Carter Nick : другие произведения.

81-90 samling av deckare om Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  81-90 samling av deckare om Nick Carter
  
  
  
  81. Kreml fall http://flibusta.is/b/663741/read
  
  Kreml-Fil
  
  82. Spanska anslutning http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Spanska Anslutning
  
  83. Död Huvud Konspiration http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Death ' s Head Konspiration
  
  84. Peking Dokumentation http://flibusta.is/b/690087/read
  
  Peking Dokumentation
  
  85. Fasa av isen Terror http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-fällan Terror
  
  86. Mördare: Kod namn Gam http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': Kod Namn Gam
  
  87. =================================
  
  88. Vatikanen Vendetta http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatikanen Vendetta
  
  89. Cobra Tecken http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Tecken på Cobra
  
  90. Mannen som sålde sin död http://flibusta.is/b/678851/read
  
  Mannen Som Sålde Död
  
  
  
  
  Kreml fall
  
  
  översatt av Lev Shklovsky
  
  
  till minne av min son Anton
  
  
  
  
  
  Kapitel 1
  
  
  
  
  
  
  
  Kapning av en Amerikansk plan är nu omöjligt. Du vet det, jag vet det, och varje idiot som någonsin läser en tidning känner det.
  
  
  Men varför var flygvärdinna av Ras 709 på Grand Lachlair Ön så nära med en mörkhyade, svarthåriga passagerare sitter på en runt framsätena? Var hon flirta med honom?
  
  
  Kort välvda sak som hon höll under sin uniform hela tiden, värmer upp mellan hennes bröst, som jag njöt av att titta från början av flygningen. Alla verkade sova, och först trodde jag att man var rörande henne lite och låta emu att göra vad man behövde göra. I bra flygbolag, kunden är fortfarande kungen. Och när hon öppnade blixtlåset i hennes trånga tunika lite, hon var redan ser fram emot en peeping tom spel. Tills hon drog ut en glänsande bit av metall som glinted en kort stund i ljuset.
  
  
  Hon satte ego ego hand, vände sig om och gick in genom dörren till den främre kabinen. Mannen stod upp och tittade ner i gången igen, det vapen som syns tydligt i Ego högra hand. Jag hade en Luger i en axel hölster under min jacka, men jag visste att jag omedelbart skulle locka ego uppmärksamhet om jag tog ett steg mot det. Stiletto var inneslutet i en suede läder fodral nära sin högra underarm. Det kan ha använts av en tyst vår mekanism för att släppa egot i min hand utan att det märks, men lämnar ego var en helt annan sak. Det man kommer att se. Han hade en chans att skjuta innan hennes ego skulle, till exempel.
  
  
  Samtidigt som jag fortfarande försöker avgöra vilka åtgärder som hade den bästa chansen i den givna omständigheter, beslutet var inte gjord av mig. Alla vaknade till ljudet av ett pistolskott i sittbrunnen. Han kunde höra förvånad över ljudet av passagerare hoppar upp och ner i sina stolar runt honom. Då är det hög röst för att lösa problem programvara forskning. "Alla håller sig lugn. Flygningen riktning har ändrats. I Havanna kan du hålla dig säker och sund. Det finns ingen anledning till panik."
  
  
  Hans accent var spanska. Bredvid mig, Tara Sawyer tog ett djupt andetag, och bakom henne, Randolph Fleming ' s andetag fångas i hans hals.
  
  
  "Lugna ner.. viskade Han i ord utan att röra hans läppar," Försök att tysta kvinnan."
  
  
  'Kuba? Men vad sägs om anti-kapning-fördraget?
  
  
  Det fanns ingen tid att förklara. De enda som kunde komma undan med det på Kuba var Castro-agenter eller egon en stor vän utomlands. Men om hon tycker om det och lägger upp, hon kan ta reda på sig själv. Hon var inte så dum.
  
  
  Mannens mörka blick svepte över passagerarna. Egots ögon vilade på oss för ett ögonblick, då han tog upp sin ih att mäta reaktionen bakom oss.
  
  
  Hon vände långsamt huvudet åt sidan, som om att försöka prata med tjejen bredvid mig. Som omfattas av mina vridna axlar, min hand gled under mitt kavajslag mot Luger . Mannen ignorerade mig.
  
  
  Det antogs att passagerarna var inte beväpnad. Han satte pistolen i hans vänstra hand. Han satt i mittgången på höger sida av planet och skulle lätt kunna sätta ego ner utan att få upp. Han tryckte av.
  
  
  Pistolen flög ut över ego i handen, och hon gick ut igen. Framsidan av snö-vit skjorta ego blev röd. Han föll bakåt mot dörren och hängde där som om spikas till det. Ego gapade på scream som aldrig kom ut. Ego knän skakade och han föll. Någon som sköt upp dörren från andra sidan, men egot kroppen blockerade passagen. Sedan mina två Första skott henne, hoppade fram.
  
  
  Bakom honom hörde han hennes hysteriska skrik av en kvinna. Moral började spiral utom kontroll. Liket släpades bort henne med ena benet, och svängde upp dörren. Flygvärdinnan: s revolver gick i dörren. Gawk whizzed genom min armhåla, punkterade min kappa, och fortsatte på sin bana fram ett rop från den bakre delen av planet informerade mig om att någon hade blivit sårad. Dök han, tog tag i flickans handled, och snurrade henne runt tills hon tappade revolver. Hon kämpade för att försvara sig själv, testa sin långa, vassa naglar på mitt ansikte, och jag var tvungen att släppa min luger för att slå henne med en karate spark på halsen. Hon föll okontrollerbart i mina armar, och jag kastade henne på den döda kroppen av hennes vän. Han tog tre revolvrar, pantat två i en minut, och höll Luger redo.
  
  
  Jag visste inte vad som var i hytten. Planet ryste, plötsligt ändrade riktning och plötsligt började falla i havet. Jag tappade balansen och flög genom kabinen dörren, och jag var tvungen att ta tag i dörrkarmen.
  
  
  Piloten blev liggande med ansiktet ner i sin stol, hängande på kontroll stick. Det var blod som kör runt bullet sår i ryggen. Navigator stod över honom. Co-pilot sedan gör desperata ansträngningar för att få planet tillbaka på rätt spår. Navigator drog pilot från ratten och försökte stoppa blödningen med en näsduk. Han kunde lika gärna ha försökt att stoppa Niagara Falls. Co-pilot sedan tog kontroll över planet och bytte till autopilot. Han vände sig om, troligen för att hjälpa navigator, såg mig, och frös. Naturligtvis, han trodde att jag var Pirater som nummer tre.
  
  
  Den Luger holstered det och blinkade på Emu. "Vi kan flyga till Grand Laclair. De förlorade kriget."
  
  
  Den första copilot såg mimmo mig på röran i gången. Navigator vände sig plötsligt, att hålla pilot ner med en hand, och stirrade på mig. Det var dödligt pulver. "Vem fan är du, skräddare?"
  
  
  "Янтье Параат". Henne, nickade till pilot. "Är hon död?"
  
  
  Han skakade på huvudet. Copilot tittade på mig.
  
  
  "Hon sköt Howie ... flygvärdinna!" Då egot hjärnan flyttas till andra redskap. 'Du . .. Hej där . .. vad gör du med en pistol?
  
  
  Hennes emu skrattade. "Är du inte glad att han var med mig? Du skulle bättre kontakt JFK Airport, new york och rapportera tillbaka. Sedan kan du omedelbart be om Nick Carter har tillstånd att bära en pistol ombord. Berätta för dem att kontakta Timothy Whiteside. I fall du har glömt bort, han är ordförande för detta flygbolag.
  
  
  De tittade på varandra. Då copilot sjunkit till sin plats, att hålla ögonen på mig, och gjort radio kontakt. Reumatism kom efter ett tag. De hade förmodligen ta Whiteside upp för sopor. Egots röst är absurt upprörd och rasande. Hon visste vad han tänkte på störningar. Han var kapabel att mörda om en av egots plan som kom en minut för sent.
  
  
  Under tiden, de andra två flygvärdinnor i sittbrunnen kom hem. De kände sig snabbt att situationen var under kontroll igen, och spelade lugnande meddelanden via ljudsystem.
  
  
  Piloten tog hennes puls. Det var oregelbunden. Han informerade navigator om detta och erbjöd sig att sätta egot i den tomma platser i ryggen.
  
  
  Hennes emu fortfarande inte gillar det väldigt mycket, men han förstod att emu behövde min hjälp. Vi loss piloten och träffa ego tillbaka över lik i gången. Den uniformerade blond hade turen att stapla armstöd mellan de tre tomma platser så vi kunde lägga ner egot. Han var inte direkt i en bekväm position, men jag hade en känsla av att egot skulle inte bli störd för mycket längre.
  
  
  En av flygvärdinnorna började ge första hjälpen, och Tara Sawyer stod bredvid henne. Hon tittade för ett ögonblick och sade sedan, " Lämna mig ifred. Jag kan hantera det. Du har fortfarande en hel del att göra."
  
  
  Navigator och jag lämnade en pilot till flickor. Vi flyttade den fortfarande medvetslös flygvärdinna till en tom plats bakom piloten.
  
  
  Han sökte henne noggrant, men hittade inga fler vapen. Han skulle bundna hennes händer, vrister och handleder hårt, bara i fall att hon ville prova på något med hennes giftiga naglar när hon vaknade. Vi lägger döda kapare i garderoben så att passagerarna inte skulle se, ego, och på väg tillbaka till stugan. Men copilot fortfarande såg blek och orolig. Han frågade om pilotens tillstånd, och min reumatiska ego var inte glad. Han förbannade. - Koehler ... Hur kunde de komma ombord med dessa vapen? Och du?"
  
  
  "Jag har tillåtelse att göra detta, som jag sade. Två revolvrar var gömda under hennes behå. Elegant, tycker du inte? Såvitt jag vet, besättningen är inte kontrollerade för vapen.
  
  
  Två män gjorde frustande ljud som de erkände brott mot säkerheten. Jag undrar vad det var som för co-pilot. Vi hade fortfarande en lång väg att gå.
  
  
  "Tror du att du fortfarande kan få planet till Port of Spain, eller vill du att hon ska ta över?"
  
  
  Ego välvda ögonbryn. Han trodde att jag gjorde narr av honom. "Menar du att du kan flyga med detta plan?"
  
  
  Han drog fram sin plånbok och visade sin licens. Han skakade på huvudet. "Tack för erbjudandet, men jag ska göra det själv."
  
  
  "Om du ändrar dig, så kommer jag ta över", sa jag. "Jag kommer att vara där."
  
  
  Han skrattade, och hon hoppades att han avslappnad. Hennes man, gick ut över hela stugan. Den flygvärdinna som serveras drycker och försökte lugna passagerarna ner. De andra gav syre till den gamle mannen. Han hade förmodligen en hjärtattack. Tara Sawyer var fortfarande upptagen med pilot. Tyst och effektiv. Jag gillade hennes röst mer och mer. Inte många kvinnor var bekväm med situationen. Hon tittade upp när maken stod bredvid henne. "Han kan inte ta det, Nick."
  
  
  "Nej, jag ser."
  
  
  Sitter bakom piloten, den bundna flygvärdinna började återhämta sig. Hon öppnade ögonen en efter en, och hon ville att höja sin hand och strök hennes värkande hals. När hon märkte att hennes händer var bundna, hon försökte se sig omkring. Den sticker av smärta som orsakats av denna rörelse är den enda överföring av sl. 'Oi . .. ", klagade hon. 'Min hals.'
  
  
  Hon tittade upp på mig.
  
  
  "Inte bruten," meddelade han lakoniskt. "Och du behöver inte ta det onda ögat av skytte."
  
  
  Hon slöt ögonen och pouted. Att hon inte kommer till hotellet så att hon förlorade medvetandet igen, och kallade en runt den andra flygvärdinnor. Han bad henne att ta med ett glas whisky och vatten och bad henne att se till att hennes medarbetare hade en drink. Hon noga lydde mina order, lutar sig över flickan i stolen och lyfter sitt huvud genom hakan och hälla en drink ner hennes hals. Flickan svalde, munkavle, och flämtade som flygvärdinna hällde whisky i den atmosfäriska luften. En del av denna whisky fick på sin uniform.
  
  
  Jag frågade henne: "Har du någonsin sett henne förut, innan den här resan?"
  
  
  En lång flygvärdinna med cerro-sotade ögon rätade på ryggen och tittade på mig. Nu när hon hade slutat hjälpa passagerare, det var en antydan till återhållen ilska i rösten. "Nej, Edith, flickan som oftast flyger med oss, kallas strax innan flygning för att säga att hon var sjuk och skickade en vän. Kolla in denna vän!
  
  
  "Händer det här ofta?"
  
  
  "Såvitt jag vet var det första gången. Vanligtvis finns det backup flygvärdinnor på flygplatsen, men i dag är en av dessa flickor inte kom till oss."
  
  
  Dess tveksamt. "Inte vem som helst tycker också att det var mer än en tillfällighet?"
  
  
  Hon bara tittade på mig. "Sir, i flyg-post, affärer, kan du alltid förvänta sig något i sista minuten. Vi frågade flickan på några frågor, och när det visade sig att hon förstod yrke, vi tog henne med oss. Vilken typ av polis är du?"
  
  
  "Den som har tur idag. Kan du kasta en filt över den pilot? Alla dessa människor som tror att de kommer att se ett lik."
  
  
  Hon tittade bittert på den rödhåriga flygvärdinna, som var långsamt återhämta sig i sin sits, och skyggade.
  
  
  Hon tittade på mig som en skadeskjuten fågel hoppar ner en skog vägen mot en hungrig katt. Hennes sel ligger bredvid henne. Det är lättare för kvinnor att tala till mig om jag inte skrämma henne. Han försökte se så välvilligt som möjligt.
  
  
  "När du kommer ut ur fängelset, att du inte ser så aptitlig som du gör nu, Syster. En mästare mord avgift plus vad de är villiga att ge dig för att kapa ett plan. Men å andra sidan, om du arbetar med mig lite, ge mig ett anständigt reumatism testa, kanske kan jag göra något för dig. Vad är ditt namn?"'
  
  
  Hon svarade, och jag trodde att jag fångat något av hopp och förväntan i hennes tunna, ansträngd röst. "Mary Austin."
  
  
  "Och din pojkvän?"
  
  
  "Juan ... Cardosa ... Var är han?"
  
  
  Det var sagt genom att hey, utan vidare. "Det är för sent att tänka om nen.'
  
  
  Jag behövde veta hennes reaktion. Hon kunde berätta för mig om hon verkligen hade något att göra med mistel. Hennes ansikte såg ut som det hade blivit lurade ut henne buntar med dollarsedlar på tel. Nä började gråta.
  
  
  Han fortsatte i en vänlig ton. "Berätta mer om Juan, Maria. Vem var han?'
  
  
  Hennes röst var dov som hon talade mellan snyftningar. "En Kubansk flykting. Han var all-in, och emu fick gå tillbaka. Han sade att han var relaterade till Castro, och att de inte orsakar emu skada för det."
  
  
  Jag tyckte att han såg mer ut som en hemlig polis. Det var svårt att ta in flyktingar, du vet aldrig vem som verkligen sprang bort, eller som arbetar för fienden ."
  
  
  "Hur länge har du känt ego?"
  
  
  "Sex månader."Han såg ut som ett barn gråter över en trasig leksak. "Jag träffade honom när jag var som arbetar för Eastern Airlines på ett flyg till Miami. Två söndagar sedan bad han mig att avsluta mitt jobb. Em behövde min hjälp. Han kommer att ärva en massa pengar i Kuba, och om han får den, vi kan gifta sig. Nu ... du har dödat ego."
  
  
  "Nej, Mary, du dödade honom när du gav em pistol och sköt honom."
  
  
  Hon snyftade högljutt. Passagerarna tittade runt i förvåning, några av dem fortfarande rädd.
  
  
  "Jag sparken ... det var en olycka ... navigator kastade på mig ... han slog mig ... mig ... jag ville inte dra igång på ... henne ... det är bara att vänta för oni att ändra kurs ... '
  
  
  Hon fick upp den, sätta armstöd ner, och satte henne på tre platser. Hon skulle ha blivit ombedd av Hawka att göra något för nah. Åtminstone, hon visste inte den första regeln för att använda ett vapen: att aldrig ta upp en revolver om du inte planerar att använda den. Andra regeln: barn bör inte leka med revolvrar.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  
  
  
  När min chef, David Hawke, kallar mig N3, som är min officiella koden, som första Killmaster, jag vet att han kommer att ge mig ett omöjligt uppdrag.
  
  
  Vanligtvis, när ingen är runt, han kallar mig Nick. Men när han hostar och säger N3, hennes första tanke är att jag behöver för att dubbla mitt liv försäkring. Tyvärr, inget företag var tillräckligt galen för att försäkra mig, så det spelar ingen roll.
  
  
  Jag kom på att anmäla henne. AX har den fattigaste högkvarter-PO lägenheter av alla underrättelsetjänster. Killarna runt CIA och FBI vänder ryggen på det, och secret Service-medlemmar är även svårare att behaga. De tror att de är det bästa valet eftersom de har för att skydda presidenten.
  
  
  Han var trött. Han hade avslutat en mödosam uppgift och ser fram emot ett par veckors fiske i norra Michigan. Hawk drivit tidningen i hela stolen, hostade och sade, " N3, du förstår inte vad det innebär?"
  
  
  Det kunde ha varit med tanke på att reumatism innan du läser rubriken som skrek " Problem."
  
  
  
  
  GENERAL HAMMOND
  
  
  DÖDADE I FLYRE
  
  
  
  
  Jag tror inte att många Amerikaner vet Hammond. För att göra detta, de behöver veta om ön Grand Laclair. Det var en diktator där. Ön hade en komplicerad historia. Efter det erövrades av det spanska, det föll i händerna på den franska, och sedan intogs av Britterna. Befolkningen var 90 procent svart, härstammar från slavar förde runt Afrika för att arbeta på sockerplantager och i de täta skogarna. För tio år sedan, Öborna beslutas i en folkomröstning för att bryta med den Brittiska och utropa en självständig republik. Tam stahl måste regeln Randolph Fleming
  
  
  Fleming var den mest begåvade och populära person på ön. Han gjorde viktiga förändringar och Stahl var en sann fadersgestalt för sitt folk. Då egot lades ner. Han ville inte ge för mycket till militären, och de var upprörda. Fleming flydde till Usa, där Emu har beviljats politisk asyl. Hammond kom till makten och förslavade folket, som en diktator bör. Nu Hammond var död. En olycka? Kanske inte. Det spelade ingen roll. Han lämnade ett maktvakuum. Alla som visade tecken på ledarskap under diktatorn var fängslade eller på annat sätt tas ur landet under Hammond regel, och han fruktade att han redan visste vem de diplomater som var ute för att hjälpa till att återställa ordningen till ön.
  
  
  Hawk grunted: "Vi har intelligens vilket tyder på att Ryssarna sätter upp baser missiler på ön. Naturligtvis, mycket lugn, som alltid. Så vi kommer också att arbeta lugnt och undercover. För att distrahera oss, Kuba gör en massa oväsen om Grand Laclair. De vill hjälpa sina medmänniskor i nöd. Men vi vet att allt är i händerna på Ryssarna, och att syftet med "hjälp" är att installera missiler på ön. Så denna operation hamnar i Kreml dokumentation."
  
  
  David Han tryckte fingrarna på kanten av sin stol och tittade på mig allvarligt. "Detta är en en-mans-drift, N3. Vår regering inte vill ha en andra Kubanska missil lanseringen. Du måste få Randolph Fleming till Grand Laclair så snart som möjligt."
  
  
  Han tvivlade på att militären skulle sitta still eller säga något om det.
  
  
  "Det är ditt jobb att se till att de inte orsakar skada. Du måste ta Fleming presidentpalatset. Och du kommer att behöva agera på ett sådant sätt att ingen kommer att veta vad som i vårt land har något att göra med detta."
  
  
  Hennes sarkasm var tydlig: "jag är van att bli skjuten på, förgiftad, hotade i alla möjliga sätt, det är inget speciellt med det, men jag har inte hittat det ännu: gör mig osynlig. Hur vill du göra henne stahl osynlig? '
  
  
  Är den bra på många saker, men att göra en Duvhök att skratta är inte ett runt dem. Han är helt okänslig. Han visste inte ens leende.
  
  
  "Detta har redan tagit hand om. Tur Fleming och Tom Sawyer är goda vänner ."
  
  
  "Jag gillar Huck Finn bättre, men hur kan Mark Twains bok hjälpa mig?"
  
  
  Han gillar inte att typ av intelligens, så att han ger mig en sur blick. Thomas Sawyer. Du kanske har hört talas om nen. Han är ordförande i Sawyer Hotel Group, som är den största i världen. För tre år sedan, General Hammond gav Em en tomt på stranden för att bygga ett hotell och kasino där rika turister kunde ha kul och få vad de skulle spendera sina pengar på. De båda förtjänar det. Du förstår, naturligtvis, att Sawyer inte dra nytta av ett övertagande som omedelbart nationalizes ego i ett lönsamt företag. Jag hoppas att du nu förstår att Sawyer lovade alla våra hjälpa till i utbyte mot Fleming ' s löfte att verksamheten ego inte skulle äventyras i framtiden. Och Fleming gav hans ord ."
  
  
  Han nickade mot henne. Politik gör konstiga följeslagare för papperskorgen. Patriot Fleming och ivrig affärsman Sawyer. Och jag kommer att behöva lägga två av dem tillsammans. Hon lämnade Hawke ' s alltför strama kontor med banala tanken att världen var en enda röra.
  
  
  Alla Sawyer i New York såg ut som alla andra hotell i samma prisklass: en liten lobby omgiven av dyra butiker. Men en sak var annorlunda. Det var en privat hiss som ledde öppet till översta våningen. När jag nådde toppen av trappan, jag gick ut på den mjuka mattan av den rymliga hallen, där en elegant klädd blond väntade på mig. Dyra Zhirinovsky böcker på Internet hängde på alla väggarna, men bara en runt dem kunde inte jämföra kvalitet med två ben som blinkar på mig från under en snäv kjol. En liten, smal hand vinkade på mig. "Mr Carter? Jag nickade mot henne.
  
  
  "Hennes namn är Tara Sawyer," sade hon. "Min pappa är på telefonen som vanligt och har bett mig att se dig."
  
  
  Hon gav mig sin hand och ledde mig ner i korridoren till ett rum på andra sidan. Rummet vi kom in i var en av de största jag någonsin sett henne i. Glas fönster som gav tillgång till en terrass fylld med växter och små träd. Det fanns inga stolar för oss, inga skåp för oss, inga mappar för oss, bara öar av bekväma stolar och soffor. Och en bar. Mr Sawyer visste hur man tar emot gäster. Flickan släppte mig och på väg till baren.
  
  
  "Vad kan jag få dig, Mr Carter?"
  
  
  "Naturligtvis, snälla."
  
  
  Hon hällde i mig ett glas konjak och hjälpte själv till en läsk. Vi gick till glas uteplats dörrar och tittade ut på snön i parque nedan.
  
  
  "Vad synd", sade hon. "Det finns så många vackra saker, och ingen vågar gå dit på natten.
  
  
  Jag tänkte för mig själv att jag kunde tänka på en hel del ställen att det skulle vara farligt för vissa människor, inte ens när. Till exempel, för det här rummet skulle inte vara så säker för Tara Sawyer om hon inte var medveten om sin faders närvaro på samma våning. Hon var mycket böjd, en hel del av kvinnlighet under det tunna tyget som hängde så löst från hennes bröst och kramade om hennes höfter hårt. Hon fick en tyst skål med nah att se till så min beundran inte glida bort från nah. Då öppnades dörren bakom oss och det var allt över.
  
  
  Thomas Sawyer var inte vad jag förväntade mig att han skulle vara. Jag föreställt mig henne som en tall, energisk man, som utstrålar framgång och styrka. I stället, såg han en man som inte är sex meter hög, men ett halvt huvud kortare, men med snabba rörelser. Ego är bara stark punkt i nen var hans oväntat låg röst. Han stannade ett par meter bort från mig och såg mig upp och ner, som någon som tittar på en bil som de funderar på att köpa. "Mr Carter?" Han var inte säker.
  
  
  Han nickade försynt.
  
  
  "Du är inte vad jag trott henne vara."
  
  
  Han var inte klaga, och han visste det. De flesta människor tror att super-agent ser ut som en korsning mellan Bogart och Sir Ogilvie Rennie, den olyckliga kille som fick namnet "C" av Brittiska department of M. I. 6, mannen vars omslag var förstört av en artikel i den tyska tidskriften Der Stern. Och det är inte hur jag ser på alla.
  
  
  "Hennes hotell skulle vilja prata med dig på bordet gränsen," hotel mogul fortsatte. Men det kan vänta. Du och Tara har ett plan att hinna med, och tiden håller på att rinna ut. Du åker runt JFK Airport, NEW york på fem minuter över två.
  
  
  Så blond flyttas på. Målet var att få mer intressant. Han rörde vid hennes armbåge. "Om du redan har packat dina saker, vi skulle gå bättre. Mina väskor är redan där nere, men innan vi kan lämna, jag behöver prata med Lady Hema."
  
  
  Hon kom in i det andra rummet som Sågare eskorterade mig till hallen. En stund senare återvände hon bär en mink hatt och en matchande mink päls över en ljusblå klänning. Hon bär på en portfölj, som hon medvetet kastade på mig från fem meter bort. Så hon visste hur man ska begränsa sig. Något som jag kan uppskatta. Hennes resväska fångade henne och såg henne säga adjö till sin far.
  
  
  I en limousine som var tillräckligt stor för att göra en gangster bil som ser ut som en dålig Toyota, hon stängde takluckan som skilde oss från föraren och plötsligt gick om hennes företag. "Nu kan jag upplysa er om ett par saker. Dr. Fleming, jag har absolut ingen aning om vem du egentligen är, eller vad ditt riktiga jobb är. Han måste tro att du var anställd av min far som säkerhetsvakt på hotellet. Han har denna märkliga stolthet kunna kalla det oskuld om du kommer, och om han visste att andra förutom ego för sitt eget folk skulle hjälpa honom att uppstiga på tronen, han kunde ge upp den ordförandeskapet.
  
  
  'Ja?' - Jag såg hennes reaktion. "Inte han vet att din far har precis köpt en armé?"
  
  
  Hon ryckte till hörnen av hennes mun för ett ögonblick, och hennes läppar verkade för att sätta ett fult ord, men hon bestämde sig inte för att undvika ämnet. "Han har ingen idé, och han kommer aldrig att veta bättre. Han tror att den militära tror att han är den enda som kan hantera den aktuella situationen. Men min far är inte säker på att armén kommando kommer att hålla sitt ord och du kommer att behöva vara beredda på obehagliga överraskningar från den här sidan.
  
  
  Först då förstod jag henne. Pappa skickade sin söta lilla dotter för att se till att jag gjorde mitt jobb. Det var inte bara Grand Laclair armé som han inte litar på. Han litade inte på oss Ess, oss, mig, och han var villig att kasta sin saftiga dotter som bete för att se till att allt gick sin väg. Tja, det var ett bete jag var glad att ta.
  
  
  "I så fall, borde det inte ser ut som att vi tillhör en annan vän. Naturligtvis, Thomas Sawyer dotter inte skulle gå med en mindre tjänare. Det är samma sak med Fleming. Men du måste fixa det".
  
  
  Hon föreslog att alla tar en taxi separat för att komma på JFK Airport, NEW york separat. Förutom att, hey, det var ingen behöver veta att jag behövde göra något annat. Jag somnade vid flygbolagets Manhattan-kontor, visade mina dokument för att flygbolagets vd och väntade medan han kollade register över telefon vid AX huvudkontor i Washington. Hennes hotellet ombord beväpnade och hade inte råd att dra uppmärksamheten till sig när kontroll av passagerare.
  
  
  Hawke ' s reaktion var imponerande nog att ordföranden omedelbart kallas chief executive officer på flygplatsen, och när jag kom dit, jag var personligen ledsagas till flygplanet.
  
  
  Tara Sawyer var redan på planet, talar för att en stilig, välutbildad-faced, mörkhyade mannen som sitter i en rad med tre säten genom fönstret. Hon misstänkte att detta var Randolph Fleming, Thomas Sawyer ' s nya juvel på Grand Laclair Ön. Jag sneglade på honom när jag satte mig ner bredvid henne och märkte att han förmedlade ledarskap och ärlighet. Han tittade på mig en stund, sedan ignorerade mig igen.
  
  
  Antagligen trodde de att jag var en nödvändig väg nödvändighet. Hennes ego kunde läsa hennes tankar. När han nådde ön, att han skulle känna sig säker, men så länge han inte var i presidential apartments, han var ett lätt mål.
  
  
  Jag undrade för ett ögonblick varför Säger inte hade använt en av hans privata flygplan för att transportera oss, och då tänkte genast på pride Tara hade nämnt: Fleming skulle utan tvekan ha gett upp på en sådan sak, eftersom det kan verka som en avkastning på efterskalv. Fleming ' s röst var mjuk, hans ord mätt, och han talade till Tara på en saklig ton. Det verkade till passagerarna om att de pratade om ingenting. När vi var i luften, flygvärdinna tog kuddar och filtar. Snart, de flesta av passagerarna avstängd sina lampor, och samtalet avtagit. Sömn är uteslutet för mig. Först av allt, naturligtvis, var jag tvungen att hålla ett öga på Fleming, men förutom det, Tara ' s förföriska närvaro bredvid mig att inte göra mitt liv lättare. Och hennes, kände att spänningen var ömsesidigt. Allt vi kunde göra var att försöka tänka på något annat. Åtminstone är det höll mig vaken.
  
  
  Jag var först att Fleming efter kapningen händelsen tog kontroll över henne. Han motvilligt erkände att det var en lycklig slump att den nya security officer på Sawyer Grand Lachlair Hotel var på samma flyg. Han hoppades att egot av ön och ego av invånarna skulle tilltala mig.
  
  
  Sedan, som exempel att det fortfarande rastlös passagerare, han sänkte sig tillbaka i sin stol och lät sig falla i en fridfull sömn.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  
  
  
  
  Grand Laclair Flygplatsen var inte så stor som Chicago O ' hare Airport, men det såg ut som det sista planet hade dumpat alla passagerare på Grand La Clare. Flygplatsen var så modern att jag undrade om Sawyer hade betalt för det hela behållningen på sitt hotell och casino. De ljust färgade islanders hölls tillbaka av en grupp av soldater i shorts och kortärmade tröjor. Förutom sina vapen, de liknade stora Scouterna. Vissa runt omkring dem bildas en cordon runt i planet och den svarta limousiner väntar på ih.
  
  
  Den flygvärdinna meddelade att vi alla att bo i våra platser tills Dr. Fleming vänster runt flygplatsen. Trappan närmade sig, och dörren öppnas. Han hade redan sett den enorma folkmassan, och nu kunde han höra den öronbedövande jubel som ny ordförande för ön satt sin fot på sin egen mark.
  
  
  Bredvid mig, Tara Sawyer viskade:: "Titta på den attityd mot honom. Hon vill att vi ska vara i botten och se honom gå ner."
  
  
  "Du skulle ha knuffat bort med säkerhet." Vara glad att du är här", sade jag.
  
  
  Genom fönstren såg vi Fleming, som var nu vid foten av planet ramp, höja sin hand för att hälsa på öborna. En fet man i en ljus enhetlig hälsade, gick sedan över till Fleming och skakade em hand. Fleming ' log.
  
  
  "Överste Karib Jerome," sade Tara. "Chefen för arméstaben. Mannen som ordnade Fleming ' s return.
  
  
  Det var min kontakt. Hennes, såg på honom försiktigt. Ego blackface var inte svart. Han hade orientaliska ögon, höga kindben, och olivolja huden, vilket tyder på att han var en ättling av den Brasilianska Indianer som erövrade ön i förhistorisk tid. Han kunde ha gått till en stor Vietnamesiska. Jerome sätta sina läppar mot Fleming ' s öra så att egot inte kan höras i den masshysteri.
  
  
  Jag kan berätta genom att titta på hennes ego som han hade varnat för Fleming om eventuella faror. Han tog Fleming ' s hand och ledde Egon till väntande limousiner.
  
  
  Fleming 'log, skakade av Jerome' s hand, och gick över till publiken bakom polisen cordon att skaka hand med personer - insatser för att hon, precis som alla förnuftiga polis och väktare, hatade. Applåderna ville inte sluta när han kom in i en stor bil med officiella flaggor på sina vingar; vissa åskådare lyckades bryta igenom polisens cordon och försöka stoppa de rörliga bil. Vi var tvungna att vänta på planet tills den militära polisen kom ombord för att gripa den flygvärdinna som försökte kapa planet. Hon tittade på mig som de förde bort henne, orolig och ifrågasättande. Han log och nickade. Kanske en lättare straff kunde ha lämnat det, trots allt, att hon hade fallit offer för ett gammalt trick. Som hon gick ner för trappan omgiven av soldater, publiken betraktade henne som en VIP och jublade högt. Allmänheten förmodligen inte var informerade om rånförsök. Slutligen, vi fick tillåtelse att gå ut. Publiken var fortfarande jublar. Vi hade med den berömda Dr. Fleming flög. Tara skrattade och vinkade för att få publikens uppmärksamhet. Ingen har ägnat någon uppmärksamhet till mig. Jag var glad för det. En av de värsta saker som kan hända en hemlig agent som är att vara utsatt. Vi fördes till ett relativt lugnt tullkontor, där vi väntade på vårt bagage att checka in på transportbandet. Hon var Taras bagage antal och hans. Resväskor var bort från kundvagnen genom att tulltjänstemän och placeras framför oss, så att vi kan öppna dem.
  
  
  Undersökningen var mycket grundlig. I Karibien, sådana sedvänjor är oftast mycket vanliga. De brukar behandla med rika turister som de inte vill såra eller skrämma. Och det som förvånade mig ännu mer var så som jag hade sökt. De fann min axel hölster, knäppte min jacka,och rynkade på Luger .
  
  
  "En förklaring, tack." Den här mannen såg inte ut som han skulle behandla mig som en rik turist som inte borde vara kränkt.
  
  
  Jag berättade för dem att jag var ny säkerhetsansvarig på Sawyer Hotellet. Det behöver inte imponera på en man. Han knäppte med fingrarna, och sedan två poliser, som hade stått på ett diskret sätt i en framträdande position, klev fram i hörnet av rummet. Han beordrade mig att tas med till polisstationen för förhör. En av de tjänstemän som togs av min Luger. Tara såg ut som att hon var på väg att kämpa öppet på plats. Jag trampade på tårna så att hon inte skulle göra något dumt. Det var ingen idé att argumentera med myndigheterna här. Jag berättade för henne att jag skulle få se henne senare på hotellet och gick med officerare till polisen van utanför flygplatsen. Jag fick ta min resväska med mig. Om David Hawke hade hört detta, han skulle ha dött av indignation. Han hade ett förakt för vanliga poliser. Det var en tio kilometer med bil till huvudstaden, och vägen var lång. Publiken var fortfarande uppradade längs vägen, och innan oss Fleming ' s processionen rörde vid tre miles i timmen. Vi var på väg längs den sista konvojen för motorcyklister. De människor som tog mig till stationen, precis som alla andra poliser runt om i världen, noggrann och tråkigt. Hieronymus förklarade en ledig dag och organiserat en fest som var tänkt att starta i kväll. För dessa killar, naturligtvis, det bara inneburit mer arbete. När vi passerade mimmo av Sawyer Hotell, var folk fortfarande kvar i den tredje och fjärde raderna. Den stora gräsmattan framför hotellet, som var fylld med turister att ta foton. Hotellets arkitektur var steril, utformad för att respektingivande inspirerande och hålla turister från att glömma vad de var här för: att förlora sina pengar på spel bord med illusionen att ih var glatt underhöll. Den enorma byggnaden sträckte ut sig på boulevard längs hamnen och var belägen i utkanten av affärsdistriktet. Jag såg tre stora fritidsbåtar i hamnen och trodde att casino skulle fungera bra med folk som hade råd med sådana leksaker.
  
  
  Polisstationen var placerad på en undanskymd plats, där han inte skulle komma över skarpa ögon av turister. Och det var nästan som nya flygplatsen. Sawyer bra betalt för sitt land och sina rättigheter. Det fanns en skylt i väntrummet prisa ego generositet. Jag kom in genom bakdörren. Den flygvärdinna som sköt pilot var att sitta på en träbänk. Nä var handfängsel och gråter tyst med slutna ögon. Hon har nog föreställa fruktansvärda saker som kan hända henne. Hennes sel bredvid henne, och stahl är att massera hej hals. Han gav mig några tips, berättade för mig att bara säga sanningen och inte försöka ljuga, och lovade än en gång att jag skulle försöka göra något för nah. Efter allt, hon var alltför lockande att tillbringa sitt liv i digitala kameror. Hon försökte le mot mig, men lade sitt huvud på min axel och snyftade. En säkerhetsvakt kom in i rummet och ledde henne bort. De ville inte att hon skulle känna sig bekväm.
  
  
  Hon hade en timme kvar. Ett trick som inte kommer att göra dig orolig. Hennes orolig. Jag kunde inte avslöja min riktiga identitet, och jag visste inte riktigt vill få Sawyer hjälp på denna punkt. Jag bestämde mig för att spela en idiot och se vad som händer runt den.
  
  
  Slutligen, de två poliser kom till slutet av väntetiden. Hon gick in genom en dörr märkt administration. En var föraren av den bil som jag tog, den andra var i civila kläder.
  
  
  "Jag är ledsen att jag hållit dig väntar", den senare sade. Han lät alltför upphetsad. "Varför gjorde du dölja den med en pistol i din axel hölster?"
  
  
  Jag behövde inte berätta em någonting. Han sade, " jag anser att detta är den bekvämaste platsen för egot bär."
  
  
  Em inte gillar det. "Endast lokala myndigheter har rätt att bära vapen, Mr Carter, du bröt mot lagen ... '
  
  
  "Som chef för säkerhet vid Sawyer Hotellet, jag har inte rätt att bära en pistol?
  
  
  "Endast på din arbetsplats. När jag var på väg att säga, att du har brutit mot våra lagar, vilket är skäl för att skickas utomlands som en icke-önskvärd utlänning.
  
  
  Henne, sa han och skrattade vid tanken på Hawke ' s reaktion om jag kallade Emu och berättade för henne att jag hade blivit utslängd av ön. Jag bestämde mig för att ansöka akupunktur för att nervsystemet i den förkroppsligade person. Hennes far sade eftertänksamt: "Då skulle jag kalla bättre Tom Sawyer. Emu kommer inte gilla det.
  
  
  Det fungerade. Han kliade under hans skjorta med ett finger, som om hans ego hade plötsligt blivit biten av parasiter. 'Um-m-m... vi har det ibland... Um ... en personlig relation med Mr Sawyer?
  
  
  "Vi är stepbrothers. Han är den äldsta.
  
  
  "Hm... jag ska kolla upp det med mina överordnade.... Han vände sig till den andra agenten. "Howard, ta ego till cellen. Under tiden, jag får se vad som händer... "Han hann inte avsluta meningen och hastigt försvann genom dörren märkt" administration ".
  
  
  Ingen av dem någonsin kommer att vara anställd av min polisen. Den Luger hade redan förvirrad nu så mycket att de inte ens brydde sig om att leta längre. Stiletto jag bära på min underarm har inte hittats. Men jag ville inte orsaka några större problem förrän det var absolut nödvändigt. Nyheter i min roll på kapning av historien har ännu inte nått dessa tjänstemän, men på en högre nivå det skulle ha varit känt. Han följde Howard till en stor cell i källaren av byggnaden.
  
  
  Cellen var oval i formen med bänkar vända mot varandra i två väggar. På en av bänkarna satt en fet man, förmodligen en Amerikansk affärsman. Han var trött och han hade ett svart öga som blir blåare och blåare. Han höll så mycket avstånd som möjligt mellan honom och de andra fånge, en skumma Svart man. När Howard vänster, Negro fick upp och grunted, och Stahl försökt att gå runt mig. Henne, vände sig till honom.
  
  
  "Stå stilla", sade han.
  
  
  Han försökte att ta sig runt mig, men jag fortsatte att se till att han var före mig. Utan ego varning, en knytnäve träffade mig i midjan.
  
  
  Egot tog tag i hennes handled och vänt på henne, slå henne till marken. Han såg nöjd ut, som om detta var vad han ville. Han hoppade till hans fötter och började attackera igen, men när han såg stiletto att han höll ut till honom, han gav upp sina planer, ryckte på axlarna och säljs. Jag fick intrycket att han var ingen vanlig fightingspel, men emu har betalt för att skrämma hans vakter och kraft ih att bekänna allt han sagt till polisen under förhör. Han var på väg att ta en tupplur på den digitala kameror, men nu bestämde han sig för att det var bättre att stanna upp och titta efter Negro. Dock, nästa halvtimme, han ville inte göra något annat.
  
  
  Sedan Howard tillbaka, öppnade dörren och vinkade åt mig. Den som är berusad Amerikanska försökte springa ut, men stora Svarta tog ego och slog ner honom. Hennes trött på honom och slog sin hand på ego hals. Han kollapsade på marken, och jag misstänkte att han skulle få lite sömn.
  
  
  "Sätta egot någon annanstans," Howie berättade för henne. "Eller ska jag prata med vår konsul." I alla fall, att hon var på väg att varna Fleming att denna svinstia kommer att rensas upp för evigt. Det verkade rimligt att Howard att han tvekade inte att följa min beställning, dra den omedvetna människan ut i hallen och lämnar ego det.
  
  
  Tara Sawyer satt vid baren. Hon höll min Luger, och för ett ögonblick trodde jag att hon var galen nog att hjälpa mig. Hon var ganska äventyrliga. Men då hon såg nervöst uttryck i ansiktet och en av de tre poliser bakom Nä. Killen som frågade mig var svettig.
  
  
  "Din gripandet var ett misstag, Mr Carter. Jag ber om ursäkt för missförståndet." Han gav mig min väska.
  
  
  Tara serverade mig min Luger. Ego sätta det i hans axel hölster, och tillsammans gick vi ut genom dörren, som öppnades av två officerare. Nu märkte jag att kameran hade en fördel: det var inte så varmt som utanför. Även i februari ökade värmen från gatstenar och reflekteras av väggarna i husen. Han tittade på Tara undrande. Hon verkade upprörd.
  
  
  "Vad är en löjlig syn. Henne, åkte öppet till Fleming, ego ' s första officiella åtgärd var att beställa din release och tillåter dig att bära en pistol var som helst, när som helst. Och i kväll är han adresser Parlamentet vid ett extra sammanträde. Han gav oss biljetter till allmänna galleriet, han vill att du ska höra ego utföra. Vid 2: 30. Så vi har fortfarande tid för lunch och drinkar."
  
  
  "Är det allt?'frågade henne.
  
  
  Hon tog tag i min arm. "Innan föreställningen, att. Jag vill inte stressa dig, Nick. Dessutom, hon är alltför hungrig.
  
  
  Jag kunde inte hitta en taxi. Gatorna var fyllda med folk som dansar, sjunger och hejar. De ville inte vänta till kvällen för att fira. Försöker att bryta igenom folkmassan, vi passerade en mimmo av "homegrown marknadsstånd" som tillhandahålls turister med souvenirer väckt runt Singapore.
  
  
  Det var en rad av verksamheten byggnader mellan marknaden och hotell, samt en bred väg som ledde direkt till den viktigaste ingången till hotellet. Lobbyn var ovanligt stor, omgiven av stora fönster i affärer, och på den högra var ingången till casino. Han startade mot receptionen, men Tara fiskade nyckeln ur sin väska. Hon är redan bokade ett rum för mig. Vi gjorde vår väg genom skaror av turister till hiss och fick till översta våningen.
  
  
  Tara visade mig mitt rum, en stor lägenhet med utsikt över bukten. Han tittade ut på gräsmattan av palmer, vita stränder och segelbåtar som täcker den ljusa gröna vatten. Pengar. Det var en hel del pengar överallt. Efter en natts flygning och utsätts för digitala kameror, hon ens kände alltför smutsigt för att sitta på dyra möbler. Han gick genom sovrummet och i badrummet. Duschen var tillräckligt stor för två personer. Tara kallade henne. "Få lite rena kläder så vi kan tvätta en annan."
  
  
  "Åh, nej", sade hon med ett skratt. "Inte på tom mage. Mitt rum är bredvid, och jag kommer att bada där."
  
  
  Tja, åtminstone jag försökte. Han hörde den anslutande dörr öppnas och stängs, beställde två drinkar på telefonen, dammas av hans kläder, och vände på dusch. Han lät lugnande varma vattnet rinna över mig tills hela min kropp var röd, sedan bytte till kallt vatten. Så, även utan valv, jag känner mig alltid som en ny människa.
  
  
  Med tiden Tara kom, klädd i en urringad klänning som matchade hennes vackra blå ögon, hennes var tillbaka i sina egna kläder. I samma ögonblick som han hälsade på henne, förde de drycker.
  
  
  De förde Martinique punch i en tall, glas, men när hon var klar, hon hade fortfarande inte ändrat sig, så vi tog hissen ner. Runt hotellets fyra restauranger, Tara valde en på andra våningen. Vi spelade detta spel på ett bord under en ljus paraply, och hon berättade för mig att det var en berömd hummer serveras med smör och citronsaft.
  
  
  Jag undrar vad som ligger framför er, när Ryssarna gör sitt nästa drag. Det var motarbetas av ih: s försök att döda Fleming, lämnar ego att ruttna i ett Kubanskt fängelse, så nu skulle de ha för att utveckla ett helt nytt program.
  
  
  Men det var ingen mening med att svälta medan ih väntade på henne att återvända flytta. Vi njöt vår utbildning, sedan gick hand i hand till regeringen att bygga för Fleming ' s speech.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Vi borde inte ha kommit hit mycket senare. Alla platser var redan fattats, med undantag för våra reserverade platser, och den allmänna galleriet andades värme i en fullsatt hall. Randolph Fleming satt på plattformen på ena sidan, mellan huvudet av den Lagstiftande och Karib Jerome tom stol på andra. Översten stod bakom mikrofonen och levererade det inledande anförandet.
  
  
  När han var klar och Fleming stod upp, väggarna nästan kollapsade i rungande applåder. Hon var också slagen, och Tara vinkade, att hennes ögon var fuktiga av upphetsning.
  
  
  Fleming väntade femton minuter för applåderna att avta tillräckligt för att helt dö ut, att höja båda händerna. När det var tillräckligt lugnt, en ego-varm röst ringde runt högtalarna. Han var glad och lycklig över att vara hemma, och tacksam för att folk är än en gång ett stort land, ego att leda landet. Han presenterade ett program som inte verkar meningsfulla, och lovade att i allmänna val inom ett år, så att han skulle göra en militär dom på endast ett år. Han talade för en timme, och det var en av de bästa politiska tal hon någonsin hade hört.
  
  
  Det var en annan minuters stående ovationer, och en cordon av soldater hindrade Fleming från att komma in i armarna på publiken. De tre männen, som åtföljs av säkerhetsvakter, sedan vänster i byggnaden genom en sidodörr. Så långt, militären har följt avtalet med Sawyer. Och det tycktes mig som om de inte skulle ha gjort annars, med tanke på den överväldigande popularitet av ny ordförande. Tara och jag väntade på att få panik på exit för att avta lite. Tomtebloss glittrade i Tara ' s ögon. "Vad tycker du om att Nick? Vet du vad som Fleming gjorde? General Hammond familj fortfarande bor i palatset, och Fleming berättade för dem att ta sin tid och leta efter något annat. Han stannar på hotellet för en lång tid och har en hel våning under oss."
  
  
  Någon tänkt att göra mitt jobb lättare. Det skulle ha varit nästan omöjligt att följa Fleming i presidentpalatset, där jag inte hade något att göra efter alla. Och denna händelse förde ego öppet i min officiella sfär av aktivitet. Då slog det mig. "Du ville inte göra egot göra det av misstag, gjorde du?"
  
  
  Hennes leende bekräftade mina misstankar. "Vad lite conspirator!
  
  
  "Tack vare din hjälp, nu kan jag hålla ett öga på honom."
  
  
  De flesta av de människor som lämnas genom utgången, och vi var på väg ut också. Behållaren hängde från min arm. "Och nu plikt är gjort ..."
  
  
  "Du har missat dina chanser, unga dam. Skulden är långt ifrån uppfyllda. Min dag är fullt upptagen. Jag ska ta dig till ditt hotell, rösta, och det är det. Det bästa sättet att svara på mobbaren är att slå tillbaka så att nu Tara kan åka till månen för en gångs skull. Och jag var verkligen tvungen att göra en massa saker: prata med chefen, besök Fleming, och få lite sömn. Jag har inte kunnat sova de senaste trettio-sex timmar, och jag kan ha haft en lång natt framför mig.
  
  
  Hon tittade på mig misstänksamt och pouted något som jag sa hejdå till henne i hissen. Bra, tänkte jag. Chefen bad om det och märkte att Ego hade redan släppts ut på vingen. Han var inte nöjd med min närvaro i ego. Han kanske trodde att det var på grund av de misstag han gjort. Han introducerade mig till sin chef för säkerhet, Lewis, och sedan ledde oss ut ur egot kontor så snabbt som möjligt.
  
  
  Lewis var en lång Svart man som används för att spela professionellt på ett rugby lag i Usa. Han var oförskämt mot mig tills han kallade hennes ego "snabb" (ett smeknamn pressen myntade för honom på den tiden) och förnekade emu: s rapporter i media om några av egots bästa matcher. Detta gjorde ego piggna till och agera mer vänliga. Han berättade för mig om de särskilda åtgärder som han vidtagit för att skydda presidenten, och tog mig till Fleming ' s office för att presentera mig för hans team.
  
  
  Det var fyra av dem, alla bastant Amerikanska Negrer, gömd i hörnet av hallen. Lewis förbannade under hans andedräkt och klagade på arrogans armén. Fortfarande, han morrade, alltid tro att de kan ställa alla åt sidan. Ego var irriterad över att den löjtnant och två soldater uppradade i vaktlokal på Fleming ' s dörr efter att skicka Ego män bort. Dessutom, de skickade också bort två andra män som var viska till varandra tvärs över rummet: feta, kort, fet italiensk-Amerikaner. Alltså, det är maffian som också skyddade Fleming, och med honom, deras intressen i casino.
  
  
  Jag introducerades till människor runt omkring hotellet, då de tre soldater som står framför Fleming ' s lägenhet. Löjtnant frågade henne om presidenten var tillbaka. Han såg på mig som en emu var att göra ett oanständigt erbjuda. Lewis skällde för att jag var Sawyer personliga säkerhet detalj och att de kunde ha fungerat bättre med mig. Löjtnant fortfarande inte märke till mig, han bara vände sig om och knackade på dörren. Ego öppnades av en livvakt på andra sidan. Fleming såg mig över toppen av attacken skicklighet värdet av de andra i rummet och vinkade över mig.
  
  
  Rummet var fyllt med alla typer av statliga tjänstemän som vill vara som ble slickar k special och kära i matematik. Överste Jerome gjorde bättre än någon annan. Han stannade inte länge, bara tillräckligt länge för att tacka Fleming och gratulera ego på sitt tal. Han var head över heels i kärlek med organisationen av hans regering, men han var intresserad av min välfärd. Han hoppades att jag inte skulle få in någon mer problem på ön. Ego, tackade henne och gick.
  
  
  I lobbyn, Lewis frågade mig om jag kunde hålla henne i trygghet på andra våningen. Vi gick ner en våning och såg soldater, privata livvakter, och maffian överallt. Vd Randolph Fleming var väl skyddade.
  
  
  Lewis tackade henne, ursäktade sig och gick till sitt rum. De små fällor som han lämnade för henne var inte påverkas. Ingen brytt sig om att söka mitt rum. Han undrade om Grand Laclair information om opålitlighet av trupper hade kommit från misstänksamhet av en del överarbetad soldat. Han kallade henne vid huvudkontoret och väntade på Hawke ' s röst att komma över telefonen.
  
  
  Han frågade i en hög ton varför hon inte hade checkat in tidigare, direkt efter landning. När han berättade för Emu om Luger händelsen, att han släppte ut sin galla på grund av övernitiska kundservice, och när han hade ventilerade sin ilska nog, han gav Emu en kort redogörelse av händelser.
  
  
  "Jag är säker på att kapningen av planet var arrangerade av Ryssarna," sade jag. "Men detta är gjort i mörkret. Flygvärdinnan visste inte var hon som används. Jag trodde inte att hon var väldigt smart, eller åtminstone hon fick panik. Göra något för nä." Det var en paus som han gjort en anteckning, och frågade sedan: "Fleming, inte han misstänkte detta när han var ombord? Han är inte dum.
  
  
  "Jag tror inte att han förstår varför hon är här. I alla fall, allt är bra på ön. Människor agera som om den nya presidenten är Gud."
  
  
  "Utmärkt. Jag undrar hur våra vänner kommer att reagera på detta. I alla fall, håll ögonen öppna."
  
  
  Jag kysste telefonen adjö, lägg ner det, och gick över till glas whisky som de hade fört mig i mitt rum. Jag gjorde en toast till min chef ringde receptionen och sa att jag ville ha vaknat vid fem, och floppade ner på min säng.
  
  
  När min telefon ringde klockan fem, ett leende dök upp på mitt ansikte. Han gäspade ofta och som heter Tara. Vi träffades i baren på 5: 30, och innan det, hennes iller fräschade upp i duschen. Det kändes som om ett fan av en semester. När jag kom till baren, hon var redan där, två martinis i kylda glas framför henne. Alla män i baren var upptagna med att klä av henne med sina ögon. Fantastiskt! Hon var på humör för en förförisk eagle, och hon var på bra humör. Hon visste en bra restaurang på andra sidan av Sturt Bay, med en terrass med utsikt över hamnen. Vi började med hajfenssoppa, men jag var för upptagen med att Tara att komma ihåg vad annat att göra.
  
  
  Ljuset som kom på after dark bildades en glittrande silver halsband runt stranden. Ljud av fest ringde från banner. "Låt oss gå med i," föreslog jag.
  
  
  På marknad, festival ökade med orkestern. Öborna var berusad, turister njuter av den lokala aktiviteter, och barnen var trötta. Vi dansade hela tiden på vägen tillbaka till hotellet. Säkerhetsvakter på översta våningen har ersatts, men min speciella ID-kort kommer du att passera snabbt. Utan att säga något till oss, Tara stannade vid dörren till mitt rum. Det öppnades av ego, som höll det tillbaka, som han brukar frågade för några tecken på att hacka, men hittade ingenting. Tara sparkade igång sin balett tofflor och spelade med tårna i en djup lugg från väggen för att stöna medan hennes far hällde oss en varm whiskey. Hon smakade på det lutar sitt huvud bakåt, och långsamt hällde glas ner hennes hals.
  
  
  "Nu," sa hon med en hes röst,"jag kommer att acceptera ditt erbjudande till dusch tillsammans."
  
  
  Du får inte många av dessa erbjudanden på Grand LaClare, så det är alltid klokt att dra nytta av dem. Vi gick till sovrummet för att få naket, och Tara vann tävlingen eftersom det visade sig att Nä inte hade någonting under hennes klänning. Nä hade en lång, smal, komplett, smidig kropp.
  
  
  Hon gick före mig till duschen, vände på kranen för fullt, lite varmare, och klev in i duschen. Rummet var ungefär två meter med två meter. Vi kunde vals där. Hej brydde sig inte om hennes hår blev våt, hon stod framför mig, sedan klev tillbaka så att hon också kunde få hennes kropp våt. Hon började löddrande upp henne. Ee ansikte, hals, bål och fötter.
  
  
  När hon var halt, ee tog tag i henne och tryckte henne mot mig. Vi vände för att tvätta bort tvål, och han tryckte sina läppar mot hennes. Vi kysser länge och passionerat, och han kunde känna hennes darrande av åtrå.
  
  
  Hon plockades upp av ee, och på vägen till sovrummet, tog han en badhandduk, lindade den runt Tara, och lägga det på sängen. Han torkade bort det, sedan slet bort handduken. När det var snabbt torkade av, var allt klart. Henne, trädde nä i en snabb rörelse som hon ryggade tillbaka henne att ta emot mig. Hon var fantastisk, visste exakt vad jag ville, och flyttade smidigt med mig. Jag minns inte hur lång tid det tog, men jag somnade nästan direkt när vi var klara. Jag var helt utmattad av henne.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  
  
  
  Vi hade frukost i restaurangen. Tara tog lite tropisk frukt, hennes två dussin ostron. Innan hon kom ih, Tara hoppade ur sängen för att duscha och klä på mig i sin egen lägenhet. Jag hade en hel ledig dag. Medan hon var i duschen, ringde telefonen över ljudet av rinnande vatten. Jag försökte att ignorera det, men personen på andra änden av linjen var en vanlig. Han förnekade rapporter i media om Hawk. Jag låter det flöda och sprang efter telefonen, lämnar ett spår av droppar bakom.
  
  
  Viska om den andra änden av linjen var konspiratorisk. "God morgon, Mr Carter. Detta är Carib Jerome. Kan jag få prata med dig för några minuter?"
  
  
  Jag blev varnad om Jerome. AX tjänstemän trodde att han skulle ha varit en rysk agent på ön. Men kanske var det bara en artighet samtal. I alla fall, det skulle vara så neutral som möjligt. "Ge mig tio minuter att klä på mig," sade jag.
  
  
  Jag ringde room service, beställde en kaffe och en extra kopp, torkade av, sätta på balett tofflor, och bytte om till rena kläder och en jacka för att dölja min axel hölster när kaffe och överste kommit. Under tiden jag gick igenom vad Hawk hade berättat för mig om Jerome.
  
  
  Jerome var en trettio-sex-årig medlem av en framstående familj, men inte från ön. Han utbildades i Oxford och tog en särskild kurs vid Sandhurst Military Academy. Efter att han gjort ett namn för sig själv som advokat. När Randolph Fleming var första folkvalda president och Brittiska trupperna lämnade ön, Parlamentet ansåg att ön behövde sin egen armé. Fleming utses polischefen General i den nya armén. Jerome steg till den position som chef för Personalen. Hawk sade: "Överste, du överraskade oss. Enligt CIA, han var politiskt ambitiös och ville ta makten efter Hammond är död. Istället kommer det omedelbart returnerar Fleming."
  
  
  Hawke ' s tänkande maskin till stor del upptagen själv med möjligt ego motiv. Varför har en ambitiös man, som hade en chans att ta makten skicka ett brev till en politisk motståndare som han tidigare hade hjälpt till att störta? Våra experter tror att Jerome var smart nog att inse att hans impopularitet. Han visste att parlamentet skulle aldrig stödja honom. Men om han utser Fleming som president och att han kan bli en stark person bakom tronen.
  
  
  Han frågade henne om Jerome Misteln hade någon aning om min sanna identitet. Men som han visste, att han var något mer än en representant för Thomas Sawyer.
  
  
  Översten kom ut genom rummen framför servitör och stod öppet, inte ens ett leende, tills vi var ensamma. Bara ego mörka ögon flyttade. De ville. De tittade på den stora säng, en filt på golvet, whisky och glas på bordet. Han studerade mig en lång stund som hon hällde Emu en kopp kaffe. Svart, inget socker. Fortfarande inget leende. Jag bestämde mig för att spela det noggrant. Dörren stängdes bakom servitör. Jerome sjönk in i en djup stol och smuttade på sitt kaffe.
  
  
  "Du har fast i fint," hes röst lät känslolös. Det var en korkskruv bakom frågan. Jag borde ha tänkt på det mycket tidigare. Det var en svit, en VIP. Vad skulle jag göra som en säkerhetsvakt här? Han tittade på dyra möbler med ett övermått av beundran och avundsjuka och gav ett kort skratt.
  
  
  "Här kan ni se hur svårt det är att vara i de bästa lägena. Jag kan känna lukten av den på grund hotellet är fullt. Jag kommer att flyttas till källaren snart. Den här säsongen har allt som ska fyllas i, och överste vet det. I länder som Grand LaClare, kalvar måste lämna över sina gästböcker till polisen.
  
  
  'Mycket dåligt för dig. Han tittade på mig undrande. Då han höjde ögonbrynen och tappade föremål. "Hennes hotellet tar tillfället i akt att tacka dig för ditt arbete på planet. Vd Fleming - och jag var mycket lycklig att ha dig på planet. Och beväpnad ." Gjorde en ful grimas. "Var det känt på dell själv att du hade ett dolt vapen?"
  
  
  Han ville inte att blinka. Han log mot emu, som en stora matte att ge bort en annan mysterium. "Min arbetsgivare vet att jag tycker om att arbeta med mina egna vapen. Som du vet, han har ett visst inflytande ."
  
  
  Bra bra. Nu, för första gången, han log vid tanken på att min speciella privilegier. "Jag är mycket glad igen. Om du inte reagerar på rätt sätt, Vd Fleming skulle redan vara död eller i fel händer. Att reagera så snabbt, du behöver vara en mycket erfaren security officer." En annan korkskruv om en dubbel botten. Vad som var mer till henne än bara ett hotell säkerhetsvakt? Hennes fortsatt försiktiga.
  
  
  "Jag följde Miss Penny. Hon kan vara skadade eller dödade, och mina reflexer sparka på när någon pekar en pistol på mig.
  
  
  'O? Så det var verkligen en överraskning? Visste du att President Stahl var ett mål? Men sedan, naturligtvis, i ditt ställe, du kunde inte ha vetat att de försökte kidnappa ego och ta den till Kuba."
  
  
  Hennes fråga var skeptisk. - "Vad är det här för p/?""Detta flygvärdinna erkände?"
  
  
  Egots ögon, hans hesa röst, var uttryckslösa. "Vi har fått information från en annan källa. Flickan flydde innan han skulle fråga henne.
  
  
  Flydde genom fängelset var hon i? Han tänkte återigen på hennes överraskad utseende. Kunde hon verkligen vara en agent tillräckligt bra för att lura mig trots allt? Jerome gissade mina tankar. "Hennes påstådda oskuld vilselett den kvinnliga väktaren. Hon använde en karate flytta, stal hennes kläder, och bara kvar."
  
  
  "Men vart hade hon tagit vägen?"
  
  
  En rastlös rycka på axlarna. "Dessa lyxiga kryssningsfartyg kommer och går här. Jag antar att hon är tillräckligt smart för att komma ombord på en av dessa båtar.
  
  
  Jag tyckte att det var svårt att tro. Men hon har aldrig trott att en flygvärdinna skulle kunna smuggla två revolvrar ombord på ett flygplan. Överste vinkade frågan åt sidan och lutade sig tillbaka i sin stol. "Det spelar ingen roll. Tack presidenten har kommit fram säkert. Militären är övertygad om att de kommer att vara bättre om de ger emu: s fulla stöd, så dessa problem har kunnat lösas till allas belåtenhet." Han avslutade sitt kaffe och ställde mig upp. "Om jag någonsin kan hjälpa dig med allt, du kommer hitta mig i palatset."
  
  
  Jag skakade hand höll han ut och släppte honom. Han visste mer om mig än han erkänt. Det var klart från ego av de sökande om att armén skulle vara tyst. Bara att vara tacksam för kapning av händelsen inte skulle ha gjort Jerome göra politiska ställningstaganden för att bara hotel security guard. Jag misstänker att han försöker att låta mig veta att jag inte längre behövs för att spela min dubbel roll med honom.
  
  
  Han väntade en stund tills han insåg att han hade lämnat hotellet, sedan vänster genom rummen. Det blev inga fler soldater på översta våningen. Lewis ' män också försvunnit. Bara det var fortfarande full av maffian.
  
  
  Han gick ner till Fleming ' s lägenhet på våningen under. Bara syndicate är personer var närvarande. Jag fick veta att Fleming var fortfarande sover. Jag hittade samma målning på golvet nedanför henne. Märkligt! Jag tänkte att jag skulle ta en titt på Casino. Jag vill att hennes svar, och kanske kan jag hitta dem där.
  
  
  Roulette, spel och poker tables bildas en rektangel runt soffa, omgiven av sammet-inslaget kedjor. Ingen tilläts i det här utom croupierer och kassörer. Borden var överfulla med turister. Det fanns inga fönster att titta på, ingen klocka för att visa tid. Bara klingar av mynt, knapra chips, glada rop och förbannelser. Detta är inte mitt spel. Jag gör min insats med henne varje morgon, att jag kommer att återvända till sängen safe and sound på natten. Som jag har försökt att driva min väg genom folkmassan, jag var halv-knuffad av en upphetsad folkmassa rubrik som en hjord av elefanter för jackpot vinnare. Förutom att bilen ringer hon plötsligt hörde ringer i mitt rum på övervåningen. Anledningen var tio meter bort, läppar böjt i missnöje, ögonbryn upp vid åsynen av all spänning.
  
  
  Det fladdrade som en ledstjärna. Långa röda hår, och en pantsuit med utbuktningar på alla de rätta ställena.
  
  
  Medan jag väntade på henne för att passera en flock elefanter, jag såg henne vända och försvinna genom en dold metall skjutdörr någonstans i närheten av kassaregister. Han gick till samma ställe. Det gjorde min vistelse ännu mer angeläget.
  
  
  Den lyckliga killen kom till kassan innan mig. Väntar på Clare att ta marker och betala mannen. När den lyckliga vinnaren var borta, tjänare såg på mitt tomma händer och sade i en uttråkad ton, " Vad kan jag göra för andra?"
  
  
  Jag hatar när någon kallar mig en vän, och jag har aldrig sett denna person tidigare i mitt liv. Jag behöver Chip Cappola. Jag vill tala med honom."
  
  
  Den obehagliga ansikte blev ännu mer obehaglig. "Jag har aldrig hört talas om det."
  
  
  Jag sätter mitt nya ID-kort på disken. Nen sa att hennes nya chef för säkerhet vid Sawyer Hotellet. Mannen bara tittade på mig. "Varför lät du mig icke veta detta innan?"
  
  
  "Du ber inte om detta. Mr Sawyer förväntar ego gäster för att vara artig mot ego personal. Vad är ditt namn?"'
  
  
  Han hade inte förväntat mig detta, och em inte gillar det. Han var som alla runt omkring dem, som omedelbart cringes när han inte kan skälla längre. "Tony Ricco". Det var inget mer än en mumble.
  
  
  "Du har fått en varning. Inte alltid lita på oss, för en sekund! Låt mig inte höra dig klaga. Nu, var är Cappola?
  
  
  "Genom den här dörren." Han pekade i den riktning där ingefära hade försvunnit. Han tryckte på en knapp under disken och tjock metall svängde upp dörren. Dess skal, genom en blind pass. Byggnaden här liknade en säker och tjänstgjorde också som ett kassaskåp. En lång svart man som satt vid ett skrivbord till hälften fylld med någon form av kontrollpanel. Han var klädd i en rosa uniform utan en badge och kunde ha gått för ett hotell polis. Han var lika vänlig som kassör. När han kom upp, var hans kall, otillräcklig ögon tittade på mig.
  
  
  "Jag behöver Cappola", sa jag, och visade mitt ID-kort.
  
  
  Han lutade sig in i den inbyggda mikrofonen och sade i en djup morrning, " Carter här. Nya väktaren.
  
  
  Reumatism lät på radion. "Skicka ego."
  
  
  Han tryckte på en knapp, och heavy metal-panelen öppnas tyst igen. Bakom honom var ett stort rum med bara gula väggar, en tom stol, flera tomma stolar, och en djup från soffan där de ingefära satt. Cigaretten mellan läpparna släppt en tunn blå rök i en rännil mellan hennes halvslutna ögon. Hon tittade på mig som om jag var en gammal bekantskap.
  
  
  Chip Cappola var urtypen av en man som ville titta trettio år yngre än han själv. Ego vitt siden kavaj hängde stönande på hyllan. Ego ljus lila skjorta med en mörk röda monogram på ärmen var den enda ljuspunkten i det grå rummet. Egots röst var lika färglös. "Detta år gässen flög söderut."
  
  
  "De ville inte bo i Miami", sade jag.
  
  
  Jag vet inte vem som kom upp med dessa idiotiska kod ord. De ska verka obetydlig, men samtidigt bör de inte vara något som kan sägas misstag. Cappola gav mig en avvisande utseende.
  
  
  Nick Carter, va? Killmaster? Du behöver inte se ut som den mördare jag vet. Men låt mig inte förolämpa dig framför mina damer." Han pekade på ingefära. Mitzi Gardner. Kanske har du hört talas om henne.
  
  
  Jag hörde henne. Men det gick inte slå mig som är typiska för Mitzi. Inte dum nog. Enligt de uppgifter jag har, hon var älskarinna av ett stort antal maffialedare, fyra av dem var redan döda. Hon skulle nog ta hand om smuggling pengar för dem. Maffian dockor under lås och nyckel till Schweiziska banker. Det nu tillhörde Chip Cappola, en högt uppsatt gangster ville i Usa. Och en sådan kille nu arbetat för AX.
  
  
  Cappola var inte intresserad av den nationella säkerheten. Ego lojalitet var exklusiva till underjorden nationer. Men en sak var säker: han ville inte Kommunisterna att ta över casinot, så det blev att Emu: s fördel att stödja Randolph Fleming. Med Fleming i sadeln, Cappola verksamhet på Grand Laclare fortsatte obehindrat, precis som det hade i Allmänhet Hammond tid.
  
  
  Cappola pekade på en stol, och han accepterade erbjudandet. "Jag är förbannat glad att du var på planet Fleming kom på. Om vi förlorar honom, vi är alla riskerar vår egen hud. Sedan ska vi glömma vårt casino, och Sawyer kommer att förlora allt."
  
  
  "Vi har inte förlorat vårt ego ännu," hans mafioso förnekade rapporter i media. "Han är ordförande, och Överste Jerome säger att det är okej."
  
  
  Det omedelbart sel. "Har du pratat med Jerome? Sa emu, vem är du? Han spottade ut orden ilsket.
  
  
  "Varför är du så arg?"
  
  
  "Visste du att tala om emu?"
  
  
  "Naturligtvis inte. Vad har du mot honom ändå?
  
  
  Han lade händerna på stolen och lutade sig framåt. "Carib Jerome beställt bortförande av Fleming."
  
  
  Hennes var neutrala. "Varifrån kommer denna idé kommer från, Capolla?"
  
  
  "En idé? Vi vet. Tror du att det bara AX vet vad som händer? Vi har en man på Kuba. Han är som att med Castro." Han tryckte två fingrar. Jerome vill Fleming bort permanent.
  
  
  Jag var inte imponerad. Vilken information Gordeev är Get har för oss, det kan aldrig uppväga vår. Dessutom är det inte passade överste beteende. Fleming var i Usa. Jerome som kallas em tillbaka.
  
  
  Cappola flinade. "Lyssna upp. Medan Fleming var på fastlandet, Jerome kunde inte ens dra av sin kupp med hjälp av Ryssarna. Amerikanerna kommer att skicka Fleming i på rätt ögonblick för att blanda ihop saker och ting. Och det skulle vara Jerome flöde. Men med Fleming i publiken i ett Kubanskt fängelse, Jerome kan lura allmänheten att han kommer att släppa Fleming när han kommer till makten. Han kommer att lyckas, och det kommer att vara det sista vi någonsin kommer att höra från Fleming."
  
  
  Jag lyssnar alltid på något som inte omedelbart verkar som nonsens. Men jag skulle inte vilja vara förvånade av gangsters ' skrik. Även om allt detta var sant, Jerome händer var bundna öppet nu. Det var en buzz, tre korta ljudsignaler. Cappola hoppade upp, läsa tvivel på mitt ansikte och sa att den rödhåriga kvinnan: "Kom igen, slappna av. Han hade bråttom att komma ut från kontoret.
  
  
  Mitzi Gardner stod upp och slängde väskan över axeln. Hon tog sin tid och tittade på mig appraisingly och lite retsamt. "Någon hade en hjärtattack på kasinot," sade hon bestämt. "Varje gång på ett tag, det är en stor vinnare eller en stor förlorare." Nä röst var lite hes. "Låt oss gå för en åktur, älskling."
  
  
  "Den säkerhetschef och sprang iväg med en kvinna? Om du tror att Jerome vill kidnappa Fleming, att jag skulle se till att han inte gör det.
  
  
  Hon ryckte på axlarna. "Det finns fortfarande människor i kasinot. Fleming är helt säkert idag. Han sover, och Em kommer inte att behöva lämna hotellet ikväll. Förutom att jag har något att berätta och något att visa dig." Hon sade förtroligt till svart betjänten,"Vi kommer att gå ner, Hertigen."
  
  
  Han log brett. Han älskade henne tusen gånger mer än jag gjorde. Knappen han nu trycks öppnade hiss mittemot casino ingång, som tog oss till ett garage i källaren som skulle kunna rymma fyra bilar. Det var en Volkswagen van och en ljus lila Cadillac. Praktiskt för användare som inte vill ih att ses. Jag berättade för henne något om det.
  
  
  Hon skrattade torrt. "Hissen går också till de Marker' lägenhet på taket. "Där är Fleming nu?"
  
  
  Hon fick bakom ratten av Cadillac. Hennes sel ligger bredvid henne. Gömma sig på golvet tills vi får runt hotellet, " sade hon till mig. Jerome skulle vilja be er att följa honom om du visade dig själv framför värdshuset."
  
  
  Hej spelat tillsammans, så Hej skrämma mig och göra en bänkpress medan Mitzi tryckte på knappen. En stål lucka öppnas. Hon stängde av motorn och vi körde iväg. En tråkig eko från utsidan berättade för mig att vi skulle passera genom ett stort garage. Däcken knakade när vi rundade hörnet in i berget. Hon vände på boulevard och efter en kilometer släppte mig runt mitt gömställe. yahoo ' s mess igår kväll var sopas upp, och gatan var lugn igen. Publiken var borta.
  
  
  "Jerome", sade jag. "Om Cappola var rätt, varför gjorde han inte döda Fleming? Varför gjorde han skicka sitt ego till Kuba?"
  
  
  Hon tittade inte på mig. "Ingen vill ha ett lik. Och den levande Fleming kunde fortfarande användas som ett objekt för förhandlingarna med Ryssland ."
  
  
  "Kanske. Hon undrar också varför Jerome vill att hon ska följa honom."
  
  
  Hon tittade på mig förvånat. "Han har redan ramlat över dig en gång. Allt detta ståhej om pistolen inte var en olycka, naturligtvis. Han vill att du här. Hur många gånger behöver du verkligen att knacka på huvuden att vända på ditt sinne? '
  
  
  Hon var tvungen att sätta allt på sparlåga. Fleming var säker i Cappola penthouse, och nu har jag haft tid att tänka igenom saker och ting. Detta gör jag bäst när jag är avkopplande. Så jag bestämde mig för att koppla av.
  
  
  Vi passerade mimmo marknaden och palace. Längre upp i backen, såg han en förfallen fästning, som måste ha varit ett fängelse i gamla dagar. Källaren är full av politiska fångar. En smutsig plats. Den gamla staden var byggd vid foten av en kulle. Vägen smalnade av det. Mitzi fann det svårt att manövrera i bilen mimmo vagnar leka med barn och kvinnor bära matkassar. Här kommer du att hitta den verkliga färg och charm av ön. Vi såg inte några turister.
  
  
  Vi passerade ett gammalt hotell som var i ett tillstånd av förfall. Det ser ut som pepparkakor. Gräsmattor är bevuxen med gräs och fönster och fönstren är förspikade med plywood. För hundra år sedan, var det en lyx hotell.
  
  
  "Jag försöker Poinciana," Mitzi sagt. "När det byggdes, det var det bästa hotell i Karibien. Nu är det en termit paradis. Ibland ego illern används fortfarande av berget invånare som camp där när de behöver ha nära till staden ."
  
  
  Några saker på den flickan var fel. Hon låter inte som en hora. Det var utbildning och intelligens i hennes röst. Och för en enkel pengar kurir, hennes yttrande gjort en stor skillnad i maffian. De sade även hej min verkliga identitet. Detta gjorde mig nyfiken. Jag frågade henne om det. Hon svarade med ett Mona Lisa leende.
  
  
  När Chip var orolig för att han skulle förlora casino, Davey ringde henne och frågade ego för att skicka dig här för att spara dagen."
  
  
  Davey? Davey Hawk? Var Hawk efter beställningar från denna brud? Jag kände mig som om jag hade varit stansade under midjan. Var Mitzi Gardner en YXA agent? Var Sahin spela sitt spel igen och låta mig räkna ut saker för mig själv igen? "Älskling," sa jag, " jag är mycket förtjust i skämt, men vem fan är du?"
  
  
  Hon besvarade min korkskruv fråga i reumatism. "Vad hatten ska jag ha för dig?"
  
  
  Han svor och under hans andedräkt. "Jag vill hellre att du släppa dem alla."
  
  
  Hon ville inte förlora sitt förtroende. "Du är lycklig. Tiden är nästan här."
  
  
  Vi var nu att köra genom ett öppet område med tät djungel vegetation. Då det var sockerrör slätter och små bananodlingar. Hon berättade för mig om den föränderliga ekonomin i området. Bananer var mer lönsamma än sockerrör. De kallas för det gröna guldet. Kött, kryddnejlika, turkiet, och doftande tonka bönor var också blir ett allt mer attraktivt att växa. Hon sa att Nä hade sin egen lilla plantage på andra sidan av ön.
  
  
  Vägen var inte direkt alls. Hon gick längs kusten för ett tag sedan närmade sig bergen som sträckte sig som en ås igenom i mitten av ön. När vi lämnade plantager, området blev blöt på västra sidan, och på andra sidan såg jag djupa raviner bevuxen med träd och växter. Vi var cirka tio mil utanför staden när Mitzi vände tung bil från motorväg på en landsväg, som följt den för en halv kilometer, men sen stannade vid en lagun.
  
  
  Hon stängde av motorn, sparkade av sig sandalerna, öppnade dörren. Han satte sig ner för en stund att undersöka och läser. För det mörkblå vattnet, ungefär en mil bort, och du kan se hela hotellet, och terrängen det steg kraftigt, och du kan fortfarande se spår av den gamla fästningen.
  
  
  Och utsikten över de utbetalningar precis framför mig var ännu bättre. Mitzi tog av sig alla sina kläder och sprang till & nb. Hon vände sig om och vinkade till mig inbjudande. Men jag behöver inte den andra ledtråden. Han snabbt klädde och följde med henne.
  
  
  Det var bara en lätt offentlig verksamhet, och vattnet var nästan varmt. Flickan simmade med en snabb, smidig rörelse, och var bara fångas upp av hennes långt från stranden. Kunde inte stå ut med henne, men vi var & nb. Hennes hud kändes mjuk. Jag försökte dra ner henne genom hennes höfter, men hon kastade sig tillbaka och duva runt omkring mig. Ingen runt oss var riktigt redo när hon dykt upp, suckade och duva tillbaka till mig. Det finns ingenting att hålla fast vid i djup, men det gjorde vi inte behöver. Hon var vacker.
  
  
  När det var över, hon dykt upp. Jag simmade fram till henne och vi vilade. Hon somnade i en lugn varm & nb. Jag märkte inte det förrän min målet sjönk ner och störtade ner i varmt salt vatten.
  
  
  Flickan var borta. Jag tittade tillbaka och såg att hon redan var på stranden. På hennes mage, på en brun bakgrund av vit sand. Henne, märkte att du inte ser den split på hennes baddräkt. Han simmade till stranden, floppade ner bredvid henne, och gick tillbaka för att sova. Så långt, det är inte min enda överföring av hennes hesa röst. "God morgon, Carter. Du är på väg att möta en allierad.
  
  
  Han öppnade ögonen och såg att solen var redan miljö i väst. Det var ingen i sikte på stranden. Bara några krabbor och massor av sand. Hon pekade på en udde över vattnet. Något närmade oss över vattnet, men det var inte en båt.
  
  
  Det såg ut som en mänsklig figur. Han blinkade, skakade på huvudet, och tittade igen. Han var fortfarande där. Tre hundra meter bort, och på den plats där han märkte att det var helt omöjligt att stå här, kom en man ut. Hon var lång, smal och klädd i en lång vit klänning som fladdrade som en fläkt. Han närmade sig oss med en ståtlig men bestämd hållning. Det var otroligt.
  
  
  Flickan bredvid mig ställde sig upp och vinkade. Hon klädde tyst. Jag visste att det var en hallucination. Visserligen, vattnet var salt och smakade som sirap, men att han nästan drunknade när han somnade i den.
  
  
  Mannen var att komma närmare. Cirka tio meter från stranden, tog han upp sin mantel, störtade ner i vattnet upp till hans lår, och ökade igen, närmar sig stranden. Jag trodde han var ca sex meter hög. Han var gammal, med långt skägg och vita hår. Han var tunn, men senig.
  
  
  Hon satt naken på stranden och stirrade in i mörka ögon och bred mun, leende på Mitzi Gardner. Hon satt bredvid mig, och han tog hennes hand, med fingrar som skulle ha kunnat nås för en basketboll, försiktigt, som om det vore ett ägg. Hon sade några ord till emu i ett språk jag inte känner igen, och de skrattade. Hon tittade på mig och sade: "Detta är Noah, Nick. Han har varit här längre än någon kan minnas. Han är också en motståndare till den kommunistiska missiler på ön."
  
  
  Fick upp. Vad kunde han ha gjort med henne?
  
  
  Noa tittade på mig noga, sedan skakade min hand. Min helt försvunnit in i egot palm, men han klämde min Rivnenskaya hand bara tillräckligt för att inspirera ärlighet och förtroende. Han rörde vid hennes kött, varma, med blod inuti, vid liv.
  
  
  "Jag beundrar verkligen dig, Mr Carter. Han hade en distinkt Brittisk accent, och en röst som han kunde morra om han ville. "Mitzi berättade för mig om att uppfylla dina gärningar, som cementerade min tro på dig."
  
  
  Han svalde det. "Din tro på mig?" "Jag är åtminstone fortfarande att göra vad jag kan. Jag är rädd att du överdriver enormt.
  
  
  Han tittade på Mitzi. Det måste finnas ett nära samband mellan dem. Självklart, runt om respekt, vänskap och förståelse. Sedan vände han sin uppmärksamhet tillbaka till mig.
  
  
  "Jag måste be om ursäkt, Mr Carter. Mitzi bad henne att sätta dig här innan du fått alltför upptagen med ditt arbete. Tyvärr, det finns ett problem här ." Han pekade på berget. "Jag måste förvisa en allvarlig sjukdom. Jag kan inte bo just nu, men jag tänkte att jag åtminstone träffa dig och lovar dig min hjälp om du behöver det. Jag hoppas att du kommer att besöka mig igen."
  
  
  Han böjde sig ner, kysste flickans örsnibben, nickade mot mig, återvände till & nb, tog upp manteln, och försvann precis som han hade kommit.
  
  
  Han tittade på honom. Mitzi fnittrade. "Vad som finns kvar av ditt lugn? Jag tror att du såg ett spöke.
  
  
  Han pekade ut det till anden. "Hur...?'
  
  
  Hon blev allvarlig, tittade på mig en stund och sade: "fråga inte för mycket, Nick. Dess verkligen sett otroliga saker med dem iller som träffade den här mannen. Du kommer att uppleva det också. Nu har vi bättre skulle komma tillbaka till Fleming ' s innan han vaknar och vill inte att ta en promenad."
  
  
  Som hon klädd, han tittade tillbaka på den höga, mörka figur som hade plötsligt försvunnit från klipporna vid foten av den udde hill. "Berätta mer om din vän", frågade han henne.
  
  
  Hon ryckte på en brun axeln.
  
  
  "Tänk på vad jag sagt. Vara beredd på överraskningar. Noah kan förse dig med massor runt omkring dem, och jag är säker på att jag inte har hört eller sett dem alla ännu."
  
  
  Hon sprang före mig till bilen. När hennes pappa fick i motorn var rytande. Innan jag stängde dörren om henne, hon trampade på gaspedalen och vi körde i full fart längs spåret tillbaka till vägen.
  
  
  Han ville inte berätta för en minut att denna killen Noah hade en speciell magi. Jag trodde bara han var mycket smart och listig. "Är han en eremit?" Mitzi frågade henne. Allt annat än det. Han är ledare för en stam av över hundra personer. De bor i en gammal fästning. Han säger att ego, människor bosatte sig här för ett par hundra år sedan, då slav uppror. Tillsammans, det är en läskig grupp. De kan vara överallt i djungeln och du kommer inte att kunna se ih om de inte vill."
  
  
  "Hur visste du ego?"
  
  
  Hon spetsade sina läppar och såg på mig.
  
  
  "Det var också mycket märkligt. Hon var flytande i lagunen när han plötsligt kom ner för att ge mig ett meddelande. Chips ' assistent på casino dödades, och Chip bad henne att skicka det vidare till Miami. Den här killen var dödade på tio minuter över tre. Noa sa till mig vid kvart över tre.
  
  
  Det var lättare på det sättet. Åtminstone hade jag lite fast mark under mina fötter nu. "The jungle drum", skrattade jag. "Telefonen i djungeln".
  
  
  Förmodligen. Men senare, var hon sett en dag healing är en mycket sjuk kvinna med voodoo. Han sade att han var hennes ben. Hon stod stilla, och nu börjar det bli bättre ."
  
  
  Mitt huvud sved. Flickan bredvid mig var tillräckligt stark för att överleva i den hårda världen av maffian. För att göra detta krävs att du har en praktisk inställning till allt. Nu var hon talar om voodoo och svart magi som om hon trodde på dem. Jag ville inte fråga henne några fler frågor.
  
  
  Vi körde under tystnad till fem minuter. Plötsligt var det en svart man i mitten av vägen. Han vinkade åt oss att sluta. Mitzi saktade ner och öppnade fönstret. Han verkade nervös, hon frågade ego något i den lokala dialekten, och han skakade på huvudet. Utan att säga ett ord till oss, Mitzi backas upp, vände och snabbare.
  
  
  "Noa frågade om oss," sade hon. "Det var bråttom. Något kommer att hända, men han ville inte säga vad.
  
  
  Han tittade på Mitzi och sedan tillbaka på budbäraren. Vägen var öde. När vi vände oss till nästa skylt, vägen var mycket dålig. Vi skulle behöva en Jeep för att lätt övervinna alla hinder. Jag stannade på halva vägen framför en stor grop i vägen.
  
  
  "Vi måste fortsätta", Mitzi sagt.
  
  
  Du skulle inte kalla det att gå. Vi klättrade i träd som bergsgetter tills vi slutligen nått en hög mur som byggs runt om i skiffer. Fästningen ockuperade hela udden och tittade ointaglig. När vi passerade genom grinden, courtyard väggarna var också gjord av skiffer. Stenhus byggdes mot det, några förfallna och andra i mycket bra skick. Ih tak fungerat som en plattform för väggen. Folk samlades runt den imponerande siffran Tony vann. De hade mörka ansikten av indianer. Männen hade endast ett höftskynke, medan kvinnorna bar korta färgglada kjolar. Alla var tysta, stämningen var deprimerad.
  
  
  När vi kom in, Noah kom upp till oss. Ego ' s ansikte var dyster, men ego väsen förblev stolt och värdig.
  
  
  Han bröt nyheter till oss utan att blinka ett öga. Dr. Fleming blev bortförd. Chip Cappola dog som försöker förhindra det. Jerome tog över hotellet. Kryssningsfartyg är att evakuera alla Amerikaner och Européer."
  
  
  Jag frågade henne, " Var är Tara Sawyer från?"
  
  
  Det var inte förrän senare som det gick upp för mig var att hennes uppgifter var de kommer från. Men under vår tysta Cadillac rida, att hon inte hör djungeltrumman fraktion på alla.
  
  
  Meddelandet inte säga något om henne, " Noa berättade för mig. I alla fall, budskapet var det. Därför kan han inte lita enbart på visioner. "Hur visste du allt detta?"
  
  
  Han tittade på människorna runt omkring honom, och han såg att ego mun var ryckningar otåligt. "Ska du inte tvivla på mig, Mr Carter. Inte tillräckligt med tid. Dr. Fleming hålls i fängelsehålor under den gamla fästningen, och Egot måste sparas. Din Missa Sawyer var nog skickas hem på ett av skeppen.
  
  
  "Det verkar osannolikt för mig. Jag tror inte att Jerome skulle ha låtit henne gå om han kunde ha hållit henne som gisslan."
  
  
  "Detta är ett argument. Men det är inte allt. Beskrivningar av båda delades ut, och tio tusen dollar var som erbjuds för din fångst.
  
  
  Han svor högt. "Så fort jag är på väg att göra en liten avstickare, himlen går ner."
  
  
  "Glad att du gjorde den omvägen," Noa kommenterade. "Annars skulle du vara döda nu." Åtminstone nu kan du slå tillbaka."
  
  
  "Jag vill hellre göra något," jag har kommit överens. Henne, tittade på flickan. "Stanna här. Du är trygg här. Hennes beru du har en bil."
  
  
  "Vi är välkomna. Du vet inte området. Jag känner henne, och jag har fortfarande ett jobb att göra." Det var en metallisk anteckning i hennes röst som antydde på de karaktärsdrag som hade gett henne en plats i maffian broderskap.
  
  
  "Hon har rätt," han sa. "Du kan inte gå tillbaka till Port of Spain med kustvägen. Du måste gå genom bergen, och sedan kommer du kunna använda vilken hjälp du kan få." Han pekade på en lång finger på ett fat, mörk man, sedan en annan. "Byxor, tröja. Skynda dig. Du kommer med mig."
  
  
  Jag gillade det inte. Hur kan jag vara säker på att Tony är historien var sann? Och som skulle behöva denna eskort på en resa som Gud vet hur det kommer sluta? Men jag hade inget val. Noa och Ego människor gjorde de flesta, och även Mitzi sidig med Tony vann. Så jag gick, åtminstone för nu. När vi kom till Cadillac, paret var det också, flinade. Våra guider var nu klädd i knä-längd bomull byxor och vita skjortor med uppkavlade ärmar. De hade machete gömda i sina bälten.
  
  
  De spelar detta spel bakifrån.
  
  
  Det fanns ingenstans att vända sig, och Mitzi var tvungen att knuffa bilen fram och tillbaka i fem minuter tills vi äntligen har lyckats att få ner i backen. Stora vägen var redan dåligt, och detta var fruktansvärt. Vi körde i låg växel över vad som såg ut som en Schweizisk ost med hål i det, och för att göra saken värre, vi slutade upp på en klippa på den andra sidan av åsen. Vi vände och följde en smal stig som ledde sakta ner. Bilen på ena sidan borstad berget, och å den andra dess stirra in i en avgrund av outgrundliga djup. Han ville inte säga något, så att de inte stör Mitzi. Han kunde koncentrera sig bättre på bilkörning.
  
  
  Efter ett par kilometer av dessa strapatser, vi körde igenom buskarna igen, och jag kunde andas fritt igen. "Så du vet det rätta sättet", Mitzi berättade för henne. "Hur får vi in Jerome fängelsehålor?"
  
  
  Hon skakade på huvudet. "Vi måste ta reda på något om detta först. Först måste vi gå till det gamla hotellet som hon visade dig på vägen till ditt första möte med Jan. Där kan vi utveckla våra planer ."
  
  
  Det började bli mörkt när vi äntligen kom ut på en väg som är tillräckligt bred för en Cadillac. Vi kan se ljus genom vegetation nedan. Så, vi var inte långt från city. Mitzi vände på strålkastarna för att komma ut på vägen.
  
  
  En stråle av ljus lyser den uniformerade mannen. Han pekade en pistol på oss. Flickan genast saktat ner, ställde bilen i omvänd, och åter snabbare. Hennes instinktivt vände. Taillights fick en annan soldat som bara hade vänt sitt gevär upp. Innan egot hagelgevär var tillräckligt hög för att träffa alla runt omkring oss, min Luger sparken. Samtidigt vindrutan var trasig. Det var en hel del av splitter på Mitzi, men hon höll köra. Hon var skjuten genom springan där vindrutan brukade vara, och soldaten framför bilen sjönk.
  
  
  Mitzi stannade bilen, och jag hade tid att kolla in våra guider. Ingen av dem kom till skada. De var uppkrupen i baksätet, och nu var de noga med att få upp igen. Jag gick ut för att ta en närmare titt på de presenterar Överste Jerome hade gett oss. Två soldater dödades. IH tog sin uniform och vapen och kastade dem i baksätet. Tony Vann män tog sina vapen. Jag berättade för henne. "Klarar du det?"
  
  
  De kunde. De tjänade som palace vakterna när Fleming var ordförande. Kanske vi en dag kommer att kunna använda sig av denna kunskap. För närvarande, han höll sitt vapen till sig själv och beställde två av dem för att dra lik i buskarna, där de skulle ligga stilla tills några hungriga odjuret dök upp.
  
  
  I alla fall, vägen blockaden visat att den information som Tony hade vunnit var korrekt. Denna gamla man hade mer i rockärmen än hon velat erkänna. Så Jerome var ansvarig, Noa sade. Det var dags att tänka på ett sätt att gratis Fleming. Tony myndigheten har också givit mig mer självförtroende i mitt ego vänner. Efter alla, de presenterade sig själva, och nu när de har visat att de kan hantera vapen, de kan ändå vara användbara.
  
  
  Vi hade inga problem att ta sig till hotellet, och Mitzi parkerade bilen i ett övergivet skjul bakom byggnaden. Därifrån gick vi till en förfallen lobbyn. Lukten av mögel och röta i trä tävlade om makten. Vår guide ledde oss uppför den knarrande trappan till köket. Det var ett stort kök med hyllor längs ena väggen och ett arbetsbord i mitten. Vi var inte ensamma. Ett ljus brann på bordet, och tre män satt och åt iguana, en lokal delikatess som gjorde min mage morrar.
  
  
  Sedan, med de två männen och våra två guider ivrigt pratande med tre infödingar, var vi äntligen möjlighet att äta. När min brutal hunger var nöjd, han kände sig lite mindre som en yo-yo på ett rep av överraskningar och svårigheter. Min tallrik var fortfarande halvfullt när de tre infödda vänster. Han var glad att se dem gå. Vi behöver träna vår taktik, och jag inte känner mig som en objuden fest.
  
  
  Noa gav mig namnen på våra guider, men eftersom jag inte kan språket, ih glömt det. Jag minns det bara för att det var lång och hade en hel del konsonanter. Men nu ville inte såra henne genom att bara ringa ih Tom och Harry, så förklarade han problemet till henne och frågade ih för sin åsikt.
  
  
  Den längre av de två skrattade och sa: "Du kan kalla mig Lambie." Han uttalade det en solid "fyra".
  
  
  Mitzi sa i mitt öra, " Lambie. detta är en stor mussla. De äter ego kött för att öka sin styrka."
  
  
  Nen har stil, " jag flinade. "Priset för många människor är bättre än att, till exempel, mitt namn är N3. Och du?"Henne, tittade på nummer två.
  
  
  Hon log brett. "Militär personal.'
  
  
  "Tillräckligt kort," jag har kommit överens. 'Vad betyder detta?'
  
  
  Han skrattade igen. "En rovfågel. Mycket farligt.'
  
  
  'Bra.'Ih älskade henne. De kan skämta om utsikterna för att slåss hela Grand Laclair armén. Kanske vi fortfarande hade en liten chans.
  
  
  "Du förstår att vi behöver Dr. Fleming. Få Fleming ut ur fängelse för evigt. Men först måste vi få det. Är det någon som runt du vet något om utrymningsvägar, såsom tunnlar som fångar kan ha grävt i det förflutna?
  
  
  Reumatism var negativa. Det var en. För trånga för att vända om och alldeles för brant för att krypa tillbaka in i cellen. Där hålet hade öppnat, det var nu en järngrind. Mitt emot henne, den bleka skallen av den olycklige mannen som hade gjort ett sista försök att fly fortfarande låg. Det var länge sedan. Så vi måste arbeta på vår magkänsla, och det visar sig ofta att vara blodig. Jag berättade för henne vad jag tyckte om det. "Var tror du att du vill börja?"
  
  
  Oni Arierna kände mig ledsen för deras axlar. Jag sa att det för dem båda. "Om Fleming dör, så kommer vi. Jerome vill bygga en raket station på vår planet. Vi kommer att kämpa, men vi har inte tillräckligt med män och vapen för att stoppa ego."
  
  
  Jag började tycka par mer och mer. Ih ålder var svårt att gissa, men ih huden var slät och ih samordning var bra. De flyttade med nåd tigrar. Han pekade på ett enhetligt sätt. "Sätta detta på. Du kommer att spela rollen av soldater. Du har fångat Mitzi och mig, och du kommer att ta oss till fästningen. Du säger Jerome beordrade oss låst upp på Fleming ' s digitala kameror.
  
  
  Flickans ögon smalnade för en stund. Jag gillar inte att riskera sitt liv, men våra "trick" skulle ha varit mer övertygande om hon var där också.
  
  
  Den militära och Lambie tog av sig sina tröjor och byxor, tvekade med sina loincloths för en stund, sedan blygt vände och tog av sig sina ih också. Båda av dem bar owang, för slaget amuletter på sina bälten, runt deras halsar. Se, de vapen som fanns till hands, men de kanske trodde att det inte skulle skada att få lite extra skydd. De sätter på armén dubletter över deras amuletter, sätta byxor, och om de visste att vi var redo att gå.
  
  
  Mitzi var med och körde. Hennes sel var bredvid henne, och två av våra hantverkare satt i ryggen, kanoner pekade på våra nackar. På väg till fästningen, flickan gjorde det bästa av den korta vägen. Gatorna var förvånansvärt tom. Alla stannade inne och fortsatte gardiner. Affärerna var mörk och bordade från plundrare. Port of Spain, var plötsligt en mörk stad, mycket annorlunda från det roliga i den föregående natten.
  
  
  Fästningen ligger på en låg kulle. Den gröna gräsmattan framför honom gjorde sitt bästa för att få det att se vänliga, men att effekten var förstört av järnstaket runt omkring honom och kanon monterad i mitten av gräsmattan. Parkering framför porten inte göra något mer bekvämt.
  
  
  Kapralov och två soldater såg våra lampor och blockerade vägen, vapen dragna. Mitzi saktade ner och stannade ett par meter framför dem. Bakom mig, Lambie utbrast, " Kapralov, låt oss gå och se vad vi har. Fett fånga! Han knuffade mig framåt med nosen i hans pistol och skrattade hjärtligt.
  
  
  Kapralov närmade sig försiktigt. Hotellet har en titt på detta. Den ångkokare delade en framgång berättelse om hur de kom till oss och oöverstigliga utmaningar som de hade att övervinna. Kapralov var imponerad. När de avslutade sin berättelse, att han långsamt höjde geväret och pekade på mig.
  
  
  Mitt liv krympte. Han skulle inte skjuta Mitzi. Han var säker på det. Nä de kunde ta en borgen eller en lösen. Men vad Jerome hade planerat för mig var helt annorlunda. Kapralov lämnade mig i mörkret för en stund, tittade på mig genom visiret. Då han skällde ett kommando. Soldaterna rensas en väg. Kapralov satte oss i bilen och beställde Mitzi att gå till fästningen. Det var en grå byggnad. Utan fönster och bara en dörr i mitten, som en öppen mun. Det fanns även en trä-tungan som sticker ut ur det. Mitzi hade stannat och parkerat i kakel-parkeringen, och nu kunde han se att trä tungan var en vindbrygga över en djup vallgrav. Det var ogräs som växer i nen nu, men länge sedan var det en kö av slavar som sitter här. hälla vatten över hennes ego genom hennes klänning. Varje angripare hade att förlita sig på en våtdräkt. En soldat stod i mitten av bron, och hela området var upplyst av starka strålkastare. Kapralov gick ut. "Ta ih medan jag håller på att killen under pistolhot."
  
  
  Jag blev knuffad runt bilen. Mitzi kom ut på andra sidan. Den militära och Lambie hade sina vapen tryckte till ryggen. Kapralov gloated lite mer och gick in. Några minuter senare kom han fram igen, tillsammans med en löjtnant. Soldaten på bron av råvaror och hälsade, och nykomlingen s uppförande berättade för mig att han var ansvarig här.
  
  
  Kapralov pratade med livliga gester tills officer tystas ego med en gest. Från stjärnorna i hennes ego ögon, kunde han gissa vem som skulle ha vunnit priset, om det hade varit en riktig fånga.
  
  
  Lambie anmärkte, " Order från Översten. Dessa två ska vara låst upp, aka digitala kameror, precis som Fleming. Du ser, alla fångade fåglar tillsammans.
  
  
  "Jag se," sade löjtnant inom kort. "Ta ih till vakthuset."
  
  
  Han vände sig om, och vi var tvungna att följa med honom ner en sten korridor som ekade kusligt. En riktig mardröm för de som lider av klaustrofobi. I vakthuset, löjtnant signalerade att vi bör söka.
  
  
  Den militära snabbt sa: "Vi har redan sökt ih, Löjtnant. De är hundra procent ren."
  
  
  Löjtnant skrattade, " Mycket bra.'"Nick Carter, är han inte? "Mycket farligt", sade Översten. Men jag tror att dina tänder kommer att kunna hämtas ut ikväll."
  
  
  Han ryckte på axlarna och försökte se ut som en slagen hund. Nu är han vände sin uppmärksamhet till Mitzi. Även med tårar i ögonen och ihopkrupen som en rädd katt, hon var fortfarande värt att se. Kanske emu gillade det när hon var en liten undergiven. För ett ögonblick, hennes höfter gungade fram och tillbaka, och han lyfte hennes haka med ett finger.
  
  
  Polischefen säger att du är värt en hel del att syndikatet. Att de vill betala för att få dig tillbaka. Vi vet det." Mitzi såg ännu mer förskräckta och klappade hennes hand över hennes mun och snyftande. "Snälla sir, inte skicka mig till dem. De kommer att döda mig."
  
  
  Han höjde ögonbrynen. "Om du älskar ih så mycket, varför skulle de göra det?"
  
  
  Hon bet sig i läppen för en stund sedan, som om hon visste att löjtnanten skulle kunna få henne att prata, viskade hon, " jag vet inte.: "Jag behövde för att få några pengar någonstans. Men egot inte leverera det. Nu finns det dollartecken i ego mörka ögon. Gud, han hade en fantasi. Han är otroligt otålig. "Var är dessa dollar nu?" Hon såg plötsligt hoppfull. "Jag kan visa dig var ... Om du låter oss gå, jag ska ..."
  
  
  Ego skratt var obehagligt.
  
  
  "Vill du ha en hel del, honung. För Carter, om jag hade förlorat sitt ego, överste skulle ha handbojor på mig istället. Han lyfte sina axlar. "Av någon anledning, han är faktiskt att tänka på den här herrn här."
  
  
  Flickan gnuggade sina händer tillsammans, och höll ut henne ih emu, och kom slickar upp till honom, undergiven och väckte vid varje steg.
  
  
  "Bara henne, då?" Bara du och honom?"
  
  
  Lusta var synlig på hans ansikte. Utan att ta ögonen från oss, han talade till våra två män. "En person runt omkring dig kommer att stanna här, den andra kommer att ta Carter till cellen."
  
  
  Jag hade en skrämmande ögonblick när jag trodde att löjtnanten ville vara ensam med flickan. Då henne, insåg att han kunde skicka mig med en av killarna runt. Han spände sina muskler lite, som om jag gillade idén och han planerade att angripa personen längs vägen. Mitzi kan hantera en löjtnant, men det kan bli en kamp, och jag behöver inte en händelse som skulle mobilisera fler soldater. Löjtnanten såg mina rörelser, flinade, och bestämde sig för att följa med mig i alla fall. Han gick ut genom dörren före Lambie och mig. Mitzi kallas efter emu i en söt ton, " Löjtnant ... ses senare, ja ..."
  
  
  Han gick ner i hallen, och jag märkte att hans sätt att gå var mer upprörd än hans militära gång. Löjtnant s tankar var inte om ego plikt. I slutet av korridoren, öppnade han en tjock sten dörren, vinkade åt oss och slängde den bakom sig. Hennes misstankar var att med denna granit block bakom oss, inga ljud kunde tränga genom fängelsehålor på bottenvåningen. Vi gick upp en sten spiral trappa och in i en nedre korridoren. Vatten droppade och det var en unken lukt. Det var ingen frid men lieutenant ' s lantern, och han ledde vägen igen, passerar tjugo låsta dörrar på vardera sidan av stinkande korridoren. I slutet av korridoren, tog han ut mässing nyckel ungefär fyra inches lång, låste upp dörren och ställde sig vid cellen.
  
  
  Dr. Fleming var sitter mot väggen, en hand som spetsade till varje stam. Han sträckte ut sin andra benet framför honom. Det såg ful och svullen. Han satt på grön mossa som omfattas stengolvet, och en av Egots armar hängde över hans huvud på ett järn krossa ansluten för att stöna.
  
  
  Han tittade på mig, blinkade och såg Sälja och mig. Då han såg min vakt och slutligen löjtnant. Hans axlar sjönk ihop igen och egoism rasade fram i uppgivenhet. Den officer som stod över honom med ett leende. Han knäppte sina hölster, drog fram sin revolver, och klev så att han kunde se Fleming och mig tydligt, långsamt syftar vapnet på min midja.
  
  
  "Herr Talman," rösten lät hala. "Var du hoppas kunna hitta en bra allierad på ön? En man som redan har räddat dig en gång, och kan göra det igen? Jag presenterar ego till dig. Han kan bo med dig."
  
  
  Bakom mig, Lambie var naturligtvis att hålla andan. Jag hade flera alternativ. Jag kunde ha stått åt sidan för att låta min matte klass och sköt löjtnant. Men kanske den officer som var snabbare, och han började förstå Lambie mer och mer. Eller jag kunde ha tagit mig utanför det och drog ut min Luger.
  
  
  Medan han tänkte detta, en råtta storleken av en katt rusade genom cellen genom löjtnant s stövlar. Sergei ego lanterna förmodligen rädda djuret. Löjtnant hoppade ut på vägen och sköt henne. Det gav mig tillräckligt med tid att ta tag i min Luger. Hennes skott Löjtnant Frank i huvudet. Lyktan flög genom luften. Ego kunde fånga den med sin fria hand, att bränna fingrarna på den varma lampan, men han kunde snabbt lägga ner det utan att bryta den. Löjtnant föll på hans ansikte. Den grön mossa på golvet vände sig sakta red. Lambie frustade nöjt. Jag var glad att min flytten inte ta ego med överraskning. Slutligen, med reflex, kunde han trycka av och skjuta mig. Han tackade honom med en klapp på axeln.
  
  
  Fleming blinkade. Han var fortfarande inte användas till ljus. Han var generad.
  
  
  "Jag förstår inte något annat", muttrade han. "Överste Jerome ber mig att komma tillbaka och köra landet. Varför är jag då arresteras nu? Varför de får du här?" Varför är du så väl utrustade för detta soldat?
  
  
  "Senare," ego tystade henne. "Det finns ingen tid just nu." OSS David Hawke OSS Tara Sawyer skulle inte vilja Fleming att veta om AX s inblandning. Efter att Jerome svek, han var frestad att berätta Em allt. Men om Hök och Tara hade rätt, om Fleming började agera envis och ville inte att spela längre, som skulle Frobel Ön vara? Så jag ska få ligga. Han pekade på sitt ben. "Hur illa är du skadad?"
  
  
  Han såg fortfarande förbryllad, men hans ego var att försöka att avleda dess uppmärksamhet från de politiska ämnen.
  
  
  Han suckade. "Min början är bruten."
  
  
  Han började söka löjtnant fickor och bad om nyckeln till handbojorna. Ego var inte med dig. Jag kunde ha skjutit på kedjan, men jag hade inte mycket ammunition. Jag kan behöva lite kulor på övervåningen. Jag sätter en fot på väggen och drog henne. Murbruk mellan stenarna var hundra år gammal, och försvagades genom påverkan av fukt. Han kände kedjan spänne lite, men det kom inte utanför. Hon ryckte till ett par gånger, men det var meningslöst. Vi måste gräva den här saken. Henne, jag gjorde en snabb rörelse med handen, och stiletto minskade från suede balja i min böjda fingrar. Knivskarpa metall bit in i murbruk, knackar adobe över bit för bit. Lambie började hjälpa. Det tog längre tid än han hade tänkt. Trots kylan, han svettades. Om löjtnant inte kommer fram snart, kan det inträffa att någon ska gå att ta reda på vad som hände honom.
  
  
  Dess gjort ett djupt spår på ena sidan av fästet. Sedan drog han i kedjan med all sin kraft, tillsammans med Lambie. När det bröt fri, föll vi på den mjuka mossan. Fleming drogs fram. Lambie och jag tog våra egon. Han kunde stå på hans goda ben, trots att han var mycket svag, och hans huvud var spinning från buller vi hade att göra. Lämnade henne Lambie att hålla sitt ego samtidigt som han fotograferade lieutenant ' s jacka. Egot tog också hennes bälte och revolver och gav dem alla att Lambie.
  
  
  "Ta av jackan och sätta denna på. Du har blivit befordrad ."
  
  
  Lambie lydde. Med Fleming mellan oss, vi kom tillbaka till vakthuset.
  
  
  Mitzi Gardner nätta bröstet välvda i relief. Hon tog tag i en stol för Fleming, och som han sjönk ner i det hon frågade: "Var har du varit så länge? Vi vill bara att gå ut och se. Gud, vad hade de gjort med honom?
  
  
  "Nycklar. Leta i lådorna.
  
  
  Han öppnade den översta lådan och kastade mig en handfull. Jag har försökt flera gånger innan de slutligen att hitta den rätta. Vad är mer, låset var så rostig att jag var tvungen att slå ego med en upplaga innan den öppnade. Bara när handfängsel togs bort gjorde han se naglarna inne och blod runt sår på Fleming ' s handleden. Rost från gamla smashing var i såren, men det var omöjligt att tvätta bort det. Det fanns ingen medicin i väntrummet. Du bör vänta.
  
  
  Han berättade för mig hur han var på väg att lämna fästningen. Lambie stod med ryggen mot väggen i hans nya uniform. Jag var tvungen att berätta för soldaten på den bro som löjtnant ville se ego. Om han kom, vi band upp egot och munkavle emu. Mitzi gick sedan till bilen och tog ee till vindbryggan. Vi fick Fleming ut på bron och Ego släpade henne till bilen. Lambie, i hans löjtnant s jacka, satt i framsätet, mellan Mitzi och de Andra.
  
  
  På vakt inlägg, Lambie skulle vilja peka löjtnant s revolver på Mitzi, vänder sig mot henne så att vakten inte skulle se, egoism. Han skulle berätta korpral som Jerome hade beställt flickan tas till honom. Om det hade fungerat, vi skulle ha klarat av. Om det inte fungerar, jag har fortfarande Luger. Lambie och Militären var också beväpnad. Och tre till tre är en mycket gynnsamma förhållande.
  
  
  Vi fick det i en Cadillac, inga problem. Mitzi vände på henne strålkastare och körde ner för backen. De vakter såg att vi var i Eden, och de gick längs vägen utan att blockera oss det minsta. De trodde inte att en flykt försök.
  
  
  Kapralov lyfte sin hand för att göra en rutinkontroll, och Mitzi rullade ner fönstret. Han lutade sig fram för att täcka Lambie ansikte och försökte se otålig. "Överste ändrade sig. Han vill ha en tjej fram till honom. Nu."
  
  
  Kapralov såg orolig. "Löjtnant, om du tar ee dig själv, vem är ansvarig här?"
  
  
  "Du," Lambie slint. "Låt inte någon dö förrän jag kommer tillbaka.....'
  
  
  Kapralov hoppade tillbaka. Lambie röst lät inte som löjtnant s. "Hej ... vänta... du är inte ... hallå ... vad betyder detta?"
  
  
  Han hörde skott och fick honom till knäna. Militären sköt korpral. De soldater som inte var på sin vakt, men som Mitzi körde snabbt, en av dem lyckades sätta sin hand på dörrhandtaget. Han krossade hennes arm med rumpan av sin luger och sedan sköt soldaten. Den andra mannen riktade sitt gevär, men hade inte tid att dra igång. Det var precis i tid för att pumpa leda till emu: s mage.
  
  
  Det var bra. Vi var nu för fortkörning på vägen i full fart. Vi var längst ner i backen när jag hörde en bil. Hon visste att det låter alltför väl. Vi är ute på gas. Mitzi stannade bilen, tittade på mig och ryckte på axlarna. Eftersom undantagslagar var i praktiken över hela ön, det fanns ingen chans för tankning. Alla bensinstationer var stängt. Och Fleming var på inga villkor gå tjugo kilometer i bergen.
  
  
  Vi skulle kunna ta ego till Tony Vann hotell, men vad är nästa steg? Om Jerome insåg att Dr. Fleming hade rymt, han skulle inte vara säker någonstans nära Port of Spain. Jag var tvungen att hitta en annan bil. Från där vi var nu, jag kunde se kustvägen nedan. En Jeep, som var parkerad i närheten av gamla stan. Mörka siffror som stod omkring honom, och lyktor brann på vägen. Det var en vägspärr. Det spikat.
  
  
  "Detta är vår nya transportmedel. Jag vet inte hur många soldater vi kommer att ta ut av församlingen, men vi kan inte riskera att avfyra skott.
  
  
  Kanske det finns andra människor som kan gå in. Du har två att närma sig dem och för att avleda dessa killar. Jag ska ta hand om dem. Prova att sätta ih tillsammans. Mitzi, har du en revolver?" Hon tog illa vid mig."Ser jag ut naken?"
  
  
  "Stanna här med Fleming. Om någon kommer, ah, här, om det inte finns någon annan väg ut, men prova först för att se om detta inte är ett trick."
  
  
  Lambie och Militären var borta. Han gick runt husen på kullen. När mimmo hem passerade det, det var granskas av miljön. Nu är hon tydligt kunde se vägspärr lampor. Min shaggy de överröstas ormbunkar och andra växter. Han gick över till jeepen och tittade runt försiktigt tills han såg polisbilen. Ih förstod inte henne, men vad Lambie och Militära berättade för oss, det måste ha varit en hel del kul. Fyra soldater stod i en grupp runt mina två pojkar var böjd över med skratt. De vände mig ryggen. Han agerade snabbt, rädd att de skulle slå runt. "Hon borde ha följt dem med Luger redo", sade jag skarpt. "Ni är alla måltavlor. Vi är en enda rörelse! '
  
  
  Skrattet tystnade plötsligt. De stod frysta. Lambie tog ett par steg tillbaka och tog sikte. Guld fläta av ego camisole är axelklaffar glinted i mörkret. Han sprang till jeep, nådde i det bakre facket, och återvände med ett rep. Resten var gjort snabbt. När jag hade knutit upp de senaste fyra måltider och munkavle henne, jag kollade Jeep gas. Till min lättnad, tanken var full. "Sätta ih i buskarna och få dessa lampor ur vägen," sade jag. "Jag kommer att plocka upp Fleming."
  
  
  Han körde Jeep tillbaka till där vi hade lämnat Cadillac. Först nu märkte han att jeep är strålkastarna inte att fungera. Fan det!
  
  
  Mitzi har hjälpt mig att överföra Fleming till en mindre bil. Hon fick i sig bredvid mig, när hennes far fick bakom ratten och körde ner. "Lamby och Militären har för att komma till hotellet på egen hand. Från det, de tryggt kan återvända hem ."
  
  
  Jeep måste ha varit bra, men det var inte den perfekta lösningen. Med inga strålkastare och inga kontroller för att spara, jag behövde inte tänka på att köra genom bergen. Tanken på att köra så här, över vrida mimmo vägar med alla typer av stup, gav mig gåshud. Det bör risken kör längs kustvägen.
  
  
  Lambie och Militära gillar inte att hamna på efterkälken, men de såg det som den enda lösningen.
  
  
  När de gick ut, hon kom tillbaka i Jeepen. Nu var jag äntligen kunna ge Fleming spin som hade varit för att plåga mig en stund. Henne, kallade han över axeln: "vet du vad som hände i Tara Sawyer? De lät henne gå?
  
  
  "Nej. De soldater som fångade mig sa att de skulle kräva en miljon dollar lösen för nah. Vart tar ni mig ändå?"
  
  
  "Till Noa."
  
  
  Egots röst ekade med smärta och rädsla. "Ja, det här är den första. Sedan ska jag åka till staden. Folk kommer att lyssna på mig."
  
  
  Han låta emu lura honom. Jag har haft nog med problem själv inte att argumentera med honom. Jag var orolig för Tara Sawyer. Jag kunde inte låta något hända henne. Henne, trampade på gasen. Ju förr jag får det till Fleming och Mitzi, ju förr jag kan komma tillbaka till stan. Jag vände hörnet och såg ljus på vägen framåt. Ett annat hinder.
  
  
  "Dyka ner", Mitzi fräste åt henne. "Och bli redo."
  
  
  Jag saktade ner henne. Hennes hotell, så att de skulle tro att jag var på väg att sluta, bara för att bryta igenom den barriär i sista minuten. Jag såg det bara tio meter bort: en stor lastbil med en liten snabb haubits i stammen. Det blockerade hela vägen. Det var ingen passage.
  
  
  På ena sidan av oss, oljehaltigt vatten från träsket återspeglas den heliga ljuset från lyktorna. Så skulle jag inte ha gått något vidare. På andra sidan var palmer. De växer inte i & nb, så det skulle ha varit fast mark, men träden var slickar varandra än jag skulle ha velat. Jag undrade om jag skulle klara det i en Jeep. Men det var det minst dåliga alternativet. Hennes ratten vände sig om och hon gled av vägen med gasreglaget på tavlan. Jag hörde dem skrika" Stopp " och sedan ett skott. Gawk whizzed hög genom palmblad.
  
  
  Ett varningsskott.
  
  
  Trevliga människor! Mitzi blev i sin stol och besvarade elden, men inte så noga, inte i luften. Jag tittade inte tillbaka. Jag kände mig som jag var att rida en vild hingst för första gången i mitt liv. Han kraschade in i ett träd, hoppade på ett annat sätt, på två hjul, och nästan rullade över. De sköt på oss, men de såg inte oss. Jag försökte att komma tillbaka till vägen, men när jag gjorde det, jag hittade en annan överraskning där.
  
  
  Det var en Jeep på väg, och fyra soldater sprang mot den. Fleming ' låt skrik av smärta bakom mig. Det var inte roligt för honom. Mitzi sköt ett skott över Fleming ' s huvud på den Jeep som jagade oss när hon sköts så långt som hon kan av det lilla bil förare. Det var inte snabb nog. En runt våra däck var tom.
  
  
  "Nick, de är få på oss." Mitzi skrek.
  
  
  Hej, du behövde inte berätta för mig. Ih Gawk smällde i metall Jeep nästan i samma ögonblick som hon hörde skott. Han gav mig en Luger.
  
  
  "Försök att komma in i gruppen. Sikta och skjuta igen." Hon använde båda händerna, men det är mycket svårt att sikta på ett mål som rör sig när du håller på att skakas från sida till sida. Det var ett av de tillfällen då jag undrade om mitt namn skulle läggas till listan som Han håller i sin säkra, och varje namn har en asterisk för att visa att personen i fråga är död.
  
  
  Mitzi skrek. Henne, trodde att hon var sårad, men hon satt uppriktig. Jag såg hennes krasch i backspegeln. Bakom oss, Jeep spunnet kontrollen och körde i full fart in i träsket, där det långsamt och majestätiskt sjönk till botten. Hennes, såg lamporna att blinka en kort stund innan du går ut.
  
  
  Mitzi gick det luger mellan mina ben och vände. Vi fick rida på samma platt däck. Det var inte bara är brus på natten. I djungeln, ljudet av bambu pinnar träffa ihåliga trä-trummor hördes. Det var en dov, ödesmättat ljud. Han undrade om den Militära och Lambie kunde skicka en trådlös meddelande till stammen. Kanske var det ett meddelande om vår flykt, som skickas av osynliga siffror i regnskogen.
  
  
  Den rytm som plockas upp. Det var som en katastrof. Bakom mig, jag hörde hennes svaga röst Dr X. Fleming. "Vi är bevakad, och de är snabbt ikapp med oss."
  
  
  Hon sköts i förra hastighet av jeep ' s programvara.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Mitt framför oss på vägen, någon med en lykta vinkade åt oss att svänga in på en landsväg. Stahl inte fråga henne frågor och vinglade till. Han körde bilen över sanden till en annan ficklampa med vattnet, vände på tändningen, och kom ut.
  
  
  Noah var det, nu utan en vit klänning och klädd i ett höftskynke. På vägen som vi var bara att köra ner, jag hörde ljudet av en bil närmar sig. Vi hade inte tillräckligt med tid. Vi stod med ryggen mot havet. Och min Jakten var öde.
  
  
  Mitzi kom ut också. Noah Fleming drog upp till hans knän, under starka händer.
  
  
  "Kom med mig, Carter. Ta Mitzi ' s hand och låt inte gå. Stanna bakom mig."
  
  
  Luger stoppade in henne i hans bälte, tog hennes hand, och följde Nov. Vad skulle han göra med henne? Vi kommer att dö snart ändå. Och kanske kunde man även simma så långt bort att våra förföljare inte skulle hitta oss om vi bara höll våra huvuden låg nog i mörka vågor.
  
  
  Noa klev lugnt och tryggt i havet. Det är lätt lösliga av Fleming. Havet steg runt ego ben, för att mitt ego lår, då det plötsligt började stiga igen, steg för steg.
  
  
  På nästa steg, hennes tå slå något hårt. Han nästan snubblade, sedan lyfte han foten. Hennes fot skrapade en sten och en lite högre kände den hårda marken. Henne, att sätta din alenka på det. Jag nådde ut till varje stam, och jag kände mig som om jag var ett steg över den första. Vi gick upp fyra steg och gick öppet på ojämn sten ytor, kanske sex inches under vattnet.
  
  
  Han skrattade mjukt. Hon var väl bevandrad i denna besvärjelse. Det var första gången som Tony Besatt hade sett henne, promenader längs denna sten stig. Men han insåg att det var en gammal sten struktur, förmodligen en skyddsvall som hade för länge sedan sjunkit under havsytan som en följd av en jordbävning. Jag trodde inte att Noa hade någonsin sett ego över vatten. Han troligen upptäckte ego av olyckor medan simning, och trots att det inte är en artist, han använde det för att skrämma sin vidskepliga anhängare.
  
  
  Bakom mig, Mitzi hört henne fnissa. "Det är en stor ära för dig, Nick. Nu vet du något som är ett mysterium för nästan alla. Se upp för hala områden och vistelse i mitten. Väggen är bara en halv meter bred ."
  
  
  Han kramade hennes hand. Tillräckligt stark. "Du visste och försökte berätta historier om Santa Claus, du smutsiga hora. Hur blev du känd?'
  
  
  "Medan simning. Hon slog sitt huvud på den och förlorade medvetandet. Noa räddade mig. Han ville inte berätta för mig vad jag hade snubblat på tills hennes hotade Emu att jag skulle ta hand om det själv. Han svor att hålla det hemligt."
  
  
  Vi var nästan på andra sidan när ett par strålkastare lyste över vattnet. Det var ropen på tillstånd för att utföra och ilska. De fann jeep, men det fanns inga människor. Vi var redan ute i världen är inom räckhåll för alla, så att de inte kunde se oss. Vi kom till en brant klippa med en smal trappa uthuggen i det. Det var en lång och svår klättra, men Noah, bär Fleming, visade inga tecken på trötthet när han nådde det översta steget och hoppade fem meter ner på den plattform som nu fungerade både som en vall och tak på husen nedanför. Jag trodde att han skulle lyckas som tränare i AX program. Han räckte Fleming i hans utsträckta armar och presidenten var snabbt fördes in i rummet.
  
  
  När vi kom fram märkte jag att rummet redan var utrustade för ego behandling. Brinnande facklor hängde från stenmurar. I mitten av golvet var en barnsäng täckt med doftande blad. Vi passerade ett slags honor guard som består av indianerna, som var rörd Fleming lätt, som om för att ge emu en del av sin styrka.
  
  
  När Fleming var lagd på sängen, sade han till henne: "Hans ben är brutna, och det är rost på hans handled. Han måste ha blod förgiftning, och jag inte har tid att gå till apoteket för antibiotika. Emu behöver det nu. Är det ett sätt att få det här? '
  
  
  Den långa, mörkhyade mannen tittade på mig och lugnt. Fleming ' s röst lät svag, men han log. "Tack för din omtanke, Mr Carter, men jag är i goda händer. Hennes insats på Tony ' s medicinsk kunskap är högre än den dyraste specialist på Park Avenue."
  
  
  Patriarken sade tyst: "Vi har fått information av den typ av skador, och vi kan starta behandling omedelbart."
  
  
  Två kvinnor från Fleming. Noah ner på knä bredvid honom och doppade en svamp i den vätska som redan sitter i en skål bredvid sängen. Med det, han tvättade såret på Fleming ' s handleden. Sedan spred han en tjock grön jelly på nä.
  
  
  "Det är en varm blandning av coca blad och grön såpa," han sa. "Vi ska sätta en ögonbindel på honom. Detta material kommer att dra ut smuts runt såret, och sedan armen läker snabbt."
  
  
  Behandling av benen var lite svårare. Noah rätade hans ben. Då han doppade sitt finger i en skål med mörkt rött tjockt ämne. Med det, han ritade en cirkel runt såret, och inuti cirkeln, han drog ett "X".
  
  
  Han log mot mig. "Tuppen blod", förklarade han. "För att driva ut djävulen med ben." Nu flera lager kryddad blad var bundna till benet, på toppen som var en pasta av varm mjöl. Tight bandage runt hela benet.
  
  
  Jag undrar hur mycket av detta var en manifestation av primitiva medicin, som har bevisat sin effektivitet under århundraden, och psykologisk påverkan.
  
  
  Jag visste inte henne. Men Fleming trodde på det, och kanske att tron kan läka ego. Precis som många ledande politiker, kan han i hemlighet vara djupt religiös.
  
  
  Och om han inte erkänna det offentligt, kanske innerst inne att han accepterade den förbjudna mysticism av voodoo. Men jag hade inte tid att vänta och se hur det skulle gå för honom.
  
  
  Tony tog henne åt sidan och frågade Vad är frågan: "Gjorde trummor också berätta att Fleming vill gå tillbaka till staden och uppträda inför folk?"
  
  
  Den gamle mannen log torrt. Fleming är en idealist, och mycket envis i sin tro. Men när han kommer över chocken, jag ska berätta för em sanningen. Jag antar att du vill gå tillbaka och gratis Fröken Säger?"
  
  
  Jag ville inte berätta för dem vad vi hade sagt om hotell magnat dotter. Han visste en bra affär för någon som bor så långt upp i backen. Kanske var det trummor som höll ego informerade, tillsammans, naturligtvis, med förmågan att korrekt förklara dessa sällsynta djungel tecken.
  
  
  Mitt ansikte gick lite stel som jag sade, " Om jag inte får tillbaka henne i ett stycke, jag tror inte att jag kommer att överleva på egen hand."
  
  
  Mitzi var avlyssning. "Du är galen om du försöker med detta. Men om du gör det, jag ska gå med dig."
  
  
  "Fel antagande," sade jag. "Jag kan inte använda dig. Noa, se till att hon stannar här.
  
  
  Till min förvåning, han nickade. "Jag kommer att ge dig guider ..."
  
  
  "Nej," ego avbrytas. "Jag ska bara gå tillbaka den väg vi kom."
  
  
  Han höjde ögonbrynen. Jag visste att i slutet, att han inte skulle kunna ändra mig. Han ryckte på axlarna, tog Mitzi ' s hand, och gick tillbaka till Fleming.
  
  
  Han gick över till en stege som är uthuggen i berget. Bakom honom, han kunde höra hennes medryckande indianerna sång, antagligen avsedd att hjälpa Fleming återhämta sig. Hon klev över muren och in i vattnet tillbaka till andra sidan. Jeepen såg henne vagt. Det verkade öde. Det fanns inga tecken på soldaterna.
  
  
  Halvvägs ner min fot slog en hal klump av alger som växer mellan stenarna, och han halkade. Han stod upp, spotta lera. han reste sig upp och gick mer försiktigt.
  
  
  När jag kom till stranden, jag fick bomullstrasa.
  
  
  Han tog av sig kläderna och försökte vrida dem så gott han kunde. Luger torkade det så gott han kunde och släppte pistolen på framsätet i Jeepen. Han draperade hennes kläder under huven så att de kunde torka i värmen från motorn.
  
  
  Hennes start var fortfarande på. De är våt, men jag behöver dem för att rida.
  
  
  Jag ser fram emot en bra resa med ett platt däck och blev inte besviken. När hon nådde den plats där den andra Jeepen hade kommit in i träsket, hon stannade för att ladda Luger . Jag såg henne, aktiviteter på plats, tre eller fyra män på den sida av vägen. Kanske de människor som var i bilen inte drunkna, men jag ville inte se vad de gjorde.
  
  
  Odin runt dem plötsligt klev in mitt i vägen och vinkade åt mig att köra närmare. Hon var nästan nerslagen av Ego nogi, men han såg höftskynke precis i tid. Hon hade fortfarande sin Luger redo och åkte upp för att Slicka. Jag hörde henne skratta, ett slags triumferande ljud, och då Jeep näsa sköt ut genom träsket. De tog ut ego. Det var folktomt. Inga döda kroppar.
  
  
  Tony Vann i djungeln medhjälpare drog ut reservhjulet och rullade egot tillbaka till mig. Jag kom ut och såg de två männen runt omkring dem lyft upp den främre delen av min Jeep, byta hjul, och sätta bilen tillbaka med ett stort leende, vilket innebar att allt var bra nu. Sedan de försvann snabbt bland palmer. Så snabbt, att han inte skulle ha sett det om han skulle bara blinkade.
  
  
  Dess kör fort, gissa vad jag ska ta upp framöver, där en stor lastbil har blockerat vägen. Tony Marshall män var upptagna med det också, men bilen var för tung och att de inte kunde flytta det. Han kom ut, fick bakom ratten i lastbilen, och vinkade åt dem ur vägen. Jag lägger det i omvänd och hoppade ut. Det var en vacker syn att se lastbilen glida in i träsket. Endast gun fat var fortfarande något över vattnet.
  
  
  På min fortsatta resa till ett avlägset hotell, ingen har träffat henne. Ett par män lekte i köket. Spelet var nytt för mig. Varje människa hade en polerad chip som såg märkligt som ett mänskligt finger. De turades rullande ih runt bordet. Som kom upp att slicka klyvning i mitten av magen av stolen, - sade Statsministern, att döma av den spänning som det orsakade. Koko var den sista att rulla. Han gav upp ett högt rop som hans finger föll in i sprickan. Förlorarna betalas emu dubbelt så mycket. När han och Lambie såg mig, de slutade spela. När jag berättade för dem att jag ville ha dem för att ta mig till Sawyer Hotel de inte ser mycket upphetsad.
  
  
  Lambie hostade kraftigt. "Det var riskabelt nog att lura löjtnant i fästningen," sade han. "Men lura överste? "Jag vet inte."'
  
  
  Jag behövde ett par assistenter. Det var viktigt att de har förtroende för verksamheten. Nervösa och osäkra människor inte behöver oss. "Noah vet vart vi är på väg," jag meddelade. "Och han kommer att hjälpa oss."
  
  
  De var magiska orden. Om Noa trodde att det skulle fungera, skulle det. Vi gick upp i Jeepen på bra humör.
  
  
  Gatorna i staden var fortfarande tom. Totalt, vi såg inte mer än en sjätte person. När de hör Jeep, de är lika rädda som möss. Det var ingen trafik, alla offentliga byggnader stängdes, och fönster var mörka förutom på bottenvåningen av Sawyer Hotellet.
  
  
  Han pekade med ett gevär på ryggen, när vi körde mot huvudentrén. En vaktpost i skuggorna såg oss hela dagen.
  
  
  Han hoppade ut och vinkade åt mig att följa honom. Hennes far kom upp till henne, tillsammans med den Militära och "Löjtnant" Lambie. Vakten stoppade oss. "Jag är ledsen. Polischefen sa att ingen kommer ikväll.
  
  
  Lambie sträckt och glodde på soldaten. "Vi ska gå in. Om du vill stoppa oss, kan du hamna att få ont. Detta fången Nick Carter, mannen som Jerome erbjuds ett tusen dollar. Få röra på sig.
  
  
  Vakten pekade med ett gevär på mig och slickade hans läppar. "I så fall, jag ska ta hennes ego det."
  
  
  Lambie morrade. "Åh, nej, du kommer inte att köra ditt ego. Jag kommer att leverera det själv. Du tror att du kan ta denna utmärkelse bort från mig. Komma tillbaka, din jävel! '
  
  
  Vakten tittade skyldig och inte röra sig tillräckligt snabbt. En militär gick förbi mimmo mig och slog sitt ego med rumpan av ett gevär i hela örat. Vid samma tid, han oavsiktligt rörde avtryckaren. Gawk mitt ben whizzed förflutna, mellan, högre än det borde ha varit. Det börjar bli alltför realistiska. Lambie visade sina tänder igen. "Överste. Var är han?'
  
  
  Den numera ganska imponerad vakt muttrade nästan unintelligibly: "På kasinot, Löjtnant. Guide för dig?"
  
  
  "Jag tror att vi kan hitta det själva." Det var en varning i Lambie röst. "Stanna på din post."
  
  
  Han knuffade in mig i lobbyn. Thomas Sawyer skulle ha varit chockad över att se skadan. Stora bänkar som lades ut. Hyllorna i dagstidningar och tidskrifter välte, men ingen av de montrar som var kvar orörda. Store hyllorna var tomma. Vilken röra!
  
  
  Överste Karib Jerome kan vara en bra conspirator, men han var en usel befälhavare. Om han inte hade låtit hans män att råna honom, han skulle ha vunnit mer, om hans planer hade varit framgångsrika, förstås.
  
  
  Casino var ännu värre än lobbyn. Tusentals spelbord var förstörd och kunde inte repareras. På Internet, nakenstudier över den långsträckta bar var repad, siffror var klipp ut. Den militära Lambie och visslade. "Bra nyheter missat."
  
  
  Glas var krossade på golvet runt baren. Fanns det inga flaskor. Den militära män och Lambie såg tafatt runt om i tomma rum. "Vart tog alla vägen? Där är den överste?"
  
  
  "Han sover ur en dvala. Vad sägs om att det är tre hundra rum med bekväma sängar. För Jerome, jag tror att han är i Cappola Chip office räkna kasino pengar. Låt oss gå till honom.
  
  
  Vi har gått mimmo kassaregister. De förblev orörd. Men det fanns inga högar av mynt bakom glasväggen, inga räkningar i öppna lådor. Soldaterna var borta från här. Han tryckte på den knapp som normalt aktiveras skjutbar dörr av metall.
  
  
  Dess gått mellan killarna. Den ovänliga svart säkerhetsvakt vid kontroll-och utflyktsdisk överrumplas. Han sträckte sig efter sin revolver, men då han såg att Lambie är gun var på min rygg, kände mig, och skrattade.
  
  
  "Nej, men, Mr Carter. Där har du det, Löjtnant?"
  
  
  Kanske har han bytte sida, men det verkade mer benägna till mig att han hade varit Jerome ' s spy hela tiden.
  
  
  "Kvar vid en checkpoint. Berätta överste vi är här.
  
  
  Men negro kommer inte att låta oss ännu. "Mitzi kvar här med Carter. Var är hon?'
  
  
  Lambie Ariska ryckte på axlarna. "Hon var inte med honom. Kanske hon är borta."
  
  
  "Tja, det är inte viktigt." Han tryckte på dörrklockan. "Överste, du har besök."
  
  
  Det gör inte mycket mening med att bli upphetsad. "Jag sa att jag ..."
  
  
  "Två soldater har kommit för att leverera Mr Carter."
  
  
  Stahl ' s röst är plötsligt ljusare nu. "Det är bra. Låt ih i.
  
  
  Svängde upp dörren. Karib Jerome satt vid Cappola skrivbord. Framför honom fanns högar av sedlar och monettes. De senaste kasino och hotell intäkter och lobby butiker: stora syndikat och Sawyer pengar.
  
  
  Hennes vän log. "Har du hittat ett sätt att bli rik, Jerome?"
  
  
  Han log mot reumatism. Bara ego leende var lite kallare än mina. "Du måste medge att detta är ett bra sätt." Han tittade på Lambie. "Löjtnant, där gjorde tjej som studerade med den här mannen kommer från?"
  
  
  Henne, vräkte ut det. 'Död. Hon drunknade.
  
  
  Svarta ögon smalnade. "Hon simmar som en delfin, Mr Carter. Försök inte att lura mig. Det är värt en hel del i Miami."
  
  
  Han tittade över axeln på dörren som fortfarande var öppen. Negro var efter vårt samtal. När han var bakom mina män, jag kunde inte använda min luger. Det skulle ha inneburit döden för Tom och Lambie. Han hade bett henne att stänga dörren, och hade valt det snabbaste sättet att meddela överste av säkerhet ego uppmärksamhet.
  
  
  Hennes sade han trotsigt att Jerome: "Du kan få en bra lösen för Mitzi, men jag behålla pengarna, detta löjtnant aldrig kommer att se hans tusen dollar." Det var nog. Dörren stängdes. Jerome lutade sig in i högen av pengar på bordet. När han tittade upp igen, han var ute öppet, nästan direkt på min luger.
  
  
  "Ta vad du behöver," Lambie och Militären sade till henne som ih pistoler flyttade bort från mig, mycket att Jerome överraskning. Ego är ansikte åt. "Förräderi, Mr Carter? Muta soldater! De kommer att vara generalsuniform så fort det är över. .. '
  
  
  Han var snabb. Jag misstänkte det. Men ändå inte tillräckligt snabbt. Han var vid skrivbordet, och hans hand flyttade snabbt till sitt hölster. Han var lite snabbare, svängde luger runt hans högra arm till vänster, kastade stiletto i sin hand och kastade. Stiletto fästs ego hand till holster och ego misslyckats.
  
  
  Jag medger att han inte var feg. Det var en stor risk för honom. Men om han skulle göra mig skjuta, eller om han skulle skjuta sig själv, det skulle larm niggas utanför och mina chanser skulle vara förlorat. Han lugnt sel. Han tog henne med Luger och beställde emu att stå mot väggen. Hans små svarta ögon var fulla av hat, men han gjorde som emu har sagt.
  
  
  Lambie placerade pistolen på toppen av en hög med sedlar och gav överste en grundlig sökning. Han drog ut min stilett, min revolver, och fann en extra i en av fickorna överallt.
  
  
  "Nu kan du sitta på soffan så vi kan prata. Där är Tara Sawyer? Jag berättade för henne.
  
  
  Jerome inte ens blinka. Han satte sig ner bekvämt i soffan och korsade benen. Han böjt hans överläpp sarkastiskt och gav en counter-spin. "Var är Mitzi Gardner?"
  
  
  Jag har inte tid eller lust att spela Q & A. självklart, han höll Tara på hotellet. Men jag kunde inte räkna på Jerome hela armén sova, och jag ville inte riskera att behöva söka på hela hotellet. Han klev framför överste och smällde fat av luger i hans ego. Det var en ful repa. Hennes ego ville inte döda henne, han var den enda person som kunde styra armén på den tiden, och han behövde nen. Men först av allt, jag var orolig för Tara ' s säkerhet. Han berättade för henne att detta Jerome och tillade, " jag kommer inte att ångra vanprydande ditt ansikte, om jag måste."
  
  
  Han var en stilig man. Han visste det, och han var förgäves. "Alla rätt", sade han. "Du kan inte befria henne ändå. Missa Sawyer är i hallen i hennes svit på översta våningen. Det finns sex hundra av mina soldater mellan den nedre och övre våningarna."
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  
  
  
  Medan Lambie höll överste vid vapenhot, den Militära och jag klädde av Jerome ' s jacka och tröja och slet av hans skjorta i remsor att knyta upp honom. Vi låter emu sitta på soffan.
  
  
  "Stanna här för att hålla ett öga på honom," beordrade han henne. Visade henne emu hur dörren kontroller arbetade. "Vänta tills Lamby och jag får till dörren. Du öppnar den för att Rivnenskaya bara tillräckligt för att låta oss passera, och stäng den sedan igen.
  
  
  Lambie sätta pistolen mot min rygg igen, och vi började gå. Negro var involverade i en deckare, och inte titta upp förrän han hade knuffat den under sin näsa som en emu luger. När jag såg vad han läste, jag var tvungen att skrocka. "Läs inte det, gör det, det lades en stund innan Lambie träffa hans ego hårt i skallen med rumpan av hans gevär. Han rullade av stol och på golvet. Om han var död eller inte beror mest på tjockleken av egots skull. Vi släpade med egot till en av de casino cash register och band honom i en stol. Vi gick snabbt till hissarna. Halvvägs ner i lobbyn, hiss dörren plötsligt öppnades. Soldaten kom ut, såg oss och försökte dyka tillbaka. Stiletto tappade henne och för ett ögonblick fann ego ego Adams äpple. Lambie dras ego bakom receptionen. Nycklarna till Tara ' s rum var inte där, så vi behöver få in så tyst som möjligt.
  
  
  Vi gick tillbaka till hiss, och han plockade upp två machetes som hade halkat från soldat bälte efter att träffa ego. Nu hade vi bara 599 motståndare.
  
  
  På toppen, vi sprang till dörren på Tara ' s lägenhet. Låset var trasigt med en stilett, och vi var inne innan någon annan dök upp i hallen.
  
  
  Rummet var kvävande. Luftkonditioneringen var avstängd. Tara Sawyer låg på sängen, armar och ben utspridda. Hon var klädd i ett par trosor och en bh. Hennes handleder och vrister var bunden till sängen med en gardin, så att hon knappt kunde röra sig. Nä inte ha en gag i hennes mun, men som förmodligen inte skulle ha varit nödvändigt. Ljudisolering av Sawyer Grand LaClare var utmärkt. På de flesta, det kan höras i nästa rum.
  
  
  Hon såg mig och Lambie. Hennes ansikte var förvriden med förtvivlan, och han trodde att hon var på väg att gråta ut. Ey lagt en hand över hennes mun. "Jerome människor är här. Att vara lugn.'
  
  
  Hennes ögon åkte till Lambie. Hon trodde att jag fångades också. Det var Ay som förklarade att han var på vår sida. Hennes vackra blå ögon var nu stor och mörk . Rädslan i hennes ögon var nu ersatt av ilska. Han tog bort sin hand runt hennes rta och kysste henne. Sedan släppte han henne att knyta upp hennes skosnören. "De dödade mitt ego?"
  
  
  Hon visste att hon var misteln med hänvisning till Fleming. Jag berättade för henne. "Inte alls. Vi kunde täcka honom. Han är skadad, men han är säkert i bergen med Noa."
  
  
  "Vem är det?"
  
  
  Naturligtvis, hon hade aldrig hört talas om det gamla svarta guiden och ego stam. "Du skulle kalla mig för en lögnare om jag sa mer om November, men om vi får ut av staden vid liv, jag ska presentera dig för honom. Och även då, kommer du inte tro det."
  
  
  Det var snabbt lossade av ett skosnöre för att minska smärtan. Hennes händer och fötter var vit och svullen från hjärt sjukdom. Hej, det gjorde ont, och han såg att det skulle ta ett tag innan hon kunde gå igen. Men jag kunde inte riskera att bära sl. Om någon försökt att stoppa oss på vägen, skulle jag desperat behöver mina händer, och förmodligen Lambie också.
  
  
  Han baddade Tara handleder och vrister med kallt vatten runt badet. Då tog hon ut en tunn bomullsklänning runt toaletten. Hon såg bättre ut som hon var, men hennes trosor och semi-transparent-bh är inte bara idealisk för resor under krigstid.
  
  
  Det tog Tara dyrbara minuter för att stanna på hennes fötter. Vi har gjort ett rum-för-rum in i detta. Lambie hade skickat henne ner i hallen för att kontrollera att utgången var klar.
  
  
  En stund senare, han petade in sitt huvud i slutet av dagen och vinkade till oss. Vi sprang till hissen så fort som Tara ' s villkor skulle tillåta. Så fort jag tryckte på knappen, jag såg henne som en dörr öppnas i korridoren.
  
  
  Vi nådde första våningen och hiss dörren öppnades sakta. Jag såg en soldat genom sprickan. Ännu värre, Överste Karib Jerome var det med pistol och pekade på oss.
  
  
  Han hukade sig bakom dörr av metall och samtidigt tryckte källaren knappen. Gawk studsade metall väggarna i hissen. Det var ett mirakel att ingen runt oss var skadade. Dörren stängd och vi gick in. Det kändes som timmar hade gått. Om det inte fanns någon bil i garaget, eller utfarten var blockerad, David Hawke skulle ha skrivit en mindre genom hans ombud. Tom Sawyer skulle ha förlorat sin dotter, och Noa skulle ha förlorat en jävla bra assistent.
  
  
  Jag undrar om den andra assistenten Tony hade var. Förmodligen död. Om Jerome hade övertalat Ego ego låt gå för en rejäl summa, han skulle kanske ha förväntat sig en kula. Översten kommer inte att ha någon anledning att hålla sitt ord. Det var uppenbart att det var ett misstag att lämna den stackars dåre här ensam med en sådan karaktär.
  
  
  Hissen träffar luften buffert i källaren. Vi var i garaget. Det var massor av bilar som hör till gäster och högre avlönad personal, men jag räknar inte med att hitta nycklarna i dem, och jag hade knappt tid att kolla ih allt. En militär lastbil som stod parkerad vid utloppet. Det var nog redo i händelse av nödsituationer, och det gick snabbt. Förutom att det kändes som en mil bort.
  
  
  Han pekade ut det till henne. "Kör till sin bil," sade jag. "Ta ego medan jag täcka hennes reträtt."
  
  
  De sprang. Minst Lambie var att köra så fort han kunde, precis som han var på att dra en snubblande Tara arm. Hiss dörrarna öppnades. När de öppnade till två inches, han sköt genom klyftan, följande Jerome leda. Jag hörde henne skrika och hoppades att det var överste. Han fortsatte att skjuta så öppnades dörren ännu mer och mer skrik hördes. Slutligen, någon kom med den briljanta idén att skicka hissen tillbaka upp. Han fortsatte att skjuta tills dörren är helt stängd. Nu hade vi en liten fördel. Han sprang till bilen och hoppade in bredvid Tara, som snabbt startade motorn och sedan bosatte sig i sätet bredvid föraren. Lycklig. Om det hade varit Mitzi Gardner, vi skulle ha varit att argumentera om vem som skulle köra, och det fanns ingen tid för det just nu.
  
  
  Jag gick bakom henne i andra växeln och vände på avfartsramp. Ego var inte barrikaderat. Som mimmo förbi huvudingången till hotellet och tittade på dörren, hon såg Jerome och några av hans män på att rinna ut. De stannade på trappan för att skjuta på oss, men de var för snabba. Skotten gick lågt liggande.
  
  
  Jag zig-zag den för att minimera eventuella ytterligare chanser att drabbas av mikrofoner och högtalare, och hörde Lambie skjuter bakifrån. Hennes emu skrek åt honom att dra sig upp. Han kunde inte höra mig. Eller kanske han var alltför upphetsad för att reagera.
  
  
  Det var för sent då. Jag hörde henne skrika kortfattat, och i backspegeln såg jag Lambie falla ut runt bilen. han bara låg stilla i mitten av vägen. Framsidan av ego-tröja var genomdränkt av blod. Hans kropp skakade när kulorna träffade honom. Jerome fick sin revansch på emu nu att vi var för långt bort för att bli påkommen.
  
  
  Han koncentrerade sig på att köra, försöker att ignorera hans trötthet. Inga fler kulor visslade bakom oss. Jerome och hans soldater sprang till bilar parkerade vid entrén. Vi var långt från hem och säker.
  
  
  På boulevard, jag svängde det och trampade på gaspedalen. Lastbilen var mer lämpade för att bära tunga bördor än för att öka hastigheten. Vi hade lite tid, men det var inte tillräckligt för att undvika överste strävan.
  
  
  Vi var ute på stan, och på väg till Tony Vann hotellet. Något som måste lösas snabbt. Jag kunde inte undvika Jerome på kustvägen. Jag hade två alternativ. Den första är att dölja lastbil i ett skjul på den gamla inn. Den andra var en dålig väg som slingrar sig genom bergen.
  
  
  Det slog mig att polischefen visste förmodligen om inn existens, och att Noa har använt den. Emu skulle inte ens kämpa. Hela byggnaden var av trä. Han kunde ha bränt oss.
  
  
  Så han valde berg rutten. Våra tung lastbil kunde hantera gropar och gupp förmodligen bättre än lättare bilar bakom oss, och de kunde inte gå snabbare än oss på denna väg.
  
  
  När vi nått böja sig, de hade inte lagt märke till oss. Sergey stängde av den och vände på ratten. Vi var nu osynlig för jungle miljö för de två Jeepar som passerar mimmo oss på stora vägen. Bra. Han stannade, tog ut spotlights runt hållaren, och gick över till lastbryggan för att kolla vad vi hade med oss. Eller kanske Lambie tappade pistolen. Min ammunition utbudet lågt.
  
  
  Jag kunde inte hitta den pistol mellan spolar av rep, spade, och tre lådor. Hon var på väg att köra när Sergey Lyktor tappade en text på en av rutorna överallt: "Dynamit". Han drog lådan framåt. Ett par stavar hade fallit ut, men de flesta av dem var fortfarande insvept prydligt i sågspån.
  
  
  Om Överste Jerome finner vi har lämnat huvudvägen, han kommer utan tvekan att vända. Men vi var redo att acceptera det. Vi körde ca 100 meter in i djungeln. Hennes dök runt lastbilen klipp och sprang tillbaka till korsningen, redo längs vägen. Jag gjorde det med tiden Jerome Jeepar kom i sikte. De körde fort, hoppade ut i hörnet, och hennes undvek ih-lampor. De såg en lastbil i fjärran och red mot det, skrika i triumf. Som första Jeep närmade sig, sprider tände den. Han kastade stick av dynamit i baksätet och duckade så långt han kunde in i bladverket.
  
  
  Explosionen inträffade omedelbart och kastade mig tillbaka in på vägen. Men min fysiska kondition var mycket bättre än jeep passagerare. Jag var fortfarande hålla andan när jag hörde Tara ' s röst ropar till mig. Han fick upp tidigare än han skulle ha velat och vinkade för Ay att hålla sig borta, tittar på den djupa kratern som bildades på vägen. Bakom mig, en andra Jeep drog upp till böjen. Flickan och jag sprang tillbaka till bilen. Vi var redan kör i full fart när Jeepen skrek att ett stopp vid kratern av vulkanen. I backspegeln såg hon Jerome ' s tall figur lutad över en stor grop i vägen. Kulor whizzed förbi oss, men vi var redan för långt borta för dem att skada oss.
  
  
  Tara förstod inte vad som hade hänt. Han förklarade vad han hade hittat i baksidan av lastbilen, lutade sig in för att ge henne en snabb kyss, sedan vände sin uppmärksamhet tillbaka till vägen.
  
  
  "Vi är säkert för nu," hennes man sagt. "De kan inte driva igenom denna grop, annars kommer de att behöva hugga ner träd. Och det tar tid. Gör dig redo för en grov sjö rida ."
  
  
  I mörkret, jag sprang nästan in i ett träd när jag vände hörnet, vilket påminde mig om att jag behövde Sergey. Risken för att bli upptäckt var mindre viktigt nu än risken för att köra in i ett träd. En blick på min klocka sa till mig att natten redan var slut. När vi når de mest svåra ställen, det kommer att vara nästan ljus. Detta gjorde det mycket lättare att göra så.
  
  
  Men nu är det ännu var mörkt, och den helige lampor lyste genom den tjocka blad. Tara var tvungen att hålla på att dörrkarmen för en dag för att undvika att slå huvudet på taket. Hon gick ett par kilometer, sedan skrattade bittert.
  
  
  "Nick," sade hon. "Jag tror inte att jag är rätt person för detta. Han var glad att komma hit och träffa Fleming. Det var så romantiskt ." Hennes skratt lät besviken. "Nu vet jag att det är faktiskt Della Street."
  
  
  Henne, skrattade. "Är Sagans Värld besvikelse?"
  
  
  Så hon var rädd för, talar för att hålla sig själv i schack. Vi klättrade högre och högre, och det kommer att bli ännu tuffare nu. Henne, tyckte det var en bra ursäkt för att släppa på tyglarna. Slutligen, ångest är en stimulerande, och sex är en stor lugnande medel. Han stannade och vände nyckeln i tändningslåset. Det var mycket tyst. Han kom ut, gick runt bilen, öppnade dörren på Tara ' s sida, och drog henne ut. Jag drog henne till bilen så att jag kunde kontrollera området med strålkastarna på för någon drakar eller porcupines som kan förstöra det roliga. Hennes mun var lika hungrig som min. Hej, det var precis lika svårt som det var för mig. Det tog lång tid innan vi slutligen spelade en lastbil spel helt utmattad och nöjd. Jag log mot henne. 'Mår du bättre?' Hon nickade, lutade sig tillbaka i stolen och slöt ögonen.
  
  
  När vi nådde klippan, var det redan ljust. Jag sa till Tara för att hålla hennes slutna ögon för en stund, och visst, hon öppnade genast ih att se upp med intresse. När hon tittade ut genom fönstret och såg bara avgrunden, hon blev blek. Hon satte sig rakt upp, lyft hakan.
  
  
  När vi passerade den farliga delen av klyftan, jag tänkte på Fleming. Vid den punkt där vägen kom till en återvändsgränd, vi kom ut och fortsatte gå. Nu var hon upptäckt något som jag inte hade lagt märke till tidigare. Spåren ledde in i en brant ravin; utanför kanten, på andra sidan, var grottor där stammen tidigare överskott befolkningen hade stungit. Just nu, ingen verkar ha bott där. Den tjocka trä grindar av fästningen var stängt. Han knackade det med rumpan av hans pistol. Några minuter senare hörde hon skramlet av kedjor och förskjutning av trä-bultar. Då porten svängde öppen och en man i en vit skjorta vinkade oss inne. Tara såg ut som om hon hade sett ett spöke.
  
  
  Noah hälsade flickan kärleksfullt, sade Fleming mådde bättre, sedan bytte till Barents Hav Område är dåliga nyheter institutionen.
  
  
  "Vår linje var att skära i går kväll. Vi kunde inte höra något från insidan av iller med dem efter att du lämnade. Kan du berätta för mig hur situationen är i Port of Spain?
  
  
  Han misstänkte att det gamla hotellet i utkanten av staden var mer än bara en plats att bo på för indianerna som ville besöka staden. Det var tänkt att vara mitt i Barents Hav territorium för meddelanden som kom genom städer och översändes hjälp av djungeltrumman. Om det inte fanns några fler rapporter, det innebar att Jerome hade plundrade Nach.
  
  
  Han var mycket trött. Timmar av långa spänningar började samla. Denna stora fästningen var ointaglig. Kungar, pirater, och rebellerna har alltid försökt förgäves att utmana de höga väggarna i deras gamla tider. Men den här gången var det enda skydd var min Luger och en handfull kulor, Mitzy Gardner nätta lilla stall, och ett par lådor av dynamit. En liten bit mot en modernt utrustad armé. Henne, lutade sig mot en tjock sten stöna och informerade Tony seger. Jag berättade för emu-vad jag skulle göra med dynamit.
  
  
  "Jag borde ha blåst upp att klippa direkt," jag erkände.
  
  
  "Men jag trodde inte på det då, och nu är det för långt bort. Men jag är bara vrida denna väg in i ett minfält. Jag förväntar mig inte att Jerome att komma hit i jeepar. Egot är i för en överraskning. Jag behöver bärare.
  
  
  Noah sammansatta team och introducerade henne till flickor.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  
  
  
  Människor dras dynamit runt lastbilen. De tog den lila rutan öppna härifrån fort, vilket ger en full låda för apparater, gruvor, längs vägen. Innan du lämnar bilen, det togs bort av distributören rotorn så att ingen annan kunde starta bilen. Han vände på väg in i ett minfält, och se till att de sprängkapslar som sattes upp så att en person kunde detonera varje avgift oberoende av de andra. När han arbetade, han kunde höra trummor i fästningen, de var inte meddelanden, men ceremoniella ljud. Hennes gissning var att Noah var att försöka höja moralen lite.
  
  
  När han är klar, han kände sig helt utmattad och hungrig. Han gjorde knappt till fästningen. Ja, det var en ritual. Heliga fåglar dödades och kokt i kokande vatten. Naken indianerna med spjut dansade runt kitteln. De hade utmärkt slutar militära vapen att slåss med bazookas och kulsprutepistoler.
  
  
  Noah tog hand om det innan han fått en chans att äta något. Jag var inte ens halv sover ännu. När Noa fick denna enda överföring, var hennes ligga i ett svalt och mörkt rum, på shadow line den dag han kunde se att solen redan kommit fram till middagstid position. Jag satte en man på sin vakt med leden. Från detta läge, du måste kunna höra fordon som närmar sig från långt håll. Nu stod han framför Nov, och han var upphetsad.
  
  
  
  
  "Militären närmade sig lastbilen," han sa.
  
  
  Dess omedelbart vaknade. - "Hur mycket är ih?'
  
  
  "Han kan inte räkna." Noa talade till bevakare.
  
  
  "Han säger:"mycket, väldigt mycket."
  
  
  Han klev upp och sprang till gaten. Genom att nu, de borde ha följt stigen, och tagit henne till hotellet för att se till att de inte hittar någon dynamit. Kriget dansen var över, och de personer som hade gått till sina grottor var på flykt tillbaka till fästningen.
  
  
  Han passerade dörren till Fleming ' s rum och stannade för ett ögonblick. Han stod för en dag mellan två tjejer. Det fanns inga fula röda ränder på hans bandagerade arm, ingen grå ränder på hans choklad bruna ansikte. Jag har inte tid att älta det, men Fleming ' s snabba återhämtning som förvånade mig. Jag kastade den runt mitt huvud så jag fortsatte att gå. Han sprang genom porten och ner på vägen. Om de var snabba, hon kan springa in i dem, men han var tvungen att vara säker.
  
  
  När jag nådde passet, jag kunde fortfarande inte se något. Han var i clearing nu, och genom trädtopparna kunde han se den lastbil på botten av ravinen ungefär en halv mil nedan. Den grupp av omkring trettio människor som står sida vid sida hade inte för avsikt att klättra upp. Jag undrar varför. Då hörde jag ett ljud bakom mig. Det var Mitzi. Nä hade reumatism.
  
  
  "Det finns en annan attack från den andra sidan, Nick. Båtar i viken. Massor av båtar.'
  
  
  Detta förklarade varför gruppen var fortfarande väntar på nedervåningen. Det var en gemensam aktion, en dubbel rörelse som skulle starta samtidigt på två fronter. Ee lade sin arm runt hennes axel. "Kan du detonerar minor?"
  
  
  "Det har alltid varit mitt mål i livet. Vad ska jag göra?"
  
  
  Han visade henne hej tändningen, gav henne hej lättare, och berättade för henne vad du ska göra. "Vägen mellan dessa två punkter booby-fångade." Han pekade ut två punkter. "Tändningen på rätt antänds den lägsta avgift tre minuter efter att tändningen säkring. När den första gruppen når sin tur ee ska vara tända. Jag hoppas att det kommer att vara tillräckligt, även om några soldater kan vara dum ibland. Ta din tid. Men sluta ih."
  
  
  "Med nöje.'Hon kysste mig och jag fick intrycket av att hon kysser mig hejdå. "Lycka till med flottan."
  
  
  Henne, skrattade. "Detta kommer att fungera. Lita På Noa."
  
  
  Jag försäkrade henne bättre än jag kände mig. Att vi inte har utrustning för att klara en belägring på båda sidor för lång. Meningen var att jag skulle göra vad jag kunde för att inom gränserna för min förmåga, men något sa mig att det skulle ta ett mirakel för att överleva denna dag.
  
  
  Stora förändringar har ägt rum i fästningen under min frånvaro. Stammen var upptagen. Stegar som stod på ett fast tak som också fungerade som en skyddande mur, och skalle-och medelstora stenar hämtades i hinkar som skickas runt från hand till hand som ett transportband.
  
  
  Konstigt nog, för det var en upplyftande syn. Den rytmiska gungande av alla dessa svarta händer när de passerade materialet som en levande hand gav förtroende för att dessa människor, som hade nog aldrig kämpat för ett riktigt krig i sina liv.
  
  
  Noah höll skenet uppe, men verkade mindre säker än ego människor. Han talade till Fleming i ett lugnt hörn av porten. Fleming lutade sig på en pall och verkade vara att försöka att övertyga Tony på något. Lizzie kom över till att följa konversationen.
  
  
  "Okej, Noah, jag vill tro att Jerome spelar ett dubbelspel. Men jag kan inte låta dig och dina människor riskerar ditt liv med min sak. Om Jerome är så stark, så måste jag lyda, precis som jag gjorde hennes General Hammond. Jag kommer att ge upp och vara i exil till Usa. Jerome är en kapabel människa, och den här ön har trots allt överlevt en militär diktatur före. Kanske jag kan även ge dom några råd. Hon vill att du ska ge honom var mitt budskap.
  
  
  Skicka Jerome ett budskap till världen var som att skriva din egen dödsdom. Även om de Överste hade lämnat Tony Vann och Ego stam ensam, hon skulle inte ha tillhört de levandes land, och för ett ögonblick. Henne, tyckte det var illa nog att möta nederlag. Han hatade det. Men det var ännu värre att föreställa sig vad som skulle ha hänt med mig om Jerome hade varit så illa som jag trodde. Patriarken ' s svar var att vänta för henne. Det bröt sig in i en lång harang.
  
  
  Fleming, jag respekterar din idealism, men det persienner. När General Hammond fick bli av med dig, människor som fortfarande trodde att han skulle lämna ön och Öborna. Han hade råd att utvisa dig. Karib Jerome kan inte vara så generösa. Han är lika impopulära som han är ambitiös. Så länge du lever, du är ett hot mot honom. Och det är inte bara ditt liv som är på spel. Om Jerome lyckas, han kommer att vända det här berget till en missil bas. Han kommer att driva bort oss och föra våra fiender här. Han kan inte behålla makten utan att Rysslands stöd. Detta berg har varit vår heliga hem i århundraden. Dessa människor skulle hellre dö än överge detta berg."
  
  
  Den gamle mannen talade väl. Han var övertygad om att Fleming, som visade att han inte var känsliga för rimliga argument. "Jag erkänner att du har rätt, Noa. Dess levt i en dröm värld för länge. Hoppas ibland tar på sig en förförisk luft. Om du behöver det, jag kan kasta stenar med en hand."
  
  
  Han rörde Tony Vinna arm i en gest av respekt, sedan haltade med hans goda ben till balustraden.
  
  
  Noah vinkade till mig. Jag klättrade upp på taket och såg ut över murarna i lagunen ingång. Det närmar sig flottan motbevisade media rapporterar till mig om hur den Brittiska evakueras Dunkerque under utbrottet av andra Världskriget. Varje fiskebåt, alla fritidsbåtar, kort sagt, allt som kunde hittas i Port of Spain, var som närmar sig oss.
  
  
  Hennes drömmar var av Amerikansk torped båtar och täcker upp luftprovtagning med snabba jaktplan. Men det var en vacker dagdröm.
  
  
  De första båtarna seglade den ena efter den andra vid maximal hastighet på & nb i vår riktning. Båtarna som seglar på dem kommer att överleva. De första som kommer att möta en överraskning. De som snabbt närmade sig, tydligen omedvetna om vattnet dam som snart skulle sluta ih från att flytta. Tony rykte för att vinna skulle skrämma folk bort från denna lilla hamn, så att de inte vet något om den översvämmade dam.
  
  
  Han såg de två första båtarna tävlade sida vid sida tillsammans. Även utan kikare, hon kunde se raketgevär och kulsprutor som folk höll på däck. De träffar dam samtidigt som ljudet av metall sprickbildning. De bågar som föds upp, skrovet skakade, och den hjärnskakning kastade män från däcket i havet. Och för att fira skeppsbrott, vid samma tid, var det pop av den första laddningen att Mitzi hade sprängt.
  
  
  Bakom de två första olyckligt båtarna var två bogserbåtar som inte längre kunde bromsa. De smällde in i stenmuren och hängde i en vinkel. Runt de män som föll överbord, några drunknade under tyngden av stövlar och annan utrustning, andra lyckades fånga på dammen. Nästa båtar lyckades stoppa i mitten av lagunen. Men tre båtar lastade med soldater beväpnade till tänderna hit dam utan att få någon märkbar skada. De fann ett oväntat hinder med pinnar. De låg på höjden av skyddsvall på en trappa som leder upp till fästningen.
  
  
  Människor runt den första båten började korsa dam till trappan. Den tredje båten backas upp något och sköt en bredsida av locket på järnväg.
  
  
  Jag märkte inte Noah kom upp för trappan, men jag märkte honom stå bredvid mig. Han hade en bambu periskop med en extra spegel som tillät honom att titta candid över räcket. Han höjde handen, redo att signalen. Brun siffror stod längs järnvägen, var och en med en sten.
  
  
  Ljudet av soldaternas stövlar blev mer och mer hörbart över skottlossning av båtar. Då hörde jag en morra på andra sidan väggen, och jag visste att soldaterna var nu öppet under oss. Noah sänkte sin hand. Det var en plötslig rörelse mot väggen.
  
  
  De män som glömde bort kulor vinande över huvudet, lutade sig över åtta meter tjock vägg, kastade stenar, och tog locket igen. De tre runt dem kollapsade från sina sår. Andra tog ih och tog ih platser.
  
  
  De täcka brand plötsligt stannade. Jag följde henne längs murarna till botten av trappan. En soldat såg henne falla, en kedjereaktion av organ rullande mot havet.
  
  
  Tony män vann igen, de tog stenar och förberedd för en upprepa framgången.
  
  
  De täcka brand hade återupptagits, och den dödliga leda visslade över murarna igen, stansning hål i vind-slagna jämra sig.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  
  
  
  En andra explosion skakade djungeln. Så Mitzi hade att tända den andra laddningen först. Hon behöver inte Noah just nu. Det kunde fortfarande inte träffa båtar från Luger, och kulor runt ih artilleri inte skada väggen för mycket ännu. Den gamla jätten kontrolleras trappan också. Henne, sprang ut på vägen. Mitzi satt på marken med den tredje säkring i hennes hand och såg orolig ut. "De håller på att bli smartare," sade hon till mig. "Första gången jag hade sju, och de andra dis hade fyra, alla tillsammans. Men nu ska de gå, det ena efter det andra. Vid ett avstånd om åtta meter. Det är en skam, ett helt magasin för en person.
  
  
  "Nej, de är inte värt det," jag har kommit överens. "Det spelar ingen roll. Det kommer att förstöras av ih individuellt ."
  
  
  Soldaterna gick vidare. De ville inte slåss, men de hade, sporrade av den förbannelse av poliserna bakom dem. De ville inte se framåt, men till sida och till marken i form av fällor.
  
  
  Jag sprang genom snåren till en lämplig plats för mig. En utskjutande sten som täcker vägen från nedan. Om han kunde få det tidigare än soldaterna, han kunde arbeta konstruktivt med sin Luger . Hon hade precis fått det när den första personen var inom räckhåll. Han var kort, tjock och väldigt mörkt. Ego ' s ansikte var dränkt i svett. Han stannade upp för att fånga andan, sedan gick långsamt tillbaka, att hålla ögonen på spåret. Han tog sikte på luger, sedan ändrade sig och holstered egot igen. Det fanns ett bättre sätt. Efter allt, han visste inte att jag var det.
  
  
  Min leverans av ammunition lämnat mycket att önska i alla fall, och jag kunde inte räkna på det ännu. Hon var blottat av en stilett på hennes högra underarm. Som soldat passerade under mig, han hoppade på honom bakifrån. Hon blev påkörd av en ego-kick. Det kändes som en liten provtagning av luft han hade kvar i hans lungor var blåses ut av honom. Det är inte min egen att döda en motståndare medvetslös. Men den här gången hade jag inget val. Nu är han inte hade råd med den lyxen att ta fångar. Motvilligt, han färdig med sitt arbete, släpade in henne ego under en buske, tog Ego gevär och bandolier, och sprang tillbaka till sitt gömställe. Om han fortsätter så här, han kunde ha förstört en hel del av dem, liksom samlat på sig ett lager av vapen. Praktiskt och förnuftigt!
  
  
  Nästa petade näsan runt hörnet. Han stannade, en blick av överraskning i hans ögon när han såg blodfläckar på marken framför honom. Han lyfte på huvudet ännu mer, vände sig om och såg mig. Han bar en submachine gun fastspänd på hans mage, och det svängde emellertid väl i min riktning.Han drog snabbt pistolen från sitt hölster och sköt en kula i emu: s huvud innan det skulle dra igång. Hon var tyst tackade av Hawk för utbildning i snabbhet och smidighet, där alla de bästa AX agenter har att göra på en regelbunden basis och som hon vanligtvis föraktar, eftersom de har en vana av att alltid skära ner på min slappnar av. Men ibland en bråkdel av en sekund mer fart innebär skillnaden mellan liv och död. Bo ödmjuk, Nick, tänkte jag.
  
  
  Men det är fortfarande vackert gjort.
  
  
  Tyvärr, mannen rullade bort från leden så långt att han inte längre i den döda vinkeln. Men jag kunde inte ge upp på denna maskin.
  
  
  Med luger i sin högra hand, han hoppade ner och sprang fram till liket, och började arbeta snabbt, aldrig ta ögonen från vägen. Det var lastat med ammunition som en pack åsna. Guld streak!
  
  
  Ego rullade ner henne på sidan av vägen in i buskarna, samlade upp hans vapen, och sprang tillbaka till sin plats. Ingen har kommit runt hörnet men ändå. Konstigt. Jag har varit upptagen ett tag. De måste ha hört Luger.
  
  
  Jag väntade ytterligare tio minuter för henne, men ingen dök upp, och jag började känna mig som om jag slösar bort min tid. Han återvände till Mitzi med sitt byte. Härifrån kunde han se lastbilar och jeepar nedan. Soldaterna samlas runt mannen med walkie-talkie. De var förmodligen att vänta på nya order från någon högre upp. Mitzi värderade vår nya vapen. Henne, skrattade.
  
  
  "De kommer inte att sluta något Jerome kan kasta på oss, men vi har åtminstone ett litet trumfkort. Den lilla armén ner så kommer det att vet att vi är beväpnade
  
  
  Han pekade på den grupp nedan. "De håller på att ändra sina planer. Vägen är för farligt, och jag tror inte att de kommer att göra ytterligare ett frontalangrepp. Men håll ett öga på ih och varna mig om jag har fel."
  
  
  Hon slickade hennes läppar. "Lämna bössan här, kommer du?" Kanske jag kan göra något vettigt med det."
  
  
  Jag lämnade henne med ett gevär och en del ammunition. Så snart som han lämnade, han hörde ett nytt ljud - en dundrande mig på kustvägen. Kanske är det dags att spränga dynamit igen.
  
  
  Han slutade att läsa den när den nya bilar stannade till vid slutet av vägen. Soldaterna kom ut och jag såg en man med en walkie-talkie. Han hade ingen aning om att dessa soldater skulle vända sig i grupper. I stället för att vänta för dem att skingra, Stahl detonerade den första avgiften.
  
  
  Det exploderade under en jeep och förstörde också två lastbilar. När ljudet av explosioner avtagit, en explosion av automatisk brand-fick sparken på bilar bakom henne. De bilar som fortfarande var intakt flyttas till baksidan och försiktigt flyttade tillbaka. Det såg ut som att det skulle vara lugnt ett tag, så han bestämde sig för att återvända till fästningen. Taket var högljudda. Alla var gömmer sig som bazookas och långväga gevär fortsatt att skjuta på räcket. Noah vinkade mig att se genom egots periskop. Jag såg stora grupper av soldater att gå igenom skyddsvall till trappan. Några av dem hade redan kommit fram till trapporna och rusade dem. Noah såg bister.
  
  
  All trafik som rör sig snabbare än jag skulle ha velat. Om locket hade varat längre, de skulle slå sina män, men vi kunde inte nå dem tills elden slutade. Jag tryckte på betala telefonen och sa till Noa att låta mig veta när de var på övervåningen.
  
  
  Detta var dock inte nödvändigt. Efter ett par sekunder, de täcka brand plötsligt stannade. Det var ett tecken för mig. Hennes sulor kom upp för att slicka hennes, klev mellan två stift. Han nästan slå soldat i ansiktet med en kulsprutepistol, men han undvek så soldaten som tog det slutgiltiga steget. Ett skott på "vending machine" kastade ego på mannen bakom den. De båda föll över kanten. Han fortsatte bränning tills trappan och de flesta av de dam godkändes. Den sista av de män sprang tillbaka till sina båtar och tog täcka genom att dyka i vattnet.
  
  
  Det var inte mer skytte. Flottan flyttade till den bortre änden av dammen och ankrade där Mitzi var jag och kramar om varandra i saltvatten. Det kändes som evigheter sedan.
  
  
  Han gick tillbaka till Noah. Jag satt tillbaka och lyser runt en lång, tunn och läcker cigaretter gjorda speciellt för mig i Istanbul. "Det var den första akten," sade jag. "Vi kan nog få lite vila."
  
  
  "Det kan vara sant för dig, Nick. Jag är mycket tacksam för allt du har gjort. Men belägringen är inte bruten ännu, bara försenad och inte för lång. Jerome ' s armé kommer att återvända. Jag vet att mitt folk tror att de har vunnit, och det är därför de förväntar yahoo. Om jag inte ger ett gästabud för dem, att de ska tycka att jag glömmer att tacka gudarna för seger, och de är rädda för fågelskrämmor kommer inte att gynna oss. Då kommer de att förlora viljan att slåss."
  
  
  Noah lämnade mig för att anordna en fest med helig eld, trummor, och ceremoniell dans. Han delade sin tid mellan att titta på fest och titta på fiendens flotta. Vissa fartyg var förtöjd till stranden. Han blev verkligen förvånad över att soldaterna stannade nära till båtar och inte försöka att nå fästning genom stranden. Walkie-talkies kommer att vara glödhet från order och counter-rapporter.
  
  
  Han stod och tittade ut på vattnet när han kände en hand på hans arm. Det var en varm hand som klamrar sig fast vid mina fingrar. Jag såg mig omkring. En tjej som lutade sig över mig. Hon var naken från midjan och nedåt, och hennes hud lyste från en ceremoniell dans. Hennes bröst svällde. mitt ansikte. Min andning började att ta fart. Och det är inte allt.
  
  
  Jag borde ha hållit ett öga på henne nu att alla var upptagen med att festa. Men dessa förbannade trummor fungerade inte på mig heller. Dessutom fanns det ingen märkbar aktivitet på båtar. Jag följde med henne ner för trappan. Vi hittade en annan något annat mjukt blomsterrabatt runt bladen i ett lugnt hörn av porten.
  
  
  Då var det över. Ljudet av trummor var dämpat. Det var lite som att be, och han kände sig lugn. Han hjälpte flickan, och vi gick tillbaka, hand i hand. Jag lämnade henne för att gå tillbaka till balustraden och titta på väggarna.
  
  
  Flottan har gått ut till havet!!! En båt som fortfarande var i lagunen, förbereder sig för att vara de sista att lämna den naturliga hamnen. Vad fan har hänt? Jag gick ner för att informera Tony Marshall, som just hade talat till Fleming och Tara. Jag berättade nyheten.
  
  
  "Nu kan vi få Fleming och flickor ut härifrån," sade jag. "Kanske vi kan flytta till en annan ö och skicka ett meddelande till Förenta Staterna. Då kan de plocka upp oss med flyg. På det sättet, åtminstone Fleming skulle överleva att försöka igen. Och jag kan komma tillbaka senare för att eliminera överste."
  
  
  Men Fleming ville inte höra talas om det. Inga plan. Ingen eliminering av Jerome. Han gav upp och sur sa em att det var ego, en personlig fråga. Han hade bara att lösa det med Nov medan hon tittade på den förlista båtar.
  
  
  Noa valde ett par personer att hjälpa mig. "Den bästa simmare," sade han. Jag behöver inte simmare, bara bärare. Jag passade på att fråga hur Mitzi var att göra.
  
  
  Det var fortfarande där ee hade lämnat den, men det fanns inga Jeepar under den. Bara lastbilen var fortfarande där. Hon berättade för mig att de lämnat, allt på en gång, förmodligen samtidigt som fartygen seglade. Jag sa detta till henne och hon tittade på mig skeptiskt.
  
  
  "Tror du inte Jerome kommer att ge upp, gör du? Vad kommer det att göra?
  
  
  Jag talade inte om för Noa och Fleming vad jag verkligen tyckte om Della Street. Men han kunde ha pratat med Mitzi. "Jag kommer att notera att han bad Castro för att få hjälp. Jag förutspår att vi kan förvänta oss bombplan, kanonbåtar, och allt annat som Ryssland kan skicka till vår chef genom Kuba. Jag hoppas att vi inte kommer vara här längre." Jag berättade för honom om de båtar som förliste på mor, och att jag avsåg att ge råd till Noa att skicka ego stam ut i djungeln för en stund efter att vi lämnat. Hela området av hotellet, och under fötterna kan vara mycket varma.
  
  
  Hon tittade på mig pityingly. "Hopplöst ort i Ryssland. Lycka till med det."
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  
  
  
  Den motvind var stark nog att skaka vattenytan, men det är knappt saktade farten. Dragkamp var inte konstruerad för hastighet, men att bogsera pråmar som bär fram alla över inredningen distrikt till Port of Spain, och trots att vi seglade i full fart, jag hade känslan av att vi krälade.
  
  
  Med hjälp av de människor som Tony vann sin befriade denna båt, som var engagerad i grundstötning under fiendens attack, och sedan en liten reparation hon kom väl till pass.
  
