ama sadece o zaman için, benim gibi bir fırsatı kullanmak için sprey. Bu konuda Hawke kararlı oldu. Yıkım geldi ilk. Onu yapamadım gülümseme değil, olsa huzursuz hissettim ve sinirli bir kaplan gibi, обнюхивающий tuzağa düşebilir.
  
  
  Aniden keskin bir el hareketi Зембла fırlattı eşyalarımı yere.
  
  
  'Sen kimsin? Adın ne? Ahbap, burada ne yapıyorsun?
  
  
  Onu silkti. «Benim adım Nick Carter - ve biliyorsun, neden onu burada. Var bir sebebi vardı karşılayacak elinizde bir saniye önce.
  
  
  «Carter...» Diye yavaşça çıkardı adı. — Sanırım onun ne olduğunu hatırlamıyorum. Evet! Oy o! Küba 1969 ve Şili geçen yıl. Peki, bu kez başarısız oldunuz, bay Carter.
  
  
  — Belki de sen haklısın, dedim ona bakarak. Benim gözleri sürekli hareket ediyordu, oraya-buraya, bulmak için çalışırken, zayıf nokta Зембле, geri kalan dört veya kişi ve охранниках durdu benim aramda ve karanlık bir koridor. Olmadı bize bir, kesinlikle hiçbir seçenek kaçış. Зембла gibiydi, hissettim, benim için giderek artan bir endişe, yazdığı kısa ve keskin bir kahkaha, ve dedi ki: «Sakin ol. Biz казним seni burada.
  
  
  «Ben burada bekliyorum töreni, hangi bana edecekler göğüs ve вырвут katlanır kova».
  
  
  — İtiraf etmeliyim bunu hak ediyor, bay Carter. Onlar iyi insanlardı, onlar öldürdüğün. Ama biz bir yol ile geldi kullanmak sizin için mümkün olmayabilir iken, fotoğraf çekmek, bunun bir şans olduğunu size bildirmek için olduğunu görmek için gidiyoruz. Bu arada, basit bir merak değil, bir ihanet olmadığını belirtti, size yol buraya?
  
  
  Onu tekrar kayıtsızca omuzlarını silkti. "İşitme ve tüm alanlarında karmaşasında."
  
  
  — Ben zaten korkuyordum bu. Sadece hain sen yapamadım kemer beni korumak. Tek bir denklem, bir karar veremedim, bu denklem, insan öngörülemezliğine. Sanmıyorum bu beni rahatsız, sonra geceye kadar.
  
  
  O değil biliyordu, ne kadar haklıydı. Ama başka bir nedenle, o daha düşündüm! Ve ne zaman o gerçeği öğrendi... Ben tekrar etrafına baktı ve yuttu. Bu bir tuzak, büyük. Hatta acımasız bir kutsal başının üstünde gibiydi yayılan bir tehlike.
  
  
  «Sonra geceye kadar — devam Зембла, — olacak... Ama muhtemelen zaten hakkında her şeyi bilmek benim küçük kurulum burada!»
  
  
  — Sadece sence senin en büyük buzdolabı, dünyada.
  
  
  — Değil, — sırıttı o da. «Ben sadece yapmak için gidiyorum, bir çeşit hayali bir dağ. Yani radyo dalgaları aracılığıyla bir tür yapmak, ne orman var yansıtarak tüm özellikleri hava akımları troposfer. Bu gerçekleşmesi yükseklikte yaklaşık 15.000 metre kar yağdı. Tabii ki, bu radyo dalgaları, kimse görmez ve uçak uçabiliyor içinden. Sadece iklim sanacak orada bir orman!
  
  
  Gibi düşündüm Mexico city? — ekşi diye sordum.
  
  
  Yani, fark ettiniz! Bu, tabiri caizse, deneysel yayınlandı. O zaman benim puan koordinasyonu vardı, sadece bir kaç kilometre uzakta başka bir yer, başka bir banliyösünde. Ama bu sefer onu elimden kapsayacak şekilde büyük bir kısmı, Orta Amerika ve...
  
  
  — Odak noktaları?
  
  
  Onu kesintiye ego. 'Ne demek istiyorsun?'
  
  
  Size açık olacak, ben üretmek için bir radyo sinyali ile dalga genişliği ile bir dağ. Lazım proje bir dizi nokta ya da, diyelim ki, çizgileri oluşturan hatlarını dağ alanı üzerinde, hangi onu seçti amaçlar için. Gerekli son derece hassas hesaplamalar için kime, nereye yerleştirmek yedek vericiler için onlar vardı doğru orantılı matematiksel bir ana grafik ekseni».
  
  
  «Benim yardımcıları, — diye ekledi, sallayan dört arkasında, her izliyor istasyonu'nun destek ülkesinde».
  
  
  Benim boğaz kurudu. — Ama bu ekseni, merkezi, her şey etrafında döndüğü, burada, değil mi?
  
  
  Evet, tabii ki.'
  
  
  Yarı onu çok rahatladım, diğer yarısı проклинала ego kurnaz.
  
  
  Ve daha sonra ne olacak, sen oldu tüm kar?
  
  
  O, gizemli bir şekilde güldü. «Sonra gelecek üçüncü imparatorluğu maya».
  
  
  Onun şaşırdı, ne zaman onun ihtişam, tam vurdu beynim. O zaman onu tersledi: «çok mu uzakta güneyde bunun için?»
  
  
  Bu aslında bir anlamda bizim medeniyet beşiği idi Дукатане. Ama ilk iki maya imparatorluğu bir gerçekti, daha da güneye». Diye ekledi keskin bir kahkaha: «Asla deme юкатекца meksikalı. Bizim arzu, düşmanlık, ацтеками hala var olmasına rağmen, biz onlar aynı Теулес, onlar bir korkuluk, bir Tüylü Ejderha Кукулькана.
  
  
  O döndü ve işaret etti dondurmam ışık görüntü inilti. «Bu bize hatırlatıyor nen».
  
  
  — Ve kırmızı çizgiler?
  
  
  «Onlar bize hatırlatıyor, kim bizim gerçek düşman. 1519 yılında Cortes öldürdü maya Tabasco, sonra kesip üç gittiğini ağaç gövdesi. Adına İspanya kralı Charles I o aldı bizim toprakları». Зембла tekrar bana baktı. — Sen bizim düşmanımız, Carter. Çubuk, işgal, bizim arazi boyunca beş yüzyıl, ve zorlamadı bizi yoksulluk içinde yaşayan.
  
  
  — O zaman ne yapacaksın, sam? Bu cihaz bir arama daha da büyük bir yoksulluk. Her şey donar. Kauçuk, muz ve değerli bir cins ağaç ölecek don. Kahve ve kakao yok olacak. Sanayi harap olacak. Tüm ekonomi Orta Amerika yok olacak bir gecede».
  
  
  O da elini salladı, sanki bir çeşit böcek ile beslenir emu. «Göz önüne alındığında, doğal kaynakların, ülkemizde neredeyse bir bakire. O küçük bir parça ile geliştirilmiş, tükenmiş kapitalist sömürü. Hayat bizim için değişmez, çünkü biz hala acı açlık ve yoksulluk. Bu bittikten sonra, ve sen, gringo, gidersen, biz yaparız, bizim ekonomi, ama yalnızca kendisi için. Söylenebilir, ne yapıyorum ben Orta Amerika'ya geçici olarak kaybetme».
  
  
  — Demek bir ıssız.
  
  
  «Karsız, yaşanmaz, için империалиста gelir aynı».
  
  
  'Bu çok saçma. Evet, ve yerel halk, sizinle aynı fikirde değilim. Neden uyarmak ıh, albay? En azından o zaman onlar hazırlamak için soğuk.
  
  
  «Eğer gerçekçi olması gerekir böyle şeyler. Kim bana inanır mı? Onu partizan. Onu mühendis-сизов. Gelince, bu albay, bu onurlu rütbe atanan bana Арканзаской Konfederasyon Milis size, bir ona, bir zamanlar vardı. Eğer bana güven, bana yeterli olacaktır güçleri, saldırıyı püskürtmek için, bay Carter. Olarak kanıtlanmış, onu savunmasız. Eğer bir şüphe olmadan, fark tutmak zorunda tüm gizli kadar gelincik kadar benim güç olamaz yenmek. Ve yanıt tirbuşon: işte bu yüzden onu yaşıyorum, yüzlerce kilometre Yucatan, bu çöl parçası Nikaragua.
  
  
  Ama binlerce insan karşılayacak insanlar, acı ve ölmek».
  
  
  Biz acı yüzyıllar boyunca. Biz sertleştirilmiş yıkımlarına karşı doğa. Diyebiliriz ki, biz, bir kamış gibi. Lüks ve bolluk yaptık sizin insanlara pampered ve zayıf. Evet, insanlar ölecek, ne yazık ki. Ih Ama çok daha az olacak olsaydı kanlı bir devrim. İnsanlar hep ölmek zorunda, diğerleri için yaşadı. Anlamıyor musun? Son derece önemli, önce onu yarattı, onun bir dağ ve sonra dolaylı, açık yüzme havuzu, kendi gereksinimleri».
  
  
  Ne olacak, eğer talepleri kabul edilmeyecektir? Olacak mı senin transmitteri çalışmaya devam etmek ve geri tüm buz devri?
  
  
  Bu bizim için bir rüya, çok uzun bir süre için durdurmak. Yıllardır biz hayal gün hakkında zaman mümkün sallamak ne ekili».
  
  
  Rağmen yangın ego konuşma, gözleri tamamen normal, o bana baktı. «Başlangıçta, bu gün oldu yarın doğmak, bay Carter, ama açıktır müdahale сдвинуло bizim program ileri».
  
  
  "Bugün?"
  
  
  'Bu noktaya!' Ego parmaklarını koştu bir dizi geçiş. "Bizim ölümcül hasat şimdi başlıyor!"
  
  
  Şimdi değil! Daha önce bir yerlerde birkaç saat daha ! Zorunda kaldım прикусить alt dudak için değil bağırmak, ona zaman araçları canlanmasını elleri altında ego. Onu düşündüm üç kanallarında yayınlanacak diğer Orta Amerika.
  
  
  Katlanır doları sadece, belki, oldu burada, ama bu katlama doları hala atıyordu. Tanrım, gerçekten de bu asit asla işe yarayacak mı? Benim ilk panik kayboldu. Aklıma geldi, hiçbir şey durduramaz bu amansız yıkım. Зембла göze bir süre soğumasını bekleyin, ama sonunda ego planları başarısızlığa mahkumdur.
  
  
  Зембла kaşlarını çattı, zaman sayacı, sabit bir anormallik ve ego eli hafifçe titriyordu, o kadar корректировал endikasyonları. Ama egonun sesi saçma sıkıca ve güvenle. O konuştu, aynı yumuşak ses tonuyla. «Biliyor musun, Carter, onun için hazırdı senin gelişi».
  
  
  — Biliyordun geleceğimi?
  
  
  «Ah, hemen değil, ama bir olasılık, ne çeşit bir hükümet belki bir uzman yok etmek için, oldukça yüksek oldu». O endişeyle baktı dans eden okları kontrol paneli. Bir başka o da dahil kırmak. — Ses neden onu aldı ek güvenlik önlemleri. Benim vericiler çalışır birbirlerinden bağımsız.
  
  
  'Ne?' - «Yok mu kontrol bu diğer noktalar?»
  
  
  'Evet, tabii ki. Onu açıyorum ıh buradan röle sinyali, — dedi. O çaldı paneli. — Ve tekrar açıyorum ıh aynı şekilde. Sadece o zaman onlar başka bir радиоимпульс.
  
  
  Ben bıçakları arasında oldu липко. «Demek istiyorsun ki, onlar dahil, evet kapatabilirsiniz, sadece uzaktan kumanda ile?»
  
  
  'Aynen öyle. Bu sabotaj koruma. Bir tür sigorta için kendi güvenlik ve güvenlik benim kurulumları. Eğer burada her şey yıkıldı, ve Allah korusun salak çalıştı bunu yapmak için, orman hala oluşturun olurdu. Sonuç felaket.
  
  
  Onu sordu заплетающимся dili: «Ne demek istiyorsun, altında felaket?»
  
  
  Yok, tek bir verici günleriyle çıkarma tek bir cop altında çadır. Çadır olacak başka bir form, ama yine de kalacak. Benim hesaplamalar çok doğru, ve ben değil düşünmek meteorolojik ayaklanmalar meydana gelecek, eğer benim bir kuvvet alanı görüntülenir ve dengeler bu şekilde. Daha da kötüsü, eğer bu istasyonu çıktı montaj, diğer daha fazla olamazdı sinyali iletir. Bu mümkün, o zaman Orta Amerika, sonsuza kadar büyük bir kar ve buz».
  
  
  Şeytanın gerçek ego peygamberlik kelime vurdu beni, bir yumruk gibi.
  
  
  — Aman tanrım — diye bağırdı ben, haritayı arkadaşları ona — yani, başlamayın! Durun! onu...'
  
  
  Gürültülü bir patlama kesti benim uyarı ve orta kesti. Onu yere çarptı. İki muhafız atladı sırtıma. Onlar neredeyse ezilmiş, beni ve sarsılmış çevresinde hava benim akciğer. Onu wriggled ve mücadele deli gibi. Sonuç olmadan. Bu ikisi benden daha güçlü olmuştur. Onlar beni cezalandırıyorsun yere. Kaslı güçlü el beni tuttu. Kaba мозолистая el çok sıktı benim ağız benim diş neredeyse geçti içinden dudaklar. Onu serbest bıraktı başını.
  
  
  'Durun! Hayır...'
  
  
  Kaba parmakları daha da güçlü bir kapanış etrafında benim rta.
  
  
  Benim çığlıkları boğazına takılıp. Oldu umutsuz bir durum.
  
  
  Зембла sessizce güldü. — Sakin olun efendim . Diğer kanallar zaten dahil, ve ne kadar onu söyleyebilirim her şey normal çalışıyor. Şimdi sadece senkronize edilir.
  
  
  Etek onun gibi çaresizce izledi, Зембла çevirir kendi istasyonun dört bir dalga boyu. Onun titremeye başladı, hayvan kas tepkisi. Hiç sakinleşme, onu bekliyordu, ne olur. Eğer hakkında Земблы gerçekten işe yaradı, benim manevra olurdu ters. Саботируя ego kurulumu burada, onu farkında olmadan stahl nedeni ne felaket sonsuza kadar devam edecektir. Sonuçları felaket olurdu. Зембла izin kendi parmak etkin bir şekilde askıda üzerinde büyük düğme. «Şimdi güç akımı». O oldukça gülümsedi ve ıso tüm güçleri düğmeye bastı. Sergey soluk. İçinde derin bir tapınak duyuldu çalan zil sesi jeneratör. «Bana daha fazla enerji gerekir» dedi. O döndü, birkaç büyük kalem.
  
  
  O ortalama bir şey istedi, ama farklı bir şekilde. Savunmasız fold paper, görünüşe göre, durdu, ani aşırı yük. Benim sürtünme asit разъела ıh çok zor. Gürültü jeneratörler stahl, yüksek sesle ve tiz ve içinden kafes klima açıklamıştır kıyameti aşırı ısınmış parça. Uzaklarda onu duydum patlamaları ve raller, ne zaman gerilim sınırsız пробежало ile ekipman, hangi ile onu amele ile sprey. Onu duydum zayıf tiz çığlıkları mahsur kalan insanlar bu odada.
  
  
  Sadece Зембла gibiydi, anladım, ne anlama geliyor, bu sesler ve kokuyor. O hararetle kolları bükülmüş, geri almaya çalışıyorum ok sıfır. Ama şimdi, o dahil yemek yoktu çok mantıklı.
  
  
  'Hayır, hayır! Bu olamaz. Выпучив korku gözler, o izledi yarıştı göstergeler ve ok güç trafosu girdi kırmızı bölgeye. Ego özel panel başlamadan kendimizi sus aşırı yük nedeniyle. Sarımsı bir duman sızıyordu dikiş metal paneller. Erkek arkasında yayınladı сдавленные küfürler. Bir kadın закашлялась ve sarıldı sandalye когтистыми parmak. Panel выпирали, sanki altında çok yüksek basınç. Orada dar bir geçit. Взметнулось beyaz alev ve tavlı el Земблы. Oldu gibi garip kusma. Korkunç gözlemlemek için, tüm planı ego çöken kendisi. Oluşturduğu elektronik bir canavar emilir kendini. O oldukları için eritti kendi kırılgan ayrıntıları, inerken kendi sensörleri ve teller, kendini cezalandırdı, statik elektrik ve nefes kokusu yanmış yalıtım. Duman yoluyla onu görebiliyordu yüz Земблы. O gitti ve olmaktan bir insan.
  
  
  Ego gözünde yaşlar vardı duman, ya da heyecan, ya da başka. Egosu boğaz kırdı umutsuz bir ses.
  
  
  «Carter, Carter, yaptın. Biliyor musun...
  
  
  Aniden beni saran korkunç bir basınç hava örnekleme. Kırgın bir ses Земблы sonra sustu. Göz kamaştırıcı flaş ışık vurdu odama. Зембла ve ego arkadaş öldü оглушительном patlama. Güvenlik görevlileri, çocuk, beni, отшвырнуло, bebek gibi. Patlama boşalttı, benim hafif. Gökyüzünü doldurdu yağmur metal, cam ve шуршащих adet parlayan bir kablo. Onu çok bastırdı yere. Ona memnun oldu, muhafızlar vurup beni bacak, ve alıp yere. Bu, belki de benim hayatımı kurtardı.
  
  
  Gürültü ve parlak kutsal kayboldu gibi hızlı başladı. Başım dönüyordu amaç ve звенело kulak. Onu bekledi. Sonra ona baktım. Buharlaşma ve duman hala asılı demetleri salonunda. Belli belirsiz onu görebiliyordu bir karmaşa, bir kaldı. Kontrol paneli bir yırtık gibi olgun domates. Зембла, görünüşe göre, döndü duman. En azından ondan yoktu görünürde. Geri kalan zemin üzerinde mayınları nereye düştü. Kel bir adam yatıyordu yüzükoyun. Başka bir adam ve şişman kadın yatıyordu sırt üstü. Bir parça metal panel yapıştı ensesinden sıkılmış bir kadın. O öldü, ben ayakta, diz çökmüş bir sandalye var. Kan aktı ve kömürleşmiş parçalar. Yağlı bir струйками aktı ve homurdanıyor ve засыпанной moloz sahnede.
  
  
  Onu ayağa fırladı, derin bir nefes aldı ve etrafına bakındı. Odin etrafında korumaları yere yayılmış, ıso rta var kanıyordu. Adam, схвативший beni, kayboldu, muhtemelen yükseltmek için endişe verici. Başka bir güvenlik görevlisi перекатился yan amaçladık tüfek bana yaşam alanı.
  
  
  Onu ulaştı, onun tek bir atlama. O zaman yoktu tepki ya da ateş. Onu tekmeledi ego şahsen. Çılgın bir güç benim sağ topuk vurdu ego burun. Onu duydum, nasıl kırık bir kemik. Parçaları ego burun kemiği infiltre ego beyin. O bir düştü ölü.
  
  
  Onu kaldırdı ego silah. Onu gitmek zorunda kaldı. İnleyen sirenler. Onu duydum, öfkeli bir kükreme erkek acele koridorlar. Onlar da yakında burada olacak, ve olmaz, soru sormak ve ateş ilk. Olsaydı kaçmak için bir şans olması gerekiyor kargaşa dilleri birkaç saniye.
  
  
  Ama onu, döndü ve koştu sahneye. Ona daha uzağa gidemedim, demek bile benim için ölüm. Zorunda kaldım arayın elbise bu dört kişi. Nereden geldiklerini ve nereye gizlenmiş diğer dört verici? Onu anlamaya vardı bu bir ilk. Bana gizlice başardı ve yok etmek için bu ayarı. Bu bana da atar. Ama benim görevim başka başarısız oldu.
  
  
  Aslında delle sadece başladı.
  
  
  
  
  Bölüm 4
  
  
  
  
  Yoğun toz bulutu ve duman, çıkıntılı parçalar eğimli çelik, yankı çığlıkları korku ve ağrı — cehennem Dante oldu sonra bu çocuk oyuncağı değil. Кашляя, onu sendeleyerek çıktığımı çıplak ayak zemin üzerinde. Onu ulaştı sırılsıklam kan sahneleri ve diz çöktü yılında her üç teller. Hızlı ve dikkatli bir şekilde aradı onu lime lime ıh giyim.
  
  
  Bu hiçbir zaman için привиредливости. Vaktim yoktu ayrıntılı bir araştırma. Onu gerekiyordu kapmak için, ben, ve sonra kaçmak için daha hızlı olabilir. Onu sıktı, kolunun altında bir tüfek FAUL ölü bir güvenlik görevlisi. Pasaport, kimlik, garip kağıt parçaları — her şey olabilir, daha sonra yerini belirtmenizi diğer vericileri, onu topladım. Onu koymak için çanta tüm толстухи. Bu büyük deri bayan çanta omuz askısı ile. Onu ben asmak ego gibi boynunda bir çanta. O neredeyse bitmiş duyunca açık bir ses veriyor. Ona döndü, tüfek hazır.
  
  
  Erkek girdi odaya. Kargaşa ve korku içinde haykırdı. Şaşırtıcı oldu nasıl dikkatsizce silah tuttu. Onun mağrur sırtını inilti sahne. Aniden, sekiz asker beni gördü ve durdu bağırıyor. Onlar bana baktı endişeyle. Onlar yavaş yavaş побрели geri gün. Onu salladı tehditkar bir tüfek. Onu emretti, onları durdurmak ve silah atmak.
  
  
  Güç tarafı neredeyse düz. Onun biraz daha avantajlı bir konumda, ama ben bir. Onu öldürebilirdi birkaç çevrelerindeki; ama beni vurdu. Çok şükür, hiç kimse olmak istedim aynı zamanda bu çiftler. Refleks gibiydi, fark, üstünlük. Onu kaybettim oyunu. Sonra acı yavaş, ıh tüfek ve tabancalar bir biri ardına kaza ile yere düştü.
  
  
  Gürültü artmış salonun dışında. Savaģların yeni askerler. Ona doğru yan duvar boyunca. Onu her zaman tutulan namlu tüfeği наведенным. Bir çift olduğunuz için onu tuttu silah zoruyla okudum umutsuzluk gözlerimde. Hiç kimse kıpırdamadı. Her çevrelerindeki tereddüt etmeden vurdu beni, eğer kişisel bir risk. Onu sessizce yürüdü ıh. Taş duvar, koridor görünüyordu bana garip, soğuk ve yapışkan benim çıplak geri. Onu ulaştı geçiş ile başka bir koridor, bir durma noktasına geldi. Bu nedenle, ben gitmek zorunda bir ana salon. Ben merak ediyorum, kaç saniye kaldı. Herhangi bir zamanda diğer askerler saldırmak olabilir beni.
  
  
  Bir sonraki kavşak, onun var olmadan emek. Bu koridor kısa oldu, ve o portalı binalar. Merdiven led, yukarı. Onu, kaçmış, merdiven, durdu ve verdi kısa voleybolu salona doğru. Bunu yapacak adamlar var onlar bunu halledene bir süre. Büyük adımlarla onu tırmanmaya başladı merdivenleri. Merdiven led pad, nerede oluştu gerçek bir katliam. Bir duvar nihayet yıkıldı. Boru ve tüp yapıştırma karışık, извивающуюся bir kitle. Tıslama buhar oluşan büyük kulüpleri bir çift vardır. Sanki gerçek bir savaş alanı. Aşağıda sekiz asker ile bir araya geldi ruh. Onlar yüksek sesle bağırarak kan, yani benim kan. Vurdular kör; boşlukta gürleyen ıh tüfek gibiydi patlamalar. Etrafında küçük bir niş, solumda aniden çınladı üç atış. Tuğla parçaları uçtu, duvarlardan yanında benim baş ve göğüs. Onu daldı barınak. Görünüyordu, onun tuzağına düştü. Olsaydı çatı tapınağı, o kilitli oluştu büyük shift. Adam niş tekrar vurdu. Onu vurdu romatizma. Karanlık bir figür kayboldu. Sallanan bir silah, ben de peşinden gittim. O yatan, kıvranan, üzerinde kirli zemin. Ego göğüs ve hayat kaplıydı koyu lekeler kan mermi. Onu eğildi ve yakaladı ego tabanca. Onun için ateş tarafına bir merdiven. Askerler albay Земблы sona erdi başka başka, yavaş yavaş geri çekilmeye başlar. Ateş bir an için durdu. Onu прополз enkaz üzerinden ne zaman bir portal. Boşuna onu geçti çalışmada bir not salonu beton blok ve kesilmiş taşlar, açmaya çalışırken çıktı. Sonuç olmadan. Onu tekrar duydum aşağıda toplanan askerler. Onlar süzüldü merdivenlerden yukarı. Benim kulak çınlaması durdu yüksek sesle gıcırdayan çizme ve çınlama tüfek.
  
  
  Ellerim нащупали рухнувшую duvar. Aniden onu hissettim parmaklarımda nefes soğuk hava örnekleme. Ona umutsuzca çekti enkaz. Onu atıp serbest taşlar ve parçalar, beton merdivenlerden aşağı arkamda. Adam bağırdı, ne zaman onun kafatası blok düştü. Onun прорыл tünel içinden enkaz ve itti içinden tüfeğini. Öte yandan, geniş tonozlu bir koridor. Orada çalışıyorum dar bir merdiven yapan led çatıya. İlk kez onu gündeme bu şekilde.
  
  
  Tereddütsüz, onu çıkardı ve kalan adımları uçtu çatıya. Beni umursamadı insanlar orada bekliyor. Onu biliyordu, ne adamlar var arkasında, ve onlar vardı yanımda. Eğer üst oldu daha adamlar ihtiyatlı bir taktik yaklaşım değil de kurtaracak beni kurtardı. Kulağa bize tek bir atış.
  
  
  Oteller взлетавшего helikopter «Bell xiu» durdu on kişi. Motor kükreme ve пропеллерный hafif vidalı yaptı benim ani ortaya çıkması, fark edilmeden. Ama ben sadece kısa bir bakmak için bir şans bir sahne karşımda. O zaman onlar vurmak bana göz. Helikopter asılı birkaç metre üzerinden iniş alanı ve güvensiz покачивался. Pilot adam vardı bıyıklı bir yakaladı beni ilk kez. Ego yolcu oldu, başkası albay Зембла! Bir şekilde Зембле önlemek başardı, ölüm. En azından, o ağır yaralandı, bir konsol kırdı var karşısında. Ve причуде kader kaçtı yıkıcı bir patlama. Şimdi o kaçtı benden! Ego yüzü oldu su kan. Ego мочка oldu перевязан ev yapımı bandaj. Ego parlak gözlerinde yansıyan vahşi bir öfke.
  
  
  'Öldürün ego! Vur Yerleşimci! Ego ses örtüşmektedir kükreyen bir helikopter. Helikopter yükseldi. Ego sesi hala yankılanan boyunca yankılanan hava yoluyla. Onu kaldırdı tüfek ve nişan tankları, yüksek basınç. Onu da ümit ile birlikte Земблой silip yarısını tapınağı. Ama askerler zaten açtı ve bana ateş. Arasında bir seçim olsaydı şehit ölüm, ya kurtuluş, kendisinden ve çanta yürütmektedir asılı var boynunda. Benim öfke söyledi: «Yanılmak bu helikopter ve unut». Benim sağduyu, ancak bana emretti yürütmek için, çanta güvenli bir yere.
  
  
  Onu duydum en son hafif bir çığlık Земблы: « tüylü yılan intikamını alacak!» Daha sonra helikopter görkemli havaya yükseldi ve açık, güney-batı yönünde. Gitti uzakta. Onun üzerinden atladı parapet tapınağı. Asker перегнулся kenarına. Yaptığı silah aşağı. Düşen ona rastgele ateş. Değdi. Onu gören bir adam, sendeledi ve düştü taş duvar. Diğerleri onun etrafında kalabalık öfkeyle sallayarak silah ve ateş. Onlar yedinci cennet. Çaresizce onu çöktü aşağı. Ağaç dalları yumuşamış benim bırak, zaman ona çarptı eğimli yan tapınağı, bir piramit şeklinde. Ağaçların kökleri olmasaydı çok sağlam köklü bir kaya yarıklar dışarı fırladı içlerinden. Birlikte bir ağaç düştü onu altı metre. Bir darbe, bir, nihayet vurdu beni, sıkılmış, etrafında hava benim akciğer. Ancak, dalları ve yaprakları yumuşamış bir darbe. Onu girdi bu yeşillik içinde istedi barınma ve gidiyor daha tepeden. Askerler tapınağın etrafında katıldı ashabına. Mermi deldi arazi etrafında beni. Çalılar delik deşik oluyordum. İsabet tuzak ölümcül kurşun yağmur, onu, işin garibi, daha fazla hissettim onun vücut. Onu düşündüm mermi, просвистевшие benim kulaklar. Ne zaman bir fırsat vardı, onu açtı, geri ateş. Bir adam yaralandı ve bir kişi. Başka göğsünden yaralandı ve aynı zamanda soluk alan bir savaş. Onun etrafında bulunan çalı ağaç ve ağaç kovanı. Yapma zikzaklar, onu bekliyordum inmek olmadan ölümcül yaralı. Onun için yapılmış bir temel ve bir an için durdu. Sonra onu koştu çok hızlı elinden geldiğince aracılığıyla çorak bant terra nullius, окружавшую tapınağı. Gözlük göz ile burun haykırarak atladı yakındaki bir kaya. Başka bir gözlük kopmuş bacağımı. Bunun önemi yoktu, çünkü ben giderken buradan sonsuza dek. Onu yapamadım pick up sırt çantası ve bir pala. Onlar köşeyi dönünce, ve pekala görülebilir. Onu daldı ormana. Kalın karanlık yeşillik окутала beni. Onu hemen sola saptı, açık yolu, öncü bir tapınak, nehir Тунгла. Onu asla geri dönmek bu yoldan, hangi onun için geldim.
  
  
  Kavşak orman lehim olmadan ve çok daha deneyimli isyancılar maya arkasında çok zor bir görev. Bir şans verdim подорваться geçmek. Ona dua için bir şans uğratmadı beni ulaşana nehirler. Onu sıcak bir umut, ne bir tekne bulurum için aşağı yüzer.
  
  
  Aniden etrafında, yemyeşil çalılar донесся ses. — Kim bu ? Atlama ileri, onu kırdı üzerinden dar bir çatlak dikenli çalıların arasında neredeyse takıldı присевшего yere asker. O kaldırdı, büyük bir eski tüfek. Onu, daldı bir kenara.
  
  
  Ona kör atış. Barut обжег yüzümü. Gözlük geldi bana yüksek sol omuz üzerinden göğüs kası. Onu takıldı. Acı bir darbe hissetti. Eğer şansım varsa, bu durumda çok daha sonra. Başka bir gözlük uçtu mimmo benim sopa. Onu takla attı. Onu, yere düştü ve neredeyse bilincini kaybetti. Asker vurdu, üçüncü kez, ama ıskaladı. Onu ayağa kalktı, düşünceli bir nişan aldı ve vurdu. O yayınladı tiz bir çığlık, umutsuz, tekrar tekrar denedim ateş, ama düştü, ölü.
  
  
  Onu ayağa kalktı ve ağır içini çekti. Onu silkti. Örtbas yara bir el, ona doğru ağır ağır dar dağınık parça. Onu duydum arkamda bir kovalamaca kişisel ordusu Земблы. Yanında benim kafa patlamak dal, пробитая mermi. Ne bir gece hayvan, изгнанное gürültü etrafında onun yuva, прыгало gibi bir deli, bir yol önümde. Gözlük patladı arazi önce samimi bir hayvan. O aniden durdu ve tek bir atlama растворилось havada, ne zaman bu yere düşmeye başladı yeni mermiler. Sanki bu извилистому yolu yok iki ucu. Şimdi onu yaşamaya başladı acı bir dalgalanma gol. Ona koştu, dişlerini sıktı. Zaman zaman onu biraz sendeleyerek çıktığımı. Bir gün patlak histerik bir kahkaha attı. Onu duydum arkamda keskin, yıkıcı bir patlama sesi gibi hemen izledi tiz bir çığlık. Benim takipçilerinden kendilerini mağdur bir kendi etrafında tuzaklar.
  
  
  Son birkaç metre sonsuz gibiydi. Nihayet onu geçti son işaretçiler. Onun için yapılmış küçük bir polyany yürütmektedir тянулась iskeleye. Geçen mimmo, onu vurdu, iki erkek, koruyan bir liman. Bir suya düştü, ve başka bir nedenle ikiye, menteşe gibi.
  
  
  Kendisi marina temsil fazla полусгнившую tahta yatan karanlık Тунгле. Bu yerde nehrin dar ve sığ. Buharda orman ark нависали üzerinde her iki kıyıları. Bu bitki örtüsü olurdu iyi bir örtü, ne zaman aşağı nehir. Nekrotik kıyıya neredeyse off-road. Bu, durur insan Земблы, eğer çalışacaklar beni takip.
  
  
  Liman bar vardı demirli iki tekne. Tekne sallandı etrafında yan yana . Ön ve arka kısmı vardı daralmış gibi bir kano. Gemi gövde oldu приклепан çok sayıda T-şekilli çiftlik. Öte yandan, aslında şu anda makine dairesi, yaklaşık yedi buçuk metre uzunluğunda ve iki metre genişliğinde. Bir gemi vardı, küçük bir kabin kıç güvertede. Yan perdelerin monte edildi her iki tarafta kokpit sağlam çinko çatı завершала tüm tasarım. Gövde kaplı bakır. Draft olamaz ценымногие daha fazla metre.
  
  
  Ona koştu eski bir tekne gibi, uzun bir kayıp sevgili matematik. Bu arada, verdi bir kaç çekim komandoları taşıyan bir tekne. Sadece bomba olabilir batmak bir tekne, ama şimdi o bir işe yaramaz. Gitmesine izin verdim yarım kalmış işler ve daldı kabin. Aynı zamanda askerler dışarı takas. Yanındaki ahşap direksiyon idi düğmesi marş. Onu çekti, hava damperi ve basıldığında marş. Mermi girmeden açık kabin. Onu aşağı eğildiler. Ve tutun uğursuz geliyordu sesler. Şiddetle titreşimli ve кашляя, motor протестующе canlandı. Onu koymak gaz damperi yönde dış konuma getiriniz. Ve eğik onu, yelken, liman bar ortasında karın nehirler.
  
  
  Kıyısında toplanan kalıntıları ordularını albay Земблы. Çınladı emir, выкрикивались cevaplar. Ateş, deli gibi. Haykırarak mermi отскакивали bulunan çinko çatı ve bakır gövde yok, ince ahşap perdelerin etrafında beni. Ne zaman ateş bir an için bir ayet, onu yaptım, en son çekim etrafında tüfek FAUL. Longboat süzülüyor zor.
  
  
  Ego gövde содрогался böyle bir kötü muamele. Ama biz orta ve inmeye başladı bir nehir. Onu, umut, biz sonunda varınca, liman kenti Принцапольца. İçinde bize iyi bir hız ve çekim azalmıştır. Bize üzerinde asılı bitki örtüsü inanılmaz yemyeşil bitki örtüsü. Birkaç dakika sonra, küçük bir liman ve polyana ormanda kayboldu sanki ıh değildi. Gürültü, insan ve silah da bir ayet. Üzerinde onu gördüm oğlu-yeşil kutsal gece gökyüzü. Çevremdeki aktı paslı-kahverengi nehir. Her iki tarafta bize üzerinde kuleli koyu yeşil ağaçlar. Dalları ile süslenmiş dev bir asma. İnanılmaz büyük bitkiler kapalı tüm bu. Bir nehir üzerinde asılı bobin nemli par. Her yerde kısa kaynağı bulunmaktadır keskin bir koku çürüyen bitki örtüsü.
  
  
  Баркасом çıktı yönetmek zor. Ben gerekli bütün hızla azalan bir işlev olarak güç tutmak için ortasında karın nehirler. Her düzeltme kurs yönetimleri, bora acıyor benim omuz. Kan akıyordu ve benim göğüs. Gözlük yayımlanmıştır yakın mesafeden. Bu nedenle yara yeri gözlüğü girdi bedenim, ve o nerede çıktı, temiz ve şaşırtıcı derecede küçük. Ama ben biliyordum, o tıbbi yardım olmadan uzun süre dayanamayacağım.
  
  
  Onu düşündüm, büyük bir çanta, hala asılı var boynunda. Sadece şimdi, tehlike geçince, en azından bir süre, onu hissettim, onun gibi hızlı слабею. Onu, başı direksiyona tutmak için ego doğru pozisyonda ve gevşemiş bir çanta. İçinde beyaz dantelli bir mendil. Kokusu güzel, keskin bir parfüm olan diğer hemen hemen tüm kadınlar, güneyde. Onu kapattım, şal, bandaj ve temizim ego omzuna. Onu sıkmış düğümü dişleriyle. Bu verecekti kanama. Onu, üzerinde düşündü geri kalanı çanta. Ama şimdi değildi zamanı ve yeri değil, bir soruşturma. Bu yüzden onu tekrar dikkat çekti tekne ile ilgilenen bir arada подплыла sol kıyısında yer almaktadır.
  
  
  Ona dümen oldu bir, belki de iki saat. Onu sürekli arandı dirençli major depresyon tekne. Tekrar ve tekrar o tehdit kayması, kayaların veya trafiğine kapalı huzur dolu bir kumsal отмелям. Ben söyleyemedim, ne kadar sürdü. Omuz ağrısı пронзала tüm vücut. Bu bir kabus gibiydi. Olabilir net bir şekilde düşünmek. Bir şekilde ona kaldı zihninde. Sezgisel, onu anladım öleceğimi, eğer oturmamda bir mahsur.
  
  
  Yavaş yavaş nehir genişledi ve углублялась. Longboat yüzdü ve ускоряющемуся aşağı, ve o eğildi duvar kaplar. Çok yorgun ve çok zayıf, onun tembel kaymış ve celle zemin üzerinde. Onu, üzerinde durulması içeriği kendi çanta, ama çok zayıftı, sıkıca düşünüyorum. Alnıma tarafından büyük damla bir banka. Tüm kafa mıydı.
  
  
  Oturan kadar, onu kaybettim, her zaman anlamak. Onun kabin izledim polyany ormanda onu geçti. Onu duydum belirtileri yaşamın kıyısında ağlamaklı inilti eski bir gemi ve vuruntu motor küçük tutun. Onu yatıyordu, nefes nefese, duvar kaplar. Belirgin bir farkındalık durumu ile değiştirildi belli belirsiz mide bulandırıcı bir duygu. Gibiydi, beynim oyu-oyu patlayacak. Güverte biraz kaymıştır. Görünüyordu olmamıştı bize maya tapınağı, bize albay Земблы.
  
  
  Hava değişmeye başladı. Yavaş yavaş gökyüzünde, bazen bulanık bulutlar. Buharlı sıcak hava şimdi stahl serin, ve hatta bazen soğuk. Havada витало bir şey tehdit. Hafif acınacak завывал. Longboat загрохотал. Onu zar zor ayağa kalktı ve sıkmış dayanak çatı kabin. Hantal ağaçlar протестующе misyoner nepal kaynar, yemek rüzgarda. Bulutlu oldu mürekkep-siyah. Büyük sandıklar tehdit altında sallandı усилившимся üflenir. Uzaklardan duyuldu vuruş, karışık sesler korkmuş ya da yaralı hayvan. Tatlı bir an ayet. Daha sonra sağır edici bir kuvvet kaçtı tam gücü ile başka bir yön.
  
  
  Keşke onu hiç şüphe içinde güç alanını albay Земблы, onu zaten emanet! Nehir suyu dönmesi. Uluyan fırtına tehditkar eğdi döndü ve ileri sürdü. Сверкнули yıldırım genişliği ile kuyruk kuyruklu yıldız. Gökyüzünde parlıyordu, mor bu неземном ışığında, ama gök gürültüsü ile birlikte tekrar geldi karanlık. Sonra da yağmur başladı. İlk başta küçük bir çiseleyen yağmur. Ama kısa bir süre içinde gelişti ikinci nehri. Ve fırtına bulutların sel su. Korkunç bir fırtına, hangi neden Зембла, хлестнула tekne. Benim soluk soluğa kaldım. Longboat качало ve o çıtırtı tüm dikişler. Onun pençeli direksiyon kadar ani bir rüzgar bora değil bana ego закрутиться. Onu gerekiyordu ego gitmesine izin. Benim güç kurudu. Rüzgar ve yağmur var şimdi eylem tam bir özgürlük. Gemi yola başıboş.
  
  
  Ona umutsuzca sarıldı. Bir dakika sonsuzluk gibi görünüyordu. Nehir haline gelmiştir delta. Onu fark yaklaşıyoruz лиману. İçinden uluyan fırtına onu pek düşünür ışıklar Принцапольки, titreşen için geniş bir ağzı solumda.
  
  
  Sağ whirled ajite kitle deniz suyu. Dalgalı köpük ünlü bir yerdir nehir впадала deniz.
  
  
  Longboat girdabına yakalandılar. Ortasında bir deli girdap köpük, rüzgar ve yağmur hız artmaya devam etti. Dalga yüksekliği ile bir ev, karşı açıklanan önümüzde. O zaman onlar накренили gemi yana, onu çekti gidon. Çift onun gibi hissettim sallayarak kiel gemi, bana görünüyordu batıyoruz. Onu zaten kaybettim bir umut, ne zaman kaynayan bir okyanus bizi kurtardı. Tekne heyecanlandım bir girdap, rose üzerinde keskin kayalık çıkıntılar içe ve samimi bir kol bir nehir. Sonunda, denizin son olarak закрутило bizi. Kendimizi tersten nispeten sakin sularda bir liman.
  
  
  Onu açtı yorgun longboat aşağıda yer almaktadır. İle karşılaştırıldığında, ne bir dakika önce, dalgaların çok fazla değildi. Gemi çapraz celle mahsur. Onun kaldı kabinde bir süre kurtarmak için kendini. Onu pek inanamadım, her şey bitti. Ve ona hayatta kaldı! Onu, tırmanan, korkuluk ve çıktım karaya. Su serin oldu. Otel genelinde ve altında benim çıplak ayakları vardı yapışkan. Onu salladı güç, yapay bir fırtına Земблы. Yakıcı ağrı deldi göğsümü. Onu dizlerinin üzerine düştü ve kayalık bir plaj. Nefes nefese, onu, gözlerini kapadı ve oturdu bir süre de öyle devam etmeden önce.
  
  
  Zamanla ulaştım bulvarı, fırtına hemen hemen temizlenir. Hafif dönüştü buz gibi bir rüzgar. Yağmur damlaları benzer buz iğneleri.
  
  
  Ne zaman onu ulaştı alan şehirde, kar yağdı.
  
  
  
  
  Bölüm 5
  
  
  
  
  Onu titreyerek korktuğu falan yoktu, yalınayak meydanı. Her dakika gittikçe daha soğuk. Üç tarafı meydana çıkan onlarca dar sokaklar. Dördüncü tarafı arkamdaki almaktadır. Orada duran renkli bir balıkçılık filosu kasaba Prinzapolca. Tekne parçaladı kablolar. Direk kayboluyordu içinde кружащемся beyaz kar.
  
  
  Normal şartlar başka bu gün meydanda olurdu insanlarla dolu. Yürürken ileri geri yaptıkları son satın alma ve zaman zaman müdahale yerel bir dedikodu. Pazar tezgahları, eski bir at ve bir daha da eski arabaları, iyi olurdu neredeyse sonsuz. Tüccarlar sergilenen mallarını. Uykulu eşek durdu olurdu, başını sallayarak, yanında, ustaları, yüklü бидонами için süt, varil, şarap, çuval ile un ve çimento, ve hatta uzun demir çubuklar, sandalyeler, masalar ve dolaplar vardır. Ama şimdi değil. Hava Земблы ekledi cop tekerlek. Buz gibi bir fırtına çığlıklar atıyor ıssız meydanı ve ana cadde. Bir zamanlar yeşil park, solunda, beni üzgün görünüyordu. Eklem aksak binaları kapatıldı. Onlar görünüyordu yaşanmaz. Yüksek köşelerinde banner durdu kil tepsiler isimleri ile.
  
  
  Onu istedim, Calle Montenegro. Listeye göre, bir kurmay-AH bir daire ve bir onu ezbere, bizim ajan, dr Hector Mendoza, gilles adresinden 10 Calle Montenegro. Onu hiç görmedim bu adamı. Ne kadar onu anlıyorum, o olabilir, doruk dürüstlük olsa onu çok şüphe. O listede değil. Принцапольца gibi değildi diğer şehirler, Latin Amerika, her başlangıç ikinci bir sırları için satış, hem her beşinci bir gizli ajan. Başka bir tirbuşon, acenteleri hangi ülke veya kuruluş onlar. Sadakat kadar göreceli ve değişken bir para gibi, dönüm etrafında tek elden, diğer. Onlara güvenebilirsiniz, sadece eğer onları izlemek, ve o zaman bile onlar, seni aldatmak açıkça yüzüne, ve neredeyse imkansız bulmak için güvenilir bir aracı yabancı bir güç.
  
  
  Onun ile uğraşmak zorunda olan bu. Doktor ile bir toplantı Мендосой oldu riskli bir onu gitmek zorunda kaldı. Örgüt, albay Земблы oldukça milliyetçi. Ses neden onu kaçınılması Принзапольцы, ne zaman oraya geldi iki gün önce. Onu yapardım bunu ama şimdi yaralarım vardı işlenebilir. Bana da lazım oldu isveçliler. Yalnız ıslak pantolon çok uzağa gidemezsin. Herhangi bir durumda, ben mümkün olmaz yerlere bırakma beni nerede bekledi патрульное gemi. Yardıma ihtiyacım vardı, hangi şüpheli ya da tehlikeli o bize oldu. Yarım meydanı bulmuş Calle Montenegro. Bu dar, yükselen sokak, her iki tarafın da hangi durdu ev — daire — кантины , çocuklar ve diğer küçük dükkanlar kepenkler kapalı. Onu aceleyle, karanlığın içinden bir oda istedi ve on. Kamburlaşmış, savaşmak zorunda kaldı buz fırtına. Ve bu sadece bir başlangıçtı! İle karşılaştırıldığında daha fazla olabilir, öğlen oldu Sahra.
  
  
  Yukarıda mağaza daha az oldu. Son bloklar, evler, binalar inşa etrafında büyük taşlar. Kar ile karışık koyu çimen düştü bana açıkça yüzüne
  
  
  Onu geçtim kilitli istikrarlı. İçinde vardı ağlamaklı sesler ve derbeder soğuk, korkmuş hayvan. On numara oldu yakın bir ahır. Giriş gibi oldu, karanlık bir mağara. Onu, binaya girdi. Oldu gibi buzluğa. Rüzgar kesildi, ama hava kaldı buz.
  
  
  Basamaklar gıcırdadı ve duvarlar неокрашены. İlk planda katta merdiven alanı. Loş titrek ışığı ampul, sallanan başının üzerinde, onun tüm isimleri deşifre etmeye çalıştı. Dr. Mendoza yoktu orada bize, bizi, sonraki katta. Onu buldum ego tedavi odası / odaları, üçüncü katta, yanında boş bir banyo, bir kapı olduğu хлопала drafty. Etiket adı Mendoza yerleşti açıkça daha eski bir çan takılı merkezinde gün gibi bakır göbek. Onu çekti, ve duydum güçlü bir çınlama. Eve zar zor duyabiliyordu karıştırma bacak. Mendoza, görünüşe göre, düzenlenen birkaç oda. Ani bir düşünce beni kaldırmak için bir çanta ile boyun. Onu attı ee boş bir oda ve kapıyı kapattı. Kapı dr. açıldı ve oradan высунулась bir gol.
  
  
  Dr. Mendoza?
  
  
  «Onu».
  
  
  «Hava çok sıcak, "dedim," hatta bu yıl için». Bu anlamda büyük yok komik.
  
  
  Ego ve küçük gözleri kısıldı daha fazla. Üzerinde nen kirli mavi bir kazak üstüne beyaz gömlek. Uçları ego yaka durduruldu gibi kanatları ölü kelebekler. Ağır yaşam нависал üzerinde çift линялых mavi presi. Ego soluk bir yüz şekli andıran kavun. O nefes alamıyordu, o kokusu, bir çeşit yerel nem.
  
  
  Onu sabırsızca ona baktı. 'Eh?'
  
  
  «Ben... ben umut, çiftçiler için yağmur yağacak». O досталь etrafında cebinden parlak bez ve sildi üst dudak. 'İsa! Bu yüzden эступидо, efendim. Sadece dışarı bir baksana.
  
  
  — Bana söylemek zorunda,—, boğuk bir sesle "dedim," beni de içeri alın.
  
  
  'Ne istiyorsun?'
  
  
  Onu ittim ve ego girdi ego kabine. — Ne halt ihtiyacım var... Doktor?
  
  
  'Aaa ...!' Görünüyordu, o ilk kez gördüm benim omuz. O gözlerini devirdi ve üzerine çekti, yüzünde bez. "Federalistler ?"
  
  
  'Hayır.'
  
  
  'Kim o?'
  
  
  'Önemli değil. Sadece bizim için, beni fazla merak etme. Sana bu iş için iyi ödemek.
  
  
  İçin estestvenno. Onu hiç düşünmemiştim. O kapıyı kapattı ve işaret etti, beni bir sandalyeye oturup karşısında. Ego ani bir gülümseme göründü çok gergin. 'Lütfen."
  
  
  Oda soğuktu ve сумрачно. Perde, свисавший tavandan yere, aynı odayı iki parçaya. Şimdi ego itti bir kenara. Onun önünde durdu birkaç titrek sandalyeler ve bir kanepe. Öte yandan duran küçük bir çalışma sandalye etrafında maun, sıradan bir dizi kitleri, raf araçları ile sandalyeyi onun oturdu, ayarlanabilir lamba ve açık sterilizatör edildiği выварено birkaç iğne. Kilitli bir kapı led geri kalanını daire. Kokusu toz ve kokusu bayat bira.
  
  
  Dr. Mendoza itti bez dakikada çözdü şal omzumda. Muayene etti, yara, ön ve arka. «Kemik uğramış, kan damarları zarar değil» dedi. «Sadece güzel bir delik eti. Onun derdi, küçük kalibreli».
  
  
  «Yoksa bu değildi».
  
  
  "Evet, bu asla eşit, değil mi?" O dolap açtı ve досталь bir şişe dezenfektan.
  
  
  — Bu bir şey var. Ne yazık ki, kalmadı penisilin. Ama eğer o mendil değil dağınık, bu yeterli olacaktır. Eğer enfekte fiyat kurşunlar».
  
  
  — Biliyorum, — homurdandı ben. Onun pençeli elleri korkuluk. Terzi, o разбавил dezenfektan! O öldürmedi mikroplar; hayır, o выжег ıh тлеющими kömürlerin. Onun dişlerini sıktı, değil bağırmak. O serpilir yara дерматолом ve sargılı bana omuz steril gazlı bez.
  
  
  «Şimdi biraz dinlen, yoksa yara tekrar açılır». İfade ego göz katılacak bana, ben dinlenmek için dünyanın herhangi bir yerinde, ama değil, sadece ego ofisinde.
  
  
  — Ben, dedim.
  
  
  "Emin olun bu kan ağlıyor yine."
  
  
  Kaşlarını çattı ve bir an düşündü. Bu basit bir örnek, başka bir dolap çekti elastik bandaj. Orada o kadar sıkı обмотал beni, başladı ben ciddi şüphe kan dolaşımı elinde. O kırpılmış gövde metal klip. O geri adım attı ve beklentiyle bana baktı.
  
  
  — Paraya ihtiyacım var, ve isveçliler, dedim. — O zaman gideceğim.
  
  
  -- Evet, ama bu ...
  
  
  — Ne kadar ajan, Mendoza? Onun büyük ölçüde onu kesti. Yeter artık bu льстивого paralı asker, doktor ya da değil. — Düşünmüyorsun, değil, ben giderim oy değil mi?
  
  
  'Efendim, Onu tam olarak hizmetinizdeyiz. Ama zavallı. Benim isveçliler size uygun değildir, kendiniz görün. Ve para... — derin bir nefes aldı ve tekrar досталь kendi parlak bez. 'Ama bekleyin. Kardeşim Miguel sana yardım edebilir. O da yaklaşık aynı boyda gibi, efendim , ve son zamanlarda arazi sattı. Demek ki, parası var. Neden ben düşündüm nen daha önce?
  
  
  'İyi. Çağır Miguel ve o buraya gelecek.
  
  
  — Ne yazık ki, telefonumuz yok. Mendoza yaklaştı masaya. Досталь kartı etrafında üst çekmece ve bir şeyler karalanmış üzerinde. O bana verdi onu. «Ver bu Arkadaşlarınız, ve her şey iyi olacak».
  
  
  Arkasında bir adres yazmış.
  
  
  — Sokak Ноэво ?
  
  
  — Bir sonraki sokakta hemen, efendim . Bu üçüncü evi sağda, birinci katta. Var mı başka bir şey...?'
  
  
  Onu ayağa kalktı ve bacakları gergin, ıslak штанинах. — Bana bunu kabul etmeliyiz.
  
  
  — Olabilir, bir bardak tekila?
  
  
  «Benim durumum? Onu daha yapamadım kapıdan geçmek».
  
  
  «Var biraz Кафиона ».
  
  
  Кафион eski moda bir uyarıcı; Şimdi en iyi ilaç. Böylece Mendoza hala bazı vardı bu şeyler etrafında. O bir doktor. Emu vardı yine de, o bana verir. Ona başını salladı. Sadece onu almak zorunda o zaman, ben buraya almak için.
  
  
  O растворил iki hap bir bardak su. İçtim bu geliyor pencereye. Onu bir bardak koydu, eşik ve geri çekti perde, dışarı bakmak için dışarı. Dar bir sokak aşağıda idi gri ve karanlık. Buna düşen kar bir şey göremedim. Acaba konuşur mu diye. Mendoza yeterince kurnaz bağlamak için böyle bir değişiklik ile ani başlangıçlı yaralı североамериканца. Benim de vardı gizli bir şüphe, bir o kadar dikkatli bir yazar olarak, sütun dedikodu. O tek bir kişi biliyordu, ben hala hayatta. Onu düşündüm, tehlikeli mi öldürmek ego.
  
  
  Ona izin verdi perde açılır ve döndü. Mendoza oturdu masada, sağ eli ile üst çekmecede. Onu sanırım olabilir, o orada tuttu. Şüphesiz, diğer benden önce olsaydı aynı fikir. Silah, o, büyük olasılıkla, şimdi elinde tuttuğun zorlamak zorunda ıh edecekler. Değiştirdi bence, en azından şimdilik.
  
  
  — Teşekkür ederim. Onun için gidiyorum.'
  
  
  — Git kardeşim, senyor Miguel size yardımcı olacaktır. Ego ses geliyordu hoşgörü.
  
  
  Onu, geldi bir gün. Kahve neden benim kazık doları daha hızlı yendi. Onu biraz bekledim kapıyı açmadan önce. Dışarıda hiçbir şey duymadık. Ona son bir bakış attı doktor. — Bir kelime, bu konuda, Mendoza.
  
  
  'Efendim, Yemin ederim, onur annemin!
  
  
  «Eğer konuşursan, ona geri dönerim, "dedim," öğrenirim, var mı başka bir anne».
  
  
  Mendoza aldatılan silkti. Görünüşe göre, o, onlarca kez duydum böyle bir tehdit sorunlu hastalar. Ego bu bir daha rahatsız etmedi. Onu, dışarı çıktı ve kapıyı kapattılar. Onu, baktım sol ve sağ boş bir koridor. Sonra onu araştırdım kartı adresi ile şüpheli kardeşi Mendoza. Bu hoşuma gitmemişti. Düşünce sıcak elbise ve ede cazip oldu, ama onu tamamen güvenilir emu. Burada kokuyordu daha kötü bir ofiste Mendoza. Onu attı, bir soru bir görünüm etrafında. Samimi üzerinde kapı söve блестела küçük bir metal kutu. Telefon prizi. Şişko herif bana yalan söyledi.
  
  
  Onu geçtim boş bir oda yanında ofis ve daldı içeri. Onu kaldırdı çantayı yerden. Oda boştu ve ekşi kokuyordu obur. Köşelerinde dolmuştu orospu toz ve kum. Karanlıkta onu süzüldü bu inilti, bu odayı ayıran dolap dr. Onu, çömeldi soğuk raflar eklenmiş ve kulak ince bir inilti. Hiçbir şey duymadık. Onu rahat sel. Kadar onu bekledi, çalıştı, onu unutmak için acı benim omuz. Ne yapardı? Kahve beni neşelendirmek. Rağmen, uyarıcı etkisi, beni sahiplenmiş bir rüya.
  
  
  Onun uyandım kızgın çığlıklar kadın. "Nerede bu adam, şişko domuz!"
  
  
  Mendoza cevap заискивающим bir ses tonuyla. — Ben... ben bilmiyorum. Onu, yemin ederim! Ego-durum-fazla uzağa gitmiş olamaz. Verdi emu kartı adresi ile Belirdi. Olabilir, o kayboldu.
  
  
  Kayboldum? Bir kişi bile senin kötü zihin kaybolmuş olsaydı, her şeyi emu yapman gereken daraltmak için açı. Miguel bekliyordu onlarla gelincik gibi aradınız. Hepimiz bekliyorduk, çok uzun bir süre. Nereye kayboldu bu ajan AH.»
  
  
  «Ah! Evet, biliyordu kod ifadeler, ama söz değil, o AH, hanımefendi.
  
  
  'Hanımefendi!'
  
  
  «Hanımefendi. Hatta bu yara o hala beni öldürmek. o çok havalı! Onu düşündüm daha mantıklı olacaktır cezbetmek ego sana. Eğer onunla başa. Hatta benim silah onu istiyorum...
  
  
  — Sen büyük bir tembel, Mendoza, — kesildi kadın. Söyle bana bu run hızlı. Onu nasıl aldı?
  
  
  O kadar değil, dedi, hanımefendi . Ama bizden bahsediliyor Зембле...
  
  
  "Albay Зембла!" Onu duydum, bir kadın olarak ofisinde Mendoza ругалась, топая başladı. 'Bir ajan olarak, AH gitti ondan? Onu düşündüm, biz biliyoruz sadece ego planları!
  
  
  Girdiler kulak inilti, onu merak etti, kim, buna, AH elinden bir şey bilmek nasıl. Kim, terzi, al, oldu bu kadın? Hangi üçüncü bir şahsa aitti? Bu çıktı en sıcak karlı fırtına, hangi onu hiç denemedim. Onu dikkatle dinledi, sonra ne demişti.
  
  
  — Aptal, Mendoza! Eğer dönerse, kullan silahını. Sonsuza kadar değil bana öyle izle. Ben demiyorum, onu öldürmek gerekir, en azından, eğer bu gerek yok. Onu almak istiyorum ego hayatta. Sonra Miguel mümkün ego sorgulamak.
  
  
  Miguel iyi, — diye mırıldandı Mendoza. «O insanlar için de geçerlidir. O-ebil olmak için harika bir cerrah».
  
  
  — Yani, tamam, — sırıttı o da. 'Onun için gitmem gerek. Emin misin tekrar para görmek?
  
  
  «Ah, hanımefendi
  
  
  Onu duydum, bir şemsiye almak için tavsiye edilir hışırtı banknot.
  
  
  « Ses ».
  
  
  «Muchas gracias senyorita. Güle güle!'
  
  
  Onu bu olaydan bir gün ve bıraktım onu. Bir kadın çıktı sahneye. O dırdır etti kendine. O genç ve zayıf, ve ben nah güzel bacaklar. Подвернутый kapısı ee ağır bir ceket ve bir şapka gölgelik bir engel onu görmeme özellikleri loş ışıkta. Ee sıcak, isveçliler verdi anlamak olduğunu biliyordu planları hakkında Земблы. En azından, o iyi hazırlanmış!
  
  
  Onun topuklu sabırsızlıkla постукивали zemin üzerinde. Şimdi o seviyede bir gün. Bir adım daha. Elim uçtu dışarı. Onu yakaladı ee дзюдоистской zekası. Basit bir boğulma. Onun olması gerekiyordu dikkatli ol. Yaka ceket engel olmamalıdır. Onu hissettim, onun cildi. Benim büyük parmaklar надавили sinir düğümleri boynuna. Var nah nefes aldı. Onu uzun kırmızı tırnaklar отлетели önce dokunarak, benim sol kulak ve tutunarak yanak. Onun sert bastırdı. İki saniye sonra bayıldı. O verdi bir ses. Onun vücut halsiz düştü bana, o çöktü. Onu yakaladı ee elini sürükledi eşik boş oda şu anda, ne zaman kapı daire Mendoza açıldı ve doktor dışarı koştu.
  
  
  "Hanımefendi. Unuttun Madre Dios !"
  
  
  Onu öne fırladı. Şaşkın benim ani saldırı, o hareketsiz duruyordu. Karşı karşıya olduğumuz daha farklı ve baskın bir ego kabine. Mendoza bağırdı, küçük bir domuz gibi. Onu vurdu onun ego, sol el. Bir an onu unuttum onun yara. Şok yoksun, güç ve hassasiyet. Mide bulandırıcı ağrı deldi benim omuz. Aptalca denemek için onu kullanmak, ve şimdi onu gerekiyordu yarar. Göbek Mendoza bana koştu. O çaldı biri etrafında onun eski sandalye ve beni yere çaldı. Onu ayağa fırladı. Eğitimsiz, ama sağlam bir yumruk çarptı benim yüksek. Onu yakaladı качающуюся elini. Omuz atmak atmak ego odanın masaya. Mendoza çöktü yanına masası akışı, kağıt, kitap ve parçaları ahşap. Eski bir tabanca düştü çekmece etrafında bir sandalye ve yalan da açıkça ego bacak. Ego el метнулась ona. Ayağa kalktı güçlükle. Uzun bir beyin gönderildi samimi bana göbek.
  
  
  - Silah dolu değildir? — beklenmedik bir şekilde, sevgiyle sordum. Mendoza yakaladı bu olta. Baktı silahını. Bir tek onun yanında oldu. Onu yakaladı ego sağ kol ve john'un onu bir kenara. Birkaç santim uzakta benim ayak, gözlük girdi paul. Çift benim yumruk kaybolan, bu kez sağ, ego karın. Darbe adem elması kenara ego geri kafa. O dizlerinin üzerine düştü ve yere çöktü.
  
  
  Onu, bitti ile kabine ve çarptı kapıyı. Kadın hala aynı yerde onun için onu düşürdüm. Onu getirdin onu boş bir odaya ve kapıyı kapattı. Ben ayakta, diz çökmüş, onu aramaya başladı. Çanta var oğlum yanımda değildi, ama sıcak bir ceket vardı bir sürü iç cepler. Benziyordu магазинную bir hırsız. Onu çok az buldum. Никарагуанское kimlik, hangi gösterir, o damarlar Managua, bu veriler diğer şartlar altında olacak sahte. Onu da toplanan buruşuk bir paket sigara, tarak, maskara, tırnak törpüsü, ruj, birkaç сморщенных mandalina, portakal, yaklaşık yirmi beş dolar yerel para ve 9 milimetre PM - Makarov. Makarow çok benzer bu lindner oteli, PP, olan oldu, bunun için bir örnek. Bu büyük bir otomatik silah, çok zor bir kadın için. Onun bir şeyler olabilir anlamak, biri o, ama hala çözemedim kim olduğunu.
  
  
  O inledi. O yavaşça başını salladı. O, kendine geldi. Onu sel ve stahl bekleyin. Onu şeyler atılmıştı yanımda. Uyandığında, onu olmak istedim çok yakın. O-ebil denemek bir şey yapmak.
  
  
  O alabora koyu kirli zemin ve sopa bacaklar kalın складчатую etek. Pantolon olsaydı daha sıcak. Ama никарагуанские kadınlar ıh taşımak değil, ve, tabii ki, o kalmak için yerel moda. Yavaş yavaş oturdu. O onu bastırdı elini alnına, sanki nah oldu akşamdan kalmayım. Büyük bir şapka kaydırdı, başını. Açık kahverengi saçları dalgalar halinde dökülüyordu hey, omuz. Onu сутулая figürü göze çarpıyordu arka plan loş ışık, льющегося etrafında tozlu bir pencere. O döndü bana kafanı ve elimi indirdim. Rüzgar kutsal, rab aydınlattı yüzünü.
  
  
  Bu bir gösteri oldu, bir ben hatırlıyorum. O lanet kadınsı. Onun tam, ince göğüsler altında обтягивающим yün kazak kadar bacak, полуботфортах. Yüzünü had kalp şekli vaat aynı hassasiyet ve tutku ve ee vücut. Ve, tabii ki, nen soğuk, ölümcül bir sertlik, sahip olduğu her bir ajan. Bu sadece kaçınılmaz olarak bizim meslekte. Ama ben izledim daha. Ve ne gördüm bir çift vardı, çok büyük, çok korkmuş, mavi göz.
  
  
  Onu öğrendim bu yüz. Onu, fotoğraflarını gördüm, kart kutuları, genelkurmay-AH bir daire. O tek ve del ile yeni insanlar ve işlemleri противоборствующей takım onu izledim. Bana biraz zaman aldı, tam olarak kime-ee için ideal. Zaman kazanmış her zamanki soğukkanlılığını, onu biliyordu. Tamara Kirov , dahili veritabanı, Meksika, etrafında biri en umut verici genç Komite üyeleri, Devlet Güvenlik daha olarak bilinen Rus Gizli Servisi.
  
  
  Ya da sadece KGB.
  
  
  
  
  Bölüm 6
  
  
  
  
  O kırpıştırdı birkaç kez ve daha sonra gözaltına nefes, sanki korktum. — Merhaba, Tamara, dedim.
  
  
  «Benim de adım Tamara, — dedi o, akıcı bir şekilde ispanyolca. «Onu Rosita, tatlı bir kız, nişanlı...» bitirememiş bir ifade ve derin bir nefes çekti.
  
  
  O güldü bana baktı. — Gülme öyle böbürlenerek, — kesim o şimdi ingilizce. — Ben de seni tanıdım, Nick Carter. Beni öldüreceksen, hızlıca yap.
  
  
  — Eğer onu yer, senin için öldü, sen olsaydın, zaten öldü, "dedi," ben mümkün olduğunca sakin ve ласковее. — Ben bilmek istiyorum, neden KGB ile ilgilidir albay Земблой, Tamara. Şimdi, ne zaman tanıştık, zaten zor olmayabilir, değil mi?
  
  
  — Hiçbir şey, — прошипела o. — Benden hiçbir şey öğrenemezsin.
  
  
  Onu gördüler, ellerini, emin olmak için tüm yol. Bu nedenle onu hemen sordu ne tarihi bilmek,
  
  
  — Yolu vardır, Tamara, — dedi sessizce ben. O güldü, ama o ince ve titrek bir kahkaha. Hey, gizlemek başardı korku. O çok zayıftı dr Мендосой, hangi kandırmak kolay oldu. O ökseotu ile ilgili deneyimli bir ajan AH, bu iyi bir neden için korku. Ama elinden gelenin en iyisini yaptı duygusuz kalmak.
  
  
  "Biz biliriz tavırları, Carter," küçümseyerek sırıttı o da. — Senin karargahında olabilir konuşturmak beni. Modern yöntemlerle ve ilaçlarla her hangi bir anda konuşmaya başlar. Ama biz burada oturmuş, boş bir odada, yalnız. Sen-ebilmek dövmek ve işkence bana, ben gelene kadar bağırırım, daha acı. Onu düşündüğünden daha çok. Hafifçe öne eğildi, gözleri kısıldı. «Ve çalışırsan, bana uzatırsan elini, ona bağırırım».
  
  
  «O zaman en kısa deresi tarihinin».
  
  
  'Belki de. Oldukça iyi bir çözüm olabilir. Eğer onu yapabilirsem engel benim ölüm, bu benim için bir zafer.
  
  
  'Zafer?'
  
  
  — Ayrıca, kazanamayacaksın, Carter. Yenemezsin.
  
  
  Onun için daha fazla bir şey anlamadı. 'Kazanmak? Ne kazanmak? Öfke o işaret üzerine düşen kar. «Biz olmak için çok geç planını bozmak bu sizin emperyalist прихвостня; Onu kabul ediyorum...'
  
  
  — İmparatorluk istiyor?
  
  
  «...ama biz diyelim ki bu konu. Söz veriyorum. Свободолюбивый sosyalizm...»
  
  
  — Hey, bekle bir dakika! Onu kesildi ee. — Sizce, albay Зембла — bir çevremizde? Bu bir amerikan komplosu?
  
  
  — Ortada — hor dedi Tamara. "O bir amerikalı ya da değil?"
  
  
  «Bildiğim kadarıyla, o çalıştı ülkemizde. Ama bu demek değil ki, biz bununla ilgili bir şey. Biz ayıklamak etrafında yarar? Açıkla bunu bana.
  
  
  — Sence onu deli, Carter? Hakkında duyunca ego eylemleri, Meksika ve gördüm, ne yaptı, Mexico city de, fark ne oldu. Verdiğiniz emu silah, teçhizat ve para. Eğer düz o ne düşünüyor, gerçek bir devrimci ve bir kaç gün sonra beyan Земблу düşman ve tehdit. Kendi kukla bir amerikan devletleri Örgütü gerektiren eylem. Ve bir ses burada bir şey giriyor da gambot diplomasi. Ordu, tabii ki, müdahale, nasıl, 1965 yılında Dominik cumhuriyeti'nde. Sizin genişleme planları çok saçma şeffaf! Ama onlar başarısız olur!»
  
  
  "Tanrım, sen bir delisin, Tamara!" — tersledi ben. Ona kızmaya başladı. Normal şartlar başka onun alay üzerinde bu. Şimdi onu yorgun, aç ve sinirli. İşim ters gitti, ve omzumda oldu kafasındaki kurşun deliği. Tüm üstlük beni şimdi okudu банальностями, sloganlar ve бабьими байками. Bu daha fazla dayanamaz. Tek bahane o kendisi bu inandım. O, tabii ki, karşı Земблы. Ama bu mutlaka olmalı tüm organizasyon ve KGB. Parçaları onlar onun sol elinde, ne yapar sağ.
  
  
  — Her ikisi de iddiaları aynı anda çalışmaz, — рыкнул ben. «Sen aramak OAS amerikan kuruluşu ve tek seferde suçlamak bizi öldürmek için bir girişim bazı üyeleri. Neden? Onlar zaten bir tekne? Merak ediyorum, sen hiç dinlemiyorsun, ne diyorsun? Çok daha büyük olasılıkla için Земблой değer sizin açınızdan bitmiş çıkmak perde arkası ve temizlemek ego durumunda, başarı oranı ne, bu arada, olmayacak.
  
  
  'Biz,? Sen, hırçın uşağı emperyalizmin, neden bizim elit özel kuvvetler asker bir grup zaten patlatacak ego maya tapınağı ve yok ego meteorolojik kurulum? Ego bir güvenlik önlemi olarak, дилетантскими. Biz zaten öğrendim ego salgılanması. Eğer bizim adam tapınakta olabilir bize daha önce, bu kar bile değil...
  
  
  Kapattı ağzını eliyle yaygın, gözlerim açık. Daha sonra bir dakikalık sessizlik o elimi indirdim. O çenesini ovuşturdu ve dedi sakin ve soğuk bir sesle: — İyi hile, bay Carter, ama ne sen beni çekti, size yardımcı olmayacaktır.
  
  
  Onu, dışarı baktı. — Hayır, itiraf — ben — ben de öyle düşünüyorum, Tamara. Ve yine bence, ne, insanlar, öğrendim, genelkurmay Земблы zaten kalıntıları yatıyor, kendisi gitti allah bilir nereye. En azından, onlar hala bulmak mümkün olacak bir yol bu varil.
  
  
  — Sen öyle diyorsun.
  
  
  — Terzi al, o kadar söylüyorum! Onu tersledi. Onu tekrar hissettim sıcaklığını. Onu işaret onun omuz. 'Sence ben nasıl aldım? Eğer sadece izin bu gizlice senin aptal beyin.
  
  
  'Onu sana inanmıyorum. Bütün bu kar...
  
  
  — Tatlım, çünkü ego bir güvenlik önlemi olarak, senden daha iyi, ya da başkasının şüpheli. Bu kasıtlı yapıyor bunu vermek için doğru insanlar hakkında konuşmak ve yardım almak. O amatör bir devrimci oyun, sanırım bu yüzden, ne yaptığını biraz daha fazla gerekir. Biz burada boşuna değil. Ama ne o açıkladı, bu yüzden ne kanal yönetimi için hava daha fazla oldu. Üç, kesin olarak, diğer üç Orta Amerika!
  
  
  — N-ne ? - Tamara, boğulacak gibi oldu.
  
  
  — Evet, ve daha da kötüsü, onlar ne olursa olsun ana verici. Bu sandalyenin bacakları. O fark, bu bir sandalye değil, bir damla kadar yok olacak tüm ayaklar. Ona bir şey demiyorum, Tamara. Ona orada. Onu yok ana verici önce fark ettim, o gerekli bağlantı için yedek vericiler.
  
  
  — Ama... ne diyorsunuz, değil mi, o zaman...
  
  
  «O zaman her kanal açık olması gerekir ayrı ayrı. Evet. Ayrıca, ne kadar onu anlamak güç alanı değil sadece, paramparça olacak kadar, bütün bu vericiler devre dışı bırakılır, ancak daha fazla ve daha yıkılmış. Yapacak havalarda daha da sürdürülemez. Ego, artık izleyecek».
  
  
  'Hayır! Hayır, sana inanamıyorum. Sen yine mi beni tuzağa düşüreceğini, kendi yalan ve hile ile, Carter.
  
  
  O şiddetle başını salladı. Ama gözleri onu gördüm, ne kazanırım. — Tamara, daha iyi olurdu, ona yalan söyledi, — yavaş ve sakin bir şekilde söyledim. — Ama bir nedenim yok. Bu olmadı bana hiçbir faydası yok. Bu doğru, Ve ben».
  
  
  «Bu çok şaşırtıcı. Sanki deli bir kabus...'
  
  
  O döndü ve tekrar baktı pencereden. Onun sessizlik oldu sadece kısmen sonucu karışıklık ve kararsızlık. O kadar korkuyordum beni, eskisi gibi. En azından o aptal, yoksa çalışmamış olsaydı, KGB. Belki de o sadece biraz naif ve deneyimsiz. O neredeyse onu duymak için düşünce, o kadar tedavi alternatifleri. Onu bekliyordum, o da düşünen, o beni kullanmak. Aslında delle, ben bunu düşünmüştüm, çünkü belliydi, ne yazık ki onu kullanmak.
  
  
  — Nick, dedi sonunda. O tekrar bana baktı. Ee sesinde oldu benzeri görülmemiş bir sıcaklık, ve dedi sadece benim isim. — Nick, bu diğer kanallar. Biliyor musun, nerede onlar?
  
  
  «Belki, belki, hayır».
  
  
  «İkimiz de ne olduğunu biliyoruz. Şimdi, eğer biz buraya koyalım birlikte. Birlikte çalışabiliriz.
  
  
  — Ne demek istiyorsun sen inanıyor musun AH işbirliği ile Земблой?
  
  
  O başını salladı. — Ve bana inanmalısın, Nick.
  
  
  'Neden ben size inanmak mı? Rusya daha kazanmak, kazanırsa Зембла».
  
  
  'Hayır, hiçbir şey! Eğer Зембле başarılı birleştirmek için bu alanı bize zor ve başarı için bizim devrim gerekecektir çok daha fazla zaman. Ama bir şey hala var-bu, Nick. Satranç mı oynuyorsun?
  
  
  «Ben önce bunları oynamış».
  
  
  «Bizim için, bir rus, bir tutku, bildiğiniz gibi. Ve neden? Çünkü o yüzleşir sınırlı sayıda anlayışlı, zeki ve çevresinde güneş düşman başka bir ile başka bir ile karşı sonsuz sayıda oyun özellikleri. Ve bizim siyaset. Bizim gibi bilmek, hangi seçenekler var ve biz onlarla başa çıkmak için. Albay Зембла çok farklı. O vahşi bir adam. Olmalı tasfiye edildi. Aksi takdirde tehlikeye değil sadece Orta Amerika, ama bütün güç dengesi dünya».
  
  
  "Ve biz piyonlar oynar, değil mi?"
  
  
  — Bir piyon, Nick ve connie. O kısaca gülümsedi, dudakları hafifçe titredi. «Coney atlamak yanlara ve diğer. Bir piyon. Onlar yapmak zorunda, kısa, anlamsız shaggy yönde».
  
  
  — Bu fırsat atlamak senin tarafında Tamara? Onun kısa, ama keskin bir şekilde güldü. Böyle bir atlama olsaydı intihar. Tüm KGB tayin için başımı yüksek bir fiyat.
  
  
  'Onu biliyorum. Ama ben de biliyorum, bu daha önce yapıldı. Bu tekrar olabilir, — bırak o, ve tekrar olacak olursan, çok aptal. Kendine bir bak! Var benim silah, eski tabanca dr Mendoza, ve geri kalanı? Sadece içini ıslak bir pantolon! Gidiyoruz yenmek albay Земблу ile? Ben demiyorum arkadaş olacağız. Ama, var, ortak bir amacı vardır. Ses neden birlikte çalışabiliriz! Biz birlikte çalışmak gerekir!
  
  
  Gözleri Tamara parlak parlıyordu karanlıkta boş bir oda. Onu düşündüm, o alay beni kendi takdirine bağlı. Ben de umursamadım. Yardıma ihtiyacım vardı, KGB, yardım kuruluşları, ekipman ve gıda. Ona baktı nah gibi durulması, onu yorumlar. O geri bakmadı ciddi ve dürüst bir görünüm. O bir rol oynamıştır iyi, hatta çok iyi, ama o çok naif, nasıl bu parçalar bazen kadınlarla bizim meslekte. O savunuyordu tutumunu onun siyah granit gözleri. Bu hatırlattı yapacağınız венериной мухоловке, плотоядном bitki olmalı ki, çok tatlı kokuyor böcekler, çamaşır besleniyor.
  
  
  — Peki... — tereddütle dedim, ne önerirsiniz?
  
  
  'Benimle gel.'
  
  
  — Evde Miguel köşeyi mi?
  
  
  'Evet.'
  
  
  — Kaç tane var sizden başka?
  
  
  O облизала dudak durulması, değer mi hey yalan. «Sadece bir, bir Diego Ордас ».
  
  
  Bu doğru olabilir. Oldu olası, ama bunun önemi yoktu. — Var var telsiz?
  
  
  «Kısa dalga, tüm aralıkları», — çabuk, dedi, fark, benim rıza. Buluruz sana bir elbise ve biraz yiyecek.
  
  
  Onu, içini çekti, sanki isteksizce verimli kaçınılmaz. Onu ayağa kalktı ve çıkardı kendini ıslak yapışkan bir pantolon. 'İyi.'
  
  
  Bu akıllıca bir karar, Nick — ciddiyetle dedi. — Ben onu geri eşyalarını almak şimdi?
  
  
  «Evet,» "dedi," ben, germe, sen için badem bisküvi ve ileri törpü tırnak. «Sadece bu değil».
  
  
  Görünmesi обиженной zaman набивала cepler. «Nick, onu düşündüm şimdi biz güven birbirlerine».
  
  
  Onu gerekiyordu gülümseme. İçin estestvenno. Ama onu sana daha çok güveniyorum. Onu, kapıyı açtı ve dışarı çıktık koridora. — Bu arada, Doktor Mendoza dedi, sen ne olduğunu unuttum. Ne oldu?'
  
  
  O вытянула ağzını nasıl yaramaz kız. «Ben ödemeyi unuttum emu tüm o tarihi. Onu kandırdın ego dediğiniz gibi, Amerika'da.
  
  
  Onu devam sırıtma; yeterli oldu biraz, gerçek olamayacak kadar. Dahili olarak ona gülmek zorunda, ve başka bir şey üzerinde. Hala gelincik Tamara özenle kaçınılması bir şey söylemek çanta hakkında, hala, eski bir yanımda. O bile bakmamıştım. Görünüşe göre, o hissettim bu önemlidir. Bu bir ilk oldu, ne yaptı, olsaydı verirdi hey bir şans.
  
  
  Geliyor Calle Montenegro geçtik, bir sonraki kavşağa birkaç adım mesafede ev. Evlerde caddenin her iki tarafında sessiz ve karanlık. Tamara побелела zaman düşen kar düşmüş saçları, ve запорошил ceket .
  
  
  — Nick, "dedi," ne zaman biz döndü Calle Ноэво , — albay Земблу durdurmak için gereken ne pahasına olursa olsun! Gözlerim yapıştırılmış üçüncü evde, sağda, bina, olduğu, göre, Mendoza, gilles ego kardeşim. Pencereler, kepenkler kapalı görünüyordu karanlık ve çöl. — Yok Земблу, Tamara. O kontrolünü kaybetti ve onların çalışmaları».
  
  
  «Kanallar zaten ait emu. Onun bu ve ökseotu» demek. Sesi keskin: «korkunç olurdu, eğer biz başarısız».
  
  
  «Bitkiler, ağaçlar, böcekler, hayvanlar bütün bir ekoloji üzerinde kare kare binlerce kilometre yok olacak».
  
  
  — Ve insanlar! - O ürperdi ve bir an durdu kapının önünde, ev, счищая kar ile kendi ayakkabı. — Ih uyarmam gerek, Nick. Haksızlık olur onlara bu konuda.
  
  
  — Onlar sana emanet dedim. «Bence, onlar zaten inanmıyorum gözlerime. Anlamazlar, ne ıh ileride».
  
  
  'Bu haksızlık!' — teyit o düşüncesizce bir hareket. «Binlerce insan ölecek, açlık ve soğuk!»
  
  
  Onu yakaladı ee elini, sanki bir otelde geçirmek koridordan. Onu tuttu ee kendi otomatik tabanca adetlerini nah. — İyi söyledin, dedim. «Bu, kesinlikle, bir kısmı dram, hangi size öğretmek KGB. Sen de yapabilirsin ağlamak takım?
  
  
  "O böyle bir şey!" diye içini çekti, samimi bir öfkeyle. Neredeyse sanki yaşardı gözleri. «Biz farklı yönlere doğrudur. Ancak insanlar acı ve ölmek baykuş albay Земблы, hiç bir tarafında. Onlar yaşamak için çalışıyorum, nasıl olabilir! Nick, sen o kadar inatçı ki kayıp her anlamda insanlığa?
  
  
  — Ben serbest mahkumu sizin vladimir kampları «On» altında Потьмой . Onu çok iyi biliyorum senin sovyet sadaka».
  
  
  O напряглась ve dudaklarını sıktı. Biz zaten yakın ilk gün sağ. Sanki hey, bize son cevap benim alay, o sessiz, korkarak işi yaptığı pusu. Soğuk olmasına rağmen, havada vital belirsiz koku, tehlike ve ölüm, bir onu neredeyse hissetmedim.
  
  
  — Biz burada, — dedi. 'Geçer içeri.'
  
  
  'Sonra seni. Onun arkasında kalmak seni. İlk kim deneyecek, bana saldırmak için, alacak kurşunu sırtından».
  
  
  "Nick, onu, yemin ederim..."
  
  
  — Sen, Tamara. Onu daha sıkı kavradı elini. Benim başparmak zorlasa sinir, o kadar çaresizce değil inledi. «Hadi bakalım, hangi parti kurdun benim için».
  
  
  Ee el kapı kolu sallanmaya başladı. «Nick, bu yolu birlikte çalışmak. Lütfen kaldırın bu tabanca...
  
  
  "İleri."
  
  
  Girdik. Ne gördük, hiç kimse bize bir şey beklemeyin. Bu bir katliamdı. Bir erkek распростерся yeryüzünde. Başka bir lessly bir sandalyede oturuyor, sessizce ellerimiz diz çökmüş. Her iki kesilmişti boğaz kulaktan kulağa. Karanlık bir donmuş kan verdi eğitim katta büyük bir su birikintisi. O açıkmış göğüs üzerinde oturan bir erkek ve damlayan sandalyeden. Duvarlar sıçrayan kan, orijinal брызнувшей ve karotis arter.
  
  
  'Annem benim sevgili ,' - Tamara eğimli kafa ve kustu.
  
  
  Eğer midem hiç bu kadar boş, beni de kustu. Şimdi midem mağrur boğaz, ama başardım ile başa çıkmak için olduğunu. Onu okudu, geri kalanını bulunmaktadır. Her şey ters ile ayak baş. Kutular harap kılıfları koltuklarda sökük ve modern bir transistörlü alıcı-verici, bir onun sayılır, kendimi işe yaramaz. Onu, döndü Tamara. O patlak kuru hıçkıra hıçkıra. Onu vurdu onun elini yanağına, çok değil, ama hassas.
  
  
  — Dur, dedim. "Devam edin... ."
  
  
  — Oh... oh, Tanrım. Gözleri tekrar прояснились, ama o oturdu, ayakları titreyen bir kedi yavrusu gibi.
  
  
  "Sizinkiler?"
  
  
  — Evet . Miguel ve... ve Diego sandalyede. Nasıl ...?'
  
  
  «Muhtemelen, ıh kişiyi hazırlıksız yakaladı. Ih tuttu silah zoruyla ve öldürülen bıçak mümkün olduğunca az gürültü».
  
  
  Onun içini çekti. Sesim korkunç: «Sanırım, dr. Mendoza hala yok anne».
  
  
  'Nasıl?'
  
  
  «Olmalı, o çok meşgul, sonra ben ayrıldım ondan», — açıkladı ben. — Aradı benimle ilgili. Ve para tutmak, o zaman aynı bu rapor hakkında insanlara Земблы içinde Принцапольце.
  
  
  «İçin estestvenno! O bize ihanet etti hem de! Yüzü bozuk, öfke ve nefret. «Biz geri dönmek ve onunla başa çıkmak».
  
  
  — İyi bir fikir, ama bunu şimdilik bırakalım. Biz burdan».
  
  
  «Umarım katil geri gelecek ve bizi bulacak burada.»
  
  
  «Sakla intikam için en iyi çözüm, Tamara. Biz uyuşmuş bu kanallar, ve onlar dağınık başka üç ülke. Burada Принцапольце, biz daha bir şey yapamayız.
  
  
  — Evet, Evet, onu anlıyorum. O bana baktı eksik bir görünüm. — Üzgünüm , Nick. Onu ikna etmeye çalıştı seni tuzağa çekmek için etrafındaki her şeyi biliyordun.
  
  
  «Bu konuda endişelenmeyin. Sen hiç yalan söylemedim beni kendi oyun. Bir takım komando gitti ve bir arkadaşları öldü. Görünüşe göre, şimdi biz gerçekten birlikte çalışmak gerekiyor, ama o zaman bize gereken güven birbirlerine. Bunu mu istiyorsun?'
  
  
  O başını salladı. «Şimdi sadece biz kaldık».
  
  
  'Ses tack.' Onu geri hey tabanca Makarov. Ben merak ediyorum, ne Hawke derdi ile ilgili rus ajan. Olmadı özel bir seçim, ama o-ebilmek oluşturmak gereksiz bir sorun. Zorunda kaldım en kısa sürede iletişim karargahı ve AH ve açıklamak için bir anlaşma. Ama en önemlisi ilk önce. Ben gittim, küçük bir oda, yerde yatıyordu, iki vücut, ve sordu: «Var mı isveçliler yürütmektedir bana uygun?»
  
  
  'Nick
  
  
  Onu yavaş yavaş döndü, gidiyor güçleri ile. Tamara el salladı bana, büyük bir otomatik tabanca, sanki ne yapacağımı bilemedim. O tekrar başını salladı ve soktu silahı dakika. «Kahverengi bavul. O ait Arkadaşlarınız, ve o yaklaşık aynı boyda, senin gibi. O nedenle, ben demek.
  
  
  «Büyük kız», — güldü ben atarak hey dükkanı, bir çıkardı ve çıkışa geçmek önce merhaba. Bu testi geçti. O boynuna kadar kızardı ama bir şey söylemedi.
  
  
  Miguel çıktı benden kısa ve kalın. Ancak, onu buldum ne altında ne gömlek, kalın yün kazak, pantolon ve kamgarn yün ve bir çift kalın çorap, oturmuş bir güzel. Onu koymak için iyi korumalı, soğuk, kar ve buz. En iyi sürpriz oldu bir çift deri ayakkabı, oldukça büyük, bu yüzden üzücü olmasına rağmen, fazladan çorap.
  
  
  — Daha var mı vericiler, bu orospu önemsiz?
  
  
  Onu bu konuda sordu Tamara kadar dizilmiştir. — Hayır, — takip etmiş, cesaret kırıcı politik atmosfere romatizma. «Bir tek şey vardı».
  
  
  Oylama sorunu — homurdandı ben. «Umuyordum ki, biz yardım çağırmak için. Devriye botu, beni bekliyor deniz.
  
  
  — Ve biz orada balıkçılık trol. Herkes etrafında, burada hiçbir radyo?
  
  
  'Onu maalesef yok. Aksi takdirde onu kullanmış ego. Onlar birkaç kişi var burada, orada, her şüpheli gibi doktor Mendoza. Bence var bir şey daha iyi kuvars verici. Gerekecek çalmak tekne liman. Umarım, biz bunu bu kadar fırtına dolduran bizi.
  
  
  — Biz uçağa, — dikkatsiz dedi.
  
  
  Onu giydim ayakkabı ve затопал etrafında bulunmaktadır. «Uçak mı? Hangi uçak?
  
  
  «Сессна 150, hangi onu uçarak ve Mexico city ile Diego. Bir destek grubu ile geldi траулером. O подбросила mağaza havayı tekrar yakaladı ego ve evcilleşmemiş güldü. "Tabii ki, eğer güven kadın pilotlar..."
  
  
  — Sen de katıldı ego buraya değil mi? Eğer köpürmeye ego havaya bu bir fırtına, bir bayan, onu bir daha asla olmaz eleştirmek kadınlar sürüyorum.
  
  
  Güldü derin bir gırtlaktan bir ses ile; cömert, hafif bir gülümseme, kadın ve erkek arasındaki değil, ajanlar arasında. Yine ciddi oldu. «Uçak salonu'nda katı merkezde plaja kuzeyinde bir köy. Onun iyi bağladılar ego durumunda, eğer biz gidene kadar Земблы zamanında ve hava değişecek. Bu nedenle getirdik ve sıcak bir şeyler. Onu sevindim aldık, bu bir önlem. Ama ne zaman, Karayip denizi...
  
  
  Hey, gerek yoktu bitirmek cümle. Kolayca hayal gibi надуваемые rüzgarla dalga eziyet küçük bir uçak, kaza, şasi ve сдавливают ego, sanki karton kutu. Biz hemen evi terk etti. Ona sadece kapmak başardı полушубок Miguel kurtulmuş, arka tarafında bir gün. Tamara bir kadındı ile geniş bir zihin ve hızlı bir şekilde konaklamanız boyunca привыкала. O yüzden kendimi izle, iki ölü serinkanlılıkla. Daha fazla o konuda bir şey söylemedim. Onlar ölü ve daha iyi ıh unutmak. Bir şey yapılması gerekiyordu, bu bize bir şey getirmek değil, ve hatta neden kendi acımasız bir ölüm. Daha sonra, ne zaman bitecek, o ağlamak ıh. Bana bir düşünce aklıma geldi, ne zaman konusu kavga, ama o hala benim düşman. Onu istemem onu öldürmek.
  
  
  Sokak Ноэво boştu, hiç. İyi vatandaş Принцапольцы şaşırdılar buz fırtına, hangi onlar bir şey anlamadı. Biz kendilerini yakın kanalizasyon hendek bir caddenin bir tarafında. Tamara otomatik olarak придвинулась bana, sanki arayan emniyet ve teselli.
  
  
  «Daire eda . Sana bir şey olsaydı.'
  
  
  — Tuhaf, dedi, ben. «Ben orada aniden iştahım kaçtı».
  
  
  «Belki bir uçak başka bir şey vardır».
  
  
  Biz döndü Calle Montenegro, geri kent meydanı mimmo ev dr Mendoza. Hiçbir şey görülebilir. Hiçbir şey karıştırıyordu, ama oturdu bir garip sessizlik. Bu beni korkuttu. Onu dikkatle dinledi. Ve yine benim yıllık deneyim bilenmiş içgüdüleri, подсказавшие bana bir şey değil. Onu kolayca kapıyı kapatıp bacaklarını tamamen dikkat. Tamara sessizce yürüyordu yanımda.
  
  
  Biz geçti mimmo ev Mendoza, ne zaman o konuştu. — Diego iyi bir adamdı, — düşünceli dedi. Miguel gerçekten kardeşi doktor, teselli olacaksa.
  
  
  Geldik kaba birlikte çaldı arabası eşek yürütmektedir oturuyordu дышлах samimi bir önce istikrarlı. onu, baktı istikrarlı. Şimdi bir gün açıldı. Tamamen karanlık.
  
  
  Neredeyse öfkeyle ona fısıldadı: «mahsur kaldık». Önce Tamara başardı tepki, etrafında karanlık bir ahır vurdu bin tüfek. Aslında delle ıh oldu sadece on, ama bu çok fazla, gelince sana. Onun gibi hissettim kil güvercin, kimi ateş her taraftan.
  
  
  Onu, diye bağırdı itti Tamara dirsek. Onu vurdu romatizma etrafında eski bir revolver Mendoza. Çok aceleci. Onu şüphe içinde birini vurdu. Bize vurulmuş yine, kırmızı ışık etrafında ahır. Onu tekrar vurdu. Mimmo bizi ileri sıçradım daha fazla kurşun. Biz yaklaşırken arabanın, ve koştu, bu şüpheli bir barikat.
  
  
  'Nick.' Tamara yakaladı elimi. «Onlar bize çevrili!»
  
  
  — Bir anlamı yok, panik, — diye fısıldadı ona, romatizma. Onu, eğilip низменному geldiğince, altında bakmak için bir arabası. — Bire on, onlar aynı şerefsizler öldürdü karşılayacak insanlar. Onlar esir almak. Bize mücadele etmek zorunda kalacak.
  
  
  Voleybolu bir yudum çarptı eski ahşap boncuk arabaları. Mermi şut kalın tahta ve рикошетили hala düşen kar. Sanırım vardı bir sürü mühimmat. Vardı daha fazla oldu bizim револьверах. İhtiyacım yoktu işaret Tamara bizim çıkmaz. O ateş sadece zaman zaman, sadece zaman ... ... bir amacı flaş yangın. Bir sl çekim çarptı. Ani bir çığlık ve çınlama düşen bir tabanca. Zenci adam köylü kıyafetleri çıktı, yenmek için dans yapma gibi tek ayak üzerinde dönüş, сцепив el окровавленном yüz. Tamara oldu harcamak için başka bir mermi. Bir adam bağırdı. Sonra bir ego arkadaş ahırda vurdu. O düştü ve başını kar.
  
  
  — Biz hemen hemen bitti cephane, — bırak Tamara.
  
  
  Silah расстрельной takım devam etti ateş. Lanet! Keşke bir yolu olsaydı darbe eh, hepsi bu! Bu bir fikir verdi. «Daha hızlı, — sipariş ben, belirlemek bana çekin bu ahşap pim etrafında, göbek ve tekerleği çıkarın!» Popo tabanca Mendoza onu çekti, bir eksen etrafında bir ev yapımı kama. Birlikte открутили ahşap tekerlek. Bu gıcırdayan koptuğunu. Sepeti düştü bir eksen, ve diğer tarafta çıktı. Bu yüzden biz vardı iyi bir kaplama.
  
  
  «Bana bir tek senin etrafında mandalina».
  
  
  Tamara bana baktı. «Mandalina? Ben... ben anlamıyorum, ne demek.
  
  
  Kurşun uçtu etrafında bizi, sanki biz осином yuva. Zaman bir açıklama yoktu. «Lanet olsun!» - keskin dedim. — Onlar, mandalina, sen neden bahsediyorsun gerçek gözüküyor, ama onun kötü değil, seni biliyorum bu gizli bombası. İngilizler de kullanılan ıh karşı savaşta Hitler. Bence senin sigara aslında delle yangın bombaları. terzi aşkına bir AH biz de biliyoruz böyle numaralar. Bugün ya da yarın onun ne anlatmak yapay köpekler tarafından lateks, hangi kalıyoruz kanallar için kumlama kilitler. Hadi!'
  
  
  O uzandı bir cepler etrafında bir ceket uzattı bana, mükemmel kamufle patlayıcı.
  
  
  «Kök — bu ateşleme» dedi. «Daha kısa bir ego kıracak, daha hızlı takip patlama».
  
  
  Onu soktu sahte mandalina delik ekseni için bir tekerlek. «Şimdi выгоним bu sıçan etrafında yuva!» Onu откатил tekerlek kenara arabaları.
  
  
  «Bana bir örtü».
  
  
  «Param kaldı sadece üç çekim».
  
  
  «Onlar karşı değil, bu durumda», — söz verdi ben. Tamara ateş etmeye başladım. Onu ayağa kalktı ve itti tekerlek. O покатилось sokak içinden kar, перепрыгнуло oluk ile caddenin diğer tarafında ve sendeledi, покатилось açık, karanlık bir ahırda. Bir an derin bir sessizlik oldu. Dokuz kalan keskin nişancılar, görünüşe göre, şaşkın, ne oluyor. Eğer şanslıysak, onlar şimdi olacak etrafında tekerlekler.
  
  
  Daha sonra el bombası patladı. İçeriden bir ahır vardı kulakları sağır eden bir gök gürültüsü. Kapı oynadı döngüler ve gidiyor karşısında. Bulutlu задрожало parlak renkler, hangi takip ослепляющая beyaz. Diller yangın patlak etrafında kırık bir kapı. Birkaç saniye içinde bir çift haline yanan bir cehennem.
  
  
  Nedeniyle kamyon ona fısıldadı: — Bu değildi, sadece bir el bombası. Aynı anda oldu ve canlı bomba!»
  
  
  O felsefi omuzlarını silkti. «En önemlisi, işini yapmana ölmeden tek başına bir kahraman gibi».
  
  
  Birlikte koştuk sokak üzerinden harabeleri ahır. Bir gün Tamara neredeyse kayması, donmuş kar. O çile ve kızardı parazit. Ayrıca, bırakmadı beni. Geldik bir açı kadar Calle Montenegro geçti ve düz beyaz kareler.
  
  
  Şimdi sizde Tamara önünde gitmek. O nerede olduğunu biliyordu salonunda «Сессна-150», ve onu yok. Ona dua için biz uçak daha fazla zorluklar.
  
  
  
  
  Bölüm 7
  
  
  
  
  Şaşırtıcı, ama daha fazla bir zorluk yoktu. En azından onlar tarafından, bu insanların iki ayak üzerinde. Hava gibiydi, kutulu, hatta fanatikleri Земблы evde ben sığınma talep ve ısı.
  
  
  Kar gitti daha güçlü. Kuvvetli rüzgar neredeyse bizi yanılttı ile bacak. Buz gibi havaya sıkılmış benim hafif ve acıyor gözlerini. Benim parmak vardı sanki buz küpleri. Ona eldiven yok. Karayip denizi вздымалось ve бурлило: beyaz köpük siyah & nb. Fırtına oldu batı ile yeraltında. Sonuç olarak, düşük bir kıyı şeridi yok oldu, su altında. Daha sonra saat ağır geçiş sahilde Sivrisinek-Costa vardık, uçak, parmaklarıma sanki bir şeyler batıyor soğuk.
  
  
  Tamara пристегнулась sol koltuk.
  
  
  Etkinleştirmek ısıtma, dedi, ben, gevezelik. O başlattı motoru, hızlı bir şekilde geçirmiş, kontrol ve artırdı hızını kontrol etmek için motor. «Bu ilk kez gerekti dahil антиобледенители kalkış için», — dedi. O dikkatle baktı karla kaplı bir plaj. 'Bekle. Biz direnemedi kaç darbe rüzgar.
  
  
  Serbest bıraktı zorbalık ve yavaş yavaş itti gaz ileri. «Сессна» titriyordu ve titriyordu saldırı altında, rüzgar, köpük, ve kar. Biz рулили geniş bant volkanik kayalar ve çakıl, bazen буксуя üzerinde льдинках. Başını uçağın hiçbir şekilde mümkün değildi yönlendirmek hafif. O patladı her tarafta. Olga ani oldu tam gaz. Birkaç vuruş, onu düşündüm kendi kendime, tamam! Vardı lisans CLV - Kategoriler Hava taşımacılığı. Bu kalan bana onlar aynı haklara ve normal bir ticari lisans. Sadece gereksinimleri yüksek bulunmuştur. Pilot gerekli daha yüksek uçan becerileri var ve mükemmel fiziksel hazırlık. Temelde o var, ticari ve profesyonel pilotlar. Onun bilgili evrim hakkında uçak onlarla gelincik, İkarus gibi ilk kaplı kendinizi ağda ve tüy. Ama şimdi, ne zaman gittiğini meydan bu воющей bure sahip, en fazla bir kibrit kutusu ile bir kanat açıklığına sahip, yaklaşık 12 m, onu, diye, gibi, biz uçmak için.
  
  
  Biz dalgalanıyordu kıyısında kadar ulaştı kalkış hızı. Cessna 150 yaklaşık 90 kilometre / saat. Biz özgürlüğü kaçtı ve подпрыгнули havaya. Bu korkunç bir his. Onu gördüm, ki Tamara değil memnun çok iyi bir take-off. Закусив alt dudak, bu tedavi ile румпелем ve pedallar gibi bir org ofsayt Çıkışı «gladyatör» tarzı boogie woogie. Tamara adım adım çıkarken, uçakta yükseklik 2000 metre. Bu yükseklikte devam etti uçmaya. O sessizce çekiştirdi iken, gaz takometre gösterdi 2300 rpm.
  
  
  — Sen doğuştan pilot, "dedi," onu hey.
  
  
  «Orada, nereden geliyor, böyle bir hava her yıl altıncı ay», — diye yanıtladı. 'Nereye gideceğiz oraya?'
  
  
  — Biliyor musun, bu ilk kez için zaman var ve bu konuda endişe? Açtım çantayı, başladı, göz pasaport ve belgeleri. Bu arada onu açıkladı hey, onun ıh satın alınan ve kime ait oldukları. Sahibi çanta oldu senora Ana Мохада, dul, yaşayan birçok Vacaciones içinde Puntarenas, Kosta rika. Ücretsiz çeviri o damarlar yatılı ve orada çalışmış bir kahya. En azından, eğer biz kendi belgeleri kontrol. Onu merak ediyor, bunlar ne kadar gerçek, ne zaman onu kontrol ediyordu, aşağıdaki belgeleri bir dizi.
  
  
  Adı kel kafa vardı Тоничи Alexander. İnanılıyordu, o çalışma içinde Поленсии, Honduras. Başka bir adam, Ramon Батук, yaşadığı ada Isla de Sangre, Panama. O olarak bilinen tüccar dantel. Isla de Sangre - «Kanlı ada». Tamara ürperdi onu okudum hey bir listesini. «Bence bu yanlış bir yer için satıcı dantel».
  
  
  «Peki, ne zaman var, yüzlerce küçük adalar gibi Panama, bazen bir ücretsiz çılgın bir isim». Onu bir kez daha kontrol etti, katlama kağıt torbaya geri. Bize kaldı biraz. «Honduras, — karar verdim ben.
  
  
  O eğdi uçak batı-kuzey-batı. Biz uçtu geri derinliklerine ülke Nikaragua. Henüz yüz elli kilometre uzakta, ve biz üzerinde Honduras. Verimliliği sıfır oldu. Dışarıda tam bir girdap, karışık beyaz yulaf lapası. Tamara kontrol cihazları, manyetik pusula ve gücümü kullandım pratik sezgi. Bir süre iş çok yoğun oldu. Nispeten sakin bir zaman Olga soran bana döndü.
  
  
  — Поленсия, Honduras? Nereden bu adam Alexander ?
  
  
  'Oralı. Evet. Nerede olduğunu biliyor musun?'
  
  
  'Hiç duymadım. Tek bir yer bana tanıdık geliyor, bu Puntarenas. Görünüşe göre, bu yeni turizm tesisi körfez Nicoya ».
  
  
  «Bu iyi gider bu başlık ile Hotel Vacaciones. Onlar biraz daha orijinal. Onlar bir şey öğrenmek Panama ile onun güzel isimleri adaları».
  
  
  — Bir çanta içinde yanında yalan kartlar, Nick. Misin, bak bakalım bir kart bulmak için Honduras. O zaman onu elimden oluyorsunuz.
  
  
  Belirtilen o yerde yatıyordu kartı. Aslında delle bütün bir yığın kart. Daha onu gördüğüm, özel uçaklarda, hangi ile beni karşı karşıya kalmamıştır. WLK's World Aviation Maps - her parça için Orta ve Güney Amerika, ayrıntılı haritalar, elde edilen özel kuruluşları, ve iyi çalışılmış Rehberi pilot FAA amerika Birleşik Devletleri.
  
  
  Onu buldum kartını istedim. — Ses ve Поленсия. Boyutları bakılırsa, bu köy, oluşan, çevresinde iki adam ve bir tavuk. O arasında yatıyor başkenti Тегусигальпой ve трехтысячником El Picacho . Hmm iyi giriş yapıyorsunuz üzerinde козлиных bilgileri?
  
  
  — Kaldý Tegucigalpa, eğer sakıncası yoksa. Bence bu tek havaalanı Honduras. Herhangi bir durumda o yalıyor sadece Поленсии.
  
  
  Verdi hey koordinatları koymak ve kartı geri. Çalıyordu, radyo, yakalamak umuduyla bir deniz feneri. Dinamik sadece yayınlanmış bir çeşit statik çatırtı. Mantıklı bir şey ve bunu yapmak mümkün değildi. Ok радиокомпаса yavaş dönmesi. Bana inandırıcı gelmedi, tüm istasyonlar devre dışı eter. Onlar sadece duyuldu, ve neden olabilir sadece biri. Sinyaller zarar hava değişiklikleri albay Земблы. Yalnız olumsuz koşullar değil reddine neden böyle bir ölçek. Bu yansıtan, onu da anladım, biz Принцапольце asla mümkün olmaz yardım çağırmak için radyo. Biz gerçekten yalnız. Daha ona başlangıçta endişeli. Ona bu dedi Tamara. — o cevap verdi, kasvetli bir görünüm. Ee dudakları soluk.
  
  
  — Kaderin cilvesi, — dedim, — ne Зембла otel iletmek için kendi gereksinimleri kadar dünya radyo. Belki o yola bunu başka bir yerde, bunun ötesinde bir kaos, ama bundan şüpheliyim. Bence o tamamen farkında değildim, ne yer alır. Bence ego çok büyük bir ego biraz затуманило ego hesaplamalar. Bu parçalar olur diktatörler çeken bir megaloman. Sonunda, o kadar akıllı.
  
  
  — Hayır, o çok akıllı, Nick. Tamara tekrar ağzını kapattı ve yerine kendi araçlarını. Bu durum ile çok az ortak uçuş. Takip elleri ve gerekirse düzeltin. Hepsi bu kadar. «Сессна», kabaran ve bükülmüş, пробивалась içinden girdaplar hava örnekleme. Tamara gibiydi hindi, dörtnala vahşi bir at. O uçmak ile birlikte uçak. Ee el ve ayak güvenle ve hızlı bir şekilde tepki vererek her hareketi bir cihaz. Uçuyormuş iyi, hatta çok iyi. Tek dezavantajı uçuş körü körüne bir şey göremezsiniz dağı yürütmektedir olabilir ortaya önünüzde.
  
  
  "Neden Polencia, Nick?" diye sordu bir süre sonra.
  
  
  «Neden gidiyoruz oraya? Çünkü bu, kuzeyinde Prinzapolca ve diğer iki alt. Fırtına, havai fişek, ve o karar bize en baştan almak en uzun streç, ve daha sonra daha kısa.
  
  
  'Onu çok düşündüm. Ama onu ökseotu nasıl emin olabilirsiniz, orada ne vericisi? Alexander, Батук ve Bayan Мохада gelebilir her yerden ve her yerden. Onlar-ebil kullanma, sahte belgeler.
  
  
  — Sen-meli bilmek, — güldü ben — hanımefendi Росита ve Managua.
  
  
  — Gülme sonsuza kadar benimle, Nick. Şimdi ciddi!
  
  
  Onun içini çekti. «Dört nedeni vardır. İlk olarak, ben sadece ıh pasaport, ama ıh ulusal sertifikalar kişilikleri. Sen benden iyi biliyorsun, ne sahte bir pasaport kolayca girmek için başka bir ülkeye. Ama deneyin yaşamak için kendi ülke ile sahte bir kimlik kartı. Bu özellikle zordur. Özellikle Latin Amerika'da. Polis seviyor kontrol edin. İkincisi, herkes etrafında bu adamlar kontrollü verici. Bu nedenle, onlar yakın yaşamak için onun kurulumları. Üçüncü olarak, ben anlamıyorum, neden Зембле kullanmak, sahte belgeler. Bu risksiz değildir. Hayır, bence bu yerler, gerçeğe uygun.
  
  
  — Dördüncü neden?
  
  
  Onu silkti. «Biz daha iyi bir şey yoktur».
  
  
  Onu anlıyorum. O zaman biz yapalım. O поджала dudaklar. Onu fark ettim, ne oldu, onu bir alışkanlık, o bir şey hakkında endişe, yönetim kurulu onu. Sonra yüzü aydınlandı. Çünkü sandalye sepeti, Nick. Diego çok aç, ne zaman bir yolculuk için hazırlanıyordu, ve, belki, onun içinde başka bir şey var.
  
  
  Onu buldum, sepete, bir ve bu hasır meksika çanta için alışveriş. Gerçekten, Diego, çok değil bıraktı. Bir şişe daha kaldı, bir şişe ucuz kırmızı şarap ve bir kaç taco, ve de jamon ve тостадас - tapas . Onlar soğuk, ama yine de lezzetli. Тостады hala gevrek ve dolu, her türlü güzellikler dahil olmak üzere, bir yeşil biber, bir yeterince sıcak yakmak için içinizi.
  
  
  Bir yudum onun boşalttığı bir şişe, yangın söndürmek için. Onun sepeti koymak sırt ve koltuk rahat. Sıcak bir suçluluk duygusu, ısıtma, uçakta ve tam bir mide yüzümde uyuşukluk. Onu denedim gözlerinizi açık tutun. Ama uzun sürdü. «Цессна» sallanan ve sallanan. Kulağıma bir ses motor titreşimli, müstehcen rüya sarstı.
  
  
  Onu yavaş yavaş uyandı. Siyah rüyasız, hangi onu daldı, yavaş yavaş gelişti kasvetli ve gri bir gerçeklik. Onu hissettim zonklama ağrı раненом omuz. Benim kas kramp girdi, çünkü ben çok uzun süre oturdu aynı pozisyonda. Henüz tamamen uyandı, açtı gözlerini. İlk önce onu düşündüm, hala yaşıyorum, tekne ve уплываю tapınak. Onu izledim, büyük bir gri sonsuzluk. Bana birkaç saniye sürdü, ne olduğunu anlamak için cezasını çekiyor beni bir oraya bir buraya bir uçak. Onu yalan yaslanmış bir kafa, bir gün, pencereden dışarı baktı Honduras. Her şey засыпано kar. Onu çevirdi başını Tamara ve esnedi.
  
  
  'Uyudu?'
  
  
  Mantıklı düşündüğümüzde durum. Nerede?'
  
  
  «Neredeyse Tegucigalpa. Sonra iniyoruz on beş dakika. Size kimse söylemedi, bu horlama?
  
  
  «Sadece eğer onun cevap verebilecek bir iltifat», — güldü ben. — Başka bir şey var radyoda?
  
  
  O başını salladı. — İzlenim var, tüm kanallar burada sadece devre dışı bırakılır. Bence Зембла sorumlu bu sessizlik.
  
  
  Bu durumda, dedi, ben, artık, gülerek, — onlar, büyük olasılıkla, şehir tahliye. Hükümet bağlıdır iletişim araçları, özellikle zor zamanlarda, gelene kadar gerçek bir iş parçacığı».
  
  
  «Bu yoksul insanlar, — diye mırıldandı, — bu zavallı, mutsuz bir adam ve...»
  
  
  On dakika sonra gördüğümüz karanlık bir kitle, hareketli altımızda. Biz üzerinde uçan başkenti Honduras. Onu hissettim, ani bir korku. Tegucigalpa olmalıdır parlak bir nokta, bu gri kaş. Biz-meli görmek bir sönen ışıkları, ya da en azından ıh seçici ziyaretçileri bile tatmin edecek kar. Tegucigalpa neredeyse dört yüzyıl. Bu şehir, bir gurur üniversitesi ve katedral on sekizinci yüzyılın seçkin ile uzaktan ego kubbe ve iki kule.
  
  
  Tegucigalpa ile двумястами binlerce halk görünüyordu artık var.
  
  
  Tamara uçak düştü içinden бушующую bir fırtına. «Havaalanı salonunda güneyinde, oldukça yüksek, yaklaşık 3000 metre. Sıkın kemeri. Bu sert iniş, eğer onu kaybetmek görünürlük».
  
  
  «Emin misin tekrar uçmak yakında», — uyardı onu ve ileri. «Belki de bizi bekleyen bir karşılama komitesi».
  
  
  — Ne demek istiyorsun, Nick?
  
  
  «Biz bilmiyoruz, ne oldu onlara gelincik gibi ayrıldık Принцапольцу. Tegucigalpa olabilir, neredeyse ıssız. Ama onlar da olabilir askeri konumunda. Ve eğer öyleyse, o zaman askerler женойпросто ön kınamak yabancı bir uçak. Başka bir fırsat. Eğer Зембла tamam hallettim kendi ilişkileri, halkla ilişkiler, iletişim araçları ve ulaşım, mükemmel olabilir elinde ego suç. Fırtına bir sinyal olabilir sprey vuruş şimdi, ne zaman bir tarafı felç. Sanmam ama biz, bize daha emin olamaz. Tamara обеспокоенно bana baktı. O yayılmış eteklerinde bir yer. Kadar uyudu, o uçan başladı ценымногие yukarıda orijinal yüksekliği 2000 metre. O düştü, birkaç yüz metre çevirdi ve uçak geniş bir likid. Tegucigalpa oldu açıkça belirgindir ve kayboldu sol ne zaman biz üzerinde uçtu kırsal.
  
  
  Honduras çok benzer Nikaragua. Dışında, dar kıyı şeritleri, bu dağlık ülke. Tarım, temel geçim kaynağı, ama büyük bir kısmı toprak henüz işlenmedi. Gibi, Nikaragua, şimdi gibi görünüyordu çorak kutup manzara. Karanlık bulutlar, hamile kar, asılı etrafında hayali bir dağ tepe yüksekliği dört-beş bin metre.
  
  
  Benim pilot biliyor gibiydi, bir uçuş yolu. Büyük olasılıkla, o приземлялась daha önce burada. O yine verdi arabaya döndürmek, zayıfladım hızı yaklaşık bin rpm etmiştir iniş ışıkları. Yavaş yavaş o indirdi uçak. Bir anksiyete, bir an onu düşündüm, o istediği için biz indi ortasında bahçeleri. Sonra biz bitmiş bir iniş. Işınları bizim iniş ışıkları görülüyordu beton pist havaalanı Тегусигальпы. Rüzgar ve kar хлестали jet. Görünürlük vadisinden ценымногие daha vida. Belli belirsiz onu görebiliyordu samimi önünde büyük bir form memuru kuyuları ve hangarlar. Ben merak ediyorum, kim bekliyordu bizi bu binalarda. Eğer bir kimse vardı.
  
  
  Biz vurulmuş kara hakkında подпрыгнули, tekrar vurulmuş kara hakkında ve cehennemdeyiz. Tamara üzerinde kontrol elde, uçak, ve biz haddeleme başladı kule. Geçtik mimmo çiftler eski «Mustangs» P-51, kalıntılar, savaş, DC-4 ve grupları açığa alınan F-5. Ticari uçaklar görüldü. Hangar verilmektedir memuru teçhizat ve geliş salonunda karanlıktı; hiçbir yaşam belirtisi. Benim şüphe bir şehir boşaltıldı oldu daha güçlü, her zamankinden daha. Tabii ki, olması da mümkündür tahliye edildi sadece varoşlarda. Nüfus toplamak için kamp için şehir merkezinde beklemesi bu anlaşılmaz bir sıkıntı. Öte yandan, bu olabilir ve büyük bir tuzak. Tamara keskin осознавала potansiyel bir tehlike. Biz yaklaşırken salona geliş, o kapalı ve iniş ışıkları, keskin bir fren koydum ve yığdı «Сессну» 180 derece. Acil bir durumda var şimdi yeterli alan yine hızlı bir şekilde çıkarmak. Kimse çıkıp bir hoş geldin bize. Binanın gölgesinde, sanırım kimse de saklanıyordu. Tamara götürmüştü motor ve dikkatle dışarı baktı dışarıya.
  
  
  Onu sordu vd. — Sen bir şey görüyor musun?
  
  
  'Hayır. Bekleriz!'
  
  
  Kapı açıldı ve bitti adam. O шатался, kayma, шатался ve kaçtı daha hızlı olabilir. Onu bilmiyor ego. Herhangi bir durumda, o bir askerdi ve silahsız. O daldı tatiana. Dinledik, bir rüzgar sesi, bir araba, bir yara ve gitti tam hız. Beklediğimiz bir kaç dakika daha fazla, ama hiçbir şey olmadı.
  
  
  «Muhtemelen, çapulcu, — dedim, — evet, ve ayyaş». Onu mücadele ile kapı. Buz gibi soğuk bir rüzgar vardı korku sonra sıcak ısı bir uçak. — Bekle, diye bağırdı ona, Tamara. — Ben gidiyorum her yıl. Onu koştu günü olan bir adam çıktı. Silah Mendoza ile tek kurşunla elimde hazır atış. İçinde neredeyse için çok karanlık bir şey görünmüyor. Onu taburcu ettim bir duvar buldum anahtarı ve dahil. Böyle bir şey. Onu denedim bir kaç kez. Onu aniden durdu dinlemek. Rüzgar uluyordu açık. Kağıt задуло büyük bir pencere.
  
  
  Diğer tarafta büyük marmara salonu, bekleme durdu dizi, bilet satış ofisleri. Ona yaklaştı, en yakın raf ve attı bir soru bir görünüm nah. Onu muayene odaları ve tuvaletler. Havaalanı boştu. Ona döndü, kasa ve denedim telefonu bir masaya. Beni hiç şaşırtmadı, bu hat çalışmadı. Arka yükseliyordu hafif шаркающие shaggy. Dönüyor kendi ekseni etrafında, onu düşürdüm telefonu ve silah kaldırdı.
  
  
  Oldu Tamara. Hey, gerek yoktu bana o kadar gergin. Onun yuvarlak gözleri vardı büyüklüğünde bir daire. O мертвенно-beyaz. «Ben yapamadım artık bu var, dedi.
  
  
  — Burada değil ценымногие daha iyi. Onu işaret ahizeyi, висевшую masa yanında. «Burada kimse yok. Telefon ve kutsal de artık çalışmıyor.
  
  
  — Ne yapacağız şimdi?
  
  
  «Поленсия».
  
  
  O endişeyle beni yakaladı kol. — Hadi önce gidip Тегусигальпу, Nick. Sonunda şehir tamamen tahliye edildi. Değil bu kadar kısa sürede. Birisi olmalı, kim bize yardım edebilir. Polis ya da ordu.
  
  
  — Onun tarihi, bebeğim, ama yapamam. Biz ilk birini bulmak, açıklamak için bu bir tirbuşon. Ve bulursak birisi böyle bir tirbuşon sadece emanet onlar bize. Biz yabancılar olmadan bir pasaport ya da vize. Hayır, onlar yerine düşünmek, biz neden bu».
  
  
  — Ama biz durdurmak Земблу. Sadece ikimiz.
  
  
  Onu okşadı, elini yürütmektedir tuttu elimi. — Bahse girerim?..
  
  
  
  
  Bölüm 8
  
  
  
  
  Bir saat sonra yola çıktık ve Тугусигальпы çalıntı askeri «лендровере» bir dağ köyü Поленсия.
  
  
  Bize bulmak için şanslı bir şey ехало ıssız bir havaalanında. Rover durdu, küçük bir polis garajda havaalanı yanındaki eski пропеллерными uçakları. Arabayı kaldırdı kriko ve kaldırdık sağ ön tekerlek. Bir kez güç Honduras hareket etmeye karar verirseniz, tabii ki, ortaya genel panik. Rover sadece geride kaldı. O paslı ile kırık ön cam ve помятой radyatör ızgarası. Ama daha da önemlisi, o tamamen kapalı. Bu yükseklikte, hem de yüksek dağlarda, nereye bize söyliyecek gitmek gibi bir şeydir kış. Tabii ki, hiçbir şey ile karşılaştırıldığında, mevcut koşullar, ama ne halk Honduras kullanılan özel otomobil, mantıklı. Ona minnettarım.
  
  
  Onu buldum uygun tekerlek garajda. Bu arada Tamara hadi bakalım kerkenez istedi kutular için, doldurma benzin dışında bir benzinlikte. Onu değiştirdim tekerlek, ne zaman geldi, ne bana söylemek pompa çalışmıyor - yok yolsuzluk. Neyse ki, biz de birkaç varil benzin. Başardı şişirmek için el pompası doldurmak için yeterli altı kutular ve tank rover. Sonunda, yüksek oktan sayısı, tabii ki, bulacağım ... ... bir delik silindir. Tirbuşon vardı sadece ne kadar hızlı. Silah Rovere yoktu, şaşırtıcı değildir. Bulduk çile ip ve bir ilk yardım kiti ilk yardım için . Ayrılmadan önce Tamara değiştirmen omzumda. Ona memnun oldu kanama durdu ve delikleri iyi kapandı. Ancak, hiçbir ilaç azaltmak için грызущую ağrı. Onu unutmaya çalıştım, ağrı. Benim çalışma doğu felsefesi ve benim geniş yoga dersleri gerekir bu konuda bana yardımcı. Ruh kazanır, madde - ve o inşaat!
  
  
  Son olarak, yolda fark ettik, fırın çalışır, ne kadar kötü ve susturucu kırık. Kabin doldurdu; çok soğuk: gök gürültüsü ve kokusu. Onu düşündüm, ne kadar ironik olurdu, eğer karbon monoksit zehirlenmesi neden bizi önce ölmek gibi bir şansımız ölmek daha uygun bir şekilde. Şahsen onu tercih buzlu kar ya, sıcak kurşun.
  
  
  Onu sürdü. Tamara buldu yol haritası, o yığdı var kucağında. Yol yürüdük, oluşuyordu etrafında sürekli zikzak tepeler üzerinde ve, nihayet, son, korkunç dik bir tırmanış içinde Поленсию. Tırmanma zirveye çıkmanın kabul edilemez bir şey muhteşem. Onlar özellikle havalı ve düşmek değil, aynı kategori ve Alpler veya daha genç Rocky dağları. Ama şimdi bize söyliyecek teşrih karla kaplı orman. Tırmanış продуваемым rüzgarlar geçitlerinde boyunca sürüş keyfini insanlar tarafından обледенелым гужевым ve dağ yolları vardı daha tehlikeli görünüyordu. Üzerimizde gezinip karanlık tucci. Lime lime gri sis ve kar, yağış ile birleşmiş, prag kalesi, хлестали rover her tarafta.
  
  
  Her iki tarafta dar bir yol, hareket küçük bir ordu yerlileri. Mülteciler, terk edenler, kendi köy ve kulübe. Onlar поплелись altında koruma Тегусигальпы. Bazı sürme, at ya da katır, diğer arabaları vardı, ama çoğu gitti yürüme mesafesindedir. Vardı akan panço, gevşek pamuklu pantolon ve sandalet. Kötü giyimli ve mutsuz, onlar trudging ile kıt пожитками sırtında. Eğer onlar ve destekçileri vardı Земблы değil, vizyonda bu.
  
  
  Bir gün onu durdu sepeti. Tamara açtı, yan pencere. — Ne kadar Поленсии? diye sordu var метиса . O помедлил an ve yoğun закутался bir panço etrafında onun donmuş bir vücut. «Belki bir saat. Yol kötü. Geri dön, eğer becerebilirsen.
  
  
  — Hayır, biz hareket etmelidir. Teşekkür ederim.'
  
  
  Adam elini koydu bir pencere. — Bu işe yaramaz, senyorita. Bazı çevremizdeki Поленсии. İnsanlar silah atıldı çevremizde bizim ev».
  
  
  — Askerler?
  
  
  'Hayır. diğer. Bilmiyorum, neden onlara ihtiyacım vardı bizim küçük bir köy. Karşılaştığınız zaman silah ile, daha iyi değil, soru sormak ve itaat».
  
  
  «Dikkatli olacağız. Мучас gracias, senor. Tamara kapattı pencereyi. Yüzü kasvetli, kadar sürdü. — Şimdi hiç şüphe yok, Nick. Haklısın. Verici var.
  
  
  'Evet. Ve bir tane daha. Зембла zaten vardı.
  
  
  Bana baktı ve keskin bir görünüm. — Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?
  
  
  «Ben emin değilim, ama bu karşılık belirli saatlerde. Kanallar çok büyük olmamalıdır. Onlar önceden yapılmış ve ayarlanmış sabit bir dalga boyu. Bir takım şeyler, tapınak etrafında bir maya. Зембла yüklü ıh olmadan gizlice gözetleme. Bu nedenle, bize bir devlet olacak şüpheli ve gönderir asker için soruşturma faaliyetleri ego. Şimdi her şey ters gitti, o bir seçim yapmak zorunda kaldı. O ortadan kaldırmak için kendi kanalları ve unutmak hakkında bir program veya o planlarını gerçekleştirmek pahasına. Ve hala göremiyorum bu fanatik teslim oldu. Eğer inanmak demirci, bunun kompleksi ile şehit. Şimdi Поленсия tarafından işgal ego silahlı eşkıya, açıkçası Зебла karar kadar mücadele muzaffer iki ucu. Çünkü radyo yok, onu söyleyebilirim uçuyor oraya buraya kendi arasında oruç desteklemek için kendi insanları ve onları komuta edecek».
  
  
  — Demek ki, albay Зембла burada Поленсии?
  
  
  «Belki de, o yine gitti ve bıraktı saat».
  
  
  — Biz emin değiliz, Nick.
  
  
  Onu, eline bir direksiyon simidi Rover, sanki boyun Земблы.
  
  
  «Hayır, bilmiyoruz».
  
  
  Biz ıso tüm gücü ile çalıştı bulmak için yukarı yol. Bazen gruplar arasında ağaç olan şube eğin altında sıradışı karlı bir yük. Bazen окутанным sis dağ хребтам ile hendekler, bir yandan da gri bir boşluk, bir başka. Soğuk güçlendi. Buz gibi bir rüzgar nüfuz kabin, jilet, kağıt ve diş dövülerek, kastanyet gibi. Nihayet ulaştık, küçük bir plato üzerinde geniş ucunda vadisi üçgen şekli. Vadinin diğer tarafında idi Поленсия.
  
  
  Önümüzde uzanıyordu büyük bir ışıltı düz. Sergey ослепляюще yansıyan üzerinde bozulmamış karda. Sadece gökyüzü görünüyordu, искрилось ve мерцало. Кувыркающиеся bulutların kütle parladı, cıva gibi. Vadisi parlıyordu beyaz ve ürkütücü bir güzel. Zarif buz kubbe kaplı bir zamanlar yeşil bir arazi. Ortada vadi aktı nehir. Onu görebiliyordu yerleri nerede впадала vadisi. Dağlık cepler altında kar kalın bir tabaka ile işaret eşikleri. Birçok şelaleler, şimdi çevrili buz gösteriyordu daha yüksek bir konuma getirin. Поленсия idi dibinde büyük şelalesi. Genellikle ev köy oluşuyordu bej ve gri taşlar ve sıva, şimdi oldu orospu köhne kulübe fildişi etrafında aynı beyaz kilise.
  
  
  Onu biliyordu, ne bir kilise kulesi olacak adam duruyor. Diğerleri sokaklarda devriye ve bazı oturup dik yamaçlarda vadi etrafında. Gardiyanlar, hangi biz-ebil görmek, altı kişi, oluşan koyu lekeler hafif bir arka plan üzerinde. İki durdu derme çatma bir abluka, eğitimli загородкой etrafında günlükleri giden yolda, Поленсию. Diğer kamp örneğin, bir yarım daire üzerinde bizim yan köy.
  
  
  Onlar bizi daha görmedim. Aksi takdirde bir şey yapmış, dedi Tamara. «Orada öylece duruyorlar... Ya da belki, onlar biliyor ne biz gidelim, bekleyen değil, vurarak, biz gelene kadar iyice yalıyor».
  
  
  — Eh, olmaz zorlamak ıh, daha fazla beklemek.
  
  
  — Biz denemek ve yok etmek için son saat dolambaçlı bir hareket. Biz-ebil kullanma ego silah.
  
  
  Ona hemen cevap verdi. Onu okudu arazi ve düşündüm. Onu denedim bir plan ile gelip vardı iyi bir başarı şansı. Ben bunu çok sevdim.
  
  
  — Hayır, bilmiyoruz ıh yönetmeliği, diye cevap verdi ona bir süre sonra. — Ve biz hiçbir zaman burada durmak ve tüm bu anlamak için. Ayrıca, köy tamamen açıktır. Oraya girmenin tahmini oldukça zordur. Ve hatta eğer bu işe yararsa, biz bilemeyiz ıh ideal. O zaman biz verecek kendini. Hayır, bizim tek şansımız grev önce, onlar için buradayız.
  
  
  — Peki, söyle nasıl!
  
  
  Onun için her şey yeniden tanımlandı. Sonra onu aldı, bir çile ip ile makinenin arka. — Bana silahını ver, dedim.
  
  
  'Neden? Bu nen kaldı sadece üç kartuş.
  
  
  'Harika. Bu iki daha fazla kaldı elimde. Oh evet, ve başka bir el bombası, lütfen.
  
  
  Görünmesi üzücü, ama yaptı, o istedi.
  
  
  'Nereye gidiyoruz?' diye sordu, onun için hazırlanan, dışarı etrafında Rover.
  
  
  — Biz değil ben. Kal burada.'
  
  
  — Nick, hayır!
  
  
  'Böyle olmalı. Bu arada siz açabilirsiniz jeep ve dolum tankı ve kutular. Eğer bana başarılı gerekebilir hızlı bir geri çekilme. Eğer ben gelmiyorum o zaman...
  
  
  'Öyle demeyin.'
  
  
  — Eğer benden bir şey olmaz, — tekrar, o zaman bir şans var. Benzin için fazlasıyla yeterli geri Тегусигальпу.
  
  
  — Senden nefret ediyorum — diye bağırdı bana telafi. Onun omzunun üzerinden baktı ince rakam oturan bir « лендровере» . Olsaydı bu kadar lanet soğuk ve durum çok tehlikeli ve acil! O zaman ben de istiyorum yılda, bilir mi o da ne aşk. Benim hislerime şekilde bana benim sevimli rus ajanı yeterince tutkulu zorlamak için bizi unutmak bize şimdiye kadar soğuktu.
  
  
  Onu ulaştı, her iki ucunda bir plato başladı tepeler tırmanmak giden sarp bir uçurum, vadi üzerinde. Zorunda kaldım утрамбовывать kar bir ayak, o kadar stahl yeterince sağlam dayanacak, benim alenka. Sonra diğer bacak ve sonraki parça, ve benzeri. Bu ölümcül sıkıcı. Adım adım yükseldi. Yakında onu durdurdu hissediyorum bacak kasları nedeniyle притопывания. Çok dik araziler oluşturuyor sürünme, diz çökmüş. Onu zar zor ayağa kalktı ve ellerini kullanarak. Nihayet ona ulaştı, üst uç kırılması. Şimdi yolculuğum kaya açıkça daha Поленсией başladı.
  
  
  İlk bölümü çok zor. Oluşuyordu çoğunlukla labirent aracılığıyla çalılar ve küçük ağaçlar, etrafında en garip yerlerde büyüdü karışık dallar. Ama sonra gizli bu fikri vardı ayıcık kravat geldi rüzgarla eski ağaçlar kesildi. Onun için geldim, yoğun bir orman. Büyük kozalaklı ağaçlar, meşe ve karaağaç склонялись altında basınçlı rüzgarlar rüzgar. Dalları hareket hızlı. Baktı, sanki bir el sallandı etrafında yan yana, ısınmak için. Bazı ağaçlar yıkıldı altında kar ağırlığı ve anlıktı ile donmuş bir gövde. Bana gitmek zorunda onlara ya da altında, daha emekleme daha gidiyor.
  
  
  Rağmen kar bir uykuya ve tesviye toprak, onu gördüm, ne ağaçlar duruyor tepede. Bu tepe üzerinde yatıyordu nehir yatağı, nehir, önce yer, nehir, gürleyen kükreme обрушивалась vadisi. Orada büyük bir grup california; karanlık, kavisli şekli yakın bir arkadaş bir arkadaşına. Ben oraya gittim, ağaçların örtüsü altında. Burada rüzgar daha az güçlü ve daha az kar yoğun. Onu, geldi nehir ve dikkatle etrafına baktı. Hafif bir ayet. Bu sürece daha iyi kontrol yol. Kar çevremdeki baktı huzurlu ve samimi. İp zor davila benim edenin omuz. Onu isterim asılmış, onun üzerinden başka bir omuz, ama ben tutmak zorunda kaldım sağ elini özgür ateş için.
  
  
  Onu birkaç kez çekti mandalı otomatik tabanca boşaltmak için ego загустевшего soğuk yağ. Onu, durdu, benim parça ve stahl bekleyin. Onun için, çok dinledi, biri var yakınında. Hiçbir yerde hiçbir hayat belirtisi yok.
  
  
  Bir nehir gibi, ee bizi çağırdı tecla altında buz ve kar gibi kanalizasyon borusu. Ona şüphe donuyor normal bir kış. Ağaçlar ve çalılar, sökük fırtına köklü, yerleşmiş ortamlar kayalar arasındadır. Ağaç kurdu kar etrafında kaba bir baraj ülkelerinden uzanan bir kıyıdan başka.
  
  
  Onu yürüdü ve sağa yoluyla sığ çukur bir kaya. Şelale çevresinde, önce yerdir nehir впадала vadisi, повалилась büyük bir köknar ağacı. O yarım kıyısında, yarı nehir. Alt dalları olarak, derin kar altında, ama kökleri hala taze görünüyordu. Bunun anlamı, ağaç yırtılmış. kök son zamanlarda.
  
  
  Onu burada durdu. Onun gergin bir iş parçacığı ipleri bir ağaca. Onu обвязал başka bir iplik bel çevresinde. Onu geçti, donmuş nehir ve başlı şelale. Gitmek buz nehirler daha kolay olurdu, ancak ben istemedim tespit edilmesi. Planım basitti. Zaman zaman onu kullandım tam uzunlukta bir ip, ona olacağını yeterince yakın şelale genişletmek için mükemmel kamufle bombası Tamara ve berbat hantal bir baraj. Onu hesaba katmadığı şey, sadece elde edilen buz değil схватится tamamen. Eğer buz patladı, bu biriken bulundu ağırlık fışkıran aşağı su gibi etrafında tank. Поленсия içtenlikle aşağıda yer almaktadır. Nüfus kayboldu. Bir yer kaldı sadece insanlar Земблы ve verici.
  
  
  Bu güvensiz. Nar olabilir patlayabilir önce hesaplaşacağız güvenli bir barınak için ağaçlar. Duvar, kar ve buz ile aşırı hızda заскользила olurdu kenarında. Sonuç ölümcül olurdu, nasıl bir heyelan. Ve ben izin değildi, beni süpürüldü vardır bu girdap. Onun hakkında hiçbir şey bilmiyordum ayarları, ateşleme avansı. Halat oldu benim için tek umut.
  
  
  Baraj kaldı on beş metre, on daha. Onu пробирался mimmo dallar ve taşlar. «Мандариновую bomba» onu tutuyordu bir elinde otomatik silah başka. Bana öyle geldi ki sesler duyuyorum, ama bir şey göremedim. Kısa bir süre için. Onu bulundurarak yalıyor, amacım ve benim vücut çok низменному gibi, sadece onun olabilir eğilmek. Neredeyse ulaştı uçurum, ne zaman tekrar sesler duydum. Bu kez bir hata oldu! Üzerinden bir köknar ağaçlarının geçti herhangi bir erkek. Onlar yürüdü, nehre. Ih sesleri yankılandı verildi aracılığıyla kar. Onu çok net bir şekilde duydum, ne konuştuklarını. «...burada ayak izleri, onu söylemiştim, geldi bana, ne ben gördüm, garip bir şey. O uzakta olamaz.
  
  
  Bu bana bir metre ıso buz sıkışmış bir parça günlük. Onu daldı bu sığınma buz oldu oda ortamları шуршащих dalları. Benim takipçilerinden olmalı, beni duydu. Onu nefesimi tuttum, rusça gun oldu vurmaya hazır elimde. Onu duydum başka bir ses, gö, sterişli, ispanyolca. 'Dünya. Oylama ip. O da gider bir nehir.
  
  
  Ona baktı ve içinden ölü dalları. Onu başardı ayırt dört rakam, kalan nehir üzerinde. Erkekler olmuştur biçimsiz şekli, logosu, ki onu zaten gördüm tapınakta. Ih yumruk eldiven sarıldı tüfek, ne zaman onlar dik dik baktı buz. Esti, hafif bir esinti, hangi ıh şeklinde, tam bir baş belası bu gövdelere. «Aynı ayaz gibi, kız kardeşin,» dedi üçüncü, bu oldu işte. 'Merhaba!' — cevap başladı, ikinci adam müstehcen bir jest. — İpi al, Jose. Bakalım, iyi misin bir balıkçı.
  
  
  Onu, gergin bir ip beline ve çözdü onu. Onu bu üç kez ateş dört erkek var. Onun halat attı ve baktı, o wriggles buz. Onu bilinçsizce kaldırdı, sol elini, o, ne bir bomba ile Tamara. Damla, banka aniden yapılan alnıma. Ona inanmaz baktı bir el bombası. Onu yanlışlıkla kırdım tüp ateşleme dörtte üç yol kadar. İddiaya göre, bu oldu, ne zaman onu daldı barınak. Üç çeyrek ne? Mermi oldu kaldırdı ve böylece her an patlayabilir — ama ne zaman? Onu çömelmiş başına düşen ağaç, tahmin, patlar mı aniden bir el bombası, açıkça yüzüme. Aniden duydum: « Oia arkadaşlar ! İzinde ombre. Orada oturan biri var nehir!
  
  
  Dört erkek gitti açıkça beni. Bir başını eğdi incelemek için izler. Hepsi tuttu tüfek elinde, hazır ateş. Onu dikkatli bir şekilde yapılan silah Tamara lideri dörtlü. O sadece yirmi yarda olarak uzunluk, zaman onu vurdu bir kez. Onu gördüm, bir erkek gibi yapıştı yaşam ve dizlerinin üzerine düştü. Ona мандариновую bomba çatal dallar. Odin kalan trinity kaydı ve düştü düz buz. Diğer ikisi hemen ateş açtı. Mermi zulüm kar yığınları ve buz parçaları zarar oldu yüzüme. Onu kazandı birkaç saniye için teşekkür ederiz etkisi sürpriz. O zaman bu adamlar daha iyi olacaktır diyorum. Ve ona neredeyse ıh прицелах. Onlar özledim.
  
  
  Saniye içinde tamamen geçti, ne zaman bir el bombası patladı. Patlama vurdu sırtımdan gibi bir demir yumruk. Onu hissettim, buz gibi sarsıldı ayaklarımın altında, ne zaman bir patlama ile kırdı kaba bir baraj. Onu havada uçan, tekrar indi ve заскользил. Bana şiddetli bir sağanak etrafında buz, kar ve ağaç. Onun çığlıkları duydum, diğer erkekler, ne zaman gök gürültüsü patlama sustu... ve sonra buz başladı çatlak ile uğursuz sarstı. Soğuk su, buz altında henüz olmadı dondurmak. Şimdi başladı hızlı akış kraterin. Buz inledi ve содрогался altında ağır basınca; o da bozulmaya başladı. Çelik görülür büyük bir delik. Buz kütlesi artık сдерживалась ve kalıntıları ile birlikte orman başlangıç kayma gibi büyük donmuş pisi balığı, üzerinden опушку üstünde bir yer.
  
  
  Onu ayağa kalkmaya çalıştı. Buz dans ve sallanan, yukarı ve aşağı. Onu tekrar dizlerinin üzerine düştü. Onu bile yapamadım sürünme kaç metre kıyıdan. Ona yan baktı, onun takipçilerinden. Adam onu vurdu, kayboldu. Her şeyi gördüm, elleri vardı, umutsuzca kapma edildi ne olursa olsun. O başarısız oldu yarık, buz. Diğer süzüldü ve bağırdı. Onun için bir şey yapamadık, buna nasıl sarılmak bir ağaç dalı. Muaf nehir şiddetle fışkıran üzerinden десятифутовую bir göçük. Her iki kıyıları ile kaplıydı güçlü bir akım. Odin insanların etrafında Земблы çalıştı çıkmak için etrafında sinek kuşlarının gelen çeşme. Buz yenik düştü. Bir çığlık, ve şiddetli bir akışı emilir ego. İki kalan erkekler inleyen insanlar ölümle yüz yüze. Yapacak bir şey yoktu. Giderek biz süzüldü kaya. Buz parçaları ve ağaç kalıntıları alkışlar bizi her taraftan.
  
  
  Tepe şelale andıran dev bir girdap. Her şey dönüyordu ve затягивалось merkezi bir girdap. Beni bildiğiniz için ona korkunç булькающим ses. Sonra da düştü.
  
  
  Ona umutsuzca kendimi konaklamanız boyunca size en iyi olabilir, yavaşlatmak benim için dalış. Onu, eline bir kütük, yine kayıp bir ego, ama tekrar yakaladı. Birçok dalları vardı оборваны veya kırık yakın gövde. Ama dalları ve iğneleri hala yeterince yumuşatmak için benim bırak. Gürültü stahl yüksek sesle. Sanki emniyet valfleri binlerce buhar kazanları aniden açıldı, serbest bırakmak için ekstra buhar. Kar ve buz, su basmış merkezi Поленсии. Tüm şehri kaplamıştı buz kütlesi ile uğraşan bir hızla yukarı ve aşağı düştü. Onun kalbinde, bu girdap, zaman gözlük girmiş bir ağaç gövdesi samimi benim bacak.
  
  
  Onu izledim gözlü bir grup erkek. Onlar sürgün edildi ve şehir etrafında dağınık düzlükte. Bu arada, bana ateş edildi. Tüm ı-ebil yapmak bu sopa ve dua. Onu, ümit ederim bu kadar hızlı onlar düşmek beni. Ama çok hızlı değil, çünkü o zaman onu kırdı olurdu boynunu. Onun girdabına yakalandılar kaynayan su, kayalar ve ağaçlar. Gözlük схлестнула dal ödeme üzerinde sağ kulağımın. Başka bir gözlük ile metal taşlama ses срикошетила gelen kaya, mimmo hangi geçtik. Bu beni gergin korku. Sonra nehir vurdum dibine vadisi'nin gücü ile savaş topuna. Beni saf dışı bırakmak ile bacak ve швырнуло nereye o zaman. Bana çarptı görünmez öğeleri. Beni yuttu dalgalar, buz gibi su, o kadar kararmış gözlerimin önünde.
  
  
  Güçlü bir akım çektiyse, beni yüzeye önce onun ne olduğunu anladı. Yarım сплющенную ve neredeyse tamamen harap bir köye, onu, çıktı yüzeye. Kustum su ve terzi bilir ne başka bir bok. Onu denedim yelken. Backstab beni inlettin. Ben herhangi bir ilerleme elde etti. Bu yüzden onu tuttu bir yerde kalmak, su üstünde başımızı tutmak için. Onu, ümit bu nedenle de uyarmak benim kan dolaşımını. Sanki onun arktik okyanusu. Herhangi bir durumda, benim hayatta kalma şansı vardı biraz daha yüksek! Telafi için bana gönderilen başka bir atış. Sonra onu buldu erişemeyeceği yılında ne olmalı kilise Поленсии.
  
  
  Nehir бешенно indi. Kanım dondu benim damarlarında. Benim sinirler uyuşmuş. Onu bir daha hiçbir şey hissetmedim. Kurşun halter gibiydi, yapıştırılmış, benim el ve ayak. Onu su altında gitti, oldukça yüzeye ve tekrar batmaya başladı.
  
  
  'Nick! Nick, bekle...
  
  
  Ses bürokrasisinin etrafında bir sis, bir yerden uzaktan. Onu çılgınca salladı. Güçlü bir el sıktı bileğimi. Onu geçti çalışmada bir not salonu ve yardım etmeye çalışıyordu. Onun için mücadele içinde. Onun mücadele arzusu ile teslim. Onu mücadele ile neredeyse dayanılmaz bir arzu uykuya ve bölgesinde yer alan en büyük su yatağı dünyada. Ama el vermedim ve devam etti, beni çekmek için. Nihayet onu hissettim, sert toprak. Beni yine sürükledi. Nehir etrafında dönmesi benim uyluk, dizler, ayak bilekleri... ve burada onu uçtu! Onu yaptım emin adımlar ile çöktü.
  
  
  'Nick. çok şükür.' - Duydum titreyen sesinde. Büyük gözleri yaşardı Tamara. — Çok şükür, sen bana doğru yüzüp yeterince yakın sahil için, seni kapmak. İyi misin?
  
  
  'Hiçbir şey.' - Sesimi надломился. Onu yorgun başını salladı ve baktı nah. «Güzel, ne zaman bir kadın sana bakıyor», diye düşündüm.
  
  
  
  
  Bölüm 9
  
  
  
  
  Akşam oldu, biz geri döndük «Цессну» Tamara. Gökyüzünde yoktu bize bir yıldız. Ani kar yağıyor, uykuya ağaçlar ve uykuya toprak, zaten kaplı beyaz bir bez. Soğuktu. Her nefes neden ağrı. Benim istemsiz yüzme kaplı benim kaş ve sakal tabaka don.
  
  
  Biz hoş bir sürpriz oldu görünce sisli bir şerit mat-sarı ışık üzerinde merkezi Тегусигальпы başkenti Honduras. Yani, bizim varsayım doğrudur. Şehir ısı verdi ve barınak evsiz ve застрявшему orada kontrol kaybına neden olur. Havaalanı ve yol ona hala vardı безлюдны. Biz sadece kısaca olasılığını çıkış bir şehir. Ama eski argümanlar yine çıktı bir önem taşımaktadır. Biz çok fazla zaman geçirdim arıyorsanız doğru etkileyenler. Olası olay, eğer onlar bize güven, ıh yardımcı olacak şüpheli, ama eğer onlar bize emanet, biz bir kaybeden. Bu добавлялась tehlike, bazı işbirliği ile Земблой ve gizlice çalışmaya karşı hükümet. Olmadan doğru veri asla öğrenemeyebilirdik ile hema ilgileniyor.
  
  
  — Ve ne bir açıklama, biz vermek zorunda olanlarla Поленсии? Tamara başını salladı. «Nick, o en vahşi hüner onu hiç görmedim. Tanımasam daha iyi, onu gördüğüme yemin edebilirdim vardı koca bir şişe votka.
  
  
  "Onun bu otel, bir açık şimdi," dedim, burundan enfiye şeklinde çekmek. "Bu arada, size daha iyi bir fikrim vardı yok bu ayarı bizim sınırlı kaynakları?"
  
  
  "Şey... hayır, hemen değil, ama hala düşünüyorum..."
  
  
  "Mide bulantısı pazartesi sabahı müdür!"
  
  
  'Ne demek istiyorsun, Nick?
  
  
  'Unut gitsin. Sadece hatırlıyorum, yok sadece bir verici. İki tane daha önde. Ve biz «bunu yapmak için bir olmak üzere toplam üç mermi ve, tabii ki, sizin sigara».
  
  
  — Nick, bu haksızlık! dedi, надувшись. «Benim sigara iyi gidiyor.»
  
  
  «Bir şey Biliyor olamazdı tedavi ayı,» dedim. — İster misin, onu yakacağım bir sigara?
  
  
  — Değil, — güldü o da. "Kim ayı Smokey?"
  
  
  «Çok fazla alacağını açıklamak için zaman bu. Bu arada, onun bu sigara açık şimdi senin bir yudum votka. Ama sadece kendi markası ile altın ağızlık.
  
  
  «Altın ağızlık! İleri devam et. Bu neden gerekli?
  
  
  «Bu benim T bölgesi ».
  
  
  «T-bölgesi ?»
  
  
  'Yüce Tanrı! Tamara, size ne, bu akademisi Ульяновском prospect hiç bir şey öğrenilmiyor? Manhattan sen değil germek ve on beş dakika.
  
  
  «En azından bize öğretilen hakkında T-bölgeleri . Ayrıca, bu sesler hiç hoş değil.
  
  
  Var dudaklarında oldu demek değil. Ama sonra hatırladı onu распроданный bir film onu gördüm bir kaç hafta önce. O da haklı olabilir. Onu прочистил boğaz ve homurdandı: «bana kurabiye».
  
  
  Bana kurabiye. Bu tek çevrelerindeki печеньев peynir ve fıstık bulunan otomatlardan. Oldu web yenilebilir bir şey bulmak mümkün ıssız bir havaalanında, sınır yetenekleri giriyoruz makinesi ve peri ile bir düzine paketleri. Küçük çikolata için bir otomat da mevcuttur yanında tamamen yenilemez, hatta sonra biz ıh marifetinden. Sonra bizim baskında onu sıkışmış baki «Цессны». Tamara зарулила uçak boş tatiana, rüzgar uzak.
  
  
  Biz hala orada. Biz Цессне. Motor çalıştı rölantide ve ısıtma dahil, tam güç, etkisiz hale getirmek için var. Biz çiğnenmiş bu bisküviler. Bana ceket Tamara kadar benim сушилось. Pantolon ve çorap yapışan bana, bir parça buz. Aradık binanın istedi battaniye veya kuru giysiler. Sonuç olmadan. Bir tahliye havaalanı tüm yararlı görünüyor alınmıştır yanınızda. Onu, baktı Tamara yumuşak yeşil bir ışık paneli. Ve daha bir dinginlik, kararlılık ve cesaret hayranlık. O mücadele, ругалась ve bana yardım ettiğin için, canlandırmak için beni « лендровере» . Ona yakın oldu изнеможению sonra biz işte birkaç kalan adamlar Зембла yayınlanmıştır şimdi harap Поленсии. O başarılı oldu. Bütün geri bir yol o sürüyordu. Tartıştık hakkında, mi, onu kaldırmak için промокшую giyim ve donma çıplak eşek ya da kalmak onun mütevazı dönüşmesi buz kalıbı. Nihayet geldik bir arka kapı açılacaktır. Onu çıkardı, ceket ve gömlek koymak ve onun ceket. Gerisi gerekiyordu gerektiği gibi kurumaya bırakın.
  
  
  Şimdi, ne zaman biz nihayet başardık sessizce dinlenmek netleşti Tamara de bitiyor onların gücü. O kaçak, iki tam gün boyunca ve gece. Yüzü ve duruşu ifade yorgunluk belirtileri. Bana değildi ценымногие daha iyi. Tamara смахнула kırıntıları ile diz ve облизнула parmaklar.
  
  
  'İyi. Ve şimdi nereye? Puntarenas, Kosta Rika?
  
  
  'Hayır.' - Ben başını salladı.
  
  
  «Ama Nick, Panama ценымногие güneyinde! Sizce de öyle değil...
  
  
  — Evet, biz önce gidelim, Puntarenas, "dedi," ben, onu kesintiye, protesto, — şimdi değil ... şu haline Bak, Tamara. Sen ölümcül yorgun. Onu olabilir, yönetmek bu uçak senin yerine, ama bana değil ценымногие daha iyi. Ve böyle havalarda olurdu çok zor sadece havada kalmak. Bize biraz özel.
  
  
  — Ama vaktimiz yok.
  
  
  — O zaman bize bir yer bulmak zorunda kalacak, bunun için zaman, — sıkıca dedim. O şaşkınlıkla bana baktı, sonra içini çekti. «Haklısın, Nick, her zamanki gibi. Birkaç saat tonoz olurdu çıkışı.
  
  
  Cessna 150 için tasarlanmıştır tonoz. Ama Tamara hazırladı benim için başka bir sürpriz. Var nah vardı, katlanır koltuk, bugünlerde parçaları bulunur araçlarda. Katlanmış önce, temsil ettikleri birkaç beceriksiz yatakta, ama onlar uyku. Peki listede olmayan yapıyordu donanım FAA, ama Tamara, çok umursamaz güvenlik standartları AMERİKA birleşik devletleri. Bu noktada ben de umursamadım. Biz gergin, her sandalyesinde, yaklaşık sekiz inç başka başka. Biz bir süre sessizce yatıyordu arıyorum arkadaş arkadaş. Bir sessizlik oldu, baskıcı.
  
  
  «Biz bırakamayız motor çalışmak için bütün gece» başladı.
  
  
  'Hayır.'
  
  
  «Buralarda olmalı, çok soğuk olmadan sıcak».
  
  
  Daha bir dakika sessizlik. Atmosfer dolu невысказанными istek ve ince düşünce. «Biz bölmek ceketini, o zaman biz de donarak ölürüz», — dedi ona sonunda.
  
  
  Evet, o da kabul etti. Ayağa kalktı ve kapattım kontağı. Motor birkaç kez öksürdü, sonra durdu. Ani bir sessizlik sardı bizi. Tamara değişmektedir... yavaş yavaş O yatakta yanımda benim dar bir koltuk. Döndü yüzünü bana, o вытянулась tüm büyüme. Onu fırlattı ceket ve sarılmış ona bizi. Onu sarınmış vücudu kendine. Ee yüksek yuvarlak meme görünüyordu dondurulmuş elma benim çıplak göğsüne, o zaman otomatik olarak sarıldı bana. Bizim kalça соприкоснулись. Ürperti koştu ona. Ve bu değildi soğuk.
  
  
  Onu korkutmak istemedim ya neden hey ağrısı. Hayır, diğer pek çok del. Aniden haline onun sevgilisi vardı çok riskli. Ama ben artık ellerini kontrol. Yavaş yavaş ve dayanılmaz onlar kaydırdı onu ince bel ve altında yün kazak. Parmaklarımı hafifçe çizik var onun напряженному düz karın. Onun gibi hissettim, o da titriyor, benim bir dokunuş. Yanma, basınç şevk разлился benim vücut üzerinde. Elimi okşadı, onun kadifemsi bir cilt için; bakmak, ummak. Ve sonra onu hissettim bu покалывающую dalgalanma, zor ama önemli bir romatizma.
  
  
  Biz öptü. İlk olarak tembel ve дразняще. Sonra daha güçlü. Тлеющая bir tutku, sanki patlak Tamara. Ee vücut тряслось ellerimde dalgalı hareketler. Ee ağız gibi oldu acı bir meyve. Onu sarsıldı ve kasıldı gücü altında ona sarılarak. Nihayet çekip gitti özgürlüğü. O güldü. Gururlu, kendini beğenmiş bir gülümseme, sanki alay üzerinde benim arzu. Ama eğer o высмеивала bir şey, onun kendi isteğiydi bu, benim değil. Onun gülümseme değildi zulüm ya da artniyetli.
  
  
  O direndi kollarımın. Öte yandan, o sessizce özelleştirilmiş beni kendi hareketleri kadar uzandı çıplak yakın. Bir kabin vardı sıcak, nemli, ve sıcak. Yavaş yavaş ve sessizce onu geri attı ceket önce. Onu izledim nah, gerçekten baktı, nah, ta. Onun yumuşak, parlak bir cilt, mükemmel göğüsler ile koyu kırmızı meme, onu yemyeşil bir yaşam kalktı ve düştü temposuna onu учащенному nefes, onu, yuvarlak ve yumuşak kalça, dönüm uzun güzel bacaklar. Gözlerim yiyip onu. Görünmesi şaşırtıcı. Uzattı ellerini, sarılmak için beni. — Nick, Nick... — diye mırıldandı. «Sen böyle güçlü, böyle gerçek bir erkek. Oylama nasıl olmalı bu gece, bir ses, ben onu veriyorum kendimi sana. Yalan yok, hile yok. Rusya ve Amerika. Sadece bir erkek ve bir kadın birlikte... Ben nazikçe öptü bir meme, sonra diğerine. O ürperdi, beni yakaladı saç ve kaldırıp bir daha yalamak. Elim kaymış arasında bacağı, sonra yukarı ve yumuşak iç tarafında ve onun uyluk. Onun kalça vermedi. Ee diz yaygın раздвинулись davet tamamen bana usta.
  
  
  O bizi zorladı rulo küçük стульчике. Şimdi biz daha farklı. O aşağıda. Bir etrafında onu uzun titreme bacak sarkan böylece sonunda bir sandalyenin destekleyerek vücudumuzun. Yavaş yavaş o elimi indirdim arasındaki vücudumuz. O sevgiyle tavladım benim kendi nemli sıcak sallayarak eti. Küçük oynak daireler başladı kıvırmak ve kıvırmak. Ee parmaklarını iştahla вжимали beni nah.
  
  
  « Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа bu bu, diye içini çekti, nefesini tuttu. Görünüyordu, o tamamen sardı beni içimde. Ee vücut искривилось. Застонав zevk, o брыкалась başladı. Onun elleri ve ayakları обвили benim stresli hareketli bir vücut. Soğuk koştu benim omurga. Onun gibi hissettim gerildi edildi kasları, sanki onlar artık bir parçası olmuştur, onun vücut. Onu vurdu. Tüm ruh ve beden onun, oldu, keyifli bir mutluluk bu anlar. O daha sıkı yüzünü bile tekme benim дергающиеся kalça. Ee tutkulu parmakları ritmik hareketlerle массировали beni. Benim bastırılmış ecstasy döktü içinde derin nah. Onu ürperdi. Onu daha yapamadım onun hareketini kontrol etmek için.
  
  
  Parmak Tamara daha derine dosyaları açabilirsiniz, benim eti. Hala yalıyor, o da sıktı beni kendi arasında umutsuz, gergin kalça. O inledi ve inledi altımda, ne zaman kendi tutku patlak gücü ile gelgit dalgaları. Vücudumuzun конвульсивно salladı. Gibiydi, hiç bitmeyecek.
  
  
  Ne zaman bitti, biz biraz daha полежали, bitkin ve iyi beslenmiş. Ağzımızı birleştiler. Ses bizim nefes oldu derin ve ağır.
  
  
  «Nick», — diye mırıldandı, biz batmaya başladı derin uyku.
  
  
  'Mmmmm ...?'
  
  
  "Nick, kim ayı Smokey?"
  
  
  
  
  Bölüm 10
  
  
  
  
  Kosta Rika da oluşur, çoğunlukla dağ. Bazı onlar aracılığıyla temsil uyuyan volkanlar, bazen yüksekliğe ulaşır, en fazla üç bin metre. Ama teorik olarak bile en düşük kısmı ova şimdi oldu bu yükseklikte. Dağlar ile çevrilmiş ve üzerine düşünülemez yüksekliği. Olarak tahmin albay Зембла, hava daha da kötüleşti ihlali nedeniyle güç alanı. Şimdi iki verici yıkıldı, korkuluk baraj kapatıldı. Bir kar fırtınası ile biz Тамарой deneyimli Honduras, döndü kasırga.
  
  
  Korkunç bir soğuk sardı havaalanı ne zaman biz isteyelim güneye gece geç saatlerde. Tamara uçtu geniş bir yay üzerinde pasifik okyanusu için imkanlar önlemek fırtına. Ama ne zaman biz döndü derinliklerine ülke Пунтаренасу, bizi yakaladı воющая ослепляющая blizzard. Ancak Tamara başardı uçağı güvenle yere bir çayır üzerinde yakın bu liman kenti, Kosta rika. Kanat Cessna ile kaplı kalın bir buz tabakası. Антиобледенители durdu.
  
  
  İki ahır, yanında indik, sahibi четырехдверным sedan «Buick», 1940. Otomobil önem taşıyan demir tel. Arka koltuk video yer цыплятам. Çiftçi çok sevdim никарагуанские ama para ve diğer yollarla ödeme yoktu. Bize de çok sevdim ne biz ödemek zorunda, bu simyanın on kat daha iyi bir maliyet. Biz çıkartılmamış horoz etrafında minibüs ve gidelim.
  
  
  Arasındaki kontrast высокогорьем Honduras ve kıyı bölgesi Kosta rika oldu hemen görülür. Kar yağmış ormanda kaldı yumuşak. Burada hafif sorunsuz bir şekilde patladı ve geniş expanses bay Nicoya . Kar сдувался ile ovalar ve скапливался vadilerde veya örtü altında binalar ve купами ağaçlar. Rüzgar esti bizi her taraftan. Rüzgarlar zaman zaman загоняли makine tehlikeli bir yakınlık boşaltma канавам, проходившим paralel olarak, her iki tarafta yollar. Bazen biz neredeyse durdu, ne zaman bize karşı shell, şehir ve kar. Sürekli rüzgar превращал kar ve şehir buz kütlesi yürütmektedir смерзалась içinde beton ve sert kabuğu. O çıtırtı, biz ego sürdü. Gökyüzü, göz kamaştırıcı beyaz, tam yansıma ve parıldayan ışıklar. Şaşırtıcı olan, böyle güçlü bir soğuk ve bu göz kamaştırıcı güzellik birleştirilebilir. Bu iki kombinasyonu anlar kör etmiş beni, onun kadar mücadele ile sürüş. Onu zar zor görebiliyordu ağaç dalları ve çalılar olan хлестали bizi. Makine сбивала ıh ardına. Tamara sarıldı bana, biraz ısınmak.
  
  
  Son olarak, biz проскользнули, Puntarenas. Bu ana limanı, Kosta rika, pasifik okyanusu. Şehir yaklaşık 140 km batısında yer alan başkenti San Jose. Genellikle bu, şehir nüfusu en fazla 30 000 kişi. Şimdi, o daha fazla gibi geldi, boş bir mezarlık. Kimseyi görmedi. Hayvanların bile tac kısmında dolaşmak bu şehirler. Limanda durdu demirlemiş eski bir yolcu gemisi ve bir kaç balıkçı tekneleri için balık ton balığı. Onlar вмерзли buz. Şehir, kar ve uluyan rüzgar yığıldı gemi ve direk kırdı.
  
  
  İkimizde hareket istediğiniz tarihler için fiyatları devredilemez. Biz şüpheli tüm Vacaciones bir parçası oldu, turizm tatil, diğer tarafında liman. Geldik шкиперское kahve. Yuvarlak boru giderdim duman ve pencere parlıyordu kırmızı bir alev çok parlak горевшей fırın. Onu durdu. Tamara içeri girdi, yol sormak için. O geri geldi, o gözle beyazlatılmış. — Orada çok kötü, Nick, dedi titreyen bir sesle. «Öyle görünüyor ki tüm mahalle orada. Kadınlar ve çocuklar titriyor önce bir soba. Erkekler değer etrafında ve апатично bakıyor. Onlar seni hayal kırıklığına uğrattı. Onlar korkmuş ve hemen hemen hiç yemek. Odin çevrelerindeki söyledi katedrali, nerede oturur, daha fazla insan, çok şey var. Onlar ölecek, Nick. Biz koymak gerekir bu konu!
  
  
  Onun yatıştırıcı okşadı ayak. «Biz elimizden geleni yapacağız. Nerede odasında mı?
  
  
  O üzgün başını salladı. «Ne yapacağız, ne zaman varacağız, Nick? Demek bizi gönderdi bayan Мохада. Onlar hiç bir numarayı tekrar yutmaz bu! Dahası, biz bilinmeyen, olup olmadığını size savunucuları Земблы. Onlar orada olabilir, ama verici gizli olabilir her yerde.
  
  
  «Biliyorum, ama ihtiyacımız olan bir şey ile başlamak, Tamara gibi Поленсии».
  
  
  Nihayet çıktık geniş bulvar otel, bar ve hediyelik eşya dükkanları. Sonuç olarak, turizm büyüme son beş yılda büyüdü mantar gibi sonra yağmur. Tüm Vacaciones biriydi etrafında en büyük bina. O ayrı yollar yarım daire driveway parça. Yol gibi görünüyordu büyük bir krom kaplama emzik, balkonlu ve özel banyoludur Alt iki kat genişledi ve çevrili güneşlenme terası ve zaten donmuş bir havuz. Tüm arsa çevrili yüksek bir taş duvarla çevrili.
  
  
  On beş metre mesafede, giriş dar bir giriş engellendi makinesi «Fiat». Ve egzoz borusu kaçmış damlama duman. Yani, motor çalıştı. Pencereler kapalı. Ama ne zaman onun için durdu, kapı yanında bir sürücü hemen açıldı ve nah çıktı adam. Kapıyı açık bıraktı, yaklaşım bize. Arkasında onu gördüm, başka bir adam direksiyonda. Her ikisi de tuttu makineli tüfek amaçlayan «buick». Onu dikkat çekti silahını koymak ve ego koltuk yanında. Otomatik tabanca tutan sağ el, sol onu indirdi kutusu. Onun için, çok kaldı, kibar, mümkün olduğunca uzun süre.
  
  
  — Efendim? diye sordu adam, şüpheli bir bakışla.
  
  
  — Misiniz taşımak arabamı dedim. «Biz geçmek otel».
  
  
  «Otel dolu. Yeni otelin daha fazla izin verilmez.
  
  
  — Biz değil, şehrin, — çabuk dedim.
  
  
  'Ah, hayır? Sonra ne oldu?'
  
  
  — Biz davet ediyoruz, dedi Tamara.
  
  
  — İş, — ekledi ben.
  
  
  Erkek kırptı ve baktı daha dikkatli her zamankinden daha. Eğer sanatçılar, gereken hareket için «günahkar olmadan günah»?
  
  
  Biz Тамарой hızlı bir şekilde bakıştılar. Biz anlamıyoruz ne demek istediğini, ama hızlı bir şekilde кивнули.
  
  
  — Tabii, dedim. «Biz sanatçılar. Eğer geçmemize izin?
  
  
  Kim onlar, Juan? — diye bağırdı şoför «fıata».
  
  
  Sanatçılar, — geri Juan. Ego gözleri daralmış щелочек. — Ama onlar gibi değilsin. Düşünüyorum ...'
  
  
  Onu kesintiye ego. «Biz, şarkı, şaka ve...»
  
  
  Pooh! — güldü adam. «Sen bundan daha iyisini».
  
  
  — Ben dans ederim, dedi Tamara düşük манящим bir sesle, ona bakarak aşağıdan yukarıya. Hey, başardı, öne eğilmek, aynı anda göğüs dışarı çıkmış. Önemli bir feat tüm bu kıyafetleri o giydi. Презрительная gülümseme yüz koruma kayboldu, kar gibi güneşin altında.
  
  
  -- Bueno ! Bu daha iyi!'
  
  
  — Evet , dostum — onun sözünü kesti, — göreceksiniz önce сеньориту Fandango ve «Fandango ve Eziyet». Egzotik bir dansçı ile gelen bir isim. Eğer sen onu görürsen...
  
  
  'Onu' dedi adam. O tüfeği indirdi ve gitti geri «фиату».
  
  
  — Mukemmel bir çocuk, — mırıldandı ben o arabaya döndüm.
  
  
  O kapıyı açık bıraktı ve dikkatle bizi izliyor. Aldı telsizi ile pano ve dedi ki birkaç kelime. Oldu dakikalık bir gecikme. Sonra geldi, romatizma. Oldu iyi gelebilir. En azından, bir erkek sürücü başını salladı ve «fiat» geri bindi.
  
  
  — İlk engel üstesinden, dedi, ben, biz ego ulaşmamıştır. «Verici, burada size».
  
  
  — Çünkü koruma?
  
  
  — Evet, çünkü ayrıca, bir otel yanıyor kutsal. Bu demektir ki onlar kendi jeneratör. Bu yüzden onlar için hazır gelecek olaylar. İddiaya göre, Зембла zaten burada yayınlanan adamlarını bekleyen bir olay.
  
  
  «Umarım, tüm ısıtmalı» dedi Tamara, вздрагивая.
  
  
  Onu hissettim, onun omuz. Yara iyi iyileşti. «İlginç, "dedi," ona düşünceli, nerede sakladılar verici».
  
  
  'Onu, aksi takdirde, acaba kim ya da ne bu «günahkar olmadan günah»?
  
  
  'Bilmiyorum. Bu arada, dans etmeyi biliyor musun? Gülümsedi. «Olabilir, onun hakkında hiçbir şey bilmiyorum senin ayı Smokey, Nick, ama ben öğrendim hala daha fazla hileler Ulyanovsk».
  
  
  — Bu bir kullanışlı, — güldü ve ben bilmiyorum çünkü kart hileler.
  
  
  Beni hiç şaşırtmadı eksikliği kapıcı. Salonu oldu пустынен yönetici dışında. Gibi oldu, güzel sanatlar müzesi. Duvar ile kaplıydı, freskler ve resimler. Alan altın halı oldu çeşmesi, süslenmiş, plastik çiçekler. Uzak bir köşesinde, tezgahın arkasında duran, yavaş genç bir adam saten gözleri ve etkileyici burun delikleri. Ego için sırt asılı açık çerçeve-posta ve anahtar ve solunda küçük bir santral. Muhtemelen, altında parlak палисандровым ahşap sayaç yatıyordu başka bir telsiz. Neyse, o beklentiyle bize baktı, biz yaklaştı. Gibi ve kaslı beyefendi, прислонившийся rafa yanında. Herkes gibi yöneten bir adam giymişti çizgili pantolon ve ceketinin vardı karanfil. Ama bu benzerlik sona erdi. Ego китель benzer şişirilmiş domuz balonu. Karanfil yıkıldı, ve ego şiddetli göğüs выпирала üzerinden kötü oturmuş bir takım. Belli ki, o çıkardı bu yöneticisi bir elbise ve bir yere ek olarak sakladı. Onu, ümit donma olmaz iç çamaşırı.
  
  
  Onu duydum Tamara aceleyle nefes alıyor. Gittim onu sezgi. Зембла engelledi tüm iç ve dış. Başardı kayma ilk sokaktan savunma, ama söyliyecek daha çok şey var.
  
  
  Sözde yöneticisi doğruldu ve baktı bize bacak kadar kafa. Ego sesi gibiydi bürokrasisinin etrafında çok derin. "Fandango ve Balinalar?"
  
  
  'Evet.'
  
  
  — Yok listemde efendim Fandango.
  
  
  «Onu Balinalar; o Fandango. Ama ben size bir açıklama.
  
  
  — Bizim ajan — sözünü kestim Tamara, — tüm karışık.
  
  
  «Diğer sanatçılar gelebilir» dedim.
  
  
  «Bu korkunç bir hava. †
  
  
  Müdür elini kaldırdı. 'Durun! Durun! Ben bunu duymak istemiyorum tekrar. İkiniz de dans?
  
  
  Onu öksürdü özür dileyen bir ses tonuyla. "Eh, onu çoğunlukla gitti etrafında, ve..."
  
  
  "Artık o benim yöneticisi ve..."
  
  
  Ama madem ısrar ediyorsun, o zaman ben yine de istiyorum...
  
  
  'Yeter! Muhtemelen bu kadar iyi olmasaydı dans, senor Balinalar. Onlar soran bir kadın ve bir kadını alırlar. Bir şey eğlendirmek için değil mi? Nerede, kostüm, senyorita ?
  
  
  — Merak etmeyin, hızla cevap verdi, Tamara. «Ama ihtiyacım var müzik».
  
  
  — Onlar mı bunu sana söylemediler mi? Hotel Vacaciones sürekli çalışan bir ekip üç kişi. Oynar kokteyl barda, sezon boyunca. Bu arada, senin emrinde. Müdür içini çekti hemen hemen yakındı. «Ah. Umarım senin ki kadar güzel Carmen...
  
  
  "Carmen"?"
  
  
  Carmen ЛаБомба , hanımefendi ! O çok bilinen bu alanda. Ona sizi hiç duymamıştım.
  
  
  — Bu değişecek, sonra geceye kadar, — boğucu bir sesle söz Tamara. Yine поманила ego bir görünüm. Onu rahat hissetmedim. Benim yaka başladı kısma boyun. Sanki biz kimselerin açıklamada, iyi bir iş için Union City, New Jersey.
  
  
  'Efendim, bize soğuk ve biz «yorgun ve aç» — keskin dedim. «Hey, Eğer henüz bir hareket...»
  
  
  'Evet. Pepe, onları göstermek ıh oda.
  
  
  Sekreter ayağa fırladı hazırolda. «Sen! Hangi odada?'
  
  
  «Yok mu sürekli odanın sanatçılar için? Böyle bir ayrı bir otelde, otelin arka kısmında?
  
  
  "Senin, senin," Pepe kabul etti . O şiddetle başını salladı ve anahtar kapma kurulu arkamda. O daldı tezgahın altında. «Buraya, gelincik favori ».
  
  
  «Biz sizi ararız», — dedi müdür. «İyi vakit geçirmek, hanımefendi, ve olacak kötü Carmen».
  
  
  Tamara bulaştırdı ego şehvetli bir gülümseme. Biz geçti ardından bir yönetici. — Çok samimi, değil mi? Tamara ve bu fark, ne zaman geçtik mimmo sunmaktadır.
  
  
  «Bence o gerçekten bu Carmen», dedim. Onu hala çok rahat hissettim çünkü, gibi yürüdü işler.
  
  
  Biz geçti koridordan aynı ana salonu. Sonra girdik büyük, yuvarlak bir odaya, tam bir beyaz yuvarlak kanepeler, rahat sandalyeler, masalar ve sütunlar. Bir yandan büyük bir pencere manzaralı bir güneşlenme terası bulunmaktadır. Diğer taraf haline bir kokteyl bar bulunmaktadır. Yüksek ikisi arasında büyük sütunlara asılı bir afiş ile büyük harflerle:
  
  
  HOŞ GELDİNİZ, KUTSAL GERÇEK EVANJELİK KİLİSE - dindarlık - iffet - temizlik - MÜBAREK MESKEN.
  
  
  «Dans etmen gerekiyor, daha sonra orada» dedi Pepe. O işaret, bir kokteyl bar, etrafında çaldı yüksek sesle kahkaha.
  
  
  Ona baktı, oturma belirtilen Pepe yönünde. — Bu insanlar orada? diye sordum, tekrar bakarak, Pepe.
  
  
  Pepe silkti. — Kutsal Gerçek-Evanjelik Kilise, efendim . Başka kim olabilir bu otelde?
  
  
  İçin estestvenno. Başka kim.'
  
  
  Biz doğru ilerledik koridor ile oturma odası. Ben hatırladım bir yorum korumaları hakkında «грешниках günahsız». Nihayet onu yakaladı yönetici omuz. «Pepe, aradılar bize çok beklenmedik bir şekilde. Biz genellikle bunun farkında değil. Kim bu , mmm, Kutsal?
  
  
  'Norte Американос, senor Çakıl. Onlar düşünüyorlar ki, içki, sigara, dans ya da uyku ile, başkasının karısı günahkar. Onlar bu otelde bir oda rezerve çerçevesinde kendi haçlı seferleri boyunca açık havuz, tersine çevirmek için herkes zevk az, enfes bir yaşam. Onu anlatıyorum size, bir arkadaş olarak, senyor . Biz bekliyoruz, bu Aziz bize çok sıkıcı. Ne yazık ki, ıh gözaltına ani değişim böyle. Çok can sıkıcı.'
  
  
  — Diyebiliriz ki, onlar bakacak, — ile sinsi bir gülümseme fark ettim Tamara.
  
  
  Pepe gözlerini devirdi. «Eğer ben de onlar gibi düşünüyordum, bu konu, dünyanın sonu geldi, onun diz çökmüş özür dilemedim, çünkü onun kaşarlanmış bir günahkar. En azından ben bir şans varsa! Öte yandan, eğer benim yaşam kötü bir şey olmadı...
  
  
  «Anlıyorum. Şimdi, ne zaman bir şans var, bu kayıp zamanı telafi».
  
  
  — Öyle görünüyor, dedi Pepe. Tekrar gözlerini devirdi. Biz tökezledi boş bir çorba. Geçtik mutfağa aracılığıyla dar bir koridor. Pepe açılan bir kapı çevresinde ve jest için bizi davet etti içeri. 'Oylama. Korkarım bunu en iyi bizim oda, ama...
  