  
  Noa sände sina män till området på andra sidan bergen, där de sprids ut för att undvika att falla i händerna av Jerome ' s soldater. Det kan ha gjort Tony Obsal inse att fästningen var säkert längre, och han hade svårt att få Egot att komma med oss. Han skulle ha föredragit att bo med sin stam, men jag påpekade för honom att han tjänade sin stam bättre genom att komma med oss och hjälpa oss. Dessutom, nu som det var känt att han hade tagit Fleming under sina vingar, han var utan tvekan tvingas att betala priset. Fleming, alltför starkt insisterade på att han följa med oss, och han till slut motvilligt gav med sig.
  
  
  Nu går vi ut på lagunen på den tagna bogserbåt. Vid de hastigheter som vi hade innan, även till den närmaste ön, resan blev delvis i en nattlig resa. Dock, i starkt solsken, vi var nu ett lätt byte om fiendens flygplan som dök upp innan vi lämnade lagunen. Sedan bad hon oss att försöka simma i skydd av kusten och fly obemärkt, och därefter över det öppna havet på en plats där vi inte var förväntat.
  
  
  Överallt vi seglade, det sandbankar var grunt, men åtminstone jag inte se någon översvämning försvar under havsytan. Om vi har upptäckts? . Då skulle vi ha lite hopp.
  
  
  Jag följde kurvan över lagunen. Stranden är bevuxen med djungeln upp till vattenbrynet. Skiffer gick under vatten i en undervattens canyon. Dess hållit så mycket som möjligt slicka till stranden. Hennes hopp om att bogserbåt på den mörka bladverk skulle inte vara synliga på avstånd. Men det var ett fåfängt hopp.
  
  
  Vi var nästan där när vi hörde planet närmar sig. Det flög långsamt och lågt, verkade inte märka oss tills det var öppet framför oss och flög för att göra en snabb sväng. Planet inte skulle bära en bomb belastning, men på något sätt skulle det vara beväpnade, som annars inte skulle bry sig att flyga tillbaka.
  
  
  Den lilla trotjänaren som vi skulle stulna hade god manövrerbarhet och var snabb att vända. Noah knuffade Fleming i sittbrunnen bakom mig, sedan skjuts Tara ut liggandes på däck.
  
  
  Snabb staden kulor kvar för oss efter passage av vattnet. Det ändrade kurs, och kulor missade sina mål. När planet kom, den andra gången som det var hörde ett dån av våra maskingevär. En snabb blick aft visade mig att Mitzi var ändå en bra tjej. Vapnet var i Nä händer, och att hon också träffa målet. Bensintanken i en av flyglarna exploderade, och planet kraschade i havet. Mitzi sänkte sin submachine gun och gav mig en segergest.
  
  
  Det är fortfarande inte vågade jubla. Planet hade säkert radio kontakt med basen. Nu när det är borta, de andra piloterna verkar ha tagit lager. Men det kan ta lite tid, och vi tänkte inte vänta på ih.
  
  
  Vid mynningen av lagunen, djupet var så grunt att sandbankar var klart synliga för blotta ögat. Men bogserbåten hade en ljus förslag, och vi passerade utan problem. Jag vände henne bort udden och ut till havet. Och ih såg det på en gång: två knivskarpa prows av snabba patrullbåtar skära genom vattnet. Den slanka greyhound racing var mot oss i full fart, så fort de såg oss. Och de såg oss direkt. Vår fyra-cylinder Dodge skulle inte kunna motstå den kraftfulla ih motorer i motor rum.
  
  
  Allt vi kunde göra var att köpa tid. Vi kanske borde återgå till den tvivelaktiga försvar av fästningen? Jag undrade om vi skulle klara av det. Hennes manövreras ryck och frågade. "Är det någon här som vet hur man hanterar en båt?"
  
  
  Flickor kunde göra det. Naturligtvis, de bara seglade om båtar, men driften av bogserbåten var inte mycket annorlunda.
  
  
  "Byt ut mig. Vi återvänder till fästningen. Vi får vänta tills det blev mörkt innan vi försöker igen."
  
  
  Tara halkade in på Fleming ' s mimmo och tog hjulet. Hon sade i en spänd ton. "De är för snabb, Nick. Vi kommer inte att komma bort från dem.
  
  
  "Min bakhåll kommer att fungera. Lita På Farbror Nick.
  
  
  Jag har inte tid att förklara. Han sprang till akterdäck, tog en submachine gun och ammunition, och hoppade överbord. Han vadade till stranden och störtade in i djungeln. Dragkamp skramlade klumpigt i en rak linje mot fort. Patrullbåtar vände och kvitterade deras kulsprutor. Precis bakom båten, det fanns fontäner i vattnet.
  
  
  Men de hade för bråttom. De fortsatte att simma sida vid sida. Detta sätt de kan aldrig passera genom en smal passage.
  
  
  Detta fungerar inte heller. Första strandat på ett grund. Den snabba fartyg fötts upp, kasta större delen av besättningen överbord. Runt djungel skydd, han var eldas på av människor fortfarande på fartyget.
  
  
  Men den andra patrullbåt också drabbats av samma öde. Men det var bortom räckhåll för min kulspruta. Tyvärr, detta fungerade inte och han ändrat sin position. De kunde inte se mig, och de visste inte exakt var jag var, men två kulsprutor var skjuter långa skurar mot träden som låg mellan dem. Han väntade på henne bakom en tjock loggen tills de var trötta eller slut på ammunition. I alla fall, det var inte lång tid på sig. De hade ett större problem än submachine gun på stranden, som fortfarande inte kunde slå ih. Den dånande ih av motorn steg till ett gällt skri som de försökte att dra bort från sandbank. Stern skakade kraftigt. Alla utom rorsman hoppade överbord för att undvika skarpa punkt. Båten rörde sig centimeter för centimeter, men det var i rörelse. Och efter en halv minut av arbete kom ut. Besättningen hoppade ombord och återvänt till Port of Spain. Henne, gick över till & nb och såg ut över vattnet från lagunen till klippan. Vår bogserbåt kom säkert, och alla var bara att klättra upp i trappan. Jag trodde att jag hade förberett en trevlig överraskning för dem. Om en patrull drog en båt ur sandbank så lätt, kan vi få en annan ut. Vi skulle ha tagit nen och seglade snabbt ner i Grand Laclair. Några av de människor runt omkring oss skulle ha kunnat sätta på deras besättning uniformer. Om någon på kusten hade sett oss, de skulle ha tagit oss för Jerome män. Och att få båten ur vattnet bör inte ha orsakat några problem. henne, var hennes plan att återvända till fästningen, plocka upp hennes män, och skicka ett ryck här. Om han hade tillräckligt med styrka för att bogsera pråmar, han kunde lätt dra ut patrullbåt.
  
  
  Plötsligt kände jag mig mycket bra. Tills jag hörde hennes röst. Och ljudet av knarrande stövlar upp i backen bakom mig. Det fanns minst fyra personer. De fortsatte att prata med varandra. Var fan kom de ifrån? Kanske ih blev hitlurad av skytte. Det var dags för mig att hitta en säkrare plats.
  
  
  Han tänkte efter ett ögonblick av båt han hade sett på akterdäck på patrull båt. Men det verkar inte som den bästa lösningen för att gå ut i öppet vatten. Om de såg mig, skulle jag vara död. Kanske han försöker att simma till fästningen under täckmantel av överhängande blad.
  
  
  Men med allt blod i B & nb, kunde han vara säker på bolaget. Barracudor eller hajar. Det bästa jag kunde göra var att försöka hålla upp med soldater i det område de hade redan sökt.
  
  
  Han gick till marken och petade försiktigt på huvudet över buskarna. Den tredje patrull båt var ankrade utanför stranden och Ego dingen låg på en sträcka av sand på botten av backen. Denna båt kan bära en handfull människor. Tja, det var inte mycket, annars skulle jag ha fått höra fler röster.
  
  
  Vad händer nu? Jag ville inte vänta för soldaterna att visas i mitt synfält. Hon är en jägare av naturen. Jag gillar inte att vänta för svårigheter att komma till mig. Jag är inte ute efter henne. Den attackerande mannen alltid har den fördelen. Dessutom fick jag ytterligare ett argument. Alla hon möter här kan bara vara en fiende. Och varje ljud de hört kan vara ljudet av ett runt dem. De får vänta till eld tills de är säkra på att de inte kommer att döda oss själva genom sina män, och jag kan attackera honom så fort jag ser eller hör något.
  
  
  Håller submachine gun så att det inte skulle fastna i den stora blad och druvor, han började sakta gå framåt på marken. Trettio meter bort såg jag något brunt i rörelse. Mannen böjde sig ner för att krypa under vinstocken, sin uppmärksamhet fokuserad på något vidare, han tillbaka till mig. Med en snabb rörelse, han försvann plötsligt in i bladverket, och hennes ego förlorat synen av honom.
  
  
  Jag följde honom. Om hennes ego skulle döda henne, att det skulle lämna ett hål i iht. Och att hålet kommer att vara tillräckligt stor för att missa Nick Carter.
  
  
  Om jag skulle sköt honom, att han skulle ha lockats bort av andra, men han kunde ha gått runt på några ögonblick, sett mig, och gett mig en fullständig bild. Han var inte inom räckhåll för de stiletto.
  
  
  Han tog submachine gun i sin vänstra hand, skakade hans stiletto i sin högra hand, och började smyga sig på honom. Hon var tre meter bakom honom. Sedan vände han sig runt. Han tittade på mig förvånat och höjde sin submachine gun. En kniv tappade henne. Det störtade i emu: s hals innan det skulle dra igång. Det kollapsade utan allt för mycket buller. Jag gick över till honom för stiletto.
  
  
  Då mitt huvud exploderade.
  
  
  När jag kom till mina sinnen, mina huvuden inte mycket mening med att tjugo slå grupper, var och en spelar en annan sång runt dem. Han tittade upp på trädtopparna och såg tre fula, lyckliga över armén enhetliga. Mina händer var bundna under mig. En av de tre var en sergeant, de andra två meniga. Sergeant stoppade min stilett i hans bälte, och de soldater som min submachine gun och min Luger. Sergeant såg mig öppna mina ögon, och slicka kom fram och sparkade mig mellan revbenen med sin stövel.
  
  
  "För Belmont," han muttrade och sparkade mig igen. Så Belmont halsen hade blivit opererad. Min hals kommer att vara nästa. Med hennes händer bakom hennes rygg, det var inget jag kunde göra mot detta force majeure. Han gned sina händer tillsammans, nöjd med sitt pris. "Get up, Mr Tusen dollar," sade han. "Och du kommer att få en befordran, också."
  
  
  Jag ville inte flytta. Så de värderas mig mer levande än död. Om de fortfarande går att vända mig i säkert, det verkade rimligt att de skulle göra allt arbete också. Sergeant knäppte sina fingrar. Soldaterna drog mig till mina fötter. Odin runt dem tryckte på luger mot min skuldra och började skjuta. Det fanns två alternativ. Annars skulle han ha brutit sin skuldra. Jag flyttade på.
  
  
  De knuffade mig bort från där båten var på stranden. Sergeant skällde på resten av hans män att sluta titta. De fångade mig.
  
  
  Två röster svarade, och efter ett tag, soldater tillhörande ih dykt upp runt om i djungeln. De var alla mycket nöjda med sig själva.
  
  
  Sergeant beställt den nya ankomster till att bära en död kollega, och vi är på väg. Kroppen är bärare framför mig, de andra två bredvid mig, och sergeant i den bakre. Han visste inte riktigt bryr sig om sin framtid. Att jag förmodligen hade ett möte med en saftig källaren och en sadistisk förhörsledare, och sedan ett möte med en snara runt halsen.
  
  
  Även om Hök fick reda på mitt öde, det fanns ingenting han kunde göra. I hans position, Emu fann det svårt att erkänna att en Amerikansk agent som var inblandade i den inre frågor av Stor Laclair.
  
  
  När vi var halvvägs till stranden, ett skott ljöd runt i djungeln. Ett rop bakom oss gjorde oss alla sväng. Sergeant stoppas. Han var på väg att falla. Framsidan av ego uniform jacka blev röd. Soldaterna kastade på honom som om han försöker fånga hans ego. Saknar honom, tog de sina gevär till den tjocka undervegetationen runt omkring oss. En annan gevär sköt. Soldaten till vänster, håller upp baksidan av mitt huvud, fick en skallning och föll till marken. En på min högra panik, böjde sig ner och sprang.
  
  
  Han sparkade henne på marken. Han låg stilla. De andra två soldater upp sina händer hög. Mitzi klättrade ut av sly, pekar en pistol på dem. Hon sköt en innan han kom tillräckligt nära för att krama hennes handled. Återstående soldat lyfte han upp sina händer ännu högre.
  
  
  Hon glodde på mig. "Du är inte få sentimental, är du, Carter? Vi har inte tid för fångar". Hon drog handleden gratis och svängde små armar tillbaka på den soldat, som nu hade gått blek.
  
  
  "Sluta", sa jag. "Jag vill ta ih levande. Hålla mitt ego på pistolhot och se om du kan knyta upp mina handleder med en hand.
  
  
  Jag vände mig om och hon började knyta upp repet runt mina handleder. Massera spasmer från mina fingrar, jag närmade soldater med ett rep och vinkade att jag inte kommer att strypa ih med det. De förstod vad jag menade.
  
  
  Soldaten som hade blivit nerslagen hoppade till hans fötter som om Nessus hade en ton av bly på hans axlar, och de två soldaterna följde med mig till stranden, Mitzi för att täcka. Den tunna fartyget var fortfarande fast i det grunda vattnet. Vi vadade i vattnet och han ledde till att två soldater till udden. Han berättade för dem hur att driva båten, sedan tog Mitzi till aktern och hjälpte henne upp på däck.
  
  
  Hon gick till hytten och startade motorn. Jag hörde motorn starta och gick till fören. Det var en hes mutter. För att sedan upphöra. En annan g? n? rale, och sedan ingenting alls. Min diagnos var: fel. Och han kunde tacka sig själv för det.
  
  
  "Stop it", Mitzi ropade på henne.
  
  
  Han hoppade på styrelsen att se till att jag hade rätt, och spårade hål kvar av mina bilder. Han hade rätt. Det slog bränsle linje när det eldas i laget. För att göra saken värre, tanken var tom till botten. Vi behöver en droppe bensin.
  
  
  Henne, kände sig maktlös. Vårt bränsle, vår energi. Vår makt, vår patrull båt, vi måste lämna ön. Absolut inte alls.
  
  
  Mitzi skrek över hela stugan. "Nick, soldater. De springer bort! '
  
  
  Hennes skott gick ut i luften, och de slutade. Med nedsjunkna axlar. De var förmodligen förväntar sig en kula i ryggen nu. Han hoppade ombord och vadade över till dem. Det var ingen mening med att hålla ih, men hennes hotell och ammunition längre. Ih vinkade henne till banken och heter Mitzi.
  
  
  När hon kom ifatt oss, Ay får henne att hålla en av dem under vapenhot, och den andra var befriade från sina skor och byxor. Han knöt benen av hennes byxor tillsammans, fyllda hennes byxor med kulor, spände sitt bälte, och svängde sina ben runt hans hals.
  
  
  "Låt oss nu gå ih," befallde han flickan. "Vi behöver inte dem längre, och de kan inte skada oss längre. Två mer eller mindre gör inte så stor skillnad."
  
  
  Han vinkade åt dem att lämna. Att de inte behöver något stöd. När de var borta, Mitzi och jag på väg till fästningen så fort vi kan. Noa var att steka fisk, och himlen fick mig att inse hur länge jag hade saknat det. Och mina ben sa att jag behövde sova. Trots att jag hade jobb att göra och det var fortfarande mörkt, det skulle dröja ett tag innan mörkret föll, och jag tänkte att det var dags att ta en paus med rom, varm fisk och frukt.
  
  
  Han hittade ett tomt rum, sjönk till stengolvet, och avslappnad. Mitzi kommer att rapportera. Jag hade ingen aning om hur hög hon var på Hawke ' s lista, men om vi någonsin gjort det ur det levande, av någon galen twist of fate, skulle jag gå efter henne. Hon förtjänade en speciell medalj.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  
  
  
  Det är dags att förstöra stege. Nu fly sjövägen är omöjligt, Stahl kan inte längre tjänar oss.
  
  
  Att förstöra en sådan arkeologiska skatten var ett steg han inte vill ta, men det var för farligt tillgång till fästningen. Vi kunde höra bilar närmar sig längs kusten och längs leden, men Jerome kanske har idén att skicka ut roddbåtar på natten och skicka sina män upp för trapporna utan att vi märker det. Och det var för få av oss att titta på alla fronter. Tony Besatt ögon mörknade när han berättade vad Emu att göra.
  
  
  Han öppnade det sista fallet av dynamit, tog ut två pinnar, och tittade på den gamle patriarken. "It hurts me too, Noya. Om vi kommer ur det här levande, jag lovar henne att AX kommer att bygga en ny trappa ."
  
  
  Det togs upp av en kulspruta till det tredje steget från botten, sköt flera hål i den hårda skiffer, annonseras dynamit pinnar på mjukare, icke-oxiderade del, och tänd stubin. Han var igång igen och var redan inne i väggarna när explosionen inträffade. En lavin av natursten dundrade i vattnet, och när ljudet avtog, klippan blev en brant, som förbjuder sluttningen igen.
  
  
  Så nu var det bara två tillfartsvägar till vänster för att användas på natten. Dr. Fleming såg ganska bra, och jag hade ingen tvekan om att vi skulle kunna flytta ego till en annan ö Nov. Resten av gruppen var att kunna gå med Tony män besegrade i djungeln. Jag ska åka in till stan, hitta Jerome, och döda honom. Om den militära halshöggs, saker som förmodligen skulle lugna ner sig och Fleming kunde återinföras som president.
  
  
  Jag presenterade planen till Noa, och han inte tänka på. Vi kom överens om att han skulle vakta kustvägen som natt, och jag skulle titta på leden. Dess utarbetats av ego, visade hur man detonerar minor och berättade allt om timing. Sen försvann han i en annan riktning. Så länge som vi hade dynamit, ingen kunde attackera oss på natten.
  
  
  Tara vill hjälpa. "Min fader sände mig för att hjälpa dig. Har du inte glömt bort det? Och du behöver vila. Du tror att jag inte kan blåsa upp som Mitzi när jag behöver?
  
  
  Belysning matcher finns, ja. Men hur skulle hon hantera den spänning? Men minst ee, företaget skulle göra mina timmar roligare. Dessutom, han hade inte förväntat sig en attack på natten. Överste trupper hade lidit betydande förluster, och han misstänkte att efter förlusten av den patrull båt ego, Jerome skulle behöva lite tid för att slicka sina sår.
  
  
  Jag sa till tjejen att jag skulle titta på de första timmarna, men hon vill inte höra talas om det. Hon tyckte att jag behövde slappna av. Utan att det betyder något speciellt. Så jag sträckte på och låt sömnen bli bättre för mig.
  
  
  Det var redan fullt dagsljus när solen i mina ögon väckte mig. Jag kände mig som en människa igen, med undantag för bulan på mitt huvud där soldaten hade drabbat mig. Tara satt med ryggen mot trädstammen, vaken men sömnig. Nä hade mörka ringar under ögonen. Hon rullade över till henne.
  
  
  Hennes röst är absurt och ihålig. "Nick, hon är sjuk, mitt liv gör ont. Det har blivit ännu värre under de senaste timmarna ."
  
  
  Vi var under ett högt valv, omgiven av träd och inslag av gula solljuset filtreras genom bladen. Tara ' s hud var grön-gul och glittrade med små droppar av blod. Det var en grå dimma framför hennes ögon. Hon plockades upp av ee och sprang upp för backen till porten. Tony Marshall kom in och kallas för henne. Henne, rädd för att han skulle fortfarande vara på sin vakt. Efter allt, han var den enda healer vi någonsin hade haft, oavsett vad det kostar.
  
  
  Han trädde in i fästningen några sekunder efter mig. Tara lade den försiktigt på golvet, och Noa genast till verket. Han kände körtlar på hennes hals, tog tag i hennes handled, öppnade sin mun och undersökte hennes handflator. Innan han tappade den ih såg blåsor på fingertopparna.
  
  
  Den gamla mannen hade aldrig varit så bråttom. Han flög in i en av de närliggande rummen. Jag sprang efter honom, men innan jag nådde dörren, kom han ut igen med en flätad matta och pumpor. Han tappade mat, sparkade det, och vinkade åt mig att sätta den lilla flickan i det. Henne, insåg att han behövde ett helgon, och det fanns ingen tid att tända facklor i ett av de mörka rummen.
  
  
  Han lade ner henne på mattan och tog av henne klänningen. Plötsligt Mitzi var också på gården, första intresserad, men sedan bekymrad när hon såg flickan är oblodig läppar.
  
  
  Noah höll en halv pumpa i ena handen runt hans stora händer. Han skakade på innehållet, som såg ut som en blandning av vatten och grön såpa.
  
  
  """Tillbaka". Ego ord var hårda. När vi lydde, lyfte han Tara ' s huvud, öppnade Hej mun och hällde vätskan ner Hej halsen. "Manchin," sade han långsamt. "En mycket giftiga träd. Ett enda bett från foster " ego kan orsaka plötslig, plågsam död. Att ens röra stammen kan vara mycket farligt. Titta bara på den stackars barn." Plötsligt, Tara sträckt. Noa tog upp henne igen och hällde ut lite av vätskan ner hennes hals igen. När hon låg på golvet, kippar efter andan, hennes far ihåg att han redan visste om manzinella. Det var ganska allvarligt, eftersom Noa just nämnde.
  
  
  Den gamle mannen behövde hjälp. Han sade, " Häll lite vätska på dina fingrar. Inte tre!
  
  
  Jag gjorde det. Han vände henne så att vi kunde se henne tillbaka. Det var också täckt av löv. Hon var indränkta med flytande hej hällde på hennes rygg som hennes kropp knöt sig i smärtsamma spasmer.
  
  
  Jag hörde den gamle mannen suck av lättnad. "Jag tror att vi gjorde det precis i tid", sade han. "Hon kommer att bli bra."
  
  
  Efter ett tag, kramper slutat, och flickan låg orörlig. Nu Noah lägga ner pumpa med tvål blandning och plockade upp de andra pumpor. Han började med att göra en tjock emulsion runt det vita pulvret och vad som såg ut som koppar. Han vände sig flickan över och hällde ett glas. Då han lade henne på hennes sida.
  
  
  "Nu är det din tur.' Han reste sig upp, knäppte min tröja, och vände det ut och in. Tyget var också giftiga. Han gnuggade händerna med desinfektionsmedel, i bästa fall, sedan gjorde samma sak med sina egna händer och log. "Jag borde ha varnat dig. Djungeln är oftast olika, ibland fienden. Ta den andra sidan av mattan, nu är vi andligt i skuggan."
  
  
  Tara öppnade hennes ögon när vi tog henne till en av den mörka rum och lade henne på en spjälsäng. Hon var vid medvetande, men fortfarande mycket sjuk.
  
  
  Detta innebar att det inte skulle finnas några andra mosebok genom fästningen. Vi hade tänkt att bära Fleming och Tara, men det var inte möjligt. Inte på branta berg. Inte med alla de faror som hotade oss. Vänta för evigt. Han såg henne sitta bredvid blond, och insåg plötsligt att han var mer orolig för henne än han ville erkänna. Jag gillade den, och nu är det tydligare för mig än någonsin. Om Noa hade inte kände mig sårad en gång, hon skulle ha varit död nu. Den gamla mannen som räddat henne i grevens tid, och för att han åter steg i min aktning. Jag luktade hennes frukost. Jag var inte uppmärksamma förrän Noa kallas ut. Då han gick över till de andra, som redan var lunch.
  
  
  Jag hade en överraskning som väntar på mig. Vi hade gäster. En mörkhyade ung man i ett höftskynke. Han förde med sig nyheter, och att döma av utseendet på Tony Vann ansikte, det var inte mycket goda nyheter. Noa sade till mig med en röst som ekade med trötthet som Mitzi och Fleming stod uppgivet tillsammans. Stammen var inte ledig den kvällen. De skickade ut sina scouter.
  
  
  Karib Jerome ' s soldater inte sitta ner för att lägga sina händer ner heller. De satte upp en cordon längs lagunen ' s edge till stranden, där en tredje patrull båt som var förtöjd. Vi var omringade. Med två patienter, jag behövde inte ens tänka på att gå igenom cordon. Jag frågade killen om han kunde få ut mig, och reumatism var kort: nej. Han kom hit innan inringning var klar. Nu kunde han inte gå tillbaka heller.
  
  
  Så Tara hade inte märkt det trupprörelser. Om han inte hade sovit, kanske någon har hört honom. Eller kanske de var för långt bort trots allt. Henne, tittade på den tysta siffror runt omkring mig, insåg hur svaga vi var, och plötsligt har han inte var hungrig längre.
  
  
  Jag tog på mig. Åtminstone det är vad som hållit mig upptagen. Efter lunch, vi satt i tystnad. Vi väntade.
  
  
  Jag hörde det första, en sekund innan Noah vände sig mot mig. Det var mörkt, lat hum av plan. Gubben sakta reste sig och sade, som om de har bjudit in oss till kaffe-och, " jag föreslår att vi tar skydd i katakomberna. Mr Carter, kommer du att ta Missa Sawyer med dig?"
  
  
  Som Mitzi berättade för mig en gång den gamle mannen var full av överraskningar. Så han hade en källare under fästningen. Jag undrar hur djupt, och om det kunde stå emot bomber, och om vi inte är begraven levande. Mitzi ' s ansikte bleknade, och han visste att hon tänkte samma sak just nu. Men igen, vi hade inget val.
  
  
  Jag gick för att få Tara. Jag var lättad över att se att hon redan kunna lägga sina armar runt min hals. När han ledde henne utanför, Noah och öppnade en dörr runt en tjock skiffervägg att han inte hade sett henne igenom innan.
  
  
  Mitzi och pojken var redan utom synhåll. Fleming gick bara genom hålet på kryckor. Jag följde honom. Noah stängt den tjocka dörren bakom honom, lämnar oss i totalt mörker.
  
  
  En stund senare, han slog en gnista med en bit flinta och tände ljuset. Vi hade en helig man. Noa gav ljus till pojken, plockade upp Fleming, och gick ner ett par steg till den mörka tunnel ingång, den lilla lågan över pojkens huvud lockar oss.
  
  
  Tunneln var stort nog för oss att passera, men höjden lämnade mycket att önska. En lång man skulle behöva böja sig ner. Jag var tvungen att böja mina knän, och Mitzi böjde hennes huvud för att undvika att träffa mig.
  
  
  Det var en lång promenad. I alla fall, det var nog klipporna ovanför oss för att klara en stor inverkan. När vi nått botten fann vi oss efter en skarp sväng i ett ganska stort rum.
  
  
  Vi spelade detta spel på golvet, och Noa släcka ljuset. "För att spara luft", sade han. Några minuter passerade. De flygplan som skulle ha gjorts för länge över oss, men det var ingen explosion för att bryta tystnaden. Våra tjänster. Jag gillade det inte. Vad var det de väntar på?
  
  
  Då han tänkte på något annat. I vår iver att fly den fullständiga titeln, vi glömde helt att vi kanske behöver en extra utgång. Efter alla, det är möjligt att en air raid kommer att blockera dörren till katakomberna. Det var bara ett enda botemedel som alltid garanterat oss en väg ut: dynamit." Och vi är kvar i toppen.
  
  
  Mitzi tog en kulsprutepistol, och famlade efter hennes ego i mörkret. Han gick uppför trappan, tillbaka till toppen, och sköt den tunga skiffer dörren öppen om tre tum. De ljusa dagsljus av den helige Herre förblindat mig, men jag fick henne att flytta. Jag stannade där jag var tills mina ögon anpassat sig till ljuset. Fyra män i ryska uniformer dök upp. Säker. Överste vill Fleming tas levande, inte dödas av en bomb. Då kunde han vara säker på att egot inte var permanent utestängda.
  
  
  De hade automatvapen. Efter fallskärmshoppning ner, de separerade. Två av dem gick tillsammans i en riktning, två i den andra. De gick runt i rummen och var uppenbarligen förvånad över att hitta någon. Gradvis började de att arbeta snabbare. Ingen runt omkring dem var ute i min riktning. Han tryckte på dörren lite bredare och tryckte sig upp mot Moan, som nu var i skuggan. Jag gjorde ett dumt misstag. Om jag hade väntat på honom på toppen, jag skulle ha skjutit henne lätt. Nu var jag tvungen att vänta här och försöka göra det bästa av det.
  
  
  Det tog en lång tid för dem att få in sitt huvud genom dörren där han höll det. Alla de tomma rummen ego slarvig, hans pistol pekade nedåt. Han tog ett par steg tillbaka. När han var inne i henne, jag slog honom med rumpan av kulspruta på sin ego-templet. Han föll och ville inte flytta. Dess tillbaka till den dagen.
  
  
  Nummer två korsade rummet med ryggen mot mig. Det var nära nog för en stilett. Hennes nästan aldrig missar, men han vände sig om. Knivskarp stål passerade mimmo honom, smashing i väggen och kraschar mot marken framför Ego fötter. Han såg sig omkring i förvåning och vände sig till mig. Han var redan ute genom dörren. Han skrek något till de andra i staccato ryska. Genast kom reumatism. De planerade att komma in med eld. Det var bra med mig. Henne, gick ner för trappan till katakomberna. Som jag väntat, att de inte skjuta ödmjuk, men direkt framåt, rusar den ena efter den andra. Det var skuret i hälften av ih i en explosion innan ih egen volley var dova ljudet av mina egna vapen skulle inte larm fjärde marina.
  
  
  Jag kunde inte höra Mitzi kommer upp för trappan bakom mig över buller. Nu är hennes röst kom från bakom mig. "Vad är det som händer?'
  
  
  "Vi har hus. Fyra. Jag har redan fått tre ligger här utanför någonstans.
  
  
  Hennes man gick fram till dörren, men fick inte se det fjärde person. Hennes röst skrek högt, men han förblev dolda. Gården var dödstyst. Det är för tyst. Jag hade ingen aning om var han var, och han skulle förmodligen skjuta mig om jag fastnat i mitt huvud ut för långt runt om i dörröppningen för att riskera att förlora mitt ego snabbt. Jag trodde inte att han skulle låta sig lockas hit igen. Kanske han var den smartaste av dem alla.
  
  
  Det kastades på Mitzi av en rysk submachine gun. "Titta på ammunition."
  
  
  "Det är nog.'
  
  
  "Hålla passagen under kontroll. Jag kommer tillbaka och frågar om det finns en annan väg ut, det är den enda vägen ut."
  
  
  Efter hennes beskrivning av situationen, Noah tänd ett ljus. I det dunkla ljuset av elden, hon såg Fleming lutad mot väggen. Tara var att sitta bredvid honom, ett par meter bort. Hon ser redan bättre, men hon såg fortfarande omtumlad. Detta mörka hål djupt nere i berget, luktade lera och mögel, var inte en idealisk konvalescenthem heller. Men jag kunde inte ändra på sin situation, tills jag slog ut den fjärde kille. Han sa något till pojken som bröt igenom raden av Jerome ' s army. Pojken nickade, tog ljuset,och vinkade mig att följa. Det dunkla ljuset föll på en målad Holst som hängde på en slags primitiv altaret. Han lyfte upp en sida av duken. En korridor dök upp bakom honom.
  
  
  Han hoppades att pojken visste vägen, eftersom att stump av en ljus inte skulle bränna under en lång tid. Vi nedför trapporna och in i en tunnel med nischer i väggarna. Vad-där ljus var knutna till suckar innehavare, oftast var de stubbar flera cm långa. Det var en foul, unken lukt. Jag såg snart anledningen till det. De flesta av de nischer som var fylld med mänskliga skelett, och bakom dem, på sten hyllor, var ihåliga skallar. Det var tänkt att vara en tribal högen.
  
  
  Min känsla av riktning berättade för mig att vi skulle gå till andra sidan av fästningen. Efter ett tag, jag såg det på sten golvet i den krets av världen. Ovanför den fanns en rund stöna hål, knappt bredare än mina axlar. Jag kunde inte få till nah. Pojken såg det också. Han tog kulspruta från mig, sätta egot på golvet bredvid ljuset, och hjälpte mig upp. Jag satte mina händer på toppen av det, och klättrade ut genom nä.
  
  
  Jag såg mig omkring. Hennes, som står mot den yttre väggen. Det var ingen rörelse någonstans. Han lade sin hand genom hålet och plockade upp maskingevär.
  
  
  Hon klättrade över kanten på taket och såg hennes fjärde man. Han låg på magen under fallskärmar, hans vapen pekade på dörren där Mitzi blev stående. När du arbetar självständigt, de är oftast inte särskilt imponerande. Han var ung och smärt, men dödlig på grund av den dödliga vapen i sin ego-infantil händer. Ego ropade till henne på ryska: "Har du tittat in här ändå?"
  
  
  Han vände sig om. Han tryckte av. Adjö, okänd soldat. Mitzi dök upp i dörröppningen, såg kroppen och gick över till det. Hon, hoppade ner från taket. I blink of an eye, den femte fallskärmsjägare flög ut från bakom den halvöppna dörren. Han slog igen den tunga revolver i Mitzi ' s hals. Om de hade hittat honom och dödade ego, jag skulle ha varit tvungen att skjuta Mitzi. Fan det!
  
  
  Han tittade på mig och skrek i god engelska, " Kasta bort ditt vapen."
  
  
  Han sa något till flickan. En submachine gun tappade det.
  
  
  "Kom här, inte komma för nära. Stå mot väggen."
  
  
  Egot form var runt bättre material än det ego kollegor. Nen var klädd i en officer axelband, och en walkie-talkie hängde från hennes bälte. Även från ett avstånd, Mitzi kunde höra hennes tunga andning. Han kramade henne hårdare, och hon tystnade.
  
  
  Han skrattade. "Jag ger dig en chans. Tala om för mig var Dr. Fleming är." Om du inte gör det, ska jag skjuta henne först. Då kommer du att dö."
  
  
  Min stilett var utom räckhåll på gården. Mitzi röst genom sammanbitna tänder. "Låt honom gå till helvetet."
  
  
  Jag vände mig sakta så att han inte skulle dra igång. Han stahl hota. "Jag sa till dig att inte röra sig."
  
  
  Han låtsades vara rädd. - "Don 't shoot. Jag ska berätta för dig. Han gömmer sig. Jag ska gå och hämta honom.
  
  
  Mitzi förbannade mig. Det kan också fungera. Vad en mördare flicka. Om han låter mig genom dörren, jag kan rycka upp en pistol från en av Ryssarna. Men tricket fungerade inte. Den ryska visste också där hans kamrater var. Henne, jag såg hur han tänkte.
  
  
  Han kunde ha använt Mitzi och mig som sköldar och gått ned i katakomberna med oss. Med oss som gisslan, han kan beställa Fleming att kapitulera. Men vad händer om Fleming bryr sig inte om våra liv? Tänk om han skjuter oss för att slå fienden? Detta var en möjlighet, att han kunde inte riskera. Så han gick den andra vägen. Han troligen insett hur viktigt Mitzi var till mig, han visste från den hastighet med vilken hennes pistol sjunkit så fort han tog tag i henne.
  
  
  
  "Ja. Gör det. Gå efter honom. Men om du försöker något, som bit för hora kommer att dö."
  
  
  Jag var tvungen att spela det. Han var ett huvud längre än flickan, och jag visste att jag kunde hantera den Luger tillräckligt bra för att skjuta emu i huvudet när han tittar på mig genom dörren som hennes hade gått in.
  
  
  "Gå långsamt," beordrade han . Inte böja sig. Jag tittar på dig.'
  
  
  Vi gick till katakomberna. Strax innan jag nådde trappan, han stoppade mig. Förmodligen för att få dina ögon som används till ljus. Så han var inte så dum.
  
  
  Jag fick fortsätta. Han var inte följa mig längre. När hon kom ner, hon kände en hand på hennes arm. "Jag såg och hörde det. Kom med mig." Noah viskade i mitt öra.
  
  
  Han fortsatte att hålla mig och driver mig framåt. Jag viskade till emu vad jag var upp till och ego fingrar åtdragna på min handled.
  
  
  "Det kommer aldrig att fungera. Du kan inte se bakom dig. Risken av att se en skugga och dra igång är för hög. Vi ska prova ett annat sätt. Ordet "skugga" gav Noa en idé. Det är åtminstone vad han berättade för mig senare. Han tände ett ljus, som bara svagt upplyst av en låda fylld med små trädockor. Noah tog ett runt dem, fast en lång nål in i det, som han också tog sig runt lådan, då hade dockan upp framför honom.
  
  
  Ego läppar började röra sig i en tyst bön. Åh min Gud, Mitzi satt utanför med en revolver riktad mot hennes hals, och Noa visste inte vad jag ska göra förutom att kalla någon gud av åska.
  
  
  Fleming och Tara var också att stirra på den gamle mannen med stora ögon. Noah på väg till trappan, fortfarande muttrade för sig själv. Jag följde honom.
  
  
  Jag var tvungen att se det. Förutom att hon skulle ha släppts av Mitzi om ruse hade misslyckats.
  
  
  Mitzi och soldaten stod i mörkret utanför dörren, både i skugga. Nov och jag stannade på trappan tillräckligt långt bort för att gömma sig från dem. Den ryska tittade nervöst ner för trapporna på den öppna dörren. Mitzi var spänd och redo att kasta sig på alla runt omkring dem om det behövs. Han morrade tyst för sig själv. Omöjligt! Du kommer aldrig att kunna uppnå detta med några galna trick.
  
  
  Den gamla mannen tappade docka. Med en vass på, den föll ner i stengolvet, som uppenbarar sig i en stråle av solljus. Den ryska målet flyttade plötsligt mot marken. Väntar för henne var det skott som skulle avsluta tråden med Mitzi ' s life. Inget sånt. Det var Tony som förbannade henne och vann. "Inga tricks," den ryska sagt. Denna docka, med en nål fast i ryggen, var den största super trick det någonsin hade sett.
  
  
  Det var en plötslig, vilda rörelse i skuggorna. Mannen ryckte båda händerna. Ego fingrar skildes, som om han hade drabbats av en elektrisk stöt. Gun clattered till marken. Han vacklade, kramade bröstet med båda händerna, spinning på sin axel, och sedan föll till marken som en livlös massa.
  
  
  Mitzi ego hade en pistol i sin hand innan jag ens fick dem. Hon låta vapnet hänga okontrollerbart som hon såg ut från soldat till docka i en dimma. Hon vände man runt så att han låg på rygg. Det dör. Ego ansikte vridna i en smärtsam grimas. Egots ögon putade. Den klassiska bilden av en massiv hjärtattack.
  
  
  Det var en man dödades av rädsla. Jag visste det. Eftersom det var det enda alternativet. En soldat som såg fyra av hans vänner som dödades i en gammal pirat fästning som var legendariska. En man som är omgiven av fiender. Spänd till max. Alla runt om, en symbol för död faller på ego fötter ut i ingenstans. Egot på att lägga upp dollarn har slutat. Omöjligt ?
  
  
  Henne, tittade på Tony vann. Den gamle mannen var upptagen med lik. Han drog fem döda soldater med fallskärmar. Han stod med benen i kors mot två av dem. Som om i en avslappnad position. Han höll den tredje att gnälla, böjda knän och armarna i kors. Den fjärde var samma sätt. Hon satte officer i korgstolen där Fleming var du sitter. Skapat en grupp typ av män som har slutfört uppgiften och väntar nu.
  
  
  För vad? Naturligtvis! Hur kunde jag vara så dum? Om Fleming hade fångats, skulle han ha tagits bort. Männen var tvungen att ta bort med fången. Kommer snart med helikopter. Piloten kommer att vara ensam, eftersom alla tillgängliga utrymmet måste vara upptagna av passagerare. Det kan stängas av med egot! Allt jag behövde var en officer radio.
  
  
  Jag gick för att få det. Noah avslutade fortfarande liv och utforskade himlen. . Han och log. "Vi får den med helikopter. Det kan komma väl till pass någon gång.
  
  
  Han tittade på mig som om han ville utmana mig till attack ego konst av voodoo. Sedan gick han till katakomberna. Mitzi och jag väntade med helikopter.
  
  
  En halvtimme senare hörde vi ljudet av propellerblad. Han flög lågt, cirklade fästningen, och en röst kom över radion. Han vill veta om vi har Fleming. Det var lätt, jag visste inte ens att ljuga. Jag berättade för henne att vi hade Fleming och att han fortfarande var vid liv. Piloten skrattade, bröt kontakten och började att landa.
  
  
  Sedan hände något som vi inte förutse. De fallskärmar drogs ner av en plötslig vindpust. Liken av ryska soldater störtade över som vax siffror.
  
  
  Ljudet av motorn omedelbart förvandlas till ett gällt skrik, och helikopter sköt upp. När jag gick med henne runt dörren med en kulsprutepistol, planet var med mig för evigt. Jag såg inte den pilot. Det var omöjligt att få egot att landa. Han var skjuten, helikopter styras. Han försvann bakom ett bröstvärn och brände i vattnet i lagunen. Våra transporter har försvunnit. Han skulle ha kunnat slå sig själv i huvudet.
  
  
  Bakom mig, jag hörde Mitzi definiera några förbannelser som var nya även för mig.
  
  
  Vi gick ner. Ett ljus brann, vilket avspeglas i de nyfikna ögon. Hennes, han skakade på huvudet. "Otur. Vi var tvungna att säkra den fällan. Noa var tyst. Han såg allvarlig ut och höjde sina ögonbryn så att hans höga panna var fodrade. Han tog ett djupt andetag.
  
  
  "Det finns nästan aldrig några stormar i vinter. Oftast bara i juni, juli, särskilt i augusti. Men det skadar inte att prova. Kommer du lämna mig ensam? Jag ska vara redo för ceremonin." Varför inte? En bra show kommer att döda tid innan Jerome nästa attack.
  
  
  Han hjälpte Fleming uppför trappan bakom de flickor och unga infödda. Noah ropade till oss. Detta är en förolämpning mot gudarna." Den plötsliga ilska i hennes egots röst frigör mig.
  
  
  Hon drog ut stolen genom officer ' s corpse och sitta med på det. Då var hon förde en enhet för att passa i hålet i balustraden. Jag kämpade för att dra henne och lyckades till slut driva dem alla i havet. Sedan hennes sel bredvid Fleming. Plötsligt Noa dök upp. Han verkade som en helt annan person. Han var turbaned och hängde med amuletter och kedjor, och kalebasser som hänger från hans ego bälte dov musik som han sjöng. Egots ögon var vidöppna, men han verkar inte se något. Han verkade ignorera oss helt och gick upp för trapporna till taket.
  
  
  Det började han att dansa och sjunga. Objekt på vilka det hängde gjort ljud i enlighet med rytmen i egots rörelser. Han bredde ut sina långa ben, kastade huvudet bakåt, och höjde sina händer mot himlen. Vinden, starkare än innan, ruggig Ego hår och skägg vilt. Den röst som jag hade tidigare trodde skulle vara på högvarv nu faktiskt dånade.
  
  
  Nu är han stod och lyssnade i tystnad. Något i emu svarat. Först trodde jag det var ett åskväder närma sig på avstånd. Jag frös. Sedan insåg jag att det var ett annat ljud. Nu var jag frossa ännu mer. Det var inte ett åskväder som svarade, reumatism kom från plan. bombplan. Tydligen, Jerome och hans utländska assistenter hade gett upp försöken att fånga Fleming vid liv. Nu Fleming var bara ett hinder som hindrar dem från att komma in på ön.
  
  
  Jag såg henne när hon flög över balustraden, kanske två km bort. Dess sprang till en sida som inte ger tillträde. i katakomberna och vinkade åt de andra. Flickorna och pojken var med Fleming ' s lila, stol och allt, ner till tunneln. Noah följde dem. Han plockade upp ett ljus från altaret, tände den, och gick ner.
  
  
  När vi kom in i underjordiska kammare, det var en dov explosion. En annan omedelbart följas. Och en till. Damm och frän rök kom in i rummet och samlas in. Det var fem strikes i rad.
  
  
  Tara var klaustrofobisk. Hon sprang upp för trappan. Jag gick efter henne, tog tag i henne och höll henne hårt. Sedan var det lugnt. Det blev inga fler explosioner. Den första aktiv fritid flygplan försvann. Nu var det möjligt att räkna med ankomsten av helikopter och fallskärmsjägare och spaning av resultaten av bombningarna. Hennes hotellet kommer att betala dem i tid.
  
  
  Jag började klättra, och fick reda på att jag inte var den enda. Alla är trötta på denna kyrkogård där nere. Tara, Mitzi, och pojken följde efter. Fleming och Noah följde, att stödja varandra.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  
  
  
  
  Altaret var täckt med grus, och ett hål gjordes över det. Kanske Noa låt en ner, runt sina gudar i hans vädret dans. Rummet på övervåningen var fortfarande intakt. Utgången var klar, med undantag för tjock granit dörr som hade varit helt rivas.
  
  
  Gården var kratrar, och bråte låg från väggen för att stöna. Tornet på balustraden tog en direkt träff. Det var bara inte där längre. Flera rum revs, och en vägg revs runt en av dem.
  
  
  Den gamle patriarken lagt en hand på Fleming ' s axel, inspektera skadan. Ilska var uppenbart ego den personen. Han vände sig om och tittade upp på de bergstoppar, som verkade tänka efter en stund och sa sedan något i sitt hemland dialekt till Fleming. Ordförande i Grand LaClare släppa ut ett underligt, vemodigt att skratta.
  
  
  Den svart-blå himmel gled mot oss över trädtopparna. Trädstammar vaggade fram och tillbaka, och en stark vind visslade genom bladen. Genom hålet i den yttre stönande området, att hon kunde se den enorma vågor i lagunen.
  
  
  En lång grå figur dök upp vid ingången till lagunen: korvetter. Jag undrar vad de vill ha ut av detta ljus fartyget. De små kanoner ombord på detta fartyg inte kunde slå resultat av bombardemang.
  
  
  Bredvid mig, Mitzi Gardner flinade. "Vad tror du Jerome s militära styrkor kommer att försöka igen?"
  
  
  "Detta skepp inte hör till Jerome. Oni seglar under den Kubanska flaggan, men mästarens namn kan vara mer som Ivan än Juan. Detta är en ubåt jägare, så som de bär med sjunkbomber och minor. Kanske de tror att de kan blåsa upp oss genom att blåsa upp en sten under vattnet."
  
  
  Om så är fallet, kommer de att behöva komma närmare eller använda dykare, och jag kan hantera dem. De andra anslöt sig till oss, titta noga när fartyget närmade sig. Det hade nästan ingen hastighet och flyttas med största försiktighet, mellan klippor, öppet för översvämningsskydd. Jag trodde inte att de skulle gå så långt som att attackera, men jag verkade vara hoppas till sista stund.
  
  
  Men det hände inte. Bara av utbud av våra vapen, de tappade ankaret och kastade fyra simmare i vattnet. De gjorde av med sjunkbomber. Jag gav dem tid att komma tillräckligt nära för att min kulspruta, och sedan sköt en explosion i vattnet, för att följa rutten tar de förmodligen valt. Det första steget var misslyckat. Men nästa hit ih alla.
  
  
  En fontän av vatten exploderat som fyra avgifter exploderade samtidigt. Massor av vatten och bitar av svart gummi flög i luften. Detta orsakade en våg som utdelade ett hårt slag för corvette. Fartyget började att lämna lagunen, men jag hade känslan av att det hade lidit stor skada. Och tittar ut på det stormande havet utanför lagunen, han trodde att han inte skulle göra det till Port of Spain. De mörka molnen var snabbt närmar sig. Vinden vrålade, skicka stora skum huvuden flyger runt .
  
  
  Vid första jag inte höra några andra ljud alls. Men då hon såg en skvadron av helikoptrar närmar sig. Det var omöjligt för helikoptrar att flyga i det här vädret, men i vissa länder, mänskliga liv inte räkna.
  
  
  "Ta skydd," jag skrek så högt jag kunde över vinden. "De kommer att försöka att attackera oss här och sedan landa här med en helikopter. "Skynda dig! '
  
  
  Noa och pojken var med lila Fleming från här till tunneln. Tara följde dem, och Mitzi och jag stängde linje. När Tara nådde trappan, hon plötsligt vände. "Skräddare, jag har fått nog. Visa mig hur man hanterar en sådan maskin. Jag vill hjälpa dig! '
  
  
  Nä hade modet, och av någon anledning att han var stolt över henne. Han gav henne korta instruktioner, berätta för henne att inte skjuta förrän hon var säker på att fienden var i rummet.
  
  
  "Stanna här, Tara," hennes far sagt. "Mitzi, nära ett annat hål. Jag ska gå den andra vägen. Då behöver du inte skjuta på besättningen tills de kommer ut. Kanske kan vi få ut av den här trots allt. Han väntade tills Mitzi hade försvunnit in i en av de omgivande byggnaderna. Sedan sprang han till andra sidan av gården. Det knappt som gömde sig under taket så den flög av som låglänta ambassaden rapporterade, att skicka en stad med 50 mm kulor i väggarna. När linjerna slutade, hennes man gick ut på gården och sköt på den närmaste. Han flög som en berusad fågel mot djungeln. Mitzi hört den spricka av maskingevär. Det slog en av de helikoptrar, men det var inte en effektiv hit. Tara sköt flera långa skurar, men inte träffar något.
  
  
  På grund av buller av sina egna vapen, som de förmodligen inte ens höra dem som sköt på. De kom tillbaka för att flyga över oss igen, och omfattas landning av en av helikoptrarna, som tydligen hade problem. Kraftigt regn började falla.
  
  
  Helikoptern föll till marken som en trött fågel. Öppnades dörren på den andra sidan, och två kulsprutor sköt på väggarna där tjejerna satt. Piloten kom ut runt helikopter och gick runt det. Flickornas kulsprutor vrålade. Han föll, blöder ymnigt. Men den andra mannen i helikoptern var fortfarande bränning i vår riktning. Ego inte kunde se henne från där han stod, så han sprang runt i rummet och sprang till helikopter. Jag var tvungen att tysta ego. Han sköt genom glaset och såg skytten har som mål att vända sig till röda gröt.
  
  
  Nu regnade det i kraftiga vindbyar. Himlen blev en smutsig grön. Det var lightning, och det var ett öronbedövande blixt. Resten, ambassaden sade att han kunde inte längre stå emot stormen. De försökte att landa på stranden.
  
  
  Jag var precis på väg att ta tag i ett rep för att binda upp landning med helikopter när Mitzi ' s skrik fick mig att stanna upp. Hon pekade mot rummet där Tara borde vara.
  
  
  Jag visste det redan innan jag kom dit: Tara Sawyer blev liggande på golvet. Hennes vackra kropp förvandlas till en blodig massa, som slits sönder av tunga kulor från helikopter. Med en snabb blick, han försvann snabbt runt i rummet. Jag hade inte råd att bo på oss, på allt. Jag var tvungen att knyta detta upp med helikopter. Men det var inte lätt för mig, jag var väldigt orolig för henne. Dålig Tara! Hej, du ska inte har kämpat.
  
  
  Mitzi hjälpte mig. När vi färdiga, vi var tvungna att krypa lågt liggande på marken för att undvika att bli blåst bort av vinden, som är höga platser på cirka 150 km / h. Vi gick inte in i tunneln. Hon ville inte se Tara igen direkt.
  
  
  Hennes hotell är lugnt att tänka. Tony vann inte vill se henne, heller. Han bad om en orkan och fick sitt ego. I Februari! Hennes tänkt på ett par saker.
  
  
  Vi satt sida vid sida, för att inte säga ett ord, både av oss som är full av våra egna mörka tankar. Stormen fortsätter att rasa ytterligare en timme innan de klingar av. Plötsligt var det en tryckande tystnad. I söder, orkaner roterar medurs, i norr - och moturs. Hastigheten ökar från centrum till den yttre ringen. Om Noa kan inte bara orsaka en orkan, men också förändra ego, vi kommer snart att få en full blåsa från andra hållet.
  
  
  Han såg ut genom det hål som bomber hade gjort i den yttre väggen. Jag såg henne, korvetter. Fartyget gick på grund och gungade upp och ner. Vågorna som var flera meter hög slå honom med en skrämmande kraft. De flesta av de helikoptrar som fastnade i träd och kraschade, och de strandsatta patrullbåt försvann. Skadade båtar flyter i lagunen spolades i land och helt förstörd.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  
  
  
  
  Noah nyfiket cirklade en helikopter och nickade för sig själv. Men när han kom upp till oss, hans ansikte var mörkt och hans ögon var dyster.
  
  
  Han sade i en mild ton som möjligt, "jag underskattade dig och jag medger att jag inte förstår det, men att du även hyrt oss en taxi för att komma oss ut härifrån."
  
  
  Han fortsatte att titta grim. "Miss Sawyer är en stor ära för oss alla. Den konst som jag inte äger är den art av uppståndelsen. Men vi kan åtminstone ge dig en plats bland våra hjältar."
  
  
  Tara ' s voodoo begravning? Jag trodde inte det. Hon kunde inte ens föreställa sig att hennes far skulle uppskatta det. Han kommer att ta sin kropp med honom, men bestämde sig för att inte prata om det ännu.
  
  
  Noa var inte pratat klart ännu. "Vinden kommer att vara tillbaka snart." Han pekade runt. "Fortet är kraftigt försvagat av bombningarna. När stormen slår igen, väggarna kommer att kollapsa. Vi skulle bättre komma ner."
  
  
  Han ville inte vänta på vårt svar, men gick ner i tunneln. Mitzi och jag följde honom. Han tänkte plötsligt av Tara. Tanken på att hennes död har gjort mig sjuk. Jag skulle vara nöjd att använda alla metoder i vår organisation och organisation som jag vet av mot Överste Karib Jerome.
  
  
  Två ljus brann framför altaret. Förmodligen en tacka gudarna och en för att tigga ih för bra för framtiden. Och vi skulle kunna använda någon form av hjälp. Noa var upptagen med att mumla igen, kanske för avsikt att jämna Tara är vägen till livet efter detta.
  
  
  Henne, kändes onödigt. Hennes, kände mig rastlös och instängd. Jag visste inte ens inser jag gick fram till Noa sade till mig i en låg röst, "Du behöver inte stanna här, Mr Carter. Det är en labyrint, det finns andra rum du kanske vill utforska också." Han rörde vid en sten som verkade vara en del av väggen. Som ett resultat, en del av väggen svängde inåt. Utöver detta var det en korridor.
  
  
  Jag kunde höra den en liten del av förebråelse i rösten. Han trodde förmodligen att jag var störa ceremonin och var glad att han kunde lämna. Det var många ljus i fickan, och han tände en. Sedan han och Mitzi gick genom den öppna dörren, och Noa stängt den igen bakom oss.
  
  
  Vi befann oss i ett rum med en brunn i mitten. Så, det var en plats där vattnet lagras under den tid av en lång belägring. Resten av rummen som serveras som mat källare. De var coola nog för att hålla mat på dem för en lång tid. Och sedan kom vi över en hel butcher shop, ett rum fyllt till brädden med slaktkroppar. Jag undrar hur gammal man fed hans stam om de inte kunde jaga på ett säkert sätt utanför murarna.
  
  
  Vi tillbringade en timme vandring genom den underjordiska kammare, men det var massor av frisk luft provtagning överallt. Hennes uppgift är att hitta källan till detta. Vi gick ner för en slingrande korridor som ledde till ytan. Vid den punkt där jag misstänkte att vi var på nivån på gården, vi kom över en spärras gate blockera passagen. Han plockade låset med sin stilett tills det öppnade. Vi gick vidare och hittade en trappa som leder till hörnet tornet. Luft kom in genom embrasures.
  
  
  Vi kom över en låst dörr. Det var unbolted, och vi gick en trappa upp runt en mahogny mur som ledde direkt till ett rum på toppen av tornet.
  
  
  Mitzi hade sagt att innan. Ingen kände till alla knep av den här gamla skojaren! Det var en radio rummet! Fylld med sändande och mottagande utrustning: de bästa.
  
  
  Hennes sel framför konsolen och skrattade. Mitzi reagerade väldigt olika. Hon var rasande.
  
  
  "Låt oss nu tala till det gamla hycklare con artist!" hon skrek. "Han fick alla att se ut som idioter. Han skickar bort alla, så att han kan ringa om gudarna i fred, men i verkligheten är han går till sin radio-rummet för att lyssna på väderrapporter. Inte undra på att han visste att en orkan var på väg."
  
  
  "Ta en skräddare, ja," tillade jag. "Han fick mig att höra ljud som inte finns på alla. Djungelns trummor! Jag tror att någonstans i buskarna, nära Port of Spain, det är en annan dolda vapen så att du kan signalen den senaste nyheten här. Låt oss se vad som händer i världen ."
  
  
  Jag bläddrade några växlar, och Sergey lyser upp. Enheten började nynna. Men det enda som hörs vi fick var det spraka av statisk elektricitet. Stormen var för stark för att ta något i det. Han stängde av radion. Kryphål i radio rummet var stängt. Vi hade ingenstans att gå utanför, men åtminstone från de ljud som vi kan höra, kunde vi berätta att stormen var tillbaka i full kraft.
  
  
  Vi åkte ut till radio rummet, försöker att radera alla spår av vår närvaro. Han kommer inte att tala om för Noa att han skulle öppnade ego spel. Och en timme senare, när den gamle mannens mimmo gått genom att titta på helikoptern rida genom stormen, försökte han att göra ett oskyldigt ansikte. Men det var inte alla.
  
  
  Stormen var över. Men med helikopter också. Allt som fanns kvar var en hög med skrot mot en av väggarna. Den propellerblad var böjd som tentakler.
  
  
  Radion var vår sista kontakt med omvärlden. Och vi kommer inte att kunna använda ego för de närmaste timmarna. Även om hon hade kunnat kontakta Hök, att han aldrig skulle ha kunnat skicka en helikopter ut till den storm som fortfarande var rasande. Allt som återstod var att vänta tills nästa morgon.
  
  
  Jag hade en idé om vad de anser skulle vara på ön i det ögonblicket. I alla fall, det var uppenbart att alla vägar var blockerade av fallna träd. Även de tyngsta tankar kunde inte korsa vägen. Så vi räknar inte med en natt attack. Jag gick ner för att berätta för honom nyheten om helikopter.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  
  
  
  Vi äter edu, för Tony ' s outtömligt förråd hade vunnit, när den gamla jätten såg plötsligt upp. Han hade hört det, också: ljudet av glada röster utanför porten. Noah var på trappan i två steg. Han sprang efter honom till grinden.
  
  
  Stammen har återvänt. Noah drivit öppna grinden och män rusade in. Noah översatte ih ord för mig. När orkanen kom de gömde sig i grottor utspridda över hela ön. Då de hörde trummorna från ledning av Port of Spain: the capital förstördes, armén upplöstes. Och Jerome var död!
  
  
  De var chockad av staten för fort, men nu när de var säkert igen, de hoppades att reparera skadan. När de började förbereda för semester kväll, Mitzi och jag gjorde samma sak, om än i något mindre skala.
  
  
  Jag får vänta tills nästa morgon för att se till att mitt uppdrag är slutfört. Jag var tvungen att se överste kropp med mina egna ögon och göra fingeravtryck för POLISEN. Enligt tribal tjänstemän, Tony Besatt kropp var fortfarande i Sawyer Hotel, så jag behöver för att få det så snart som möjligt. Om lastbilen inte hade förstörts, han kunde ha använt det för att komma till huvudstaden snabbt. Jag skulle ta henne med mig, män med machetes för att rensa vägen där det behövs. Låt oss hoppas att lastbilen inte skulle drabbas av det öde av helikoptrar och båtar i lagunen.
  
  
  Slutligen, vid midnatt, vi har sovit. Nästa morgon, bestämde han sig för att inte kalla Han för att hjälpa ännu. Jag gillar det inte, och Han sa att det var viktigt att han gjorde det ensam, utan utländsk hjälp. Jag hade fortfarande en chans att hjälpa till Fleming att ta ordförandeskapet på sin egen.
  
  
  Fleming var för att ange Port of Spain så snart som möjligt. Men Noah verkade mindre säker. Djungelns trummor var kul, men det är klart han hade inte hört något på radio ändå. Något som han verkligen inte vill säga högt. Han skickade några unga män med machetes för att rensa vägen med mig, och jag gick med dem till lastbilen. Lyckligtvis, inte ett enda träd föll på det. Jag satt i rotorn, torkade förgasaren, och stängt huven. Mitzi Gardner satt i framsätet, sätta löv på våt klädsel. Ee machine gun låg på instrumentbrädan.
  
  
  Jag hade inte protestera. Nä hade rätt att delta i avslutningsceremonin. Nu var vi ensamma igen, och bara Tony Besegrade män var banar väg för oss. Det kunde ha varit värre. Träden längs vägen var mestadels små, ih var lätt att flytta. Där vägen gick nära havet, ibland hela avsnitt räknades. Om det behövs, människor sätta loggar i djupa platser så att vi kunde köra längs dem utan några problem.
  
  
  Dagen var klar. Himlen var oskyldigt blå, och havet var lugnt. Men stränderna var som båt kyrkogårdar, och hus vid kusten var mestadels helt förstörd. Den första stora byggnad vi passerade, den gamla Poinciana Hotel, är bara en massa bråte. Det, Tony Vann pojkar hoppade ut runt bilen för att ange att krascha och söka efter värdefulla fynd under spillrorna. Hela byn framför var en sorglig syn. Människor promenerade planlöst genom spillrorna, ibland plocka upp något, för att sedan släppa det och gå vidare.
  
  
  Jag försöker att hålla hill fortress, som har klarat så många stormar, klarat detta slag också.
  
  
  Regeringen Square fortfarande såg ganska bra, förutom att inte ett enda fönster var intakt, och vägen var full med skräp. Soldaterna i området var obeväpnade och gick som dazed robotar. I affärskvarteren, och flera soldater var att städa upp spillrorna, under ledning av lägre befäl. De tittade på oss när vi passerade mimmo, men de försökte inte stoppa oss. Nu när överste var död, de var tydligen i ett maktvakuum. På Sawyer Grand LaClare, den eleganta höga träd som är inredda gräsmattor var trasiga liknande grenar. De var utspridda här och där. I hamnen, flera båtar var flytande fylld med vatten. Vattnet var smutsigt i färg. Den vita stranden var i ruiner, omgiven av förstörda solstolar och parasoller. Det fanns inga soldater i närheten av värdshuset.
  
  
  Han drog upp till huvudentrén. Vi gick in med våra vapen dragna. Han tog hänsyn till att Jerome kan ha flera soldater som vaktar honom som en vakt till ära. Jag har att ta hänsyn till detta. Men så var inte fallet. Hallen var öde, som var casino.
  
  
  "Kanske i Chip loggar?" Mitzi tänkte högt. Vi åkte dit. Till kassan, naturligtvis, det fanns ingen svart säkerhetsvakt. Till min förvåning, elektriska lås var fortfarande arbetar. Vi gick vidare. Fortfarande ingen i sikte. Vi öppnade dörren till Capolla kontor med en knapp på kontrollpanelen. Jerome var inte det, men pengar var det. Bredvid mig, jag hörde henne sucka en djup suck av lättnad. Mitzi sprang tungan över hennes läppar när hon såg högar av räkningar.
  
  
  "Pojkarna i Miami kommer att älska att höra det," sade hon. "Jag tror att alla Sawyer kommer att öppna snart."
  
  
  "Men där är Jerome kropp?" Frågade jag otåligt. Jag behövde fingeravtryck. Mitzi föreslog att jag skulle ta en titt på taket lägenhet.
  
  
  "Gå på, Nick. Jag kommer att lämna sina pengar här. Vad som helst kan fortfarande hända, och hon vill inte att pengar försvinner i grevens tid."
  
  
  "Jag vill inte lämna dig här ensam," hennes far sagt. "I sådana situationer, den här staden måste vara vimlar av tjuvar."
  
  
  Hennes läpp ringlad. "Dörren kan låsas från insidan, men du kan bara öppna den runt hallen. Det är nästan lika säker här som det är i the vault. Vet du hur hiss kontrollpanelen fungerar?
  
  
  Jag visste det. Jag tog en närmare titt på henne, precis som hon gjorde när vi först använde ego tillsammans. Hon knappt kände hissen stannar, men när dörrarna öppnas, hon klev ut på den tjocka mattan av den övre våningen.
  
  
  Trafiken var för snabb. Handen med revolvern som slog mig i huvudet. Hennes reflex lutade sig in, men jag var hit. Min arm blev tillfälligt förlamad. Min pistol föll till marken, och jag kunde inte böja armbågen för att ta Luger.
  
  
  Han hoppade fram och tog tag i handleden av den man, som håller vapnet med vänster hand: det var Jerome.
  
  
  Så han var inte död. Han hade ett sår i pannan. Han skulle nog varit ute ett tag, men nu ego muskler var helt intakt. Och han kunde slåss nästan lika bra som hon kan. Han kände till alla knep.
  
  
  Samtidigt som min högra hand var fortfarande mjuk och ego till vänster handled var gripande det, han slog mig hårt i kinden och sedan omedelbart knät mig i ljumsken. Dess kröp ihop än skada. Men jag behövde för att hålla den pistolen ifrån mig. Hennes muskler åt vid första, och sedan plötsligt föll till golvet. I reumatism, han lossade sitt grepp. Han fick sina knän. Han vred om hans handled gratis och försökte sikta på revolver. Han begravde tänderna i egots ben och fortsatte att bita. Han skrek av smärta och fördubblats under min rygg. Revolvern föll till marken. Han bet henne igen. Skrek han, och jag kände varmt blod rinnande ner hans byxor. Då mina fingrar hittade pistolen. Han hoppade till hans fötter, kastade upp sitt ego, föll på en av stammarna, och sköt Jerome.
  
  
  Han masserade hans högra arm tills han kände sin styrka tillbaka. Då var hon dras av liket till hiss. Jag har inte tid att ta fingeravtryck. Att klippa av mina fingrar med Hugo, min stilett, var snabbare. Ih bundit upp en näsduk och lägg den i en minut.
  
  
  När jag gått in i den första våningen, jag var förvånad över att finna att Mitzi var fortfarande där. När hennes telefon ringde via intercom, hon öppnade dörren från insidan. "Har du hittat ego?"
  
  
  Ego hittade henne."
  
  
  "Nick, hennes namn är. Låt oss ta en lastbil och leverera pengar till Noa, ska det vara trygga här."
  
  
  "Bra. Vänta här medan jag tar lastbilen till verkstaden."
  
  
  En lastbil tog det, och vi lägger pengarna under presenning och körde tillbaka till bergen.
  
  
  Vi var nästan på fästningen, inte långt från huvudstaden, när en Jeep drog upp från motsatt riktning och blockerade vägen precis framför oss. En överste i rysk uniform fick ut runt bilen och drog fram en revolver. Han skrek något på oss. "Det var beordrade att inga fordon ska vara tillåtna på gatan. Vet du inte... "Då han såg Mitzi' s röda hår och började misstänka något. "Vem är du? Vad gör du i denna lastbil?
  
  
  Det kom ut, maskingevär och sköt på det. Efter att jag fick bli av tjänsteman och förare av en Jeep som han blev påkörd av gas på vägen. Det är därför vi inte ser några ledande befattningshavare var som helst på ön. Även nu, de satt i fortet och lyssnar på new order. Port of Spain var under krigets lagar av en främmande Makt!
  
  
  När vi var en bit bort från staden, vi stött på Noa och ego människor. Med November i täten och Fleming i en trä-palanquin, de var vi är på väg.
  
  
  Hon morrade och slog hot pedal. Hur kunde Fleming har övertalat gubben att göra en sådan sak? Gud vet hur många utrikes frågor trupper på ön. Han hoppade runt bilen och gick över till Noa. Jag fann att jag inte längre kunde kontrollera min röst med ilska. Han började skrika på honom, men han tyckte inte om att gå tillbaka. Han beskrev situationen i staden, varvid makten. Ingen reaktion!
  
  
  "Nu när Jerome är död, människor kommer att stiga upp", sade han. "De kommer att stödja President Fleming."
  
  
  Hur? Med en machete? Machete jämfört med maskingevär? Noah gick runt mig och ädelt gick på. Stammen följde honom, och passerar mimmo lastbil. De sjöng och spelade musik på sin trä-trummor. Henne, hoppade i bilen och började att vända bilen. Men Mitzi tog tag i ratten.
  
  
  "Vi kommer inte att återvända med denna last, kära. Det är en tur upp på berget för evigt, även om jag måste göra det ensam."
  
  
  Kvinna. Tja, Hawke bara anställt henne i Fleming ' s fall. Om hon insisterade på att dödas och bestämde att hon skulle besöka henne maffian vänner för att åtminstone få pengar, kunde han knappast klandra henne. Minst hennes liv skulle skonas. Hon hoppade runt lastbilen och sprang till Fleming i spetsen för processionen.
  
  
  Så vi fortsatte att gå, jag märkte att tutning bakom oss var allt starkare. Ser tillbaka, att han förstod varför. Fler och fler människor, som verkade dyka upp från ingenstans, anslöt sig till oss i djungeln.
  
  
  Invånarna i den gamla byn kom ut ur skogen som tänderna på en drake. Mänskliga floder rann ner från bergen. Vi möttes av invånarna i huvudstaden.
  
  
  Då är något galet har hänt. Den lokala armén kom ut ur fortet inte att anfalla oss, men att ansluta sig till oss. De började skjuta i riktning mot fästningen.
  
  
  Då förstod jag henne. Jerome soldaterna såg honom tills de fick reda på vad han var verkligen upp till, tills Ryssarna berättade för dem. Nu har de gjort en revolution. Soldaterna och de människor som marscherade på Fleming. Och soldaterna fick sällskap av de officerare som var i duschen för Fleming. De människor som hade varit för Kubaner och en handfull ryska rådgivare var nu instängd i fästningen och omgiven av en massa människor och soldater. Och många människor nu känner ingen rädsla.
  
  
  Att skrika och vifta med sina knivar, de infödda följt laddning beväpnade soldater. Många skadades. Men många fler började storma murar av fästningen. De kämpade tills skytte på fästningen stoppas. Det tog inte mer än en halvtimme. Människor som hade kommit in genom fönstren och genom väggarna hällde ut genom portarna. De ville inte ha oss Kubaner, usa ryska "rådgivare".
  
  
  Soldaterna bildade en formation och flyttas till där Fleming såg slaget. De hälsade och presenterade gevär som ett tecken på lojalitet. Jag visste att Fleming hade kommit till en plats där min regering kunde se mitt ego.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 15
  
  
  
  
  
  
  
  Endast ett plan på flygplatsen inte kunde ta fart. Det var bara en båt i hamnen som var redo att segla. Alla utländska piloter, poliser och "rådgivare" fördes ombord och lämnade landet som oönskade utlänningar.
  
  
  Fleming började städa effektivt. Tony Vann stammen har gått tillbaka till fästningen. Hammond bjöd familjen Fleming att komma och bo på palace. De kommer att lämna så snart flygplats öppnas för normal trafik.
  
  
  Mitzi skickade en kurir med en not. Om hon blev tillfrågad av Davey ' s hotel för att berätta för pojkarna i Miami där hon hade och att hon skulle stanna där tills hon fått ytterligare order.
  
  
  "Tara Sawyer var som att vila i en vacker ceremoniell begravning", skrev hon. "Hon är begravd i marmor någonstans i katakomberna."
  
  
  Hon hade fortfarande en vecka kvar för att hjälpa Fleming om det behövs. Men det fanns inga andra problem, och emu inte behöver min hjälp. Det var en form av semester.
  
  
  När han återvände till Washington, Säger skällt att Hawke om sin dotters död. Han krävde att hon skulle begravas hemma. Han hade inte informerat Emu av Tara ' s öde. Hawk låt mig reda ut problemet.
  
  
  Sawyer försökte lugna ner henne och berättade för henne om Tara ' s bravader. Han påpekade att emu den enorma tacksamhet för de infödda och såg att några av Sawyer s ilska och stor sorg hade vänt sig till stolthet.
  
  
  Emu hade inte berättat för henne om Mitzi. Det finns ingen mening i att starta ett krig mellan honom och maffian. Om en flicka vill ta bort det översta lagret av grädde, jag tyckte att hon förtjänade det. Thomas Sawyer lätt kunde ha betalat för renovering med sitt företags vinster, och kanske nu Mitzi kunde ha gått i affärer och levde ett lugnt liv.
  
  
  Han berättade både om November. Han tittade på mig som om han aldrig hört namnet innan, men Sawyer verkade mycket imponerade av de historier han berättade för henne om nen.
  
  
  När Hawk och jag var ensam, jag tog en burk av Jerome fingrar till stolen. Hawk såg på Nä som om han var ute på en burk jordnötssmör. Sedan, med en blomma, han placerade Mitzi Gardner ' s not bredvid. Han tittade på nä och tittade sedan på mig. Jag såg inte en muskel rör sig under pergament huden. Han hann inte ens blinka.
  
  
  "Jag gillar ditt arbete." Det var hans vanliga spa ton. "Jag väntar på din rapport."
  
  
  Jag började den med små detaljer. Flygvärdinna, "jag var ganska säker på att Jerome dödade henne, men vi kunde ändå kolla upp det. Det fängelse som Fleming var tänkt att inspektera. Fängelsehålor han vände sig till laboratorier som utför universitetet. Då, med ett uttryckslöst ansikte, han gav en kronologisk översikt av den verksamhet Tony Vann.
  
  
  "Han visste om orkanen två timmar innan," Han berättade för honom. "Det finns tillräckligt med tid för att visa att han inte är rädd, och ge en full prestanda. Jag undrar varför resten av ön överrumplas, så att de inte kunde få sina fartyg och flygplan i säkerhet i tid. Kan jag ringa henne på telefon? '
  
  
  Var det möjligt. Jag heter weather bureau och fick kontakt med en av mina vänner som arbetar där. "Jim, när fick du den orkan varning förra veckan?"
  
  
  Det var något som en förbannelse på den andra änden. "Fan, Nick, det är för sent att rädda något. Satelliten inte se det tills det gick över Grand Lachlair. Med den tid vi fick en varning, och det var allt över. Vi har aldrig sett en orkan rör sig så snabbt. Och detta är i februari! Även Noah inte varnar oss i förväg."
  
  
  Jag trodde jag skulle bli galen. "Vad vet du om Noa?"
  
  
  "Han är vår observatör i området. N. O. A. H. (Noa) dessa är ego kod bokstäver. Han är jäkligt bra. Han brukar förutspår vädret så snabbt som vi gör. Hur är det? Det låter lite konstigt.
  
  
  'Noa .. . inget sånt. Tack.'
  
  
  Jag hängde på henne. Hawk sätta ner den andra. Egots röst lät bister. "Om han hade rapporterat det i tid, kunde han ha förhindrat en hel del skador. Många liv skulle ha räddats ."
  
  
  "Och ön föll i händerna på våra storebror på andra sidan oceanen," tillade jag.
  
  
  Han gick ut från kontoret utan ett ord och stängde dörren tyst bakom honom. Vädret satellit-är ständigt fotografera stora områden av havet. Och denna galna orkanen var inte fotograferade tills den drabbade kusten av ön. Har satellit-aldrig sett en storm innan?
  
  
  Han tände en cigarett och försökte att inte tänka på det längre. Hennes cigarett kastades bort. Var detta jobb börjar göra mig senil?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Om boken:
  
  
  
  
  
  Det finns många sätt att döda en person ... Kinesiska assassins föredrar en kniv, medan andra döda med sina bara händer.
  
  
  Amerikansk gangstrar använda stora kaliber revolvrar, ryska assassins använda dynamit.
  
  
  Men det är bara en person som kan träna allt dödande tekniker. Ego namn är Killmaster !!!
  
  
  Den här gången, Nick Carter kommer att behöva använda alla sina färdigheter för att hantera slaktare han möter på vägen till "Kreml Dokumentation".
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Spanska Anslutning
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Spanska Anslutning
  
  
  Dedikerad till ledamöter av Usa: s Secret Service
  
  
  
  
  Första kapitlet
  
  
  Det var Hök, och han var udda. Han hade inte mycket praxis på det, och han skulle inte ha utmärkt sig på det, även om han var i bra form.
  
  
  "Vill du åka skidor, N3?" frågade han mig på telefonen.
  
  
  "Naturligtvis vill jag åka skidor. Och mycket bra, om jag får säga så"
  
  
  "Samla dina skidor. Du kommer till Spanien."
  
  
  "Det är svårt att åka skidor i Spanien", sade jag. "Ren snö"
  
  
  "Ändringar. Sierra Nevada. Översättning. Snöklädda berg".
  
  
  "Tja, kanske är det snöar från gång till gång ..."
  
  
  "Du kommer att ha en följeslagare."
  
  
  "Också en skidåkare?"
  
  
  "Helt fantastiskt. Även en expert på narkotikahandel. Det är på lån från staten Drug Enforcement Administration."
  
  
  "Snow bird?"
  
  
  "Det är mycket roligt. Du kommer både att festa på en skidort i Sierra Nevada."
  
  
  "Kallas...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Transfer:"sol och snö / No, sir. Jag menar, vem är du?"
  
  
  "Jag ska låta dig veta senare. Under tiden, ta San Diego flyg till Ensenada."
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "En liten fiskeby i Baja California."
  
  
  "Jag vet vad det är, och jag vet var den är. Hennes ego har även en speciell lukt. Vad gör en öken staden har att göra med längdskidåkning?"
  
  
  "Du kommer att möta ett Treasury-agent där."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Att vara vänlig mot henne. Vi behöver hennes kompetens."
  
  
  "Henne?" Klockorna ringde i mina nervcentra.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Vad är det? Har hon för att vara en barnvakt för narkomaner?"
  
  
  "Du bör se till att mötet äger rum."
  
  
  "Ett möte?"
  
  
  "Mellan det och en av länkarna för att bryta Turkiet, Korsika-Kalifornien. Han vill sjunga. Jag vill höra musik innan emu: s hals skärs av."
  
  
  "Sir, ibland är du ..."
  
  
  "Säg inte det! Adressen är La Casa Verde. Fråga Juana Rivera."
  
  
  "Och sedan?"
  
  
  "Ta med henne till Washington med dig."
  
  
  "När?"
  
  
  "På nästa plan till Ensenada."
  
  
  Han ville inte se min knutna näve.
  
  
  "Nikolaj!" Hawk suckade. Han misstänker mig för att vara oseriöst.
  
  
  Jag hängde på henne. Efter stängning ett fall i Filippinerna som luktade som övermogna kokosnötter, hennes hade flugit till San Diego från Hawaii för bara två dagar sedan. Han var bara början att bli av the kinks i sina muskler och spänningar i hans psyke. Att döda är aldrig roligt, dess överskridit sin kvot i Mo. Och.
  
  
  Det är bäst att kasta ut allt genom syn, runt ditt huvud med hjälp av en flock vackra stjärnor i San Diego för att skjuta en TV-serie. Men nu...
  
  
  Jag heter kontorist, berättar för honom om min mest olyckliga färgförändring, den snabba ökningen av planer, och bad honom att förbereda sig för min räkning. Sedan kallade han på flygplatsen och fick reda på att nästa plan till Ensenada skulle lämna i en och en halv timme.
  
  
  Om jag avbryta min taggiga dusch, jag ska bara kunna göra det.
  
  
  * * *
  
  
  Baja California är den svans som hänger ner från Kalifornien korrekt. Ingen verkade veta vad man ska göra åt det. Detta har varit föremål för kontroverser mellan USA och Mexiko i många år. Efter månader av köpslående över ägandet av öknen strip, Mexikaner till slut gav efter och gick med på att ta tillbaka det.
  
  
  Han lutade sig tillbaka i sin stol och sov hela vägen till den lilla flygplatsen på en grusväg strip, nära en liten fiskeby som heter Ensenada. Ordet betyder egentligen "bay" eller "liten bäck:" om du är i intressanta små saker.
  
  
  När jag gick ut på plan solig saint ljusstyrkan var så stark att jag tar på mig solglasögon.
  
  
  En ny Mustang taxi var parkerad utanför den löpande tornet och föraren kallade henne för att ta Ego tillbaka till stan. Efter att ha passerat genom spårig vägar, savanner bevuxen med malört och fet skogen, kom vi slutligen fram till huvudgatan i staden.
  
  
  La Casa Verde - som var tänkt att bli grön om min spanska fortfarande passar, men var faktiskt en typ av blekning pastell lime-var i slutet av en slapp block, där det låg solar som en ödla på en sten.
  
  
  Han klev ur taxin, plockade upp sin väska, och gick in i lobbyn. Motellet var kolsvart från starkt solljus, men jag kunde se mustachioed tonåring låtsas vara intresserad av min ankomst. Emu vinkade till henne och tog upp telefonen hemma.
  
  
  "Varda". Det var en flicka på en miniatyr växel.
  
  
  "Kan du ansluta mig till Senorita Juana Rivera?"
  
  
  Det var ett klick, och en lång ringen.
  
  
  "Varda". Det var en annan tjej.
  
  
  "Juan Rivera?"
  
  
  "Henne."
  
  
  "Talar du engelska?"
  
  
  Det fanns variationer. "Jess?"
  
  
  Henne, slöt ögonen. Detta var tänkt att bli en av dessa uppdrag. Han skakade på huvudet och sade koden fras, försöker att inte känna sig absurt:
  
  
  "Oktober är den åttonde månaden på året."
  
  
  "Jag ber om din förlåtelse? Åh, ja! Sedan äpplena är mogna."
  
  
  "Duktig flicka! Detta är George Peabody." Det var min nuvarande omfatta namn, och Han behövde inte be mig att ändra mitt ego. Så jag var fortfarande George Peabody.
  
  
  "Ah, Senor Peabody." Han var glad över att höra att accent var borta. "Var är du?"
  
  
  "Jag är i lobbyn," sade jag. "Ska jag passa henne?"
  
  
  "Nej, nej!" sade hon snabbt. "Jag ska vara nere."
  
  
  "I barre," jag suckade och tittade ut på den mycket mörka flödet i lobbyn, där mannen bakom disken var att torka sina händer.
  
  
  Han vände sig om och satte kurs mot den mörka bar. Bartendern tittade på mig. "Señor?"
  
  
  "Pisco Sour", sade jag.
  
  
  Han nickade
  
  
  
  och visade att göra det.
  
  
  Jag kunde känna den tunga luften rör sig sakta bakom mig, vilket doften av färsk citron till mig. Han vände sig om och såg en smal, mörka ögon, mörk-haired girl i hennes mitten av tjugotalet, med nästan självlysande blek vit hud som näckrosor brukar ha.
  
  
  "George", sade hon i spanska. Det var som "Hor-hej".
  
  
  "Juana?" Jag berättade för henne, rätt att uttala ego halvvägs mellan "h"och " b".
  
  
  Hon höll ut handen. Jag ska ta det. Sedan pekade han på ett bord mot väggen.
  
  
  Vi kom upp. Hon var elegant, ren och mycket feminin. Hennes kropp var smidig och vackert formade. Ee benen också. "Good old Hawk!" Jag tänkte på henne. Hur likt honom!
  
  
  Vi spelar detta spel.
  
  
  Hon beställde en iste, fast i en stol och lutade sig fram, hennes ögon lyser. "Nu. Vad betyder allt detta?"
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Jag har ingen aning. Min överlägsna i Washington kommer att informera oss."
  
  
  "När?"
  
  
  "I kväll".
  
  
  Hennes ansikte var tom. "Men det innebär att vi inte kommer att vara här i dag."
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Hennes mun föll öppen. "Då kommer det inte finnas tid för..." Hennes mun knäppte stänga.
  
  
  "Vad, Juana?"
  
  
  Hennes ansikte var rosa. "Han är en olvidado till mig."
  
  
  "Du har ett kort minne," sade jag, och blev klar med min pisco sour. Vacker Aguardiente, tänkte jag. En dag kommer jag att besöka Pisco, Peru.
  
  
  Fick upp. "Packa dina väskor, Juana. Vi tar nästa flyg ut härifrån."
  
  
  "Men ska du veta något om det uppdrag..."
  
  
  "Droger", sade jag.
  
  
  "Naturligtvis, om droger"
  
  
  "Och Medelhavet. Vi ska åka till Spanien."
  
  
  Hennes mun bildade en o.
  
  
  "Åka skidor."
  
  
  Hon drack iste. "Kan du upprepa det där?"
  
  
  Jag har aldrig gjort det.
  
  
  Då hon lurade mig. Hennes ögon lyser upp. "Ah! Naturligtvis, Sierra Nevada! Det finns en första-klass ski resort nära Granada."
  
  
  Jag tittade på den.
  
  
  "Kan du åka skidor?" frågade hon mig.
  
  
  Detta var dagen för denna fråga. "Vad gör du?"
  
  
  "Mycket bra", sade hon placidly.
  
  
  Och blygsam, tänkte jag. Han sade lugnt: "Vi ska njuta."
  
  
  Bartendern tittade på mig. Juana blinkade mot henne, och hon blinkade vid reumatism. Det var vackert, raffinerad, och nåbara.
  
  
  * * *
  
  
  När vi klev utanför, en blixt av ljus studsar gevär fat drog min blick till svart hål i slutet av det. Den här mannen blev liggande på taket runt en varm gränd på andra sidan gatan, och jag visste att han hade mig centrerad i mitten av tillämpningsområdet ego omfattning.
  
  
  Han stelnade till för ett ögonblick. Sedan han kastade den till Juana sida och duva i motsatt riktning, mot skydd av dörren. Skottet ljöd över gatan.
  
  
  "Håll!" Hej ropade på henne.
  
  
  "Men, Nick..."
  
  
  "Tyst!" Jag väste.
  
  
  Han fick snabbt upp och sprang till lobby fönstret. Jag täckte den och tittade ut genom fönstret. Den glimt av gevär fat fångade henne igen. Mannen var fortfarande på taket av torra varor butik.
  
  
  Medan hennes man närmade sig sin pistol, han höjde geväret och sköt igen. Gawking ögon borrade sig in i trä candid ovan Juana huvud. Nu var hon krypa tillbaka in i dörren. "Duktig flicka!" Jag tänkte på henne.
  
  
  När hon tittade upp igen var mannen borta.
  
  
  Jag kunde höra henne springande fötter. Jag såg ut genom det dammiga fönstret och såg en man i svart kostym kommer ut ur en butik på gatan och tittar upp på den plats där den sniper väntade på oss.
  
  
  Han sprang runt hotellet, viftar på Juana att stanna inne, och gick upp torra varor butikens trappa, två och två, till översta våningen.
  
  
  Det är för sent. Han är borta.
  
  
  Det fanns ingenting kvar på taket, men en hel del av Mexikanska fimpar och en sombrero han hade köpt två dagar tidigare från butiken nedan.
  
  
  "En utlänning," sade de två männen i butiken, en man med ett fett magen och ett leende på läpparna. Gonzalez.
  
  
  "Turist?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Kan du beskriva ego?"
  
  
  Gonzalez ryckte på axlarna. "Om din längd. Brunt hår. Bruna ögon. En tunn man. Nervös."
  
  
  Det är allt.
  
  
  Juana tog henne åt sidan i lobbyn medan vi väntade på en taxi för att hämta upp oss och ta oss till flygplatsen.
  
  
  "Han var här för två dagar sedan," hennes far sagt.
  
  
  "Rätt?"
  
  
  "Hur länge har du varit här?"
  
  
  Tur."
  
  
  "Tror du att han vet vem du är?"
  
  
  Hennes ögon smalnade. Hon tog det som en förolämpning. Hon var Latin, vacker, och full av eld. "Jag tror inte det!" Sade hon upprört.
  
  
  De trodde inte att det var en förolämpning.
  
  
  "Vad var det du arbetar med innan du blev kontaktade om detta uppdrag?"
  
  
  "En droppe av läkemedlet".
  
  
  "Bryta det?"
  
  
  Hon nickade, sänka hennes ögon.
  
  
  "Allt detta?"
  
  
  "Ja." Hennes haka och lyfte trotsigt.
  
  
  "En vänster?"
  
  
  "Kanske det," sade hon ett.
  
  
  Han vände sig om och tittade ut genom dörren på toppen av torra varor butik.
  
  
  "Ja," jag har kommit överens. "Jag tror att kanske så."
  
  
  Hennes ansikte tvinnade med rage.
  
  
  Ee tog tag i henne med armbågen. Taxin har kommit. Tur Nick. Sparas genom att Ensenada är företaget Taxi.
  
  
  "Kom igen, Juana. Nästa stopp, Washington, DC."
  
  
  Mycket auktoritär. Mycket dominerande.
  
  
  Hon lugnt klev in i taxin, blottande en vacker bit av låret. Men jag har nästan inte märker det.
  
  
  Två
  
  
  Han satt vid mixerbordet av AXE bio kontrollpanelen, trycka på knappar och att sätta upp skivor. En knapp för att spela upp ljud. Ett band-knappen. En knapp för 16 mm film. En knapp för live-sändning. En knapp för en gammal svart-vit film.
  
  
  
  
  
  
  En knapp för diabilder. Eller, om du vill vila ögonen, en knapp för en mjuk kvinnlig röst uttrycker intelligens poäng.
  
  
  Samtalet fram till denna punkt hade varit ett vardagligt prat. Hennes raderas den runt hennes huvud. Jag bara minns att jag kunde uppfatta Juana Rivera visuellt, och att jag verkligen gjorde. Men något i hennes tankar tycktes förutbestämd, pre-testas, och fruktlösa.
  
  
  Men hon var vacker, och jag gillar vackra kvinnor. Jag tänkte på henne: "Om han bara kunde radera hennes röst, som en Hök kan radera en inspelning han inte vill höra."
  
  
  Brylev helt gick ut, och framför oss var en bild på skärmen som bedriver magiskt dök upp på jämmer.
  
  
  "Enrico Corelli," en mjuk kvinnlig röst sa över den bild som lyste upp skärmen. Det var en stillbild, tagen för ca femton år sedan, och blåses upp av den minsta delen av lite större foto. Bakgrunden scenen var Vatikanen rotunda.
  
  
  "Fotograferade, till exempel, 1954," rösten fortsatte. "Detta är den sista överlevande fotografi av Corelli. Resten av ego bilder var köpt för en massa pengar. Undersökningen inte kan bevisa att pengarna kommer från maffian kassa. Men det är vad de tror på."
  
  
  Hennes ögon tog en lång och titta noga på fotot. Ansiktet var nästan är omöjliga. Ansiktsdrag var ganska vanliga: mörkt hår, fasta haka, ansikte formen, utan att göra åtskillnad. Det var minnet av ego så gott den kunde, men eftersom det hade blivit sprängd så många gånger runt en så liten bit av kornig film, det var nästan ingenting i det att det kan fokusera på.
  
  
  En karta blixtrade över skärmen. Det var en karta över Korsika. Staden Basria beskrevs i en cirkel.
  
  
  "Det är fastställt att Enrico Corelli liv här, i förorten Basria, Korsika, i en villa som byggdes under Napoleons tid. Han har en stab av tio anställda och två livvakter. Han lever med en kvinna vid namn Tina Bergson.
  
  
  "Corelli är nu fyrtiofem år gammal. Han arbetade för den italienska regeringen i Rime, men fick sparken några månader senare. Han var kort bröllop, men egot kvinna dog av lunginflammation när Corelli var inte arbetar. Äcklad, började han arbeta för medlemmar av ett gäng förfalskare och exil tjuvar runt om i Usa som var född på Sicilien och var maffian medlemmar i New York och Chicago. Han stahl är ett bra skott och ett mycket bra affärsman för dem. När apotekskedjan bildades, var han en av de första att öppna en punkt i flödet, nära Neapel.
  
  
  "De drog nätverk blomstrade under 1960-talet, och i slutet av den tiden, Corelli Stahl var en central figur i det hela maffian kedja.
  
  
  "Med dem för att hitta ut, han hade olika älskarinnor. Man försökte att döda egot när han dumpade henne med en annan kvinna uggla. Hon hittades senare drunknad i neapelbukten."
  
  
  Kartan försvann, och en lyx-yacht ca 180 meter lång fyllde skärmen med en vacker färg bild.
  
  
  "Detta är Corelli nöje yacht, Lysistrata. Hon seglar under flagg av Frankrike. Corelli anser sig själv som en medborgare i Korsika, trots att han var född i Milano."
  
  
  En bild av en stor villa som nu dykt upp på skärmen.
  
  
  "Den Corelli Hus. Trots att han bara har två livvakter för att skydda ego, Ego manor är ständigt övervakat av ett halvt dussin män."
  
  
  En ny bild blixtrade upp. En kropp låg i gräset. Han blev skjuten flera gånger. Liket var oigenkännlig, men från och med uppkomsten av henne kvar, jag bestämde mig för att kulor som träffar det var dummy-kulor-vanliga kulor skär i blad av bokstaven X. dumdum-Kulor vrid svampen i en klippa, förstöra formen när de träffar målet .
  
  
  "Det var en fransk agent vid namn Emil, Ferenc. Han försökte bryta sig in i Villa Corelli, som gården kallas. Tydligen blev han upptäckt av patruller och dödade."
  
  
  Sedan en bild av den ödsliga, ökenliknande landskapet dök upp på skärmen. Objektivet zoomas in på en siffra som står nära det majestätiska Lombardiet poppel, det enda träd av alla storlekar i sikte. Som figur växte, kunde man se att mannen var av obestämd ålder, men ganska lång och kraftigt byggd. Ansiktet var i skugga.
  
  
  "Enrico Corelli. Detta är det närmaste bild för att någon har lyckats att fotografera under de senaste tio åren. Den här bilden togs med en teleskopisk lins från säker polling punkt på motsatta hill. Även om ansiktet är oskiljbara, personens kropp kan ses tydligt . Enligt computer uppskattningar, Alenka ego var ca 182, höjd 6 fot, satte sig rakt och hälsa-utmärkt slutet av militären."
  
  
  Skärmen blev svart. Sedan en film lanserades. Det var en scen på en strand, möjligen på den franska Rivieran. En fantastisk blond i en liten bikini paraderade över sand, vajande hennes höfter så hennes långa blonda hår fladdrade runt hennes axlar. Hon stannade för ett ögonblick och vände sig, som om någon hade talat till henne. Hon tittade in i kameran och log.
  
  
  "Tina Bergson. Hej, tjugo-tre år gammal. Född i Sverige, hon flyttade till Rom, där hon hade en kort men misslyckade film karriär.
  
  
  
  
  
  Då, för två år sedan flyttade hon till Schweiz, där hon var inblandad i pengar manipulation, tydligen för nytta av maffian eller någon organisation som maffian. Hon var fångad, men aldrig inför rätta. De flesta av de pengar sägs ha bytt ägare för att hjälpa henne att fly från de Schweiziska myndigheterna.
  
  
  Snart efter, hon fann sig själv i Enrico Corelli hus. Corelli inte gifta sig med henne, men hon är hans ständiga följeslagare. Hon talar svenska, franska, italienska och spanska, och engelska. Ee: s IQ sägs vara 145 baserat på resultaten av en verklig test tagit när hon fyllt i en Schweizisk bank jobb ansökan. Hon är en bra skidåkare ."
  
  
  I filmen, hon blinkar på skidor på en sluttning. Hon var tvungen att erkänna att hon var mycket bra. Inte undra på att Ay ville att tillbringa vintern i skidbacken, hon verkade älska sport.
  
  
  En annan karta visas på skärmen. Han visade världen i en Mercator-projektion med en linje som går från Mellanöstern och Turkiet, från Turkiet till Sicilien, från Sicilien till Korsika, till Rivieran, tillbaka till Korsika, och sedan till Portugal, därefter till Kuba. sedan till Centrala Mexiko, och sedan till San Diego i Kalifornien.
  
  
  Läkemedelskedjan.
  
  
  "Det har skett många förändringar i den huvudsakliga drogen supply chain under de senaste åren. Typiskt, tunga droger start i Öster och hamna i väster, över Medelhavet, där de bearbetas. Kontroll av denna kedja är förankrade i Korsika, bara en hållplats innan den viktigaste behandlingen på Rivieran. De läkemedel som sedan återvända till Korsika och sedan vidare till Kuba via en av tre hållplatser: Portugal, Marocko eller Algeriet.
  
  
  Ny karta. Han pekade på Korsika igen.
  
  
  "Från denna statistik, distribution linjer förlänga tillbaka till Mellanöstern och vidare till den slutliga bestämmelseorten, i den Västra delen. Pengar från Väst kommer hit, där det sedan fördelas mellan de länkar i nätverket."
  
  
  Objektivet zoomas in på kartan, som visar Corelli fastighet i en förort till Basria, omgiven av en cirkel.
  
  
  "Rico Corelli är den person som styr kedjan. Han får sina order från Sicilien, där en biträdande gangster styr den östra halvan av smash. Inte i väst styr resten av smash, samt sprida."
  
  
  Bilden gick ut och Sergey lyser upp.
  
  
  Vi satt i tystnad en stund.
  
  
  Hawk harklade sig.
  
  
  "Intressant," sade jag.
  
  
  "Akademiska" Juana sagt.
  
  
  "Jag håller med henne", fortsatte han.
  
  
  Hawk rynkade pannan. "Det är bara en genomgång."
  
  
  "Vad sägs om Corelli?" Juana frågade.
  
  
  Hawk slöt ögonen och skakade tillbaka i den bekväma kontorsstol.
  
  
  "Gangsters har blivit missnöjda med vinster från läkemedel program," Hök slutligen sade. "För sex månader sedan, började de skicka folk från insidan och ut för att testa systemet för intelligens. Corelli tog ett betydande belopp - för mycket, enligt OSS Inte. Men den Sicilianska andra inte kunde komma på ett sätt att rätta till situationen. Vid mötet beslutades att Corelli skulle behöva lämna. En person som sänds för att träffa honom, men han försvann genom synfält. Du såg vad som hände med den så kallade diket agent som försökte bryta sig in i boet.
  
  
  "Då maffian capon bestämde sig för att attackera Corelli genom Tina Bergson. En detektiv som påstår sig vara från Schweiz försökte gripa henne en gång i Basria på en gammal Schweizisk kostnad. Men odens livvakter Corelli ingrep och räddade Tina. De sedan släpade detektiv sig till en närliggande strand, bundna ego upp, och tillät honom att vänta på tidvattnet för att vända innan drunkna. Mannen flydde och lämnade Korsika, för att aldrig återvända ."
  
  
  Han höjde sin hand.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Hur vet vi allt detta?"
  
  
  "Corelli berättade för oss."
  
  
  "Direkt?"
  
  
  Hawk suckade. "Vi har någon nära Corelli, även om han har aldrig sett det. Corelli gav ut information på eget initiativ."
  
  
  "Varför inte?" Juana frågade.
  
  
  "Han sa att han ville lämna för gott."
  
  
  "För att rädda dig själv och flickan?" Frågade jag henne.
  
  
  "Helt fantastiskt. Och få asyl i usa."
  
  
  "I gengäld för...?"
  
  
  "Hela kommandoraden, den rätta kedjan och hur det fungerar."
  
  
  "Hur vet vi att det inte är en fälla?" Frågade jag henne.
  
  
  "Det har vi inte." Hawk öppnade hans ögon lättjefullt. "Omröstning där du skriver in". Han vände sig till Juana.
  
  
  Hon nickade.
  
  
  "Med din expertis, måste du ta reda på om Corelli är att berätta sanningen - eller om han leder oss in i en trädgård väg."
  
  
  Han suckade. Ibland Hawk ' s diktion är hopplöst Viktorianska.
  
  
  Juana ignorerade ord. "Jag ska ta reda på."
  
  
  "Har något installerats?" Frågade jag henne.
  
  
  "Vi kommer att möta i Sol y Nieve. På en skidort i Spanien. Gjorde jag berätta för dig om detta?"
  
  
  "Kortfattat"
  
  
  Hawk lutade sig tillbaka. "Varje år Tina Bergson går till ski resort, och Corelli går med henne. De tillbringar ungefär en månad där."
  
  
  "Kommer han att det som Rico Corelli?"
  
  
  "nej. Vi vet inte vad namn han använder. Men vi vet att de alltid går. Och Corelli vill träffa mig där."
  
  
  "Detta kan vara en installation," mumlade jag.
  
  
  "Naturligtvis," Hök sagt. "Det är därför du är här, Nick. Röst varför i foto AX".
  
  
  "Väntar för strejker."
  
  
  Han nickade. "Låt oss säga att gangsters visste om Corelli planer. Skulle de inte vilja få våra nummer ett enforcer
  
  
  
  
  
  
  och vår nummer ett läkemedel expert? "
  
  
  Han gned sin haka. "Hur ser vi kontakten?"
  
  
  Hawk sade: "Vi har en man i Malaga. Han har en pojke i Sol y Nieve. Corelli s livvakter kommer att närma sig honom. Du kommer att träffa vår man i Malaga och han kommer att ordna ett möte med pojken på anläggningen. Sedan kommer du möta Corelli ansikte mot ansikte."
  
  
  Han nickade mot henne. "Och sedan?"
  
  
  "Då Missar Rivera kommer att ta över *
  
  
  "Har du förberett våra pass?"
  
  
  "AX Identifiering har dokument. Du kommer fortfarande att George Peabody, men nu är du en professionell fotograf."
  
  
  "Sir, jag kan inte ens styra en Brownie, mycket mindre en Hasselblad!"
  
  
  "Dessa kameror är tillförlitlig idag! Också, de är bra på att få dig att känna till grunderna. Och du, Missa Rivera, är en modell som fotograf. Alla dina papper är gjort. Bränna ih efter att minnas ditt förflutna."
  
  
  "Jag poserar naken?" Juana frågade.
  
  
  Hawk var chockad. Ego blå ögon vidgades. Han var den sista av de gamla, en helt förträngt man i ett samhälle där sexuell frihet är regel. "Min kära flicka!"
  
  
  "Skulle du poserar naken?" Frågade jag snabbt.
  
  
  "Naturligtvis," sade hon. "I en professionell känsla. När jag spelar sin roll, jag spelar henne hela vägen."
  
  
  Hawke ' s ansikte ändrade färg. Det var mycket rött. Han stirrade på sina händer i ångest av statisk. "Om du redan har gjort", säger han inflikade.
  
  
  Henne, skrattade. "Fortsätt."
  
  
  "Jag vet att du inte kommer ihåg att vi sätter upp ditt skydd som en man - och-hustru-team", sa han snabbt, och hans ögon lyste.
  
  
  "Sir", sade jag.
  
  
  "Mr och Mrs George Peabody av Millers Falls, MN."
  
  
  "Jag älskar det!" Juana sa mjukt.
  
  
  "Jag hatar det!" Jag morrade. "Det är alltför långsökt! Och det orsakar komplikationer!"
  
  
  "Men det gör det lättare för Män Rivera att agera - om hon vill." Hawke ' s ansikte spolas igen.
  
  
  "Jag följer inte logik!"
  
  
  "En ogift kvinna, en flicka som Miss Rivera..."
  
  
  "Jag ogillar det!" Juana avbrytas.
  
  
  "... Det skulle vara mycket svårare att vara, o, förföljd, låt oss bara säga, än att vara en gift kvinna. Förstår du?"
  
  
  Hon blev liggande med ansiktet ner i sanden. Jag ville verkligen se den, den tvinnade logik.
  
  
  Hawk vände sig till Juana. "Behöver du godkänna?"
  
  
  "Fullkomligt." Hon log charmigt.
  
  
  Hawk nickade tillfredsställelse. Sedan tittade han på mig. "Några nackdelar?"
  
  
  Fan honom! "Det ser ut pålitlig," jag erkände. "Vi måste sätta upp någon form av larm," fortsatte han. "Jag menar, i fall allt faller isär. Jag vill kunna spara Juana och min hud, oavsett vad."
  
  
  "Vi har en man i Granada, bara en halvtimme bort från orten. Malaga kommer att informera dig."
  
  
  "Faktiskt. Detta bör täcka det."
  
  
  "Du kan skicka ett kodat meddelande du vill via Granada."
  
  
  "Okej", sa jag. Han vände sig till Juana. "Har du något att diskutera?"
  
  
  Hon tittade på mig och sedan på Hawk.
  
  
  "Jag tror inte det. Hon kommer att vara uppfyllda i din famn tills jag träffar Mr. Corelli. Sedan ska jag gå vidare med det."
  
  
  * * *
  
  
  Jag hade bara dåsade bort när det var en kraftig knackning på den låsta dörr som skiljer mitt rum från Juana är.
  
  
  Fick upp. "Ja?"
  
  
  "Nick!", viskade hon.
  
  
  "Vad är det?"
  
  
  "Fönster".
  
  
  Henne, vände runt. "Vad är det här?"
  
  
  "Titta utanför."
  
  
  Han sträckte sig efter axel hölster hängande från bedpost. Han gick fram till fönstret, hålla i skuggorna och kura ihop sig upp för att klaga. Dra tillbaka gardinerna med fat av sin luger, han tittade ut på den mörka gatan nedanför.
  
  
  Tvärs över gatan var en Cadillac, den bästa bilen på blocket.
  
  
  I nen, det var en man som satt på förarsidan, som var direkt riktad till mig. Sedan, när han såg, den andra mannen skyndade över gatan till Cadillac, talade en kort stund för att föraren, och klev in i baksätet.
  
  
  Caddy startade upp och körde snabbt ner på gatan, sväng höger vid hörnet.
  
  
  Hon gick tillbaka till den mur som skiljer våra rum.
  
  
  "Visste du att känna igen ego?" Sl frågade henne.
  
  
  "ja. Hennes, såg honom komma ut runt bilen för en stund sedan. Han tittade på mitt rum - eller din. Hennes ego ansikte såg det. Och sedan skyndade han sig till hotellets lobby."
  
  
  "Vem var han?"
  
  
  "Jag såg ego på Dulles airport i dag är det inte när. När vi kom fram. Han hade en liten läder portfölj. Runt omkring dem, där du kan sätta ett vapen med kikarsikte."
  
  
  "Bra flicka", sade han frånvarande.
  
  
  Det var en paus. "Vad gör vi nu?"
  
  
  "Gå till sängs", sade jag. "Vi vet åtminstone vad de vet."
  
  
  "Du kommer inte att leta efter ett ego?"
  
  
  "I Washington? Det är en stor stad."
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Gå till sängs, Juana." Dess gått på en dag. "Söta Drömmar."
  
  
  Henne, hörde henne muttra under hennes andetag, och sedan hon gick bort i dag. Ett ögonblick eller två senare, hon hörde det knaka i sängen som hon klättrade in och satte sig ner.
  
  
  Sedan blev det tyst.
  
  
  Han satt vid fönstret och tittar, väntar. Men ingen kom.
  
  
  Tre
  
  
  Vi passerade genom den låga foten och landade på ett flygfält nära Malaga. En taxichaufför körde oss in till staden genom en virvel av miniatyr Europeiska bilar av alla märken och former.
  
  
  Vi stannade i en av de största hotellen i staden, med utsikt över hamnen i Malaga. Det fanns flera handelsfartyg och fritidsbåtar förtöjd eller förankrad nära välskötta hamnar.
  
  
  Juana var trött. Hon har låst sig på hennes sida av rummet, tog en tupplur, och duschat. Hon gick genast till AXE safe house.
  
  
  Det var ett litet kontor, i ett hus, ett kvarter bort
  
  
  
  
  
  
  gatorna och runt hörnet.
  
  
  "Bygg förbättring," läs tecken för dagen. RSS. RAMIREZ OCH KELLY
  
  
  Henne, knackade.
  
  
  "Es quien?"
  
  
  "Senor Peabody."
  
  
  "Henne."
  
  
  Dörren öppnas. Det var Mitch Kelly.
  
  
  "Hej, Kelly," sade jag.
  
  
  "Hej, señor." Han flinade och släppte in mig. Sedan, kastade en blick upp och ner i den mörka, antika korridoren, han är noga med låst dörr.
  
  
  Henne, tittade på kontoret. Den var liten, med endast en misshandlad-och utflyktsdisk, en hög med gamla arkivskåp, och en dörr som leder till badrummet. Bakom skrivbord, fönster som blickade ut över hamnen och staden Malaga.
  
  
  Kelly slog mig på ryggen. "Såg inte att du med dem iller, när ordet kom ut om den röda apelsiner fall, Nick."
  
  
  Detta hände i Grekland. "För fem år sedan, egentligen?"
  
  
  "Faktiskt. Hawk sa att du skulle komma."
  
  
  Han öppnade en låda och tog ut ett fint par av Bausch & Lomb 30x kikare, som vägde han eftertänksamt i sin hand.
  
  
  "Jag kanske har lite nyheter till er."
  
  
  "Aj?"
  
  
  Han satte ett glas över ögonen och vände sig för att titta ut över hamnen. Jag insåg att han stod och tittade på båtarna när jag knackade på hennes dörr.
  
  
  Kelly led TOPOR i Malaga under minst tre år. Ego ' s jobb var att ta reda på vad och vem som kommer och går runt Málaga.
  
  
  Han letade över ego ' s axel. Han studerade nöjet dockan i centrum av hamnen. Han verkade särskilt intresserad av den stora yacht är förankrat någonstans i mitten.
  
  
  "Rösten är för alla," sade han. "Detta är Lysistrata. Corelli Båtar".
  
  
  Jag kommer ihåg bilden jag sett av henne i TOPOR: s högkvarter.
  
  
  Han räckte mig en kikare. Det var hennes ego som fokuserade på henne. Han var bra, Han var mycket bra sett från båten. Några besättningsmedlemmar var livliga runt på däck. Allt var tyst och lugnt på styrelsen. Hon kunde se en rad av hytter på huvuddäck med två rader av ventiler, vilket innebar att stugorna är belägna på två däck nedan.
  
  
  Det var en stor, vacker nöje båt. Den franska flaggan flög i aktern.
  
  
  Mitch Kelly satte sig ner i sin stol och rasslade papper. Hon visste, att han ville att hon skulle ägna uppmärksamhet åt vad han sade. När han var på väg att ge henne order, han såg någon i en tröja och byxor kommer ut i storstugan och på däck. Det var en kvinna med långt blont hår. Hon var mycket busty och hade en liten midja, och åtsittande byxor som beskrivs hennes lår och skinkor lämnade ingenting åt fantasin. Under de blå byxor, Nä hade bra ben. Hennes hud var rättvis och smidig, och hennes ögon var blå. Att kliva ut i den soliga heligt ljus, satte hon på mörka glasögon och frånvarande höll ut en ih på plats.
  
  
  "Tina Bergson," sa han högt.
  
  
  Kelly craned hans hals och tittade ut genom fönstret, kisar i solskenet på & nb. "Ja, förmodligen."
  
  
  "Den perfekta tjejen", sa jag.
  
  
  "En annan sak om Nick Carter," Kelly nosade. "Hur mår du?"
  
  
  "Jag gör bara vad mannen i Washington säger," mumlade jag.
  
  
  "Detta hände i går," sade Kelly, skakar på pappret igen.
  
  
  Han slet sin blick bort från Tina Bergson är smala axlar och tröja täckt av bröstet och motvilligt sänkte kikaren. Kelly tog upp den, vände den stol runt, och fokuserade på ih Tina Bergson medan hon läste skrev in information.
  
  
  CALLIE. RAMIREZ OCH KELLY. 3 PASEO ZAFIO. ANKOMST PÅ TISDAG OMBORD LYSISTRATA. ANVÄNDAREN ÄR REDO. TINA BERGSON KOMMER ATT TA EGO TILL BÅTEN. SENARE SÄTTER UPP EN SKI MÖTE MED EN LÄKEMEDELSEXPERT.
  
  
  "Romersk näsa!" - upprepa det med ett flin.
  
  
  "Det är Corelli smeknamn," sade Kelly. "Ganska corny, är det inte?"
  
  
  "Ganska corny, ja." Romersk Näsa var en indianhövding.
  
  
  "Corelli anser sig själv som en utstött. Du vet - från maffian."
  
  
  Han tittade på meddelandet igen. "Att döma av formuleringen, jag tror hon mig till mötes, eller hur?"
  
  
  "Faktiskt. Hon vet ditt hotell. Jag har redan skickat henne en not."
  
  
  "När kommer hon vara det?"
  
  
  "Det är meningen att hon hämtar upp er i lobbyn vid lunchtid." Kelly sneglade på sin klocka. "Som ger dig en halvtimme."
  
  
  "Vad sägs om Juana?"
  
  
  "Hon kan vänta. Detta är en preliminär utredning."
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Vad är allt detta nonsens om?"
  
  
  "Roman Mys var rädd. Jag tror att han vill veta om han är förföljd."
  
  
  Eller om du kan, tänkte jag.
  
  
  * * *
  
  
  Jag väntade på henne i hallen vid kl.
  
  
  När hon kom in, alla ögon i lobbyn var på nä, de kvinnor som tittar på med indignation, de män tittar på med intresse. Lokalbefolkningen på bordet plötsligt förvandlas till vänliga Lotharios.
  
  
  Han steg upp och gick fram till henne. "Miss Bergson," han berättade för henne på engelska.
  
  
  "Ja," svarade hon med bara en liten accent. "Jag är sen. Jag är verkligen ledsen."
  
  
  "Du är värd att vänta på", sade jag.
  
  
  Hon tittade på mig kallt. Han tänkte på isberg i fjordarna. "Låt oss gå då?"
  
  
  "Ja," sade jag.
  
  
  Hon vände sig om och ledde mig runt i lobbyn och ut i den ljusa solsken Bryliv Ön.
  
  
  "Det är precis mittemot torget," sade hon. "Vi kan gå"
  
  
  Han nickade och tog hennes hand tappert. Efter allt, hon var i Europa. Hon gav mig en ego utan kommentar. Alla spanska ögon vände sig med ett brev för att hälsa på två av oss - mig med beundran, mig med avund.
  
  
  "Det är en vacker dag," sade hon, ta ett djupt andetag.
  
  
  "Tycker du Malaga?"Hennes ögon drogs till hennes ansikte.
  
  
  "Oh, ja", sade hon. "Det är lata och enkelt här. Jag älskar soliga brylev. Jag älskar henne varmt."
  
  
  Hon sade detta
  
  
  
  
  
  men som jag inte nämner det. "Hur var din båt?"
  
  
  Hon suckade. "Vi var fångade i en squall utanför Costa Brava. Annars..."
  
  
  "Och din är din kamrat?"
  
  
  Hon tittade på mig fundersamt. "Mr. Roman?"
  
  
  "Mr. Roman." Den charad fortsatte.
  
  
  "Du kommer att se att egot snart."
  
  
  "Jag tar det du skidåkning", sa jag när vi kom till marinan bar.
  
  
  "Jag älskar det". Hon log. "Och du?"
  
  
  "Måttligt", sade jag. "Mestadels i Usa. Aspen. Stowe. *
  
  
  "Jag vill åka till Usa en dag," Tina Bergson sade, hennes blå ögon, varm och stirrar på mig uppmärksamt.
  
  
  "Kanske Mr-er, Romersk - kommer att ha något att säga om det."
  
  
  Hon skrattade. Hans tänder var perfekta. "Kanske faktiskt." Hon tittade på mig kraftigt. "Jag tror att du och han kommer att få fint."
  
  
  Sedan var vi i vattnet, och den unge mannen vid utgången stod på uppmärksamhet, att rikta sin inställning till Tina Bergson. Han var ganska tunn, men han såg senig och stark. Han hade lockigt, svart hår och en penna tunn mustasch.
  
  
  "Senorita", sade han. Han höll ut sin hand för att hjälpa henne ner i den lilla, eleganta motorbåt knuten till bryggan.
  
  
  "Tack, Bertillo," sade hon mjukt. "Detta är Mr Peabody," sade hon till em, och pekade på mig.
  
  
  "Senor," Bertillo sagt. Egots ögon var mörka och intelligent.
  
  
  Hon sedan hoppade av efter Tina Bergson och sedan Bertillo gick bort, och tog cykeln, och vi gjorde en båge till båten tre hundra meter bort.
  
  
  Viken glittrade i solen, måsar och öste upp avfall från stranden, och som vi skär genom vattnet, flög de ilsket till himlen, och stänka oss med havsvatten.
  
  
  Ett par minuter senare, vi var bundna till båten. Hennes namn, Lysistrata, kan ses nu. Ovanför oss, två seglare tittade ner och tappade stege. Vi klättrade ombord.
  
  
  I kabinen på huvuddäck som fungerar som den viktigaste rum, hon såg en muskulös man som satt i en bekväm fåtölj. Han rökte en cigarr som gjorde halos av blå rök form över ego huvud.
  
  
  Vi gick in. Han stod upp, var hans stora mål ökar i ett moln av rök. Tina! han hälsade på henne och hon log mot reumatism.
  
  
  "Detta är Mr Peabody i Amerika", sade hon. "Mr Peabody, detta är Mr ... er ... Roman".
  
  
  Jag såg mig omkring. Omgivningarna var vackra.
  
  
  Han skrattade och skakade hand. Ego makt var fast. "Mr Peabody, hennes, jag antar du åka skidor?"
  
  
  Han nickade mot henne. "Jag gör en slalom."
  
  
  "Så är Tina. Hennes också, men inte för länge. Vi spendera lite tid i Sol y Nieve. Jag tar det du kommer att vara där?"
  
  
  "Henne."
  
  
  "Med din vän?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Den här mannen. Förstår han det mötet?"
  
  
  "Han är en hon."
  
  
  "Enkelt?"
  
  
  "Mina följeslagare är en kvinna. Hon förstår."
  
  
  Det studerades av "Roman nose". På bilden jag såg av henne, insåg jag, att han lätt kunde ha varit Rico Corelli. I själva verket var han ganska säker på att det var Rico Corelli. Han var i rätt ålder, även om han inte visar hans eller hennes ålder så mycket som de flesta män i hans e-business att göra.
  
  
  "Jag har alltid haft en bra relation med Amerikanerna," Corelli sagt.
  
  
  Tina log. "Alltid."
  
  
  "Vi ser fram emot din närvaro i vårt land", sade jag. "Minst hennes, jag förstår att du..."
  
  
  Corelli upp en hand. "Jag hoppas kunna göra den resan. Om vi kan göra en affär."
  
  
  "Det kommer bara ta ett möte," sade jag. "På en skidort."
  
  
  Han nickade.
  
  
  "Vad är orsaken till detta förberedande möte?" Frågade jag skarpt.
  
  
  "Säkerhet", " han skällde, blossade på sin cigarr. Tjock rök började vandra runt stugan.
  
  
  "Du verkar tillräckligt säkert." Han lutade sig framåt och talade mjukt och tillspetsat. "Jag försäkrar dig, så länge jag runt, säkerhet kommer inte att vara ett problem."
  
  
  Ett svagt leende fladdrade över hans läppar. "Antagligen inte."
  
  
  Fogden tog drycker. Henne, lutade sig tillbaka. Mötet diskuterades och beslutades på. Det skulle vara enkelt att kontakta honom på hotellet och ta Juana tillsammans.
  
  
  Vi drack.
  
  
  Vi pratade om något annat. Femton minuter gått. Slutligen, Tina stod upp.
  
  
  "Jag tror att Mr Peabody är mycket angelägen om att komma tillbaka till sitt hotell."
  
  
  Han nickade mot henne. "Tack för din tid, Mr. Roman. Jag ser fram emot en mer fullständig diskussion i snön land."
  
  
  Vi tittade på varandra, och han vände sig för att lämna. Tina kom över till mig och tog min hand.
  
  
  "Jag är ledsen att jag inte kan gå tillbaka till stranden med dig. Men Bertillo kommer att ta dig tillbaka."
  
  
  Han långsamt skakade hennes hand. "Tack för att du både för din charmiga gästfrihet."
  
  
  Vi var på däck, och jag gick ner till båten. Hon vinkade till mig från däck när båten började att snurra och begav oss till hamnen i bar.
  
  
  Vi hade gått bara femtio meter när det var ett plötsligt skrik från båten. Ett häpnadsväckande ljud spred sig snabbt och kontinuerligt över vattenytan.
  
  
  Han vände snabbt. "Stopp, Bertillo!"
  
  
  Hennes, såg Tina gå ut runt gymmet där hon just lämnat. Hon snubblade.
  
  
  En serie av orange blinkar utbröt i kabinen, följt av en dånande högkonjunktur.
  
  
  Jag hörde henne skrika.
  
  
  Ett skott ljöd, och han såg Tina Bergson falla till däck, hennes röst avbröt i mitten av magen skrika.
  
  
  En figur i en mörk våtdräkt rörde sig snabbt över däck, som en man i en båt.
  
  
  
  
  
  en panther, och hoppade över räcket på andra sidan i vattnet. Jag drog fram min pistol, men jag kunde inte skjuta honom ordentligt.
  
  
  "Gå runt båten!" Bertillo knäppte på henne.
  
  
  Förvånad, rädd, men kan han sköt ett skott på motorbåt, och vi whizzed av på styrbords sida av mimmo fören av båten.
  
  
  Bara bubblor visade där mannen i våtdräkt hade gått. Han hade lämnat sin dykutrustning det, så mycket var uppenbart. Han är borta för alltid.
  
  
  Vi cirklade en hel minut, men han dök inte upp.
  
  
  Han gick uppför trappan till däck, där de fyra besättningsmedlemmar omgiven Tina, som andades tungt men stönar mjukt. Hennes tröja axel var dränkt i snabbt torkar blod.
  
  
  Henne, sprang in i salongen.
  
  
  Den stora mannen blev liggande på golvet. Ego målet var nästan helt förstört av skottlossning. Han dog innan han slog däck.
  
  
  Utanför, han ser ut på stranden, men mannen i våtdräkt var det inte.
  
  
  Hon plockades upp av ett skepp på väg till stranden och heter Mitch Kelly. Han var chockad, men han var ett proffs. Han ringde genast Malaga Vakt.
  
  
  Tina öppnade ögonen.
  
  
  "Det gör ont!" hon stönade.
  
  
  Då hon såg blodet och svimmade.
  
  
  Fyra
  
  
  Mitch Kelly öppnade den nedersta lådan i skåp. Han såg vad jag gick igenom. Jag såg när han packade upp läderfodral som hölls den trådlösa sändaren.
  
  
  Det var en vacker liten uppsättning: Japansk-made, med solid-state-transistorer. Man skulle nästan kunna åka till månen och kom tillbaka med det.
  
  
  Det nynnade för ett par ögonblick efter att han vänt på ego, tills den värmts upp. Han tittade inte på mig alls, men han fick jobba, kontaktade AX efter ett par inledande samtal, och för en kort stund pratade med operatören i AX Övervaka, använda den vanliga R / T-rotvälska.
  
  
  "Jag har en Hök."
  
  
  Den besvarades med " Sir?" Hennes ilska var knappt innehöll.
  
  
  "Nick, det är inte en auktoriserad samtal! Henne, jag vill att du ska veta..."
  
  
  "Är vi inte ren?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Kalabaliken".
  
  
  "Det är rätt." Hawke 'Stahl' s röst var försiktig. "What' s up, Nick? Jag får alltid fjärilar när du följer säkerhetsåtgärder."
  
  
  "Som organiserade detta uppdrag? Statskassan?"
  
  
  "Du vet att jag inte auktoriserade att tala."
  
  
  "Det har en rolig lukt."
  
  
  "Säg det igen?"
  
  
  "Det stinker! Corelli är död."
  
  
  "Död?" Pausa. "Ah, hennes älskling."
  
  
  "Som arrangerade detta?" Jag frågade igen.
  
  
  "Jag kan inte..."
  
  
  "Det var en installation. Och den som arrangerade det användas mig att döda Corelli."
  
  
  "No way! Åh, henne, jag vet vad du menar."
  
  
  "Kolla det, sir, snälla! Om det är maffian som är ren, då något gick fel för vår del. Om Corelli var att spela ett spel, då Statskassan var otrogen."
  
  
  "Är du säker på att han är död?" Hawk frågade kraftigt. Egot tonen i hans röst gjorde att han hade återhämtat sig från sin första chocken.
  
  
  "Halva huvudet var rivna? Åh, ja. Han är död, sir."
  
  
  "Och hans följeslagare?"
  
  
  "Hon lever, men hon är sårad."
  
  
  "Jag tycker att det var rätt sak att göra," Han sade. "Romersk kontroll kontrolleras Corelli."
  
  
  "Romersk kontroll kan betalas av maffian!"
  
  
  "Nicholas..." han bannade mig.
  
  
  "Tänk, sir, att orten i Ryssland är över."
  
  
  "Lugna ner dig, Nick. Jag återkommer till dig så fort jag ringa ett par samtal."
  
  
  "Miss Rivera och hon kommer inte att vara tillgängliga för ytterligare kommentar."
  
  
  "Stanna där! Jag vill göra detta klart."
  
  
  "Det är redan klargjorts, Hawk. Eller kanske en mer korrekt term är mappad. Adjö."
  
  
  "Nick!"
  
  
  Jag prenumererar på den.
  
  
  Kelly var förbluffad av samtal mellan Hawk och mig. Han ville inte engagera sig i avsiktlig olydnad. Det är därför han pratade om oviktiga saker. Han gick till sitt skrivbord och satte sig ner. Han studerade mig rakt i ögonen och väntar på taket till kollaps på mig.
  
  
  "Tror du att det var AX?" han frågade slutligen.
  
  
  "Jag tror det, men jag vet inte."
  
  
  "Läcka?"
  
  
  Han tittade ner på sina händer. "Kanske."
  
  
  "Vilken flicka?"
  
  
  "Juana? Dess verkligen inte vet om henne. Om hon var inblandad, hon kommer vara långt borta."
  
  
  "Vart är du på väg?"
  
  
  Henne, vände sig till dag. "Låt oss gå tillbaka till hotellet. Jag undrar om hon kommer att vara där."
  
  
  Det var hon. Hon kunde höra hur hon rotade igenom hennes rum så snart som henne in i hennes halva av rummet. Åtminstone var det som nah. Bara för att se till att hon fick ut henne Jakten och gick vidare till den intilliggande dag.
  
  
  "Juana?" Sa jag tyst.
  
  
  "Ah. Nick?"
  
  
  "Mr Peabody."
  
  
  "Hur gick det?"
  
  
  Det var Juana, okej. Jag kunde berätta med sin röst. Hon fick stöd av Lugera, som bestämde sig för att om hon hade varit med mördaren, skulle hon redan har lämnat Malaga, eftersom hennes deltagande i den charad som skulle ha varit klar.
  
  
  Han öppnade dörren och gick in. Hon var klädd i en mycket strikt men cool kostym som antydde på smak och pengar, men var inte dyrt. Hon log, vilket innebar att hon inte visste något om Corelli.
  
  
  "Du ser trött, Nick."
  
  
  "Henne. Färsk på energi."
  
  
  "Varför inte?"
  
  
  Han lyfte upp henne till kanten av sängen och tittade på Nä. Hennes hotellet fick ut så mycket av världen när man läser hennes ansikte. Hon vände sig mot mig, det starka solljuset i Malaga strömmar in nä, lysande varje detalj i hennes ansikte.
  
  
  "Rico Corelli är död."
  
  
  Hennes ansikte bleknade. Om det fungerade, Nä hade bra kontroll över henne arteriella systemet. Någon fysiologen
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Det kommer att berätta för dig att det arteriella systemet är ofrivillig.
  
  
  "Dödad? På en båt?"
  
  
  Han nickade mot henne. "En karaktär i en våtdräkt."
  
  
  "Vad händer om kvinnan som studerade med honom?"
  
  
  "Tina Bergson blev skadad, men hon är fortfarande vid liv. Det såg ut som en installation, Juana."
  
  
  "Vad gör vi nu?"
  
  
  "Vi väntar", sade jag. "I ord från Hawk. Det har redan rapporterats."
  
  
  Hon tittade på mig. "Skulle du ha sett den man som dödade Corelli?"
  
  
  "Bara egot siluett."
  
  
  "Såg han ut som en som sköt oss i Ensenada?"
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Hans ego har aldrig sett det heller."
  
  
  "Det kan ha varit mannen i bilen i Washington."
  
  
  "Den här gången var han klädd i en våtdräkt. Han kunde vara en. Han kunde också vara Senator Barry Goldwater."
  
  
  Juana ignorerade det. "Han plockade upp oss i Ensenada och följde med oss till Malaga via Washington." Nu var hon positiv och tittade öppet på mig.
  
  
  "Kanske."
  
  
  "Det måste vara!"
  
  
  "Om du säger så."
  
  
  Hon gick mot mig tills hon var cirka sex inches bort från mig. "De sa att du är en den bästa. Hur kunde du låta detta hända?"
  
  
  Hennes blick var fokuserad på Nä, gör inte något uttryck för att visa på mitt ansikte. Men det var så mycket ilska i mig som vågor av känslor som måste ha nått ut för att röra vid henne, eftersom hon skyggade som om hon förväntade mig att träffa henne.
  
  
  "Jag kommer att glömma att du någonsin sagt det."
  
  
  Hon drog sig samman och skakade på huvudet bistert. "Jag kommer inte"
  
  
  Telefonen ringde.
  
  
  "Kelly är här," rösten sagt. "Jag är i kontakt med Tina Bergson."
  
  
  "Aj?"
  
  
  "Civil Vakt tog med henne till en privat klinik inte långt från oss, inte långt från Alcazaba. Då läkaren får vår lön."
  
  
  "Hur bekvämt."
  
  
  "Hon är vid medvetande. Hon vill se dig."
  
  
  Jag tänkte på det snabbt. Bra. Ge mig adressen."
  
  
  "Jag har för att ta dig dit."
  
  
  Bra. Jag återkommer till dig i femton minuter." Kelly, hur gjorde Civil Vakt vet vart de ska ta henne?"
  
  
  Kelly skrattade. "Vi har också ett par runt omkring dem."
  
  
  Leende, han hängde upp.
  
  
  "Vad var det om?" Juana frågade mig. Hon var fortfarande märkbart skakad av nyheten av Corelli död. I det ögonblicket, hennes far bestämde sig för att hon var oskyldig.
  
  
  "Tina Bergson. Hon återhämtar sig. Jag ska gå och prata med henne."
  
  
  "Henne?"
  
  
  Hennes hotell, så att Juana var alltid synlig. "Du går vidare."
  
  
  Hon avslappnad. "Ah, bra." Smile. "Jag undrar vad du skulle göra med mig."
  
  
  "Som alltid, hennes beru tar dig med henne. Du är en mycket vacker flicka, och jag gillar vackra flickor." Henne, skrattade.
  
  
  Att hon faktiskt rodnade. Jag tror att hon var orolig igen, frågar henne om hennes förstånd.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly tillbringade det mesta av disken till kontoret och kliniker för att skryta till Juana Rivera. Han spelade rollen av en mycket cool, sofistikerad special agent. I själva verket, han kunde charma kvinnor även när han inte spelar en roll. Juana verkade fast besluten att omfamna ego agera, naturligtvis med hjälp av deras intresse för Kelly att sporra mig på.
  
  
  Men jag var inte betala mycket uppmärksamhet, jag var för upptagen med att tänka.
  
  
  För det första, han var arg på sig själv för att inte föregripa den produktion. Med detta sniper som är verksamma i Ensenada och en konstig lag att titta på oss i Washington, jag borde ha varit beredd på problem i Malaga. Men innan henne, jag trodde att gärningsmännen var ute efter mig och Juana, och inte Corelli. Hur dum!
  
  
  Detta var vad jag förstod i mina tankar. Den tutande av horn utanför bilen äntligen tog mig ur min dvala, och han började att titta på mimmo mig genom de smala gatorna i Malaga.
  
  
  Bilen drog upp till trottoaren och vi kom ut genom nä. Kliniken ligger på en smal gata skuggade från direkt solljus av de byggnader som omger nä. Byggnaderna var rena och väl underhållna. Detta var definitivt inte en del av slummen i Malaga.
  
  
  Kelly gick in genom huvudentrén. Vi gick uppför den svängda marmor trappa, följt av en kvinna i en vit uniform med en ganska fruktansvärd baksida, som också pratade en kort stund med Mitch Kelly när vi kom in. Så vi gick ner på andra våningen finns hall, en tunn man i en kostym och svart slips hälsade Kelly med ett stort leende.
  
  
  Enligt Kelly, det var Dr Hernandez, Tina Bergson s behandlande läkare. Från Hernandez är strålande leende, han kunde berätta att pengar ALLTID betalas ego räkningar och tog ego till full koka när man hälsade på sin arbetsgivares slavar.
  
  
  "Hur är hon?" Kelly frågade.
  
  
  Hernandez vikta sina händer framför honom, tog ett djupt andetag, och orolig under en lång tid.
  
  
  "Det är en bullet sår, du vet. Ett sådant sår ibland faktiskt orsakar sepsis i blodet. Sepsis är om bitterhet", sade han, som om han var det största misstag i gruppen. "Jag tycker verkligen att hon kommer ut av detta fina. Med Guds hjälp, kommer det att komma ut!"
  
  
  "Hur snart?" Frågade jag henne.
  
  
  "Ett par dagar," Hernandez sade efter en stunds tanke.
  
  
  "Ah", sade jag. "Då är det inte så allvarligt."
  
  
  Ego svarta ögon blixtrade till för ett ögonblick. Sedan han log en orolig, orolig leende. "Tillräckligt allvarliga, Senor Peabody," han mässade. Detta innebar att han skulle inte låta henne gå ut på en gång. Jag var tvungen att acceptera det faktum att ego motstånd kan vara medicinskt motiverad. En bullet sår kan vara en otäck liten sak. "Men det är bra att hon
  
  
  
  
  
  "hon kom hit direkt," Hernandez fortsätter. Hon var nästan i chock. När det kommer till bullet sår, behöver du inte oroa dig för stötar."
  
  
  Han nickade mot henne. "Kan vi gå in och se henne?"
  
  
  "Naturligtvis, naturligtvis", Hernandez strålade, vänder sig till Kelly och viftade med dem mot dörren i korridoren. "Please enter".
  
  
  Kelly öppnade dörren och gick in i ett stort, luftigt rum med en sjukhus säng i mitten. Mörkarna var dragna, och en lampa som brann på nattduksbordet.
  
  
  Tina Bergson var vacker, även om hon var insvept i en mycket omfattande vit linneduk, och hennes bröst var täckt med sjukhuset filtar. Hennes hår var fluffed ut över kudden, en gloria av spunnet guld.
  
  
  Nä haft ögonen stängda när vi kom in, men hon öppnade ih när vi tittade ner på nä.
  
  
  Hennes utseende ville ha mig. "Mr Peabody," sade hon.
  
  
  Han nickade mot henne. "Jag är glad att se att du ser så bra ut."
  
  
  Hon försökte att le. "Det var... det var..." Och tårar vällde upp i hennes ögon.
  
  
  Henne, gick fram till henne. "Tina, det var hemskt. Har du något att säga mig?"
  
  
  Hennes röst var som en viskning. "Jag är så skäms. Jag..." Hon tittade på oss sökande och bedjande in.
  
  
  Henne, vände runt. Bra. Rensa rummet. Hon vill prata med mig ensam."
  
  
  Juana rätas upp. "Och mig."
  
  
  Våra ögon möttes. "Stanna, Juana. Resten av er, get out!"
  
  
  Hernandez och Kelly lydigt gick ut genom rummen med en kvinna i en vit uniform.
  
  
  Han tog Tina ' s hand. "Vad är det, Tina? Vad är det du skäms för?"
  
  
  Hon vände sig bort från mig. "Fångsten", sade hon. "Spelet vi spelade."
  
  
  "Ett spel?" Juana röst var skarp och jämn.
  
  
  "Ja," Tina sa nervöst.
  
  
  "Berätta för oss om det", hennes ai beställt.
  
  
  "Det var Rico' s idé. Jag menar, han var rädd och visste att någon försöker döda egot."
  
  
  "Hur visste han?"
  
  
  "Detta har redan prövats."
  
  
  Bra. Han misstänker att någon försöker döda egot. På grund av ett ego arrangemang hos oss?"
  
  
  "Ja," viskade hon.
  
  
  "Om han visste någon som var på väg att slå sitt ego, varför gjorde han faller in i en ren fälla?"
  
  
  "Han gjorde inte det," Tina sa. "Att han inte faller i fällan. Det är bara det."
  
  
  Han vände sig om och stirrade på Juana. En konstig tanke som slog mig. Hennes far pressas Tina ' s hand hårt.
  
  
  "Gå på", uppmanade han henne.
  
  
  "Det var inte Rico på båten," Tina sa till slut, rullar med ögonen sökande och bedjande in.
  
  
  Tack! Inte konstigt att det hände allt så fort!
  
  
  "Nej?"
  
  
  Personen du talade med var inte Rico Corelli. Detta var en man Rico hade känt i flera år. Ego namn var Basillio di Vanessi. Den Sicilianska.
  
  
  "Vad sägs om Riko? Var han på båten?"
  
  
  "nej. Rico i Sierra Nevada gym. Så fort mötet på båten var över, var vi tvungna att anmäla ego - och sedan kan du och han skulle träffa på ski resort. Detta inledande möte var ett test. Rico-Hernini däck."
  
  
  "Guernini?"
  
  
  "ja. A-hur är det? "twin!"
  
  
  "En dubbelgångare," Juana sagt.
  
  
  "Ja! Du vet, ta reda på om någon försökt att döda Rico. Förstår du?"
  
  
  Eller döda mig, tänkte jag.
  
  
  "Det här är på riktigt."
  
  
  "Så det är Vanessa som är död, inte Corelli?"
  
  
  Hon sade, " Ja. Det är sant."
  
  
  Juana drivit mig bort och ställde sig vid sängen. "Du ljuger", sade hon och knäppte. "Jag kan berätta."
  
  
  Tina hälften satte sig upp i sängen, wild-eyed. "Varför talar du till mig?"
  
  
  "Du är inte berättar sanningen! Corelli är död! Och du försöker ram oss med en bluff!"
  
  
  "Det är inte sant! Jag svär!" Tina ' s ansikte var täckt av svett.
  
  
  "Jag tror inte på det!" Juana pressas hårt.
  
  
  "Rico är nu i Sierra Nevada. Vi släppte ego från en båt i Valencia. Jag kan bevisa det"
  
  
  "Hur?"
  
  
  "Hans... hans..." Tina gick sönder. Hon började snyfta.
  
  
  "Hur?" Juana utbrast, lutad över och skakade henne våldsamt.
  
  
  Tina ryste och stönade, som gjorde ont. Hennes tårar var strömmande. "Det är sant!" hon snyftade. "Corelli är vid liv!" Nu var hon gråt. "Valencia har poster av ego lämnar båten!"
  
  
  Juana rätas upp, hennes ögon smalnade, men nöjd. "Vi kan kolla upp det."
  
  
  Juana försiktigt knuffade henne åt sidan, Nä ge en meningsfull och att veta utseende. Juana var fet, och jag gillade att. Nu visste vi Corelli var fortfarande vid liv.
  
  
  "Var är han?" Han frågade Tina.
  
  
  "Jag sa till dig. I Sierra Nevada." Hennes ögon rullade tillbaka i skräck.
  
  
  "Men..."
  
  
  "Han kommer att berätta var han kommer att möta dig."
  
  
  "Är han inkognito på orten?"
  
  
  Tina nickade desperat. "Ja, Ja! Oh, Mr Peabody, jag är så ledsen över vad som gick fel."
  
  
  "Du borde vara," jag knäppte.
  
  
  "Kommer du åka dit för att träffa ego?"
  
  
  "Vi är välkommen!"
  
  
  "Nej?" Hennes ansikte rasat.
  
  
  Hennes "nej!" var kategorisk.
  
  
  "Varför inte?"Hon började gråta igen. "Han... han... döda mig!"
  
  
  "Ja", sa jag tyst. "Jag tror att han kommer."
  
  
  Kapitel Fem
  
  
  Det finns ingen anledning att projektet trodde vågor runt din hjärna på någon annans. Jag har försökt i några år, men till ingen nytta. Men i det ögonblicket jag visste att jag var bara tänkt att kommunicera med Juana Rivera genom hjärnan vågor - real psykiska uppfattning.
  
  
  Han fixerade blicken på hennes ansikte och blev mycket tankeväckande. Jag tänkte, " Kommer till hennes hjälp, Juana." Du är en bra kille;
  
  
  Juana tittade på mig, hennes ansikte spolas, som om hon var generad över att en man som tittade på henne så nära.
  
  
  Jag visste att min första tanke hade inte trängt in i henne. Jag antar att du är min förlorat en
  
  
  
  
  
  en kille, dock.
  
  
  Åt helvete med det, tänkte han till sist. Jag har en känsla av att hon fångade den.
  
  
  Han vände sig till Tina och fräste, "Vi får inte!" och säger det igen. "Det är över. Du ljög för oss den sista tiden. Inget möte."
  
  
  Juana ögon smalnade av, och han kan nästan följa hennes tankeprocesser som hon korsade veck av lek och counterplay.
  
  
  "Vänta lite", sa hon snabbt. "Vi kan inte bara lämna Spanien utan att se Mr Corelli!"
  
  
  Tina slutade gråta och tittade på mig förhoppningsvis.
  
  
  Han stirrade på Juana som en trädgård masken på en fräsch sallad. "Åh, ja, vi kan!" Sa jag argt. "De ljög för oss, och det är denna tråd."
  
  
  "Men vad händer med den information som Corelli har att ge oss?"
  
  
  "Vi behöver inte det."
  
  
  "Du behöver inte det," Juana vädjade, " men jag behöver det! Hon är den som skickades hit för honom. Du är bara en livvakt!"
  
  
  Jag tittade på Tina för att se hur hon tog vår lilla dramatisk improvisation. Hon förvandlas till en åskådare på en fartfylld tennis match.
  
  
  "Jag ska komma i kontakt med AX, "jag morrade, att göra något som en försenad-vintage Bogart. "Ryska ort rensas!"
  
  
  "Låt mig tala till dem!", säger Juana, redan nervös. "Jag har lagt en hel del på nätet!"
  
  
  "Vi är inte tänkt att prata framför henne," jag sa motvilligt, viftar på Tina.
  
  
  "Jag bryr mig inte vem hör! Detta är mitt uppdrag!"
  
  
  Jag tänkte på det, låtsas att väga konsekvenserna. Slutligen sade jag till henne: "vill du verkligen gå och möta Corelli?"
  
  
  Juana nickade. "Naturligtvis! Bara för att du förstört den första möte..."
  
  
  "Och du?" Jag avbröt honom, vänder sig till Tina. "Vilka garantier kan du ge oss som du kommer att möta den verkliga Corelli i Sierra Nevada?"
  
  
  "Jag har redan sagt till dig! Du vet när du får rätt information."
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna.
  
  
  Juana avbrytas. "Vi behöver möta Corelli," sade hon. "Detta är oerhört viktigt för mig!"
  
  
  Bra tjej, tänkte jag. Att hålla hans ansikte oberörd, han lutade sig över Tina. "Vi ska försöka igen."
  
  
  Hon slöt ögonen i relief och log.
  
  
  "Har du att arbeta i nära samarbete med oss, Tina," hennes far sagt. "Det finns ingen anledning att anta att mördaren kommer att gå hem nu. Han vill döda er också."
  
  
  Juana rynkade pannan. "Varför inte? Om Emu har betalt för att döda Rico Corelli, arbetade han reda på att hans kontrakt."
  
  
  "Men han kommer definitivt att ta reda på om hans misstag. Maffian vet att Corelli är vid liv - eller på väg att dö. Då hitman kommer att jaga Tina - att leda ego att Corelli!"
  
  
  Tina fnyste.
  
  
  "Vi kommer att sätta vakter i det här rummet," jag meddelade. "Jag ska berätta för Mitch Kelly."
  
  
  "Men en lönnmördare kan infiltrera var som helst. Hur fungerar guard vet Hema att följa?" Juana frågade.
  
  
  Hennes panna fårad. "Vi har ingen aning om vem mördaren är. Emu kommer bara att hålla alla borta."
  
  
  "Men vi vet," Tina sa plötsligt, sitter upp och vinbären i smärta vid plötslig rörelse.
  
  
  Juana och jag vände mig till henne, munnen vidöppen. "Vet du vad?"
  
  
  "Vem är mördaren. Detta är en man som heter Komar. Måste vara. Han är en professionell mördare. Ego ' s riktiga namn är Alfreddo Moscato."
  
  
  "Hur vet du det?"
  
  
  "Eftersom en mördare försökte bryta sig in Rico' s villa på Korsika för sex månader sedan. Det var många fällor och enheter längs väggarna, så han kunde inte komma in. Men när han försökte, han slog trådar som skulle ta ir-bilder. bilder dök upp, och han insåg att det var Moscato."
  
  
  "Gör Rico Corelli vet Moscato?"
  
  
  "nej. De träffades aldrig. Odin runt Riko folk är känd som Moscato."
  
  
  "Så du säger Moscato inte vet Corelli av syn och tror att han dödade ego."
  
  
  Tina nickade. "Jag har inte tänkt på det, men ja, jag skulle säga så."
  
  
  "Vad vet du om Moscato? Något som kan hjälpa oss att identifiera ego?"
  
  
  Tina ' s ansikte blivit rosa. "Emu verkligen gillar tjejer", sade hon.
  
  
  "Något mer än det?"
  
  
  "Emu som par," Tina vräkte ur sig, generad.
  
  
  "I par?" Frågade jag glatt.
  
  
  "Det är inte roligt!" Juana sade kraftigt.
  
  
  Han vände tillbaka till Tina. "Har han en tre våningar och sex vana?"
  
  
  "Ja," Tina sa. "Den är ansluten till honom. Han gör detta varje gång innan han lämnar för arbete. Det slappnar av egot."
  
  
  "Vi kanske kan använda denna kunskap för att hitta honom innan han hittar oss."
  
  
  "Finner oss?" Juana bekräftat slött.
  
  
  "Han kommer säkert att försöka att hitta sitt sätt att Corelli igen. Eftersom han inte vet egot vid första ögonkastet." Han stirrade ut slutare fönster. "Och det enklaste sättet att fånga Corelli är att titta på oss."
  
  
  Juana ögon lyser upp. "Då ska vi se oss själva i Malaga och han kommer till oss."
  
  
  "nej. Vi hittar ego först." Men jag behövde för att fixa något. "Tina, hur kommer jag i kontakt med den verkliga Corelli?"
  
  
  Hon vände sig bort. "Du får vänta tills han ringer mig."
  
  
  "Men hur ska han veta var du är-jag menar, är gömd i det här speciella klinik?"
  
  
  Hon ryckte på axlarna. "Han kommer. Jag kan garantera att det"
  
  
  "Jag vill inte gå upp till en skidort och vänta ego det", sade jag.
  
  
  "Doktorn säger att jag ska bli bra på ett par dagar."
  
  
  Han nickade mot henne. "Sedan får vi vänta. Under tiden kommer vi att försöka att swat Mygga. Hon skulle ha honom att försvinna, medan vi arbetar på det här rallyt."
  
  
  * * *
  
  
  Hon blev snabbt informerad av Mitch Kelly
  
  
  
  
  
  
  En minut senare var han på telefonen för att lura kommendanten i Malaga till att tilldela en medlem av Civil Vakt för att leta efter Tina Bergson. På vägen tillbaka till hotellet, jag sa Kelly om inriktningen av verksamheten.
  
  
  Han sa att han inte hade hört att Mosk var i Malaga, men det är klart han inte upptäcka några känslor i området. Han verkade tycka att hans ego var kritik. Jag försäkrade honom om att jag inte gjorde det.
  
  
  "Hell," han sade. "Varför inte ta en titt?"
  
  
  "Vad underjorden?"
  
  
  "Malaga gryta", sade han. "Omröstning där de lär sig om Världen. Tailor, du och Juana ser helt legitima. Du kan vara ett par av depraverade utlänningar som försöker hyra en livvakt. Jag har ett kontrakt som vet gryta inifrån och ut. Ego namn är Diego Perez. Lyssna, jag ska skicka henne till dig ikväll. Det kommer att omringa dig."
  
  
  Hennes, jag tittade på Juana, alla prim och spänd med min manliga chauvinism.
  
  
  Bra. Låt oss försöka det."
  
  
  Vi avslutade resan i tystnad.
  
  
  Så fort vi kom tillbaka till hotellet, hennes telefon ringde.
  
  
  Det var Kelly.
  
  
  "Oden. Jag gjorde en deal med Diego."
  
  
  "Alla rätt".
  
  
  "Han är fem fot sju inches tall, smidig utseende, med en liten mustasch, och mycket intelligent. Låt inte ditt band vilseleda dig."
  
  
  "Det är rätt"
  
  
  "Två. Det var bara avkodas av en Interpol-signal."
  
  
  "Interpol?"
  
  
  "Jag sände sin beskrivning av den döde mannen som tillsammans med utskrifter. Detta är inte Corelli. Det är Vanessa, okej."
  
  
  Han nickade mot henne. "Så Tina talar sanning."
  
  
  "ja. Lycka till ikväll, Nick."
  
  
  * * *
  
  
  Diego Perez visade sig vara precis vad Mitch Kelly hade beskrivit - en smidig snygg eskort typ som bar ljust men rätt kläder och höll upp en stadig ström av oviktiga chattar för att underhålla mina damer, i detta fall Juan Rivera.
  
  
  "Hennes namn är Diego Perez," han berättade för mig när jag släppa in honom.
  
  
  "Hur mår du?" Jag berättade för henne. "Det här är min fru Juana."
  
  
  "Fair lady", sa han med en båge. Han stal en blick på Juana. Hon försökte hålla hennes ansikte fortfarande, men jag kunde se ilska byggnad inne i henne. Hon misstänkte att jag gjorde narr av henne.
  
  
  "Mr Kelly berättade om syftet med vår kväll," Diego sa kort, som ger mig ett meningsfullt utseende.
  
  
  "Var börjar jag?" Frågade jag henne.
  
  
  Han heter stället, och vi ringde en taxi och spelade ett spel som detta. Diego satt med Juana, strålande och chatta i spanska och sedan engelska. Han tittar ut genom fönstret.
  
  
  I Malaga, du vet inte vart grytor igång och där klubbarna slutade. Vi började med en restaurang med utsikt över Medelhavet, intill hamnen, i ett område av staden som kallas La Malagueta. Solen gick ner över ytan av Medelhavet, och vi åt skaldjur och drack vin och cognac. Servitörerna tända ljus med färgade glasögon, och natten föll.
  
  
  "Jag har en idé, Diego," sade jag.
  
  
  "En idé?" Diego började att le. Emu gillade intriger.
  
  
  "Jag är en rik Amerikansk turist. Detta kan ses i hur jag kasta pengar runt. Sina promenader med min fru. Men jag är uttråkad med min fru. Jag vill att hon ska gå till sängs, inte bara som en enkel bondflicka. Jag vill ha två av dem!"
  
  
  Diego var glad. "Men hur förklarar du din frus närvaro, señor?"
  
  
  "Hon är med dig, Diego."
  
  
  Ego ansikte bröt sig in på ett strålande leende. "Ah!"
  
  
  "Och när vi hittar två flickor som arbetar i par, vi ta reda på om ih har ombetts att göra de senaste dagarna, speciellt sista natt."
  
  
  Diego ' s ansikte var full av beundran: "låt oss gå."
  
  
  "Faktiskt. Vi får se vad som händer härnäst."
  
  
  Vi började gå på diskotek i Malaga. En Europeisk disco är i huvudsak ett mörkt rum med lågt i tak och väldigt få fönster. Små bord är placerade runt plattformen i mitten. Från taket hänger alla sorters smycken - torkad mossa, bälten, rep, strumpeband, trosor, bh, piskor, nästan allt du kan föreställa dig.
  
  
  Det är alltid ett högt stereo band spelar någonstans. Högtalare avger ljud i alla riktningar runt dolda nischer. Stroboskop flash multi-färgade ljus i alla riktningar. Färg bilder med nakna kroppar och par i olika positioner samlag projiceras på väggarna. Ljudet är fantastiskt.
  
  
  Då alla strobe lampor stänga av och en grupp av gitarrister gå upp på scen. En manlig eller kvinnlig flamenco dansare visas.
  
  
  Vid midnatt, vi hade gått ett halvt dussin platser med negativa resultat.
  
  
  "All right?" Efter ett tag, Diego frågade henne.
  
  
  "Ingenting, senor," sade han. "Det finns en hel del kvinnor som finns-singlar, dubblar, även tripplar, men nyligen ingen har utfört tripplar."
  
  
  "Så, vi ska försöka igen."
  
  
  "Vi är ute och platser." Diego ' s ögon smalnade. "Jag tror att vi bör försöka Torremolinos."
  
  
  "Var är den?"
  
  
  "Lite längre söderut. På Costa del Sol".
  
  
  "Mer diskotek?"
  
  
  "De bästa. Leva. Djur. Depraverade."
  
  
  Han nickade mot henne. "Det låter bra. Låt oss gå."
  
  
  Till exempel, vid ett-trettio vi in en plats halvvägs ner på huvudgatan i Torremolinos. Det var en dyster plats. Inlåsta i burar djur var vanka fram och tillbaka i burarna hängande från taket nära ingången bar.
  
  
  Självlysande målade stolar och bord glittrade i mörkret. Flamenco dansare försvann i hennes vanliga steglängd
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  s på en liten scen i mitten av rummet. En bild av två extatisk lesbiska projicerades på väggen. Förstärkt gitarr musik tävlade med den frenetiska klagar på en aldrig tidigare befintliga sångare i ett uppenbart försök att bedöva alla kunder.
  
  
  Vi satte oss ner, beställde in sangria, och tittade på.
  
  
  Diego var borta.
  
  
  Juana och jag stirrade på varandra.
  
  
  Min hand grep min axel. Han virvlade runt, skrämda av oväntade mänsklig kontakt.
  
  
  "Jag har dem", Diego sa i mitt öra.
  
  
  Han rörde Juana armar, varnade henne att stanna där, och följde Diego i mörkret. Det var en liten dörröppning till sidan av disco. Diego led mig igenom det, och vi gick ner för en mörk korridor till ett rum på slutet. En kvinna i obestämbar ålder i en smutsig, trasig flamenco passar satte sig vid bordet. I gnälla över hennes huvud, en svag elektrisk brylev lyste. Nä hade svart hår, svarta ögon, och svarta påsar under dem.
  
  
  "Bianca," Diego sa. "Det är en man."
  
  
  Bianca log tiredly. "Jag gillar dig", sade hon.
  
  
  Han log mot henne. "Din kamrat?"
  
  
  "Hon är inte lika bra som hennes, men hon ska vara där."
  
  
  "Hennes namn?"
  
  
  "Carla". Hon ryckte på axlarna.
  
  
  "Bianca", sade jag. "Du har för att vara bra. Jag vill inte slösa bort mina pengar."
  
  
  "Slösa inte dina pengar på Bianca och Carla!" kvinnan fnyste. "Vi är bra. Mycket bra."
  
  
  "Jag vill inte att amatörer!" Jag berättade för henne. "Jag vill veta om du har arbetat tillsammans tidigare."
  
  
  "Naturligtvis arbetar vi tillsammans," Bianca sa, viftade med en lugnande hand på mig. "Oroa dig inte om det. Vi kommer att dela pengarna."
  
  
  "Hur mycket?"
  
  
  "Sju tusen pesetas per styck."
  
  
  "Det är en hel del! Du bör veta om du är bra!"
  
  
  "Lyssna, fråga någon ..."
  
  
  Diego sa, " Vem, Bianca? Har du några rekommendationer?"
  
  
  "Naturligtvis, jag har rekommendationer! Denna Fransman som bor i Marbella."
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Jag tror inte att någon Fransman!"
  
  
  Hon skrattade. "Det är bra. Hennes barn!"
  
  
  Diego och jag ryckte på axlarna.
  
  
  "Hej", sade hon. "Det var en som vi gjorde igår! Carla och hennes. En riktig jävel, han var! Han vet allt! Och omedelbart! Åh, jag säger er..."
  
  
  "Vem var han?"
  
  
  Hon rynkade pannan. "Jag vet inte. Han säger inte hans namn. Han är en mörk kille. Du vet. Han ser ut italienska eller något. Han talade inte spanska."
  
  
  Jag tittade på Diego, och han sänkte lock för ena ögat.
  
  
  "Var bor han?"Frågade jag henne.
  
  
  "Vi gick till villa öppet här i Torremolinos."
  
  
  Han stack ner handen i väskan och drog ut tio tusen pesetas. "Ge mig adressen," sade jag,"och hålla de tio tusen."
  
  
  Hennes ögon vidgades, och han såg svetten bryter ut på hennes panna. Hennes läppar var våt av saliv. Hon slits mellan girighet och försiktighet. Nu är hon misstänkt att hon kan vara mer än bara en kund med konstiga sexuella önskningar. Men hon var mer intresserad av pengar än tvivel.
  
  
  Hon sträckte sig efter pengar.
  
  
  "Adress?"
  
  
  "Jag vet inte hans adress... jag ska ta dig dit."
  
  
  Jag återvände hennes pengar och drog sig tillbaka fem tusen rubel. "Resten är när vi får det, Bianca."
  
  
  Diego såg förbryllad ut. "Senor. Vad gäller andra señora? Ditt...?"
  
  
  "Gå tillbaka dit, Diego, och ta med henne hem på en halvtimme."
  
  
  Han trodde att om någon tittar på Diego, att de skulle följa honom och Juana tillbaka till hotellet.
  
  
  Bianca tog tag i hennes arm och vi gick ut bakvägen av disco.
  
  
  Det var väldigt mörkt ute. Neonljus lyser framsidan av byggnaden, men baksidan var nästan kolsvart.
  
  
  Bianca säger: "Vänta här."
  
  
  Hon lämnade och en halv minut senare en taxi drog upp till huset och hon vinkade på mig.
  
  
  Hennes sel bredvid henne, lukta unken lukt av hennes smink, hennes burk, och hennes kläder.
  
  
  Hon talade till taxichaufför, en sad-eyed Viejo i en basker, och han körde iväg, slingrande genom de smala gatorna som ledde till foten i utkanten av staden. Vi lämnade spa-delen av Torremolinos och in i en förorts bostadsområde.
  
  
  Tio minuter senare, Bianca lutade sig fram och knackade på taxichauffören på axeln.
  
  
  "Aqua! Omröstningen".
  
  
  Han kom en taxi.
  
  
  "Den där?" Jag frågade henne, Bianca, identifiera villa hon pekade på.
  
  
  Hon nickade.
  
  
  "En man-gör han bor där ensam?"Frågade jag henne.
  
  
  "Det här är på riktigt. Det finns ingen annan."
  
  
  Ey gav henne fem tusen pesetas, fick reda på en taxi, betalas föraren, och vinkade dem båda på sina sätt.
  
  
  Taxi var borta.
  
  
  Jag kollade i min axel hölster. Den Luger var att vänta.
  
  
  Villa att Bianca registreras var en liten puts huset omges av en välskött trädgård. Det var en öppen grind på framsidan av huset.
  
  
  Hennes make kom in.
  
  
  Huset var mörkt.
  
  
  Det var förbi. Det var uppenbart att de boende i huset var antingen utanför eller sova i papperskorgen.
  
  
  Jag tittade ut genom fönstret och såg kök och matsal.
  
  
  Det andra fönstret öppnas till ett sovrum, och någon var att sova i en av dem.
  
  
  Jag tittade mig omkring för att se till att ingen tittade på mig. Sedan, att göra så lite ljud som möjligt, han gick till köksfönstret och försökt att öppna det.
  
  
  Till min förvåning, det släpptes och flög ut.
  
  
  Det fick igenom.
  
  
  Sex i villa var kakel -, och hennes landade på det utan ett ljud. Jag ritade den
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Jag drog ut min Luger och på väg mot dörren till hallen på baksidan av köket.
  
  
  Sovrumsdörren stod på glänt. Han gick snabbt genom nä till sovrummet och lade märke till en strömbrytare nära fönstret. Han tog med sin bit till sängen och vände på brylev.
  
  
  "Fryser", sade jag och tänkte att han kanske har en pistol till hands.
  
  
  Ingen rörelse. Ingenting. Jag tittade på den. Joakim, som var översvämningar rummet, visade mig vad som hade hänt, och jag kände mig dålig. Den person som låg i papperskorgen var inte längre där. Kudde och sängkläder fick skjuts upp för att se ut som en sovande.
  
  
  Känslan i ett ögonblick av absolut panik, jag nått för ljus för att släcka mitt ego.
  
  
  Ljudet bakom mig kom för fort. Trots att han snurrade så fort han kunde, att vrida på Luger för att fånga vem det var, hennes aldrig flyttat. Det var störtade i mörker nu en hård metall objekt som slog mig i skallen.
  
  
  Det första jag insåg när jag återfick medvetandet var att jag inte kunde andas. Och sedan jag fick reda på att mitt huvud var illa också. Den tredje saken som jag kände var den plats där min kropp var vriden. Hon var i ett mycket trångt utrymme, knappt tillräckligt med utrymme för min värkande ben.
  
  
  Flämtade jag, och försökte att andas ren luft genom dimman av giftig rök som omgav mig.
  
  
  Jag öppnade mina ögon och såg först ingenting. Mina ögon sved, suddas ut, och en ny inriktning. Plötsligt insåg jag att jag inte kunde röra mina armar och ben.
  
  
  Försöker sitta candid, jag såg i dunkelt ljus att jag var fast i framsätet i en mycket liten Volkswagen. Motorn var igång, men bilen var inte flytta.
  
  
  Han hostade och försökte att rensa halsen, men kunde inte.
  
  
  Avgaser! Tanken flög genom mitt sinne, och han satte sig upp plötsligt, såg sig omkring, märkte för första gången hur slangen sticker till nästan stängt fönster.
  
  
  Avgaserna strömmar genom slangen i folklig bil. Han visste tillräckligt mycket om dessa bilar att veta att de var praktiskt taget luft-och vatten-tät inuti. Och med ankomsten av kolmonoxid, jag hade inte mycket tid.
  
  
  Mina handleder och vrister var bundna med tajt rep hänger samman så att jag liknade en tjur jagar en tjur hund. Han nådde ut, försöker ta tag i nyckeln i tändningslåset för att vrida det, men han kunde inte manövrera hans vrister tillräckligt hög inom bilens gränser för att nå nyckeln.
  
  
  Han låg och flämtade i förtvivlan. Jag visste att jag inte skulle ha tid att andas frisk luft i mina lungor.
  
  
  Jag visste att det var en Mygga som väntar utanför, och efter fem eller tio kilometer gick det in i garaget, öppnade bil dörren, stängde av motorn och tog mig någonstans för leverans. Han fullständigt utklassade mig!
  
  
  Jag kan nå mina vrister med min högra hand, men jag kunde inte lyfta ih tillräckligt hög för att röra stål blad fästs på baksidan av min vrist. Han gled ur stolen och slog växelspak, nästan förlora sitt ego form.
  
  
  Och sedan en stål blad rörde vid henne.
  
  
  Jag förlorade medvetandet för en stund, och hela min kropp plågas av en hemsk hosta. Jag har inte tid alls.
  
  
  Bladet kom ut, och han försökte att skära igenom repen håller mina vrister. En minut senare, repet brast. Hon kunde inte andas längre, och höll andan. Mörkret började falla på mig från alla sidor. Han kunde knappt röra fingrarna nu.
  
  
  Kolmonoxid fortsatte att flöda in i bilen.
  
  
  Då mina ben var mirakulöst släppt. Ih knuffade bort henne från hennes handleder och klev på gas-pedalen med foten. Volkswagen hoppade, men mobbning höll på.
  
  
  Han vände växelspak till sidan och ned för att vända, och sätta sin fot på gasen igen.
  
  
  Volkswagen skott genom stängt garage dörren och kraschade in i nä.
  
  
  Men dörren gick inte att öppna, även om jag kunde höra den spricka av trä.
  
  
  Volkswagen driver henne framåt.
  
  
  Min vision bleka igen, och han kunde inte se så mycket. Mina lungor var skakar från den giftiga luften provtagning.
  
  
  Tillbaka igen, bryta det.
  
  
  Den dagen flyttade isär.
  
  
  Jag såg henne utanför på natten. Framåt.
  
  
  Volkswagen återförda det igen, och genom öppna dörrar det sköt ut till uppfarten. Det sladdade till ett stopp i ett öppet område. Frisk luft strömmade in genom fönstret.
  
  
  På hennes högra sida, en plötslig explosion av orange flame föregås ljudet av ett pistolskott.
  
  
  Han skär repen runt hennes handleder och befriade hennes handleder. Han slet upp dörren och rullade ner fönstret, hosta i den friska luften. En minut senare hade jag ratt i mina händer. Volkswagen svängde runt, tände den heliga ljus, och syftar egot på den plats där skottet hade kommit från.
  
  
  Någon skrek. Ett skott ljöd. Han körde över uppfarten till gräsmattan och rubriken för buskar som växte i närheten av garaget. När jag såg henne, jag såg en mänsklig siluett hoppa ut från runt buskar och köra över gräsmattan. Det var Volkswagen som höll det pekade på honom.
  
  
  Han vände sig om en gång, hans förvånade ansikte lystes upp av bilens ljusa strålkastare. Han var en kort, mörk, omgång möter man med tjocka ögonbryn, långa polisonger, och en mygga jawed blå skägg.
  
  
  Han sköt igen, men missade, och drabbades hårt på gasen. Volkswagen sprang fram.
  
  
  Moscato zigza
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  gged nu, försöker hitta skydd i en liten innergård. Jag slog gasen och tvingade Volks att gå så fort jag kunde. Hennes, såg honom hoppa på en tegel vägg och hoppa över nah.
  
  
  Han tog sin foten från gaspedalen och plötsligt tryckte på mobbning-knappen. Volkswagen visade i sidled, gräva upp gräs, och smällde in i en tegelvägg.
  
  
  Hjulet är i min mage, men jag kommer inte tillräckligt snabbt för att allvarligt skada mig själv.
  
  
  Han klättrade runt bilen och hoppade upp på väggen, titta in i den härva av vegetation och buskar i nästa gård.
  
  
  Det var ingen i sikte.
  
  
  Jag gick tillbaka in i rummet och gick in. I hennes sovrum, jag kunde se var Komarov höll den och där gömde han innan han slog mig. Jag hittade min Luger på golvet där hennes ego tappade det.
  
  
  Ego plockade upp henne och började gå ut genom den sovrum, planerar att sätta en fälla för Moscato. Förr eller senare, emu kommer att komma tillbaka.
  
  
  Plötsligt insåg jag att jag inte var ensam i sitt hus.
  
  
  En man stod i hallen och log mot mig.
  
  
  Det första jag såg var en Webley Mark VI, ett mycket dödligt vapen. Nästan omedelbart, hennes ögon fokuserade på mannen som håller pistolen.
  
  
  Han var en stor, imponerande man i en belted regnrock. Han grep den Webley, nästan nonchalant, som om det var något mer än ett visitkort, hans ego pekade rakt på mig i livet.
  
  
  Sex
  
  
  Han hade en lång, nästan spinkig ansikte med mörka ögon och vågigt hår som föll ner över hans ögon. Och på samma gång, men egot har var orörlig i en uttryckslösa masken av frihet, hans läppar var skev i en platt leende.
  
  
  "Han flög", sade han sorgset, i mycket Brittisk engelska. "Nu, det var det dummaste på din sida för att låta emu-fly."
  
  
  Emu vinkade på henne, noga med att inte syftet sin hand på honom. "Kan ni få ett ansikte ut i mitt ansikte?"
  
  
  "vad? Ah!" Han och log. Webley gled in i sidan pocket av en belted payt och försvann. "Du är en Svensk, är du inte?" Han verkade ledsen av tanken.
  
  
  "ja. Och det är ingen mening med att anklaga mig för att köra bort. Om du inte hade bagageutrymme i denna korridor som Q E II, hennes ego skulle ha dödat henne!"
  
  
  Han ryckte på axlarna. "Ja, det händer ibland, inte det?" "Vad tror du? Ska vi följa honom?" Någon chans?"
  
  
  "Han är redan långt bort härifrån," sade jag. "Jag är rädd att vi kan glömma egot."
  
  
  Han studerade mig noga. "Jag känner inte igen dig, kompis. CIA? Den militära underrättelsetjänsten?"
  
  
  Hennes lugnt sade: "jag är en Amerikansk turist. Vad pratar du om?"
  
  
  Han skrattade. Adam ego apple studsade upp och ner som sitt mål lutas bakåt. Han var en stor, stilig man i typisk Brittisk stil med en tweed jacka. "Du har inte den blekaste aning om, gör du?"
  
  
  Han suckade. "Jävla skräddaren. Hennes Parson. Barry Parson. En Brittisk medborgare. På semester i Spanien. Och du?"
  
  
  "George Peabody. Likaså säker."
  
  
  Han gav en uppretad flin. "Bullshit."
  
  
  "I dell sig, ja," sa han till henne, även skrattande. "Det är mörkt här. Vill du sätta ut en ego?"
  
  
  "Ursäkta mig, snälla?"
  
  
  "Lägger ut ego. Du vet. Vänta ego här."
  
  
  "Ah. Upprätthålla synpunkter? I jakande. Jag håller helt med dig, antiken."
  
  
  "Kalla mig Humanist."
  
  
  Han fnös. "Då George."
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Vi väntar." Han gick fram till sängen och satte sig på kanten av den.
  
  
  Han gick förbi mig och kollapsade på kudden, lutar ryggen mot sänggaveln. Jag kunde höra honom fumlade i fickan. Han drog ut ett paket spanska cigaretter, dök en i hans mun, och snabbt tände den med en lång vax match. Ber om ursäkt. Röker?"
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Sluta".
  
  
  "Hur fick du in det i första hand?" "Vad är det?" frågade han plötsligt.
  
  
  "VEM?" Han grimaced, eftersom han visste hur dumt det lät. Men det var alltid säkerhet.
  
  
  "En mygga," Prästen sade, som om han var helt inkompetent.
  
  
  Dess försöker att se sin väg till rätt omslagsbild. "Den här kvinnan bor i Malaga," sade jag. "Hon är gift med en affärsman jag vet. Men när hennes man började spela spel i Schweiz med sin älskarinna, den kvinna som bestämde sig för att ha en affär med en man som du kallar en Mygga. Nu är han utövar utpressning mot henne, hotar med att berätta för henne om ih: s affär med hennes make. Dess agerar på uppdrag av señora att få Mygga att sluta och ge upp egot vika papper utpressning ."
  
  
  Cigarett röken steg upp i luften. Det var mörkt, men jag kunde se att Prästen log i förvirring. Han flinade igen, mycket försiktigt, mycket contemptuously.
  
  
  "Du vet hur man använder klichéer", sa han i samtalet. "George? George, är detta nödvändigt?"
  
  
  "Du bad om en sann historia. Det är en sann berättelse." Henne, vände sig till honom. "Och du?"
  
  
  "Ah. Hennes." Han tog ett djupt andetag. "Tja, Komarov, som är känd för mig på många sätt, men inte lika mycket som ett stort fan."
  
  
  "Tja," sa jag blygt.
  
  
  "Det är mestadels känt mig som prezzolata pistol. Detta är en trasig latinska ordet för Tut man / Ego den riktiga namn är Alfreddo Moscato, därför Mygga. Ego skickades via Rim att arbeta här i Spanien, men jag vet inte vilken typ av jobb. Mygga av Napolitanska ursprung "
  
  
  "Men varför är du på jakt honom?"
  
  
  "Detta är
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Först var det en icke-militär angelägenhet, men nu har det förvandlats till en paramilitär affär. Komarov svepte in på en av våra män i Rime sex månader sedan och dödade ego."
  
  
  "Kommer Odin Po möta ditt folk?"
  
  
  "Den militära underrättelsetjänsten," Prästen sa torra. "Vi är bekymrade över narkotikahandeln i Medelhavet. Försvarsmakten är full av det. Vi har försökt att stoppa ego både sätt sedan början av andra Världskriget. Och vi var nu i ledningen när Tre dödades av Moscato." Parson paus eftertänksamt.
  
  
  Han nickade mot henne. "Jag ser. Ber om ursäkt."
  
  
  "Jag var i Spanien förra veckan när vi har mottagit en anmälan om att en Mygga var här. Jag försökte hitta det, men misslyckades. Då, just denna kväll, jag sprang ut för leder och hennes upptäckte att du pratade med en prostituerad att hon tänkt att Hon bara frågade henne när hon gick tillbaka till disco och kom hit för ett ta.
  
  
  "Den militära underrättelsetjänsten?" Jag fick användas till det. "MI6?"
  
  
  "Faktiskt, fem." Han och log. "Du är mycket klarsynt när du tycker om MI6. Det sjätte är, naturligtvis, för spionage. Och de fem är kontraspionage. Rätt? Nu behöver jag inte bry dig om just ditt ID-taggen, eftersom jag vet att du Yankees är väldigt noggrann om säkerhet och allt det där. Detta bör dock inte komplicera vår relation. Jag föreslår att vi arbetar tillsammans och försöker att få vår man Moscato."
  
  
  "Vad är din order om Moscato?" Frågade jag henne.
  
  
  "Jag ber om din förlåtelse? Aj då. I själva verket, Mygga är ett mycket irriterande spelare. Jag blev tillsagd att räkna mina egon."
  
  
  "Totalt ego?"
  
  
  "ja. Eliminera ego."
  
  
  "Vem tror du ligger bakom det?" Frågade jag henne.
  
  
  "En mafioso, utan tvekan. Han har utfört arbete för hans fäder många gånger förut."
  
  
  "Jag är ledsen om Justin."
  
  
  "Tre?" Han visade mig ett tomt ansikte.
  
  
  "Mannen som blev dödad. Ditt..."
  
  
  "Åh, Tre Delaneys. Ja.Stackars Tre." Parson suckade. "Jo, han visste vad han höll på att bli sig i när han gick, gjorde han inte?"
  
  
  Hennes, och stirrade på honom i mörkret. Henne, trodde att det var precis som Britter. Stiff upper lip och allt det där.
  
  
  "Vad får du från din beskyddare?" Han frågade mig sardonically.
  
  
  "Skyddshelgon?"
  
  
  "En förlorad kvinna?" Han gjorde en paus. "Du tog Mygga plats i hennes ... kärlek?"
  
  
  Aj då. Min täckmantel. "Detta är enbart en ridderlig korkskruv," sa han till henne med ett leende.
  
  
  "Du Yankees har verkligen lite för mycket gammaldags artighet. Bra gjort!"
  
  
  Vi blev tysta.
  
  
  Efter en timme, bestämde vi oss för att Moscato inte kommer tillbaka.
  
  
  Två timmar senare, vi drack i mitt hotellrum. Då var det "Barry" och "George". Hon var fortfarande misstänksam, men bestämde mig för att det kan leda till information.
  
  
  * * *
  
  
  Juana satt i dörren till hennes rum, hennes hår hängde ner över hennes axlar, hennes ögon var fulla av valv, och hennes vackra ansikte var rynkar pannan.
  
  
  "Vad är detta för en vision av pulchritude?" Parson skrek, viftade med konjak glas.
  
  
  "Detta är Juana," sade jag. "Hej, Juana."
  
  
  "Är det min señora du berättade för mig om?" frågade Prästen, göra avancerade rörelser. Han var nästan lika full som han var.
  
  
  "Nej, naturligtvis inte", sa jag. "Detta är min kvinna!" Prästen vände för att titta på mig. Sedan tittade han tillbaka och stirrade på Juana.
  
  
  "Jag säger, nu! Du har bra smak, den gamle mannen! Bra smak!"
  
  
  Han stod upp och bugade sig. "Tack, Barry. Åh, Juana. Kom." Jag är ledsen att jag är sen. Hon möttes av en gammal vän till henne."
  
  
  Parson flinade. "Ja, ja, min kära. Det är Barry Parson ' s namn."
  
  
  "Detta är Juana Peabody," sade jag.
  
  
  Juana var redan vaken. Hon kom in i rummet, stirrade på mig. "Vad hände?"
  
  
  "Jag ska berätta för er senare, kvinna," sade jag, för att påminna hej hennes status med Parson. "Det räcker med att säga, jag sprang in i min gamla kompis Barry Parson alla över Sex."
  
  
  "Fem," Prästen sa.
  
  
  "Fem och en är sex, som jag sa." Han log mot henne. "Följ med oss, Juana?"
  
  
  "Det är sent och jag är trött."
  
  
  "Du ser inte trött," Prästen sa, att gå fram till henne och tittar på Nä intensivt. "Du ser väldigt glad." Han böjde sig ner, lyfte upp hennes haka och gav henne en snabb puss på munnen. "Ser du?"
  
  
  Han slöt ögonen, väntar på explosionen. Det har aldrig hänt. När jag öppnade mina ögon igen, jag såg hennes leende på Parson och röka en cigarett som hade mirakulöst landat i hennes mun. Spanska rök steg runt egot glödande toppen.
  
  
  Hennes far lutade sig tillbaka på soffan, helt förstummad. Vad hände med den Befriade Juana?
  
  
  Juana var nu i Parsons ' ögon, hennes kropp gratis och kröker sig åt honom. "Du är Brittisk, inte du?"
  
  
  "Den gamla Shaggy Lejon i Parson!" sa han med ett skratt. Han kramade henne. "Du Yankees är att skapa en super ras av kvinnor."
  
  
  Hon ville inte skaka det av. "5?", säger Juana. "Vad menar du, fem?"
  
  
  "Military intelligence", sade jag. "Kontraspionage, eh, Barry?"
  
  
  Prästen nickade. "Helt fantastiskt, man. Henne, säger jag, inte ni vill komma över till mitt gräva webbplats och ta en drink?"
  
  
  Juana log ljust. "Kärlek."
  
  
  Han tittade upp svagt. "Alla rätt".
  
  
  "Du kan komma, George."
  
  
  "Jag talar," sade han, som uppriktigt som han kunde. Han började se ut som David Niven.
  
  
  * * *
  
  
  Jag var tvungen att ge mitt ego till Juana. Hon spelade ego så bra som han spelade sl.
  
  
  En saint brann i vardagsrummet av Barry Parson ' s villa. Det var en vackert möblerad lägenhet.
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  interiören är dekorerad i den vanliga stil för den spanska kusten-mattor, tapisserier, tjock trä stolar, soffor, bord.
  
  
  Hon var fortfarande spelar berusad när vi kom in i rummet. Eftersom det låg närmast, hennes far gick över till soffan och satte sig ner på kanten, kastar huvudet tillbaka och gäspningar fruktansvärt.
  
  
  Juana tittade på mig, sedan vände sig om och log mot Prästen. Han tittade åt mitt håll, flinade och lyfte Juana i hans armar. De kysste länge och djupt. Han tittade på dem genom springor i hans ögon, och än en gång undrade vad Juan Rivera är fulländad artist var.
  
  
  "Que bruto! Sv nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Henne, höjde sitt huvud. En kvinna satt i dörröppningen med armarna i kors och tittar på Parson och Juana. Hon var en vacker ung kvinna med brunt hår, mörkbruna ögon, och krämig huden.
  
  
  Parson drog Juana bort från honom och vände sig till kvinnan i dörröppningen. "Elena", sade han. "Det här är George, och detta är Juana."
  
  
  "Hm!" frustade Elena.
  
  
  Juana tittade på Parson, sedan tillbaka på kvinnan. "Vem är du?" "Vad är det?" frågade hon mjukt.
  
  
  "Detta är min -" Prästen vände sig mot mig och verkade blinkning, " en kvinna."
  
  
  Han nickade mot henne. "Hur är det med dig, Elena?"
  
  
  "Elena Morales," sade hon, och log. Hon vände sig till Prästen, lyfte hakan, tittade ner på honom, och gick över till sängen bredvid mig för att pigga upp.
  
  
  Juana är dystra ansikte för ett ögonblick, men sedan magiskt rensat så Parson klämde henne och ledde henne genom de rum genom dörren Elena hade gått igenom. En stund senare, hörde jag honom skramlande glas och flaskor. Mer drinkar!
  
  
  Elena ' s mantel föll från hennes axlar. Hon var iförd ett tunt nattlinne under hennes mantel, och han kunde tydligt se konturerna av hennes bröst. Nä hade en full bygga och en utsökt form från topp till vrister.
  
  
  "Är du verkligen gift med Prästen?" Frågade jag henne.
  
  
  Hon log skälmskt. "Varför vill du veta det?"
  
  
  "För att jag är nyfiken."
  
  
  "Jag ska hålla er uppdaterade."
  
  
  "Du kommer inte att berätta det för mig?"
  
  
  "Jag tror inte att det är en big deal." Hon sträckte sig fram och nöp min näsa. "Jag misstänker att du vet det."
  
  
  Han sträckte sig fram och tog tag i hennes axlar.
  
  
  "Hej, din kvinna," sade hon. "Hon är vacker. Jag tror att Barry tycker om henne."
  
  
  "Kom igen, lady," jag berättade för henne så hon lutade sig mot mig, den dräkt bekvämt ogjort.
  
  
  "Jag förstår inte vad du säger", sade hon och skrattade.
  
  
  "Det är alltid för mycket prat, hur som helst," sade hon nyktert. "Tycker du inte, George?" Hon bestämde att det var "Hor-hej".
  
  
  "Ja, förmodligen."
  
  
  Vi samlas som om vi var i ett land av åska, och han tänkte höra klirr av flaskor och glas i nästa rum. Men det var allt. Vad Parson var att blanda oss inte hamna i några glasögon för Elena och mig. Jag ville inte se henne igen, Parson, eller Juana.
  
  
  Elena också att inte kommentera avsaknaden av alkohol. Hon var för upptagen med att visa mig hur mycket jag hade saknat henne i hela mitt liv inte nä.
  
  
  Hon tog stor glädje i min axel hölster, och min 38-hans Luger. Hon försökte att ångra ego, och allt fick blandas upp. Det var det sista jag var klädd, och ännu mer än hon var. På något sätt, hon tog av mitt hölster och tappade den på klinkergolvet.
  
  
  Hennes, kände-försvarslös-utan att det för henne nästan sa "naken".
  
  
  Hon sträckte sig efter lampan växlar och stängde av brylev.
  
  
  Han märkte att ljudet av flaskor i nästa rum hade slutat.
  
  
  Sju
  
  
  För att nå Sol y Nieve Ski Area, chef runt Malaga på en slingrande väg upp södra sluttningarna av Sierra Nevada. Sierra Nevada hotel där vi registrerade var på botten av Prado Llano, och Juana och jag var klädd i en kostym som förbises skidbacken.
  
  
  Den vita sluttningen av Borreguilas skiljer skidbacke, ungefär halvvägs mellan Picacho de Veleta och Prado Llano. Den nedre kabel bil från Prado Llano slutar, medan den övre kabel-bil startar från Borregilas. Motorrummet är i närheten.
  
  
  Två parallella barrancas innehålla lägre skidbackar från Borregilas till Prado Llano. De är separerade av en skarp ås över granit och glimmer, som även efter den tyngsta snöfall endast små fläckar av snö är synliga.
  
  
  Linbanan som går från Prado Llano att Borreguilas är upphängd ovanför det huvudsakliga barranca, där ljuset vandringsleder finns. Svårare spår som ligger öster i en ravin i närheten.
  
  
  Jag satt på balkongen som sprang runt hotellet och tittade på skidåkarna, men snart bestämde mig för att jag hellre skidor än att titta på. Men bara för att ge min omslaget, jag tog ett halvt dussin foton med Rolleiflex 1, som jag har fört gratis att YXAN rekvisitaförråd för att se till att husen nedanför såg mig.
  
  
  Det var en lång resa, och snart efter, jag gick in och sparkade av mig mina skor, och med en trött suck, jag bänk pressade på sängen. Men jag kunde inte sova. Henne, tänker på de händelser de senaste två dagarna.
  
  
  Det har gått två dagar sedan mygga dödade Rico Corelli tvillingar, den andra - i-kommando. Det hände absolut ingenting i två dagar efter mitt möte med Barry Parson och Elena Morales. Men hon var i kontakt med Mitch Kelly, och flera meddelanden kom in från Hawk:
  
  
  sak
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Frågeställaren: var god försök inte att kommunicera direkt med Rico Corelli under några andra omständigheter. AXE: s avtal med honom förblir oförändrad. Inga tecken på dubbelspel på en del av egot. Vänta tills du får ett meddelande från den via Tina Bergson.
  
  
  POSITION: Våra uppgifter tyder på att Moscato är för närvarande inte i Malaga eller Torremolinos. Upprepa inte det, försök inte att följa den. Håll ett öga på det.
  
  
  inlägg: Sol y Nieve mötes-och är fortfarande under utveckling.
  
  
  POSITION: Den begärda information om Barry Parson är inte tillgänglig. MI5 inte avslöja om det är en sådan person. Självklart, namnet är en pseudonym; MI6 förmodligen inte avslöjar egots identitet tills egot avslutar sitt nuvarande uppdrag. Ledsen, men vi har inte en bekräftelse, att vi inte har vederläggning av egot eller jaget roller i detta system.
  
  
  POSITION: Moscato är en mördare som har arbetat för maffian i många år. Han slår på stort.
  
  
  POSITION: Elena Morales - lite är känt om henne. Nä har inga uppgifter om tidigare medverkan i spionage och kontraspionage, eller dold arbete i Spanien för Regeringen. Men, hon kan inte vara spanska alls, men franska eller italienska. Inga leder på alla.
  
  
  POSITION: Bekräftelse av Moscato närvaro i Mexiko vid tiden sniper attackerade dig i Ensenada. Dessutom finns det en post som han gjorde resor till Europa på samma gång som du, även om det inte är via Iberia.
  
  
  Det var från Hawke.
  
  
  På den andra morgonen efter mordet på inhoppare Rico Corelli, jag fick ett samtal medan du äter frukost med Juana.
  
  
  "Kelly" rösten sagt. "Tina har mottagit en anmälan från Romersk Näsa. Du måste gå till Sol y Nieve i dag."
  
  
  "Det är rätt."
  
  
  "Titta inte för egot. Vänta tills den första natten. Vid midnatt, gå till linbanan maskinrummet och möta ego kontakt där. Kontaktens namn är Arturo. Han kommer att sätta upp ett möte mellan dig och Romersk Nos på vilken tid du ska ställa in ett möte med Juana. Men de två första möten som du har att gå ensam."
  
  
  "Fick den."
  
  
  "Rösten är för alla," sade Kelly. "Lycka till."
  
  
  "Hold on. Hur Tina?"
  
  
  "Följ med."
  
  
  "När exakt hon kommer att anläggningen?"
  
  
  "Ingenting är sagt. Hernandez har inte släppt ee ännu och har inte sagt när han ska släppa henne."
  
  
  "Något om Parson?"
  
  
  "Negativ".
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  "Exakt samma sak.
  
  
  "Om ni verkligen jobbar hårt, gör inte du det?"
  
  
  "Åh, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Runt klockan fyra på eftermiddagen rullade jag ur sängen och sätta på min ski byxor, skjorta och tröja.
  
  
  Skidåkarna var fortfarande på sluttningarna. Han kunde se män i röda jackor, flickor i gröna jackor och figurer av båda könen i jackor gick nedför gränderna i den nedersta våningen. Efter att ha passerat maskinrummet mimmo på den lägsta lutning av linbanan, jag såg början av den andra backen, stiger till Borregilas i en stor U-sväng hela vägen till toppen av den högsta falls - Veleta.
  
  
  Linbanan var fortfarande igång, går upp och ner på samma gång, passerar en annan, går upp fyllda, går ner tomma. Han tittade fundersamt på motorn.
  
  
  Genom Rico Corelli. Om hon bara visste vad han verkligen såg ut. Hotellet var liten - du kan ta din plats i lobbyn och möta honom utan alla löjliga cape och dolkar som Hawk och hans hantlangare älskade så mycket.
  
  
  Fortfarande. En person har redan dödats. Rico Corelli var en stor man på ett farligt uppdrag. Säkerheten var viktig.
  
  
  Han knackade på Juana dörr.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Låt oss gå ner, Juana."
  
  
  Vi kom ut tillsammans som man och hustru - jag försöker vara ett gift par där bränder av sex och kärlek har länge varit släckt. En bachelor man och en jungfru kvinna.
  
  
  * * *
  
  
  Luften var kall men frisk. Snön visade sig vara perfekt för skidåkning, bara ett tunt lager puder på rätt ställen. Ingen storm var förutsett. Men jag kände att det kan vara snö under natten.
  
  
  Vi spelar detta spel för Odin runt sista borden i Prado och värms upp av varm choklad med cognac. En grupp av fyra kom ner i backen, parkerade sina skidor och batonger mot sidan av diner, och sökte en stol och stolar.
  
  
  De talade tyska. Jag vet lite tyska, så jag erbjöd dem hälften av vår ordförande. De såg på Juana och snabbt gick. Partiet bestod av fyra personer. En var i fyrtioårsåldern och var tydligen ledare för gruppen, de andra tre var nog i sena tjugoårsåldern. Ledaren talade tyska, men Delle var faktiskt Swiss. De andra tre var blandat-en Dansk och två Tyskar.
  
  
  De kunde inte ta sina ögon från Juana, eller ens efter Muchacho förde dem fyra rykande muggar av choklad.
  
  
  "Herr Bruno Hauptli," den stora mannen sade, att nå ut för att skaka min hand.
  
  
  "George Peabody. Runt Om I Staterna."
  
  
  "Ah, ja! Säker. Hon vet att något av det Amerikanska accent i din tyska."
  
  
  "Jag är ledsen," jag skrattade. "Detta är Juana, min kvinna."
  
  
  "En lycklig kille!" Bruno Hauptli utbrast, vände sig till sin följeslagare och förklarade på tyska att hon var gift med mig.
  
  
  "Ja, ja," de två Tyskarna sade, att titta på Juana. Dansken doppas i choklad.
  
  
  "Är ni åka skidor i morgon?" Herr Hauptli frågade.
  
  
  Juana nickade. "Vi tänker."
  
  
  "Ah! Jag kommer inte att vara på backen i morgon, men kanske nästa dag eller snart
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Herr Hauptli smällde hans lår upphetsat."Varför inte vi gör en duett - en trio, jag menar," sade han, att minnas mig.
  
  
  Juana glodde på honom. "Jag skulle älska det!"
  
  
  "Herr Peabody?"
  
  
  "Ah, älskar den, älskar den!"
  
  
  Alla skrattade eftersom det var uppenbart att jag inte kommer att gilla det.
  
  
  Samtalet fortsatte. Hauptli plötsligt tog Juana arm, drog henne ur stolen och böjde sig ner med henne under sina skidor och stavar. De var djupt i vissa tekniska diskussioner om låset han hade på sina skidor. Juana sjöd och fräste.
  
  
  "Herr Hauptli," en av de unga männen sade till henne på tyska. "Han är en affärsman, eller hur?"
  
  
  Den tyska bredvid mig var klassiskt blåögd och blond. "Ja! Herr Hauptli är en av de mest framgångsrika affärsmän på den tyska marknaden," sade han. "Nen har ett stort ansvar."
  
  
  "Är han på semester?" Frågade jag henne.
  
  
  "Ett stort möte kommer att hållas i Paris i en vecka. Nu Herr Hauptli är avkopplande att njuta av sol, snö och..."
  
  
  Pausa.
  
  
  Tyskarna skrattade, och inte-riktigt-melankoli Dansken slog bordet.
  
  
  "Tjejer!"
  
  
  Skratt.
  
  
  Det påminde mig om en av de gamla tyska opera komiker jag hade sett i en sen natt prestanda - gamla filmer från 1930-talet. Något om detta inte verkar helt rätt för mig. Men jag kunde inte lista ut det.
  
  
  * * *
  
  
  Restaurangen sattes upp som en typisk refektoriet i en skidort med en lång bord i mitten av rummet i stil med en överfart och små bord längs väggarna i rummet.
  
  
  Vår grupp - Juana och hans fru, tillsammans med Herr Hauptli och hans vänner-var frispråkig i mitten av mötet. Herr Hauptli fortsatte att skaka den ständigt Tyska prat om att nästan samtidigt chockad och bedövad alla. Även de som inte förstår tyska eller engelska verkade helt hänförd av ego karisma.
  
  
  Han tog sin tid under lång måltid och noggrant undersökta resten av hotellet är beskyddare.
  
  
  Hon ville ha en Roman Nose, att försöka se den verkliga Rico Corelli i havet av ansikten runt omkring mig. Det verkar inte finnas några möjligheter.
  
  
  Det var elva-trettio innan hennes tid var även känd. Brandy kom fram och hon satte sig ner, dricker hennes ego. När Herr Hauptli paus för att fånga andan, att hennes far vände sig till Juana och sade: "jag går ut för att få lite frisk luft innan du går till sängs. Kommer du, kära?"
  
  
  Hon gav mig ett lugnt leende. "Nej, kära. Ber om ursäkt. Det är för kallt. Inte för sent."
  
  
  Han log och avslutade sin konjak.
  
  
  "Herr Hauptli, det var en riktig höjdare. Se dig i morgon eller någon gång - egentligen?"
  
  
  "Ja," sade Herr Hauptli, hans ansikte spolas med vin, brandy, och spänningen av att äta. "Auf weidersehen".
  
  
  Han sköt tillbaka stolen och böjde till två Tyskar och Dansken och gick genom de trånga restaurang.
  
  
  Det var mycket kallt ute. Luften var sval. Han stack huvudet ut och gick sedan tillbaka upp till vårt rum och köpte sig några hörlurar och en strumpa. Jag satte också på min vindjacka, kontrollera vikter i axel hölster, och se till att den kniv som var fastspänd på min vrist.
  
  
  Han har nått toppen av den slingrande vägen utan incidenter. Bort från skydd av byggnader, jag kände kallare än iller kände med dem när jag kom i Sierra Nevada. Vinden skära igenom mina kläder tills jag kände mig halv-naken.
  
  
  Det var ingen fred i maskinrummet. Det fanns inga tips på bergssidan heller. Han sneglade över hans axel. Den gula strålar runt hotellet och runt fönster som vetter mot Prado gjort gyllene mönster på den vita snön.
  
  
  Byggnaden där liften bilen var beläget var omgiven av snö. Den viktigaste ingången till dalen kunde ses. Maskinrummet dörren var stängd, men inte låst. Han vände på handtaget och tryckte ner den öppen. Det inre av byggnaden var mycket mörk, även om den reflektion av stjärnor i snön tog en liten lugn. Det var fantastiskt hur ljusa himlen var, inte ens i den mörkaste natt.
  
  
  Han kunde se henne bakom ratten tills U-sväng, där linbanan vänt sig i en halvcirkel i motsatt riktning. Det var en linbana i mitten av den halvcirkel magen, som höll iller tills bilen började köra upp i morgon.
  
  
  Hon var på väg att gå framåt när hon såg någon förbi den mimmo linbana. Vem det var som angav att det måste ha varit inne i byggnaden eller in genom någon annan ingång. Jag tänkte att han måste ha väntat på mig. Sedan, naturligtvis, han kommer att vara min kontaktperson.
  
  
  Arturo.
  
  
  Han tog sin bit, drog ut ego, och spänd, framåt, öppna munnen för att viska " Arturo."
  
  
  Jag berättade aldrig för henne att.
  
  
  Någon annan gjorde!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  Ljudet verkade komma från bakom linbana. Dess plockat upp en bit och gjorde ett ego siluett det. Om han heter Arturo, det var inte Arturo. Och eftersom hon var tänkt för att vara kallad av Arturo, henne, jag visste att denna person skulle vara någon annan som skulle försöka hitta Arturo innan mig, någon som inte är på min sida.
  
  
  "Ja?" "Vad är det?" frågade en röst på andra sidan av det stora maskinrummet.
  
  
  Omedelbart, en hög röst ljöd.
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  ekot av ett skott-en rapport som vinglar fram och tillbaka i det lilla rummet som stryk av hundratals trummor. En blixt av orange flame dök upp och omedelbart försvann. Jag hörde henne skrika till min vänstra sida.
  
  
  Hon genast hukade sig ner och sköt på den siffran bakom linbanan.
  
  
  Det var någon svära på spanska. Till vänster om mig, jag hörde ljudet av en kropp som faller och stön. Hon sköt igen, försöker se människan för linbanan. Jag kunde inte få ut en enda del av egot.
  
  
  Dörren öppnas igen, och hennes figur avslöjades, han gjorde sin flykt. Hon sköt en gång till ljudet av dagen, sedan sprang genom mörkret till platsen.
  
  
  Det var ingen där.
  
  
  Det var en dörr som var den andra ingången till maskinrummet. Jag öppnade det och tittade ut. Det var ingen i sikte. Han gick snabbt utanför och tittade upp och såg ner den snöiga backen. Oss Odin. Ingen.
  
  
  Tillbaka i huset, hon hörde någon flämtar och väsande andning, hennes hittat pojken och Stahl på knä över honom på betonggolvet. Ego kunde inte se henne alls.
  
  
  "Arturo?" Frågade jag henne.
  
  
  "Ja." Han ryste.
  
  
  "Där kan jag träffa den person jag kom att se?"
  
  
  "Toppen Veleta är Picacho de Veleta. Klockan tolv. I morgon natt."
  
  
  "Okej," jag viskade. Henne, böjde sig ner. Hennes ego hört arbetade, ojämn andning. Sedan, innan han kunde säga något annat, att hon hörde en bekant gurglande rasp som lät väldigt mycket som en skallra, men det var verkligen inte en skallra på alla.
  
  
  Något annat.
  
  
  Livet lämnar kroppen.
  
  
  Arturo var död.
  
  
  Han fick snabbt upp och till vänster genom motorn rum, köra runt den bergsformation med en lång och klar bild, tills han nådde Prado Llano och sprang till hotellet.
  
  
  Dock såg han tillbaka bara en gång och såg att maskinrummet var upplyst med ett helgon, och mörka figurer vandrade runt där inne.
  
  
  Skotten var tillräckligt högt för att varna hela Sol-i-Nev polisen. Civilförsvaret var det.
  
  
  Chockad av henne, jag klättrade upp för trapporna och gick genom lobbyn, svänger vänster till baren och försökte fånga min andedräkt med en stark klunk konjak.
  
  
  Det hjälpte.
  
  
  Flera.
  
  
  Men inte riktigt.
  
  
  8
  
  
  Den dämpade spänning som hade nått sin kulmen omedelbart efter inspelningen av Arturo och den efterföljande mordutredningen hade helt avtagit inom en halvtimme. Civilförsvaret stationerade på ski resort och tog hand om kropp och började den långa, tidsödande processen med att förhöra besökare och personal på anläggningen.
  
  
  Han ville inte avundas hennes polisen arbetar. Det var hårda, otacksamma, och särskilt obehagligt arbete på dessa höjder vid denna tid på året. De var goda människor.
  
  
  Jag var lycklig. Ingenting förde ih till mig.
  
  
  Jag gillar konjak lite. Jag höll mina ögon på hotellets lobby, titta på alla som kommer in och ut. Hon skulle ha velat ha någon som såg ut som den man som hon hade hittat i papperskorgen på villa i Torremolinos, mannen jag hade kommit till tro var en Mygga.
  
  
  Slutligen reste han sig upp, gick ut i hallen och tittade på Prado Llano. Det verkade inte vara någon utomlands nu.
  
  
  Jag korsade lobbyn och gick upp för trapporna till andra våningen, där våra rum låg. När jag sätter nyckeln i dörren, hörde jag henne skratta i nästa rum. Juana skratt.
  
  
  Leende, Brylev sköt upp dörren och vände på den. Så, går hon Herr Hauptli i hennes rum. Åtminstone han verkade rolig, även i hans trist Tyska sättet. Den enda trösten var att ett sådant extrovert person hade flera dolda rynkor.
  
  
  Han gick fram till henne och lade örat mot henne.
  
  
  Fniss. Det roliga spillde ut av nä gillar bubblor runt ett glas champagne. Herr Hauptli måste bli bättre i matsalen än i salongen, tänkte hon bara och tittade på. Hon litade inte på det i matematik.
  
  
  "Snälla," Juana sagt. "Och sätta lite is i det, snälla, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Hon gick bort från den dag, rynkar pannan.
  
  
  Barry Parson?
  
  
  Sedan hennes ego kunde höra hennes röst, dov men omisskännlig - en omisskännlig Brittisk accent, dämpade nöjen, och dämpade spänning.
  
  
  "Faktiskt, Honung. Ett glas whisky, alla rätt!"
  
  
  Förra gången vi såg Parson var i Malaga. Nästa dag, efter morden på Rico Corelli är dubbel, och han och Elena gick Juana och mig för en shoppingtur och lunch. Vi gick för att äta middag med dem på kvällen innan vi lämnade för Sol-i-Niev. Men vi fick inte berätta för någon runt omkring dem vart vi var på väg, eftersom vi inte veta förrän tidigt på morgonen. Hur fungerar Parson vet var vi är?" Och varför gjorde han följa med oss? Gjorde han upptäcker att den Mygga var också följer efter oss? Mycket möjligt. Komarov var här - jag misstänkte att han dödat Arturo. Åtminstone var detta den mest uppenbara möjligheten.
  
  
  Men varför var inte Prästen är där för att stoppa Mygga om det följt med honom? Och varför...?
  
  
  Tanken på en Mygga stoppade mig. Hennes sinne snabbt en ny inriktning och blandas korten i en helt ny hand. Då insåg jag att det var möjligt att Barry Parson kan inte vara oskyldiga Brittiska MI5 officer han påstod sig vara.
  
  
  Alltså:
  
  
  Tårta ansluter mig till den villa där Mosquito var gömmer sig i Torremolinos.
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  som hade hjälpt till em tjäna ego kvällen innan.
  
  
  Jag hittade en man i sovrummet och försökte ta tag i honom, men jag avbröts. Mannen sprang iväg. En annan man, som identifierade sig som Barry Parson, in i sovrummet, som påstår sig vara en hemlig Brittisk agent, då en mygga.
  
  
  Antag Parson var inte en agent på alla. Låt oss anta att personen i fråga var bara John Doe. Låt oss säga att Komarov annonserar John Doe där och då avbryter mig att släppa den falska Mygga försvinna. Och då antar emu lyckats övertyga mig om att den Mygga var borta.
  
  
  Han var en Mygga tillbaka då! Barry Parson! Och han bara följde mig Sol-i-Niev, följde med mig till maskinrummet, dödade Arturo, förmodligen förutsatt att Arturo var jag, och sprang iväg. Nu var han i en relation med Juana, i hopp om att egon skulle leda till att den verkliga Rico Corelli!
  
  
  Han bröt ut i en kall svett.
  
  
  Han hastigt svarade i telefonen. En i varje rum i din svit. Hon tog upp telefonen och ordförande svarade direkt - inte så skulle inte göra många samtal mitt i natten.
  
  
  "Mrs Peabody, snälla."
  
  
  En stund senare ringde telefonen i nästa rum.
  
  
  "Hallå?" Det var Juana.
  
  
  "Inga ord talade till oss. Detta är Nick. Jag kan höra henne det, Parson. Föreställ dig att det är fel nummer."
  
  
  "Jag är verkligen ledsen. Henne, jag tror att du har..."
  
  
  "Hålla ditt ego det. Jag ska träffa Corelli vid midnatt i morgon kväll. Велета. Kontakten är död. Hålla Parson där hela natten, om du kan. Han kan vara den person som dödade Corelli lookalike."
  
  
  "Du stör mig, snälla, och jag behöver inte sätta upp med det."
  
  
  "Don' t tell em någonting. Hålla ditt ego i tryck. Om du förstår allt detta och kan följa, säga så:"jag menar inte att vara oförskämd, men jag kan inte hjälpa dig. Sedan hänga upp telefonen."
  
  
  "Jag menar inte att vara oförskämd, men jag kan inte hjälpa dig."
  
  
  Jag hängde på henne. Hon kunde höra Parson ' s röst runt om i andra änden av rummet.
  
  
  "Vem var det, Juana?"
  
  
  "Fel nummer. Vissa berusad Engelsman."
  
  
  Prästen skrattade. "Är du säker på att han inte är en Svensk?"
  
  
  "Han hade samma accent som du", Juana svarade.
  
  
  Duktig flicka! Det var coolt som pulver.
  
  
  Han kollade sin stilett, hans luger, och bytte om till en polotröja tröja och en jacka. Jag var på väg till baren igen. Hennes hotell att tänka på. Och han ville inte bo i det här rummet i båda ändarna av natten. Kanske skulle jag kunna betala bartender för att låta mig gå till lobbyn bredvid baren.
  
  
  Saint vände det och lugnt kvar.
  
  
  Baren var precis som hans ego hade lämnat det. Jag såg mig omkring. Jag tror inte att alla låg och sov ännu.
  
  
  En stol smakat på det. "Var är alla?"
  
  
  "Disco," Klera sagt förvånad. "I källaren."
  
  
  "Jag vill inte höra något ljud."
  
  
  "Det är ljudisolerade, Sektorn."
  
  
  Han ryckte på axlarna och gick ner för trapporna för att han trodde ledde till en lägre nivå av hotellet, där tillgången rum var beläget.
  
  
  Tre dörrar ledde från landning nedan, och en av dem sade: DISKOTEK.
  
  
  Han gick till baren på höger och beställde en drink. Bartendern, klädd som en flamenco dansare med långa polisonger att hålla sig till hans skull, snabbt förberett en drink.
  
  
  Nu låter jag blicken vandra försiktigt över disco beskyddare. Han hade inte märkt den plats: det kan ha varit den plats där Mygga hade gömt sig efter mordet, om det verkligen Mosquito inte var Barry Parson.
  
  
  Men jag ville inte se henne, den person som jag först såg i sovrummet i villan i Torremolinos.
  
  
  Han var på väg att sätta sig ner när han såg en bekant.
  
  
  Hon satt i bortre hörnet, ensam, med en överhängande del av vad som såg ut som en stor, flat sten. I en av dessa ljusa stunder, Sergei slog henne öppet i ansiktet, och hon blinkade och vände sig bort.
  
  
  Det var uppenbarligen Elena Morales.
  
  
  Vad var hennes roll i denna charad? Visste hon varför Barry Parson hade kommit till Sol y Nieve? Var hon en del av det? Eller var hon bara en oskyldig åskådare, en del av en presentation Parson hade satt upp för att skydda sin egen del?
  
  
  Eller hade han fel om Parson?
  
  
  Han gick fram till henne, plötsligt syns i mörkret framför henne och med ett brett leende.
  
  
  "Hej, Elena."
  
  
  "George! Vad en trevlig överraskning!"
  
  
  "När kom du?"
  
  
  "Åh, Barry, och för honom kom hit runt elva. Vi båda duschat, bytt om och gick candid till matsalen, men det klart att det var dags att äta. Och vi såg din fru. Hon sa att du åt borta." Hennes ögon tindrar. "På verksamheten."
  
  
  "Men nu är du ensam!"
  
  
  "Tja, vi kom ner hit, de tre av oss. Det var en annan charmig person här. Tyska. Barry var tvungen att gå upp på övervåningen för att sortera ut något med hans bagage. Han återvände ungefär en halvtimme senare. för att lämna. Sedan dansade vi och ... "
  
  
  "Hur länge hade den tyska bo?"
  
  
  Elena log. "Är detta vad du kallar cross-examination, George?"
  
  
  Hon skrattade. "Naturligtvis inte. Vad som hände efter Barry kom tillbaka genom bagage?"
  
  
  "Den tyska vänstern, som jag sade, och sedan runt tolv-trettio Barry sade att han skulle ta Juana till hennes rum. Juana var trött. Han berättade för mig att vänta här." Hon rynkade pannan ilsket. "Jag är fortfarande här."
  
  
  Hennes beställda drycker.
  
  
  "Vad händer om Barry inte ringa dig?" Hon fick frågan, g
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  att komma ihåg vad jag hade i uppdrag Juana.
  
  
  Hon flinade. "Jag går till sängs ensam."
  
  
  "Kanske rent."
  
  
  Hennes ögon fokuserade på mitt ansikte. "Säger du något till mig?"
  
  
  "Kanske."
  
  
  "Okej," sade hon, vänder sig till mig och lägger sin hand på min höft. "Rösta på vad jag ska berätta. Varför inte ta flaskan och gå upp till mitt rum? Vi ska vänta tills Barry får tillbaka det."
  
  
  Jag tog henne en flaska konjak och vi gick upp för trappan tillsammans. Elena var lite av en vävare, men hon höll sprit också.
  
  
  Ih rum låg på tredje våningen. Elena tog en nyckel ur sin väska och gav den till mig. Han öppnade dörren och lät henne i. Hon absorberas helgon, och han stängde dörren bakom oss.
  
  
  Hon tog fram några papper koppar, öppnade flaskan, hällde upp konjak, och började dricka, sitta på kanten av sängen.
  
  
  "Din fru är mycket vacker," Elena sa.
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  "Har du familj problem?"
  
  
  "Inte mer än någon annan."
  
  
  "Men det verkar som att din Jean gillar andra män."
  
  
  "Hur är Barry?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Är Barry din man?" Frågade jag henne.
  
  
  Hon skakade på huvudet. "Vi är fejkade det." Hon log.
  
  
  "Hur länge har du känt ego?"
  
  
  "Ah. Kanske en månad."
  
  
  "Var träffade du ego?"
  
  
  Hon höjde ett ögonbryn. "I Malaga."
  
  
  "Vad gör Barry gör för en levande?"
  
  
  Hon skrattade. "Han är kärlek."
  
  
  "nej. Jag menar, vad är egot sak?"
  
  
  "Jag vill inte lägga sig i männens affärer."
  
  
  Han nickade mot henne. Säker. Hon skulle inte. Hon var spanska. Spanjoren inte blir delaktiga i hennes makes "andra" liv - någonsin.
  
  
  "Och du", sade hon med ett leende. "Vad gör du?"
  
  
  "Jag är en fotograf", sade jag, för att försöka komma ihåg vad som var på min cover efter en stund av fullständig minnesförlust. "Jag sälja på nätet."
  
  
  Elena tittade på mig noga. "Vet du, jag har aldrig sett dig med en kamera."
  
  
  "Vi är på semester", sa jag lamely.
  
  
  "Jo, det är faktiskt för storbritannien, också," hon mumlade tyst.
  
  
  "Barry fungerar aldrig heller?"
  
  
  Hon skakade på huvudet. "Han säger att han är en representant för företaget i STORBRITANNIEN. Säljare".
  
  
  Det var nytt. Detta var uppenbarligen Parson ' s legend. Jag bestämde mig för att lära sig mer om nen.
  
  
  "Vad gör han sälja?"
  
  
  "Jag vet faktiskt inte. Jag behöver inte fråga honom."
  
  
  "Har han någonsin överensstämmer med STORBRITANNIEN?"
  
  
  "Jag tror inte det. Jag har aldrig sett honom skriva brev. Men han gör en hel del telefonsamtal."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Jag tror att han har en sekreterare. Han talar alltid till henne."
  
  
  "Jag förstår." Hennes panna fårad. "Var är hon?"
  
  
  "Jag vet inte. Han är på telefon, och jag vet inte riktigt var han ringer eftersom jag inte är i rummet när han börjar. Eller när hon kallar emu, det borde vara med tanke på att emu av telefonen, och han väntar på att få henne att lämna rummet."
  
  
  Han nickade mot henne. "Du spanska flickor är underbara", sa jag. "En Amerikansk kvinna var tjuvlyssning på dörren. Eller att lyssna till egot." "Men för att undvika avlyssning, du behöver särskild disciplin."
  
  
  Hon nickade. Sedan log hon. "För mycket för mig."
  
  
  "Lyssnar du?"
  
  
  "Det gör jag."
  
  
  Henne, skrattade. "Duktig flicka."
  
  
  "Men, det är aldrig talar om vad e-business är. Han är alltid pratar om människor. Människor som jag inte förstår. Han kallar ih " ett, eller sig själv, eller en man, eller en kvinna ."
  
  
  För att en agent, det gör inte mycket mening, som en bra chatter.
  
  
  "Har du någonsin pratat med egot sekreterare?"
  
  
  "ja. Jag gav henne en liten accent för att få henne att tycka att jag var dum." Hon log mot mig med en plötslig pixies-som flash med humor.
  
  
  Han klämde hennes lår. "Du är inte dum alls, Elena."
  
  
  "Men hon tycker jag är dum."
  
  
  "VEM?"
  
  
  "Chris. Kvinnan Barry talar till."
  
  
  "Vet du hennes andra namn?"
  
  
  Elena skakade på huvudet.
  
  
  "Gjorde han pratar med henne så länge som du ego visste?" Jag frågade henne, men jag visste inte vart vi var på väg, bara att fortsätta på den vanliga vägen för att samla information.
  
  
  "Ah, ja. Han var alltid i kontakt med henne. Han kallade fjärr-nummer för att lösa några av sina affärer."
  
  
  "I England?"
  
  
  "Åh nej, inte alltid. Ibland i Frankrike."
  
  
  "Är du säker på att det var Frankrike?"
  
  
  Hon rynkade pannan. "Jag tror så. Jag vet inte alltid lyssna på henne så noga, George. Jag behöver inte alltid få rätt tillfälle. Varför är du så intresserad?"
  
  
  "Jag gillar Barry." Han log mot henne. "Jag bara undrar vilket land verksamheten är i, det är i publiken."
  
  
  "Jag gillar Barry också."
  
  
  "Vet du natten Barry och jag gick hem till villan med Juana?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Där var han den dagen?"
  
  
  "Han var hemma hela dagen. Jag tänker."
  
  
  Så han ville inte skjuta Corelli - det var en Mygga eller en okänd grupp. Barry var inte en Mygga - ingen chans.
  
  
  "Och han pratade med Chris som dag?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "En flicka. Sekreterare".
  
  
  "Ah. Nej. Jag tror inte det. Han bodde i villa. Vi gick till stranden."
  
  
  "Stranden? På vintern?"
  
  
  "Vi satt på sanden i solen." Hon fnittrade. "Det var kul."
  
  
  "Vad sägs om att nästa dag? Samtal till England?"
  
  
  "nej. Ingenting den dagen."
  
  
  "Senare?"
  
  
  "Tja, jag tror att hon ringer i morse. Du vet, det är tidigt i dag."
  
  
  "Chris flickvän?"
  
  
  "St. Hon är en fin flicka. Mycket effektivt. Jag har en bild av henne i mitt huvud kontor. Vet du vad? Sitter vid ett skrivbord på ett kontor. Mycket formell."
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  "Jag ser henne på telefon. Henne, jag kan se henne tala till Barry. Hon tycker jag är dåligt, och hon, hej, gillar inte mig." Elena visade tänderna.
  
  
  "Vet hon om dig och Barry?"
  
  
  "Åh, naturligtvis. Kristina och jag..."
  
  
  nått
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  han tog tag i ee: s arm. Hon nästan spillde sin dricka. "Vad är det?" Hon bytte till en accent.
  
  
  "Kristina? Du säger Chris."
  
  
  "Det är samma namn. Är något fel?"
  
  
  Något är fel. Det var något som var mycket bra. Nu är allt föll på plats. Chris var Christina. Christina var Christina. Christina, avbröt i mitten med den främre delen som saknas, var Tina.
  
  
  Elena suckade. "Lämnar du?"
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Hur fick du den idén egentligen?"
  
  
  "Ditt sinne har redan gått någon annanstans."
  
  
  Han sträckte sig fram och tog upp henne. "Inte nu längre. Leta. Det är inte mer cognac. Några idéer?"
  
  
  "Jag funderar på det," Elena sade, att bryta sig fri runt mina armar. "Jag bär något mer bekvämt."
  
  
  Hon steg upp och gick till badrummet.
  
  
  När hon kom ut, var hon inte känner någon mer bekväm i något.
  
  
  Och jag var helt bekväm.
  
  
  Nio
  
  
  I morgon, hennes frukost var nästan färdig när Juana kom in i matsalen och närmade sig mig. Hon hade precis duschat och log.
  
  
  "God morgon, Fru Peabody", sade jag, sitter och låtsas att böja på midjan.
  
  
  "God morgon, Herr Peabody," sade hon torra.
  
  
  Hon satte sig ner.
  
  
  "Du ser irriterad", sade jag, smöra en croissant. "Stenar i dina sopor?"
  
  
  Hon tittade mig omkring för att se till att ingen lyssnade. Just nu fanns det bara sex andra kunder i matsalen.
  
  
  "Jag höll ego där hela natten, bara för dig!" hon attackerade mig under hennes andedräkt.
  
  
  "Tack", sa jag. "Jag är säker på att du njöt av det."
  
  
  Hon rodnade våldsamt. "Vad är nu detta om?"
  
  
  "Jag sa till dig. Jag är inte ens säker på men att Barry Parson är som han säger att han är."
  
  
  Hon såg sig omkring. Servitören skymtade över oss. Med ett leende, beordrade hon, och kyparen skyndade bort. Hon vände sig till mig. "Mig", erkände hon.
  
  
  Henne, tittade upp. "Aj?"
  
  
  "Du sa att han kan ha varit den person som dödade Corelli lookalike."
  
  
  "Hennes beru är tillbaka. Han kunde inte göra det. Han har ett alibi."
  
  
  "Men han verkar veta en hel del om maffian."
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Han gör anspråk på att vara en agent. Och att den Brittiska militära underrättelsetjänsten arbetar för att försöka eliminera maffian drog nätverk."
  
  
  "Jag vet allt detta. Men han verkar osannolikt."
  
  
  Intressant, tänkte jag. Jag har alltid haft samma idé.
  
  
  "Var har du varit hela natten?" "Vad är det?" frågade hon plötsligt.
  
  
  Servitören gav henne en bricka av en kontinental frukost och en rykande kanna kaffe.
  
  
  "Jag var som bor med någon annan."
  
  
  På ena ögonbrynet rose som hon öppnade roll och smörade ego. "Aj?"
  
  
  "Mrs Parson."
  
  
  "Om det är en Fru Parson," hon skrattade. "Jag tänkte att du kanske kör in i nä på disco."
  
  
  "Det är vad jag gjorde."
  
  
  "Vad som verkligen hände den man som blev dödad?"
  
  
  Jag såg mig omkring. "Mosquito följde med mig in i maskinrummet och dödade honom. Men hon vet mötesplats. Jag är mötet Corelli vid midnatt ikväll."
  
  
  "Är det verkligen bättre för dig att tala så fritt här?"
  
  
  "En bugg i kaffekanna?" Henne, skrattade. "Jag tvivlar på det. Men inte säger någonting i ditt rum som du vill hålla hemlig. Hennes, jag är säker på att den jävla saken är avlyssnade. Jag tror att det är hur jag blev attackerad av en potentiell Corelli mördare. Juana, gjorde Parson säga något om Corelli?" "
  
  
  "Corelli?" Hon skakade på huvudet. "Nej, varför inte?"
  
  
  "Jag tror att han vet Tina Bergson."
  
  
  Juana frös. "Kan du vara säker på det?"
  
  
  "Inte riktigt, nej." Henne, lutade sig tillbaka. "Varför inte?"
  
  
  "Han talar italienska, du vet. Mycket bra."
  
  
  "Vad gör Tina Bergson har med det att göra?"
  
  
  "Ingenting alls. Hennes tänkande om Corelli."
  
  
  "Du tror Parson är italienska och vet Corelli?"
  
  
  Juana skakade på huvudet. "Jag tror inte att något av henne. Jag sa bara till henne att han överraskade mig när han kom upp med en italiensk mening."
  
  
  "Vad är meningen?"
  
  
  Hon rodnade. "Jag minns inte."
  
  
  "Men du vet att det var italienska?"
  
  
  "Han erkände det. Han var också väldigt cool."
  
  
  "Och det var en olycka?"
  
  
  "Mycket." Juana tittade ner på sin tallrik. Hon var plötsligt primal och exakt. Han var inte ett leende, men han skrattade inombords. Något som oavsiktligt i mitten av kärlek, det visste hon. Och han kom upp med en trevlig rik italienska fras. Intressant. Mycket intressant.
  
  
  "Har han åka skidor?" Frågade jag henne.
  
  
  "Jag vet inte. Jag menar, ska jag känner henne?"
  
  
  "Jag tänkte bara. Vi kommer att gå upp i backen ikväll, Juana. Det ska visas på omslaget. Och att jag skulle ta några foton." Bra. Jag är trött på allt detta boudoir arbete."
  
  
  "Du verkar ta det väldigt bra", sa jag nonchalant, tittar på henne. "Faktiskt, jag har aldrig sett dig se ut så här innan... Oh, jag är glad om får du vad jag menar."
  
  
  Hon var arg. "Jag ska ta ..."
  
  
  "Nu, nu," de varna henne, och smutta på resten av deras con leche (kaffe.
  
  
  "När vill du åka skidor?"
  
  
  "Jag måste gå upp till mitt rum och städa upp först."
  
  
  Hon nickade. "Jag kommer att vara klar vid nio och trettio."
  
  
  "Nio trettio då. Låt oss gå upp till toppen. Велета. Spelar du?"
  
  
  "Naturligtvis! Hennes haka sköt upp. Hon var utmanande för mig. Jag kände henne bättre. Hon var fortfarande kämpar för sin mening och sin jämställdhet. Bra tjej.
  
  
  * * *
  
  
  Vi drog ut vår utrustning på en Prado Llano och spelade en en-mot-en spel längs linbanan för att göra den första tävlingen att Borreguilas.
  
  
  Det var en härlig dag, med solen högt på himlen och vinden föra en del fukt.
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  re. "Det kommer snö i kväll," tänkte jag. Han mindes att han hade känt doften av snö i luften den kvällen innan. Nu det skulle hända, han var säker på det.
  
  
  Linbanan studsade och studsade, och vi satt klättra upp och upp topparna i Sierra Nevada. Du kan se allt från det. Det började bli kallare och kallare - snabbt. Jag vände mig om och tittade ner, och det var som att titta på slutet av världen. På ett stort avstånd framför mig, hela Granada område spreds ut, även om det var några haze ner det, tillräckligt för att blockera ut full panoramautsikt över allt.
  
  
  Vi hoppade av kabel-bil medan skötare höll det, och gick till lägenheter på gatan. Det var väldigt högt upp här, luften var tunn, och den kalla omslöt oss från alla sidor och träffat vår hud genom våra kläder.
  
  
  Vi gick i tystnad till toppen av skidbacken. Det var ett öde land - alla täckta med glimmer-skiffer och snö - det fanns inga träd eller buskage någonstans. Bara snö, stenar, och himlen. Han tyst fastspänd sig in i hans Österrikarna och tittade Juana brottas med sin Kanadensare.
  
  
  Vi stod där i några minuter, tittar ner i backen, och sedan tog jag henne locket, drog mössa ner över mina öron,och vinkade på henne.
  
  
  "Du först!"
  
  
  Hon nickade, sköt sig fram, böjda knä, och började gå längs den branta delen av den första hösten.
  
  
  Jag följde efter henne, koppla av och njuta av den skarpa snön på kanterna av mina skidor. Vi var i det bästa väder.
  
  
  En dag vi vilade och hon tog med oss ett par mackor, som förde fantastiskt värde till ih. Vi åt ih och inte säga ett ord till varandra. Vi bara värmde oss i solen och var nöjd med ensamhet och skönhet av berget.
  
  
  Vi avslutade våra smörgåsar och flyttas på.
  
  
  Det var ett bra lopp.
  
  
  Underbart.
  
  
  Efter att en kort utförslöpa ner Borreglas, vi satt i lobbyn på hotellet hela dagen, utbyta historier med Barry Parson och Elena Morales som elden sprakar och turister som kom och gick. Vi kunde se den lägre pist - från Borreglas till Prado Llano-utanför fönstret, och tillbringade tid att kommentera de olika former av skidåkare.
  
  
  Slutligen, gick jag till vila och ta en dusch. Måltiden var blygsam, med den vanliga stora antalet rätter, och vid elva-trettio han började bli lite nervös. I det ögonblicket, hade vi fortfarande sitter och dricker.
  
  
  Han urskuldade sig, gick upp till hans rum, och kollade hans luger och hårnål. Sedan tog han ut, gjorde en karta över området, och kollade på väg till monument Velet, som hade sett det på morgonen från toppen av skidbacken. Regeringen vägen runt Granada till Motril på Costa del Sol, hon hade fått höra, sprang precis intill en konkret struktur.
  
  
  Vägen från Prado Llano ansluten till en vanlig landsväg ca tre km från Prado-Museet. Dess markerade sträckan norr till gaffel och sedan sydost till Velete på motorvägen. Han lade ned den kartan en stund, plockade upp nycklarna till den hyrda Renault, och gick ner till lobbyn.
  
  
  I matsalen, han såg Juana fortfarande sitter med Elena. Jag undrar var Parson är. Jag står där, tittar ut genom fönstret på framsidan av hotellet där Renault var parkerad. Flera siffror rör sig längs Prado, förmodligen i bar-Esque mode. En av dem var Herr Hauptli.
  
  
  Jag klev in genom dörrarna på hotellet och i mörkret utanför, och han såg mig vinka:
  
  
  "Glöm inte, vi ska göra det här loppet en dag!
  
  
  "Jag skulle hellre göra det i dagsljus", sa han till henne i tyska.
  
  
  Han skrattade högt och gick in i lobbyn.
  
  
  Hennes solnedgång i Reno. En kall vind blåste ner i backen. Bilen var kallt men mysigt. Värmen från motorn kommer snabbt att värma upp egot.
  
  
  Lätt snö började falla. Det var för tidigt att sticka, men det föll på isiga fläckar av snö som redan fanns på vägbanan. Snödrivorna började samla längs kanten av trottoaren.
  
  
  Renault hummade som en lycklig fågel. Han körde sakta och noggrant såg bright white line i mitten av vägen. Dubbel lane av vägen var en smal bana för två bilar som passerar. Jag såg en buss och bilar knappt passera mimmo annan annan under en resa runt Granada, påminner mig om en elefant parning med en antilop som vägrar att samarbeta.
  
  
  Hon möttes av två bilar på väg mot Prado Llano, och körde sedan över den stora vägen, där han visade att följa den vänder sig och vänder tillbaka mot Veleta. Snön började bli tyngre. Det passerade strålar av världen och bildade en mur framför mig. Jag kunde knappt se vägen, och även om det var större än uppfarten, det var inte utformad för omkörning eller stunt kör på grund.
  
  
  Renault körde lätt på den slingrande vägen, men jag kunde se att snön börjar att hålla fast vid trottoaren lite. Ibland kunde jag inte se kanten av motorvägen på alla.
  
  
  En steely röst kom upp på sluttningen
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Nu Renault hade att ge all sin gas. Han flyttade in låg växel och rörde sig långsamt och försiktigt genom att öka ytan av snö.
  
  
  Slutligen såg han skylten: VELETA. Och bortom skylten, vägen svängde av huvudvägen och upp till bekanta konkreta monument på toppen av klippan.
  
  
  Hon drevs av Renault på en grusväg och vände över stenar och is, tills det kom till en platt yta, tydligen blästrade runt hårda stenar. Det fanns inga tecken på bilen.
  
  
  Min klocka sa fem minuter över tolv. Jag undrar vad som hände med Rico Corelli. Sedan en annan tanke som slog mig var: hade Corelli beslutat att inte hålla möten när ordet kom ut att Arturo var död? Var Corelli också, gömmer sig någonstans bakom en sten, väntar på att hon ska komma ut i det fria för att skjuta mig?
  
  
  Jag slog av tändningen och Renault dog. Det var däcket spår överallt i fryst slask, men de betydde ingenting. Han ryste. Det var ensam här, i den mest avskilda platsen i bergen. Det var bara Corelli och honom , och han ordnade det på det sättet. Döda mig för Arturo död? För död Basillo di Vanessi?
  
  
  Han är noga med att stängas av strålkastarna. Han satt där en stund, väger sina alternativ. Sedan satte han på sin vindtygsjacka och drog ut Luger . Det var en pocket ficklampa i instrumentpanelen fack som jag brukar bära med mig, och Ego tog ut den och satte på den.
  
  
  Sedan öppnade han dörren till Renault. Vinden smällde till mig med en skrämmande effekt. Licking drog henne vindjacka över till honom och stod med Renault, och stängde dörren med en duns. Det var gjort av strålen av en ficklampa i natt och jag kunde bara se snön virvlande mot mig, whipping i alla riktningar på toppen av toppen, där vinden blåste från alla väderstreck.
  
  
  Monumentet var staplade upp det, mörk och tyst, och Ego gick runt med den tills han hittade den blå SIM-kortet hade han drog ut från baksidan. Jag hade ingen aning om hur Ego driver pratade ego till att bryta igenom isen och iskall slush, men han stod där. Det rörde huven. Det var fortfarande varmt.
  
  
  På baksidan av monumentet var en hög med byggmaterial kvar av den första hantverkare att färdigställa monumentet. Jag stod där på Sim-Kortet, försöker gömma sig från vinden, och det var det som jag hörde ett plötsligt ljud, inte långt från mig.
  
  
  Hennes man höll Luger hårt i hans hand och vände sig mot den riktning som ljudet kom från. Som vinden piskade runt, rippa ljud och sprida ego i alla riktningar, men han var inte säker på om jag tittade på hennes ansikte-mot-ansikte med rörelse eller inte.
  
  
  Då shaggy hört henne.
  
  
  Luger höll den i sin hand, syfte och redo att krama.
  
  
  "Ah, Peabody," rösten sade, som om genom en halsduk.
  
  
  Han ville inte inse det.
  
  
  Men när han klev in ficklampan plats, hans ego blev omedelbart känd.
  
  
  Det var Barry Parson.
  
  
  Men nu ville han inte har en Brittisk accent alls. Han talade i en vag slags sätt, som fick mig att tro att fram till denna punkt hade han trots allt bara spelat rollen av en Brittisk hemlig agent.
  
  
  Vem var han?
  
  
  Han steg fram från bakom en hög med byggmaterial och sträckte ut handen för att skaka min hand.
  
  
  Dess fryst.
  
  
  "Slappna av," Barry Prästen sade. "Det är okej. Hennes Corelli. Rico Corelli".
  
  
  10
  
  
  Snön yrde runt oss under en lång tid, och ingen runt oss flyttade. Det började bli kallare och kallare.
  
  
  "All right?" sa han, lutade sig ner för att slicka mig, försöker se mitt ansikte.
  
  
  Den Luger var instoppade under hennes vindjacka, bara i fall att. "Hur kan jag vara säker på det?" Ego frågade henne. "Först ska du tala om för mig att du Barry Parson, och nu kan du berätta för mig att du är Rico Corelli."
  
  
  Han skrattade. "Låt oss gå. Detta borde vara en självklarhet! Bra gjort=), och som skulle kunna vara här men Rico Corelli?"
  
  
  "Någon kunde vara här för att besvara dina korkskruv. Alla som visste om det mötet."
  
  
  "Vem men Rico Corelli och den mördade barn?" frågade han.
  
  
  "Komarov. Han kanske vet."
  
  
  "Tror du att jag är en mygga?" Prästen frågade med ett skratt.
  
  
  "Han skulle vara den enda som skulle veta att Corelli mötte mig här."
  
  
  "Vara rimligt! Det är inte en Mygga!"
  
  
  "Du säger så, men jag vet inte om henne."
  
  
  "Om han var en mygga, vad skulle han göra här?"
  
  
  "Försöker hitta Corelli och döda egot."
  
  
  "Men hennes Corelli."
  
  
  Det blev en enkel komedi. Han skakade på huvudet resignedly. "Uthärdligt, du är en Corelli. Jag är så jävla kallt. Låt oss komma i min bil och prata."
  
  
  Han och log. Bra."Hon leddes av ego upp framsidan till Renault.
  
  
  "Trevligt litet arbete," sade han.
  
  
  "Bra," sa jag. "När du hyr kan du få det bästa ut av det."
  
  
  Han öppnade dörren med sin nyckel och in, då nått ut och öppnade passagerardörren för em. Han klev in och stängde dörren med en smäll. Bilen vacklade. Det var fortfarande varmt inne.
  
  
  "Låt mig berätta om Basillo di Vanessi," sade han efter en stunds tystnad. "Ersättning. De har försökt fånga mig i flera månader."
  
  
  "Dem?"
  
  
  "Någon runt den översta nivån av maffian," Prästen sa. Hon kunde inte hjälpa det; Han tyckte fortfarande nen som Barry Parson,
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  inte som Rico Corelli.
  
  
  "Men hur vet du det?"
  
  
  "Jag har vänner där också. På toppen. Kapo Kapo vill att hon ska vara undantagna som standard. Han vill att det ska vara komplett."
  
  
  "Vad är egot' s namn?"
  
  
  Han och log. "Glöm det. Bara lita på mig."
  
  
  Bra. Så Capo Capo vill att du ska lämna."
  
  
  "Du vill döda mig. Försökte tala om för mig två gånger redan. En gång i Korsika. En gång i Neapel. Jag var där i leverans."
  
  
  "Neapel? "Vart tog den Myggan komma ifrån?"
  
  
  Han tittade på mig kraftigt. "Du kommer att bli bra."
  
  
  "Jag blev tillsagd."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "Ingenting."
  
  
  "När min andra strike misslyckades..."
  
  
  "I din villa på Korsika?"
  
  
  Han rynkade pannan. "Ja." Han väntade. Sedan: "När han misslyckades, bestämde han sig för att lämna för verksamheten. Det är när jag kom till er människor."
  
  
  Han nickade mot henne. "Jag vet allt om det." Det finns inte. Men det var meningslöst att lyssna till egot ' s story. Jag hade ingen aning om det var sant eller falskt.
  
  
  Bra. När vi lämnade Korsika på båten, Vanessi tog det med honom."
  
  
  "Ta din plats"?
  
  
  "ja. När vi kom till Valencia, vi stannade i hamnen för en dag, och hennes stannade på stranden när de lämnade."
  
  
  "Gjorde Lysistrata segla utan dig?"
  
  
  "Helt fantastiskt. Vanessa spelade Rico Corelli."
  
  
  "Och när de landade i Malaga, Vanessa var fortfarande spelar Corelli?"
  
  
  "Ja." Han gjorde en paus. "Med hjälp av Tina Bergson."
  
  
  "Var Vanessa i Malaga?"
  
  
  "nej. Han stannade på båten. Vi trodde att det skulle vara bättre på detta sätt. Då blir det inte fel. Jag menar, bara i fall någon känner igen ego."
  
  
  "Kan någon i Malaga identifiera dig?"
  
  
  "Vi har fått en chans," Prästen skrattade.
  
  
  "Och sedan?"
  
  
  "Då är du kontaktade Tina och hon kom för att träffa dig."
  
  
  "Det är rätt."
  
  
  "Jag tror att någon valde du efter att ha följt dig till båten, sätta på dykutrustning, och att komma hit."
  
  
  "VEM?"
  
  
  "Moscato, naturligtvis. Vem annars? Han vet allt om mig. Och han måste ha haft mer än ett öga på båten när det kom. Han bara gått gång du var nära fartyget att få dig som deltar."
  
  
  "Varför inte Moscato känna igen dig?"
  
  
  "Han vet om båten, om Tina, om att möta människor..."
  
  
  "Jag ser. Men han ville verkligen inte igen dig."
  
  
  "Det är rätt."
  
  
  "Och han högg och slog Tina."
  
  
  "Tack Gud för att hon inte dödade!"
  
  
  Han tittade på honom. Han nådde i hans ficka och drog ut en förpackning av Amerikanska cigaretter. Han tände en och vinkade matchen. Förra gången tog han ut en spansk cigarett. Men sedan, naturligtvis, han spelade Brittisk hemlig agent Barry Parson. Han var en fulländad skådespelare och visste hur effektiv rätt rekvisita var.
  
  
  "Hur är hon nu?" Frågade jag henne.
  
  
  "Du menar vad de säger runt kliniken?"
  
  
  "Ja." Han visste.
  
  
  "Hon kommer."
  
  
  "När kan hon gå med dig?"
  
  
  Han tvekade. "Snart."
  
  
  "Och då-möten med min partner?"
  
  
  "Det är rätt." "Titta, Tina är en del av meningen. Du vet, inte du?"
  
  
  "Ja," sade jag. "Men vi vill träffas först, och sedan ska vi diskutera detaljerna."
  
  
  Han nickade. "Det är allt som räknas just nu."
  
  
  "En sak som förbryllar mig."
  
  
  "Vad är det?" Rök steg framför ego ansikte. I vindrutan, Renault, hon kunde se återspegling av deras egon som han tog ett drag på sin cigarett.
  
  
  "Hur kunde du ens få i efter Mygga i Torremolinos?"
  
  
  Han skrattade. "Snyggt, va?"
  
  
  "Mycket snygg. Hennes paus. "Alltför snyggt."
  
  
  Egots ögon gled över mig. "Vad är det du säger?"
  
  
  "Jag säger att jag inte är helt överens med dig av din berättelse, Corelli. Du anger affären när min Mygga körs kallt, och då kan du spela Barry Parson, en hemlig agent. Vad ger?"
  
  
  "Låt oss gå tillbaka," Prästen sa allvarligt. "Lyssna nu. Henne, jag visste att du var efter en mygga. Håller du med om?"
  
  
  Han nickade mot henne. "Du kanske har gissat det, naturligtvis. Men varför var du i Malaga på alla? Jag menar, Rico Corelli. Du gömde i Valencia. Varför gå till Malaga för att exponera dig själv i onödan?"
  
  
  "Försäkring", sade han långsamt.
  
  
  "Försäkring?"
  
  
  "Jag var säker från det ögonblick jag lämnade båten i Valencia. Förstår du?"
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  Bra. Savchenko var på båten medan han arbetar, när" Mygga " slogs. Riktigt igen?"
  
  
  De tyckte om henne. Bra. Låt oss anta att du skulle vara i Sol y Nieve på denna punkt."
  
  
  "Det är vad jag sa Tina."
  
  
  "Jag tänkte så. Jag menar, varför ville komma till Malaga hjälp? Det var min korkskruv."
  
  
  "Ta det till ditt hotell och ta reda på mer om dig." Han ryckte på axlarna. "Jag menar, mitt liv är insvept i ett fint litet paket. Jag ska till usa. Och du och tjejen som du har det är min djurhållare. Rätt?"
  
  
  "Det är rätt."
  
  
  "Så jag kommer att vänta för dig att återhämta sig.
  
  
  Det var en lång tystnad. Hennes blick var kall. Han tittade på mig precis som kallt.
  
  
  "Där tog du mig från?" Frågade jag henne.
  
  
  Han suckade. Bra. Leta. Du var ute på jakt. Henne, jag visste att du skulle försöka hitta Moscato. På riktigt?"
  
  
  "Jag antar det."
  
  
  "Jag var bara väntar tills jag fann dig."
  
  
  "Visste du att identifiera mig tidigare?"
  
  
  "Åh, naturligtvis. Jag såg den där Tina gick."
  
  
  "Och sedan du följt Juana och mig på kvällen?"
  
  
  "Naturligtvis, naturligtvis."
  
  
  "Till villa."
  
  
  "Faktiskt. Av den tid som du träffar som hora, som redan var att ha en trekant med Moscato, och den andra var brett - jag visste att vi var i dell. Jag var bara efter dig."
  
  
  "Men varför
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Är du slåss din väg tillbaka från när jag hade Moscato död? "
  
  
  Egots ögon mötte mina. "Vi gör alla misstag, gör vi inte?"
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. Bra. Men varför täckmantel?"
  
  
  "Barry Parson' s jazz? Jag bara borstade bort damm på hyllan", sade han, glider in Barry Parson Brittisk accent. "Och det verkade som att det var vad som behövs göras just nu. Vad ska jag göra, göra upp mig, och säga:"Vad en röst för henne, gamla goda Rico Corelli! Det är inte vettigt nu, gör det? "
  
  
  Hon skrattade. "Jag har fortfarande inte gillar iller allt detta bifurkation och en tredubbling. Du kunde ha tagit kontakt med Juana direkt. Du sov med henne, där och här igen. Varför inte bara ge hej information och ber henne att kolla upp det? "
  
  
  Han bit ner på sin cigarett och tittade ut genom vindrutan. Snön föll, men det börjar bli lättare nu. Jag tittade upp och såg våra två ansikten speglas i den mörka natten.
  
  
  Egots ögon stirrade tillbaka på mig.
  
  
  "Jag har aldrig lita på sovrummet", sade han och rynkade pannan. "Jag menar, inte ens min egen. Detta är platsen jag hyrde henne i Torremolinos. Hur vet jag Moscato inte registrera mig på bandet innan jag följde er till hans plats? Efter alla, som han trodde att han hade dödat mig på båten. Men kanske var det en fälla. Egentligen? Kanske Moscato var inte där, kanske Moscato tänker alltid på mig och väntar på mig. Hur kunde jag ha känt honom? "
  
  
  Hennes var att sitta där.
  
  
  "Och detta hotell. Jag litar inte på henne med något. Inget sånt. Jag tror att det är fel i alla rum. Jag var tvungen att gå igenom en framtida mötes-och eftersom det var en del av den ursprungliga planen. Jag gillar inte att avvika från den ursprungliga planeringen, eftersom det lämnar för mycket till chans. Eftersom vi redan kände varandra, det är bara spelat cool och fortsätter från den punkten. Jag är mycket ledsen om detta har kränkt din känsla av ordning."
  
  
  Det är meningsfullt.
  
  
  "Vad nu?" Frågade jag henne.
  
  
  "Vi har arrangerat ett möte mellan flickan och mig," Prästen sa, igen affärsmässigt. "Visa film".
  
  
  "Var?"
  
  
  "Tja, du vet vad jag tycker om hotellet. Detta ger dig rätt till antal. Och jag gillar inte att umgås med människor i Prado Llano. Titta, vad om skidbacken?"
  
  
  De tyckte om henne. "Det är väldigt öde, okej-ibland. Det finns inga insekter i snön heller." Han skrattade, undrar hur sant det var.
  
  
  "Åt helvete med snö. Du kan skjuta en person till paris med en teleskopisk objektiv". Han ryste. "Jag gillar det inte alls."
  
  
  "Men om ingen vet du är en Corelli..."
  
  
  "Vem har sagt det? Dessutom, det är en annan dålig punkt. Om Moscato fortfarande existerar, och hennes, säker på att han efter Arturo köpte egot - kommer han att hålla ett öga på dig och ditt företag, egentligen?"
  
  
  "Om Juan?"
  
  
  "Naturligtvis! Så jag måste se det någonstans att det är både iögonfallande och skyddas på samma gång."
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Detta är inte en lätt bibeln för att fylla ut."
  
  
  "Ingen? Vad sägs om en av dessa kabel-bilar? När du är i ett runt dem, man är isolerad, ensam, och säkert!"
  
  
  Jag har funderat på det. "En gondol? Henne, jag vet vad du menar. Få på nä med henne och få upp tillsammans. Så länge du är där, inlåst i en linbana, du kan skaffa dig i en kontrollerad miljö och ingen kommer att vara klokare. är allt på film? "
  
  
  "Det är rätt."
  
  
  Jag satt och funderade. "Men det är någon som fortfarande kan skjuta dig från backen."
  
  
  "Det är där du kommer in, old man", som Prästen sade, gå tillbaka till Brittiska universitet. "Du får på dina skidor, stå på Borregilas station och täcka oss när vi närmar oss."
  
  
  Jag har funderat på det. Jag gillar. Ju mer jag tänkte på det, desto mer gillade jag den.
  
  
  "Jag ska köpa den här," sade jag.
  
  
  "Vilken tid är det?"
  
  
  Dess sade: "i Morgon vid tio på morgonen?"
  
  
  "Faktiskt," Prästen sa. "Jag ska hålla dig borta från Juana. Jag vill inte ha några komplikationer när vi är så nära att göra en affär."
  
  
  "Lycka till," sade jag.
  
  
  Han stod i snön, att justera sin vindjacka. Han kunde känna den kalla strömmar genom den öppna dörren, även om snön var nästan helt borta.
  
  
  "Komma igång", Prästen sade. "Jag ska följa dig ner."
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  Han slängde igen dörren i mitt ansikte och skyndade runt monumentet, där han försvann ur synhåll.
  
  
  * * *
  
  
  Renault startade upp utan problem. Jag låter EMU värma upp lite, sedan väntade tills jag såg Simka kommer runt hörnet av monument, hennes strålkastare sluttande ner mot den provisoriska vägen. Då han körde iväg, krypa ner korta uppfarten till motorvägen. Han vinkade på Parson i backspegeln.
  
  
  Jag såg ett Sim-Kort efter mig, dess strålkastare fladdrande i den fallande snön.
  
  
  Vändningar var ganska skarp, som kräver konstant bromsning och downshifting. Han började njuta av vägbanan när han kände den första våt broms system.
  
  
  Det härstammar genom en dal runt ett black mica som fötts upp där vägen hade sprängts i ett V-format dike. I slutet av det, jag såg trottoaren göra en snabb kraftig tecken rakt fram.
  
  
  I mitten av magen, han började att sakta ner och kände en slip. Jag trodde att jag hade snubblat över en frusen plats på vägen efter olyckan, och försökte igen. Men det var inte en frusen plats alls.
  
  
  Jag slog mobbarna igen för att få lite dragkraft när downshifting, men
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Det verkade inte som att överföra kraft till hjulen.
  
  
  Hon var desperat att trycka på växelspak, men nu var hennes går för fort för att starta, och kunde inte lägga i en lägre växel.
  
  
  Jag saktade ner henne i golvet när jag gick neråt, men hastigheten var för snabb. Lyckligtvis kurvan visade sig vara mycket bra. Det var gjort av pekare. Men sen slog jag en snabb vänstersväng i motsatt riktning och träffa mobbarna igen, hoppas vägbanan skulle ge mig dragning här. Men jag kände ingenting men våt ineffektivitet.
  
  
  Ingenting.
  
  
  Jag vände hjulet hårt och vände på det. Vägen rätas ut, men började sjunka när motorvägen blev till en lång, nivå passera att passera en hög steniga sluttningen. I slutet av vandringen, han upptäcks av ett par av tillbaka skyltarna med en stor varningsskylt på väg framåt.
  
  
  Jag klickade på mobbning igen, men fick inget svar. Han tryckt ner växelspak, men han kunde inte minska egot till ett minimum. Hon började snurra hjulet fram och tillbaka, försöker få en friktion typ av snöplogen att minska Renault hastighet så att hon kunde sänka jävla sak i låg växel.
  
  
  Misslyckades.
  
  
  Han såg Parson ljuset bakom honom, och jag undrade om han var att se mig i S och förbryllande över min oförklarligt dåliga körning.
  
  
  Hennes ljus blinkade två gånger, som ett slags signal för att få hjälp.
  
  
  Kurvan var att komma närmare och närmare, och Renault kunde inte styra den alls. Han trodde att om de passerar de inre dräneringsdike, men bestämde sig för att chansen att bryta axlar och slita av hjulen var för stor risk. Jag kan också ha varit krossade platt på skiffer bank som steg upp runt diket som ratten växte upp runt min rygg.
  
  
  Däcken skrek till, och han vände hjulet åt vänster för att vända för fort. Det kraschade in i en tornar bank till min rätt. Renault drog axeln på vägen och gick rakt mot den yttre kanten av vägen, där det var ungefär en fot av sten läggs upp enligt en vit-målade trästaket som sträckte sig cirka tjugo meter.
  
  
  Han smällde i sidled in i räcket, tore något av Renault kropp, och sedan galopperade tillbaka till vallen. Men det var drog hårt och bilen rätas ut igen.
  
  
  Framför mig, vägen fortsatte att sjunka snabbt. Ett par meter bort, och jag såg en väg att göra en skarp rakt sin tur med en annan staket i trä skydda skyltar och en mycket stor skylt precis innan årsskiftet.
  
  
  Sitt aldrig kommer att kunna göra detta tips.
  
  
  Ljudet av en dånande motor nära hans öra fångade henne och han vände snabbt.
  
  
  Det var Prästen.
  
  
  Han sköt ett mimmo Sim-kortet på mig och sköt den på väg framåt.
  
  
  Jag undrar vad i helvete skräddarsy försöker göra. Hon blev ombedd att ringa in emu, men inte Stahl.
  
  
  Han högg mig öppen framför mig, och hon nästan skrek åt honom att komma ut på vägen eller komma hit.
  
  
  Han försökte växel igen, försöker desperat få ner ett steg, men det går inte.
  
  
  Parson var precis framför mig. Han nästan stängt sina ögon, väntar på kraschen att hända.
  
  
  Det har aldrig hänt.
  
  
  Plötsligt, mitt främre stötfångaren var näven mot Parson ' s bakre stötfångaren. Jag såg den röda bromsljus av Simca Parson blinka, för att sedan gå ut, och sedan gå ut, och sedan gå ut igen.
  
  
  Dess saktar ner.
  
  
  Det var ett gammalt trick för att stoppa en skenande bilen genom att bromsa bilen framför den för att bromsa bilen bakom.
  
  
  Hennes fasta grepp om ratten var för att jag visste att en sten på fel ställe på vägbanan skulle kasta Renault från Simca stötfångare, och jag skulle kastas åt vänster eller höger, och orsakar henne att dra av den långsammare bilen och gå antingen i klippan eller över kanten på klippan i luften.
  
  
  Parson mobbning fortsatte att blinka och blinkar, och när vi kom till tur, han hade stoppat mig. Jag satte den på baksidan och satte mig i bilen, frossa.
  
  
  Dörren öppnas och Parson klev ut genom SIM-kortet. Han kom tillbaka till min sida av bilen, och snön föll alla runt omkring honom.
  
  
  Mitt ljus var på utsidan, lyser baksidan av Simca och visar Parson står det i natt.
  
  
  "Jag kommer inte att fråga vad som hände," Prästen sade sakta. "Någon slår din Renault."
  
  
  Han nickade mot henne. "Tacka dig för din hjälp. Det var ett bra knep."
  
  
  Vi stannade på Esqui Prado bar innan jag tog hennes bil till garaget. Jag hade tre lumumba och en kopp kaffe, och det är fortfarande inte mår helt rätt.
  
  
  11
  
  
  Hon återvände till sitt rum efter en kort vistelse i Barre Esquí med Parson. Rom och choklad i lumumba hjälpte mig att lugna ner sig lite, men jag var fortfarande skakar när jag sätter nyckeln i dörren och gick in.
  
  
  Slå på den heliga ljus, han hörde ett prassel i andra änden av rummet, då ansluta svängde upp dörren, och Juana var det, eyes wide. Det var som om hon hade precis vaknat från en djup sömn.
  
  
  "Har du träffat honom?"
  
  
  "Ja," sade jag. Han gick snabbt till presidiet och plockade upp en bärbar dator. Det var snabbt klottrade på nen av fel och visat att hey.
  
  
  Hon nickade att hon förstått.
  
  
  "Hur kunde det hända
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  att gå? "Vad är det?" frågade hon mig.
  
  
  "Inget att rapportera. Jag får se ego igen." Han var upptagen med att skriva i en anteckningsbok. "Du kommer att möta honom i morgon klockan tio i gondolen. Mer detaljer senare."
  
  
  Hon nickade.
  
  
  "Nu ska jag till sängs och få lite vila."
  
  
  "Okej," sade hon.
  
  
  Jag pekade på tamburdörren, vilket tyder på att jag skulle möta henne utanför snart.
  
  
  "God natt, George," sade hon, och gick tillbaka till sitt rum.
  
  
  Jag tog av mig mina kläder, bytte till rena dem, och gick ut i korridoren. Juana satt att röka en cigarett.
  
  
  "Är du säker på att rummen är avlyssnade?" frågade hon.
  
  
  "Bra."
  
  
  "Har du träffat Corelli?"
  
  
  "ja. Vi vet ego som Barry Parson."
  
  
  Hon studerade mig. "Jag nästan gissat det."
  
  
  "Jag gjorde samma sak."
  
  
  "Kan du vara säker på det?"
  
  
  "Hur kan jag vara helt säker? Men han möter du på linbanan, där skräddarsy ta det, du kommer att få material"
  
  
  "Vad är det?"
  
  
  "Jag kan hantera det", sa hon självsäkert.
  
  
  Bra. Jag täcker dig från skidbackarna. Det är vad Corelli vill ha."
  
  
  "Men, hur kunde Mosquito vet om mötet mellan honom och dig?"
  
  
  "Han stod och tittade på oss hela tiden."
  
  
  "Jag ska prova att hålla ett öga på honom."
  
  
  "Oroa dig inte. Jag ska ta hand om det. Bara träffas Corelli och se om han skämtar med oss eller inte."
  
  
  Hon tittade på mig. "Varför gjorde han inte ge mig den information som tidigare?"
  
  
  "Han sa att han ville vara säker på."
  
  
  Hon ryckte på axlarna. "Jag antar att det är vettigt."
  
  
  "Ta linbanan med honom och åka skidor ner från Borreglas. Jag ska träffa dig i baren på nedervåningen när det är över." Sedan ska vi skynda ner och kolla äktheten av hans saker."
  
  
  "Malaga?"
  
  
  "Granada. Jag har en sändare där."
  
  
  "Alla rätt".
  
  
  Henne, gick tillbaka till rummet och bänkpress för att sova.
  
  
  * * *
  
  
  Nu kunde han se allt längs den klippiga åsen. Solen saint var rent vit. Snö helige Herre förblindade mina ögon, men jag använde ett filter i min Zeiss-60x glasögon.
  
  
  Linbanan var på väg upp, och jag kunde tydligt se Juana är gul tröja. Det var bara hennes och Parson inne. Gondolen vanligen utförs fyra personer, och han visste att Prästen var tvungen att tippa service personal för en privat resa, men jag var inte orolig. Han hade pengar till att göra det.
  
  
  Hennes glasögon rullade över området igen, och sedan ego såg henne.
  
  
  * * *
  
  
  Han blev liggande på mage på en granit avsats halvvägs mellan Borregilas och Prado Llano. Han var klädd i grå kläder, så att han definitivt blandas med mica och granit skiffer. Men jag kunde se att han var en man efter alla, och jag kunde se att han höll i en lång gevär längs klippan. En räckvidd som var knutna till gevär.
  
  
  Jag kunde inte berätta för någon typ av gevär av poäng.
  
  
  Han låg mycket stilla och väntade. Och han tittade på gondolen med Juana och Parson. Hur visste han att de var med egot? Hur kunde han veta det?
  
  
  Parson? Var Parson ett substitut? Har någon satt upp Juana? Hur var den information som läckt ut igen? I vårt rum, ingen sa ett ord till oss. Ingen utom Prästen och jag visste att den tid och plats.
  
  
  Fortfarande, assassin lägga väntar.
  
  
  Moscato? Mycket möjligt.
  
  
  Han knäppte sin vindjacka och drog ut Luger . Hennes ego behandlades och stoppade in en minut vindjacka. Jag skulle behöva korsa backen och få in en fot på klippan för att nå det. Sedan ska jag krypa över stenar och döda honom innan han kan slå till.
  
  
  Det fanns inget annat sätt. Om jag låter Moscato live, han kommer att försöka igen för att få Rico Corelli - prova igen tills emu lyckas!
  
  
  Att döma av den hastighet av linbanan, och var den person som på gruset, hade jag om en och en halv minut att göra flytten.
  
  
  Jag kollade härkomst lite för att undvika de farliga tycoon och körde bara under honom. När hon slog ned i bilden, något som hände med resten av snö på toppen, och hon plötsligt fann sig själv att sjunka in i bilden för att hennes knä. Jag knuffade och slog sönder, och snön föll av mig. Jag var lycklig. En stor boll av rullande snön fortsatte att röra sig bort från mig och slog mot klipporna i närheten.
  
  
  Dess förlorade dyrbara sekunder.
  
  
  Klipporna var före mig, men jag kunde inte ens se mannen under mig. Jag var tvungen att ta fram min kamera och långsamt pan längs åsen.
  
  
  Sedan ego såg henne.
  
  
  Jag har blåst ur kurs av ca hundra meter! Hans var för hög.
  
  
  Det började snabbt att stiga ned för backen igen, tillbaka i en annan riktning, som avviker från denna kurs och kommer tillbaka till en punkt som ligger inom den mänskliga nå på klipporna.
  
  
  Jag släpper klämmor och sätta min skidor i stenarna så att de inte skulle glida. Då han drog henne ut och tittade över kanten av klipporna.
  
  
  Till exempel, jag såg kabel bil som sakta reser sig mellan andra och tredje stål pelare. Och hon kunde ses av mannen med geväret, som grep ego tätt och styrde gondol noggrant som det flyttats upp spidery stål kablar.
  
  
  En luger som syftar det på mannens huvud och sköt.
  
  
  Gawk träffade en sten och flög iväg någonstans. Jag kunde höra ricochet sång.
  
  
  Mannen vände sig snabbt. Jag kunde se en fläck på hans vita ansikte. Han ryggade han tillbaka snabbt, vände sig om och pekade gevär på mig - omfattning och alla.
  
  
  Gawking ögon fångade i snön bakom mig-för nära för
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  komfort nivå.
  
  
  Jag sköt henne igen. Men han försvann ur sikte omedelbart efter skottet avfyrades. Ego inte kunde se henne.
  
  
  Hukande det, ego försökte förgäves att hitta henne.
  
  
  Ett skott bröt sten med min hand.
  
  
  Han duckade.
  
  
  Gondolen rörde sig sakta längs kabeln, och Juana är gul tröja kunde se det, och det var allt jag var uppmärksamma.
  
  
  Revolvermannen stod upp och vände sig bort från mig, som syftar till gondolen. Jag sköt henne igen.
  
  
  Han föll, hukande bakom en sten, saknas det helt och hållet. Hennes, såg honom slå på klippan, och som syftar till gondolen.
  
  
  Jag började det över klipporna, men jag visste att jag inte kunde nå det i tid.
  
  
  Med en kick av kabelklämmor, han var tillbaka på sina skidor och började utförsåkning, två batonger i ena handen och en luger i den andra. Det var inte det mest bekväma ski position att han kunde ha föreställt sig.
  
  
  Som det fortskred, jag insåg att jag inte kunde skjuta på skidor, och därmed tillbringat mer dyrbara tid.
  
  
  Han steg ned till den nivå där hade han hukade sig, bröt fri från bindningar, och hukade sig ner över klipporna.
  
  
  Rösten är på!
  
  
  Jag sköt henne.
  
  
  Han siktar på gondolen, och han sköt precis som jag gjorde - eller kanske en bråkdel av en sekund senare än vad jag gjorde. Vad hände med oss, min egen skott tydligen lät det misständning, och egot avgift är ofarlig som den drabbade basen av gondolen, snarare än genom fönstret på Parson dollar stack.
  
  
  Det slog skytten.
  
  
  Han föll med ansiktet först i klipporna, då reflexively snurrade runt och svängde gevär runt tills det var pekade nästan direkt på mig.
  
  
  Henne, hoppade tillbaka och i snön, glider ner för berget. Kulor flög alla runt omkring mig, men ingen av dem träffar mig. Hennes solnedgång är tillbaka på klippan, som klamrar sig fast nä för köp.
  
  
  Rock var halt, men hon kröp över den, och när en annan gawk exploderade nära mitt öra, jag lyfte hennes huvud, såg ego tydligt, och sköt emu i halsen.
  
  
  Han genast föll ner. Blod exploderade runt honom i ett rött moln.
  
  
  Han var då att ligga i en pool av isiga rodnad när hon gick fram till honom.
  
  
  Det var Alfreddo Moscato.
  
  
  Mygga.
  
  
  Matchmaker!
  
  
  * * *
  
  
  Geväret som först sköt mig och som var tänkt att döda Rico Corelli i gondolen var en Winchester Model 70 Super Klass gevär, kalibrerad för 30-06 Springfield rundor och utrustade med en Bausch & Lomb Balvar Lee dot variabel effekt optiska ur sikte. Det var en vacker borrigg.
  
  
  Den 30-06 Springfield Hi-Speed kassett, med ett brons tips, kan leverera en utgångshastighet av 2,960 meter per sekund och en hastighet av 2,260 meter per sekund på 300 meter, med en slående kraft 2,920 ft-lb nospartiet energi-och 1 700 ft-lb. pounds till 300 meter. Den Bausch & Lomb makt justerbar räckvidd är justerbar från 2 1/2 till 4x, med endast två rörliga delar som styr höjd och vind.
  
  
  Om något kan hjälpa till att döda en person från en annan inspelningsplats, denna kombination kan.
  
  
  Henne, böjde sig över den döde mannen. Han hade en plånbok och papper, men de var uppenbart förfalskad. Namnet sägs vara Natalio Di Cesura, och tidningarna sade att han hade kommit från Bari, Italien.
  
  
  Han hade mörk hy, mörkt hår och rakad blå haka och trollspö. Ego polisonger var kortare än normalt, men de verkade inte alltför länge.
  
  
  Han var klädd i en fin vindjacka och tajt ski byxor.
  
  
  Han vände sig om vid ljudet av plötslig fotspår på klipporna. Odin av Civil Vakt kom ner till platsen, tog av sig skidorna och kom till mig med en anteckningsbok i handen. Henne, märkte att egot hölster av hennes bilbälte var uppknäppt.
  
  
  Han tittade på mig, sa ingenting, och sedan gick över till rock där den döde låg. Han böjde sig ner och tittade på kroppen, då är noggrant undersökt ego och gjort några anteckningar.
  
  
  Han rörde liket i halsen och kände sin puls. Han kunde ha berättat för emu, som egot inte skulle vara det. Han tog fram sina papper, granskat dem, och sedan undersökt Winchester 70 med räckvidden.
  
  
  Han ställde sig upp och vände sig till mig.
  
  
  "Ursäkta intrång, senor," sade han på engelska.
  
  
  Han log mot henne. "Hur visste du att jag var engelska?"
  
  
  "Jag vet att du är en Amerikansk," han rättade mig med ett leende. "Med skidorna".
  
  
  De var Österrikare, men jag köpte den från ih i Sun Valley. Och det var präglade på dem.
  
  
  "Har du sett det här-problem?" "Vad är det?" frågade han, försiktigt, men tydligen.
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna.
  
  
  "Kanske är du mer än ett vittne. Kanske du var inblandad i den här personen är död?"
  
  
  Jag ville inte säga något till henne. När han var på väg att berätta jag för rättigheter? Men, naturligtvis, i Spanien var du inte läsa dina rättigheter alls.
  
  
  Han började knäppa upp hans vindjacka för att få fram sin plånbok.
  
  
  Guardia vapen, en Amerikansk Colt .45 caliber, var direkt i Egots hand och täckte mitt liv.
  
  
  "Jag är ledsen, senor, men ska du inte ta ut något i dina fickor."
  
  
  "Jag vill bara att lämna över mitt ID-kort," jag log. "Jag kom på rekommendation av Senor Mitch Kelly runt Malaga."
  
  
  Erkännande fladdrade över hans ansikte. "A. Tydligt. Du har ett ego kort här. Även ett runt ditt hem." Han tittade på nä och långsamt sätta tillbaka henne i plast mapp. Han överlämnade plånboken tillbaka och smällde ego stängs med en smart slag.
  
  
  Jag tog den och lägga undan den.
  
  
  "Jag är ledsen, senor. Det är inte n
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Här väntar jag på dig för förhör. Om du vill lämna? "
  
  
  Åh, den vackra lilla YXA-logotyp i hörnet av Mitch Kelly är kort som alla verkade känna och älska.
  
  
  Han vände sig om och pekade på den döde mannen. "Är han känd för dig?"
  
  
  Guardia skakade på huvudet. "Jag tror inte det. Men jag hittar ut snart nog."
  
  
  "Artigt råd," sade jag. "Den här personen kan vara ville i Malaga för ett brott. Mord."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Och mordet på en pojke i natt är öppen här på Prado Llano."
  
  
  Guardia s ögon smalnade. "Du vet, en hel del saker, señor."
  
  
  "Det är mitt företag. Vet en massa saker. Och ta bilder på ih, " tillade hon med ett leende.
  
  
  Han hälsade på. "Prima: jag ber om ursäkt för att anhålla dig. Jag tror att det skulle vara trevligt om du inte var här när min kollega kommer. Han är lite ung och impulsiv."
  
  
  Han tittade upp för backen. En annan Guardia var på skidor och löpning i nedförsbackar.
  
  
  "Tack."
  
  
  Han böjde sig från midjan och ner och hälsade på. "Jag ska berätta för Senor Kelly som vi har träffat."
  
  
  Han gled genom klämmor, plockade upp sina poler, och snabbt ner till Prado Llano.
  
  
  * * *
  
  
  Efter en halvtimme av det, jag återvände till hotellet. Juana väntade på mig i vardagsrummet vid den stora öppna spisen.
  
  
  Vi var ensamma.
  
  
  Hennes ansikte lyste av upphetsning. "Jag har det här", viskade hon till mig.
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  "Vad var det uppståndelse?" - hon trodde.
  
  
  "Jag rädd Moscato bort och dödade ego."
  
  
  Hennes ansikte bleknade. "Hur kunde han veta att vi var på möte på linbanan?" frågade hon. "Ingen visste men du och jag - och Parson."
  
  
  "Tror du Parson är verkligen Corelli?" Frågade jag henne.
  
  
  Hon ryckte på axlarna. "Han definitivt vet en hel del om läkemedlet nätet. Och han är villig att ge det till oss på ett silverfat. Jag är väldigt glada över det."
  
  
  "Har du någonsin blivit besviken?" Frågade jag glatt.
  
  
  "Mycket solid. Så fort vi började spela med som första ersättare Corelli."
  
  
  "Idag är det inte när vi kommer att leverera allt till Granada."
  
  
  "Jag kan inte vara säker på att informationen är korrekt, Nick," sade hon, som om hon hade funderat på det en tid och till slut gjorde upp hennes sinne. "Det verkar olyckligt att jag har kommit så här långt och kan inte berätta om Corelli är äkta eller inte."
  
  
  "Oroa dig inte. YXAN memory bank kommer att veta."
  
  
  "Men jag undrar varför jag skickades hit på dell själv." Nu var hon skäggtorsk.
  
  
  "Glöm det. Det är en del av jobbet."
  
  
  Mekanikern på Prado Llano garage bad om ursäkt. "Jag ska få ett ego av klockan två på eftermiddagen. Är att snart nog för dig, señor?"
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Det borde vara. Vad har hänt?"
  
  
  "Broms vätska dräneras, señor."
  
  
  "Av vilken anledning?"
  
  
  "Ledningsbrott". Han ville inte säga så mycket.
  
  
  "En paus?"
  
  
  "Mycket märkligt, senor", erkände han. "Inte delar av vätska linje slits ut på detta sätt. I själva verket, det är omöjligt."
  
  
  "Vad hände sedan?"
  
  
  "Linjen är bruten."
  
  
  "En klippa?"
  
  
  "Det ser ut som det, señor." Nu emu var orolig. Sådana saker var obegripligt för emu.
  
  
  "Har någon klippa ut det med flit?" Frågade jag henne.
  
  
  "Jag vet inte. Jag vill inte prata om det. Detta är en allvarlig anklagelse."
  
  
  "Men det finns ingen att ladda den, så varför inte säga det?"
  
  
  Han såg mig leende. Bra. Jag säger till henne att skära någon som linje, senor. Knipsa! Är det vettigt?"
  
  
  "Oh, ja", sade jag. "Det är logiskt."
  
  
  Pojken såg allvarlig ut. "Då har du en fiende, senor. En kvinnas man, kanske?
  
  
  Spanjorer är en sådan obotlig romantiker!
  
  
  "Ja," sade jag. "Jag känner mig som det kan vara. Men det är värt det, du vet?"
  
  
  Han belyste. "Bra då. Bra!"
  
  
  "Jag ska vara där vid två."
  
  
  "Åh, är det en sak till," sade han.
  
  
  "Vad är det?"
  
  
  Han tvekade igen, tittar runt för att se om någon lyssnade.
  
  
  "Vet du vad det här är?" han tog något ur fickan och höll den i sin hand.
  
  
  Egot tog det från ego palm. Det var en vacker misstag. Magnetisk sändare i kombination med en riktning finder. En vacker modell! Proffsigt. Förmodligen Japanska eller tyska.
  
  
  Henne, tittade på det. "Jag har ingen aning om vad det är."
  
  
  "Jag också, señor."
  
  
  "Var hittade du den här-den här prylen?"
  
  
  "Det var knuten till botten av Renault, señor."
  
  
  "Så intressant. Jag antar att det bara tog av från motorvägen när jag körde det."
  
  
  "Det är magnetism, du vet, senor? Jag trodde du skulle vara intresserad av att se det."
  
  
  "Mig... mycket intressant."
  
  
  Riktningen finder lade ner det i en minut och drog ut flera hundra pesetas. Ih gav den till pojken. "Detta är för dig," sade jag. "För ditt intresse och för din tystnad."
  
  
  "Jag förstår, señor."
  
  
  Han var säker på att det var sant.
  
  
  Han kände henne nu, precis som Moscato hade vetat om linbanan möte.
  
  
  Hon själv sa att emu 1
  
  
  Tolv
  
  
  Som Juana och jag satt i Alhambra trädgård, en kort, mörk-haired, lockig Zigenare som heter Gervasio Albanes kom upp till oss. Han ledde vår resa, som var redan före oss. Genom design, Juan och hon fanns kvar.
  
  
  "Det är varmt för Andalusien," sade han i ett mycket bra engelska accent.
  
  
  "Men inte för Marocko", sade han av reumatism, igen generad för Hawke och helt barnsliga system för erkännande som skapats av AX.
  
  
  Han nickade
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Han såg sig omkring. Det var en betong bänk under ett pepper tree, och han ledde oss dit. Vi satt tillsammans och tittade ut på den reflekterande pool och stora Moriska valv motsatsen.
  
  
  "Jag har nyheter för dig", sade han i en viskning. "Vi borde träffas direkt efter svansar slutar."
  
  
  "Nyheter?" Frågade jag henne.
  
  
  Han lade ett finger mot hans läppar. "Senare. På kullen mittemot." Han pekade ett finger på mimmo Alhambra på en sluttning mot nordost. Vi fick höra tidigare att det fanns flera grottor på sluttningen, grottor där ett stort antal zigenare var fortfarande stickande. I själva verket, det är vad Gervasio själv berättade för oss.
  
  
  Han nickade mot henne. "Och då utflykter. Vid ingången till Alhambra."
  
  
  Publiken vid ingången till Alhambra var tunnar ut när vi kom ut, och Gervasio gick oss till parkeringen.
  
  
  "Har du en bil?"
  
  
  "Ack, nej," sade Gervasio, leende. Han lille charm i riktning mot Juana. "Jag har bara en mycket liten Lambretta ...
  
  
  "Inte utgjuta blod hela vägen", sa jag. "Kom med oss. Vi kommer att ta dig hit senare, och du kan plocka upp Lambretta."
  
  
  "Du är hela hotellet, och det är det."
  
  
  "Negativt. Vi ska bara vara praktisk. Vi kan inte slösa tid på att köra fram och tillbaka medan du väntar dig att övervinna stora kullar. Vart är vi på väg?"
  
  
  "Jag bor i en grotta, senor," sade han tragiskt, att ge Juana mer juice med hans ögon.
  
  
  Hon tittade på honom. Han var med att få till nah.
  
  
  "Glöm det, Gervasio. Jag ska satsa att du har en fjorton-liters tillbringare full av massivt guld mynt på botten av grottan.
  
  
  Egots ögon glittrade. "Du är en humoristisk människa, señor."
  
  
  Gervasio och Juana klev in i baksätet. Han tittade på henne försiktigt, men jag kunde se hur hans ögon ibland tittade på mig i spegeln.
  
  
  "Kom hit, senor, och sedan rakt på," sade han till mig, och höll igång fram till, efter en kort tid, vi stannade framför ett hål i marken. Det fanns andra bilar som står parkerade runt, samt en hög med motorcyklar. Mest var det platser och Peugeot. Det var en stor kreditkort i leran.
  
  
  "Vi sitter här."
  
  
  Han nickade mot henne. Hon tittar på honom i backspegeln. "Och nu för nyheter, Gervasio."
  
  
  "Senor Mitch Kelly vill att du ska ringa emu i Malaga omedelbart."
  
  
  "Gjorde han förklara varför?"
  
  
  "Naturligtvis inte, senor. Men det var permanent."
  
  
  "Var kan jag ringa henne ego?"
  
  
  "Jag har linjer inne i huset."
  
  
  Han pekade mot ingången till grottan.
  
  
  Han tittade på Juana. "Nåväl, låt oss gå."
  
  
  Vi fick ut och följde Gervasio i grottan. Inne, det var inredda som alla andra hus, med tunga spanska möbler och mattor på hårt packat jordgolv. Det fanns lampor och lampor är ansluten till eluttag. Den främsta rummet luktade mycket starkt av matlagning.
  
  
  Gervasio gick till en bokhylla i slutet av rummet och drog ut en läderfodral som drabbades media av Mitch Kelly ' s me R / T safe house i Malaga.
  
  
  Han pluggade i egot och låt den värma upp. Han satt och tittade på det. Juana gick upp och gick runt, tittar förundrat på draperier på väggarna, de intrikat vävda gobelänger, spetsar täcker borden, Internet.
  
  
  Gervasio gav kod brev och svarade på Kelly ' s begäran för identifiering.
  
  
  "Kelly?" Jag sa att det efter en stund. "Varför hotline?"
  
  
  "Det är en flicka. Hon är på väg till Sol y Nieve."
  
  
  "Faktiskt. Så?"
  
  
  "Har du några problem?"
  
  
  Han stannade upp, tittar på Gervasio. "Problem?"
  
  
  "Tja, du har inte vänt upp din Romersk näsa ännu. På riktigt?"
  
  
  "Egentligen har vi."
  
  
  Det var tyst. "Lyssna", sade Kelly. "Romersk Näsa kallas flicka igår och berättade för henne hej, om döden av en ung man, och denna morgon-om döden av en annan man!"
  
  
  "Det är sant."
  
  
  "Romersk Näsa vägrade att träffa dig eller N. X., egentligen?" N. X. läkemedelsexpert. Mycket bra. Juan Rivera.
  
  
  Väntar henne. "Negativa. Vad är hans skäl?"
  
  
  "Romersk Nos säger att han vill avbryta allt detta. Han är säker på att det är en setup. Han är säker på att egot organisation som försöker döda honom. Vill du läsa för mig?"
  
  
  "Högt och tydligt."
  
  
  "Flickan är nu att köra upp i en röd Jaguar. I en röd Jaguar. Förstår du?"
  
  
  "Jag ser. En korkskruv. Varför är det som kommer?"
  
  
  "Hon säger att hon vill prata Romersk Näsa till att möta dig."
  
  
  "Vänta en minut. Vi har både träffat Romersk Näsa. Jag upprepar. Vi har både träffat Romersk Näsa. Vill du läsa för mig?"
  
  
  Pausa. "Jag läser dig."
  
  
  "Jag förstår inte varför hon tycker att vi har inte träffat Romersk Näsa?"
  
  
  "Du kanske inte."
  
  
  "Det är en sådan möjlighet. Den Romersk Näsa var inte på dell i sig unikt. Men han gav oss material."
  
  
  "Flickan som insisterar på att du inte har träffat Romersk Näsa. Den Romersk Näsa vill återvända till Korsika utan att identifieras av dess fiender. Så inte datum som du."
  
  
  "Så du tror att våra Romersk näsa är inte en Romersk näsa."
  
  
  "Re-maskin i Malaga Bay. Ja. Mycket möjligt."
  
  
  "Det är ganska klart för mig," jag erkände. "Två saker: en Roman nose är en Romersk näsa, eller en Romersk näsa är det inte. Callie. Få i din bil och gå med oss på Sol y Nieve."
  
  
  Pausa. "Varför inte?"
  
  
  "Jag behöver din hjälp. Vi måste se till att den Romersk Näsa är vad den utger sig för att vara."
  
  
  "Hur kan jag hjälpa henne?"
  
  
  "Det är en komplicerad historia. Men jag vet vad jag ska göra nu."
  
  
  "Hennes hotell skulle säga samma sak!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  ol y Nieve. Sierra Nevada Hotel. Ikväll. Rätt?"
  
  
  "Det är rätt."
  
  
  "En tråd av kommunikation."
  
  
  Jag satt och tittade på den satt under en lång tid. Sedan såg jag henne, vände mig om, och såg Juana tittar på mig.
  
  
  "All right?"
  
  
  Jag såg mig omkring. Gervasio var också att titta på oss med stora ögon. Henne, pratade med Juana. "Har du den här mikrofilm?"
  
  
  "Ja," sade hon, att nå in i hennes väska.
  
  
  Bra. Ge det till Gervasio."
  
  
  Hon gjorde precis det. Han tittade ner på den lilla bunt av film i sin hand. Sedan tittade han på mig undrande.
  
  
  "Blåsa upp denna rulle och skicka ego, symbol symbol, till AX."
  
  
  Den romska kvinnan nickade.
  
  
  "Juana, gå tillbaka till Renault i Sol-y-Nieves."
  
  
  "Utan dig?" Hennes ögon smalnade.
  
  
  "ja. Jag kommer att avlyssna Tina Bergson."
  
  
  "Men varför?"
  
  
  "Den minut som hon visar upp på hotellet och pratar med den verkliga Corelli, hon omedelbart identifieras."
  
  
  "Men...?"
  
  
  "Jag menar, någon försöker döda egot."
  
  
  "VEM?"
  
  
  "Den man som kallar sig Barry Parson."
  
  
  Juana s ögon vidgades. "Men varför måste det vara Parson?"
  
  
  "Det ska vara."
  
  
  "Så det var två personer för att döda Corelli?" frågade Juana, rynkar pannan.
  
  
  "Det är troligt att gangsters har beslutat om två kontrakt med honom i fall man inte träna."
  
  
  "Det är komplicerat."
  
  
  "Du behålla de pengar som det är ditt liv. Lyssna på mig. Låt oss analysera detta. Antag Parson vill döda Corelli. Egentligen? Och Parson inte vet Corelli av synen till något mer än vad vi gör. Men han vet att jag försöker göra en avtalad tid med Corelli. Inte bara hennes , men du och jag. Så det blir slickar till oss. Som ble slickar ."
  
  
  Tjuven innebar henne. Juana inte missa den antydan. Hon rodnade.
  
  
  "Nu. Låt oss anta att Prästen var närvarande med Moscato när Arturo dödades. Prästen tittade på mig, förstås. Då måste han ha hört de instruktioner han fått från Arturo när han var döende. Så långt bort?"
  
  
  "Bra."
  
  
  "Då Parson går till mötet för att gömma sig och vänta på Corelli att visa upp. Men som kommer att visa upp? Hennes. Inte Corelli. Prästen står där, och jag går fram till henne och hela hennes ansikte är täckt av ägg."
  
  
  "Men varför inte Corelli gå till mötet?"
  
  
  "Du hörde vad Kelly bara sa. Han sade Corelli var rädd när Arturo blev skjuten. Jag måste anta att han bara ut med det hela och låt det ske utan honom."
  
  
  "Varför inte Mosquito gå dit för att döda Corelli?" frågade Juana oskyldigt.
  
  
  "Jag har funderat på det," jag erkände. "Antag att han var i en sådan hast att fly efter Arturo mord som han inte hör vad Arturo sade till mig."
  
  
  Hon rynkade pannan.
  
  
  "Okej, "sa jag, och fortsätter snabbt:" Det är Parson ' s place, och det är hennes. Vad gör Parson säga? Det enda han kan säga är sanningen. Han vet att jag inte Corelli. Och han vet att mötet kommer att äga rum. Han säger, " jag är Corelli! Och han fortfarande spelar ett practical joke, att arrangera ett möte med dig."
  
  
  "Vad sägs om att visa? Han gav mig filmen."
  
  
  "Vi kontrollera det. Men att ersätta denna typ av information är mycket enkelt: namn, platser och datum."
  
  
  "Bra..."
  
  
  "Han förfalskningar filmen, ordnar ett möte med dig. Han arrangerar ett möte för att spela Corelli. Han passerar du en fake film, och samtidigt Moscato försöker att döda egot, och jag dödar Moscato."
  
  
  "Men hur gjorde Moscato veta om mötet?"
  
  
  "Ett misstag i Renault," hennes far sagt.
  
  
  "Vad är Parson väntar på nu?" - hon trodde.
  
  
  "Han väntar på Tina att visa upp. Han vet om henne, även om han kanske inte känner henne personligen. Jag tror att han måste ha fejkade dessa " samtal "till Tina för att förvirra Elena. Men han vet att Tina kommer så småningom att visas i Sol y Nieve. Han kommer att vänta på henne och låt hej hum ego Corelli, och bingo! Du ser? "
  
  
  "Och vad är det bra för avlyssning av Tina?"
  
  
  "Jag vill varna henne om att hennes utseende i Sol y Nieve kommer att påverka Corelli."
  
  
  Hon nickade. "Och sedan?"
  
  
  "Låt mig räkna ut det", sa jag mjukt. "Jag har inte en slutkläm ännu."
  
  
  * * *
  
  
  Juana Rivera tog Gervasio och mig till en bil hyra butik i Granada, där hon plockades upp av en Plats mini med manuell växel. Juana sedan körde Gervasio tillbaka till Alhambra, där egot mini cykel stod parkerad.
  
  
  Det tog fart på en Plats på Malaga-Granada motorväg och på väg till Malaga. Det var redan ganska sent, men solen var inte lysande men ändå. Hon har mer än ett öga på den röda Jaguar - bil är lätt att urskilja.
  
  
  Det måste ha varit mer än tjugo minuter innan Ego såg henne, eftersom han blev retad på snabb nedstigning över dalen från mig. Han blev snabbt tillbaka, körde ut i en bränd vetefält, och gjorde ett snabbt tecken för tre hörn. Jag var på framsidan av Jaguar och på väg tillbaka till Malaga när jag såg honom närma sig mig i backspegeln.
  
  
  Han höll ut sin hand och vinkade hej, hej ett par gånger, vilket tyder på att sluta.
  
  
  Hon såg handen, då hon såg bilen, och slutligen såg hon mig. Hon var överraskad, men inte deprimerad. Han pekade åt sidan av vägen och vi drog ut ihop.
  
  
  Han fick ur sadeln och gick över till en Jaguar. Hon satt där och såg cool och chic på samma Skandinavisk stil som Nah hade, i en ljust grön tröja och en grå kjol.
  
  
  "Jag pratade med Kelly", sa jag när jag kan få en röst.
  
  
  "ja. Vet du varför hon är här?"
  
  
  "Naturligtvis. Men planerna har ändrats."
  
  
  Ee person
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  föll. "Har Riko har gått hem ännu?"
  
  
  "Kanske, ja. Förmodligen inte. Men det finns problem. Den andra mannen poserar som Rico."
  
  
  "Hur visste du...?" Hon blinkade. "Jag ser. Ja. Någon utger sig för att vara Rico."
  
  
  "Om inte Rico ändrat sig om att prata med dig senare."
  
  
  "nej. Han var säker." Hennes ögon skiftade något. "Lyssna nu. Tror du inte mig? Ärligt talat...?"
  
  
  "Jag tror dig," sade jag. "Problemet är att vi har en annan två, annan ersättning, en annan en-Rico Corelli."
  
  
  "Hon bör varnas av verkliga Riko..."
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Någon försöker döda egot. Så fort du närmar dig honom och träffa ego, mördaren kommer att veta vem som Rico är. Förstår du?"
  
  
  Hennes ansikte förändrades. "Ja, ja, jag förstår henne!" Hon tittade på mig allvarligt. "Vad vill du mig att göra?"
  
  
  "Jag vill att du ska stanna i Granada."
  
  
  Hon bet sig i läppen. "Det är så ensam."
  
  
  "Men du var på kliniken ensam."
  
  
  "Det var irriterande!"
  
  
  "Hur är din axel?"
  
  
  "Mycket bra," log hon. Självklart, det var bara en liten ögonbindel. Det var inte ens i de dramatiska kurvor av hennes tröja.
  
  
  "Okej, vill du göra det, Tina?"
  
  
  "Vad ska jag göra?"
  
  
  "Vistelse i Granada?"
  
  
  Hon suckade. "Bra..."
  
  
  "Jag ska ta dig till middag", sa jag conspiratorially.
  
  
  Hennes ögon lyser upp. "Kommer du, George?"
  
  
  Hon skrattade. "Med nöje."
  
  
  "Då ska jag göra det."
  
  
  "Följ mig till Jaguar. Vi kommer att gå till hotellet och checka in dig."
  
  
  Hon nickade, hennes ögon ljusa med spänning.
  
  
  "Tror du att Riko kommer att vara arg när han hör?"
  
  
  "Vad - som jag hade middag med dig?"
  
  
  "Ja." Hon ryckte på axlarna. "Hur som helst, vem bryr sig?"
  
  
  Så långt, illern hon ådrad farligt, och med stor framgång. Hennes, jag antar att hon trodde hon kunde leva farligt för evigt med samma grad av säkerhet.
  
  
  * * *
  
  
  Vi hade middag på en underbar liten restaurang i närheten av shoppingdistriktet i Granada. Musikerna spelade spansk musik i ett hörn, och servitörerna var svävar över oss, försöker göra sitt bästa för att skämma bort oss.
  
  
  Det var cirka tio när vi kom ut, cirklade restaurangen och på väg till hotellet. Granada är en vacker stad på natten. Butikerna lyser med heliga ljus, och folk går på gatorna dygnet runt. Tio klockan var ganska sent, men vissa människor inte var ute än. Civilförsvaret verkade för att skydda gatorna från brott.
  
  
  Vi kom in på hotellet, och Tina gick till henne för nyckeln. Alla ögon i lobbyn vände och följde med henne promenad. Jag hörde henne sucka ett par gånger. Detta var en upprepning av hennes prestationer i Malaga.
  
  
  Hon höll hennes nyckel och vände sig till mig med en ond blick.
  
  
  "Det är så klumpig med nycklar."
  
  
  Han nickade mot henne. Bra. Jag vet så mycket om dem."
  
  
  "Ja. Sedan kommer och sätter nyckeln i låset, snälla." Hennes ögon lyste med mat, vin och förväntan.
  
  
  "Jag är bara människa", sa jag och följde med henne in i hissen. När dagen stängda för oss, henne såg jag att varje människa i lobbyn och ser på mig med avundsjuka ögon.
  
  
  Vi åkte upp i hissen, och silken rankor av hennes hår snuddade mig när hon flyttade mjukt bredvid mig. Han vände sig om och tittade hej i ögat. Hon log.
  
  
  Hissdörrarna öppnades och vi klev ut i korridoren. Det var en lång röd sammet matta på golvet. Det var en stor antik soffa mot väggen. Blommor i vaser hängde från väggarna.
  
  
  Jag hittade den på rummet och försökte sätta i nyckeln i låset.
  
  
  Tina skrattade åt det.
  
  
  Jag insåg inte att jag var så berusad. Jag försökte igen.
  
  
  Dörren öppnas magiskt.
  
  
  Hon gick in i rummet framför mig, vände något som hon gjorde så och gick mimmo mig med hela sin kropp. Hon kunde känna kontakten från topp till tå, i form av växelström och likström skaka.
  
  
  Jag gick in och dörren stängdes bakom mig. Hennes säker på att ingen rörde vid hennes ego. Några av de hotell är förtrollad.
  
  
  Han stod där och såg på Nä med ett fånigt leende på läpparna. Jag vet att det var ett fånigt flin, eftersom jag råkade se mitt ansikte i en liten guldkantade spegel som hängde på en av väggarna. Och hon tittade på mig med ett uttryck som bara kan beskrivas som tung med primitiv lusta.
  
  
  Jag hade henne i mina armar. Hennes far höll henne nära mig. Hon suckade. Hon berättade för mig att hon hade varit på kliniken för så länge och var så fruktansvärt ont.
  
  
  Sorgligt, sorgligt.
  
  
  Ja, ja, sade hon till mig.
  
  
  När hon såg att jag sympatiserade med henne ont, hon visade mig såret på hennes axel. Det fanns inget annat sätt att visa mig det här än att ta av hennes tröja, och när hon gjorde det, såg jag att nä inte hade något under tröjan på alla, det är ingenting men denna vackra gyllene dölja. Det var som naturen hade gjort det.
  
  
  Faktum är att han även tittat på de små bandage på hennes axel och beundrade Dr Hernandez arbete.
  
  
  "Var det inte hemskt?" frågade hon mig.
  
  
  Jag sympatiserade med henne.
  
  
  "Jag hade en gång ett ärr på min höft," sade hon till mig. I själva verket var det för att jag inte gillar vaccination låda i min hand, fortsatte hon, och så vaccinering box lades på min fot. Det är väldigt svullna.
  
  
  Jag sympatiserade med henne.
  
  
  Hon trodde mig. Efter en stund, hon tog av sig kjol och trosor, och visade mig ärr på hennes lår. Det såg riktigt bra ut på henne. Hon sade det.
  
  
  "Naturligtvis," sade hon, " du måste ha sår också.
  
  
  - Jag är en veteran i många kampsporter.
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  ars, försäkrade henne, henne, och började visa bevis.
  
  
  Vi hamnade på något sätt upp i sovrummet på denna punkt, och Tina drog försiktigt undan sängkläderna och klappade plåten lite, flytta kuddar i en konstig ställning.
  
  
  När jag frågade henne varför hon delade kuddar så mycket, hon berättade för mig att svenska kvinnor har mycket avancerade idéer om kärlek. För att bevisa att svenska kvinnor behandla sina makar och älskare, hon ansluter sig till den aktuella livslängden diagram som sammanställts av Fn, och som visat att medellivslängden för svenska män är 71.85 år, jämfört med den förväntade livslängden för Amerikanska män, som är 66.6 år.
  
  
  "Jag ska visa dig varför" hon berättade det för mig. Vi har vissa metoder för att upprätthålla flödet av vital juice.
  
  
  Tretton
  
  
  Frukost i Granada.
  
  
  "Du måste lova mig att bo på hotell här", sa han till Tina, tittar runt på den magnifika inredningen i matsalen.
  
  
  Tina såg ledsen ut. "Men jag kommer att sakna skidåkning!"
  
  
  "Om du går till Sol y Nieve, kommer du att vara ansvarig för Rico' s död."
  
  
  "Jag förstår det." Hon pouted.
  
  
  "Och du kan sätta dig på din plats."
  
  
  Bra. Vart är du på väg?"
  
  
  "Jag kommer tillbaka till orten. Jag har ett jobb att göra."
  
  
  * * *
  
  
  Det var en trevlig 40-minuters bilresa upp på bergssidan för att Sol-i-Niev. När han kom fram, skidåkare redan var på banan. Det var en klar dag med en fin ljus pulver, sedan en kort faller natten innan.
  
  
  Jag gick in i lobbyn och såg Mitch Kelly sitter i baren bredvid lobbyn.
  
  
  Han placerade en stol bredvid. "Ser ut som du öppnade bar denna morgon."
  
  
  "Faktiskt. Fick bara i."
  
  
  "Du är tidigt, inte du?"
  
  
  "Jag trodde att jag skulle komma hit så fort jag kunde. Vad är handlingen?"
  
  
  "Vet du vad det är. Vår man är här, men han är rädd för att visa sin hand. Och vi har en dubbelgångare som vill bli ledda av hans ego till den Romersk Näsa."
  
  
  "Rätt?"
  
  
  "En omröstning om vad vi gör."
  
  
  Vi böjde våra huvuden ihop, och gav emu ett diagram - muttrar, skruvar, hammare, såg, och virke.
  
  
  * * *
  
  
  Jag gick till mitt rum och bytte mina kläder. Jag satte på min skidutrustning och väntade på Juana att ropa till mig.
  
  
  Hon gjorde det från dörren.
  
  
  "Jag ser att du är tillbaka," sade hon i sitt höga, allvarlig röst, en sårad Puritanska.
  
  
  "Ja," sade han musikaliskt. "Det har varit en lång resa."
  
  
  Hon fnyste. "Vad står på programmet för idag?"
  
  
  "Vi åka skidor."
  
  
  "Bra!"
  
  
  "Sedan kommer vi att vidta åtgärder för ikväll."
  
  
  "Action?" Hennes humör förbättrades.
  
  
  "Du kommer att ta hand om Elena."
  
  
  "Hur?"
  
  
  "Bo med henne hela tiden. För henne vad-som jag arbetar med Parson. Kelly och hennes."
  
  
  Hon nickade. Hon såg besviken ut. "Men Elena verkar helt oskyldiga."
  
  
  "Oskuld eller skuld är inte en korkskruv. Vi måste isolera Parson. Jag ska ordna det för henne. Men jag vill inte att Elena för att distrahera mig."
  
  
  Bra. Nu. Vad händer nu?"
  
  
  "Ser ut som en bra dag för backarna."
  
  
  Hon sken. "Rätt!"
  
  
  * * *
  
  
  Vi spenderade resten av dagsljuset i snön. Det var absolut avkoppling och avkoppling. För ett par timmar, han glömde allt om Corelli, Tina, Elena, och Hauptley - glömde alla dessa besvärliga människor och uppdrag, spanska Anslutning som hade visat sig vara så svåra att fastställa. Jag hade alla planer. Du hade bara att vänta på Prästen för att vara på rätt plats vid rätt tid. Mot kvällen stötte vi Parson och Elena nära Borreglas. Elena verkade som återtagits och deprimerad, men Prästen var den gamla ego stark henne.
  
  
  "Vi hade en fantastisk kör denna morgon, hade vi inte, Elena?" Han var verkligen så Brittiska att hans blod nästan levrat.
  
  
  "Aj?"
  
  
  "Jag tyckte det var bra! Bra villkor! Riktigt bra körsträcka! "Han flinade mot Juana. "Hur är det med dig, söt dam?" Egots röst som var aktiverade.
  
  
  "Bra", Juana sagt.
  
  
  "Jag tror att vi måste ha missat dig i natt. Var har du varit?"
  
  
  "Alla runt omkring," Juana sagt.
  
  
  "Jag var i Granada", sade jag.
  
  
  Prästen ryckte på axlarna. Egot tog henne åt sidan.
  
  
  "Finns det någon du behöver för att möta hema," emu berättade för henne i en låg röst.
  
  
  "Aj?"
  
  
  "Om resan".
  
  
  "En resa? Vilken resa, antikviteter?"
  
  
  "Till usa."
  
  
  "Redan? Du menar att du har tittat igenom det material jag gav dig...?"
  
  
  "Inte ännu. Men det verkar rimligt att skapa en rutt. Dess säker på att det kommer att bli problem med logistik."
  
  
  Prästen harklade sig. Bra. Där kommer vi göra det?"
  
  
  "Inte dessa för rum," sade jag. "Jag är övertygad om att de är avlyssnade."
  
  
  Egots ögon vidgades. "Du tror verkligen inte det?"
  
  
  Du förbannade hycklare! Han var den som kastade upp den fel!
  
  
  "Jag tycker så", sade jag.
  
  
  "Så där? I snön? "Han flinade.
  
  
  "Disco".
  
  
  "I källaren?"
  
  
  "Det är rätt."
  
  
  Han nickade. "Du är på."
  
  
  "Ten o' clock?"
  
  
  "En bra show."
  
  
  "Jag sa till Juana att träffa Elena. Vi vill bara inte att någon störning. Detta är viktigt."
  
  
  "Naturligtvis, ett monument."
  
  
  "Fyra av oss kommer att äta middag tillsammans, och sedan Juana kommer att sitta med Elena i vardagsrummet."
  
  
  "Jag ska erkänna att Elena är ett jobbigt problem," Parson rynkade pannan. "Ledsen för det"
  
  
  "Ingenting som inte kan hanteras."
  
  
  Vi hade middag tillsammans och allt gick enligt plan. Juana och Elena gick till vardagsrummet, och Prästen och hans fru gick ner till krogen för att " prata affärer."
  
  
  Thu
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Golvet visa har inte börjat ännu. Den stereo som hög musik och dansare vandrade runt golvet för att göra apor, trasor, och något annat som var "i" i en ih-specifik scen.
  
  
  Parson och jag har ett bord i hörnet. Jag satt i ett hörn, två väggar som leder bort från mig. Parson satt på min vänstra sida. Det annonseras av ego det specifikt. Det var en tom stol till höger om mig.
  
  
  Vi beställde några mjukt vin till att börja med. I själva verket, det tog inte lång tid för musik för att få starkare och åtgärder på dansgolvet för att påskynda. Flera fyllerister var redan dragande sina kamrater på deras axlar.
  
  
  Då Mitch Kelly dök upp, såg oss i hörnet, och vände sig mellan de tätt packade tabeller för att gå mot oss.
  
  
  Han flinade mot mig. "George", sade han.
  
  
  "Kelly", sade jag. Han vände sig till Prästen. "Barry Parson, detta är Mitch Kelly. Han är mannen jag har berättat om."
  
  
  Kelly skrattade och satte sig upp. Han beställde från servitören, och barnet försvann in i folkmassan. Det var mörkt, och det var strobe lampor i mitten av dansgolvet.
  
  
  "Du behöver verkligen inte leta italienska," sade Kelly med en ego - brett, avväpnande leende.
  
  
  Parson ' s ansikte frös. "Ja, du också."
  
  
  "Jag låtsas inte att göra det," Kelly svarade.
  
  
  Parsons ' ögon smalnade. Han tittade på mig, och sedan, ser inget uttryck i ansiktet, vände sig tillbaka till Callie. "Vad menar du med det?"
  
  
  "Detta borde innebära: hur kan du bevisa att du är som du tror att du är?"
  
  
  Parson avslappnad. "Ja, nu. Jag tror att jag visat det för att din kollega. Är inte det tillräckligt?"
  
  
  "Jag är den person som ska ordna din resa till usa." Kelly är ansikte åt. "Jag vill inte att prova att transportera fel person!"
  
  
  "Jag är rätt person," Prästen sade, att hans accent märkbart minskat. Han borde vara mer som i rollen som " Corelli "att han spelade med mig i"Velet". Hennes sel, njuter av kompromiss.
  
  
  "Jag känner att vi talar om två olika saker, Herr Kyrkoherde," Kelly sade artigt. "Jag har tillstånd att ordna transport till Usa av en person som är en central figur i krossandet av Medelhavet droger."
  
  
  "Hennes man", Parson slint.
  
  
  "Den här mannen heter Rico Corelli. Är du Rico Corelli?" Kelly hade ett vagt leende som inte ens röra vid hennes ego ögon.
  
  
  "ja. Hennes namn är Rico Corelli." Parson ' s läppar var vit, och han klämde hans ih mycket hårt. Spänning, spänning.
  
  
  "Jag är rädd för att du har att bevisa det att jag är nöjd, Signor Corelli."
  
  
  Parson sätta en hand till sin mun. "Inte så högt! Detta namn är känt i hela världen!"
  
  
  "På grund av allt detta buller, ingen kan höra," Kelly log. "Jag upprepar, du kommer att behöva bevisa din identitet för mig."
  
  
  "Men jag har redan gett George Peabody material som kan bevisa det."
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna.
  
  
  Kelly stack ner handen i fickan och drog fram ett kuvert. Det var storleken på ett brev. Han öppnade den och drog fram en liten rulle film. Han placerade bunt i mitten av stolen.
  
  
  Servitören tog Kelly en drink.
  
  
  Prästen stirrade på paketet.
  
  
  "Min film?" "Vad är det?" frågade han i en tyst röst.
  
  
  "Nej, Rico Corelli," sade Kelly.
  
  
  "Men jag gav det till Mr Peabody! Den riktiga filmen är Rico Corelli!"
  
  
  "Negativ, Parson. Det är omöjligt."
  
  
  Parson var bluffa tillräckligt bra, men han kunde se spänningen runt om i egots ögon - lilla kråka fötter och nerver växer in i egot kroppen.
  
  
  "Hennes namn är Rico Corelli, Parson. Och hennes, vågar jag dig att ifrågasätta detta faktum."
  
  
  Parson ' s ansikte var som granit. Jag blev påmind av skiffer längs skidbacken. Han stirrade på den roll av mikrofilm. Han plockade upp det för att undersöka det igen, att ens bry sig om att veckla ut det.
  
  
  "Du behöver inte försöka att läsa den", sade Kelly. "Den är för liten för att se klart. Och det är en dubblett i alla fall."
  
  
  En tunn droppe blod dök upp på Parson ' s panna. "Dubblett?"
  
  
  "Ja, ja," sade Kelly med ett leende som skulle ha varit avundsjuka på en cobra.
  
  
  "Och den ursprungliga?"
  
  
  "Mr Peabody gick ego till Washington för att checkas ut av Drug Enforcement Presidiet i hans land."
  
  
  Prästen stirrade på Kelly för en lång stund. Slutligen, han tog ett djupt andetag.
  
  
  "Okej," sade han. "Please, please, please."
  
  
  "Mitt i dell, Barry," sa han till henne med ett leende. "All right?"
  
  
  Han vände sig till mig, hans läppar curling. "Vad gjorde du gör en charad? Jag förstår inte du."
  
  
  Han var på väg att försvara sig. Mitch Kelly och hennes har uppnått vårt mål. Vi bestämde att Prästen var inte Corelli. Om han var Corelli, skulle han skrattade och gratulerade mig på min lilla spel. Men han skulle inte ge upp. Problemet för Parson var att han inte vet vem som Corelli var alls; han misstänkte att Mitch Kelly kan faktiskt vara honom. Och mikrofilm av ego var irriterande. Ego var falska. Detta kan vara sant. Han visste bara inte vad de ska göra härnäst.
  
  
  "Faktiskt", sa han till henne med ett leende, " det här mötet arrangerades på initiativ av Mr Corelli." Han nickade mot Kelly.
  
  
  Kelly log. "ja. Hennes hotellet vet vad man som var anlitade för att döda mig såg ut."
  
  
  Parson ' s ansikte var en mask av gammalt läder varor.
  
  
  "Du är väldigt humoristisk, Mr K."
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Ellie "
  
  
  "Du kan kalla mig Corelli. Vill du höra den likhet, Herr Kyrkoherde?"
  
  
  Vad en blodig sammanträffande! Jag tänkte på henne. Det var ingen sanning i vad Kelly var antyda att han hade tagit namnet Kelly att låta som Corelli. Men det spelade vackert.
  
  
  Bra. Corelli. Det är en katt-och-råtta-lek." Parson örsnibben nu blänkte från burk. "Jag gillar inte katt och mus spel."
  
  
  "Ingen vet," sade Kelly. "Särskilt musen. För en minut sedan, du var en katt. Nu dina ögon är röda."
  
  
  Parson suckade. "Låt oss gå. Vad vill du?"
  
  
  "Jag vill veta varför du försökte få mig att se ut som en idiot!"
  
  
  Prästen log tunt. "Jag har fått spela du som en sucker sedan första stund jag träffade dig, George - vad är ditt namn, Mr Hemlig Agent Poe Monotont-och jag förstår inte exakt vad du syftade på."
  
  
  "Det var inte tillräckligt", sa jag mjukt. "Mycket elakt av dig, Barry-barn". Henne, lutade mig mot honom. "Jag menar, när du tog på dig rollen som Corelli i Velet."
  
  
  Han ryckte på axlarna, hans ansikte ligger i ett fruset leende. "Mycket enkelt. Han avlyssnat din bil. Och han var där när Arturo dödades. Jag gick till Veleta att hitta Corelli och döda egot."
  
  
  Jag tittade på Mitch Kelly, som lutar huvudet och drack sin sprit.
  
  
  "Så du var i maskinrummet av linbanan på den första natten?"
  
  
  "Naturligtvis. Jag följde dig till Sol-y-Niev att hitta Corelli. Det är bara en fråga om att se till att du uppfyller alla du möter."
  
  
  "Så du visste att jag var från Corelli..." jag vände för att titta på Mitch Kelly, " ... midnatt i Veleta."
  
  
  "Det är rätt."
  
  
  "Och du väntade på mig när jag kom?"
  
  
  "Exakt. Prästen log svagt. "Jag kunde knappt förklara slump, kunde jag? Jag borde ha berättat för er att jag var en Corelli när du hittade mig. Och dessutom, jag visste att jag så småningom skulle hitta Rico Corelli genom dig." Han vände sig till Callie. "Precis som jag".
  
  
  "Det var typ av en plötslig inspiration, var det inte?" Jag föreslog det.
  
  
  "Det är rätt."Parson var att få förtroende.
  
  
  "Och du trodde Corelli skulle komma upp till ytan för att ta reda på varför du var härma honom?"
  
  
  "Något liknande"
  
  
  "Och du hade hoppats att den falska mikrofilm inte skulle ha kontrolleras av då?"
  
  
  "Jag var tvungen att ta den risken."
  
  
  Henne, lutade sig tillbaka, tittade på honom. "Inte riktigt, Barry. Bra försök. Men inte tillräckligt bra."
  
  
  Parson rynkade pannan. "Jag förstår inte."
  
  
  "Saken är den, att du skär broms linje i Renault innan jag lämnade för Veleta. Du vill att hon ska vara helt uteslutna från hela synfältet. Du vill Corelli att vara helt ensam vid monumentet, så att du kan döda ditt ego och gå fri. Rätt?"
  
  
  Parson tog ett djupt andetag. "Jag förnekar det. Varför skulle jag gå till allt detta besvär för att rädda dig från detta när bilen var utom kontroll?"
  
  
  Kelly såg på mig. Det var ett övertygande argument.
  
  
  Men hennes kända reumatism på denna korkskruv: "Du behövde mig efter Corelli inte dök upp till mötet. Han var den enda som kunde leda dig till honom. Med undantag för Juana. Men Juana var inte tillåtna att träffa Corelli tills hon var redo för mig, Barry. Vid liv. Varför inte låtsas att du är Corelli innan Corelli slutligen förklarar sig själv för mig. Egentligen?
  
  
  Han satt orörlig.
  
  
  På disco, det heliga ljuset plötsligt gick ut, och sedan Sergei blixtrade på igen. Stereon var avstängd, och dansarna vänster golvet med frimärken. Professionella spanska dansare klädda i flamenco kostymer samlades på lilla scenen. Sex gitarrister satt på stolar längst bak på scenen.
  
  
  I de stunder som följde, den manliga sångare steg fram, strummed sin gitarr och började berätta historien om dans.
  
  
  "Vad vill du med mig?" Prästen frågade, tittar på Kelly.
  
  
  "Någon anlitat dig för att döda mig", sade Kelly, hennes läppar skildes.
  
  
  "Jag förnekar det," Prästen sa.
  
  
  "Ge inte mig som skit," sade Kelly i en låg, hotfull röst. "Någon som anställt dig. Du är en professionell lönnmördare. Barry Parson är en täckmantel. Sedan början av andra Världskriget, att du har arbetat i dussintals länder. Komma på. Interpol vet allt om dig."
  
  
  Här drog vi ut runt hatten.
  
  
  Parson ' s ansikte förvandlades till is. "Jag är egenföretagare, det är sant. Jag arbetar för att alla som betalar mig."
  
  
  Han sneglade på Kelly. Han höll upp trycket. Parson bröt ner. Han erkände det. Han var rasande. Nu kommer det att fungera för Kelly, om Kelly uttrycker det tillräckligt högt.
  
  
  Men det vill vi inte alls.
  
  
  "Vem anlitade för att döda mig?" Kelly frågade igen.
  
  
  "Om jag säger dig, jag kommer att vara ett mål i kväll," Prästen sa med ett ihåligt skratt.
  
  
  "Om du inte, du är nu en target som sitter i disco," sade Kelly, sätta en hel del makt i ord.
  
  
  "Jag är död i alla fall," Parson motiverat.
  
  
  "Vi kommer att få ut dig härifrån. Berätta för oss vem som anställt dig, och vi kommer att gå rakt till dig." Vi kommer att ta dig över hela anläggningen. Jag har hjälpare."
  
  
  Kelly vände för att titta på en bar. Odin Poe av servitörerna stod där tittade på Kelly och nickade. Då Kelly sneglade på stolen i det hörn av rummet. En man i svart som sitter där. Han lutar sin basker med ett finger som Kelly såg på honom.
  
  
  Lite dekoration att göra allt ser rätt ut.
  
  
  Parson var mjöl-baserad, ren
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  sh.
  
  
  Flamenco musik började spela, och solist, kom ut för att dansa. Han var snabb och stadig. Ego högklackat gick som kulspruta eld. Dansen ökade i tempo och volym.
  
  
  "Tala om för mig vem anlitade dig!" Kelly croaked.
  
  
  "Det är inte det," Parson slint. "Något annat, men inte honom."
  
  
  "En gangster?" Frågade jag henne.
  
  
  Han tittade på mig contemptuously. "Det var Moscato är chefer! Inte hennes." Egots ögon vidgades. Han insåg att han hade praktiskt taget berättade för mig vem som hade anställt ego.
  
  
  Det finns bara en person kvar!
  
  
  "Det var hon!" Jag viskade, lutar sig närmare Parson. "Tina!"
  
  
  Det verkade fryst i tid och rum.
  
  
  Han öppnade munnen och stängde den igen. Ego Målet nickade lite. Det är allt.
  
  
  Sedan flyttade han ut.
  
  
  Han flyttade med blixtens hastighet. Hennes,såg ego hand på hans knä nå för bälte där han hade gömt sin stora Webley. En klump på hans skjorta såg henne. Han hoppades att träffa Kelly med det första skottet, men det var avskuren av Ego hand med pistolen så snart han drog ut den. Av denna anledning, är det annonseras av ego till vänster om sig själv - så att det kan kontrolleras av egot hand med en pistol. Skottet ljöd högt och tydligt, men som tur är finns det landade på golvet.
  
  
  Direkt, ett andra skott ljöd.
  
  
  Parson spänd på baksidan av sätet, sedan sjönk som en docka vid sin rep sjunkit, och låt hans huvud lutar framåt mot bordsskivan.
  
  
  Han satte sin fot på Webley 's revolver, och Kelly fick snabbt upp och gick över till en Parson' s kropp. Det var så mycket ljud från musik, dans och underhållning som, till vår förvåning, att någon lade märke till det sekundära spelet i mörkret av diskotek.
  
  
  Kelly tog Parson ' s axel och städade hans ego i sätet. Han sträckte sig fram och plockade upp Webley, tucking hans ego mellan bältet och hans mage. Sedan vände han sig om, tog Parson högra axel, och hjälpte Kelly hiss Ego till hans fötter. Att hålla våra egon ihop, vi gjorde vår väg genom den trånga bord till disco ingång.
  
  
  "Mui borracho". Kelly nickade till en av servitörerna.
  
  
  Servitören log välvilligt.
  
  
  Som andra flamenco dans fortsatte machine-gun skott av dansarnas högklackat gjorde det omöjligt att urskilja ljudet av en riktig submachine gun från trakterna av lokala Jose Grekisk dans.
  
  
  "Ibland hatar jag det här jobbet," Kelly berättade för mig när vi gick ner för trappan till lobbyn.
  
  
  Vi släpade Barry Parson livlösa kropp över lobbyn-tack och lov öde just nu-till trappan, och sedan började långsamt klättra.
  
  
  Han var död när vi äntligen sätta ego, ego, vår egen säng i ego eget rum.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly arbetat som en detektiv i San Francisco Police Department i flera år innan det är dags att gå med YXAN Stabil. Så fort hon stängt dörren till Barry Parson 's rum, han började snabbt leta igenom fickorna på Parsons' kläder.
  
  
  Han sprida innehållet på toaletten och gick till badrummet för att hämta en handduk. Det var en hel del blod på Kellys kropp och händer. Kelly skott emu i dollar stack, och styrkan av effekten dödade Parson direkt. Kelly använde sin egen Hingst.38 Detektiv Speciell, utrustade med dessa speciella patroner med hög utgångshastighet och en hög penetration.
  
  
  När Kelly kom ut ur badrummet, han torkade sig ordentligt och sneglade på sin klocka.
  
  
  "Plånbok", sade jag. Jag letade igenom hennes papper. "Barry Parson, det säger så."
  
  
  "Strikt täcka upp", säger Kelly muttrade, som kommer upp till mig, och jag står bredvid henne, tittar på. "Någon gjorde ett bra jobb."
  
  
  "Dokument? Tror du att det var MI5?"
  
  
  Kelly skakade på huvudet. "Jag berättade att vi har kontaktat de Brittiska. De ville inte bekräfta jaget, identiteten."
  
  
  "Ja, men..."
  
  
  "När Britterna inte bekräfta, den Brittiska förneka. Förstår du?"
  
  
  Den kan erhållas via kredit-kort och pass. Han sneglade på hans pass, men Kelly skakade på huvudet. "Glöm det. Detta är också en cover-up."
  
  
  "Det ser ut som en riktig man"
  
  
  "Du kan få en bra uppsättning handlingar som gjorts i Portugal om du har pengar att betala för dem. Bland de bästa falska pass på kontinenten. Det finns hundratals falska id-kort som flyter runt Europa-allt görs i Lissabon."
  
  
  Han tittade fundersamt på papper. "Luktar det som regeringen grejer?"
  
  
  Han skakade på huvudet. "Jag skulle säga att han var en frilansare. En legotrupper för hyra. Något sånt. Jag sa att Interpol har förklarat att ett EMU försäljningsförbud." Men jag är fortfarande går att kontrollera ditt finger utskrift ego."
  
  
  Han fortsatte att läsa dagstidningar, och tog sedan upp hans ego bagage. Det var inget tips på något annat än en rik Brit som tillbringade större delen av sin tid med att resa kontinenten.
  
  
  Kelly drog ut en liten uppsättning och började rulla ut Parson utskrifter. När han var klar med alla tio, han försiktigt torkas av bläck och placerade utskrifter på pergament. Sedan tog han fram en liten Japansk-gjort mini-kamera med hans namn stämplat på det och tog några foton av Parson ' s ansikten. När du är i vila, Barry Parson såg helt ofarliga, saknar den livskraft som alltid gjort ego vad det var i livet.
  
  
  Det fanns absolut ingenting i dessa saker som skulle binda Parson till ett syndikat av all mark. Vi trodde att Prästen inte har en bee
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Att arbeta med något band, Tina var frontman, men framför allt med henne.
  
  
  Och det gjorde Tina nummer ett frågetecken. Som gjorde att hon arbetar för att - om hon verkligen har fungerat för någon?
  
  
  Kelly tittade på sin klocka.
  
  
  "Orolig tid?" Frågade jag henne.
  
  
  "Jag undrar vad vi ska göra med den här kroppen."
  
  
  Han tog ett djupt andetag. "Det finns inte mycket vi kan göra. Vi bara gå ut och lämna det här."
  
  
  "Men Elena Morales?"
  
  
  "Det går i och finner ego. Och hon blåser i sin visselpipa. Inget att ansluta Parson med oss, inget konkret."
  
  
  "Vi har sett med honom på krogen."
  
  
  "Kan du fixa det?"
  
  
  Kelly tyckte om det. "Det är redan ganska sent. Varför var hennes röst kontrollera tiden? Elva och trettio. Jag tror inte att min kontakt är i tjänst just nu."
  
  
  "En lång man med en fu Manchu mustasch?"
  
  
  Kelly flinade. "ja. Vet du ego?"
  
  
  Hennes sel och stirrade på mattan. "Vi har ett annat problem att oroa sig för. Tina vet inte att hennes mördare är död. Hon tror att han kommer att vänta för henne att komma fram i Sol-i-Niev att röra Corelli. Och det betyder att hon kommer att komma. här. Vi måste stoppa henne."
  
  
  Kelly rynkade pannan. "Hur?"
  
  
  Jag tänkte på det för en lång tid. "Utseende. Vad sägs om detta? Vi kallar Tina på hennes hotell i Granada. Vi lämnar ett meddelande från en Person. Han säger att han lämnar för Sol y Nieve, och vill veta var att träffa henne. Då vi bara väntar här tills hon ringer hotellet. Vi finna ut vem som Hema vill prata med. Och den här mannen är Rico Corelli ."
  
  
  Han stirrade ut genom fönstret, väntar på Kelly ' s svar. "Det låter bra. Vad har vi att förlora?"
  
  
  "Antar att hon ringer Parson omedelbart för att berätta för honom som för att skjuta?"
  
  
  Kelly ryckte på axlarna. "Hon får reda på att Prästen är död, och sedan på kontakter Corelli. I alla fall, vi är framme."
  
  
  "Jag ska till väntrummet för att avlyssna Elena Morales," sade jag. "Jag vill inte att hon ska vandra in här och hitta kroppen. Hon kunde ha varnat hela hotellet."
  
  
  "Jag ska gå med dig så fort jag tar hand om Bergson kvinna."
  
  
  Vi lämnade dörren olåst och gick ut i korridoren. Ingen såg oss.
  
  
  * * *
  
  
  Både Juana Rivera och Elena Morales tittade på mig när jag gick in i lobbyn ett par minuter senare. Jag kunde höra skratt och rop av glädje över lobbyn. Juana och Elena var i mitten av en bullrig yahoo med Herr Hauptli, två ego Tyskar, en ego Dane, och en grupp på cirka tjugo andra ski par vardera.
  
  
  Han gick fram och nickade till Juana och Elena. Mellan dem, gjorde de en plats för mig. Herr Hauptli såg mig, hälsade på mig, och introducerade mig till den gruppen.
  
  
  Han flinade mot henne, viftade med handen och lutade sig tillbaka på bänken mellan flickor och stirrade in i den flammande elden. Det var tryggt och säkert, bort från ljudet av skottlossning och synen av blod.
  
  
  Mr Hauptley behandlade gruppen till hans mer spännande idrottsliga bedrifter - han var en amatör hunter, en expert fiskare, en mycket framgångsrik seglare, och en stor mountain climber - och hon skrev några rader på en middag mottagandet och vände det. Juana med en varning för att hålla egot ur sikte.
  
  
  Hon skulle inte ens erkänna det, men jag visste att hon skulle läsa det ut i allas ögon. En vass armbåge i revbenen berättade för mig att hon förstod.
  
  
  PARSON ÄR DÖD. TINA ' S MAN. SVANSEN AV EN HJORT.
  
  
  Jag sätter i den sista delen eftersom jag inte vet vad de ska göra med Elena Morales. Om hon hade varit allvarligt involverad med Barry Parson, hon kanske har kända eller gissade vad han höll på med. Annars var det inte nödvändigt att ta med henne för att undersöka. Bella knullade henne fram till hotellet låt henne veta om Parson ' s död. Jag kände att om Juana kunde inte hantera henne, jag kunde.
  
  
  Mitch Kelly verkade i vardagsrummet dörren, med ett brett leende och viftar på den välkända param. Då han lade märke till mig, gick över snabbt, lutade sig över, och sade med låg röst: "lobbyn. Snabbt." Ingen annan hörde. Han klämde på min axel, gav Juana en generös puss på kinden och lämnade vardagsrummet med en ursäktande nicka till Herr Hauptli.
  
  
  Han rörde Juana s lår och upp för att gå. Kelly satt framför en golv-till-tak fönster på baksidan av den lobby som förbises foten av skidspåret. Han tittade på min spegelbild i glaset. Lobbyn var helt öde.
  
  
  Han talade i mitt öra utan att röra hans läppar , en gammal cop knep lånade från hans vakter.
  
  
  "Hon gick ut, runt ett hotell i Granada. Det ser ut som hon är på väg för Sol-i-Niev."
  
  
  "När gjorde hon lämnar?"
  
  
  "Ikväll. Vi vet inte när."
  
  
  "Det här är dåliga nyheter."
  
  
  Kelly nickade.
  
  
  I beaktandet av glas fönster såg hon att en av de anställda lade ner sin telefon och gå över lobbyn lobbyn. En minut senare kom han ut igen. Elena Morales följde snabbt och graciöst.
  
  
  Kelly knuffade henne. Elena väg målmedvetet för trappan. Det innebar att hon var på väg till sitt rum - rum som hon delade med Barry Parson!
  
  
  Kelly och hennes utbytte förvånade blickar. Henne såg jag Juana kommer ut i vardagsrummet med en orolig blick på hennes ansikte. Kelly slog henne.
  
  
  "Håll Juana i vardagsrummet. Gå med henne. Jag ska gå och hämta Elena."
  
  
  "Det är rätt."
  
  
  Han väntade tills Elena var halvvägs uppför trappan innan du börjar
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  d så nä. Något har hänt. Någon hade varnat henne. Jag kunde inte lista ut vem eller varför. Ändå var det uppenbart att hon var på väg till sitt rum.
  
  
  Tredje våningen. Ner i hallen, runt kröken. Hon nådde in väskan efter sina nycklar. Men när hon tog ut ih och vidrörde handtaget, dörren öppnas. Hon vände sig om för att skanna korridoren. Han förväntade sig att en sådan åtgärd, och duckade tillbaka runt hörnet, utom synhåll.
  
  
  Hon såg inte mig.
  
  
  Jag hörde dörren bakom henne.
  
  
  Han flyttade snabbt ner i korridoren och stannade till nästa dag. Vid första, jag kunde inte höra henne på grund av tjockleken på skrovet. Mattan förhindras ljud från att komma in genom springan mellan dörren och karmen.
  
  
  Men då tänkte jag att jag hörde röster som viskar inne. En ljus, högt tonläge och röst-en kvinna-hörde henne. Naturligtvis röst Elena Morales. Men gjorde hon tala till Hema?
  
  
  Oss Odin. Ingen. Naturligtvis, hon använde telefonen!
  
  
  Då knot stoppas igen, och hon var inte längre hörs. Jag väntade på ljudet av att ersätta mottagaren på basen, men missade det. Då öppnades dörren och knakade stänga. En garderob? Gjorde hon klä upp för att gå ut?
  
  
  Han gick snabbt till den bortre änden av korridoren och ut på balkongen som omgav byggnaden på tre sidor. Han duckade utom syn-och hukade sig mot ytterväggen, i väntan på Rådjur att komma ut i korridoren.
  
  
  Men hon dök inte upp.
  
  
  Han tittade på sin klocka.
  
  
  Femton minuter.
  
  
  Han började backa ner i hallen och stannade framför hennes dörr, lyftjobb hans hals och sätta hans öra till panel.
  
  
  Ingenting.
  
  
  Den Luger drog ut den och kramade Ego till hans bröst när han klev fram och visade handtaget. Spärren fortfarande var öppen, och så var Kelly och mig.
  
  
  Han snabbt klev in, lutar sig tillbaka mot väggen och håller Luger ut framför honom.
  
  
  Det var ingen där - ingen levande.
  
  
  Parsons ' kropp låg precis där vi inte hade kvar det.
  
  
  Men det fanns ingen annan i rummet.
  
  
  Där var Elena Morales?
  
  
  Han tittade på toalettdörrar, men garderoben var för liten för vem som helst att gömma sig i. Och ändå...
  
  
  Det var ett svagt ljud, och till en början var han inte ens säker på att han hade hört det. Men som han stod där, knappt våga andas, hennes ego hört henne igen. Det var den omisskännliga ljudet av en person som försöker att vara stilla, men rör sig något. Han tittade på skåpet igen, men ljudet kom från fel håll.
  
  
  Nej. Han kom badrum.
  
  
  Den luger tog tag i henne hårt och gick direkt till badrummet. Det var stängt.
  
  
  "Elena", sade jag till henne mjukt.
  
  
  Det var inget svar.
  
  
  Någon som var där, och det var inte Elena. Vart tog det vägen? Eller var hon det med någon annan?
  
  
  "Elena", sade jag, högre den här gången.
  
  
  Ingenting.
  
  
  "Jag kommer att öppna denna dörr. Jag har en pistol. Kom ut med händerna över huvudet, " jag skällde, stående på ena sidan än i dag.
  
  
  Ingenting.
  
  
  Jag tog tag i handtaget på den dag, som fortfarande står tryckt mot panel av dagen, och vände på det. Dörren öppnas och svängde inåt. Hennes kropp spänd. Våra tjänster.
  
  
  Genom öppen spricka, att han kunde se badrummet. Sergej var on fire. Och där, blek och spänd, lör Tina Bergson, livrädd till kärnan.
  
  
  Han flyttade för att täcka henne med luger. Då såg han henne ligga i en bassäng med henne leveranser som anges för användning. Subkutant, en flaska flytande, bomullspinnar.
  
  
  Hon tittade på mig med stora ögon.
  
  
  "Där är Elena?" Hon blev tillfrågad av ee, även om hon kunde ha fått frågan hundra fler frågor istället.
  
  
  Hon skakade på huvudet. "Jag har inte sett Elena. Bara Barry såg henne. Och han... han var död." Hennes röst sjönk till en viskning. Hon var på gränsen till att svimma.
  
  
  Han gick in i badrummet och tog henne ungefär av armbågen. Hon klängde sig fast vid mig, andas hårt.
  
  
  "Hon dödade ego?" hennes röst viskade i mitt öra.
  
  
  Jag ville inte säga något till henne. Hur skulle jag kunna berätta för henne hey att det var Kelly och hennes?
  
  
  "Varför gjorde du gå tillbaka till Sol-i-Niev?" Sl frågade henne tyst.
  
  
  Hennes ögon vände sig mot mig. Han tryckte ner henne och satte sig ner på kanten av badkaret. Hennes sel ligger bredvid henne. Hon var som innehas av en Luger på hennes bröst. Hon var en listig kvinna, och hennes far ville inte lita på henne alls.
  
  
  "Att se... se..."
  
  
  "Barry Parson," tillade jag. "För att visa emu att Corelli så att han kan döda egot."
  
  
  Våra tjänster.
  
  
  Hennes läppar darrade, och hennes ögon lämnade mig. "Ja," viskade hon.
  
  
  "Du hyrt Barry Parson att döda Corelli," sa jag blankt. "Du kan inte förneka det. Han berättade för oss tidigare..."
  
  
  "Jag förnekar inte det," sade hon bestämt. Hennes ansikte hade återfått sin färg. Min blick gled till injektionsnål.
  
  
  "Motivet?" Frågade jag henne. "Är du en missbrukare? Är det allt?"
  
  
  Hon ryckte på axlarna. "Jag är helt förvirrad. Jag vet inte varför jag vill döda henne ego, förutom att jag hatar ego mer än någon annan i världen."
  
  
  "Men han vägrar att göra det, vrida på alla som är involverade i drog nätverk", sade jag.
  
  
  Hon hängde hennes huvud.
  
  
  "Varför kom du tillbaka?" Jag frågade igen.
  
  
  "Att hitta Barry," Tina sa mjukt. "Jag gick upp på balkongen, tittade in och såg honom. Död. Henne, in..."
  
  
  Hon tittade över hennes axel. Naturligtvis! Balkong! Detta är th
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  hur Elena vänster genom rummen utan att se henne. När Elena hittade Barry död, hon var livrädd och sprang iväg. Hon bara öppnade den franska dörrar, klev ut på balkongen, och skyndade bort. Sedan, direkt efter att Tina gick upp på tillbaka vägen för att möta Barry i ego rum - kanske var de båda planerar att möta - och hon hittade Barry död. Hennes behov av läkemedel fick det bättre för henne och hon gick till badrummet för att bli bättre, precis som hennes.
  
  
  "Jag gick in och fann att han hade blivit skjuten på. Först tänkte jag att Elena skulle ha dödat hennes ego. Men kanske Corelli fick reda på att Barry var en ego buster. Kanske Corelli visste att jag var..." Hennes ögon fylldes med tårar. "Jag är rädd, Nick!"
  
  
  Det chockade henne. "Du måste ta mig till Corelli, Tina. Detta är det enda fallet av reumatism. Alltför många människor försökte stoppa oss från att få listan över namn. För mycket. Det är upp till dig nu, Tina."
  
  
  Hon blev blek. "Han hittar ut, Nick! Han ska tycka att jag anställt någon för att döda egot! Du kan inte få mig att göra detta. Du måste låta mig gå!"
  
  
  "Vad vill vi, Tina?" "Du är den enda med reumatism. Du tar mig till honom öppet nu. Visa mig bara ditt ego, och..."
  
  
  "Han vill inte erkänna det! hon utbrast. "Han kommer att förneka sin identitet."
  
  
  "Tina..."
  
  
  Hon sträckte sig efter subkutan nål. Han gissade vad hon skulle göra så fort hon vände sig till axel. Han tryckte henne som en luger mot den mjuka delen av hennes hals. "Nej, nej, Tina! Inte nålar. Visst, du kommer att bli bra i några minuter, men du har alltid att komma tillbaka till verkligheten."
  
  
  "Nick!" hon snyftade fortfarande håller nålen.
  
  
  Luger lägga den i fickan och sträckte sig efter en nål. Hennes ansikte förändrades nästan omedelbart. Som lugn, vacker mask förvandlade henne i ansiktet av en hellcat - ögon blinkar, blottade tänder, läppar skildes i ett djur morra.
  
  
  Nålen sjönk in i min underarm innan jag kunde försvara mig från den frenetiska snedstreck.
  
  
  Hon skrattade, ett lågt, mirthless skrik.
  
  
  Henne, kände allt att gå genom mig. Hennes, kände mig som en boll av avjämningsmassa.
  
  
  Hon ledde mig till nästa rum och sedan knuffade in mig i en stol.
  
  
  "En liten blandning av vår egen, Nick," sa hon med att sataniska leende av henne. "Du kommer att hålla det som en bra liten pojke. Jag kommer att lämna det här stället."
  
  
  Nej, Tina! Jag försökte att säga det, men det fungerade inte.
  
  
  Hon verkade vara på väg i en snabbare takt-ett hundra bilder per sekund, kör genom de franska fönstren på balkongen. Sedan blev det tyst.
  
  
  Efter några århundraden av det, jag hörde någon knacka på dörren. Det var Kelly.
  
  
  "Nick! Är du det? Nick?"
  
  
  Hennes mun öppnade. Åtminstone är det flyttas. Men jag ville inte ha en röst. Fick du polio?
  
  
  Dörren flög öppna och Kelly stormade in i rummet, gun dras. Han stod bara där och stirrade på mig med häpnad.
  
  
  "Hej Nick!"
  
  
  Hennes läppar rörde sig igen. Han led av polio. Henne, muttrade.
  
  
  Kelly såg sig omkring, kollade badrum, och luktade en injektionsnål. Direkt han kom tillbaka till mig, slog mig över ansiktet, lyfte mig ur min stol, och släpade mig till badrummet. Han tryckte in mitt huvud i duschen, och det kalla vattnet träffade min hals.
  
  
  Kelly talade till mig medan han arbetade.
  
  
  "Detta är något nytt. Vi har lager av det. Slår dig, så du kan inte flytta, men du kan se allt som händer. Tillfälliga polio. Det kommer från kurari, även känd som urari, urari, uurali, vurali. och woorara. Men det var förkortas med något annat. Fråga mig inte vad. Formler för alltid försvinna så snart vi komma ih ."
  
  
  Det snart återupplivas.
  
  
  "Snabbt!" Jag berättade för henne. "Detta är Tina. Hon körde ner Granada för att möta Barry Parson, och hittade Ego kropp här. Hon är på väg ut nu. Hon tycker ego dödade Corelli. Om hon flyr nu, hon kan döda egot senare."
  
  
  Kelly slint. "Jag kom hit för att hitta dig. Tina var nere i lobbyn, gör en scen!"
  
  
  "VEM?" Frågade jag otåligt.
  
  
  "Tina Bergson".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Helt fantastiskt. Men nu är hon borta".
  
  
  "Borta? Men...?"
  
  
  "Hon var i lobbyn, men hon lämnade," Kelly berättade för mig när vi sprang genom rum och i hallen. Så började vi ner för trapporna, jag såg en skara människor i lobbyn. Alla var ute på parkeringen.
  
  
  Juana såg henne, och hon vände sig snabbt och väntade på oss.
  
  
  "Vad är allt detta om?"
  
  
  "Hon är i en röd Jaguar," Juana sade, pekande på den parkerade bilar. Henne såg jag strålkastare kommer i en av dem, runt dem. Sergei skär genom mörkret och lyser upp det snötäckta berget där vägen svängde från Prado Llano och ledde till den stora motorvägen.
  
  
  "Hon gjorde en stor scen," Juana sa snabbt. "Det var mycket dramatisk."
  
  
  "För hård," sade Kelly torra.
  
  
  "Tänker du berätta för mig vad hon gjorde?" Frågade jag otåligt.
  
  
  "Hon kom hit för inte mer än tio minuter sedan, tog helvetet och bad om Mario Speranza!"
  
  
  "Vem är Mario Speranza?" Frågade jag henne.
  
  
  Kelly skakade på huvudet. "När jag fick veta att Señor Speranza var inte här, hon nästan gick in i hysteri, här i lobbyn."
  
  
  Jag kunde se henne
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Jaguar började röra på sig. Tina ' s blonda hår fladdrade bakom henne.
  
  
  "Det tvingade oss alla att lämna salen på flykt," Juana förklaras.
  
  
  "Och då är hon genast föll, och lokalen var tvungen att återuppliva henne," Kelly avslutade. "Jag följde efter dig."
  
  
  Han rynkade pannan, tänka snabbt. "Det är en performance-kulisserna är här nere. Vad är det här för, jag vet inte. Men jag måste stoppa henne."
  
  
  "Verkligen," sade Kelly. "Vad gör vi?"
  
  
  "Titta på den här Mario Speranza," Kelly berättade för henne. "Jag förmodligen inte existerar. Jag ska gå och hämta Tina!"
  
  
  Hennes carapace gjort sin väg genom folkmassan för att karuselldörrar och sågs det av Mr Hauptley och hans ego team av smickrare. Han vinkade och vände sig bort.
  
  
  Det var kallt i Renault. Det startade ganska bra. Han lämnade den på vägen och halkade två gånger innan han fick den under kontroll. Det var isfläckar på vägbanan, precis som för två nätter sedan.
  
  
  Vägen ned och vände direkt. Den röda Jaguar kunde inte se henne alls, men han kom ihåg att vägen vände direkt och började sedan sväng vänster in på en lång, bred horseshoe tecken på att klängde sig fast vid kanten av barranca.
  
  
  Jag vände på motorn eftersom jag inte vill förlora Jag.
  
  
  Jag kan se kanten av vägen i min strålkastare, och jag av misstag klickat på mobbning-knappen för att kontrollera att dra. Jag var lättad över att känna spänningen i bandage.
  
  
  Hennes Renault vinglade runt en krök och såg Tina Bergson är röd Jaguar halvvägs upp ett brett horseshoe bend. Hon körde sakta, men sedan plockas upp farten när jag såg henne också.
  
  
  Bilen verkade steg framåt i mörkret, ljuset som speglar upp vägen som om de var klättring genom himlen. Och då - han kunde inte tro vad han såg-Jaguar smällde till banken, nästan körde på en sten vägg.
  
  
  Vända, Tina! Jag skrek ofrivilligt. "Förändring!"
  
  
  Om hon gjorde det eller inte, jag vet inte, men nästa sak jag såg var Jaguar, rubrik inte är för grund, men för den yttre kanten av vägen. "Tina!"
  
  
  Det var en förlorad gråta.
  
  
  Jaguar tar fart och går över kanten, som om egon har lärt sig att göra en mycket grunt swan dyk ner i en pöl.
  
  
  Strålkastare fångade taggiga glimmer-skiffer nedan, fläckar av snö som tryckte mot skiffer och lyser upp en härva av ljus och reflektioner i snön, då bilen begravde sig i klipporna, studsade, rullade om och om igen, strålkastare cirklade som en virvel i natten och kraschade med en krasch i en bit av vassa stenar vid foten av barranca.
  
  
  Det var ett ögonblick av tystnad.
  
  
  Sedan, en stark blixt av låga skott till himlen, och en högljudd explosion dånade i luften. Rök vällde fram mimmo orange lågor, skarp, kvävande svart rök.
  
  
  Elden sköt i höjden, och sedan föll den tillbaka på vraket av sargade Jaguar och började långsamt äta bort på metall. Sedan rök steg långsamt, brand dansa runt kanterna av rött stål, klarglas och färgad plast.
  
  
  Skakad, han körde försiktigt längs highway tills han nådde den plats där den röda Jaguar hade gått över kanten. Han tittade ner. Allt jag kunde se var en spricka i klippan skär in i axeln på kanten av vägbanan.
  
  
  Renault parkerade den, drog ut nyckeln, och fick ut runt bilen. Det var kallt på motorvägen. Han gick till kanten av vägen där Jaguar hade gått genom klipporna. Han stod där, tittar på stenar lossnat, och följt de förkolnade svarta linjen i skiffer nedan där en ljus röd eld sprakar över resterna av Tina Bergson och röd Jaguar .
  
  
  Inom loppet av några sekunder, den första av hotellets gäster dras upp i en Fiat bil, parkerade och gick med mig på kanten av vägbanan. Ogling.
  
  
  Och då de andra kom.
  
  
  Och mer.
  
  
  Spänningen asylsökande.
  
  
  Jag kände mig sjuk.
  
  
  Sedan gick jag ner för den steniga sluttningen, med hjälp av my pocket flash, och passerade den förkolnade del av berget, där det röda Stiftet hade först slog, och slutligen nådde området bredvid bilen själv.
  
  
  Men elden förtärde vraket, och det var omöjligt att närma sig utan att bli brända.
  
  
  Han stod med sin hand, på toppen av hennes huvud, och väntade.
  
  
  En brandbil skrek på vägbanan, och snart en stor brandman i en skidjacka och bära en bärbar brandsläckare kraschade ner i backen och började spruta brinnande skräp.
  
  
  Han ryste.
  
  
  En brandman som stod där, tittar på de förkolnade ruinerna. Civilförsvaret anslöt sig till honom och gjorde en ficklampa i den utbrända bilen. Den stråle av ljus som var starkare än mig.
  
  
  Lizzie kom upp till henne.
  
  
  Jag såg det då.
  
  
  Det var en förkolnad kropp i framsätet. Vad som fanns kvar av den var svart och rykande.
  
  
  Tina.
  
  
  Allt som är kvar av den gyllene flicka med gyllene hud.
  
  
  Henne, vände sig bort, sjuk.
  
  
  Hon måste ha fallit på en klippa intill vraket och störtade in i landet av själfulla funk. Någon skakade min arm och skuldra. Jag insåg att en röst hade talat till mig för ett tag.
  
  
  Dess väckt.
  
  
  "Smeknamn."
  
  
  Det var Kelly.
  
  
  "Hon är död," sade Kelly. "Skit."
  
  
  "Jag tror att hon bara kändes som att det var över och hey, bättre sikt." Han suckade. "Hon visste Rico skulle vara Corelli
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  henne för resten av hennes liv."
  
  
  "Men Corelli visste inte ens!"
  
  
  "Han hittar ut. Det är därför han är kvar", sade jag. Rösta, som jag förstått det.
  
  
  "Jag kollade som namn, Nick."
  
  
  Han såg upp och rynkade pannan. Jag förstod inte vad han menade.
  
  
  "Mario Speranza är inte registrerade på hotellet."
  
  
  Jag satt och tänkte på det. "Men det är det namn hon gav kontorist."
  
  
  Han nickade. "Clare säger att han sa detta. Clare säger att när hon kom ut genom skallen."
  
  
  Han stirrade på vraket under oss. "Menar du att Rico Corelli var aldrig i Sol y Nieve på alla?"
  
  
  "Jag säger att han definitivt inte varit här - eller någon annanstans på Sol y Nieve Hotel-under den senaste månaden eller så. Om egot namn på omslaget är Mario Speranza."
  
  
  "Men då..."
  
  
  "Kan du inte se det? Kanske visste han om Tina. Han kanske visste att hon hade anlitat en yrkesmördare för att döda egot."
  
  
  Henne, skakade på huvudet för att klara upp det. "Och allt detta prat om mötet var bara en falsk död Tina Bergson?"
  
  
  "Inte alls. Jag säger att Rico Corelli måste ha känt Tina Bergson och Barry Parson. Och han inte bara komma till anläggningen på alla. Alla trodde att han var här - som en hitman anställd av mob, en mördare som anlitats av Tina-och oss eftersom vi skulle möta Corelli. Alla var här utom Corelli! "
  
  
  "Då var son till en tik?"
  
  
  Kelly ryckte på axlarna. "Jag tror att vi bättre signal Hawke och börja om."
  
  
  Vi gick upp för att gå upp i backen, men jag kunde inte lämna mitt ego ensam.
  
  
  Sedan vände han sig om och såg tillbaka på vraket.
  
  
  "Varför gjorde hon det?"
  
  
  Kelly skakade på huvudet. "Hon var en vacker kvinna, Nick. Vackra kvinnor gör dumma saker. Hon måste ha älskat Corelli. Och jag hatade ego också."
  
  
  "Eller älskade pengar," sade jag.
  
  
  "Du behöver inte tänka så mycket på att folk gör du, Nick?" Kelly suckade.
  
  
  "Ska jag ha det? Jag är skyldig henne, egentligen?" Hennes röst lugnade ner. "Jag tror att hon bestämde att det var ett bättre sätt än att köra över en utomhuspool försöker komma bort från Rico Corelli är betald pistol."
  
  
  "Hon kommer aldrig veta när han kommer för att träffa henne," sade Kelly sansat.
  
  
  "Jag undrar var det jäveln är nu?" Henne, tänkte han halvt högt.
  
  
  Femton
  
  
  Nästa morgon, vi var först för frukost. Trots Juana strålande utseende, hon var andligt deprimerad. Hennes förklaring var att vi kunde slutföra uppgiften.
  
  
  Vi åt en kontinental frukost och satt i starkt solljus. Jag föreslog att vi skulle åka skidor på morgonen innan hon åker till Spanien, men hon motsatte sig detta.
  
  
  "Jag vill bara att packa mina saker."
  
  
  Han nickade mot henne. "Jag ska gå till Veleta och göra ett par körningar."
  
  
  Hon nickade, hennes sinne någon annanstans.
  
  
  "Penny?"
  
  
  Hon svarade inte.
  
  
  "Två pennies?"
  
  
  "Vad är det?"
  
  
  "För att möta dina tankar. Vad har hänt?"
  
  
  "Jag tror att han funderade på att slösa bort människors liv. Tina Bergson. Barry Parson. Mosquito. Först ta av Rico Corelli. Och även Elena Morales - överallt där vi behöver henne."
  
  
  Han sträckte sig fram och tog hennes hand. "Det är så världen fungerar."
  
  
  "Det är inte en bra värld."
  
  
  "Har någon lovar du vad det var?"
  
  
  Hon skakade på huvudet tyvärr.
  
  
  Jag betalade notan och vänster.
  
  
  Det var coolt, men Velet är fortfarande mycket tyst. Solen sken starkt. Ytan av banan var väl täckt med pulver. Han tog fram den, används kikare, och granskade den lutning. Som jag förklarat tidigare, det var två nedfarter från toppen av Veleta.
  
  
  Den här gången var det beslutat att göra ett längre perspektiv, en som förgrenat sig till vänster när du gick ner. Jag var bara att sätta tillbaka den i sitt fodral när någon klättrade över stenar på tur i linbanan och kom fram till mig.
  
  
  Det var Herr Hauptli, och den här gången var han ensam.
  
  
  Han vinkade till henne. "God morgon, Herr Hauptli."
  
  
  Han och log. "God morgon, Herr Peabody."
  
  
  "Jag har saknat dig i går, eller när vi var på väg skidåkning tillsammans."
  
  
  "Det är utan tvekan trycket från företagen", sade han..
  
  
  "Ja", sa jag och gav honom en snabb blick. Men han vände sig bort för att titta ner i backen.
  
  
  "Var är din favorit kvinna?"
  
  
  "Förpackningen".
  
  
  "Då du lämnar?"
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  "För dåligt. Det var så fint väder."
  
  
  "Ja, det finns det."
  
  
  Han log och pekade på kanten av berget på toppen av banan. Jag gick med honom så han spetsad upp sina stövlar ordentligt och började gnugga blå vax på sina skidor.
  
  
  "Var är dina vänner?" Jag frågade henne, sitta ner bredvid honom. Vad i helvete, jag inte har något annat att göra just nu.
  
  
  "De är på hotell, sa han och log. "Det ser ut som om de inte var alltför ivriga att gå med mig idag. Det var en sen natt på Esqui Bar, och de hade lumumbas som flyger runt deras öron."
  
  
  "Du brukar skiljas."
  
  
  Och så är det med pengar. De lockar som en magnet." Han log igen, kråksparkar vid hörnen av hans ego ögon djupa och dunkla.
  
  
  "Du är en cyniker, Herr Hauptli."
  
  
  "Jag är en realist, Herr Peabody."
  
  
  Han plockade upp den första ski och började försiktigt applicera vax för att strängen. Han var en noggrann och metodisk arbetare, som var att vänta från en bra tyska.
  
  
  "Fraulein Peabody påminner mig av någon nära till mig", sade han efter en stund.
  
  
  "Naturligtvis?"
  
  
  "Vet du, jag hade en dotter." Han tittade upp. "Klart du inte vet. Ber om ursäkt." Han fortsatte med sitt vax
  
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  ing. "Hon var den vackraste flicka."
  
  
  "Var det, Herr Hauptli?"
  
  
  Han ignorerade min inblandning. "Hey, hon var nitton år och gick till universitet," fortsatte han. "Min kvinna - hennes mor dog när hon var en liten fem-årig flicka. Jag är rädd att jag har aldrig kunnat ge henne någon riktig vägledning i att växa upp. Förstår du?" Egots ögon upp och mötte min.
  
  
  "Jag har aldrig varit en far, så jag kan inte veta, att Herr Hauptli."
  
  
  "Ärlig reumatism". Han suckade. "Om det var föräldrarnas vanvård eller omotiverat slöseri med materiella ägodelar mot henne , när hon lämnade för universitetet, vi förlorade kontakten."
  
  
  "Det som händer i dessa dagar."
  
  
  "I hennes fall, det värsta hänt. Hennes följeslagare var mycket beroende av droger." Han tittade på mig igen. "Och hon slutade upp att vara inblandade i denna grupp, till den punkt där jag inte kunde hantera det." Han fortsatte med vaxning. "Hon är beroende av heroin."
  
  
  Han stirrade på Hauptley.
  
  
  "Ett år efter det att vänja sig vid det, hon dog av en överdos." Han letade reda på Vega i Granada. "Självständig förvaltning".
  
  
  "Jag är ledsen," sade jag.
  
  
  "Det är ingen mening med att slösa bort din tid så sent," Hauptley sagt, hans röst hårda jämfört med hans normalt så trevlig röst.
  
  
  "Jag är ledsen för detta avfall av ett mänskligt liv", sade jag och funderar på vad som Juana hade sagt till frukost.
  
  
  Han ryckte på axlarna. "På ett sätt, jag skylla mig själv. Hon såg sin fars ansvar. Han blev nära till andra kvinnor - inte bara en, utan många-och försummat sin dotter." Han tänkte efter ett ögonblick. "Och hon uthärdade mitt förakt, att reagera så gott hon kunde. Genom att förkasta sig själv precis som han avvisade henne."
  
  
  "Det är inte vad en psykolog kan säga dig", sade jag försiktigt. "Introspektion är ett farligt spel."
  
  
  "Jag ville inte bara träffa kvinnor. Dess gjort denna verksamhet."
  
  
  "Varje människa bör ha ett yrke", sade jag.
  
  
  "Men inte den jag hade."
  
  
  Jag såg honom, visste vad han skulle säga.
  
  
  "Narkotika", sa han med ett bittert leende. "ja. Hon blev förmodligen drogad med heroin som mitt enda barn som används för att döda sig själv. Hur förhåller det sig med din moral, Herr Peabody?"
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet.
  
  
  "Det går inte bra med mig. Jag började analysera sin verksamhet, som jag alltid har varit. Jag började fundera på egots inverkan på mänskligheten. Jag gillade inte vad jag såg."
  
  
  Han valde en annan ski och började att vaxa den.
  
  
  "Jag bestämde att det var dags att gå i konkurs och starta om fastställande mina missgärningar år."
  
  
  Hon kunde inte säga något. Väntar henne.
  
  
  "De berättade för mig vad som skulle hända om jag lämnade organisationen. De kommer att leta efter mig till världens ändar. Och döda." Han log sorgset. "Förstår du det?"
  
  
  "Ja, Signor Corelli."
  
  
  "Enrico Corelli," sade han med ett halvt leende. "Rico Corelli, och du är Carter. Jag sa att Nick Carter är den bästa."
  
  
  Han nickade mot henne. "Oftast. Inte alltid. Men oftast."
  
  
  "Jag säger er, det var ett administrativt problem från början. Ett enkelt möte, är det inte? Träffas i snön-deal med snö! "Skrattade han, och visade sin starka tänder. "Ett skämt, Mr Carter! Ett skämt."
  
  
  "Ja," sade jag.
  
  
  "Det verkade enkelt nog. Jag lämnar Korsika på Lysistrata och träffa dig i Sierra Nevada."
  
  
  "Naturligtvis."
  
  
  "Vi hade problem redan från början. Capo fick reda på om min plan. Någon nära till mig har gissat det. Eller hörde det. Gangsters bestämde mig för att anmäla mig."
  
  
  "Komar".
  
  
  "ja. För att förhindra ett sådant slag, att hon blev övertalad av sin gamla kollega Basillio Di Vanessi att måla mig på min båt. Och väldigt trevlig tjej han låg och sov med gick med honom att göra karakterisering riktiga".
  
  
  "Du inramade din egen man?" Sa jag mjukt.
  
  
  "Jag vet inte om strejken kommer att lyckas," Corelli sagt. "I grund och botten, det gjorde jag vad du säger att jag gjorde. Men att hon verkligen tror inte att den Mygga skulle läka. Jag hoppades att mötet mellan Basilio och du skulle gå utan ett skumt, och att ett verkligt möte mellan dig och mig kan ordnas. "
  
  
  Han suckade.
  
  
  "Men det är inte allt. Precis innan jag lämnade min båt i Valencia, upptäckte jag att min vackra svenska näktergalen var planerat att bli av med mig!"
  
  
  "Tina Bergson?"
  
  
  "ja. Hon vill att hennes död. Hon skrev på ett kontrakt med mig själv." Corelli log sardonically.
  
  
  "Fanns det en anledning?"
  
  
  "Jag var lika nyfiken som du var, Mr Carter. Du bör förstå Tina lite mer tydligt."
  
  
  Han förstod henne perfekt, men inte säga något.
  
  
  "Hon är en nymfoman, Mr Carter. Jag tror inte att detta är förvånande för dig. Men kanske orsaken till att det har blivit en Freudiansk symbol är lika intressant som det faktum att dess besatthet."
  
  
  Han såg på honom nyfiket.
  
  
  "Vid femton års ålder, hon blev våldtagen av en svensk dräng. Hon blev gravid. Abort var framgångsrik, men sepsis utvecklas. När jag var femton, jag hade en hysterektomi. Detta karga, vackra, intelligenta varelse som blev besatt av att förstöra henne. kvinnlighet, med sin oförmåga att vara mamma. Eftersom hon var inte en kvinna, utan en man till oss, hon blev vad hon ska bli en superman! Med denna skönhet och denna intelligens-jag försäkrar er, hennes intelligens är begränsad
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Ess, Mr Carter! "bestämde hon sig för att hon skulle ta över den lilla imperium som han var mästaren."
  
  
  "Drog nätverk", sade jag.
  
  
  "Helt fantastiskt. Nu är jag pratar om hennes ambition när jag bestämde mig för att bryta kedjan och avslöja sina djupaste hemligheter till Förenta Staternas Department of Drug Enforcement."
  
  
  Han nickade mot henne. "Och det var anledningen till att hon anställt Parson döda dig!"
  
  
  "Det här är på riktigt. Lyckligtvis, jag tolkade hennes första chockade reaktion till mitt beslut att avveckla den kedja som misstänkt och höll ögonen öppna. Trots att hon lovade mig att hon skulle förbli lojal mot mig och följa med mig till Amerika, hennes gissning var att hon ljög för Honom. Jag vände på hennes telefon - vår villa i Korsika är stor, och alla runt omkring oss har en hel del frihet - och slutligen hört henne göra en deal med Barry Parson i Malaga.
  
  
  "Mest intressant".
  
  
  "Mitt nästa steg var att skicka mina egna spy på Parson. Jag tror förresten att du hittar Parson i Interpol filer som Daniel Tussauds, sen fransk underjordiska. Han var en tio-åriga barn under Världskriget. Två, och växte upp för att spy och döda."
  
  
  "Han är död nu."
  
  
  "Jag misstänkte så mycket." Corelli ryckte på axlarna. "Jag hörde om du lämnar disco med en vän från Malaga."
  
  
  Han log mot henne. "Inte mycket som undgår dig."
  
  
  "Det räcker," Corelli suckade. "Tja, Elena Morales höll ett vakande öga på Parson, låta em plocka upp henne på barre i Torremolinos. Och det var hon som varnade mig, de säger att han kom till Sol-i-Niev att hitta mig och döda mig. Det är därför han inte träffa dig i Velet."
  
  
  "Jag motiverade det."
  
  
  Corelli nickade. Han var klar med sina skidor. "Jag hoppades att kanske Tina kunde dödas på Lysistratus' båten om det hänt något där, men som du vet, hon undkom allvarliga skador. Den Capon hade planerat genomförande samt, om. Detta innebar att jag var tvungen att hålla ett öga på vädret så att inget skulle hända. Inte bara en Capo mördare, men också för att Tina assassin för uthyrning! Mygga. Och pastorn. Så jag är bara stahl herr Hauptli, anställa ett par arbetslösa aktörer i Valencia för att spela rollen av mina tänkt smickrare."
  
  
  Hon skrattade. "Du är en mycket påhittig man, Mr Corelli."
  
  
  "Jag har levt ett långt liv på grund av min kreativitet i ett farligt yrke." Han rynkade pannan. "Inte ett yrke. Det besudlar själva innebörden av yrket. I en mycket farlig racket. Det är ett bra ord. Svår. Platt. Unromantic. Raket".
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  "Jag har sett dig i fruktan för ganska lång tid." Corelli log. "Jag visste direkt att du dödat en Mygga. Och jag förutspådde skulle du döda Parson, också. Tina ' s död kom som en överraskning för mig. Jag tror inte att hon begått självmord, som de säger i Prado Llano. Men jag tror att hon måste ha förlorat kontrollen över bilen efter mycket möjligt att upptäcka att Parson var död och tänker att jag visste allt om henne och skulle döda henne."
  
  
  Henne, sade: "I detta fall, hon bestämde sig för att köra bort innan du visste att hon var här."
  
  
  "Exakt."
  
  
  "Hon är död. Rösta och allt som hör till det."
  
  
  Corelli nickade. Han åt ski klämmor, justerat sina stövlar, och sätta klämmor på. Han stod upp och böjde sina knän.
  
  
  Han började att klä på mig.
  
  
  "Vill du åka med mig?"
  
  
  "Vacker".
  
  
  Han flinade. "Innan, Nick, hon vill att du ska ha den."
  
  
  Han tittade ner. Han höll ut ett kuvert. Det var en utbuktning på nen. Han öppnade kuvertet och såg en välbekant utseende rulla av mikrofilm.
  
  
  "Det är bara vad du tror. Namnen. Platser. Datum. Allt. Hela vägen från Turkiet via Sicilien, och Riviera till Mexiko. Du kan inte missa våra grejer, vår man, om du följer fakta. Jag vill att denna kedja förstörts, så att det inte kan tas upp tillsammans. Bella Beatrice ."
  
  
  Beatrice. Ego dotter. Och är det inte Dantes bild av kvinnlighet?
  
  
  "Okej, Corelli," sade jag.
  
  
  Han smällde till mig på ryggen. "Låt oss gå!"
  
  
  * * *
  
  
  Han började en långsam förflyttning mot drop linje, sedan korsade backen och rusade ner till tur på sikt. Sedan vände han sig tillbaka till den vackert utformade Christie och gick runt högen av stenar.
  
  
  Mikrofilm lägga den i innerfickan på hans ski jacka och sprang efter det. Snön var helt rätt. Jag kunde känna mina skidor bita i pulver med en fin bouncy studsa.
  
  
  Corelli var under mig när han rörde sig längs kurvan av stenar. Han avslutade flera varv, in Wedeln, och sedan vände på ett mycket brett travers längs en mild hörnet av banan.
  
  
  Jag följde honom ner, ta några varv och skaka av kurvorna i min kropp. I slutet av tävlingen, som är öppen på traverse, hon sågs av en tredje skidåkare på en alternativ rutt.
  
  
  Backarna var sådana att omväxlande avsnitt genomskuren med vissa mellanrum, något som två trådar som var löst vred på vissa platser.
  
  
  Det var en ung man i en brun jacka. Han såg ut som en tonåring, eller åtminstone att han var tvungen att senig, smal bygga. Oavsett hans ålder, han var en utmärkt skidåkare. Ego skidor grävde i snön, och han var en mästare på kurvtagning och drivande.
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  egen körsträcka.
  