  
  — Biz anlıyoruz... dedim. — Ne gösterisi? Bizi neden istedi bunu?
  
  
  «Tüm Azizler evli, bay, gerçekten evli. Ve kadınlar, onlar getirdi... Sekreter utanarak güldü ve зашаркал ayakları, sanki değil gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum onun bir rakam. «Biz de iyi bir en tatmin ıh yeni ihtiyaçlar. Biz istiyoruz ki, onlar müdahale ya da gürültü».
  
  
  «Evet, bu gerçekten berbat bir durum bu fırtına, değil mi?»
  
  
  Pepe gerildi. Soğukkanlı ve ölçülü söyledi: «artık soru sormayın efendim. Sana iyi para veriyorlar.
  
  
  Özellikle, eğer eğlendirmek bizim için keyifli bir yoldur. Bunun dışında, bu seni ilgilendirmez. Onu öneririm burada kalmak kadar uzanmalıdır. güle güle.'
  
  
  Pepe haklıydı. Oda çok fazla değildi ürün. Duvar ve tavan vardı krem rengi. Katta aynı bir altın halı gibi bir salonda. Orada bir sandalye, bir sandalye ve güzel bir çalışma koltuğu ağır bir karanlık tarzı, имитирующем ispanyolca. Çift kişilik yatak ile kaplı koyu mavi парчовым bir örtü. Ayrıca küçük banyo, bide, gibi görünüyordu bir daha duş kabini. Teras vardı, kar kaplı. Cam sürgülü kapı гнулись altında, rüzgar gücü. Ama sonra sadece yaşadıklarımızdan, radyatörler yayılan hoş, rahat bir sıcaklık. Biz kaldı oda kadar bize olmazdı kalkmak. Bu arada, Pepe halletti. O bizi kilitledi!
  
  
  — Bu pislik, — hırladı ben, asılarak kapı kolu.
  
  
  — Nick, dedi Tamara, git de bir bak.
  
  
  O oturuyordu, sürgülü kapı. Ona yaklaştı ve durdu onun yanında. O işaret bir uzantısı mutfağı bulunan dik bizim odada. Mutfak ile aydınlık bir pencere onu gördüm, ne kadar kalın yöneticisi konuşurken bazı militanlar. Olumsuz açıdan onu yapamadım her şeyi sökün. Onu gördüm, bir erkek, bir masa etrafında oturmuş. Ih makineleri utanç verici asılı sırtında. Onlar eli. Şekil çizgili pantolon çılgınca жестикулировала elleriyle. Ben düşündüm, o deli gitti. Görünüşe göre, emirleri o veriyordu. Buhar düzenli olarak nod olurdu ve devam var. Bir süre sonra yöneticisi kayboldu.
  
  
  - Sence nasıl? diye sordu Tamara.
  
  
  — Bilmiyorum, diye cevap verdim. «Görünüşe göre, onlar yemek. Onun tarihi bilmek, nereye gidiyorlar!
  
  
  «Bekleyin, onlar ayağa!»
  
  
  Erkek ayağa kalktı. Göründü şişman yaşlı kadın бесформенном elbise. Koymuştu sandalyeden. Zaten bir kaç km hiç bir şey olmadı. Onu, korktum, ne kaybettik ıh tür. Sonra biraz daha kapanmış kutsal, ve biz tekrar gördüm ıh. Onlar потягивались, çok зевали ve kaşındı. Nihayet onlar, böyle bir oyun için küçük bir kare sandalye ve oynamaya başladı kartı. Odin etrafında erkekler arkasına yaslandı, ayaklarını ayakkabı обхватили sandalye bacakları. Dikkatimi çekti bir nesne olduğu прислонялся. Oldu kalın meşe kapıyı ağır demir parçaları bir buzdolabı veya derin dondurucu.
  
  
  — Evet, yavaş yavaş dedi ben, — evet, onu anlamaya başlıyorum.
  
  
  'Ne?'
  
  
  — Üzerine bahse girerim ki her şey montaj Земблы dondurucuda. Soğutma için estestvenno kapalı. Boru ve boru içine oluşturmak için mükemmel bir iletim ağı».
  
  
  'Emin misin?'
  
  
  — Hayır, — itiraf ben, ama emin değil mi ?
  
  
  'Hayır.'
  
  
  «En azından, bu biftek korur, şuradaki adam,» dedi ben. «Ben bir soruşturma yapmak gerekir. Aynı başarı ile başlayabiliriz gibi, orada ve başka bir yerde.
  
  
  O sarıldı bana. Onun gözünde bir endişe kaynağı olmuştur.
  
  
  'Ama nasıl?'
  
  
  Onu kucakladı ee. Ee vücut тряслось. Onu düşündüm, uzun ve sert. Keşke bende o çile ip, bıraktı onu Поленсии. Ya benim stiletto, bir benim elimden bir maya tapınağında. Ya da benim «Luger» bıraktığı Washington... bulmak Değil mantıksal kararlar bir süre sonra, onun stahl düşünün daha az belirgin seçenekleri. Ama onlar bile görünüyordu daha az uygun, her zamankinden daha fazla. Uzun bir aradan sonra onu, düşünceli dedi: «Eh, belki bir çıkış yolu vardır, eğer biz kullanacağız, sizin sigara». Ee gözleri genişledi korku, zaman onu gösteriyor planı. O derin bir nefes aldı. «Çalışmayın, bunu yapmak için! Bu imkansız!
  
  
  — Herkes gibi. Biz bir şey yapmak gerekir. Burada kalın ve beni koruyun mazeret durumunda görüntülenir Pepe ya da bir başkası.
  
  
  O ses sıktı benim kat iki eliyle başını salladı. — Hayır, bunu yapma şimdi. Biz-ebilmek-si olmak küçük bir şans, ama eğer biz buradan çıkabiliriz bu oda geleneksel yöntemlerle. Hayır, eğer sen выломаешь kapı, ve Tanrı bilir, hangi anksiyete artacak. Gereken ders sırasında ilk hanımefendi Fandango, Nick. Lütfen bekleyin. O zaman sana yardım edebilirim en azından oyalarım insan Земблы.
  
  
  — İlk hanımefendi Fandango, değil mi? Onun çarpık gülümsedi. — Sence yeterince iyi uyutmak için bütün otel var mı?
  
  
  Arayın siz, efendim Balinalar!" O sarıldı bana doğru sallayarak vücut tam uzunlukta. Çevik, hızlı parmaklar o undid benim ceket. O bir adım geri çekildi ve gülerek, başladı omuz ile kendi ceket. — Nick değil miydi o ile gelip başlık daha iyi?
  
  
  — Ben doğaçlama yaptım, "dedi," ben, inandırdı. Onu bırakıp paltosunu yere yakın Тамарой. « Hmmm ... ben de!» Tamara undid yün bir hırka giydiği gibi bir bluz, onun beyaz, tam bir göğüs vardı sadece kısmen kapalı. Uzaklaştı bir kaç adım kadar hey yeterli.
  
  
  'Hanımefendi Fandango başlıyor konuşma!»
  
  
  O undid etek ve indirdi onu. Ee hırka meydan okurcasına kadar ulaşmıştır kalça, sanki küçük bir mini elbise. Utangaç bir kız gibi, o etek kaldırdı, onun yelek ve обмотала ego beline. O çıplak kalça ayak hariç, küçük beyaz külot.
  
  
  Sonra o dans etmeye başladı. Vücudu hareketsiz kaldı. Arasında sadece bir kısmı onun göbek ile diz salladı ve скручивалась daha güçlü ağaçlar dışarıda fırtına sırasında!
  
  
  — Ne düşünüyorsun, Nick? diye sordu bir gülümseme ile.
  
  
  Ne düşünüyorum, onu söyledi. - «Bence sen daha fazla bayan Balinalar, daha Fandango. Ve señorita, La Bomba onunla birlikte.
  
  
  Başladı sessizce gülmek. O ayrıldı düğmeleri yelek. Yün kuyrukları gibiydi ниспадали onu omuzlarından. O uzandı sırt çekmek için sütyen. O tempo artırdı. O bana geldi, neredeyse çıplak.
  
  
  'Değil ..... mi bize ...?' diye sordu boğuk bir sesle, sallayan, bana kafa.
  
  
  Ne olacağız? Düşüncelerim vardı, ve ben hemen anladım, diyor. Konuşmak böyle bir zamanda! Böyle olmamalıydı! Sonra onu buldum, kendi dilini. — Terzi, evet, tabii ki! Bize kolay olmayacak!
  
  
  Tamara tekrar içini çekti. O elini uzattı, tuttu beni bir kemer ve iyice çekiştirdi. Onu hissettim bir pislik olduğunu tüm onun sıkı bir vücut. Tamara hala dönüyordu, dönüyordu. Onu, elini uzattı ve aldı ince beyaz naylon. Onu çekti. Neden olmasın? Haklıydı. Bize beklemek daha iyi. Nasıl daha iyi zaman öldürmek için? O dans durdu ve sarıldı bana çıplak vücut. O beni öptü, şiddetle. Ee dudakları ıslak ve sıcak. Onu aldı ee el ve götürdüm yatak, dudaklarımız hala sıkıştırılmış. İndik açık yatak. Hızla devam ettik öpüşmeye. Benim dil derin daldı arasında тоскующими dudaklar gerekir başladım ve ileri rta.
  
  
  Kaldırdı ellerini, sarılmak boynuma. Ama onu tuttu ıh, geniş yayılmış ve onu geri itti bir yumuşaklık yastık. Onu ayağa kalktı ve aceleyle soyunup. Tamara откинулась yastık ve izledim. Kollar ayrı bacaklar biraz ayrık. O ağır nefes alıyordu.
  
  
  Nick, — diye mırıldandı, ne zaman onu yatakta onun yanında.
  
  
  «Yap yine, dün gece, elim блуждала tepelik bir arazide ee göğüsler, mimmo ee meme, aşağı pürüzsüz karnına hafif bir aydınlık oluşturur. O inledi. Ee vücut bulduğu «bağımsız bir hayat altında benim okşamaya. Ee ses içini çekti bana kulak yalvarıyor, tamamen onu almak ve söndürmek için yanan bir ateş, bir воспламенил benim parmak onu rahim. Onu öptü ee dudaklar, çene, yumuşak bir çukur boyun. Benim dil döküm sert meme. Bizi deldi yeni titreşim. Benim ıslak dudakları okşadı onun hayatında. Onu hissettim, onun gibi saten deri напряглась. Benim нащупывающий ağız çöktü daha düşük iken Tamara çığlık zevk. O şoför ve yan yana, inleme, zevk, zaman, dudaklarım dokundu, onu güçlendiren, onun yoğun darbeli uyarma. O вытянула ellerini ani bir hareketle. Parmaklarını bir varlığı var benim saç.
  
  
  Onu doğruldu, ee, titreyen ve корчащееся vücudu altımda. Onu hissettim, onu nemli ısı. Vahşi bekleyen o yatıyordu yerde, hazır beni kabul. O beni yakaladı gücü ile yürütmektedir neredeyse beni delirtiyor. O ifade bir sevinç yüksek sesle. Ellerini çılgınca обвились boynuma, o tavladım beni сужающимся изгибам onun göğüs. Vücudu altımda повторяло benim ritmik hareket vahşi, kontrol edilemez titreme. Onun pençeleri derin вонзились sırtımdan, çizik var, aşağı ve dosyaları açabilirsiniz eti benim rahim çıktı. O beni itti kendinizi daha derin, ayrı kalça mümkün olduğunca.
  
  
  Memnuniyeti yağmacı ihtiyaçlarını Tamara oldu, yorucu bir meslek. Onun için izin, kendi diline kayma oraya buraya var nah kuruluğu yatıştırmaya, onu kurtarmak için kendini. Umutsuz oldu. Çok heyecan kaplamış tekme sırtımı. Onun çıplak vücudu kaygan banka yanan bir tutku. O kıvrıldı geri. Yukarı ve aşağı. İlk başta yavaş yavaş, dalgalı hareketler, daha sonra daha hızlı ve daha hızlı, kadar, son, tüm duygular değil sürüldü etrafında bizim tel Bitkin düştük yatağa onun sarhoş, güçsüz hareket onu tarihi bir şey söylemek için, ama bulamadım kelime, onu, elini uzattı, onun üzerinde ve yatak örtüsü üzerine çekti bizim terli bir vücut. Tamara sessizce sallanan ellerimde.
  
  
  
  
  Bölüm 11
  
  
  
  
  Kokteyl bar denilen El Coyuntura . Eğer biri etrafında konuk — aziz veya günahkar değil, orada daha önce o gün, onlar zaten протиснулись içeri. Başka bir deyişle, herkes biliyordu bizim varış.
  
  
  Lobide geniş bir oyma bar etrafında maun gerekli aynalar ve şişeleri arkasında ve girişken bir barmen, konuşan, üç dilde ve üç kötü. Yerine pirinç çubuk barre oldu şeffaf plastik tüp floresan lambalar. Bu şehvetli kırmızı neon ışığı her kadın gibi görünüyordu, en az on yıl daha genç. Barın karşısında durdu birkaç yumuşak koltuk, ama büyük bir kısmını oturma odasında aldı boşluk ona benzeyen bir amfi ile оклеенными sarı kağıt yuvarlak duvarlar. Etrafında dans pad boyutu ile bir posta pulu ve küçük bir sahne düzenlenmişti yuvarlak masa. Yarısı sahne aldı vaat kombinasyonu, gitar, trompet ve piyano. Müzisyenler oynadı daha doğrusu heyecanla, daha bir yetenek ile. Şimdi yaptıkları bir duraklama, sonra, gibi, kısa bir süre önce büyük bir coşku ile icra edildi Mama Looka Boo Boo . Bazı genç aziz şımartmak дьявольскому günah dans ve, tökezleyerek, döndü kalabalık alçak masa ya da bahru için arkadaşlarınıza katılın. Erkekler siyah takım elbise ve kravat-her ne kadar çoğu kravatlar şimdi unleashed edilmiştir.
  
  
  Bir kadın olarak, daha asitli, ıh çene sıkıştırılmış, ıh saç slicked geri toplanmış bir topuz. Şekilsiz elbiseler, uzanan boyun, bacak, gizli ıh şekli. Onlar biraz подвыпившие güldü, закатывая остекленевшие boncuk gibi gözler ve attılar kendi broş kelimeler için haykıracak bir fırtına.
  
  
  Dışarıda fırtına vurdu tüm korkutucu bir güç. Rağmen çığlıkları ve приглушающее eylem ağır perdeler, onu defalarca duydum hakkında duvar ударяются enkaz, ağaçlar, kayalar ve enkaz yıkılan evlerin. Bina вздрогнуло, içecek titremeye başladı bardaklarda. Oy olmalı, gitti "Titanic", diye düşündüm onu kendime. Ancak o zaman cesaret ve kararlılıkla bir ölüm karşısında hala geleneksel olarak olağan. Burada dindar kutsal hararetle пьянствовали karar, zevk ve son saat. İle bu akşamdan muhtemelen istiyorum kendime ölüm ertesi sabah.
  
  
  Onu durdu perde arkası, sahne açıldı önümde. Yanımda oturuyordu Tamara, sarılmış beyaz bir sayfa, biz çaldılar yatak odasında. O sarılmış gibi onu tırmalamak ve bir beline kırmızı kordon perdeler için. Bu verdi hey görünüm bakire, tutkulu, ama hala kusursuz bir gelin, ждущей kocası. Buna rağmen beklenti içinde yatak odasında, onu hala emin değildi, ne yapacak orada, sahnede. Kendisi de bunu bilmiyordum. «Ayak uydur işitme», dedi, biz ne zaman giymiş, onu bir takım. İşitme tarak, o emin değildi, ne işe yarasın. En önemlisi oldu memnun etmek için halkın ve çalışanların dikkatini dağıtmak. Biz anlaştık bu konuda.
  
  
  Onu, döndü Pepe, bir yaslanmış bir sütunda, yaklaşık üç metre arkamızda. O bize gelip on beş dakika önce ve şimdi oynadığı rol sahibi. Peki ya güvenlik görevlisi, verilen bir çıkıntı sol tarafta ego камзолы.
  
  
  — Şimdi ona devam tanıtacak, — dedi ona emu.
  
  
  Bueno . _ Grup ...?'
  
  
  «Ben onlarla konuştum, bu konuda bir kaç dk önce. Çünkü biz bulduk melodi, hangi, demek, biliyorum. Ben inanmıyorum, sesini duyana kadar.
  
  
  — Onlar iyi çocuklar, efendim.
  
  
  "Ah, onlar muhteşem!" Onu açtı sinyal tarak. Trompetçi затрубил tantana sanki ego aracında vardı meyve salatası. Onu öne çıktı ve жестикулировал elleri kadar sustu, buna çok şişman bir kadın olduğu hıçkırık.
  
  
  Onun, yüksek sesle bağırdı. - ' Yahora , bayanlar ve caballero , la señorita fandango! mui celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  Muhtemelen, onlar anlamadı, ispanyol, ama ne dedim, yeterince açıktı. Onlar başladı alkışlar. İlk икающая kadın, sonra da bütün bir oda. Tereddütle müzisyenler başlıyor yürütme « Rumba Тамба» . Tamara çıktı sahneye. Onu çıktım. Geçen mimmo nah onu gördüm tabaka banka, блестевший yüzünde. Korkmuştu. Muhtemelen, daha fazla korkmuş, daha olsaydı, hey, yapmak zorunda ne yapacaktı onu. Diye takıldı. Odin etrafında erkek soluk soluğa. O kazanmış denge. Geniş adımlarla striptizci geldi ortasına bir sahne. Baktı, combo, anladım ağır yaratılış ve başlangıç şehvetli hareketleri göstermişti daha önce. Üst kısmı vücudu neredeyse hiç шевелилась. Parlak kırışık çarşaf закружились hızlı dairesel hareket ve onun uyluk ve kalça. O döndü ve başladı yavaş yavaş atabilir kırmızı dantel. Развязывая, o izin ona takılmak. Ee обеяние başlangıç açıklanması sadece kendine. O ses прижимала ego göğüs ve bana baktı ve Pepe. Gülen, o terk etti beni dantel.
  
  
  O devam etti tutmak için sayfanın sol el. O giydirdiği diğer elini kendi uzun sarı saçları ve kadın şilteyi kaldırdı ıh. Sonra o dans etmeye başladı. Çarşaf yavaş yavaş açıldı, henüz seyirci göremedik kayış, onu sutyen ve külot. Gitarist güzel destekledi ee sicim titreşim ve keskin kokusunu her zaman hareket halinde. Kamu sevdim. Sadece bazı kadınlar biraz soluk durumda. Pepe izledim her seğirme ve işaretçileri ile kurnaz bakışları gözünde.
  
  
  Onu накинул dantel boyun Pepe ve придушил onu. O doğru koştu, kaçmak için. Onu sıkmış doğaçlama bir döngü. O dizlerinin üzerine düştü. Böylece daha kolay ve daha hızlı. Çalıştı çığlık, ama dantel заглушал herhangi bir ses. Onu çekti, daha güçlü. Kullanarak ip kaldıraç olarak onu bağrına bastı yaşasın bu ego boyna. Pislik ve amacı bir tarafa kaymış.
  
  
  Gibiydi, hiç kimse fark etmedi. Kalabalık ve insanlar, yüce «yöneticisi» oturma odasında, takip eden her hareketi Tamara. Müzik ritmi gittikçe daha hızlı ve daha hızlı. Tüm gözler yapıştırılmış Tamara. Onu getirdin ölü resepsiyonist gölge perde arkasından fırlattı ve ego üzerine bir yığın boş kutuları bira. Ceket Tamara üzerinde yatıyordu etrafında bir kutu. O sardılar oraya kendi kıyafetlerini aldı ve herkes kendi itirazlarına rağmen Pepe. Onun пододвинул ceket yalama sahne ve gevşemiş onu. Bu durumda sıkıntılardan Tamara şimdi, olabilir hızlı bir şekilde kapmak elbise. Onu izledim, onun gibi davranır.
  
  
  O başladı ve çarşaf. Sutyen ve külot o sallanan yukarı ve aşağı abartılı hızlı ve titreme hareketleri. O dans sanki söz konusuydu onu hayat.
  
  
  Ve öyle de oldu. Ve benim bu arada. Onu kaymış perde arkasından, dar bir koridor, ana fuaye, ana giriş. Onu bir an için durdu, ne zaman ulaştı salonu. Onu hatırladım, gördüm iki erkek, ayakta, burada yolda bir oturma odası bulunmaktadır. Onlar baktı gibi, Pepe gibi bir otelde. Oni пахлм ziyaretçi olarak ucuz paris genelev. Onu kokladı havayı. Kokusu gül suyu stahl ценымногие zayıf.
  
  
  Onu dikkatle baktı köşeden. Tamara yapmıştın onu daha iyi umut olabilir. Her ikisi de erkek vardı, birkaç metre yerden hall dönüştü, ana oturma odası bulunmaktadır. Bir sürekli eğlenceli alay kim başka bir kaburga. Görünüşe göre, bilenler güzel sanatlar. İle «Trejo» 22 kalibrelik otomatik bir tabanca Pepe elinde onu kaçtı diğer tarafa kadar sessiz geldiğince kadar ulaştı, boş bir yemek.
  
  
  Masa düzenlenmişti, bu yüzden geçmesi zor açık mutfak, başka bir iplik bulunmaktadır. Tablolar tamamen kendi yaptıkları. Zorunda için dikkatli olmak bize bir şey çarpmak için değil ve hiçbir şey kırmak. Sergey лился ile yuvarlak pencereler iki kanatlı kapı. Bazen onu duydum sesleri uzaklardan. Yavaşça kapıyı itti ve içeri daldı. Ona karşı sokuldu inilti küçük bir niş mutfak ve yemek odası arasında.
  
  
  Orada bir büfe rafları için aşağıda bir çatal ve графинов. Onun yanında, açık kapı ile, duran bir büyük keten dolap, tam havlu ve masa örtüsü. Hala süpürgeler ve bezleri, birkaç kova, bez, temizleme tozu ve четырехлитровая bankası cilalar, zeminler için. Onu bırak bir gün sessizce kapatmak ve baktım gerçek bir mutfak. Onu görebiliyordu sadece onun bir bölümü: iki kapılı buzdolabı, otomatik bulaşık makinesi ve bir sandalye daha önce gördüm pencereden. Sesler duydum onu yemek, ilerledi itibaren kalın kadın, убиравшей sandalyeden. Snorting ve uğultu altında nefesimi, o возилась etrafında. Koridor soğuk bir kamera gerekiyordu köşede, saha dışında benim bakış. Onu stahl bak. Onu riske atmak istememiş, ancak beni göreceksiniz. Neyse bu önemli değildi.
  
  
  Onu aldı etrafta sigara Tamara ve onu yaktı kibrit ve otelcilik kutu getirdi numaraları. Bir dakika onu hareketsiz durdu, dikkatle dinlemek. Onun bir şey duymadım, ara sıra gürültü, tencere ve tava ve astım nefes bir kadın.
  
  
  Покурив ona yaklaştı бельевому dolaba attı ve bir kaç havlu, boş bir kova. Onu набрызгал üzerinde nah biraz balmumu attı ve üstüne bir sigara. Gördükten sonra da devam edeceğini irin, onu geçti menteşeli gün önce bir çorba ve stahl bekleyin. Onu bıraktı, dolap açık. Tamara söyledi sürer iki buçuk dakika, ama böyle bir salonları vardı zor kime tam zamanı. Yangın sigara var ucunda topu aynı kompozisyon ve maç, bu durumda iplik baskı ile marka. Sigara oldu ayrıca dolu yün kahverengi, sırılsıklam nitrat. Açık uçları sigara yapılmış gerçek bir tütün. Oturup yemek bekleyen vardı endişeyle, ama artık onu hiçbir şey yapamadı. Ona güvendim Tamara almak için tüm. Saniye gergin acı yavaş. Sonra sigara догорела.
  
  
  O uyandırdı, alevler yaklaşık beş saniye yeterli oldu, açmak için kova bir duman bombası. Çamaşırı mükemmel alev aldı, sonra başladı irin havlu. Ekşi duman giderdim ve dolap mutfak. Hatta kapının diğer tarafında onu hissettim, hafif bir koku, bir kadın sonunda bağırmaya başladı: « Fuego ! Fuego !
  
  
  Sabit onu oturdu çömelme, dinleme squawks. Sonra onu duydum ağır shaggy ve ünlemler iki muhafız: « Ah ! Fuego ! Onu duydum biri söyledi. Onu adım attı niş elinde bir tabanca ile. Gardiyanlar çalıştı bulmak yanar. Şişman kadın çığlık attı, ellerini sallayarak. Her üç кашляли ve кашляли duman.
  
  
  — Eller yukarı, — sipariş ben.
  
  
  Kadın захрипела yüksek sesle her zamankinden daha. İnsanlar formda döndü ve inanmaz зевнули. Şimdi yangın zirveye ulaştı. Kalın yağlı bir duman giderdim ve dolaba gerçeğini gizleme ateş yanıyordu sadece bir kova. Duman ve koku olmalı, karışık ıh refleksleri, ne zaman bir adam silahına davranmış ve başka atladı beni. Onu vurdu ilk, her bir kabile. Düz keskin bir pamuk 22'lik kaybolmuş durumdayım криках kadın ve kükrüyor başka bir adam, прыгнувшего bana. Onu ileriye doğru bir adım attı, o benimle bir an önce o hesaba. Onun diz çöktü ve güvercin arasındaki ego bacak. O bana düştü, обвил onu elleriyle ego ayak ve aynı anda yükseldi. Oldu bir tür rugby флипа. Onu biraz döndü ve ego kullanarak özel güç fırlattı ego büfe. Ego bir gol bir patlama ile perdeli raf gümüş. O çöktü, daha soğuk dış hava.
  
  
  Rağmen kırık, her kabile, ilk nöbet tutamadı. , Kiran ve стиснутыми diş açmaya çalıştı vana onun güzel bir kılıf için kurşun sıkmak aklıma. « Mui "bravo"», dedim, çarpıcı ego ayak yaşam ve ardından çene. O bench press yerde yatıyordu. Kadın o kadar uçmuş ki artık argümanları dinlemek için. — Basit, hanımefendi, dedim. Sol elim метнулась onun çene ile yumrukla. O inledi ve uzandı, yavaşça indirdi ve onu yere.
  
  
  Onun üzerinden atladı, onları bir dolaba. Yoğun duman onu yakaladı paspas ve itti onu yanan bir kova. Onu sönmüş bir ateş bıraktı, ama irin havlu. Ne zaman onu, bunu, ateş, onu uzattı kolu silecek kolu, sakin ve çıkardı kova dolaba.
  
  
  Ona ego, gardiyanların silahlarını yakaladı, sonra, soktu, tüm üç kabine. Onu kilitli çekmece itme anahtarı dakikada koştu mutfağa bu soğutma dijital kamera, sallanan buharlama kova kolu silecek. Başka bir el onu tuttu kavanoz mum.
  
  
  Onu uçan kısa bir koridor öte yandan mutfak ve kendimi bir odada korumalar kartını oynadı. Kart hala yatıyordu masada, kuda ıh atılmış bir erkek. En uzak koltuk büyük bir kapı. Onu ittim ve sandalye tarafı belirlemiştir omuz büyük metal bir mandal. Kapı щелкнула ve açıldı. Onu, içeri girdi, bakmadan.
  
  
  «Müdür» yakaladı büyük bir tabancayı doğrulttum bana hayat. Bavul vardı sadece, beş, yedi metre doluydu farklı kanca ve boru. Emu vardı, çok kötü amaç için kaçırmak bana göre. Üzerinde durdu radyo arka kamera. O, muhtemelen, merak, neden найдти bize bir istasyon. O, tabii ki, ve bilmiyordum, ne fırtına, o oluşturmak için yardımcı, aynı zamanda müdahale emu alarak tüm radyolar. Tabanca yatıyordu, yanındaki masada yanında gövdenin kutu. Ego bir el onu yakaladı, yıldırım gibi.
  
  
  Onu koşuyordu durmadan. Ona doğru eğildi ve ona, başını omuz arasında. Ona salladı paspas ıso tüm güçler vardı. Kızgın bir kova vurdu ego açıkça yüzüne. Tabanca atış ödeme hemen benim kulak. Rolling thunder atış küçük bir alanda hayrete düşürdü beni. Onu gördüm, o düştü. O sustu ve tekrar yürüdü. Sonra o da yere düştü. Parmak izi huzurlu oldu bariz bir ego ağır обожженном yüz, bir zaman o giymek için hem de hayatının sonuna kadar.
  
  
  Verici basit gövde ile karşılaştırıldığında, merkezi yönetim tapınakta. O tavanın etrafında birkaç metal dolaplar, şekil ve boyutuna напоминавших dikey tabutlar, hangi vardı, sensörleri, kolları ve anahtarları. Üst dolapları oluşuyordu etrafında politika uzantılı dosya bir güç alanı ve kitle rulo оголенного bakır tel. Kalın kabloları kayboldu delik havalandırma deliği. Elektronik cihazlar, sessiz зажужжали. Jeneratörler otel olan verilen elektrik, muhtemelen vardı, yanındaki bodrum katında kazanları.
  
  
  Onu tersledi ana şalteri. Uğultu kesildi. Ellerini birkaç metre затанцевали ileri geri bir an, ve sonra geri düştü. Onu aldı, silah, düşman ve yavaşça kırdı her şey kırılabilir. Sonra onu çekti, yönetici ve soğutma kamera ve devirdi ego altında bir sandalye, yerde oturmuş, nöbetçiler. Onu geri açıldı dolapları ve побрызгал içi, zemin ve duvarlar balmumu. Onu kullandım, son bölüm, tekrar kindle fire kova. Onu attı son dakika havlu gölcük mum kurulumu. Взметнулось alev, раздуваемое сквозняком etrafında havalandırma için. Onu dışarı koştu - içtenlikle sıkıştırılmış yumruk, kayboldu karın ağrısı.
  
  
  Genel bir şekilde kendine geldi ve ayağa fırladı, tam bir intikam arzusu. Yılının başında ikinci kez bana saldırdı beklenmedik bir şekilde. Ego yumruk vurmak popo revolver bir etrafında korumaları olan ona takılı kemer. Bu beni kurtardı. Onu tekrar üfledi önce başardı slam kapı, aksi takdirde, onun diri diri yandı. Onu kırdı ve ona saldırdı. Ateş zaten yalama oldu benim kat.
  
  
  O benzer bir goril. O koştu bana küfür ispanyolca. Onu yakaladı ego normal дзюдоистской zekası, sert bir el. Sol elim сжимала yaka ego ceket, sağ — ego gömlek. O durakladı. Onu обхватил sağ ayak sağ ego spawn ve onu vurdu ego ayak. O salladı ve kenara düşmeye başladı. Onu biraz yardımcı emu.
  
  
  Öfkeli, öfke ve nefret, o clawing bile beni düşerken. Ego ayakkabı budaklı hakkında eşiği gün soğutma odası. Kollarını sallayarak düştü, yatağında yanan bir mum. Her hareketi раздувало alev daha. Ayağa kalktı, dört ayak üzerinde durmak. Sarkık kafa, o bağırdı acı içinde. İnsan meşale yandı gözlerimin önünde. Onu yapamadım emu yardım ve kapıyı kapattı. Ego çığlıkları artık duyuldu ve ateş ' de bulunmuş. Sonunda başardı ve derin bir nefes alın. Ona umutsuzca ihtiyaç bu. Yavaş yavaş bana geldi, ben ağır yaralandı. Yara benim omuz yeniden açığa çıkardı; belki de, onun saldırdı güvenliği. Прострелы zarar deldi elimi. Onu denedim hareket sol el parmakları ile. Şimdi onu kaybedebilir bilinç ya da devam etmek, hareket etmek; Ona devam etti. Tamamen побелев, ben, sendeleyerek üzerinden dışarı çıktı odadan mutfağa geri ve niş.
  
  
  Odin etrafında erkekler kapıyı çaldı çamaşır dolabı ve yüksek sesle arayıp yardım istedi. Onu, durdu ve kapıyı çaldı. — Efendim ?
  
  
  «Sen! Onun!
  
  
  «İstiyorsanız, onu ateş sizi bu kapıdan mermi, o zaman devam edin gürültülü ee tekme».
  
  
  Bir an için sessizlik oldu. Sonra dedi ki: «Ben sessiz olacağım, dostum».
  
  
  « Bueno ».
  
  
  Döndüğümde onu koridordan giden sahne, onu gördüm, iki erkek, sandalye, oturma odası, müstakil giriş, El - Коюнтура . Onlar ayakları damgalı ve güven verici bir şekilde ıslık. Ne zaman onu ulaştı kanat, onu anladım. Tamara oldu yalnız şort. O olabilir, o kadar uzun süre bekleyebilir, olması gereken aynı zamanda en büyük sırları dans.
  
  
  Combo tükenmiş. Onlar defalarca oynadı nakarat, ama ritim hala güçlü ve Tamara tam olarak bunu kullandım.
  
  
  Adımları striptizci o sallanan ve aşağı yukarı sallayarak, kalçalarını ve sallanan çıplak göğüsleri. Kalabalık зааплодировала işareti onayı olmasına rağmen, bazı kadınlar gibiydi, yakın şok. Tüm gözler yapıştırılmış onun titreyen соскам. Onun gözünde oldu endişeli bir bakış... o kadar beni gördü. Yüzü aydınlandı. Verdi hey işareti acele. O sessizce başını salladı ve başladı kazancınızı.
  
  
  Ne finali!
  
  
  Grup üzereyken tekrar başlar melodi çalmaya. Tamara aldı ilk akorları ve almak için eğildi çarşaf ve sütyenini. O, sağlanan tüm güzel bakışları meydan okurcasına yemyeşil yuvarlak yuvarlaklık kendi kalça. İzleyiciler de fark dar naylon hattı ee külot arasında sert kalça ile uğraşan bir an напряглась, o öne eğildi. Külot meydan okurcasına aşağı kaydırın ve ee eşek ve orada kaldı, ne zaman ayağa kalktı ve bana getirdi çarşaf ve sütyen.
  
  
  — Ulu Tanrım, — прошипела o. — Ben düşündüm, sen hiç gelmezsen.
  
  
  "Dur öyle değil" dedim.
  
  
  Onu izledim, o протанцевала geri sahneye. Onu покачивающиеся kalça temsil keyifli bir manzara. Aziz kafayı yemiş. Ben bilmiyorum, bir şey hakkında düşündüm, ama kadın bazı çevrelerindeki baktı, sanki hiç оправятся bu. Kan damarları erkek bloğu. İçki içiyorlar, daha hızlı, daha odalar rahat getiren garsonlar. Hayatımda ilk kez siyah elbiseler gördüm yumuşak bir güzellik bu kadın katlanmış ve упивались onu. Sonunda, onlar ile karşı karşıya olan dünyanın sonu, Армагеддоном ve belki de İkinci bir Olgudur aynı zamanda. Ve eğer onlara söyliyecek ölmek - bu şekilde veda!
  
  
  Çınladı teşvik, bir çığlık. Tamara başlangıç çekmek külot. Grup hissettim bir yaklaşım doruk ve daldı запомненную bir melodi. Onu şimdi ve sonra baktım, üstüne kel değer bir beceri saldırı ve dua için kalın meşe kapıyı soğutma odası tuttum yangın ve güvenlik görevlisi, kat kat istif ediliyordu dolabımda hala titriyordu korkudan. Tamara çektiyse sıkı sakız külot. Tanrım, neden bu kadar zaman aldı? Aşağıda. Yumuşak kıvırcık saçları görünür oldu. Daha fazla gürültü ve çığlık!
  
  
  Onu sildi kalın damla banka ile alın ve ovuşturdu ноющее omuz. Külot yavaş yavaş kaymış ile onu bacak. O başladı ıh ve döndü. O eğildi, yükseltmek için kendi ego. Выпрямив ayak kaldırarak, kalça, gösterdi, erkekler ne onlar asla unutmayacağım.
  
  
  Kalabalık inledi.
  
  
  Combo взревело.
  
  
  Tamara koştu sahneden samimi bir el beni.
  
  
  Oldu çok alkış, ama yeterli zaman yoktu, geri dönmek için. Ona sarılmış, onu kat ve dedi ki, nah olacak yeterli zaman vardı sonra nasıl çıkacağız otelin etrafında. Değil стесненная kendi giysileri, o koştu peşimden koridordan ana oturma odası bulunmaktadır.
  
  
  — Nick, Nick, — bırak, o ne oldu?
  
  
  — Önemli değil, dedim.
  
  
  'Ama ...'
  
  
  «Üç kanal yok, biri kaldı. Onu anlatacağım size daha sonra anlatırım.
  
  
  Kaçtık otel çevresinde. Bu kolay oldu, daha onu düşündüm. Onu bir an için oyalandı, sayaç ve tahmin ettiğim gibi, bir rafta tezgahın altına yerleşecek telsiz. Onu çağırdı ego ve рычащим sesi sözde yöneticisi emretti insanlara «фиате» önünde bir kenara taşımak ve atlamak için «buick». Küçük ve ucuz bir mikrofon gizli ses değişiklikleri, ve romatizma kısa oldu : «Si, senor!» Koridorun sonunda, kapıdan, biz запрыгнули eski makine ve canlandırdı onu.
  
  
  «Fıat» ile koruma durdu driveway. Ne zaman Tamara gördüm başarılı olursak, o sıkı fıkı salladı bize iki erkek ne zaman geçtik mimmo. O rahat откинулась üzerinde прогнивший kanepe ve gülmeye başladı. Bu histerik kahkahalar kolaylaştırmak. Nefes nefese, o bağırdı: «Ah, gördünüz mü, bu iki adam?»
  
  
  'Hangi? Bu «фиате»?
  
  
  "Hayır, Nick, daha iyi onların oturma odasında bir çift kişilik!" O gülmeye başladı, daha da güçlü. Onlar bu hayretle baktı, biz hızlandırdı mimmo onlara. "Ah, bu ifade ıh yüzlerine!" Ben Tamara edildi krizi gülmekten kırılırdı. — Ben gerçekten o kadar iyi mi?
  
  
  "Evet, çok güzel."
  
  
  « Gerçekten mi ?»
  
  
  «Yeterince iyi yapmak için beni delicesine kıskanç».
  
  
  Tamara biraz sakinleşti ve захихикала kadar mücadele ile sürüş «buick» gidiyordum tarafına uçak. Ne zaman başladı giyinmek; kahkahalar durdu, ve diğer ucunda Пунтаренаса dedi düşük, kararsız bir sesle: — Nick, hava. Değişiyor.'
  
  
  Aslında. Kar şimdi giderdim бурлящим girdap. Bir zamanlar parlak bir yansıtıcı gökyüzü karardı ve içinden bir uğultu aşırı yüklenmiş motor rüzgar uluyordu gibi yaralı bir hayalet. Ağaçlar, kayalar, ve tüm bu hareket, летело çevremizdeki воющим kasırga. Doluya рикошетили kapı ve pencereler. Biz kendimizi dünyanın обезумевшем eylem deli.
  
  
  — Devre dışı bırakmak için verici birçok neden blizzard, — kasvetli dedim.
  
  
  — Ve daha da kötü olacak, — fısıldadı Tamara.
  
  
  «Evet, biz gelene kadar yok son verici Panama».
  
  
  O bana döndü побелевшей, kar gibi açık. — Ama, Nick, diye sordu o yapmacıksız korku. 'Biz-meli var olmak mümkün, bunu yapmak değil mi?
  
  
  
  
  Bölüm 12
  
  
  
  
  Haritaya bakılırsa, Ada Sangre oldu yaklaşık шестистах kilometre Пунтаренаса. Ama biz yeterince deli uçmak için böyle havalarda, biz bu kadar deli için acele samimi oraya. Yükselen, havaya, biz uçtu geniş bir yay pasifik okyanusu üzerinde. Yapılan bu uçuş neredeyse iki yüz kilometre daha uzun, belki daha 150 mil nedeniyle sürekli zikzaklar. Biz üzerinde uçan Chiriqui körfezi ile en büyük ada Койба, ceza sömürgesi. Sonra biz обогнули yarımadası Азуаро ve yaklaştı Панамскому körfez genişliği 150 mil. Yolda kaldı Panama körfezi, Panama Balboa.
  
  
  Tüm bu zaman bir uçak her zaman yaptığın şey sarstı ve пикировал. Biz Тамарой yuvarlandı yan yana, bir oraya bir buraya. Biz hiç oturup bir yerde. Sadece emniyet kemeri elinde bizim yerde. Bir sarsıntı takip başka. Gövde inledi ve gıcırdadı, kanatları gibiydi, böylece her an yıkmak. Ne zaman bir uçak iniş hava odaları, onu ударялся ekipman sağlam bir şey omuz ve deneyimli dayanılmaz ağrı. Bizim ayrılmadan önce Tamara перевязала yara ve yavaşlattı bandaj, ama bu yeterli değildi. Kan devam etti damlama, etrafında benim omuz ve emmek benim gömlek.
  
  
  O çığlık attı. — Nelerdir koordinatları adaları, Nick?
  
  
  — Henüz oraya перекричал onu gürültü. - «İlk başta Panama City».
  
  
  'Neden? ada Sangre salonunda adalar de-las-Перлас bir salonda doğusunda buradan değil, kuzey.
  
  
  Onu, anlaşma başını salladı. Adalar «anlamına gelir denizde çok adalar», ve bu durumda bu gelir yaklaşık numaralarına seksen küçük «жемчужинам» körfezi, diğer tarafta. Onu işaret açık göster. «Onun amacı, bu çorbada bulana kadar, ama alet zaten güven olmaz. İhtiyacımız olan bir kriter, önce biz bulmak için küçük bir ada bu grupta. Şehir salonunda sadece altmış kilometre kuzey batısında bir takımada. Buradan biz kime hedef.
  
  
  Sonra Тегусигальпы ve Пунтаренаса onu düşündüm, oldukça yıpranmış karşı vahşi ve acımasız bir yıkım, bir üretti albay Зембла. Ama Panama City oldu akıl almaz bir felaket. Bu bir etrafında benim en sevdiğim şehirlerden pek çok sıcak anıları. Ben hatırladım bir akşam, güzel bir kadın ile onun evinde eteğinde Анкон ve uyanma, jingle обветренных çan katedrali yakınlarındaki Avenida Central. Biz ne zaman uçan şehrin üzerinde, onu fark ettim kalıntıları katedrali, eski hükümet Sarayı, şehrin Ulusal tiyatro, Malecon bulvarı ve bulvar Bóvedas eski bir yeraltı hapishane. Her şey, gerçekten her şey kırıldı ve yıkıldı, kırıldı ve kesildi acımasız kamçı ile insanüstü bir fırtına. Şehir nüfusu 300.000 kişi olmaktan var olmaya dönüştü ve aynı büyük kalıntıları ve eski bir kasaba dokuz kilometre ondan sildim yeryüzünden 1671 yılında корсаром Henry Morgan.
  
  
  Balboa, liman Bölgesi, ingiliz kanalı, olduğu da пустырем. Bizim yüksekliği biz pek ayırt ağ geçitleri Miraflores on kilometre yer almaktadır. İki lider, ona kanal tamamen kapatıldı. Bazı yük gemileri ve tanker sıkışmış, iki dünyanın en büyük buz alanları, her genişlikte, hemen hemen iki yüz metre derinliğinde beş metre. Korkunç bir rüzgar süpürüldü kanal. Hiçbir şey gösteriyordu, ne de diğer tarafta berzah işler daha iyi.
  
  
  Onu kaynar öfke ne Зембла yaptı bu, bir zamanlar bereketli ve zengin bir toprak.
  
  
  — Arkanı dön, — havladı onun Tamara. Onun için kötü hissettim. - 'Güney-doğu Ислы Sangre . _
  
  
  — Sence Зембла orada?
  
  
  «Ben sıcak öyle umuyorum» dedim atarak son buruk bir bakış кружащийся beyaz manzara. «Eğer onu bulursam, ego, ada doldurulur kan ego, sana söz veriyorum».
  
  
  Ana ada: San Miguel, San Jose ve Pedro Gonzalez bulmak kolay oldu, ama son sığınak Земблы sadece parçalı bir harita değil, dahası gerçekte. Bu birikimi kayaların çıkıntılı etrafında su altında kalın bir kar örtüsü, yer ve deniz köpük ile çevrili bir kumsala sahiptir. Sürece biz пролетали üzerine, «Сессна» металась ve sallanan içinde değişen hava akımları. Tamara ile mücadele румпелем kadar onun için bir yer istedi iniş.
  
  
  «Bence biz arazi üzerinde yer almaktadır. Hatta taş keçi karşı değil kendi ayakları üzerinde bu kayalar».
  
  
  — Ne oluyor? diye sordu, işaret bıraktı.
  
  
  O eğdi uçak açıyla seksen derece, onun için de olabilir ona bir göz atın. İçinden şehir benzer bir makineli tüfek mermi, onu görebiliyordu zayıf bir ışıma bazı eski binalar. Onlar gruplandırılmış görgü eski çiftlik çevreleyen avlu etrafında. Tüm bu çevrili taş duvar трехдюймовой kalınlığı ve ağır kapıları ile demir kirişler. En azından, önce ıh tak inşa, ve oldu inanmak için bir neden bu duvarlar aynıydı kalın ve sağlam. Sanırım Зембле sevdim tüm karmaşık, özellikle ne zaman o hemen hemen bir savunma ya da kaçış.
  
  
  — O burada, dedim. Elimi sıktı elini Tamara. 'Bak! Ego helikopter demirli bahçede.
  
  
  'Onu anlıyorum. Ama serbest bırakırsan sen şimdi elimi? Onu tercih ederdim düşmek değil samimi ego tavan. Bırak elini ve bul bir yerde arazi, tamam mı?
  
  
  Onu mutlu bir şekilde gülümsedi hey. Nihayet bulmuştuk Земблу ego dergiler. Benim sırıtma yavaş yavaş kayboldu, onu anladım, başka bir yerde çevre değil, uygun sahaları dikim için. İki ve satıcı dantel Ramon Батук inşa гасиенду üstüne yuvarlak bir tepe. Ana kapıdan patika yol aşağı kayalar bu эллингу doğal bir koy. Tepe nispeten kaygan, ama çok serin. Adanın geri kalanı vardı ya çok kaba, ya da büyümüş dikenli корявым çalı.
  
  
  — Bu olmalıdır sahilde, — kasvetli dedi onu hey.
  
  
  «Biraz önce olağanüstü bir parça alan, hala oldukça iyi», dedi, dudakları pursing. O tekrar eğdi «Сессну» ve uçtu, çok sayıda siteye продуваемого tüm rüzgarlar almaktadır. «Bu çok zor olacak, Nick, ve biz yakın olsun eve yakın».
  
  
  «Kimin umurunda kısa bir yürüyüş? Umarım miyiz gitmek için indiğimiz zaman.
  
  
  Uçak aşağı eğildiler. Hafif kaptım ego ve uluyordu depolama ve konveyör sistemi yazılımı. Kum вздулся tekerleklerin çevresinde. Uçağın sallanmaya başladı, sanki ıh aniden felç. Tamara ile mücadele сопротивляющимся румпелем. «Biz Rusya'da bir atasözü vardır», — blurted o, aralıklı. "Sıkı tutun direksiyon başına böyle bir durum!"
  
  
  Bizi засосало bir hava çukur, aşağı. «Сессна» salladı, sarstı ve kayganlık elde etmek kıyısında gri, kumlu bir yağmur şişmiş kum. Bizden önce tüm kum yapışmasını keskin taş sivri. Sol yalan şaft etrafında yeni taşlar ve kayalar, sağ tarafta ise tehditkar bir duvar kaynayan sörf. Uçak aşağı düştü.
  
  
  Onu homurdandı. - 'Yukarı! Yukarı!' Benim bir çığlık oldu refleks gibi biliyordum Tamara elinden geleni yapar, yükseltmek için burun. Sahilde yaklaşıyor yıkıcı bir rüzgar. Burun уткнулся kum. Протяжное cızırtı, sonra gürleyen alkış. Bizi, bir yandan da, подкосы kanat olmamıştı ve vida üzerinde kuruldu ünitesi, motor, yarım засыпанным kum. Paul ayağa kalktı ve savurdu bizi bir çatı gibi bir yığın insan el ve ayak. Uçak az kalsın takla attı, sonra çöktü, kuyruk yukarı doğru buz gibi dalgalar. Tuzlu su sıçramış bize, biz geri çekildi. Biz parçalandı. ama durdu. Uçak ileri geri sallandı içinde priboj. Biz sallanan dalgalar. Tamara salladı başını kaldırdı ve baktı kırık camlar üzerinde plaj. Вздрогнув, onu derin bir nefes aldı ve stahl öğrenmek kum ve sörf altımızda. «Oyu seviyorum bu ticari uçuşlarda, — dedi o, hafif bir gülümseme. «Sen her zaman yavaşça zaman vardınız».
  
  
  "Dalga geçme benimle sonsuza kadar!" dedi gözlerinde yaşlarla. — Her şeyi berbat ettim, onu biliyorum! Biz bir daha asla kaldıralım ego havaya!
  
  
  «Muhtemelen, aksi takdirde bu ve oldu», — fark ettim ben. «Kum çok yumuşak ve tatlı olabilir bizi öldürmek için bacak».
  
  
  — Ama ne yapacağız şimdi ?
  
  
  'Ne yapmalıyım?' Onu yakaladı arkamda bir hasır sepet hangi zamanlar eda. Şimdi nen vardı Makarov tabanca Tamara, antika tabanca dr Mendoza, otomatik tabanca, Pepe 22 kalibrelik yanı sıra revolver, iki güvenlik görevlisi ve yöneticisi. Onu verdi Tamara ee silah ve silah Pepe ve diğerleri itti revolver cepler. 'Ne yapmalıyım?' — bunu tekrarlamak. — Peki, yürüyelim. Hadi yapalım!'
  
  
  
  
  Bölüm 13
  
  
  
  
  Yürüme mesafesinde, biz doğru ilerlerken mimmo sinsi tepelerin altında воющим ve biber havada. Fırtınada hala güç kazanmaktadır. Karanlık giderek kalın. Bir kaç dikenli ağaçlar rüzgardan заскрипели. Sürekli düşen kayalar. Hafif высасывал çevresinde hava bizim akciğer, biz kaçtı ona karşı. Biz boğucu gibi gömülü, ve bazen ilerlemek olabilir. Fırtına şimdi görünüyordu katı ağırlığı, acımasız, amansız ve kanlı. Yüz Tamara oldu su kan düşen sado. Onu, biliyordu görünüyorum değil ценымногие daha iyi. Omuz ağrısı çok yordu beni. Bu artık sadece bir tirbuşon eti, ağrı deldi ruhumu ve benim kemikler. Onun mücadele etti bu, ve benim sert parmakları. Biz mücadele ve inatla шатались destekleyen, birbirine.
  
  
  Yarım saat geçti, bir saat dörtte, ve başka bir yarım saat. Nihayet vardık tepeye. Biz baktı ve kalın, güçlü duvarlar hacienda'nın yüz metre uzaklıkta. Onlar yatıyordu altında kar kalın bir tabaka ile. Eğer orada nöbetçiler onu neredeyse emin onlar — onlar-cekti durdu inliyor. Onlar sokulmuş sözlerine dayak duvar. Bu hava ve hava различимая dize sarkan erkekler üniformalı, прилипшей bu donmuş gövdelere.
  
  
  — Üstüne tırmanırız üzerinden duvara, dedim. «İki ya da üç kapı olacak, çok sıkı korunuyor».
  
  
  Tamara ürperti ile başını salladı. — Biz, Nick!
  
  
  - Biz de hala ayakta.
  
  
  Biz yokuşu tırmanmaya başladık arkasında ücretsiz wi-fi, açık ana kapının önünde. Bir anlamda artık zor ileriye taşımak. Engellerin daha az oldu, ama çıplak yüzey tepe cilalı rüzgarla döndü kaygan bir buz pisti. İlk düştü Tamara zorunda kaldım onu korumak. Sonra onun dengesini kaybetti. Tamara size yardımcı, ve aniden ikimiz de aşağı yuvarlandı aşağı, tehditkar tutarak eller. Bizim dayanıklılık öldü, ama yine de isyan etti, etrafında kendi küllerinden. Hayat gibiydi daha az değerli, daha sıcak ve huzur getirecek ölüm ve hayat ortaya çıktı.
  
  
  Üst katta biz tükenme yere süzüldü barınak altında duvar. O kadar eski. Duvar yıpranmış, ve bu doğal taşlar büyük gibi dediler. Ortalama o, üç buçuk metre yüksekliğinde. Ona dikkatle baktım ve fark ettim dayanak noktası ayak, el ve çeşitli yerlerde. — Beni takip et, ne zaman onu yukarıda olacağım, "dedi," onu Tamara.
  
  
  — Ne zaman kalktın? Sen demek, bunu yaparsanız!
  
  
  — Ne zaman onu yukarıda olacağım, Tamara, — sıkıca dedim. Onu tarihi bir gerçeği düşünmek, onun kelimeleri. — Bekle işareti. Diğer tarafta olabilir saat.
  
  
  Onu başladı, tehlikeli bir tırmanış eski bir duvar. Çıkarmak zorunda kaldım. koruyucu eldivenler, parmakları için daha iyi el düz taşlar. Soğuk deldi ruhumu. Onun gibi hissettim ellerim gerildi edildi. Kan ve kas dondu. Taş ufalanmış ağırlığı altında benim ayak. Ona karşı sokuldu inilti duydum sessiz çığlık korku Tamara. Bir an bana öyle geldi ki, ben gidemem. Sonra onu hatırladım ne kadar yakın oldu Зембла, ve bu düşünce согрела beni. Onu yavaşça yokladı başka bir dayanak noktası. Onu buldum vd. İnç inç onu yukarı kaldırdı.
  
  
  Son bir çaba, yaşadı kenarına beni geniş düz üst. Keskin cam kırıkları vardı насыпаны boyunca, ama kar ve buz gittiler ıh etkisi. Aslında delle, onlar bana uzak, kaygan bir yüzey.
  
  
  Onu zaten gidiyordu jest çağırmak Tamara beni takip edin, ne zaman bir belirti gördüm saat. O укутан, ve başını, derin ellerini ceplerine, yavaş yavaş yürüdü, ileri geri ve duvar arasında en yakın bina. Sağ omuz sarkan böylece otomatik tüfek. Yaklaştı, o yere onu yatarken inliyor. Onu, baktı Tamara, uyarmak için. O değil подчинилась benim takım ve zaten içine dönmeye çalışırken bana! Saat yaklaştı yalıyor. Yeterince yakın, duymak için onu, eğer bir şey olursa. Onun için nefesimi tuttum.
  
  
  Tamara dengesini kaybetti ve düştü. O yayınladı korkmuş bir çığlık. Çok değil, biraz daha yüksek sesle istemsiz bir nefes, ama yeterince yüksek sesle. Saat hemen merakla gözlerini kaldırdı ve beni gördü. Onu atladı.
  
  
  Adam biliyordu görevini ve kendini korumaya çalışırken. Geç! Hala kaldırdı tüfek, ne zaman onu bir kenara attı bir kenara ego karaya onun üstüne diz emu hayatta. Onu kaptı tüfeği ve ego eller, onu çevirdi, ve vurdu. Popo çarptı emu boyun yan. O içini çekti ve dondu. Ego amaç altında idi doğal olmayan bir açıyla gövde.
  
  
  'Nick!' — fısıldadı yukarıdan. Onun gözlerini kaldırdı ve gördü Tamara üzerinde oturan bir inilti.
  
  
  «Bekleyemem. onu...'
  
  
  — Önemli değil, — tısladı ben. 'Atla.'
  
  
  — Sen beni yakalayabilirsen?
  
  
  «Her zaman tatlım».
  
  
  Onu koymak tüfek бездыханного saat ve ellerini uzattı. Düştü. Onu yakaladı ee. Da en azından yumuşak bir kucaklama oldu, acayip güzel. O sarıldı bana ve beni öptü boynunu. 'Şimdi ne olacak?' — sessiz diye sordu.
  
  
  «Ana bina. Büyük bir olasılık bulacağız orada Земблу ve ego son verici bir güç alanı. Biz ıh yok hem.
  
  
  — Bu kadar mı? dedi alaycı bir tona sahip. Burunlu ayakkabı soktu mağlup zaman. «Ne kadar ıh olacak aramızda ve Земблой?»
  
  
  'Bilmiyorum. Bence çok fazla.
  
  
  'Evet. Ve onlar bizi bulmak için, ve sonra öldürmek ya da bir izin değil, biz gelene kadar donarak ölürüz. Kaldık şimdi, ne zaman biz bir duvarın arkasında. Onlar birkaç mermi var, biraz değiştirmek. Daha var böyle iyi fikirler? Onu dinledi, onu sessizce. O gizlemeye çalıştı korkusunu çok iyi bir kinizm. Bu tamamen doğal bir tepkidir. Kim korkmuyor iyi bir neden için, aptal. Tamara bir kadındı, sert, pratik, cesur ve hiçbir şekilde aptal.
  
  
  — Hiçbir fikrim yok — itiraf ben. «Biz sadece iyi yapmak için umut. Bu zor olacak, ama biz denemek gerekir».
  
  
  O uysalca başını salladı. «Sonra da, nasıl bitecek, Nick, onu deneyeceğim söylemek hoş bir şey».
  
  
  — Ben bağırırım yardım, "dedi," ona bir gülümseme ile. Binaların gölgesinde gizlice yapıyorduk arkasına hacienda'nın. Onun için tercih edilen otomatik bir saat kadar buldum ondan dondu mekanizması. Onu koydu ego ve aldı bir tabanca.
  
  
  Biz geldi önce açı ve durdu. Bizden önce vardı, bahçesinde bir helikopter ile. Onu okudu, uzun dar bir ana bina, nerede bulmak için umut Земблу. Bu daha fazla oldu müştemilatı, kapalı sundurma boyunca ego uzunluğu. Bulunan bir kapı vardı, üzerinden bir araba girmek için ana giriş.
  
  
  Sundurma vardı, karanlık ve zor просматривалось peçe клубящегося kar. Vardı güçlü bir şüphe, ne başka bir yerde duruyor saat. Bir veya daha fazla, tüm sinir ve soğuk, karıncalanma parmakları. — Biz gidelim en uzun yolu dedim. Biz arkasına koştu, bir sonraki bina. Onu tercih ederdim koşmaya devam, ama dikkat ve sessizlik vardı bir şey değil. Yavaş yavaş yürümeye devam ettik. Bu tarafta hacienda'nın oldu ikinci bina, aşağıdakine benzer bir garaj. Bir aksilik olmadan geldik diğer iki ucu. Sağda oldu açık alan, yaklaşık on metre. Arkasında oldu ana bina.
  
  
  Biz durdu ve dikkatle dinledi. Biz hiçbir şey duydum ve arkasına koştu ana binanın. Önümüzde uzanan uzun bir dizi pencere ile bir bükülmüş çubuklar ve dövme demir. Monotonluğu basit, iki gün, bir parçaya veya bir dizi ривненской üç parça. Arkalarında bir kapı vardı, ve başka bir dizi pencere, bazı etrafında olan parlak yaktı. Kısa булыжная yol yürüdü ve kapıdan bir binada büyük bir ana kapı. Kapısı yakınında oturuyordu kiosk, напоминавшая telefon. Bayisi bekleme. Dar bir deliği vardı yaktı.
  
  
  'Lanet. İhtiyacımız geçmeye erişim parça ve korunuyor.
  
  
  «Olabilir, onlar ateş kadını,» dedi Tamara.
  
  
  'Neden?'
  
  
  «Olabilir, onlar önce bir soru sormak istiyorum».
  
  
  "Tamara, eğer düşünüyorsan oynamak, yem..."
  
  
  Aynı derecede onun konuşabilir duvar ile. Eğilip, o hızla geçti windows altında. Onu izledi, umut o olacak, çok pervasız. İçimde bir his vardı, onlar ilk ateş ve daha sonra soru sormak. Biz çıktılar mimmo ilk iki kapı ve bir sonraki grup bir pencere. Tamara oldu полуметре beni. O eminim hareketlerinde, ve o biliyordu, ne yapamam onu durdurmak değil, riske neden sıcak bir konuşma ve iyi bir keşif. Onu denedim bir alternatif ile gelip, ama bulamadım. Geldik ko başlangıç ikinci gün ve sonraki pencereye. Aniden onun sesleri duydum.
  
  
  'Bekle!' — şiddetle fısıldadı ona. Benim için özel bir sürpriz, o durdu ve подползла bana. Мигнула lamba. Baktık pencereden.
  
  
  Albay Зембла öfkeyle ileri geri yürüyordu. Ben duymadım, dedi. Ancak, o devam etti, yendi, masaya yumruğunu odanın ortasında. Sandalye boğulmuş, elektronik parçalar, transistörler, devre kartı паяльниками ve pense. Arkasında Земблы aynıydı, metal, dolaplar ve paneller gibi ve bir maya tapınağında. Sadece bu açıktı. Kafes çekildi ve tesisatı salına gibi garip bir kalıcı perma. Hiç de zor değildi hayal, ne işi vardı bu odada. O inşa yeni bir ana kontrol sistemi için onun ölümcül bir komplo kazanmak için Orta Amerika ve oluşturmak için Üçüncü bir imparatorluk maya.
  
  
  Onu düşündüm, ile hema konuştuğunu, ne zaman başladı, ikinci kişi ile худощавым усатым yüz yaklaştı ve yanında durdu onunla. Suç ortağı Земблы görünüyordu daha acımasız ve soğukkanlı, herkesten. O kusursuz bir tomar kağıt ile diyagramları. İki erkek çok meşgul bir tartışma, onların planlama, ne ben cesaret yaklaşım biraz yalıyor. Göz ucuyla fark daha altı erkek, iki silahlı muhafız ve dört teknisyen beyaz önlüklü, muhtemelen çalışan bir derleme. Tamara şaşkınlıkla bana baktı.
  
  
  Onun romatizma işaret etti kapıyı arkamızda. Onu yavaşça itti mandalı ve yaslanmış şişko bir ağaç. Kapı kapalı değildi. Biz gizlice içeri seslerini dinledi yan odada soğuk bir salonunda.
  
  
  '...hemen öldürmek!' — duyuldu öfkeli dogmatik ses albay Земблы. «Ben alırım, durumu kontrol altına önümüzdeki birkaç saat içinde, fırtına çok güçlü olursa, onunla başa çıkmak için — benim için bile! †
  
  
  «Biz yüklemeyi durdurmak», — teklif ego bağımlı.
  
  
  «Тохель, bu iş hain».
  
  
  'Hayır, efendim. Bak bölüm R burada. Çocuklar sadece gerekli parçaları toplamak için bu bölüm. Ego inşa etmek mümkün değildir önümüzdeki birkaç saat içinde, yani...
  
  
  «Cesaret okumak bana gösterimler Bölümü tarafından R! Kim bir konu oluşturdu? Onu tek başına, değil mi? Bir yolunu bulacağız, yeniden monte kablolama. Ve ben daha fazla dinlemek istemiyorum seni bozguncu konuşma. Onu asla sözümü geri Тохеля bile benim için bir krallığı sonsuza dek gömüldü buz altında! Bu yaşananlar benim suçum değil. Bende her şey mükemmel oldu. Eğer bu Nick Carter...
  
  
  Duyuldu ortak üfürüm gösterecektir, bir ölçüde kesti istiyor Земблы adında bir Тохель. — Hala ikna duruyor bizim başarısızlık?
  
  
  «Geçici başarısızlık, ama başarısızlık değil. Ama kalıcı bir bozulma böyle olduğunu gösterir diğer istasyonları da zaten çalışmıyor. Evet, onu, kendine güvenen, Nick Carter gibi bir şey işte parmağın. Ben bilmiyorum, o nasıl öğrendi ıh nerede, ama o da keşfetti benim maya tapınağı. Ve emu, terzi al başardı ego tamamen yok etmek.
  
  
  "Mesajlar var bir kadın hakkında..."
  
  
  Зембла küçümseyerek gülümsedi. «Verin Carter'a almak için bir fırsat çıtırı yedekte ve tedavi bu roman, hem пикнику bir seks kulübünde . Ama bu fırtına asla ulaşacak adaları. Ve eğer bir mucize olur da yaşarsa, artık onu hiçbir şey kurtaramaz. Diğer istasyonlar için hazır değildi ego saldırıya başlıyoruz!
  
  
  Onu duydum shaggy çizme. Aniden salonun sonunda ortaya çıktı üniformalı bir adam. Ego ağzını açtı, bayrak izinleri ülkeye, o uzandı tüfeği. Biz Тамарой içgüdüsel olarak döndü. Biz ateş düşünmeden. Bir gözlük geldi emu boğazına o anda, o bağırmaya başladı, diğer büyüledi emu göz. Ben bilmiyorum, kim nereye çarptı. O düştü, yatağında, ego tüfek ile clang yere düştü. Kan sıçramış, her tarafta. Biz gördük, o yere dokundu; biz zaten tekrar ilerliyorlardı. Konuşmak değil, bize kelimeler, beraber çalıştık, iyi eğitilmiş bir ekip.
  
  
  Biz, girdi odaya. Bu revolver изрыгали yangın daha önce kapı tamamen açıldı. Bir şaşkın ifade ile yüz odin etrafında korumaları yapıştı yaşam ve düştü. Tamara gelişeceğini ve ilk ikinci saat миленькую delik, o zaman, o kaldırdı silah. Bir teknisyen çöktü, diğeri yavaş yavaş diz çöktü. Hızlı bir panter gibi Тохель devirdi kalın ahşap sandalye. Parçaları ve araçları, dağınık. O çekti, albay Земблу kapak arkasında. Ego Colt kalibre 357 spewing başlamıştır yangın. Son iki tekniği, hayrete ve обескураженные bizim saldırı, komünistler açık bir gün. Her ikisi de geç. Tamara nişan al ve ölümcül ıh раненила, onlar düştü.
  
  
  Onu daha iyi saklan önlemek için çekim Тохеля. Tabancam oldu пустынен. Onu terk edip ego Тохеля yakaladı ve başladı ikinci. Тохель daha iyi saklan ve silah çarptı dolap arkasında. Зембла saldırdı bana, deli gibi. O atladı sandalye, sanki aşarak bir engel. Bir kaplan gibi, o ileri atıldı ve beni yere çaldı bacak. Biz birlikte yere düştü. Bizim parmak için zaman yoktu сжаться yumruk. Başlangıç, ikinci bir tabanca oldu çaldı beni etrafında parmak ve üçüncü kaymış ve камзолы sıcağında, boya. Sağlam bir kafatası Земблы çarptı benim çene ve оцарапал bana burun etrafında kanı, benim parmak bir varlığı var ego altında saç bandı goller. Benim yumruk yükseldi ve karşılığı emu aynı. Onu memnun sarılıyor, ne zaman duydum, bozuk bir burun. Ego deri ve eti kesildi. O взвыл daha acı. Hızlı bir pislik o отвернул başını kurtardı onu. Aksi takdirde ölümcül kemikleri kırıkları deldi olurdu ego beyin.
  
  
  Ego cevap bir darbe oldu костлявым diz içinde benim hayat. Çalıştı kapmak benim bacak yürütmektedir onu tuttu. Biz перекатились daha bir başka. Bize, Tamara, bize Тохель bize ateş değil cesaret. Ancak, onlar ateş hala, başka bir yakın mesafeden zorunda değil bize tek düşen. Зембла hala kırmaya çalıştı, bana bir bağ ya da bacak. Benim her kabile уперлось ego korunmasız kasık. Onu düşündüm öldürürüm onu. Onu duydum, o inilti ve keçe gibi titriyor. Bir sonraki saniyede Тохель vurdu kutsama. Odası kefen karanlık ve karanlıkta Зембла elimizden kaçtı ve kayboldu.
  
  
  Завыла siren. Ses neredeyse burada kükreyen fırtına. Biz Тамарой olurdu çıkışı rastgele. Зембла ve Тохель - hayır. Biliyorlardı bina, içeriden ve dışarıdan. Onu duydum ıh shaggy koridorda. Gittiler. Onu çılgınca kazma bu talep bir silah. Onun silahı buldu. Hala tirbuşon, şarj olup olmadığını. Onu hissetti, elini onun kolunda. Tamara. Biz побрели koridor.
  
  
  Açık avlu ve evler canlandı insanlar Земблы. Siren feryat etti, kapı açıldı ve üzerimize akın iki ölümcül salgın ateş. Onu vurdu romatizma. Onu hissettim güçlü bir şekilde hissettim ve keskin bir barut kokusu. Bilmiyorum, var mı onu, bir şey, ama ben acayip mutlu olduğunu bulmak için var, bir tabanca, mermi delikleriyle dolu. Biz koştu koridordan avluya. Gece çevremizdeki çığlıkları duyuldu.
  
  
  Biz koştu. Yalnız bağırdı öfkeyle, heyecanla diğer, ve tüm bu усиливалось dünyanın gürültüsünü çıkararak yaklaştı çizme. Odin insanların etrafında Земблы takıldı ve yere düştü. Mermi uçtu, kapı, doldurma, hava şarapnel ve kurşun. Biz kaçmaya devam etti gün sonunda salonu. Korkmuş ama güçlü Tamara doğru koştu bu inliyordu arkamda.
  
  
  Biz dışarı fırladı kapıdan dış avluya. Onlar hayal daha iyi bir amaç. Derbeder bizim koşan bacak eşlik etti sefil bir çekim. İçinde ateş kesildi aniden, gibi, başladı. Biz dürtüyle koştu tek hissediyorum, gördüğümüz, duran kırık bir ahşap kutusu. Onlar oluşuyordu etrafında kalın plakalar ile metal askıları ve taşımak için kullanılan hassas elektronik ekipman. Onlar bir yığın yığılmış hizmet için sağlamaz. Kükredi silah ve mermi çarptı yere arkamızda, biz umutsuzca daldı arasında çekmeceli.
  
  
  Şehir mermi süpürüldü içinden bizim doğaçlama bir sığınak. Onu çekti Tamara aşağı. İlk iki kişi için yaklaşan bir ordu vardı, çok sabırsız, dikkatli olmak. İki atış, ve onlar düştü kar. Onu hareket etmeye başladı kutuları, deli gibi, güçlendirmek için bizim savunma. Kalın tahta avuttu mermi. Sadece talihsiz bir isabet grev olabilir, şimdi bize, aksi takdirde onlara vardı, sürünmeye evde arkamızda. Ona baktı, ama kimseyi gördüm, pencerelerinde. Çevredeki erkekler döktü bizi kurşun gibi ıh av tüfeği vardı bahçe hortumlar. Ne yönde onu bize baktı, çok fazla insan, kaçmak için. Ve kaldı sadece birkaç mermi.
  
  
  Aniden çevrelerinde gürültü onu bir ses duydum elektrikli marş. Rotor helikopter başladı çok yavaş döner. Cam kabin onu göremedim, iki erkek siluetleri. Üçüncü, bir, etrafında korumaları, aceleyle fotoğrafı her tarafta bir helikopter, durdurucuları ve ip. Benim револьвере kaldı sadece bir gözlük. Onu dikkatle amacı ve hedefi vurmak. Saat içinde bağırdı ve seğirme başladı. O çok yüksek sesle çığlık attı, ne bir çekim, bir an durdu, ne bakıyorsunuz ona.
  
  
  «Tamara, bana bir şeyler ver выстрелять».
  
  
  — Sadece kullan benim silah. Orada altı tane mermi dedi, uzatarak bana «Makarov».
  
  
  Kendini bırakmış Pepe 22 kalibrelik. O tereddüt etmeden verdi bana kendi silahı vardı, bir jest, bir onu asla unutmayacağım. O bana bi helikopter. Motor çalıştı, tam güç, ısınmak için. «Çarpışacaklar bu fırtına».
  
  
  «Belki, ama biz burada oturup izlemek. Onlar kaçmak istiyorum, ve eğer başarırlarsa, onlar-ecek başlamak her şeye. Daha da kötüsü, onlar açık kaldı verici, ve duydum, bu konuda ne dedi Зембла.
  
  
  "Ama ben düşündüm bir odada..."
  
  
  «Bu sadece yeni bir ana kontrol sistemi, onlar için kurduk. Biz koymak bu konu, ama başlangıç için ikinci bir verici, bir yerde başka bir yerde. Aslında delle onu bekliyordu ego öte yandan, kapı, gördük tüm bu ışıklar».
  
  
  «Bu demektir ki, hiç kimse fırtına durdurmak için birkaç saat. En azından, eğer Зембла gerçeği konuştu. O zaman hava daha asla yönetecek!
  
  
  'Evet . Ve sorun şu ki, Зембла genellikle, haklı.
  
  
  Çekim kaldığı yerden devam ediyor, ne zaman bir helikopter yavaş yavaş ve titrek çıkardı. O sallandı ileri geri. Çekim durduruldu yılının başında ikinci kez kabin kapısı açıldı. Yolcu koltuğunda onu fark худощавую, kaslı şekli Тохела. Ego gönüllü tuttu, kapıyı ardına kadar açık. Sağ elinde vardı bir colt, bir korudu fleksiyonda, sol el ve çekmiştim bize. Diye bağırdı bir şey anlamadım. Görünüşe göre, bir çığlık içindi Земблы, hazırladılar pilot rolü. Helikopter hafifçe döndü ve заскользил bize doğru.
  
  
  «Piç! Onu kaynar öfke. — O sinekler bizi bitirmek için bizi tavşan gibi! Değil indir başını, Tamara!'
  
  
  — İyi, — dedi sert bir sesle.
  
  
  Saniyenin bize seçmek zorunda. Buradan çıkabilirsek bizim barikatlar, insanlar Земблы bizi ateş. Eğer biz yerimizde kalıyoruz, bizi vurmana gerek yukarıdan. Hayal kırıklığı ve öfke sardı beni, ne zaman bir helikopter подлетел yalamak.
  
  
  "Lanet herifler!" - Ben duydum kendi homurtu. Benim el silah sıktı. Onun hareket ile umutsuz ve pervasız bir keskinlik. Onu atladı arasında çekmeceli. Akut ağrı deldi benim edenin omuz ve göğüs, ne zaman geldi, ağır bir ağaç. Kurulu sebebiyle, kutular düştü. Onu atladı altında avluya yaklaşan helikopter. Onu bir belirti görünce şaşırmış Тохеля . O tepki, içgüdüsel olarak, hızlı bir şekilde, teşekkür ederim yıla egzersiz. Beyin ego colt-magnum kalibre 357 flicked benim yan vurdu. Ağır bir gözlük gözleri yandı, bana elini çıkarmış ve uzun bir delik kol. Tabanca Makarov uçtu etrafında el ve düştü birkaç metre beni.
  
  
  Onu duydum kahkaha Тохеля. - "Dene almak ego Carter!".
  
  
  Onu daldı silah, takla attı ve beceriksizce çıkardı ego altında vücut. Silah patlattın be, sarsıldı ve yine patlattın be. Bedenim sanki ait iki farklı insanlar. Benim sol yan sonuçta, daha fazla zarar, ve neredeyse felç; benim sağ taraf oldu normal olmasına rağmen, yeni bir yara. Helikopter biraz качнуло. Зембла tutamadı ego dik güçlü bir rüzgarda. Belki de ego çok sarstı benim çekim. Тохель vurdu ve ıskaladı. O sallanan ileri geri çalışırken, etkisiz hale качку. Ego büyük bir aptal mermi çarptı kar yanımda.
  
  
  Tamara oturdu kucağına yaslanmış başını kutusu. Arasında voleybol duydum onu tiz bir çığlık. İlk ve tek kez onu gördüm, o da korktu gülüyorum. Neredeyse içgüdüsel olarak yayımlanan üçüncü kurşunu. Onu gördüm, bir saniye sonra Тохель aniden büzüldü, sanki çömeldi eşiğinde. Ego gözleri düştü etrafında yörünge. Ego sesli tonda sesler değildi, sözcükler ve anlamsız bir öksürük. O закашлялся, haykırdı ve tetiği çekti, onun boş bir «Magnum». O kasıldı ve titremeye başladı. Sonra yavaş yavaş öne doğru eğildi ve düştü helikopter.
  
  
  Тохель bir gümbürtüyle yere çarptı. Boğulmuş, ego insanlar baktı gergin bir sessizlik içinde, sanki çözemedim, ne ih şef öldü. Onu sessizce oturdu avlusunda, buz kaplı. Onu hissettim halsizlik ve mide bulantısı. Tek bir ses oldu, bir şemsiye almak için tavsiye edilir sniffle Tamara ve ani hızlanma helikopter, ne zaman Зембла çıkardı yukarı ve uzağa uçtu.
  
  
  Bulantı geçti ama halsizlik yok. Onu, diz çöktü, habersiz olma riski vurulmuş olarak etrafımdaki insanlar. Onu, öne doğru eğildi, doğru rüzgarda pervane helikopter. Makarov kustuğunu ve дергало, sanki onun özel hayatı. Benim son üç mermi просвистели içinde kırılgan tankları, yüksek basınç. Bir an için onun korkmuş, ne vurdu çok geç ve helikopter uçuyordu çok yüksek. Ama sonra ana vida yayınlamaya başladı garip скрежещущие sesler. Helikopter gürledi ve çatırdadı kadar Зембла çalıştım, yönetmek. O sallanan ve dışına çevrilse daha yüksek ve daha yüksek üzerinde гасиендой. Sonra ani bir şok. Başladı aşağı doğru kaydırın. Bir şey разорвалось ve üzerimizde uçan bir metal parçası. Biz küçük bir patlama duydum. Bir an için helikopter askıda hareketsiz. Küçücük bir alev лизнуло kaput. Sonra o daldı büyük bir yay ve çarptı, diğer kanadı ana bina, ücretsiz wi-fi.
  
  
  İle korkunç bir sarsıntı helikopter çarptı komşu bina ile birlikte Земблой. Bana atıldı yere. Adet duvar uçakla avlu ile birlikte, kirişler, pencereler ve duvarlar. Çatı çöktü, yerde helikopteri vurdu büyük bir delik. Aç bir alev полыхало gökyüzü yüksek. Baş dönmesi, onu ayağa fırladı. Onun bir şey kırdı, ama benim zaten bozuk bir burun şimdi sürekli sonra kanama oldu. Nefes nefese, ona rastladım kutuları bulmak için Tamara. Biz buradan. Benim ощупывающая el dokundu onun yumuşak virajlı. Bir an için o sarıldı bana ve yavaşça geçirdim, benim başparmak onun parlak saçlar. Güvenli şimdi paramparça баррикадой zarar görmemiştir.
  
  
  Yanan bir yangın hızlı bir şekilde yayıldı. Parlayan bir ışık gördüm gezginci etrafında kalan insanlar Земблы. Onlara gidecek ve onlar ne yapacağını bilmiyordu. Artık hiçbir organizasyon. Ih lideri ölmüştü, ve kalmadı amaçlar. Bu gibi başka şartlar altında iki kere düşünürler, ölmeden önce ölüm bir kahraman. Ama onlar kaldı, düşman, tehlikeli bir düşman. Eğer bize bir şans oldu, ondan sonra şimdi bu sadece.
  
  
  Biz sürünerek etrafında kutuları ve arkasına koştu en yakın bina. Her zaman biz отскакивали doğru ve пригибались, birisi koştu mimmo. Nefes nefese koştuk geri mimmo yanan bir ana gövde. Bir gülümseme dudaklarında Tamara söyledi, o da aynı şeyleri mi düşünüyor, onun gibi. Bu пылающем ateşte son verici Земблы yıkıldı dönüştü ve metal hurda.
  
  
  Bir grup erkek buldu bizi ana girişinde ve ateş açtı. Mermi tehditkar ıslık çevremizdeki, kırma, tuğla duvar, bize her tarafında. Biz нырнули kapısı, захлопнули ıh peşinden koştu ve geniş bir kaldırım taşı döşeli yolda. Uluyan, ıslık buz gibi bir rüzgar смешивался bir patlama ile yangın ve gıcırdayan рушащихся bina arkamızda. Oldu gibi müthiş bir senfoni.
  
  
  Geldik tepenin eteğinde ve şimdi zorunda wade mimmo yüksek нагромождений kayalar. Свирепая fırtına birkaç kez сбивала Tamara ile bacak. Ona yardımcı hey, ayağa kalkmak ve hemen kendisi düştü kaygan обледенелую bir parça. Devam ettik yola.
  
  
  Nefes nefese, biz nihayet ulaştı korunaklı koyları эллинга. Her şeyi biz düşünmek, bu tekne ve beceri zorlamak için onu taşımak. Orada sadece olması gerekiyordu tekne, eğer biz gittiğini canlandırın. Onun kapıyı itti. O verim vermedi, ve ben yeterince kuvvetleri vurmak için, onların omuz silkti ama sonra Tamara sessizce прострелила kilit revolver Pepe.
  
  
  Son bir çaba ile karşıya geçtik üzerinden iskelesi. Bir teknesi vardı. Parlak десятифутовая seyir yat olur tutun, sanki запряженный aygır. Çıkış deniz görünüyordu güvenli, risksiz. Yat inşa edilmiştir, slayt dalgalar büyük bir hızla, ama bu fırtına o kolay alabora olmaz güçlü bir heyecan var samimi эллинга. Ama bana en az kalmayı adada.
  
  
  Tamara açtı büyük bir kapı ve отвязала ip. Onu basit bir örnek ve gösterge paneli ve ön прогрел motor. Benim kaslar hasta tüm vücutta. Erkek koştu эллингу. Onu duydum, onlar çığlık attı ve vuruldu. Onu tıkladım start düğmesine. Motor çalıştı, hapşırdı, чиркнул, sonra homurdandı, оживая. Onu belirsiz olduğunun, ne elim içgüdüsel olarak uzanır gaz заслонке. Homurtu ayakları altında dönüştü güçlü bir dalgalanma. Ikinci uçtu etrafında эллинга dere, ilk insanlar girdi, arka kapıdan.
  
  
  Dışında bir koyda bizi vurdu fırtınalı dalgalar, Panama körfezi'ne. Onun azaltılmış hız kadar gelincik kadar bizim hızını aşmadığı üç düğüm. Deniz kaynayan bir kitle beyaz bir köpük yapan bir ip üzerinde yatay bize. Tekne olmadı arkanı dön. Burun gömüldü ve yüzüne diğer tarafta dalga. Su çılgınca fışkıran ile burun güverte ve çatı kabin. Onu çok zayıf tutmak için bir tekne. Kan akıyordu benim el ve dışarı fışkırdı burnundan. Ben atmak zorunda kaldı yönetim. Onu hissettim düşüyorum. Al yönetimi, — dedi neredeyse duyulmaz. «Tamara, direksiyonun başına geç. Ben... Beni сомкнула bomboş bir karanlık бессознательнсти. Ona son bir bakış attı bulutlu ve gülümsedi. Hava kapadı.
  
  
  
  
  Bölüm 14
  
  
  
  
  Rüyamda ben валяюсь bir hamak. Heyecan yavaşça качало beni ileri ve geri. Onu yalan вытянувшись, ayakkabı ve ceket ile altına kafa yerine yastık. Tekne hareketsiz oturdu безмолвными makineleri. Esti bir rüzgar; güneş припекало.
  
  
  Benim ikinci deneyim oldu, ben hala uyuyorum. Biri vardı ve bu harika erotik rüyalar gibi görünüyor, her zaman biter, ne zaman başlar налаживаться ve zaman hayal kırıklığına sabah. Tamara karşı geriye yaslandı bu кормовым korkuluk başına sutyen ve külot. O zaman, onun gibi uzun, esnek bacaklar gergin, güverte, ee, yarma eğrilmiş, ee meme выпячены kişi приподнято yakalamak için mümkün olduğunca güneş, bu şehvetli bir vizyon onu görmek için seviyorum rüyalarımda. Ama o gerçek, gerçek, güneş gibi! Onu, içini çekti ve elinin eller. Acı da gerçek oldu. Onu sel samimi. Tekne taştı mavi açık hava etkinlikleri. Deniz sakin, gökyüzü, göz kamaştırıcı temiz. - Merhaba, - gülümsedi Tamara. Kaldırdı elini gözlerinin üzerine заслоняясь parlak güneş.
  
  
  — Merhaba, — güldü, onu romatizma. «Biz дрейфуем».
  
  
  «Biz yakıt bitti».
  
  
  'Oh.'
  
  
  «Birkaç dakika sonra sonra, bilinç kaybı, motor заурчал ve durdu. Onu daha fazla yapabileceğim bir şey yok.
  
  
  'Hayır, tabii ki hayır.'
  
  
  «Akış heyeti bizi kıyıya birkaç saat sonra».
  
  
  «Biz meşgul. Küçük bir dinlenme, bize zarar vermez.
  
  
  — Ben de öyle думалю dedi. Yine откинула geri kafa. «Bu giysiler, çok sıcak, ve o istedi biraz güneşlenebilirsiniz. Umarım sakıncası yoktur?
  
  
  «Kim o? Asla!'
  
  
  Bence kaydırdı ve temiz turkuaz suları bu туманному kıyısında uzakta. Panama parlayan ışık, deniz затихло. Onu hissettim sessizlik. Olmadı, bizi şişirme rüzgar. Bize bir canavar değil шелестел içinde ağlarının otlar ve bize tek bir ses değil донесся ve yemyeşil zümrüt orman. Bunun için çok erken. Nehir ve kanallar hala sıkışmış kalın buz kitleleri. Ama buz yakında çatlar ve döktü. Eriyen kar dağlar neden olabilir geçici sel, burada ve orada, ama bu gelecekte. İnsan ve hayvanlar hala ошарашены çıkmaya çalışıyor, altından inanılmaz bir korku yaratılmış otoriter bir fırtına Земблы. Daha sonra onlar-ecek başlamak-için yas tutmak, onların ölen akraba ve начинут geri evlerine. Ama sonra...
  
  
  Onun nefes sıcak, kokulu hava ve sıkıca belirlemiştir tekme güverte. Benim yüz oldu, geniş bir gülümseme. - «Bu değer mücadele».
  
  
  Tamara yükseldi gayretsiz zarafet. O bana yaklaştı ve yavaşça обвила, benim boynuna kollarını. Parmaklarını bir varlığı var düğmeler benim bluz. Ee elini kaydırdı ve benim göğüs.
  
  
  — Heyecan bitti, dedim. "Bir daha yok bir şey yok."
  
  
  «Ben asla yapmadım, Nick, ama ben bunu seviyorum».
  
  
  «Vardığımızda, Panama, yollarımız ayrılsa. Henüz değil ...'
  
  
  — Hayır, üzgün diye mırıldandı kulağıma.
  
  
  «Ben seni kendi sorumlulukları var, ve biz asla değiştirilecektir baykuş başka. Her şey iyi ve güzel olacak, dönene kadar Panama».
  
  
  «Tekne sürükleniyor».
  
  
  — Ve biz bir şey yapamıyoruz bu konuda.
  
  
  Değil mi, eğlendirmek, kadar biz hala biz.
  
  
  Onun kaba, onu öptü ve ona yakın çekti, ve daha sağlam ve esnek bir vücut.
  
  
  Ona değildi, haklısın. Heyecan henüz bitmedi.
  
  
  Kitap hakkında:
  
  
  Her şey çarpık радиосообщения, alınan ajan AX Meksika. Şimdi Nick Carter пробирался yoğun orman yoluyla Nikaragua, insanlar, kendilerine Shore Sivrisinekler. Ego tarafından mobbed sivrisinekler, zehirli yılan ve dayanılmaz savchenko. Ego bir yolculuk oldu zalim, ama o bulmak için bir antik maya tapınak. Orada bulunan kurmay albay Земблы. Ve bu-ebil çevirmek Orta ve Güney Amerika'nın kutup bölgesi. Çünkü buz gibi soğuk yüz patlak, Nick de mi ikna rus KGB ajanı Tamara Кирову, Amerika ile hiçbir ilişkisi yoktur, bu cehennemi şeması.
  
  
  Ama albay Зембле yönetir kindle kendi buz gibi bir korku. Daha sonra Nick Carter'ın gerekir yapmak imkansız...
  
  
  
  İçindekiler
  Bölüm 2
  
  
  Bölüm 3
  
  
  Bölüm 4
  
  
  Bölüm 5
  
  
  Bölüm 6
  
  
  Bölüm 7
  
  
  Bölüm 8
  
  
  Bölüm 9
  
  
  Bölüm 10
  
  
  Bölüm 11
  
  
  Bölüm 12
  
  
  Bölüm 13
  
  
  Bölüm 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Katil: Kod adı Akbaba
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Katil: Kod adı Akbaba
  
  
  Dedicated insanlara gizli servislerinin, amerika Birleşik Devletleri America's
  
  
  
  İlk bölüm.
  
  
  Onu nemlendirilmiş çiğ kuru dudakları kalın bir dil ve kilitlendi bile güneşe bakarak başının üzerinde. Ağızda bir tadı vardı eski kağıt ve kulak aptal, ama ısrarlı bir uğultu.
  
  
  İmkansız tam olarak öğrenmek için ne kadar zaman ona baygındın kenarında küçük sıska diken çalı. Ne zaman onu ilk kez geldi, o hatırlayamadım nerede olduğunu ve nasıl oraya geldi. Sonra onu gördüm искривленную, parlak громаду enkaz, küçük bir uçak, Mooney, bir düştü, nasıl yaralı bir şahin ile bulutsuz bir gökyüzü. Полусломанные şerit metal kalıntıları güçlü bir darbe - gül sadece otuz metre üzerinde kahverengi çim wealden ve ince damlama duman hala gergin gökyüzüne. Şimdi onu hatırladım, beni vuran uçağın etrafında, o yere çarptı, ve sonra onu уполз uzak şiddetli bir alev. Pozisyon güneşin onu fark ettim bu sabah bir kaza geçti bir kaç saat.
  
  
  Zor ve büyük bir acı onu sel oturma duruş, duygu, sıcak beyaz kil benim kalça içinden yırtık pantolon haki. Gömlek etrafında çalı, hangi onu giydi, tam bir baş belası bana sırt ve kokusu benim kendi vücut doldurdum, benim burun delikleri. Elini kaldırarak, gözlerini örtmek için, güneş ışığı, ona baktı, yüksek aslan çim yürütmektedir gibiydi, sonsuz тянулась her taraftan, süreli gibi nadir yeşillik yalnız akasya-şemsiye. Hiçbir uygarlık belirtisi, sadece sonsuz deniz, çimen ve ağaç.
  
  
  Başının üzerinde sessizce hareket ediyordu akbaba, dönen ve yapım tek ayak üzerinde dönüş. Atarak gölge yere önümde, kuş zorlayıcı asılı izlerken. Kulaklarında uğultu oldu, şimdi daha belirgin, ve aklıma geldi, ne oldu, hiç benim gol. Ses geliyormuş bir yerden bir kaza. Bu ses sinekleri.
  
  
  Onun enkazı üzerinde duruldu. Daha sonra akbaba ve sinek sürüsü olduğunu hatırlattı Alexis Саломос oldu bana bu bir uçak - o pilot ego, ne zaman bir sorun ortaya çıktı. Onu kilitlendi bile, ama gördüm ego yakınında yer enkaz.
  
  
  İçinde kalkarken, onu keşfetti bacaklarıma kramp giriyor. Bütün vücudu ağrıyordu, ama kırık kemikler gibi değildi. Uzun bir kesik sol önkol zaten заживал, kan solmuş. Onu kasvetle baktı yanan enkaz. Bulmam gereken Алексиса öğrenmek için, hayatta olup olmadığını.
  
  
  Uğultu sinekler yüksek sesle, ne zaman ona yaklaştı gövdesine uçak. Onu eğildi ve baktı, bir kabin, ama arkadaşını fark etmedi. Bende mide bulantısı karın ağrısı. Bir zaman sonra, onun kabuk etrafında, önünde, kırılmaya, mimmo kömürleşmiş pervane ve смятого parça gövde, onu aniden durdu.
  
  
  Vücut Alexei yatıyordu grotesk kanlı yığını metre on onlardan. Ego de atılan, ama önce ego bir uçak düştü. Ön kısmı ego kafa ve yüz pres etkisi hakkında ön cam, uçak, ve görünüyordu, ego boynu kırıldı. Ego isveçliler oldu yırtılmış paramparça, ve o renkli kurumuş kan lekeleri var. Büyük kahverengi sinekler kaplı ego vücut, заползая tüm crimson gibi dediler. Onu başladı, sırtını, beni biraz hasta olduğunda onu hareket gördüm otların arkasında bir ceset. Benekli sırtlan yavaş yavaş yaklaştı, farkında olmadan benim yanımda, ama çok aç, onu dikkat çekmek için. O zaman nasıl bir ego ortaya çıkması hala kaydedildi beynimde, sırtlan üstesinden küçük bir mesafe için bir arada ve vücut ve çıplak yakaladı eti üzerinde yapılan hesaplamalar Алексиса Саломоса yırtarak parça.
  
  
  "Geri çekil, terzi, seni kahrolası!" diye onu bir canavar. Onun sopa kaldırdı обгоревшего ahşap ve fırlattı onu sırtlan benzer. Hayvan поползло çimenlerin üzerinde taşıyan, bir parça kanlı macun. Bir süre sonra ego zaten yoktu.
  
  
  Onu tekrar baktı искореженное vücut. Bile yoktu kürek gömmek, bu yüzden onu terk etmek zorunda kaldım ego yok hayvan gün boyunca.
  
  
  Peki, ona bir şey yapamadım. Alexis Саломос oldu ölü defin ile veya onsuz. Sonuçta, onlar ego yakaladı ve öldürdü, beni de hemen hemen bitiriyor. En azından bu zamana kadar ben nasıl kurtuldu. Ama en büyük sınav benim iyi bir şans olabilir ileride, çünkü ona da onlara ait olduğumu arasında yaklaşık yarım Salisbury şehire bölünmüş konumdadır, en derin kısmında ülke родезийских çalılar.
  
  
  Onu bypass enkaz kadar onlar yine gizli bir ceset. Kısa bir süre önce arızalı bir uçağı başladı hapşırık ve öksürük yüksekliği beş bin metre, Саломос bahsetti, yakında biz uzaklıkta kene mimmo küçük bir köy. Etrafında ne dedi, onu tahmin köyü hala salonda elli-yetmiş beş km güneybatısında. Su olmadan ve silah şansımı oraya çok küçük idi. Luger ve bıçak kılıflı, onu genellikle taşıyan, kaldı benim otel Salisbury. Bize bir çevrelerindeki olamazdı altında saklanmış benim micah, ve her durumda, onun öngördüğü gerek ve onları bu özel seyahat uçakla şehire bölünmüş konumdadır. Onu tatil oldu ve dinlendi.
  
  
  Ular ile çalıştı AX - сверхсекретным istihbarat ajansı Amerika - ve sadece eşlik eden eski bir arkadaşı etrafında Atina, hangi onu tesadüfen bir araya geldi, Salisbury. Şimdi bu başka ölmüştü, ve vahşi bir hikaye, o bana anlattı, inandırıcı oldu.
  
  
  Onu yaklaştı komşu кургану termitler, köpek sağlam bir beyaz kil boyunda kafamı çok sayıda baca, hizmet girdi. Onu zor yaslanmış ona baktı uzun bir çizgi ateşli ağaçlar ve çalıştı dikkat uğultu sinekler başka bir yöne enkaz. Sadece üç gün önce onu bir araya geldi, Alexis Саломос küçük bir restoran yakınında Memorial parkı öncülerinden Salisbury. Onu oturdu ve teras izledim sizi, ne zaman Саломос aniden oteller, benim sandalye.
  
  
  «Nick? Nick Carter?» - dedi, ve onun güzel смуглом bir adam ortaya çıktı ve yavaş bir gülümseme. Bu kıvırcık adam, kare çeneli ve кудрявым saçlı, kırk yaşlarında, kimin gözlerine dikkatle baktı ile parlak bir parlaklık, sanki o görebiliyordu sırları sizin goller. O editörü oldu gazete, Atina.
  
  
  «Alexis» dedim, kaldırma için bir el ödünç. Aldı ego iki elinizle ve şiddetle sarstı, gülümseme artık daha geniş, daha onu. "Ne, terzi, al, yapıyorsun Afrika'da?"
  
  
  Gülümseme kayboldu ve o ilk fark, kendisinin değil, onu nasıl bir ego anladım. Bana izini kişiyi KGB, bir kaç yıl önce Atina'da çaldı belgeler, önemli Batı için. Sanırım onlarla gelincik büyük ölçüde çökmüş. Ego yüzünü kaybetti, sağlıklı bir görünüm, özellikle göz çevresi.
  
  
  Diye sordu. - "Sakıncası var onu katılacaksınız?"
  
  
  «Ben hakaret etmeyeceğim, sen yapmazsan,» dedim. "Lütfen, oturun. Garson!" Masaya yaklaştı genç adam beyaz önlük ve biz de emretti ingiliz el. Biz sohbet ettik, henüz dava içecek ve gitti garson, ve daha sonra Саломос düşündü.
  
  
  "İyi misin, Alexis?" - son olarak, diye sordum.
  
  
  Bana gülümsedi, ama gülümsemesi, ince ve gergin. «Bir sorun vardı, Nick».
  
  
  "Ona bir şey yapabilirim?"
  
  
  O salladı kare omuz silkti. «Ben sanmıyorum bir şey yapamaz». O iyi ingilizce konuştu, ama önemli bir vurgu. Yaptı büyük bir yudum bira.
  
  
  Onu sordu. - "Size anlatmak istiyorum bana bu konuda?""Ya bu çok kişisel bir konu."
  
  
  O acı acı güldü.- «Ah, bu kişisel bir şey, başka bir benim. Söylenebilir, bu çok özel». Ego gözleri ile bir araya geldi benim. «Birisi beni öldürmeye çalışıyor».
  
  
  Onu izledim yüzünü. "Emin misiniz?"
  
  
  Eğri bir gülümseme. «Ne kadar ben var olmak emin misin? Atina atış tüfek çökertildi pencere ve geçer mimmo kafamın birkaç santim. Yani anlıyorum bir ipucu. Onu beru tatil için ziyarete kuzeni burada, Salisbury. O bir tüccar, bir komut dosyası, bir göç, buraya on yıl önce. Onu düşündüm ben burada güvende bir süre. Sonra, iki gün önce siyah «mercedes» neredeyse beni yere çaldı ana bulvar üzerinde. Sürücü, bir çekti, kaldırıma, baktım tam olarak nasıl bir adam onu daha önce de gördüm, Atina. "
  
  
  "Biliyor musun, kim bu adam?"
  
  
  «Hayır,» dedi Саломос, yavaş yavaş başını sallayarak. «Geçenlerde gördüm, o gider Apollo binası, biraz zaman casusluk vardır». O durdu ve baktı kendi el. "Siz hiç duydunuz mu hatlarında Apollon?"
  
  
  "Petrol танкерная şirket, değil mi?"
  
  
  «Aslında, benim arkadaşım. Dünyanın en büyük çizgi tanker sahibi benim soydaş Никкору Минуркосу».
  
  
  «Ah, evet. Onu biliyorum Минуркоса. Eski bir denizci milyarder. Münzevi; bugünlerde ego kimse görmüyor».
  
  
  «Aslında bu bir tekrar,» dedi Саломос. "Минуркос gitti sosyal hayat neredeyse on yıl önce, olmak, hala nispeten genç bir adam. Kabul edilir, o hemen hemen her zaman yapar, onun çatı katında bir binada Apollo yakınında yer alan Anayasa, nerede iş yapar. Kişisel rehber yüklenir çoğunlukla yakın ortakları Минуркосу. Hemen hemen hiç kimse alır onunla özel olarak görüştü ".
  
  
  «Çok zengin insanlar gibi görünüyor, çok değer onların gizlilik», - dedi ben yudumlarken el. «Ama ne alaka Минурк sahip покушениям hayatınızı?»
  
  
  Саломос derin bir nefes aldı ve yavaşça üfledi. «Yaklaşık altıncı ay önce davranış Монурко değişmeye başladı. Bu özellikle bana ilginç ve, tabii ki, diğer editörler, gazete, çünkü hakkında herhangi bir bilgi Минуркосе heyecanlandıran ve önemli bir okuyucu Atina Olimpiyatları. unutmayın, ne zaman Минурк, her zaman siyasetin dışında kaldı, yapmaya başladı, duyurular, karşı iktidar cunta Atina. Aniden duyurdu liderleri ortamlar albay zayıf ve sosyalist. O dedi, onlar ihanet «devrim» 21 nisan 1967. ve demek ki, Yunanistan ile iyi kurtarma Konstantin II ya da başka bir hayranlık, bir kişilik, yeni bir tanıdık duyulur. O sevk bir tehlike solcu gibi Tanık ve tahmin yunan hükümeti gerçekleşmesi başka bir «sarsıntı».
  
  
  «Peki, "dedim," bu adam hakkına sahiptir aniden ilginizi politikası sonra bunca yıl. Belki emu bıktım para harcamak».
  
  
  "Görünüşe göre işimiz daha da ileri gider. Böyle bir kişi, nasıl Минуркос olabilir satın almak için bir sürü arkadaş. Generaller ve albaylar gelir
  
  
  çatı ve geri, ama onlar hakkında konuşmak ziyareti basına. Söylentilere göre Минурк finanse özel ordu, özel olarak inşa edilmiş bir kamp kuzey Yunanistan'da bir kampta, Mykonos adası, Ege denizi.
  
  
  Son olarak, yeni nesli albay Деметриуса Расиона. Gazete, hakim Минуркос, sonucuna varmıştır boğuldu yolculuk sırasında tekne Piraeus, ama ego cesedi bulundu. Никкор Минуркос şimdi başlar büyük bir kampanya yerine Расиона insan kendi kendi seçtiğiniz, faşist adında bir Деспо Адельфия. Cunta istemiyor Адельфию, ama ee yeni ve asil liderleri korkuyor Минурка ve ego arkadaş karargahında generaller ».
  
  
  «İlginç bir durum, itiraf - ben - ama sizce Минуркос kampanya başlattı terör fikirleri ile kanlı bir darbe?»
  
  
  «Belki de. Ama başka bir çözüm. Yeni bir yüz olan kimse etrafında gazeteciler gördüm, önce gelmek ve gitmek ve penthouse üstüne Apollon; bir Минуркос hala saklanıyor. Ancak onu fark ettim bir etrafında yeni yüzler ait amerikan yunan kökenli adı Adrian Stavros ".
  
  
  Benim gözler biraz прищурились bakarak Саломоса. "Stavros Atina?" - yavaş yavaş mırıldandı ben. "İse şirket Минуркосу?"
  
  
  "Evet, öyle. Eğer sadece ..."
  
  
  "Eğer ne?"
  
  
  «Peki. Çünkü son sözler Минуркоса çok несвойственны, belki de kendisi değildi ıh kaynağı».
  
  
  "Yakalama Ставросом empires Минуркоса?"
  
  
  «Belki de, iradesine karşı Минуркоса», - tahmin Саломос. "Belki de, zaten meydana gelen küçük bir darbe, gizli. Çünkü Минуркос çok gizli ve her zaman iş yaptığı ile astları, ego olabilirdi öldürmek ya da yakalamak ve hareket altında ego adlı harcamak ego için para büyük meblağlar kimse fark Dikkat edin. Hemen sonra, onun dile, böyle bir teori, kendi editoryal makalede, ilk sıkışma işlendiği hayatımı Atina ».
  
  
  Ego gözünde geri dönmesinden endişe verici bir ifade. Onu hatırladım AX dosyası hakkında Adrian Stavros ve fark yapabiliyor böyle bir manevra. Stavros üniversite yıllarında düzenlenen gösteri posterleri ile Yale üniversitesi'nde. Sonra o stahl parti radikal bir patlama ofis CIA, daha sonra işlediği suikast hayat senatör. O kaçtı mengene FBI ve CIA ve gömdüm kendimi yerde Brezilya, geldi ciddi bir suç bu, kaçakçılık ve cinayet. Çünkü kanıt ona karşı Devletleri'nde oldu biraz, ABD denedim onu geri getirmek. Ama Brezilya onu takip ettiler.
  
  
  "Ve adam vurmaya çalışıyordu burada, Salisbury?" Onu sordu. "Gördünüz mü çıkıyordu ve penthouse içinde Apollo binası?"
  
  
  «Evet, Nick, "dedi," Саломос. O bir yudum aldı geri kalanını ales ve baktım kamış-korumalı гибискусом балюстраду tepeden aşağı doğru bir yer. «Ben çaresizlik içinde. Başka bir kuzenim, bir yaşıyor şehir dışında şehire bölünmüş konumdadır istedi bir süreliğine ziyarete geçene kadar. Onu aldı ego davet. Havaalanında beni bekleyen kiralık bir uçak. Onu ben uçmak nen, o lisanslı bir pilot ve ben sürüş keyfini çıkarın. Yani, eğer onu unutamam hakkında... »Повисло kısa bir sessizlik, sonra bana baktı. «Nick, o-cekti var olmak çok müteşekkir olsaydın bana eşlik etti şehire bölünmüş konumdadır».
  
  
  Onu, biliyordu Alexis Саломос değil sorar umutsuz mu o korku. Ve ben hala kaldı bir kaç gün tatil için, önce onu aldı başka bir işi, David Hawk, gizemli yönetmen AX.
  
  
  «Ben her zaman görmek bu şehire bölünmüş konumdadır, dedim.
  
  
  Yüz Alexis çıktı rahatladım. «Teşekkür Ederim, Nick».
  
  
  İki gün sonra çıktık hava. Саломос oldu deneyimli bir pilot, ve sanki üzerinde uçan yaban Родезией yerlerde olmadan bir macera ve güzel olacak. Саломос uçtu низменному, biz fark nadir yaban hayatı ve ilginç topografik özellikler çalılıkları. Uçuş görünüyordu, yükseltilmiş bir ruh hali Саломосу, ve o çok benzer eski kendini. Ama orta karın sabah, yaklaşık yarım şehire bölünmüş konumdadır, sakin bir sabah tam bir kabus haline geldi.
  
  
  Küçük standart çift kişilik uçak Muni закашлял. İlk Саломоса umurumda değil, ama sonra daha da kötüleşti. O çözüm araştırma görevleri küçük bir motor, ama bu sadece zorlaştıran bir konudur. Kaybettik yükseklik başladı geniş dairesel bir işaretçi.
  
  
  Саломос küfretti yunan, daha sonra ego yüzü побледнело. Bu araştırma paneli ve baktı bana. «Yakıt göstergesi gösterir tam», - diye bağırdı, перекрикивая рвущийся motor. «Bu sabah o, bir hareket değil, özgün konum». Vurdu cama, прикрывавшему sensörü, ama hiçbir şey olmadı. İğne kaldı harfine F.
  
  
  «Biz benzin bitti», - inanmaz dedim. Bu kötü haber için herhangi bir uçak, özellikle küçük.
  
  
  «Henüz değil, ama biz hızlı bir şekilde düşüyor» dedi Саломос çevirerek «Muni» geçici havalı planlama ve yönetimi ile mücadele. «Bu uçak, şımarık, Nick. Sensör donmuş kalmıştım, ama depoları neredeyse boş olduğunda biz взлетали.
  
  
  Bu yapılması gerekiyordu, özellikle ".
  
  
  «Tanrım! - diye mırıldandı ben. "Eğer bitki ego?"
  
  
  «Burada herhangi bir havaalanı», - dedi o, özen vermek, bir uçak kazasında, bir kargaşa. «Ama denemek zorundayız arazi açık velde - eğer elimden tutmak ego planına uygun olarak planlama».
  
  
  "Ona bir şey yapabilirim?"
  
  
  «Evet. Dua et.» Alexis yüzüme baktı. «Çok üzgünüm, Nick».
  
  
  «Önemli değil, dedim. «Bindir o şeyi». Onu bile sormadım sorunlar hakkında. Zaman yoktu. Biz yelken dik bir iniş olan травянистому вельду.
  
  
  Motoru tekrar закашлялся ve tısladı, sonra durdu zaman sonsuza kadar gördüğümüz gibi, tesis genelinde olsun bize. Onun, karar, her şey bitti. Yok gibi görünüyordu, makul bir bekleme bu hayatta.
  
  
  Beş yüz metre Biz akış aşağı bir kuş gibi kanadı kırık. Üç yüz. Akasya ağaçları altlarında çizik var. Bir yüz. Yüz Саломоса ilerlemiyor stres ve ego elleri zincirlenmiş çalışırken kontrolü. Sonra bir hareket oldu otlar ve dikenli baş döndürücü bir hızda, kanat koptu dal bükülmüş ağaç, ve bir uçak, son anda biraz tepkisini burun ve yana doğru kaydırdı. Tekme atmak bize uçağın ön kısmında bulunmaktadır. Раздалось taşlama, ve gıcırdayan metal ve gürültülü bir çatırtı cam, ve bizim vücut savaşmış küçük bir kabin. Sonra geldi son acil durdurma: benim kapı açıldı ve benim vücut ile uçtu bacak kadar kafa çim kadar gevrek darbe hakkında sağlam bir zemin.
  
  
  Fazla bir şey hatırlamıyorum, buna. acı emekleme çim, içgüdüsel olarak uzak bir uçak, ve sonra bir patlama sesi ile çıtır alev bir yerde arkamda.
  
  
  İkinci bölüm.
  
  
  Onu denedim atmak başının etrafında anıları felaket, ağır eğilerek, sert kil, yüksek термитника. Ama zor kurtulmak için yüz ifadeleri Алексиса Саломоса gibi görünüyordu, Salisbury, ne zaman dedi, ne uçacak onunla şehire bölünmüş konumdadır.
  
  
  İçin parlak metal kasa kırık bir uçağın hala доносилось ısrarı uğultu sinekler, ama ben denedim dinlemek değil. Onu tekrar odaklı uzak bir çizgi ateşli ağaçları травянистом ufuk. Bir yerde hissettim, ağaçlar, ateş, bazen rapor su varlığında. Ama bu ağaçlar değildi yönde onu gitmek zorunda kaldı, köye ulaşmak için.
  
  
  Bir bakıma onu sorumlu hissettim trajik ölümü Саломоса. O bana güvendi, onun koruma ve onu yapmak mümkün değildi bu, ne zaman bana ihtiyacı vardı. O beklenen, benden tavsiye, ve ben bir tahmin tehlike küçük uçak. Ayrıca, onu, suçlu hissettim, çünkü emanet tamamen ego inanılmaz bir hikaye. Ancak ego kanlı ceset açık bir kanıtı, en azından bir kısmı ego teori doğruydu. Birisi bu ego ölüm. Oldu mu bu adam hema şey yaşamış biri penthouse üzerinde ofisleri Apollo Atina, hala kaldı sorgulanabilir.
  
  
  Göz ucuyla onu yakaladı, hareket ve döndü etrafında bir çıkar etrafında термитника. Küçük parlak yeşil ejderha kaydı ile gittiğini sayesinde benim sol el, ve görünüyordu, dikkatle bana baktı. Onu отпрыгнул. Ben bilmiyordum, ne bir yılan yerleşmiş термитниках. Oldu yeşil mamba, tek bir üç-ekşi ... dünyada yılan. Bu durumda bir ısırık kurban geçemez ve yaklaşık üç adımda bir arada ve рептилией önce onu kızgınlık onu öldürür. Mamba ile uğraşan bir anda oldu erişemeyeceği, içine daldı bitişik bir delik.
  
  
  Onu takıldı enkaz, ne zaman, benim kalp hızı yavaşladı. Onu bir an için etrafına baktı ve buldu yeryüzünde keskin bir metal parçası uzunluğu yaklaşık bir ayak. Bir konu çok keskin. Отодрав parça ahşap çerçeve, kısmen yanmış bölümünün gövde, onu düştü ego iki adet eşit uzunlukta ve расщепил geniş bir akış kıymık, bağlı coplar sadece bir mendil elde etmek için kalem benim için bir ev yapımı bir bıçak. . Onu soktu kaba bir silah kemer ve etrafa moloz, başlı ağaçlara.
  
  
  Zor oldu sadece gitmek için kırsal. Yüksek ot ve dikenli çalılar çekti elbiselerimi mahvetti ve benim eti kapma, beni ve hevesliler. Kuş-gergedan завизжала bana en yakın akasya. Onu keşfettim sayıyorum hayatta kalma şansı. Orada yüzlerce yolu ölmek, ve bize odin çevrelerindeki hoş değil. Bu çim adam geçebilir aslan, önce o ego görecek. Ama genellikle en çok sorun neden küçük yaratık: yılan daha büyük, insan parmak, akrepler ve keneler, зарывающиеся derin cilt altında. Eğer sen bulmak ve su içmeden onu, sen enfekte karaciğer двуустками ve diğer parazitler olan yemek insanın içinden. Eğer kaçınmak gerekir, bu, yine de saldırıya комарову, vektörler sarı humma ve sıtma.
  
  
  Ne zaman nihayet ulaştı ağaçları, onu buldum sadece kalıntıları waterhole. Yer kurudu. Merkezinde oldu kalın siyah kir, ve çıktılar nal ve lap birçok hayvan ve çevre site.
  
  
  Ona yaslandı yeşil gövde en yakın ağaç ve gölgesinde dinlenmiş. Onun için boşuna harcanan zaman ve çaba, buraya geliyor. Yönünü en yakın köy, hangi Саломос sözü uçakta altında idi doksan derece bir ders, beni buraya getirdi. Yürüyüş kavurucu güneşin altında daha da zayıflattı beni. Benim ağız oldu gibi tabaklanmış deri. Onu hatırladım termos soğuk su ile bir Саломос getirilen bir uçak. Onu gördüm ego ezilmiş silindir ortamlar enkaz; ego içerik kurudu yanıyor. Onu denedim düşünmeye tropikal güneş başının üzerinde veya susuzluk, boğaz ve gitti.
  
  
  Olmalı, bir kaç saat sonra onu fark ettim dinlenme olmadan yapamam daha ileri gitmek. Bacaklarım titriyor, halsizlik, ve onu втягивал hava akciğerlere uzun хриплыми вдохами. Onu görünce, ölü bir güdük, bir kısmı ego, nadir bir gölge komşu diken çalı, sadece birkaç metre ileride. Onu ağır yere çöktü ve yaslanmış пню. Zaten sürecin kendisi, oturma, rahatlama egzersiz yürürken getirdi haz.
  
  
  Benim göz kapakları kapandı ve o görmezden vücut ağrısı. Onu denedim unutmak için küçük kas uyluk ve böcek sokması, yüz ve ellerde. İhtiyacım vardı dinlenme, ve o gidiyordu ego alabilirsiniz. Siktir et her şeyi.
  
  
  Çalı etrafında bir ses geldi.
  
  
  Benim göz kapakları приоткрылись. Onu yanlış? Onu вгляделся yüksek otların içinde, ama hiçbir şey gördüm. Olmalı, bu benim hayal gücüm. Tekrar gözlerini kapadı, ama ses tekrarlandı.
  
  
  Bu kez gözlerim daha hızlı. Bu hiç şüphe yoktu; bu ses bir insan sesi. Onu gergin kulakları ve duydum kırıldı dal.
  
  
  "Bir şey oldu!" - diye mırıldandı ben.
  
  
  Sonra bir ses stahl, daha sabit ve belirgin. İki erkek konuşurken belli bir lehçesi olan ona hiç duymadım.
  
  
  "Merhaba!" Onu bağırarak etrafında son bir gayretle. "Burada!"
  
  
  Bir an onu gördüm ıh kafa hareket bana çim üzerinde. Siyah kafa, gömlek ve haki. Beni görünce, ıh seslerini daha yüksek sesle, ve odin boyunca onlardan biri.
  
  
  Onu biraz rahat. Ona yalıyor, medeniyet daha düşündüm. Yakınlarda bir yerde olmalı, bir köy, ya da en azından yol. Erkek çıkan otlar ve bana baktı. Onlar uzun boylu, ince ve kasvetli.
  
  
  «Merhaba, dedim. "Su var?"
  
  
  Erkekler baktı, bir arkadaşınızın arkadaşı, sonra tekrar bana. Onlar yaklaştı ve ayağa kalktı benimle sonsuza kadar. Onu ayağa kalkmaya çalıştı. «Su» dedim.
  
  
  İkisi de giyinmiş çok eski püskü batı giysi ve giyilen el yapımı sandalet. Daha yüksek ve iki işaret ayaklarım, ve bir an sonra o eğildi ve çözdü ayakkabım. Önce onu sorabilirsiniz, o yapar, o çıkardı ve gösterdi yoldaşı. Biri tuttu benim ayakkabı konuklar, büyük geniş schramm çizilmiş, transpacific yüz çapraz. Diğer giydi küçük bir ayna gergin lobunda sağ kulak. Her iki kemer vardı bıçak-pala - панги.
  
  
  Yüksek konuştu, başka, ve ben fark o personeli şu svahili. «Mzuri sana,» dedi, gülümseyerek göz önünde bulundurarak benim bale terlik. O devam etti, swahili. «Bu benim için mutlu bir gün.»
  
  
  «Dinle beni,» içinde başladı.
  
  
  Onlar beni görmezden geldi. Uzun boylu adam elinin ve çözdü benim başlangıç için ikinci bir ayakkabı. Onu denedim отдернуть ayak, ama o güldü bana baktı ve выдернул altından nah akşam ayakkabımı. O buraya kendi yıpranmış sandalet ve üzerine çekti, benim bale terlik bir ayak değil, rahatsız ayakkabı bağcıklarını bağlamak. "Савасава!" - dedi o, onun arkadaşı, tamamen beni görmezden.
  
  
  Ona aniden farkettim ki bu insanlar olması için gittiğini benim kurtaranlar. Ve aklıma geldi, ne ı-ebil var olmak daha kötü, daha önce ıh varış, eğer onun sayılır, hayatta kalmak için.
  
  
  «Ayakkabı geldi iyi». En yüksek oldu.
  
  
  Başka bir zevk değil bir durum. «Sizce, nedir bale terlik? Biz geldik ona birlikte?»
  
  
  «Bu onu ilk gördüm ego», - dedi yüksek. «Sen-ebilmek almak bir ego pantolon. Eğer elinde çanta var, biz paylaşacağız ve içeriğini».
  
  
  «Yanlış bir şey alıyorsun bale terlik, kendini», - diye mırıldandı süslü bir ayna.
  
  
  Uzun boylu bir adam bana döndü. «Temizleyin pantolon», - diye emretti, hala swahili. Ego gözleri sarı ile kırmızı çizgili, ve her yanak ince izleri, ilk değildi fark nedeniyle büyük bir yara.
  
  
  Elim yatarken kol doğaçlama bıçak gizleyerek ıh görünüm. Sanki kullanmak zorunda olacak. O gergin мочкой kulak çıkardı kemer пангу. Ih niyet şüphe yoktu. Onlar şerit beyaz adam sadece o vardı, ve sonra bırakın ego hayatta.
  
  
  «Tamam, onu çıkarırım pantolonumu,» dedim. Onu bir güç kazanmıştır, ama bunu istemiyordum göstermek. «Ama ben ayağa ayak.» Onu uzattı sol elini yüksek.
  
  
  Bir süre o küçümseyerek baktı nah, ardından yakaladı
  
  
  kabaca kaldırdı önkol ve ani bir hareketle kaldırdı beni ayağa. O zaman onu yerden kaldırdı, onu çıkardı metal bıçak ile kemer ve gücüyle sapladı ego orta afrika.
  
  
  Ego önünde ortaya çıktı, şaşırtıcı, zaman keskin bir jilet gibi metal kaydırdı içinden eti ve kasları. Ego sağ kolu otomatik olarak okuyarak kolu панги, ama bu ego son gönüllü eylem. O homurdandı çirkin bir ses ve kaydırdı, içinde toz var, benim ayak var.
  
  
  Başka bir an için geniş gözlü baktı onun düşmüş bir yoldaş. Daha sonra o verilen vahşi bir boğaz ses ve salladı sadece выхваченной пангой.
  
  
  Onu daldı önce. Büyük bir bıçak ile bir hiss ileri sıçradım mimmo yüzümü, рассекло hava ve neredeyse düştü benim baş ve omuz. Eğer onu taşındı yerden, beni idam olurdu. Ancak, ne zaman kaçtı панги, onu düştü. Bir afrikalı bana yaklaştı ve tekrar salladı, bir bıçak ve parlak kavisli bıçak просвистело havada boynuma. Onu hızlı bir şekilde перекатился sağa ve bıçak vurduğu sert kil. Kadar benim forvet kazanmış denge, ona döndü ve acımasızca vurdu nefsinin ayak. Onu duydum çetin ego kemik. O yüksek sesle çığlık ile yere düştü yanımda.
  
  
  Eğer ona yüksek sesle, her zamanki gibi, bu ego iplik. Ama ben hiç acele kullanmak için oluşturduğum avantajları. Ne zaman onu, diz çöktü, afrikalı zaten ayakta ve yüzü parladı umutsuzluk. Yine salladı bana ve bu sefer ark oldu geniş. Bıçak рассекло kol benim gömlek, dilme onu aşağı. Onu vurmak ego sadece bir kıymık yaptı sığ yara göğsünde. O bir kez daha quacked ve bana vurdu пангой gol, onun düşmüş bir ağaç güdük üzerinde. Bir güç salıncak zorladı ego dengesini kaybetmek ve düşmek benim sağ kolum. Onu kavramalı sol ego düzensiz yaka, geri attı ego başını arkaya geçirdi, metal kıymık ego boğaz.
  
  
  Yerde kan vardı yüzümü ve göğüsleri ne zaman fark etti ve yüksek sesle soluk soluğa ve çılgınca uzandı перерезанному boğaz. O yüz aşağı düştü, hala tutunarak, boğaz, ve sonra aşağı kaydırdı yere sağlam, sabit.
  
  
  Nefes nefese, onu откинулась bir dirsek. Ona kızmıştı ne harcanan bu mücadele önemli bir enerji, gerekli hayatta kalmak için, ama minnettar bir şey kaldı hayatta. Ne zaman onun zihinsel kaydetti tehlike çalı kaza yerinde, onu unuttum: bir adam. Sanki erkek her zaman ilk sırada. Göz ardı edersek bu faktör, sen ölmek için daha erken çalılar sizi öldürecekler.
  
  
  En azından bu durum vardı bir gerçektir. Bu insanlar geldi, batı yönü değil, güney-batı, bir onu aldı. Belki onlar geçti bir köy veya bir yerde yapmamışlar yol. Aynı söylenebilir yönde gittikleri. Onun içinde yükseldi ve seçti, batı yönü.
  
  
  Sıcak afrika güneşi наклонилось gökyüzüne, ne zaman onu tekrar teslim oldu. Onu çökmüş, yüksek çim, tahmin, var mı başka hiç bir şey hayatta kalmak için bir şans. Bana çok ihtiyacım vardı su. Dilde ve ağızda daha hiçbir duyu. Onu yalan ve izledim, akrep gibi yavaş yavaş sürünerek mimmo beni çimenlerin üzerinde. Ben bilmiyordum miyim, onu hareket yerden, eğer saldırırsa, ama görünüşe göre o beni fark etmedi. Bir süre sonra gitti. Onu скривилась ve kıskanırdın emu, çünkü yoktu bir sorun, hayatta kalma, en azından şu anda. Gibiydi biraz ironik, bu tür tarama gezegenin yüzeyine daha fazla dört yüz milyon yıl önce dinozorlar ortaya, ve o muhtemelen görünür Yeryüzünde önce ortadan kalkması insan. Nasıl bir şey bu gibi görünüyordu haksız, ama sonra ona önyargılı oldu.
  
  
  Kadar onu orada yatıyordu, başka bir sesi vurdu kulaklarıma. Bu uzak bir uğultu, biraz daha отличавшееся önceki uğultu sinekler. Ancak bu ses hızlı stahl yüksek sesle ve stahl tanınabilir gibi otomotiv motor.
  
  
  Onu doğruldu ve başını eğdi, sesini duymak için. Evet, bu bir çeşit makine. Onu tereddütle ayağa kalktı ve gitti ses. Ben bir şey görmedim, ayrıca bitki ve nadir ağaçlar. Ama gürültü yaklaşıyordu her geçen saniye.
  
  
  "Merhaba!" Onu, diye bağırdı çim ile. "Hey, buraya gel!"
  
  
  Onun ayağı takıldı ve düştü. Yine belirsiz yükselen, ayak, tekrar sendeledi ileri. Bir süre sonra onu gördüm bu лендровер, tozlu ve çizik, darbeleme ikincil bir yol ile uğraşan başka bir şey değildi gibi peşinden çim. Rover, açık araba, meşgul oldu iki erkek, beni görmemiş gibi geldi en yakın noktada yol ve yoluna devam etti.
  
  
  Ona bağırdı. - "Merhaba!"
  
  
  Onu beceriksizce пробирался çim ve nihayet ulaştı yollar. Tekrar bağırdı, ne zaman bir yere ulaştı. Onu, sallanan, sarhoş gibi koştu makinesi, ama yüz aşağı düştü.
  
  
  Onu yalan ve küfür, yüksek sesle hissi, göğüs yükselir umutsuzluk. Bu makine-ebilmek var olmak benim son hayatta kalma şansı.
  
  
  Sonra onu duydum «rover» yavaşladı ve durdu. Onu ayağa kalkmaya çalıştı, için, yıllık, ne oldu, ama gücü yoktu. onu
  
  
  duydum, motor rölantide, sonra «rover» yeniden açmış, ilk transferini, döndü yolda gitti bana. Onlar da duydum ya bana yine gördük.
  
  
  Birkaç saniye sonra araba durdu etrafımda, motor durdu, ve o duydum gibi iki erkek konuşurken ingiliz aksanıyla.
  
  
  «Tanrım, bu bir avrupalı».
  
  
  "Ne yapıyor burada, çalıların arasında, bir?"
  
  
  "Belki sormak ego".
  
  
  Kısa bir süre soğuk su akmaya başladı ağzıma, dökülen benim kirli gömlek ön, ve onu tekrar hissettim dilini.
  
  
  "Aman tanrım, dostum, ne oldu?"
  
  
  Ona odaklanmış iki etli yüzleri, склонившихся benimle sonsuza kadar. Bu beyaz родезийцы orta yaşlı, muhtemelen, baylar, çiftçiler, проведшие gün çölde.
  
  
  «Uçak kazası» dedim. «Ben ayrıldım ondan.»
  
  
  Onlar beni koymak rover, onu biliyordu lazım. Ama ben unuturum, vücut Алексиса Саломоса yutmaya sırtlan ve birisi Atina. Onu, ümit, David Hock izin kavramak ne oldu, Apollo binası için olup olmadığını Adrian Stavros salonunda Brezilya gibi düşündüm. uzun zamandır görmedim.
  
  
  Üçüncü bölüm.
  
  
  «Pek iyi görünmüyorsun, Nick».
  
  
  David Hock, yönetmen суперсекретного, amerikan haber ajansı AX tuttu, parmakları sağ elinde kısa bir puro, öne eğilerek onun geniş bir masanın etrafında kırmızı bir ağaç. Oturduk ego ofiste, genelkurmay-daire AX yürütmektedir oldu ustaca gizlenmiştir kiralanan bir kapalı Amalgamated Press & Wire Services DuPont Circle, Washington.
  
  
  Onun, ona baktı eğri sırıtarak. «Oni oteller için onu biraz daha oyalandı hastanede Salisbury. Ama bilirsin, bana hızlı bir şekilde sıkıcı olur. Eğer onun soluk, çünkü ihtiyacım yok, güneş ve iyi bir arzu etrafında kupürleri. Ne düşünüyorsun tarihi hakkında Саломоса? "
  
  
  Hawk uzun bir puro üretti benim yönde yüzük duman. Oturan büyük bir masanın arkasında, o baktı, küçük ve ince, ego ile karıştırdı gri saç ve yüz çiftçi Connecticut. Ama ben biliyordum, bu kırılgan bir görünüm aldatıcı olabilir. O gerçek bir dinamo makinesi.
  
  
  «Bu beni biraz korkutuyor» dedi. «Beni korkutan şey, neredeyse ölüyordun işler arasında. Onu hiç görmedim bir insan bu kadar kolay buluyordu sorunu».
  
  
  Onu silkti. «Саломос arkadaş oldu. Benim ve AX. O ıso tüm güçleri bize yardım etmeye çalıştı bulmak için Borisova, hatırlıyor musun?»
  
  
  «Evet, onu hatırlıyorum», - soberly dedi Hawk. «Peki, senin родезийская şaka bitti, bu yüzden onu bir kenara. Gelince karar ne Adrian Stavros planlayabilirsiniz karşı bir komplo, yunan hükümetinin, onun olmaz stahl göz ardı ego».
  
  
  "O hala tarlasının sahibi Brezilya mı?"
  
  
  «Göre bizim kaynaklardan, hala ego kurmay. Elimizde net bir son rapor». Hawke yaslandı arkasına, onun büyük bir deri koltuk. «Eğer bu gerçekten oldu, Stavros olan diğer görülen sıradan ve penthouse Минуркос, biz kesinlikle karşılaştığım ilginç bir durum. Rüya yönetiminde bütün ülke çok iyi gider ne öğrendik nen».
  
  
  Şahin okudu kendi kemik eklem. Adrian Stavros hep nevrotik, belki de bir psikopat. Kenara yönetmiştir Brezilya'da başarılı bir grup kaçakçı, hangi hükümet başarısız ortadan kaldırmak için, o da, işlediği siyasi cinayet, son, hangi, nasıl inanıyorum, bir cinayet, bir israil yetkilisi Moshe Ben-Kenan ".
  
  
  «O zaman demek ki AX tarihe meraklı Алексиса Саломоса» dedim.
  
  
  «Korkarım, öyle olmalıdır. Ve onu, sanırım, çünkü kendinizi Саломоса arkadaşı, eğer tüm almak istiyorum bu işi.»
  
  
  "Evet, efendim, onun tarihi bu".
  
  
  Hawke ödenmesi puro yakın veriliyor. «Benim ilk dürtü« hayır» demek, ve davayı aktarmak için farklı bir matematik. Bildiğiniz gibi ben onu önlemek için deneyin kişisel katılımı ajan işi».
  
  
  «Benim için çok önemli katil Алексиса çıktı özgürlük», - dedi sessizce ben.
  
  
  «Tamam. Bununla yapabilirsin. Ama olsun, özellikle dikkatli, Nick. Bence en iyisi gitmek Rio konuşmak тамошним CIA çalışanı. Öğrenin salonunda mı Stavros ülke dışında ve nerede yaptı zamanında. O zaman, eğer sizin ipucu götürecektir Atina, oraya git. Sadece beni haberdar et ".
  
  
  Onu, güldü. - "Ben her zaman bunu yapıyorum?"
  
  
  «Eh, bazen unutmak, burada ne orada oturan insanlar kendi meslektaşlar, işyeri ve ıh sorumlulukları yönetimi gösterisi». Ego sesli kazanmıştır o keskin sesi, bazen yakınlarda olağandışı, ne zaman o konuştu, protokol sırasına feshedildi. «Eğer yardıma ihtiyacınız olursa, herhangi bir zamanda, sor bu konuda. Bunun için buradayız».
  
  
  "Tabii ki."
  
  
  O kutu açıldı kendi koltuğunun ve досталь zarf. Ego gözleri kaçınılması benim. «Ben tahmin isteğinizi ve benim olası bir imtiyaz size, onun öngörü, eğer akıllıca değil, benim biletimi aldım».
  
  
  Ona gülümsedi. "Teşekkür ederim." Onu gergin üzerinden sandalye ve zarfı aldı.
  
  
  «Sana beklemek daha iyi görmek için, nasıl bitecek, karar vermeden önce senden neden mi onu sana herhangi bir iyilik», dedi Şahin.
  
  
  Ertesi akşam onu sell, balıkçılık Pan Am, Rio de Janeiro. Onun dinlenmiş tüm
  
  
  bir gün tekrar hissettim gibi eski. Uçuş olaysız geçti, ama ben her zaman düşündüm, başka bir küçük uçak Muni zaman Саломос bana gösterdi veld hakkında sorunlar ve acil inişe, ve bir ceset gibi Саломоса baktı, sıcak güneş.
  
  
  Ertesi sabah geldi, Rio, ve yerleşmiş otel «milli kütüphane» sarayı'na yakın bir konuma sahiptir. Bu sadece bir blok yer almaktadır ve nen vardı koku sömürge Brezilya. Oda tavan vantilatörü ve bir gün kör ve dar balkon açılmamış küçük bir deniz manzarasına sahiptir.
  
  
  Rio sıcak oldu. Tüm brezilyalılar başardık gidilir, plajda vardı ve çoğu etraflarında olmalıdır, olmuştur bir yer olan Copacabana yakınında bir oteldir. Tahmin sıcağında, onu ele geçirdi yanınızda kamgarn takım ve tropikal yün. Öğlen onu bir duş aldı, taktı, hafif bir elbise üzerine Wilhelmina, benim Люгера ve Hugo, stile kılıf içine sağ elini, ve gitti yemek etrafında biri benim en sevdiğim küçük bir oda, banyo, Chale Rua da Matriz 54. Bu restoran eskiden sömürge ev ve şimdiye kadar bir gelincik olup, değerli antikalar ve tablolar. Köle zenciler için yiyecek ve içecek tabloları ve tedavi gördü bulunmaktadır. Onu emretti миксто чураско oluşan bir etrafında bir parça sığır eti ve domuz eti ile sebze ve reddetti normal отбивного, olanakları ve yerel fıçı bira, için, iyi, çok iyi bir şarap Grande Uniao Cabernet. Ama ben onu sadece yemeye başladı, ne zaman gördüm, ne bir kız girdi ve köyden yakındaki bir masa. O yüksek ve ince bir yele ateşli kızıl saç yaptım onu sütlü beyaz deri daha sönük kalır. Onun göz kamaştırıcı bir yeşil mini elbise keskin aksine, hem onun saç ve открывало büyük bir kısmını uzun ideal kalça ve heyecan verici bir yaka belden yukarıda. Vardı yeşil bale terlik uygun bir elbise ve yeşil bilezik, sol elinde.
  
  
  Kızıl saçlar, bir an vurup beni kafa karıştırıcı, ama sonra onu anladım, ne zaman gördüm onu son kez, saçları kısa ve kahverengi. Bu İsrail daha bir yıl önce. Kızın adı Erica Нистром. O bir üyesi israil istihbarat ağı «Shin Bet». Onun kod adı oldu, Alev, biz onunla birlikte çalıştı önlemek için bir rus komplo karşı israil hükümeti, ama bu ismi değişti her iş için bir.
  
  
  Onu ayağa kalktı ve yaklaştı onu masaya. O kaldırdı, onun uzun kirpikler için benimle tanışmak bakışları, yüzünde расплылась bir gülümseme. "Ah!" diye bağırdı. «Bu sen misin. Ne hoş bir sürpriz». O ingilizce konuştu olmadan en ufak bir vurgu.
  
  
  Anne Erica vardı iskandinav yahudiler. Ailesi ilk başta damarlar, Oslo, daha sonra Kopenhag'da önce göç etmiş İsrail, zaman hey o sadece sekiz yaşında.
  
  
  «Ben de tam bunu söyleyecektim» dedim. Biz Erica ile nasıl samimi bir akşam Tel Aviv'de bir varış için bekliyor kurye; bu gece ikimiz de çok sevdim. Şimdi onun gözleri bana, hatırladı o sevgi ile. "Eğer bana katılmak benim masada?"
  
  
  «Peki, birisi bana katılacak, daha sonra, Nick. Sorun yok değil mi?»
  
  
  «Hiçbir şey için değil, seninle konuşmak,» dedim.
  
  
  O da katıldı bana benim masamda ve bir fincan hafif bir öğle yemeği kendiniz için, ve üçüncü bir kişi gibi, diye açıkladı, bir ajan oldu: «çok hoş görünüyorsun, Nick».
  
  
  «Görmeliydin beni bir hafta önce,» dedim. «Ben kızıl saçlı, Eric».
  
  
  O kör beni bir gülümseme. Uzun gaga burun vurguladı sunduğu şehvetli ağız. Gözleri nah olarak, koyu yeşil, elbise gözlerimin önünde....... «Teşekkür ederim,» dedi. «Onlar benim dışında bir renk. Bu kısa ömürlü oldu, ne zaman birlikte çalıştık»İsrail'de.
  
  
  «Ben hatırlıyorum,» dedim. "Sen iş için mi geldiniz?"
  
  
  «Evet,» diye cevap verdi. "Ya sen?"
  
  
  «Evet,» diye sırıttı ben. "Bu her zaman bir iş, değil mi?"
  
  
  "Hemen hemen her zaman."
  
  
  Onu hatırladım, son zamanlarda gazetelerde okudum, ne İsrail çileden cinayet Moshe Ben-Kenan ve ıh cumhurbaşkanı yemin almak aslında. Bu cinayet abd istihbarat psikiyatristin düşündüğü, ne запричастным Adrian Stavros. Onu merak ettim, oldu mu Erica için, Rio ya da kaçırmaya Adriana Stavros ve götürmek için İsrail, ne oldu israil tarzı, öldürmek ya da ego.
  
  
  Onu sordu. - «Yapacaksın kalmak Rio için yeterince uzun biz birlikte içtik ve konuştuk?»
  
  
  «Belki,» dedi. Ee el ertelendi o dekolte, o elde etti ıh sandalye, ve benim kan basıncı yükseldi on puan. Yeşil gözlerine baktı gözlerime ve dedi ki, o bilir, ben suçlamıyorum ve konuşma.
  
  
  Onu aldı, bir bardak. O emretti ve bu dava aynı Grande Uniao Cabernet. «Bu bir fırsat» dedim.
  
  
  Aldı, kendi bardak ve чокнулась benim. «Bu karar».
  
  
  Biz sadece bitmiş tost, ne zaman ortaya çıktı genç adam. Onu bile görmedim onu, o kadar yanında durdu bizimle. O büyük, kaslı erkek arkadaşı ile çok kısa sarı saçlı ve sert kare yüz. Bir kısmı ego sol kulak yok, ama bu bir kusur değil, başarısız bir ego bir erkek görünümü. Üzerinde nen bej yazlık bir takım elbise değil, tamamen gizli bir çıkıntı altında, sol el.
  
  
  «Ben ilk gördüm seni, Eric,» dedi oldukça sert.
  
  
  bana bakarak. «Ben beklemiyordum, ne olacaksın ile hema şey».
  
  
  Bu sözleri gebe gibi yumuşak bir sitem. Onlar konuştu, açıkça bir vurgu. Onu hatırladım bir fotoğraf, bu kişinin dosyası, israil istihbarat BALTA. Oldu Zekeriya Garib, cellat Shin Bet". Benim teori nispeten ego ve Erika varlığı Rio gibiydi, güçlendi.
  
  
  «Eski başka, Zack, dedi Erika. «O amele benimle İsrail'de».
  
  
  Гареб üçüncü sırada yer aldı. «Ben biliyorum, - dedi. «Carter, onu, sanırım».
  
  
  "Bu doğru."
  
  
  «Ününüz sizden önde gidiyor».
  
  
  Ego görgü keskin, neredeyse düşman. Onu hissettim, ego, kıskançlık hakkında ne biliyorum Erica. Önce onu er cevap daü, ona döndü. "Sipariş вишисуаз, ben nasıl teklif etti?"
  
  
  «Evet, Zach,» dedi Eric, biraz utanma ego dezavantajı samimiyeti. «Bu kısa bir süre burada olacak».
  
  
  «Вишисуаз - duran tek şey vardır bu restoranda», - çok yüksek sesle şikayet etti Zack.
  
  
  «Üzgünüm, sana bir şans», - sakin ol dedim. «Ben inanıyorum ki, çoğu yemekler burada pişirilir. Belki daha sonra en son ziyaret değiştirdiler şefler».
  
  
  Zack döndü ve dimdik gülümsedi bana. «Belki».
  
  
  Onun için, karar verdim, bundan sonra bir görüşme olacak daha az keyifli. Onun bitmiş yemek, bu yüzden aradım garson getirmek için bir çek. Onu ödemek için teklif etti partiyi, ama Zack hızlı bir şekilde reddetti.
  
  
  "Nerede kalıyorsunuz?" - onu sordu Eric.
  
  
  «İçinde Korumba Avenida Rio Branco,» dedi.
  
  
  Zack baktı nah.
  
  
  "Hangi isim altında?"
  
  
  O tereddüt etti. "Vargas".
  
  
  "Ben onu aramak için oraya?"
  
  
  «Ben sizin için biraz zaman gerekir iletişim»,
  
  
  - çabuk, dedi hey, Zack.
  
  
  O görmezden geldi ego ve tatlı tatlı gülümsedi bana.
  
  
  «Evet, beni arayabilirsin. Umarım tekrar görüşürüz, Nick».
  
  
  Onu ayağa kalktı. "Birbirlerinin duygularını." Onu tuttuğumda, elini onun elinde, ve gözlerimiz bir an buluştu. Onu, biliyordu Zack kıskanıyor, çünkü o benim yaa, onu разыгрывал bu ego lehine. O oturdu ve bana baktı. «Duyarsınız arama beni».
  
  
  «Tamam,» dedi Eric.
  
  
  Onu o zaman onlardan yüz çevirdi ve çıktı ile restoran. Ne zaman gitti, o neredeyse hissettim kömürleri düşmanlık Zack sırtında.
  
  
  Aynı gün onun gül teleferik ile etkileyici bir Corcovado dağı tepesinde olduğu idi büyük bir İsa heykeli. Sonra yere, onun yanına gitti смотровому брустверу durdu belirlenen bir yerde ve stahl bekleyin. Bir dakika on beş bana korkuluk katıldı adam. O yaklaşık benim büyüme, ama daha ince. Olmasına rağmen henüz orta yaş, onun, uzun bir yüzü kaplı derin kırışıklıklar. Bu adam Carl Thompson ve CIA için çalıştığını söyledi.
  
  
  "Güzel bir görünüm, değil mi?" dedi olarak girdiği, el sallayarak şehre doğru, aşağıda, bir gülen beyaz güneş ve çevrili yeşil tepeler ve кобальтовым deniz.
  
  
  «Nefes kesen» dedim. "Nasıl gidiyor, Thompson?"
  
  
  «Örneğin, aynı», - dedi. «Burada oldukça sessiz ve beri son vardiya yönetimi, Brasilia. Nasıl AX bu gün? Bir süre siz vurularak daha fazla cephane, daha ordusu Asya».
  
  
  Onu, güldü. «Bazen öyle görünüyor. Onu meşgul oldu, eminim sen de».
  
  
  «Şimdi onlar toprak üzerinde Hadrian Stavros».
  
  
  "Bu doğru." Onu izledim, yolcu gemisi, hizmet veren mavi & nb çok düzgün burunlu, yavaş yavaş girer limana. Aşağıda benziyordu oyuncak tekne. "En son ne zaman gördük ego?"
  
  
  O düşündü bir an. «Var otomatik sıfır noktası izleme tarlasının. Beş ya da altı hafta önce gördüm, o ayrılmam. Biz düşünmek o-celle uçak, bağlı, Madrid».
  
  
  «Bu uçuş devam etmek Atina».
  
  
  "Belki de bu yüzden. Ego orada gördünüz mü?"
  
  
  «Biz öyle düşünüyoruz. Ne olur, bir plantasyon?»
  
  
  «Plantasyon - ego, gerçek bir personel daire. Burada, Rio, var birim Apex Imports, ve biz düşünüyoruz ki, kaçakçılık yoluyla yapılır bu şirket. Ama o çok parçaları katılır ee ofisleri rağmen ego adını açıkça ilişkilidir onunla. Şirket başkanı işleyen düzenli geziler Paracatu ".
  
  
  "A sesi nerede salonunda plantasyon?"
  
  
  Thompson başını salladı. «O salonda yanında, köyün sapa. Ego koruyan küçük bir ordu Stavros oluşan, etrafında eski mahkumlar, siyasi fanatikler ve eski bir nazi. Ama şimdi orada sadece bazı güç».
  
  
  Onu sordu. - «Fark ettiniz orada olağandışı bir şey?»
  
  
  «Peki, eğer sen-si olmak aklında bir küme insan ya da silah, romatizma olumsuz olacaktır. Ama oldu bir ziyaretçi olan bir kimse çevremizde daha önce görmedim. Onlarla gelincik, o çıktı ile Ставросом doksan gün önce, biz neredeyse sürekli onu izledi. ve gören kimse için ayrılmam. Bunda olağandışı bir şey yok, dışında, etrafında bir tane benim iki erkek ısrar ediyor, yeni adam, orta yaşlı bir adam, bir salonda orada gözaltında. Ego çeviri, etrafında başka bir bina ile, silahlı koruma ".
  
  
  "Bu adam neye benziyordu?"
  
  
  Thompson silkti. «Var ego fotoğraf, ama uzaktan. O yaklaşık elli, onu söyleyebilirim, kısa kahverengi saçlı oldu biraz gri tapınaklar. O tıknaz bir adam her zaman giyer ipek gömlek ".
  
  
  Sanırım bu olabilir Минуркос, yunanca gezilebilir patronu, siyasi, uygulamanın hangi son zamanlarda sarsan Atina ve penthouse gördüğümüz Adriana Stavros.
  
  
  "Ben onun bir kopyasını almak için fotoğraf?"
  
  
  «Bunu yapabilirim,» dedi Thompson. "Bak, Carter, örneğin, geçen hafta zorundaydık geçici olarak azaltmak için gözlem ekim öncesi yerinde kontroller, ve bana gerekebilir tamamen çıkarmak bizim insanlar oradan sonraki birkaç gün, çünkü başka bir sorun var yürütmektedir oluştu bizim için. İstiyorum, onun için izin aldım adam göndermek ile size geri? "
  
  
  "Hayır, onu söyledi. «Şahin söz verdi, bana yardım, eğer bana ihtiyacınız olacak. Ne zaman onu almak mümkün olacak için fotoğraf?»
  
  
  "Bu akşama ne dersin?"
  
  
  "İyi."
  
  
  «Biz biraz başka bir yere aktarmak için, - dedi Thompson. «Bu belediye otobüsü. Eğer sürücü kendi tarihi. Benim adam zaten orada olacak. Sen alacaksınız ve arka yastığı, otobüs nerede kimse olur, ve seninkine en son yer sağ. Fotoğraf yapıştırılmıştır altında bu koltuk. . Otobüs olacak kodlu Estrada de Ferro ve ulaşım merkezi, isterseniz gitmek için çok uzakta. »
  
  
  «Otobüs ne zaman geçiyor mimmo size?»
  
  
  «Yedi on. Bir otobüs var oda on bir».
  
  
  «İyi,» dedim. "Teşekkür ederim."
  
  
  «Her zaman,» dedi Thompson. Bir an sonra, o gitti.
  
  
  Yalama, akşam onu bir süreliğine geldim ofise, şirket Apex Import. O ölmüş bir etrafında restore edilmiş eski hükümet binaları boşalttı, ne zaman sermaye taşındı, Brasilia. Ofisler vardı üç karış yukarı ve asansör çalıştı.
  
  
  Onu, girdi oldukça küçük bir alıcı yukarıda. Kaldırma alnıma yapılan ter, çünkü klima bina gibiydi, çalıştı daha iyi bir asansör ve Rio oldu bunaltıcı bir gün. Siyah saçlı bir kız oturdu metal sandalye ve kuşkuyla bana baktı, ne zaman girdi.
  
  
  "Ben size nasıl yardımcı olabilirim?" diye sordu portekizce.
  
  
  Ona cevap ingilizce. «Onun tarihi görmek beyefendi Stavros».
  
  
  Onun koyu renk gözleri kısıldı daha fazla. O tekrar konuştu, bu kırık ingilizce. «Ben inanıyorum ki, sen gelmiş yok yere, bayım.»
  
  
  Onu söyledi. - "Ah?" «Ama, sayın Stavros kendisi bana dedi ki, ben onunla temasa şirket Apex Imports».
  
  
  «Beyefendi, beyefendi Stavros hayır, burada ofiste...»
  
  
  Kapı hesabım açıldı ve ortaya iri siyah saçlı bir adam. Diye sordu. - "Herhangi bir zorluk?". Ego sesi hiç isim samimi.
  
  
  «Ben istedim, sayın Stavros,» dedim.
  
  
  "Hangi amaçla?"
  
  
  Onu görmezden edepsizlik. «Sayın Stavros bana tavsiye satın almak var japon kamera toptan, eğer onu arayacağım burada.» Onu hareket aklı. "Ben o ofiste?"
  
  
  «Sayın Stavros yönetim kurulu başkanı, "dedi," karanlık bir adam - ama o burada değil, ofis, ve iş yapan bir şirket. Onu ve sonraki başkan; sen benimle uğraşmak».
  
  
  - Bu, senor Carlos Ubeda - biraz da gururla devreye girdi kız.
  
  
  «Tanıştığımıza memnun oldum, efendim,» dedim elini tutarak. O da kabul etti çok zor. «Benim adım Johnson. Birkaç hafta önce tesadüfen bir araya geldi, bay Stavros restoranda Chale. Döneceğini söyledi üzerinden ve Avrupa'ya seyahat bu süre zarfında, ve ben onunla temasa burada».
  
  
  «O hala Atina», - dedi kız.
  
  
  Ubeda şehrini terk etti, nah delici bir bakış. «Dediğim gibi, sayın Ставросом burada kurulamadı. Ama ben memnunum ilet sipariş».
  
  
  «Tamam. Peki, onu gerçekten tarihi onunla uğraşmak şahsen. Bana söyleyebilir, o zaman geri etrafında Atina?»
  
  
  Yüz Убеды önce ego ağız sarsıldı kas. «Ego bekliyor Avrupa etrafında birkaç hafta boyunca, bay Johnson. Eğer iş yapmak istiyorum, sen benimle uğraşmak zorunda».
  
  
  Ona gülümsedi. «Ben seni arayacağım, bay Ubeda. Zaman ayırdığınız için teşekkürler».
  
  
  Ona ıh izlemek için beni takip. Tekrar sokağa, onu bir taksiye bindi ve döndü bu. Not bir kız verdi bana gerekli onay, Adrian Stavros gerçekten oldu Atina, dediğim gibi bana Саломос. Ve eğer bu fotoğraf oldu anlık Никкора Минуркоса, tüm oldu merak ediyorum.
  
  
  Onun bir duş aldı ve biraz dinlenmiş, sonra celle otobüs numarası onbir yönergeleri izleyerek Thompson. O ve bir hayal, bir fotoğraf ilgilendim koltuğuna küçük bir kahverengi zarf. Onu alıp ego, gitti, küçük bir kafe şehir merkezinde ve sipariş güzel bir portekiz şarabı. Ancak daha sonra bu fotoğraf aldı etrafında bir zarf ve araştırdım onu.
  
  
  Dediği gibi Thompson, görüntü çok iyi olmasına rağmen, hiç şüphesiz, kullanılan telefoto lens. Bu resim üç erkek sadece çıktı, çiftlik evleri, ve yürüdü dijital kamera. Adam ortada oldu olanlar bana anlattı Thompson, ve, küçük boyutuna rağmen bir kişi onu tanımlamak zorunda, vardı, özel bir soru olduğu için ona göre ego ile bir kişi bana gösterdi AX fotoğrafları, bu kişi aslında delle oldu Никкор Минуркос. Onu daha önce hiç görmedim diğer erkekler.
  
  
  Минуркос dalgın dalgın yürüyordu, diğer ikisi arasında.
  
  
  Çevresinde hiç kimse onları konuşmuyor, ama adam sol Минурка, yüksek, benzer bir тевтонца izledim Минурка, sanki sadece ona konuştu ve beklenen bir cevap. Yüz Минуркоса oldu kasvetli ve ciddi.
  
  
  Onu itti geri bir fotoğraf zarf ve içine bir dakika. Eğer gözlem CIA ajanı mıydı, teori arkadaşımın Саломоса gerçekten kanıtlanmıştır. Bir şekilde Stavros devraldı işlemleri Минуркоса Atina ve замышлял darbe onun adına.
  
  
  Sonra hafif bir yemek yemek, onu aradım oda Erica Нистром otel Corumba. Ses o kadar samimi ve sıcak. O dedi, ne yapacak ve gecenin geri kalanında yalnız, tek, ve o mutlu olacak, eğer onu ziyaret etmek onun. Onlar Zack ile biraz kavga ettik, ve o öfke içinde gitti ve gece kulübü.
  
  
  Atayarak çıkma dokuz, onu otele döndü ve aradı Huokiu. O şöyle cevap verdi yorgun bir sesle ve aktif motorsikletler onun sonunda hattı biz konuşurken girmeden tüm kodu.
  
  
  «Ne münasebetsiz bir saatte, Nick, "dedi," o biraz sinir bozucuydu. «Sanırım, bu sadece zaman onu dinliyorum o zaman.»
  
  
  Onu, güldü. Onu hayal gibi oturuyor için özel bir telefon onun суперсекретной daire ile karıştırdı beyaz saçlı, belki de ipek smokin ince vücut, ve kaçınılmaz puro, sıkışmış dişler.
  
  
  «En azından, onun yatak odasında ne tür bir kız,» dedi, onu şüpheli dürüstlük.
  
  
  «Hmm! Gece daha bitmedi, değil mi? Bana yalan söyleme oğlum. Onu kendisi tüm bu ile geçti».
  
  
  Bazen bana görünüyordu, ne var Şahin var psişik yetenekleri ortaya benim en derin düşünce ego üzerinde duruyor akla.
  
  
  «Hayır, efendim», - itiraf ben. «Gece henüz bitmedi. Ama onun iyi kullandı ilk bölümünü, ego, bence Минуркос tutuklu tarlaları Stavros yakın Paracatu. Ayrıca, ona bilinen, Stavros salonunda Atina».
  
  
  «Eh, - dedi düşünceli Şahin, bu ilginç».
  
  
  «Bu teorisi ile tutarlıdır Саломоса».
  
  
  "Peki sen Paracatu?" diye sordu Şahin.
  
  
  «Aslında. Belki onu yaparım bunu anlamak. Thompson ve CIA diyor tarlaları şu anda içinde korunuyor. Ama komplikasyonlar».
  
  
  "Evet?"
  
  
  «Burada, Rio, salonda eski başka. Kız, onu İsrail'de çalıştı üzerinde işlem « tesis genelinde topraklar »».
  
  
  «Ah, evet. Нистром. Neden güzel kadınlar, sanırım seni takip boyunca açık yüzme havuzu?»
  
  
  Onu, güldü. «Haset etmeyin, efendim. Belirtildiği gibi, size de bir gün ve bir gece».
  
  
  Diğer iki ucu iç çekiş duyuldu. «Hadi, Nick».
  
  
  «Evet, efendim, aklıma gelen bayan Нистром belki burada Brezilya'da, o nedenle onu. Ya da daha doğrusu, aynı kişi. Sanıyoruz Stavros cinayet Ben-Kenan, değil mi?»
  
  
  Küçük bir sessizlik. «Evet, biliyoruz. Ve onu istiyorum dedi, tahmin».
  
  
  «Onunla cellat», - ekledi ben. «Bence, onlar av Stavros. Onlar bilmiyor olabilir, o Atina, şu anda. Ama ben istemiyorum hepimiz aynı anda ortaya saç ekimi ve sonunda ateş etti, diğeri de başka bir hata veya aksi takdirde pisliği bir iş. Benim fikir almak için doğruladı görevi Нистрома ile israil istihbarat. Sen hala eski patronu, Yağ, ve sanırım o da sizinle aynı fikirde, veri başka şartlar altında.
  
  
  Şahin quacked bir işareti olarak kabul.
  
  
  «Eğer öyleyse, bence düşünmemiz dürüst olmak ve oturmak için her yıl, biz yardımcı olmak için bir arkadaş arkadaş. Ya da en azından, uzak dur başka başka».
  
  
  Bu kez sessizlik uzadı. «Tamam, oğlum. Onu arayıp, Yağ ve seni arayacağım».
  
  
  «Teşekkür ederim,» dedim. «Ben değil, hendrick, yerden alana kadar bildirim».
  
  
  Uzun süre beklemek zorunda değil. Bir saat sonra, kısa bir süre önce ayrıldım hotel Erika, aradı Hawke. Olmalı çekti Yağ etrafında bir çöp daha şafak Kudüs. Romatizma Giroud evet oldu, ve bana görevli açıkça tartışmak tirbuşon Stavros ile Нистром yürütmektedir cevap veremediği için işi bile olsa, ona ne oldu Zack Гареб. Bana bir kod sözcüğü gösteren, ne Yağ emretti hey tartışmak bana işimi.
  
  
  Ona geldi oda Erica birkaç dakika onuncu. O beni tanıyor ben bir gün kısa, rahatlatıcı bir sabahlık, bir обнажал büyük bir kısmını onun uyluk. Onunla oldu boğucu bir koku ve geniş şehvetli bir gülümseme.
  
  
  «Ben düşündüm, sen hiç oraya geldiğinde buraya,» dedi, kapatmadan bana bir kapı ve kilitlenen onu.
  
  
  Onu odaya girdi ve inceledi. O artık benim, ve merak ediyorum, böler mi ee onunla Zack.
  
  
  «Konyak ister misin? Var keşfedilmemiş bir şişe, ve bu en iyi satın almak içinde Rio».
  
  
  «Kulağa hoş geliyor, dedim.
  
  
  O döktü iki içki. Alarak bir bardak, onun izin gözlerini okşamak onun güzel yüzünü. «Sen her zaman güzel bir kız, iddia için daha iyi».
  
  
  «Ve ona bu genellikle, anlıyorum,» dedi. "Sen?"
  
  
  «Sen benim için, Tel-Aviv'de,» dedi ona sessizce ve bir gülümseme ile.
  
  
  Uzun kirpikleri titremeye başladı, gözlerini bir an için kaçtı benim. O zaman tekrar yukarı baktı, o da gülümsüyordu. Onu, elini uzattı ve dokundu onun yanak. O yaptı bir yudum konyak. Onun el koydu
  
  
  onu ince bel ve çekti onu bana. Biri nah kokusu tatlı ve yumuşak.
  
  
  "O geceyi hatırlıyor musun, Nick?" - bırak o kulağıma. "Eğer gerçekten bu hatırlıyorum, onun gibi?"
  
  
  "Ben hatırlıyorum."
  
  
  "Çok iyi oldu, değil mi?"
  
  
  "Çok."
  
  
  Koymak bardaklar en yakın masa. Onu притянул ee kendine ve dokundu dudakları ile. Onun dilini girdi ağzıma.
  
  
  «Tanrım, Nick», - mırıldandı o da.
  
  
  Merhaba, elleri onun kalça, duygu eğrileri aşağı doğru eğimli, ee-kalça oranı. Benim altında bir dokunuşla onun kalça başladı ve yavaşça kıpırdatmak.
  
  
  O yavaşça itti beni ve kapattım брылев. Sonra başladı yavaş yavaş ve güzel soyunmak. Altında bir bornoz vardı, sadece küçük bir külot bikini. Ee meme sabırsızlıkla sürükledi bana, o zaman aldı bir bornoz ile omuz. Ee göğüs tam, olgun ve sütlü-beyaz. Başka bir anı, küçük bir parça iç çamaşırı kaydırdı ve onun uyluk ve kalça ve ince bir sürü yere düştü.
  
  
  Erica açık bana baktı, izin bakmak için kaydırın benim обнаженному vücut loş bir oda.
  
  
  «Güzel», - промурлыкала o. «Çok sağlam bir kas».
  
  
  Onu çekti onu kendine, duygu onun çıplaklık karşı benim. Düzenlediği bir el benim göğüs ve omuz hareket, aşağı benim vücut üzerinde. O okşadı beni okşadı beni, yaptın bana kendi elleriyle sevgi kadar benim parmak onu araştırdık. Onun kalça раздвинулись benim dokunma, ve o inledi.
  
  
  Altımızda yumuşak, kalın halı. Erica diz çöktü nen izin ellerinizi kayma ve benim vücut, o aşağıya indi. O biliyordu tüm yollar, dava adamı ve hiç şüphesiz ıh kullanımı kolay. Bir süre sonra onu kaydırdı ve yanında kaba itti onu sırtında kalın kabarık halı. Onu, ayağa kalktı, onun üzerinde diz geçirdikten sonra ellerini ee meme. O soluk soluğa. Benim uzun kalça sarılma bana. Onun elini ipeksi iç uyluk.
  
  
  «Evet, - промурлыкала o. Ee ağız oldu приоткрыт, güzel yeşil gözleri tutulmuş.
  
  
  Ne zaman girdi nah, tam bir ağız, bir an için genişledi ve hafif bir titreme geçti onun vücut üzerinde. Sonra o hareket etmeye başladı benimle birlikte, parmaklarını yakaladı benim omuzları, kalçaları kapanış etrafında benim bel. Bilmiyorum ne kadar kaldı kilitli, birlikte, önce, bitti, ikimiz için de.
  
  
  Sonra bu onu uzun süre yatan, onunla gitmek istemiyorum. Sıcak bir gevşeme yavaş yavaş nüfuz etmesi, en dış lif benim eti ve en iç derinliklerinde ruhumun.
  
  
  Daha sonra köylüler, bu oyunu da küçük bir kanepe ve допили konyak. Erica причесала onun uzun kızıl saçlı, ve o baktı aynı taze gibi ne zaman odaya girdi.
  
  
  «Çok sevindim, Zack değil kapıyı çaldı», - fark o.
  
  
  «Çok kıskanç, Erica. Yakın mıydınız?»
  
  
  O bana baktı. «Bir gün. Ego fikri, benim değil. Ve o çok неумелым. Onu dedi, emu, aramızda bir daha asla fiziksel bir şey değil. O zarar bu. Onun için katıldı bu delle ama beni reddetti. O çok iyi çizilmiş bir silah ".
  
  
  "O olacak bu iş, değil mi?"
  
  
  O düşünceli düşünceli bana baktı. "Evet."
  
  
  "Erica, onu tahmin ettim, neden Brezilya. Sanırım biz peşindeyiz tek ve aynı kişi. Benim patronum temas ile, ve bu düşüncelerimi doğruladı. Konuşuruz bu ayrı bir iş ve işbirliği yapacağız başka bir arkadaşı ile bu yapılabilir gibi görünüyor ".
  
  
  Yeşil gözleri biraz kısıldı. «Yağ değildi benimle iletişimde ve Zach».
  
  
  «Önümüzdeki birkaç saat alacak bir telgraf. Şimdilik bana bir kod sözcüğü için izin vermelidir güven bana. Kelimeler - Goliath».
  
  
  Bakıyordu şaşkınlıkla. "Bu doğru bir kelime!"
  
  
  «Yağ gönderdi bu».
  
  
  O döktü kendine başka bir brendi. «Tamam, Nick. Ama ben onu bekleyeceğim telgraflar yapan bir söyler bana, ne kadar özgür seninle». Gülümsedi ve öptü beni yanağımdan.
  
  
  Onu bekliyordum, o dikkatli ol. İyi bir ajandı. «Her şey yolunda. Sadece onu anlatacağım bir kaç, fikirlerini. Sana hiç konuşmak gerekir».
  
  
  "Dürüst."
  
  
  «Biz de arıyoruz, Fotoğraf Stavros, ancak çeşitli nedenlerle». Yüzü ifadesiz. O bir şey değil saçmak. «Eğer isterseniz, ego ve öldürme Ben-Kenan. Bize henüz tamamen açık değil, neden gereklidir, ama bu ilişkili olabilir ve yunan politikası ve adam kaçırma Никкора Минуркоса».
  
  
  "Yunanca gezilebilir kralı?"
  
  
  «Aslında. O-ebilmek var olmak Paracatu, ve ego sebebiyle karşı ego irade. Stavros salonunda Atina gerekir, bu yüzden herhangi bir dönüşünü beklemek ego yapabilir veya onu Avrupa'ya. Ama bence yol ona geçer her şeyi biz öğrenmek Paracatu, konuşmam gereken Минуркосом.
  
  
  «Eğer merak ediyorsan, onu götüreceğim ikiniz benimle Paracatu. Bu şansını artırmak için olabilir oraya. Bu işi Zach ile bana bildirin yarın alınca telgraf».
  
  
  «Eğer biz gerçekten perili Stavros, dedi Erika, - daha iyi olmaz yola çıkmadan samimi Atina?»
  
  
  "Stavros düşünülmektedir yapar geçici personel daire orada bir çatı katında Минуркоса temsil eden gerçek bir kale. Siz sadece fırtına burası, sen ve Zack. Ve nadir durumlarda, ayrıldığında bu yer aynı olabilir zor,
  
  
  ama Минуркос bize söyleyebilir, nasıl gidilir Stavros ».
  
  
  O aniden durdu, düşündü benim önerim. O bana baktı, tam dudaklarında bir gülümseme belirdi. «Ben seni arayacağım yarın sabah, Nick, sevgili».
  
  
  Onu eğildi ve dokundu dudakları ile. "Bunu." Onu ayağa kalktı, uzandı bir silah ve onu koymak. Sonra накинул bunların üstüne bir ceket. «Tut Zack kısa bir zincir, tamam mı?»
  
  
  Hey bunu beğendi. O hala gülüyordu, ne zaman onu dışarı etrafında bulunmaktadır.
  
  
  Dördüncü bölüm.
  
  
  Onu düşündüm Adrian Stavros zaman terk hotel Erika. Zaten geç akşam ve taksi görülebilir. Onu dikkatli bir şekilde shell caddesi'nden, Rio Branco. Almak kurmay Stavros üzerinde Paracatu, hatta ego azalır koruma, oldukça zor olabilir. Küçük bir grup Stavros oldu kötü bir üne. O toplanan tortu, toplumun etrafında Paracatu. Aslında, onlar benzer kendisi ama ego liderlik yeteneği. Hatırlayarak bu konuda, onun, karar, ne, Adolf Hitler, olmalı, yola çıkıp yaklaşık aynı. Bu Germanyum 1930'larda olmalı az insan ciddiye aix-ефрейтору. Bu bir örnek, bir ders, bir öğrenmek gerekir, ama dünya gibi görünüyordu, ve onun hakim.
  
  
  Onu geçtim birkaç blok, fark etmeden bir taksi. Onu içeri giren bölge, mağaza ve ofisler sokakta. Ne zaman onu köşeye dikkat et, kafa, onun bir otele, bir an için vazgeçmek, ulaşım, beni bir sürpriz hazırladı. Üçüncü vitrin ve gölge çıktı, karanlık bir figür ve el salladı bana yumruk. Elinde bıçağı vardı.
  
  
  Ne zaman bir saldırı başladı, o hemen hemen geçti girişi. Eğer o bir saniye daha bekledi, onun ego hiç gördüm, saldırı olurdu, başarılı ve bıçak вонзился bana geri. Ama onun arayışı içinde bir işi yapmak için o hareket çok hızlı, ve onu yakaladı bu hareket, periferik görme.
  
  
  Ne zaman bıçak vurdu sırtımdan, onu keskin bir şekilde döndü ve attı sol kolunu kilitlemek için bir tekme başardı, ama bıçak прорезало kumaş benim камзолы ve gömlek, ve biraz рассекло benim önkol. Ona izin ağırlık itibariyle insan taşımak ego bana. Sonra ona döndü, tutan ego elinde, ve onu vurdu ego hakkında bina yanımızda.
  
  
  Bir an onu düşündüm bu Zack, ego, kıskançlık, üstünlük, çünkü adam коренастым ve güçlü. Ama ne zaman düşündü, onu daha iyi, onu gördüm, o büyük Zack, ve onun koyu renk saçları. O baktı бразильцем ve gerçek bir katil.
  
  
  Ücretsiz bir el ona uzandı, Wilhelmina, ama saldırgan değildi, izin vermek beni almak bu bir avantaj. Yine o büyük ölçüde onu bıçakladı, bu kez целившись yüzüme. Onu yapmamış ve kısmen reddetti bıçak, ama bu порезало kulağıma. O silah almış, üçüncü kez ve bana vurdu kendi ağırlığı.
  
  
  Ego ivme çok güçlü. O beni çaldı bacak, ve biz birlikte düştü kaldırıma. Onu sertçe vurdu ego ve çene sağ, ama o gibi görünüyor, fark etmedi bile. Biz alabora olmadan bir zaman onun için çalıştı kendinizi korumak için agresif bir bıçak. Onu otel çıkarmak Hugo, benim stiletto, ama olamazdı serbest kol ve eli bize bir an için izin vermek için bir bıçak kayma benim avuç.
  
  
  Kısa bir süre büyük bir adam olduğu ortaya çıktı sonsuza kadar benimle. O küfretti portekizce ve güldü göğsüme vurdu. Bıçak değildi uzun bir bıçak vardı ve oldukça geniş, ama bıçak bir zemin önce tıraş başlığının görme keskinliği. O loş parlıyordu gece, ne zaman onu yakaladı ego elini bıçakla son anda, önce bıçak ulaştı benim göğüs. Bizim eller bir an için sarsıldı, o kadar çalıştı içine atılmak bıçak durana kadar. Onu serbest olan sağ elini körü körüne atladı ego yüzünü, hissettim onu ego gözleri ve впился onları işaret ve orta parmak. Orta parmak onu проткнул sol göz küresi ve işaret parmağı проткнул sağ. Göz küresi tersledi ve benim başparmak stahl ıslak.
  
  
  "Aaaaa!" - diye bağırdı saldırgan tutarak gözlerini serbest el ve unutmadan bıçak hakkında başka. O tekrar bağırdı ve kısmen düştü bana.
  
  
  Bu sırasında kısa bir dinlenme Hugo nihayet kaydırdı benim sağ kolum. Onu sadece yakalanan bu, ne zaman koca adam çılgınca bağırdı ve tekrar kaldırdı bıçak için körü körüne onları vurmak. Koydum stile altında ego söz hakkı isteğinizi ve bıçak girdi ve ego tarafı biraz aşağıda ego göğüs ve düştü kendisi hem de sonuna kadar.
  
  
  Sonra onu gördüm, ne kalan göz saldırgan izledim üstüne kafamın içinde karanlık, ve o anda onu net gördüm gri nem onun sağ yanağına ezilmiş göz altında. Onu çekti, stile göre boca, ve o ağır düştü bana, kendi bıçağı ile sarstı çarptı kaldırım.
  
  
  Onu ittim ve vücut ve ayağa kalktı. Hızla etrafa, onu gördüm yakınlarda yayalar için olduğunu görmek oldu. Onu dürttü ve cepler gözyaşı sağlar bu adamı buldum cüzdan, herhangi bir belge. Bir etrafında kartları belirtildiği, o şirketin bir çalışanı Apex Imports.
  
  
  Görünüşe göre, onu serbest adında bir adam Ubeda daha büyük bir etki, daha onu düşündüm. Ya da belki, o aradı Ставросу Atina ve Stavros yalanladı, ne hiç duymadım ekipman bana. Muhtemelen Ubeda karar verdi, ben ne bir polis, bir tırmanıyor, iş Apex Imports. Ya adam CIA kime oldu çok merak ediyorum. Hema beni, bizi düşündüm, Ubeda, görünen o ki, led arkamdan takip edildiğimi biliyordum, onu nerede durdu. Benim yararına oldu, ilk karar çıkmadan Paracatu.
  
  
  Ona ölü bir brezilyalı ve hızlı bir şekilde geri onun otel. O gece bir daha hiçbir kaza ve sabah geldi, bir aksilik olmadan.
  
  
  Erica Нистром, Zack ve onu bir araya geldi, sabah dokuz. küçük bir kafe, Avenida presidente Vargas manzaralı tepeler arkasında Rio şehir merkezi ve renkli kulübe фавел üzerinde bir yamaçta yer alan bir şehir. Zack tahmin benim için görülmesi gereken yerlerden Erica ve mutsuz umudu benimle çalışmak en azından kısa bir süre. O daha düşmanca, daha önce. Erica aldı kodlanmış bir telgraf etrafında Kudüs olan hey ve Zaku emredildi, benimle işbirliği yapmak, herhangi bir şekilde, başarı için gerekli ortak hedefimize durdurmak için Adriana Stavros.
  
  
  «İhtiyacın varsa bilgi Минуркоса, git Paracatu», - sıkı bana dedi Zack, onun mavi gözleri öfke patlak verdi. Ego kahve önündeki masada bakir kaldı. «Bizim semt rusya - bul Stavros yok ego. Tabii ki, biz bulalım ego Паракате».
  
  
  Ego sert gözleri dosyaları açabilirsiniz benim. Onu, döndü onunla Erica'ya. O açıkça üzgün ego davranış. Onu sordu. - "Ne dersin, Eric?"
  
  
  «Ben zaten söyledim, Zaku. Bence yaklaşımınız uygun değil, sadece sana, ama bize».
  
  
  Zack tısladı üzerinde nah. - "Beynin затуманен seks!" «Bu adam belli ki sevgilisi. Bir şey diyor, sanırım size makul».
  
  
  "Lütfen, Zack!" - keskin dedi Eric.
  
  
  «Aman tanrım», - diye mırıldandı ben, başını sallayarak. «Bakın, bana gerekmez sofistike aşk maceralarına engel. Olabilir, o kadar yanlış ki, biz birlikte çalışmak. Onu yapabilirim yardım alabilirsiniz Şahin, sadece sorarak. Ya da belki, CIA. Ama ben gidip ameliyat için karışık bir şekilde stressiz bir militan, bir tutmak için kişisel duygularını kontrol altında ".
  
  
  Yüz Zack aniden kırmızıya döndü ve o sandalyeden ayağa fırladı. "Bak, Carter ..."
  
  
  "Otur!" - emretti Eric sessiz, ama otoriter bir ses tonuyla.
  
  
  Zack attı nah sert bakmak, sonra tekrar celle onun yerine. O homurdandı, bir şey altında nefesimi, ama kaçınılması, benim göz.
  
  
  «Eğer bir daha olursa böyle bir şaka, bir konuşma yapmamız gerekecek,» dedi Eric. "Biliyor musun Zack?"
  
  
  O tereddüt etti. O konuştu, o bir kelime söyledi. "Evet."
  
  
  «Aramızda bir şey yok, Zack. Sen beni dinliyor musun?»
  
  
  O dikkatle baktı nah. "Tabii ki."
  
  
  «Aramızda bir şey yok ve asla olmayacak. Bu yüzden her şeyi aramda Nick ilgisi yok size. Eğer biz birlikte çalışmak zorunda olduğunu anlamak».
  
  
  Gibiydi, o biraz rahatlattı. Bana baktı, daha sonra da Eric. Ego yumruklarını sıkmak masaya. "Sen öyle diyorsan."
  
  
  «Ben gerçekten söylüyorum. Şimdi ona gidiyorum, Paracatu. Düşünüyorsanız böyle bir plan mantıksız, onu deneyeceğim kurtulmak ve bu işi».
  
  
  Baktı nah ve ego yüzü değişti ve смягчилось. «Biliyor musun, onun gitmesine izin vermedi seni bana.» Ego gözleri tekrar bir araya geldi benim. «Sanırım Carter gösterisini kontrol. Eğer gidersen, ona giderim».
  
  
  Onu sordu. - «Ve biz ertelemek yarışması ухаживанию kadar sona erecek?»
  
  
  «Duydun ee», - dalgın dalgın dedi Zack. «Rekabet». O baktı, bir fincan kahve ile.
  
  
  «Özür dilerim, Zach,» dedi Eric.
  
  
  O сгорбился. "Ne zaman gideceğiz Paracatu?"
  
  
  Onu okudu ego bir an. Olabilir, yine de olacak. "Ne kadar erken, o kadar iyi."
  
  
  «Biliyorum, burada kiralık araba,» dedi Eric. «Biz yolda gitmek Brasilia yapan bir çoğu yolda geçer Tijuca ormanı».
  
  
  «Aslında, "dedi," ben. «Eğer biz-ebilmek almak bugün bir makine, onu öneriyorum gitmek bu gece. Daha iyi olurdu gitmek için gece ile sıcak yapışkan orman».
  
  
  «Bana uyar, dedi Zack.
  
  
  «Anlaştık o zaman», - ekledi Eric. «Zach, bana yardım eder misin seçmek için güvenilir bir araba?»
  
  
  Baktı nah. Onun yüzü ortaya çıktı, hafif bir sırıtma. «Ne bakılırsa okudum Carteret, o uzman araçlarda. Neden bize tüm gitmiyorsun?» O şaşkınlıkla bana baktı.
  
  
  Onu durdurdum ego bakışları bir an için. Evet, başaracak. «Ben çağırırım bize ücretleri» dedim.
  