  
  På en del av sluttningen där två spår konvergerade, en ung skidåkare kraschade in i hans sida och sakta ned i en serie av platt går. När han nådde Corelli, han försvann ur sikte mot den klippiga åsen som separerade de två spår.
  
  
  "Det är ett vackert rum", sa jag.
  
  
  Han nickade.
  
  
  "När du kommer till usa, jag ska ta dig till Alta och Aspen. Du kommer att älska dem!"
  
  
  Han skrattade. "Jag kan se dig om detta!"
  
  
  "Bra affär", sade jag. "Gå vidare. Jag ska följa dig till nästa stopp."
  
  
  Han flinade och började gå.
  
  
  Hon kom en liten stund senare, då hans. Min högra ski var släpar lite, och jag har försökt att ändra min hållning för ett bättre bett.
  
  
  Han följde en brantare nedgång, saktar ned med en snöplog eftersom bron mellan de två rock hällar var för smal för graciösa manövrering, och kom sedan ut i ett stort clearing, omgiven av snö och is, som nu såg ut som en rastplats för alla skidåkare. Corelli såg henne på långt slut.
  
  
  Han började nerför trappan, följande Corelli till vänster, och det var när pojken såg henne igen.
  
  
  Han hade gått ner snabbare än oss två i den alternativa köra och var nu närmar sig korsningen av de två spåren på botten av den breda, sluttande fält.
  
  
  Han stannade för ett ögonblick, smäller i snön på ett hockey-stopp, och bara stod där. Pulvret var bra. Snön nedan verkade fast. Men jag gillar inte vinkeln av synfältet. Jag menar, det var brant och nästan platt, men det var en konkav lutning på toppen som jag inte riktigt gillar.
  
  
  Fortfarande, Corelli hade inga problem att ta sig vidare med det, halvvägs igenom. Han var på väg till mitt vänster, precis bakom mig, och medan jag såg på honom, han gick ut i stormen och kom tillbaka från höger till vänster. Bakom honom, såg han en ung man på en annan ras, som närmar sig kanten av berget som skilde oss åt i livet från egot.
  
  
  Jag var precis på väg att dra ut när jag fick en varning flash ut i hörnet av mitt öga. Han tittade upp igen, kisa mot den ljusa solen. Gjorde mina ögon spelar spratt på mig? Nej!
  
  
  Killen var som innehar något i sin högra hand och sin vänstra hand var han kramade både ski klubbar. Han höll i någon form av vapen-Ja! Det var en pistol!
  
  
  Nu har barnet slutat och hukade i snön. Han var bakom stenar nu, och jag kunde inte se vad han gjorde, men jag visste instinktivt att han siktar på Corelli, som var att åka skidor med honom, ovetande om att han siktar på omfattningen.
  
  
  "Hauptli!" Jag skrek, med mitt ego som en cover, bara i fall att jag var lurad av några optisk illusion.
  
  
  Han vände på huvudet snabbt, tittar upp backen på mig. Han viftade med handen på den unge mannen. Corelli vände sig och kunde inte se någonting från sitt hörn. Han vinkade frenetiskt på henne i varning. Corelli visste att något var fel och reagerat. Han försökte att ändra den aktuella raden, men förlorade balansen och föll på grund av en dålig chef-på hösten. Men han drog sig samman och slog hans lår, sedan började skjuta.
  
  
  Han hoppade på hans skidor och träffa polacker, rusar ner till klipporna där tonåringen satt. Han stoppade både ski batonger under hennes vänstra arm och drog ut en luger.
  
  
  Den tycoon dök upp runt ute i ingenstans. Jag tittade på klipporna i området killen huvud, men jag kunde inte se någonting. Magnat plockade upp mig halvvägs mellan mitt knä och ski klipp och kastade mig face-in först i snön, helt slet av ena skidan när säkerheten hanterar lossnat, och fortsatte genom den expansiva område. Henne, halkade, och slutligen stannade tvärt. Den andra skidan låg bredvid mig. Jag behöver inte ens komma ihåg hur det kom.
  
  
  Corelli hade kravlade ut ur snö och nu vände för att titta på stenar.
  
  
  Det första skottet ljöd. Han missade. Nu kunde hon se tonåringen som kommer ut runt klipporna och gå framåt. Emu: s luger som syftar till att hennes huvud och tryckte av. För långt till höger.
  
  
  Han vände sig snabbt om och såg mig. Ego cap sjönk. Gyllene hår flöt omkring ego halsen.
  
  
  Det var Tina Bergson!
  
  
  Han var så chockad att han inte kunde tänka sig.
  
  
  Men då min hjärna repeterar hela historien utan att fråga.
  
  
  Tina!
  
  
  Det var inte hennes kropp i röd Jaguar.
  
  
  Det måste vara Elena Morales. Jag såg henne, det är nu. Jag såg Elena gå in Parson ' s rum och hitta Parson kroppen där vi inte hade kvar det. Och ee såg henne i rummet - Tina Bergson var redan där! Tina kom till Sol-i-Niev att hitta Parson och skicka ego att Corelli att döda egot. Och hon hade hittat Parson död före Elena ens hade kommit in i rummet. Så hon ringde i vardagsrummet för att få Elena i. Och hon kom, skickade ett meddelande.
  
  
  Tina gjorde Elena gå ut på balkongen och gå ner till röda Jaguar, för nu visste hon att Elena var Corelli ögon och öron. Hon satte henne i en Jaguar och dödade henne. Vid sekelskiftet hästsko, out of sight, hon satte Elena bakom ratten, körde en Jaguar i pjäxor eller något tungt, för att hålla gas-pedalen, och hoppade bort sig själv.
  
  
  Och kom undan i mörkret, trots att hennes skal, precis bakom henne.
  
  
  Och nu...
  
  
  Nu är hon var här för att döda Corelli och ta över drog nätverk själv, precis som hon alltid gjorde.
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  ice hotel göra!
  
  
  Han såg Corelli komma upp igen och stirrar på Tina. Tina sköt mig igen. Abe svarade med eld. Hon var för långt bort för att göra något bra.
  
  
  Hon tittade på mig, sedan på Corelli, och började gå genom snön mot Corelli. Han var desperat försöker att komma ut i snön och ner i backen. Som många män i extremt farliga yrken, som han uppenbarligen tyckte bär en pistol.
  
  
  Hon målmedvetet rusade mot honom i hennes pjäxor, hålla hennes vapen hög.
  
  
  Snön runt magnat är mycket kallt. Han kunde se att det sprakande med spänning på toppen av backen, som bildade en rundad kontur som sluttade mot botten av fältet.
  
  
  Han drog Luger ut i snön och sköt en gång, två gånger, tre gånger. Skottlossning ekade i luften. Snön utspridda i alla riktningar. Det var en uppdelning spricka, och hela plattan i snön och isen började smälta-att dela med den övre halvan av magnat som hade fallit till marken.
  
  
  Från början var han rör sig snabbt. Gorka!
  
  
  Hon hade räknat med ego: s synsätt, men hon kunde inte undvika det. Hon sköt Corelli två gånger och sprang sedan mot honom, ducka snön bilden, men hon fångade den och förde den ner. Henne, såg hennes gula hår försvinna i detta material.
  
  
  Då snö ackumuleras och började falla på ryggraden stenar, stoppa med ett slammer och krasch.
  
  
  Jag samlade upp mina skidor och gick sakta ner till Corelli.
  
  
  Han låg på rygg, ymnigt blödande i snön.
  
  
  Henne, gick upp till honom. Ego ' s ansikte var vitt med smärta, och hans ögon var ofokuserad. Han var i chock.
  
  
  "Bryter kedjan!" viskade han till mig.
  
  
  Hennes ego lyfte hennes huvud i snön. "Jag ska göra det, Riko."
  
  
  Det var första gången ego alltid hade kallat henne vid hennes förnamn.
  
  
  Han lutade sig tillbaka med ett litet leende på hans läppar.
  
  
  Sexton
  
  
  Hennes ego stängt hennes ögonlock.
  
  
  Han hjälpte civilförsvaret ta hand om Corelli kropp, då åkte bort när flera män med spadar började gräva för Tina Bergson. Mannen med fu Manchu mustasch tog honom åt sidan och informerade em av den sorgliga slutet av Barry Parson.
  
  
  Under duschen, det var skönt att släppa spänningen och spänning i samband med detta spanska Anslutning fall. Jag toweled henne i mitt rum innan du klär på dig och knackar för Juana Rivera. Det är dags att berätta det sista kapitlet i berättelsen och börja din resa till Malaga med det.
  
  
  Han kollade sin Luger i axel hölster som hängde över sänggaveln och sträckte sig efter hans mantel. Eftersom mina fötter var torr, jag limmade på henne med en stilett och lindade hennes axlar i en cool frotté. Badrumsspegeln var helsvart, men jag lyckades att borsta mitt hår. Jag kollade på den igen och fann att den grå delar inte längre upp efter jag drog ut ih en vecka innan.
  
  
  Jag visste att jag i framtiden skulle se ih mer, inte mindre.
  
  
  Mina väskor var packade - jag gjorde det innan jag fick i dusch-och henne, tänkte sätta på lite kläder innan jag ringde Juana, och sedan tänkte, vad fan, gick fram till dörren och knackade på den med mina bara händer.
  
  
  "Kom in," hörde hon sin dova röst säga.
  
  
  "Är du redo?"
  
  
  Det var inget svar.
  
  
  Han öppnade dörren och gick in.
  
  
  Dörren stängdes bakom mig, och jag vände mig förvånat att hitta Juana sitter i stolen mitt emot mig. Hon var helt naken, med en näsduk knuten runt hennes mun, och hennes händer var bundna bakom ryggen och knuten till en stol. Hennes fötter var bundna till benen på en stol. Hon tittade på mig med mute, vädjande ögon.
  
  
  Han sträckte sig efter dörrhandtaget.
  
  
  "Nej, nej, Nick!" rösten sa mjukt.
  
  
  Gardiner i fönstren fladdrade, och Tina Bergson klev ut från bakom dem med en pistol i handen. Det verkade enormt - för nä. Det var en Parsons Webley Mark IV. Hon var klädd i skidkläder - samma som hon hade burit på backen. Det var vått och kallt, men annars helt normalt. Hennes ögon brann med passion och galenskap.
  
  
  "Hej, Nick," sade hon med ett glatt skratt.
  
  
  "Tina", sade jag.
  
  
  Han ville inte dö i en lavin du orsakat."
  
  
  "Jag förstår."
  
  
  Han vände sig om för att titta på Juana nakna kropp igen. Det är när jag såg cigarettglöd på hennes nakna bröst. Han ryste. Tina Bergson hade sadomasochistisk tendenser, eventuellt lesbiska tendenser som ledde till nymphomania.
  
  
  "Du är sjuk, Tina," sa jag mjukt. "Vad är de bra på att såra människor som Juana?"
  
  
  Tina exploderade. "Rico var en idiot som försöker bryta drog kedjan! Han hade de bästa pengar att göra systemet i världen - och han var bara fucking att bli av med det!"
  
  
  "Men denna metod har dödat min dotter ego."
  
  
  Tina skrattade. "Denna dotter blev en hora, precis som alla kvinnor - varje mannen åkte till dumma högskola hon gick till."
  
  
  "Bara i din fantasi, Tina," sade jag. "Du behöver en psykiater."
  
  
  Hon kastade tillbaka sitt huvud och skrattade. "Du är en Puritan, Nick! Vet du det?" En Puritan!"
  
  
  Jag tänkte på axeln hölster som hänger på sänggaveln i mitt rum och förbannade mig själv för att vara en dum idiot. Jag tänker inte gå någonstans utan den. Allt på grund av en dum sentimental
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Hennes intresse för Juana Rivera sätta henne till döden.
  
  
  "Ge mig mikrofilm, Nick," Tina sa, att röra sig bort från gardiner, där hon hade väntat på mig. "Jag såg dig med Riko. Du måste ha det. Ge det till mig, eller jag ska döda dig."
  
  
  "Inget företag, Tina," sade jag. "Om jag ger dig de band, du dödar två av oss och lämna."
  
  
  "Nej," Tina sa, hennes ögon lyser. "Jag bryr mig inte vad du gör med att tik. Du kan lämna och flyga tillbaka till usa, jag bryr mig inte. Jag behöver bara en mikrofilm och jag ska låta dig gå."
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Vi bryr oss inte, baby."
  
  
  Hennes ögon var ljusa och blå, som is-kall is. Han tänkte på den Skandinaviska fjäll och is skorpa. Och jag tänkte på den vackra kropp under mina skidkläder.
  
  
  Tina pekade en tung Brittisk Webley på Juana. Hennes blick var fast på Nä med en nästan kväljande fascination. Juana ögon rullade upp i larm. Jag har sett henne darra. Tårar strömmade ner för hennes kinder.
  
  
  "Du är ett monster", sa jag lugnt. "Kan du höra mig, Tina? Du kunde ha tagit mig på istället för att plåga Juana." Vilken typ av omänsklig varelse är du?"
  
  
  Tina ryckte på axlarna. "Jag ska döda henne om och räkna till tre om du inte tar med mig dessa filmer, Nick."
  
  
  "Jag har inte en film", sa jag snabbt. Plötsligt hade jag en plan. Hennes hotell, så att hon skulle tro att jag var protesterar för mycket.
  
  
  Hennes ögon smalnade. "Jag såg dig med Riko. Du måste ha fått en film från honom. Em som behövs för ett privat möte med dig. Rösta och det är det. Och han fick egot. Han måste ha gett sitt ego till dig. Odin, Nick."
  
  
  Dess svettning. "Tina, lyssna på mig! Han skickade mikrofilm i e-post. Han gick ego i Washington."
  
  
  "Rico skulle inte lita på den post," Tina fnyste. "Jag vet att egot är bättre än så. Tror du på något bättre, Nick. Två."
  
  
  "Tina, det är sant!" Hennes impulsiva och flyttade till henne. "Nu lägga ner pistolen och dra Juana runt stolen!"
  
  
  Tina vände sig till mig. En liten tunga pistolen var riktad mot mitt bröst. "Detta är Webley.455 Nick, " sa hon skarpt, grimaserande. "Han är lika kraftfull som Colt Frontier. Inte få mig att slita dig i stycken. På en sådan kort avstånd från bröstet och hjärtat, kommer det att finnas något kvar. Jag skulle ha att gå igenom dina saker för att hitta filmen. Och jag gillar din stora hårda kroppen för mycket för att förstöra ego. Ge det till mig, Nick. Den filmen! "
  
  
  Juana var gråter.
  
  
  Det rörs om lite.
  
  
  Tina skrek, sedan satt pistolen till Juana huvud, bara centimeter från hennes hår. "Ge mig den där filmen, Nick. Eller att hon kommer att dö!"
  
  
  Han stirrade på nä i förtvivlan.
  
  
  "Jag sa ett och två, Nick! Nu är det sista tillfället att rösta... " Hon suckade.
  
  
  "Vänta!" Hon grät. "Det är i det andra rummet!"
  
  
  "Jag tror inte att," Tina, sa han med ett litet flin. "nej. Du bär den med dig. Ett sådant värdefullt objekt."
  
  
  Mitt ansikte. "Hur kan du vara så säker?"
  
  
  Hon log. "Jag vet! Rösta och det är det. Jag känner henne!" Hon började mot mig. "Ge det till mig!"
  
  
  Han i hörnet på hans bomullsfrotté mantel. "Tina..."
  
  
  "Långsamt!"
  
  
  Det lyfte sin tunga nospartiet och som syftar det på min hals.
  
  
  Hennes flyttat. "Det är i min ficka."
  
  
  Hon tittade på mig, hennes ögon nöp stänga, hennes sinne arbetar snabbt.
  
  
  "Ta sedan av din mantel och skicka den till mig. Långsamt."
  
  
  Han löste hennes bälte, tänkte ilsket. Det var ingen film i hans ficka, naturligtvis...
  
  
  "Bort!" hon knäppte.
  
  
  Hon var för långt bort för att ta tag i hennes kläder, som han hade hoppats på först. Egot tog bort hans axel och lyfte den från hans kropp. Han stod där, naken och oskyddad. Om hon bara hade varit närmare, kåpan, som skulle ha skakat henne, ryckte Webley ' s händer borta, och ... ..
  
  
  "Kasta den på sängen!"
  
  
  Han suckade.
  
  
  Hon gick mot honom, håller pistolen mot mitt bröst och hjärta. Med sin vänstra hand, hon grävde i en av sina fickor. Tom. Och sedan en annan. Tom.
  
  
  "Lögnare!" hon skrek. "Var är den? Var är den?"
  
  
  Jag såg hennes ögon brinner med en blå låga som hon stirrade på mig, hennes blick går upp och ner för min kropp och ner i benen. Jag flyttade hennes ben lite, vinbären, försöker att inte låta henne se den klibbiga tejpen där det sprang ner på baksidan av min vrist.
  
  
  Hennes blick ofrivilligt flyttas över till hennes högra ben. Hon såg min blick försvinna, och hennes ögon smalnade i tanken. Hon tittade mer noga på min fot, sedan på mitt ben, och hon såg en liten bit tejp som löper längs baksidan av min vrist.
  
  
  "Rösta!" hon knäppte. "Bifoga till ankeln! Bring it, Nick. Ta upp det och..."
  
  
  "Tina, jag lovar dig!"
  
  
  "Du vill att hon ska döda dig och ta det band av dig själv?"
  
  
  Jag visste att hon skulle.
  
  
  Känslan nakna och sårbara, jag böjde mig ner och tog min högra fotled. När Ego sätta på tejp var det lossnat på grund av den fukt i duschen, och hans hårnål var omedelbart bort.
  
  
  "Snabbt!" Hon ropade till mig, lutar sig över mig och nå ut med sin vänstra hand för att ta det från mig.
  
  
  Han drog fram en stilett och gick fram till henne och höll fram sin vänstra hand, som om hon höll en mikrofilm. Hennes ögon fladdrade till min knutna näve, och hon reflexively nått ut.
  
  
  Han tryckte på den med knytnäven. Hon lät fingrarna röra ego. Ee tog tag i hennes handled. V s
  
  
  
  
  
  
  Typer av överföring
  
  
  Text Översättning
  
  
  Källa text
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Översättning resultat
  
  
  Vid ett tillfälle, hennes högra hand tagit kontakt med sin kropp och fastnat stiletto i hey hals, precis under hennes öra.
  
  
  Med ett gurglande skrik, hon sköt Webley.
  
  
  Gawk stansade genom hotellet vägg, vilket gör sin väg till den andra sidan.
  
  
  Mitt bröst som brann i eld, exploderar krut.
  
  
  Han tog ett steg tillbaka.
  
  
  Hon föll, och arteriellt blod forsade ut runt hennes kropp gyllene hud.
  
  
  Vilket slöseri.
  
  
  Vad fan avfall.
  
  
  Häpen, han reste sig upp, plockade upp hennes kropp, och förde henne till sängen.
  
  
  En dag, hon öppnade ögonen.
  
  
  "Nick," viskade hon, och log glatt. "Jag kommer aldrig att leva till sjuttio, kommer jag?"
  
  
  "Du har valt fel yrke", sade jag.
  
  
  Hon gick halta.
  
  
  Han skrev ett brev till Juana, försöker trösta henne genom att frigöra henne från stolen, och sedan släpade henne till garderoben där hon förändrats. Sedan gick jag till mitt rum och kröp ner i gruvan.
  
  
  Jag gick tillbaka. Hennes var att hålla henne Rolleiflex nu, ser exakt hur hon skulle ha sett ut i min pärm. Kära gamla Hawk.
  
  
  I själva verket var hon glad att få klädd. När du är klädd, det är alltid lättare att prata om vardagliga saker.
  
  
  "Där är det mikrofilm?" Juana frågade mig.
  
  
  Det togs upp av Rolleiflex. "Här," sade jag. "En bra kameraman bär alltid sin film i sin kamera."
  
  
  Hon stack ut tungan mot mig.
  
  
  Jag fångade det på film. Efter alla, han var en av de bästa fotograferna i Mellanvästern, har han inte? Och Juana inte behöver veta att jag hade en mikrofilm i mina byxor fickan, som ett paket cigaretter eller en nyckelring, gjorde hon?
  
  
  
  
  
  
  Död Huvud Konspiration
  
  
  
  
  Död Huvud Konspiration
  
  
  Prolog
  
  
  Mumura Ön var som en liten grön pärla i det djupa blå sammet i Södra Stilla havet. Undangömt i ett hörn av det Tuamotu Skärgården, Mumura var en av de få verkligt Polynesiska öar som inte hade påverkats av missionärer och civilisation. Folket i Mumuran var fortfarande fri i full bemärkelse. Ingen tog trånga skor på sina fötter eller som omfattas av den vackra bruna bröst av sina kvinnor. Totalt ih ungefär fem hundra personer, att de var omedvetna om det paradis som var ih ön eftersom de inte visste något annat.
  
  
  Nästan hela befolkningen var nu väntar på golden beach som motorbåt skära genom den mjuka bränningar vid stranden. I fören av det utländska fartyget stod Atmatov, lång och rak, orädd om fartygets hastighet eller dånet av motorn, som en ledare bör vara.
  
  
  När båten stannade ett par meter från stranden, och männen sprang till sin chef, men kvinnorna stannade på stranden, skrattade upphetsat med varandra och varna barn för att inte störa.
  
  
  Efter att ha vandrat runt båten, Bankomat tog en stor resväska från besättningen och vadade i vattnet, för att hålla det högt för att hålla den torr. Båten vrålade till liv och rusade tillbaka till den vita båten, som redan var lätt att flytta en halv mil bort.
  
  
  Atm klev ner till stranden, stolt bära en resväska framför honom. Han lade ego sten som ego förfäder som används som ett offer-altare, men nu är han stahl står.
  
  
  Den Mumurans trångt runt. Den musikaliska rytmen av ih tungan ross från spänning.
  
  
  Atm höjde handen till tystnad, och omedelbart det enda ljud som hördes var den suck av kvällsbrisen i hans handflator. Den vithårige chefen log mjukt på sina män, och böjde sig ner för att ångra lås resväska som emu visade den vita män på den stora båten.
  
  
  Han sprang sin hand över den glänsande brunt material resväska. Han hade aldrig rört något liknande förut, och ATM-maskiner var smeka den med häpnad. Sedan, se otålighet i hans män, tog han locket på båda sidor och lyfte den.
  
  
  Han tog ut skatter, en efter en, vilket gör att människor att njuta av alla runt omkring dem. En bit tyg som är otroligt flexibla och prickade med färgade spiraler, till skillnad från oss, som en enda blomma i Polynesien. Halsband trädda med fantastiska stenar reflekterade solens heliga ljus och vände ego i regnbågens färger. Små avlånga paket med papper förpackade i remsor som smakade sött. Atm satte en i munnen och började tugga för att visa vad emu visade den vita män. Han distribuerade resten av cordon remsor, såg att så många barn som möjligt fick ah. Mirakel fortsatte att stråla runt resväska. Det var saker som studsade, saker som glittrade, saker som gjorde ljud. Varje ny skatt orsakat publiken mumla med glädje..
  
  
  Denna dag kommer det säkert att bli ihågkommen på Mumura.
  
  
  Ombord på båten, nu drar bort från Mumura, två män stod vid räcket och tittade på ön avta genom kikare. En var tungt, björn-liknande, med en härva av svart hår som behövs för att tvätta. Den andra var längre och mager som en piska, med silver hår slicked tillbaka från en hög, slät panna. Även om det var män i civila kläder, det var något militärt om ih: s uppträdande. Bakom den långe mannen satt en stor schäfer och en muskulös svart Dobermann, tittar på världen med hat.
  
  
  Fjodor Gorodin, ju tyngre man sade. "Varför inte vi får det överstökat, Anton? Vi bör vara tillräckligt långt bort från ön nu. Egots röst var en hård morra som gjorde egot ser mer ut som en björn.
  
  
  Den vithårige Anton Zhizov sänkte huvudet och nickade långsamt. Ego små mörka ögon var dolda av djupa uttag under raka svarta ögonbryn. "Ja, jag tror att tiden har kommit."
  
  
  Zhizov vände sig till den tredje mannen, som var vanka oroligt på däck bakom dem. "Vad säger du, Varnov? Är du redo?"
  
  
  Varnov var en mager man med smala, böjda axlar som fick honom att se ännu mindre än han egentligen var. Han hade ljust, ohälsosamma huden på en människa som sällan går utanför för medicinska ändamål.
  
  
  "Ja, ja, det är klart," Varnov slint. "Jag har varit redo för det sista tjugo minuter."
  
  
  "Överdriven brådska kan vara mycket dyra," Zhizov sa mjukt. Bör det ser ganska nu i solen." Han vände sig till den unga matematik större i sjöman uniform. "Boris, säger kaptenen att hålla oss, jag vill ta en bild."
  
  
  Den unge mannen blev uppmärksam. Han började gå mot bron, men tvekade. "Sir?"
  
  
  "Vad är det, Boris?" frågade Zhizov otåligt.
  
  
  "Människor på ön. Kommer de att ha tid att evakuera? "
  
  
  "Människor? Du menar de brun hudfärg vildar?
  
  
  "Y-ja, sir. De verkade nog så harmlöst.
  
  
  Gorodin sköt ut från under räcket, ego muskler av hans enorma axlar bet. "Vad är det du gnälla om, pojke? Du har fått en order! "
  
  
  Zhizov upp en välskött hand. "Boris är unga, Fjodor. Den behåller en touch av humanism,
  
  
  
  
  vilket inte alltid en dålig sak."
  
  
  Han vände sig till den unga seglare. "Om vi vill nå våra mål, Boris, vi måste offra en del liv. Som ni vet, tack vare de förändringar som vi odlar, de villkor för alla världens folk kommer att bli mycket bättre, så dessa enkla infödda hjälpte sina liv till förmån för mänskligheten. Förstår du, min gosse?
  
  
  "Ja, sir," sade Boris, även om det fortfarande fanns tvivel i hans ego ögon. Han flyttats fram till bron.
  
  
  "Jag vet inte varför du försöker att förklara det," morrade Gorodin. "Ordern måste utföras omedelbart. Precis som du och jag har lärt."
  
  
  "Vi måste inse att tiderna förändras," Zhizov sagt. "När vi är i kraft, kommer vi att behöva dessa ljusa unga människor som Boris. Det skulle vara oklokt att driva ego bort nu ."
  
  
  Planen för motorer förändrats, och båten saktade ner. Med en liten förändring i balans, två hundar morrade, slog ut sina fötter av den instabila stöd. Zhizov ryckte tråden ih av den dubbla koppel, loopas över ledstången, och smällde både hundar i ansiktet. De tryckte sig mot stugan skott, svarta läppar skiljas från starka vita tänder i en tyst morra.
  
  
  "Jag vet inte varför dessa hundar inte slita dig i stycken, hur du behandlar dem," Gorodin sagt.
  
  
  Zhizov gav en kort, skällande skratta. "Rädsla är den enda av dessa djur förstår. De skulle döda för mig på kommando, eftersom de visste att jag hade makt att döda ih. Du bör lära dig mer om psykologi, Fjodor. Med en ung man, som Boris, du måste ha tålamod. Bara grymhet arbetar med dessa söta de onda andarna." Han sprang läderband över hundarnas ansikten igen. De gjorde inte ett ljud.
  
  
  "Om du är klar med att leka med ditt husdjur," Varnov sade med stark sarkasm, " jag kommer att fortsätta demonstrationen."
  
  
  "I varje mening. Låt oss se om all tid och pengar vi har investerat i att du kommer att betala utdelning ."
  
  
  Varnov nått inne och drog ut en svart läderväska. Från dessa plockade han upp en tunn metall cylinder, sex tum långa och spetsiga i ena änden. "Det är en elektronisk penna," förklarade han. "Det här är hur jag styr utlösaren, en komplicerad uppsättning inställningar som bara jag vet."
  
  
  "Behöver vi allt detta prat?" Gorodin klagade. "Låt oss se vad som händer."
  
  
  "Ha tålamod, Fjodor," Zhizov sagt. "Detta är ett viktigt ögonblick för Mr Varnov. Vi var tvungna att låta honom njuta av det till fullo. I slutändan, om ego-projektet skulle misslyckas, vad som finns kvar av hans liv kommer att vara det mest obehagliga." "Han kommer inte att misslyckas" Varnov sa snabbt. "Du måste komma ihåg att detta är ett runt min mindre destruktiva enheter. Men det kommer vara mer än nog för en ö storleken på Mumura." Att hålla en elektronisk penna i sin hand, han började knäppa upp hans skjorta. "Det fina med det är att även behöriga tullmyndigheterna inspektörerna skulle aldrig ha hittat en bomb i resväska, eftersom det inte finns någon bomb i det."
  
  
  "Vi vet alla att" Gorodin sade otåligt. Varnov fortsatte som om egot inte bli distraherad. "Det är ingen bomb bland prydnadssaker, eftersom resväskan i sig är en bomb. Mjuk, följsam, bearbetbar i någon form, det yttersta förlängning av plastiska sprängämnen princip är kärnkraft klyvbart plast. Den detonerande enheten är liten och monterad på en metall spärren. En röst och en utlösare." Nu när hans bröst var utsatt, Varnov grävde hans fingertoppar in i vad som verkade vara en läkt vertikalt ärr på vänstra sidan av hans bröst.
  
  
  Stora Fjodor Gorodin igång och vände sig bort. "Åh, jag kan inte vänta att se honom göra det," Varnov, sa han med ett kort skratt. "Du behöver inte ångra att titta på flera hundra människor dör på avstånd. Och ändå hatar du att se en man öppna en flik av sin egen hud." Ta tag i kanterna av ärr med sina fingertoppar, han försiktigt drog ut det. Med ett sugande ljud, kött skild från hans bröst, att utsätta sin bredd, som innehöll ett runt metallföremål storleken på en silver dollar. Ett hundra små kontakta poäng, något större än huvudet av en pin-kod, som omfattas ego.
  
  
  Varnov lätt rörde vid kanten av skivan med sin penna. "Tillgång till nyckel, jag kallar det för ego För mig nyckeln till rikedom och flyttade, för dig nyckeln till makten."
  
  
  "Och för dem som står i vår väg," Zhizov tillade, " nyckeln till glömskan." "Absolut, i själva verket," Varnov sagt. Han började röra spetsen av nålen på flera punkter på avtryckaren disk. "Du behöver inte komma ihåg den för kontakter", sa han till Zhizov. "Det ändras automatiskt efter varje avslutad signal. En man behöver för att täcka upp ."
  
  
  Gizov log tunt på emu. "Jag beundrar noggrannhet i ditt självförsvar. Det var trevligt att ansluta lösenord till pacemaker."
  
  
  "Ja, jag tänkte så," Varnov kommit överens om. "Om du av någon anledning min stack dollarn slutar slå, få tillgång till nyckel som är programmerad för att signalera explosion av alla befintliga kärntekniska plast fullständiga namn. När vi starta ett företag och att alla villkor i våra avtal är uppfyllda, det kommer naturligtvis att inaktivera lösenordet från dina hjärtslag ."
  
  
  "Naturligtvis"
  
  
  
  
  
  Zhizov sagt.
  
  
  Varnov klar manipulera pennan och jämnar ut huden lock. "Det. Det är gjort."
  
  
  De tre männen stirrade på ön vid horisonten. Gorodin vände sig sakta hans stora huvud.
  
  
  "Ingenting hände, Warnow,"sade han," din bomb fungerar inte."
  
  
  "Bara att fortsätta titta," Varnov sa till emu. "Det är en automatisk fördröjning av trettio sekunder mellan att ange nyckel och sätta detonator i pannan. Detta kommer att ge mig tid, om någonsin behövs, för att signalera uttag.
  
  
  "En klok försiktighetsåtgärd." Zhizov godkänt det. "Men den här gången, en sådan fördröjning kommer inte att vara nödvändig."
  
  
  Varnov tittade på när andra hand genomfört en halvcirkel på framsidan av ego armbandsur. Han räknade ner de sista sekund högt. "Fem, fyra, tre, två, ett."
  
  
  Först var det en andra sol, som stiger likt den andra inställningen. Ego är gul-orange eldklot växte som ett stort ögonblick cancer som svartsmoke och vit ånga skyms Mumura Ön. En chock våg av aktivitet svepte över & nb mot båten, som kan ses som en tio fot breaker snabbare bort från olycksplatsen. Offentlig verksamhet hit stern, som drabbat fartyget och egon av passagerarna. På samma gång, ljudet hit ih. Långvarig mullrande dån som åska ökat thousandfold.
  
  
  Anton Zhizov vände sig till sina kamrater med en tunn tystlåten, triumferande leende. "Jag tror att vi har sett nog. Låt oss gå in och torka ut samtidigt som jag säger kaptenen att flytta."
  
  
  De två hundarna kröp, trumling magen-först till däck, deras ögon vidgas i skräck när en boll av eld, nu en matt röd, steg upp till himlen på en svart rök kolumn. Zhizov slet i kopplet, fastsättning kvävning kragar tätt och halvt släpade djur med honom, på väg till stugan.
  
  
  Från båten avstånd, ett moln av rök var en riktig liten skönhet. Mumura Ön, nu svartnade och vissnade, var inte längre vacker. Bara en vindpust drog i för att fylla det tomrum där den kokande flames hade förbrukat syre. Annars var det tyst. Och döden.
  
  
  Odin
  
  
  Kärnvapenexplosion började ta ut sin rätt på mitt liv två söndagar efter eldig död Mumura och hennes män. Det som hände vid de mest intima ögonblick.
  
  
  Hennes namn var Yolanda. Nä hade raka, kolsvart hår och krämig huden. Hon möttes av ee tidigare i kväll på en liten flamenco club strax utanför Broadway. Hon dansade där, klädd i en tajt röd sammet klänning som visade upp hennes vackra bröst och liten midja och utsvängda runt dansare långa ben. Hon gav mig en lång, utmanande look som hon stannade i hennes dans framför mitt skrivbord. Det var en inbjudan och en utmaning. Det var en korkskruv för att se att jag inte kunde ignorera.
  
  
  Nu när hon blev liggandes på min säng, Nä bara hade ett stolt leende på hennes ansikte. Hon ville bli beundrad för sin nakna kropp, och jag ville inte leva upp till mina förväntningar av någon anledning.
  
  
  "Kom igen, Nick," sade hon, " bli av med dina kläder nu och följ med mig."
  
  
  Han tog av sin tröja, flinade och tog en klunk av sin Remy Martin.
  
  
  Yolanda sprang hennes ögon över min nakna bröst och över min kropp. "Kom," sade hon imperiously, " jag vill ha dig nu."
  
  
  Hennes leende breddas lite. "En rolig sak som gavs till mig. Jag inte svarar bra på order i mitt eget sovrum. Vi ska komma överens om vem som är ansvarig här."
  
  
  Hon satte sig upp i stolen och hennes spanska glittrande ögon, hennes carmine läppar skildes åt för att säga något. Hon gick snabbt över till sängen och löste ee: s forskning har problem med sin mun. Vid första, hon spänd och tog tag i mina bara axlar, som om att försöka driva mig bort. Han gled hans händer ner hennes sammetslena sidor, knåda den smidig kött där utbuktningen av hennes bröst började.
  
  
  Hon flämtade enligt min mun, och tungan åkte ut, tveksamt först, sedan med stor otålighet. Hennes händer flyttade till min rygg, och jag kände att bita på sina naglar som hennes fingrar gled över min kropp. Hennes nyfikna händer gled in i linningen i mina byxor, söka, söka.
  
  
  Plötsligt, hon drog hennes mun iväg från mig. Hon andades tungt, och hennes hud glänste med tömning av lust. Hon hittade mitt bälte spänne och ångrat det med något darrande händer. Hon fick upp och slutade nä arbete, återvänder för att ligga naken bredvid henne. Han kysste henne öppna munnen, stack sin tunga genom hennes vassa tänder. Hon tog mitt ego i hennes mun och sög, röra munnen fram och tillbaka på min tunga i en sensuell löfte om njutning att komma.
  
  
  Hennes mamma försiktigt drog bort, kysser henne rundad haka, för att sedan flyttas till det ihåliga i hennes hals. Yolanda höll andan kraftigt när min tunga gled ner mellan hennes bröst.
  
  
  Hon tog upp hennes ansikte framför henne och hon kupade hennes bröst med sina långa fingrar, och erbjuder ih till mig. Hennes bröstvårtor var vertikala, våt rosor mot den mörka bruna gloria. Som hennes far lutade sig ned för att ta erbjudandet, en envis gnissla ringde in i det lilla rummet bredvid mitt vardagsrum, som jag använder som min studie.
  
  
  "Åh, Nick, vänligen don' t stop," Yolanda andades som hennes mor tvekade.
  
  
  "Älskling," sa jag, " det finns bara en sak i världen som inte kan få mig att lämna dig allt på en gång.
  
  
  
  
  
  Förbanna det, och det ljud du hör är det.
  
  
  Han svängde benen över sidan av sängen och klev över sovrummet till hans kontor. På bordet, den röda telefon fortsatt sin högljudda samtal. Bortsett från mig, bara en annan person som hade detta nummer - David Hawke, Direktör och Chef för Verksamheten i AX, US Special Intelligence Agency. Den elektroniska förvränga signalen hindrade någon från att ansluta till linjen. Jag plockade upp telefonen och talade i mun, och lämnar min röst hörs i rummet.
  
  
  "Du har en talang för att välja det mest obekväm tid att ringa", sa jag.
  
  
  Hawke ' s röst svarade bekanta med torr New England ljud. "Damen kommer att få vänta, Nick, hema skulle hon vara till oss. Det är brådskande ."
  
  
  "Det är vad jag trodde", sade jag, ignorera mitt ego är exakt som vet vad han gör.
  
  
  "Det var en nukleär explosion i Stilla Havet. En liten ö som heter Mumura i Tuamotu-gruppen ."
  
  
  "Menar du att någon börjat testa igen?" Frågade jag henne.
  
  
  "Det var inte ett test. Ön förstördes tillsammans med flera hundra Polynesier som bodde där."
  
  
  "Hur länge sedan hände det?"
  
  
  "Två Söndagar."
  
  
  "Jag har inte hört något om det."
  
  
  "Jag vet. Det är en fullständig avstängning av den aktuella enheten. Naturligtvis finns alla de stora länderna som vet om detta. Vi har alla radiation detection system som tillåter vem som helst att hitta en nukleär explosion var som helst i världen. Men inget av de länder med kärnvapen kapacitet erkänna att de inte vet någonting om det."
  
  
  "Är det någon som ljuger?"
  
  
  "Det är svårt att säga säkert, men jag tror inte det. Denna morgon, att vår regering har fått lösen efterfrågan från människor som påstod att de hade blåst upp Mumuru."
  
  
  "Menar du att de ber om pengar?"
  
  
  "Mycket mer. Vad de efterfrågar är ovillkorlig kapitulation av alla USA: s militära styrkor och överföring av vår regering att IHC."
  
  
  "Kan meddelandet kommer från en weirdo?"
  
  
  "Vi var säkra på att det var äkta. De har fakta om Mumura explosion som bara förövarna kan ha känt."
  
  
  "De kommer definitivt att be för ett högt pris. Vad händer om vi förkastar dem? "
  
  
  "Enligt rapporten, dessa storstäder kommer att blåsas upp som Mumura. New York City kommer att vara den första, och efter det, ett runt våra städer kommer att förstöras varje två söndagar tills vi överlämnande till ih krav eller finns ingenting kvar ." "Var ska jag få plats med henne?"
  
  
  "Presidenten vill göra varje ansträngning för att göra detta, men vi kan inte ge en synlig operation. Vi har fullt stöd av Joint Intelligence Committee, men jobbet i sig faller till AX. Och du är en man, Nick.
  
  
  "När du vill att hon ska vara i Washington?"
  
  
  "Hur fort kan du göra det?"
  
  
  För första gången, jag såg Yolanda står i dörren och ser på mig. Hon var fortfarande naken. En hand vilade på dörrkarmen, och hennes långa ben som var något isär. Hennes spanska ögon lyser upp av längtan.
  
  
  Hon sa i telefonen, " jag kan lämna direkt om du behöver mig, men om inte i morgon bitti?"
  
  
  Hawke ' s suck ringde klart på the wire. "Hur som helst, henne, jag tror inte att vi kan göra något ikväll. Fortsätta att underhålla din dam, men försök att spara lite energi. Henne, jag vill att du ska vara här och alert första sak på morgonen. Det är en tid faktorn här, och det vart morgon, genomgång kommer att vara avgörande.
  
  
  "Jag ska vara det, sa jag och hängde upp.
  
  
  Yolanda ' s ögon gled över min kropp, dröjande som de hittade i centrum för hennes intresse.
  
  
  "Tack gode Gud", sade hon. "För ett ögonblick trodde jag att jag hade förlorat din uppmärksamhet."
  
  
  "Vi ska ha en chans," sl-försäkrade henne. Henne snabbt gått framåt och plockade upp henne. Hon var en stor flicka, bredaxlad och tall, med bred, fast höfter, och hon var inte van att vara lyfts upp i luften av en man. Han tog med henne in i sovrummet och lade ner henne på arken.
  
  
  "Åh, Nick," hon andades, " ska du inte lämna mig så här igen."
  
  
  "Inte i kväll," hennes fader har lovat. Då henne, lutade sig framåt, och fortsatta åtgärder från där vi hade lämnat av.
  
  
  Det andra kapitlet
  
  
  När jag kom ut ur 747 på Dulles International Airport, möttes jag av en tyst ung man som drog mig in i en väntande limousine. Han manövrerade omsorgsfullt genom morgontrafiken, och slutligen stannade framför intetsägande Du Pont Center-byggnaden.
  
  
  Hon vet en man som kom ut dagen efter han kom in. Han var ordförande verkställande nationella säkerhetsrådgivare. Han var inte glad. Folket i lobbyn - tidningen säljare skanna besökare, väktaren vid hiss-verkade ganska vanlig om du inte ser dem i ögonen. Då du såg hårda, seriös analys som visar upp i ögonen av regeringen agenter i tjänst. AX högkvarter var helt säker.
  
  
  Jag lämnade in mina referenser tre gånger, mitt ansikte var skannas med hjälp av en telecomputer, och min palm ut bekräftades av en elektronisk sensor. Slutligen, de elektroniska och mänskliga väktare var övertygad om att jag verkligen var Nick Carter, en YXA N3 agent rankad som en Killmaster, och jag fick se David Hawke. Han satt i sin misshandlade läder stol, tuggar på en av de långa cigarrer han nästan aldrig lyser.
  
  
  Ego steely blå ögon svikit inga känslor som han nickade mot stolen mittemot honom.
  
  
  
  
  
  "Jag kan inte förstå, sade han," hur man ser så frisk, med tanke på den depraverade liv du lever mellan uppdrag."
  
  
  Han flinade mot den gamle mannen, som satt så rakt som en ramrod, ser mer ut som en man i hans femtiotalet än sjuttiotalet. "Hemligheten är att alltid att tänka på ett rent sätt," emu berättade för henne.
  
  
  "Naturligtvis," sade han. Ena sidan av rta ego böjda något, som var den närmaste till ett leende han någonsin sett på hans New England läder mannen. Då blev han mycket allvarlig. "Nick, vi är i stora problem."
  
  
  "Jo, det är liknande. Du sa att vi fick ett meddelande i går."
  
  
  "Det är rätt. Den här mannen påstår att han och hans folk är ansvariga för Mumura bombningen, och de är beredda att förstöra våra städer, en efter en."
  
  
  "Vem är personen?" Frågade jag henne.
  
  
  "Anton Zhizov. Jag antar att du känner till namnet."
  
  
  "Naturligtvis. Nummer två man i den ryska militära kommandot. Jag tyckte du sa att vi inte har en av de stora krafter som är inblandade."
  
  
  "Sovjet förnekar något ansvar för Zhizov. Som du vet, han var en ledare av militanta hökarna i Kreml. Han är allt mer missnöjda med den växande detente mellan våra länder. Ser ut som att han fick sig ut på egen hand. Han tog med sig Röda Armén Överste Gorodin och några marinofficerare som inte tror på en fredlig samexistens. De verkar också ha kommit undan med att stjäla en stor leverans av ryska guld."
  
  
  "Och Zhizov tror att med en liten mängd av kärnvapen, de kan besegra Usa?"
  
  
  "Enligt våra experter, han förväntar sig att så fort han driver oss att förhandla eller blåser upp flera av våra städer, den Sovjetiska regeringen kommer att ändra sin policy och stöd ego."
  
  
  "Tror du att Ryssarna kommer att göra det?"
  
  
  "Jag vill inte ens spekulera i," Han sade. "Vår största oro just nu är att stoppa Zhizov. Presidenten klargjorde att det inte blir någon kapitulation. Om Zhizov är att tala sanning, och vi måste anta att han är ego bomber har redan planterats i ett antal Amerikanska städer."
  
  
  "Du sa att New York är det första målet. Zhizov gav oss en deadline? "
  
  
  "Tio dagar. Hawke ' s ögon knäppt att den öppna sidan av skrivbordet kalender. "Vi har nio dagar kvar."
  
  
  "Då ju tidigare jag börjar det, desto bättre. Har vi någon leder? "
  
  
  "Bara en. En agent i Los Angeles och arbeta med Atomic Energy Commission såg den sekretessbelagda information om Mumura explosion och Gizov meddelande och kontaktade oss för bara några timmar sedan. Agenten säger att Nä har värdefull information och ber att en man skickas så att hon kan leverera den personligen."
  
  
  "Nej", avbröt jag henne, " du sa att hon var?"
  
  
  Hawke bit ner hårt på sin cigarr och rynkade pannan, men han såg glimten i Egots ögon. "Jag är inte säker på hur du får till dessa saker, Nick, men agenten är en kvinna. Mycket attraktiv, enligt bild i sitt arkiv."
  
  
  Han överlämnade en åtta-av-tio-svart-och-vitt foto över stolen.
  
  
  Ansiktet som tittade tillbaka på mig hade höga kindben, stora, breda-set bleka ögon, och en mun med inslag av humor, inramat av tjockt blont hår som föll löst över hennes axlar. Jag vände foto över för att kolla statistiken av naturliga befolkningen rörelse. Rona Voelstedt, 26, 5-fot-7, Alenka 115 pounds.
  
  
  Jag gav den tillbaka till Hawke.
  
  
  Han sade ," Om jag hade varit lycklig som du, jag skulle ha gjort sig en förmögenhet på travbanan och gått i pension i två söndagar."
  
  
  Henne, skrattade. "Som jag sa innan, jag har allt att tacka för sin rena tankar. Vill du starta det direkt? "
  
  
  "Du är bokat till klockan ett på eftermiddagen. flyg till kusten. Innan du åker, ta en titt på specialeffekter. Stuart vill visa dig några nya leksaker.
  
  
  Som vanligt, Stewart är kräsen och petig som visar mig sin senaste design, men eftersom egot leksaker har räddat mitt liv mer än en gång, jag låter emu införa ih som han finner lämpligt."
  
  
  "Du kommer att se en liten eld som brinner bakom glasväggen," Stewart sade sätt hej.
  
  
  "Du gjorde det den här gången, Stuart", sade jag. "Du uppfann elden!"
  
  
  Han ignorerade min kommentar och fortsatte. "Dessa runda vita piller som jag håller i min hand är en förbättring jämfört med våra vanliga pellets rök. Jag kommer att visa det ." Han gled ena sidan genom munnen-som gummitätning på skott och kastade en av pellets i elden, snabbt dra tillbaka sin hand.
  
  
  Det var en mjuk pop, och ett blått dis fylld av små, låst rum.
  
  
  "Är det?" Jag frågade henne, lite besviken.
  
  
  "Som ni kan se," Stewart sade, som om han inte hade sagt något, " röken verkar mycket tunn, knappt färger luften, och uppenbarligen inte störa vision eller en åtgärd. Men det skulle vara värt det om du nosade lite.
  
  
  Vänder sitt ansikte bort, Stewart öppnade gummi läpp tätning med hans tumme. Rök kom ut var för tunn för egot att se, men jag gick vidare och tog en minimal andetag. Direkt, han hostade och nös. Tårar av hur många religioner det är här mina ögon och slemhinnor i näsa och luftstrupe verkade brinna. Efter cirka femton sekunder efter att Stewart har stängt locket, symtomen försvunnit och hon kunde få ut av det.
  
  
  
  
  
  Jag kunde andas och se igen.
  
  
  "Starka grejer", sade jag, märker att Stewart verkade lite självbelåten om mitt obehag.
  
  
  "Effekten, som ni kan föreställa er, är tillfälliga," sade han, " men röken från en enda kula kan immobilisera alla i ett medelstort rum för tre sekunder. Nu vill jag att du ska prova det." Han gav mig vad som såg ut som ett vanligt linne näsduk.
  
  
  "Vill du ha henne att blåsa näsan?" Frågade jag henne.
  
  
  "Super-fina nät är invävda i tyget," sade han. Hörnen kommer att bifoga till din chef för att säkerställa mask är skyddad från exponering för rök ."
  
  
  Hennes näsduk, drog ner över hennes näsa och mun, och hon tryckte två hörn på baksidan av hennes huvud. De höll samman och höll masken på plats. Han öppnade gummikudde på glas partition, tog en liten experimentell andetag och tog ett djupt andetag. Den stickande lukten var fortfarande närvarande, men den här gången ville jag inte ha några obehagliga effekter. Han stängt sigill och bort näsduken-mask.
  
  
  "Bra jobb, Stuart", sa han till henne på allvar.
  
  
  Han försökte att inte titta alltför glad. "Jag har ett annat litet objekt som du kan behöva." Runt lådan, han tog fram ett brunt läder bälte och höll upp det framför mig som en stolt pappa som visar upp sin nyfödda baby.
  
  
  Ta bältet runt Ego händer, sade han till henne, " Stewart, du måste ha halkat. Detta är en av de mest uppenbara falska spännen som jag har sett i år. Detta kommer inte att lura en professionell agent för tio sekunder. Vad som finns inuti, Kapten Midnatt dekoder?
  
  
  "Varför inte du öppna ditt ego och hitta ut?"
  
  
  Något i Stewart ton berättade för mig att han var före mig, men jag har granskat de särskilda spänne, och hittade snabbt den lilla våren spärren att inte öppna den hemliga fack. Det öppnades av ego, och det var en kraftig meddelande som papper omslag kom ut spänne.
  
  
  Stewart sade: "I den verkliga modellen, det är en liten sprängladdning inne i stället för den gemensamma jordbrukspolitiken i hallen. Inte tillräckligt kraftfull för att förstöra, men ganska kapabel till att döda eller lemlästa den skarpa seende fiende agent som tog ditt ego bort från dig.
  
  
  Hon tog ett halvt dussin rök bollar och en näsa mask-mask och handlas sitt eget bälte Stewart är stunt modell. Jag tog ut runt den lilla påsen jag hade tagit med mig, verktyg av min handel - Wilhelminas, min nio millimeter. Luger och Hugo, min tveeggat, rakbladsvass stilett. Det är reklamen som en Luger i en FBI-stil bälte hölster, och en stilett i en speciellt framtagen mocka balja, som han bunden till sin högra underarm. Med korrekt böjning av min underarm muskler, Hugo skulle falla hjaltet först i min hand. Han satte på sig sin jacka igen, plockade upp sin väska och begav oss ut för att få en taxi till Dulles. Killmaster var tillbaka i aktion.
  
  
  Det tredje kapitlet
  
  
  Det var en av de sällsynta dagarna i Los Angeles när vinden skiftade, föreställande staden vid poolen hävde ut som en levande organism på betong och asfalt, med stora motorvägar öppen som ett stort dissekera kniv.
  
  
  Det var en lång taxiresa runt Los Angeles för att Rona Folstedt adress vid foten av en kanjon i Santa Monica Mountains. Jag tände en cigarett medan föraren berättade för mig exakt vad han skulle göra om han var en drivande Dodgers.
  
  
  Han släppte av mig framför en mysig stuga undangömd från vägen bland tallarna. The silence of The canyon var bryts av ljudet av ett tiotal motorcyklar passerar längs vägen. Det kändes som en märklig plats att träffas på en mc-klubb, men du kan inte ignorera inställningar för motorcyklister.
  
  
  Han klättrade kort stentrappa och traskade över mattan runt om i barr fram till dörren. Det fanns ingen klocka, så jag knackade på den.
  
  
  Flickan som öppnade dörren var åtminstone bättre än den bild jag hade sett av henne i Hawk ' s office. Hennes hud var klar och vit, med en lätt rodnad på hennes kinder. Hennes ögon var nu mörkt blå i norra Frimureriet, och hennes mjuka blonda hår tycktes vara upplyst av månskenet.
  
  
  "Hans namn är Carter", sade jag, " från AX."
  
  
  Hennes ögon stirrade på mitt ansikte en stund, sedan tog tag i mina axlar och sprang över hela min kropp. "Kom in", sa hon. "Hennes namn är Rona Voelstedt."
  
  
  Hennes vardagsrum såg ut som en explosion i en skivaffär. Bitar av gitarrer var utspridda utan någon uppenbar metod, flaskor av lim och shellack satt på mattan, och några överlevande instrument som var upptryckt mot väggen.
  
  
  Rona har sett henne ta i. Hon sa ," Min hobby är att designa och reparerar gitarrer. Jag tycker att det är väldigt avslappnande ."
  
  
  "Du ska spendera mycket tid ensam för att arbeta på dem", sade jag.
  
  
  "Jag insåg inte hur många illrar det var tills nu."
  
  
  "Vi kanske kan göra en del ändringar i hur du spenderar din fritid", sade jag. "Men först, du kommer att ge oss viss information om Mumura explosion."
  
  
  "Jag är inte säker på att jag förstår vad du menar," sade hon tveksamt.
  
  
  Det var ett fall av reumatism. Jag visste inte medvetet ge henne ett igenkänningsmärke. Hon visste, att Höken skulle instruera henne, och hennes hotellet skulle se till att jag pratade med den rätta kvinnan.
  
  
  "Kan du spara en match?"
  
  
  
  
  
  Jag berättade för henne.
  
  
  "Tyvärr kan jag inte hålla ih sedan jag slutade röka."
  
  
  "Jag har försökt att sluta röka mig själv förra året, men jag bara varade i två söndagar." Jag har alltid känt lite fånigt att gå igenom ett av dessa förfaranden, men sådana små försiktighetsåtgärder kan göra skillnaden för att skilja en levande spion från en död spy.
  
  
  Rona Folstedt avslappnad och satte sig ner på soffan. Hon var klädd i blå byxor som höll hennes ben är en hemlighet, men henne lös blus spärrar så mycket att det utsatta företaget, upp brösten som inte behöver stöd av underkläder industrin. Hon var smal, men inte utmärglad. Hennes sel var bredvid henne, andas in den lätt blommig doft, och hon talade.
  
  
  "Som ni säkert har fått höra att det heter ett kärnkraftverk. De flesta av våra hemliga arbete och utredningar är gjort av FBI, men vi gör en del av arbetet själva. Det var på ett runt dem som träffade henne Knox Varnov.
  
  
  "För fem år sedan, har han haft en mycket liten plats i en av våra energi-projekt. Han började prata på cocktailpartyn, och tydligen uttryckt några konstiga politiska åsikter. Jag fick i uppdrag att komma så nära honom som jag kunde slicka för att lyssna till honom. Det var inte svårt. Han vill verkligen ha någon att lyssna på hans idéer. Han hänvisar till processen för att göra en nukleär explosiv anordning av plast, som skulle kunna få nästan vilken form som helst. Ego frågade henne vad målet skulle vara, och egots ögon faktiskt lyser upp. Enligt ego, oskyldiga letar objekt kan göras kring detta material, som lätt kan smugglas till alla länder i världen och placeras i ih städer. Du kan kräva att parterna överlämnande eller städer förstörs en efter en."
  
  
  "Såklart att det ser ut som Mumura."
  
  
  "Detta är vad jag trodde emu behövde pengar för att förbättra sin process, en hel del pengar. Han berättade NPP tjänstemän om hans system, och de praktiskt taget sparkade ut honom från kontoret. Vi fokuserar främst på den fridfulla konstellation av atomic energy idag, och ingen ens vill prata om vapen.
  
  
  "För estestvenno, Varnov släpptes från arbetet på ett ärende. Han var mycket illa. Han svor att han skulle få även med hela ruttet land för att inte stödja ego. Strax efter att han försvann ur sikte, och vi försöker inte alltför svårt att hitta ego, eftersom, uppriktigt sagt, anser du dig själv en ego missfoster."
  
  
  "Du gjorde ett bra jobb på Varnov", sade jag. Sedan, för att retas med henne lite, tillade han, " Hur nära har du lyckas få honom?"
  
  
  Hon sänkte sin lock och tittade på mig med sina mörka blå ögon. "Faktiskt, hon har aldrig kommit så här nära. Warnow var så uppslukad i sin plastikkirurgi process att han inte kunde vara intresserad... andra saker. Han kände sig lite lättad. Han hade en elektronisk pacemaker som reglerade hans ego hjärtslag, och det skulle ha varit lite pinsamt om han hade låst in sig i under en intim stund. Säg mig, Nick, du behöver inte använda sådana artificiella åtgärder, gör du?
  
  
  "Nej", jag skrattade. "Jag har fortfarande iller använda alla de ursprungliga delarna."
  
  
  "Jag är glad att höra det. Vill du ha en cocktail?" "
  
  
  "Det är en bra idé", sa jag. "Då ska jag ringa Han i Washington och berätta för honom vad du berättade för mig. Om vi har tur kommer vi att kunna spendera kvällen ensam.
  
  
  Vi gick tillsammans till ljusa, kompakta kök på baksidan av stugan. Han sade, " Du har en ganska isolerad plats här."
  
  
  "Ja, jag känner honom. Jag älskar det. Jag har aldrig varit särskilt lockade massorna. Denna väg utanför cul-de-sac slutar ett par mil upp i backen på en privat gård, så det är inte så många bilar här.
  
  
  "Om det inte var för de som är intresserade av motorcyklar på gatan, du kan hamna långt ut på stan. Oni delar är här för att vandra? "Nej, detta är första gången jag har sett honom. De verkar vänta på att något ska hända. Det är lite läskigt, men de kom inte upp till huset."
  
  
  Varningsklockorna ringde högt och tydligt i mitt huvud.
  
  
  "Rona, som kallar du gjort för att Han denna morgon - har du använda telefonen här?"
  
  
  "Ja, det gjorde jag. Varför? "Hon flämtade förståelse grydde. "Tror du att min linje är knackade?"
  
  
  "Det säkraste kortet är att anta att alla linjer är vriden tills du bevisar motsatsen. Jag gillar inte det här mc-gäng. Har du en bil?" "
  
  
  "Ja, den är parkerad på gatan som leder upp till berget."
  
  
  "Att sätta ett par saker tillsammans och låt oss komma ut härifrån."
  
  
  "Men vart är vi på väg?"
  
  
  "AX har ett hus vid stranden i Malibu så agenter kan använda ego när det behövs. Du kommer att bli mycket säkrare i det." Det var inte Stahl, som tillade: "Om vi passerar mimmo massor av motorcyklister," men det är vad jag tänkte.
  
  
  Det fjärde kapitlet
  
  
  Vi gick ut bakvägen och gled genom buskarna för att den branta sluttningen där Rona bil var parkerad.
  
  
  "Du är bäst att låta mig köra," hennes far sagt. Detta kan kräva att vissa komplexa manövrar ."
  
  
  Hon gav mig nycklarna och gick snabbt över till passagerarsidan. Hon fick bakom ratten, märker att baksätet var fastnat med en stor mängd ee gitarr utrustning-paneler runt rosenträ, spolar med stål och nylon strängar, och griff kuddar runt ebony.
  
  
  En grupp av motorcyklister inte hade lagt märke till oss ännu, men de var sölig oroligt på botten av vägen. Jag plockade upp motorn och hörde skrik bakom oss. Hon smällde växelspak
  
  
  
  
  
  
  till en låg en, och bilen hoppade uppför. Vi skrek tillsammans med en S-kurva, ett ögonblick ur sikte, men jag kunde höra ih bilar susande uppför backen bakom oss.
  
  
  Vi omedelbart lyckats få upp farten på den korta klättra, och han tyst tackade Rona för att ha en bil med lite muskler under huven. Motorcyklar dök upp i backspegeln, och hon hörde en pop som inte var en del av ih avgaser. Gawk flög bort från baksidan av bilen, följt av en annan låg för en.
  
  
  Han vände bilen runt en annan böj och drog Wilhelmina ur sitt hölster. Han släppte säkerhetsspärr och räckte Luger att Rona. Dess sa: "jag kan inte sakta ner för att ge dig en god chans, men att hålla skytte och det kommer att ge dem något att tänka på."
  
  
  Rona lutade sig ut genom fönstret och skjuter på cyklister med sin vänstra hand. Jag var glad att se att hon visste hur man hanterar en pistol. Att hålla bilen på vägen, jag var för upptagen med att titta runt för att se om det hade träffat något, men förändringen i motorn fotbollsplanen bakom oss föreslog för mig att det var minst bromsa ih.
  
  
  När jag fick mina andetag mellan oss och cyklister, den stickande lukten av bensin berättade att de hade blåst ett hål i våra tankar. Bränslemätaren nålen var redan vajande i punkt E, så jag visste att vi inte kommer mycket längre. Hennes gaspedalen slog i golvet, och vi tog två farliga svängar.
  
  
  De cyklar som fortfarande var mullrande på vägen bakom oss, men jag hade ett par varv mellan oss när motorn hostade och jag visste att det var dåligt. Under de senaste trettio sekunder, hon har kommit upp med en desperat plan för att få oss ut därifrån levande. Rona hade tömt Luger ,och det fanns ingen tid att ladda. Bush på vardera sidan av vägen var för tjock för oss att köra vidare. Förföljare var bara sekunder bort från att vidta åtgärder, så mitt första försök skulle vara det enda vi kunde få.
  
  
  Han stannade tvärt i mitten av vägen, tog en spole av steel guitar string från baksätet och körde på en stolpe vid sidan av vägen. Han loopat tråd runt henne-sex, vrida tråden två gånger för att säkra det. Kör upp till bilen, han kastade rullen genom bakre fönstret, hoppade in i framsätet, och klämde den sista uns av kraft runt bilen för att ta oss upp en liten lutning och utom syn på ett gäng chapparal på vägen. den andra sidan av vägen.
  
  
  Thunderbolt var bara en sväng ner från oss när han lutade sig över den plats och vid samma tid sade till Rona, "att Komma ut och sitta bakom bilen."
  
  
  "Men, Nick, de kommer att se oss så snart som de får genom buskarna här."
  
  
  "Jag tror att de kommer att ha något att tänka på", sade jag. "Gör nu som jag säger dig."
  
  
  Följande Rona instruktioner, han tog tag i en rulle av gitarr tråd och drog på. Han öppnade dörren för henne, virad tråd runt fönsterkarmen, och rullade upp fönstret för att hålla egot på plats. Då henne, slängde igen dörren. Motorcyklar vrålade öppet på vägen så föll det bredvid Rona, som lämnar en steel guitar string uppträdda över vägen ungefär fyra meter hög.
  
  
  De två ledarna av motorcykeln gruppen hit the wire nästan samtidigt. Det såg ut som de nickade mot varandra, men i nästa ögonblick, både huvuden var frusen i luften, och cyklar brista ut från under dem. Helmeted huvuden träffade asfalt och studsade vansinnigt längs vägen som små fotbollar. Motorcyklar, deras styren höll fortfarande i händerna på den huvudlöse ryttare, brusade upp i backen för ett par meter innan man svängde för att träffa andra, skicka ih både in i en härva av kött och maskiner.
  
  
  Resten av cyklister försökt att sprida och skjut på den hala asfalten. Resultatet var en hög, en härva av bent bilar och trasiga kablar. Rona tog tag i hennes arm och vi skulle iväg. Vi blev liggande med ansiktet ner bakom några buskar när vi kunde höra den överlevande av de mc-gäng att starta upp sin cykel och försvinner i fjärran.
  
  
  Rona är tunn kropp ryste. "Vad tror du att de hade, Nick?"
  
  
  "De måste vara ansluten för att de människor som blåste upp Mumuru och hotar New York. Din telefon måste ha varit knackade en lång tid sedan. Denna morgon, när du ringde Hawk, de visste att du var på något. De väntade för att se vem som AX skulle skicka, och sedan de planerat att bli av med oss.
  
  
  "Ja, men det är bara en armé. Som ger order? "
  
  
  "Ledaren var Anton Zhizov, en riktig kamp hawk i Röda Armén. Det verkar som att en av de män som med honom var Fjodor Gorodin. Inte så smart som Gizov, men precis lika farligt. Och om du gissar rätt, det är en Vorn Knox.
  
  
  "Så allt du behöver göra är att hitta ih och stoppa dem från att blåsa upp de flesta av Förenta Staterna."
  
  
  "Det är allt. Men, min skräddare, jag har fått åtta hela dagar.
  
  
  Sedan, efter en paus gick vi tillbaka till vägen och gick till en fjällpanel-fronted butik som drivs av en apple-kinder kvinna som alltid såg ut som allas mamma. Rone köpte den
  
  
  
  
  
  
  Jag fick en öl och en handfull av förändring för min telefon.
  
  
  För det första, hon kallade kontaktperson för Joint Intelligence Committee i Los Angeles. Hon berättade om Emu skuldsätta oss på vägen och om Rona bil i buskarna. Jag kallade henne för att ringa en taxi, och Rona och jag satte mig ner för att vänta
  
  
  Kapitel Fem
  
  
  Malibu. En lekplats för filmstjärnor, en helg hus för de rika, och placeringen av akut kvarter Nr 12 AX. Vissa runt omkring dem har setts i hela landet för användning av AX agenter i särskilt under andra omständigheter. Jag kände att Rona och jag har uppfyllt kraven.
  
  
  Varje AX agent hade samma nyckel som öppnade dörren för någon av dem. De fanns i alla typer av områden och byggnader. I Malibu var tillräckligt beskrivs med begreppet "Akut Håll". Denna moderna byggnad är omgiven av glas och mahogny, var skyddade från väg till Pacific Coast Highway av en sju-mul staket. På nedervåningen var ett stort vardagsrum med högt i tak och bekväma möbler arrangerade runt en hängande eldstad. En tio meter hög blackwood bar sträckte vardagsrummet från ett litet, funktionellt kök. En spiraltrappa runt smidesjärn ledde till en tre-vägs landning där sovrummen ligger.
  
  
  Rona märkt ett badrum med sjunkna Romerska badkar. "Det skulle vara precis som ett hotell för att ta ett bad," sade hon. "Tror du att det finns något här som jag kan gömma mig senare?"
  
  
  "Titta igenom sovrum", sade jag. "Dessa platser är ganska välfylld."
  
  
  Hon gick upp på övervåningen och rotade igenom skåp och lådor samtidigt som de bar checkat ut henne. Snart, hon snubblade och ut igen med en velour mantel draperad över hennes arm, och hennes händer var full av flaskor och burkar.
  
  
  "Han är nog att ställa upp sina gömställen för alla tillfällen, är han inte?"
  
  
  "De är inte som skulle posh," hennes man sagt. "Jag var i ett par där jag var tvungen att bekämpa råttor i stället för utbyte."
  
  
  Rona stirrade på mig en lång stund från botten av trappan. "Detta är en webbtjänst som vi inte har här."
  
  
  "Minst en," jag har kommit överens. "Vad gillar du att dricka? Hej, jag ska ha ett par till hands när du kommer ut.
  
  
  "Allt vad ni vill att vi ska ha," sade hon när hon gick in i badrummet.
  
  
  Den del av väggen vid badkaret var gjorda av sten-glas och inför bar utanför. När badrummet ljuset var påslaget glas var ganska genomskinligt, och allt som pågick där inne var tydligt, åtminstone till utseendet, till alla som tittar runt baren. Jag kunde inte vara säker på om Rona visste om detta voyeuristiska effekt eller inte, men genom den nåd i hennes rörelser att jag skulle studeras, jag misstänkte att hon gjorde det.
  
  
  Hon räckte flaskor och burkar i hyllan, sedan tog upp hennes blus. Även genom den förvrängda glas runt stenar, den rosa färgen på hennes bröstvårtor var olika från vitare kött av hennes bröst. Hon klev ut ur hennes svart blå byxor och gled ett band av svart bikini underdel ner hennes långa, smala ben. Hon kollade vatten med ena foten, tog en sista titt på sig själv i full längd spegel, och gick ner till badkaret.
  
  
  Han gick till telefonen vid den bortre änden av baren för att ringa Hawk. Jag ringde genast tillbaka henne på hennes personnummer. Naturligtvis, det fanns en möjlighet att Malibu telefon var avlyssnad, men med tanke på hastigheten i trafiken, att han inte kunde sluta oroa om det.
  
  
  Innan jag kan berätta för dig vad du hade lärt mig från Rhone, Hawk öppnat konversationen.
  
  
  "Jag fick bara i kontakt med en mycket glada JIC företrädare, som sade att du har kvar emu med en ganska smutsig städning jobb, som han bör förfoga över den och att förklara för den lokala polisen."
  
  
  Hon var känd för riktigheten av rapporten
  
  
  "Nick, jag förstår," Hök fortsatte: "att inom ramen för vårt arbete, några av fixturer kommer definitivt att vara kvar. Skulle det inte vara för mycket, om du har gjort nödvändiga kastar på ett mer noggrant sätt i framtiden?.. säga, att skjuta dem för att lägga upp en dollar?"
  
  
  "Jag ska försöka vara mer försiktig," jag lovade: "om omständigheterna tillåter det."
  
  
  Bra. Säg mig nu, inte Missa Volstedt har något av värde för oss?"
  
  
  Han undertryckte ett leende när han såg Rona komma upp i badkaret och nå ut med sin nakna hand för en handduk. "Ja," sade jag,"jag tror det."
  
  
  För henne berättade Han om Rona Knox undersökning av Varnov för fem år sedan, och Ego system för utpressning nationer genom att hota att spränga sina städer, en efter en. Hawk var särskilt intresserad när han berättade om Emu Varnov idé om att göra en plast nukleär explosion.
  
  
  Han sade: "Detta går mycket bra med den nya utvecklingen inom detta område. Jag vill inte diskutera detta över telefonen, men hon vill att du ska flyga tillbaka till Washington i morgon."
  
  
  "Det är rätt. Jag kommer vara där i morgon."
  
  
  Rona var redan ute, runt badkaret, torkar sig med en handduk. Med casual sensualitet, hon flyttade fluffig handduk upp och ner den släta insidan av hennes lår. När Houkou svarade: "jag måste ha låtit lite besviken över att en så lovande inledning var slut så snart. Hawk harklade i hans ogillande sätt. "Du kan ta Missa Folstedt med dig. Mitt projekt kommer att arbeta för er två."
  
  
  "Vi ska vara det," sade han med stor entusiasm.
  
  
  Jag hängde upp och gjorde ett par martinis.
  
  
  
  
  
  ett kylskåp för alkoholhaltiga drycker i baren. När hon var som kastade en citronskiva i varje glas, Rona kom ut runt om i badrum. Hon var klädd i en kort velour morgonrock bundna med ett bälte. Det var tillräckligt för att nå veck där lår uppfyller skinkan.
  
  
  "Jag är rädd att denna dräkt är inte för en lång tjej," sade hon.
  
  
  "Jag skulle inte säga att" hennes far sagt. Rona ben, som de nu var, gick inte att se ännu lite tunn. I stället såg de ut rundad, mjuk och smidig. Hej Martini och gav den till mig.
  
  
  "Tack," sade hon. "Har du heter Washington?"
  
  
  Hawk vill att vi ska flyga dit i morgon. Han sade att han hade ett jobb för oss båda. Är du okej?"
  
  
  "Varför inte? Det bör vara bättre än att hänga här med motorcyklister och skräddarsy vet vem skjuter på mig.
  
  
  Rona tog en slurk runt hennes drink, ställ sedan in glaset ner på disken och började att skälva våldsamt, som om hon hade varit underblåses av en vindby av kall luft provtagning.
  
  
  Han tog ett steg mot henne. "Ron, vad är det för fel?"
  
  
  Hon tog ett djupt andetag. - Jag tror att det är en försenad reaktion på all den spänning som idag, inte när. Jag tror inte att hon är så cool och samlas in som jag trodde."
  
  
  Hennes man kom in och kramade henne. Hennes kropp som såg så smal och kan i kläder, smälte in i mig med en varm flexibilitet som var fantastisk. Hennes bröst tryckte mot mitt bröst, sakta rör sig med hennes andetag.
  
  
  "Jag är så jävla rädd, Nick," sade hon, " för dig, för mig och för alla andra i världen. Hur ska det sluta? "
  
  
  "Dåligt", sa jag. "Men inte för oss. Nu är det bara att slappna av och låta mig orolig."
  
  
  Han masserade den glatta muskulaturen i ryggen genom velour morgonrock.
  
  
  Hon lutar sitt huvud för att möta mina ögon. "Jag hoppas du har rätt, Nick," sade hon.
  
  
  Han lutade sig fram och kysste henne på läpparna. Nä luktade tvål runt badkaret, med en svag blommig doft på hennes hår. Nä ' s läppar var svala och smidig, och de smakade som mint.
  
  
  Mina händer gled upp och hittade den öppna hem av hennes klädnad, då gled ner till den varma, höga högar av hennes bröst. Med ett litet rop av lust, hon drog sig bort från mig. Bara tillräckligt med tid för att lossa bältet och skjut kåpan bakåt över axlarna, vilket gör att emu faller till golvet.
  
  
  Långsamt, medvetet, hon sprang mina händer genom hennes blygd, som pressas mot hennes bröst för en stund, för att sedan låta mina bröstvårtor stiga igen så sprang hon sina händer över hennes kropp och platt mage med ego-mjuk, mocka-liknande hud.
  
  
  Hennes ögon var förtrollad när hon lutar sitt huvud för att titta, hon gjorde mina fingrar i hennes silkeslena kudde mot hennes varma center, och hennes hungriga ögon lyfte för att möta min.
  
  
  När hennes man gick tillbaka och hastigt bort sina kläder, hon studerade mig med genuint intresse och beundran, aldrig vända sig bort, även när jag var helt naken. Då hon bara öppnade sina armar för att hälsa på mig.
  
  
  Jag tittade på rum och landning, men hon skakade på huvudet - som om att säga att hennes behov var för snabbt för att fördröja - att platsen var här, var det dags. Vi sträckte ut sig på den tjocka blå matta, och hon smekte hennes kropp. Vid första, hennes stön var så mjuk som en suck av vinden, men snart förvandlas till desperata rop av efterfrågan som hon rullade över och drog mig ovanpå henne.
  
  
  När hon trädde nä, hon välvda hennes slanka verkligt kroppen för att möta mig. Sedan var det att vrida, vrida takt med hennes plågsamma längtan, att tillsammans bygga på krönet våg av klimax, följt av en lång, snabb nedstigning till den tomma stranden av söta utmattning.
  
  
  Kapitel Sex
  
  
  Nästa morgon, Rona gick till jobbet och förberett en generös frukost. Sent övning gav oss båda en stor aptit, och vi entusiastiskt lägga ner edu. Medan kaffet i våra koppar svalnat, allt annat började värma upp. Det var dock en arbetsdag, och kring vad hon vet om Ron kvällen innan, en plats att vila, sedan frukost kan hålla oss sysselsatta tills sent på natten.
  
  
  I stället, hennes, fick jag i badkaret och tog en kall dusch.
  
  
  Vi gick över hela Los Angeles. International på klockan nio flyg, och på Dulles vi möttes i AX limousine av en annan av Hawk är tystlåten och effektiv chaufförer.
  
  
  Vi gick igenom ritualen, säkerhet, och snart ett spel som detta på stolen mittemot David Hawke. AX leda mannen körde hans ögon över Rona Voelstedt och vände sig till mig med en outtalad fråga i hans ögon. Han ryckte på axlarna och log mot honom så oskyldigt som han kunde.
  
  
  Hawk harklade sig kraftigt och kom ner till affärer. "Vid den tid du ringde mig igår, Nick, vi höll en sjöman vid namn Juan Escobar av Caribbean cruise ship Gaviota. Ego var frihetsberövad i Fort Lauderdale efter som agerar misstänkt medan passerar genom tullen. Ingen smuggling hittades på oss på nen, i vårt ego resväska, men eftersom alla människor var på dubbel-varning i dessa dagar, Florida myndigheter som vårt kontor. Escobar togs in till förhör, men vi fick inte ut något av honom. Sedan, när du gav Missa Voelstedt information om Knox Varnow och Ego kärnkraft-sprängmedel, vi tog en närmare titt på resväskan som han förde. Naturligtvis, våra laboratorier har visat att detta är en klyvbara material.
  
  
  
  
  
  
  På spärren, vi hittade en mikroelektronisk detonator som kan aktiveras med en lång rad radio signal. Och, intressant nog, handtaget var graverad med en liten skalle - en liten död målet.
  
  
  "Visste du att lära dig något annat än en sjöman?" Frågade jag henne.
  
  
  "Lite. Jag ska låta henne göra matte och berätta om mig själv.
  
  
  Hawk tryckte på en knapp på sin intercom och sade, " Skicka Escobar." En minut senare, ett par grim-inför statliga tjänstemän in, och en trumpen, koppärrig man stod mellan dem. Regeringen vänster, och Han vinkade Escobar till en stol.
  
  
  Han gick fram och ställde sig framför mannen. "Låt oss höra din berättelse," sade jag.
  
  
  Escobar skiftat obehagligt. "Jag har redan sagt det tjugo gånger."
  
  
  "Säg det igen", sade jag. "För mig."
  
  
  Han tittade på mitt ansikte och började tala utan att tveka. "Stora killen, han gav mig en resväska och fem hundra dollar. Han sa att ta en paus för ett par veckor. Sedan, när jag ikapp med hennes skepp, han ger mig ytterligare fem. Allt jag gör är att lägger min väska i ett skåp i Cleveland och lämna mitt ego det. Det är allt jag vet. Hennes, jag svär."
  
  
  "Vem är en sådan stor man?" Han frågade henne.
  
  
  "Jag vet inte hans namn. Ibland kommer det ombord i en port, ibland i en annan. Allt jag vet är att han har ny ägare, och när han ger en order, alla lyder."
  
  
  "Nya ägare, sade du?"
  
  
  "ja. Fem eller sex månader sedan köpte de Gaviota. De flesta av de gamla oni team är att sägas upp, och några av de människor runt omkring oss är att vara kvar. Jag arbetar för någon. Du ser, det är ett jobb. De nya killarna att de anlitade för laget, inte runt Sydamerika som resten av oss. De pratar roligt och hålla sig borta från oss."
  
  
  "Berätta mer om den stora mannen."
  
  
  "Han är boss, det är allt jag vet. Han ser grov och talar med en mild och låg röst. Stora axlar, som en tjur."
  
  
  Han sneglade på Hawk.
  
  
  "Denna beskrivning passar Fjodor Gorodin," sade han.
  
  
  Han sade till Escobar, " Har någon annan ge order?"
  
  
  "Jag ser bara en person två gånger. Tunn, olycksbådande, grått hår. Han är den enda hon någonsin sett ger order om att den stora killen.
  
  
  Han vände tillbaka till Hawk. "Zhizov?"
  
  
  Han nickade.
  
  
  Han tryckte sina händer i hans fickor och gick långsamt över till långt stön. Sedan hennes, han kom tillbaka och stod framför den sjömannen igen. Hon stirrade in i Emu: s ögon tills han tittade bort.
  
  
  "Juan," emu sa till henne, " du har säkert hört talas om att Usa behandlar brottslingar rättvist och att du inte behöver vara rädd för att bli illa behandlade. Men det är en annan situation, Juan. Ingen tid för tålamod. Om du ljuger för oss, jag kommer personligen att se till att även om du är vid liv, du är värdelös till senorita. Förstår du mig, Juan?"
  
  
  "Ja, senor!" fräste han. Hans utstående ögon sa till mig att han visste att jag inte skämtar. "På uppdrag av min mamma, jag talar sanning! Det var sex personer som de hjälpte också till med väskor. Kuda oni ihk, jag kunde inte höra det. Min verksamhet var i Cleveland. Det är allt jag vet, senor, tro mig.
  
  
  Jag gjorde det. Jag nickade till Hawke, och han tog Escobar.
  
  
  "Jag antar att du har checkat ut fartyget och de nya ägarna", sa jag när vi var ensamma igen.
  
  
  Gaviota är Venezuelas version av deras framtida stavning läs-och skrivkunnighet. De tidigare ägarna hade betalat en stor summa i kontanter från en man som sade att han representerade Halcyon Kryssningar. Detta, naturligtvis, är en bluff.
  
  
  Rona talade. "Skulle du kunna ta över fartyget och förhör med besättningen? Ta reda på var bomberna kom från? "
  
  
  "Vi kunde", Hawke är upptagna. "Men vi kunde inte vara säker på att Gorodin skulle vara ombord, och det verkar som att det finns nästan inga Överraskningar. Även om vi visste var bomber som har gjorts och där utlösa enheten har lagrats, ord av fartygets fånga skulle ha nått ih innan vi gjorde. Och sedan kan de detonerar bomber redan planterade i Gud vet vad städer. Nej, den här övningen måste vara lågmäld, röst varför hon vill att du och Nick här.
  
  
  "Jag undrade när du skulle komma före det," sade jag. "Inget brott, Ron, men jag är van att arbeta ensam."
  
  
  "Inte den här gången," Han sade. "Vårt första steg är att sätta någon ombord på ett kryssningsfartyg. Och en enda man kommer att locka till sig alltför mycket uppmärksamhet."
  
  
  "Varför inte?" Frågade jag henne.
  
  
  "Det råkar vara så att Gaviota specialiserat sig på ..." - här gamla mannen finner det nödvändigt för att rensa halsen igen - " ... bröllopsresa."
  
  
  Rona Voelstedt började att le, men snabbt sobered upp när Hawk gav henne en av de hårt New England ser ut.
  
  
  Han sade: "jag har ordnat med Atomic Energy Commission för Ms Voelstedt tilldelas till Usa för varaktigheten av denna nödsituation. Jag tror inte att om jag bad dig att spela rollen av de nygifta, skulle du expandera din agerar talanger för mycket.
  
  
  "Jag tror att vi kan hantera det," sa jag oberört.
  
  
  "När han är i tjänst," Rona läggas till, blinkar åt mig när Han inte var ute.
  
  
  "Jag visste att jag kunde lita på ert samarbete," Han sade torra. "Du kommer att gå med på kryssning i morgon i Antigua. Den Gaviota kommer att ringa på flera Karibiska portar, segla genom Panama-Kanalen och gå upp för den västra kusten av Mexiko med ett stopp i Los Angeles. Men om du inte har hittat den operativa bas och funktionshindrade det med den tid fartyget anländer i Panama, då
  
  
  
  
  
  
  det kommer att vara för sent. Eftersom det i åtta dagar är det planerat att detonera en bomb i New York."
  
  
  "En kort smekmånad", kommenterade han.
  
  
  Han fortsatte som om han inte hade sagt något. Utflykt ort i Ryssland-ta reda på var du ska lägga resväska bomber på fartyg, och gå tillbaka till källan. Där bör du hitta Anton Zhizov och, troligen, Knox Varnov. Då du är på din egen. Jag kommer att ge dig allt stöd som är möjligt för detta ändamål, men någon storskalig drift är omöjligt."
  
  
  Rona och jag gick genom den gamle mannens kontor och tog samma flyg ner till Dokument Management Center. De gav oss med alla de dokument och foton som vi skulle behöva för att klara oss själva som Herr och Fru Nicholas Hunter.
  
  
  När vi lämnade AX huvudkontor, Rona var du spelar, agerar som en brud-till-vara att den världen.
  
  
  "Tycker du inte, "sade hon blygt,"att eftersom våra "äktenskap" inte startar officiellt förrän i morgon, vi ska bo i två separata rum idag?"
  
  
  "Bra idé", sa jag när jag kom i en taxi. "Jag måste gå ut ganska sent idag, och jag vill inte väcka dig när du kommer."
  
  
  "Verkligen också?" "Vad är det?" frågade hon med tung sarkasm. "Vad är hennes namn?"
  
  
  "Kom igen, älskling, du skulle inte ångra mig att njuta av sista natten ungkarl part."
  
  
  Vi spelade detta spel med packning, och Rona flyttade så långt bort från mig som säte skulle tillåta. Hon satt med händerna knäppta och hennes knän trycks ihop, rynkar ut genom fönstret.
  
  
  Han lät henne tjura för ett halvt dussin kvarter, sedan ångrade. "Om det får dig att må bättre, jag kommer att vara på AX huvudkontor i kväll och håller utkik."
  
  
  Hon vände sig om och tittade på mig med sina Nordiska blå ögon. "I dell sig själv?" "Vad är det?" frågade hon i en liten flickas röst.
  
  
  "Precis," sa jag. "Jag bryr mig inte blanda affärer och nöjen när man inte stör de andra. Men idag ska allt vara på företag. Jag vill dela allt vi har om Anton Zhizov, Fjodor Gorodin och Knox Varnov."
  
  
  Rona når ut och sätter sin hand lätt på min axel. "Jag är så ledsen, Nick. Hon var inte meningen att vara barnslig.
  
  
  Henne, Hej skrattade. "Det skulle inte finnas något annat sätt."
  
  
  Då hon gled in bredvid mig, och han lutade sig ner för att ge henne en mjuk puss.
  
  
  Kapitel Sju
  
  
  Nästa morgon, ett par timmar innan Gaviota ankomst, ett chartrat plan drog oss ut i Antigua. St. John ' s, huvudstaden på en liten ö, är fortfarande väldigt Brittisk i de centrala delarna av staden. Men när du får ditt eget kvarter, du börjar höra mjuk musikaliska språk calypso och se färgglada kostymer som människor bär inte för att imponera på turister, men för att de gillar färger.
  
  
  Resebyrån på Queen ' s Hotel var ingen brådska att sälja oss biljetter till Gaviota kryssning.
  
  
  "Du har redan missat den första delen av flygningen,"sade han," och jag kommer fortfarande tvungna att debitera dig fullt pris."
  
  
  "Vad tror du, kära?" frågade hon, som om efter att ha utfört en precision geometri detalj.
  
  
  Ron sprang sin tunga sensuellt över hans läppar. Jag är säker på att vi kan göra med allt som är kvar av flygningen.
  
  
  Han blinkade på resebyrå. "Du får se hur det fungerar."
  
  
  Med viss tvekan, han skrev ut ett par biljetter till Mr och Mrs Hunter. Något mindre motvilligt, han tog mina pengar.
  
  
  Rona och jag gick runt en stund, tittar på windows och håller händer, spela nygifta om någon tittade på oss. I själva verket, det var inte svårt alls.
  
  
  Efter ett tag gick vi ner till hamnen för att titta på Gaviota retur. Den var slät och vit, med en snabb snygg siluett, kanske mindre än fem hundra meter lång. Som hon gjorde sin väg till deepwater dock, glad smekmånad passagerare var märkbart frånvarande.
  
  
  En isolerad par här och där tittade över räcket med ett leende, men fartyget verkade vara segling med betydligt färre passagerare än sin kapacitet. Självklart, de nya ägarna inte marknadsföra sina produkter väldigt mycket, vilket var förståeligt med tanke på de andra företag som de hade.
  
  
  Jag såg flera passagerare och besättningen lämnar fartyget, och vid minsta periodisk laddning, men att jag inte ser något misstänkt eller bekanta ansikten. Enligt Juan Escobar, de flesta i laget såg mer Slaviskt än Latin.
  
  
  Rona och jag spelade det här spelet och hittade bursar. Ganska unenthusiastically, han visade oss vår stuga, ett yttre rum ett däck under the Boardwalk. Det var sparsamt möblerade: en stol, en soffa, en liten stol, en commodus, och två enkelsängar. Den senare verkade ovanligt för ett nygift kryssning, men Rona och jag upptäckte snart att de lätt kan rollerblade tillsammans. Den fluorescerande lampan över byrå spegel gav en ganska kyligt sken. Hon öppnade gardinerna och släppa in den varma Karibiska solsken Brylev.
  
  
  Rona kom att stå bredvid mig. Hon sade:
  
  
  "Tja, vad skulle du vilja göra nu, kära fästman?"
  
  
  "Jag behöver inte tala om för dig vad jag vill göra. Men först tar vi en promenad runt fartyget. Kom ihåg att du gör det med glädje?
  
  
  "Åh, bra," sade hon. "Men om denna smekmånad inte återuppliva mycket snart, kan jag gå hem till min mamma."
  
  
  Henne träffar henne ganska rundade rumpa och tryckte ut henne
  
  
  
  
  
  
  på däck. Vi tillbringade ett par timmar att gå runt däck, tittar på barer, gym, matsal, teater -, kort-rum, och en presentbutik. Avsaknaden av andra passagerare var hemskt. Smekmånad par som vi träffade verkade alltför involverad med en annan vän för att märka om någon annan var segling med dem eller inte. Några besättningsmedlemmar vi träffade var mycket upptagen med sina uppgifter och verkade känna sig osynliga för oss.
  
  
  Vi tillbringade resten av dagen med att sitta i observation lounge, smuttar på ett par frukt drinkar med rom, smyg titta på som bordade och för att bedöma ih av bagage.
  
  
  I skymningen, ingen distans som liknar Fjodor Gorodin eller Anton Zhizov kom ombord, och ingen främmande resväskor dök upp i händerna på passagerare eller besättningsmedlemmar. Under tiden, söt rom drink plaskade ner obehagligt i magen.
  
  
  När mörkret rullade in från Atlanten, Gaviota gav ett par horn för att sammankalla herrelösa passagerare ombord, och vi förberedde oss för att sätta segel. En lokal steel drum band som sjöng för oss som fartyget dras bort från bryggan.
  
  
  Vi hade middag i det nästan övergivna matsalen, sedan gick runt däck och tillbaka till vår stuga. Utanför dörren, Rona vände för att titta på mig, och ee kramade henne och kysste henne. Det hela började med en enkel vänlig kyss och sedan middag. Men då kände jag att spetsen av tungan borsta mina läppar lätt, nästan blygt, och jag hade en föraning om att "smekmånaden" inte kommer att vara en charad. Jag hade mer än en föraning om när hennes söta lilla hand gled under elastisk av mina byxor och lekfullt nått ner, väntar på mild smekning som lovade en lång natt av erotiska akrobatik.
  
  
  Hon klev tillbaka och gå med sensualitet av alla kvinnor, men som används på ett effektivt sätt genom att endast ett fåtal, klädde av henne kläderna. Hon gjorde det långsamt, från den första knappen i blusen till sista klämma på hennes höfter, som orsakade hennes trosor glida till golvet och blottade hennes garvade, sammetslen hud. Två smala vita remsor av cordon skisserade konturerna av den bikini som hon hade på sig när du tar en söndag bad. Vita kanter inramade en fluffig mjuk triangel som var bara en nyans mörkare än hennes vackra huvud.
  
  
  Under våra desperata älskog på Malibu hus, som jag inte har en riktig chans att uppskatta Ronas ' otrolig kropp. Lean greyhound hon verkade ha i hennes kläder var förrädiskt. Även om det inte var en extra gram var som helst på det, men det fanns inga skarpa hörn heller.
  
  
  Hon poserade framför mig, njuter av min beundran. "Tror du inte att jag är för smal?" sade hon, hennes ansikte som inte visar minsta tvekan.
  
  
  Han strök henne hakan och försökt att ta en kritisk titt, " ja, nu när du nämner det..."
  
  
  Hon rörde vid mina läppar lätt med fingrarna. "Jag förstår budskapet. Det är dags jag sluta fiska efter komplimanger."
  
  
  Ee lade sin arm runt hennes midja och drog henne nära, kyssas mjuk stöt i hennes liv.
  
  
  Rona snuggled upp till mig, vilket gör pipande ljud av glädje när han utforskade hennes liv med tungan i en långsam cirkel, ständigt fallande.
  
  
  Jag låt gå för det och det föll på mig, vilt vill i min mun. Han plockade upp henne och bar henne till sängen. Det jag sänkte henne försiktigt till satin täcke.
  
  
  Rona bet sig i underläppen mellan hennes tänder och tittade hungrigt när han gled ut på kläder.
  
  
  Det är sant att vi inte var de sorglösa nygifta vi låtsades vara. Men jag tvivlar på att någon legitim nygift par som någonsin har haft en mer givande bröllop natt än vad vi gjorde. Innan vi äntligen somnade, de första grå strålar av gryningen lyser upp den östra horisonten.
  
  
  8
  
  
  Med tiden Gaviota in Martinique, vi var upp, klä på sig, och med en bra frukost. Hotel Rhone, besöka den färgstarka butiker på stranden i Fort de France, men jag sa att hey, jag ska bo där jag kan titta på vem och vad som får ombord. Jag skickade iväg henne ensam, men hon kom tillbaka mindre än en timme senare och säger att här, inte kul.
  
  
  Det visade sig att han kunde gå med henne, trots att hon gillade att titta på honom. Vi tillbringade fyra timmar i Martinique, under vilken tid flera nygifta gick iland och återvände med shaggy halm hattar och annat skräp runt souvenirbutiker. Besättningen stannade mestadels ombord. Det fanns inga misstänkta väskor. Ingen tung, grov Ryssarna. Inte spinkig Ryssarna med grått hår.
  
  
  Sista natten, Rona och jag gick runt lekplatsen igen. Verksamhet ombord på Gaviota var, som vanligt, minimal. Vi gick i förtidspension till vår egen stuga, där åtgärden var betydligt snabbare.
  
  
  Vårt nästa stopp var La Guaira, hamnen i Caracas. Eftersom Gaviota var registrerade i Venezuela, jag hoppas att något kan hända i detta land glittrande huvudstad.
  
  
  Han var besviken igen.
  
  
  Som natt, jag började oroa sig för om våra uppdrag, även om jag inte erkänna mina tvivel till Rona. Efter alla, att vi inte har några goda skäl att tro att Gizov och Ego lag som tidigare inte satt upp alla resväska bomber för den ödesdigra timme.
  
  
  
  
  
  
  Eller städerna i Amerika kan redan vara booby-fångade och redo att explodera i en nukleär moln så snart knappen trycks in på någon okänd plats. Om Juan Escobar var att berätta sanningen, minst sex fullständiga namn skickades med Gaviota besättningsmedlemmar. Såvitt vi visste, det kan finnas andra sätt ih distribution.
  
  
  Och fem dagar senare, den första bomb i New York var på väg att gå ut. Med tanke på den osäkra humör av den Amerikanska allmänheten i dessa dagar, förstörelsen av vår största staden kan vara allt som krävs för att starta bullriga förhandlingar. Naturligtvis finns det inga förhandlingar med människor som Anton Zhizov.
  
  
  Vi hade bara två val - ge upp eller kämpa. Mest troligt, då i en liten demokratisk debatt, beslutade regeringen att bekämpa. Men det skulle ha varit löjligt, eftersom det inte fanns någon synlig fiende. Dolda bomber som utlöses av radio signaler runt en okänd plats som inte utgör ett synligt mål. Vid början av andra och tredje städer explodera, människor som kommer för att bekämpa kan försvinna. Även om det inte hända, förstörelse av landets större städer skulle ha rånat folk styrkan att stå emot.
  
  
  Så Gaviota var vår enda spelet. Den vaksamma tulltjänsteman som hade gripits Juan Escobar presenterade oss med en liten lucka i fiendens pansar. Mitt jobb var att få igenom klyftan och leverera den dödande träffen innan han kan slå till.
  
  
  Fem dagar till.
  
  
  Vår älskog som natt saknade samma spontanitet, åtminstone för min del. Naturligtvis, Rona kände att något var fel.
  
  
  "What' s up, Nick? Är du orolig för uppdraget? "
  
  
  "Vi redan borde ha vidtagit vissa åtgärder", sade jag. "I morgon åker vi till Curacao, och om ingenting utvecklar det, vi har problem."
  
  
  "Vill du hellre henne att flytta till hennes sida av sängen och låter dig sova?" "Vad är det?" frågade hon allvarligt.
  
  
  Ee tog tag i henne och höll hennes nakna kropp till honom. "Älskling, om vi bara har fem dagar innan världen börjar att explodera, hon ska tillbringa så lite tid som möjligt att sova runt omkring dem."
  
  
  Med en liten spinna av välbehag från Ron, hon lindade hennes ben runt mig. Och för en stund, att jag inte tycker om nukleära bomber i form av resväskor, att han inte tycker om att döda huvuden.
  
  
  I Curacao, Fjodor Gorodin dök upp ombord på Gaviota. Han var så glad att se bistert, bredaxlad ryska som han kunde ha kysst honom. Curacao är en internationell freeport med några av de bästa shopping i Västindien. De flesta passagerare hade lämnat fartyget i morgon på jakt efter billig shopping, och när de kom hem, fann de en bastant Gorodin bland dem, försöker förgäves att se ut som en typisk kryssning passagerare i en Palm passa, vad det var. . Ego såg henne genast och höll Ego i sikte samtidigt som han låtsades att vandra runt på däck innan smyga in officerarnas kvartal.
  
  
  Jag var lite besviken över att han inte föra en bomb resväskor med honom ombord. Men eftersom Curacao är den historiska huvudkontoret för smugglare, jag hade en misstanke om att det var dags. Om en enda fullständiga namn po dök upp, som jag kunde prova på att spåra, vilket skulle förenkla mitt arbete. Men om inte, kan jag alltid sätta fingret på Gorodin.
  
  
  Efter att ta reda på vilken stuga big man var som vistas i, han gick med Rona i barre i observation rummet.
  
  
  "Gorodin är ombord," hennes röst sade.
  
  
  Hennes blå ögon vidgades med spänning. "Åh, Nick, som innebär att du kan spåra bomber genom det."
  
  
  "Det är antingen ett slag för min skull. För att så långt iller har det varit ett misslyckande ."
  
  
  En kort ont titt som fångade hennes blick och han tog hennes hand. "Missförstå mig inte. På ett sätt, det var de tre bästa dagarna i mitt liv. Men arbetet kommer i första hand, och det är ingen överdrift att säga att hela jävla världen på mina axlar."
  
  
  "Jag vet, kära," sade hon. "Jag menade inte att vara självisk."
  
  
  "När det här är över, vi kan ta en liten semester", sade jag. "Det skulle ha varit skönt att komma i säng om vi inte hade fått sällskap av Zhizov, Gorodin, och Knox Vamov."
  
  
  Ron tittade på Nä i överraskning. "Jag hoppas det!" Sedan log hon mot mig och allt var bra igen.
  
  
  "Vad tänker du göra?" frågade hon.
  
  
  "Be att en av de resväskor med bomber kommer att ställas på styrelsen så att det kan röra sig inom. Annars, jag måste gå till Gorodinym. Snabbt och exakt. Eftersom någonstans Zhizov och Varnov väntar med en knapp som lätt kan blåsa upp de flesta av Förenta Staterna. Om jag är oförsiktig, kan någon skicka ett meddelande till dem så att de inte behöver vänta på att den tidsfrist."
  
  
  "Vad kan jag göra, Nick?"
  
  
  "Håll ur vägen," fräste han, sedan ångrade. "Rona, saker och ting kan bli galen och dödliga från och med nu. De är utbildade för att göra detta, men det är du inte. Jag vill att du ska gå tillbaka till vår stuga och lås in dig i. Öppna inte dörren förrän jag ger dig tecken.
  
  
  "Alla rätt", hon pouted.
  
  
  Ron skickade henne på hennes väg. Hon var i gott sällskap. Och nyttig. Men inte i detta skede av operationen.
  
  
  Han återvände till däck för att få en bättre bild av fartyget. På kvällen, vi beredda att lämna, och inte en enda resväska kom ombord. Vi körde ut i Willemstad Harbor
  
  
  
  
  
  
  Efter att ha passerat den svängande pontoon bridge, heter de det Drottning Emma, och jag bestämde mig för att jag skulle få möta Mr Gorodin. Då hörde jag det börjar.
  
  
  Det var en snabb båt med dubbla utombordare och inga lampor. När han drog sig upp, någon som kastade ett rep över honom. Knäböj, skallig man på båten verkade vara att ge order. Ego människor lyfte en mörk rektangulärt föremål på däck. Det var en resväska, och han tänkte att det var precis som Juan Escobars.
  
  
  Som sling började stiga, flyttade han akterut längs skenan för att se vem det var som att lyfta. Det var min andra Fedor Gorodin, fortfarande klädd i en glass efter, och han styra ett par av icke-latinska medlemmar i ih-gruppen. För att nå ut i hästsvans av Wilhelmina skjorta, han drog den runt hölster på sitt bälte. Kramade bekant Luger ,han tog ett steg mot Gorodin och hans vänner.
  
  
  Ett steg var allt jag lyckades. Något som slår tillbaka på mitt huvud, och däcket skakade och slog mig med en gigantisk näve. Det blev en omedelbar explosion av ljud i mitt huvud som tycktes försvinna tillbaka genom min skalle så allt blev tyst och svart.
  
  
  Kapitel Nio
  
  
  Konstigt nog, på hennes första, jag bara insåg att min näsa var klåda. Han försökte att nå ut och skrapa hans ego, men hans händer rörde sig inte. Hon öppnade ögonen. Sedan insåg jag mitt huvud. Det gjorde ont som en enda stor tand när en nerv som var fångad i en explosion av kall luft provtagning. Hennes slutna ögon igen och sakta öppnade ih. Smärtan gick inte bort, men min omgivning kom i fokus.
  
  
  Han låg på rygg på en smal brits i en liten inre stuga. Jag såg att mina fötter var bundna med flera spolar av maskeringstejp. Mina händer var korsade vid handlederna bakom min rygg, de var också limmade tillsammans. Rona Vohlstedt satt på britsen mitt emot mig, klädd i en ljus randig blus och byxor. Hennes händer och fötter var också tejpade igen.
  
  
  "Glad att se att du är tillbaka hos oss, Mr Carter," en tung röst morrade från någonstans runt framsidan av hytten. Med en ansträngning, han vände på huvudet i riktning mot ljudet. Fjodor Gorodin var hävde sig ut på en vinyl fåtölj inför två kojer. "Jag tror inte att det är meningsfullt att kalla dig Mr Hunter", fortsatte han. "Denna maskerad slutade nästan lika fort som det började."
  
  
  I kabinen dörren, en ung man med prydligt kammade brunt hår satt i en hopfällbar metall stol bredvid en kort tabell. Hon vet Luger han höll, pekar på mig, Wilhelmina. Han flyttade sina händer till en bråkdel av en tum, och var irriterad på bristen på trycket där det borde ha varit tryck. Det var ingen stilett. Jag såg det som ligger i Gorodin bälte.
  
  
  "Ja, Carter," Gorodin morrade, " vi har dina vapen. Och din ... "kvinna". Kanske kan du prata med oss nu.
  
  
  "Jag följer dig", sade jag, precis som i gamla college. "Mitt namn är Nicholas Hunter."
  
  
  Gorodin vände sig till unga matematik större och skällde, " Boris, ge mig kartan." Han tog upp fem av sju kort från runt Boris hand, och Stahl läs det högt. "Nick Carter, agent för AX N3. Betyg: Killmaster. Rapporter till David Hawke, Washington, DC, Chef för AX. "Tycker du inte att dessa människor vet att du genom sitt rykte? Carter? När din vän Miss Voelstedt heter AX, vi visste att de hade skickat en agent. Kanske om våra kamrater i Los Angeles visste du, att de skulle vara mer försiktig i sin strävan.
  
  
  "Inte bara ditt rykte, men ditt ansikte är känt att vissa runt omkring oss, som vi om kopior av bilden är gjord, Carter. Kapten igen dig när du gick ombord med en kvinna i Antigua. Han berättade för mig om det på radio, och de har illrar som tittar på dig. När hon kom ombord, vi visste att du skulle göra din flytta snart, och vi var redo för dig."
  
  
  "Okej, Gorodin", sade jag och gick ut genom spel, " vad behöver ni?"
  
  
  "Du också få lära känna mitt namn, jag kan se henne. Tja, det var väntat. Jag vill ha det helt enkelt. För det första, henne, jag vill att du ska berätta allt du vet och misstänker om vår verksamhet. Jag antar att du fick namnet Gaviota från Juan Escobar. Vi såg ego tas bort i Fort Lauderdale.
  
  
  Henne snabbt räknat ut att ingenting runt omkring det som vi visste skulle komma som en överraskning för Gorodin, så att hon har utsatt den för att emu med en annan del av hennes sinne för att leta efter en väg ut.
  
  
  "Vi vet att Anton Zhizov är på väg upp din visa," sade jag. "Det var uppenbart eftersom han undertecknat lösen telegram. Vi vet vad som bomber som du använder, hur du levererar ih till dessa städer. Vi misstänker att ih görs av en forskare som heter Knox Varnov. Här är det."
  
  
  "Mycket bra," Gorodin sagt. "Det är reumatism för den enkla delen. Nu vill jag att ni berättar för mig om det. Naturligtvis, efter att vi tar över förvaltningen organisationen kommer inte att fråga, men det kommer fortfarande att förenkla situationen om vi är bekanta med sin verksamhet. Du kan börja med att berätta vad de fysiologiska agenter."
  
  
  Jag ville inte säga något till henne. Mitt huvud throbbed. Jag försökte att tänka.
  
  
  "Carter, jag har inget tålamod för spel," Gorodin brast, och alla sken av ett skämt försvann. "Jag kan få dig att prata - jag kan göra någon människa tala - men kanske det skulle gå snabbare att få ett jobb."
  
  
  
  
  
  
  ih från en kvinna ".
  
  
  "Hon vet inte något om det", sa jag snabbt. "Detta är en en-gång uppgift för nä."
  
  
  Gorodin hoppade upp från stolen och tog ett steg framåt med förvånande hastighet för en stor man. Med baksidan av sin hårig hand, han piskade mig i munnen. Jag smakade på hennes blod.
  
  
  "Tystnad," beordrade han, " När jag är klar med den kvinna, du kommer att få en chans att prata."
  
  
  Som den stora ryska vände sig bort från mig och stod över Rona, min smärta-dystra hjärnan erinras om den stunt bälte Stewart hade varit så stolta över i specialeffekter. Den som exploderade i händerna på den onde när han tog ego bort från dig för att studera uppenbarligen falska spänne. Varför inte du hitta Gorodin? Hon tittade ner och såg reumatism. Min sport-shirt som täckte den.
  
  
  Han försökte att vrida sig på sängen för att få hans bälte ut. Unga Boris, som satt upp för dagen, vinkade åt mig att ligga still med nosen av sin luger. Även om hennes bälte hade kunnat göra det och Gorodin hade fångat det, Rona och jag skulle fortfarande ha varit helt bunden med en pistol som omfattar oss och ett fartyg med uppenbart fientlig besättningsmedlemmar. Han låg stilla, försöker tänka på ett alternativ.
  
  
  Gorodin tittade öppet i Ronas ansikte. Från där han satt, han kunde se att hennes blå ögon var brett och rädd, men hon ville inte förlora kontrollen.
  
  
  "Nu är det din tur, Missa Voelstedt,"sade han," att tala om DET för mig."
  
  
  "Vad Nick sade är sant," sade Rona lugnt. "Jag vet inte något om AX."
  
  
  "Förr eller senare kommer du att berätta för mig vad jag vill veta," Gorodin sagt. "Smartare du är, desto snabbare kommer du tala." Med att den ryska nått ut och tog Rona är blus, glidande hans tjocka fingrar mellan knapparna. Han skrattade och drog, och blusen tore, lämnar emu med en handfull av ömtåligt material.
  
  
  Rona är bröst kom i sikte, den övre delen något solbränd och rundad nedre delen vit eftersom det inte var dolda av bikini livstycket.
  
  
  Gorodin vände sig till Boris i dörröppningen. "Vad tycker du om det, min pojke? Inte så stor som vissa, men fast och fullt.
  
  
  Boris nickade tvärt, men hans ego ögon visade ogillande av Gorodin åtgärder.
  
  
  "Och det känns bra," Gorodin sade, att köra sina stora händer över Rona bröst. "Vad synd att vi inte har tid för lite kul innan förhöret börjar. Kanske kommer det att finnas tid för detta senare, men om damen svar korrekt.
  
  
  Han kunde se musklerna i den stora mannens armar som rör sig så började han att pressa flickans bröst.
  
  
  "Vi kommer att börja igen," sade han. "Du berätta för mig namnen på alla du känner som är ansluten till AX."
  
  
  Rona flämtade som Gorodin klämde hennes bröst som mogen frukt i hans stora händer. "Jag vet inte andra människor!!" hon utbrast.
  
  
  Gorodin rätas upp, lämnar rött finger märken där han skulle hållas Rona. Han skakade på huvudet sorgset och vände sig till mig. "Din vän kommer också att vara envis. Det ser ut som jag kommer att ha att skada en omkring dig, och jag tror att jag skulle vilja såra dig mest." Han sprang händerna över Rona nakna mage och började ångra knapparna på hennes byxor.
  
  
  Det är där hjälten i filmen skulle säga, "Wait, don' t touch the lady! Jag ska berätta för henne vad du vill veta. Det är inte så. Visst, Ronu älskade henne, och vad Gorodina skulle göra att hon skulle ha ärrad för mig, men hon var en professionell, och du inte komma in på spy företag, oavsett om det var Killmaster för AX eller två ... jag ska göra en liten spioneri för Atomic Energy Commission om du inte är villig att ta den risken. Och från en praktisk synvinkel, de minuter det skulle ta för Gorodin att förstöra Rona Folstedt bara för att finna ut som hej hade inget att säga till emu skulle ge mig en mycket mer tid för att hitta en väg ut så att han kan slutföra uppgiften. I slutändan är det viktigaste man bör vara den ort i Ryssland. Så han gnisslade sina tänder och försökte att koncentrera sig på sin flykt plan.
  
  
  Fingrarna dunkade på hyttens dörr.
  
  
  Gorodin svor på ryska som dörren öppnas och blek sjöman stod och stirrade på honom, försöker att inte titta på halv-naken blondin på britsen.
  
  
  "Radio budskap till er, sir," sailor muttrade.
  
  
  "Inte nu, du idiot," morrade Gorodin. "Gå härifrån!"
  
  
  "B-men, sir, detta är de Allmänna Zhizov. Brådskande ".
  
  
  Med ett sista grymt irritation, Gorodin vände sig bort från Rona.
  
  
  "Utmärkt. Berätta det allmänna ska jag vara där.
  
  
  Den besättningsman hälsade smart och försvann.
  
  
  Gorodin stannade på stolen där Egot är ung assistent satt. "Boris, alltid hålla ett öga på dessa människor. Se upp för Carter.
  
  
  "Ja, sir," sade Boris, utan att tveka, pekar Wilnelmina på mig.
  
  
  Gorodin gick ut och smällde dörren bakom honom. Arbetar bakom hennes rygg, hon försökte dra upp hennes tröja så att Boris skulle kunna se det magiska bältet. När hon flyttade, jag såg Boris tumme dra på avtryckaren.
  
  
  "Du är bäst att ligga ner," sade han. "Tvivlar inte på att jag kommer att skjuta dig om jag måste."
  
  
  Han menade det. Han slutade röra sig.
  
  
  Rona kvävde en snyftning. Hennes ögon åkte till Nah. Hon såg inte ut som en loudmouth. Boris såg också. När hans blick föll på hennes nakna bröst, han såg fruktansvärt.
  
  
  
  
  
  
  Rona snyftade igen, släppa ut en serie av patetiska pipande ljud, och flämtade. "Boris", sade hon med tårar i ögonen: "skulle du låta honom göra detta för mig?"
  
  
  Då förstod jag henne. Rona var mer av en professionell än han hade trott. Hon hade fångat tidigare blixt av medkänsla i den unge mannens ögon, och nu var hon leker med den.
  
  
  "Jag kan inte hjälpa dig," sade Boris. "Du måste berätta överste vad han vill veta."
  
  
  "Jag kan inte," sade Rona. "Jag vet inte vad som helst. Helvete gör hemska saker till mig. Du behöver inte se ut som honom, Boris. Jag ser mänskligheten i dig. Säg mig det."
  
  
  Hon var bra, riktigt övertygande, och bara half-assed.
  
  
  Boris lite läppen, men skakade på huvudet. "Jag kan inte hjälpa dig."
  
  
  Dyrbara sekunder gick. Jag hade en viss fysisk frihet, tillräckligt för ett desperat spel - om Rona kunde distrahera mig. Han fångade hennes uppmärksamhet, sedan tittade klart på paket cigaretter som ligger på kort bordet framför Boris.
  
  
  Hon gav honom ett litet leende och suckade tungt. "Jag förstår, Boris," sade hon. "Du arbeta för det man tror på, precis som vi gör. Vad de skulle ha gjort till oss med mig, jag vet att det skulle ha varit annorlunda om du var ansvarig."
  
  
  Pojken tittade på Nä med något mycket nära till tacksamhet.
  
  
  "Jag ber inte att du sviker din tro," Rona fortsatte. "Men, skulle du kunna göra mig en liten tjänst?"
  
  
  "Om jag kan", svarade Boris nästan inaudibly.
  
  
  "Innan odjuret Gorodin börjar tortera mig, jag ska ljusa upp det." Hej, jag lyckades annat svagt leende.
  
  
  "Det är en liten fest, men förmodligen det sista. Kommer du ge mig en?" "
  
  
  Boris tvekade, sedan nickade. Han plockade upp ryggsäcken framför honom. "Dessa är Ryssar. Do you mind?" "
  
  
  Hon skakade på huvudet. "En cigarett är en cigarett när dina nerver behöver befrielse."
  
  
  "Det kommer att vara besvärligt", sade han. "Jag kan inte släppa din hand."
  
  
  "Snälla tända ditt ego och lägga den i min mun," svarade hon.
  
  
  Det var en mycket lång skott. Jag har bara ett par sekunder. Han spänd, uppkrupen.
  
  
  Boris tände en cigarett, tog upp den och stoppade pistolen i hans bälte. Han korsade stugan och sätta en cigarett mellan Rona läppar. När han flyttade, han svängde benen från britsen till däck och långsamt satte mig upp.
  
  
  Han var på väg att göra ett utfall mot honom, när han vände sig om. Hennes hopp om att han skulle vara över Rona, ibland lyfter en cigarett från hennes läppar. Men självklart, att han skulle återvända till sin plats.
  
  
  Och nu såg han på mig ur ögonvrån. Han virvlade runt mot mig och tog tag i den luger . Men här har jag en oväntad paus. När Boris vände sig mot mig och vände sig bort. Ron, som hon tog upp hennes knän nästan under hakan, som syftar på hennes fötter vid målet, och kastade dem framåt med en kraftfull stöt. Det var gjort med häpnadsväckande smidighet och blixtens hastighet.
  
  
  Boris hade en pistol i sin hand, men innan han kunde ta upp det, han slungades mot mig, att förlora sin balans, med en sådan kraft att han föll huvudstupa på mina fötter, och Luger kraschade i däcket med en krasch. Det tog bara en bråkdel av en sekund för att lyfta min bandagerade fötter, nu en klubb med en dubbel lädersula, och krossa dem i min ego skull. Den första punch var fantastisk minst sagt, men nästa tre, i snabb följd, som utförs genom att studsa och stansning ner med full mått på min vikt, lägga egot i glömska.
  
  
  "Stackars Boris," sade Rona, efter att hon hade hoppat över och tittade ner på honom med ett vidrigt uttryck,"jag var nästan börjar gilla honom."
  
  
  Den tionde kapitel.
  
  
  Jag har inte tid att uttrycka min tacksamhet och beundran för Rona är fantastiskt smidighet och snabbhet i sanningens ögonblick. Jag var för upptagen med att kolla in gymmet för den vassa änden av något för att väga oss ner. Men vid första anblicken, det var något vassare än trubbig vinkel av en mirrorless presidiet.
  
  
  Då lysrören ovanför skrivbordet fångade hennes blick. Naturligtvis, det var utom räckhåll, men röret kan lätt gå sönder om han kunde slå den med något. Han kan ha glömt sin Luger, som nu vilar på däck i närheten. Med mina händer bakom min rygg, jag är inte ett mycket bra skott, och dessutom ett skott skulle göra alltför mycket väsen av sig. Av samma anledning, att hon inte kunde kasta en pistol på Brylev.
  
  
  Han svängde henne fastspänd vrister över kanten av britsen och Sålde henne. Arbetar hälarna av den andra mot varandra, jag lyckades lossa en runt mina skor, så att den hängde från tårna i min högra fot. Jag hade bara tid för ett försök. Han försiktigt svängde sina ben utanför hans knä ett par gånger, sedan stod upp och rätas upp med all sin styrka.
  
  
  Fri start till vänster på min fot och spiral uppåt. Det verkade röra sig långsamt när jag såg den röra sig mot målet. Klacken på sin sko hit the dead center of fluorescerande ljus, vilket resulterar i en av de vackraste små knölar hon någonsin hört.
  
  
  Stugan var försänkt i mörker, och han hoppade över golvet där han kunde höra skärvor av glas som faller. Man hukar sig ner, han trevade efter henne och fann tunna skärvor av glas. De var ganska skarp,
  
  
  
  
  
  
  men de flesta av dem var för små. Plocka min väg genom skärvor, hittade jag äntligen en som är tillräckligt stor för att hålla mitt ego mellan min tumme och pekfingret, och såg bandet på mina handleder. När jag arbetade med böjda glas, min hand plötsligt blev våt. Jag visste att jag skulle skära mig själv, men mina händer var för stel för att känna smärta.
  
  
  När minst ett snäpp bildades på bandet för varje tjocklek, hennes handleder skildes åt och de brast ut. Som hon fortsatte att arbeta i mörker, att limma på hennes vrister tore bort.
  
  
  "Voila," Rone sade till henne. "Säga något för att få honom att hitta dig."
  
  
  "Jag är här", Rona röst ljöd runt i mörkret.
  
  
  Han rörde sig mot ljudet av hennes röst när han hörde någon repa på däck utanför stugan dörren. Då spärren öppnas.
  
  
  Hoppa till skott, han tryckte sig mot väggen. Dörren öppnades, och den helige Herre översvämmas i för Gorodin, som tvekade för en sekund. Det var en bråkdel av en sekund längre. Det slog honom med en ego-kontrollera att rätt till käken, skicka chockvågor hela vägen till min axel.
  
  
  Egot tog tag i hennes midja när han var hängig och drog henne ut genom dörren. Det var slits från Gorodin bälte av stiletto, och Hugo gled tillbaka in i baljan på sin underarm. Det fanns tillräckligt med ljus på däck för att hitta Wilhelmina, och Luger hade tagit henne också.
  
  
  Nu är hennes, han gick till sängen där Rona väntade tålmodigt, och tore tejpen från hennes handleder och vrister.
  
  
  "Kom igen," jag väste, gungade hey vad som var kvar av hennes blus. "Håll dig bakom mig, jag ska försöka att kasta oss över kanten. Detta är vår enda chans.
  
  
  Vi gick in i korridoren. Jag försökte orientera mig. Jag kunde se henne i vardera änden av korridoren, förutom en smal metall trappa. Jag hade en fifty-fifty-chans att gissa vilken riktning skulle vara säker. Jag gjorde mitt val och sprang för trappan, Rona precis bakom mig.
  
  
  Men jag gjorde fel val.
  
  
  När vi nått botten av trappan, jag hörde ljudet av tunga fötter närmar sig. Det drogs ut av en Luger och eldas i fallande män.
  
  
  Jag använde min fria hand för att trycka ut henne på Ron sätt som en kropp flög förbi oss och träffa däck. Det var ett runt Slaviska seglare. Vi hörde steg på väg ner i korridoren på övre däck.
  
  
  Sedan vände han sig om och följde Rona till trappan som är i andra änden av hallen. Han kunde se att vi var på nedre däck, och han visste att vi var tvungna att klättra två nivåer högre upp innan vi kunde nå räcket.
  
  
  Vi clattered upp metallen steg och nådde nästa däck bara som en grupp av Gorodin män kom rusande runt hörnet. Det var sparken i ih riktning, som saktade ner ih av Rivne så att vi kunde köra upp för nästa trappa. Där nere, någon plötsligt sköt två dundrande skott. Kulor studsade stål skott som vi hoppade till nästa däck av ih nå.
  
  
  I denna korridor fanns det dörrar som leder till livbåt området. Jag behövde inte tänka på att frigöra en runt båtar, men det fanns flytvästar lagras längs skotten och om vi kunde ta ett par över dem, kanske vi skulle kunna överleva i & nb.
  
  
  När vi gick på gatan en dag senare, tre besättningsmedlemmar stod mellan oss och räcke. En av dem hade en pistol runt dem. Han tog upp vapen för att avfyra, men Wilhelmina var redan i min hand. Hon skickade en kula genom ego lob, och det landade på geväret. En av de andra gruppmedlemmarna drog gevär för att befria det från de döda mannen, och den tredje drog fram en pistol hand från hans kläder och sköt ett skott i vår riktning. Wilhelmina svarade. Skytten mot hans bröst och stapplade tillbaka till räcket, rulla över på sidan för att plaska i svart Karibien nedan. De överlevande gav upp att försöka befria sitt gevär och sprang akteröver.
  
  
  Jag slet locket av en trä-container märkt "flytvästar" men hittade bara en på insidan. Ego Rone kastade den på henne, och hon ryckte på axlarna, som försöker att samla upp resterna av hennes blus.
  
  
  Det var skarp ropar nu, och folk från båda sidor var att köra över däcket mot oss. Det är dags att rädda dig själv. Han nickade till Rona, sedan klättrade upp på järnväg, klättrade ner till den smala yttre kanten, och dök.
  
  
  I en rasande shootout för att undkomma henne, glömde bort den obehandlade sår på min krossade skallen. Han mindes det bra när han slog salt vatten hårt.
  
  
  Då brylev gick ut. Men han kom snart till, hosta och spotta ut vattnet som en trasig kylare.
  
  
  Den Gaviota hade seglat ett par hundra meter, men nu var hon kommer närmare, hennes strålkastare spelar över vattnet.
  
  
  Vinden var kraftig och sjön var grov. De kommer att vara svåra att upptäcka i detta virvlande hav öken. Vattnet var varmt, men full av fientliga varelser med vassa tänder - och det var ensam.
  
  
  Det är ensamt! Det slog mig att jag inte hade sett Ron och illern hoppa överbord. Hade hon verkligen dyka med mig? Jag kunde inte vara säker. Hon flöt i en bred krets, sjunker i vatten som strålkastare svepte förbi mig, men Ronu kunde inte se henne.
  
  
  
  
  
  
  Den Gaviota var nu sakta närmar sig mig. Från min synpunkt, på vattennivån, det såg stora och hotfulla. Ungefär femtio meter bort, och fartyget kom till ett stopp, och lamporna började metodiskt rusa fram och tillbaka på & nb.
  
  
  Något vitt guppade på vågorna mellan mig och fartyg. Jag kunde inte riskera att ringa ut. Min röst transporteras lätt över vattnet, och fartygets motorer var nu tyst. Hon kryper kroppen flyttas mot det objekt som i & nb, men slutade tvärt när min hand rörde vid tyget och kött.
  
  
  Det var inte Rona. Med en blandning av lättnad och besvikelse upptäckte jag att det var kroppen av en besättningsman som hade fallit ombord efter att jag sköt honom.
  
  
  En lång tumme av ficklampor hittade oss i den bländande flammor. Hennes omedelbart dök, lämnar död sjöman flytande med mig för evigt. Under vattnet, han tittade i riktning mot fartyget. Han kunde höra det dova dånet av skottlossning och ljudet av kulor som träffar vattnet.
  
  
  När jag dykt upp, skrovet på skeppet reste sig framför mig som en vit stål vägg. De var fortfarande bränning på däck, och hon hörde ljudet av en livbåt sänks. Han gick tillbaka längs skrovet för att aktern, där han gömde sig under överhänget så gott han kunde. Här var det utom räckhåll för ficklampor, och jag skulle ha varit svårt att se från båten om det inte hade kört över mig. Tyvärr fanns det ingen plats att fånga på ledstången, så jag var tvungen att simma längs & nb att bo nära skrovet.
  
  
  Båten plumsade midskepps, och roddare på väg till blå fläck av vatten där den helige lykta hade fallit. De nådde platsen, drog kokat kroppen i båten med några kraftfulla slag. Någon svor, då stod upp och ropade till Gaviota genom en megafon.
  
  
  "Det är inte Carter eller en kvinna! Han är ensam, alla runt omkring oss! "
  
  
  Efter en stund av skyhöga tystnad Gorodin röst dånade ut: "Få tillbaka ombord. Vi kommer att söka igen när det blir ljust."
  
  
  Båten lydigt återvände till Gaviota och var halas ombord. Dagsljus var ändå en bra sju timmar bort, och jag räknar inte med att vara runt när det kom. Vid en mycket grov uppskattning, hennes, jag antog att vi var någonstans i den Mexikanska Honduras. Jag tog henne naturligtvis av stjärnorna, och så snart som det låter på däck dött, hon ångade utan ett stänk öster, som jag beräknat riktning mot närmaste land. Vattnet var fortfarande varmt och havet hade lugnat ner sig tillräckligt för att göra simning lättare. Om jag har tur, jag kan nå viss mark eller upptäckas av en trevlig båt.
  
  
  Simma lugnt, rör sig långsamt för att hushålla med sin energi, han undrade återigen vad som kan hända, Rona. Hon kände en djup sorg.
  
  
  Kapitel elva
  
  
  Det var eftermiddag heliga, alla rosa och guld, någonstans framåt, medan han strök henne, badade henne, strök henne i Karibien. Min kropp värmen hade lagt sig för några timmar sedan, och en gång-varmt vatten nu kände isande kall. När det var ljust nog, att han stannade för att skanna horisonten. Vid första, jag kunde inte se att landa i mitt synfält, och mina muskler skrek i protest att jag fortfarande var simning med någon uppenbart belöning. Då han märkte en patch i brunt där blå himmel och himmel möttes i öster. Jag bestämde mig för att det var antingen Honduras eller, om strömmarna hade tagit mig north, Yucatan. Det spelade egentligen ingen roll. Någon bit torrt, fast marken är välkomna.
  
  
  Han gav sig själv ett par minuter att simma, vände sig sedan om och började en lång, ljus, krypa mot långt bank. Efter ett tag fick jag ett företag.
  
  
  Vid första, det var bara en krusning på den släta ytan till höger. Trampa på & nb, jag tittade på den och såg en ny rippel. Sedan en annan. Och en till. Henne, visste vad det var, redan innan den första sickle-formad rygg rulla dykt upp på ytan.
  
  
  Hajar.
  
  
  När det slutat röra sig, de bytte riktning, korsade framför mig, och sedan vände tillbaka, nu slicka. Han kunde göra tre människor runt omkring dem, men han hade ingen tvekan om att det var vänner i närheten. När det är nedsänkt i vatten, kan det tydligt ses av ih cirkla över mig på ett avstånd av ca femtio meter. De hade skiffer sprickor och en vit sträng av blå haj liv. Även om white shark är ett mer uthålligt man-eater, blå haj är inte min favorit följeslagare i lång-distans simning.
  
  
  De tre prover som omger mig var mellan åtta och tio meter långa. Hon var en främmande inkräktare i ih vatten-klumpig, långsam, eventuellt farliga, men en potentiell lunch. Från tid till tid, en av de tre skulle rusa mot mig och sedan väja bort, som om att testa min reaktion. Jag visste att förr eller senare att någon runt omkring dem skulle komma upp och hugga mig med sina vassa tänder.
  
  
  Han fortsatte simma till krönet av landet. Med en ansträngning, jag höll min stroke långsamt och avslappnat, som om de tre rovdjur inte stör mig alls. Det var mer för min egen skull än för dem; du behöver inte retas en haj.
  
  
  Min ledsagare drog allt närmare så jag fortsatte min plågsamma framsteg mot land. Lyckligtvis, blodet hade för länge sedan tvättas bort från huvudet sår och snittet på sin tumme.
  
  
  
  
  
  
  
  där hennes ego hade skurit henne med en fluorescerande lampa. Om jag spillde ut färskt blod i vattnet runt omkring mig, de hajar som inte skulle tveka att slita mig isär.
  
  
  När min uppmärksamhet var inriktad på hajar, jag lade inte märke till den bruna segel mellan mig och mark, lite norr. Eftersom jag inte vet storleken på båten, jag kunde inte tala om avståndet till nah. Men det var att komma närmare mig, och jag var mentalt försöker att nå ut och påskynda ego. Med ett segel, skulle det knappast ha varit från Gaviota, och även om det var, skulle jag hellre ta risken med Gorodin besättning än med den dödliga torpeder som höll stängning på mig.
  
  
  Samtidigt som jag tänker dessa tankar, något blixtrade candid under mig. Jag var inte drabbats, men oron har sänt mig snurrar som en trafikstockning. Mina lekkamrater var förbereder sig för att attackera.
  
  
  Han slutade simma och vinkade frenetiskt på båten. Jag kunde inte säga om han hade sett mig, men båten höll rör sig i min riktning, vilket var betryggande. När en annan haj passerade inom sex fötter av mig, Hugo drog den ur skidan och höll fästet klar under vattnet. Stiletto inte ändra oddsen mycket mot tre mördare som väger mellan trehundra och fyrahundra kilo vardera, men det gav mig en chans.
  
  
  Han dök flera gånger för att titta på hajar och samtidigt hålla ögonen på den närmar sig båten. Nu en annan haj bröt sig loss från sina kamrater och attackerade mig. Det är en populär teori är att eftersom hajens mun är placerad på undersidan av huvudet, det måste rulla på sin rygg för att bita. Tror inte det. När underkäken kommer ner på sina gångjärn, den olycksbådande crescent öppnar upp till en dödlig cavern tänder. Hajen kan bita dig i nästan vilken position som helst.
  
  
  Denna bestämde sig för att attackera mig på bål. Hon gick under ytan för att möta ego på samma sätt, att presentera ett så litet mål som möjligt. Han var på mig som en son,en svart undervattens robot, innan Hugo kunde sätta honom på defensiven. Mänskliga manövrerbarhet under vatten är begränsad i bästa fall. Och det var bara dags att kasta mig upp och låt stort svart form passerar under mig. Det var så nära att den korniga haj hud kliade min axel.
  
  
  Hitta mig försvarslös, haj omedelbart ändrade riktning och gick med de andra två. Ih glada rörelser föreslog att de skulle förbereda för en samlad attack. Titta på båten, han insåg att det var en enkel trä båt med ett enda segel. Liten, mörk-inför män stod i fören och pekade på mig. De verkade vara att skrika, men jag kunde inte höra orden.
  
  
  Den dorsala spegel skär genom vattnet i närheten. Denna gång hennes dök djupare, och så gjorde hajen. Det gjorde en avstickare under mig, och på väg upp, käkar brett, sina onda ögon tycktes utmana mig. Han gjorde en kullerbytta och undvek dödliga tänder av ett fåtal inches, men den här gången Hugo var redo. Det fastnar ett blad i den övre delen av shark ' s liv. Min arm ryckte som om den hade blivit påkörd av en framrusande godståg, men jag höll på som shark ' s momentum gjorde oss båda upp, och stiletto bladet skar igenom den tuffa vita huden av livet.
  
  
  Innan vi nådde ytan, hon knuffade bort från den skadade haj, som sedan lämnade bakom mörka röda blod som en rök, en slinga av tarmar utbuktning runt hennes samlade längs liv.
  
  
  Han ställde sig upp och gick bort från de slagna mördare, en blick tillbaka bara en gång för att se en av hans ego senaste kompisar slap hans ego i magen och våldsamt slita bort en stor bit av kött och inälvor. Den tredje haj hållit jämna steg.
  
  
  Han drog sig upp till ytan och andades den söta, frisk luft i lungorna. Efter en minut, mina öron slutat ringa och jag hörde röster. Tio meter bakom mig, var båten guppade i en liten svälla, segla lyfta reven. Det var fyra män i båten. De var korta och mörka, med fina egenskaper som symmetriskt på små runda huvuden. De ord de talade var obegripligt för mig, men jag kände att de var Maya, det gamla språket av lägre Mexiko, som nu talas i sydöstra delen av Yucatan, Quintan-en-Ru.
  
  
  Bruna händer på muskulösa armar sträckte sig fram och drog mig över vattnet i en träbåt. Att höra ett ljud bakom mig, sin fader, vände för att titta på de blodiga skum på stranden där två hajar hade slitit den skadade mannen till bitar. I några minuter, hon skulle vara nästa.
  
  
  Hennes far höll ut sina händer till tacksamhet att hans räddare, men ih slutna ögon och uttryckslösa ansikten inte svara. Odin runt dem gjorde en gest åt mig att sitta i fören. Han gjorde så, och de tappade segla. Vinden plockade upp duken, och lätt båt som tycktes stiga upp ur vattnet och springa mot stranden.
  
  
  Kapitel Tolv
  
  
  Som båten rörde sig smidigt och tyst till stranden, mina ansträngningar av de sista sexton timmar började komma ikapp mig. De slåss och fly på Gaviota, lång simtur, och striden med hajar trötta ut mig. Han nickade och slöt ögonen för att låta dem vila, och en sekund senare, tac
  
  
  
  
  
  I botten av båten verkade för att skrapa bort gruset, och folk sprang ner grupper av hyddor för att dra båten på land.
  
  
  All verksamhet stoppas när hennes man kom ut och stannade på stranden. Odens nam po Maya var inte högre än min armhåla. Och som min båt-kompisar, de ville inte visa oss några hälsningar eller fientlighet på deras ansikten, även om de tittade på mig med lite nyfikenhet.
  
  
  De var ättlingar till tuffa och besvärliga Maya-Indianerna som aldrig lämnats in till det spanska styret i dagarna av kolonisering. Efter 1847 upproret i västra Yucatan var krossad av spanska, flydde de så gott de kunde för att djungler i Quintana Roo, där det väpnade motståndet fortsatte fram till det tjugonde århundradet. Även nu, avlägsna byar som den jag fick har varit helt och hållet till den federala regeringen att styra sig självt i enlighet med gamla stammens traditioner.
  
  
  Två män från en båt som närmade sig mig från båda sidor. Var och en av dem satt en liten brun hand på min armbåge och knuffade mig framåt. Jag visste inte om jag var eskorteras eller fångas.
  
  
  De ledde mig genom en by med ca tjugo hus mellan rader av tyst, vakande Maya folket. Vi stannade framför en hydda mindre än de andra på den yttre omkretsen av byn. Taket var halmtak, och leran väggarna hade inga fönster.
  
  
  Som odina, runt min omgivning, började leda mig ut genom dörren, han sköt Wilhelmina är metall-block, fortfarande tryckt mot mitt lår. Han lyfte upp min fuktig shirt och drog ut luger .
  
  
  "Pistola!" fräste han, det första ordet i spanska hon hört från någon runt omkring dem.
  
  
  "Nej se funciona," emu berättade för henne. Det var sanningen. Pistolen fungerade inte förrän efter en natts nedsänkning i saltvatten. "No tiene balas," tillade jag. Också sant. Han använde upp all sin ammunition medan skytte tillbaka på Gaviota.
  
  
  Inget svar från Maya. Tydligen, de visste bara ett par ord spanska. Efter konfiskera Wilhelmina, den Indiska knuffade in mig i stugan och slängde trä dörren bakom mig. Han talade till sina följeslagare i Maya-språk. Från hennes ton, kan jag berätta att det runt dem var tänkt att stanna där och vakta dörren, medan de andra var ute på några ärenden. Han lyfte upp henne till rammade jorden golvet och lutade sig mot väggen.
  
  
  För första gången på många timmar, hans tankar vände sig till de uppdrag som innebar att gå med mig i Västindien. Var det verkligen endast i går att hennes son var på randen till nederlag i ett tomt med en resväska och en bomb, när han flyttade till Fjodor Gorodin med en Luger i sin hand? Men, hur långt är jag från att kunna göra något för att förhindra nukleär förstörelsen i New York i tre dagar.
  
  
  Jag försökte samla mina tankar tillbaka till min nuvarande situation, men en vision av Rona Folstedt, en smal greyhound och blond Nordisk blond, blixtrade genom mitt sinne. Där var hon just nu? Död? Det är bättre att dränka än att ryckas upp av Gorodins.
  
  
  Dörren på min stuga svängde öppna och två av mina vakter in. Med gester och grymtar, de gör det klart att hon bör åtföljas av ih. Han steg upp och gick med dem tillbaka till byn.
  
  
  Vi kom till en större stuga än den andra. En gång målade vita, det var gradvis vänder grå. De två Mayafolket ledde mig in genom dörren, stannade upp framför en gammal man som satt på plattformen. Han hade långt grått hår och ett ansikte så hårt och rynkig som en valnöts-skal.
  
  
  Han tog upp en krokig arm, och två av mina vakter klev tillbaka, och lämnade mig ensam med honom.
  
  
  "Hennes Cholti", sade han i en stark, svag röst som verkade ut med hennes ålder och små bröst. "Hennes röst är El Jefe, Chief."
  
  
  "Det är en ära", sade jag," och ett nöje att hitta någon som talar engelska."
  
  
  "Det är alla hennes i byn, jag talar engelska", sade han stolt. "Jag gick till skolan i Merida. De skulle lära ut den till sina söner, men de vill inte veta Yankee språk." Då han stannade upp, händerna knäppta i knät, väntar för mig att säga något.
  
  
  "Mitt namn är Nick Carter", sade jag. "Hennes agent är från Usa. Om du kunde ta mig till närmaste stad med min telefon, jag skulle vara tacksam. Jag ska betala dig väl.
  
  
  "Jag fick höra att du hade en pistol," Cholti sagt.
  
  
  "ja. I mitt arbete måste jag ibland försvara mig själv, ibland döda henne."
  
  
  "Vita människor är inte särskilt populära i Quintana Roo, Carter. Jag gillar inte vita människor med vapen alls. Mina män behandlades mycket illa av vita män med vapen."
  
  
  "Jag vill inte skada oss, dig, oss, er, Bossen. De människor jag kämpar är onda människor som vill förstöra den stora städer av mitt land och döda så många av mitt folk ."
  
  
  "Vad ska detta betyda för oss här i Quintana Bur?
  
  
  "Om dessa onda människor är tillåtna att vinna, ingen plats i världen kommer att vara säker från dem, inte ens din by. De bara förstörde en ö i Stilla Havet där folk var väldigt mycket som dina egna.
  
  
  "Berätta hur du hamnade på havet, Nick Carter."
  
  
  Han berättade Em en berättelse om den tid Rona och jag gick ombord på ett kryssningsfartyg i Antigua. Cholti lyssnade med hans ögon smalnade, hans händer fortfarande i hans knä, hans ögon nästan stängt. När det var klart, han satte sig i en hel minut.
  
  
  
  
  
  
  i tystnad. Sedan ego ögon öppnade och han sökte mitt ansikte.
  
  
  "Jag tror dig, Nick Carter," sade han. "Din röst inte ljuga, och dina ögon talar sanning. Den telefon som du letar efter kan hittas uppe i norr i Vigfa Chico. Jag skulle ha tagit dig dit, men ...
  
  
  "Men vad?" Jag uppmanas till det.
  
  
  "Du är en vit man. De tog en pistol till vår by. Av dessa skäl, mitt folk, vill ha dig död. De ska lyssna på mig som el jefe, och kanske kan jag göra ih tror, precis som hon, att du inte vill skada oss. Men det finns en som inte kan skakas ."
  
  
  "Vem är det här?" Frågade jag henne.
  
  
  "Ego namn är Tihok. Han är min son. När jag dör, kommer han att ansvara här. Jag är rädd att det kommer att hända mycket snart. Teehawk kommer aldrig gå med på att låta dig fortsätta tills du träffar honom."
  
  
  "Kör in i honom? Jag trodde att du sa att ingen pratar engelska här."
  
  
  "Det finns andra språk," den gamle mannen sade. "Min son väntar på dig utanför mitt hus just nu. Hur man beter sig med honom kommer att avgöra ditt öde. Detta är hur det ska vara ."
  
  
  "Jag förstår", sa han till den gamle mannen. Cholti nickade mot dörren till hans stuga. Sedan vände han sig om och gick.
  
  
  Innan han hade tagit två steg in i gläntan framför chiefs ' hydda, något dundrade genom luften och slog i marken vid mina fötter. Det var en sex-fot spjut, sin smala, dubbeleggat blad grävande i marken.
  
  
  På den motsatta sidan av gläntan stod en ung Maya, avskalade till midjan, hans bruna huden spänd och gnistrande över spända muskler. Han fäst de två atl vid mina fötter, för att hålla egot i en vinkel, i den traditionella utmaning pose. Det var byborna alla runt omkring oss, deras ansikten oberörd men deras ögon försiktig.
  
  
  Så detta är Tihok, chefens son. Detta var en man som jag skulle ha haft att möta i strid, om han hade lämnat byn levande. Men om ego dödar henne, kan Egot fader låt mig gå i Vigia Chico? Även om den gamle mannen håller, kommer jag att låta ego människor lever? På något sätt, jag var tvungen att besegra Teehawk, men jag ville inte ta ego ur honom.
  
  
  Innan du vidrör spjut, Hugo medvetet drog ut det ur baljan på sin underarm. Det var det lyfts med stiletto så att byborna kunde se ego, för att sedan skickas ego spiral mot dörren för chefer ' hydda, där det hade fastnat, handtaget skaka. Men det var ingen hörbar svar från viktväktarna, han kunde känna hennes implicita godkännande.
  
  
  Sedan drog han i spjut runt på marken och hålla egot i samma position som Teehawk, flyttas till mitten av gläntan. Det vi berört spjutspetsarna i en hälsning märkligt lik den som används på en kamp personal. Den dödliga skillnaden var att dessa spjut genomborrade tolv inches av stål blad, ett blad kan piercing en person eller skära av en lem från sin kropp.
  
  
  Han tog ett steg tillbaka i en klar hållning, och lugnt omedelbart attackerade, svängande i spjut fästet upp. Jag tappade min spjut för att blockera slag, sedan snabbt upp det för att avleda blad som skulle få dela min skalle.
  
  
  Min reumatism var min egen reaktion, som Maya förväntade och blockerade. Sedan flyttade han för att motverka den förväntade slag, men han bara feinted med bladet och svängde på rumpan i sidled mot egots bröstkorgen. Teehawk stönade till av smärta, men skickligt passerat sitt spjut, redo att blockera den dödande träffen.
  
  
  Vi drog sig tillbaka, tillbaka till vår utgångspunkt, och striden började igen.
  
  
  Den art av warstaff är mycket som formaliserade som stängsel eller ens dansa. Varje träff har ett block, varje block flyttas till disken. Det enda ljud som i Yucatan clearing var clank av axlar och clash of blades, som avbryts av tung andning av Teehawk och mig själv. Jag har sett det mer än en gång, att öppna ett hål för att driva ett spjut bladet i, men jag har avtagit min lunga att Rivnenskaya nog för att ge den unga Maya för att blockera. Jag har lyckats hålla mitt ego egna blad bort från mig hittills, med undantag för veck i mina beräkningar att det lämnade en röd fläck på min tröja.
  
  
  Genombrottet kom när han var utslagen av ett spjut, en i taget genom Ego ruk med en dubbel slag uppåt, medan han väntade en normal upstroke och slash attack. Med ego spjut dinglande reson i ena handen, Teehawk halsen var blottade för min blade. Push knuffade henne en bråkdel av en tum åt sidan, knappt klippa hennes hud. I Mayas ögon, jag såg att han visste vad jag hade gjort.
  
  
  Att återta kontrollen över sitt spjut, Teehawk debiteras med dödliga grymhet. Hennes ego gav vika för en attack och började frukta att de duell kan bara sluta med Teehawk död eller min.
  
  
  Tråden kom med förbluffande plötslighet. Tyst, han kastade på mig hög, då hukade sig och svängde på rumpan av gevär som ett basebollträ, fånga mig precis ovanför anklarna och knackar mina ben under mig. Jag föll till marken och rullade på min rygg precis i tid för att se bladet för Teehawk är spjut kasta sig in i mitt ansikte. I sista sekund, det sjönk ner i marken så nära mitt öra att jag kunde känna ego skal.
  
  
  Han hoppade till hans fötter, spjut redo igen, och inför hans motståndare. Det var ett nytt meddelande i egots ögon : kamratskap. Vi var även nu. Hennes ego hade räddat hennes liv, som han kunde inte förlåta tills han hade förlorat det.
  
  
  
  
  
  sparade min.
  
  
  Hon var som spelat på. Att ta ett steg fram, han lutar sin klinga mot Teehawk i hälsning. Han förde sin egen spjut ner för att träffa mig, och striden var över. Vi tappade våra vapen och höll vår handlederna i en Maya-mode. Byborna pratade gillande, och för första gången såg hon ler på det mörka ansikten av Indianerna.
  
  
  Den gamla chefen kom upp till oss och talade till Tihok i Maya. Sedan vände han sig till mig och sade: "jag sa till min son att han kämpade tappert och med den äran. Jag säger till henne samma sak om dig, Nick Carter. Vigia Chico är en timmes bilresa bort. Två av mina starkaste män kommer att ta dig dit i en kanot.
  
  
  Han räckte mig en påse insvept i en vattentät duk. "Du måste rengöra och smörja din pistol innan salt vatten torkar upp, annars kommer det att vara värdelös mot de onda människor som du letar efter."
  
  
  Ego tackade henne och tog Hugo ut för dagen i stugan. Då jag följt de två muskulösa män som redan väntar på att ta mig till kanoten.
  
  
  Tretton
  
  
  Kusten kanottur var snabb och tyst. Två Mayafolket hälsade oss hjärtligt på surf ' s edge. Ingen av dem talade till oss.
  
  
  Vi landade på Vigla Chico, en uppgörelse tre gånger storleken på byn vi vänster. Husen verkade mer permanent, och järnvägsspåren från öster slutade vid den yttre kanten av staden. Min roddare tog mig till vad jag trodde var huset av lokala headman, talade en kort stund med honom på Maya-språket, och sedan plötsligt lämnade mig utan att titta på honom.
  
  
  Hon frågade efter ett telefonnummer och jag fördes till en allmän byggnad som tydligen fungerat som en skola, lanthandel, konferensrum, lager och så vidare. Telefonen var en tidig modell i en robust trälåda med handtag på sidan.
  
  
  Nästa två timmar spenderades med att köra till Merida, huvudstad i Yucatan, och därifrån genom en labyrint av repeatrar och intermediära aktörer, tills bekant röst av David Hawk Krönika ringde ut på linjen.
  
  
  Jag sa till emu där jag var och gav emu en förkortad version av hur jag fick det, talar snabbt av rädsla för att vi skulle tappa kontakten när som helst.
  
  
  "Jag behöver en snabb väg ut härifrån," emu berättade för henne. "Det finns en järnväg, men tydligen tåget har att köra en gång för varje gång det är en total solförmörkelse."
  
  
  "Jag ska ta dig med helikopter. Vad är status för uppdraget? "
  
  
  "Resväskor komma ombord på Gaviota från Curacao. Fjodor Gorodin visas för att bli chef för verksamheten med Zhizov, tydligen bor på ih högkvarter, och bara ibland visas på gatan. Det finns ingen bekräftelse på att Knox Vornov är nyckeln person, men bevisen är inte starka nog att vi kan betrakta det visst." Han tvekade, sedan tillade ," Vi har förlorat Rona Folstedt."
  
  
  "Jag är ledsen att höra det, Nick," David Han sade. Henne, visste att det var vad han menade. Som chef för AX, han som var bekant med döden, men hans agent trupp som orsakas Emu djupare smärta än vad många inser. "Kan du arbeta ensam här?" tillade han.
  
  
  "Jag kan, men det skulle vara trevligt om det var någon som känner till detta område. Det börjar bli mörkt här, och jag behöver inte påminna er om att vi möta en deadline."
  
  
  "Naturligtvis inte," Hök sade torra. "Vänta lite."
  
  
  Telefonen krackelerat ljudlöst i mitt öra för ett par sekunder, och han visste att Hawk var att skriva in information i sin dator. Sedan kom han tillbaka med ett svar:
  
  
  "CIA har en agent som heter Pilar i Veracruz. Hon kommer att kontakta dig dit på Hotel Baia Bonito."
  
  
  "Henne?"
  
  
  "Ja, Nick, du verkar vara tur. Jag fick höra att det var en rödhårig, välutrustade... erm... all extra utrustning ". Hawk harklade sig, fortsatte sedan i en annan ton. "Kan du ordna en helikopter landar på Vigia Chiu?"
  
  
  "Det finns en glänta bakom denna byggnad. Hur snart kan du skicka den med helikopter? "
  
  
  "Jag måste arbeta genom utrikesdepartementet. Om de är upp till märket, du har fågel i tre eller fyra timmar."
  
  
  Bra. Jag ska se till att lysa upp landning med facklor eller eldar. Som vi diskuterade dessa detaljer, slog det mig att under normala omständigheter kan en sådan information skulle aldrig överföras okrypterad över telefon linjer. Omständigheterna var dock allt annat än vanlig, förhållandena var primitiva.
  
  
  "Du kommer att behöva pengar," Han sade. "Jag kommer att vänta på ditt hotell i olika centralamerikanska valutor. Något annat?"
  
  
  "ja. Min Luger tog en med saltvatten bad, så jag vill ha en pistol cleaning kit till hands. Barn 9mm ammunition ".
  
  
  "Det kommer att vänta på dig." Det var en paus, som om Han ville lägga till något annat. Men då sa han bara, " Det är mer för dig än lycka till, Nick."
  
  
  Jag hade ett jobb där hon var övertygad av den lokala prefekten direkt varningsljusen för helikopter. Han ville inte hjälpa mig. De infödda i Vigia Chico var något mindre fientligt inställda till utomhuspool än Maya i kustnära byn, men deras band till den gamla traditioner är fortsatt stark. Vita människor av sällsynta healing kom till Yucatan på fredligt uppdrag, och folk var inte sugen på att träffa dem.
  
  
  
  
  
  
  ett runt ih flygande bilar.
  
  
  Det var slutligen erhålls genom ih: s motvilliga samarbetet i den gamla hederliga sättet. Genom att lova dem pengar. Privat, hennes förhoppning var att en CIA, utrikesdepartementet pilot skulle ta in några pengar. Det skulle vara lite krångligt att få reda på Chico ' s Vigia om de boende tyckte att de blev lurade.
  
  
  För de närmaste timmarna, såsom oro var dolda på baksidan av hennes sinne som regisserade hon placering av varningsljusen. Det var en mycket torr död ved runt, och jag tände sex bränder i en cirkel för att beskriva zonen landning.
  
  
  Så snart som eldar tändes och clearing lyser upp, Sel och Stahl väntade. Och vänta. Och vänta.
  
  
  Han borde ha känt till att saker och ting inte kommer att gå så smidigt med utrikesdepartementet deltar. När jag hörde ljudet, helikopterns rotor var början för att bryta, och min brandkåren var definitivt inte nöjd med fördröjning. Piloten, märkte vår lilla grupp och tog hans skepp, skicka upp ett stort moln av tjock röd-brunt damm.
  
  
  Pilotens namn är Martin. Han var en tunn ung man med en spetsig näsa. Vi utbytte IDs medan byborna trångt runt, tittar på helikopter med stor misstänksamhet.
  
  
  "Jag hoppas att de skickat några pengar med dig," sade jag.
  
  
  "Pengar? Varför?"
  
  
  "Att hjälpa till med larm om bränder, jag var tvungen att lova dessa människor någon betalning."
  
  
  Martin kisade mot den ljusare himlen. "Jag vet inte vad du behöver varning ljus, nästan en hel dag.
  
  
  "När hon blev tillfrågad av helikopter," sade jag kallt, " det var mörkt. Jag hoppades utrikesdepartementet skulle reagera tillräckligt snabbt för att få ut mig härifrån innan gryningen. Jag har ett ganska pressat schema, gamla kompis.
  
  
  "Ingen sa något om att föra in pengar", säger han muttrade.
  
  
  Människor runt omkring oss muttrade, och han var rädd att de skulle fångas kontentan av vårt samtal.
  
  
  "Visste du att föra dem sina pengar?" Frågade jag henne.
  
  
  "tja... några av dem," sade han försiktigt.
  
  
  Han höll på att förlora sitt humör. "Så gå ut, ta skräddare! Jag lovade dessa människor pengar, och jag misstänker att de kommer att bryta dina ben om du inte kommer ih."
  
  
  Letar kränkt, Martin drog en sliten plånbok ur hans bakficka och började bläddra igenom räkningar. Irriterad med henne, jag tog plånboken från honom och drog fram plånboken. Mängden av räkningar var drygt femtio dollar. Det godkändes av egot till det högre, som högtidligt räknas egon, sedan nickade utan leende. Han talade till de bybor som hade flyttat bort för att rensa vägen för oss.
  
  
  När vi spelade det här spelet i helikopter, Martin sade: "Du var tvungen att ge dem allt? De Indianer skulle förmodligen vara nöjda med hälften av det.
  
  
  "Kanske," sade jag. "Och kanske skulle de inte vara lyckliga - tills de sätta ett spjut genom halsen. Kommer det att kosta dig tjugo-fem dollar?"
  
  
  Han startade motorn till liv utan kommentar
  
  
  "Oroa dig inte," emu berättade för henne. "Jag kommer att göra en fullständig rapport om ditt bidrag, och du kommer att få ersättning genom de normala kanalerna för utrikesdepartementet. Om du är lycklig, du ska få tillbaka dina pengar till Jul. Kanske inte denna Jul... "
  
  
  För första gången, Martin slappnade av lite och lyckades även ett flin. "Alla rätt", sade han. "Jag måste erkänna, det är billigare än ett spjut i halsen. Vart?"
  
  
  "Veracruz," emu sade till henne, och vi hoppade.
  
  
  Kapitel fjorton.
  
  
  Hernando Cortez gick iland i Veracruz 1519, bli den första Spanjoren att sätta sin fot på Mexikansk mark. Med dem, Iller stad fångats i olika krig av Amerikanerna, och den franska två gånger.
  
  
  När vi gled över Bukten i Campeche, och han sneglade på den soliga staden, var det tydligt att Veracruz var nu minst ett pris värt allt blod och åska.
  
  
  Vi slog sig ner på bryggan med det Amerikanska Konsulatet, där hon avböjde en inbjudan att stanna för lunch. Jag kände mig stel och fuktig från ansträngning, slutkörda av sömnlöshet, och jag kände inte för att göra små prata martinis med några av våra utländska tjänstemän. Han skakade på Martin ' s hand, försäkrade honom att han skulle få sina pengar tillbaka, och används på den externa telefonen för att ringa en taxi.
  
  
  Taxi till Baia Bonito Hotel tog dig genom några av stadens kullerstensbelagda gamla plattor med pittoreska gamla hus, samt genom ett stort modernt gatorna bredvid stål och glas skyskrapor.
  
  
  Min inn var daterad, men bekväm, med en stor gård öppen till himlen, och tre rader av rum runt det. Han berättade föraren att vänta och gick in. När han gav mig sitt namn, mannen i receptionen gav mig en rumsnyckel, en tjock förseglat kuvert och ett paket med en storlek av en klarinett fall. Den kom i olika storlekar och färger: dollar pesos, quetzal, cordoba, colonas, lempirs, balboa, bolivars, gourde, pund franc, och gulden. Jag drog ut en peso, betalas föraren, och gick upp till mitt rum på tredje våningen med väskan under armen. Vi kunde inte höra från någon annan, Pilar.
  
  
  Han tog en lång ångande bad, följt av en kall dusch, sedan oöppnade förpackningar av hörnet renare.
  
  
  
  
  
  
  Jag började arbeta på Luger. Hon kanske har bett Han att ge mig en ny pistol, men Wilhelmina var en gammal och pålitlig vän.
  
  
  Luger tog isär den och undersökte alla detaljer. För det var väl falla ned på ditt ansikte och skyddas av en vattentät beläggning, salt vatten ännu inte hade skadat metall. Han lösningsmedel som används i varje del, även de små skruvarna, och arbetade fläckar genom hålet tills de var rena och vita. Demonterad gun torkade den med en ren, luddfri bomullstuss, rörde vid den kritiska delar med låg viskositet smörjolja, och demontering av Luger. Han stoppade en åtta runt klipp runt rutan skal Hawk hade fört, sedan gled Wilhelmina till ett bälte hölster.
  
  
  Min kropp behövde sömn, men mitt sinne skulle inte ge upp. Det fanns planer på att göra detta, täppa till kryphål. Och varje gång han lät sin hjärna vila, en bild av Rona skulle komma in i vyn. Blondinen vars slanka, smidiga kropp hade varit i mina armar för så många nätter kunde inte betraktas som bara en annan förlorade jobbet partner.
  
  
  Att de inte tillåter oss den tid vi behöver för att utnyttja dina sorger, tänkte jag bittert, och flög runt i rummet. Vid bordet, jag frågade henne om det fanns en butik i närheten där jag kunde köpa kläder.
  
  
  "Ja, senor. Aguilarz, ligger tvärs över gatan och är ett utmärkt val, " sade Clera.
  
  
  "Gracias. Jag väntar för en besökare. Om hon kommer, berätta för henne, hej, var att finna mig."
  
  
  Han korsade gatan och tillbringade en handfull av Hawkes pengar på kläder. Efter att klä sig i en ny kostym med alla lämpliga tillbehör, som han hört hans skrivbord kontorist en gång och sauntered uppför gatan till street café. Han satte sig ned vid ett bord där han kan titta på ingång och beställde en flaska av det lokala brännvinet, som brann som en eld men inte smaka dåligt. Som jag smuttade på min konjak, jag undrade hur länge jag skulle vänta innan jag bestämde mig för att min kamrat, Pilar, kommer inte att visa upp.
  
  
  I det ögonblicket, en mörkhyade flicka i en urringad blus som knappt innehöll hennes underbara bröst svängde mellan borden och stannade vid min plats. Hennes hår var svart och tjock, lite rufsigt, färsk från skräp. Nä hade kaffe-färgade ögon som lovade exotisk njutning.
  
  
  "Kan du spara på en match?" frågade hon med en liten accent.
  
  
  "Tyvärr kan jag inte hålla ih sedan jag slutade röka." Hej du uppmanas till det.
  
  
  "Senaste året har jag försökt att sluta röka själv, men bara varade i två söndagar," hon svarat rätt.
  
  
  "Du måste vara Pilar."
  
  
  "ja. Och du är Nick Carter... Vars namn är Killmaster. Ditt rykte föregår dig." "Jag vet inte om jag ska bete sig anständigt eller be om ursäkt."
  
  
  Hennes fylliga läppar böjda till ett leende. "Du ska aldrig be om ursäkt. Kan jag sitta ner henne?" "
  
  
  "Naturligtvis. Mitt sätt är lite sliten idag, som allt annat.
  
  
  Pilar satte sig ner i stolen mittemot mig. "Du ser ut som du behöver för att få sova," sade hon.
  
  
  "Verksamheten kommer i första hand", sade hon med en insinuera leende. "Kan vi prata här?"
  
  
  Hennes vackra ögon strövade över loafers i caféet, och de förbipasserande på trottoaren. "Det här är en så bra plats som någon," sade hon till mig med en axelryckning.
  
  
  Han vinkade till kyparen att be om ett glas, hällde sedan Pilar en konjak. Sedan frågade han henne skarpt: "Vad har du gjort med ditt hår?"
  
  
  Instinktivt, hennes hand gick till Golov i tillfällig förvirring, sedan log hon. "Du måste ha fått höra att jag var rödhårig. Som ni vet, i vår e-business det är en del av behovet av att ändra utseende. Gillar du svart? "
  
  
  "Älskar det. Jag ska satsa du pengar, du var lika galen som red.
  
  
  "Varför, tack," sade hon, och gav mig en busig look från under hennes långa ögonfransar.
  
  
  För ett ögonblick, Pilars " funktioner verkade försvinna och ersättas med tunn ansikte av Rona Folstedt. Han tog en klunk av den starka brandyn och bilden försvann.
  
  
  "Det enda vi har," sade jag, "är båten som förde resväska ombord på Gaviota. Jag kunde inte få ut våra namn, id-nummer i mörkret. Det var körning med för lågt i B & nb och drevs av två utombordsmotorer ."
  
  
  Pilar bet sig i läppen och skakade på huvudet.
  
  
  "Inget sånt. Visste du att se alla runt omkring människor på båten?
  
  
  "Den viktigaste personen var kort, tjock-set, och helt skallig."
  
  
  Hon höjde handen för att stoppa mig. "En tjock, skallig man?"
  
  
  "Det är rätt. Vet du ego?"
  
  
  "Jag tror så. Det är en man som leder ett gäng smugglare i Curacao. Ego namn är Torio.
  
  
  "Kan du berätta för mig var att hitta ego?"
  
  
  "Jag kan ta dig dit. Curacao känner henne, och vi kan gå snabbt ."
  
  
  För ett ögonblick var han på väg att objektet. Hon var inte skickas till ett hotell för att vara som Rona. Men Pilar hade rätt, han kunde tillbringa dyrbar tid i Curacao utan sladdar, och tid var den avgörande faktorn.
  
  
  "Hur snart kan vi lämna det?" Jag berättade för henne.
  
  
  "Vi kan fånga en tidig fisketur i morgon bitti. Jag ska ordna allt för henne.
  
  
  "Kan vi starta tidigare?"
  
  
  "nej. Och det är viktigt att du får vila lite ikväll. I morgon kommer du behöver för att vara stark och pigg."
  
  
  Min värkande muskler kommit överens om. Hade vi ännu ett glas konjak, och hon gick mig tillbaka till mitt hotell.
  
  
  "Jag kommer och hämtar dig i morgon", Pilar och sade: "och vi kommer att gå till flygplatsen."
  
  
  De lämnade henne på gården och fick upp trött
  
  
  
  
  
  
  till mitt rum.
  
  
  Kapitel Femton
  
  
  Han tog sin andra dusch för dagen och drog mörkarna mot kvällssolen. Han tog av hans kläder och satte dem på en stol. Sedan sträckte han ut naken på sängen, drog lakanet över honom och stirrade i taket.
  
  
  Bara att tvinga sig själv att sova är oftast omöjligt. Varje nerv i min kropp behövde vila, och mina ögon var som sandsäckar, men hon kunde inte sova.
  
  
  Någonstans, en före detta Amerikansk vetenskapsman och en före detta rysk general förberedde sig för att radera mitt land, stad efter stad. Dagen efter imorgon är det första man kommer att åka till New York. Fick stressa någonstans att stoppa ih, inte fly från säng till säng på ett hotell i Veracruz.
  
  
  Men rusar in i striden utan förberedelse skulle vara dumt och farligt. Och om Pilar kan hitta smuggler Torio, han kan fortfarande ha tillräckligt med tid för att slutföra uppdraget. Henne, slöt ögonen. Rona vision simmade innan mig, bleka, sedan återvände.
  
  
  Solljuset filtrering genom den orange persienner gradvis nedtonad genom alla nyanser av grått, och till slut var det mörkt. Dock mitt sinne inte kunde lugna ner sig.
  
  
  Varje ljud från gatan nedanför verkade för att nå mina öron öppet. Spolning toalett i nästa rum, fontän Niagara Falls.
  
  
  Sedan var det någon som knackade försiktigt på min dörr.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Detta är Pilar," kom den milda svar från reumatism.
  
  
  Han kröp runt papperskorgen, tog tag i en handduk, och öppnade dörren. Pilar var klädd i en svart klänning med små blommor, som tycktes växa gärna i bergen och dalarna av hennes rika land.
  
  
  "Kom in", sade jag.
  
  
  "Jag tror verkligen inte att du skulle kunna sova," sade hon, och gick in.
  
  
  "Din skönhet överträffar bara din visdom", svarade jag.
  
  
  "Jag tog med dig något för att hjälpa dig." Hon satte sig försiktigt på kanten av sängen.
  
  
  "Piller?" frågade han henne. "Jag tar aldrig ih."
  
  
  Hon gav mig en lat leende. "Nej, inte piller. Mig."
  
  
  "Ja," svarade jag, att återhämta sig från min förvåning, " du är definitivt en läcker tablett, och det är inte svårt att svälja alls."
  
  
  Hennes vackra ansikte förvandlades allvarlig, nästan sträng. "Inte skämt", sade hon. "Båda våra liv beror på ditt fysiska tillstånd i morgon, och..." hon tvekade, hennes ögon rör sig över min handduk-klädda formen. "Och jag kanske ska vila oroligt ensam ikväll också."
  
  
  "Kanske," sade jag.
  
  
  "Kommer du lämna allt för mig?"
  
  
  "Pilar, hon är i dina händer."
  
  
  "Bien. Jag vill att du ska ligga här på sängen först."
  
  
  Han lydigt gick över till sängen och var på väg att sätta sig ner när hennes starka bruna fingrar gled under handduk som hon hade på sig och borstade bort egot.
  
  
  "Vi behöver inte en handduk för att", sade hon bestämt. "Lägga ner för livet, tack."
  
  
  Hennes kropp låg utsträckt på sängen, hennes händer som slutar upp i kudden. Något coolt berör min hals på basen av min skalle och sakta kryper upp min rygg. En svag doft av kanel nådde henne. Över hennes axel, jag såg Pilar ta ut en liten flaska runt påsen var hon bär och häll innehållet längs min ryggrad.
  
  
  "Kanel olja," förklarade hon. "Nu vill jag att du sänker ditt huvud igen och låt mig hjälpa dig att slappna av."
  
  
  "Yes, ma 'am" jag skrattade. Det var en viskande, silkeslent ljud. En blixt av mörka lår påkommen ut henne i hörnet av ögat, och jag insåg att Pilar hade klädde av alla hennes kläder.
  
  
  Som om avkänning mina tankar, hon slöt ögonen med en lätt beröring av hennes svala, mjuka fingrar. "Slappna av," hon mumlade. "Nu är allt du behöver göra är att slappna av."
  
  
  Sedan hennes händer vilade på min rygg i jämna små cirklar, hennes fingrar trycka ordentligt och försiktigt. Hon smort med olja på mina axlar och bröstet, vilket gör att godkänna ljud för sig själv. Hon hittade veck på min sida där Maya spjut hade betade mig, och hennes fingrar smekte smärta.
  
  
  Hon tillämpat olja till min midja, hennes händer glider härligt över min hud med doftande olja. Ner och ner över skinkorna och baksidan av låren. Tryck på den ihåliga av mina knän lite mer, då vaderna, längs hälsenan, så att min häl vilar på handflatorna.
  
  
  Pilar tillämpas försiktigt oljan till sulorna på mina fötter, hennes finger glider mellan och runt var och en av mina tår.
  
  
  Min hud var vid liv och överkänslig för sin touch. Det var som om jag kunde känna närhet av hennes nakna kropp genom mina porer.
  
  
  Han sade, " Pilar, jag vet inte om jag är glad om henne eller om jag vill sova. Var god och ta ett beslut! "
  
  
  "Lugna ner dig", sade hon och skällde ut mjukt. "Vi ska bara komma igång."
  
  
  Då tog hon mina tår, en i taget, att lirka ih, rullar dem mellan fingrarna. Med tumme och pekfinger, hon gjorde en oljad balja som gled upp och ner på varje tå.
  
  
  Då Pilar tog varje fot i hennes händer och knådade det tills jag kunde känna ben sprickbildning. Sedan flyttade hon sina händer upp mina ben igen, hennes expert fingrar gräva in i spända muskler, för att pressa, manipulera, dra ut den värkande smärta.
  
  
  Särskild uppmärksamhet ägnades till min bakdel. Med en hand på varje skinka, hon böjde sig ner och pressas med överraskande styrka för en kvinna, hennes händer rullande rytmiskt från hennes klackar till hands.
  
  
  Sängen sagged något som Pilar
  
  
  
  
  
  
  hon var på mina fötter. Runt denna position, hon lutade sig framåt och sprang hennes smidiga fingrar längs min rygg, magiskt avslappnande för spända muskler.
  
  
  När hon nått fram till att massera mina axlar och hals, hennes jag kände bröstvårtorna på hennes gungande bröst nudda vid mig. Nu är hennes händer gled ner för min nakna rygg, från min axel till mina fötter.
  
  
  "Vänd nu," sade hon,"och jag ska göra det på andra sidan."
  
  
  "Jag vet inte om jag kan hantera det."
  
  
  "Oroa dig inte, det är säkert, du kan inte ta det."
  
  
  Hon rullade över på rygg.
  
  
  Pilar suckade. "Varför, Nick, jag trodde du var avkopplande!"
  
  
  "Jävla skräddarsy den!" Hennes, skrattade, med möjlighet att titta på min nakna massör. Hennes hud var som polerad koppar-slät och felfri. Hennes bröst var full och mogen. De sjönk, då steg kraftigt. Hennes smala midja och runda, fasta lår glittrade med en lätt glans av guld.
  
  
  Hon daintily lutade sig ned för att plocka upp en flaska olja från nattduksbordet och sprutade ego på mig, sträcker sina armar.
  
  
  "Oroa dig inte", sade hon, som om du läser mitt sinne igen, " ingenting kommer att vara kvar oavslutade!"
  
  
  Så nu har hon fått sina händer på den. Hennes ögon är stängda , och det var ingen störande bilder i hennes huvud. Jag hade en känsla av tyngdlöshet, som om min kropp, styrd av de veta fingrar, var drivande i rymden. Hon verkade vara gjort i kola... sträckt, sträckt, härligt spänd till den punkt av dolly bristningsgränsen.
  
  
  Hennes ögon knäppte öppna och han tog tag i Pilars " arm. "Det är nog", sade jag. "Vi har bara nått gränsen för massage. Har du några andra talanger? "
  
  
  Pilar gav mig en lat, retsamma leende. Jag kände en stöt av utsökt nöje som hennes mun stängd över mig.
  
  
  Och för en stund kände jag att jag höll på att dras genom en liten sammet hål in i en värld av ofattbar glädje. Då kände jag en rysning av utsläpp. Och för första gången på många timmar det var tomt och en av oss från tankar, oss från känslor, flytande i tomrummet, flytande till djup brunn av glömska.
  
  
  Hennes varma, brinnande kropp bredvid mig drog ner henne och övertäckt oss både med blad.
  
  
  På mindre än en minut, drömmen som hade varit sugen honom så länge lindade mig i en varm, kanel-doftande famn.
  
  
  Kapitel Sexton
  
  
  Jag vaknade upp på morgonen med känslan av att alla de gamla delarna hade ersatts med nya, Teflon-belagda permanent trycka på komponenter. Jag kunde höra hur vattnet stänker i badrum och en kvinnas röst sjunga på spanska. Hennes dök runt om i papperskorgen och gick fram till Dag och sköt henne.
  
  
  Strömmar av ånga trängde in i rummet. Bakom semi-transparent dusch gardin, jag kunde se silhuetten av Pilar vackra kropp när hon löddrande upp och sjöng något från dagar av Pancho Villa. Från tid till tid, gardin fastnat på hennes hud, utsätta den blanka ytan som en cellofan fönster i en godis låda.
  
  
  Han stod där en stund, njuter av synen, så tog tag i gardinen och drog den åt sidan.
  
  
  Pilar flämtade på flagga för tillstånd att utföra och täckte hennes ansikte med sina händer i en instinktiv feminina gest. Sedan satte hon ner händerna och satt leende i duschen jets, medan vattnet sipprade ner för kullar och sänkor av hennes kropp fick henne att glittra som en säl.
  
  
  "God morgon, kerido," sade hon. "Jag hoppas att detta är hennes enda sändning, inte din." Hennes ögon strövade över min kropp. "Har du alltid vakna så här?"
  
  
  "Det beror på vem som tar en dusch i nästa rum."
  
  
  "Jag hoppas att du har sovit gott."
  
  
  "Som en stock. Om världen någonsin får reda på detta sovande piller drog av din, vi ska se den senaste på barbiturater.
  
  
  "Flatterer. Sitta ner och jag ska tvätta din rygg."
  
  
  Jag klev in i duschen, och Pilar visade mig runt. Hon löddrande upp hennes händer, men området av min anatomi som hon löddrande upp var definitivt inte min rygg. Jag vände sig mot henne, och vatten stänkte på oss båda. För första gången, hon insåg vad en lång tjej hon var.
  
  
  "Det slår mig," sade jag, " att jag får många beställningar från dig. Det är dags för mig att ta över.
  
  
  "Vad gjorde du menar, Kerido?" hon andades som hon lutade sig framåt, de underbara brösten gungande mot mig.
  
  
  Ta henne med armarna, Pilar lyfte upp henne och ledde henne till sin sida. Då han sänkte det ytterligare, en bråkdel av en tum på en gång.
  
  
  Hon släppte ut ett litet ljud av glädje som hennes armar lindade runt mitt bröst, och hon drog oss samman, trycka på hennes bröst mot mitt. Vi började en långsam, böljande, orörlig dans, där i duschen, gradvis ökande rytm tills Pilar var spinning och skakade som en besatt kvinna. Plötsligt hon skrek, hennes röst piercing monotona surret av vatten.
  
  
  Istället stod vi tillsammans, att låta våra kroppar tvätta.
  
  
  Vi klädde snabbt på mig och gick sedan till ett närliggande café för en god frukost av huevo rancheros. Vi tvättade våra egon ner med Mexikansk öl, som även vid frukost är bättre än bitter Mexikanska phi kaffe.
  
  
  En taxi tog oss till Aeropuerto Nacional, där vi spelade en liten planet spel som detta. Vi gick vid sex, halv sju. Med en två-timmars tidsskillnad, vi skulle ha landat i Curacao runt lunchtid.
  
  
  När vi flög
  
  
  
  
  
  I den lugna och gröna Yucatan och den djupa blå Karibiska Havet, hennes sinne kunde inte hjälpa men kom ihåg att inte så många timmar sedan hennes, kämpar för sitt liv där.
  
  
  Som genom ömsesidigt samtycke, Pilar och jag ville inte prata under resan. Tidigare i morse, vi var bara en man och en kvinna som njuter av livet, och en annan vän, som om vårt största problem var att bestämma vad du ska äta till frukost. Men nu var vi två proffs som går mot okända faror, jag vet att vi kommer aldrig att gå tillbaka. Detta var inte tid för småprat. Vi satt tyst, förlorade i våra egna privata tankar.
  
  
  Pilotens röst bröt tystnaden. "De är alla runt omkring dig, som är i hallen på styrbords sida, kan nu se ön Aruba framåt. Aruba är den minsta av de tre öarna som utgör den Nederländska Antillerna. Curacao är fortfarande femtio miles öster. Vi börjar vår härkomst, och vi kommer att landa på cirka femton minuter."
  
  
  Som pilot fortsatte att berätta om Curacao är väder (perfekt, som alltid), jag såg Aruba glida förbi oss. Sundet mellan Aruba och Curacao var beströdd med vita segelbåtar och många små bruna öar utan fast befolkning, även om de ibland används av fiskare.
  
  
  Vårt plan landade på Plesman Flygplats, och vi hittade avgifter för en fem-mil tur till huvudstaden Willemstad. Stugan var en gammal "Moe", med taket bort så att det kan användas i den öppna luften.
  
  
  Föraren var en pratsam man som verkade fast besluten att berätta för oss alla lokala skvaller under vår korta resa. Jag ville inte betala mycket uppmärksamhet åt vad man sade förrän en enda mening gick genom mitt huvud som en is plocka.
  
  
  "Vänta en minut," han skällde på föraren. "Vad sa du om blondinen som drog upp klänningen?"
  
  
  Han vände sig i sin stol med ett brett flin, glad över att ha väckt mitt intresse. "Åh, ja, senor. För två dagar sedan, det var en hel del spänning vid fiske hamnen. En av båtarna återvände med en gul långhårig dam. Hon var klädd i en flytväst som höll henne flytande, även om hon inte var medveten när de tog henne i. Det är mycket märkligt, eftersom endast en av våra båtar var inte inblandad i en olycka."
  
  
  "Var är hon nu?" Henne, insköt,
  
  
  "När det blev känt på fiskevatten, kvinnans make snart kom och tog henne med honom."
  
  
  "Hennes make?" - upprepa det.
  
  
  "Ah, ja. Detta är en stor björn-liknande man som ibland simmar med Goviota."
  
  
  Gorodin! Han måste ha gått tillbaka till Curacao när han inte kunde hitta mig eller Rona i & nb. Ingen tvekan om att han väntade där när ordet kom runt att hon hade förts in av fiskare. Det var för två dagar sedan. Jag har beräknat oddsen att Rona fortfarande var vid liv. Det var en long shot: "Du vet inte var man ska... hennes man... tog kvinnan?" Frågade jag henne.
  
  
  "Nej, senor, men kanske min vän Saba, fiskare, kan berätta för dig." Det var han som drog ut lady klänning."
  
  
  "Kan du ta mig till Saba?"
  
  
  "Nu, señor?"
  
  
  "För närvarande." Han drog en tio-gulden sedel runt hans svällande plånbok och räckte den till föraren. "Och göra det snabbt."
  
  
  "Fem m: s," sade han, deponera pengar i en minut.
  
  
  I fem minuter, nästan till den andra, vi gjorde vår väg genom en labyrint av smala gator till fiske hamnen utanför Willemstad, rensa vägen med ett horn som föraren alltid lutade sig mot. Vi stannade tvärt på vallen framför en ram hus med ett stort fönster insmorda med rök och en vittrad skylt som sade Vanvoort Gömställe.
  
  
  När jag gick runt bilen, jag kände ett ryck på min ärm och insåg att jag hade nästan glömt bort Pilar.
  
  
  "Nick, den blonde... är detta din Rona?"
  
  
  "Det ska vara."
  
  
  "Vad ska du göra?"
  
  
  "Hitta henne om du kan."
  
  
  "Men vi har en tätort i Ryssland."
  
  
  Om det inte var för Ron, det skulle vara något uppdrag. Det var hon som gav oss nyckeln, och nu kan hon leda oss till Gorodin. Dessutom var hon inte är utbildad för att göra ett farligt jobb som vi var på. Om hon var i Gorodin händer nu, hon skulle få betala ett fruktansvärt pris. Det blev till att försöka hitta henne. Hennes make är skyldig henne en hel del ."
  
  
  "Hey, du behöver inte göra något," Pilar sagt. "Du hade inte tvinga henne att slutföra uppgifter. Och då ... vet du vilken dag det är?
  
  
  "Ja, jag känner honom. I morgon är det deadline ."
  
  
  "Glöm henne, Nick. Kom med mig så ska jag ta dig till Torio." Vi hittar ego på vattnet, inte så långt härifrån."
  
  
  Han stannade framför dörren av Vanvoort helgedom och tittade upp i Pilars " ansikte. När jag talade med min röst var kall. "Beslutet är mitt, och hans ego har gjort det. Vill du komma med mig?" "
  
  
  Hon mötte min blick för ett ögonblick, vände sig sedan bort. Hon sträckte sig fram och rörde vid min arm. "Jag är så ledsen, Nick. Du måste agera i enlighet med ditt samvete. Jag ska hjälpa dig med att fråga. "
  
  
  Han kramade hennes hand och gick ut genom dörren.
  
  
  Kapitel Sjutton
  
  
  Vanvoort ' s Hideaway var inte en turist bar. Ljuset var dämpat, luften unken. Väggarna var täckta med affischer reklam för öl och politiker. Linoleum golv bars ner till rent trä i ett band längs framsidan av omålad planka.
  
  
  Kundkretsen var fiskare och sjömän.
  
  
  
  
  
  många nationer. Och alla män. Det sorl av samtal och klirr av glas plötsligt stoppas när kunderna märkte Pilar, som redan var ute spektakulära i en kort citron-gul klänning.
  
  
  Bakom disken satt en club-barfota Holländare med melon-som biceps som sticker ut från under den korta ärmar av hans ego shirt.
  
  
  "Jag letar efter en fiskare som heter Saba", sade jag.
  
  
  Holländaren är små ögon fladdrade över mig som insekter. "Vem säger att han är här?"
  
  
  "Egot är en annan taxichaufför. En i Hudson River.
  
  
  Han skakade hans massiva huvudet från sida till sida. "Inte betyder något för mig."
  
  
  Placera båda händerna på staven, han tryckte sitt ansikte mot det. "Mister, jag har inte tid att spela spel, och jag har inte tid att förklara. Men jag vill att du ska veta detta: om du inte visar mig en Sub i fem sekunder, eller tala om för mig var jag kan hitta henne, kommer jag att gå över denna bar och bryta dina ben tills jag får reumatism."
  
  
  Holländaren visste att jag var allvarlig. Ego rodna bleknade. "Över där", säger han croaked. "Ensam i ett bås vid väggen."
  
  
  När jag vände mig bort från baren, babbla igång igen, och alla var fullt upptagen med att se på Pilar.
  
  
  Den ensamme mannen i montern var en svart Jungfru Öbo.
  
  
  "Saba?" Frågade jag henne.
  
  
  "Faktiskt, kompis. Sitta ner. Och damen också. I ego föreställningar, den musikaliska delen var Brittisk, och en del var calypso-melodisk, som du hör i vissa delar av Västindien. "Du måste ingjuta i Hans fruktan för Gud, gör ego avta så här."
  
  
  "Jag vill be om kvinnan du tog för två dagar sedan. Den du finns i havet."
  
  
  "Ah, damen med gula hår. Mycket vacker. Hon vakna inte upp för att säga de orden till oss. Mycket, mycket trött. Havet avlopp din styrka. Men jag tror inte att det gjorde ont. Inget är brutet ."
  
  
  "Och man tog bort henne? Den som sade att han var hennes man?
  
  
  "Oh ho, han kanske är inte hennes man," va? Han ser inte ut som de gul-haired kvinna som är misstas för hennes man. Alltför grov, för ful. Är du en man, kompis?
  
  
  "Nej, men hennes tjänare, och mannen som tog bort henne definitivt inte var. Vet du vart han tog henne?"
  
  
  "Ja, jag känner honom. Jag säger em vägen till Queen ' s Hospital. Han säger att han aldrig min ', han tar damen där han har vänner. Han sa att de skulle ta hand om henne. Så jag titta om det går. Han tar med flickan till en motorbåt med två andra män. De är på väg till Liten Hund, en liten ö tolv miles offshore. Ingenting men stora Lilla Hund stenar. Stora stenar och fisherman ' s hut. Fiskare inte längre använda denna plats. Män med vapen nu skrämma alla.
  
  
  "Kan du visa mig hur man får till den Lilla Hunden?" frågade hon.
  
  
  "Naturligtvis. Gå ner till hamnen kan du se här. Låt mig visa dig den."
  
  
  Den svarta mannen steg upp och gick ut genom kiosker. Pilar följde oss ut på gatan och ner ett par branta block till vattnet, där Saba, ensam över glittrande vatten, mot vad som verkade vara en naggad kant runt bruna stenar.
  
  
  "Liten hund", sade han. "Kanske 500 meter lång, 200 meter bred. Det enda säkra platsen att landa båten är på andra sidan. Du kan inte se det härifrån.
  
  
  "Jag behöver en motorbåt," sade jag. "Vet du någon som hyr mig en?"
  
  
  "Naturligtvis. Jag har också ett med den snabbaste båten i hamnen, bortsett från smugglare och polisen. Han tar du en hel del pengar, men du får dina egna pengar."
  
  
  Bra."Henne," han vände sig till Pilar. "Nu kommer jag att be er att göra något som kommer att bli mycket svårt för dig."
  
  
  "What' s up, Nick?"
  
  
  "Vänta på mig. Vänta tills jag får tillbaka till den mörka, berättar David Hawk i Washington och berätta em allt du vet ."
  
  
  "Ble henne gå med dig? Jag kan styra båten. Jag kan hjälpa dig på många sätt ."
  
  
  "Nej", sa jag bestämt. "Det här är mitt jobb, och jag vill att du ska stanna här."
  
  
  "Ja, Nick," sade hon med osedvanlig avgång.
  
  
  Jag kramade hennes hand och följde Saba till hamnen där vi skulle hitta ego, den andra på båten. Det visade sig vara en mycket snabb båt, som hon stolt man noga hålls i gott skick. Mannen var inte alltför orolig för att låta främlingen stiger i hans stolthet och glädje, men nog gulden hade bytt ägare för att minska ego motstånd. Motorn var en jätte Evinrud ,som direkt kom till liv, och snart var det redan rusar genom ljus sundet mot den Lilla Hunden. Innan det kom för nära, det gjorde en vid cirkel runt den klippiga ön. Vid ingången på den bortre stranden, en båt med stugor var knuten till den omålade hamnen i bar. Det var en trä koja för Bryggor. Ljusgrå rök rullade runt skorstenen.
  
  
  Hon blev strypt av en Evinrud, sedan undersökte stugan och omgivande klipporna för några tecken på liv. Inte har. Så jag startade motorn och gick tillbaka runt ön.
  
  
  Hon vandrade längs den steniga stranden, på den bortre sidan i jag frågade för en eventuell landning plats. Den taggiga toppar upphov femton eller tjugo meter, som om några stora störningar i mitten av jorden hade kastat ih av havsbotten. Sist jag träffa en smal kil av vatten mellan ett par utstickande stenar, och jag lyckades pressa båten genom. Jag skaffade henne, klättrade på stenar, och gjorde min väg till stugan på den motsatta sidan av ön.
  
  
  
  
  
  
  
  Trafiken var långsam i bästa, och han flyttade försiktigt, i fall Gorodin hade satt upp övervakning. Tjugo minuter senare nådde han en bekväm plats där han kunde ligga ner och titta på stugan. Här verkade det som är större än från havet sida, och det verkade vara uppdelad i två rum. Det enda fönstret kunde han se var fastnat med styrelser med bara slitsade hål. Fortfarande inga tecken på mänskligt liv, bara virvlande rök sprider sig genom luften. Nu när hon var medvind av rök, såg hon en obehaglig lukt. Kanske i hennes hjärta av hjärtan, visste jag vad det var, men jag avvisade tanken och kröp mot shack, försöker att undvika att bli sedd gå till fönstret om någon tittar på den.
  
  
  Han gjorde det till stugan utan några problem och satte sig ner under det bordade-up fönster.
  
  
  Stanken här var omisskännlig. Det var lukten av svedda kött och hår. Han gnisslade sina tänder och försökt att radera den mentala bilden av vad som kan hända, Rona Folstedt. Inne i stugan, en skarp, knappt innehöll röst av ilska ringde. Det var den tunga morra av Fjodor Gorodin.
  
  
  "Du har gett mig en hel del problem, du och Carter," sade han. "Men du kan fortfarande tjäna min förlåtelse. Har du information, jag behöver denna information. Enkelt utbyte. Och verkligen, Della, hur kan du säga nej till en math stora som honom som är så duktiga på övertalning? "
  
  
  Han långsamt höjde sitt huvud för att kisa hela utrymmet mellan skivorna, och Gorodin röst fortsatte.
  
  
  "Vi vet att Carter inte drunkna. Egot sägs ha förts iland i en Maya fiskeby i Yucatan. Dessutom fick vi inte kan spåra ego. Det skulle vara en kontaktpunkt där du kunde kontakta honom i händelse av en nödsituation. Henne, jag vill att du ska berätta för mig var den är."
  
  
  Nu kunde han se rummet genom fönsterkarmar. Rona-Folstedt var att sitta på en trä stol bredvid Gorodin. En web rep var bunden runt hennes midja, knyta hennes armar på hennes sidor och håller henne ner på baksidan av en stol. Hon var endast iförd en skrot av de byxor hon hade slitna när dykning av kryssningsfartyg. Ovanför midjan, hon var naken, avslöjar små, välformade bröst. Hennes ögon är röda och hennes hår är trassligt. När hon talade, det var i en avlägsen, trött röst.
  
  
  "Det var ingen kontakt person", sade hon.
  
  
  "Du är en lögnare och en dåre," Gorodin sagt. "Du ska veta vad jag kan göra som du säger. Jag är i skrikande ångest nu eller senare. På ett eller annat sätt, jag hittar henne för Carter. Han har redan dödat några av mina bästa personer, och varje minut är han fortfarande lever, att han är ett hot mot vår plan. Nu-återigen-var kan vi hitta Nick Carter?
  
  
  "Jag har ingen aning om var han är", Rona sade i en trött monoton.
  
  
  "Jag har inte någon mer tålamod," morrade Gorodin. "Nu ska jag visa dig vad som händer med de människor jag har förlorat mitt tålamod med."
  
  
  Den stora ryska steg åt sidan, och källan till röken runt skorstenen upptäcktes. I en stor järn brasa, en glödhet högen smouldered runt träkol. Gummi-omfattas handtag av några långa verktyg stack från kolen. Gorodin försiktigt tog tag i handtaget och drog ut verktyget. De var långa, vassa-nosed tänger. Tång lyste med en matt orange ljus som han visade ih att Rona.
  
  
  "Du kanske har hört talas om den här tekniken", sade han.
  
  
  "Köttet slits från kroppen en nypa i taget. Speciell uppmärksamhet är betalt till den känsliga bröst av en kvinna. Du kommer att leva under en ganska lång tid, men i varje ögonblick av den tiden, du kommer att tiggeri att dö."
  
  
  Rona blick vilade hypnotiskt på den glittrande tips av en tång. "Men jag vet ingenting,"sade hon med tårar i ögonen:" ingenting alls".
  
  
  Gorodin ignorerade henne. "Jag ska ge dig en chans att svara på mina frågor," sade han kallt. "Då ska vi börja."
  
  
  Han ansåg sin handlingsplan. Gorodina kunde ha dödat henne genom att skjuta genom fönstret lameller, men i skuggorna i det mörka rummet, kunde han se att två andra män stod mot närmaste vägg. De kommer förmodligen att vara beväpnade, och de kommer förmodligen att döda Rona innan jag kan få honom runt hörnet av stugan till den yttre väggen. En annan dörr, öppna, mittemot fönstret, tydligen ledde till ett annat rum. Det hjälpte inte. Om rummet hade ett fönster, ego skulle ha hackat den.
  
  
  Medan han försökte att tänka på att en genomförbar plan, Gorodin införas en tång i kolen och vände dem i min riktning. Hon försvann ur sikte när han sade att en av de osynliga folket: "Ta ego här. Visa Missa Wohlstedt vad hon kan förvänta sig om hon inte samarbeta med oss."
  
  
  En Slavisk kille med kort hår korsade sig framför mitt fönster, och när jag tittade upp igen, han öppnade dörren på motsatt sida. Lukten av bränt kött sprider sig som förgiftat av gas. Den Slaviska återvände en stund senare, dra något på golvet några meter bort från Rhone.
  
  
  Den varelse på golvet var formad som en människa med huvud, bål, två armar och två ben. Det man inte berätta mycket mer om det. Kött och muskler slets, bränd, sliten, och slits från alla delar av huvudet och kroppen. Det verkar inte vara ett organ som helst som kunde användas.
  
  
  
  
  
  
  det var inte vanställda. På många ställen, ben visade genom hål i köttet, medan varelsen var blödning och andra kroppsvätskor.
  
  
  Läpparna var helt sönder av, lämnar en skalle som grimas av utsatta tänder. Där det ena ögat hade varit, det var nu bara en våt, svarta hål.
  
  
  Det värsta av allt, denna kvarleva av en man som fortfarande var vid liv.
  
  
  Rona stänga sin mun och vände sig bort som en uppenbarelse skrapat brädorna med en krampaktig hand.
  
  
  "Du kan inte vända ryggen på en gammal vän som," Gorodin sagt. "Eller du kanske inte känner igen stilig ung Boris."
  
  
  Ron släppa ut en skakig snyfta.
  
  
  "Vi hittade ego medvetslös, men fortfarande vid liv," Gorodin fortsatte. "Vi återupplivade det. Vi ammade honom och matade hans ego innan prövningar. Då han betalade priset, inte mycket hårdnackat, jag ska erkänna, att oförsiktigt ögonblick när han såg sin plikt, och kommer att låta dig och Carter fly. Stigande plötsligt, ego Stahl röst härdade. "Och nu är det din tid. Jag behöver Nick Carter, och du kan berätta för mig var att hitta ego."
  
  
  "Jag... jag vet inte", snyftade Rona.
  
  
  Gorodin svor på ryska och nådde för gummi-handtag av tång.
  
  
  Den vattentäta röret med sex rök bollar som Stewart hade gett mig var i min hand. På något sätt var jag tvungen att kasta en av pellets till glödande träkol. Det var en lätt distans - problemet var att skicka pellet genom riven fönster. Jag behövde en air gun, och när bilden dök upp i mitt huvud, jag drog snabbt en kulspetspenna runt min skjorta ficka och skruvade på locket, för att kasta ut ego tillsammans med kassetten inuti. Detta lämnade mig med en tre-och-en-halv-tums tub, smala i ena ändan och breda nog på den andra för att få något av pellets rök. Han sjönk ihop i mitten av handtaget, fast det mellan fönstret styrelser, och började försiktigt att justera det och se till att raketens bana var korrekt.
  
  
  Gorodin nu närmade sig Rona. Att hålla en pincett i varje hand, han tryckte den varmt tång för att hennes vänstra bröstvårta. Henne gjorde, lite hemmagjord blåsrör glödande träkol. Mitt första försök ska vara perfekt, eftersom jag inte tror att jag kommer att kunna göra det igen.
  
  
  Han tog ett djupt andetag, tryckte sina läppar mot slutet av röret, och andades ut med en explosiv puff.
  
  
  Bollen flög in i kol-och åsna på glödande kol med en läcker vissla och svamp rök, att sprida sina bleka, kvävande rök till varje hörn av rummet.
  
  
  Välsignelse Stewart uppfinningsrikedom, drog han fram en näsduk mask och täckt hans näsa och mun med det. Han vände hörnet av stugan och kavaj med öppen dörr. Det ryste och sedan krossat som hans starka sparka slå den.
  
  
  När han rusade in i stugan med Luger i handen, han såg Gorodin snubblar ut genom dörren till nästa rum, medan en av egots människor blint ville ha ett mål för sin submachine gun.
  
  
  Han sköts och föll. Han var fortfarande försöker plocka upp submachine gun från golvet, så att hon sköt honom igen, och han slutade röra sig.
  
  
  "Den andra personen i rummet som attackerade mig med glödande tänger efter att plocka ih upp från golvet, där ih hade sjunkit Gorodin. Emu sköt henne i huvudet, sedan kastade på Rona och snabbt befriade henne. Mellan hostningar, Hej lyckades andas ut mitt namn.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Faktiskt", sa jag. "Lugna ner dig, jag ska få ut dig härifrån i en minut."
  
  
  Plath ' s mask gled av min rta som jag bar henne ut till Ron och sänkte henne till marken. Han väntade för mina ögon att rensa, och återvände sedan till Gorodins.
  
  
  Han klev över den fladdrande resterna av Boris och i det andra rummet i shack. Tom. Det var en planka fönster, men den var trasig. Han tittade på de omgivande klipporna, men såg inte Gorodin.
  
  
  Rona är avlägset rop kastade mig bort från fönstret. Han sprang tillbaka till stugan och ut genom ytterdörren. Gorodin sprang längs en kort väg mellan stenblocken till bryggan där båten var parkerad. När hon kom in genom dörren, han vände runt och sköt mig med en lång pipa Erma pistol. Gawk ego fångade mig i ärmen, Rivnenskaya tillräckligt för att förstöra mitt mål när hennes två avkastning skott avlossades. Odin runt dem hit cruiser bränsletank, och båten sköt upp med en högljudd explosion som Gorodin kastade sig av vägen och på stenarna.
  
  
  Han föll på knä bredvid Rona. "Kan du gå?"
  
  
  "Jag... jag tror det."
  
  
  "Sedan hålla ett öppet sinne bakom mig. Jag har en båt förtöjd på andra sidan av ön. Det kommer inte vara lätt att gå, och Gorodin är ute någonstans med en pistol.
  
  
  "Du är drivande, Nick," sade hon. "Jag gör det"
  
  
  Hennes tröja hade tagits bort och kvar ee Rone, inte på grund av blygsamhet, men eftersom det var nästan den färgen på en sten. Min egen hud var garvade nog att inte vara ett självklart mål. Med Rona bakom mig, jag gjorde min väg tillbaka över den taggiga klippor i riktning av min båt, smärtsamt medveten om att minsta ljud eller rörelse.
  
  
  När ego såg det, var det bara en smal ås rock mellan oss och båten, en glimt av metall i solen.
  
  
  
  
  
  
  Hon kastades tungt till marken av Ron, som kollapsade bredvid henne precis som hemma spricka av en Erma pistol sönder tystnaden och grus plaskade två steg framför oss.
  
  
  "Stanna där ni är, "Rone fräste åt henne, och syftar Luger på den plats där hon hade sett en skymt av gun nospartiet. Hon blev skjuten en gång, två gånger.
  
  
  Gorodin arm och skuldra lindade runt stenen, och han sköt en vild skott som studsade klipporna ovanför våra huvuden. Hennes skott på reumatism och hörde en rysk skrika än ont när min gawk tore emu: s underarmen.
  
  
  Nu slarvigt, Gorodin förskjutits till att undersöka sina sår och kastade en perfekt skugga på stenen framför honom. Uppenbarligen var han inte allvarligt skadad, eftersom jag såg skuggan knyter och öppnar sin högra hand, sedan plocka upp pistolen igen och krypa högre upp stenar för ett skott.
  
  
  När Gorodin mål dök upp, var han beredd med sin luger syfte. Han tryckte av. Hammaren slog tom kamera väggen. Jag använde två patroner, och jag ville inte ha den andra.
  
  
  Den ryska skott, men på grund av den bullet sår i sitt ego, sin noggrannhet var dålig, och dök han tillbaka i sikte.
  
  
  Hennes ögon skannade den taggiga klippor runt omkring oss, som söker efter en plats som kan vara bättre skyddad. Tio meter från den väg som vi hade kommit ifrån, det var en kista-formade hålighet.
  
  
  Jag gick till Rona öra och viskade han, " jag är ledsen.: "När jag säger det till dig, gå upp och köra den till hålet som är där. Flytta snabbt och hålla på.
  
  
  Hon öppnade munnen för att säga något, men Gorodin gick upp igen och tog sikte. "Gå!" Sa jag mjukt. Rona hoppade ut, hukade sig, snubblade, och duckade i alkoven som Gawk bet av en bit av boulder cm från hål.
  
  
  Han hoppade till hans fötter och följde med henne. När hennes, duva i en grund pool, gawking ögon brände min axel och slog i marken. Han flög ut till en skyddad plats och kände väta klibbig av blod på denna plats.
  
  
  "Du har varit hit!", sade Rona.
  
  
  "Knappast."
  
  
  Gorodin röst kom från utanför, och han skulle nu gissa varför jag inte hade återvänt hans eld. "Carter, kan du höra mig? En annan som detta kommer att döda dig! Kom ut med händerna upp! "
  
  
  Efter några sekunder av tystnad, två skott ljöd. En av kulorna träffade vår smala öppningen och rikoschetterade och tillbaka, stänk oss med skärvor av rock.
  
  
  Närmar sig Rona, viskade han till henne: "Nästa gång han skjuter, skrika."
  
  
  Hon nickade förstående, och vid nästa skott, han släppte ut ett förtvivlade skrik. Det var Ay som gav henne okej tecken, och Stahl väntade.
  
  
  "Okej, Carter," Gorodin bölade. "Komma ut, eller att kvinnan kommer att dö!"
  
  
  "Jag kan inte!" skrek hennes reumatism, en röst absurt ansträngt än smärtsamt. "Hon var sårad, och kvinnan blev allvarligt skadad. Låt henne gå, och jag kommer att göra en affär med dig."
  
  
  "Jag tror inte du har någon ammunition heller, ah. Kasta vapnet bort, då ska vi prata."
  
  
  Han utsmetade blodet på hans sår, om Rona är hårfin och på hennes ansikte, sätta henne tillbaka och berättade för henne vad du ska göra. Då ropade han till Gorodin och kastade pistolen bort.
  
  
  När hon hörde Gorodin strategi, hon rullade över till liv och låg böjd över och stilla. Tung shaggy tystnad föll över oss. Efter en paus Gorodin sade: "Ut, Carter, ut!"
  
  
  Då Rona sa svagt: "Han ... han är medvetslös."
  
  
  "Förmodligen inte", morrade Gorodin. "Låt mig veta om att han fejkar."
  
  
  Egot gun exploderade flagrant över mig, och gawking ögon krossade jord och grus centimeter från mitt huvud. Ego ord signalerade ett trick, och hennes inte ur fläcken.
  
  
  En skugga föll på klipporna. Jag såg det ut i hörnet av mitt öga som han lutade sig över mig för evigt. Han visste att han hade en pistol i näven, noggrant syftar sitt ego, och väntade i ängslig väntan. Rona, sade jag, låt inte ner mig nu!
  
  
  Då han hörde att trycka på hennes ben, mjuk duns av hennes fot som det i samband med Gorodin kropp, och han snubblade.
  
  
  Gripande stiletto i hans hand, så att han omedelbart vände och körde kniven i Ego massiva bröst. Med en lång suck och ett gurglande suck, gav han upp en pistol och hans liv.
  
  
  Rona ledde henne ut i den skumma eftermiddagen och sade: "båten bara passerade åsen. Vänta på mig där - jag har en sista sak att göra."
  
  
  Hon tittade på mig frågande och vände sedan och gick tillbaka till båten. Han nås för Erma ' s pistol, som Gorodin hade sjunkit, och slagit ut alla utom en av skalen. Sedan gick han tillbaka över klipporna till fisherman ' s hut. Svängde upp dörren och röken skingrats.
  
  
  Han gick tvärs över rummet för att Boris är trasiga resterna. Det var knappt hörbar whimpers runt krossade halsen, och en fungerande hand skrapade i golvet.
  
  
  Jag kände mig som om jag hade något viktigt att säga, men jag kunde inte hitta ord. Hennes bara sätta pistolen på golvet för att flytta handen och gick ut genom dörren.
  
  
  Han var bara gå tillbaka till Rhone och båt när han hörde skott
  
  
  Kapitel Arton
  
  
  När jag gick Rona i båten, hon var böjd över i fören, kramar sig själv som en liten övergivna barn. Tårar strömmade nerför hennes kinder,och hon skakade kapitalt.
  
  
  "Det är bra nu", sade jag. "Ingen kommer att följa oss."
  
  
  Hon sträckte sig fram och korsade armarna över bröstet.
  
  
  
  
  
  
  mot mig, klamrar sig fast vid mig som om jag var en flotte av frälsning. Efter att ha hållit henne sval genom en mardröm av våld och en lång vistelse i havet, hon var vid slutet av hennes uthållighet-på gränsen till kollaps. Och hennes att veta att Hi välbehövlig vila och läkarvård.
  
  
  Håller Rona bredvid mig med ena handen och styra båten med de andra, han korsade vattnet och på väg till Curacao för ipod. När vi närmade oss bron där båten var förtöjd, jag såg en siffra som står där, väntar. Det var Pilar. Tydligen, medan du tittar på båten, hon såg oss närmar sig.
  
  
  Det avtog, drev till bryggan och kastade ett rep till Pilar. Hon säkrade ego spiken när hon hoppade ur och säkrade aktern. Han plockade upp Rona och lyfte upp henne till bryggan, där det i ett trance-liknande katatoni av chock, hon satte sig upp som en zombie.
  
  
  "Det måste vara Rhône," Pilar sagt.
  
  
  "ja. Hon är i dålig form. Ska vi ta en taxi till sjukhuset.
  
  
  "Jag kan göra bättre än så. En Jeep hyra det medan du var borta. Det är parkerat candid det. Du tar Rona tillbaka, hennes, ska jag gå. Jag vet att vägen till sjukhuset. Sedan tillade hon komiskt, " Din Rona är väldigt söt."
  
  
  "Pilar", sade jag, " jag är glad att se dig. Du är en bekväm partner. Låt oss gå."
  
  
  Som Pilar och jag körde i Jeep genom gatorna i Willemstad, sade hon, " Vad som hände på ön?"
  
  
  "Gorodin var där med ett par av hans goons," hennes man sagt. "Han var på väg till tortyr Rona för att få henne att prata. Vad han inte visste var att hon inte kunde svara honom. Hon var bara ett fan av spelet för ivrig proffs ."
  
  
  "Men hon var verkligen en volontär," Pilar sagt.
  
  
  "Faktiskt, men ingen runt omkring oss tog tid att berätta för dig om de eventuella riskerna."
  
  
  Pilars " svarta ögon mötte mina i backspegeln. "Bryr du dig om henne, Nick?"
  
  
  Han stannade för ett ögonblick innan du svarar. "Om du menar att jag älskar ee, violiner och ljus, då jag inte har reumatism. Jag har gjort denna smutsiga verksamhet så länge, jag vet inte om jag verkligen kan älska någon i den klassiska betydelsen av ordet. Men om du menar, jag bryr mig om vad som händer till henne, naturligtvis. Annars skulle hon inte ha gått till Liten Hund Ön för att hjälpa Hej. Hon vet att det verkar för mänskliga mig, men hon har inte förvandlats till ett block av is ännu."
  
  
  Pilar talade sakta, tittar rakt fram. "Nick, berätta för mig något."
  
  
  "Naturligtvis."
  
  
  "Bryr du dig vad som händer med mig?"
  
  
  Han sträckte sig fram och lade sin hand på den varma köttet på hennes axel. "Väldigt mycket", sa jag.
  
  
  Pilar suckade, sedan sa nyfiket: "jag hoppas du aldrig att ångra det."
  
  
  I det ögonblicket vände vi oss och drog ut i ingången till Queen ' s Hospital, en glänsande ny byggnad i pastell blå. Jag lämnade henne ett paket vid kassan, och Odin försäkrade mig på telefonen för att Rona skulle ge den bästa möjliga vård. Han berättade för läkaren att eventuella ytterligare kostnader som skulle ha betalats av den Amerikanska konsuln, och då kallas konsulatet att göra arrangemang.
  
  
  Han återvände till Pilar i Jeepen. Det var mörkt, och himlen glittrade med en oändlighet av stjärnor. Han sade, " Låt oss gå rob smugglare."
  
  
  Hon fick sätta sig bakom ratten på jeepen, Pilar gav henne rekommendationer. Vi återvände till vattnet och vände sig sedan söderut.
  
  
  "Det måste finnas andra nyheter som du inte har berättat för mig," Pilar sagt. "Hur kunde du lämna Gorodin?"
  
  
  "Död".
  
  
  "Och två av dem som var med honom?"
  
  
  "Också död. Och en kille som heter Boris, som dog för att han var alltför väl-utrustade och för slarvig för att spela."
  
  
  "Så du lämnade bakom fyra kroppar?"
  
  
  "Det är rätt. Men någonstans Anton Zhizov och Knox Varnov förbereder sig för att blåsa upp New York i morgon. Om vi inte får dem först, det spelar ingen roll om de hittar fyra kroppar på Lilla Hunden Island eller fyra tusen."
  
  
  Pilar såg tankfull ut. Och han var tyst.
  
  
  Vi körde till den mest krasslig del av vattnet, där de fattigaste kring lokala fiskare förtöjd deras patetiska ser båtar i tjock olja och skräp. Efter ett par mil, Pilar pekade på en grå, grov ram byggnad, lyser från framsidan av ett enda svagt ljus som glödlampan. I jämförelse, Varnov Gömställe var som shack av en Skrika Merchant.
  
  
  "Det är där vi måste börja," Pilar sagt. "Om du behöver Torio, gå till Lilla Lisa."
  
  
  De ljudvågor som slog oss när vi fortfarande var femtio meter bort från marken. Ett fullskaligt upplopp kunde inte ha varit högre. Inne, vi gick en hundra eller så glada människor som, trots att de inte uppror, var minst hysterisk. Alla verkade vara i ständig rörelse. Det var omöjligt att överrösta bullret, så alla var som ropade. Från tid till tid, skarpa kvinnliga skratt skär genom kakofoni. En jukebox spela någonstans, men bara den akustik som i de djupaste bastonerna kunde höras.
  
  
  Pilar och jag kämpade oss igenom den desperata organ till en enkel styrelse ställa upp på baksidan av byggnaden. En kvinna storleken av Godzilla var sitter på sidan av det, hälla drycker i omärkta flaskor. Och nästan lika attraktiva.
  
  
  Pilars skrek i hennes öra. Det var knappast en vild jakt.
  
  
  "Little Liza!" bekräftade hon med ett flin.
  
  
  Lisa hade en kaskad av snäva lockar i hennes shorts.
  
  
  
  
  
  
  en röd färg som inte skulle kunna vara mänskligt hår. Någonstans mellan sex och sju meter hög, Lisa, som var täckt i väskor, fickor, och märkligt formade bitar av kött. Det var som en amatör skulptör hastigt dunka lera på ramen. Har för avsikt att avsluta arbetet senare, han rätteligen förlorat tron på sin kreativitet och gav upp.
  
  
  När jag äntligen fick hennes uppmärksamhet, Lisa flyttade tafatt mot mig från andra sidan baren, köttet av sina olika delar för att dansa till olika rytmer.
  
  
  "Vad blir det?" hennes röst mullrade som ett tomt fat rullar på en kullersten.
  
  
  "Jag vill Torio," jag skrek.
  
  
  "Jag har aldrig hört talas om nen," dånade Lilla Lisa i Reumatism.
  
  
  "Gorodin har sänt mig."
  
  
  "Jag har aldrig hört talas om nen heller."
  
  
  Han drog fram sin plånbok. Jag sprang ut gulden, så jag spred ut några Amerikanska anteckningar på tavlan framför den enorma kvinna.
  
  
  "Jag har hört talas om Andrew Jackson," sade hon. "Torio sover i det bakre rummet." Hon pekade med ett finger storlek av en ättikslag.
  
  
  Med Pilar i släptåg, jag åkte för smal dörr i bortre änden av baren. I det lilla rummet bakom det, var det en stol, en stol, och en barnsäng. lanseringen.
  
  
  Dörren stängdes bakom henne, och det buller som dött. Henne, kollade den andra dörren i motsatt suckar. Detta ledde ut i det fria för byggnaden. Han gick över till den intet ont anande smuggler, sökte Ego, och hittade en Hingst .38 automatiskt. Efter att ha gett detta till Pilar, han tryckte in det, tog sin luger emu under hans näsa, och slog honom över ansiktet.
  
  
  Hon skrek " Torio!".
  
  
  Han vände på huvudet, grunted piteously, och sakta öppnade hans ögon. När han såg pistolen under hans näsa, hans ögon vidgades.
  
  
  "Hey, vad är detta, ett rån?"
  
  
  "Stig upp, Torio," jag morrade. "Vi är att gå för en åktur."
  
  
  Detta ego hajade till. Han sel. "Vänta," han erkände. "Jag vet inte ens du."
  
  
  "Det här är inte en sådan skulle spelet," emu berättade för henne. "Spela uppriktigt med mig, och du kommer att ha en rundresa. Nu flyttar ego! "
  
  
  Ego petade henne lätt med pipan på sitt gevär för att understryka det, och Torio hoppade upp från britsen med överraskande smidighet för någon med en tung baksmälla. Ego knuffade henne ut bakvägen, och han lydigt gick över till där vi skulle parkerade Jeepen.
  
  
  Pilar körde och hon var i ryggen med Torio, luger utbildade.
  
  
  "Kör på vägen för ungefär hundra meter och sedan dra av när du hittar en mörk fläck," hennes far sagt.
  
  
  "Nu, Torio", sa jag när vi körde ner dim vägen och parkerade," jag vill veta om resväskor."
  
  
  "Resväskor?" "Vad är det?" frågade han.
  
  
  "Jag har inte mycket tid, Torio," sade jag, " och inte heller mitt humör. På bara en minut eller två, du kommer att höra ben att knäcka och att se mycket blod. Dessa ben och detta blod kommer att vara din, Torio, så ta detta tillfälle i akt att dela information."
  
  
  I månskenet, att han kunde se droppar vatten stiger från egots hårbotten och sipprade ner den släta sidor av ego huvud.
  
  
  Han nickade snabbt, " bra, Bra. Jag kommer inte att vara en hjälte för utländska tikar. Du menar resväskor som tog henne till Gaviota, egentligen?
  
  
  "En smart slutsats, Torio. Jag vill veta vem som gav dig ih och där du tog den."
  
  
  "Det var en husky kille med en främmande ljud som jag gjorde en deal med för sex månader sedan. En stor hårig apa. Han sade aldrig sitt namn, och han var inte den typ av kille som jag var tänkt att ställa frågor om. Han har alltid betalat mig i förväg, och sedan berättade för mig när man ska plocka upp min resväska. Hon var på väg söderut från här, en liten bit i bergen, och han kom med helikopter med en resväska och tog hennes ego till fartyget. Lita på mig, det är allt jag vet, andra. Jag såg i en av mina väskor och det var tomt. Det är en jäkla konstig, men jag har inte råd att vara nyfiken.
  
  
  "Hur många väskor har du lagt på fartyget?" frågade han henne.
  
  
  "Låt mig se, sista gången vi tog det var för tre nätter sedan. Det kommer att bli åtta totalt.
  
  
  "Kan du ta oss till den plats där helikoptern landar?"
  
  
  "Visst, men det finns alltid ett par vakter med vapen. Oni och pilot, en kille som heter Ingram, som pinnar runt där när hans helikopter pilot är i hallen inne.
  
  
  "Det är upp till dig", sade jag, " att se att vi kommer förbi säkerhet. Och nu har vi instruktioner.
  
  
  Pilar körde söderut och vände på den smala grusvägen präglas av Torio. Då var vi ute i det öppna. Lyckligtvis, Pilar hyra en fyrhjulsdriven jeep: det var svårt att köra: vägen förvandlas till ett spår, hela territorium på hotellet, men rocky, och terrängen förvandlas till bergen.
  
  
  Nu hade jag en smuggler sitter framför mig, så att när strålkastare slog det oss, att han kunde hoppa upp och vifta på händerna så att egot skulle veta innan någon började skjuta.
  
  
  "Det är hennes, Torio", kallade han.
  
  
  Mannen med geväret rörde sig långsamt framåt och stannade ett par meter bort. "Vad gör du här? Det blir ingen upphämtning idag "
  
  
  "Det finns problem i Gaviota," Torio sagt. Den stora killen sa att jag skulle komma och berätta för Ingram.
  
  
  "Vilka är de andra två?"
  
  
  
  
  
  Vakten frågade misstänksamt.
  
  
  "De... de... Torio började tafatt.
  
  
  "Vi är med Gorodin", sade jag. "Vi har information som vi behöver för att få till Zhizov omedelbart."
  
  
  Namnen var viktigt att vakterna. Ego gevär näsa sänks, och han gick över till jeep. "Visa mig ditt ID-kort, vänligen, sir", sade han ödmjukt.
  
  
  "Naturligtvis," sade jag, och nådde ut för en papperslapp. Det var som innehas av ego så att vakten kunde nå honom. När han gjorde så, ego tog tag i hans handled och tryckte honom framåt. Pilar snabbt slog mannen bakom örat, vilket ego att frysa innan han kunde gråta ut.
  
  
  Han satt munkavle på henne och band henne med en bit av nylon rep som han hade hittat i båten och används för en sådan farlig situation. Att vrida ego sökarljus, det lyser hennes lilla träbyggnad femtio meter bort. Bara det var bakom en liten, robust helikopter. Saint vände det och vinkade till Pilar för att stänga av jeep motor. Driver Torio framför mig, Luger i hand, hennes man klättrade ut till byggnaden med en spole för lina och skyndade bort, Pilar efter mig. När vi närmade oss dörren, han sköt det öppna och stormade inne att trycka på knappen på strålkastare. Två män sover på britsar mot den bortre väggen var att spela detta spel. En var en tung Slavisk typ som kan ha varit bror till funktionshindrade säkerhetsvakt vid ingången, den andra var en blek, mager man med stor näsa och en svag haka. Han bestämde sig för att han skulle vara Ingram, som är pilot.
  
  
  Vakten var att nå sitt gevär, som var upptryckt mot stöna nära huvudet av sin koj.
  
  
  "Du ska dö försöka," emu berättade för henne, och man frös. Ingram frös, gnuggade sig i ögonen och blinkar.
  
  
  Pilar finns Mira är lätta byta och ego flammande lågor översvämmade enkelrum i byggnader. Till vänster var en komplex kortvågsstation.
  
  
  "Torio! Du sålde ut oss, " vakten anklagade.
  
  
  "Naturligtvis," sade den smugglare, " med en pistol mot mitt mål, jag kommer att sälja ut snabbt - precis som du, kompis."
  
  
  "Ingram, klä på mig," jag beställde. "Helikopter bunkrat med gas?"
  
  
  "Ja, till fullo," sade han nervöst.
  
  
  Mannen darrade av rädsla. Det spelar ingen roll att han är så rädd för att han inte kan flyga", sa jag. "Bara följa order och du kommer inte få ont." Detta lugnade hans ego, och han började dra i hans kläder.
  
  
  "Torio, sitta i den här stolen", sade jag, och smugglare som skyndade sig att lyda. Han kastade en spole av rep till vakten och sa, " Binda upp honom. Jag behöver inte varna dig för att göra ett bra jobb.
  
  
  Torio också syftar det på vakterna med sin luger, att se till att Torio var säkrad i god tajt knop. Pilar höll smuggler ' s .38-kaliber pistol och hålla ett öga på Ingram, men han kommer inte att vålla några problem.
  
  
  När Torio var starkt bunden, sade han till vakten, " Nu kan du sitta i stolen vid andra änden av rummet." När han lydde henne sullenly Pilar sade: "Ta ett rep och binder upp det, barn."
  
  
  Pilar gav mig Colt och gick fram till vakten. Detta var ett allvarligt misstag. Hon klev mellan mig och vår fånge. I en enda rörelse, mannen drog fram en kniv från någonstans under hans kläder och tog Pilar, vänder henne framför honom, luta huvudet tillbaka och håller bladet på kniven till hennes hals.
  
  
  "Släpp vapnet eller kvinnan kommer att dö", han raspade.
  
  
  Man hukar sig ner så han stod bakom Pilar i kroppen, mannen som erbjuds inget mål, han kunde inte vara helt säker på att jag skulle missa den och slå död plats. Om jag vände pistolen för att få ett bättre mål, det skulle skära henne i halsen. Så han tvekade.
  
  
  "Fan, skräddaren sa till henne att släppa pistolen." "Nej," fräste han. "Du tror att jag bluffar henne?"
  
  
  När hon rörde sig inte, vakten ryckte kniv, och en röd mask av blod kröp ner Pilars ' hals. Den Luger fortfarande höll henne redo.
  
  
  "Ingram, ta idiot' s gun," vakten skällde.
  
  
  "Jag... jag kan inte göra det," pilot sade i en skakig röst.
  
  
  Vakten morrade på honom, " Vara en man för en gång, du gnäller jordbävning, eller ska jag..."
  
  
  Vi aldrig fick reda på vad vakten kan ha gjort till Ingram, eftersom det i sin pilot raseri, han vände sig Rivnenskaya huvud nog så att Luger skulle kunna sätta henne i position och skjuta emu genom oskyddade vänster öga. Han vände sig bort från Pilar, studsade mot väggen och föll till golvet. Kniven slog ofarligt bort.
  
  
  Pilar stirrade på mig med ett sårat uttryck. "Du skulle ha låtit em skära halsen innan du gav upp din pistol, skulle inte du?" sade hon.
  
  
  "Naturligtvis," jag erkände. "Om han hade min pistol, du och jag skulle vara död."
  
  
  Hon nickade långsamt. "Ja, henne, jag antar att du har rätt. Men ändå... " Hon skakade på huvudet. "Du är cool. Du ger mig kalla kårar."
  
  
  "Vi ska värmas upp senare", sa han snabbt, och vände sig till pilot. "Nu, Ingram, du kommer att ta mig till en plats där du kan plocka upp resväskor som du tar med Torio."
  
  
  "Du menar Gisov gömställe?"
  
  
  "Det är rätt. Där är det i hallen?"
  
  
  "I bergen på gränsen till Venezuela och Brittiska Guyana. Men hon skulle aldrig kunna landa där i mörkret. Inte när det är svårt nog.
  
  
  Han tittade på sin klocka. "Om vi tar bort nu, det ska vara ljust
  
  
  
  
  
  när vi kommer dit. Och Ingram, om du råkar peka mig i fel riktning, du kommer att vara låst upp Sex meter under jord för evigt..."
  
  
  "Jag är varken modig eller dum," svarade han. "Jag kommer att göra exakt vad du berätta för mig."
  
  
  "Det är bra, Ingram. Du kan fortfarande leva för att skriva din mor alla obehagliga detaljer."
  
  
  Pilar, som hade suttit stilla vid sidan av, till orda. "Nick, du låter som att du kommer från Oden' s place."
  
  
  "Henne", sade jag. "Detta är tråden i kö, och mest troligt blir det fyrverkerier. En kvinna kan vara en olägenhet ."
  
  
  "Nej," sade hon sprider hennes ben på ett bestämt sätt. "Vi har kommit så långt tillsammans, och nu behöver jag inte vara kvar. Dess hjälpt dig mycket, har inte det? "
  
  
  "Det är sant, men ..."
  
  
  "Ta mig med dig, Nick," sade hon. "Jag kan skjuta så bra som du, men två pistoler och dubbel våra chanser till framgång. Detta betyder mycket för mig, querido "
  
  
  För en stund, jag kunde inte bestämma mig.
  
  
  Men vad Pilar sa var vettigt. Hon var en erfaren professionell, tuffare än de flesta män. Och hon visste att hon var avvaras, om det behövs, Uggla uppdrag skulle offra den för henne.
  
  
  "Låt oss gå", sade jag. "Eftersom du inte kommer att använda Jeep för att komma tillbaka till staden, gå och dra fördelarlock, så att det är inte värdelös för alla som finner det användbart." Han kunde inte låta bli att lägga till, " vet du vad en fördelarlocket är?"
  
  
  Hennes fylliga läppar böjd i en något hånfullt leende. "Ja, querido, jag vet om distributören kepsar och många andra saker du inte tror på."
  
  
  Henne, flinade vid reumatism. Bra. Och du kan ge vår vän slå för att få honom att sova en stund.
  
  
  "Jag ska skynda mig," sade hon, och tog .38 från mig och skyndade bort.
  
  
  Han gick över till en walkie-talkie, krossade den på golvet tills ärendet öppnas och sedan förstörde tarmar med rumpan av vaktens gevär. Under denna grov sammanfattning, jag såg Ingram, trots att han var en bra pojke, och var inte mer ett hot än en tandlös svart hund på ett rep.
  
  
  Hennes Torio sade: "Du kommer att arbeta för ett tag och sedan kan du gå tillbaka till Willemstad. Det är en lång väg att gå, men du kommer att ha tid att tänka på hur man bäst för att göra en levande. Berry vvs, " sade jag.
  
  
  Han knappt log. Han ville inte ha mycket av en känsla för humor.
  
  
  Pilar tillbaka med dispenser locket, som hon räckte till mig med en fingerad niga. "Den som är det ska inte vakna upp innan klockan tolv på dagen", sade hon. "Och då får han en huvudvärk som ingen mängd av acetylsalicylsyra kan bota."
  
  
  "Okej, Ingram,"sade jag," låt oss få din upp i helikoptern." Då tre av oss traskade ner spårig väg till den väntande helikoptern.
  
  
  Kapitel nitton
  
  
  Ingram verkade ta ansvar som han tog över rodret i helikoptern och vi tog oss ut i natten och himlen. Vi på väg österut och något söder, snart lämnar ljuset av Curacao bakom oss. Den lilla ön Bonaire också fallit bort, och för ett tag att det var bara den svarta Karibiska Havet nedanför oss och den stjärnklara himlen ovanför.
  
  
  Snart har vi fångat ljus i Caracas och gick längs Venezuelas kust för ett tag.
  
  
  "Säger du detta berg gömställe för Gisov är svårt att hitta", sa jag.
  
  
  "Nästan omöjligt", Ingram sagt. "Inga flygbolag flyger över denna plats. Men om de fanns, skulle de aldrig ha sett det. Byggnader som är byggda över aka orange-brun sten berg. Egot är nästan osynlig från luften provtagning. Det finns inga vägar till det. Alla leveranser måste vara som levererats med flyg. Zhizov gjorde en deal med en av de sydamerikanska regeringar, jag vet inte vilket som, för att transportera gods. Min uppgift var att transportera VIP dubbelrum av dessa väskor. Och om jag inte visste att de landmärken som guidade mig, jag skulle aldrig ha funnit detta ställe."
  
  
  Vi passerade Trinidad på vår vänstra, och vände sig söderut för att bege dig inåt landet genom de sumpiga terrängen i Orinoco Deltat. Den östra himlen började ljusna, och detaljer av marken blev synlig som vi mullrade i den bergiga terrängen som kallas Guyana Höglandet.
  
  
  Sedan var vi tvungna att vinna höjd, och Ingram justerat planen av de viktigaste rotorn för att ta en djupare klunk av den tunnare luften. Stahls dag är ljusare, men höga moln visade inga tecken på att splittras.
  
  
  En tanke jag hade medvetet undvikit korsade mitt sinne. Det var den dagen som New York skulle dö om jag inte kunde stoppa det.
  
  
  Ingram knuffade min axel, avbryter mina tankar. Han pekade framåt mot en klippformation, till exempel i form av en raised fist, vilket ger en obscen rörelse.
  
  
  "Kan du se det framför sig?"piloten ropade över ljudet av vår motor. "Detta är ett landmärke som piloter måste passera. Vi kallar det Finger Berget. Strax bortom det är en liten stenig dal där Zhizov slog upp sitt hus.
  
  
  "Vad är chanserna för att de kommer att börja skjuta så fort de ser oss som kommer in?"
  
  
  "Jag tror inte att det är sannolikt. Ingram verkade ha samlat mod i luften att emu saknade på marken. "De är helt säkra på deras säkerhet här, och eftersom ambassaden rapporterade, de kommer och går ganska ofta. Om de på något sätt ta reda på om vad som hände
  
  
  
  
  
  vi bör inte ha några problem med att landa i Curacao."
  
  
  "Okej", sa jag.
  
  
  "Men det är bara början. Så fort de får syn på dig eller damen, helvetet bryter lös.
  
  
  "Kan du ge mig en uppfattning om den fysiska layouten av denna plats?" Frågade jag henne. "Var inte Zhizov s huvudkontor kommer från? Där har forskare Varnov göra sitt arbete?
  
  
  "Nej", Ingram sade, och tittade sedan på mig snabbt, som om för att försäkra mig om hans uppriktighet. "Tro mig, skulle jag ha sagt om jag nu hade vetat. Allt jag gör är att stanna vid den helikopterplatta när någon går ut eller sitter ner, eller medan de laddas vad de vill bära det."
  
  
  "Vad gör du om du vill skicka ett meddelande?"
  
  
  "Jag ger mitt ego att vakten på helikopter landar webbplats. Han ska komma ut och träffa oss. Och han ska vara den första hema du kommer att ha att göra med."
  
  
  Vi rundade en som skjuter tummen på rock och började att stiga ned i en trång ravin med branta klippor på alla sidor. Även då, om du inte vill det, samt att du inte skulle se det med alla de byggnader som grovt byggd runt stenar. Jag räknade till fyra ganska stora byggnader, en liten en nära platt mark var vi ner till. Låg rocky åsar och stenblock utspridda i hela området, och det var endast svaga spår av vägar som förbinder byggnader.
  
  
  Medan jag såg, att en man kom ut i en liten byggnad nära helikopterplatta och tittade på oss. Han hade ett gevär över axeln.
  
  
  "Det är en säkerhetsvakt," Ingram sagt.
  
  
  "Är han bara en?"
  
  
  "Han är den enda jag någonsin har sett. Det kan vara andra ."
  
  
  Pilar sade till henne, " gå ner utom synhåll." När hon tog upp en position, hon var också göras osynlig av Stahl.
  
  
  "När vi landar", sa han till Ingram, " låt väktaren kom närmare, öppna för dagen."
  
  
  "Vad händer om jag inte kan få ego här?" piloten frågade nervöst, ego mod i luften börjar avdunsta.
  
  
  Försöker mycket svårt", sa jag. "Som om ditt liv hängde på det. Eftersom Ingram, en gammal vän, det är sant.
  
  
  Vi försiktigt landade i en liten glänta, och Ingram var lösa forskning problem med motorn. Som stor rotor kom till ett stopp, mannen med geväret skrek något från där han stod tjugo meter bort.
  
  
  Ingram sköt upp dörren och skrek: "jag har fått något för det allmänna."
  
  
  "Är du handikappad?" vakten ringde tillbaka. "Ta den här."
  
  
  "För mig... jag kommer att behöva lite hjälp," Ingram sagt. "Det är för svårt för mig."
  
  
  Det var tyst. Men då hörde vi shaggy fotspår över grus mot oss. "Du vet, det borde inte vara en porter," the guard klagade. "Du ska-"
  
  
  Han stannade tvärt, som om han kunde se oss. Jag visste att vi hade problem när jag hörde det omisskännliga ljudet av en vakt att ta bort sitt gevär och vrida på i fängelset. Den Luger hade henne redo, men det skulle ha varit ödesdigert för risken att avfyra ett skott nu och varna hela besättningen. Istället tryckte jag ner det på min underarm, och Hugo föll i min handflata. En stilett vänt henne, och han höll bladet mellan tummen och pekfingret när han klättrade snabbt genom dörren. Vakten höjde geväret, och dess blad var gjort i ego riktning.
  
  
  Stiletto vänt i luften innan bladet in mannens hals. Han gjorde en låter som en hes viskning, tog två steg tillbaka och föll till marken, blod som rinner ner ego halsen.
  
  
  Pilar hoppade runt copter. Ingram stirrade på den döde mannen från förarplats.
  
  
  "Vad nu?" Pilar frågade.
  
  
  "Nu ska jag smyga in och utforska denna sten byn. Du kommer att bo här för att titta på Ingram. När jag får tillbaka henne, att hon skulle vara på flykt, och jag behöver någon att täcka för mig.
  
  
  "Okej, Nick," sade hon med en mild avtal som förvånade mig.
  
  
  Han kysste henne lätt på, då böjde sig över den döda vakten, ryckte stiletto bort från hans hals, och torkade blad ren. Ego tillbaka det till balja av underarmen, då klättrade över stenar, för att undvika den väg som leder ut ur vakt inlägg.
  
  
  Minnas hur jag såg henne, denna plats från ett fågelperspektiv, hon rusade till största byggnad. Det verkade logiskt att anta att detta skulle vara huvudkontoret för verksamheten. Jag ligger på en liten ås som vetter mot en väg som leder direkt till en lång, låg byggnad som kallas barackerna. När han såg människor i grov blå kläder och arbete caps flyttat ut ur exit. De var obeväpnade. Andra hade holstered pistoler och brun Sovjetiska Armén uniformer med röda knutar. Utanför barackerna, märkte han en stor fyrkantig byggnad, som han hade gjort sitt första mål.
  
  
  Hennes förhörsledaren lämnade sin utsiktspunkt och gick försiktigt runt fäbodar till punkten ovan. Precis som de andra, det var bara sex meter hög, och han gissade att det inre utrymmet ned under markytan. Jag hörde röster och böjde sig ner för att lyssna på den smala ventilationssystem.
  
  
  "Gjorde du skicka till mig, Allmänna Zhizov?" Det var en ung röst-energisk, militära.
  
  
  Zhizov svarade med en fet smidig nedlåtande tonfall. "Jag sände efter dig, Stora Rashki, eftersom jag inte får ett meddelande på utsatt tid från Överste Gorodin. Således, måste vi anta att det inte kommer att vara tillgängliga för oss under slutfasen av operationen. Jag behöver min andra i kommandot,
  
  
  
  
  
  och han valde dig."
  
  
  "Jag är hedrad, General."
  
  
  Berätta för mig, Större, är du fullt förtrogna med planen?"
  
  
  "Ja, sir. Vi har placerat kärnladdningar i sju Amerikanska städer, och den senaste enheten var placerad på Panama Kanalen. Namnen på städer och den exakta platsen för den fullständiga namn är känd bara för att du och en Amerikansk forskare ."
  
  
  "Mycket bra, Rashki. Vet du när den första bomben är planerad att gå av? "
  
  
  "Idag, sir." Han harklar sig i förlägenhet. "Det är rykten över lägret, sir."
  
  
  "Ja, det är knappast en hemlighet, de mekanismer som är uppenbara. Henne ska jag berätta för er att den första Amerikanska stad att förstöras är New York. Sedan ih regeringen inte accepterar våra villkor, Dr Varnow kommer att detonera den första Rivne bomb i fyra timmar."
  
  
  Han tittade på sin klocka med stor lättnad. Det var en isande rädsla som cirklade Venezuelas himlen i gryningen, New York City, kanske även då ha utjämnats av den infernaliska lågor av en nukleär explosion.
  
  
  Medan de trodde att oddsen var emot mig, en kylning morra ekade runt ventilatorn.
  
  
  "Ah, jag ser henne, min hund vänner är vaken," Zhizov spann. "Oroa dig inte, Viktig, så länge jag styr allt, de kommer inte att skada dig. Men ett ord från mig och de kommer att döda dig på några sekunder." Zhizov entusiastiska skratta imiterades av övertygade Raschke. "Dessa djur är gjord av två av de starkaste krafterna i världen, Större," Zhizov fortsatte. "Rädsla och hat. Kom ihåg detta "
  
  
  "Ja, sir," den Stora svarade osäkert över morrning av djur.
  
  
  Han flyttade bort från ventilatorn och satte mig ner, tittar på gångvägar mellan husen. Först av allt, jag behövde en aning om att Knox Vornow mord, som var nyckeln till hela mordiska fall.
  
  
  Arbetarna gick ensamma och i par. Den beväpnade soldater med deras ih trotsiga lagret verkade glada att de led av likgiltighet. Kanske, som Ingram hade antytt, att de hade kommit till slarvigt anta att ih säkerhet på ett sådant ställe var osårbar.
  
  
  Det var klart att jag ska ha fri rörlighet. Så han väntade på nästa arbetstagare sig under honom och faller bakom honom. Ego slå henne med en Luger ,och han gick hälta i mina armar. Hon var snabbt dras av egot till stenar och tystas för alltid av egot.
  
  
  Hon tog av den blå overaller han hade på sig och drog ego över hennes kläder. Byxorna var lite för kort, men annars passar de in. Han satte på sig sin hatt och tryckte visiret på hans panna. Från ett rimligt avstånd, kan det passera obemärkt. Efter att dölja personens kropp mellan två gigantiska stenblock, han på väg tillbaka till stigen och följde den. Jag hörde shaggy röster bakom mig. Han duckade till en låg dörr som såg ut som ett förråd. Han föll på knä, hans tillbaka till stigen, och fifflat med handtaget hela dagen, som om kontroll av en felaktig lås.
  
  
  Den varma doften av mat nådde mina näsborrar som två arbetare är i pausläge för att dröja sig kvar på vägen bakom mig.
  
  
  "Jag behöver inte gissa vem som får den frukost du bär på," sade en runt dem. "En Amerikansk, eller hur? Att en vetenskapsman."
  
  
  "Naturligtvis," sade en annan. "Han är vår hedersgäst."
  
  
  "Vad är det han fick i morse när vi äter vår vanliga papperskorgen?"
  
  
  "Färska ägg, skinka, bröd och tomater."
  
  
  Den första arbetstagaren stönade uttrycksfullt. "Jag ber att det inte blir någon grädde tills vi kan alla lämna detta berg skärselden och leva som människor igen. Hur jag avundas bra Eda och kvinnor som Amerikaner njuta av."
  
  
  "Den här gången är nära, kamrat. I dag måste vi slå på Amerikanerna."
  
  
  "Om så är fallet, så idag ska vi fira. Men nu måste jag gå."
  
  
  När han såg, en av de två män följde en närliggande väg, en avknoppning till vänster, medan de övriga, bärande en bricka med mat, fortsatte att gå öppet. Han låta emu promenad ner på vägen och sen följde, som täcker hans ansikte med sin mössa.
  
  
  Mannen behövde inte vända sig om, så jag följde honom till en av de större byggnader som stod bortsett från den grupp av byggnader. Han gick ner ett par steg, öppnade dörren och försvann genom den, gav em ett par sekunder, sedan gick igenom samma dörr.
  
  
  Hennes upptäckt var att dessa byggnader grävdes mycket djupare och avslutade mycket mer noggrant än hon hade trott. Ih En väl utformad design indikerar en lång period av förberedelse.
  
  
  Det var en lång korridor med väggar runt slät sten som böjda försiktigt i en båge. Även om jag inte kunde se arbetstagaren, han hördes med shaggy ego framför sig. Korridoren var upplyst med elektriskt ljus med jämna mellanrum, och det var ingen tvekan om att det var ett kraftverk där.
  
  
  Då kom jag ihåg att för några år sedan fanns det rykten om att en rysk bas förbereddes någonstans i Sydamerika. Detta var under den Kubanska missil krisen, till exempel, och i den efterföljande detente, sådana rykten dog ut. Nu visar det sig att databasen är ett faktum. Det var förmodligen övergiven av den officiella ryska regimen, men återaktiveras genom Gräsrötterna och ego fraktion som en dold mitten av ih verksamhet.
  
  
  Längs korridoren, hennes
  
  
  
  
  
  
  Jag bara gick igenom en dörr. Tydligen, det fanns inte så många rum, som de hade för att vara huggen ur berget. Att höra röster längre fram, han slutade tvärt.
  
  
  "Jag tog en kunglig frukost för din Höghet' ego." Det var leverans av livsmedel och killens röst, full av sarkasm.
  
  
  "Bara leverera edu och lämna idiotiska kommentarer." De svarar röst var grov och affärsmässig ."
  
  
  "Vad är Svensk gör det?" arbetaren frågade. "Är han redo för en speciell dag?"
  
  
  Nu är han flyttade sakta längs den välvda väggen för att titta på processer och nått den punkt där han kunde se tråden i korridoren. En soldat med en imponerande svart mustasch stod där, bevakning av den massiva dörren. Han tog mat magasin från arbetstagaren och spetsade läpparna innan du säger: "Det är inte skiljer sig från vanliga, förutom att han gick upp i gryningen denna morgon. Men jag kan inte veta vad som händer i hans huvud."
  
  
  "Nej, jag tror inte det. Tja, det bästa för honom, det värsta för mig. Det kommer att frukost för irriterande välling.
  
  
  Han skyndade tillbaka ner i korridoren hur han skulle komma. Nu när jag visste var att hitta Barnabas, jag behövde hitta ett sätt att komma till honom. Samtidigt funderar över detta problem, jag svängde det för tecken, och för sent jag såg en gestalt närmar sig på avstånd. Jag skulle kunna berätta form av att det var en av de andra soldaterna.
  
  
  Av misstag, som om något jag glömt, vände det tillbaka. Han ropade till mig, men hon var som spelas döva och stumma. Runt kröken, utom synhåll för de soldater, han sprang tillbaka till helgedomen i Varnova. Men " shaggy var som kommer från detta håll. Han pausade. Utbildningen leverans arbetstagaren kommer tillbaka, följt av en annan soldat vid dörren till Ladan.
  
  
  Han gjorde snabbt upp hans sinne och rusade fram till den enda dörr som leder ner i korridoren.
  
  
  Dörren var låst, så jag gick under arbetstagarens overaller i mitt minut och hittade ett tunt elastiskt band av stål. Denna enhet är starkare och mer flexibel än en traditionell bit av plast och fungerar snabbt med ett enkelt lås.
  
  
  Som arbetare var fortfarande närmar sig från den ena sidan och den soldat från den andra, henne, sköt upp dörren och rusade in.
  
  
  Kapitel tjugo.
  
  
  I ett par sekunder, den lyxiga inredningen i det här rummet kom tillsammans. Det fanns inga grova ytor, inga tråkiga färger. Mjuka texturer-kuddar, soffor, sängar, stolar däck-allt i en karneval av alla regnbågens färger.
  
  
  "Du kunde åtminstone slå," en utpräglat kvinnlig röst sa från någonstans till vänster.
  
  
  "Den stora lärd borde komma upp tidigt idag," en annan röst sade från den andra sidan.
  
  
  Som mina ögon anpassat sig till den dunkla ljus, henne, fann jag att ljuden kom från en rad av satin sängar och fluffiga kuddar i fördjupats ovaler på varje sida av rummet. När han såg, rufsig blonda huvuden dök upp till vänster och höger, följt av organ som såg ut som högskola cheerleader programvara. Blond nummer ett var klädd i en rosa nattlinne tillräckligt kort för att inte lämna något tvivel om att hon var född blond. Nummer två var klädd i harem pyjamas som var tillräckligt öppet för att bekräfta att hon även var en riktigt blond.
  
  
  "Jag hoppas att jag inte är inkräktande," sade jag.
  
  
  "Hennes namn är på grund av detta," sade den blonde nummer ett i en rosa beskära topp.
  
  
  "Och hennes namn är Jerry," sade nummer två i harem pyjamas.
  
  
  "Båda är skrivna med ett 'jag'." Terri förklarade
  
  
  "Viktig information", sade jag.
  
  
  "Vi är tvillingar," Jerry föreslås.
  
  
  "En annan häpnadsväckande upptäckt", sade jag.
  
  
  Flickorna fick upp från sina sängar och kom till min sida.
  
  
  "Jag har aldrig sett dig förut", Terri sagt.
  
  
  "Du hör inte hemma här, gör du?", tillade Jerry.
  
  
  "Du kom som en storm," Terri sagt. "Jag tror att du är jagad och du vill att vi ska gömma dig. Hur stort!"
  
  
  "Du är inte en cop, är du?" sa Jerry. "Vi döljer inte polisen."
  
  
  "Jag är inte en cop," ih försäkrade henne. "Vem jag är och vad jag gör för mycket att förklara på mindre än en timme, och jag har inte trettio sekunder. Men du kan berätta att jag är den enda runt de goda - och jag skojar inte alls - jag behöver din hjälp ."
  
  
  I det ögonblicket, vi hörde röster och gick för att lyssna på dörren.
  
  
  "Varför gjorde du vända och komma tillbaka när hon var ringer du?" Det var rösten av den soldat som hade skrikit på mig i korridoren.
  
  
  "Jag vet inte vad du pratar om. Hon är bara tappats bort för frukost. Jag ville inte se dig just nu, " arbetaren svarade.
  
  
  "Du gick här för en minut sedan, då du vände och gick tillbaka."
  
  
  "Inte hennes."
  
  
  "Kom ingen med dig?"
  
  
  "nej. Fråga Yuri på professorns dörr. "Jag kommer. Jag kommer att ändra hennes ego. Och om du ljuger, det spelar ingen roll. Låt oss gå, kamrat! "
  
  
  Ljudet av en arbetstagare fotspår kommer ner i korridoren. Nycklar ring utanför dörren.
  
  
  Hennes snuggled upp till stön från looped sida i dag, Luger i hand. Tvillingarna stirrade på pistolen med brett blåklint, blå ögon, tittade sedan på varandra, skrattande i frustration. Som småbarn, genom ih små hjärnor på denna punkt, kan betyda liv eller död för många människor.
  
  
  Vakten låste upp dörren och öppnade den på glänt.
  
  
  "Ja, ja, ni tjejer gå upp tidigt", sade han.
  
  
  "Vad är det runt det?" Terri sagt.
  
  
  "Vi kan komma upp när som helst vi vill," Jerry läggas till.
  
  
  "Upp och ner, upp och fram.
  
  
  
  
  
  
  Tja, det är hela ditt liv, " the guard fnyste.
  
  
  "Vem omkring oss vill tala i morse?" frågade Terri.
  
  
  "Eller är det både av oss igen?"
  
  
  "Vi behöver detta, vi behöver något annat. Han hade bara frukost, och hans jobb kommer först. Då eda - och kvinnor till efterrätt ."
  
  
  "Vad gör du här, Marcus?" "Du är inte för att komma in i vårt rum, om inte professor skickar du för att hämta oss."
  
  
  "Jag söker en man", sa han ursäktande.
  
  
  Emu svarade att flickornas fnitter.
  
  
  "Jag tyckte jag såg en arbetare i korridoren," Marcus fortsatte rawly. "Någon som inte hör till teamet. Jag trodde han skulle ha kommit hit."
  
  
  "Vi ville inte se en person," Terri sa oskyldigt.
  
  
  "Det är en besvikelse," Jerry lagt disgustedly.
  
  
  "Jag är inte människor som ser fantomer," Marcus sa. Jag hörde honom ta ett trevande steg framåt. "Det kommer att ta tid innan professor avslutar sin frukost, och kommer att skicka efter en omkring dig. Eftersom hon är redan här, kanske vi kunde underhålla den andra parten lite ...
  
  
  "Definitivt inte!" Terri skära i. "Vårt avtal säger att vi är här enbart för Dr. Varnov. Vi blev varnade att inte spela spel med andra."
  
  
  "Men tänk noga," Jerry sa skämtsamt.
  
  
  "Teasers," sade vakten. Han tog ett steg tillbaka och flickor stängt dörren. Låset är stängt.
  
  
  "Nu är vi verkligen i trubbel," Terri fnittrade.
  
  
  "Men vi ska ha så roligt", hennes syster sa.
  
  
  "Tack så mycket", sa jag och gled den Luger tillbaka in i sitt hölster. Henne, skrattade. "Jag kanske kan hitta lite tid att betala tillbaka. Det är sant att du bara är här för att... öh... tjäna Warnow?"
  
  
  "Du hörde vad vi sa till Marcus, vi är bara wind - up toys för en Amerikansk vetenskapsman," Terri svarade.
  
  
  "Och med tanke på den typ av person han är, det tar inte upp mycket av vår tid," Jerry sa, och kom över till mig.
  
  
  "Hur kom du in i detta?" Frågade jag henne.
  
  
  "Du menar vad göra bra tjejer som vi ska göra i ett sånt här ställe?"
  
  
  "Något sånt."
  
  
  "Vi svarade på en annons i en underjordisk tidning i San Francisco," Jerry sa. "Relaterade tjejer vill resa, spänning, äventyr".
  
  
  "Och självklart fick jobbet."
  
  
  "Naturligtvis. Det måste ha varit femtio andra tjejer, men vi hade fördelen av att vara tvillingar."
  
  
  "Det är inte allt du hade", sade jag, att notera ih generösa former.
  
  
  "Jag gillar dig", Terri sagt.
  
  
  "Jag satsa du är också värt en hel del mer av en människa än en professor," Jerry läggas till.
  
  
  "Jag är inte intresserad av ego sexuella talanger eller ih frånvaro", sa han till henne på allvar. "Men han visade sig vara den farligaste personen i världen, ett hot mot Usa och hela världen. Jag ska bespara er den ohyggliga detaljer, men tro mig, det finns inget viktigare för den framtida mänskligheten just nu än för mig att komma in Varnov labb. Och hon, jag vill att du flickor att hjälpa mig ",
  
  
  "Du menar att dumma mig som försöker vara viktigare för dig än så här?", säger Terri, lyfta hennes kort nattlinne ännu högre.
  
  
  "Och det här?" Jerry inflikade, knäppa linningen på hennes pyjamas bottnar och skjut det ned till mitten av hennes rundade höfter.
  
  
  "Jag sa mer viktigt, flickor, inte mer kul."
  
  
  "Varför ska vi hjälpa dig?" frågade Jerry. "Du kommer inte ens vara artig mot oss."
  
  
  Det var tydligt att patriotism och humanism var ord som inte var märkbar i ih ganska ljusa huvuden. Men utan ih: s hjälp, att mina chanser var noll.
  
  
  "Som det gamla ordspråket säger," poker - faced man sa till henne, " du kliar min, jag kliar din."
  
  
  Ett par av strålande leenden av kunskap lyste upp rummet. "Menar du att du kommer?" sade tvillingarna unisont.
  
  
  "Om du kan hjälpa mig att få in Varnov labb."
  
  
  Nickar glatt, de tog min hand och ledde mig till en hög med färgglada kuddar, där de snabbt bort den tunna skal. I blink of an eye, de var nakna, med olika förföriska poser bland kuddar. Han upptäckte att Terri hade ett litet födelsemärke precis under hennes vänstra bröst, och det var det enda sätt han kunde berätta för henne bortsett från tvillingarna.
  
  
  Det var den enda gången i mitt liv som hon var bråttom att slutföra vad som är förmodligen den mest spännande runt alla mänskliga verksamheter. Och så det satt ett nytt världsrekord för att ta bort så många kläder som möjligt på kortast möjliga tid.
  
  
  "Mmm, gott", Terri kommenterade.
  
  
  "Jag visste att han skulle ha mer än den gamla professorn," Jerry godkänt.
  
  
  "Kom här", Terri beställt " det är öppen mellan oss."
  
  
  Han fick snabbt att hans knän och bosatte sig i en klassisk position med Terry är mer ivriga lilla kropp.
  
  
  "Hennes misteln är inte avsedda mellan mig och mellan oss", sade hon med en suck, ett lågt stön som lät inte som ett klagomål på alla.
  
  
  "Do you mind?" Jag frågade honom vidare efter att portarna till paradiset.
  
  
  "Oooooooh," hon stönade.
  
  
  "Jag ska ringa henne spelningar i framtiden", sade jag till henne, och störtade in i en tunnel of love.
  
  
  Det är hur det hela började, även om det i en mycket kort tid, vi antog ett oändligt antal gymnastik utgör, av vilka de flesta är inte beskrivs i äktenskapet manualer.
  
  
  Efter ett tag, vi blev så uppslukad i en annan vän som Jerry sa i en låg, ledsen röst: "jag tycker egentligen inte om att spela sjuttio."
  
  
  Jag var i en besvärlig position att tala, men vänder mitt huvud, med en stor insats, frågade jag henne
  
  
  
  
  
  
  Oskyldigt: "Vad betyder det, Jerry? "sjuttio att spela."
  
  
  "Gud, som alla vet," sa hon buttert. "Sjuttio-sextionio med ena ögat."
  
  
  Hon närmade sig med ett brev till henne, och med lite övertalning blev hon den tredje partner i en av de mest komplexa, exotiska och tråkiga föreställningar jag kan minnas. Och jag minns att det var en hel del.
  
  
  Efter att, som hon ombads att klä snabbt, tvillingarna tittade på mig med glada miner varvas med små leenden och blinkningar av tacksamhet. Det var Jerry som sagt med en lång, lycklig suck,"vet Du, jag tror att tre av oss kommer att göra ett fantastiskt par."
  
  
  Men mitt sinne var redan upptagen med problem av Warnow och företag. "Okej," sa jag, " det roliga och spel är över. Låt oss nu se om vi kan hitta en väg till helgedom av Nox Varn.
  
  
  De nickade nästan unisont. Men det var ingen riktig ränta på sina ansikten.
  
  
  "Kommer du ihåg vår lilla affär?" Hennes ih frågade.
  
  
  "Ja," Terri sade, rynkar pannan. "Men det kan vara farligt att hjälpa dig."
  
  
  "Dessutom," Jerry läggas till. "Vi har mycket att förlora. Oni betalar oss mer pengar än vi någonsin har sett i våra liv. När vi lämnar här, vi kommer att använda den för att öppna en liten butik för kläder."
  
  
  På den tiden hade jag ett starkt intryck av att tvillingarna var inte så dum som de utgav sig för att vara.
  
  
  "Så du kommer att öppna en butik för kläder när du lämnar här,", sade jag. "Och vad gör att du tror att du någonsin kommer att lämna det här? Du fångar, vet du inte det? "
  
  
  Terri skakade på huvudet, " Vi är inte fångar på alla. Vi kommer och går som vi vill. När vi blir trötta av att vara instängda, vi går i hela huset. město. Och ingen hindrar oss ."
  
  
  "Naturligtvis," sade jag. "Du kan gå vart du vill, eftersom det inte finns någon väg ut runt denna sten fästning med undantag av luft. Men tala om för dessa människor att du vill sluta röka och be ih att få ut dig härifrån. "då vet du vad du bör ha känt sedan länge - att du skulle lika gärna kunna vara slavar i kedjor."
  
  
  Nu ih hade hennes odelade uppmärksamhet. Ih söta glödande ansikten blev allvarliga, och de utbytte förvånade blickar.
  
  
  "Jag ville inte riskera mitt liv för att komma hit med ett skratt," han hastigt fortsatte. Dessa människor kommer att ta över Amerika och hela världen med atomic force. Ih bomber som redan har placerats i viktiga städer i USA, och är redo att explodera en efter en om vi inte följa med ih krav ."
  
  
  Han tittade på sin klocka. "Om jag inte kan få till Varnov, som är den enda som kan aktivera enheter, den första atombomben kommer att förstöra New York och alla ego invånare på bara två timmar."
  
  
  Hennes far nickade som de spärrar. "Ja, detta är fakta. Och jag vill att ni tjejer att sluta försöka tvinga denna dumma blondin på mig och hålla igång. Eftersom, bortsett från Varnov, som fördömde hans land, vi är bara tre Amerikaner i mitten av fiendens läger.
  
  
  "Och utan mig, du kommer aldrig att komma levande härifrån."
  
  
  "Oh, min Gud," Terri sagt. "Hur kan vi hjälpa?"
  
  
  "Jag vill att detta förfarande ska användas för att få två av dig till Warnes lab, bostäder och allt annat, och tillbaka. Jag vill att du ska berätta för mig allt som du såg det som kan ge mig en ledtråd till ego verksamhet. Och göra det snabbt, det är dags att flytta nu! "
  
  
  De båda började prata på en gång. "Vänta", sa jag, " Terry, gå vidare."
  
  
  "Det är en säkerhetsvakt," sade hon. "Men Marcus är i tjänst för det mesta. Han sover i ett litet rum bakom professorns dörr som ser ut som den är gjord av massivt stål. Och han är den enda som ser oss fram och tillbaka. Han trycker på larm-knappen, och Varnov går till andra sidan av dörren, öppnar den, och talar genom en form av järn som galler. Det är inte nyckeln till denna dörr; det öppnas inifrån - och professor aldrig berättar varför ."
  
  
  Bra. Något annat?" Jag knäppte. "Vad finns inuti?"
  
  
  "När du går in," Jerry sa, " du kommer att se ett kontor med ett skrivbord och en telefon. Platsen är nakna, det finns inga andra möbler. Men det är arkivskåp. Och en stor inramad karta över Usa hänger på moans nära en stol. En annan dörr leder genom office b ...
  
  
  "Vänta en minut!" Terri avbrytas. "Det är en vägg säker bakom detta kort. Tja, inte riktigt säker. Men en kvadrat vrå.
  
  
  "Hur vet du det?" Sl frågade henne.
  
  
  "För att en dag när jag var på väg in, jag såg det. Kartan togs bort kroken och låg på golvet under detta hål i stönar till exempel en kvadratmeter. Warnow hade papper utspridda på sitt skrivbord som han måste ha läst medan han väntade på mig. Jag antar att han glömde att lägga lapparna bort och täcka město med en karta.
  
  
  Hon flinade. "Eller tror han att jag är för dum för att veta skillnaden mellan en stönande hål och ni-vet-vad. Hur som helst, jag låtsades inte märka, och jag var inte särskilt nyfiken på den tiden. Nästa gång han skickade till mig, kartan var fortfarande där, inga papper."
  
  
  "Hur går det till att berätta isär?" Jag frågade, bara för att bekräfta min gissning.
  
  
  "Jag har ett födelsemärke precis här", Terri sagt med den svagaste antydan till ett leende, som pekar på att området under hennes vänstra bröst. "Och som ni kan se, vi bär olika kostymer för att skilja oss."
  
  
  "Okej, Jerry, gå vidare. Vad är i rummet bredvid kontoret? "Tja, det är egentligen ett enda stort rum som delas av en gardin.
  
  
  
  
  
  På ena sidan finns en säng, ett par bitar av möbler, och badrum som ansluter direkt till kontoret. Å andra sidan, fråga mig inte. Jag har aldrig sett det, men jag tycker det är troligen någon form av utrustning. Åh just, och bredvid sängen, det är en annan runt dessa interna telefoner.
  
  
  "Har du någonsin hört honom tala i dessa telefoner?"
  
  
  "Bara en gång. Men det var en typ av två fronter konversation, och han kunde inte förstå det "
  
  
  "Två gånger när hon var där, Emu fick ett samtal," hennes syster sa. "Jag förstod inte vad han pratade om heller. Men jag tror jag vet nu ."
  
  
  "Berätta för mig om det, Terry."
  
  
  "Ja, han såg väldigt arg. Och han sa något i stil med: "Titta, gå inte på mig, Allmänt, och inte hota mig. Kom ihåg, om jag lämnar, och allt går med mig. Även i Moskva, en general som kom till konferensen med två resväskor. Men av någon anledning, en av dem gick förlorade ." Och då han stannade och sade, " Gör som betyder något för dig, General?"
  
  
  "Jag vet inte vad han säger till det allmänna," sade han. "Men det säger mig en hel del. Varnov har ett sådant system att om han dör, alla städer, inklusive Moskva, kommer att dö med honom. Inte bara är han en elak jävel, han är också jävligt smart.
  
  
  Mina tankar snurrade för ett ögonblick som jag sorterat ut olika aspekter av en fungerande plan. Sedan sade han, " Å ena sidan, tiden är den viktigaste faktorn. Men jag kan inte se det. Jag kan få Marcus att ta en av er till Andra. Men jag kan inte tvinga Warnow att öppna den om han inte tar egna initiativ. Det är, om han inte redan har Marcus skickade efter dig.
  
  
  "Jag kan inte bryta igenom efter att du utan att döda Markus, som kommer att stå öppna för en dag där Varnov ego kan se. Och innan jag kunde ta hand om Marcus, han slängde igen dörren i mitt ansikte. Så allt beror på er tjejer. Den som kommer för att se honom idag, jag måste sticka något i dörren så att den inte stänga helt, och göra det så att Varnov inte märka honom. Och det tar ett mirakel i tid ."
  
  
  "Jag har en bättre idé", Terri sagt. "Den som har fått professor godkännande går med honom till sovrummet, pumpar upp egot och sätter honom i säng. Hon ber henne att gå till badrummet. Han kan inte argumentera med det, så han låser sig själv i badrummet, spolar ut den med vatten, sedan går till studien och öppnar stål dörr för dig. Sedan återvänder hon genom att ansluta dörren och klättrar på sängen med Varnova.
  
  
  "Rena geni", sade jag.
  
  
  "Under tiden, du har att bli av med Marcus," Terri sade, " och vänta en dag."
  
  
  "Ge mig fem minuter", sa jag. "Och henne, jag vill att Marcus ska lockas hit av de återstående flicka, så att hon kan tas om hand snabbt och tyst av nen."
  
  
  "Han brukar inte ha oss båda i morgon partiet," Jerry sa. "Men antar att han vet?"
  
  
  "Oroa dig inte, jag kommer vara redo för nästan vad som helst," hennes far sagt.
  
  
  Det var en annan eftertänksam tystnad, och sedan sade han, " Nu är allt vi behöver göra är att vänta. Men för hur länge?
  
  
  "Han är som en klocka", Terri sagt. "Det borde vara här vilken minut som helst."
  
  
  "Visst," Jerry sa. "Men om det är ego stora dag för att torka ut New York, kanske kommer han att vara nervös och fan inte vill sova."
  
  
  "Jesus", Terri stönade.
  
  
  Jag ville inte säga något till henne, eftersom omfattningen av frågan och potentiell katastrof för svaret överväldigad min hjärna.
  
  
  Tjugoen
  
  
  Det var ett slags dressing bord i ett mörkt hörn av rummet, och jag satte mig ner på det, att helt stänga ute ljuset. Minuterna tickade genom att i all oändlighet, och mitt trånga, muskulös muskler bad om befrielse. Till slut reste han sig upp. Det var dumt att bo i en sådan svår situation när du skulle förmodligen höra varningsljud för en knapp en gång om dagen.
  
  
  En halvtimme hade passerat när hon bedömde att reumatism på den enorma korkskruv hade tagits bort, Varnov var på väg att ge upp lättsinniga nöjen och koncentrera sig på den bistra frågor av dagen, hans hand redo att skicka signalen som skulle spränga staden New York. i himlen. Och om det i sista timme ordföranden inte bestämmer dig för att riskera en nationell panik och evakuering Manhattan, ödet för alla dessa människor var i mina händer.
  
  
  När han väntade på henne, som han kämpade för en växande känsla av fruktan, att beräkning av genomförbarheten av ett halvt dussin alternativa planer. De var alla praktiska och smarta nog. Men var och en kom till en återvändsgränd - en ointaglig stål vägg mellan mig och Varnov.
  
  
  Från tid till tid, otydlig dovt ljud hördes längs tunneln korridoren. Otydliga röster, dunsen av tunga fötter, klang av metall. Flickorna lyssnade på mig med öronen platt mot väggen, men uppgav att de inte hade hört något viktigt, bara meningslöst prat som flera män, uppenbarligen bråttom, gick mimmo.
  
  
  Sedan, efter en lång period av tystnad, när han var på väg att riskera några desperata knep, oavsett hur galen den risken, det var en otålig knacka på dörren, omedelbart följt av skramlet av en nyckel i låset.
  
  
  Det var redan väl dold när Marcus stormade in i rummet av professorns bihustrur och skrek: "You' re the Little Miss Mullvad," den Amerikanska krav.
  
  
  
  
  
  
  Din tjänst för två! Professorn var fängslade på grund av ett besök från sina överordnade, och han säger att om du inte kommer direkt, han skall mätta dig till allmänna hundar för middag.
  
  
  "Åh min Gud, dessa hundar kommer att äta upp stackars lilla mig i tre tuggor," Terri sade i hennes ljuva röst. "Låt oss skynda innan professor förlorar sitt humör."
  
  
  "Jag tror att du menar ego - cool, inte ego-hot, kära Terri," Jerry korrigeras.
  
  
  "Jag kallar ih som jag ser ih, kära," svarade hon, och sprang till dörren.
  
  
  "Åh, Marcus," Jerry utbrast: "kan du komma tillbaka för en liten stund innan du rädda min syster?
  
  
  "Kom tillbaka?" Marcus snäste irriterat. "Varför?"
  
  
  Jag är ensam och ... Och jag behöver en riktig man, inte den här trötta gamla bag of bones.
  
  
  "Att wouldnt? Är detta fallet nu? Marcus sa, med hans röst skakade av upphetsning. "Vad kan du göra med en riktig man i bara en liten minut?"
  
  
  "Skulle du kunna avvara två små minuter?"
  
  
  "Jag kunde spara en hel del, men jag kanske har ett problem."
  
  
  "Jag kommer inte berätta för dig. Och tror du inte att jag ska ta den risken?"
  
  
  Och sedan, sedan en fruktansvärt osäker paus: "Ja, jag kommer strax tillbaka. På mindre än en minut. Att vara förberedd!"
  
  
  Som om det var ett utropstecken i avtalet, dörren slog igen med en duns. Och sedan var det ett stort vakuum av tystnad.
  
  
  "Slösa inte bort oss en andra," Jerry berättade för henne i en låg röst,"och hålla honom upptagen!"
  
  
  "Skräddare, vet aldrig vad ego hit," hon mumlade, och hon hukade sig ner igen.
  
  
  Marcus återvände några sekunder senare.
  
  
  "Som ni kan se, hennes man, hennes älskare," Jerry sa.
  
  
  "Jag är mer redo än du någonsin kommer att vara," sade han till Vaughn med ett nervöst skratt. "Men jag måste vakta Warnow dörr, och jag har inte tid att klä av sig."
  
  
  "Glöm den här dumma dag," Jerry svarade. "En vild elefant tower tjugo meter hög skulle inte kunna bryta det om det inre rummet var täckt från golv till tak med jordnötter."
  
  
  Självklart, Marcus var alltför långt borta från att vilja svara. Men en minut senare lät han ut ett par av affärsmässig grymtar när Jerry sa, "Åh, min Gud, du är för mycket!" och hon smög ut från bakom toalettbord.
  
  
  Hennes lätt men snabbt klivit fram med stiletto. Hennes Bosnien och Hercegovinas domstol dömde över dem för ett ögonblick när det höjde sitt vapen över egots breda rygg. Jerry ' s öppna ögon vidgades vid åsynen av mig.
  
  
  Plötsligt, kanske föranledd av vissa djurs instinkt eller genom att leta i Jerry ' s skrämda ögon, Marcus lyfte sitt huvud och vände sig halvt mot mig.
  
  
  Så i stället, han högg emu: s kniven i hans bröst.
  
  
  Ego mun var öppen och hans ögon var öppet skeptiska. Men sedan, med lite skrik och en fruktansvärd grimas, han var snabbt dras ut av en kniv, och lydigt kollapsade på toppen av Jerry och frös.
  
  
  Hennes torkade blad på ego uniform jacka och återhämtade sig vapnet, medan Jerry, med de mest förskräckt uttryck i ansiktet, försökte förgäves pressa kroppen bort från nah. Egot tog tag i hennes axel och ryckte, och han rullade över golvet. Han såg ut i den oändliga rymden.
  
  
  Gerry satte sig upp och torkade blodfläckar av hennes nakna kropp med hörnet av bladet när hon tittade på mig med ett uttryck jag inte riktigt kunde placera. Förutom att det kanske var en blandning av beundran, misstro på den nära verkligheten grymma död, och en anstrykning av avsky. Om han hatade mig, blodet eller den döda kroppen, jag kunde inte berätta.
  
  
  "Ja", sa jag, som om att svara på en outtalad korkskruv, " en röst som detta händer. Och om jag inte bråttom, miljontals andra, mycket mer oskyldiga människor kommer att dö."
  
  
  Sedan lämnade han henne och kastade en blick upp och ner i korridoren, han spurtade till den enorma stål dörr som Varnov och fjärrkontrollen väntade i kulisserna.
  
  
  Ett par oroliga, svettiga minuter gått. Och då hon hörde att klicka på låset, och dörren öppnas bara en spricka. Det började svänga mot mig, men jag fångade den med mitt ego och klämde i, precis i tid för att fånga en glimt av Terri nakna rygg, som var nästan dolt av att stänga dörren.
  
  
  Han stängde dörren tyst och tittade runt i rummet i en klunk. Enligt Gerry ' s beskrivning, nen hade en stol med en telefon, skåp, en stor inramad karta över Usa, och en del av centralamerika som hon inte nämnde. Han gick igenom lådor av stolen, men de var låsta. Det var gjort av en annan passerar i filen skåp, resultatet är detsamma.
  
  
  Jag granskat kartan. Ringar, dras i röd penna och filtpenna, gick runt sju städer i USA och Panama-Kanalen. Mål för destruktion. En av de städer runt här var Cleveland, men vi kanske har ignorerat det, eftersom egot-att förstöra bomben blev stoppad av tullen. På kartan, de städer som var numrerade, och med undantag av Cleveland, de var i exceptionellt för: New York, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco och Washington, DC.
  
  
  Dock märkte jag att kapitalet var bevarade till den sista, ingen tvekan om att ge vår regering en möjlighet att förhandla fram tills den sista timmen.
  
  
  Kartan var upphängd i en tråd från en stark koppar krok. Ego hade låta henne slippa undan med säkerhet att, som Terri hade sagt, att hon skulle finnas i en gapande hål eller gömställen där hemliga handlingar som var dolda. Men det fanns inget sådant hål
  
  
  
  
  
  Väggarna under kartan var jämn.
  
  
  Det slog mig att en enkel hole-in-den-stöna kort var inte alltför uppfinningsrik för en Varn-nivå vetenskapsman. Och nu började han experimentera med mässing krok, vrida ego i olika riktningar, men konstaterade att det var ordentligt fast och orörlig. Men inte helt orörlig. För när kroken fick dras tillbaka, det klickade något. Omedelbart, en fyrkantig sektion av väggen gled tillbaka utan ett ljud, och avslöjar en burk innehållande en liten läder-bunden anteckningsbok och en serie numrerade ritningar, var och en med en röd cirklade skallen över det, som för mig åtminstone tydligt anges var bomben resväskor som hade planterats.
  
  
  De sätter platser, som är, om du hade en lämplig förklaring, som är byggt i vilken stad i hallen. Utan hjälp eller andra riktlinjer, utskrifter inte vettigt.
  
  
  Även om det verkade som en ålder på dessa spänd, nervös annars omständigheter, en blick på min klocka sa till mig att bara två minuter hade passerat. Och eftersom hon visste att Vamou kunde leva ytterligare tio minuter eller mer när Terri larmades till mitt behov av tid, hon lyftes upp till en stol och började en snabb undersökning av en läder-bundna pocket bok.
  
  
  Vid första, bokstäver och siffror som finns i nen var så tydligt att de flesta människor som en Kinesisk korsord. Men jag är van vid att alla typer av pussel, och det finns inte så många aktörer i världen som är så väl bevandrade i konsten att lösa koder. Hon blev snart medveten om den Amerikanska kod som används av forskare i Varna era i nen. Och när koden var i grund och botten enkel nog om någon hade lämnat en underbart smart matematisk formel för ego avkodning, att min kunskap, det har aldrig blivit hackad av en fiende, i eller utanför USA.
  
  
  Jag bläddrade igenom mitt minne, och principen kod dök upp i mitt huvud nästan omedelbart. Han hittade en penna i en hållare på bordet bredvid sin anteckningsbok och gjorde snabbt en kortform anteckningar, dechiffrera och förkorta endast den grundläggande grunderna i text och tal, bland annat huvud-död tomt. Det ingår hemligheter Varn bomb exploderar enheter aktiveras av en självförsörjande pennan. Mikroelektronik hade utvecklats till en dollar-storlek skiva storleken av en hud flik för att göra egot kan överföra en kraftfull högfrekvent signal över långa sträckor-en enhet som något som liknar en pacemaker, men mycket mer sofistikerade, alla detonerade bomber i unison sekunder efter Varns " sista hjärtslag.
  
  
  Detta intrikata, otroligt liten fjärrkontroll enheten var märkt "Nyckel" på första sidan. Och på den sista sidan, under rubriken: AVVÄPNA, det var en serie av fem nummer, som förklaras i texten för att inaktivera den fullständiga namn även efter att de fått explosion signal. Denna nödsituation säkerhet uppdatering kommer att undvika att binda sida av pacemakern för att Warnow hjärta.
  
  
  Men det fanns en hake. Efter time-lapse-signal som utlöste bomberna skickades ut, det var bara trettio sekunder kvar att avbryta explosioner.
  
  
  Hon snabbt mentalt fotograferade nummer och beräknad ih bilder på den främre väggen av hennes sinne. Jag har en nästan felfri minne, och att komma ihåg ett dussin siffror skulle inte vara ett verkligt problem. Men han skrev siffror på ett papper, som han samlat och lägga ner i en minut.
  
  
  Jag läste det för en minut med en penna och en disk, och sedan skrev ner var resväskor-den fullständiga namn i olika städer.
  
  
  Efter att ha gjort detta, lade jag boken och konstaterar med avskriften av dess väsen i dess andra bredd. Det tog mig ca fem minuter att skriva ner den tolkade fakta, eftersom jag behövde ha en direkt förståelse av enheten om det skulle bli avbruten av Warnows mordiska plan. Jag fann att jag inte kunde komma ihåg nästan allt om jag sätter skriftlig information först. I alla fall, när du hade den enhet räknat ut, att det var lika enkel att använda som att röra vid olika kompass poäng med en penna.
  
  
  Nu är han knuffade de ritningar, som var alltför skrymmande för ih att bära, in i en vägg behållare, knäppte mässing krok att stänga hålet och hängde tillbaka kartan upp.
  
  
  Hon lugnt in i badrummet och gick över till den andra dagen. Lutande nära honom, jag hörde vad jag antog var Varnov röst och Terry svara röst. Jag ignorerade samtalet som jag drog luger ur sitt hölster och plockade upp dörren. Men kontentan av det var att Varnov bad om ursäkt för att stressas på grund av "brådskande experiment som måste göras omedelbart," och Terri tiggde hej, ett par minuter med den charmiga professor, som var en stor man som han fick henne att kvävas. mer av samma.
  
  
  När hennes mamma öppnade dörren försiktigt och tittade in, Knox Warnow, klädd i vit labb jacka över hans byxor, stod i profil mot mig, hans hand på hennes skuldra-en Sväng när hon, klädd i boudoir klädsel, såg Emu i ögat med en falsk luft. tillbedjan.
  
  
  Den Varns " hår var svart, tungt gråsprängt. Det hade en liten udde
  
  
  
  
  
  smal funktioner och en slank kropp som verkade nästan bräcklig. Innan illern, tills hennes blick mötte Ego ljusa gröna ögon som höll inga känslor, även om de var svårt och glittrande som smaragder, han var en osannolik hot mot överlevnaden av den mest kraftfulla nationen i världen. Och jag tror inte att det är en man som kunde ta sig igenom en enda runda med Terri eller hennes tvilling.
  
  
  "Jag ska skicka henne för att du och din syster ikväll," han höll på att säga nu. "Det kommer att finnas något att fira med vintage champagne och en särskild middag. Och sedan spendera en lång, exotiska natt av njutning tillsammans ."
  
  
  "Jag tvivlar på det väldigt mycket, Varnov," emu berättade för henne när han kom in i rummet bakom Luger . "Jag förväntar mig att du ska återvända till Usa ikväll som min fånge."
  
  
  Ego ansikte föll från utförande tillstånd flagga som han vände sig till mig. Han famlade efter ord, han sade till henne, " Terry, gå tillbaka till ditt rum. Jag vill att du och din syster att vara klädd och väntar på att hon ska komma och hämta upp er."
  
  
  Hon öppnade munnen för att säga något, sedan skyndade bort
  
  
  "Jag vet vem du är," Varnov sade lugnt, hans ansikte är lugnt. "Gör som förvånar dig?"
  
  
  Jag gjorde det, men jag ville inte berätta för henne.
  
  
  Varnov sjönk in i den massiva läder stol bredvid sängen, korsade sina ben och korsade sina armar över bröstet. "Tror du, Carter," fortsatte han med en viskande leende, " att jag inte är redo för en situation som denna? Naturligtvis inte. Sitt aldrig kommer att komma ut ur detta rum, med dig vid liv. Och om jag dör nästan omedelbart halva världen kommer att reduceras till aska."
  
  
  "Jag vet allt", sade jag. "Jag har avkodas din hemliga dokument, och dina arrangemang är förgäves. Siffrorna 5-21-80-54-7 göra något avviker för dig?"
  
  
  Ego-maniska uttryck blossade upp som ett ljus i vinden och gick ut. För ett ögonblick, han kunde nästan se gears of ego åtanke att växla ned, kolliderar kraftigt, och sedan sortera igenom alternativen.
  
  
  Han ryckte på axlarna och sätta på en blek, avgick leende. "Tja," sade han, " i slutet, ingenting spelar någon roll. Till alla män, alla dumma varelser av dödliga, tråden måste komma."
  
  
  "En ädel filosofi", sade jag.
  
  
  "Två av oss", fortsatte han, " är ensam i denna dungeon i ett rum som kontrolleras av tätheten av världen. Tänk om det. Bara att tänka på det! Den obeskrivliga kraften som vi håller i våra händer ." Han gjorde en paus. "Vi kan gå samman och styra världen tillsammans. Eller vi kan förstöra en annan, en annan i nästa några minuter. Vad blir det? "
  
  
  "Vi behöver detta, vi behöver något annat", sade jag. "Även en dålig förlorare vet när spelet är över. Och accepterar sina förluster. Nu ska jag ge dig trettio sekunder att bestämma sig. Kom med mig och stå rättegång, eller dö i den här stolen." Personligen hoppas jag du välja döden. Eftersom det kommer att ta mer än en liten risk på min hals för att få ut dig härifrån.
  
  
  Varnov nickade långsamt, det ena handens fingrar spasmodically knåda den tjocka vadderade arm av stolen. "Okej, hon och jag ska gå med dig", sa han. Han unclenched benen och verkade på väg att stå upp.
  
  
  Men plötsligt han tryckte på stolens armstöd. Den övre mjuka delen av armen direkt veck på dolda gångjärn, avslöjar en liten upplyst konsolen. Nen hade en stor röd knapp, växla, och en numrerad ratten.
  
  
  När han smällde hans handflata ner på den knappen, det blev skjuten genom emu: s bröst. Men hans andra hand var redan för att nå ratten. Så jag sköt honom igen. Min hand ryste och gick tillbaka till växeln. Jag vet inte om det var den reflexiva kramp i döden eller i sista kraftansträngning av en man som bara var en sekund ifrån evighet, men till min förvåning, sidan fortsatte att sjunka och som den gjorde det så drog växla.
  
  
  Den tunna klicka följdes av en avlägsen dova ljudet av klockor och sirener. Om sådana ljud kan tränga in i den stora stenmurar och ett halvt ton av stål dörrar, han visste att utanför, i denna kommun av soldater och arbetare, det var ett skrikande, dunkar, ear-splitting ringa efter hjälp.
  
  
  Hennes plan var att få Warnow att berätta var han matade den avgörande pennan, utan vilka det skulle vara omöjligt att avbryta detonerande signaler av pacemakern. Men nu var han död, att jag inte har en penna, och de senaste trettio sekunder var tickar. de mest destruktiva flera explosioner i mänsklighetens historia.
  
  
  Vamov ögon rullade bak i huvudet, bländande döden, som han sneglade på den sidan av min klocka, lutade sig över, tore öppna Ego jacka, och i nästan samma rörelse slet av hans skjorta. Och så var det med pennan; det var avstängda från Ego halsen av en lång silver kedja!
  
  
  Ego bröstet var nakna, men häpnadsväckande med blod. Vansinnigt, han torkade av blodet från en fyra-tums fyrkant av huden, som gränsar på tre sidor av en plast söm. Han gled hans fingrar under kanten och drog tillbaka luckan för att dölja att open access-nyckel med ego spiral runt den lilla numrerade kontaktpunkter.
  
  
  Håller nålen så noggrant som en neurokirurg kan hålla en skalpell, han rörde vid spetsen av nålen till kontaktpunkter, som utlöser en elektronisk kombination för att signalera att VÄRMA upp signalen.: Fem... twenty one... åttio... fifty-fyra... Sju!
  
  
  Nu mina ögon föll på klockan. Fyra-tre-två-ett-och-bugg
  
  
  
  
  
  
  ! Det är dags att blåsa upp och förstöra städer, som aldrig kom, jag hade fyra sekunder innan lagret. Och det hände!
  
  
  Eller var det?
  
  
  Han tittade ner på armen av stolen. Ovanför den röda knappen var en inskription: SELF-DESTRUCT. Ovanför tangenten är inskriptionen: ALARM. En numrerad ringa undersökt det nu. Det var märkt med "FEL DRÖJSMÅL" och graderas från noll till sextio minuter. Pekaren, vilket Varnov var uppenbarligen försöker sänka till noll, hölls vid sextio.
  
  
  Sextio minuter för att vad? Ovanför den röda SELF-DESTRUCT button, en grön brylev lyser upp. Det var ingen annan knapp för att avbryta tillfälligt lås, så att jag förhoppningsvis klickade på samma knapp igen. Ingenting. Den gröna saint fortsatte att brinna.
  
  
  Jag lyssnade till henne. På avstånd, larm och sirener fortsatte att nynna högt. Hennes kedja och fjädrar kastades över Warnow huvud, han sätter enheten i en minut och rusade fram till dörren med en pistol i sin hand. Jag slet upp dörren och blev överraskad av det öronbedövande ljudet av klockor och sirener. Han kollade att stål dörren var stängd så att ingen skulle kunna komma in och upptäcka Varnow kropp, då rusade genom security rum och in i tunneln. Vid första, hon såg inte vem som helst och skyndade sig att tvillingarnas sovrum dörren.
  
  
  När han nådde det, två soldater med gevär kom runt kröken och tog sikte. Hennes tryckts upp mot kameran skärmen som de sköt, men missade. Henne försiktigt sköt rak arm chans på ledningen. Eftersom det ramlade och föll, den andra snabbt drog sig tillbaka för tips.
  
  
  Han knackade på dörren och ropade hans namn. Terri tittade med stora ögon, sedan öppnade för att släppa in mig och stängde dörren med en smäll.
  
  
  Båda flickorna var klädda i intetsägande, nästan svår grå kostymer. Det var ett par små identiska väskor för dagen.
  
  
  "Glöm det", sa jag. "Vi är i en stram plats, och du kommer att flytta för snabbt för att kunna utföra ih. Är du redo?
  
  
  De båda nickade allvarligt.
  
  
  "Har någon runt om du någonsin avfyrat en pistol?"
  
  
  "Min pappa lärde mig hur man skjuter mål runt hans pistol," Terri föreslås.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Hon skakade på huvudet. "Jag har alltid hatat vapen. Men om jag måste, jag kan sikta och trycka av."
  
  
  Han gick över till Markus ' utsträckt kropp och drog ego pistol från sitt hölster. Terri ego gav hon upp. "Skjuta för att döda," hennes far hade sagt. "Kom, låt oss gå!"
  
  
  Ih ledde henne försiktigt i tunneln. Alarmet stoppas, och tystnaden var bruten. Vi kröp i sidled till första böj i tunneln, kura ihop sig upp för att klaga. Det gick jag ner och kröp fram tills jag kunde se förbi skyltar.
  
  
  Tre meter bort, en reträtt soldat stod mot närmaste vägg, gevär redo. Han såg på mig en bråkdels sekund senare, och han sköt emu i bröstet. Mitt mål var högt upp i denna obekväma ställning, och det var plötsligt påkommen av ego i munnen, gawk att punktera ett par av främre tänderna innan du går igenom egots hjärnan.
  
  
  När vi passerade mimmo ego organ, flickorna stannade och såg ner på dem med uttryck av äckel. Soldaten bär en pistol. Han lutade sig ner för att plocka upp den och gav den till Jerry. För ett ögonblick, hon stirrade på pistolen som om det var ett dödligt vapen. Men sedan, med en axelryckning, hon frågade mig hur man använder det och visade mig sin telefon.
  
  
  Nu är vi på väg mot utgången, runt tunnel där han läste för dolda soldater. Att inte hitta något, vi gick till den dag brylev. Vi skyndade längs vägen ett par meter och sprang in i ett par soldater. män i arbetskläder är att gå raskt mot oss. De var obeväpnade, så ih försöker inte att skjuta henne. De tittade inte ens på mig. men han tittade på flickorna nyfiket i förbigående.
  
  
  Och sedan henne, jag kommer ihåg att jag var också i arbetskläder, för män var så distraherad vid åsynen av flickorna att de inte kunde titta på mig noga. Kanske det var så många arbetstagare av modellen som inte alla av dem var välkända för en annan vän.
  
  
  Han vek av från leden och ledde flickor upp för en backe full med stora stenar som fungerat som ett skydd och tak över huvudet. När jag stannade vid en stor sten och såg ner igen för att se till att vi var bevakad, två uniformerade män, en officer bär insignier, kom ut från bakom rock med gevär pekade öppet på oss från ett par meter bort.
  
  
  Han kunde inte höra våra röster, och jag var fast med en luger, så det fanns ingen tid att höja mitt ego.
  
  
  "Stå här just nu och tala om för mig vem du är," officer sa till mig på ryska.
  
  
  Lyckligtvis fick jag lära mig att tala språket med perfekt flyt, och hon var snabbt sade på ryska: "jag är Boris Ivanov och Stora Rashki har givit mig i uppdrag att eskortera dessa flickor i hög terräng bland klipporna, där de kommer att vara säker tills faran är över."
  
  
  Den officer som flinade, tittade mig rakt i ögonen och sade, " Stora Stahl skulle inte skicka en arbetstagare att göra en soldat jobb. I alla fall, val av arbetstagare är min personliga uppgift, och ett sådant namn som Boris Ivanov var inte på min lista. Jag minns inte hennes, och jag behöver inte komma ihåg alla ansikten med en utländsk nyans, ingen tvekan om den Amerikanska. Så, skulle du vara Nick Carter vi är ute efter. Med stor svårighet, eftersom du är klädd som en omkring oss." Som officer läsa ut denna ganska långa åtalet stal han en blick på flickorna.
  
  
  
  
  
  Som officer läsa ut den långa åtalet stal han en blick på flickorna. De hade rynkar pannan, ser förbryllad av människor som inte förstår det språk de talar, men på samma gång de såg rädda och dumma, som Terri tittade på den hänsynslösa ryska position med ett osäkrat gevär med något nära till panik.
  
  
  "Du öppnar din högra hand," sade en kollega officer, " och det är bara att släppa pistolen på marken. Och då kommer du komma med oss."
  
  
  Efter en stunds tvekan, som både män stirrade unblinkingly på pistolen som höll henne halta, hennes fingrar och luger föll till marken. Mjuk duns han gjorde vid landning var aldrig hört. Ljudet blev avbruten av två dundrar göras nära varandra, som jättelika händer dunka mina öron.
  
  
  När han såg med en känsla av total overklighet, den officer långsamt vacklade tillbaka, satte ena ögat genom huvudet, föll till rock, tappade sitt gevär, och föll i sidled till marken.
  
  
  Ego i den kamrat som hade fått ett skott i nacken forsade röd så föll han på knä och föll framåt, fortfarande med geväret i händerna.
  
  
  Och bakom mig, fortfarande pekar på Marcus är tungt, smoking gun, lör Terri, hennes vackra mun och bilda en stor runda, tyst oooooh ...
  
  
  Gerry var också håller en pistol, trots att hon hade en. han plockade upp det utan entusiasm och syfte utan framgång.
  
  
  Plötsligt, Terri sänkte sin pistol, föll till marken och skrek. "Du - du bör ha-eldas på samma gång," hon snyftade, anklagar Jerry, som ser på den döda soldater, började också gråta.
  
  
  Klappa in rufsigt blont huvud av Magnesium, hennes fader sade mjukt: "jag är skyldig dig en, baby. Min Gud, hur måste jag älskar dig! "
  
  
  Hon plockades upp av hans jordad Luger, och då han tog dem båda i sin famn, kramade dem och sade, " Gå, små soldater, låt oss gå!"
  
  
  Tjugo i två
  
  
  Som vi snabbt klättrade upp till toppen av berget, som ligger på lur låg, kör från rock till rock, vi började cirkla mot en helikopterplatta. Framför oss, i området ovanför byggnaderna var fylld med soldater som söker oss. Några av de arbetstagare som fick vapen, och de jagade oss. Det var omöjligt att få igenom, så vi gömde sig i en liten ficka mellan två stora stenblock formad som på huk förhistoriska monster.
  
  
  Flickorna satt där med chockad ansikten, deras vapen vila på sina varv.
  
  
  "Jag förstår inte hur du kom undan med det här", sa jag. "Varför inte soldaterna se ditt vapen?"
  
  
  "Därför", Terri sade, " när vi gick ner och såg arbetaren kommer, han hade en pistol gömd under linningen på sin kjol och en jacka som kastas över honom. Jerry signalerade honom, och hon gjorde samma sak. Dessa klumpar kunde inte ha skadat oss, men jag tänkte att om de såg en pistol, de skulle larma. Så när officeren och ego tjänare hoppade ut med sina gevär och började prata på ryska, hennes, Jerry viskade och sa: "Dra ut din pistol och skjuta när jag peta dig."
  
  
  Terri suckade, " Men hon kunde inte stå ut med det. Hon fick kalla fötter, det gjorde hon inte, sis? "
  
  
  "Jag skulle nog inte ha kunnat skjuta orm om det var lindade upp för att träffa mig," Jerry svarade.
  
  
  "Hur som helst", sade jag, " det var ett djärvt spel och en jäkla smart spel. Du är både väldigt smart katter. Så varför är du låtsas vara dumma blondiner? "
  
  
  Jerry svarade med ett snett leende. "Tja," sade hon, " vi har länge känt till att män gillar att känna sig överlägsna. Och om du är en sexig liten blond, du kan få mycket mer ut av en kille om du ger em en söt men dum rutin."
  
  
  "Det är inte hälften av det", säger Terri sagt. "Om du gömma dig bakom en rökridå, du kan titta, lyssna, tänka och komma ut på toppen varje gång. Eftersom när du verkar vara tomt huvud, du går om intet. Du ser farligt, som möbler. Och så den stora hjul som kommer att försöka lura dig, på olika sätt, kan du avslöja alla sina hemligheter "
  
  
  "Har du någonsin funderat på att bli spion?" frågade han henne med ett skratt.
  
  
  Ih huvuden som nickade nästan unisont.
  
  
  "På våra egna," Jerry sa, " vi gör en liten spioneri. För företagsledare. Verksamhet poster. Men det är en hård, obeveklig spel, och vi vill avsluta det. Vi trodde att denna charad skulle vara en normal semester." Hon tittade upp på den branta kanten av berget. "Lite semester. Vi skulle kunna ansluta sig WACS, har mer vila och vara säkrare."
  
  
  Nickar, han laddade ett nytt klipp till Luger . "Om vi någonsin kommer att komma levande härifrån, jag kommer ihåg er tjejer", sa jag. "Du har en hel del talang", tillade hon med ett flin.
  
  
  "Du tror inte att det är bra att komma ut levande, gör du?" sa Terri, biter sig i läppen.
  
  
  "Jag ska vara ärlig med dig. Men det ser inte särskilt bra just nu. Han undersökte sin klocka. "Jag har en känsla av att om vi inte ser ner på detta stenåldern fästning från denna Rivne helikopter i tjugofem minuter, vi kommer att titta ner från himlen. Eller upp - ut ur helvetet ."
  
  
  "Vad betyder det?" Jerry sa, hennes ögonbryn kommer upp. "Titta, det är långt ifrån lycklig i denna värld. Men jag är inte redo att dö."
  
  
  "Jag tror inte att du bör veta vad det betyder," sade jag. "I alla fall, detta är bara en kvalificerad gissning. Och om han har rätt, det kommer inte att göra något bra för att varna dig i förväg. ".
  
  
  
  
  
  
  "Kan du flyga en helikopter?" sade Terri.
  
  
  "Ja, jag kan flyga nästan vad som helst. Och mitt minne av topografi skulle ta oss till närmaste stad. Men om allt går väl, kommer vi att ha en pilot som känner varje tum av detta land."
  
  
  Hennes blick lutande ner genom rymden mellan klipporna. Till vänster om mig, helikoptern satt bort från centrum av sin webbplats. Ego var flyttad en bit bort, närmare tanken. Och hennes, som han hoppades, vilket innebar Ingram hade strypt fågeln. Var var han? Där var Pilar? Den lekplats och det omgivande området var öde. Kroppen av den döde vakten togs bort.
  
  
  Pilar skall vara gömd. Eller var hon fångat? Slutligen, frågade han sig själv, hur gjorde soldaterna vet att de var efter Nick Carter? Med Varnov död, som kunde passera på ordet?
  
  
  Det logiska valet av förklaringen verkade vara att antingen Pilar hade fångats och nä, blev torterad för sanningen, eller Ingram hade rymt och låt det glida.
  
  
  "Jag ska kolla på helikopterns landningsplats," sade jag. "Och henne, jag vill att ni tjejer att stanna här. Tre av oss kan aldrig göra det tillsammans. Å andra sidan, om du var fångad ensam, kan du låtsas vara dum och säga att ni bara var rädd och gömde sig tills inspelningen var över."
  
  
  Henne, skrattade. "Det kommer inte att vara svårt för dig att låtsas vara en dumbass?"
  
  
  De skrattade svagt, och gav mig ett par urvattnad leenden.
  
  
  "Nu," fortsatte jag, " du kan tydligt se pad genom denna lilla spy hål mellan stenarna. Och jag vill ha ett runt omkring dig att hålla ett öga på den hela tiden. När jag går ner dit, om allt är klart, ska jag ta av mig överdragskläder och vänta på henne i den kostym jag har på mig. Detta kommer att vara din signal att passera den dubbla. Och jag menar det dubbla."
  
  
  De båda nickade allvarligt.
  
  
  "Om du ser att jag har ett problem, stanna kvar tills jag ger signalen att det är över. Hon kunde vara ganska död. Om det är uppenbart att du, gå ut och börja din oskyldig handling. Och inte fastna med en pistol. Bli av med dem."
  
  
  Han började att gå, då slutat. Han blinkade mot henne och gav dem en liten hälsning.
  
  
  "Good - bye, Nick" Jerry sa.
  
  
  "Hej då, och lycka till, Nick," Terri sagt.
  
  
  Henne, vände och dök
  
  
  Kapitel Tjugo-tre
  
  
  Det fanns en hel del soldater och några arbetare skur sluttningarna ovanför kluster av byggnader bakom mig. Men när hon smugit sig att den uppriktiga vattnet genom helikopterplattan, ingen mötte honom.
  
  
  Det omgivande området verkade öde och tyst nu. Avsaknad av trupper inte verkar särskilt hotfullt mot mig. Det är möjligt att, efter kamning helikopter omgivning, soldater inriktat sina insatser på högre mark ovanför centrum av komplexet, där det fanns mycket mer skyddsrum.
  
  
  På den andra sidan.
  
  
  Han sprintade runt skydd och rusade upp på banvallen mot en helikopterplatta. Jag såg henne med helikopter. Han hukade sig ner tom och oskyddade, redo att flyga i luften. Min elektrisk klocka berättade för mig att en fjorton minuter återstod - ändå en lång tid. För Wilhelmina henne, gick till en punkt nära den dagen konkreta vakt inlägg. Dörren var stängd, och han gick till en runt i de smala metall-gallerförsedda fönster att titta in.
  
  
  I det ögonblicket, svängde upp dörren. Han sjönk till hans ansikte och tog upp Luger för att brand vid punkt tom rad. Men mitt mål hade långt svart hår och en vänlig, toothy leende.
  
  
  Det var Pilar! Om det inte var för gun att En hade lämnat henne, som var fastspänd på hennes midja, hon såg helt feminina och önskvärt.
  
  
  Han avslappnad sitt finger på avtryckaren och stod upp med ett flin, sedan nås inne i hans overall och höll Luger till sitt hölster.
  
  
  Pilar kom fram till mig med öppna armar. Hon kramade mig och kysste mig. "Nick!" sade hon. "Jag var inte säker, men jag hörde skottlossning och tänkte att du kanske ..."
  
  
  Hon skrattade. "Hon är bara halv död," hennes far sagt. "Från och med utmattning. Där är Ingram?
  
  
  "De tog bort det. Att straffa ego för att väcka dig här."
  
  
  "Du kan dö av ih disciplin", sa jag.
  
  
  Hon tog ett steg tillbaka och beundrade mig igen. "Du ser utmattad, Nick. Hon suckade. "Du är en stor man, och jag kommer att hata att förlora dig." Hon drog pistolen ur sitt hölster och syftar jaget på mitt bröst med en hand så stadig att det kan ha varit en bit av stål insvept i ett skruvstäd. "Men," fortsatte hon, " rösten är, som man brukar säga, cookien smular, va?"
  
  
  "Så du var på det andra laget alla tillsammans", sa jag, verkligen stamning, eftersom jag misstänkte att vilken sekund som hon kommer att döda mig.
  
  
  "Nej," sade hon, " inte riktigt. Hennes double agent, ett mynt med två ansikten. Jag i hemlighet tjänar Ryssland, och även låtsas att vara en agent för din Amerika. Båda av dem att ägna mig väl, mycket väl. Och min kärlek till pengar är större än min kärlek till något land, vet du? Hon bara log.
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Nej, jag förstår inte. Inte alltför tydligt.
  
  
  "Ryssland", förklarade hon, " det sanna och officiella regeringen i SOVJETUNIONEN har givit mig i uppdrag att lämna ut denna bas för verksamheten så att Varnov, Allmänt Zhizov, och egot oberoende fraktion kunde finnas innan de detonerar en nukleär bomb.
  
  
  
  
  
  Detta är en tydlig krig med Amerika. Så, för ett tag, hon var din bundsförvant. Men sedan, när jag såg att en bra regel inte kunde förlora med Varnov är att bidra till att besegra det mäktiga Usa, jag blev övertalad att gå samman. Detta är en bra strategi för Ryssland, och den sittande regeringen kommer att följa så snart som kuppen är klar."
  
  
  Hon stannade, och nu är hennes finger åtdragna på avtryckaren.
  
  
  "Dessutom", tillade hon, " det allmänna gav mig en fantastisk summa. Mina pengar bälte har blivit en tjock valuta bälte. Och det är pengar webben makt som jag dyrkar."
  
  
  Jag kommer att berätta för henne att Varnov var död, men jag visste att hon inte skulle tro mig. Och dörren till detta rum måste blåsas upp med ett kraftfullt sprängämne före detta faktum kan bevisas. Förutom en blick på min klocka sa till mig att det var endast tio minuter att gå.
  
  
  Vad det än var, dessa oroliga tankar blev abrupt avbruten när Pilar blottade sina tänder i en grimas och låter som ett högt, högt tonläge och visselpipa.
  
  
  Omedelbart, tre soldater med kulsprutepistoler rusade runt hörnet av vakt inlägg. De var tätt följt av Allmänna Zhizov, strålande vacker i sin mantlad uniform. En Doberman och schäfer hund kamp med en kedja; koppel var hoppande framför den.
  
  
  När denna oheliga grupp omgiven mig, Gisov beställt Pilar för att befria mig för mina vapen. Och handen som hade varit smeker mig så ömt tidigare hade trängt in i mina kläder, hittade både luger och stiletto, och tas på ih.
  
  
  "Jag beundrar en sådan formidabel fiende, Carter," den allmänna sagt. "Men min beundran inte har barmhärtighet. Därför tror jag att det straff som motsvarar brottet. Och vad kan det vara som så lämpligt att mata ett djur till en annan i sitt eget slag? Men naturligtvis, detta är en högre typ ." Han såg tillspetsat ner på hundarna, som tittade på mig med arga ögon, morrade och visade mig sina blanka, torterade tänder.
  
  
  När han sa att han börjat spela med ett löjligt överdimensionerad bälte spänne som Stewart hade gett mig i Washington. Tänkte i fall av oförutsedda situationer i framtiden, hon reglade ego-stödjande bälte runt hennes overall. Det gjorde mina kläder ser rolig, men det drog också särskild uppmärksamhet till låsbeslaget.
  
  
  Kom ihåg att bältet hade varit nedsänkt i salt vatten under en lång tid, hon mentalt skröt om Stuart för att göra spänne helt vattentät.
  
  
  När hans till synes listig steg var att ångra spänne, den allmänna fångade gest.
  
  
  "Get your hands off spännet!" han röt. Jag lydde som om jag hade blivit påkommen med handen i en dödlig cookie jar.
  
  
  "Ta bältet från honom och föra det till mig!" befallde han Pilar.
  
  
  Med en avvisande "fångas" - "du-är-inte-oss"? Leende, Pilar spände sitt bälte och gav den till Egomedov. När en av Po: s soldater intog hundar, han började undersöka ih, då och då tittar upp för att ge mig ett smala ögon ser av egen tillfredsställelse.
  
  
  "Den Amerikanska metoden för att dölja miniatyr vapen," sade han, " är inte smart nog att lura någon fem - år-gammal rysk pojke. Vad gör du här inne, va? Ett enda skott pistol? Kniv byta? Eller traditionella cyanid piller? "
  
  
  Medan du arbetar på att hitta en dåligt dold våren spärren, sade han, " att bara vara idiotiskt. I detta curl är dolda fånga och...
  
  
  Han sneglade på dummy spänne som booby trap exploderade med en häpnadsväckande ljud, ljudet studsar kullar och kortfattat ekande genom ravinen nedanför.
  
  
  Det händer med spänne försvann, och den allmänna långsamt flyttade blödning stubbe mot hans ansikte, som var utsatt som om det var en ruttnande vattenmelon. Han föll till marken.
  
  
  Sedan kastade han sig på henne och skära halsen av en soldat som höll i ett koppel i ena handen och en kulsprutepistol i den andra. Innan han föll, han tog en pistol och mejades ner av hans kompisar ' egon i en kort tur att inte slå ih ner som toy ankor i en skjutbana. Pilar pekade en pistol på mig i livet, så henne, kysste henne adjö med blytunga puss utan ånger.
  
  
  Soldaten skulle han högg i karate skulle komma till liv igen, börjar få upp. Ego drog tillbaka henne och fäst henne till marken med en annan snabba ryck.
  
  
  Jag förväntade mig hundarna till attack mig omedelbart. Men, tvärtom, de vände sig mot sina hjälplösa master, som hade så grymt förolämpade ih och grymt tuggade på denna blodiga resterna av en människa.
  
  
  Nu tog jag av mig mina överdragskläder och, efter att se till att pennan och små läder kod häfte med de avskrifter fortfarande låg i min jackficka, vände sig så till den milda stenblock. Generöst att öka och sprida hans armar, han skickade flickor en bred seger signal och hälsningar.
  
  
  För ett ögonblick, jag såg dem rusning från klipporna och tävla mot vattnet, deras blonda huvuden som guppade i solen. Sedan han plockades upp av en Luger och stiletto från marken i närheten av Pilar. Jag stod över henne och tänkte: hur onda är vacker. Vilken förlust!
  
  
  Han öppnade den, vände sig för att gå, då, med en eftertanke som inte var avsedd för girighet, öppnade det.
  
  
  
  
  
  ee blus och tog av vad hon vätska och blod som en tjock valuta bälte, nämligen pengar bälte.
  
  
  Ta ego med honom, henne, jag sprang till helikopter. Han kollade bränslemätare, grät nästan av glädje när han fann den full tank, och värmde motorn, den stora blad snurra när flickor dök i och klättrade ombord.
  
  
  Han varvat upp, justerat hans takt, och vi flög från marken som en stor vinglösa fågel överraskad av ett hagelgevär blast. Under komplex av byggnader där Knox Varnov och Anton Zhizov olycklig handlingen ägde rum, det verkade lösas upp i marken så vi steg upp och gled bort.
  
  
  Kör genom skåran mellan bergen, passerar mimmo av en jätte utökade fingret av sten, som vi nästan glömt bort i området.
  
  
  Men efter en minut, det blev chockerande vissa för oss, eftersom det har blåst upp, bränd, krossad av atomic explosion som jag väntat på någon sekund medan jag tittade på min klocka. När ljudet nådde oss, de chockvågor som nått oss. Helikoptern lyfte, studsade, och tvinnade, som om en gigantisk hand retade ego.
  
  
  De bländande vita saint var så ljust att vi var tvungen att titta bort. Men när helikopter flight slutat, vi såg tillbaka på den explosion plats och såg blek rökig dragnet av en stigande, expanderande moln.
  
  
  Han nickade till tvillingar 'utmattad ansikten och sade," Ja, faktiskt. Det var den stora, morfar av explosioner. Och henne, visste att det skulle komma. Är du nyfiken som jag inte ser poängen i att varna dig? Du skulle vara hysteriskt i panik."
  
  
  "Varför var du inte rädd?" Terri frågade rimligt.
  
  
  "Eftersom dödshot är nästan vardagsmat för mig," sade jag. "I varje uppgift, han följer min armbåge."
  
  
  "Vigselring?" sa Jerry. "Vad är uppgiften? Berätta för oss vad du gör." Berätta för oss vad detta fruktansvärda verksamhet handlar om."
  
  
  "Vilka var dessa människor?" "Vad som fanns i dessa byggnader?"
  
  
  "Vad är byggnader?" Jag berättade för henne. "Vad människor? Det fanns inga människor. Det fanns inga byggnader. Ih aldrig existerat ."
  
  
  "Nyheten om den explosion som kommer att skapa rubriker, och då kan vi berätta för alla våra vänner vad som hände", sa Gerry.
  
  
  "Det kommer aldrig att komma till papper," sade jag. "Och om jag blir ombedd, jag kommer att ge upp den minsta kunskap om explosionen och de händelser som omger den. Ämnet är stängt. Period! "
  
  
  "Hur kan du vara så mystisk inför -" Terri började.
  
  
  "Mitt jobb är ett mysterium", sade jag. Då, med ett leende: "Och hennes phantom, som inte finns på Della Street, bara en bild av din dröm."
  
  
  Terry gav henne pengar bälte och sade: "jag är skyldig dig, kära, och det är en liten handpenning. Jag står i skuld till er båda. Och jag misstänker att det är nog av det i denna snuskigt rik bälte för att öppna en butik för kläder.
  
  
  Kapitel Tjugo-fyra
  
  
  Två dagar senare var jag sträckte ut mellan satin lakan i en säng storleken på en tennisbana i de flesta dyra och lyxiga svit av Kungliga Curasao Hotell på Pescadera Bay. I ena handen var ett glas torrt, apelsinlikör, uppkallad efter ön, och i den andra var en mjuk blå telefon. I mitt öra, jag hörde rösten av David Hawke, som just hade gett mig ett ovanligt glad signal från sin tron i Washington, DC.
  
  
  "Och glöm inte att skicka pengar!" sade emu.
  
  
  "Sunny?" skrek han . "Tja, det är inte soligt här. Det har regnat hela dagen! Sedan sa han och skrattade mjukt.
  
  
  "Skicka pengar genom telegraph!" en emu i reumatism skrek till henne. "Jag är en man med ett oändligt tålamod. Så någon gång i nästa stund är bra. Och om det verkligen regnar, se till att bära en regnkappa! "
  
  
  Jag hänger upp telefonen.
  
  
  Jag rullade över och blinkade på Rona Voelstedt, som låg bredvid mig, uppallad på kuddar, och dricka ett glas aka lokala formel.
  
  
  "Hawk vill veta om vi vill få extra ledighet från regeringen," att hennes man sagt. "Han föreslog en skön kryssning i Västindien."
  
  
  Rona vred hennes citron-sura ansikte. Då hon flinade. "Jag visste inte att denna gamla man hade ett sinne för humor."
  
  
  "Han döljer det väl," sade jag. "Och det bara stramar ego när det är ett speciellt tillfälle värda ett litet leende. Till exempel, när hela nationen blev frälst från atomic förstörelse av stad efter stad."
  
  
  Rona smuttade på sin drink. "Vad sa han?"
  
  
  "Bara det, att följa mina instruktioner, ego killar har hittat alla resväskor med bomber. Han meddelade den ryska regeringen att mordet tomten hade blivit besegrade, filen var stängt."
  
  
  "Åh min Gud", hon stönade. "Och det handlar om hela kapris sak? En liten kryssning, ett par skott avfyras, ett dopp i havet, en tortyrkammare, fler skott avfyras och en liten explosion?"
  
  
  Hon flinade. "Så vad ska vi göra för att ha kul?"
  
  
  Han ville inte säga ett ord till oss.
  
  
  Men jag har fortfarande tillbringade de följande två söndagar svara på denna korkskruv.
  
  
  
  Tråd.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Peking Dokumentation
  
  
  översatt av Lev Shklovsky i minnet av hans förlorade son Anton
  
  
  Ursprungliga namnet: Peking Dokumentation
  
  
  
  
  Första kapitlet
  
  
  Jag ville inte betala mycket uppmärksamhet åt titeln. Det säger något om en senator som hade blivit skjuten.
  
  
  Han satte mynt på den blanka räknare på Waldorf ' s kiosk. Det måste ha tagit dem en timme att göra egot så blanka. "Medan du gör detta,"sa han till tjejen bakom disken:" jag skulle vilja köpa henne ett paket Lucky Strikes."
  
  
  Hon lutade sig ned och granskade den hylla under. Jag gillade verkligen vad som hände när hon lutade sig i. Det lades till av en halv dollar.
  
  
  "Nej, nej", sade hon. "Cigaretter sjuttiofem.
  
  
  Henne, tittade på nä. "New York-området är tillräckligt för att få oss att sluta röka", sa jag.
  
  
  Hon gav mig hennes leende.
  
  
  "Det är okej", sa jag, gungade en annan kvartalet på disken. Nick Carter, den sista runt den stora spenders.
  
  
  Han såg sin spegelbild i lobbyn spegel. Jag trodde alltid att jag såg ut exakt vad hon trodde att jag var. Secret agent. Hennes är för hög och menar att passa in i ett elegant spa passar. Dessutom ser jag också som jag har gått i vind och dåligt väder för länge. Små flickor kallar detta ansikte "gamla". Stora tjejer kallar det " gå igenom en hel del." Jag tror att det är bara rynkor, och resten inte bry mig.
  
  
  Han tittade på sin klocka. 1:50. Hon kom tidigt. Hawk ville att jag vill träffa någon på TELEFONEN för att informera mig om någon akut situation. Han skulle ha skickat mig en flicka. Ingefära. Hon skulle fråga mig om jag visste vägen till Tornet Restaurang. Och det finns ingen restaurang i New York.
  
  
  Han gick fram till en av de stora vadderade stolar i väntrummet — som hade en askkopp bredvid. Jag använde upp det sista pack av min special mat och glömde att beställa en annan. Men Lucky Strike var bra också. Han öppnade tidningen.
  
  
  "Sent i går kväll på exklusiva Casino Grenada i Nassau, Senator John. Saybrook, ordförande av den Militära Kommittén, sköts ihjäl av en tall gärningsmannen i en tailcoat. Enligt ögonvittnen, senator hade bara vunnit ett par gånger, jag spelar Blackjack, när spelaren bredvid honom, skrika "fuska", drog upp en pistol och sköt honom två gånger. Den lokala polisen placerade den misstänkte i förvar. En preliminär psykiatrisk rapport som visar att denna man, Chen-lee Brown, är psykiskt instabil. Den högsta bord satsa var två dollar."
  
  
  Henne, tittade på bilden. Chen-li Brown inte titta på alla psykiskt instabil. Han såg mer ut som en katt som just hade ätit en kanariefågel. Smala Asiatiska ögon på ett brett hårt ansikte. Munnen vriden i en ond skratta. Han tittade på bilden igen. Det var något som stör mig. Något som dessa två bilder bredvid varandra: hitta felet.
  
  
  "Ursäkta mig, men kan du berätta för mig hur man får till Tornet restaurang?"
  
  
  Mycket rödhårig. Tjock koppar-färgade moln runt ett vackert ansikte. Ett ansikte som verkade vara på alla ögon. Ögon som verkade helt färgad. Grön, brun, röd-brun. Hon var klädd i någon form av militär outfit. Just Fort Knox: det är en guldgruva dold här.
  
  
  Jag berättade för henne. "Tornet?" "Jag har aldrig hört talas om nen."Han var tvungen att säga det, och han sa det som en perfekt skådespelare.
  
  
  "Nej?'Nej,' sade hon och rynkar den vackra linjer på hennes vackra panna. — Du kanske menar Tower Inn?" Detta var också en del av min text.
  
  
  "Åh, nej. Hur dumt, va? Jag var på väg för att träffa några vänner, och jag trodde att de sa att "Tornet" restaurang. Hon var en utmärkt skådespelerska sig själv.
  
  
  "Vet du vad," sade jag till henne, högt nog för vem som helst som kan vara intresserade av att höra. — Jag behålla pengarna, och det är en telefonbok i baren. Vi kommer att hitta alla restauranger som har ordet "Tornet" i sina namn.
  
  
  "Det kan ta flera timmar", sade hon.
  
  
  "Jag vet", sade jag.
  
  
  Vi hittade ett mörkt hörn. Jag beordrade henne bourbon, och hon sherry. En dam var en lady. "Jaha?"Jag berättade för henne att när servitören tog våra drinkar. Inte för att han var så bråttom att få ner till företag.
  
  
  Frågade hon. — Har du läst dagens tidning ännu?" Så hon kan komma till botten med det.
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Bara den första sidan."
  
  
  Hon nickade. Det är vad hon blev ombedd att tala om.
  
  
  "Du menar Senator Saybrook?"
  
  
  "Inte riktigt. I själva verket, han kallade det misteln i förhållande till Chen-li Brun.
  
  
  — Har det med honom?"
  
  
  "Mmmmm. Delvis.'
  
  
  Gud Den Allsmäktige. En annan flicka som är engagerade tycker om att spela spel. Bara jag inte gillar spel överhuvudtaget, och det gör inte heller de tjejer som spelar dem. Han tog en klunk av bourbon och väntade.
  
  
  Jag försöker inte att spela ett spratt på dig... det är bara så jävla grym... hon sökte efter rätt ord,"... skräddarsy ta det... tja, " svårt — är inte exakt rätt ord." Hon sträckte sig efter sin väska, den ena bredvid den.
  
  
  — Minns du hur Senator Morton dog?"
  
  
  Jag kollade mitt minne. "Det var ungefär tre eller fyra månader sedan. Ett plan kraschar, är det inte?
  
  
  Hon nickade. "Privat jet. Piloten överlevde inte.
  
  
  "Vad är det?"
  
  
  "Bra. Hon öppnade sin väska och tog ut ett urklipp från en gammal tidning. "Det var som pilot," sade hon. Även i svagt ljus av det, jag visste vad hon menade med en mistel. "Chen-lee Brown", sade jag.
  
  
  Hon skakade på huvudet. "Nej, nej. Charles Bryce.
  
  
  Foto undersökt det igen. Det var verkligen Chen-li ' s ansikte. "Om så är fallet, då alla dessa Kineser är lika varandra, och jag kan inte förstå historien."
  
  
  Hon skrattade nästan. "Kanske är detta den enda förklaringen. Men det kan inte vara samma person, eftersom "hon pausade —" eftersom Karl Bryce är död. Hon lutade sig tillbaka och väntade på bomben för att gå ut.
  
  
  'Tvillingar?'
  
  
  "Hur är det med trillingar?" Hon nått i väskan igen och drog ut ett fotografi. Hon var på ett hemligt AX fall. Jag tolkade det som Henderson handstil. Om det var skrivet: "Lao Zeng". Fotot var stor och tydlig. Skarpare än foton från gamla tidningsklipp och skarpare än en snapshot från dagens tidning. Ingen tvekan om att det var samma ansikte igen. Close Up, det såg äldre, men ansiktet förblev den samma. Nu har jag plötsligt förstod vad jag tyckte var konstigt innan. Det var en vårta i mitten av pannan. I de mindre tydliga bilder, det såg ut som en av de målade fläckar av Indiska kasten symboler runt omkring dem. Förutom att det var en riktig stor. Mer exakt, tre vårtor. Candid i mitten av tre olika pannor. Detta är omöjligt, även om det var trillingar. Chen-li Brown, Charles Bryce, och Lao Tseng alla var tänkt att vara samma person. Men om detta Charles Bryce inte hade uppstått från de döda, skulle det inte ha varit möjligt.
  
  
  "Vem är Lao Zeng?"
  
  
  "Chief Agent KAN .'Så rösta är det som; KAN var bakom det. Asiatiska assassin trupp. En fri federation av Kinesiska, Kambodjaner, Laotier, Vietnamesiska och alla andra som tror att USA är roten till alla ih problem. Vad det ordet betyder för dem, det betyder för oss, "Amerikaner är på väg att få sina halsar avskurna." Eftersom HÅKAN mestadels gjorde det.
  
  
  Henne, tittade på flickan. Hon stirrade in i hennes glas som om att försöka se in i framtiden. "Lao Zeng har en M1 grad," sade hon.
  
  
  En första-klass-assassin. Om hon hade stött på detta Lao Zeng, hon skulle ha träffat henne lika. Hon tittade på mig med ögon fulla av rädsla. Jag låter blicken gå direkt till mig. Hennes bästa insats är att hålla blicken i hennes ögon. Det var det första tecknet på den mildhet hon hade sett sedan vi hade träffat. Den charmiga, skyndade flicka i lobbyn förvandlas till en strikt affärskvinna som snart var vi ensamma i den mörka baren. Jag vill verkligen inte att agera som Don Juan, men det är oftast tvärtom. Min blick vändes till en blink, och nu var det min tur att få ner till företag. Henne, hon kände att hon inte tar saker alltför lätt på.
  
  
  "Lao Tseng," sa jag kort, " var är han nu?"
  
  
  Känslor i hennes ögon försvann som sakta blekna av en tv-bild. "Vi vet inte", sa hon långsamt. "Där gör han brukar gå?"
  
  
  Hon suckade och ryckte på axlarna. — Vi vet inte heller. Kina? Indokina? För ungefär fem år sedan vi förlorade efter. Det kan vara var som helst.
  
  
  Han nådde i en minut för en cigarett. Han måste ha lämnat henne en ih i lobbyn.
  
  
  Hon tittade på mig och log. — Du lämnade ih i lobbyn. Hon drog pack från runt hennes handväska.
  
  
  Jag tog henne till en på nä, med ett filter, och tände en cigarett, och så vidare. Lyckligtvis hade hon inte tillhör den allra senaste generationen, genom dem, som är kränkt av sådana saker. Kalla mig gammaldags, men jag är övertygad om en sak: en kvinna kan bara visa aggression i det offentliga.
  
  
  "Nu," sa jag, " vad är mitt uppdrag?"
  
  
  "Ja," sade hon. "Det här är din uppgift nu."
  
  
  "Hawk föreställer sig att någon kommer att försöka dra Chen-li runt fängelset. Vem det är, det kan vara nyckeln till allt detta." Hon pekade vagt i luften. "Jo,"sade hon," det måste vara en politisk konspiration."
  
  
  "Säg det, gå vidare. Detta måste vara ett skämt. Två senatorer dödades av två Kinesiska män som ser likadana ut men är inte samma person, och att de också visa sig vara dubbelgångare av en högt uppsatt KANNA agent, och du tror att det är en politisk konspiration.
  
  
  Hon tittade på mig frågande. — Vad skulle du kalla det då?"
  
  
  "Jag skulle snarare kalla det en sci-fi berättelse."
  
  
  Hon stirrade på mig en stund, sedan skrattade de. "De ville inte berätta för mig att du var så rolig," sade hon.
  
  
  "Jag försöker inte vara rolig alls. Det ser ut som det är ett jobb för John Brunner eller någon annan. Hon är bara här för muskelarbete."
  
  
  "Mmmm", sade hon, slickar sarkasm av hennes läppar. Om det kommer att hända igen, hennes, jag hoppades att hon skulle låta mig göra det. "Muskler", sade hon, " är ett nödvändigt villkor. De killar som vill komma till Chen-li kommer inte att göra det med vapen." Hon tog en klunk av sin drink. Några kontor gycklare på avstånd titta på Nä utan hopp i deras ögon. Jag tänkte att jag kunde sälja min plats här för fyrtio eller femtio tusen dollar.
  
  
  Och som för hjärnor, "sade hon," att du inte skulle vara vid liv om du inte har ih. Jag tror inte att "n" i N-3 betyder inte noll.
  
  
  "Exakt", sade jag. "Hans geni. Men jag har alltid trott att du skulle skriva "noll" med ett "h" istället för "0". Hennes beröm som gjorde mig arg. Jag är inte säker på exakt varför. Att hon inte visste något annat och bytte ämne. "Gar Kantor väntar på oss i Nassau. Vi kommer att kontakta honom så snart vi får det."
  
  
  "Vi?"Det visade sig skarpare än jag planerat det. För nu. Jag gillar inte att arbeta med kvinnor. Spela till. Inte särskilt svårt att arbeta. När det är svårt för mig, jag satte bara upp med en kvinna runt omkring mig: Wilhelmina. Min fina, 9mm Luger pistol.
  
  
  "Åh, nej, — sade jag. "Det kommer inte att hända. Dessutom, om dina muskler är i förgrunden, då är du inte bara en runt dem. Att du inte har tillräckligt av det. Hon satte sig upp tvärt. Det var ilska i hennes ögon. "Inte för att de tycker att det är en nackdel," tillade jag, " men jag gillar bara inte muskulös mostrar."
  
  
  "Så det är bara en mager tant som inte gör något utan att komma i vägen?"
  
  
  Henne, tittade på nä. — Jag skulle inte kalla dig spinkig alls.
  
  
  Hon ville inte ta det som en vänlig kommentar. Hon gjorde en skollärare ansikte. "Ja, Mr Carter, det ser ut som HQ vill att hon ska delta. Bland andra saker, jag vet att soe-toan Kinesiska dialekten, och jag tror det kan vara användbart för oss.
  
  
  "I Nassau?" Han skrattade.
  
  
  "I Nassau, och kanske någon annanstans. Hon var inte skratta.
  
  
  Han nickade mot henne. "Jag förstår henne."Jag förstod inte det alls. Men något höll på att sjunka in. Om det var en komplott för att döda alla Usa-senatorer eller något annat, det var Maj månads arbete. Och utom när det kom till mord, KANNA och att hon inte talar samma språk. Sedan var det detta Lao Zeng. och förr eller senare efter det, skulle kunna leda till honom. Och det kan vara var som helst. I Kina, Indokina kanske. Så det var mer än troligt att jag kanske behöver ee kunskap.
  
  
  — När ska vi gå?".
  
  
  "Fyra-trettio." Nä fick två första-klass flygbiljetter. — Jag har förberett en svit för oss på Paradise Island.
  
  
  På det sättet skulle vi dela både hushållsarbete och sängen. Han vinkade åt kyparen och betalade för drycker.
  
  
  "Förresten. Vad är ditt namn?"
  
  
  "Stuart", sade hon. "Linda Stewart." Hon stannade. "Mrs Stewart."
  
  
  "Åh, — sade jag. Och vad händer då? Hon ville inte gifta sig med henne.
  
  
  "Så vem är den lyckliga killen, Mr Stewart?"
  
  
  'Du.' Hon pekade på biljetter på bordet.
  
  
  Mr. och Mrs. John Stewart Ras New York-Nassau
  
  
  — Resten av ditt dokument är i vårt bagage. Körkort, pass, etc. Allt i namn av Mr John Stewart. Hennes bagage var kvar i receptionen. När du beställer en taxi, jag ska plocka upp hans ego. "Jag ska berätta för henne resten på planet.
  
  
  Vi satt kvar vid bordet. Trevligt, kallt, mörkt hörn stol. Ee tog tag i hennes handled och drog henne ner. Jag drog henne hårt eftersom jag visste att hon inte skulle skrika. Han flyttade sin underarm, och stiletto gled in i min hand. Såg till att hon hade sett honom. "Okej, Linda. Hennes starka var att hålla ee: s hand. — Jag vill veta ditt namn." Jag behöver ditt ID, och jag vill ha ett ego just nu.
  
  
  Hennes ansikte var vitt och hennes ögon var mörka. Hon bet sig i underläppen och tittade ner. Utan att säga ett ord till oss, hon tog tag i hennes väska. "Åh nej, kära, jag ska göra det själv."
  
  
  Utan att ta ögonen från hennes ansikte, tog han påsen Nah och sökte innehållet med sin fria hand. Nycklar, kompakt, läppstift, plånbok. Det var också en pistol som han fångat en glimt av. Exakt.22. Det var som fastställs av ego i en minut. Efter lite mixtrande, jag hittade vad jag ville ha: en reservoarpenna.
  
  
  Han lägger ner på en stol och drog ut fallet. Håller henne hårt, han knäckt hennes kod. Tara Bennett. Ålder tjugo-åtta. Rött hår. Gröna ögon. Så officiellt, hennes ögon var gröna. "IDAX-20. Klass R ' Hon arbetade på institutionen och var extremt tillförlitliga. Som jag läser det, hon studerade mitt ansikte. Hon visste att jag var läsning, men hon såg fortfarande chockad.
  
  
  "Okej, lägg bort det. Han pekade på pennan. Hon ville inte släppa henne när hon satte ee bort.
  
  
  — Litar du på mig nu?" Hennes röst var fortfarande för skakigt för sarkasm.
  
  
  "Jag har aldrig frågat dig, Tara," sade jag.
  
  
  Hon tittade på mig frågande. — Så vad var det bra för?"
  
  
  "Inget bra", sade jag. "Det är bara det att när jag arbetar med en kvinna, det är mer bekvämt för mig att veta att jag inte arbetar för nah. Jag var inte säker på om du visste om det.
  
  
  Jag gick till utgången. Hon plockade upp sina saker och följde med mig i tystnad. När vi passerade genom lobbyn, hennes far vände sig till henne. "Tala om för dörrvakten att ringa en taxi. Jag möter dig vid dörren i några minuter."
  
  
  Hon sänkte sin formella gröna ögon och vänster.
  
  
  "Två förpackningar av Lucky Strikes", sade jag. Hennes gill är nu i Mr John Stewart bekostnad konto.
  
  
  Flickan bakom disken stirrade på mig en stund, sedan gav mig både förpackningar. Hon skakade på huvudet.
  
  
  Och hon frågade. "Vem är du?"Någon slags masochist?
  
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  Om du vill veta varför jag gör detta, låt mig säga er att jag inte gör det för pengarna. Om du var arbetslös i sex månader föregående år, är du förmodligen tjänat mer än henne, och det är inte att räkna din arbetslöshetsersättning. Om du vill veta varför jag gör det här, då måste jag tala om för dig att den verkliga anledningen är patriotism. Naturligtvis kan man alltid vara sant. Men om du sätter mig i dockningsstationen och du vill ha sanningen och inget annat än sanningen, henne ska jag tillägga att det var 40 grader i Nassau, och hennes rätt nu var på en rosa sandstrand och bredvid en av världens bästa kroppar i en av de minsta bikinis i världen. Den här tjejen hade allt. Upp till ee-bilaga. Tara Bennett var vackert spelad. Odin D sjuttiofem; krämig kropp. En och en halv kring vilket var benen... Hon var en av de vackraste tjejer jag någonsin såg på henne. Och jag hade en känsla av att om jag spelade mina kort rätt, det var inte bara mina ögon som skulle vara på henne.
  
  
  Som de säger, det var bra. Men jag tror inte att det gjorde mig något mindre patriotiska. Kvällen innan hade hon fått ett meddelande från företagets tåg stationen och sade, " Håll ditt huvud ner, allt är lugnt." Han berättade för mig att han skulle kontakta mig när det var dags. Innan de hade iller, vi var bara tvungen att agera som ett vanligt Amerikanskt par på semester. Detta innebär att, om jag gjorde det, att medan vi satt och åt, vi var inte tillåtna att berätta något annat än - högt - om vi kunde gå och bada eller inte.
  
  
  Han lämnade henne i sitt rum, för att påminna sig själv om att hon var Linda och hennes namn var Mr John Stewart, och gick ut för att få en bra bild. Jag hatar ön drycker, och ön bartenders respekterade mig för det. Detta är ett gratis tips: för en Karibisk sling och de kommer att ignorera dig. För en ren whisky och de ger dig all information du behöver.
  
  
  Hennes hotel ber för lokal opinion på skytte. Jag fick vad hotellet behov. Insiders hävdade att det bara var en smutsig business. Chen-li var inte från ön, och var inte en turist. I alla fall, han var inte mentalt instabila. När han för första gången besökte staden, han var ganska besviken på nen, men efter att han bara försvann. Något smutsig var som hände.
  
  
  När han kom tillbaka till vårt rum, han ville inte gå till sovrummet. Hon tog av hennes kläder och bänkpress för att sova på soffan. Detta är ytterligare ett gratis tips: ingenting visar en kvinna som en man som uppenbarligen inte har en aptit för henne.
  
  
  Han tände en cigarett och tittade på Tara. Hon låg och sov på stranden. Jag undrade om hon hade sovit i natt. Men jag ville inte fortsätta med den tanken. Det var allt hon gjorde, naturligtvis, det var också trevligt.
  
  
  "Mr Stewart?" Det var hotellet messenger. Hennes hand var höll över hennes ögon mot solen. "Det är en herre i hamnen som vill prata med dig." Det kommer att bli Gar. Naturligtvis, om hotellet undvika att människor i hotellet. Jag nickade och följde honom. Vi kom på tråden i en rosa sand beach, i början av en slingrande steniga stigen. "Du måste passera igenom här," sade han. — Kan du komma tillbaka hit. Du kommer inte att accepteras genom lobbyn i en baddräkt.
  
  
  "Tack", sa jag.
  
  
  - Rösta på detta spår. På andra sidan finns en trappa ner.
  
  
  "Ja," sade jag. Jag förstod varför han tvekade, men erbjuds em en cigarett istället för en spets. "Jag får se dig senare", sa jag, med luft i en vacationer:"Du kommer att få dina tips i morgon." Vi trodde att Mr Stewart var en mycket generös person, inte vi?
  
  
  Jag följde den väg som ledde till hamnen. Utsikten var unik. Utanför, där ön böjda, rose grönt tropiska kullar omgivna av en smal rosa kant. Till vänster om mig, det var en mur runt en rosa sten med inslag av mörka röda gullvivor, som studsar får du när du lagt tio gul-bruna bollar på den. Å andra sidan, cirka sju meter under mig, låg vattnet som glittrade som en safir i solen. Vad det än var, det var verkligen inte en kortare väg. Hamnen var fortfarande tre hundra meter bort, och Slicka hade fortfarande inte nått det.
  
  
  Om hon inte hade hört av thunderbolt som boulder, en sekund innan det nådde mig, hon skulle ha varit en stor platt pannkaka i stället för en väl cirka sex meter i diameter. Han hade inte bara falla, han blev knuffad-ego. Henne, sprang och höll fast vid stenen stön. Stenen träffade väg och sjönk ytterligare i vattnet. Han stannade där han var och lyssnade. Vem det var som hade övertaget. Han kunde ha varit att titta på mig från ovan. Allt jag hade att titta på var den smala vägen och vattnet sju meter nedanför. Den vassa stenar på botten blänkte som vassa tänder i en kåt mun.
  
  
  "Jaha? Någon som hört henne i en viskning. Det tog inte en Harvard-examen att veta att ih var två personer. Inte för att denna uppenbarelse hjälpt mig mycket. Hennes make var bokstavligen stå med ryggen till stönande och var naken. I stället för ett vapen, allt han kunde för att få henne var ett paket cigaretter och en ask tändstickor. Det var inte ens någon klippor nära mig. Hon var uppkrupen mot väggen. Om jag gick ner, jag var tvungen att följa spåret. Inte över vattnet, som väntar på att bli skjuten.
  
  
  Den andra killen förmodligen nickade mot reumatism, eftersom hittills attacker hade inte hört något från våra röster. Min Gud, det var stort. Ett ton tegel. En fullständig tusen kilo. Det är som att jag blev påkörd av en Leopard tank.
  
  
  Vi kolliderade på en smal, stenig väg, och han smällde till mig med skinka och medelstora händer, smäller i min rygg. Jag har inte styrkan att ta att blåsa. Det bästa jag kunde göra var att försöka motstå. Han försökte att sätta en ego att varje stam, men han rullade runt och fångade slag med de tunga musklerna i hans lår. Inte precis ett förkrossande slag.
  
  
  Jag kunde inte bli av med den jäveln. Det bokstavligen fast för mig som ett enda stort fat av lim. Han satte sina händer runt min hals, och det verkade som om det fanns inget att göra. Min högra hand var fångad någonstans nedanför oss. Allt jag kunde göra var att slå ego i ögonen med fingrar på min vänstra hand. Han gillar inte att göra det, men på det här avståndet kunde han knappast missa. Jag kände att något var tur att marmelad under mina naglar, och han gjorde en grym ljudet av rädsla. Han rullade av mig och föll på sina knän. Blod sipprat mellan mina fingrar. Han stod upp igen.
  
  
  Den första rundan, men det bästa var ändå att komma.
  
  
  Min nästa motståndare var redan väntar. Han stod tyst lite längre ner på stigen, en tystas .45-revolver kaliber pekade på mitt ansikte.
  
  
  Han såg hans bästa vid Påsk i sin vita kostym. vit skjorta och vit slips. Dessutom var det tydligt att han inte kommer att få blod på hans ego. Bra match, dessa två. Detta blonde-haired dandy med ljusa ögon och tota ex-tungvikt är färgglada. Och sedan Nick Carter i hans lila simning trunkar. Han stod där, flämtande, kör sin hand över den djupa snitt på hans huvud. Ex-champ föll några meter framför mig på stigen.
  
  
  Den blonda killen kompletteras för mig. "Så, Mr Carter, jag ser att du är en rimlig man. Du vet, förstås, att det skulle vara väldigt dumt att försöka attackera mig?
  
  
  Han måste ha varit Brittiska. Orden kom ut runt hans hals i en bekant, kladdiga accent.
  
  
  "Ja, naturligtvis", sade jag. "Min mamma lärde mig att aldrig argumentera med en beväpnad man. Om det är utom räckhåll.
  
  
  — Synd att du inte lät som stenen faller på dig. Det skulle vara mycket trevligare för många människor. "Amerikansk turist dödades av fallande sten." Inga oklarheter, inga svåra frågor. Ingen komplicerad plan för att bli av med kroppen.
  
  
  "Lyssna", sade jag. "Jag vill inte vara en börda för dig. Varför kan vi inte bara ta en paus?
  
  
  Han skrattade. Eller snarare, han neighed. Egot gun var fortfarande så att den pekar direkt på mitt liv. "Ah", sade han, " har du redan lämnat mig en kropp som jag måste bli av med. Två kroppar är egentligen lite mer av ett problem.
  
  
  Jag berättade för henne. "Två kroppar?" Din ex-mästare är inte död. Han kommer aldrig att kunna brodera igen. "Kane — - han pekade på att den fortfarande odöda kropp -" jag behöver inte honom längre. Men kom att tänka på det, "han knäppte sina fingrar som en college komedi professor," han har inte en bullet sår, och hans ego död kan orsakas av ett fall. Han log nöjt. "Jag tror att Kane kommer att falla. De är leriga stenar ute, under vatten.
  
  
  Ego leende breddas. Den jäveln som verkligen fick mig på nerverna. I mitt yrke, mord är en del av mitt jobb beskrivning. Han trodde att det skulle vara klokt att bara låta honom prata. Det skulle spara sin tid på att försöka lista ut vad man ska göra med det. Webben problemet var att jag inte kom fram till något ännu. Han kunde redan föreställa mig ett reportage om sig själv: "Killmaster förstördes av Modiga Daan." Jag gillade det inte alls.
  
  
  Det var inte den värsta situationen skulle han någonsin varit i, men det ville inte berätta något. Han var fem meter ifrån mig, och han hade en pistol i sin hand. Han var utom räckhåll för mig, men jag var i hans sevärdheter.
  
  
  Bakom mig, vägen var öppen som en pil. Till min rätt är höga klippor. Vatten till vänster. Mellan oss är en blind semi-kopplas jätte. vem kunde ha dödat mig utan att se mig om han kunde. Om att gawk hade inte slog mig först. Men kanske kan jag fortfarande använda henne på något sätt, detta Kane. Jag borde ha tänkt på det. Jag behövde tid.
  
  
  — Och hur ska du kunna förfoga över min kropp?" Jag antar att det kommer att vara kulhål i nen."
  
  
  I fall av reumatism, han stack handen i innerfickan på sin jacka och drog ut ett utstuderat stor whisky kolven. Han lyfte silver lock med sin tumme.
  
  
  Jag kunde inte förstå henne.
  
  
  Han whinnied igen. "Ingen whisky, Carter. Bensin. Det är en grotta i berget runt kröken. Kane skulle ha byggt en brand där...
  
  
  "Att använda mig av ved."
  
  
  "Det är en röst." Han suckade tungt. "Jag antar att jag får göra det själv nu." Jag hoppas Chen-li kommer att tacka dig ordentligt."
  
  
  Han var hungrig för lite information. — Varför håller du inte bara vänta på att han ska göra det själv?"
  
  
  Jag skulle älska att se henne. Men han kommer inte att vara ut ur fängelset förrän i morgon kväll. Och ingen kunde ha hittat dig här innan.
  
  
  Bara sådär. De planerar ego fly. Hawk var rätt igen. Men vad gjorde den jäveln har med det att göra? Kane stannade och släppte ut ett litet stön. Han tog ett steg mot det.
  
  
  "Stå tillbaka, Carter. Den blonda mannen tog ett snabbt steg framåt, håller pistolen ut framför honom. Han tryckte in kolven i bensin tillbaka i en minut, inte att glömma bort att sätta tillbaka locket på. En bensin fläcken sprids över ego ' s jacka. Han lade inte märke till.
  
  
  Kane stönade mjukt igen. Henne, tittade ner på honom. Plötsligt avsluta såg henne. Han tog ett steg framåt. Blont också. "Back up", sade han med en kraftig snärt av hans hand.
  
  
  "Vill du Kane att vakna upp? Det kommer att bli svårt att hantera honom när han kommer till sina sinnen. Jag kan döda hennes ego med ett enda slag.
  
  
  — Och varför du vill vara så bra?"
  
  
  "Ära", sade jag. "Om jag ska dö, jag vill att hon ska ta minst ett med mig, runt två. Medvetet henne, att han gick över till Kane ' s kropp. Det gjorde mig lite av en slicka. Kanske inte tillräckligt nära, men det bör vara tillräckligt. Inte ännu...
  
  
  Han lutade sig ner till vad som var kvar av Kanes ansikte och tog hans vapen med en osynlig hand. Kane gjorde ett ljud som lät mer som "Gaaa" än något annat.
  
  
  "Jesus Kristus", sade jag, att få upp den snabbt igen. — Jag tror att han har en plan."
  
  
  "Som en?' Wittmans klev fram lite för att förstå mig bättre. — Planen, - upprepa det. "Planier eller ribel".
  
  
  Han kom tillbaka för att slicka lite för att förstå min sluddrigt ord. Rösten pekade på henne och satte igång att arbeta. Med en snärt av hans tumme, han lyser som en tändsticksask och kastade den i sin ego-blöt jacka. Det tände omedelbart upp. Han tappade sitt vapen och försökte släcka elden, men det fungerade inte. Lågorna spred sig snabbt. Han hoppade och skruvade sig, skriker som en brinnande docka. "Hjälp mig. Gud hjälp mig. Vänligen.'
  
  
  Jag tittade på honom och ryckte på axlarna. "Om du inte gillar eld, att det finns vatten i närheten."
  
  
  Sedan vände han sig om och gick tillbaka längs stigen till svagt rosa-stranden.
  
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  
  Tara var borta. Hon har nog redan gått upp till sitt rum. Jag var täckt av blåmärken och blod, och jag behövde ett bad. Och en drink. Och något annat. Jag var tvungen att ta itu med denna fråga först.
  
  
  Hennes ego hittade henne i köket på restaurang och hemma vid poolen. Han-ale-hamburgare med garnering, tog tag i hennes ego med krage och smällde det i hela käken. En kock som arbetade på grillen förstås och vänster.
  
  
  "Så, Lolly, hur mycket de betalar dig för detta?"
  
  
  I hans reumatism, nådde han för sitt kött cleaver. Det var fel. Hans rygg var tryckt mot gnälla, och båda handleder var fästa. Ih vände det lite längre, bara för att vara säker.
  
  
  "Hey kid, inte du okej? Låt mig gå.Ego hette Carlo. Det var skrivet över hela hans uniform.
  
  
  "Inte förrän du berätta för mig vem det var, Carlo." Som betalat dig för att låta mig gå denna väg till evigheten?
  
  
  "Låt gå," ropade han. Han drog åt sitt grepp och gav honom en lätt knä kick till liv. Han stönade. 'Henne, jag svär. Jag vet inte vem det är.
  
  
  "De säger att det är Carlo. Han var klädd i vitt?
  
  
  "Nej. Mannen i vitt... han slutade tvärt.
  
  
  "Vem var det, Carlo?" Hans ego smällde honom i väggen.
  
  
  "Gå åt helvete", sa han.
  
  
  Ego släpade henne till grillen. Köttet befläckade med fett. Hon sköts ner av ego huvud så att han kunde se genom barer och tänk vad ego Gol skulle se ut senare. "Bb-Bangle," sade han.
  
  
  "Vacker Kristen. Och den som har sänt dig?
  
  
  — Jag vet inte, " han kved. 'Henne, jag svär. Jag vet inte.'
  
  
  Ego släppte henne och tog ett steg tillbaka. Mest sannolikt, att han inte kommer att orsaka några större problem. Så, berätta för mig vad han såg ut."
  
  
  Han sjönk tillbaka i sin stol. "Stor kille", sade han. "Kinesiska. Men mycket stora. I vissa galna grå kostym.
  
  
  Jag har aldrig sett det innan.
  
  
  "Och detta Aängel, där kan Ego hitta honom?"
  
  
  Han gav mig en skrämd blick. Hennes, vände sig till honom med ett allvarligt uttryck. Vad han var rädd för att säga till mig, han var också rädd för att inte säga det till mig.
  
  
  "Det är två män från Grenada Hotell.
  
  
  Senator sköts ihjäl på ett kasino i Sverige. Minst två pusselbitar redan passform, och jag undrade vad det hela skulle se ut. — Vad vet du?"
  
  
  "Inget mer. Du är välkommen. Inget sånt.'
  
  
  "Okej", sa jag. Jag gillar inte att plåga en rädd liten kille. Vad jag behövde veta, jag ska försöka ta reda på ett annat sätt. Han vände sig för att lämna, men det var något annat han ville veta.
  
  
  "Förresten." Henne, vände runt. "Hur mycket har han betalar du för att hämta denna söta budskap?"
  
  
  Han gned sina handleder. "Femton."
  
  
  "Han ljög för dig. Jag betalar henne tjugo dollar.
  
  
  "Nick, är du?" Hon var i duschen.
  
  
  Jag berättade för henne. "Nej, " Smutsig Våldtäktsman'.
  
  
  — Jag förstår inte du, " hon skrek. "Vänta en sekund.'
  
  
  Hon satte sig ner på sängen. Dörren öppnades och hon dök upp i ett moln av ånga,hennes hår curling i duschen. Hon var klädd i en lång vit bomullsfrotté päls. Jag undrar varför jag alltid trott svart spets var så sexig. "Gar heter..." Hon stannade och tittade på mig. "Åh min Gud, Nick. Vad har hänt?'Hon var rusande mot mig likt en brinnande vit ängel.
  
  
  "Jag slog dörren", sa jag.
  
  
  Hennes ögon skannade nedskärningar och blåmärken på ryggen. "Du ser det hemskt", sade hon.
  
  
  — Då ska du se den här dörren."
  
  
  Hon suckade. "Sitta ner för att rösta så här." Hon försvann och återvände en stund senare med en varm trasa och en skål med vatten. "Som de alltid säger i filmer, det kan göra ont."
  
  
  "Och, som de säger i filmerna — jag svälja det som en kula. Vad var det Gar med?
  
  
  — Han vill äta middag med oss ikväll." Klockan åtta på Café Martinique. Hon behandlade min rygg, nästan ömt. — Kan du berätta för mig om den här historien?"
  
  
  "Det var en fälla. Chen-li ' s vänner vet att jag är i stan. Men jag förstår inte hur de vet det. Han vände sig till henne och fångade hennes blick. Hon såg orolig och försökte dölja det. Jag sa till dig, baby. Detta är inte ett spel för kvinnor." Han borde ha vetat att det skulle göra henne arg, men han försiktigt drog henne tillbaka till sängen. "Titta," sa jag. "Jag är säker på att du vet att din båt, oavsett vad det är för oss, men vad det är för oss, hennes, att den inte är hand-to-hand bekämpa. Det är allt jag hade i åtanke.
  
  
  Hon tittade ner och suckade. "Jag är en utbildad agent och jag kan ta mycket god hand om mig själv." Det lät som om rösten av en utbildad agent, men det gjorde inte mycket mening, som en dåligt dubbad film: det gick inte att matcha bilden. Solen gav henne en fin dimma av fräknar som fick henne att se ung, oskyldig, och mycket bräcklig. Och så var det. Hon plockades upp av ee. Det kändes små och varma. De luktade av citroner, och hon kysste gärna med munnen öppen. Han körde fingrarna längs bron i hennes näsa. "Du har fräknar", sade jag.
  
  
  "Men åtminstone jag får inte solbränd," log hon. "De flesta blondiner få solbrända."
  
  
  Det påminner mig om något. Telefonen tog tag i henne. Ge mig polisen. "Jag sa till sin operatör. En Bahamansk polis svarade i telefonen. "Det är en stenig stig till Paradis Hotel harbor. Vet du det?"' Han visste det. Om en halvtimme sedan, en flamma såg henne där. Det såg ut som några pojkar lekte med elden. Jag tror att man bättre skulle ta en titt där. Sergeant förstod, och han hängde upp.
  
  
  Jag vände tillbaka till Tara. "Vi är inte tänkt att möta Gar fram till klockan åtta..."
  
  
  "Lyssna, Nick." Hon såg rastlös. "Jag tror att vi har ett uppdrag, och..." hon stammered... jag avbröt henne och fortsatte min mening. "Det ger oss tid att köra vårt ärende först." Hennes hotellet skulle vilja ta en titt på detta kasino i Sverige.
  
  
  Jag trodde att jag såg besvikelsen i hennes ögon.
  
  
  Henne, gick in i badrummet för att ta en dusch. Hon vände på radio. Jag såg mig själv i badrumsspegeln och undrade varför jag fortfarande inte har ett enda grått hår mellan oss. "One Note Samba" som spelades på radion tills musiken var klippt och skuren för att "en viktig övergång i Barents Hav territorium".
  
  
  Senator Paul Lindale var död.
  
  
  Senator ' s kropp hittades på Ego utanför dörren. Han troligtvis föll genom fönstret på sitt kontor på tionde våningen. Naturligtvis, de trodde att det var en olycka.
  
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  Det är alltid klockan tre på morgonen i mörkret av casino. Varje timme, varje dag, i alla väder, det är alltid tre på morgonen. Jag spelar kort och tärningar med trötta kvinnor och män med hängande huvuden, lutad över bord och skrek: "Kom igen, älskling." Det är nästan en orkestral komposition. I hörnet, det var en trumma avsnitt som höll upp en stadig takt med hjulen av spelautomater och en och annan tallrik utbetalningar: femtio bollar i fjärdedelar. Utrymmet blir lugnare underhållning priserna stiger. Till exempel, vid crapsborden, du kan höra en knappnål falla, särskilt när tio tusen dollar som står på spel.
  
  
  Casino Grenada var inte annorlunda. Det var bytas ut mot en check för femtio dollar-Jon Stewart skulle definitivt inte vilja spela mer, eftersom det enda sättet att få igenom de kasino är att flytta runt under spelets gång. Hennes, såg Tara tittar på rookies cum på en av dem-beväpnade mördare de fyllda med kvartal. Då vi sniffade i luften, men förstod inte någonting.
  
  
  Vi skilda vägar för att hålla ett öga på de två mest sannolika poäng. Tara spelas roulette med en Kinesisk croupier, och hennes sel för en blackjack stol, som senator gjorde sina vinster och förluster.
  
  
  Jag har tjugoen händer i första hand, samt den första och den andra. Jag satte mina marker på den tredje omgången, men dealern stoppade mig. Marker saknas bokstaven G i Grenada. Han sa till mig att ta ih tillbaka till kassan. Dessa var nya marker, sade han. De hade detta problem tidigare på dagen.
  
  
  Jag har redan haft en del svårigheter, och den här gången vill jag inte riskera det. Denna gång var han beväpnad. Henne, gick till kassan. Han bad om ursäkt ymnigt och räckte mig den andra marker, som han vänligt tryckte in i min hand.
  
  
  Fem sekunder senare, han var helt chockad.
  
  
  Jag vet inte vad de gav mig, men det måste ha varit nonsens. När jag öppnade hennes ögon, två Chen-li med två vårtor i mitten av pannan lutar sig över mig. Men om de var där, de var borta, för när hon äntligen kom till, båda var borta. Precis som min pistol: Wilhelmina vänster med en annan man. Denna gång med en Kinesiska. Han satt mittemot mig i rummet och log mot mig. Det var en liten, rökfyllda, ljudisolerade rum, tydligen används av Krasnoyarsk kontor, som gick omkring i sin verksamhet och distribueras marker. Det var cirka sex andra människor i rummet förutom mannen med min pistol, och ingen skrattade förutom mannen med min pistol.
  
  
  "Välkommen till vår blygsamma samling. Han bara böjde sitt huvud. Hef var en kort, välbyggd man, klädd i en elegant siden färg. Låt mig presentera mig för er. Mitt namn är Lin, Lin Qin.
  
  
  "Mr Qin." Han nickade också.
  
  
  "Mr Lin," han rättade. Den sista namn anges alltid först.
  
  
  Allt detta tillstånd var för snäll. Jag undrade om han skulle utmana mig till en gaffel duell. "Det tynger oss," fortsatte han, " att vi har varit tvungna att begära din närvaro i vår lilla sammankomst i dessa, ska vi säga, abrupt sätt. Men ser dig själv som en ärad gäst.
  
  
  En cirkel av stenansikten tillfrågade henne. "Gut, killar, hon skulle inte ha missat det för allt."
  
  
  Skrattar, Lin vände sig till de andra. "Mr Carter är ett skämt", sa han till dem.
  
  
  De var fortfarande inte skratta.
  
  
  "Jo", han ryckte på axlarna, " som du kan se, mina kamrater lyssna inte på herrar skämt bland sig själva. De föredrar att få ner till viktigare saker direkt. Han tog upp en cigarett och knackade det på baksidan av guld-onyx fall. Odin po ego medbrottslingar hoppade upp för att ge en bakgrund. En svag söt doft spred sig genom rummet. "Åh, hur oförskämt av mig. Han räckte mig telefonen. "En cigarett, Mr Carter?"
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. Jag undrade varför jag brydde mig så mycket om detta, Jon Stewart nonsens. Mitt namn verkade vara den mest bevakade hemlighet i denna stad. "Jag antar att det inte skulle hjälpa så mycket om jag berättade för dig att du hittat fel man, och att mitt namn är John Stewart?"
  
  
  Lin höjde ena ögonbrynet. "Jag är ledsen, Mr Carter.
  
  
  Odin Po kommer att möta dina gamla fiender-vår gamle vän. Han såg du anländer på flygplatsen och informerade Mr Aängel. Han lutade sig bekvämt tillbaka i stolen. — Och medan vi pratar om våra tidigare arbetsgivare—" — jag tar det du har hört av ego tidigt död?"
  
  
  Ja, tragiskt, sa jag. "Att tas bort att rösta som denna, i den främsta av min ungdom."
  
  
  Faktiskt. Den leende tillbaka. "Men kanske en olämplig tragedi. Ni ser, en del runt omkring oss höll med Mr Aängel sätt att göra affärer, och nu när hon har tagit över, de meningsskiljaktigheter kommer att försvinna. Han tog upp en skrivelse till de andra, "är av denna världen."
  
  
  Nu var de skrattar. Några fler cigaretter dök upp och lyser upp. Det började representerar den typ av ihc. Den söta doften av framgång fyllde rummet.
  
  
  — Och nu, Mr Carter, vi är redo att göra dig ett erbjudande. Inte som vi borde. Men din omedelbara död utan vår hjälp kommer inte att vara till någon hjälp för oss.
  
  
  Jag var förvånad över att Bungel märker inte denna fördel. Jag hittade denna motsägelse ganska udda.
  
  
  Frågade jag henne. — Vad är fördelen?
  
  
  Fem procent. Fem procent av vinsten. Detta är ett bra förslag. Men förvänta dig inte miljoner. Pris av heroin är mycket högre än det pris vi får för det."
  
  
  "Och resten?'Hennes, " såg på sin cigarett fall. 'Gräset. Hash?
  
  
  "Naturligtvis, fem procent av den totala mängden. Han log igen. Och den andra, som du säger, är en bagatell... Det är att be oss för opium.
  
  
  "Du tar ego här för att Nassau och smuggla in den i Förenta Staterna dig själv." Dess gjort det som en app, inte som en korkskruv.
  
  
  Han nickade. Men, naturligtvis, du vet redan att. Annars, du och Mr Bungel "— han tvekade — skulle kunna argumentera.
  
  
  Detta sista uttalande fick mig att hoppa till. Han erbjöd mig ett avtal som om han var en drug enforcement agent, och som om Aängel endast behandlas med läkemedel. Tja, kanske det var. Kanske detta Chen-li var bara en medlem av ett läkemedel syndikat. Han kanske bara var så stenad att em fick hjälpa en AMERIKANSK senator. Kanske det var alla en stor galen slump. Eller kanske Lin ville ha henne att tänka så.
  
  
  "Jag ser att du tvekar, Mr Carter. Du kanske vill rådfråga någon innan du fattar ett slutgiltigt beslut. Oooh! Han nickade till mannen som satt för dagen.
  
  
  Chu gick upp och öppnade dörren.
  
  
  Behållare.
  
  
  Hennes handleder var bundna tillsammans, hennes klänning var trasiga, och hennes hår hade lossnat under kampen. Det hår jag hade sett henne sätta upp och nålas upp innan hon lämnade. Djupt olycklig, hon tittade på mig, bara på mig.
  
  
  "Jag är ledsen.'
  
  
  Två män höll ner henne. En på varje sida. Båda bar Sten submachinevapen, korta, lätta och Brittiska vapen som kan avfyra fem hundra varv i en minut. Instinktivt, han närmade sig henne. De släpper av henne och höjde sina vapen som jag och en annan man kom upp för att ta tag i mig själv. De gjorde bara ett misstag. De måste ha slutat att söka mig när de hittade pistolen.
  
  
  Med en snabb rörelse, flyttade han sin stilett i handflatan så att endast de blad sticker ut. Han kom till mig först, och jag störtade min emu dolk i dollar stack. Ego mun öppnades och han dog av förvåning. Det hände så snabbt och till synes utan anledning — att de andra tillfälligt förlorat sin vakt. Den stund då du drog fördel av det.
  
  
  Jag gick för att se Lin Jing.
  
  
  Med ett enda slag av sin vänstra hand, förde han ego upp framför honom, då höll den i ett järngrepp, och håller stiletto till ego halsen.
  
  
  Två submachine gun hjältar frös på plats. De andra var där de var förvirrade. Lena kunde ha använt henne som gisslan för att få Tara och sig själv ur här. Men jag ville inte ha det på det sättet.
  
  
  "Loss henne," jag beställde.
  
  
  För ett ögonblick, ingen rörde. Bara hennes. Lina drivit henne framåt tills vi nått ett av Tara ' s vakter. Skärpan i bladet gjorde henne Lin höja hakan, och halsen var utsatt. "Ma-loss henne," han lyckades. Vakten sänkte sitt vapen och gjorde som emu blev tillsagd.
  
  
  Det var Tara som beställde det. — Få ut av här.
  
  
  "Men,. Nick. †
  
  
  "Go!"
  
  
  Hon kom till dörren. Lina fick henne att kippa och sköt ego mot vakterna, som backade bort i skräck som hon var tog med en kulsprutepistol från en av dem och började skjuta. Först träffa en annan shooter, och då var det en barnlek.
  
  
  Tio sekunder senare var allt över.
  
  
  En submachine gun tappade henne och plockade upp Wilhelmina. På ett bord i hörnet, han såg en liten, öppen låda chips. Han försiktigt tog en runt dem i sin hand och undersökte det. Det var en mycket liten nål för att sticka ut på sidan, två millimeter lång. Chip bröt honom på mitten. En blekgul vätska som kom ut. Inaktivera droppar. De marker som de använde mot mig. Jag lägger locket på lådan och sätta det i en minut. Vem vet. Om spelet gick emot dig, kanske de kan komma till hands. Han sprang en hand genom hans hår, rätade på sin slips, och stängde dörren om den upplöstes Nassau Kinesiska Unionen för evigt.
  
  
  Han tittade på sin klocka. Vi var tjugo minuter för sent. När vi nått Café Martinique, stationen var borta.
  
  
  Men nu var hon verkligen ser fram emot det.
  
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  Jag tappade bort henne på hotellet och gick för att titta till tågstationen. Han bodde i ett litet hotel nära kusten. När jag kom dit, det var fullt av poliser, ambulans-inställning av larm sa till mig att jag kan vara för sent. Det visade sig att jag var precis i tid.
  
  
  Läkaren tittade på mig och gav ett uppgivet rycka på axlarna. — Han har bara ett par minuter kvar. Det är inte mycket jag kan göra åt det.
  
  
  Han hukade sig ner bredvid Gar. "Imorgon kväll", viskade han.
  
  
  Han nickade mot henne. Jag känner henne. Chen-li ' s fly. Henne, hört min klocka tickar ner egots liv. Eller var det min dollar stack? 'Något annat?'
  
  
  'Sade han. "Jag lämnade ett meddelande. Berätta Tara..."
  
  
  Det är något att rösta på. Gar och hennes kanske har arbetat tillsammans på fem eller sex uppdrag. Han var en professionell, så bra som du skulle önska. Jag trodde han skulle alltid finnas där för henne. Rösta rösta vad du får med döden. Du förblir odödlig tills sista sekund.
  