  
  * * *
  
  
  O akşam yola çıktık. Benim öneriler Zack yolculuk için seçti siyah sedan BMW 3.0 CS. Ego kullanım özellikleri vardı yükseklikte, vardı, şanzıman, hangi ile çalışmak bir zevkti. Zack sürdü neredeyse gece yarısına kadar, ve sonra sürücü koltuğu almış. Yol olarak kabul edilemez iyi olsa bile, ne oldu, karayolu, Brasilia ve hinterlandı. Bakım genel olarak kötü, ve bazı yerlerde aşılmaz orman gibiydi, istekli tekrar yakalamak dar bant, прорезанную ıh katlanır kova.
  
  
  Günün bir kısmı geçiyor, gezi için hazırlanırken, ama sıkıcı bir yolculuk değil izin
  
  
  rahatlayın. Biz sürdü bütün gece uyurken iki kez ertesi gün en sıcak zamanı: bir kez arabada oturan, ne zor oldu çünkü комарову ve ısı, ve yine pis bir otel, küçük bir köy. O gece biz yine uzun sürdü ve ertesi sabah geldi, Paracatu.
  
  
  Bu benim için büyük bir köyü nüfusu birkaç bin kişi, kent meydanı ve çok sayıda кантинами. Biz durdu onu, çünkü tüm dikkat çekmek için. Mantıklı olurdu, eğer insanlar Stavros eğlenerek ana köy, ve bir onlar aracılığıyla olabilir şüphesi ile tedavi beyaz yabancılara.
  
  
  Yol ekimi, eğer onu denilebilir pahalı yatıyordu beş mil Paracatu. Oldu toprak yol ile derin колеями, hangi neredeyse fark edilmeden çarptı orman açı doksan derece karayolu. Makine yavaş hareket Zack ile sürüyorum. Dalları etrafında çalılar çizik, çekti arabayı ve delindi bizi pencereden. Çünkü zorundaydık yavaş git, araba büyüledi sivrisinek ve кусали bize herhangi açık bir yer. Thompson ve CIA söyledi tarlaları salonunda yaklaşık on kilometre yol. Biz gittiğini sürücü, yaklaşık yarım, ve almak için çok uzak, yaklaşık bir saat sürdü. Neyse ki, biz bir araya geldi değil, seyahat makinaları, çünkü o anda biz oteller, açık herhangi bir çarpışma.
  
  
  Örneğin, altıncı kilometre karayolu bulduk yer alan daraltmak BMW ile dar yollar, çalılıkları, o da oldukça iyi gizlenmiş. Bir kez çıktık, saldırıya uğradık böcekler. Atomize itici ve yola.
  
  
  Yaklaşık yarım mil konak Lea Stavros tarzı rancho büyüdü yüksek okaliptüs ağacı. Ağaç durdu çevre bakımlı arazi, yanında bir yüksek tel çit, arsa, hangi, görünüşe göre, bir zamanlar bir parçası açık, ama onlarla gelincik hakim oldu orman. Bir süre ağacı kullanılmıştır CIA gibi bir gözlem noktası. Bu ağaç onun led Erica ve Zack, yürürken içinden ıslak yapışkan, ısı. Biz hareket yaklaşık bu aynı rüzgar, ne bir makine, ve oraya bir saatten daha azdır. Üst katta ahşap, gizli bir görünüm ile tarlaları vardı bambu platformu, bağlı dallarına konuları pandan. Gövde ve dalları farklı yerlere eklenmiş bambu basamak kolaylaştırmak için yükseltme.
  
  
  "Biz подимаемся oraya?" diye sordu Erica.
  
  
  Onu vurmak sivrisinek. «Eğer birazcık da olsa rahatlatıyor, büyük olasılıkla, böyle bir hata».
  
  
  «O zaman hadi kalkalım ve kalacağız bir hafta,» dedi Zach. Ego sarı saçlı спутались alın ve gömlek haki gibi, bizim bütün isveçliler oldu noktalar bankası.
  
  
  Onu, güldü emu. Tüm ego ile ilgili bir şey değişti bu gelincik gibi Erica одернула ego, ve o gibiydi, aldı aslında o çekti onu fiziksel olarak. Onu, baktı revolver «Smith & Wesson» 38, лежавший içinde bel kılıfında onun kemer ve memnun oldu, aldı ego yanınızda. Erika zeki bir ajan, ama Zack oldu kaslı. O bir uzman silah ve getirdi arabada kutu farklı silah.
  
  
  Biz internete girip bir ağaç. Yaklaşık yarım üstüne onu yaşamaya başladı, yeni bir saygı ajanlar CIA zorunda olan düzenli olarak yapmak sırasında ıh son konsantre gözlem. Ne zaman geldik platformu, biz bitap düştüler. Erica hala gergindi kaldırma ve o yükseklikte olan o anda oldu.
  
  
  O soluk soluğa. - "Tanrım, buna değdi mi?"
  
  
  Onu yakaladı ve sarkan boyun güçlü bir dürbün ile baktı plantasyon. Sonra ona işaret bu. Onu sordu. - "Ne düşünüyorsun?"
  
  
  Baktı biz Zack ile zaten gördük açık bir görünüm ile bırakır tüm toprakları çiftlik. Bu yerden, gözlemci dürbün kavga bir yerde tarlaları. Otel, bir ana bina, hangi rancho, onun etrafında bir grup vardı diğer binaların büyük bir kısmı geride gibi görünüyordu kışla ve müştemilatı. Oldu etkileyici bir silah. Çitle çevrili alan tamamen ormanlık ve çalılar vardı toprak yollar ve park yerleri. Çitin arkasında kalmış bir arsa daha önce засаживали lastik ağaçlar, ne zaman burada yaşadı, önceki sahibi, ama orman ıh engellendi filizi.
  
  
  Erica'nın oldu, dürbün, ve o gözetliyor yer. O sevinçle içini çekti. - «Sen haklıydın, Nick. Sivrisinek değil bu kadar yüksek uçmak».
  
  
  «Belki de hepimiz yanlış» dedi Zack bir süre sonra. «Bu tüfek ile bir teleskopik görüş ile uğraşan var arabada, onu olabilir burada oturup bütün gün insanları öldürmek Stavros.".
  
  
  Onu sordu. - "Nasıl yapacaksınız görüntülemek ıh tüm sokağa?" «Ve, çekerek nasıl bize tutmak ıh kadar orada biz ıh çıkartacağız?»
  
  
  «Ayrıca, - ekledi Erica, - varsa saldıracağız, dışarıdan bir var bir şans almak Минуркоса önce bunu yapacağız, ve öldürmek ego ".
  
  
  «Bu doğru, "dedi," ben. «Ve eğer onu öldürecekler, biz burada bir şey öğrenmek değil».
  
  
  «Bu doğru, biz tehlikeye Минуркоса», - kabul etti Zack. «Ama onu burada olabilir kullanmak için mükemmel bir tüfek. Ne yazık».
  
  
  Onu düşündüm Zack çok otel öldürmek. Onun için bu çok benzer bir av. Onun için yola kurtulmak için herkes gerçekten yoluma çıkmasın, ama gördüm anlamı öldürmek gereksiz. Siz değil misiniz, yargıç, приговаривать ve infaz her kişi, çünkü sadece o çalıştı Stavros.
  
  
  Aşağıdaki bir kaç saat öğleden önce izledik ekim, sıra ile dürbün. Bir tahmine göre, CIA, militan sayısı bu yerde idi, yaklaşık yarım düzine, ve en fazla sekiz kişi. Geçirdikten sonra bu saat platformunda izlerken gelen ve ayrılırken insanlar, kendi gözlem doğruladı bu sonuç. Ne zaman bir çatışma geliştirecek, bize en azından bire iki.
  
  
  Biz gördük Минуркоса kadar sol bir platform. Sonra ego huzurunda yerinde bulunmuştur. O çıktı, binanın etrafında ahır ile başka bir adam geldi ana girişine emlak girdi. Onu her zaman görülen, ego dürbün, ve o zaman içinde kayboldu, o, hiç kuşku yok ki bu adam onu gördü Никкор Минуркос. En azından biz buraya bir değil peşinde bir hayalet.
  
  
  Kısa bir süre önce, biz tekrar aşağı inip, bir ağaç, onu tekrar bizim planı giriş.
  
  
  «Pekala, "dedim," biz araba ile gideceğiz açıkça noktaya, sanki biz çok iyi arkadaş Stavros. Bana konuşmak için bir adam kapıda. Biz diyelim ki biz Brezilya ligi, ve ne zaman biz girelim içeri, biz ısrar ile bir toplantı Heinz Грубером, sorumlu kişi için zaman eksikliği Stavros. Onu sadece, umarım onlar hala habersiz, nasıl görünüyorum burada tarlaları ».
  
  
  Erica açtı, çantasını omzuna çekti, küçük bir курносый belçika tabanca 25'lik. Bu güzel küçük bir tabanca ile inci saplı ve süslü oyma. Onu biliyordu, o ateş, benim geçen onunla bir bağ kurmak. O baktım ego ve sarf geri bir çanta.
  
  
  «Her şey iyi olacak», - dedi.
  
  
  Zack de bir çok otel, gitmek için. «Biz üstesinden geliriz» dedi.
  
  
  «Evet» dedim. Bu onu tamamen emin olmak.
  
  
  Beşinci bölüm.
  
  
  Biz yavaş yavaş sürdü, son elli metre kadar kapısı. Görevli oraya zaten izledim bizim yaklaşırken. Giymişti pantolon haki gibi ve biz, katlanabilir otomatik tüfeği omzuna. Çıkardı ego ve hazırlanan eylem izlerken yaklaşıyoruz.
  
  
  «Eğer biz yapmıyoruz mimmo bu adam, top oyun bitti,» dedi onlara. «Bu yüzden sessizce oynayın». Erica başını salladı.
  
  
  «Evet», - ekledi Zack. Üzerinde nen, gibi, bana, daha kolay ceket, için gizli bir silah. Benim silah normal, ama Zack inanılmaz bir ürün yelpazesine. İster tabanca, 38 kalibre, o giydi, cebinde küçük bir otomatik Sterling 380 PPL, ve sakladı bıçak atma ve kement var. O yürüyen bir cephanelik. Ona yardımcı olacağını umuyordum, o hayatta.
  
  
  Durduk sadece on metre uzakta bir güvenlik görevlisi. Onu kullanıyordu, bu yüzden yüksek sesle ve kararlı bir şekilde konuştu onunla ingilizce konuşuyor. "Merhaba!"
  
  
  Güvenlik görevlisi geldi benim pencereye. Bu öfkeli genç adam ağır yaralı sol çene. Cevap vermedi benim gülümseme.
  
  
  "Ne istiyorsun?" - talep o cevap kuşkuyla bakıyor arabaya. «Sen aslında ettin özel mülkiyet».
  
  
  Onu söyledi. - "Hey, değil mi!" « Biz arkadaşız Adriana Stavros».
  
  
  O dikkatle araştırılmış yüzümü. «Ben seni daha önce hiç görmedim. Sen kimsin?»
  
  
  Verdi daü bizim uydurma isimler. «Biz Rio», - dedi ona dikkatsiz. «Brezilya ligi». Ligi oldu gruplandırılmış bir yeraltı Rio yürütmektedir конкурировала ile Ставросом onun kaçakçılık faaliyetlerine devam eden. Var AX nedenleri inanmak Stavros son zamanlarda birleştirmek çalıştı ıh kendi grubuna ve Stavros denetimli tüm bu.
  
  
  "Eğer bir Lig, burada ne yapıyorsunuz?" diye sordu bekçi.
  
  
  «Stavros bizi davet etti» dedim. «Ve senin için çok üzgünüm, ona bu konuda söyleyeceğim Ставросу».
  
  
  Bana baktı. «Stavros temiz tarlaları. O bir iş gezisi».
  
  
  «O dedi, bu olabilir. O dedi, bize görmek Heinz Грубера».
  
  
  Benim bilgi adı teğmen Stavros verir bu adama bir izlenim. O düşünceli elle ovuşturdu çene. «Tamam, siz burada bekleyin».
  
  
  Döndü kapıya, biz de izliyorduk her geçen ego adım. Altında küçük bir gölgelik aldı ile ahşap bir sandalye, bir şey benzer bir ordu telsiz. O konuşmamı birkaç dakika dinledi, ve sonra koymak ego geri döndüm arabaya.
  
  
  «Giriş yapabilirsiniz. Yukarı çeker yere samimi evinin önündeki park edin. Sizi karşılayacak ve açık».
  
  
  «Çok iyi,» dedim.
  
  
  Güvenlik görevlisi tel açtı kapıyı. Ona uzun bir süre baktı, silahı onun kolunun altında. Bu, muhtemelen başka hesaba katmak gerekir. O bana el salladı kapıdan, ve araba aldı.
  
  
  «Gidelim,» dedi, onu Erica ve Zaku.
  
  
  Geçtik kapıdan, onlar da bizim için kapandı. Zack gülümsedi gibi bakıyor, kapısı kilitlenir.
  
  
  Onu sürme sırasında toprak yol alın. Bu güzel bir yer: kemer, kırmızı küçük ve бугенвиллии. Onun önünde durdu büyük bir глинобитным ev ve dışarı çıktık, arabanın etrafında bir kez çıktı, dört erkek. Koymak, makine aramızda ve bir güvenlik görevlisi kapıda.
  
  
  Erkekler, karşı, bize, olarak, грубоватыми. Üç kişi etrafında onlar ne çıktı ilk giymiş haki pantolon, ve her bir silah vardı kalça. Odin çevrelerindeki oldu коренастым смуглым adam gibi bir brezilyalı. Başlangıç ikinci oldu, uzun, zayıf bir adam ile genç bir görünüm John Кэррадайна ve üçüncü oldu benzer amerikan hippi uzun saçlı ve sakallı. Beğenmedim ego yüzü. Dördüncü bir adam giymişti расстегнутую beyaz bir gömlek ve sıkı pantolon. Bu, uzun boylu, yapılı bir adam седеющими saç, kare, sert yüz. Olmalı eski bir nazi Грубером.
  
  
  Üç astları dağınık bir yelpaze, bu yüzden onlar oldukça iyi etrafımızı sardı. Ona memnun oldu, biz koyduk arabayı bir arada ve bir güvenlik görevlisi kapıda bekleyen yaklaşık otuz metre var.
  
  
  "Herr Gruber?" Onu, başını salladı, kenara insan içinde beyaz bir gömlek.
  
  
  «Aslında,» diye gururla yanıtladı, o güçlü bir vurgu ile. O giydi aynı tabanca Luger, gibi, benim, bel kılıfında. "Ve bu toplantı ile, Adrian Ставросом?"
  
  
  Zack ve uzun saçlı değerlendirildi başka başka. Tıknaz adam Stavros gibiydi, özlemi çıplak silah kalça, ve, uzun boylu, ince bir adam alamıyordu göz Erika.
  
  
  «O bizi davet etti buraya», - dikkatsiz, dedim. «Biz teklif emu parti sulandırılmamış eroin. Bir çift var bizim bayi sorunlar ve onlar ile başa çıkmak için. O, tabii ki, dedi size bu konuda?»
  
  
  Gruber bir süre inceledi beni. «Hayır, dedi. «Eğer bir amerikalı. Ben bilmiyordum, amerikalılar çalışmak Ligi».
  
  
  «Canlı ve öğren», - dedi ona emu.
  
  
  "Sen kimsin?" diye sordu Eric.
  
  
  «Yahudi», - kararlı dedi.
  
  
  Ego gözleri kısıldı, ve aniden gülümsedi. «Çok ilginç», - fark o çeviri bir görünüm ile Erica, Zack. «Eh, belki de anlaşma yapabiliriz. Çıkacağız altında bir güneş, değil mi?»
  
  
  «Kulağa iyi bir fikir gibi,» dedim. Onun umduğu gibi bir şey ayırmak Грубера kalan zaman biz kendimizi içinde.
  
  
  Ama öyle değildi. Aniden evden çıktı beşinci adam; görüşlerimizi bir araya geldi ve biz de öğrendik birbirimizi. Oldu Ubeda ofis Apex Imports.
  
  
  "Ne oluyor burada?" diye sordu Грубера. «Bu adam dolaştılar şehir. Onun için gönderilen insan, bir daha dönmedi».
  
  
  Gözleri Грубера daralmış, ne zaman uzun saçlı bir adam dikkat çekti silahı. «Ah, tamam, dedi kendi kendine ve Gruber. Ego gözleri метнулись takip yüz yorucu Erika ve Zack, sonra tekrar bana. "En delle?"
  
  
  Ona baktı Убеды üzerinde Грубера. Diğer militanlar henüz silah çekti. «Ben o, hema kendini nitelendirdi. Hepimiz gibi. Şimdi uğraşmak istiyorum ya da hayır?»
  
  
  «Neden geldi Apex kılığında, yasal ithalatçı?» diye sordu Ubeda. «O hala diyor, ne istiyor, japon kamera?»
  
  
  «Hayır,» yavaş yavaş dedi Gruber. «Tam olarak değil. Sen içeri, bay...».
  
  
  «Johnson», dedim.
  
  
  «Bay Johnson. Ama önce kontrol etmeliyiz, silahlı olsun».
  
  
  Göz ucuyla onu görebiliyordu sert bir bakış Zack attı bana. O izin değildi bu insanların silahsızlandırılması, ve o aynı gibi. Eğer onlar başardı, hiç kimse bize, muhtemelen asla bu yere bıraktı bu hayatta. Onu attı Zack bir bakış, bir umut, dedi, emu, ben onunla.
  
  
  «Tamam, herr Gruber, dedim. Onu başladı uzanarak Wilhelmina, benim 9 mm люгеру.
  
  
  "Aaa!" dedi Gruber, durdurma beni. «Ben alırım, bay Johnson.»
  
  
  Aynen onu istiyordum, o yapacak. Bir kez o elini benim ceketi, tutup, ego ve iyi yakaladı boynundan altında ego çene. Uzun saçlı dikti aklıma, Zack çekti silahını 38'lik. Uzun saçlı tercüme görme beni, Zack ve vurdu, o anda Zack çömeldi; gözlük düğmesinin koptuğunu hissettim BMW arkamızda. Silah Zack cevap отрывистым kükreme vurmak ve uzun saçlı ödeme doğrudan göğüs atarak ego, geri sıva colonne yürütmektedir desteklenen kemerli bir geçit girişinde bir bina. O kısa bir süre yaygın olarak разинул ağız ve öldü önce yere düştü.
  
  
  Sonra çok şey oldu aynı anda veya peş peşe. Onu bağırdı Zaku, o vurdu, ama çok geç oldu. O getirdi неистовое hareket. Tıknaz ve uzun boylu bir adam kulpları silah gibi ve Erica. Ubeda döndü ve koştu eve ve Zack vurdu ve vurdu emu omurga. Ubeda bağırdı ve düştü, yüzü toz içinde.
  
  
  «Durun, ya da onu öldüreceğim Грубера», - tehdit, onu diğer militanlar. Ona izin Hugo, стилету, kayma elimi, ve şimdi iyi bastırdı ego boğaz Грубера. Onu duydum yüksek sesle heyecanlı bir çığlık bekçi kapısında arkamda.
  
  
  Uzun boylu, zayıf bir adam durdu ulaşmak, ama tıknaz zaten bir tabanca çıkardı ve bana Zack ateş. Diz çökmüş oteller sedan, Erica извлекала etrafında çanta курносый tabanca. Tıknaz aksiyon vurdu ve vurdu Zaku göğüs. Zack döndü ve tekrar şiddetle çarptı arka çamurluk araç.
  
  
  Erica nişan al ve ateş etti ve belçikalı silah ve tıknaz aksiyon yapıştı yaşam ve bağırdı. Ego tabanca iki kez yere çarptı, o düştü yana, omuz ve yere düştü.
  
  
  Gruber var sadece bu güven ve kadar dikkatimi ayırmak yakaladı elimi bıçakla başardı gözyaşı onu onun boğaz. Bu hareketi o beni vurdu sol ayak vurdu incik ve baget. Onu заворчал ve benim güç zayıfladı. O kaymış ve benim bir manevra çevirerek elini bıçak ile hareket halindeyken. Hugo benden kaçtı, ne ikimiz de yere düştü makine.
  
  
  Tüm bunları görünce, uzun boylu bir adam yere çarptı ve çıplak silah. Erica ateş etti, ama bir atış isabet etmedi. O geri ateş etti ve çizik metal makine yanında onu omuz. Onu gördüm, o bir sorun. Onu vurmak Грубера, ve o geri düştü benden uzağa. Açgözlü stiletto çamur arkamızda fırlattı onun egoları yüzünden doğru eller yüksek bir kişinin, ne zaman o tekrar doğrulttum Eric. Kama vurmak ego göğüs, neredeyse sessizce içine çökmesini onun. Ego gözleri genişledi, silah ateş aldı ve разбрызгал kir aramızda. O düştü, tutarak tarafından bakımı sapına bıçak.
  
  
  Onu duydum arkamızda açılır kapısı, ne zaman el Грубера scrabble yüzümü. Onu tekrar sert vurdu, nefsinin ve duydum kemikleri çatırdayan ego çene. Benim başka bir yumruk vurdu, onun ego yüze ve kırdı emu burun. O baygın düştü altımda.
  
  
  Bize kadar ulaşmış olan rüzgar sesi Zack. - "Dikkat edin!"Ona döndü ve gördüm, bu atış onu öldürüyordu. O zar zor ayağa kalktı ve baktı kapı.
  
  
  "Aşağı gel!" Ona bu Erica'ya yürütmektedir oturdu çok yakın bir yanımda siyah bir sedan.
  
  
  Güvenlik görevlisi amaçladık makinesi bizim tarafa. Zack ayağa kalktı ve yaptı silah bir adam, ama bir güvenlik görevlisi, karnından vurmuş. Egosu otomatik av tüfeği прогремела sıra, раскопав için arazi Zack ve sonra isabet emu göğüs başlamadan önce bir sinek metal makine. Biz Erica ile hareket etmedi, Zack, ölü, vurdu toz hakkında geri.
  
  
  Onun çift перекатился bir iplik makineleri için olabilir altında bir ön tampon halindeyken çekerek kendi Luger. Ne zaman onu var oraya bir bekçi gibi, zaman başlayan ateş, diğer tarafa göre bir silah. Onun üretti üç hızlı çekim ona tutun ve diğer kol ile bir tabanca. Mermi «Люгера» vurmak önce bir çit arkasında ve sonra kasık koruma ve ego göğüs - bu sırayla. Otomatik av tüfeği ateş içinde кобальтовое bulutlu düştü toz. Sonra aniden açık bir sessizlik oldu.
  
  
  Onu yalan çevirerek nefes. Ormanda bir yerde bir kuş öfkeyle взвизгнула bizim gürültü. Onun bütün toz ve kir. Onu yavaş yavaş yükseldi ve yardım Erica ayağa. O şaşkın baktı Zack; yüzü beyaz oldu.
  
  
  Onu, döndü Груберу ve gördüm ki, o yaklaşıyor. Onu eğildi ve birkaç kez vurdu, nefsinin, ve o piano bana baktı. O inledi. Onu saygi «Luger» daü karşısında. "Ne kadar erkek evi korumak Минуркоса?" - talep ответв onu.
  
  
  O konuşmaya çalıştı, ama emu zordu nedeniyle çıkık çene. "Ben ... değil ..."
  
  
  Onun soktu «luger» emu çene altında. "Ne kadar?"
  
  
  O içinde kaldırdı iki parmak. Onu, Erica'ya döndü. «Burada kal ve izle onu».
  
  
  O оцепенело başını salladı.
  
  
  Onu yaklaştı yerleştirme, girişi bir ev. Geniş kemerli bir kapı açıldı. Onu, girdi, büyük bir lobi, tam zamanında, çarpmak смуглолицого adam makineli tüfek ile bir el. Onu vurdu ve onun люгера ve o kükreme ile düştü mevcuttur. Adam duvara çarptığını yanında. Sonra o hantal bir demet düştü, küçük bir sandalye ve şimdi de içerir ego vurma, zemin.
  
  
  Bir adam çıktı, etrafında uzun bir koridorun solundaki benim. Gittim koridordan hızlı ama dikkatli bir şekilde. Ben ertelemek amaçlı Минуркоса, aksi takdirde kesinlikle ölecekti, ne zaman nihayet yaptı. Olabilir, onlar zaten onu öldürdü.
  
  
  Her gün bir koridorda gibi ben tahmin edilmiş yatak odası, bir açık, bir sonunda. Onu duydum içindeki rüzgar sesi, zaman durdu önünde. Derin bir iç çekişle, onun geri çekildi ve acımasızca tekmeledi kapıyı. O arkadan çarptı, içeriye geçti içeri.
  
  
  Çok yalın ve çirkin bir adam üzerinde durdu Минуркосом bağlı bir sandalyeye düz sırtlı ve целил silah emu aklıma. Dokunarak parmağınızı tetik üzerine bana döndü yüzü, ne bir kapı, bir patlama ile açıldı. O vurdu ilk, ama şiddetle, ve gözlük прогрызла ağaç kapı çerçevesi yanımda. Onu vurdu ve люгера ve girdim emu göğüs. O sarsıldı ve yere düştü. Ama o kadar düşürdüm, bir silah. Yine dikti beni. Bu sefer onun ötesinde ego ve ateş emu yüz, gözlük kırdı emu başını.
  
  
  Минурк şaşkın baktı onun ölü kaçıran, onu temizledim, kendi «luger» hayır. O yavaş yavaş bana baktı.
  
  
  Onu sordu. - "Никкор Минуркос?"
  
  
  «Evet,» diye sessizce yanıtladı o da. "Kim..."
  
  
  «Biz geldik sizi serbest bırakmak için, bay Минуркос, dedim.
  
  
  O aralıklı olarak içini çekti. «Çok Şükür. O gidiyordu...»
  
  
  "Biliyorum." Onu çözdü ve ayağa kalktı sandalyeden, bilek ovuşturarak.
  
  
  "Sen gerçekten iyi misin?" diye sordu onu обеспокоенно.
  
  
  «Evet, onu iyi olacağım». O başını salladı ve bir şeyler mırıldandı yunan. «İnanamıyorum, bu gerçekten bir konu».
  
  
  «Evet, çoğunlukla».
  
  
  Onu istemeye başladı ego hikayesini anlatmak duyunca atış ile açık. Onu hatırladım Erica ile alman. Onu, döndü ve koştu salonu. "Erica!"
  
  
  Bir süre sonra o da bana cevap verdi. «Ben iyiyim». Önce onu er hareket ettirin. ön fuaye, aniden geldi ve köşe ve yanıma geldi сунув belçika tabanca çanta.
  
  
  Onu sordu. - "Ne yani, bir terzi oldu?"
  
  
  «Gruber araya geldi безвременную ölümü». Gözleri kaçınılması benim.
  
  
  "Bir ateş ona?" - sordum.
  
  
  «O başladı mırıldanıyorum burkulan çene. Ona ne sordum, o ne diyor, o bana pis yahudi, ve dedi ki bana, olması gereken, diğer, olan gördüğü, ölü Dachau. O düşünce değil, ne yahudilere izin vermelisiniz bu dünyada yaşamak gibi insanlarla o. Bu nedenle, onun programını erişen ego başka bir dünya. Onu, umarım onun için orada yeterli ısı ".
  
  
  Son olarak yeşil gözleri meydan okurcasına baktı gözlerime, zorlama beni düşünmek . Onu hatırladım, yakınları anne ve babası naziler tarafından idam edildi Buchenwald. Nedense ben yapamadım aklıma bir şey olduğunu söyleyebilirim koruma Heinz Грубера.
  
  
  «Gelin ve tanışın, bay Минуркосом» dedim.
  
  
  Biz odaya girdi, ve Eric bana bi ceset yerde yatıyordu. Минуркос yaslanmış en yakın inilti. O doğruldu görünce Eric.
  
  
  «Miss Erica Нистром», tanıttı, onun ıh. «İsrail istihbaratı».
  
  
  Gözleri Минуркос daralmış. Bana baktı. "Ya sen?"
  
  
  «Benim adım Carter. Nick Carter. Onu çalışıyorum ABD hükümeti olarak aynı olduğunu ve bayan Нистром. Buraya geldik, ücretsiz ve kavramak Adriana Stavros».
  
  
  Минуркос ayrıldı duvardan. «Tamam. Peki, bay Carter, ilk, istiyorum, özgür bir adam olarak, bu kişi ile yetkililer». Ego sesi stahl benzer bir ton iş adamı, konuştuğunuz çalışanlarımla. «O zaman onu ilgileneceğiz, Adrian ile Ставросом kendi takdirine bağlı».
  
  
  «Bay Минуркос yavaşça çıkardı ben yok hiçbir neden kesinlikle bir şey yapmak bu aşamada. Her şey bu sona erebilir, bu bürokrasi ve gecikme. Onun için tercih ediyorum eğer bize izin verdi halledeyim».
  
  
  O rahatsız görünüyordu. - «Ben nasıl öğrenirim, sen, o, hema sen ne diyorsun?»
  
  
  «Biliyor musunuz, biz ne için hayatlarını tehlikeye atan serbest. Bu delle kaybettik» insan - huysuzsun dedim. «Bence bu bize bir avantaj şüphe».
  
  
  Ego yüzü осунулось ani yorgunluk. «Muhtemelen haklısın. Lütfen beni affet. Onun üzerinden bir daha geçti».
  
  
  «Ne gelince olduğunuzu Ставросом tek başına, bay Минуркос devam etti, ben, bu oldukça pratik. Bu adam bir ordu».
  
  
  Минуркос kaldır onu yukarı kaş ve kandırdı sopa: «tamam, Tamam, bay Carter. Onu gidip sizinle birlikte ve bu bir kız. Ama eğer onu görürsem, bir noktada, sizin yöntemler işe yaramazsa, onu zorundayım durumun kontrolünü eline al ".
  
  
  Onu kısaca gülümsedi. «Doğru söylüyorsun,» dedim. - Sizin kaçırdı Stavros etrafında Atina?
  
  
  Минуркос celle üzerinde düz sırtlı sandalye, oturuyordu, ne zaman odaya daldı. O celle ona yüz bize.
  
  
  «İnanmazsınız, bu adam göre», - yavaş yavaş başladı. «Ben kendimi masum, bay Carter, ama ben onu görmedim kimseyi, benzer Adriana Stavros. Onu takip fikri filosu etrafında bilgisayar kontrollü denizaltı petrol tankerleri. Stavros öğrendi ve istedi bu konuda bana yardımcı en azından o bana öyle dedi.
  
  
  «İlk başta onu bile bu ego görmek, ama o bana bir mektup gönderdi, hangi sergilenen bazı çok iyi fikirler. Sonunda onu davet ego kendi çatı Atina. Uzun bir süre konuştuk.
  
  
  «Bay Минуркос, onu hatırlıyorum, o bana dedi ki:« Ben aynı planı var. Eğer sadece izin, onun seni ölümsüz yıllıklarına tarih nakliye. O çok zorlayıcı.
  
  
  «Ama, sayın Stavros, - dedim, - karmaşık mühendislik sorunları çözmek için gereklidir.
  
  
  «Ben iki mühendis olabilir bunu dedi bana. Etkilendim, o zaman bile, onu gördüm, başka bir şey bir kişi, bu adam, bir şey hoşuma gitmedi, ama ben hayal gibi, aşırı heyecan, proje hakkında».
  
  
  Onu sordu. - "O getirdi mühendis?"
  
  
  «Ah, evet. Onlar da yaratıcı bir fikir. Ona ikna oldu, ne var olabilir becerileri, tüm bu oldu. Bu noktada, bay Carter, onu gevşetti uyanıklık. O istedi hakkında özel bir toplantı penthouse. ve onu kabul etti. Katıldı sadece benim kişisel sekreteri ve başka bir yardımcısı. Getirdi iki kişi onu daha önce görmedim. »
  
  
  "Bu ne zaman oldu?" diye sordu Erica.
  
  
  «Peki, önce onu hiçbir şey bilmiyordum,» dedi Минуркас, yüzünü solgun, o nasıl hatırladı. «Daha sonra, hemen hemen herhangi bir uyarı olmadan, Stavros istedi benim yardımcılarım başka bir odaya gitmek için. Arkasında izledi etrafında bir tane insan Stavros. İki atış». Минуркас sustu.
  
  
  "O öldürdü ıh açıkça burada?" Onu sordu.
  
  
  «Soğukkanlılıkla. Ego adamları vurup beni bacak, ve denemek için neredeyse bilinç kaybı. Götürdüler beni, o başka bir odaya zorla izle kanlı vücut. Ona bunu asla unutmayacağım.
  
  
  «Салака, benim sekreter, yalan kendi kanında. Başka bir adam ... ... bir yüz. Stavros söyledi ben beklemek aynı, bir işbirliği olmayacaktır».
  
  
  "Sonra ne oldu bu?"
  
  
  «Ertesi gün getirdiler bir adam görünüyordu tam olarak Салака Мадупас. Bu adam bile nasıl konuştu Салака, ve tekrar tüm ego tavırları. Bu inanılmaz, gerçekten inanılmaz. Oldu gibi korkunç bir kabus».
  
  
  "Oldu mu var adam onlar verdiler olurdu sizin için?" diye sordu Erica.
  
  
  "Hayır, bu gerekli değildi. Beni nadir tedavi gören dışında yakın iş ortakları. Oni getirdiler kaydedici ve kaybettik birden fazla kayıt benim sesler yaptılar ve benim bilgim olmadan önceki toplantılarda. Stavros yaptı silahı kafama söyledi öldürebilir, açıkça beni burada kimse tanımıyor, çok uzun bir süre. Ama ego dedi, onu yaşamış olmasaydı öğrendim, onları çok fazla güçlük. Onu istiyorlar, dedi, daha fazla kayıt ve e-posta yazmak için benim kendi sözleri ve düşünceleri. Ve onlar beni koymak için gemide özel bir uçak geldi ve bu Tanrı terkedilmiş bir yer ».
  
  
  «Stavros dedi sana, ne yapacaktı?» - şaşkın sordu Erica.
  
  
  Минуркос kuru güldü. «O, oldukça açık sözlü olmuştur. O dedi, onlar için yola devirmek için Yunanistan hükümeti benim adına onlar arayacak arkadaşlarım, ordu ve diğer alanları kullanarak, bir adam kılığında, benim sekreter, telefon görüşmeleri ve kişisel iletişim. . Çünkü onun özel bir kişi, hiç kimse gördüğü alışılmadık bir şey, ben onları bir araya geldi şahsen. Ve eğer birisi ısrar benimle görüşmek, onlar beni teslim Atina ve beni onunla tanışmak ve ona bir şey istiyorlar.
  
  
  «Onlar gösterdi bana başka bir kişi olabilir tam olarak sahte imzamı. Bu kişi abone olacak çek benim için farklı bir hesap ve harcama paramı askeri darbe, onlar düzenlemek için gittiğini».
  
  
  Onu sordu. - "O, size verdiği herhangi bir bilgi?"
  
  
  "Sayın Stavros, которвй utanıyorum onu tanımak, yunanca kökenli, serbestçe benimle konuştu bu konuda, hem Atina, hem de burada. O dedi, ne ego planı üç bölüme ayrılmıştır. İlk olarak, o niyetinde kurtulmak iktidardaki cunta ve koymak bu insanlar iktidarda, hissediyorum özveri bana. Onlar hissediyorum, bu bir özveri değil, çünkü onlar arkadaşlar, çoğu çevrelerindeki olmaz onları, çünkü Stavros söz verdi, onlara güç ve zafer benim adına ».
  
  
  «Çok akıllı», - fark ettim ben.
  
  
  «İkincisi, ego planı içerecektir zorlama bu yeni generaller ve albaylar ilave ücrete tabi, onun için, Никкор Минуркос atandı cumhurbaşkanı ile tam güç üzerinde cunta. Stavros işaret etti, ben olmak için kullanılan, bu bir planın parçası, çünkü özel hayatım bağlıdır. Yani beni kullanmış olsaydı, bu açıkça Stavros bana güven olabilir söyleyememesi ne güzel delle oluyor. Aksi halde bulurdum başka bir talip, bu sefer benim yerime ».
  
  
  «Bu da işe yarar», - yorumladı Erica. «Çok az insan biliyor yüzünü yeterince iyi fark küçük bir fark arasında yüz özelliklerine ve özellikleri sahtekar».
  
  
  «Kesinlikle harika» dedi Минуркас. «Bu İnanılmaz, bu benim için özlem, yalnızlık katkıda bu korku. Herhangi bir durumda, üçüncü aşama planı içerir takımyıldızı bugün beni ya da bir sahtekar olarak cumhurbaşkanı, Yunanistan'ın kısa bir süre onu koyarım başkan yardımcısı Stavros. o zaman da, bir vatandaş olarak ve ego adını yavaş yavaş olur insanlara bilinen Yunanistan. O zaman stahl, bir kahraman olurdu bir darbe. Daha sonra ilan, kötü sağlık, onun istifa lehine Stavros başkanlığı ".
  
  
  Минуркос sustu. «Bu çılgınca,» dedim. «Neden Stavros düşünmek yunanlılar olacak stand by ve izlemek, bu nasıl olacak?»
  
  
  "Neden olmasın?" dedi Минуркас bir ifade ile yorgunluk yüzünde. «Hatırlıyor musun, ne oldu, nisan 1967, ne zaman kuruldu cunta? Bu kanlı bir darbe oldu darbe. Hükümet, kral devrildi güç. Birçok makale anayasa askıya alındı kararname ile cunta. İronik değil mi, böyle bir adam belirir, işte o zaman anayasa restore edilmiştir, ve ne zaman bir cunta oldu daha ılımlı, atar ve genel seçimler gelecek yıl. Eğer planı Stavros iktidarı ele yönetmek, Yunanistan olabilir zulüm, daha mükemmel, daha Hitler ya da Stalin ".
  
  
  Erica tercümenin bir görünüm ile Минуркос bana. "O zaman biz onu durdurmak zorundayız, değil mi?"
  
  
  Минуркос dikkatle araştırılmış yüz Erika. "Evet. Bunu yapmak zorundayız!" Şişman yunan ayağa kalktı ve yeni bir ileri kendi kare çene. "Bu adam bile kullanır aileme karşı benim vatan. O övünüyor, ne damadım, general Vassilis Криезоту düşünüyor duruyorum bu komplo ve destekledi ego, çünkü düşünüyor, ben bunu istiyorum. Evet, onu ben size yardımcı olabilirim. Ne yapacağız ilk etapta? "
  
  
  «Biz, şişlik, Atina» dedim. «Oy nerede durduracağız Stavros».
  
  
  Altıncı bölüm.
  
  
  Az kırk sekiz saat biz kar sermaye Kazandı. Onu ayrica ebeveyn banyosu oda küçük otel denilen "Odeon" 42 Pire yakınında, elverişli bir konumda hizmet vermektedir. Hava oturuyordu hoş ve kullanışlı hoş bir rahatlama ısı.
  
  
  Atina gazeteler haberlerde doluydu yorumlar hakkında hızla değişen siyasi sahnede. Ve marşı olarak kullanılan haber geldi ki, benim başka Alexis Саломос öldürüldü, ve yaygın bir söylenti. Oldu hepimizin bildiği gibi, ne kadar check-out Родезию hayatını bir suikast girişiminde bulunuldu. Bir gazete, özellikle kaçınılması söz ölüm Саломоса. Ayrıca, düzenli olarak yazılan başyazılar, kınayan kılavuzu iktidar cunta saldıran, önde gelen bir general veya bir albay, hemen hemen her konuda. Саломос bahsetti bana, bu yayıncı oldu vicdansız ve ilk destekledi sert bir cunta daha sonra darbe, 1967.
  
  
  «Bu açıktır ki bir yayıncı tarafından satın alındı benim için para», - fark Минуркос, otururken, uzanmış sandalyede odama güneş hiçbir zaman gün bizim varış. «Bak bu başlık bir başka gazete: МИНУРКОС UNMASKS KOMÜNİST CUNTA PLANLARI. Sayın Stavros meşgul oldu savunuculuk çalışmaları».
  
  
  Erica aldı fincan kalın bir yunan kahve принесенного bize tepsi koymak için, ee Минуркосу. Aldı bu gaddar yüzlü. Erica kendisi bir fincan aldı ve yanıma oturdu, küçük bir kanepe.
  
  
  «Umarım seni daha önce hiç görmedim,» dedi, onu Минуркосу, «özellikle, bize odin ve ego insan. Hayatın mal olsaydı, dram, eğer Stavros biliyor, burada, Atina'da».
  
  
  «Öğrenir bu kısa sürede irtibata geçecektir Paracatu», - yalanladı yeni medya mesajları bana Минуркос.
  
  
  "Evet, ama bu birkaç gün, eğer şanslıysak. Ve o zaman bile bilmeyecek kesinlikle bir şey değildir göndererek oraya birini Rio. Bu birisi olmalıdır ego bağımlı, çünkü Ubeda öldü . "
  
  
  "Ne yapacağız, ilk etapta, Nick?" diye sordu Erica. «Biz sadece fırtına yazlık, yaptığımız saç ekimi. O çok iyi korunuyor».
  
  
  «Ben aramak yazlık, - teklif Минуркос, için, yıllık, nasıl başa kişiler ile yabancılar. Ama öğrenecekler sesimi».
  
  
  Onu uzattı emu peçete tepsi etrafında. "Teşvik tonunu kendi ses ve konuşma yoluyla bu. Söyle konuşmak istiyorum kendisi ile. Onlar çöp, sormak ve kayıt Салаку Мадупас. Onlara bir-bir gazete editörü etrafında Selanik almak istiyorsanız beyanı siyasi emelleri Никкора Минуркоса ».
  
  
  Минуркос gülümsedi, benim planı, sonra geri çağırdı. O örttüm ağız bir bez ve denedim sesi değiştirmek için. Bir süre sonra o konuştu hema bir penthouse. O istedi Никкора Минуркоса, sonra dinledi ıh bahane. O ile görüşmek istedi Мадупасом. Daha vardı bir sürü toplantı ve iddia etti. Sonra o adamla tasvir etrafında Мадупаса, афинским bir aktör, gerçek adı olan, dedi Stavros Минуркос oldu Janis Цанни. Минуркос bana bir soru sordu, kendisi hakkında ve bekledi basit yanıt, ve sonra sordu ve bir randevu için, kişisel bir görüşme ile bay Минуркосом. Emu reddetti ve konuşma bitti. Telefonu kapattı ve bize baktı.
  
  
  «Sanki kötü bir rüya» dedi. «Sanki onu gerçekten yaşıyorum penthouse ve Мадупас telefon aramaları yerine, beni, her zaman olduğu gibi. Onlar iyi biliyorlar benim alışkanlıkları. Ve bu ses Цанни tam aynı ses benim ölü arkadaşım Салаки».
  
  
  "Kim ilk mesajıma cevap?" Onu sordu.
  
  
  «Genç bir adam. O bir yunan. Muhtemelen odin etrafında militan Stavros».
  
  
  «Görünüşe göre, onlar da güçlendirdi» dedi Eric.
  
  
  «Evet, öyle, dedim. «Çünkü Atina olduğunu düşünüyorum Никкор Минуркос orada, bu penthouse, bu ciddi bir durum. Stavros bile olabilir orada güvenliği polis. Ya da etrafında askerler ego büyüyen özel bir ordu».
  
  
  «Eğer onu gidip polise veya istediğiniz junta anlatırım onlara, ne oldu, dedi Минурк, - onlar bana inanmak. Bile düşünecekler, ben aniden deli, onlar için gerekli kontrol hikayemi. Sonra da onlar oldu ».
  
  
  «Bu tehlikeli olabilir,» dedi Eric.
  
  
  «O haklı», dedim. «Şu an bilmiyoruz, kaç arkadaş Stavros satın aldı kendi adına. Herhangi bir durumda, eğer sadece biz atarız açık sağlayacağız Stavros yapmak için bir adım, belki de, büyük. O sadece işlemek için karar vermeden darbe olmadan sizin adınıza. Onun hazır askeri bir grup ve onun etrafında bir sürü iddialı savaş ağaları, herkesin eşit, arkasında kim nöbet yetkililer. Ve olsa bile, o sorunların çözülmesi için shaggy ve başarısız olur, dökülecek kan. Bir sürü vd. Hayır, bay Минуркос. Biz gidiyoruz gizlice Ставросу. Benim ülkemde bu aya kısmı dediğimiz savaş eylemleri. Erica aldığı emri infaz Stavros, ve bu nedenle yaparım. Eğer bizim semt rusya başarılı olursa, bu tam olarak ne olur onunla. Eğer o başarısız olursa, güç olacak, çok daha uygar onunla. Ve Tanrı size yardımcı olacaktır, eğer onlar durdurmak mümkün olmayacaktır ego zamanında ».
  
  
  «Pekala, bay Carter,» dedi Минуркос. «Bırakıyorum kendimi senin maharetli eller. Bizim gibi gizlice bay Ставросу?»
  
  
  Onu, gülümsedi Eric, o da bana cevap verdi. "Sanırım bahsettiğiniz şey Stavros övünen kullanılan bir tarafından karşılanacaktır yakınları, Амеда Кризоту, ordu, general? "
  
  
  «Evet,» dedi Минуркос. "Söylemek zorundayım, o güçlü bir adam. O evlendi, benim genç kız kardeşi o kadar zengin ve güzel bir evlilik. Ama Vassilis kalırdı ordusu daha düşük bir rütbe olmasaydı benim bağlantı. Hissediyor borçlu önümde, haklı bir şey var hayatta. Bu nedenle, onun için olurdu estestvenno kabul etmek için herhangi bir planı, bir onu teklif etti.
  
  
  "Stavros ortaya çıkardı. O esaslı bir adam, bay Carter, adam olamaz hafife alınması. Olmalı, yapılan herhangi bir kayıt, kaybetmek için Василису sonra telefonda adam gönderdi, изображающего Салаку Мадупаса , benim sekreter. Düzenbaz olmalı, emin, Vasilisa, ben ona güveniyorum.
  
  
  "Bildiğiniz gibi, Stavros kullanabilir, general?"
  
  
  «İma etti, ne Vasilisa istenecektir organize etmek ve eğitmek için gizli bir müfreze asker ve ikna diğer askeri katılmak için bir komplo».
  
  
  «Evet,» diye düşündüm. «Çok düzgün. Damadın burada yaşıyor, Atina?»
  
  
  «O burada yaşıyor» dedi Минуркос. «Şehrin dışında kuzey».
  
  
  Onu istedi. - "Eğer bizi almak ona?"
  
  
  «Mutlu olacağım» dedi Минуркос.
  
  
  Onu bir taksi çağırdı ve erken akşam gittik, ikamet general Криезоту. Onu zorla Минуркоса şapka taktı yürütmektedir kapalı kısmı ego bireyler kadar biz bir noktaya ulaştı. General temsil, küçük bir köşk, varlıklı banliyösünde, Atina ile virajlı stabilize bir yol ev. Ona etkilendim, ne Минуркос yapabileceği sıradan bir insan için.
  
  
  Ne zaman bir general karşıladı bizi kapıda, Минуркос şapkasını çıkardı. Кризоту sadece izledim, çok uzun bir süre. Daha sonra yaygın olarak yayılır eller, sarılmak için Минуркоса.
  
  
  "Никкор!" - diye bağırdı, sıcak bir sarılma Минурка. Bu, uzun boylu beyaz saçlı bir adam, iyi bir yüz gibi de Gaulle ve yumuşak gözleri. Giymişti kahverengi bir form ile bantlanmış omuz ve şeritler, натянутыми ön.
  
  
  «Agnia mera sas, Vassilis», - dedi ısı Минурк yanıtlayan sarılarak. «Сигха, сигха. Her şey yolunda».
  
  
  «Hoş geldiniz,» dedi, Vassilis. «İçeri gel. Gel». Ego jest sardı hepimizi.
  
  
  İçeriye girdiğimizde büyük bir salon ile spiral merdivenler arkasında ve urns, украшающими duvar. Daha sonra general geçirdi bizi kütüphaneye kesilmiş meşe panelli, kalın bir halı ile kaplı ve pek çok yumuşak deri koltuklar. Biz böyle bir oyun, ve general sordu, istemiyorum, biz bir içki, ama biz reddetti. Минуркос beni tanıştırdı ve Eric sadece bizim isimleri.
  
  
  «Bu, büyük bir şok Никкор» dedi Криезоту. «Ben otel için Anna buradaydı. Bu ziyaret onun kuzeni Pire».
  
  
  «Belki de böylesi daha iyi, Vassilis,» dedi Минуркос.
  
  
  «Dhen katalave hayır», - fark Криезоту. «İyi misin? Sen solgun görünüyorsun».
  
  
  «Ben iyiyim,» diye cevap verdi Минуркос. «Teşekkür ederim, bu insanlara».
  
  
  General baktı bize. «Никкор, tüm bu çok garip oldu. Reddettin beni görmek ne zaman başladı benim... Ben onu akıcı bir şekilde konuşmak?»
  
  
  «Evet, içinde», - dedi Минуркос.
  
  
  «Eh, ben anlamadım, ne istiyorsun yardım için böyle önemli bir misyonu olmadan kişisel toplantı. Dürüstçe söylüyorum, ona çok üzülmüştü tüm bu. Ben emin değildi fizibilite...»
  
  
  Минуркос bitmiş bir cümle. - "Darbe?"
  
  
  Кризоту tekrar baktı bize. "Evet". O размял kendi büyük eklemler. «Ben rehberlik verdi insanlara özel kamplarda Delphi ve Mikonos, ve ben ikna Адельрию ve diğerleri, yeni bir dava haklı, ama...»
  
  
  "Ama siz bana inanmıyor musunuz?"
  
  
  - umutla sordu Минуркос.
  
  
  Кризоту başını indirdi. «Me sinhori te, Nikkor» dedi. «Çok üzgünüm, ama ben sanmıyorum daha ihtiyacı var Yunanistan'da bir darbe. Onu yaptım, ne istediler, ama onun içinde bir otel, sizinle konuşmak için ekipman, tüm bu, adam gibi adam, en başından beri, bir kaç hafta önce».
  
  
  «Merak etme, Vassilis», - bir yatıştırıcı bir sesle söyledi Минурк. «Ben istemiyorum darbe».
  
  
  Yüz Кризоту başlamadan ikinci kez kısa bir süre yankılandı şok. Dedi. - "Hayır?" "Neden?"
  
  
  «Vassilis, onu ben, ne size açıklamak istiyorum için dikkatle dinledi» dedi Минуркос.
  
  
  Кризоту hapisten çıktıktan sonra büyük bir sandalyede dinledi Минуркос anlattı daü bütün hikayeyi. Кризоту bize hiç kesintiye olsa da, bunu bir kaç kez onun büyük yüzünü yansıtıyordu güvensizlik. Ne zaman Минуркос mezun, Кризоту sadece oturdu ve yavaş yavaş покачивал kafa. O da koyarak bir dakika, досталь, fırça ve başladı karıştırmak ıh parmak yerleşmek için.
  
  
  "İnanılmaz!" - son olarak, dedi.
  
  
  «Ama bu doğru,» dedi Минуркос.
  
  
  «General, biz burada, sonsuza kadar bu adamı durdurmak, ve sizin yardımınıza ihtiyacımız var. Sadece siz bize son dakika iç bilgi hakkında Stavros,» dedim.
  
  
  Кризоту nihayet aldı kendine. «Tabii ki», - kabul etti. «Her şeyi yaparım elimden geleni. Onun için çok mutluyum Никкор değil, arkasında!
  
  
  «Bir gazete geliyor karalama kampanyası, büyük bir parçası olan, karşı yönelmiştir albay Анатоля Коцикаса. Vardı hatta varsayımlar Коцикас bir hain ve borçludur özveri Moskova. Bu doğru değil. Коцикас liberal, ama o bir komünist.
  
  
  O itici gücü, son siyasi reformlar ve sponsor yaklaşan genel seçimler ».
  
  
  "Başka isteyen?" Onu sordu.
  
  
  Кризоту içini çekti. «Evet. Saldırılar da karşı yönettiği insanlar genellikle oy ile birlikte Коцикасом - albay Плотарчу ve Главани. Aslında delle, bir adam gibi davranır, sizin sekreteri, Никкор, geçenlerde bana geldi, hakkında bilgi, ne üçü etrafında bu insanların öldürülmüş olabilir ".
  
  
  Biz Erica ile görüş alışverişinde. Stavros başladı kendi planları.
  
  
  "Eğer bir şey biliyorsanız, belirli?" - sordum Кризоту.
  
  
  «Eh, biraz. İstendi, toplantı organize etmek, bu üç erkek sizinle Никкор. Ama sonra aradı adam onu düşündüm, oldu sekreter. O dedi, onlar memnun bir toplantı penthouse. Ben öyle düşünüyorum. bu toplantıda kararlı suikast hayat üç albay ".
  
  
  «Biz tam olarak ne olduğunu anlamaya planlanan Stavros ve zaman» dedim.
  
  
  «Evet,» diye kabul etti Кризоту. «Ben tam bir umutsuz bu konuda. Ben inanamadım, ne yapmak istiyorsun».
  
  
  «Her şey iyi olacak», - güvence ego Минуркос.
  
  
  Onu bu bunu kabul onunla. Meğer Stavros oldu eşiğinde kanlı darbe, ve biz onu durdurmak için önce bu oldu. «Çağrı cunta lideri Коцикасу ve anlamaya çalışın, temas olup onunla insanlar Stavros,» dedi, onu Криезоту. «Onu karıştırma hakkında henüz karar öldürür.»
  
  
  «Çok iyi,» diye cevap verdi Кризоту. «Коцикас belki benimle konuşmak. Onu mutlaka deneyeceğim».
  
  
  «Ve siz, sayın Минуркос, "dedi," ben de yardım etmek mümkün olacak. İrtibata geçebilirsiniz yöneticileri ile iki üsleri bulunduğu askeri grup Stavros. Onu sanıyorum eğer atinalılar teslim olabilir Ставросу herhangi bir sorun olduğunda bu cinayet, Stavros çalışacağız, çok hızlı bir şekilde üzerinden atmak için bu özel kuvvetler, Atina, bastırmak için herhangi bir tepki. Onu otel için dediğin komutanları bu kampları orada kalmak ve hareket ıh asker, bildirimler alırsanız, sizin şahsen ".
  
  
  «Çok iyi, bay Carter», - kabul etti Минуркос.
  
  
  «Açıktır ki, Stavros değil, sadece bu insanları öldürmek hiçbir hile». Onu, baktı Кризоту. «Sizce, o-ebilmek denemek için gönderin bu nasıl bir tesadüf ya da bir etkinlik, bir tür radikal siyasi gruplar?»
  
  
  Кризоту kaldır onu yukarı ağaran kaş. «Ya öyle, bay Carter, ya da çalışacak atmakla ıh çamur iyi propaganda samimi öldürmeden önce ıh, onlar kaybetmiş insanların sempati».
  
  
  Yedinci bölüm.
  
  
  Üçümüz otele döndü. Минуркос otel ile kalmak Криезоту, ama ben korktum, bu çok tehlikeli. Eğer herhangi bir nedenle Stavros güvenmiyor Криезоту, o girmeye ikamet general uyarı olmadan. Onun için hiç bir otel buldu orada Минуркоса, eğer bunu yapacak.
  
  
  Gönderdik edu odasına Минуркоса, sonra biz Erica ile gitti odasına. Kısa bir süre tartışmaya başladık planları Stavros.
  
  
  «Ben sadece burada oturup beklemek, görmek için Stavros gebe liderler için cunta» dedim, oturdu küçük бахарев ve yudumladı brendi, sipariş Erica.
  
  
  Erica taşındı karşısında beni. O nazikçe öptü beni yanağımdan. «Sen sadece girmeye yazlık, sizin de dediğiniz gibi», - yorumladı o. Uzun saçları parlıyordu loş ışıkta.
  
  
  «Hayır,» dedim, ellerini koyarak işte kalça. Onu, ona döndü ve öpüştük. «Ama ben gitmek penthouse ve denemek içeri. Belki onu yapabilirim bakmak ıh savunma».
  
  
  O beni öptü yanak ve boyun, ve hafif, soğuk, güzel, koştu ve benim cilt.
  
  
  "Nasıl başardık?" diye sordu boğuk bir sesle, kadar elini başından yıkım gömleğimi.
  
  
  «Biz, çelik bu iki kişi yapmak», - doğruldu onun vd. Eli ağır отвлекала. «Ben oraya gidiyorum bir şey hile».
  
  
  Uzun beyaz bir kalça скользнуло benim diz ve onu elbise задралось açığa, ana zengin bükme kalça. Ee kalça придвинулись bana. «Ama ben istiyorum - seninle gitmek».
  
  
  Sıcak dudaklarını tekrar dokundu benim. Onun dilini hafifçe kaydırdı ve benim ağız, araştırma ve arıyor. Ee sağ el hareket ценымногие aşağıda buldum sonra, sonra ne oldu, ve onu bir daha olamayacağını düşünmek Adrian Stavros.
  
  
  «Ben tek gidiyorum», - diye fısıldadı ben. "Yarın."
  
  
  Onu bir gün batımı onu elbise ve onu okşadı göğsüne. Curves vardı yumuşak ama sert, heyecanla sarılma benim dokunmaya.
  
  
  «İyi sevgili», - bırak Eric bana kulak.
  
  
  «Tamam,» dedi ona yavaşça. «Bir daha hiçbir bağımsız değişken».
  
  
  «Bahse girerim seninle?» dedi, snuggling benim dudaklara.
  
  
  Bir öpücük, uzun, ve Erika hazır olduğunu. Ne zaman bitti, o oldu beni soymaya. Onu aldı, ve o ayağa kalktı ve yürüdü, büyük bir çift kişilik yatak ile bir oda. Onun elbise çıkardı, sonra sutyen ve pembe külot bikini. O iyi tasvir ve güzel. Her kıvrımı, vücudunun tertemiz. O koştu, yumuşak bir yatak ve yatıyordu orada, beni bekliyor. Onu iptal etmedim bu bir. Bir an ona, onun yanında oldu, yatakta, gergin, tersledi ve dokundu onun vücut, duygu, nasıl erir bana.
  
  
  Bu bir tutku oldu, hacizli ikimiz de.
  
  
  «Ah, Nick,» dedi, dokunmadan beni, onun nefes düzensiz oldu.
  
  
  Ellerim fena halde bulduk onu, ve o geçti onun için. Birkaç saniye etrafında nah güzel sesler geliyordu. Oldu когтистой, öfkeli, ilkel bir kadın, kaybetme ne zaman ne zaman kontrol etmeye çalıştı kabul memnuniyeti içimde.
  
  
  Daha sonra, Eric uyudu, onu ayağa kalktı, ee çöp ve sessizce odasına gitti. O uyanmadı.
  
  
  Ertesi sabah, ona Erica ve Минуркоса otel yöneldi bina Apollon. Onu var formu var yerel tugay мойщиков pencere, düzenli olarak çalıştı ve bir binada ve hangi yasak vurmak için çatı üzerinden atlamak. Минуркос bana yardımcı düzenlemek için bir geçiş, ve hala onu почернил saç ve otel yapıştırılan koyu bıyık, görünüyor yunanlı. Ona yalan söyledim güvenlik görevlisinin açık, çalışana, bina / yapı şeklinde olduğunu söyleyerek, Мадупас emretti pencereleri yıkamak için penthouse.
  
  
  Onu bile alamadım özel bir asansör kadar kendini tanıttı. Lifter, belli, oldu, aynı zamanda insanların etrafında Stavros. Altında ego mavi şeklidir sıkışmış bir silah. O kuşkuyla bana baktı ve benim kovalar, biz yükseltilmiş bir çatı katı. Başka hiçbir asansör oraya çıkıyor, ve göre, Минуркоса, web merdiven ile aşağı üst katta kilitli ve охранялась.
  
  
  Geliyor etrafında lift, onu buldum, şık bir koridorda, gerilir konusudur bu arka bina. Bu nen kalın halı, saksı ve ilginç bir avize asılı, bir yüksek tavan. Masada girişinde penthouse oturmuş iki muhafız. Onlar maaşlı haydutlar Stavros, входившими ego kişisel bir ordu. Kendi korumaları Минуркоса, olduğu, biraz, vardı, görevden kısa bir süre sonra gizli gücünü penthouse.
  
  
  Odin etrafında iki erkek, daha yüksek, bana bir araya geldi, koridorun ortasında. O değil bir dost.
  
  
  O bir açıklama talep etti. - "Ne yapıyorsun burada?"
  
  
  Ona cevap verdi benim en iyi yunan. "Benim için bir iş değil, açık değil mi?" Onu sordu. «Geliyorum pencereleri yıkamak».
  
  
  "Sizi kim gönderdi?"
  
  
  Onu işaret doku yama şeklinde olduğu yazılmış paket, küçük işletmeler ve yıkama pencere ".
  
  
  "Ben bir işveren olarak, siparişleri penthouse?"
  
  
  «Eğer onlar, burada olmazdım» dedim. Onun cesaret. «Ben duydum da belirtildiği gibi adı Мадупа».
  
  
  Başka bir adam sertçe kaşlarını çattı nedeniyle dışkı. Saçları sarı ve çok sert bir tür, ve o karar verdi, o bir etrafında erkekler olan Stavros getirdi Brezilya boyunca. O okudu, yüzüme, onu hissettim, o beni görür içinden benim kılık.
  
  
  «Hmm», - homurdandı adam yanımda. «Arkanı dön, bu inilti ve ellerini koymak nah».
  
  
  Ben merak ediyorum, onlar ne kadar dikkatli bir silah. Ona Вильгельмину otel, çıkardı stiletto Hugo ile el ve gergin ego iç tarafına sağ ayak bileği. Onun tarihi girmek aslanın inine olmadan her zaman korumak. Ona döndü ve nefesimi tuttum, ne zaman kıyasıya beni aradı ve konu hakkında bilgi. Burada benim gövde ve kol, yavaş yavaş indirdi sol bacağımı diz. Sonra o taşındı ve benim sağ kalça bıçak. O ayağa kalktı, her kabile ve geçti onun altında. Hayatım mağrur. Durdu yaklaşık bir inç kolu стилета.
  
  
  «İyi, dedi. «Arkanı dön bakayım, senin belgeleri».
  
  
  Onu çekti, sahte kart, ve o dikkatle onu araştırdım. Hiçbir şey söylemeden, o götürdüm kartı başka bir matematik ve gösterdi emu. Adam sonunda başını salladı ve uzun boylu esmer döndü, döndürdü kartı ve baktım kovalar.
  
  
  «Tamam. O size, seni içeri».
  
  
  «Teşekkür ederim», - alçakgönüllü dedim.
  
  
  Başlangıç ikinci adam ayağa kalktı nedeniyle sandalye ve dikkatle araştırılmış beni onun kadar yürüdü emu karşılamak için. Onu başladı hissediyorum almak Fort Knox daha kolay olacak ve daha az güçlük ile. O kapıyı açtı ve girdi penthouse önümüzde.
  
  
  Son olarak kendimi kalenin içinde. Bu çok kötü bir duygu, göz önüne alındığında, benim güvenlik açığı, eğer onlar beni bulacaktır. Büyük olasılıkla, bu durumda, onu hiç dışarı çıkıp binanın etrafında canlı. Ve bir yol olan Stavros öldürdü casus, belki de en keyifli bir şekilde ölmek.
  
  
  Girdik geniş bir oturma odası. Bu sadece bir lüks. Zengin halılı zemin kaplama iki katlı zemin ve yüksek tavan boyalı fresk tasvir sahneleri Antik Yunan. Odanın uzak ucundaki oldu cam duvar, şehir manzaralı, yayınlandı, küçük bir balkon sürgülü cam bir kapı. Burada çalışmaya başladı. Ona döndü ve gördüm oda pahalı mobilya, ağırlıklı olarak eski. Onların programı çöp incelikle покоились cilalı masalarda.
  
  
  Sağ ile kendini hafifçe açılmış kapıya onu gördüm başka bir oda, masa ve dolapları istediğiniz Stavros, görünüşe göre, remade kabine. Benim sol vardı bir koridor ile banyo, görünüşe göre, yatak odası ve konut bina.
  
  
  «Başlayacağım büyük pencereler, burada,» dedim.
  
  
  «Burada bekle», - emretti adam, yapılan bir beni.
  
  
  Onu сгорбился. "Tabii ki."
  
  
  O ofisine girdim ve bir an kayboldu. Onu sağa doğru hareket, daha iyi görmek için bir iç oda bir parçası. Bir kaç adam bir koyu takım elbiseli taşındı ve birisi telefonla konuşuyor. Bu düğüm, bağ. Bu oda muhtemelen yarım düzine erkek. Kadar onu bekledi, diğer ikisi erkek çıktı koridordan büyük bir oda, nerede kaldı, bana baktı ve de ofis girdi. Burada Stavros sürü insan vardı - belki bir düzine veya daha fazla, zaman içinde herhangi bir noktada. Ve hemen hemen hiçbir şüphe vardı ki, çoğu çevrelerindeki giyer ve silah kullanmayı biliyor.
  
  
  Bir kaç dakika bir kişi, yapılan bir beni, tekrar ortaya çıktı, ve sessizce salona geri geldi. Peşinden ofis izledi başka bir adam, taktığı uzun saçları görünüyordu, öğrenci-radikal, dönüştü, onun giyim ve saç modeli. O raslantı giyimli ve çözünür büyük bir tabanca açık omuz kılıf üstüne deri yelek ile saçaklı.
  
  
  "Ne kadar sürer dersin?" diye sordu ingilizce.
  
  
  Onu anladım, o gibi bir adam Paracatu, amerikalı. Stavros aldı sert çekirdekli siyasi aktivist.
  
  
  Cevap kırık ingilizce. «Ne kadar uzun? Belki yarım saat, belki bir saat. Bağlıdır, ne kadar kirli bir pencere».
  
  
  «Мадупас hatırlamıyor gibi bir neden var.» O bana baktı, içinden büyük noktalar ile mavi lensler. Ego yüzü hafifçe рябинках ve dudakları çok ince, hemen hemen eksik. Üzerinden dosya AX onu tanıttım ego, başka Stavros; o bilinen Hammer, çok güzel bir adam, düşündü, öldürdü, iki kadın, bağlı ıh kemer lokum dinamit yapabiliriz dama.
  
  
  "Hayır, aramadı mı?" Onu çıkardı, etrafında cebinden bir kağıt parçası ve stahl ıh öğrenmek. «Onlar bana bir ev bay Минуркоса».
  
  
  O anda odaya giren başka bir adam durdu ve yanındaki Hammer. O boy kısalığı, esmer, ve, görünüşe göre, yunan. Onu gördüm, bir fotoğraf Салаки Мадупаса dosyaları AX, ve bu adam baktı tam onun gibi.
  
  
  «Ben hatırlamıyorum aradım firması yıkama pencere», - dedi ingilizce Хаммеру. "Ne zaman buraya geldi son kez?"
  
  
  «Ben hatırlamıyorum kayıtları olmadan», - nöromusküler dedim. «Sen bilirsin, ne gerek var»bir kayıt.
  
  
  Hammer kibirli geldi bana. "Ama daha önce buraya gelmiş miydin?"
  
  
  Onu duraksadı. «Evet, onu burada çalıştı daha önce».
  
  
  Çekti tabancasını çekti ve yüzüme. Ego beyin çok yakın. «Söyle bana, nasıl göründüğünü mutfak».
  
  
  Altında benim sol el kaçtım damlama bankası. Onu hatırlamaya çalıştım açıklama mutfağı, verdiği Минуркос. «O büyük, lavabo ve dolaplar! Nedir?»
  
  
  «Ah, o başlayacak» dedi sahte bir Мадупа.
  
  
  Hammer görmezden geldi. "Kaç pencere var mutfakta?"
  
  
  Ben merak ediyorum, nasıl hızlı bir şekilde ona ulaşırım kadar стилета bir yere atacağım bu ego yok. Ama sonra onu hatırladı mutfak - iç oda, koridor bina değil, dış inilti. «Evet, çünkü orada pencere yok», - masum diye sordum.
  
  
  Başparmak Hummer karşı sokuldu спусковому kanca. Yavaş yavaş beyaz eklem kayboldu, ve o indirdi silahı yan yana. Ofis çıktı erkek gömlek kısa kollu.
  
  
  «İnsanlar etrafında Hizmeti Plak söylüyorlar gönderilen kişi», - dedi bu adam Хаммеру.
  
  
  Onu denedim gösterme rahatlama kişi. Onun rüşvet kızı ofiste Plaklar için destek hikayeyi, bu bir ihtiyaçtır, ama endişeli, gerçekten mi götürecek kadar anlaşma her iki ucu.
  
  
  Hammer kaldırıldı silah kılıfından. «Tamam. Yıka lanetli pencere», - diye emretti. «Ama çabuk ol».
  
  
  «Evet, efendim,» dedim. «Bay Минуркос bazen hakkında konuşmak istiyor, bizim uzun bir gün yelken yarışları. Görebilecek miyim onu ego gitmeden önce?»
  
  
  Hammer attı bana delici bir bakış. «Göreceksiniz ego», - dedi. «Devam et, işini».
  
  
  "Teşekkür ederim," dedim.
  
  
  Onlar bana gitmek için koridorda doldurmak için bir kova su ile, ve hızlı bir şekilde incelendiğinde fiziksel düzeni bulunuyor. Ne zaman başladı, büyük pencereler, tüm bıraktılar beni tek. Onu gördüm, neden geldi, ve ile gelip çalıştı ve düzgün bir şekilde kesmek ziyaretim, ne zaman bir grup erkek çıktı ofis ve başlangıç açıkça tartışmak işler Stavros fark etmeden beni. Onun balkonda açık kapı ile.
  
  
  «Her iki kampta da hazır», - dedi bir adam. «Bence biz tavsiye Ставросу gibi hareket sadece...»
  
  
  Başka bir adam durdurdu ego ve bana işaret etti. İlk adam arkasını döndü ve tekrar konuştu dingin bir ses tonuyla. Ancak bu noktada etrafında bir koridor odaya girdi hala üç adam ve onun büyük var bonus ziyaretim. Gerçekten oltayı ilk planda planda oldu Adrian Stavros. O, orta boylu залысинами koyu saç. O çok benzer bir fotoğraf gördüm, oldukça çirkin, sert bir adam gibi görünüyordu büyük, kendi otuz küsur yıl. Ama o hala görünüyordu dinamik. Vardı, geniş omuzları, ve o orada durmuş, mezun olarak Batı Пойнта. O kollu gömlek ve koyu renk bir kravat boynumda. Elinde bir tomar kağıt ve belli oldu ki çok yorgun.
  
  
  «Tamam, yapalım bu toplantıyı kısa bir», - dedi o, diğer büyük odada. Onu fark ettim Цанни yoktu. O kadar önemli bu organizasyon. «Rivera, en son hangi rapor ile Mikonos?»
  
  
  Ben orada duruyordum, bakarak bu küçük bir grup, hatırlamak, nasıl akıllı, onlar hareket, neredeyse hissettim saygı Adrian Ставросу.
  
  
  «... Ve komutan diyor toprak biter ve asker...»
  
  
  Stavros aniden gözlerini kaldırdı ve ilk kez beni gördü. O başını salladı, onun bağımlı, birkaç adım attı, benim yönde, sonra durdu, ölü yüzüne bir öfke vardı.
  
  
  "Kim bu terzi yahu?" - проревел o.
  
  
  Odin insanların etrafında Stavros ihtiyatla yaklaştı ona. «Sanırım, birisi dedi, ne oldu burada, pencereleri silmek için».
  
  
  "İnanır mısın!" Stavros yüksek sesle bağırdı. O baktı ve gördü benim kova balkonda yanımda ve araç lastik kenarlı elimde. O emretti. "Sen! Gel buraya!"
  
  
  Eğer Stavros yeterince kızdım ve karar, ne istiyor benden kurtulmak, kimse stahl olurdu sorgulamaya yargı ego. Onu yanlışlıkla odaya girdi. "Evet?"
  
  
  O bana sırtını döndü, cevap yok. "Kim içeri aldı ego buraya?"
  
  
  Hammer, duruyorum bir köşede, bir panter gibi yürüdü odanın merkezine. «Onunla her şey yolunda. Biz ego kontrol».
  
  
  Stavros döndü ve uzun bir süre dikkatle baktı onun bir eşkıya iken, siyah bir sessizlik заполняла odası. Ne zaman Stavros konuştu, sessiz oldu. "Etrafım salak?"
  
  
  Hammer ekşi ona baktı. Sonra o bana döndü. «İyi bir pencere temizleme bugün bitti.»
  
  
  «Ama ben sadece başladı! Bay Минуркос her zaman istiyor tüm pencereleri yıkanmış. O diyor...»
  
  
  "Terzi al, git!" - diye bağırdı Hammer.
  
  
  Onu silkti. «Benim bir kova...»
  
  
  "Unut gitsin."
  
  
  Sessizce geçti mimmo Stavros, ve o her zaman oradaydı. İnen asansörde sokağa, onun zihinsel kutlandı ses yalıtımı, iletişim hatları ve kilitler, kilitleme gün küçük bir teleferik. Acaba uyanmış mıdır ona şüphe Adriana Stavros. Benim ziyaretim, kesinlikle buna değdi. Onun sadece iyi bir şey göremedim kişinin umduğu öldürmek, ama fark fiziksel konumu ego kale. Asansör tek yolu içeri, ve o biliyordu ne olacağını, ne zaman gireceğiz içeri.
  
  
  Ne zaman geri döndü tarihi, Erica ve Минуркос beni bekliyordu odamda. Bir kez onu içeri, ve Erika gördüm, ben iyiyim, o verdi bana bir gazete. Onu okumak, kalın başlık.
  
  
  RESMİ KONUŞMALAR KOMPLO КОЦИКАСА.
  
  
  Минуркос прищелкнул dil.
  
  
  «Bir kabine üyesi bakanlar, az bilinen bir figür adı Aliki Вианола diyor, ne var kanıt Коцикас satmayı planlıyor partiye komünistler ve hayatın diğer cunta liderleri gibi tehlikede».
  
  
  Onu izledim, ilk sütun bir marka. «Çıkıyor bir varsayım general mıydı» dedim. «Stavros atar kürek kir Коцикаса, durum şaşırtmak için, bir kez toplantıdan önce, hangi öldürmeyi planlıyor ego ve ego arkadaşları».
  
  
  «Ve unutmayın, nasıl çalışır saymıyorum adımı», - zor dedi Минурк.
  
  
  Erica beni elimden tuttu. «Polis okuyor ücretleri, ama zaman zaman onlar tarafından kabul edilecek, asılsız, üç albay ölecek».
  
  
  «Hayır, eğer bizim için gidecek, general,» dedim. "Aradı mı?"
  
  
  «Henüz değil», - dedi Минуркос. "Girdin çatı?"
  
  
  «Evet, onu yaptım,» dedim. Onu anlattım konuşmaları duymuş ve onu gördüklerini, Stavros.
  
  
  «Ben olsam, bir var bir silah vardı», - acı dedi Eric.
  
  
  «Eğer olsaydı, onu olmaz oraya», - yalanladı yeni medya mesajları onu hey. «Onlar beni iyi araştırdık. Hayır, biz geri dönmek zorunda kalacak. Onun için otel var Zack».
  
  
  Eric bana baktı. «Bu çok iyi oldu işte».
  
  
  «Evet,» dedim. «Evet, gerekirse onu yaparım yardım almak için kendi insanları. Bence bölgede ajanlar AX. Onu bilemeyeceğim kesin». Onu, döndü Минуркосу. «Başarılı olup olmadığını size ulaşmaya komutanları kampları?»
  
  
  «Yakaladım ıh iki», - dedi. «Ben, onlara tam olarak ne dedi. Her ikisi de erkek dedi bana, onlar alacağı kadar herhangi bir eylemi bildirimleri alın beni şahsen. Onun için de onları tavsiye ile iletişim пентхаусом ve görmezden herhangi bir karşıt emir benim sözde sekreter».
  
  
  «İyi iş çıkardınız, bay Минуркос» dedim. «Ve şimdi, eğer biz bilmek...»
  
  
  Beni kesildi telefon.
  
  
  Erica cevap verdi ona ve arayan kendini tanıttı. O başını salladı ve sevk telefonu Минуркосу. O telefonu aldı, tuttu telefonu kulağına. Ego yandan az kelime. «Evet, Vassilis. Evet. Ah, evet. Evet, devam edin. Tamam. Evet. Ah, harika.» O bitmiş ve telefon indirdi, baktı bize sinsi bir gülümseme.
  
  
  "Tamam mı?" - sabırsızlıkla sordu Erica.
  
  
  Vassilis aradı yazlık ve Цанни reddetti görmek, ego, bizim, bugün bizim, yarın için, o çok meşgul. O önerdi Василису aramak için önümüzdeki hafta. Anlaşmazlık ve paylaşmak için sıcak bir deyişle, ama Цанни kaldı sert. O da reddetti. tartışmak ziyareti albay telefonda ".
  
  
  «O yaptı, sen gülümsedi?» Onu sordu.
  
  
  «Hatırlıyor Musun Деспо Адельфию?
  
  
  Adam, kim Расиона komitesi albay? Kendi adam Stavros? "
  
  
  «Evet,» diye başını salladı Erica.
  
  
  «Vassilis gitti bu matematik. O şüpheli işte Адельфия uygun randevu, ve o haklıydı. Адельфия bilir bütün planı. Vassilis hakkında iddia üç полковниках ve güvenini kazandı Adelfia. Адельфия bildirdi emu zaman ve mekan. Коцикас, Плотарчу ve Главани zaten anlaştık benimle tanışmak ikamet Коцикаса. Var banliyö emlak kuzeyinde, şehir merkezine oldukça uzak bir bölgede. Адельфия de orada olacak ».
  
  
  "Ne zaman?" Onu sordu.
  
  
  «Bugün hiçbir zaman», - dedi Минуркос. «Birkaç saat içinde».
  
  
  «Onlar öldürmek albay?» diye sordu ben.
  
  
  Минурк сгорбился. «Адельфия o kadar da değil bu konuda, ne zaman keşfetti Vassilis bilmiyor. Sanırım bize beklemek ve her yıl».
  
  
  «Bu son derece tehlikeli,» dedim. Onun saatine baktı bilek. «Erica, taksi çağırın. Biz, t Коцикасу. Bay Минуркос, burada kalın, otelde kalın, meraklı gözlerden uzakta. Eğer herkes öğrenir eğer, bir sorun var».
  
  
  «Çok iyi, bay Carter».
  
  
  Henüz Erika yönetimleri, taksi, onun ceketini çıkardı ve yerleştirdi kılıfını люгера ve sonra stile sağ önkol. Минуркос sessizce ve kasvetle baktı. Onu çıkardı Luger etrafında bir kılıf ve bir kenara itti deklanşör geri hafif bir hareket tanıttı kartuş kartuş ve sonra tekrar silahı bir kenara bıraktım.
  
  
  Erica konuştum telefonda. «Bizim taksi sokakta beş dakika».
  
  
  «O zaman gidelim» dedim. «Randevumuz var».
  
  
  Sekizinci bölüm.
  
  
  «Anlamıyorum,» dedi albay Anatole Коцикас sonra nasıl aldı bizi lobide onun büyük bir ev. «Адельфия olacağını söyledi dinlenmek için bir toplantı, bir general».
  
  
  Yolda aldı biz general Криезоту, çünkü biliyordum Коцикас reddetmek bizi Erica ile gel yalnız. Коцикас benizli bir adam elli yıl ayakta üniformalı haki ve kuşkuyla bana baktı.
  
  
  "Herkes çevresindeki diğer burada olacak, albay?" diye sordu Кризоту.
  
  
  «Onlar ağır yakında».
  
  
  «Tamam. Bize biraz zaman», - dedi Кризоту.
  
  
  Коцикас sessizce bize baktı, bir cevap bekliyor. Ben askeri rütbe oldu daha düşüktür general, o zaman, o en etkili kişi Kazandı. Meydana geldiğinde, bir darbe, 1967 yılından bu yana, insanlar ego açtı, kasten подпускали bu junta yüksek rütbeli subaylar, çünkü generaller ile ilişkili bulunmuştur ayrıcalıklı bir üst sınıf.
  
  
  «İyi», - nihayet, dedi. «Haydi, dolap, lütfen.»
  
  
  Bir an sonra, dördümüz durdu daire, şehir merkezinde, oldukça karanlık bir kabine. Kulu gevşemiş perde ve oda oldu daha hafif. Коцикас bize sunulan bir içki, ama biz reddetti.
  
  
  «Albay, onun tarihi, izin bu iki kişinin evinde arama toplantıdan önce ve burada bir toplantı», - dedi Кризоту.
  
  
  "Neden?" diye sordu Коцикас. «Ne saçma bir istek».
  
  
  «Beni dinleyin. Bu toplantı - tuzak», - dedi general. «Bize gereken, çok daha açıklamak için, daha sonra, zaman zaman var, ama Никкор Минуркос bir adam ayakta için son saldırıları var. Bir adam var, adı Adrian Stavros, bir arkasında adı Никкора ve planlama kanlı karşı bir darbe cunta. Siz, Плотарху ve Главани öldürülmüş olmalıdır burada, senin evin, bugün hiçbir zaman ».
  
  
  Yüz Коцикаса, gerekse sert, düz çizgiler. "Sanırım." dedi.
  
  
  «Sanıyorum Адельфия gerekir kaçmak için bir sağ salim», - ekledi general. «Никкора, tabii ki, burada değil, çünkü o hiçbir ilgisi yok».
  
  
  Коцикас uzun bir süre pencereden dışarı baktı. O zaman tekrar bize döndü, sordu: «Peki bu erkek ve kız?»
  
  
  «Onlar burada yardımcı olmak için», sadece dedi Кризоту.
  
  
  «Nereden bileceğim bu üç kişi geldi beni öldürmek mi?» - sessizce sordu Коцикас.
  
  
  Кризоту yüzünü buruşturdu.
  
  
  «Albay, - dedi sessizce ben, - eğer onu buraya sizi öldürmek ölmüş».
  
  
  Ego gözlerine baktı derin benim. «Tamam. Kontrol edebilirsiniz ev. Ama eminim ki içinde kimse yoktu, kim bu neden tüm evlerde etrafında bana veya arkadaşlarıma».
  
  
  "Bodrum katı var mı, albay?" Onu sordu.
  
  
  "Evet."
  
  
  «Biz oradan başlayalım,» dedi, onu Eric. «Sen ve general kadar konuşmak, albay. Ne kadar vaktimiz var ıh gelenler?»
  
  
  «Ben söyleyebilirim, en azından on beş dakika».
  
  
  «Bu» yeterli olmalıdır. Onu, Erica'ya döndü.
  
  
  "Başlayalım."
  
  
  Biz hızlı bir şekilde aranmasını, büyük bir bodrum ve bizi buldu bomba, bize patlayıcı. Biz çeltik evin geri kalanı, ve son olarak bir kabine oldu yapılacak toplantı. Biz iyice araştırdık bir çalışma. Ancak herhangi bir tam paket tespit edildi, bulduk iki elektronik böcek.
  
  
  «İnanılmaz,» dedi albay Коцикас, ne zaman onu bir cihaz. «Bilmiyorum, ne zaman bunu yapmak mümkün oldu».
  
  
  «Bu insanlar profesyoneller» dedim. «Şimdi sen, bana inanmalısın».
  
  
  «Eh, zamanı geldi», - fark Erica. "Geldikleri ayrı ayrı?"
  
  
  "Çünkü onlar, genelkurmay-daire komitesi, bu sabah, onlar bir araya gelebilir dedi Коцикас.
  
  
  - Hatta Адельфия olabilir geri kalanı ile, olmasına rağmen, onlar son derece ego sevdim. Sonunda, bu sözde uzlaşma girişimi ".
  
  
  Varsayım albay oldu, doğrudur. On dakika sonra geldi büyük bir siyah limuzin, her üç albay vardı nen. Плотарчу ve Главани vardı yaşlı erkekler, Главани gri saçlı. Adelfia yaklaşık kırk, şişko, şişman bir adam olan formu görünüyordu o üç boyutu daha az. O ışıltılı gülümseyen her yüz ve yüksek sesle konuştu uyum ve uyum, ve çok şaşırdım, ne zaman lobide onu giydim, kelepçelerimi onun sağ bilek.
  
  
  Ego davranışı değişti, yıldırım gibi. Gülümseme kayboldu ve karanlık gözleri ortaya çıktı buz sertlik. "Ne yapıyorsun?" diye bağırdı.
  
  
  Коцикас ve Криезоту sessiz kaldı. Kabaca döndü Адельфию bağlı emu ellerini arkasında. Ego sert yüzünü hızlı bir şekilde kabarmış öfke. "Bu ne demek?" - yüksek sesle sordu, tercüme bakışları ile beni Коцикаса ve general.
  
  
  «Bay Carter diyor, ne geldi bugün evime bizi öldürmek için», - soğuk dedi Коцикас.
  
  
  Diğer iki albay потрясенно bakıştılar. "Bu doğru, Anatole?" diye sordu Главани var Коцикаса.
  
  
  "Bu çok saçma!" - bağırdı Адельфия. "Kim bu adam?" Önce Коцикас cevap başardı, Адельфия geçti resmi görgü tu yürütmektedir etkin bir telaş, sıcak yunan dili, tükürme gibi kelimeler zehir, ve düzenli olarak кидаясь benim yan kafa. Ben yakalamak için büyük bir parçası bu.
  
  
  «Bakalım, albay,» - nihayet cevap Коцикас.
  
  
  Kabaca yakaladı Адельфию elini. «Geçirebilirsiniz sonraki kısa bir süre ofisinde, - dedim, - bu durumda, eğer biz geçelim ne sürprizler». Onu, baktı Коцикаса. «Geri kalanı etrafında buna Erika, kalın bir oda ile salon kadar değil, duyarsam bir daha».
  
  
  «Çok iyi, "dedi," Коцикас.
  
  
  Albaylar ve general Кризоту girdi oturma odasına karşı tarafta salonu, ofis, ve biz Erica ile yapıştırılmış bant etli ağız Adelfia ve bağlı ego sandalyeye. Onu çıkardı ego kalça tabanca ve saygi kemer. Biz Erica ile döndü hall ve Адельфия bir şeyler söylüyormuş bize hakaret nedeniyle film.
  
  
  "Şimdi biz bekliyoruz?" diye sordu Erica.
  
  
  Onu, baktı nah. Onun kızıl saç slicked geri, ve o baktı çok ve spa kendi брючном bir takım. Çıkartmış çanta etrafında «belçika tabanca 25'lik» ve kontrol cephane.
  
  
  «Evet, bekliyoruz» dedim. Ona yaklaştı, açık bir giriş, ve bir gün baktım, uzun bir yol, окаймленную yüksek ломбардийскими kavak. Önce tek yol üzerinden geçen bu yer, kaldı yaklaşık bir mil. Cinayet için mükemmel bir yer. Tirbuşon oldu gibi geldi ne çarpık bir anlam Stavros? Onu düşündüm sorgulamak Адельфию, ama zaman yeterli değildi, ve o çok korkulan Stavros. Bu yansıyan yüzünde.
  
  
  Eric bana geldi arkadan sarıldı bana tüm vücut. «Çok az zamanımız var yalnız, Nick».
  
  
  «Biliyorum,» dedim.
  
  
  Onu serbest el, o olmadan revolver, okşadı benim omuz ve kol. «Bu iş bittiğinde, saklandık, Atina, biz var, uyumak ve sevişmek».
  
  
  «Ben sanmıyorum, bizim patronlar değerlendirirsiniz bu» sırıttı ben.
  
  
  «Onlar cehenneme gidebilir. Onlar bize birkaç gün», - bıkkın dedi.
  
  
  Onu, ona döndü. «Buluruz bir zaman», - güvence verdi onun vd. «Biliyorum, küçük güzel bir otel...»
  
  
  Onu, döndü gün, işitme, motor sesi makine. Ucunda driveway önce kayboldu aklında yaklaşıyor siyah bir sedan. Yukarıdan vardı polis fener.
  
  
  "Polis!" dedi Eric.
  
  
  «Evet» dedim. "Sizce, Stavros rüşvet karakola usta?"
  
  
  «Bu ihtiyaç sadece birkaç kişi», - tahmin Erica.
  
  
  «Özellikle Stavros alacak yanında birkaç adamlarını», - ekledi ben. "Hadi gidelim."
  
  
  Biz aceleyle odasına bekledi üyeleri, cunta ve general.
  
  
  «Açık geliyor polis arabası hızlı bir şekilde söyledim bunları. «Bu gibi gambit Stavros. Tüm silahlı mı?»
  
  
  Tüm bunların dışında Кризоту. Verdi emu tabanca Adelfia. «Şimdi sadece otur burada, mümkün olduğunca небрежнее, sanki sen dahil ciddi bir tartışma. Tutun silah hazır, gizli yanları. Erica, git o kiler». O hızlı bir şekilde emekli oldu.
  
  
  «Ben içtenlikle bu fransız kapılar», - devam etti onu. «Onlar, içeri odaya çalışacağız ıh almak. Eğer biri etrafında isterse çekip gitmek, sen-ebilmek gitmek aracılığıyla bir arka kapı».
  
  
  Onu, baktım sessiz subay. Onlar kaldı olduğu yerde.
  
  
  «Tamam. Biz çalışacağız önlemek çatışma. İnan bana».
  
  
  Onu geçti fransız bir gün duyunca, nasıl bir patlama ile açıldı kapı. Kulu durdurmak için çalıştı polis, ama ego itti. Onu duydum, onlar хлопнули kilitli kapı, dolap nerede Адельфия oldu, bağlı gagged ve sonra onu tekrar bir ses duydum, bir hizmetçi. Bu anlamda büyük yok sanki erkek oldu birden. Bir an sonra, olabilir açıkça ıh görmek, girdiler salona. Ih vardı altı - beş şeklinde ve bir sivil. Tüm erkekler şeklinde bir kemer vardı revolver.
  
  
  "Bu ne demek?" dedi albay , kalkarken, ama gizleme silahı sırtına.
  
  
  O sivil öne çıktı, üniformalı bir adam ile лейтенантскими yamalar. Adam bir müftü vardı koruması Stavros, hangi onu gördüm, penthouse. Teğmen, muhtemelen, polisti, hangi rüşvet Stavros. Bu olmalı, gerçek bir polis. Bu olması gerekiyordu uydurulmuş, ama güvenilir bir tarih için basın.
  
  
  «Gelmenizi beklemiyorduk burada, general, dedi teğmen. O baktı oda muhtemelen talep Adelfia. «Tutuklusunuz ihanetten. Elimizde bir kanıt var buraya ile tanışmak için komünist ajan ve düzenlemeleri gizli bir anlaşma ile uluslararası haydutlar». O baktı çok sinir bozucu.
  
  
  «Bu çok saçma,» dedi Коцикас.
  
  
  «Hepiniz hainsiniz», - yüksek sesle ısrar etti teğmen. «Ve sen idam edildi gibi herhangi bir». Onun gibi baktı teğmen tabanca çekti.
  
  
  Adam Stavros sert güldü. «Ve burada olacak bir ceza» dedi ingilizce. «Eğer tutuklanmaya direndi».
  
  
  «Biz fiziksel tutuklamaya karşı», - yalanladı yeni medya mesajları Коцикас genç bir matematik.
  
  
  "Hayır?" diye sordu paralı asker Stavros. «Eh, en azından bu girecek, polis raporu. Yani insanlar duyacak bu radyo».
  
  
  Teğmen amaçladık tabanca Коцикаса. Onu zaten tahmin yoluyla bir anda tüm polis çıkarttım kendi tabanca ve sinyal teğmen. Adam Stavros elini ceket ve teğmen başını salladı, döndü adamlarına. Onu hızlı bir şekilde girdi ve birçok olanak kapı, нацелив Вильгельмину göğüs teğmen.
  
  
  «Tamam, kal burada açıkça».
  
  
  Teğmen bana baktı şaşkınlıkla, отразившимся yüzünde. Adam Stavros henüz дотянулся onun silah, ve sadece bir çift üniformalı polisler çekmeye başladık ellerini кобурам. Her şey dondu, ve tüm gözler döndü bana.
  
  
  «Silahını bırak», - sipariş onu teğmen. «Ve sen, yavaşça çek o elini камзолы».
  
  
  Kimse etapta benim emir. Onlar прикидывали, onlar almak zorunda kalacak bana. Sol taraftaki kapıyı açtı tuvaletten çıkmış Erica, нацелив kendi belçika tabanca adam Stavros.
  
  
  «Sanırım, sen daha iyi yapmak, o diyor», - soğuk dedi.
  
  
  Hayal kırıklığı ve öfke ile artış yüzleri thug Stavros ve teğmen polis, onlar baktı Eric. Onu uzun bir süre dikkatle baktı ıh yüz tahmin etmeye çalışırken ıh niyet. Sonra koptu.
  
  
  Bunun yerine silahı bırak, teğmen amaçladık ego göğsüme ego parmak tetiği. Onu gördüm, bir yıldırım hızlı hareket ve düşmeye başladı yere. Ego silah atış, bir silah gibi, ve o hissetti, sıcak, güneş gibi ağrı deldi sol elimi. Gözlük geçti mimmo beni ve bir cam kırdı bir fransız bir gün. Onu, yere düştü ve перекатился sandalye, teğmen tekrar vurdu, gözlük üzerine çıkmıştı ahşap zemin yanımda.
  
  
  Diye bağırdı. - "Öldürün ıh!" "Öldürmek tüm ıh!"
  
  
  O zaman teğmen çekti beni kendi tabanca, adam Stavros izledi ve çekti silahını. Bu parlak siyah bir tabanca otomatik, ve o çekti ego Erica başını. Erica ateş etti, ama промахнулась, o düştü, bir, her bir kabile. Bir atış isabet uyluk etrafında bir polis. Adam bağırdı bir yer acıyor, ne zaman yere düştü.
  
  
  Diğer iki polis, низменному пригнулись. Yaralı ve başka bir polis нырнули kapak için küçük bir mobilya.
  
  
  Кризоту ve iki gelen albaylar hala hareketsiz, ama Коцикас çıkardı silahını vurdu bunun dışında bir teğmen. Adam yere düştü ve çöktü düşük sandalye, böler onu, o düştü, ben paul.
  
  
  Onun üzerine tırmanma ateş bir pozisyon. Adam Stavros sadece ateş Eric. O kaçırdı, çünkü o hala kaybetmedi denge kaçınarak, onun atış, ve çünkü kendisi hızlı bir şekilde çömelmiş.
  
  
  Aynı anda стреляло çok sayıda tabanca. Криезоту işini bitirmiş bir etrafında bir polis onu vurdu hala iki kişilik. Erica uygun bir şekilde vurdu kusurlu ücretli Stavros samimi eklemek dolar.
  
  
  Teğmen hazırladı ko başlangıç, ikinci bir saldırı girişiminde Коцикаса, ama onu fark ettim, hareket ve hızlı bir şekilde ayağa kalktı, bir, her bir kabile. «Ben değil, stahl yapmak».
  
  
  Diğer polis terk edilmiş bir kavga. Silah atma, onlar kaldırdı ellerini başları üzerinde. Teğmen baktı onlara silahımı indirdim ve attım ego paul. O baktı, hareketsiz vücut, daha sonra, bana.
  
  
  «Bu bir rezalet», - diye bağırdı boğuk bir sesle. «Eğer engel meşru bir iş için polis ve öldürülen subayların görevlerini yerine. Size değil bu durumdan kurtulabilir...»
  
  
  Onu vurmak için bir tabanca ve ego gol çalıyor, ego bacak. Yerde yatıyordu, nefes nefese, başını aşağı tutarak. «Sana kapa çeneni gerekir», - homurdandı ben.
  
  
  Albaylar ve Криезоту geçirdiler iki subaya kelepçe. Erica zor karşı geriye yaslandı bu inilti. Onu sordu. - "İyi misin?"
  
  
  «Evet, Nick».
  
  
  «Sevindim güvendim size, bay Carter, "dedi," Коцикас. "Sana borçluyuz"
  
  
  «Ve girişimi başarısız oldu», - ekledi Главани.
  
  
  «Ben arayıp polis komiseri, ve onunla uzun anlatırım hakkında burada ne oldu», - dedi Коцикас, kasvetle bakarak yaralı teğmen.
  
  
  «Ben otel için, eğer, bana, yirmi dört saat, bunu yapmadan önce, albay,» dedi ben. «Amaç ahtapot hala yaşıyor. Biz bayan Нистром gel için Ставросом».
  
  
  O tereddüt etti bir an. «Pekala, bay Carter. Onu sessiz kalacağım yirmi dört saat. Ama o zaman onu yapmak zorunda hamle».
  
  
  «Oldukça dürüst, dedim. «Bulamazsak Stavros yarına kadar o zaman yapabilirsin kendin, istediğin gibi».
  
  
  Коцикас bana elini uzattı. "İyi şanslar."
  
  
  Onu aldı, ego elini. "Bize ihtiyacı olacak!"
  
  
  Dokuzuncu bölüm.
  
  
  Döndüğümüzde gördük ki Минуркос geziyormuş otel numarası. Açıktı ki, o verdi bize çok şansı dönmek.
  
  
  "Albaylar misin?" diye sordu rahatladım yüzünde.
  
  
  «Evet,» dedim.
  
  
  "Ve Vassilis?"
  
  
  «O güvende,» dedi Eric. «Biz çok şanslıyız. Bu belki kanlı hamamı».
  
  
  «Tanrı'ya şükür, "dedi," Минуркос.
  
  
  «Biz-ebil yapmak hiçbir general,» dedim.
  
  
  «Ben memnunum, Vassilis kendini iyi gösterdi. Olup olmadığını tutuklandı kurtulan katil?»
  
  
  «Hayır. Onu istedi Котикаса bize yirmi dört saat kadar biz almak Ставросу».
  
  
  Durdu bir süre. «Emin değilim katılıyorum bu секретностью. Ama şimdiye kadar onu yaparım. Onu ben de konuşmama yirmi dört saat, bay Carter».
  
  
  «Bunu takdir ediyorum, bay Минуркос. Şimdi bir iş var. Biz gitmek için Ставросом».
  
  
  «Sanırım kötü bir devam sorunu çözmek için kendi», - dedi Минуркос. «Bu yardım gerektiren, polis, bay Carter. Onu biliyorum, bazı insanlar güvenebilir miyim».
  
  
  Onu sordu. - «Onlar kim geldi albay Коцикасу isteyen, toplu cinayet?» «Hayır, var olması için bir şans almak için bir ego, bay Минуркос. İnanamıyorum, ne polis olacak ya da isterse çekmek Stavros sorumlu tutulamaz. Benim hükümet de olamaz. Ses neden var öldürmek için emir Stavros yerde Bu emir aynı temalar bayan Нистром var onun hükümeti ".
  
  
  «Ama tırmanmaya çatı olacak intihar», - dedi Минуркос.
  
  
  «Olabilir,» dedim. «Ama, belki, yok, verilen, bir şey biliyorum bu konuda bir yerde. Ve bildiğiniz bir şey».
  
  
  Diye sordu. - "Ne zaman gitti?"
  
  
  Onu, baktı Eric. - "Bu akşam." "İyi misin?"
  
  
  «Ne dersin, Nick».
  
  
  «Örneğin, şimdi Stavros şaşkın, neden aldı hala bir haber yaptığı kişi. Bence olma ihtimali var Stavros bekliyor olacak penthouse kadar değil emin olun, bir şey yanlış gitti. O yüzden olmalı bu gece».
  
  
  «Kendiniz hakkında konuştuk silahlı koruma», - dedi Минуркос. «Sen geçmesi giriş koridor».
  
  
  «Belki de. Ama biz Erica ile olacak üçüncü bir kişi yardımcı olmak için. Onun ile temas halinde amirleri, biz önce evine gitti, Коцикаса. Başka bir ajan salonunda Atina, farklı bir işe ve o bize yardımcı olacaktır».
  
  
  "Sadece üç kişi mi?" diye sordu Минуркос. «Şansı olabilir iki veya bire üç, size karşı bile alınacak bir yerde».
  
  
  «Bay Carter seviyor uzun oran», - dedi Eric gülümseyerek.
  
  
  Ona gülümsedi ve romatizma. «Ayrıca, bir planım var, içeren dört».
  
  
  "Dört mü?" - utandım sordu Минуркос. «Güveniyorlar bana, güven uygunsuz. Onu bile bilmiyorum, nasıl bir ateş topunun».
  
  
  «Sen değilsin,» dedim. «Burada uçak bahsettiğiniz ne-ne, ne hatırlıyorum ben. Siz dediniz ki, sizin öldürülen sekreter Салаки Мадупаса oldu kardeşim, çok benzer».
  
  
  «Evet,» dedi Минуркос. «Zavallı adam bile bilmiyor ne ego kardeşim öldü. O ve Салака oldu çok parçası, ama aralarında büyük bir sevgi».
  
  
  Onu sordu. - "Ne kadar benziyor Салаку?"
  
  
  «Çok, pek çok. İkisi arasında sadece yıl farkı. Kimileri gibi görünüyor ikizler dışında Салака oldu yaklaşık bir inç yukarıda ve biraz daha ağır ağabeyi».
  
  
  «Biz bunu düzeltmek için,» dedi, onu artık bir daha Erica ve Минуркосу. "Bu adam, Atina'da yaşıyor?"
  
  
  Минурк şaşkınlıkla bana baktı. «İçtenlikle şehir dışında küçük bir köy».
  
  
  «Ara emu ve anlat Салаке» dedim. «O zaman sor istiyor mu? yardımcı intikamını almak için kardeşi».
  
  
  Eric bana baktı. "Nick, demek istiyorsun ..."
  
  
  «Eğer Stavros gelebilir talip, o ve biz», dedim. «Janis Цанни - tek kişi ile konuşmak, ölü bir adam.»
  
  
  "Üçüncü Салака Мадупас?" diye sordu Erica.
  
  
  «Aslında. Belki sadece o mümkün geçirmek için bizi penthouse». Onu, döndü Минуркосу. "Ararsın emu?"
  
  
  Минурк tereddüt sadece kısa bir süre: «Tabii ki. Ve onu götüreceğim ego»için buraya.
  
  
  İki saat sonra, bir kez alacakaranlıkta, Серджиу Мадупас geldi otel odası. Görünüyordu ezik, çekingen bir adam, ama yüzeyin altında saklanıyordu karanlık belirlenmesi intikam almak yardım, matematik, sorumlu ölümün kardeşi. Verdi emu bale terlik, yüksek topuk ve yumuşak bir astar ve hızlı bir şekilde подкрасил. Ne zaman bitti, o da baktım hemen hemen aynı gibi düzenbaz, hangi onu gördüm, penthouse. Sonunda, o bir sahtekar, hangi Серджиу verdi kendinizi bizim şemada yer alan delle değil, ego kardeşim.
  
  
  Onun bu, insanlar için bir çatı katında kabul Серджиу için Цанни, sahte Мадупа.
  
  
  Ne zaman onun bitmiş onunla, onu geri adım attı ve hepimiz yakından izledik. "Ne düşünüyorsun?" - sordum Минуркос.
  
  
  «O çok benzer Салаку - ve, bu nedenle, ve Цанни» dedi Минуркос.
  
  
  Kendi düzenbaz, belirsiz gülümsedi bana. «İyi iş çıkardınız, bay Carter,» dedi. Ego sesi çok benzer bir ses Цанни ve ego ingilizce oldu yaklaşık aynı kalitede.
  
  
  «Sanırım biz hallederiz,» dedi Eric.
  
  
  * * *
  
  
  Bir saat sonra biz oraya bina Apollon. Atina oldu yemek saat ve sokaklarında hemen hemen hiçbir araba vardı. Bu binada, karanlık oldu, eğer kabul lobi ve uzak parıldayan ışıkların penthouse. Biz oturdu kiralık siyah sedan on dakika sonra köşeden çıktı evde uzun boylu bir adam. O gitti açık bir araba ve celle yanıma ön koltuğa. Erica ve Серджиу oturdu arkadan. Минуркос otelde kaldık.
  
  
  «Merhaba, Carter,» dedi uzun boylu adam. Baktı diğer iki ve gecikmiş bir görünüm Erica'ya.
  
  
  Onu sordu. - "Bir şey olur mu?"
  
  
  «Böyle bir şey. Onlarla gelincik, nasıl geldi, kimse yoktu». Oldu Bill Spencer, benim meslektaşım AX. O bir çaylak ajansı, daha önce onun, onunla sadece kısa bir süre. Ancak Şahin bana güvence verdi telefonla kısa sohbetimiz sırasında daha önce Spencer iyi bir adamdı. Göre benim talimatları izliyordu özel asansörlü çatı cam cephe binanın yaklaşık üç saat.
  
  
  Onu tanıştırdı ego Erica ve Sérgio. «Biz gitmek üzerinden hizmet kapı antre, - dedim, - bu anahtar ile. Серджиу ilk gider, ve davranırız sanki burası bize ait. Eğer biz yukarı çıkalım, biz hareket bu yüzden onun gibi daha önce açıklanan. soru?"
  
  
  Karanlık bir araba geldi düşünceli bir sessizlik. «Tamam, dedim. «Bitirelim şu işi».
  
  
  Biz dördümüz ortaya çıkartmıştır etrafında siyah bir sedan ve birlikte başlı bina cephe. Sol ana giriş kilitliydi cam servis kapısı. Серджиу saygi anahtarı verdi emu Минуркос, kale ve paslanmaz çelik ve çevirdim. Lobide güvenlik görevlisi, asansörün şaşkın bize döndü.
  
  
  Серджиу girdi ilk, biz onu izledi. Onu düşündü, gerçekten mi biz durmak Stavros sürpriz. O pili teras katına, duymak için beklerken, ne oldu eve albay Коцикаса. Onu bekliyordum, o gönderdi, orada bir takım insanları araştırmak için. Da bir olasılık çalışıyordu aramak Paracatu son bir veya iki gün, ve keşfetti ki, orada bize hema irtibata geçebilirsiniz. Yetersizlik ile irtibata hema herhangi bir plantasyon ormanlarında konuştu Ставросу bir şey değil.
  
  
  Geldik güvenlik görevlisinin asansörde. O bir garip baktı Серджиу.
  
  
  "Neredeydin?"
  
  
  «Bu basın temsilcileri», - dedi Серджиу, oynamak için yeni bir rol. «Onlar hakkında duydum korkunç расправе üzerinde полковниками cunta yürütmektedir oluştu bir kaç saat önce. Polis, bildirdi onlara bir trajedi. Yapmak istiyorlar, kısa bir görüşme için bir görüş edinmek sayın Минуркоса bu konuda korkunç bir olay, ben konuşurum ıh yukarıda ".
  
  
  Onu hissettim stiletto Hugo onun sağ önkol ve düşündüm, zorunda mıyım ego kullanabilirsiniz. Eğer bir güvenlik görevlisi bir süre başında, o biliyordu Цанни gelmedi etrafında binalar.
  
  
  «İyi, dedi. «Ben de sizinle geliyorum asansörde».
  
  
  Asansör üst katta, çatı katında. O aradı, ve o yavaş yavaş aşağı inmeye başladı. Gibiydi, bir ömür gibi geldi önce ilk katta, ama bir gün, nihayet, açıldı. Başında aynı lifter, daha önce bir bırakıyordu beni yukarı ve aşağı. Biz gemiye tırmandı kadar lifter baktı Sérgio. Bir gün bizim için kapandı, ama bir operatör bir düğmeye bastı, bizi kaldırmak için.
  
  
  «Ben bilmiyordum, sen çıkıp binanın etrafında», - dedi Серджиу, dikkatli bakıyor bize.
  
  
  «Peki sen bilirsin», - sinir bozucuydu cevap Серджиу. «Ben ayrıldım, karşılamak için bu газетчиками. Götür bizi yukarı. Onu röportaj».
  
  
  Adam dikkatle araştırılmış yüz Серджиу. «İlk önce onu ararım yukarı», - dedi.
  
  
  "Mutlaka!" dedi Серджиу.
  
  
  Ancak, operatör yaklaştı uzaktan bağlantı tarafında bir makine. Onu, başını salladı, Spencer, ve o geldi yalıyor. O çıkardı «Smith & Wesson» 38 ve başka bir adam fark ettim hareket. Döndü bir kez görmek için zaman, çok az, silahı şakağına. O soluk soluğa ve zemin üzerine aşağı doğru süzüldü.
  
  
  Erica geldi kontrol paneline. «Al bunu, kendini» dedim.
  
  
  Yol boyunca yazlık biz taşındı обмякшую şekli, kendi asansör operatörü köşeye asansör, nereden ego olmaz hemen belli, biz dördümüz çıkarız. Bir süre sonra koridorda penthouse açıldı bir gün.
  
  
  Tahmin ettiğim gibi, dışarıda başka iki erkek. Aynı zamanda etrafında oldu блондинистый eşkıya, kimin onu bir araya geldi daha önce. Bu militanlar, ve o oynamak istedi onlarla oyunlar. Sarışın yükseldi sandalye girişi, penthouse ve diğer oturmuş kaldı.
  
  
  Her ikisi de baktık Sérgio, sanki bir hayalet gördüm.
  
  
  «Yahu...» dedi sarışın. "Ne oluyor burada?"
  
  
  Серджиу dikkat çekti sarışın ve Spencer yaklaştı темноволосому masada. Adam yavaş yavaş yükseldi Spencer.
  
  
  «Ben verdim izni ile röportaj bu insanlar», - dedi Серджиу.
  
  
  "Nasıl çıktın ve penthouse?" diye sordu sarışın.
  
  
  Ona yaklaştı, ona kadar Серджиу yayınlanmıştır. Spencer yanında durdu, karanlık bir adam. Erica idare ettim ikimizi de küçük bir belçika tabanca, gizli için seyahat çantası.
  
  
  "Hatırlamıyor musun, ben nasıl giderdi?" - öfkeyle sordu Серджиу. «Bu yaklaşık bir saat önce. Onu söylemiştim size...»
  
  
  Herhangi bir ek açıklama aldı. Hugo sessizce kaydırdı benim avuç. Onu yakaladı sarışın sol el ve ona yakın çekti, o dengesini kaybetti. Hızlı bir şekilde yürütülen ego boğazını bir el ile bir bıçak. Kan sıçramış bir gömlek ve bir ceket Sérgio.
  
  
  Karanlık bir adam silahı aldı, ama Spencer hazır ona. Çıkardı cebinden ve çirkin kement ve hızlı bir şekilde koymak, onu baş haydut, ve sonra şiddetle çekiştirdi перекрещенную tel iki ahşap kolları. İnsan eli ve uzandım gun kadar. Ego gözleri büyüdü ve ağzı приоткрылся zaman tel vurdu eti ve arter kemik. Daha fazla kan брызнуло kalın bir halı var bizim bacak, ne zaman bir gangster fırladı ve bir an için yüzünü buruşturdu. bir el Spencer, bacakları sallanmaya başladı havada. Sonra o da katıldı yoldaşı yerde.
  
  
  Erica zayıf kavrama tetik tabanca. Серджиу solgun yüzü baktı cesetler kadar вытирал bıçak Hugo ceket hakkında bir sarışın. Spencer başını salladı bana, terk pençesinde, derin врезавшейся boyun bir insan ve başlı günü penthouse. Onu Hugo elinde tutuyordu ve Spencer çekti özel bir silah, hangi o sözü bana daha önce. Ego sundu şirketi, Special Effects and Editing - pnömatik silah, çekim dart. Dart doluydu kurara, hızlı zehir, bir BALTA ödünç ındian Kolombiya.
  
  
  Серджиу geldi. Yaklaştı, o gün, içeride başka bir anahtar verdi emu Минуркос, ve kilidi, onlara ağır bir kapı. O bana baktı, ve ben başını salladı. O sessizce kapıyı itti ve geri çekildi bir kenara, çünkü o-ebil giriş dublex daire. O yardım etmeye hazır, bu aşamada, bir saldırı.
  
  
  Biz her üç hızlı girdi, kapı, расходясь fan, Eric tuttuğu tabanca, önünde hazır bir ateş, ama o sadece bir yedek silah. Onu bu daha uyar insan Stavros daha kesinlikle gerekli oldu, önce biz bulduk en Stavros.
  
  
  Mükemmel olurdu, eğer Stavros oldu geniş bir oturma odası girişinde. Bu çok hızlı bir şekilde teslim iş parçacığı tüm bu. Ama bunun yerine biz bulduk iyi Hummer oturan uzun бахарев sırtını bize bir bardak brendi elinde. Onu gördüm, kemer kılıfından yerden kalktı. Hala silahlı olduğunu - bu çok tehlikeli bir adam.
  
  
  İç koridor, ana yatak odası, hiçbir hayat belirtisi yoktu, ama bir ses geliyordu ve iyi aydınlatılmış bir ofis. Üzereydim yönelerek, Хаммеру, aniden iki erkek çıktı, ofis oturma odası. Odin çevrelerindeki oldu ağır bir militan silahla наплечной kılıf, ikinci oldu başka bir sahte Мадупа, Janis Цанни.
  
  
  Onlar durdu, görünce bizi, ve her ikisi de baktı Sérgio лучезарными gözleri. İki dolandırıcı, bir an durdu, arıyorum arkadaş arkadaş ve Hammer onlara döndü ve gördüm, ifade ıh kişiler. Daha sonra ikinci bir kısmını kıyasıya ile Цанни çekilmiştir için tabanca.
  
  
  Spencer amaçladık dart ve vurdu. Odada çınladı sağır, pamuk, ve bir an sonra boynuna bir erkek, yanında адамовым elma, uçtu siyah metal dart. Ego çene başlangıç sessiz çalışması, zaman Цанни dehşet içinde baktı siyah bir nesne. Hammer bir kedi hareketi başladı c; sıcaklık çıkaracak bir silah.
  
  
  Ego ilk göz üzerinde duruldu bana, ve ben gördüm onları bir tehdit, ne zaman elini buldu bir tabanca kılıfında. Onun üzerine düştü, bir, her bir kabile ve bir anda el salladı yaparak bir döngü alt, serbest stile. O ayrıldı havayı sessizce, çarpıcı bir ejderha ve onun Hummer göğsüne yakın ego ve kalp. Bıçak ile yüksek sesli bir gümbürtüyle giren ego, beden ve düştü sapına kadar.
  
  
  Çirkin bir göz Hammer, ilk kez açtı bana, çünkü nen yoktu, güneş gözlüğü, mavi renkli, bir an dikkatle baktı bana, inanmaz, bana öldürmeyi başardı ego çok hızlı. Baktı stiletto, hangi ego gömlek sızma ahududu. Bir bıçak aldı, sanki bir başka husus da çekin, sonra kaldırdı, elinde bir tabanca bana. Ama o zaten ölmüştü. O yüz aşağı düştü kanepede, onun uzun saçlı gizli ego kaygılı bir insan.
  
  
  Başka bir aksiyon filmi sadece durdu seğirme yerde. Цанни döndü, kaçmak için ofise geri, ama başka bir dart ve havalı tabanca durdurdu ego, bir kez geri.
  
  
  O umutsuzca denedim yapıştı onu yapamadım ondan önce ulaşmak, sonra çöktü, başını kapı ofiste, bir an titriyordu, sonra обмяк.
  
  
  Onun yanına gitti bir gün gördü ki ofiste kimse yok, kimse yok. Onu tekrar döndü geri kalanı. Onu, başını salladı, yatak odası giden koridor, ve Spencer, önce beni. Erica beni izledi.
  
  
  Biz araştırdık kalanını yerler. Başka bir oturma odası, yatak odası ve mutfak. Bulduk silahlı bir suçlu, bir el-sandviç mutfakta. Yani Spencer bulundu ego ilk. Onu, girdi şu anda, o tekrar vurdu ve bir havalı tabanca. O lanet için istekli cinayetleri, hemen hemen aynı ve Zack. Bir erkek bir darbe aldı yan yana, ne zaman çıkardı, uzun bir tabanca Welby.32. Nedense kızgınlık etkiledi onun kadar hızlı değil, ve emu başardı ateş. Silah kükreme kırdı sınırları içinde oda ve girdim Spencer samimi kaburga, atarak ego sırtını inilti. Onu yakaladı, sandalye, onları vurmak ve yüze, ne zaman beni hedef almıştı ve revolver. Bir sandalye çarptı ve düştü hakkında bir yüzü var. Silah atış tavan, ve bir adam çarptı paul sırt, kaybetme, silah. Spencer, söylenecek, muhafazakarlar duvara, tekrar nişan aldı ve bir havalı tabanca.
  
  
  Onu bağırıyordu. - "Dayan, terzi al!"
  
  
  "Neden?" - boğuk bir sesle sordu. «Piç досталь beni».
  
  
  Tekrar nişan aldı. Onu vurmak ego yumruk yüz ve kafasını duvara çarptı. Sonra onu yere serdi silah, o kaybetti ego. O загремел ve кафельному katta mutfak, ve o şaşkın bana baktı.
  
  
  «Bekle dedim», - homurdandı ben.
  
  
  Gözlerimiz bir an buluştu, sonra gözlerini indirdi, kapma, yara kaburga altında. Oldu gibi basit bir yara eti ama şimdi bu beni çok rahatsız etti. Ona yaklaştı ve diz çöktü önünde bir tetikçi. Ego gözleri açıldı, ve onun vücut hala mücadele, zehir. O şehrin etrafında bir ender vardı insanlar doğal bağışıklık, belirli bir toksik kimyasal maddeler, ne de olsa, değil, tam, bile kurara öldürmek ego yavaş yavaş değil anında. Ona memnun oldu, o kadar. Belki onu yapabilirim cevap almak.
  
  
  Bu noktada mutfağa girdi Erica, ee tabanca daha ateş etmedi. «Ego yok» dedi.
  
  
  Onu yakaladı kaybeden gömlek ve sarstı. "Nerede Stavros?" - talep ben.
  
  
  Adam bana baktı. "Ne diyorsun?" O hala şehrin etrafında amerikan fanatikleri Stavros ego, ama saç değil gibi uzun olarak Hammer.
  
  
  Onu çekti «luger» kılıfından ve preslenmiş ego sol скуле haydut. «Sen söyle, nerede o, onu yapacağız, sen zamanında bir mektup gönderdi doktor, seni kurtarmak için». Tabii ki, bu bir yalan. «Eğer reddedersen, onun tetiği çekeceğim. Konuşmak».
  
  
  Gözlerimin içine baktı ve takdir gördüklerini. «Bir terzi, iyi, -, boğuk bir sesle dedi. Kızgınlık zaten hareket. «Eğer, sen gerçekten beni kurtarırsın».
  
  
  Ona başını salladı.
  
  
  «O gitti, Mykonos».
  
  
  Onu переглянулся Erica ile. Mikonos adası oldu etrafında iki yerde Stavros yarattı, kendi elit konut asi. «Şimdi anlat» dedi ben, kucağında Luger bu ego bir kişi. "O bildirim aldı полковниках?"
  
  
  Katil sırıttı, sonra ego yüzü исказила ani ağrı. «Цанни aradı eve Коцикасу. Cevap bir polis. Dedi teğmen, bu insanlar iyi ve albay öldü».
  
  
  "Ne oluyor?" dedi Spencer.
  
  
  Spencer şaşırdı, bir cevap, ve onu yok. Albay Коцикас hızlı bir şekilde düşündüm ve zili çaldı, verdi, tüp etrafında bir polis. Коцикас kendilerine ait olduğunu, eğer o verecek, çatı sahte mesaj, Stavros gidecek adamları. Var Коцикаса zaman yoktu hizalamak için bizimle eylem, bu yüzden gitti ve ne yaptı iyi görünüyordu. Bu makul, ama albay olamayacağını bilmek romatizma, o bana vermek için polis izin Ставросу terk penthouse önce biz oraya.
  
  
  "Neden Ставросу gitmek Mikonos?" - yakıcıdır sordum ölen bir ok. "Yoklama için asker?"
  
  
  Bir nöbet daha acı sardı onu. «Bana bir doktor», - diye inledi.
  
  
  «Önce konuşalım».
  
  
  O kelimeler fısıldadı. «O çağırdı, her iki kamp. O istediği için asker teslim edildi Atina. Komutan Mykonos dedi hakkında bir şeyler hareket ettirmek için değil asker gelene kadar bildirim Минуркоса. Stavros çok kızmıştı ona. Gelmiş oraya, bizzat komuta».
  
  
  Onu büyüdü. Adam gerildi ve ürperdi. Ego bir kişi zaten посинело.
  
  
  «Gidelim buradan,» - emretti ben. Onu, döndü Spencer. "Burada kal."
  
  
  Ego sesindeki anlamı büyük yok kızgınlık. «Ben yaralı bir Carter».
  
  
  Onu inceledi. Bu sadece bir yara olan bir şey oldu hayati. «Seninle her şey iyi olacak,» dedim. «Bir dokunuş için şık bu kol bandı ve çağrı Хоуку buradan. Söyle emu hakkında son gelişmeler. Onu isteyeceğim Минуркоса neden bir doktor ilgilenir senin yara. Sorunuz var mı?»
  
  
  «Evet,» dedi. «Neden istemiyorsun, onun için oldu seninle Mikonos?»
  
  
  «Sana biraz daha iyi, Spencer.
  
  
  Stavros çok önemli AX. "
  
  
  "Bunu söylemek Хоуку?" - ekşi diye sordu. «O tavsiye etti bana geçici bir iş bu iş».
  
  
  «Söyle emu ne istersen». Onu, döndü temizleme günü «luger» hayır. «Hadi Eric».
  
  
  «Benden ne bekliyorsunuz, sadece bekleyin ben size bir bildirim? diye sordu Spenser.
  
  
  Onu, durdu ve bunu düşündüm bir an: «Yarın kahvaltı sırasında gidebilirsiniz. Gazete çok geç olacak anlatan bu hikaye. İzin Минуркос polisi arayacak ve anlatacağım onlara. Arayın albay Коцикасу isteyin desteklemek ego Минуркоса. Zaman onun olacağım, Mykonos bulacağım Stavros varsa. Onun için çok erken almak için herhangi bir haber ne hakkında burada ve ev Коцикаса ».
  
  
  "Peki ya Серджиу?" diye sordu Erica.
  
  
  «Biz her türlü ego eve,» dedim. «O çok iyi bir iş başardı, ve şimdi o ailesi dönmek».
  
  
  «Carter,» dedi Spencer.
  
  
  "Evet?"
  
  
  «Bir dahaki sefere onu daha iyi olacağım».
  
  
  Onun, ona baktı. «İyi,» dedim. «Gel, Erica. İhtiyacımız yakalamak akbaba».
  
  
  Onuncu bölüm.
  
  
  Limanı, Mikonos yatıyordu, büyük bir yönlü safir sabah güneşi. Bu neredeyse tamamen kapalı bir liman, küçük balıkçı tekneleri ve tekne içinde ve iki büyük круизными gemileri, ayakta çapa deniz duvar. Gemi artık gitti Mykonos. Yolcular inmek zorunda ve güvensiz трапам bagaj ile elinde olan komandoları taşıyan bir tekne, bir küçük gruplar halinde teslim ıh kıyıya.
  
  
  Biz Erica ile deneyimli değil bu kısa macera. Biz kar, yeni bir havaalanı, adanın öteki ucunda bir saat önce ve otobüs ile seyahat ve engebeli yolda köye. Şimdi onu oturdu, sahil kafe, gölgelik altında ve tuval içerisinde canlı sarı bir tabure ve izledim yarım düzine bale yunan denizciler neden son zamanlarda раскрашенную balıkçı tekne suya sadece on beş metre beni. Benim için her iki yönde sırada kanyon yolu'ndan ... ... mesire - dizi, beyaz badanalı evleri, kafeler, dükkanlar ve küçük bir otel bulunuyor. Onu yaptım bir yudum Nescafe, sembolik bir saygı yunanlılar amerikan kahve izledim mimmo geçiyor yaşlı adam hasır şapka satan üzüm ve çiçekler. Bu ortamda zor hatırlıyorum, ben burada bir kişiyi öldürmek için.
  
  
  Erika benimle değildi. O kayboldu badanalı labirent afiş, yer, bulmak için yaşlı bir kadını, o biliyordu kalmak için Mykonos birkaç yıl önce. Eğer ihtiyacınız oldu, herhangi bir şey hakkında bilgiler, Mykonos, tedavi темноволосым yaşlı siyah şal olan bir oda kiraladı evlerinde ziyaretçi. Hepsi biliyordu. Erica gitti hakkında bilgi, askeri kamp, adada ve nerede yaşamak komutanı bu kamp, çünkü biz muhtemelen buluruz orada Stavros.
  
  
  Ben sadece bitirme «Nescafe», zaman, Erika, sallanan bir taş yolu, önce yemek, giymişti, sarı pantolon, onun uzun kızıl saçları vardı görevlilerinin sarı şerit. Bana hala zor anlamak neden bu kadar güzel bir kız nasıl Erica, çıktı söz konusu olduğunda benim dünyam. Hey, tahmin ve evlenmek için zengin bir adamın güzel ve uzun beyaz bir yat dışında, Tel Aviv. Tüm bu o-ebil var olmak onun iyi görünüyor. Belki de o bunu bilmiyordu. Belki de sadece yat değil вкусее.
  
  
  «Sen bir görünüyorsun bir turist gibi, Nick», - gülümsedi o, oturarak yanımda. Hariç «ceket ve kravat».
  
  
  «Bana bir saat daha» dedim. "Ne öğrendim?"
  
  
  O sipariş garson bir fincan sıcak çay, ve o gitti. «İyi ki gittim bir. Maria önce bir çok otele konuşmak. Bu ada çok uzak bir yabancı, ve herhangi bir kişi burada yaşıyor, - yabancı».
  
  
  "Ne oldu söyle?"
  
  
  Eric konuşmaya başladı, ama hey, zorunda kadar beklemek garson terk hey, çay. Ne zaman gitti, o насыпала bardak şeker biraz açık bir kase. «Plaj yakınında Ornos kampı var, ve sadece bir çift, adalıların vardın içinde. Komutan yaşıyor, kiralık villa yakınında kamp. Ego adım Галатис. Odin etrafında iki yerel taksi sürücüleri götürdüm iki amerikalı otel« Renyum ». köyün dışında; daha Sonra bu aynı kişi götürdü ıh villa Галатиса ».
  
  
  «Harika bir keşif olmuş, bayan Нистром» dedim. «Gidelim, gidelim Рению».
  
  
  «Ben sadece oturdu», - o yakındı. «Var yarım fincan çay».
  
  
  «Sana başka bir bardak daha sonra». Onu attı, bir masa, birkaç drahmi.
  
  
  «Tamam,» dedi, aceleyle отхлебнув yine çay, ve daha sonra, gül için beni takip edin.
  
  
  Geçtik sahil mimmo kahve ve küçük bir grup açık alan, burada kalan otobüs seferleri marjı. Postane ve kurmay polis kapıları garaj meydanı, ve orada oturdu потускневшая bronz heykeli, antik kahraman. Biz geçti bu alan, kapalı alan, küçük bir mahalle ve yakında kar Рению. Bu çok katlı otel bir tepe üzerinde inşa edilmiş, neredeyse tropikal bir bahçe önünde.
  
  
  İnce yapılı genç bir adam, saat çok açığız. «Evet, dün geldi iki amerikalı. Onlar arkadaş?»
  
  
  Gibi ıh adı ne? » diye sordum.
  
  
  "Bir düşüneyim." O досталь altında sayaç dergi ve açtım. «Aaa. Bay Brown, bay Smith».
  
  
  «Evet. Onlar bizim arkadaşlar,» dedim. «Hangi odada? Biz ıh sürpriz».
  
  
  Onlar: «312. Ama gittiler. Söz geri öğle yemeği için otel, öğlene kadar».
  
  
  Biz yine de kontrol odasına. Onu, kapıyı çaldı, ve sonra girdi ile спецэффектом sağlanan çocuklar etrafında departmanı özel efektler. Kapatın kapıyı ve огляделись. Her iki büyük yatak vardı hala sıkışmış ve komodinin üzerindeki oturdu yarısı boş bir şişe viski. Stavros değil çok gördüm, bu yüzden onu düşündüm, ne bu ego paralı, hangi getirdi, bir içki içti.
  
  
  Buna viski ve birkaç sigara izmaritleri, onlar, daha fazla bir şey yapmamışlar. Stavros, muhtemelen almamıştı bagaj. Bir şey yapmak gerekiyordu, ve çok zaman almaz. Emu öğrenmek zorunda hakkında telefon görüşmesi kişi назвавшегося Минуркосом kontrol, sadakat Галатиса, kamp komutanı. Hayat Галатиса oldu tehlike, eğer o itaat emirlerine Минуркоса kadar hareket ettirmeyin duyacak ondan sonraki mesajları. Çünkü Stavros dün geldi, Галатис olabilir zaten öldü.
  
  
  «Bize gitmek daha iyi oluruz,» dedim.
  
  
  «Ben seninle, Nick».
  
  
  Sonra получасового sormak, biz sonunda bulduk bir taksi şoförü, потягивающего uzo, kahve. Yoktu bizim için en ufak bir istek bizi götürmek villaya kadar onu gösterdi emu paket drahmi, ne o сгорбился ve yeni bir yol açtı bize bir taksi. Bu eski püskü Chevrolet 1957 olmadan, çoğunlukla renk ve yün торчащей ve döşeme. Taksici aldı eski bir motor yayınladı yüksek sesle geğirmek, biz похали.
  
  
  Büyük bir kısmı mesafede gerçekleşti ve kötü döşeli yol boyunca kayalık kıyı şeridi, adanın sarp kayalıkları обрывались Ege. Biz neredeyse plaj Ornos, sürücü saptı yırtık çakıl yol tarafına kamp ve villalar. Biz ulaşmamıştır yüksek bir çit etrafında dikenli tel, başardı gibi bir belirti görmek kampı, yeşil bina, притаившиеся uzakta. Biz döndü çit uzun yol yapan bir led villa. Ne zaman geldik evde kiremit çatılı, onu istedi taksi şoförü beklemek, ve o, görünüşe göre, çok isteyerek kabul etti.
  
  
  Biz her şeye hazır olduğunda, onu çaldı süslü süslü ahşap ön kapı. Erica'nın tekrar oldu belçika tabanca, hıd için çanta, ve bu sefer o umut ego kullanabilirsiniz. O soğukkanlı bir şekilde yanıma oturdu ve bekledi. Onu koymak «luger» kenar dakikada ceket, ve benim el oldu onunla. Hizmetçi, yaşlı bir yunanlı, kapıyı açtı.
  
  
  Kali«, " güncel», - karşıladı bizi. O devam etti, yunan. "Görmek istediğiniz komutan?"
  
  
  «Affet beni,» dedim, hafifçe geri iterek ego bir kenara. Biz Erica ile taşındı, büyük bir oturma odası ile bir cam duvar, bakan bir yamaç ağaçları ile.
  
  
  "Lütfen!" - diye karşılık verdi yaşlı adam ingilizce konuşuyor.
  
  
  Biz dikkatli bir şekilde yürüyordu aracılığıyla odadan odaya ve nihayet bir araya geldi, büyük bir oda. Orada kimse yoktu.
  
  
  "Nerede komutan?" diye sordu Erica yaşlı adam.
  
  
  O şiddetle başını salladı üzerinden yan yana. «Değil villa. Deplasman».
  
  
  Onu sordu. - "Nerede?"
  
  
  «Gitti amerikalılar. Kampa».
  
  
  «Эфаристо» dedim, teşekkür.
  
  
  Biz dışarı çıktı ve tekrar bu oyunu kabin. «Götür bizi askeri kampı», - dedi sürücü.
  
  
  "Ne yapacağız, oraya gidince?" diye sordu Erica.
  
  
  Taksi отъехало ev ve двинулось geri çakıl yol. «Henüz emin değilim», - itiraf ben. «Ben sadece hissediyorum, biz, en azından bir göz yan».
  
  
  Ama biz o kadar ileri gitti. Ne zaman biz döndü geri yolda yürütmektedir gerçekleşti paralel çit, ve neyse onu birkaç yüz metre, onu gördüm bir yerde lastik izleri ile geliyor karayolunda durdu ve oteller herhangi bir büyüme.
  
  
  Onu dedi sürücü. - "Dur!"
  
  
  "Ne oldu?" diye sordu Erica.
  
  
  «Bilmiyorum. Kal burada.»
  
  
  Onu çıkmış, etrafında kabin çıkardı «luger». Onu yavaş yavaş yürüdü mimmo lastik izi bu зарослям. Vardı kanıt kavga oteller yerin vardı arabanın. İsabet çalılar, onu keşfetti, ne korktum. Arkasında kalın bir çalı yatıyordu, uzun, zayıf bir adam, boğazı kesilmiş kulaktan kulağa. Belli ki, onu buldum Галатиса.
  
  
  Onu arabaya döndüm ve şöyle dedi Erica, ve biz sadece bir arkadaşsın, orada bir süre için, henüz bir taksi şoförü bize baktı dikiz aynasından.
  
  
  «Ben Stavros zaten olması gerekiyordu bir bütün astları Галатиса memurları kendi tarafında,» zor dedim. «Bulamazsak Stavros, yarın elinde olacak, bu asker, Atina».
  
  
  «Biz gitmek için onu kampa, Nick, dedi Erika. « ... Onun için küçük bir ordu, savunmak için ego»var.
  
  
  «Biz geri dönelim, otel ve umut ne dedi onlara Stavros, değil mi - o niyetinde olmak, orada öğlene kadar. Biz beklemek ego»var.
  
  
  İçinde «Рении» biz Erica ile algılanmayan var oda Stavros. Biz odaya ve beklemeye başladılar. Oldu öğlen. Yatak sıkışmış, bu yüzden hiçbir endişe vardı hakkında bir hizmetçi. Onun döktü ikimiz için de küçük bir porsiyon viski, ve biz bu oyunu kenar yatak içerek bu.
  
  
  «Neden biz burada tatil, turist olarak?» - şikayet Erica. «Yapacak bir şey yok, buna katılıyor gibi yel değirmenleri, plajlar yürümek ve oturup yemek izlerken, yaşayan bir dünya?»
  
  
  «Belki biz hiç biz birlikte burada,» dedim, inanmaz bu bizi bir an için. «Başka zaman başka şartlar altında».
  
  
  Erica çıkardı küçük гиллетт bir shell pantolon ile. Onunla sadece şeffaf bir bluz, заправленная pantolon. O tekrar yatak yatak, bacaklar hala ayakta, yerde, ve onun kızıl saçları gelişigüzel расплывались sade yeşil bir yatak.
  
  
  «Biz, birlikte çok zaman» dedi tavana bakarak. Hafif bir esinti girdi açık pencereden hafif bir meltem. «Ne olursa olsun, tüm bu işleri».
  
  
  "Biliyorum."
  
  
  «Ben beklemek istemiyorum ne mümkün, şu anda ve gelecekte birlikte. Belki o gelmeyecek». Başladı yıkım bluz.
  
  
  Onu, baktı nah. «Eric, ne sen, terzi al, ne yapıyorsun?»
  
  
  «Ben kızdığım» dedi, bana bakmadan. Bluz çekildi. O undid küçük sutyen ve смахнула ego. Onu izledim nah yukarıdan aşağıya.
  
  
  «Sen bilirsin, ne Stavros buradan oturum açabilir, herhangi bir anda?» Onu sordu.
  
  
  «Bu sadece öğlen». O undid mandalı sarı bir pantolon bel ve стягивала ıh ile kalça. Altında sadece bir hurda külot, küçük bir parça kumaş, bir, hemen hemen hiçbir şey işlerini hallediyordum.
  
  
  Onu hatırladım, ve ben kavrulmuş boğaz. Onu hatırladım gökyüzü hayvan zevk yaşadım onunla.
  
  
  «Erica, ben sanmıyorum...» - çalıştım katılmıyorum ben.
  
  
  «Zaman var», - güvence verdi bana, bitap düşmüş hareketli yatak. Onu izledim, onun gibi vücut hareket ve gergin. «Kendin söyledin, Stavros, muhtemelen sabah olacak anlaşma yapmak yeni komutanı kampında».
  
  
  «Biz emin olamaz bu,» dedi, onu расстегивала benim kayış. Benim çok üzgünüm, ve o hissetti tanıdık bir iç tepki, onu bir dokunuş.
  
  
  O da kaldırıp, beni kendine ve taşındı bana. Sol elim, kendi isteğiyle hareket göğüs için.
  
  
  «Biz emin olmak gerekir, Nick», - bırak o sokmak yandan elbiselerimi.
  
  
  «Peki ne yapıyorsun, diye düşündüm. Kapı kilitliydi. «Luger» olacak ulaşılabilecek. Duyacağız Stavros önce o odasına girer. Bende de vardı aynı duygu ve Erica'nın. Belki de bu son kez.
  
  
  Ona döndü ve izin gözlerini slayt, vücut Erica ve yele yanan saç, düşen, onun süt omuz, ve düşündüm, hiç oldu mu kadın daha hoş, daha Erika Нистром. Her yerde. Her zaman.
  
  
  Onu öptü ee ve ee ağız sıcak ve nemli, ve nasıl o bastırdı, dudaklarını benim ihtiyaç vardı. Ne zaman öpüştük, o beni раздевала ve onu durdurmadım onu. Sonra biz birlikte yatakta yatıyordu ve onu стягивал şeffaf külot ile onun kalça ve uyluk. Sonunda o bana yardımcı oldu, vurma ıh kafa karıştırıcı.
  
  
  O yatakta sırt üstü neredeyse gözleri kapalı uzandı bana. Onu, ona yaklaştı ve o da kaldırıp, beni kendine. Yine biz tutkuyla öptü ve o beni tuttu ve okşadı. O zaman aramadın beni kendimi bir zaman oldu, ağzını açtı, zevk, ve sonra onu bir boğaz kırdı, bir inilti düşük.
  
  
  Onun kalça hareket, bana karşı tezahür inisiyatif ve zorlayıcıdır. Ona cevap verdi, sert iterek ee. Uzun kalça haydi, bir yatak ve odaya arkamdan beni zorluyor, daha derin nüfuz.
  
  
  Sonra bizi büyük bir patlama oldu. O geldi daha önce ve daha fazla güç ile onu hiç düşünmemiştim, neden eti titremeye ve sallamak, onun çıplak kuvvet ve geçen ancak daha sonra ek olarak, biz de kurtulmuş genelinde kargaşa yürütmektedir büyüdüğünü içimizde. Kaldı yumuşak dalgalanan eğlenceli bir meşgul etmiş en derin ve en mahrem parçalar bizi.
  
  
  Giyinip, yavaş. Hala geç sabah. Ancak onu başladı korku Stavros alabilirsiniz. O-ebilmek var olmak havaalanında bekleyen uçak, Atina. O-ebil söylemek, döner öğlen sadece yıkmak için herhangi bir takipçisi ile yaptığı parça.
  
  
  Oldu on bir otuz. Erica içtim hala viski ve içindeki nah büyüdü gerginlik açıkça yansıyan yüzünde.
  
  
  «Ben gidiyorum lobi», - dedi o, on bir otuz beş.
  
  
  "Neden?"
  
  
  «Belki de beni aradı ve planlarını değiştirdi», - dedi, hızlı sıkma, uzun bir sigara. «Onlar bir şey biliyorum».
  
  
  Onu denemedim onu durdurmak. O tüm heyecan olmasına rağmen, biz daha önce seviştik.
  
  
  «Tamam, dedim. «Ama eğer rastlamak ile Ставросом, almayın ego kendini. Ona uygun olur»için buraya.
  
  
  «Tamam, Nick. Söz veriyorum.»
  
  
  Daha sonra bakım Erica'nın onu başladı şimdi oda. Onu sam gergindim. Önemli oldu için buraya biz getirdik Stavros. Biz zulüm ego yeterince uzun.
  
  
  Geçti beş dakika sonra nasıl Erica aşağı resepsiyonunda, ne zaman bir gürültü duydum koridorda. Onu çıkardı, 9 mm luger ve gitti bir gün. Onu dinledi. Geldi başka bir ses. Onu bekliyordu, ama hiçbir şey olmadı. Onu dikkatle ve sessizce kapıyı açtı. Приоткрыв onu bir inç, onun, baktı koridora. Kimseyi görmedi. Onu durmak baktım hall ve baktım oraya buraya.
  
  
  Bir şey. Koridor ökse otu açık kemerler, lider bir bahçe. Gitti, baktı ve yine bir şey gördüm. Yaklaşık elli metre koridordan çıktı oldu bahçe. Onu hızla indi oraya, etrafına baktı ve sonunda teslim oldu. «Sanırım, benim sinirler paniklemişti, - karar verdim ben. Onu geri aralık günü odaya girdi.
  
  
  Bir kez onun eline bir kapıyı kapatmak için onu bir, onu göz ucuyla fark ettim hareket, ama çok geç oldu, yanıt vermek için. Keskin koçanı arkasına bir neden oldu benim için baş döndürücü bir ağrı baş ve boyun. «Luger» etrafında kaymış elim. Onu, eline bir kapı söve ve dayanamadı, ne zaman, eğildi ona. Onun bakış yüzünü gördüm, önünde ve hissettim nen ne gördüm penthouse Atina. Bu ağır kasvetli yüzü Adriana Stavros. Yayımlattı hayvan sesi, boğaz ve gergin bu уродливому kişiye. Ama sonra başka bir şey, yine vurdu beni gol ve içeride patlak veren parlak ışıklar. Onu yüzerek denize siyah renkleri arasında siyah, deniz siyah, gök yoktu, ufuk çizgisi. Tüm bu сомкнулось bana ve слилось içinde клубящуюся koyu bir ton.
  
  
  Onbirinci bölüm.
  
  
  «Kendine geldi».
  
  
  Onun sesini duydum belli belirsiz, sanki o shell bana başka bir oda. Gözlerim açıldı, ama ben ıh odaklanmak. Onu gördüm, etrafında üç belirsiz şekiller.
  
  
  «Aslında, aç gözlerini».
  
  
  Sesi tanıdık. Aitti Adrian Ставросу. Ona odaklanmak çalıştı, onun kaynağında. Ego yüzü aydınlandı benim vizyonu. Ona baktı, sert bir, sert bir yüz ile залысинами, siyah saçlı ve buz, soğuk gözleri, ve kendimden nefret ettim ne izin emu beni almak için. Ona baktı onun iki diğer kişiler tarafta. Bir aitti sağlıklı смуглому erkek ile mavi gözlü sol gözünün üzerinde. Onu aldı, ego için brezilyalı koruma Stavros. Başka bir adam oldukça genç ve forma giydi haki. Onun olduğunu bilmiyordum o memur, bir yerine казненного Галатиса.
  
  
  - Peki, dedi Stavros zehirli bir sesle. «Pencere temizleyicisi». O verilen bir tür boğaz kahkaha. "En delle?"
  
  
  "En delle?" Cevap için çalışırken, başını temizlemek için çalışırken, düşünmek. Onu hatırladım Erica ve düşündüm bulmuş olabilirler, onu da.
  
  
  Stavros beni çıkardı ve bana vurdu elini arkasına, ve ancak o zaman onu fark oturuyorum doğrudan dışkı. Onlar beni bağlıyor, ama «Люгера» değildi. Hugo hala oturan var kol altında laubali ceket. Onu neredeyse sandalyeden düştüm, ne zaman geldi yumruk.
  
  
  Stavros eğildi, benimle sonsuza kadar, ve ne zaman o konuştu, sesi benzer bir homurtu kadın leopar. «Ben, beni tanımıyor musun», dedi. Onu görmüş, ordu subay ona baktı. «Şimdi biliyorum, nasıl bir adamla uğraşıyoruz».
  
  
  «Evet, deli, diye düşündüm. Acımasız adam, охотящийся diğer. Şimdi onu anladım, neden dediler ego Стервятником. Bu kez onun çenesini tuttu. O doğruldu yakaladı gömlek önünde ve büyük ölçüde parçaladı onu. Onu izledim bir sürü yara izi onun торсе, muhtemelen ateşten. Meğer onlar çoğunu bir kez ego vücut.
  
  
  "Bunu görüyor musun?" - hırladı o, gözleri parladı, çok parlak. «Ben bu yangında bir apartman dairesinde, çocukken. Babam aldı yatağa закуренную bir sigara, ne oldu son serisi sorumsuz eylemleri ile ilgili olarak ego bir aile. Ama ben hayatta, bilirsin. Düşünmeyin, ben cehenneme gideceğim, çünkü ben zaten oradaydım ".
  
  
  Yani bu benim için büyük bir eksik parça, yapboz Stavros. Ateş bir şey защелкнул içinde. O выжег kaldı ruh, kaldı sadece kömürleşmiş çekirdek. O düğmeli bir gömlek, onu anladım, neden durdu çok açık. Olmalı, tüm ego gövde sert oldu çünkü зарубцованной kumaş.
  
  
  «Şimdi anlıyor musun», dedi bana. «Şimdi söyle bana, sen kimsin ve burada ne yapıyorsun, Mykonos, шпиония bana».
  
  
  Kısık темнолицый adam yanında çıkardı, etrafında cebinden bir şey kısa, görünüşe göre, bir sopa, her ihtimale karşı, eğer ona yeterli aptal olsaydı, meydan Ставросу.
  
  
  "Bu CIA?" Benden önce gitti çirkin bir ses Stavros. "Aradığınız Галатису gibi davranarak Минуркасом?"
  
  
  Onu gerekiyordu yedek kendimi, aksi takdirde, her şey bitti. Eğer Erica değil acı verir size, ortaya çıktı gibi, o yakında geri istiyorum buraya. Eğer şansım varsa, o da dikkat çekecek, o odasına girer ve olmaz ıh mahkum. O olacak, bu bir mücadele ve ben bilinçli olmak için bir iş merkezi bulunmaktadır: burada hey yardım.
  
  
  «Evet,» dedim. «Onu CIA».
  
  
  «Evet, doğru dışarı,» dedi Stavros. «Ve eğer burada askeri bir darbe bana karşı?»
  
  
  Gözleri Stavros сверкнули bana manik nefret.
  
  
  "Ne bir şey."
  
  
  «Detayları nelerdir, bu bir komplo, CIA?» - talep yanıt Stavros.
  
  
  Onu duraksadı. Eğer onun çok şey söyledim, çünkü kulaga sahtedir. Husky tekrar kaldırdı korkabilir.
  
  
  «Bekle,» dedi genç subay güçlü bir vurgu ile. "Son zamanlarda Yunanistan'da inceledik ve belirli yöntemler ile elde mahkumlar tam bir işbirliği. Ama çok gürültülü başlamak için böyle bir sorguya burada.
  
  
  Neyse biz kampa geri dönmek. Biz örnek olarak ego ile bir ».
  
  
  Stavros bir an için düşündü. «Tamam, kasvetle dedi.
  
  
  Onlar aldı beni sandalyeden. İlginç, nerede, terzi, al, Erica? O geri dönmek ile saat açık resepsiyon bulunmaktadır. Belki onlar hala bulamadık. Ama onu sorabilirsiniz.
  
  
  Onlar kovaladı beni bekleyen arabayı evin, uzak giriş otoparkta, onu düşündüm, denemek ve kaçmak ile стилета. Eğer onlar getirdiler beni o kampı, onu asla terk ego hayatta.
  
  
  Ama hiç iyi bir çözüm karıştırın bir bıçak ile. Boğuk bir adam kafama bir silah var kaburga altında ve diğer tarafta beni oturdu Stavros. Memur kullanıyordu.
  
  
  Yolda şehir etrafında ve обрывистой yolda herkes onun hakkında düşündü Eric. Anlamak zordu, ona ne oldu. Biliyordu hey, ne geri dönmek zorunda kalacak bir oda hemen görünür Stavros.
  
  
  Biz şehir dışında-örneğin, mile, ne zaman döndü dik işaretçiler ve gördüm остановившуюся makine sadece yirmi metre önümüzde dar bir yol. Onu hatırladım, gördüm, arabayı caddesinde park halinde olduğunu bildirmiş size daha önce, ve sonucuna ait yönetimi. Memur tıkladım zorbalık ve savaş makinesi durdu, birkaç metre uzakta başka bir makine.
  
  
  "Bu nedir?" - kısaca sordu Stavros.
  
  
  «Görünüşte kırık makine», - homurdandı memur.
  
  
  «Peki, git, bırak yol», - скомандовал Stavros.
  
  
  Sağında bizim makine oldu scala, öte yandan dik bir yamaç. Memur çıktı sol taraftan yavaşça yürüdü ve arabaya преградившей yol. Stavros, oturan benim sağ kapıyı açtı tarafı uçurum ve kaldırımda durdu izlerken. Onun arabada yalnız boğuk bir adam, державшим tabanca yanımda.
  
  
  "At onu uçurumdan!" - sipariş Stavros yanında durmak bizim makine.
  
  
  «Denerim,» dedi memur.
  
  
  Bu ego son sözlerini. Zaman durdu oteller için başka bir makine, onu gördüm, bir hedef olarak Erica için bir hızla uçurumun. O, görünüşe göre, dediğini duymadın dışında bir otel odasında duydum verdiler, beni almak için bir kamp. - Araba mı çalmış otel ve durdurdu bizi yolda.
  
  
  "Dikkat et!" diye Stavros subay görünce, Erica yaptı, bir tabanca ve bir adam.
  
  
  Yunan döndü, ne zaman silah Erika vurdu. Alnına bir memur çıktı bir delik. O geri reeled edilmeden ve arabaya da çarptı, ne zaman Erika yaptı silah Stavros. O çıkardı kendi silah ve hayran onu Erica ne ilk buldun memur bey, çünkü biliyordum, o otel vuracak Stavros. O nişan al içinde Stavros, ve onun silahı tekrar havladı, ve yakalandı.
  
  
  Boğuk bir erkek yanımda arabada çekmiştim bana, farkında olmadan ne yapmalı. Son olarak, ne zaman Stavros yaralandı, o karar için ilk önce beni öldürmen için, ve sonra gitmek için Erica. Onu gördüm побелел ego tetiğe parmağınızı revolver. Onu salladı elini ve onu vurdu ego, ve elinde bir tabanca ile, ve bir silah ateş, smashing pencere camı yanımda. Stiletto vardı avuç. Otomatik tabanca tutan bir mesafe, onu şiddetle itti, bir bıçak gibi hissettim girdi ego elini. Onun için her şey bitmişti.
  
  
  Stavros yaralı omuz, ama bu sadece bir yara. O yere düştü ve yayınlanmıştır yangın Erica, onu atladı etrafında uzak uç makine. Пригнувшись ve makine kullanarak barınak için, onu yola koyuldum, başka bir makine ile elinde bir tabanca. Stavros tekrar zorladı Eric gizlemek kırılması. Onu otel yapmak için ona doğru atış yerden o az bekliyordum, çünkü o düşündü, ben hala tutsak.
  
  
  Ama ne zaman onun yanına gitti başka bir makinede, Stavros beni gördü. Yaptı iki atış ve mermi взметнули yanımda bir adet asfalt. Ve daldı köşeyi makine ve gitti bir ateş hattı. Bir sonraki anda Stavros tekrar çıktı askeri bir makine. Amaç Erika attı etrafında bir uçurumun, ve o ateş makine, ama промахнулась. Sürüş oldu Stavros. Motoru yara.
  
  
  Onu ayağa kalktı ve onu vurdu. Aniden makinesi uçlu ve uçtu ödeme doğrudan beni. Çalıştı sıkmak beni başka bir makinede. Onu serbest bir бесцельный atış, ve bir güvercin kenara yaklaşırken makine. O yüksek sesle başka bir arabaya çarptı. Onu yalan çok yakın bir yere isabet yüzünü kapatarak ve umut çevrelenmiş bir metal içine çökmesine beni. Stavros araba döndü ters ve büyük ölçüde doğru döndü bir yerden darbe. O şehre dönüyordu. Daha sonra ikinci bir kısmını o yolda. Onu dikkatle nişan aldı, vurdu, lastik ve yırtık onu, ama o devam etti yola. Erica iki serbest atış, mermi ıslık отлетели makine ve düşmemesi Stavros.
  
  
  Onu duydum çığlığını. - "Terzi!"
  
  
  Onu ayağa kalktı ve kapıyı açmış kırık bir makine. Kapıyı bana düştü eline çarptım kaldırım. Onu celle arabaya ve arabayı çalıştırmayı denedim. Üçüncü denemede işlerin.
  
  
  Erica beni karşıladı makine, ne zaman onu dahil iletim.
  
  
  Biz kükreme ile yarıştı yolda Ставросом. Biz tuttu ego görünürde, henüz kazanılmış bir yer, sonra bulduk terk ettiği küçük bir araba oteller yer almaktadır. Biz düştü ve baktık belirgin bir şekilde benzin bitti.
  
  
  «O belki çok uzakta,» dedi Eric. «Ben uğrarım cafe».
  
  
  «Tamam, ona bakayım bir tekne. Dikkatli olun».
  
  
  «Sen de, Nick,» dedi.
  
  
  O gitti bir parça olan yemek. Orada bir çok yeri gizlemek için. Onu, çıktı, küçük bir iskele, birkaç turist bekleyen bir tekne. Ben de soracaktım Stavros, ne zaman kükreme duydu, motorlu tekne. Sonra onu gördüm ego tekne sonunda kurulmuştur. Tekne отходила.
  
  
  Onu koştu ona, ama geç kalmıştım. O yolda. Onu çekti ve ona bir silah, ama ateş etmedi. Fark yanımda küçük bir tekne, onun, atladı uçağa sahibi ile duran ile gevşek çeneli, izlerken tüm bu. Bende hala bir silah vardı.
  
  
  «Fabrikalar», - sipariş ben.
  
  
  Sessizce itaat etti. Motor kükredi.
  
  
  «Şimdi git peşinden».
  
  
  "Ama..."
  
  
  «Defol, terzi al!» diye bağırdı ben.
  
  
  Çıktı. O saniyede onu kullanıyordu ve отъезжал liman bar takip Ставросом. Onu, baktım ve gördüm, Eric ucunda paneli, выкрикивающую adımı. Ben geri alamadım. Onu uzak salladı mesafede nah.
  
  
  Onu duydum çığlığını. - "Dikkatli olmak!"
  
  
  Gerçekten üzüldüm, o olamaz çünkü benimle Stavros oldu nah önemlidir. Ama şartlar emrini verir zaten. Onu görmüş, Stavros geçti girişi iç liman geride bırakarak, saf beyaz sonra. Dışında bu bir korunan alan küçük, değişken dalga, ve ne zaman onu istediğimiz, benim küçük bir tekne sallanmaya başladı, suyunu yüzüme tuzlu su, etrafında koyu mavi Ege elbise. Açıkça Stavros evine gidiyordum необитаемому bir ada idi yanında Делосом.
  
  
  Benim tekne daha hızlı bir tekne çaldı Stavros, bu nedenle umutsuzca tutunarak en küçük bir gemi, yavaş yavaş onu yakaladı. Bu süre içinde onu düşündüm hakkında ... ... orada, Mikonos. Polise vermek zorunda olacağı bir açıklama. Ama çağrı albay Коцикасу anlatacak yetkililere tüm bunlar hotel bilmek. Zaman onu geri, onlar kesin verirler Eric madalya. Eğer onu geri.
  
  
  Aniden ona döndü ulaşılabilecek, ama Stavros beni dövdü. O iki kez vurdu beni, ve onlar perdeli cam tekneler. Dikkate alarak, benim gibi bir tekne прыгала, bu gerçek bir başarı olduğunu Stavros nereye geldi. Onun silahını çekti ve dikkatle nişan siluet Stavros. Onu vurdu ve kaçırdı. Elimde sadece iki atış.
  
  
  Biz başlı, küçük, terk edilmiş bir alanda adanın su sakinleşti. Stavros koştu tahrip denge akkor, выгоревшего güneş paneli. Yolda onu gördüm, o перезаряжал bir silah, bu yüzden vardı bir avantaj mühimmat. Sürme iskeleye, o iki kez vurdu beni tutmak için bana uzak. Onu gelişeceğini tekne geniş bir yelpazede için çalışıyor, onun zekası. Ama onu geri ateş. Ben israf çekim.
  
  
  Stavros eğildi ya da bir şey üzerinde çalıştı. Tekne zaten demirledi. Onu düşündüm bu belki benim için bir şans, ve yine yapılan bir tekne içinde. Bir kez onun tarafından yaklaştı için yeterince yakın çekim, görüş ortaya çıktı Stavros ve fırlattı bir çeşit konu teknemi. O indi samimi benim kabin. Onu gördüm, nasıl yanar aşık, ve biliyordu Stavros dinamit bulundu. Mykonos ego kullanılan döşeme için yeni bir yolun ucunda bir ada. Vaktim olmadı denemek atmak ego denize. Sigorta kısa oldu. Sokmak silah kemer, onu daldı denize ve yüzdü.
  
  
  Patlama yırtık bana kulak malzemede sıcak hava tutarak su üzerinde büyük bir dalga. Çevremdeki посыпался çöp, ama onun проплыл uzakta. Onu, baktım ve gördüm, yanan enkaz, su yüzeyi, siyah bir duman haddeleme gökyüzüne.
  
  
  Ben şanslıydım. Onu tuttu, yelken, sahil, прилегающему liman bar. Stavros beni gördü ve üretilen iki atış. Mermi suya düştü ödeme arkamda. O ateş, üçüncü kez ve ustalıklı bana önkol. Onu kendine küfretti burun altında. Bile onu yakaladım kıyıya, onu kalabilirim silah olmadan, çünkü cephane silah olabilir ıslanma.
  
  
  Ne zaman Stavros gördüm, ben devam ediyorum, kıyıya, döndü ve koştu büyümüş yosun almaktadır. O kabuk, düz ve düşük adanın ödeme arkamızda, kalıntıları yarım düzine balıkçı barakalarda, uzun zaman önce terk edilmiştir. O, belli ki, yola düzenlemek için bana tuzak var.
  
  
  Onun zor bir gün batımı, eski deniz duvar yürütmektedir parçası dock dik. Onu, baktım açık alan önümde, ama Stavros gördüm. Sıcak güneş bir başlangıç kurutulmuş tuzlu su bana bu kadar akıcı, samimi arazi vermekteyiz. Mesafe yaklaşık üç yüz metre boyunca yerlerde ve nispeten düz, dışında dağınık taş çıkar ve kayalar ile çevrili ve yarattığı arka plan için kısa çizgi осыпающихся taş barakalarda. Bunların arkasındaki kayalık tepe oldukça dik gündeme merkezi adanın, ve tepede, başka bir bina vardı. Bu iki katlı evin çatısı ve tek bir duvar, büyük olasılıkla, bir çeşit toplumsal yapı.
  
  
  Onu kilitlendi bile parlak bir ışık görmek umuduyla Stavros, ama o saklanıyor.
  
  
  Çekerek tabanca nedeniyle kemer, onu çıkardı aynalar ve ovuşturdu ıh. Onu açtı, bir tabanca ve bir baktım beyin. İçinde metal tüp pırıl pırıl su damlaları, parlak yansıyan güneş ışığı. Приставив küçük ağzına, onu üzgünüm beyin temizlemek için bir ego. İki kartuş, onu çok dikkatli bir şekilde korumuştur, başarısız olabilir, onu bağlıydı onlara. Başka bir silah yoktu, çünkü «Luger» otelde kaldı ve stiletto şişsin ve boca saldırganın giden yol üzerinde askeri kamp. Erica alacak ıh, ama şu anda bana yardımcı olmuyor.
  
  
  Ancak, Stavros emin değildi, ben bunu yapmayacağım, yoksa kaçmamış olurdu. Bu küçük bir mola benim için avantaj. Benimseyerek, bu en iyi şey vardı, onu gül ile duvar ve başlı yazlık elinde bir tabanca ile. Eğer ona gösterdi, silah, onu ebil yapmak Stavros düşünüyorum ben vurmaya hazır bunun dışında, ıslak ya da değil, ve zorlamak ego savunması. Ama keşke bu kadar olmasaydı.
  
  
  Onu yavaşça yaklaştı bir taş домикам. Her yerde büyüdü, yüksek çim, hatta içindeki iskelet, küçük binaların kapı ve pencereler. Çim biraz шевелилась altında sıcak bir esinti, nerede o oldu. Güneş burada gibi görünüyordu bir şey daha parlak, daha yakın, Mykonos. O ılık bir meltem yavaş kurutuldu benim gömlek ve pantolon, ama benim isveçliler hala tam bir baş belası benim vücuda.
  
  
  Onu dikkatli bir şekilde shell uzun kahverengi çim. İki kertenkele, gri, tarih öncesi bir tür atladı taşların üzerinde gitmek için yolumdan. Burada kokuyordu sokak. Sıcak hava içeride bana burun delikleri ve neredeyse boğularak, beni onun kokusu çürüyen. Buzzed uçar ve заросшему ot alanları arasında evler ve gel, ve derinlerde bir yerde onu gördüm Алексиса Саломоса, yerde yatan bir bükülmüş enkazı ile sineklerle ... nen. Sonra onu fark ettim hareketi öncesinde yakın bir yazlık.
  
  
  Onu elle ovuşturdu gözlerini ve tekrar baktı. Şimdi orada bir şey göremedim, başka hiçbir hareket, ama hissettim, Stavros vardı. Onu hissettim, her kemiği benim vücut gönderdim uyarı sinyalleri.
  
  
  Onu koştu валуну yüksekliği ve göğüs yılında ilk yazlık dondu orada, izledim ve dinledim. Kulak çınlaması sürekli açıklamıştır gürültü böcek. Onu taşımış elini bir kaya koydu ee şu kertenkeleyi geri. O atladı, korkuttu beni. Bu noktada, Adrian Stavros dışarı kafa nedeniyle ikinci bir yazlık hat ve atış ve silah.
  
  
  Atış gibiydi yankı mağaraları yankılandı bu yapışkan havada. Gözlük üzerine çıkmıştı taş oteller, benim sağ el. Bir süre sonra başlangıç için ikinci bir atış isabet taş ve enayi yerine koyar kum taneleri yüzüme. Onun atışma ve сморгнул. Ne zaman onu tekrar stahl görmek, Stavros kayboldu. Ama yalama bana, birinci ve ikinci arasında evler, onu fark ettim hareket otlar.
  
  
  Stavros, görünüşe göre, karar verdi, ben ateş ıslak bir silah. Bunun yerine onu takip ego, o beni kovaladı.
  
  
  «Avcı kurbanı olur!» - ses geldi, izledi, düşük, ürkütücü bir kahkaha.
  
  
  Bu sağır, deli bir ses gibiydi bürokrasisinin daha doğrusu benim kafa daha etrafında evler. Ben tam olarak nerede söylemek oldu Stavros sesi.
  
  
  «O zaman gel ve beni al, Stavros», - diye bağırdı ben.
  
  
  «İlyas», - bir yerden doğruldu beni Stavros. «Alexander - adı». Bunu izleyen başka bir kahkaha bir patlama, yüksek, psikotik bir tereddüt sıcak esintisi.
  
  
  Onu duydum gürültü en sık ilk bir yazlık. Ona baktı, boş gözler, kırık pencere ve hiçbir şey gördüm. Sonra kadının sesini duydum sağımda ve biraz arkamda, yüksek çim.
  
  
  "Silah işe yaramaz, değil mi?"
  
  
  Ona döndü ve gördüm Stavros duran arkamda, tamamen farklı bir pozisyon daha duydum onu son ses. O deli, ama yine de zor oldu. O yaptı bana silah ve atış.
  
  
  Onu, düştü yere düz bir kaya yanında, o tetiği. Taş artık aramızda. Gözlük kopmuş kollu gömlek ve поцарапала sol elini. Onu yuvarlandı ve bir kez, o tekrar vurdu. Gözlük gözlerini kaldırdı toz yanımda. Ben çaresizlik içinde çekti, ona bir tabanca, o üçüncü kez tetiği çekti. Girdi, boş bir kamera. O bana baktı, onun tetigi kendi tabanca. O da tersledi olmadan atış
  
  
  Yüz Stavros değişti, ve o güldü yüksek vahşi bir kahkaha ekleyerek cephane silah. Onu bir kenara attı, silah, зарылся ayakları yere atladı.
  
  
  Onu vurmak Stavros, o kaldırdı, bana bir silah. Yoktu çözmek için tetiği çekmek kadar onu, onunla kavramalı. Silah düştü, biz her ikisi de vurulmuş sert bir arazi, tekmeleme ve tırmalama yüksek çim.
  
  
  Onun çalınmış Stavros ve çene, ve o geri düştü. Ama onu yine ona koştu, o hala kaldı çok çılgın bir güç. O şekilde buldum boş bir silah, ve ne zaman onu tekrar oldu nen, o şiddetle vurmak namlulu silah benim gol. Girdi kayan bir darbe, ve o düştü.
  
  
  Ne zaman onu tekrar konsantre başardı nen, o ayağa fırladı ve koştu iki katlı kalıntıları bir tepe üzerinde için kır evleri sunmaktadır. Ben çalışıyorum, ahşap kapı, utanç verici asılı bir döngü, ve ne zaman girdi, o hala sessizce скрипела. Stavros geçti bu yoldan.
  
  
  Onu yavaş yavaş girdi, harap bir bina. İçinde otlar neredeyse kadar açık, yazın. Bazı yerlerde o примята, nerede geçti, Stavros. Ama bana güzel oldu hatırlamak, bu adam bu kadar zulüm bütün hayatımı, ve o hayatta başardı. Ne zaman onu etekli açısı обвалившейся duvar, onu görünce bir bakışta çılgın bir ego kişiler, daha sonra paslı bir demir çubuk salladı aklıma. Onu daha iyi saklan, ve çubuk çektim ve benim saç ve çarptım taş bir duvara yanımda.
  
  
  "Terzi!" - diye mırıldandı ben. O bir parça buldum, ütüler, bıraktığı sakinleri son ada. Ve tekrar vardı bir avantaj bana göre.
  
  
  Onu, eline bir çubuk, ama dengesini kaybetti. O beni çaldı bacak, ve o kayıp boğazından. Bir an sonra yine salladı silah. Sonra indi yüzüme ve paramparça olurdu benim kafa olsaydı korkunç bir. Onu перекатился, ve çubuk çektim ve benim sağ kulak ve sert çarptım yere altımda.
  
  
  Onu tekrar yakaladı halter çalışırken, onu kapmak ve hileler Stavros, ve ikimiz de kaybettik. Stavros döndü ve kadar ve осыпавшейся merdiven ile üst düzey bir bina, nerede kaldı sonu, ikinci kat. O içtenlikle benimle sonsuza kadar, ne zaman o, kalktı ayağa. O yakaladı ve büyük bir parça taş fırlattı ego beni. O kaydırdı benim omuz ve ağrı vurdu onu. Onu başladı taş merdiven tırmanma. Onu yakalamak üzereydi Stavros ve öldürmek ego çıplak elleriyle.
  
  
  Ne zaman onun doruk ulaştı, beni uçtu başka bir taş parçası. Onu daha iyi saklan, ve o bir kaza ile aşağı düştü. Stavros durdu arka planda en dar bölümünde bir etek, açık bir tasarım tarafı arkasında. Umutsuzluk çıktı ego kare yüz, ne zaman o durdu ve çatık bana baktı. Baktı çok yüksek bir rakamdır zemin binanın arkasında, усыпанную kayalar ve kayalık. Daha sonra küçük dalgalanmalar atladı.
  
  
  Onu gördüm, o çarptı taşlar ve gidiyor. O yapıştı, ayak bileği ve ego yüzü исказилось gelen acı ve öfke. O bulundurarak bu özel turda валуну, tehlikeli alleluia taş bir çıkıntı. Kaya yaklaşık üç metre çapında ve altında ego ön kenarı hafifçe eğik bir çıkıntı etrafında kayalar ve otlar oldu kenetlenmiş bir taş daha küçük. Stavros uzandı, küçük bir taş kullanmak için ego bana karşı.
  
  
  Onu atladı yere ve onun yanında yumruk soktu ayaklarım. Onu ileriye düştü, ama hızlı bir şekilde yükseldi, sağlam. Stavros umutsuz отталкивал taş kaya. Ne zaman onu, yürüdü arkasında, o insanüstü bir çaba выдернул taş orada kaldı, nefes nefese, ve beni bekliyordu.
  
  
  «Git, dedi. «Kırarım kafatası. Onu...»
  
  
  Biz de gördük aynı anda hareket. Kaya yanında bir destek olmadan uzaktan taş hareket etmeye başladı aşağı eğimli bir yüzey, sesil çıkıntıya aşağıda ayak Stavros. Görünüyordu ki, bir an durdu, o kadar baktı o korku, o ileriye taşındı ve küçük bir çıkıntıya ona.
  
  
  Nedeniyle ağır bir taş, bir elinde, ve kırık bir ayak bileği, o hareket edemiyordu yeterince hızlı. Onu başladı seslenerek uyarı, ama sonra fark ettim ki mantıksızlık bu. Yüz Stavros исказилось korku, bir kaya ulaştı ego.
  
  
  "Hayır!" - bağırdı o zaman anladım adam gibi düşmüş, yüksek bina, ne yakın ölüm oldu sadece birkaç saniye.
  
  
  Ne zaman bir kaya ulaştı Stavros kapalı ego, o ellerini kaldırdı, sanki bir otelde durdurmak ego promosyon, ama o kazanıyor çok büyük bir hız. O yavaş yavaş haddelenmiş ego göğüs, biraz sallandı ve orada kaldı. O ilk dokundu ego ve ego boğaz kırdı, keskin, tiz bir çığlık. Sonra o çok aniden заглушился, sanki birisi kapalı radyo.
  
  
  Kasvetli ona yaklaştı yere onu görebiliyordu baş ve omuzlar Stavros yapışmasını altında bir kaya. Ego gözleri açıldı, o невидящим bir görünüm bakarak, beyaz, sıcak bir gökyüzü. El durdu ve kaydı, öldüğünde, kas, ve sonra o stahl, cansız.
  
  
  Onikinci bölüm.
  
  
  Никкор Минуркос ve onun altında oturdu serin bir gölgelik, sahil kafe ve izledim mimmo parlak boyalı balıkçı tekneleri üzerinde кобальтово-masmavi Ege denizi. Bu her sabah, ve biz zevk.
  
  
  «Albay Коцикас ve ona her şeyi açıkladı, yetkililere, onlar size çok minnettar ve Eric,» dedi bana Минуркос.
  
  
  Erica çıktı, kahve ile birkaç dakika tutmanız ve yakın mağaza nerede alıyordum ingilizce gazete.
  
  
  «Biz, olmalıdır, neden burada, biraz heyecan, yerel düzeyde, - güldü ben henüz almadım bir açıklama tüm çekim. Onun için üzgünüm Галатисе. Karşı çıktığı Stavros kötü bir zaman.»
  
  
  «Her savaş, büyük ya da küçük, orada kurban», - dedi Минуркос, допивая uzo.
  
  
  "Bir erkek bir çok neden olabilir burn", - tekrar ediyorum ben.
  
  
  «Stavros olabilir neden olabilir çok daha fazla, eğer durdu ego», - dedi Минуркос. «Ses neden gelmiş buraya, Mikonos için bizzat teşekkür ederim. Коцикас de istiyor, teşekkür ederim. İstiyor size sunmak ve bayan Нистром ile onur halka açık bir törenle Atina'da kısa sürede size geri».
  
  
  Onu, başını salladı. «Teşekkür et ego bu düşünce,» dedi ben. «Ama benim delle izin yok kamu başarılar». Onu hayal reaksiyon Şahin üzerinde kamu töreni.
  
  
  «Ama nişanı», dedim, Минуркос. "Biz en azından göndermek ıh ve bayan Нистром?"
  
  
  Onu, güldü. "Neden olmasın? Sen tekrar bir çatı katında?"
  
  
  «Ben gidiyorum bu yerden» dedi Минуркос. "Bu bölüm beni fark erkek ve saklanmak zorunda dış dünyadan. Onu, inanıyorum, ne var, ne yapmak ülkem için, ve ben daha fazlasını teşekkürler kişisel rehber. Bunu neden bana farklı olması nedeniyle, buraya geldim, seni görmek için ".
  
  
  Onu отпил uzo ve baktı Минуркоса. Sevdim ego yüzü. O bir insandı, hangi saygı vardı. Onu sordu. - "Ne oldu efendim?"
  
  
  Ego karanlık bakan gözler benim. «Hayatımı kurtardın, Nick. Ama daha fazla, senden hoşlanıyorum. Ben beğendim, sen ne işe yarıyorsun. Onu istiyorum, stahl çalışmak beni. Onu istiyorum adam kontrol benim sistem güvenlik ve yanımda benimle. Sana ihtiyacım var, Nick ".
  
  
  Onu konuşmaya başladı, ama o beni tuttu.
  
  
  «Olacak, maaş, ki ona, eminim size fazlasıyla yeterli olacaktır. Ve onun size verdiği gelir payı üzerinde gezilebilir edilir. Ben gitmiyorum sonsuza kadar yaşamak. Sen sonunda çok zengin».
  
  
  Onu aldı, ee elini. "Çok üzgünüm, bay Минуркос ..."
  
  
  «Никкор».
  
  
  «Tamam, Никкор. Üzgünüm, ama yapamam».
  
  
  "Neden olmasın?"
  
  
  Onun derin bir nefes aldı ve üfledi. Onu izledim, mavi liman, orada, burada, uzakta gidiyordu bize parlak beyaz bir yolcu gemisi. «Açıklaması zor,» dedim. «Diyorum kendi kendime birkaç kez bir yıl, ben deli, devam etmek için bu iş nankör bir iş ki kimse umurumda değil. Ama insanlar yine de. Ve, rağmen, kötü ödeme, uzun saatler, ve tehlike, bu benim bir parçam. Bu ne ben bilmiyorum, en iyisi, Никкор. Bu ona daha fazla ihtiyacı var».
  
  
  İzledi uzun bir sessizlik. Martı parladı üzerinde kanatlı bir güneş. Son olarak Минуркос konuştu. "Anlıyorum."
  
  
  Bir süre sonra Eric bir sandalyeye oturdu ile londra gazete. «Bilmiyorum, onlar geliyor buraya her gün ve ödünç tak malo drahmi birim», - dedi.
  
  
  Onu sordu. - "Orada bir söz Stavros?"
  
  
  O kaldırdı gazete, böylece biz okumak başlığı: YUNANCA OLİGARK ANLADIM, orada bir resim vardı Минурка.
  
  
  «Belki de bu değerini arttıracak karşılayacak ve hisse senetleri» dedim, gülümseyerek.
  
  
  Onu ayağa kalktı ve kucakladı Eric. Onun için gidiyordu, onunla birkaç gün içinde «Рении» sanki bize dolanıyorsun David Hock. Ona onlara ait, biz bu hakkı.
  
  
  «Otele dönüyoruz,» dedi, onu Минуркосу. "Gitmek ister misin?"
  
  
  O, başını salladı. «Sanırım, onu biliyorum, ne zaman iki kişi istiyorum yalnız. Onu sadece burada oturacağım kalkıştan önce uçağın izle gibi geliyor, bir yolcu gemisi. Her zaman sevdim izle, güzel bir gemi incelikle dahil limanı».
  
  
  «O zaman güle güle, Никкор» dedim. «Belki yollarımız tekrar kesiştiği en iyi diğer koşullar».
  
  
  «Evet,» dedi.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ватиканская vendetta
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Ватиканская vendetta
  
  
  
  tercüme Aslan Шкловский
  
  
  
  Orijinal adı: Vatican Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Geç oldu akşam onu bekliyordu aramak numarası Maxima Zhukova. Bir kadın yapan bekledi benimle, oldu Daphne. İzle, yatak komidin gösterdi çeyrek onuncu. Onu çok iyi biliyordu o terk odama villa Favorita her gece, yaklaşık 9:30 zamanı hazırlanıyor. Onun gül ile büyük bir bakır yatağı bulunduğu Daphne yatıyordu nefis çıplak , uzun siyah saçları dalgalanıyordu ve bir yastık, onu büyük gözleri ve geniş ağız gülümsedi kapsamlı ve son haz. Gergin vücut üzerinde beyaz üzerinde çarşaf, gibi görünmesi canlı bebek.
  
  
  Onu giyindim yaslanın. Ne zaman onu застегивал наплечную kılıfından için 9 mm tabanca «Luger», hangi şefkatle onu diyorum Вильгельминой, - Daphne bana bakıyordu en büyük yeşil gözlü. "Neden giyiniyorsun hayatım?" diye sordu. 'Hala erken.'
  
  
  «Demedim mi sana bu konuda? Ben geç bir iş toplantısı.
  
  
  «Korkunç durmak için çok erken», - kandırdın diye.
  
  
  «Tevazu - bu kişi için iyi,» dedim. Ama ne zaman Daphne izin çok uzun şehvetli kalça oranı slayt üzerinde çarşaf, umrumda bile değildi tevazu. Cehenneme Zhukova! Onu çekti «luger» kılıfından ve kontrol kartuşları. Ve henüz Daphne очарованно izledim, onu ileri sürülen, örtücü ve etkili bir dükkan. Böyle bir kişi, nasıl bir Böcek, çok dikkatli olamaz. O ajan Islak Del departmanı «Ağır del» KGB. Onun gibi, o yetkili çok iyi bir hükümet gibi hareket etmeli diye düşündüm bir uyum; yani, öldürmek gerekirse.
  