  
  Jag gick tillbaka till min bil och körde snabbt iväg, som om hastigheten hade rusat upp mitt koncept världen. Men så var inte fallet. I själva verket, ju mer han lärde sig om det, desto mindre ego förstått det. Tre identiska Kinesiska män. Tre döda senatorer är nu öppen. Casino. Fly från döden. Och Lao Zeng, som var någonstans i Indokina. Det såg inte matchen och det gick inte att lägga upp. Bakgrunden till allt detta var CANNAH, och CANNAH var en mördare trupp. Och om senaten jaktsäsongen hade öppnat, tre av dem var redan döda, och nittio-sju var fortfarande vid liv. I nuvarande takt, kommer de snart att förstöra hela det Amerikanska systemet av regeringen. Det var upp till mig att ta reda på vad de höll på med för att komma framåt ih och förhindra det. Han lämnade ett meddelande till mig. Eller var det menat för mig? Han sade, " Berätta för Tara Tara Bennett. ID = AX-20. Tara Bennett, en lärd kvinna.
  
  
  Plötsligt var han arg.
  
  
  Tara visste något som hon inte. Till exempel, hon visste inte varför hon var med mig. Och inte på grund av Sutoan dialekt. När hon berättade det för mig i baren att jag var ett jävla geni, hon visste att nä hade hjärnor för detta jobb, och som för mig ... "Muskler", sade hon, " är en förutsättning i detta arbete. Plötsligt förstod jag den klassiska kvinnliga förolämpning som du vill locka mig bara på grund av min styrka.
  
  
  Ja, det kan ändra ikväll. Tara och jag skulle ha en trevlig och mycket långt samtal. Om han gillade det eller inte. Och hon skulle ha sagt till mig sanningen.
  
  
  Hon låg på sängen, och den heliga ljuset var avstängd. "Inte för evigt.'Nej,' sade hon, som Brylev nått ut för att slå på den. Brylev satte på den. En liten lila ärr storleken av en fjärdedel svällde upp på hennes kind. Hon höll upp hennes fingrar för att täcka hennes ego. Om det gör ont, eller runt om fåfänga. Hon såg liten och hjälplös igen.
  
  
  Han sade till henne," Gar är död. "" ... och jag tror att det är dags att berätta för mig vad han dog för."
  
  
  "Gar? Åh, nej. Hon vände sitt huvud, och tårar vällde upp i hennes gröna ögon. Han nästan förväntas tårar att vara grön.
  
  
  "Vad var det han gör?"
  
  
  Hon tittade på mig igen. "Jag vet inte, Nick. Rätt... jag vet faktiskt inte.
  
  
  "Säg det, älskling." Du är inte den första stygg kvinna jag har ifrågasatt, och om du ibland tror att jag ger dig en förkärlek...
  
  
  "Åh, Nick. Tårarna nu rinner i full kraft. Hon reste sig upp och begravde sitt ansikte i mitt bröst. Jag svarade inte.
  
  
  Hon drog sig samman, satte sig upp, och sade snyftande, "jag blev tillsagd att inte prata. Jag är inte tänkt att berätta för er, sa hon rättade sig själv.
  
  
  Hennes fader lade ett finger kärleksfullt på ärr på ena kinden. "Låt oss bara säga att jag ska slå det ut runt omkring dig."
  
  
  "Du kommer aldrig att göra det."
  
  
  Henne, tittade på nä. "Vi har andra sätt." Jag berättade för henne. Den berömda truth serum Kolodezny, till exempel.
  
  
  "Och det här?" frågade hon.
  
  
  "Och här..., sa jag. Ee tog henne i sina armar och kysste henne länge och långsamt. "Mer," sade hon. "Hej, mycket mer. "Okej," sade hon med en suck. "Du har vunnit. Amerikanerna kommer att landa på Normandies kust.
  
  
  Han drog åt sitt grepp om henne. "Das weissen vie", sade jag. Henne, kände hennes bröst. "Vad mer, Fraulein?"
  
  
  Hon började skratta och bet sig i läppen. "Bomben kommer att falla på Shirohima."
  
  
  Han lade sin hand bakom hennes öra. "Att Sirohima?"
  
  
  "Till Hiroshima." Vi var båda skrattar nu.
  
  
  "Mycket intressant", sa jag, obundet hennes mantel, förmodligen på bästa bröstet i hela västra hemisfären. Eller kanske den bästa halva av Väst. "Ah, flicka, flicka. Du är riktigt bra. Den badrock omfattas det igen. "Så, låt oss prata nu.
  
  
  "Jag tror att jag gillar den aktiva delen bättre."
  
  
  Jag log mot henne. "Jag vet", sade jag. "Men det är ju så att jag vet sanningen." Ingen sex tills du berätta för mig. Min metod för att tortyr är sexuella missnöje." hennes slips uppknäppt'
  
  
  "Jag varnar dig, du kommer att bli rasande på en timme."
  
  
  Hon tittade på mig och skrattade åt det lite nervöst. "Odjuret", sade hon. "Åh, nej. Söta ord kommer inte att hjälpa dig. Han lutade sig tillbaka och korsade sina armar. — Jag ska göra ett ärligt erbjudande. Om du inte ger mig vad jag vill, jag kommer inte att ge dig vad du vill."
  
  
  Hon rynkade pannan. "Inga fula ord," sade hon.
  
  
  "Ah! Det är en del av planen. Om du inte talar snabbt, jag kommer förolämpa dig tills jag släpper.
  
  
  "Allvarligt, Nick. Jag har min order...
  
  
  "På allvar. Behållare. Jag bryr mig inte. Han såg henne rakt i ögonen. "Först av allt, jag gillar inte att riskera min hals om jag inte känner till alla VCS. För det andra, jag gillar inte tanken av att inte bli betrodd. Jag har aldrig sett Hawk dölja någonting från mig.
  
  
  — Det är inte det att han inte litar på dig, naturligtvis. Om det är en person han inte litar på, det är mig. Eller åtminstone min teori, jag menar. Han sa att du skulle sluta om jag berättade för dig. Du kanske tror att hela världen har blivit galen."
  
  
  "Med Gar och tre senatorer i en kista, det är mycket osannolikt att jag kommer att lämna. Så gå vidare. Vad är din teori?"
  
  
  Hon tog ett djupt andetag. "Har du någonsin hört talas om en enda encelliga kultur?"
  
  
  'Mmmm.' Biologi... genetik. Något liknande?'
  
  
  — Tja, du får närmare. Detta är en ny form av reproduktion."
  
  
  — Vad är det för fel med den gamla?"
  
  
  "Lyssna", sade hon. — Jag bryta min order för att berätta detta. Så du måste vara seriös och lyssna."
  
  
  "Jag lyssnar", sa jag.
  
  
  "Tack vare en process som de kallar en enda cell transplantation, ble genom kärnan i en cell runt en gammal kropp-från en cell över någon del av kroppen — skapa en ny organism som är genetiskt identiska."'
  
  
  Henne, tittade på nä med ett leende. 'Upprepa.'
  
  
  "De kunde extrahera cell runt min klippta naglar, lägga den på rätt kemisk miljö, och resultatet skulle bli en flicka som skulle se exakt ut som henne i varje detalj."
  
  
  — Gör det hända?" "Jag litade inte på henne med allt runt detta.
  
  
  "Ja. Det är inte en hemlighet. För att vara exakt, det var en artikel om det i Tid 1971. Hittills har detta endast gjorts med grodor. Minst... så vitt vi vet. Men Kinas pris som ligger långt före oss i många saker."
  
  
  "Vänta en minut. Du säger att Chen-li och Charles Bryce är kloner av samma växt?
  
  
  Hon nickade blygt. "Jag sa att du inte skulle gilla det," sade hon.
  
  
  "Jag förstår inte. Jag menar... Varför? Jag menar, även om det är möjligt, är det fortfarande inte vettigt.
  
  
  "Lyssna. Även i det här landet, det var studiegrupper. Vi försökte räkna ut vad slags människor bör vara encelliga att reproducera sig. Och en av anledningarna till att vi inte gjort några experiment i denna riktning är på grund av svaret på denna korkskruv: de värsta människorna. Den Hitler. Människor med storhetsvansinne. Människor som Lao Zeng, till exempel. En första-klass-assassin.
  
  
  "Okej, låt oss säga Lao Zeng har multiplicerat..." Det var inte svårt att tro på en sådan super fantasi. "Vad tjänar de på det? Med undantag för själviskhet. Och vad har detta att göra med CANNES och dessa senatorer? Vad har detta att göra med hela Nassau situation?
  
  
  Hon skakade på huvudet. "Jag vet inte. Jag vet absolut ingenting om det. Allt jag vet är att dessa kopior av första-klass mördare kommer att växa till första klass mördare. De kommer att se och tänka — och döda-som den ursprungliga. Och min teori är att KANG tog Lao Zeng material för att skapa en trupp av pureblood mördare."
  
  
  "Du vet om detta...'
  
  
  "Vad nonsens...?'
  
  
  "Jag är ledsen att fråga er om det.
  
  
  Hon studerade mig noga. "Du tror att hon är galen?"
  
  
  "Jag tycker förstås att du är galen. Men hennes också. Friska män är nu ligger i sängen och undrar hur man får bort ogräs i sin trädgård. Och normala kvinnor nu packa sina luncher. Du måste vara galen för att jobba i AX."
  
  
  "Det är min teori," sade hon.
  
  
  "Det är galet, men det betyder inte att det inte kan vara sant."
  
  
  Hon drog en suck av lättnad. "Tack, Nick." Sedan log hon. "Säg mig..."
  
  
  Ja.'
  
  
  Hon sköt hennes hår från hennes panna. — Har du någonsin träffat några vanliga kvinnor?"
  
  
  'Nej.'Dess sa. "De är inte min typ."
  
  
  "Vad är din typ?"
  
  
  Brunetter", sade jag. Hon såg ut att göra ont. "Kort, knubbig, och mycket dumt. Men, "tillade jag: —" jag är öppen för allt."
  
  
  "Hur är det öppet?" frågade hon, unbuttoning min tröja.
  
  
  "Mycket öppen", sade jag, tog av henne klänningen. "Bra," sade hon. Och det var tråden i vårt samtal.
  
  
  Jag vill berätta för dig att jag har känt flera kvinnor. Och hon, jag trodde att jag redan visste bäst. Men jag vill berätta för dig att jag hade fel. Tara var något annat. Mycket olika. Och skiljer sig mycket från det. Det verkar som att varje gång någon nörd som försöker berätta något som detta i en bok, det låter som höjden av tristess. Hon är alltid "böljande", hon är "förvriden", han är "piercing" henne, och hon är alltid "exploderar". Något som det alltid låter som en avskrift av en brottningsmatch.
  
  
  Tara var annorlunda, och jag har inte ord för det. Hon fick mig att känna mig som om hennes kropp hade uppfunnits, och det kom till liv för första gången och bara för mig. Hon var öppen och oskuldsfull, hon var varm som smör och lugn. Hon var en tjej också som en kvinna. Det var en fråga och svar. Hon var Tara. Och hon var min. Hon var olika, också.
  
  
  Henne, tittade på nä. Det fanns tårar i hennes ögon. Hon kysste min axel. "Tack. Tack.'
  
  
  Han lät sin hand spela igenom red cloud. Man skulle kunna tro att du var en gård tupp, om ni sa ingenting, bara varandras känslor. Så han bara hålla käften och kysste henne igen.
  
  
  Vi var så nära varandra när vi hörde en knackning på dörren. Henne, steg upp ur sängen. Om det var en flicka för natten, hon skulle ha kommit in om vi inte svara på. Men sedan igen, kanske det inte var en flicka.
  
  
  Hon svepte en handduk runt hennes midja, tog upp pistolen och gick till dörren. Han öppnade den på glänt.
  
  
  Det var rumsservice. På vagnen var en omfattande, kör-system, komplett med champagne i silver svalare.
  
  
  Han stod där, titta på det, och suckar tungt, helt plötsligt väldigt hungrig. "Jag skulle vilja beställa detta åt henne," han berättade servitören, " men jag tror du har fått fel nummer."
  
  
  Frågade han. "Mr Stewart?"
  
  
  "Ja. Hennes Stewart.
  
  
  "Mr Garson Cantor beställt denna för dig." Fram till midnatt, sade han. En överraskning.'
  
  
  "Okej, jag sa när servitören var borta igen. Stationen budskap i hallen är någonstans i mitten av sina egna.
  
  
  — Du menar som bönor i en Döpt paj?"
  
  
  Jag har ingen aning om vad jag menar, men Gar sa till mig att han lämnade ett meddelande, och detta eda är allt han lämnade oss, så... " Hon tittade runt i stolen, och jag bad om något anmärkningsvärt. En bit papper. Det var med champagne. Kuvert, invändigt endast ett visitkort med texten " lycka till i versaler. Gar skrev också något som var tänkt att vara-kod.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  "Vad hemskt", sade jag. "Detta är nonsens." Hon var återigen är sökt av ego meddelande: "Kanske är detta en formel." Jag gav en kort Tara: "Röst. Du är lärd i familjen."
  
  
  Tara tillbaka ego till mig och ryckte på axlarna. — Det är inte mitt namn som jag vet. M minus 1, multiplicera med 4 plus något." Hon skakade på huvudet. "Du har rätt, detta är nonsens.
  
  
  Han tittade på kartan igen. Hej vänta upp. Förstod henne.'Helt plötsligt, allt är meningsfullt. "Vet du vad det betyder? Det betyder att du hade rätt.
  
  
  Hon tittade på mig uttryckslöst. "Som vad?"
  
  
  "Om dem pbx. Leta. Hennes far visade henne kortet igen. "Det är inte M minus 1. Detta är bandet M 1. Ml. Kod namn Lao Zeng. Och Ml x 4 Ml multipliceras med 4. Det finns fyra MI. Fyra män som såg ut som Lao Tseng. Fyra grenar. Plus ett frågetecken. Gud vet hur många fler.
  
  
  Förvirrad, hon lutade sig tillbaka i sin stol. "Du är bevittna ett historiskt ögonblick."
  
  
  "Åh, kom igen", sade jag. "Du hade rätt förut."
  
  
  "Ja, — sade hon. "Men jag har aldrig ångrat att vara rätt innan."
  
  
  Det måste ha varit min tionde cigarett. Så var det för mycket. Jag kastade min fimp över balkongräcket och såg det dyk som en modig liten bombplan. "Vi lever med den äran och faller som ett ruttet päron." Vinden hade plockat upp från den mörka harbor, och ankrade båtar för fiske var guppade nervöst i vågor, som otåliga barn som har vaknat upp före sina föräldrar och ser nu fram emot en ny dag. Jag kunde inte sova. Han väntade tills Tara dåsade bort, sedan hällde själv ett glas champagne och gick ut på balkongen. Tusentals stjärnor och en vit måne hängde över världen med vanligt vatten och strand. För ett ögonblick, jag ville glömma bort att andra världen, med egot och den hårda linjer och blod-rodnad. Denna värld av mord och död, där först skjuta, och sedan ställa frågor.
  
  
  Men jag hade så många frågor att ställa ih mig själv. Och nu svaren inte kunde skjutas upp till ett senare tillfälle. Chen-li var en av dessa Växlar. Han dödade en senator. Nu, någon planerar att rädda Chen-li runt fängelset ikväll. Men vem var denne "någon"? Och när var det "idag"? Denna "hema-att" skulle bli tolv personer med handgranater eller en person med en bra plan. Och idag — det längsta ordet. Den varar från morgon till nästa morgon. Det var något annat. Lin Qing sa att jag var måltavla för en "gammal fiende". Vad gamla fiende? Jag hade tusen fiender. Och om han var kvar på ön, han kunde bara korsa min väg. På något sätt var han tvungen att hitta svaren. Och innan det, " i kväll."
  
  
  Han vände sig om och såg inne på Tara sova där. Månen speglades i glas om dagen, och det såg ut som om det var upphängd i luften på en blå kvartalet med månen som en nattlampa. Hennes ögon gled bort igen. Det var också något liknande. Jag hade fortfarande Tara oroa sig för och skydda. Hon var en agent och en senior forskare, men hey, jag behövde mitt beskydd. En annan anledning till att jag inte kunde sova. Detta skulle inte vara möjligt om jag inte har en plan, som var man ska börja, för att spåra alla dessa "varför".
  
  
  Han började sitt sökande efter henne. I låda i sitt skrivbord och stol, jag hittade vad jag behövde. Dessa kitschiga flygblad de lämnar för turister. "Kul i Nassau". "Var är allt det här händer?"
  
  
  "Var är allt det här händer?" det var en karta över ön. Han plockade upp för att ta en närmare titt. Fängelset hittade henne. Bra. Om hon skickades till ett hotell för att fly en fånge, där skulle hennes ego ta henne? Hennes hotellet skulle få henne bort från ön. Så jag skulle åka ner till kusten. Ett litet plan skulle kunna använda på stranden som en banan. Eller en båt skulle ha använt det. Eget skepp, semester och privilegierade båtar. Jag spårade henne från fängelse till klänning. Klänningen var väldigt dyrt, det fanns en hel del vägar. Hela ön tog ut det.
  
  
  När jag tittade upp igen, hennes utseende hade förändrats. Solen tittade fram från bakom Jorden linje, och himlen täckt Moder Jord med en bekant rosa filt. Fiskarna gick ut, runt deras hem, på Bay Sturt och på väg till sina fartyg som är förtöjda vid bryggan. Kvinnor har öppnat upp sina stånd på marknaden med gay halm hattar och granna påsar med snäckor. Om jag var Jon Stewart, vi kunde promenera genom den här marknaden och åka vattenskidor på sjön, och sedan äta lunch i den stad med nyfångad havsabborre. Om han var Jon Stewart, skulle han vet inte om Chen-li är överhängande fly just nu, och om han gjorde det, skulle han ha gått till polisen för att förhindra det. "Men Nick Carter hjälper Chen-li fly.
  
  
  Mördaren var bara en kugge i hela bilen, och hon skulle vara hela bilen; som den plats där de massproducera PBX: en. Och med lite tur, Chen-li kommer att leda mig dit. Om han bara kunde göra ego springa iväg. Alla utom mig.
  
  
  Det var klockan sex på morgonen, och nu hade jag en plan. Han skulle kunna sova nu.
  
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  
  Regel ett: känna din fiende.
  
  
  Han stängde av Interfield Väg och på väg till flygplatsen. Min gamla fiende, åtminstone enligt Lin Jing, såg mig komma fram till flygplatsen. Kanske flygplats kunde ge mig en leda. Ja, det var en vild resa, men det var värt ett försök.
  
  
  Hon tittade på ansiktena bakom disken. Tullen. Information. Hertz biluthyrning. Bokning. Ingen runt dem förnekade mig något som dök upp i media. Jag gick till en kiosk och köpte en tidning. För att ha något att göra medan hennes, tänka på vad man ska göra. Nen har inte något om casinon i Sverige. Utlänningar. Men inte så skulle det vara konstigt. De vill förmodligen inte skrämma turister. Eller kanske polisen visste bara inte om det. Kanske någon annan kom tidigare och städa upp den här röran. Någon annan på detta läkemedel handel.
  
  
  Eller någon runt andra . Listan över döda kollade upp det. Aängel dog på sjukhuset. Slarv med en cigarett. Ego min mor, som bodde i Kensington, var en ego överlevande. Bara gott om de döda. De mortuis nil nisi bonum. Jag tittade runt i området på grund av min tidning. Inga gamla fiender lurade i skuggorna.
  
  
  Det var en sak han kunde göra. En ganska engelska BOAC tjej kollade på passagerarlistan för mig på måndag kväll. På måndag kväll, vi kom över New York vid 7: 30 am. Pan Am vänster för Miami vid sju, och Brittiska plan runt London kom vid åtta-nej, en kvart till åtta. Det var lite för tidigt. London. Jag tänkte på det för ett tag. Charles Okun var fienden runt London. Men nej, de fick ego när de stormade hans labb. Åtta! Vin I! Det kunde ha varit honom. Carlo, leverans boy, sade mannen som betalas emu var en stor Chinaman. Tak vinge var fem-mul-tall agent KAHN baserad i London. Och det är inte troligt att han glömt bort att han någonsin träffat mig. Låt mig påminna er om att han nu hade en tre-fingrar hand.
  
  
  'Älskling. Hon log mot flickan bakom disken. "Kan du berätta för mig om Mr Wing var på flyget på måndag runt London?"
  
  
  "Åh, jag är ledsen." Hon såg väldigt ledsen. — Men jag är rädd att jag inte tillåtet att ge dig denna information."
  
  
  "Jag vet att du inte kan", sade jag.
  
  
  Han såg henne rakt i ögonen. Look nummer två: knappt kontrolleras, återhållen passion.
  
  
  Hon gav mig information. Vin Vo var verkligen på detta passagerarlistan. Han var inte ensam på denna resa. Egot av medresenär kallades Hängde Lo.
  
  
  "I fall du undrar," tillade hon hjälpsamt, " de har bokat en resa tillbaka till London klockan tio i kväll."
  
  
  Han var intresserad av.
  
  
  Jag tog en chans och ringde henne på Grenada Hotell. Mr Vin Po var registrerat med dem. Min chansning börjat att betala av. Men å andra sidan, en viss Hängde Lo. Du kan inte bara vinna hela tiden, heller.
  
  
  Jag gick tillbaka till hotellet och hittade Carlo, vår gemensamma vän. Han skulle ha insett Skuld. Hon berättade för emu-vad hennes hotel visste och sa till emu hur mycket jag skulle betala henne för det. Vi kom till en överenskommelse.
  
  
  Jag berättade Tara vad man kan förvänta sig. Hon trodde att det skulle vara kul.
  
  
  Han kysste henne adjö och gick tillbaka till bilen.
  
  
  Regel två: gå till fängelse. Gå öppet till fängelse.
  
  
  Men på vägen, han stannade på Pipes of Peace, en engelsk tillverkare av cigarrer i Nassau. De hade min fula varumärke med ett guld språkrör. Han beordrade henne att skicka ett par av förpackningar till hotellet och tog ett par förpackningar med honom för omedelbar användning.
  
  
  Jag gick till en bar på Bay Street och hade en smörgås och en öl. Sedan en annan. Och en till. Och en bourbon för att värma upp. När han lämnade, han var berusad och snubblade. Jag hade en diskussion med bartendern om bill. Poängen är att han var rätt, trots allt. Han kom ut i ett bullrande humör, fick tillbaka den i bilen och körde iväg. Han tog ett fel riktning på en enkelriktad gata och honked på mötande bilar. Jag gillade ljudet av detta horn. Han började tutande, " Detta-är-home-vi-fortsätta--slaget."
  
  
  Denna polis dök upp i Parlamentet Sturt. Att jag inte har några handlingar med mig. Han var väldigt snäll. Han erbjöd sig att ta mig tillbaka till mitt hotell. Förlåta och glömma. Han ville att hon skulle få sova lite.
  
  
  Hennes ego slog honom på hakan. Också ett bra sätt att komma in i fängelset.
  
  
  Nassau fängelse var inte så illa som vanligt. Det var en klumpig, två våningar sten struktur på den västra sidan av ön. Lokalbefolkningen kallar det ett "hotell" för det är vad det ser ut. Det har många naturliga skönheter att erbjuda. Prydligt anlagda gräsmattor och smala trädgårdar. Kundkretsen består huvudsakligen av personer sover bort sin dryckenskap för en natt, slumpmässiga tjuvar och en och annan lokal "kriminella galningar". Tills nu, iller ras upplopp har inte resulterat i våldsamma brott. Alltså, folk som Chen-li var inte aktuellt på något sätt när de sätter upp sina säkerhetssystem. Men de gjorde emu är det bästa de hade. En vakt stod framför ego kamera.
  
  
  Han var mycket berusad. De sa att jag hade rätt till ett telefonsamtal. Jag sa till dem att jag ville ringa Saint Peter. De sa att jag var mycket berusad.
  
  
  Vi är ta mig upp på övervåningen. Bortsett från Chen-li, det var bara två andra fångar. Sätta mig i samma cell med dessa två killar.
  
  
  Odin sov runt dem, klart berusad.
  
  
  Den andra såg ut som en man om du inte vill bli fångade i samma cell med. Han var en stor man med en fast bygga, och ärren av knivhugg som gjorde sin blå-svart ansikte ser ut som ett lapptäcke.
  
  
  Han tänkte på något när han kom in.
  
  
  Chen-li ' s cell var på andra änden. Där, i slutet av korridoren. Om han hade stannat på vänster, hennes ego inte skulle ha sett henne. Min första titt på den grenen. Han var cool och lugn.
  
  
  Han tände en cigarett och lämnade pack till en stor hustru. Han plockade upp en, undersökte den, kände guld innehavaren, och höll upp den mot ljuset. "Den typen av skit." Och han log.
  
  
  Ego hette Wilson, T. Sheriff, och han ägde en bar som heter Trä Nickel, en lokal etablering utanför stan. Helt plötsligt, polisen svepte in och fann paket med heroin i baren. "Det var planterade, man. Jag är inte så dum. Han spred sina händer. De var rena. "Å andra sidan," han kliade tillbaka på hans huvud, " om det är så smart, varför är det här?"
  
  
  De stängt ego bar och sedan dödade ego. Enligt Ego, det var inte mycket av en drog problem i Nassau, så att polisen bara låtsades att han var en bigwigger. Det var som om de fick verkligen en big boss. — Under tiden, några smarta killen skrattar hans ass off".
  
  
  "Ja," sade jag. "Vad spännande."
  
  
  Wilson, T. Sheriff och hans blev vänner. Han berättade för mig om hans Jean och barnen och det gula huset som han hade byggt åt sig själv. Jag frågade honom om han hade några allvarliga fiender, och han skrattade. "Jesus, ja. Men mina fiender. De är mer benägna att skära dig i strimlor än pryder dig på detta sätt. Rösta vad som gör mig så arg, man. Ingen runt dem kommer att få något runt den."
  
  
  "Och din bar?"
  
  
  Han lyfte sina axlar. Om någon inte behöver det, kommer de fortfarande att köpa den. Det är antingen mig eller regeringen. I alla fall, de kommer fortfarande att få betala."
  
  
  "Om inte de gör det för något annat ändamål." Han visste redan vem "de" var.
  
  
  Hennes något som är känt i detta fängelse. Polisen på nedervåningen var i tjänst fram till tio. Väktaren Jung-lee var den enda väktare på övervåningen. Egot ändras varje fem timmar. Nästa säkerhetsvakt kommer att vara här i en kvart över sex. Warden Bruckman kommer att ersättas av Fångvaktaren Crump.
  
  
  Han ställde några frågor av emu om Chen-li. Vår sovande hustru rörs kort i sömnen. Då han vände sig om och började snarka.
  
  
  Chen-li hade bara en kund. En sjöman, Wilson trodde. En spinkig kille i träningsoverall. Chen-li kallas ego Johnny. Johnny kom varje dag. Sista gången var i morse. Han hade en tatuering av en stor röd fjäril på armen. Du kunde inte missa det från en kilometer bort.
  
  
  En sak som dess behärskar under åren. Objekt som inte kan missas inom en radie av 1 km finns oftast placerats där av någon anledning.
  
  
  En sergeant kom fram till mig. Han var redan mycket nykter. Jag hade en hel del ånger. Han frågade henne om jag kunde ringa henne Jean.
  
  
  Klockan sex, som planerat, Tara kom. Hon kunde inte förstå hur jag kunde vara så dum. Hon berättade för dem att jag var en bra människa, en god medborgare, en god man, och att jag aldrig hade gjort något så vilda innan. Och hon skulle aldrig göra det igen. Senare berättade hon för mig att hon grät riktiga tårar.
  
  
  De tappade avgifter i utbyte mot en bra.
  
  
  På tio minuter över sex, väggen telefonen i mitt block ringde. Guardsman Bruckman lämnade sin post och gick ner i korridoren för att svara på emu. "Ja. Han tittade åt mitt håll. "Ja. Jag ska skicka henne ego ner omedelbart.
  
  
  Han vände ryggen på stönande. "Hej", sa han i telefonen, " hennes hotell vill fråga dig.".. Ego Stahl ' s röst är låg och konfidentiell. Jag hoppades att korkskruv ego skulle inte ta alltför lång tid, eftersom det kan störa mitt schema.
  
  
  Han tittade på Wilson. T. Sheriff. Jag gillade det. Och han är mogen för att dö ikväll. Dödas av CANNA, eftersom han var ett vittne. Hon litade inte på vår tysta digital camera companion. Han var också lugn. Och lite berusad. Egot lukt kan kännas i Paris.
  
  
  Men vad fan brydde jag mig? Det minsta jag kunde göra var att skydda Wilson. Han satt upp i sin koj. "Det är du, människa," sade han. "Du kan gå hem nu."
  
  
  "Du ska lämna också," sade jag. "Mycket snart.'
  
  
  — Jag skulle inte satsa Stahl på det.
  
  
  - ja. För att vara ärlig. Sömmen på hennes jacka rörde vid henne: "jag vågar lägga allt under sig." Nu, öppna nu.
  
  
  Hon sattes ih emu i armen. Han visste att de marker som kan föras in casino skulle komma väl till pass.
  
  
  När Fångvaktaren Brookman kom för mig, Wilson var redan på att somna, och Brookman ledde mig till trappan. "Okej, Stuart. Du måste gå ensam. Jag kan inte lämna denna värld.
  
  
  "Tack, Agent Brookman," sade jag.
  
  
  "På botten av trappan, bara svänga vänster. Din kvinna väntar det.
  
  
  Henne, nickade med ett leende. "Ja," sade jag. "Jag vill verkligen tacka dig. Du har varit så bra för mig. Han höll ut sin hand. 'High-five.'
  
  
  Han höll ut sin hand.
  
  
  Fem sekunder senare var det under segel.
  
  
  Hennes tre gånger dos av bedövningsmedlet är på varje token. Både män kommer ut runt fem, ut för sjätte timme. Detta bör vara tillräckligt lång.
  
  
  Chen-li tittade på mig och nickade tyst. Han trodde att det var en del av planen.
  
  
  Det var en kvart över sex. På trappan, var hon konfronteras med Warden Crump, Bruckman en ny vaktmästare. "Bruckman har ett meddelande till dig", sade jag.
  
  
  'Oi? Han stannade, förvirrad.
  
  
  Han nådde i en minut och drog ut en hopvikt papper. Hennes förankras detta tillsammans med chip i ego väntar hand.
  
  
  Hennes ego släpade henne sovande kropp tillbaka på övervåningen till fängelse block.
  
  
  På nedervåningen, sergeant predikade för mig om farorna med alkohol.
  
  
  Han berättade en sergeant för att han skulle ha varit en bra kille annars. Vi tyckte synd om varandras händer.
  
  
  Expediten i väntrummet hörde sergeant hösten och kom in för att se vad som var frågan. "Det bara tippade över." Jag berättade för henne. "Precis som att. Kom och se." Egot tog tag i hennes arm, som om att försöka skynda upp henne.
  
  
  Polisen författare föll på toppen av sergeant major.
  
  
  Tara blev väntar på mig på köksbänken.
  
  
  "Jag skakade hand med alla poliserna som var så snäll mot mig", sa jag.
  
  
  "Vi måste verkligen vara på vår vakt," sade hon när vi lämnade. — Jag menar, alla här sover så bra nu.
  
  
  Hon började nynna Brahma ' s Lullaby.
  
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  Tara och hennes ville ha ett ställe att prata. Vi hittade en plats inte långt från fängelset. En riktig falska antika pad-med plast tegel och trä-vinyl. Denna plats kallades för "Het Schelmenhor", och jag undrade om det var den riktiga skurken.
  
  
  Jag räknar inte med några problem från fängelset. Alla av dem kommer att sova i några timmar. Och, som någon sa en gång, att sova fram till midnatt är viktigt. Hon tvivlade på att ih sömn skulle avbrytas. Fiender " första bilen skulle inte vara där till klockan tio, och sedan devs hade bokade biljetter för en tio timmars resa till London, flykten ske före tiotiden.
  
  
  Och flykten ägde rum. Henne, tog hand om det. Å andra sidan, polisen hjälpte henne också. Åtminstone skulle han höll dem vid liv. Med någon lycka, ingen blev skjuten. Chen-li ' s vänner skulle titta på polisen, och han hoppades, att inte väcka den sovande hundar. Det var en bra sak som jag gjorde den dagen.
  
  
  Han ledde Tara till ett bord i hörnet och beställde en bourbon. Hon beställde sherry. Min dam var och förblev en dam. "Något av orden från Carlo?"
  
  
  Hon började rota i sin väska. "Han kallade," sade hon. "Räddat henne." Hon kom upp med en handfull av cigarettfimpar, grimaced, och dök igen. Vår planlösa sökandet ledde oss ingenstans. Sedan hon började metodiskt att tömma påsen, en punkt vid en tidpunkt. Kompakt låda. Cigaretter. Plånboken. Hon tittade på mig i förvirring. "Om du gör även en kommentar om detta, Carter, du kommer att bli bra."
  
  
  Hon fortsatte sin reid.
  
  
  Jag fortsatte min sökning efter en lämplig kommentar.
  
  
  Har du hört nyheten än? "Nej, naturligtvis inte. Bordsskivan var börjar likna Waterloo Square. "Senator Cranston." Hon tittade upp. 'Bilolycka. Det är åtminstone den officiella app.
  
  
  — Gjorde du få verklig information?"
  
  
  Hon nickade. "När jag ringde henne i Washington för att informera henne om våra resultat, och jag förstod allt. Det verkliga skälet är att planet var skadad.
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. En annan dag, en annan död. Och så långt illern hemma Cannes har haft alla trumf. "Du ville ha ett meddelande från Carlo," hennes man förnekade rapporter i media. — Jag tror att du skulle bättre skynda dig med din sökning." Hon var rotade i hennes väska... Hon knäppte sina fingrar. "Jag är säker på att det var."Carlo kammade över Grenada, precis som du sa emuer var, och när de uppfanns i Frankrike, Carlo gick efter dem. Till en herrgård vid havet, " sade han. I slutet av Cascade Road. Sedan vände han sig till vänster eller rakt fram. Tja, åtminstone att du vägrar att äta
  
  
  Hon var den mest onda titta på de sista dagarna av Nah. "Tara!" Min röst är löjligt hårda. Hon hittade papper. "Sväng vänster", sade hon.
  
  
  Han försökte komma ihåg hotellets broschyr. Den karta han hade studerat på balkongen i den första morgonens ljus. Enligt" Var är allt det här händer? " Kaskad vägen löpte parallellt till Atlanten, säger en mil från havet. Enligt" Kul i Nassau, "Kaskad Vägen var känd som den stora gatan miljonärer." ... med några av de mest extravaganta villor i hela Bahamas." I alla fall, det var ett bra gömställe för Chen-li. Och ett bra ställe att börja din fly från ön. Det är ingen tvekan om att Po Vin väntade det, Chen-li.
  
  
  "Förresten", sade hon. "Det är fortfarande det."
  
  
  "Vem", sade jag, " var annars?"
  
  
  "Vin är fortfarande på Cascade Road. Åtminstone, med all sannolikhet, att han är det. Carlo sagt att Egot hade tagits bort från registrering på Grenada. Jag tog mitt bagage. Det såg ut som att han skulle lugna ner det.
  
  
  Det borde det ha varit. Lyckligtvis, Carlo var att titta på Vingen. Men chansen att det skulle löna sig var smal. Carlo kan ha varit mutade. Att bara vara lycklig gör mig nervös. Det påminner mig om hur mycket av våra liv och öden är dolda i famnen nycker ironiskt gudar. "Ta en drink", sade jag. "Vi måste gå till jobbet."
  
  
  "Cascade Vägen?" Hon såg otålig.
  
  
  "Delvis", sade jag.
  
  
  — Vad menar du med 'delvis'?"
  
  
  — Jag menar, jag är e-del som sysslar med att gå till Kaskad Vägen. Du är den andra delen, på väg tillbaka till hotellet.
  
  
  Hon vred hennes ansikte. "Du får alltid alla roliga grejer." Vad är skuld?
  
  
  Jag har en föraning. — Jag vill att du ska packa upp och kör runt hotellet.
  
  
  Jag skrev ner sin adress och lagt till ett meddelande som skulle ge henne tillgång. Abe och gav den till henne. "Vi träffas där igen."
  
  
  Hon undvek min blick. "Och om"... och om du inte kommer?
  
  
  Hon ignorerade hennes avsikter. "Om jag inte är här fram till midnatt, kontakta Hawk och se till att du kan få ut av här så snart som möjligt."
  
  
  Hon såg på mig igen med det roliga, tankeväckande utseende. Hon tänker på vad som skulle hända om vi träffades aldrig igen.
  
  
  "Jag kommer," sade jag. "Oroa dig inte. "Henne, jag lämnar.'
  
  
  Hon blev kysst av ee, men mina tankar var någon annanstans.
  
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  Många människor säger att lycka handlar inte om pengar, men jag börjar misstänka att de kan ha fel. Huset i Cascade Vägen såg väldigt glad. Modern slott över rosa sten med glasväggar och utsikt över havet. Du når den genom att följa en lång U-formad uppfart. Och att döma av vad som fanns i garaget, att du bara fick med det med en Bentley eller en Aston Martin eller en Lamborghini. När du har varit där, kan du välja från en hel del fina saker. Det var stall, tennisbana och en liten hamn där en femton meter lång yacht som visades. Och om du var trött på allt detta, kan du bara titta runt. Bara det var en festlig rush av naturen. Bredvid uppfarten, en gammal fig tree har skapat en serie av fysiska portar. Egot är tjocka grenar böjde sig ner till marken för att sätta ned rötter som nya träd. Det fanns andra träd med röda löv samt i hela hotellet, och det var en härva av dofter och blommor. Det var som att ha en fest i trädgården och bara inbjudande blommor.
  
  
  Jag gömde min bil nära huvudvägen och fortsatte gå. Hon hade gått över av huset, men det spelade ingen roll. De hade säkerheten där. Men nu är det borta.
  
  
  Med ett enda slag, det bröt något i emu: s hals. Hennes ego tog pistolen med det. Som en souvenir. Du vet aldrig när du kan behöva en pistol. Det var belägen cirka trettio meter från huset, i ett prydligt anlagda område. Jag hade en tanke på den stenlagda terrassen. Det var en bar med mat och dryck. Terrassen väntade på gästerna. Jag väntade på henne också.
  
  
  De lämnade huset. Vin med en äldre man och en ego fru. Vin har inte förändrats. Han var en av de höga, skalliga män runt omkring dem, storleken av garderober, vars ansikten inte speglar tiden eller känslor. Du kan också skära ett ego kring gul såpa. Han var klädd i vad Carlo kallas "en konstig grå kostym-den enhetliga för alla Maoisterna." Att döma av kläderna, man och hustru var engelska. Silver-vitt hår, extremt smaklös i ett lyxigt sätt. Kanske en av dessa fina header transportörer. Hertigen och Hertiginnan av Atwaters-Kent. Greven och Grevinnan Massa-till-framgång.
  
  
  Mannen hällde några drinkar, och kvinnan gick skålen över. Allt var lika trevlig. Inte en typisk förspel till blod och hjältemod.
  
  
  MG anlände. Blond, nitton år gammal, torr, vacker. kom ut med en massa lådor i hela kläder butiker. Hon kysste mannen och kvinnan, och gick in i huset, och återvände en stund senare med en klänning slängd över armen. Hon tryckte hennes ego för att hennes kropp och pirouetted med ett leende. Alla, inklusive Po Vin, log mot reumatism.
  
  
  Jag började tro att jag hade gjort ett misstag. Detta lyckliga scenen av den Brittiska överklassen kan mycket väl vara precis vad det verkade: den glada scenen av den Brittiska överklassen. För sentry, många rika ångkokare anlita vakter för att skydda sin egendom. Det kan mycket väl vara så att Vin ledde mig till en återvändsgränd, jag vet att han ledde mig hela vägen, och i hemlighet skrattade i näven. Om så var fallet, skulle det kraftigt har förstört allt.
  
  
  Men detta är inte fallet.
  
  
  Ett par minuter senare, butler kom ut. Han hade en stor låda med cigaretter med honom. Butler såg ut som en Chinaman. Flickan var på väg att återvända till huset, och butler vände sig till henne, och därför för mig. Han tittade igenom geväret omfattning. Butler hade en liten vårta i mitten av pannan. Institutionen nummer tre.
  
  
  Han hade en pistol i paket cigaretter. I samma ögonblick som han tog det, Po Vin också tände en cigarett och pekade på skuggorna utanför gården.
  
  
  Tre banditer kom upp genom undervegetationen. De var alla Easterners. Jag kände en runt dem. En klok man i en vit skjorta, jeans och slitna bordeller.
  
  
  Av partizan. En Kambodjansk terrorist.
  
  
  För det första, han kämpade mot regeringen, Prins Sihanouk, och sedan, när den kungliga regeringen föll, han plottade mot Lon Nol-regimen. Om du accepterar den Kambodjanska politiken för vad den är, du kan ringa ego en patriotisk fanatiker. Men egot av att vara närvarande här gjorde ego en Kommunistisk sympatisör. I tärningsspel Asiatiska politik, det är svårt att säga vem som är vad utan en kristallkula.
  
  
  De andra två var nya för mig. Men de hade troligen en imponerande kriminalregistret. De bar på gräs, målat khaki byxor och manchester dubletter. Om du har sett ih gillar det här, du har förmodligen antog ih för trädgårdsmästare. De vred sina ägare som plockade blommor och sköt ih in i huset. Flickan skrek ett par gånger, men butler hade förmodligen redan tystas de övriga anställda, som ingen kom ut för att se vad som pågick.
  
  
  Fångarna fördes till fjärde våningen. Flickan fördes till ett separat rum. Jag såg den scenen genom tjockt glas fönster till en av dessa rövare, i ett anfall av stor försiktighet, drog för gardinerna och gömde scen från mig.
  
  
  Han gick snabbt igenom grunderna för att kretsen av träd nära gården. Sergei redan var blek blå. Han tittade på sin klocka. Det var halv sex. Fyrverkerier kan explodera när som helst.
  
  
  De återvände till terrassen, nu herrar över situationen och huset. Wing hälls sig en drink och tog upp sin mugg för ost smörgås. Han avslutade sin drink i en klunk. "Vi hade bättre gå igenom punkter."
  
  
  De alla spela det här spelet runt stolen. Sträv gentleman började med en allmän undersökning, något i stil med: Ica eno, lucky tao.
  
  
  Utan minsta textning på skärmen. Fint. Ey var frontman, och nen var tänkt att ha en hel del "Oo zurab tao"i det.
  
  
  Utan att inse det, Vinge kom till min räddning.
  
  
  "Endast på engelska, Kwan. Engelska. Bland oss själva, vi talar fyra olika dialekter. Så låt oss tala engelska som vi ursprungligen kommit överens om." Han vände sig till Wang Tong. — Det är några problem med båten?"
  
  
  Van skakade på huvudet . "Hur har du det. Johnny kollade allt. Han är redan ombord.
  
  
  Johnny. Sjömannen. Med den tatuerade fjärilen på hennes arm. Den som besökte Chen-li i fängelse. Han var nu i kommando av Duke ' s yacht.
  
  
  Wing log och vände sig till den gruppen. "Du kommer att förstå att Johnny kommer att vara en mycket dålig kapten. Inte långt härifrån, båten kommer att ha en olycka. Du kommer att i hemlighet sparas genom att en ubåt och dina misstag. "de kommer att vara begravda på havsbotten."
  
  
  Jag hade en känsla av att dessa "fel" var människor på övervåningen i huset. Inte så skulle det vara svårt att reda ut ih plan. Ubåten räddning var en bra och smart trick. Men att fejka kraschen var rena geni. Det är ett gammalt trick för att dölja ett brott genom att begå ett annat. De kunde ha lagt fram det som ett misslyckat kapning av ett flygplan med de organ som Britter ombord som tysta vittnen. Ett par feta spår av Chen-li ' s närvaro ombord var tillräckligt för att visa att han hade drunknat i havet. Du kommer inte att kunna söka hela havet för att hitta kroppen. Han undrade om Johnny, den "kapten", skulle gå till uggla yacht efter allt detta. Det skulle vara ett bra drag. Egot tatuering kedjade ego att Chen-li, för hon kunde ses i Paris. Hon undrade om det hade redan träffade Johnny. Han bestämde sig för att Johnnys mamma ska oroa sig för det.
  
  
  Jag hade några bekymmer för mig själv. Till exempel: hur avväpna en ubåt? Hur kan jag spara ett äldre par och en tjej?
  
  
  "För flickan..." Det var den tredje mannen som öppnade sin mun. Han såg den coolaste staden, och han hade en full uppsättning av rostfritt stål tänder. När han log, han såg ut som en mekanisk haj. Nu var han skrattar. — Menar jag — "sade han med en kåt, sly titt," varför skulle vi döda henne nu?" Vi kunde alla njuta av hej-kanske vid havet. Ego skratt förvandlades till en febrig fniss. Egot plan är allmänt accepterat. Wang och Kwam också log.
  
  
  En mer nedlåtande skratt uppfanns. "Alla rätt", sade han. Då har roligt. Han vände sig till butler. — Vet du vad du ska göra ändå?"
  
  
  Butler verkade ta korkskruv som en förolämpning. Naturligtvis, han visste vad de skulle göra. "Döda några människor och sedan ombord." Han verkade nästan skäms över dessa små jobb. Men han hade sina egna skäl för att göra så. En vårta på hans panna visade att han var ung. Han ärvt Lao Zeng är fruktansvärt förmågor och arrogans som följde ih. Det var uppenbart att emu inte gillar den underordnade position. Vin, Po studerat gren ansikte. — Oroa dig inte, Hyun Lo. Din tid kommer att komma.'
  
  
  Åh, min Gud. Om det var en komisk bok, jag skulle ha Sergei on fire just nu.
  
  
  Följ det här fallet.
  
  
  Butler ' s namn var Hong Lo. Hängde Lo kom, runt om i London med ving. Lo: s biljett var bokad tillbaka till London med ving. Tio-tiden i dag. Men Hängde Lo förväntas få på denna båt. Så Chen-li, ego av dubbelgångare, kommer att vara på plan. Stilig dubbelgångare.
  
  
  Visst, flygplatsen är full av poliser. Men han kommer att ha alla relevanta identitet certifikat och ett Brittiskt pass, alla i ordning, liksom bevis för att han precis har kommit runt London. Utan tvekan kommer det att vara folk på flygplatsen som kommer att svära på att de såg ego där några nätter tidigare. Jag kunde ha glömt bort att spåra denna ubåt. Jag skulle bekymra sig om att spåra plan senare.
  
  
  Det är dags att oroa sig om någonting annat.
  
  
  Kommissionen har fortsatt sin kontroll ute på terrassen. Hennes gled ljudlöst genom huset. Dörren var låst. Och windows verkade vara det bara för skojs skull. Fast, smidig valv - som valven i en katedral - är gjord av tjock, okrossbara glas, sedan förseglas och ställ in i stenarna. Frisk luft var därför en fråga för luftkonditionering provtagning. Bara på den fjärde våningen var windows riktigt. Stora fönster som kan flyttas horisontellt. En runt dem var öppna. Det var, som man säger, en webb häst att satsa på. Stenar runt som de byggde detta slott var inte liten alls. De var stora, flata stenar av oregelbunden form, staplade tillsammans med oregelbundna mellanrum. Stödpunkten poäng var ibland som ligger på ett avstånd av en och en halv meter från varandra. Hur som helst, det bara började klättra upp. När jag var omkring trettio meter upp, jag visste att jag inte var Tarzan. Trettio meter hög är inte en bra position för att veta att du inte är Tarzan. Ännu värre är det att inse att du är fast i en enkel jämra sig runt en sten, med ingen annan fotfäste i närheten. Och det är när benet var jag balansera henne om bröt, och lämnar henne dinglande på min vänstra arm, som nu fastnat i nischen ovanför mitt huvud. Det är allt som höll mig där. Faller inte skulle döda mig direkt, men det var inte poängen. Detta kommer att kosta livet för en flicka och ett äldre par.
  
  
  Med en ansträngning, han grep sitt tunga grepp med ena handen och noggrant undersökt gavel dörren för gott. Ingenting som kunde hjälpa mig. Ingen fäste, inga tricks för händer. Bara en sten. Med en snabb rörelse tog han stiletto i sin högra hand och försökte skapa sig ett annat tillfälle, köra ego rakt igenom stenen skärvor. Han kunde ha gjort det i sex månader, men min vänster arm hålls ont och hon kunde inte pågå i ytterligare sex minuter. Det fick henne att tänka om när det gäller risken för att ett eventuellt fall. Allt som allt, ett trasigt huvud var liktydigt med en dödsdom.
  
  
  Han försökte igen, med dörren öppen över hans huvud, för att se om det var en bit av något vittrad cement mellan dem. Det gavs ett starkt tryck, och det rasat in en stor bit. Nu hade jag utrymme för min högra hand, till exempel på samma linje som min vänstra. Han satte kniven mellan tänderna, huggit tag i handtaget och drog sig långsamt upp, flämtande.
  
  
  Jag gav det till varje stam där min hand var. Från det, allt gick bra. Jag hade en naturlig fördjupning, en fönsterkarm. Med en sista, stönande ansträngning, han fick det.
  
  
  Fönstret flög öppna.
  
  
  Hennes händer inuti.
  
  
  Jag fann mig själv i ett slags rum. Och om det är ett rum, det bästa du kan be för (andra än rikedom) är att besöka de rika. Den stora teak golv var täckt med orientaliska mattor. Inte de du kan köpa i lokala butiker, men de teman som du får alla över Persien. Pick-up service. Sängen var placerad på en sorts plattform och täckt med tio kvadratmeter av päls. Sten foto var undertecknad av Mr Van Gogh.
  
  
  Jag kunde inte dra i fem minuter. Mina händer darrade av den senaste tidens påfrestningar. Ber om ursäkt. Jag förstår också att hjältarna ska aldrig bli trött. Men detta händer bara i fantasin författare skild från verkligheten. Jag menar, tro inte på allt du läser.
  
  
  Han fångade hans andetag igen och satte igång att arbeta.
  
  
  Hennes flickvän hittade henne först. Hon var bunden till sängen. Hon var så fäst vid den att jag inte kunde hjälpa att tänka att de skulle ha kul med henne innan de seglade. Close Up, hon var fortfarande vacker och försiktigt vacker. Det var en syn för en tvål kommersiella. Extremt ointressant. Hennes kropp var något annat. Låt oss bara säga att det var intressant. Hennes vita klänning var delvis uppknäppt, avslöjar ännu vitare kött. Hon tittade på mig med stora ögon. Hon försökte skrika, men hey, de satt munkavle på henne. Så än att" Mmmm, mmmm, " hon kunde inte säga något.
  
  
  Hon sa hej till käften och att jag var hennes vän. Hon lugnat ner sig lite, och jag drog plug runt uttaget. Hon låg på sängen med armar och ben utspridda. Hon började lossa repen runt hennes ben. Hon började snyfta. Ey berättade för henne att nä har inte tid för det just nu. Jag beskrev för henne att hey, våra chanser att överleva dagen, och frågade henne om hon skulle vilja hjälpa mig att förbättra dessa möjligheter. Hon sa att hon var redo. Han kopplade upp henne igen och satt munkavle på henne.
  
  
  Jag hörde dem komma tillbaka. Det kändes som att de var på andra våningen. Röster var högt. Det var ett skratt, och någon sade, "Kom igen..." och någon sa: "Ja..." och så var det shaggy på trappan. Oddsen var fifty-fifty. En chans att det är Hyun Tem kom för att döda Hertigen och hertiginnan. En annan tycker att det är han som kommer för att besöka den vackra flickan.
  
  
  Kanske Vin ville bara ta ett piss.
  
  
  Hursomhelst, jag var tvungen att göra ett val. Det kan bara vara på ett ställe åt gången.
  
  
  Han hukade sig tillbaka in i flickans rum och stod bredvid dörren.
  
  
  Dörren öppnas.
  
  
  Flickan svalde.
  
  
  Den gudsförgätna jävel fick så transporteras bort att han packade sin flyga innan han stängde dörren bakom honom... jag dök i efter honom och tog ego av halsen. Han grep i mina armar, men jag vände henne runt med mitt ego och fästa tillbaka henne att stöna. Och han slog mig.
  
  
  Skrek han. Blod började rinna. De skrattade på nedervåningen. Dessa sadister trodde att det var en flicka som skrek.
  
  
  Vin försökt att falla, men hennes ego tog med henne tillbaka upp. Jag tror att det var egot som gjorde mig arg. Han attackerade mig med en kraft som hon inte visste fanns i nen. Dessutom med en kniv som jag inte förväntat mig. Han siktar på min hopfällbara dollar och slog mig på axeln... syftar Han på mig igen, men den här gången var han inte redo. Hon tog av ego kniv i handen och tillämpas grunderna i judo. Han flög genom luften i en fantastisk kullerbytta och landade på ansiktet-först på sovrumsgolvet. Efter att han inte flytta igen. Hennes ego, sin kropp, sparkade henne. Att smyga landade öppet på sin egen kniv. Den här gången, tänkte jag, det är öppet att lägga upp en dollar. Han drog hennes kropp under sängen. Sedan släppte han henne.
  
  
  "Vad är ditt namn?"Hon bara stirrade uttryckslöst...
  
  
  Hon var envis. "Ditt namn? Vad är ditt namn?Flickan var i chock. Hon blev påkörd av ee. Sedan hon började gråta och låta sig falla på mig. Hon klängde sig fast vid mig, snyftande. Han kysste henne en gång, på toppen av hennes huvud. "Lyssna, min kära", sa jag. "Vi får prata senare. Nu har du att få ut av här. Jag måste gå och hitta en annan båt. Hon nickade och försökte dra sig samman igen.
  
  
  "Är det en stege på baksidan?"
  
  
  Ee mål steg och sjönk.
  
  
  "Bra. Sedan gå vidare.'
  
  
  Han öppnade dörren för henne. Det fanns fler röster nedan nu. Chen-li och ego kamrater anlände. Chen-li beskrivs den sovande fängelse. Han sa det som ett skämt. Han tyckte fortfarande att det var en del av planen. Egot berättelse träffa alla som en bomb. Det var en död tystnad.
  
  
  "Det var Carter," Poe Vin sagt.
  
  
  Flickan och jag gick ut på landningen av den bakre trappan. "Skynda dig," jag viskade. Hon började gå uppför trapporna.
  
  
  Hennes, han vände sig till hallen.
  
  
  "Vi kan inte låta Carter förstöra våra planer." "Exakt", säger Van. "We don' t give a fuck."
  
  
  Han var nästan i den äldre par rum.
  
  
  Flickan var tillbaka. 'Vart ska jag gå?'
  
  
  "Kristus i Gud", sade jag. "Det är din egen trädgård. Du vet om att dölja, inte du?
  
  
  Hon tittade på mig uttryckslöst och förtäring. Hon var fortfarande i ett tillstånd av chock.
  
  
  "Chen-li," Wing beställt, " förändring nu. Vi kommer att behöva se normal på flygplatsen.
  
  
  Flickan bara satt där. Ee tog henne i axeln. Där har du alltid gömma sig när man lekte kurragömma?
  
  
  "I stallet", sade hon. "Under halm."
  
  
  Hängde började gå uppför trappan.
  
  
  "Gå då," jag viskade. "Skynda dig." Hon sprang bort.
  
  
  Han fick till rätt rum, bara en sekund och en halv före egot. Det eleganta paret satt på golvet med sina munnar munkavle och ryggen mot varandra. Han hukade sig bakom gardinen och drog fram sin pistol så snart som Hängde Lo öppnade dörren. Hon sköts två gånger innan han insåg vad det var som hände. När han insåg att han redan var död.
  
  
  Två av dem låg ner.
  
  
  Ego lik sätta det i ett väggskåp och beställde par att visas död. De förstod inte våra ord. "Död," upprepa det, trycka på ih. Min axel var målat med verkliga blod, och han sprang sin hand över den för att få blod på ih.
  
  
  "Okej, vi åker," sade Wing från trapphuset. "Och jag tycker ni ska komma till båten så snart som möjligt."
  
  
  Det var ett sorl av flera röster. Hon hade ingen aning om hur mycket ih var inblandade. Och hur många människor som var med Chen-li. Men vad de var till för oss, de mestadels spelat andra fiol. Wang Tong tog kommandot.
  
  
  "Ta Hong Luo och dra för att sex djävulen att kyckling."
  
  
  Han skrattade. Jag hittade den gamla hederliga skämt rolig. Jag erkänner att det var inte så roligt, men det var mycket nära.
  
  
  Han gick tillbaka till sin gamla plats att gömma sig Bakom gardinen. Äldre par tittade på ett övertygande sätt död. Detta faktum gav mig kanske tre minuter.
  
  
  Ljudet av tumult och olika utrop hördes i korridoren. De öppnade dörren till flickans rum. Nej, för oss, den sexuella djävulen, för oss kyckling. "Lemur, lemurer," Kwan. — Vad hände med dem?"
  
  
  Det var en kort diskussion. Då de blev tysta, och dörren till rummet var han öppnade en spricka. Det var Wang-och tre ego följeslagare. De stirrade gloomily på den "döda paret" och pratade upphetsat. Odin runt dem gick på jakt efter Hong Luo. Det var tre män kvar, men de var inte beväpnade.
  
  
  Runt omkring dem, Odin öppnade dörren i ett väggskåp.
  
  
  Ah, " sade han. Resten av oss anslöt sig till honom för att hjälpa till. Alla böjde sig ner för att titta på liket. Wang sammanfattas kortfattat. "Mordet", sade han.
  
  
  Denna tidpunkt får inte hända igen. I alla fall, han var tvungen att agera nu. Min axel var fortfarande blödning i bakgrunden av gardiner, och snart drog slutsatser från platsen. Jag föreställde mig hur det skulle vara som: jag vill gå ut och skjuta, bang, bang, bang, och skjuta alla tre av dem medan de var kvar på väggen skåp.
  
  
  Hon gick ut för att skjuta.
  
  
  Min idé var fel.
  
  
  Hon sköts ner av ett runt dem, men Wang och de andra hoppade ut på vägen. De båda duva på mig från motsatta ändar. De anföll samtidigt och dela upp arbetet. Det första slaget var ett slag på min handled, och Wilhelmina hoppade runt min arm. Van Låglänta lutade sig över som en charging bull och headbutted mig i revbenen. Hans kropp dubbelvikt i olidlig smärta, släppa ut luften som ett punkterat däck. Det knackade mig över en bit, men på min väg till hennes våning, dök jag på Van s vrister. Han föll och landade med en duns. För en galen minut av det, jag trodde att jag skulle göra det. Han tog stiletto i sin hand, men det var helt meningslöst. Den andra var inte sover. Den här gången, han har inte sikta för min handled, men fokuserade på källan till alla mina fantastiska befogenheter. De tio pund club landade på min skalle med ett knyst.
  
  
  När han kom till, var han låg på golvet i vad som såg ut som ett bibliotek. För en sekund trodde jag att jag var i ett offentligt läsrum. Rummet var inte så stor. Mitt mål var som en övermogen melon, och öppnade mina ögon var som att lyfta vikter. Ändå, den ansträngning som lönat sig. Nu visste han en sak han inte hade känt förut: nu är han visste hur mycket ih det var. Eftersom alla tio tydligen hade dem i det här rummet med mig.
  
  
  Min pistol var borta, och så var min stilett. Min axel var inte borta, men han ville att det skulle vara borta. Det kändes som om någon ständigt bita mig i armen.
  
  
  Om du någonsin gjort särskilda insatser i ett krig, kanske du har varit i detta läge. Eller om du har någonsin varit ett barn i ett område där det handlar om att "vårt" gäng "kontra " ih'. Och" vänner " var inklämd i en återvändsgränd gränd. Korten är mot dig, och kavalleriet kommer inte vika. Det är du mot resten av världen, och du har inte en chans. Om du inte har något "speciellt". Hemingway använde ordet cajones, som betyder "bollar" på spanska, även känd som macho. Eller, jag säger på holländska, den ädla deien. Jag förstår inte riktigt varför testiklar har blivit en symbol för allt modig och ärlig, men sedan igen, det är inte dem som ifrågasätter en sådan klyscha. Jag tror starkt på sådana uttryck som" att Arbeta på tid gör dig redo "och"En person är lika mycket värd som en ego ägg". Så jag har ih tre.
  
  
  Min personliga skatt.
  
  
  Naturligtvis, du ska veta att jag inte föddes med tre ägg. Den tredje var en gåva från AX. På dell i sig, det är också en boll-formad granat. En dödlig gas bomb. Den tryckta handboken för det läsa: (1. Dra ut stiftet. 2. Släpp bomb. 3. Kör så långt du kan.) och en "Lista över möjliga parkering fläckar", som är AX slang för där kan du dölja dolda vapen. Det +3 meningen ("använd den flexibla bihang Z-5 och placera granat på din kropp delar") innehöll en del undertext.
  
  
  Vad jag inte visste då, och jag vet nu, var att "Mellan dina egna delar" det var den säkraste skydd i världen. Ingen skulle tänka på att leta efter en granat det. Och detta faktum har räddat mitt liv mer än en gång. Men det finns ett problem med denna granat: hur får ee runt ett härbärge.
  
  
  Du röstar på framsidan av din arkebusering. Tolv vapen är inriktade på din stack dollar. Du erbjuds en ögonbindel, och du säger "nej". De erbjuder dig en cigarett och du säger nej. De frågar om du har en sista begäran, och du säger, " Ja, sir." Hennes hotell vill göra sig bekväm för sista gången.
  
  
  Detta är ett problem med granat.
  
  
  "Jag tror att han är vaken. Kwan var att säga. Van hade kommit för att se om så var fallet... jag kunde inte låtsas vara död för evigt.
  
  
  "Nick Carter", sade han.
  
  
  Han långsamt drog sig upp och kände hur hans huvud. "Jag råkade vara i området, och jag trodde att jag skulle stanna till och släppa av."
  
  
  Han och log. "Jag önskar att vi hade vetat att du skulle komma."
  
  
  "Jag vet", sade jag. — Du borde göra en tårta."
  
  
  Med en gest att han tog brevet till den andra. "Hej, kom här. Jag vill att du ska träffa den berömda master assassin, Nick Carter, en sista gång." Från det sätt på vilket han sade det, hon väntade en runda av applåder, och kanske några mer.
  
  
  I stället fick han en skoningslös serie av gliringar.
  
  
  "Nu...", sade Van. — Det är ett annat problem. Som kommer att få äran av att döda vår Killmaster? Det var en retorisk korkskruv, naturligtvis, att Van hotellet för att få människor att hjälpa till emu krona.
  
  
  "För mig. Kwan plötsligt drog fram sin pistol: "jag har varit följande order tillräckligt länge. Jag behöver denna ära för befordran." Wang drog sin pistol och gjorde ett ego Kwan. Sade han. "Mer värda det."
  
  
  Jag undrar vem som var mer värd runt dem. Jag var verkligen börjar bli intresserad.
  
  
  De två män som stod och såg på varandra, två kanoner pekade på varandras hjärtan.
  
  
  Kretsen av män tog ett steg tillbaka från dem, som om de utför en kadrilj utan musik. Denna åtgärd ökade spänningar, vilket föranledde de två hjältar med vapen för att bekämpa. Nu är det upp till stolthet. Om någon runt omkring dem drog sig tillbaka, de skulle förlora ansiktet. Eller något annat.
  
  
  — Jag för dig att släppa dina vapen. Det var ett meningslöst spel, och Vahn visste det.
  
  
  — Och jag säger er att jag inte tar emot beställningar längre.
  
  
  Jag tror att Kwan sparken först. Två blixtar som hände i en sekund, och han var redan halvvägs över rummet. Duellen gav alla distraktion som de behövde. Att sitta ner på golvet, tog han granat i sin hand och började krypa tum för tum mot dörren. På den första bilden, han tappade den, höll andan, och sprang mot utgången. Den gas som skapas av en dödlig rök skärmen. De flämtade och föll, och försöker nå mig. Man gick igenom nä, men hennes ego sparkade i livet och det böjda. Han tog ett stort språng och tvingade sig att hoppa ut. Det var en tung antik ek dörr med en dekorativ knapp i dekorativa lås. Dörren klickade lugnande och tryggt. Hon skulle inte kunna stå emot trycket från åtta banditer för evigt. Men sedan igen, de hade inte mycket tid. Gasen skulle ha slagit ih upp sina fötter i sextio sekunder, och i tre minuter skulle de alla vara döda.
  
  
  Han gick upp till fjärde våningen, öppnade fönstret och tog ett djupt andetag. Gasen kommer att finnas kvar där det var: i det stängda biblioteket på andra våningen, i rummet där fönstren var stängda.
  
  
  Äldre par var fortfarande där ee hade lämnat dem. De var så rädda att de fortfarande låtsades vara död. Ihk plockade upp henne, rygg och förde henne ner för tre trappor.
  
  
  Vi nått gräs framför huset och lade sig ner på gräset för att hämta andan. Han tittade ut genom fönstret bibliotek. Tre kroppar låg uppkrupen på nen. Fönstret går inte att öppna, men de dog när hon försökte öppna den.
  
  
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  Det fanns inga sviter kvar i den Brittiska Koloniala, så jag hyrde henne tre rum. Två runt dem var för Thestlewaites. Det visade sig vara den sista namn av Hertigen och Hertiginnan. Och de var verkligen Hertigen och Hertiginnan. Det visade sig att flickan, Nonnie, var ih ' s dotter. Och med tanke på att hertigen var åttio år gammal, hennes far kände en känsla av respekt för adeln.
  
  
  Nonnie fick det andra rummet.
  
  
  Nonnie bara fortsatte att komma till tredje.
  
  
  Det tredje rummet var mitt.
  
  
  Försiktigt försökte jag förklara för henne att jag inte var hennes typ. Hon protesterade våldsamt, och sa att hon gillade mig. Jag försiktigt förklarade att hon inte var min typ. Det fick henne att gråta. Jag sa till henne att jag ljög. Jag sa till henne att jag fann henne mycket förförisk och förödande sexig. Hennes pappa berättade för henne att han var svårt skadad.
  
  
  Hon var mycket förstående.
  
  
  "Jag ringde och fick två samtal. Den första var med i London, med Roscoe Kline. Roscoe var en AH-agent. Som en skytt, hans talang var långt under genomsnittet, men när det kom till att spåra Hema var som helst, Roscoe Kline inte ha solen på honom.
  
  
  Roscoe såg ut som något han någonsin hade sett förut. Emu lyckades se ut som tre olika personer inom samma område. Han hade ett speciellt sätt för att ändra hans uttryck och hållning. En dag såg sig omkring och såg en springpojke. Om du ser tillbaka igen, springpojke är borta och du ser någon annan en advokat eller en racing förare-i alla fall: någon helt annat. Sedan var det bara dina känslor, du trodde att du var inte följs... Historien går som Roscoe en gång flydde genom Dachau genom att helt enkelt gå ut på att Nazisternas fäste, helt enkelt därför att, som han uttryckte det, "han såg ut som en tysk."
  
  
  Tro det eller ej. Jag tror fullt ut på det i det långa loppet.
  
  
  Roscoe lovat att hinna med planet till Nassau. Det kommer att fortsätta att övervaka Chen-li och Vin Wo tills jag får det. Det var tio minuter över tio. Jag ringde henne på flygplatsen. Resan till London tog ut på tiden. Sedan vände han på radio. Det var nyheten om en flykt, men inget om Chen-li är möjligt fånga. Roscoe måste visa upp sina trick.
  
  
  Hotellet läkaren undersökte min axel, bandagerade mitt ego, och gav mig en injektion.
  
  
  Han litade inte på oss med ett enda ord som jag stötte på dörren.
  
  
  Hennes hotellet, tar en dusch, ta en drink och ha fyrtio-timmars valv. Men hon är också intresserad av att se Tara, och jag är inte så direkt att jag inte inser att hon måste ha varit genom helvetet för de senaste timmarna. Det var gripande när hon grimaced och sade, " Ni har alltid roligt." Dess visste också att hon faktiskt hade misteln i åtanke. Jag skulle hellre börja leta efter henne själv än att sitta och vänta. Han hoppades att Tara hade avbrutit henne hotel bokning och gått till den adress som han hade gett henne. Han körde upp sig till ett gult hus på andra sidan stan.
  
  
  Mrs Wilson. T. Sheriff svarade mig. Nej, hon berättade för mig, Tara var inte där. Hema var detta Tara? Och hema var för nä henne? Blodet började surrande i mitt huvud. Tara borde ha varit här för ett par timmar sedan. Det var det säkraste stället han kunde tänka sig. Men jag borde inte ha låtit Ay gå tillbaka till hotellet. Henne skulle ha skickat henne uppriktig här. Det budskap som Mrs Sheriff skickade henne innebar att jag skulle bli av med henne stalkers. Han såg två kvinnor sitta tillsammans och dricka kaffe och leka med barnen.
  
  
  Det skådespel som nu presenterade sig inför mina ögon var inte mindre trevligt.
  
  
  De hade en Container.
  
  
  Men, voice problem igen. Vilka är de'? Och där tog de henne? Hennes återigen inte vet var du ska börja. Och även nu, Tara kunde...
  
  
  Hennes namn är Johannes. Sheriff, Hema var det.
  
  
  Hon gav mig en flaska med rom.
  
  
  Dess fastnat på nä. Det skulle vara dumt att lämna trots att jag inte vet vart den ska gå. Grenada? Jag tror inte att de tog Tara det. Men det var det enda stället han kunde tänka på. Och det är därför de inte fick tag i henne det. Han tog en klunk av rom.
  
  
  Hennes herre har sänt henne. Sheriffen hämtade lite papper och en penna och skrev en lapp till polisen om Wilson. Han talade om för dem vilka som är de verkliga bovarna var och att de förmodligen skulle finna ih fem meter under gräsmattan. Jag berättade för dem att det kan finnas fler organ, men jag visste inte var.
  
  
  Då denna heliga plats upplysta upp igen.
  
  
  Den "Trä-Nickel" var exakt vad Ego Wilson hade berättat för honom. En något nedgångna krog på den sidan av vägen. Mimmo cyklade förbi henne och parkerade mellan träden.
  
  
  Fönster var mörka, men när jag kom närmare såg jag att de var täckta med svarta gardiner.
  
  
  Jag hörde hennes röster.
  
  
  Han nås för Wilhelmina. Jag tog det när luften i rummet blev andas igen, och jag var tvungen att rycka ut det genom att döda trick av en kvävande Thailändska. Stiletto hittade henne någonstans på biblioteksgolvet. Det var trevligt att få min gamla pålitliga vapen tillbaka. Ett nytt vapen är som en ny kärlek — du är alltid rädd att det kommer att låta dig ner.
  
  
  Lizzie lutade sig mot det mörka fönstret.
  
  
  Eh bien, Lotto?
  
  
  Nous besök.
  
  
  De väntade på något, och de talade franska. Franska var ett gemensamt språk i Indokina. Många runt dessa revolution-härjade länder som en gång var den franska kolonier och sedan inför en oberoende och samtidigt tänka tillsammans om vilken riktning man ska ta. Vänster eller höger. Dess aldrig varit så bra på att dessa österländska språk, men åtminstone dess att tala franska.
  
  
  "Si le Yacht är parti. Ser du den signalen?
  
  
  De väntar på signalen att båten var borta.
  
  
  — Плюс важно, où sont les autres?
  
  
  De var också väntar på "andra". Om dessa "andra" var där jag hoppades att de skulle vara, de skulle ha väntat en mycket lång tid.
  
  
  Han ansträngt att fånga varje ord de sa. De undrade om du hade kontaktat les autres med Carter. De tyckte att det var synd att de inte fick hjälp.
  
  
  "C' est dommage", sade en, " que la femme est mort."
  
  
  Min dollar stack slutat slå.
  
  
  Tara var död.
  
  
  Visdom, klokhet, självförsvar, möjlighet, syfte, ah, livet, allt rasat in i meningslösa damm. Dess bara blivit galen. Han hoppade upp och sparkade upp dörren. Hon blev attackerad av de första rörliga objekt i sikte. Hon hade inte ens kan dra en pistol. Hennes hotellet kunde känna kött i sina händer och kände en primitiv lust att riva och slå tillbaka. Hennes hotell kan vara hennes eget vapen.
  
  
  Plötsligt visade det sig att jag var bråk med tre män. Tillsammans, de var sex meter lång och tre hundra och femtio pund, men när det kommer till vansinne, jag gillar inte solen. Blinda raseri, flammande vrede — det är vad som tänder dårar i superhumans.
  
  
  Han var ett ständigt rasande maskinen. Han var en fabrik som delas ut slag och sparkar. Ingen av dem har undgått mig. Vi var arrangerad som ett Kinesiskt pussel-en enda, spinning, sparka boll. De var alla rädda för att skjuta, rädda för att träffa någon genom dem.
  
  
  Hennes hotellet skulle vilja berätta för er hur jag gjorde det. I själva verket är hennes hotellet skulle ha känt sig. Men allt jag minns är min egen ilska. När det var över, de var alla döda. Och han gjorde det endast med sina bara händer.
  
  
  Tara ' s kropp var liggandes på disken. Det var ingen puls. Inga tecken på liv. Han plockade upp henne och förde henne utanför. Hennes röda hår brände mig som en handfull lågor. Hennes ansikte såg blek ut i månskenet, men en svag dimma av fräknar fortfarande täckt hennes näsa. En klump som fastnat smärtsamt i min hals, och jag skrek att bryta sig fri i en förödande snyfta. Men det gick inte något vidare, han bara stannade där.
  
  
  Han kysste henne adjö.
  
  
  Hon rörde på sig en kort stund i min famn.
  
  
  Ee kysste henne igen.
  
  
  Hon skrattade och grimaced. "Hej, Nick," sade hon med ett skratt. — Gjorde hon skrämma dig illa?"
  
  
  Jag nästan tappade den, jag var så chockad av detta oväntade resultat. Han kunde inte säga ett ord till oss. Hon brast ut i skratt. "Lugna ner. Du är inte galen. Sleeping Beauty är levande och väl."
  
  
  Äntligen lyckades jag med att säga "Vad-ha-whoo". Eller något liknande.
  
  
  Hon skrattade igen. — Låt mig gå och jag ska säga dig allt."
  
  
  Det var sänkt med ee. "Mmmm", sade hon. "Det är skönt att röra på sig igen." Hon sträckte ut sina armar och snurrade runt i månskenet.
  
  
  Hon var vacker. Hon var en mytisk nymf. En nymf med en gammal legend, född på nytt, som stiger från kammar av klänning, en magisk varelse genom sagor, väckte helskinnade från en spell som varade i hundra år.
  
  
  Han tittade på Nä, mer eller mindre hänförd sig själv. Hon avslutade sin dans, skakade på huvudet och flinade. "Jag hatar att berätta sanningen för dig, älskling. Det är verkligen mycket unromantic."
  
  
  Prova det, " sade jag.
  
  
  "Biofeedback", sade hon.
  
  
  Ekologiska synpunkter?
  
  
  Ekologisk feedback".
  
  
  "Du har redan sagt att," sade jag. "Men vad är det?"
  
  
  Tja, ingen tvekan om du har hört talas om dessa teorier om hur man stoppar en huvudvärk, hur man ska hantera astma bara genom att kontrollera din hjärna vågor... "Så vad?" Det var en storsäljare kallad Biofeedback. Jag läser inte någon storsäljare, men jag har hört talas om dessa teorier. Det hade ingenting att göra med "hur gör jag för att imitera en död person i matte?"
  
  
  "Tja," sade hon, " det gjorde jag. De frågade mig var du var, Odin runt dem som slog mig och jag föll. Sedan dess har precis börjat med denna bio-feedback. Jag sänkte sin puls tills jag inte kunde känna hennes ego längre, och höll andan. Jag gjorde alltid det när de kom för nära mig."
  
  
  Bara sådär? Jag knäppte mina fingrar.
  
  
  Nej. Inte lätt. AX är förberedd för en grupp av kvinnliga agenter. Detta arbete varade i flera månader. Men det fungerar."
  
  
  Men säg mig, varför inte du kontakta mig? Hon ryckte på axlarna. — Jag var inte säker på att det var du först. Men också "— hon stannade och tittade på marken — " gå till ditt hotell för att se om det stör dig."
  
  
  Han gav henne en giftig blick. "Jag var så jäkla orolig när de sa att du var död, att jag stormade in i den här klubben som en galning."
  
  
  "Hej där.'Skrik inte så. Tror du att hon kom hit för skojs skull?
  
  
  'Nej.'Men du var inte att ha kul. Du har sovit på jobbet.
  
  
  Hon vet att denna metod har flera fördelar. Du kan även stoppa din puls samtidigt som dina öron att fortsätta att fungera. Och folk som bara brukar inte vara blyg i sina ord i närvaro av den avlidne.
  
  
  Tara lärt mig en hel del. Inte för att det fick oss ytterligare, men minst hemligheter av Nassau hade klarats upp.
  
  
  Lin Jing och Aängel hade en orientalisk apotek. Aängel hade också ett hotell i Nassau. När det verkade för bra för att vara sant, är det Kinesiska företaget KAN ett erbjudande som de inte kunde neka. I utbyte mot att inte stänga av källan för droger, KAN krävde tjugo procent av intäkterna och återkommande tjänster. Denna "slumpmässigt" var mycket enkel: allt de hade att göra var att täcka och täcka för PBX-serie som KANG var att försöka plantera någonstans.
  
  
  Nassau var en perfekt samlingsplats. Nära till Amerika, men ändå Brittiska territoriet. Detta sparade ih en massa problem och risk. Och som för den sista delen av ih resa, det var mycket lätt att gå ombord på en fiskebåt och landa på en avlägsen Florida reef. Systemet fungerar bra.
  
  
  Charles Bryce, till exempel, är den man som dödade Senator Morton. Först arbetade han som ett enkelt kök assistent i ett casino i Grenada, då KANG utsågs av ego, dra i rätt trådar här och där, som en pilot av "Flygande Ess"; - han kraschade planet med senator i nen. Så KAN systemet fungerade smidigt, men Lin Jing invänt mot detta vika papper. Det är främst avsett mot användning av kraftiga nedskärningar. Det var andra deltagare som klagade.
  
  
  Detta kulminerade när Chen-li skott Saybrook. Det var omöjligt. Senator Saybrook kan ha varit Chen-li ' s mål, men ego borde ha dödat sig själv hemma i Maine. När Saybrook in casino med öppna ögon, Chen-li tänkte: "Varför ska jag vänta på henne?"
  
  
  Det var en jävla dum sak att göra. Så kommer du att öppna ditt eget bo.
  
  
  Chen-li greps.
  
  
  Lin Jing bestämde sig för att lämna. Illa nog att vända Aängel för det, om det är nödvändigt. Resten av gänget var också på gränsen till myteri.
  
  
  Hela kasino verksamhet i Grenada var plötsligt under hot.
  
  
  De som skickas Av Vin. Ih stor man i London, plus en rescue team av Kang för att komma till Chen-li. Vingen hade etablerat sig som ett opium återförsäljare, och denna roll får honom att få Lin Jing förtroende, samt skicka Lin Jing för att hämta mig. Men på grund av detta kaos och uppror i Grenada, KAN man tvungen att hitta en ny plats. Så de ingår Trä-Nickel i det fall, att gömma narkotika från Wilson. T. Sheriff. Detta bar Stahl ih är det nya huvudkontoret. Det de samlades för att planera sin nästa handling. De flesta av de människor runt omkring dem även åt och sov där. Planen var bra.
  
  
  Vingen var hjärnan bakom Chen-li ' s escape runt fängelset. Han planerade också att olyckan med den här båten och tog en ubåt. Han arrangerade en "business meeting" med duke, och också sett till att duke ' s lojala butler hade försvunnit. Var det inte en tillfällighet och trevlig att Vin visste att en stor butler? Kom bara runt London med Fru Cheryl ' s rekommendationer.
  
  
  Han lämnade våldshandlingar Wang Tong. Dessa klasser var inte dåligt, bra, våldsamma. Vad var det som var irriterande var översättningar. Någonstans, från franska till Kambodjanska och Thailändska, Kinesiska och den speciella engelska av Van Tong, misstag har smugit sig in, och väl genomtänkta planer har förlorat en del av sin mening. Vad som följde såg ut som något ur en "Keystone Cops"film komedi.
  
  
  Varje gång en av killarna runt KAN snubbla över en kropp, de trodde att det var HÅKAN gör.
  
  
  Efter alla, KANNA, hade all anledning att döda Bangyeol, och KANG också planerade att döda Lin Ching. Så alla trodde att det var någon annan i gruppen som gjorde det, och tyst städas upp liken de hade kvar för henne.
  
  
  Resten av det som var mindre kul. Detta var aya del som handlar om misteln förhållande till Garou. De kom till honom när han kontaktade mig. Killarna på Telefonen gjorde det, och den anmälan som kom att " det Amerikanska är död." Vin är endast tänkt för givet att jag var Amerikansk. Det var sent på kvällen när Vingen är gruppen gjort sin väg till Cascade Road, och den andra började sina berättelser över en allmän konversation.
  
  
  De bestämde sig för att de bättre skulle komma till mig — och det snabbt. Men jag var redan på Cascade Road. De tog Tara istället för mig.
  
  
  "Där fick de ta du?"
  
  
  Hon vände sig om.
  
  
  Du sa att de var din. Jag vill veta var.
  
  
  Hon lät sanden springa ner på mitt bröst. - "Jag tycker det är en mycket sjuk korkskruv." Hon drog en dollar stack i sanden på mitt bröst. "Vad är det som händer?'Vad är det?' frågade hon med ett skratt. "Är du svartsjuk, Carter?"
  
  
  Visst, jag är inte avundsjuk. Och kalla mig inte Carter. Du ser ut som en kvinnlig reporter runt en film.
  
  
  "Jag bara råkade spela Lauren Beckall." Hon stod upp med värdighet och sprang ner till stranden i månskenet. "Om hon behöver mig", sade hon, " bara vissla." Det enda som skulle förringa hennes värdighet var för att hon inte bär några kläder. När vi träffades första gången, hon verkade som en ganska anständig ung dam. Men på sistone, hon såg mer ut som en trasig ung kvinna än en riktig lady.
  
  
  Hennes definitivt hotel sl. Hennes hotell ee igen. Men det värsta var att jag inte kunde vissla.
  
  
  Han steg upp och följde med henne ner till stranden.
  
  
  Vi gick och badade.
  
  
  I & nb, i mitten av vågorna, vi gled annan runt den andra.
  
  
  "Det kommer inte att fungera", sade hon. Jag berättade för henne. "Placera en insats?"
  
  
  Tja, det kan ha varit om vi inte hade slitits sönder av en vecka i offentlig verksamhet. Så det blev kärlek vid kanten av havet, ibland täckt med vatten, ibland naken igen. Vi föll in i samma rytm som wave, eller wave — i samma rytm som vårt, så att det och det blev vågorna och stranden, mötes-och i deras naturliga lopp och säga hejdå, vi blev ännu fler vänner, hälsning och säga adjö kärleksfullt, med våt salta kyssar. I själva verket, det slutade aldrig. Min mun mot hennes bröst omedelbart fick henne att börja om igen så vi rullade tillsammans i virvlande vatten och ökade igen tillsammans, flämtar av upphetsning.
  
  
  Ett par dagar senare, sa hon till mig,"vet Du, jag var rädd för henne i början."
  
  
  Han sprang insidan av hans hand över hennes mage. "Det är en skrämmande spelet, honung. Och om du inte kan spela med knivar eller kung fu... ja, jag klandrar dig inte. Han tittade djupt in i hennes ögon. "Låt mig berätta för er vad.: Jag var mycket arg på dig."
  
  
  Hon skakade på huvudet. — Jag menar inte så. Jag menar, ända till denna dag, när du och jag satt i baren, när du satt där, på andra sidan av stolen, miljontals mil bort.
  
  
  "Titta", sa jag mjukt. "En röst som hennes. Och ingen kan få mig att betala för det. Du vet att nu när hon är med dig, hennes är allt ditt. Och resten av tiden... ja, då är det nog alla med sin egen.
  
  
  Hon log. Det var ett töcken av din sorg i det. "Oroa dig inte. Carter. Jag kommer inte att försöka ändra dig. Helt enkelt... Hon stannade, med tanke på vad jag ska säga, bestämde sig då för att fortsätta — " som jag inte visste förut. Sedan om hennes namn är inte Lauren Beckall, då har jag detta hemska, äckliga tendens att vara Anonyma Annie. Hon log igen, men denna gång hennes ansikte var mer glad. Oroa dig inte. Nu är det mycket stora och starka, och de älskar dig precis som du är."
  
  
  Jag har en inbyggd reflex att frasen "jag älskar dig", i en serie av studsar. Att han aldrig har lovat henne någonting... vi alla har att hålla den icke-bindande... jag tittade på Tara. "Jag tror," sade hon, " kanske jag älskar dig också."
  
  
  "Min Gud", sa hon...
  
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  British Museum var mer attraktiv än någonsin. För mig, det var alltid något olycksbådande om denna sevärdhet. Du tittar på några rustning som Kung Arthur måste en gång ha slitna eller en munk mantel som "går tillbaka till 610". Det plötsligt uppstår till dig att historien är inte bara en liten historia som är komprimerade och torkade i dessa böcker historia, som en sträng av karga människor och händelser går hand i hand med de datum som alltid kommer ihåg. (1066, Viking segrar). 1215, Magna Carta.) Historia är en tumultartad, tumultartat virrvarr av fakta skrivet med mod, förtroende och blod. Historia handlar om människor som du och jag, för evigt dömda att tjäna våra enkla, vardagliga existens. Inte en metall sköld, eller en bit tyg.
  
  
  Som jag sa, det är läskigt.
  
  
  Han hade planerat att möta Roscoe klockan elva i rummet där Konstapeln: s fingeravtryck fanns kvar. Ett särskilt pass som krävdes för att komma in. Jag hade denna passage, och riktningar för att komma dit, så väl som en lysande broschyr om John Constable (1776-1837). Hon var gav ett pass av en Margaret Rutherford lookalike, som sedan gav mig en jätte mapp utskrifter. "En romantisk realist," skriften säger. "Konstapel Hotell tillbaka till naturen." Om så, sedan naturen (1776-1837) var en underbar plats. En syn av lysande grön.
  
  
  "Men ja. Då fanns ingen toalett i huset.
  
  
  Henne, vände runt. Det var Roscoe Klein.
  
  
  "Fortsätt att beundra denna målning," sade han. Han vände sig runt och beundrade målningen. "Vår gemensamma vän från Nassau kom hit. Han hyrde ett hus på landet i Cotswolds. Henne, gick till en annan målning. Hus med halmtak och en ljus green river. "Din Chen-li är fortfarande det. De åkte dit candid runt flygplatsen och med dem illern inte gå ut någonstans. Det fanns inga besökare. Det fanns inga telefonsamtal, " vilket är ovanligt. De är bara ett gäng squires leder en lugn, snygg och friluftsliv. Naturligtvis, de hade bara varit här i tjugo-fyra timmar.
  
  
  Han visade en annan löv och denna gång utforskade bruk och ström. "Har du sett några andra KANG agenter?"
  
  
  "Ingen, Nicky. Till ingen.'
  
  
  — Har någon att bry dig?"
  
  
  Vem är jag? Lamong Cranston? Med möjlighet att påverka ditt sinne? Ingen ser skuggan, baby.
  
  
  Sen har jag en annan korkskruv, Roscoe... Varför är du antyder att jag tittar på dessa bilder?
  
  
  Henne, vände runt. Roscoe ryckte på axlarna. — Jag bara tänkte att du borde veta något om konst."
  
  
  Vad jag har sagt då är inte lämplig för kompaktering.
  
  
  Vi hade lunch på en West End diner som kallas the Hunter ' s Stuga. En träpanel diner med en sorts ål-in-gelé och hare-tillbaka-menyn. Jag heter Tara och berättade för henne att komma över. Vi bor i en" lägenhet "som tillhörde en vän Roscoe' s, en flicka som var närvarande arbetar runt om i staden. Vi var mer på våra egna, och vi hade mindre problem med alla som John Stewart nonsens om porters, servitörer och pigor. Det var också den mest fredliga sätt att interagera med staden. Jag såg hur Roscoe tittade på Tara när hon kom. Hon var iförd en smaragdgrön cashmere klänning med smala axelband och tajt som pesten, som utsatt henne på hennes bästa, och hjälpte hennes fasta runda bröst. Hon måste ha gått shopping och köpte ett ego som morgon. Åtminstone har jag aldrig sett det innan, ego. Jag kan ibland glömma hennes klänning, men jag kommer aldrig att glömma henne tajt klänning.
  
  
  Han introducerade henne till Roscoe. Hon log sitt eget leende. Som jag sa innan, Roscoe kan se vad emu gillar, men nu har han specialiserat på att titta på utan uttryck. Mr Poe, Den Genomsnittliga Personen. Genomsnittlig höjd, bygga, ansikte och kläder. Jag uppskattar att han var ungefär femtio år eller så, och det får jag räkna med att lägga upp allt han gjorde. Men han har sin egen tjockt hår, det är inte grå, och det har inte den aggressiva svarta färg som händer när färg.
  
  
  Så Tara log. En stund senare, när Roscoe tittade på honom, det var Gary Grant. Han var lång och tunn, och plötsligt nen var klädd i en skräddarsydd kostym, och han såg att han hade förvånansvärt vita tänder. Ah, den vita som bländar, och Tara såg bländas.
  
  
  Han satte sig ner, harklade sig, och med en fast, befallande gest som kallas servitör över och beställde drinkar. "Säg mig", sade han till Roscoe, " de som tittar på din handel nu?"
  
  
  "Handel?'
  
  
  "Utanför. Din utrikeshandeln.
  
  
  "Åh, den påstådda handel. Charlie Muskotblomma. Har du någonsin sett ego?'
  
  
  Hans ego har aldrig sett det.
  
  
  "Ja, det är bra. Vapen är också bra. Om något händer — och jag tror inte att det kommer-kommer han låta mig veta. Det är en pojke med honom, Pearson. Så du behöver inte oroa dig för det."
  
  
  "En pojke?'
  
  
  Roscoe tittade mig rakt i ögat. — Jag tror att du var ganska smart när du var tjugo."
  
  
  Jag tänkte på det för ett tag. Fortfarande, det skulle kännas mycket bättre om du sitter där just nu."
  
  
  Roscoe skakade på huvudet. — Jag är en blodhund, Nicky. Inte en vakthund. Dessutom, jag får också - "för gammal", säger han försökte säga, men fick själv precis i tid", hennes stahl har varit för lat på sistone att ligga i det blöta gräset för en vecka väntar."
  
  
  "Hur kan du vara så säker på att de kommer att hålla så länge?"
  
  
  - Produkter, till exempel. De beställde mat-till exempel, för en vecka. De har även anställt en hushållerska. Detta innebär att de planerar att vara bra pojkar för en stund. Sådana nyheter sprider sig snabbt genom byn. Och tro mig, det är redan nyheter i dessa städer om någon nyser två gånger.
  
  
  "Så vad gör vi?"
  
  
  "Bara vänta?"
  
  
  Han drog ut två e-post lådor. Liten ficka svarta lådor. "En för dig, en för mig.'
  
  
  "Att arbeta på avstånd?'
  
  
  "Ja. Bara att gå till närmaste telefon och ringa nio-tre-sex-fyra-noll-noll-noll. Utanför staden, du måste först vända sig noll-en. Klicka på koden för denna sötnos och du kommer att höra en inspelning av Mace rapport. Rapport varje timme.
  
  
  "Är det allt?"
  
  
  "Nej," sade han. "Det är något annat. Du kan också ringa och lämna ditt meddelande på band. Då Mace och hennes ego kan lyssna på. Dolores fortlöpande övervaka, så vi kommer att bli varnad om något går fel. Se bara till att säga hej var du bor. Dolores var en YXA växel.
  
  
  — Och det här huset — är det möjligt att sätta Zjukov i det?
  
  
  Han gjorde ett surt ansikte och skakade på huvudet. Knappt. Eller om de ska vara borta ett tag, men de har inte visat några tecken på det ännu. Vi kan försöka att skicka en arbetstagare som av någon anledning. Men om Poe Vin föll för ett sådant trick, han skulle ha varit sedan länge döda. Vi har en anslutning till det lokala telenätet, så att vi kan fånga upp alla utgående meddelanden.
  
  
  Jag gillade det inte. Det var en evighet att vänta. Men jag kunde inte riskera att sätta mig själv i riskzonen. Vin Vo ihåg mig. Bara visa emu ditt ansikte en gång och hela operationen skulle vara ett misslyckande.
  
  
  Han tittade på sin klocka. Det var två minuter till en. "Om din paging system fungerar, jag tror att du har tid att göra det."
  
  
  Roscoe gav mig sitt bländande leende. — Varför inte göra det nu?" en vän? Håll det i fingrarna ett tag. Prova det själv.
  
  
  "Jag litar på dig implicit, Roscoe," sade jag. Han flinade på Tara. "Jag menar med telefonen. Jag vet att du kommer ge mig en korrekt rapport.
  
  
  Han kunde argumentera för det, men N-3 är alltid viktigare än K-2. Roscoe svarade i telefonen.
  
  
  Tara log.
  
  
  Det var sött, men tom leende av en kvinna som inte vet flottan har bara seglat. "Jag är hungrig", sade hon, tittar på menyn. "Förresten, han är inte min typ", tillade hon utan att titta upp.
  
  
  Hennes panna steg. "Jag visste inte ens tänka på oss för ett ögonblick", sade jag.
  
  
  Mace inte har Barents Hav territorium att berätta för oss. Som i princip gav oss en ledig dag. Jag köpte henne några biljetter till musikalen. En sak som heter "Berätta för Din Mamma", som en arrogant New York Times säljare som kallas"ganska rolig om man gillar den typen av grejer."
  
  
  Tara var redo för lite shopping, och hennes lite nervös över att inte göra någonting. Min röst måste ha låtit absurt läskigt, eftersom hon plötsligt slutade prata.
  
  
  "Jag vet vad du tänker," sade hon till sist. "Du tror att detta kommer att vara en av deras gudsförgätna turist fällor, så vad gör du med den här tjejen? Eller snarare, vad gjorde hon här egentligen? Allt hon kan göra är att bli kidnappad och gå och handla."
  
  
  Jag svarade inte. Ee tror -- var nära.
  
  
  — Tja, jag har en anledning att vara här. Och anledningen till det är att när du väl räkna ut var de labs finns i Hall ih, jag ska veta vem de kloner som finns runt om dem och vad de kan göra med dem. Hon tittade på mig på samma icke-oförskämd, tystlåtna sätt hade hon den första dagen vi träffades på Waldorf. Och håret på baksidan av min hals stod upp precis som det gjorde då. Hon visste, att hennes reaktion var rent defensivt. Hon satt där och kände det som om hon var irriterande mig, och det var inte mycket hon kunde göra åt det. Och hon var orimligt känsligt, och hon kunde inte göra något åt det.
  
  
  Vi stod i hörnet av Piccadilly Circus, tittar på varandra i hjälplös ilska.
  
  
  Hon sa. — Dessutom, det är något annat jag kan göra.
  
  
  "Och så är det", sade jag. "Menar du att du också säga något."'hon sa. — Jag kan också göra dig glad."
  
  
  Det är svårt att argumentera med en sådan oförskönade sanningen. Vi kom överens om att träffas på lägenheten klockan fem. Fram till dess, illrar runt omkring oss kommer att ta hand om sig själva. Jag gick till pad på Charing Cross Road. Det blev lite suddigt. Inte exakt dimma, utan snarare någon form av tjocka kallt. Den helande sår på min axel gör ont. Han undrade varför folk gillade att såra en annan vän så mycket när att smärta faktiskt existerade.
  
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  Vid kvart i tre kom han till pad. Precis i tid för att påminna mig om att det var nära klockan tre. Den engelska inte dricka alls, inte när. Det är därför-åtminstone enligt Roscoe - du kan inte lita på engelska. Jag beställde en öl och bläddrade igenom tidningen.
  
  
  På sidan tio i London Gånger, det var en liten bit av nyheter över hela Usa. Det visade sig att Senatorer Bale och Torpet var offer för en helikopter krasch när du checkar ut effekterna av Orkanen Carla. Det är åtminstone vad de tyckte. Helikopter och pilotprojekt saknades, och utredningen sköts upp på grund av Orkanen Dora.
  
  
  Så ih blev sex. Morton, Saybrook, Lindale, Skövde, och nu Neil och Torpet. Han kunde tänka sig Washingtons akrobatik. Privat konversation om mordet på försök och stämpling. Uppmuntra regeringens uttalanden. Under tiden, topp-hemliga förhandlingarna ägde rum i Hawke ' s office. Hur kan vi vidta skyddsåtgärder utan att orsaka panik?
  
  
  Jag undrar hur — om Han gjorde det-han skulle hantera klon fall. Tills nu, illern har haft några avgörande bevis för teorin. Och om han hade varit ens i närheten benägna att acceptera vår teori, som jag fortfarande inte har träffat honom på ett tag. Ingen tvekan om att de kloner som redan fanns i landet. Men hur kan ih sättas på most wanted-listan om du inte vet hur många kopior av en och samma person som är runt?
  
  
  Men naturligtvis var det Hawke ' s problem. Så långt, jag har haft mina egna problem. Min uppgift var att hitta en grogrund för dessa PBX-system, oavsett var de var belägna. Döda den ursprungliga och förstöra kopior. Försök också att ta reda på hur många-om det finns några ihs vänster-gå gratis med ett mord för. Om han hade gjort det och levt länge nog för att berätta historien, Washington kunde ha startat en fullskalig avstängning. Åtminstone inte om jag kommer att leva länge nog.
  
  
  Det gick runt i cirklar och kom sedan tillbaka till mig. Washington väntade min första draget. Och Chen-li väntade på sin första draget. Och då det kommer en punkt som du inte tycker om på alla: vad händer om denna Chen-li inte röra på sig alls? Tänk om han bara sitter gömmer sig och det är färre och färre senatorer?
  
  
  Klockan började ringa. Flickan i baren sa att det var sista gången. Jag betalade det och vänster.
  
  
  Ibland undrar man om vi är en del av någon jätte schack spel. Den Stora Hand kommer och skryter med att det kommer att sätta dig där du skulle inte vara alls. Det ser ut som en mycket slumpmässig rörelse. men i slutändan visar det sig att detta var den sista flytten av hela spelet.
  
  
  Jag gick en kort promenad. Planlöst, tror jag. Po Bond-raderas. Vid en bra tidpunkt, fann han sig själv i Burlington Arcade, en lång, smal galleri av butiker. Till henne, han craned hans hals som alla andra, att titta på flaggan-dekorerade taket i galleriet. Han tittade i skyltfönster med tröjor och kameror, och på windows med Kinesiska figurer.
  
  
  Jag tog en omväg när en man i Virginia tog en bild av hans fru.
  
  
  Sedan sprang jag in i en tillfällighet.
  
  
  Min första reaktion var att vända sig bort så att han inte skulle se mig, för att titta på mitt ansikte i en återspegling av skyltfönstret. Men sedan insåg jag att han inte skulle känna igen mig i slutet. Hennes ego visste att hennes ansikte nästan lika bra som han visste att hans egen. Jag har träffat honom två gånger innan. Hennes ego hade redan dödat henne en gång. Men inte i den här kroppen. Chen-li var någonstans på landsbygden. Hängde Lo var i helvetet, och jag trodde inte att Lao Zeng var shopping just nu. Detta ansikte tillhörde någon annan. Samma breda, hårt ansikte. Samma platta, ovänliga uttryck. Samma perfekt placerad vårta.
  
  
  En annan gren.
  
  
  Jag följde honom med en avslappnad, lugn gång. Piccadilly röret, tillbaka till Russell Square.
  
  
  Det var riskabelt att följa honom så nära. Men det finns vissa risker som du bör ta. Dessutom började han ut som en man som inte förväntar sig problem. Han såg inte på sin förföljare eller vända. Effekt: flera val. Antingen han visste inte att jag var förföljd, eller visste han och ledde mig in i en fälla.
  
  
  Han följde det för ett par kvarter tills den gren försvann i en byggnad i rött tegel. Dörren var numrerade 43, och ett brons namnskylt lagt till irrelevant information: "Featherstone Samhället "med en irrelevant postscript:"som Grundades 1917." Vad fan typ av Featherstone Samhället var det? Nästa sak jag behövde göra var att ta reda på.
  
  
  Det var en makrobiotiska restaurang tvärs över gatan. Helt plötsligt hade jag en stor aptit för hälsosam mat.
  
  
  Det togs över av ett bord med utsikt över gatan, servitören, som inte ser så frisk som man kan tro i denna inställning, borstade bort några smulor och gav mig en meny. Jag hade ett val: solros sorbet (vispad yoghurt med frön) eller en lista av allt dödligt hopkok. Spenat juice, kål souffle. Han stannade upp på karaff med ekologisk saft, undrar vad orgel de hade lyckats laga ego runt.
  
  
  Ett par änkor med gångstavar gjort en smärtsam vandring genom Featherstone samhället.
  
  
  En saftig tonåring i en T-shirt och jeans tog bordet bredvid mig och beställde en solros . Hon såg på mig hur små flickor gör.
  
  
  En kvinna kom in med ett stort antal paket. På sina huvuden bar de en alltför röd hatt och nästan skrytsam rynkor. Först trodde jag hon pratade med sig själv. Men jag hade fel. Hon pratade med sin väska. "Okej," sade hon, " och du förblir lugn.
  
  
  Hon hade helt rätt i det. En kasse med en för stor mun KAN vara mycket irriterande.
  
  
  Hon satte sig ner vid bordet bredvid mig och tog av hennes mjuka bruna kap. Hej, det var inte långt ifrån åttio, men hon var fortfarande klä upp för att matcha hennes ungdomliga år. Hon var någon slags tonårig flicka. Pärla halsband och musky parfym.
  
  
  "Sitt ner", sade hon till påsen. Hon vände sig om och gav mig en ursäktande leende. "Jag förstår inte varför jag inte får i restauranger. De säger att det har att göra med prydlighet eller något. Men det är mycket snyggt. Hon tittade i hennes väska. "Är inte det rätt, honey?"
  
  
  Kniper var en sex kilos Yorkshire Terrier. Även känd som Roger. Som av en slump, jag gillar inte alla dessa små pratar hundar alls, och något om att det måste ha varit skrivet över hela mitt ansikte. "Jag hoppas du är inte rädd för hundar."
  
  
  Jag berättade för henne att jag inte var rädd för hundar.
  
  
  Åh, bra. Hon log och klappade min hand. "Eftersom Roger inte skulle skada en fluga."
  
  
  Han undrade, med tanke på egots tillväxt, om en fluga skulle skada emu. Hon gav upp ett gällt skratt, och coquettishly satt sig ner för att slicka.
  
  
  Hennes namn var Miss Mabel. Hon hade bott på blocket för mer än femtio år i ett hus som hon blygsamt beskrivs som ganska lyxigt. "Åh, låt oss bara säga att... en gåva från, låt oss säga ... en annan. Missa Mabel vill låta mig veta att Nä faktiskt hade sex. Jag gjorde det klart att Miss Mabel att jag inte förvånad.
  
  
  Detta gav mig ett par punkter, och samtalet tog en viss riktning. Jag sade hej det var jag som sitter och väntar på en vän som var närvarande deltar i Featherstone Samhället.
  
  
  "Mmm", sa hon. "Och du ville inte gå in där." Tror du inte på dessa saker? †
  
  
  Jag sa till honom att jag inte visste mycket om det.
  
  
  "Ingen vet om spöken, Mr Stewart. Vi har bara att acceptera att de finns där."
  
  
  Bara sådär. Den Featherstone Samhället låter dig tala med de döda.
  
  
  Han undrade om denna gren hade ifrågasatt senatorer.
  
  
  Jag frågade henne om hon någonsin varit där, och hon frustade.
  
  
  "Ha. Nej, det är osannolikt. John Featherstone förbannade mig på 1920-talet. En förbannelse, tänka sig det. Han sa att jag var en brawler, för att uttrycka det milt. Åh, han var en man av anständighet, en riktig fanatiker. Hon klappade på huvudet med pekfingret, som glänste med en samling av diamant ringar. Minnen av en tidigare skandal.
  
  
  "Tja, om du frågar mig —" sade hon mjukt i mitt öra, " det finns inte en enda kropp i detta hus som vi behöver prata om. Död eller levande, du måste vara en ängel att komma in i detta hus. Och änglar, mina kära, är extremt tråkigt. Hon gav vad man kan kalla en busig glimt i ögat.
  
  
  Servitören tog hej, en läsk som är rika på vitaminer. Hon tog en klunk och gjorde en grimas av äckel. Denna dryck är mycket bra för dig.
  
  
  Vad var det jag sa igen? Åh, ja, jo, när han dog, hans dotter tog över. Ja, jag pratar om konstigheter... Alice Featherstone, kära dam, Miss Mabel spetsade hennes läppar ogillande. "Uppspelning av en jungfru för länge är aldrig en bra sak."
  
  
  Han ignorerade Missa Mabel är psykosexuella teorier.
  
  
  Tja, nonsens. "Ah, Touwe" eller "Wauwe". något sånt. Jag känner henne inte exakt. Om du frågar mig, honung, det är på grund av traditionell Kinesisk mat som hon lärt sig som barn. De äter mest fruktansvärda saker, du vet. Jag tror att det påverkade hennes hjärna.
  
  
  Hon har lärt sig en hel del från tillräckligt många människor under åren för att veta att du bör lyssna på allt. Från ih favorit flygande tefat teori till steg-för-steg-avspelning av ih bästa golf spel. Alla vill bli hörda. Och om du är villig att lyssna på saker som ingen annan vill höra, är chansen att de kommer att berätta saker som ingen annan kommer. Så uggla i hela världen skulle inte ha avbrutit henne om det inte var att titta på den gatan. Vad jag såg där berättade för mig att jag kan ha vunnit det stora priset.
  
  
  Han ursäktade sig och gick till telefonen. Ego hittade henne i männens rum och uppringda hennes nummer. Mace inte har den nuvarande.
  
  
  Jag tejpa den.
  
  
  Den gren precis gått igenom antalet 43. Jag gick till hörnet för att skicka ett meddelande. Om det inte var den gren som jagar henne här. Om han hade varit förändras och haltar för den sista halvtimmen. Naturligtvis, om det var möjligt. Men han litade inte på henne. Min gren såg alltför kaxig bry sig om att dölja. Och om det hade varit någon annan, att han skulle ha stött på något större. Dessa är kloning stationer.
  
  
  Det var tio minuter till fyra. Jag lämnade henne ett meddelande för Roscoe. Jag sa till emu för att komma hit och hålla ett öga på nästa klon. Under tiden, jag ska sitta här och titta på. Jag ska se om någon annan kommer in."
  
  
  Missa Mabel pratade med Roger igen. Hon undrade om jag kunde få henne till min nästa reumatism test utan en föreläsning om den kemiska sammansättningen av livsmedel. Jag tog en chans på henne. "Varför gjorde Alice Featherstone att växa upp på Kinesiska ed?"
  
  
  Missa Mabel verkade tycka att det var en dum korkskruv. Tja, kära. Vad gör Kineserna äter?
  
  
  Vänta en sekund. — Du menar Featherstones är Kinesiska?"
  
  
  "Jo", hon pekade på mig. "Inte riktigt. Men, återigen, inte exakt.
  
  
  Kort sagt, Gamla John var en kaffe-och exportör. Han bodde många år i Kina. Men med revolutionen 1912, blev det klart för Västerlänningar att de inte längre var välkomna. Egot fall blev konfiskerade. Dödade ego fru. Så John återvände till London med sin lilla dotter.
  
  
  Och med en förkärlek för mysticism.
  
  
  Han hävdade att han pratade med sin fru varje dag. Och emu lyckats övertyga många av de gamla aristokrater att han kunde vara ih är " kontakt med de döda." De hjälpte till att emu och grundade Featherstone Samhället. Det var ganska mycket alla Saknar Mabel visste om det. Förutom att John och hans dotter Alice levde som eremiter. Bara för att komma ut från tid till tid för att kasta en förbannelse på mindre rena hjärtan.
  
  
  Hon avslutade sin berättelse precis i tid. På mindre än en sekund, hon såg in i hennes väska. "Roger!" han bet henne. "Bad hund."
  
  
  Hon ursäktade sig och gick.
  
  
  Det var 4:30 när Roscoe kommit. Han tog ett bord i andra änden av rummet och tappade en lapp på mitt knä som han passerade mimmo:"Det finns en bakdörr i gränden."
  
  
  Det började regna så fort jag lämnade restaurangen. Han stannade i skydd av entrén och tittade ut genom fönstret tvärs över gatan. En kvinna i hennes sextiotalet i en svart siden klänning stod på knä på fönsterbrädan och tittade ut.
  
  
  Genom regnet av henne, hörde hennes röst. "Ja, ett rep. sade han. "Ah, repet. Usch.'
  
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  
  Det var en smal kullerstensbelagd gränd som sprang längden på blocket. Vissa där det var något bredare där det brukade vara ingångar för några stabila eller liten pitch. Det slutade i en tunnel cirka tolv meter lång. Och så var det en sidogata.
  
  
  Nummer 43 var en fyra våningar herrgård. Det fanns ingen eld flyr, men det fanns en bakdörr.
  
  
  Dörren öppnas.
  
  
  Och det var min första gren. Han såg mig också, och gav mig en snabb, frågande blick. En "jag har inte sett dig förut"utseende.
  
  
  När du är osäker, bör du improvisera. Jag gick mot honom och log. Jag är ledsen, men jag letar efter Marsden hus. Jag drog Roscoe ' s not ur min ficka och låtsades att studera det. Den säger att jag ska vara på nummer fyrtio-fyra, men — - jag ryckte på axlarna - " det är ingen fyrtiofyra alls.
  
  
  Han tittade på mig. "Jag vet inte. Men åtminstone du inte kommer att hitta en ego i gränden." Detta var hennes första tid på att tala till en klon. Jag har hört andra tala till henne, men inte för mig. Nu slog det mig. Alla av dem talade perfekt svenska utan brytning. Amerikansk accent i engelska. De var välutbildade.
  
  
  "Lyssna", sade jag, " jag kanske ska använda telefonen. Jag har fått Marsden nummer - "jag fumlade med Roscoe' s not igen.
  
  
  Han skakade på huvudet. "Det är något fel."
  
  
  "Åh, — sade jag. "Jo tack."
  
  
  Jag hade inget annat val än att gå ut genom gränden. Regnet föll hårdare nu. Det slog i trottoaren och ekade högt i den trånga passagen. Platsen var illavarslande. Gränden är mörkt. Regnet är mörkt. Det är halt på grund av den plötsliga regn. Hennes krage vände upp.
  
  
  Det var inte något jag sett eller hört. Det var bara en magkänsla.
  
  
  Han stannade för att tända en cigarett. Han stannade på Rivnenskaya bara ett steg bort från mig.
  
  
  Han ville inte vända sig om. Han lät stiletto glida ur hans hand och fortsatte sin väg. Jag hörde Tara säga igen, "jag är en första klassens lönnmördare," sade hon,"jag har för att vara ett första klassens lönnmördare."
  
  
  Bra. Så jag följde. Mellan eko av hennes egna fotspår och trummandet av regnet, att hon kunde göra sig av ett annat ljud.
  
  
  Tunneln var framför mig. Henne, in i tunneln. Det var mörkare ute. Han hukade sig i skuggan av muren och tittade tillbaka ner i gränden.
  
  
  Inget sånt.
  
  
  Och ändå... jag såg det inte komma. Håren på min hals stå upp för en anledning.
  
  
  Det enda ljud som hördes var ljudet av regn. Tyst gawk flög ut i ingenstans. Det slog i sten wall. Hon sjönk tillbaka och bytte sitt svärd för Wilhelminas. Bara i fall att. Jag räknar inte med att döda egot. Hon försökte att få några svar ur honom. I detta skede av ärendet, en annan död gren kommer att leda till en annan dödläge.
  
  
  Han kröp tillbaka in i skuggorna och tog av sig rocken. Jag hängde upp henne som en sten i stönar. Gawk-eyed mimmo whizzed förbi mig och betade min kappa... På hennes mage, det började krypa runt tunneln, i den riktning från vilken kulorna hade kommit.
  
  
  Saken är den att han är inte van att missa ett skott. Han väntade på sitt offer för att säga "puh" eller " suck." Tystnaden fick på Emu: s nerver, om han hade någon. Han gick ut genom skyddsrum så snart han nådde tunnel ingång. Hennes skott gick lägre och träffa emu i hand med pistolen. Inte på den sidan själv, men vid den pistol som föll till marken, vände Han sig om för att höja sitt eget ego. Henne, hoppade upp och attackerade. I samma ögonblick som han nådde sitt vapen, han slängde bort med ego. Det var svårt att kämpa mot honom. Han var bra. Han visste att varje trick som kände henne. Han hade en kniv. Bara så det var det, och skickades candid till min dollar stack. Egot tog tag i hennes handled och lyckades stoppa henne från att flytta. Men inte för länge. Han plockade upp varje stam, och nästan slog mig var att det som verkligen irriterade mig. Hon, vände sig om och lutade sig lite framåt och det slog mig i livet.
  
  
  Slaget knackade mig av mina fötter, och kniven nästan slå mig. Fick upp. Toppen av mitt huvud slog ego hakan med en ljudlig klang av tänder. Detta kränkt ego avsikter. Med en karate spark i egots hand med en kniv och slog ut ego, vapen stod direkt mellan stenblock, peka nedåt. Hon fortsatte att hålla ego handleden och vänt ego på hans rygg. Han försökte att bli av med sin makt med hjälp av en judo flytta, men hon hade redan förberett för ett ego flytta. Han halkade och föll på våta stenar. Jag har hört att torr knäcka ben. Han låg där och tittade upp i förvåning. Ego benen var stoppade upp, han var fortfarande vid medvetande och inte känner någon smärta. Chock växte bara alla dessa känslor. Kanske benen var permanent funktionshindrade. "Okej", sa jag. "Jag vet vem du är. Jag vill höra mer detaljer från dig. Hur många av er är det?
  
  
  Han slöt ögonen och log på ett arrogant sätt.
  
  
  "En hel del." "Alltför många för att stoppa oss."
  
  
  Var är din bas?
  
  
  Att le igen. "Nästa. På en plats där du kommer aldrig att hitta oss.
  
  
  De satte en pistol mot honom. "Bra. Vi ska börja om från början. Och jag behöver inte svar som "mycket" och "mer". Jag vill få svar på, hur mycket och var. Så gå vidare.
  
  
  Ego ' s ansikte var lugnt.
  
  
  "Eller ska du skjuta mig?"
  
  
  Han skakade på huvudet. "Det är ingen skillnad mellan död och liv. Du Västerlänningar inte förstår. Jag kunde inte hitta det. Så hon är redan död.
  
  
  Du är kvar med några hot när det senaste hotet blir sådana reumatism. Det var en återvändsgränd. Hennes misslyckades också. Men sedan, om jag inte kunde komma på vad hotellet sa, jag kan alltid försöka få bekräftelse på att jag trodde att jag kände henne.
  
  
  — Men du tror att andra kommer att lyckas. Som du kan döda en hel hundra senatorer?
  
  
  Vi behöver inte döda dem alla. Nog för att skrämma ih alla till döden. Att kalla riken i er regering. Ditt... - Kongressen, som du kallar egot. Vi kommer sedan att kontakta er ordförande, och allt som kommer att hända som vi vill ha."
  
  
  Nu var det min tur att visa några förakt. "Jag tror att du har glömt något." Denna president har livvakter och en ganska tajt trygghet."
  
  
  Han skakade på huvudet. "Jag tror att du har glömt något." Denna trygghet har varit förbi innan. Och dessutom, vi kommer inte att döda egot. Vi kommer endast att kontrollera ego hjärnan.
  
  
  Därmed alexander ih-plan. Förlama Kongressen och göra presidenten din docka. Inför kaos i Kongressen, den aktiva tjänsten kommer att få obegränsad makt. Och KAHN kommer att ha full kontroll över det. Det var inte lika omöjligt som det verkade. Livvakter är bara skyddas från kulor. Och inte tänka för din omelett full av personlighetsförändrande droger. Eller mot acetylsalicylsyra, som inte är acetylsalicylsyra. Det var allt de behövde. Det sägs att Rasputin hade en kung i ego i kraft. Men idag, du behöver inte ens vara Rasputin för att göra det. Du behöver bara vara en drog kille. Kungarna av Medeltiden hade sina egna provsmakare. Människor försöker mat och dryck för att se till att de inte är förgiftad. Det var ett jobb. Men detta är inte fallet nu. Därför att, locka deras lysande pedagogisk förmåga, de styrande är försvarslös. KANG plan var galen. Men det var inte så galen.
  
  
  Han förlorade medvetandet. Eller så det verkade. Jag har inte mycket att göra. Hur som helst, jag har inte fått någon mer information. Men en sak var klar: han var tvungen att dö. Eller hela KANG gäng som kommer efter oss.
  
  
  Han tittade ner på henne orörlig kropp. Hennes, trodde för ett ögonblick. Henne, tänka på det bästa sättet för honom att dö. Henne, borta. Han återvände till tunneln och plockade upp hans päls och stiletto han hade sjunkit. Från det, det fortsatte ner på gatan.
  
  
  Allt jag hörde var ett svagt ljud. Naturligtvis, han var inte omedvetna. Han vände sig om och tog upp pistolen.
  
  
  Han sköt sig själv i ögat.
  
  
  Första-klass mord.
  
  
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  
  Utförandet av" Berätta för Din Mamma " på Lyric Theater, som utlovat, var "ganska roligt om du gillar denna typ av sak." Det dåliga är att jag förmodligen inte kommer att vara ego-tittande. Det enda intressanta var flickan som hade redan kröp fram ur hennes kläder. Janice Venus. Han mindes henne från de dagar då hennes namn var Janice Trä.
  
  
  Janice Venus var en blond gudinna, och vad hennes namn var, med en vacker figur. Hon var en varm följeslagare på en resa till Rivieran, förmodligen för fem år sedan. Vi skildes som vänner. I min verksamhet och sin framtid räddades av älskvärd och rik Räkna Hoppup. Han gav mig en del information om Almazov är smugglare, och Janice gav mig en massa Almazov. Förra gången ih såg henne, i Nice, de var gifta.
  
  
  Hur det såg ut nu, allt kunde ha gått på ett lite annorlunda sätt. Under pausen, jag ringde henne och fick ett inspelat meddelande från Muskotblomma. Runt vad Emu lyckades samla in genom teleskopet, källan till god gröt var havregryn.
  
  
  Det var allt de hade just nu.
  
  
  Roscoe meddelade att han hade räknat tre telefonväxlar. Odin var på Hotell i Addison, en var fortfarande på Featherstone, och den tredje var på Old Vic, titta på Sir Laurence Olivier spela Hamlet. Jag lämnade henne en "Berätta för din mamma" - meddelande, vilket var ganska roligt om du är i denna typ av sak.
  
  
  Han kom tillbaka precis i tid för att börja i början av andra akten. Lamporna hade redan gått ut, och Tara hade att vifta med mig tillbaka till min plats. Orkestern framförde från början för andra gången.
  
  
  'Nyheter?'Vad är det? " frågade hon i en viskning.
  
  
  "Ja. Det finns tre.'
  
  
  "Tja, tre? Eller tre?
  
  
  'Ja.'
  
  
  Hon stannade. "Så det är bara sju.
  
  
  "Ja. Han nickade mot henne. "Fortfarande en iller.'
  
  
  Bandet spelade en låt som Janice var att sjunga. "Den här tjejen," Tara sade, " visste du henne, eller var dessa tecken på kärlek vid första ögonkastet?"
  
  
  Jag visste inte att jag hade sådana symptom. "Jag har redan kände henne", sade jag. "För några år sedan. Trevlig flicka. Ingenting mer."
  
  
  Tara höjde ett ögonbryn. "Ja, hon ser inte att girly längre."
  
  
  Hon var nog rätt om det. Janice nuvarande storlek var 90-60-90.
  
  
  "Vi var bara vänner", sade jag. "Mitt hedersord."
  
  
  Tara tittade på mig. "Berätta för din mamma.
  
  
  Efter showen gick vi backstage. Janice var varmt. Tara var cool. Janice introducerade oss till hennes nya kärlek, Mickey. Tara tinat upp. Fyra av oss gick ut för en öl.
  
  
  I taxin hem Tara sade: "Du har rätt, hon är en fin flicka. Han tillade ganska kraftigt,"Inget mer."
  
  
  Det finns flera sätt att ta reda på om någon svarat på din dörr medan du var borta.
  
  
  Tyvärr, alla vet att dessa seder.
  
  
  Särskilt till de människor som försöker att öppna dörren för dig i din frånvaro.
  
  
  Tack till Jan Fleming, dessa multi-hår fällor har blivit vida känd. Och någon erfaren agent vet hur man gör det. Och andra författare av spy berättelser har utsatt andra bra knep. Tricket för att vara en hemlig agent som egot taktik förblir en hemlighet. I dag, till priset av pocketböcker, varje barn är den spotta bilden av Carter.
  
  
  Tja, Carter är listigare.
  
  
  Och om du ibland tror att jag kommer att förstöra en bra sak genom att ge bort det för de få gulden, tror igen. Saken är den, att någon som tagit mitt bete. När vi kom tillbaka till lägenheten, insåg jag att det var någon där. Annars var det. Hon vinkade åt för Tara att komma ut igen och vänta på min signal. Han tog sin pistol och öppnade sin egen lås med en skeleton key. En mjuk klicka i stället för en kakofoni av ljud skramlande nycklar. Det var mörkt inne. Och det var tyst. En mycket högljudd tystnad som orsakats av att någon försöker att inte vara det. Hennes man grips Wilhelmina hårt i hans hand och började gå försiktigt runt i lägenheten. Rum för rum. Genom den röriga vardagsrum, matsal, och slutligen vardagsrummet, som önskar att Roscoe ' s vän hade tagit bort sin katt innan hon slutade, eftersom att katten klamrar sig fast vid mina klackar.
  
  
  Bra. Så, våra gäster var att vänta i sovrummet eller gömmer sig i duschen. Eller ego var långt borta.
  
  
  Hennes, stoppas av sovrummet. Någon som var där. Jag kunde höra honom andas. Mitt nästa steg var ett mästerverk av samordning. Med en enda rörelse, han slängde öppna dörren, vände på helgon, och tog sikte.
  
  
  Han hoppade ur sängen som bröd på en brödrost. Jesus, Nick. Är detta din skicklighet för att säga god morgon?
  
  
  Han sänkte vapnet och skakade på huvudet. — Nej, Roscoe. Men det är en förbaskat bra sätt att säga hej med en kula, din jävla bitch. Vet du att jag kunde ha dödat dig?
  
  
  Han sköt sitt hår tillbaka och gäspade. Då han skrapat upp hakan, stirrar på mig. "Ni Amerikaner är allt precis som att," sade han. Lyssna. Det här är min flickvän plats, är det inte? Det är därför jag inte vill prata med dig. Så jag har nyckeln. Så, sitt in. Så hur skulle jag kunna veta att du skulle komma?
  
  
  Roscoe... - hennes sälja på kanten av sängen, -...som för dessa metoder i ditt arbete... †
  
  
  Han höjde sin hand. "Inte predika. Nick. Du är välkommen. Han tände en cigarett, och jag såg att lågan darrade en aning. "Var är Tara?"
  
  
  Han gick fram till fönstret och signalerade till henne.
  
  
  Inga predikningar, Roscoe. Ordet.'
  
  
  Han suckade. 'Ordet?'
  
  
  A."
  
  
  "Eld".
  
  
  Att rösta är ett ord.
  
  
  Han knackade sin cigarett mot rumpan av vapnet. "Det är mitt jobb, Roscoe. Du är en skugga. Jag skjuta henne. Vilket innebär att det finns en massa människor runt om som planerar att skjuta mig. Och sedan, om jag inte är på min vakt, de kommer att lyckas.
  
  
  Pif-bang, och dess död. Förstått?
  
  
  Han nickade och log. "Fel", sade jag. "Det är inte roligt. Detta är jävla allvarligt. Jag tycker att du är ett geni, Roscoe, men jag tror att du får tvärsäkra. I översättning, detta kallas att man blir likgiltig. Och det är ett mycket bra sätt att dö.
  
  
  Förstår du?" Han nickade. Han ville inte le.
  
  
  Jag borde ha slutat. Men, som alla predikanter, han hade varit i predikstolen för länge, och han hade haft ett moraliskt slag från vilket han kunde inte återhämta sig.
  
  
  Roscoe ryckte på axlarna. "Alla rätt", sade han. Jo, jag har hört det förut. Men ikväll... du har gjort en storm i ett glas vatten. †
  
  
  Tara var att sitta i dörröppningen. "Så du ska dricka te.
  
  
  Hon log. En eller två skedar?
  
  
  Roscoe log mot reumatism. "Det andra en av er har missat sin kallelse.
  
  
  "Vad är det?"
  
  
  "Skapa militär utbildning filmer".
  
  
  Tara gjorde te.
  
  
  Roscoe är anledningen till att de kom var Featherstone sällskap, och han ville veta vad man ska göra med det. Titta på igen i morgon, eller vad? "Ja," sade jag. "Fortsätta att titta. Vi behöver veta när dessa kloner kommer att träda i kraft. Alltför lite händer; jag gillar det inte. Under tiden, låt oss ta en närmare titt. Låt oss se om vi kan ta reda på vad som händer på insidan. "Hmm. Jag vet bara inte henne ännu, Nick. Jag tvivlar på det.
  
  
  'Hur?'
  
  
  — Så vad ska du göra?"
  
  
  "Att besöka Featherstone Samhället för att möta min kära sent Moster Myrtle.
  
  
  — Du menar att bara gå in?" Bara så där.'
  
  
  "tja... jag skulle kunna flyga i, men jag tror att det skulle vara alltför flashiga, skulle inte det?"
  
  
  Roscoe stod upp. — Och du säger till mig att inte skämt." Har du kommit ända hit?
  
  
  Om detta är Lägret CANNA, du är den tråden. Du ser ganska bekant, kompis. Du är nästan lika anonym som Nixon på ett Demokratiskt konvent.
  
  
  "Jag räknar dina speciella effekter avdelningen för att ge mig en mask och en lämplig kamouflage kan hjälpa.
  
  
  Roscoe suckade. "Vår speciella effekter institutionen", sade han, " är död."
  
  
  'Gått bort?'
  
  
  "Tja, du vet... det är verkligen lite ont... Det var en gammal dam som en gång hade arbetat för Ealing. Du vet, denna film studio. Och ... tja... hon gick bort. Jag känner henne! Han avbröt mig innan hon kunde säga ett ord. Detta är löjligt, det här är hennes, det är barnets arbete, och det är omöjligt. Men jag är rädd att det bara London gren av AX.
  
  
  Det består av ett emu, inte säga något.
  
  
  Sade han. = : "Kan jag få henne?".
  
  
  "Jag är ledsen, Roscoe. Jag behöver dig mer utanför. Om en person runt dessa PBX-stationer går till Usa, sedan en annan senator kommer att gå till bårhuset. Vi måste ta reda på vad dessa ångbåtar är upp till.
  
  
  Han kastade sina händer i luften.
  
  
  "Så det är bra. Vi är tillbaka till vår utgångspunkt. Du går dit. Så jag kan lika gärna ställa dig nu. Om du dör, kan jag ta denna slips från honom?"
  
  
  Jag känner henne. Vara allvarliga. Men allvarligt, vad gör ni föreslår?
  
  
  Jag föreslår, "Tara tittade på oss," att jag åker dit."
  
  
  Nej, jag berättade för henne. "Definitivt inte.'
  
  
  "Men, Nick. †
  
  
  Nej.'Dess sa.
  
  
  "Men..."
  
  
  Då ingen lyssnar på mig här. Detta är en tråd.'
  
  
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  Så Tara gick ändå.
  
  
  Tja, inte exakt Tara. Inte Tara, den " kurviga ingefära." Kurviga redheads är alltför lätt att hitta på en gata full av människor, och alltför lätt att spåra. Den kvinna som kom till receptionen på nummer 41 nästa dag var en mus-inför fröken. Med dodo-brunt hår, en krökt näsa, och en väska och en klänning. Vi hade kostym, peruk och smink, tack vare Janice och "Berätta för Din Mamma" - företag. Om Tara kom inte tillbaka till teatern från klockan sju på senaste, showen kan inte fortsätta - peruk och näsa tillhört hennes mamma.
  
  
  En elektronisk diktafon och en kamera för ett armbandsur som var gjorda av aluminium.
  
  
  Bandspelaren var den senaste modellen , en liten batteridriven Sony. det var ungefär som storleken av en cigarett och dold på ett sådant sätt att det också såg ut som en cigarett. Det var kontrolleras av ljud, vilket innebar att det inte var inspelning tishchina. Vid en hastighet av 4.75, jag lyckades spela in klart ljud för ca två timmar. Genom att vrida volymratten hela vägen ner, han kunde spela in från en kvinnas handväska, precis som Tara ' s. Stor öppen duk shopping bag.
  
  
  Om du någonsin undrat vilken typ av galna människor kommer att tala till de döda, svaret är rik galna människor.
  
  
  Bibi Hodgson, till exempel. Tara stötte på henne på vägen (klicka). Bra. Så jag vet vem hon är, också. Men Tara säger att enligt Modet, denna dam är en "kolonist", en titel som bara kan vara tjänat om du har tillbringat en hel del pengar på balett tofflor och bälten. Runt dem är kvinnor för vilka små kostnader fortfarande innebära en Dior klänning. Mrs Hodgson får sina pengar från Mr Hodgson. William A. Hodgson av Hodgson Fastighetsmäklare. Och jag vet vem han är. Hodgson fastighetsmäklare egen hälften av Florida och en stor del av ön som de kallar för Manhattan.
  
  
  Det var också Fru Wentworth Frogg, som hade cirka fyra-fem miljoner dollar. Tara träffade henne ner i väntrummet. Hon har också fotograferat receptionen sig. En Viktoriansk rum med röda plyschsoffor och massor av krukväxter palms. Tara var tvungen att fylla i ett formulär. Några frågor om hennes personliga liv och livet för den avlidne. Enligt den ifyllda blanketten, G. Louise Rigg i St Louis, Missouri, är på besök hos sin moster Myrtle Rigg. I "Skäl att besöka" avsnitt, Tara skrev: "Be om råd om att investera i monument." Hon visste inte varför hon hade skrivit det. Hon sa att det bara slog mig.
  
  
  "Är det en hel del pengar, kära?" Receptionisten frågade. Och Tara svarade: "Så stort att det skrämmer mig."
  
  
  Receptionisten och log,
  
  
  En tunn Orientaliska pojke ledde henne uppför trappan till en lila väntrummet fullt av palmer. Han sa hej, som Sun Ping skulle ordna ett möte. Sun Ping kommer att se henne i en halvtimme. Under tiden, kanske hon kunde läsa en tidning för ett tag. Vill du ha en kopp te?" Han försvann och återvände en stund senare med en rykande kopp. Tara tog det, och pojken försvann igen.
  
  
  Hon väntade bara en minut eller två, sedan öppnade dörren. Det var ingen i sikte i korridoren. Tvärs över hallen, en kvinna som är berusad skratt ljöd bakom den stängda dörren. Det var ett svagt hum runt om i början av den andra dagen. Ett medium som stönade när han föll i trance. Den tredje och sista dörren var märkt "Rest". Det var inget ljud från det. Tara har försökt att öppna det. Den var låst.
  
  
  Från hennes överdimensionerade väska, hon tog en tandpetare och en remsa av plast. Hon var inte van vid det, och hon hade inte fungerar bra. Men det fanns inga fotspår på trappan, och ingen in de andra två rummen. Äntligen, hon öppnade dörren.
  
  
  Hon stängde den bakom henne och såg sig omkring. Det var ett litet vitt rum. Det fanns flera handfat, ett litet kylskåp, en dubbel spis med en vattenkokare. Glas skärm fall fodrad väggarna. De hade alla typer av te i en överallt. grönt te. kamomill. Lapsang Souchong. En samling av rosa och vita blommiga tekoppar satt prydligt på hyllan. Precis som skål pojken fördes till ay. I en annan monter, på andra sidan av rummet, satt en samling av bruna flaskor. Varje innehöll någon form av kornigt pulver. De etiketter som helt enkelt säger "A", " B " eller "H". En annan uppsättning av flaskorna innehöll vätska, och på nedersta hyllan var kanyler.
  
  
  Fönstret var låst.
  
  
  Det var en använd nål i diskhon. Tara upp hennes ego. Det var fortfarande några droppar av vätskan kvar i nen. Hon noga injiceras ego i en tom ampull bredvid henne. Hon sniffade i flaskan. Den vetenskapliga dator på baksidan av hennes sinne sprang genom flera tusen hålkort och gav ut reumatism i mindre än en sekund. Hon satte ampull i hennes väska och gick till dörren.
  
  
  Röster ljöd i korridoren.
  
  
  Hon frös.
  
  
  "Så, Miss Alice. Oroa dig inte. Det var en mans röst. Med en hög nasal Asiatiska accent. Han talade som om han talade till ett barn. Betoning på varje stavelse för sig. "Också, det finns ingen som inte tycker om, kommer du ihåg?"
  
  
  Alice svarade vagt. "Ja. Jag känner henne. Ont har funnits sedan... men ibland undrar jag...
  
  
  "Bli inte förvånad, Miss Alice. Lita på mig. Din far litade på mig också. Ändå...
  
  
  Minns du vad han sa till dig igår?
  
  
  Alice suckade. Ja, Jan. Jag litar på dig.'
  
  
  "Alla rätt", sade han. "Så du kommer ihåg vad du ska göra?"
  
  
  "Ingenting," sa hon med en låg röst.
  
  
  "Ingenting liknande. Exakt.'Sedan var det en kort paus." Tja, varför inte du gå upp och göra det?"
  
  
  Kanske hon nickade reumatism. Web tog ett par steg upp för trappan. Det andra paret tog bara ett par steg. En hand knackade på dörren. Dörren öppnas. I bakgrunden, den som är berusad dam var fortfarande prata. "Åh, kära, kära Robert." I vissa sorglig sång.
  
  
  "Jaha? Mannen sade.
  
  
  Emu var besvaras av en kvinna med en skarp röst. "Som du gav majestätiska ser till stjärnorna. Senast i morgon.
  
  
  "Försök att få det i dag. Vi kan behöva det i morgon."
  
  
  "Bra. För att sedan lämna mig ensam.
  
  
  Dörren stängdes, och män shaggy röster ekade nedför trappan.
  
  
  Tara väntade tills korridoren var tyst igen. Hon skyndade tillbaka till sin stol i väntrummet. Hon tittade på iste hon skulle lämnas orörd. Hon nosade det. Det var te.
  
  
  Hon plockade upp tidningen. Dörren öppnas.
  
  
  Kvinnan var klädd i en svart kimono. Det omfattade ett stort organ med betydande utbuktningar. Nä hade en kort, maskulin frisyr och ett hårt ansikte. Hon talade i en känd, beslöjad röst.
  
  
  Mitt namn är Sonny. Ett fel har uppstått. Jag kan inte se dig idag. Kan du komma tillbaka imorgon?" Det var mer som en order. I morgon klockan två. Hon böjde huvudet en kort stund, att inte låta sina ögon för att delta. De gled mimmo Tara som svart spotlights.
  
  
  Tara stod upp. "Men..."
  
  
  Klockan två.'Som Tara var på väg ner för trapporna, hon ropade på henne. "Din moster kommer att vara där, då."
  
  
  Tara stoppas inspelningen och vände sig till mig. "Är Louisa Rigg kommer att se hennes Moster Myrtle?" I morgon på samma våg, och du kommer att höra det."
  
  
  Hon var mycket nöjd med sig själv. Hon var sjuder av spänning. Det var Hansje Brinker, som hade hittat ett hål i dammen och nu fastnat sin tumme i det för att rädda landet från en gigantisk katastrof. Hon var så jävla glad att jag egentligen inte vill berätta för henne att hon inte vet någonting alls. Endast foton kan ha något värde. Roscoe plockade upp utvecklingen film. Nästa morgon vi får reumatism.
  
  
  "Jag önskar att du kunde få en bild av vad ego namn igen — den som talade till Alice."
  
  
  "Yana?"
  
  
  Ja. Egots röst som låter som rösten av en berömda agent KANG.
  
  
  Tara ' s ögon vidgades. — Menar du att resten av personer som inte är involverade?" Och att narcologist? Så det är inte precis vad jag skulle kalla barnsliga oskyldiga kul.
  
  
  Inte riktigt."Hennes log.
  
  
  Vad som var i den sprutan? En pentothal?
  
  
  Hon sänkte sin mun. — Hur visste du det?" Jag lämnade det till sist.
  
  
  Jag log mot henne. "Lyssna, min kära. Enligt de tolv tricks de har för fusk rika tikar, de har elva i det. Pentothal natrium är en sanning serum, är det inte? Så, de ger dessa damer en bra chans genom att ge ih detta te i förväg, och det mina damer och berätta för dem allt de vill veta. Alla typer av information om den avlidne älskare. Sedan, ord för ord, medier upprepa det efteråt. Det visar sig att en mycket övertygande resultat. Dessa damer inte ihåg vad de sa innan. Dessa damer är mållös. Både tacksam och generös.
  
  
  Tara ' s mun bildade ett tyst "O".
  
  
  "Det har en rad andra fördelar. Om denna sanning är komprometterande, det finns alltid möjlighet för utpressning. Och om det finns tillräckligt med pengar inblandade, spöket berättar vad du vill göra med det. Vad det än är för oss välgörenhet, kampanjer, en Schweizisk bank konto — du kan vara säker på att de är håva in pengar. Tara såg förvirrad. "Men vad har detta att göra med KANG?"
  
  
  "Ingenting liknande. Det är rätt. Jag tror att det är allt Nassau igen. Den Featherstones var engagerade i bedrägeri, KAHN fick reda på det och utpressning ih. Troligen samma som med Aängel. Det plötsligt slog mig att Bungel och Featherstones hade något annat gemensamt: de var både langare.
  
  
  Hon sa hej,:
  
  
  "Så KAN kunde ha tagit samma väg för att komma in. Ha hotat att avbryta ih-och dalbanor om de inte får en del av intäkterna plus ett fåtal tjänster. Tjänster som kanske bostäder kloner.
  
  
  Hon skakade på huvudet. "Charmig.'
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Charmig. På ett säkert sätt. Men att hålla din intelligens för dig själv.
  
  
  På detta sätt kommer vi inte att få någon närmare PBX högkvarter. Dessutom, vi är inte här för att lösa mysterier i samhället. Vår uppgift: iht.
  
  
  Hon frös lite. — Det är ett mildare ord än mord, är det inte?"
  
  
  Henne, tittade på nä. Hon satt på en silke stol i sovrummet, benen instoppade under henne. Hon var klädd i en ljusrosa färg, och hon såg rosa och vit och mjuk som silke. Som en av tjejerna runt omkring dem som blundar för att en Sam Peckinpah film. Som en av de flickor som gråter i Fove Historia.
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Med risk för att låta trivialt... men vad gör en tjej som du verkligen göra ett jobb som det här?"
  
  
  Den korkskruv brytt sig om henne. Hon studerade hennes naglar. Länge. Det är som om hon aldrig sett ih innan. -"Ja," sade hon till sist, " det är det... Det är en lång historia. För en tid sedan... Eh, jag träffade henne... en man.
  
  
  En lång tid sedan. Det gick bland alla kandidater, som de bästa, och då, för... den här mannen... jag gick till AH... Vi - ja, strunt samma. Detta var under Johnsons tid, när vietnamkriget var återigen på topp. Tja, jag ... har undertecknat det. Hon lutar huvudet tillbaka och log glatt på mig. "Jag tyckte också att det skulle vara mycket spännande och romantisk för att arbeta med människor som James Bond varje dag."
  
  
  "Glöm inte att nämna Nick Carter?"
  
  
  Ah, " sade hon. "Jag är inte modig nog att drömma om det."
  
  
  Han gick tvärs över rummet och satte sig ner bredvid henne. Han tog henne till hakan i händerna.
  
  
  Lyssna", sade jag. "Vi kommer att föra till liv, några fler kommer att uppfylla dina önskningar."
  
  
  Hmm. "Hon stirrade på mig. — Hur vet du vad jag drömmer om?"
  
  
  All right, " sade jag. "Låt mig gissa. Henne, slöt ögonen. "Du vill att sväva fritt i luften och älska det."
  
  
  Mmmm... Hon såg tankfull ut. "Intressant. Men kanske det är för blåsigt.
  
  
  Då är det okej. Vad sägs om... vad sägs om ett museum? Där har de en säng av det sextonde århundradet enligt den gamla krogen. Vi kunde glida bakom sammetsgardiner och skrapa dessa namn på sänggaveln när vi är klar.
  
  
  Jag älskar det, " sade hon. "Men museet inte öppnas förrän tio på morgonen." Hon tittade på mig. — Håller du med om min idé?"
  
  
  Hennes far gick med på.
  
  
  I en bubbla badkar.
  
  
  I ett bubbelbad?
  
  
  "I en bubbla badkar."
  
  
  Lyssna, jag kan rekommendera det. Med tanke på bubblor och allt som går med det, det är snyggt, rent sex. Du bara ska aldrig prova det i ett sådant fall. Åtminstone om du är min storlek.
  
  
  Hon torkade mig. Med en stor, mjuk, varm handduk.
  
  
  "Jag vill fråga dig vad som är vad", sade jag.
  
  
  Om vad?"
  
  
  Hon gjorde en del intressanta saker med denna handduk.
  
  
  "Strunt samma", sade jag.
  
  
  Med den rätta flickan i världen, för att inte allt är så dåligt. Du behöver inte klä upp för att ställa in alarmet på rätt tid. Inte med två personer som tycker om varandra, och av olika kön. Problemet är att den aldrig varar tillräckligt länge. Svårigheter att återvända.
  
  
  Han tog hennes hand, klev åt sidan, och tände en cigarett. "Hon är tänkt att fråga dig.".. "Jag blåste ut rök ring. "Är det ett Kinesiskt ord som "åh, tove, wow'?"
  
  
  Hon sprang ett finger genom håret på mitt bröst. Vill du byta ämne, kära? Eller vill du prova att spela som bad scenen på Kinesiska?
  
  
  Det förklaras av Alice Featherstone sång. Tara rynkade pannan. "Ah, rep, wow?" Hon ryckte på axlarna och tänkte för ett ögonblick. "Ha. Vänta en sekund. Du sa att det var en låt. Han nickade mot henne.
  
  
  Hon reste sig från sängen. 'Don' t go away. Hon tog tag i hennes klänning och gick in i vardagsrummet. Jag hörde bandspelare att fungera igen.
  
  
  Hon kom tillbaka med ett leende. Nä hade dessa ord. "Får jag det," sa hon stolt. "Tao".
  
  
  "Det Dao? Hur är Tao Han av den gamla Kinesiska religion?
  
  
  Hon nickade. Ih Kväll böner är en konstant sjunga: "O Tao! O Tao! Chansen att det låter som " Åh, tauwe, wow." Om du bara visste vad du lyssnar på.
  
  
  Hon floppade tillbaka på sängen och rullade ihop sig till en boll, linda armarna runt knäna. Hon var ganska säker på. Naturligtvis, den bästa förklaringen illern hade kommit fram så här långt var det ganska tvivelaktiga teorin att Alice var besatt med rep och viftar hela tiden.
  
  
  Tara strålade. "Åh, Nick. Perfekta. Allt är riktiga. De är Featherstones som lever som eremiter-Taoistiska asketer. Så för att prata med de döda. Taoistiska mystikerna. Och de förbannade Missa Mabel, som säger att Taoister var fanatiker. Och även. Hon stannade som en Boltini när tillkännage Flygande Wallands. Och Alice, vem är engagerad oupphörligt upprepar att den onde är ren. Oops. "Hon slog sängen. "Ja, förmodligen är denna gren som säger att döden och livet är ett och samma. Dessa är både Taoistiska idéer. Det sätt som de ser det, det är alla samma. Gott och ont, döden och livet. De har alla blivit en igen i en stor Enighet om Tao."
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Det betyder ungefär samma som Stora Elektriska Chopper i Himlen."
  
  
  Hon suckade och grimaced. "En typisk filosofisk idé. Men inte dåligt.
  
  
  Hennes ben var böjda. "Nästa?'
  
  
  "tja... för att de tror att den onde inte existerar, att de inte gör något för att stoppa ego. Göra ingenting, och allt kommer vara som det är för evigt. Detta är ih är bra motto.
  
  
  Mm-hmm. " detta kan vara sant för Alice. men inte för PBX, CANNES är inte precis gör ingenting just nu."
  
  
  Mmmmm. Jag vet inte. Människor tolkar religiösa läror på ett konstigt sätt. Titta bara på Inkvisitionen. Eller de ändlösa krig efter den Heliga Graal. Det skulle inte uteslutas att en eventuell anslutning.
  
  
  Han tyckte om konsekvens och avvisade möjligheten. Politik är webben religion i dessa delar. Och om någon skriver kvällen bön, det är mer som "O Mao" än "O Tao".
  
  
  Saken är den, "fortsatte hon," jag kan få Alice att prata. Om hon verkligen är en Taoistisk, kommer hon inte slog runt het gröt. Kanske hon kan berätta en hel del om vad som pågår i huset. I själva verket, kan det ge dig alla svar.
  
  
  Han sprang hans händer trött över hans ögon. "Jag hoppas att vi inte har för att vara snål om detta, men du inte kommer tillbaka till huset."
  
  
  Det fick det gröna ögon se nah.
  
  
  Vi skulle spendera en massa ord på detta.
  
  
  Och varför inte?"
  
  
  Detta beror på att så fort de ser dig, de kommer att pumpa dig full av pentothal och du ska berätta för dem om allt . Använd din intelligens, Tara. Det är mycket farligt där. Vi vet inte ens hur farligt det är tills vi identifiera dessa bilder. Så håll dig borta från dem. Du gjorde din del. Roscoe och jag kommer att fortsätta att undersöka, Alice.
  
  
  Och hur ska man kunna göra det om hon aldrig kommer ut?
  
  
  Tja... då kan vi komma in för evigt.
  
  
  Hon steg upp ur sängen och började takt ilsket runt i rummet. Men detta är så dumt. Och du förlorar så mycket tid på grund av det. Också, det är ännu farligare för dig. Jag har redan ett pass för att komma in. I morgon. Klockan två.'
  
  
  Hon hade rätt. Jag har gjort misstag som jag aldrig har gjort innan. Jag gjorde ett känslomässigt beslut. Mer än något annat, hennes önskan var att skydda henne. Och det var fel. Känslor är oacceptabelt i mitt arbete. Du lämnar ih för en dag så snart du börjar.
  
  
  Henne, kom överens om att hon skulle gå. Under två förutsättningar.
  
  
  För det första: så att vi kan ta itu med bilderna först. Om detta var en riktig fäste för KANNA agenter, hon skulle inte ha gått dit. Hon gick med på.
  
  
  För det andra, Roscoe och jag skulle vänta på ee i en makrobiotiska restaurang tvärs över gatan och hålla kontakt med henne via en mikrofon. Om vi hörde något som ett lösenord, som vi kunde komma till undsättning.
  
  
  Hon gick med på. Förresten, med viss förvåning. "Tja, Nick, jag kan inte föreställa mig vad som skulle ha hänt annars. Det är inte så att jag är rädd för henne, "sade hon," det är bara det att jag... ", tänkte hon, för ett ögonblick —" jag är rädd."
  
  
  
  
  Kapitel 15
  
  
  
  
  Det har varit en skitdag. Jag skär mig själv vid rakning. Tara tappade spegel. Kaffet var för svag. Och det började regna. Det var den goda delen.
  
  
  Innan klockan elva, Tara lämnade huset. Hon var tvungen att sätta på hennes smink och klä sig i tid för att få till Featherstone tidigt. Hon hoppades att glida uppför trapporna genom bekvämt beläget väntar rummet på andra våningen för att träffa Alice Featherstone.
  
  
  Mitt samtal till Mace klockan 11 var ett hårt slag. "Ledsen killar," bandet sa — "fortfarande ingen åtgärd".
  
  
  Hon fick ett samtal från Lightfoot te butik och fick veta att min order skulle inte vara klar förrän klockan tolv. De har inte kurirer.
  
  
  "Kan jag inte få ett ego?" De sa ja. Det var en komplicerad ordning.
  
  
  Detta innebar att de foton som Tara tog på Featherstone var inte så lätt att identifiera. De var tänkt att skicka ih till Washington. Förmodligen. Hursomhelst, jag ska få hennes reumatism vid middagstid. Det finns fortfarande gott om tid att kontakta Tara på teatern, om behov uppstår. Han lämnade i lägenheter och gick ner för gatorna. Roscoe träffade henne på den makrobiotiska restaurang vid klockan ett på eftermiddagen. Jag bestämde mig för att få något att äta först.
  
  
  På tio minuter till tolv, hon var i Lightfoot s tea-butik. En liten smutsig tryck som medium och liten butik på bottenvåningen i en fallfärdig byggnad någonstans i Soho. Väggarna var klädda från golv till tak med hyllor fyllda med stora burkarna med te. Fönster mot gatan var också fyllda med högar av te.
  
  
  En tilltufsad-tittar man i en sliten brun förkläde stod bakom disken. Han tittade på mina papper och nickade. Han tog burken från hyllan och ställa den på disken. Han började linda ego i brunt omslagspapper.
  
  
  "Jag, öh ... skulle vilja använda ego här," sade jag.
  
  
  Han skakade på huvudet. "Butiken är knappast lämpliga för detta, är det?"
  
  
  — Kanske på övervåningen?"
  
  
  Han tittade på mig misstänksamt. "Jag vet inte", sade han. — Jag måste kolla upp det." Han gick till kassan och tryckte N-3. Efter en stund ringde telefonen två gånger och sedan blev det tyst. "Okej," sade hon. Hon tryckte på en knapp under disken och en liten del av den bakre väggen gled upp.
  
  
  Öppningen gav mig tillgång till en smal trappa som leder till lokal AH högkvarter. Trappan ledde upp till en liten, billig ut i receptionen. Två orange plast stolar, en stol fylld med siffror från Barents Hav Tearooms, och en stor, misshandlade skrivbordsstol. En mörk-haired skönhet satt vid bordet, tugga tuggummi. Hon tittade på mig nyfiket, slutade tugga och korsade hennes ben till den andra sidan. Till höger om dem var en annan dörr. Den heligaste av heliga. Han tittade på sin klocka. Det var klockan tolv. Han lade båda händerna på stolen och lutade sig lite framåt. "Jag vill prata med Dolores", sade jag.
  
  
  Hon satte på ett helt uttryckslöst ansikte. Hennes ID blixtrade upp. Hennes ögon slutligen visade en viss förståelse, och hon nickade. "Du behöver inte veta något säkert i detta te butik," sade hon. "Behöver du Dolores eller ditt budskap?"
  
  
  "Ett meddelande", sade jag. Hon tryckte på några knappar på sin telefon som han började packa te-burk. Hon räckte mig telefonen. Det var en tejpade meddelande från Roscoe. "Jag ser dig vid ett-tiden på eftermiddagen." Då Mays igen: "Ledsen killar, ingen åtgärd".
  
  
  Han öppnade burken och satte sig ner på en stol. Varje bild var prydligt knutna till en dator kort. Kära Zhirinovsky Damer Fru Hodgson och Frogg var erkänd som sådan. Featherstone sekreterare var instrumental i uppsägning av Agnes Corona, en tidigare sekreterare för Scotland Yard, eftersom vissa av de handlingar Nä hade stals från det. Inga bevis för hennes engagemang var någonsin hittats. "Vårdslöshet" som var orsaken till hennes avgång. Men hon var misstänkt. Pojken som tog Tara kaffe och föra henne ut i väntrummet var Pam Häst, en ung terrorist som specialiserat sig på psykologisk krigföring. Särskilt bra i psykofarmaka. Han var den högste ledaren för de KAN. Någonstans i Asien, de har förlorat sitt ego i utseende. Tack för att bilden av Tara AH uppdaterad ego data i arkivet. Sist men inte minst, det var Sol Ping. M-2. En andra-klass-assassin. Börjar andra klass betydde inte att hon var dålig. Det behövde inte betyda något annat än att hon var en mördare. Och alla av dem är feminister som är nu arg på män, skicka era klagomål till Mao Tse tung. Sun Ping var en ond faster. Enligt datorn karta, hon var expert i den invecklade av fysisk tortyr.
  
  
  Jag hoppade till telefonen och ringde teater.
  
  
  Tara var redan borta.
  
  
  Jag slog henne på telefon så svårt att stolen skakade, och sa till henne att jag ville Dolores. "Dolores personligen. Och snabbt! Receptionisten rusade upp henne tugga till fyra eller fyra gånger och tryckte på ett par knappar. Dörren till Nah är rätt öppnas en spricka. "Du kommer inte att missa Dolores", sade hon. Detta är en webb-baserad dashboard modell.
  
  
  Flickan i växeln var en lång, baggy man med grått hår, en lång-döda-shirt, och ett härjat ansikte.
  
  
  Jag berättade för henne. "Dolores?"
  
  
  Han suckade.
  
  
  "Titta," sa han och lyfte hans öra av ett par hörlurar.
  
  
  "Hennes Carter", sade jag.
  
  
  'Di.' Han såg lite rakare.
  
  
  Jag sa till em för att ge Roscoe ett brådskande meddelande. Planerna har ändrats. Vi hade tänkt att avlyssna Tara innan hon gick in i lejonets kula. Jag ska gå tillbaka till lägenheten i fall hon kommer. Nu var han på väg till en makrobiotiska restaurang. Om jag inte kunde träffa henne, jag skulle möta honom där vid ett-trettio.
  
  
  Jag tog en taxi tillbaka till min lägenhet på rekordtid. Tara var inte där. Allt jag kunde göra var att vänta. Om hon inte var i teatern eller här, hon kan vara var som helst. Och London är en stor stad. Det var ingen riktig anledning till panik. Innan Roscoe såg henne, jag hade all anledning att varna henne i tid. Även om det var i allra sista stund. Men, hennes far kände mig lite illa till mods. Han fortsatte att gå runt i den tomma lägenheten. Regnet pattered nervöst mot fönstren. Det var ett svagt sorl av jazz från nästa gata. Jag kunde höra bilar jämmer från gatan själv. Någonstans högt ovanför mig, en planet flög av. Katten blåste. Klockan tickar.
  
  
  Hennes hotell bör rivas. Definitivt en klocka. Kanske för att stoppa tiden. Eller kanske var det för att de inte gör rätt ljud för henne att höra. Ljudet av Tara att komma in genom dörren. En hel, hemska tid, om inget händer, allt hotar att hända på en gång och inte gillar det.
  
  
  Vid klockan ett på eftermiddagen, hennes nummer ringer. Hon fick reumatism Roscoe på mitt budskap. Sedan tre ringar och Muskotblomma band: Sonny, killar. Fortfarande ingen åtgärd.
  
  
  Jag hängde på henne. Han gnuggade sig i ögonen och gnuggade hans hals. Det stack igen. Han slutade gnugga den. Vad gjorde min radar varna mig om? Henne, tittade på väggen. Sedan till telefonen. Han plockar upp telefonen och ringer upp numret igen.
  
  
  ROSCOE: håll käft. Nicky. Vi ska hitta henne.
  
  
  Bi-jag, bi-jag, bi-I. Irina: Sorry, killar. Fortfarande ingen åtgärd.
  
  
  Han höll telefonen en bit från örat.
  
  
  Dessa var de ord som Mays används två gånger!
  
  
  Varje timme gav han ett nytt meddelande. Naturligtvis kan han inte ha kunnat komma med något mer, men det gjorde inte ont att upprepa det i alla fall. Varje timme under de senaste dagarna, att han skulle komma tillbaka med några konstiga rapport eller nyheter om vad som äts i byn. Och om han kunde inte tänka på något alls, Matt skulle komma upp med det ändå.
  
  
  Han lade tillbaka telefonen till örat... jag lyssnade till henne noga. "Ledsen killar. Fortfarande ingen åtgärd. Ja! Rösta här! I ego-det var ett svagt morrande i de sista orden. Det plan som flög förbi. Detta ljud var det innan. Det var något krokiga det.
  
  
  Dolores kallade henne. Han bekräftade för mig att samma meddelande hade varit där i tre timmar. Nej, sa han, att han inte finner det misstänkt. Han bara trodde att Muskotblomma var att försöka göra ett skämt genom att använda samma meddelande om och om igen.
  
  
  Han berättade om Emu planet. Han var tyst en stund. "Gud den allsmäktige.", sade han. "Du har rätt.'
  
  
  Jag hade inte Mace längre. Hon var någonstans mellan ilska och panik. Ilska över att jag hade fått så fångas upp i Tara ' s säkerhet att jag hade glömt bort ih: s verkliga avsikter och inte vetat om Mace budskap förr. Alla våra förhoppningar om "konstellation dagens fråga" var baserad på Chen-Li Brown efter-visa efter visa, som kom att leda till kloning lab och till Lao Tseng. Om han har redan gjort ett drag, allt hopp är förlorat. Vi kommer aldrig att hitta denna PBX-uttaget. Vi skulle aldrig ha kunnat sluta ih. Gud kommer att straffa mig för denna tik som precis fått under min hud.
  
  
  "Alla rätt", Dolores berättade för henne. "Avsikten är följande. Jag behöver en helikopter som kan ta mig dit. Ge Roscoe lite extra hjälp...
  
  
  — Skojar du?" han avbröt mig. "London kontoret är inte så stor. Vi har helt enkelt inte någon ytterligare hjälp — åtminstone inte den typ du behöver.
  
  
  "Med helikopter?"
  
  
  "Pågår det fortfarande."
  
  
  "Bra. Sedan berätta för Roscoe att punga Odin. Och för Guds skull, tala om för Em att vara försiktig!
  
  
  "Lyssna upp. Jag skulle inte oroa mig om Roscoe om jag var du. Ibland kan han vara lite petig, men inte när hans eget ego som står på spel. Han älskar livet för mycket.
  
  
  Hon suckade. "Låt oss hoppas det."
  
  
  Helikoptern var tänkt för att plocka upp mig vid halv ett i Hyde Park. Vem som helst skulle bli förvånad, men det är inte min business. Hursomhelst, de kommer att prata om det för ett par dagar. Wilhelmina städas det och laddas batteriet. Han gled stiletto tillbaka till sin balja och sätts på en annan gas bomb. Tur Pierre, så uppriktig i mitten.
  
  
  Jag sätter på mig min regnjacka och gick ut i regnet.
  
  
  
  
  Kapitel 16
  
  
  
  
  Roscoe sneglade på sin klocka. Det var fem minuter till två. Tara sa att hon var på väg att Featherstone är på en trettio.
  
  
  Han ville inte att visas även misstänkta genom att köra runt restaurang som en galning. Så han betalade, fick en tidning, och gick för att läsa det i entrén. Regnet började falla hårdare. Så den person som läser i entrén kommer inte att stå ut. Han var nog tänka om sin glömt paraply.
  
  
  Han måste ha sett Tara när hon kom runt hörnet på andra sidan vägen. Hon ville inte se honom. Nä hade ett paraply, och det under förutsättning att de nödvändiga skygglappar för att begränsa sin tanke.
  
  
  Roscoe närmade sig henne från hans sida av gatan. Gick livsmedelsbutik mimmo. Förutom skomakaren. Mimmo Lane. Han antagligen inte hade tagit sina ögon från Tara, så han hade inte märkt mannen. Det kunde ha varit två män. De kom fram till honom. Han var nog inte varnad av det faktum att mannen inte använda en sådan bra svart regn paraply. Och så långt, illern hade hållit hans ego vikta i sin hand.
  
  
  Minst var detta fallet, när vi senare trodde det.
  
  
  Slickar av kvällen hittade vi Roscoe ' s kropp. Han var i en gränd. Ego händer var fortfarande klamrar sig fast vid den stora svarta paraply, rakhyvel-vass spets som hade sjunkit i emu: s fällbara dollar.
  
  
  
  
  Kapitel 17
  
  
  
  
  Helikoptern landade i en sumpig område, ca en kilometer från huset. En stor Fiat 130 väntade på mig. Föraren gav mig nycklarna, pekade mig i rätt riktning, och satte sig ner bredvid mig. Bredvid min förarsätet. Sedan vi alla gick skilda vägar.
  
  
  Regnet hade slutat, och landskapet lyste en overklig gul-grön. En av dessa blommor från Constable målningar. Det var ett runt fantastiska landskap med stugor och hotell från tid av Richard Lion ' s Dollar stack. Henne, jag kände det som om mitt blod koka på detta universella utmaning. Med villigt. Korståg. Hennes sel är i din stora Fiat att döda drakar. Min pistol och stiletto var den nya Excalibur. Han var en del av historien och historia. Jag kan redan höra horn hälsning min ankomst. Hennes, och alla-erövrande hjälte.
  
  
  Åh min gud. Men: äntligen::
  
  
  Han parkerade bilen bakom en dunge av träd och fortsatte genom små buskar på baksidan av gården. Det var en kvinnojour de hyrde för sig själva. Ett hus med halmtak som utstrålar en konstig atmosfär. Det var mycket tyst.
  
  
  Det är för tyst.
  
  
  Han såg sig omkring. Bredvid det stora huset var av två små hus, lika konstigt. Den närmaste var cirka tjugo meter från huvudbyggnaden. Båda var förspikade. Jag undrar vilken typ av programvara Mace används. Han var ganska säker på att han inte använder den längre.
  
  
  Han flyttade från ett träd till ett annat och kommit till det andra huset. Hon fick också en bild av uppfarten. Min lycka var för bra för att vara sant. Det var en bil där.
  
  
  Det var en gammal Amerikansk station wagon. Dessa gamla 1952 Chevy pseudo-trä bilar. Takräcket var stick bagage. Och fiskeredskap.
  
  
  Vart de än gick, de ville inte gå fiske. Men de var på väg någonstans, och han kom precis i tid.
  
  
  Jag kom till ett annat hus. Dörren var låst. Han tittade in genom ett fönster med målat glas. Han nådde fram till fönstret. Det öppnade. Kanske för lätt. Wilhelmina beredd på det och gick in.
  
  
  Om det var någon annan än Muskotblomma, jag skulle vara i trubbel. De gamla golvplankorna gav mig iväg vid minsta rörelse. De knakade under min ingång. Men om det var någon där, de var tysta.
  
  
  Dess hållit igång. Det fanns bara två rum på nedre våningen, och de verkade tomt, mycket tomt. Var eldstaden hängde med koppar krukor och en ren, men brända galler.
  
  
  Han gick uppför trappan.
  
  
  Badrum.
  
  
  Det var en ego plats i domk. Muskotblomma är bandspelare var fortfarande på sängen. Kraftfull kikare var fortfarande fast runt fönster. Sängen var en härva av lakan. Mace och Pearson turades om att sova här. Det var en enda visning av plåtburkar i hörnet. Svag lukt av fisk som fortfarande dröjde sig kvar i luften.
  
  
  Det fanns inga tecken på en kamp.
  
  
  Vilka goda nyheter detta kan betyda. Något tvingade ih att steg bort från sin post. Men så blev det inte nödvändigtvis att de var döda.
  
  
  Jag tittade igenom min kikare. Chen-li såg henne i huset. Han pratade med två män. IH benen kunde se henne, men ih ansikten kunde inte ses. Jag använde min diktafon för att skicka ett meddelande till Dolores. Denna sak var i trådlös kontakt med Han skönhet i kaffe shop. Sedan gick han tillbaka och klättrade ut genom fönstret.
  
  
  Drizzly väder. Henne, kändes pinsamt. Jag trodde att det var vädret. Men sedan igen, henne, trodde att detta skulle vara en varning.
  
  
  Han ledde för det andra huset. Den som var närmast huvudbyggnaden. De nämnder som hade varit hamrade in dörren revs ur. Wilhelmina kramade den och öppnade dörren.
  
  
  Vad jag såg där gjorde min mage knyter.
  
  
  Det var blod överallt. Det gamla trägolvet var indränkt med det och målade obscena färg av döden. Det frös mellan sömmarna av golvplankorna. Den vita bomull möbler var insmorda med smuts. AX armbandsur låg krossad. Den .38-kaliber pistol från AX var täckt i blod på en mjölad stol. Och yxan, målad i rött, låg bredvid den öppna spisen.
  
  
  Öppen spis.
  
  
  Det brann fortfarande. Ändå gav värme. Det var en hög med varm aska på gallret. I hörnet, bredvid elden, låg... arm. Jag hörde ett konstigt ljud, och då insåg jag att jag skulle lägga in mina egna spyor till röran.
  
  
  Jag gick till köket och vände på tryck till på och sedan skvätte kallt vatten i ansiktet och fast min handled under kranen. Mina öron prickled. Knacka vände det. Jag tyckte att jag hörde något. Trä-golv som knakar.
  
  
  
  
  Kapitel 18
  
  
  
  
  Tara berättade för mig senare, men jag kan berätta för er nu. I rätt ordning.
  
  
  Hon ville inte se Roscoe. Men hon tittade inte tillbaka heller. Hon visste att han var där. Tillsammans med mig. I restaurangen. Hon kom in Featherstone Kontor som planerat vid 2:30 pm Runt hennes hals, Nä bar en sträng av pärlor som kan överföra alla samtal inom fem meter Nä till en telefon tvärs över gatan. I hennes väska, Nä hade samma bandspelare som hon hade använt dagen innan.
  
  
  Tara kändes bra.
  
  
  Receptionisten märkt, lite irriterad, att Tara var för tidigt. Pam snabbt eskorterade henne till den samma på andra våningen, i väntrummet som dagen innan och erbjöd hej, en kopp te. Hon lämnade den för att studera samma tidningar.
  
  
  Den här gången, Tara tog en kopp te. Det luktade behagligt av kanel. Hon doppade sitt finger i vätskan och slickade bort det. Min flicka fick Ett a i kemi för en anledning. "Te", viskade hon till pärlor och Sonny, " är fylld med methaqualone." Hon räknade ungefär fem hundra milligram. Denna medicin ger dig vad de kallar " väl förberedda." Å ena sidan, en känsla av yrsel, på den andra en känsla av upprymdhet. För strejken i sig, det kan döda dig på två sätt. Drogen i sig, eller avsaknad av detta läkemedel. Tillbakadragande symtom liknar dem av epilepsi — ett par dagar av anfall som kan sluta i en fullständig kollaps: döden. Dessa människor här visste vad de gjorde. Att fem hundra milligram var tillräckligt för att blåsa huvudet av. Åtminstone tillräckligt för att göra du tror att din Moster Myrtle har ökat runt om de döda.
  
  
  Tara hällde innehållet i koppen i en av de krukväxter liangs. Om detta vinträd inte var ordentligt förankrade i marken, det skulle säkert komma ut.
  
  
  Hon smög ut i korridoren igen, och än en gång fanns det någon att stoppa henne. Hon gick upp för trapporna till översta våningen. Två dörrar ledde till rummen på framsidan av byggnaden. En runt dessa rum hörde till Alice. Hon slöt ögonen och försökte föreställa ett fönster hennes far hade pekat ut. Jag står på framsidan av huset, det var till höger om nah. Så det borde vara dörren till vänster.
  
  
  Hon knackade på dörren.
  
  
  Alice röst är absurt dåligt: "Kom in."
  
  
  Alice Featherstone låg på sängen i hennes blåa siden pyjamas, gömd mellan fem tryckt siden kuddar. Alice Featherstone inte ser alltför friska. Små pärlor av tenn stod ut Nä panna, och hon fläktade sig med en orientalisk fläkt. Hennes vita, markerade hår låg blött på baksidan av hennes huvud, och eleverna i hennes ögon var pinpricked. Hon påminde Tara av tilltufsad drottning från Alice i Underlandet.
  
  
  Alice Featherstone var lastad med droger. Och det gjorde Tara ' s jobb mycket enklare. Hej, det fanns ingen anledning att oroa sig en logisk ursäkt alls. Alice var långt ifrån logiskt för tillfället. Hon var någonstans i gränslandet, där den enda meningen är nonsens, och logik skapar förvirring.
  
  
  Hon började tala i en låg röst. Av någon anledning tyckte hon att Hej var sex år gammal och Tara var hennes mamma. Ja, det finns läkemedel som kan få dig att tänka på det sättet. Hasch är redan kan en massa saker, men de saker som du svälja, sniffa eller injicera, bara avsluta jobbet också. Men kanske var det bara ett kamouflage "Berätta för din mamma" du ringer på klockan. I alla fall, Tara höll upp och spelade Mor.
  
  
  Mamma måste veta allt om Ian. Min mamma inte litar på mig lika mycket som min far gjorde. Alice sa att hon inte gör det själv.
  
  
  Yang var en ivrig Taoistiska. Men Jan hade förändrats. Alice visste inte varför. Hon bara kände på det sättet. Alice älskade att känna. Nä också hade en bra-att-touch " teddy musen. Inte Mo vill se det?
  
  
  Senare, sade hon trött. Vad sägs om denna Ian?
  
  
  Jo, för ungefär fem år sedan, på den postuma råd av påven, Jan tog över ledningen. Allt gick bra fram till för två år sedan. Då han sköt alla de gamla personal och utses till ny personal. De är också Taoister, sade han. Men ändå... Alice inte gillar dem väldigt mycket. Inte nya, förstås. Pam Hästen, Kontakta. Och då fyrhjulingar.
  
  
  Quads?
  
  
  Dessa fyra killar som alla ser likadana ut. Under IHC, bara en runt dem gick på jakt. Nej, han kunde inte. Inte jakt, var han bråkade med henne... Alice började gråta. Kanske han var på väg att retas med henne.
  
  
  Tara sa att hennes mamma skulle skydda henne. Alice slutade gråta. Hon började sjunga. Tara tittade upp och kollade sin klocka. Det var fem minuter till två. Hej, jag var tvungen att komma tillbaka snabbt medan hon stod och väntade i väntrummet. Men vad ska man göra om fyrhjulingar? Gjorde Alice på något annat att säga?" Alice nickade. Hon fnittrade. De har tre bröder, och dessa bröder är trillingar. Och de ser ut som dessa fyrhjulingar. Det visar sig att de är sjuttiotalet... eller inte? Alice höll bara fnissade. Trillingar först. Då fyrkant... Alice höll bara fnissade. Det var också Chen-li Hong Lo, som var någonstans i Irland. Eller i Island. Eller någon annanstans. Och sedan var det Li Peng, som är pilot. Alice vinkade hennes händer. Han var i Amerika. Och då var det, och då var det "— Alice räknade på fingrarna — " Toker, Sheezy, och Doe. Hon fnittrade. Men de som gått i ett par veckor. De åkte till Amerika med Pam Hästen. För att möta den guiden. Nej, för att möta denna Presbyterian. Att prata med pressen. Att gå till tandläkaren. Det är förberett. Städa, städa. Jo, hon kom inte ihåg.
  
  
  Tara tänkt på det. Så de lämnade ett par veckor senare. För att ... ordförande! Det borde ha varit. De gick för att möta dem.
  
  
  Det var två minuter över två. Tara pressas Alice hand. "Är detta alla bröder vet du?" frågade hon.
  
  
  'Oi. Nej, " sade Alice. "Det finns många fler. Detta är en mycket stor familj. Men de andra är långt borta. Alice slutade nynna.
  
  
  "Är du säker?" Tara frågade sternly. "Du kommer inte gå till himlen om du ljuger."
  
  
  Alice såg nykter. "Det är åtminstone vad säger Ian. Han säger att de andra kommer att stanna hemma ett tag och att vi bör komma ih ut av det. Så när Pam är en Häst och andra lämnar, nya kommer in. Åh, ärligt talat, Mamma. Det är vad han sa. Alice ärligt försökt sitt bästa.
  
  
  Tara stod upp. "Nåväl, min kära," sade hon. "Nu måste jag gå, och du är en bra flicka, och" - hon försökte att tänka på något bön, så att säga - " nu kan du äta din cashewnötter lydigt, och jag ska vara med dig snart igen." Tara stängt dörren bakom henne och tog ett djupt andetag. "Har du hört att, älskling," sa hon till hennes halsband. "Det finns bara en i Usa just nu. Och detta är pilot. En helikopter pilot, tror jag. Eller kanske var han som dödades tillsammans med den senatorer han dödade. Hon pausade, då kunde inte hjälpa att lägga till, " Och du ville inte att hon skulle komma hit." ha-ha.
  
  
  Hon log och gick ner för trappan. Vid botten av trappan, på väg upp, Pam hade Hästar och Sonny. De såg arga. Mycket arg.
  
  
  Pam Kona hade en subkutan nål i hennes hand.
  
  
  Alla Tara kan säga är, " Ja, Nick.'
  
  
  
  
  Kapitel 19
  
  
  
  
  Om du spenderar hela ditt liv försöker beväpna dig mot den dag shit, denna dag av skit som kommer.
  
  
  Hennes vapen var placerade bredvid diskbänken, och fogarna i golvet fick mig att dyka på henne. Det är för sent. Kniven svepte över rummet, tryckte min hand till den sjunka som en ny fjäril i en samling.
  
  
  "Okej, Carter. Vrid sakta omkring."
  
  
  Ih var tre. Det var inte "de" att han förväntade sig. De såg ut som tre lokala Ivanovs. Super dandy. Ih Svenskar och frisyrer var tio år yngre än ih, och tonade muskler inte passar med moderna kläder. De kom fram till mig med sina vapen dragna. Ledaren är framåt.
  
  
  "Sätt händerna bakom huvudet," sade han.
  
  
  Ego såg henne upp och ner. Det enda bra sak om nen var ego färg. "Hon borde ha föranlett hennes händer,"sa jag," men jag har ett tekniskt problem." Han pekade på kniven fortfarande fast i min hand.
  
  
  Han vände sig till en av hans följeslagare. "Giles," sade han. Vänligen identifiera, sir. Giles kom över till mig och drog fram en kniv. Mitt blod bubblade. Giles sökte mig. Han hittade stiletto, men det gjorde inte komma i närheten av att gas hårdhet. Det är nog inte hennes ego typ.
  
  
  Giles log. Mycket säker. "Okej, chefen. Det är ren.
  
  
  "Då är du och Robbie ta egot i huset."
  
  
  Giles och Robbie tog mina händer, och med ett par pistoler trycks att min ryggrad, jag var lett till huset.
  
  
  Det är ingen tvekan om det. De gör de bästa mördarna runt dessa dagar. Aängel, Lin Jing, och nu dessa ångbåtar har verkligen överträffat sig själva i artighet. Vin Vo var något annat. När jag gick med honom i rummet, han gav mig en mördande blick och knäppte på den jäveln: "Plantera ett ego." De knuffade in mig i en stol. Var och en av dem tog min axel och tryckte den: hans plats. Wing nickade. Den största skurken är också sel. Hon var i en annan träpanel bibliotek. Bara att det inte var så stor som den i Nassau. Och fönstren var öppna. Dessutom Chen-li var inte här heller.
  
  
  Vingen gick tvärs över rummet, tre-fingrar fingrar snurrande i sin cigarett som en flytta berg. Det påminde henne om lyckligare tider. "Vi är mycket trött på dig, Carter," sade han till sist. Egots röst var hög och isig. — Förutom att du alltid var dum.
  
  
  Jag kommer inte att svara ärligt. Allt jag gjorde var att höja ett ögonbryn. Dessutom, ingen elefant kunde stoppa honom från att berätta för mig att jag var dum.
  
  
  "Du trodde dina vänner i det lilla huset tittade på oss så att du äntligen kunde fånga oss." Han och log. Hursomhelst, han spetsade sina läppar. "På dells sig... det blev precis tvärtom. Vi hade våra ögon på att träffa dina vänner och vi visste att det skulle leda oss till dig. Åtminstone var vi redo för ditt besök.
  
  
  Han hade rätt. Han var dum. Hon föll i ih fälla med ögonen öppna. Men å andra sidan, AH visste var hon var. Och Vinh Po skulle veta bättre om de visste att... Han ställde sig upp på stolen. Han öppnade lådan. "Om du tror att dina vänner kommer att hjälpa dig..." han höll ut en liten audio tape. — Vi har frågat din agent, Muskotblomma, för att göra en slutrapport. "Kostya, han gjorde tre. Vi har inte hittat ett återkommande budskap som kommer att locka andra här — som det har lockat dig. Han satte bandet i en liten bärbar inspelare. "Med den tid det tredje budskapet börjar upprepa, att vi inte kommer vara här längre." Han vände tillbaka till mig. "Jag tänkte att du kanske vara intresserad av att höra den officiella invigningen av vad som har hänt här idag."
  
  
  Han tryckte på en knapp, och Muskotblomma började hans obduktion rapport.
  
  
  "Förlåt, jag åkte och fiskade. Inte äta mat. Bortskämda gröt smakar ännu bättre. Snabbt smakat, snabbt ledsen. Ah.'
  
  
  För ett ögonblick trodde jag att Muskotblomma hade gjort ett misstag, men jag snabbt bad om att han skulle förlåta mig, oavsett om han var i en dimma just nu.
  
  
  Mace inte förlora sitt sätt. Bra.
  
  
  Den vanliga nedläggning är ett "meddelande tråd".
  
  
  "I programmet" betyder att meddelandet är i hallen i koden. Enkel kod för att snabbt meddelande överföring. Tillsammans med den första bokstaven, du bör alltid ta nästa fjärde ordet. Jag räknade ut det. Mace budskap till oss var: "jag är ledsen. Eda är skadad. Snabbt!"
  
  
  Förstärkningar anländer precis som bandet spelar. Dagis eller inte. Han kunde förvänta sig hjälp inom en timme.
  
  
  Vingen vände sig till den huvudsakliga skurken. "Cornelius, "sade han," nu sätter bandet."
  
  
  Cornelius tog bandet och gick ut genom rummen.
  
  
  "Nu, Carter... Nu när du har hjälpt oss så mycket, jag ska göra dig en tjänst... Få Chen-li", sade han till Giles.
  
  
  Giles var borta. "Bra. Vad gör du verkligen vill veta om oss?
  
  
  Han gick genom hela sin arsenal av grimaser och skratt innan han fann reumatism. — Du vill veta där huvudkontoret är från, inte du?" Och nu", sade han, som Giles och Chen-li kom in i rummet," det är där vi kommer att ta dig."
  