  
  "Bana seni beklemek, Nick?" diye sordu Defne.
  
  
  Bir süre onu düşündüm. «Olabilir, zaten oldukça geç,» dedim. 'Onu sonra ararım.'
  
  
  "Emin misiniz kalabilir?" mırıldandı o da.
  
  
  Onun şakacı okşadı ve kalça. 'Giyin.'
  
  
  O öyle yaptı, вырвав söz ararım hey; ve sonunda o da gitti. Onu, biliyordu, belki de onu bir daha asla göremeyeceğimi, ama bu benim işim.
  
  
  Onu yerleştirdi stiletto, окрещеный bölümü özel efektler AX Hugo HQ koymak ve ceket üzerine silah, eğitilmiş insan öldürmek pek çok farklı yolu vardır, ama hiçbiri bir yöntem değil değiştirmek için iki temel silah. Ben her zaman taşımak . Luger ve stiletto zor durumdayken bana bir hayat daha, bir kez daha ben onu hatırlamak için.
  
  
  Onu tekrar düşündüm Atasözünü Zhukovo. Bu, zayıf sırım gibi rusça bir genç girdi hizmetini KGB.
  
  
  Bir zamanlar ego atanır «cellat» şubesi Islak Gidiyor, ve o bir mükemmeliyetçi, любившим işini . Yollarımız daha önce kesişti bir kere, Caracas. Biz tesadüfen bir araya geldi, odasında, ve o satın almak için teklif çalıntı çin sırları amerika Birleşik Devletleri. Ne zaman emu sipariş teklifini reddetmek, o beni öldürmeye çalıştı. Emu neredeyse başardı. Kanıtı - schramm çizilmiş karnımda; ve o gece otelde hala kendime sordum ona nefret yürütmektedir olabilir вытеснена sadece zaman, ya da ego ölümü. Ama öldürmek Zhukova değil benim işimdi. Bana sadece bunu önlemek için, eğer mümkünse. Amacım şuydu, şu kadar ego yoktu, gidip ego oda ve belge bulmak bir o ego uşaklarının ve KGB çaldı lise kurye birkaç gün önce bu Rimet ve bir o gidiyordu iletmek KGB. Belge, çizim, yeni bir patlayıcı nükleer cihaz, yapılan uygulamalar, taktik nükleer silahların bir daha pratik ve daha kolay. Bu cihaz, kalan Abd'ye açık bir askeri avantaj Sovyetler Birliği, ve bu yüzden, tabii ki, недолжно ьыло almak için Moskova'ya gidiyor.
  
  
  
  Dokuz buçuk saat onu aldı ve otele taksi «Villa Favorita» Via yüzyıldan kalma. Ancak o cumartesi akşamı, bu Rimet çok sessizdi. Sadece sesler çınladı etrafında samimi teraslar, parlak aydınlatılmış bir pizzacı , ya da ближайего mobiletin özelliklerinde hangi oturuyordu смеющаяся genç bir çift.
  
  
  Olmalıdır, villa Favorita adını aldı, iyi günler. Dışarıda hiçbir şey yoktu, ne olabilirdi ikna gezgin geceyi orada geçirmek. Üzerinde değerlendirmeyi cephesinde çatlaklar vardı ve yontma peşinde boya отслаивалась. Üst pencerelerde asılı eski bir eklem . İçeride, bir çizik tezgahın arkasında uyuyordu eski bir italyan. Onu sessizce geçti mimmo ona tırmandı merdivenlerden arka kısmında küçük bir lobi. Onu durdu ikinci katta baktı, loş bir koridor, bir oda 307. Sessizlik. Onu, yanına bir gün bir oda ve dinledi. İçindeki sessiz oldu, ve onun dünyayı gördüm. Ama bu demek değil Maxim Böcekleri değil, içinde bekledi. Onu досталь etrafında cepler özel bir ana anahtar ve seçti anahtarı açan kilit. Onu sessizce yapıştırılan anahtar kaleye döndü ve geçiş. Tersledi kalesi. Onu yavaşça kolu çevirdi ve kapıyı itti. İçeriden yoktu bize bir ses, bize bir güçlük . Onu çekti «luger» ve hızlı bir şekilde içeri girdi. Bir bakış, karanlık bir odaya beni ikna Böcekleri gerçekten işleyen bir akşam yürüyüşe en yakın gazete bayi, gazete satın almak için. Onu kapattı kapıyı ...
  
  
  Birkaç dakika alışık gözleri loş ışığa. Onu izledim daha , emin olmak için ben bir tane yaptım, daha sonra sakladı Luger " bir kılıfına baktı ve odaya bitişik banyo bulunmaktadır Oda seyrek bir şekilde döşenmiş ve hoş olmayan bir koku. - kirli lavabo, ahşap zemin, ve пропотевшего yatak ile birlikte toz böcek. Yerler yemek için iyi bir şey olmazdı. Mobilya oluşuyordu geniş bir yatak, komodin, küçük yazılı, sandalye, doğrudan, sandalye ve koltuklar. Sandalyede idi kadınsı üzerinden odasından çıkamadığını, conta. Bu değildi «Cavalieri Hilton», ama Böcekler olabilir orada saklanmak hala gelincik .
  
  
  Onu tahmin Böcekleri vardı, bu belgenin. Tabii ki, bu mümkün değildi, ama bu aykırı olurdu tüm kuralları bizim meslekte. Sen kendine sakla önemli bir konu, sadece gerektiği kadar zaman sonra geçmek ego, bir başkasına, ya da bulmak için uygun bir yer beslenmeleri kadar ego geçemez . Bu durumda onu bekliyordum, ne bir saklanma yeri olacak burada, bir odada Zhukova.
  
  
  Ne zaman on beş dakika ona bir şey bulamadı, onu merak etmeye başladı, yanlış değil mi. Onu tam anlamıyla, john'un odasına tersyüz. Yatak Zhukova oldu клочьях ve yerde yatan bir dolgu malzemesidir. Sandalye baktım aynı. Çekmeceli sandalye ve komodin, onu çıkardı ve attı yere. Her şeyi iyice обыскано, hatta lavabo, klozet. Ve ona bir şey bulamadık.
  
  
  Onu, pencereye gitti ve saatine baktı. Zaten olmadan on on. Eğer Böcekler koruyacak normal rutin geri dönecek on saat ya da kısa bir süre sonra bu. Onu kendine küfretti burun altında. Bulmalıydım bu belge, daha önce geri dönecek. AX onlara ait, o verecek, ego kendi taşıyıcı sabah erken ertesi gün, yani bu bizim kazanmak için tek şansı ego.
  
  
  Onu gördüm, oda yok, havalandırma boşlukları, ve, şüpheli, ne bir şey olmamıştı. Kiracı, muhtemelen, kiralanan fan aşağıda olduğu zaman sıcak ve iyi kapanan, zaman soğuktu. Bu gerçekten oldu, bu üçüncü sınıf, onlar aracılığıyla, nerede, yaylar, yatak bütün gece ortalığı sırtından ve sıcak su için tıraş .
  
  
  Çünkü duvarlarda yoktu delik için bir araştırma başlattığını korku görevimi büyük ölçüde durdu. Ben de dönüp bir kez daha bakmak için banyoya ne zaman bir gürültü duydum koridorda. Onu yakaladı, «Luger», geldi bir gün, yanında durdu ve dinledi. Onu duydum başka bir ses koridorda - açılış ve sayılabilir bir kapı . Onu rahat ve itme luger geri bir dakika. Ne zaman onu, döndü, banyo, kapı açıldı.
  
  
  Bu Böcekleri.
  
  
  Onu, döndü. Elim uçtu Люгеру.
  
  
  «Sonsuza kadar», - dedi sessizce Böcekleri, наставляя rusça tabancasını göğsüme. Onun elini indirdi; o kapıyı kapattı ve bana yaklaştı.
  
  
  O yaklaşık benim büyüme ve oldukça худощав. Ama vardı жилистая, sağlam bir rakam olduğu göz ardı edilemez. Ego yüzüne baktı genç olmasına rağmen seyrek saçlı.
  
  
  O gün batımında ceketimi aldı «luger» yaptı tabancasını göğsüme. Attı Вильгельмину halinde kesilmiş bir yatak.
  
  
  «Yani sen, Carter,» dedi, geri çekilen bir kaç adım.
  
  
  "Eve erken geldin". - Ben hızlı bir şekilde düşündüm yaklaşan bir konuşma. Ben merak ediyorum, ne kadar hazır konuşmak için önce karar verecek, tetiği çekmek.
  
  
  «Ben bir alışkanlığı değiştirmek için davranışlarını kendi isteği ile», - dedi bir gülümseme ile. «Bu tutar bana hayat. Ne senden önce, benim başka AX, sanırım, keşke daha iyi ele seninle Caracas ».
  
  
  Benim kan basıncı başlangıç dreadlocks. Ve ses tekrar çıktı diğer tarafında revolver Zhukova. Ve bu kez o çalışacağız, daha fazla.
  
  
  «Karışıklık için özür dilerim», - jest söyledim. «Ama bu oda da olabilir tabi bu bir gelişme».
  
  
  Diye sordu. - "Buldunuz ego, değil mi?" Ego gülümseme geniş hale gelmiştir.
  
  
  «Hayır, sen bunu iyi sakladı. Tabii ki, ben çok az zaman vardı ».
  
  
  «Tabii ki, dedi.. çünkü sen hala burada, Carter, korkuyorum, seni hala daha az zaman.
  
  
  «Sanırım onun nerede olduğunu biliyorum, bu».
  
  
  'Evet?' - sabırsızlıkla dedi. O ateş etmeye hazırdı, ama emu merak ettim.
  
  
  «Bir yerde değil, sonsuza kadar düşünmek», - devam etti onu. «İnsan için senin zeka».
  
  
  Gülümseme, yerini öfkeli bir görünüm. - «Nerede senin o gizli, Carter? Senin son sonuç doğru ya da yanlış?
  
  
  «Ben düşündüm, ne oldu orada». Onun belirtti banyo kapı dururken kapı arasında ve Жуковым . Aynı zamanda onu gergin kasları önkol ve stiletto sessizce kaydırdı benim avuç.
  
  
  Onu duydum Böcekler güldü üzerinde benim yanlış bir varsayım, ama yerine dönüp ona bir yüz, onun yere düştü. Tabanca Zhukova выстерил, gözlük vurdu ceketimi zaman onu geri düştü ve attı bıçağı.
  
  
  Bu çılgın atmak, ama neyse ki, stiletto yine вонзился Жукову sağ omuz. O zaman yayınlanan bir çığlık ve bir el ile bir tabanca düştü, onu da atladı yerden. Biz vurulmuş bir duvara. Onu döndü ego elini tabanca uçtu, yere vurmak ve çözülmek bir köşeye.
  
  
  Yaklaşıyor ona, onu hızlı bir şekilde yaptığı sağ eliyle bir darbe ego, dar bir yüz, sırasında onu duydum kemiklerin çatlama . Onun bu grev başlamadan ikinci bir darbe, ama gördüm ki bu artık gerekli değil. Ego moral gitti.
  
  
  Onu çıkardı bıçağı ile ego omuz. Bu yaygın gözlerini açtı ve tısladı, daha acı. Onu sarınmış bir stiletto bu ego çene ve dikkatle baktı ve ince yüz. Onu sordu. - 'Nerede bu salon?' - O inledi. Onu vurmak ego yüze ve salladı ileri geri. «Söyle bana, nerede gizli belge, Böcekler,» dedi ben.
  
  
  «Ego burada yok», dedi, aceleyle, nefes nefese.
  
  
  «Konuşalım, dedim. «Artık çok geç oyunlar için».
  
  
  O, başını salladı. Onu çok bastırdı ucu стилета bu ego sıska boyun kadar kan akmaya başladı. Onu sesler duydum koridorda. Atış duyuldu. Birisi sordu bir italyan, her şey yolunda mı.
  
  
  Onu сазаал. - "Va Bene!" Tüm iyi!' Onu tekrar döndü Жукову. - «Şimdi görüyor musun? Şimdi kaldı çok az zaman. Polis burada olmalı her an. Onu bilmek istiyorum, nerede salonunda bu belge. Konuş!'
  
  
  O öfkeyle bana baktı ve ağır nefes. «Düşündüm, ben sıradan bir adam, bir рассказажет size, çünkü ölümle tehdit ediyorsunuz? Korkarım ki, sen çok iyi biliyorsun, Maxima Zhukov ».
  
  
  Ama onu biliyordu ego daha iyi diye düşündüm. Onu hatırladı dosyası AX, oldu üzerinde. Maxim Böcekleri sadece болтуном, aynı zamanda avcısı kadınlar. O çok gurur kudret, ökse otu kadınlar çapında bir açık yüzme havuzu vardı ve itibar sahibi önemli bir cinsel iştah. «İyi, Böcekler», - dedi yavaşça ben. «Seni öldürmeyeceğim. Onu alıp, bir kısmının vücudunun hangi sen bu kadar seviniyorsun, ben alırım o lanet şeyi ».
  
  
  Kibir yok, ego ile kötü kişiler. 'Ne? H-ne?
  
  
  Koridorda yeni sesler yükseliyordu: «duydum ben»dedi.
  
  
  O da şaşırarak bana baktı. "Bunu yapmamalısın!"
  
  
  'Yapacağım.'
  
  
  «Deli misin» dedi, ve onun üst dudak teslim ter.
  
  
  « Aptal» .
  
  
  Onu kesti emu fermuarını. "Peki, Böcekleri?"
  
  
  'Öldür beni!'
  
  
  'Oh, hayır. = Bu ценымногие daha eğlenceli.-- Tamam mı?' Onu tuttu stiletto elastik bant ego korkaklar. Onu aldı romatizma istedim. Panik içinde o pencereden baktı. Sonra o cesaret aldı. «Hayır, dedi. Ama çok geç oldu. Onu koştu pencereye itti ego, rookery отломилась ve düştü oluk oluk. Orada, kenarına sağ luke gizlidir kağıt.
  
  
  Çerçeve luke oluşan üç ağaç katmanları farklı derecelerde çürüme. Bu lük orta tabaka çürüdü daha hızlı, daha boyalı dış katmanları, ve büyük ahşap parçaları düştü oluşturma alanı . Bu katlanmış bir kağıt. Ne zaman luke kapatıldı kenarı ile pencere çerçevesi, kağıt kapatıldı.
  
  
  'Hayır!' diye Böcekleri, подползая bana çalışıyor ayağa.
  
  
  Onu çıkardı, kağıt etrafında saklanma ve gelişeceğini.
  
  
  Bu gerçekten oldu, çizim ateşleme mekanizması. Ben koyuyorlar ego dakika Böcekleri güvercin arkasında bir tabanca.
  
  
  Önce ona yaklaştı ve onu yakaladı tabancayı doğrulttum beni. Onu daldı bu порванному üzerindeki yatak, hangi yalan « Luger» . Tabanca Zhukova vurdu, gözlük поцарапала bana sağ uyluk. Onu, indi bir yatak ve hemen yakaladı Luger. Zaman Böcekleri tekrar nişan aldı, onu kaldırdı «Luger» ve yayımlanan iki hızlı çekim değil, hedefleyen. İlk gözlük çarptı kapıyı. Koridorda çınladı feryatlar, kapıyı çaldı. İkinci gözlük vurdu Böceği hemen altında kalp. O atladı ve düştü yere oturuyor. O oturdu, bir an gözleri açık, sonra düştü, ölü.
  
  
  Koridorda bağırdı: «Полизия! Полизия! » Zamanı gelmişti kaybolur. Onu, çıktım pencereden üzerinde titrek yangın merdiveni, ve altında завывания sirenler mesafe indi, karanlık bir sokağa.
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 2
  
  
  
  
  
  
  O akşam, ek bir önlem olarak, onu durdu başka bir otelde. Benim yeni rezidans idi yakınında, Via Marco Aurelio, küçük bir tepenin önünde Vermektedir. Bu бедняцкий bölgesi, ve sonra ben nasıl yerleşmiş küçük havasız bir odada, bir daha beni rahatsız yırtıcı, daha KGB. Onun geçirdiği sıkıntılı bir gece .
  
  
  Ertesi sabah erken kalkıp, досталь kağıt önbellek, çok çok yaratıcı gibi Zhukova, ve giyindim. Ama zaman göndermek için bir belge daha oldu. Onu bir araya geldi olurdu kurye havaalanında Kafiye hiçbir zaman teslim, daü belge, o zaten binerken uçağa, New York. Bana öyle geldi ki, eğer Böceklerden kurtuldum belge gün içinde, o olabilir bugün yaşıyor.
  
  
  Ne zaman onu dışarı kahve içmeye, ona ego odamda. Gibi Böcekler, onun değil bir otel için, o benimle daha uzun süre gerekli oldu. Amatör parçalar düşünüyor öğeleri güvenli olacak, o ıh taşır. Ama profesyonel bilir ki, eğer bir şey gizlemek için iyi bir makale yayınladı, orada daha güvenli olacaktır. Deneyimsiz subayların bu genellikle endişe, ama bu bir endişe olmamalı ötesine nitelikleri cennetleri.
  
  
  Onu bir sabah geçirdim, перепроверив zaman uçak kalkış benim taşıyıcı ve закодировав kısa mesaj için David Şahin, benim doğrudan bir şefi ve müdür AX Washington. Şahin, tarihi öğrenmek, en kısa sürede, herhangi başka şartlar altında oldu, bir belge bulunamadı. Kurye teslim emu mesaj.
  
  
  Hiçbir zaman onu çıkardı belge yerlere yiyecek koyarak, gümüş sigaralık koymak sigaralık dakika. Havaalanında onu sunmak zorunda kurye sigara, ve sonra gerçekleşmesi gerekiyordu döviz iki özdeş öğeleri.
  
  
  Onu sipariş etmedim taksi, bir otelde sadece bir tepeden aşağı geldi, Colosseum. Ama bu kez güvenlik önlemleri yeterli değildi. Sonra sadece birkaç dakika sürüş mesafesindedir onu gördüm peşimizde siyah Fiat.
  
  
  «Gir oradan sola dönün» "dedi," onun sürücü.
  
  
  «Ama demiştin istiyorsanız, havalimanı!»
  
  
  «Unut gitsin»kadar.
  
  
  "Che sergey o coraggio!" - homurdandı adam, dönerek köşeye.
  
  
  Onu, pencereden dışarı baktım arka pencere gördüm ve şahit bana «Fiat». Şimdi sıra bendeydi şikayetçi. Onu düşündüm, her şey iyi gitti, sonra nasıl ona her şeyi değiştirdi. Ama bana bir şey bulduk arkadaşlar Zhukova.
  
  
  Biz hızlı bir şekilde tamamladı köşe başka bir çift için çalışırken, onlardan kurtulmak. Bir sürücü bulmak için, bu makine bizi takip ediyor, istifade ettiğini göstermek için sürüş becerilerini. O bizi sürükledi aşağı Via Лабикана, geri mimmo Kolezyum ve yukarı, Via dei Fori Imperiali, sonra mimmo Konstantin Bazilikası ve beyaz Roma Forumu ile ego çürüyen tapınaklar, кипящими üzerinde полуденном güneş.
  
  
  "Şimdi nereye gidiyoruz efendim?"
  
  
  «Sadece git samimi» dedim, etrafa «Fiat». Rağmen çevik yönetimi makine taksici , biz gözaltına alındı, trafik, ulaşım, ve «Fiat» bırakmazdı bizi; o çok yakın bana. Geçtik ve Corso Vittorio Emanuele kadar Tiber geçti Ponte Vittorio Emanuele doğru yöneldi Vatikan. Siyah bir araba hala peşinde bizi. İlk başta onu düşündüm gizlemek belge bir yerde bir taksi, ama, çünkü агентыы arkamızda tanımlanan makine, bu plan sonunda geldi çok riskli. Böylece devam ettik sürücü ve Via della Conciliazione, piazza Piazza Pius XII. Önümüzde görülüyordu Aziz Peter . Ne zaman onu, baktı meydanı ile çeşme, ortasında, ben aniden ortaya çıkan bir fikir. Açıkçası, bu bir tirbuşon ya şimdi ya hiç.
  
  
  «Dur, bir sürücü,» dedi, onu hızlı bir şekilde ve aynı anda baktım ve gördüm ki «Fiat» gecikme bizden değil, en fazla iki yüz metre . Onu itti paket lear, sürücünün kol ve hayretle o kaldır onu yukarı kalın gür kaşlar.
  
  
  « Бениссимо !» - diye bağırdı bana sonra, ne zaman onu dışarı çıktı. "İn bocca al lupo!"
  
  
  Ama sonra onu anladım, ne yapmam gerekiyor çok daha fazla ego iyi dilek.
  
  
  Onu aldı, bir adım; ne zaman onu tekrar hızlı bir şekilde omuzlarının üzerinden geriye baktı, onu gördü, ne, Fiat, durdu meydanın diğer tarafında . Ön koltukta oturan iki erkek; ıh kişiler vardı görünmez ışınları öğleden sonra güneş. Ih görünen kararsızlık подстрекала beni . Onu, biliyordu bulabilirsem eğer almak müzesi, basilica , şansım olur onlardan kurtulmak için ortamlar kalabalıklar.
  
  
  Bu yüzden tekrar kaldırdı adım ve acele ile kaplıca ve mimmo büyük sütunlar Бемини bu müze ötesinde. Ona tekrar baktı. Her ikisi de erkek çıktı, etrafında bir uğursuz görünümlü siyah makine ve beni takip etti.
  
  
  Aniden onu sarsıldı sağa daldı gölge ilk iki müze ve yürüdü üçüncü, karanlık bir bina. Girişinde idi koruma şeklinde. Onu geçtim mimmo onlara bakmadan içeri girdi salona, turistler doldurdu hediyelik eşya dükkanları bulunmaktadır. «Terzi aşkına», - diye mırıldandı, onu; bu adamların gözleri daha keskin onu düşündüm.
  
  
  Odin çevrelerindeki zaten giriyordu salonu, ne zaman gündeme merdivenlerden iki basamak seferinde. Zamanım vardı fark endişeli bir ifade ego угловатого точеного yüz. Bu kaslı adam koyu saçlı giymiş sıradan özgür bir gri takım elbise. Ve o, görünüşe göre, oldu, KGB.
  
  
  Üst katta merdiven, nerede, nefes nefese, yukarı baktım, onu gördüm, olduğum galeride Vatikan kütüphanesi. Bu uzun dar bir alan, yanlarda olan duran cam vitrin hediyeler ile Babalar Elini IX, Leo XII ve Elini X. Bu gerçek bir hazine mücevherli scepters, gümüş heykelcikler ve çarpıcı güzel kesilmiş altın kase ve dini konularda; zemin ve arasında vitrinde duran antika bir vazo . Sol galerileri, onu gördüm, dış duvar, выходившую avlu, hangi onu koştu, birkaç saniye önce .
  
  
  Onu просканировал oda ve stahl aramak için mükemmel bir yer yemek için iyi bir belge. Çok riskli tutmak ego kendine, ve o biliyordu, eğer şanslıysanız, KGB mümkün asla ego bulmak eğer onu gizleyeceğim ego uygun bir yerde.
  
  
  Personel üniformalı yürüdü koridorda her iki tarafında galeriler. Onu duydum gıcırdayan döşeme tahtaları kadar personel çalımlı, ileri ve geri . Sonra onu bir avuç dolusu, onun eylemleri ve sağır sesler, adımlar, onlar-ebil görmek ne yapıyorum. Onu çıkardı, etrafında cebinden gümüş bir sigaralık. Herhangi bir noktada olabilirdi ki siyah saçlı KGB ajanı. Onu hızla itti katlanmış kağıdı sağ eline ve içine sigaralık geri bir dakika içinde камзолы. Odin ve yardımcılarının onlarla konuş. Onu, durdu ve yaptı bir görünüm hayran gümüş ürünleri bir etrafında vitrin, sürekli izlerken, bir bakan, o kadar kaçtı ve aklında. Sonra onu itti belge этрусскую bir vazo, bir yapan, oturuyordu, vitrin, sonunda galerileri. Zorunda kaldım tekrar katlanmış bir kağıt ikiye koyarsanız onun üzerinden dar bir boyun.
  
  
  Onu sadece yaklaştı, başka bir vitrin, bir rus gibi göründü kapıda. Girdi bir hızla, duran beni gördü ve geri adım attı. O da durdu, önce vitrin ve içeriğini inceledi.
  
  
  Ona eminim kimse görmedi, ben onu koyuyorum belge vazo. Umut bakmak normal bir turist, henüz birkaç dakika bakmıştı bir sergi. Sonra onu yavaş yavaş üzerinden dışarı çıktı odadan ve cevap nod nöbetçi kapısında. Ne zaman o oldu bir koridorda, onu, pencereye gitti ve dışarı baktı avluya. Onu gördüm, ne binası girişinde bekledi başlangıç ikinci rusça .
  
  
  Ben bir adım daha ileri gitti. Yani sanmışlar beni yakaladı tuzak. Ama onlar, çok düşündüm, hala bu kağıt. Bu belge, daha güvenilir saklamak için isviçre kasada. Benim taşıyıcı için emredildi erteleme ego gezisi, yirmi dört saat orada olmazsam, yani bu da normal. Şimdi tüm yapmanız gereken, bu kaçış, bu iki rus canlı.
  
  
  Onu merdivenlerden aşağı gitti ilk katta, nerede bulundu, koridor birkaç tuvaletler. Arkasında oldu ana koridor ile küçük bir lobi, dünyanın önde servis girişinde. Onu geçtim her iki ucundan kısa bir lobi, yoldan çıkarak bir köşe ve stahl bekleyin. Hemen köşeden attı чекист - görünüşe göre, düşündükten sonra, ben kayboldu aracılığıyla servis girişi .
  
  
  O stahl seçkin onu, elini uzattı, elimi tuttu ego ve bastırdı inlemeye başladı. Onu öldürebilirdi ego, ama mutlaka. Bana başka söyliyecek kaldırmak için bir kağıt galerileri, ve şimdiye kadar onun yaptığı, o değil gerekli bir cinayet soruşturmasının polis. «Geç kaldın», - ben yalan söyledim, kucağında ego k inilti. «Belge Washington'a gitti».
  
  
  Onu vurmak ego yumruk hayatta. O buruşuk, daha acı. Onu vurdu, nefsinin boyun, ve o dizlerinin üzerine düştü. Onun için gidiyordu, ondan kaçmak, o aniden beni yakaladı ayakları ve ona yakın çekti.
  
  
  O croaked. - 'Yalan söylüyorsun!'
  
  
  O uzandı yüzüme ve cevapsız birkaç milimetre benim sağ göz. Onu durdurdu ego elini vurmak ve yumruk ego мясистому kişiye. O bağırdı ve düştü duvara. Onu ayağa kalktı ve o gidiyordu tırmanmak , tekrar vurdu, nefsinin yüzüne. Şok gol-ego düğmesinin koptuğunu hissettim bir kenara. O duvara çarptı , onu çarptı, onun eklemleri ego diyafram. Hava patlak ego aracılığıyla akciğer, ve o tekrar çöktü. Onu vurmak ego ayak goller. O baygın.
  
  
  Açıktı ki, hiç kimse ana koridor duymadım kavga. Ona yaklaştı, servis girişi keşfetti, kapı, beklediğim gibi de değildi. Ama bana sanki yapamam mimmo başka bir subay ana girişinde . Ses neden onu aldı, özel bir ana anahtar olsa da emin değildi, ne işe yarar, büyük ve eski bir kale. Onu denedim bir kaç dk, sürekli umut, görünmez personel. Nihayet onu açtı kilidi.
  
  
  Arkamda duydum onu inilti чекиста. O geldi. Onun kolu çevirdi ve kapıyı açtı. Odaya girmiş güneşli брылев . Onu, çıktı, küçük bir park hemen arkasında geldi ve açı taksi bekledi. Sürücü uyukladı sürüyorum. Onu eğildi ve salladı ego omuz.
  
  
  «Ben gitmek istiyorum otel Della Lunetta,» dedim.
  
  
  «Mi si canlı dai piedi», dedi ; eğer onu sadece tarihi bir yolculuk.
  
  
  Onu teslim emu paket lear ve celle taksi, o kadar düşündüm, para. O bittiğinde, o güldü.
  
  
  «Ve şimdi, hızlı bir şekilde».
  
  
  "Senin, senin, efendim".
  
  
  O açtı, motor, anahtarlamalı iletim ve gittik ana girişine, mimmo yer ve чекиста. Onu aldı gazete ile oturma yanında bir sürücü ve onu tuttu karşısında, ulaştığımızda bu yerleştirme, girişi. Ne zaman geçtik mimmo, onun kenarına baktı, KGB ajanı bir kişi, aşağıda yükselen, daha ego meslektaşım. O bakış baktı ücretleri, sonra döndü ve baktı, bir bina, sanki beklemediğim meslektaşı .
  
  
  Ne zaman biz seyahat ile Aziz Petrus meydanı, nehir, onu indirdi gazete ve rahat. Belge güvenliği kadar, bazı yaban gelinciği. Şimdi bulmam gereken yolu tekrar almak ego önce bir kurye gideceği, ertesi gün.
  
  
  
  
  
  Bölüm 3
  
  
  
  ;
  
  
  Onu ulaşamadığını taşıyıcı ile bir sonraki güne kadar, ama bu gerekli değildi. Gelince belge , Vatikan müzeleri kapatıldı yarım saat sonra o gitti, ücretleri, ve sadece açıldı ve ertesi sabah. Yani, daha sonra, şehirde yemek için onu taşındı, üçüncü bir otele durumunda KGB bakacak başlangıç ikinci. Daha sonra öğle yemeği için gitti küçük bir bar, sipariş чинзано ve yavaş yavaş ego içti . Aklıma geldi, eğer Hawke nerede olduğunu biliyordu salonunda belge, o-ebil var olmak memnun, ben onunla yaptım, ve ben zaten bir yol ile geldi belgesi verilecek. Onun girdim eczaneye aldım uzamış doktor cımbız. Ertesi sabah onu gidip galeriye cımbız ile altında ceket ve kimse yoksa etrafta açacağım cımbız bir этрусскую vazo, dışarı kağıdı. Onu oraya erken açılır en kısa sürede müzesi için yer yeterli değildi.
  
  
  Onu sadece geliştirdi planlarını, ne zaman bir kız geldi ve oturdu benim masaya. Onu izledim, onun kadar hala düşünüyordum Vatikan. Açıkçası, o bir fahişeydi: zayıf, ince, siyah saçlı ve çok накрашенная. Onunla ucuz çizgili bir kazak ve etek yürütmektedir hava ve hava kapalı onun uyluk. «Merhaba, Johnny. Amerikalısınız, değil mi?
  
  
  'Evet.'
  
  
  "Biraz eğlenmek için ruh halinde, değil mi?"
  
  
  "Bu gece."
  
  
  Ona karşı bir şey var fahişe. Sadece çoğu çevrelerindeki hava изуродованными duygusal, ve ben bir kadın iyileşmiş, sadece vücut, ama aynı zamanda bir zihin.
  
  
  O ısrar etti. - Emin misin, Johnny?"
  
  
  «Evet,» dedim. 'Onun kendinden emin.'
  
  
  «Hey, onun kim olduğunu biliyorum», - aniden dedi. - «Sen bir amerikan polis ».
  
  
  Onu yakından baktı nah. 'Neden böyle düşünüyorsun?'
  
  
  'Tabii ki! Polis! Ben onu görmek? Çalıştığınız roma polis ?
  
  
  «Ben değil kopp,» dedim.
  
  
  O sert bana gülümsedi. «Merhaba, Johnny, - dedi, - bir şey var-kim ile hema sen tarihi tanışmak. Merhaba, Gina! Фавориска ! Önce onu başardı iddia aradı kızı yürütmektedir bize geldi ve tereddütle durdu sandalye, yüzüme bakarak. Bu değil gibiydi fahişe. Ve o çok güzel.
  
  
  "Si encodi!" dedi ince güzel bir kız, gevezelik üçüncü bir sandalye. Sonra o öne eğildi ve gizli bir ses tonuyla dedi ki: «Cin, çok iyi ingilizce konuşan. Hey seviyor amerikalılar. İstiyorum onunla konuşmak, değil mi?
  
  
  Gina otel, itiraz, davet sıska bir kız, ama sonunda izin için ikna etmeye kendini otur.
  
  
  "Cin güzel, değil mi?" dedi cılız bir gurur.
  
  
  "Ne diavolo burnu!" dedi Gina ve erken kalkmak.
  
  
  Tanıştığımıza memnun oldum, Gina, dedim. 'Benim adım Nick. Lütfen, bizimle otur ».
  
  
  Diye tereddüt etti bir an, sonra utanarak откинулась önce. Var nah güzel yüz hatları ve açık kahverengi saçlar kuzey sakinleri, Milano ve Vicenza. Saç nah olarak, uzun ve kalın, açık renkli çizgili. Ee gözleri kahverengi, ağız oldu, geniş ve şehvetli altında приталенной bir bluz ve kısa etek ee şekil oldu daha rafine.
  
  
  «Ben Cinler var kuzenim Amerika'da,» dedi başka bir kız, kayıtsız bir rahatsızlık Gina. «Ama diyor, amerikan tarzı onu daha iyi. Söyler. Sonra o kalktı ve gitti, ilk anını bana.
  
  
  Onu sordu. - "O ne demek?"
  
  
  Gina'ya başardı gülümseme. «Gülü seven tanışmamı erkeklerle. O düşünüyor, ben yalnız.
  
  
  "Ve sen?"
  
  
  O gitti ve bana hızlı bir bakış, sonra kaçmış, benim bir görünüm. Herkes bazen yalnız, değil mi?
  
  
  «Evet,» diye itiraf etti ben hatırlayarak, bu kesinlikle aslında benim meslekte. "Sen burada çalışıyorsun, Gina?"
  
  
  Onu garson, hostes, isterseniz öyle hitap. Ama ben uyumuyorum, erkek iş ». Son sözleri o gözüküyor yavaş yavaş ve kararlı. Ben hikayenin tamamını anlatmadı ... ... bir ayrıntı. Arkadaşın Gül düşünüyor ben polisim, ama aslında delle beni ilgilendirmez.
  
  
  «Umurumda bile olmaz, eğer olsaydı, senin işin.
  
  
  Onu sordu. - "Ben sana ne sunabilir?"
  
  
  O göz bana baktı. - «Ben isterim, Nick, - dedi, - ama, dediğim gibi, ben bir fahişe değilim».
  
  
  Ona gülümsedi. - "Ben de öyle düşünmüştüm. Sen içmek ister misin?"
  
  
  Onun garsona bir işaret yaptı, ve o emretti meze. Biz biraz sohbet ettik. Ona dedi, ne oldu amerikan resmi yüzü, ziyaret eden büyükelçiliği Rimet.
  
  
  "Sen nereden Amerika'da?" diye sordu Gina.
  
  
  «Çevresinde New York».
  
  
  «Ben her zaman size oraya gitmek. Yeğeni Gül konuştum hakkında New York'ta yaşayan. O takdir kafeteryalar ve restoranlar bulunmaktadır. Onlar gerçekten çok güzel, nasıl diyor?
  
  
  Onun için biraz bekledi. «Ah, dedim, - onlar, iyi-kendi. Ne zamandır çalışıyorsun bu barda, Gina?
  
  
  'Uzun bir zamandır. Ben pek göze kira ». O gözlerini indirdi. «Ben birazdan eve gideceğim», ürkek dedi. «Bugün burada iş yok, ve o ihtiyaçları yok. İstersen benimle gelebilirsin içmek. «Neden olmasın, diye düşündüm. «Memnuniyetle» dedim.
  
  
  Onu bir taksi çağırdı, biz de gittik odaya Cinler. Bu oda çatı katında, eski evler, Via delle Quattro Fontane. Başladık yol üzerinde dördüncü katta ve biz выдохнули erken ikinci sette, onu eğildi ve nazikçe öptü. Ee dudakları yumuşak, sıcak ve yumuşak .
  
  
  Odasında sohbet ettik, şarap içerek. Gina bahsetti dönemde, o bir metresi etkili bir patron roma yeraltı, bazı Giovanni Фарелли. Başladı gibi basit bir soyguncu, daha sonra kazanılan milyonlarca dolandırıcılık gayrimenkul. Tarafından ee dedi, o kötü ona yaklaştı.
  
  
  «Ama bu geçmişte kaldı. Şimdi onu geri duruyorum böyle erkekler Giovanni. Onun ayakları üzerinde durmak ve dürüst bir şekilde para kazanmak ».
  
  
  Benim tansiyon yükseldi görünce ona gülümsüyor. Bir süre bana baktı, sonra ayağa kalktı ve döndü anahtarı için odasına geldi sadece kutsal etrafında işitsel pencere . O da soyunmuş, hiçbir şey söylemeden. Ee sarı saçlı ниспадали hey, omuz, ve tam bir meme istedi dokunmak. Onu притянул onu sıcak vücut kendi kendine, ve o içine çözülür bana, ne zaman ellerimi yavaşça пробежались onun kadifemsi bir cilt. Ee dudakları, aniden sıcak buldum, benim ve bizim ağızlar açıldı, karşılıklı çalışma. Vücut, hangi onu oynadı, oldu, esnek ve pürüzsüz, gibi шестнадцатилетнего bir genç.
  
  
  «Al beni, Nick», - diye mırıldandı kulağıma.
  
  
  Onu, çıplak, ve o gördüm «Luger». «Demek sen bir polis».
  
  
  «Sana gerçeği söyledim,» dedi ben. Onu kucakladı, ee, ve unuttu silah hakkında.
  
  
  «Yatak», - diye mırıldandı. «Götür beni yatağa».
  
  
  Onu yaptım. Ne zaman onu yalan onun yanında ellerim okşadı vücudu o kadar üzerime çıktı, kendi uzun ince kalça, ve o elini kadife iç kısmı.
  
  
  « Va benissime!» mırıldandı o da.
  
  
  Ona izin elinde daha yüksek tırmanmaya.
  
  
  «Hadi gidiyoruz» - bırak onu.
  
  
  Onu öptü, tam göğüs, ve o затаила nefes. «Basta», - seslendi o da. 'Yeterli. Şimdi. Onu istiyorum şimdi seni.'
  
  
  Onu yavaş yavaş içine aldı nah. Kısık çığlıklar kaçtı etrafında onun boğaz. Vücudu извивалось tutku, beni подстегнуло güçlü ve dayanılmaz fiziksel bir arzu. Onu hissettim, onu nemli uyluk kapanış etrafımda, ve bir ses onu свистящих, задыхающихся çığlıkları yankılandı mağaraları yankılandı kulaklarımda. O почесала benim el bakımı, tırnak bakımı, обвила, benim boynuna kollarını ve omuzlarını çekiştirdi ve beni aşağı, neredeyse deli arzu ne bitirmek başladık.
  
  
  Sonra bir an geldi, her düşünce, her irade gücü kayboldu. "Bir daha, bir daha, Nick!" diye boğulacak gibi oldu. Dudaklarım скривились içinde ухмылке yürütmektedir oldu yarım сардонической, yarım, bilgiç. Bana sarıldı, daha sıkı, daha otoriter, ve onun kalça sallanmaya başladı, o kontrolünü kaybetti. Son boğmaca titreme, ve biz çözmek için bir araya geldik, başladık; o şiddetle inledi, şarkı, özlem, ve, görünüşte, sonsuz eğlence.
  
  
  
  
  Ne zaman onu ertesi sabah uyandım, bir an panik; ilk flaş korku, zaman onu izledi yabancı bana mahalle. Yanımda sessizce şey пробормотало sıcak bir vücut. Ona baktı ve güldü görünce, uyuyan rakam Gina. Saçları dolaşmış yastık - bakır halo beyaz iç çamaşırı. Çok dikkatli bir şekilde onu süzülüp gelen nah kadar eli düştü benim göğüs. Bir an için o пошевелилась , sonra onun nefes tekrar pürüzsüz oldu, ve o daldı derin bir uykuya.
  
  
  Sessizce değil, onu uyandırmak için değil, vermek hey sormak, onu nereye gidiyorum onu yataktan kalktı ve toplanan elbiselerini. Onun için sürpriz oldu, ne döndü tarihi, ve bütün gece geçirdim Gina ile elinde. Ama benim otel odasında değildi, değerli bir şey, çünkü этрусская vazo Vatikan kütüphanesinde hala saklarım değerli içeren bir belge ee ölümcül bir sır. Ama şimdi, ne zaman başardı belgeyi kaydetmek için elinden KGB, onu dönmek zorunda kaldı, onu da en kısa sürede. Giyinmek, onun пригладил saç parmakları, bir kez daha baktı yatak смятыми ıslak çarşaf ve hediye olarak güzel ve genç bir vücut Cinler ve doğru bir gün.
  
  
  Ona umrumda olmaz, onu uyandırmak gibi onu biliyordum, o sakıncası olmaz . Ama AX benim gerçek aşk ve kadın zevk asla zorunda dizginlemek beni işte, istediğiniz oldu, tamamlamak için. Onu attı nah son tutkulu bir bakış. O hiçbir şey söylemedi; onun göğüs yükseldi ve düştü her nefes ile . Onun kaydı ile oda ve sessizce kapattı kapıyı .
  
  
  Zamanı atmak başının etrafında tüm düşünceleri Gina'ya. Bana odaklanmak zorunda ayıklama, belge, almak, dikkat çekmeden. Eğer beni yanlışlıkla yakaladı çalışan geri bir belge, herhangi bir......, usulca söylüyorum , ciddi komplikasyonlar. İlk olarak, en kötü ne olabilir acenteleri - ölüm hariç, tabii ki, bu kamuoyunun dikkatini çekmek. Bir olasılık, benim kamuflaj çekeceği, oldukça riskli, ama yakalanırsam ne zaman onu kapmak için çalışıyorum kağıt, belge incelendi ve öğrenmek herhangi bir italyan, bir polis, bir görmek mümkün olacak ego. Hatta eğer onu yapabilirsem sonunda yetkilileri ikna etmek gibi, belgenin ait ABD hükümeti, bir sır artık sır hiçbir zaman. Ona emindim değil tüm çalışanlar, italyan polis isteyeceksiniz satmak için böyle bir çok gizli belge olanlar, elinde büyük bir paket tl'dir.
  
  
  Ve eğer dedi, rus, nerede salonunda belge, onlar için çalıştı, ona ulaşmak için önce beni. Hesap özeti, belge ve etrüsk vazosu şimdi benim asıl amacım. Her şey önemsiz . Neyse ki, onu uyanık olmak için erken Vatikan kütüphanesinde, o açılacaktır.
  
  
  Onun meydanı, İçki XII, girişinde Vatikan görünce büyük bir için toplanan kalabalık meydanında önümde, Aziz Petrus meydanı. Bu nadir değildi. Papa kısmında görünür balkonda onun saray korusun sadık ve hacı duran almaktadır. Ama bu sabah kalabalık, turistler ve romalılar gibi görünüyordu her zamankinden daha fazla.
  
  
  Gerekti yürüyen kalabalığın içinden mırıldanarak her fırsatta dileriz. Baş kaldırdı, windows için Papalık sarayı'na, ve bir kez onu yaklaştı kenarında yoğun bir kalabalık, bir çığlık izledi garip ve neredeyse uğursuz bir sessizlik, охватившая seyirci. Onu hareketsiz durdu ve yukarı baktı, ne zaman belli oldu giymiş beyaz bir figür Papa Paul VI.
  
  
  O ellerini kaldırdı işareti nimet. Ama o sadece başladı bir nimet, ne zaman keskin bir darbe bölünmüş bulutlu, gök gürültüsü gibi. İlk başta düşündüm bu araba susturucu.
  
  
  Ne yazık ki, her şey çok daha vahim.
  
  
  Sonra saniyenin kırık cam vurdu Babamı, ne zaman büyük bir vitray pencere ego balkon sarstı çöktü. Birisi kalabalık bir balkon altında bağırmaya başladı, Babam kaçtı, ve unutmayın, ne zaman insanların bir kalabalık meydanda düştü daha fazla cam.
  
  
  Çığlıklar aldı diğer, kalabalık panik sardı. Onu, baktım her tarafta görmek için, nereden atış; atış, görünüşe göre, gönderildi, Babamı ve cevapsız birkaç santim .
  
  
  "Baba!" diye bağırdı tiz bir italyanca ses.
  
  
  "Öldürmeye çalışıyorlar ego!" diye bağırdı diğeri.
  
  
  İnsanlar koştu girişine Vatikan ve gürültü ıh panik oy tırmandı havada, inilti gibi, sizin üzüntü ve umutsuzluk. Cam kırıkları hala düşüyordu alan, ama giden bir kısım kalabalık kaçtı kapıya vurmak değil altında şehir gönderdim.
  
  
  Onu bir kez daha baktı, balkon, ve bu noktada görünür oldu iki şekil kafesler. Onlar sallandı yardımcı olmak için Papalık tırmanmaya. Yerden onu tuttu, onu görebiliyordu, o, görünüşe göre, yaralandı.
  
  
  Arkamda etrafında kalabalık vardı başka bir kükreme. Onun omzunun üzerinden baktı ve gördü uzun, siyah bir araba, уносящуюся uzakta yer almaktadır. Bu sadece bir tesadüf, diye düşündüm , ya da makine gibi bir şey ile ilgili olsun, ben sadece izledim?
  
  
  Neden bilmiyorum onu aniden doğru baktı müzeler, kütüphaneler, Vatikan, onu nereye kabuk. Ama ne zaman ona baktım, o zaman gördüm, nasıl bir helikopter iner ve kaybolur hemen arkasında. O açıkça gibi geliyordu amerikan askeri helikopter Skyhook.
  
  
  Ben düşünmek zorunda, bu konuda bize bir saniye.
  
  
  Yürüyen kalabalığın içinden onu anladım, ne olmalıdır mümkün olduğunca çabuk almak için bir kütüphane. Onu sıkılmış aracılığıyla etkilenen insanlar ve gitti ile ana kare müzesi sütunlu. Ne zaman onu, girdi ana avluya, helikopter tekrar stahl önemli. O yavaş yavaş iniyor samimi üzerinde kütüphane Vermektedir. Sonra onu fark etti, bir şey değil; çok yanlış.
  
  
  Onu kaçmaya başladı, olamazdı, çünkü kaybetmek bize bir saniye. Onun gibi hissettim benim kazık doları, vurma ve adrenalin dökülür benim damarlarına kadar несся girişine müzesi . Sardı, panik, yoğun bir kalabalık , çalışanlar şeklinde hemen hemen tüm sol görevlerinden önce papalık kütüphanesi. Onlar yürüyüşleriniz mimmo beni, ıh gözleri donmuş korkudan. Onu geri baktı, balkon, nereden çıktı Baba. Balkon пустынен; sadece cam kırıkları kaldı безмолвными tanık olduğunu gördüm.
  
  
  Tabii ki, onlar hala farkında değil durumda aziz; cekti tam olarak разгневанная, paniklemiş millet. Güvenlik görevlileri koştu alanda ileri geri, gibi, arayan, izleri. Ama ben biliyordum, onlar bir şey bulamazsınız , ve eminim bir mücadele ve ortak bir karışıklık oldu daha yüzeysel görünüyordu.
  
  
  Şimdi geldi bir başlangıç, ikinci bir parlak siyah bir limuzin. Onu daldı bir etrafında sütunlar kütüphanesi girişinde. Makine ile çığlıklar atarak durdu. Скрипнули zorbalık, makine etrafında attı iki широкоплечих kalın erkek ve baskın bir bina. Aynı zamanda yumurtadan hasebiyle helikopter açıldı, ve onu yakaladı hareketlerin bir dizi bir uçak.
  
  
  Bir limuzin sürüş oturdu karanlık gölgesinde bir rakam. Adamın yüzünü imkansız görmek, zaman makinesi рванулась ileri uçtu mimmo beni . Onu kilitlendi bile çalıştı numarasını yazmak makineleri. Ama olsa bile, bir araba durdu, yine de olurdu, röntgen, göz, görmek için bir basamak. Plaka ile kaplıydı kapak ve kaba opak siyah kumaş.
  
  
  Zaman makinesi kayboldu anlamına göre, ona, bir şekilde taşınır. Ben kütüphaneye girmek kadar araba vardı önünde, ama şimdi o уносилась uzakta, onu koştu girişine papa anıtı ve içeri baktım. Bazı çalışanlar, nöro hakkında konuştuk, ne oldu.
  
  
  Ama iki erkek güçlü fiziği, sadece kendini arabanın etrafında hiçbir yerde görülebilir oldu. Ve hiç kimse etrafında ajite müze çalışanları ıh, sanırım fark etmedi. Belki görmediler, erkek вбежали kütüphaneye, ama onu fark ettim. Onu yaklaştı merdivenlerle bir galeriye ve hemen раздалось iki atış. AX onu geçti çok zor bir ders balistik ve sorun yoktu kararlılıkla çekim geçmesi galeri nerede onu sakladım gizli resim.
  
  
  Onun kadar merdivenlerden üç dıs tutan «Luger» elinde tutarak tetiğe parmağınızı. Ne zaman onu ulaştı, birinci katta, benim kötü şüpheleri doğrulandı. Hizmetçi şeklinde bir karar görevde kalmak, daha kısmet olmadı gitmek, şimdi yalan bir gün büyük bir su birikintisi içinde kan. İhtiyacım yoktu eğilip onun üzerinde görmek için, o öldü.
  
  
  Çok geç gördüm, nasıl büyük bir oyma meşe bir gün galeriler kapanıyor içinden. Onu oraya koştu, ama yeterince hızlı değil. Olsaydı bile onu kullandı Вильгельмину, imkansız önlemek захлопывание kapı.
  
  
  Onu duydum tıklayın anahtar kale. Onun tetiği çekti, ve bir ağaç etrafında bir kale ve kırık vardı. Ama gözlük de tanımlanan yarım kalın ahşap bir gün. Sonra onu duydum başka bir darbe ve anladım ki aynı şey diğer tarafında uzun bir koridor. Galeri kapatıldı içinden böyle bir etkinlik , ne açıkça , ne işlem - her şeyi içerebilir - gerçekleştirildi ile durum bilgili ve eğitimli.
  
  
  Onu çılgınca огляделась, olup olmadığını öğrenmek için bir fırsat giriş galerisi. Arkamda aralarında sessiz bir ses. Onu bir daha güvenmezdim. Ona döndü, ne zaman bir köşeden çıkıp üç yer alıyor. Bir çevrelerindeki краснолицая kadın parlak elbise, baktı, «Luger» ve diye bağırdı.
  
  
  Ee yuh cennette benim adıma. Onu koştu bir dizi için bir pencere yakınında kapalı kapılar galerileri. Onun kilidi mandalını açtı, bir ve pencerelerin etrafında, öne doğru eğildi onun için her yıl bir avlu. Yaklaşık otuz metre mesafede bir helikopter düştü, metal sepeti, en fazla üç metre çapında ve yüksekliği bağlı şişko sondasının sonda sonu tayini fonksiyonu vardır . Sepet içinde oturan скорчившийся bir adam, ve ben fark sepeti çekildi zırhlı çelik - aynı metal yatak örtüleri taban helikopter.
  
  
  Şimdi anlaşıldı ki, o daha önce onu anladım, gerçekten doğruydu. Saldırı Papa oldu rahatsız edici bir taktik, dikkatini dağıtmak için gerçek bir suç, bir anda yapıldı. Onlar, kim arkasında, asla öldürmek için yola Babamı. Bu saldırı işlendiği, neden panik ve evrensel kaygılı. Gerçek amacı bir koleksiyonu vardı altın ve gümüş hazineleri galerileri ve Vatikan kütüphanesi, - o istediğiniz galeri olduğu için onu sakladı bu lanet, vazgeçilmez bir gizli resim.
  
  
  Çığlıklar напуганного turistin dikkatini çekti diğer ziyaretçiler bulunmaktadır. Ona baktı ve bir jest emretti gitmelerine bir şey gibi ona el salladı, hızlandırmıştır alarm растерянной ve korkmuş kalabalık. Onu geri kapıya galerileri, eğildi ve dikkatle dinledi . Onu duydum, nasıl bir kırık cam, ve, şüpheli, vitrinde galeri girildi, ve kısa bir süre çalındı ıh değerli bir hazine olmak üzere, tüm iktidar avrupa hükümdarları, paha biçilmez eserler, gönderilen papalık kral ve kilise prensleri . Ve ikisi arasında olan bir kağıt vardı onu dönmek zorunda kaldı - ne pahasına olursa olsun.
  
  
  Bir yerde, bir müzede alarm zili çaldı. Ama hiç kimse bir iplik koymak en kötü ñıkar sağlayan İtalya tarihinin. Ben hayran değil marifet planı ve verimlilik ve profesyonellik, hangi suçlar işlendi. Ama bana gerekli bir belge olduğu, etrüsk vazo, görünmez için sıkı bir şekilde kapalı kapılar galerileri.
  
  
  "Çağırın personel!" - Ben böyle bağırdı genç matematik, duruyor yanımda ve ego yaygın olarak genişletilmiş göz ve ağız değişti, ne zaman onu itti, ego ile merdiven.
  
  
  «Evet, efendim,» dedi, ego kamera dans onun meme o kadar пробирался içinden heyecanlı bir yer .
  
  
  «Söyle, ne papalık galeri yağma!» Onu çağırdı, ego izledi.
  
  
  Belki o ikna edici ses benim takım ya aslında ben ingilizce konuştu, ama ne o bize oldu, seyirci sakinleşti. Onun işaret ettiği, onlara güvenli bir korkuluk merdiven. Hatta kadın yapan bir çığlık gördükten sonra benim «Luger», sakinleşti ve, görünüşe göre, tekrar haline getirmek.
  
  
  Onu tekrar döndü gün. Расколотое, şakıyan bir ağaç üzerinde bir kilit обозначило yol benim ilk atış. Açıkça yeterli olurdu bir kurşun . Belki bu değişti, ikinci veya hatta üçüncü bir atış. Onu dikkatle nişan aldı ve yayınladı üç atış üst üste.
  
  
  Bir gün застонали düşen ağır mermi. Metal kilidi gürültülü скрипнул ve içinden duman ve parçaları ağaç, onu gördüm, ne kale, kabaca kırılmış. Wilhelmina tekrar yineledi ve değeri, onu tekrar vurdu ağır bir kapı. Arkamda bir çığlık, başka bir kadın, ve korkmuş turistler panik içinde körü körüne koştu merdivenlerden aşağı lobiye.Şimdi onlara artık tehdit, onu geri adım attı, ayağını kaldırdı ve bir tekme bacağına. Tae Do Ex bu etrafında en iyi teknikler mücadele. Darbe yukarı Olacaktır Cha - Gi, bir gün раскололись. İkinci kat, ve metal kale iş kontrolden çıkıyordu ahşap çerçeve ve bir kaza ile yere düştü.
  
  
  Sonra bir gün açıldı, ve onun son derece gördü iki iyi katlanmış erkekler, sonrası etrafında siyah bir limuzin . Sanki bu bir kaç saat önce oldu. Ama geçti fazla on veya on beş dakika onlarla gelincik gibi iki erkek - ıh arkadaşları helikopter - girdi müzesi.
  
  
  Onlar запихивали bir değerli eser ardına birkaç zaten aşırı ağır полотняных çanta. Metal sepet, ki onu gördüm, asılı önce açık pencere galerileri ve ilgilendim bu mükemmel tesiste konaklayan taş pencere iki metal kanca . Üçüncü yükledi keten çanta sepete. Cam vitrinler kırıldı ve parlak bir zemin oldu kaplı cam kırıkları .
  
  
  Bir kez onun выломал kapı ve bir bakışta inceledi olay yerine en yakın bana hırsız döndü ve doğrulttu beni bir tabanca. O seslendi iki ashabına ve bir çevrelerindeki düştü, zemin keten çanta ve rastgele ateş etmeye başladı.
  
  
  Onu daldı esrar için zaman havada просвистели mermi. Çevremdeki bir ses geldi рикошетирующего kurşun . Mermi çarptı kapı söve ve neredeyse vurdu kafama ve göğüs. Onu sessizce küfretti ve çekti biraz daha .
  
  
  Başka bir gözlük просвистела mimmo kapı pervazı. Onu soğuk alanı depo olarak kullanıyormuş bir an, sonra dışarı baş köşeden vurdu. Galeri neredeyse değil, hizmet için bir kapak üç erkek. Bunu yapan kişi ilk çekim, kaçmaya çalıştı. Ama Wilhelmina daha hızlı oldu ve onu vurdu onun ilk amacı, mermi, попавшей ego sol önkol.
  
  
  Ego ile dudak kırdı kafatasında bir çığlık. O inledi ve yere düştü kırık bir vitrin, bir tabanca düştü egosu zayıf iradeli ve gereksiz bir izi. Benim görüşüme göre düştü, ikinci adam, o anda, o vurdu beni.
  
  
  Bu değildi, bu kadar kolay vazgeçmek, nasıl bir ego, bir başka. O подтащил onun ağır çanta açık bir pencereye, ben koymak istiyorum hazineleri, metal sepet. Onun tetiği «Люгера», промахнувшись bir inç kadar ego, sol kalça ve emu karşıya çanta, üçüncü adam hala ayakta açık pencere.
  
  
  Arkasında vardı cam vitrin, odanın diğer ucunda. Önceki gün этрусская vazo yanımdaydı bu bir vitrin. Ama şimdi ona baktım, ağzım kurudu. Vazo değildi.
  
  
  Sorun büyük bir sorun. Eğer durdurmak ve hırsızlar geri almak değil, bir vazo, sonuçları tahmin edilemez. Ben uzun süre düşündüm üzerinde bir durum, ama koştu galerisi vurarak. Onu doğrulttum yaralı ve başında ikinci kez vurdu emu sağ uyluk. O nakavt oldu, geriye sadece iki ego bir adam.
  
  
  Adam onu gördü asılarak, metal sepeti, tekrar girdi içeri; yerden onu ayakta, görünür düşer, çiy noktası: iki tam keten çanta. Siyah saçlı bir adam yardım etti, emu, oldu, gitmeye hazır. Galeri neredeyse boş, yoksun, kendi değerli hazine. Ne zaman bu adam açtı bana geri ateş, onu yere çöktü. Mermi tehditkar ıslık ödeme hemen kafamın üzerinde. Ama ben ateş devam etti, ve ağaç, ve cam kırıldı etrafımda. Onu, hissettim, gibi, cam parçaları düştü bana kalça ve göğüs.
  
  
  Eğer onu öldürdüğünü, diğer iki erkek, eğer onun değil bir belge var geri etrüsk vazo, Hawke asla beni affet, yavaşça söylüyorum.
  
  
  "Şapka caita!" - adam bağırdı, pencere, ikna ederek onun arkadaşı için acele. O çivileme ile beni çekim, yaralı zaman topallayarak pencereye bırakarak yarı kanlı sonra. Bir an sonra, iki erkek vardı bir metal sepet içinde arkadaşı ile .
  
  
  Onu atladı ve vurdu yine çift sepeti yükseldi bu зияющему брюху yükselen bir helikopter. Ama ne zaman onu, pencereye gitti ve tekrar vurdu, dışa bakarak sepeti bulunan, onu insanlar zaten kayboldu içinde жужжащей makine.
  
  
  Броневая paneli kalktı ve benim son gözlük atladı metal. Onu küfretti, ne zaman bir kaç музейщиков ve bir düzine polis girdi avluya samimi altımda. Onlar kabuklu bir helikopter, ama boşuna.
  
  
  Hırsızları durdurmak imkansız görünüyordu. Onu uzak hızlandırdı, pencere koridor, habersiz kalıntıları arkamda harabeleri, hangi yakın zamana kadar saklanan en değerli hazineleri müzesi. Birkaç meraklı arayan turistler eğlence - onlar da var - hala sokulmuş üst katta merdiven. Bir etraflarında, tolstoy insan şort-bermuda, boyun oldu dürbün.
  
  
  «Bana bir dürbün» dedim.
  
  
  O bana baktı ve hor homurdandı. - 'Siktir git.'
  
  
  Onu hemen çekti onu «luger». «Dürbün», - tekrarlamak. «Ve şimdi içtenlikle».
  
  
  Aniden korktu. O endişeyle titreyen parmaklarını uzattı bana dürbün. Onu kaptı dürbün, ego üzerinde ellerini koştu penceresine geri dönün ve çekti dürbün helikopter.
  
  
  Luke yarı oldu şimdi tamamen kapalı, korumak, yolcu ve hazine Vatikan koleksiyonu , yanı sıra, bir belge, ne yazık ki sakladı etrüsk vazosu. Helikopter başladım çıkarmak ve saptırmak yer almaktadır. Onu izledim dürbün helikopter, ama nen yoktu külüstür bir karakter tanımlamak için izin sahipleri. Sonra onu yaptık dürbün kutusu sol tarafta, helikopter ve yakalanmış bir kişi için bu pencerenin. Bu yüz hangi saç ense kalktı diken diken oldu. «Şaşırtıcı,» diye düşündüm, izlemek için devam ederken profili olan kişi çok gördüm-daha önce birçok kez .
  
  
  Beni kandırdın bizi gözlerim, bize seyirci. Onu gerekiyordu inanmak gördüm. Bu yüz, benzer bir kafatası boş, deri, parşömen gibi, yoğun ve balmumu. Bir kişinin gözleri temsil şeytani yılan gittiğini ince karbon siyah öğrenciler üzerinde желтоватом кожистом yüz. Geniş ağzı ile incecik dudakları свернулись kafatasında bir sırıtma. Bu profil, bir onu hep izledim: bir tarafı yüz ait en развратному ve чудовищному matematik, olan ona şimdiye kadar. Onu düşündüm kurtuldum sonsuza kadar o gün, o daldı Niagara şelalesi.
  
  
  Görünüşe göre, bu düşüş yaşadı. Judas oldu, hala canlı.
  
  
  Helikopter hızla yükseldi, tekrar kapattım ve bir süre sonra kayboldu.
  
  
  Onu döndü galerisi ve muayene odasına. Kaldı тронутыми sadece birkaç vitrin, şüphesiz, için, ne, ıh içeriği yeterli değildi değerli. Sanırım hırsızlar tam olarak ne istediklerini, önce odasına kırmak .
  
  
  Onu tekrar istedi этрусскую vazo, umutsuzca umarak, onu sadece yerleri değiştirildi, ya da kırdı . Ama vazo oldu, ve hiçbir parçalanmak, işaret eden şey, o yok oldu, bir soygun sırasında. Onu, biliyordu vazo vardır, önemli bir piyasa değeri. O bir şey değdi sadece koleksiyoncular. Benim için yanması sergey. Yahuda, bir adam bu kadar uzun süre müdahale kuruluşları AX , özel bir ilgi gösterdi antik italyan eserler. Ben şüphe yoktu, ne gözlerim gördü her şeyi doğru. Yahuda hala hayatta. Ve o düzenlenmiş en muhteşem bir soygun, bizim zaman . Vardı, ve этрусская vazo, çünkü o özellikle ona kendi insanları onu da.
  
  
  Onu ürperdi tanıttı ego sevinç bulmak için sürpriz, gizli bir vazoda. Oldu kötü bir düşünce.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "İnanılmaz!" seslendi Şahin, şiddetle расхаживая önünde bir masa, etrafında bir maun, onun geçici bir paris kurmay daire-Rue-de-Fleur. «Kesinlikle inanılmaz!» O tatlı bana baktı ve yürüdü uzak, kendi твидовом bir takım. Ego gri saçları vardı растрепаны, ve o şiddetle çiğnenmiş ince незажженную puro yürütmektedir takılıyormuş arasında ego diş.
  
  
  «Çok üzgünüm, dedim.
  
  
  «Bu böyle olmaz zor görev Nick - keskin dedi. «Elinde oldu bu lanet belge. Ve sonra... evet, onu hiç duymadım böyle tuhaf bir hikaye, bir şey gibi bana anlattı.
  
  
  'Başka seçeneğim yoktu. Onu zorunda yapmak için. Bu sadece aptalca bir tesadüf
  
  
  "Biliyor musun, onu dilediğine mi bu cevap?" Şahin beni kesti. «Bu bir ortak operasyon, hatırlıyor musun? İnsanlar var, askeri istihbarat. Onu bilgilendirmek gerekir, Pentagon ve ... Tanrım, biliyor musun, başkan nasıl bir tepki verecek? Ne zaman onun telefonu kapatırsınız, sonra onunla bir konuşma yapamam uyku sağ kulakta bir hafta » .
  
  
  «Bakın, - sinirli dedim, istiyorsanız, - beni mahrum işi ...»
  
  
  Şahin, bir saniye baktı bana, sanki otururken gördüm, orada ilk kez. İfade ego kişiler değişti. Şok kötü yerlerde mevcut olan deniz görünüyordu azalmıştır. Tanrım, Nick, dedi, bana aldırma. Suçlayamam seni, tüm, onu biliyorum. Her ne kadar birçok kişi için çalışacağız bunu. Varsa en azından bir çeşit şarap ve ileri paylaşıyoruz. Biliyorum çok oldu hoşnutsuzluk ne başkan talimat verdi, bu yazı AX . Bahse girerim, onlar atlanır bize boyun .
  
  
  «Ben başka ne bilmiyorum onu yapabilir» dedim. «Olabilir... Ben istiyorum bunu yapmak için bir yol daha farklı.
  
  
  Saçmalık. Eğer bu bir soygun değil, tam oldu bu sabah, sen zaten çelik büyük kahraman. Dürüstçe söylüyorum, sizin açınızdan oldukça akıllıca gizlemek belge bu vazo .
  
  
  Onun içinde gülümsedi. - «Nasıl güzel bir şey söyledin. İtiraf etmeliyim ki, onu öyle düşünüyordum ».
  
  
  Ama, tabii ki, anlamak, ikna etmek, bu kimse anlamsız - ekşi dedi. «Biz kriz kadar iade edilmeyecektir bu belge. Bu arada, ve sen çıkıp etrafında bu müze, daha sonra ortadan kalkması helikopter?
  
  
  «Onun kabuk ve servis girişinde, yakalanmamak için güvenlik görevlileri binası.
  
  
  Ama oraya giderken onun kabuk odin koridordan ön planda katta açık pencere sadece умоляло kullanabilirsiniz. Onu atladı örneğin, beş metre, oylama, ve tüm.
  
  
  «Hmm», - hırladı Hawke. «Eh, en azından, seni yakalandı. Emin gördüm Yahuda?
  
  
  «Bu o olmalı, onun ikiz kardeşi» dedim. «Yüzüne baktım aynı. Hawke başını salladı. O bir puro çıkardı ıso rta, yürüdü ve koltuğa çöktü sandalyeye. «Yahuda hala hayatta. Um ... Biz bulamadık ego vücut düştü şelale. Bu yüzden belki ».
  
  
  «Ben düşündüm, bu hırsızlık bir sanat», - dedim. «Tarzı benzer diğer bir dizi hırsızlık bir sanat, mükemmel İtalya'da son birkaç yıldır. İlginç, olabilir mi Yahuda olmak beyni tüm bu soygun?
  
  
  « Bence , dedi Şahin, eğer bu seri hırsızlık - el işi, Yahuda, onun iddiasına diğer motifler dışında mali kazanç. 'Belki de. Ama şimdi beni daha fazla rahatsız eden bir belge, daha büyük planları Yahuda. O mutlaka bulur ego bu vazo, ve en azından, ne yapacak, satmak ego ruslara ya da çinlilere boyunca onun nefret Batısında yer almaktadır.
  
  
  Deri koltukta masada Hawke baktı çok küçük ve çok yorgun. Beni rahatsız bir şey, ben обременял ego bu endişeleri.
  
  
  «Eğer bu fünye скопируют diğer, Nick - yavaşça dedi, bizde ciddi bir sorun olabilir. Ben hikayenin tamamını anlatmadı ... ... ayrıntılar, ne zaman verdi size bu görevi, çünkü size ihtiyacım vardı bu tür bilgiler, bir işi gerçekleştirmek için, ama ben inanıyorum ki şimdi sen-meli bilmek ne kaybettik, bir oku olacağına elinde potansiyel düşman. . '
  
  
  «Elindekiyle Nick oluşturabilirsiniz nükleer ücretleri çok küçük bir ölçekte. Havan ve obüs tahsil edilebilir küçük nükleer savaş başlıkları gibi tank top. Bir atış tank topu öldürebilir yüzlerce kişi».
  
  
  «Ve hiçbir müzakere haritalama silah yok,» dedi ben.
  
  
  Ben inanmıyorum kullandık böyle bir silah olsa bile, biz ego tasarladı ve üretti. Ama rus değil empoze kendinizi bu sınırlama. Kazakistan'da nükleer silah olacaktır sizin için küçük bir savaşçı değil, sona ıh sınırları ». Onu, başını salladı. - «Umarım onu yanıldım Yahuda. Biz onsuz yapabilir ve komplikasyonları. Onu asla unutmayacağım bir operasyon geçirdiği birkaç yıl önce, ne zaman yola terk edildikten sonra Amerika - periyodik elektrik kesintisi, siyah, sis, çamurlu su, kan kırmızı nehirler ve göller ».
  
  
  «Yer delle, dedi Şahin - ama şimdi bizi ilgilendiren tek bir şey almak gerekir bu belge, Yahuda ya da kimi bu bize, bu bir helikopter. Polis Rimet, görünüşe göre, senin yanında, ama ben beklemiyordum onlardan çok şey. Yürümek için değil, onlara, eğer keşfedeceksiniz ne var açık öğretim ».
  
  
  «Peki İnterpol Rimet? Onu biliyorum orada birkaç kişi, ve onlar-ecek büyük olasılıkla yapmak bir dava, bu davada ».
  
  
  «Ben onlarla çalışmak. Tabii ki, onlar doğru bilmek tam olarak ne iş yapıyorsun ».
  
  
  'Onu anlıyorum.'
  
  
  «Fırsat olsaydı incelemek için galeriye Vatikan kütüphanesi önce vardı bu kadar çabuk gidecek?»
  
  
  «Ben hızlı bir şekilde etrafa bakmaya başlarlar».
  
  
  «Sanırım, bize gereken iyi bir göz var bu durumu,» dedi Şahin, ekleme puro geri diş ve прикусив onu.
  
  
  «Ama bunu nasıl yapacağız? Henüz polis soruşturması bitene, olacak çift koruma.
  
  
  «Belki bu seni tatmin eder erkek arkadaşı tarafından Interpol», - düşündü Hawke. Ama biz bunu bekliyoruz. Bence en iyisi git bir üst rakam ».
  
  
  "Komiser Kafiye?"
  
  
  «Hayır,» diye alay etti Şahin. «Baba».
  
  
  Onun için mi ileri sandalyede. «Babanla konuşsan?'
  
  
  'Neden olmasın?'
  
  
  «Tanrım, onu bilemem, ne yapmalıyım. Yani, varsa protokol, ve tüm bu. Bir başkası bunu yapamaz ? Onu nefret çıkmaya önde gelen politikacılar, ne önerdi Hawke, tamamen geçersiz .
  
  
  «Nick, sana gereken izin arama olay yeri. Demek adam belki konuşmak Papa ile. Ona inanıyorum, bulduğunuz Paul VI, büyüleyici bir adam. »
  
  
  "Ama o beni kabul eder?"
  
  
  «Eğer başkan beni aradı, emu, evet. Zorunda eğer tekrar denemek belgeyi iade Zhukova, Baba olabilir, reddetme, çünkü o müdahale olsaydı, anlaşma arasında iki dünya güçleri. Ama çünkü tamam, bizim devlet sırrı oldu yanlışlıkla çalınmış suçlular, ona inanıyorum, Babam mutlu olacak, bize yardım, herhangi bir şekilde. Ve eğer o-ecek söylemek sen-ebilmek görmek bir kütüphane, bir polis pek mümkün değildir, sizi durdurmak ».
  
  
  Onun içini çekti. - 'Хорошио. Ne zaman dönerim bu Roma?
  
  
  «Bu gece,» dedi Hawk. «Yani, eğer bu bir engel değil senin planlarına kadar bir akşam». Son yorum geliyordu alaycı bir ses tonuyla.
  
  
  Onu dedi duygusuz bakan: «Peki, bu küçük hostes uçaktan. Var nah yirmi dört saat dinlenme, bir sonraki yarış, ve dedi ki hey ... "
  
  
  «Oldukça, Nick», - dalgın dalgın dedi Hawk.
  
  
  Onu, güldü ve ayağa kalktı. 'Onu haberdar edeceğiz.'
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Sıcak hava Rimet sona erdi; bu bulutlu ve yağmurlu. Coliseum olarak, derin havuzlar, отражавшие antik mimari ihtişamı. Kaldırım sokakları vardı yıkanmış ve turistler yürüdü renkli kaldırmaz araçları ile hangi damlayan su.
  
  
  Gazeteler doluydu mesajları hakkında soygun Vatikan. Ama şaşırtıcı oldu, ne kadar az insan biliyor gibiydi ne oldu aslında delle. Bazı hikayeler bildirilen, paraşütçüler indi uçağın etrafında bir avlu sunmaktadır. Diğer görgü tanıkları emin yırtıcı maskeleri vardı. Bir gazete rapor binada farkli bir düzine erkek, hepsi silahlı makineli tüfek ve tehdit ediyor ölüm. Başka bir gazete bildirdi, yabancı maskeli ortaya çıktı etrafında hiçbir yerde ve hayatını kurtardı kime tehdit suçlular. Bu yabancı maskeli bildirildi vardı alman ateşli silahlar konuştu, herhangi bir slav dilinde, ya da ibranice.
  
  
  Onu sadece bir umut, ne polis olacak daha iyi anlamis. Beklendiği gibi, söylentiler ve varsayımlar çok yaygın olarak yayıldı sonra böyle sansasyonel bir olay, ama ben onu hiç görmedim basını böyle karıştı. Onu okumak bize bir makale yürütmektedir tam olarak tarif ederdi ne oldu daha güneşli bir sabah.
  
  
  İyi, ben şimdi yapmak, - iletişim arkadaşımla Antonio Benedetto bir kurmay-daire Interpol Rimet . Antonio genç ve güzel bir müfettiş, bir çift bana yardım dosyaları görüntülemek Interpol. Onu düşündüm yine ben saymak. Onun iyi görünümlü yüz kişinin onu yaraladı galerisi istedim resimleri inceleyin suçluları. Onu, biliyordu güvenebilir miyim, Tony yapacak kimliğimi kendinize ve soru sorma.
  
  
  Ona yaklaştı, onu geç sabah. Egonun sesi, sıcak ve samimi.
  
  
  «Nick, "dedi," o bir gümbürtüyle, - sürpriz, tekrar duymak seni, dostum. Ne yapıyorsun Rimet? Bir organizatör iseniz büyük bir soygun Vatikan'da? Ego kahkaha bulaşıcı oldu.
  
  
  «Bu benim işim değil» dedim. «Ben uğraşıyorum sadece gerçek para. Bankalar. Kasiyerler falan.
  
  
  O yine güldü. «Ama bu durumda talep büyük bir hayal gücü, amigo».
  
  
  «Evet,» dedim. «Dürüstçe söylüyorum, onun içinde bir şekilde yer almıştır».
  
  
  "Давверо ?"
  
  
  Ben hikayenin tamamını anlatmadı ... ... bir ayrıntı. «Tony, onun tarihi her yıl bir kaç fotoğraf. Bunu yapabilir misiniz?
  
  
  'Tabii ki. Kazanç bugün hiçbir zaman. Daha da iyisi, bir öğle yemeği yeriz. Onu biliyorum güzel bir kafe yakınında buradan.
  
  
  'Bugün yapamam. Bir randevum var.
  
  
  Oh. Umarım, o güzel bir kadın ».
  
  
  "Ben dedi, "Hayır. - «Babam».
  
  
  « İmkansız ! dedi Antonio.
  
  
  'Bu kadar. Peder beni alır iki saat ».
  
  
  'Merhamet!' - yavaşça dedi. «Ben seni daha fazla etkisi onu düşündüm, dostum».
  
  
  «Bazı yardımıyla Washington,» dedim. 'Onu sana daha sonra açıklayacağım. Ben onu size gelmek için sabah ofise? '
  
  
  « Бениссимо,» dedi Antonio. «Bence sen her zaman beni azdırıyorsun Nick».
  
  
  Aynı gün onu geri döndü ve Vatikan. Çevresi müze oldu оцеплена ve polis savruluyor her yerde. Galeriye geri dönmek yetkililerin izni olmadan imkansız olurdu . Aynı başarı ile sen-ebil denemek gizlice Fort Knox.
  
  
  Güvenlik Papa oldu şimdi ценымногие daha iyi görünüyordu ilk başta. Suçlu, korkmuş bir atış, istihsal o gün soygun, ve hiç kimse bir yaklaşım olmadan ona etkileyici bir belge, daha sonra kapsamlı bir inceleme.
  
  
  İlk savunma hattı oldu etrafında birkaç polis var, oturum açma sırasında bir müştemilat yer alan papalık rezidans ve ofisler. Bu iyi eğitimli çocuklar, ve onlara biraz zaman aldı, beni kontrol etmek için.
  
  
  Tabii ki, ona onun tüm silah ve özellikle Вильгельмину - çalışıyor. Ne zaman onlar-ebil değil bulmak bir şey, şüpheli, teslim ettiler beni polis sivil bir rivayet beni Vatikan muhafızları.
  
  
  Son olarak, bana eşlik et papalık odam. Oda zengin bir geçmişi, batı uygarlığının. Panelli panelli duvarlar fresklerle, tavanlar vardı, mozaik, sayısız internet ve soluk halılar. Ve yine nen vardı sofuluk, neredeyse sofuluk. Bir duygu, bir bende ortaya bir zaman onu огляделась oldu duygusu, ciddiyet, tam bir eksikliği, ciddiyetsizlik.
  
  
  Bana yer gösterdi, büyük bir bekleme salonunda, ve kadar onu bekledim, düşündüm, onun ekipman tüm bölümlerde devletler ve üst düzey kişiler oturmuş bir odada. Şimdi sizde Nick Carter, Killmaster N3 AX. Ben bilmiyordum, komik mi beni bu karşılaştırma ya da çok üzdü.
  
  
  Geçti en az yarım saat başladı ve ben biraz sinir, ne zaman kapı açıldı. Resepsiyona girdi, yüksek, asil görünümlü bir adam ateşli kırmızı кардинальном kıyafeti.
  
  
  «Monsenyör,» dedi ben, kalkarken çok hızlı.
  
  
  O bana geldi, ifadesiz bir yüz. "Sanırım siz bay Carter?" - yavaşça sordu.
  
  
  'Evet.'
  
  
  «Onu kardinal Pei. Ego Hazretleri alabilir şimdi. Misin beni takip edin ». O işaret, bir oda, hangi çıktı.
  
  
  Onu takip ettim, dikkatle, ses duyma, kendi adım. O kapattı ve bize kapıyı, onu, başını salladı ve diğer iki кардиналам, görünüşe göre, onurlu караулу. Ih dar, ama hiç kızgın gözleri bana, ne benim her hareketini dikkatle izliyor, eğer değerlendirmek.
  
  
  Salonun sonunda durdu iki keşiş kahverengi elbiseler. Sadece beni izliyor, beş erkek, onu yavaş yavaş başını indirdi, çünkü başka bir şey gelmedi yapmak. Açık önümde çevrili iki keşiş oturdu Papa Paul. O beyaz önlük ve чепце ve göğüs vardı, büyük bir altın haç.
  
  
  Kardinal Pei bir şey değil dedi. Hava ve hava belirgin bir değişim ifade ego kişiler bana keskin bir adım ileri. «Papa cenapları,» dedi ben, tekrar başını aşağı, bilmiyorum, ibadet veya hayır. Gülümseme kaydırdı ve bacaklarının arasına kıstırıp dudak Papa. Belki de gördü, ben huzursuz hissettim . Belki de hissetti güvensizlik yürütmektedir düşündüğüm gibi, yansıyan bana. Her neyse, onun gülümseme beni çok sakinleştirdi. «Bay Carter, "dedi," o, mükemmel düzeyde ingilizce, - oturun lütfen». Çekti bir sandalye yanında, ve ego papalık bildirisi halka bir an засверкало ışığında.
  
  
  Onu sel, acı farkında, ne otorite benim hükümetin cabası Ястребе ve AX, şimdi koymak göster. Ama anlayışlı bir davranış Papa'nın bulaşıcı, ve yakında onu hissettim başlıyorum dinlenmek için.
  
  
  Kardinal Pei pozisyon aldı sağındaki Papa. «Bu genç adam tarafından gönderilen bir amerika Birleşik Devletleri başkanı , ekselansları, dedi kardinal.
  
  
  «Evet, onu hatırlıyorum, bu bir resmi görüşme talep edilmiştir».
  
  
  Papa Paul VI, bana döndü ve ego bir bakış, bir an затуманился. «Öyle görünüyor ki hükümet oldu haberi son - ve çok прискорбному, son derece прискорбному - hırsızlık».
  
  
  «Evet, ekselansları, "dedi," ben. «Birlikte папскими hediyeler çalındı çok önemli bir belge. Korumak için ego ... ah ... düşman unsurları, onun özgürlük aldı gizlemek ego bir tarafından karşılanacaktır senin güzel etrüsk vazo. Bazı öğeler bana eşlik etti müzesi; insanlar, suitler almak için elimde bir belge ».
  
  
  Onu, biliyordu duyuyorum kaygan zemin, açık bir uluslararası diplomasi. Bu nedenle onu dikkatle sefer kelimeler. Babam başını salladı, sanki benimle aynı fikirde, o memnun oldu, rağmen belirsizlik benim kısa bir açıklama, onu açıkça söyledi.
  
  
  «Başkan, dedi, dedi, bu ... bu belge dediğiniz ego olmak önemlidir».
  
  
  - Merkezi bir otel delle Papa cenapları. Ses neden bu kadar istedim incelemek için galeri ve belki de bir kaç soru sormak personel sunmaktadır. Biz anlıyoruz ki, polis kapsamlı bir soruşturma yürütüyor. Ancak önemi nedeniyle, bu belgenin benim hükümet biz gerekli bulundu geçirmek için kendi ... ah ... ihtiyatlı bir soruşturma ». Kardinal Pei başını salladı bakarak, önce Babamı, sonra tekrar bana. Ben bir adım daha ileri gitti.
  
  
  «Örneğin, ihtiyacımız birine dahil olup olmadığını vazo gibi çalıntı. Tabii ki, orada bir olasılık, o tercüme etrüsk müzesi, sonra nasıl onu bıraktı kitaplığı ».
  
  
  «Ben öyle düşünmüyorum, dedi kardinal, - Pei.
  
  
  «Yer delle», - teyit Baba. «Sanırım, bay Carter, envanter tamamlandı. Onu sadece akıcı bir şekilde baktı nah, ama hatırlamıyorum onunla oldu этрусская vazo. Tabii ki, büyük bir kısmı çalınan eşyaların tahsil vitrin ». O durdu ve baktı mimmo beni karşı duvara. Gibiydi, zaman geçtikçe yavaş yavaş, ama ona hiçbir şey söylemedi. Son olarak, o tekrar bana baktı . «Mükemmel, bay Carter,» dedi. «İzin geçirmek günün kalanını galeri ve diğer alanlarda kitaplık. Onu da size izin veriyorum bir istek yapmak için bir şey var olmadan, ek bilgi sağlamak için, ama bana muhtemelen, gerek yok size söyleyecektir - bu etrüsk müzesi ».
  
  
  «Çok naziksiniz, efendim».
  
  
  O döndü, kardinal Пею. «Yap bir mektup, onun için olabilir ego imzalamak. Bay Carter olmamalı, gereksiz sorunları ile bizim polis.
  
  
  «Papa cenapları,» dedi kardinal, yine sallayan.
  
  
  «Emin olun, bu durumda hemen». Babam tekrar bana döndü. «Biz şahsen istiyoruz buldunuz bu belge, bay Carter».
  
  
  «Teşekkür ederim, ekselansları,» dedi ben, kalkarken ve yapım birkaç adım geri. Onu eğdi ve çıktı üzerinden oda, peşinden bana shell kardinal Pei.
  
  
  Yirmi dakika onu not aldım imzalı ve kaşeli Papa. Beni kaplı açık hava etkinlikleri kolaylaştırmak. Benim görüştü Papa Paul VI iyi geçti, ama bu en sinir kısmı da benim misyon.
  
  
  
  
  Onu önce gitti etrüsk müzesi. Bütün bölge geçici olarak kapatıldı. Yoktu bizim ziyaretçiler, bizim yer, bu yüzden bende bir sorun olmadı bilgi almak için. Diğer Vatikan müzeleri, bu daha fazla gibi geldi sarayı, daha başka bir şey. O sopa değerler ve eserler etrüsk dönemi. Onu hatırladım, çoğu şey bulundu sayesinde Etruria kazı sırasında Papa Gregory XVI. Onu hiç bir fikrim yoktu, ne bir müze olacak kadar vazo, şişe, kase ve diğer hazineleri. Ne yazık ki, bir umut, ne yapabileceğime bir vazo oldu beyhude. Ama bazı insanlar etrafında müzesi'ne ıh, geniş bir arşiv ve onu keşfetti vazo geçildi Vatikan neredeyse iki yıl önce , ve herhangi bir kayıt yoktur, dönüş.
  
  
  Daha sonra o gün onu, konuştum, bazı çalışanlar galerileri, doğruladı, ne vazo ne kadar olduğu idi galeride sabah soygun. Bu beni bıraktı ve çıktı, hangi onu zaten korktum: yırtıcı yakaladı ee.
  
  
  Onun geçirdiği bir günün bir kısmı galeride, daha sonra kapsamlı bir inceleme polis. Genç polis sivil şüpheyle baktı bir not baba.
  
  
  «Bu kontrol etmek gerekir, efendim».
  
  
  «O zaman çabuk ol, dedim. «Zaman var, etrafına bakmak sadece bugün.»
  
  
  'Belli bir prosedür
  
  
  «Bak,» dedim. «Babam kendisi söyledi benim için sorun olmayacaktır, bu bir not. Mi mi ona bildirmek için, ne bu şüphe?
  
  
  Genç adam bir an için bana baktı. Sonra tekrar baktı bir not. «Kolay, dedi. O çıktı galerisi ve teslim bir not, ikinci polis sivil. Adam bunu okuyun. Sonra onlar bana baktı ve sessizce dedi bir arkadaş bir arkadaşına bir italyan. Duran adam bir gün döndü, işaret bana, sonra konuştu kararlı başka bir dedektif. Romatizma sakin ve beraberinde dikkatsiz bir tokatlamak el. Genç adam döndü bana bir not. «Benim patronum diyor, sen-ebilmek gitmek için bir galeri», - kasvetle dedi .
  
  
  « Bay» dedim ve not aldı.
  
  
  Onu içeri girdi ve etrafına baktı. Dahil olmak üzere, genç bir adam oldu, üç polis memuru. Onlar sessizce konuşuyorduk bir arkadaş bir arkadaşı ile. Uzun imkanları farklı görünüyordu, daha ilk kez onun ego gördüm. Pencere kapalıydı, çünkü shell yağmur; kasvetli oldu. Kırık kapak cam vitrin çekildi ve araştırılmış bir konu üzerinde parmak izi. Ona emindim olsaydı hırsızlar geride herhangi bir somut delil, polis zaten almış olurdu ıh. Ama etrafında ne ben gördüm o sabah, anlamlı bir şey kalmamış olsaydı, bu olmasaydı çıktılar izi ...
  
  
  Onu, baktı kapı. İmkansız tanımlamak için ayrı çıktılar boyama ortamlarda mükemmel mevcut, eğer olurlarsa olsunlar, ben bir pencere çerçevesi veya diğer özel yerlere sadece hırsızlar.
  
  
  Onu tekrar istedi этрусскую bir vazo vardı ama, eminim onu yok ana salonunda . Onu sordum polise, kullanılmadı mı bir vazo ya da bir vazonun parçalarını kanıt olarak. O dedi, bu doğru değil.
  
  
  Onu geri koridor, hatırlamaya çalışıyorum, gördüğüm, merdiven çıkma bu sabah: ölü hizmetçi ve sadece захлопнувшиеся gün. Onu, döndü ve döndü galerisi. Sonra ona yaklaştı noktaya vücudu vardı, ve gördüm ki, nen hala görünür kan lekeleri. Şimdi bir gün çok açıktı, ve ne zaman onu, baktım sağ kapı gördü, ne kırık kale henüz yenilenmiştir. Polis, muhtemelen ilginçti hakkında bilgi edinmek 9 mm pul, onlar sürükledi ağacın etrafında. Onu, yere baktı ve gördü ki, bir şey daha var. Kapı прижималась bu inilti, metal kanca katta bir вставлялся bir halkasını aşağıda bir gün. Bu ilginç oldu. Bu demekti ki, kilitlemek için bir gün, hırsızlar oluşturuyor arkasında durmak kapılar, serbest bırakmak için kancalar . Onu eğildi ve baktı paul. İnce bir toz tabakası kapının sol açık sonra yeni bir boyama .
  
  
  Büyük olasılıkla, bir baskı yaptı öldüren kişi, güvenlik görevlisini odaya kilitleyip, bir gün bu taraftan galerileri . Bana o vurdu креповой tabanı ile oldukça sıradışı bir damalı desen. Onu bypass parmak izi, unhooked kapı kanca ve kapıyı itti için içeri daha fazla ışık . Onu çekti etrafında cebinden minyatür bir kamera ile сверхчувствительной siyah-beyaz bir film. Onu yaptım üç fotoğraf baskı boyama ve kamerayı geri bir dakika. Ve ne zaman onu tekrar doğruldu, bir şey gördüm, yanında parmak izi yığın kurumuş beyaz kir. Büyük olasılıkla, bu düşmüş ayakkabı, hangi yapılmış bir baskı. Onu çıkardı, etrafında başka bir cep, bir mendil aldım bir parça kil ve sarılmış bir ego, bir mendil, bir kez genç bir dedektif döndü. O kadar izledim, onu tekrar itti kapıyı ve kanca düğmeli.
  
  
  "Bir şey değil, efendim?" diye sordu. Egosu sesi vardı varsayalım, o aldı benim için can sıkıcı bir ziyaretçi.
  
  
  Söylemeyecektim ... ... oldu hakkında послеявляется. Eğer mümkünse, onu bir otel bulmak Yahuda önce polis. Polisin farklı olabilir fikri mülkiyet hakkı belgesi, ve başlayabilir uluslararası entrika, önce onu geri getireceğim ego - ve sonra nasıl bir italyan askeri yetkililer yakından ego incelenecektir.
  
  
  «Ben gördüm, bu kan lekeleri yerde», - yalan söyledim ben. «Korkunç bir durum».
  
  
  «Evet, korkunç bir şey», - yatıştırıcı dedi.
  
  
  «İşbirliğiniz için teşekkür ederiz» "dedi," ben, torna, gitmek için.
  
  
  O beni durdurdu. «Söyleyin efendim, siz, Interpol ya da belki tüm basın mı?»
  
  
  «Bu bize, bize başka bir», - dedim. «Onun profesyonel ziyaretçi almaktadır. Ona gitmek, müzeler boyunca açık havuz, sonra tarif ve каталогизирую içeriği, çeşitli yayınlar. Kadar onu ziyaret etti, on binden fazla. Sabırsızlanıyordum açılış galeri, çünkü her ikisi de sonuna kadar pazar var elli üç müzenin yedi diğer avrupa kentlerinde. Gitmeliyim , çünkü bugün bir ziyaret daha kaç müze burada Rimet ».
  
  
  «Tabii,» dedi.
  
  
  Ne zaman onu çıkarken, genç adam bana baktı şaşkınlıkla, tahmin, hile değil mi.
  
  
  
  
  Ofis Interpol dolgusu adresi: Via Filippo Turati, 23, невзрачном hizmet vermektedir. Hava temizlenmiş, ve havada vital canlandırıcı bir bahar havası. Olur güzel bir sabah dolaşmak için Roma'ya ve çıkmak - gitmek Tivoli Bahçeleri, Caracalla Hamamı ya da ünlü bir villa Adriana. Ama iş başka предстояла , ve bu iş için bekledim cansız cephe kurmay-daire Interpol.
  
  
  Onu buldum arkadaşı Tony Benedetto ego, küçük bir ofis, ikinci katta. Donuk duvarlar ve mobilya, ofiste, kapalı, güneş ışığı, delici, açık olan pencereden, ve geniş bir gülümseme Tony .
  
  
  "Nick, benim başka!" o bana "merhaba" dedi ve yürüdü kendi koltuğu için bana sarılmak.
  
  
  «Buon giorno, amico», - dedi ona kıkırdama ile.
  
  
  Tony neredeyse benim büyüme, kalın siyah saçları ve parlak gözleri. Biz daha önce yardım birbirlerine ve birlikte çok eğlenceli zaman geçirdim. Tony sevdim biraz eğlenmek için.
  
  
  Biz bu oyunu. Onu çekti, bir paket Lucky Strike ve teklif Tony sigara.
  
  
  'Ah! Şimdi onu hatırladım, neden senden hoşlanıyorum, Bambino. Çünkü sen-si olmak iyi amerikan sigara.
  
  
  Onu прикурил, ve biz bir süre sessizce oturdu ve sessizce курилы. "Yani sen şimdi, müfettiş?" - söyledim sonunda.
  
  
  Omuzlarını silkti. «Kalırsan bir organizasyon için yeterince uzun bir süre sonunda bir patron olmak için, ister o ya da değil». Bana gülümsedi diş macunu.
  
  
  «Belki gitsem iyi olur ve AX, önce patron istifa», dedim. «Sanmıyorum ile başa çıkmak için bir ofis bir iş.»
  
  
  «Ben de öyle,» dedi Tony. «Neyse ki, benim küçük bir tanıtım sağlar, ben de açık havada çalışmak». Şimdi koyu kahverengi gözleri çelik ciddi. «Var hakkında bir şey soygun Vatikan, Nick. Bu konuda karıştığı?
  
  
  Onu özetle ne oldu hala gelincik. Onu anlattı daü belge hakkında, ama ne hakkında o içeriyordu. O kasvetli dinledi. «Ben tarihi görmek senin polis fotoğrafları» diye düşündüm ben. «Ben iyi bir şey göremedim kişiyi yaraladı ».
  
  
  «Biz görelim ıh birlikte, Nick, dedi. «Ben bir adam gönderdi Vatikan, ama o hiçbir şey bulamadım. Mümkün olup olmadığını, biz birlikte çalışmak, bu konu üzerinde? »
  
  
  «Olabilir,» dedim. «Ama resmi olarak değil. Onun için tercih Interpol tanıyamıyordum neden benim varlığı ».
  
  
  O başını salladı.
  
  
  «Ne-ne», diye ekledi ben. «Eğer biz belge bulmak mümkün, bu benim. Hatta söz varlığı ego amirlerine ».
  
  
  Tony düşündüm bu konuda. «Tamam, Nick, dedi. «Biz ilgilenen dönen hazine Vatikan, bize gerekmez kazmak devlet sırları Amerika». Gülümseme yavaş yavaş geri döndü, onun yüzüne. «Ben bir his var bir ipucu».
  
  
  Onu çıkardı, etrafında cebinden minyatür bir fotoğraf makinesi. Oldu Minolta ile çok hızlı çıktı ve onu kullandı ona суперпанхроматическую bir film. «Sanırım bu seni ilgilendirmez,» dedim. "Ne kadar hızlı olabilir проявлено ?"
  
  
  «Biz küçük bir karanlık oda», diye cevap verdi Tony. «Ve bir profesyonel. Öğleye doğru biz resmi büyütmek ».
  
  
  «Mükemmel,» dedim. Onu aldı, bir mendil ve yayıldı. Ardından tarihi bilmek, nereden bu parça kil . Sen-ebilmek bulmak?
  
  
  «Bu biraz zor olacak, amico», - o öne eğildi ve inceledi bir parça kil. - «Ben veriyorum ego bizim химику. Başka bir şey?'
  
  
  'Şu anda değil. Hadi kısaca bir göz atalım fotoğraf ».
  
  
  Biz harcanan bir saatten fazla görüntüle polis fotoğrafları büyük bir gri dolu bir odada картотечными dolaplar, masalar ve kadın geliyor. Ne zaman biz bitmiş, onu tanımadı bizi, tek bir kişinin tüm фотоархиве biliyordu.
  
  
  «Ben eminim bu adam da orada olacak,» dedi ben. «Eğer bir adam gördünüz mü, Yahuda "dedi," Tony, alkışlar son albüm, o olmalı, çok dikkatli bir şekilde geliyordu seçtiğiniz insanları».
  
  
  'Doğru. Ama bu soygun yaptı gerçek profesyoneller, ve insanlar genellikle bu seviyede bir sabıka kaydı var ».
  
  
  Tony benim omzuna elini koydu. «Resmi var ve bir parça kil», - dedi. 'Hadi. Biz de yemek yeriz , окропим öğlen harika bir şarap, ve sonra geri doğru bir iş освеженными.
  
  
  Onu, güldü ve başını salladı. Bir şey yapan severdim Tony. Ego ve kaygısız davranışlarını samimi olduğunu ama ben biliyordum, ne ihmali yatıyor akıl ve hüner sadık bir polis.
  
  
  «Haklısın,» dedim. «Biz hiçbir şey yapamayız burada yapmak kadar hazır olacak fotoğraf».
  
  
  Gittik yemek Mediterraneo ve bu oyunu tadını terasta çıkarabilirsiniz. Şimdi, ne zaman bulutlar dağıldı, gittikçe daha sıcak ama rüzgar hala güçlüydü. Tavsiye Tony sipariş ettiğimiz ızgara balık. Ana yemek öncesinde spagetti ve daha sonra beyaz peynir. Bizim hafif bir beyaz şarap keyifli. Biz sohbet hakkında, eski zamanlarda, ve Tony yalanladı yeni medya mesajları bana kız ikimiz de biliyorduk. Biz çok güldü ve bir süre basınç, geçen pazar улеглось, ve o başardı rahatlayın.
  
  
  Sonra bir saatten fazla geri döndük ofis Interpol. Resimleri проявлены ve büyütülmüş, 18х24. Tony çıkardı ıh etrafında klasör ve uzattı bana değil onlara bakarak.
  
  
  «Onlar iyi bir iş yaptı,» dedi ben. «Şuna bir bak».
  
  
  Bu araştırma bir ilk fotoğraf. «Evet, - dedi, - bu resim, açıkça görülebiliyor. Sanmıyorum hiç görmedim böyle bir şey , Nick. Çok sıradışı.'
  
  
  «Ben katılıyorum, ve bu da çok güzel bizim için».
  
  
  'Özellikle. Onu yapacağım daha çıktı alacağım bir tür boyama ».
  
  
  Girdik karanlık oda ve laboratuvar teknisyeni hemen yapmak için söz verdi bir daha kopya, en iyi fotoğraf. Sonra Tony listesini aldı ayakkabı mağazaları şehrin, onu, birkaç telefon görüşmesi yaptı, kontrol etmek için ayakkabı üreticileri. Bütün İtalya ıh oldu bir düzine.
  
  
  Henüz Tony emretti daha çok erkekler ziyaret ayakkabı mağazaları, onu geri otel için kodlamak raporu için Hawk. Bana koymak zorunda kaldı ego «posta kutusu» nereden ego kurye alacak ve gönderecektir Hok. AX kullanılmış bir telefon, hatta bir dönüştürücü ile konuşma, durumlar dışında, ne zaman gerektiği acil bir mesaj iletmek için. Onu yazdı raporunu ve gitti ego posta kutusu.
  
  
  Odama döndü, onu keşfetti, ki Tony sorar aramak emu.
  
  
  «Biz bulduk, üreticinin» dedi. «Bu web şirket bir ülkede yapan, üreten böyle bir tasarım. Şimdi yapıyoruz listesi perakendeciler tabanlı muhasebe kitapları, üreticinin » .
  
  
  «İyi,» dedim. «Ben geleceğim önce bitirmek gibi. Benim övgü için senin verimliliği ».
  
  
  -
  
  
  Ne zaman geri döndü Tony yalıyor, akşam ona tanındı, ayakkabı fabrikası salonunda Milan ve adı «Yeni italyan toplumu». Temsilcisi Rimet ile alınan fabrikalar gibi küçük parti boyama, satılan ıh sadece iki şehirde alışveriş. Odin etrafında bu dükkan iflas etti, yaklaşık bir yıl önce. Sonuç olarak geriye tek bir dükkan kenarında bir yer .
  
  
  Talep üzerine öğrendik ki, mağaza sahibi oldu belli Luigi Farnese.
  
  
  «Şimdi biz ego bulalım» dedim. «Yani, eğer bizim adam aldım bale terlik Rimet».
  
  
  «Büyük olasılıkla,» dedi Tony. «Biz inanıyoruz ki, biz de teşhis parça kil, amico. Bizim kimyacı olduğunu düşünüyor Sicilya.
  
  
  «Hmm,» dedim. «Mafya».
  
  
  -
  
  
  Tony diğer işler, bu yüzden onun dükkanına gidiyorum taksiyle tek başına. Kaldı dar bir sokağında tek bir çevresinde yeni bir tercih Kafiye. Satılmış ayakkabı ve diğer ürünler ve derileri. Farnese, kısa boylu, şişman bir adam ile dar bir bıyık, bir çok yardımcı oldu.
  
  
  «Üç alıcı yeni aldım bu ayakkabı креповой taban», - dedi. «Ben yazdım ıh adları».
  
  
  Onu, baktı isimler. Barzini. Aranci. Паллотти. Bana bir şey söylemediler.
  
  
  Onu sordu. - "Ben onu yeniden yazmak adları?"
  
  
  'Elbette; için estestvenno.'
  
  
  Onu çok yaptım, teşekkür etti, satıcı ve gitti.
  
  
  
  
  Ertesi gün Tony götürdü beni emniyet müdürlüğü nerede olması gerekiyordu ego yardımcısı ve emu karar verdi görüntülemek boyutlu dosyaları. Öğlene kadar bir şey bulduk istedim. Ben Rocco Barzini oldu ceza sahası sayfası. Liste eski ve nen belirtildiği gibi hakkında hafif bir suç. Bir saat sonra bulduk ego ortamlar polis fotoğrafları. Bu adam onu vurdum Vatikan .
  
  
  Tony kısaca посовещался ile архивистом.
  
  
  «Polis duymadım Barzini oldukça uzun bir süre, dedi, ve onlar kaybetti ego ve zihin».
  
  
  "Görmüyorlar mı, o nerede?"
  
  
  «Hayır diyorlar».
  
  
  «Eh, biz biliyoruz ki, o son zamanlarda Sicilya».
  
  
  «Evet, sevgili başka, ama bu bilgi bize çok az kullanım. Sicilya - büyük ada ile неразговорчивым bir nüfusa sahiptir. Göreceksiniz ki çok zor olacak birini almak bir şey hakkında konuşmak Barzini veya başkasının hakkında ». Onu kabul etti onunla. Sonra onu aniden düşündüm Gina'ya, kız yürütmektedir bağlantılı olduğu mafya ile. «Belki, "dedim," biz hakkında bir şeyler öğrenmek bizim arkadaş ile креповой taban burada Rimet ».
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  O akşam ben ziyarete gitti Gene. O geleceğimi, ve pişmiş lezzetli edu. Ana yemek oldu scallopini alla Firenze, eritilmiş peynir et ve ıspanak. İlk olarak, spagetti, sonra dana eti ve son olarak peynir ve kare bir hediye. Kırmızı şarap olsun.
  
  
  «Gerçekten de tüm italyan kadar iyi hazırlanır?» - sordum, ne zaman biz böyle bir oyun ve tezgah.
  
  
  Gina sarıldı kalçalarımı. «Değil, çevrelerindeki herkes, - dedi, - ama çoğu italyan kadınlar». O подтянула ayak altında, ve eteğini yukarı kaydırdı ve onun kalça, açığa, beyaz kalça.
  
  
  «Yaptıkları bir çok şey iyi,» dedi yavaşça ben.
  
  
  Gülümsedi ve yavaşça beni öptü boynunu. «Ben düşündüm, bana döneceksin, Nick», - diye mırıldandı.
  
  
  «Korkarım ki, bu iş», - suçlu dedim. «En azından, bu ana hedefi bu gece».
  
  
  O hızla çekti elini. "Bu oldukça gurur verici, değil mi?" dedi, надуясь.
  
  
  Onu, gülümsedi ve притянул onu kendine. «Bu çok önemli, ama bu demek değil ki, ben istemedim seni tekrar görmek».
  
  
  Ona döndü yüzünü, kendine ve öptü dudaklarından. Sarıldı boynuma. «Yani ценымногие daha iyi,» mırıldandı o da. Sonra çekip gitti özgürlüğü. "Ne iş o zaman?" diye sordu. - «Ben düşündüm, eğer diplomatik hizmet».
  
  
  «Bir bakıma, dedim. Gina, tam olarak söyleyemem, neden onu Rimet. Ama belki sen bana yardım edebilirsin, eğer bir şey anlattın bana kendiniz hakkında bir gerçek » .
  
  
  Öptü beni kulak memesi. 'Ne demek istiyorsun?'
  
  
  «Sen dedi, ne biliyor insan yeraltı».
  
  
  O biraz отпрянула. - «Ama sen polis değil».
  
  
  Onu duraksadı. Sonra anlatmaya karar verdi hey, mümkün olduğunca. «Nedense bunu sana açıklayamam, Gina, "dedim," beni ilgilendiren, ne Vatikan kütüphanesinde birkaç gün önce ».
  
  
  Onun karanlık gözleri çelik zamankinden daha fazla.
  
  
  « Diavolo burnu ! Sizi ilgilendiren bir soygun Vatikan'da?
  
  
  «Evet,» dedim.
  
  
  'Ah. Bilmiyorum. Bazı suç türleri hakkında mümkün olmayacaktır bilgi alabilirsiniz. Bu böyle bir suç. Kimse bize bir şey bilmiyor ».
  
  
  «Onun da burada bekliyorum sizden bir bilgi bir suç» dedim. «Ben sadece umuyordum ama bana bir kişi hakkında».
  
  
  Omuzlarını silkti. 'Kim bu adam?'
  
  
  «Ego adım Barzini,» dedim. «Rocco Barzini».
  
  
  O düşündü bir an. Sonra dedi ki: «Ben bilmiyorum bunun adına».
  
  
  «İyi düşün, Gina,» dedim, öpmeye, elini. «Bu benim için çok önemli».
  
  
  Bir süre sonra o dedi ki: «Hayır, Nick, ben bu adamı bilmiyorum».
  
  
  Onun içini çekti.
  
  
  «En polis delil yok bu delle», - diye devam etti. «Daha iyi olurdu, eğer atarsanız bu mesele etrafında kafa».
  
  
  Onu gördüm endişe gözlerinde. «Gina, "dedim," yapamam».
  
  
  O откинулась kanepede ve düşünceli прикусила alt dudak. «Eh, yavaş yavaş dedi, ben ikna edebilirim seni teslim, biz ne yapmak».
  
  
  'Evet?'
  
  
  «Bir kadın var. Onu onu bir araya geldi ile bir Gül, benim kız arkadaşım ve yemek ».
  
  
  «Ben hatırlıyorum bir Gül» dedim.
  
  
  «Bu kadın ile bir genelev işletiyordu. piazza Montecitorio'da. O bilir, roma, suçluları daha iyi kardeşleri. Belki seninle konuşmak istiyor. Bir ücret karşılığında.'
  
  
  «Ben öderim» dedim.
  
  
  «Gitmelisin oraya bir tane. O izin vermiyor, kadınların ev dışında bir kız var nah çalışır ».
  
  
  "Ben onu görmek onu bu gece?"
  
  
  "Ben bakarım."
  
  
  O geldi telefona, numarayı aradım ve dingin bir ses tonuyla konuştu. Bir kaç dakika telefonu kapattı ve yanıma oturdu kanepeye.
  
  
  «Her şey yolunda», - ne yazık ki dedi. «Sen oraya gitmek, sonra da on saat.
  
  
  O hazır, sizinle konuşmak. Onun adı geçmiyordu, aradığınız kişi. Korkuyor onu bazen telefon dinlenmişti polis ».
  
  
  «Teşekkür ederim, Gina,» dedim. Onun saatine baktı. Neredeyse on saat. «O zaman gitsem iyi olacak,» dedim.
  
  
  Hala «ne-ne».
  
  
  'Evet?'
  
  
  «İçin ziyaret normal görünüyordu bulun etrafta kız, önce konuşmak mümkün olacak bayan Vasari».
  
  
  Onu kaldırdı ve işaret parmağı ile onu somurtkan bir çene. «Belki yapabilirsem, bunu önlemek için», - dedim.
  
  
  O ciddi görünüyordu. - «Yok oyunları oyna bayan Vasari, Nick. Onu dedi hey, ne ödeyeceksin bir kız olduğun için mi geri ödemek için kendi para. »
  
  
  'Ona bir bakayım.' Vardı hoş bir düşünce atmak Gina ve yatmadan bir fahişe ile. - «Korkmayın sonsuza kadar. Demek istediğim kız. Gül bana güvence verdi, ne bayan Vasari çok sıkı sağlık açısından ».
  
  
  Onu ayağa kalktı. «Eğer iyi misin, onu buraya geri dönerim sonra nasıl konuşacağım onunla».
  
  
  Bana baktı, gözlerinde yaşlarla. «Ben çok sevdim» dedi.
  
  
  
  
  Onu bir taksi aldı, Piazza Montecitorio'da. Meydanı oldu çirkin bir kesiminde değil, akşam yürüyüşleri için. Ev çok eski, ile обветренным cephe. Tüm pencereler kapalı olmasına rağmen ön planda katta panjurlar kapalıydı ve ağrı üzerlerine kapalı, bırakarak sadece çizgili sarı ışık .
  
  
  Onun kabuğu ve kaldırımda onu gördüm duran bir adam, yakındaki bir sundurma. O baktı bana doğru, ama ego huzurunda beni uyarmak için. Beni içeri aldı ve zayıf bir genç kız. Bir kaç müşteri taşındı, büyük bir oturma odası ve bir araya geldi kızlar; kadar onu bekledim, lobide önünde büyük bir salon, her şeyi onlar biliyor gibiydi benim varlığı hakkında.
  
  
  Bana geldi ince orta yaşlı bir kadın, siyah saçlı, kesinlikle penye önce. Onu sordu. - "Bayan Vasari?"
  
  
  O kırılgan gülümsedi. «Hayır, onu bayan Vasari. İstediğiniz kızı?
  
  
  Onu biliyordu, gibi bir cevap. 'Evet.'
  
  
  Biz ne zaman girdi, bir oturma odası, birkaç kadın ile baktı bizim tarafa. Bize geldi genç sarışın. Onun kısa siyah külot, обнажавшие büyük kısmını, kalça ve göğüs. Onu övdü, onu yaklaşık on sekiz; Onu hissettim başka bir dokunuş masumiyet k ee сердцевидному kişiye. Bana sormuştu, italyanca, olabilir mi almaya beni . Onun sonucuna o kadar iyi, ya da aynı kötü, diğerleri gibi. Ona başını salladı.
  
  
  Gülümsedi ve iyelik yakaladı elimi. Onun bayan Vasari gitti ve kız sordu, ben ona bir şey içmeye gittik önce onun odasına. «Hayır, "dedim," gidelim açıkça şimdi yukarı».
  
  
  "Ah, sen heyecanla bekliyorsun bu, değil mi?" O götürmüştü beni merdivenlerden yukarı odasına ilk planda.katında yer almaktadır.
  
  
  Gibi sadece bizim için kapalı bir kapı, o başladı beni soymaya. - Bir ingiliz, değil mi? Maria aldı çok ingiliz ».
  
  
  Ona izin hey, bir süre ilerlemesine. Anlaşılan, hey, bunu sevdim. Onu götürürdü av tüfeği, riskli bir hareket ama ben istemedim çekmek için gereksiz dikkat bu bir yerde . Onu sell kenarına demir yatak ve çıkardı bale terlik ve pantolon, Maria ustaca çıkardı, onun ince giysiler. Var nah oldu güzel genç bir vücut, ince bir bel ve dolgun dolgun göğüsleri. Sol kalça var nah oldu morluk hiç şüphesiz, bıraktığı sıcak bir müşteri.
  
  
  "Seni seviyorum, Mary?" diye sordu.
  
  
  Onu ayağa kalktı yatağın yanında çıkardı ve kıyafetlerini. «Evet, Maria, sen çok güzelsin». Onu, gülümsedi ve akılda bu vardı .
  
  
  O köy katta benim ayak oldu okşayarak benim kalça yukarı. «Sen çok güzelsin» dedi. Elini yükseldi benim genital aldı orada. O öne eğildi ve beni öptü kalça. Onu sell, yatağın kenarına, ve o geldi benim kalça oranı, yatmak için başka bir arkadaşına.
  
  
  Ne zaman odaya girdi, bir şey düşündüm, onu konuşma oldu bayan Vasari. Ama büyüdükçe Maria çalıştı benimle çok ustaca, benim heyecan büyüdü, ve o zaman, o yayılmış ve yatak ve itme yastık altına uyluk, onun için hazırdı.
  
  
  O çok iyi biliyordu mesleğini. Biliyordu, ne ve ne zaman yapmak için beni getirmek kadar patlayıcı doruk. Ne zaman bitti ve biz yatıyordu ter üzerinde buruşuk çarşaflarda, mutlu görünüyordu, ben fiziksel olarak memnun. Başka bir o ve beklemiyordum. Bana gelince... evet, bir şey oldu, bir şey ödedim.
  
  
  Onun hakkında sordum bayan Vasari.
  
  
  'Ah. Sen kim size konuşmak madam.
  
  
  'Evet. Götürür müsün beni ona?
  
  
  'Benimle gel.'
  
  
  Beni o getirdi başlamadan ikinci katta, ve biz geçti karanlık bir koridordan arka odaya. O iki kez çaldı ve açıldı, kendi gitti.
  
  
  - Konuşmak istiyorum bayan? diye sordu siyah saçlı bir kadın.
  
  
  Ona baktı mimmo nah odaya. O hafifçe aydınlatılmış kırmızı ve mavi renkte. Koridor açıklamıştır tütsü kokusu .
  
  
  «Evet, dedi, ne beni görmek istiyor,» dedim.
  
  
  «Giriş», - dedi kadın, geri çekiliyor bir kenara.
  
  
  Onun odasına gitti ve koku stahl çıplak boğması. Şekil lüks ipek откинулась düşük бахарев odada kalın halı . Geliyor, yalıyor, onu gördüm, bu son derece şişman bir kadın. Hey, olması gereken en az yetmiş, ama o ağır makyaj gibi bir uyarı çok erken sesli film. Ee esnek, buruşuk yüzü ile kaplıydı makyaj, gözleri siyah ve göz - koyu mavi . Allık vardı размазаны ve kalın yanakları ve kırmızı ruj eğitim verdi sahte bir ağız. Tüm bu прикрыто turuncu bir peruk. Onun kalın beyaz ellerini yapışmasını etrafında ipek bir elbise, iki buruşuk bir yumru test, ve daha sonra deri parmaklar ile süslenmiş en az bir düzine yüzük.
  
  
  "Bu, bay Carter?" yükseltti, onu eski bir ses.
  
  
  «Evet, hanımefendi,» diye cevap verdim.
  
  
  Yardımcısı itti sandalye, bir kanepe ve bir jest beni davet otur. «Özür dilerim kokulu maddeler», - diye mırıldandı. «Madam garip bir vücut kokusu, bir o ölçüde tütsü».
  
  
  Onu, başını salladı ve arkadaşlar.
  
  
  «Kes şunu fısıldamak ve gizlice heyecanla,» dedi bayan Vasari kadın. «Sen misin bizi bir an yalnız».
  
  
  "Evet, hanımefendi." O döndü ve üzerinden çıkmış bulunmaktadır. «İyi görünüyorsun,» dedi bayan Vasari ingilizce. «Sakıncası var onu indiriyorum bu peruk? Çok sıcak ».
  
  
  «Tabii ki hayır» dedim.
  
  
  O поджала buruşmuş dudakları ve çıkardı turuncu peruk kafa. O neredeyse kel, ve burada ve orada sıkışmış bir demet saç ağaran. Peruk o oldu en süslü kadın, onu hiç görmedim. Bu peruk olmadan o karikatürü üzgün bir yaşlı kadın. İşin garibi, onu çok sevdim.
  
  
  «Tamam,» dedi kırılgan bir sesle yaşlı adam. «Ben, size sormak geldi bilgileri». Bu konuşmayı nah nefes aldı.
  
  
  «Yer delle, hanımefendi,» diye cevap verdim.
  
  
  «Sadece bana Nelly».
  
  
  "Nelly?" diye sordu ona inanmaz.
  
  
  «Babam ingiliz denizci. Protestolara rağmen benim italyan bir annenin, o iddia için bana adı Nelly ».
  
  
  O сморщила ince накрашенные dudak grotesk bir gülümseme. "Eğer dünya, ben çok çekici bir kadın?"
  
  
  'Tabii ki.' Onu ümit sesim güler yüzlü.
  
  
  «Ben on yedi yaşındaydım, bana teklif yaptı, venedik asalet», - прохрипела o. 'Onu reddetti. Anlamak, onun size daha fazla spa-evlilik.
  
  
  Onun sessiz kaldı, çünkü ne diyeceğini bilmiyordu.
  
  
  «Ne zaman ona göre bu evi, onu aldı, bazı etrafında en seçkin insanları, Avrupa, bay Carter. Benim kız biliyordu devlet adamları ve üst düzey yetkilileri. Adı bilmem bakanı bilinmektedir İtalya boyunca . O uyudu asla kızlarla. O baktı gibi onlar girersiniz, sonra sordu ıh ayağa önünde çıplak, o kadar oynadım kendi kendime. Asla bilirsin, ne arzu var her insan ».
  
  
  O zaten boğulacak gibi oldu bu konuşma. «Daha sonra, - diyordu, - buraya kısmına gelip temsilcileri, yeraltı. Mafya ve diğer. Onu biliyordu ıh, tüm, bay Carter. Bana bir sürü şey anlattı, ama ben satmadım bilgi insanlar çok seviyordum » .
  
  
  Kokusu odada asılı var önce burun delikleri. Kırışık maskesi sürdü. «Geldi hakkında sormak için bir adam».
  
  
  'Evet.'
  
  
  'Ego adı?'
  
  
  «Rocco Barzini».
  
  
  Gözleri ve kırışmış cilt için uzun baktı mimmo beni, sonra döndü yüzüme. « Ben ego biliyorum . Hangi bilgiler etkinleştirilir? '
  
  
  "Bana söyleyebilir misiniz, ego bulabilirim?"
  
  
  «Belki,» dedi boğuk bir ses. Eğer «oku çok para var.»
  
  
  «Param var,» dedim.
  
  
  "Yirmi bin lira?"
  
  
  Onu duraksadı. Bu büyük para, ama bir düşünce vardı, ne Nelly Vasari, pazarlık mümkün değildir.
  
  
  'İyi.'
  
  
  "Sende bu var mı?"
  
  
  Onun elini bir dakika içinde, bir paket çıkardı lira, sayılır, yirmi bin, ve para verdi Nelly. Aldı, ego ve tekrar sayılır onun beceriksiz eski parmakları. O bittiğinde giydirdiği gözleri fatura ve inceledi gravür ve kağıt doku.
  
  
  Onu sordu. - "Mutlu musun?"
  
  
  «Çok dikkatli olamaz benim iş, - dedi o, - hatta ile uğraşırken amerikalılar. Ama para ile her şey yolunda, ben anlatacağım her şeyi biliyorum bu konuda паразите Rocco Barzini.
  
  
  O kazandığı para oyma doğu yanında bir sandalye, bir kanepe, yumuşak eti, onun omuz sallanan ileri geri.
  
  
  «Barzini buraya geldi zaman zaman. O küçük воришкой, bir kötü davrandın benim kız. O hapiste. Genellikle o yaşıyor ve çalışıyor Rimet, ama bazen kayboluyor, birkaç yıl. Bir süre geçirdi Napoli, nerede taşınan fuhuş ve uyuşturucu. Ve son zamanlarda döndü Roma ile kişi adını bildiğiniz, Giovanni Фарелли ».
  
  
  «Ben inanmıyorum,» dedim. Ama hatırladım onun adı etrafında bir hikaye Gina.
  
  
  «Her polis Rimet bilir bu ismi, bay Carter. O zengin bir adam, elinde birkaç yasal del. En karlı bu başarılı gayrimenkul geliştirme ve inşaat şirketi Makelaardij Farelli . Ama bu saygın cephe imzalayan Фарелли lider yeraltı, tüccar, uyuşturucu ve diğer yasadışı iş. O ile bağlantılı mafya, bay Carter, ve ego adı ile ilişkili bir sanat eseri kaçakçılığı yapan bir oluştu Venedik, yaklaşık bir yıl önce.
  
  
  «Acaba», - diye mırıldandı ben.
  
  
  «Ne zaman Rocco Barzini Roma'ya döndü, o koruması Фарелли».
  
  
  'Sadık. Ve ne Фарелли yaşıyor Rimet?
  
  
  «Ben bayan Фарелли birçok konut», - прохрипела o. «O şehirde bir ev, ama o hemen hemen hiç yoktur. Var villa kuzeyinde, Kafiye ve lüks oda otel Capri, hangi ile . Yılın bu zamanında hemen hemen her zaman Capri.
  
  
  Aldı şişeyi ve распылила aromatik bir koku. Sıvı yaptım ee saçları ıslak ve parlak, yumuşak bir ışık. O en son tatlı bir koku, вздымая burun delikleri, sonra şiddetle закашлялась.
  
  
  Onu sordu. - "İyi misin?"
  
  
  «Evet, Evet» dedi. «İyi, genç bir adam».
  
  
  «Siz inanıyor musunuz Barzini ve Фарелли olabilir bu otel Capri?»
  
  
  «Büyük olasılıkla, bay Carter. Otel adı «Caesar Augustus» ve adanın merkezinde ».
  
  
  "Sen bana çok yardımcı oldu."
  
  
  «Ben her zaman takdir ediyorum bir insan para için». Onu накрашенный кожистый ağız çarpık gülümsedi.
  
  
  Onu gitmek için ayağa kalktı.
  
  
  «Ödemek zorunda on beş bin liret kız», - прохрипела bayan Vasari. «Ödeyebilirsiniz aşağıda. Ve geri dönüp bir kez daha, bay Carter.
  
  
  «Teşekkür ederim,» dedim.
  
  
  Koridorda onu derin bir nefes. Aşağıda onu ödedi koyu saçlı bir kadın kısa bir çalışıyor Maria ve gitti. Dışarıda temiz hava daha önce hiç kasık kadar iyi.
  
  
  O bana, ben bir taksi bulmak bulvarı üzerinde biraz daha gittim aynı yönde. Bu boğucu bir akşam, güzel bir akşam. Ama yarım bir sonraki çeyrek için onu duydum shaggy. Ona döndü ve gördüm, hızla yaklaşan iki erkek .
  
  
  Olmadı olduğuna inanmak için bir neden beni tehdit eden herhangi bir tehlike, ama onlar yaklaşırken, ona karşı sokuldu homurdanıyor ev. Onlar yavaşladı. Odin çevrelerindeki geçti mimmo beni, diğeri yanında. Sonra bir adam geçti mimmo döndü ve tersledi beni . Bana öyle geldi ki, ben öğrendim bir kişi gördüm ev Nelly Vasari.
  
  
  "Firth mar!" dedi, büyük ölçüde durdurma beni.
  
  
  Seçeneğim yoktu. "Diye sordum. - "Ne oldu?" . "Хофретта!"
  
  
  Onun için acele ediyordu.
  
  
  "Ne hakkında konuştunuz bayan Vasari?" diye sordu ingilizce başka, daha az kaslı adam.
  
  
  Ona baktı, kare, pockmarked yüz, bu insan, ve aniden hissettim kendimi çıplak olmadan люгера ve yüksek topuklu ayakkabı topuklu.
  
  
  «O benim eski bir başka».
  
  
  Büyük adam homurdandı. Sen asla orada değildi, efendim.
  
  
  Onu itti. - 'Kenara çekil!'
  
  
  «Hayır, sen söyleyene kadar bir şey söylüyorsun Madam,» dedi.
  
  
  «Dediğim bu. Bu yenileme eski dostluk ». Onu otel giriş mimmo onlara.
  
  
  Kaslı adam beni vurdu bir yumruk gol. Onun üzerine düştü onun arkadaşı izin verdi, kendi boğum girmek bana hayat. Arada iki darbe, bir an için kesti beni . Onu çok çarptı evi, ve soluk soluğa bir balık gibi . Onu gördüm, ne başka bir yumruk geliyor bana, ve çalıştı onu atlatmak için, ama hızlı bir darbe aldı yanağından. Birkaç dakika sonra beni arkadan yakaladı. Yüz izleri ile çiçek ediyordu önümde.
  
  
  «Anlat bize bu konuda bir konuşma», - kesti o.
  
  
  'Siktir git.' - простонал ben.
  
  
  Yumruk göğsüme vurdu. Önce bunu başardı kurtarmak grev başlamadan ikinci bir darbe aldı yüzü. Onun gibi hissettim benim gol eğilir bir kenara. Bu gangster biliyordu işini. Muhtemelen, onlar bile bir ilgisi yok ancak erkek olan ona olurdu ama şu an çok az şey değişti.
  
  
  «Durdurmak», - homurdandı etti. Onu bir flaş gördüm bıçak, ve daha sonra bir stiletto, sıkışmış benim emrim altında.
  
  
  "Söyle, ya da ona seni keserim!"
  
  
  Onu tekrar nefes alabiliyordu. «İyi,» dedim. «Ben söylerim». Bıçak gitmedi, ama hareketsiz kaldı.
  
  
  Şimdi onu yeniden kendi gücü. Dar bir bıçak vardı sadece üç santim uzakta benim sol göz. Onun için mi oldu çok iyi biliyorum ne yaptığımı.
  
  
  «Biz konuştuk sl-posta бизнесявляется,» dedi ben, hala nefes nefese. Onu taşımış sağ ayak için çıktı arasındaki ego yayvan ayakları olan . "Şirket bayan Vasari?" - şüpheli diye sordu. 'Neden?'
  
  
  Başka bir adam beni tuttu ellerini biraz daha az iyi.
  
  
  «Evet,» dedi, ben hazırlanırken eylem. «Görüyorsunuz, onu yer, onu sormak ev açmak Milan».
  
  
  'Ne? Bayan Vasari asla ... "
  
  
  Onu подтащил büyük adam ileri bir adım ve sert vurdu sağ diz skrotum. Ego yüzü исказилось. O уронилил stiletto sokağa. Ne zaman onu indirdi, ayağını ona geldi sağ ayak kaldırma, tıknaz bir adam . O bağırdı, ve ego gücü zayıfladı. Iso tüm gücü ile onu vurdu ve sol dirsek ego göğüs kafesi. Onu çatırtı duydum. O bağırdı, düştü yan duvara çarptı arkamızda.
  
  
  Bir başka vurdu beni. Onu engelledi bir yumruk, sol el ve cevap sağ yumruk. O yere düştü, o uzandı стилетом, ama o aşağı doğru süzüldü karanlığın içine. Sonra onu hissettim, müthiş bir tekme sırtına. Koca adam bastırdı bu inilti, ve tekrar bana saldırdı. Ego yumruk vurdu beni arkasına, ve o dizlerinin üzerine düştü. Onu düştü yana. Sağlam bir ayakkabı çarptı yüzüme. Onu vurmak için elini arkasına, o da uçtu.
  
  
  Zaman beni yine vurdu ayak yan, onu yüksek sesle inledi. Onu gergin çizme ve ıskaladı. Kaslı adam tekrar ayağa kalktı .
  
  
  "Basta cosi!" dedi. "Si sbrighi! O gitmeye karar verdim.
  
  
  Ego yoldaş aceleyle onu takip, ve onlar kayboldu köşede. Onu güçlükle sel. Onu hissettim sanki beni cevapsız üzerinden dev kıyma makinesi. Vardı böyle bir güçlü vücut ağrısı, imkansız olduğunu, kime, hangi araziler zarar gördü. Onun elini tutup yüze. Bu kanlı karmaşa.
  
  
  Onu birkaç dakika yaslandı, bir ev, bir umut, ne acı diner. Onu çok iyimser. Onun sendeleyerek çıktığımı, karanlık bir sokakta birkaç yüz metre ve nihayet ulaştı almaktadır. Dediğim gibi, o , kısa bir süre ortaya çıktı, bir taksi. Onu çağırdı, ego ve günbatımı içinde.
  
  
  "Ne diavolo burnu !?" diye bağırdı sürücü görünce yüzümü.
  
  
  Verdi daü adresi Gina Romano. O gitti için hızlı bir şekilde en kısa sürede beni çekmek için onun etrafında bir taksi. Onu, merdivenleri tırmandı ve kapıyı Gina'ya kapı. Ne zaman o açtı, gözleri genişledi şok.
  
  
  «Dia mio!» diye bağırdı.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Benim önkol ağır oldu, ve ağzım kurudu. Onu denedim olman. Her şeyi ben hatırlıyorum, sonra bir toplantı ile Gina, bu ne başardı ulaşmaya Şahin ile telefonda dönüştürücü oy bildirmek için emu bu konuda . O dedi, ne arar bu sabah. Onu пошевелил bir ayak. Onu hissettim bir sayfa altında başka bir beden . Onun elini yumuşak şişme bir hayat, sıcak bir yere temas kalça. Gina bana döndü. Onun sol göğsüne dokundu benim boca, ve ben gibi hissettim meme kaydırdı mimmo beni. Onu uzattı elini sayfanın altında ve dokundu onun yumuşak, sıcak derileri . Çalışırken dikkat acı, onun, yan döndü , sıkma, sert yuvarlak bir kalça.
  
  
  «Mm», - dedi o, hala göz yumdu.
  
  
  O sarıldı benim vücut ve bana sarıldı bel. Daha sonra yayımlanan başka bir ses ve gözleri açıldı, tıkladığınızda.
  
  
  'Nick? Emin misiniz daha iyi hissediyor musun?
  
  
  Onu подтянул kalçaları bana, ve o перебросила elini omzunun üzerinden bana. Onu göğsüne bastırdı, benim çıplak meme.
  
  
  «Özel bir şey», - diye mırıldandı ben. «Ama ben inanıyorum ki yakında artıracak durum».
  
  
  O приоткрыла dolgun dudaklar. Вылупившийся dil sıcak ve tatlı. Onun kalça hafifçe charles bana. Öp bizi zorladı gasp yapmak. Gina перекинула sağ uyluk benim uyluk ve benim acı vücutta unutulmuş bir patlama süpürüldü zaman, bize onu, döndü ve kaldırdı ee vücut kabul etmek, benim için bir itme. O bana geldi, isteyerek ve aynı zamanda biz doruğa ulaştı.
  
  
  Sonra onu bench press, sırt için özel. Gina, uzanmış yanımda, tavana baktı. Son olarak, onun elini kaldırdı ve yavaşça dokundu yaralar üzerinde sol göz ve sağ yanak. Onlar kuru, ama başım ağrıyordu bütün yüzü yüz . Mucize dişlerim görünüyordu, yerde kaldı. Onu çıkardı örtüyü görünce, onun торсе birkaç morarma.
  
  
  «Onlar benimle iyi muamele, - dedim, - ama ben şüpheliyim, onlar hareket bu kadar sorunsuz, bu sabah».
  
  
  «Zavallı çocuk», - sessiz мурлыкала Gina. O, elinden elini benim uyluk.
  
  
  «Umarım rahatsız değildir Nelly Vasari,» dedim.
  
  
  «Onlar yapacak, Nick. Var nah çok etkili arkadaş. »
  
  
  «Bana öyle geldi ki, bu sicilians,» dedim. 'Rağmen, doğrudan bağlantı yoktur, bugüne kadar Barzini veya Фарелли duydum »
  
  
  .
  
  
  «Nick,» dedi Cin, torna, bana bir yüz. "Gidiyoruz Capri?"
  
  
  Onu sordu. - «Neden bunu bilmek istiyorsun?»
  
  
  «Eğer dün gece bana her şeyi anlattın hakkında, onun katılımı ile hırsızlık, belki farkında değillerdi, ama mecbur, bana yardım», - diye yanıtladı. «Ve onun için ne yapabilirim. Aynı başarı ile yapabilirsin tamamen bana güven şimdi bana güvenmeni uzun. Onu biliyorum bu Фарелли. Hatırlıyor musunuz , onu sana ben ne oldu ego metresi. Onu biliyorum ego her şeyi, ego, id, ego ve alışkanlıkları. Onu ben size yardımcı olmak için ».
  
  
  Onu sordu. - "Ne kadar ... ile Фарелли?"
  
  
  O kaçınılması benim görüş. 'Birkaç ay. Aldı bana bir çok şey, ama ego zulüm oldu benim için dayanılmaz ».
  
  
  «Nasıl emin olabilirim ki sen şimdi bana yardım edecek misin ona karşı?» Onu hissettim daha.
  
  
  O сузила gözleri. «Nefret ediyorum Фарелли, Nick. Yemin ederim, bana güvenebilirsin.
  
  
  Onu düşündüm ve denemeye karar verdi. «Tamam, "dedim," ben seni götürürüm Capri. Bizimle sürmek benim başka bir Interpol » .
  
  
  "Getirmek için bir polis?"
  
  
  'Evet.' Durdu. - "Фарелли soydu Vatikan, Nick?"
  
  
  «Orada iyi bir şans bu.»
  
  
  "Ama neden hükümet bu konuda dikkat çekmek için?" Ona düşünceli düşünceli baktı nah. «Soygun sırasında çalınmış bir şey, ne ait sanırım hükümet. Gerek yok daha fazla bilmek Gina. Bir daha bana sorma ».
  
  
  
  
  «Tamam, Nick».
  
  
  Telefon çaldı. Gina kalktı, gitti başka bir iplik oda ve aldı telefonu. Ee çıplak vücut hala çekici görünüyordu. Bir an sonra, o döndü . 'Bu size.'
  
  
  Bu olması gerekiyordu Şahin. O.
  
  
  "Kim, terzi al oldu?" diye kükredi birçok kilometre okyanus.
  
  
  Onu, güldü, rağmen sert ve ağrılı bir yüz. «Ah, bir kız», - masum dedim.
  
  
  "Evet, terzi al kızım!"
  
  
  «Tamam, dedim. «Ve o yaptı onu bordrolardan».
  
  
  "Ne kadar?" Ses görünüyordu ekşi.
  
  
  «Biliyor musun, onu asla ödünç para senin için bu,» dedim. «Ben tuttum, Gene geçici olarak. O da katıldı bana kaynağına, bu önemli bir bilgi, ben sizinle tartıştık.
  
  
  "Şimdiye kadar bildiğiniz, ne yapıyorsun!" Durakladı, bulmak için küçümseme. - «Umarım iyi bir gece geçirdi, Nick».
  
  
  Ego niyeti açıktı, ama kayıtsız kaldı. «Ah, evet, efendim. Onu, hissediyorum ценымногие daha iyi.'
  
  
  «Hey, iyi misin? Dün gece sen sesi biraz побитым.
  
  
  "Ben iyiyim," dedim.
  
  
  «Baktık dosyaları Yahuda, - diye devam etti - ve bizden haber var. Adı Фарелли çıktı dosyası Yahuda birkaç yıl önce. O çaldı, bazı hükümet belgeleri, İngiltere. Фарелли - büyük boy. O da, ya mafya, ya da onlarla yakın ilişkili » .
  
  
  'Evet. Böyle bir adam olabilir sağlamak için iş gücü ve tekniği için bir dizi soygun, icat Yahuda ».
  
  
  «Bir oy bir şey onun için geldim, Nick. Bence size en iyi gitmek, Capri.
  
  
  "Ben tedavi ederim, Napoli, daha sonra".
  
  
  'İyi. Beni haberdar et. Bu bir anlaşma olabilir büyük boyutlar, daha fazla olduğunu düşünüyoruz ».
  
  
  'Doğru.'
  
  
  «Biraz uyumaya çalış gece».
  
  
  Ona gülümsedi. Onu, biliyordu Hawke de gülümseyerek onun ince yüz. «Evet, tabii, dedim.
  
  
  -
  
  
  Daha sonra bu sabah gittim ofise Interpol ve brifing Tony Benedetto hakkında son gelişmeler. Vardı sağlam bir dosya Фарелли. Bir bağlantı vardı «bay J.». Tarih oldu, daha sonra uyarı AX.
  
  
  «Yahuda ve Фарелли görünüyor, iyi arkadaş oldu, dedi Tony.
  
  
  Ona cevap verdi. - «Gelince Фарелли, ben bilmiyorum.» «Ama hiç kimse henüz Yahuda. Bu destekler sadece acımasız iş bağlantıları ». Baktım dosya klasörü. «Yahuda gerçek bir insan değil, anlıyor musun, gençliğinde kaybettiği elin bir kaza sonucu, ve onun yapay bir el gibi görünen bir et ve kan, ama altında« cilt »sert çelik. Bu eller sembolize kişi. Bir gün o beni öldürüyordu onları.
  
  
  «Biz dua edelim, için, yoktu başka bir şans,» dedi Tony.
  
  
  "Hazır gitmek Capri?"
  
  
  'Evet . - Kaçta kalkıyor uçağımız?
  
  
  'Dört saat. Bir saat sonra biz Napoli ve erken akşam - ada ».
  
  
  
  
  Başka bir zaman kalmıştı ki ışık kadar biz teleferikle vardık kadar yakın Capri güneşli çiçek, bembeyaz bir ada. Ada o kadar küçük ki кобальтово-mavi deniz görülen, hemen hemen herhangi bir noktasından yer. Dar ve dolambaçlı arnavut kaldırımlı sokakları vardı sayısız lider merdiven yukarı ve aşağı diğer seviyeleri. Turist dolu küçük bir alanda bulunan ve oturmuş içerken чинзано gün batımında. İki blok ötede duran tarihi «Augustus Sezar» çok güzel bir bina ile бугенвиллией giriş üzerinde.
  
  
  «Ses ve tüm», - dedi Gina, biz önünde durdu. «Lüks içinde yaşadığı Фарелли, salonunda, üçüncü katta. Buradan da anlaşılacağı gibi bir balkon bulunmaktadır. Ne zaman Фарелли orada, onun iki koruması, ama sen-ebilmek görmek sadece tek çevrelerindeki. İkinci saklıyor, ne zaman ziyaret için gelen yabancılar . Küçük bir odada yanında oturma odasında duruyor metal bir sandalye, her zaman kilitlenir. Bu belki önemli bir şey ». Sonra sordu: «Ne yapacaksınız, ne zaman gelecek Фарелли?»
  
  
  «Tutmak bizim insanların sırrı, mümkün olduğunca uzun süre,» dedim. «Biz öğrenmek için bir toprak ya da evlerde yer almaktadır. Tabii ki, onu, umarım ego yoktur, çünkü elimizde yeterince kanıt ona karşı, onu tutuklamak için. Judas - bir adam lazım. Umut var ne ben arıyorum. » Sonra: «Sen misin yukarı».
  
  
  «Neden olmasın, Nick? Onu bekleyebilirim koridorda kadar sor.
  
  
  «Hayır, bu çok tehlikeli. Sen git kafelere, içmek için ».
  
  
  «İyi», - hayal dedi Gina.
  
  
  «Eğer bizden bir haber bir saat içinde temizleyin otel Paradiso».
  
  
  'Onu yaparım.' - Omuzlarını silkti ve gitti almaktadır.
  
  
  Tony gülümsedi ve başını salladı. «İyi bir muhbir, amico », - göz kırptı bana.
  
  
  «Görmeliydiniz Nelly Vasari,» dedim.
  
  
  Bir durumla karşı karşıya, benzer, ona, olduğu kanıtlanmıştır biz Tony ile, biz oynamak zorunda hissediyorum . Bu bir satranç oyunu, çünkü daha sonra ilk iki veya üç yollu kazancı çok görünen bir özellik. Yani, gittik daireler çok gelişmiş fikirler. Biz çaldı umuduyla, yanıt yok . Ama kapı açıldı ve gördük duran bir kız . Var nah olarak, platin sarı saçları ve pembe ruj tombul dudaklar. Ev yapımı ceket, çiçek desenli, özgür застегнутое bel meydan okurcasına değil, tevkif lüks form. Belliydi ceket altında o çıplak. Onu uzun kıvrımlı bir kalça ve dolgun göğüsleri baştan çıkarıcı gözetleme köşesinden her onu ağır bir adımdır. Ve bakılırsa хриплому бормотанию ve titrek adımları kadar açıktır hey lazım değil bir içki tutuyordu elinde. "Bay Фарелли burada?" diye sordu Tony.
  
  
  «Hayır, dedi ingilizce ile iskandinav aksanıyla, - bay Фарелли burada yok». Bu karşı geriye yaslandı gün ve kıvrımlar ev elbise раздвинулись daha fazla.
  
  
  «Üzgünüm, "dedi," ben çalışıyorum, bakmak değil onu sulu vücut, - biz uzun bir yol kat ettik, onu görmek için. İle hema daha konuşabilir miyiz?
  
  
  «Sen benimle konuşmak, patron,» dedi, kıkırdayarak. «Onu burada, her zaman olduğu gibi, tek başına». O yapım el kapı pervazı, sanki karar tamamen kırmak için elbise. Tony bana baktı ve hafifçe gülümsedi. «Biz de memnuniyetle kabul ediyoruz, davet, madam».
  
  
  O поманила bizi ve kapıyı yüzüme kapattı kapıyı. Oda cömertçe döşenmiş, çok ama açıkça değildi, güçlü bir kız. Her yerde boş şişeler, taşan kül tablası ve yarısı boş bardak ve kalın bir halı ile mayınları gazete ve resimli dergiler.
  
  
  Dikkatsiz bir hareketle kız jest bizi davet etti, oturup. 'Bir şey içmek ister misiniz?' diye bir piano kıkırdadı. Onu, başını salladı ve dudaklarını hayal скривились . «Şanssız» dedi.
  
  
  Tökezleyerek, sarışın yaklaştı tezgah karşısında iki sandalye üzerinde oturan biz Tony ile. Yüksek sesle ve acı bir iç çekişle, o düştü, bir kanepe ve gevşek bir düğüm kemer çözülmek için değil bırakarak, hemen hemen her şey için bir tahmin onun olgun bir vücut. Şüphesiz, biz yüz yüze metresi ile Фарелли. 'Ne istiyorsun?' diye sordu. "Bana söyleyebilirsin. Giovanni tutar beni haberdar ». Ee kelimeler hala geliyordu вымученно, ama o kadar sarhoş gibi düşünüyordum başlangıçta.
  
  
  Tony açıkladı istiyoruz satın almak için villalar adada onu, döndü ve baktı küçük bitişik oda, hangi derdi Gina. Yerden onu oturdu, onu görebiliyordu metal bir sandalye, bir telefon ile bir köşede.
  
  
  «Capri satılan çok küçük bir villa, dedi sarışın kadın, yapan, sadece kendini Гертой, - ve eğer birisi bir şey satıyor, bu çok yüksek bir fiyat. Beyler başka bir sevgili jirinovski'nin şeyler? Son söz olarak ayarlanmış bir ipucu ile,..
  
  
  «Yer delle,» dedi Tony, gülümseyerek hey. Onu прочистил boğaz. - «Hertha, onu görüyorum telefon başka bir odada. Olabilir mi benim hala arayıp bizim han? '
  
  
  Tony kaşlarını çattı.
  
  
  «Elbette,» dedi boğuk bir sesle. «Açıyorum seni kutsal». O gül ile bir kanepe, bornoz ve bir an kaydırdı ve onun uyluk açığa ee ışık üçgeni.
  
  
  O içeri başka bir odaya dahil etmek için kutsal, Tony kaldır onu yukarı kaş. Ve zaman geçti mimmo nah gitmek için başka bir odaya aldı, ego elini.
  
  
  Onu gördüm, o ona sarıldı çıplak sağ meme. O salladı ileri geri ve gülümsedi. Tony odaya girdi ve kapıyı kapattı. Hertha geldi benim sandalye ve ayağa kalktı, yanında elini koyarak omzuma: «Sen yakışıklı bir adam», - dedi.
  
  
  Onu, baktı nah. «Teşekkür ederim,» dedim. - Söyle, Hertha berlin, bay Фарелли son zamanlarda ortaya çıkmış yeni arkadaşlar ister iş? Onu duydum, onun yeni ortağı ». Geri döndü kanepede elimde içki. « Ben Giovanni her zaman yeni bir yüz», yavaş yavaş dedi. - Ama biz hakkında sadece konuşmak Giovanni? Çünkü sen ve senin hala yaşayan sadece baykuş bir iş, değil mi?
  
  
  «Tabii ki, çok misafirperver», - onu durdurdu vd. Onu, ümit Tony meşgul обысками sandalye.
  
  
  - Biliyor musun, gibi onu. Her zaman böyle oldu. Var bir şey istiyorlar. Onun seni ürkütüyor muyum?
  
  
  «Hayır,» dedim. Tony orada?
  
  
  'Büyük bir iş. Onun olmadığına sevindim şok oldum. O zaman sen, aynı onun gibi. Biliyorsunuz, bu fırsatı kaçırmamak gerekir, o zaman görürsünüz, değil mi?
  
  
  «Evet, öyle», dedi ben, yansıtan yan odada.
  
  
  Hertha bardak koydu cinsiyet ve tembel tembel kanepede uzandı. Dikkatsizce o undid bornoz, Tony girdi.
  
  
  « Бениссима !» - yavaşça dedi.
  
  
  Hertha bize baktı. «Ben ne istediğini biliyorum,» dedi boğuk bir sesle. «Ve bunu yapabilirsin. Her sırayla veya aynı anda her iki. Korkunç bir şey, ben söylemeyeceğim, Giovanni.
  
  
  Tony önünde durdu, ona baktı, onu çıplak vücut. «Nick», - dedi пересохшим ağız, - «olabilir, daha var birkaç dakika, tamam mı?»
  
  
  «Tanrım, hayır, Tony».
  
  
  - O zaman git. Onu. sonra görüşürüz.'
  
  
  "Tony, o her an gelebilir!"
  
  
  Tony baktı kanepe ve bana döndü. «Sana ne zaman bir kız seni bekliyor kareler. » Şimdi o üzgün ve biraz da kızgın. Bana değil durum. O biliyordu ki, ben haklıyım.
  
  
  «Ne istiyorsan onu yap, "dedim," ama bana bir bilgi aldığınız telefonda».
  
  
  Ego yüzü değişti. - "Üzgünüm, Nick. Haklısın.' O attı son uzun bir görünüm Герту, sonra döndü ve gitti bir gün.
  
  
  «Üzgünüm, tatlım,» dedi, onu çıplak bir kız. «Sadece yeri ve zamanı değil».
  
  
  Hertha bana baktı bir kaç aklı. "İstemiyor musun benimle yatmak?"
  
  
  «Sen en çok arzu edilen kadın adada, - dedim, - ama biz başka bir acil durumda» .
  
  
  
  
  Tony sessiz, kadar biz vardı asansörde. Biz giriş antre, ona dedi ki: «Bak bu öte yandan, amico. Sen-ebilmek almak sorunu ».
  
  
  Tony güldü. 'Sanırım, soğuk duş olanakları ...'
  
  
  Onu sordu. - 'Bu ne?'.
  
  
  'Bak. Adam. Bu Фарелли.
  
  
  Uzun boylu esmer adam kırk yıl girdi lobiye başka bir adamla. Onu dikkatle inceledi ego, öğrenmek için bir dahaki sefere. Sonra onu, baktım başka bir adam, ковыляющего baston ve hissettim ego. Bu Barzini, kime vurdu ona kalça soygun sırasında Vatikan . Ne zaman iki erkek yaklaştı en yakın sayaç , onu, döndü gazete raf için Barzini göremedim yüzümü.
  
  
  "Beni hala sormadın mı?" diye sordu Фарелли resepsiyonist.
  
  
  «Hayır, efendim Фарелли».
  
  
  'Mükemmel. Gönderin bir yemek üç yukarı. Diyelim ki, tagliatelle alla болгнесе.
  
  
  «Ben hallederim efendim Фарелли».
  
  
  Фарелли ve Barzini gitti asansöre fark etmeden bizi. Barzini ağır aksak. Birkaç dakika sonra kapı arkalarından.
  
  
  «Ego " bale terlik» dedim.
  
  
  "Ben Barzini Mi?"
  
  
  'Evet. Var креповая taban.
  
  
  
  
  Dönüş yolunda meydana Tony çekti etrafında cebinden bir kağıt parçası. «Açtım, bu sandalye ile rahat bir manivela bulundu ve iki ilginç şeyler. Bir not defteri ile adres Yahuda. Onu bunu çözdü. Bunu doğrulayan ikinci bir kanıt keşfettim Vatikan ».
  
  
  Onu, baktı yaprağa. Нацарапано oldu: «üst düzey. Yahuda, San Marco İthalat, Via Сашетти, Панчино, Sicilya » .
  
  
  «Tabii ki» dedim. «Genelkurmay-daire Yahuda salonunda Sicilya, yani muhtemelen, yani orada bu işe haydutlar».
  
  
  «Bu demektir ki, bizim çıkarlarımızı da yerinden oraya. Eğer çalıntı şeyler şimdi Sicilya, benim bir şey olacak karar ne zaman biz ıh bulacağız.
  
  
  «Gerçekten, "dedim," benim için iş o kadar kolay değil gerçekleştirmek. Yok, eğer Judas buldu belge vazo » .
  
  
  - Ters çevirdiğinizde devam etti amico, Tony - o zaman sen ne okumak mümkün olacak kopyaladım. Bu yazılmış olan not defteri'nde açın. Bu da bir şey, sizin için ne anlama geliyor?
  
  
  Onun altında durdu ve ışık küçük bir veranda ve otel araştırılmış yazısı Tony. Onu okudum: «Kargo Leonardo » artı bir tarih.
  
  
  «Büyük olasılıkla, bu referans çalıntı şeyler, "dedi," Tony, - ve Leonardo da belki bir koleksiyoncu satın ıh».
  
  
  'Belki.'
  
  
  Bir şey not benim ilgimi çekti. Eğer bu işe sadece nakliye esnasında çalınan mal , bu benim davamdı, çünkü ona emindim vazo için ayrılmış özel koleksiyon Yahuda. Ama içimde bir his vardı, bu sebepten dolayı bir süre vardır gerçek değeri benim için daha bir başkası için !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  48 saat sonra biz kar Sicilya. Ada kısır olduğu ve taşlı, kasvetli, ama güzel manzarasına sahip. Biz araştırdık, ilk köy bulmak için onun sakinleri kabaca açıklandığı gibi, rehberler. Erkek ya da рычали gelenle cevaplar sorulara, hiç bizi görmezden geldi. Bir kadın kayboldu, gitti olay yerine. Son olarak Tony sordu yaşlı adam bize nerede salonunda Via Сашетти. Bu oldu arzu yol, kayalık ve düzensiz giden başka bir iş parçacığı üzerinde bir ada. Öğrendik şirket, San Marco Imports kapatıldı oldukça uzun bir süre olmasına rağmen onu aldım yabancı. Göre yaşlı, bina durdu yaslanmış kaya, yükselen bir deniz üzerinde.
  
  
  Biz biliyorduk, ne ev, hiç şüphesiz, güvenlikli olacaktır, bu nedenle, eğer biz oraya gideceğiz, taksi şartıyla bulabiliriz taksi köyde, bizde de aynı sorun olacak. Bu nedenle, biz karar verdik yaklaşım убежищу Yahuda öte yandan, tekne.
  
  
  Ertesi sabah, varış, sonra tuttuk balıkçı tekne yaptı ve onu yere kara kaya kuleli bize hemen hemen iki yüz metre. Dans ile tekne uçurum gibi görünüyordu, neredeyse dikey. Biz koyduk küçük beyaz bir tekne dar bir plaj dibinde, uçurum.
  
  
  «Belki de bize gereken gitmek pahalı, benim başka bir» , - tahmin Tony , başını geriye atarak, incelemek için kaya üzerimizde. «Sanırım, onu görmek zor tırmanış».
  
  
  Gina yanında oturuyordum bizi karanlık bir kum, onun sarı saçları колыхались gibi yele rüzgarda. «Nick, "dedi," ben tırmanma uçurumlar, sadece yalınayak ».
  
  
  «Sen bize ne be» dedim. «Sen burada kal, korumak için bir tekne».
  
  
  «Hayır,» diye savundu. O döndü, Tony. O kaldırdı omuzlarını.
  
  
  «Herhangi bir protesto» dedim. «Düşünebiliyor musunuz, bizim için büyük bir değer olsaydı daha denedim tırmanmak bu kaya. Eğer duyacaksınız ateş, bekle 15 dakika. Eğer bize odin çevremizdeki görünmez, git bir tekne. Anladın mı?'
  
  
  «Evet,» diye dalgın dalgın dedi. 'Bir saat dörtte.'
  
  
  «Tamam» dedim ve gülümsedi. «Dikkatle izleyin ve tekne. Yakında o bizim tek çıkışımız olabilir. Bir saat içinde döneriz.
  
  
  Bıraktık Gene tekne ve tırmanma başladı. Bize vardı hafif rüzgarlık ve ayakkabı kauçuk tabanlar, aldığımız köy ve Tony omuz oldu çile ip. Bende bir kemer üzerinde asılı kanca tırmanma.
  
  
  Bu kayaların dibinde gerçekleşti dar çıkıntı. Biz seçilmiş bir yol, bir led oradan. Onun kabuğu öncesinde, arayan, kaygan yerler ve işaret ıh Tony. Ve ego iç karartıcı tahminlerini ifade yüzünü söyleyebiliriz ego iş ınterpol'den bir şey genel olarak farklıydı. Mesele şu ki, Tony nadir şifalı terk etmek zorunda uygar çıkarabilirler . Merak ediyordum, ne kadar öder Interpol ile karşılaştırıldığında AX.
  
  
  Almak için ortasına kadar uçurumdan aldı sadece birkaç dakika, ama aksi oldu belirgin bir şekilde daha yavaş. Yollar hemen hemen ortadan kalkmış , ve biz bulmak için pervane için el ve ayak, yarıklar. Bu riskli bir iş. Şimdi biz o kadar yüksek ki, eğer biz düştü, söylemek zor, ne olurdu bize. Ve biz yaklaşık otuz metre aşağıda, üst, Tony kaymış gevşek taş, dengesini kaybetti ve düşmeye başladı.
  
  
  "Elini uzat!" - kükredi ben.
  
  
  Bıraktı sağ elini ve beni yakaladı. Onu yakaladı ego elini ve ego alenka çaldı benim sol ayak destekleri. Ne zaman onu kaymış ve çalıştı karıştırmaya başladı, onu düşündüm bir damla. Ama sağ eliyle onu kavradı keskin bir taş üzerinde bir baş ve güçlü pençeli.
  
  
  «Bulun bir şeyler, tutunabileceğin bir tekme», - homurdandı ben. Benim alenka başladı zayıflatmak taş. Gibiydi, bir ömür önce Tony tekrar buldum pervane için onların ayak ve beni bıraktı, onun için olabilir tekrar koymak için, sol ayak ve yalın nah.
  
  
  'Tamam mı?' diye sordum nefes nefese.
  
  
  «Onu,» homurdandı, o korkmuş yüz.
  
  
  Ona hayran Tony. O çok daha fazla korkulan yükseliş, daha, ama, başladı, ego itiraz olmadan .
  
  
  «Uzak değil, "dedi," ben.
  
  
  Onu dikkatle seçti yerler mümkün olmuştur kapmak, ve devam etti. Gina dönüştü bebek çok aşağıda, dar bir plaj.
  
  
  Nihayet geldik yaklaşık elli metre aşağıda, üst Tony aşağıda beni. Ego eklemleri beyaz, dudakları sıkıştırılmış. Onu aldı, elinde bir ip ve flanş döngü ile tırmanış kanca, bir de onu yakaladı onun kemer . İyi tutunarak kaya sağ el , onu, kendileri için, bir kanca bir döngü ile ipleri gevşek sarkık yan ve fırlattı bu tepe uçurum.
  
  
  Kanca için kayboldu kenarı uçurum. Halat asılı yanımda. Onu sürükledi ee. Birkaç дециметров kanca için bir şey yakaladım ve durdu. Onu üzerine çekti, ip ve baktı Tony. «Neredeyse geldik,» dedim.
  
  
  Ego yüzü выражало sorguladı. Onu, eline bir ip düğümleri ve uzandı. El ele tutuşarak, onu tırmandı zirveye. Yarım kanca gitmesine izin düştü üç дециметра, sonra kanca tekrar bağladım. Onu hissettim ter dudaklarında ve gözlerinde.
  
  
  Onu yavaşça yükseldi devam, ve nihayet dışarı baktı nedeniyle üst. Sadece yirmi metre ötede durdu kaplı beyaz bir sıva ile bina, şirketin San Marco Imports. Bu düşük tek bina ile öldürdü pencereler ve yüksek tel çit, окружавшим bina, büyüyen yabani otlar .
  
  
  Onu, tırmanan, kenar ve sürünerek yere kanca yerleşmiş için keskin bir taş. Onu sıkmış ego, sonra baktı Tony ve başını salladı. O tırmandı ve bir ip. Emu sürdü biraz çaba, ama sonunda yaptı ve celle yanımda.
  
  
  «Size çılgın fikirler, amico » dedi.
  
  
  «Biliyorum,» dedi ona gülerek. Onu yaklaştı uçurumun kenarına salladı ve Gina'ya için o biliyordu, biz güvenle tırmandı yukarı. O salladı bir romatizma. Ona baktı, kayalık bir arazi. «Yaklaşık yarım mil, buradan daha kolay bir şekilde bir aşağı,» dedi Tony ona. «Kullanacağız, daha sonra bunları».
  
  
  «E-Conte», - dedi . «Kabul ediyorum ».
  
  
  Biz подползли kapısına. Hiçbir hayat belirtisi yok.
  
  
  «Ben hızlı bir şekilde bakacağım, dedi Tony. O sürünerek ile вспотевшим yüz köşesinde tel çit. O baktı, bina cephe, sonra bana döndü.
  
  
  «Ana giriş kapısında duruyor, bir bana göre silahlı», - dedi.
  
  
  'Onu çok düşündüm.'
  
  
  «Daha en az bir makine park önünde, ama ben onu gördüm, servis girişi yan inilti. Onun için inanıyorum ki, bu bize giriş için bir güvenlik görevlisi bizi fark etmedi ».
  
  
  «İyi,» dedim. «Ama ben sadece keşfetti bu çit alarmı. Biz bu konuda bir şeyler yapmak ».
  
  
  Daha on beş dakika sürdü, doğaçlama için bir yol alarm sistemleri için biz nüfuz alt küçük bir delik çit. Sonra biz заползли içeri yöneldi yan gün, hangi keşfetti Tony . Biz bir noktaya ulaştı, biz fark bekçi görmüyor bizi konumlarını kapıda. Onu daldı mimmo bina yetene kadar iyice ego düşünün. O laubali gömlek ve kolunun altında tuttu otomatik AK-47. Kapının yanındaki küçük bir kiosk güvenlik görevlisi İçin; reyon bağlı bir şey, ne Tony görmedim: büyük bir alman çoban köpeği. Neyse ki, bir rüzgar esti bizim yönde, bu yüzden bir köpek bizi учуяла . Ama ben biliyordum, ne olmalıyız, çok sessiz, ne zaman açıldı, servis girişi.
  
  
  Biz komünistler metal bir gün ve bir göz bir kale. Aç ego o kadar zor değildi; özel bir manivela sürdü sadece birkaç dakika. Yavaşça kapıyı itti ve içeri baktım.
  
  
  «Hadi», - diye fısıldadı onu Tony.
  
  
  Biz tabanca çıkardı ve içeri girdi. Tony kapattı bize kapıyı. Biz koridorda ulaşan cephe, küçük bir bina. Bir yerde uzakta duyuldu sağır bir uğultu sesi. Görünüyordu, o kabuk alttan, ama bir merdiven görülmektedir.
  
  
  Onun jest istedi Tony yanımda kal, sürece, biz komünistler bu evin önünde. Kendimizi bir tür resepsiyonist ya da ofis. Masada oturan bir adam beyaz önlük bana geldi ne de bir teknisyen. Bir köşede bir güvenlik görevlisi okudum italyan bir gazete. Kimse etrafında onlar bizi hiç görmedim ve duymadım.
  
  
  Bir masanın önünde oturuyordu L-şekilli resepsiyon, отделявшая adam açık giriş gün ve saat. Ne zaman ona başını salladı, Tony geçti kapı kasa ve yaptığı bir kaç adımda güvenlik görevlisinin.
  
  
  «Otur», - diye bağırdı ona italyanca.
  
  
  Güvenlik görevlisi fırladı oturduğu yerden ve ego bir el uzandı bu револьверу kalça, ama daha sonra gördüm ki benim «Luger» dikti emu göğüs. Erkek beyaz ceket baktı Tony, daha sonra beni yavaş yavaş kalkarken oturduğu yerden.
  
  
  "Nerede Bir Vatandaş?" - sordum ben, hiç ayırmadan, tabanca ve yakın bir görünüm ile güvenlik görevlisi.
  
  
  "Neden o?" diye sordu bekçi.
  
  
  «Haydi, gidelim,» dedi Tony, вонзив kendi «Беретту» 38'lik bir geri erkek. «Beni zorlama bizim sabır».
  
  
  «Yahuda burada değil,» dedi adam. O cevap verdi, italyan, ama görünüyordu, bir alman ya da belki скандинавцем. Şimdi bize döndü ve dikkatle inceledi yüzümüzü. Bu sıska erkek gözlük çerçevesiz ve soğuk mavi gözleri. O benzer bir kişiyi işe aldı Yahuda. Ama eğer o bir teknisyen, ne oldu, ego fonksiyonları burada?
  
  
  "Eğer temas bir saat dışarıda mı?" Onu sordu.
  
  
  «Evet» dedi.
  
  
  "Onlara söyleme!" güvenlik görevlisi sallandı bir köşeye.
  
  
  Onu, yaklaştı ona, çıkardı, etrafında bir kılıf ego tabanca ve sıkışmış kemer altında. Sonra ona döndü tekniği: «Söyle bu saat için dışarıda girdi buraya,» dedim.
  
  
  "O terk etmek!"
  
  
  "Değil, konuş onlarla!" - ısrar güvenlik görevlisi.
  
  
  "Kapa çeneni, geri zekalı!" dedi teknisyen buz gibi soğuk bir ses tonuyla.
  
  
  «Söyle, ne oldu bay Judas telefonda konuşurken ve vermek istediği emu özel kişisel talimatlar» dedim.
  
  
  Adam baktı bana, Tony. «Ne diyorsa onu yap, dedi Tony.
  
  
  Teknisyen kutu açıldı kendi koltuğunun bulundu verici. O bir düğmeye bastı ve dedi ki: «Carlo". Buraya gelin. Bay Judas istiyor konuştuk onunla telefonda.
  
  
  Biz sessizce beklediler saat gider kapısı bina ile tehdit eden bir AK-47 kolunun altında. O geldi bir gün, bekçi köşesinde bağırdı: «Dikkat! Silah var!
  
  
  Adam kapısında baktı Tony ve beni kaldırdı sonra otomatik. Onu, vurdu ve vurdu emu göğüs. O düştü, kapı, güçlü oto загремел. Mermi вонзились zemin, raf ve göğüs koruma neden olan uyarı. O duvara çarptı ve düştü sandalyeden, oturuyordu. Her ikisi de öldü.
  
  
  Onu, geldi bir gün ve dışarı baktı. Kimseyi görmedi. Ne zaman onu tekrar döndü tekniği, yüzü beyaz.
  
  
  «Şimdi gidelim, dedim. "Gerçekten de Yahuda gitti?"
  
  
  «Ben burada yalnız, dedi. Egosu ses onu söyleyebiliriz, o gerçeği konuştu.
  
  
  "Madencilik nerede?" diye sordu Tony.
  
  
  'Ne?'
  
  
  «Hazine Vermektedir. Nerede gizli?
  
  
  "Ah, sen olduğunu düşündüm hazineleri burada?"
  
  
  Onu geçtim için raf ve preslenmiş Luger sol kulağınıza erkek. 'Nerede?'
  
  
  Ego yüzü beyaz, tebeşir, ve o ağır nefes alıyordu. «Ben duydum, onlar hakkında konuştuk mağara», - dedi o, сглотнув.
  
  
  Onu sordu. - "Hangi mağara?"
  
  
  'Yılan mağarası. Burada bir yerde.
  
  
  «Biliyorum, - dedi Tony.
  
  
  Onu daha çok bağrına bastı Luger k goller kişi. "Ne burada, toprak altında?"
  
  
  Onun yüzü ortaya çıktı ifade sefil bir korku. 'Hiçbir şey!' - yüksek sesle dedi.
  
  
  Biz Tony ile baktık bir arkadaş bir arkadaş. Onu sordu. - «Bir hazine gizli bir mağara yakınında, sizce ne sağlar bize?»
  
  
  «Bence, biz, bunu çözmemiz gerek,» dedi Tony.
  
  
  «Bağlayın, "dedi," ben. «Sadece birkaç dakika önce, Gina gidecek bir tekne».
  
  
  Tony takılı bir erkek ağzına bir gag ve ego kendi kravat, завязав ego ip kadar istedim bir merdiven. Merdiven yoktu, ama ne zaman ona kapıyı açtı, dolaptan süpürge sapı, o bir asansör gördüm.
  
  
  Onu, diye bağırdı. - "İleri, Tony!" "Biz aşağı gitmek".
  
  
  Girdik küçük bir asansör ve sessizce indi, bize meraklı, her yıl, ne bulacağız aşağıda. Birkaç dakika sonra çıktık gözleri açık.
  
  
  'Yüce tanrım!' dedi Tony.
  
  
  «Haklısın,» dedi ve sessizce присвистнул.
  
  
  Girdik inanılmaz bir yeraltı kompleksi. Biz-ebil görmek koridorları ve odalar her yöne , buna bir uçurum. Yürürken, ben güvensizlik değil. Bir bölüm içeren tam bir nükleer «fabrika» ve komşu alanlarda buluyordum, tüm ilgili ekipman ve mekanizmaları. Judas stahl bilim атомщиком! Sonunda bulduk bir tür laboratuara büyük bir çalışma masası ve kasa ile donatılmıştır. Tony işe koyuldum kasa, bir o memnuniyetle dedi, açmak kadar onu muayene koltuğu. Ne zaman emanet kasası açıldı, bulduk çok ilginç bir belge. Koyun ıh tekerlekli sandalye.
  
  
  «Geçmiş çözümlenmemiş hırsızlık bir sanat», - dedi Tony. «Yahuda ve Фарелли olmalı, her zaman birlikte çalıştık».
  
  
  Onu çıkardı, etrafında güvenli bir kağıt parçası ve ona baktı. «Aman tanrım, "dedi," ben. «Yahuda yıllarca kral sırları var, NATO ülkeleri . Ve sonunda vardı ıh için yeterli toplamak, kendi atom bombası ».
  
  
  «Büyük olasılıkla, bu yüzden başladı bu bir soygun» dedi Tony. «Bu projeyi finanse etmek için».
  
  
  Onu başka bir kağıt aldı ve uzun süre baktı nah. «Peki-peki - ekşi gülerek, dedim. Bu çalıntı bir belge koydu onu этрусскую bir vazo.
  
  
  "Bir şey oldu, ne istiyorsun, Nick?"
  
  
  'Evet.' Onu düzgünce katlanmış bir kağıt koydu ve bir dakika içinde.
  
  
  «O zaman senin semt rusya tamamlandı, "dedi," Tony, - ve onun için hazır olacağım, ne zaman bir araya gelecek sanat hazineleri bu mağaranın».
  
  
  Onu uzattı emu birkaç çizim mürekkep. «Hayır, benim semt rusya tamamlandı. Düşündük, Judas satacak bu belge, rus, ama, gibi, kendisi de kullanabilir. Bu detaylı tasarım, teknik resim, bir belge, bir ve koydu bir an. Ve diğer kıymetler ilgili notlar var tasarım cihazlar ».
  
  
  «Söylemek istediğin, amico, bu belgeyi bilmeden çaldı Judas içeren planı kısmında atom bombası?»
  
  
  «Evet,» dedim. Belli oldu ki, Yahuda gördüm, ne bir fünye yapacak ego cephanelik daha etkili, ve bu yüzden bu ego kullanabilirsiniz. Bu da gösteriyordu ne bomba Yahuda küçükken - belki de taşınabilir. Aklıma geldi, hatta taşınabilir bomba tamamen yok etmek büyük bir şehir.
  
  
  "Sence nasıl uygulanır bu?" diye sordu Tony.
  
  
  «Onu biliyorum».
  
  
  "O zaman bomba nerede?"
  
  
  Onu düşünceli düşünceli ona baktı. «Varsayalım bomba hazır» dedim. «Ben Yahuda zaman oldu cihazı imal ve yerleştirmek ego kendi bomba. Varsayalım her şey hazır ve bomba nereye uçacak?
  
  
  «Ah,» diye mırıldandı Tony.
  
  
  Aldı başka bir kağıt ve onu araştırdık. «Şuna bak, Nick».
  
  
  Bir şey oldu karşı kurşun kalemle karalanmış kağıt üzerinde. O italyan dili ve yazısı: «Güç bir мегатонну ile yarıçap kırk beş kilometre, zemin seviyesinde».
  
  
  « Tanrım, "dedi," ben.
  
  
  "Ama o-ecek yapmak bu silah?" diye sordu Tony.
  
  
  «Bilmiyorum,» dedim. «Ama neden o bize tarihi, çizim etrafında vazo yaptı ego planı daha gerçek . Ve onu sorumlu hissediyorum bu ».
  
  
  «Saçmalık,» dedi Tony. «Kimse tahmin edemez böyle inanılmaz bir nedensellik soruşturma işleri».
  
  
  Onu aldı basılı bir broşür yapan bir düştü altında sandalye. "Bu ilginç."
  
  
  "Ne oldu?"
  
  
  «Zamanlama gemi trafik çizgileri İtalya». Onu, baktı listesi, kruvaziyer broşür kapak gördüm adı patlak verdi benim gol. Sesi «Leonardo ».
  
  
  Tony kilitlendi bile. « Leonardo. Hey, biz... »
  
  
  Göre «Фарелли», - yalanladı yeni medya mesajları onun emu. Bu deşifre. Üzerinde nen şöyle yazıyordu: «Yük " Leonardo», hangi gereken bir tarih. Dün oldu bu.
  
  
  - Mal, Leonardo, - yavaş yavaş tekrar Tony. «Che diavolo, arkadaşım. Sizce bu not geçerlidir ... "
  
  
  «Bana bu muhtemel görünüyor». Onu açtı ve klasör listesini buldum çıkış tarihleri farklı araçlar. Yanında "Leonardo" tarih oldu обведена kırmızı. Ne zaman onu gördüm, ne oldu bu sayı, onu kendine küfretti burun altında.
  
  
  Tony baktım benim omuz üzerinden, sonra bana baktı. "Kesinlikle harika" dedim. « Leonardo" tekrar denize açılacak, dört gün sonra . Muhtemelen, onun gemide bir atom bombası. Sonra o harika bir yer olduğunu kısa New York'ta ».
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Daha sonra biz Gina ile döndü Roma. Tony Benedetto kaldı Sicilya beklemek arkadaşları Interpol ve almak hazineleri Vatikan etrafında mağaralar Yahuda. Zaten rivayet tekniği sicilya polis istedi Interpol içinde Rimet yardımına polis Kafiye ve Capri tutuklamak için Giovanni Фарелли ve Yahuda gibi sadece onlar görünür .
  
  
  Odanın etrafında Cinler aradık havaalanı ve rezerve alanı uçak Napoli ertesi sabah. « Leonardo» oldu, Napoli ve oradan отплывет New York'ta.
  
  
  Hiçbir zaman onun temas Хоуком. O mutluluk duymak, aldığım belgeyi geri kaldı, iyi bir ruh hali, ben gelene kadar dedi emu Judas neredeyse kesinlikle zaten yöneldim fünye.
  
  
  'Ne?'
  
  
  «Düşünüyorum, o kurdu bu atom bombası üzerine kurulu « Leonardo » , - dedim, - ve gemi harika bir yer olduğunu kısa New York'ta».
  
  
  «Aman tanrım», - diye mırıldandı Hawke. «Sence nasıl kullanmak niyetinde bombayı burada ?»
  
  
  «Ben hayal edemiyorum başka bir şey,» dedim.
  
  
  Воцарилось uzun bir sessizlik, zaman rahatsız olduğunu sadece ağır nefes Şahin öte yandan. Onun derin bir nefes aldı ve devam etti, niyetinde olmayan bir durumu hayal etmek, iris olsaydı onu biliyordu, o çok farklı.
  
  
  «Bildiğiniz gibi, ben yarattığı bomba patlama yarıçapını yaklaşık on beş mil. Cabası, ikincil ve üçüncül şok dalgaları. Bakılırsa bulunmak bana göre, daü başardı birkaç gün içinde bir bomba yapmak için yeterli küçük, onun için mümkün oldu saklayın станционном kasada . Ama boyut ile ilgisi yok yıkıcı bir güç ... '
  
  
  «Evet, onu, bunu anlamak, Carter. Yap dedi Hawke, açıkça rahatsız gerçekleri onun emu bildirdi.
  
  
  «Tüm yapmanız gereken Yahuda, bu bombayı dışarı denize. Sonra o yalan olabilir altta New York harbor bir kaç gün, hatta bir hafta. Belki de aylardır. Şimdi zaman var, fünye, tüm emu yapmanız gereken bağlamak ego fünye ile uzun menzilli. O-ebilmek var olmak geziler, Philadelphia, ve emu sadece bir düğmeye basın. Ve sonra... güle güle, New York ».
  
  
  'Ama neden?' diye sordu Şahin. - Önemli değil, cbs'i olup olmadığını, o bomba bir araç, Carter. Onu neden bilmek istiyorum o kafayı böyle çılgın bir plan » .
  
  
  «Çünkü Yahuda kandırmak , efendim. Sen de biliyorsun en az benim kadar. O bizden nefret ediyor ve ülkemizde; özellikle o zaman bizim son toplantı Niagara. Belki bu ego kavramı taşındı, kim bilir.
  
  
  'İntikam?' diye bağırdı Hock, ve şimdi o hemen sinirlendi bana ne ben koydu ego önce benim görünümü hakkında sapkın karakteri Jude. «Öldürmek için on milyon kişi, Carter? Aman tanrım, dostum, bize gerek önce onu durdurmak için bu durum gerçekten kontrolden çıkar. Sen bulmak gerekir bu bomba, Carter. Ve, tabii ki, Yahuda ».
  
  
  «Bahse girerim, - çabuk dedim. - Ama eğer teselli olacaksa, para tutmak ne Judas kimseye vermedi bizim gizli fünye. En azından şimdilik . Dikkatle okuduktan sonra belgeleri bulmuş laboratuvar, onun şüpheli olduğunu iletti planları çalışanlarına birkaç parçacıkları. Bu nedenle, hiç kimse her şeyi bilir cihazı; herkes bilir sadece bir parçası. Umarım bize artık bu konuda endişelenmenize gerek, ne zaman yakalıyoruz Yahuda ».
  
  
  «Eğer New-York ilk patlar, demek».
  
  
  «Yer delle, efendim,» dedim.
  
  
  «Hadi, Nick. Söyle bana, ne zaman "Leonardo" gelecek New York için olay yerinde idi ajanlar. Sen-ebilmek bulmak bir bomba önce buraya bir gemi gelecek . Eğer değilse, beni uyarmak zorunda bir sürü insan ».
  
  
  'Onu biliyorum.'
  
  
  
  
  
  Ne zaman onun bitmiş arayın, biz Gina ile ofise gitti İtalya'da. Söylenmiştir uçuş tarifeleri son zamanlarda değişti, ve ben gitmek gerekir kaptan, liman, Napoli veya temsilcisine italyan çizgileri .
  
  
  Пообедав tek tüm favori restoranlar Gina, biz geri döndü odasına. Onun için bir şey yapamadık, ertesi sabaha kadar, sonra uçak улетал Napoli. Onun için de yer ayırmıştır Gina için, ama henüz değil dedi hey.
  
  
  Sonra nasıl ona döktü içki, Cin yürütmektedir giymişti şeffaf geceliğini de, geldi ve yanıma oturdu, küçük bir kanepe ve sarıldı elime.
  
  
  "Bu son gecemiz birlikte, Nick?"
  
  
  Onu, baktım bu koyu renk gözleri ve ne kadar fark Gina Romano yaptı benim için. Ona çok onu özledim eğer bize ayrılmak zorunda. Bu olur benim iş. Sen-ebilmek değil almak duygusal sorunlar. Bu sadece ağrıya neden olur. Yani, daha iyi olurdu, eğer olsaydı, bizim son gece. Ama AX hala ihtiyacı vardı, Gina .
  
  
  «Dürüstçe söylüyorum, dedim, bu son gecemiz. Yani, eğer çalışmak istediğiniz AX bir süre daha » .
  
  
  «Evet, belki, dedi Gina. O beni öptü - ben aniden tansiyonu yükselmiş.
  
  
  «Bekleyin göreceksiniz, bu çalışma, daha önce bir çok tip,» dedi, ona bir gülümseme ile.
  
  
  "Ben onu seninle kalmak?"
  
  
  'Evet.'
  
  
  «O zaman her şey iyi olacak».
  
  
  Ona baktı ve onun meme темнели altında şeffaf gece gömlek. Odaklanmak Judas oldu нетолько ».
  
  
  «Gina, "dedim," sana değil, bilmeniz gereken bazı şeyler gizlemek, onu senin hala gelincik».
  
  
  Görünmesi ciddi bir bekleyen, bir açıklama.
  
  
  «Kontrol ettik, uçuş programları « Leonardo » çünkü inanıyoruz, gemide atom bombası».
  
  
  « Nick, demek küçük bir atom bombası?»
  
  
  "Belirli bir tür, evet." _
  
  
  «Ama ne alakası var ñıkar sağlayan Vatikan ve Giovanni Фарелли?»
  
  
  «Biz inanıyoruz ki Фарелли ve bir Yahuda ya da belki de sadece bir Judas getirdiler bombayı gemiye gereken bir baş, New York. Oluşturdukları bomba kullanarak çalıntı elimde bir belge » .
  
  
  «Nick, bu inanılmaz geliyor».
  
  
  'Ama bu böyle. Onu bulmak gerekir, bu bir bomba, önce Yahuda onu uçuracak. Eğer Judas gemide, o, muhtemelen, gizlenmiş. O bir kılık değiştirme ustası, bu yüzden ben güvenemem onun açıklanması. Onun hemen aramaya başlayabilirsiniz bomba ».
  
  
  "Ve sana bu yardıma ihtiyacım var?"
  
  
  «Beni rahatsız sor seni, Gina. Ama Tony Benedetto meşgul aramanızda Фарелли, ve ben bilmiyorum, gelecek mi Interpol bence, ne zaman biz-ecek gemi. Sen sadece benden emir alacaksın, ve geçmesi mümkün olacak bir gün kalacak benim için kapalı ».
  
  
  Bir an için baktı mimmo beni. Geliyor, «tehlikeli», - yavaşça dedi.
  
  
  «Evet, bu hayatı tehdit edici olabilir».
  
  
  "Ama inanıyor musunuz Giovanni planlamış, bu korkunç bir şey?"
  
  
  «Sanırım, o bu ile ilgili bir şey».
  
  
  O derin içini çekti. «Nefret ediyorum Giovanni Фарелли», yavaş yavaş dedi. «Eğer yapabileceğim bir şey için durdurmak ego, onu ben çok mutluyum . Ama durdu, - hala-ne. Yeğenim Anna New York'ta yaşıyor. O benim son kalan akrabası, ve ben onu çok seviyorum. Gerçekten de onun da hayatı tehlikede olacak çünkü bu bomba?
  
  
  «Büyük olasılıkla, - itiraf ben.
  
  
  «O zaman seninle geliyorum, Nick».
  
  
  «İyi,» dedim. «O zaman sen hala maaş almak». Onu bir bardak koydu ve sarıldı ee. Ee ağız sıcak ve sabırsız. Onun meme vardı katı altında gece gömlek.
  
  
  «Çok sevindim, sana ihtiyacım var, Nick», - diye mırıldandı.
  
  
  «Bahse girerim, dedim.
  
  
  «Ve sen bana güvenmiyor musun».
  
  
  Onu diyebilirsiniz, hey, bu hiç kimseye güvenmiyorum, ama bir anlamı yoktu onu hayal kırıklığına uğratacağım veya küçümseyen ne hakkında konuşmak için gidiyordu yapmak için AX. Onu itti, bir kanepe ve biz прижались bir arkadaş bir arkadaşına bir süre bize hiçbir iş bize kadar Yahuda, bize kadar Giovanni Фарелли, bize önce "Leonardo" ile silah ölüm üzerine kurulu. Sadece sıcak deri, şehvetli kokular, sesler ve sevişme, Cinler ve kükreyen cehennem, o etti bana.
  
  
  Ertesi sabah, bu kısa uçak bileti Napoli. İndik hemen sonra sekiz saat için bir taksi aldı, havaalanında teslim edildi açık alan, liman, Napoli, nereden geldi, ve gitti tüm büyük lüks yolcu gemileri. Biz oraya vardığımızda saat dokuz ve dışarı çıktı önce ofis ustası kapısı. Bir kaç dakika oturduk ofisinde ego sihirbazı ve hakkında konuştuk, Leonardo.
  
  
  - Eğer gitmek Leonardo , sinyor? diye sordu genç adam.
  
  
  'Evet.'
  
  
  «Eh, burada yok».
  
  
  'Nasıl?'
  
  
  «Eminim ego yok, liman, bay Carter,» dedi. «Ama bir dakika beklerseniz, onu kontrol edeceğim». Ne zaman dışarı çıkıyordu ofis, Gina bana baktı. "Bu kötü şans, değil mi?" diye sordu.
  
  
  'Belki.'
  
  
  Ne zaman genç bir italyan girdi, onun kolunun altında büyük bir kitap yapan bir kızın en az on kilo. O ağır düştü ego sandalye.
  
  
  «Oyu o, bay Carter,» dedi. « Leonardo yelken iki gün öncesine göre yeni bir programa hareket italyan çizgi».
  
  
  «Tanrım, acı - dedim.
  
  
  «Burada daha fazla bilgi bulabilirsiniz, ofis, şirket, Italy Lıne, ne zaman gelmesi beklenen gemi, New York».
  
  
  Onu sordu. - "Ne kadar gitti gemi?"
  
  
  Yukarı baktı. «Eğer doğru hatırlıyorum, bu hızlı gemi.
  
  
  Olmalı, zaten yarı yolda. Onu yavaş yavaş başını salladı. Bomba kesinlikle vardı gemide. Ve en az üç gün bir gemi gelecek, New York. Onu hatırlamaya çalıştım, nerede salonunda kısa bir askeri komuta AMERİKA birleşik devletleri. İhtiyacım vardı hızlı bir şekilde ulaşmak için telefon.
  
  
  Onu ayağa kalktı. «Teşekkür ederim,» dedi, onu genç bir matematik.
  
  
  
  
  Eğer acil yardıma ihtiyacınız varsa, askeri, konuşmanız gereken kişiyle. Onu buldum, bu adamın yüzüne general Макфарлейна. Aradı emu en yakın üssü, ABD hava KUVVETLERİ. Şimdiye kadar biz konuştuk, o da kontrol ettim, benim kimlik kartı ve başka bir hattı.
  
  
  «Beni rahatsız soran, general, "dedim," ama benim olmalı, bir uçağı yakalamak "Leonardo".
  
  
  «Yani, bu uçak çok yakında burada olmalı,» dedi general. 'Onu biliyorum. Var mı bir şey?
  
  
  İzledi kısa bir sessizlik. «Var суперкарго, onlar için hazırlanmış uçuşa Washington. Biz продвинем yolculuk öncesinde ve sizin için yapacak küçük bir kanca. Sence bu normal mi?
  
  
  «Kulağa harika geliyor, bir general».
  
  
  «Uçak havaalanı Napoli on bir saat. Onu ben gemide teşhis etmek için sizi.
  
  
  «Mükemmel, general, dedim. «İhtiyacımız var, iki paraşüt ve can sal».
  
  
  Diye sordu. - "İki paraşüt?"
  
  
  «Benimle bir genç kadın general. Çalışır AX.
  
  
  'Tamam, biz hallederiz, bay Carter.
  
  
  «Çok teşekkür ederim, general».
  
  
  Gidiş-dönüş havaalanı onu sordum Gene, прыгала mi hiç paraşüt ile tüm uçak. O bana baktı, sanki onu deli.
  
  
  Onu sordu. - "Sence bunu yapabilir misin?"
  
  
  O içini çekti. Zamanla onu da öğreneceğim.
  
  
  Biz içine atlamak deniz, bu nedenle, toprak biraz daha yumuşak karada, dedim. «Tabii, sen kurtulmak için bir paraşüt, bir kez suya düşmek, aksi takdirde sorun olacak. Kısa sürede kurtulacağız paraşüt, var can sal ».
  
  
  Bence onu bunu yapabilirim, dedi, ama baktım sinir. Kısa bir süre sonra, biz havaalanında geldi, yeşil zemin üzerine indi büyük nakliye uçağı . General ve emir subayı karşıladı bizi Gina ile bir binada yer almaktadır. General yüksek bir insan, bir zamanlar bir pilot . O dikkatle baktım benim kimlik. Sonra o gülümsedi bana.
  
  
  «Hava kuvvetleri sunmak için sizi sahneye, bay Carter. Ne kadar acil bu yolculuk aslında delle?
  
  
  «Ben sadece söylemek kurulu « Leonardo » tehlikeli bir adam , general, ve biz ego " bulmak».
  
  
  General Macfarlane büzdü dudaklar; o otel sormak başka, ama biliyordum ben o cevap. Sonunda elini uzattı ve dedi ki: «size başarılar Diliyorum».
  
  
  «Teşekkür ederim general, dedim. «Gitsek iyi olur artık.»
  
  
  General döndü, bir kargo uçağı. O dedi, ne o, bir şey yapmak, Napoli ve sonra o geri kendi tabanı. Biz vedalaştık onunla gün kargo binaları, tren ve gitti uçağa eşliğinde emir subayı. Motorlar zaten çalıştı, ve biz gemiye tırmandı güçlü rüzgarlarda. Kısa bir süre sonra olarak bize sunulan полдюжине asker ve subay şeklinde, biz fırladı.
  
  
  Çizgi İtalya'nın verdi bize detaylı bir seyahat planı Leonardo ve bize dediler ki, örneğin, biz ego bulacağız. Ayrıca, biz temas kaptan, kaptan Бертольди, ve o biliyordu, ben takip etmek için iki paraşütçü kaybolan deniz. Geçtiğimiz yarım saat kadar kişi arasında uçak ve gemi desteklenecektir radyo .
  
  
  Pilot hesaplanır, ne kadar sürer, için, geçmek, Leonardo ve hesaplanan dört beş saat. Bu benim çok işime geldi , çünkü zaman gittikçe önemli bir faktör . Biz yedik, soğuk gıdalar, makine kadar uçtu üzerinde güney Fransa. Ne zaman girdik, anakara Avrupa arkasında kaldı.
  
  
  Biz aldık, paraşüt, ve son derece sabırlı bir amerikalı çavuş gösterdi Gina'ya, nasıl çalıştıkları ve ne zaman zaman gelecek. Onu izledim ve dinledim.
  
  
  «Ve ben gereken her şeyi yapmak, bu çekin yüzük? diye sordu Gina.
  
  
  «Tamamen fantastik, hanımefendi,» dedi çavuş. «Ama önce sen-si olmak tamamen kurtulmak için uçağın, bunu unutmayın».
  
  
  'Evet. Onun olmalıdır, yavaş yavaş on saymak », - dedi.
  
  
  Bence her şey iyi olacak, çavuş, "dedi," ben.
  
  
  «Evet,» diye tereddütle cevap verdi Cin. O küçük ve kırılgan görünüyordu, ben duruyorum ve yeşil bir uçuş takım elbise, bir selam, olsun. Koymuştu saç yüz. - «Ben de yapabilirim».
  
  
  «Sakın bırakma bu yüzük,» dedi çavuş. «Sen düşmek kadar önce tekrar içeri ego».
  
  
  «Gitmesine izin vermeyin yüzük», - teyit Cin.
  
  
  Bu arada pilot temas « Leonardo» ve dolaylı kaptan hakkında atlama ve nerede hakkında bizi arayın. O istedi kaptan bizi gemiye ve herkese yardım etmek daha mümkün .
  
  
  Oldu bulutsuz bir gün. Biz Gina ile izledim pencereden, henüz gördüm uzun beyaz okyanus gemisi gibiydi, hareketsiz yatıyordu altında bize кобальтово-mavi deniz.
  
  
  Çavuş başını salladı bana. «Biz hazırız atlamak, bay Carter».
  
  
  Bir kaç dakika biz zaten durdu açık bir gün bir uçak. Çevremizdeki ıslık rüzgar. Hiçbir şey görülebilir, buna mavi gökyüzü ve mavi bir elbise.
  
  
  İyi Cin, dedim. Ona saygı, onun için ona cesaret. - "Aşağı bakma. Sen sadece шагаешь kapı ve elinde de bir yüzük. 'e kadar say, on tamamdır onun için.
  
  
  Onu ben içtenlikle sana ».
  
  
  İyi, dedi, ıso tüm gücü ile çalışarak gülümsemek.
  
  
  O döndü ve atladı. Onu gördüm, o düştü, ve sonra gördüm çıkıntı beyaz ipek arkasında nah. Hey bunu başardı. Onu, çavuş başını salladı ve attı uçağın etrafında.
  
  
  Eğer atlamak tac kısmı, ilk birkaç saniye, daha sonra atlama mide garip üzgün. Benim aşağı yukarı zıplayan ve onu havuz deniz aşağıda ve rüzgar ıslık etrafında benim kulak ve kafa derisi, nefesini tutarak. Germe halkası, onu izledim, o zaman izlerken yaptım takla aşağıya doğru akışı örnekleme oranı. Aniden paraşüt önemli ölçüde sarsıldı. Bir sonraki an onu yavaş yavaş yüzerek aniden denize beyaz balon başımın üstünde. Samimi altımda Gina matiz, ee paraşüt yavaşça покачивался rüzgarda. Değil çok uzakta oldu yavaş yavaş genişler beyaz gövde "Leonardo" çizerek köpüklü sonra sakin bir deniz.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Cin çarptı koyu mavi Atlantik okyanusu sadece birkaç yüz metre yumuşak beyaz konutlar "Leonardo" , остановившего makine ve idrak edebilirler neredeyse hareketsiz. Ne zaman iniyor k & nb onu gördüm gemiden aşağıya bir kurtarma lander . Sonsuza kadar benimle sallayarak üçüncü beyaz paraşüt, bizim liferaft. Birkaç saniye sonra nasıl onu gördüğüm tablo, onun, denize daldı.
  
  
  Onu tamamen suya düştü ve tekrar yükseldi, onu çıkardı kemerleri paraşüt. Tuzlu su çektim ve gözlerini. Onu sildi ıh çalıştı görmek İlgilendiği için dalgalar. Nihayet onu buldu ee iki yüz metre beni . Masası indi biraz yalıyor поднимающемуся geminin içinde.
  
  
  Onu yüzerek Gina'ya. Ona ne zaman olmuştur elli metre nah onu gördüm o sırada. Çıkardı ve paraşüt gidiyor bana. Biz bir araya geldi, kaynayan & nb ve onu kucakladı ee bel.
  
  
  "Ben yaptım, Nick!" - diye bağırdı bir radyant gülümseme yüzünde.
  
  
  Onu, güldü. - «Hadi gidelim, dedim. «Hadi вылезем üzerinden su».
  
  
  Önce arsa lazım emek olmadan, ve sonra ek olarak, onun gevşemiş kayışları, gelişeceğini hatları. Ne zaman onu çekti vana yan, раздалось cızırtı hava örnekleme, kocaman bir cızırtı deniz üzerinde ve sarı sal şişirilmiş. Onun için, gemiye ve втащил Gene .
  
  
  «Ah!» dedi, dü, şen, sırtını masaya. «Ne bir rahatlama!
  
  
  «Biz gemi önce bunu öğreneceksiniz» dedi ben. "Bak." Ve onu, işaret, küçük bir tekne, yürürken bize.
  
  
  Sloop oldu bize, çok hızlı bir şekilde. Gemide birkaç genç italyanlar. Onlar dolu bizi tekne, onlar hayretle baktı arkadaşının arkadaşını görmek, Cin gibi çeker, kendi uçuş kap, bu yüzden onu ıslak saça düştü işte omuzlarında . Odin etrafında erkek ıslık çaldı, ama Gina görmezden geldi ego ve sarıldı elimi.
  
  
  
  
  Biz gemide, mürettebat koştu bizi tebrik. Birkaç yolcu толкнулись, ama kaptan başka bir yerde yoktu. Onu düşündüm eğer Judas vardı gemide, o kesinlikle biz zaten gördüm. Bu bizim için kötü, ama biz bir şey yapamadık bu konuda.
  
  
  Bizi götür bu корабельному bir doktor, bir iddia kısa bir muayene. O çok sevimli, ama hiç ingilizce konuştu.
  
  
  Sonra soruşturma genç gemi subayı yaptı bize boş bir kabin birinci sınıf.
  
  
  Onu sordu, o gidiyordu. - "Ne zaman onun ile konuşabilir kaptan?"
  
  
  «Ona soracağım, efendim,» dedi, özlemle bakıyor Gene.
  
  
  «En azından, onlar mı bize kuru bir elbise,» dedi Cin, işaret, elbise, çift kişilik bir yatakta. Gina için vardı, bluz, etek ve yün kazak, ve benim için - bir takım tropikal ve spor gömlek. Başka oni mi bize yumuşak deri sandaletler.
  
  
  «Onlar çok dikkatsiz konusunda bizim varış,» dedim. «Eğer memur промедлит, kendim bulurum»sihirbazı.
  
  
  Biz hızlı bir şekilde köylüler. Gina muhteşem görünüyor onun kıyafetleri. Onun gibi oldu sicilya jigolo. Ona açmıştı dayanıklı su geçirmez bir paket oldu bana, ve inceledi silah luger ve çıtçıt. Onu kılıfına yerleştirdi üstüne gömlek kısa kollu ve sakladı Вильгельмину. Ama bu kadar bekledim Gina gidecek küçük bir banyo için saç fırçası, dağıtmak önce Hugo ve klibi onu kendinizi kol. Döndüğünde kabin, benim ceketim zaten kapalı bir silah.
  
  
  «Güzel görünüyorsun,» dedi Gina.
  
  
  «Sen de,» dedim. «Hadi bakalım. Çok az zamanımız var ».
  
  
  Çıktık güverteye. Böyle büyük bir gemi oldu anlamak zor, ulaşım sağlamaktadır. Yürüdük, yaklaşık yirmi dakika önce nihayet ulaştı, üst yolcu güverte.
  
  
  "Biz bir usta bulmak?" Onu sordu, denizci.
  
  
  «Usta, efendim? Bu imkansız.'
  
  
  «Beni bekliyor» dedim.
  
  
  O tereddüt etti. «Belki de sormalısın steward».
  
  
  «Boşver ego! Burada kıdemli asistan? ».
  
  
  «Ah, bay Фикуцца. Bu olması gereken bir köprü.
  
  
  «Teşekkür ederim,» dedi ona ve gitti mimmo o merdivenlerden önce hangi asılı bir zincir. O elini uzattı.
  
  
  «Sen ve bayan öncelikle gidip kendi экскурсоводу, efendim.»
  
  
  "Wada al диаволо!" - yüksek sesle dedi Gina. "Bu bir yazım hatası!"
  
  
  O отругала onu. Onu koydu hey omzuna elini.
  
  
  «Bak,» dedi, onu моряку. - Biz gidelim oraya bakmak bay Фикуцца, şirket ile veya olmadan nah. Sen sakınma, bizi ona?
  
  
  O an baktım benim karanlık yüzü. «Mükemmel,» dedi. - "Benimle gel."
  
  
  Bıraktı zincir merdivenler, ve biz de takip köprüye. O bize sordu beklemek geçişte o kadar yükselir köprü. Onu bir belirti gördüm erkek beyaz üniforma, ve birkaç dakika sonra, bir çevrelerindeki çıktı. Bu ilk yardımcısı Фикуцца.
  
  
  «Bay Carter ve bayan Romano,» dedi geniş bir gülümsemeyle.
  
  
  Onu sordu. - "Kaptan nerede?"
  
  
  «O, dedi, yakında göreceğini sizinle».
  
  
  Onun için endişelenmeye başladı. Doğrusal kurmay İtalya söyleyebilirim emu, ne kadar ders bizim semt rusya bile bilmediği bir ayrıntı.
  
  
  «Biz onunla konuşmak şimdi,» dedim. «Konuşmamız gereken çok önemli bir tirbuşon».
  
  
  «Ama, bay Carter, kaptan çok meşgul. O ... «Terzi aşkına, Фикуцца» dedim. «Güvenliği tehlikede, bu gemilerin ve ego yolcu. Zaman tükeniyor.'
  
  
  O düşünceli görünüyordu. Sonra dedi ki: «beni Takip edin».
  
  
  Sonra küçük bir yürüyüş kendimizi kapıda капитанской kabin. Фикуцца çaldı. Biz duyunca içimdeki ses Фикуцца kapıyı açtı ve biz üçümüz içeri girdi.
  
  
  Ahşap masada oturan uzun boylu, şişman bir adam ile bir gümüş-gri saç. Ayağa kalktı ve sonra nasıl Фикуцца tanıttı bize , gürültülü karşıladı bizi.
  
  
  Dedi ki; - «bu Yüzden onlar iki paraşütçü!» bu sözleri küçümseyici. "Dramatik bir şekilde gemide olsun, değil mi, bay Carter?"
  
  
  «Korkarım başka şansımız yoktu, kaptan,» diye cevap verdim.
  
  
  «Lütfen oturun,» dedi, işaret ederek, iki sandalye.
  
  
  Biz bu oyunu.
  
  
  «Tamam, "dedi," Бертольди. «Benim şirket bana bildirdi, ne aradığınız belli bir yolcu benim gemimde. Söyleyin , bay Carter, neden tutuklamak eğer o adam çıkıp kıyıya New York?
  
  
  Her şeyden önce, "dedim," hiç şüphesiz bu adam gizlenmiş, bu yüzden onu bulmak zorundayız, önce biz gidene kadar, New York. İkincisi, ben polis değilim, ve hatta eğer onu onlara oldu, bu adam bırakmazdı canlı tanık. Bu yüzden, basit bir tutuklama ».
  
  
  «Evet, tabii, dedi kaptan. "Ben onu görmek, kimliğinizi, bay Carter?"
  
  
  Onun emu gösterdi kimliğini.
  
  
  «Oh, abd istihbarat. Ve genç bayan?
  
  
  «O bizim için çalışıyor,» dedim.
  
  
  "Aslında." O bilerek gülümsedi. «Bay Фикуцца size yardımcı karşılayacak ve sizin için sordu, bay Carter. Sen kullanmak için ateşli silah bu gemide dışında, savunma ve saygı gizlilik benim diğer yolcu. Ayrıca, sen-meli yapmak için en iyi yer almak değil, onlarla ».
  
  
  Onu tekrar kızmaya başladı. - «Kaptan Бертольди, - dedim, - ben bahse girerim. Onun öneririz dinlemek için bir şey söylemek istiyorum karar vermeden önce, ne biz, ne yapacağız ».
  
  
  Бертольди ve Фикуцца öfkeyle bakıştılar. «Yok, sadece bir gün için tartışmak bu tirbuşon, bay Carter», - soğuk dedi Бертольди. «Söyleyecek bir şey varsa , lütfen söyleyin kısa».
  
  
  «Kaptan, "dedim," biz sadece bu konuda bir adam. Biz inanıyoruz ki getirdi, bu gemi çok tehlikeli bir silah .
  
  
  'Silah mı?'
  
  
  'Bu kadar oy.' Onu, baktım açık ona. - «Nükleer silah».
  
  
  Ego gözler biraz genişledi.
  
  
  «Biz inanıyoruz ki bu küçük bir atom bombası».
  
  
  Фикуцца sandalyeye yükseldi. - «Diavolo burnu!
  
  
  Bir kişi kaptan Бертольди ortaya bir ipucu şok, sonra o hızla döndü en скептическим görüşlerini. - "Ne kanıt var mı?"
  
  
  - Hiçbir kesin kanıt, itiraf ben. «Not adlı bir gemi ve çok daha fazla bilgi. Ama birlikte, onlar yol makul bir sonuç ». Повисло uzun, derin bir sessizlik. «Ama emin benim araçta bomba var?»
  
  
  «Bu büyük olasılıkla daha fazla, kaptan,» dedi ben.
  
  
  «Ve eğer isterseniz arayın bir gemi istedi, olası bir bomba?» - Kaptan, dedi Фикуцца, - ben koymak bu birkaç kişi .
  
  
  «İhtiyacımız olan en az bir düzine adam,» dedim. «Bu büyük bir gemi, ve zaman tükeniyor. Biz başlamak gerekir aramak kabin tüm yolcuların bu oyunu Napoli , çünkü eminim bu kişinin adı, aradığımız, Yahuda, hiçbir yolcu listesinde. Tabii ki, biz bunu kontrol etmek ».
  
  
  «Yolcuların çoğu, batıyordu Napoli, bay Carter, - diye karşılık verdi yüzbaşı. «Eğer isterseniz rahatsız ve sinir bozucu bu insanlar . Biliyor musunuz, var, yolcu var, bazı haklar.
  
  
  Ve bir etrafında - bu hak, güvenlik, gemide, dedim. Onu da sormak için bir görevli beni arama gibi bir deneyim var böyle şeyler. Sonra onun otel için yavaşladı gemi için bizden daha fazla zaman vardı.
  
  
  Yavaş gidin! - öfkeyle bağırdı Бертольди. Bize ne. Ona sopa gerekir tarifeler. Benim yolcu da var aynı program. Hatta var mı bilmiyorum gemide bomba. Hayır, gemi tutar normal seyir hızına sahip.
  
  
  Kaptan!
  
  
  «Ve, kesildi o da benim aramanızda yönlendirir bay Фикуцца. Olsun ondan emir, bay Carter, aksi takdirde bir arama yok. Bu, tamam mı?
  
  
  "Daha net olur".
  
  
  Kaptan Бертольди döndü Фикуцце. «Take on kişi ve bu iki kişi ve bir ara kabin. Başla ile üçüncü sınıf ve kalk oradan ».
  
  
  «Kaptan, "dedim," pek var Yahuda olacak bir şey hariç, birinci sınıf kabin».
  
  
  «Tekrar ediyorum, bay Фикуцца ile başlar üçüncü sınıf», - dedi Бертольди. «Eğer orada arama başarılı değilse, biz de görelim gerekiyor mu aramak aracın diğer parçaları».
  
  
  Aptallık bu adam inanılmazdı. Onun için karar telegraphing kurmay şirket, o tam ölçekli bir engel aranacak.
  
  
  «İşbirliğiniz için teşekkür ederiz, kaptan,» soğuk dedim ve ayağa kalktı.
  
  
  «Tesiste, bay Carter,» dedi. - Başka bir şey-ne, bay Фикуцца. Varsa yolcu reddeden aramadan kendi kabin , ısrar etmeyin. Gönderin ıh bana, ve ben açıklayacağım ».
  
  
  "Kaptan, biz hiçbir zaman böyle ...
  
  
  «Gidebilirsin, bay Carter».
  
  
  Onu öfkeyle ona baktı. - «İyi,» dedim. Ona döndü ve dışarı çıktı ve kabin ile birlikte Gina ve Фикуцца beni takip etti.
  
  
  Фикуцца oldu ценымногие yararlı efendisinin. O hızla yakaladı sayman Fabrizio ve birlikte toplanan dokuz denizciler, bakmak zorunda, bizimle birlikte. Onun için otel değildi böyle büyük bir iş için onu ele verebilir onu kendi.
  
  
  
  
  Hoparlörden açıklandı öğleden sonra tüm yolcular, üçüncü sınıf kalmak gerekir, onun için kabin bagaj kontrol. Bu olur başka bir uyarı Yahuda ile ilgili olarak, neler , ama, görünüşe göre değil kurumları korumak bizim eylemleri gizli tutulur. Bütün gece biz aranır bagaj, ama bir şey bulamadık. Eğer yolcu yoktu kabin, arama üretildi takım ev sahibi. Neyse ki, çoğu yolcu vardı. Gece yarısı zorunda kalmak da emriyle kaptan.
  
  
  Daha sonra bazı direnç o izin bize aramak, makine dairesi, ama biz bir şey bulamadık.
  
  
  
  
  Ertesi sabah grup, müfettişler de dahil olmak üzere bize Gina ile biraz dinlenmiş. Biz bunu yapmak zorunda. İtalyan mürettebat tehlikedeydi uykuya, ve biz de tenli edildi. Öğleden önce biz hızlı bir şekilde kahve ve devam yolu. Onu ikna Бертольди hemen gidin üçüncü sınıf ilk biz terk başlamadan ikinci sınıf sonunda. Arama devam etti bütün gün. Çoğu yolcular vardı, çok naziksiniz. Bazı ısrar ile bir toplantıda bir kaptan, ama sonunda kabul etti arandı kendi şeyler.
  
  
  İkinci günün sonunda derledik bütün yolcu listesi, ama bir şey bulamadı andıran olsaydı, atom bombası, görmedim kimseyi en azından uzaktan andıran Yahuda. Eğer o gemide, o iyi saklanıyor, ya da ego ziyaret etti bir etrafında diğer on bir kişi yapan bu işi. Ama biz hala elimiz boş.
  
  
  Üçüncü gün sorduk Бертольди, biz aramak içilmez alan ekip. O öfkelendi. «Mi belli değil, ne yanlış ne bomba , bay Carter?»
  
  
  «Hayır,» dedim. «Ve eğer bana izin bu soruşturma, ona телеграфирую senin kurmay. Sonra onu da arayıp Washington, daha sonra geçecektir ile hükümet Rimet ».
  
  
  Kibir, elim kaydı ile yüz Бертольди. - "Bu tehdidi, bay Carter?"
  
  
  - Sen-ebilmek seslenmek istiyorum, kaptan. Onun için elimden geleni yapacağım arayın bu gemi. Biz tam hız yelken, New York ve gelme yarın oraya hiçbir zaman . Bu şehirde yaşayan on milyon kişi. Eğer hakkında endişeli değil, onların yolcu, düşünün bu insanlar. Eğer teknede bir atom bombası yapan bir herhangi bir zamanda patlayabilir, eğer otelleri için hep senin yüzünden oldu böyle bir felaket? Yani, eğer çıkamazsın canlı, daha ciddi şüpheliyim.
  
  
  Фикуцца sessizce şöyle dedi: «Kaptan, belki de takım karşı olmaz, bu sorunu».
  
  
  Бертольди yükseldi sandalye ve başladı şimdi. O zaman bana döndü, yüzü ciddi. «Pekala, bay Carter,» dedi. «Sen kendi araştırma. Ama ben şahsen yapıyorum sizin benim kabin memurları ».
  
  
  «Nasıl isterseniz,» dedim.
  
  
  Bir arama devam ederken yavaş yavaş öğlene kadar. O hiçbir şey verdi ve neden öfkeli bir yorumunuz usta-Бертольди. O özellikle kızgın olduğunda, biz bir süreliğine kontrol ve ego odam. Diye sordu. - "Şimdi öğreneceksiniz bomba yok mu?"
  
  
  "Ona dedi. - «Hayır, şimdi onu aramak istiyorum eklentiyi kadar filikaların».
  
  
  «Saçma!» - diye mırıldandı, ama hadi ileri. Фикуцца bir süre bize yardım etti; sonra biz Gina ile yalnız kalmıştı. Biz çeltik kadırga, kiler, tüm çukur ve köşeleri büyük bir gemi, ama boşuna.
  
  
  «Belki kaptan haklı, Nick,» dedi Gina yemekte o akşam. - «Belki de gemiye hiçbir bomba. Belki Yahuda şansımı kaçırdım değişiklikler nedeniyle uçuş tarifeleri ».
  
  
  «Ben bu, gerçek olamayacak kadar» dedim. «Ben gerçekten istiyorum Бертольди haklıydı. Ama ben onu biliyorum Yahuda, Cin ». Onun kaşlarını çattı. «Olması gereken yerleri biz araştırdık. Ya da belki, bir bizim yardımcıları kötü hallettik işi. Bilmiyoruz. Yarın biz заплывем New York limanı . Onu göndermek gerekir Хоуку mesaj radyoda bu akşam. '
  
  
  "Ne diyorsun?"
  
  
  «Sadece biz bulduk Yahuda ve ego bombası. Hawk bir şeyler bulacaktır.
  
  
  
  
  Onu huzursuz uyudu. Ne zaman onu ertesi sabah uyandım ve baktım Gene yürütmektedir hala uyuyordu başka bir bölümünde kabin , onu düşündüm, ne kadar yakın olduğumuzu tüm New york'u . Kahvaltı sırasında aldığımız haber bülteni, hangi, ne yol, arabayla üç saat daha.
  
  
  "İzin ver olsun araca moor?" diye sordu Gina.
  
  
  «Eğer öyleyse, orada temsil ediyorum komitesi», dedim.
  
  
  Diğer yolcular gittiğini ve hazırlık iniyor, onu kaldı bizim kabin Gina ile. Yaklaşık on saat gittim güverte birinci sınıf, görmek umuduyla herkes olabilir benzer Yahuda. Yarım onbirinci geldi anakara, ve öğleden önce biz limandaydı limanı, New York. Çoğu yolcular vardı güvertede, nereden açılmamış skyline Manhattan ve Özgürlük Heykeli.
  
  
  Beklediğim gibi, bizi bir araya geldi. Sahil güvenlik yakaladı « Leonardo» ben bir liman ve istedi ego dur. Kaptan itaat etti, ama ben gördüm, o öfkeyle bağırıyordu emir sadece bir memur. Kısa bir süre sonra öğlen gemiye tırmandı, birkaç subay ve askerler sahil güvenlik eşliğinde birkaç acenteleri, AX, New York belediye başkanı ve David Şahin.
  
  
  Kaptan Бертольди toplantı istedi kamaramda. Oraya gitmek zorunda, iki üst düzey subay sahil güvenlik, belediye başkanı, Şahin, Фикуцца, Cin ve onun. Şahin закусил незажженную puro, onu bilgilendirdi ego bizim hataları.
  
  
  «Ben inanıyorum ki, Yahuda kurulu», - dedi. «Ve eğer o gemide, bu bomba muhtemelen de orada». Baktı Gene. - «İşe güzel kadınlar, Nick, dedi.
  
  
  Gina anladım, bir iltifat değil, bir alay. « G», dedi ve gülümsedi.
  
  
  « Prego», diye cevap verdi David Hock.
  
  
  Onu otel gülmek, ama düşünce hakkında Judas çekiştirdi köşe benim rta aşağı.
  
  
  "Aradınız tüm gemi?" diye sordu Şahin.
  
  
  «Yukarıdan aşağıya» dedim. «Baykuş tanrı, biz bile tuvaletler baktı. Ona sadece daha fazla bir şey bilmiyorum. »
  
  
  Ben bir şey söylemedim. Şahin ve Gina bana baktı.
  
  
  'Bu ne?' diye sordu Şahin.
  
  
  «Ben sadece düşündüm ki başka bir yerde» dedim. «Söyle Бертольди, ben şimdi ne olacağım».
  
  
  Onu aceleyle masaya sayman hatırlayarak başında bizim arama sayman hakkında bana bir adam yaklaştı masaya kaptan, hakkında konuşmak için güvenli bir şey . Bu değerli şeyler. Demek gemide olmalıdır sunuluyor.
  
  
  «Evet, bay Carter,» dedi Fabrizio zaman onu sordu ego bu konuda. «Ofiste büyük bir kasa. Ama ben hayal bile edemiyorum, bu bir şey var, ne olabilir size ilgi.
  
  
  «Belki bize bir baksan iyi olur,» dedim. Fabrizio bizi rahatsız. O bile rahatsız neden bir sihirbaz. Birkaç dakika sonra kasa büyüklüğü kişi başı açıldı. Onun başını eğdi ve onu takip etti içeri. Hepimiz izledik. Büyük bir paket olduğu ortaya çıktı gümüş obje İspanya. Bu bir hayal kırıklığı oldu.
  
  
  «Çok üzgünüm, efendim,» dedi, Fabrizio.
  
  
  «Peki, sadece bir fikirdi».
  
  
  Ona ego ve masaya geri döndü kaptan. Bir şey крутилось var gol, ama ben çözemedim.
  
  
  Onlar başladı ofiste. Kaptan yürüdü kendi koltuğu. Herkes oturdu, buna Şahin, durdu bir köşede ağzında puro köşesinde rta ve ego sıska elleri скрещенны göğüs. Onu, yaklaştı ona ve başını salladı gösteren olmadı .
  
  
  «Ama, bay Carter incelendiğinde bu gemi, yukarıdan aşağıya!» dedi Бертольди. «Eğer böyle bir şey vardı gemide , onu da buldum».
  
  
  «Affet beni, kaptan,» dedi kıdemli iki subay sahil güvenlik, kaptan-teğmen-komutan. «İzin veremeyiz, bu gemi New York limanı, henüz yapılacak daha kapsamlı bir soruşturma».
  
  
  «Aslında», - kabul etti başkan. - «Biz aramaya devam etmeliyiz. Söz konusu milyonlarca insanın hayatını ».
  
  
  Бертольди attı beni vahşi bir görünüm, sanki onu tanıttı ego bu garip bir durum. - «Gidiyoruz, diye sordu o, - bırakın benim yolcu burada denize kadar devam aramak benim gemi?»
  
  
  «Hayır,» diye cevap verdi Şahin adına sahil güvenlik memuru. Hepsi ona baktı. - «Biz iyi bir plan ценымногие için daha güvenli yolcu. Şu anda burada yürüdü, birkaç feribot. Yolcular nakledilen bu feribotlar olmadan, bagaj ve seferleri port . Onlara iyi bakmak, kadar gemi olacak tekrar обыскан. Kendisi gemi iade edilecektir açık deniz ve soruşturma yapılacaktır, benim insanlar ve insanlar, yüzbaşı, teğmen, benim rehberliği altında.
  
  
  "Önce açık denize!" dedi Бертольди sağır bir ses tonuyla. "Hareket benim yolcu?"
  
  
  «Bence bu sadece güvenli bir çözüm, kaptan,» dedi Hawk. - «Çok yakında buraya gelecek feribotlar,» dedi yüzbaşı.
  
  
  "Ama hakkınız yok!" diye bağırdı Бертольди. «Bu çok saçma».
  
  
  «Kaptan, - buz gibi soğuk bir ses tonuyla söyledi Şahin, o kadar da aptal değil dikkat bir tehdit».
  
  
  Kaptan Бертольди ağır çöktü sandalyeye. O baktı ellerine. - «Harika,» dedi. «Ama eğer bomba olmaz bulunamadı, baylar, onu bulundu sunmak benim şirket protesto etmek için bu прискорбного»bir olay.
  
  
  «Onu tedavi edecek, saygılarımla» dedi Şahin. «Şimdi, kaptan, onu bulmak, size daha iyi bilgilendirmek yolcu hakkında, neler oluyor.»
  
  
  Düşünce yürütmektedir крутилась var gol aniden buldu formu. Onun kadar bekledi erkeklerin geri kalanı gidecek. Ne zaman kaptan, Şahin, Cin ve hala kabin, ona sordu: - «Kaptan, mi, ne yolcular gelip, geçmek için değerli bir değer üzerinde belirli bir miktar?»
  
  
  Бертольди, allah'tan beni, hoşnutsuz bir görünüm. Onun için, inanıyorum ki, o düşünce benim kendi kişisel мучителем. «Aslında, bay Carter,» dedi .
  
  
  Hawke yüzüme baktı, anlamaya çalışıyorum, düşünüyorum.
  
  
  «Çok mu oldu bu tür talepleri, bu yolculuk sırasında?»
  
  
  «Belki beş ya da altı».
  
  
  «Sonra bu insanlar gelip bu ofis, değil mi?»
  
  
  «Evet, Evet».
  
  
  "Ne yapacaksın, Nick?" diye sordu Şahin.
  
  
  «Ben cinayet için geçerli bir, efendim,» dedim. «Odin etrafında bu yolcuların koydu dolabına oldukça büyük bir paket ?»
  
  
  'Evet, yer delle. Ih birkaç ».
  
  
  «Ve seni terk etmek zorunda kaldı bir tek, etrafında bu insanların tek bu kabin, en azından kısa bir süre için?»
  
  
  O garip bana baktı; sonra onu gördüm, o bir şey hatırladı. İlk kez onlarla gelincik gibi onu bir araya geldi ben , o konuştu, bazı hisse huşu içinde bir sesle. «Evet, gerçekten», yavaş yavaş dedi. "Burada bir adam vardı..."
  
  
  'Nasıl biriydi?' diye sordu Şahin.
  
  
  «Onun da sakalı vardı. Çok garip görünümlü bir adam. Çok ince yüz.
  
  
  'Hain!' seslendi Şahin.
  
  
  «Ben de öyle düşünüyorum» dedim. «Ve belki de, o, onun planlarını değiştirdi ise bu kabin. O , belki de, yola koymak bomba büyük bir kasada , ama belki bir karar verdi, o zaman burada bir bulmak için en iyi yer. Ya da belki, o heyecanlı merak sayman bu konuda ».
  
  
  Бертольди arandı çekmece sandalye çekti ve bir kağıt. Baktı nah bir an. «Egonun sesi için bir ad,» dedi. - Benedict Arnold. Var birinci sınıf bir kabin sayısı on iki güverte A. '
  
  
  O anda kapıda belirdi belediye başkanı levha ile elinde bir kağıt ve korkmuş bir yüz ifadesi.
  
  
  «Beyler, eğer varsa herhangi bir şüphe durumun ciddiyeti, ıh ble açıklığa kavuşturmak şimdi.»
  
  
  'Bu ne?' diye sordu Şahin.
  
  
  «Ofisime aldım bu telgraf ile Kafiye» - zor dedi.
  
  
  Hawke aldı kağıt ve okumak yüksek sesle:
  
  
  
  
  
  «Sayın belediye başkanı. Atom bombası yayınlanmıştır yerde şehir yok edebilir tek bir düğmeye basarak . İnanmak gerekir, bize, biz, bu bir şaka değil. Bu bir kanıtı olarak, biz aşağıda kod numarası, bizim bir mekanizma ateşleme: HTX 312.
  
  
  Bomba patladı olacak 48 saat içinde, eğer уплачена miktarı yüz milyon dolar külçe altın. Bu yaklaşık on dolar New York'ta bir hayat. Düşünün lütfen bu konuda çok dikkatli. Çok kaynaklardan elde edilen para. Eğer ikinci bir mesaj ile daha fazla talimat için, gün boyunca.
  
  
  
  
  
  Hawke bana baktı. «Bu o,» dedi. Sonra sordu: «düşünebiliyor musunuz, o-ebil yapmak ile sayılar milyon dolar mı ?»
  
  
  "Biliyor musun, kim gönderdi bu mektup?" diye sordu belediye başkanı.
  
  
  «Aradığımız adam», dedi Şahin. «Telgraf gerekiyordu gönderilen bir ego ortakları Rimet , o kadar denk geliyor "Leonardo" New York.»
  
  
  «Muhtemelen, Фарелли», - diye mırıldandı ben.
  
  
  «Ters», - diye karşılık verdi yüzbaşı. «Burada hakkında bir şey söylüyor "Leonardo" hiç bir şey ».
  
  
  «Bilinen nedenlerle», - diye mırıldandı Hawke. «Açıkçası, onlar tüm dikkatini çekmek için bu araç için, bay Бертольди».
  
  
  Onu fark ettim bir ifade göz-kaptan, ne zaman Hawke hitaben bir mektup ile ona ego olmadan normal bir başlık. Ego, kibir rahatsız, ama çok uzak, nasıl bir ego isteksizlik, bana yardım et. Ama şimdi komuta Hawke ve Бертольди başlamıştı emir AX, emu ya da değil gibi.
  
  
  «Bana bildirildi, başkan ve vali var aynı telgraflar», - dedi belediye başkanı. «İstedikleri için biz birlikte toplanan para gerekli. Ama yüz milyon altın, tanrım, ne aptal?
  
  
  «Deli, hangi biz çok ciddiye sayın başkan. - Kıyasıya-bir psikopat, bir kararlı gerçekleştirmek için bir tehdit, bir külçe altın teslim edilmiyor dedim.
  
  
  «Saçma, çok saçma, - kaşlarını Бертольди. «Bu bir şaka, kötü bir amerikan bir şaka».
  
  
  «Ben gülmek istedim, eğer bir bomba patladı,» dedi Hawk. Uzattı boynunu bir gün çağırdı subay sahil güvenlik, стоявшему kapının arkasında.
  
  
  'Evet, efendim?' dedi yüzbaşı, bir teğmen, o girdi.
  
  
  «Bay Carter ve onun обыщем bu kulübe. Kadar alın, onun emir subayı ve birkaç benim subay ve görün bulmak mümkün olacak mı Benedict Arnold içinde onikinci kabin güverte A. O olabilir bu insan. Ah evet, kaptan, - ekledi Şahin, o kesinlikle silahlı ve tehlikeli. Bu nedenle, prima bakım mümkün olan tüm önlemleri ». Memur başını salladı ve döndü.
  
  
  «Sakalı var, - dedi komutan. Anadolu savaşçılık neredeyse tamamen kayboldu ve onun обветренном insan ortaya rahatsız edici kırışıklıklar. «Ve çok, ah, sıska bir yüz. Evet, onu hatırlıyorum, başka bir şey ».
  
  
  'Ne?' - havladı Şahin, yakından geçen bir deyişle master.
  
  
  «Eh, ben bilmiyorum, önemli mi, tereddüt Бертольди, ama o da benden olsun insülin uçak. Onu şüpheli, şeker hastası.
  
  
  «Beklendiği gibi, o kadar kötü görünüyor», - dedi yavaşça ben, görünce, önce onun zihin gözünde ürkütücü bir profil Yahuda. Hawke başını salladı. - «Kaptan, gönderin buraya benim iki uzman tekstil, madencilik, ve onlar için hazırlanan tüm riskler ? Ve zaman bize bildirin «Arnold» bulundu ».
  
  
  «Her şey yolunda, dedi yüzbaşı. Çıktı tüm kabinler. Gina yanıma oturdu, büküm parmakları arasında benim. - "Daha ne yapabilirim?" diye sordu.
  
  
  «Git ve bir fincan kahve iç lobide televizyon bulunur» dedi Hawk. "Bunu hak ettin."
  
  
  Gina bana gülümsedi ve dışarı çıktı ve kabin. Kaptan nezaket izledi. Nihayet göstermeye başladı biraz saygı. Biz Хоуком yalnızız kabin, bana döndü ve sırıttı.
  
  
  «Onu o kadar çok çalışmıyorum açık havada, Nick, - dedi, - ve ben bunu çok seviyorum. Var başka herhangi bir sihirli fikirler?
  
  
  'Hayır, efendim. Şimdi вывернем bu kabin içini dışını.
  
  
  Ve biz bunu yaptık. Onu, biliyordu feribot yolda, yolcular ve yakında çıkacak karaya, bu bana biraz güven. Ama eğer Yahuda elinde fünye, bomba, o bize darbe herhangi bir zamanda.
  
  
  Biz порылись bir masada ustaları, aradılar dolapları, çeltik, tüm kabin. Hawke hızlı bir şekilde yorgun. O sel, sandalyede, masada, kaptan , ve o fark var alnında damlama bankası.
  
  
  «Yaşlanıyorum, Nick, dedi. «Sanırım, burası havasız».
  
  
  «Haklısın,» dedim. Onu, baktım yan duvarı kabin gördüm, ızgara havalandırma ve düşündüm.
  
  
  Onun yanında çömelmiş ile rendeleyin. O yerleştirildi oldukça büyük bir pano yapan ilgilendim inilti vida. Odin ve vida zayıflayabilir.
  
  
  Onu sordu. - "Var, makas, tırnak?"
  
  
  «Evet,» dedi, залезая dakika uzatarak bana bir makas.
  
  
  Görünce başladım vidalı vidaları panel, yaklaştı ve ilgi ile ayağa kalktı yanımda. Onu hararetle çalıştı ve her ne kadar panel bir süre, tam bir baş belası bir köşesinde , bana nihayet başardı gözyaşı onu.
  
  
  Biz baktık hava kanalı ve orada gördüm: komple uzunluğunda üç metre, sarılmış kahverengi kağıt. O kaplayacak delik kanal ve покоился ucu bir yerde hava kanalı изгибался ve giderken; yağış bekleniyor, kabin.
  
  
  «Terzi al, dedi Şahin.
  
  
  Makas onun ustalıklı bir kağıt bir delik açtı ve baktı içerik. Bu kanal etrafında hafif metal, muhtemelen çapında alüminyum alaşım. Açık vardı mekanizmaları dahil olmak üzere bir minyatür elektronik alıcı uzun menzilli. Yanmış küçük bir kırmızı ışık, hiç şüphesiz сигнализирующая hakkında bomba hazırdı hemen patlayabilir.
  
  
  Onu geriledi.
  
  
  «Ben seni ararım uzmanları tekstil, madencilik», - dedi sessizce Şahin. «Bende de var, bir kişi, bir usta».
  
  
  Onu sordu. - Ne yapacağız yolcu?" "Biz gitmek için ilk olarak?"
  
  
  Hawke düşünceli daralmış soğuk gözler. «Ben öyle düşünmüyorum. Herhangi bir anda, biz yüz ile çatışma Jude. Ayrıca, biz varsayalım gerekir bomba patlayabilir ödeme hemen burnumuzun dibinde az bir dakika, belki bir saniye. Biz çok yakın bir liman. Eğer burada bir bomba patlayacak, anakara taşıyacak böyle bir hasar olsaydı porto . Hayır, Nick, biz denemek ve devre dışı ego ».
  
  
  Onu, başını salladı, karar, ve Şahin, depar Yahuda. O dışarı çıktı ve kabin bakımı uzmanı. Onu kilitledi arkasında kapıyı tekrar inceledi korkunç bir tabut.
  
  
  Kırmızı kutsal devam etti tehditkar yanar, tanıklık hakkında korkunç ve yıkıcı bir güç bomba. Sonra düşündüm, gerçekten Yahuda düğmeye basabilir sigorta, öldürecek olsa bile ego kendini . Bu adam, ben onu biliyordum ve geçen deneyim oldu özet kötü. Belki de, eğer o öğrendim ne bulduk bomba, o çekinmeden üstlenmiş olsaydı, kendi insanlık dışı bir plan olsa bile patlama ego öldürdü. Şansa bırakamazdık, bu kesinlikle, özellikle ne zaman biz vardı bir kişi ile ilgili çok öngörülemeyen, ve, bu akıl hastası, sapkın, Yahuda gibi.
  
  
  Onu gördü ve korkunç bir sonuç bu kabus - mantarsı bulut, распространяющее kendi atom kızgınlık. Milyonlarca insan bir yarıçap içinde imha kırk beş kilometre ölecek. Binlerce insan ölecek sırasında ikincil ve üçüncül şok dalgaları. Ve daha binlerce insan ölecek, yavaş ve korkunç bir ölüm radyasyon.
  
  
  Düşüncelerimi kısa bir süre iptal edildi gümbürtüyle kapıyı. Onu, geldi bir gün sordu birisi. Sadece Şahin denilen ego adı, onun kapıyı açtı ve geri çekildi bir kenara, izin onu.
  
  
  Onu takip yüzbaşı Бертольди ve üç karanlık görünümlü erkekler, ben bilmiyordum. «Şuna bak, Бертольди», - dedi bıkkın Şahin, bıkmış güvensizlik ve şefkat eksikliği sihirbazı. Бертольди soluk oldu. O ayakta, sallayarak, yumruklarını sıktı, sıktı dan güçsüz bir öfke.
  
  
  «Defolup gidin, efendim,» - havladı Şahin göstererek, bana, için, merhaba usta bir gün .
  
  
  Бертольди shell ve ahşap adımlarla, gözleri garip baktı samimi önünde. Onu kilitledi arkasında kapıyı tekrar döndü Хоуку ve üç başka. «Bay Gottlieb, Nick Carter,» dedi.
  
  
  Onun elini sıktı ya veya ince birine iyi ve жилистому erkek gözlük çerçevesiz - klişe bir bilim adamı. Şahin açıkladı bana Gottlieb icat fünye , cihaz izin Yahuda ve ego arkadaşları oluşturmak için bir bomba.
  
  
  Bu arada iki uzman ateşleme meşgul çıkarmadan ambalaj bomba. «Korkunç olurdu... korkunç mırıldandı Gottlieb, - eğer benim cihaz kullanılmıştır bu nedenle».
  
  
  Bu, tabii ki, bu bir ifade. Gottlieb katıldı, diğer iki erkek, склонившимся üzerinde bir bomba. "Emin misiniz, o mu?" diye sordu ego Hawke.
  
  
  Gottlieb başını salladı. 'Bu konuda hiç şüphe yok. Kişi, bu toplanan mükemmel usta термоядерном bölme. Ne yazık ki, biz daha da genişletmiştir bu bilgi » . Hawke bana baktı ve kaşlarını çattı. Gottlieb ve iki erkek etrafında AX üzerinde çalışılan bir bomba. Kırmızı ışıklı cansız parıldıyordu yer ıh yüzleri, ne zaman Gottlieb tersledi dil ve mırıldanarak altında nefesimi. «İşte, dedi sonunda. - Ses orada tel. Evet öyle. Hayır, o değil, başka.
  
  
  Biz etrafında kalabalık açılış inliyor. Onu denedim düşünmek, ne olur bir bomba patlayacak içtenlikle şimdi bile, onu hiçbir şey hissetmeyeceğim. İnsanlar üzerinde çalışılan bir bomba gibi görünüyordu çelik gibi sinirler. Hawke yaklaştı gün ve sordu, bilen zaten yüzbaşı-teğmen. Değildi.
  
  
  «Sahip olup bu şey o güç, onlar hey alacak? - sordum Готлиба.
  
  
  Yavaşça konuştu bakmadan benim yönde, tüm ego ilgisinin sertlik. - 'Onun değil sanırım. Buradan bomba imha çevresinde altmış, yetmiş kilometre ». O konsantre mekanizması fünye, sonra da olacağını vurgulayarak, düşüncelerini şöyle dedi: «Biz, kimse bize tek bir şans».
  
  
  Tüm ı-ebil yapmak için başını sallamak. Gottlieb gibi okuyan kişi ölümcül bir ilmihal, devam, devam, çalışma gözlemlemek uzmanları: «Ama ilk patlama, ilk şok dalgası olmaz sonu yapılacak. Olacak, bir gelgit dalgası - radyasyon hastalığı ve arsa yaşanmaz arazi, arsa Ölü bir elbise. Manhattan olacak tarafsız alanı , tam hale gelir, bunlar da on yıl ileri ».
  
  
  Onu bir daha sormadı. Gottlieb verdi bana yeterli sızlanan bir düşünce için.
  
  
  'Nasıl gidiyor?' - endişeyle sordu Şahin, hala çiğneme протертую bir puro.
  
  
  Odin erkeklerin etrafında döndü ona. «Biz başka bir riskli bir iş, efendim,» dedi. Ter damladı alnı açık yüzü.
  
  
  Biz Хоуком defterlere eğildi; geri kalanı üzerinde ve dikkatle izledim.
  
  
  Hangi noktada, ne zaman, diye, onlar hemen hemen bitmiş, Gottlieb bağırdı: «Hayır, terzi aşkına! Değil bu!'
  
  
  Adam çalışmış, cihaz, durdu ve yaslandı başını inilti. Onu gördüm, nasıl bir ego, elleri biraz titriyordu, o gözlerini kapattı ve derin bir nefes aldı. Daha sonra o ıslak almak için kendinizi kol. O devam etti, diğer iki, en fazla on dakika üç adam döndü, ve ıh dudakları ortaya çıktı, kasvetli çizgi memnuniyeti.
  
  
  «Bu oldu», - diye fısıldadı Gottlieb. - «Bomba " zararsız».
  
  
  Biz Хоуком baktık bir arkadaş bir arkadaş. O üfledi. «Bu çok fazla oldu benim yorgun vücut,» dedi. O masaya yaslandı kaptan ve derin bir nefes aldı.
  
  
  Onu ayağa kalktı ve gülümsemeye çalıştı.
  
  
  Hawke aldı yeni bir puro yaktı ve yavaşça выдул daire. O kalktı, tavan kabin, o baktı, açıkça bana. «Şimdi, ne zaman yapılır, Nick, yapmak için sol tek bir şey».
  
  
  Ona başını salladı. «Judas», dedim. «Ve eğer tabiri caizse, efendim, daha ölü, daha canlı».
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hemen iptal edildi, alarm, yolcu ve kaptan Бертольди için bize teşekkür ve iyi yapılmış bir iş. Feribot, sadece gelen gemi geri gönderilmiştir iskelesi. « Leonardo» gidecek limanı geç bir kaç saat.
  
  
  Kısa bir süre sonra nasıl emri verildi, kaptan-teğmen sahil güvenlik geldi, köprü nereye biz Хоуком yola alınmalı kaptanı. «Benedict hiçbir yerde», - bildirdi Хоуку yüzbaşı-teğmen. «Sizin insanlar, devam, soruşturma, ama o saklanıyor ve umut bizden kaçmak, ne zaman diğer yolcular çıkıp karaya».
  
  
  «Bir şey olmaz - ekşi dedi Hawk. «Kargaşa içinde, yolcu, çalışan gitmek, bize neredeyse imkansız olacak iyice ıh tüm düşünün. Ve, tabii ki, o her zaman yine kendi görünümünü değiştirmek ».
  
  
  «Bence, biz bunu bekliyoruz» dedim.
  
  
  Gemi demirli beş saat. New York Post zaten özel sayı, sokakta, kalın başlıkları. Kalabalık столпилась üzerinde port bar ve etrafında nah; polis çalıştım ıh tutmak. Raporlar ve fotoğrafçılar her yerde vardı.
  
  
  Şahin yayınlanmıştır subayların başında ve sonunda geçer.
  
  
  «Bundan sonra daha iyi olacağım, yalnız bunu yapmak için», - dedi ona emu.
  
  
  «İyi,» diye cevap verdi. - «Ben kalacağım gemide bir süre için, bilmek için, ben, eğer bana ihtiyacın olursa».
  
  
  Biz Gina ile terk gemiye kadar yolcu karaya. Onu götürdü ee gümrük binası ve dedi, orada kaldı.
  
  
  Liman bar kaos, ve vardı, karamsar duygu konusunda ben bulurum Yahuda.
  
  
  "Kalmak, yanında, değil mi?" diye sordu Gina.
  
  
  «Hayır, onu aramak için gidiyorum tüm marina. Kaybedersek başka çıkar otel «Hilton», ve kal orada kal, sana bildirim benden ».
  
  
  «Tamam,» dedi, öpüşme beni yanağımdan. - 'Dikkatli ol.'
  
  
  'Sen de.'
  
  
  
  
  Gazeteciler ile karışmış meraklı liman çevresinde bar ve polis vazgeçmek zorunda kaldı kendi çaba ve asayişi koruma. Onu durdu oteller, bir koridor, bir de duran diğer iki acenteleri AX. Onlar bir gün durdu yolcu sakallı ve iyi tuttu ego. Onu hızlı bir şekilde onlara yaklaştı ve dedi ki, onlar değil . Sakal oldu bu.
  
  
  Hemen ardından altıncı saatte onu gördüm sadece bir kişi indi güverte. Yerine gitmek için gümrük, geçti iki ucu binanın kapısında burada duran güvenlik görevlisi . İlk onu gördüm, ego sadece arkadan. O iyi giyimli ve shell ile bir baston. Ego yürüyüş göründü bana tanıdık. Onu присмотрелся gördüm безволосую elimi tutan y. Gibi değildi, gerçek deri. Ve bir el değil сгибалась etrafında kalem çanta gibi yapardım gerçek bir el. Aynı onun gibi gitmek üzereyken onu takiben, başını çevirdi ve onu görebiliyordu ego yüzü. Bıyıklı ve güneş noktalarda, ama bu kafatası karıştırılmamalıdır olabilir, bize ne. Bu Yahuda. Beni görünce, o acele konu binalar. Aramızda bir sürü insan yapmak zorunda kaldım, ilerlemek kalabalık. Onu geçti , yavaş yavaş ve zaman geçti, Judas zaten kapısı oldu. Ne zaman onu çekti Вильгельмину koştu, onu gördüm, o tamamen ayak koruma ve geçti gate park.
  
  
  Ne zaman ona yaklaştı, Judas kaçtı ve aklında. Güvenlik görevlisi, вскочивший ayakları üzerinde durdurmaya çalıştım ama bana bağırdı, ben kimim, ve koştu kapısı. Atlayarak bir dizi park etmiş arabaların , onu gördüm подъехавшее taksi. Judas bana baktı, arka pencereden.
  
  
  Onun soktu «luger» kılıfa ve koştu duruyor orada motosiklet. Yanında bir grup vardı uzun saçlı, genç bir insan ve ben tahmin motosiklet aittir çevrelerindeki. Ona baktım ve ne gördüm, kontak anahtarı. Onu atladı eyer. Bu benim için büyük bir «Honda», için tasarlanmış bir karayolu ve motor yayınlanmış cesaret verici bir ses. "Merhaba!" - проревел bir etrafında genç insanlar.
  
  
  "Ben sadece ödünç ego zaman!" seslendi ona, romatizma. Onu sarsıldı yerden koşarak bir taksi.
  
  
  Ne zaman onu yola çıktı sokağa, taksi повернуло sola dön, iki sokak ötede beni. Onu geçti üzerinden hareket. Başladı sollamak için taksi ve düşündüm yakalamak ego trafik ışıklarında. Sonra suçlamalar ana rulo kırmızı брылев. Yahuda ya verdi şoföre para ya dayayıp ona ego gol silahı. On dakika biz karayolu üzerinde giden uluslararası havaalanı jfk ny . Yolda taksi отъехало beni, ama ben düşündüm vurmak istediğiniz yere. Ben anlamadım, Yahuda yapabilir uçağa, onu yakaladı ego havaalanı.
  
  
  Ona değildi, haklısın. Ne zaman onu kapattım, otoyol, bina, tren istasyonuna ve çalıştı arasındaki mesafeyi kısaltmak, benimle taksi , onu yolda bir kova yağı işaretçiler ve motorcu kaymış açık önümde.
  
  
  Neyse ki, onu, indi höyük, büyümüş uzun boylu çalılar, ve vardı sadece morarma, çürük ve yırtık elbise. Ama motosiklet daha fazla kullanamazsınız. Onun için karar tazminat ödemek sahibine daha sonra gitti mesafededir havaalanı. Onu çözdüğü her geçen arabaların, ama onlar artık otostopçu aldı .
  
  
  Son olarak, beni yetiştiren, kamyon, ve biz kar havaalanına en az 45 dk sonra Yahuda .
  
  
  Onu bends yardım ve buldum bu gece uçmak zorunda düzine yurtdışı uçuşlar. Aynı zamanda etrafında oldu yarış Pan Am Roma'da. Evet, son dakika ogrenci adam. Bir bay Benedict.
  
  
  Onu sordu. - «Ben onu hala ona ulaşmak için?».
  
  
  Adam döndü, kontrol etmek, uçuş tarifeleri, sonra saatine baktı. «Hayır, dedi.
  
  
  Uçak uçtu, on dakika önce. Ривненской zamanında mevcuttur.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Açıktı ki, Yahuda gecikme olmadan uçup geri Roma. Orada o yakın onun kurmay daire ve Фарелли ile eşkıya. O, muhtemelen, bilmiyordum, ne bulduk ego yeraltı kompleksi Sicilya.
  
  
  Bir sonraki gezi, Roma улетал sadece ertesi sabah. Ama bir buçuk saat oldu, bir uçak, önce Londra, ardından gezi Roma, bu yüzden gelmesi gerekiyordu kahvaltıya, örneğin, bir saat, sonra bir gol Yahuda .
  
  
  Aradı Gina'ya, ve o aldı bir taksi Хилтона kadar uçak kadar onu satın aldı bu biletleri. Onu otel için, o benimle, çünkü o çok iyi biliyordu Giovanni Фарелли. Ne zaman aradı Хоуку ve özür diledi kaybı Yahuda dedi ki: «peki, onu bulmak kolay olacak bir Rimet. Ama unutma, kaçarsa, bir fünye gibi, ondan ».
  
  
  «Mi ona polisi ile irtibata Rimet veya Interpol, böylece denemek ve onu almak, o zaman inecek?»
  
  
  «Hayır, dedi Şahin. Ego sesindeki o sert, soğuk bir ses bazen kullanır. - «Eğer polis mi oldular ego, sen bilmiyor olabilir. Nick, onu görmek istiyorum, ego ölü, senin gibi kendisi teklif etti.
  
  
  Ben şaşırdım bunu duyunca.
  
  
  Zaman, biz çıkardı, biz Gina ile tamamen bitkin ve geciktik yolun büyük bir kısmını. Ben yattım iyi, ama yeterince dinlenmiş, devam etmek için bir yol. Cin uykuda, bir bebek gibi.
  
  
  Londra başardık hızlı ve kolay bir şekilde aktarmak ve kar, Roma hemen sonra sekiz saat. Oldu gökyüzü güneşli bir sabah. Taksicinin birine adres daireler, bana verdiği Gina. Фарелли getirirdi oraya kendi kadın ve Cin olduğunu söyledi bazen kullanılan ego toplantılar için diğer patronların yeraltı. Polis haberim yoktu varlığından daire, ama bana göre, Yahuda biliyordu . Eğer o aradı Фарелли hemen sonra bir gol , emu söyleyebilirim ki gitmek Sicilya güvensiz . Bu nedenle, onlar için ne karar bu daire en güvenli yer, ve büyük olasılıkla onlar bir araya gelecek, orada görüşmek üzere gelecek planları .
  
  
  Sonra yaklaşık bir saat sonra bir gol önünde durduk многоквартирным ev. Biz zaten gittiğini girmek, onun bir gürültü duydum köşeden.
  
  
  «Bekle burada sessizce,» - dedi onun Gina'ya.
  
  
  Onu koştu уголу ev gördüm gibi iki adam çıktı ve yan gün yaklaştı gümüş Lancia, park karşısında. Odin etrafında iki, uzun boylu, şık Фарелли, diğeri de Judas, benzer bir Ölüm, onun bir takım . O olmadan maskeleme, ama yine de çözünür yanında baston.
  
  
  İsabet karar verdi hemen. Onu çekti Вильгельмину. «Bu kadar yeter, diye bağırdı ben. «Roma da son durak».
  
  
  O davranmadığımı ценымногие daha hızlı onu düşündüm. Ne zaman onu vurdu, o kadar koştu arabaya. Wilhelmina ateş etti ama ıskaladı, gözlük ve gözlerini sildi içinde kaldırım ve içtenlikle ona. Onu vurdu, bir kez daha vurdu ve бамперу, ve o kaçtı makinesi.
  
  
  'Lanet olsun!' - Diye mırıldandı ben.
  
  
  Sonra ateş Фарелли. Gözlük düğmesinin koptuğunu hissettim komşu bir ev. Onu, saklanmak zorunda kaldı, o tekrar vurdu, ve hissettim колющую yarayı dış sol elimi. Öte yandan, makine, onu gördüm, kapıyı açtı, ama ben çok meşgul oldum, vermek için değil almak beni Фарелли .
  
  
  Sonra aniden bir çığlık duydum Cinler. O çığlık attı. - "Ateş, Nick!" "O iyi bir nişancı!"
  
  
  Gün batımını izlerken, Фарелли döndü Gina'ya, onu hatırladım, o ego metresi. Onu görünce, onu bir an için öfke sardı. O nişan aldı ve vurdu nah. Gözlük geçti mimmo nah birkaç santim.
  
  
  Onu geri ateş etti. Benim ilk atış isabet duvara yakın Фарелли; başlangıç, ikinci bir girdim emu boyun. O çılgınca sarsıldı ve yere çöktü kaldırım.
  
  
  İki kurşun, летевшие nedeniyle makine, свистнули benim bacak. Bir an sonra, motor kükredi, ve Yahuda koştu uzakta, dar bir sokakta. Onu arabaya ateş, ama başardı şut sadece arka cam.
  
  
  'İyi misin?' - sordum Gene.
  
  
  'Evet.'
  
  
  Kendi dairene git ve orada kal, dedim. «Ben size gelecek»daha sonra.
  
  
  O protesto etti, ama ben zaten koştu Alfa Romeo 2000, припаркованному aynı kaldırım. Kilitli değildi. Getirdiği motor kabloları, ateşleme, onu, arabaya atladı ve koştu çünkü Yahuda.
  
  
  İki blok sonra onu gördüm ego. Geçti üç çeyrek önümde ve hızla döndü, sağ, çalışırken benden kurtulmak. Onu geçti işaretçileri düzgün пробуксовкой arka tekerlek ve lastikler haykırarak . Önümde Judas saptı, sola, küçük bir sokak yürütmektedir açtı sanayi bölgesi. Beş dk biz sarstı yarım düzine yayalar ve neredeyse karşı karşıya iki makine. Ama Yahuda yavaşladı değil, onu da. Eğer biz sürdü karayolu, «Alfa» ile yakaladı onu , ama bu yöntemle sürüş hız makineleri neredeyse aynıdır, ve Yahuda olduğunu anladım.
  
  
  Daha beş dk Judas inisiyatifi ele aldı, ve onun ego kaybetti. Ama ne zaman onu köşeyi döndü, depo, onu gördüm arabayı asfalt ile распахнутой kapı. Onu haykırarak snowscape attı ve çekti «luger». Yahuda hiçbir yerde yoktu. Ona baktı, depolar ve düşündüm, içeri gelmedin mi oraya. Onun kabuğu, ona, zaman, benim görüşüme göre düştü, rögar kapağını. Bu olağandışı bir şey değildi, dışında ek olarak, o hafifçe eğik. Ona yaklaştı ve ona dikkatle baktı kapağı . Jant bıraktı, iz sokak çamur. Onu eğildi ve dinledi. Onu duydum sessiz shaggy. Kuşkusuz, bu shaggy Yahuda.
  
  
  Rağmen, kendine, hayran, onun ego kurnaz. Rağmen, zayıf sağlık ve yapay el, bu adam zeki, meşhur tilki. Onu hızla geri attı menhol kapağı ve battı kadar benim ayakkabı değil dokundu üçüncü basamakları metal merdiven oda. Çevremdeki yükseldi keskin bir koku. Böyle çiftler zor nefes yapar, ve daha derin, aşağı çukur, daha koyu oldu. Karanlıkta altımda onu duydum karıştırma sıçan. Eğer Judas kaçacak yararlanarak, geniş yeraltı ağ kanal geçişleri oluşturan kanalizasyon sistemine Kafiye oldu iyi bir şans, ben bir daha asla ego değildir bulurum.
  
  
  Ve bu son şey, onu bir otel.
  
  
  O benden kaçtı ben Niagara şelalesi. Ama şimdi o stahl benden uzak durmaya, şimdi bu sadece aramızda bir, iki, erkek. Onun artış hızı ve hızla indi ve mukus kaplı metal merdiven.
  
  
  Ne zaman nihayet dibe, onun tökezledi dar taş bir çıkıntı. Jet çamurlu ve kötü kokulu su yavaş yavaş журчала antik taş. Kokusu neredeyse dayanılmaz, hava neredeyse nefes.
  
  
  Zayıf bir ışık çemberi, dü, şen sokak, sonsuza kadar bana bir fikir veriyordu. Onu hareketsiz durdu ve dinledi, siyah, zifiri gölgeler. Sonra onu duydum tekrar, ses торопливых adımları yankılandı sıçrayan karanlık, örneğin yüz metre sağımda.
  
  
  Wilhelmina yatıyordu elimde. Onu низменному eğildi ve gitti Judas korkunç bir karanlık.
  
  
  Sıcak tüylü bir şey dokundu benim bacak. Onu neredeyse bağırdı bayrak izinleri yönlü, ama приглушил zaman ses sıçan uçtu mimmo benim öfke ve kaçtı, dar bir выступу. Zor korumak için tempolu, daha fazla bir çıkıntı oldu kaygan ve ıslak nedeniyle мшистого katmanlar, eski, выветренных taşlar.
  
  
  Düşük tavana asılı büyük gözsüz böcekler. Onu sürpriz olmaz, eğer gördüm ve yarasalar . Her yerde damlayan mukus, hava bunaltıcı ve давящим. Ama yarısı kadar гнетущим, Yahuda gibi.
  
  
  Ona odaklanmış, onun затихающих hizmet vermektedir. Bir şey блестнуло önümde karanlık. Onu bastırdı bu inilti, ve nefesini tuttu. Ama sonra Yahuda aceleyle devam, ve o ile onu takip Вильгельминой elinde.
  
  
  Ne zaman onu köşeyi döndü, aniden beni zorladı, dalış, onu neredeyse kayıp denge ve düştü boşa. Yüksek sonsuza kadar benimle просвистела gözlük, ve onu tekrar duydum topal Yahuda. Onu takip ettim, bir kanalizasyona küçük boyutlu, karanlık bir koridor, büyük ölçüde daha dar, daha ilk.
  
  
  Yine köşeyi döndü; Onu doğrulttum ve ateş ettim. Gözlük vurdu taşı ve atladı. Onu ıskaladı ve koştu Yahuda, önce o beni alabilecek çok çok önce gelmiş .
  
  
  Oldu klasik bir kedi-fare oyunu. Her ego hareket ona cevap aynı гамбитом. Ama ne zaman onu köşeyi döndü, hiçbir yerde yoktu. Bu arsa atıksu fazla kullanılmamıştır. Kuru ve hemen hemen hiç koku. Bu beni önce şaşırttı. Ama kısa bir süre sonra onu buldum nedenini Yahuda bu geçit, alt sokak. Onu delik gördüm inilti yürütmektedir kapatıldı teneke levha. Bu ev yapımı luke. Onu durdu, dinledi ve bir gürültü duydum ve o tarafa açma. Sonra gün batımı.
  
  
  Şimdi onu duramazdı açık. Onun olduğu bir tünel, заваленном önemsiz ve farklı taşlar. Kadar orada duruyordu, onu da ses duydum uzaklardan. Görünüşe göre, Yahuda biliyordu bu çıkışı kanalizasyon ve otel kullanmak, benden kurtulmak için. Kısa bir süre ona bilindiği gibi o yola bunu. Önümde çıktı sergey, ve onu gördüm, Yahuda siluetinde. Beni vurdu iki kez. Bir gözlük hemen hemen patlatmış bana kol. Şimdi isteyerek haline gelmiştir tehlikeli karanlık nedeniyle.
  
  
  Onu yaklaştı освещенному delik. Sonra ona, onu, gördüm, tünel, yol, küçük bir oda, yerde asılı bir ampul. Onu огляделась. Şimdi onun nerede olduğunu biliyordu biz. Niş içinde inliyor kemikleri yatıyordu yaklaşık elli kişi, bir kafatası vardı yığılmış üstüne, ve onlar hüzünlü baktı bana. Judas götürdü mezarlıklar, şehrin altında tünel, ilk hıristiyanlar da ... ... yer işkencecileri. Onun sonucuna olmalı catacombs Aziz Калликста, en ünlü ve tüm roma mezarlıklar. Gerçi burada kutsama, turizm, listedeki bu yerler yoktu.
  
  
  Onu, geçti odasına gitti Jude. Tekrar oldu, tamamen karanlık olmasına rağmen, orada burada asılı ampul . Şimdi onu duydum, Yahuda zor nefes olduğunu kanıtlayan, o zayıflıyor. Onu tahmin olduğunu, kazanın üzerinden epey zaman geçti bu gelincik gibi emu yaptık insülin enjeksiyonu ve kovalamaca ihlal ego metabolizma. Uzun o olmaz uzattı. Ama ben istedim o geldi bir noktaya kadar o karıştırmak turist . Onu kaldırdı tempolu.
  
  
  Kısa bir süre ona giren ikinci bir oda ile aynı aydınlatma gibi bir ilk. Onu görmedim Yahuda, bu nedenle odaya daldı. Gibi ilk odada, raflarda, duvarlarda yatıyordu yığınları kemik ve kafatasları ile. Onun yarım oda duyunca ağır nefes sağında kendini.
  
  
  Onu hızlı bir şekilde döndü. Judas yaslanmış duran, kuru, kırılgan kemikler. Ego yüzü kül rengi, gri ve вспотевшим. Adam - cilt ve kemik ve kafatası bir daha benzer kafatasları raflarda amacı daha canlı bir insan. Daha önce o çirkin bir adam, ama şimdi o stahl korkutucu derecede grotesk.
  
  
  O nefes, yanlış ile хрипом. Onun alt dudak oldu bir köpük tabakası. Elinde tutuyordu, kısa bir tabanca Smith & Wesson .44 Magnum. Gelseydi beni ona, onu çok hızlı bir şekilde diğerlerine katıldı kalır mezarlıklar.
  
  
  O, boğuk bir sesle güldü, onun kadar yağmur yağdıktan sonraki hamlesini. Kahkahalar dışarı haddelenmiş edildi, bunun dışında bir çakıl taşı gibi, pencere camı üzerinde; protezler güvensiz замахали uçları ego titreme izi. Sağ el tabanca ile düzgün ve balmumu .
  
  
  «Şimdi, nihayet edebilirim seni öldürmek, Carter», - törpülenmiş o.
  
  
  Onun için daldı, yere indi ve kemikleri arasında olan, ben onu hissettim, altımda треснули. Tabanca Yahuda havladı ve cevapsız paris. Onu ayağa kalktı ve çekti «luger» emu göğüs. Parmağımı sıktı tetik, ama o vurdu.
  
  
  Yahuda düştü bir el tabanca ile kendini diz ve tekrar düştü kemikleri arasında. Ego yüzü bozuk, gözleri остекленели. Bir an için nefes darlığı gibi görünüyordu çok hands-free, ve sonra aniden durdu. Ego beden gerildi, ve bir tabanca düştü, ego üzerinde eller. Sonra ego amacı çarptım duvar - ego gözleri açılmış, diyabetik koma.
  
  
  Onu ayağa kalktı ve yaklaştı ona. O zaman onu, eğildi, onun vücut önemli ölçüde дернулось ve battı. Onu elle yokladı ego nabız. Nabız yoktu.
  
  
  Onu ayağa kalktı, itme «luger» kılıfa baktım giyinmiş bir iskelet ortamlarda çıplak kemikleri. Yahuda ölmüştü, ayırma nükleer patlayıcı vardı güvenlik ve özlemini güneş ışığına.
  
  
  Onu bıraktı, cesedi orada geçti iyi aydınlatılmış tünel girişine mezarlıklar. Yahuda zor bulmak, o kadar stahl benzer olur diğer iskeletler, bu tünelleri. Eğer ego bulamadık önce ego, isveçliler, çürümüş, ego görülebilir kalıntıları erken hıristiyan. Ancak onun için zaman emmek kara mizah bu düşünce, nasıl bir grup geldi çok hareket ediyor çıkmak için.
  
  
  İtalyanca rehber bana baktı. Dedi. - 'Hadi ama!' - Zorunda kalmak ile şirket, sinyor! Neredeyse bitti ».
  
  
  Onu, onlara katıldı ve gitti ışığa önümüzde. «Basit, "dedi," onu ödüllendirilmiş. «Beni gözaltına oldukça ürkütücü bir sahne».
  
  
  Parası sırıttı. - «En kötü henüz, efendim».
  
  
  Onu düşündüm yıllarında işler bana daha предстояли, eğer ben yaşam yetişmek. «Umarım hiçbir akrabası peygamber Nostradamus» dedim.
  
  
  Görünüşe göre, o bir şaka alamadım.
  
  
  Ama hiç umurumda değildi. Bir şey oldu kesin: Yahuda ölmüştü. Kimse bilmiyordu, o beni bekliyordu daha. Bu nedenle, yerine geleceği düşünmek, onun için geri döndü, şu anda, burada ve şimdi. Sonra onu düşündüm Gina'ya ve gülümsemeye başladı. En iyi sırıtma, ne hayal.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kitap hakkında:
  
  
  
  
  
  Böyle bir şey nasıl olabilir? Nick Carter oldu aniden gizlemek zorunda belgesi Vatikan müzesi'nde sırasında rutin iş . Rastgele этрусская vazo gibiydi, uygun bir amaç için.
  
  
  Ama aslında hiç de Nike Carteret ve ego faaliyetleri, daha sonra ortaya çıktı gibi, ne zaman Carter bulmak için çalıştı belge. Çünkü o anda o beklenmedik bir tanık, son derece profesyonel bir hırsızlık bir sanat.
  
  
  Ve sanatsal değerleri de dahil olmak üzere этрусская vazo, kayboldu bir başka pencereden , Carter baktı açıkça yüzüne onun kadim düşmanı - Yahuda.
  
  
  Judas yapmak mümkün, bu belge ile daha fazla Şahin ve Carter olabilir hayal bile onların en korkunç rüyalar ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Belirti kobra
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Belirti kobra
  
  
  tercüme Aslan Шкловский
  
  
  anısına ölen oğlu Anton.
  
  
  Ana karakterler:
  
  
  NİCK CARTER
  
  
  takma N3 AX ajan
  
  
  "ŞİVA"
  
  
  bölüm kuruluş "Kobra"
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  ajan hint gizli servis
  
  
  PURAN DASS
  
  
  bölüm hint gizli servis
  
  
  НИРАД ve RANJİT
  
  
  örgüt üyeleri, "Kobra"
  
  
  RİVA SİNGH
  
  
  torunu Siva
  
  
  
  1
  
  
  Pıhtılaşmış kollarımda, yumuşak ve kırılgan, ve şu anda tamamen удовлетворенная. Nadir şifalı oldu gibi bir kadın ile bir Riva. Onun altın cilt ve siyah saç oynanan gölge; bir an bana öyle geldi ki, elimde tuttuğum сбывшуюся rüya. Oda karanlıktı, onu indirdi eklem. Ve neyse ki, otelin klima sistemi, hava örnekleme gece ısı, New Delhi.
  
  
  — Sen bana neden — fısıldadı Riva. Onun yumuşak, sıcak dudakları hafifçe dokundu depresyonlar arasında benim boyun ve omuz, göğsüne прижались benim elimde.
  
  
  Ona döndü ve onun yüzüne baktı hattı ee tombul dudak. İleri мочка oldu нахмурен, inatçı bir yüz ifadesi kadın, привыкшей almak istediği her şeyi... kadın yapan bir çocuktu. - Ne Reva? diye sordu ben parmak ucunuzu dokundurarak kadifemsi bir cilt için, onun hayatında.
  
  
  - Buraya neden geldin, Nick? O çekti, уронив yastığa başını. Uzun siyah saçları kurdu beyaz kumaş yastık fan, benzer bir halo, bir обрамлял yüzü ile mükemmel özelliklere sahip... ... yüzü, отражавшее bu dakikada iç, un ve anlaşılmaz bir güvensizlik.
  
  
  — Sana söyledim, diye cevap verdim, çalışırken ses sabırla ve ikna edici. Benim şirket gönderdi beni, toplantı / ziyafet imkanları alışveriş hakkında. Kumaş, ipek, brokar... kelimeler, hepsi bu. Her şeye değer bu ülkede daha ucuz başka bir yerde.
  
  
  Tabii ki, ona yalan söyledim. Tabii ki, o-ebil söylemek Riva, kim onun olurdu. Her neyse, ne fark eder? Hiçbir neden yoktu karıştırmak kızı yakmak desteğim ve ifşa hey, onun Nick Carter, ajan AX, şu anda gerçekleştiren bir misyon, yeni Delhi.
  
  
  Erken sabah, aynı akşam onu uçakla uçuş Air India. Ve en son bir adam onu karşılamak için bekliyordu, bir kadın gibi Riva, keyifli bir arkadaşı, hangi olamazdı saymak bize bir adam. Oturdu barında zaman onu geri havuzunda yüzerek. Onu mükemmel bir rakam oldu закутана mavi, gümüş, sari; biz de hissettim doğrudan fiziksel cazibe bir bakışta. Sonra tek bir kelime gerektirdiği fazlası, ve ben, neredeyse farkında olmadan, onu davet yemeği.
  
  
  Gittik, fransızca restoran Чанакьяпури, kırmızı-siyah bir vaha kalbinde tıkalı bir yer. Bu fırsatı cezbetmek için onu ikna etmek için bir gece geçirmek için bir araya.
  
  
  Olarak çıktı, zorunda olmadığım için çok fazla denemek için onu ikna.
  
  
  Gözleri, parlak ve şehvetli, saçları gibi, açıkça konuştuk. Tabii ki, sorunları vardı, kelime oyunları... yaygın bir uygulama baştan çıkarma sanatı. Prelude gece, aşk ve tutku.
  
  
  
  Söylemeye gerek yok, yeni Delhi önemliydi benim için (ve AX) çok daha fazla Reva Singh. Ona gönderildi Hindistan'a Хоуком rağmen, onu hissettim, bu umutsuz bir girişim, Yaşlı adamı ikna etmeye imkansız. - Ama yok, bize en ufak bir kanıt bu adam var! - işaret ben.
  
  
  — Neden daha uçmak oraya, Nick, "dedi," Hawke ile alaycı bir kahkaha attı. - İsyanlar ve ayaklanmalar - bu kanıt değil mi? Kolkata / calcutta salonunda mümkün полуанархии. Kim verilen isyancıların silah? Cephane ağaçlarda büyümek değil, kesin olmalıdır.
  
  
  «Bu sorun, iç güvenlik, hint hükümeti», — diye karşılık verdi ben.
  
  
  - Aslında. Tamamen fantastik. Onu tamamen katılıyorum. Aslında delle olsaydı sadece isyan ve ayaklanmalar, bu olmaz, misyonu, Nick.
  
  
  - Ne o zaman?
  
  
  - Şuna bakın. - Uzattı bana katlanmış bir kağıt. - Bu-ecek söylemek sen hakkında daha fazla gizemli bir adam, bay "Shive"... belki de, ne puslu bir ipucu ne başka gerçekten var. Acı bir duman onun puro обжег bana burun delikleri, ve ben пересел uzak bir sandalye, bir belgeyi okumak için.
  
  
  Okuduktan sonra bir makale vardı, çok iyi bir fikir, ne iş yapar Hawke.
  
  
  Başkanı ile fark sırıtma. - Gördüğünüz gibi, bu kirli bir iş, tamam mı?
  
  
  - Ben, dedi, ahlaksız.
  
  
  - Aferin, iyi dedi Nick. Bizim adam gidiyor kaçırmaya amerika Birleşik Devletleri eroin ham on milyon dolar. Ama, gördüğümüz gibi, bu, en rahatsız edici unsur. Eğer sadece ilaç onu istiyorum aradım başkasına. Ama söz konusu olduğunda, uluslararası diplomasi... ve barış... o zaman onu sadece borçlu bu görevi emanet size.
  
  
  Onu, başını salladı, açmadan rta.
  
  
  Bir belge, onu sadece okumak oldu ve Oval ofis. İmkansız, daha yüksek tırmanmaya. Bu demek ki daha onu gazetelerde okudum, bir durum, biz onu hiç düşünmemiştim, olur ile ilişkili bir AX demiyorum zaten çalışma alanım.
  
  
  Birisi aradı sovyet elçiliği, Washington, poz, amerika Birleşik Devletleri başkanı. Sesi mükemmel сымитирован. Bu bir şaka olabilir, sadece sözleri değil masum. «Başkan» bürokrasisinin tehdit подстрекательского karakter, tehdit istenir sovyet büyükelçisi acele ile донесением Moskova'ya.
  
  
  Sonuçta, bir yanlış anlaşılma oldu ortadan, ve Beyaz saray getirdi sayıda dileriz. Bu olabilir, ve bitirmek, ama bunun yerine olurdu netice. SBKP merkez komitesi birinci sekreteri, ana politikacı, Sovyetler Birliği ile konuştum başkan «hattı». Sadece o değil, ilk sekreteri. Gerçeği söylüyorum, ne Washington ne de Moskova kimse bilmiyordu, kim taklit rusça ses. Döviz kelimelerle değil, samimi ve cennette başkanı ek ücrete tabi mecliste olağanüstü toplantı, milli güvenlik Kurulu.
  
  
  Yine aydınlandı... ama kısa bir süreliğine. Onlarla gelincik, en az iki hafta önce oluştu bütün bir dizi benzer olay; döviz tehdit ve hakaret arasında Hindistan ve Pakistan, İsrail ve Mısır arasında arasında komünist Çin ve Japonya. Her zaman bir ses ne bir diploma mükemmel имитировался yol açan bir bereket öfkeli tehdit ve karşı tehdit.
  
  
  Dünya nükleer savaş eşiğinde. Şimdi, belgeye göre, Beyaz saray, birisi atmaya çalıştı hepimizi uçuruma. - Yani, sen şüpheleniyorsanız, bu gizemli "birisi", ben kendimi Siva, beyin bir kuruluş olarak adlandırılan "Kobra" ve o sorumlu oluyor... - fark ben, yanıtlayan bakış Şahin.
  
  
  - Belki De, Nick. Şartıyla Siva — kişiliği değil, başka bir şey, — dedi Patron. - Biz kesin olarak biliyoruz ki, "Kobra" vardır. Ve biz neredeyse emin örgütü, silah ticareti ve uyuşturucu. Ama bu küçük şeyler ile karşılaştırıldığında, bu, - nöromusküler diye açıkladı dokunarak, parmağınızı bir belge ile bunu sadece bitmiş düşünün. - Bu Shiva gerçek bir insan mı? Ya bu kapak, garip bir tür uluslararası organizasyon, отдающей emir Cobre? Oy ne olduğunu öğrenmemiz gerek... cesaret ekleyin, en kısa sürede.
  
  
  - Yani, inanıyor musunuz Siva eğer erkek, o zaman bir taklit ses, aslında?
  
  
  Hawke yorgun başını salladı.
  
  
  - Ama bilmiyorsun bile, var mı Shiva.
  
  
  - Bullseye.
  
  
  - Peki, onu bulmak gerekir, insan olan hiç kimse görmedim, mümkün olabilir bir taklit ses, bazı karakterler, o olabilir... nereden başlasam sizce?
  
  
  - Boşuna değil seni denir Savaşçı No 3, Carter.
  
  
  Bu değildi romatizma, bir umut onu almak. Ama, dediğim gibi, bazen imkansız bir anlaşma ile böyle bir kişi, Şahin gibi. Zorunda kaldım bu yüzden tüm dünyayı dolaşmak üzerine istediğim birisi ya da bir şey, kim kendine Siva.
  
  
  Ona bilinen, bu takma adı, ve daha sonra belgeleri incelemek, ev. Aslında delle Siva hindu tanrı, yaygın olarak bilinen bir Destroyer. Savaş, açlık, ölüm... bu sıkıntı vardı, ego, mutlak ve tartışılmaz bir egemenliği, kontrolü altında ego ve güç. Ama daha vardı; kitap, kiminle okudum onu, içerdiği çizim ve resim heykel, tasvir Şiva, süslenmiş yılan. Bu sıradan bir yılan, kobra, ölümcül hint engerek.
  
  
  Ve işte, ben gitmek zorunda izi görünüyordu bir varolmayan ve imkansız... gibi saymak kum kıyısında Ganga!
  
  
  Ama eğer Shiva meyve oldu birileri sapkın bir hayal gücü, bir Riva Singh tam olarak onlara değildi. Kız gerçek, sevimli, yumuşak ve inanılmaz canlı.
  
  
  
  Onu, ona döndü ve çözümler araştırma görevleri ee tirbuşon, karşı bastırdı dudaklarını onun пухлому ağız. Onu altın bir deri ile kaplıydı kolay пеленой banka, ve ne zaman onu bastırdı göğüslü, bu olgunlaşmamış ve sert göğüsler doğrudan, beni saran bastırılamaz bir arzu.
  
  
  — Hayır, söylemedim — fısıldadı, ben, o çalıştı sormak başka konularda bir dizi, bu arada, başladı beni ilgilendirmiyor. - Ben Nick, sen Reva... sana daha çok şey bilmek istiyorum... şu an için. Onun iyi bir sarıldı ee, o kuramamaktadır taş.
  
  
  Kaydırarak ayak yorgan ile bir yatak, onun iyi bastırdı ee kendisi. Ben Riva yaygın olarak genişletilmiş göz, ama o görünüyordu baktı bir şey odanın diğer ucunda. O anda onu fark etti başı belaya girdi.
  
  
  Onu bir gürültü duydum. Bir saniye sonra onu tespit kökeni metal bir gıcırtı, bir, gibi, boğuk bir fısıltı açıklamıştır biri bir gün... Birisi işe yaramaz kilit. Benim «smith ve wesson» yalan üst çekmece komidin yatağın yanında, ama şu anda o ulaşamayacağı elimi. Rüzgar gürültü durdu, izledi tık... ve burada onu fark vaktim yok çünkü senin silah.
  
  
  Onu geri gidiyordu doğru, bir kez kapı açıldı. Işık arka plan üzerinde yürüyen bir koridordan, tahsis şekli, iki sakallı erkekler giymiş beyaz işlemeli gömlek ve kanvas pantolon, benzer pijama, ne giyer, çoğu hintliler. Ama daha fazla isveçliler, bana vurdu короткоствольный bir silah sarsılmaz bir el tuttu bir etrafında şekiller türbanlı.
  
  
  Silah gönderildi bana, ve ben bir şey yapamadım bu konuda. Kapıyı yavaşça arkasından kapattı, iki erkek ve silahsız dahil kutsal bir odada.
  
  
  Onun kırptı, ani parlama ve izledim iki saldırgan, bir çıkış yolu bulmaya çalışırken. Onlar güçlü ve kaslı, ıh sakallı bir kişi için hiçbir şey ifade bakılırsa ıh бородам ve тюрбанам, ikisi de сикхами.
  
  
  - İyi akşamlar, "sahib", - dedi o, ne bir silah, ve tebrik dönüştü müstehcen sırıtmayı fark edince, biz Ривой çıplak, yani, daha savunmasız.
  
  
  Şu anda, sadece bir kartı vardı dışarı kalmak kisvesi altında turist ve işadamı. Kırgın bir ses tonuyla ona cevap verdi: - bu Ne biçim hikaye? - Ben bir jest yaptı kapmak için ahizeyi, ama silahsız hintli bir sih aceleyle hareket, eski moda telefon yanımda.
  
  
  - Bu çok saçma, "sahib"! — diye bağırdı, sırıtarak. - Kimse vermedi sana izin taşımak, ve hatta "mem-sahib", - işaret parmağınızı Риву yürütmektedir натянула battaniye kıvrıldı bulut çarşaf altında.
  
  
  — Bak, kutuları, Mert, — sipariş, onun arkadaşı bir adam ile bir silah.
  
  
  «Eğer bu bir soygun, bir şey bulamazsınız ayakta çalmak için», — uyardı onu ıh. - Ben sadece çek. Bize rupi, bize ABD doları.
  
  
  Onlar değil впечатлились. Hiç.
  
  
  Ama şimdiye kadar onu söyledim, onu başladı, konsantre, yemek, aklını ve vücudunu hızlı evrim ve неразделимому birleşme. En son ne zaman onu zevk için bir mola misyonları arasında, Şahin iddia için onu reddetti normal süre dinlenmek ve tatil geçirmek için yoğun bir eğitim dönemi için becerilerini geliştirmek için en alışılmadık şekillerde kendini savunma. Ortamlarda, farklı teknikler, onu hakim oldu u kendi kendine telkin, hangi bana öğretti, siyah kuşak sahibi, «ретте dan» şampiyon taekwondo, kore versiyonu «kung»". Öğretmeni de hazır beni taekwondo. Bu form, karate kullanımına dayalı bir güç ve ivme, alınan kullanımı nedeniyle vücut, özellikle kalça ve ayak.
  
  
  Yani, ne zaman bir iki etrafında saldırganların başladı eşyalarımı karıştırma lütfen ve gidiyordu ortaya çıkarmak için benim bütün kişisel arsenal onu yapmak için hazır olduğunu, ilk adım. Onun kendini temsil yaylı, yetenekli atlamak etrafında çöp düşmek vücudunuzu mekan.
  
  
  Onu itti Риву ve atladı yatak, karaya, bir kedi gibi, topuk. Gözlük просвистела başımın üstünde, ne zaman yere düştü. Var ortağının Mohan'un silahta vardı güçlü bir susturucu.
  
  
  - Nick... hayır! — diye bağırdı, Riva, sanki yalvaran, beni başlatmak için değil, kavga ya da çalışmayın karşı, iki erkek.
  
  
  Ama istemedim daha fazla zaman kaybetmek.
  
  
  Mert ve ortak bir tehdit değil kız taşındı bana скривив dudaklar aynı ухмылке. Ih diş ve diş etleri, kırmızı boyalı yer bol çiğneme yaprak паана. Bu ослепительном ışık ampüller ıh ağızlar baktı окровавленными, sanki onlar sadece доели parçalar halinde çiğ et.
  
  
  - Sen bizi hafife alıyorsun - sahib - güldü o ne oldu bir tabanca ile. — Biz öldürmek kız, ama önce biz pansiyonlar çok iyi olurdu çalışmak sizin üzerinizde.
  
  
  Onu stahl görmek için sabırsızlanıyorum, hangi «iş» demek istedi. İle tiz bir çığlık «ki-bir uygulama», hemen zorla iki erkek kendilerini, onu ayağa fırladı ve saldırdı. «Anlıyorum, rio-cha-gi» — dairesel tekme, hangi tüm alenka балансируется önce. Gitmesine izin verdim ego ıso tüm kuvvetleri ve tüm konsantrasyon, hangi yeteneğine sahip oldu. Onu koymak sağ ayak ve hedefi vurmak.
  
  
  İğrenç bir gurgling eşlik inilti, bir kişinin tabanca ile; benim yalınayak topuk vurdu ego solar pleksus. Hava patlak ego aracılığıyla akciğer, o çöktü yere, nefes nefese. Silah sallanıyordu var parmaklarında, ama o kaldırdı silah yapmak için başka bir çekim, onu onun üzerine atladı ve atladı, Mohan'un önce sarsıldı.
  
  
  - Korkma kardeşim, - diye fısıldadı ben kadar başka bir çaresiz beni kapmak için ayak atmak için önce. Ona daha hızlı oldu onun.
  
  
  Burada onun çabaları için ödüllendirilir zaman yapmaya başladı taekwondo ve kung-fu.
  
  
  Onun elini kaldırdı, sanki bu saç için ölümcül bir «orta-nal-chi-ki», bir form saldırıları, hangi onu inceledik mükemmel. Elim hareket ediyordu, havada belirli bir noktada alan otel arıyorsanız, Mohan'un. Ve ne zaman benim sert parmakları dokundu gerekçesiyle ego burun, ihtiyacım yoktu tıp eğitimi anlamak için, bu kişi öldü.
  
  
  Onu sapladı parça kemik emu beyin, anında onu öldürme. Egosu rta dökülür, kan akışı, onun bakışı üzerinde durdu bana... sonra ego gözleri затуманились olmak için önce geniş açık ve cam gibi iki adet siyah mermer. Boğuk, kafatasında bir ses kırdı üzerinden ego rta, o zaman yere düştü. Etkisiz bez bebek gibi, ile, tanınmayan burun, kırmızı ve ezilmiş suyu gibi olgun meyve.
  
  
  Mert artık «katil», «o bir ölü.
  
  
  Ama birkaç saniye sürdü bana, bitirmek için ego, ego suç ortağı kurtarıldı, böylece geri almak için çalıştı bir saldırı. Onu hissettim, o yerde sürünüyor samimi arkamda ve zamanım olmadı, iki kez düşünmek.
  
  
  Onu, hazır anında. «Hannah, dolar, seth»... bir, iki, üç... Ben zihinsel düşündüm. Sonra onu çekti, sol dirsek önce korkunç bir «pal-demet chi-ki».
  
  
  Onu vurdu, rakip samimi çene altında. O bağırdı, ve o döndü, sadece seyretmek kaldı ne bir mükemmel set diş. Çünkü artık çene çok titriyordu, раздробившись. Jet kan стекали ve ego çene ve boyun düşen kusursuz bir gömlek. Yüzün alt kısmı vardı tam anlamıyla bir yırtılmış parçaları; siyanotik çürük zaten расползался elmacık kemikleri gözleri.
  
  
  Adam konuşmaya çalıştı, ama etrafında ego rta kırdı sadece kafatasında bir ses; ama önce onu başardı ego vurmak, o başardı tetiği tabanca. Onu ileriye düştü, uzun bir süre öylece yerde yatıyordu. Başka bir крупнокалиберная gözlük просвистела iki santim sonsuza kadar benimle sildi karşı duvara. Oldu gözlük «dum-dum» yeteneğine bağırsaklarını çıkarmak gibi bir adam свежезабитого tavuk, hazır bir kızartma. Adam ayağa kalktı ve geri çekildi bu gün.
  
  
  Önce o er serbest bırakmak için başka bir ile kendi cehennem mermi, onu zigzag hattı üzerinden gitti yürütmektedir katılır bana içtenlikle k bir gün. Ama o gitti önce onu başardı kapmak silah ve ego eller. Ona koştu koridorda gördüm ince kanlı bir parça duydum ağır bir karıştırma metal merdiven ucunda bir koridor halısız.
  
  
  Onu odaya döndü ve pantolon üzerine çekti, fırlattı yatağın yanında. Riva bana baktı geniş açık, korkmuş gözlerle. Onu dedi hey. - Kızma lütfen! - Satarken kumaşlar her zaman rekabet.
  
  
  - O güldü. Onun için bıraktım yalnız kanlı bir figür yapan bir zamanlar bir adam.
  
  
  Sonra bu bitti onun etrafında bulunmaktadır. Gören kimse, o kovalıyordu için saldırganların. Onu mutlaka yakalamak zorunda, bunu şimdi Mert ölmüştü, yoktu bir çözüm bulmak hema o aslında delle. Ben düşündüm onlar kaba hırsızlar; onlar gösterdi, daha yüksek beceri, daha sıradan suçlular.
  
  
  Ona da emin değildi, onlar hareket bir yanılsama para istemek. Bir şey sıkıştırdı bende gol, bir şey o an onu yapamadım ifade. Gibi oldu bir bilmece... bir şey beni yeniden düşünmeye, ne dedi bana Hawke. Mümkün mü, birisi zaten ortaya kimliğimi, çünkü geldi Hindistan'a turist вайзе? Birçok soru olabilir kalmak cevapsız, eğer onu yakalayana suç ortağı Mohan'un.
  
  
  Otel lobisinde neredeyse пустынен, gece bekçisi uyuduğu için vermektedir. Onu fark ettim çok hızlı hareket perde arkasına, скрывавшими büyük cam bir gün, önde veranda ve bahçe. Çıplak ayakla ona doğru koştu çadır, bir kenara itti ıh doğru koştu karanlık bir bahçe.
  
  
  Çimen ayaklarımın altında idi, ıslak ve soğuk. Ay kayboldu demet bulut, закрывавших onu turuncu yüz. Daha onu gördüğüm yansıma, bulut havuz nerede, onu yaptı, ünlü bir yüzme ile buluşmadan önce Ривой ve akşam yemeği onunla. Geçmişte çınlayan kadehler, ritmik hareket hali, gırtlaktan çığlıklar sokak satıcıları.
  
  
  Şimdi sadece ses benim nefes, atışı, benim kalp atışı. Onu yavaşça sürünerek ileri, duygularımı напрягались herhangi bir hareket, herhangi bir gürültü, bir bana izin bulmak için avını... önce keşfedildi.
  
  
  Acele yönetmek değil ele silah. Bu yüzden bana güvenmek zorunda, sadece kendi akıl ve ellerini. Bile zeka ve el güvenmek zorunda değil, bulduğunda tabanca ile susturucu yönelik yaşam.
  
  
  Benim eğitmen biliyordu beni takma «Chu-Ioc», çeviri, korece anlamı «Yumruk». Ama o anda yoktu kararı uygulamak pratikte ne olduğunu araştırdım. Bahçede her şey sessizdi. Yaprakları banyan sadece hafifçe sallandı, gizleme, doğru dev bir gövde kısmını yaptırmak.
  
  
  Onun izlerini kızılderili kan, zaman, fark, ani bir flaş, сопровождаемую şiddetli bir tıslama ölümcül mermi. Bu kez bağırdı ben. Sonra da tutup onun ağzına elini, gözlük оцарапала bana omuz.
  
  
  Oldu bir yara, ama o çok жгла. Onun dişlerini sıktı ve stahl beklemek, duygu, daha savunmasız, daha şimdiye kadar. Atıcı, ancak, istemedim daha fazla risk almak ve beklemek, ben saldıramam ona misilleme.
  
  
  O kaçmaya başladı çit. Onu, koştu peşinden, çünkü istemedim izin vardı, kaçmak için değil öğretir emu ders. Belli ki, o kurtarıldı muamele, hangi onu sokup ego bundan kısa bir süre önce, o kadar ki, üzerinden atladı sınır duvarı ile inanılmaz bir çeviklik. O hareket yerine bir kedi gibi, daha adam gibi. Ama, buna rağmen, elinde acı, onu hissettim aynı hareketli. Onu, tırmanan, duvara indi ve çıplak ayakla arsa mayınları çakıl toprak. Başka bir zil patladı kulaklarım, ama bu değildi vurdu.
  
  
  Kızılderili, beyaz sarıklı başardı ulaşmak için mobiletin özelliklerinde, park sonunda, stabilize yol dışında. Kükreyen motor scooter harekete geçti ve kızılderili bile baktı. Onu ebil denemek bir taksi yakalamak ya da велотакси, ama ben biliyordum, bir kişi tabanca ile gitmişti ve labirent sokakları.
  
  
  Bu nedenle, devam etmek yerine казавшуюся şimdi değersiz avcılık, onu geri çit ve уцепившись iki ahşap altıncı, yeniden tırmanan, ondan. Bu kez onu koymak için daha az çaba. Çim gerçek bir rahatlama için benim ayak ile karşılaştırıldığında, çakıl. Ona doğru yöneldi, havuz temizlemiş, elini geçti ve çim, sessizce проскользнув lobi.
  
  
  Kapıcı uyandım onun tonoz kesinlikle izin iki kızılderililer sessizce tırmanmaya odama. Ancak, ben gidiyordu azarlama ego gibi bir kadavra, bir onu sol yukarıda hangi kurtulmam gerekiyordu. - Uykusuzluk, "sahib"? diye sordu bana, зевнув, yavaş yavaş yükselen. Sonra перегнулся üzerinden tezgah, atma beni bir görünüm, açık bir sapma... ... sahip delle, onun yalnız pantolon. - Göndereceğim için uyku hapları senin için, değil mi?
  
  
  "Teşekkür ederim, gerek yok," ben reddetti, ile gergin bir gülümseme.
  
  
  Eğer o fark uzun ve kanlı bir çizik, sol, bana bir mermi hint-сикха, o yaptım, hiçbir şey olmadı. Onu soktu ellerini ceplerine gitti asansörlere için beni kimse görmedi. Bir şey değil onun için utandım, dikkat edin; ama ben tercih ederdim değil dikkat çekmek. Истребителю no 3 AX mutlaka olmalı bir kişiyi bulmak adına Shiva.
  
  
  
  2
  
  
  Riva Singh yanımda değildi, bana yardım etmek için yapabileceğin bir odada.
  
  
  Kapı yatak odama aralıktı, ama kimse orada onunla çalışmaya devam etmek için, hangi bir kesintiye Mohan'un ve ego ortağım. Odası boştu, eğer kabul dondurulmuş kadavra kişiyi öldürdü iyi amaçlı darbe, karate. Kızılderili yalan, ayrı bir kol ve bir bacak, garip bir duruş, neredeyse batmış bir su birikintisi koyu bir kan, bir meşgul etti dağıtılacak.
  
  
  Ezilmiş yorgan ifade hakkında ne çoğu geceler geçirdim onu Ривой. Görünüşe göre, kız yorgun, ve o kaydı yoluyla odanın daha önce onu er ya da durdurmak için. Ben bu kadar aptal bir saniye bile düşünmek güvenebilirsiniz onu sessizlik. Bu nedenle onu değiştirmeye karar tarihi ertesi sabah. Onu otel için biri polis, yeni Delhi geldi bana, ve забросал beni soru. Onu gerekiyordu cevap verecek bir sürü yalan, korumak için kimliğini gizli.
  
  
  Ama otel hakkında endişe Riva Singh yürütmektedir bilmiyordum, o ağzını kapalı tutmak ya da değil, onu zorunda hakkında endişelenmenize gerek Mohaan. Tabii ki, çekin ego benim oda kolay değildi, özellikle onun tarihi her ne pahasına önlemek için herhangi bir gürültü. Neyse ki, diğer konuklar katta uyurken ses uyku. Bize bir kapı açıldı, onu toting vücut пустынному koridorda. Bize bir korkmuş yüzünü göremiyorum benim kırmızı yorgunluktan gözleri, yaralı elini ve benim kanlı giyiyorum.
  
  
  Onu koydu ego asansör önünde buldum ne ihtiyacım vardı, pantolon cebinde. Çelik bıçak benim hobby bıçak çıktı çok yararlı bir cihazdır; aslında delle перочинным bıçakla başardı kapıyı açmak ve kilitlemek için kabin en üst katta, giderici madeninde, кинув bedeni onlarca metre aşağı.
  
  
  Bu ebedi dinlenme yeri Mohan'un.
  
  
  Zaten o kafa ve omuzlar havada, geri kalanı ego vücut hazırdı son толчку derin bir çukura kuyuda, ne zaman fark ettim bir şey beni sıçrama bayrak izinleri mevcuttur. Kol hint курты oldu закатан zaman onu sürükleyerek cesedini koridorda, ve şimdi benim gözler fırladı detay, ki onu daha önce fark etmedi.
  
  
  Bu dövme vardı, yapılan silinmez mavi mürekkep yürütmektedir öne önkol; ve ne zaman onu fark tasvir bir resim, benim şüpheleri teyit edildi. Dövme temsil свернувшуюся halkası kralın kobra, поднимающуюся kadar elinde tipik bir saldırı için pozisyon. Kama şeklinde amaç ve трепещущий dil kayboluyordu içinde замершей eti Mohan'un.
  
  
  Ve ortaya çıktı, Cobra. Gönderdiler Mohan'un ve ego bir suç ortağı olduğundan emin olmak için, Nick Carter değil dökülen ıh gizli bir organizasyon. Sadece plan başarısız oldu. Odin etrafında iki ajan öldü, ve başka bir kırık bir yüz için zaman vardı değil herhangi bir bilgi almak için bile en ufak bir kanıt ben gerçekten Avcı no. 3, ajan hizmetinde AX.
  
  
  Puan benim için avantaj, zihinsel sonucuna ben, одергивая kollu gömlek ölü ve iterek ceset ayak. Donmuş vücut Mohan'un gitti aşağı sıçrayan karanlık duvarların asansör boşluğuna. Onu duydum ulaştığı nihai hedef... geldi bir gümbürtüyle düşen vücut. Eğer Shiva hala yardımcı olabilir emu karşı bir şey bu olmazdı.
  
  
  Sorun şuydu ki, ben hala gelincik bilmediğiniz hiç bu gizemli karakter, beyin, oyunculuk ve gizli Kobra, chosen anlamı, дергающий yönetiyor bu uluslararası ağ.
  
  
  
  Trafik yavaş yavaş hareket ediyordu parkta Nehru. İçin birikimi kiralama, велотакси, scooter ve bisiklet beyaz sütunlar Connaught Circus takip kalabalık yayalar, sanki sessiz korkmuş beklenen saat. Erkekler geniş beyaz pantolon beyaz «куртами», az daha отличавшимися giyim Mohan'un ve ego arkadaşı, yürüdü, hızlı, ciddi ve gurur verici bir durum. Черноволосые kadın закутывались bir «sari», diğer ipek tunikler ve mütevazı «чуридар» (pantolon, dar ayak bileği ve bel). Tüm oluşturdular растерянную kalabalık, üzerinde takılıymış hissi ifadede, aciliyet belirten ve aynı zamanda bekleme.
  
  
  Ama daha yerler ve sesler bir yer, daha egzotik bir atmosfer yapan yaptı yeni Delhi eşsiz bir şehir, benim ilgi duruluyor sadece bir.
  
  
  Lord shiva.
  
  
  - Söylemek istediğiniz, bana da Hizmeti sadece duydum hakkında Cobre, değil mi? - sordum, bir kişi, сидевшего karşısında benim kadar ikimiz de yudumladı nane çayı sokak kafe yakınında yer almaktadır.
  
  
  O sabah onu temas hint gizli servisi. Benim «temas» oldu, memur, gizli servis olan bana özellikle tavsiye ederim. Ashok Anand oldu bir erkek yaklaşık benim yaşımda, ama zayıf ve bitkin, keskin ve delici bakışları, agresif bir yüz ifadesi... bir ifadeyle insan, bilgili, tüm oyun kuralları, önemli değil, гнусны onlar ya da değil. .
  
  
  - Duydum Cobre? — tekrar o kaşlarını. O tutup dudaklarına bir fincan yaptım, bir yudum çay, devam etmeden önce. - Tabii ki, bay Carter. Duyduk Cobre... etrafında Keşmir göre, Kalküta, Madras, Bombay... tüm ülkemiz. Nerede bir isyan ve ayaklanma, orada her zaman bir Kobra.
  
  
  - Shiva? - ısrar etti ben.
  
  
  - Bunu görüyor musun? - cevap Anand, işaret, yüzey, sandalye, çok parlak bir ahşap raf. O yumuşak, şekilsiz, gördün mü?
  
  
  Ona cevap nod.
  
  
  - Peki, o zaman anlayacaksınız, ne zaman ona söyleyeceğim Siva бесформен, hiçbir yüz, hiçbir kimlik, bay Carter. Ve, üzerine eğilerek bir koltuk, o bana baktı, yarı-kapalı siyah gözlü. - Bu sadece bir isim, ödünç bir kötü tanrı bile bizim için İİSA, hint gizli servis.
  
  
  Ve onun sesi, başlangıç noktasında, aynı yerde oldu arifesinde... sadece başka bir otel. Hawke bana izin ile temas kızılderililer olsa ve bana tavsiye dayanmaz ıh yardım.
  
  
  Aslında delle söylenti ortamlarda ındian ökseotu yer alan «vatan hainliği». Ben hint meslektaşı ve güvence Şahin sınır tespiti, ancak, hiçbir anlamı yok gitmek gereksiz bir risk, özellikle göster sahnelendi benim hayat ve başarı benim misyon.
  
  
  - Ben de onu öğrenmek, neden hükümetiniz bu yüzden bulmak istiyor bizim Şiva? dedi Anand, aynı ses tonuyla, dikkatli ve temkinli.
  
  
  — Eroin, dedim. Kargo on milyon dolar için tasarlanmış, amerika Birleşik Devletleri. - Ben düşündüm çok küçük hedefleri, eğer onunla gerçek bir nedenle, yani ne hakkında ben denedim kaynağı izleme, ses taklidi, son aylarda ekili panik ortamları uluslararası diplomasi koyarak tehlikeye yeryüzünde barış.
  
  
  - Ah, evet, uyuşturucu - bu gerçekten kötü bir iş! - Kızılderili gülümsedi ve kalkmaya başladı. - Lütfen, özür dilerim, bir kaç dakika, ama ben ararım seni patronuna. Belki o bana vermek hakkında daha fazla bilgi Cobre.
  
  
  — Tabii, dedim. Anand itti, sandalye ve geçti terasta.
  
  
  Onu izledi, o kadar içinde kayboldu. Sonra bir baktım, bardak dibinde, neredeyse pişman olduğunu ve okumayı öğrendi kaderini ve çay yaprak. Kim bilir, eğer onu öğrendim yapacaktı şimdi tahmin başarı ya da başarısızlık onun misyonu.
  
  
  Onu, arkasına yaslandı ve izin kendi bakmak kayma kalabalık terasta ulaşım akışları, петляющим etrafında Connaught Circus. O kadar çok soru, o kadar çok boşluk deniz, bana ne olurdu çok neşe getirmek için en azından herhangi bir ilerleme. - Çay alır mıydınız, efendim?
  
  
  Onu ürperdi gördüm, garson gibi eğildi, sehpa. — Getir, iki, dedim, işaret ederek, boş bir fincan Ananda.
  
  
  — İki tatlıları çay — garson tekrar. - Ben onu sunmak пакоры, ya da beyefendi istiyor tadını marka hint yemek, et medvedev "başlıklı samosa"? Onlar mükemmel, "sahib".
  
  
  Cevap evet ise selam, biraz şaşkın ego doğrudan bir yaklaşımdır. Adam kaldırdı, boş bir kadeh, ve o döndü, geri dönmek için mutfağa yakaladım kendimi ne şok bakmak, onun çıplak el. Vaktim yoktu uzun süre bakmak, ama yeterli zaman, ayrıştırmak için, ne nen отпечаталось.
  
  
  Pıhtılaşmış kobra - bu ne kolay değil unutmak! Onu hızla itti, sandalye ve ayağa fırladı.
  
  
  «Kuda, terzi, al, gitti Anand?» düşündüm, sığ, tablolar arasında. Zil ziller deldi kulaklarımı, bir çığlık, bir смешивался ile honks ve sesler makineleri etrafında kahve ve park Nehru. Ama en az onun kadar savunmasız, dün gece, ne zaman bana kendisini savunmak zorunda kaldı, iki sih girdi benim oda.
  
  
  Kılıfında, hangi onun tarafından giyilen omuz, oldu canım Wilhelmina, Luger, 38 kalibre, kurtardı beni etrafında bunca umutsuz durumlarda, daha fazla onu sevdim, hatırlamak için. Ve bu durumda, bir silah yeterli olacaktır, ben Hugo, benim stiletto, gizli bir kılıf altında kollu gömlek.
  
  
  - Eğer bir şey istiyorsanız, "sahib"? — bana sordu bir bütün garsonlar beyaz ceket.
  
  
  — Telefon, — dedim.
  
  
  O işaret döner bir gün, önde gelen bir oda. Bana vurdu, ne Anand çok uzun bir telefon görüşmesi. Bunun yanı sıra, dövme, hangi onu fark ettim bir yandan garson, bana bir garip hissediyorum.
  
  
  Onu buldum telefonu, yönergeleri izleyerek bir adam, beyaz bir ceket, bir dizi siyah ve eski moda telefon üzerinde yüklü olan sol inliyor, dar bir koridor. Onu hızla etrafına baktı ve fark yazıyı bir gün sağımda. Belki onu sinir özel bir nedeni yok, belki onun için endişeli, hiçbir şey.
  
  
  Peki, sadece bir yol olduğundan emin olun.
  
  
  Onu uzattı elini altına hafif bir yaz ceket, keçe ободряющее bir dokunuş kol Wilhelmina ve gitti koridordan gün erkek tuvaleti. Bir geçiş oldu пустынен. Kapıyı açarak, onu koymak sağ ayak ileri.
  
  
  Kapı gıcırdayarak açıldı açıldı içeri, bana izin hızlı bir şekilde bakmak için bir banyo, ayrıca siyah-beyaz fayans. Orada böyle bir şey yoktu. Onu öne çıktı, izin günü распахнуться bana. - Ben fısıldadı. - Ashok? - Bir gün içinde üç soyunma odaları kapatıldı.
  
  
  Onu bir saniye bekledi ve tekrar seslendi. Cevaplanmamış. Sessiz bir kedi gibi, bir keskin bir anlamda korku tuzağa yakalanmış, onu çekti «luger» kılıfından ve hafifçe elinin tetiğe parmağınızı. Çoğunlukla modern Люгеры var duyarsız tetik; ama Wilhelmina değiştirilmiştir özellikle benim için çocuklar ve laboratuvar AX kurmay-dairede Washington. Tetiği hazır ateş gibi sadece onu istiyorum tetiği çekti.
  
  
  Ben gittim ilk tuvalet kaldı. İyi tutan bir metal kolu, onu itti ve kapıyı hızla kapattı. İlk soyunma odası boştu, ve ikinci. Ve üçüncü güvenerek опущенное klozet, yatıyordu hareketsiz, cansız bedeni Ashoka Ananda.
  
  
  Onu, elini uzattı ve kaldırdı ego başını. - Piçler! - tısladı onun altında nefesimi. Bana baktı, yaygın olarak genişletilmiş göz Ananda. Onu geçirdi parmaklarını ego yüzyıllar silme, bu nedenle изумленное bir ifade bıraktığı ölüm, ego, insan.
  
  
  İnce bir çizgi, şimdi mor, belirttiğimiz ego boyun. Engellendi filizi, sonucuna ben, etrafa çürük. Onun yaka undid ego gömlek için daha iyi düşünün çürük ve izlerini gördüm bir iki küçük delikler arasındaki mesafeyi daha az inç. «Ama neden?» — soruyordu kendine. Açıkça, Anand oldu haşlanmış ölü, çünkü ego, dil arkaya doğru ıso rta; ama bu boynundaki izleri görünüyordu kalmıştı dişleri olan yılan.
  
  
  Bir süre önce bir misyonu, bir başka ben oldum okumak için birkaç kitap herpetology, bilim hakkında рептилиях. Ve biliyor reaksiyon sokması zehirli yılan genellikle başlar sonra bir çeyrek saat veya yarım saat sonra ısırık.
  
  
  Ashoka Ananda ısırdı ejderha, ama bu ölüm nedeni ego: belki de, bu işaretleri anlamına geliyordu uyarı veya temsil bir dini sembol. Bir şey açıktı: o, durmayacak orada bulmak için.
  
  
  Onu temizlemiş «luger» ve kaymış etrafında kabin. Tuvalet oldu hala пустынен. Eğer ben geri döndüm aynı yolu daha önce, şüphesiz tökezledi istiyorum garson. Ne kadar onu yargıç olabilir, o tek değildi barda çalıştı, giren örgüt «Kobra».
  
  
  Onun için sordum başka bir yolu. Застекленное pencere üzerinde bir porselen lavabo, tuvalet, tozlu yolları park Nehru. Onu tırmanan, lavabo kenarı ve dışarı baktı. Kutusu açılmamış arkasında kafe, görüş alanı dışında, ziyaretçi, oturmuş bir terasta masalarda yiyecek ve içecek garsonlar, dövmeli ya da değil.
  
  
  Ona açmıştı pencere ızgara стилетом ve onu kaldırdı, отцепив paslı metal kanca çerçeve.
  
  
  - Daha rahat bir çıkış yollarını, "sahib".
  
  
  Çok geç выхватывать Вильгельмину şimdi. Onun başını çevirdi ve gördü ухмыляющееся kişi garson, bir tabanca ile. - «Beretta» 22 kalibrelik silah doğrultmuş olmam ... bana açıkça gözler. Düşük kalibreli bir silah, ama onu yeterince iyi biliyordu Beretta bilmek için, ne kadar tehlikeli olabilir yakın mesafeden.
  
  
  — Onu sadece bir otel, temiz hava almak, — açıkladı ben.
  
  
  O gülümsedi, ama sadece salladı tabanca vererek, bana bir işaret ellerini başının üstüne koy ve atlama ile lavabo. Tuttu bağlı hasar kaldırmak zorunda beni Беретту. Bana kaldı sadece almak ego davet. Onu, indi yere ve ona baktı. Görülen o gergin ve ego bakmak gibiydi, ne var biraz deneyim benzer durumlar.
  
  
  — Ben düşündüm kızılderililer — misafirperver insanlar, dedim. - Sanırım benim başka bir var, ve çevirdi kafasını yan dolaptan, onun cesedi Ananda, - kaza...
  
  
  - Aynı durumda sizinle, "sahib", - garson sırıttı, bir adım ileriye alarak, şimdi "beretta" gövdesine nişan almıştım bana hayat. - Kısa bir süre, muhtemelen duyacağız güçlü bir çatırtı açık, korkunç bir karmaşa. Olacak o kadar gürültü, bu заглушит atış tabanca.
  
  
  Yani, o tek değildi barre, kim ile ilişkili olduğu Коброй. Onlar öğrendim, beni nerede bulacağını ve nasıl onlar hakkında öğrendim Anand — iki cevapsız soru ekleme başkaları var birikmiş.
  
  
  - Ciddi misin? dedim, zorlama kendini aryan gülmek. - Ben tekrar bu polis arkanda.
  
  
  Ona haklıydı.
  
  
  Bir garson vardı, tecrübesiz, kötü bir işaret ile böyle bir çalışma bilmiyordum bile, bu çok eski bir hile. Ben yetişemedim konuşsun cümle, o hızla döndü, yüzü olmayan bir polis. Ve üzerinden bir saniyenin onun eylem.
  
  
  Onu öne fırladı ve başladı garson boynunu. O bağırdı, ne zaman taban benim ayakkabı vurdu ego ve köprücük kemiği. Onu indirdi ayağını vurdu emu ölümcül bir darbe sol dalak. «Beretta» uçtu gitti, ne zaman adam sıkılmış el bamteli ve kusma закапала tarafta ego rta.
  
  
  Ne zaman ileri düştü, onu kaldırdı, her kabile ve tekrar onu vurdu ego yüze. Onu duydum, gıcırdayan dişler, o zaman, benim her kabile dokundu ego rta. Adam kayarak yere. Oteller tuvalet sağır загрохотала bulaşık makinesi, onu takip etti zil tencere.
  
  
  Tabii ki, bu bir planı vardı, bastırmak için tasarlanmış bir atış için tasarlanmış beni. Onu aldı «беретту» ve itti onu bir dakika içinde keten pantolon, yeterince büyük, gizlemek için bir silah.
  
  
  Sonra onu yakaladı ve bir kişinin saç ve kaldırdı ego başını, sanki bir kukla olan kesilmişti iplik. - Çok kötü görünüyorsun, adamım! diye bağırdı, onu alçak sesle.
  
  
  Diye mırıldandı bir şey duyamadım, tükürme, kan ve kırık dişler, обмазывая çene. - Nerede o? - tıklamış. - Ben bilmek istiyorum, nerede bulabilirim, patronunun... Şiva.
  
  
  — Shiva... Siva-hayır, — diye mırıldandı garson sarkan bir kafa. Adam gözlerini kapattı, ve ego tekrar ağzına залился kan.
  
  
  — Düşün bir kez daha, — tısladı ben, bir elini kaldırarak. Onu sıktı parmaklar şeklinde zıpkın, darbe «başlıklı penn-colonia golf " ji-ru-key» oldu açığa emu dil. Bu yüzden ego, aç dumana acıyla gözlerini.
  
  
  Başka bir yürek bir inilti eşliğinde yendi. Ama bu piç düşünce değil cinayet Ananda, bu yüzden ben ruh nazik olmak самаритянином. Onu soktu çivi emu altında göz kapaklarını sıkma ego gözbebekleri.
  
  
  Garson, сотрясаемый конвульсивной titreme, geriledi. Ego hedefi vurmuş yere, ama bir saniye sonra onu da atladı üstüne, tekrar сунув parmak emu içtenlikle gözler. Onun olabilirdi kör bir ego, bir ömür boyu. Ama bir kenara taşındı ölüme hint ajan onu yer, almak, romatizma.
  
  
  - Konuş: nerede Shiva? - bunu tekrarlamak.
  
  
  Bu nahoş manzara; kişinin yüz hatları tahrif edilmiş korku ve acıyla. Ego yüzü ve önce gömlek zaten imkansız ayırt etmek, onlar перемазаны kan ve kusmuk, göz oyu-oyu вылезут etrafında yörüngeler, nefes alamıyordu.
  
  
  - Bu... bu... - простонал o.
  
  
  - Nerede o salonda? - havladı ben. - Nerede?
  
  
  Ama önceki dayak ilavesi ile alımı «başparmak» göz bozuk ego ve ölçer. Garson arkasına yaslandı ve kaçtı, fiziksel acı, hayal hayal ederken çok iyi bir şans.
  
  
  Onu kaldırmıyor, parmak ve göz kapaklarını kapattı ego gözleri. Onu denedim canlandırmak ego, güçlü sallayarak, ama adam baygın dönüştü ve gölge kendisi. Onu zaten gidiyordu çekmeye cansız beden dolaba düşürmek için kafasını suyun altına neden ego, bilinç, duyunca derbeder bir adım. Birisi shell koridordan başlığı tuvalet günü.
  
  
  - Нирад? - Seslendi che bir ses.
  
  
  Söylemeye gerek yok, Нирад cevap veremedi.
  
  
  Bu kez ona izin vermedi saldırarak kendinizi sürpriz. Onu yaklaştı lavabo ve tırmandı porselen kenar; pencere çerçevesi, hangi onu gevşetti, daha önce, aralıktı.
  
  
  Onu itti pencere çerçevesi ileri serbest el. Kapının arkasında tuvalet Нирада tekrar seslendi sinirli bir sesle.
  
  
  Neyse ki, pencere yeterince büyük, girmek için. Destekleyen bir cam çubuğu bir elinizle onu atladı teras ve aşağı baktı geri tuvalet.
  
  
  Kapı açıldı, ve ben zihinsel fotoğrafladı yüz, şaşkın bakan üzerinde kanlı vücut Нирада. Bu yabancı kişi, onu daha önce hiç ego görmedim. Ama ben biliyordum, ne göreceğim, genç bir hintli olan inanmaz bakıyordu sabit bir rakam Нирада bu noktada... ve sanırım yakında.
  
  
  
  
  3
  
  
  «Ben Bile bir batılı gözlemci, kolayca bulmak ve çift şekillenme Siva-kobra gerçek varlık tanrı. Происходивший biri доведического tanrılar, bu çok eski bir üyesi ve hint üçlemeler'in kutsal üçlemesi olarak gereken son bulur ile ilgili çok penis sembolleri. Aslında, ego ikonografi biz her zaman bulmak şişmiş başlık kobra hücum pozisyonları. Bu şaşırtıcı değildir, ne Shiva çok kısmında açıklanmıştır giysileri ile tüm derileri kobra, küpe, de yapılan ve derileri, умилостивляющим kordon ve kemer çevresinde yaşayan engerek...»
  
  
  
  Onun kitabı kapattı ve pencereden bakmış kitaplığı, kayma, gözleri ve geniş bir taş merdivenlerle teras kafe yanında Nehru. Kimse fark benim hızlı bakım arkasına etrafında bir kulüp.
  
  
  Ben beklemiyordum ortağım Нирада закричит ve en delle yanlış değil. Onu da görmedim olay yerine geldi ambulans ya da polis arabaları almak için vücut Ashoka Ananda. Geldi ve gitti, turistler ve iş adamları. Bar çalışmaya devam ara vermeden ve kendi denetim madde kitapçı Connaught place, onu bile görebiliyordu suç ortağı Нирада, genç bir hintli şeklinde bir garson.
  
  
  Gelince Нирада, bir ego hiçbir yerde görmedim bizi ayakta, bize yalan. Ego başka, muhtemelen onu getirdi ego içinde herhangi bir ayrı bir oda ya da bir restoran için iyileşti. Kuşkusuz, iki kurum hakkında biliyordu tali çalışanlarının faaliyetleri, aksi takdirde fark alışılmadık bir şey.
  
  
  Herhangi bir durumda onun devam belirlendi gözlem kadar gelincik kadar biri veya her ikisi de garson değil, çalışmamaya. Нирад «gitti» önce onu başardı, ondan ne tür bir bilgi. Bu nedenle, sahip değil, diğer geçerli kanıt, web ipucu, ve bir takip oldu gözlemek, iki киллерами Kobra.
  
  
  Ben bu kadar aptal olduğunu düşünmek için bana yol içtenlikle gizemli bir karakter, ama ben neredeyse eminim, bir kez mekanizmaları çalışır, Shiva, gerçekten varsa, o zaman er ya da geç çıkacaktır.
  
  
  Yani, onu tuttu gibi son derece merak ediyorum kitapları, sunulan mağaza, kadar satın alma birimi hakkında hint рептилиях, bir onu okudu. Ne zaman nihayet çıktı ve kitaplık, onu sakladı gölgesinde, çalışırken, olmak, hemen hemen görünmez. Yanında yeterli olacak, bu yüzden ben hiç bu kadar belirgin. En az ona bu dikkat çekmek için.
  
  
  Uzun yıllar boyunca hizmet AX, onu anladım, ne sabır — en yararlı erdem. Aslında delle zaman twilight başladı kalınlaştırmak gökyüzünde, nihayet gördüm, benim gibi insanlar çıkıyor ve kahve. Onlar inen geniş bir taş merdiven, yavaş yavaş, adım adım.
  
  
  Genç adam, склонявшийся üzerinde kanlı bir rakam Нирада, yol arkadaşı. Gözleri Нирада bağlıydı; ego yoldaş led ego, sanki kör. Onun için ne kadar fark, geçici körlük garson anlamına geliyordu Kobra bir ajan daha az.
  
  
  Onu öne çıktı ve gözlerini benden alamadı ikisini de, onlar kaymış gözlemler sonra ben onu geçirdim ıh bekliyorum bütün gün. Connaught place doluydu çalışma ve geliyor, возвращавшимися işten eve. Zaten onu geçmeye людную meydanı, ne zaman benim de iki erkek yaptı ani bir jest; ama ben rahatlamış görünce, başka bir Нирада durdurdu bisiklet taksi ve ortağını koltuk dar bir makine.
  
  
  Genç kızılderili elini salladı, ve motorlu taksi ile keskin sarstı нырнуло akışı. Yalnız kaldırımda duran genç adam gözleri ile грифона başını çevirdi bana doğru, görünüşe göre, ne yapacağımı bilmiyorum.
  
  
  Eğer o kararsızlık, o ona değildi.
  
  
  Onun arkasına saklandım ve beyaz sütunlar, bekleyen, ne yapacak. Bir dakika daha kararsız ve nihayet aşağı kaldırım. O eklenmiş iki parmak dudak ve yayınladı tiz bir ıslık durdurmak için başka bir велотакси.
  
  
  Üzerinde официанте hala beyaz pantolon şeklinde, ama o değişti ceket. Onun yerine üzerinde nen karanlık gömlek açık yaka. Herhangi bir metal nesne tuttu boynunda yansıtan günbatımı kutsal bir ayna gibi. Genç adam, celle bir üç tekerlekli bisiklet ve sürücü basıldığında gaz pedalı izleyerek akışı, makine parkı çevresinde Nehru.
  
  
  Onu bir daha hiç zaman kaybetmedi.
  
  
  Aradan bir saniye gibi geldi kaldırıma ve durdu başka bir taksi kaybetmeden, yani özel bir garson.
  
  
  Ona ne zaman olmuştur, yıpranmış eski bir makine, onu itti шоферу eline bir tomar para vermeden o zaman iddia edebilir.
  
  
  — Takip et arkadaşım oraya emretti ben.
  
  
  Sürücü odaklanarak ilk para ona emu verdi, sonra велотакси bir garson durdurdu daha az dakika önce tereddüt uyuldu. O sırada ilk şerit, ve o eğildi koltuğuna, bir göz tutmak ile велотакси, bir o ümit, yakın beni bir daha adım неуловимому ve gizemli lord Shiva.
  
  
  Kadar her şey iyi gitti, dedi kendi, kendine güvenen, garson görmedim ben onu bekledim ego çıkış bar etrafında veya taksi tuttun, onu takip etmek. Onu emretti, sürücü hızlandırmak için, henüz genç bir garson bize отделяло sadece üç araba.
  
  
  - Nereye benim başka gidiyor?
  
  
  Connaught place, biz doğru ilerledik Connaught circus, daraltmak için ara sokağa doğru giden bir alışveriş merkezi, yeni Delhi. — Eski şehir, — açıkladı bir sürücü. Sonra attı bana hızlı bir bakış ve ekledi: - O, seni soydu, sahib? Eğer değilse, ben polis çağıracağım...
  
  
  — Hayır, böyle bir şey, — güvence verdi, onun ego ve üzerine eğilerek koltuk, fısıldadı bir şey emu kulak.
  
  
  O kızardı altında bakır bir cilt. - Anladım, "sahib". Nasıl diyorsunuz... toplantı mı?
  
  
  - Tam olarak - teyit, onu geniş bir gülümseme ile, düşündüren, takip genç bir adam için gelenler romantik bir tarih.
  
  
  - Dikkatli ol, "sahib", - uyardı beni bir taksi şoförü. - Делийские kadınlar çok zeki, ve o eşlik teklif ovuşturarak başparmak hakkında işaret vurgulamak için gözlem.
  
  
  — Evet, ama sen hiç kaybetme anlamına göre bizim bir arkadaş, dedim.
  
  
  Zaten hava kararmak üzere, ve daha sonra çıkış ve Connaught Circus hareketi azalmıştır. Sürücü değişti tema ve dikkatimi çekti anıtlar. Sonunda problemsiz bir konaklama imkanı sunan tozlu almaktadır işaret etti ünlü minareler Jama Mescit, büyük camii etrafında kırmızı kumtaşı, benzer bir kale.
  
  
  Ve samimi bir caminin önünde ve çevredeki çarşı durdu başka bir anıt etrafında kırmızı taş, etkileyici bir kompleks bıraktığı imparator Babür, Red fort. Onu düşündüm garson yok piyasada, ama görünüşe göre o fark izlendiğini. Bunun yerine çıkmak yılında cami ve naschmarkt açık hava pazarı, çıktı ve велотакси samimi kapılarının önünde, fort.
  
  
  «Dur», — dedi sürücü.
  
  
  Durdu şu anda, ne zaman garson kayboldu kapısı. Onu çıktı sırayla ve acele çok iyi bir insan, sevinç, karanlık sağladı bana bir çeşit sığınak. Kapının önünde durdu tezgahları ile «hediyelik eşya», kartları, seyahat rehberleri, yerel lezzetler.
  
  
  Ama ben bir turist, ve vaktim yoktu durup hayranlıkla bu "takılar". Tutunarak belirli bir mesafeden onu takip etti bir görünüm için beyaz pantolon ve koyu renk ceketli bir garson.
  
  
  En azından, hiç görmedi beni, yani beni bilmiyordu. Eğer sadece «Kobra» değil, niye resmimi, bu durumda, Nick Carter stahl daha anonim, daha onun tarihi itiraf.
  
  
  Önünde, sonunda yolda bir parça, önce dar bir tahta o telefon kulübesini garson durdu. Tabela возвещала başında show «Lumiere ve oğlum». Ne zaman onu fark etti genç hintli bilet aldım oyuna, ben, hiç düşünmeden, onu izledi.
  
  
  Bu bir tarih dersi, «yolculuk» herkes yardım psychedelic. Çakıl bandı led mesafede ve bilet avlu, fort. Burada, bir bahçe ile çevrili mermer saraylar inşa imparatorların, izleyiciler için düzenlenmişti saflarına sandalye.
  
  
  Spot gönderilen beyaz ışık demeti sütunlar önünde mermer binalar ve ses yorumların yayınlanan hoparlörler aracılığıyla. Konuşmacı güzelmiş tavus kuşu tahta, çalıntı iran ordularını, вторгшимися Hindistan'a on sekizinci yüzyılda.
  
  
  Daha sonra kutsal söndü, ve arkamdan çaldı nal. Onun başını çevirdi, neredeyse bekleyerek bulabilirsiniz ortasında обезумевшего sürüleri.
  
  
  Bunun yerine, onu olduğu ortaya çıktı yolda keskin bir jilet gibi keskin bir hançer.
  
  
  Bıçak зашипело, yırtılma, sol kol benim камзолы. Hiç düşünmeden, onu geri çekti ve bir yandan başlattı alımı «orta-nal, mac-key». Hint garson stahl yaşamaya şans yılının başında ikinci kez.
  
  
  Ego beyaz dişler сверкнули içinde сардонической bir gülümseme, bıçak стилета bükülmüş havada. Daha sonra spot tamamen ışıklı ego yüzü, onu kör. Genç adam koştu geçiş sıraları arasında sandalye ve koştu.
  
  
  Seyirci, çoğunlukla batılı turistler gibi görünüyordu inanılan kızılderili bir parçası olduğunu gösterir. Birisi başladı alkışlamak ve havada yankılanan sesi, at yelesi. Etrafında hoparlör донесся boru sesi eşliğinde dövüş кличем. Onu koştu saldırganların.
  
  
  Ben bilmiyordum, nasıl anladı, kim onu böyle, ya da ben onu takip. Ama onu hala duyabiliyordu cızırtı ego bıçak hançer, рассекающего hava ve разрывающего kol benim камзолы. Neredeyse deldi benim cilt.
  
  
  Durmadan koşmak, ona ulaşan bir ceket için bir silah. Çevresinde hiç kimse seyirci bulamadı garip bir şey bizim hareketleri ve zaman spot запылил mermer binalar, göz kamaştırıcı bir yansıma обрамило barınak garson.
  
  
  «Kraliyet banyoları...» — açıkladı anlatıcı.
  
  
  Ona kendimi bir etrafında mermer sütunlar daha önce spot ışık beni yakaladı. Onu daralmış gözleri ve stahl aramak çevreleyen gölgeler. Keskin bir kokusu yosun ve çürüyen bitki örtüsü пропитал sarayı duvarları olmadan. Saklanıyordu orada bekliyor, ne zaman gideceğim tuzak, ben şimdi anladım, aldı benim için.
  
  
  Onun olabilirdi arkanı dön ve geri dönmek otel, incelemek için bir sonraki adım; ama ben reddetti bu fikri, şimdi, ne zaman hissettim, ne yakın açıklanması hain işlemleri Kobra... ve Shiva. Daha önce onu bulurum, bu kişi için daha iyi olacaktır herkes için.
  
  
  Ayak sesi genç bir garson eşlik etti gümbürtüyle. Onu duydum, o nasıl çalışır arka kısmında, daha çok gösteri izledim bahçede. Ona buna sevindim, çünkü istemiyordu masum izleyiciler dahil edildi şiddetli bir çatışma, bir oy bir oylama oldu.
  
  
  Ona koştu, kamburlaşmış iki sütununda sütun, навострив kulakları her zaman шорохе. Zor duymak herhangi bir ses olanlar hariç, yayar arka plan kaydedilen tarih. Boğuk bir inilti ile karışmış, davul kesir, gelişmiş, güçlü bir ses sistemi yüklü bir bahçede. Olmasaydı beyaz pantolon vardı. bir erkek, o, hiç şüphesiz, mümkün olacaktır gizlemek gölge.
  
  
  Ama ne zaman söndü kutsal, onu gördüm, ego bir kez daha. O bittikten kısa bir mermer merdiven, соединявшую bir bina ile diğer, ve şimdi yere yayılmış.
  
  
  Zaten onu tuttu parmağını tetik tabanca. Tetiği tersledi o an zaman onu çektim tetiği. Sesler davul, доносившимся etrafında hoparlör katıldı havlayan çekim, maske benim atış.
  
  
  Onu gördüm, nasıl bir gözlük gözleri sıkışmış bir mermer sütun kaldırarak, havaya bulut beyaz duman. Atış заглушила başka bir sağır edici açık hava etkinlikleri tarafından üretilen dünyanın gürültüsünü çıkararak yaklaştı nal atlar. Ben girdim amacı, bu nedenle, ileri koştu. Garson ayağa fırladı ve ego hiçbir yerde görülebilir oldu.
  
  
  Onu geçti kısa bir merdiven hangi o sadece kaçtı ve çıktı ortasında, dar otsu bir parça ile çevrili ve mermer binalar. Arkamda duydum cızırtı birileri ağır nefes. İşe yaramaz düşünmek için ateş silah. Bu yüzden kaldırdı, dönen her iki dirsek. Onu vurmak genç индейцу kaburga, ama olsa da o an boğuluyor, emu başardı beni soğutmak için bir adım geri.
  
  
  Öldürmek ego yoktu benim planları. Ölü olsaydı bir işe yaramaz benim için, ve yollar yapan bir neden oldu bana lord Shiva, kesti orada, avluda Kırmızı, fort. Canlı garson-ebil sağlamak beni değerli bilgiler.
  
  
  Aniden etrafında karanlık arkamda geldi boğuk, ancak sesli sesli.
  
  
  - Sizin, Ranjit.
  
  
  Güçlü bir darbe geri attı ve onun sağ ayak geri, ve topuk ayaklarımı indi üzerinde olan bir şey, her bir kabile. Başlangıç için ikinci bir saldırgan inledi gelen zarar ve geriledi. Onu отпрыгнул bir kenara, nefes nefese, ve bir adım geri attı, нацелив Вильгельмину iki saldırganların.
  
  
  İkiye karşı bir, Ranjit oldu garson, adam gibi takip ediyordu onu; ama başka da değildi yabancı. -- Oy yine karşılaştık, -- sahib, -- dedi kaba, zorla gülerek. Kelimeler mağfiret var, ıso rta bazı zorluk ile, çünkü alt kısmı ego kişiler oldu обмотана beyaz bandaj.
  
  
  — Evet, dedi, ben, öğrenmek için ego: o bir suç ortağı, Mohan'un sakallı сикхом, hangi onu kırdı çene önceki akşam.
  
  
  Ranjit yararlandı özlü değişimi için kelimelerin пригнуться bir ayağı arkasında, bir an için karşısında sizi mesafede ölümcül yörünge «Люгера». Devam etmek işe yaramaz, "sahib", - özetlenebilir hint sih. - Eğer öldürecek bizi, hiçbir şey öğrenmek.
  
  
  - Ne olacak, eğer onu öldüreceğim seni? - sordum. Ama bu bir an, bir saniyeliğine, bir şey metal hızlı пересекло benim görüş alanı. Ona döndü ve tetiği çekti. Gözlük uçtu havada, отскочив yer çıkıntı boyunca binaların duvarları. Sonra aynı silahı tam anlamıyla kaymış etrafında benim parmak bir gövde, обмотанным metal döngü.
  
  
  Ranjit üzerinden dışarı çıktı onun saklandığı ve silah yakaladı. Onu anladım o zaman, ne oldu bir şey fark ettim daha önce, bir konu etrafında parladı ego boyun. Bu bir parça bakır tel, şüphesiz, bir tuzak için kullanılan öldürmek Ashoka Ananda.
  
  
  «Senin kadar zeki değil, sana nasıl görünüyor», — sahib — ile kıkırdama fark ettim başka bir hindu.
  
  
  Onu geri çekilmeye çalıştı, ama Ranjit boşa zaman boşa. Garson bir silah koymak benim meme, uyarı için yeterli ölçüde beni durdurmak. Ve ben denemek için yeterince yakın kapmak silah ve ego eller. Ve eğer onun için çalıştı neden tekme, ona emindi genç siyah saçlı garson, tereddüt tetiği çeker.
  
  
  - Şimdi lütfen ellerinizi başınızın üstüne koyun, "sahib", - sipariş genç. Ve o ileriye doğru bir adım attı, ağzını yüzünü buruşturdu. şeytani bir gülümseme.
  
  
  Onu, ellerini kaldırdı ve yavaşça doğru baktı başka сикха. Ranjit uzattı emu bakır tel. Tel загудела, bir erkek bir обмотал uçları etrafında kendi bilek.
  
  
  «Mert öldü», — dedi neredeyse duyulamaz ses müzik, лившуюся etrafında hoparlör. Gösteri henüz sona erdi, hayat gibi, savaş Uçağı, 3 numaralı, diye ümit ediyorum. - Гурнек, ancak, hala canlı, "sahib". - Hint sih yaklaştı bana, ne zaman Ranjit yaklaştı yalıyor
  
  
  Benim emrim altında olmuştur gövde люгера Wilhelmina, ve aniden aklıma geldi, o artık eski benim hala. Demiyorum zaten hakkında bir bakır tel, bir Гурнек tuttu iki eliyle.
  
  
  «Beterini hak ediyorsun — sahib — çok daha kötü», — dedi garson.
  
  
  O oynadı "kolay" курком. Yeterli oldu çok hafif bir basınç ve Хоуку olsaydı işe Avcı, no 4. Ama önce genç bir adam getirdi bu ülkeye kendi bir tehdit, Гурнек yürüdü benimle. Sadece bu sefer benim tekme önce kayboldu havada vurmak değil amaç.
  
  
  Döngü uzadı boynumda, ve bana tekrar yükseltmek zorunda kaldı eller. Onu izledim açıkça doğrultarak «Люгера», ama Ranjit gidelim tetiği tıklatarak, silahla, vurdu beni popo alnına. Aynı zamanda onu zorlamaya çalıştı bakır tel, bir baskı yapan benim nefes borusu.
  
  
  Konu kestiğinizde bana cilt, nefes alamıyordum. Yayımlattı kafatasında ses ve Ranjit, gülerek kaldırdı, her kabile ve bana vurdu kasık. Ağrı zorladı beni застонать zorlayarak согнуться.
  
  
  Her kabile yükseldi yılının başında ikinci kez zorlayarak beni patlamaya dayanılmaz acı. - Aptal, "sahib"... Kobra bilir... Kobra her şeyi bilen, bay Carter.
  
  
  Ego sesi gibiydi bürokrasisinin etrafında karanlık bir tünel. Onu ıso tüm gücü ile çalıştı ve kendini uzaklaştırmaya tel, hangi Гурнек beni boğuyordu. Ama ı-ebil değil almak hayır, bu çok ince oldu. , Kiran onu ileriye düştü, nefes almaya çalışıyor.
  
  
  Sonra popo silahla beni vurdu, gol, ve uzaklardan bir ses etrafında hoparlör ilan etti: - dünya üzerinde bir cennet Varsa, o zaman burada... burada, burada!
  
  
  Onu emanet emu. Bu arada onu merak ettim, var mı beni hiç şansı hala inanmak böyle bir şey.
  
  
  
  
  4
  
  
  Öncelikle kolay oldu.
  
  
  Kadifemsi, yumuşak ve pürüzsüz, karanlık ve rahat bir pus. Koruyucu karanlık yürütmektedir bana gülümseme. Ama sonra başladı yakmak, kesmek benim deri gibi kırık kırık cam. Onu gitmek zorunda kaldı, aksi takdirde koparttı beni, parça parça содрала ile beni diri diri bir cilt. Bu yüzden sallandı ileri, sanki вынырнув alttan deniz. Ve daha yüksek onu kaldırdı, bir daha beni разрывало parçalar.
  
  
  - Hayır! Onu... onu istemiyorum! - Ben duydum sesinizi. Onu tekrar yüksek sesle kaldırmaya çalışırken, şiddeti, давившую gözlerimi. Onun kırptı, ve bir şey belirsiz bir renk, başlangıç, ileri ve geri hareket önümde, titreşimli bir alanda, içinde ve dışında.
  
  
  Onun gözlerini açtı yılının başında ikinci kez, sonra bir üçüncü, ve aynı zamanda onu denedim daha ileri gitmek için, henüz bir amacım yok kafamı ekipman sağlam bir şey. Titreşim kesildi ve tekrar battı, çok zayıf ve uykulu yapmak için başka bir hareket.
  
  
  Bilmiyorum ne kadar zaman oldu, sonra bu. Onu hissettim, beni yakalamak rüyalar, ve her zaman onu uzaklaştırmaya çalıştı ıh ve gözlerini açmak, ama bir şey царапало benim deri bir şey жгло. Son olarak, onu, başladı, her, ilk, ileri hareketli ortamlar için alternatif dalga vlad ve acı verici.
  
  
  Sonra "bir şey" vardı. Bu bir duvar, zemin duvar yürütmektedir oturuyordu önümde, büyütülmüş veya küçültülmüş... sonra da normal. Amacım раздавленой yumurta kabuklu... sanki onu içmek, üst üste beşinci ayda da. Onu, ayakta, yaslanmış, en yakın inilti dinlerken, en güzel sesi, dünyanın sesi benim göğüs вздымающейся ve bunun her nefes ile.
  
  
  Ne царапало ve kustuğunu benim cilt sırasında bu uzun bir araf arasında bilinç ve bilinçaltı, bu gibi vergi, hangi onu sırtüstü yatıyordu. Onu anladım, ben hayatta onu götürdüm ayak tezgah, çatılara ve titreyerek ayağa kalktı.
  
  
  Onu упираюсь el duvara kalkmak için. Onu hissettim, bir uyuşturucu bağımlısı bir ломке, beni iğrendirdi. Darbeler, onu aldı, gol, artı затяжение tel boğaz devirdiler beni.
  
  
  Şimdi, her şeyden önce, onu yeniden gerekiyordu güçlerini.
  
  
  Onu yaptım bir kaç adım kadar dizlerim değil artık viraj. Onu bypass kafes-kamera... kare dolap ile kil duvarlar ve zeminler. Yoktu bizi, pencere, bize bile bir kapı. Daha sonra olsaydı, gelecek, ona emindi bulmak eklemler taş, burada bir kapı olmalı, çünkü birileri.... Ve kim bir şey çekti beni.
  
  
  Ucunda kamera, sol palet, bir duvar vardı вмурованы iki kafes. Her ikisi de duymuştum bana bel ve kaplı tel örgü. Onu, tabii ki, değildi, bekleyin beni hayal onun işkencecileri, bu yüzden ona yaklaştı korkuluk kurtarmaya çalışırken zarar, hangi olayı bana yumruk maharaja ranjit singh popo tabanca.
  
  
  Ama önce dokunmak için tel ızgara ve incelemek için iki ızgara için yıllık miyim ıh kaldırmak için, onun ayakkabı çıkardı. İnsanlar, işgalci beni, bıraktı beni bir gömlek ve pantolon. Stiletto kayboldu gibi, «Beretta», ve, tabii ki, «Luger». Onu bile камзолы görmedim, ama dijital kameralar yoktu soğuk... en azından şimdilik.
  
  
  Onu aldı, ayakkabı ve döküm ego rendeleyin. Hiçbir şey olmadı. Hayır kıvılcım. Şükür, kafes elektrikli edilmiştir. Onu tekrar koymak bale terlik ve gergin bir etrafında dört metal vida, halka açık ızgara крепились bu inilti. Ama ne zaman parmaklarım dokundu evet, sessizlik içinde bir ses geldi, bir ses, beni вздрогнуть.
  
  
  - Günaydın, bay Carter. Çünkü şimdi bir gün, biliyorsun. Umarım sana приснились, iyi rüyalar, "sahib"...
  
  
  Bir ses geldi bir iki etrafında örgüleri. Şüphesiz, için metal ekran gizleme amp. Ama en настораживало ne sesi tanıdık... korkutucu derecede tanıdık.
  
  
  «Merhaba, ben Carter, şu ajan no. 3. Aslında; Şahin anlattı ekipman bana. Peki, bu ajan, Anand, öyle görünüyor ego adım. Peki, o geldi toplantıya. Hayır, özür dilemene gerek yok. Biz biliyoruz ki, bizim adam, cihaz ve... Oh, hayır, hayır! Ego yok, oylama, ve tüm. Hayır, yarın onu geri Wa. Kobra? Çok korkarım ki, bizim hükümet mümkün olmayacaktır işlerine müdahale hint güvenlik hizmetleri. Siz bilirsiniz tabii ki... Evet, teşekkür ederim ilgin için. Söyleyin bay Ananda üzgün olduğumu, ne vardı çözmek için onu karşılamak».
  
  
  Ardından uzun bir sessizlik. Sonra tekrar sessizlik. Onu yola kafes ve döndü yatağında. Boşluğa rağmen midede rağmen korkunç bir bulantı hissi, onu kabul etmek zorundaydı: bir şey Siva gerçek, acımasız, soğukkanlı bir katil, kurnaz bir düşman, ne ona henüz tanışmadım.
  
  
  Sadece прослушанная benimle kısa bir konuşma, telefon konuşma, bir şüphe olmadan, zaten gerçekleşti, konuşulan oldukça tanıdık bir ses. Bu benim kendi ses ile aynı mükemmel bir tonlama, konuşma ve tonlama.
  
  
  Shiva bana tuzak kurdu ve zaman kaybetmeden kaldırıldı sahneden hint gizli servise. Hatta zaman Anand zaten gelmedi masada kimse düşünüyordum bağlamak için ikimiz. Neden onlara, sonunda mı? Mi «Nick Carter» aramadı bundan kısa bir süre önce, ve değil olduğunu onları bilgilendirdi Siva — uydurma mı? Aynı «Nick Carter» tanımlamasını bile «Kobra» gerçekten orada bir organizasyon yapan çok rahatsız eden hint hükümeti ile ortak bir şey vardır gizemli bir karakter.
  
  
  «Nick Carter», dedi ekipman tüm bu. Ve, görünüşe göre, o zaten gidiyordum eve, personel daire AX Washington. - Ben çok etkilendim, Shiva. Bunu nereden oynatmak sesimi?
  
  
  «Otel odasında yüklü bir ses aygıtı, bay Carter,» dedi sesimi yürütülmüş elektronik olarak böyle hassas edemedim вздрогнуть duyunca kendisi.
  
  
  - O zaman, lütfen, verin benim övgü sizin электронщикам. Onu aradım bu odayı dört kez ve buldum bize bir mikrofon... hatta en düşünülemez yerlerde, dedim, ben, sesini yükselterek, sanki şüphe, o beni duyar. Onu göremiyordu, gizli mikrofonlar, gerçi şimdi belli oldu, o zaman başarı benim otel odasında, o olmadan emek yerleştirir odin kamera.
  
  
  - Bu bir etrafında son buluşlar Hacı; son derece hassas, güçlü, küçük boyutlu mikrofon, - açıkladı yinelenen sesimi.
  
  
  — Bir şey bulmak samanlıkta iğne dedim.
  
  
  Benim kahkaha duyuldu havada, sonra benim ses devam etti: «Çok iyi, bay Carter. Sevindim senin espri anlayışımı kaybettim. Ama Hacı, eğer hakkında bir nen değil, duydum, — web layık bir şey Arnavutluk ihraç, son yirmi yıl. Şimdi o çalışan bana Kobra... üzerinde Şiva! - Sesini över.
  
  
  - Hema çalışır?
  
  
  - Biliyorsunuz, bay Carter. Sonunda, AX gönderdi sizi Hindistan'a değil, sadece ortaya çıkarmak için çete tüccarlar silah ya da eroin! İlginizi çeken mucizevi bir keşif Hacı, ego dahice bir buluş... Kutusu!
  
  
  - Kutusu? - bunu tekrarlamak.
  
  
  - Takma simülatörü sesler, onu icat edebilecek oynatmak için herhangi bir varolan vokal sesi. Ve o küçük, bay Carter, hatta standart minyatür modeller. En fazla bir paket sigara... ama çok tehlikeli tabi ki.
  
  
  Onu sordu. - Ne yapacaksın onun o kutuya? Ben gözlerini benden alamadı, metal ekran, sanki ızgara düzeltmek verdiğim her hareketi.
  
  
  - Sence onu deli değil mi?
  
  
  - Deli misin? Tam olarak değil, Shiva. Eğer ценымногие akıllı; genellikle çılgın gelebilir böyle karmaşık bir plan.
  
  
  - Teşekkür ederim, bay Carter. Onu takdir ediyorum, iltifat. Hayır, aslında delle onun deli değil, en azından benim açımdan. Gelince Kutuları, buluşlar Hacı, o zaman da hizmet zaten ikna, ne kadar ustaca ve etkili. Bu olaylar sadece, testler, deneyler, kesin olarak.
  
  
  «Ama kısa bir süre, bir kez Haji yapılan bazı değişiklikler, cihazınızdaki, kaza olmaktan basit deneyler. Oylama görüyorsunuz, bay Carter, Hindistan, şu anda tarafsız bir güç arasında Çin ve Batı. İle ortaklarımızın Pekin'de bu yan görev olarak denge, çöker bir anda, ve o zaman gerçek bir rüya atalarımın, Çin ve Hint yarımadası çevresinde ellerimiz birleştiğinde, iyi müttefikler, ittifak bir daha uzun sürecek başka bir dünya tarihi».
  
  
  - Onu sordu. - Ne birliği? Onun zihinsel bir şey aşağı not düşme, ne o konuştu, zaman kazanmaya çalışarak. Bu arada benim gözler dikkatle araştırılmış sınırları kamera. Onu ayağa kalktı ve yavaş yavaş değil, gürültü yapmak; Bu otel Shiva duydum, ben hareket ediyorum, ya da duydum, ben nasıl скребусь duvarları açmaya çalışırken, herhangi bir yarık. Bir kapı olmalı, sadece onun ve daha da görmedim.
  
  
  - Çin-hint birliği, bay Carter, bir alternatif her iki ulusların dünyayı kurtarmak için savaşan bir blok. Hayır, ben manyak büyüklük, umurumda değil dünya ne secde var, benim ayak var. Para var, daha fazla harcama yapabilirsiniz. Bende de var biraz вллияние benim hükümet. Ama ne zaman Çin ve Hindistan olacak tek millet, halkım zaten «aç bir kalabalık» gibi başka bir çağrı ego batılı gazeteciler. Biz güçlü olacağız, nasıl Bharat, antik Hindistan. Ve o zaman halkım tekrar geri eski tanrılara, Нагам... змеиным tanrıları atalarımın.
  
  
  - Biz, yirminci yüzyılda, Shiva. Kolay değil, tersine milyonlarca insan. Bugün insanlar daha fazla ilgi doldurulması, mide, daha fazla ibadet yılan.
  
  
  Sen çok az şey biliyorsun hakkında hint zihniyet, Carter. Onu geliyorum ve kraliyet ailesi, aile, artan Nagu, змеиному предку. Onu giymek, türban, sanki bu ejderha, pıhtılaşmış yüzük kobra ile gururlu başını покоившаяся alnıma, dedi Siva. Ses... ses ego stahl soğuk gibi sürüngenler. Ona iki kat şaşırdım, ne o konuşmak ve tercüme duygularını teşekkür ederim icadı Hacı.
  
  
  - Neden önce beslemek için kendi insan? Ama çok paran varsa, neden teslim etmiyorsun ıh hükümet, çocukların açlıktan? Ya da korkuyor, onlar takdir edecektir, sizin jest, ne isterlerse karşılamak açgözlü bir istek? Onu запрокинул baş ve stahl alay ego hayalleri, o korkunç bir amaç için, o kendisi koymuştur.
  
  
  Ama Shiva değil zevk olduğunu.
  
  
  "Ben çok konuştum, Carter," açıkladı. - Ama tarihi bilmek için, gerçekten ne geldi yılan yuvası, ve ben ermeyecek gibi küçük insanlar gibi. Sizin hükümet değil, temsil polis barış ve durduramaz beni görmek, benim hayalleri gerçek oldu. Şimdi çin komünist asker yönelttiler, bizim kuzey sınırında hazır kurtulmak için Hindistan ve diğer az gelişmiş ülke ıga yoksulluk.
  
  
  - Hayal kurmaya devam et, Shiva. Yetkililer, Pekin koymak senin allah'ın, senin yuttu yemi... hem de sonuna kadar. Sadece asker çarpı kuzey sınırı, Hindistan, emin olun ki, Batı bunun hesabını soracaktır, için, yıllık, ne olur. Eğer bir savaş yürütmektedir silecektir insanlık yeryüzünden. Yani, olabilir... ama tam olarak değil, sadece kalacak bir yılan, ınfinity yılan sürüngen çöl ve radyoaktif bir gezegen.
  
  
  Onu yaslanmış inilti, ve nefesimi tuttum. Nasıl hakkında konuşmak bir şey ile böyle bir kişi, nasıl Shiva? Ve ben akıllıca konuşmak, ne zaman, ne hakkında onu düşünebildiğim oldu kaçış için bir yol? Onu biliyordu çılgın hayatının, ama değil gibi mantıklı ve deli bir adam gibi, называвший kendini Siva.
  
  
  Hayır, o kural, gerek dünya, o sadece bir tarihi geçmişe dönmek, fiyat unleashing üçüncü dünya savaşı. Ve ne o sağır benim yapılan yorumlardan gördüğüm tehlike, onun çılgın bir planı var geri koştu, tüylerim diken diken.
  
  
  «Herhangi bir durumda, bay Carter, sen, ortamlar o kadar çok insan olduğunu göreceksiniz, burada böyle bir trajik hem de sonuna kadar. Гурнек anlattı ölüm Mohan'un; Onu bulduk size bir kaç özellik. Mert için Carter, Carter için Mohan'un. Sadece bu kez ölüm değil, hızlı ve anlık. Biliyor musunuz, kaç kişi muzdarip olabilir, ölmeden önce yılan ısırması, bay Carter? - soğuk sonucuna Shiva.
  
  
  - Bu bağlıdır yılan.
  
  
  — Aslında, — kabul etti Shiva. Çok sevindim hala spekülasyon için kullanılır. Ama eğer özledim herhangi bir parça, onu sunmak için hazır, gerekli verileri.
  
  
  Onu yaslanmış pis, inleme, yapılmaz aramak için gizli bir kapı, ve döndü geri спрятанному için metal ekran tv kazandı. — Hadi, Shiva — kuru diye karşılık verdi ona. - Ben dinliyorum.
  
  
  «Bize bir saniye bile şüphe etmedim, bay Carter, — güldü o da. - Ama ben kısa keseceğim, çünkü benim gibi daha önemli işleri var. Герпетология benim hobi birkaç yıldır, cesaret ekleyin, ben gerçek bir otorite alanında sürüngenler, özellikle zehirli. Bende bir koleksiyon var, yaklaşık iki düzine farklı türleri vardır.
  
  
  - Peki ne seçtin beni?
  
  
  - Beş yılan, Carter. Sen-ebilmek değil bulmak ıh bakışta, ama onlar mutlaka sizi tanımak. Yılan derin bir duygu bölgecilik. Onlar başka bir zaman ıh rahatsız ıh evi. Bağlı ıh ölümcül ısırık kişi-ebilmek ıstırap çekmek bir iki saat önce yedi-sekiz gün.
  
  
  — Eğer dişli engerek вонзит dişlerini eti var yakında ıso tüm gelincik akacak kan, bay Carter; var boyalı kan, tükürük, idrar kırmızı olur. Sen acı dayanılmaz ağrıları, karın ağrısı, ölüm gelecek sonucu beyin kanaması».
  
  
  - Gerçekten cazip olduğunu! diye bağırdı ben, kızarma, göz ile herhangi bir hareket arayarak onay, bu basit bir tehdit.
  
  
  - Eğer sen-e yeğlemek benim любимицу, kraliyet kobra, o zaman ölecek anoksi, yavaş ve acılı bir form boğulma. Öte yandan, kuzeni kraliyet kobra, asya kobra, vardır bir zehir gibi gösterilmiştir, iki kat daha fazla toksik striknin. Yani, seçim sizin, bay Carter. Seçerseniz, kobralar, ölmek nispeten sefil bir şekilde bir kaç saat sonra; seçerseniz, engerek, hazır olun istediğiniz grotesk ve dayanılmaz acı, hangi sadece hayal edilebilir.
  
  
  - Eğer ona bir şey seçeceğim, Shiva? Ne olacak?
  
  
  Seçme şansın yok, Carter, alternatifleri yok. Sonuçta, ne fark edecek onu ciddi bir adam! Yani, henüz tanımıyorum sizin halefi, caiz, sevdim bu konuşmayı sizinle. Var, ilginç bilgiler, bay Carter. Çok ilginç.
  
  
  Bu son ben duydum «kendini», aksine Siva sesi. Yine bir sessizlik oldu, tarafından, sadece benim nefes. Onu tamamen похолодел emin değil çürük bir tehdit. Shiva belirlendi öldürmek görmek beni ölüm gibi gelecek bana seslenmişti. Belki de belirlendi neden birine acı, o подпитывала ego saçma hayalleri ve özlemleri.
  
  
  Ama ne olursa olsun nedeni побуждала bizi ego, hiç samimiyet ego kelime. Onu inceledi, küçük bir kamera gözüyle; ve onu, bütün umutsuzca bir çıkış yolu isteyen, ne zaman bir gıcırtı ya da daha doğrusu, hafif bir uğultu zorla bana ters bir görüş, iki kafes.
  
  
  Bir yavaş yavaş yükseliyordu yok inliyor. Dört metal vida işe yaramaz çünkü ekran управлялся elektronik olarak. Bu noktada ego zaten görünür değildi; onun yerine kare delik. Sağduyu söyledi bana susma ve sessizlik, bu ne kadar mümkün.
  
  
  Ama yapmak zorunda kaldım insan-üstü bir çaba, yerde kalmak için zaman bir dakika sonra, kral kobra uzunluğu en az on metre выкатилась deliklerden yere kamera.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  Kral kobra zaten arttı bir atak pozisyon çıkardı baş, boyun, zaman delik etrafında inliyor düştü başka bir ejderha. Ben onu tanımak adına, ama nah oldu sert ve kalın pullar, ve o раскладывалась yerde, ama o garip bir cızırtı benzer bir ses ateş.
  
  
  Onu kaydırdı duvar boyunca ulaşmaya çalışırken, bir saman yatak. Siva dedi gönderecek bana beş yılan. Üçüncü, daha fazla bir uzunluğa ve bir buçuk metre, bu noktada aşağıya indi etrafında delikler. Oldu asya kobra tipi bir onu hemen tanıdı ve karakteristik v kayışını отметинам ense.
  
  
  Ee yanlışlar, iki kat zehirli striknin, hatırladım onu, yavaş hareketli тюфяку, приподнятому zemin üzerinde.
  
  
  Bu шипению ve свисту üç sürüngen ekleyin benim deli kahkaha etrafında hoparlör, saklandı, parmaklıklar ardında, kahkaha, наполнивший kamera çok ürkütücü bir nakarat. Güldü Siva yararlanarak buluş arnavut bilim adamı oynatmak için bir kahkaha, benim kendi sesi ve o delice kulağımda.
  
  
  - Güle güle, bay Carter! — neşeyle bağırdı benim görünmez bir düşman. - İyi günler!
  
  
  Kahkaha öldü ile birlikte grotesk bir final koro. Onu gördüm çatallı bir dil ve parlayan gözler dördüncü yılan, ekonomik kapısında. Bu крайт, bir tür asya kobra; o kaymış ve kirli zemin.
  
  
  Onu açtı, burun delikleri; havada durdu, güçlü bir koku, bir çeşit ekşimiş bir tat. Bu koku anımsatan misk. Onu nefesimi tuttum, ama kokusu stahl güçlü, neredeyse fark sıkıntı kamera.
  
  
  Shiva düşünmüş tüm.
  
  
  Yılan ıh keskin bir koku gibiydi, daha tasalı: hangi doğa onlar bize vardı, kokuları обостряли ıh sinirlilik kadar çılgınlık. Kral kobra, iki kat daha uzun, diğer, incelikle kayganlık elde etmek için yarı. Onu devam yaklaşmak, ranza yatak kaçınarak, hızlı hareketleri ile provoke sürüngen üzerinde ölümcül bir saldırı.
  
  
  Bir kez benim gönüllü dokundu sonu, ahşap tezgah, beşinci ejderha çıktı etrafında karanlık bir delik karşı homurdanıyor. O en küçük ve tüm ile karşılaştırıldığında, özellikle, kraliyet коброй. Ama boyut ile ilgisi vardı, onu öldürme yeteneği; ve korktum bu son sürüngenler gibi diğer dört birleştirdi. Şimdi içeri geliyorlar bana, duruyor sırtını inilti.
  
  
  Hoşuna gitsin ya da hayır, zorunda kaldım gitme.
  
  
  Onu, ileri koştu, uzay, ile ilk, yorucu bir zihinsel konsantrasyon ve daha sonra tek bir yerden indi kaplı saman tezgah. Kral kobra свистнула ve koştu beni. Onu görebiliyordu bir damla zehir, блестевшие onun keskin, jilet gibi keskin dişleri.
  
  
  Onu çekti, ne zaman hissettim, nasıl ısırdı eşek benim ayakkabı. O başarısız ısırmak için beni ayak bileği. Zehirli sıvı sarımsı renk üzerine damladı saman nerede onu tutuyordu. Kobra поползла yatak. Onu hızlı bir şekilde gevşemiş bir gömlek ve высвободил etrafında el kolsuz.
  
  
  Başlık yılan gibiydi, daha geniş, daha önce sürüngen sallanan sağdan sola, hazır indirebilmek için bir başlangıç, ikinci bir darbe. Bu arada, diğer dördü извивались yerde, her yalıyor ve yalıyor bir yaklaşım тюфяку. Onu geriledi kadar olabilir, ve gezdiren, gömlek, matador tutar kırmızı kumaş önce разъяренным boğa.
  
  
  Ne zaman kobra koştu ileri, için içine atılmak dişlerini benim et, onu накинул üzerinde nah onun için pamuklu bir gömlek ve yana doğru eğildi. Gömlek шевелилась canlı gibi. Altında bez шипела ve salına sarmaşık, kırmaya çalışırken etrafında derme çatma bir tuzak.
  
  
  Ben gidiyordu beklemek kobra gevşek kıracak, bu nedenle hızlı bir şekilde gevşemiş deri kemer pantolon. Tutarak ucu tokaları birkaç santim üzerinde saman, onun, geldi arka tezgah. Bu noktada tek yapmanız gereken, bu almak için denemek delik inliyor.
  
  
  Elektronik kontrol metal ızgara değil, aktif, onlarla gelincik gibi ekran duvara tırmandı. Kapı bakılırsa, onu nerede durdu ucunda kamera görünüyordu vermek için yeterince büyük, bana, olası bir kaçış yolu.
  
  
  Ve hiç, sonsuza kadar deneyin. Aksi takdirde, sürüngenler gitmek istiyorum saldırıyı hep birlikte, ve o zaman olmazdı kurtuluş ожидавшей beni şiddetli ve acılı bir ölüm. Ejderha dişli pullarla salına tam uzunlukta yatağın kenarında.
  
  
  Oldu sarmaşık, hangi bana anlattı Siva, böyle güçlü bir zehir, ne olur ısırdı, o neden kanama iç organ ve zorladı beni kanayacak ve tüm gelincik. Diğer üç yılan tarafından sokulmuş hiss kraliyet cobra, süzüldü ve zemin üzerinde dalgalı bir gömlek, altında kapatıldı büyük sürüngen.
  
  
  Ejderha, diğer taraftan görünüyordu, sordu sadece bana tema ile soğuk gözleri yansıtmak gibiydi kan. Ve bence bu değildi, kobra ve engerek sürüngen, hangi Siva-ebil bulmak onun timsalidir.
  
  
  O yaklaşık altmış cm uzunluğunda, ile belirgin solgun ve koyu desenli pullu yanları. Onun hareketi de değildi, savunma ve cızırtı olan o ama, заползая kenarına minder, beni вздрогнуть.
  
  
  Onu üzerine çekti, ipi kemer ve kabarık bir ego, yüksek hava, ve aynı anda щелкнула ejderha inanılmaz bir hızla, метнувшись hava yoluyla. Onu indirdi iplik kemer toka ile baş sürüngenler. Metal geri dönmüş kaba ölçekler, ama darbe yaptı engerek kayarak önce, kıvrılmış halkalar birbirini kollar.
  
  
  Bu noktada, hangi onu bekliyordu.
  
  
  Göz ucuyla onu gördüm gizli kapüşonlu altında kafa kraliyet cobra, вылезающую altından gömlek. Şimdi hayatım buna bağlı olarak hızlı bir şekilde hareket; Onun derin bir nefes ve atladı gibi yüksek olabilir, doğru.
  
  
  Ne zaman onu koştu deliğe karşı inliyor, beş sürüngen засвистели ve зашипели, sanki koro kızgın şeytanlar. Onu, omuzlarının üzerinden geriye baktı. Bir koku hissettim onun, daha önce, stahl güçlü, kötü kokulu miasma çok проникающими olduğu gibi dokunmatik.
  
  
  Sürüngenler artık yaklaştı bana, hazır grev ve öldürmek. Ne zaman onu ulaştı, kapının içinde inliyor, onlar en az iki metre beni. Onu doğruldu, ama duydum cızırtı kobra çok yakın döndü ve ağır топнул ayak ve грязному yarı.
  
  
  Onu, eğildi, şimşek gibi kaldırdı, bir avuç toprak ve fırlattı onu görünümü ile amansız ingiliz askeri baş kobra. Sarmaşık вскинула baş, ve, güvercin deliği, dar sonunda dar bir geçit.
  
  
  Son bir şey hakkında düşündüm, onu, oldu, nereye, yol, tünel, ya da olup olmadığını bir geçişte diğer sürüngenler. Bir şey tekme hakkında deri taban benim önyükleme yapamaz, gizlice içinden nah. Onun ayağını geri çekti ve yürüdü karanlık geçit, başını vurma hakkında, üst kısmı alçak, dar bir tünel.
  
  
  Bir yer vardı, başlarını açmak için, ve her yıl, hiç izledi mi benimle tüneli ne zaman, bir, etrafında bir ejderha dijital kamera. Onu ileriye taşındı, hala işitme çılgın cızırtı sürüngen arkamda. Çok şükür, en azından o geçti koridorda, ses gittikçe daha sessiz.
  