  
  Han tittade på Chen-li.
  
  
  Vad jag fann minst tilltalande om nen var kanyler i ego arm.
  
  
  Jag hade inte tid att prova på något, så jag gjorde ett misslyckat försök till att emu: s hals, men Robbie och Giles slå mig till det. Jag kastades tillbaka till min stol. Ett slag mot min käke som verkade för att slå ut alla fyllningar runt mina tänder. Vin kom över och slå mig. Det hände allt mycket snabbt. Giles och Robbie håller mig ner. Chen-li rullade upp min ärm. Det var inget skräddaren kunde göra åt det. I en enda rörelse, nålen försvann i min hand.
  
  
  De höll mig så för ett par minuter. Några sekunder passerade, kanske. Eller en klocka. Jag känner henne inte längre. Cornelius kom tillbaka och sa att han hade brutit band i kassett. Han sa att han var ledsen. Vin svor Ve och ville lim för att fixa henne. Han vände sig till Cornelius, och sade, " Hund valp. Asshole.'Och sedan ego ansikte blev röd. Röd ros. Kronbladen öppnas, och en efter en föll till golvet. Han älskar mig, han älskar inte mig...
  
  
  "Capulets, säger Giles. Han skrattade. En fet skalbagge kröp ur rta. Ego försökt att driva bort henne med sin hand. Vistelse så rimlig som möjligt.
  
  
  Det var ett förlorat spel.
  
  
  Min mun gick torr. Han försökte ta sig upp. Men han verkar inte veta hur man gör det längre. Han tittade ner på hans balett tofflor. På grund av felaktig båda ändarna av kikare. De var långt bort. Men spännen. De var vackra. De var guld. De lyste.
  
  
  
  
  Kapitel 20
  
  
  
  
  Nästa period var en ständig mardröm. Jag minns inte hur många timmar eller dagar den varade. Det fanns inte längre någon skillnad mellan ingen tid och natt, mellan sömn och vakenhet. I dina drömmar, du är ibland jagade av monster. Hela publiken skrattar åt dig. Trottoarerna spricka och kräkas. Men då kan du öppna ögonen, skaka på huvudet, och se din bekant sängen ben igen, gardiner dras, den tröjan som du kastade på golvet i natt. Du mäter ditt förnuft på dina egna villkor, med lugnande kontrast till verkligheten.
  
  
  Enda verkligheten inte existerar för mig.
  
  
  När jag öppnade hennes ögon, jag såg hennes andra monster. Skrattar spegel ansikten. Kalejdoskopisk utsikt. En föränderlig, brett, långsamma universum av en sammanslagning av former och ändra färger. Mytiska varelser och omöjliga händelser. I mina drömmar, Tara fortsatte att komma tillbaka. Hennes hår är grönt. Hennes ögon är vilda. När hon klämde min hand tills det blödde. Skulle han höll henne i sina armar en gång, och hon hade gråtit för åldrar.
  
  
  Långsamt drömmar gått. Det blev mindre skrämmande. Mitt mål förvandlas till en enda vit blank skärm. Utan bilder. Inga tankar. En dag öppnade jag ögonen och tänkte, "flygplan". Hon var på planet. Försöker att koppla det ordet med min uppfattning skickar mig tillbaka till en djup, orolig sömn.
  
  
  Hon var i bilen. Han tittar ut genom bilens fönster. Han slöt ögonen igen.
  
  
  När jag tittade på det igen, visa var de samma. Himlen var fortfarande blå. Gräset var fortfarande gröna. Bussen som stannar utanför, inte ändrar form eller färg. Det fanns flera bokstäver på ryggen. Men jag kunde inte se vad det var. Det var nonsens, det var hieroglyfer. Han ryste. Vad de gjorde till oss, oavsett läkemedel de gav oss, jag kunde inte läsa!
  
  
  Sedan tittade han i den andra riktningen och försiktigt, med halvöppna ögon, tittade runt bilen. Jag var handfängsel för att någon på min högra. Jag kände det. Men hon kommer inte att titta i ego riktning ännu. Jag ville inte skicka henne till hotellet så att de skulle veta var jag redan vaken.
  
  
  Bilen var en limousine. Framsätet var dolt av en tjock grå gardin. Det var inget för oss, inget ljud, men ljudet av motorn och ljudet av vägen. Den som sitter bredvid mig var att inte en talare. Han långsamt lutar huvudet åt höger och såg på sin grupp med smalnade ögon. Jag behövde inte vara så noga alls. Han låg och sov. En tunn, senig man. Vietnamesiska, tror jag. En läkare eller assistent i en vit sjukhusrock. Nej. Det är förmodligen bara en annan CANNES agent klä upp för att leka doktor.
  
  
  Hon försökte dörren. Stängt. För estestvenno.
  
  
  Han tittade ut genom fönstret igen. Bussen var fortfarande framför oss. Han kunde fortfarande läsa det, men vad som var skrivet på den där bussen var oläsliga. Det var skrivet i Orientalisk bokstäver.
  
  
  Vi dundrade över bron. Andra fordon på vägen var vagnar och cyklar. Det fanns bara en annan bil. En annan limo. Han red bakom oss.
  
  
  Han tittade ut igen. Jag vet inte hur länge jag såg. Nästa sak jag såg var en gata i staden. Bullriga spårvagnar, människor på cyklar. Tjuren vagnar och människor i gröna uniformer och halm hattar överallt. Hennes blick mimmo hennes sovande vakt genom fönstret till sin rätt. Jag såg henne på Moskva-Gate." Allt är bakom denna port. Hur kunde jag ha känt honom? Något som kom tillbaka. Han tittade ut genom sitt eget fönster igen. Mittemot hotellet, på taket av byggnaden, såg jag vad jag ville. Stora färg porträtt av Ho Chi Minh-Staden med en yta på 40 kvadratmeter.
  
  
  Bara byggnaden tillhörde den Vietnamesiska staten bank. Staden var i Hanoi. Vin Vo tog mig till Hanoi.
  
  
  Han såg sig omkring med förnyat intresse. Jag har inte sett henne i Hanoi i åtta år. Några byggnader som talade om krig, men skadan var inte så stor.
  
  
  Hanoi är en vacker stad.
  
  
  En stad med lång, skumma banners utspridda här och där med gamla franska koloniala herrgårdar. Buddhistiska monument, Kinesiska tempel. Red river är klar och tydlig, och skräp på sina banker rulla lättjefullt längs den blå. Överraskande, det finns ingen anti-Amerikanska slagord på skyltar. Inga tecken på hat. Dessa människor hatar inte.
  
  
  Detta är en felaktig inställning till kriget. Du hatar, och sedan omedelbart tror att andra hatar dig. En sak att tänka på. Men i första hand, att han inte kunde tänka klart. För det andra, hennes agent AX. Det är inte så att de inte tror. Men ih är att vara förberedd för krig.
  
  
  På en sidogata, ett annat limousine-och drog upp att Slicka. Hennes glimt gick in. Det var gardiner på bakrutan. Men längre fram, Chen-li satt bredvid föraren. Chen-li såg mig och såg att jag var vaken. Han stötte till föraren, som honked hans horn.
  
  
  Min läkare vaknade. Hon gav honom en förvirrad, förskräckt, titta på vad det borde ha varit som de senaste dagarna. "Rugby", sade jag. "Fin boll..."
  
  
  Han skrattade. "Att det inte gör någon mening. Carter. Du har inte tagit detta läkemedel i tjugofyra timmar. Effekten är över. Du har redan försovit allt. Och med detta H-2, det finns absolut inga biverkningar."
  
  
  Han tittade på mig appraisingly. "Bra försök."
  
  
  Han var, Gud vet varför, en Amerikansk. Åtminstone han talade som en runt Amerikaner. Men den andra? Eller en fiende?
  
  
  "Hur... hur länge har det varit under segel?"
  
  
  "Ah", sade han. "Detta är sekretessbelagda uppgifter. Låt oss bara säga... Länge nog för att få dig här. Och fråga mig inte var "här"är.
  
  
  "Hanoi", sade jag.
  
  
  Ego-vänligt uttryck var borta. Egots ögon smalnade. Han tryckte på en knapp och fönstret bakom framsätet rullade ner. "Mr Wing", sade han. "Din fånge är vaken."
  
  
  Gardiner gled tillbaka. En platt Vin ansikte dök upp, skära av i nacken av en fönsterkarm. Han såg ut som en monstruös marionett. Han tittade på mig och morrade.
  
  
  "Han verkar tro att vi är i Hanoi."
  
  
  "Ah," sade Wing. Sedan nickade han. "Ja, Hanoi. Kommer du att se det där? Han pekade på ett kluster av grå byggnader. "Li Nam De".
  
  
  Jag försöker den franska fängelset. Även känd som Hanoi Hilton. Den plats där våra krigsfångar hölls.
  
  
  "Ingen tvekan om att du har hört historier om detta ställe," sade han. — Men du kommer att finna att fängelset som vi skickar du är mycket farligt... helt annorlunda. Även om jag inte ser någon anledning till varför du bör veta om han är i hallen. Han tryckte på en knapp och gardiner igen, blockerar min åsikt.
  
  
  "Dr. Kuoi?" Så det var en riktig läkare. — För en idiot vår Mr Carter, inte så skulle inte vara dumt. Även utan en bra undersökning, det är fortfarande möjligt att beräkna riktning och tid. Inte för att han kom tillbaka, men jag tror så... kanske en annan bild."
  
  
  Mina händer darrade på ord. Hon kunde inte sluta skaka på alla. Vi har en känsla av illamående i mina tarmar. Jag kunde inte minnas drogen i sig som orsakar sådana känslor. Men kanske min kropp gjorde det på egen hand. Quoy tittade på mig och log igen. Ego känsla av överlägsenhet har återställts. "Oroa dig inte, Mr Carter. Den här bilden kommer bara att få dig att sova. Nej, det kommer fler dåliga drömmar. Inget som är farligt. Vi vill att du ska vara så färska som kamomill när vi får det.
  
  
  Jag hade inte mycket till val. Jävla Jesus.
  
  
  En annan bild.
  
  
  Öknen igen.
  
  
  
  
  Kapitel 21
  
  
  
  
  När jag vaknade var det mörkt. Jag låg på något mjukt. Luften var fylld med doften av vitek. Det var en svag, lugnande hum, en reflex rörelse, och jag tittade på min klocka. Naturligtvis, att jag inte har en vaktpost längre. De tog ih bort från mig för länge sedan. När jag var under narkos.
  
  
  Dess stahl för att navigera. Hon låg på golvet på en mjuk madrass, täckt med bomull ark. Rummet var upplyst med slutet av twilight, och i början av stjärnorna lyste genom ventilation. Det var en barnlek. Detta förde med sig ett tumult.
  
  
  Det var inte buller. Det var en sång. En låg, tydlig blandning av hundratals manliga röster som kom tillsammans i en enda mening: "O Tao; o Tao.
  
  
  Rummet var stor. Sparsamt möblerad, men bekväma. En uppsättning av lampor. Det fanns inga stolar, men det fanns högar av kuddar på golvet, golvet var täckt med vävda mattor. I andra änden av rummet fanns en annan madrass med en annan hög med kuddar.
  
  
  Men nej. De var inte kuddar. De Behållare som var där.
  
  
  Hon rörde sig inte. Hon var fortfarande sover. Eller hon var fortfarande under inflytande av sömntabletter.
  
  
  Han stod upp och gick till andra sidan av rummet. Jag var fortfarande skakade. Han rörde vid hennes axel. Det var på riktigt. "Tara?"
  
  
  Hon suckade, vände sig, och begravde ansiktet i madrassen.
  
  
  "Tara," upprepa det. Hon skakade på huvudet vilt. "Nej, nej, snälla", sa hon.
  
  
  Hon skakade hennes axel och tillbaka. "Tara". Hon öppnade ögonen. plötsligt, plötsligt. Vidöppen. Hon bara tittade på mig. Vår lättnad, våra reaktioner, vårt erkännande.
  
  
  Hennes blick var orolig. Slutligen, hennes läppar rörde sig. "N-Nick?" sade hon mjukt.
  
  
  Vad de har gjort med henne under de senaste dagarna har inte förändrat henne. Det var precis vad jag såg förra gången. Gröna ögon som skannade mig var stort och glittrande. Det fanns inga svarta linjer på det från den sjukdom hon hade lidit. Även hennes fräknar fortfarande var utspridda över hela hennes ansikte.
  
  
  Hon lyfte hennes ansikte och tog min hand, kör långsamt ner på min axel, ner min hals och ner för mina kinder. Som om hon försöker övertyga sig själv med fingrarna. Som om hon inte riktigt lita på hennes ögon ännu.
  
  
  "Oh, min Gud", sade jag. "Åh, Nick," sade hon. Och vi smälte in i varandra tills färgen försvunnit. Vi kysste, och hundratals röster sjungit.
  
  
  Han drog iväg och körde ett förhör hand över hennes ansikte. "Faktiskt, jag skulle bli ledsen av att se dig här i stället för att vara lycklig. Hur... jag skakade på huvudet, " hur kom du hit?" När hon äntligen kunde tänka igen, henne, trodde att du var säker och sund i London.
  
  
  Hon lutade sig tillbaka på madrassen och begravde ansiktet i sina händer, att minnas hur hon hade fått här. Plötsligt såg hon på mig.
  
  
  "Men om du inte var där.".. var du inte där?".. Du var inte där.
  
  
  Jag försökte förstå henne. "På Featherstone är?" Nej, det var Roscoe.
  
  
  "Roscoe? Nej, ego hade inte sett honom. Men jag tyckte om det... jag menar, det sista jag gjorde var att ringa dig och... och när du inte visa upp, hon trodde, att hennes trodde att de hade fångat dig, alltför. Barnen berättade vad som hänt. Nick, jag kommer ihåg henne... eller, ja. Jag tror att jag tänkte på henne nu, det var också en sådan chock, men..... Jag fick då veta... att det finns inget annat du kan göra för mig. Att du var ih: s fånge.
  
  
  De måste ha haft något samband mellan denna herrgård och Featherstone hus. Kanske radio. "Tja, de hade rätt om det. Jag berättade för henne. "Han var en ih fånge. Men inte i London. Jag gick till ih herrgård.
  
  
  "I herrgården? Chen-li?
  
  
  "Vänta", sa jag. Jag kollade rum för mikrofoner eller annan dold avlyssningsutrustning. Det fanns ingenting där. Jag fick höra av Hey vad som hände mig på min sista dag i London. Ingen runt omkring oss visste vad som hade hänt Roscoe. Vi bara visste att det inte kunde vara så bra.
  
  
  "Och du?"
  
  
  Frågade jag henne. — Vad gjorde de med dig?" Hon sprang sin hand genom hennes röda änglalika hår.
  
  
  "Kom ihåg", sade hon. Hon rörde vid mitt ansikte igen. "Kom ihåg att du varnade mig för att inte åka dit. Du sa, " De kommer att pumpa dig full av pentatol, och då kommer du att berätta för dem Hawke är mitt namn." Du hade rätt om en sak. Jag visste inte Hawke är mitt namn. Åh, Nick, jag är så skäms. Hon började gråta. Inte dessa stora svällande tårar full av självömkan, men dessa lidanden av psykisk smärta.
  
  
  "Hej, lugna ner dig", sa jag mjukt. "Anklaga inte dig själv nu. Nu är det en korkskruv av vilja till makt. Och vad är det läkemedel som har med det att göra? De tar din vilja. I injektionsnål krig, det finns inga hjältar på alla. Du bör veta vad.'
  
  
  Hon nickade och kröp upp ännu mer stockrosor. "Jag vet det," sade hon. — Men det hjälper inte mycket. Speciellt när jag tänkte på att sätta dig i fara.
  
  
  Tja, kan du bära skulden, eftersom den enda personen som kommer att sätta dig själv i fara var hennes make. Det blev uppenbart fångade av Vin och gjorde det helt utan din hjälp. Och jag tror att om vi verkligen titta in här, jag tror att det är mitt fel att du fick fångas. Jag borde ha lyssnat på mina tankar och inte låta dig komma närmare till att placera om Paris.
  
  
  Hon log. Det var den första leende att hon skulle haft på länge, och hennes läppar var fortfarande kämpar för det. "Jag tror," sade hon, " du borde kalla det ödet. Hon borde ha lyssnat till din åsikt, men hon är en jävla rebell. Till någon som behandlar mig som en liten flicka, eller åtminstone som en liten flicka, jag vill bevisa att jag är mycket användbara i praktiken."
  
  
  Hon var rörd av ee pinnar. "Alltför bra," sade jag.
  
  
  Hon sänkte blad som omfattas sängen en aning.
  
  
  "Vill du prova och se om du kan använda den nu?"
  
  
  Hon ville verkligen se den.
  
  
  Det var en knock på dörren.
  
  
  Han öppnade den och två män kom in. Vid ett tillfälle, jag glömde att vi var fångar. Männen var klädda i enkla trasa kläder. Ih huvuden var rakade. Ih ansikten var-jag hatar att använda det ordet när det gäller att Easterners - men ih ansikten var obegripligt. Odin var omgiven av en stor tillbringare med vatten. De bugade sig.
  
  
  De behövde inte säga ett ord till oss.
  
  
  Mannen med kannan gick tvärs över rummet och hällde vatten i kannan, eller åtminstone något som såg ut som det. En annan visade på ett svagt taklampa, ett frostigt päron i ett frostat glas bollen. Det var inte piercing, verkligen, men det är fortfarande gjort oss att blinka.
  
  
  Han öppnade skåpet. Det var vår egen, Svenskarna '— tja, min, Svenskarnas, och en del skräp lånas ut till Tara — men han drog ut de andra två passar. Ett par grå siden pyjamas. Inte som du bär på semester, men dem du bära formella evenemang.
  
  
  För Tara, han hade en vacker, siden-broderade aozai, en traditionell svensk kvinnas klänning.
  
  
  De fortsatte under tystnad. Vi var tvungna att tvätta, klä och bli klar på en halvtimme, som, för oss, om det finns en signal. Redo för vad visste vi inte. Pantomim s Ih inte informera oss om detta.
  
  
  De var munkarna", sade jag när de var borta igen. "Eller hur?"
  
  
  — Jag - jag vet inte. Hon tvättade av kannan.
  
  
  Han nickade mot henne. "De var munkar. Nyligen ih hörde henne sjunga. "O Tao: O Tao' And Henne, gick fram till fönstret och öppnade det leder. Det var ett galler bakom dem. Så långt jag kunde se, då vi var en del av en "stor gammal sten fästning." Landskapet i fjärran som Edens lustgård. Det var lugnt och lummigt, med undantag för gnisslet av syrsor. En liten procession av rakade huvuden män gick den ena efter den andra, böjda huvuden, genom det långa gräset.
  
  
  "Ja."Henne var att se en stumfilm, och plötsligt blev arg på situationen. "De är munkar. Taoistiska munkar. Och detta är ett kloster. Du hade rätt. Tao och KANG är anslutna något sätt. Även om egot gud vet hur. Och hur är det möjligt att kloster som fortfarande kan finnas i detta hörn av världen? Mörkarna stängt igen. "Grand Prix-spel", sade jag. "Hit eller dubbelklicka i nästa omgång." Henne, flyttade bort från fönstret. "Älskling," sa hon, kommer upp bakom mig med en svamp och tvål. "Det viktigaste", sade hon och började att smeka min rygg med en mjuk svamp, " är ...vart vi än är, kommer du att få oss ur det här.
  
  
  Hennes tips var klart som min irritation. Men det fungerade. Om något, det fick mig att skratta. Han tog tag i hennes svamp och kysste henne.
  
  
  "Om du ska löddra upp mig ändå, gör det lite högre och lite till höger." Hon gjorde ett litet ljud i sin strupe. "Hmm?" och kastade sitt huvud bakåt. "Min Gud", sade hon, " alla dessa dagar... eller timmar eller år... det är en fruktansvärd medicin som jag har fått. Åh, Nick. Det gjorde så fruktansvärt. Allt var som en mardröm. Utom när jag drömde att ni höll mig. Sedan jag började gråta, och allt som fanns kvar av mig var att säga, "Hold on, det är Nick." Och jag tror det är därför jag höll om henne. .. nu vi sitter här bekämpa vår egen lilla käbbel, som om det aldrig hänt. hända.'Hon tittade på mig: "jag älskar verkligen dig, vet du det?"
  
  
  Plötsligt hade jag en flashback. Tara, gröna ögon och gråta i min famn. Jag hade samma dröm", sade jag. "Förmodligen samma drog. Jag börjar undra varför de förde oss här. Vad de vill ha från oss. Eftersom jag börjar tror att de vill att vi ska vara tillsammans. Inte bara hennes, eller du. Men vi är tillsammans.
  
  
  Hon skakade på huvudet och rynkade pannan. "Jag förstår det inte.'
  
  
  Jag log mot henne. 'Tack Gode Gud. Eftersom jag inte förstår det heller. För nu. Dock det känns som att vi hittar ut snart nog. Under tiden, innan vi börja oroa, låt oss bekymra dig om dessa kloner. Vi vet redan något om dessa vuxna kloner, men dessa kloner är i färd med att skapas, den kull som du nämnde, vi har att förstöra ego.
  
  
  Hon svepte sig i en aodai. Det var blek grön med gula blommor och föll halvvägs ner hennes läckra lår över hennes satin byxor. "Ah", sade hon. "Som för dessa vuxna Växlar, jag hörde det från Alice."
  
  
  Hon berättade för mig Alice berättelse medan borsta hennes hår. Oddsen var lite bättre än henne, han hade hoppats. På den tiden fanns det bara en gren i Usa, och som med alla lycka, det hade redan gått in i skugga sfär. Död.
  
  
  I London, ih hade tre, men det kommer inte hålla länge om jag får min väg. Med lite tur och ett par veckor i livet, jag kan sluta ih. Det var även en chans att AX i London var ansvarig för detta. Även en sådan rostiga YXA (S) ibland fungerar bra. Så nu är det upp till Tara och mig. Om vi kunde förstöra denna boet, alla hoppar från plats till plats skulle vara över.
  
  
  Hennes problem med halsen av hennes siden pyjamas. Jag var tvungen att knyta den på min axel.
  
  
  "Vad gör en sådan kull med pbx se ut?"
  
  
  Hon suckade. — Precis som de är — som mänskliga embryon. De är förmodligen i en kontrollerad miljö — kanske i en inkubator - eller någonstans i labbet."
  
  
  "Hur är provrör spädbarn?"
  
  
  Hon nickade bistert. "Jag trodde inte att jag hade det enklaste jobbet i det här uppdraget. Jag måste hela tiden tvinga mig själv att komma ihåg att dessa nästan-barn är framtiden mördare."
  
  
  Han kastade sin jävla packade pyjamas på golvet och sträckte sig efter sina egna kläder. Han tittade ner på sin blå skjorta. Jag hade det så länge att det var på nästan utan hjälp. Min Gud, att han inte skulle gå till en fancy dress ball. Och dessutom, är spelet redan var alltför avancerad för att plötsligt få svårigheter med Orientaliska etikett.
  
  
  "Hur gör jag för att bli av med det?"
  
  
  "Jag hade en liten laser i min väska. Jo, vänta. Jag kanske fortfarande har det. Hon gick till garderoben och rotade i hennes väska. "Nej, inte nu längre," sade hon. "Jag tror att vi måste improvisera något. Kanske något med kemi. Allt vi kan hitta i denna lab.
  
  
  Äntligen, hon kammade sitt hår med den sista kam. Min rödhårig geisha. Jag satte på hennes strumpor. "Tja, vad du gör är upp till dig. Jag antar att jag ska bara tänka på min egen verksamhet.
  
  
  Hon rynkade pannan. — Jag tänkte bara... de tog din pistol, inte de? Så, vad tycker du...
  
  
  Hon bet sig i läppen.
  
  
  Han drog på hennes byxor. Om mina underkläder, som de inte ta av. Om gamla goda Pierre, fortfarande vacker, gömd i mitten.
  
  
  "Tja," sa hon bestämt, och ganska strider mot hennes natur, " hur du gör det är upp till dig. Jag antar att jag ska bara tänka på min egen verksamhet.
  
  
  Han höjde ena ögonbrynet, men svarade inte.
  
  
  
  
  Kapitel 22
  
  
  
  
  Tja, Mr Carter, vi äntligen möts. Det var Lao Zeng, den farfars farfar för hela företaget. Med en gammel-gammel-farfar vårta i mitten av pannan. Han satt i rullstol. Som verkade förklara en hel del. Varför han själv försvann från slagfältet. Strävar efter att höja dig själv till de högsta grenarna. Dussintals gånger på en dag för att titta på vad han en gång var, återigen i handling, återigen i företaget. Han hällde upp en whisky och erbjöd den till oss.
  
  
  Tara sa nej. Stanan tog det.
  
  
  Han höjde sitt glas. "Nick Carter", sade han," och alla de små framtida Carters."
  
  
  Han nådde i en minut för en cigarett. De var borta. Lao Zeng gav mig en från en stor lackerad låda. Cigaretter hade ett guld språkrör. Tydligen, han konfiskerade min.
  
  
  Vi var i ego rum. Eller i ego kontor. Det var en stor plats. Det kan ha varit stora, men fönstren var stängda och stämningen var lite smaklös. Här också, inredningen var något gles. Lång teak stolen, runda vita soffa. En enda stol. Den enda dekoration var en mycket färgstark duk och en samling av vapen på väggen bakom honom. Det måste vara ett hundratal vapen. Inte särskilt sällsynta eller särskilt gamla, men de hängde där för gråten och den här muren var täckt med ett stort ark av okrossbart glas. I tillägg till pistoler, det var andra vapen: flera knivar och handgranater, liksom en del onödiga saker obestridlig dödlighet. Varje enskild del var upplyst av en liten spotlight, och under var det en liten bild.
  
  
  "Jag ser att du beundra min samling," sade han. "Kom och ta en närmare titt." Jag gick upp från soffan, och han vände sin rullstol för att följa mig. Enligt den AMERIKANSKA Armén pistol visa var ett tecken på att läsa " Bristol, Kenneth, Chungju, 1952." Nästa att det var en pärla-hanteras stiletto. Hample, Stewart, Paris, 1954. Han tittade ner på den jävla stiletto och släppte ut ett svisch. Det var som att se ett svärd med Bonaparte, Napoleon och under det, eller en vagn med Harmoni och Ben under den. Stu Hample var en av dessa vagabonder vars namn redan är att skapa myter. Det var det bästa som AX, N1 någonsin har haft sedan Paris 1954. När någon tog som pearl-hanteras stiletto från honom. Tillsammans med ego liv.
  
  
  "Du?"Hon vände sig till Lao Zeng.
  
  
  — Jag visste att du skulle bli imponerad, " sade han. Hennes personligen fångat alla dessa vapen med suckar.
  
  
  Det pekade rakt ut av mig. — Men jag tror att det är något om det som intresserar dig mer." Jag gick i den riktning som anges. Jag behövde inte läsa skylten för att se att han skulle läggas Wilhelmina till det. Och min stilett. Ingen mor-of-pearl pen, men fortfarande min Hugo.
  
  
  "Bara i det fall du tror att du kan ta ego tillbaka," sade han. "Det är okrossbart glas, det är elektrifierad och tätt."
  
  
  Han flinade. "Men sitta ner och avsluta din drink." Eda kommer att lämnas in omedelbart, och vi har fortfarande en hel del att prata om."
  
  
  Han var säker på sin egen säkerhet. Han kan ha varit i en rullstol, men han var också en drivande kontroller. Och det var en bra sak. Det är något med att vara i kontroll som gör att människor förlorar kontrollen över sitt ord. Det är fel, men det är sant. Du kan peka på en kille pistol mot hans huvud och be ego ego berättelser, men allt du får är ett par slutna läppar. Men killen som pekar en pistol mot ditt huvud är skyldig att spotta ut hans tarmar. Om du förstår något om detta, låt mig veta.
  
  
  Han lutade sig tillbaka i soffan. -"Imponerande", sade jag. - Bildligt talat.
  
  
  Han fokuserade blicken på Tara. "Du är en vetenskapsman, sa han. — Du specialiserar dig inom mikrobiologi. Utan tvekan du vet redan allt om våra kloner.
  
  
  Tara tittade på mig. Han vinkade åt henne att fortsätta.
  
  
  "Ja," sade hon. "Jag är överväldigad av dina banbrytande teknik."
  
  
  Emu verkade gilla det. "Det är nog... visst är det fantastiskt?"
  
  
  — Hur länge har du gjort detta?"
  
  
  Han och log. "För tjugo år sedan. Tja, om dell själv innan... Men på den punkten, vi började med min familj. Dr. Kuoi... Han vände sig till mig, " jag antar att du har sett det här förut... ja, min far startade det. Han var mycket intresserad av genetik och lyckades få regeringen att ge emu med ett litet laboratorium. Förutsatt, förstås, att han dubblar ner på några av de bästa hjärnorna i den kommunistiska världen. Han började arbeta på Nguyen Shogun..."
  
  
  "Som fysiker?" Tara såg förvånad ut.
  
  
  Lao Zeng nickade. "Ja. Men Shogun hade flera genetiska avvikelser. Tara verkade veta det redan. "Det är precis vad jag bad henne att säga. Brakdon syndrom, är det inte? Ego symtom visas endast när du är 30 år gammal."
  
  
  Exakt. Men, som ni kan se, embryon inte kan överleva kylan under inkubationen i provrör. Flera grupper av Shogun ' s pbx dog innan tredje månad. Vid första, Kuoi tänkte egon var fel. Regeringen tänkt samma. De har dragit tillbaka sitt stöd. Sedan, några år senare, Shogun började själv att visa avvikelser."
  
  
  "Och sedan KANG beslutat att stödja oss för ett nytt försök?"
  
  
  Han vände sig till mig. "Ja. Men bara den här gången KANG har hittat en emu, som är både fysiskt och genetiskt perfekt."
  
  
  "Så det var du."
  
  
  Jag vill att det ska vara mig. Förutom min... — min fysisk perfektion, jag har haft ett antal, skall vi säga, "talents" som CANNES var passionerad om att vidmakthålla.
  
  
  "En talang för att döda i kallt blod", sa jag.
  
  
  Han rodnade blygsamt. Men du, Mr Carter, är också en duktig lönnmördare. Han gjorde en paus. "Men om du vill höra det, ditt blod är fortfarande ett par grader varmare." Vem är han att påverka ditt ego?" Han log mot mig nu, samma catlike leende att han hade sett henne använda, Chen-li i fotot togs nästa dag, då Senator Saybrook mord. Hong Luo ' s skratt också när han kom för att döda hertigen och hertiginnan. Detta var inte tid att förklara för em skillnaden mellan en psykotisk mördare och någon som bara dödar i självförsvar. För länge sedan, han hade redan utforskade för sig själv. En lång tid sedan, hade han legat utan ett valv, undrar om hon var lika dåliga som de var, de människor han skulle förstöras. Om du inte har för att ge upp och dra sig tillbaka till ett hus på landet. Det var en enorm skillnad mellan mig och Lao Zeng. Det förde ämnet tillbaka till där hotellet var.
  
  
  — Och dessa kloner av din fast?"
  
  
  Ja. Ca igång på andra försöket. Hela koncernen överlevt. Dr. Kuoi arbetade på tredje gruppen när hans dollar stack misslyckats. Du förstår att det finns ingen att ersätta ego. Hela ego operationen var hemliga. Emu fick hjälp enbart av hans son. Som son försökte sedan att få ut den tredje gruppen, men att han inte har tillräckligt med kunskap. Vi ville inte regeringen till känna vad vi gjorde, så vi smugglade in den i Förenta Staterna. Det fick han en utmärkt genetiska utbildning. Vår Dr Kuoi är en Harvard-man. Detta faktum verkade vänligen emu.
  
  
  Tara säger: "Och efter att han hade möjlighet att följa i sin fars fotspår."
  
  
  Lao Zeng verkade glad att han kunde svara "ja". Han själv var mycket nöjd med att få mer söner, särskilt efter olyckan. Och rösten av ego dröm. Vid denna punkt, Dr Kuoi var kläckning trettio-fem nya Växlar. Trettio-fem nya Lao Tsengs. Allt är i utmärkt skick. Tack till providence.
  
  
  För ett ögonblick undrade han hur mycket ih var i den ursprungliga gruppen.
  
  
  Ett kort samtal avbryts min tankegång.
  
  
  "Ah, det är dags att äta," sade han. Vad dagen öppnades av ett par munkar som såg likadana ut-kloner? Nej, det är meningslöst - och till oss, vi leder längs sten korridoren till matsalen.
  
  
  Det var en fest som vi stött på. Tja, fest om du vill apa hjärnor, get svans och rå bläckfisk. Det tog Tara en stund att inse vad hon var upp mot, och hon åt med god aptit av en tre-dagars avhållsamhet från en hel del av "ah" och "mmmm." På dell själv, apa hjärnor är läckra. Detta är vad jag sade till mig själv, och vad jag ska äta för att hålla min styrka upp. Men han höll tyst hoppades det var en sandwich shop runt hörnet, och han undrade om jag skulle skada henne själv som poppar ut för att få en hamburgare. Det är bara att tänka: vad bonden inte vet är han inte.
  
  
  Edu serverades med tysta munkarna. Efter huvudrätten, Lao Zeng gav dem en uppgift på ett obegripligt språk. Super final. Centennial ägg.
  
  
  Samtalet vid bordet var mycket trevlig. Vad han egentligen ville säga var senare. Vid samma tid, han var glad och öppen. En dag, vände han sig ner rollen av en lugn, vänlig värd. Oden ' s cirkel av munkarna lämnade kök dörren öppen för ett ögonblick, och Lao Zeng exploderade, dra av sig sin jacka närmare för att skydda sig själv från den dödliga utkast. Munken snabbt sprang och stängde dörren, och Lao Zeng återfick fattningen. Hon tog fördel av ego nyvunna fördel och frågade ego om förhållandet mellan KANNA och Tao och hur detta kloster överlevde den Kommunistiska utrensning.
  
  
  Han lade sina händer, och den tysta servitörer började rensa bort brickor. "Det finns inget som hindrar dig från att säga att," sade han. "Det finns inget du kan göra med denna information. Den enda relation som finns mellan oss är en av ömsesidig nytta." Då en munk dök upp med en kanna te. Han hällde upp en kopp för Tara och en till mig. Han närmade sig Lao Zeng, men den senare vinkade av honom när han fortsatte att tala. "Klostret ger oss två viktiga saker. Först av allt, laboratorier för våra experiment. Inte bara genetiska experiment, men experiment med vad du kallar personlighetsförändrande droger." Han lutade sig tillbaka och gnuggade armarna på hans rullstol.
  
  
  — Jag tror att du hade äran att prova några runt omkring dem?
  
  
  "Låt mig försäkra er, Carter, att vi är ganska långt tillsammans på det här. H-20 är den enda hallucinogen utan biverkningar." Kuoi sa samma sak, men det skulle inte skada att höra de goda nyheterna för andra gången.
  
  
  "Och för det andra?"
  
  
  För det andra, se själv. Bara att gå till fönstret.
  
  
  Henne, gick fram till fönstret.
  
  
  Och jag såg ett fält av blommor. Det sträckte sig till horisonten i alla riktningar. Det var ett fält av vallmo. Opiumvallmo. För ett ögonblick hennes försökt att någon ego marknadsvärde, men hon visste bara inte vad som kommer härnäst av en biljon. Han fortsatte att stirra ut genom fönstret.
  
  
  "Fin utsikt, är det inte?"
  
  
  Jag behöver inte se ego ansikte för att veta att nen var klädd i ett tunt leende.
  
  
  "Så du är en leverantör", sade jag, " att detta Nassau clique och Featherstone Samhället.
  
  
  Han gav en strypt skratta. - "Bland annat. Bland många, många andra. Vi tror att opium är vår främsta tillgång för att skapa en global organisation. Opium var också vårt viktigaste vapen i det föregående kriget.
  
  
  "Gör dessa munkar," jag frågade honom, " håller med din politik?"
  
  
  "Dessa munkar," sade han, " inte vet något om politik. De vet inte ens vad vi gör med dessa läkemedel. Vi vet vad som händer i labbet. Allt de vet är att när staten var skrivas om till andra tempel och kloster, KANG höll ih för dem och deras ägodelar i behåll. De är mycket tacksamma. De behöver inte ställa frågor. Om de visste sanningen, skulle de också vara mycket upprörd. Men det är osannolikt att de kommer att hitta ut.
  
  
  Henne, tittade på två munkar för en dag. De sänkte sina ögon.
  
  
  "De talar inte engelska," Lao Zeng sade. Så om du funderar på att berätta för dem vad vi verkligen gör, jag är rädd att det kommer att bli mycket svårt. Om inte, "han fnittrade," du kan behärska den ganska komplexa och oklara Susoy dialekt."
  
  
  Hennes far försökte svårt att inte titta på Tara.
  
  
  "Men," sade han. "Sitta ner. Ditt te blir kallt. Och vi har fortfarande en hel del att prata om.
  
  
  Han återvände till bordet. Han tittade på Tara. Hon såg svagare än han hade tänkt. De få timmar hade tagit ut sin rätt på henne nu. Nä s ögonlocken var tunga. Han sträckte sig efter en kopp. Hennes ögon plötsligt blixtrade på mig. Grönt ljus. Men det betydde: Sluta! Han tittade tillbaka på Nä. Te var drogad, och hon upptäckte det för sent. Jag plockade upp min kopp och låtsades att ta en klunk. — Vad vill du prata om?" Lao Tseng frågade honom.
  
  
  "Ditt barn", sade han. "Din och Miss Bennet är.
  
  
  "Vår vad?"
  
  
  "Barn", sade han. — Men det kanske skulle vara bättre om Dr Quoy förklarade allt." Han sköt sig i sin stol och rullade över till den lilla intercom. Han tryckte på en knapp och Stahl väntade. Medan han gjorde detta, med ryggen mot mig, hon hällde kaffe-och tillbaka i tekannan. "Nu," sade han helt enkelt i struphuvudet. Sedan var han tillbaka på bordet. Han tittade på Tara. Hon var lite förvirrad, men hon satte sig rakt upp. Kuoi kom och förklarade.
  
  
  Det var verkligen mycket enkelt.
  
  
  Han gick till oss för att få vaccineras. De kommer att ge ut en liten armé av N3 agenter för sig själva. Men denna gång, dessa N3 agenter kommer att arbeta för KAN. Tara skulle ha gett dem ett antal lysande specialister inom områden av genetik. Kloner av Tara som kommer att fortsätta att arbeta på att vaccinera människor. Den första vetenskapliga förmåga var redan i generna, och KANG bara tvungen att ge den nödvändiga praktiska utbildning.
  
  
  Men de kan ta det ett steg längre.
  
  
  Vad som skulle hända, trodde de, om Tara och jag hade en baby? Eller fler barn. Den statistiska oddsen var fyra för att vi skulle producera en agent som överträffade alla andra agenter. En lysande mördare från en vetenskaplig synpunkt. Bästa av båda världar. Och sedan, med hjälp av denna som den ursprungliga, de får önskat antal kopior genom ympning. Vilka är de bästa priserna för CANNES? Dr. Kuoi var glad. Med femtio eller hundra av dessa superclones, KANG kunde ta över världen.
  
  
  Tara började falla framåt. Hon såg lite trög. Hon vilade hakan på henne i handen och tycktes kämpa för att hålla den på plats. Hon hade också för att dricka te, så hon började härma hennes symtom.
  
  
  Lao Zeng vände sig till Kuoi. "Jag tror att de kommer snart att somna nu," viskade han. — När planerar du att utföra den första operationen?
  
  
  "Soluppgång", sade han. "Om de fortfarande sover." Under tiden jag behöver lite tid att förbereda mig i labbet. Verksamheten är obetydlig. Varje cell i kroppen bär alla de gener som behövs för att göra en exakt kopia. Det är bara en beru tunna remsor av skinn med ih underarmar. När de kommer tillbaka till sina celler, jag ska kolla henne.
  
  
  Tara var redan sover, huvudet stöttas upp på en stol. Han mumlade något och även sänkt sitt huvud.
  
  
  Lao Zeng klappade händerna.
  
  
  Flera munkar dök upp. Det var för tungt för en munk att bära mig, och jag blev förd av två. De tog den lila ut härifrån och tillbaka till vår jasmin-doftande fängelse cell.
  
  
  
  
  Kapitel 23
  
  
  
  
  Nycklar ramlade på kedjan, och dörren öppnas. Vi var placerade i två separata mats, och munkarna var tillåtet att lämna. Runt hennes hörnet, han såg med slutna ögon som Quoy böjd över Tara. Den lilla lampan på ego Thalia ' s nyckel kedja fladdrade. Han kollade hennes blodtryck med en handfull av hans egna, då knackade på hennes bröst med en opersonlig finger. Sedan tog han fram ett stetoskop från hans ficka. Han måste ha varit mycket känslig. Earbuds var längre än vanligt och gick djupare in i hennes öron. Han verkade nöjd. Sedan kom han tillbaka till mig.
  
  
  Nu stod han framför mig, förbannade mjukt. Munkarna tog inte av mig jackan, och Em behövde bara handen för att mäta mitt blodtryck. Vi gick igenom hela farsen. Jag låtsades vara död vikt. Emu hade svårt att få min jacka. Han satte ett plåster på min arm och började pumpa. Jag undrar om emu skulle berätta för mig att mitt blodtryck, om jag var verkligen drömmer om att jag inte var falsk.
  
  
  Jag gissade att det var inte fallet.
  
  
  Han klappade mitt bröst, sedan drog ut den stetoskop igen. Jag väntade på den kalla metallen audition stycke trycker mot mitt bröst. Sedan ego tog tag i hennes huvud och drog hårt.
  
  
  Smärtan måste ha varit intensivt. Han kastade huvudet bakåt, och tårar vällde upp i hans ögon. Han stönade. Egot tog tag i henne med slips och drog igen, hälften kvävning henne. Vi rullade över tills hennes var på topp, och han behandlades en emu slag mot käken och sedan ett slag mot egot hals som skulle hålla ego medvetslös under en lång tid.
  
  
  För ett ögonblick tyckte han om att döda egot. Det kunde ha bara strypt honom. Men det kändes som ett dumt drag. Jag ska vinna rundan, men jag kommer att förlora matchen. Ego död skulle vara vår dödsdom. När förhoppningar om att göra en automatisk telefonväxel genom oss avdunstat, Lao Zeng omedelbart skulle skicka en arkebusering. Antingen har de bara skjutit oss, eller de dödade oss med sin lugnande spruta. Åtminstone då tar de slut på oss. Under tiden, ats familjen skulle fortsätta att existera tillsammans med de trettio-fem bröder som var att kläckas. Nej, det var bättre att lämna dröm till Lao Zeng för ett tag. Åtminstone för ett tag.
  
  
  Jag som krävs för att arbeta med Kuoi är omedvetna kropp. Det var Thalia ego charm som tog bort det. Det var en hel samling av nycklar. Måste vara minst tjugo. Odin runt dem bör vara nyckeln till ego lab. Och detta är labbet och jag hoppades på att komma in.
  
  
  Sedan hennes ego tog hand om den vita pälsen. Från en bit bort, bör detta ge mig lite maskering. Bakifrån också. I alla fall, dessa munkar höll sänka sina ögon.
  
  
  Vår var det ombytta roller. Den här gången, han var en död vikt, och det var svårt för mig att klä av egot. Han hängde sin nyckelring runt hans midja och sätta på Ego vit päls. Han var omkring åtta inches längre än Dr Quoy, men jag brydde mig inte. Han böjde sig ner, vände ego orörlig kropp i ett stön, och omfattas ego med en bomull filt. Om de hade varit noga med, skulle de ha funnit den sliprar i ordning. Så länge de inte kolla för noga.
  
  
  Henne, insåg jag att jag litar mycket på min tur och på andra kortsynthet.
  
  
  Han tog en sista titt på Tara, som var sover lugnt, och gick ut i korridoren.
  
  
  Vart ska du åka?
  
  
  Det är osannolikt att laboratoriet var finns i denna byggnad. Kanske är det i en hall i ett uthus i en mer eller mindre avlägsen plats. Så jag var tvungen att hitta en väg ut först.
  
  
  De rymliga sten korridoren var kallt och mörkt. Bara tända ljus placerade med jämna mellanrum på väggarna. Det var också en dag med lås. Munkarnas celler som nu var tom? Eller upptagen fängelse?
  
  
  Jag gick till vänster och följde korridoren på båda sätten. Han gick ut varje dag. Dörren inte var stängd. Även med Kuoya nyckel kedja runt min midja, hennes kändes som att jag hade nycklarna till en hela riket.
  
  
  Natten var klar och lugn. Stjärnorna var redan synlig, men himlen var inte helt mörk men ändå. Det var bara halv åtta eller tio-tiden, men den Taoistiska bröder var redan in i en enda tyst linje i en stor byggnad som kan ha inrymt ih sovsalar.
  
  
  Detta innebar att det inte kunde vara ett laboratorium.
  
  
  Det var fem byggnader totalt.
  
  
  Alla byggnader i det komplex som är byggt runt tunga grå sten som är en meter tjock. Jag behålla pengarna, det gjordes för hand. Med vänliga hälsningar, som den kinesiska Muren. Men då farfars barnbarn av dessa byggare. Dessa byggnader var bara sex hundra år gammal. Men. Det var ursprungligen en fästning. Eller kanske är det alltid varit ett kloster.
  
  
  Lao Tseng kammare, liksom vår "gäst celler", var beläget i den minsta av de fem byggnader. Bakom dem, som sträcker sig i alla riktningar, var fält av vallmo på avstånd. Lite till vänster, i en stor två-historien rektangel, var munkarna ' sovande kvartalen. Mittemot detta var ett barn-liknande struktur som visade sig vara ett tempel. Så det är två byggnader kvar.
  
  
  Jag valde den yttersta flygeln som möjligt laboratorium. Kanske det dubbla streck på windows-och plymer av rök i skorstenen gjort det troligt för mig. Jag försöker tala om för henne att det var inte ens ett så dumt val.
  
  
  Dess uppnått detta mycket enkelt. Det var också precis klarat av mimmo av två munkar med böcker som vaktar dörren. Den breda korridoren var samma som den som hade lämnat henne. Våt och tom. De är ljus. Att ta en chans, han valde en av de rum och stannade för ett ögonblick för att se till att det fanns inget ljud inuti.
  
  
  Låset har provat det. Dörren öppnas.
  
  
  Det var ett kloster cell. Sängen var inget mer än ett hörn av rummet täckt med en matta.
  
  
  Det var ett handfat, en kudde, några böcker och en liten läslampa. Han vände på lampan och tittade på böcker. Dessa var två volymer av den Marxistiska Bibeln: det Kommunistiska Manifestet och Kapitalet, samt ett antal pamfletter. Ih bläddrade igenom den. En av dem hette "Hur gör jag för att ta över ett underutvecklat land? "och den andra" Hur gör jag för att undergräva en överutvecklade land?" Och som ingår allt utom Island.
  
  
  Det var definitivt en munk som bor här. Men inte en Taoistisk munk. En kommunistisk munk. En av dessa grymma, hängiven, kommunistiska asketer. Jag undrar hur många av de omgivande rummen var upptagna på detta sätt. Men jag slösade bort min tid. Han gick ut genom cellerna och gick på, mimmo andra, identiska trädörrar. Jag visste inte hur jag skulle erkänna det, vad som är rätt dörr skulle se ut. Jag trodde inte att det skulle vara en neon light box med LAB bokstäver blinkar ovanför. Men på något sätt jag förväntat dörren för att vara annorlunda, och kanske lite mer moderna.
  
  
  En dörr som stängs bakom mig. Mjuk lurvig kom fram till mig. Det var en man. Med huvudet böjt, han fortsatte att gå, som täcker hakan med en hand: Kuoi funderade ett spetsigt genetiska problem.
  
  
  Mannen gick förbi mig utan att titta på mig och försvann runt en krök ner i hallen.
  
  
  Nu var jag tvungen att fatta ett snabbt beslut. Han kunde ha stannat kvar där han var, och därmed väckte misstankar. Han kunde ha gått utanför, vilket kan ha varit säkrare, men inte mycket lönsam.
  
  
  Det var också en dubbel chans att jag inte skulle hitta vad jag ville ha. Men om han gjorde det, skulle han vara en revisor i New Jersey, inte en hemlig agent i Hanoi.
  
  
  Fortsatte han och vände hörnet. Och femtio tusen New Jersey auktoriserade revisorer skrattade som bly rör försiktigt ner kraftigt, nästan bete mitt huvud och smäller in i väggen bakom mig med en krasch.
  
  
  Han väntade på mig, i slutet av telefonen redo i sin hand. Nu rör träffar väggen, Ego tog tag i det med handleden och vände på det, men detta rör inte var den enda av bly. Ego makt var orubblig. Fortfarande håller telefonen, han kastade igen, denna gång siktar på mina höga krav. Men nu är hon fast tog ego handled och slog sitt ego med sitt knä...
  
  
  Det var en branch office. Det är inte att underskatta honom. En lucky punch var inte ens tillräckligt för att slå stärkelse ur krage ego.
  
  
  Han hade helt rätt i det. På min andra kick, det duva vid mina fötter, och han föll till marken. Han satte sig på mig och började slå mig. Jag rullade över, men han tog tag i mig genom halsen. Hon försökte sitt bästa för att dra sitt ego, hennes händer borta, men jag trodde att jag inte försökte tillräckligt hårt.
  
  
  Detta ögonblick innan han dör är mycket ljus. Många gånger var han bara en minut bort från döden, och det var först i och med detta sista-minuten ljusstyrka på att klockan stoppas.
  
  
  Telefonen är liggande på golvet, utom räckhåll för mig. Han fokuserade intensivt på en inriktad rörelse. Mina ben var mitt ego är tillbaka. Han satte sina fötter på marken och sparkade som en häst på väg att kasta av sin ryttare. Det gjorde inte slå ego runt i sadeln, men han tappade balansen lite, och när vi träffar marken igen, han var omkring sex inches till höger. Min hand rörde vid röret, och det slog hans ego fler huvuden.
  
  
  Usch.
  
  
  Han rullade av mig och låg orörlig på sten golvet, blod sipprar från en stor apelsin sår på hans huvud. Han kommer inte att blöda ut för länge. Han var död.
  
  
  Jag kunde inte lämna egot här, och jag kunde inte riskera att dra ego, kroppen, för en stund. Vi var bara några meter bort från en annan trädörr — en annan cell. Han öppnade dörren och släpade ego inne.
  
  
  Hennes far var böjd över kroppen när han hörde en röst runt om i dörröppningen.
  
  
  "Problem, Doktorn?"
  
  
  Han ville inte vända sig om. Hon var böjd över, så nu är min höjd och ansikte inte kunde ge mig iväg. Han försökte göra sin röst så högt som Kuoi är.
  
  
  "Han kommer att bli bra."
  
  
  "Kan jag få henne att göra något för dig?"
  
  
  "Se till att mitt ego är inte störd när jag inte är i närheten."
  
  
  "Men det här är mitt rum.
  
  
  "Sedan ta ego rum, ta skräddare. Här i matematik behöver en vila. Min högt tonläge och röst tappade lite, men han verkade inte märka.
  
  
  "Ja, Doktorn", sade han kort. Och gick till vänster. När han stängt dörren för tätt bakom honom för att låta mig veta att han inte gillar att ta order och brydde sig inte att jag visste om det.
  
  
  Han tillbringade en minut i totalt mörker för att bedöma omfattningen av den oreda som han hade gjort under sin forskning. Jag har inte hittat något för henne ännu. Med undantag för svårigheter. Det är mycket troligt att jag hamnade i fel byggnad, och om jag inte var lycklig, jag kanske har hamnat i en återvändsgränd. Från det ögonblick Nassau vänster, allt gick fel. Men å andra sidan, de hade fel i rätt riktning. Tara och hennes hamnade där vi borde ha varit. Tillsammans, vid liv, i PBX högkvarter. Nu är allt som återstod var att få ner till företag. Han öppnade dörren på glänt och tittade ut i korridoren. Det var en mycket bra sak som jag gjorde. För bara då en dörr som öppnades i slutet av hallen, och ett sorl av röster hördes. Först var det tre. Tre grenar stod i dörren och önskade varandra en god natt. Alla talade engelska. Dess gissat att detta var en del av ih träning. Då dörren öppnas, och det var som att stå i slutet av ett transportband... fyra... tio... arton... tjugoen identiska kopior. Seriell kloner.
  
  
  Mötet, eller vad det nu var, var över. De var på väg till sina rum. Det valdes genom placering av VÄXEL i stället för laboratoriet.
  
  
  Om du väntar för att skrämmande scen där Carter samtidigt dödar tjugo-en mördare med en lead-rör, så hade du fel. Utan att säga något, han stängde dörren igen och gick fram till fönstret.
  
  
  Men om du väntar för mina problem till slut, du måste vänta lite längre. Stället verkade helt öde. Under täckmantel av den låga, prydligt klippta undervegetation, gick han till det sista huset. Detta måste ha varit labbet.
  
  
  Hon var redan nästan en dag gamla, som nu är under skydd av tikarna och en av dessa munkar överallt. Mellan pbx män som var identiska i födelse och de munkar som såg identiska i sina identiska jag betalade och rakade huvuden, jag hade känslan att jag var en stahl deltagare i en life-size docka visa. Bara någon hade tillräckligt med fantasi när emu hade för att skapa olika karaktärer.
  
  
  Jag var bara förbi en mimmo byggnad, ca fem meter bort när det dök upp från ingenstans.
  
  
  "Fortfarande på jobbet... läkare?"
  
  
  Betoning på det sista ordet betydde att han inte skulle tro på detta "läkare" i hundra år. Han kände en trött nostalgi för gamla goda specialeffekter institutionen för förklädnad i Washington. Han grep leda rör i fickan och vände mig om.
  
  
  Det var en filial som väntar på mig, med en pistol i handen. "Bra, N3," sade han. Ego läppar rullade in i ett hånfulla leende. "Min Gud. hur du växte upp, Dr Kuoi.
  
  
  Han ville inte ta ett steg i min riktning, och han var fortfarande utom räckhåll för mig.
  
  
  "Bra."Henne, jag hörde att du är någon slags helig ko. Så jag kan inte döda dig. Men jag är säker på att de vill ha dig tillbaka. Så gå tillbaka.
  
  
  Han visste vad han ville. Han kunde inte döda mig, men han vill pumpa mig full av bly om emu ville. Förvärvade egenskaper, såsom skottskador, inte förs vidare till barnen. Det var tänkt att avväpna honom. men jag skulle behöva ta ego med överraskning. Innan han kan skjuta. Även om han missade, ljudet av att .45 skulle dra en hel pluton här.
  
  
  Hon var så stilla som en sten. "Skynda dig upp", sade han.
  
  
  Han bara fortsatte att stirra på honom med en stenig ansikte.
  
  
  "Varför det? Varför skulle jag göra det? Du kan inte skjuta mig om de inte gör någonting för dig. Du kan inte ens göra mig illa, " ljög jag. "Hans blod truppen kommer att försena liten verksamhet som de har förberett för mig. Så om du vill få tillbaka henne, du har för att övertyga mig först.
  
  
  Han tvekade. Han var inte säker på om mitt lilla bidrag till vetenskapen var sant eller inte. Om något, han hade sina tvivel. Om han låter mig fly, han kommer att vara i trubbel. Om han pumpar mig full av kulor, han kan vara ännu mer problem. Detta innebar att egot var utmanas till ett råkurr.
  
  
  Han antog utmaningen. Bara ego ' s första val av vapen var inte nävar, men karate. Jag har svart bälte i karate. Men jag hade också en svart leda röret. Det var mycket väl planerat. Till att börja med, andra gången i en halvtimme, jag hade en kropp som jag hade för att bli av med.
  
  
  Tja, den röst du hade var denna stängd byggnad. Men Dr Kuoi kanske har nyckeln till det. Det tog mig sex försök, men till slut öppnades dörren. Hon släpades in genom Filial lik och låst seraglio dörren.
  
  
  Munkarna var fortfarande står med sina ögon sänkte, som vaktar ingången till laboratoriet. Det var otroligt. Mest troligt, kloner var ih bröder, men de såg allt och gjorde ingenting. Hon började förstå lite av Tara ' s förklaring av Taoistiska moral. Det finns ingen död, och det finns inga varningar, så om du stöter på ett, ska vi köra till den andra. kan du bara inte göra någonting. Henne, klev genom labbet dörren.
  
  
  Det inre av denna byggnad var annorlunda från andra byggnader. Det var en liten reception av klostret och stora vita dubbeldörrar. Den tionde viktigaste gav mig tillgång, och dörrarna svängde öppen.
  
  
  Jag tror att detta är det värsta stället jag någonsin varit på.
  
  
  En rad av stora glasrör fyllda med odling av frukt fodrad väggen. Jag ska göra dig en tjänst och utelämna beskrivning.
  
  
  Det fanns andra provrör. Mindre - med klumpar av ämnet svävande i vätska. Jag räknade femtio av dem. Som runt omkring dem var mänsklig och som inte var, han kunde inte berätta det. Det var en stol i mitten av rummet. Nen hade kassar med paddor och råttor, och flera marsvin som dök upp när Brylev satte på den.
  
  
  Tvärs över gatan var ett kontor. Ett stort glas fönster separerade Ego från labbet, men det tillät honom att hålla ett öga på allt som kommer därifrån. Mot väggen i en vinkel mot fönstret var galen vetenskapsman dröm. Om en sex meter hög arbetsstol, fylld med bubblande fat som matas med elektrisk värme spolar, kondensorer, och små gas facklor. Hela platsen var täckt av någon form av metall tak, som en huva över en spis, och från det var det ett okrossbart glas-skärm som omfattas av det hela.
  
  
  Men det är inte allt.
  
  
  Det var ett annat par dubbla dörrar på baksidan av lab, precis bredvid dörren till Quoy kontor. Jag öppnade det, fumlade med nycklarna och öppnade ih. Han var tillbaka i den smala korridoren. Sex stängt trädörrar.
  
  
  Nyckeln till den första hittade henne.
  
  
  En ung Thailändska man i tjugoårsåldern var gunga på golvet i hörnet. När han såg mig. han började gnäller och kröp längre in i sitt hörn.
  
  
  I ett annat rum, en gammal kvinna med en vild, en tom blick hoppade på mig och började slå mig på bröstet med vilda, planlöst blåser. Ee tog tag i hennes arm och försiktigt men bestämt tryckte henne tillbaka. I stället för mig, hon började dunka på den mjuka stön. Han stängde dörren igen och trodde för ett ögonblick.
  
  
  Kuoi sade han experimenterade med droger i labbet. Han sa att det var personlighetsförändrande droger. Tja, de två åsikter har uppenbarligen förändrats. Vetenskapen går framåt. Jag trodde att jag hade sett nog av henne på den tiden.
  
  
  Han återvände till labbet och besökte Kuoi kontor.
  
  
  Väggarna var fyllda med böcker och mappar. Förmodligen hans personliga arkiv. Egot stol sökte henne. Jag visste inte vad jag förväntade mig att hitta. Men vad jag fann var utmärkt. Ett set om åtta nycklar. Ih jämfört med nycklar på mitt bälte som gav mig tillgång till labbet och celler. Ja. Alla hade sina egna planer. En mindre uppsättning kopior per minut smög det sig in. Sedan en annan tanke som slog mig, och han gömde ih i fållen på hans kalsonger. Min dolda chanser att vinna börjat öka.
  
  
  Hon stängt labbet dörren bakom henne och klev ut, mimmo av hängande munkar, i natt.
  
  
  Ungefär halvvägs där, såg jag något intressant. Två munkar som var med en ganska uppvärmd argument. Det var fantastiskt att dessa munkar kunde prata alls, men ännu mer fantastiskt var att de pratade med varandra. Henne, gömde sig bakom några buskar när de passerade mimmo mig, nu när de var tysta.
  
  
  Resten av resan genom sin komplexa var ganska händelselös. Det är mycket viktigt att jag har tid. Hon måste ha varit borta i ca en och en halv timme. Hon kände det som om hon hade haft detta Kuoyu en två-timmars slag, men hon tog ändå risken. När jag kom till den viktigaste porten till vårt hus, ih var bevakad av två munkar. När jag lämnade henne, jag var inte där. Men precis som alla andra, de sänkte sina ögon och betalas ingen uppmärksamhet till mig.
  
  
  Jag inte se någon i korridoren. Snabbt och tyst henne, fick den dagen i vår cell. Hon var mjuk som öppnas genom dörren. Tara var fortfarande där. Fortfarande sover. Han tittade genom kameran på den andra mattan. Kuoi var fortfarande där. Säker på att hans position, Dellee kom in i rummet. Men han borde inte ha varit så säker på.
  
  
  Ett par händer tog tag i mig bakifrån. En hand slöt sig runt min hals. Jag försökte att vrida bort, men en annan hand höll om min handled på plats och rullade upp min ärm som handen åt runt min hals. Han tittade tillbaka. De var två munkar. De måste ha följt mig i tystnad. Den tredje väntade på mig utanför dörren. Med hjälp av en spruta. Dr. Kuoi gick upp från sängen. Jag kände ett stick av det. Hennes starka armar drog fri och hon portad hennes vrede på den första munken som kom inom räckhåll. Till exempel, efter ett par sekunder, rabbit hole-öppnade och han började falla.
  
  
  Djupare.
  
  
  Djupare och djupare.
  
  
  Tillbaka i Underlandet.
  
  
  
  
  Kapitel 24
  
  
  
  
  Tara satt framför mig och sa något obegripligt. Hon var klädd i sina egna ljusrosa trosor. Nä hade en kvadratisk gasbinda lindade runt hennes underarm. Hennes ögon föll på hennes underarm. Det var en liknande torget i gasbinda.
  
  
  De gjorde det. De vaccinerade oss.
  
  
  Dessa arvingar var redan flytande i provrör, någonstans i laboratorier över hela mardröm, någonstans bland de snubblar råttor och grodor.
  
  
  Hon hoppade ur sängen.
  
  
  "Lugna ner dig", sa hon. "Lugna ner. Du är ännu för svag. Dag skyddade. Vi kan inte göra något ändå. Hon vände sig om och började muttra något. Han skakade på huvudet, försöker göra känslan av hennes ord.
  
  
  Sedan ego såg henne. Hon talade med en munk. Denna rappakalja var tänkt att bli den numera berömda Sutoi dialekt. Detta var bara andra gången som lugnande upplevelse som fick mig att ifrågasätta min egen mentala hälsa.
  
  
  Mannen satt på golvet, fortfarande håller en tallrik med mat som engagerade ego går med i vår cell. Han såg ut exakt som de andra. Skinhead. Men när han öppnade sina ögon, han visste att han var speciell. Jag hade aldrig sett henne se ut som innan. De innehöll all den kunskap och oskuld av miljontals år av mänskligheten.
  
  
  Tara vände sig till mig.
  
  
  "Ning Tan är abbot. Han kom hit för att hjälpa oss. Åtminstone att se till att våra eda är inte drogad. De planerar att sätta oss ner med sömntabletter." Hennes röst är absurt lite skakig.
  
  
  Henne, tittade på Ning Tang, de oändliga ögon. "Är det all den hjälp han ger oss?"
  
  
  Hon ryckte på axlarna. "Jag vet inte. Hjälpa oss på något sätt är emot egot, av tro. Oavsett vad som händer oss, det måste vara den, säger Gud. Han känns som han är i vägen för det, och det stör hans ego."
  
  
  "Vad fan typ av religion är här, skräddare?" "Är neddrogning och döda människor Guds vilja?"
  
  
  Hon såg på mig lugnt. Han säger att ego åtgärder som kan förhindra mord. Det kan bara påverka vem som blir dödad. Om han inte gör något, de kommer att döda oss. Om han hjälper oss, så dödar vi honom.
  
  
  — Är det mord för honom?"
  
  
  Hon nickade allvarligt. "Det är alla döda för honom."
  
  
  Hennes panna fårad. — Varför är han hjälpa oss?"
  
  
  "Han säger att han hjälper oss även odds."
  
  
  Han såg sig omkring. Det var två av oss, och vi var inlåsta på digitala kameror. Obeväpnade. Utanför, det var en hel del ih. Alla beväpnade. — Är det vad han kallar det?"
  
  
  Munken sa något. Tara översatte det. "Han säger att han förstår våra känslor... men jag önskar att du kunde förstå det. Han sade... hon tvekade, som om de fruktade att min reaktion. "Han sade att förståelse kommer att ge dig frid."
  
  
  "Oh, right? Så är det bra. Han berättar enkelt om världen. Här, i den lilla ego Taoistiska tempel. Men vad om det? Vad alla dessa djur som gör sin väg genom livet tack vare den vallmo växer han i sin trädgård? Fråga honom vad han tycker om det. Tara tittade ner i marken och suckade.
  
  
  "Ja, skynda dig", sade jag. "Fråga honom."
  
  
  De talade med varandra i nästan tio minuter. Det måste ha varit mycket intressant. Ning Tan paus i tanken under en lång tid och talade i en sorgsen röst. Slutligen sade han något som fick Tara vända.
  
  
  "Han visste inte något om detta opium", sade hon. "Han vet inte mycket om vad som händer där. Han tillbringade hela sitt liv här. Men han säger att han tror-att döma av brand i din röst", sade han," att du är nära till källan av universell energi. Sedan sa han till mig att varna er för att inte alla munkarna här är munkar. Vissa är runt dem... om hälften av det... om en hundra... Det KAN partisaner."
  
  
  Jag har redan tänkt på något liknande själv. Som förklaras munkarna jag hade sett att argumentera och de munkar som hade gripit mig för att ge mig en injektion. Men de senaste par jag såg såg ut exakt samma som alla andra. Ner till den sänkta ögon. Han ryckte på axlarna, känner en dov ilska bygga. "Bra," sa jag. 'Bra att veta. Så hälften av dem som är anhängare runt dem. Men om de alla ser likadana ut, hur kan vi känna igen ih?
  
  
  Tara räckte Korkskruv över och vände sig till mig. "Han säger att vi kan inte riktigt göra det på dell."
  
  
  Hon klev upp och började vanka fram och tillbaka på den digitala kameran. "Jo, om det kan lugna ego samvete, han har sagt något, men han ville inte säga något. Sådana gåtor emu själ.
  
  
  Ning Tan stod upp. Han måste gå, sa han artigt. Men han kommer tillbaka under vår nästa accepterat gnälla session. Och före dem, iller, han lämnade oss med några Taoistiska plattityder:
  
  
  "Åtgärder ger färre svar än vad folk tror."
  
  
  "Idéer är starkare än vapen."
  
  
  Som han lagt i hans högtidliga avslutande adress:
  
  
  "På den Dagen gör Underverk, allt kommer att gå i uppfyllelse." Och igen, denna förståelse var nyckeln till en utomhuspool. Denna typ av samtal som verkligen driver mig till vansinne. Men han tittade på mig farväl med hans gamla ögon, och för ett ögonblick kände han ingenting alls. För ett ögonblick, han visste alla svar, och dessa svar var korrekta.
  
  
  Han gick, och jag hörde ego-tangenten vår dörr. Ljudet förde mig tillbaka till en brutal verklighet. Jag ville att slå någon. Men den enda personen i närheten var Tara. Han fortsatte att takten upp och ner i rummet.
  
  
  "Det är bra att du är arg på mig nu," sade hon. — Vad tänkte du då?" Att jag skulle vända egot till en övertygad AX agent för tio minuter.
  
  
  — Kan du åtminstone försöka, kära. Istället för att upprepa detta nonsens till mig, denna förståelse skulle ge mig frid."
  
  
  "Oh, min Gud. hur dum du är.
  
  
  "Ah. Bra. Du är smart, och hon är en skit.
  
  
  Hon suckade. "Jag ville inte berätta för henne att.'
  
  
  Åh, nej? Hon plockade upp runt kuddar från golvet och vinkade hej över. Det är alla här, baby, på en dold mikrofon. Vill du att jag ska spela det?
  
  
  Hon suckade igen. "Tja, det är inte vad misteln tänkt. Det är bara svårt att säga att om du bara förstod...
  
  
  "Ja, Ja. Jag känner henne. Då kommer jag äntligen finna frid."
  
  
  "Ja," sade hon. Hon skakade på huvudet, tog upp en kudde och kastade den på mig. Det var då det hände. Han kastade en kudde i handen på henne. Hon duva till sida, hon förlorade sin balans, och landade på rygg på madrassen. Från det att hon började kasta kuddar på mig, som v nä kastade på henne. Hon kom upp med en stor orange kudde och började slå mig med det. Jag tog tag i henne och knuffade henne tillbaka ned på madrassen, och vi började kyssas ilsket. Detta lugnat ner oss lite. Vi stönade och kramade. Då var det i nä. Allt var precis som det alltid var med oss. Endast i sista minuten hade jag tänkt. Han skyggade. "Oroa dig inte", sade hon. "Om de vill att vi ska göra en baby för dem, de får vänta ett par veckor till." Men det fungerade inte. Idén om CANNES är ett hotell för oss att göra detta, var motbjudande. Hennes klättra ner från nah och försiktigt kysste. "Jag är ledsen, älskling. Jag är rädd att jag inte vill ta den risken.
  
  
  Efter en stund sade hon: "Du har rätt. Jag ljugit för dig. Hon skulle ha ett barn med dig just nu." Hon kysste mig. Jag vill ha din baby.
  
  
  "I nuläget?'
  
  
  — Jag vill att när vi kommer ur det här, och ... inte så här... ja, hon skulle inte vill att de ska veta det." Det är bättre att döda mig själv än detta. Men jag tror på dig, Nick, " sade hon med ett leende. "Jag tror, som personen sa, du är nära källa till kunskap. Jag tror att du har en ädel karaktär, och du har en lucky star, oavsett vad den personen säger till oss. Jag tror att du kommer att få oss ur det här.
  
  
  Jag borde ha tänkt på det. Han fick upp, virade en handduk runt sig, och började gå igen. Just nu, hon skulle gärna ändra sin ädla karaktär till en cigarett. Henne, tittade ut genom fönstret. Det var mitt på dagen. Jag förlorade den för en halv dag.
  
  
  "Jag hittade henne lab," hennes far sagt. "Kom här."
  
  
  Hon gjorde en sarong runt bomull blad och gick fram till fönstret. Vi var plötsligt väldigt deprimerad. Han pekade på labbet och berättade sin plats. Han visade henne de nycklar som han hade tagit från Kuoi: s ordförande. Jag hade fortfarande dem. "Allt vi behöver göra nu är att få ut av här.
  
  
  "Tror du att du kan göra det?" — Vad är det? " frågade hon mjukt.
  
  
  "Naturligtvis," sade jag. "En gyllene själ, och en lucky star? För estestvenno. Hur kan jag missa?
  
  
  Hon suckade tungt och bet mig i örsnibben. "Underbart", sade hon.
  
  
  Ett gäng nycklar som skramlade för dagen. Vi båda snabbt duckade för att våra sängar, där vi låtsades att sova.
  
  
  Dörren stängdes igen. Han tittade ner på den bricka med mat. "Vi bättre skulle ha middag", sa jag. "Eda är tänkt att berusa oss."
  
  
  "Mmmm." Hon vred sig på sin mat som en konst klass modell. "Jag är glad att det är inte fallet. Jag tror att dess hungrig. Hon bar magasin till ett lågt bord och lyfte locket av den fortfarande rykande fat.
  
  
  Men hon nosade det misstänkt. Hon gäspade. "Oroa dig inte", sade jag. "Detta är den Kinesiska eda. Du kommer vakna upp igen i en timme.
  
  
  Vi tog över. Det var en enkel eda, ris med grönsaker. Men det var gott och det var det åtminstone fyllning. Han tittade på Tara och kände mig hungrig igen. Men det fick vänta. I en annan plats och vid en annan tidpunkt. Hon kände mina ögon på henne, tittade upp, log blygt, och vände sin uppmärksamhet tillbaka till hennes tallrik.
  
  
  Jag försökte förstå henne. Det är en plötslig förlägenhet. Jag hade fortfarande en hel del att förstå om henne. Min reaktion på att kvinnor är oftast enkel. När jag har frågor, de är alla runt omkring dem, som enkelt kan besvaras med både ja och nej. Bara den här gången, det var inget enkelt runt på alla. Inte frågor eller svar. Inte min sambo, och mina känslor för henne. Enkla namn är inte längre tillämpliga.
  
  
  Hon var inte en vacker flicka med glasögon eller en kalender skönhet, även om jag inte kunde föreställa sig en månad som inte ser bättre ut i nä. Hon var både Kategori A och kategori B. Hon var en certifierad vetenskapliga geni och en utmärkt arbetare. Hon var smart och sexig. Mild och spännande. Det stimulerade mig, irriterade mig, utmanade mig, lyfte upp min sprit. och om det irriterade mig, det vände mig om.
  
  
  — Hur vi kommer till jobbet?"
  
  
  "Hur", frågade hon, " kan du föreställa dig det?"
  
  
  Facket drev bort henne, motstå frestelsen att röka en cigarett. Med laser bort från Tara är en sak, men att ta mina cigaretter är tortyr.
  
  
  "Jag har funderat på dessa munkar för en stund," sade jag. — Och jag har en idé. Kan du prata fort?"
  
  
  "I Sutoan dialekt?"
  
  
  "I Sutoan dialekt."
  
  
  "Det är precis som jag trodde. Gå på".
  
  
  "Tja, hälften av munkarna här finns agenter av CANNES, är de inte? Det är ungefär ett hundra Ih, och de kommer att rusa till den scen som helst att störa våra planer. Så vi har att förstöra ih. Eller åtminstone sätta ih runt spelet."
  
  
  "Bra. Men hur vet vi vilka de är?
  
  
  — Vi kan inte ta reda på ih. Det är hela poängen. Bara en riktig munk kunde göra det."
  
  
  Tara rynkade pannan. — Jag tvivlar på att vi kan övertyga ego att berätta för oss, om det är vad du trodde." Inte om han vet att vi kommer att ta in dessa agenter, eller kanske ännu värre.
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. — Jag vill inte att han ska berätta alls. Jag vill att dessa riktiga munkar för att fånga dessa CANNES agenter eller värre.
  
  
  För ett ögonblick, hon bara stirrade på mig.
  
  
  "Vill du att det ska regna också, eller kanske göra guld runt om i halm?
  
  
  Han log mot henne. — Jag tror inte att det är så förment svårt.
  
  
  — Man kan säga att det är enkelt. Vilka argument har du föreslår jag använda? Jag menar, hur gör du för att övertyga män som har åtagit sig att göra någonting för att göra något? Och för det andra, om du lyckas övertyga ih, vad vapen vill du föreslå att de använder?
  
  
  Han kom upp igen och tempo upp och ner i rummet. "Som för den första delen av din fråga, dess räkna på ih självbevarelsedrift instinkt."
  
  
  Hon skakade på huvudet. "Det kommer inte att fungera. De är inte rädda för döden.
  
  
  "Det vet jag. Men jag menar inte ih personliga överlevnad. Jag menar spara ih tro. Se, det finns bara en anledning till att de samarbetar med KANG: att spara sina kloster. Detta måste vara den sista återstående Dao fäste i hela Indokina. Om inte i världen.
  
  
  'Hur?'
  
  
  — Så när dessa munkar dör, ih tro dör med dem. KANG kommer inte att acceptera nya munkar. Denna plats kommer att bli en CANNA fästning, inte en Taoist-templet. Om de inte vill kämpa för det. I detta fall, att göra ingenting är liktydigt med att förstöra dig själv."
  
  
  — Men skulle de inte ha dött utan ih skydd?"
  
  
  "Med vår hjälp, de kunde flytta till en annan plats."
  
  
  I en minut, hon slöt ögonen i tanken. "Låter ganska så långt jag kan se." Men sedan igen, det bara som om du är en pragmatisk Amerikanska, och vi har att göra med en helt annan inställning."
  
  
  "Jag tror inte det", sade jag. "Jag tror att alla idealister är samma i slutet. De är villiga att dö för sina idéer, men de vill inte låta sig dö för sina idéer."
  
  
  Det var en annan vatten mutter vänster på brickan. Hon plockade upp den med fingrarna och tog en tugga. Hon log. Bra idé, " sade hon. "Det är värt ett försök i alla fall. Det är bara ett problem om dell själv.
  
  
  Han suckade. "Vad är det?"
  
  
  "Hur säger man "idealist", i Sutoen?"
  
  
  Jag kastade henne på sängen med en kudde.
  
  
  "Nej, nej.'sade hon. "Testet är inte över ännu. Vad det är i början av den andra delen?
  
  
  "Vad är den andra sidan?"
  
  
  "Vad ska de använda den som ett vapen?"
  
  
  "Åh, det," sade han med ett leende. "Vad är det runt Lao Zeng kontor." Jag var tvungen att vänta lite tills hon var på samma nivå som mig. Det tog inte nä alltför länge.
  
  
  "Gud". Vapen jämmer.
  
  
  "Vapen ego stön. Det är ungefär ett hundra ego enheter som hänger där, och det är ungefär ett hundra riktiga munkar. Och min matte lärare skulle säga att han ger dig ett vapen per person.
  
  
  "Hej, men vänta en minut. Såvitt jag kan komma ihåg, detta glas mot väggen är okrossbar, elektrifierade, och låst.
  
  
  — Och mitt sunda förnuft säger mig att om det är ett lås, det måste finnas en nyckel." Och att där det inte finns el, det är också en switch. Och en av de munkar i Laos Tseng kammare skall veta var de är."
  
  
  Hon tittade på mig allvarligt en stund, sedan skrattade åt det, hoppade över, och kramade mig. "Ibland,"sade hon," du är bara för härlig."
  
  
  "Du har inte sett något ännu," sade jag.
  
  
  
  
  Kapitel 25
  
  
  
  
  Som natt, Dag av Mirakler började.
  
  
  Den första mirakel som hände när Tara drog ut ett paket cigaretter ur hennes väska. Du kanske inte tror att detta mirakel motsvarar att få vatten runt en sten, men då är du inte lika beroende av att röka som du är för det.
  
  
  Den andra mirakel tog lite längre tid. Om en timme, för att vara exakt. Men när Tangning vänster igen med vår middag fack, han gick med på att prata med hans Högsta Domstolen. Om Domstolen håller, kommer det att gå med min plan.
  
  
  Den tredje kan inte betraktas som en 100% mirakel, men jag är villig att tänka så. Eftersom, i första hand, det var inte min idé. Om jag inte hade använt Tara ' s sista match, jag skulle aldrig ha kommit in i garderoben för att se vad som fanns kvar i mina fickor, och jag skulle aldrig ha funnit tre härliga marker som jag plockade upp på Casino Grenada, med gult innehåll kring droppar. Som genom ett mirakel, de förblev i sömmarna av jackan.
  
  
  Tiden var också helt underbar. Eftersom mindre än fyra sekunder in i dag, är den viktigaste skramlade och en munk kom, tydligen genom agenter i CANNES, för att kolla på oss.
  
  
  Det var bara några timmar efter vår sista läkemedelsbehandlade måltid, och vi var tänkt att vara avslappnad. För att han kan ha ett vapen i sin hand, men han var inte på jakt. Och när han lutade sig ner för att ta en närmare titt, jag hade inga problem att slå emu med chip dolda i min handflata. Jag bara tog vapnet från honom. En konstig rysslands revolver. Sju skott revolver kaliber stängt upp 7.65.
  
  
  Efter ungefär tio minuter, som han väntat, hans sambo kom för att se vad som pågick.
  
  
  Nu är det dags att agera. Att han inte vet resultatet av Ning Tang möte, men detta var situationen just nu. Och inte runt om dem som missar den möjligheten.
  
  
  Tara och hennes förändrats i deras nunnan kläder, bär kåpor för att täcka sina huvuden. Det var bara en svag förklädnad. Men åtminstone var munkarna i alla storlekar och höjder, så vår kropp och höjd var inte ges bort. Han stängt dörren mellan oss och våra omedvetna vakter, och vi lätt gled ut runt byggnaden och över det mörka området.
  
  
  Vi gick öppet till labbet.
  
  
  Tara kände sig hemma bland de virvlande fat och komplicerad utrustning. Hon identifieras snabbt tre månader gammal telefonväxel. Nya kloner av Lao Tsen. Den andra varelser var apor, sade hon. Då hon stirrade ner på den rad av provrör som om blixten slog ner. "Vår," sade hon hoarsely. Och hon vände sig bort.
  
  
  Jag stod vakt medan hon rotade igenom ett skåp fullt av kemikalier, försöker lista ut vad du ska göra med dem. "Vad tror du", sade hon till sist. "Jag skulle kunna döda din telefonväxel genom att lägga till ilska till ih kost. Men då labbet skulle fortfarande vara intakt, och Kuoi kunde börja dra tillbaka en ny grupp igen i morgon... Hon var förlorad i tankar, knacka på hennes naglar mot hennes tänder.
  
  
  "Annars?'
  
  
  "Eller... jag kan göra en del glycerol tri-nitrat och det är det."
  
  
  "Glycerol trinitrate?"
  
  
  "Nitroglycerin för dig".
  
  
  "Det är samma för dig.'
  
  
  Han log mot henne.
  
  
  'Ja?'
  
  
  "Ja. Gå vidare, fortsätta. Skynda och göra några nitroglycerin. Jag skulle inte vilja att ge dem en andra chans."
  
  
  Hon inställd på att jobba, lyfta glaset skärmen som blockerade den kokande kemikalier. Hon valde en stor rund kolv fylld med en klar vätska, som tillsattes droppvis till nästa tube med en annan klar vätska. Denna sak var på ett värmebatteri och gjorde stora bullriga klockor. En kondensering kolumn var placerad på toppen av kolven och kallt vatten med en temperatur temperaturen när man blandar ämnen med en automatisk omrörare. Det var inte Stahl som frågade henne vad som var händelsen på dell själv. Hur som helst, hon kastade alla dessa cashewnötter ner i avloppet.
  
  
  Då tog hon ytterligare två vätskor, både färglös och lägg dem i en kolv och den andra i en matningsslang. Om jag någonsin hade några tvivel, de skulle vara borta nu. Nä verkligen hade en anledning att vara här. Hon arbetade med en snabb och effektiv lätthet av vissa rödhårig man i en brun huva, en god fe, blanda salamander öga med unicorn ' s tears. Det är ersatt med kylskåp röret och omrörare.
  
  
  "Okej," sade hon. Ännu en Dag av Mirakler producerade sin första falsk ton.
  
  
  Och många andra falska notts.
  
  
  Dessa falska sedlar var - vänster till höger på Vin. Dr. Kuoi och ett dussin falska munkar med ett dussin riktigt stora kanonerna. De dumma sju skott med revolver pistoler.
  
  
  Jag är inte skrämmas så lätt. Om hon hade varit Odin, hon skulle ha tagits som gisslan av Kuoi. Men de visste gisslan teori sig själva. Två munkar närmade Tara, tryckte en pistol i ryggen, och Po Vin beordrade mig att släppa vapnet.
  
  
  Han suckade. Han tappade vapnet. Han var i början att komma in i den dåliga vanan av att fångas av honom.
  
  
  Hennes emu sa det.
  
  
  Han sa att det var dags att sparka vana. Att det var sista fånga. Att jag inte ska springa iväg igen. Kuoi tillade att det var dags för mig att utveckla en ny vana. Han var experimentera med något, men han hade inte provat på det på människor men ändå... Vi var ungefär tas med till ett rum på baksidan av lab. Bredvid kameran av en gammal kvinna, som var ständigt slog mot väggarna, och kameran av en ung man som gick tillbaka till barndomen. Vi kastades inne, dörren stängdes, och sedan var det tunga ljudet av en bult glidande framför den.
  
  
  Shaggy försvann.
  
  
  Fönstren var preskriberad. Buren var liten. Inne, det var ingenting men vadderade väggar. Vi var klädda i mjuk digitala kameror. Och de kommer att använda mikrofoner och högtalare för att driva oss som är galna nog att detta mjuk kameran kan komma till hands. Åtminstone var de kommer att försöka.
  
  
  Allt jag visste var att de inte skulle lyckas. Kamikaze var inte min stil, men min gas bomb var fortfarande dolda mellan mina ben. Om jag låter henne gå i den trånga utrymmet i cellen, han tar oss med honom. Men han skulle åtminstone ha kontaktat Kwoi. Jag kommer att nå min skapare och min förmåga är fortfarande intakt.
  
  
  Han tittade på Tara. Hon var livrädd. Hennes kunskaper är viktiga. Hennes ögon var vidöppna, hennes ansikte uttryckslöst. Ångest är olika från rädsla. Rädsla gör att du oroar dig till fullo. Terror är förlamande.
  
  
  Ee plockade upp henne och försökte muntra upp henne. Han försökte klämma ut en plats av rädsla genom nä. Hon var fortfarande skakade. Det chockade henne. Hon blev påkörd av ee. "Vakna upp, min kära. Jag behöver dig."'
  
  
  Hon grävde sina naglar i min arm. "Jag är ledsen", sade hon i en strypt röst. "Skräddare, du har rätt," sade jag. — Hur tror du jag känner mig?"
  
  
  Hon tittade på mig förvånat. "Ett larm?'
  
  
  "Kristus", sade jag. "Om hon inte gör det, hans redan skulle ha varit redo för denna mjuka digital kamera."
  
  
  Hon lade sitt huvud på min axel och bara hängde där. "Varför jag mår bättre nu och inte blir värre?"
  
  
  "För att du är låst med en människa, inte en maskin." Hon log tunt på mig. Nervöst, men med ett leende. "Om det är så," sade hon, "varför har du" Made in Japan " skrivet över hela din röv?"
  
  
  "Eftersom jag skapat det," sa jag efter henne på hennes väg. Han sprang en hand genom hans hår. Hon var imiterar sig själv, men åtminstone hon hade kontroll igen.
  
  
  "Skynda dig upp", sade jag, " och låt oss vara rimliga." Först av allt, när är den här jävla sak kommer att explodera?
  
  
  Hon skakade på huvudet. "Oroa dig inte om det. Om det kalla vattnet vände det, vi skulle vara döda nu. Men att explodera, den kemiska måste värmas upp till 240 grader, och som av sig självt kommer det inte att uppnå detta. Jag lyckades också få som glas ridå ner igen. De vet inte ens att jag bytte ut kemikalier, eftersom de kan döda sin egen TELEFONVÄXEL. Först var det det... tja, låt oss säga eda för PBX.
  
  
  "Så det är bra. För Kuoi och ego rolig gun, jag har en idé. Han gissade att om Kuoi kom tillbaka hit, han kan inte komma med en hel pluton. Några munkar med revolvrar skulle nog vara tillräckligt. Han kommer att tänka på det. Jag berättade Tara vad jag menade.
  
  
  De var ingen brådska att återvända. Kanske är det bara tog lite tid att få klar.
  
  
  Vi placerade oss på vardera sidan av dörren. Tara var på rätt. När dörren öppnas, hon kommer att vara på det.
  
  
  En tung tystnad byggt upp och invaderade vår cell. Om damen bredvid oss var att banka på väggen, utfyllnad skulle begrava ljudet. Hon sa till Tara för att få lite sömn om hon trodde hej behövde det. Hon trodde Hej behövde det. Jag stannade uppe och tittade på tystnaden. Jag väntade på att bryta.
  
  
  Jag undrar vad drogen Kuoi hade förberett för oss. Jag fortsatte att tänka på de gamla science fiction-filmer där ett universitet professor i kemi vänder sina studenter till jätte fel. Eller den där astronauterna överdos på moonbeams och förvandlas till galna kaktusar. Carter möter Dr. Vail Tweet. I den nära framtiden i denna teater. Två påsar popcorn och massor av Koks. Då kan du gå hem och älska med Irina.
  
  
  Tara väckt för en stund i sömnen. Hennes skattning var att det var ungefär klockan fem på morgonen. Fåglarna hade varit uppe och flyger i en timme, och saint strömmade in genom de gallerförsedda fönster. Hon skakade på henne.
  
  
  Den första minuten av återhämtning är den svåraste. Jag tittade på henne som hon justerat uppfattningen av min bruna möbler och vadderade väggar. Hon gnuggade sina händer över hennes ögon. 'Vad är det nu?"Hon såg sig omkring.' Oi. "Så, hon äntligen återvänt till de levandes land. "Jag antar att vi inte vet, gör vi?"
  
  
  "Dags att gå upp", sade jag.
  
  
  "Jag hade en så bra, trygg sömn. Jag drömde att vi var...
  
  
  "Shh."
  
  
  Han hörde dörren till korridoren öppen. Lab dörren. Tara igen sängar candid i hörnet som vi övat på. När dörren öppnades, hennes kropp var dolda, men hennes hand skulle nå den. Hon var redo för action. I sitt yttrande, timingen var perfekt. Hon hade inte sovit tillräckligt länge för att vara vaken, och inte tillräckligt länge för att vara rädd. Hon låg på andra sidan av den dag, lutar sitt huvud mot stön. sömn.
  
  
  Dörren öppnas. Två beväpnade munkar omgiven Dr Kuoi. Det var en kniv i Kuoi hand.
  
  
  Allt gick snabbt och bra.
  
  
  Den första munken, Agent KANG, petade mig med sin revolver. För första gången på en dag, Tara ' s hand dök upp. Den andra munken kände en liten prick på hans nakna fot. Senaste marker av Grenada. Han kastade och tog sin revolver. Han sköt på måfå, i vadderade väggen. Quoy kröp ihop. Den andra munken föll medvetslös. Jag hade en pistol i min hand nu. Den första munken var två skott i magen. Kuoi började springa bort. Hennes emu trippade upp henne och höll henne tills Tara tog spruta och gav emu ett skott. Egots ögon rullade bakåt i rädsla. Han svimmade. Han plockade upp den andra vapen från marken och räckte den till Tara. Sedan hon tog nyckeln och låst Kuoi ego och vänner på digitala kameror.
  
  
  Vi var fria igen. Detta innebär att jag är oerhört smart och exceptionellt dumt. Välja en. Men tala inte om för mig reumatism...
  
  
  Tara lutade sig mot Stönade och slöt ögonen. "Kan jag stänga av det nu?" Det var faktiskt mycket svag.
  
  
  "Du tror att du kan hålla ut en timme till?"
  
  
  Hon suckade och reste sig upp igen. "Jag lovar."
  
  
  "Kom," sade jag.
  
  
  "Vänta en sekund.'Hon gav mig tillbaka pistol som ay gav mig. "Vänta, va? Hon obundet strängen av hennes munk mantel. Munken var lika lång som jag var, och fållen på hans mantel släpade omkring sex inches på golvet. Hon drog ego, fram tills det var inte högre än hennes vrister. "Håll det här nu." Han höll henne medan hon knöt skosnöre tajt igen och vikta den extra tyg över det.
  
  
  "Jag vet," sade hon. "Det är inte särskilt vacker, men det är bättre om jag kör." Hon tog hennes vapen. "Bra. Vart är vi på väg, chefen?"
  
  
  "Till labbet."
  
  
  Vi gick upp till dörren, och dess sprack öppen. Han vinkade till Tara för att hålla sig borta. Två laboratorieassistenter var upptagen inne. De var klädda som munkar, men ihas var täckta med vita rockar. De arbetade på den täckta tabell, men de ville inte röra Tara ' s skapelse.
  
  
  Han gled in genom dörren och gick noiselessly över rummet. När han var ungefär tio meter bakom dem, sade han, " Hang in det och sätta upp era händer. Vrid sakta omkring.
  
  
  De gjorde som de blev tillsagda. Jag berättade för henne att Tara.
  
  
  "Vad har vi i detta medicinskåpet för att tysta ih ett par timmar?"
  
  
  Hon gick till hyllorna för magiska trolldrycker och studerat sortering. "Mmmm, vad sägs om... hur vissa amobarbital? Det räcker för en trevlig, lugn cola."
  
  
  "Jag mår bra."
  
  
  Hon började förbereda sprutor. "Oavsett vad du föredrar. Normal sömn eller till vem?"
  
  
  "Jesus", sade jag. "Valet är upp till köparen". Jag höll mina ögon på två munkar. Odin flyttade sin hand försiktigt över bordet runt dem.
  
  
  För valv, då, " sade hon, halv-påfyllning av kanyler.
  
  
  Hennes skott träffa cup var han nå för. Glaset krossades, och gul vätska runnit ut. Det rostiga ytan av stolen.
  
  
  Vi har alla tittat på det. Hennes, han skakade på huvudet. — Jag tror att du skulle bättre få ut av det." Jag skulle inte vilja att något ska hända dig." De ville inte flytta för ett tag. "Jag har fem fler skott och jag skjuter mycket bra. Så att du egentligen bara har ett val. Sömn... jag pekade på behållaren och nålar.
  
  
  Han vinkade revolver på henne. De på väg till mitten av rummet.
  
  
  Jag vet inte varför jag lät dem välja. Det var som att skjuta obeväpnade människor i kallt blod. Hon hölls upp av en revolver under deras näsor medan Tara injicerade dem med en injektionsnål, gnugga ih med alkohol som om det betydde något. Bra vanor är lika svårt att bryta som dåliga.
  
  
  Snart har de gått ut och somnade. Hon vände sig till mig.
  
  
  "Vad nu? hon försökte tala lugnt, men hennes röst var skakig.
  
  
  "Har du fortfarande inte kan passera ut," frågade han henne
  
  
  "Kan jag sitta ner henne då?"
  
  
  Hej log mot henne. På grund av hennes märkliga kombination av förmåga och ömhet, styrka och svaghet, kvinna och barn. Hon satte sig upp och kysste var på toppen av hennes huvud med ee.
  
  
  — Du har något annat att göra, honung.
  
  
  "Nitroglycerin".
  
  
  Nitroglycerin. Kan du göra det ego som är stark nog att spränga hela byggnaden? Jag menar, inklusive vår lysande stjärna. Dr. Kuoi?
  
  
  Hon nickade. "Bland annat ego, kontor, och alla ego papper."
  
  
  "Så gör det."
  
  
  Han tänkte plötsligt oskyldiga offer i cellerna. En pojke, en gammal kvinna, och någon annan hade den underbara turen av att vara en mänsklig försökskanin för Dr. Kuoi. Han var mixtra med sin uppsättning av åtta nycklar. Nycklar till cellerna. På något sätt, jag var tvungen att prova för att rädda dessa människor. Men hur förklarar du att de människor som inte förstår vad du gör? Hur kan du säga till dem: "Följ mig." Oroa er inte.'...
  
  
  Gick han till medicinskåpet och tog medicin som Tara hade använt mot munkarna. "Hur mycket är nog för en normal anestesi?"
  
  
  "Åh ... fem hundra milligram är tillräckligt. Kan du blandar ihop det med detta? Hon pekade på en flaska av klar vätska. "Vet du hur man ger någon en injektion?"
  
  
  Han nickade mot henne. Han började blanda lugnande medel.
  
  
  "Bra. Jag kommer att försöka få dessa killar ut av här. Till templet, om jag har tid. De kommer säkert att vara säker där ett tag...? Henne, tittade på cup i hennes hand. "När jag kommer tillbaka hit, vet du hur att kasta saker?
  
  
  "Ge inte upp ditt ego för evigt, kära. Varför bara stänga av vattnet och slå på värme?
  
  
  "Bra. Jag ska göra mitt bästa för att komma tillbaka hit för att hämta dig. Eller kommer ni att träffa mig i templet?" Jag lämnar henne.
  
  
  'Smeknamn?'
  
  
  Henne, vände runt. "Vad är det, älskling?
  
  
  "Se till att allt är okej?" Det var som en bön. Han höll upp flaskan och nål och plockade upp henne. Henne, kände hennes mjukhet under grov väv. Jag kände mig mjukna lite från hennes pulserande värmen, att smittsamma värme som spred sig genom min kropp och trängt in i mina fällbara dollar. Det finns ett ord för det. Det är ett lustigt ord som har skrivits ut på alla Hjärtans-kort och spelas på jukeboxar hundra gånger i timmen. Hon blev kysst av ee. Hon kysste hennes hälsning och adjö, hon vill ha dig och älskar dig, och hon höll om mig som om hennes stahl var en del av henne. "Det kommer att bli bra," jag viskade. "Allt kommer att bli bra.'
  
  
  Hon hängde hennes huvud. "Jag vet vad som finns där—" "alla dessa människor med Alla dessa revolvrar?
  
  
  "Tja, de är inte ute efter mig just nu. De tror att jag förvandlas till något obegripligt här.
  
  
  Ögonen öppnade hon på mig var oförstående.
  
  
  "En växt", sade jag. "En produkt av den Kuoi Magiska Elixir företag. Så om jag spelar det rätt, kan jag undvika att hamna i problem. Förutom att, "jag lyfte hennes haka," jag har träffat många män i mitt liv, med massor av vapen. Och det är fortfarande vid liv.
  
  
  Hon försökte le och misslyckades kapitalt.
  
  
  "Muntra upp", sade jag. "Det är osårbar. Ädla och med en lucky star, kommer du ihåg? Också, hjälten är aldrig utsatta. Du har läst tillräckligt många historier att veta att.
  
  
  Hon skakade på huvudet. "Detta är inte en berättelse. Detta är verkligheten. Hon stannade. "Peter Hansen var en hjälte, och något hände med honom."
  
  
  Hansena träffat henne en gång. Attraktiv kille och prickskyttegevär. Hawke ego en riktig talang. Men något hade hänt Hansen. Inte de stora adjö, men det kunde ha varit värre. De slog Hansen i ryggraden. Gawking med en fyrtiofem mätare har skurit av nerverna som tillåter dig att göra saker som går. Och älska. Hon sköt trodde bort så snabbt som möjligt. "Det är en annan historia," sade jag. "Inte mitt. Inte vårt.
  
  
  Hon kysste mig igen, hennes ögonlock fladdrar med ny rädsla.
  
  
  Han drog iväg och tog tag i hennes axlar. "Sluta med det", sade jag. — Jag sa att allt skulle bli bra. Så allt kommer att bli bra. Och behålla ett starkt grepp om detta vapen. Han pekade på den revolver som låg på bordet. "Ta ditt ego med dig när du går ut och använda den när du behöver."
  
  
  Hon suckade och nickade sakta återta kontroll över sig själv.
  
  
  "Se dig i templet." "Jag gick till burar.
  
  
  'Smeknamn.'frågade hon. "Kan jag stänga av det nu?"
  
  
  
  
  Kapitel 26
  
  
  
  
  Det var en annan person som drabbats av Dr. Kuoi s praxis. En man i min ålder, Europeiska, tall. Han log en massa. Och han dreglade. Jag undrade hur den här stackars mannen fick här. Och, till min personliga lycka, jag fick ut av den här ensam.
  
  
  Jag skulle ha fel om inga särskilda säkerhetsåtgärder team ville ha mig. Hotellområdet var lugnt. Solen var redan hög, och luften var frossa med värme. Den vanliga rader av marken ser munkar som var på väg mot templet. Kåpor är slitna för att skydda ih skallig attack skicklighet värde. Hon smygande nedsänkt sig i den situationen. VÄXELN är inte synliga. En explosion av grov skratt runt sovsal fönster informerade mig om att den partipolitiska munkarna var fortfarande inne i det ögonblicket.
  
  
  Mina tre skyddslingar var blidkad. Inne i templet med riktiga munkar, de kommer att vara säkra.
  
  
  Ih förde henne och lade henne på vävda bön mats bredvid på knä munkar. Det var svalt inne. Resultatet av tjocka ytterväggar eller brist på passion inuti. De tysta munkarna var som statyer. Men inte som stenstatyer. Stenen är smutsig och jordnära, och även den jämnaste marmor bär fortfarande inslag av sten, berg och lera.
  
  
  Om det var möjligt för bilder av moln som ska vidtas. då det var allt. En stor bild av himlen.
  
  
  Ning Tanga såg henne i förgrunden av rummet. Hennes ego försökte fånga hennes öga, men det var vänt inåt, och att fasta på några abstrakta tankar. Jag lämnade henne genom templet. Om jag inte bråttom, jag kan fortfarande komma till labbet och Tara. Hon var inte skickas till hotellet för att korsa grund ensam.
  
  
  Lämna var svårare än kommer. När henne, in i templet, hon var en runt många. Nu var han en av de få Po. Den falska munkar visste att den riktiga munkar be hårt. Och om det inte riktigt och inte fake, sedan dess fått vara Carter. Men jag kanske bara hållit sig lycklig.
  
  
  Han var verkligen försöker att hålla jämna steg med en man som ser på tid och avstånd som vanliga dödliga och oviktiga saker. Det var inte bara tänkt att gå bra.
  
  
  Så det gick inte bra.
  
  
  Detta var inte den första grenen, han var ute i solen med smalnade ögon. Och till labbet.
  
  
  Laboratorier och Behållare.
  
  
  Ett steg plockade upp henne.
  
  
  Hennes gissning är att det är så.
  
  
  Alla sex av dem stod vid brunnen. Ungefär tjugo meter bort från mig. Sex automatiska telefonväxlar. Odin runt dem lyfte på huvudet när de pratade. Han såg mig och började skrika. Sedan kom de alla på mig. Han hukade sig bakom ett träd och sköt. En av dem var skjuten i axeln, men han fortsatte att avancera. Jag hade fyra skott till vänster. Om det blev påkörd fyra gånger, skulle det fortfarande finnas två grenar i full formation. Jag var bara begrunda denna situation när förstärkningar anlänt. Andra kloner. Tjugo i alla. De rusade ut ur sin sovsal och på väg i min riktning.
  
  
  Det finns tillfällen när du behöver för att köra fort.
  
  
  Jag gick den enda möjliga vägen. Detta innebar att jag var tvungen att gå till vallmofälten. När du se en kille göra något så dumt i en film, du vet att han är dömd. Någon galning som klättrar en byggnadsställning eller löper över ett platt fält är skoningslöst dooming sig själv.
  
  
  Men ibland finns helt enkelt ingen annan väg ut.
  
  
  Om jag hade gått till labbet, ih k Tara skulle ha fört honom. Om jag tar henne till templet, jag kommer att hota andra och göra lite för att hjälpa mig själv. Jag hade inte någon plan i åtanke. Ingen långsiktig smart fältet manövrar. Den korkskruv var inte om jag skulle överleva. Men för hur länge.
  
  
  Vallmo vinkade till mig, som en scen från Oz. Oändlig matta av lila blommor. Dröm skede. Ytterst osannolikt Waterloo.
  
  
  Jag hade en trettio meter leda och fyra kulor. Det är allt. Det var i slutet av min välsignelse räkna. Kulor slog in i marken vid mina fötter, skicka elaka vindbyar som de whizzed förbi min axel. Han fortsatte att köra och fick några meter. Någonstans i mitten av fältet var en liten sten i rutan. Om bara ee kunde få till det, och ee kan använda det som ett tillfälligt försvar, som en tillfällig bas.
  
  
  Carter sista bastion.
  
  
  Nu skingrades de och försökte omger mig. Kulor whizzed runt omkring mig, som om jag hade sugits in i ett kvavt rum när han nådde sten struktur. Dörren var låst. Hennes snuggled upp för att stöna och såg sig omkring. De kloner som kontaktat mig. Tjugo identiska ansikten vända mig från tjugo olika riktningar. Tjugo revolvrar pekade på mig.
  
  
  Han sköt på det närmaste målet. det är direkt riktat till den punkt i mitten av pannan. Han föll snabbt på hans blombeströdda graven. En annan stad av skottlossning regnade ner på mig från alla håll. De smällde in i väggen bakom mig, skära blommor på mina fötter, men på något sätt har de inte röra mig.
  
  
  Då förstod jag henne.
  
  
  De var fortfarande beordrade att inte döda mig. De kunde inte ha känt till att Kuoi var min fånge, och att egot lab var bara några minuter bort från evighet till evighet. Så långt som de kände, hon var fortfarande den gyllene äggläggande höna. De vill bara fånga mig och sätta mig tillbaka i buren. Plötsligt vet man exakt vad man ska göra. Det motsatta odds inte längre har brytt sig om mig. Vinnarna är aldrig realistisk.
  
  
  Jag sköt på två automatiska telefonväxlar som blockerar min väg i den riktning jag ville, och kom ut. Han skulle aldrig ha gjort det. Först därefter, vid samma tid. labbet blåste upp. Det exploderade som en liten vulkan, skaka jorden, spyr eld, kasta stenar och strålar i solen, och bara höll på att explodera, bang, bang, bang. Och mitt i den förlamande förvirring som följde han avancerade några meter. Jag sprang över fältet, dånande igenom allt som stod i min väg som en gud av kriget.
  
  
  De började återhämta sig och gav jakten. Det här var precis vad hennes hotellet var. De hade förlorat en hel del tid, och hennes far hade tagit ledningen.
  
  
  Hon nåddes av dörren till Lao Tseng kammare. Det fanns ingen att vakta dörren. Inga munkar. Ingen partizan. När kaoset bröt ut, ingen på dell själv vågat sig ut i det fria.
  
  
  När hon kom till Laos kontor, hon förstod varför. Glasväggen skildes, och vapnet försvann. Taoisterna ha gått med min plan. De höll po KANG killar under vapenhot, och bort från mig.
  
  
  Hon hittades av Lao Zeng och Vin i matsalen. Två munkar som innehas ih under pistolhot med revolvrar. Hon jagade munkarna runt byggnaden och utbytte vapen med ett runt dem. Ego sju skott för att den jag har kvar.
  
  
  Det fanns två personer i cafeterian. En i hallen, en i köket. Jag öppnade dörren till korridoren en spricka, men låset fungerade. När dörren är stängd, att det verkligen var låst. Utanför. Han tog det själv och stod i köksdörren, pekar en pistol på fångarna. Lao Zeng såg bister. Vin, som såg arg. Men de har inte gett upp ännu.
  
  
  Efter alla, ih rädda squads redan var på väg. Lao Zeng är kloner kommer fram precis i tid för att rädda ih. Åtminstone det är vad de räknar på.
  
  
  Lao Zeng grep armarna på hans rullstol. "Njut av en kort stund av din härlighet, Carter. Eftersom jag varnar er: detta kommer att bli en mycket kort tid. Jag har ett hundra agenter och tjugo av mina bästa söner där. Du har inte en chans.
  
  
  "Vi får väl se", sade jag. — I alla fall, din intriger motarbetas. I det fall du inte har hört, din lab bara tog off — kloner, dokument, Dr Kuoi, och hela jävla ego gang.
  
  
  Vin Vo försökt att motbevisa detta med en positiv inställning. "Vi kan återställa den," sade han, mer till Lao Zeng än mig. "Det kommer att bli en ny Dr Kuoi och en ny generation av kraftfulla ats. Samtidigt, vårt uppdrag kommer att lyckas i förlamande ditt land. PBX som kommer att göra detta var inte längre i labbet."
  
  
  Allt jag kunde säga var, " Fortsätta drömma." Det var ett oväsen i korridoren. Stövlar rasslade. Dörrar öppnas. De kloner som har kommit. Bara ett par sekunder och de kommer att gå in med min gamla kompis Chen-li. Vin Wo log. "Du är på väg att bli bryskt vaknat upp." Du kan vara bra, Carter, men du är inte bra nog för tjugo till en.
  
  
  "Vi får se", sa jag igen.
  
  
  Dörren till korridoren öppnas och de kloner som rusade in. Hela familjen. "Stäng dörren!" Lao Zeng sade. Revolver på ego huvud rädda ego mindre än tanken på ett utkast. Dörren stängd och bestämde sig för ego öde.
  
  
  De hade ingen brådska att komma till mig. Det var tjugo i ett, och han var redo att gå. Han tappade sitt vapen. En av mina händer var inriktad på köksbordet, och den andra var dolda i veck på min mantel, där bomben hade gömt det. Henne, insåg jag att det var dags. Sedan hon blev övergiven av ee. Som en hård boll. Öppet till Lao Tseng huvud. Dubbel whammy! Han förlorade sitt ego, och på samma gång bomben gick av, fyller rummet med livsfarlig rök. Hennes var att köra runt i köket innan de ens visste vad det var som hände. Han låste dörren bakom honom och gick till templet.
  
  
  Tara var det. Tillsammans med Ning Tang. Han sa att de andra munkarna höll KANG agenter i studentrummet byggnad. Alla ihs var noga bunden och lagd på golvet. Den riktiga munkar var igång sina kloster igen.
  
  
  Hon blev tillfrågad av Tara för att be egon hur de tyckte om att använda vapen och faktiskt hotar andra människor att dö. Tara hört reumatism, vände sig sedan till mig med slutna ögon. Hon skakade på huvudet.
  
  
  "Kommer du inte tro det."
  
  
  "Prova", sade jag. "Idag tror jag i allt."
  
  
  "De alla verkligen hatade att använda dessa vapen. Röst varför — "hon skakade på huvudet," röst, varför de tog ut punkter runt vapen först.
  
  
  "Hur? Han tittade på vapen i sin hand som han hade bytt med munk. Han syftar på den öppna dörren i templet och sköt. Inget sånt. Bara en tråkig klick.
  
  
  Han skrattade.
  
  
  Allt detta uppror ägde rum utan kulor. Det faktum att po KANG killar trodde att det fanns tillräckligt med kulor för att vinna ledde ih in i en fälla.
  
  
  Han tittade in Ning Tang ögon och mindes att han hade sagt att idéer var starkare än vapen. Då henne, jag trodde att jag förstod.
  
  
  För ett tag.
  
  
  
  
  Kapitel 27
  
  
  
  
  Betyg är en av de nya ord som jag hatar det. En av dem är den dåliga vanor av anläggningen, när insatserna är aldrig "intensiv" och när armén är aldrig helt enkelt "skickas ut" snarare än"användas." Betyg är bara ett stort ord för vad jag berättar Han om vad jag vet och vad han berättar för mig om vad han vet, och vi bestämmer oss för att inte berätta för någon annan.
  
  
  Tara och hennes var på väg till det.
  
  
  Det var en av dessa vackra vårdagar när Washington gnistrar och varje monument verkar ha en monumental betydelse.
  
  
  Tara var obehagligt tyst i taxin. Greppa min hand hårt, hon bet sig i läppen, förlorad i sin egen oöversättbara tankar. Hon har varit såhär ända sedan iller planet landat. Föraren radio var trimmad till en av de stationer som spelar gamla vanliga låtar, och just nu var de spelar en gammal god Cole Porter sång, " Så Nära Och Ändå Så Långt borta." Det var hennes röst.
  
  
  Vi körde upp till Dupont Circle och stannade framför en viss unmonumental dörren till det Gemensamma pressmeddelandet och Telegraph Office. Åtminstone en bättre fasad för AX huvudkontor än att köra - ner London kaffe-och presentbutik.
  
  
  Hawk hälsade oss entusiastiskt. Han tittade upp från sin rörigt stol och morrade.
  
  
  "Sitt ner", sade han. "Har du en minut?"
  
  
  Han läste något i en röd hemliga mapp, tugga på en släckt cigarr. Vår lilla kamp med kloner var över, men här på Hawke ' s skrivbord, kriget fortsatte. Nya fall. Nya berättelser.
  
  
  Tara tittade ut genom fönstret på den solbelysta trädtopparna. Hennes överläpp drogs tätt. Han vände sig om och ryckte på axlarna. Oavsett bry sig om henne, hon får reda på förr eller senare. Hon var en av de kvinnor som inte bör spela poker. Åtminstone inte om du hade dessa känslor.
  
  
  Istället för att titta på nä henne, han tittade på Hawk. Hans gamla ansikte med små blå ögon. Med den typ av hjärnan som kan namnge någon adress till en Nazistisk hangout i 1940, men kan inte komma ihåg vad tröja han hade på sig igår.
  
  
  Slutligen såg han upp. "Jag är ledsen", sade han hoarsely. "Så fort hon visste att du var säker, du försvann runt min prioriteringslista." Han vände sig till Tara. "Jo, Miss Bennet. Hur tycker du den aktiva delen av färg?
  
  
  Tara log. En märklig, övertygande leende. "Mycket trevligt", sa hon mjukt. "Ja, mycket trevligt. Men... jag tror inte jag vill göra det igen."
  
  
  "Nej? Han höjde ena ögonbrynet och tittade i min riktning. "Okej, Carter. Det är din tur. Han lutade sig tillbaka i sin knarrande kontorsstol och tände en tuggas cigarr.
  
  
  — Du vet redan de flesta av det, sir. Vi hittade ett bo av dessa Växlar och förstörde det. Tara tog hand om klona embryon, labben, och den galna vetenskapsmannen bakom henne. CANNAE kommer inte längre förökas genom ih. Åtminstone så länge vi är fortfarande vid liv, Vin Po, Lao Tseng, och alla vuxna PBX har tagit ut henne. Minst alla de som var i Indokina
  
  
  "Och vi som var här, och de få som var i London," han avbröt mig. "Vi kontaktade också en ih läkemedelsexpert. det är. Vad-är-det ego som heter-nu?
  
  
  "Pam Hästen." †
  
  
  "Ja. Vi har honom, och han erkänner allt noggrant. Naturligtvis, först ska vi ge emu lite ego, sin egen sanning serum. Hawk grimaced. Han älskade med henne så mycket som han älskade med henne. — Vi behöver inte oroa dig längre. Detta Featherstone prestanda var också stängt. Detta är ett ansvar för Scotland Yard. Det ser ut som att de fick träffa en hel del där. Och dessa pengar har finansierat många KAN händelser.
  
  
  Han berättade Hawke om opium fält och hur KANG använt narkotika handeln som ett medium i tanken. Han skakade på huvudet bistert och stubbed ut sin cigarr som om att döda en parasit med det. "Tyvärr, narkotikahandeln är inte inom vårt kompetensområde. Men jag fortsätter att berätta för dem att det finns mycket mer att dessa droger än bara girighet."
  
  
  Han suckade. "De kanske ska lyssna lite mer nu. I alla fall, denna speciella vallmo är inte längre används - tillsammans med filial i Nassau som du stängt. Det blir två.
  
  
  "Och hundratals fler sådana ställen att börja på."
  
  
  Hawk gav mig en genomträngande blick. "Tusentals skulle vara en bättre plats." Han vände tillbaka till Tara. "Bra. '- Faktiskt, du borde vara glad. Ditt... vad är hennes namn igen?" .. en galen, ofattbara teori... ja, det var rätt.
  
  
  Tara rensat hennes hals. "Du kallade det en gudsförgäten, galen dröm, sir", sade hon uppriktigt.
  
  
  Hawk såg förvirrad. Kanske för första gången i mitt liv. "Alla rätt", muttrade han. — Jag låta dig gå igenom med det, inte jag?
  
  
  "Ja, sir —" var det enda reumatism han fick.
  
  
  'Då är det bra.'Han förberedde sig för att låta oss gå. 'Ännu mer?'
  
  
  Han nickade mot henne. "Två saker. Jag lovade dessa munkar att vi skulle försöka hitta dem ett nytt kloster. Någonstans i det fria territorium. Hennes hotellet skulle ha hållit sitt ord. Tror du att vi kan ta hand om detta?
  
  
  Hawk gjort en anteckning i sin anteckningsbok. "Jag tror att det är en militär bas i Sydkorea. Låt mig kolla upp detta först. Jag tror att vi kan göra det. Och hon började den andra korkskruv.
  
  
  "Roscoe."
  
  
  Hawk kämpade ljus annan cigarr. Sedan tittade han upp och berättade för mig om Roscoe. Om det jävla paraply och hur de hittade ego.
  
  
  "Kanske det var bättre på så sätt, ett sätt", sade han. Därefter lät han reda på en bister skratta. "Ta det, Tailor, det är en dum sak att säga.
  
  
  Han vände sig i sin knarrande stol och tittade ut genom fönstret. Jag tittade ut. "Hennes poäng är att vi har fått en hel del dåliga recensioner om denna Roscoe kille. Han höll på att bli för gamla och för slarvig. Abington i London bad om tillstånd att gå i pension ego. Strax innan detta hände, du ropade ego. Antingen sätt, att det skulle vara ego, den sista sak att göra. Och jag är inte säker på hur Roscoe skulle ha förstått det. I sina bästa år, han var en utmärkt agent. Det var en ego liv.
  
  
  Hawk tog ett djupt andetag. Jag undrade om han tänkte på sig själv. Om den dagen när han själv blir slarvig, och någon bestämmer sig för att gå i pension ego. Gud, nu var han tänker om sig själv, också.
  
  
  Hawk vände sig bort från fönstret.
  
  
  "Vad ska du göra? Kommer du att tillbringa en av din välförtjänta semester utomlands?" Det var egots sätt att tala om för mig att han gav mig för några veckor bort.
  
  
  Han tittade på Tara och tänkte på Rivieran. Eller Tahiti. Ja, en öde ö skulle vara perfekt för oss. "Kanske," sade jag.
  
  
  Han fortsatte. "Och du. Miss Bennet? Du förtjänar ett par dagar ledigt också. Vi har sett till att Peter får bra vård, men du kan tillbringa din semester tillsammans. Ni två.'
  
  
  Han flyttade till en högre växel.
  
  
  "Peter?'Henne,' vände sig till henne.
  
  
  Hon såg mig rakt i ögonen. "Peter Hansen," sade hon mjukt.
  
  
  Peter Hansen, den sårade hjälten. Vars namn hon nämns i labbet när hon varnade mig för att vara försiktig. "Min man," konstaterade hon.
  
  
  För någon som inte har mycket tid för takt, Hök gjorde en generös gest. Han harklade sig, steg upp och gick ut i hallen.
  
  
  Tara tittade på mig tyvärr. "Jag älskar honom", sade hon. — Jag kan inte lämna honom. Jag skulle inte göra det även om jag kunde. Men, Nick, jag älskade att älska dig så mycket. Hon sträckte sig fram, tog tag i mig och höll mig nära. Henne, såg på hennes ansikte. För sista gången. De vackra gröna ögon, de rödbrunt hår, och de dumma fräknar som fortfarande fanns kvar. Och henne, tänkte om vilken slags liv hon skulle ha haft för nah. Ett tryggt och bra liv där allt är som det är och aldrig förvandlas till en mardröm. Ett liv som Ay kan aldrig lova henne. Ett liv som hon aldrig skulle kunna leva. Ett liv som hon förmodligen aldrig skulle ha velat.
  
  
  "Kanske det är bättre, på ett sätt", sa jag. "Gud kommer att älska mig för att prata strunt."
  
  
  
  
  
  Om boken:
  
  
  En gång i tiden fanns det en publikation dedikerad till experiment: ta en kroppscell från någon, utveckla det i de rätta förhållandena och få en dubblett av denna person. Den dubbelgångare kommer att vara identiska i utseende, det kommer att vara identiska i förmågor.
  
  
  Nick Carter kunde inte tro det, men emu hade när han stött på en sådan "kloner" eller identiska dubbelgångare. I det här fallet, de är dubbelgångare av ett geni mördare, med endast ett mål i sikte: att skrämma Kongressen, Senaten och Presidenten av Amerika, och att underordna ih att deras salvo. Och därmed styra världen politik från olika synvinklar.
  
  
  Nick Carter kan förstöra så många Växlar som han vill, men det är meningslöst. Och medan AMERIKANSKA senatorer dödas, Carter gör sin hopplösa jobb: att stoppa produktion av PBX och eliminera den enda verkliga mördaren.
  
  
  Men kan inte varje gren att vara en riktig man?
  
  
  
  
  
  
  Innehållsförteckning
  Kapitel 2
  
  
  Kapitel 3
  
  
  Kapitel 4
  
  
  Kapitel 5
  
  
  Kapitel 6
  
  
  Kapitel 7
  
  
  Kapitel 8
  
  
  Kapitel 9
  
  
  Kapitel 10
  
  
  Kapitel 11
  
  
  Kapitel 12
  
  
  Kapitel 13
  
  
  Kapitel 14
  
  
  Kapitel 15
  
  
  Kapitel 16
  
  
  Kapitel 17
  
  
  Kapitel 18
  
  
  Kapitel 19
  
  
  Kapitel 20
  
  
  Kapitel 21
  
  
  Kapitel 22
  
  
  Kapitel 23
  
  
  Kapitel 24
  
  
  Kapitel 25
  
  
  Kapitel 26
  
  
  Kapitel 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Skräck av is terror.
  
  
  översatt av Lev Shklovsky i minnet av hans förlorade son Anton
  
  
  Originaltitel: Ice Trap Terror
  
  
  
  
  
  Första kapitlet
  
  
  Det började redan bli mörkt över den höga taket och runt i trädtopparna. Skuggor gled över kopplingarna bladverk, förtjockning steam gardin av deprimerande Savchenko som spillt över allt. Det gjorde trög, utmattad känsla av att jag inte var med ännu värre. En obeveklig kraft som lurar i djungeln — en jätte blodigel som rinner all din energi och din vilja att leva. Denna makt har arbetat på mig för en och en halv dag. Hon uppmanade mig att stanna upp och ligga ner, bara ge upp och låta dessa djävulska horder av insekter slut på mig för gott. Tråd av Nick Carter-super agent AH, Killmaster N3. Och hennes röst kom till denna infernaliska hörnet av Nicaragua som heter Mygga Kusten. Ironiskt nog, de namn på denna låga, heta sumpig område som inte tas från dessa djävulska insekter, men från Indianerna-mygga .
  
  
  Men han framhärdade eftersom han visste att han var tvungen att nå sitt mål innan det är mörkt. Den nästan ogenomträngliga snår hade dröjt mig tillräckligt länge. Jag var tvungen att klara varje tum av djungeln med min machete. Han svor och nästan snubblade massan av grönska hon skulle bara klippa flög upp igen.
  
  
  Han grävde i den tjocka leran på en nästan uttorkad bäck, en av tusentals strömmar som slingrade här som kapillärer. Som hennes carapace gnuggade på honom, slingrande, slemmiga varelser började klättra den stillastående muck. Svetten sipprade ner för mitt ansikte och blötläggning mina kläder och ryggsäck. Det var som om remmarna på min ryggsäck hade skurit in i mina axlar.
  
  
  Tidigt i går morse, en MITTEN patrull fartyget släppte av mig vid Laguna de Perlas . Från det jag gick i sydväst, ungefär parallellt med Tungla River.
  
  
  Det var i December, så den tråd av regnperioden. Jag var tacksam för det. Nederbörden varierar kraftigt i Nicaragua, men Bluefields på den Karibiska kusten blir 750 cm per år. I juli eller augusti, min resa, som redan har en fullständig misär, skulle ha varit helt omöjligt.
  
  
  Det finns inga vägar i detta hörn. Webben ryggraden är Panamericano på andra sidan av landet. Det nationella järnvägsnätet är omkring fyra hundra och femtio kilometer lång, och är mestadels ligger på stillahavskusten. I alla fall, att han aldrig skulle ha vågat använda den, precis som han inte skulle ha vågat visa sig på den enda väg i området. En vit främling skulle vara märkt och missnöjda, och det skulle vara förödande vid denna kritiska tidpunkt.
  
  
  Den fortsatte sin färd genom ljusa färger i denna overkliga twilight världen upp den östra platån, en låg ås topp. Den högsta toppen är här mindre än två tusen meter, och den genomsnittliga höjden är sju hundra. På andra sidan bergen ner till en bördig högplatå, slätter och sjöar. På den här sidan, men det var en djungel-sluttning, en oändlig rad av ohyra täckt av träd, täta köttiga växter och svampar. Stort vinstockar tvinnat runt träd och grenar, stinkande mögel och mörka mossa täckte marken. Det var en stickande lukten av ruttnande vegetation överallt.
  
  
  Gradvis blev brantare uppstigning; paddlar blev skarpare och djupare klyftor. Gorges var behållare för regnvatten droppade, och ih stillastående träsk var en grogrund för miljontals av fientliga varelser som anser sig min delikatess. Luften alltid var full av insekter. Grodor och små däggdjur som bara dök upp på natten. Fåglarna inte få övertaget när, men oftast satt högt upp i trädtopparna. Bråkmakare, grodor, och ständigt kvittrande fåglar samlades nära vattenfallet. Det var en, ungefär lika stor som en kråka, men mycket färgglada. Hon visslade en nästan perfekt skala, aldrig en gång upprepa de sista anteckning. Det var som driver mig galen. Förutom att insektsbett och fågel galenskap, har jag också fått utstå ormar och ödlor. Det fanns även dagtid drifters som den stinkande ödla på marken. Det var också boa kramare i hålor och på grenar, medelstora träd ormar och slemmiga av rovdjur och ormar som huggtänder vildsinta krigare . Ih: s hemland var en dödlig land som knappt var utforskade eller mappad, och som snabbt skulle sluka alla som var dumma nog att försöka att få det.
  
  
  För resten av dagen, han vadade genom den kvävande djup, stannar endast en gång för en bit att äta. Jag var säker på att jag inte skulle göra det, men när mörkret föll, bromsas av ljuset fortfarande kommer från bakom ett par åsar av moln, jag kom över en samling av Honduras palmer. Det var som en skog, i en skog som består enbart av dessa höga palmer med fjäderliknande blad och ganska släta stammar. Mindre fikonträd växte mellan dem, omgiven av horder av blodtörstiga myggor.
  
  
  Honduras palmer växer i de flesta djungler i Central-och Sydamerika, men en ih kluster som denna var sällsynta. Detta bevisar att detta område var en gång odlade, som Maya-Indianerna använde frukten av detta träd för produktion av olja. Men det var inte lätt att skära ner det här trädet med stenyxor, de har också använt trä för sina byggnader. I detta område, detta träd blomstrade, och så småningom tog över mark som en gång var odlas överallt.
  
  
  Från det ögonblick jag kom in i palm grove, jag öppnade det sakta och försiktigt. Frank vidare vara Överste Zembla ' s huvudkontor. Från det lilla AH hade grävt fram om de mystiska överste och ego verksamhet, han visste att denna sträcka av skogen var hårt bevakad med män, facklor, fragmentering gruvor, och känsliga signal mikrofoner kan plocka upp även de svagaste ljud.
  
  
  Han kröp fram på alla fyra, studerar varje tum av terrängen. Han sköt genom snåren och gled som en drake genom stenblocken. Han medvetet valde den svåraste och oframkomliga vägar. Om ett djur eller en växt gjorde minsta buller eller prasslar, det användes av egot för att flytta framåt, överröstar ljudet jag gjort. Ryggsäcken var tung och svängde runt från sida till sida. Banken smärtsamt stängt mina ögon, så jag kunde inte se ordentligt. Det irriterade mig ännu mer när jag torkade sitt ansikte med min ärm.
  
  
  På ett träningsläger i skogen och på fälten som förmodligen booby-fångade, det var en praktisk spelet som gav våra instruktörer sadistiskt nöje. Allt var helt allvarlig här, och han ansträngt för att hitta alla böjda grässtrå, korrigeringar av krossad mossa, eller creeper som inte kunde hittas var som helst. Den upptäcktes av flera gruvor och kringgås av nu, utan att röra. Kapa trådarna skulle vara självmord. Precis innan han nådde trail, en flare kabel hittade honom. Mimmo nim kröp igenom det och hittade en signal patron, som han desarmeras.
  
  
  Vägen var en weed-omfattas väg som ursprungligen drev från Tungla River och gick norrut. Det var nog en kanot docka på botten, och det finns kanske några krypskyttar i buskarna också. Leden i sig, naturligtvis, var full med minor och andra fällor nära Överste Zembla ' s jungle gömställe. Så vad jag definitivt inte borde ha tagit denna raka, smala väg. Hennes försvann tillbaka in i skuggorna, och Stahl plockade hans sätt mer försiktigt fram genom snåren. Trettio meter bort, och vägen plötsligt svängde och skära mig. Han noggrant undersökt den lilla, mossbelupna clearing. Det verkade så lugn med lite bevingade och glittrande fjärilar dans i svagt ljus.
  
  
  Axeln var begravd i mossa med bygeln uppåt. Den som satte upp det för oss inte göra det professionellt tillräckligt, eftersom det var en liten lapp av mossa som sticker ut till höger vid toppen. Till min vänster och höger tjocka häckar runt törnen. Jag kunde inte undvika det, annars skulle jag gå tillbaka och gå runt denna plats från långt håll.
  
  
  Hukande låg, han lyssnade för ett ljud. Jag kunde inte höra henne och tyckte om vad de ska göra. Den långa vägen tillbaka kan vara farligare än att rensa en gruva. Kanske var det en booby trap att inte explodera när du rörde vid den, men som inte verkar passa Överste Zembla ' s karaktär. Han var inte runt dem som avfall en gruva som var redan omöjligt att gräva för säker passage.
  
  
  Han tittade över axeln på jungle mörkret bakom mig. Det skulle ta för lång tid att komma tillbaka, och i den mörka att jag inte har en chans. Han kröp fram och försiktigt plockade upp en lapp av mossa. Min mistel är en enda tryck tändning. Han höll andan, torkade av händerna på byxorna och vände tändningen. Tråden var rostigt, och handtaget skulle inte vika sig lätt. Äntligen fungerade det. Han tog ut säkringen, ersättas handtaget på mig, och ersatte den bit av mossa. Han suckade igen.
  
  
  Han steg upp och gick försiktigt ner för stigen tills han kunde anka tillbaka in i buskarna bredvid henne. Jag gömde den för resten av min resa i buskarna. Varje detalj krävs maximal ansträngning. Jag hittade en annan gruva för att komma runt det, och några bloss. Gruvorna var utspridda så tjockt som insekter. Slutligen, han klev ut i en mer öppen plats. Några meter bort fanns en hög, fyrkantig hill, tjockt täckt med buskar och creeper täckt av träd.
  
  
  Vid första anblicken såg ut som en pyramid-liknande hill. Men då han såg att grunden var gjord av lager av sammanflätade stenar, och på ena sidan var en trappa med hundratals steg. Väggarna var täckta med vackra orkidéer och andra epifyter som kände sig mer bekväma i sprickor i murverk än om de grenar av träd. Han tittade på ruinerna av en uråldrig Maya-byggnad . Ih var nästan omöjligt att känna igen som ett verk av människors händer. De blev ett med den djungel som konsumeras ih tusen år sedan. Strukturen, tydligen avsedd som ett tempel, rose spektakulärt i hela djupet av djungeln, mörk och mystisk i denna avlägsna plats.
  
  
  Viktigare än dess historiska värde var de ändamål för vilka de används nu. Rapporter av det här kom till oss fragmentariska och delar var fortfarande kommer ut genom örat. Men om vår information var korrekt, dessa isolerade och till synes övergivna ruiner innehöll mest avancerade elektronisk krigföring tänkbara.
  
  
  Det hela började för två månader sedan med en förvrängd radio budskap från vår agent i Oaxaca, Mexiko. Sedan dess har bilden av en märklig geni som kallade sig Överste Zembla gradvis utvecklats i Akademin. Han har uppfunnit något för klimatet, och sedan används detta klimat kontroll som ett vapen. Som han skulle använda ego mot, och varför var okänd. Men allt pekade på det faktum att han hade tillräckligt med utrustning i Maya tempel att vända den stora kokande djungel till en gigantisk glaciär.
  
  
  Inom några dagar eller kanske timmar, han planerade att göra just det: utan förvarning, stänga centralamerika till ett stort Arktiskt landskap.
  
  
  Hennes ego borde ha stoppat henne.
  
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  Jag tog av mig min ryggsäck och noggrant placerade ego på marken. Under min två-dagars resa här, jag gillade det. Han gav mig utbildning och tak över huvudet, och jag hoppades att han skulle hjälpa mig igen. Vad hade jag att göra nästa måste göras noggrant och lugnt. Allt jag kunde för att få med mig var en liten uppsättning verktyg som killarna i AX lab som gjorts speciellt för detta fall. Ego kunde fästa det på att mitt bälte, så mina händer var fria. Min gas bomb var tejpade för att min vrist, och en stilett var fäst runt min arm. Jag lämnade henne min Luger. Nu hade jag en 7.65 mm Chi-Kom pistol, som används i Vietnam, avslutades med en höjning. Den hade en inbyggd ljuddämpare och krävs speciella patroner med garnityr höljen. Det var långt ifrån en Luger: det har inte så mycket makt, men det var lika effektivt på nära håll. Speciellt eftersom du kan inte riktigt sätta en ljuddämpare på en Luger. Detta handtag fortfarande inte passar mycket bra i min hand, som jag är van vid tyngre tyska pistol.
  
  
  Jag tänkte ta en machete med mig, men jag skulle inte måste en ego att gå igenom ruinerna eftersom de inte var igenvuxen, och om jag använde en kniv för att ljudet skulle definitivt ge mig iväg. En lång-bladig kniv var ett bra vapen om du har plats, men det skulle vara svårt att hantera i ett tempel som en Luger. Så jag lämnade ego med min ryggsäck och gick till gläntan som omger templet. Det var nog mer dolda mikrofoner här än i någon sändning studio. Jag räknar personen på skärmen för att misstaget mig för ett djur runt i djungeln, eftersom larmet inte längre utfärdat varningar. Han hoppade upp och drog sig upp till den första avsatsen av templet. Jag var tvungen att använda rötter, vinrankor, och stubbar som stöd eftersom jag inte litar på det slitna trappor.
  
  
  Hennes nästan blint föll i en annan fälla. Lyckligtvis såg jag ett litet hål högt upp i trädet. Mannen som lade mig pekade ut där han sätter den projektilen. Det är inte våga flytta. Det tog mig en evighet att hitta tändningen. Det var en tunn gul kabel med små vassa spikar fast i det. Det sträckte sig mellan två träd och försvann helt i bladverket. Om jag gick vidare, det skulle skära genom min kropp som en rakkniv. Vid samma tid, pin-skulle bryta ut runt lasten bakom träd, och träd och jag skulle gå upp i luften tillsammans. En gästfri man, detta Överste Zembla!
  
  
  Kabeln kjolar det och smög sig försiktigt om. Varje par meter, hennes fot fångas på en vinstock att lyssna och vila. Sedan kom han upp igen. Som ett stöd, han som används slitsar och tappar. Högt över trädtopparna, han såg månen gå upp, kastar ett svagt ljus.
  
  
  Väl på toppen, han hukade sig ner mellan två stenblock på battlemented avsats. Han undersökte taket, som oftast platt och rektangulärt. Den främre delen som leder till trappan och den bakre delen, som var dubbelt så lång som den sida han hade klättrat upp. Taket var rent och förmodligen nylagd. I ett hörn på andra sidan var en slags hydda, som en hög av bråte.
  
  
  För att komma till helgedomen, att jag var tvungen att gå in genom dörren på hut, eftersom det inte finns någon annan ingång till taket. Två vakter och en helikopter stod mellan mig och stugan. Odin runt vakterna lutade sig mot helikopterns landningsställ. En annan långsamt skal längs ledstången. Båda var kort, tjock Mestiser; som sjuttio procent Nicaraguanerna, hälften Native American och half Spansktalande. De var klädda i lösa byxor och skjortor och mjuk mocka stövlar. De verkade vara bra och inte göra några ljud. De var inte klädda som riktiga soldater, utan att de kunde ha använt sina ljus automatiska gevär om du kom för nära dem. Dessa var Belgiska 7.62 mm NATO FAL gevär, mycket bra och mycket populärt med sydamerikaner.
  
  
  Helikoptern, en Bell Sioux 13 R, en tre-sits. Det såg ut lite som en stor trollslända med svansen upp. Det var en pålitlig arbetshäst som hade använts i stor omfattning sedan koreansk tid. I denna gudsförgätna plats, en sådan sak var det enda transportmedlet för att i bästa fall. Därför taket av templet var gjort lämplig för landning. Han tog flygbilder som visade att helikoptern var vanligtvis parkerad på taket. En undersökning genomfört en vecka sedan avslöjade att helikoptern inte tillhör en officiell arkeologiska grupp. Det var som förvärvats genom en serie av mycket försiktig transaktioner på en army depot i Mexico City. Detta hände ett par dagar efter det att staden drabbades av de starkaste snöstormen i mannaminne. Inte så stark i sig själv, men ändå tillräckligt för att höja den värsta misstankar i AH. Det är därför Hawk har beslutat att skicka mig här.
  
  
  Han var den första av vårt folk för att ta en närmare titt på denna helikopter. Det var en nyfiken emblem på dörrarna; en golden sun med tre röda linjer på nen. Det var som om någon hade skurit prydnad med en kniv, och metallen var nu en blödning. Jag undrade vad det innebar. Den polisman som närmade sig Slickar han märkte samma klistermärke på sin bröstficka.
  
  
  Han fortsatte att komma upp, slickar och slickar... situationen har blivit komplicerat. De två vakterna var nu så långt ifrån varandra att jag inte kunde skjuta dem samtidigt från där jag satt. Om jag skjuter en, han kommer att varna andra innan jag kan vända och följa honom. Om hennes flyttade för tidigt, hon var fångad mellan dem, men om hon var sen, hon skulle också falla i fällan som en råtta. Så på något sätt skulle jag ha för att avväpna dem båda på en gång, och sedan, utan ett ljud.
  
  
  Vakten gick runt några stenar, som hade fallit från järnväg. Han hade vandrat runt taket så många gånger att nu kastade han en liten mössa på Nä och stirrade planlöst över räcket, hans gevär slängd över axeln. Ibland, för att han inte ens bryr sig om att svara, något som även en löpande hund gör. Det första kravet är att du alltid ska veta vad som händer runt omkring dig, eftersom ditt liv kan bero på det. Det kommer att kosta emu sitt liv.
  
  
  Han satte stiletto i hennes hand. Jag hade en tystade pistol i min andra hand. Skuggan helt uppslukade mig upp. Hon var en bit med stenar. Objekt är ibland svårare att se i skymningen än i mörkret, och jag kan gå i god för det. Han fortsatte att komma upp, slickar och slickar. Hennes andetag fångad i hennes hals... Plötsligt, hans ego inte kunde se honom längre. Han var nog att gå runt några fallna stenar igen. För ett ögonblick var jag rädd att han hade sett mig, och jag duckade för att täcka. Sedan, i hörnet av mitt öga, jag såg hennes ego ben. Så han fortfarande inte vet jag var det. Nu är hennes ego kunde höra hennes andning och prasslet av hennes ego byxor på taket. Han räknade till tre och hoppade upp.
  
  
  På dell själv, mitt största bekymmer var vakten på helikopter. Hon behöver för att komma ih ur vägen först, och använda resten av dem som en sköld. Med tanke på avståndet, egot oförutsägbar reaktion, och det faktum att jag inte fick lov att göra något buller, han var det största hotet. Hon var snabbt skott två gånger. Det första skottet träffade emu i bröstet och den andra i halsen. Utan att göra ett ljud, han föll tillbaka mot den runda stål pelare av helikopter. Sulorna på mina stövlar gjort mer brus på klipporna än skotten runt min pistol.
  
  
  Han använde sin stilett för att träffa en annan vakt i njurarna. Han förväntade sig att han skulle frysa när han såg sin döda vän. Men han reagerade som en panter. Med en instinktiv rörelse, vände han sig, böja sig ner. Efter att det hände allt i ett töcken.
  
  
  Om han var välutbildad, han ska använda sitt vapen nu. Men i det ögonblick, han reagerade på ett sätt som han inte hade räknat med. Han böjde sig ner, tappade sitt gevär, och nådde för commando kniv som hängde från hans bälte. Han var som används för att bekämpa honom. Han lärde sig som barn. Till honom pistolen var bara en klumpig bit av järn.
  
  
  Jag förväntade mig att smita undan sitt gevär, men den långa fat av FOUL är gevär smällde i min handled, skicka stiletto flyger runt min arm. Efter det gick allt blixtsnabbt. Geväret föll till marken mellan oss. Min högra hand åkte upp med smoking gun. Ego vänster arm sträcks ut för att ta emot slag. Ego en höger med åtta inches av kallt stål som syftar till mitt liv. Min vänstra hand tog ego höger handled och ryckte honom tillbaka. Hans rygg var till mig nu, och han kunde inte röra handen som höll i kniven. Han öppnade munnen för att skrika. Han tryckte sin högra hand för att ego ansikte och tryckte rumpan av gun mellan ego tänder. Han flämtade och försökte att vrida bort. Min vänstra hand tryckte ner så hårt att jag var tvungen att böja tillbaka. Han sparkade mig i smalbenen och försökt att nå mitt ansikte och ögon med sin fria hand.
  
  
  Emu sätter pistol i hennes mun och slet på hennes arm. Något sprucken. Ego hand gick halta, och kniven föll genom egots svaga fingrar. Min vänstra hand bakom hans nacke. Han försökte dra iväg igen. Utan framgång. Han ville inte ge oss ett ljud när den bröt nacken av sig.
  
  
  Hon sköt den livlösa kropp ut av sig själv och tog kniven. När vakten föll till marken, hans mål var på en konstig vinkel, och han var redan kör mot Dag. Var inne i en jag försöker smal trappa. På stora ställningar runt sapodilla träd, hällristningar var fortfarande klart synliga och knappt påverkas av tid. Sten väggar var täckta med reliefer, i den färg som stod ut i ljuset av elektriska lampor på taket. Det var också lite ljus kommer in genom den mörka tak av vad som en gång hade varit windows och nu var bevuxen med gröna spider webs.
  
  
  Halvvägs uppför trappan, han tvekade. Vi kunde inte höra något, från ovan, underifrån. Han mantlad hans stiletto, plockade upp en sten och kastade ego ner. Han studsade stenar. Det var bara ett eko. Han fortsatte sin väg, gun dras.
  
  
  Han kom ut på en plattform med ett välvt tak och en korridor som svängde vänster. Vidare, allt har nyligen renoverats hela med betong, stålbalkar och aluminium. Lamporna fortfarande hängde från taket som en sträng av julgransljus, men bredvid dem var en metall luftkonditionering rör med hål varje par meter för att släppa in sval luft ut. Från och med nu, Maya Stahl templet är ingenting mer än ett skal, ett skal av Överste Jordens ultra-moderna strukturer.
  
  
  I andra änden av korridoren fanns en ståldörr som inte ser så fast som ett bankvalv dörren. Det fanns inga ljud av oss. Dörrkarmen hade infällda lås med ett rött handtag. Det var möjligt att dörren skulle öppna när jag tryckte på knappen. Det är dock mycket troligt att någon på andra sidan får signal att öppna dörren.
  
  
  Han lade örat till kallt stål. Jag hörde inte henne på första. Då hörde jag ett lågt muller som jag förnimmer snarare än hör, tillsammans med gäll, svag gnälla av generatorer. Han tittade tillbaka på låset. Runt verktyget väska, hon drar ut ett lock pick: ett verktyg med en fjäder som automatiskt gör nålen att hoppa mellan de delar av lås-och därmed bryter ego. Det var en enkel sak, och det krävs en hel del erfarenhet och tålamod för att använda det. Efter tre försök, öppnades dörren. Hennes smugit sig in snabbt och tyst, som en katt. Templet verkade tyst och övergiven. Vibrationerna ökade, fyller rummet med överljudshastighet rumble av en kraftfull energikälla. Jag gick direkt till ljudet eftersom jag visste intuitivt att det var källan till det som jag ville. Min shaggy fotsteg ekade på grov betong. En annan korridor, en annan trappa, en annan korridor, och slutligen en andra stål dörr, bakom vilken det buller som var ännu starkare än innan. Han använde lock pick igen och klev försiktigt inne.
  
  
  Det var ett lågt rum med rader av neon lights. På vardera sidan var stålskåp med mätare, sensorer, och rader av datorn spolar bakom glas. I centrum var en växel nästan en meter och en halv lång med en ofattbar antal knappar, trådar och potentiometrar, enligt vilken var brickor med meningslösa inskrifter för mig: Labion. Index, motströms koppling, och cataridin Faktor. Strömmen till den elektroniska enheten levererades via en kabel så tjock som min arm och sprang över golvet till en stöna slå på den andra sidan. Det fanns en dörr i närheten, och högfrekvent skrikande av kraftverket kunde höras från det. Men jag var inte intresserad. Hans var där det borde ha varit. Han gick till datorn skåp och tryckte på rotary switch paneler fram.
  
  
  Spolar så tunn som springs, transistorer och integrerade vika papper glittrade i ljuset. Poe tog ut en polyester spray kan som såg ut som en vanlig sprayburk av insektsmedel. Det var sprutas på utrustning med ett transparent lager av starkt frätande lösningsmedel syra. Så jag rensat alla skåp och stängt paneler igen när jag var klar.
  
  
  Syra var en uppfinning av AX lab . En bomb kan ta ut en del av ett objekt när den monteras, men förmodligen inte alla av det, och säkert inte alla av de viktiga delarna, såvida det inte används så mycket explosiv som hela Maya tempel förstördes. Men, den plötsliga förstörelsen av templet kan ha mindre trevliga internationella konsekvenser.
  
  
  Sedan var det logistiska problemet med att smuggla något så tungt. Det finns också risk för att den kommer bomben finns och desarmera med mig. Syran kunde inte upptäckas förrän det var för sent, och det kunde inte konstateras efter det var sprutade. Även den bussen skulle ha försvunnit, lämnar oss ingen ledtråd till vad som hände efter att jag lämnade.
  
  
  Han försiktigt sprutas frätande ämne överallt. Ett par timmar och syran skulle ha ätit upp genom allt. Delar smält, kabel-anslutningar upplöst, och orsakade en kortslutning i metall. När jag kommer tillbaka till djungeln på ett säkert sätt, Zembla ' s metoder kommer att slita sitt hår. Vid midnatt, varje del av den utrustning som han skötte reducerades till en hög med skrot. Det skulle ge våra diplomater tid att få Nicaragua och Organization of American States) för att undersöka. Sabotage var mitt enda jobb. När jag är klar med det, kommer alla att skratta åt det. Utom Överste Zembla.
  
  
  Han avslutade med datorer och sprutade inne i elcentralen. Plötsligt öppnades dörren och två tekniker och en säkerhetsvakt in. Min känsla av förvåning var lika stor som min chock. Metoder — jag trodde att de var metoder eftersom de var klädda i vita rockar och bär på papper - var obeväpnade. Gråklädda säkerhetsvakt misteln Rossi ' s Brasilianska .38-kaliber vapnet i en hip holster. De har utvecklat ego på egen hand, med hjälp av Smith & Wesson, och det hade en fyra-tums hjärnan. Han tog ego och skrek, " Alto."
  
  
  Men, jag kommer inte att stå still. Allt han hade tid att göra var att rippa den självförstörande remsa ur ballongen och kasta ego i ett mörkt hörn. Han tog sikte och sköt två gånger. Vakten skrek av smärta och grep vid hans hals. En gawk på ego revolver passerade över mitt huvud utan att träffa något. Vakten föll mot ett skåp bakom honom. Han stönade, klöst på metall, och långsamt gled ner till marken.
  
  
  Han hoppade till dörren och sprang in i två tekniker som uppenbart var följande guard ' s order och stod stilla. Detta tog mig ut på motvikten. Jag kände någon ta tag i min tröja. Hennes kropp roteras i 360 grader för att fly med ego tricks. I det ögonblicket, mer vakter rusade in. Sedan den andra tekniker kastade på mig, huvudet böjt, och med kraft drev mig tillbaka till rummet.
  
  
  Vakterna rusade på mig. En knytnäve träffade mig i solar plexus och andra i käken. Han skyggade. Han försökte fånga andan och sköt de senaste två kulor på angriparna. Jag hade tillfredsställelse av att höra ett skrik. En stad med nävar och stål föll på mig. Pistolen var utslagen runt mina händer. De var starka, energiska fighters. Om det blir av med en, de andra två betraktas i dess ställe.
  
  
  I denna förvirring, var jag plötsligt sparkade hårt i skrevet. Han dubbelvikt i olidlig smärta och föll till betonggolvet. Boot slog mig hög. Halv-stel, han nådde omkring henne, och fann henne på benet, och slet. Mannen föll mellan andra, skriker. Nu kunde han få sin kniv.
  
  
  Jag var hugga alla runt omkring mig, och jag kände något varmt stänk på mitt ansikte och händer. Min stilett var för hal för mitt ego att hålla. Vakterna " bruset hörde henne. Ih är för mycket, och ih var fortfarande anländer. Jag sparkade och slog med rumpor av revolvrar. Några av dem hade vapen, och de försökte sitt bästa för att slå mig med dem. Ih stövlar var över hela min sargade kropp. Skrik växte svagare och mer otydliga: en dimma av skuggor och röster. Revolver gick. Det var som en dynamit laddning som exploderar i det nedre rummet. Jag har en vag känsla av att den dödande attack har slutat. Vakterna stod i givakt, andades tungt. En man stod i dörröppningen, sakta sänker en Colt Python 357. Det är föga överraskande skott ekade i rummet. Han var klädd i samma uniform som de andra, men hans ego-drivna väsen uttryckte förtroende och auktoritet. Hans ansikte var tunn och vass. Hans spetsade läpparna hade en bandit mustasch, och Hans Emu är böjd näsa hade utseende av en rovfågel. Han stod där som en casual, ointresserad åskådare, men hans ögon var hårda som sten.
  
  
  "Vad är det som händer här?'Vad är det? " frågade han helt lugnt. "Sir," sade en av vakterna, " vi hittade den här Engelsmannen här. Han dödade och skadade Juan...
  
  
  "Silencio". Mannen pekade på en revolver på mig. "Kom med mig."
  
  
  Jag tappade min stilett och vacklade till mina fötter, mina muskler skriker i smärta.
  
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  
  Hennes, var i en mörk grotta. En enda saint skulle göra sin väg genom sprickan under den tjocka trädörren. Vinden var mycket liten, inte större än en stor garderob. Vem vet vem eller vad var en gång inne. Åtminstone var han som sitter där nu, i mitten av smutsig röra. Det måste ha varit någonstans under templet, för rötter av träd och växter som hade trängt in i stenarna, men tydligen så långsamt att de nu håller väggarna tillsammans.
  
  
  Han lutade sig mot den stenmur, stönande, naken och maktlösa i den stinkande luft, väntar otåligt på vad som skulle hända härnäst. Jag kunde hittas, sökte, och allt togs bort. Liksom min gas bomb och mitt armbandsur.
  
  
  Undersökningen leddes av en person vars namn och position vet jag inte. Han behövde inte fråga mig. Ego ord var begränsade till några korta order till mig eller två ego-ledsagning vakter. Han behandlade mig med en lugn och högdragen i sitt förakt som retade upp mig ännu mer än om han hade varit sadistiska. Han hade lämnat mig här, och så långt jag kunde se, att han hade glömt henne.
  
  
  Timmen gick så långsamt att jag nästan förlorat mitt sinne. Jag tillbringade en del av min tid att tänka på min flykt planer. Det var ingen Ih. Resten av tiden, jag tänkte på den frätande syra, hur långsamt, men verkligen, tillsammans med Zembla utrustning, det äter upp mitt liv. Varje sekund fört mig närmare den tidpunkt då processen för destruktion skulle vara märkt, och då skulle de definitivt inte låta mig ruttna här längre.
  
  
  Ljudet av bult på den andra sidan av dörren fick mig att hoppa till. Dörren öppen knakade. Min utredare tillbaka med två nervösa vakter. Han kastade mina byxor på mig, då lutade sig mot doorjamb med luft i en avslappnad, opartisk observatör.
  
  
  "Få klädd, amigo, och vi ska gå till en fest med mina damer."
  
  
  "Vart?"
  
  
  "Shut your mouth. Gör som du blir tillsagd.
  
  
  Han väntade tills jag hade knäppt upp min knäppte byxorna, sedan vinkade till mig för att få henne ur den provisoriska mobiltelefon. Han blinkade mot bakgrund av en oskyddad lampa i hallen, och tvekade ett ögonblick för att få hans lager. Detta orsakade vakt för att peta mig med pipan på sitt gevär. Vi tog en annan väg än vi hade kommit, och träffade flera soldater och tekniker som tittade på mig med en blandning av avsky och nyfikenhet. Vi gick för en stund genom långa, kala väggar i korridorerna, upp och ner för trappor. De var alla så lika att jag var hopplöst vilse i labyrinten. Till sist kom vi fram till en bred hall som öppnade i andra korridorer, så att det såg ut som om vi hade nått axeln av ett hjul med ekrar. Denna hall förvandlades snabbt till en stor hall. Det mesta var svagt upplyst av en glöd från bakom damast gardiner som hängde i en cirkel från taket. Det var en stark plats som bildar en ljus cirkel i mitten av golvet. Väggarna var klädda på nästan alla sidor med bokhyllor. Tjockt läder inbundna folianter stod intill lummiga flygblad. Vägg framför vilken han behöll det var öde, med undantag för en stor mystisk dekal som alltid hängde högt och uppriktigt i mitten. Ett gyllene sken solen på scenen där instrumentet konsolen sat, ser ut som om det hade manipulerats. Fem personer satt i en cirkel runt nä.
  
  
  Det var två medelålders män där. Man hade ett mål som skallig som en biljardboll. Den andra var med ett ansikte som, vid första anblicken, kolliderade med dörrar som öppnas och stängs. En av kvinnorna var kort och knubbig, med en tunga, klumpiga bröstet och skarpa, piercing agat ögon. Den andra var yngre och något bättre porträtteras. Hon såg ut som om hon var uttråkad.
  
  
  Den femte personen var en person som skiljer sig mycket från de andra. Han satt bland kvinnor på konsolen i en spektakulär svart läder kontorsstol. Nen var klädd i en ljus beige och spa-kostym med blå cashmere halsduk. Han lutade sig på konsolen, höja armbågen och håller mina verktyg väska i sin hand, som om den ber mig att ta en titt på nä. Han tittade mig rakt i ansiktet med en klok och sorgsna blick i hans ögon.
  
  
  Den var liten och smidig. Inte en gammal man, men det år inte hade skonat honom. De djupa linjerna i ansiktet och cirklar under ögonen verkade ha varit hamrade in dem, och tar bort alla spår av ungdomar eller guilelessness. Han var inte som oss, eller någon annan jag någonsin sett honom med. Den svängda näsan, pannan linjer, och hårt komprimerade överläppen gav bort ett fullblod Maya. Emu behöver inte presentera sig. Han sprang in i den svårfångade Överste Zembla. "Steg utanför, senor," sade han. Egots röst var hög och vass som ett svärd.
  
  
  Den pistol som drivit mig framåt.
  
  
  Hon stod i mitten av en bländande stråle av ljus, och för flera långa minuter ingen sade något. Zembla inte flytta, men de andra skiftat oroligt i sina säten, och studerade mig med spända ögon. De var inte så rena fullblods som ih ledare, men Maya blod kvar på ih kraftigt solbrända ansikten.
  
  
  "Vi har sökt allt två gånger," Zembla sa till sist, " men vi har inte hittat någon dolda sprängämnen var som helst.
  
  
  Han ville inte säga något.
  
  
  Jag lyssnar till henne, " sade han. Egots röst var bedrägligt vänlig. Den peta med en pistol i min rygg var inte alls som sådan.
  
  
  Jag ville inte lämna det för henne", sade jag.
  
  
  Kanske, " sade han. Han blev min verktygslåda upp och ner så att innehållet rullas hela konsolen fack, och plockade upp min film kamera. "Du har kommit en lång och svår väg bara genom att ta bilder, senor," sade han. Fotografi var bara den andra delen av mitt uppdrag. Jag hade tänkt att fånga så mycket av den utrustning som möjligt på film, men först efter att jag haft en chans att använda min spray. Han var övertygad om det. Förstörelsen kom först. Han kunde inte låta bli att le, trots att han kände sig obekväm och nervös, som en tiger sniffa en fälla.
  
  
  Plötsligt Zembla slängde mina saker till marken med en kraftig rörelse av hans hand.
  
  
  "Vem är du? Vad är ditt namn? Vad gör du här egentligen?"
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Mitt namn är Nick Carter - och vet du varför hon är här. Du hade en anledning att möta dina händer för en sekund sedan.
  
  
  "Carter..." sa Han namnet noggrant. "Jag tror att jag minns något om henne.".. Ja! Rösta här! Kuba 1969 och Chile förra året. Tja, du misslyckades den här gången, Mr Carter.
  
  
  "Du kanske har rätt", sade jag och tittade på honom. Mina ögon höll på väg fram och tillbaka, försöker hitta en svag punkt i Zembla, i de övriga fyra, eller i mannen och vakterna som stod mellan mig och den mörka korridoren. Det var absolut ingen flykt alternativ för oss. Zembla verkade ana att min växande oro, och han släppte ut ett kort, skarp skratta, och sa: "Lugna ner dig. Vi kommer inte att köra dig här.
  
  
  "Jag väntar på en ceremoni där de ska slita på mitt bröst ut och slita ut en dollar bill."
  
  
  — Du måste erkänna att du förtjänar det, Senor Carter. De var goda människor, de som du dödat. Men vi har kommit fram till ett sätt att använda dig för oss, och kommer du inte att kunna ta bilder av det, det finns en chans att du kommer att ha möjlighet att låta oss veta vad du ska se. Förresten, bara av nyfikenhet, inte svek visa dig vägen här?
  
  
  Han ryckte nonchalant igen. "Att höra i hela hotellet, och få full."
  
  
  — Jag var redan rädd för det. Det var endast med hjälp av en förrädare som du skulle kunna passera genom mitt försvar bälte. Det enda ekvation som jag inte kan lösa är att mänskliga oförutsägbarhet. Jag tror inte att det kommer att bry mig efter ikväll.
  
  
  Han visste inte hur rätt han hade. Men av en annan anledning än att han trodde! Och då skulle han veta sanningen?.. Jag såg mig omkring igen och förtäring. Det var en fälla, en grav. Även den hänsynslösa saint ovan verkade utstråla fara.
  
  
  "Efter ikväll," Zembla fortsatte, " det kommer att bli... Men som du förmodligen redan vet allt om min lilla installation här!"
  
  
  — Du bara tror att du har den största kylskåp i världen."
  
  
  "Inte precis," sa han och skrattade. "Jag ska bara göra några imaginära berget. Det är, med hjälp av radiovågor för att låtsas att skogen är det, projicera alla sina fastigheter för att luften strömmar av troposfären. Detta kommer att behöva ske på en höjd av cirka 15.000 fot för att det ska snö. Naturligtvis, ingen kommer att se dessa radiovågor, och planet kan flyga helt enkelt genom dem. Bara klimatet kommer att tycka att det är en skog!
  
  
  "Som du trodde i Mexico City?" Jag frågade sur.
  
  
  Så, du har märkt! Det var, så att säga, en experimentell sändning. Då, min samordning poäng var bara några miles från varandra i förorterna. Men den här gången kommer det att vara i stånd att täcka de flesta av centralamerika...
  
  
  - Samordning poäng?
  
  
  Ego avbröt henne. "Vad menar du?'
  
  
  Det kommer att vara klart för er att jag inte kan producera en radiosignal med en våglängd som är lika bred som ett berg. Jag behöver projektet en serie av punkter eller säga linjerna i kraft som formar konturerna av ett berg över området som jag har valt för mål. Mycket precisa beräkningar krävs för att avgöra var du ska placera backup-sändare, så att de är i rätt proportion till den matematiska främsta axeln i diagrammet."
  
  
  "Mina assistenter", tillade han, nickar till fyra bakom honom," var att övervaka ett stöd station i sitt eget land."
  
  
  Min hals kändes torr. — Men att axis, centrum kring vilket allt kretsar, är här, är det inte?"
  
  
  Ja, naturligtvis.'
  
  
  Hälften av hennes drog en suck av lättnad, den andra hälften förbannade ego ' s list.
  
  
  Och vad händer efter att du omfattar allt med snö?
  
  
  Han skrattade gåtfullt. "Då kommer det tredje Maya-riket."
  
  
  Jag var chockad när hans storhetsvansinne träffa min hjärna i full kraft. Sedan fräste han, " Är du inte alltför långt söderut för att?"
  
  
  Detta är faktiskt i den meningen att vagga av vår civilisation var beläget i Dukatan. Men de första två Maya empires utvidgas ännu längre söderut." Tillade han med en skarp skratta, " Aldrig ringa en Yucatecan en Mexikansk. Vår historia av strider med Aztekerna fortfarande existerar, även om vi har samma Teules, de är samma fågelskrämma som den Befjädrade Dragon Kukulkan.
  
  
  Han vände sig om och pekade på den belysta bild av stöna. "Det påminner oss om nen."
  
  
  "Och de röda linjerna?"
  
  
  "De påminner oss som våra verkliga fiender. 1519, Cortez dödade en Maya i Tabasco och sedan skaffat tre går in i en trädstam. På uppdrag av Kung Karl i av Spanien, han tog besittning av vårt territorium." Zembla tittade på mig igen. "Du är vår fiende, Carter. Ditt slag har ockuperat vårt land för fem århundraden, och tvingade oss att leva i fattigdom.
  
  
  — Sedan vad du ska göra, Sam?" Med den här enheten du kommer att orsaka ännu mer fattigdom. Allt kommer att frysa. Gummi, bananer och värdefulla träslag kommer att dö av frost. Kaffe och kakao, kommer att förstöras. Industrin kommer att förstöras. Hela ekonomin i Central-Amerika kommer att förstöras över en natt."
  
  
  Han viftade med handen, som om ett emu hade fått nog av en insekt. "Med tanke på den naturliga resurser, vårt land är nästan oskuld. Den lilla del som har utvecklats är att utarmat av kapitalistisk exploatering. Våra liv kommer inte att förändras, eftersom vi fortfarande lider av hunger och fattigdom. När detta är över och du gringos är borta, vi kommer att bygga vår ekonomi, men bara för oss själva. Man kan säga att jag gör centralamerika tillfälligt olönsam."
  
  
  "Du menar obebodd.
  
  
  "Olönsamma, obebodd, för de imperialistiska reduceras till samma sak."
  
  
  "Detta är nonsens. Och lokalbefolkningen håller inte med dig. Varför inte du varna ih, Överste? Åtminstone så att de kan förbereda sig för det kalla vädret.
  
  
  "Du måste vara realistiska om dessa saker. Vem skulle tro mig? Det är inte partizan. Dess ingenjör är Sizov. Och som för detta överste, detta är en heders-rank skänkt mig av Arkansas Confederate-Milisen för tjänster som det en gång gjorde. Om jag skulle lita på, jag skulle vara stark nog för att avvärja en attack, Senor Carter. Som du har bevisat, att dess utsatta. Du kommer utan tvivel förstå att jag måste hålla allt hemligt tills min makt kan övervinnas. Och för att svara på dina korkskruv fråga: det är därför jag lever, hundratals mil från Yucatan, i denna ödsliga del av Nicaragua.
  
  
  Men tusentals människor kommer att uppfylla dina människor, lider och dör."
  
  
  Vi har lidit under århundraden. Vi är härdade mot härjningar i naturen. Man kan säga att vi är som ett rör. Lyx och överflöd har gjort ditt folk mjuk och svag. Ja, människor kommer att dö, tyvärr. Ih, Men det kommer att vara mycket mindre än om det var en blodig revolution. Människor måste alltid dö för att andra ska leva. Ser du inte? Det är oerhört viktigt att du först skapa din egen berg-och endast då informera utomhuspool dina krav."
  
  
  Vad händer om dina krav är inte accepterat? Kommer din sändare fortsätta att arbeta och ta allt tillbaka till istiden?
  
  
  Detta har varit vår dröm för länge för att sluta. I år har vi drömt om den dag då vi kan skörda det vi har sått."
  
  
  Trots brand ego tal, hans ögon var helt normal när han såg på mig. "Den dagen var ursprungligen tänkt att vara i morgon, Mr Carter, men det är uppenbart att ditt inlägg har drivit vårt schema fram."
  
  
  "För i dag?"
  
  
  'Nu!' Ego fingrar sprang över en rad brytare. "Våra dödliga skörd börjar nu!"
  
  
  Inte nu! Inte förrän ett par timmar har gått ! Jag var tvungen att bita mig i underläppen för att hålla sig från att skrika på honom som verktyg kom till liv under ego händer. Jag funderar på att tre kanaler som skulle sändas på andra centralamerikanska länder.
  
  
  Att lägga upp en dollar av allt skulle ha varit här, men detta lägga upp en dollar var fortfarande slå. Gud vill att syra aldrig att fungera, också? Min första panik var borta. Det slog mig att ingenting kunde stoppa detta obevekliga förstörelse. Zembla skulle ha råd att svalna ett tag, men i slutändan, hans planer var dömt att misslyckas.
  
  
  Zembla rynkade som mätaren registrerat en anomali, och Ego hand skakade lite när han justeras behandlingen. Men egots röst är absurt fast och säker. Han talade i samma nivå ton. "Du vet, Carter, var jag redo för att du ska komma."
  
  
  — Visste du att jag var på väg?"
  
  
  "Åh, inte omedelbart, men sannolikheten för vissa statliga skicka en förintelse expert som var ganska hög." Han tittade ängsligt på de dansande pilarna på kontrollpanelen. En efter en, han vände på smash. "Det är därför som hennes röst tog extra försiktighetsåtgärder. Min sändare som fungerar oberoende av varandra.
  
  
  'Vilka?'- "Du har inte kontroll över dessa andra punkter?"
  
  
  "Ja, naturligtvis. Jag ska slå på den med en ih relä signal från här, " sade han. Han knackade på panelen. — Och jag kommer att slå tillbaka på ih på samma sätt. Först då får de en annan radio puls.
  
  
  Jag kände klibbig mellan mina skuldror. "Du menar att när de är på, kan du bara stänga av dem genom att fjärrkontrollen?"
  
  
  "Det är rätt. Detta är ett skydd mot sabotage. En typ av försäkring för min egen säkerhet och säkerheten i mina installationer. Om allt här förstördes, och Gud välsigne idiot som försökte att göra det, skogen skulle skapas. Resultatet skulle bli katastrofala.
  
  
  Jag frågade henne i ett sluddrigt röst ," Vad menar du med katastrofala?"
  
  
  Att förstöra en sändare skulle vara som att ta bort en stafettpinnen från under ett tält. Tältet har en annan form, men kommer fortfarande att förbli stående. Mina beräkningar är mycket exakt, och jag föredrar att inte tänka på de meteorologiska chocker som skulle uppstå om min kraft-fältet var härledas från de motvikter på detta sätt. För att göra saken värre, om denna station gick ut ur församlingen, de andra skulle inte längre kunna sända signalen. Det är fullt möjligt att en så Central Amerika kommer att vara täckt med snö och is för evigt."
  
  
  Den djävulska sanningen av egots profetiska ord träffar mig som ett slag i ansiktet.
  
  
  "Min Gud", skrek jag tillbaka och såg på honom, " börja inte det! Håll på! henne...'
  
  
  En högljudd explosion skära av min varning i mitten av meningen. Det slog i marken. Två vakter hoppade på min rygg. De nästan krossade mig, och pressas luften runt mina lungor. Hon vred sig och kämpade som en galning. Inga resultat. Dessa två var starkare än mig. De fästs mig till golvet. Mannens muskulösa armar höll om mig hårt. En grov, callused hand pressade min mun så hårt att mina tänder nästan gick igenom mina läppar. Hennes huvud var befriade.
  
  
  "Stop it! Det är ingen...'
  
  
  Grova fingrar åt runt min rta.
  
  
  Mitt skrik fångas i min hals. Det var en hopplös situation.
  
  
  Zembla skrattade mjukt. "Lugna ner dig, senor . Jag har redan vänt på andra kanaler, och så långt som jag kan berätta, allt fungerar bra här. Nu är de bara att synkronisera.
  
  
  Med hennes kjol på, han tittade hjälplöst på när Zembla bytte sina fyra stationer på samma våglängd. Hennes kropp började darra, ett djur muskel reaktion. Inte alls lugnad, han väntade på henne för att se vad som skulle hända. Om Zembla strategi hade verkligen fungerade, min manöver skulle ha varit kontraproduktivt. Som saboterar en ego setup här, det skulle omedvetet orsaka katastrof att fortsätta för evigt. Konsekvenserna skulle bli katastrofala. Zembla låt hans finger sväva spektakulärt över den stora knappen. "Och nu strömförsörjningen." Han log belåtet och tryckte på knappen med all sin kraft. Sergey bleknat. Djupt inne i templet, den stigande ljudet av generatorer kan höras. "Jag behöver mer energi," sade han. Han vände sig flera stora knoppar.
  
  
  Han fick vad han begärde, men på ett annat sätt. Utsatta vika papper tydligen inte överleva plötslig överbelastning. Min frätande syra urholkas ih för mycket. Ljudet av generatorer var högt och gällt, och stanken av överhettade delar viftas genom luftkonditionering galler. Långt, långt bort, jag hörde stänk och knastrar som spänningen sprang gränslöst genom den utrustning som jag arbetade med min spray. Han kunde höra det svaga, högfrekvent skrik av människor som fastnat i detta rum.
  
  
  Bara Zembla verkade förstå vad det låter och stanken tänkt. Han frenetiskt vände rattar, försöker få händerna tillbaka till noll. Men nu när han hade vänt på makt, är det inte mycket mening.
  
  
  "Nej, nej! Detta kan inte hända. Hans ögon putade i skräck när de instrument som sprang av och nålen på transformator in den röda zonen. Ego: s egen panel började kort ut på grund av överbelastning. Gulaktig rök trängt in i sömmarna av metall paneler. Männen bakom honom låta sig hämmas förbannelser. En kvinna som hostat och grep en stol med kloförsedda fingrar. Panelerna putade som om de var under mycket högt tryck. Det var en smal passage. Vita lågor sköt upp och brände Zembla ' s hand. Jag kände mig konstigt illamående. Det var skrämmande att titta på egots hela planen falla isär på sin egen. Den elektroniska monster som han skapade förtäring upp sig själv. Han smälte hans ömtåliga delar, stansade genom hans egna sensorer och kablar, straffade sig med statisk elektricitet, och andades ut stanken av bränd isolering. Jag kunde se Zembla ' s ansikte genom rök. Det försvann och var inte längre mänsklig.
  
  
  Det var med tårar i egots ögon från rök, eller från spänning, eller både och. En desperat ljud rymt från ego i halsen.
  
  
  "Carter, jimmy Carter, du gjorde det. Har du någon aning om vad...
  
  
  Plötsligt blev jag överväldigad av den fruktansvärda trycket av luftprovtagning. Zembla ' s kränkt röst släpade iväg. En bländande blixt av ljus genomborrade rummet. Zembla och hans vänner dödades i en öronbedövande explosion. Vakterna håller mig ner kastades bort som dockor. Explosionen tömt mina lungor. Ett regn av metall, glas, och prasslande bitar av glödande kabel fyllde himlen. Hennes kropp pressas hårt mot marken. Jag var glad att vakterna knackade mig ner och satte mig på golvet. Det räddade förmodligen mitt liv.
  
  
  Buller och ljus saint försvann lika snabbt som det hade börjat. Mitt huvud snurrar och mina öron ringde. Jag väntade på henne. Sedan tittade han upp. Ånga och rök hängde fortfarande i spillror i hallen. Vagt hon kunde se den röra som var kvar. Kontrollpanelen hoppat som en mogen tomat. Zembla hade tydligen gått upp i rök. Åtminstone var det inget tecken av honom. Resten var spridda på golvet där de hade fallit. Den skalliga mannen blev liggande på hans ansikte. En annan man och en fet kvinna som låg på ryggen. En bit metall panelen fast uttråkad kvinnans hals. Hon är död, och jag är på knä vid en stol. Blod rann ned den brända delen. Det flöt på fet strömmar över stönande och grus-strödda skede.
  
  
  Han hoppade till hans fötter, tog ett djupt andetag och såg sig omkring. Odin var slängd på golvet runt vakter, blödning från rta. Mannen som tog tag i mig försvann, förmodligen för att larma. Den andra vakt rullade på hans sida och riktade geväret på mitt liv området.
  
  
  Han nådde henne i ett hopp. Han hade inte tid att reagera på eller skjuta. Ego sparkade henne i ansiktet. Min högra häl smällde till ego näsa med våldsam kraft. Jag hörde ett ben att knäcka. Bitar av egot nasal ben har trängt in i egot hjärnan. Han föll död.
  
  
  Det var egot pistol som plockade upp henne. Han var tvungen att lämna. Sirener gnällde. Hon hörde rasande vrål av män rusar genom korridorerna. De kommer att vara här snart, och de kommer inte att ställa frågor, men kommer att skjuta först. Om jag hade en chans att fly, det bör ha varit i turbulensen av några sekunder.
  
  
  Men hon, vände sig om och sprang till scenen. Jag kunde inte lämna ännu, även om det innebar att min död. Jag var tvungen att söka på kläder och en av dessa fyra personer. Var kom de ifrån och där var de andra fyra sändare gömd? Han borde ha fått reda på först. Jag lyckades infiltrera och förstöra denna installation. Detta är också ett uppdrag till mig. Men mitt uppdrag var inte klar ännu.
  
  
  Det är bara precis börjat på dell själv.
  
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  Ett tätt moln av damm och rök, bitar av twisted stål sticker ut, ekon av skrik av rädsla och smärta — Dantes helvete var ingenting efter det. Hosta, hennes nakna fötter snubblade på golvet. Han nådde blod-dränkts scenen och knäböjde vid vart och ett av de tre trådar. Snabbt och grundligt sökt igenom hennes trasiga ih kläder.
  
  
  Detta var inte den tid för fastidiousness. Jag har inte tid för en grundlig undersökning. Jag var tvungen att ta tag i vad jag kunde och sen springa så fort jag kunde. Den döde vaktens FOUL gevär var gömd under hans arm. Pass, ID-kort, udda rester av papper — något som kanske senare visar platsen för den andra signalsubstanser han skulle samlas in. Att sätta det hela i fettet kvinnas väska. Det var en stor läder kvinnor väskan med axelrem. Jag kan hänga den runt mitt ego hals som en påse. Han var nästan klar när han hörde ljudet av stövlar utanför. Han snurrade runt, gevär redo.
  
  
  Männen rusade in i rummet. I förvirring och rädsla, ropade de. Deras förvåning var återspeglas i den vårdslösa sätt som de höll sina vapen. Tillbaka henne knutna till stönande steg. Plötsligt, åtta soldater såg mig och slutade skrika. De tittade på mig oroligt. De gick långsamt tillbaka till huset. Hennes gevär svängde hotfullt. Han beordrade dem att stanna upp och släppa sina vapen.
  
  
  De styrkor som av parterna var nästan jämnt. Hon var i en något bättre ställning, men jag var ensam. Hon kunde ha blivit dödad av några runt omkring dem, men jag skulle ha varit skott. Tack gode Gud att ingen ville vara för detta par. Reflexively, de verkade inse sin överlägsenhet. Hennes förlorat spelet. Sedan, plågsamt långsamt, ih gevär och pistoler som föll till golvet med en krasch.
  
  
  Bullret växte sig starkare utanför hallen. Mer soldater närmade sig. Han flyttade sig i sidled längs väggen. Han höll nosen av hans gevär pekade hela tiden. Paret höll jag under pistolhot läsa desperationen i mina ögon. Ingen rörde. Alla runt omkring dem skulle ha skjutit mig utan att tveka om det inte var för den personliga risken. Ih gick runt henne i tystnad. Sten väggen i korridoren kändes märkligt kall och klibbig på min bara rygg. Han kom fram till en korsning med en annan korridor som slutade i en återvändsgränd. Så jag var tvungen att gå igenom den stora salen. Jag undrar hur många sekunder jag hade kvar. Vid något tillfälle, de andra soldaterna kunde attackera mig.
  
  
  Jag gjorde det till nästa korsning utan några problem. Denna korridor var kort, och liknade en portal av byggnader. Trappan ledde upp. Han sprang ner för trappan, stannade och sköt en kort salva mot hallen. Det kommer att hålla killarna nere ett tag. Han började gå uppför trappan med långa kliv. Trappan ledde upp till det område där den verkliga massakern hade ägt rum. Ena väggen var slutligen förstörs. Rör sköt ut i en tilltrasslad, vred sig massa. Den heta ångan som bildas stora moln av ånga. Det var som ett riktigt slagfält. Nedan, åtta soldater samlade sitt mod. De ropade högt och blod, som är mitt blod. De var skjuter blint; i tomrummet, den dånande ih av gevär verkade som om explosioner. Tre skott plötsligt ringde runt en liten alkov till vänster. Bitar av tegel flög genom väggar nära mitt huvud och bröst. Han duckade för att täcka. Det var som om han hade fallit i en fälla. Om det hade varit en utgång till templet taket, det skulle ha varit blockerade av den stora förändringen som hade ägt rum. Mannen i alkoven sköt igen. Hon blev skjuten med reumatism. Den mörka bilden försvann. Svängde med min pistol, jag följde honom. Han lägger sig på jordgolv. Hans bröst och livet var täckt av mörka blodfläckar från kulor. Han lutade sig över och tog Ego revolver. Hon blev skjuten i riktning mot trappan. Överste Zembla ' s soldater skulle krocka med en annan man, skyndar för att vara den första att dra sig tillbaka. Skytte slutade för ett ögonblick. Han kröp igenom spillrorna av vad som en gång hade varit en portal. Förgäves, han drog på betong och krossat bergartsmaterial, försöker att öppna utgången. Inga resultat. Han hörde soldaterna att samla in igen nedan. De kröp upp för trappan. Jag kunde höra högljudda skrapa av stövlar och clank av vapen.
  
  
  Mina händer hittade den rasade väggen. Plötsligt kände han en doft av kall luft provtagning på hans fingrar. Hon slet frenetiskt på vraket. Han kastade lösa stenar och bitar av betong ner för trappan bakom honom. Mannen skrek när hans skull block föll. Han grävde en tunnel genom spillrorna och drivit sitt gevär genom det. På andra sidan var ett stort välvt korridoren. Det var en jag försöker smal trappa som inte leda till taket. Det var första gången som det togs upp på detta sätt.
  
  
  Utan att tveka, han flög upp de återstående stegen och på taket. Jag brydde mig inte om de människor som kanske väntar på det. Jag visste hur många killar jag hade bakom mig, och de var precis bredvid mig. Om det var fler killar upp det, en försiktig taktiska tillvägagångssätt inte skulle ha sparat min hud heller. Inte ett enda skott avfyrades.
  