  
  Yol gittim, oldu, tek olası alternatif ardında ölüm var. Olsa bile, ben öldürmek için yönetmek birkaç yılan hayatta kesinlikle mümkün içine atılmak cesaretini topla, benim eti, önce onu yaparım ıh durdurmak. Ve hatta eğer onu ortadan kaldırdı, tüm beş, ona emindim Siva tereddüt etmeden göndereceğiz kamera, ikinci grup zehirli sürüngenler. Böylece bir anlamda onu böylece kendilerini güvende.
  
  
  Artık o kendi seçimini yaptı, onu devam sürünmeye dört ayak üzerinde. Bir tünel gibiydi, biraz tırmandı, ancak belirgin bir önyargı. O loş aydınlatılmış; yansıması dünya отфильтровывалось arkamda, ve soluk bir parıltı düştü yukarıdan. Ama daha koyu oldu. Işık kaynağı, stahl daha yoğun. Onu zar zor görebiliyordu ve ne zaman ellerini shell, dar bir koridor.
  
  
  Etrafımda sadece ıslak kir ve küf kokusu. Onu devam yolu kaç dk ve, nihayet, durdu, soluklanmak için kafamı dağıtmak için. Ona hazır hayatlarını koymak için ne bir elektronik cihaz, yüklü Siva, dijital kamera, vardı, video ve elektronik gözler... büyük olasılıkla, o sadece duydum, beni, bile, onu söylemedim. Ama ben neredeyse eminim yoktu çözme gözlemlemek hareketlerim.
  
  
  Zaman gibiydi, durdu, onu bulmaya çalıştım iplik tünel ve aynı zamanda öğrenmek için, nerede olduğumu bulmak, kurtulmak için bir yol etrafında ağ Shiva ve maruz ego planları çin-hint birliği. Zaten onu hissettim bizi hiss sürüngenler, bize зловонного koku... ne разлился dijital kamera.
  
  
  Nefes hava örnekleme dokundu yüzüme, göze çarpmayan bir nefes. Bundan devam etti hareketi. Hiçbir alarm çalışmamış, en azından normal buzzer veya siren. Açıkça Siva ikna oldu kurtuldum Nick Carter.
  
  
  Ama bunun yerine, Nick Carter demek sadece arkadaşı Şiva, zihin, Kobra ve ego güçlü bir silah... bir Tabut. Eğer onun verilmekte AH planı buluşlar veya kendisini bir şeye, bütün dünya mümkün olmaz, başa Siva. Verdi bana bir fikir ne gönderildi ego planları. Ama Shiva üzerinde özledim demek önemli bir şey var: o açtı bana, o kullanacak Kutusu elde etmek için onun inanılmaz gol.
  
  
  Onu Hindistan'a geldi, merak, gerçekten var olup olmadığını Shiva. Ve şimdi, ne zaman onun ego buldu, o hala kaldı yüzsüz bir karakter de olsa, bir et ve kan. Yani onu olduğu ortaya çıktı bilinmeyen, çözülemeyen bir denklem. Zorunda kalırdım ele geçirmek icadı Hacı, esas olarak, çünkü, ben hiç bir fikrim yoktu nasıl kullanabilirsiniz simülatörü sesler kurmak için mutlak güç dünyada.
  
  
  Islak duvar rammed toprak çizik bana bir kol ve omuz, göğüs damladı ter. O tutamadı ama, şimdi tünel kapanmaya başladı, ve ihtiyacım vardı ilerlemeye devam, bile, yüzey duvar сдирала ile beni cilt.
  
  
  Bana geldiği vizyon kendini, yanlış bir tünel etrafında bir çıkış yok. Tırnaklarım kırıldı ve окровавлены, bana görünüyordu, ben bir köstebek, bir öğeleri hareket onun günlükleri. Ama onu kaybetmeye başladı umut, aklımda durdu bir şey beni aniden durdurmak.
  
  
  Önümde bir engel vardı. Yapay kutsal nüfuz iki gittiğini ahşap panel kare şeklinde. Değil sonunda bize bir ses, onun sürünerek ileri doğru sürükleyerek, kendi согнутое vücut bu tünel.
  
  
  Öte yandan, ahşap bariyer değil доносилось bize bir ses. Onu bastırdı gözle k gittiğini kalmadan bizim fikrim yok, ne arkasında. Çeşitli kayalar, taşlar, ahşap büyük parçalar ve büyük bir su birikintisi durgun su vardı ilk ben gördüm. Sonra duydum, tanıdık bir hiss-yılan.
  
  
  Вынырнув altında kayalar kayalar, deniz yılan kaldırdı onun uzun ince bir boyun, şaşırtıcı derecede küçük baş yüzey üzerinde duran su birikintileri. Bir şey düştü yukarıdan, çiğ kanlı et. Hemen ego kopardı, aç bir ejderha. Sonra büyük bir kertenkele atıldı, yuva. Kral kobra boyutu, diyelim ki, o bıraktığı için ona bir dijital kamera çıktı, karakteristik nah saldırı pozisyonları.
  
  
  Kertenkele koştu, kayalar, ama kobra daha hızlı oldu. Horoz tarafa başını kapüşonlu, o ileri atıldı, впиваясь diş soyulan kabarık boyun canavar. Kertenkele mücadele saniyede kobra kaydırdı önce; Onu gördüm укушенное hayvan hareket ediyordu, nasıl пьяное, eğilerek yana çılgınca sallanan pençeleri. Daha sonra kobra yuttu ee ileri kafa.
  
  
  Tok, büyük sürüngen kıvrıldı etrafında kayalık bir kaya, sanki iliklerine kadar полуденном güneş. Yuva kazaya daha çok yiyecek - sıçan, kertenkele, çiğ et. Onu, başını kaldırdı, çalışırken görmek, kim besliyordu bir koleksiyon ejderha Shiva.
  
  
  Ama delik ökseotu, taş duvarlar ve ahşap luke, alt katta, vermedi bana tam bir anket. Ne zaman ejderha karnını doyurduk, cızırtı sustu. Onu anladım o zaman Shiva kullanılan tünel cezbetmek için aç sürüngenler, benim kamera, şüphesiz, uyanma ıh kokulu koku, bir o dolaşan küçük bir odada.
  
  
  Şimdi ahşap luke ihmal edilmiştir, ve ben gözlerini benden alamadı gittiğini beklerken tüm sürüngenler olacak накормлены. Dünyada hiçbir şey beni denemek ve kaçmak kadar her ejderha değil daha fazla aç kalmasın. Sonra yemek, onlar gibi agresif gibi beş kişi, olan ona bir dijital fotoğraf makinesi. Onu yeterince iyi biliyordu alışkanlıkları sürüngen olduğunu bilmek için herhangi bir ani hareket, tehdit ıh güvenlik, yapacak ıh saldırı bile açlık azalacak.
  
  
  Yani ben bekledim onlar harcarlar her geçen bir parça. Bu iğrenç bir manzara: yılan, kobra ve diğer sürüngenler defalarca saldırıya yutma kurbanları olan конвульсивно брыкались. Ve bu arada, anlamaya çalıştım, kim sorumludur, ister yeme. Sonunda onu fark ettim, uzun dolambaçlı bir el ülkelerinden uzanan bir kenar üzerinde yılan çukurları.
  
  
  «Yiyecek bir şey verin» dedi, soğuk, alaycı ses.
  
  
  Eğer Shiva hala kaldı yüzsüz bir sesle, bu kez hafıza bana devretti. Sesi bana çok kötü işareti. En son onu duydum onu iki gün önce, o sararmış bana nazik sevgi sözcükleri. Sonra onu hissettim bir arzu, bir tutku. Şimdi onu hissettim içimde kaynar öfke.
  
  
  Oldu Riva Singh, güzel koyu saçlı kız ile ilgilenen bir dümen ejderha.
  
  
  
  
  6
  
  
  Belki yapmamalıydım çok merak ediyorum. Belki bana değdi almak için bu sıradan bir kinizm, hangi beni çok suçladı, çağıran, soğuk, sert, aciz duygulara. Çünkü ne zaman bir parça riske edilemez olmak «cool», acımasız kinizm yüz acımasız dünyasının gerçekleri.
  
  
  Ve yine onu tuttu Риву kollarımda, kaba olmadan, ama duygu ile ihale hassasiyet, nadir bir tedavi önce yaşadı. Olmasına rağmen незнакомкой, onu hatırladım o sıcaklığını ve arzu, o uyanmış, bana bu zarif eğlenceli, bir o bana teslim etti. Deneyim kolay değil unutmak.
  
  
  Ama dinledikten sonra onun sözlerini anlayarak, bu sadece bir yem, yem, tasarlanan beni rahatsız zaman Mert ve Гурнек girdi benim otel odasında, onu deli öfkeli. Kaçış şimdi stahl sadece daha fazla hayatta kalma meselesiydi. Onun için otel Riva hissettim aynı çılgın korku, hangi kalmışsa onu dijital kamera, aynı dayanılmaz ağrı.
  
  
  Uzun ince bir el kayboldu görme alanı boyunca. Son kurbanı oldu siyah mouse укушенная ve проглоченная yılan bir yudum. Son olarak, ne zaman bir sessizlik oldu, ona elini uzattı ve yavaşça başladı itmek için ahşap luke duran ve benim aramda bir özgürlük.
  
  
  Hiçbir şey beni engelledi şimdi paneli kaldırın, ama onu yine de acele etmedi. Hareket etmek zorunda, son derece dikkatli bir şekilde yaparak hatalı yollu bir kazanç. Onu deliğinden baktı durumunda, herhangi etrafında ejderha korkuyorum. Ama hiçbir şey hareket ediyordu. Bir şey hariç, ahşap bariyer.
  
  
  Son olarak, yukarı kaldırarak luke, onu kaydırdı geri gölge ve nefesimi tuttum. Ve burada, zaman dağılımı, çok önemli bir unsur, önemli bir planımın. Onu hala ayakta dört ayak üzerinde; tünelin duvarları çizik benim вспотевшие kollar ve omuzlar. Bu kolay olmayacak öncelikle kendinizi çekin, üzerinden geçmek, ve sonra çapraz delik, tırmanmak için kaba taş duvarlar.
  
  
  Ama evet, bu son yerleşim birimi, rusya kolay değildi en başından beri. Tehlike — benim güçlü yanım, meydan — fondöten benim varoluş; Onu kesinlikle stahl olur Savaşçı no 3 kişinin, güzel bir yüz. Yani bu durum böyle değil, benim deneyim, bir onu satın çalışarak AX yıllar.
  
  
  Ses neden onu riske atmak istememiş. Onun kadar göremedik kadar gelincik, emin oluncaya kadar, ben size başka bir karar, onun dışında bir yapan vardı şu anda. Ancak o zaman onu перебрасывался tüm ağırlığı ile yan yana, kurtulmuş, kaba duvarlar tünel.
  
  
  Gözlerim alışmış ışık, bu nedenle, zaten onu hissettim köstebek dışında ego inler. Onu yeni bir baş ve omuzlar öne ve dikkatli bir şekilde baktı delik. Kral kobra hala kıvrılmış kıvrık üzerinde büyük bir kaya, başını gevşeterek başlıklı; diğer yılan yatıyordu rahat, saldırgan olmayan bir duruş.
  
  
  Koş, Carter, hızlı koş!
  
  
  Onun ileri sürünerek, hala kamburlaşmış iki katına çıktı. Bize bir meraklı bir görünüm değil bir mektup gönderdi benim yan deliğe hiçbir şey taşındı. Tamam, buraya kadar çok iyi. Bugüne kadar onu tamamen çıktı etrafında, tünel ve keskin bir koku hissettim sürüngen asılı kalan böyle bir sis gibi, alt ıh inler.
  
  
  Hızlı bir şekilde anlayabilir arasındaki mesafe yaşam ve ölüm, ölüm ve daha sonra uzun bir acı, yılan sokması. İhtiyacım vardı ulaşabilir, karşı duvar ve ... ... bir üst delikler, önce yılan fark oluyor.
  
  
  Onu hareket kadar tamamen kendi ayaklarının üzerinde yaslanmış sırtını inilti. Onu duydum, birisi gibi hareket ediyordu çukur üzerinden, чте bu koşulları karıştırma. Onu, ümit Riva biriydi, ama bunu öğrenmek mümkün değildi. Onun derin bir nefes, aniden doğruldu ve öne fırladı.
  
  
  Onu, indi свернувшуюся haddelenmiş sırt kraliyet cobra. Sadece söylemeye gerek yok, bu planlanmış değildi. Ama onu stahl beklemek ne tepki kobra. Onu zaten sarıldı büyük taş blokları oluşturan dış duvarına yuva, ne zaman tekrar duydum, tanıdık bir tıslama yılan.
  
  
  Ben bile zaman yoktu geri omzunun üzerinden. Onu ıso tüm gücü ile itti vücudunu ileri, güçlü ayakları ile iterek ve aynı anda hareket. Onu fark ettim ayakkabım ilgili yumuşak bir şey, ama baktım, için, yıllık, olduğunu. Onun pençeli elleri kenar taş duvar ve adım kenarına çukurlar.
  
  
  Delik doluydu tıslama ve haykırarak проснувшихся sürüngen. Onlar sallanan, sıçrayan, havada перелетали taş taş; benim için gibi oldu görüntüleyin erteleme göstermek. Vaktim yoktu durup soluklanmak. Payı ile saniye onu tekrar ayağa, ve aynı anda Riva Singh yayınladı creek bayrak izinleri mevcuttur.
  
  
  Onu koştu kızın yanına sıkıştırdım hey elini ağzını tutan protestocular çığlıkları. Bir süre için o, şiddetle mücadele, лягаясь ve царапаясь gibi küçük bir hayvan; ama sonunda o da durdu. O sadece mezun beslemek diğer sürüngenler bulunan küçük cam kafeslerde oda yapan bir temsil bir arada, özel bir hayvanat bahçesi ve герпетологической lab.
  
  
  Onun elinin elini o kadar düştü ileri; Onu fark ettim onun kemikleri скрипнули. Bana parladı çılgın bir fikir... anmak, onu yumuşak, sıcak bir bedende, ne zaman onu kucağına. Riva oldu tek en seksi kadın ona hiç. Ve şimdi onu anladım ne o beni oyuna getirdi, verdi!
  
  
  - Söyleme! - tısladı ben. - Bir kelime!
  
  
  Onu kaldırdı bükülmüş bir kol daha sıkıştırdım окровавленными parmak ee ağız. Kadın panik içinde, boğulacak gibi oldu. Onu sordu. - Sürpriz mi? - - Söylemeyin bana, sen olduğunu bilmiyordum ben buraya orospu!
  
  
  O konuşmaya çalıştı, ve sonra onu biraz kopardı eli ee rta o mırıldandı: - Ben... ben bilmiyordum, yemin ederim...
  
  
  - Evet, senin gibi bilmiyordum Mohaan ve Гурнеке, değil mi? Bu bir oyun değil, Riva, bu hayat, bunu unutma.
  
  
  O şiddetle замотала kafa reddederek benim bir suçlama. Onu tekrar gevşetti elini onun dudaklarına, o konuşurken.
  
  
  — Ben bilmiyordum, doğruladı o, nefes nefese, ne zaman tuttu elini arkasında. - Ben bir şey bilmiyorum, Nick. İnan bana, ona, sana yalvarıyorum! Bana inanmalısınız.
  
  
  - Aferin, baş vurulmak... gibi olacaktı, o gece? diye sordum, bir göz tutmak bir gün laboratuvara. - Anahtar nerede? - Ama onun değil stahl beklemek Riva ulaşacağım. Onun elini bir dakika içinde ego, bir elbise ve bir şey buldum istedim. Onu sürükledi kızı bir; sl pamuk terlik kayması грязному yarı.
  
  
  Onun kapıyı kapattı ve içinden koymak, anahtarı bir an; sonra onu ittim ve Риву geri menzilli konu uzun ve dar bir oda. O serbest bıraktım, ve ne zaman onu bastırdı elini onun esnek vücut, onu hissettim kalp kalp atışını.
  
  
  — O... o hiç bir şey hakkında bana sana söylememiştim — простонала o.
  
  
  - Kim?
  
  
  Siva... amcam.
  
  
  - Senin kim" ?!
  
  
  - Dayım. O benim amcam. Nick, lütfen, açıklamama izin ver, ki o bana yaptı... - mırıldandı o da. - Dinle beni, ve sonra... ve sonra, eğer sen bana inanmıyorsun, gel, ne istersen yap.
  
  
  Onun duygusuz kaldı. Onu izin vermedi kendisi yılının başında ikinci kez aldatılmak bir kadın hileler bu küçük kız. Ancak, yanlış bir şey, duymak için, gerekçeli onu bir daha ne zaman bir adam yalvarır kendi hayatını kurtarmak için, o kısmı doğruyu söylüyor. Sonra Riva, o gerçeği konuştu, oldu en yakın yolu bu Shive.
  
  
  «Evet, onu denedim sizinle tanışmak, bilgi almak, onu tanımak», yine boğulacak gibi oldu o zaman onu onu yakalamak için ahşap sandalye.
  
  
  Ben hiçbir silah, buna bir el, ama ben düşündüm kız kurulduysa ve lütfen benimle oynar kötü bir şaka.
  
  
  - O sen miydin. Neden yalan söylüyorsun, Riva? Sen aldatıyordu beni, baştan kabul et!
  
  
  Anlamıyordu tüm kelimeler gibi görünüyordu ama anlamadığım anlamı ne ben hey konuştu. «Ben de size bir kaç soru sormak», — diye yanıtladı. - Neden öğrenmek geldi Hindistan. Amcam artık bana bir şey söylemedi o sözü iki erkek girdi odana!
  
  
  O döndü bana yüzünü, naif ve озорное yüzü ile ipliklerini siyah saç, спадавшими hey мочка. O fısıldadı, sözleri zorlukla duyulabilir. Eğer o çok masum gibi iddia, o zaten çalıştım çığlık, gerekçeli ben, için, dikkatini çekmek. Ama belki de, o çalıştı ve zaman kazanma olduğunu düşünerek diğer fark, onun eksikliği. Ona bir şey olamazdı, almak, verilen, inanç.
  
  
  Yani, sana görevli bazı bilgiler almak. Neden? - devam etti soğuk bir sesle.
  
  
  Çünkü Shiva bana bunu yaptı, Nick. Ben olduğunu bilmiyordum burada. Aslında, onu bile bilmiyordum, sana ne oldu sonra nasıl çıktı onu çevrelemektedir. Ben orada kalmak, zaman, Mert öldü...
  
  
  - O sana "zorla"? - bunu tekrarlamak.
  
  
  — Lütfen beni dinle — mırıldandı o da. - Anlatayım her şeyi en başından.
  
  
  Onu tekrar şüpheli, o çalışır zaman kazanmak, ama ses tonu ego samimi, rahatsız edici. Onu vardı onu dinlemek. Eğer o gerçeği konuştu, Riva neden olabilir beni Cobre; eğer yalan söyledi, bana hala vardı, onu dinlemek ve kavramak için deneyin, onu bir deyişle en azından bazı ipucu, her şey kalan bana bu ipucunu. Onun yanında duruyordu, hazır keskin kesmek hikaye, herkes görünür lab.
  
  
  Riva yapmadım yanlış hareketler. Ses onun sesi değişti, başladı anlatmaya, ne Shiva onu örgüte katılması için «Kobra». - Tutar var babamın, Nick... ego ağabeyi, ve eğer onu polise veya başkasına hükümetin etrafında, o stahl olacağını düşünüyorum, önce öldürmek ego. Babam çok hasta, umutsuz hasta. Amcam tehdit değil, sadece öldürmek ego, ama mahrum ego herhangi bir tedavi... eğer uymazsam ego emir.
  
  
  - Peki baban şimdi nerede?
  
  
  - Bilmiyorum. Shiva tutar ego bir yerde tutsak, ama bu ev.
  
  
  Ben her zaman düşünce kendini bir usta insan, bilen tahmin, samimi bir adam ya da değil. Ve şimdi, olsa da onu tuttu, kulak, göz, bekleyen herhangi bir arazi sesinde yürütmektedir olabilir vermek ona rağmen benim ilk öfke, onu keşfetti emanet hikayesine Riva. Çünkü, her şeyden önce mantıklı. Özellikle Shiva şantaj onu baba yapmak için ona katılmak ego kirli planları.
  
  
  — Hala ne olduğunu açıklamak gerek, dedim.
  
  
  Ama bu kez beni kesti. Birisi hareket ediyordu, o tarafa bir gün. - Riva? — seslendi bir erkek sesi. - Kapı neden kapalı? Beni içeri al!
  
  
  - Kim bu? - fısıldadı ben neden kız kalk sandalyeden.
  
  
  - Odin insanların etrafında amcamın Нирад.
  
  
  - Ben onu biliyorum. Davran, hiçbir şey olmadı. Доверяться hey, riskli olduğu, ancak bu noktada benim başka seçeneğim yoktu.
  
  
  - Bir dakika! — diye bağırdı, Riva. Ve terk etti beni korkmuş bir bakış, ne zaman teslim hey anahtarı ve itti onu bir gün.
  
  
  Hızlı bir şekilde muayene laboratuvarı, ama bulamadım bir şey, ben gereken bir silah olarak mücadele Нирадом. Her neyse, bir gün önce onu gösterdi daü bir kaç şey, bu yüzden bana bir yapılanma. bunu kendi. Onu kapının önünde durdu ve bekledi, навострив kulaklar, henüz genç bir kızılderili devam büküm kolu, talep Риву açmak ee.
  
  
  Daha önce o girecek, daha hızlı bir ego обезврежу, karar onun.
  
  
  Vardı Нирад, Ranjit, Гурнек, Хакши, Şiva ve Tanrı bilir daha ne kadar. Herhangi bir durumda, sonucuna kendim için lazım oldu bir şey ile başlamak amaçlı sesli simülatör sahibi olan Shiva, ve Нирад iyi bir başlangıç oldu, herkes gibi.
  
  
  Riva uzattı elini sallayarak, ekleme, anahtar kilidi.
  
  
  Eğer o değişti bana şimdi işler daha zor; ama bu bilmek tek yolu, yalan mı, öyle bir şeyler. Bu süre içinde o sırada kanyon yolu'ndan ... ... anahtar kale kapı açmak için bir laboratuvar.
  
  
  
  
  7
  
  
  - Ne demek bu? diye sordu Нирад. Kızılderili bir daha yıpranmış bir görünüm ve şekil değiştirdi garson geleneksel bir giysi.
  
  
  «Ben... ben anladım ki kapı kilitli» dedi Riva, пятясь önce. Onu gerildi, çünkü hala emin değildi, o sizi uyarır Нирада benim varlığı hakkında bir kapının arkasında.
  
  
  Genç bir adam, değil удосужившись geri girdi laboratuvar ve çarptı kapıyı. - Bu daha tekerrür etmez! diye bağırdı, o kadar kibirli, nasıl щеголял barre.
  
  
  Riva geri adım attı, görünüşe göre, yakın zamanda, kontrolü kaybetmek, kendi sinirler. Ego hareketleri verilen ego sinirlilik. Ve sonra onu emanet selam ve karar güven hey, hatta sonra ne oldu.
  
  
  — Amca görmek istiyor, sizi ofisinde — kuru duyurdu kızılderili. - Hemen.
  
  
  Kelime повисло gibi havada sinyal побудивший beni eylem. Yine, bu «tekvando», bir çıkış bana göre zor bir durum. Onun ileri koştu, hemen hemen uçuyorum havada uygulamak için güçlü bir darbe.
  
  
  Onu çekmiştim dalak Нирада; vurucu gücü «cha-cha-gi» повалила ego bir yere kadar. Kızılderili перекатился yana, yüzünü исказила гротескная face acıyor.
  
  
  Onu, çömeldi ve kullanılan tüm alenka onun göğüs ve kalça vurmak için ego çene. Нирад düştü geriye dönük saldırı altında «ji-lu-key», ego, amaç свесилась bir yana; Onu fark eklemleri elimi раздробили emu yüz kemikleri. Ama o pes etmedi.
  
  
  - Kapıyı kapat! - tısladı ona, Riva. Kız koştu embed kilit anahtarı.
  
  
  Нираду başardı arkanı dön ve ayağa kalkmak. O titredi ve elini kemer kendi presi, onu gördüm kolu bir silah, o geri tutmaya çalışıyorum. Daha her şeyin olduğu gibi, bükülmüş bir rüya, bir dizi eylem, продиктованная yansımaları. Hızlı bir şekilde flicked ve sağa bükülmüş tutarak sol, her kabile kemer. Tek ayak üzerinde durmak, onu indi, her kabile ve hemen bir gergin sol ayak mükemmel bir darbedir.
  
  
  «Джоп-ne-gi» nefsinin, ve bileğine çalıyor silahı. Şimdi silahsızdı, genç bir kızılderili bana baktı, vahşi gözleri. Korkudan ego normal kibir buharlaştı, geri çekilmeye başladı, ve onun çene sadece yapılan grev, genişlemeye başladı koyu mavi çürük.
  
  
  O ağzını açtı ve çığlık, ve sonra onu tam anlamıyla bir geri gidiyordu bu ego boğaz, kucağında yaşasın gırtlak. Нирад gibiydi, nefes nefese, ama nah başka gücü yoktu ayak yükseltmek ve beni tekme kasık. Ослепляющая ağrı beni gevşetmek boyun başka. Onu sendeledi, soluklanmak için; gerekti eğilip yere sıktı, sıktı ellerini göğsünde.
  
  
  Нирад koştu bir gün. Onu öne fırladı, hala kendi içinde çıkan korkunç bir darbe. Onu da atladı tutup ayak. Düştü bir gümbürtüyle.
  
  
  Onun hemen oldu nen top, упершись diz ego kalça. Onu sordu. Gözleriniz gibi, Нирад? - Hala görünür izleri tedavi olan onu neden emu barda çalıştı.
  
  
  Yanıt yerine koştu ileri tüm ağırlığı, çalışırken sıfırlamak beni. Eğer onu kırdı emu köprücük kemiğini, onu istiyorum evet emu ve göğüs kafesi, ve o daha fazla olamazdı tırmanmaya. Bu nedenle, onun elini kaldırdı almak karate.
  
  
  Ama Нирад olmalı hayranıydım film hakkında dövüş sanatları, aksi takdirde birileri öğrendim ego temellerini karate. Bir kez onun elini kaldırdı, o aslında terslendi benim darbe darbe «orta-nal, mac-key». Neredeyse olacaktı kavga oldu, ne ona bir otel.
  
  
  — Peki... sen daha iyi onu düşündüm, — fark ettim ben, sıyrılmış, yeniden ayağa kalkmak.
  
  
  O da ayağa kalktı ve sendeledi, ne zaman başladı çizerek etrafında. Boğuk bir çığlık atarak onu, ileri koştu, ölümcül darbeyi indirdi solar pleksus, sonra dirsek çene. Ortak eylem «pan-te ji-lu-key» ve «pal-demet chi-ki» için yeterli oldu sadece sallamak ego ve güven, ama aynı zamanda kırmak için emu iki kaburga.
  
  
  Нирад geri, sarhoş bir ağrı. O izin vermez kendini dokunmak. Shiva belirlendi beni korkunç bir ölümle ölmek, ve bellek katil hakkında Ashoka Ananda hala hayattayken benim bellek. Daha Ashoka asla temsil ciddi bir tehdit bizim lord Shiva, bizim yasadışı operasyonlara Kobra.
  
  
  Bu nedenle onu hissettim acıma Нираду. O paralı...; temizlikçi olacağım hizmetinde çılgın katil. Kim hafife beni görmezden benim azim ve kendini koruma içgüdüsü.
  
  
  Bence o durumda tekrar kavga ile, kırık bir çene ve iki kırık kaburga. Olabilir, hatta проколотым kolay.
  
  
  Ama şimdiye kadar onu izledi, mücadele devam etti fiziksel acı hayatı pahasına. O kelimenin tam anlamıyla clawing ve paul kapmak için çalışıyor, düşmüş bir silah. O bile başardı kesmek ego parmakları, önce onu durdurmak için zaman ego.
  
  
  - Ben düşündüm, sen nihayet anlamaya başladı düşünce benim tren, Нирад... dedim ve bir tekme savurdu emu parmak, tekrar göndererek silah uçuş. Silah al bakalım bir etrafına laboratuvar masaları ve yere düştü.
  
  
  Konuşma artık oldu hakkında getirmek için genç bir kızılderili tarafından yapı şu anda. O çok görülen, özellikle suç Riva. Bile onu bağlayacağım ego ve ağzına yumruğu yersin ağız, er ya da geç o anlatacak, lord Shiva gibi ego yeğenim yardımcı oldu bana kaçmak.
  
  
  Sanırım, onu hissettim, ve bir ipucu şefkat zavallı adam. Ama ben anladım, sonunda karıştığı bir kişi, milyonlarca insan yaşıyor. Eğer Shiva gerçekleştirdi planlarını, Batı stahl tanık eğitim индокитайского blok müdahalesi olmadan. Bu durumda olsaydı, işin tüm nükleer silahların bir cephanelik ile başlayan kıtalararası balistik füze «Triton» ile termonükleer savaş başlığı. Ve sonuçta korkutucu hatta en sertleştirilmiş ve soğukkanlı erkeklerin.
  
  
  "Soğukkanlı" bir şey değil tanımı bana uyuyor. Ben sadist, ama zamanla ve deneyim ben, tabii ki, "ожесточился". Нирад benim yolda oldu, bir şekilde başarıya yol benim misyon. Yüzleşmek zorunda gerçek bir durum. Yani, henüz genç bir kızılderili скорчился katta, hıçkıra hıçkıra, korkmuş bir çocuk gibi, onu bir pislik yaptı ego ayağa ve itti taş inilti yılan çukurları.
  
  
  Ego yüzü oldu su kan, neden yanaklarda oluşmuş garip desenler, ağız oldu полуоткрыт ve dil arkaya doğru, nasıl kırık bir kuş kanadı. - Hayır... "sahib"... hayır, lütfen, hayır... ben...
  
  
  - Sen sadece emirleri yerine, onu biliyorum, onun da anlayışı onu ben, biten bir cümle. - Ben de, Нирад, onu da.
  
  
  Arkasında onu duydum, sürüngenler gibi ıslık ve шипят, hakkında vurmanın taş duvarlar, çukurlar. Нирада değil çalıştırıyorlardı üzerinde Kobra, o gitti, kendi isteğiyle. Burada, şimdi o da tamamlandı, daha önce tahmin etmiştim.
  
  
  O zaman anladım, ben bu demek, ego çiftler aniden değişti. Çalıştı serbest ayak yapan bir çarptı yüzüme, ve tısladı: - Siva görmek istiyor seni ölü! - Onu değil stahl takıntısı bu vadede.
  
  
  «Belki Нирад, ama seni burada olacak, ve sen göremezsin, ne olur». - Ben daha fazla zaman kaybetmek. Benim yumruk vurdu, o çene, o da düştü sırtüstü yere yuvarlandı. Onu yakaladı ego kemer presi. Нирад çalıştı çığlık, ama kırık kaburga ona izin oldu gibi boğuk застонать. - İyi yolculuklar! diye bağırdı ben ve fırlattı ego kenarına çukurlar.
  
  
  Çalıştı asmak için kenar, ama yapamadım. Ego ayakları havada dalgalanıyordu olarak, daha sonra kızılderili düştü, yatağında ve kendimi bir yapay gölet, onu nerede gördü, nasıl korkunç bir deniz yılanı içinde başlarını.
  
  
  Çağla & nb, kıpır kıpır yüzük ve kuyrukları. Vücut Нирада kramp girdi acı içinde. Kızılderili yan döndü, kaçmaya çalışırken ve ayakta su. Deniz ejderha sapladı kendi kısa diş ego önkol; sonra kendisi çıktı ile su, güvensiz hareket ve onun elemanı. Ama o hala kendi dişleri, вонзившимися kol erkek, garip, korkunç bir azim.
  
  
  Ne zaman o nihayet attı avını ve Нирад kalkmaya çalıştı, nasıl perişan, müdahale kral kobra göstermek için ne kimse rahatsız olabilir onun huzuru, onun açık. Onu izledim, bu sahne ne зачарованным korku. Bu ne için geldi benim Şiva. Kobra kalktı ve закачалась havada.
  
  
  Нирад kısmet olmadı bize bağırmak, bize düşünmek için bir kaçış. Sarmaşık мчалась yıldırım hızında ve aynı zamanda dişli pullu engerek вонзила kendi dişleri, ayak bileği genç bir kızılderili. Dudak Нирада sürçmesi arasındadır gurgling. Onu izledim, ona kadar bir çukur оживала ıslık, tıslama, kamçı.
  
  
  Спазматическая titreme сотрясала vücut kızılderili. Ego ayak подкосились, ellerini bir varlığı var gömlek yaka, sanki nefes alamıyordu. O hava için nefes nefese zehir kobra felç olan sinir merkezleri, solunum.
  
  
  Bir adam ve elinde Нирада çıktı kırmızı lekeler; bu iç kanama. Yılan durmadan cızırtı, sürekli olarak, ego, вонзая dişlerini eziyet et, bir dizi ölümcül ısırıkları. Onu, döndü, zaman, dil Нирада eğildi ıso rta, ve şimdi o telaffuz olamazdı bizim kelimeler.
  
  
  Knock изуродованного vücut, düşen bir çukurun dibine, oldu kaçınılmaz bir cenaze şarkısı; Ölüm geldiği bir kaç dakika. Ama bu değildi benim sıram, neyse ki.
  
  
  «Bu otel benim için amcan», — dedi ona, Riva. - Bir lokma ardına.
  
  
  O bir sandalyede oturuyordu, yüzünü kapatarak elleriyle. Ne zaman o konuştu, o kaldırdı başını ve baktı gözlerimin içine. Ee sopa değildi мокры bulunan ebegümeci, siyah gözleri baktı ciddi ve soğuk. O kontrolünü kaybetti, kendi sinirler, hatta sonra korkunç sirklerde, tanık olan o oldu.
  
  
  — Tamam, — diye mırıldandı. - Ben mutluyum. Hiç onu anlatacağım ekipman, tüm, hakkında iğrenç ve aşağılayıcı şeyler amcam beni zorlamadı yapmak için kendi insan... domuz, çalışan, gelen ona ibadet oldu, sanki o Нагом, tanrı. Нирад hak kötü, sizi temin ederim.
  
  
  Ancak o zaman Reva gibi görünüyordu bayılmak üzere, yüzünü yansıtacak güçlü bir duygu. Onu yavaşça kaldırdı ve aldı eline. O titriyordu. Onu, bağrına bastı ee, kendine dokundu, boynuna hafif bir öpücük. Kısa bir süre, onu bir umut, bir zaman gelecek ve bizim için bir zaman, hiç kimse durdurmak için gidiyor. Ama şimdi ona gitmek zorunda kaldı, ve daha doğrusu onun gideceğim, daha iyi.
  
  
  Hissettim benim endişe ve çekti beni.
  
  
  - Ben sordum. - Neredeyiz? Hangi en yakın şehir?
  
  
  — Ben her şeyi anlatacağım, dedi. «Ama önce sen mi beni bağla, yoksa amcam anlayacaktır sana yardım kaçmaya vermek ve ölmek benim için önce bir baba». Beni, muhtemelen, o da öldürür.
  
  
  O gitti, ip, ve, onu, çekti bir sandalye. Sonra, ne zaman o açıkladı her şeyi bilmem gerekiyordu, onu обмотал ip onun bel ve ayak bilekleri, istiyorum, için, sahne bakmak için estestvenno.
  
  
  Onu kısaca anlattı hey, amacı nedir benim misyon; Onun güven olabilir hey, şimdi, o değerli bir müttefiki haline gelmiştir. Ama ben istemedim onu sorgulamayı.
  
  
  Ve ne zaman onu anladım hey ihtiyacım var, belki daha fazla, o bana, son şüphe yok, yol veren, kendisine güveni tam.
  
  
  — Agra sadece bir kaç kilometre uzakta açıkladı kız. - Hemen villa git ana yol: bu yol sizin samimi bir şehir. Biz karşılamak zorunda bu gece: ben denemek ve daha fazla bilgi almak. Senin için.
  
  
  - Bizim için, demek. Hayat ve kurtuluş babanın, - yalanladı yeni medya mesajları onu hey.
  
  
  Ne zaman oldu belirlenen zamanda toplantılar, onu buldum dolapta herhangi bir bez takılı hey, ağız ve gidiyorsun gitme. Onu son kez ikna bağcıkları sıkı sıkı, şüphe uyandırmak için değil var Shiva.
  
  
  Silah Нирада yerde yatıyordu. Onu itti ego arka bir dakika sonra yakaladı ve kısa beyaz bir elbise, висевшее dolaba koymak ve ego... ilkel bir gömlek yapan, en azından karşılamıştır olurdu benim acil ihtiyaçları.
  
  
  Riva sırtını dönmüştü. Gözyaşları başladı nemlendirmek onu sopalarla. Onu otele geri vermek hey anlamak, her şey iyi; ama bir şey beni durdurdu, belki bir korku, bir daha asla onu görmek için değil. Onu düşündüm Riva Singh, ama ilk aklıma geldi duygu ajan AX. Onu hayal kırıklığına olabilir Риву, ama ben hayal kırıklığına kendi hükümeti ve güven o gösterdi bana... hiçbir zaman milyonlarca insan hayatını tehlike vardı biri saçma hayaller, suç planlama deli.
  
  
  
  
  8
  
  
  Atasözleri, kullanımı rahat, çünkü onlar sade bir şekilde ifade insani hakikat: onlar kolayca uyum ko her türlü durumlar için. Aklıma ne zaman onu bıraktı Риву Singh, bir laboratuar, bir koleksiyon ile zehirli sürüngen ve grotesk yatarken oda vücut garson oldu: «yağmur yağdığında mutlaka tüm промокнут».
  
  
  Bir olay yaşandı, yavaş yavaş; onlar tam anlamıyla vurdu beni onlarla gelincik gibi geldi yeni Delhi-iki gün önce. Bu kısa bir süre sonra nasıl tekrar tekrar onu merak değil, takip mi onu yem yapan bir götürecek beni çıkmaz, Shiva başardı beni cezbetmek için inine. Bu, zor bir yol, ve ben görmek lazım gizemli Şiva... son ana Хакши ve beyin Kobra. Ama ben yeterli kanıt daha, kendimi ikna etmek için, bu bir kurgu. Bir adam vardı, biz bir araya geldi değil yüz yüze.
  
  
  Er ya da geç bu da olacak, önce o öğrenir, ne bana ne ona söylemek oldu. Ama şimdi lazım oldu ulaşabilirsiniz Agra önce o ya da ego goril bulacaktır benim kaçış, daha önce arayacaklar kamera ve bulamazlar onu boş saymazsak, beş öfkeli yılan.
  
  
  Laboratuvar çıkarken dar bir koridor ile утрамбованными toprak duvarlar. Duvarların arkasında konak Siva onu duydum, en ucuz, гулкие sesler ibibik. Satır, «Pu...pu...pu» olarak değiştirildi alarmı, bir gibi yansıyan bu benim her düşünce, her hareket. Ben heyecanla geçti, dar bir koridor, ve aynı anda havada bir ses geldi, yankılandı раздавшийся boyunca uzak iki ucunu bir geçiş.
  
  
  - Нирад? Burada ne yapıyorsun? Biliyorsun, beklemek istemiyor...
  
  
  Olmalı Ranjit veya Гурнек, muhtemelen ilk olarak yüz Гурнека hala vardı забинтовано. Onu yakaladı sabırsız bir sesle erkek ve çömelmiş bir niş koridor, ne zaman bana doğru kapanıyor ve shaggy. Onu, baktım ve gördüm, maharaja ranjit singh. Ego gömlek vardı sutyensiz göğüs ve удавка giydiği boyun, излучала metalik parlaklık. Kızılderili kapı çaldı laboratuvar ve stahl beklemek reaksiyon ego.
  
  
  Düzgün bir duruş ikiye, ona koştu, başka bir koridor, bir çeşit labirent. Onun villa, gerekçeli ben, ve genellikle villa kapı var, ve daha. Onu buldum ee bir dakika. Onu itti büyük, girift инкрустированную ahşap kapı ve kırptı çalışırken alışmak ослепительному ışık sabah güneşi.
  
  
  Bir avlu gibiydi, tamamen taşındı etrafında bir çeşit akdeniz yerlerden. Yoğun bitki örtüsü, çiçekli çalılar, yemyeşil bitki. Açıkçası Siva pişman araçları için bir kopyasını çoğaltmak köşe bereketli kırsal güney Fransa'da.
  
  
  Yavaşça kapıyı kapattı, onu koştu mayınları çakıl halı yürütmektedir başladı bir gün yan cephe. Patika katıldı густому sonrasında ardıç ve çalılar, düzgün подстриженных ve bakımlı. Genel anksiyete başka bir işe yaramadı, ve, tabii ki, bekleyecek değildi, o kadar işe yarar. Hızlı bir bakış benim omuz üzerinden doğruladı Ranjit hala kısmet olmadı diğerlerini uyarmak.
  
  
  Ama ben biliyordum ki bu olay birkaç dakika. Ben bulamadım bizim kapı, bize başka bir yol, uzun bir çit etrafında ağaçlar. Onu вжал baş ve boyun, omuzlar ve öne çıktı, çıplak parmakla adet engel etrafında dalları. Onun için ne yaptın, daha fazla gürültü, daha fazla bir otel, ama bu semt rusya zaten döndü felaket başından beri, ve şimdi içtenlikle işler böyle yürüdü.
  
  
  Dallar tam anlamıyla срывали benim elbiselerini, хлестали yüzü ve gözleri. Arkamda sesini duydum hafif bir hareket, karışıklık oy başlamıştı her şey net. Onu tuttu wade içinden dallar, ve, son olarak, serbest; Onu ayakta kenarında tozlu giden bir patika boyunca bir villa.
  
  
  Vardı, hatta bir süre soluklanmak. Ona koştu, toplayıp her adımda toz bulutları. Önümde yankıları çınladı yağmur sesleri sessiz müzik: takip ettim, bir ses, bir umut, o gelen kamyon veya kamyonet yolda Agra.
  
  
  Eğer doğru hatırlıyorum, coğrafi konumu, Agra idi yaklaşık üç saatlik mesafede, yeni Delhi ve dünya olarak bilinen yer, nerede salonunda Tac Mahal. Eğer ziyaret bir şehir değildi planlarım, sonra Shiva oldu.
  
  
  Onu, çıktı ana yola. O inanılmaz dar, web şerit, hangi hareket geçti her iki yönde de. Muson sezonu başlayacak bir kaç ay içinde, bu nedenle, sabit hat vardı, çıplak ve ıssız, homojen bir boşluk, karanlık bir toz. Kenarları yol gergin çekmiş ağaçlar ve çarpık dalları tünemiş akbabalar, sessiz korkmuş beklenen yiyenler vahşi ceset, çıplak başları.
  
  
  Ben Riva zaman yoktu bana ayrıntılı talimatlar. Ona baktım yolda her iki yönde, ama hiçbir şey göremedim, ne bir işaret olacağını bana doğru yolu Agra. Onu kilitlendi bile parlak güneş, ve bir an sonra gördüm ailemi, согнувшуюся etrafında küçük bir kamp ateşi yolun diğer tarafında.
  
  
  İki yetişkin ve dört çocuk baktım beni yapmacıksız bir merakla. Ona bir şans almaya karar verdi ve koştu sokak, keskin gibi önemli noktalara yakın zaman kadar koştum grubu. Sıska adam, giyinmiş, sadece bölge bel, kabarık bir yüz için her yıl beni değil, çalışarak ayağa. O olmalı, on yıl benden daha genç, ama buruşuk, впалое kişi yaptı ego tipi ценымногие üzeri.
  
  
  - Agra? diye sordum, bir kez kuruldu, bu kimse çevrelerindeki ingilizce bilmiyor. Onun sivri sokak ve tekrar sordu: - Agra?
  
  
  Anne ve baba alışverişinde şaşkın bakışları, iki ve dört çocuk başladı gücüm beni bir pantolon. - "Bahşiş, bahşiş!" diyordu tamamen çıplak küçük kız, tek elle asılarak beni bacağımı, diğeri ağzına işaret ederek. Ego, ince, скулящий ses yalvarmaya devam etti.
  
  
  Villa aldılar benim ceket ile birlikte cüzdan ve para onu tuttu iç cebinde, yani herkes vardı yanımda, bu bir avuç rupi, onu ortalama bir yer Riva. Oy başka bir sorun, sen-ebilmek eklemek başka. Ancak onu buldum bakır sikke ve onu koymak avuç uzanmış ellerini aç bir çocuk.
  
  
  — Agra — tekrar endişeyle bakarak çit, скрывавшую bir villa. - Tac Mahal...
  
  
  - Ah, "sahib", Tac Mahal! — dedi adam. O hala ayakta çömelme, ama artırdı костлявую elini bana yol göstermesi için, sol villa.
  
  
  Onu tekrar koştu, duygu keskin bir ağrı uyluk. Sadece umut kaldı, ne bir makine, sepeti, herhangi bir araç sürülebilir mimmo yardımcı olmak için bana ulaşabilirsiniz Agra. Ama bunun yerine bir araba ya da minibüs onun bir gürültü duydum, hemen beni geri getirdi мешанине yaşanan olayların ilk akşam geldiğimden beri, New Delhi. Bu öksürük, ve sonra motosikletin arkasında beni.
  
  
  Onu çalıştırmak için devam, torna vb her İle yollar yürütmektedir çevrili villa ana yola yolda motosiklet ile iki kişi gemide; ıh kafa vardı замотаны тюрбанами ve gittikleri bana. Onu yakaladı ve silah Нирада tutulan bir pantolon cebinde.
  
  
  Oldu Astra.32 yapabilen herhangi bir hedef vurmak için bir yarıçap içinde numaralarına metre. Şirket, Astra tabancalar üretir, aynı пистолетам Colt ve otel lindner hotel (maliyeti önemli ölçüde daha pahalı), ve kullandı ıh kez geçmiş. Ama ne zaman onun için durdu amacı ve tetiği çekmek, onu anladım, ne bir silah demektir. Onu itti silahı geri onun genişliği presi ve tekrar koştu bile, birkaç santim benden çaldı uçtu gözlük ve kabuğu bir parça uçtu ağaçtan birkaç adım solumda.
  
  
  Kim vurdu, vardı, bazı pratik ve keskin gözler. Onu kaçmaya başladı zikzaklar içinde istedi iltica izin bana gitmek için yollar kaçınarak, mermi yağıyor, fıstık gibi. Bir daha vurdu, bu kez gözlük çektim ve bana sağ omuz. Elli metre ileride onu gördüm, ahşap baraka, tuğla, boru, hangi gündeme siyah bir duman.
  
  
  Onu hiç bir fikrim yoktu, ne oldu, ama kaçmaya devam etti gibi hayatında hiç çalışmadı. Motosiklet indirimine mesafe, ama toz, поднимавшаяся yoldan müdahale sürücü görmek anlamına gelir, ve sürmek için bir araç maksimum hız. Onun bu yararlandı ve koştu avlu ile çevrili enkaz, bir süre etrafında iki adam emretti, onun arkadaşı durdurmak ve daha ileri gitmek için bir yürüyüş mesafesindedir.
  
  
  Muhtemelen bu Ranjit ve Гурнек, diye düşündüm, olsa idi eminim Siva fazla iki muhafız. Yan binanın açılan ahşap bir kapı; kapı asılı sadece tek paslı menteşeleri. Onu içeri koştu ve hemen burun delikleri vurdu mide bulandırıcı bir kan kokusu ve dışkı, hayvan.
  
  
  Onun mezbaha ve hissettim sanki geri ondokuzuncu yüzyıl. Hindular için değil, yemek için sığır eti, müslümanlar yenir. Böğürme sığır, sabırsız bir vuruş nal sığır ve gözlükler insanların готовившихся kesmek için inek, tamam olduğunu işaret geldim az uygun bir yer saklanmak için.
  
  
  Erkekler bağırmaya başladı toplayıp yumruk. Onun için onlara davetsiz misafir bir ilgisi vardı, bir hayvan, hangi öldürmem gerekiyordu. — Özür dilerim, — diye mırıldandı ben, метнувшись arasında iki büyük inek banyo, tam kan yürütmektedir led dış drenaj.
  
  
  Kokusu olurdu, ne herhangi bir alçakgönüllülükle katlanmış bom, mide; Onun tarihi için durdu caniler Shiva. Havada kokusu разделанным et ve korku. Scott panik başladı kıpır kıpır, ego toynak şimdi ve sonra dövülerek ve грязному yarı. Arkamda sesini duydum paylaşım bir deyişle dilde anlamadı. Sonra bir ayak sesi yaklaşıyor bana, ve yankılandı birincil gürültü hayvan.
  
  
  - Carter! diye Ranjit. - Sadece konuşmak istiyoruz. Shiva anlaşma yapmak istiyor!
  
  
  İyi bir anlaşma, gerekçeli onu: hayatım onun için hiç bir şey değmez...
  
  
  Hayvanlar, çoğunlukla ilgisiz, fırtına kaçmak için hep birlikte. Onu da yaptı bu. Ezilmiş sürü deli dehşet inek, taşınabilir içgüdüsüyle. Sadece söylemeye gerek yok, onu hissettim aynı içgüdü. Bu nedenle onu çalıştırmak için devam, ve başka bir gözlük просвистела başımın üstünde, отскочив yer basamak yakınında bulunmaktadır.
  
  
  Gözlük gözlerini kaldırdı ve kan sıçramış, gübre ve idrar, hangi испачкали pantolonumu. Onu kaçtı, ölü bir noktada, inilti arkasında büyük bir oda, nerede görüldü bize, pencere, bize bir kapı.
  
  
  İstediği bir şey verecek bana bir kaç saniye için değerli zaman. Onun üzerine tırmandı kenar küvetler ve yakaladı yaba görmüş bir grup üzerinde yem. - Carter! Ses tekrar bağırdı. - Her şey bitti, "sahib"!
  
  
  - Tam olarak değil! - yüksek sesle cevap verdi ben, bir dirgen tutmak gibi bir mızrak.
  
  
  Ranjit yapılan başka bir atış, ama aynı anda dört keskin dişleri ville вонзились emu göğüs. Onu attı paslı bir aracı bu kadar kısa sürede olabilir. Şimdi onu hareketsiz durdu, izlerken, genç bir kızılderili отшатывается önce, ağzı açık, ve eller, стиснутыми ahşap древке bu silah.
  
  
  Гурнек, arkasında duran arkadaşı, beni tamamen görmezden geldi, hayranlık bakarak dört damlama kan, брызнувшие etrafında yara. Çalıştı serbest dirgen, ama Ranjit devam etti çığlık, vahşi bir çığlık zarar zayıf, her geçen saniye.
  
  
  Bu acılı çığlıkları, maharaja ranjit singh, ego inliyor öfke ve acı, zaman Гурнек çalıştı çekin dirgen ve ego göğüs zorlayarak, inek, bütün bir düzine, delice gözyaşı içinde dar bir geçit drenaj borusu. Onu duydum ıh sağır kükreme, knock nal, böğürme; Onu atladı ve başladı sürünme kanalizasyon.
  
  
  Гурнек bağırdı, kollarını sallayarak havada. Ego vurdu boynuzları sırt ve kelimenin tam anlamıyla yerleştirdiler hava, indi yanında büyük bir banyo. Ranjit çöktü ortamlar обезумевшего sığır sürüleri. Son bir inilti zarar kırdı ego ile dudak, ne zaman ellerini разжались ve kapanış içinde grotesk bir parodisi yumruk.
  
  
  Daha sonra, kötü nefes kokusu ... hayvan dokundu benim yanaklar, ve ben aşağı koştu koridorda, sürekli vurmanın bir duvar ucunda bir mezbaha. Kirli ve kokmuş, şişmiş bir yüz, örtülü, kan ve ter, onu, olması, değil, temsil keyifli, - dedi, - ne zaman çıktın yola, geride bırakarak bu sahneyi korkunç bir savaş.
  
  
  Ben emin değildi, ne oldu iki kızılderililer. Гурнек, muhtemelen hala yaşıyor olacaktı, ama umuyordum yaralar ville sonsuza kadar ortadan kaldıracak, maharaja ranjit singh. Bu şartlar başka şartlar altında bana görünüyordu, ben de iyi bir performans çıkarttı.
  
  
  İnsanlar katliam, olmalı da insanlar Shiva. Onu stahl bekleyin onlar sahne alacak ileri intikamını almak için onların arkadaşları. Gittim caddesi, düşünme gibi beni ikna etmek için birini bırakayım, beni böyle kirli.
  
  
  Mimmo sürdü eski Ford. O gidiyordu Agra, ama şiddetle bir el sallayarak çağırıyor durdurmak için işe yaramaz oldu. Onu bir belirti gördüm bakır-kırmızı yüz, sonra makinesi kayboldu, bulut, toz, bir doğuyordu, o проезжала mimmo.
  
  
  Onu devam, karar, bitmiyor.
  
  
  İhtiyacım vardı bir banyo, temiz, isveçliler, para ve silah. Bildiğim kadarıyla hükümet, ABD yoktu bizim konsolosluklar, bizim heyet Agra. Şehir çok yakın, yeni Delhi. Ama belki, onu bulurdum ne ihtiyacım var, çalışıyor.
  
  
  Ve zaten onu yapmak zorunda. Zaten öğlen ve aynı akşam bende randevu ile Реевой. Oldu başka şeyler bir sürü yapmak zorunda, bu yüzden onu kaldırdı tempolu. Riva söyledi Agra salonunda sadece birkaç kilometre uzaktadır.
  
  
  Birkaç kilometre ya da değil, bu her zaman olmuştur yorucu bir yürüyüş mesafesindedir. Öğle güneşi acımasızca палило aklıma, gökyüzünde, bazen eşler bir ослепляющую безоблачную denizi, усеянную yanlış yansımaları. Geçti, on dakika, bir çeyrek saat önce bana geldi ne o sepeti. Oldu ветхая arabası, istediğiniz çekti bir çift sıska öküz, везущих who saman.
  
  
  Onun elini salladı вознице, седобородому adam, bir üzerine çekti dizginleri ve vagon durdu yol kenarında. - İngilizce biliyor musun? diye sordu köylü.
  
  
  «Saf ingilizce», — dedi. - İngilizce...
  
  
  Onun işaret parmağını önce ona, sonra kendine. - Agra? - Onu istedi. - Agra?
  
  
  - Agra? - tekrar bir köylü, elini sallayarak ve yan yana bir jest, bir evrensel dil anlamına gelir: "Evet".
  
  
  Onu şiddetle başını salladı ve girdi sepeti ortasında seine. Adam gülümsedi bana gösteren, diş ve diş etleri, испачканные «пааном». Sonra o dizginleri gevşetti, ve öküz yine gitti doğru yavaş bir adım, yine de daha iyi oldu, daha uzun bir yürüyüş yürüme mesafesindedir.
  
  
  Onu uyurken lulled ritmik oldukça uzun görünüyordu ve bir çizik arabaları. İhtiyacım vardı uyumak, hatta sadece bir saat. Ama düşüncelerim kesintiye sebatlı bir gümbürtü, bir uğultu, bir gittikçe daha yüksek sesle en az bir vagon indi güneş yol.
  
  
  İçgüdüsel olarak насторожившись, onu, etrafına bakındı. Uzakta bir toz yükseliyordu, küçük bulutlar vardır ince kum liderler gürültü kaynağı, bir onu duydum. İstemiyorum gereksiz yere riske etmemek için bizi konuşturmaya hayatını, bizim başarı misyonu, onun için acele ederken çok iyi bir tercih благоухающее saman, навалив yukarıdan oldukça bir sürü yapmak için kendini görünmez.
  
  
  Ben çözemedim, ne yaklaşıyor. Onu aldi olurdu ahşap minibüste dinlerken sürekli reba birkaç motorlar. Ve ne zaman onu gördüm, bu nedir, onu daha derine daldı, saman ve nefesimi tuttum.
  
  
  Bu yeni yüz, ama şu andan itibaren onu yapamadım ıh unutmak. Üç erkek, tüm kızılderililer-sihler... motorlu kadro tarafından gönderilen Siva, beni bulmak için ve avlamak veya öldürmek, ya da geri villaya beklerken son emir Büyük lider. Onlar kükreme ile hızlandırdı mimmo arabaları öküz ile; her üç motosiklet başlı Agra.
  
  
  «Eğer Hawke olabilir görmek beni şimdi!» diye düşündüm.
  
  
  Ona kirli, cebinde bir kuruş olmadan, sadece silahlı незаряженным tabanca, ve benim bilgi taekwondo ve karate. Hiç de zor değildi tahmin etmek ise benim karar hakkında lord Shiva aslında, önümüzdeki gün gergin olacak
  
  
  
  
  9
  
  
  Onu geldi Agra saat sonra, bir minibüs beni bıraktı, şehrin kenarında. Tozlu немощеные sokakları, dolambaçlı yolları, sokakları bir labirent gibiydi, özel olarak yaratılmıştır şaşırtmak için rastgele bir ziyaretçi. Aldıktan sonra bazı bilgileri onun önüne düştü ofisi, American Express.
  
  
  Hiçbir şey için benim durum özellikle komik, ama beni güldürmeyi başardı. Onun sesi, uzak bir görüntü, sıradan bir amerikalı turist, pasaport olmadan ve para olmadan saymazsak, birkaç rupi olan Riva verdi önce beni bağladılar.
  
  
  Onu düşündüm araba kiralayabilir ve geri dönmek, yeni Delhi, ama yol aldı ... ... en az altıncı saat ve zaman yoktu. İhtiyacım vardı ile irtibata Хоуком ve toplantıya hazırlanmak için ile Ривой aynı gün. Yani, Nick Carter, pis, yırtık, исцарапанный ve kanlı, shrugged, derin bir nefes aldı ve geçti kapı düzgün bir bina, tek bir umut bilmediğiniz bir şehirde ve benim için korkunç bir düşman.
  
  
  Agra değil bir metropol. Üç militan bir motosiklet olabilir bir anda hastalık elekten geçirip tüm şehir. Benim gol zaten вырисовывался katında, ne zaman girdi, beyaz bir bina istedi ofisine yönetici.
  
  
  Benimle daha önce hiç düşmek zor bir durum, ama bu граничило alay ile. Hiçbir kuruş, silah satın alma ya da giysi veya kiralık makine var olmazdı çözmek için uğraşmak ile Siva ve ego kişisel bir takım goriller. Benim pasaport para ve eşyalarımı güvenli bir otel odasında, yeni Delhi; ama geri kalanı benim oldu Agra, üç saat uzaklıkta bir yerdir.
  
  
  Bir kez onu içeri girdi binaya, bana kapıyı yaklaştı görevlisi şeklinde. Onun sözde tam olarak o değil suçlu zavallı adam, özellikle de gördüm aynada kendi yansımasını homurdanıyor... görüntü kirli ve оборванного evsiz.
  
  
  «Ben görmek istiyorum yönetici», — açıkladı muhafıza. - Bir kaza oldu.
  
  
  - Yönetmen oturumunda, rahatsız edilmek istemiyor, "пукка hippi"... diye cevap verdi adam atma, hakaret yüzüme.
  
  
  Tamam, benden kokuyordu, keçi ve güya onun değildi манекенщиком, ama benim niyet değildi orada durmak ve tartışmak ve bir güvenlik görevlisi... hiçbir zaman dahil her şey «American Express», olabilirdi crash olsaydı Siva böyle bir düşünceyi planlarını hayata.
  
  
  «Umurumda değil, o oturum için», — öfkeyle patladı onu. - Bu acil bir durum. - Ve onu kaybetmeye başladı, sabır, zaman, başka stahl itme beni bir gün niyeti ile dışarı atmak için bir yol. - Yani hayır işlemek ile tam bir beyefendi! diye bağırdı ben, dişlerini sıktı.
  
  
  Bekçi elini kılıfından bir standart sorunu tabanca. Hata sayısı iki. Ben sevmiyorum «zorba», daha sevmiyorum beni itti. Yani, hızlı bir tokatlamak el ve darbe böbreğini onun kıyısında uzun adam распластаться üzerinde cilalı mermer zemin. Odin ve katip başını kaldırdı ve ayağa fırladı.
  
  
  — Endişelenmene gerek yok, — güvence verdi ego. - Bu arada, yöneticisi benim, bir tane daha... ve onunla konuşmalıyım durumda. "Hemen." Ben burada oturup beklemek var senin için bir meslektaşım... - ben işaret şekli görevlisi, - karar vermek için презентабелен onu toplumda ya da değil.
  
  
  Olmalı, bu benim ses tonu veya acele edildiği için onu serbest bıraktı, bekçi, mesele şu ki, genç клера aceleyle başını salladı ve koştu bir dizi rd. Onu hareketsiz durdu lobide yapıştırılmış-on dudaklarına bir sırıtma, hazır tekrar dışarı etrafında, bir dakika değil, bir şey yap işte.
  
  
  Katip oldu hindu, ama adam, протянувший bana elini, amerikalı, yüksek, худощавым erkek birkaç yaş büyük benden. O baktı, neredeyse rahatsız onun çizgili takım elbiseli, tertemiz iken benim isveçliler kirli ve изодранной.
  
  
  - Ne onun için ne yapabilirim? diye sordu o, beni arıyor, beni bacak kadar kafa.
  
  
  - İyi değil, alenen konuşmak, - kesti egosu.
  
  
  - "Affetmek mi?" dedi, kaşlarını hayretle.
  
  
  - Ben gitmek için tavsiye ofisine. Onu hükümet için çalışıyorum, sizin hükümet. Özel bir gizli servis.
  
  
  - İstihbarat örgütü? dedim клера gülerek. - Evet tamam, sen bir şaka yapmak ister misin benimle sonsuza kadar! Ne bu, şaka mı?
  
  
  - Yok canım. Ve görmek istemiyorsanız beni ofisimde, bana kendilerini korumak zorunda. Ama ben istemedim canını...
  
  
  Güvenlik görevlisi geldi ve geçti bize. Onu izlemeye devam etti katip göz umuduyla kabul eder. Onu anladım ego durumları: ne kadar biliyordu, o ile karşı karşıya bir deli çıldırdı ve kötü kokuyordu.
  
  
  O götürdü beni bir bakış baktı bekçi. Bir saniye o kararsız kaldı ama sonunda, yuvarlak bana baktı ve yavaşça başını salladı. — Ben biliyorum ne olduğunu, ama sizi temin ederim ki, ben sizden korkmuyorum, dedi gergin bir sesle.
  
  
  - Sonsuza kadar değil herkes korkuyor. Sonunda, onu hala bir müşteri olmasına rağmen benim kredi mektubu kaldı, New Delhi.
  
  
  Onu izledi, bir dizi üzerinden masaüstü, küçük bir ofis ile bir ahşap panelli, minyatür Wall ezilmiş Hint yarımadasındaki. Onu, baktı adı, выгравированное bir tabak masaya, sel, deri sandalye, boğazını temizledi ve anlatmaya başladı hikayesini en başından beri.
  
  
  Onun adı belirtilen Siva etmedi, bize aslında onun misyonu, bize kendi ilişkileri ile AXE. Ona kendini tanıttı ajan özel bir bölümü CIA, ofiste olabilir, bir yönetmen için çok özel bir değer. Onu açıkladı emu konumunu belirterek, belgelerim ve para kaldı, yeni Delhi ve benim semt rusya izin vermez bana sermaye dönmek için, belki birkaç gün.
  
  
  Ne zaman onun bitmiş bir hikaye dahil olmak üzere, ve o zaman, neden ona kendini tanıttı бомжом yöneticisi öğrenmek istedim ismimi ve kontrol bilgileri ile bilgisayarınızın yanında duran bir masa. Genellikle onu iyi idare ediyorum, sayılarla, ama asla rahatsız numarasını hatırlamak kartı. Bu yüzden sadece adında bay Reynolds, yöneticisi, tam adı ve adresi ile Washington'da bir kart.
  
  
  Bazen havaalanlarında olur bana satın «polisiye» ya da casus kitabı, heyecan verici bir okuma dinlenmek için yardımcı olur ve başını temizlemek. Ama bana hiç olmadı bulmak açıklanan durum bile uzaktan karşılaştırılabilir o bir olduğu ortaya çıktı. Bilmek gibi diğer kahramanlar kitap her zaman muhteşem toplamı çeşitli para var asla erdi bizim pasaport, bize kimlik belgeleri, bizim silah. Ama o bir kahraman kitap «gizem».
  
  
  Tüm, bana ne oldu, oldu lanet «gerçek». American Express ofisi gerçek bir şehir gibi, Agra. Her şey oldu şahsen bana. Onu dikkatle izledim Reynolds, изучавшим bilgisayar veri. Eğer o bana yardımcı oldu, onun tarafından gömülmek ve boğaz. Kolay ve basit.
  
  
  — Pekala, bay Carter, bir hayalet değil, — nihayet dedi Reynolds okuyarak bilgi alabilirsiniz. - Ve sen de meşgul bir adam, ben ekleyebilirsiniz. Seyahat, açık yüzme havuzu, değil mi? Yüzüne bir gülümseme belirdi, sonra yöneticisi özür diledi gibi bana davrandılar.
  
  
  «En azından, sen kim bilir dinlemek», — fark ettim ben. - Bu, kalitesi, hangi şimdi çok özlüyorum.
  
  
  — Korkarım ki, bu, — kabul etti. Bu teklif bana bir sigara ve katılmak isteyip istemediğimi sordu onu neden kendimi onun evinde, o aradı gene, o gönderdi şoför beni takip edin.
  
  
  Onu övdü bir teklif değil, teslim oldu ona sorun. Az kişi onu втягивал bu daha iyi oldu herkes için. Ona teşekkür ego iyilik için, ama daveti reddetti. «Ne gerekiyor, her şeyden önce, bir kaç yüz dolar hint para, eğer mümkünse, ve ofis aramak için patronuma Washington.
  
  
  «Sorun değil, — bana güvence verdi Reynolds. O hızla ayağa kalktı nedeniyle sandalye, tüm mutlu ve heyecanlı bir fırsat katılmak için de olsa azaltılmış bir biçimde faaliyet bu gizli ve gizli bir karakter.
  
  
  Yirmi dakika sonra, распухшим cep presi dışında birsürü var, onun masada oturan müdür, beklerken Hawke kendine gelemeyecek otto tonoz. - Ama biliyor musun, bu gece yarısından sonra mı? — diye mırıldandı patronum.
  
  
  - Ben düşündüm, sen hiç yatağa gelmiyor daha önce üç.
  
  
  - Üç saat?! Terzi, bana sonsuza kadar kalkmak, altı, Üç Numara!
  
  
  Ben her zaman 3 numaralı zaman Hawke kızgın; Onun oldu Nick ya da Carter, o zaman daha fazla kalp bir ruh hali. Tabii ki, Büyük bir Lider değil, affet beni, ne ben unuttum zaman farkı arasında Washington ve Hindistan.
  
  
  - Tamam, - kesti ben. - Ben bırakırım seni yatağa dakika sonra; Onu düşündüm, ancak, ne merak, ne oldu...
  
  
  — Ben biliyorum ne olduğunu, — patladı. - Dediğim hint güvenlik hizmeti. Bana rapor hakkında geçebilirsiniz. Nick, hadi ile başlamak değil, o aynı eski hikaye. Onu itiraf yanılmışım. Öncelikle, Shiva hiç olmamış.
  
  
  - Yine yanlış. Shiva var, umarım kısa bir süre...
  
  
  - Sen neden bahsediyorsun? diye Hawke. - Ben düşündüm, ne bitirdin, ne sen uçmak için eve.
  
  
  — Olabilir, bir sonraki hafta her şey iyi giderse, — açıkladı ben. Onu anlattı Huokiu parça, benim ilk keşfetmek Моханом ve Гурнеком kadar cinayet Ananda, benim gücünü Kırmızı forte, ve sonra, sonra ne oldu. Ne zaman onu anlattı emu her şeyi biliyordu hediye Kutusu, o kelimenin tam anlamıyla şaşkın.
  
  
  Diğer iki ucu hattı донесся keskin bir g? n? rale binlerce kilometre önce geldi, romatizma. Sesli Şahin saçma yumuşak ve ince, ama ihtiyacım olmadı tercüman olduğunu anlamak için derin endişe. - Şimdi biliyorsun, ne onu istiyorum senden, Nick...
  
  
  — Var, belirsiz bir kavram dedim. - Kutusu, değil mi?
  
  
  - Ben daha çok istiyorum. Onu istiyorum Şiva ve Hacı ihtiyacınız varsa. Ve ben istemiyorum ıh parçaları, onun tamam dediği, Nick?
  
  
  - Harika. Zaten onu geçirmek için karar durumu kriterlerine göre. Ama ne yapayım vadeli işlemleri yazı yazılırken, eroin? Mi mi devam edecek bu mücadele?
  
  
  - İlk önce bunu hallet Siva. Aksi halde onu arayıp hint güvenlik hizmeti. Kutusu çok daha önemli, tabii ki.
  
  
  — Tabii, söylemeye gerek yok, — diye mırıldandı ben.
  
  
  - Eğer çalışmak istiyorsanız, tek başına ya da tercih için onu istedi ındian müdahale ve yardım?
  
  
  — Hayır, diye cevap verdim. - Eğer Shiva olayı hint güvenlik hizmeti gidiyor engel ego planları, o kaçmak için acele tasfiye olması ülke için sığınmak Çin, ve sonra biz büyük bir ego asla olmaz. Ancak şu an için düşünmüyorum, ne o beni görüyor acil bir tehlike, bu nedenle lütfen bu konuda konuşmak yok, ne zaman arayacak resmi kişilere, New Delhi. - Ben inanıyorum Anand anlamak için bana verdi, nasıl bir ego göre, meydana gelen «sızıntı» gizli bilgilerin üst kademelerinde ego Hizmeti. - Ben istemiyorum, bizim için başka bir uçtu, önce elime bir fırsat budama kanatları emu...
  
  
  — Ve ощипать ego tüyleri, — ekledi Hawke.
  
  
  - Oh, biz örnek olarak bir tabut var, tabii ki.
  
  
  Sonra bulduk bir şifre, kod adı, o-ebil var olmak emin konuşurken gerçek bir Nick Carter değil elektronik bir ses, parlak bir buluş arnavut bilim adamı. - Bu önemli bir şey, Nick. Bizim Moskova, bizim Washington bakacağız, Çin gibi hazırlanıyor absorbe kıta olmadan ıh müdahale. Onlar zorla inisiyatif, savaş ya da değil. Bu nedenle...
  
  
  — Oldukça, — onu kesti ben çalışırken gülmek, ama yapamadım. - Var temas içinde organizasyon. Ve onu hiç kabul lezyonlar.
  
  
  — Evet, biliyoruz, — içini çekti Hawke. - Ses neden seni kaybedemem açık şimdi... ve ben kaybedemem Kutusu.
  
  
  «Ve Şiva de,» diye ekledi ben. Unutmayacağız romatizma Hindistan büyük iskender... ya da daha doğrusu Hitler?
  
  
  - Bence eski Adolfo oldu bu kurnaz hatta bu kararlı, Nick. İyi şanslar; Onu bekliyoruz işte cevap bekliyorum sizden yakında.
  
  
  - Daha hızlı, patron. Söz veriyorum, çok yakında.
  
  
  Bir saat sonra çıktı, onun etrafında, onun otel odasında, buna tamamen farklı bir şekilde, daha ne zaman girdi ofisleri, American Express. Onu attım, bornoz, pantolon ve bale terlik yerine ıh tipik yerel giysileri: beyaz pamuklu bir gömlek, yazlık pantolon, deri sandalet. Anonim isveçliler. Onun bir duş aldı, özenle traş ve nihayet nather yüz, eller ve ayakları yağlı bir tabaka renkleri.
  
  
  Sonuç olarak, vardı, bakır rengi yüzü, ve bu makyaj izin bana dans edilir. İnsanlar Siva istedim ibrahim Batı, ve onlar yeterince akıllı değil, korumak için çıkış American Express, onun tarihi için onlar yeterince akıllı olmadığını düşünmek değiştireceğim giysi ve görünüm.
  
  
  Клера bulunmaktadır. otel lobisinde oldu düşünceli de olsa daha akıllı, onun arkadaşları, New Delhi. Aslında delle izlerken beni yapmacıksız bir merakla (ona hiç benzemiyordu açmış sadece bir kişi), o söz bize değişikliği hakkında benim giyim hakkında bize травмирующем değiştirme renk, hızlı artış tenimin rengi.
  
  
  — Onu tarihi bir telgraf göndermek istiyorum, "dedi," ona emu.
  
  
  «Üzgünüm, ama yok istenilen ekipman, sahib, — diye cevap verdi. Sonra altında sayaç o досталь topografik harita Ağrı ile renkli resimler de dahil olmak üzere şehrin tabii ki Tac Mahal. - Gitmek zorunda telgraf üzerinde Gwalior-rı. Oradan gönderebilirsiniz telgraf, - sonucuna o işaret, nokta, kağıt, kırmızı kalem.
  
  
  Ona teşekkür etti ve ben, sıktı göster durdurdu велотакси ödeme doğrudan otele. «Postane Gwalior-rı», — dedi sürücü. Benim vurgu, ve benim konuşma kesinlikle uymayan bir renk benim cilt. Şoför baktı beni izlerken benimle aynı merakı olduğunu ve bir otel çalışanı.
  
  
  Ama ona hiçbir şey yapmadım, ego tatmin etmek için bir merak. Sabırsızlanıyordum almak için bir telgraf göndermek için bir telgraf müdürünün otel, yeni Delhi ve rapor emu, ben geri birkaç gün içinde. Ve sonunda onu aramaya karar verdim hint güvenlik hizmeti, bildirmek ne ıh ajan Ашоком Анандом.
  
  
  Ve son olarak, ben gerçekleştirmek zorunda birkaç errands karşılamak için önce Ривой yedi. Vakit kaybetmeden bir taksi şoförü başlı yan-posta. Bu arada ona baktım, etrafında настороженными gözleri, özellikle ne zaman birini görmedim bir motosiklet.
  
  
  Ne kadar onu biliyordu insanlar Siva hala beni istiyor, bu yüzden ihtiyacım vardı gizli kalmak, mümkün olduğunca. Tamam, benim yeni isveçliler ve makyaj bana çok yardımcı oldu ama ben istemedim gereksiz bir risk.
  
  
  - «Sahib» aktör? - Girişim sormak sürücü, подъехав posta ayrılması üzerine Gwalior-rı.
  
  
  - Biri beni düşünüyor aktör... dedim.
  
  
  - O zaman, belki, "sahib" vermek istiyor bana bir imza... Hintli bir досталь, kalem ve kağıt, bir gülümseme ile onun adı karalanmış bir kağıt verdiler. sürdü. - Çok teşekkür ederim, "sahib"! diye bağırdı sürücü ile mutlu bir gülümseme.
  
  
  Onu stahl beklemek reaksiyon ego, kısa sürede çözmüş doodle. Çünkü herkes bilir ki James Bond zaten kaç yaşında nasıl emekli.
  
  
  Orta kapı postane boştu; Onu girdi, dikkat çeken vermeden ve görmeden üç motorlu goriller Shiva.
  
  
  Onun gönderdiği bir telgraf, ödedi, yeni parlak banknotları; sonra onlar bana yan odada yerel ve uzun mesafe aramaları. Önce saat выстроилась uzun bir kuyruk, bu yüzden geçti daha yirmi dakika önce benim sıram giriş telefon kulübesi kadar bir operatör bana teslim hattı, New Delhi.
  
  
  Gerçi odası uçtu benim başının etrafında, onu unuttum, telefon numarası şefi Ashoka. Onu sell, ahşap tabure ve kapalı bir cam kapı. Telefon çaldığında, onun telefonu aldı ve hemen çıktı çizgi hint meslektaşları Şahin, adında bir adam Puran Dass.
  
  
  Hint gizli servis bilmiyordum gerçek amacı benim misyon. Tabii ki, bu işe bir multi-milyon dolarlık bir parti eroin, ama kimse ima simülatörü sesler Hacı.
  
  
  Onu bile söylemedi şimdi bu konuda patron ile Ananda. Ama onu anlattı, emu, ne ego bir ajandır. Tahmin ettiğim gibi, onlar henüz cesedi bulundu. Verdi Dasu gerekli tüm bilgileri de dahil olmak üzere adres sokak kafe yanında Nehru, yeni Delhi ve ncr.
  
  
  «Siz dediniz ki, yoktu bir çözüm ile tanışmak Анандом», — işaret bana Dass sonra ben dolaylı emu tüm detayları ölüm Ashoka. - Ve yine konuştunuz benim asistan, dün gibi...
  
  
  — Korkarım ki, açıklamak çok uzun, dedim. - Ben baskı altında, eğer ne demek istediğimi...
  
  
  — Hayır, ben anlamıyorum, bay Carter — kuru dedi Dass. - Ve bana komik değil, benim ajan öldü. Ben anlamıyorum, ne oluyor; bir gün size rapor bize asla bir araya geldi Анандом, ertesi gün gelir ve bize, bize, o öldürüldü. Belki de bu yüzden işler ülkenizde, ama burada, Hindistan'da, biz en çok değer insan hayatı.
  
  
  - Bak, Dass: aradım sana değil, bana ders vermeyi. Ne zaman onu söyledi bana boğulma, onu demek istemedim, birisi kafama silah benim boyna, sipariş için bana tam olarak ne demek dedim. İnan bana, ölüm ajan derinden rahatsız beni. Ve eğer bu sizi rahatlatmak için söylüyorum size, katil Ashoka artık bir rol oynamak cellat adına Cobra.
  
  
  - Ben onu sormak, şimdi nerede, bay Carter?
  
  
  - O mümkün değil size bilgi vermek kadar, neyse.
  
  
  - Mi olup olmadığını ona hatırlatmak, senin için özgürlük eylemleri, bu ülkede kabul nezaket sağlanan sizce hükümet?
  
  
  - Ben biliyorum, işbirliği, bayan Gandi.
  
  
  - O zaman nazik olun, söyleyin bana, hangi nedenler için motive Hindistan'a gelmek için. Onu daha fazla sağlayamaz sana hareket özgürlüğü ... eğer ekipman tüm cahil kalması...
  
  
  Bir şey belli değil.
  
  
  Onu hatırladı bilgi sızıntısı hakkında bana anlattı Hawke ve Ashok Anand. Dass oldu ne bir şey, sadece içten ve hazır işbirliği, konuştu kuru, neredeyse agresif. Onu yapamadım nasıl öğrenmek için iki kiralık katil «Kobra», Ranjit ve Гурнек, farkında benim karşılaşma ile Анандом bir kafede parque. Eğer o zaman bu bir tesadüf gibiydi, o da artık neredeyse eminim...
  
  
  Eğer sadece sonucuna, eğer onu Dass değil uyardı ıh.
  
  
  Tabii ki emu olmaz zor veya değil, genellikle ajan sormak, nereye gidiyor benimle buluşmak. Sonra o, belki de, temas Siva, öldürmek için umut iki зайцеву tek bir atış.
  
  
  — Pekala, bay Carter, — sabırsızlıkla dedi Dass. «Kararlı davranmaya benimle böyle, sanki onun amirine, Şahin bay veya ısrar için ofisime tedavi nasıl olmalıdır?»
  
  
  - Hayır, bu bana bile rüya değil, bay Dass. Ve bu kadar ısrar ediyorsunuz, sizi bilgilendirmek için aradım ve Bombay. - Bahsettiğim bir otel olan kaldı bir kaç yıl önce, ve ekledi: - Eğer istersen gönderebilir misin bana bir yoluyla insanları. Ona bir ad altında kayıtlı Kent, Clark Kent, aile odası, 747.
  
  
  Eğer o amerikalı, o her şeyi anladı. Ama o, Hindistan'da doğmuş, bu nedenle bir şey bulamadım garip ki, ben yerleşmiş birçok isim altında. Belki de, onu hafife ego, belki de onu sadece rahatsız, yardım istenen AX.
  
  
  Aynı zamanda, ancak, mümkün görünüyordu, şüpheleri ego sadakat ve ilişkiler bir organizasyon ile Shiva oldukça haklı. Ve riske atamazdım, çünkü Shiva salonunda serbest ve sahibi o kutuya.
  
  
  «Ben için sabırsızlanıyorum konuşmak bazı tarafından karşılanacaktır insanlar, bay Dass», — sonucuna ben. - Onu da ifade etmek istiyorum başsağlığı ölümü nedeniyle Ananda. Umarım görmek, ajan bu akşam.
  
  
  — O yaklaşık on, bay Carter, — çabuk, dedi, Puran Dass. - O adam, eskiden bir çözülmeye en zor durum. Ve yer almaktadır benim tam güven.
  
  
  - Umarım aynı bay Dass.
  
  
  Bana zor bastırmak için alaycı bir tehdit ortaya sesimi. Ama gözle görülür bir katip, bir şey fark ettim. Onu kapattı ve ayağa kalktı, germe, sen cam kapı telefon bayisi.
  
  
  Dışarıdan birisi bloke olur bana bir yol. Ve o bir yabancı.
  
  
  
  
  10
  
  
  Ben bilmiyordum, demek olup, bana «merhaba» ya da «güle güle».
  
  
  İkinci ifade vardı sonsuz tercih edilir göz önüne alındığında, kişi önümde, bakımı, sürgülü cam kapı, biri üç sih, hangi onu gördüm, мчащимися tarafında Ağrı, преследующими beni.
  
  
  - Sen tamamen değişti görünüm, "sahib" Carter - fark erkek, belde, her bir kabile ve bir kapı ve bir adet onu birkaç bkz: bir elinde tutuyordu künt bir silah. Niyet kızılderili tamamen sezgisel.
  
  
  — Biliyor musun, insanlar ne diyor, diye cevap verdi ben, gergin bir kıkırdama. - Olmak Rimet, görün, romalılar gibi.
  
  
  O yorumladı. - Ve sen, Hindistan'da yap, ne hintliler, değil mi?
  
  
  İçin estestvenno. Beni her zaman kendinizi düşünün, nazik ve şeytan, her şey göz önüne alındığında. Ama değil mi edeceksin beni yalvarıyorum peşinden, "sahib"? Ya da eğer tercih ederseniz, konuşmamızı bitirmek daha patlayıcı bir not? - Silah gönderildi samimi göğsüme.
  
  
  Hint sih değil salak oldu. Ve ego oldukça eğlendirdi benim saygısız ve ciddiyetsiz bir tutum. Onun oynadığı bir komedi sebepsiz; sadece bu zaman kazanmak. O kapıyı açtı ve bir jest için beni davet etti, onunla gidin.
  
  
  - Söyle, beni nasıl buldun?
  
  
  - Sen hep böyle саркастичный, "sahib" Carter?
  
  
  - Sadece çalışırken doğmak bana topuk, "mem-sahib", - terslendi onun arayarak, ego gibi hitap kadın.
  
  
  Bu romatizma hakaret sih itti beni sırtından 45'lik ve davranarak devam ediyor benimle hoş sohbet, beni götürdü lobi aracılığıyla postane tesis, döner kapı, dünyanın önde sokağa. «Otel personeli başka bir rs», — güldü nihayet cevap benim tirbuşon. - A Agra küçük bir otel. Sadece göstermek için fotoğraf «sahiba» Karter , ve burada bir otel çalışanı diyor ki: «Evet, bu adam, sadece gitti e-postalar, on dakika önce...». "Sahib" Carter olduğunu düşünüyor o çok akıllı, o gülüyor Siva! Ama şimdi «sahib» Carter anlar, o aptal değil, insanlar Kobra.
  
  
  Sesinde kızılderili oldu bir ipucu kibir ve kutlama. Ama beni daha çok endişelendiren şey benim derim, fazla ego, gurur. Çünkü cam kapılar gördüm iki ego arkadaşları oturmuş, motosiklet, ıh gözleri sabit bir posta günü.
  
  
  - Sen neden tüm evlerde etrafında masum kadınlar ve çocuklar? diye sordu, onun arkadaşı, o bir silah koymak, benim omurga, sipariş kapıyı açmak. - Bir düşün, ne kadar kan döküldü boşuna, "sahib"!
  
  
  - Bu kan, "sahib" değil, bir başkasının.
  
  
  — Bu durumda, yazık savunmasız bir dilenci, — diye mırıldandı ben, elini uzatarak ve bastırarak раскрытую elini bir gün. Açık önümde merdivenlerden ile uğraşarak yavaşlık тащилась kalın грузная kadın. Onu zorlasa kapıyı araladı onu kaç cm, bu yüzden evet, duydum, hışırtı, uzun ipek «sari» mermer basamak. Güneş bir an için yansıyan değerli bir taş olan kadın giydiği burun, o zirveye merdiven.
  
  
  O baş kaldırdı ve başladı kapıyı.
  
  
  "Lütfen," dedi, onu yüksek sesle, kaçmak, kenara. Ona emindim sih olmaz tetiği çok yakın bir kadın. Gülümsedi, hafifçe sallayan, her iki elinizle tutarak sarılmış bir paket sac karanlık kağıt ve ilgili sağlam bir ip.
  
  
  — Umarım, o kırılgan, — diye mırıldandı ben, alarak paketi onun etrafında el.
  
  
  Kadının ağzı приоткрылся bayrak izinleri mevcuttur. Bilmiyordu, oynar mı Siva adamlarına emir beni tekrar villaya ölü ya da diri; ama ben gittiğini bildirmek için kendime bu konuda. Onu attı paketi kızılderili; parmak tetikte tersledi, ve gözlük просвистела havada.
  
  
  Atış, herkesin dikkatini çekti. Şişman kadın keskin bir çığlık attı ve ok panik içinde koştu bir gün. İnsanlar-posta bağırmaya başladı ve çalıştırmak, her taraftan, ne zaman bir kızılderili kaçmaya çalıştı. Onun değil bir otel için o kadar kolay atlatmış.
  
  
  Onu tersledi sol ayak, neden güçlü bir yumruk bir erkeğin altında, her bir kabile. O sendeledi ve yine farkında olmadan tetiği çekti. Üst cam gün kırık. Ses çekim ve kırık cam çözüm araştırma görevleri histerik çığlıklar mevcut, считавших kendini kilitli, postane.
  
  
  Zemin ve mermer basamaklara dağıldı büyük cam kırıkları. Onu koştu tüm ağırlığı ile, çok hızlı bir şekilde hareket ettirirken, ayak, samimi bir ileri, sol, hafifçe bükülmüş için korunması dengeler. Ve vurdu kızılderili ve diz gücü, üç kat aşan gücünü ilk grev.
  
  
  Ego gönüllü ölçüde подогнулась çalıştı asmak için kapı pervazı; Bu samimi geride. Geri dönmedi, ne zaman çalıştı ayağa. Onu götürdü eller önce, yani yumruk dayanıyordu alt kaburga; sonra onun yaptığı kötü bir backhand bir demiş olmalı o kemik.
  
  
  Adam yapamadım tutmak için korkutucu bir çığlık, önce bir kayma ileri. Şimdi onun elleri onun omuzlarında basarak ıso tüm gücü ile. Açık diğer ikisi atladılar kendi motosiklet. Silah отбрасывало uğursuz kutsal güneş, onlar yarıştı bu gün.
  
  
  Öldürmek ıh tek tek bana oldu daha rahat çözmenizi üçü birlikte. İlk kızılderili devam etti inilti çalışırken высвободиться benim hileler. Benim kaslar gerildi edildi, ne zaman onu ıso tüm gücü ile çalıştı ihmal ego başınızı ve omuzlarınızı aşağı, parlak осколкам cam.
  
  
  Ayağa kalktı korkunç bir inilti, bir sona erdi tiz bir çığlık, ne zaman ilk cam parçası deldi ego ve beden. Onu zorlamaya devam etti, onu izlerken cam gibi deler ego cilt girmeden önce ego büyük bir oyun var boyun.
  
  
  Başka bir atış bir çözüm araştırma görevleri koro histerik çığlıkları ve gözlük neredeyse оцарапала kafamı. Tek elle tutuyor onu kızılderili ve diğer çalışıyordu elinden o silahı. Şimdi kalmamış gücü, zaman, cam parçası deldi ego kaslı boyun, yavaş yavaş kemik.
  
  
  Ne zaman cam korkunç bir emu şah damarını, onun gibi kesilmiş bahçe hortumu. Kaçtım jet, kan sıçradı yüzüme, önce bir gömlek. Adam çıkardı bir çığlık haline растерянное gurgling, ne zaman onu fırlattı ego arazi, распластавшись büyük kalıntıları cam. Parmak разжались ve lanet silahı yere düştü. Kızılderili çalıştı başını yükseltmek, ama fışkıran kan çok bol derin yaralar boyun.
  
  
  Sonra ego vücut oldu конвульсивно sallanmaya, elleri sarkaç havada, sanki otelleri birisi sıfırdan... son dans idam tavuk, hangi вытекаетет kan.
  
  
  Bana başka söyliyecek etkisiz hale getirmek, diğer iki erkek. Yoktu acil bakım masum зрителях trajediler, ve onlar tekrar ateş etmeye başladı beni.
  
  
  Gözlük vurdu adam kıvrandı yerde korkunç bir acı. Eğer cam, врезавшееся içinde karotis arter, henüz bir yöntem öldürdü ego, gözlük yaptı. Adam çöktü ile конвульсивным mastürbasyon sinirler ve kaslar.
  
  
  Onun arkasında duran бездыханной şekiller, шаря zemin üzerinde bir bacak kadar silah buldu. Onu kaldırdı, silah ve geri ateş etti, diğer iki sih. Birisi dahil alarmı. Onun olmak istedim, burada polisler ne zaman gelecek, çünkü henüz bir tutuklama engelledi ben bir toplantıya gitmek ile Ривой.
  
  
  Yani, bunun yerine ateş iki militan, ona yönelik ön tekerlek motosiklet, park halindeki bir önce postaneye. Gözlük sıkışmış nen, tereyağı gibi. Cızırtı çıkar, hava örnekleme yapılmış bir etrafında iki erkek, çevirmek için her yıl oluyor.
  
  
  Onu tekrar tetiği çekti ve duydum ıslık mermi havada. Onu çekmiştim индейцу geri, ama bunun yerine delmek ego omurga, gözlük vurdu emu arka kısmı kalça. Yarası olduğu ortaya çıktı önemli değil, ama adam zaten yürüyemiyordu. Aslında delle, o обмяк, kağıt gibi, ne zaman ona baktı istedi başka yolu.
  
  
  Ben düşündüm bana musallat olacak son üç katil Kobra. O eğildi vücut arkadaşı, ve ne zaman onu tetiği çekti, onu bitirmek için, onu, fark, yapılan son atış. Ve hala onu almak için zaman yoktu, cephane, Aster, hangi onun var Нирада, önce onu, gitti ego canı cehenneme.
  
  
  Onu soktu elini arka bir dakika. Onu aldı, Aster, attı ee zemin hazırladı ve onun yerinde tabanca 45. kalibre, bir daha «Astra», çok daha hafif bir silah. Demiyorum zaten hakkında istedim ki, taşımak için iki tabanca. Bir yeterli olandan daha fazla, daha fazla, ben bir gururla keşfetti, benim yumruklar ve tekmeler çıktı neredeyse daha güvenilir bir form koruma, daha luger Wilhelmina.
  
  
  Onu, baktım ve gördüm, nasıl bir etrafında sih yardımcı olur kendi раненому arkadaşı oturup motosiklet ile sağlam lastikler. Benim sandalet yüksek sesle заскрипели zaman onu süpürüldü lobi ve flicked için tezgahın postane.
  
  
  Orada yığınları çanta, tam e-posta. Onu daldı arasında çanta, ve deli gibi koştu burun altında hayrete postacılar, замерших korku. Posta-telgraf işçileri gibi bir devlet vardı, hipnoz. Açtılar ağızlarını, değil, hareket, ve sadece beni takip etmiş gözleri.
  
  
  Arka odası oynadıktan погрузочную bir platform. Alarm zili çalmaya devam etti, ve uzakta zaten duydum, tanıdık bir feryat polis sirenleri. Merak ettim, mümkün olmadığını, iki hintliler, hangi onu bıraktı hayatta ve kaçmak. Eğer başarırlarsa, o emin değildi, onlar avlamak benim kadar kalıyorum ve onu Hindistan'da. Ama ben istemedim kaybetmek anlamına göre bize ıh, bize Риву... bize AH. Hawke ' de önemini anladım benim misyon, bu yüzden ihtiyacım vardı Kutuyu almaya kadar Shiva uygular vd.
  
  
  Bu beni rahatsız etti ve ne oldu benim ноющую düşünce, onu atladı yükleme platformu için промчаться arasında iki taşıyıcıları, bir şey oldu, kalacak mı Siva buraya kadar şansım var rahatsız ego planları. Eğer ego, insanlar geri döndü, bir villa, bir mermi ile bir bacak, bildirmek için, ne başka bir ölü Siva olurdu oldukça yetenekli toparlanıp gitmiş olsaydı, onun hakkında bilgi sahibi değil nen hint polis. İmkansız değil o zaten aldı, shaggy, hazır olmak için ülkeyi terk etmek.
  
  
  Eğer, tabii ki, Riva mümkün olmayacaktır ego tutmak. Hala ne mümkün ikna Şiva, ben hayal değil, yakın tehdit ego planları, ve bu dayanıyordu benim şüphe olduğunu Puran Dass oldu suç ortağı bir tasarım Kobra. Eğer Dass konuştu Siva sonra benim telefon (anlamına geliyordu benim şüphe sadakat memur güvendi reddedilemez gerçekler değil, sadece sezgi), Shiva fark olurdu, ne ben yalan söylerim, ne zaman söyledi, ne içindeyim Bombay, ve ben şüpheli Dassa. O zaman, o da hayal, olduğunu, olmak, sadık katılımı Dassa bu komplo ile Коброй, onun поостерегся uğraşmak bize bir hint polis kontrolü... veya herhangi bir bölümü gizli hizmetleri.
  
  
  Bu sadece bir varsayım, ama riske atamazdım ne hint polis müdahale ederse, bu benim misyon ve izin veremezdim lord Shiva uçup Çin Kutusu, ego odası bulunuyor. Riva tek kişi oldu, hangi onun bilgi alabilir, kısaca açıklamak onun işi ve ortaya saçma ve korkutucu bir planı amcası. Kız söz verdi bana yardımcı olabilir. Bu artık bir tirbuşon самаритянского jest ve tirbuşon sağduyu. İzin vermek onu amca kaçmak için önce ben onu перехитрю Şiva, demek kesin ölüm, ego, baba.
  
  
  O bile bilmiyordu, nerede Siva tutsak tutulur babasının, o izin hey, onunla konuşmak, sadece telefonla. Onun için mi oldu bu bulmak, ama eğer Shiva kaybolan ülke kadar şansı vardı görevi tamamlamak için bizi her iki özellik için bile en ufak bir umut, bir kurtuluş, bir esir. Neyse ki, başardı kaçmak-posta önce beni engelledi olurdu hintli polis.
  
  
  Siren hala inleyen, onun olduğu sokakta çok sayıda mağaza diğer tarafında postane. Onu durmadı, geri bakmak için, ve devam etti, проскользнув küçük bir dükkana, burada büyük bir karışıklık öğeleri ve mal gibiydi, liderler kadar günah.
  
  
  İki adam, yaşlı bir adam ile сутулыми omuz silkti, ama yeterince zeki için hemen tanımak için muhtemel bir alıcı, öne çıktı, onu, mağaza girdi. Adam ingilizce konuştu güçlü bir ingiliz aksanıyla, ve ne zaman o açıkladı bana gerek ego, mal, o kadar akıllı kesmez beni sorma meraklı sorular benim amerikan акценте.
  
  
  Rağmen, uyuşmazlığı benim vurgu ve hint kıyafetleri, bu durum bana sanki bu değildi, garip bir şey. O sağlayamaz bana, cephane, silah bir 45'lik, bir onu aldı сикха, ama bana göre en büyük буйволиной derileri. Cilt, ben zaten anladım, zaman, satın, sandalet, Hindistan için çok zor oldu bulmak. Ama буйволиный kırbaç iyi durumda olduğunu, nasıl ve pamuk «ceket». Gömlek yürütmektedir oldu bana, kanla kaplıydı, ama dükkan sahibi bu gibi görünüyor, çok merak. Rs her zaman kalır рупиями, önemli olan da bu.
  
  
  Onu değiştirdi, giyim mağaza. Ne zaman onun rivayet kanlı bir «ceket» sahibi, o bükülmüş düğüm attım, ahşap tezgah ve dükkanın arka kısmında. - İstediğin başka bir şey, "sahib"? diye sordu gözlerinde bir parıltı ile onu досталь, birkaç banknot ve-karton, elindeki cebinizde.
  
  
  - Var bir süpürge değil mi?
  
  
  - Bir süpürge? — tekrar o farkında değil.
  
  
  — Bu süpürge, açıkladı ve bir jest yaptı, подметая iki eliyle.
  
  
  - Ah evet, onu biliyorum! dedi, gülen. O baktı var ne egosu istedi.
  
  
  Muhtemelen, bu diskler için en iyi süpürge, hangi o подметал kendi dükkanı var, ama o sabırsızlanıyordu vermek için bana, tabii ki, doğru fiyata. Fiyat kesinlikle çok yüksek fiyatlarla Agra, ama aynı zamanda görünen bana gülünç düşük. Adam otel tamamlamayı süpürge sac karanlık bir kağıt, ama onun gülümseme ile açıkladı alacağım var.
  
  
  Görünüyordu. bir kaç şaşkın, o kadar ki, kaşlarını çattı ve gözlerini indirdi, hemen hemen sinirli ve kırgın ne ben geçen karar işlemek için sıradan bir ritüel, daha sonra satın alma bir konu. Diye sordu. - Yeterli "sahib"?
  
  
  - Evet, bence bir süpürge ve буйволиная döngü içinde veri diğer şartlar altında yeterlidir. Yok mermi değil mi?
  
  
  Bir adam kaç kez başını salladı. Onu çıkardı başka bir parlak yeni banknot ve itme hey avuç. - Sen beni hiç görmedin, değil mi?
  
  
  — Hiç kimseyi görmedim — tekrar iki mağaza, bizim bir saniye bile tereddüt сунув para / dakika.
  
  
  Onu досталь başka bir banknot ve işlemi tekrarlayın. - Ebil sen bana yol göstermedi, onu nerede bulabilirim cephane? Benim başka bir için beni davet etti ava şehir...
  
  
  - Dürüstçe söylüyorum, "sahib", bilmiyorum, nereye sen-ebilmek bulmak istediğiniz aynalar. Biz barışçıl insanlarız burada, Agra. Silah sadece güç.
  
  
  - Emin misin hatırlamıyor herhangi bir dükkan, onu nerede bulabiliriz ne yapmam gerekiyor? - ısrar etti onu dedim, uzattı emu para.
  
  
  Dedi. - Bir an!Koydu banknot / dakika geçti ve uzak akış mağaza. Onu izledim, o nasıl bir şey karalanmış bir kağıda karanlık bir kağıt. O zaman bana bir kağıt parçası uzattı, onu, baktı adı ve adresi yazılı nen. - Bu iyi, ben ne yapabilirim, sahib, - özür diledi adam. «Eğer Бэшема yok, ihtiyacınız, ben değil bulacaksınız düşünüyorum aynalar burada, Agra. Bu mütevazı bir şehir. sattığımız şey sadece bir kaçı. Anlıyorsunuz, değil mi?
  
  
  — Tabii ki, — ona güvence ego.
  
  
  Yani, onu, dışarı çıktı, silahlı süpürge, kırbaç ve derileri ve silah bir 45'lik, bir çok işe yarayabilir keşke o ateş olamazdı. Ancak bu noktada, tabii ki, olamazdı şikayetçi. Neyse, o hala hayatta. Oldukça tatmin edici, tüm göz önüne alındığında, bana neler yaşattığını.
  
  
  
  
  11
  
  
  Bu inanılmaz bir tezahürü ilkel ve kontrolsüz fiziksel güç, hangi onun nadir tedavi gördüm. Adam hareket şaşırtıcı bir hızla ve böyle bir beceri, ben farkında olmadan arkasına yaslandı, duygu arasındadır kas kasılması yaşam. O fırladı havaya ve aşağı daldı aşağı, kaplan, kedi ile zarafet yürütmektedir ayrılmaz bir parçası olmuştur ego ölümcül cesaret.
  
  
  Ve, kaplan gibi, vardı лапообразные parmak, silahlı gibi keskin pençeleri, pençeleri. Bir sonraki saniyede kullandığı en ölümcül silah, kazımak için bir kişi başka bir kişi bırakarak büyük kanlı bir yara görünüyordu oyulmuş eti.
  
  
  Kan başlamak salya, crimson dereler sular altında etrafında derin kesikler, kemik. Adam gibi görünüyordu, yüzsüz özellikleri vardı неузнаваемы, ego eti lime lime sarkan böylece, sanki содранная deri. Daha sonra geri çekilmeye çalıştı, ama tekrar saldırıya uğradı.
  
  
  İçerik değil, ne dönüştürdü düşmanın yüzü kanlı bir sürü, Kaplan aşağı daldı ondan. Onu gördüm, dişleri, keskin kılıç gibi keskin ve tırtıklı. Beni titriyordu nefretle, ama ben gözlerini alamadı bu sahne, o zulüm ve ilgisizlik, insan, yaşam.
  
  
  Onu tuttu hayranlık izleyebilirsiniz. Şekil pençeleri ile elini kaldırdı, grev kaburga avuç: bu en mükemmel darbe orta-nal-chi-ki, bir ona, hiç görmedim.
  
  
  Bir oy bir uyarı ben sadece göz ardı, ne hakkında olabilir, belli bir «disiplin», özellikle karate ve «kung-fu» için kullanılır, zarar vermek için değil, adil bir dava için. Onu asla inanmadım böyle bir ceza ya da şiddet baykuş şiddet. Onu üzgün başını salladı ve baktı parlayan bir saat kadranı.
  
  
  Onu aldım izle japon markası sabah erken aynı gün. Henüz beş saat. Elimde kaldı iki saat, bu nedenle, onu tekrar dikkat çekti film, tiyatro гонконгском tarzı.
  
  
  Kuzey sineması oldu manzaralı Tac-rı, sadece hatırlatmak için, bana başka söyliyecek ziyaret ünlü Tac Mahal. Ama cesaret edemedi yüzünü göstermek için böyle bir popüler ve kalabalık bir yerde. Onu, tabii ki, oturmuş bir sinema sadece eğlenmek için, коротая gün. Çünkü onu, emindi insanlar «Kobra» hala рыскают şehir bulmak için çalışırken, beni bitirmek için benimle, onu seçtim, sinema, gizli kalması için, mümkün olduğunca uzun süre.
  
  
  Bende bir takıntısı vardı dönmek konak Shiva için tam zamanlı oranları onunla, ama o bilmiyordu, ne korumaları vardı hizmetinde canavar onu bile bilmiyordum, o hala orada. Toplantı ile Ривой atandı yedi saat alan yirmi kilometre uzaklıkta Ağrı.
  
  
  Bir yerde buluşacaktık, oldu, olarak bilinen Fatehpur Sikri, terk edilmiş bir şehir çevresinde mermer ve kumtaşı. Çevre ile olan onu aldım aynı mağazada nerede saat aldım, onu yakalamak başardı hayalinizde topografik harita bu yerden. Burada birçok saray, bazı büyük merdivenler manzaralı bir balkon ve geniş bir avlu. Uzun zaman önce terk edilmiş bir bina kompleksi stahl sizin için bir sığınak ikimiz, bir yer nereye onlar-ebil sessizce konuşmak, olmak, bulunan iyi eğitimli ajanlar Kobra.
  
  
  Akşam oldu, ne zaman onu oraya, ve bu da benim için avantaj. Karanlık korusun beni meraklı gözlerden motorlu tugay Shiva. Ancak benim tek bir sorun kaldı yetersizlik almak, cephane, bir tabanca.
  
  
  Onu takip kurulu'na mağaza sahibi ve gitti misafirler индейцу adında bir Башам. Vardı скобяной yakın bir mağaza, çarşı, küçük mağaza nerede bulunabilir tüm, çekiç kadar afyon. Ama aynalar için, bir silah, bir ego bir ürün yelpazesine dahil edilmemiştir. Mesele para değil, ve kullanılabilirlik.
  
  
  - Bana gerek en az bir gün, "sahib", - dedi dükkan sahibi, onu bir yemeğe ya da ego bir kenara açıklamak için arıyorum.
  
  
  — Yirmi dört saat — bu çok uzun, dedim.
  
  
  Ellerini kaldırdı, avuç içi kadar. Boş, hem boş, oldu 45'lik, bir zamanlar aitti matematik «Kobra», истекшему kan-posta. Onu çıkardı bir tomar banknot ve Бэшем iştahla dudaklarını yaladı, bir göz tutmak para ile, hangi onu, mahal önce ego burun.
  
  
  - Çok memnun olurum size hizmet vermekten, "sahib"... ama elim kolum bağlı. Aynalar hakkında bana soruyorsun, bulmak kolay değil Hindistan. Bana gereken en az gün bulmak için ıh...
  
  
  Bu gerçek bir utanç... ikimiz için de. Sabır!
  
  
  «Ama, belki, ben onu size göstermek başka bir şey daha,» dedi, esnafın ve kayboldu dükkanın arka kısmında sadece çıkmak için bir dakika ile pırıl pırıl стилетом, elinde olan, değerli bir nesne veya bir sunuda korkuluk. Eğer tanrı-sürüngenler, Nagy, izledim bu sahneyi, onu, kendine gü, venen, onlar memnun. Şimdi bir stile bağlı benim önkol, bir çok akciğer, kılıflı, hemen hemen aynı konular onu giydi, ne zaman insanlara Siva etkisiz hale getirmeyi başardı beni.
  
  
  Yani, ben bıçak, süpürge (kurumsal iki aynı cop uzunluğunda bir ayak hakkında her) ve kırbaç буйволиной derileri. Her şey olması gerektiği tabanca değiştirmek oldu. Ben tamamen silahsız, tamam, ama onu değil, yürüyen bir cephanelik.
  
  
  Ancak, eğer her şey planlandığı gibi, belki de bana bile olmazdı, silah kullanabilir. Benim niyet değildi erkeklerle flört Cobra, henüz ona hazır değildi çatışma Siva, çok daha kişisel olarak, daha önceki zamanlarda.
  
  
  Bu yüzden önemli bir karşılaşma ile Реевой sorunsuz gitti. Onun bir sözü, bir kız bulmak ve onu serbest bırakmak için bir baba. Sırayla gösterdi, daha fazla hazır almak için denemek için herhangi bir olası bilgi alabilirsiniz. Pakt, doğan ve tutuklu formu karşılıklı çaresizlik. Riva bana ihtiyacı, onun, ihtiyacı, onu daha az ya da daha fazla.
  
  
  Bu yüzden celle yerini ve bir devam filmi izlerken, dinlerken, eşitlenmemiş ses, renk gibi parlak ve görkemli olarak alüminyum noel umut. Bir imza, bir hintçe, başka bir bengalce, muhtemelen, çok az maç anlamında ingilizce bir diyalog. Ama ritim, inanılmaz bir beceri kahramanı sanatı «kung fu» завораживали benim anlam.
  
  
  Film sona erdi yarısında beşinci. Program duyurdu devamı hakkında bir film, bu yüzden onu oturduğu yerden kalktı ve gitti tek başına, etrafında çıkışları, kaynaşan ile болтающей ve комментирующей kalabalık. Onu sokakta, bana bir yapılanma. farkedilmeden gitmek kadar buldum bir taksi, hazır götürmem için beni terk edilmiş şehir Fatehpur Sikri.
  
  
  Sürücü, iyi traşlı olmadan türban, neyse ki (bu noktada onu her yerde gördüm sih), bana sordu, elli rupi yarım saat yolculuk. Karaborsada dolar değerinde on iki rupi. Makul bir fiyat verdi, bu nedenle emu peşin ve sell, arka koltukta eski Citroën'e.
  
  
  Bizim için değil, sol için bize bir motosiklet, ücret sollamak için çalıştı. Eğer doğru bir yolculuk içinde Fatehpur Sikri olaysız geçti. Bu aynı yolu gittim sonra nasıl kaçtı konağın Shiva. Onun uzanmış koltuk,, biz ne zaman geçti bir dizi çitlerin, ограждавших evi yer almaktadır. Kimseyi görmedi, ve konak, утрамбованными toprak duvarlar boş ve ıssız görünüyordu.
  
  
  Beni bu, tabii ki, hiç memnun değil, ben düşündüm lord Shiva, Hacı ve hatta Riva, hud, çin sınırında. Peki, yaptı onu zaman gösterecek.
  
  
  Tekrar saatine baktı ve dinlenmek için çalıştı. Zaman oldu hala boldur, ama daha yalamak ona geliyordu terk edilmiş gazinoda tesadüfen karşılaştık şehir, daha gergin ve тревожился. Onun için fırsat aldı ve başladığı işi bitirmek, satın alma, süpürge ve буйволиный kırbaç.
  
  
  Бэшем nezaketini ödünç bana bir el matkap. Onu delinmiş iki delik kolu süpürge, tek tek her bir ucunda bir cop. Şimdi onu vurdu, kirpik manda havuç, önce bir delik, sonra, başka, sıkıca sabit ipli tarafta. Bu nedenle, ikisi arasında bir sopa aldı gibi bir şey натянутого deri lento. Onu kontrol düğümleri; ahşap delik sopa küçük, tehlike dekolmanı cilt yoktu.
  
  
  Ne zaman onun bitmiş montaja cihaz, onu gördüm uzakta yivli minare heybetli bir cami, Cami-Mescid. Ama büyük bir bina görünüyordu küçük ile karşılaştırıldığında devasa bir duvar, возвышавшейся güney tarafında bir cami. Duvar inşa edildi ve onuruna galibiyet Akbar, Babür imparatoru kurdu efsanevi şehir Fatehpur Sikri. Duvar çıkarken, çevredeki bir grup sefil kulübe oluşturan köy eteklerinde terk edilmiş bir şehir.
  
  
  - "Sahib" istiyor ego burada bekliyorlardı? - önerilen bir taksi şoförü, притормаживая durdurmak girişinde ıssız park yakınında ıssız ve aptal bir yerdir. - Sana bir iyi bir fiyat: otuz rupi götürmek için seni geri Agra.
  
  
  «Üzgünüm, ama ben diğer yükümlülükler», — açıkladı ben, запихивая sopa ile буйволиной tüyleri dakikada presi. Onu, kapıyı açtı ve dışarı çıktı, etrafına bir makine.
  
  
  - İletkenler, burada zaten yok, "sahib", diye cevap verdi taksici. - Öyle mi değil mi gösterdi sana bunu bir tür? Onun bir işareti ile, Fatehpur Sikri. Onu size göstereceğim bir şey daha görmedim bize bir turist...
  
  
  — Hiç şüphem yok, dedim gülerek. - Ama görmem lazım benim hint bir rehber, bir kaç dakika. İyi yolculuklar, "sahib"!
  
  
  - Nasıl isterseniz - hayal dedi sürücü. Getirdi motoru, yoldan çıkarak, köşeye gitti, bırakarak, daha sonra kendini bir toz bulutu.
  
  
  Onu devam yolu yürüme mesafesindedir.
  
  
  Son otobüsü çoktan gitti Agra. Tüccarlar sergilenen mallarını avlusunda cami etrafında da döndü bırakarak, köy bina çevresinde mermer ve kumtaşı olmasıdır. Onu hızlı bir şekilde geçti avlu, сверился kartı ile istediğiniz kaptı ve rehber buldum binası olarak bilinen «ev Маруама».
  
  
  Orada Riva atadı ve bana bir randevu daha az bir saat. Onu hiçbir şey hissetmedim ve görmedim hiçbir hareketi olabilir heyecanlandırmak benim şüphe. Bina freskler ve yaldızlı boyalı tavanları görünüyordu görkemli ve vakur olduğunu ifade zenginliği ve siyasi güç Akbar. Onu oturdu ilk merdiven dar bir mermer merdiven, balkon giden огибавший bütün evi.
  
  
  Ve bekleyiş başladı. Onu sadece dua için Riva Singh uğratmadı beni.
  
  
  Yedi onun için endişelenmeye başlamıştı. On yedinci dakika onu забеспокоился iki kat. Ama saat altıyı çeyrek onun ses duydum остановившейся otoparkta makine. Sonra zayıf bir ayak sesi yankılandı mağaraları yankılandı выложенному mermer iç bahçesinde, bir oluşmuş şekil, büyük satranç tahtası.
  
  
  Belli ki, Ekber satranç oynadı kullanarak kendi cariyeler ve dansçı olarak canlı piyon. Onu da yavaş yavaş kalkarken hissettim piyon eklenen oyun, ama aynı derecede решившей rakibini mat. Shiva ikna oldu, ne izleyebilirsiniz, tüm hareketler, dikte, kendi kirli kuralları.
  
  
  Ama eğer ben olsaydım söylemek ya da yapmak bir şey, kesinlikle bu olurdu son bir oyun oynamak zorunda dahi suçlu.
  
  
  - Nick? Nick, orada mısın?
  
  
  Bu tanıdık bir ses, ama bir dokunuş ile korku, panik. Henüz oldukça karanlık ve bulutlu olmasına rağmen hava kararıyordu, onu görebiliyordu ince rakam Riva, hızla kesen bir avlu. Bu batı elbise açık yaka. O daha güzel, onu hatırladı, ama şimdi açıkça, hiçbir zaman için böyle bir düşünce.
  
  
  Beni görünce, Riva koştu, ee sandalet hızlandırılmış bir tempoda çaldı mermer plakaları.
  
  
  - Yalvarırım, tut beni! — diye mırıldandı. - Gerçekten şimdi onu istiyorum her şeyden, Nick.
  
  
  Onu aldı ee el ve bağrına bastı. O titriyordu, ürperti koştu tüm vücudu; o прильнула bana, başını göğsüme.
  
  
  — Korkmana gerek yok, — sessizce fısıldadı ben. - Sana söz veriyorum, işe daha iyi. Sen yine göreceksin babasının, ve onun için de her şey değişecek, merak etme.
  
  
  O başını kaldırdı ve gülümsemeye çalıştı. Onu yavaşça öptü ee dudaklar: o geri çekildi önce ve откинула saç, падавшие işte gözleri. — Sana güveniyorum, Nick — yavaşça dedi. - Amca öğretti bana kimseye güvenmemeyi... Bu kadar влезло aklıma, ben düşünemiyorum çok iyi bir beyin! Ama ben sana inanıyorum, Nick. Ben hiçbir seçim var. Eğer sen bana yardım edemezsin, eğer kurtaramazsın babamı, o zaman dünyada hiç kimse için mümkün olmayacaktır. Ve benim kimsem yok, Nick. Bize kim.
  
  
  Siyah gözleri ile ıh üzgün ve korkmuş bir ifade, o da çok kararlı bir görünüm. — Biz bir adım ileri yapmış, — onu teselli vd. - Biz iki ucu, ses göreceksin. Onu geçirdi ve onu bina, ve o oturdu merdiven, kendimi sakinleştirmeye çalışıyor.
  
  
  Bu kolay değildi, çünkü o acı içinde gerilim ve korku zorunda onu titremeye baş ayak. «Ben düşündüm toplantıya gelmek», — diye açıkladı birazdan. - Bir bahane ile gelmek zorunda kaldı, demek amca, ne eğitim Agra içinde alışveriş yapabilirsiniz. Bu otel göndermek beni şehrin etrafında insanları, ancak bana nihayet onu ikna etmeye başardı, ki bu gerek yok.
  
  
  Onu kısaca anlattı hey, günün olayları hakkında anlatarak ekipman tüm bu olanları onlarla gelincik gibi gitti nah.
  
  
  - Kaç erkek kaldı? - sordu ben bitmiş bir hikaye.
  
  
  - Beş kişi değil daha fazla. Ranjit hastanede, ama bence yaşayacak. Ego kolay yerle bir iç kanama.
  
  
  - Başka bir mermi ile bacak?
  
  
  - Götürdüler ego geri bir villa. O yürüyemiyorum, bu yüzden temsil etmek bizim için bir tehlike. - Kız anlatmaya başladı, ne oldu, ne buldunuz bağlı ve gagged. Şu anda gelebilir inandırıcı ikimiz için, ama Siva şüpheli türü. Rağmen gözyaşları ve duaları Riva, o tekrar tekrar reddetti hey çözünürlükte görmek ile bir baba. O da açtı hey, nerede tutar tutsak kardeşi.
  
  
  - Ben konuştum babamla telefonda. O çok zayıf, o sadece пробормотать birkaç kelime, Nick, - ekledi Реева yalnız bir sesle. - Sen misin onu serbest bırakmak için, nerede bize oldu, ben sanmıyorum o uzun yaşar...
  
  
  — Ego serbest, — güvence verdi ona ee, olsa, vardı, bize bir fikrim yok, nereye baba Riva. Her şeyden önce onu zorunda etkisiz hale Şiva. Gerçi başardı tuzaklar önlemek için yerleştirilen bir canavar, onu çok iyi anlıyordu ki, ona ulaşmak olacak нетолько. «Biliyor musunuz hakkında bir şey icat Hacı hakkında yanarken, o korkunç bir cihaz, amca dediği o kutuya?»
  
  
  - Ben girmeye çalıştı laboratuvarı, ama güvenlik amcamın bana izin vermedi. Ama ona bir şey hissettim... — gözlerini kapattı ve kaşlarını çattı hatırlamaya çalışıyorum. - Olabilir, bu önemli değil... - diye ekledi bir süre sonra.
  
  
  - Tüm önemlidir. Ne hakkında bu?
  
  
  - Peki... Ben duydum Shiva ile hema-o zaman telefonla konuştu ve konuştu hakkında bir şeyler Bombay. O an için bu bana garip geldi, çünkü yok dell Bombay'da... ya da en azından, bir şey hakkında bir şey, onu biliyorum.
  
  
  Benim gol çalar bir çan, ve pek oldu güzel bir ses. - Emin misin? - ısrar etti ben. - Duydun mu başka bir şey öğrendim ile hema konuşuyordu?
  
  
  Riva başını salladı. - Duydum, o sadece dedi, "Bombay". Hakkında birkaç kelime size oy. Ama ne zaman o ayrıldı telefonu, amcam memnun görünüyordu.
  
  
  O telefonla konuşurken, önce veya sonra nasıl bir ego insanlar geri döndü ve Ağrı?
  
  
  Kadar. Bu onu sakinleştirdi. Onlar iki kişi geldi yaklaşık bir saat sonra, belki daha az, "dedi," Реева. O telefonda konuşurken önce onlar geldi.
  
  
  Yani, Puran Dass oldu suç ortağı Cobra!
  
  
  Tüm başlangıç temizlemek almaya anlamını. Şimdi nasıl anladım insanlar Kobra, öğrendim, ben bir kaldırım kafede bir sabah, biz Ашоком bir araya geldi. Bu bir tesadüf değildi. Dass tüm yüklü, belli ki, itaat, emirlerine Shiva. Beklendiği gibi, hint gizli servisi olduğu duvarın önünde, onlar anlamaya çalıştı, arkasında kim Коброй. Beklendiği gibi, onlar çok verimsiz ve etkisiz, son altı ay boyunca, Hindistan parladı isyanlar ve ayaklanmalar.
  
  
  Ne göre biliyordum kuruluş hakkında Gizli servis Hindistan, Dass oldu yüce otorite.
  
  
  Bilgi çıktı, ego üzerinde kurulu. Hawke hakkında konuştu «kaçak» içinde İİSA, karşı istihbarat, ama o hiç şüpheli bir şey çok ciddi. Neyse ki, onu karar bir hareket. Çözüm mevcut pozisyonda bir şey haline gelmiştir geçerli bir neden.
  
  
  - Başarısız daha fazla bilgi edinmek?
  
  
  Riva tekrar başını salladı. - Üzgünüm, Nick. Onu denedim ıso tüm güçlerin, ama bende böyle bir izlenim oluşuyor ki amcam bana güvenmiyor... şimdi daha az, her zamankinden daha. O ve Hacı konuştuk günün büyük bir kısmını, ama korumalar bırakmadı laboratuvar. Ben vaktim yok daha fazla şey öğrenmek.
  
  
  - Anlıyorum. Sen elinden geleni yaptın, önemli olan da bu, "dedi," onu hey. Bu nedenle, yoktu başka yolu hariç, geri bir villa. Bir kez orada, onu alacağım inisiyatif eylem.
  
  
  Ama bu büyük bir risk. Neredeyse durdurulamaz.
  
  
  Ben değil almak için çalıştı Tabut olarak tekrar kullanılacaktır, hiç kimse-ebil söylemek ne yapardı Siva üç as kol... olsa bile onu bıraktı, dördüncü rezerv. Onu değil, zorunda kalmak, şimdi ve sonra olarak şimdiye kadar gitti.
  
  
  «Geri dönmek istiyorum seninle villa — ona açıkladı, Riva. - Sana söyledim, ne yapacak o kutuya. Eğer biz bekleyeceğiz, her şey ego planları, istesek de istemesek de. Başka çarem yok, Riva.
  
  
  — Ben de, — diye mırıldandı. Elimi aldı ve sıktı benim parmak ile. - Ben makinenin sol açık, o sadece birkaç adım uzaklıktadır.
  
  
  Biz dışarıda bırakarak freskli oda «ev Маруама». Gökyüzü kızıl-kırmızı, güneş soluk turuncu bir leke uzak ufukta.
  
  
  Riva hala elimi tuttu ve o dinledi sesi bizim adımlar, gevezelik ile sandalet ve выложенному karo bahçesinde. Sonra bizim kulaklarında yankılanan ani bir çatırtı, bir kükreme, hangi çoğu insan kan soğuk koştu olurdu. Ama uzun yıllar eğitim ve deneyim yaptı bana sert yapma, benim sinirler çelik tel. Ancak, onun yalan olur, yok dedi, korkuyorum.
  
  
  Gök gürültüsü gibi yankılandı mağaraları yankılandı ortamları terk edilmiş binalar. Riva yapamadım tutmak için bir çığlık ve beni kucakladı, dehşete tutunarak elimi. Bir saniye sonra beni kör far motosiklet yapan bir bakacak yüzüme.
  
  
  Orada üç sih, her motosiklet gibi bir takım süvari. Başladılar çizerek etrafımda; ıh alaycı bir kahkaha deldi benim gibi çok sayıda bıçak yarası. Shiva tekrar atma arama. Ama eğer onun oynadığı bir oyun ego kuralları, Nick Carter kısa bir süre olsaydı ölü. Bir şey ona doğru yapmıyor.
  
  
  
  
  12
  
  
  İki erkek onu öğrendim hemen. Aynı zamanda etrafında oldu Гурнек, bir bandaj ile yüz, dolu, yaralı, ama yine de canlı ve sağlıklı. Başka bir adam, posta, aynı başarmış götürmek için yaralı bir yoldaş. Üçüncü, sakallı ve baş, обмотанной чалмой, diğerleri gibi, bana bilinmiyor. Ama biliyordum ne düşündüğünü, ama hiç karşılaşmadık.
  
  
  «Sen neden şüphe var amca, Riva, — açıkladı bir etrafında üç. - Ses neden o bize emretti peşinden, ben biliyorum, size tanıtmak bize açıkça bir "Сахибу" Carter'a ...
  
  
  Biz Ривой durdu, hareketsiz, transfixed. — Konuşmak için değil, bize ve kelimeleri fısıldadı, onu bir kız. - Yapma tam olarak ne dedim ben sana, ve her şey iyi olacak.
  
  
  - Bizi öldürecekler, Nick!
  
  
  - Hayır. Amcan - manyak megaloman: eğer birileri ölmek zorunda, onun eminim o öldürmek istiyor ego şahsen.
  
  
  Onu koruduk, gözleri parlak ışık, far ve etrafına baktı. Her ajan Kobra silahlı, coplu 45'lik olan o anda hedef olmuştur bana, bir göğüs, bir baş, üçüncü sırtından. - Ne yapacaksın, ateş ikimizi de? diye bağırdı ben, için duyuldu içinden kükreyen motosiklet.
  
  
  - Ateş seni, "Sahib" Carter ? Odin etrafında erkekler güldü. O, birini ben bilmiyordum, uzun boylu, genç bir adam, hangi, tabii ki, zevk görmek beni o pozisyonda. - Çok kolay. Hayır, Shiva verdi bize özel kişisel bilgiler. Bu, tüm çok açıktır. Mümkün değildir, karşı, bize, çünkü, eğer çalışırsanız bunu yapmak için, biz kızı öldürelim; sonra da biz getiririz, size geri villaya, Shiva seninle ilgilenecek şahsen.
  
  
  «Senin gibi bir mal ile Нирадом», — ekledi Гурнек.
  
  
  Görüntü parladı aklımda. Onu gördüm Нирад düşer başını bir deliğe yılan, onu gördüm, sürüngenler gibi tekrar tekrar saldırdı ve onu duydum ego çığlıkları ve anlaşılır bir sevinç Siva, gören, nasıl acı çekiyorum o ölümcül bir acı.
  
  
  — Tabii ki, ben duramazlar, — dedim ben. - Üçe karşı bir değil, spor, beyler. Ama üzme kızı; o da hiç bir ilgisi yok.
  
  
  - O sana yardım ediyorum.
  
  
  - Ben öldürdüm eğer bunu yapmasaydı. Ego baba — esir, sizin ev sahibi. Umurunda değil bize başka bir şey. Umurumda değil yaşamak ya da ölmek. Onu, döndü Riva ve baktım hey yüzü. - Değil mi, fahişe mi?
  
  
  Onun elini kaldırdı ve verdi selam güçlü bir tokat. Onu fısıldadı. - Haydi git, onu Yap... sana söylüyorum! -
  
  
  Bir saniye kız sarsıldı, ошеломленная ve korkmuş. Anlamıyordu, ne yapıyorum ben, ama sonunda koştu bağırarak, ciğerlerim. - Beni öldürmeye çalıştı!
  
  
  Erkek anlamadı ne olup bittiğini.
  
  
  Гурнек aşağı gel мртоцикла ve Riva koştu ona. Bu noktada, hangi onu bekliyordu. Diğer iki sih götürdüler göz, ayak ıh ayakkabı kayması mermer zemin, zaman durdu etrafında binmek beni.
  
  
  Riva kelimenin tam anlamıyla koştu, ayaklarına Гурнека, hıçkıra hıçkıra deli gibi davranıyordum. O harika bir rol oynamıştır veren, verimliliği, doğruluk görünen обезоружило Гурнека — en azından yeterince, bana bir şey vermek zaman alabilir stiletto etrafında kılıf ve метнуть hançer ince bir bıçak ile.
  
  
  Bir saniye bir şey duydum, tam oldu; çok soğuk: yürek taş Riva. Sonra Гурнек geri reeled edilmeden, çılgınca tutarak tarafından elleriyle yüzünü. Stiletto вонзился emu sol göz, kesme soğan yarım. Kanlı студенистая ağırlık damlayan emu kişi; o yayınladı yürek çığlığı ve çekmeye çalıştım hançer.
  
  
  Ben durdu ve baktı, ne oluyor.
  
  
  Onlara emredildi almak beni hayatta... ama mutlaka sağ salim. Tabii ki, ilk etapta çalışacaklar kıçını kurtarmak, ve eğer ben hızlı hareket etmek, tüm alacak bir kayıp. Onu koştu ve geri kalan atladılar motosiklet ile. Bu ikinci oldu bu hata, yapılan bir patron, Shiva, o zaman vardı tırmanmak için bir dakika almak için bir iki cop, etrafında yapılan süpürge.
  
  
  Onu yarattı, silah, ilk bakışta zararsız görünüyordu. Ama aslında delle iki cop, amerika birleşik parça sağlam ve dayanıklı kirpik etrafında derileri manda, temsil çok tehlikeli, neredeyse ölümcül bir tehdit.
  
  
  Bu «nunchaku», bir o onu yaptı, doğu bir cihaz onu ilk gördüğüm sırasında şiddetli bir gösteri barındırılan, benim karate ustası kurmay-daire AX Washington.
  
  
  Silah, tipik bir dövüş sanatları için, sahip tartışmasız çok yönlülük, ve bu durumda onu yola deney onunla.
  
  
  Sopa tutan bir el, onu dönmeye başladı, başka bir iş parçacığı kadar kazandı, yeterli güç ve hız. Gözlük sıkıştı mermer plakalar var, benim ayak var, ama ben kaçmaya devam etti, unutmadan ekipman hariç herkese сикха, kimi seçti, onun gelecekteki kurbanı hakkında kim olacak amacım.
  
  
  Гурнека değil silahsız, ama o da iyi durumda değil. Onu çığlık duydum Riva korku, ne zaman başka bir gözlük просвистела havada ve поцарапала benim sol omuz. Onu hissettim, korkunç bir yanma hissi bıraktı bende ateş kırmızısı sonra. Ama gözlük değil, geldi elimi tuttu. Yara скривила bana face acıyor, ama bu bir engel değil bana devam büküm nunchaku.
  
  
  - Seni öldüreceğim, Carter! — diye bağırdı bir adam.
  
  
  - Emirlerine karşı Shiva? dedim, onu cezalandırmak için. Ama 45'lik gönderildi göğsüme. Risk almak — bu bir, ve davranması aptalca başka bir şey. Onu gergin kadar, baton kaybetti hızı ve nihayet tadı benim bilek.
  
  
  - Kahrolsun bu pislik! - sipariş kızılderili.
  
  
  - Sizin emriyle, usta mırıldandı ben, serbest "nunchaku" parmaklarının arasından.
  
  
  Sih hala çekmiştim bana; ama bir kez onu serbest bıraktı sopa, o eğildi yükseltmek ıh. Oldu ego üçüncü hata, son dakika.
  
  
  O kadar сгибался, onun arkasından koştu ona. Onu batted etrafında parmaklarınızı bilek yürütmektedir tuttuğu silah, tüm gücü ile, hangi yeteneğine sahip oldu. O tetiği çekti ve bu çok yakındı bana ayak uydurmak. Ama bu kez onun belirlendi hayatının geri kalanını, hareket gibi sakat kalanı için benim vücudun kaldı bütün bir ve bütün.
  
  
  Ajan Kobra geriledi, çalışırken özgür olmak istiyorum. Elim buldu hedefi istedim: uzun dönüşmüştür orak, etrafında kemik ve kas. Sert tarafı avuç indi boyun erkek; aynı zamanda onun senkron tersledi sağ ayak.
  
  
  Çıkan «cha-cha-gi» başarısız kırmak için emu baget, ama acı bir darbe verdi bana, fazladan birkaç saniye içinde bir bazıları ona umutsuzca ihtiyaç. Onun elini yakaladı yürütmektedir tuttu silahı iki eliyle. Hintli bir sih çılgınca kıvrandı çalışırken отодвинуться bile emin küçük silahı artık hedefleniyor ondan.
  
  
  Arkamda ani hareketi. Üçüncü katil, kaslı, genç bir kızılderili, hangi onu hiç görmedim, bu akşama kadar, hemen yardıma koştu onun arkadaşı. Olsa, bir biri ile kavga etmek zaten zor: ile başa çıkmak için iki adamla silahlı, coplu olacak нетолько.
  
  
  Bu nedenle, bir kez başardı kapmak silah etrafında parmak, ilk, zorlayarak, ego düşmek mermer tükürmek, onu acele almak için düşmüş ayaklarına «nunchaku». Sadece bana aldı beş saniye almak için onun için gerekli hız ve ivme.
  
  
  Üçüncü bir kişi pervasızca saldırı gitti. Onu отпрыгнул önce indi samimi ego suç ortağı. O saldırdı, zaten çekmiştim sopa kafatası ego başka.
  
  
  «Nunchaku» bugüne kadar ulaşmış bir kuvvet, birkaç kez aşan o ne için gerekli kırığı kişi.
  
  
  Sonra ne oldu, onu hiç görmemiştim.
  
  
  Kafatası hintli kelimenin tam anlamıyla patladı. Nerede oldu türban, daraltılmış, hala darbeli jölemsi bir kitle. Parçaları, kemik parçaları ile прилипшими onlara demetleri saç ve kafa derisi akışı yüzüme ve beyin, grimsi-beyaz tuhaf bir bobin coşkun gibi havada lav etrafında patlayan volkan. Ama eğer «nunchuck» iyi iş çıkardınız, elimde kaldı iki düşman. Гурнек hayatta olsa ve tek bir göz ile. Ve canlı genç bir kızılderili, bir çok geç geldi, hayatını kurtarmak için onun arkadaşı.
  
  
  Kaslı bir sih durdu, ifade tiksinti ve güvensizlik исказилось yüzünü. Onu tekrar başlattı ölümcül cop, ve o endişeyle geri çekildi, rehberlik silahı yüzüme.
  
  
  - Öldür beni, ve Shiva скормит seni yılan. Bana söylemek gerekir emu ne-ne önemli bir bilgi ve bir o duymaz, onun etrafında benim ust misin unutmak, ne gerçeksin... - tısladı ona dişlerinin arasından.
  
  
  Onun blöf ve teşvik. Baktı неузнаваемую şekli onun suç ortağı. Onu yararlandı kesirli saniye için bırak «nunchuck» kim uçtu havada, nasıl bir «bumerang» bir akarsu. Onu daha önce hiç kullanmadım ego, yani nasıl bilmiyordum çalışacak.
  
  
  Neyse ki, ilkel bir silah beni asla hayal kırıklığına. Bir ya da iki cop (tam olarak söyleyemem, "nunchuck" uçakla inanılmaz bir hız ile) çarptı az silah hintli. Darbe kuvveti kabartmalı silah ego eller. Silah indi, birkaç adım arkasında. Büyük bir sih bana koştu saldırı, kızgın bir ayı, bozuk öfkeli bir yüz.
  
  
  Karate ya da hayır, bu sefer vardı bana göre.
  
  
  Önce onu durdurmak için zaman ego, önce onu fark etti, ne oldu, bir adam, bir takımın bir parçası oldu Shiva ve «kayıt kabul komisyonu», vurdu, beni, gibi bir ton tuğla. Nefes bana kaçtı boğaz çevresinde, ne zaman düştü, yatağında, başını vurma hakkında bir mermer plaka etrafında oluşan büyük bir satranç tahtası, bir iç avlu.
  
  
  Bir şey sıcak ve слизистое капнуло yüzüme, bir an için kör beni. Gözyaşları yanaklarından aşağı koştu zaman onu tekrar çalıştı gözlerini açmak. Ve bir kez onu tekrar görmek mümkün, onu yükseltti, görünüm ve gördüm Гурнека duran yanımda. Yaralı göz, ne az, ne sol, devam a'ya студенистое ve кровянистое bir madde, musluk gibi, bıraktığı açık.
  
  
  Sonra ayak kızılderili tezgahın üzerinde kıvranırken ... ... o anda onu ayağa kalkmaya çalıştı. Onun dişlerini sıktı, ne zaman çelik çorap ego ayakkabı vurdu beni arkasına. O sadece üç erkek, kim değil sandalet giydi. Ve şimdi kullandı motosiklet botları yenmek için göğsüme.
  
  
  Onu göremiyordu Риву nedeniyle bu zarar, затуманивающей gözlerim. Onu bile bilmiyordum, nerede ve ne yaptı Гурнек, ama o bana yardım edemez, bu kesin. İçimde bir his vardı, benim göğüs, çatlak, benim kemik yankılanır her seferinde, ne zaman Гурнек tekrar bana vurdu.
  
  
  Onu çok ıslak, vahşi bir at gibidir, çabalayan sıfırlamak binici. Siva artık bir önemi yok, Carter, "dedi," Гурнек olduğunu bildirerek, ego anlamak rağmen, pansuman, gizlemek alt ego kişilere. - Seni öldüreceğim, bu yüzden seninle bitecek, bir kez ve sonsuza kadar!
  
  
  Sesi ses ego onu anladım, o bu demek. Bir başka kızılderili, aynı, bana saldırdı, повалив yere bir an önce çalıştı beni kapmak için ayak. O çömeldi sonsuza kadar benimle, ve devam etti, şut gibi umutsuz bir adam, özellikle gönüllü Гурнека tekrar hareket etti, çarpıcı, ezici bir darbe göğsüme.
  
  
  İşte tam bu anda, onu uzandı iki eliyle yakaladı ve bir erkek için ayak bileği, gücü ile bükerek, ego bacak. O çalıştı kaybetmek denge. Sonra başka bir sih sapladı onun güçlü yumruk bana hayat. Oldu dayanılmaz bir ağrı. Nefes alamıyordum, ama eğer ona teslim içtenlikle şimdi, bu iki kişi ekledi beni kendi şanlı kupa listesi.
  
  
  Etrafında son güçleri var, onu kavradı bileğini Гурнека ve devam büküm ee, ben de istiyorum bir an önce duymak çetin ломающейся kemik. Bunun yerine, bir adam ileriye düştü, onun dengesini kaybetti. Ve onu высвободил kendi ayakları üzerinde hileler başka bir kızılderili. Развернувшись önce, onu, ayağa fırladı.
  
  
  Onu bekliyordum, o büyük dostum Гурнека tekrar saldıracak bana ama bunun yerine koştu ters yönde. Onun gitmesine izin veremezdi ego uzakta, çünkü henüz o kaçtı başına düşen silah. Onun arkasında, o eğildi, silah yükseltmek için. Ona yapılan büyük bir sıçrama havada ve gergin bir bacak için uygulayın «uçan tekme».
  
  
  Güç cob, cob benim bacaklar hakkında arka kısmı kızılderili kutusu fırlattı ego bir yere kadar. O birkaç kez перекатился ve mermer zemin ve silah indi birkaç metre onun ulaşamayacağı.
  
  
  Ama o zaman bile, önce kendinizi pick up silah, ona endişeyle baktı omzunun üzerinden. Гурнек değildi, etrafında olanlar kolay vazgeçmez. O kalktı ve gitti bana. En azından o ve gevşek bırakarak, tüm alenka üzerinde bir ayak, hala yürüyebiliyordu. Ama en çarpıcı oldu uğursuz metalik bir ışıltı, benim dikkatimi çekti... metal hangi damlamış студенистое madde рассеченного ikiye gözler kızılderili.
  
  
  Arkasında Гурнека bulanık bir figür предвечерних gölgeler. Riva Singh, nihayet geri döndü sahneye. Kısa bir süre önce, o mükemmel bir rol oynadı ve onun çığlıkları korku ve kaçmadan izin bana gitmek için savunma eylem saldırı.
  
  
  Şimdi onu gördüm, o вскарабкалась eyer, park bahçesinde motosiklet. Гурнек değil kaçmak olabilir; şöyle devam etti gevşek, ne zaman onu, geri çekildi, kamburlaşmış ikiye. Ama, hata yaptım hesaplamalarında bir mümin, o bana saldırdı önce kullanılan kama, bir elinde tutuyordu.
  
  
  Kızılderili elini geri çekti, sonra elini uzattı ve метнул bıçak. Bıçak ile hiss рассекло hava. Ve bu kez Гурнек biraz ıskaladı.
  
  
  Keskin bir jilet gibi bıçak вонзилось bana kas uyluk. Dizlerim büküldü, onu güçsüz hissettim. Onun bu çığlık, ama bastırılmış bir çığlık gibiydi, gitti benim dudak. Ağrı vurdu beni, скрутив sinirler. O вонзался gibi bana sıcak iğne, derin ve daha derin, kadar tüm bedenim uyuşmuş, şimdi sınırı fiziksel direnç.
  
  
  Böyle olmamalıydı.
  
  
  Onun yumruklarını sıktı, dişlerini sıktı önce bir gıcırtı ve boğmak için çalıştı dayanılmaz ağrı. Sonra indirdi elini, bir saniye için gözlerini kapattı ve, son olarak, bıçak çekti, kalça çevresinde. Zamanım olmadı, kan akışını durdurmak. Ama neyse ki, stiletto başarısız oldu kan damarları uyluk kasları.
  
  
  Herhangi bir durumda, onu hala kanıyordu gibi sözde domuz.
  
  
  Kumaş pantolon yapışmış benim bacak nerede расползалось büyük, karanlık bir nokta, ıslak kan, ki onu zaten kaybettim. Deli kahkaha Гурнека yankı mağaraları yankılandı havada. Kızılderili başladı yaklaşmak bana, onu denedim sürün bir etrafında binalar etrafındaki bahçe. Başardı sokmak emu bileği ve yürüyemiyor, topal. Ama o hala bir hareket olabilir. O öne çıktı, zaman üçüncü bir ajan Kobra da hareket başladı arkamda.
  
  
  Onu, baktım ve gördüm, bir silah, bir adam buldum. Onun ile kaldı bir hançer gibi «nunchuck» vardı ulaşamayacağı. «Riva», — ki onu. "Nereye gittin?"
  
  
  Belki de, bu telepati. Ama bu bize oldu, o bana «duydum».
  
  
  Motosikletin ökse otu, kuvvet, bereket, притупившего benim ağrı ve fiziksel işkence. O geldi karanlık, обрисовывая şekli Гурнека ışığında büyük bir deniz feneri, bir siluet olan вырисовывался arka plan üzerinde gölgeler ön günbatımı. Kızılderili başını çevirdi ve ellerini kaldırdı, sanki istediğim arabayı durdurmak. Ego muhatap, kaslı genç bir sih karşısında, baktı, sanki istemiyordu değiştirmek programı. O yavaşlamadı bana. Onu, eline bir hançer çalışırken dikkat zonklama ağrı, hangi tamamen uyuşmuş gönüllü.
  
  
  Гурнек çalıştı sığınmak tek ve ıssız ve terk edilmiş bir mermer saray. Şimdi, o artık hayal değil yakın tehdit ve tehlike, teşekkürler Riva onu başardı dikkatini bunu hak etmişti. Silah havladı, ve nefes alıyordu yangın, ancak ani bir karanlık, bir meşgul görünüyordu, dökülen yağmur, gökten ne zaman örtüldü son сумеречные ışıklar, engelledi, dikkatle amacı ve gözlük uçtu birkaç metre uzaklıkta beni.
  
  
  Onu nefesimi tuttum ve ayağa kalktı, bir, her bir kabile, uzanmış yaralı bir ayak önce. Onu görebiliyordu, beyaz bir türban, saldırgan ve hatta silah ve varil. Onu saymayı bıraktım израсходованным ile ... ... onlara, yani yok saymak, oldu mu silah tükenmiş ya da hala kaldı bir kaç çekim.
  
  
  Ne zaman onu duydum tık tetik, onu hazırladı ateş. Bunun yerine, hintli sessizce küfretti. O reddetti, silah, ve bu bir gümbürtüyle düştü, mermer levha. Son olarak, gibiydi, herkes заговорено bana karşı.
  
  
  Belki, Riva, kutulu, Гурнека bir «açı». Eğer tam olarak «açı», bir kızılderili vardı kenarda. Onu elimden etkisiz hale ego daha sonra bir kez döverim ego ortağım. Onu, biliyordu Гурнек silahsız, böylece Riva ile başa çıkmak mümkün olacak bir durum kendi kendine.
  
  
  Şimdi bana kaldı sadece ile başa çıkmak için yabancı индийцем, kişisel ajan Shiva. Onu gerildi ve nefesimi tuttum. Adam sadece büyük bir form öğesinin etrafında karanlık. Bulutlar kapattı aya заслонив parlayan yüzü, avlu Fatehpur Sikri daldı gölge. Onu kilitlendi bile çalıştı, bir daha yakından bakmak karanlıkta. Benim rakip riske atmak istememiş, çünkü ben duymadım ego hareketleri. Ben emin değildi, gördü mü beni, ne zaman onu bir bıçak çekti ve kalça çevresinde, biliyor muydu, ben silahlı.
  
  
  Stiletto stahl değerli silah şimdi onu kaybettim «nunchuck». Ve onun güvenebileceği, kendi derin bilgi ile karate yayınlanan, montaj ayağının yara ile uğraşan her zaman кровоточила, ve ben iyileşmek için zaman yoktu. Onun bir takım kan yaptı beni zayıf ve zayıf olacak ve eğer onun sargılı bacak, bende yakında bir sorun olurdu.
  
  
  Onu, diye bağırdı. - Hadi, seni piç! Ne bekliyorsun? - Küfür var, lakaplar ve hakaretler olan Hindistan'da hemen etkiler gurur adam. Belki de, «piç» değil aynı zamanda etrafında, ama zaten benim bilgi hakkında gümrük ve gümrük kıta, istenen bir şey bıraktı. - Korkuyor musun? Bu doğru mu? - başladım bağırmaya, bulmak için çalışırken, gölge, ego, büyük özetliyor.
  
  
  Far motosiklet bir araca atladı Реева, hedef değil benim yönde. Her geçen saniye giderek daha koyu ve daha koyu, ve devam etti, umut birini bulmak eti ve kan. Sonra bana навалилась büyük bir ağırlık var. Bana kötü gelmişti geri, benim yaralı gönüllü oldu поджата altımda.
  
  
  Ağrı engelleyici, gözlerinin önünde dans garip bir parlama fosforlu ışık. Onu onun baş ve kovmak için çalıştı yerden. Подвернув bacağını ikiye, ona, kelimenin tam anlamıyla tutturulmuş zemin ağırlığı, yağ, genç сикха. Ama ben tam anlamıyla hissettim mükemmel bir şey, yerden, ne zaman bir yumruk vurdu beni çene. Onun başını kaldırdı, nefes nefese. - Orospu çocuğu! - tısladı ben nihayet hatırlayarak doğru bir kelime.
  
  
  Emu, görünüşe göre, personel seçimi, sıfat, ve o vurmak için bir yumruk başlatmak için ikinci kez. Onu hissettim, onun yüz sıcak kokuşmuş nefes erkek. O bir canavar, boğa, insan kılığında. Ve o cevap verdi, kelimeler olmadan... sadece yumruk. Daha sonra emu başardı sıkmak eller benim kalça oranı ve tekme benim yaralı bacak.
  
  
  Benim bir düzeyde hala кровоточила, hastaydı daha güçlü, her zamankinden daha. Bıçak стилета заскребло ve mermer karo. Ama onu hala bilmiyordum, fark olup olmadığını hintli bir sih, ben silahlı. - Alacağım seni lord Shiva, Carter! O hava için nefes nefese, kucağında beni yarı. - Ama hepsi değil, tek bir parça!
  
  
  - Korkunç! - diye mırıldandı, onu küçük düşürücü bir ses tonuyla, скривив dudak гримасе acıyor, o belirlemiştir diz benim kalça. Benim eller ve parmaklar başladı uyuşturucu kullanımını gerektirecektir, yaranın etrafındaki kan damlayan, ve kızılderili tuttu ellerimi. Birkaç saniye daha, ve bir daha asla ... ... tutmak ve kılıç. Ve eğer bu olursa, o zaman benim için her şey bitti.
  
  
  Onu itmeye başladı, elini ileriye getirmek için çalışırken, keskin, hala kanlı bir bıçak k yapılan hesaplama kızılderili. Onu fısıldadı. - Adın ne? Sonuçta, biz hala... söylemedi!
  
  
  — Lai dedi, bu oldu işte. - Muzaffer Lai.
  
  
  — Havlayan zavallı, — doğruldu, onun ego ve aniden vurup elini bıçakla k yapılan hesaplamalar benim düşman. Bu gitti bütün güçleri elimde kaldı, sınıra kadar.
  
  
  Ama işe yaradı. Çok şükür işe yaradı.
  
  
  Bıçak keskin bıçak ... ... bir pamuklu gömlek genç сикха, tereyağı gibi. Onu durmadı. Onu dalmış hançer derin kaldırdı bir diz kırmaya çalışırken. Çok geç değiştirmek için bir taktik. Şimdi o daha fazla tutamadı beni. Onu sapladı stiletto arasında iki ego kaburga, dilme eti ve kasları, kasap gibi keser buzağı.
  
  
  Genç kızılderili перекатился yan sert geri düştü, ne zaman onu serbest bıraktı bıçağı. Gücü ile umutsuzluk onu переполз içinden, işi bitirmek için, durmadan, bize, bir an için hissetmek için bu dayanılmaz acı benim kanama bacak. Stiletto ve en kabzası вонзился yan Laya. Adam nefes nefese, nefes almaya çalışıyor. Onu döndü sapına bıçak çekerek onu.
  
  
  Akarsu kalın, sıcak kan dökülür ve ego boca, ne zaman ona sapladı hançer, bıçak takılı kalmış bu ego göğüs. - Domuz! - Boğulma kızılderili. - Ama bir de öleceksin, öleceksin, Carr...
  
  
  Bu ego son sözlerini.
  
  
  Onu otel için sona erdi kehanet.
  
  
  
  
  13
  
  
  Ellerim kaygan ve yapışkan kan Laya. O devam etti, bol bol kırbaç, ne zaman onu kesti emu göğüs, durdurma değil, onun kadar değildi kesinlikle eminim ki, o öldü. Egosu boğaz kaçtı gurgling; o zaten söylemedim, ama çılgınca вздымал ve kapıyı kapatıp göğüs. Son olarak çuf durdu; Onun elini koydu emu üzerinde kat doları. Demet kas neden arasındadır kalp atışı izledi istemsiz sinir titreme, tremor, gökyüzü sallıyor ego ile baş ve ayak.
  
  
  O bir kez daha karıştırılır, sonra dondu.
  
  
  Onu çözülmek önce, benim yaralı gönüllü вытянулась önümde. Hızlı hareketlerle onu gömlek çıkardı, onu kesip bir hançer başladı herni, yara el yapımı bandaj. Onu aldı, iki şerit kordon, için, ıslak, kan yürütmektedir her zaman akan ve derin bir yara.
  
  
  Bir süre sonra onu denedim tekrar ayağa arayan Риву gözleri. Kız aferin çalışmaları ile, ve şimdi lazım oldu yardımcı hey etkisiz hale Гурнека. Daha sonra... peki, önce onu ликвидирую Гурнека, sonra bakarım bir sonraki hamlede.
  
  
  Onu dinledi ve hemen bir soluk guruldama duydum... drone, motor, motosiklet, zil uzakta. Yarda kalmış ışığında, ne bir bulut, скрывавшие ay kayboldu. Beni en çok etkileyen, doğanın gücü vardı yanımda, sanki bir kelime mi beni korumak. Önce karanlıktı ve hiçbir barış korumalı beni, izin, yenmek ve öldürmek Laya.
  
  
  Ama şimdi genç bir sih ölmüştü, etkilenen benim bir kuvvet ya da kurnaz, ay geri döndü, her yeri avlusuna terk edilmiş bir şehir çok solgun ışıkları. Onu, baktım şekli Laya, bir sırtüstü yatıyordu, ego, beyaz bir gömlek vardı перепачкана pıhtılaşmış kan. Ego dudak скривились içinde усмешке, показавшей ego doğru beyaz dişler ve diş etleri vardı, kırmızı noktalar «паановой» sakız. Ceset hareketsiz yatıyordu, mermer plakalar, cowering poz korkunç bir acı.
  
  
  Onu hissettim pişmanlık ve aldırmadı ölüm genç hintliler dahil, çünkü bu bir tirbuşon hayatta kalma. Ya da Havlayan, ya da onu. Onu götürdü görünüm dondurulmuş, окровавленного vücut, ve tekrar tekrar denedim kendi ayakları üzerinde durmak için. Yapmak zorunda kaldım bir kaç denemeden önce bunu başardı, kendi ayakları üzerinde kalmak.
  
  
  Onu волочил yaralı ayağını yürütmektedir vurma devam etti ve hala uyuşmuş kan kaybı. Gittim avlu, konukları bir an için, yükseltmek için kendi «nunchuck» yere düştüler ve aynı anda bir pick up silah Laya.
  
  
  Bildiğim kadarıyla, Гурнек oldu, silahsız. Bende aynı ilkel doğu silah ve değerli bir almanca stiletto ile keskin bir jilet gibi keskin bir bıçak, bir hayatımı kurtardı. Ve üstüne üstlük, var Riva oldu motosiklet. Kuşkusuz, kız ve Гурнек biliyordu topografya Fatehpur Sikri çok daha iyi oldu, beni aynı anda ve bir avantaj ve dezavantaj. Çünkü, eğer bir çıkış yolu, etrafında bu labirent boş ve terk edilmiş binalar, Гурнек, muhtemelen bilmek zorunda, eğer sadece Riva yapamadım engellemek ego kaçış tutmak ego tuzağa ulaşana kadar nah.
  
  
  Onu bir an için durdu, kulak vermek, ve tekrar tekrar duydum, zayıf bir vızıltı motosiklet motor. O bürokrasisinin nedeniyle özel bir toplantı için аудиенций, «kanepe-ve-has». Onu hatırladım, gördüm, resim, sarayın aldım bana rehber kitap, siyah-beyaz bir fotoğraf, etkileyici bir bina ile büyük bir merkez sütun, hangi ответвлялись dört aynı koridorda, доходивших kadar yanal üst balkon şeklinde kareler.
  
  
  Hiçbir çözüm hızlı bir şekilde yardım etmek için gelmek için bir kız. Taşımak zorunda kaldı adım adım, firar ayak, kendileri gibi hantal bir bagaj. Ağrı azaldı şimdi onun sargılı yara ve kan durdu. Ama bana büyük bir acı verdi. Daha da kötüsü, bu beni daha savunmasız, her zamankinden daha güçlü bir şekilde giderek yavaşladı, benim hareket benim hareket yeteneği ile normal bir rüzgar.
  
  
  Kullanımı hakkında darbelere karate ayak artık söz konusu değildir ve her hareketi bir darbe ile el ve yumruk başlamıştı sorunlu ve zor, çünkü o-cekti büyük bir kuvveti tutmak için yeterli ağırlık merkezi ve denge. . . . Şimdi eskisinden daha fazla, bana güvenmek zorunda neredeyse sadece «nunchuck» ve stiletto.
  
  
  Daha yalamaya, çizim Hall, yüksek sesle gürledi kulak motor, makine. Ne daha önce oldu, uzak ve belirsiz bir vızıltı, döndü sağır, derinden, boğuk bir kükreme. Ona sarıldı etrafında bir dış sütun yürütmektedir ökseotu çarpıcı bir şeklini andıran fildişi dev bir fil. Onu dinlenmek için durdu ve düşüncelerini toplamak. Güçlü bir ışık demeti deldi noktası önümde. Sonra sesi koşan adımlar.
  
  
  - Kükreme! - Ben de bağırdım. - Nerede o?
  
  
  O bana cevap vermedi, ama bir an sonra bina çevresinde çıktı Гурнек koştu iç bahçesinde. Onu stahl takip ego rağmen gayet iyi biliyordu ona ulaşamıyorum. O kaçtı, neredeyse normal bir adım, böylece anladım ki ego ayak bileği daha fazla acıyor. İşte o zaman sahneye çıktı Reva. O прогрохотала mimmo beni ve jest emretti bana bir yerde kalmak. Kişi ego oldu gerilmiş, мочка сморщен; bu yüz, выдававшее mutlak kararlılık, maske, soğuk ve расчетливой kararlı.
  
  
  İnkar edemedim, ne lanet onunla gurur duyuyorum. O sizin kendi çalışma gerçekleştirdi tutarak Гурнека korku içinde, nasıl yakalanmış hayvanı kadar ... kurtulmak başardı Laya. Ve şimdi, ne zaman Havlayan öldü mü, kaldı düzeltmek için sadece tek bir ajan Kobra. Onu kaldırdı cop nunchaku başının üzerinde, iyi sıkılmış bir attım akşam.
  
  
  Dairesel hareketlerle ellerini açtı sopa hareketi... ne diye ümit ediyorum, şiddetle yok edecek planları Гурнека... ve kendisi ego hayat. Riva işaret eden kızılderili uzak iki ucu bahçesinde. Bir ışık ışını bir deniz feneri ışıklı hayalet çarşı ve spa, kraliyet sarayı'nın, çerçeveleme nasıl экспрессионистской resim.
  
  
  Ama hiçbir şey güzel nasıl Гурнек hareket etmeye başladı, tekrar kendi shaggy. Beni gördü, ve şimdi yoktu bir çözüm çarpmamak zaman Riva peşinde arkasında bir motosiklet gibi motorlu bir çoban, çalışan yakalamak kayıp scott. Şimdi kızılderili dönüştü hayvan için korktum, напуганное ve отчаявшееся.
  
  
  O geçici bir çözüm bulmak için çalıştı beni ama yine Реева gösterdi beceri, kesilmesi ego bir yol. O hemen hemen vurdum. Kız kaçmak için her şeyi doğrudan bir çarpışma, ve o değil onun suçu. Onu da istemedi, onun için düştü motosiklet.
  
  
  Ancak, bile dokunmadan ona, hey, tutmak başardı ego yolda ona vererek kaçmak oldu. «Nunchaku» закружились başımın üzerinde, ve zaman Riva tekrar taşındı zorlayarak, ileri Гурнека kafa bana gitmesine izin verdim bu aracı ölüm gibi baktı ve o masaya bir hava var.
  
  
  Sopa-«katil» tekrar çıktı ama bu arada. Hala onu izledim bu sahneyi ileriye doğru bir adım atmış, ne zaman Гурнек diye bağırdı ve eğilip tarafa: cop vurmak emu göğüs. Yumruk benzeri bir darbe yumruk merkezli ve onun bir nefes aldı. O sendeledi, sarhoş, daha acı, hiçbir güç dengesini korumak için.
  
  
  Onun aksak ileri hareket, mümkün olduğunca çabuk tutan stiletto kol boyu elinde. İmkansız zaman kaybetmek, çünkü sonra sorun Гурнека bana hala söyliyecek karşılamak Siva, insan olan cehennem tuzakları onu kaçtı, ama karşılığında gösterdi bana yüzünü.
  
  
  Гурнек tekrar ayağa fırladı, önce onu ona ulaştı. O yakaladı «mınçıka», ama görünüşe göre, bu zamana kadar hiç görmedim ve kullanmadım o silahı. Bilmiyormuş gibi onu tedavi, bu nedenle, basit fırlattı ego beni. Cop düştü, ve o almak için eğildi peki, şu anda, ne zaman Гурнек koştu bana doğru.
  
  
  Onu buldum tekrar uzanmış sırt üstü, mücadele için hayatlarını ve kızılderili oldu bana yumruk. O zaten neden mümkün değil: egosu dışarı yırtık resme aşınmış nitelikleri göz damlayan студенистая ve kanlı madde, bu yüz sadece bir deli ve bir yüzü canavarlar.
  
  
  O beni vurdu büküm, dirsek, ve parmaklarım istemsiz zayıflamış boğazından. Hançer etrafında kaymış elim. Onu körü körüne elini uzattı, ama kızılderili tekrar bana vurdu boğazına ellerini avuç. Bilmiyordu yapan karate, ama, olmalı, öğrendiğim sırasında bizim daha önceki toplantılarda. Ve şimdi kullanmış alenka ve zihin için, beni öldürmen için.
  
  
  Motosiklet Riva durdu ile tiz bir inilti, aydınlatan bizim twisted vücut bir ışık demeti. Onu duydum, o слезла makine, ama biliyordu, o yardım eder. Çünkü Гурнек tekmelemek benim yaralı ayak, hızlı ve kolay bir zafer, hangi hayal onu, yoktu görünürde. Adam panik içinde, ve o verdi o bir intikam, güç ve kararlılık. Bu mücadele hayat.
  
  
  Onu da.
  
  
  Onu ayağa kalktı ve avuç içi için çalıştı, bunu sıfırlamak. Onu перекатился yana, ama o yine bana düştü. Bu arada, ancak, bana kapmak başardı cop, bir, her bir elinde bir parça ile kirpik etrafında derileri manda ortada. Olmadı şimdi diğer kurumları bir silah kullanmak, yöntem, hangi onu daha yaşadı. Eğer ona bir şey sıkın deri kordon boynuna Гурнека, iki cop bana yardım edeceğini kullanmak ego, gövde.
  
  
  O hazırladı bana diz yana ve bana vurdu yumruk böbrek, neden onu inledi, daha acı. Mermer fayans, gibiydi, dans gözleri önünde ve uzak sütun двоились, троились. Onu denedim odaklanmak için bir vizyon, ama herşey belirsiz, yakın, ve sonra kayboldu.
  
  
  Гурнек, şimdi güç manyaklığı, выплевывал kelimeler hint lehçesi olan ben çözemedim. Ama eğer onu anlayamadım, tam olarak ne diyor, evlat, bana hiç de zor değildi yakalamak için anlam ego başıboş cümleleri; oldu, usulca söylüyorum, iyimser değil, samimi bir konuşma.
  
  
  Onu hissettim, ağrılı kramp, bacak fleksiyonda altında ego ağırlığı. Onun başını çevirdi bir kez o zaman bir kızılderili uzandı стилетом taşıyarak kendi alenka sağa yükseltmek için bir hançer. Bu şu anda onu tırmanmaya başladı bir, her bir kabile.
  
  
  Ama o değildi, o yüzden vazgeçmek.
  
  
  O ileri atıldı ile kör darbeler hançer, bıçak kullanarak grev. Onu отодвинулся mümkün olduğunca çalışıyorum, bir mesafe tutmak. Aniden arkasında обезумевшего kızılderili çıktı ve Riva başlangıç yendi ego delikli sırt ve omuzlar. Oldu bu acı o ya da değil bunun önemi yoktu. Onun müdahale dikkatini çekmiş genç bir сикха o kadar ki, bana kaçmayı başardı окровавленного bıçak стилета ve şal deri ayakkabı bağı etrafında ego boyun.
  
  
  Nasıl başladı: ilk saldırı benim otel odasında, daha sonra Ashoka, Ananda engellendi filiz barın tuvaletinde. Ve oy şimdi perde oyu-oyu vardı inmek için başka bir temsilci hain haydut çeteleri hizmetinde Shiva.
  
  
  Onun iyi sıkılmış iki cop, sıkma dantel ve буйволиной derileri boyun Гурнека. Kızılderili yayınladı creek şaşkınlık ve korku aynı anda düşürdüm, stiletto, uzaklaştırmaya çalışırken, dantel boğaz. O hayatta olsaydı onun devam sıkıştırmak.
  
  
  Onu скрутил sopa etrafında ve aldı onları. Ben görmedim kişilerin Гурнека ve bu ego görebilirsiniz. O çalıştı, hava yutmak, onun nefes astım ve свистящим, ama hava katılmadım hafif. Desteklenen bir umutsuzluk, o mücadele ile hayatını kalan güçleri. Ve bu yeterli değildi.
  
  
  Şimdi onu kontrol rağmen, kendisi онемевшую bacak ve yorgunluk. Onu daha üzerine çekti, dantel, teşekkürler палочкам sağlayan ve sağlamak için gerekli basınç. Başka bir gurgling sürçmesi dudak hintliler, sonra adam vazgeçti, artık uygulamakla, bize en ufak bir direnç. Ego vücut рванулось ileri, ve o yüz aşağı düştü. Ama o zaman bile onu bırakmadı «nunchaku» kadar değildi kesinlikle eminim Гурнек döndü koynunda onların tanrıları, yılan-нагов olan o kadar yürekten inanıyordu.
  
  
  Ne zaman nihayet anladım, o безжизненен, ego vücut hareketsiz yatan soğuk mermer zemin ve sadece tek bir kas ego kalça çılgınca titriyor, onu çevirdi, ego ve serbest boyun ölümcül deri dizeleri. Ego yüzü синюшным, dil прикушен, neredeyse ikiye kesilmiş dişleri, o gıcırdatmak, korku.
  
  
  — Daha kötüsü olabilirdi, dostum, diye mırıldandı ben. - Bir düşün, ne oldu, fakir Нирадом...
  
  
  Ama benim yorumum, o duymadı. Çok büyük bir çaba ile onu yavaş yavaş yükseldi, bir göz tutmak ile şekil Гурнека. Ama o dirildi etrafında ölü. Kızılderili umutsuzca mücadele, sonsuza kadar vermek emu nedeniyle. Ama sonunda bitti bir şey.
  
  
  O ölmüştü.
  
  
  — Bana yardım et çıkar onu giysiler, — dedi ona, Riva kaçınarak, görünüm, kızlar, olan yapan gibiydi yaptı bana rahatsız edici, sessiz bir görünüm.
  
  
  O soru sormaz, o gördü, ben gömleksiz ve sağ taraf pantolon batırılmış kan. O нагнулась ve çeviriyor haline gelmiştir yıkım gömlek Гурнека. Hint «ceket» zedelediğini kan, ama bu yine de hiçbir şey daha iyi.
  
  
  Riva bakmadı ölü değil, saygı ya da tevazu, ama adam hoş olmayan bir manzara, ve ben suçlu bir kız o çalıştım bakmak şiş, kanlı yüzü ile çıkaran mavi dil. Kemik etrafında вытекшего gözleri garip блестела parlayan bir ışın motosiklet farlar.
  
  
  Sonra onu hatırladı ne, ne Riva sözü bana aynı gün, orada konak Shiva. O değil вдавалась, ama ayrıntıları değil uzun bir zaman aldı, ne olduğunu anlamak için o ökseotu unutmayın. Amcası kullandım onun için en aşağılık nedeniyle sadist bir tat onu zorlamak karşılamak için tutku ego erkekler.
  
  
  Ve şimdi ben hissetmedim pişmanlık bizim Гурнека, bize diğer iki erkek ölü yatan bahçesinde kurban çok değil benim öfke, ne kadar kararlılığımı hayatta kalmak ve görevi tamamlamak.
  
  
  Çıkardıktan sonra, kanlı bandajlar, çamaşır обмотал, bacağını onun da pantolonunu çıkardı ve bıraktı Риву присевшей yanında vücut Гурнека. Onu geçti ve avluya yöneldi taş havuza, bir fark ettim daha önce. Doluydu yağmur suyu. Onun ardından bir her kabile ve yıkıyordu yara ile ıslak yamalar yırtık gömlek, enfeksiyonu önlemek için yara ve kangren ayaklar. Onun bile emin değildi su ile enfekte, ama o an elimde başka seçeneğim yoktu, bu yüzden bir şans almaya karar verdi.
  
  
  Ne zaman onu geri Рееве, kız resmen ölü pantolon ve kurt. Onlar biraz büyük bel, ama telafi, bu bir kayış merhum Гурнека. Riva yardımcı oldu bana gömlek giymek, ve sonra geri çekildi, ellerini ovuşturarak, sanki hey, soğuktu.
  
  
  O fısıldadı. - Şimdi ne yapacağız, Nick?
  
  
  «Alalım arabanı geri dönelim villa» dedim. Ego yüzü gergin, впалым sanki yoksun tüm duygular. O çok şey atlattı, ve henüz o hala uzun, daha güçlü, her zamankinden daha. Onu hatırladı babasının, merak, sahip olup aynı büyük bir iç güç ve ego kızı. Bu durumda, o hayatta kalmak için ve hayatta olduğumuz sürece ego bulacağız.
  
  
  - Bundan sonra ne olacak? - sordu Riva. - Nasıl... nasıl yapacaksın bunu? diye ekledi, işaret, benim yaralı bacak.
  
  
  Büyük bir kısmı acı dindi, onu yürüyebiliyordu, daha az çabayla daha önce. Onu koymak «mınçıka», itme ıh arka dakikada bir pantolon ve stiletto itti deri kılıf, kim tuttu onu önkol.
  
  
  - Nasıl? - bunu tekrarlamak. - Merak etme. Onu bulacağım ne bir yol.
  
  
  «Sen her zaman bir şeyler bulursun», — o çalıştı gülmek.
  
  
  O bana, ne ego amca kaldı, beş erkek saymazsak, maharaja ranjit singh ve genç сикха, hangi onun yaralı ayak postane Ağrı. Yani, önümüzde kaldı iki erkek dışında, Şiva ve Хакши. Bu kolay olmayacak... ama bu semt rusya kolay değildi en başından beri.
  
  
  
  Biz sessizce sürdü. Riva tuttu iki eli direksiyonda küçük bir makine. Ne zaman Fatehpur Sikri oldu arkamızda bürünmüş bir karanlık ve toz, o başını çevirdi ve işaret kutusu pano.
  
  
  — Onu првезла sana hediye, — diye açıkladı. - Üzgünüm verdi ego sana daha önce, ama ben bilmiyordum, o ihtiyacın olacak.
  
  
  Onu açtı, bir kutu ve içine ona elini, duygu kadar dokundu butt tabanca. Onu inceledi gun ışığında pano: bu küçük «beretta» 22'lik oldukça sıradışı bir şey için bayanlar.
  
  
  Ama Riva daha vardı ve olağanüstü девицей tüm açılardan.
  
  
  «Beretta» oldu etkili bir silah yakın mesafeden. Onu hatırlamak zorunda, bu konuda bir anlaşma yaptım ve onu kontrol ederek, silah, mutlu, ne, Riva unutmadım ego şarj edin.
  
  
  - Ne zaman biz kendimizi görüş alanı içinde, villa, sakin ol ve devam et gibi bir şey olmamış, - sipariş ve onun kız потягиваясь koltuk için beni görülmektedir. Özellikle bu hasta ayak beni bekledi crucible, ama giderse o umut yakında geri döneceğim formu.
  
  
  - Daha iyi değil mi birilerini çağırayım yardım, Nick? Bence bu riskli, birlikte karşı tüm eh... yani, - o ekledi, endişeyle gözlerimin içine bakıyor, ne biz gidiyoruz gitmek için korkunç bir risk.
  
  
  «Tek yol ileri,» dedim ve anlattım hey, her şeyi biliyordu Puran Дассе, nedenleri, hangi o bir mektup gönderdi yardım için hint gizli servis için düzenlenen operasyon. Zaman zaman onun bitmiş söylüyorum hey geçmişi hakkında «kaçak» meydana gelen ofisinde Dassa ve ego ilişkileri Siva, biz zaten görünürde bir ev.
  
  
  Onu, oturdu koltuğa, ne zaman, Riva ilerlemesini yavaşlattı. - Şu andan itibaren seni gözlerimi, - diye fısıldadı ben. - Ne görüyorsun?
  
  
  - Henüz bir şey yok.
  
  
  Onu hızlı bir şekilde baktı alttan nah. O gergin oturuyordu direksiyonda, girdiler sırtını koltuğa, ee göz tespit edildi samimi önünde. O yoldan çıkarak karayolu ile orta hız; çakıl ve taşlar отскакивали altında bir makine.
  
  
  Aniden Riva fren koydum. - Orada iki! — diye bağırdı. - İki güvenlik görevlisi!
  
  
  Takip çekim sesleri. Son durak. Şu andan itibaren ben bir lüks göze alamazdı yapmak bile bir hata.
  
  
  
  
  14
  
  
  Onu, diye bağırdı. - Hadi aşağıya! -
  
  
  Onu, elini uzattı ve çekti onu koltuk. Riva çok kolay bir hedef. Mermi şiddetle ıslık ve рикошетят. Yağmur kurşun заливал cam, niçin bize düşen büyük cam kırıkları.
  
  
  — Kıpırdamayın ve bekleyin ben gelene kadar sana sinyali devam etmek, — uyardı onu Риву. Onun kolu indirdi ve kapıyı açtı, ползя ve tozlu bir halı. Kapı заслоняла beni, mermi başının üzerinde ıslık. Tesis genelinde yankılandı отозвалась ses koşan adımlar. Onu kaldırdı «беретту» ve başını kaldırdı ривненской çok amaç için.
  
  
  Ok türban gibi düştü подстреленный asker.
  
  
  Birisi beni bekliyordu orada değildi Nag, bu onu bayağı eminim. Onu vurmak bir erkeğe açık göğüs. Aksine, onun arkadaşları, onun ölümü hızlı ve nispeten ağrısız. Ama başka bir güvenlik görevlisi yerde görülebilir. Onu daralmış gözleri ve muayene yolu ile yan yana, karşı kalkarsa bana sürpriz ve da bana arkadan.
  
  
  - Orada kal! - diye mırıldandı ona, Riva için gitmemiş, makine etrafında. Başladı kayar ile koltuk, ama aniden durdu ve yaptı tam olarak emretti.
  
  
  Geldi bir şans daha vererek bana iyi bir fikir saklanma yeri görünmeyen bir ok. Bir ses geldi sağdan, yüksek ve kalın bir duvar çitleri, окружавшей bir villa. Porsuk ve ardıç tamamen gizli benim düşman. O gitti, arkamda bir yerden ona gizli görevdeydi gün vardı bizi bir tek kaçmak için bir şans. Bu yüzden ihtiyacım vardı, hareket ve hızlı.
  
  
  Onu hızlı bir şekilde baktı sokaktan buldum ne ihtiyacım vardı; Onu sıktı parmakları taş yumruk büyüklüğünde bir fark kenarında tozlu yollar. Hızlı hareket asılmış, onun ego ile arabanın kapısını ve bir gümbürtüyle duydum, o yere düştü, yaklaşık on metre önümde.
  
  
  Başka bir gözlük просвистела havada. Onu göremiyordu saldırganın, ama o göremiyordu beni. Onu dinledi, ve yakında sabrım vardı ödedi sesi koşan adımlar, ama bana değil, ama ters yönde. Güvenlik görevlisi Shiva, son goril, стоявшая arasında deli ve bana koştu mimmo, arkasında gizli kalın bir çit.
  
  
  Onu bırakıp başka bir taş, bu kez bir ilk daha. Tekrar havladı silah, gözlük взметнула merkezli dar bir parça küçük bir kırıntı. Benim dudak kırdı çığlık, tiz bir inilti acı acı. İyi biri için asla meşgul tiyatro, gerekçeli ben. Değildi kuvvet bir çığlık duymak büyük bir mesafe, ama bu gerçekten tüyler ürpertici bir çığlık ve o tesirli.
  
  
  Çitlerin dağınık, eksik şekli ile kafa закутанной türban. Çok geç anladı, iz yok adamın. Çok geç anladı, bir çığlık oldu manevra çekmek için ego etrafında barınak. O çekti, hatta bakmadan bana doğru. Ama şimdi kalmamış zaman... sonsuza kadar, onun için umut bu.
  
  
  Silah 22 kalibrelik sapladı mermiyi emu omuz, закрутив, onu kukla gibi, çok, emu zorunda sarılmak, çit, çalışırken, dengesini korumak ve sığınmak. Onu tekrar tetiği çekti ve izledim, o yürütür, ürkütücü bir dans, ne zaman ikinci bir gözlük gözleri de tanımlanan bir delik ortasında ego alin.
  
  
  Bizim ses sürçmesi dudak erkek.
  
  
  Bir kez ослепительном farlar, ellerini kaldırdı ve yaptı başka bir işe yaramaz atış tabanca. Sonra yavaş yavaş aşağı doğru süzüldü, sanki tarihi otur ortasında bir parça dışarı önünüzde uzun bacaklar, eğerek vücut ileri, sarkan meme başını.
  
  
  Riva başını kaldırdı, ayağa kalktı ve dışarı baktı nedeniyle geç pano. - Ama amca... -- başlangıç oldu bu.
  
  
  — O, kısa bir süre burada olacak, sizi temin ederim, — diye fısıldadı ben. Onu hesapladı, olduğu «Beretta» hala birden fazla mermi, daha fazla ağır silah сикха 45'lik. Bu yüzden stahl almak için bir silah. Onu yavaş yavaş ayağa kalktı ve geldi изрешеченной mermi kapı makine. Yolda yatan bir ölü, iki erkek, kurbanın kendi aptallığı, kendi naif bir inanç ilahiyat fani Shiva.
  
  
  Ama Kutusu mevcut idi. Ego planları fethetmek için bütün Hindistan da gerçek ve kararlı. O konuştu ve «insani» ihtiyaçlarını, arzu beslemek ve giydirmek halkını, ama Shiva oldu zalim, стремившимся en acımasız diktatörlüğü, ve ego, para, güç elde etmek gibi aynı insanlık dışı, ne olurdu ego yöntemleri, eğer o güç var.
  
  
  Uzun bir çizgi çitlerin aniden hafifletilmez, ne zaman evin etrafında yaktı ışıkları, büyük cıva buharlı lambalar için beni zorladı, geri çekilmek, örtbas göz, göz kamaştırıcı bir ışık. Yüzlerce böcekler, güveler ve dev комарову gibiydi süpürdü ışık ışını yoluma. Onlar mırıldandı ve daire ile karışarak toz kokusu ve ölüm.
  
  
  Büyük sinekler çizerek, minyatür gibi akbabalar, düşen, iki kanlı ceset ve yükselen havada kalıcı kulakları sağır eden bir uğultu. Bir ses beni вздрогнуть zaman onu навострила kulakları istediğim diğer sesler. Ben bir şey duymadım, ayrıca sinekler, bizim ses ile aydınlık villa.
  
  
  - Ravi! Arun! - aniden, metalik bir ses, ses değil, benzer, bizi, kimse, kendisi dışında.
  
  
  Onu, baktı Риву, ve o hafifçe onaylayarak başını salladı bana. Shiva, - diye mırıldandı. - O, benim amcam. Dikkatli olun, Nick, lütfen!
  
  
  - Lanet serseriler! Nerede? Ne oldu? Arun? Ravi? Siva tekrar çağırdı, iki erkek ve ego sesi gibiydi, yüzerek bana, bir yankı gibi eski plaka.
  
  
  Zamanı düz bir çatışma, çarpışma, yüz yüze. Onun cesaretini, ve bir jest istedi Riva kalır arkamda ve sürekli gitti bir patika. Shiva tekrar bağırdı, ama ego korumaları mümkün değildi cevap. Konuşma destek sinekler, oda obur uçar, налетали üzerinde cansız bir beden iki hintliler.
  
  
  - Seni öldüreceğim, senin aptallık! Shiva bağırdı tiz bir sesle, выдававшим öfke ve korku.
  
  
  Ancak o cesaret edemedi çıkmak için karşı bana. Tekrar sessizleşti. Onu çömelmiş ıso tüm gücü ile çalışırken, ayak değil uyuştu. Sonra birkaç сгибаний diz hızlı bir şekilde kan oldu dolaşmaya düzenli olarak. Tek eliyle bir kenara itti onu kalın bir çalı.
  
  
  Buradan onu görebiliyordu, iç bahçe, yemyeşil ve bakımlı. Ve bir kez daha beni üzen şey, bu bahçe oldu диссонирующей ноона, böyle yemyeşil ve bereketli onun için kurak bir bölgede, çok zengin bir bitki ve çiçekleri yetiştirmek, ego, böyle kuru ve tozlu bir ovada. Ama evet, Shiva para vardı rupisi ve dolar cezbetmek için Hacı kendi ağ. Ego tatmin edildi, sınırsız fonlar, taşıyacak, ona bir şey elde etmek için güç ve sayıda nedeniyle, ilgili çevrelerde. Ben merak ediyorum, kaç verir Dasu tutmak için bir bölüm hint güvenlik hizmetleri, kendi bordro. Ya Dass oldu, başka bir fanatik, körü körüne верившим rüya Siva zafer hakkında, altın çağında, Hindistan, güçlü bir medeniyet Mori ve Гуптов.
  
  
  Ne olursa olsun bize motifleri vardı bu adamın, bir tehlike için tüm dünya kaldı. Ama böyle tehlikeli ve sinsi, kendisi gibi Shiva. Onu içine sıkışmış bir kalın dal hedges, umut hışırtı ve çıtırtı verilmez benim varlığı.
  
  
  - Carter? Seslendi bir ses, hangi kulağa, daha fazla bir şey, daha basit bir dokunuş alay. Bu değiştirilmiş bir ses, kabul dramatik ton. - Sen, diğeri? Sen beni ziyarete geldi?
  
  
  Yine stahl soğuk, kontrollü. Onun ruh hali, konuşmaları tutun veya itaat ego каламбурам. Onu tercih ederdim bitirmek tartışma daha sert bir nota. Ama ben bu görmek. Onu, durdu ve geri itti oranı, bir göz tutmak ile gün, hangi aceleyle çıktım... görünüyordu, pazar günleri önce saat.
  
  
  Ne... ne, terzi al!...
  
  
  Onun kırpıştırdı ve tekrar baktı, kendimi ikna etmek için, bu sadece bir kandırmaca, bir illüzyon. Ama hayır, gözleri beni aldattı. Bu Shiva, ama o değil gibi oldu adam onu hayal olarak, nen bir şey yoktu etrafında, ben hayal. O kesinlikle bizim gibi değil, tek bir kişinin onu hiç gördün mü hayatında.
  
  
  Yerine sağ el, baştan avuç... ya da nerede genellikle parmaklar, erkek giydi protez ve paslanmaz çelik... omuz. Yoktu sağ el, ama şeytani ve kurnaz amca Riva giydi biz sıradan protez, bize, sıradan öğeleri, bizi, ahşap veya plastik bir el. Yok, efendim.
  
  
  Bağlı omuz çelik kobra hareket ileri geri havada, "kobra", her bakımdan benzeyen bir canlı sürüngen, metal diş, kapal ciddi bir kızgınlık!
  
  
  Demek ki, bu harika ve inanılmaz bir ifade vardı. Onu tuttu, yanıp sönen, ama bu bir serap değil ve bir hayal değildi. Oldu nedir, n/ a,, korkunç ve korkutucu nedir, n/! Var çelik kobra tüm anatomik ayrıntıları yöndeydi en ince ayrıntısına kadar: tabanı gol kapüşonlu, açılış ve kapanış çene. Diş şüphesiz, temsil şırınga subkutan enjeksiyon için yeteneğine girmek ölümcül yanlışlar sürüngen kan kurban.
  
  
  Onu götürdü bakışta garip ve tehdit cihazlar dikkat çekerek, yüz Shiva. Soğuk köşeli yüz benzeyen bir yüz sürüngenler. Vardı dar siyah gözleri, kalın gür kaşları. O, orta boylu худощавым, поджарым vücut, hangi bürokrasisinin ruhu şeytani kötülük.
  
  
  O sıradan bir rakip, ve bir kişi olarak ve çoğu zaman düşman, toplanan tek bir çete... gibi insanlar Karak, zor bir Kurtadam ya da bir kişiye şeytan, называвший kendini «bay Yahuda».
  
  
  Sanki çelik kobra yeterli değildi, koruyucu olarak silah (ve gerekirse, ve olarak saldırgan silah), sağlıklı bir elinde Shiva oldu 45'lik, dünya ünlü amerikalı Colt. Siva-mahal silah ileri geri, bekleyen herhangi bir hareket veya ses olabilir ortaya konumum çevre çitleri.
  
  
  - Diye bağırdı. - Dürüst, Carter! - Ben ateş. Konuşmamız lazım, görüşmek üzere... hatta konuşma bay Dass bugün, hiçbir zaman, bu arada. Ve biz burada, söyle bana, ne yaptın yeğenim, güzel bir bayan Singh? Ben bulamıyorum bu güzel kız.
  
  
  Ben cevap vermedi.
  
  
  Bunun yerine, onu kaldırdı «беретту» ve nişan amaçlayan, lord Shiva göğüs. Yavaş yavaş tetiği düşünerek kendi kendime kabus yakında sona erecek. Adam mükemmel göze çarpıyordu ve ben diliyorum daha kolay hedefler: en delle kutsal лившийся gün arkasında, tamamen aydınlatacak ego ince rakam.
  
  
  Ama bunun yerine, görmek için, o dizlerinin üzerine düştü, yerine duymak ego son boğuk çığlığı veya görmek, o acı içinde kıvranır, onun şaşırdı görünce, nasıl bir gözlük gözlerini «Beretta» atladı onun göğüs. Sonra gözlük geldi antik taş heykel merkezinde yer almaktadır.
  
  
  - Yani sen orada! - güldü kızılderili ve tetiği colt, ateş, ölümcül bir kurşun birkaç santim kafamdan.
  
  
  Onu içgüdüsel olarak buruşuk ikiye, hala güvensizlik. Gözlük atladı onun göğsünde ama hiçbir şey ifade verdi hakkında, Shiva giydiği kurşun geçirmez korse onun altında beyaz bir «куртой». Gerçekten, onu görebiliyordu ego çıplak göğsüne, gömleğinin altında, ana hatlarıyla göğüs kasları. Her şey iyi görünür benim gözlerine inanmaz.
  
  
  Eğer sadece o da değil, çelik, bitirdi onu. Ama bu mümkün değildi. Adam robot değil... ya da değil mi?
  
  
  Hayır, elbette değildi, ama inkar edilemez bir şey gördüm, ve imkansız olduğunu inkar Siva gibiydi donatılmış doğaüstü güçlere sahip. Onun amacı yılının başında ikinci kez tetiği çekti. Onu hedef alarak kafasına kızılderili, ama aynı anda o geriledi, ve gözlük sıkışmış kapı косяке, pek isabet amacı.
  
  
  O savunmasız, ya da en azından, o savunmasız bazı yerlerinde kendi vücut. Çünkü bilmiyordum, kaç mermi kaldı, onu stahl beklemek Siva çıkacak konağın. Hızlı bir hareket olmasına rağmen, yaralı ayak, onu kendimden uzaklaştırdım kalın bir çit ve запетлял bahçede. Onu, biliyordu ego silah olabilir рявкнуть herhangi bir zamanda. Bu ses onu duymak istemiyordu, ama yine de cesaret, zihinsel dua, bir adam kaldı ve görüş alanı dışında iken ulaşamayacaksın yan cephe villa.
  
  
  - Birisini mi arıyorsun?
  
  
  Ona döndü ve aynı anda tetiği çekti. Ama «Beretta» sessiz kaldı: mağaza пустынен. Bir tık, hepsi bu. Onu attı ve bir tabanca bozuk, ухмыляющееся yüz Shiva. Metal el şeklinde bir kobra kadar yükseldi. «Beretta» atladı metal kol ve yere düştü.
  
  
  - Kıpırdamayın, bay Carter. Bize bir adım - sipariş Shiva. Tuttu colt yönlü samimi göğsüme ve ben gidiyordu ayırmak için bu anatomik parçalar, kendi vücut... en azından bu kadar erken.
  
  
  - Ne bekliyorsun, Shiva? Neden sen vur, hadi bitirelim şu işi?
  
  
  - Öldüğünü görmek, hiçbir geçirmiş olması acıklı bir ölüm, başka bir sevgili? Hayır, korkarım, bu benim tarzım değil. Çünkü benim güzel yılan hala aç olmasına rağmen bol edu teşekkürler genç Нираду. Bence erkek daha yararlı bir garson olarak. Ama ben istiyorum, «Kobra» birleşik ve kompakt bir kuruluştur. Ve ağabeyi Нирада zaten ben hizmet görmedim neden işe değil ve çocuk. Ne yazık ki, düşündüm tamamlayarak kariyerinin. Canavar sitem dolu цокнуло dili, tutan silah adetlerini bana kazık doları.
  
  
  Arkamda onu duydum, birisi yavaşça hareket ediyor. Onun başını çevirdi ve gördüm şekli сикха, hangi onu yaraladı, bugün hiçbir zaman, önce postaneye Agra всадив emu kurşun sağ ayak. - Ah, sen, Krishna! - sevinçle bağırdı Shiva. Sonra o bana baktı ... ... ayrım. - Bence siz ikiniz bilirsiniz, başka, başka.
  
  
  — Biz vardı eğlenceli karşılamak için bugün hiçbir zaman, — diye mırıldandı ben.
  
  
  - Zaten. Onu hatırlıyorum, Krishna bana detayları toplantı. Ama bilmediğiniz bir bay Carter, yani Krishna — ağabey Нирада. O almıştır hindu tanrısı aşk olsa yetişmiş gibi dindar bir sih. Ama şimdi bu önemli değil — Siva kesti onun. - Söylemek yeterli Krishna besler size belirli bir nefret, sevgili Carter, daha ne buldu, ne suçlu trajik ölümü ego kardeşim.
  
  
  «Eğer onu öldürdü Нирада, o beni öldürecekti» dedim. - Biliyorsun, Shiva. Bu orman kanunu, güçlü olan hayatta kalır.
  
  
  — Aslında, aslında, — güldü hintli. — Ama, çok üzgünüm, size bu konuşma, artık en güçlü, bay Carter.
  
  
  Krishna anlattı kelimeler. Keşke o fark etmedi şişkin «nunchuck» arka cebinde. Ama ne zaman bir silah gönderildi göğsüme, diğeri de sırtından, cesaret edemedi, yanlış bir hamle yapmak, aksi halde her ikisi de нажмут üzerinde tetikleyicileri. Ben orada durdu, özen, çok loadıng yaralı bacak.
  
  
  — Sen hala cevap vermedi benim tirbuşon, Carter, devam etti Shiva. - Sen bana, ne oldu benim güzel yeğenim...
  
  
  - O öldü.
  
  
  O kaşlarını kaldırdı, ne zaman ego tehditkar siyah gözleri patlak flaş. - Öldü mü?
  
  
  - Ölü, - yalan söyledim ben. - Гурнек onu öldürdü önce onu durdurmak mümkün ego. Anında öldü, eğer bu teselli.
  
  
  — Hayır, diye cevap verdi Shiva ile yüzümüzü gülerek. «O her zaman vardı, hilekar, kendini beğenmiş orospu çocukluğundan beri. Ama özellikle onu özleyeceğim onu, ne yapıyordu, benim erkek, ve onlar bulmak bu eğlenceli, bir kez o жилке benimle...
  
  
  - Çünkü o senin bir mahkum, demek istiyorsun.
  
  
  - Eğer tercih ederseniz, bunun bir önemi yok. Dışında onun zavallı babam... benim sevgili kardeşim, derinden acı kaybı nedeniyle onun sevgili kızı.
  
  
  Her geçen saniye onu yola çıkıp nasıl anlamak kolay oldu nefret ediyorum bu adamı. O sapık, canavar bir zihin gibi, çelik bir kapan, parlak, ama sapkın, deli. Adam dudaklarını yaladı ve bana gülümsedi, bu gülümseme olmalıydı ifade sadizm ve alaycı.
  
  
  «Bana çok eğlenceli olacak seninle, Carter», — dedi o gülerek. - Sesini, göreceksin, o küçük zaman biz birlikte geçirmek, eğlenceli olacak!
  
  
  - Söyle bana, başka bir şey Siva, sadece protokol için, - onu kesti ben, sesini yükselterek, umut, Riva, beni duyar, ve bu durumda kaçırdığı ilk dikiş diyalog. - Babam nerede Riva? Anlattı kız ve... bunu öğrenmek istemiyor? Onu hey, emanet...
  
  
  Çarpık psikoloji Siva işe yaradı tam da umduğum gibi.
  
  
  «Sen aptal, ne şüphe benim yeğeni», — dedi kızılderili. - Kardeşim salim ile birkaç adım mesafede bize. Eğer doğru hatırlıyorum, o gün yola çıktılar, mezbaha. Nerede unleashed kıyamet, ben ekleyebilirsiniz.
  
  
  - Nerede o?
  
  
  - Ne, bay Carter? Kardeşim böyle bir durumda neden tüm evlerin etrafında, sesini ve her şeyi; kesin olarak, o mümkün değil, neden tüm evlerde etrafında su. O gloated, zevk, güç, elindeki ellerinde.
  
  
  Ve onu yerde durdu, güçsüz bir adım atmak ve durumu tersine çevirmek. Onun altında silah, iki tabanca, ön ve arka, hazır birkaç saniye içinde dönüşmeye dilim isviçre peyniri. Bu iyi bir zaman için benim en sevdiğim hileler, özellikle lord krishna, bir çok otel, beni vurmak için intikamını almak için kardeşi.
  
  
  Ama aniden bir gözlük gözleri kısa kesim ego hayalleri sayfası. Atış yapıldığı için çitlerin, nerede saklanıyordu, Riva. Bir kız vardı, mükemmel bir gol. Onu atlama çıkılan bir kenara kaçınarak, silah Shiva ve göz ucuyla baktı Krishna: önden onun beyaz gömlek çıktı aloe nokta. O düştü gibi подкошенный, darbe mermi atmak, ego açık bir gün yan cephe villa.
  
  
  Onun için umut, bir dakikanızı ayırın bayrak izinleri yürütme Shiva. Onu, öne fırladı, bir darbe uğraşan, elinde державшей silah zorlamak için ego gitmesine izin silahı. Başardı ateş, ne zaman çelik şeklinde el kobra düştü omzuma.
  
  
  Diş, yayılan ölümcül bir zehir vardı, iki santim benim boyun. Onu vurmak hintli çene kaçınarak, ego meme gibi hala anlamadı, ne giyer altında kurtköy», ve değil istedim, kırmak kolunu, çelik plaka.
  
  
  - Sana değil yenmek, Carter! Asla! - tısladı adam onu vurdu onun ego hurma ile eller göğüs arasını arasındaki boyun ve omuz. Yumruk işe yaradı; adam bir an gevşetti zekası ve silah yere düştü.
  
  
  Onu отшвырнул bir kenara ego ve silah uçtu ve çakıl bir parça. — Öyleyse ödeştik, dedi, ben, geri adım atmış. Onun elini bir dakika aldı "nunchuck".
  
  
  Shiva daralmış gözleri haline gelmeden iki ince щелочки, ego bir kişi daha fazla, her zamankinden daha andıran bir yüz sürüngenler. Ben sanmıyorum, ne o biliyordu, ne «mınçıka», ama o kesinlikle biliyordu ki, bu masum bir silah. O geri çekildi gün, üzerinden geçerek şimdi ceset Krishna... ve aynı anda tekrar ateş edildi. Ama bu kez Riva nişan al değil tam olarak, ve gözlük sıkışmış toz ve çakıl var bacak amca.
  
  
  — Yani, sürtük canlı — sırıttı canavar. - Kısa bir süre, Carter, seni temin ederim.
  
  
  - Eğer mümkün sigortalı kaza! - ironik ' diye bağırdı, tutunarak mesafe nedeniyle diş kobra. Parlak dişler metal çubuk hatırlattı bir tür delilik Siva, onun sadist yöntemleri.
  
  
  - Sıkışmış! Vuruyor, Nick! Sesli Riva tiz çaldı panik atak için kalın bir çit.
  
  
  - Orada kal; gitme! - ona bağırdı hey sırayla.
  
  
  Kullanmak zorunda kaldı "nunchuck" için размозжить canavar başını ya da onu boğmak. Ama ben yaklaşmak, en azından şimdilik.
  
  
  - Tabii ki, fark dişler benim "kobra"... - çok siyah gözleri hintli bir an için döndü, metal el - ...onlar tam öldürücü bir zehir, mix, eğitimli ve çevresinde zehir dört yılan. O çalıştı, acele durdurma açıklamasında ejderha. - Onun yaptı karışımı genelinde zehir yeşil mamba, pullu engerek, avustralya yılan ve benim en sevdiğim sürüngenler nedenlerle, hakkında, hangi, belki de, tahmin, yani kraliyet cobra. Hep birlikte, bay Carter, ürettikleri izlenimi ile karşılaştırıldığında, hangi ölüm genç Нирада görünüyor merhametli bir hediye, sanki çocuk hiç de yaralandı. Ama biliyorsun, o kadar acı, değil mi Carter?
  
  
  - Nerede Kutusu, Shiva? - sordum, habersiz yaptığı kısa bir konuşma ve сатанинскую sırıtma, скривившую ego dudaklar. - Ben hazırım sizinle bir anlaşma, döviz. Hayat buluş Hacı.
  
  
  - Pazarlık mı? — tekrar o gülerek. - Dalga mı geçiyorsun, Carter. Düşünün, onun bile gerekli önlemleri almıştır, yok ederek tüm kayıtları ve notlar Hacı durumda o birgün kaçmaya karar! Hayır, burada sadece bir mücevher Kutusu, ve o benim, Carter. Başka hiç kimse onu almaz.
  
  
  - Demek ki iyi adamlar Pekin verecek sana carte blanche, değil mi? Kendini kandırıyorsun, Shiva. Demiyorum zaten hakkında harcıyorsun benim değerli zaman.
  
  
  Ne kadar onu biliyordu, hintli blöf ve teşvik. Belki албанец Hacı bu şu anda atlatmış bir villa alarak yanınızda değerli bir buluş. Onun çok ileri gitti, görmek için, benim gibi semt rusya ile sefil başarısız. Bu yüzden bir karar aldı. Kadar onu tutuyorum ulaşamayacağı metal el kobra, bana paçayı.
  
  
  Onu ileriye doğru bir adım attı, ve Shiva geri çekildi. Korkuyordu rağmen, korkunç bir silah, казавшееся ayrılmaz bir parçası olan ego, beden, ego yaratıklar. İle sırıtma devam etti onu sürükleyerek bacak mayınları çakıl driveway parça. O tekrar geri çekildi, ancak bu kez onu, çekildi bir kenara ve koştu, bir gün çalışırken, trenin arkasında, önce o vardı olurdu сманеврировать benim metal el için ölümcül bir darbe.
  
  
  Hareketi bir süre aldı, hesaplanan doğruluk ile yüzüncü dolly saniye süre aldı ve germek için deri kordon boyun etrafında bir canavar, ve bir süre için atlatmak ve ısırılan önlemek için subkutan diş. Aynı anda, zaman onu öne atladı çalışırken, şal postu gaur boğaz çevresinde Siva, çelik el качнулась aşağı ve перерезала dantel ikiye. Onu belirlemiştir sopa «nunchaku» bir metal çubuk lanetli bir cihaz, ama ağaç скользнуло ve pürüzsüz bir yüzey.
  
  
  Zehirli dişleri tehditkar yaklaştı ve boynuma. Onu itti Şiva'ya karşı cephe gidelim ne kaldı benim «нунчаков» (eski süpürge) ve yakaladı, çelik kobra, iki elinizle. Adam zor nefes alıyordu, ve sahte bir el kalktı önümde. Ben bilmiyordum, nasıl çalışır, ama ben duramadım, bu konuda sormak için.
  
  
  Benim dirsek dokundu, erkek meme. Üzerinde индейце oldu sağlam bir şey, ama değil metal. Muhtemelen bu plastik. Shiva devam sırıtma bile, mücadele, ve, gibi, okuduktan sonra düşüncelerimi şöyle dedi: - Çok hafif ve kurşun geçirmez. Bir başka harika bir buluş Hacı. - O gibi davrandım manyak, en umutsuz durumlarda bile.
  
  
  O kadar gururlu, bu kadar kendinden emin. Bu arada плюющиеся zehir dişleri her yalıyor ve yalıyor yaklaştı boynuma. Bir el vardı, doğaüstü güç, robot gibi, başka bir el kızılderili olamazdı aşmak için, benim fiziksel güç. Ama ejderha çok güçlüydü, ve o umutsuz bir mücadele için parlak metal dişler değil вонзились bana boyun.
  
  
  Onu kaldırdı, bir, her bir kabile ve saldırı gitti vurarak ego kasık. Shiva yayınladı inilti, kamburlaşmış ikiye; aynı anda onu sapladı зубоподобные derialtı iğneler ego eti, ego, ince, kaslı boyun.
  
  
  İlk ifadesi şaşkınlık ve bayrak izinleri yürütme izledi ifadesi, korku, исказившее ego özellikleri.
  
  
  Onu çekti, için çelik el değil bana vurdu başlamadan ikinci kez durdu, izlerken Siva boğuluyor, nefes almaya çalışıyor. Kızgınlık başladı isabet solunum merkezleri, cilt üzerinde ortaya garip bir tespit lekeleri. Cilt üzerinde hızlı bir şekilde ortaya koyu-kırmızı nokta - iç kanama.
  
  
  - Makine... Carter... anne... bir panzehir... - простонал o, çalışırken hareket bacak için tekrar giriş villa, ve, muhtemelen, ulaşım lab. Ama ego bacaklar zaten felç olmuştur.
  
  
  Shiva yere düşmüş kıvranan güçlü bir nöbet titreme yapan bir сотрясала tüm ego, gövde.
  
  
  Yanımda çıktı, Riva.
  
  
  Ama o yol bir görünüm ve уткнулась başını göğsüme. Orada oturuyordu, titreme, rağmen, nasıl ölür amcası, durmadan bakmak корчащуюся şekli становящуюся hareketsiz ve soğuk bir ölüm karşısında.
  
  
  Çünkü bu ölümü uygun bu gösteri var, bu bahçede, bir görünüyordu uygunsuz, bu verimli ve yeşil, ve bu uygunsuz kurak yoksulluk çıplak ve tozlu Hindistan.
  
  
  Oldu kötü bir ölüm. Ama, bu Shiva hiç hoş bir adam.
  
  
  
  
  15
  
  
  Söyleyemem, sonunda bitti güvenle, yani güzel bir paket o kutuya, перевязанным kurdele, resepsiyonlar için bir kapı AH. Aslında delle, sonra ölüm Siva tek matematik (bir tane kaldı) kırmayı başardı ağ organizasyon, называвшей kendini «Kobra».
  
  
  - Şahin bana dedi ki, o bilir çok güvenilir bir kaynak, Hacı geçti hint sınır yok sınırsız açık Çin. Daha sonra bu konuda arnavutça ученом daha fazla bir şey bilinmiyordu. Ama ben o kadar saf, inanmak için er ya da geç, yakın gelecekte, biz karşılayalım ego yolda.
  
  
  Nasıl ve Shiva, ilk Hacı hala temsil bilmece, безликую bir tehdit olan bilimsel yaratıcılık, büyük olasılıkla zaten kullanılan insanlar, правившими Pekin.
  
  
  Her neyse, bu benim işim değil... en azından şimdilik.
  
  
  On gün önce lazım oldu, başka şeyler yapmak, yani öldürmek Şiva ve anahtar kutusu. Shiva ölmüştü. Kutusu, biz Ривой bulduk kasada villa çılgın, zaten bizim elimizde. Sonra bu gitti ve Ağrı, eşyalarını almak için, yeni Delhi alıp Риву. Ve bu noktada yeğeni Siva, uzanmış yanımda büyük mat altın kum küçük bir alan boyunca Малахарского almaktadır. On dakikalık bir yürüyüş oldu güzel Panaji, bir zamanlar işgal altında olan portekizliler. Biz Goa заслуженном ederken çok iyi bir tercih.
  
  
  Riva kıvrıldı yanımda ve bir şeyler mırıldandı uykusunda, ee ince güneş yanığı kokulu vücut kokusu için krem, bronzlaşma. Yumuşak, ritmik alıştırma dalgalar, плещущихся kıyıya, neden ben derin bir uyku hali, harika bir duygu. Bir daha beni tehdit değil, bana daha fazla ihtiyacı vardı kaçmak için, ben hissettim değil umutsuzluk. Onun artık mücadele hayatını durumlarla karşı karşıya değil, birçok durumda görünüyordu açıkça bana karşı, ama hemen hemen hiç благоприятствовали bana.
  
  
  Ama o zaman bile vardı, çok az şehirde bu durumda. Tüm bu zaman tam Siva yaratan bir durum, dikte oyun kuralları. Sonunda o oldu kaybeden, bir şey, benim görüşüme göre, bu hiç mümkün değildir. Hatta parti uyuşturucu on milyon değil, ulaştı hedefe teşekkür ederim hızlı müdahale için, hint hükümeti.
  
  
  Helikopter taşıyan eroin etrafında Çin, kısa uçakları Hindistan hava KUVVETLERİ şu anda, o sınırı geçti ve takip rota gökyüzünde Hindistan.
  
  
  İki gün sonra bakanı intihar etti: ego ölümü hakkında tanıklık ego ilişkiler bir organizasyon ile «Kobra». Gelince Purana Küçük, eski bir subay hint istihbarat servisi ise, uzun kol Yasası nihayet etkinliğini kanıtladı.
  
  
  Dass hapiste yeni Delhi bekleyen deneme. Daü olacaktı ne anlatmak hakimler, daha ne hükümeti sözü verdi, emu gecikme ölüm cezasının uygulanması, eğer o kabul ortaya çıkarmak için her şeyi biliyordu işlemleri hakkında «Kobra».
  
  
  Bakılırsa, onun ego biliyordu, ben şüphe Dass tanık olacak, hazırlıklı işbirliği için söylüyorum, hükümet yetkilileri her şeyi onlar suitler bilmek, belki de daha fazla.
  
  
  Bu nedenle, mevcut durumda, boşluklar doldurulmuş. Dışında Hacı başardı, açık memnuniyeti Şahin, atamaları gerçekleştirmek. Onu bile unuttum söz, bu Riva. Bulduk babasının gizli bir yerde, orada, mezbaha.
  
  
  Şimdi zavallı çocuğu hastaneye kaldırıldı ayrı bir koğuş daha iyi bir hastane, yeni Delhi nerede, hiçbir zaman, gece ve sarf yardım için doktorlar ve hemşireler ellerinden geleni yaptı ego için kurtarma. Bu nedenle, onun sözünü tuttu, bu Riva ve AX.
  
  
  «Bir tatile çık bir ay», — dedi Hawke nöbeti cömertlik şimdi onun misyonunu tamamlamış bazı başarı ile.
  
  
  Yara bacak iyileşmeye başladı, her hiçbir zaman bana almak daha iyi. Ve içimde bir his, bir kaç hafta beni arar, benim patron için bir yere sırtımı yeni bir misyon... ne red edemeyeceğim.
  
  
  Tüm bu düşünceler çevrilmişti benim gol kadar sahilde yatıyordu, iliklerine kadar güneş.
  
  
  Onu, elini uzattı ve etrafına sarılmış omuz Riva çeken, onu kendine. Ama birisi beni dürttü kaburga...
  
  
  Uyku hali kayboldu ve onu anında ayağa fırladı. Riva kahkahalara boğuldu zaman ikimiz de döndü бородатому adama bir koydum kum büyük bir hasır sepet. - Senden küçük, "sahib", - geniş bir gülümseme ile konuştu adam. Sadece yirmi rupi, ve ben nasıl size göstereceğim зачаровываются yılan Çok zehirli, "sahib"... kobra!
  
  
  Verdi emu yirmi rupi değil bize anlatmaya kelimeler.
  
  
  Yirmi rupi için bir şey için «hayır» olarak hareket tekeri yılan ve ayrıcalığına sahip değil, görmek için önce bir kobra bile o terbiye.
  
  
  «Biliyor musun, hoşuna show», — bir kıkırdama fark Riva.
  
  
  — Kadar değil senden hoşlanıyorum dedim, yine onu sevmek.
  
  
  Üst безоблачном gökyüzünde süpürdü martılar. Neyse ki, onlar akbabalar, diye düşündüm. Sonra onu unuttum ve akbabalar, ve ejderha, unuttum bile Hindistan.
  
  
  Benimle oldu, Riva, ve bu yeterli olandan daha fazla almak için benim zihin.
  
  
  İPLİK.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Satan adam kendi ölümünü
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Satan adam kendi ölümünü
  
  
  tercüme Aslan Шкловский anısına ölü oğlu Anton
  
  
  Orijinal adı: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  Хсян Shu Zhang bekledi. Bir polar gece. O çömeldi parladığı ay ışığının aydınlattığı bir kar, bir ejderha gibi, hazır bir saldırı. Ego burun delikleri titredi, ve serbest kulüpleri bir çift vardır. Ego gözleri deli gibi pırıldıyor üzerinde kendi iz.
  
  
  Beyaz kamuflaj yağmurluk küçük savundu ego жилистое vücut şiddetli rüzgar ve soğuğa dayanıklı. Arkasında uzanmış pençeleri sürekli değişen karda yatıyordu ego ölü bir sürüş köpek. Ego нарты ezildi, feryat, öfke intihar, acı bir köpek. Kızgınlık, şimdi Хсян biliyordu. Kızgınlık yavaş adımları. Önemi yok, diye düşündü. Хсян daha fazla düşündüm kaçış. O daha fazla düşündüm hayatta. O sadece düşündüm ölüm ve silahta kalça, bir öldürmek zorunda ego.
  
  
  Yüz mil doğusunda, uzak hayalet manzara, hala yanıyordu, uzaktan kalıntıları çalışma boyunca ego yaşam. Tiz bir çığlık sevimsiz bir öfke patlaması etrafında ego boğaz bir anıdır ekipman tüm yıllarında, o ona yatırım yaptı ve ego şiddet, ani bir yıkım. Ego lab. Bir an için yenik düşünce olan oldu başlangıçta. Bir an için o tanıttı, o yıkım oldu neden.
  
  
  O hayal, geniş bir alan, amerikan buğday, bodur büyüme ve çürüyen kavurucu güneşin altında, pis ve kokuşmuş ölümcül mantar ego-lab. Gördü, rus bürokratlar için umutsuz yeni stok tahıl için açlıktan nüfus, onlar hiçbir yerde bulamadı. O farkında olmadan gülümsedi.
  
  
  Ama sadece ikinci bir kısmını. Hafif koparıp bir gülümseme ile ego dudak hatırlatarak, nerede oldu, kim değişti, ego kaderi. Olmaz dani saygı Хшангу Сджо Джану. O başarısız oldu. Ve ego liderleri olurdu bu memnun.
  
  
  Ama o geri gelmeyecek, onları karşılamak için yüz yüze. Хсян biliyordu, öleceğini burada, karda vahşi expanses, bu sonsuz gece. Ama önce o ölümü tadacaktır, o tatmin susuzluk cinayetleri: ölüm bu amerikalı.
  
  
  Хсян oldu eminim yakında gelecek yüksek bir amerikalı, çünkü bu bir amerikalı oldu kapsamlı bir adamdı. O iyice öldürdüm Сунга ve Jiang , katiller, kendi kendini yetiştirmiş. Ve sonra, bir cinayet bu iki saat, o gitti bir daha yüklemek için yangın bombaları. Yıkım laboratuvar oldu tam.
  
  
  Amerikalı bıçakladı kadar Хшанг uyudu. O uyandı son sessiz patlamalar ve yangın dilleri gördüm, вырывающиеся etrafında tüm kapı ve pencereler.
  
  
  O koştu onun саням ve köpekler kaçan o uzak rakamlar, amerikan, hangi eskimolar fısıldayan güney yerleşim, daha önce bu hafta.
  
  
  Ne zaman bir köpek öldü yolda, Хсян fark amerikalı bir önlem kabul etti. O gidiyordu gitmesine izin Хсьянга, bu yüzden açıkça bir amerikalı değil etrafında kim bırakır, herhangi bir irade durum. Gelecek için emin olmak için, ölüm Хсьянга .
  
  
  Хсянг öfke ile titriyordu. «Ölmek, bir amerikalı, — diye fısıldadı gece. «Ölmek için bir ilk».
  
  
  Bir saat, iki. Oturdu çömelme, согреваясь nefret. Ve işte nihayet, zayıf itibaren artan rüzgar, havlayan köpekler.
  
  
  Хсянг hızlı bir şekilde çıkardı sağ elini etrafında eldiven koyun üzerinde ve itti onu bir dakika içinde bir park yeri. Parmaklarınızı sıkmak etrafında otomatik tabanca. Çinliler biliyor ego Türü, 54, ıh kopyasını rus 7.62 mm TOKAREV KM 1933 Tokareva . Хсьянг yavaş yavaş досталь silah etrafında cepler getirdi ve oda odin sekiz маузеровских cephane, oldukça ağır bir yumruk çam ft. Sonra düştü o karın üzerinde kar, arasında açıkça izleri, makinenin ego kırık kızak ve baktı içinden aldı silah.
  
  
  Bu zor bir atış ay ışığında. Açıkça tanımlanmış bir amaç için yaklaşıyor ve ona samimi önde. Хсян silahı bir kenara bıraktım geri bir an, başını beyaz bir başlık oldu ve neredeyse görünmez karda. Sonra saymaya başladı. Amerikalının olurdu iyi köpek, gibi, olabilir, kadar yaşamak için otuz beş yıl. Ama zorunda olarak kabul yorgunluk: yirmi beş saat. Yaklaşık iki buçuk dakika kilometre. Dört yüz metre dakikada. Yedi metre / saniye.
  
  
  O zaman tekrar bir ses duydum, o stahl nettir. Ve насторожив kulakları başardı sesleri ayırt farklı köpek. Bir süre sonra duyuldu taşlama kızak.
  
  
  Хсжан kaptı silahı. Görmemiş, atlı kızak, kadar, oldu yüz metre var. O attı ve kar fırtınası: köpek koştu ve ölmek, inişli çıkışlı bir demet lisans vermez battaniye erzak kaçtı uzunluğu boyunca kızak, ve sonra yüksek karanlık bir figür высовывалась etrafında ön koşucu, sallanan içinden hayalet bir manzara.
  
  
  Хсян yavaş yavaş ve önce on, sonra ateş açtı. Görünümlü üstüne aldı, kafasını karanlık şekilleri, ayakta набегающими köpekler, Хсьянг gördüm küçük bir papus, belki de, kafatası ve saç, bir an için дымился ay ışığında, önce çökmesine kar. Ama sabit возница ve havlayan köpekler devam fırlatmak.
  
  
  Хсьянг vurdu bir kez daha ve bir kez daha. Ve yine. Köpek, нарты ve adam devam etti rumble başgösteren üzerinde yüksek ego güneşlik. Şimdi başarısız olması imkansız. İşaret parmağı Хсьянга tekrar sıktı tetik. Silah загрохотал.
  
  
  Ego görünürde doluydu vahşi собачьими göz, dil, sarkık ve слюнявых пастей, pençeleri, скрежещущими kar kar fırtınaları, pistonlar убегающей cehennemi bir makine. Хсжан diz çöktü ve tekrar ateş arasında bir çatlak olduğunu ve figür karanlık parque. Sonra o koştu bir yol ile kullanmak için kızak.
  
  
  Yakın zaman sani süpürüp götürdü mimmo, Хшанг gördüm, ne şekil bir yüz yok. Park boştu. O parayı onların değerli bir mermi doldurulmuş. Şu an gördüm, nasıl bir yük kızak üzerinde yükseldi, ne zaman uçan bir rakam выпорхнула etrafında onun saklandığı yorganın altında.
  
  
  İnce bir bıçak parladı ay ışığında.
  
  
  Хсьян salladı silah kadar, ne zaman vücut vurdu, ve o, uzanmış sırt üstü kar. Güçlü bir el kavradı ego için bilek ve paramparça bir kemik.
  
  
  İçinde Хсян tekrar tekrar denedim yükseltmek için silah.
  
  
  'Sen kimsin?' diye bağırdı. "Kimsin sen, kim bu kadar iyi öldürür?" Stiletto parladı aşağı.
  
  
  En son, kısa bir an, hayatının Хсян duydum iki şey var.
  
  
  Damlama ego kan kar.
  
  
  Adı: "Nick Carter".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Adam sattı ölüm
  
  
  
  Orijinal adı: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  
  
  
  
  Xiang Shu Yang bekledi. Bir polar gece. O скорчился parladığı ay ışığının aydınlattığı bir kar, bir ejderha gibi, saldırmaya hazır. Ego burun delikleri titremeye başladı ve yayımlandı kulüpleri bir çift vardır. Ego gözleri boş boş bakıyorlardı ego kendi iz.
  
  
  Beyaz camo bornoz az savundu ego жилистое vücut şiddetli rüzgar ve soğuğa. Arkasında uzanmış pençeleri sürekli değişen karda yatıyordu ego ölü bir sürüş köpek. Ego sani aklı воющая öfke köpekler. Kızgınlık, şimdi Xiang biliyordu. Yavaş yavaş geçerli bir kızgınlık. «Önemi yok, diye düşündü. Xiang daha fazla düşündüm kaçış. O daha fazla düşündüm hayatta. O sadece düşündüm ölüm ve silahta kalça, bir öldürmek zorunda ego.
  
  
  Yüz mil doğusunda, uzak çalılık hayaletler, hala yanıyordu, uzaktan kalıntıları yapılacaklar ego yaşam. Tiz bir çığlık sevimsiz bir öfke patlaması etrafında ego boğaz hatırlama ile tüm yıllarında, o yatırım bu, ve bu acımasız, ani bir yıkım. Ego lab. Bir an için o gerçekten müslüman düşünce, ne için tasarlanmıştır. Bir an o hayal yıkım oldu neden.
  
  
  Bu hayal büyük bir alan, amerikan buğday, bodur büyüme ve çürüyen kavurucu güneşin altında, испачканные ve воняющие ölümcül bir mantar ve ego-lab. Gördü, rus bürokratlar için umutsuz yeni stok tahıl için aç nüfusun, hangi onlar hiçbir yerde bulamadı. O bilinçsizce gülümsedi.
  
  
  Ama sadece bu değil, oldu gibi dolly saniye. Hafif komik bir gülümseme ile ego dudak hatırlatarak, nerede oldu, kim değiştirdi, kaderini. Ödül Xiang Shu Ocak olmayacaktır. O başarısız oldu. Ve ego liderleri olurdu bu memnun.
  
  
  Ama o karşılamak, onlarla yüz yüze. Хсян biliyordu öleceğini burada, karda vahşi expanses, bu sonsuz gece. Ama önce o ölümü tadacaktır, o tatmin susuzluk öldürür: öldürecek bu amerikalı.
  
  
  Xiang oldu, eminim yakında gelecek yüksek bir amerikalı, çünkü bu bir amerikalı oldu, titiz bir adamdı. O yavaşça öldürdü Сунга ve Jiang, kendi kendini yetiştirmiş katil. Ve sonra, bir cinayet bu iki saat, o her türlü çabayı koymak için yangın bombaları. Laboratuvar tamamen yıkıldı.
  
  
  Amerikalı bir darbe vurdu, ne zaman Xiang uyudu. Ego uyanmış son sessiz patlamalar, ve o gördüm, bir alev gibi tatili etrafında, tüm kapı ve pencereler.
  
  
  O koştu onun kızak çekme ve köpekler kaçan o uzak rakamlar, amerikan, hangi eskimolar fısıldayan güney yerleşim, daha önce bu hafta.
  
  
  Ne zaman bir köpek öldü yolda, Xiang biliyordu amerikalı bir önlem kabul etti. O değildi, izin Сяну kaçmak için, bu nedenle, açıkça amerikalı bir adam değil, bir şey bırakmak irade bir durum. O gelecek, yüklemek için ölüm Сянга.
  
  
  Xiang salladı öfke. «Ölmek, lanet bir amerikalı», - diye fısıldadı gece. «Ölmek için bir ilk».
  
  
  Bir saat, iki. Oturdu çömelme, iliklerine kadar nefret. Ve işte nihayet duyuldu rüzgar üzerinde поднимающемся genel olarak rahat; can havlayan köpekler.
  
  
  Xiang hızlı bir şekilde çekti, sağ elini kendi etrafında eldiveni ile овчиной ve itti onu bir dakika içinde kendi камзолы. Parmaklarınızı sıkmak etrafında otomatik tabanca. Çinliler biliyor gibi ego Type 54, ıh kopyasını rus 7.62 mm TOKAREV KM 1933 Tokareva. Xiang yavaş yavaş çıkardı etrafında cebinden bir tabanca ve взвел deklanşör ile aynı zamanda sekiz mermi «Mauser», oldukça ağır bir yumruk çam ft. Sonra düştü o karın içinde kar arasında samimi izleri, makinenin ego kırık нартами, ve baktı arkasında vızır silah.
  
  
  Ay ışığında, çok zor olmasa gerek. Açıkça tanımlanmış bir amaç için yaklaşıyor ve ona samimi önünde. Хсян itti silahı geri bir an, başını beyaz bir kap ve stahl neredeyse görünmez karda. Sonra o saymaya başladı. Amerikalının olacak iyi bir köpek, hızı ulaşabilir otuz beş kilometre / saat. Ama yorgunluk zorunda kaldı sayılır: yirmi beş saat. Örneğin, iki buçuk dakikada bir kilometre. Dört yüz metre dakikada. Yedi metre / saniye.
  
  
  O zaman tekrar bir ses duydum, o stahl nettir. Ve, насторожившись, o sesleri ayırt farklı köpek. Bir an sonra duyuldu taşlama kızak.
  
  
  Хсян silah çekti. Görmemiş, atlı kızak, onlar kadar kendilerini sta metre ondan. O attı karlı pusu: köpekler yarıştı, inişli çıkışlı bir demet kaplı battaniye erzak тянулась boyunca kızak, ve sonra yüksek karanlık bir figür, высовывающаяся arkasına demiryolu, sallanan ile hayalet bir manzara.
  
  
  Xiang yavaş yavaş ve on kadar ateş açtı. Aracılığıyla baktım ve güneşlik kafasını karanlık şekilleri arkasında haddeleme köpek, Xiang gördüm küçük bir demet, belki de, baş ve saç, bir an показавшиеся ay ışığında, dalış önce kar. Ama bir sabit sürücü ve bir köpek havlaması devam etti yarış.
  
  
  Xiang vurdu, tekrar ve tekrar. Ve tekrar. Köpek, kızak ve adam devam etti, gürültü yapmak, başgösteren, üzerinde ego pusu. Şimdi başarısız olması imkansız. İşaret parmağı Сянга tekrar обвился etrafında tetiğe. Silah gürledi tekrar.
  
  
  Ego görünürde dolduran vahşi köpeklerin gözlerine, diller, yapıştırma ve слюнявых пастей, pençeleri, скрежетавшие ve метельчатому karda, pistonlar убегающей cehennemi bir makine. Xiang yükseldi diz ve tekrar vurdu ile süre arasında bir rakam, koyu renk ceketli. Sonra o koştu yörünge ile мчащихся kızak.
  
  
  Yakın zaman uçan atlı kızak, Сянг gördüm, ne şekil bir yüz yok. Park boştu. O parayı onların değerli bir mermi doldurulmuş. Bir sonraki anda gördü, kargo kızak üzerinde yükseldi, ne zaman bir şey uçtu etrafında saklandığı yorganın altında.
  
  
  İnce bıçak блестнул ay ışığında.
  
  
  Хсян salladı tabanca yukarı, zaman, stiletto vurdu göndererek ego sırtına kar. Güçlü bir el kavradı ego için bilek ve paramparça bir kemik.
  
  
  Хсян çalıştı tekrar yükseltmek için silah.
  
  
  O bağırdı. - 'Sen kimsin?' "Sen kimsin, kim bu kadar iyi öldürür?" Мелькнул stiletto.
  
  
  En son kısa bir an hayatının Xiang duydum iki şey var.
  
  
  Gibi damlayan kan kar.
  
  
  Adı: «Nick Carter».
  
  
  
  
  
  Bölüm 1
  
  
  
  
  — Sen tamamen emin Хсян öldü, Nick?
  
  
  Bazı anlar vardır, zaman David Hock " rahatsız edebilir, ve bu bir etrafında gibi anlar. Görev, genelkurmay-AH daire Washington'da iken, ego parçalanmış bir tüvit takım elbise kokuyor kötü, ego ucuz puro, Şahin filme özel sahnelenen «Mükemmel bir bürokrat».
  
  
  Kahverengi bir klasör etiketli «Carter-Хсян» yatıyordu önünde çapraz ve Hawke, çekerek, izmarit, her türlü çabayı emin olmak için, göremeyeceğim bir şey etrafında ego içerik. Otel, klasör ve puro, ego, ana koltuk değneği olmuştur çalışıyorum dolma kalem yürütmektedir yazmaya devam ettim klasöründe, onun kadar açıklayan olay Arctic.
  
  
  Onun saatine baktı ve baktı mavi bir duman bulutu, нависшее üzerinde beyaz saçlı başını Şahin. «Хсян ölü ривненской elli dört saat, yedi dakika on altı saniye» dedim.
  
  
  Tüy Şahin devam etti çizilmeye kağıt.
  
  
  «Daü çift вонзили boğaz stiletto. İlk yara zarar karotis arter, ikinci biri bedenini açıp nefes borusu. Vücut hala orada. Eğer gitmek istiyorum ve cesedi görmek, onun ne anlatmak nen uzaklara.
  
  
  — Evet, Nick, dedi Şahin. — Çok düşmanca. Biliyorsunuz, işler nasıl bizim Washington. Yaşadığımız evrak. Başka nasıl biz kendimizi haklı? Böyle ajanlar gibi, плейбои Killmaster, olsun, eğlenceli bir macera, ve tüm seyahat. Üzülme bize bu birkaç sefil anlar.
  
  
  Hawke gülümsedi bana genişliğinde yaklaşık uzunluğu окурка ego puro. — Tamam, Nick, dedi. 'Teşekkür ederim. Sadece kendi adına ve AH. Bazı üst düzey hükümet yetkilileri, bilmek istiyorum, ne takdir ne yapmış orada».
  
  
  Yayımlattı gelen sesler şükran.
  
  
  «Хсян çalıştı sunmak için bize çok ciddi bir sorun», — dedi. — Ve, korkarım ki, artık daha fazla göreceğiz gibi o. Ek olarak, bu oldukça pahalı bir hobi, bir savaş haline geldi, çok kötü nadir. Yani savaş, eski moda, orduları ile ve silah ile büyük bir yıkım içinde temiz bir golf.
  
  
  Хсян bir askerdi yeni tip: ekonomik bir savaşçı. Daha az kopya, daha fazla beyin. Neredeyse cerrahi uzmanlık wen, dünya ekonomisinin ve arzuları manyak açmak ıh. Sonuç aynı kalır: azap milletler ve halklar, ниспровержение tüm uygar sistemleri tarafından oluşturulan bir hayat. Ama işlem maliyetleri düşüktür ve kolayca hedefe gizlemek».
  
  
  Şahin çıkardı ıso rta puro, masasına döndü ve konuştu, çok yavaş, çok net ve çok kasıtlı. - Ama tehlike daha az.
  
  
  O elini salladı karşısında, sanki silmeden görünmez bir korku.
  
  
  «Gördünüz çiçeği, buraya gelirken?» diye sordu.
  
  
  — Evet, dedim.
  
  
  «Bahar Washington'a sunabileceği çok şey var» dedi.
  
  
  Onun, ona baktı aniden. Biliyorum ego garip bir şekilde ulaşmak ve aslında bana hiç de zor değildi şüpheli bir ego ki o çalışır yük beni bir çeşit ofis çalışmaları. Onu bilmek gerekiyordu ego daha iyi.
  
  
  «Ne iyi oldu Washıngton, — dedi, — ben inanıyorum bir yer var ve»daha iyi.
  
  
  — Senin için değil, dedim.
  
  
  Hawke güldü. — Bir tatile ne dersiniz, Nick?
  
  
  Benim kaş yanar vurdu bu saç çizgisi, ama daha önce Şahin vardı zevk küçük bir sürpriz, onu tekrar indirdi ıh.
  
  
  Onu sordu. - "Ne tür bir şaka?" .
  
  
  'Şaka mı?' dedi, закуривая bir daha onun pis bir puro.
  
  
  — Duydun mu, dedim.
  
  
  Hawke oynuyor haksızlık masumiyet. Hiç onu öderim kimseye çok para için yaptı, onun için bir kopyasını "Oscar". — Neden-beni sorguluyor musun, Nick? Onun hiç yalan söyledim mi sana?
  
  
  İkimizin de gülmek zorunda.
  
  
  — Ciddi söylüyorum, dedi. — Peki yolculuk? O arkasına yaslandı arkasına dönen sandalye, gözleri okudu tavan, sanki dünya haritası.
  
  
  «Herhangi bir hizmet ve sıcak bir yerde kurtulmak arktik soğuk», — dedi.
  
  
  Onu bekliyordu, bir şey demiyorum.
  
  
  «Ah, örnek olarak, örneğin, Fransız Rivierası. Onu duydum, ne ilkbahar geç orada güzel zaman önce oraya akın turistler. Gibi bir yer Nice. Benim için yeterli bir bilgi. — Bak, dedim. «Bahsediyorsun tatil veya iş hakkında?»
  
  
  Fikri Şahin hakkında adil bir cevap, yeni bir soru. — Biliyor musun, şimdi kim Nice?
  
  
  — Söyle, dedim.
  
  
  «Sadece bir etrafında en iyi film yıldızları Amerikan».
  
  
  Onu söyledi. - 'Gerçekten mi?'
  
  
  — Evet, gerçekten, "dedi," Hawke ile köpekbalığı sırıtma. — Ve bu gibi görünüyor ve de yalnız. Dün gece o orada yalnız, Sarayda Mediterranee oynadı ve kaybetmedi rulet, ve hiç kimse onu teselli. Hawke başını salladı ve «sizin üzüntü» sadece bu. — İyi, dedim. 'Onu size teslim ediyorum. Bu kim?'
  
  
  Ego gözleri biraz kısıldı o şöyle cevap verdi: «Nicole Kara».
  
  
  «Nicole Yapar, — dedim, — uçak kazasında öldü dört yıl önce».
  
  
  'Gerçekten mi?' dedi Hawke, boks benim için bir uçak bileti ile bir sandalye.
  
  
  
  Bölüm 2
  
  
  
  
  O gerçek bir ucube.
  
  
  Onu, durdu ve ona baktı ego cam kafes, fark etmeden, hiçbir şey ego işi. Minik kuş amacı, sinir, gözleri parıldayan bir çift gözlük, примостившихся uzun bir gaga burun. Ego костлявое vücut дергалось bir sinir gerilimi, sanki o hep gidiyordu kaçmak, zaman korktum. Nikotin parmak перелистывали fotoğraf ego, kapalı, kül, masaüstü. Bir kişinin küçük bir odada iyi bir inceleme ile kendi dolapları belgeler için, orada durdu gibi etkileyici saflarına mezar taşları, kalabalık bir mezarlık, o hissettim onun elemanı. Hubert Wicklow, sadık gerçekler, kaleci anıları, taşıyıcı unutulmuş bir veri. Ego imparatorluğu oldu tozlu arşiv Tek bir ulusal haber ajansı.
  
  
  Işık ışınları, пробившиеся içinden kirli new york hava yüksek pencerelerden odanın getirdi tek rahatlama. Havada asılı sabit ve ağır bir toz oda.
  
  
  Bu büyük türbe забальзамировано geçmiş: gazetecilik buluntular albay, правивших Latin Amerika'da bir hafta veya bir ay; katil, kimin suçu возбуждали kamu etrafında on dört gün; dolandırıcılar, sporcular, devlet başkanları, başbakan, bakanlar, изгнанные kings, büyük dünya dize insanlar bir an kazandı karamsar ilgi basın ve sonra проскользнули daha fazla olması için hemen hemen unutulmuş. Ama Хьюберта Wicklow.
  
  
  Dev girinti ego zihin kazıklı isimler, gerçekler, veriler ve istatistikler gibi hazine cimri. O olamazdı, hemen hatırlama ve bellek, o-ebil bulmak on bir dakika alarak geçmiş etrafında benzer mezar kendi kutusu картотечных dolapları.
  
  
  Orada insanlar yapabilir böyle bir bellek karlı, ama sadece Hubert Wicklow. Koyun ego ortamlarda yabancılarla zorlayın ego hareket ve söyle emu zengin sağlayarak, sadece basit bir gerçektir ve bütün bu çıktı ve etrafında ince bir ego, дергающегося rta vardı çaresiz kekeme. O bir tutuşu vardı omuzları ve протягивал el avuç içi yukarı. O içinde başını salladı. Damla banka oynadı, alnındaki ve скатывались burun.
  
  
  Hubert Wicklow oldu ile garip ve ince bir dahi. Ucube oldu, onun için iyi bir el yazısıyla. Başka bir çok.
  
  
  Onu прочистил boğaz.
  
  
  Вздрогнув, o, gözlerini kaldırdı. El dokundu yığınları fotoğraf yarı. Ego yüzü kızardı. El imzalanan ve yanan veriliyor sigara, промахнулась ve покатила sigarayı masaya.
  
  
  — Terzi-al, — dedi. 'Lanet olsun.'
  
  
  — Sakin ol, dedim. "Sadece ben."
  
  
  Emu bulmak için başarısız oldu, onun sigara, ve şimdi, kamburlaşmış ikiye sandalyede, o özenle выискивал fotoğraf onun masasının altında.
  
  
  Ego kelimeler закружились içinden duman bulutları. — Bana ilk karışıklık temizlemek. Orada. Lanet.' Onu duydum, o çarptı koltuk altında, ve sonra tekrar ortaya çıktı, fotoğrafları ile; покрасневший, ama доволтный.
  
  
  O yavaşça koydu ıh sandalye, ayağa kalktı ve elini uzattı. — Nasıl gidiyor, Nick?
  
  
  — Her zaman olduğu gibi, dedim. 'Ya sen?'
  
  
  «Ben elimden geleni yapıyorum» dedi.
  
  
  O aldı bir yığın fotoğraf sandalyeden köşesinde bulunmaktadır koydu ıh zemin. — Oturun, dedi.
  
  
  'Oturuyorum.'
  
  
  Пристроив kendi iskelet geri döner koltuk, ışıkları kapattı, bir sigara yaktı, başka kafama onu bir köşe rta ve hızlı bir şekilde yavaşlamıştır. Kül havada uçan indi emu gömlek. "Hala объединеные basın ve telgraf hizmeti?" Bu takma adı, bir tek o zaman herhangi bir işaret yasak konu benim iş. — Gerçekten, dedim.
  
  
  «Peki, ne yapabiliriz, bugün bizim için diğer gazeteciler?» diye sordu bir gülümseme ile.
  
  
  — Bilgiye ihtiyacım var, dedim.
  
  
  Hubert ileriye kaydırdı masaya. — Bir de bana anlatın, dedi.
  
  
  — Nicole Yapar, dedim.
  
  
  «Öldü, 3 mart 1972'de bir uçak kazasında Frankfurt havaalanında, bir sonucu olarak öldü, otuz altı yolcu ve mürettebat «Caravel», нанятой...»
  
  
  Onun elini kaldırdı. "Хууууууу ".
  
  
  «Ben istemedim zorla seni hissediyorum beni artık orada değil».
  
  
  Bu bile aklıma gelmemişti, dedim. «Bakalım detayları. İlk olarak, emin öldü?
  
  
  'Şüphesiz.'
  
  
  Onu sordu. — "Hiç bir şey duymuş ters? «Şüphe teşhis etmesi tel Söylentiler her zaman duymak gibi durumlarda: oldukça öldü, korkunç tarafından sakat, kilitli bir yerde hanlar?"
  
  
  — Hayır, dedi, Hubert. — O öldü. Hiç kimse, hatta fang kulübü değil, bir dile, farklı görüş».
  
  
  "Hiçbir zaman hiçbir belirti ters?"
  
  
  «Hayır, kesinlikle hayır».
  
  
  — İyi, dedim. «Başlangıç, ikinci ve son tirbuşon: varsayalım, onu bir kadın karşılamak yürütmektedir görünüyor tam olarak Nicole Yapar, tabiri caizse, tam bir zil sesi. Nereden bileyim gerçek o ya da sahtekar?
  
  
  — Zor bir görev, "dedi," Hubert. O sönmüş bir sigara, bahis ve ellerini başının arkasına koy ve arkasına yaslandı, gözlerini kapatarak. — Nicole Yapar, — diye mırıldandı. Nicole Yapar. Bilmek gerekir verileri. Alenka, boy, göz rengi, saç. Sarışın, doğa ya da oldu. O konuştu, düşünceli. «En önemli verileri bu sadece bir gerçektir. Gereken özel bir şey, şey görmedim bir film».
  
  
  'Ses tam olarak?'
  
  
  «Küçük bir köstebek, çok yüksek iç tarafında, onun sol uyluk».
  
  
  'Emin misin?'
  
  
  «Daha sadece bir söylenti» dedi. «Ben hatırlamıyorum, nereden ona okudum, ama ben de inanıyorum. Bence sen emin olabilirsin, Nick. En iyisi ben size sunmak için.
  
  
  Onu ayağa kalktı ve salladı emu elini. «Bilmiyorum, nasıl yapıyorsun "dedim," ama sen bir mucize».
  
  
  Hubert kendime izin oldukça ухмыльнуться ve ayağa kalktı. «Hala ne olduğunu, ne ihtiyacın olabilir bilmek Nick». Onu terk etti, ona bir soru bir görünüm.
  
  
  «Sen başlamadan ikinci bir kişi, проявляющий büyük ilgi Nicole Kara bir girdim bana son altı hafta.»
  
  
  — Devam et, dedim.
  
  
  «Bildiğiniz gibi, Uni-National News alakalı değil sadece basına. Biz de ticari bir ajans. Herkes buraya gelebilir ve bir şey satın almak için sunuyoruz. Özellikle bu fotoğraf, özellikle kitaplar için. Yaklaşık altıncı hafta önce buraya bir adam geldi ve otel satın kopyaları tüm fotoğrafları Arabası arşivi».
  
  
  «Zaten böyle bir istek, değil mi?»
  
  
  — Bazen, dedi, Hubert. «Genellikle, ancak, onlar ilk önce buraya gelir, tüm resimleri görmek için, ve sonra sadece onlara söylemek istediklerini. Bu adam aldım bakmadan. Bu ilk alışılmadık bir özellik.
  
  
  — Peki ya ikincisi?
  
  
  «İkincisi, son birkaç yıl içinde yoktu özel ilgi Nicole Yapar. Sonra onun ölüm yayımlanmıştır birkaç kitap. Çıktı tek bir anı fang kulübü. Ve tüm oldu. Sonra bir talep aldık bir fotoğraf göstermek için popüler bir hikaye bu yıl. Yani sormak nah bir şey vardı, vardı, başladı ikinci, ego benzersiz».
  
  
  — Üçüncü? .
  
  
  — Senin kız arkadaşın var adı Wilhelmina. Bu bir iddia değil, bir tirbuşon.
  
  
  Wilhelmina — oldukça ölümcül bir kız arkadaşım, daha doğrusu, bir tabanca türü bir Luger tadına var. O hiç bir zaman benden uzak. Daha fazla Hugo, benim stiletto ve Pierre gaz bomba.
  
  
  — Bu adam böyle bir kız, "dedi," Hubert. «Altında sol koltuk altı».
  
  
  'Nasıl biriydi?'
  
  
  — Koca oğlan, dedi. — Bir bu широкоплечих, коренастых bir model. Yüzü gibi neandertal. Göz arkasında gizlidir güneş gözlüğü. Schramm çizilmiş sol скуле, yaklaşık iki buçuk santim uzunluğunda.
  
  
  — O, dedi, ben de yapmak için bu fotoğrafları? «Neredeyse her şeyi söyledi. O dedi, bu adam, kime çalıştı, deli oldu nah.
  
  
  — Biliyor musun ego adı?
  
  
  Hubert arandı köpek makbuz çekmece sandalye. «Bayılacaksın, Nick,» dedi seçerek, bir.
  
  
  Onu, baktı kağıda, o da bana uzattı. Müşteri imzası vardı aşağıda. Yakın doodle olan rezil olur altı yaşında bir çocuk: John Smith.
  
  
  «O kadar mükemmel gibi görünüyordu», — fark Hubert. Olmalı, nasıl baktı, onun eski bir arkadaşı, bir şey обвиняющее, çünkü ego sesi neredeyse saçma bir savunma olarak. — Hadi, Nick. Nereden biliyor olabilir? Herkes buraya gelebilir ve her şeyi satın almak istiyor».
  
  
  — Bana aldırma, dedim. — Sonuçta, bu bir kişi olabilir tamamen petersburg. Belki bu sadece bir tesadüf.
  
  
  "Elbette," dedi Hubert, onun kabuk k bir gün. 'Var ve böyle bir şans.'
  
  
  Onu tekrar salladı emu elini elveda dedi. İzlemeye devam etti, onun kadar yürüdü uzun bir koridor boyunca asansöre doğru.
  
  
  «Güle güle, Nick», — kadının sesini duydum ego. 'Kendine iyi bak. Dikkatli ol.'
  
  
  
  Bölüm 3
  
  
  
  
  'Kendine iyi bak. Dikkatli ol.'
  
  
  Bu sözler olamazdı boğmak, hatta öfkeli bir kükreme motor otuz bin feet Atlantik üzerinde. Tüm bu uğursuz. Bir tatil, bir tatil olabilir. Lanet Şahin. Güzel bir kız, nişanlı olmayabilir veya ölü.
  
  
  Ona baktı, onun tepsi ile yemek. Ve elbise kahverengi souza, окружавшего parça недожаренного et, sanki göz cyclops, baktı, korkmuş bir parça soğan.
  
  
  Gölge geçti bence.Onu duydum hostes sordu. - 'Aç mısın?'
  
  
  Onu, başını salladı.
  
  
  Onun uzun ince bir el geçti önümde almak için tepsi.
  
  
  Onun ötesinde alarak bir bardak viski. — Ben bunu seviyorum dedim. — Belki bu bana yardımcı olacak uyku.
  
  
  — Evet, — dedi. Bu da odin tüm yollar. Ona baktı ve bir çift parlak mavi göz ve озорную bir gülümseme.
  
  
  «Ben olduğunu duydum ve diğer içecekler».
  
  
  — Evet, — dedi. — Ve daha iyi için senin pişmiş.
  
  
  Onu yaktı, bir kendi etrafında sigara ile altın ağızlık. — Ve akciğerler için de düşünüyorum.
  
  
  — Evet, — dedi. — Akciğerler için de. Cok Paris?
  
  
  'Hayır. Var, sacre-coeur seyahat Orly kırk dakika sonra biz orada inmeyeceğiz.
  
  
  'Ne yazık ki. Aksi takdirde ona gösterebilirim yerler.
  
  
  — Evet, tabii, dedim. — Ama, belki başka bir zaman.
  
  
  'Belki.'
  
  
  Aldı, sac ve gitmek için döndü .
  
  
  «Sanırım sana daha iyi getirmek için henüz bana bir viski,» dedi ona selam arkada.
  
  
  Lanet Hawke, tekrar düşündüm. Hatta viski değil bana yardım ederdi.
  
  
  Onu hala kötü bir ruh hali içinde olduğunda aynı gün indi Nice havaalanı uçuş Paris çevresinde. Göre, bir taksi поставляло beni Beau Rivage, Quai des Etats-Unis , onu görebiliyordu sular altında güneşin denizi, Akdeniz elbise bir yandan. Öte neredeyse sürekli çizgi oteller, villalar ve yüksek katlı binalar, iterek, başka bir başka bir orospu gibi şımarık çocuklar efsanevi oyun alanları zengin.
  
  
  Benim oda deniz manzaralı. Yüksek fransız bir gün esti serin bir esinti. Onu çözdükten çanta koyarak Вильгельмину, Hugo ve Pierre iki küçültülmüş havlu ve acı ıh, çakıllı plaj.
  
  
  Bir saattir onu yatıyordu, gözleri kapalı, dinlerken fısıltı su kıyıya.
  
  
  Ne zaman, onun odasına geri döndü, olmadı yapmaya gerek rutin kontrolü. İmkansız olduğu gerçeğini inkar birisi vardı içeride.
  
  
  Kahvaltı masasında idi büyük bir meyve sepeti. İnsanlık vardı, beyaz kart, bağlı bir yeşil şerit. El yazısı aitti ettiğini fransız esnafın, ama kimlik verici bir şüphe yoktu. «Hoş geldiniz, Fransız Rivierası», — derlerdi kartı. — İzin tatil olacak, ne umut edebiliriz.
  
  
  Şahin - pislik! Sonra geri döndüm, havuz başı, o beni rahatsız, deli etmişti, güldü, benimle sonsuza kadar. İlk kabul, ne Хсян kaçmış benden. O zaman çok bariz bir davet almak çok bariz bir tatil. Geçmişte de zaman zaman Hawke скупился üzerinde iş ayrıntıları. Onu bunu anlamak için. Böyle şeyleri bildiği gibi, değildi güvenli olarak onu biliyordu, göz önüne alındığında, risk схваченным. Ayrıca bana gerek yoktu her şeyi bilmek, yapmak için onun işi. Ama, doğruyu konuşmak, onu ökse otu, bize bir fikrim yok, neden ona Nice. Ne Хоуку, canlı Nicole Yapar mı, yok mu?
  
  
  Ellerim sıkılı yumruk. Ve kan olur vurma, kulak çınlaması. Sakin ol, dedi, onu kendime. Varsayalım ki, yaşlı bir adam, onun delik üzerinde Dupont Circle Washington ne yaptığını biliyor. Sonra, eğer bilmiyorsanız, nedir, öğrenmek için çalışın bir şey. Sadece izninizle bir şeyler oluyor. Bu cehalet size teslim kadar sorun.
  
  
  Eylem. Bu ne ihtiyacım vardı. O zaman ben her zaman daha iyi hissettim. Bekleme süresi sona erdi. Onun bir duş aldı ve giyindi bu akşam. İç cebinde камзолы benim yeni pasaport adı Nicolas Anderson. Nereye onu bize gitti, tabanca, kama ve gaz bomba şok olabilir, özellikle eğer güvenlik çok проницательна, ben şüpheli gibi.
  
  
  Bu kez Wilhelmina, Hugo ve Pierre kalır. Onlar arkadaşı Nicholas Anderson, turist. Ama adında bir adam Nicolas Carter rütbe Killmaster AH aptal olur, eğer çıktı bir. Onu saygi yaka iki bıçak ile bir kesme kenarı . Üçüncü oldu kemer arkasında. Onlar düz yatıyordu, görünmez, cesaret verici ve ölümcül.
  
  
  Ben başka bir zaman yemeğe başlamadan önce akşam bir iş. Çıkan otel çevresinde, onun sola döndü, geçti Quai des Etats-Unis, bir sonraki köşede ve başladı uzun ve dolambaçlı bir yürüyüş için bir elbise, liman, yemek için bir yerde açık havada, tek başına mum ışığında, kızarmış karides, ratatouille ve beyaz şarap. .
  
  
  Onun için acele etmedi. Şimdi, o zaman harekete geçmeye hazırdı, onu kaybetti bu aşırı uyarılması . Onun zevk gıda ve çevre. Öte yandan, liman gece gece yat ve balıkçı tekneleri. Gökyüzü karardı, olma, etrafında mavi siyah. Restoranlar karşısındaki ışıklar çaktı. Onu yaptım son bir yudum şarap ve sigara söndürüldü.
  
  
  Olsaydı tatil olurdu, o zaten bitti. Zamanı vardı başlamak için.
  
  
  Çıplak göğüsleri ile desteklenen genç eller, o yükselmiştir bir elbise, yüksek otlar ve kızıl renk, solgun сладострастная предвестница karanlık zevkler ve всепроникающих sevindirdi hazır olanlar için yenik temptations içinde krem binalar. arkasında nah. Eğer heykelin bir adı vardı, kimseye ve hiç aklıma gelmedi ego ekleyin. Ama verilen bir ortam, giriş, casino, belki de, bu çabaları gereksiz. Bayan Fortune yeterli olacaktır.
  
  
  Palais de la Méditerranée, promenade Nice değil bize iyi, bize kötü casino Cote d'azur. Ancak, bu profesyonel, etkin ve eşit bir dost gibi yakın, sınırlayıcı, kendi riski on-yirmi dolar, bir gece ve oyuncular gerektiren, daha yüksek faiz oranları.
  
  
  Üst katta çift kavisli merdiven başlangıç, ikinci katında uzanan, her yöne olarak bilinen Les Salons de la Mer , onu, döndü Sekreterliği. Tezgahın arkasındaki, daha fazla походившим dolap, oturmuş iki erkek фраках, soluk, bakan kırılmaz şüphecilik. Yanlarında oturan genç kadın ağır göz giyen траурное elbise ve ayrıldı kendi şüpheler nispeten insanlık проносившимися önce ıh yorgun gözleri. Birkaç turist, belli bir çevresinde çok sayıda konferans, sürekli yapılan kent konseyi, Nice, monte sandalye.
  
  
  Sığ, içinden, onu koydu pasaport ve пятифранковую jeton sayacı. Paraları yetmedi giriş bileti bir akşam. On beş frank bir hafta, otuz ay, altmış sezon. Her şeyi bana yapmak için izin verildi, içinde onu yaptı tahmin burada. Onu koymak çok şans koyarak, ne bir akşam onu kazanırsam ne gönderdi bana Hawke.
  
  
  Odin çapında şüpheci выглядевших erkekler açtı benim pasaport «Nicolas Anderson», baktı fotoğrafa, sonra inceledi yüzümü.
  
  
  Onun form doldurdum o kadar test pasaportumu arşivinde köşesinde arkasında. Memnun, o karalanmış benim adım sarı kart casino iki kahverengi çizgili, yan ve пододвинул onu bana.
  
  
  İki muhafız girişinde Les Salons de la Mer кивнули bana, ne zaman o geldi bir gün.
  
  
  Onu durdu üstüne üç mermer basamak, önde gelen lüks salonu; oda farklı düzeylerde geniş ve uzun, futbol sahası gibi, tamamen kaplı kırmızı. Karşımda kırmızı perdeler обрамляли deniz manzarası. Küçük balkonlarda açık, aydınlık ay ışığı ve nemli bir bahar esintisi, çiftler, içti içecek ve sohbet geçersiz, trafik gürültü. Aramızda balkon solda ve sağda duran tablolar. Rulet, barbut, bakara, blackjack, écarté , trente et quarante . Altında bir ışık, yumuşak ışık, kan kırmızı ekran dönüyordu gümüş dişli, kart fısıldayan hakkında yeşil kumaş, dövülerek zar ve aktı fiş sürekli bir döngü bir zarar ve kar.
  
  
  Onu, hızla geçti, odasına yakın bir çevresinde iki yataklı içmek için. İnsanlar sezon başında biraz oldu. Birkaç masa kapatıldı. Zaman zaman üzerinde rumble, keskin yankılanan bir ses: « Риен ne va plus», ve burada onu duydum geçiyor ampul ve fildişi duvar rulet.
  
  
  Özel bir şey, halk yoktu. Amerikalılar etrafında kalabalık masalarda blackjack ve zar oyunu . Grup, bakara oluşuyordu, özellikle ingilizler, ve yaşlılar ve uluslararası sahne etrafında odaklandı masaüstü için rulet. Orada birkaç yerde japon mavi takım elbise, beyaz gömlek ve bu kravat, iki arap, bir avuç yunanlı, birkaç iskandinav, ispanyol, alman, ingiliz ve amerikalılar.
  
  
  Oturan hizmetler sandalye, yorucu yaşlı kadın, silahlı огрызками kalem, defterlere eğildi; üzerinde kağıt levhalar geliştirerek sıkı bir sistem gibi D Аламбера ve İptal .
  
  
  Onu ayağa kalktı, arkasında bir bu etrafında bir yaşlı kadın bir masada, en yakın girişine. Orada vardı, görünürde olmayan bir sürece kimseye gizlice fark ile ana giriş.
  
  
  Verdi bir tane çöp adam iki yüz elli frank. «Bir cips beş», — dedi ona emu. Fatura kayboldu masaüstü kasada üzerinden жадную yarık pirinç emzik. Çevresinde hazine, tam renkli belirteçleri farklı mezhep, bana скользнуло elli sarı disk. Ona izin verdi yağmur drenaj dakikada камзолы.
  
  
  Bir süre ona izin verdin kendine uyumaya altında zil oranları, sarstı jantlar, törensel çığlıkları stickman, слитыми sonsuz bir ritim:
  
  
  - Nef . Bir allık. İhlali. Faites fox jeux. Риен değil, inci bir artı. Кинз. noir. İhlali. Faites vous jeux. Риен değil, inci bir artı. Vida-хуит. Bir allık. bir çift. '
  
  
  Her zaman bir kapı, onu umutla kaldırdı gözlerini, ama nafile.
  
  
  Onun elini bir dakika içinde başladı ve bahis. Bazen bir sandalye aldı paralarımı, bazen verdi. Benim düşüncelerim vardı sadece yarısı hakkında bir tekerlek. Onun oynamıştır daha yüksek oranda.
  
  
  Geçti bir buçuk saat. Заскучав, onu geçti oranları ayrı sayılar. Onu sadece koymak miktarı kelimenin tam anlamıyla Nike Carteret, tahrik, on — ve kaybetti. Onu sadece koymak miktarı kelimenin tam anlamıyla Nicolas Anderson, koymak, on altı ve yine kaybetti. Onu sadece harfler koymak David Hawk, bahis dokuz kaybetti. Onu sona miktarı kelimenin tam anlamıyla Nicole Yapar ve tekrar sahnelenen on.
  
  
  Benim olayım sadece bu gibi bir yeşil yaprak, bir şans, 37 1. Çöp adam шевельнул bilek ve büyük bir tekerlek başlangıcı saat yönünün tersine çevirin. Topu fildişi flicked tekerlek saat yönünde, karşı akış abanoz, sanki bir meteor gece gökyüzünde. 'Риен ne va plus — havladı çöp adam. Tekerlek yavaşladı. Topu düştü-altında ağızlı, перескочил üzerinden bölme, yavaşladı, geri bir kez, başka bir düşmüş bir kutu on numara. Komisyon itti bana bir yığın sarı fiş ve bir pembe стофранковую.
  
  
  Onu aldı ıh, itme, birkaç sarı stickman, сделавшему bahis ve eğildi toplamak için dinlenme.
  
  
  Ne zaman onu tekrar kaldırdı bakış, oradaymış, samimi karşımda, diğer tarafında bir sandalye. O muhteşem oldu. Bal-sarı saç, temizlenmiş, onun tabaklanmış yüz ve bağlı soluk yeşil şerit, обнажали yüksek elmacık kemikleri, подпираемые güzelliği, hangi izlemek değil zaman. İnce beyaz bir elbise düşük kesim boyun göstermek için ihtişam onu tam göğüsler, свисало zengin katlanmış bir vücut. Onu gördüm, hiçbir şey engel değil, onu sağlam соскам kucaklaşmak serin yumuşak kumaş.
  
  
  O uzandı cüzdan ve çıkardığı banknotu yüz frank. «Beş cips» dedi çöp adam.
  
  
  O ustaca sarılmış banknot etrafında ahşap bir disk verdi onu bakır oluk doyumsuz bir kemer. Aldı altında bir çanta fare ve iki eliyle sıktı cips, bir çocuk gibi, basınç dağı kurabiye. Jest oldu o kadar masum ki, ben de gülümsemek zorunda. O anda gözlerini kaldırdı ve bana baktı yoluyla, sandalye, gözleri gibi parlayan, yanan zümrüt. Sonra yine gözlerini indirdi, patlaması ile bu elmacık kemikleri ve devam etti, bakmak için bir sandalye. Yüz ifadesi, daha ciddi, kasvetli. El uzatılmış arasında oturan oyuncular, uzattı bir kendi etrafında sarı cips yedi. O kaybetti, koreografisini on altı ve kaybetti. O zeminde on yedi ve kaybetti. O zeminde on dokuz ve kaybetti. O aşamalı yirmi altı ve kaybetti. O zeminde otuz üç ve kaybetti.
  
  
  Arka arkaya on kez o bi tek sayısı, kötü şansını bir masada, on kez üst üste kaybetmedi. Şimdi onun nefes hızlandı ve heyecanla göğsüne hareket yukarı ve aşağı, yıkıcı, ince kumaş elbise. Eller pembe lake tırnak bakımı, сжимавшие onu тающее hazine, titriyordu, ve sonra başka bir iki tur başardı tutmak ne kaldı, bir yandan.
  
  
  Onu hiç düşünmemiştim oynuyor zevk için. İnce bir tabaka banka parladı onun boyun alt ve bir gün, ne zaman tekerlek döndü, o прикусила dudak. Onu, izledim, parmakları onun sağ elini çekip başka bir dize sıfırlama ve stok erimesi, sol el.
  
  
  O, ona baktı. Ee dudaklar, положивших dilsiz kelimeler. — Lütfen, dedi. 'Lütfen.'
  
  
  Koyar önüne bir fiş numarası dokuz. Ritüel tekrarlandı: tekerlek dönme saat yönünün tersine, salonu başka bir şekilde; o zaman topu düştü, bir çığlık: « Риен ne va plus» ve sessizlik, hangi bir bekledi oyuncular.
  
  
  Olsaydı bile ona sağır, bir şey yapmak için gerekli, bu yılda hey, göz, sonucu bilmek için. İki gözyaşı yükler altında onun göz kapakları, dengeleme için orada aşağı kaydırın ve onu yanaklarından aşağı. Onu görmüş, vücudu gerildi. O zor сглотнула, ve onun gözyaşları durdu.
  
  
  Baktı elini. Kaldı altı fiş. Onu uzun kahverengi el yüzünü bile tek çevrelerindeki koydu ve onu numara altında yirmi dört. Bu kez gözlerini kapattı, ne zaman tekerlek döndü. Sonuç iyi değildir. Aradan bir on dakika gibi nah sadece iki cips. Heyecan onu azalmış değil, ama şimdi o görünüyordu, neredeyse hep kendi talihsizlik. O değişmektedir. Koyar önüne bir fiş numarası altında on üç.
  
  
  — Mutlu, — seslendi ve daha sonra bir sandalye.
  
  
  O bana baktı ve gülümsemeye çalıştı. Ama o titreme durdurmak çene ve dudak ve gözleri parlıyordu mesafede ebegümeci. O tekrar başladı ıh kaçınarak, benim bir görünüm.
  
  
  Ona bakmaya devam etti nah. Arka üst kapı açıldı. Girdi adam. Oldu gibi görünüyordu adam, bir toplama hakkında bilgiler.
  
  
  
  Bölüm 4
  
  
  
  
  O orada durup sadece saniyenin önce ego keskin gözleri aşağı ve ileri. Sonra ego суперглянцевые siyah sivri bale terlik sarstı aşağı yuvarlandı merdivenlerden aşağı kırmızı halı. Onu zaten geliyordu etrafında bir sandalye var.
  
  
  İçtenlikle ona gülümseyerek, zalim bir zevk сморщило ego schramm çizilmiş yanağına, o elini kaldırdı ve sapladı kendi tombul parmaklarını onun eti sağ el, dirsek biraz daha yüksek. O bir şey fısıldadı hey kulak.
  
  
  O напряглась, yüzü sertleşti korku. Kararlı ama temkinli korkuyor, sorun neden, o çalıştı patlak egonun etrafında ısrarlı hileler. Ee tabaklanmış deride görülebilir beyaz lekeler, kaba basınç hileler ego.
  
  
  Ona yaklaştı öte yandan, bütün iyilik ve masumiyet.
  
  
  "Ah, sen orada" yankılandı tekrar. — Düşünmeye başlamıştım ki, seni kaybettim. Eğer sıkıldın rulet, bir içkiye ne dersin?
  
  
  Eden bir sessizlik duydum, nasıl bir çöp adam dedi ki: « Birim ». O yine kaybetti.
  
  
  Ne zaman ucuz parfüm окутали onun gibi pis koku ve kanalizasyon, ve onun siyah ipek elbise заблестел yumuşak bir ışık casino, Pollard Willow elini daldırma yaptım bana tüm zihinsel yeteneklerini. Rağmen bir parfüm olmasına rağmen, takım, o, her zaman olacak bir görünüm bir kişinin hayatının çoğunu bu харчевнях, nerede sinekler üzerinde koşturma kekler.
  
  
  — Sen kimsin, terzi al? diye sordu fısıltıyla. Bu iyi bir işaret oldu. O değildi, burada çeşitli boyutlardaki toplantı salonlarında sahne aldı.
  
  
  'Belki de, mr. Smith? benim romatizma.
  
  
  Dedi. - " Değil mi ?"
  
  
  Onu stahl bakmak. — Evet, bir içkiye ne dersin? dedi onu hey. — Sen gibisin seni iyi serinleyebilirsiniz.
  
  
  — Evet, — dedi. 'Evet, teşekkür ederim. Tabii ki yapabilirim.
  
  
  — Peki, o zaman bu harika dedim. - "Gidelim mi?"
  
  
  — Bu bayanlar randevum başka bir yerde, dedi.
  
  
  — Öyle diyorsun dedim. — Ama garip olduğunu bana söylemedin.
  
  
  — Bak evlat, dedi. — Dinle beni, iyi bir yönetim kurulu ve defol git. Kendi işine bak bir şey seni ilgilendirmez.
  
  
  "Evet, ama bu beni ilgilendirir," dedi ben. — Duydum, genç bir bayan. O içmek istiyor benimle.
  
  
  Ego yüzü kızardı. «Bırakma beni sor seni pek çok kez», — dedi.
  
  
  Ego el dikkatsiz откинула ceket, kasıtlı olarak gösteren, bana ne oldu заткнуто kemer de göstererek, bana, ondan daha fazla cesaret, sağduyu ve güvenlik Palais de la Méditerranée güvenilir değildir diye düşündüm. Bakılırsa, o dolly saniye gördüm bu silah, bana öyle geldi ki, o destekledi, onun şanzıman meksika Trejo .22, Model, 1. Meksika, olabilir, ve bilinen tophane, sanayi, ama bu daha az bir bebek geldiğini oradan gelir aynı şekilde, huzurlu olarak ateş tutkunu üzerinde пороховом gemi. Model 1 — kirli ve çok sıradışı bir silah. Var seçici sol üst köşedeki mağaza. Açtığınızda ego ve basın tetiğe, silah yapar, sekiz çekim, otomatik kuyruk.
  
  
  Kız boğulacak gibi oldu. — Aptal olma, Guido, — dedi.
  
  
  — Bence sen ego kullanıyorsun, "dedi," ona emu.
  
  
  — Ben stahl risk.
  
  
  — Umarım bu dersin, dedim.
  
  
  Onu yavaşça elini aldı, ve biz birlikte gidiyoruz bu gün. Arkamızda Guido laneti mırıldandı.
  
  
  Ego, zihin, ya da orada ne bekliyordu bu неандертальским alnına geçmesi ile büyük bir mücadele için bir sonuca ulaşmak ya da hatırlamak, birisi istedi ona yapmak oldu. O görünmedi bana tip bir iş dahi altında, bağımsız düşünme.
  
  
  Bu arada, olasılık, o etrafa ateş azaldı, her santim, biz artmıştır aramızdaki mesafe. Guido eğitilmiş, hareket etmek, düşünmek değil, ve o hemen başlar neden, düşünmek için durum çok vaktimiz olacak, yürüyüş için Paris'e.
  
  
  Kadar tutuyor onu stresli bir kızın vücut hatları yangın, koştu bu gün. Ben Guido daha fazla cesaret, sağduyu, ama her saniye onaylamak için benim inanç, o programlanmış önlemek için parlak sahneler.
  
  
  Bu sadece bir kaç saniye önce zirveye ulaştık merdiven, ama bu her zaman görünüyor daha uzun bir zaman etrafında bu memnun kurye müşteri biler şey onun gol.
  
  
  Yürüdükten sonra bir kapıdan geçtik, koridor sol kanat için merdiven yapan bir iki kemerli aşağıya indi aşağı girişine saraya Mediterranee .
  
  
  Birkaç dakika sonra, onu duydum ağır shaggy başka bir merdiven ve dışında arayan tarafa, gördü Guido koştu aşağı, hemen hemen bize yakın. Ego gözleri altında сомкнутых kaş öfke doluydu.
  
  
  O sadece iki-üç adım bizi, ne zaman biz dışarı fırladı ve büyük bir gün Sarayın serin bir gece. Zevk arayanlar hala geldi, daha küçük sayıda da olsa. Ne zaman onu, etrafına bakındı, girmeden önce проскользнули siyah «Citroen» ve siyah «Mercedes». Biz geçti mimmo heykelleri Lady Fortune, onu gördüm Guido hareketsiz duruyor, tombul siluet ışıklar bir arka plan üzerinde casino kaldırdı bir yumruk ve el sallıyor onlara.
  
  
  — Koş, dedi kız.
  
  
  — Evet, — dedi. 'Onu biliyorum.'
  
  
  Biz koştu ve promenade des anglais. Hafif bir sis, farı iç suşi, elbise, yatak örtüleri ışıkları zinciri girişinde bakan Melekler gibi yumuşak bir bez. Ağır boyunca havada ayağı lessly asılı üç renkli flamalar, zorunda, vermek için bir yol şenlikli bir görünüm. Hareket, yine, sessizlik ihlal nadir bir motor kükreme.
  
  
  Garip, uğursuz bir hava üzerinde asılı shore, duygu, ham, çürük, artan karanlık, parlama, hakiki bir neşe gün ve geceler, şimdi dağınık крадущейся gece.
  
  
  Sessizlik içinde biz aceleyle içinden kutsal ve gölge. Otelin terası «Westminster» oldu bocalama sarı lambaları sarı mum çaktı masa dışında, yaşlı konuklar, укутавшись nemden, kahve içti ve mücadele sarılarak yalnız bir tonoz. İçin bir oteldir fenerin harap villa Pratt, cansız perde arkasında etrafında palmiye ağaçları ve обветренных kepenkler.
  
  
  Onu, etrafına bakındı. Guido'nun eser yoktur. Ancak, içimde bir his vardı, ne izleniyoruz. Biz ulaşmamıştır otel «West End» ve Massena müzesi nerede , palmiye ağaçları arasında için demir kapıları oynadı spot. Öncesinde bir arka plan üzerinde sırılsıklam mehtaplı gökyüzü, sanki tombul kadın göğüsler, halka dome otel «Negresco».
  
  
  Onu, durdu ve döndü kızı, kendisi için yüz . Onun yüzü kızardı uyarılma ve gözleri parladı. Ee vücut bir an için скользнуло bana göre.
  
  
  — Teşekkür ederim, dedi, nefes nefese. 'Teşekkür ederim, efendim...'
  
  
  — Anderson, dedim. «Nicolas Anderson».
  
  
  — Teşekkür ederim, bay Anderson.
  
  
  — Henüz bana teşekkür etti, dedim. — Ben emin değilim sen zaten çıktım, bir orman. Bence arkadaşı Guido değildi memnun oldu, ne oldu casino.
  
  
  — Hayır, — dedi. "Tam olarak değil. Daha fazla zorluk olurdu. Çok daha büyük bir sorun.
  
  
  — Söyle, dedim. — Adın Nicole Yapar?
  
  
  O kadar uzun baktı gözlerime. Güzel bir yüz, hangi masumiyet bir şekilde смешивалась vaadi ile rafine tutku, şimdi выражало umutsuzluk.
  
  
  «Birçok kişi inanıyorum bu» diye cevap verdi. «En azından, bir kişi kendinden emin».
  
  
  Bu romatizma, bir şey değil, çözmek için çok uğraştım, ama önce onu söylemek için zaman daha ifade umutsuzluk kayboldu onun yüzünden. O evcilleşmemiş вскинула başını. — Bay Anderson dedi. — Sanırım, bir otel sunmak için bana bir içki. Var mı daha iyi bir zaman daha şimdi?
  
  
  Bar Negresco neredeyse soyu tükendi. Büyük bir oda andıran kasvetli bir mağara zayıf ve pembe bir ışık, seçilen cihaz için düz solmuş cilt öyle.
  
  
  Oturduk yan yana mavi bankta yuvarlak masa, mermer tezgah, покоившейся suni leopar ayakkabı.
  
  
  Onu tekrar hissettim kırılgan güzelliği bir kız, onun sıcaklığını iyi bir kalça yanında benim mavi tezgah, bükme onu göğüsler, klasik yüz şekli, ihtişam altın kestane saç ... zümrüt heyecanı gözlerinde.
  
  
  Garson beyaz ceket bana doğru yüzüp bize заученным aşağılanma otel, hastalıklı bir beynin memnun etmeyi aşırı bir tat.
  
  
  'Sen bir şeyler içmek ister misin?' diye sordu kız.
  
  
  O muzipçe güldü, bir genç olarak, hangi yayımlanan willie coffee.
  
  
  — Ah, dedi. — Ben gerçekten düşünmedim. İtiraf etmeliyim ki ben çok usta bir alem, ama bir gün kafasına içki bütün kokteyl göster.
  
  
  Karıştırma ayağı, garson ifade sessiz endişe karışımı ve sonsuz reddi ile keyifli bir sohbet. Vardı günaha sunmak daü burs tiyatro okul.
  
  
  El kız порылась arasında iki daire ile zeytin ve kraker almak için bir kartpostal.
  
  
  "Ben deneyeceğim," dedi.
  
  
  Kartta şöyle yazıyordu: «Kraliyet Negresco 14 F».
  
  
  Oldu kompozisyonu kirsch, ahududu şurubu, portakal suyu ve şampanya Moet. Sadece bunu okuduktan sonra, benim mide tutuşturulmuş gelen ayaklanma.
  
  
  «Hayır, sanmıyorum, ne uzman,» dedi, onu hey.
  
  
  Onu dedi garsona: «Bir Kraliyet Negresco». Ve scotch viski. O eğildi ve çekildi.
  
  
  Barre Negresco zor gizlemek. Aslında delle, bu mükemmel bir bitiş askeri město olmak çok önemli, bu yüzden onu memnun olabilir orada. Bunun da nedeni, buraya gittim, sonra biz ayrıldıktan casino. Bu, sırayla, beni son derece mutlu bir kız seçti bu içmek için bir yer. Bu noktada, savaş onun kalmayacak yeraltı. Onu otel hakkında daha fazla bilgi edinmek kızın hakkında daha fazla Guido ve daha fazla, çok daha fazla kişi göndermiş olan bu mağara adamı saraya Mediterranee. Ve onu bu bunu öğrenmek için, bu emin kimse beni aramıyor.
  
  
  Hala gelincik akşam kutsanmış oldu. Onu buldum bir kız. Bu oyun bitti iyi. Guido beni buldu. Ve eğer ona haklıydı, görünmez adam stahl tanık: bizim aceleci kaçamakları «Negresco». Ve burada bir akşam oldu sadece kutsanmış, ama zar zor başladı.
  
  
  — Madam, dedi garson. Eğilerek bel, o koydu ee içki yuvarlak kağıt peçete harfi ile «Emperyal N » ve kelime « Negresco» ve « Nice » üç mavi halkalar.
  
  
  «Mösyö».
  
  
  Onu, döndü kız ve kaldırdı bir bardak. — Neyse ki, dedim.
  
  
  Bana baktı ve üstüne sonuna bardak. Yaramaz ve neşeli bir görünüm kayboldu, onun etrafında bir göz. Onu tekrar gördüm gözyaşları.
  
  
  "Hayır, onu söyledi. — Anladığım kadarıyla senin için bu böyle değil cekti mutlu bir akşam.
  
  
  — Hayır, — dedi. «Tabii ki hayır». Onun sesi daha zayıf ve umutsuz.
  
  
  «Eğer sen affet, beni bu kaba yorum, "dedim," bildiğiniz rulet hakkında kadar ve içme konusunda verilen oyun nah».
  
  
  — Ben biliyorum, dedi.
  
  
  — İnsanlar her zaman bunu yapar, dedim. «Çoğu kişi gelir oraya eğlenmek için, ama, tabii ki, üreten bir kişi izlenimi ilgili daha ciddi işleri».
  
  
  O başını salladı. Hatta loş ışıkta saçları parlıyordu . "Hayır, bay Anderson..."
  
  
  — Sanırım, sana iyi bana Nick, dedim. — İyi, — dedi. 'Nick.'
  
  
  — Bu daha iyi, dedim.
  
  
  «Hayır, onun gibi casino eğlence için değil».
  
  
  "Kayıp doksan beş frank," dedim.
  
  
  — Sen уделяешь bana çok dikkat, — dedi. «Peki, "dedim," ben bir Nice, ve sizin zor değil, dikkat edin».
  
  
  O kısaca gülümsedi. 'Onu, inanıyorum...'
  
  
  O uzandı ve onun küçük bir çanta. Onu gördüm beyaz bir mendil, pasaport, ruj ve son, sarı fiş. O çıkardı, ego ve kolay bir tıklama kaydetmiştir üzerinde mermer bir tezgah. — Beş frank, — diye mırıldandı.
  
  
  "Bu, tüm para var, değil mi?"
  
  
  'Evet. Gerçekten de bu kadar kolay olduğunu görmek?
  
  
  "Korkarım, öyle."
  
  
  — Aslında delle değil beş frank, dedi. «Bu parça plastik».
  
  
  Onu sordu. - «Neden senin için çok önemli bir kazanç bu kumarhane mi?»
  
  
  Yılının başında ikinci kez bir gece gözleri okudu yüzüme.
  
  
  — Sen zavallı görünüyorsun, "dedim," görünmüyorsun aç. Sanki ihtiyacın var, isveçliler ve barınak. Bende hiçbir izlenim kazanmak için çalışın, tatil veya vagon mücevher. Açgözlülük hakkında da söz konusu değildir.
  
  
  — Hayır.
  
  
  «Ama oynadım çok para kazanmak için. Senin için önemliydi.
  
  
  — Evet, — dedi. — Bir ses bu.
  
  
  — Sanırım onu bu yüzden bilmek.
  
  
  O tekrar okudu yüzümü bu akıllı yeşil gözleri, şimdi soğuk ve derin, bir deniz gibi.
  
  
  'Ne görüyorsun?'
  
  
  «Tehlike», — dedi. "Zorluklar".
  
  
  — Bana güvenebilirsin, "dedi," ben.
  
  
  — Evet, — dedi. — Ben de öyle düşünüyorum.
  
  
  «Ayrıca, "dedi," ben, olması sadece bir satır reset beş frank için size fazla bir seçenek yok».
  
  
  Onu ıslak ve sıcak dudakları çıkmış, düz beyaz diş istemsiz bir gülümseme. — Ama eğer onun sana güvendim, onu cekti gitti, dedi. «O zaman onu istiyorsunuz bulmak için çalıştı başkasına».
  
  
  — Bu kadar önemli?
  
  
  'Evet.' Aldı, kendi bardak ve yaptığı büyük bir yudum.
  
  
  — Daha ister misin?
  
  
  «Ben alışamadım içmek, — dedi. «Ancak, onu düşünüyorum, ne istiyorum, bir bardak daha. Bilmiyorum isteyip istemediğimi onun sarhoş olmak, unutmak için ya da kutlamak için. Evet, Nick, başka bir.
  
  
  Onu çağırdı garson, ve biz sessizce oynayana kadar getirdi başka bir «Kraliyet Negresco».
  
  
  O yaptı başka bir yudum, ve o bittiğinde, gibiydi, bir karar geldi. — Evet, — dedi. 'Ona güveniyorum. Umarım sen bu adamlar için yardımcı olur. Değil benim için, sadece bir kız için, hangi sen, bir gün tanıştım casino.
  
  
  — Biliyorum, dedim, yatıştırıcı onu.
  
  
  «Bu ötesinde sizi ve beni. Evet, ihtiyacım olan çok para kazanmak ve hızlı. Gördün mü bu. Bu benim için için için işe birini.
  
  
  Onun kaşlarını kaldırdı невысказанном söz konusu.
  
  
  «Çok özel biri», — diye devam etti. «Ben bile bilmiyorum ne kadar olduğunu. Biliyor musun, Nick? Biliyor musun, ne kadar işe katili?
  
  
  Onu, elini uzattı ve aldı sandalyeden sarı fiş. — Beş frank, dedim.
  
  
  
  Bölüm 5
  
  
  
  
  Bir an yüz ifadesi değişti şaşırtıcı. Daha sonra çevirerek bana растерянное kişi, o karşı geriye yaslandı bana. Onu gördüm, gözleri, şimdi o rezil ışıklı yangın zümrüt, dudaklarını приоткрылись yaklaşırken, benim.
  
  
  Bir sonraki anda o напряглась. Ee yüzü oldu пепельным. Ee bir görünüm oldu aramıyorlar arkamda, yan kapı bar «Negresco».
  
  
  Onu, döndü. Guido oldu ilk onu gördüm, bir kaç ухмылявшегося. Sonra onu gördüm угловатого, жилистого çin, yüksek, ince bir bedeni, bir kefen ile siyah bacak kadar kafa. Ve arada, bir ortam bu ego görevlileri, iğrenç bir yaratık onu nasıl bilecek doktor White. Lothar Инурис. O zaman onu gördüm, ego ilk kez, o ıso tüm gücü ile çalıştı, öfke kontrolü, yuttu onu, o kızı gördüm, bitmiş yatmak dudaklar benim. O geri onun yüz ifadesi ve çıkardı ego bir kat samimi samimiyet. Bu ifade iyi сочеталось ego ile giysi: iyi kesme mavi ceket, gri pantolon, gömlek yürütmektedir ilan kendini çevresinde en son kreasyonları Turnull & Asser içinde Джереминстрит Londra, ipek eşarp ve bale terlik Gucci.
  
  
  Ama buna rağmen, tüm bakım ve giderleri gitti, elbiselerini, doktor Инурис sahip olduğu zeka, esir, sapkın ve güçlü bir cazibe.
  
  
  Ego gözleri, эбеновые boncuk, köle ego duyguları gizlemek için gerçek niyetlerini, dikilmiş küçük шаровидную başını увенчанную, gür siyah saçlı, penye önce dar alin. Gaye, ince mor dudaklı ve dar burun delikleri, büyük bir burun görünüyordu cüce göre uzun ve geniş bir gövde. Ve yine bu kalıcı bir ipucu olur ve sadece düşünce yumuşaklık, коренящейся ebedi düşkünlük kendi zayıflıkları. Elleri olağanüstü. Uzun hurma, anormal derecede uzun ve sivri ayak parmakları, kısa tırnaklar. El cerrah ya da strangler. Pürüzsüz, безбородое yüz ve garip bir acı-soluk cilt yarattığı izlenim железистое denge bozuldu, ilk önce çürüyen bir beden, ve daha sonra neden akla hizmet doğal müdahaleci bir fikir. O bir adam gibi görünüyordu zevk alır, birini incitmekten ve tabi diğer çok ilginç bir sapıklık, yöneten. O öfkeyle üfledi. Onu gördüm, ne ego eşarp biraz zayıflamış, barikat çift satır siğil, hoparlörler kez kapalı ego, ince dikenli boyun gibi grotesk yaka etrafında сморщенных göz.
  
  
  Diğer, benzer, emu, su yolumu. Ih paylaştı ruhu, kendine güvenen başarılı bir şekilde işlediği düşünülemez del ve inanç, kendi deha yürütmektedir ikna ih непроницаемом bağışıklık brace. Daha önce o konuştu, onu zaten biliyordum dr Лотара Инуриса zaten adam gibi olan doğa izin vermedi yalan bir şey.
  
  
  O gülümsedi ve eğildi. O kaldırdı, etrafta kendi esnek el нерешительном selam ve bana yaklaştı. Onu, ayağa kalktı, onu selamlamak için.
  
  
  — Peki, dedi. — Bir an onu düşündüm kaybettik seni. Ve bu çok üzücü. Ama beni affet. Özür dilerim benim kötü bir davranış. Ben henüz kendimi tanıtmak. Bana izin ver. Onu doktor. Lothar Инурис.
  
  
  Elinde o uzattı bana, olmadı güç. Onu neden emu bütün iyilik, hangi yeteneğine sahip oldu. — Memnun oldum, doktor, dedim. «Ben, Nicolas Anderson».
  
  
  "Bir amerikalı, onu, sanırım," dedi.
  
  
  — Gerçekten, dedim.
  
  
  «Sevgili jirinovski'nin insanlar, dedi. «Avrupa çok size borçludur».
  
  
  «Teşekkür ederim doktor, bunu,» dedim. «Aksi takdirde, ne kadar onu okudum, burada bize her zaman mutluluk duyuyoruz».
  
  
  — Evet, — dedi. «Onlar, kim unuttum, ama onun etrafında ıh sayı. Kim unutur, iyi bir tutum, bu hoşgörü».
  
  
  "Peki doktor, ben onu size sunmak için bir şey içmek ister misiniz?"
  
  
  O üzüntüyle başını salladı. — Ben takdir cömertlik, bay Anderson, ama, korkarım, bana vermek zorunda kalacak. Nedeni, onu burada değil, laik ve tamamen profesyonel».
  
  
  Onu ayağa kalktı ve onunla ilişkisini bir kız nişanlı kaldı masada. Başını eğdi, onu bir kenara, daha da alçak sesle kendi ve yumuşak, kültür ses.
  
  
  Bu ses, разрывающийся ipuçları. Ve bu başlangıç ikinci bir ses çağrıldı etkilemek dinleyici. Mükemmel bir zeka Инуриса, ego rakipsiz yeteneği, onun samimiyet çapında iyi niyetli ve eğer sadece bu yetmez, tehlike alay adam olan iki arkadaşı olabilir sayılı yetenekli bir kuvvet uygulamak.
  
  
  «Eğer aşina Avrupa bay Anderson, — dedi, — ve özellikle Güney Amerika ile, siz belki bilirsiniz, bu başlık bir doktor tarafından kullanılan oldukça akıcı. Ama benim durumumda bu başlık, kazanılan ve satın alınan daha sonra uzun yıllar sıkı bir eğitim. Onu tıp doktoru, bay Anderson, uzmanı, cerrahi ile uğraşan bir ölçüde temsil mekanik sanatı. Bu kabul ve niyeti görmezden uyarılması zeka, onun için çalıştı satın almak için ek bir uzmanlık alanıdır. Onu da psikiyatrist uygulama ile yürütmektedir, o parladı gözlü bir kız, — tahsis en zor günler.
  
  
  Ona onlara ait, ne iyi olurdu kamçı ego, keyif, neşe. — Peki, sen usta?
  
  
  Ona ödüllendirildi titreme, пробежавшей ve ego için vücut. — Evet, — dedi o, çalışırken засмеяться. — Sanırım, yani bize diyorlar Amerika'da. Çok ilginç ve ilkel bir terimdir. Ama ben deli. Ben diyecektim, bu genç bayanın olduğu bir etrafında benim hastalar.
  
  
  Onun sesini indirdi kadar şaşkınım gizlilik. — Demek, o hasta, doktor?
  
  
  Dr. Инурис ıso tüm gücü ile çalıştı, hoşgörülü olmak, ama gördüm ki ıso tüm gücü ile yaşıyorum ego sabır. — Peki, bu oldukça genel bir terim, eğer bu şekilde koymak. Profesyonel anlamda her şey çok daha zor. Ama, diyelim ki, bozmadan, doktor / hasta ilişkisinin ve girmeden teknik açıklamaları, genç bayanın acı ciddi duygusal bozukluğu».
  
  
  — Anlıyorum, dedim. Misin beni kandırmak. Ve sen umuyorsun bu kadar, dedi, onu kendime.
  
  
  «Tüm duygusal hastalık tezahür böylece ıh kolayca tanımak неспециалисты sizin gibi».
  
  
  — Sanırım hayır, dedim.
  
  
  Dr. Инурис gülümsedi bana. «Sevindim böyle geniş fikirli, bay Anderson dedi. «Guido net anlamak için bana verdi, bu davranış ile ilgili olarak kendisine kumarhane oldu, nasıl desem, bir kaç savaşçı».
  
  
  — Evet, dedim. — Ama, öte yandan, bu beyefendi değildi ne diyorsunuz güler yüzlü bu genç bayan. Yani, o neden hey ağrısı, ve o değil gibi görünüyor, özellikle aranır ego şirketleri.
  
  
  -- Yine mi sizden özür dilerim, -- dedi doktor Инурис, o döndü bana ikiyüzlü parlak bir gülümseme. «Zaman zaman Guido olur çok çalışkan. Ve onu, sanırım korktu benim öfke. Görüyorsunuz, onu yönetiyorum rutin klinik. Genç bayan oldu güvenilir benim bakımı villa edildiğine ve bu aşamada tedavi ile onu uygunsuz maruz onu ne biz sizinle düşünüyoruz normal sosyal отдачами.
  
  
  Geçen hafta«, — diye devam etti, — hey, ayrılmayı başardık bir villa için izinsiz yürüyüş casino. Guido profesyonel bir hemşire, ve, belki de, bu yüzden ego ile bir taraftan beklemek hata. Ancak, geçici kaybolması kızlar çok karıştırmaktan beni Guido, ve o ciddiyetle söz verdi bana, o kız artık kurtulmak için onu eskort. Ancak, hey, başardı, tekrar bu gece.
  
  
  Yani tamam, değil mi, olduğunu, Guido, nasıl desem, oldukça sabırsız onunla? Ve, — dedi doktor. Инурис açıkçası dedi: «Ayrıca, açıktır ki, amerikan olmak, beyefendi, siz asil, müdahale, onu korumak için bir şey oldu, sizin için tamamen kabul edilemez bir davranış».
  
  
  — Evet, doktor, "dedi," ben bilmiyordum, bu kadar sadece. Bana öyle geldi ki, kulun bir şey gelmez.
  
  
  «Dış kısmında bazen aldatıcı», — dedi.
  
  
  "Evet, многда," ben de kabul ettim. «Terzi al, onu hiç düşünmemiştim, o hasta».
  
  
  Dr. Инурис güven verici bir şekilde okşadı beni elinde. -- Peki, iyi, -- dedi. «Gerekli anlamak için çok fazla şey dayalı kısa bir gözlem bile, tıp bilimi bazen cızırtı ile karışık».
  
  
  — Tamam, dedim.
  
  
  — Ve şimdi, bay Anderson, anlayacaksınız, ne zaman gerekecek isteyecektir izin ver bana... ah... benim personeline bitirmek ile bir akşam kız alıp geri bizim bir villa. Bilmiyorum, ne kadar onunla konuştuk arkadaş ama eğer bana herhangi bir iyi niyetli tavsiye, size akıllıca bakmak için o demek, ışığında onu hastalık. Bazen nah oluşur günaha şeyler söylemek, ilk bakışta görünebilir inandırıcı, ama, ne yazık ki, onlar neden ee bir hastalık ki, onu, umarım elimden gelenin en iyisini tedavi».
  
  
  Onu, anlaşma başını salladı. — Umarım sen iyileştir onu, doktor. Sanırım böyle bir utanç böyle bir sevimli kız, onun gibi..."
  
  
  «Benim için tüm umut, — dedi doktor Инурис. «Ama bir gün tedavi, büyük olasılıkla, olabilir oldukça uzun».
  
  
  — Çok kötü, dedim.
  
  
  "Gerçekten," dedi, bir dokunuş ile sabırsızlık. — Ama şimdi gerçekten gitmem gerek. Sizinle tanışmak bir zevkti, bay Anderson. Gerçekten sevimli.' O tersledi parmak ve Guido yürüdü, eylem için hazır.
  
  
  O ihtiyaç. Kız ayağa kalktı, itme çanta altında fare ve yaklaştı ona. Dr. dost gülümsedi hey.
  
  
  İfadesi ile неудержимого tiksinti geçti mimmo doktor ve Guido dönen gün, onlar girdi. Uzun boylu, köşeli çince kapattı bir yol hey, ama ne zaman o yakın o yola doğru açmaya onu önce bir kapıyı, ve izledi. Guido takip нимиЕ1 .
  
  
  «Rahatsız ettiğim için özür dilerim, dedi doktor Инурис bana.
  
  
  Onu, başını salladı: «ne yazık, "dedi," ben. "Çok tatlı bir kız..."
  
  
  "Unutmaya çalış onu, benim sevgili adam," dedi doktor Инурис, ne zaman gitti bir gün.
  
  
  — Ben sizi geçireyim, dedim.
  
  
  — Yok, canım, başka, dedi, yağlı bir sesle. — Oh, dedim. — Çok hoşuma gider.
  
  
  Kişi dr помрачнело. - 'Nasıl istersen.'
  
  
  Onu takip ettim, bir gün. Beyaz «mercedes» durdu yol kenarında. Onu öğrendim ona arabayı gördüğüm zaman, biz çıktıktan üzerinden casino. Yanında duran kız, Guido ve çince.
  
  
  Dr. ederken ellerini çırptı. Dedi. - "Ne bekliyoruz?"
  
  
  Китайец açılan arka kapı, sonra öne çıktı ve celle direksiyonuna.
  
  
  Блеснув ile uzun gösterişli ayakları, kız kaydırdı arka koltuğa. Onu fark ettim, ne vardı bale terlik-bot, yüksek topuklu. Günümüzde kadınlar nadir şifalı ıh giymek, ama hala bize bir ayakkabı süslenmiş kadın ayağını çok iyi. Gördünüz mü ıh daha birkaç yıl önce, Nicole Kara oldu hala yaşıyor.
  
  
  Dr. Инурис içeri kaydırdı. Guido kapıyı kapattı ve celle yanında çince. Motor zaten çalıştı, makine отскользнула kaldırıma.
  
  
  Onu izledim, nasıl gidiyorlar, zaman, her bir plaka. Mercedes snowscape viraj. Arka pencereden onu gördüm, bir doktor olarak elini kaldırdı güzel bir yüze.
  
  
  Sonra fikrini değiştirdi. Büyük bir el rahat, büyük bir örümcek. Bir süre sonra etrafında el sıkışmış, sadece başparmak ve işaret parmağı.
  
  
  Zaman şaibeli makinesi sarılmış bir köşe, doktor. Инурис çok yavaş elini uzattı, yavaşça ve bir gülümseme ile güçlü bir eğlence hazırladı ve parmaklar trakea içine kız ve başladı onu sıkıştırmak.
  
  
  
  Bölüm 6
  
  
  
  -
  
  
  Onu, döndü ve gitti geri bar. Eğer Çok Daha Fazlası. Инурис demek, hızlı, ölüm, o izin Guido bunu. Belki doktor ondan yavaş bir ölüm, hiç bu. Ama eğer o, bu, bunu yapmak için, o seçsin, çok daha başka bir yer daha arabanın arka koltuğunda.
  
  
  Onu tekrar celle için bir sandalye altında eleştirel bir gözle garson, bir baktım bir kaç hafif, zaman onu geri benim küçük bir yürüyüş dışarı dr. Инурисом ve ego başar küçük bir çete. Ben обольщался ne garson endişeli hakkında benim veya güvenlik hakkında geçirmez. Onu şüpheli, ego için gerçek bir ilgi oldu bana düşündüren, ben yeterince sağlıklı ödemek için hesabınızı öğrenmek için, ben, gibi ve daha birçok tercih, bilmek değil, ne bahşiş dahil edildi, fatura, ve, bu nedenle, ödeme emu yarı yarıya.
  
  
  Onu bir jest yaptı, havada, ve o aceleyle masaya hafifçe sarkık gözler, itmek için bana fatura ve mermer. Ne zaman onu takip yörünge trafik egonun eline, benim görüşüme göre düştü yazısı. Bu kağıt stand, çarpık bacaklar su bardağı, etrafında bir kız gördüm.
  
  
  Onu kaldırdı, bir bardak ve bir kağıt aldı. O zaman Başka. Инурис ve onu yalan arkadaş arkadaş, o daha çok meşgul.
  
  
  Yazdığı mesaj kaş kalem. «Villa Nergis, » dedi, «Cap-Ferrat. Bana yardım et, kostya tanrı. 'Bu imzalandı, ve fark ettim ki hala sansar kim olduğunu bilmiyorum o kadar.
  
  
  Ama ben biliyordum, o ne oldu: aklı başında, her şeye rağmen, ne dedi doktor Инурис. Güzel, umutsuz ve yeterince kendine güvenen, gitmek ile uğursuz bir doktor direnç olmadan. Ama hema o yüzden bir sır olarak kaldı.
  
  
  Oldu sır ona gidiyordu çözmek dönüş pm.
  
  
  Ama hızlı hareket etmeliyiz. Onun saatine baktı. Örneğin, yarım, ikinci ve dr. Инуриса oldu büyük bir avantaj. Onu fatura ödeme, bahşiş verdi ve özel bir hayal kırıklığı garson ve dışarı çıktı «Negresco» ile ana giriş. Taksi bekleyen yolcular. İçinde «renault» önünde kuyruk sürücü, толстолицый erkek, yalan, запрокинув başını ve ağır horlama sürüyorum. Ne zaman onu okşadı ego omzuna, o da hemen uyandı. O bana baktı, gülen bir gülümseme ile uğraşan oldu karışımı bir hayvan самонасмешки ve entrika, bir gülümseme, eski bir asker. — Mösyö, dedi bir ses tonuyla, sanki dikkat çekti.
  
  
  Onu sordu. — Biliyor musunuz, Cap-Ferrat?
  
  
  — Elbette, — dedi.
  
  
  — Bildiğiniz bir Villa Нарциссу ?
  
  
  « Evet. »
  
  
  — Sen bırakabilir misin beni oraya?
  
  
  — Nasıl isterseniz, efendim. Ama üzgünüm, bu garip bir yer.
  
  
  'Gerçekten mi?' dedim, pislik açarak arka kapağı ego «reno» ve oturarak. «Söyle bana, neden, şimdilik acele et».
  
  
  Makine kaymış ve batı boyunca ahşap döşeme ve gelişeceğini ön planda dönüşte.
  
  
  «Orada kimse yaşamıyor. Burada ıssız, dedi.
  
  
  — Sen orada son zamanlarda?
  
  
  — Hayır, ben söyleyemem. Ama orada yıllardır yaşayan kimse, m-sciez. Onu biliyorum. Birkaç hafta önce, bir ay önce onu sürdü mimmo ona gece. Arasında, villa ve pahalı bir taş duvar ve kapılarında demir kapı. Onu, baktı kapı. Dünya yoktu. Bunu hissediyorum, ne zaman evde kimse yok. Bu villa oldu bu ev.
  
  
  — Biliyor musunuz, kime ait?
  
  
  — Hayır, efendim, ben bilmiyorum. Mülkiyet burada geçer tek sahibi diğerine ve bazen varlığında anormal bir insan olduğu anlamına gelir ve iki verilen çözünürlük canlı villa».
  
  
  «Reno» şimdi hız aldı. Onu gördüm, hotel Beau Rivage kayboldu arkamızda, ve sonra biz döndü eğilme yol yürütmektedir aşağıya indi, liman, yol, вырубленной, kayaların возвышавшихся deniz üzerinde.
  
  
  «Villalarda her zaman yeni bir yüz, dedi sürücü.
  
  
  «Ride Orta Gine Cormiche? » dedim.
  
  
  "Evet efendim."
  
  
  Şimdi biz yükseltilmiş, ve Nice şehir kaldı geride. Altımda, sağ, denizde hareketsiz yatıyordu örtüsü altında sis.
  
  
  — Minnettar olacağım, "dedim," eğer beni götürebilir misiniz kapısı, villa Nergis, ve izin gitmek için kilometre başına daha önce.
  
  
  — Anladım, dedi sürücü. Muhtemelen o iyi bir askerdi. Şişman ve akıllı, o zaman bile. Ne bir anlayış verecektir, emu, eğer o-ecek anlamak ve gerisini unutun. İlk etapta kendinize iyi bakın ve hayatta. Hayatta her zaman en iyi adware asker yapabilir, kendiniz için.
  
  
  O bindi, hızlı ve sorunsuz bir şekilde zevk meydan bir etrafında en heyecan verici yollar dünyada. Yol ıssız, o da yaktı bir kaç sarı ışık kırmak için peçe sis. Yine de gece oldu, sessiz, hızlı oluştururdu hoş bir esinti.
  
  
  — İşte, dedi.
  
  
  Plaket «etiketli St. Jean-Cap-Феррат вырисовался ve süpürüldü mimmo. Sağımda, ne-nerede tanımlanmış ışıklar, Cap Ferrat yalan başparmak, çıkıntılı bir deniz. Motor «renault» заскулил, sürücü geçti, daha düşük bir iletim hazırlanıyor iniş ile çok iyi Corniche.
  
  
  — Biz yakında orada olacağız, dedi bir dokunuş ile eğlenceli. — Seni bekleyen arkadaşların?
  
  
  Ona karşı değildi cevap, emu. — Hayır, dedi ben, — ne yazık ki hayır.
  
  
  — Olabilir, sen de bunu istiyorsun?
  
  
  Koyarak, bir elini direksiyona, diğeri o bir şey buldum koltuğun altında. O çekti, ego önce, elinde demir çubuk vardı. O güldü. — Belki kullanmak istersin bunu?
  
  
  'Belki de. Ama ben almayayım, bu olmadan. Nezaketiniz için teşekkür ederim.
  
  
  — Önemli değil, dedi. — Garip bir yer bu villa. Çok çalışıyorum. Çok недружелюбая. O evi nerede rahat hissediyorum ve mutlu».
  
  
  — Ben hiç gitmedim, dedim. — Ama ben sana inanıyorum.
  
  
  «Kapatacağım kutsaldır» dedi. «Bu yardımcı olur senin gece vizyon».
  
  
  Onu sordu. — Ordu?
  
  
  «Yabancı lejyonu» dedi. «Gözlerinizi kapatın, bir kaç dakika. Ona söyleyeyim, biz oraya gidince.
  
  
  Bir süre sonra makine durdu. — İyi, — dedi.
  
  
  Tekrar gözlerini açtı. Çevremizdeki zifiri karanlık oldu. Onu itti sürücü deste banknot.
  
  
  — Şanslısın, dedi.
  
  
  Onu çıktı, makine etrafında.
  
  
  Sürücü eğildi. — Kilometre açıldı. Sağ. Bir taş duvar. Üç metre yüksekliğinde. Kırık cam üstünde. Kapısı, yedi metre. Sivri bir üstünlük. İçinde duran bir şey çalmak. En azından, bir ay önce. Ama en azından, iyi şanslar.
  
  
  O hala gülümsüyordu makine kadar sessizce geriye doğru gidiyordum yolda. Onun kadar bekledi artık ego duymak, ve sonra gitti. Kadar onun kabuk, onu kontrol ediyordu, ne bıçak jilet hala yerinde.
  
  
  Adet yosun saçılmış eski bir inilti, sanki çimlenme çürük. Pas soyulması üzerine demir kapı. Ay sergei пробивался aracılığıyla yakından yapışık iğne yapraklı ağaçlar, поднимавшиеся etrafında klochkov sis oynadı нечесаной çim, торчавшей dünya'nın etrafında, sakal gibi karkas.
  
  
  Yoldan çok az görülmüştür. Sadece yol, makinesi, sadece, geçti, verilen rut примятой çim. Yüksek ağaçlar ayakta gibi saat arasında meraklı bakışları ve villa.
  
  
  Bir süre onun arkasında durdu ve dinledi. Sadece sessizlik. Hiçbir köpek, сигнализирующих benim varlığı hakkında. Yok altıncı hissi işaretleme için devriye, bir duygu, bir çok kez korumuştu beni.
  
  
  Onun ceketini çıkardı ve attı onun üstüne duvar, korumak için ellerini kirli cam parçaları yatıyordu taşların üzerinde, bekleyen, ne meraklı kan kaybından ölür. Onu ödüllendirirsiniz buldum sağlam bir temele ve tek bir hareket ile kendimi çekti yukarı çekerek bir ceket bir.
  
  
  Çömelmiş duvar dibinde, onu, durdu ve dinledi. Sadece sessizlik. Пригнувшись kullanarak ve ağaçlar gibi barınak, onu ileriye taşındı, paralel iz. Onu yavaş yavaş taşındı. Ayaklarım yürüdü ıslak zeminde. Sis kokulu çam iğneleri ve deniz suyu, клубился etrafımda.
  
  
  Onu kaldırdı, bir tepe, ve aniden gördüm bir ışık huzmeleri ağaçların arasından ve sis. Birkaç saniye sonra ona ulaştı ve açık alanlar.
  
  
  Onu durdu kenarında bir ağaç gördüm, ne ayak izleri makineleri sağımda indirgenmesi sola, sonra tekrar açın hemen girişine bir villa. Beyaz «mercedes», neredeyse gizlenmiş sis durdu, karanlık ve sessiz, yolda bir parça.
  
  
  Kendisi villa, serinlik, soğuk taş, витающая gece deniz havada, şekilde etrafında sis gibi bir yer, korkunç bir kabus. Yüksek pencere ile çevrili sarkık panjur, parça, sütlü ve beyaz perde yakaladı ışıklı ay, ve izledim, sahneye aşağıda nasıl невидящее göz. Üst iki katlı villalar vardı, karanlık. Sergey yandı üç pencerelerde ön planda.katında yer almaktadır.
  
  
  Tutarak, içinde ağaçların, onu hızlı bir şekilde etekli bir ev. Sırt, tarafı, diğer tarafı ve ön kısmı siyah kalmıştır ve безмолвными. Ona yaklaşmaya başladı ve sert hava. Sadece ince bir perde kolladım sağ pencere. Yükselen bodur, onu içeri baktım.
  
  
  Oldu mutfak. Yüksek bir çinli oturdu bana geri ahşap masada ve içtikten sonra dumanı tüten bir fincan çay.
  
  
  Onu пригнулася ve geldi başka bir pencereye, nimet nem yürütmektedir приглушала benim shaggy. Yavaş yavaş onu tekrar başını kaldırdı ve buldum izliyorum oda sadece yatak. Guido yatıyordu bu yatakta yaslanmış başını inilti, ve листал dergisi. Onu gördüm, o ceketini çıkardı ve değiştirdi silah ile kemer наплечную kılıfından.
  
  
  Üçüncü üç aydınlatılmış bir oda idi önemli bir mesafe ilk iki. Ve henüz onun kabuğu oraya tutunarak seviyesinin altında pencere eşikleri, onun sesini duydum doktor.
  
  
  — Canım, dedi. — Ben çok uğraştım sabırlı olmak seninle. Ve onu bulmak sabır ödüllendirilir değil anlayış ve şükran sizin açınızdan; sadece aldatma ve ihanet. Şimdi, ne yazık ki, benim sabır sona geldi.
  
  
  Şimdi onun seviyesinde bir pencere. Açıktı ve ses doktor, dolu bir tehdit oldu ve açıkça görüyorum. Onu, yanına bir pencere. Başka bir kısmı, bu ince beyaz perdeler, kısmen задернутой asılı bir odada bir örümcek ağı gibi mezarda. Dışarı bakıyor pencereden, onu net gördüm dr Инуриса ve bir kız. Doktor ceketini çıkardı ve накинул eşarp bir yer, ama bir kaç çift siğil hala atma kendi pörsümüş kindar bir bakış kıvrımları ipek pansuman.
  
  
  Onu gördüm, o kız hala giymişti tıpkı zaman onu bir araya geldi ee. Elleri nah vardı сцеплены arkasında, bir çocuğun, hangi отчитывают kötü davranış, amaç biraz склонена ve parlak saçlar hala bağlı soluk yeşil şerit.
  
  
  — Ben ümit siz olun bana belirli bir takdir, — dedi doktor. «Umuyordum bana gelirsen, kendi voleybolu hazine, hangi-ebilmek vermek bir kadın olduğunu başlayacaksın отплачивать bana özveri, hangi onun döktü sana çok açık ve bu yüzden sürekli. Sen bana inanmak zorunda değilsin, ama bu gerçekten benim en samimi umut. Ama belki de onun çok umuyordum. Bu ilk kez değil. Ve bu yüzden onu da biliyorum, ne verilir, gönüllü olarak, belki alınan bir güç». Kız baktı, açıkça ona. O yavaş yavaş konuştu ve düşünerek. — Çok çirkinsin dedi.
  
  
  Yüz Инуриса исказилось öfke. O elini kaldırdı ve tekrar indirdi. Bu zaten başından ikinci kez bu gece, sen tahrik ettin beni o kadar istedim zulüm göstermek senin kadar olağanüstü güzel bir yüz. Ama ben bunu yapmak zorunda, değil mi? Onu, görünümlü, çok korkunç. Evet, onu çok iyi anlıyorum, benim özellikleri bulmak için size izin verir. Diğerleri zaten aşk bunu bana.
  
  
  — Beni yanlış anlamayın, doktor, dedi kız. — Ben demedim mi görünüyor. Yani bu en az haklı.
  
  
  'Öyle mi?' — dedi doktor.
  
  
  — Hayır, — dedi.
  
  
  — Ne, tatlım?
  
  
  «Sen bana aksi, çünkü böyle bir tarifsiz kötü, dedi.
  
  
  Doktor güldü, tiz bir kahkaha yükseldi etrafında ego müstehcen boğaz.
  
  
  — Kötü, dedi. «Ne kadar az biliyorsanız, hakkında kötü konuşmak için nen çok kolay. Ama yakında bu konuda daha fazla, ve ben seni yönlendiririm, öğretmen, eşiniz».
  
  
  — Hiç, dedi.
  
  
  "Evet, tatlım," dedi doktor Инурис. — Ve çok yakında. Burada, odanda, yatağında.
  
  
  Kız, hızlı bir şekilde baktı kapı.
  
  
  Doktor başını salladı. — Hayır, — dedi. — Bu sana yardımcı olacaktır.
  
  
  Kız скривилась.
  
  
  Bu noktada bir şeyler yapmak istedim, atmak için odaya doktor Инуриса ve duymak ego yumuşak, duygulu bir ses. Ama ben zorla kendini sakin. Hala gelincik o bir şey yapmadı, buna gevezelik. Kız bu hayatta. Ve, bekleyen, var, daha fazla ve daha fazla özellik öğrenmek için bu konuda daha fazla sapkın kişi ve ego gizemli пленнице yapan bir çok fantastik bir yüz ve kusursuz bir vücut uyanmış ego tehdit.
  
  
  Sırıtma zulüm ve beklenti оскалила ego dişler. "Eh, benim kat doları," dedi. — Sana son bir şans veriyorum. Sana her şeyi elimden geleni yapacağım. Ver sen bana karşılığında ne bir gücün veya bu alınması gereken var?
  
  
  «Sen beni almaya, doktor, sıkıca dedi, — ama siz de biliyorsunuz, ben biliyorum, sen asla bana sahip».
  
  
  Kişi dr побледнело ve çene sıkmak öfke. Viyana darbeli onun şakak, sanki bir ejderha, pıhtılaşmış altında ego soluk eti. O bir kız yaklaştı yürütmektedir ve sessiz oturdu, seyir mimmo ona, sanki büyük bir ego var. Ego büyük bir el çıktı ve yırtık etrafında bant saçları düşmüş hey, omuzlarında altın şelale.
  
  
  Öfke patlak itici parçaları ego kişilerin усилившись için birkaç saniye sürdü emu kapmak için yeşil bant ve savurmak, onu yere. Durakladı bir an, bu ile başa çıkmak için hazırlamak хладнокровному saldırıya nah. Kız devam etti izle, mimmo ona, sanki ego niyetleri daha fazla dokunmadı onun gibi bir uğultu sinekler.
  
  
  Doktor tekrar elini uzattı. Ego uzun ince parmak kapanış, ince kesme, elbisesinin ve eklemleri kasten dondu gür ложбинке arasında onu meme.
  
  
  Yaptığı hızlı hareket bilek ve çıkardı kumaş ile vücut. Oturdu, hareketsiz, o çıkardı kumaş ile omuz ve izin hey, hışırtı yere düşmesi.
  
  
  O hareket etmedi savunmak için çıplak göğüs açgözlü uyarma, azgın ego gözünde. Elleri asılı kenarlarında. Üzerinde sadece beyaz bir külot ve bale terlik-bot.
  
  
  Dr nefes вырывалось ondan, bir tıslama. "Ah, pekala," dedi.
  
  
  Onun kadar zorlamadı kendini görmezden вопящий içimde bir ses, призывавший kırmak ego yılan boyun, elleri çizik var onun kalça oranı, ve onu külot başladı скатываться ve güneşte yanmış bir kalça oranı.
  
  
  Hubert haklıydı Nicole Yapar, eğer o Nicole Yapar. O sarışın doğadan.
  
  
  Yatakta sağımda, köşe ve duvar arasında bir pencere. Kız, hala sabit olmuştur benim sol ve doktora Инурис onun arasında bulunmaktadır.
  
  
  Kalkarken diz, biraz nefes nefese, heyecan ve yorgunluk, o sıvamış külot hey ayak bileklerine kadar.
  
  
  Dr. Инурис ayağa kalktı, elimi tuttu ee elini çekmeye başladı önce yatak.
  
  
  Ona izin hey, bir adım, başka, sadece emin olmak için. İç tarafında, onun sol uyluk benler yoktu. Hiç de değil. Sonra onun üzerine atladı pencere ve daldı odaya.
  
  
  Doktor kendi ekseni etrafında döndü, beni görmek için. Kız kaymış ve geri birlikte kusurlu giysi.
  
  
  Eşarp düştü boyun dr. açığa ego mide bulandırıcı yaka etrafında siğil. Önce onu başardı arasındaki uçurumu bize, o üstesinden gelmiştir onun hayretle.
  
  
  — Guido! o bağırdı. — Guido!
  
  
  
  Bölüm 7
  
  
  
  
  Göz ucuyla onu gördüm, kız gibi kaldırdı onun изодранное elbise ve basıldığında kumaş artıkları almak için onun чувственному vücut. Dr. Инурис oldu kenetlenmiş, bir örümcek gibi, tuzağa gerek varış ölümcül Guido.
  
  
  O kaçmaya çalıştı bu gün. Bende parladı goller, o, muhtemelen, korktuğu karşılaşma, küçük bir kasap karanlık koridorda, daha sonra para cezası ödemek için ущербный zeka ve huysuzluk Guido şeklinde пистолетной mermi 22 kalibrelik bu mahluku. Ve aynı anda aklıma akıl desen cüce mağara adamı, спрыгивающего yatak, выдергивающего altında fare silahını Trejo ve пустившегося kaçmak, kızın odasında.
  
  
  Gibi köşeli boxer, doktor Инурис hareket sol, sağ duvar boyunca bir oda, ego, avuç içi dağıtılan dışarıya, sanki bir jest uzlaşma.
  
  
  Bende olmaz çok zaman. Dr. hayal aynı fiziksel tehdit, pamuk helva gibi, ama kalkmak arasında Guido hiçbir anlamı yoktu. Web kavga, bir o meşgul oldu disk, hangi oran vardı onun yanında.
  
  
  Ona izin emu yaklaşım, взмахнув omuz ve sol el. O beni tekmeledi tutarak benim sağ kolum. Onu serbest vuruş, ve, terbiyeli, nefsinin çene. O duvara çarptı, sonra kayarak aşağı, bilincini kaybeden, kan струилась ve ego mor dudaklar.
  
  
  Onu stahl acele, gözlük zevk, ve döndü ve koştu bir gün. Geç. O açıldı.
  
  
  Guido orada duruyordu. Trejo oldu hedefliyor hayatımı. "Orada kal," dedi.
  
  
  Onun ellerini kaldırdı. Ona onlara ait, o anda, Nicholas Anderson, defans kızları, dertte, olmadı özel bir nedeni var ile ilgili Guido. Bu değildi mutlak bir zorunluluk.
  
  
  Silah hareketsiz kaldı. Doktor daha vardı yalnız şimdi. Guido gülümsedi. — Yani sen önüne gelen bu piçi değil mi? Peki ses ve her şeyi düşünüyorum. Ama yine de ben tasvip dostum. Bu kötü demek benim için. Ve bu hiç hoşuma gitmiyor. Gerekiyordu kaçmak, onu söyledim. Sen şimdi bundan pişman.
  
  
  Keskin gözleri Guido fark kız ve genişledi. — Giyin, dedi. Ve çağır Тьсоенга . Söyle emu dr. yardıma ihtiyacım var. Ve sakın yaramaz.
  
  
  Kız döndü bize geri çıkardı, yatağın altında bir bavul, seçti, birkaç parça giysi ve bir başlangıç olacaktır.
  
  
  — Sen, dedi, Guido, — seç duvar parçası ve eklemek ellerini.
  
  
  Onu yaptım, ben söyledim. Guido geçirdim benim için kabul edilebilir bir ara. Muhtemelen, o kadar parça oldu bir nesne gibi espriler, öğrenmek için bir zanaat. Ego arayışı getirebilir emu tabanca, bir bıçak ve bir gaz bombası, ama yeterince iyi değildi, almak için üç jilet. Guido değil, farklı bir hayal gücü. — İyi, — açıkladı — eğer temiz. Arkanı dön, ellerini koymak başınızın arkasında tutun ıh, orada size söyleyene kadar ihmal ıh».
  
  
  Kapının arkasında yükseliyordu shaggy. Kız döndü ve çince ile birlikte, bir-lik, bir havlu ve bir şey benzer bir küçük su bir kase. Onu ilk gördüğüm ego eller. Ayak işaret parmakları ve мизинцах olarak yapışmasını четырехдюймовые hançer.
  
  
  «Belirlemek için bir doktora Тьсоенг, » dedi, Tülin.
  
  
  Китайец başını salladı.
  
  
  — Sen, dedi, Guido kız — kalk bunun yanında çok iyi bir beyaz şövalye, ve şaka yapmıyorum. Onun artık seninle boğaz. Eğer bu bana bağlı, onu vurdu ikinizi de içtenlikle burada bir yerde. O zaman bana huzurlu olacaktır.
  
  
  Çinli diz çöktü yanında doktor Инурисом silerek ego yüzünü bir havlu ile. Dr. inledi, ve ego kafası свесилась ile çirkin bir boyun. Ego gözleri моргнули. Çince devam paspas ego kadar doktor itti bir kenara ego dokunmamaya dikkat ederek ego uzun tırnak. — Yardım et bana, Chang, dedi.
  
  
  Çinli yakaladı ego altında fare ve yukarı kaldırdı. Devam etti прислоняться sırtını inilti. — Bana bir konyak, Chang, dedi.
  
  
  Çince üzerinden dışarı çıktı odadan ve bir süre sonra geri döndü, bir kadeh konyak. Doktor, hemen onun domuz burun bardak ve nefes çifti, önce bir içki. Serbest eliyle taburcu ettim, bozuk bir çene. Sonra bana döndü yorgun bir gülümseme. «Hiçbir gerçek zarar, bay Anderson dedi. 'En azından benim için. Size gelince... eh, bu oldukça farklı bir konu olabilir.
  
  
  — Dinle, — başladı.
  
  
  Ama Guido beni kesti: «kapa Çeneni, dedi.
  
  
  dr. Инурис uzağa salladı, nasıl eğitmeni olan bir dava ile тявкающей genç bir köpek. — Yeterli, Guido, — dedi. "Kapa çeneni."
  
  
  Guido insanlar kaba baktı. Görünüşe göre, ıh ilişki inşa eki. Guido olsaydı çok mutlu yönlendirmek az onun otomatik tabanca dr. Инуриса gibi bir kız benim için her yıl, biz рухнем altında ego mermi.
  
  
  — Evet, bay Anderson, ben zamanı geldi sanırım size ve bana gelmek o zaman nihai bir anlayış. Bana görünüyordu, ben açıkladı, size orada, Negresco, kız yürütmektedir dikkatini üzerinde yer alan delle çok hasta. Ve senin huzurunda burada kötüleştirebilir ve komplike hastalığı. Onun hazır kabullenmek oldukça dramatik bir şekilde, en çok acı kendi sadakat gösterdi, çünkü, görünüşe göre, herhangi bir hasar yoktu uğrattı. Ama anlamak gerekir, ben bir bilim adamıyım ve müsamaha herhangi bir müdahale söz konusu olduğunda çok ciddi bir sorunu tedavi hasta bir adam.»
  
  
  — Eğer birisi bu odada ve hasta, doktor, dedim, — o da sensin.
  
  
  Onu tekrar hissettim gücü ego çabaları engellemek için bir öfke, bir tehdit rip ego maske şefkatli bir doktor, bir çıkış vermek için sapkın öfke, пылавшему içinde.
  
  
  Ürperti koştu ve ego için vücut. O daha bir yudum konyak. Ego gözlerine baktı amber sıvı o kadar bükülmüş brandy elinde. O anlamaya başladı, ne ben duydum ve gördüm, daha o şüpheli. — Bay Anderson, "dedi," o bir etrafında kendi снисходительных gülümsüyor. «Bu gibi durumlarda, hasta ile doktor arasında gibi görünüyor, nasıl desem, garip eğitimsiz bir gözlemci. Sahne yürütmektedir görünebilir şok edici bir matematik bu nasıl olurdu, hemen anlaşılır bir etrafında arkadaşlarıma.
  
  
  — Hadi doktor, dedim. «Ben bunu kabul etmiyorum ve böyle düşünüyorsan, o zaman sen daha daha deli onu şüpheli, ve, ben şüpheli, ne hile ve utandırıyorsun mesleğini».
  
  
  Dr. itti onun namlu içinde шаровидную kase onun bir kadeh brendi ve derin bir nefes almadan önce впиться bana gözleri.
  
  
  — Ne yazık, dedi üzgün bir gülümsemeyle. — Çok üzgünüm. Senin için. Sen aptal, bay Anderson. Eğer sadece dinlemek benim, sen şimdi zevk umudu ederken çok iyi bir tercih çok zengin beauty côte d'azur. Ama bunun yerine senin inat seni zorla müdahale planlarım. Ve bu, efendim, çok üzücü.
  
  
  — Ne yazık ki sizin için, dedim. "Ama kız için o burada, ben düşünüyorum."
  
  
  — Kahramanlar beni bir anlamda eğlencelidir, bay Anderson dedi, отхлебывая brendi. «Belki, deneyim, köklü batılıların, birçok vatandaşlarımız, ama benim gerçeklere dayalı. Bu nedenle, umut, inan bana, ne ona ne anlatacağım, etrafında dayalı, benim için önemli bir deneyim, ani bir ölümü karşılar, daha kahraman, daha korkaklar. Ve kendine güvenen, bu kadar istenmeyen, onlar için olduğu gibi, ıh, daha küçük, ama daha bilge bir adam var. Ama oldukça felsefe. Söylemek yeterli, eğer yapmadıysanız, bize kendimizi, bizim kıza bir iyilik. Ve sen benim için fazla daha kolay bir rahatsızlık.
  
  
  Bu görülecektir, doktor, dedim.
  
  
  — Gerçekten, dedi. «Ve şimdi bu»görünür.
  
  
  Dr. Инурис bir bardak koydu. — Тьонг, topla tüm bagaj ve tüm koydu arabaya. Biz gidiyoruz en kısa sürede.
  
  
  O tekrar bana döndü. — İşte, bay Anderson, sen geldi bana dileriz. Onu ben terk bu ev şimdi. Kısa bir süre Guido, Chang, ve genç bir bayan olan refah sizi bu kadar rahatsız ediyor, gidelim. Biz yeni konut aramak karşı bir önlem olarak, herhangi bir huzursuzluk neden olabilir kişiler oldu merak konum. Ve işler, ego, ince dudakları açıldı kendini beğenmiş bir gülümseme ve gözleri метнулись kız — kadar devam edecektir, onun kaçınılmaz hem de sonuna kadar.
  
  
  Guido salladı silahla bana doğru. — Ve ona ne olacak?
  
  
  "Ah, Guido. Sevgili Tülin, — dedi doktor Инурис. 'Sabret. Biz taburcu tarifi bay Anderson, doğru zamanda. Şimdilik öneririz sakınma, ego-yeni bir bodrum bir oda ve iyi bir kravat var. Sormak Chang sizinle birlikte gitmek için. Ve sonra, Chan, tüm paketi, siz ikiniz yükleyin sepeti, bakalım ne yapabiliriz ağrı ile bay Anderson ve ego ayrılık, bu genç bayan.
  
  
  — Gel, dedi, Guido, beni işaret ederek kapıyı.
  
  
  Chang katıldı bize açık koridor. Aslında delle onlar iyi bir takım. Chang, пятясь önümde bir koridor, düzenlenen oldukça uzak bana. Guido kaldı arkasında yeterince benim için, ben hızlı bir şekilde hareket silah.
  
  
  Sonunda merdivenler vardı, küçük bir merdiven, bahar, kurşun aşağı. Merdivenlerin dibinde girdik küçük bir oda, boş bir saymazsan sandalye, ahşap sırt ve выкрашенного beyaz boya sandalyeyi loş ışıkta çıplak armut, ввинченной tavan, fenerin düzgün katlanmış bir gazete. Masanın altında, hafifçe çökmüş, sanki ıh oraya koymak amacı yatıyordu kesme halat.
  
  
  — Otur, dedi, Guido.
  
  
  O etkili bir işçi. Emu gerekli bir dakika, bağlamak için ellerimi arkasına sandalye ve ayakları bu ayakları.
  
  
  — Gidebilirsin, Chang, dedi.
  
  
  Китайец indirdi başını dikkatsiz bir yay, daha sonra sessizce merdivenleri tırmandı.
  
  
  — Gönderdim, "dedi," Guido, çünkü çok istiyorum ne demek.
  
  
  'Oi?'
  
  
  — Dr. düşünüyor soytarı gibi geldin, dostum. Yaptığın ego gülmek. O dürttü, silah doğrultarak bana çene altında ve başını geri attı önce. — Ama bence çok komiksin. Sen mümkünse bana bir sürü sorun bu gece, ve bu hiç hoşuma gitmedi. Yani, ben, size söylemek zorundayım, bu yüzden doktor ne planladığı, sizin için olabilir, o bırakacaktır hayatta ölmek. Onu hallederim hakkında gitmek için buraya, gitmeden önce. Sonra da onu öldüreceğim seni. Doktor bir süre bana kızgın, ama yine de çok memnun değil bana. Ve bir saat ya da öylesine için o karar en delle önemli değil. Peki, sen öldün, ve ben çok mutluyum.
  
  
  Ona ait olduğunu onlara engel değil zorlamak, bu bir maymun vardır inanmak ile ilgili bir pısırık. — Benim çok param var, Guido, dedim. — Eğer beni bırakırsan sana veriyorum.
  
  
  — Oh, dostum, dedi. «Ben, ben»soruyor.
  
  
  — Sen-ebil zengin olmak, Guido, dedim. 'Bırak beni. Lütfen.'
  
  
  — Sana söylemek istediğim tek bir şey dedi, biraz daha güçlü basarak silah. O düşürdü sesini bir fısıltı. — Öleceksin dostum. O bir tabanca çıkardı ve hızla kapıdan çıktı gitti. Onu gördüm arkasında kapalı bir kapı ve duydum tersledi kalesi. Onu başladı kıpır kıpır parmaklarıyla aldı kemeri. Birkaç saniye sonra onu çekti, bıçak etrafında saklanma ve zaten üzerinde çalıştı halatlar. Guido olabilir, ve ile flört Nicholas Anderson, ama Nicolas Carter — başka bir konudur. Gezi masum bir turist sona erdi. Bana sürdü, en fazla otuz saniye için перепилить ip.
  
  
  Onu aldı ve bir gazete ile bir sandalye. Bu Матен oldukça kalın, krank hile. Onu açtı, bir gazete ve onu terk katlanmış sadece bir kez. Sonra bükülmüş ve ileri çapraz gergin silindir ve elinin iki katı. Bitmiş ürün vardı konik sapı ve sert bir kaya gibi kafası. Bu ucuz bir silah, ama ölümcül.
  
  
  Onu aldı kesilmiş ipler, gevşek bağladılar ayaklarını sandalyeye uzattı ve ellerini arkasına sıkıştırarak gazete arkandan.
  
  
  Fazla beklemedim. Ego shaggy загрохотали merdiven ve kale tersledi. Yüz Guido parlak kırmızı. O kapıya yöneldim.
  
  
  — Kirli piçler, dedi. — O otel için Chan öldürdü seni. Beni cezalandırmak için. Evet, onlar-ebilmek almak saçmalık benim için. Zaman zaman onu bitireceğim, sen bir ölü.
  
  
  — Yapma bunu, Guido, dedim.
  
  
  «Bırak onların dualarını, dostum,» dedi, yaklaşım bana silah hazır.
  
  
  Onu biraz araladı ağzını düşündü, ne demek istediğim başka bir şey. Sonra onu метнул биду ve kendileri için, ve o vurdu ve ego elinde bir tabanca ile. Silah uçtu bir yay üzerinde ego omuz çarptı ve yere arkasında.
  
  
  Gözleri Guido genişledi. O çömeldi, обороняясь, duygu ушибленную el ve karıştırma bacaklar. Ego nefes вырывалось etrafında вздымающихся akciğer, zaman адреналиновая sistemi приспосабливалась bu dalgalanma zarar. Ego parlak gözleri hiç bıraktınız beni.
  
  
  Ben de peşinden gittim, o заскользил önce. Durdu ovmak yaralı kolu. O kollarını uzattı, geri, beceriksiz bir silah.
  
  
  Aniden dizlerinin üzerine düştü ve ego sağ el метнулась silah. Onu bekledi, o kadar tamamen uzatacak elini, sonra tersledi gazete ego devam dirsek. Kemik bozuldu ve hayvan uluması kırdı ego ile dudak.
  
  
  Yukarıda bir yerde duydum sesini, dr... — Guido? dedi. «Guido! Neredesin?'
  
  
  Guido oldu köşeye bu karanlık подвальной imkanları, yüzünü исказилось bir yer acıyor, ne zaman невредимая el метнулась silah. Ego parmak kapanış etrafında bir kol, ne zaman ona izin toplarına vurmak ego burun alt, ноздрям. Ego, burnu ezildi ve kemik parçaları sızmış ego takıntılı bir cinayet beyin.
  
  
  Ego ile окровавленного kişi gitti ağlayan tiz bir çığlık. Sonra o geri düştü, sarsıldı ve durdu. Onu, dizlerinin üzerine çöktü değiştirdi биду sol kol ve sağ silah yakaladı.
  
  
  Gözlerini kaldırdı, onu gördü призрачную şekli-siyahlar giyinmiş, üst katta merdiven. Ego ellerini uzattı, ve dört кинжалоподобных tırnak yavaş yavaş damlayan koyu sıvı. Durdu, merdivenlerin ve ben orada ilk kez duydum Zhang diyor, ve iki kelime çıkardı, benim damarlarında donmuş kan pıhtısı.
  
  
  '" Латродектус Мактаны " — tekdüze dedi.
  
  
  Teşekkürler şüpheli zevk eksen eğitim hayatta kalmak için Onu biliyordu damlayan ego tırnak: konsantre kızgınlık kara dul.
  
  
  
  Bölüm 8
  
  
  
  
  Öyle de oldu. Yoktu, hataya yer yok. Ya da onu yok edeyim Chang, hızlı ve doğru, ya da o alacak beni paramparça eder benim et ve aynı zamanda en kötü zehirler ayrılan herhangi bir varlık Yeryüzünde. Kızgınlık on beş kez daha güçlüdür çıngıraklı yılan. Ama ölüm, bu nasıl bir rahatlık, büyük bir olasılıkla, geldi, olur yakında bu saçmalığı, eşdeğer zehir bin örümcekler, damlayan her dev bu tırnak çin.
  
  
  O bana yaklaştı, sanki ona oldu, silahsız, adım adım, gibi, biri, giden bir cenaze alayı. Arkasında, merdiven, tuhaf gülümseme ile aşağı bakıyor, doktor Инури yapılan özensiz bir veda hareketi, sanki bir veda iki oyuncu ile ping-pong, ve kayboldu görme alanı boyunca.
  
  
  Onun emekli bir sonraki odaya koydu, renkli, beyaz boya ile sandalye arasında olduğunu ve yaklaşan Чангом. Kişi ego ifadesiz kaldı, nefes yorulmaz, koyu renk gözleri sabit.
  
  
  Onun ayak koydu araya. Bu hiçbir zaman için kötü sonuçlar çekim. Ona haklıydı tabanca Guido. Bu « Trejo » 22'lik model 1. Kolu vites kuruldu atış hızı: onu tetigi parçalayıcıydı sekiz mermi, ve onu bu, onlar tüm vurmak костлявую göğüs Chang. Eğer onun nişan aldığını, emu kafa için bir şans oldu, o kısmı mermi koyarım nedeniyle geri tepme ego " mekanizması.
  
  
  Chang durdu merdivenlerin dibinde, yanında, en-suite, gölge, закрывавшей ego впалое kişi. Sonra el siyah kolları, bu iğrenç ellerini, hipnotik ileri geri sallanan gibi soğuk bir başlangıç, bale, ölüm, çizik var eşik.
  
  
  Onu kaldırdı silahı iki eliyle. Yavaş yavaş, kavisli mezar el корчились gibi dev sivilce bir ritüel görünümünde, ve zaman zaman bir damla yemyeşil zehir slayt tırnağın üzerinde arazi.
  
  
  Onu hissettim, bir silah olarak değişmektedir elimde, ama etkisi geçince arzu ateş açmak. Onun için otel Chan gelişmiş, daha ileri bir oda ışık.
  
  
  Onu yavaşça indirdi silah boşaltması için kas ve bağ gerginlik, bekleme. Ve bu şu anda Zhang atladı sandalye.
  
  
  Hiçbir zaman iki el. Artık zaman dikkatli hedefleyin. Kalça tokatlamak onu kaldırdı, silahı ve tetiği çekti.
  
  
  Bir patlama meydana geldi... tam bir sessizlik.
  
  
  İnanılmaz bir ölüm makinesi Guido sıkıştı.
  
  
  Chan durdu öte yandan, sandalye, batıcı parmak gözlerime. Önce, onu vurdu kağıt yarasa, ama bir araya geldi, sadece hava, o zaman çek ellerini be. O hızla yürüdü sandalye, yanlara hareket, ama ne zaman o hareket, onun yaptığını aynı tutarak, aramızda aynı mesafe.
  
  
  Aralıklarla sadece mikrosaniye siyah, yağlı bir çivi çaktı gibi ileri dört oklar, arıyor gözlerim. Onu itti silahı bir dakika, bir yarasa sallanan ileri geri alma, sadece hava.
  
  
  Her gram konsantrasyonlarda beynimde ve gözünde напрягался ölçmek için yönü ve hızı, her bir potansiyel olarak ölümcül bir saldırı Chang.
  
  
  Ve hipnotik desenler, o kısmına, benim için vardı sadece bir parçası, daha kıvrık taslak bir eski planı bir saldırı sonunda sona ölüm. Пронзающие hava çivi parladı her yalıyor ve yalıyor, ellerini daha раздвигались, gözleri daha fazla напрягались yetişmek için koyu renk zayıf bir hareket. Sonra bir an dikkatsizlik, akut ağrı вонзающихся eti çivi, ve daha sonra acı ve ölüm.
  
  
  Eğer sadece ölüm değil, gelecek için Chang daha önce.
  
  
  Onu dikti sopa emu çene, ve o geri çekti başını geri, onun, ıso, tüm güç sol eliyle yumrukladı sandalye emu hayatta. O kısık ve geri reeled edilmeden, ama hızlı bir şekilde yeniden denge ve tekrar saldırdı.
  
  
  Ona yaklaştı ve onu çekerek önce bir sandalye. Chan durdu yerinde.
  
  
  Ego, sol el aniden метнулась benim gözler. Onu geri attı kafasını önce, ama çok geç anladım, ne bu çalım. Ego sağ el aşağı dönük, iki zehirli bir mızrak vardı hedefliyoruz ağı damarlar bilek elimi yürütmektedir çekmedin koltuğu ileri.
  
  
  Son dakikada onu geri çekti bir sandalye ve Chan ıso tüm gücü ile çalıştı telafi etmek için harekete geçti. O geç kaldı. Ego serçe uçtu amacı ve ucu uzun tırnak işaret parmağı çarptı tezgah.
  
  
  Sağ eliyle ona vurdu ego yarasa gol. O eğildi önlemek için, onu çevirdi, bir sandalye başka bir yol. Ona ödüllendirildi kırılgan потрескиванием. Шипящее nefes, öfke ile karışık, şaşkın, sürçmesi dudak Chang. Четырехдюймовый tırnak durdu, titreyerek, bir ucu derin ağaç.
  
  
  Onu tekrar пододвинул ona bir sandalye. Тьонг değil, bir tarihi bu konuda daha fazla duymak. Sandalye müdahale emu ego niyet. Ego, sol el istemedim, benim yüz ve göz ve sağ kavramış arkasında bir sandalye kapmak için çalıştı ego benim güçlü hileler.
  
  
  Aramızda крашеном beyaz boya ile ağaç titriyordu lekeli kırık çivi; bıçaklar, en fazla bir buçuk milimetre yumuşak yedik, minyatür ok, tüm kaplı ölümcül zehir, akut kadar треснутой diğer taraftan .
  
  
  Kaçmak, bir, etrafında yüksek darbe Chang sol el, vurmak, onu sopayla, ego üzerinde sağ elinde yürütmektedir yapışıverdi sandalye. Chan ayrıldı cila ile uyarma gözünde.
  
  
  Onu, biliyordu bekliyordu: bir an çok sağlam. Ne zaman onun üzerine eğildi masası, grev, benim spin ve boyun kendilerini korumasız önce ego, sol el.
  
  
  Eğer o dayanamadı yerinde ve devam tutmak için altına bir sandalye, bir problem olmaz fazla hasta bilek temiz ve son darbeyi sol eliyle boynuma. Bu bir teklif değildi tekrar olsa da, Chan ümit yapacağım.
  
  
  Yavaş yavaş onu itti ona sandalye, tehditkar sallayarak sopa. O zaman ağaç tekrar ortaya çıktı ulaşılabilecek, Chang çekti, sağ elini ve heyecanla eline bir sandalye.
  
  
  Biz tekrar işgal pozisyonları için sürükle ve bırak kazan etrafında bir sandalye uzatarak ego elini benim amaç ve atlama ileri geri kaçmak, onun acımasız saldırıları.
  
  
  Aniden, onun dizlerinin üzerine düştü ve attı altından bir sandalye.
  
  
  Başlangıç ikinci uzun tırnak sağ taraftan Chang отломился ve sessizce yere düştü.
  
  
  Önce o vardı kurtarmak bayrağı izinleri, performans, onu tekrar ayağa kalktı. Ve bir ses onu gördüğüm ilk korku ego gözünde. Silah ego sağ elinde şimdi tamamen kör.
  
  
  Onu tekrar yapıştı sandalye. Bu bir adım oldu, bir Chan olabilir, sadece fiyatı göz ardı ölümcül tehlike. Uzattı sol elini tekrar kavradı alt kısmı ahşap. Oy ve biz orada durdu, iki siyah keçe yüzeyi büyüklüğünde bir mendil ile, sadece birkaç hareketleri ve ölüm çok yakın.
  
  
  Onu mücadele ile günaha yaklaşmak, Changu altında, bu ölümcül hançer, yaşam riski için размозжить o kişi tek bir darbe sopası. Her geçen saniye şansını giderek daha fazla benim için avantaj. Onu yarı yarıya azalttı arsenal önümde. Onu göze bekleyin. Ama Chang bozuldu. O koştu sandalye koyarak başını öne, bir insan olarak, bir mızrak.
  
  
  Onu attı биду, doğru sıçradı ve kaptı ego bileğini iki eliyle. Ego pençeleri istedim bedenimi, sanki bir çift koyu parlak dişleri. Ego kaslı bir vücuda yayılmıştır masasında yüz aşağı.
  
  
  Onu kaldırdım bir yandan ego ile bilek ve dirsek bastırdı ego boyun masaya, diğeri de götürdü ego elini önce. O benim kilo ile mücadele etti ve benim zekası, sinirleri ve kasları yırtıldı ve kemik bozuldu. Ego ağzını açtı sessiz mesafe koymak creek. Ne zaman onu gevşetti basınç, elini çaresizce düştü sandalyenin kenarına. Тьонг yatıyordu, nefes nefese. Ego gözleri ifade dayanılmaz ağrı ve ölçülemez nefret.
  
  
  Onu, geri çekildi ve ona baktı.
  
  
  Biz de bunu gördük aynı anda: kırık tırnak hala sıkışmış bir ağaç, ve o biliyordu Chan karar yakala rağmen ağrı ve yararsız elini kullanmak için bir ego, onun son saldırısı. Zaman o gül onun sağ salim, sağ elinde yürüdü, onun ego ve attım emu yumruk karate ve boyun yan taraf eller, neden ego yüzü треснулось ağacı hakkında.
  
  
  Korkunç bir çığlık yükseldi etrafında ego varken ve o stahl dönmeye, bir ejderha gibi, sallanan ileri geri üzerinde beyaz bir sunak üzerinde bir sandalye.
  
  
  Etrafında sağ gözün şişsin parça tırnak. O hala bağırıyordu, ne zaman onun vücut yok, zehir, соскользнув sandalye ve bir gümbürtüyle karaya zemin üzerinde.
  
  
  Yoktu zaman harcamak ego-bizim huşu önce ölü bizim için izlemeye devam cesetleri Guido ve Chang bu acımasız arenada. Vardı o ne durumda doktora Инурису onu hızla merdivenleri tırmandı.
  
  
  Evin dışında onu duydum motor kükreme «Mercedes». Onu üzerinden dışarı çıktı kapı gibi şu anda zaman makinesi откидывая çakıl, gitti ile bağlantı parça ve kayboldu veriyoruz. Onu gördüm bir kız ön koltukta борющуюся iğrenç bir deli.
  
  
  Ne zaman onu ulaştı köşe villa, makine, savunmasında üst yamaç, спускавшегося kapısına. O kapıda benden önce, ama doktor Инурис mi durdurmak için dava açmak. Sonra onun ego yetişirim ve размозжу emu kafatası kaju. Dr. Инурис olmalı, öyle düşündü.
  
  
  Sağdaki kapı açıldı ve kızın cesedini, закрученное ego eli kaymış, başını öne.
  
  
  Onu, ona koştu, zaman makinesi sarsıldı kapısına. Aşağıda завизжали zorbalık, ne zaman Инурис hızla onu durdurdu ve вынырнул, makine etrafında. Farlar o çaresiz bir kapı açmak.
  
  
  Bende şimdi değildi o zaman.
  
  
  Onun yanında diz çöktü onun kız aldı başını eline. Seyir hey kişi, ona tekrar motorun kükreme duydu, ne zaman Инурис yolda kapıları etrafında.
  
  
  Kız зашевелилась.
  
  
  Doğuda gökyüzünde, bazen daha hafif oldu. Sis dağıldı, ve elbise ile patladı ferahlatıcı bir esinti.
  
  
  Kız aniden bilinç geldi, gözleri genişledi korku.
  
  
  — Şimdi her şey yolunda, "dedi," ben, güçlü bir sarılma onu. «O gitti, ve ben sanmıyorum o zaman geri döner mi»için buraya.
  
  
  Onun gibi hissettim gerilim, vücudu zayıflamış, ve birkaç dakika bana baktı ve sümela gülümseme.
  
  
  Bu mükemmel oldu.
  
  
  
  Bölüm 9
  
  
  
  
  Oturduk merdiven sundurma ile bir içki olan onu verdi içinden. Bu скотче oldu Инуриса, kötü bir şey olmadı. Kız iyi görünüyordu dışında birkaç çizik dirsek.
  
  
  Ona sordum, o, girmek, ama o başını salladı. Ben onu suçlama. Bu нарастающем şafak villa baktım çok çekici değildi. Parçaları отколотой ve kırık bir gül alçı вздулись, koyu lekeleri ve pas yayılmış bir yüzey gibi çatlamış kılcal damarlar burun üzerinde eski bir ayyaş.
  
  
  Hayır, o değil, suçlu olabilir onu o artık girmek istiyor. İçin nah bu gerçekten perili ev, anıları ile gerçek bir dehşet, hatta ceset Guido ve Тьонга ek olarak, ürkütücü sunmaktadır.
  
  
  Bu karşı geriye yaslandı bir etrafında облупившихся ahşap sütunlar köşesinde bir merdiven ve bir bakıyorsun denize.
  
  
  Onu dedi hey, Guido ve Тьонг öldü. Haber karşıladı selam, sanki bu tür şeyler kaçınılmaz olduğu bir dünyada adalet her zaman devam ediyor, ve kötülüğü önlemek değil intikam.
  
  
  Ben demedim o konuştu. O bunu yapmak için yeterli zaman hazır olacak. Onu bunu biliyordu. Ama hey, ilk ihtiyacınız vardı, oturup zevk ve taze esintisi, kokusu iğne yapraklı ağaçlar ve keyifli bir bilinç, ne o özgür dr Инуриса ve ego küçük bir çete.
  
  
  Запрокинув kafa, altın saçlı, benzer bir yastık üzerinde eski colonne, o zevk, temiz hava, yeni bir gün.
  
  
  Ne zaman o nihayet konuştu, sesi, saçma düşünceli. «Burada çok sevimli» dedi. — Ah, demek istemiyorum samimi burada, burada, bu yerde. Burada demek istediğim, boyunca, Riviera, ağaçlar, çiçekler, deniz, gökyüzü ve güneş. Bu onu buraya gelmek için başka bir zaman, ile hema başka bir şey. Ama bile böyle bir kişi, bir doktor olarak Инурис silmek değil ego güzellik. Ve şimdi burada yok, onu size kalmak istiyorum burada. En azından bir süre. Ama bu olamaz, şimdi olmaz. Yapmam gereken işler var. Uçuş Инуриса oldu sadece bir başlangıç, en azından benim için. Sence geri dönecek mi, Nick?
  
  
  Onu, başını salladı. — Hayır, o buraya gelmeyecek, dedim. — Ama bu demek değil ki, o artık görünür. Onu tanıyor gibi insanlar eskiden. Onlar başka bir zaman ıh aşağılamak. Onlar için göze alamaz ıh planları tahrif edilmiştir. Ve ne zaman onlar yapmak, onlar genellikle intikam almak istiyorum. Gelmeye devam edecekler, henüz отомстят bile, bu yıllar alır. dr. Инурис böyle bir adam.
  
  
  — Senin gibi ıh durduruyorsun?
  
  
  — Sen öldürüyorsun ıh. Nasıl kuduz köpekler.
  
  
  Onunla oldu, mavi bir iş gömleği ile birden fazla расстегнутыми düğmeleri üst ve ağartılmış kot. Sabah, sonra korku gece kıyafetleri, o aceleyle kaptı çantanın etrafına odasında, nerede bir yanlış hareket yapabilir Guido ateş, bakmak iyi değilse, iyi, gibi, sabah, kumarhane, o anda, onu ilk defa gördüm ee.
  
  
  O подтянула diz çöktü ve yüzünü bile ıh elleriyle. Kadın başını öne eğmişti, kapatmak için yüz doğru altın pelerini, закрывавшим dışında her şeyi göz ve alın. O bana baktı uçları ile kendi diz boyu.
  
  
  "Sen oturup burada, Nick," dedi. «Sen beni serbest bıraktın dr Инуриса. Bu her şeyi sordum.
  
  
  — Onu, sanırım, bir şey hatırlıyorum hakkında bir sipariş cinayeti beş frank, dedim.
  
  
  O başını kaldırdı ve gülümsedi. "Ben bir sözleşme yerine," dedi. «Ben seni hema gibi bir şey Guido öldüren baykuş eğlence».
  
  
  — Çok değil, dedim. «Ama bazı insanlar sadece öldürülmüş olmalıdır. Bence doktor Инурис — bir etrafında böyle insanlar.
  
  
  — Haklısın, fazla düşünüyorsun, dedi. — Ama olmak zorunda değil senin sorun. Belki onu bulabilirim yardım başka bir yerde, eğer bana ihtiyacınız olacak.
  
  
  — Sanırım artık bu benim sorunum dedim. «Belki sonra doktor Инурис seninle uğraşacağını, onu düşündüm, onun için de bir süre benim için. Onun sana ne gibi insanlar, o, başka bir zaman onlara engel ıh planları. Ve ona inanıyorum biraz kırdı ego planları. Bu beni kötü uyku, tahmin, nerede, neyin peşinde olduğunu, ya da belki düşünerek, neyin peşinde, bir çeşit entrika yapan değil, olabilir yani, sözde, benim için iyi sağlık.
  
  
  — Sanırım haklısın, Nick, dedi. — Ama, sen kendini koruyabilirsin. Gerek yok takıntı bana ve benim endişeleri.
  
  
  Onu saklamış. — Sen istediğin için oldu değil mi?
  
  
  O bana baktı ve hiçbir şey söylemedi. O sadece gözlerimin içine baktı. Onu gördüm yaşlar geldi onun gözünde. O başını salladı ve ağır сглотнула.
  
  
  Onu sel onun yanında ve ona sarıldı omuzlar. 'O zaman sorun yok. Bu ne bize oldu, biz bunu düzeltelim birlikte. Tamam mı?'
  
  
  — İyi, dedi geniş bir gülümsemeyle.
  
  
  «Bu arada, "dedim," bence aptalca kırmak için kazanan bir kombinasyonu. Onun için bize ne kaçırdım akışı bu dünya».
  
  
  — Teşekkür ederim, Nick, dedi.
  
  
  — Şimdi bir şey dedim.
  
  
  'Ne?'
  
  
  "İçtenlikle şimdi, önce hızlı bir şekilde başka bir şey olur, eğer sadece adını söylemek, ne bu böyle?"
  
  
  — Bu uzun bir hikaye, dedi. «Neden sana dökmek için kendine bir içki daha ve şöyle buraya sütunu, size olacak yaslanın».
  
  
  Onu saklamış. «Ben her şeyi yapmak için istekli olduğunu. Ama önce onu yapacağım, bir adım daha, önce, bulutlu çökecek, ya da çatı sundurma düşecek, ya da споткнусь hakkında eşiği kırarım boynunu, onu tarihi bilmek, kim olduğunu ve ne yapmaya çalışıyoruz.
  
  
  Aklımdan ve nah gibi otomatik dönüş.
  
  
  «Benim adım Kuruş Dawn çalışıyoruz hırsızlığı önlemek için 15 milyar dolar amerika Birleşik Devletleri».
  
  
  
  Bölüm 10
  
  
  
  
  Penny Dawn. Onu çıkardı bu ismi birkaç kez kendi kendime gelene kadar karıştırma edildi dondurma ile güçlü bir içki, bir döktü kendini. Bu ad, hey kabul edilebilirdi. Bu karşılık, onun yaşam sevinci, onun altın saç, bronz cilt ve onu kabul etmeye istekli olduğunda bu oran döndü karşı nah.
  
  
  Onu sel tersi nah dibinde sütunlar. «Eh, bir Kuruş, anlat bu hikayeyi».
  
  
  O bastırdı, başını colonne için güneş обогрело onun yorgun yüzünü. «Tarih Penny Dawn, — başlangıç, o yumuşak ve hüzünlü bir sesle, — ile başlar hikaye Philip Доуна, babamı...»
  
  
  Philip Dawn doğdu Çin'de bir aile, amerikan misyoner. Onlar köyde yaşamış, nerede tedavi gördü, hasta, yardım, fakir ve geçti çocukluk Philip Доуна. Çince bir yaşam tarzı oldu tek olduğunu biliyordu genç Philip.
  
  
  Çevre, pek çok arkadaş, genç Philip Don oldu, yaşlı bir adam Ji Shan Joe. Bu sıska kambur bir adam uzun beyaz bıyıklı, свисавшими her iki tarafında rta. Ego deri gibiydi parşömen, ama elleri esnek, gibi gençler. Genç yaşında Jie Shan Joe, ünlü bir sihirbaz.
  
  
  Philip Dawn gözdesi oldu yaşlı adam köyde öğrendi Philip bazı hileler. Ji sevilen bulmaca ve karmaşık şeyler. O, çok önemli bir saat, kesme gibi öğeleri karmaşık olan kutuları topluyor, kutu içinde kutu kutu içinde, hangi olabilir sadece açmak kim biliyordu ıh zor, ama basit bir kombinasyonu. Basın bir yerde, kolay dinleme, farklı bir durum, bir kutu açılır.
  
  
  Ji Shan Joe öğrendim genç Philip sanatı bu hileler, ve zaman Etti gerekti götürmek için ebeveynlerinin Amerika'ya, o asla biliyordu, o stahl son derece yetenekli oluştururken ıh. Zorlu bulmaca Joe . Bellek ve onur ıh dostluk ihtiyar vermişti Philip bir kendi etrafında kutuları, bir sanat eseri, kapalı bir yere oyma ve fildişi. Etti Доуну on yaşındayken, anne ve babasının geri döndü Amerika'ya. Hiç unutmadı, bize yaşlı bir adam, bizim ego nazar. «Hayat sihir dolu,» dedi Tse . Shang Joe parçaları konuştu çocuk. «Asla bilemezsin, ne hile o oynayacak ya da ne harikalar yaratacak. Bu en büyük gösterisi»tüm zamanların.
  
  
  Konuklarına en üstün konforu sağlayabilmek Amerika, Philip devam etti, bulmaca çözmek ve sihirli hileler. Sevdiği kilitler. Kilit ile anahtar, şifreli kilitler — tüm bu завораживало onu. Philip girdi üniversite okudu mühendislik ve noktada çalışmak için gitti bir firma, yapan, gelişmiş bir güvenlik sistemi için bir banka. Oldu mükemmel bir çalışma için Philip Доуна.
  
  
  Oldukça erken kariyerinde elde başladı belli bir üne teşekkür ederim kendi takdirine bağlı olarak, tabii ki, büyülü yetenek tasarımı güvenlik sistemleri. Ne zaman ona döndü diğer firmalar, kendisi atıldım. Göz önüne alındığında, ego, itibar, beklendiği gibi, hükümet kısa bir süre temas kuruyor, onunla alınan bir iş.
  
  
  Золотохранилище ve Fort Knox, ABD çelik neredeyse eşanlamlı. Ama birçok kişi bilmiyorum, şimdi deposunda Federal rezerv sistemi altında Nassau-ezilmiş Manhattan'da daha fazla altın, daha başka bir yerde dünyada. Ve ne zaman hükümeti yükseltmek için bir depo olduğunu, bu istedi Etti Доуну.
  
  
  Penny Dawn geçti ve поджала ayaklar altında. Onu getirdi, hey, bir bardak daha, ve o da bir yudum, kendi hikayesini anlatan.
  
  
  — İyi, Philip Don — dürüst bir adam, dedim.
  
  
  — Peki, — diye mırıldandı, — ama bu hikaye değil onun hakkında. Oh, o zaman, evet, — diye ekledi aceleyle. « Bu konuda hata yapmayın. Para, altın veya mevzuat; - tanımlamak, ya da ne onlar bizi istedi ego korumak, onun bu umurumda değil. Onun için zor bir görev olmuştur geliştirmek için bir şey daha Ji Shan Joe gurur duyardı. Oy ne taşındı onlara. Tasarım kale olan basit ve karmaşık aynı anda».
  
  
  «Bu nedenle, sistem yükseltmeleri, güvenlik deposuna Nassau-sildi ego en büyük görevi,» dedim. — Ve o bitmiş?
  
  
  Gülümsedi gizemli bir gülümseme. 'Ah, evet. Yaptı. Bu haline geldi büyük bir başyapıt ego yaşam...»
  
  
  Hükümet sevdiğini iddia kimse bilmiyor şifreyi açmak için gerekli güvenli olduğunu bize kim yok gerekli bilgi için gizlice ona. Ama, tabii ki, Philip Dawn — bilen tek kişi ego. Ve onlarla gelincik gibi tasarlamış deposu, hükümet korudu ego için bir danışman olarak kalitesini korumak ıh güvenlik önlemleri. O yapar her türlü değişiklik uyarınca, son dakika haberleri gibi alanlarda, güvenlik veya hırsızlık yöntemleri. Kendisi nihai karar hakkında kim olarak işe alındı, silahlı koruma, önemli bir kısmı savunma sistemi. Philip Dawn-ebil yaşamak uzun ve mutlu bir hayat. Hayat güzel. O çok saygın bir konumda, evli, güzel bir jean ve bir kızı vardı, onlar her ikisi de çok kararlı: Penny.
  
  
  Ama hayat doluydu, hiç bir hile, Ji Shan Joe söyledim bir çok kez. Ve bir gün bu ölümcül bir büyü her şeyi değiştirdi.
  
  
  Oldu bunaltıcı bir yaz günü, ve aile Dawn gittim plaja kaçmak için baskıcı kentsel ısı. Döndüklerinde akşam, güzel, yorgun ve dinlenmiş, Onlar sadece birkaç mil mesafede bir ev oldu. Otomobil sürücüsü, ехавшего öte yandan, başaramadım ile çalışan ve мочка içinde, memesi ile karşı karşıya geldi araba Доуна. Eşi Philip öldürüldü anında. En Philip sadece birkaç çizik. Ama Penny Dawn geçti, başını ön camdan. O korkunç şekli bozulmuş.
  
  
  Doktorlar sarılır gibi bir kızı olabilir, ama dedi Philip, daha fazla bir şey yapamazlar. Kalacak izleri bir ömür boyu; ve Philip Dawn incinebilir durumdaydım! suçluluk duygusu ile bu bir kaza vardı böyle korkunç sonuçları için ego bir çocuk. Penny büyüdü zulüm ile karşı karşıya olduğu görülebilir, diğer çocuklar alay üzerinde изуродованным kaplı, yaralı yüz. Görünüşe göre, Philip üzdüysem fazla Kuruş. O mümkün olan her şekilde coddled Penny, telafi etmek için onun çirkinlik oldu onun için bir çeşit saplantı. O bırakıyordu onu abartılı bir yolculuk gönderdi, en iyi okul, işe öğretmenler piyano ve şan, öğretmenler dans götürdüğü için onu konser, bale, tiyatro için her şeyi nah. Ve, tabii ki, götürdüğü ee tüm plastik cerrahlara ülke.
  
  
  Gibiydi, her ay farklı bir doktor ve her ay aynı romatizma: skar dokusu, deformasyon, çok tam. Daha fazla yapabileceğim bir şey yoktu. Büyürken, gitmiş okula ve mezun olduktan sonra, Penny yaşamayı öğrendim ile yaralı. O iyi ayarlanabilir olması, ve hep, onun hayatını tamamladı. Ama babası devam edip, aksine onu protestolara, bu talep bu büyülü cerrah, olan var olmayan var.
  
  
  Ama ortaya çıktı, o var. Ve bir gün, o bir uyarı olmadan ve aniden ortaya çıktı ve ofis Philip Доуна Manhattan. — Anlıyorum, dedi adam, — sen seyir için cerrahın kızı için?
  
  
  - Evet... ama kim...?
  
  
  — Ben o cerrah, — dedi adam. 'Ben onun için kendinizi tanıtmak? Dr. Lothar Инурис.
  
  
  
  Bölüm 11
  
  
  
  
  Bu yüzden çok daha fazlası. Инурис demek basit bir takas depolama alanına erişim Federal rezerv döviz için yeni bir yüz Kuruş.
  
  
  Bu saçma görünüyordu. Sadece çılgın bir teklif olurdu bu, ve sadece deli etti bunu. Bu demek değil ki, Lothar Инурис ve Philip Dawn eşit derecede deli. Eğer Philip Dawn ve deli, o deli gibi aşık kızı. Tüm anne-babalar istiyor, bir şeyler yapmak, çocukları için; Philip gitti aşırı önlemler. Ve fiyatı yüksek olduğu için Don Philip. Ego ödemek istedi, en yüksek fiyat, o gelemez: yok ego başyapıt. Crypt, bir tasarlamış, sahip betonarme duvar. Bu yirmi yedi metre aşağıda Nassau sokak. Açık kapı ile girift sistemi çift anahtar. Ama kendisi erişimi ambar yoluyla yapılır ve dar bir geçit yoluyla трехметровый девяностотонный çelik silindir. Silindir döndükçe yüz сорокатонной çerçeve. Ne zaman giriş kapalı, silindir döner kadar çerçeve ile doldurulur katı çelik, daha sonra batan bir santimetre gibi büyük bir tüp şişe. O mühürlü, su geçirmez ve kilitli bir zaman söylemiyorum zaten bütün elektronik cihazlarda, televizyon ve diğer прицельном ekipman, yanı sıra sistem güvenlik insan, etrafında oluşan bir etrafında büyük birimler bu tür ülke: keskin nişancılar düzenli olarak spor yapıyorlar. ile küçük ve otomatik bir silah.
  
  
  Alarm sistemi kilitlemek için herhangi bir çıkış etrafında binalar. İçinde deposu var kilitli bölmeler, üçlü kilitler. İçerdikleri yaklaşık dört bin ton altın külçe ve AMERİKA birleşik devletleri ve yaklaşık yetmiş diğer ülkeler. Her taş ağırlığında yaklaşık on iki lira. Bir şey değil cebinizde taşıyabilir, ve başarısız olur gizlice bunu yapmak için bir dizi ile bir park kamyon.
  
  
  Ele almak, oradan altın bir sır yürütmektedir Zhang Ji Joe sevdim olurdu. Ve emu da hoşuna giderdi çözüm Philip Don. Bu çok kolay ve aynı zamanda zor.
  
  
  İlk toplantıda iki erkek yüz yüze, kendi koşulları. Philip Don, kişi, takıntılı bir trajedi kızı hemen takas etmeye karar verdi, kendi benzersiz büyü sihir dr. Лотара Инуриса. Web, sorun güven.
  
  
  -- Ama, sevgili, -- dedi doktor Инурис: «ikimiz de güvenebileceğiniz bir arkadaş arkadaş. Ona inanıyorum getirmek için bu proje başarıyla tamamlanıncaya kadar, ve sen güven bana başarılı bir ameliyat kızının. Hiçbir seçim var.'
  
  
  — Tabii, haklısın, dedi Philip Dawn. — Hiç kimse, tekrar ediyorum, hiç kimse-ebilmek yapmak ne ben onu. Onun mükemmel ve en gelişmiş yöntemleri. Benim kendi yöntemleri dayalı yıllık araştırma.... Ve onun tek bir cerrah, dünyanın bir tedavi olabilir skar dokusu, поразившую kızını vermek hey, sadece, yeni, ama güzel bir yüz».
  
  
  — Ve onu duygusuzca dedi Philip Don, onun dünyada tek var tam güvenlik bilgileri yürütmektedir gereklidir isteğinize göre.
  
  
  'Aynen öyle. Yani, hiç kimse bizi karlı değil ihanet, güven, başka, başka, değil mi? Bir şey sordum ikisi de erkek, çok büyük bir olaydır. Инурис isteyen, kaçmak yaklaşık altıncı parçası altın dünya, üretilen ezelden beri, sağlamak için kabul etti Etti Доуну sadık bir personel kadar zaman gerekli olacaktır. Ancak baykuş özel güvenlik o isim reddetti, diğer elebaşı karıştığı bu büyük ñıkar sağlayan. Karşılığında o da kabul etti düzenlemek işlemi Penny, eğer Philip sergileyecek olan işbirliğini sağlayarak altın erişim. Kısa sürede uzun vadeli planlama ulaşacak бесповоротной aşamasında başlayacak dönüşüm Kuruş. Hırsızlık altın gidecek, aylar ve belki de yıllar. Operasyon sürecek daha az açıktır.
  
  
  Daha önce sona erdi ıh ilk karşılaşma, Philip Dawn ve Инурис bir sistem geliştirdik sağlayan görüşebilirsiniz. Ve Philip dedi doktora bildirir, emu, ne zaman hazır olacak çekmeden planı.
  
  
  O gün Philip Don görünüyordu kızının tamamen farklı bir kişi. Yıllardır ilk kez mutlu görünüyordu ve neşeli. Penny soru sormaz bu konuda değiştirme renk, hızlı artış. Hey, istedim ki, o nihayet durumla uzlaşmak. Ama bu mutluluk eksikliği vardı. Penny keşfetti ee baba ile zaman içinde absorbe olmuştur, ateşli, enerjik, ve o dile anksiyete, o açıkladı, bu bir heyecan, yeni bir proje. Penny durdu bu. O memnun oldu, o artık taşıyor ee ülke çapında her türlü, doktorlar, ve o dalmış bir mesele. O bile farkında değil, ego değişen fiziksel görünüm; ego saçları yıllar içinde bembeyaz doğanın; ama zamanla ego «yeni bir proje» biraz kilo vermiş ve buruşuk. Ego yüzü buruşmuş, şişko bedenin altında ve eski. Nihayet bir gece o fark ego fiziksel değişiklikler.
  
  
  Eve geldi erken, iyi bir ruh hali ve döktü iki bardak onun en iyi jerez, odin, etrafında verdi selam. — Bir Tost, Bir Kuruş. İçelim sihirli bir yaşam».
  
  
  Penny baktı babasının neşeli şaşkın. Yıllar geçti, bu gelincik gibi gördü ego çok mutlu ediyor. — Ne oluyor baba?
  
  
  Philip Dawn sel onun en sevdiğim koltuk. — Yarın akşam olacak ameliyat cerrah. Ve ne zaman sen uyanmak, var olacak yeni bir yüz. Kalacak bir iz, o eski yara izleri ve ameliyat izleri. Penny inanmaz ona baktı.
  
  
  — Bu doğru, dedi. O bir bardak koydu ve elini kaldırdı, sanki клянясь. — Çok ciddiyim. Onu gördüm, bir iş adamı ve söylüyorum emu yok olsun güneş».
  
  
  — Ama baba, dedi Penny. «Ben gerçekten artık umurumda değil». Philip Don başını salladı. — Ben biliyorum, dedi. — Ve bu yüzden seninle gurur duyuyorum. Ama Penny, lütfen, lütfen tartışmayalım. Olsa bile sana yine de, lütfen, benim için yap bunu, yaşlı bir adam için. Baban için getirmek için emu mutluluk ve sevinç.
  
  
  Penny yapılanma. kabul böyle bir istek. O gitti önce babası ve öptü ego yanak. Philip kucakladı Dawn vd.
  
  
  — Tanrı sizi korusun, dedi. Çalışan gözyaşları ego yanakları. «Değil, aşağı gel, baba,» dedi. «Sadece sevinç». O düşündü. "Söyle bana, ben nasıl bakacağız?"
  
  
  — Gerçeği söylemek, bilmiyorum, dedi Philip. «Ben her şeyi bıraktım bir doktor. O da bunu biliyor. Ama o bana o kadar çok olacağını çok iyi, çok güzel.
  
  
  «Öyle görünüyor, o çok olağanüstü bir adam.»
  
  
  — Evet, çok güzel, dedi Philip.
  
  
  "Anlat nen?"
  
  
  «Bu konuda çok şey söylenebilir. Ama mükemmel bir insan. Bir ses vardı, zayıf, dalgın.
  
  
  — Nasıl o? Bu kim? Nereden o?
  
  
  «Önemli değil». Görünüyordu, neredeyse kızgın üzerinde sl sorular. «O kendi alanında en iyi ve tek önemli nokta, değil mi?» Ego sesi yumuşadı. «Baba, dedi Penny, — sen bir şey söylemek ister misin?»
  
  
  — Hayır, hayır, dedi Philippe sahte bir gülümseme. — Bu doğru değil. Oylama sadece nen pek söyleyecek bir şey yok. Yani, ne fark eder? Önemli bir sonuç».
  
  
  — Çok tuhaf bir şey bu, babacığım, dedi Penny.
  
  
  «Peki, bu daha önce hiç olmamıştı,
  
  
  Peki? Ve onu biraz gerginim, ses ve tüm, şimdi, ne zaman bu kadar yakın. Ve sizin bir telaş, bir soru da yok ego daha iyi.
  
  
  — Peki, ben ben bir sakınca göremiyorum. Bu estestvenno. Son olarak, bu önemlidir. Yani, eğer beni terk ettiğini подозрительному doktor.
  
  
  Philip Don atladı, sanki ego пнули.
  
  
  'Babacığım.'
  
  
  O da başladı ağlamaya. Ego kızı diz çöktü yanına. — Sanırım sana daha iyi anlatmak için bana, dedi. Philip, tuttu elleri yüze. — Ben, dedi hıçkırıklar arasında. 'Ben bunu yapamam.'
  
  
  — Sen mi, dedi Penny.
  
  
  Ne zaman hıçkıra hıçkıra durdu, Don Philip, hala elleriyle yüzünü kapsayan, kızını anlattı, o da bunu yaptı. O anlattı, o ve gizemli bir doktor Инурис başardı birkaç yıl koymak, yeni insanlar, gerçek doktor, her anahtar pozisyonlara çevresinde güvenlik kasası. Bazen Etti Don bu mümkün, örneğin, ne zaman evden çalışıyorum guard ve en işe yeni. Philip Don düzenlenmiş, böylece ne zaman yeni bir kişi getirirdi dr. Инурис toth seçildi ve atandı. Ama hepsi bu değil. Erkekler gitti, nadir bir tedavi. Toplanan bilgiler ve sağlanan Philippe, Инурис organize dediği «büyülü olayı». Güvenlik görevlisi kaybolurdu, ama bunu hiç kimse bilmiyordu. Çünkü hemen almak için ego yeri ve işi ego oldu, mükemmel bir sesi, oluşturulan doktor Инурисом.
  
  
  Bir süre sonra tüm sistem depolama kanıtladı kontrolü altında bütün bir ekip, konsantre bir: altın çalmakla.
  
  
  Çözüm, bulunan Don Philip, bu kadar basit, ne kadar büyük ve karmaşık. En zor değiştirmek oldu erkek ama doktor Инурис yaptı. Ve kolay şuydu: Philip Dawn baştan biliyordum bir anlamı yok kaba kuvvet kullanmak, sızmak için oluşturulan onlara неприступное deposu. Metal yoktu zayıf. Zayıf noktasını biliyordu, oldu охранниках.
  
  
  Şimdi ameliyat oldu, önemli ölçüde daha kolay. Büyük bir kısmı altın, ait AMERİKA birleşik devletleri. Bazı külçe ait diğer ülkelere ve ne zaman oldu bir borcunu ödemek için, « paletleme altın » kendi özel ayakkabı belki altın doğru bir bölme ile hidrolik asansörler ve konveyörler.
  
  
  Her gün belirli saatlerde belirlenen Don Philip, her bir güvenlik görevlisi перемещал külçe altın ve koyuyorlar ego sahte, bu durumda kimse bir şey bilmiyordu, kendisi dışında bir bekçi, ve o değildi, bu konuda konuşmak. Nasıl termitler yiyor ev. Yavaş yavaş ama etkili bir şekilde. Birkaç yıl içinde kayboldu binlerce külçe. Genellikle zaman şartları kabul edildi kesinlikle güvenli, kamyon aldı ve teslim büyük yükler. Belirli bir süre sonra bir miktar külçe altın, kalan deposu, daha az sayıda sahte külçe altın. Milyarlarca çalındı. Bu süre içinde altın fiyatı dünya pazarında sabit kalmıştır: 35 dolar bir ons. Sonra aniden bir kombinasyon kuvvetlerinin başında emmek kuvvet dolar. Basılmış çok fazla dolar. Çok fazla kağıt para. Güven dolar karşısında zayıflamaya başladı. Millet bu altın.
  
  
  Resmen altın daha değerli. Resmen dolar maliyeti daha az ve başladı büyük kaçış altın, uzak bir dolar. Ne zaman büyük finansal bilgeler dünya oluşturmak için karar, serbest piyasa altın fiyatı yükseldi, daha sta dolar bir ons.
  
  
  Hazır finansal darbe. dr. Инурис ve ego arkadaşlar kontrol ettiler neredeyse altıda sadece dünyada altın. Onlar gerçek alenka piyasada ve başardık karşılamak için yüksek fiyat ve yüksek gereksinimleri.
  
  
  O gece Philip Don her şeyi açıkladı Penny olunca ısrar etmek, o gitti, yetkililere, o reddetti.
  
  
  'Hayır, henüz değil. Bu aşamada, bu bir felaket olurdu. Bir şey dışarıya sızıntı olur ve Abd ekonomisi öğrenmek kaos. Sonuç o denli felaket olduğunu kesinlikle kimse kalırdı sağlam. Sanayi çökecek, işsizlik önemli ölçüde artacak ve borsa çökecektir. Ama biz sessiz bu konuda, hala bir şans var ki, ABD yine bulurlar altın. Ben şimdi söylüyorum, siz sadece yok etmek iyi bir şey, bütün bu hikayeler: yeni bir hayat sizin için. Eğer biz sessiz ameliyattan önce, her şey iyi olacak. Hükümet duyacak, zaman içinde, ama bir neden yok puzzle baraj, kadar, biz, bizim kar. Biz işbirliği gerekir şimdi, farklı bir şey görürsem eserinde, bu çirkin bir kız ve babası, suçlu gibi, bir hırsız». Penny hızlı düşündüm. Ee babam haklıydı. Onun tek bir şans oldu, işlemi yapmak için, böylece iptal ederek bir anlaşma arasında Philip Доуном ve dr. Инурисом. Ve sonra o hala olabilir en iyi yapmak, durumu düzeltmek için.
  
  
  Babası gibi okumak, onun düşünce. «Bir kez bu işlem yapılır, — dedi o, — doktor Инурис ödeyecek borcunu önümde ve benim onunla sözleşme sona erecek. O halde, bir Kuruş misin bir şey yapmak gerekir.
  
  
  Ve bu nedenle, öptü babasının veda bir sonraki gece. Önce ıh ev bekliyordum makinesi. Yüksek çince yerini aldı sürüş önce, o zaman oturup arkadan. Erkek arkada, yanında oturan gölgeler. Ego sesi çınladı ego полускрытого yüz. 'Onu doktor Инурис dedi. «Cerrah, bayan Dawn».
  
  
  Önce onlar bir mil ona bir ev verdi hey ilaç. Ve Penny Dawn baygın, ne zaman onlar hedeflerine ulaşır.
  
  
  
  Bölüm 12
  
  
  
  
  Onu anladım, baktım güzel bir yüz Kuruş Dawn ne zaman anlattı bu hikayeyi. O bir an durdu, onun mücadele ile pek çok soru ve sorun gündeme ee geçmişi parlak güneşli bir günde. Kaldı ki daha bir sürü tamamlanmamış görüntüler, ümit onu tamamlayacak. «Yani bu iyi doktor yaptı benzerlik Nicole Arabası» dedim, twirling elinde kalanlar alem.
  
  
  «Evet, etkilendim görüntü film yıldızı, o bir idol». Ee vücut тряслось mesafede ve ölçülü bir kahkaha. — Oh, tabii ki, ona minnettar oldu. Ben inanmadım gözlerime, ne zaman ilk kez kendimi gördüm aynada. Yeni bir yüz, güzel bir yüz. O zaman anladım ki daha önce hiç bilmiyordum, ne güzellik, fiziksel güzellik, gerçek güzel bir hediye. Ama hediye — etti o stresli kötü anıları bir sesle, — o-yüksek fiyat.
  
  
  Инурис açıkladı Penny baygın biraz fazla 72 saat. Hala плененная zarif güzelliği onun yeni bir yüz, mükemmellik, вернувшим onu mutluluk göz etrafında aynalar, fark edememiş приближавшегося ona doktor. «Bir adam olabilir, ömür boyu bakmak böyle bir kadın,» dedi, ben açıkça onun yanında. «Ben bilmiyordum Nicole Yapar. Ama itiraf ediyorum, ne çok şey verirdim bilmek için onu. Ve ne görüyorum seni böyle, beni mahrum akıl.
  
  
  Aniden elini uzattı ve притянул onu kendine. Bir el sarıldı ee. Ego özgür bir el çekiştirdi ince geceliğini ve fena halde sıktı göğüs. O bastırdı onun dudak vurup kendi dili arasında diş.
  
  
  Вздрогнув, Penny kaçmış özgürlük. "Dokunma bana!"
  
  
  «Bence, daha iyi öğrenmek için almak için benim dikkat işaretleri», — gülümsedi doktor.
  
  
  Penny istedi ego gitmek. Sonra doktor dedi ki hey, nerede o salonda: güney Fransa'da bir villa. Ve, o açıkladı, hey, gitmesine izin değil, o kadar ve onun babası değil, tamamlayacak bir anlaşma. Penny'nin yoktu başka çaresi kalmaya tutsak. Bu sayede bilmiyor anlaşması konusunda Phillip Доуном ve dr. Инурисом oldu, onun lehine. O karar için en iyi strateji nah olacak boyun eğen bir davranış ve cehalet. Hey, izin terk villa bize ne zaman başka şartlar altında.
  
  
  Dr. Инурис, görünüşe göre, fark, ego ilk kaba bir yaklaşım oldu, ciddi bir gaf, bir kaç gün yapmadı fiziksel çaba. Ancak o kuvvetle onu «блицкригу» kendi sapkın cazibesi. Ve «personel», Guido ve Тьонг, çelik daha az dikkatli.
  
  
  Инурис söyledi hey, kendiniz hakkında. Ve etrafında bir parça, bilgi, kim çekti, birlikte izleyerek ve dinleyerek, o produce sapkın, изуродованного adam tutan onu esir.
  
  
  İlk olarak, Инурис bağımlısı eroin. Ego ve aşk неприкрытому kullanımı şırınga belirgin olmuştur. O alman kökenli ve savaş sırasında bir tıp öğrencisi oldu. Bu süre zarfında, o başardı pratik ve geliştirmek için cerrahi yöntemler üzerinde узниках kampları, hangi o, bağlanmıştır. Kaç yüz kişi o dövdü, öldürdü, geliştirmek için yöntemler, hangi şimdi övünen? Sonra savaş İsviçre'ye kaçtı, nerede açıldı, küçük bir klinik. O bir servet yaptı teşekkürler fanatik peşinde, yeni gençlik, kadın ve yaşlı. Ego büyüyen bir zenginlik teşvik ego, hırs, ve o tamamen konsantre утолении onun susuzluk zenginlik.
  
  
  Tüm anılarında o bize bahsetmedi nereden öğrendi Filipe Downe. O değil de konuştum Penny hakkında ıh iş ilişkilerinde.
  
  
  Birkaç gün geçti hikayeleri ile Инуриса, o zaman Penny, aslında bahçede villa. Sonra, bir gece, o hissettim Инурис ve ego koruma oldukça yatıştırıcı, uyku için teşekkür ederiz sl bariz işbirliği, hey, uzak kayma başardı ve ulaşım Nice. O zaman geldi, casino, onu yakaladı Guido. Ne zaman onu geri getirdi villa, Инурис öfkelendi ve küçük düşürücü, müstehcen, tehdit uyardı onun tekrarı pm.
  
  
  Bir hafta sonra yine gizlice başardı. Ve Guido tekrar buldum onu. Ama bu sefer adında bir adam vardı Nicolas Anderson...
  
  
  Onu присвистнул. «Bu hikaye çok ilginç benim için. Ama bir şey daha var. Gerçek adı Nicholas Anderson — Nick Carter. O bir ajan, amerika Birleşik Devletleri hükümeti.
  
  
  Gözleri Penny, faltaşı gibi açıldı ve ağzına kuruldu, küçük bir sessiz harf Hakkında
  
  
  «Şimdi, sen çok net bir şekilde her şeyi açıklamak, — dedim, — ben de düşündüm aynısını yapacağım».
  
  
  «Zorundayım alışmak» dedi Penny. «Ama ben onu göremiyorum, bunun için bir şey değişti».
  
  
  — Ben de, dedim. «İkimiz de hala istiyorum, sonsuza kadar kapmak Инуриса, bizi öldürmeden önce. Ve bir kez biz ego onu çekebiliriz istediğim öğrenmek için bu konuda biraz daha altın ve ortakları kimlerdir Инуриса. Farkındasın, ne baba'ya, yüz bir çeşit ceza mı?
  
  
  Penny gözlerini indirdi. — Evet, — dedi. 'Onu biliyorum. Ama bence o da biliyor. Ve emu olacak yine de. Tek şey, o endişeli, bu ekipman bana. Ve şimdi, ekipman, bana bakılacak.
  
  
  «Terzi al, eğer bu doğru değil, Penny Dawn, dedim. "Sen çok güzel bir kadın."
  
  
  Orada разваленном sundurma, o kızardı. «Ben hala alışamadım bu комплиментам dedi.
  
  
  — Sanırım sana daha iyi alışmak, dedim, kalkarken adım.
  
  
  — Bu çok garip, dedi. «Yapabilir miyim, bilmiyorum onu hiç alışmak».
  
  
  Onun yanına geldi ve onu kaldırdı. — Ben sana yardım ederim bir deneyin dedim. «Bu sadece bir tirbuşon, bir uygulama». Onu aldı, ee bir kişi ellerini tuttu, ağzını kendi dudaklarını. Beni bekliyordu. Ellerini обвились çevremdeki ee vücut, oyunlar, katı puan ve pürüzsüz hatları, слилось benim. Kollarını tırmandı ve вплелись saçımı.
  
  
  — Ah, dedi sonunda, hakkında, Nick.
  
  
  O ağır nefes alıyordu, tabaklanmış düşer, çiy noktası: onu göğüsler выпирали uzun bir V-şekilli kesme gömlek. Onu gördüm kızın gözleri yaktı yeşil ateş. Ellerini обвили benim boyun ve dudaklarını dokundu benim, sıcak ve nemli, tutku ile yapan, daha adil daha büyük beğeni topluyor. Onun kalça прижались benim onun kalça ritmine неудержимого arzu. Ve ee eller, hizmetçiler onun arzuları, indi, dokunmak için benim uyluk. Onun fermuarını açıp onu bir gömlek aldı, göğsüne ellerini öptü ve sert meme. İzin verseydi gömlek sabırsızlıkla kayma omuz. — Daha hızlı, Nick, — bırak onu. 'Daha hızlı.'
  
  
  Durdu zaman onu çıkardı nah ağartılmış kot pantolon ve külot. Ve ee parmaklarını koştu ve benim kıyafetlerimi yırtmaya önce biz zaten birlikte düştü росистую çim, onun elleri ve ayakları ele geçirdi beni bir kadife eti. Ee ağız heyecanla inledi benim kulak gibi ses etrafında bir kasırga, mandalina, bizi tekrar опускающий havuzda düşünülemez eğlenceli. Tekrar ve tekrar, henüz işimiz bitmedi, gürleyen patlama ve sakin kaldı, sıcak ve yakın bir arkadaş bir arkadaşına bir güneş yeni bir gün.
  
  
  Orada yatıyordu çim, onun stahl anlatmaya hey, ne düşündüm. dr. Инурис bu onu almak için zaman kaçtı. Eğer emu bunu başardı, tüm iyi olurdu, en azından onun için. O zaman emu başarısız olacaktır tutmak Penny esir kadar gelincik kadar hırsızlık altın tamamlanmış olacaktır. Ama o başarısız oldu. Emu atmak zorunda kaldı Penny makine etrafında saptırmak için bana ve kaçmak. Yaşadığı sürece o tehlike. Ama o riske dönmek villa. Bu çok tehlikeliydi. Er ya da geç bulan Guido ve Тьонга ölü bodrum katında. Ve hemen sonra bu kim başladı sormak için bir çok soru, bir kişi hakkında, снявшем bir villa.
  
  
  hayır, doktor. Инурис asla geri dönmeyecek. O kaçıyor, ve daha. Kavga değil oyun ego. O bekleyebilir ve hazırladığı intikam için kendi cellatları olan sahne alacak üzerinde. Altın işlemleri o, teknisyen, şeytanların yaratıcısı, yaratıcısı yedek bekçilere olan «sihirli bir şekilde» kayboldu. Onun ne anlama geldiğini biliyordu. Her zaman oldu birisi, kim iyi şartlar için, bu gibi «kaldır» ya da «koşulsuz durdurma faaliyetleri». Bu korumaları ölü ıh yerini almıştır. Alexander katkısı oldu Инуриса hırsızlık altın.
  
  
  Başka birisi vardır, iş gücü, kas ve bir sürü beyin için gerekli bir işlem bu büyüklük ve zorluk. Ben tam olarak kim olduğunu bilmiyordum, ama ben onu buldum varlığında Guido ve Тьонга yanında doktor çok aydınlatıcı. Onlar gibi eski arkadaşlar bir doktor veya eski arkadaşlar daha başka. Baktım sanki Guido ve Chang atanmış doktor parası olarak ittifak üyeleri.
  
  
  Bu yüzden, ne zaman bir doktor kaldı, korumaları ve kayıp kız emu gerekirdi tutmak, meraklı gözlerden uzakta, onun yapmak zorunda olduğu bir sonuç bu kısa sürede yönlendirilir arkadaşlarıma sordum korumak. Eğer o yeterince hızlı oldu, o geri dönmek ashabına, onlara ne oldu, ve sır çözme ek olarak, onlar affet ego ya da en azından değil, ceza olsun, bir şey varken, çok önemli, yanlış olmaz.
  
  
  Bu arada ego ortakları olabilir en iyi yapmak için emin bir şey yanlış gitti, avcılık kızı ve belki de, «Nicholas Anderson». Bakacaklar için ıh ağız mühürlendi sonsuza kadar.
  
  
  Eğer benim sanırım ... oldu verne, dr. Lothar Инурис döner, New York.
  
  
  «Bu bana iyi geliyor,» dedi Penny.
  
  
  Ona söylemek istemedim işte ikinci, geçerli bir sebebi doktor Инурис, muhtemelen New York'ta. Hayır, henüz değil. — İyi, dedim. 'Hadi gidelim. İhtiyacınız başka bir şey bir ev mi?
  
  
  Penny başını salladı. - «Ben gereken her şeyi, bu benim pasaport, ve o cebimde. Hadi gidelim.' Ee eli kaymış benim, ne zaman biz yürüdü bandı kapısı girişinde bir villa Nergis. Güneş parlak parlıyor ve güzeldi ayrılmak kasvetli kalıntıları villa ve sl ölü sakinleri.
  
  
  — Biz gidelim otostop Nice, dedim. — Bize daha geçmesi gerekiyor mimmo benim sadece bir kaçı. Onu sadece hissediyorum ihtiyacım var arkadaşlarım var, nereye gideceğiz. Ih adı Hugo, Wilhelmina ve Pierre.
  
  
  Yakında biz tekrar çıkıp otelin çevresinde. Biz bir taksi aldı Nice havaalanı, şehrin doğusunda ve zaman durdu önünde, havaalanına, Penny дернула benim kol.
  
  
  «Bak, dedi.
  
  
  Park açık — daha iyi anlatmak, atılan — duran siyah «Mercedes».
  
  
  — Biz doğru yolda, dedim. «Büyük olasılıkla, o uçtu, uçuş Air France Paris 7:30 am».
  
  
  Uçtuk, uçuş Inter etrafında Nice 9:30, nakli ile Paris ve New York.
  
  
  Elimizde kaldı biraz zaman önce check-out. Onun getirdiği kahve ikimiz için, birkaç kruvasan ve bir örneği, «International herald tribune». Büyük bir başlık, ilk sayfada hemen dikkatimi çekti. Altın fiyatı zirveye ulaştı. Talep oldu rekor düzeyde uluslararası piyasalarda ve endişe gelecek dolar artmış.
  
  
  Ona umutsuzca otel hakkında bilgi almak isteyenler için durdu tüm bu operasyon, altın çalmakla, eğer hala bir şans vardı önlemek için bütün bir felaket. Eğer büyük bir kısmını ABD altın утекла, uluslararası bir kriz ile altın haline olsaydı, uluslararası bir panik. Kağıt dolar amortismana tabi olacaktır. Somun ekmek mal bir milyon olacaktır. Onu hatırladım, bir yerde okumuştum Germanyum daha sonra Birinci dünya savaşı. Birkaç yıl marka değeri düştü dört markanın dört milyar mark. Oldu bitti için tarih kendini tekrarladı, ama bu kez amerika Birleşik Devletleri'nde.
  
  
  Paris'e bir gezi yüklendi olaysız. Uçak вильнул üzerinde, körfez Melekler için yükseklik kazanmak, daha sonra kalkış.
  
  
  «Ben geri dönmek istiyorum, buraya çabuk», — dedi Penny.
  
  
  — Bu ne zaman sona erecek, "dedi," onu hey.
  
  
  "Zaman" ya da "eğer"?"
  
  
  Paris'te biz пересаживались uçaklar, ve büyük bir «Boeing 747» uçtu zamanında ve Kartal . Eğer benim sanırım ... oldu verne, Lothar Инурис önümüzde en fazla iki saat. Biz arkadaşlarla ego yakalamak için, ama, en azından, onu hissettim, biz doğru yönde gidiyoruz. Atlantik okyanusu üzerinde bir Kuruş yattı benim omzuna. Onu suçlamadım onu. Var nah zor bir gece geçirdi. Onu çok yorgun, bu konuda, ama ben uyumak istedim. Beğenmedim kilitlenmenin bu uçakta. Onun için size olabilir yere ve peşinde Инурисом ve ego arkadaşları. Ama, sonunda, birisi personel geldi ve iç iletişim ve anlattı klibi askıları. Bu reklam uyandırdı Kuruş. O зевнула, sevdi sonra sarıldı bana ve gözlerini kapattı.
  
  
  — Hey, sonya, dedim. Açtı bir yeşil göz bana baktı altında kendi yoğun altın saç. - 'Uyanma vakti. İşe gitmemiz lazım.
  
  
  O başını kaldırdı ve откинула saç geri. «Ne kadar erken, o kadar iyi» dedi. 'Ne yapıyorsun?'
  
  
  — Biz ziyarete gidiyoruz babanın dedim. İlk gündem maddesi. O en iyi ipucu, bir yapan var ile Инурисом. Hatırlıyorum, vardı bir iletişim sistemi ile Инурисом, ve ben bilmek istiyorum, ne olduğunu.
  
  
  Bir taksi durdu önünde şehrin etrafında apartmanlar elli yılını zamanaşımı Riverside drive.
  
  
  Ne zaman onu ödedi sürücü, onu hızlı bir şekilde etrafına baktı. Hiçbir şey dışarıda değil görünüyordu bana anormal. Eğer kim ve takip daire, o iyi gizlenmiş.
  
  
  Onu aldı, bir bavul, ne zaman taksi tekrar отъехало.
  
  
  'Saat kaç?' diye sordu Penny.
  
  
  Onun saatine baktı. '5:20.'
  
  
  — O evde bir dakika bir dakika.
  
  
  Biz tırmandı sekizinci katta тихоходном asansörde. Onu çıkardı Вильгельмину göre bir kılıf ve itti onu bir dakika камзолы tutan parmak tetikte. Kaliper Kuruş sıkmak görünce bir Luger tadına var. — Hadi diyelim normal bir önlem dedim. «Ben ilk kim çıkacak çapında lift».
  
  
  Penny başını salladı. Zaman asansör durdu, çömeldi onun arkasında duran bir bavul ve yavaşça kapıyı açtı. Birisi bekliyordu koridorda, o zorunda kaldı ateş küçük düşük bir hedef içine almak için bir boşluk bir gün. O zaman emu daha iyi olmak, gerçekten iyi ve hızlı.
  
  
  Onu itti ve kapıyı ardına kadar açık pencereden dışarı baktım öte yandan. — Tüm güvenli bir şekilde dedim.
  
  
  Penny'nin hazır anahtar seti. — Uzak dur bir gün, ne zaman açacaksın onu, "dedi," onu hey. — Ve izin ver gireyim ilk.
  
  
  O an kapı açıldı, onu fark apartmanda kimse yok. Doluydu спертым hava ve toz neredeyse hareketsiz, asılı ışık, проникающем pencere eğik demetleri. Penny kapattı bize kapıyı. 'Baba?' - diye bağırdı.
  
  
  — Sanmıyorum, o ev, "dedi," ben, temizlik tabancası.
  
  
  — Peki, o zaman kısa bir süre, dedi. O pencere açtı ve döktü bana şeri Philip Доуна. — Bu bir şey var, dedi.
  
  
  — Tamam, dedim.
  
  
  — Şimdi saat kaç?
  
  
  «Yarım»altıncı.
  
  
  — Rahatına bak, dedi. «Ben bir duş almak ve kıyafet değiştirmek. Gelirse ben gelene kadar, sana kendimi tanıtmak zorunda.
  
  
  Onu ayağa kalktı, kravat gevşetti ve başladı yıkım gömlek.
  
  
  «Ben doğrusu eğer kabul olsun, ve ona tek başına olabilir duş almak», — dedim.
  
  
  Onu aldı ee elini. Terk etti beni yaramaz bir görünüm götürdü beni koridorda.
  
  
  "Sana tehlikeli yaşamak, değil mi?"
  
  
  — Yapabilirsin yani, dedim.
  
  
  O kıkırdadı. «Bilmiyorum, ne olacak, ne zaman eve dönecek ve biz hala bir ruh».
  
  
  — Biz «merhaba» demek, — önerdi.
  
  
  Geniş banyoda duş oldu. Attık giyim ve yaklaştı altında nah. Onu tekrar takdir görkem ee vücut.
  
  
  "Nasıl istersen?" diye sordu, ellerini tutan cranach.
  
  
  — Sıcak ve güçlü, dedim.
  
  
  Etrafında sulama ruh kaçmış akut jet. Onu yakaladı sabun Penny, hafifçe girdiler göğüslü bana, oturdu şelale altında. Onun izin sabun nazikçe kaydırın ee sırt. Ellerini uzamış ve притянули beni kendine. O elde bir el omzuma oturdu, biraz dışında bacakları kadar çekiyordu parça köpük boyunca ve arasında ee göğüsler, ve sonra daha da düşüktür, ve onu düz karın ve arasında ileri ve geri onun kalça.
  
  
  «Ben olmak istiyorum senin için sünger banyosu» dedi, sarılma bana çok iyi bir vücut, pürüzsüz ff, köpüklü eti колыхалась etrafımda. Ona karşı ovuşturdu hakkında nah. O tembel tembel gülümsedi bana, yaygın gözlerim açık.
  
  
  — Beni yıka, dedi. «Beni yıka»her yerde.
  
  
  Ellerini kapanış boynuma. Onu, ellerini uzattı ve onu kaldırdı bacak kadar çıktı bende kalça, sonra bağrına bastı onu geri inilti banyo ve girdi nah. Koşulları, uzun bir "ah" sürçmesi dudakları. Sonra kendi vahşi, geçerli bir evren yarattık öfkeli sörf ve daha sonra bir kasırga dayanılmaz emme, bir bizden gitti, biz de kayboldu girdabında saf uyarma.
  
  
  Biz vardı, biz geri altında, gürültü, su jetleri bizim organları iç içe.
  
  
  — Emindim, o da burada, — dedi Penny, döndüğümüzde bir oturma odası bulunmaktadır.
  
  
  Onun bitmiş içki ve bir sigara yaktı. Onu henüz konuşmak için otel hey, ne hakkında düşünüyorum.
  
  
  Penny huzursuz заерзала sandalyede. — Olabilir, o karar verdi, dinlenmeye çalışmak, — dedi sonunda. — Sonunda, o biliyor olabilir, ben bugün geleceğim eve.
  
  
  Ona bir şey söylemedi. O, muhtemelen, zaten şüphelendi aynı olduğunu ve onun, ama hala size inanmak. Penny Don değil tekiydi.
  
  
  — Ben ararım ego ofisi, dedi. Lobide telefon vardı. Onu duydum, o kazandı, bir oda, sonra bir başkası. Merkez, — dedi. «Ben cevaplamayı oda, bir onu arıyorum, kilidi. Onun için, inanıyorum ki, bir hata olmalı. Onu duydum dedi oda, ve bir an için sessizlik oldu, önce o tekrar konuşmaya başladı. — Kesinlikle emin misin? Ben duymadım bir cevap, ama biliyordu ki öyle oldu.
  
  
  O geri oturma odasına ve bana baktı. — Bir şey değil, dedi.
  
  
  Onun süzülmüş, kendi bir bardak. - 'Onu biliyorum mesele.'
  
  
  — Sen bunca zaman biliyordun, değil mi? dedi.
  
  
  Ona başını salladı. — Bence babana ellerinde rehin. dr. Инурис tuttu seni, emin olmak için baban yapmaz önlemek için bir şey o çalmak altın son dakika. O kaybetti seni, o bir ego arkadaş döndü baba'ya, emin olmak için yapmayacaksın bir şey yok ıh planları.
  
  
  «Ama, ne kadar biliyordu, dedi Penny, — ben bir şey bilmiyorum hakkında neler arasında ve babamla.»
  
  
  «Ne zaman söz konusu on beş milyar dolar, onlar için risk yok» dedim. Ve ayrıca, şu anda yaklaşık 45 milyar dolar. On beş milyar — bu resmi fiyat, hesaplanan otuz sekiz dolar ons başına hükümeti tarafından ödenen altın. Serbest piyasada fiyat neredeyse üç kat daha yüksek».
  
  
  Penny присвистнула. - 'Şimdi ne yapacağız?'
  
  
  — Biliyor musun, baban gibi her zaman bağlantıda doktor? Инурис?
  
  
  O başını salladı. «Hayır, "dedi," bana söylemedi».
  
  
  «Durumunu göz önünde bulundurarak evde, "dedim," o aldırmadı».
  
  
  «Olabilir, almadılar ego buradan, dedi Penny, — belki ofiste».
  
  
  Onu, başını salladı. «Yanılıyor olabilirim, "dedim," ama çok daha yanlış gidiyor gibi bir ofis binası. Yakın bir halterci. Bir sürü insan her yerde, koridorda, sokakta, olabilecek bir şey görmek ve hatırlamak. Evler ценымногие daha iyi, daha sessiz. İnsanlar kendi işlerini. Olurdu, çok daha kolay ve çok daha az riskli kapmak babanın kendi ego bir ev. Verilen arasındaki zaman farkı bu yer ve Avrupa için arkadaşlar Инуриса yapılanma. buraya almak için erken, eğer doktor onları çağırdı havaalanında.
  
  
  — Nereye ego götürdüler?
  
  
  — Bilmiyorum, dedim. — Ama sonra, ne anlattı bana babam hakkında, o etrafında insanlar zevk almak için bırakarak, bir yerde bir ipucu.
  
  
  — Haklısın, dedi Penny. 'Ama nerede?'
  
  
  — Söyle sen misin, dedim.
  
  
  Gözleri Penny заметались oda. «Her şey aynı görünüyor, "dedi," her şey yerli yerinde. Onun fark ettim, eğer öyle olsaydı. O korkunç derli toplu. O bilgilerini gönderen bendim ayaklar altında sandalyede ve iç karartıcı kıvrılmış kıvrık.
  
  
  — Düşün, dedim.
  
  
  Penny gözlerini kapattı. Oda sessizdi. Pencerelerden sarkan Mes, onu görebiliyordu turuncu top batan güneş, parlayan samimi ufukta. Onun saatine baktı. Altı saat, new york saati. Bankalar Amerika genelinde kapatıldı. Dünya sakin ve güvenli bir, en azından yarına kadar. Ve sonra, belki, panik koymak için bir çok konu var.
  
  
  Aniden Kuruşa fırladı. — Anlıyorum, — diye bağırdı.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bölüm 13
  
  
  
  
  Onu geri onun sandalyede.
  
  
  'Ne demek istiyorsun?'
  
  
  «Biliyorum, nerede bırakacak bu bir ipucu» dedi. "Eğer onu bıraktı."
  
  
  'Nerede?'
  
  
  « Kutu Ji» .
  
  
  Onu, baktı nah soran.
  
  
  «O kutu ve fildişi bir eski Jie verdi sanırım önce baba, giderken ve Çin. Bu nen tutar onların değerli kağıt. Eğer o yerde bıraktım kanıtı olmalıdır, bu kutunun içinde.
  
  
  "Nerede bu kutu?"
  
  
  «Ego oda», — dedi bir Kuruş, ve zaten мчалась koridorda onu takip.
  
  
  O döndü, bir dakika. Bu mükemmel iş, dikdörtgen kasa, fildişi üzerine, her inç yan ve üst dekore edilmiş güzel bir arazi, görünüşte, akla gelebilecek her hayvan. Penny bana verdiği ego.
  
  
  Onu yakaladı ve kapağı çekti. Kutu kaldı sıkıca kapalı tutun. Penny bana, acıma bana.
  
  
  «Bu kadar basit değil, dedi. « Ji takılıyordu ne toplama kutuları, olan bulmaca, hatırlıyor musun?»
  
  
  "Nasıl açar?"
  
  
  "Bilmiyorum," oldu romatizma.
  
  
  — Elimizde iki seçenek dedim. «Biz ya da şut ego, ne de ona yapmak istedim, ya da biz bu sırrı ortaya çıkarmak gerekir».
  
  
  «Bu çok değerli bir şey, onun için puzzle», — dedi Penny. «Babam asla beni affetti».
  
  
  «Kırk beş milyar dolar da son derece değerlidir» dedim. «Ve ben kesinlikle nefret ediyorum herkes için çalışır soymak, amerika Birleşik Devletleri hükümeti. Ya biz bilmek hızlı bir şekilde, herhangi bir katkı Philip sorun birçok sorun bu bir sürü kırık fildişi.
  
  
  Onu yavaşça kutuyu aldı, повертев onun elinde. Onu okşadı ve kapağı, alt ve yanlar. Onu tıkladım. Onu пощипывал ve ощупывал açıları. Denedim kombinasyonları bir çekme ve itme. Onu sarstı onu. Hiçbir şey yardımcı oldu.
  
  
  Onu, baktı Kuruş. - 'Bir fikrin var mı?'
  
  
  O başını salladı. Bu ne bize oldu, bu aynı zamanda basit ve karmaşık. Alexander yoluydu Ji . Vermek sorunu ile ilgilenir görünüyordu korkunç zor, ama çözüm her zaman baktı sana samimi bir yüz.
  
  
  — Tüm bu süre baktı yüzüne, — tekrarlamak. 'İyi.
  
  
  Varsayalım ki, bu « çözüm».
  
  
  Kutu vardı kucağında. Onu, baktım kapağına. Bir şey hayvanlar. Aslanlar, kaplanlar, maymunlar, leopar, lama, filler, yılanlar, ayılar, zürafalar, porsuk, balina, baykuş, goril, antilop.
  
  
  Penny güldü.
  
  
  'Bu ne?' diye sordum bakarak nah o kadar наклонялась incelemek için bir kutu.
  
  
  «Ah, ben bir kez düşündüm eski Jie . Muhtemelen o bunu severdi. Görmek için bir kutu yapmış küçük bir çocuk için, neden bu kadar çok endişe.
  
  
  — Ben ценымногие mutlu olsaydı eski Jie yapışmış daha basit hileler, dedim.
  
  
  — Ama bu sadece, dedi Penny. 'Onu sakinleştirdi.'
  
  
  «Ben vermek çözme, on beş dakika sonra getirdi, onu parçalara» dedim. «Bu arada, bakın, bir kalem ve kağıt».
  
  
  Penny anında geri döndü.
  
  
  Onu saymaya başladı. — Web hosting, dedim. «Elli dört hayvan yukarıda. Ve on üç ile her tarafı. Dibinde bir şey. Toplam yüz altı. Altı aslan. Sekiz fil. Maymun, beş. Ayılar, üç. Yılan, beş. İki baykuş. Balinalar, dört. Lama, beş. Üç zürafa. Bir panter. Goril, dört. Buffalo, beş. Beş tavus kuşu ve üç dundee.
  
  
  Onu almaya devam. Penny yazmaya devam ettim, ben gelene kadar dedi: «hepsi Bu».
  
  
  — Birlikte, — dedi. "Bu toplam yüz altı."
  
  
  Onu aldı nah listesi ve araştırılmış ego, o kadar baktı omzunun üzerinden bana. — Görüyor musun olağandışı bir şey? Onu istedi.
  
  
  Penny başını salladı. «En fazla bir konuk listesi bir partiye Ноевом ark», — dedi.
  
  
  — Belki, veda geceleri, dedim. «Vardıklarında zorunda karaya, çiftler».
  
  
  Penny hala dikkatle bakıyordu bir listesini. - O zaman zor olacak.
  
  
  'Ne demek istiyorsun?'
  
  
  — Panterler için ve porsuk, — dedi. «Sadece bir çevrelerindeki. Sizce onlar bir şey biliyorlar mı?
  
  
  Sonra onu gördüm. — Haklısın, onlar bir şey biliyor. Bak ıh.'
  
  
  — Ben bakarım, dedi Penny.
  
  
  — Sen hiçbir şey onları fark ettin mi?
  
  
  — Özel bir şey, dedi. «Dışında sadece bir çevrelerindeki ve daha başka».
  
  
  Onu aldı nah bir listesini. Onu tuttu bir kutu bir elinde de kağıt başka. — İyi, dedim. «Her hayvan için en fazla iki, üç istisna dışında».
  
  
  — Evet, — dedi. «Bir çift baykuş, panter ve porsuk».
  
  
  'Doğru. Nedir bu baykuş?
  
  
  — Karakterler bilgelik, — dedi.
  
  
  — Bir kez daha. Nerede bu baykuşlar?
  
  
  — Açıkça üzerinde panter ve барсуком dedi. 'Yani?'
  
  
  — Panter ve porsuk, — tekrarlamak.
  
  
  Penny нахмурила kaş.
  
  
  «P ve Q» dedim. «Baş Philip Доуна».
  
  
  Onu tıkladım panter. Hiçbir şey olmadı.
  
  
  Hakkında, Nick, sessiz ol dedi Penny.
  
  
  Asla pes etme, dedim. — Biz yeni bir şey denemek.
  
  
  Onu koydu bir parmak panter ve başka bir porsuk. Onu, baktı Kuruş. — Bir ses bu.
  
  
  Onu tıkladım. Her ikisi de hayvan çizik var altında benim başparmak. Bir yerde kutu içinde geldi ancak sesli tık. Onun elini çekti ve kapağı açıldı. İpucu Philip Donna ilk oldu, biz gördük.
  
  
  
  Bölüm 14
  
  
  
  
  Bu biraz oldu, ama bu yeterli oldu: beyaz kağıt ile siyah harflerle.
  
  
  Fu Quan Йонская akrobatik topluluğu. Şimdi Güneş Tiyatrosu Dk .
  
  
  Bir köşesinde ince düzgün bir el yazısı, bir Kuruş tespit gibi el yazısı babasının, durdu zaman ve tarih, toplantı: 8:05 am doktor Инурис boşa zaman boşa. Tahmin ettiğim gibi, o, muhtemelen, aradım arkadaşına havaalanı çevresinde Nice istedi ve ona en kısa sürede almak Philip Доуна. Koruyacak bir açıklama gelmeden önce, New York.
  
  
  Demek ki, sabah erken, birisi vurmuştur ziyaret Etti Don. Muhtemelen, o dikkatli, ama yeterince dikkatli tutmak için yaşlı bir adam olarak koymak için kağıt mücevher kutusu ve fildişi; muhtemelen, o kadar dizilmiştir.
  
  
  — Gidelim, — dedi Penny.
  
  
  'O kadar hızlı değil.' İfadesi benim bir kişi anladı, ben onu istemiyorum yanımda.
  
  
  — Sen çıkacak mısın odin?
  
  
  — Korkarım, dedim. "Yollarımız burada ayrılıyor, en azından bir süre için."
  
  
  "Ben gitmek istiyorum, Nick," dedi. — Ben затащила seni buraya. Ve o benim babam.
  
  
  Onu, başını salladı. «Hava kararır kararmaz, onu gidip o tiyatro, ve biraz orada поковыряюсь.
  
  
  Onu biliyorum bu tiyatro. O kavşakta yer Bowery ve Chinatown. Sen çok göze çarpıyordu orada.
  
  
  'Ne?' — Belki de onları bilgilendirmek için buradayız. Belki bu ıh выманит.
  
  
  «Ve diyelim , ne olacak» dedim. — Bir şey yaparlarsa bize de?
  
  
  «Onlar kazanıyor, biz kaybediyoruz» dedi, silkme omuz silkti.
  
  
  — Ben bunu göze alamaz, dedim. «Ve amerika Birleşik Devletleri hükümeti de. Bu benim değil bir oyun «yarın» sana bir şans daha. Eğer onlar kazanacak, biz kaybedersek, bu gece sadece sana, bana, baba'ya, ama birçok kişi diğer insanlara. dr. Инурис ve ego dostları, olmalı, şimdi biraz korkmuş. Senin kaçış ve gerekli almak için babasını rehin için yeterli ihlal ıh planları yapmak için ıh tedirgin ediyor. Unutmayın doktor Инурис nedense intikal etrafında dolaşım. Bu soygun altın yaklaşırken, doruk. Şu anda onlar emin, biz, ama, en azından, onlar şüphelenmek gerekir ki biz onlara bir sorun. Bu yüzden bir şans var, onlar hızlandırmak için bir operasyon. Eğer biz yanlış hesaplamalarda, onlar özgür, kuşlar gibi, ve bir felaket gelip de, ABD gibi, muhtemelen, ve dünyanın geri kalanı. Ben sanmıyorum, ne istiyorsun, bu senin suçun, Penny-Don.
  
  
  O gözlerini indirdi.
  
  
  — Bak, bana yarın sabah dokuz. Eğer geri dönmezsem zaman ara Birleştirilmiş hizmeti, basın ve telgraf mesajları, Washington, isteyin adında bir adam Hawke. Anlat emu her şeyi biliyorsun. Sonra da istediğini yap. Bu tüm hakkında ne onun size yalvarıyorum. En azından öyle bir şansın var tekrar babasını görmek.
  
  
  Penny göre başını salladı. — Ve o seninle olacak, Nick? O sarıldı bana onun sıcak vücut.
  
  
  — Merak etme, dedim. «Şimdi hatırladım, bana ne var baykuş ne yaşamak».
  
  
  O gülümseme. — O zaman aklında tutmaya çalış dedi.
  
  
  — Bu beni çok rahatsız dedim.
  
  
  O bir adım attı bana. "Şimdi yürümeye hazır olun," dedi.
  
  
  Bana oldu, hafif bir ceket, koyu gri pantolon ve koyu mavi balıkçı yaka, hangi onun досталь çantanın etrafına. Wilhelmina, Hugo Pierre dağınık, her zamanki gibi, ve onu itti, birkaç jilet kıvrımlar dik yakalı kazak.
  
  
  Penny yayımladı beni. — Dikkatli ol, Nick, dedi.
  
  
  — İçeri alma benden başka kimse yok, dedim.
  
  
  — Merak etme, dedi.
  
  
  Belki Tiyatro Song Min eğlenceli doksanlı yıllarda bir hit oldu , ama ben bu şüphe. Bir şey oldu kesin: eğer onun zaman ve onun doruk vardı, olduğunu varsayarsak, o bir hiç, o zaman bu çok uzun zaman önceydi. Büyük, eski, kare bir bina gibi görünüyordu, saklanmış gölge, Manhattan köprüsü, нависавшего üzerine kemer. O gitse sürekli полутьме, sanki съеживаясь göstermek için ayrışma, постигшее ego bu yıllarda.
  
  
  Onun büyük o sahne uzun zamandır kayıp olan ve çoğu yıl görev yaptı sinema. Peki, yine, durum böyle değil, ne zaman hollywood şehrin dört gözle bekliyor, onların başbakanı. Eski western filmlerini ve ucuz ithalat hong Kong film endüstrisinin. Bir veya yılda iki kez sahneye çıkan akrobatların etrafında Yapıldı. Gözle görülür bir onur bu kez oldu Куану Йонскому kadroya.
  
  
  Onu скорчился çamurlu bir çatı bakarak, etrafında bir tane tozlu tepe. Altımda, sahnede, onu gördüm bir erkek, çıplak bir kemer, ve bir kız bir elbise ile çıplak sırtını кланяющихся izleyiciler. Çınladı ölçülü bir alkış.
  
  
  Onlar ayağa fırladı tekrar sahne aldı ve ayağa kalktı uzak birbirlerinden. Bir yandan kız ve başka bir erkek. Çıplak ahşap bir masaya oturmuş, bir bardak silahlanmış püsküllü.
  
  
  Kız buldun bir döndü bir adam duruyordu arkası dönük. O согнула el ve ıso tüm güçlerin метнула dart emu sırtından. Dart salladı ego buzağı ve cilt altından geldi bir damla kan.
  
  
  Baktım biraz daha, sonra yavaşça gitti просмоленной çatı. Orada hala bir ışık luke, bir gerek yoktu keşfetmek. O kaba, ama opak, ve aşağı bakıyor, içinden eski bir cam, benim çok üzgünüm. Oda altımda duran dr. Lothar Инурис.
  
  
  O yalnız değildi. O şirket başka iki erkek. Ve olsa da, onu daha önce hiç görmedim, bize, bize başka, ona hemen tanındı ıh. Onu gördüm ıh fotoğraf işlerine ve AH.
  
  
  Odin çevrelerindeki yüksek ve ince, koyu dalgalı saçlı ve смуглым güzel bir yüz. Ona hemen tanındı nen Don Mario Prensip olarak. Eğer mafya oldu, futbol takımı, o iyi bir golcü ve futbolcu bir yıl aynı zamanda. O yeni bir mafia; ABD'DE doğdu, iyi eğitimli, zeki, yetenekli ve sert. O değil stahl kullanmak istiyorum kas var, nerede sağduyu kullanmak. Biliyordu yasa uzaklara, ve kullanılan her kaçamak istediğiniz bulabiliriz. Eğer şüpheli ego pek çok şeyler var, tefecilik, uyuşturucu, fuhuş ve kumar — ama bunu kanıtlamak. Ego denir «prens», ve hatta eski доны verdi o cepte. Bu eski bir köpek eski hileler. Prens biliyordu yeni. O kaygan kirli para aklamak okyanus. O nasıl biliyordu bilgisayarınıza izlemek ve almak yasal iş endişesi olmadan yasa. Biliyordu tüm hileler ve tuzaklar polis ve bin bir yolu önlemek ıh. Eğer birisi avlanan 45 milyarlarca altın, katılım prens gerçekten mantıklı.
  
  
  Hayır daha az ilginç oldu ve üçüncü bir erkek bir odada. Vardı, tıknaz, güçlü bir vücut ve düz yüz hatları, dolunay. Bile olmadan üniforma ego kolayca öğrenebilirsiniz. Oğlu Воен, daha doğrusu, albay, Oğlu Sciez. Çalışan çin askeri istihbarat , batıda büyüdüm, ortalama ekonomik eğitim Oxford. Askeri olarak kabul edildi parlak bir stratejist. O ün kazanmıştır profesyonel yöneticinin istihbarat ajansı olarak bilinen Moonrise dışında Makao 1950'lerde. O düzenledi, operasyonlar, askeri istihbarat, Kuzey Kore ve Hanoi. Rus istihbarat düşünüyordu ego en tehlikeli çinli ajan, hangi ile onlar hiç karşı karşıya. Konuştuk, o kadar havalı ve parlak, ve aynı derecede iddialı olduğu kadar soğukkanlı. Şimdi, bu görünüşte huzurlu bir bahar akşamı buldu salaş bir manhattan tiyatro bakılırsa ifade ego kişiler, çok kızmıştı.
  
  
  Onu duyabiliyordu, ne konuştu, albay Oğlu, o bir sandalyede oturuyordu düz arkalıklı ahşap masada boş bir odada, ama konu ego, öfke, hiçbir hata. Ego yüzü bozuk, öfke. Koyu kan aktı samimi altında ego cilt, ve o kadar konuştu, sağ el işaret parmağı flicked костлявым mızrak bu Лотару Инурису.
  
  
  Prens durdu, kollarını göğsünde ve küçümseyerek gülümsedi коварному doktor.
  
  
  Инурис ellerini uzattı albay jest uzlaşma. Ama çinli istemedim bu konuda bilmek. Dr. Инурис konuşmaya çalıştı, ama romatizma albay, Oğlu için atladı ve vurdu masaya yumruğunu. O duymadı bizim vaazlar. Sesi bile yumruk albay Oğlu masaya değil duyuldu.
  
  
  Ama sanırım olabilir ne olur. Dr. Инурис şehre döndü ve dolaylı Rivierası ayrıntılar onun başarısız bir girişim. Ve albay, Oğlu tepki tahmin edilebilir. Onun için bir ünü vardı перфекциониста. Ve bir ses patladı. Инурис bir aptal oldu. Ego bir rol işlemler oldukça basit: kızla birlikte uzak. Şimdi harap bir plan. Bir kez, ama iki kez. Şimdi o kaçtı. Demiyorum zaten bu konuda asil американце Nicolas Anderson, пришедшем hey, yardım et.
  
  
  Albay Oğlu durdu. Ego eller yapıyor рубящие hareket diye konuştu. dr. Инурис olmaya çalıştım mümkün olduğunca zararsız, daha da önemlisi bir odada sadece üç kişi.
  
  
  Severdim görmek, bir doktor olarak Инурис var dayak. O zaman, bu hak ve hatta daha fazla, ama izlemek için tek başına yardımcı olmaz bana bir adım daha ileri.
  
  
  Albay sakinleşti. O geri döndü masaya. O yaktı, uzun bir sigara, derin bir nefes duman ve yavaş yavaş serbest, ego, etrafında kalın burun delikleri. Duman akışı iki eşit струйками. O tekrar konuşmaya başladı.
  
  
  Onu eklenmiş kulak çerçeve ışık luke, ama hiçbir şey duydum. Ve ne zaman onu dikkatle daha iyi saklan bu световому luke, ona güvenerek tek elle kullanım için dengeler, onun gibi hissettim bir pencere etrafında taşındı benim parmak altında. Onu отодвинулся uzak bakıldığında bir oda. Gibiydi, hiç kimse etrafında, mevcut bir şey duymadım. Albay Oğlu devam etti, daha önce olduğu gibi.
  
  
  Parmaklarım araştırdık olmayan bağlantılı bir cam. Şap, tutma ego bir yerde olmalıdır, kurumuş yıllar önce. Cam kolay hareket ediyordu. Onu шевельнул el Hugo, stiletto, kaydırdı elimi tuttu. Onu sessizce stahl kesip macun. Sonra onu yavaşça hükümet bıçak bıçak ahşap çerçeve ve поддел onu. Ucu стилета onun cam kaldırdı ve dışarı çıkardı onu. Şimdi onun sesini duydum Oğlum . «Şu anda tek yapmamız gereken hareket. Gerçek profesyoneller gibi ses bu salak», — işaret parmağını dr, Инурис — «doğru yerine kendi talimat». Yine gecikmeli duman etrafında sigara ve tekrar yayımladı ego ile burun delikleri. «Aslında, biz böyle davranması gerektiğini, sanki bu kız ve bay Anderson, yok. Belki onlar için bir tehdit, operasyon, ama şans da vardır, bu doğru değil». Baktı Инуриса. — Sizce bu kız hakkında hiçbir şey bilmiyor bizim işlemler. Onu, umarım anlamışsınızdır, bu doğru. Gelince bu Anderson, bir ego huzurunda bir şey gibi görünüyor talihsiz bir tesadüf. Her neyse, artık çok geç, koymak için bir konu bizim planları. Kaybedilecek çok şey var hepimiz için, ve şimdi biz yakın sonuna.
  
  
  «Ancak, inanıyorum ki, bazı değişiklikler gerekli». O докурил bir sigara. — Bunu konuşacağım sizinle bir kaç dakika. Ama önce, o kalktı sandalyeden çıkardı etrafında cepler boş bir paket sigara ve buruşuk onu sigaraya ihtiyacım var. O üzerinden dışarı çıktı odadan.
  
  
  Onu izlemeye devam etti. Dr. Инурис baktı Don Mario. Bir bu iğrenç, delici, sinir gülmek kırdı etrafında ego бородавчатого boğaz. Ego sinirler biraz daha gerildi zaman bir albay Oğlu yoktu odada. Don Mario soğuk baktı.
  
  
  «Merak etmeyin, — dedi doktor Инурис emu. 'Her şey iyi olacak. Onu biliyorum.
  
  
  Don Mario uzun bir süre bekledi, cevap vermeden önce. Ego sesi tiksinti doluydu. «Oynamayın daha şanslıyız gerekir» dedi. «Her şey tamam, sen gelene kadar karar verdi, ne ben onun sevgilisi».
  
  
  — Her şey iyi olacak, dedi Инурис. 'Merak etmeyin.'
  
  
  — Bak, — dedi Don Mario — tüm insanlar, endişelenecek bir şey var, sen ilk planda bir yerde. Eğer bir şey yanlış giderse, sana endişelenmenize gerek ekipman ve bana hakkında bir albay Oğlu, sen, zavallı, sen burada. Ve değilse, o zaman endişelenecek bir şey var».
  
  
  «Ses görürsün dedi doktor Инурис. 'Her şey iyi olacak. İnan bana. İnanmak...'
  
  
  Gerisi onu hiç duymadım. Bir sonraki saniye nefesim kesildi, ne zaman metal zincir сомкнулась etrafında benim boğaz. Kadar onun için mücadele yudum hava örnekleme altında çelik basınç kırmak, вгрызающейся yaka benim kazak, elim içgüdüsel olarak kiraladı bu люгеру. Benim dil eğildi ıso rta. Gözlerim görünüyordu, sıçrayan, daha acı. Bir yerde beynimde, лишенном oksijen, onu, biliyordu kim arkamda kullanılan ölümcül nunchuck , çok sevdiğim karate savaşçıları.
  
  
  Devre arasında iki kulplu выжала çevremdeki bir ömür boyu. Ama benim elim hala тянулась silah.
  
  
  «Hayır, hayır, Carter, etrafında hiçbir şey olmayacak», — ses geldi. Sonra takip ve keskin bir darbe benim boyna ve flaş mide bulandırıcı ışıkları, önce beni sardı karanlık.
  
  
  Bölüm 15
  
  
  
  
  Ne zaman bilinci yerine, o zaman yatarken buldum katta bir küçük oda, sahne arkasında. Ellerim ve ayaklarım bağlıydı, ve ense gibi oldu, sanki birisi bastırdı ego çuval kum. Albay Oğlu, Don Mario ve Инурис durdu ve bana baktı.
  
  
  — Daha iyi hissediyor musun? diye sordu albay Oğlu.
  
  
  Onu yavaşça hareket etti, başını ileri ve geri. — Sanırım hiçbir şey kırılmış, dedim.
  
  
  Albay bir Oğlum bir sigara yaktı, bir kendi etrafında uzun bir sigara verdim, duman yoluyla kaçak burun delikleri. «Aslında delle, ölümü hak ettin» dedi. — En azından, çünkü sen o kadar dikkatsiz. Dikkatsizlik bizim iş için geçerli değil, biliyorsunuz. Ve senin için çok yanlışlıkla çekin bu pencere etrafında ışık luke. Size hiç aklıma gelmedi, ne zaman, belagatı, cam, tazelik hava örnekleme odada artar? Daha doğrusu, çok küçük bir akım hava örnekleme. Ama damlama yeterli, dağılım kulüpleri duman etrafında benim burun delikleri. Benim gözlem duman bir kez korumuştu bana hayat.» O gülümsedi. «Söylenebilir, bir tek ben ve birkaç kişi, dünyada sigara içen kişinin sağlık».
  
  
  — Eğer onun olabilir, onu önünüzde eğilip, önce gözlem, albay, "dedi," ben. — Ama, korkarım ki, benim bugünkü durumu bu biraz zor.
  
  
  "Ben alacağım bu düşünce, Carter," dedi. Attı, kızgın bir bakış dr. Инуриса. — Evet, Carter, aptal. Nick Carter değil, herhangi bir Nicolas Anderson. O bir ajan AH.'
  
  
  dr. Инурис ağzını açtı. Don Mario şaşkınlıkla izledim.
  
  
  -- Onu hiç bir fikrim yoktu... -- başladı doktor Инурис.
  
  
  'Sessiz ol!' - Albay, Oğlu onun sözünü kesti. — Tabii ki, sen hiç bir fikrim yoktu. Bu senin beyin senin parmak uçları, kasık bölgesi içinde, belki dışında her yerde baş. Çok düşündüm, o sadece bir turist, oldukça cesur işgüzar bir adam yanlışlıkla geldi yardım попавшей sorun kız? Sen hala daha aptal, daha onu düşündüm. Bu adamın adı Nick Carter. Her öz-saygı, istihbarat Yeryüzünde var ona bir dosyayı. O, usta bir katil tarafından AX . Albay Oğlu bana baktı. "N3, değil mi?"
  
  
  Ona bir şey söyledi ve denedim git, bir oturma pozisyonuna. Benim gol раскалывалась.
  
  
  «İster ego görünüm, — devam etti albay, Oğlu, okurken sanki ders — Carter da bilinir silahların bir cephanelik. Luger olarak bilinen Wilhelmina. Aldı ego sandalye ve el salladı onlara. «Stiletto olarak bilinen Hugo». O tekrar gösterir. «Küçük ama ölümcül bir gaz bombası, ünlü, Pierre».
  
  
  Dr. Инурис başını sallayarak, her sunulan daü bir konu. Ego yüzü, gerekse kırmızı renk, ve onu tekrar gördüm zonklama madeni, mavi solucan, altında ego виском. Emu yutmak zorunda kaldı bir sürü hakaret, ve bu emu değildi. O öfke ile titriyordu.
  
  
  Aniden öne çıktı ve bana vurdu ayak ve kaburga. Onu, düştü ve geri düştü. Yumruk isabet etmedi beni, ama haddeleme çok yardımcı oldu benim gol. Ağrı ile onu tekrar celle.
  
  
  Albay ayağa kalktı sandalyeden. Elinde vardı stiletto. Bir an onu düşündüm o benim için geliyor, ama bunun yerine o geldi dr Инуриса bir geri gitmiş kadar ego yarma durumda, hiç duvar olmadan başka bir yolu. Albay, Oğlu bıçak düzenlenen çene altında. O konuştu, çok sakin, sadece güçlendirilmiş ego, öfke.
  
  
  — Dinle beni, dedi. — Zaten geldi bize yeterince sorun. Şanslısın ben hala seni öldürdü.
  
  
  Sadece benim için bir onur emrediyor bırakın size katılımınız bu işlemi. Ve bir yerde onu çok sayılır, bu bir onur. Bu yüzden dinleyin benim tavsiye ve beslemek bu çok iyi: sakin olun. Hiçbir şey için acele etme; belki sen yaşayacaksın. Ama eğer sen пренебрежешь benim tavsiye, onu bir an bile tereddüt etmeden keserim. senin iğrenç olurum. Gelince Carter, onu ve sadece onu yok edeyim onu o zaman bana olacak şey değil daha önce. Onun anlaşıldı mı?
  
  
  O biraz stresli bir tirbuşon ucu стилета doktora boğaz ağrısı. Zorlasa boyun Инуриса ривненской kadar kazımak için, ama delmek için. Doktor gözlerini ortaya çıkartmıştır etrafında yörünge. Emu başardı kısaca salladım onaylamak için.
  
  
  Albay Oğlu uzaklaştı ondan ve yine masada yerini aldı. — İyi, — dedi. — Şimdi beyler, dedi, durdurma bakışta her tarafından bizi. «Geri dönelim konuya. Önce ayrılıyoruz, bu oda, bu gece onu istiyorum tüm olarak, en son gelişmelerden haberdar. Bana gülümsedi. — Sen bile, Carter.
  
  
  — Yapmayın bana iyilik, albay, "dedi," ben.
  
  
  'İyilik?' - o güldü. 'Pek mümkün değildir. Ben size söyleyeyim, ne, dedi, öne eğilerek onun koltuğunda. — Sen die çok yavaş ve çok acı. Ve onu bilmek istiyorum, bir kısmının bu acı olacak kafanızda. Bazı etrafında, onlara bağlı vücut ile, ama sizi temin ederim, ne şaşırtmak, aklını, kesinlikle çok daha acı. Kadar onu bitirmek değil, yalvaracaksın ölmek. Sen sormaya devam».
  
  
  — Çok emin olmayın bu, albay, "dedi," ben.
  
  
  Albay Oğlu elini kaldırdı. «Lütfen, Carter, kurtar beni senin kabadayılık ve bana izin ver, devam o zaman, ben olduğunu söylemek gerekir. Umurumda değil, ne oturuyorsun burada savaşacaksın, bizim bugünkü konuşma. Onu istiyorum sizi bilgilendirmek için başarısız oldu. Ve sen yaşadığın sürece, ya da daha doğrusu, onun kadar izin veriyorum sana yaşamak, onu, istiyorum, için, bilgi, hakkında ... ... bir başarısızlık olmamasına senin gibi yalan seni büyük bir taş, sıkma, senin etrafında, tüm yaşama iradesi». O sesini indirdi. «Ben de düşünmeni, Carter, zamanla».
  
  
  O çırptı ellerini, sanki bir büyüyü bozmak için.
  
  
  «Şimdi birinci madde — bir kız».
  
  
  — Onu bu işe karıştırma, "dedi," ben.
  
  
  — Sus, Carter, "dedi," albay Oğlu. «Ben en büyük aptal olmasaydı yararlandı çok aptalca .. bununla meslektaşım, dr Инуриса. Senin yetenek рыцарству tamamen yok bana bir ilişki vardır. Hatta sana itiraf etmeliyim mantıksız olurdu değil anlamak vd.
  
  
  — O bunu bilmiyor, dedim.
  
  
  «Sanırım doğru söylüyor, dedi dr. Инурис. «O bana hiç bir şey bilmeyen ilişkiler hakkında babasının benimle».
  
  
  Ya da Lothar Инурис büyük bir aptal daha görünüyordu, ya da ego çılgın anlamını hala aziz fikir paylaşmak bir yerde aşk yuvası ego ile kişisel bir kıyamet Nicole Yapar. Herhangi bir durumda, hiç umurumda değildi.
  
  
  Ama albay Oğlu bilir... — Ben sana sus dedi. Doktor bir şeyler mırıldandı hakkında yardımcı olmak için bir çaba ve ağzını kapattı, ama mağrur altında kibirli bir bakışla albay Oğlu.
  
  
  — Hayır, Carter, korkarım, kız nötralize etmek zorunda kalacak. Size diyorum ki, bir meslektaşım. Onu, lütfen kendinizi koyun benim yerime. Varsayalım dediğiniz gibi kız hiçbir şey bilmiyor. Ama ben ekleyebilirsiniz, ben değil sanırım bu, çünkü bu da göstermektedir ki, ben size güveniyorum ve ona asla inanmam. Ama diyelim ki bu kız hiçbir şey bilmiyor. Yani bir şey hakkında iş arasındaki ilişki, babası ve dr. Инурисом. Ancak bir şey var o da er ya da geç algılar, değilse açtı ee. Gözleri Oğlu albay kırpmadan bana baktı. - «Bu ne babası kayboldu».
  
  
  Onu denedim kaydetmek için düzenli yüz ifadesi.
  
  
  — Ve eğer o bunu öğrenirse, o zaman muhtemelen наведается hakkında ego konum; soruşturma, hangi katılacak yönetimler. Ve ne zaman güç başlar sorgulamaya, onun babasından, genç bayan, hiç şüphesiz, anlatır, babası vurmuştur dr. Инурисом, bir doktor yapıyordu hey işlemi. Ve hatta eğer o kabul etti, sahte kimlik, ego, ustalık mesleğini bu ne ego, gerçek kimliği yakında ortaya çıkacak dışarı. Ama o, takma bir isim kullanmış. Ve o güç ki ... bu doktor Инурис satın belirli bir ün olduğunu düşünüyorsanız adı bilinen, eğer bu özellikli mahkeme protokolleri, bir dizi ülke. İstemiyorum gereksiz yere mahcup meslektaşı, ama bazı ego suçları var özellikle olumsuz bir ün bile topluluklarda oldukça терпимых cinsel tekrarladığımız. Diğer ilgili veya önermek uyuşturucu, özellikle kişisel kullanım amaçlı. Ve üçüncü öneririz sahiplenme шпионажу. Demiyorum zaten hakkında bazı karşı suçlar küçükler, kısacası diyorum ki, kolayca bir hak olarak askeri suç».
  
  
  Onu, baktı Инуриса. O gözlerini indirdi, henüz üç adam, ona baktı, tam bir nefretle. Ama aynı zamanda ondan geliyormuş sıcak nefret isteyenler için tabi böyle bir kamu aşağılama adına Oğlu albay. Onu, kendi kendime düşündüm ki eğer bir gün fırsat olduğunda doktor Инурис-ebil yapmak çin ödemek için, o memnuniyetle yaptım.
  
  
  Albay Oğlu devam etti... Ve bu nedenle, güç kaçınılmaz olarak gitmek istiyorum doktora Инурису ve ileri. Инурис, gördüğümüz gibi, o kadar tamamen kendi keyfi. O craves güçlü bir zevk. O ужасается herhangi bir неудобству. Korkuyor zarar düşünülemez korkaklık. Şımartın ego eline yetkililer, makine ego en ufak bir zarar, ne olacak sonuç? O söyledin olur umuduyla kurtarmak iğrenç postunu. Ve neden? Çünkü unuttuk nötralize kız. Albay Oğlu başını salladı, sanki насмешливом jest pişmanlık. — Hayır, korkarım ki, biz onu almak. Öyle değil mi Carter?
  
  
  Sana söyleyecek bir şey var.
  
  
  — Onu ben kabul anlaşma sessizlik, Carter, "dedi," albay Oğlu. «Ve bu bizi kaçınılmaz soru: kız nerede?»
  
  
  — Korkuyorum, bilmiyorum, albay, "dedi," ben.
  
  
  Albay gülümsedi bana. — Carter, son zamanlarda hakkında konuştuk senin güvenilirlik. Göre, tabii ki, bilinen, itibar. Onu sana sonra söylerim size tekrar: sana güvenmiyorum.
  
  
  Albay bir Oğlum bir sigara yaktı bir tane daha uzun bir sigara yaktı ve bir iki etrafında bir ahşap kibrit, o досталь ve lake kutu oradaydı. Sonra aldı sandalyeden benim stiletto ve stahl durmak başka bir maç.
  
  
  — Lütfen, bana zarar verme, Carter. Zamanla ona zarar vermeyeceğim, tüm formlarda, ama umuyordum önlemek sıradan bir işkence. Hatırlamak, yok gerçek bir tiksinme aynı zamanda, incitmek için, ama, ben biliyorum, zevk, benim yüz kızartıcı bir meslektaşım burada, - o мотнул başını doktor. Инурис: «Bu beni bir değil bunu yapmak. O hak etmiyor böyle bir dürtü.
  
  
  — Devam edin, albay, "dedi," ona emu. Daha önce başlar, daha iyi. Bu, işkence edildiler, zaman zaman aklını artık iletilerini alır, acı gönderilen vücut bile kalır zihninde. Sonra ruh yüzer bunların hep ulaşılamayacak düzeyde, özgür ve güvenli. Olabilir beklemek bu, ve biliyorum ki, eğer onu yapabilirsem bu seviyeye ulaşmak ve orada kalmak, sabaha kadar Kuruş Dawn ввдет Şahin ders işler.
  
  
  Albay ayağa kalktı, yürüdü sandalye ve önümde durdu. O eğildi ellerimi yakaladı, ilgili, birlikte, ve saygi ucu kibrit tırnak altında sağ işaret parmağı. Sonra o dokundu sülfürik kafası sıcak ucu, sigara, ve o kötü hiss aydınlandı.
  
  
  Onu oturdu ve baktı, bir alev gibi yakar bir kibrit bırakarak, siyah kıvırcık kalıntıları. Albay Oğlu uzandı masaya yakaladı stiletto vermezdi ego parlak uç kısmını içeri benim gözler.
  
  
  «Kımıldama, dedi, o senin göz dönüşebilir оливку şiş».
  
  
  Onu gördüm, bir maç gibi yanmaya devam ediyor.
  
  
  "Kız nerede?" — dedi albay Oğlu.
  
  
  Onun gibi hissettim sıcak yaklaşıyor benim cilt.
  
  
  — Kıpırdama, Carter, — uyardı albay.
  
  
  Ağrı yoğunlaştı, ve ben hissettim, benim kaslar istemsiz başlar süzün. Bıçak zayıf nokta önce benim gözünde.
  
  
  Ve sonra aniden bitti. Albay Oğlu boştaki elini uzattı ve ödenmesi alev. — Ben bilmek zorunda değil çalışırken, Carter, ama oldu. Asla öğrenemeyeceksin bu.' Döndü Don Mario ve gülümsedi.
  
  
  «Ben oldukça zor durumda, — dedi albay Oğlu. «Ben hakkını vermek lazım Kız, o, onu, eminim verecek bana verilen. Biz de bir profesyonel ve çok iyi. Olsa da değer, bir şans olup olmadığını görmek için o duyarlı olmak, daha basit formlara işkence, derinlerde onu, biliyordu, değil daha fazla». Bana döndü. — Aslında, sen nasıl karşıladı bu fikri, değil mi Carter? Ümit geçecek ilk adımı seviyesine kadar tam bir oblivion, nasıl hepimiz ego biliyoruz. O güldü. "Neredeyse, ben senin aklını okumak, değil mi?"
  
  
  Don Mario onu kesti. — İyi, albay. Bence artık dur şaka ve oyun.
  
  
  Albay Oğlu saatine baktı. — Özür dilerim, dedi. «Asla vakit kaybı. Ve var-del-bu gece.
  
  
  — Bıçağı bana ver, — dedi Don Mario.
  
  
  Kolay yay albay teslim emu parlak bir stiletto.
  
  
  Don Mario hayranlıkla tartılır ego elinde. Sonra o bana baktı, onun buz mavi gözleri. «En az on beş dakika, söyle bana nerede bu kız, Carter».
  
  
  O geçti, bir oda ve bir şeyler fısıldadı doktor kulak. Doktor başını salladı ve çıktı ile oda. Birkaç dakika döndü ve başını salladı Don Mario. Don Mario cevap kısa ve olumlu bir selam. Ne bize konuştuk nen, o adam değildi harcıyor kelimeler gereksiz. Albay Oğlu tekrar celle için bir sandalye. Onu hiç bir fikrim yoktu, ne bekliyorduk.
  
  
  Aradan bir on dakika, ben onu duydum keskin bir kapı çalındı.
  
  
  'Kim var?' diye sordu Don Mario.
  
  
  «Vito» — bir romatizma.
  
  
  — İyi, — dedi Don Mario.
  
  
  Kapı açıldı ve odaya sendeleyerek girdi hırpalanmış küçük heykelcikler ve çöktü var benim bacak. Ego yüzü перепачкано, gömlek yırtılmış. Tek cam ve ego puan eksikti. Rağmen, kaygılı, yeterli gibi bir üstünkörü bakışta anlamak için, bu sefil yaratık önümde değildi hema başka bir Philip Доуном.
  
  
  — Kim olduğunu biliyorsun, değil mi? — dedi Don Mario.
  
  
  Eğer bu amaca uygun olarak tirbuşon, o zaten biliyordu romatizma bakılırsa, benim yüzü parladı tanıma, sahip olduklarının farkında değiller.
  
  
  — Unutmayın, dedi albay, Oğlu var ne planlar bay Доуна.
  
  
  — Merak etme, dedi Don Mario. — Ne planladığını biliyorum. Yine de ideal ego geri, çoğunlukla.
  
  
  — Çok iyi, dedi albay Oğlu.
  
  
  — Var elinizin altında tıbbi malzeme, doktor? diye sordu prens.
  
  
  «Evet, "dedi," doktor Инурис.
  
  
  "Getir ıh buraya. İhtiyacım var kompresyon ve кляповые pansuman ve belki biraz morfin kadar biz getireceğiz ego bilinç. Ve kabul et bir şey var, kanamayı durdurmak için.
  
  
  Albay Oğlu gördü gözlerim genişledi denince uyuşturucu
  
  
  «Sanma ki sen duydum bir şey, bir şey mi oldu duymak, Carter dedi. — Yakın gelecekte ise sen uyuşturucu etkisindedir.
  
  
  Dr. Инурис koştu odanın etrafında döndü ve siyah bir çanta.
  
  
  Philip Dawn yerde yatıyordu, zaman zaman постанывая. Don Mario battı yanında diz çöktü ve onu devirdi, o kadar çıktı yüzü yukarı, biraz nefes nefese, balık, sudan çıkmış balık etrafında su.
  
  
  Sol Don Mario метнулась ileri yakaladı, yaşlı bakımı alt çene ve bana ego ağzını açmak. Sonra soktu ucu стилета ve preslenmiş ego yanağına kadar onu gördüm, deri gibi sopa dışarı gözlerimin önünde.
  
  
  Don Mario bana baktı. «Bak, Carter ve hızlı düşün. Onun uzmanı şaplar. İnan bana. Onu da karşı ego kullanımı. Onu soruyorum, genç bir kız. Onu istiyorum hızlı ve dürüst bir cevap. Şaka değil. Herhangi bir yanlış ipuçları. Cevabı alamazsam eğer, onu keserim yaşlı bir yanak ve bir kez daha soruyorum.
  
  
  Albay Oğlu parlamıştır. Mario, görünüşe göre, oldu близкти daü ruhu insan.
  
  
  Don Mario konuşmaya devam etti. «Ve eğer alamazsam romatizma, ben gibi, onu yapacağım biraz daha. O zaman onu beru diğer yanağını ve tekrar soruyorum. Sonra onun üzerinde çalışıyorum, kulaklar ve burun. Onu keserim, göz, ayak, el. Ayak parmakları. Bütün ayak. Dr. kaydeder emu çünkü hayat o ihtiyacı albay canlı. Ama o kaza, ve hatta doktor mümkün değil ego yama. Ve sen kim suçlu. Tutarak çenesini nasıl büyük bir kahraman, Carter. Bunu istediğiniz gibi?
  
  
  Neredeyse görebiliyordu bıçak içinden soluk, ince yanak yaşlı bir adam. O yatıyordu, gözleri kapalı, nefesi ıslık вырывалось ve ссутулившейся göğüs. Hema o bize oldu, Philip Dawn pek bir şey yok seyretmek oldu. Bu olayı bana bir sürü sorun vardı, ama az. O ne yaptı, tehdit felaket milyonlarca insan var. Böylece, bir yandan, ego mal kurtarmak için. Ama onun takıntısı o kadar cekti ve kötü. Onu sanırım ego kendi zihninde açtı sadece bir kaç kapı birden fazla kişi karşılığında bir şey yapmak için kızının hayatını daha parlak. Eğer ona izin Don Mario kesip ego parçalar, o-ebilmek kurtarmak Kuruş. Ve kurtarmak, onu belki yapabilirim onu kurtarmak için altın.
  
  
  Öte yandan, eğer onu açarım ağız ve söylerim, nerede ve nasıl elde Penny verebilir yaşlı bir fikir, ne o, nah yaptı. Muhtemelen o bunu hak ediyor, görmek için bir şans onu bir kez: güzel.
  
  
  Ama büyük olasılıkla bir bakış olacak, açık yüzme havuzu yaklaşık kırk beş milyar dolar.
  
  
  Kesinlikle profesyonel düzeyde onu verebilir sadece bir romatizma. Bu tam bir sessizlik.
  
  
  Onun ağzını açtı ve dedi: «onu bulduğunuz bir apartman dairesinde babası. O beni bekliyor.'
  
  
  
  Bölüm 16
  
  
  
  
  Albay Oğlu vurdu Mario sırtında. — Güzel, dedi, yeterince geniş bir gülümseme ortaya çıkarmak için bir dizi çelik azı dişleri. "Sadece güzel."
  
  
  Don Mario vermedi emu. Vito, diye bağırdı. 'Gel.'
  
  
  Kıyasıya burnu ile gelincik kapıdan başını uzattı. Don Mario attı emu anahtarlık.
  
  
  Dön evine yaşlı bir adam, dedi. — Orada bulursun kızı. Götür onu gemiye. Orada görüşürüz.'
  
  
  — Peki, dedi, gelincik ve kayboldu. Rağmen benim talimatları Penny, hiç şüphe etmedim, ne gelincik ustalıkla gerçekleştirir ego tıklatın. Duyacak bir ses, anahtar, kale ve karar — her şeye rağmen biz konuştuk birbirlerine, — ki babası yine geldi, ve şimdi açar kapıyı. Sadece bu değil o.
  
  
  Albay Oğlu merakla bana baktı.
  
  
  Tabii, onu kabul ediyorum, bu bir delilik gibi görünüyordu, özellikle gözünde böyle profesyonel bir albay Oğlu. Onu neredeyse güldü. O nefesinde bir tuzak. Onun için herhangi bir açıklama yapıldı ne kız kurtarmaya çalıştı babasını. Bunun için kesinlikle herhangi bir yarar. Çünkü, egosu göre, bize yaşlı bir adam ihtiyacımız var, bize bir kız vardı, büyük bir gelecek için.
  
  
  Ben onu suçlamıyorum. Pozisyon ile ego, oyun neredeyse bitmiş, ve o kazandı. Bir kız ile ego yetkilileri vardı hemen hemen tüm haritalar: gizemli bay Anderson, bir vurdu ego etrafında kollarını ortaya çıktı ajan AX; kız yürütmektedir olabilir neden emu büyük sorun; ve Philip Dawn, bir, olmalı, her zaman bir gizem olmuştur albay Oğlu olduğu için fiyat altın çalmak olmalı görünüyordu ona inanılmaz düşük.
  
  
  Onu stahl rapor emu hakkında nedenlerine. O hala bunu anlayamadım. Tabii ki, onun her şeyi ihlal etmiş. Bu kurallar konuştu: «Vazgeç bu yaşlı adam. Zaman ayırın bir kız almak için Şahin. Zaman kaybediyoruz. Otur ve bak, Don Mario keser Philip Доуна parçalar. Gibi davran, görmüyor musun, kan, korku ve acı acı. Düşünün her şey iyi, neden olur, отсидевшись. Resimleri silin kan dökme etrafında yüz ve gözler yaşlı. Kendinizi bağışıklık squawks. Sadece düşünün, yazılı talimatlarda.
  
  
  Bazen bir şeyleri talimatlar. İçimde bir şey, yüksek sesle dedi ki, «hayır» fikrine don Mario разрубит yaşlı adamın parçalara iken albay, Oğlu alkışlıyor ve Инурис nemlendirilmiş çiğ olur, dudak ve ego gözleri остекленели olurdu zevk. Değildi aşırı duyarlılık. İçimde bir şey, şekilde, bana, ne o anda, ne zaman yaptı Don Mario elde etmek işkence ederek Philip Доуна, onu başladı olsaydı, tanımak için, ne yapacağımı bilemiyorum. Ve onu yer-della-sadece bir otel değil kazanmak için ne olduğunu. Onu otel kazanmak.
  
  
  Onu bu altın geri almak, geri kazanmak, eski Philip Доуна ego kızının sağ salim kullanarak mikrofon ve hoparlör puanları. Onun tarihi silmek ıh yeryüzünden. Bu benim için büyük bir macera. Ama ne zaman o geldi iş, o zaman Don Mario dürttü bıçak bir ucu yanak Philip Доуна, içinde derin bir şey bana dedi ki: at şu lanet olası kitap, iktidar ve oynayın kendi takdirine bağlı olarak. Albay master lock anlamak asla. O bir oyuncu ve faiz. Ve benim ilke nin ne kadar ölmek var yenmek için bir şans. Oğlu şaşırmış görünüyordu. — Şaşırdım, Carter. Gerçekten şaşırdım. Ve biraz hayal kırıklığına uğradım. Onu düşündüm göstereceksin daha fazla cesaret.
  
  
  — Hiç kimse için uygun değildir, albay, "dedi," ben.
  
  
  "Belki, hayır, Carter," dedi. — Ama oldu mu itibar, bir kişinin, çok yakın bu. Ve inan bana, benim raporları, seni çok taze. Yeterince yeni anlamaya son bir toplantı ile benim iyi arkadaşım Хсянгом Arctic dursun, dr. Инурисе. Döndü Инурису ile заговорщицкой bir gülümseme. — Hatırlıyor musunuz, Хсянга, değil mi, doktor? Yani, en azından, gördüğüm bir fotoğraf ego, değil mi? Lothar Инурис başını salladı.
  
  
  «Bu iyi bir iş senin ilgi Хсянга» dedi bana albay Oğlu. — Çok güzel ve çok zamanında benim açımdan. Eğer Хсьянгу başarılı, ego işletmeler çok iyi слилось olur bu iş son faz olan katılır beni ülkenize. Ancak ona inanıyorum ki, dünya bekliyor, çok zor bir gelecek için bile çaba olmadan Хсьянга» . Ben cevap vermedi, onun övünme. Bana gülümsedi. — Seni de, Carter, bekliyor çok zor gelecek. Ne zaman biz Çin, elimizde çok uzun konuşmalar. Ve sen bana çok şey anlatacaksın. Ama önce, zorunda, uzun bir deniz yolculuğuna başlıyoruz bir kaç saat. Değil mi, Don Mario? Don Mario başını salladı. — Gemi çalışır, dedi. - «Biz hızlandırılmış bir olay».
  
  
  — Biz yelken henüz gün doğmadan, dedi albay, Oğlu, — teşekkür ederim, sizin işbirliği, Carter. Bay Dawn burada işaret etti yaşlı adam hala yatıyordu, yarı çıplak, — bize katılacak, çünkü, gibi, evde, var, bazı becerileri, biz pansiyonlar var. Kız gelince... Albay Oğlu запрокинул baş ve stahl düşünün tavan. — Kız gelince, Lothar, belki onu alayım onu sana daha sonra vardığımızda, güvenli bir liman. Sürece biz denizde eğlenebilirsiniz onunla, biz risk almadan hem güvenlik, hem Rivierası. Vardığımızda, Çin, kalabilirsin orada istediğin kadar kız. Ama, ben biliyorum seni, Lothar, onu şüpheli, yorulacaksın yer nah önce biz oraya. Eğer öyleyse, biz verelim onu mürettebat, bir-ebilmek yapmak onun için ne isterse; o zaman kurtulacağız nah. Bu bizim için pratikte bir değeri yoktur.
  
  
  Dr. Инурис parlamıştır eğlenceli ve muhteşem eğdi. — Cömertlik için teşekkür ederim, dedi.
  
  
  «Biliyor musun, aslında delle sen bunu hak etmiyorsun, dedi albay, Oğlu, ama ben inanıyorum her şey güzel olacak gibi sadece bir kız olacağına bizim bakım altında, bu yüzden hazır onu affetmek senin cezalandırılır sahillerinde».
  
  
  — Tamam, Oğlum, "dedi," doktor Инурис.
  
  
  Albay Oğlu döndü mafya. — Size gelince, Don Mario, o zaman, korkarım, bana özel bir veda hediye, her ne kadar sen ego oldukça iyi. Hoşuma gitti ve sizinle iş yapmak. Eğer kişi sık sık, ve inanç, gördüğümüz gibi, bugün, akşam, son derece nefis. Onun gerçekten bir tarihi ifade etmek için size en derin saygı.
  
  
  — Ben alırım burada, "dedi," Mario, işaret sandalye. — Çok doğru, dedi albay. «Çok iyi, sen, açan müthiş bir ajan AX Krank bu ihanet genç bir kadın, stahl varisi ego cephanelik. Bu neredeyse şiirsel uygundur. Çok iyi, Don Mario. Alacaksın ego Luger, ego stiletto ve ego küçük bir gaz bombası. Okuyun ıh onların kupa ile.
  
  
  Don Mario bomba yerleştirmiş dakikada tabanca ve bıçak kemer.
  
  
  Albay Oğlu saatine baktı. — Var birkaç dakika önce varış olarak kamyon ve anlaştık. O bana dedi ki: «o Geldiğinde, Carter, biz yolculuğumuza başlayalım. Bu daha fazla olacak, çünkü senin son yolculuk. Gidiyorsunuz Çin altın kırk beş milyar dolar gibi muhtemelen zaten biliyorsunuz. Kullanarak dr. Инуриса kullanarak, talihsiz bay Dona ve paha biçilmez yardım Dona Mario, verilen, gerekli iş gücü, başardık выдоить Federal rezerv».
  
  
  «Yarın dünya çapında bir açık yüzme havuzu olacak öfke söylentiler büyük kısmını altın rezervi ABD altın rezervi birçok ıh sadık arkadaş kayboldu. Hükümetin yayınlayacak cesaret verici mesajlar, ama söylentiler korunur ve güçleniyor. Ve kısa bir süre bankacılar ve diğer hükümetlerin gerektirir, garanti, ve, son olarak, kanıtlar bu. Onlar için kanıt sağlamak. O zaman dolar hiçbir şey mal olacak, çünkü güven ona yıkıldı. İnsanlar var, dolar çalışacağız ıh alışverişi, ama ne? İngiliz sterlini düşürmek. Alman markalar, hatta isviçre frangı olacak обесценены, çünkü kimse güven kağıt para. Altın, ne kaldı dünyada, olmak paha biçilmez. Hangisinde var, o korur ego. Onlar, kimsede ego yok, panik olur.
  
  
  İki mağaza ile ekmekle yardımcı olabilirsin ekmek reddeder satmak, bir somun ödemek için değil, başka bir şey, buna kağıt para. Matematik, ihtiyacı olan bir doktor, bir şey olacak ve bunun için ödemek dışında bir işe yaramaz kağıt para, hangi doktor kabul etmez. Sahne bu tür, tekrar edilecek bir çok kez farklı yerlerde. Ve kısa bir süre çete olacak sokaklarda dolaşmak ve yağma mağazalar dedim ne hayatta kalmak için ihtiyaç duydukları. Fabrikalar felç olacak, çünkü kimse göze alamaz arabalar, çamaşır makineleri ve televizyonlar, ürettikleri. Ve iş işten. Arapça şeyh körfez gerektirir ödeme altın göndermeden önce kendi petrol. Ve olmayacak altın için ödemek. Ve petrol olmayacak. Ve yakın gelecekte olacak bizim makine bizim tren, uçak ve fabrikaları sadece boş, ama işe yaramaz. Amerika birleşik Devletleri, ne olursa olsun sen ıh biliyor olacak ekonomik bir çöl. Şehir doldurulur голодающими. Kırsal olacak sonra harabe yabancı мародерствующими çeteler, öldürmek, scott bella gıda ve sebze çalmak». Onu istemiyordu, daha fazla bir şey duymak. Onu, baktı Don Mario. O görünüyordu etmedi bu herhangi bir dikkat.
  
  
  Onu söyledi. - 'Peki sen?' «Bu senin ülken. Burada yaşıyorsun. Bunu mu istiyorsun?'
  
  
  Albay, Oğlu güldü. «Don Mario bir ürün, yeni bir kültür, Carter. Beklemeyin, o güdümlü bir duygu. Ego bir şey — hayatta kalmak ve kar değil, empati. Biz ortaklar bu girişim. Biz farklıyız, sadece tek bir konuda, bizim seçim ödeme bizim katıldı. Çin, zavallı, altın, seçti altın. Don Mario az ilgi, altın. Oh, ne bırakacak kendine, ama içinde çok beğenmiş ve, ilke olarak, felsefi açıdan, ilginç. Ama bir yük var Çin'de bolca, kargo, vaat büyük bir kar varsa satmak ego akıllıca.
  
  
  Bu, Carter, mac ve ne yapabilirim etrafında ışık: eroin. Görüyorsunuz, Carter, dolar düşürmek, gelecek zaman, ne zaman insanlar-ecek bakmak için başka bir ödeme aracı. Ve bu, değişim aracı, bir girmenizi Don Mario — eroin. Sence bu insanlar kendi sorunlarını unutmak? Ve sizi temin ederim ki, onlar büyük bir sorun olacak. Bazı insanlar hükümet ilginizi düzenin yeniden ne pahasına olursa olsun; nüfus, mutlu дуреющее eroin, olacak cazip bir günaha. Öyle değil mi, doktor?
  
  
  Albay Oğlu değil stahl cevap bekleyin. — Biliyor musun, kendisi doktor çok seviyor mak, değil mi, Lothar? Yani, bakın, Carter, Don Mario, teşekkürler ego ile ortaklık bize, olacaktır tükenmez kaynağı. Ve bu stok verecektir emu büyük bir güç. Zamanla, ne zaman ülkeye dönecek, biraz sakin, Don Mario kazanırsa çok daha fazla maliyet altın sattı md. Ego kar hesaplanacaktır açısından taviz yasaları, şimdi yasaklar bazı egosu yapın. Bu hesaplanan bir toprak sahibi, tükenmez bir kaynaktır o скупит kullanarak eroin».
  
  
  Ve ne zaman panik azalacak, diğer ülke bilgeliği göreceksiniz repurpose ne kaldı senin için, nüfusun bir ölçüde endüstriyel faaliyetler, o zaman Don Mario alacak yönetimi, fabrikalar. Nüfusu motive ihtiyacı eroin, tıpkı şimdi olduğu gibi insanları motive ihtiyacını dolar. Don Mario olacak gerçek hükümdarı, ülkenin cabası gibi, aynı zamanda o da olacak, onu bir yasa koyucu. Şimdi, insanlar bilmek bir ego, nasıl bir prens, ama sizi temin ederim ki, Carter, yakında insanlar boyun eğmek, emu, kral gibi.
  
  
  — Deli misin, dedim.
  
  
  Albay Oğlu elini kaldırdı. — Lütfen, Carter, onu, yalvarırım. Gerçekçi olmak. Yok eğilimleri delilik. Düşünmeye çalışın, eroin gibi, yeni bir para birimi. Mi daha mantıklı değerlendirmek tac paket, beyaz bir toz, ne bir çeşit sarı metal ya da renkli kağıt? Hayır, Carter, öyle değil. Emu sadece vermek gerekir başka bir form, güven. Ayarı. Ve sıkıntı ile karşı karşıya olması sizin açınızdan bir araç sağlar egzersiz için bu ayarlamalar. Onu kabul ediyorum, bu radikal bir uyarlamasıdır, ama böyle bir adaptasyon gereklidir Don Mario uygulamak için hırs ego. Görüyorsunuz, altın getirmez emu hiçbir faydası yok. Elinde altın şimdi подчиняло olurdu ego kuralları ve düşünce, güncel şu anda. Ve bu kurallara göre ve bu düşünce Don Mario suçlu ve hırsızlık anlamına gelir, onun mülkiyet. Hayır, önce Don Mario ulaşmak mümkün durum, hangi ego ile yatırılmaktadır ego hırs ve sessiz dahi önce gerçekleşmesi gereken devrim. Ve kadro altın neden devrim amerika Birleşik Devletleri.
  
  
  Gelince olanlar altın, o zaman biz inanıyoruz ki, dünyanın her zaman insanlar aç. altın. Olan, tabiri caizse, korur eski bir inanç. Çin ile ego haşhaş ve altın olacak, iki kat zengin olmasına rağmen, önemli bir kısmı bizim hasat haşhaş için tasarlanmıştır Don Mario ve önümüzdeki yıllarda. Çin ve ABD olacak çok iyi arkadaş.
  
  
  Ve kendine güvenen, ne onlar, iman edenler altın, ve onlar, inanan bir mac olacak, birlikte yaşamak uzun yüzyıl».
  
  
  Ses. Tüm planı. Bu korkunç oldu. Onu sayabilirim bu delilik. Ama delilik arasındaki çizgi ve zekasına dar, ve bir albay, Oğlu haklıydı. Dosyaları AX hiçbir şey yoktu, ne işaret olacağını ne ile ego-bilinç bir şey değildir. Ne o yapmak için yola vardı, başka bir şey ustaca vuruş; doğal bir son ürün kesişme özel ekonomist ve soğukkanlı açgözlülük bir asker, ünlü bir beceri, savaş. Ve, bakılırsa, o ne dedi, daü kaldı sadece birkaç saat önce onu gerçekleştirmek. Tekrar saatine baktı. — Bir kaç dakika beyler. Sonra bana döndü yalnız. — Carter, bir dakika постучат kapı. Bu durumda, bu demektir ki, dışarıda bizi bekleyen bir kamyon. Bu kamyon götürecek rıhtım, nerede nakliyeciler Don Mario hızlı bir şekilde yükler ve altın bir gemiye. Oturacaksınız bu gemi ve birkaç saat içinde biz yelken.
  
  
  Şimdi onu soracağım don Mario açığa bacaklarını kırarım. Ve onu size soracağım kalkmak ve sessizce çıkıp bu oda ve oturup bir kamyon. Vardığımızda gemi, onu, istiyorum, sessizce gemiye tırmandı ve gitti oraya, seni nereye götürüyorlar. Yaparsan, ben gibi lütfen, bir kenara atacaksın gereksiz zarar. Ama ben biliyorum senin için bir tutku, kendini adlandırma, onun önlemler alması gerekir.
  
  
  Aldı nunchuck sandalyeden. Onu gördüm, bir ahşap kolu ve zincir, висевшую arasında. Albay dikkatsizce asılmış bir zincir ile benim baş ve üzerine çekti bağlantıları yeterince sıkı, onlar прокусили bana boğaz ve vurmak trakea.
  
  
  — Sen gemiye tırmanmak, kendi, dedi, — ya da bilinçsiz. Karar senin.'
  
  
  Don Mario diz çöktü benim bacak ve ipleri çözdü. 'Doktor Инурис, dedi albay, Oğlu, işaret Philip Доуна. «Kaldırın yaşlı bir adam. Onu istiyorum, o güzel bir eğitim, ne zaman varacağız Çin». O güldü. «Tamam, Carter, ihtiyacımız olacak yeni bir»kasa".
  
  
  Sis, сверкнуло ay ışığında, paslı kasa yük gemisi asılı derin & nb çapa otoparkta покосившегося iskele. Rağmen, düşük yüksekliği, yem kirli araç
  
  
  «Sarah Chamberlain-Cardiff» kuleli bize, biz dışarıda durdu kamyon. Daha iskelenin ucunda, büyük bir vinç ile стонущими başıboş koymak gemiye büyük bir konteyner.
  
  
  — Altın, Carter, "dedi," albay Oğlu. Altında kenar прогнившей çatı eski сераля, тянувшегося iskele boyunca, yanan bir kaç çıplak ampuller sallanan bir parça sarı ışık ışınları. «Bakın sizin aracınız doğu. Özel bir şey, değil mi?
  
  
  O değil stahl cevap bekleyin.
  
  
  — Ama görünüş aldatıcı, Carter. Bu çirkin görünümlü kargo mavna manevra ve yelken daha hızlı bir avcı uçağı. İleri elektronik ekipman yapılır bu yüzden, yapmak için ego için görünmez bir radar. Ama ben şüpheliyim "Sarah Chamberlain" - meli vermek herhangi bir kanıt gücünü. Kim kendi aklı stahl olur dikkat zavallı eski bir şilep altında ingiliz bayrağı?
  
  
  — Tamam, Oğlum, dedi Mario. «Şimdi ona bir veda. Benim insanların bana aldıkları son eroin, bir kaç saat önce ve iki saat sonra onlar geri kalanını kargo gemiye. Sonra bu sen misin gitmek, herhangi bir zamanda». Onlar bağışladı birbirlerine ellerini.
  
  
  Albay saatine baktı. — Sana güveniyorum, Mario, dedi. «Vereceğim not yelken saatinde».
  
  
  — Merak etmeyin, dedi Don Mario. «Ben kalacağım ofisinde kadar gideceksiniz yüzme, emin olmak için her şey yolunda».
  
  
  — Mükemmel, dedi albay Oğlu. — Tipik bir senin sağlamlık, don Mario. Ona inanıyorum, bir gün tekrar görüşeceğiz».
  
  
  — O zaman güle güle, "dedi," Don Mario. Baktı dr Инуриса, поддерживавшего Philip Доуна . "Dayan, Doktor," dedi. «Dene bakalım, uslu, uslu bir çocuk gibi».
  
  
  dr. Инурис düşünmüyor ego layık bir cevap.
  
  
  «Bana şanslı Carter, dedi. O okşadı kendinizi kemer, nerede, Hugo ve Wilhelmina altında gizlenmiş ceket. Teşekkürler «hatıra». O çekti, bir kalem, bir gün ortadan kayboldu barakada.
  
  
  — İyi, — dedi albay Oğlu. «Herkes binsin. «Sarah Chamberlain» izin yelken sabaha kadar, — o da güldü, — kargo ile gelmiştir.
  
  
  Albay, Oğlu çekti kol nunchaku , zorlayarak, zincir натянуться benim boyun gibi takarak at. Devam ettik, yol üzerinde iskeleye ve tırmandı ve сходням. Onu, başını kaldırdı ve gördü çince kaptan bizi izliyor ile yüksek bir iskele. Çinli mürettebat kalabalık her yerde tek fikirlilik yürütmektedir karakterize iyi eğitimli bir asker.
  
  
  Hangi mekanizmalar ve elektronik ekipman bizim vardı gemide, « Sarah Chamberlain » değildi, kısa bir açıklama, yirminci yüzyıl, ne zaman, dava, cezaevi alanı. Güverte altında albay Oğlu cesaretlendirdim bana kadar ulaştı, demir bir gün kamera ile зарешеченным pencere olmadan cam. Önünde duran iki çinli, silahlı makineli tüfek. Albay Oğlu çıkardı benim boyun nunchaku ve досталь etrafında cebinden bir anahtarlık.
  
  
  Bir kapı açıldı kamera. — İçeri Girin, Carter. Bay Dawn da», — dedi doktor Инурису.
  
  
  Paul demir kaplı bir saman doktor Инурис gidelim Don Philip düştü saman. Gardiyanlar durdu açık bir gün, doula ıh silah tuttu bizi hedefinde.
  
  
  — Bırak yaşlı adam, gibi, var, Lothar, dedi albay. «Carter, korkuyorum, sana olacak, kelepçeler ve ayak demirleri».
  
  
  Onu silkti. Kelepçeler ve ayak demirleri vardı duvarlara takılmalıdır. Bir çift el, bir çift ayak. Onu itaatkar girdi. Albay Oğlu kilitledi ıh anahtarları ile.
  
  
  — Ben de kapıyı kapatacağım kamera, — dedi. — Ve onu istiyorum, ne biliyordu Carter. Bende web anahtarlığı. Bu yüzden bile düşünmeyin şaka yapmak korumaları. Orada gerçekten bir şey onlar-ebilmek yapmak için sen. Ama ateş yapamazlar çok iyi. Onu tercih ederim tabii ki, bunun için hiç yaşamadım, ama eğer olursa, onun olur bunu anlamak.
  
  
  O adım attı önce etrafında bir kamera. Kapıyı kapattı ve albay anahtarı çevirdi, kale. Tekrar ayağa kalktı ve beni salladı ile rendeleyin. — Zaman zaman onu arayacağım seni, Carter, ve, belki, konuşuruz. Ama şimdi tüm söyleyebileceğim, bu iyi yolculuklar. O döndü ve kayboldu görme alanı boyunca.
  
  
  Birkaç dakika sonra güvenlik görevlileri, yakın kaydırarak kafa bana baktı parmaklıkların arasından. Ben etmedim onlara dikkat. Yakında canları sıkılmış ve onlar kayboldu.
  
  
  Geçti sanırım, yarım saat, ne zaman onu duydum ses açık kamera. Önce ızgara tekrar çıktı, yüzü albay Oğlu. O gülümsedi, ve ego delice anahtar kale. Kapı açıldı, ve o gördüm Oğlu, iki muhafız ve bir Kuruş Dawn.
  
  
  
  Bölüm 17
  
  
  
  
  — Nick, — diye bağırdı Penny. 'Babacığım.' O вбежала kamera ve dizlerinin üzerine düştü yakınında Phillip Доуном.
  
  
  Albay ona yaklaştı ve kolundan yakaladı. «Bağlılığınız takdire şayan, bayan, Dawn, dedi. — Ama üzgünüm özgürlüğünü zorunda birkaç sınırlamak. Olacaksın kelepçeli, senin başka bir Carter. En azından biz gelene kadar deniz. Ve sonra izin verilecektir özen baban, o ölçülü güldü — tabi doktor Инурис olabilir özleyeceğim. Hiç bir deniz, ona bakalım biz biraz hayatı kolaylaştırmak baba'ya. Ama biz korumak gerekir, maksimum güvenlik. Onu anladığınızı umuyorum.
  
  
  O заковал onun pranga ve çıktı kameralar aracılığıyla. Yine anahtarı çevirdi, kale.
  
  
  Duyduk, nasıl bir ego shaggy yatıştı demir koridorda. Sonra sessizlik.
  
  
  Penny bana baktı kamera ile.
  
  
  Hakkında, Nick, dedi. "Ne olacak?"
  
  
  — Penny, Dawn, dedi ben. «Bana inanın ya da değil, biz gidiyoruz yok, bu bir proje».
  
  
  Philip Dawn inledi ve поерзал sıska beden üzerine hasır çöp.
  
  
  — Bana o da uyandı, "dedi," ona bir Kuruş.
  
  
  — İyi, — dedi. Başladı ağlamaya. 'Babacığım. Baba. Bu onu. Penny.
  
  
  Yaşlı adam tekrar karıştırmaya başladı.
  
  
  «Kalk, baba. Sana ihtiyacım var.'
  
  
  Ego gözleri дернулись ve zorladı kendini otur. — Sen, Penny? dedi. «Burası çok karanlık. Ben bulamıyorum noktalar».
  
  
  «Bu yanında senin sol elini, baba,» dedi.
  
  
  Loş ışıkta o groped ıh yakaladı ve koymak burun. Olmamasına rağmen, lensler, şimdi o görebiliyordu. Ego yüzü aydınlandı onu görünce. «Aman tanrım, dedi. — Gerçekten sen, Penny?
  
  
  — Evet, baba.
  
  
  — Sen harikasın, dedi. 'Güzel.' Ve o ağlamaya başladı.
  
  
  « Şşş , baba,» dedi Penny. «Sen ağlama».
  
  
  «Ben bir şey yardım edemem, dedi.
  
  
  «Baba, bizimle burada kim var. Yardımınıza ihtiyacımız var. İlk kez yaşlı bir adam olduğunu fark, onlar bir Kuruş bir dijital kamera değil yalnız. O döndü ve bana baktı.
  
  
  — Nick Carter, baba, dedi Penny. — O bize yardım etmek istiyor buradan.
  
  
  — Aslında bay Dawn, dedim. «Ben seni kurtarmak için ve Penny buradan vermek gemiye gitmek batıyor. Ama ben bunu senin yardımın olmadan.
  
  
  'Ne yapabilirim?' dedi.
  
  
  — Mızmızlanmayı kes, "dedi," ona emu. — Tirbuşon yalnızca mısın bunu?
  
  
  «Eğer onu ben onu yaparım» dedi. — Ben daha bir şey değil mi Лотару Инурису. Benim onunla sözleşme bitti o an, o прооперировал Kuruş. Ama o ego sinsi arkadaş kandırdın beni. Onlar bana geldi bu sabah. Ve beni aldılar bu gemi ve atılan bu kamera. Ne zaman bir açıklama talep etti, çinliler güldü ve adını bana aptal. Sana yardım edeceğim, Carter. Onu yaşlı bir adam ve bilmem kavga etmek, ama sana yardım edeceğim. Şimdi Penny ile sorun değil, umurumda değil, ne olacak doktor Инурисом ve ego arkadaş, ya da benimle. Bu ikili oyun».
  
  
  'Ne demek istiyorsun?'
  
  
  «Düşündüler ben sadece eski, aptal adam. Eski bir aptal. Ama o ne, ne onlar biliyordu ekipman bana. Onu Çin'de doğdu. Onu konuşmak ıh dil. Ve bugün onu duydum çince bir şey gösteren bir çift oyun.
  
  
  — Devam et, dedim.
  
  
  «Tom onu kabul katıldı. Onu çok iyi anlıyorum, Penny anlattı mı size?
  
  
  Ona başını salladı.
  
  
  — O halde, onu, sanırım, biliyorsunuz, benim rol. Onu, girdi davası Kuruş. Ama onu değil biliyordu, kim ego arkadaş. Bugüne kadar. Sonra ona öğrenildi ortamlar ego arkadaş vardı, çinliler ve amerikalılar mafya. Ve anlaşma şuydu mafya sunacak çinlilere altın karşılığında eroin. Söyleyemem, bu çok hoşuma gidiyor, ama ben de sanırım, ne durumda bu konuda şikayet. Peki, ilk önce sırtını döndü, beni göstererek, beni buraya veren albay master lock. Ama başka bir ihanet hala var. Çinliler dolandırıcı mafya».
  
  
  Onu sordu. - 'Nasıl?'
  
  
  «Bu eroin, — dedi o, — zehirli».
  
  
  'Ne demek istiyorsun?'
  
  
  "Tam olarak ne diyorum," dedi Philip Dawn. «Bilmiyorum, onlar içine koymak, ama ben bir şey biliyorum: eroin doludur iki farklı tip plastik torba. Şeyler yeşil çanta hızlı bir şekilde öldürüyor. Şeyler mavi torbalarda yavaş çalışıyor. Ama eğer herhangi çevrelerindeki düşecek beden, sen öleceksin.
  
  
  Zorunda şapka çıkarmak albay Yenilmiştir. Kırk beş milyar dolarlık altın emu yoktu. Tek bir atış yapmadan o iflas ettirir amerika Birleşik Devletleri ve öldürecek milyonlarca insan. Bu daha iyi oldu, bir nükleer savaş. Olmaz bize radyasyon, bize endüstriyel yıkım. Sadece nüfus, ölü ve giderek ölüyor olmayan güçlerin kendilerini korumak.
  
  
  Ve ona emindim Çin anlayacaksınız planları Oğlu ve ele tam bunları. Don Mario gerçekten kral: kral mezarlıkları. Bir yerde ego genelde güzel oldu, muhtemelen bir kaç bin lira bu eroin. O bunu kontrol karar verdi, albay, Oğlu davranır, iyi niyetle. O daha iyi bilmeliydim. Ama nedeni acıma değildi. O sadece biraz daha açgözlü, daha emu gerekli. Düşüncesi, ego kandırdın beni delirtiyor sevinç. Dışında, eğer o fark, albay, Oğlu oturuyor olurdu altın top, ve bir sürü masum insan olurdu ya ölmüş ya da умирало o zamandan beri sokaklarda, amerika Birleşik Devletleri.
  
  
  Ama hayır, eğer bana söyleyecek bir şey var bu konuda.
  
  
  — Tamam, bak, dedim, dönerek Etti Доуну. — Ben senin için bir işim var. Ve hızlı bir şekilde yapmak gerekir. Ama bence başaracaksın, göz önüne alındığında, ne bir Kuruş dedi senin hakkında.
  
  
  "Elimden geleni yapacağım" dedi. 'Bu ne?'
  
  
  «Penny söyledi uzman kaleler ve biliyorum onlar hakkında bilmeniz gereken her şey».
  
  
  "Bu doğru olabilir," dedi Don Philip.
  
  
  — İyi, dedim. «Ben seni istiyorum, beni kurtardı bu pranga açtı bana kapıyı».
  
  
  "Bu zor bir iştir," dedi yaşlı adam. «Özellikle herhangi bir araç».
  
  
  «Varsayalım, onu söyleyebilirim size, ne var ne gelişmiş, ilkel, ama gerekli».
  
  
  'Nerede?'
  
  
  Altında benim yaka, — dedi ona emu. — Orada bulacaksın iki jilet.
  
  
  Yaşlı adam yerden gül ve поковылял bana sert bacaklı bacaklar. O geri attı yaka ve iki bıçak çıkardı. İyi bir çelik, — dedi. «Evet, ben, biz-ebil kullanma ıh. Kilitleri pranga yer alan delle hala ilkel, — dedi o da üstünkörü bir inceleme. «Gelince kapı mekanizması, göreceksiniz, bu da sorun değil».
  
  
  "Ne kadar sürer?"
  
  
  Ego gözler yaktı umutları tekrar olmak için yararlı bir zanaat, bir o iyi biliyordu sadece. Bu bağlıdır ne kadar çalışmaya devam edeceğim. Belki yirmi dakika.
  
  
  — Çabuk ol, dedim. «Herkes gelecek, sakla bu bıçaklar altında saman».
  
  
  Dostum zaten dikkat ısırır tam boy zemin, ellerini tutan bir kare spot ışık, льющемся içinden зарешеченное kutusu. Ben görmedim, ne yapıyordu, ama duydum zayıf sürtünme metal kadar ego ile ilgili el altında ıslak kat saman.
  
  
  Onu denedim zihninizi temizlemek kadar çalıştı. Onu denedim değil israf güç endişesi dayanacağını mı ego güç ve cesaret lee Seung albay aniden içeri, için, yıllık, ne ego mahkumlar. Onu kovmak için çalıştı ritmik taşlama bıçakları, beton, yavaş nefes ve zaman unutmak. Ama açık, bunu biliyordu, bu musluk, sallanan büyük sarkaç, arasında, iskele ve gemi набивая ego tutar ton altın. Olabilir kendimi düşünmeye zaman, ama tutamadı ego hayatta. Ve bir zaman gelecek bu musluk yapacak son adım, ve bir gün sonra muzaffer bir yolculuk albay Oğlu. O zaman çok geç olur benim için bir şey yapmak, ben yapmak için yola çıktı.
  
  
  — Tamam, duydum onun sesini Philip Доуна.
  
  
  Ayağa kalktı ve ego elinde onu gördüm etrafında bir bıçak, ya da bir şey ona kaldı. Baktım sanki o ilk bölünmüş ego boyunca ikiye kesti ve ne etrafında ne kaldı. O beceriksizce yürüdü beni yakaladı ve kale manşeti, benim sağ el. O izin остроконечному depolama ve konveyör sistemi yazılımı kayma içe tutan kulak yakın kaleye. O biraz поковырял ev yapımı anahtar arasında başparmak ve işaret parmağı, sonra yavaşça çevirdim.
  
  
  — Hemen hemen, dedi. «Ama yeterince iyi değil».
  
  
  O tekrar çekildi, barış meydanı ve tekrar onu çıngırak duydum, metal ve beton.
  
  
  — Bu kadar olmalıdır, dedi, ne zaman geri döndü.
  
  
  Tam bir güven, o tekrar yapıştırılan точеное bıçak kilit ve aniden döndü bilek. Sakin sessiz kamera çaldı tık. Kale распахнулся. Yüz Philip Доуна patlak verdi heyecanla. — Gerisini artık sadece, — diye fısıldadı. Birkaç saniye sonra, serbest bıraktı, benim başka bir kol ve bir bacak.
  
  
  Onu getirdi ağzınıza ego kulağınıza.
  
  
  — İyi, dedim. — Şimdi serbest Penny, çok sessiz. Sonra da gidip kapı kamera.
  
  
  Yaşlı adam başını salladı bana. Aradan bir dakika gibi bir kol ve bir bacak Penny özgürdü.
  
  
  Onu çağırdı yaşlı adam kendisi dedi, tekrar fısıldıyor: «kapıyı Nasıl açıyorsun kamera?»
  
  
  O elini uzattı. Ego avuç yalan başlamadan ikinci bir bıçak, hala kırık. Aldı ego sıkıcı bir yan ve diğer başparmak ve işaret parmağı geçirdi, bıçak ileri geri.
  
  
  «Ne yapacağım, adı « лоидинг ». Bu genellikle yapılır selüloit şerit. Sahip olduğu sertlik gibi, çok ve esneklik geri itmek için kilit dilini kilit ve geri. Blade aynısını yapacaktır.
  
  
  — Bu kadar gürültü?
  
  
  — Bilmiyorum, — dedi yaşlı adam. «Gerçek « loiden » olması gerekir çok sessiz. Ama bu dil geri düşüyor, ben ne olduğunu bilmiyorum. Bize sadece gitmek gerekir, bu bir risk.
  
  
  — Başka seçeneğimiz yok, dedim. — Ben koyayım Kuruş arasındaki açı, bir kapı ve bir duvar, ne zaman açılacak bir kapı. Eğer bir şey yanlış giderse, o dışarı ateş hattı. Ne senden önce, her şey iyi giderse, sen bana korna çalıyorsun, ne zaman kale ücretsiz, sonra kalkıp yanındaki Kuruş. Ne zaman çıkacağım kapıdan, kıpırdama. Orada kal, burada kal, ben çağırana kadar seni. Tabi ben hala mümkün olacak çağırır.
  
  
  Yaşlı adam dizlerinin üzerine çöktü, gün, başladı bir bıçak wade kalesi.
  
  
  Onu denedim kaydetmek nefesi kesiliyor. Vardı günaha tamamen nefes durdurmak için tam bir sessizlik.
  
  
  Ego bilek taşındı kez, iki kez, üç kez. O amele arasındaki boşlukta bir kapı ve bir kutu. Sonra durdu.
  
  
  Yaşlı adam döndü bana yüzünü ve başını salladı. Zamanı gelmişti hazırsınız. Ve bu iş oldu yakalama birkaç tabanca-makineli tüfek.
  
  
  
  Bölüm 18
  
  
  
  
  Onu, fırladı kapıdan, bir boğa gibi gördü ve acemi boğa güreşçisi, aralığı, vahşi ve aynı zamanda bir araya geldi.
  
  
  Onlar ayakta, koridorda, bir solumda, bir diğer sağ ve ıh düşünce oldukça yavaş, onlar отвисли çene görünce benim ortaya çıkması. Развернувшись sola, onun ellerini kaldırdı, bıçak gibi, ve ezilmiş omuz koruma, o kadar hala gzip kendi makinesi. O kaza ile yere düştü onu yakaladı ego, bir elinizle basılı tutarken o ağız, o bağırdı, diğer eliyle beline destek için ego. Onu itti ego açıkça ego ortağım, en hızlı kırma arasında bir boşluk, yani başından ikinci bir güvenlik görevlisi karışık silahları ile kolunun altında ortağını. Onun elini kaldırdı, elindeki bel erkek ve рубящим hareketi üzerinden ego kırık omuz attı boynuna sağlıklı bir bekçi. Bu mükemmel bir tekme, ama boyun eğdi bir kenara. O yine gergin, onu bıçakladı yukarıdan samimi emu kişi. Kemik tutmuyor altında benim eklem ve kan fışkıran ve безвольного rta. Ego amacı acıyor, duvar ve baygın сполз yere. Onun gelişeceğini ego başka, ve ezilmiş ego adem elması hurma, daha önce başardı yararlanmak artık işlerini hallediyordum emu ağız.
  
  
  Onu çekti vücut tarafında, toplanan silah ve kafasını uzattı kamera. — İyi, dedim. Bir süredir «nefes».
  
  
  Penny ve babası hızlı bir şekilde katıldı bana. Verdi emu odin çevresinde makineleri. «Ben gitmek için bu araç kullanarak değil, ıh», — dedi ona emu. «Biz gidelim üst yoluyla geri dönüyoruz bu güverte. Onu biliyorum arıyorum. Bu uzak iskele. Beni takip edin, ve eğer ile karşı karşıyayız hema şey, bırak ıh bana. Ve eğer bana bir şey olursa, sen misin bu silahı kullanmak için çökertmeye hema istediğiniz kadar gelincik kadar bir şey ile uğraşmak. Onu gördüm onu, biz gemiye tırmandı: küçük bir kapı, iskele baş omuzluk «Sarah Chamberlain». Gittik oraya loş освещенному koridor-by-turn aft. Hareket nazikçe, ama kimseyi bir araya geldi.
  
  
  Kapıda bekliyordu bizi.
  
  
  — Silahı bana ver, dedim.
  
  
  Onu çekti kolu ve yavaşça kapıyı açtı. Onu izledim kasvetli, hareketli su East River beş metre altımda.
  
  
  — İlk sen Penny, dedim. «İlk ayak. Kendinizi asmak kenarında. Ve sonra sadece dışarıdan. Daha az bir mesafe bırakın, daha az gürültü. Sonra sahil gibi sessiz bir iskeleye ve beni orada bekle. Aynı şey sizin için, bay Don. Orada sen-ecek bulmak bir merdiven, öncü bir iskeleye, hemen bir okla sağ ampul.
  
  
  Geçti hatasız. Onun kapıyı kapattı, nasıl düşmeden önce geç. Sadece umut kaldı ne bize bir pasör değil, şaşıracak parlak ışık ile sol ampul « Sarah Chamberlain » . Ama ben şüphe birisi etrafında bir takım kıyısında oldu. Zamanını çok yakın oldu. Öte yandan, biz her zaman çocuklar Don Mario, hangi gerek yok.
  
  
  Albay, Oğlu değil mi o kadar çaba göster, bana bir gemi. O izin bana fark kapı ve merdiven, öncü iskele, k & nb.
  
  
  Penny ve babası bekledi beni merdiven, seçiliyor, derken bir yerde.
  
  
  — İyi, dedim. — Ben yukarı merdivenlerden ve alacağım bir silah. Beni takip edin, yukarı. Vardığımızda üstleri, onu gidip Don Mario. Onu istiyorum siz ikiniz yok artık. Koş çok hızlı elinden geldiğince.
  
  
  — Hayır, Nick, dedi Penny. 'Şimdi değil.'
  
  
  — Haklı, dedi yaşlı adam. - «Yardıma ihtiyacınız».
  
  
  — Biliyorum, dedim. — Ve onu alacağım onu Don Mario. En azından en acil yardım. Ama ben istemiyorum, siz ikiniz benimle idi. İşe yaramaz canını.
  
  
  — Ben de seninle geliyorum, Nick, dedi Penny.
  
  
  Onu, başını salladı. — İstersen bir şeyler yapmak benim için yapabilirsin. Ama bu bir şey değil, burada yapabilirsiniz.
  
  
  "O zaman söyle bize, ne istiyorsunuz," dedi yaşlı adam.
  
  
  «Ben David'in evi Хоуку. Penny nerede biliyor onunla irtibata, Birleşik basın ofisi ve telgraf hizmetleri, Washington. Söyle emu "Sarah Chamberlain" durdurmak için gereken ne pahasına olursa olsun. Söyle emu Nick Carter dedi seni aramak emu. Yapmak istediğiniz?
  
  
  «Mümkün olursa, o zaman yapacağız» dedi.
  
  
  — İyi, dedim. 'Hadi gidelim. Zaman az. Onu tırmanmaya başladı merdivenleri. Yukarıda onun, baktı kenarına kurulmuştur. Bu iyi görünüyordu. Tüm gözler yapıştırılmış olacak özel musluk. Hala hareket ediyordu, şimdi geri geliyor iskeleye. Onu sadece vardı umarım o da bıraktı en azından başka bir kap altın ve ego iş gece henüz bitmedi. Onu, biliyordu benim işim de henüz tamamen sona erdi.
  
  
  Onu duydum Penny ve babası yükseldi arkamda. Yaşlı adam nefes alamıyordu. Ona döndü, onlara kafa. «Kalın düşük ve kalın bir gölge. Onu korurum seni. Hemen defol git buradan. Koş!' Ona biri vardı, çevrelerinde mafya ve çin, ve beklenmedik bir anda sona erdi.
  
  
  Onu paul's parça karın üzerinde yer alan, bu uzun провисшему навесу, nereye girdi Don Mario. Yükselen korumak için kapı çerçevesi, onu подергал mandalı.
  
  
  Kilitli değildi. Onu hızlı bir şekilde daldı ve içinden karanlığa.
  
  
  Uzak, nehir kenarında, onu gördüm kutsal. Ben gittim bu yönde bir makineli tüfek ile hazır elinde. Onun için mi hazır olması kötü. Eğer şanslı Don Mario fark etmedi beni. Onu, ümit var olacak.
  
  
  Пригнувшись, onu devam etti görene kadar yanan kutsal ofiste pencereler ile her yerde açılan depo ve nehir. Ofis genişlikte bir nehir.
  
  
  Don Mario oturdu крутящемся sandalyede masada bakarak, "Sarah Chamberlain" . Dışında birden fazla telefon ve kopya defteri олдерменов Lloyd , sandalye oldu пустынен.
  
  
  Kendisi kalarak, saray ve kendini gizleyerek bir gemi, onu ani bir hareketle kapıyı açtı ve yapılan gövde otomat. — Çok sessiz, Mario, dedim. O kıpırdadı. O sadece devam etti, pencereden dışarı bakıyorum gemi.
  
  
  Bu Carter, dedim. «Ben ayağa kalktı ve задернули perdeyi bakan pencere gemi. Daha sonra tekrar oturun. Onu konuşmak istiyorum seninle. Ellerini yüzüne, ne zaman tekrar girersiniz. Sana bir haber senin çinli arkadaşlar, sanırım duymak isteyeceksin.
  
  
  «Ne, ne demek istiyorsun, onu istiyorum otel duymak, Carter dedi.
  
  
  — Sana değmez dinle, Mario. Ama eğer sen değil misin, bu olabilir, ölümcüldür, dedim. «Ve sonra tüm iş size aynı fiyat olurdu bir durumda kendinizi «kral öldü, yaşasın kral », değil mi?»
  
  
  Bu romatizma Mario itti, sandalye, pencereye gitti ve задернул perde. Onu odaya girdi ve onun üzerine tökezledi zaman yine celle.
  
  
  — Çabuk söyle, dedi.
  
  
  — Ben de tam olarak bunu yapmak için gidiyorum, dedim. «Arkadaşların seni aldattı».
  
  
  Mario güldü. — Tabii ki, ve süvari de gider.
  
  
  — Sana da iyi başlamak inanmak, dedim. «Anlaşmanın sana düşen kısmı başarısız oldu. Tek bir tirbuşon kalır, mümkün olup olmadığını, arkadaşı, albay, Oğlu, kaçmak için özgürlük, sonra nasıl kandırdı seni.
  
  
  — Tamam, Carter, yeter artık kafa yormayı pek bu bulmaca. Konu ne?
  
  
  «Eroin».
  
  
  — Eroin tamam, — dedi Don Mario. «Ego kontrol insanlar ona güveniyorum».
  
  
  — Sen kontrol etmedin mi?
  
  
  «Tabii ki hayır, dedi. «Ama biz örnekleri aldı ve birkaç ton».
  
  
  "Bu iyi bir malzeme," dedim. «Diğer zehirli».
  
  
  — Hadi ama, Carter dedi. «Ben loch. Varsa milyonda bir ihtimal patlayabilir, bu durumda ve bunun anlamı, yapılandırmak bana karşı Oğlu. Onu yemem bunu.
  
  
  «Ben burada özelleştirmek için sana karşı Oğlunu o seni aldattı. Eroin koması . Bu gerçekten çöp. Ve en kirli yeşil çanta.
  
  
  Mario dudaklarını sıktı. — Biliyor Musun, Carter. Başladın beni ilgilendirmiyor. Nereden biliyorsun bu yeşil çanta?
  
  
  — Ben onu biliyorum mavi çanta ve yenir. Eğer hala bu gemide bir de anlamadım çince olurdu bunu biliyordu. Bu yaşlı adam, Çin'de doğdu.
  
  
  "Yakında biz test yapmak?" dedi Mario. — Götür araç parçası bu son yazısını. Yeşil çanta. Ne yeşil bir torbalı, daha hızlı öldürür tüm.
  
  
  Mario yanıtladı odin ve telefonları. Vito, — dedi. — Bana bir, etrafında yeşil çanta. Hemen.'
  
  
  O telefonu kapattı ve bana baktı. — Tamam, Carter için bir şansın var. Bir adım geri. Önce masamın kapak var. Bir dakika sonra, o açılır ve Vito yukarı yükselir. Sinir olmayın silahları ile. Vito yapacak, ben söyleyeyim. Emin olabilirsiniz, o hiçbir şey yapmaz.
  
  
  Altımda duydum uğultu ve bir kısmı zemin kaymış, açığa хорькоподобное yüz Vito, вглядывающегося odaya.
  
  
  — Tamam, Vito, — dedi Don Mario. «Sıkıntı yok».
  
  
  Vito tırmandı, odasına ve половица tekrar geri çekti. O koymak, yeşil çanta, sandalye, Mario.
  
  
  «İhtiyacımız var kobay», — dedi. «Ve sanırım doğru kişi bu». O telefonu aldı. Albay, Oğul, dedi. 'Hızlı bir şekilde.' Bekliyordu. O tekrar konuştu, sesi saçma ısrarla. — Albay, Oğlu? Don Mario. Bak. Kaza ile meydana gelen şehrin etrafında benim çocuklar. Yolla doktor Инуриса çantanla. O bize yakında ihtiyacınız olacak.
  
  
  Kapattı vererek albay master lock çözmek için sorular sormak. Adet perde bir kısmını içeri, ona baktı gemi. Kısa bir süre sonra bu suratsız doktor Инурис geldi iki ucu rampa ve aşağı inmeye başladı ve iskeleye.
  
  
  — O gider, dedim.
  
  
  — Al bunu, Vito, — dedi Don Mario. Vito üzerinden dışarı çıktı odadan. — Merak etme, Vito, — dedi Don Mario. «Vito davranıyor açıkçası. Her şey senin için endişelenmenize gerek yok, bu eroin. Ama en azından, sen de kabul etmelisin ki sana bir şans veriyorum, Carter. Kimi daha iyi kullanmak подопытного tavşan, daha doktor bağımlısı?
  
  
  Onu duydum shaggy ve orada durdu, nerede olduğunu düşündüm alırım Don Mario ve Vito ziyaret amacınız ne olursa olsun sıra, eğer onlar çirkin bir şey yapmak. Kapı yavaşça açıldı ve doktor Инурис odaya girdi, Vito izledi.
  
  
  Ego gözleri genişledi bayrak izinleri yürütme, görünce duruyorum orada. "Carter!"
  
  
  — Aslında bir doktor. Senin hala eski. Onu tutup gövde otomat emu çene altında.
  
  
  Diye sordu. - "O ne demek?"
  
  
  Onu vurmak namlulu silah ve ego solunum yetmezliğine sebep boğaz. — Kapa Çeneni Doktor.
  
  
  — Doktor, dedi Don Mario. «Carter ve onu istiyorum düzenlemek için küçük bir para. Bu eroin.
  
  
  Onu geri gitmiş bir silah ile.
  
  
  — Ne oldu bu eroin? sordu Инурис. «Bu sıradan bir eroin».
  
  
  — Ses ne demek istediğim, doktor, "dedi," Don Mario. — Ama Carter aksini söylüyor. O ne diyor, o zehirlenmiş.
  
  
  -- Onu dinlemeyin, -- dedi doktor Инурис. — O, bunu biliyor mu?
  
  
  — O diyor, ne bilir, yeterli doktor.
  
  
  — İnanacaksın emu? sordu Инурис. — Ajan AX?
  
  
  «Şimdiye kadar, gelincik, o neden bir ilgi var».
  
  
  «Albay Oğlu değil stahl seni aldatmak için, — dedi doktor Инурис.
  
  
  "Eh, bu bir şey söylemeye çalışıyorum Carter'a," dedi Don Mario. «Ve yine emu ikna etmeyi başardı beni, ne daha önce emin olmak, daha sonra pişman. Ses neden sizi buraya çağırdık. Çünkü kendi kendime dedim ki: «Mario, "dedim," kim iyi bir adam, yargılamak için iyi bu eroin ya da hayır?», ve sonra ona cevap verdi kendisi: «Evet, başkası bizim eski başka, dr. Lothar Инурис kanıtlamış bir ziyaret bilim adamı ve sadık bir arkadaş.» Yani, bir doktor, size ücretsiz bir örnek.
  
  
  «Ben bunu istemiyorum, — dedi doktor Инурис.
  
  
  — İster misin? — dedi Don Mario. 'İster misin? Duydun mu, Vito? Diyor, ne istiyor ücretsiz örnek.
  
  
  "O kadar zengin?" dedi Vito. «Ben daha önce hiç görmedim bağımlısı reddetti ücretsiz örnek».
  
  
  — Düşünüyorum, o gerçekten bir şey istiyor, Vito, — dedi Don Mario. — Herhangi bir uyuşturucu bağımlısı. Ama o çok düşünceli. Eğer sadece nezaket, değil mi, doktor?
  
  
  İğrenç bir yüz Инуриса tarafından damla bir banka. — Ben istemiyorum, diye bağırdı.
  
  
  -- Peki, peki, doktor, -- dedi Don Mario. — Sen çok ileri gittin bu nezaket. O çekti benim saç tokası nedeniyle kemer ve yapılan kesi yeşil çanta. Высыпалось biraz beyaz toz.
  
  
  — Peki, doktor, gidiyoruz düzenlemek için burada bir veda partisi. Yok mum var ama kibrit ve, Vito, bence bulursun enjekte ve iğne bakarsan çanta dr. Ve eğer ben şaşırmam, orada olacak bir parça lastik hortum ve, belki başka bir şeyler lazım». Vito elini uzattı ve kaptı çanta etrafında doktor'un. Don Mario açtı ego, ve başladı karıştırmak nen.
  
  
  «İzin vermeyin, onlara bunu yapmak Carter», yalvardı doktor Инурис. — Neden olmasın, doktor? Onu söyledi. «Ben görmüyorum, tüm evlerin etrafında ne neden olabilir. Eğer doğruyu söylüyor iseniz, o zaman var.
  
  
  — Lütfen, Carter. Lütfen.'
  
  
  O, bana baktı. Belki o tarihi her yıl beni. Ama o olamazdı. O gözlerini çıkarmak olamazdı sandalye, arkasında meşgul olmuştur Don Mario ve Vito. Ve yalvarmaya devam etti. Kelimeler akış, hava gibi etrafında проколотой iç tüp.
  
  
  «Altın, Carter. Onu sana altın. Payını. Eğer zengin olmak. Size bir daha asla çalışmak zorunda. Çok para. Daha hiç görmek ile AX. Sen-ebil bir yere gitmek. Sen-ebil var olmak unutulmaz. Sadece beni kurtarmak için kendini. Bunu yapabilirsin. Onu biliyorum, sen yapabilirsin. Onu yaparım layık sizin için. Sen pişman olmayacaksınız.'
  
  
  Don Mario ayağa kalktı sandalyeden. Vito yanında durdu, tam elinde şırınga.
  
  
  — Kabul edemem, doktor, dedim.
  
  
  — Kimse sizi duymuyor, doktor, dedi Mario. «Dışarıda çok fazla gürültü. Bu vinç korkunç bir gürültü.
  
  
  Dr. Инурис dizlerinin üzerine düştü. Ter akışı ve ego bir kişi. — Bunu yapmayın — diye yalvardı. 'Yapmayın. Lütfen. Yapmayın benimle.
  
  
  Mario vurdu egosu yüzüne. — Kes sesini, aptal köpek dedi.
  
  
  Yakaladı Инуриса sağ elini çekti ve kol ego ceket ve gömlek dirsek daha. Düğme knock ile gömlek ve izini. Vito önünde durdu doktor elinde şırınga ile.
  
  
  Dr. Инурис başladı sızlanmaya. Don Mario tekrar onu vurdu ego. — Sen sakin, doktor, "dedi," Don Mario. 'Aydınlık tarafına bakmak. Birkaç dakika yola mutlu bir yolculuk... ya da ölmek. Her neyse, senin sorunun arkasında, sevgili.
  
  
  Doktor gözlerini tamamlanmaktadır korku.
  
  
  — İyi, Vito, — dedi Don Mario.
  
  
  O pislik koymak Инуриса bacaklar ve gergin çıplak, kaplı, yaralı elini.
  
  
  Инурис çalıştı вывернуться. O tekme Vito ve bana ego sıçrama.
  
  
  Yüz don Mario помрачнело. — Hiçbir şey, — diye homurdandı.
  
  
  Lothar Инурис hala kıvrandı. Don Mario tek elle sarıldı ego boynundan, diğeri tuttu elbileği dr. «Tamam, Vito, — dedi, — hadi bir deneyelim».
  
  
  Vito temkinli yaklaştı, yan, sanki torero ile minyatür bir kılıç için son darbe. Doktor gözlerini Инуриса ortaya çıkartmıştır etrafında yörünge. Çalıştı demek: «hayır, Hayır, hayır», ama hiçbir şey geldi, uzun uzun, acı verici 'ННННН' ıso rta.
  
  
  Vito şimdi onun yanında oldu поднося iğne çıplak el ve don Mario yardım emu tutarak kolunu hareketsiz bulmak için viyana'ya. İğne ucu çarptı cilt ve Vito itti piston aşağı. Don Mario kurtardı Инуриса. O ve Vito çekildi. dr. Инурис ayağa kalktı. O одернул kollu gömlek ve камзолы. — Ben şimdi gideceğim, dedi ses boğulma, — zaman, sen benimle bitti.
  
  
  Onu gördüm el Mario çok sevdi bu люгеру.
  
  
  dr. Инурис gülümsedi emu. İhtiyacım var benim portfö, y, — dedi. O bir adım attı masaya. İki adım.
  
  
  Onu yaptım otomatik Don Mario.
  
  
  Инурис bana baktı. — Çok kötü, Carter dedi. «Sen-ebil zengin olmak». Ego gözlerinde garip, остекленевшее ifade. — Ama sen değil stahl dinlemek. Özür Dileyerek, Carter. Ama yani özlem bu söz? Kim son gülen...
  
  
  ha-ha-ha..."
  
  
  Ve o zaman ıso rta, o konuda bir şey kan. O uçtu ve ego gömlek, kirletme beyaz bir bez. O merakla baktı korkunç bir sel, sanki aitti bir başkasına.
  
  
  Büyük bir kramp yakaladı ego, beden ve kutusu fırlattı yere. Kan hala akıyordu, atma, ego boyun eşarp etrafında sıvı yakut. Dr. Инурис şok oldu. Ego topuk vurulmuş zemin. O bench press hareketsiz.
  
  
  — Tanrım, — diye fısıldadı Vito.
  
  
  
  Bölüm 19
  
  
  
  
  — İyi, Carter, dedi Mario. — Siz haklısınız. Hadi şimdi bir anlaşma yapalım.
  
  
  — Biz seninle ateşkes, dedim. — Biz, birlikte çalışmak için albay Oğlu ile kaçtı altın. Sonra, herkes yine kendisi için.
  
  
  — Bu yeterince adil, — dedi.
  
  
  Mario aldı odin ve telefonları. — Eğer musluk, — diye emretti.
  
  
  Onu, pencereden dışarı baktı. Ses vinç makine aşağı ölmeye başladı. Üzerinde yüksek bir araç üzerinde tavan sallanıyordu bir konteyner etrafında.
  
  
  Don Mario döndü Vito. — İn aşağı dedi. «Al erkek. Söyle onlara onlar getirdi her havai fişek toplamak mümkün olacak. Bize ihtiyacı olacak. Getirin bir daha dinamit ve benzin.
  
  
  Vito kayboldu aracılığıyla luke.
  
  
  «Şimdiye kadar, biz bir tarafta, — dedim, — ben geri istiyorum silah».
  
  
  — Elbette, — dedi Mario. O çekti çünkü kemer «luger» ve stiletto.
  
  
  — Unutma, bu küçük bir şey, cebinizde, dedim.
  
  
  O çıkardı, Pierre. - "Gaz bombası sonuçta, değil mi?"
  
  
  — Dikkatli ol, "dedi," ona emu.
  
  
  Mario gülümsedi. «Biz birlikte çalışıyoruz, Carter». Verdi ego bana, ve koymak onun ego dakika.
  
  
  İnsanlar Mario tırmanmaya başladı merdivenleri, dolum kabine. Elini kaldırarak, Mario, geniş bir ülke sessizlik.
  
  
  «Bu Carter. O da bizimle çalışıyor. Böylece sinir olmayın, sonsuza kadar için yaptığımız bir hata, ne zaman işler biraz. Biz oturup bu gemi. Onu istiyorum, ego makine patladı, ve ben, bunun gerçekleşmesi için hızlı bir şekilde. Eğer herhangi bir çinli isterse sizi durdurmak скосите ego. Bizi kandırdılar. Hadi gidelim.'
  
  
  Erkek koştu etrafında firmaları, üzerinden uzun bir ahır, çıkmak için bir parça bulunmaktadır. Sadece ıh oldu adam yirmi dahil olmak üzere, Mario ve ben. Prens aldı makineli tüfek. «Dikkatli ol, o şeyle», — uyardı onu ego. «O & nb».
  
  
  — Teşekkür ederim, dedi Mario. «Ben çalışacağım, ve bu işe yaramazsa, o okşadı kendimi koltukaltı, var biraz kaldı».
  
  
  Liman bar onun gözlerini kaldırdı, tam zamanında görmek, albay Oğlu ile bir megafon elinde görünür korkuluk, köprü ve yanında kaptan.
  
  
  — Ne oluyor orada, Mario? o bağırdı. "Neden bir vinç durdu?"
  
  
  İlk insanların etrafında Mario koştu сходням.
  
  
  Mario kaldırdı makinesi ve vurdu ziyaret amacınız ne olursa olsun sıra çelik halat vinç. Çıktı kulübü, mavi duman, sonra tokatladı uzanan bir halat kopuyor. Büyük bir kap döndü ve sağır edici bir gümbürtüyle çarptı geçirmek « Sarah Chamberlain ». Bir sessizlik oldu, sonra onu çığlıkları duydum.
  
  
  Albay gerek yoktu, birisi açıkladı emu durum. Aşağıdaki aynı anda döndü ve bir işaret yaptı kaptan, zorlayarak, ego kaçmak kaptan köşkünde. O перегнулся korkuluk, iskele ve emir verdi adamlarına güverte. Çinliler, sallanan baltalar, koştu korkuluk. Onu görmüş, metal раскалывался zaman baltalar başladı ışıltı, рубя kalın bağ halat, halka, « Sarah Chamberlain » yuvasında serbest bırakın iskeleye.
  
  
  Mario durdu yarım rampa. O kaldırdı makinesi. Şehir mermi yaraladı korkuluk, asılarak metal ve eti. Erkekler çığlık attı ve düştü...
  
  
  Onu indirdi «luger» köprü ve vurdu. Albay Oğlu daha iyi saklan, ne zaman bir gözlük gözleri hızla çektim ve çelik pencere altında direksiyon kupürleri. Döndüğünde, elinde bir silah vardı. Biz güvertede. Vito, — nefesle Mario. — Sen ve yarısı erkek gidiyorsun Carter. Al dinamit. Diğer yol yapım olan kaptan köşkünde.
  
  
  Küçük gelincik başını salladı. Mario zaten gitti ve vurdu aracılığıyla otomat makinesi güverte. Onu gördüm, bir çinli gibi yapıştı kafasını düştü kanlı sis.
  
  
  Sonra onu, çıktı geminin içinde de Vito ve diğer insanlar Mario yürüdü benimle merdivenlerden. Aşağıda çinli düştü bir, her kabile ve tüfeği kaldırdı. Yanımda bir silah sesi oldu, ve o gördüm, ok gibi yapıştı yaşam ve ileriye düştü.
  
  
  Göz ucuyla onu fark Vito gülümsüyor, ne zaman biz bir acele aşağı güverte için güverte. Onu duydum, ateş arkamızda ve odin insanların etrafında Mario yayınladı boğuk bir çığlık düştü ve sonunda merdiven kabin.
  
  
  Çekim durdu. Şimdi sadece ayak ayak, demir merdiven ve önünde onu gördüm işareti ok makine dairesi.
  
  
  Biz koridorda. Öncesinde açıldı metal kapı ve gövde otomat bize ateş etmeye başladı. Bu çok yüksek ve çok, mermi çizik duvarlar ve tavan. Onu daldı, yere ve tekrar ayağa fırladı ile люгером elinde. Onu bir kez ateş. Bir çığlık, ve namlu silah çöktü aşağı. Onu, baktı eşik buldum izliyorum mimmo dergi, спускающегося başka bir merdiven boşluğuna doğru. Gözlük просвистела kafamda ve çarptım su geçirmez переборку. Onun jest emretti Vito ve erkek kalmak. Onu aşağı baktı, makine dairesine. Büyük pistonlar, начищенные kadar mükemmel bir parlaklık, başladı, yavaş yavaş hareket. Onu gördüm, mühendis şeklinde, şiddetle жестикулирующего ve çalışan insanları kendi birimler.
  
  
  Başka bir atış bitiminde kafamda. Öte yandan, makine dairesi kapıdan girdi, bir düzine atıcılar, распластались üzerinde trappes ve ateş açtı.
  
  
  Onu отполз gün ve çarptı, ne zaman nah çarptı vurdu. Onu, döndü Vito. «Onlar giriş»silah altında.
  
  
  'Ne yapıyoruz?' diye sordu.
  
  
  «Bana динамитную kılıç».
  
  
  O elimde hemen önce, onu bitmiş bir tirbuşon. Onu ateşe fitil. «Ben çalışacağım patlama bu büyük bir tuzak,» dedi, onu Vito. «Bu şeyin ne zaman patlayacak, tüm побегут kapıdan. Kalın güverte.
  
  
  Güverte altında bize titremeye başladı, motorlar kararı ile büyük bir ivme kazanacak. Bir albay Oğlu olduğu ortaya çıktı sıkışıp yukarıda başardı serbest gemi halatlar, « Sarah Chamberlain » zaten gerekiyordu denize gitmek. Onu, ümit Don Mario durur ego.
  
  
  Onu ayağa kalktı yanında su geçirmez bir perdesinde, ve sigorta yaktı. Sonra kapıyı açmış ve fırlattı dinamit büyük bir oda. Onu geriledi. İşitme pamuk, tekrar kapıyı açmış. Bu kaleydoskop ölüm: trap kırdı ortasında, ok, bol bol kanama, kan, kapma edildi bir şey ne olabilirdi kapmak, ve разбивались zaman metal отрывался bulunan montaj noktaları. Yoktu bir süre devam görüntüleyin. Çığlıklar anlattı hikayeyi.
  
  
  Onu ayağa kalktı, adım, eşik ve hızla indi merdivenlerden. Denizci kolumu yakaladı, onu vurdu ego popo люгера burun. Kemik kırık.
  
  
  Sürücü durdu ve yakınında çekti nedeniyle kemer tabanca. Onu, onu vurdu ve gördüm altında ego gömlek, altında mavi камзолы, sızar kan.
  
  
  Arkamda sesini duydum hala silah sesleri ve çığlıklar. Çinli çekti balta ve duvara sıkma ve bana döndü yüzü. Parlak bıçak повисло üzerinde ego başını, ne zaman onu tutup Luger bu ego ağız ve tetiği. Ego amaç kayboldu ve balta düştü.
  
  
  Mimmo beni просвистела gözlüğü, yırtılma, boru. Onu gördüm, bir etrafında mürettebat yönelik tüm tüfek. Onun üzerine düştü, bir, her bir kabile ve vurdu. O çığlık atarak geriledi önce. Etrafımda onu duydum cehennemi kesik kesik çekim ve bir feryat, ve ıslık рикошетящих mermi. Rastgele bir çığlık, bir küfür, bir homurtu, vurmak, vücut опрокинутого darbe mermi. Mimmo beni sardı kesik bir gol. Odin insanların etrafında Vito, kurban balta. Ve sonra çekim durdu.
  
  
  Onun etrafına baktı. Onu gördüm Vito. O sıkıştıran bir el tarafından yapılan bir hesaplama. Arasında ego parmak sızan kan. O kaldırdı diğer elini ve zaferle salladı tabanca. Ego yüzü расплылось sıçan ухмылке. — Tamam, diye bağırdı.
  
  
  — İyi, dedim. «Dinamit koymak, ve gidelim».
  
  
  Ego uzmanları, patlayıcılar zaten koydu lokum dinamit yapabiliriz dama makine.
  
  
  — Ben ateşe veririm fitil, dedim. «Diğer gider geri merdivenlerden yukarı kapı».
  
  
  Baktı çok mutlu, onlara bunu yapmak için izin. Vito hafifçe eğildi, sol için yara üzerinde yapılan hesaplamalar, ama etrafında biri diğer tutturulmuş ego dik.
  
  
  Onu hızlı bir şekilde geçti ve bir ismi başka, tutan maçlar var запалов. Onlar başladı cızırtı gibi noel yıldız.
  
  
  Zamanı yok. Onu, baktı kapı. Vito bana baktı, ve sonra bir jest söyledi bana acele. Sonra onu duydum silah sesleri ve çığlıkları koridorda ego sırtını. Gözleri Vito genişledi. O yapıştı sırtıma, sonra buruşuk ikiye. O zaten neredeyse ölü zaman sonunda paldır küldür merdivenlerden aşağı gitti.
  
  
  Брылев makine dairesinde söndü. Metal kapı çarptı. Onu tuzağa vardı.
  
  
  Tuzağa zifiri karanlık, нарушаемой sadece sarı havai fişek yanan fitiller. Onu gerçekten durdu olurdu "Sarah Chamberlain" . Ama bu olurdu son şey yaptım.
  
  
  Saniyeler içinde bu beş paket dinamit, havaya uçurur, tüm kıç gemi albay, Oğlu çevirerek ego uçan tabut Nick Carter.
  
  
  
  Bölüm 20
  
  
  
  
  Ama bu durumda, eğer onun hızlı hareket.
  
  
  Onu aceleyle uzağa merdiven, daldı ilk elektriklenme oldu ve kaptı onu. Oldu zamana karşı yarış, ve onu kazandı. Ne zaman etkisiz hale getirdi son aşık oldu, belki on saniye.
  
  
  Onu bir kibrit yaktı, döndü ve merdivenlerden yukarı çıktım. Er ya da geç biri bunu bu kapıdan girmek, bir albay Oğlu isterse, ego için bir gemi yelken açtı. Ve bu olduğunda, ona hazırdı. Elim kaymış ve onun genişliği ve сомкнулась etrafında bir gaz bombası.
  
  
  Onu, ümit bana çok uzun süre beklemek zorunda. Onu da düşündüm de böyle olacak.
  
  
  Oğlum zaman yok olduğunu varsayarsak, o meşgul değildi Don Mario.
  
  
  Ama bir kez onu aldı bir şans, onun olması gerekiyordu sunuyor. Ben göze alamazdı özledim. Onu, umut, kim bize açık oldu, kim bize önderlik etti, küçük bir sefer уничтожившую Vito ve geri kalanı ego muharebe grubu, kaybetmeye başladı sabır.
  
  
  Eğer gördü, yanan fitiller önce kapıya çarptı, o muhtemelen bir patlama bekliyordum ve şimdi çapraşık, neden hala gelincik ego duydum. O, evet, o zaman muhtemelen перегруппировывался hazırlamak, insanları yok etmek, tüm canlı işgalciler makine dairesi.
  
  
  Herhangi bir durumda, o, hızlı hareket, çünkü biliyordu ki bir albay Oğlu için fazla zaman yok. « Sarah Chamberlain » bir yere gitmiyor, kadar ego insanlar kontrol makine dairesi.
  
  
  Kapı, uzun kolları — her bir tarafında. Kimse aday ego dışa değil taşıyarak içeri. Bu benim için avantaj. Onu sürpriz olmaz hiçbir şey. Onu koymak için parmak uçlarını tek elle kolu, her sinir temkinli tepki en ufak bir belirti hareket. Öte yandan, ben Pierre.
  
  
  Sonra bu hale geldi neredeyse bir sürpriz, çok hızlı, neredeyse kaybetmiş kol. Sergey göz kamaştırıcı geldi. İlk ışık ışınları onu tuttu Pierre взведеным. Onu fırlattı бомбочку koridor ve ıso tüm gücü ile kapıyı kapattı.
  
  
  Onu duydum, boğuk patlama, sonra hiçbir şey daha fazla. Onu biliyordu, şimdi insanlar düşün boğazından koridorda açık ve ölüyor. Birazdan her şey bitecek. Kimse kaçmıyor. Bir dakika sonra-başka bir güvenli bir şekilde buradan çıkmak. Pierre hızlı bir şekilde yaptı ve bir iz bırakmadan kayboldu.
  
  
  Merdivenlerin onu iterek kolu aşağı gün, saat bakarak. Üzerinden bir buçuk dakika onu gevşetti boğazından aşağıya indi geri makine dairesi.
  
  
  Bu kez onun belirlendi önlemek için, bir şey yanlış gitti. Onu ateşe fitiller, kadar merdiven ve ani bir hareketle kapıyı açtı. Vücut atılmıştı koridorda. Onun çarptı kapıyı ve koştu çok hızlı elinden geldiğince sayma, hareket halindeyken. "Yirmi bir... yirmi iki..."
  
  
  Yirmi dört onu, güvercin güverte. Çınladı kulakları sağır eden bir patlama, сотрясший bütün gemi. Başımın üstünde замерцали ışıklar ve gemi yeniden kaplı. Toplanan güçler, onu tırmanmaya başladı burun. Ona Mario orta yer almaktadır, nerede o пробивался ileri. Ben bilmiyordum, nasıl yaptı, ama eğer olabilir biraz yaklaşmak burun, onun arkasında olduğu ortaya çıktı mürettebat. Olabilir, o-ebil kullanma bir kırmızı ringa.
  
  
  Onu, merdivenleri tırmandı ve aceleyle uzun koridorlar. Onu hissettim, nefes alamıyorum biraz. Sonra onu fark gitmek için biraz yokuş. Kasa « Sarah Chamberlain » ile yola çıktık ikiye. Bir gemi batıyordu. Şimdi su aktı makine dairesi.
  
  
  Ben bilmiyordum, ne kadar ona koştu, ama açısı yavaş yavaş gittikçe daha dik. Önünde onu gördüm kapağı üst katta merdiven. Onu, merdivenleri tırmandı ve dışarı baş. Onu, döndü ve çıktı güverteye. Beni kimse görmedi.
  
  
  Burada hala süren çekim. Onu gördüm, çünkü luke ateş üç çin. Benim parmak kapanış etrafında «люгера». Onu vurdu her içlerinden birer birer.
  
  
  Şimdi yanımda bir güverte vardı. Flaş otomatik yangın hala görünür orta yer almaktadır.
  
  
  Пригнувшись, onu görmek için koştu insanlara Mario. Onu fark ettim kullandılar kurtarma lander kalkan olarak. Geriye sadece Mario ve iki kişi daha. Odin çevrelerindeki de yaralandı.
  
  
  Onu daldı, yanlarında. Onu sordu. - 'Nasılsın?'
  
  
  Mario ateş tarafına bir köprü. O kaldırdı omuzlarını. «Çok adam kaybettim, dedi. — Albay hala orada, kaptan.
  
  
  «Vito ve diğerleri öldüler,» dedi onlara. — Ama makine dairesine ayrılmış.
  
  
  — Evet, dedi Mario. «Duyduk, patlama. Aferin. Ama durmayacağım kadar ilgilenirim kendisi ile albay.
  
  
  — Neden bana bırakmıyorsun, Mario?
  
  
  — Hayır, — dedi. — Bu özel bir mesele. Kimse beni aldatıyor cezasız».
  
  
  Mermi çarptı gövde, filika.
  
  
  — Burada kalmak için bir işe yaramaz, dedi. — Sen bize ne kabul ediyorsun. Ona gidin, onu yukarı. Bana etrafta bu kutular benzin ile.
  
  
  'Daha neler planlıyorsun?'
  
  
  «Biz saldırıya» dedi. — Biz gidelim merdivenlerden o köprünün altında. Biz altında zor bir açı, ama kalmanın bir anlamı yok burada.
  
  
  — Ben de seninle geliyorum, dedim.
  
  
  — Ne istersen yap, Carter. Şimdi var onların işi. Hadi, çocuklar.
  
  
  Onlar attı her iki tarafında filika. Köprü yağmuruna çekim. Her kabile yaralı согнулось iki katına, ve o kaydırdı güverte altında raylar. O bağırdı önce bir kez crash iskeleye.
  
  
  Onun kurdu arka koruma. Mermi dosyaları açabilirsiniz güverte etrafında bizi, ama şimdi biz üçümüz merdiven. Mario haklıydı. Ben bir albay Oğlu sihirbaz, kötü bir açı bombardımanı. Mermi ıslık üzerimizde. Odin çevresinde makineleri aşağı uçtu ve bir kaza ile düştü güverteye. Demek onlar cephane tükendi. Mario açtı, küçük bir teneke benzin ile. Zirvesine ulaştığı zaman, bir merdiven, bir Oğlu ve kaptan çıktı kapıdan direksiyon kupürleri. Son atış isabet arkadaşı Mario. O yapıştı hayat ve buruşuk ikiye. Şimdi köprüde sadece iki albay ile Yenilmiştir ve kaptan kaptan köşkünde. Mario güldü bana, ne zaman biz нырнули altında ateş hattına.
  
  
  "Gördün mü ne onun?"
  
  
  O bükülmüş işaret parmağı pencere direksiyon kupürleri. Mermi bir ipucu verdi nen şaşkın delik. Mario işaret başparmak üzerinde küçük bir teneke benzin ve sırıttı. Sonra onu kaldırdı ve başladı bir delikten benzin dökmek.
  
  
  Kapı açıldı. Onu gördüm, kaptan olarak yakından çekmiştim Mario. Onu vurdu korunmasız kapı memesi ve göz. Onlar kayboldu, kırmızı bir sis, ve kaptanın cesedi, elim kaydı, köprüde.
  
  
  Ne zaman onu, baktım, Mario, ayağa kalktı ve attı bir kibrit kutusu.
  
  
  O zaman albay Oğlu vurdu.
  
  
  O biraz geç kaldı. Maç girdi kokpite. Geldi kükreme, ve sonra tüm kabin aydınlandı.
  
  
  Mario hala ayakta aptal bir sırıtma yüzünde.
  
  
  O bana baktı ve kaldırdı başparmak yukarı. «Hey, Carter, sence, ona şimdi Sam amca?»
  
  
  O celle ve düştü bir yana. Onu, yaklaştı ona ve elle yokladı ego nabız. Nabız yoktu. Diller ateşten sızan üzerinden kırık pencere ve başladı sürünmeye soyulması boya bir parçası olduğunu gizleyerek "Sarah Chamberlain".
  
  
  Zamanı geldi ayrılmak. Onu, çıktım merdivenlerden. Gözlük atladı metal. Onu, döndü kendi ekseni etrafında ve tetiği çekti «Люгера». Gözlük vurdu boşluğa.
  
  
  Onun için durup bakarak почерневшее yüz albayın Oğlu. Ego deri обуглена ve сморщена gibi bir mumya. Ego diş insanlar kaba оскалились bana. Biraz помахав el kaldırdı silahı.
  
  
  Ona zaten trance, o tetiği çekti. Stiletto zaten elimde, sapladı ve onu ego hayatta. Çok geç oldu durmak, onu duydum, darbe çekiç boş bir odada. Bıçak içeri kaydırdı. Albay Oğlu, soluk soluğa.
  
  
  Onu geri çekti bıçağı. O geri reeled edilmeden, ne zaman bir ateş topu kustu etrafında direksiyon kupürleri etrafında ego, yüz ve saç.
  
  
  Onu tahmin ediyorum zaten ölmüştü, ne zaman geri reeled edilmeden mesafede korkuluk ve перевалился içlerinden. Kesinlikle ölmüştü, ne zaman beyni çöktü hakkında bir güverte aşağıda. Потрескивающее alev başlat, tarama kenarında bir köprü. Onu merdivenlerden aşağı gitti.
  
  
  Onu, taş kesiliyor ve fiziksel olarak yorgun, zaman koştu iskelesi. Feryat yaklaşan siren sızan benim bilinç, ve son bir bakış arkamda bana, ne oldu, kötü bir rüya. İlk itfaiye zaten durdu. Ih ışıklar vardı zayıf bir ışık ile karşılaştırıldığında, parlak, alevli kızdırma köprü araç.
  
  
  Daha mimmo iskele, onu gördüm kısa bir adam мятом твидовом takım, потягивающего bir puro.
  
  
  Onu, yaklaştı ona. Olarak merhaba diye elini kaldırdı. — Peki, Nicolas, dedi. 'Sen? Burada? Onu düşündüm gönderdi seni tatile.
  
  
  
  Bölüm 21
  
  
  
  
  Ofiste kokuyordu hala: сигарным duman ve eski твидом. David Hawk masada oturan ve onaylamayan kafasını sallar.
  
  
  — Hiç, Nicolas, dedi. «Çok özensiz».
  
  
  — Korkarım, bu iyi oldu, ben yapmak için veri diğer şartlar altında, dedim. «En önemlisi değildi vermek albay master lock akıp altın. Bir kez o var, açık bir elbise, tüm biraz zor olabilir. Ve süzüldü olurdu söylentiler kayıp altın.
  
  
  Hawk uzun bir puro. «Başardık nip bu tomurcuk», — dedi. «Sürece dün отсыпались, hükümeti etkileyici istatistikleri hakkında ticaret dengesi, öngörü, ekonominin iyileştirilmesi, önümüzdeki yıl için de teyit kendi kararlı bir ret yükseltmek resmi fiyatı altın. Sonuç olarak, altın fiyatı serbest piyasada, Zürih, Paris ve Londra'da düştü ve dolar diğer para birimleri ile ilgili geçiyor iyi bir gün, son aylarda. Ve onu, sanırım, oldukça şiddetli geçen bir albay, Oğlu geldi, önce insanlardan beklediği "sinyal Sarah Chamberlain". '
  
  
  — Peki, dedim. Görünüşe göre, işler iyiye.
  
  
  «Daha temizlemek zorunda,» dedi Hawk. «Ben memnuniyetle söyleyebilirim ki, Washington, dc yetkililer vardı bana çok büyük bir yardım. İtfaiye getirdiği yangın gemide en aza indirmek. Polis mutluydu kurtulmak için Mario ve ego dahil olmak üzere aile bulmak eroin. Vardı, iyi bir miktar var, altında bir iskele, bir depo altında bir binada hizmet vermektedir». Şahin tutup bir kibrit taze elektronik. «Daha sonra sergiyi durum ile Don Mario polis mutlu karşılamak için herhangi bir isteğimiz. Aracın etrafında son derece katı henüz göze batmayan bir güvenlik görevlisi. Dönen altın deposuna katılan hazine yetkilileri ve üst düzey askeri istihbarat. Tüm korumaları ile ilgili deposu Federal rezerv sistemi ve tüm memurları ile ilgili ego güven, gözaltına alındı. Muhtemelen ihtiyacımız olacak çoğu pazar için bir açıklık, ama sonuna kadar pazar günleri bekliyoruz altın döner depolama, sahte altın süpürülür. Конфискованный eroin yok.
  
  
  — Siz dediniz ki, katılan herkes koruma kasaları, gözaltına alınan? Onu söyledi. Şahin, uzun puro, cevap vermeden önce. — Peki, dedi. 'Tam olarak değil. Bir kişi hariç.
  
  
  — Philip Dawn?.
  
  
  Hawke başını salladı. «Dün onu gördüm, ego kızım, dedi. «O beni aradı, önceki akşam, dedi, onu nerede bulabilirsiniz. Bu nedenle, ne zaman bir liman bar hepsi sustu, gitti onu görmeye. Uzun bir süre konuştuk. O bana çok yardımcı oldun hey, Nick. Ve ona dedi ki hey, o bize çok yardımcı oldu. Çünkü herhangi bir durumda, eğer sana bir şey oldu gemide, o da beni aramadı, ben bilmiyorum, hangi durumda olsaydı, bugün bu ülke. Biraz kül puro düştü emu üzerinde гиллетт. O değil gibiydi fark ettim.
  
  
  — Ya babası?
  
  
  Hawke yayımladı kaya duman ve itme puro küllüğü. «Philip Dawn öldü, dedi. — Bana dedi kız. Öldü kısa bir süre sonra onlar eve döndü. Onu sanırım denemeler ve sıkıntıları bu gemide çok yorucu onun için. Bana dedi ki, onlar eve dönmek ve mutlu görünüyordu. O kadar celle sandalyede oturma. O istedi, bir bardak şeri ve anlatmak istedi tüm geçmişi hakkında ona ne oldu. O çok etkilendim seninle, Nick. O dedi, orada yaşlı bir çinli...
  
  
  — Evet , dedim.
  
  
  «Evet, öyle deniyordu» dedi Hawk. «Peki, dedi, babası olduğunu düşündüm bu Ji hayran olur sana. Ne sen ne de bir sihirbaz. Bir adam, çok başarılı, bazı oldukça büyülü işler. O arkasına yaslandı ve takdir kızı. Söyledi sonra o kaldırdı bardak çıkardı ve tost. Hakkında «büyü» yaşam. Sonra o bir yudum aldı, bir bardak koydu ve gözlerini kapattı. Penny söyledi biliyordu, çünkü o öldü.
  
  
  — Özür dilerim, dedim. «O neden bir sürü sorun, ama ruh, o kötü bir adam değildi. Ego hata şuydu emu vardı her neyse, buna ego kızı.
  
  
  — Ego gömülü bu sabah, dedi Şahin. 'Sorun değil. Kız da öyle düşünüyor. Hayatta olsaydı, biz, kendisinden ücret vardı. O hayatının geri kalanını geçirdi parmaklıklar ardında».
  
  
  — Ben değil, stahl, bu koymak için, dedim.
  
  
  Hawke zalimce gülümsedi. «Evet, biliyorum, ego yetenek, onu da stahl koymak», — dedi. «Ama ben biliyorum, ego kızı iyi hissediyor, bu büyük olasılıkla neden hey, çok fazla güçlük. Ayrıca, elimden geleni yaptım, düzeltmek için kendi bir hata. Bıraktı tam set çizimleri yeni bir güvenlik sistemi depoları. Sonunda o yazdı, hatta hala bulamadım kurumları yoluyla kırmak nah».
  
  
  — Demek her şey bitti, dedim. «Her şey biter gibi görünüyor, tekrar ilişkilidir. dr. Инурис, albay, Oğlu, Don Mario Don Philip: hepsi öldü. Altın kasa ve eroin el konuldu.
  
  
  «Taraflar tekrar güvenlik», — dedi Hawk. "En azından şu an için." O çok uzun bir puro. — Ve yine, Nicolas, bu bir raslantı. Sonra o gülümsedi, elini uzattı ve tuttu benim. «Bir kez daha, — dedi, — benim şükran ve minnet seçkin seçilmiş memuru».
  
  
  — Teşekkür ederim, dedim.
  
  
  «Teşekkür ederiz,» dedi Hawk. «Peki, Nick, bence haklı bir tatil».
  
  
  — Bir dakika, dedim.
  
  
  Şahin elini kaldırdı, çağıran bir sessizlik. — Hayır, bu sefer onu cidden. Sen onur bu. Bir süre. Git nereye istiyorsan.
  
  
  'İnanmıyorum.'
  
  
  'Çalış.'
  
  
  — Belki, dedim, gidiyoruz, kapalı bir kabine.
  
  
  — Ah, dedi Şahin. 'Bir saniye bekle. Onun ne olduğunu unuttum. O gergin masaya. «Kız bunu size vermemi söyledi. Dedi ee baba-bir otel için o var. O kaldırdı, dikdörtgen bir paket sarılmış kahverengi kağıt ve pre-tied ip.
  
  
  Onu tekrar celle ve bunu çözdükten. Kutu Ji . «Dedi kız daha ne. — Dur, her yıl, ne oldu yine? Başka bir ego bir şaka. — Sadece söyleme hafızan getiriyor seni. Ee mesajı şöyle yazmıştı: «Söyleyin bay Carter'a onu koyuyorum beş frank, o hatırlamaz, bu şey nasıl çalışıyor».
  
  
  Ona gülümsedi basarak panter ve porsuk. Kapak kutuları düğmesinin koptuğunu hissettim.
  
  
  Onun içinde gördüm bir listesini kalkış saati uçak обведенный numara seyahat ve zaman. Hızlı bir şekilde kapattı kapağını, önce Şahin olduğunu gördü içinde. Onun saatine baktı ve ayağa kalktı. — Peki, onu daha iyi gidiyorum. Şahin de ayağa kalktı ve tekrar elimi sıktı. — Hakkında, Nicolas, dedi. «Mutlaka bir mesaj bırakın, biz size bulmak».
  
  
  — Tabii, dedim. 'Bir çaba olmadan. Sen-ebilmek bulmak beni hong Kong. Deneyin tarihi « Peninsula ».
  
  
  Ona el salladı emu ve acele bir gün. O orada durmuş, sırıtarak cheshire kedisi gibi, sigara, puro.
  
  
  Yüksek tepelerde Sakıncalı, küçük bir kasabada yolun sonunda değer otel, duvarlarla çevrili. Onlar, kim içinde görebilirsiniz tüm açık. Ama olanlar açık, göremiyorum içinde. Burası bir отгораживает dünya.
  
  
  Arka duvar büyüleyici manzara, portakal bahçeleri ve üzüm bağları, aşağı uzak ослепительному Akdeniz deniz. İç duvarlar bahçeleri ile pek çok ağaçlar ve çiçekler, ve parlak boyalı kuş. Hiçbir zaman güneş parlıyor, eski taş duvarlar ve mavi su havuz başı invitingly cazip görünüyor vücut.
  
  
  Akşamları sergey mum sarar masalar dışarıda hafifçe parıldayan samimiyet altında serin bir havada, усеянным yıldız.
  
  
  Ve hala zaman var arasında akşam ve sonraki hiçbir zaman...
  
  
  Ay, kutsal olan her bir oda, yüzü çok yağmur gümüş parıltısı. O yatıyordu yerde çöp, teni yumuşak ve nemli, sarılma bana.
  
  
  — Şampanya?
  
  
  O gülümsedi ve başını salladı. «Hava ve sarhoş edici». O eğildi yalıyor bana: «Nick?»
  
  
  O elde etti, başını omzuma. Onun nefes tatlı kokusu onun saç . 'Ne?'
  
  
  'Önemli değil.'
  
  
  "Hayır, onu söyledi. 'Devam et. Ne söyleyecektin? Ee elini kaydırdı ve benim kalça. 'Önemli değil.'
  
  
  — İyi, dedim.
  
  
  — Sadece merak ediyorum...
  
  
  'Ne?'
  
  
  «Bu aptalca bir şey.» Ee el oldu gerçekten çok yetenekli ve becerikli.
  
  
  — Şey, dedim. «Önemli değil, bu aptalca bir şey.»
  
  
  «Eh, bu çok aptalca .
  
  
  «Eh, eğer bu seni rahatsız ediyor, sen misin hemen söylemek», — dedim.
  
  
  O bir an için daldı, sayfanın altında. Var nah da harika bir fikir, ne yapmak için orada.
  
  
  Yaramaz, kendini beğenmiş ve нахмуренная aynı anda, o tekrar çıktı altından çarşaf. El tekrar meşguldü.
  
  
  — Hayır, — dedi. «Ben gerçekten sormak gerekir».
  
  
  — Lütfen, dedim. 'Sadece sor. Teslim etmek bana zevk.
  
  
  Ee eli şimdi çok meşgul olmuştur. — Sakıncası var mı?
  
  
  "Hayır, onu söyledi. — Eminim, ben sakıncası olmayacaktır.
  
  
  'Emin misin?'
  
  
  «Kesinlikle, kesinlikle».
  
  
  — Ben onu sormak iki soru?
  
  
  «Sor bana üç, beş, yüz sorular».
  
  
  — Güzel, değil mi, Nick?
  
  
  Bu odin tarafından karşılanacaktır sorunları?
  
  
  — Hayır, dedi, karşı bastırdı dudaklarını, benim. — Onu sadece bir otel için sana teşekkür etmek.
  
  
  — Peki bu sorular?
  
  
  — İyi, — dedi. «İlk tirbuşon: yok geri mi sen bana beş frank, sen bana gerekir mi?»
  
  
  Onun romatizma uzandı, komidin ve досталь etrafında cüzdan ee banknotu beş frank. Onun için verdi hey.
  
  
  — Başlangıç ikinci tirbuşon?
  
  
  «Şimdi insanlar, ben çok güzel. Ve yine insanlar her zaman güzelliğin ötesinde dış. Nick ise, onu güzel, benim güzellik sadece dışarıdan?
  
  
  Gerek yoktu, bir kelime. Bu romatizma, onu, geldi cesedi.
  
  
  * * *
  
  
  
  Kitap hakkında:
  
  
  Nick Carter gördüm, Nicole Aslan casino, Fransız Rivierası. Ama... Nicole daha fazla değildi. Birkaç yıl önce bir araba kazasında öldü.
  
  
  O zaman kimdi bu kadın, yüz, ölü bir kızın? Görev Carter oldu, öğrenmek için.
  
  
  Ama birkaç kişi olarak kendinizi düşünün, ne ego, bu korkunç bir durum maliyeti milyonlarca dolar. Bu arada birisi alır önemli bir kısmını dünya altın rezervleri ile casusluk komplo uzanan lüks fransız plajları yanında, «kokuşmuş», sahil, New York...
  
  
  Nerol Penny Down oynar bu sözlerine delle?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"