  
  Det var cirka tio personer som stod vid Bell Stämma helikopter som det tog fart. Vrål av motorer och propeller som drivs vind för propellern gjorde min plötsliga uppdykande obemärkt förbi. Men jag hade bara en kort chans att titta på scenen framför mig. Då de träffar mig i ögat. Helikoptern svävade ett par meter ovanför landning pad och gungade unsteadily. Piloten var en man med en mustasch som fångade mig för första gången. Ego passenger var ingen annan än Överste Zembla! På något sätt Zembla lyckades undkomma döden. Åtminstone var han inte allvarligt skadad när konsolen krossades framför hans ansikte. Genom ett nyckfullt öde, att han flydde de förödande explosion. Och nu var han på väg bort från mig! Ego ' s ansikte var täckt av blod. Ego loben var insvept i ett provisoriskt bandage. Ego glittrande ögon speglade en vilda raseri.
  
  
  "Döda egot! Skjuta Sumpen! Egots röst som steg över bruset av helikopter. Jag tog helikopter upp. Egots röst fortfarande ekade genom luften. Han höjde geväret och siktade på trycktankar. Hennes också, hoppades han, tillsammans med Zembla, för att torka ut hälften templet. Men soldaterna hade redan öppnat eld på mig. Jag hade ett val mellan att vara en martyr eller sparas från mig själv, och påsen som alltid hänger runt min hals. Min ilska sa till mig att " Skjuta ner en helikopter och glömmer bort den." Mitt sunda förnuft, men beordrade mig att bära väskan till säkerhet.
  
  
  Hon hörde Zembla sista svaga rop: "Kukulkan kommer att ta hämnd!" Sedan helikoptern steg majestätiskt i luften och vände sig i en sydvästlig riktning. Han försvann i fjärran. Den hoppade över balustraden av templet. Soldaten lutade sig över kanten. Han höll pistolen. Faller, han sköt på måfå. Det var värt det. Hennes, såg mannen stapplar och faller mot stenmuren. Andra trängdes runt honom, viftade med sina vapen ilsket och bränning. De var över månen. Hjälplöst, det kraschade ner. De grenar av träd mjuknat min falla som det slog den sluttande sidan av pyramid-formade templet. Trädrötter som inte var alltför fast rotade i klippskrevorna hoppat ut genom dem. Tillsammans med trädet, det föll sex meter. Den inverkan som slutligen slog mig pressas luften runt mina lungor. Men, grenarna och bladen mjuknat slag. Han kröp in i bladverket för att täcka och rullade ner för sluttningen. Soldaterna runt templet återvände till sina kamrater. Kulorna slet genom marken runt omkring mig. Undervegetationen sprängdes i bitar. Instängd i den dödliga leda regn, hennes kropp var konstigt nog inte känner henne längre. Hennes två kulor whizzed förbi mina öron. När jag hade chansen, hon besvarade elden. En man blev skjuten i ansiktet. En annan blev skjuten i bröstet och även försvunnit från slagfältet. Han sprang från buske till träd och från träd till bush. Genom att sicksackande, han hoppades att få ner utan att bli dödligt sårad. Hon nått foundation och stannade för ett ögonblick. Sedan sprang han så fort han kunde genom det karga sträcka av ingen-mans-land som omger templet. Gawk studsade en närliggande stenblock med en nasal skrika. En annan gawk tore benet av hans byxbenet. Det spelade ingen roll, eftersom jag lämnade här för evigt. Jag kunde inte få min ryggsäck och machete tillbaka. De var bara runt hörnet, och Nu fanns ingenstans att se. Han dök in i djungeln. Ett töcken av bladverk omslöt mig. Han blev omedelbart till vänster, på väg rakt mot den väg som leder från tempel till Tungla River. Hon kunde aldrig gå tillbaka samma väg hon kom.
  
  
  Passerar i djungeln utan ransoner och med mycket mer erfaren Maya rebellerna bakom var för mycket av en utmaning. Jag var tvungen att riskera att blåsa upp mig på vägen. Jag bad om att min lycka inte skulle svika mig tills jag nått floder. Jag hoppades innerligt att jag skulle hitta en båt att segla nedför floden.
  
  
  Plötsligt, kom en röst från runt om i tät undervegetation. "Vem är det?" Hoppar framåt, han slet genom en smal klyfta i thorn buskar och nästan snubblade över en soldat på huk. Han plockade upp en stor gammal pistol. Henne, hukade sig till sidan.
  
  
  Han var förblindad av ett pistolskott. Krut brände mitt ansikte. Den gawk slog mig hög i min vänstra axel genom bröstmuskeln. Jag snubblade över det. Att jag inte känner någon smärta från att blåsa. Om jag har tur, kommer det att hända mycket senare. En annan gawk flög av mimmo av min trollstav. Dess välte. Han föll till marken och nästan förlorade medvetandet. Soldaten sköt en tredje gång, men missade. Han stod upp, siktade noga och sköt. Han släppte ut ett högfrekvent skrik, desperat och försökte skjuta igen, men föll till marken, död.
  
  
  Han stod upp och suckade tungt. Hennes, han ryckte på axlarna. Täcker såret med ena handen, han traskade nerför den smala stig. Han kunde höra Zembla ' s personliga armé jagar bakom honom. En gren knäppte nära mitt huvud, punkterad av en kula. Några nattliga djur, som drivs bort av buller runt sin håla, var att hoppa som en galning på vägen framför mig. Gawking ögon sprängs marken direkt framför djuret. Det slutade tvärt och försvann i tomma luften i en bunden som mer kulor började slå i området. Det verkade inte finnas någon ände på denna slingrande väg. Nu var hon börjar uppleva en smärtsam bultande i bröstet. Han sprang, gnisslar eller biter ihop tänderna. Från tid till tid, han nästan snubblade. När han brast ut i skratt hysteriskt. Bakom henne, han hörde den kraftiga, krossning ljudet av en explosion, omedelbart följt av ett gällt skrik. Mina förföljare var offer för en av sina egna fällor.
  
  
  De sista metrarna verkade oändliga. Slutligen, den sista skyltade honom. Han kom till en liten glänta som rann långsamt ner till bryggan. Medan passerar mimmo, hon blev skjuten på av två män som vaktade hamnen. Man föll i vattnet, och den andra viks ihop som ett gångjärn.
  
  
  Kajen i sig var inget mer än en halv ruttnade planka som låg i den mörka Tungla. Vid denna punkt, floden var smala och grunda. En rökare djungel välvda över både banker. Detta vegetation skulle vara en bra täckning när det kommer ner i floden. Den leriga stranden var praktiskt taget omöjlig. Detta kommer att stoppa Zembla män från att försöka jaga mig.
  
  
  Två båtar var förtöjda till hamnen i bar. Båtarna gungade runt från sida till sida . Framsidan och baksidan av dem har minskat, som en kanot. Fartygets skrov var nitad till många T-formade takstolar. Å andra sidan var faktiskt en riktig motor rummet, cirka sju och en halv meter lång och två meter bred. Fartyget hade en liten stuga på akterdäck. Sida skott som var installerad på båda sidor av stugan, och en stark zink tak avslutade hela strukturen. Skrovet var täckt med koppar. Draget kan inte vara mycket mer än ett par meter.
  
  
  Jag rusade till den gamla båten som om det var en sedan länge förlorad matematik favorit. Under tiden han sköt flera skott på båten. Bara en bomb kunde sjunka en båt, men det var meningslöst nu. Han släppte henne båtplatser och dök in i stugan. Vid samma tid, soldater in i gläntan. Det var en förrätt knappen nästa för att trä ratt. Han ryckte på air lock och tryckt på startknappen. Kulor flög in i den öppna sittbrunnen. Dess dök ner. Illavarslande ljud gled ner i lastrummet. Bultande och hosta våldsamt, motorn kom till liv i protest. Jag satte gasen i extrem position. På sin sneda sidan, den seglade från hamnen i bar till mitten av floderna " magen.
  
  
  Resterna av Överste Zembla ' s horde hade samlats på stranden. Order utfärdades, svar skrek. De sköt som galen. Kulor skrek av zink tak och koppar skrov, krossade tunna trä-skott runt omkring mig. När skottlossning lagt sig för en stund, hennes sista skott avlossades runt FOUL gevär. Den longboat seglade med svårigheter.
  
  
  Egot Corps ryste vid en sådan hård behandling. Men vi fick till mitten av det och började nedför floden. Jag hoppas att vi så småningom skulle nå hamnen staden Prinzapolz. Den nuvarande gav oss en anständig hastighet och fotografering minskat. Bladverket otroligt frodig vegetation hängde över oss. I en stund, den lilla hamnen och djungeln clearing försvann som om ih aldrig hade existerat. Buller av män och vapen också avtagit. Ovanför honom, hennes son såg den gröna saint av kvällshimlen. En rostig-bruna floden flöt omkring mig. Mörkt gröna träden tornade upp sig ovanför oss på vardera sidan. Grenarna var dekorerade med stora vinodlingar. Otroligt stora anläggningar som omfattas av det hela. Kvävande ånga hängde över floden. Den stickande lukten av ruttnande vegetation var överallt.
  
  
  Den longboat visat sig svårt att styra. Det tog alla mina snabbt minskande styrka att stanna i mitten av Rek: s mage. Varje kurs korrigering skickas en ström av smärta genom min axel. Blod rann ned i mitt bröst. En gawk släpptes på nära håll. Så sår där gawk in i min kropp och när hon lämnat var ren och överraskande liten. Men jag visste att jag inte skulle hålla länge utan att få läkarvård.
  
  
  Jag tänkte på den stora väskan fortfarande hängande runt min hals. Bara nu att faran var över, åtminstone tillfälligt, gjorde jag känner henne snabbt försvagas. Han lutade sig mot ratten för att hålla sitt ego i rätt position, och packade hans väska. Var inne i en vit spets näsduk. Det luktade behagligt av den stickande doft som de flesta kvinnor i södra slitage. Hennes näsduk rullades upp i ett bandage och bundna av ego på hennes axel. Hennes tänder åtdragen knut. Som skulle stoppa blödningen. Hennes, han tyckte om resten av påsen. Men detta var inte tid eller plats att undersöka. Så han vände sin uppmärksamhet tillbaka till båten, som under tiden hade simmat upp till den vänstra stranden.
  
  
  Hon hade varit vid rodret för en, kanske två timmar. Hennes ständigt mixtra med den kämpande båt. Igen och igen det hotade att glida mot stenar eller leriga sandbankar. Jag kunde inte säga hur lång tid det tog. Smärtan i min axel skott genom hela min kropp. Det kändes som en mardröm. Han kunde tänka klart. På något sätt förblev han medveten. Intuitivt visste jag att jag skulle dö om jag gick på grund.
  
  
  Gradvis, floden breddas och fördjupas. Lanseringen började gå med den accelererande nuvarande, och han lutade sig mot stugan väggen. För trött och för svag, han lättjefullt halkade och satte sig ner på golvet. Han tänkte om innehållet i sin väska, men han var för svag för att tänka klart. Stora droppar av blod bildas på min panna. Mitt huvud kände mig febrig.
  
  
  Sitter så här, han förlorade all känsla av tid. Från hennes stuga, Poe såg ut i djungeln gläntor att hon hade gått. Han kunde höra tecken på liv på stranden, klagande stön av gamla fartyg, och dunsen av motorn i små håll. Han låg och flämtade mot stugan väggen. Det självklara medvetenhet om hans tillstånd var ersatt av en vag känsla av illamående. Det kändes som om min hjärna kommer att explodera i ett svisch-svisch. Däck förskjutits något. Det var som om vi aldrig hade varit till Maya-tempel, att Överste Zembla.
  
  
  Vädret började förändras. Gradvis, himlen blev mulet. Den dunstar bort varm luft nu var cool, och ibland även kyla. Det var något hotfullt i luften. Vinden tjöt mournfully. Den longboat mullrade. Han kämpade för att hans fötter och tätat taket stöd av hytten. De stora träden böjde sig i protest mot vinden. Himlen blev inky svart. Den massiva stammar svängde hotfullt i den ökande vinden. På avstånd, ett dunkande ljud hördes, blandat med ljudet av skrämda eller skadade djur. Vinden avtog efter en stund. Sedan, med en bedövande kraft kommer det att brista ut i full kraft från en annan riktning.
  
  
  Om du någonsin tvivlat Överste Zembla ' s kraft-fältet, du skulle ha litade på henne nu! Floden vattnet yrde. Den tjutande stormen ökade longboat hotfullt och körde på. Blixtar lika bred som en komet med svans blixtrade. Himlen lyste lila i denna överjordiska ljus, men med åska, mörker kom igen. Då började det regna. Först var det ett lätt duggregn. Men det blev snart en andra floden. En störtflod av vatten forsade genom molnen. En fruktansvärd storm som orsakas av Zembla surrade båten. Min andedräkt fångas i min hals. Den longboat skakade och knakade på varje söm. Han grep ratten tills en plötslig vindpust sände sitt ego spinning. Hennes ego skulle ha låtit henne gå. Min kraft var borta. Vind och regn som nu har full handlingsfrihet. Fartyget flyttas med den nuvarande.
  
  
  Han klängde sig fast vid henne desperat. De minuter som kändes som en evighet. Floden blev ett delta. Henne, insåg jag att vi närmade oss mynningen. Genom den tjutande stormen, jag kunde bara urskilja ljusen från Prinzapolka, blinkande över den breda mynningen till vänster.
  
  
  Till höger yrde upprörd massor av havsvatten. Böljande skum markerat den plats där floden ut i havet.
  
  
  Den longboat var fångad i en bubbelpool. Mitt frenetiska virvel av skum, vind, och regnet, hastighet fortsatte att öka. Vågor höga som hus reste sig framför oss. Som de tippade fartyget på sin sida, roder ryckt. Två gånger kände jag att fartygets köl skaka, och jag trodde att vi skulle sjunka. Jag hade redan förlorat allt hopp när den virvlande ocean räddade oss. Båten virvlade i en bubbelpool, lyfte över skarpa rocky outcroppings och störtade ner i en arm av floden. I slutet, havet slutligen visade oss runt. Vi var tillbaka till fronten i den relativt lugna vatten i hamnen.
  
  
  Hon blev väckt av en trött longboat bara nedan stranden. Jämfört med för en stund sedan, det fanns inte så många vågor. Fartyget på en diagonal, grundstötning. Han stannade i stugan ett tag för att återfå sitt lugn. Han kunde knappt tro att det var över. Och han var fortfarande vid liv! Han klättrade över räcket och klättrade ut på banken. Vattnet var kallt. Hela hotellet var klibbiga under mina bara fötter. Det darrade med kraft Zembla artificiella storm. En brännande smärta sköt genom min bröstkorg. Han föll på knä på den steniga stranden. Andas tungt, han slöt ögonen och satt där en stund innan du fortsätter.
  
  
  När jag nått boulevard, stormen var nästan över. Vinden förvandlas till en isande vind. Regndropparna var som is nålar.
  
  
  När jag kom till torget i staden, det började snöa.
  
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  Han travade henne frossa barfota över torget. Var det blir kallare för varje minut. Massor av smala gator kantade torget på tre sidor. Den fjärde sidan bakom mig var vallen. Det var en färgstark fiskeflottan av staden Prinzapolca. Båtar tore sina kablar. Masterna var förlorad i en virvlande vita snön.
  
  
  Normalt under andra omständigheter, torget skulle vara trångt vid denna tid på dagen. När de promenerade fram och tillbaka, de har gjort de senaste inköp och emellanåt inflikade med det lokala skvallret. Marknadsstånd, gamla hästar och även äldre vagnar, tja, det skulle vara nästan omöjligt att räkna. Köpmännen visade upp sina varor. Sömnig åsnor skulle stå nickar bredvid sina ägare, laddad med mjölk burkar, fat vin, mjölsäckar och cement, och även långa järnstänger och stolar, bord och skåp. Men inte nu. Zembla väder sätta klubbar i hjulen. En isande vinden tjöt i den öde torg och längs huvudgatan. När en grön park, för att min vänstra det såg ledsen ut. Lederna av den klumpiga byggnader var stängt. De verkade obebodda. Hög i hörnen av banderollen lera brickor med namnen på dem.
  
  
  Calle Montenegro ville ha henne. Enligt den lista som var med huvudkontor i lägenheten och som lärt sig det av hjärtat, vår agent, Dr Hector Mendoza, gilles vid 10 Calle Montenegro. Hon hade aldrig träffat den här mannen. Så långt som hon var oroad, han kan vara toppen av ärlighet, men hennes var mycket tveksamt. Han var med på listan för en anledning. Prinzapolza var till skillnad från alla andra städer i latinamerika, där man i två har hemligheter att sälja och en av fem är en hemlig agent. En annan korkskruv, agenter i vilket land eller vilken organisation de är. Lojalitet är som relativa och flyktiga när pengar byter ägare. Du kan bara lita på dem om du vill hålla ett öga på dem, och även då kan de lura dig öppet till ditt ansikte, och det är nästan omöjligt att hitta en pålitlig agent för en främmande makt.
  
  
  Dess haft att göra med detta. Möte Dr. Mendoza var en risk jag var tvungen att ta. Överste Zembla ' s organisation var ganska nationalistiska. Det är därför jag undvikit Prinzapoltsy när jag kom dit för två dagar sedan. Jag skulle ha gjort det nu, men mitt sår hade att behandlas. Jag behövde också Svenskarna. Du kan inte få mycket långt i blöta byxor ensam. I alla fall, jag skulle inte ha kunnat komma till drop-off punkt där patrull båt väntade på mig. Jag behövde hjälp, oavsett hur misstänkta eller farligt det var för oss. Halvvägs över torget, Calle Montenegro hittade henne. Det var en smal, stigande gatan, flankerad på båda sidor av hus — lägenheter-barer , bås, och andra små butiker med stängda fönsterluckor. Han skyndade genom mörkret till rummet tio. Jag var tvungen att böja och bekämpa isig storm. Och det var bara början! Jämfört med vad det kan bli, det var mitt på dagen i Sahara.
  
  
  Ovan, det är färre butiker. Den sista kvarter av hus var byggnader som byggts runt stora stenar. Snö blandat med mörka gräset föll öppet i mitt ansikte
  
  
  Han gick genom den låsta stabil. Inne, det var klagande ljud och lufsen kallt, rädda djur. Nummer tio var inte långt från stallet. Ingången var som en mörk grotta. Henne, in i byggnaden. Det var som en frys. Vinden hade mojnat, men luften förblev isiga.
  
  
  Trappan knakade och väggarna var omålad. På första våningen planen var en landning. I svagt fladdrande ljuset av overhead-lampa, som han försökt att tolka alla namn. Dr. Mendoza inte var där, på toppen av oss, på nästa våning. Ego hittade henne i ett kontor på tredje våningen, bredvid ett tomt rum vars dörr var slående i draget. Skylten med Mendoza namn var beläget ovanför ett mer gammaldags klocka, ställ in i mitten av rummet som en koppar naveln. Jag drog den och hörde ett högt clank. Det var ett svagt hasande fötter in i huset. Mendoza tydligen ockuperat flera rum. En plötslig tanke fick mig att ta väskan av min hals. Ee kastade henne in i ett tomt rum och stängt dörren. Läkaren dörren öppnades och en kvinna petade hennes huvud ut.
  
  
  "Dr. Mendoza?"
  
  
  "Henne."
  
  
  "Vädret är mycket varmt,"sade jag," även för denna tid på året." Det gör inte mycket mening med att skratta.
  
  
  Ego är redan små ögon smalnade ännu mer. Nen var klädd i en smutsig blå tröja över en vit skjorta. Tips på ego krage var uppkrupen som vingarna på en död fjäril. En tung vikt hängde över ett par bleka blå byxor. Ego bleka ansikte var formad som en melon. Han andades tungt och luktade av några lokala fukt.
  
  
  Hon såg på honom otåligt. 'Ja?'
  
  
  "Jag... jag hoppas att det kommer regn snart för bönderna." Han tog ett ljust tyg ur fickan och torkade hans överläpp. "Jesus! Det är så estupido, senor. Titta bara utanför.
  
  
  — Du måste berätta för mig " sa jag hoarsely.
  
  
  "Vad vill du?'
  
  
  Ego knuffade bort henne och trädde ego ' s office. — Vad fan gör jag?".. Läkaren?
  
  
  'Ahh ...!" han verkade se min axel för första gången. Han rullade sina ögon och drog tyget över hans ansikte. "Federalister ?"
  
  
  'Nej.'
  
  
  'Vem då?'
  
  
  "Det spelar ingen roll. Bara lapp upp mig och oroa dig inte längre. Du betalar bra för det.
  
  
  - För estestvenno. Jag trodde inte på det alls. Han stängde dörren och vinkade åt mig att sitta i stolen mittemot honom. Ego plötsligt leende verkade väldigt påtvingat. 'Tack.'
  
  
  Rummet var kallt och trist. Ett draperi som hängde från taket till golvet och dela upp rummet i två delar. Nu egot har skjutits åt sidan. Det fanns flera rangliga stolar och en soffa framför henne. På andra sidan var ett litet skrivbord i mahogny stol, den vanliga uppsättningen av första-hjälpen kit, hyllor av verktyg, stolen han satt på, en lampa, och en öppen autoklav där några nålar var kokt. En låst dörr ledde till resten av lägenheten. Det luktade damm och gammal öl.
  
  
  Dr. Mendoza sätta tyg i min ficka och obundet näsduken på min axel. Han undersökte såret från fram-och baksida. "Benen var inte skadad, blodkärl var inte skadad", sade han. "Bara en fin liten hål i köttet. "Liten kaliber, skulle jag säga."
  
  
  "Det skulle inte ha sett ut så här annars."
  
  
  "Jo, det är aldrig samma, är det?" Han öppnade ett skåp och tog fram en flaska med desinfektionsmedel.
  
  
  "Det är allt jag har. Tyvärr, jag sprang ut penicillin. Men om denna näsduk var inte smutsig, det borde vara tillräckligt. Du kan inte bli smittad av en kula i sig."
  
  
  "Jag vet," jag morrade. Hennes händer grep räcke. Skräddarsy han inte späda desinfektionsmedel! Han ville inte döda bakterier, nej, han brände ih med glöden. Han knöt sina tänder för att hålla sig från att skrika. Han ansökte dermatol till såret och lindade hela min skuldra i steril gasbinda.
  
  
  "Nu vila, annars såret öppnas igen." Leta i mitt ego ögon sa till mig att jag kunde vila var som helst i världen, men inte i egot kontor.
  
  
  — Jag kan inte, " sade jag.
  
  
  "Se till att det inte blöda igen."
  
  
  Han rynkade pannan och tänkte efter en stund. Han rotade i ett skåp och drog ut ett elastiskt bandage. Det han svepte in mig så hårt att jag började allvarligt tvivla på cirkulationen i min arm. Han säkrade fallet med metal clip. Han tog ett steg tillbaka och tittade på mig förväntansfullt.
  
  
  "Jag behöver pengar, och Svenskarna", sa jag. "Då ska jag lämna henne."
  
  
  -"Ja, men det är inte ...
  
  
  "Vilken typ av agent är du, Mendoza?" Han blev abrupt avbruten. Jag har fått nog av detta sycophantic legosoldat, läkare eller någon läkare. — Om du inte förväntar mig att lämna rösta som kan göra det, gör du?"
  
  
  "Senor, helt till din tjänst. Men dess dåliga. Min shvedov inte passar dig, kan du se för dig själv. Det är pengar... Han tog ett djupt andetag och drog ut hans färgstarka trasa igen. "Men vänta. Min bror Miguel kan hjälpa dig. Han är ungefär i samma höjd som du, senor, och han nyligen sålde mark. Så han har pengar. Varför jag inte tänka på nen innan?
  
  
  "Bra. Samtal Miguel och få honom att komma hit.
  
  
  "Tyvärr, vi inte har en telefon. Mendoza gick över till hans skrivbord. Han tog ut en kort runt den översta lådan och klottrat något på det. Han gav den till mig. "Ge detta till Miguel och allt kommer att bli bra."
  
  
  Han skrev en adress på baksidan.
  
  
  "Där är Noevo Street?"
  
  
  "Gatan är rakt fram, senor . Detta är det tredje huset på höger, på första våningen. Är det något annat...?"
  
  
  Han ställde sig upp och sträckte ut sin våta ben. — Jag måste acceptera det.
  
  
  "Kanske ett glas tequila?"
  
  
  "I mitt tillstånd? Jag skulle inte kunna få igenom dörren längre."
  
  
  "Jag har några Kafion."
  
  
  Kafion är en gammaldags stimulerande, det finns bättre droger nu. Så Mendoza hade fortfarande en del kring dessa saker. Han var läkare. Emu inte bryr sig om vad han gav mig. Han nickade mot henne. Jag var bara tvungen att ta vad jag kan få här.
  
  
  Han löst två piller i ett glas vatten. Han drack det när han gick till fönstret. Han satte glaset ner på fönsterbrädan och drog tillbaka gardinerna för att titta ut. Den smala gatan nedanför var grå och mörk. Bortsett från den fallande snön, inget kunde ses. Jag undrade om han skulle tala. Mendoza var klok nog att ansluta förändring i vädret med den plötsliga uppkomsten av de sårade i Nordamerika. Och jag hade en smygande misstanke om att han var så försiktig som en gossip kolumnist. Han var den enda person som visste att jag fortfarande var vid liv. Han undrade om det skulle vara säkrare att döda egot.
  
  
  Han lät gardinen falla och visade runt. Mendoza satt vid sitt skrivbord, hans högra hand i den översta lådan. Jag skulle gissa vad han håller det. Ingen tvekan om andra före mig skulle ha haft samma idé. Den pistol han var förmodligen håller just nu borde ha gjort ih ändra sig. Detta har förändrat min syn, åtminstone för nu.
  
  
  - tack. Jag lämnar henne."
  
  
  "Gå till min bror, senor, och Miguel kommer att hjälpa dig." Egots röst var nedlåtande.
  
  
  Henne, kom till ett slut. Kaffet gjorde min dollar stack slå snabbare. Han väntade en stund innan du öppnar dörren. Det var inget ljud från utsidan. Hon tog en sista titt på läkaren. "Inte ett ord om det, Mendoza.
  
  
  "Senor, jag svär på min mammas ära!
  
  
  "Om du pratar, jag kommer tillbaka," sade jag,"och se om du fortfarande har en mor."
  
  
  Mendoza ryckte resignedly. Tydligen hade han hört sådana hot dussintals gånger från problemet patienter. Ego inte bryr sig längre. Han gick ut och stängde dörren bakom honom. Han såg till vänster och rakt in i den tomma korridoren. Då han undersökte kort med adressen till Mendoza tvivelaktiga bror. Jag gillade det inte. Tanken på varma kläder och Ed var frestande, men Emu-lita inte på det alls. Det luktade ännu värre än Mendoza kontor. Hon såg sig omkring undrande. Candid en liten låda glittrade ovanför dörrkarmen. Telefon-uttag. The fat bastard ljög för mig.
  
  
  Han gick in i ett tomt rum bredvid kontoret och halkade inne. Han plockade upp sin väska från golvet. Rummet var tomt och luktade surt och glupska. Hörnen var fyllda med suckar av damm och sand. I mörkret, han kröp upp till stöna som skilde rummet från läkarmottagningen. Hon satte sig ner på den kalla hyllor och lade sitt öra till den tunna stön. Det var inget att bli hörd. Dess bekvämt att sel. Medan jag väntade på henne, jag försökte att glömma smärtan i min axel. Vad skulle han göra? Kaffet fick mig att må bättre. Trots den stimulerande effekten, jag var överväldigad av sömnen.
  
  
  Hon väcktes av kvinnans arga skrik. "Var är den där killen, du fet gris!"
  
  
  Mendoza svarade i en inställsam ton. Henne, jag svär! I ego state, han kan inte vara långt borta. Jag gav em ett kort med Miguel adress på det. Kanske var han förlorad.
  
  
  Glömt ditt sätt? Även en person med din stackars sinne inte skulle gå förlorade om ett emu hade att göra var att slå ett hörn. Miguel var att vänta med dem för illern när du ringde. Vi har alla väntat alltför länge. Där gjorde denna agent AH gå?"
  
  
  "Åh! Ja, han visste lösenfraserna har angivits, men han ville inte nämna att han var på ah, señora.
  
  
  'Senorita!'
  
  
  "Senorita. Även med detta sår, han kunde fortfarande slut på mig. han var väldigt cool! Jag trodde att det skulle vara klokare att lura ego till dig. Du skulle kunna hantera det. Även med min pistol, hon skulle ha...
  
  
  "Du är en stor bum, Mendoza," kvinnan avbrytas. "Berätta för mig om det här såret snabbt." Hur fick han det?
  
  
  Han sa aldrig, senorita . Men vi pratar om Zembla...
  
  
  "Överste Zembla!" kunde han höra kvinnan i Mendoza kontor svordomar och stämpling hennes fötter. "Hur gjorde Agent AH lämna honom? Hon trodde att vi bara vet ego planer!
  
  
  Att trycka hans öra att gnälla, han undrade vem skulle veta det - och hur. Vem fan var denna kvinna? Som tredje part gjorde det tillhör? Det visade sig vara den varmaste snöstorm han någonsin hade upplevt. Jag lyssnade noga på vad hon sa nästa.
  
  
  "Du är en dåre, Mendoza. Om han kommer tillbaka, använd din pistol. Inte alltid titta på mig sådär. Jag säger inte att du ska döda det, åtminstone inte om det inte är nödvändigt. Jag vill ta hennes ego vid liv. Då Miguel kan fråga ego.
  
  
  "Miguel är bra på det här," Mendoza muttrade. "Hur han behandlar människor. Han kunde vara en bra kirurg."
  
  
  "Så du fick det," sade hon, flinade. "Hon har att gå. Är du säker på att du vill se dessa pengar igen?
  
  
  "Ah, senorita
  
  
  Han hörde den mjuka känslan av räkningar.
  
  
  "Röst".
  
  
  "Muchas gracias, senorita. Adjö!'
  
  
  Han smög sig fram till dörren och öppnade den på glänt. Kvinnan kom ut på bryggan. Hon muttrade för sig själv. Hon var ung och tunn, och nä hade vackra ben. Den uppvikta kragen på hennes tung rock och slokhatt gjorde det svårt för mig att se hennes egenskaper i svagt ljus. Ee är varmt, Svenskar gjort det klart att hon visste om Zembla ' s planer. Åtminstone var hon väl förberedd!
  
  
  Hennes klackar som klickade otåligt på golvet. Nu var det på den nivå som i dag. Ett steg till. Min hand flög ut. Hon tog av ee med en judo grepp. Enkel kvävning. Han var tvungen att vara försiktig. Päls krage bör inte störa. Henne, kände hennes hud. Mina tummar tryckt ner nerverna i nacken. Nä andedräkt fångad i hennes hals. Hennes långa röda naglar flög tillbaka, bete mitt vänstra öra och ta tag i min kind. Jag tryckte det hårdare. Två sekunder senare, hon förlorade medvetandet. Hon ville inte ge oss ljudet. Hennes hälta kropp föll ovanpå mig som hon kollapsade. Ee tog tag i hennes arm och drog henne över tröskeln till ett tom rum, precis som dörren till Mendoza lägenhet sprack upp och läkaren sprang ut.
  
  
  "Senorita. Du glömde - Madre Dios !"
  
  
  Henne, hoppade fram. Bedövad av min plötsliga attack, han stod orörlig. Vi stötte på en annan vän och brast i Ego ' s office. Mendoza skrek som en gris. Hon blev påkörd av hans ego med sin vänstra hand. Han för en stund glömde bort att hans sår. Slaget saknade styrka och noggrannhet. Ett vidrigt smärta sköt genom min axel. Det hade varit dumt att försöka använda den, och nu var det upp till honom att skörda frukterna. Mendoza kastade på mig med magen. Han knackade en över runt hans föråldrade stolar och slog mig över. Henne, hoppade till hans fötter. En oförberedd men stark näve betade mina höga krav. En svajande hand tog tag i henne. Axeln kasta skickas Ego flyger över rummet till bordet. Mendoza kollapsade bredvid sitt skrivbord i en dusch av papper, böcker, och skärvor av trä. Den gamla revolver hade fallit ut runt stolen låda och låg öppen på Ego ben. Ego hand sköt ut till honom. Jag fick med svårigheter. En lång finger pekade rakt på min navel.
  
  
  "Pistolen är inte laddad?" "Vad är det?" frågade han henne, plötsligt tillgiven. Mendoza föll för det. Han tittade ner på sin pistol. Ett hopp till henne, var alldeles intill honom. Egot tog tag i hennes högra arm och vred den åt sidan. Decimeter från min fot, gawk slog i golvet. Två gånger i min näve försvann, denna gång rätt in i mitt ego magen. Ett slag mot struphuvudet knackade ego huvudet tillbaka. Han föll på knä och föll till marken.
  
  
  Han sprang ut från kontoret och stängde dörren med en smäll bakom honom. Kvinnan var fortfarande på samma plats där han hade sjunkit henne. Han släpade in henne i ett tomt rum och stängt dörren. Jag är på mina knän, och jag har börjat söka henne. Nä inte ha en väska med henne, men varm jacka hade en hel del interna fickor. Hon såg ut som en snattare. Mycket få människor finns det. En Nicaraguanska id-kort om att hon bodde i Managua, som under andra omständigheter skulle vara en bluff. Hon har även samlat ett skrynkligt paket cigaretter, en kam, mascara, nagelfil, läppstift, några skrumpna mandariner, om tjugo-fem dollar i lokal pengar, och en 9 millimeters Makarov PM. Makarow är mycket liknande till Lindner-PP hotel, som tjänade som en modell för det. Det är en stor automatisk pistol, för tungt för en kvinna. Jag skulle kunna berätta vem hon var genom att titta på hennes saker, men jag kunde inte lista ut vem hon var men ändå.
  
  
  Hon stönade. Hon skakade på huvudet försiktigt. Hon kom till sina sinnen. Hennes sel och stahl vänta. Hennes saker var staplade bredvid mig. När hon vaknade, hon ville inte vara för nära henne. Hon kunde försöka göra något.
  
  
  Hon rullade över på den mörka, smutsiga golvet och tryckte in hennes fötter i den tjocka, veckad kjol. Byxorna skulle ha varit varmare. Men Nicaraguanska kvinnor inte bära ih, och naturligtvis hade det att bo i lokala mode. Långsamt, hon satte sig upp. Hon tryckte en hand på hennes panna, som om Nah hade en dålig baksmälla. Den stora hatten halkade av hennes huvud. Hennes ljusbruna hår föll i vågor runt hennes axlar. Hon böjde figur stod ut mot det dunkla ljuset strömmar in i det dammiga fönstret. Hon vände sitt huvud mot mig och sänkte sin hand. En svag heliga ljus lyste på hennes ansikte.
  
  
  Det var en syn som jag mindes. Hon var så jävla feminin. Från henne full, välformade brösten under tajt ull tröja till hennes ben i hennes halv-stövlar. Hennes ansikte var hjärtformad och lovade samma ömhet och passion som hennes kropp. Och, naturligtvis, nen hade kallt, dödliga hårdhet som varje agent har. Detta är helt enkelt oundvikligt i vårt yrke. Men jag såg mer. Och vad jag såg var ett par mycket stora, mycket rädd blå ögon.
  
  
  Han kände igen hennes ansikte. Jag såg henne på bild i kartonger med huvudkontor i lägenheten. Det var i nivå med nya människor och verksamhet i motståndarlaget som granskat den. Det tog mig ett tag att räkna ut exakt som-ee läge var. När hon återfått sitt vanliga lugn, han kände henne. Tamara Kirova, en bas för verksamheten i Mexiko, är en av de mest lovande unga medlemmar av Kommittén för Statens Säkerhet, bättre känd som den ryska säkerhetstjänsten.
  
  
  Eller bara KGB.
  
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  
  Hon blinkade ett par gånger, sedan höll andan, som om startled. "Hej, Tamara," sade jag.
  
  
  "Mitt namn är inte Tamara," sade hon flytande i spanska. "Hennes namn är Rosita, en trevlig tjej som är..." Hon hann inte avsluta sin mening och suckade.
  
  
  Hon skrattade och tittade på mig. "Inte le så självbelåtet," hon knäppte på engelska nu. "Jag känner igen dig också, Nick Carter. Om du ska döda mig, gör det snabbt.
  
  
  — Om hon hade skickats till hotellet för att låta dig dö, skulle du vara död nu", sade jag, så lugnt och kärleksfullt som jag kunde. "Jag vill veta varför KGB har att göra med Överste Zembla, Tamara. Nu som vi har träffat, det kan inte vara så svårt längre, kan det?
  
  
  "Ingenting", väste hon. — Du kommer inte lära sig något från mig.
  
  
  De undersökte sina händer för att göra säker på att det var tvärtom. Så jag frågade genast för henne vad jag ville veta,
  
  
  "Det är ett sätt, Tamara," sa jag tyst. Hon skrattade, men det var tunt och skakigt. Hej, kunde inte dölja din rädsla. Han var inte en vekling som Dr. Mendoza som var lätt att luras. Hon var misteln att göra med en erfaren agent AH, och det var en bra anledning till rädsla. Men hon försökte att förbli oberörd.
  
  
  "Vi vet att dina seder, Carter," hon hånade. — På din högkvarter, du kan få mig att prata. Med moderna metoder och läkemedel, alla börjar prata vid något tillfälle. Men vi sitter här i ett tomt rum, ensam. Du kan slå och tortera mig tills jag skriker, som är smärtsam. Det är starkare än du tror. Hon lutade sig lite framåt, hennes ögon minskar. "Och om du försöker, om du når ut till mig, jag kommer att skrika."
  
  
  "Då blir det den kortaste skrika i historien."
  
  
  "Kanske. Det kan mycket väl vara den bästa lösningen. Om jag kan stoppa dig med min död, det kommer att vara min seger.
  
  
  "Seger?'
  
  
  "Förutom att du inte kommer att vinna, Carter. Du kan inte vinna.
  
  
  Jag förstod inte henne längre. 'Vinna? Vinna vad? Rasande, hon pekade på den fallande snön. "Vi kan det vara för sent för att omintetgöra denna lilla imperialismens hantlangare plan, jag ska erkänna det..."
  
  
  "En Imperial hantlangare?
  
  
  "...men vi kommer att lägga upp en tråd för detta. Jag lovar. Frihetsälskande socialism..."
  
  
  "Hej, vänta en minut! Hon blev avbruten av ee. "Tror du att Överste Zembla är den enda omkring oss?" Vad är detta för en Amerikansk konspiration?
  
  
  "Det är uppenbart," Tamara sade hånfullt. "Är han en Amerikansk eller inte?"
  
  
  "Såvitt jag vet, han arbetade i vårt land. Men det betyder inte att vi har något med det att göra. Hur kan vi dra nytta av detta? Förklara det för mig."
  
  
  "Du tror att hon är galen, Carter?" När vi hörde talas om ego: s agerande i Mexiko och såg vad han gjorde mot Mexico City, och vi förstod genast vad som var på gång. Du ger emu vapen, utrustning, och pengar. Du smickrar honom att han anser sig själv som en verklig revolutionär, och en par dagar senare förklarar du Zembla en fiende och ett hot. Genom dina dockor i Organisationen för de Amerikanska Staterna, du kräva åtgärder. Och det är där din kanonbåt diplomati kommer in. Din armé, naturligtvis, ingriper, som 1965 i Dominikanska Republiken. Din expansionsplaner är så dumt öppet! Men de kommer att misslyckas!"
  
  
  "Fan, du är galen, Tamara!" Jag knäppte. Han började bli arg. Normalt, under andra omständigheter, skulle han ha skrattat åt det. Nu var han trött, hungrig och orolig. Mitt uppdrag gick fel och det var ett kulhål i min axel. För att topp det allt utanför, jag var nu på att granskas med plattityder, slogans, och skrock. Det var mer än han kunde bära. Den enda ursäkt var att hon trodde på det själv. Hon var uppenbarligen mot Zembla. Men att detta inte nödvändigtvis gäller för hela organisationen och KGB. Ibland är de inte säger på sin vänstra handen vad den högra gör.
  
  
  "Båda dina uttalanden fungerar inte på samma gång," jag morrade. "Du kan inte ringa OAS och en Amerikansk organisation och i ett andetag anklagar oss för att försöka döda några av sina medlemmar. Varför? Är de redan i samma båt? Jag undrar om du någonsin lyssna på vad du säger? Det är mycket mer sannolikt att Zembla är på din sida, redo att komma ut från bakom kulisserna och städa upp egot, om den lyckas, som genom det sätt, kommer inte att hända.
  
  
  "Vi? Du krigförande lakej av imperialism, varför är vår elit SWAT-team som redan kommer att blåsa upp egot Maya tempel och förstöra ego väderstation? Ego säkerhetsåtgärder var amatörmässig. Vi har redan lärt oss ego sekret. Om vår person i templet kunde ha kontaktat oss tidigare, denna snö skulle inte ens vara här...
  
  
  Hon täckte hennes mun med sin hand, och hennes ögon. Efter en stunds tystnad, hon sänkte sin hand. Hon gnuggade hakan och sade med låg, isande röst, " Det är ett bra knep, Mr Carter, men det lilla du har fått ut av mig kommer inte att hjälpa dig.
  
  
  Henne, tittade ut. "Nej," jag erkände att " jag tror inte det heller, Tamara. Och jag tror du folk har lärt sig att Zembla ' s huvudkontor är redan i ruiner, och han är borta Gud vet var. Åtminstone om de kan fortfarande hitta sitt sätt att fat.
  
  
  "Så du säger.
  
  
  "Ta tailor, jag säger till henne så!" Jag knäppte på henne. Hennes kropp var varm igen. Han pekade på hans axel. "Hur tror du jag fick det? Om du bara skulle låta det komma in i din dumma hjärna.
  
  
  "Jag tror inte du. Alla som snö...
  
  
  — Det, kära, eftersom egot är säkerhetsarrangemangen var bättre än du eller någon annan misstänkt. Han avsiktligt gör detta för att ge sitt folk något att prata om och få hjälp. Han är ett fan av revolutionerande spel, så jag tror att han har gjort lite mer än nödvändigt. Vi är inte här för ingenting. Men vad han inte meddela var att det var ännu fler kanaler för att hantera väder och vind. Tre för att vara exakt, i tre andra länder i centralamerika!
  
  
  — Wh-vad ?" Tamara flämtade.
  
  
  "Ja, och för att göra saken värre, de verkar oberoende av de viktigaste sändare. Det är som benen på en stol. Skillnaden är att denna stol inte falla tills alla ben är förstörda. Jag tänker inte säga henne något, Tamara. Han var där. Det förstördes av den stora sändaren innan han insåg att det behövdes för att ansluta backup-sändare.
  
  
  - Men... om det du säger är sant, då...
  
  
  "Då varje kanal bör öppnas separat. Ja. Också, som jag förstår det, inte bara kommer de kraft-fältet kollaps inte förrän alla dessa sändare är avstängd, men det kommer också att bli mer och mer förstörd. Detta kommer att göra att vädret ännu mer instabilt. Egot kommer inte längre att vara kontrollerad."
  
  
  "Nej! Nej, jag kan inte tro dig. Du försöker fälla mig igen med dina lögner och svek, och Carter.
  
  
  Hon skakade på huvudet bestämt. Men jag kunde se i hennes ögon att jag höll på att vinna. "Eva, du skulle bättre att ljuga för henne," sade han långsamt och lugnt. — Men jag har ingen anledning till det. Det skulle inte göra mig något gott. Det är sant, från A till ö."
  
  
  "Det är så fantastiskt. Det är som en galen mardröm...'
  
  
  Hon vände sig om och såg ut genom fönstret igen. Hennes tystnad var delvis resultatet av hennes förvirring och obeslutsamhet. Hon var inte lika rädd för mig som hon brukade vara. Åtminstone hon var inte dum, eller att hon inte skulle ha arbetat för KGB. Kanske var hon bara en liten naiv och oerfaren. Han kunde nästan höra hennes tankar som hon övervägde alternativen. Jag hoppades att hon var även med tanke på hur hon skulle använda mig. I själva verket var jag räknar på det, eftersom det var uppenbart att jag skulle behöva använda den.
  
  
  "Nick," sade hon till sist. Hon tittade på mig igen. Det var en aldrig tidigare skådad värme i hennes röst, och hon sa bara mitt namn. "Nick, dessa andra kanaler. Vet du var de är?"
  
  
  "Kanske, kanske inte."
  
  
  "Vi båda vet något. Om vi nu lägger ihop detta. Vi kan arbeta tillsammans.
  
  
  — Menar du att du tror att AH inte samarbeta med Zembla?"
  
  
  Hon nickade. "Och du måste tro mig, Nick.
  
  
  "Varför ska jag tro på dig? Ryssland har en hel del att vinna om Zembla vinner."
  
  
  "Nej, ingenting! Om Zembla lyckas förena det här området, det kommer att vara svårare för oss, och det kommer att ta mycket längre tid för vår revolution för att lyckas. Men det är något annat, Nick. Vill du spela schack?
  
  
  "Jag har spelat med dem innan."
  
  
  "För oss Ryssar, det är en passion, som ni vet. Och varför? Eftersom det ställer ett begränsat antal klok, intelligent och väl positionerat motståndare mot varandra med ett oändligt antal funktioner som spelet. Så är vår policy. Vi gillar att veta vad alternativen är och om vi kan hantera dem. Överste Zembla är ganska olika. Han är en vilde. Det måste elimineras. Annars, det kan äventyra inte bara centralamerika, men hela maktbalansen i världen."
  
  
  "Och vi är brickor i spelet, är vi inte?"
  
  
  "Inte bönder, Nick, men Connie. Hon log en kort stund, hennes läppar ryckningar något. "Hästar kan hoppa i sidled och över andra. Inte bönder. De är tvingade att göra kort, meningslös shaggy saker i en riktning."
  
  
  — Är det här ett förslag för att hoppa i din riktning, Tamara?" Hennes korta men kraftiga skratt kom ut. En sådan hoppa skulle vara självmord. Din KGB har satt ett högt pris på mitt huvud.
  
  
  "Det vet jag. Men jag vet också vad som hände innan. Det kan hända igen — "hon andades," och det kommer att hända igen om du inte är alltför dum." Titta på dig! Du har min pistol och Dr Mendoza gamla revolver, men resten av det?" Bara blöta byxor! Är du på väg att besegra Överste Zembla med detta? Jag säger inte att vi ska vara vänner. Men vi har ett gemensamt mål. Röst varför vi kan arbeta tillsammans! Vi måste arbeta tillsammans!
  
  
  Tamara ögon lyste klart i mörkret i det tomma rummet. Jag trodde att hon gjorde narr av mig på hennes egen. Jag brydde mig inte heller. Jag behövde hjälp av KGB hjälp av organisationer, med utrustning och mat. Han stirrade på Nä, som om med tanke på hennes kommentarer. Hon såg sig omkring med en seriös och ärlig titt. Hon spelade sin roll väl, mycket väl, men hon var alltför naiv, som ofta är fallet med kvinnor i vårt yrke. Hon försvarade sin ståndpunkt med henne i svart granit ögon. Det påminde mig om den vackra Venus flytrap, en köttätande växt som måste lukta så söt att den livnär sig på insekter.
  
  
  — tja... sa jag försiktigt, " vad föreslår du?"
  
  
  "Kom med mig."
  
  
  "På Miguel hus runt hörnet?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  — Hur många andra förutom er två?"
  
  
  Hon slickade hennes läppar, undrar om Ja ska ligga. "Bara en, en viss Diego Ordas."
  
  
  Detta kan vara sant. Det var inte troligt, men det spelade ingen roll. — Har du en transceiver i det?"
  
  
  "Korta vågor, alla områden", sade hon snabbt, notera mina avtal. — Vi hittar lite kläder och lite mat.
  
  
  Han suckade, som om motvilligt ger efter för det oundvikliga. Han stod upp och drog av sig sina blöta, kladdiga byxor. 'Bra.'
  
  
  "Det är ett klokt beslut, Nick," sade hon högtidligt. — Kan jag få mina saker tillbaka nu?"
  
  
  "Ja", sade jag, att nå för en macaron och sedan en nagelfil. "Inte igen."
  
  
  Hon såg sig kränkt eftersom hon fyllde sina fickor. "Nick, jag trodde att vi litade på varandra nu."
  
  
  Han bör ha log. - För estestvenno. Men jag litar på henne mer. Han öppnade dörren och vi gick ut i korridoren. "Förresten, Dr Mendoza sa att du glömt något." Vad var det?
  
  
  Hon sträckte ut sin mun som en stygg liten flicka. "Jag glömde att betala em allt han sade. Han var lurad av hans ego, som du säger, i Amerika.
  
  
  Hennes leende fortsatte, det var obetydlig tillräckligt för att vara sant. Internt, bör det ha varit skrattar, men på något helt annat. Tills nu, Tamara illern hade flitigt undvek att säga något om väskan fortfarande sitter bredvid mig. Hon tittade inte ens på det. Tydligen kände hon att det var något viktigt. Det var det första hon skulle göra om de får chansen.
  
  
  Efter att komma ut på Calle Montenegro, vi gick till nästa korsning, ett stenkast från huset. Husen på båda sidor av gatan var tyst och mörkt. Tamara blev vit som snö som faller föll på hennes hår och dammas av hennes päls .
  
  
  "Nick," sade hon när vi vände på Calle Noevo, " Överste Zembla måste stoppas till varje pris! Mina ögon var fixerade vid det tredje huset på höger, den byggnad där Mendoza trodde Gilles Ego var en bror. Den fönsterluckor var mörk och öde. "Inte Zembla, Tamara. Han förlorade kontrollen över sitt arbete."
  
  
  "De kanaler som hör till emu i alla fall. Det är vad misteln menade." Hennes röst var skarp, " Det skulle vara fruktansvärt om vi misslyckats."
  
  
  "Växter, träd, insekter, djur — alla ekologi på ett område av tusentals kvadratkilometer kommer att förstöras."
  
  
  "Och människor! Hon huttrade och stod en stund i dörröppningen av huset, borsta bort snön från hennes skor. — Ih behöver varnas, Nick. Det skulle vara orättvist att inte berätta för dem.
  
  
  "De kommer inte att lita på dig," sade jag. "Jag tror att de inte kan tro sina ögon längre. De kommer inte att förstå vad som ligger framför ih."
  
  
  "Det är inte rättvist!'Ja, " hon bekräftade impetuously. "Tusentals människor kommer att dö av hunger och kyla!"
  
  
  Ee tog tag i hennes arm, som om för att vägleda henne i hallen. Hon hölls av hennes egna automatisk pistol riktad mot nah. "Bra sagt", sade jag. "Detta är verkligen en del av det drama som du lär dig i KGB. Kan du gråta på kommando också?
  
  
  "Hur kan hon säga sådana saker!" hon suckade med en verklig indignation. Det var nästan som om tårar var som väller upp i ögonen. "Vi är på olika sidor, det är sant. Men de människor som kommer att drabbas och dö med Överste Zembla ' s död är inte på samma sida. De försöker leva så gott de kan! Nick, är du så envis att du har förlorat all känsla för mänskligheten?
  
  
  — Som jag en gång släppt en fånge av ditt Vladimir camp " Tio " nära Potma . Jag vet att din Sovjetiska välgörenhet mycket väl."
  
  
  Hon stelnat och tryckte på hennes läppar tillsammans. Vi var redan nära den första dagen på den högra. Så mycket som vi kanske hade velat svara på min hån, hon fick inte säga något av rädsla för att hennes bakhåll skulle misslyckas. Trots kylan var det en vag doft av fara och död i luften som knappt har registrerat det.
  
  
  "Vi är här," sade hon. 'Gångar till insidan.'
  
  
  "Så du. Dess bor bakom dig. Den första person som försöker attackera mig kommer att bli skjuten i ryggen."
  
  
  "Nick, henne, jag svär..."
  
  
  "Du går först, Tamara. Hennes hand skärpts på hennes. Min tumme tryckt ner en nerv tills hon stönade hjälplöst. "Låt oss se vilken typ av fest du har ordnat för mig."
  
  
  Handen på dörrhandtaget darrade. "Nick, detta är inte ett sätt att arbeta tillsammans. Vänligen sätt att gun bort...
  
  
  "Gå vidare."
  
  
  Vi gick in. Vad vi såg, ingen som förväntas av oss. Det var en massaker. En man liggandes på marken. De andra satte sig okontrollerbart i en stol, hans händer vek lugnt i hans famn. Båda hade sina halsar avskurna från öra till öra. Mörka stelnat blod bildas en stor pöl på golvet. Det hälls på bröstet sitter man och droppade från stolen. Väggarna var fläckat med blod som hade ursprungligen spurted ner halspulsåder.
  
  
  "Min kära mamma," Tamara böjde hennes huvud och kräktes.
  
  
  Om min mage inte var så tomt, jag skulle ha kastat upp också. Min mage knöt sig i min hals nu, men jag lyckades kontrollera mig själv. Han studerade resten av rummet. Allt vändes upp och ned. Lådorna tömdes, sätesklädseln, slits bort, och den moderna transistor radion att han hade varit räkna på var värdelös. Han vände sig till Tamara. Hon brast i torr gråt. Han smällde till henne på kinden med handflatan, inte hårt,men svårt.
  
  
  "Sluta med det", sade jag. "Låt oss gå vidare..."
  
  
  "Åh... åh, min Gud. Hennes ögon var klart igen, men hon satt på hennes fötter, skakar som en kattunge.
  
  
  "Ditt folk?"
  
  
  — Y-ja . Miguel och ... och Diego i stolen. Hur...?'
  
  
  "Ih måste ha varit caught off guard. Ih hölls under vapenhot, och dödats med en kniv för att göra så lite buller som möjligt."
  
  
  Han suckade. Min röst var grym: "Det ser ut som Dr Mendoza inte har en mamma trots allt."
  
  
  "Hur?"
  
  
  "Han måste ha varit mycket upptagen efter jag lämnade honom", förklarade jag. — Han kallade dig om mig. Och jag ska satsa du pengar som han berättade Zembla folk i Prinzapolz om du på samma gång.
  
  
  "För estestvenno! Han förrådde oss båda! Hennes ansikte var förvriden med ilska och hat. "Vi borde gå tillbaka och ta itu med honom."
  
  
  "Det är en bra idé, men vi kommer att spara den till senare. Vi behöver få ut av här."
  
  
  "Jag hoppas att the killers kommer tillbaka och hittar oss här."
  
  
  "Spara dina hämnd för ett bättre liv, Tamara. Vi måste stänga av dessa kanaler, och de är utspridda i tre länder. Det finns inget annat vi kan göra här i Prinzapolz.
  
  
  "Ja, ja, jag förstår henne. Hon tittade på mig uttryckslöst. "Jag är ledsen, Nick. Hon försöker locka in dig i en fälla så att hon kunde dra ut allt du visste om henne.
  
  
  "Oroa dig inte om det. Du har aldrig bedragit mig med ditt spel. Din commando trupp är borta och dina kamrater är döda. Det ser ut som att vi verkligen måste arbeta tillsammans nu, men då behöver vi kunna lita på varandra. Vill du ha den här?'
  
  
  Hon nickade. "Nu är det bara oss."
  
  
  'Tack' s röst.' Det var som returneras av A. Makarov s pistol. Jag undrade vad Han skulle säga om att arbeta med en rysk agent. Jag hade inte mycket till val, men det kan skapa onödiga problem. Jag var tvungen att kontakta AH huvudkontor så snart som möjligt och förklara ärendet. Men det viktigaste först. Jag gick till det lilla rummet där två kroppar som låg och frågade: "Är det en Svensk som är engagerade som passar mig?"
  
  
  'Smeknamn
  
  
  Han vände sig långsamt, samlar sin styrka. Tamara viftade med en stor automatisk revolver på mig, som om hon inte vet vad du ska göra. Hon nickade igen och satte pistolen i sin ficka. "En brun resväska. Det hör till Miguel, och det är ungefär samma höjd som du. Han var som det var, menar jag.
  
  
  "Stor flicka", som jag skrattade, gungade tidningen att Hey, som tog upp en pistol varje innan och sa hej. Hon klarat testet. Hon rodnade upp till hennes hals, men inte säga något.
  
  
  Miguel var kortare och fetare än vad jag var. Han var dock funnit att bära något under hans skjortor, en tjock ulltröja, garn byxor, och ett par tjocka strumpor som passar bra. Det var som bärs av alla att vara väl skyddad från kyla, snö och is. Den bästa överraskningen var ett par läder stövlar som var ganska stor, så bli inte upprörd trots den extra strumpor.
  
  
  — Har du några andra transpondrar förutom denna son of a bitch?"
  
  
  Jag frågade Eva om det medan jag höll på att bli klädd. "Nej", kom det störande ljudet av reumatism. "Det var det enda vi hade."
  
  
  "Inga problem," jag morrade. "Jag hoppades att vi kunde ringa efter hjälp. En patrull båt ligger och väntar på mig vid havet.
  
  
  — Vi har en fisketrålare det. Har någon i din omgivning har en radio här?
  
  
  "Jag är rädd inte. Annars skulle det ha använts av egot. De är få människor som vi har här, alla tvivelaktiga, precis som Dr. Mendoza. Jag tror inte att det har någonting bättre än en kvarts sändare. Vi kommer att stjäla en båt runt hamnen. Låt oss hoppas att vi får igenom detta innan stormen slår oss.
  
  
  "Vi kan ta ett plan," sade hon nonchalant.
  
  
  Han satte på sig sina skor och stampade runt i rummet. "Ett plan? Vilken planet?
  
  
  Cessna 150 som förde henne från Diego hela vägen till Mexico City. Support-team anlände med en trålare. Hon kastade tidningen i luften, fångade ego igen, och log skälmskt. "Naturligtvis, om du inte litar på kvinnliga piloter..."
  
  
  — Du ansluta ego här, är du inte?" Om du sätter ditt ego upp i luften i denna storm, lady, det aldrig kommer att vara kritiska för kvinnor att köra igen.
  
  
  Hon skrattade, ett djupt gutturala ljud, generös, med ett ljust leende, mellan en man och en kvinna, inte mellan agenter. Var hon allvarlig igen. "Planet är i en lounge på en hård strand norr om byn. Hennes ego har bundit upp henne hårt i fall vi inte får Zembla i tid och vädret förändras. Så vi tog varma kläder. Hennes-glad att vi tog denna försiktighetsåtgärd. Men när den Karibiska Havet...
  
  
  Hej, det fanns ingen anledning att avsluta meningen. Han kunde lätt föreställa sig det som transporteras med vinden vågorna kraschar ner på en liten plan, smashar landningsstället och krossa egot som om det var en kartong. Vi lämnade huset omedelbart. Hon lyckades bara ta Miguel päls från krok på baksidan av dagen. Tamara var en bred sinnade kvinnan som snabbt fick användas till allt. Hon kunde tvinga sig själv att titta på de två döda män och lugnt. Hon ville inte prata om det igen. De var död, och det var bättre ih glömma. Något måste göras som kan leda oss ingenstans, och även leda till sin egen brutala död. Senare, när allt är över, hon kan sörja ih. Det slog mig att när det kom till att slåss, hon var fortfarande min fiende. Jag skulle inte vilja döda henne.
  
  
  Noevo Gatan var emptier än någonsin. Goda medborgare av Prinzapoltsy chockades av the ice storm, som de inte förstår någonting. Vi stannade nära rännan på ena sidan av gatan. Tamara automatiskt att flyttas närmare mig, som om att söka skydd och komfort.
  
  
  "Eda var i lägenheten . Du behövde något.'
  
  
  "Konstigt", sa jag. "Jag plötsligt tappade min aptit för det."
  
  
  "Kanske det är något annat på planet."
  
  
  Vi vände på Calle Montenegro, tillbaka till mimmo torget Dr Mendoza hus. Det var ingenting att se. Ingenting rörde sig, men det var en märklig tystnad. Det skrämde mig. Han lyssnade uppmärksamt. Återigen, mina år av erfarenhet vässade mina instinkter att något var fel. Han sänkte sina fötter lätt, mycket noga. Tamara gick bredvid mig i tystnad.
  
  
  Vi var förbi mimmo Mendoza hus när hon talade. "Diego var en bra kille", sa hon eftertänksamt. "Miguel var läkare bror, om det är någon tröst.
  
  
  Vi kom till en grovt byggd donkey kundvagn, som nu sitter på dragstänger frank framför stallet. Han tittade på stallet. Nu var de öppna. Det var helt mörkt.
  
  
  Nästan argt, han viskade till henne: "Vi är fångade." Innan Tamara skulle reagera, tusen kanoner avfyrades runt mörker stabil. Den faktiska della ih var bara tio, men det är för mycket när det kommer till dig. Hennes, han kände sig som en lerduva som sköt på från alla håll.
  
  
  Han skrek och knuffade Tamara. Hennes skott i reumatism är runt en antik Mendoza revolver. För bråttom. Han tvivlade på att han skulle träffa någon. Vi blev beskjutna igen, en röd blixt runt stallet. Jag sköt henne igen. Mimmo oss svepte ännu mer bly. Vi vände vagnen och kastade oss in i denna tvivelaktiga barrikad.
  
  
  'Smeknamn. Tamara tog tag i min arm. "De har omringat oss."
  
  
  "Det finns ingen punkt i panik," den reumatolog viskade till henne. Henne, lutade sig så lågt som han kunde peer under vagnen. "Tio till ett, de är samma jävlarna som dödade dina män." De kommer inte att ta fångar. Vi kommer att få kämpa.
  
  
  Salva efter salva kraschade in i den gamla trä-trä-vagnar. Kulorna krossade tjocka plankor och rikoschetterade in i den fallande snön. Det såg ut som de hade en hel del ammunition. Vi hade inte några fler än vad vi hade i våra revolvrar. Jag behöver inte påpeka att vår situation till Tamara. Hon bara sköt då och då, bara när hon skulle sikta på en blixt av brand. En av de sju skott träffade. Ett plötsligt skrik och klang av en fallande pistol. En mörkhyade mannen i bonde dräkt kom ut, dansa som om du gör en pirouette, händerna knäppta över hans blodiga ansikte. Tamara hade inte slösa en annan kula på det. Mannen skrek. Då en av hans ego vänner i stallet sköt honom. Han föll huvudstupa i snön.
  
  
  "Vi är nästan slut på ammunition," Tamara andades.
  
  
  Arkebusering är vapnen fortsatte att skjuta. Fan det! Om bara det fanns ett sätt att blåsa det upp och allt det där! Detta gav mig en idé. "Snabbt," jag beställt — " låt mig få detta låspinnen ut, runt navet, och ta hjulet off!"Med rumpan av Mendozas pistol, drog han en provisorisk kil runt axeln. Tillsammans är vi skruvade trä hjulet. Det kom med ett knyst. Vagnen föll på en axel, och den andra sidan ökade. Så vi hade bättre täckning.
  
  
  "Ge mig en runt din mandariner."
  
  
  Tamara stirrade på mig. "Mandariner? Jag... jag förstår inte vad du menar.
  
  
  Ledningen flög runt som om vi befann oss i ett getingbo. Det fanns ingen tid att förklara. "Fan", sa jag skarpt. "Dessa mandariner du bär ser riktigt, men jag vet lika väl som ni att de är förklädda granater. Den Brittiska används också ih i kriget mot Hitler. Och det verkar som att din cigaretter är faktiskt brandbomber bomber. skräddarsy ta den i AH, vi vet sådana tricks också. Idag eller imorgon kan jag berätta om den konstgjorda latex hundar som vi använder för att blåsa upp slotten i kanalerna. Come on!'
  
  
  Hon nådde till en av hennes päls fickor och gav mig en perfekt kamouflerad explosiv.
  
  
  "Stammen är tändningen," sade hon. "Ju kortare du bryta egot, desto snabbare explosion kommer att följa."
  
  
  Det var fyllda av en falsk tangerine i axel hål i hjulet. "Nu ska vi jaga dessa råttor runt boet!" Hon rullade hjulet till vagnen.
  
  
  "Ge mig skydd."
  
  
  "Jag har bara tre skott kvar."
  
  
  "De kommer inte att slå tillbaka när det händer," jag lovade. Tamara började skjuta. Han reste sig upp och drev hjulet. Det rullade nedför gatan genom snön, hoppade över ett dike på andra sidan gatan, och vacklade öppet mot den mörka stabil. Det var ett ögonblick av dödstystnad. De nio återstående krypskyttar verkade vara undrade vad som hade hänt. Om vi har tur, kommer de att vara runt hjulet just nu.
  
  
  Sedan granaten exploderade. Öronbedövande dån ljöd inifrån stallet. Dörren svängde av från sina gångjärn och flöt över gatan. Himlen huttrade med ljusa färger, följt av bländande vithet. Tungor av eld utbröt runt den sönderslagna dörren. Efter ett par sekunder, paret förvandlats till ett flammande inferno.
  
  
  Från bakom sin vagn, han viskade: — " Det var inte bara en granat. Det var också en brandbomb bomb på samma gång!"
  
  
  Hon ryckte på axlarna filosofiskt. "Det viktigaste är att du gör ditt jobb utan att dö ensam, som en hjälte."
  
  
  Tillsammans sprang vi ner på gatan genom ruinerna av den stabil. När Tamara nästan halkade i den frusna snön. Hon återhämtade sig och rodnade från störningar. Förutom att hon höll med mig. Vi kom till hörnet av Calle Montenegro och korsade den vita slätten i rutor.
  
  
  Nu var det Tamara tur att leda vägen. Hon visste var Cessna 150 var i loungen, men det gjorde hon inte. Jag bad om att vi skulle få till planet utan problem.
  
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  Överraskande, det var inga större svårigheter. Åtminstone inte för de två-benta och kära. Vädret verkade ha drivs även Zembla fanatiker in i huset var jag ber om skydd och värme.
  
  
  Snön började falla hårdare. Starka vindbyar nästan slog oss av våra fötter. Den iskalla luften pressar mina lungor och skadar mina ögon. Mina fingrar var som isbitar. Han var inte bär handskar. Karibiska Havet var fullsatt och spottar: vitt skum på svart. Stormen var på väg från väster, genom låglandet. Som en följd av den låga kusten var inte under vatten. Efter mer än en timme av svårt att gå på stranden Mygga Costa, vi kom fram till planet, stel av kylan.
  
  
  Tamara spände sig i vänster säte.
  
  
  Slå på värme", sade jag, mina tänder hackade. Hon startade motorn, gjorde snabba kontroller, och ökade sin hastighet för att kontrollera motorn. "Detta är första gången jag har haft att slå på de-icers för start," sade hon. Hon stirrade på den snötäckta stranden. "Vänta. Vi kan tåla ett par blåser i vinden.
  
  
  Hon släppa av mobbning och långsamt tryckte gasen framåt. Cessna huttrade och skakade under angrepp av vind -, skum -, och snö. Vi taxade längs en bred sträcka av vulkanisk sten och grus, ibland sladd på isflak. Planet huvud aldrig borde ha påpekats i vinden. Det blåste från alla håll. Olga trampade på gasen hela vägen ner. Några stämplingar, tänkte han för sig själv, det är okej! Jag hade en CLV-licens i Luften Transport kategori. Detta är fortfarande samma rättigheter som en vanlig kommersiell licens. Enda kraven var högre. Piloten måste ha bättre flygförmåga och utmärkt fysisk kondition. Mest kommersiella och professionella piloter har det. Hon är väl medvetna om utvecklingen av flygande maskiner med dem illern, som Ikaros första höljde sig med fjädrar och vax. Men nu när vi var på väg att utmana denna tjutande storm med ingenting mer än en tändsticksask med ett vingspann på ca 12m, jag tänkte på hur vi skulle kunna ta fart.
  
  
  Vi fladdrade längs stranden tills vi kom till start hastighet. För en Cessna 150, detta är cirka 90 kilometer per timme. Vi bröt fri och hoppade upp i luften. Det var en fruktansvärd känsla. Jag kunde se att Tamara var inte nöjd med sin uppstigning på alla. Att bita på hennes underläpp, hon skötte rodret och pedaler som en organist som spelar "Gladiator Exit" i boogie-woogie-stil. Tamara successivt stigit av planet till en höjd av 2000 fötter. På denna höjd, det fortsatte att flyga. Hon lugnt drog på gasen tills varvräknare läsa om 2 300 varv per minut.
  
  
  "Du är en naturlig pilot," hennes far sagt.
  
  
  "Var han kommer ifrån, vädret är så här varje år för sjätte månad," sade hon. 'Vart är vi på väg att göra det?'
  
  
  — Du vet att detta är första gången jag har haft tid att bry dig om det?" Han öppnade sin väska och började titta igenom hans pass och dokument. Under tiden, Ey förklarade hur ih fått det och vem de tillhör. Ägaren av påsen var Señora Ana Mojada, en änka som bor på de Vacaciones Hotell i Puntarenas, Costa Rica. Löst översatt, hon bodde i en boarding house och arbetade som hushållerska där. Åtminstone om vi kunde kontrollera sina meriter. Jag undrade hur verkliga de var när nästa uppsättning av dokument checkas ut henne.
  
  
  Det skalliga huvudet var Tonichi Alexander. Han tros ha varit en arbetare i Polencia, Honduras. En annan man, Ramon Batuc, levde på ön Isla de Sangre, Panama. Han var känd som en lace-handlare. Isla de Sangre - "Blood Island". Tamara ryckte när Abe läsa det. "Jag tror inte att detta är rätt plats för en lace säljare."
  
  
  "Jo, när du har hundratals små öar som Panama, får du ibland galna namn." Jag checkade igen, sätta papper tillbaka i min väska. Vi har inte mycket tid kvar. Att Honduras, jag bestämde mig.
  
  
  Hon lutar planet till väst-nordväst. Vi flög tillbaka inåt landet till Nicaragua. En annan hundra och femtio kilometer och vi skulle vara över Honduras. Sikten var noll. Utanför fanns det en fullständig malström av trassliga vit gröt. Tamara har granskat alla de instrument, magnetisk kompass, och använde sin praktiska intuition. Arbetet har varit mycket intensivt för ett tag. I en relativt lugn tid, Olga vände sig till mig frågande.
  
  
  "Polencia, Honduras?" Där är den här killen som heter Alexander från ?
  
  
  "Ursprungligen från det. Vet du var det är?'
  
  
  "Jag har aldrig hört talas om det. Den enda plats som verkar bekant till mig är Puntarenas. Det ser ut som en lovande turistmål i Nicoya Bay."
  
  
  "Det går bra med ett namn som Hotellet Vacaciones. De borde ha varit lite mer originellt. De kan lära sig en hel del från Panama med sina vackra ön namn."
  
  
  — Det finns kort i väskan bredvid dig, Nick. Se om du kan hitta en karta över Honduras. Då kan jag få min kullager.
  
  
  Det fanns kartor på den plats hon anges. Det finns högar av kort på dell själv. Mer än jag någonsin sett henne på någon privat jet jag någonsin stött på. WLK Världens Luftfart Kartor-för varje del i Central-och Sydamerika, detaljerade kartor som erhållits från privata organ, och en väl underbyggd FAA Pilot Handbok för Usa.
  
  
  Jag hittade den karta jag ville. - Och röst-och Polensia. Att döma av dess storlek, det är en by som består av två personer och en kyckling. Det ligger mellan huvudstaden Tegucigalpa och tre tusendels toppen av El Picacho . Hmm, hur väl tycker du att landa på bockens spår?
  
  
  — Vi kommer att landa i Tegucigalpa, om du inte misstycker." Jag tror att detta är den enda flygplatsen i Honduras. I alla fall, det kommer att slicka upp allt till golvet.
  
  
  Jag gav honom koordinater och lägga korten tillbaka. Hon vände på radio, i hopp om att fånga en ledstjärna. Dynamisk bara gjort några statiska sprakande ljud. Inget vettigt kan göras åt det. Radio-kompassen vände sig långsamt. Det verkar inte rimligt för mig att alla stationer var av luften. De kunde helt enkelt inte bli hörd, och det kan bara finnas en anledning. Signaler avbröts av förändringar i Överste Zembla väder. Dåliga förhållanden inte ensamt kan orsaka ett fel av denna storleksordning. Att tänka på det, jag insåg också att vi i Prinzapolz skulle aldrig ha kunnat ringa efter hjälp i radio. Vi var verkligen helt ensam. Mer än att han skulle initialt befarade. Jag berättade för henne att till Tamara. hon gav honom en mörk blick. Hennes läppar var bleka.
  
  
  "Ironi", sade jag, " är att Zembla kunde kommunicera sina krav till världen på radio. Kanske han hade för avsikt att göra det någon annanstans, utanför denna röra, men jag tvivlar på det. Jag tror inte att han till fullo insåg vad han höll på att bli sig in. Jag tror att egot av ett stort ego har fördunklat ego beräkningar lite. Detta är ofta fallet med storhetsvansinne diktatorer. Efter allt, han var inte så smart.
  
  
  "Nej, han var för smart, Nick. Tamara stängt hennes mun igen och fokuserade på sina instrument. Det hade mycket lite att göra med att flyga. Hålla ett öga på dina händer, och korrigera dem om det behövs. Det är allt. Cessna drog och snurrade genom virvlar virvlar i luften provtagning. Tamara såg ut som en kalkon, rider en vild häst. Hon flög med planet. Ee: s händer och fötter svarade tryggt och snabbt till varje förflyttning av enheten. Hon flög bra, jävligt bra till och med. Den enda nackdelen med att famla i blindo är att du inte kan se de berg som kan tornar upp sig framför dig.
  
  
  "Varför Polencia, Nick?" — Vad är det? " frågade hon efter ett tag.
  
  
  "Varför ska vi det? Eftersom detta är norra Prinzapolca, och de andra två är söder. Stormen var värre, och han bestämde sig för att vi bättre skulle ta den längsta avsnitt först, och sedan kortare.
  
  
  "Det är precis som jag trodde. Men med hennes misteln i åtanke, hur kan du vara säker på att det är en sändare som finns där ute? Alexander, Batuk och Senhora Mohada kunde ha kommit från var som helst och från var som helst. De kunde ha använt falska handlingar.
  
  
  "Du ska veta", sade jag, " Senorita Rosita i Managua."
  
  
  "Skratta inte åt mig, Nick. Nu på allvar!
  
  
  Han suckade. "Det finns fyra skäl. För det första, jag har inte bara en ih pass, men också ih nationell identitet certifikat. Du vet lika väl som jag gör att du enkelt kan skriva ett annat land med ett falskt pass. Men försök leva i ditt eget land med ett falskt id-kort. Detta är särskilt svårt. Särskilt i latinamerika. Polisen vill kontrollera. För det andra, alla runt omkring dessa killar kontrolleras sändaren. Alltså, de måste ha levt nära till sina anläggningar. För det tredje, jag förstår inte varför Zembla skulle använda falska dokument. Detta är inte utan risk. Nej, jag tror att dessa platser motsvarar verkligheten.
  
  
  "Och den fjärde orsaken?"
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Vi har inte något bättre."
  
  
  Jag förstår henne. Då ska vi bara göra det. Hon spetsade hennes läppar. Han märkte att det var hennes vana när hon var orolig över något, fråga henne. Sedan hennes ansikte lyste upp. "Det är en korg bakom stolen, Nick. Diego var väldigt hungrig när han förberedde sig för resan, och kanske det är något annat i det.
  
  
  Jag hittade hennes korg, en av de flätade Mexikanska shopping påsar. Verkligen, Diego, det fanns inte mycket kvar. Det var fortfarande en flaska billigt rött vin i flaskan, och det var några tacos vänster, liksom jamon och tostadas tapas . De var kallt, men de var fortfarande läcker. Den tostadas fortfarande var krispigt och fylld med allehanda godsaker, bland annat grön paprika som var tillräckligt varmt för att bränna din insidor.
  
  
  Han har tömt flaskan i en enda klunk för att släcka elden. Han satte korgen tillbaka ner och avslappnad i sin stol. Den varma känslan av skuld, värme, mat och en full mage gjorde mig sömnig. Jag försökte hålla mina ögon öppna. Men det varade inte länge. Cessna skakade och skakade. Att mina öron, ljudet av motorn var en bultande, sömnig rumble.
  
  
  Hon långsamt vaknade upp. Dreamless svärta som han hade sjunkit gradvis förvandlas till en mörk grå verkligheten. Han kände en bultande smärta i hans skadade axel. Mina muskler var trångt för att jag hade suttit i samma position för länge. Fortfarande halvt vaken, han öppnade ögonen. Först tänkte jag att jag fortfarande var kvar i båten och lämnade templet. Han stirrade ut i den stora grå oändlighet. Det tog mig några sekunder att inse att jag var som flugit fram och tillbaka på ett plan. Han låg med huvudet mot väggen, tittar ut genom fönstret på Honduras. Allt var täckt med snö. Han vände sitt huvud till Tamara och gäspade.
  
  
  "Har du sovit gott?'
  
  
  "Rimligt, med tanke på omständigheterna. Var är vi?'
  
  
  "Nästan i Tegucigalpa. Vi kommer att landa i femton minuter. Har någon någonsin sagt att du snarkar?
  
  
  "Bara om jag kunde återgälda komplimangen," jag skrattade. "Är det något annat på radion?"
  
  
  Hon skakade på huvudet. — Jag har intrycket av att alla kanaler här är helt enkelt avstängd. Det tycks mig som Zembla bär det fulla ansvaret för denna tystnad.
  
  
  "I så fall", sade jag, inte längre skrattande, " de kommer förmodligen att evakuera staden." Regeringen beror på kommunikationsmedel, särskilt i svåra tider, tills den verkliga flödet kommer."
  
  
  "Dessa stackars människor", viskade hon, " denna fattiga, olyckliga människan, och..."
  
  
  Tio minuter senare såg vi en mörk massa som rör sig under oss. Vi flög över huvudstaden i Honduras. En plötslig rädsla träffa henne. Tegucigalpa bör vara en ljuspunkt i denna grå röra. Vi bör se ljuset börjar blinka, eller åtminstone ih reflekteras i snön. Tegucigalpa är nästan fyra hundra år gamla. Det är en stad som är stolt över sitt universitet och sin artonde-talet katedralen, som är synlig från långt håll med sitt ego dome och två torn.
  
  
  Tegucigalpa, med sina två hundra tusen invånare, verkade inte längre existerar.
  
  
  Tamara sänkte plan genom den rasande stormen. "Flygplatsen är i en hall söder om staden, ganska högt, nästan 3.000 meter. Dra åt bältet. Det kommer att bli en hård landning om jag förlorar synlighet."
  
  
  "Se till att du kan ta fart igen snart," han varnade henne ytterligare. "Vi kan ha en välkomnar utskottet väntar på oss."
  
  
  "Vad menar du, Nick?"
  
  
  "Vi vet inte vad som hände med dem illrar som vi lämnade Prinzapolce. Tegucigalpa kan vara nästan öde. Men de kan också vara under krigslagar. Och om så är fallet, då Zhenoy soldater kan helt enkelt skjuta på någon annans plan. Det finns en annan möjlighet. Om Zembla tog bra hand om hans pr, kommunikation och transport, han kan mycket väl hamna i händerna på hans medbrottslingar ' egon. En storm kan det vara en signal för att slå till nu att sidan är förlamad. Jag tvivlar på det, men vi vet vad vi inte kan vara säkra på. Tamara tittade på mig oroligt. Det cirklade i utkanten av staden. Medan hennes sömn varade, hon började flyga till ett pris som är något högre än den ursprungliga höjd av 2000 fötter. Det sänkte sig flera hundra meter och vände planet i riktning mot kicker. Tegucigalpa blev klart synliga och försvann till vänster som vi flög över landskapet.
  
  
  Honduras är mycket liknande till Nicaragua. Med undantag av smala kustnära band, det är ett bergigt land. Jordbruket är den huvudsakliga inkomstkällan, men huvuddelen av marken är fortfarande outnyttjad. Som i Nicaragua, det nu såg ut som en karga Arktiska landskapet. Mörka moln, gravid med snö, hängde runt en imaginär mountain peak på en höjd av fyra till fem tusen meter.
  
  
  Min pilot verkade veta flygbanan. Det var troligt att hon hade landat här innan. Hon lät bilen igen, sjönk till ungefär tusen varv per minut, och bytte på landningsstrålkastare. Långsamt, hon sänkte planet. För en orolig stund, jag trodde att hon ville att vi skulle landa mitt i en skogsdunge. Sedan avslutade vi härkomst. De konkreta banan i Tegucigalpa Flygplats skymtade i skenet av vår landningsstrålkastare. Vinden och snön piskade upp i torrents. Synlighet inte sträcker sig mycket längre än skruven. Vagt, att han kunde se den massiva former av kontroll tornet och hangar som uppenbarats före honom. Jag undrar vem som väntade på oss i dessa byggnader. Om någon var där.
  
  
  Vi slog i marken, studsade, slog i marken igen, och slirade. Tamara har återfått kontrollen över planet och vi rullade mot tornet. Vi passerade mimmo par gamla P-51 Mustangs, krig reliker, DC-4s, och grupper av avvecklade F-5s. Det fanns inga kommersiella flygplan i sikte. Hangarer, kontroll tornet och ankomsthallen var allt mörkt, det fanns inga tecken på liv. Min misstanke om att staden hade evakuerats var starkare än någonsin. Det är naturligtvis också möjligt att endast förorterna evakuerades. Befolkningen skulle kunna samlas i ett läger i centrum av staden för att vänta till slutet av denna ofattbara katastrof. Å andra sidan kan det också vara en stor bakhåll. Tamara var väl medveten om den potentiella faran. När vi kom till ankomsthallen, hon avstängd landningsstrålkastare, bromsade kraftigt, och vände Cessna 180 grader. I en nödsituation, vi hade nu tillräckligt med utrymme för att ta bort snabbt igen. Ingen kom ut för att hälsa på oss. Ingen verkade vara som gömmer sig i skuggan av byggnaden heller. Tamara stängde av motorn och kikade försiktigt ut.
  
  
  "Ser du något?"
  
  
  "Nej. Låt oss vänta!'
  
  
  Dörren öppnades och en man sprang ut. Han vacklade, gled, vacklade, och sprang så fort han kunde. Det är inte känt av egot. I alla fall, han var inte en soldat och var obeväpnad. Han hukade sig i vattnet. Vi hörde det svaga ljudet av en bil starta och köra iväg i full fart. Vi väntade några minuter, men inget annat hände.
  
  
  "Förmodligen en marauder,"sade jag," och en drinkare på det." Han kämpade med dörren. Den isande kalla vinden var en skräck efter den mysiga värmen i plan. "Vänta", kallade han till henne, Tamara. — Jag samlar årligen. Henne, sprang fram till dörren, som lämnade mannen. Mendoza pistol med en kula i min hand, redo att gå. Det var nästan för mörkt inne för att se något tydligt. Jag kände runt muren och hittade strömbrytaren och vände på den. Inget sånt. Jag har provat det några gånger. Han abrupt slutade lyssna på henne. Vinden tjöt utanför. Papperet var blåses ut av de stora fönstren.
  
  
  På andra sidan av den stora marmor väntrummet var en rad av biljettkontor. Han gick över till närmaste bänk och gav nä en frågande blick. Han undersökte hennes kontor och toaletter. Flygplatsen var tom. Han gick tillbaka till disken och försökte telefonen som stod på bordet. Det inte förvåna mig att linjen inte fungerar. Shaggy hasande ljud som kom bakifrån. Vända, han tappade sin mobiltelefon och tog upp pistolen.
  
  
  Det var Tamara. Hej, kan du inte berätta för mig att hon var nervös. Hennes runda ögon var storlek av fat. Det var döda vita. "Jag kunde inte ta det längre, det," sade hon.
  
  
  — Inte alla benen är bättre här. Han pekade på telefonen bredvid sitt skrivbord. "Det finns ingen här. Telefonen och heliga är också inte längre arbetar.
  
  
  — Så vad gör vi nu?"
  
  
  "Polensia".
  
  
  Hon tog tag i min ärm nervöst. "Låt oss gå till Tegucigalpa första, Nick. Efter allt, staden kan inte vara helt evakuerades. Inte på så kort tid. Det måste vara någon som kan hjälpa oss. Polisen eller armén.
  
  
  "Jag skulle älska att se henne, baby, men jag kan inte. Vi måste först hitta någon att förklara denna korkskruv. Och om vi hittar någon som, det enda problemet är om de har förtroende för oss. Vi är utlänningar utan pass eller visum. Nej, de skulle snarare tro att det var vi som var orsaken till detta."
  
  
  — Men vi kan inte sluta Zembla. Bara två av oss.
  
  
  Jag strök hennes hand, som var nu håller min. "Vad?"..
  
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  En timme senare körde vi ner Tuguigalpa i en stulen militära land Rover till bergsbyn Polencia.
  
  
  Vi hade turen att hitta något som var på resa i en övergiven flygplats. Rover var parkerad på en liten flygplats polisen garage intill gamla propeller plan. Bilen var hissade upp och höger framhjul har tagits bort. Så snart som den Honduranska myndigheterna bestämde sig för att agera, det var uppenbarligen en allmän panik. Rover var bara kvar. Det var rostig, med en sprucken vindruta och en bucklig kylargrillen. Men viktigast av allt, det var helt stängt. På denna höjd, såväl som högre upp i bergen, där vi skulle gå, det är en sådan sak som vinter. Naturligtvis, är ingenting i jämförelse med nuvarande förhållanden, men det faktum att Honduras används stängt bilar är meningsfullt. Jag var tacksam för det.
  
  
  Jag hittade en matchande däck i garaget. Under tiden, Tamara var rotade igenom flera gas rökkanistrar utanför macken. Jag höll på att förändras hennes hjulet när hon kom för att berätta att pumpen inte fungerar - det var ingen korruption. Lyckligtvis hittade vi flera fat bensin. Vi lyckades pumpa tillräckligt med vatten med handen pumpen för att fylla sex burkar och tanken av all-terrain fordon. Efter alla, den höga oktantal skulle säkert bränna ett hål i cylindrarna. Den korkskruv var bara hur snabbt. Det fanns inga vapen i Rover, vilket inte är förvånande. Vi hittade en spole av rep och en första hjälpen-kit . Innan du lämnar, Tamara bytt bandage på min axel. Han var glad över att blödningen hade slutat och hålen var väl stängt. Men, det fanns inga mediciner för att minska den gnagande smärta. Dess försöker att glömma smärtan. Min studie av Österländsk filosofi och min omfattande yoga klasser ska hjälpa mig att göra detta. Anda besegrar fråga - och det fungerar!
  
  
  Slutligen, på vägen, märkte vi att ugnen fungerar så dåligt och ljuddämparen var knäckt. En kontinuerlig ryker och brinner doft fyllde stugan. Henne, tänkte jag, hur ironiskt det skulle vara om koloxidförgiftning som orsakade oss att dö innan vi hade en chans att dö på ett mer adekvat sätt. Personligen föredrog hon isig snö eller hett bly.
  
  
  Jag körde henne. Tamara hittade sin väg genom kartan för att hon hade utvecklats på hennes knä. Den väg vi tog bestod av en kontinuerlig sicksack genom bergen och slutligen en final, fruktansvärt brant stigning till Polencia. Klättring dessa toppar kan inte betraktas som något spektakulärt. De är inte särskilt brant och inte faller in i samma kategori som Alperna eller yngre Klippiga Bergen. Men nu var vi tvungna att skära genom snötäckta skogar. Klättring vindpinade passerar och isiga häst-och vandringsleder i bergen var farligare än det såg ut. Mörka molnen skymtade över oss. Stripor av grå dimma och snö blandat på platser med hagel, for all-terrain fordon från alla sidor.
  
  
  På båda sidor av den smala vägen, en liten armé av infödda var i rörelse. Flyktingar som lämnat sina byar och hyddor. De traskade till skydd i Tegucigalpa. Vissa var monterade på hästar eller mulor, andra hade vagnar, men de flesta gick. De bar flyter ponchos, lös bomull byxor och sandaler. Illa klädd och eländiga, de traskade tillsammans med sina magra ägodelar på ryggen. Om de var anhängare av Zembla, de ville inte visa det.
  
  
  En dag han stannade för att låta en vagn passerar. Tamara öppnade sidan fönstret. — Hur långt är det till Polencia?" — Vad är det? " frågade hon half-breed . Han stannade för ett ögonblick, sedan drog poncho hårdare runt hans frusna kropp. "Kanske en timme. Vägen är dålig. Gå tillbaka om du kan.
  
  
  — Nej, vi har att gå på. Tack.'
  
  
  Mannen lade sin hand på fönstret. — Det är ingen idé, senorita. Några av dem är runt omkring oss med halv-pension. Människor med vapen jagade oss runt våra hem."
  
  
  "Soldater?
  
  
  "Nej. andra. Jag vet inte varför de ville ha vår lilla by. När man står inför ett vapen, skulle du bättre att inte ställa frågor och lyda."
  
  
  "Vi kommer att vara försiktiga. Muchas gracias, señor. Tamara stängt fönstret. Hennes ansikte var grymma som vi körde. "Det är ingen tvekan om det nu, Nick. Du hade rätt. Sändaren är där.
  
  
  "Ja. Och en sak till. Zembla var redan där.
  
  
  Hon gav mig en skarp blick. — Hur kan du vara så säker?"
  
  
  "Jag är inte säker, men det passar i schemat. Kanaler bör inte vara mycket stora. De var pre-fabricerade och anpassas till en fast våglängd. Kommandon som gjordes runt en Maya tempel. Zembla installerat ih hemlighet, utan tillsyn. Detta sätt, utan att staten kommer att bli misstänksamma och skicka soldater för att undersöka ego: s verksamhet. Nu när saker och ting hade gått fel, han var tvungen att göra ett val. Han skulle avveckla sina kanaler och glömma sitt program, eller han kunde sätta sina planer till varje pris. Och jag kan fortfarande inte se denna fanatiska ge upp. Enligt smed, att det har något att göra med martyren komplex. Nu Polencia är ockuperade av ego banditer, det är självklart att Zebla har beslutat sig för att kämpa till det bittra slutet i båda riktningarna. Eftersom det inte finns någon radio kontakt, jag skulle säga att han flyger fram och tillbaka mellan hans inlägg till stöd och ledning och hans män."
  
  
  "Du menar Överste Zembla är här i Polencia?"
  
  
  "Han måste ha gått ut igen och lämnade vakter."
  
  
  "Vi är inte säker, Nick.
  
  
  Han tog Rover ratten som om det var Zembla ' s hals.
  
  
  "Nej, vi är inte säkra."
  
  
  Vi kämpade för att hitta vår väg upp. Ibland mellan grupper av träd vars grenar är böjd under en ovanligt snölast. Ibland på dimma höljd bergskedjor med klippor på ena sidan och grå tomhet på den andra. Kylan ökat. En isande vind skivad genom kabinen som en rakkniv genom papper, och våra hackade tänder som kastanjetter. Äntligen har vi nått en liten platå, vid den breda änden av en triangulär valley. På andra sidan av dalen var Polencia.
  
  
  En stor, glittrande vanligt utsträckt framför oss. Sergej var bländande återspeglas i den orörda snön. Bara himlen såg ut att gnistra och tindra. De tumlande massor av moln glittrade som quicksilver. Dalen lyste vit och oförglömligt vacker. Graceful ice kupoler som omfattas gång gröna land. En flod som flöt i mitten av dalen. Han kunde se var att det rann ut i dalen. Kuperad fickor under ett tjockt lager av snö pekade på forsen. Många kaskader, nu omgiven av is, som visas på en högre position. Polencia var beläget vid foten av ett stort vattenfall. Vanligtvis byns hus gjort av beige-grå sten och gips, men nu var det ett kluster av fallfärdig elfenben stugor runt en lika vita kyrkan.
  
  
  Han visste att det skulle vara en man på sin vakt om kyrkans torn. Andra kommer att patrullera gatorna, och några kommer att sitta på de branta sluttningarna runt dalen. Vakterna kunde vi se, sex av dem, var och bildar mörka fläckar på ljus bakgrund. Två av dem stod på den provisoriska blockaden som bildas av ett staket runt loggar in på den väg som leder till Polencia. Den andra är ordnade i en halvcirkel på vår sida av byn, till exempel.
  
  
  De har inte sett oss än. Annars skulle de ha gjort något " Tamara sa. "De är bara stod där... Eller kanske de vet att vi är på väg och vänta utan bränning tills vi får slicka."
  
  
  — Ja, låt oss inte hålla ih att vänta längre.
  
  
  — Vi kan försöka att ta ut det sista vaktgevär med en omväg. Vi kan använda ego-gun.
  
  
  Han svarade inte direkt. Jag har studerat området och tänkte. Han försökte att komma upp med en plan som hade en rimlig chans till framgång. Jag visste inte riktigt gillar det.
  
  
  "Nej, vi vet inte ditt schema," jag berättade för henne efter ett tag. — Och vi har inte tid att stå här och reda ut det här." Dessutom, byn är helt öppen. Det kommer att bli en fan så mycket svårare att komma in där. Och även om det fungerar, kan vi inte veta ih läge. Sedan ska vi ge oss iväg. Nej, vår enda chans är att hitta innan de vet att vi är här.
  
  
  "Okej, berätta för mig hur!"
  
  
  Jag granskade dem alla. Då en spole av rep från baksidan av bilen tog det. "Ge mig din pistol", sade jag.
  
  
  "Varför det? Det finns bara tre omgångar kvar i nen.
  
  
  "Utmärkt. Det är två mer än jag har kvar. Åh, och en annan granat, snälla.
  
  
  Hon såg ledsen ut, men hon gjorde som han bad.
  
  
  "Vart är vi på väg?'Vad är det? " frågade hon när hon beredd att klättra ut runt Rover.
  
  
  "Inte för oss, men för mig. Stanna här."
  
  
  "Nick, nej!
  
  
  "Detta är hur det bör vara. Under tiden kan du vända jeep runt och fylla upp tanken med kapslarna. Om jag lyckas, en snabb reträtt kan vara nödvändigt. Om jag inte kommer, då...
  
  
  'Säg inte så.'
  
  
  "Om jag inte lyckas", upprepade han, " då har du en chans." Bensin är mer än tillräckligt för att komma tillbaka till Tegucigalpa.
  
  
  — Jag hatar dig, " hon kallade efter mig. Han tittade över axeln på den slanka figur som sitter i en land Rover . Om det bara inte var så jävla kallt, och situationen var inte så farligt och brådskande! Då skulle jag vilja veta om hon vet vad kärlek är, också. Mitt sjätte sinne sa mig att min älskvärda ryska agenten var passionerad nog för att få oss att glömma att vi någonsin varit kallt.
  
  
  Han nådde båda ändarna av platån och började klättra i bergen som ledde upp till den stora klippan ovanför dalen. Jag var tvungen att packa ner snön med ena foten förrän det var svårt nog att hålla min alenka. Därefter, med den andra foten, nästa del och så vidare. Det var ansträngande till döden. Steg för steg och steg. Snart, hennes benmuskler slutade känna, på grund av att de stampa. På mycket branta avsnitt, var du tvungen att krypa på knäna. Han kämpade för att få upp med händerna. Han nådde slutligen toppen av klippan. Nu är min resa till rock är öppen mer än en halv mil bort.
  
  
  Den första delen var inte alltför svårt. Det bestod huvudsakligen av en labyrint av buskar och små träd, kring vilken random grenar växte i de märkligaste ställen. Men då snår av de vindpinade gamla träd stoppas. Jag kom till en tät skog. Stora granar, ekar och almar böjde sig under vindbyar. Grenarna gått snabbt. Det såg ut som om armarna skulle svänga runt från sida till sida för att hålla sig varm. Några träd som kollapsade under tyngden av snö och bröt med de frysta stammen. Jag var tvungen att gå på dem eller under dem, kryper mer än promenader.
  
  
  Trots snön som täckte allt och planade det, såg han att de träd som står på en kulle. Denna kulle låg ovanför flodbädden, strax före den plats där floden dundrade ner i dalen. Det var en stor grupp angelesas; mörka, böjda former nära varandra. Jag åkte dit i skydd av träden. Här, vinden var mindre starka och mindre tät snö. Han gick ut till flodstranden och tittade runt noga. Vinden avtog. Detta gjorde det möjligt för bättre kontroll av banan. Snön runt omkring mig såg lugn och vänlig. Repet som vägde tungt på min skadade axel. Jag skulle ha velat kasta den över min andra axel, men jag var tvungen att hålla min högra hand fri för att skjuta.
  
  
  Han drog spärren av automatisk pistol flera gånger för att frigöra jaget från den olja som hade förtjockad från kylan. Han slutade döda, och Stahl väntade. Jag skulle ha lyssnat på henne om det fanns någon i närheten. Det fanns inga tecken på liv var som helst.
  
  
  Floden vad de kallade oss-gick genom isen och snön som ett avloppsrör. Han tvivlade på att det skulle frysa i en normal vinter. Träd och buskar, som ryckts med i den storm, som var förankrade bland klipporna i mitten. Träden bildade en grov dam runt det, som sträcker sig från en bank till en annan.
  
  
  Han flyttade till höger genom ett grunt depression mot klippan. Runt vattenfallet, precis innan floden töms i dalen, en stor gran träd föll. Han var till hälften på banken, hälften i floden. De nedre grenarna var djupt under snön, men rötterna såg fortfarande färska. Detta innebar att träd hade ryckts bort ganska nyligen.
  
  
  Dess slutat här. En enda tråd av rep bundna henne vid ett träd. Han kopplade ett annat snöre runt hennes midja. Han korsade den frusna älven och på väg till vattenfallet. Promenader på isen av de floder som skulle ha varit enklare, men att jag inte vill bli upptäckt. Min plan var enkel. Av den tid han hade använt hela längd på linan, han skulle ha varit tillräckligt nära till vattenfallet för att distribuera Tamara är perfekt kamouflerade granat och förstöra skrymmande dam. Han var att räkna på det faktum att den nybildade isen inte skulle helt set. Om isen bröt denna samlade massan skulle forsa ner som vatten runt en reservoar. Polencia var rätt nere i dalen. Befolkningen har försvunnit. Bara Zembla män och sändaren kvar i staden.
  
  
  Det var inte säker. Granaten kunde ha gått av innan jag var i säkerhet i träden. En vägg av snö och is skulle glida längs kanten i rasande fart. Resultatet skulle bli lika dödlig som ett jordskred. Och jag kommer inte att låta mig själv fastna i den malström. Han visste inte något om tändningen inställningar. Repet var mitt enda hopp.
  
  
  Dammen var fortfarande femton meter bort, ytterligare tio. Hennes sätt var mimmo av kvistar och stenar. Han höll tangerine bomb i ena handen, automatisk pistol i den andra. Jag tyckte att jag hörde röster, men jag kunde inte se någonting. Inte för länge. Hon kryper slickar, mina mål och min kropp var så låg som bara hon kunde böja sig. Han hade nästan nått klippan när han hörde ljudet igen. Den här gången var det inget misstag! Några män kom in genom malmköping. De gick mot floden. Ih röster ekade genom snön. Jag kunde tydligt höra vad de sade. "...det finns fotspår här, jag sa till dig, jag tyckte jag såg något konstigt. Han kan inte vara långt borta.
  
  
  Det var en logga som sticker upp ur isen ca en meter bort från mig. Han dök in detta skydd i isen och hittade sig själv i ett rum av susande grenar. Min förföljare måste ha hört mig. Hennes andetag påkommen, ryska pistol redo att brand i min hand. En annan röst hört henne skrika på spanska. "Världen. Rösta rep. Det går över floden.
  
  
  Henne, tittade igenom den döda grenar. Hon kunde urskilja fyra siffror att stanna på åstranden. Männen var klädda i en oformlig uniform med emblem som han hade sett förut i templet. Ih behandskade händerna höll fast vid sina gevär som de stirrade intensivt på isen. En lätt bris blåste, vilket gör ihk hålla sig till sina kroppar. "Som frosty som din syster," sade den tredje, skrattande. 'Hej!'den andre mannen svarade med en obscen gest. "Ta repet, Jose. Låt oss se om du är en bra fiskare.
  
  
  Han sträckte sig efter repet runt hennes midja och obundet det. Hon var inte tvungen att skjuta fyra killar och tre gånger. Han släppte repet och såg den slingra sig i isen. Han omedvetet upp sin vänstra hand, en med Tamara bomb. Droppar av blod plötsligt bildas på min panna. Han stirrade på granaten i misstro. Dess misstag bryts tändningen röret tre fjärdedelar av vägen upp. Förmodligen hände detta när han dök för att täcka. Tre fjärdedelar av vad? Skalet var spänt och kan explodera när som helst — men när? Jag hukade sig ner bakom en fallna träd, undrar om en granat skulle explodera i ansiktet på mig. Plötsligt hörde jag honom: "Oye vänner ! Efter i fotspåren av Ombre. Det är någon som sitter vid älven!
  
  
  Fyra män kom öppet på mig. Ett böjt sitt huvud för att studera spåren. Alla av dem hade gevär i händerna, redo att avfyras. Det var noggrant gjord av Tamara ' s pistol av ledaren för de fyra. Han var bara tjugo meter bort när han sköt henne en gång. Henne såg man ta tag i hans arm och falla på knä. Jag lämnade henne en tangerine bomb på gaffel i en gren. Odens återstående trio halkade och föll platt på isen. De andra två öppnade genast eld. Kulorna jagade efter högar av snö och is skärvor som gjorde ont i mitt ansikte. Det kommer ett par sekunder tack vare överraskning effekt. Då dessa killar kommer att sikta bättre. Och hon var nästan ih i sin sevärdheter. De kunde inte missa.
  
  
  Sekunder hade helt gått när granaten exploderade. Explosionen slog mig i ryggen som en järnhand. Jag kände att isen inte svajar under mina fötter när explosionen slet genom grov dam. Det flög genom luften, landade igen, och slirade. Jag blev träffad av en skur av is, snö, och trä. Han hörde andra män skrik som åska i explosionen dog bort... och då isen började spricka med en olycksbådande rytande. Det kalla vattnet under isen hade inte frusit ännu. Nu började det att flödet snabbt längs kanten av kratern. Isen stönade och ryste under hård press, det började att bryta. Stora hål blev synlig. Isen massan inte längre hålls tillbaka och tillsammans med resterna av skogen, började skjuta som en massiv fryst hälleflundra genom kanten på toppen av staden.
  
  
  Han försökte ta sig upp. Isen dansade och svängde upp och ner. Han föll på knä igen. Han kunde inte ens krypa några meter till stranden. Han slängde en blick i sidled på sina förföljare. Mannen som sköt henne var borta. Allt jag kunde se var händer som var desperat att ta tag i något. Han föll genom en spricka i isen. Den andra gled och skrek. Han kunde inte göra något annat än att klamra sig fast vid grenarna på trädet. Den befriade river ökade våldsamt genom tio meters lucka. Båda bankerna var täckt med en stark ström. Odin runt Zembla folk försökte få ut runt denna porlande fontän. Isen bröt. Ett rop, och de rasande flod svalde ego. De två återstående män tjöt som män inför döden. Det fanns ingenting att göra. Stadigt vi gled in mot klippan. Bitar av is och resterna av träd slog oss från alla sidor.
  
  
  Toppen av vattenfallet liknade en gigantisk bubbelpool. Allt var spinning och dras in i mitten av virveln. Jag sögs in i den med en hemsk gurglande ljud. Sedan föll det.
  
  
  Jag nådde ut desperat efter något som kan bromsa min härkomst. Jag tog tag i det, tog tag i loggen, förlorade mitt ego igen, men jag tog tag i det igen. Många grenar var knäppte eller trasiga nära stammen. Men det var fortfarande tillräckligt med kvistar och barr för att mjuka upp min höst. Stahls buller som är starkare. Det var som om säkerhetsventilerna av tusen ångpannor hade plötsligt öppnat för att släppa över steam. Snö och is hälls i centrum av Polencia. Hela staden var uppslukad i en massa is som snabbt skjutit i höjden upp och föll ner. Hon var i centrum i denna maelstrom när gawking ögon in i bagageluckan på en uppriktig träd vid mina fötter.
  
  
  Han stirrade storögt på den grupp av män. De drevs ut runt om i staden och spridda över slätten. Under tiden, var jag som sköt på. Allt jag kunde göra var att hänga runt och be. Jag hoppades att jag skulle flytta så snabbt att de inte kunde träffa mig. Men inte för fort heller, för då skulle jag bryta min nacke. Han var fångad i en malström av forsande vatten, stenar och träd. Gawk smällde en gren av gräs rakt över mitt öra. En annan gawk med en metallisk skrik rikoschetterade utanför boulder att mimmo hade gått. Det gjorde mig spänd i rädsla. Floden så slog den dalgång med kraften av en kanonkula. Jag slogs av mina fötter och kastas någonstans. Osynliga föremål smällde till mig. Jag var uppslukad av vågor av iskallt vatten tills det blev svart framför mina ögon.
  
  
  En stark ström förde mig tillbaka till ytan innan jag insåg vad det var som hände. Halvvägs genom de tillplattade och nästan helt förstörda byn henne, han kom upp till ytan. Jag kastade upp vatten och skräddarsy vet vad andra skit. Dess försöker att simma. Ett hugg i ryggen fick mig att falla. Jag har inte gjort några framsteg. Därför fortsatte han att stanna på plats för att hålla huvudet ovanför vattnet. Henne, hoppades att på detta sätt stimulera mitt blod omlopp. Det var som att vara i Arktiska Oceanen. I alla fall, mina chanser till överlevnad var inte mycket högre! En annan bild var skickat efter mig. Då han var utom räckhåll, i närheten av vad som måste ha varit kyrkan Polencia.
  
  
  Floden rullade vilt. Mitt blod frös i mina ådror. Mina nerver var stel. Jag kunde inte känner henne längre. Leda hantlar verkade vara limmade att mina armar och ben. Den gick under, bröt ytan, och började sjunka igen.
  
  
  'Nick! Nick, vänta...
  
  
  Rösten kom från runt om i dimman, från någonstans långt bort. Han viftade med handen krampaktigt. En stark hand grep min handled. Han drog på henne och försökte hjälpa henne. Hon kämpade med den nuvarande. Han kämpade för frestelsen att ge upp. Han kämpade nästan överväldigande frestelsen att gå att sova och sjunka in i den största grundvattenmagasin i världen. Men handen gav inte upp och fortsatte att dra mig. Slutligen kände han fast mark. Jag var fortfarande att dras med. Vattnet yrde runt mina lår, knän och vrister... och då är det flög ut! Han tog några stapplande steg och kollapsade.
  
  
  'Smeknamn. tack gode Gud. Jag kunde höra darrning i rösten. Stora tårar vällde upp i Tamara ' s ögon. "Tack Gud för att du simmade nära nog till stranden för att vara lätt att fångas." Är du okej?"
  
  
  "Ingenting liknande. Min röst sprack. Han skakade på huvudet trött och stirrade på Nä. Det är skönt att ha en kvinna att ta hand om dig, tänkte jag.
  
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  Det var kväll när vi kom tillbaka till Tamara ' s Cessna. Det var ingen stjärna i himlen för oss. En plötslig störtskur av snötyngda träd och täckte marken, som redan var täckt i ett vitt tyg. Det var kallt. Varje andetag gjorde ont. Min ofrivilliga bad har täckt mina ögonbryn och skägg med ett lager av frost.
  
  
  Vi blev glatt överraskad över att se en dimmig band av matt gul bakgrund under mitten av Tegucigalpa, huvudstaden i Honduras. Så vår gissning var rätt. Staden har gett värme och tak över huvudet till hemlösa och strandsatta förvaltning kommer att leda till förlust. Flygplatsen och de vägar som leder till det var fortfarande öde. Vi bara en kort stund övervägde möjligheten av att gå till city. Men de gamla argumenten var återigen avgörande. Vi skulle spendera alltför mycket tid på att leta efter rätt myndigheter. I den osannolika händelse av att de litar på oss, ih ' s hjälp kommer att ifrågasättas, och om de inte litar på oss, kommer vi att vara förlorare. Till detta var det risk för att vissa personer kan samarbeta med Zembla och i hemlighet arbeta mot regeringen. Utan korrekta uppgifter, skulle vi aldrig ha känt till och som vi har att göra med.
  
  
  — Och vilken förklaring skulle vi ge för vad som hänt i Polencia?" Tamara skakade på huvudet. "Nick, som var den vildaste trick jag någonsin sett. Om jag inte visste bättre, jag kunde ha svurit att du hade en hel flaska vodka.
  
  
  "Hennes hotell skulle vara en frank nu", svarade jag, frustande. "Förresten, har du en bättre idé att förstöra denna installation med våra begränsade resurser?"
  
  
  "Tja ... nej, inte direkt, men jag tycker ändå..."
  
  
  "Måndag morgon illamående från rektorn!"
  
  
  "Vad menar du, Nick?
  
  
  "Glöm det. Kom bara ihåg att endast en sändare som är förstört. Två mer framöver. Och vi måste "göra det med en summa av tre kulor och, naturligtvis, din cigaretter."
  
  
  "Nick, det är inte rättvist! hon sade, skäggtorsk. "Det är inget fel med mina cigaretter."
  
  
  "Ingenting Smokey kunde göra för att bota en björn", sade jag. "Vill du att jag ska tända henne en cigarett?"
  
  
  "Inte precis", sade hon och skrattade. "Vem är Smokey Bear?"
  
  
  "Det skulle ta för lång tid att förklara det. Förresten, jag skulle vilja att hon ska få en cigarett just nu med en klunk av din vodka. Men bara för mitt eget varumärke med ett guld språkrör.
  
  
  "Gyllene språkrör! Gå vidare, fortsätta. Varför är detta nödvändigt?
  
  
  "Detta är för min T-zon."
  
  
  "T-zonen ?"
  
  
  "Allsmäktige Gud! Tamara, behöver de inte lära dig någonting alls denna academy på Tågtrafiken Avenue? Du kommer inte att sista femton minuter på Manhattan.
  
  
  "Minst de inte lära oss om T-zoner . Dessutom, det låter oanständigt.
  
  
  Det var på mina läppar att säga att det inte var. Men sedan kom jag ihåg en utsåld film hon sett för några veckor sedan. Hon kan vara rätt. Han harklade sig och morrade, " Ge mig en kaka."
  
  
  Hon gav mig en cookie. Det var en av de som ost och peanut butter cookies hittar du i automater. Det var en webb-baserad ätbara föremål som vi kunde hitta i en övergiven flygplats, och vid gränsen av vår förmåga, vi hackade i automaten och tog ett dussin pack med oss. De små choklad i automaten bredvid var helt oätliga, även efter att vi frostas av dem. Sedan, efter vår raid, den var fylld med Cessna tankar. Tamara gick ombord på planet i en tom bil ut av vinden.
  
  
  Vi var fortfarande där. Vi var i en Cessna. Motorn gick på tomgång, och värmen var påslagen vid full kapacitet att frosta av oss. Vi tuggade på dessa kakor. Jag var klädd Tamara päls medan min var att torka. Mina byxor och strumpor fastnat för mig som ett block av is. Vi sökte byggnader för filtar eller torka kläder. Inga resultat. Under evakueringen av flygplatsen, allt användbart, tydligen, har tagit dem. Han tittade på Tamara i mjukt grönt ljus av instrumentpanelen. Hans svalka, mod, och mod var fortfarande beundras. Hon kämpade, förbannade, och hjälpte mig att återuppliva mig i land Rover . Jag var nära utmattning efter att vi har undvikit de få kvarvarande killarna Zembla hade placerats i nu-förkrossad Polencia. Det lyckades hon med. Hon körde hela vägen tillbaka. Vi resonerade om huruvida hon ska ta av sig genomdränkta kläder och frysa på hennes nakna röv, eller bo i dem och passande förvandlas till ett block av is. Slutligen kom vi fram till en kompromiss. Jag tog av sig sin jacka och tröjor och sätta på hennes päls. Resten fick torka ordentligt.
  
  
  Nu var vi äntligen möjlighet att vila i frid, var det tydligt att Tamara var också i slutet av sin styrka. Hon var på flykt i två hela dagar och nätter. Hennes ansikte och hållning visade tecken på trötthet. Jag kunde inte ha gjort mycket bättre. Tamara borstad smulor från hennes knä och slickade hennes fingrar.
  
  
  "Bra. Och nu då? Puntarenas, Costa Rica?
  
  
  "Nej. Jag skakade på huvudet.
  
  
  "Men Nick, Panama är värt många mer söderut! Att du inte tror...
  
  
  "Ja, vi ska gå till Puntarenas första", sade jag, att avbryta sin protest ... Titta på dig, Tamara. Du är dödstrött. Jag kunde flyga denna plan för dig, men jag tror inte att många människor får det bättre. Och i denna typ av väder, det skulle vara ganska jävla svårt att bara stanna i luften. Vi behöver få lite vila.
  
  
  — Men vi har inte tid för det.
  
  
  "Då ska vi hitta tid", sa jag bestämt. Hon tittade på mig frågande, då suckade. "Du har rätt, Nick, som vanligt. Ett par timmar av valv skulle vara vägen ut.
  
  
  Cessna 150 är inte avsedd för valv. Men Tamara har förberett en överraskning för mig. Nä hade fällbara stolar, som ofta finns i bilar i dessa dagar. Viks tillbaka, de var ganska klumpig sängar, men du kan sova på dem. Tja, det var inte på FAA: s lista över nödvändig utrustning, men Tamara verkar inte bry sig så mycket om OSS säkerhetsnormer. Vid denna punkt, jag brydde mig inte heller. Vi sträckte ut, var och en i sin egen stol, ungefär åtta centimeter från andra. Vi låg tysta en stund, tittar på varandra. Tystnaden blev förtryckande.
  
  
  "Vi kan inte bara lämna den motorn är igång hela natten," började hon.
  
  
  'Nej.'
  
  
  "Det måste vara väldigt kallt här utan någonting att värma upp."
  
  
  Ytterligare en minut av tystnad. Atmosfären var laddad med outtalade önskningar och förförisk tankar. "Vi kan dela din jacka, då vi inte få kalla," att han till slut berättade för henne.
  
  
  Ja, hon gick med på. Hon gick upp och stängde av tändningen. Motorn hostade ett par gånger och sedan avstannat. En plötslig tystnad föll över oss. Tamara tvekade... Hon sakta sätter sig bredvid mig i min smala plats. Vrida mig, hon sträckte ut sig till sin fulla höjd. Han öppnade sin jacka och svepte in oss i det. Han höll hennes kropp till honom. Hennes runda, höga brösten kändes som frusna äpplen på mina bara bröst som hon automatiskt snuggled upp till mig. Våra lår rörd. En rysning gick genom henne. Och det var inte från kylan.
  
  
  Han ville inte skrämma henne eller såra henne. Jag behöver det för alltför många andra saker. Plötsligt blir hennes älskare var för riskabelt. Men jag kunde inte kontrollera mina händer längre. Långsamt och unstoppably, de gled ner till hennes smala midja och under hennes ull tröja. Mina fingrar gled försiktigt över hennes spända, platt mage. Jag kunde känna hennes darrande under min beröring. En brännande, bromsande värmen flödade genom min kropp. Min hand smekte hennes sammetslena hud, söka, hoppas. Och då kände han att det — en stickande throb, en vag, men betydande reumatism.
  
  
  Vi kysste. Lat och bråkade i början. Sedan hårdare. En glödande passion tycktes flamma upp i Tamara. Hennes kropp skakade i mina händer i böljande rörelser. Hennes mun var som en bitter frukt. Han huttrade och spända under kraften av hennes famn. Äntligen, hon bröt gratis. Hon skrattade. En stolt och självbelåtna leende, som om hånade min önskan. Men om hon gjorde narr av någonting, det var hennes egna vilja, inte min. Det var ingen brutalitet eller baktanke i hennes leende.
  
  
  Hon hade inte motstå mina händer. Å andra sidan, hon tyst uppmanade mig med hennes rörelser tills vi låg nakna, sida vid sida. Stugan var varm och fuktig, och inte bara värms upp. Långsamt och tyst, han drog hennes jacka tillbaka. Dess stirrat på nä, verkligen stirrade på nä, hela vägen. Hennes mjuka, glänsande hud, hennes perfekta bröst med sina röda bröstvårtor, hennes frodiga mun som steg och sjönk med hennes snabba andning, hennes runda, mjuka lår som förvandlas till långa, vackra ben. Mina ögon slukade henne. Hon såg bedårande. Hon höll ut armarna för att krama mig. "Nick, Nick... — Vad är det?" viskade hon. "Du är så stark, så en riktig man. En omröstning som det ska vara ikväll, en röst som jag ger mig själv till dig. Inga lögner, inga tricks. Inte Ryssland och Amerika. Bara en man och en kvinna tillsammans... jag kysste en bröst försiktigt, sedan den andra. Hon ryckte, tog tag i mitt hår och drog mig i en annan slicka. Min hand gled ner mellan hennes ben och sedan upp den mjuka insidan av hennes lår. Hennes höfter avslappnad. Hennes knän spridas brett, att bjuda in mig att ta henne helt.
  
  
  Hon fick oss att rulla runt i vår lilla stol. Nu var vi på något annat. Det är lägre. En av hennes långa, vingliga ben hängde från slutet av stolen, stödja våra kroppar. Långsamt, hon sänkte sin hand mellan våra kroppar. Hon tryckte mig försiktigt mot hennes våta, varma, skälvande kött. I små, lekfull cirklar, hon började att slingra sig och våndas. Hennes fingrar hungrigt pressade mig in i nä.
  
  
  "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" hon andlöst suckade. Det var som om hon hade helt uppslukade mig upp djupt inne i henne. Hennes kropp vred. Stönande med glädje, hon sparkade henne på benen. Hennes armar och ben lindade runt mitt spända, mobil kropp. En chill rann ner längs min ryggrad. Han kände hennes muskler dra, som om de var inte längre en del av hennes kropp. Hit henne. Med hela sin själ och kropp, jag var lycklig och njuta av detta ögonblick. Hon lindade hennes ben ännu hårdare runt min ryckningar lår. Hennes passionerade fingrar masserade mig med rytmiska rörelser. Min uppdämda ecstasy spillde ut djupt inne nä. Han ryste. Han kunde inte längre kontrollera sina rörelser.
  
  
  Tamara fingrar grävde sig djupare in i min kropp. Fortfarande slickar, hon klämde mig mellan hennes hopplöst spända lår. Hon stönade och stönade under mig som sin egen passion blossade upp med kraften av en flodvåg. Våra kroppar skakade krampaktigt. Det verkade aldrig ta slut.
  
  
  När det var över, vi låg nere ett tag längre, utmattad och full. Våra munnar sammanbitna. Ljudet av vår andning var djup och tung.
  
  
  "Nick", viskade hon när vi började att falla i en djup sömn.
  
  
  'Mmmmm ...?'
  
  
  "Nick, som är Smokey Bear?"
  
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  Costa Rica består också huvudsakligen av berg. Några av dem är vilande vulkaner, som ibland når en höjd av mer än tre tusen meter. Men i teorin, även den lägsta delen av låglandet var nu på denna höjd. Bergen tornade upp sig ovanför honom på en ofattbar höjd. Som Överste Zembla hade förutspått, vädret började bli sämre på grund av en kraft-fältet störningar. Nu när två sändare förstördes, dam: s ledstänger var stängt. Det snöstormar som Tamara och jag upplevde i Honduras förvandlats till en orkan.
  
  
  En fruktansvärd förkylning grep den flygplats som vi flög söderut sent på natten. Tamara flög i en vid båge över Stilla Havet för att undvika stormen så mycket som möjligt. Men så vände vi inåt landet mot Puntarenas, vi var fångade i en ylande, bländande snöstorm. Ändå, Tamara lyckades landa planet säkert på en äng i närheten av Costa Rica port city. Cessna ' s vingar var täckt med ett tjockt lager av is. De-icers inte hålla upp.
  
  
  De två ranchägare vi landade bredvid ägs 1940 Buick fyra-dörrars sedan. Bilen var säkrad med järntråd. Baksätet gav vika för kycklingar. Den bonde som inte gillar den Nicaraguanska pengar är mycket, men vi hade inte något annat sätt för betalning. Vi har också inte gillar verkligen det faktum att vi var tvungna att betala tio gånger det dagliga priset för denna raritet. Vi jagade tuppen runt bilen och körde iväg.
  
  
  Kontrasten mellan höglandet i Honduras och den kustnära regionen Costa Rica var omedelbart märkbar. Den snö som hade fallit där i skogen var fortfarande mjuk. Här, vinden blåste fritt över vidderna av Nicoya Bay . Snö har blåst bort från slätterna och ackumuleras i dalarna eller i skydd av byggnader och klumpar av träd. Vinden blåste på oss från alla håll. Vindbyar ibland körde bilen farligt nära diken som löpte parallellt på båda sidor av vägen. Ibland var vi nästan står still när staden och snön föll mot oss. Den ständiga vinden vände snö och staden i en massa av is, som gradvis frös in i en betong-hård skorpa. Det knakade när vi passerade ego. Himlen var en bländande vit, full av reflektioner och blinkande ljus. Det är fantastiskt att en så intensiv kyla och sådan bländande skönhet kan kombineras. Kombinationen av dessa två moment förblindade mig så jag kämpade med ratten. Jag kunde knappt se grenarna av träd och buskar för att piska oss. Bilen träffade ihs en efter en. Tamara snuggled upp till mig för att värma upp lite.
  
  
  Slutligen har vi gled in i Puntarenas. Det är den största hamnen i Costa Rica i Stilla Havet. Staden ligger ca 140 km väster om huvudstaden San Jose. Detta är vanligtvis en stad med en befolkning på mer än 30 000 människor. Nu såg det mer som en tom kyrkogård. Det var ingen i sikte. Även de djur som tac delar ströva omkring dessa städer. En gammal kryssningsfartyg och flera tonfisk trålare var ankrade i hamnen. De var frusen i isen. Staden, snö, och den ylande vinden bucklig fartyg och bröt sin master.
  
  
  Vi fortsatte att köra på lägsta växeln. Vi misstänker att alla Vacaciones var en del av en turistort, på andra sidan av hamnen. Vi kom till Skipper ' s coffee. Rök böljade runt skorstenen och det röda skenet av en alltför ljusa spis strålade in genom fönstren. Dess stoppas. Tamara gick in för att fråga efter vägen. När hon kom tillbaka, hon var märkbart blek. "Det är hemskt ute, Nick," sade hon, hennes röst darrade. "Det verkar som att hela området är det. Kvinnor och barn frossa i framför kaminen. Män står runt honom och stirrar apathetically. De är förvirrade. De är rädda och nästan utan mat. Odin runt dem berättade för mig att det fanns något att äta i domkyrkan, där ännu fler människor satt. De kommer att dö, Nick. Vi måste sätta en tråd för detta!
  
  
  Han smekte hennes ben lugnande. "Vi kommer att göra allt vi kan. Där är alla i salen?
  
  
  Hon nickade sorgset. "Vad gör vi när vi kommer dit, Nick? Du kan inte säga att Miss Mohada sänt oss. De kommer aldrig att köpa den! Dessutom vet vi inte om det finns någon Zembla anhängare i hotellet. De kan vara det, men sändaren kan döljas någonstans.
  
  
  "Jag vet, men vi måste börja någonstans, Tamara, som i Polencia."
  
  
  Slutligen kom vi till en boulevard med hotell, barer och souvenirbutiker. Som en följd av den ökade turismen har under de senaste fem åren har de ökat lavinartat efter regn. Alla Vacaciones var ett runt den största byggnader. Det var separerade från vägen av en semi-cirkulär uppfart. Från vägen, det såg ut som en stor chrome pip med små balkonger. De två nedre våningarna har utvidgats till att surround-en solterrass och en redan frusen pool. Hela området var omgiven av en hög stenmur.
  
  
  Femton meter från ingången, den smala ingången var blockerad av en Fiat bil. En rännil av rök rymt från avgasröret. Så motorn var igång. Fönstren var stängda. Men när det slutade, dörren bredvid föraren omedelbart öppnades och en man kom ut på nä. Han lämnade dörren öppen, som kommer upp till oss. Bakom det, såg hon en annan man kör. Både män höll en submachine gun pekade på Buick. Han försiktigt drog fram sin pistol och placeras ego på sätet bredvid honom. Håller pistolen i sin högra hand, han rullade ner fönstret med sin vänster. Hon skulle stanna artig så länge som möjligt.
  
  
  "Señor?" Mannen frågade med en misstänksam blick.
  
  
  "Kan du flytta din bil", sade jag. "Vi vill gå till hotellet."
  
  
  "Hotellet är fullt. Nya gäster är inte längre tillåtna.
  
  
  "Vi är inte du", sa jag snabbt.
  
  
  "Åh, nej? Vad händer då?'
  
  
  "Vi är inbjuden," Tamara sa.
  
  
  "Business", tillade jag.
  
  
  Mannen blinkade och såg piggare än någonsin. Är ni konstnärer som är tänkt att utföra för syndare utan Synd?
  
  
  Tamara och jag utbytte en snabb blick. Vi förstod inte vad han menade, men vi nickade snabbt.
  
  
  "Naturligtvis," sade jag. "Vi är konstnärer. Kommer du att låta oss passera?"
  
  
  Vilka är de, Juan? "Sluta!"föraren av Fiat skrek.
  
  
  Artister, " Juan kallas tillbaka. Egots ögon smalnade till springor. "Men de ser inte likadana alls. Jag tror att ...'
  
  
  Ego avbröt henne. "Vi sjunga och skämta och..."
  
  
  Puh! mannen skrattade. "Vi kan tänka oss något bättre."
  
  
  "Jag dansa," Tamara sade i en låg, inbjudande röst, och tittar upp på honom. Hej, jag lyckades att luta sig framåt samtidigt pusta ut mitt bröst. Ingen liten bedrift med alla kläder hon hade på sig. Den högfärdiga leende på vaktens ansikte försvann som snö i solen.
  
  
  -"Bueno ! Att det är bättre!'
  
  
  "Ja, amigo," han avbröt, " innan du ser Senorita Fandango från Fandango och Slipa." En exotisk dansare med ett gott rykte i hela världen. Om du ser henne...
  
  
  "Hans," sade mannen. Han sänkte geväret och gick tillbaka till fiat .
  
  
  "Ovänliga pojken," mumlade jag när han kom tillbaka i bilen.
  
  
  Han lämnade dörren öppen och tittade på oss nära. Han plockade upp radio från instrumentbrädan och sade ett par ord. Det var en en-minuters fördröjning. Sedan kom reumatism. Som borde ha lät bra. Minst mannen nickade till föraren, och Fiat körde tillbaka.
  
  
  "Första hindret är över", sa jag när vi var förbi ego. "Sändaren är här på hotellet."
  
  
  "Eftersom det inte finns säkerhet?"
  
  
  "Ja, och eftersom inn brinner med ett heligt ljus. Detta innebär att de har en egen generator. De hade därför förberett för kommande händelser. Förmodligen, Zembla har redan stationerade hans män här i väntan på händelser.
  
  
  "Jag hoppas att allt är uppvärmd," Tamara sa, rysande.
  
  
  Han kände att hans axel. Såret har läkt bra. "Jag undrar", sa han till henne eftertänksamt, " där de gömde sig sändaren."
  
  
  "Henne, annars undrar jag vem eller vad dessa" syndare utan synd ' är?
  
  
  "Jag vet inte. Kan du dansa, förresten?" Hon log. "Jag kan inte veta något om din Smokey bear, Nick, men jag lärde mig några knep i Tågtrafiken."
  
  
  "Detta kommer att komma till hands", sade jag, " eftersom jag inte vet något kort trick."
  
  
  Jag var inte förvånad över avsaknaden av en dörrvakt. Hallen var öde med undantag för receptionisten. Det var som ett museum of fine arts. Väggarna var täckta med väggmålningar och målningar. I centrum av den gyllene matta var en fontän dekorerade med plast blommor. I hörn, bakom en disk, stod en långsam ung man med satin ögon och uttrycksfulla näsborrar. Ego hade en öppen post och nyckelbildruta på ryggen, och en liten växel på hans vänstra. Det var nog en annan walkie-talkie under den blanka rosewood disk. Hur som helst, han tittade på oss förväntansfullt när vi närmade oss. Så var muskulös herre lutad mot disken bredvid honom. Som alla hotell chefer, den här killen var klädd i randiga byxor och en nejlika i hans knapphål. Men likheten slutade det. Egot jacka som såg ut som en svullen gris urinblåsan. Nejlikan hade vissnat, och hans ego-tunga bröst putade genom illasittande kostym. Tydligen, han tog av riktig manager kläder och gömde honom någonstans. Hennes, och hoppades att han inte skulle bli kall i sina underkläder.
  
  
  Jag kunde höra Tamara är snabb andning. Jag följde sin intuition. Zembla blockerade allt inifrån och ut. Vi har lyckats komma förbi den första raden i försvaret, men det var fortfarande en hel del att göra.
  
  
  Pseudo-manager reste sig upp och såg oss upp och ner. Egots röst som verkade komma från runt en mycket djup och en. "Fandango och Slipa?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  — Du är inte på min lista, Senor Fandango.
  
  
  "Hennes Mala; hon är en Fandango. Men jag kan ge dig en förklaring.
  
  
  "Vår agent," Tamara avbruten, " fick det hela blandas upp.
  
  
  "Den andra konstnärer inte kunde komma," sade jag.
  
  
  "Denna fruktansvärda väder. †
  
  
  Den chef som räckte upp handen. "Stop it! Snälla sluta! Jag vill inte höra om det igen. Gör du både dansa?
  
  
  Han hostade ursäktande. "Tja, det är mest gått runt det, och..."
  
  
  "Han är min chef nu, och..."
  
  
  "Men om du insisterar, jag vill fortfarande ha det."..
  
  
  "Det är nog! Det är nog lika bra som om du inte dansa, Senor Slipa. De ber för en kvinna och en kvinna kommer de att bli. Något att roa väl, är det inte? Var är din kostym, senorita ?"
  
  
  "Oroa dig inte om det," Tamara sa kraftigt. "Men jag behöver musik."
  
  
  — Hade de inte berätta det?" Hotel Vacaciones har en full-time team på tre personer. Det spelar i cocktailbaren, på hela säsongen. Denna kombination är på ditt förfogande. Chefen suckade nästan tyvärr. Jag hoppas att du är lika bra som Carmen...
  
  
  "Carmen?"
  
  
  "Carmen LaBomba, senorita ! Hon är mycket känd i detta område. Jag har aldrig hört talas om dig.
  
  
  "Det kommer att förändras innan ikväll," Tamara lovade sullenly. Hon vinkade till ego igen. Hon kände sig inte bekväm. Min krage började nypa i min hals. Det var som att vi var ansöker om ett bra jobb i Union City, New Jersey.
  
  
  "Senor, vi är kalla och" trött och hungrig, '", sade jag skarpt. "Hej, om du fortfarande har att utföra..."
  
  
  "Ja. Pepe, visa dem till ih rum.
  
  
  Receptionisten hoppade till uppmärksamhet. "Du! I vilket rum?'
  
  
  "Är inte det ett permanent utrymme för konstnärer? En av dessa, separat från gästerna, på baksidan av hotellet?
  
  
  "Din, din," Pepe kommit överens om . Han nickade kraftfullt och tog en nyckel från styrelsen bakom honom. Han duckade under disken. "På detta sätt, iller favorit."
  
  
  "Vi kommer att ringa dig," chefen sade. "Ha en bra tid, senorita, och du kommer att bli så bra som Carmen."
  
  
  Tamara gav ego ett sensuellt leende. Vi följde administratör igenom. "Inte mycket vänliga, är det?" Tamara märks detta när vi passerade mimmo hiss.
  
  
  "Jag tror att han verkligen gillade den här Carmen", sade jag. Hon är fortfarande inte känner sig särskilt bekväm med hur saker och ting var på väg.
  
  
  Vi gick ner för korridoren som ledde till den stora hallen. Sedan vi gick in i ett stort cirkulärt rum fullt av vita runda soffor, bekväma stolar, tabeller och kolumner. Å ena sidan fanns ett stort fönster med utsikt över den soliga terrassen. Den andra sidan förvandlas till en cocktail lounge. Högt upp mellan två stora pelare hängde en banderoll med en stor gyllene bokstäver:
  
  
  VÄLKOMMEN, HELGON AV DEN SANNA EVANGELISKA KYRKA-fromhet-kyskhet-renhet-VÄLSIGNADE BONING.
  
  
  "Har du att dansa det senare," Pepe sa. Han pekade på den cocktail lounge, som var fylld med skratt.
  
  
  Han tittade på vardagsrummet i riktning Pepa hade som anges. "Vem är de personer som under det?" Jag frågade, om man ser tillbaka på Pepe.
  
  
  Pepe ryckte på axlarna. "Heliga av den Sanna Evangeliska Kyrkan, senor . Vem annars skulle vara på detta hotell?
  
  
  - För estestvenno. Vem annars?'
  
  
  Vi gick ner i hallen och genom vardagsrummet. Jag blev påmind av vakterna "kommentar om att" syndare utan synd." Slutligen, receptionisten tog honom i axeln. "Pepe, de kallade oss mycket oväntat. Vi behöver inte förstå det alls. Vilka är dessa, öh, Helgon?
  
  
  'Norte Americanos, Senor Grus. De tror att dricka, röka, dansa, eller sova med någon annans hustru är syndigt. De har bokat ett rum på detta hotell som en del av deras korståg runt utomhuspoolen att konvertera alla som har några glädjeämnen i livet. Jag säger detta som en vän, senor . Vi räknar med att vara väldigt tråkigt med dessa Helgon. Tyvärr, ih försenades på grund av en plötslig förändring i vädret. Mycket irriterande.'
  
  
  "Du kan säga att de är konverterade," Tamara sa med en sly leende.
  
  
  Pepe rullade sina ögon. "Om jag, liksom dem, trodde att tråden, i slutet av världen är nära, jag ber henne på mina knän om förlåtelse för hennes inbiten syndare. Åtminstone om jag får chansen! Å andra sidan, om det var något fel med min livsstil...
  
  
  "Jag förstår. Nu har de en chans, de är att fånga upp."
  
  
  "Det ser ut som det," Pepe sa. Han rullade sina ögon igen. Vi kom över en tom matsal. Vi gick runt i köket genom en smal korridor. Pepe öppnade en av de små dörrar och vinkade åt oss att komma in. Att rösta. Jag är rädd att detta inte är vårt bästa rummet, men.....
  
  
  "Vi förstår", sade jag. — Vad sägs om att visa?" Varför blev vi ombedda att göra detta?
  
  
  "Alla de Heliga bröllop, senor, verkligen gifta. Och de kvinnor som de förde med sig... sekreteraren log blygt och blandas hans fötter som om han inte riktigt vet vad de ska göra med sin figur. "Vi tyckte det bästa att möta ih: s nya behov så mycket som möjligt. Vi vill inte att komma i vägen eller göra något buller."
  
  
  "Ja, det skulle verkligen ställa upp situationen med denna storm, skulle inte det?"
  
  
  Pepe styva. Kyligt och med återhållsamhet, sade han, " inte ställa några fler frågor, senor. Du är bra betalt.
  
  
  Särskilt om du kan underhålla våra gäster på ett trevligt sätt. Annat än att, det är ingen av ditt företag. Jag föreslår att du stanna här tills du har att utföra. adjö.'
  
  
  Pepe var rätt. Det fanns inte så många objekt i rummet. Väggarna och taket var creme-färgade. Golvet var täckt med samma gyllene matta i salongen. Det var en stol, en stol, och en fin kontorsstol i en tunga, mörka stil som liknade spanska. Extra säng var täckt med en mörk blå brokad överkast. Det var också ett litet badrum med en bidé som verkade större än en duschkabin. Terrassen var täckt med snö. Fönstren i skjutdörrar böjd under den kraft som vinden. Men efter allt vi hade gått igenom, radiatorer utstrålade en trevlig, behaglig värme. Så vi stannade kvar i rummet tills vi skulle gå upp. Pepe tog hand om det, förresten. Han låst upp oss!
  
  
  "Att smyga," jag morrade, rycker på dörrhandtaget.
  
  
  "Nick," Tamara sade, " kom och ta en titt."
  
  
  Hon satt med skjutdörrar. Han gick fram och ställde sig bredvid henne. Hon pekade mot en förlängning av köket som är vinkelrät mot våra rum. I köket, genom den upplysta fönster, hon kunde se fett manager talar för att några beväpnade män. På grund av ogynnsam vinkel, jag kunde inte göra allt. Jag såg två män som sitter vid ett bord. Ih submachine guns hängde tafatt på ryggen. De är Ali. En figur i randiga byxor pekade vilt med händerna. Jag trodde inte att han var galen. Det såg ut som han var med att ge ut order. Den ångkokare nickade regelbundet och fortsatte att äta. Efter ett tag manager försvann.
  
  
  "Vad tror du?" Tamara frågade.
  
  
  "Jag vet inte", sade jag. "Det ser ut som att de äter. Hennes hotellet skulle veta var de var på väg!
  
  
  "Vänta, de är att få upp!"
  
  
  Männen reste sig upp. En fet gammal kvinna i en formlös klänning dök upp. Hon rensade sin stol. Inget hade hänt på månader. Jag var rädd att vi hade tappat bort henne. Sedan, lite längre, det heliga ljuset kom, och vi såg ih igen. De sträckte sig, gäspade våldsamt, och repade sig. Slutligen fann de ett spel för ett litet torg stol och började spela kort. Kring män, Odin lutade sig tillbaka i sin stol, sin startat fötter lindade runt stolsben. Min uppmärksamhet drogs till det objekt han lutade sig mot. Det var en tjock ek dörr med kraftiga järnbeslag för ett kylskåp eller frys.
  
  
  "Ja", sade jag långsamt, " ja, jag börjar förstå henne.
  
  
  "Vad?"
  
  
  — Jag ska satsa du något som Zembla installation i frysen." Kylning för estestvenno är avstängd. De rör och ledningar inuti den bildar en vacker överföringsnätet."
  
  
  "Är du säker?'
  
  
  "Nej," jag erkände, " men är du säker på att så inte är fallet ?"
  
  
  'Nej.'
  
  
  "Åtminstone som kille över att det inte vaktar biffar", sade jag. "Jag måste undersöka. Vi kan väl börja där som överallt annars.
  
  
  Hon snuggled upp till mig. Det var oro i hennes ögon.
  
  
  "Men hur?"
  
  
  Ee kramade henne. Hennes kropp skakade. Jag har tänkt på det länge och hårt. Om jag bara hade att spole för lina jag lämnade henne i Polencia. Eller min stilett, som togs ifrån mig i Maya-tempel. Eller min Luger kvar i Washington... Inte att hitta en logisk lösning efter en viss tid, hennes personal började överväga mindre självklart val. Men även de verkade mindre lämpliga än vanligt. Sedan efter en lång paus, sade han eftertänksamt,"ja, kanske det finns en väg ut om vi använder dina cigaretter." Ee: s ögon vidgas i skräck när hon visar sin plan. Hon flämtade efter andan. "Försök inte det! Det är omöjligt!
  
  
  "Precis som alla andra. Vi måste göra något. Stanna här och ge mig ett alibi i fallet Pepe eller någon annan dyker upp.
  
  
  Hon grep min kappa tätt i båda händerna och skakade på huvudet. — Nej, gör det inte nu. Vi kan ha en liten chans, men bara om vi kan få ut av detta rum med vanliga metoder. Inte om du bryter ner dörren och Gud vet vad larmet kommer att höjas. Du måste göra ditt drag i samband med öppnandet av Senorita Fandango, Nick. Vänligen vänta. Då kan jag hjälpa dig minst av distraherande Zembla män.
  
  
  "Senorita Fandango' s debut, är det inte?" Hennes leende var sneda. — Vill du verkligen tror att du är tillräckligt bra för att hypnotisera hela hotellet?"
  
  
  Hon tryckte hennes darrande kropp till min fulla längd. Med flinka, snabba fingrar, hon knäppte min jacka. Hon tog ett steg tillbaka, skrattar så hon ryckte bort sin egen päls. "Nick, skulle han ha kunnat komma upp med ett bättre namn?"
  
  
  "Jag var tvungen att improvisera," sa jag och defensivt. Han tappade sin päls på golvet bredvid Tamara. "Mmm ... Tamara knäppte ull kofta som hon bar som en blus, så att hennes stora, fulla bröst bara var delvis täckt. Hon tog några steg bort innan hon slutligen hade tillräckligt med utrymme.
  
  
  "Senorita Fandango börjar hennes resultat!"
  
  
  Hon knäppte hennes kjol och sänkte det. Hennes kofta föll trots att hennes lår, som en liten mini-klänning. Som en blyg tjej, hon lyfte upp fållen på hennes vest och lindade hennes ego runt hennes midja. Hon var naken från hennes lår till hennes fötter, med undantag för ett litet par vita trosor.
  
  
  Sedan hon började dansa. Hennes kropp låg kvar orörlig. Endast den del som ligger mellan hennes navel och knäna skakade och vrida svårare än träden utanför i en storm!
  
  
  "Vad tror du, Nick?" — Vad är det? " frågade hon med ett leende.
  
  
  Där tror jag det sagt. "Jag tror att du är mer Senorita Slipa än Fandango. Och Senorita La Bomba med honom.
  
  
  Hon började skratta mjukt. Hon slet knappar på sin väst. Hennes ull svansar verkade falla från hennes axlar. Hon nått bakom ryggen för att ta bort hennes behå. Hon plockade upp takten. Hon kom fram till mig nästan naken.
  
  
  "Borde vi inte...?" frågade hon hoarsely, nicka huvudet på mig.
  
  
  Låt oss göra vad? Mina tankar var långt borta, och det tog mig en stund att förstå vad hon sade. Att prata i en tid som denna! Detta var inte meningen att hända! Då hennes tunga funnit sin egen. "Skräddare, ja, naturligtvis! Vi kommer att ha svårt!
  
  
  Tamara suckade igen. Hon sträckte sig fram, tog tag i mitt bälte, och gav mig ett bra ryck. Han kände ett ryck i hans spända kropp. Tamara var fortfarande snurrar, snurrar. Han sträckte sig fram och tog tunn vit nylon. Jag drog den. Varför inte? Hon hade rätt. Det är bättre och vänta." Vad är det bästa sättet att döda tid? Hon slutade dansa och tryckte sin nakna kropp mot min. Hon kysste mig, hårt. Hennes läppar var fuktiga och varma. Ee plockade upp henne och bar henne till sängen, våra läppar fortfarande trycks ihop. Vi landade öppet på sängen. Snabbt, vi fortsatte att kyssa. Min tunga sjönk djupt mellan min längtan läppar in i den varma ihåliga och sedan rta.
  
  
  Hon höjde armarna för att linda dem runt min hals. Men ih höll henne brett isär och sköt henne tillbaka till mjukhet i kuddar. Han fick upp och hastigt klädde. Tamara lutade sig tillbaka mot kuddarna och tittade på. Armarna brett isär, benen lite isär. Hon andades tungt.
  
  
  Nick, " viskade hon när hennes säng var bredvid henne.
  
  
  "Gör det igen som du gjorde igår kväll... Min hand vandrade över den kuperade terrängen i hennes bröst, mimmo hennes bröstvårtor, och hennes mjuka mage till mjukt ljus värme. Hon stönade. Hennes kropp hittades " oberoende liv under mina smekningar. Hennes röst mumlade i mitt öra och bad mig att ta henne helt och lägga ut den flammande eld som satte igång mina fingrar i hennes höfter. Han kysste hennes läppar, hennes kinder, mjuka ihåliga av hennes hals. Min tunga cirklade hennes hårda bröstvårtor. Nya vibrationer har drabbat oss. Min våta läppar smekte hennes liv. Henne, kände hennes smidig hud dra åt. Mina trevande mun sjunkit ännu lägre tills Tamara skrek med nöje. Hon rullade från sida till sida, stönande med glädje som mina läppar i borstat henne, lägga henne intensivt bultande upphetsning. Hon höll ut sina händer i plötsliga rörelser. Hennes fingrar borrade sig in i mitt hår.
  
  
  Hennes kropp reste sig upp, skakade och vred sig under mig. Henne, kände hennes våta värme. Hon låg på golvet och väntar på vilt, redo att ta emot mig. Hon tog tag i mig med en kraft som nästan var som driver mig galen. Hon uttryckte sin glädje högt. Hennes armar lindade krampaktigt runt min hals, och hon tryckte mig mot den avsmalnande kurvor av hennes bröst. Hennes kropp under mig upprepade min rytmiska rörelser i naturen, okontrollerbara stöten. Hennes klor grävde sig djupt in i min rygg, gled ner, och lite till kött av min rygg. Hon knuffade mig djupare in i henne, sprida hennes höfter så långt ifrån varandra som möjligt.
  
  
  Uppfyller Tamara ' s desperata behov var en mödosam uppgift. Han lät sin tunga glida fram och tillbaka i hennes mun för att lugna ner henne och få henne lugn. Det var hopplöst. Överlycklig, hon lindade hennes ben runt min rygg. Hennes nakna kropp var smart med en bank av brinnande passion. Hon ryggade tillbaka henne. Upp och ner. Först långsamt, i böljande rörelser, sedan snabbare och snabbare, tills slutligen alla sinnen var förvisad runt våra kroppar. Utmattade föll vi på hennes säng var berusade, oförmögen att röra henne ville säga något, men kunde inte hitta hennes ord, nått över henne och drog täcket över våra svettiga kroppar. Tamara gungade försiktigt i min famn.
  
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  Cocktail bar som heter El Coyuntura . Om någon runt gästerna — helgon eller syndare — hade inte varit där tidigare på dagen, de hade redan ställt in. Med andra ord, alla visste att vi var på väg.
  
  
  I lobbyn, det var ett brett ristade mahogny bar med nödvändiga speglar och flaskor bakom det och en trevlig bartender som talade tre språk, och alla tre var dåliga. I stället för en mässing stång, tunnan innehöll en klar plast rör med lysrör. I den sensuella röda neonljus, varje kvinna såg minst tio år yngre. Det var ett par mjuka säten mittemot baren, men de flesta av vardagsrummet var ockuperat av utrymmet bakom det som såg ut som en amfiteater med rundade väggar klädda i gult papper. Runda bord sattes upp runt ett frimärke-stora dansgolv och en liten scen. Hälften scenen var ockuperat av den utlovade kombination av gitarr, trumpet och piano. Musikerna spelade med mer entusiasm än skicklighet. De stannade nu, efter att ha utfört Mama Looka Boo Boo med stor entusiasm strax innan . Några av de mindre heliga ägnat sig åt den djävulska synd dansa och snubblade tillbaka till fullsatt bord eller bar att gå med sina vänner. Männen var klädda i svarta kostymer och slipsar-även om de flesta band var nu obundet.
  
  
  Kvinnorna var ännu mer surt, ih käkar var sammanbitna, ih hår var slicked tillbaka och drog upp i en bulle. Oformliga klänningar som sträckte sig från halsen till fötterna gömde hennes figur. De var lite tipsy, skrattar, rullar sina spegelblanka beady ögon och skrika ut sitt långa ord över den storm.
  
  
  Utanför, stormen slog allt med en skrämmande kraft. Trots skrik och den dämpande effekten av tunga gardiner, han gång på gång hörde ljudet av brutna träd, stenar, och vrak att träffa väggarna. Byggnaden ryste, och de drycker som skramlade i sina glasögon. Omröstningen gillar detta, Titanic måste ha gått, tänkte han för sig själv. Först då var mod och beslutsamhet inför döden fortfarande traditionellt vanligt. Här fromma heliga drack febrilt, fast besluten att njuta själva fram till den sista timmen. Med en sådan baksmälla, skulle de nog önskar de var döda den nästa morgon.
  
  
  Hon var backstage, scenen var öppen framför mig. Tamara satt bredvid mig, insvept i vitt ark vi hade stulits från en säng i rummet. Hon lindade den som en sarong och knöt en röd gardin sladd runt hennes midja. Det gav hennes utseende av en jungfru, en passionerad, men fortfarande felfri bruden väntar på sin make. Trots väntan i sovrummet, han var fortfarande inte säker på vad hon skulle göra tillbaka på scenen. Hon visste det inte själv. "Spela tillsammans med öra," sade hon när vi satt på hennes dräkt. Efter att ha hört den combo, han var inte säker på om det skulle fungera. Det viktigaste var att behaga allmänheten och distrahera anställda. Vi kom överens om detta.
  
  
  Jag vände mig till Pepe, som var lutad mot en pelare cirka tre meter bakom oss. Hade han kommit för oss femton minuter sedan och var nu spelar värd. Eller en säkerhetsvakt, med tanke på den bula på vänster sida av camisole ego.
  
  
  "Jag kommer att fortsätta att introducera henne," emu berättade för henne.
  
  
  Bueno . _ Gruppen ...?'
  
  
  "Jag pratade med dem om det för några minuter sedan. Efter alla, vi hittade en melodi som de säger att de vet. Jag kommer inte tro på det förrän jag hör det.
  
  
  "De är bra pojkar, senor.
  
  
  "Åh, de är fantastiska!" Combo signalerade henne. Det trumpetare blåste en fanfar som om egot instrument som finns i en frukt-sallad. Han tog ett steg framåt och gjorde en gest med händerna tills alla var tysta med undantag för en mycket knubbig kvinna som hade hicka.
  
  
  Hon skrek högt. - 'Yahora, mina damer och caballeros, la senorita fandango! mui celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  De förmodligen inte förstår spanska, men vad jag sa var tillräckligt tydlig. De började klappa. Först hiccuping kvinna, och sedan hela rummet. Tveksamt, musikerna börjar utföra "Rumba Tamba". Tamara tog scenen. Hon kom ut. Passerar mimmo nä hon såg ett lager av färg som blänkte på hennes ansikte. Hon var rädd. Förmodligen mer rädd än om hej tvungen att göra vad han skulle göra med henne. Hon snubblade. Odin runt män flämtade. Hon återfått sin balans. Med strippa kliv, hon gick till centrum av scenen. Hon sneglade på den combo, fångade tung rutin, och började sensuell flyttar hon hade visat mig tidigare. Hennes överkropp knappt flyttat. Den glittrande veck på bladet virvlade med den snabba rörelser av hennes lår och skinkor. Hon vände sig om och började sakta att lossa det röda snöret. Hon lät det dingla som hon löste det. Ee fusionen börjat att utvecklas, inte bara på sina egna. Hon höll hennes ego hårt mot hennes bröst och tittade på Pepe och mig. Leende, hon kastade i mig ett skosnöre.
  
  
  Hon fortsatte att hålla bladet i hennes vänstra hand. Hon lägger sin andra hand på hennes långa blonda hår och lyfte ih upp. Sedan hon började dansa. Bladet öppnades sakta tills publiken kunde se bandet av hennes behå och trosor. Gitarristen vackert stöds ee med vibrationer av strängar och en kraftig ackord med varje rörelse. Publiken gillade det. Endast ett fåtal av kvinnorna har bleknat lite. Pepe såg alla pigga och skylt med en sly titt i hans ögon.
  
  
  Pepe sätta ett snöre runt hennes hals och ströp honom. Han rusade åt sidan för att fly. Blev en provisorisk snaran runt det. Han föll på knä. Det var enklare och snabbare på det sättet. Han försökte skrika, men skosnöre drunknade ut något ljud. Han drog henne hårdare. Med hjälp av rep som hävstång, han tryckte sin tumme till baksidan av Ego huvud. En idiot, och målet rullade i sidled.
  
  
  Ingen verkade märka. Publiken och människor placeras av" chef " i vardagsrummet såg Tamara varje rörelse. Rytmen av musiken växte snabbare och snabbare. Alla ögon var på Tamara. Hon släpades av de döda-och utflyktsdisk kontorist i skuggan av vingar och kastas av ego på toppen av en hög med tomma öl-lådor. Tamara ' s jacka som låg på en av lådorna. Hon svepte resten av hennes kläder i det och tog allt med henne, trots att Pepe ' s invändningar. Han drog av sig sin jacka över till scenen och knäppte den. I händelse av problem, Tamare nu kunde snabbt tag i hennes kläder. Henne, såg henne uppträda.
  
  
  Hon tog av arket. I hennes behå och trosor, hon gungade upp och ner med överdrivet snabb och skakiga rörelser. Hon dansade som om hennes liv hängde på det.
  
  
  Och så var det. Som min, förresten. Han gled ut på vingarna och ner för den smala korridoren som ledde till huvudentré och foajé. Det stannade för ett ögonblick när den nådde hall. Han mindes att se två män som stod där på sin väg till vardagsrummet. De såg ut precis som Pepe, som hotellets gäster. Oni luktade som beskyddare för en billig Parisisk bordell. Luften luktade det. Doft av rosenvatten Stahl tsenymnogy är svagare.
  
  
  Han kikade försiktigt runt hörnet. Tamara var bättre än jag kunde ha hoppats på. De två män som bara var några meter bort från där hall hade blivit den huvudsakliga vardagsrummet. Man var ständigt peta andra i revbenen. Tydligen, kännare av konst. Med en .22 kaliber Trejo och en automatisk pistol i sin hand, Pepe smugit sig på andra sätt så lugnt han kunde tills han nådde den tomma cafeteria.
  
  
  Borden var placerade så att det var svårt att passera öppet, till köket, till andra sidan av rummet. Borden var helt inställd. Vi var tvungna att vara noga med att inte stöta in i något eller bryta något. Ljus strömmade in genom de runda fönstren i de två svängande dörrar. Ibland hörde jag ljud på avstånd. Han försiktigt sköt upp dörren och smög inne. Hennes tryckt mot jämmer lilla hålan mellan kök och matsal.
  
  
  Det var en sideboard med hyllor längst ner för bestick och dekantrar. Bredvid den, med dörren öppen, var ett stort linne garderob full av handdukar och dukar. Det var också kvastar, borstar och moppar, flera hinkar, städning pulver, och en fyra liter kan av golv-och polska. Hennes låt dagen lugnt nära och kikade in i den verkliga kök. Endast en del av det kan ses: en två-dörrars kylskåp, en automatisk diskmaskin och en stol som han tidigare hade sett genom fönstret. De ljud som hon hört i matsalen kom från en knubbig kvinna rensa en stol. Frustande och nynnar för sig själv, hon fifflat runt. Korridoren till det kalla rummet bör ha varit runt hörnet, ur mitt synhåll. Det är inte stahl leta längre. Jag ville inte riskera att bli sedd. Det spelade ingen roll ändå.
  
  
  Han tog en av Tamara ' s cigaretter och tände den med en match över hotell låda som han hade fört med sig genom rummet. Han stod stilla en stund, att lyssna uppmärksamt. Jag kunde inte höra henne, utom för enstaka slamret av kastruller och stekpannor och kvinnans astmatisk andning.
  
  
  Efter att röka det, gick han till linneskåpet och kastade några handdukar på en tom hink. Han stänkte lite vax på nä och kastade en cigarett på toppen av det. Att se att det skulle fortsätta att glöda, han gick genom svängdörrar en dag sedan till matsalen och Stahl att vänta. Jag lämnade hennes klädskåp öppna. Tamara sa att det skulle ta två och en halv minut, men det var svårt att berätta exakt tid på grund av hall storlek. Brandbomber cigaretter har i ena änden en boll av samma sammansättning som en match — i det här fallet, en tråd med ett varumärke intryck. Cigaretten var dessutom fyllda med brun bomull indränkt i salpeter. De öppna ändarna på cigaretter från verkliga tobak. Sitter i matsalen i väntan var nervös, men det var inget annat hon kunde göra. Hennes betrodda Tamara för att hålla alla sysselsatta. Sekunderna gick plågsamt långsamt. Då cigaretten brunnit ut.
  
  
  Hon satte eld går för ungefär fem sekunder, vilket var tillräckligt för att vända hinkar i rök bomber. Sängkläderna fattade eld, och då handdukar började pyra. Syrlig rök vällde fram ur skåpen i köket. Även på andra sidan av dörren, jag kunde lukta henne svagt som den kvinna som äntligen började skrika, " Fuego ! Fuego !
  
  
  Stationära hennes huk, lyssna till skriken. Sedan tung shaggy hört henne, och de två vakterna skrek " Aj ! Fuego ! Henne, hörde jag någon säga. Han klev in i alkoven, pistol i handen. Vakterna var att försöka ta reda på vad som stod i brand. Den feta kvinnan skrek och viftade med armarna. Alla tre av dem var hosta och hosta från röken.
  
  
  "Upp med händerna," jag beställde.
  
  
  Kvinnan wheezed starkare än någonsin. Den uniformerade män vände sig om och gäspade i misstro. Nu branden har nått sin topp. Tjock, oljig rök vällde fram över skåpet, döljer det faktum att det brann en eld endast i en hink. Röken och stanken måste ha blandat ihop mina reflexer som en kille sträckte sig efter sin pistol och den andra hoppade på mig. Hennes tagning var den första i varje stam. Platt, skarpa pop av den .22 var vilse i skrik av kvinnan och dånet av den andra killen som hoppade på mig. Jag tog ett steg framåt, så han var med mig en stund tidigare än han väntat. Henne, kom ner på sina knän och duva mellan egot ben. När han föll ovanpå mig, han lindade sina armar runt hennes ego ben och gick upp på samma gång. Det var en slags rugby flip. Han vände sig lite och använde sitt ego egen makt att kasta ego i skänken. Den egomaniac krossade silver hylla med en smäll. Det kollapsade, kallare än vädret utanför.
  
  
  Trots nederlaget var stam, den första vakten kunde inte sluta. Med ett stön och gnisslade tänder, han försökte att öppna luckan till sin vackra hölster för att sätta en kula i mitt huvud. "Mui bravo", sade jag, sparkar ego i livet och då i hakan. Han pressar bänk där han låg. Kvinnan var så ur hennes ihåg att hon inte längre kan lyssna på argument. "Enkel, senora," sade jag. Min vänstra hand flög till hakan med en knytnäve. Hon stönade och gick ut som han försiktigt sänkte henne till golvet.
  
  
  Hon hoppade över dem i garderoben. I den tjocka rök, han tog tag i hennes mop och tryckte in det i den brinnande hink. Elden hade slocknat, men handdukar hade lämnat den pyrande. När hennes branden var under kontroll, hennes drivit mop handtag till handtag av de lugnt och tog ut hinkar i hela garderoben.
  
  
  Han lämnade henne ett ego, tog tag i vakternas vapen, då gick alla tre av dem till kontoret. Han låst låda, sätter nyckeln i en minut, och körde över köket till digital kylskåp, svänga ångande hink på mop hantera. I sin andra hand var en burk med vax.
  
  
  Hon flög ner en kort korridoren på andra sidan av köket och fann sig själv i ett rum där vakter och spelade kort. Korten var fortfarande på bordet, och de män som hade kastat kuda ih. Det var en stor dörr bakom den yttersta sätet. Han sköt sin stol ur vägen och lutade sin rygg mot den stora metall spärren. Dörren klickade på öppna. Henne, bagageutrymme i utan att titta.
  
  
  "Manager" tog en stor revolver och riktade den mot mitt ansikte. Cellen var bara fem meter från sju meter och var full av olika krokar och rör. Emu skulle ha haft till syfte jäkligt dåligt att sakna mig. Han stod över radion i baksidan av cellen. Han var förmodligen undrar varför han inte kunde ta oss till en station. Lite visste han, naturligtvis, att stormen hade han bidragit till att skapa förhindrade också emu från att ta emot alla radio-stationer. Revolver som stod på bordet bredvid honom, nästa till mottagaren. Ego hand tog tag i honom som en blixt.
  
  
  Han sprang utan att stanna. Jag lutade mig mot honom vilar mitt huvud mellan hans axlar. Jag svängde mop på henne med all den kraft jag hade. Red-hot hink hit Egoism i ansiktet. Gun gick precis bredvid mitt öra. Rolling thunder av ett skott i ett litet utrymme chockade mig. Hennes, såg honom falla. Han stannade upp och började gå igen. Han föll på plats. Serene är avtryck var uppenbart ego av en svårt bränd, ansikte, en tid han skulle bära för båda ändarna av sitt liv.
  
  
  Sändaren var en enkel låda jämfört med kontroll-center i templet. Den bestod av flera metallskåp, formade och storlek som vertikal kistor som innehöll sensorer, rattar och omkopplare. Den övre delen av skåp bestod av en cirkel, en stor kraft-fältet, och en massa ringar av blank koppar tråd. Den tjocka kablar försvann genom ett hål i ventilen. Elektroniska enheter nynnade mjukt. Hotellets generatorer, som gav el, troligen belägen i källaren bredvid pannor.
  
  
  Han vänt huvudströmbrytaren. Den surrande stoppas. Armarna dansade fram och tillbaka några meter för en stund, och sedan föll den tillbaka. Det togs upp av fiendens vapen och noggrant krossade allt som kan gå sönder. Sedan det kalla storage manager släpade ut henne och rullade hennes ego under stolen där vakterna satt. Han gick tillbaka, öppnade skåp, och sprutade inuti, golv och väggar med vax. Han använde den sista delen för att återuppväcka eld i hinken. Hon kastades brinnande handdukar i pölar av vax på installationen. Lågorna hoppade upp, underblåses av förslag till runt ventilen. Hon sprang ut, trots den knutna näve som försvann in i hennes mage.
  
  
  Chefen på något sätt återfick medvetandet och hoppade till hans fötter, full av hämnd. För andra gången, han attackerade mig oväntat. Ego näve näsan i rumpan på revolver av en av vakterna som skulle stoppade in henne i hans bälte. Som räddade mig. Hennes andetag kom ut igen innan han kunde slå igen dörren, annars skulle hon ha bränts levande. Det bröt fri och attackerade honom. Branden var redan slickar på min kappa.
  
  
  Han såg ut som en gorilla. Han kastade på mig, svordomar på spanska. Ego fångade henne med sin vanliga judo grepp, en hård hand. Min vänstra hand griper tag i kragen på ego päls, min högra hand var gripande ego-t-shirt. Han tvekade. Hennes ego höger ben lindade runt hennes högra vaden och sparkade hans ego. Han svängde åt sidan och började att falla. Emu hjälpte henne lite.
  
  
  Rasande av ilska och hat, som han klöst på mig även när han föll. Ego sko som fångats på tröskeln till kylrummet. Viftade med armarna, han föll bakåt i den brinnande vax. Varje rörelse som spred elden ännu mer. Han kom ner på alla fyra. Sänker huvudet, han skrek i plågor. Som en human torch, det brann ner framför mina ögon. Hennes emu kunde inte låta bli att stänga dörren. Egot skriker inte längre hörs, och elden inte skulle ha upptäckts omedelbart. Slutligen kunde han ta ett djupt andetag. Han desperat behövde det. Småningom gick det upp för mig att jag var allvarligt skadad. Såret i min axel öppnas upp igen, förmodligen när hennes vakt attackerade. Den ryggskott stacks i min arm smärtsamt. Han försökte flytta fingrarna på vänster hand. Nu hon skulle förlora medvetandet eller fortsätta att agera, Hennes fortsatte. White-faced, jag stapplade genom rummen, tillbaka till kök och sovalkov.
  
  
  Odin runt män knackade på linneskåpet dörren och ropade högt på hjälp. Han stannade och knackade på dörren. "Señor ?"
  
  
  "Du! Hans!
  
  
  "Om du vill ha henne för att skjuta kulor på dig genom dörren, fortsätt att sparka henne högljutt."
  
  
  Det var ett ögonblick av tystnad. Sedan sade han: "jag ska vara tyst, amigo."
  
  
  "Bueno".
  
  
  När jag kom tillbaka ner i korridoren som leder till scenen, såg jag två män som sitter i vardagsrummet, som står vid ingången till El Koyountoura . De stämplade sina fötter och visslade glädjande. När han nådde vingarna, att han förstod varför. Tamara var klädd i bara trosorna. Hur hon kunde ha varat så länge måste ha varit en av de största hemligheterna av dans.
  
  
  Kombinationer var uttömda. De spelade kören för hundrade gången, men rytmen var fortfarande stark, och Tamara tog full nytta av det.
  
  
  Med strippa steg, hon gungade upp och ner, vajande hennes höfter och skakar på hennes nakna bröst. Publiken applåderade i godkännande, men en del kvinnor verkade nära att chocka. Alla ögon var på henne skälvande bröstvårtor. Det var en orolig blick i hennes ögon... tills hon såg mig. Hennes ansikte lyste upp. Jag signalerade Ay att skynda. Hon nickade omärkligt och började sin vinst.
  
  
  Och vilken final!
  
  
  Bandet var på väg att börja spela låten igen. Tamara plockade upp den första ackord och böjde sig ner för att plocka upp bladet och hennes behå. Hon gav alla en perfekt utseende på trotsigt lummiga rundhet av hennes skinkor. Tittarna kunde tydligt se den smala nylon linje med hennes trosor mellan hennes fasta lår, som endast kortfattat skärpt som hon lutade sig framåt. Trosorna gled trotsigt ner hennes röv och stannade där när hon gick upp och tog mig en plåt och behå.
  
  
  "Store Gud," väste hon. — Jag trodde att du aldrig skulle komma."
  
  
  "Sluta med det snart," svarade jag.
  
  
  Jag såg henne dansa tillbaka till scenen. Hennes gungande skinkor var en härlig syn. De heliga har blivit galen. Jag vet inte vad det var kvinnor tänker, men några runt omkring dem såg ut som de aldrig skulle återhämta sig från det. De män blodkärl spricker. Drycker konsumeras snabbare än de servitörer som kan ge dem. För första gången i sitt liv i svarta kläder, de såg mjuk skönhet riktiga kvinnliga kurvor och frossade i det. Efter alla, att de var mot slutet av världen, Armageddon, och eventuellt en Andra Fenomen på samma gång. Och om de var på väg att dö , vad ett sätt att säga adjö!
  
  
  Ett rop av uppmuntran ringde. Tamara började ta av henne trosorna. Bandet kände klimax närmar sig och kastade in ihåg melodin. Han fortsatte att titta tillbaka över hans kala misshandel kompetens och be att den tjocka dörren av ek kylrummet skulle hålla elden, och som vakt i linneskåpet var fortfarande skakade av skräck. Tamara drog ner den snäva elastiska band av hennes trosor. Gud, varför hade hon inte varit bråttom? Nedan. Mjukt lockigt hår blev synlig. Mer buller och skriker!
  
  
  Han torkade av den tjocka droppar blod från hans panna och gned sina värkande axel. Hennes trosor långsamt gled ner för hennes ben. Hon tog av henne ih och vände. Hon böjde sig ner för att plocka upp sitt eget ego. Räta på benen, lyfta hennes skinkor, hon visade män något de aldrig kommer att glömma.
  
  
  Publiken stönade.
  
  
  Den combo vrålade.
  
  
  Tamara rusade från scenen och kastade sin uppriktiga ord i mina händer.
  
  
  Det var en hel del applåder, men det var inte tillräckligt med tid för att gå tillbaka. Jag lindade upp henne i min jacka och sa till henne att jag skulle ha gott om tid att klä på mig efter att vi gick ut runt hotellet. Obunden av hennes kläder, hon följde med mig ner i hallen för att den huvudsakliga vardagsrummet.
  
  
  "Nick, Nick," hon flämtade — " vad är det för fel?"
  
  
  "Det spelar ingen roll", sa jag.
  
  
  "Men..."
  
  
  "Tre kanaler förstördes, en kvar. Jag ska berätta detaljer senare.
  
  
  Vi sprang runt hotellet. Det var lättare än han hade tänkt. Han stannade för ett ögonblick vid disken, och som jag misstänkte, det var en walkie-talkie på hylla under disken. Ego kallade henne över, och i en morrande, pseudo-ledande ton, beställde människor i Fiat framför byggnaden steg åt sidan och låt Buick pass. En liten billig mikrofon gömde röst förändras och Reumatism var en kort "Si señor!" Ner i hallen, in genom ytterdörren, vi hoppade in i en gammal bil och plockade upp det.
  
  
  Fiat och dess säkerhet detalj var parkerad utanför uppfarten. När Tamara såg att vi var på väg att lyckas, hon gav oss en vänlig våg från de två män som passerade vi mimmo. Hon avslappnad tillbaka på den ruttna soffa och började skratta. Det var en hysterisk skratt av lättnad. Andfådd, hon utbrast: "Åh, visste du att se dessa två män?"
  
  
  'Vilka? I denna Fiat?
  
  
  "Nej, Nick, två av dem är bättre i vardagsrummet!" Hon började skratta ännu hårdare. De såg så förvånad när vi forsade mimmo dem. "Ah, det uttrycket på ih ansikten!" Tamara var med anfall av skratt. Var jag verkligen så bra?"
  
  
  "Ja, du var vacker."
  
  
  "På riktigt ?"
  
  
  "Tillräckligt bra för att göra mig vansinnigt svartsjuk."
  
  
  Tamara lugnat ner sig lite och fnittrade när han kämpade med ratten för Buick och gick mot planet. När hon började klä på sig, skratt slutat, och på den andra sidan av Puntarenas, sade hon i en låg, tvekande röst: "Nick, väder och vind. Det är förändringar."
  
  
  Faktiskt. Snön var nu faller i en virvlande snurra. Den en gång så lysande reflekterande himlen förmörkas, och vinden tjöt som en sårad anden över suset av en överbelastad motor. Träd, stenar och annat som kunde flytta flög runt oss i en ylande orkanen. Hagel rikoschetterade av dörrar och fönster. Vi befann oss i en värld som drivs galna av åtgärder av en galning.
  
  
  "Inaktivering av hotellets sändare orsakade en blizzard," sa jag bistert.
  
  
  "Och det kommer att bli värre," Tamara viskade.
  
  
  "Ja, tills vi förstöra den sista sändaren i Panama."
  
  
  Hon vände sig mot mig vit som snö utanför. "Men, Nick," sade hon, med uppenbar skräck. "Vi bör kunna göra det, rätt?
  
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  
  Enligt kartan, Sangre Ön var ungefär sex hundra kilometer från Puntarenas. Men även om vi var galna nog att flyga i denna typ av väder, vi var inte tillräckligt galen för att rusa ut på en uppriktig flygning. En gång i luften, vi flög i en vid båge över Stilla Havet. Detta gjorde flygningen nästan två hundra mil längre och eventuellt ytterligare 150 km på grund av den ständiga sicksack. Vi flög över Chiriki Bay med den största ön i Coiba, en straffkoloni. Då vi rundade Azuaro Halvön och kom till 150 kilometer breda Bukten i Panama. Längs vägen var det Bukten i Panama med Panama City och Balboa.
  
  
  All denna tid, planet gjorde ingenting men berg och dyka. Tamara och jag åkte från sida till sida, fram och tillbaka. Vi satt aldrig still. Bara säkerhetsbälten höll oss på plats. En push följde en annan. Flygkroppen stönade och knakade, och vingarna verkade redo att knäppa på några ögonblick. När planet landade i luften zon, det skulle slå håller något hårt med sin axel och uppleva olidlig smärta. Innan vi lämnade, Tamara klädd såret och skärpte bandage, men detta var inte nog. Blodet fortsatte att sippra runt min axel, blötläggning min tröja.
  
  
  Hon skrek. "Vilka är koordinaterna för ön, Nick?"
  
  
  "Inte ännu," hon skrek om buller. "Första i Panama City."
  
  
  "Varför det? Sangre Ön är i hallen för de las Perlas skärgården, som är i hallen öster om här, inte norrut.
  
  
  Hennes, nickade instämmande. Skärgården betyder "hav av många öar", och i detta fall hänvisar till cirka åttio små "pärlor" på den andra sidan av viken. Han pekade på den öppna kartan. "Kan du inte hitta ditt mål i denna soppa men ändå, och du kan inte lita på de instrument längre. Vi behöver ett landmärke innan vi kan hitta en liten ö i denna grupp. Staden i hallen är bara sextio kilometer nordväst om skärgården. Från här kan vi göra uppdrag.
  
  
  Efter Tegucigalpa och Puntarenas, jag trodde att jag hade fått nog av vittring mot grymma och obarmhärtiga förstörelse som Överste Zembla hade gjort. Men det var en ofattbar katastrof i Panama City. Detta är en av mina favorit städer, med många fina minnen. Jag blev påmind av en kväll med en vacker kvinna i sin lägenhet vid foten av Mount Ancona och vakna upp till vinden-slagen klockorna i katedralen nära Avenida Central. När vi flög över staden, den var märkt med resterna av katedralen, den gamla regeringsbyggnaden, vackra National Theater, Malecon Boulevard och Bovedas Boulevard med de gamla underjordiska fängelse. Allt, verkligen allt, var krossade och sönderslagna, krossat och som slits sönder av den grymma plågor av en omänsklig storm. Stad med en befolkning på 300 000 människor har upphört att existera och vände sig till samma enorma ruiner som den gamla staden nio kilometer bort, jämnad till marken 1671 av corsair Henry Morgan.
  
  
  Balboa, engelska Kanalen hamnstad, var också en obebyggd tomt. Från vår utsiktspunkt, vi kunde knappt se Miraflores Slussar tio kilometer från stranden. De två kanaler som leder till det var helt blockerad. Flera lastfartyg och tankers blev strandsatta på två av världens största is fält, var nästan två hundra meter bred och femton meter djup. En monstruös vind svepte genom kanalerna. Det var inget som tyder på att saker och ting var bättre på den andra sidan av näset.
  
  
  Han var sjuder av ilska över vad Zembla hade gjort detta en gång bördiga och rika land.
  
  
  "Turn around," fräste han på Tamara. Det är inte mår bra. - "South-east till Isla Sangre . _
  
  
  "Tror du att Zembla är det?"
  
  
  "Jag hoppas innerligt att så", sade jag, med en sista bittra titta på den virvlande vita landskapet. "Om ego hittar henne, ön kommer att vara dränkt i egots blod, det lovar jag dig."
  
  
  De största öarna i San Miguel, San Jose, och Pedro Gonzalez var lätt att hitta, men Zembla ' s sista gömställe var bara en smula på kartan, och ingenting mer i verkligheten. Det var ett kluster av klippor som skjuter ut kring vatten under ett tjockt täcke av snö, staden och havet skum, omgiven av en sandstrand. När vi passerat över det, Cessna kastade och gungade i skiftande luft strömmar. Tamara kämpade med rorkult som hon var bad om en landning plats.
  
  
  "Jag tror att vi skulle landa på stranden. Även en sten get kan inte stå på sina fötter på dessa stenar."
  
  
  — Vad är det?" — Vad är det? " frågade hon, och pekade till vänster.
  
  
  Hon lutar planet på en åttio-graders vinkel så att hon kunde titta på det också. Genom staden som såg ut som machine-gun kulor, han kunde se det svaga skenet av några av de gamla byggnaderna. De var grupperade på det sätt som i en gammal hacienda runt en innergård. Den var omgiven av en tre tums tjock stenmur med en tung grind med järnbalkar. Åtminstone innan ih tak byggas, och det fanns ingen anledning att tro att dessa väggar var inte lika tjock och stark. Zembla verkade njuta av att göra saker och ting svårt, speciellt när det kom till försvar eller flykt.
  
  
  "Han är här", sade jag. Min hand pressas Tamara-talet. "Titta! Ego helikopter är förtöjd på gården.
  
  
  "Jag förstår henne. Men kommer du släpper min hand nu? Hon skulle inte falla öppen ego taket. Släppa taget om din hand och hitta en plats att landa, okej?
  
  
  Hej log glatt på henne. Slutligen, vi spårade Zembla i Ego tidningar. Mitt leende sakta försvann när jag insåg att det inte fanns någon lämplig landning någonstans runt omkretsen. Två år gammal och spetsar säljare Ramon Batuc byggde sin hacienda på toppen av en rund kulle. Från den huvudsakliga porten, en väg som ledde ner på klipporna för att en sjöbod i en naturlig vik. Backen var ganska halt, men alltför brant. Resten av ön var antingen alltför grov eller bevuxen med taggiga, knotiga buskar.
  
  
  "Det är tänkt att vara en strand," hennes fader sade bistert.
  
  
  "Lite tillbaka är ett enastående stycke av stranden, som fortfarande ser ganska anständigt," svarade hon, att sträva efter hennes läppar. Hon lutar Cessna igen och flög mot en liten sträcka av vindpinade stranden. "Det kommer att bli mycket svårt, Nick, och vi kommer inte att kunna komma nära hem."
  
  
  "Vem bryr sig om en liten promenad? Jag hoppas att vi fortfarande kan gå när vi landar."
  
  
  Planet störtade ner. Vinden plockade upp egot och tjöt över metallen. Sand svullnade runt hjulen. Delar av planet skakade som om ih blev plötsligt förlamad. Tamara kämpade med de kämpande tiller. "Vi har ett talesätt i Ryssland", säger hon vräkte ur sig, ibland. "Håll hårt i ratten i den här situationen!"
  
  
  Vi sögs ner i ett luft hål. Cessna rockade, rockade, och gled längs stranden i en grå, sandig regn av svullna sand. Framför oss, vass sten toppar sköt ut över sanden. Till vänster låg en vall runt större stenar och block, och till höger en hotfull väggen kokande surfa. Planet gick ner.
  
  
  Han morrade på henne. - "Upp! Upp!' Mitt rop var reflexiv, som jag visste Tamara gjorde sitt bästa för att höja hennes näsa. Stranden var som närmar sig i en förödande takt. Näsan var begravd i sanden. En lång vissla, då ett dundrande pop. Vi snurrade runt, vingen struts bröt ut, och den propeller som viks över motorblocket, som var till hälften täckt med sand. Golvet reste sig och kastade oss upp till taket som en hög med mänskliga armar och ben. Planet nästan välte, sedan kraschade svans-först i det iskalla vågorna. Salt vatten stänkte över oss när vi drog. Vi var lamslagen, men vi stod vår jord. Planet gungade fram och tillbaka i vågorna. Vi var gunga på vågorna. Tamara skakade på huvudet, lyfte upp det och såg ut genom den trasiga fönster på stranden. Häpen, att han tog ett djupt andetag och studerat sand och surfa under oss. "Rösta vad jag tycker om dessa kommersiella flygningar," sade hon med ett litet leende. "Du alltid landa mjukt."
  
  
  "Skratta inte åt mig för evigt!", sade hon med tårar i hennes ögon. — Jag har förstört allt, jag känner henne! Vi kommer aldrig att höja egot i luften igen!
  
  
  "Det skulle nog inte ha hänt annars," sade jag. "Sanden är för mjuk och vinden kunde ha slagit oss av våra fötter."
  
  
  — Men vad ska vi göra nu ?"
  
  
  "Vad ska jag göra?" Han tog tag i den korg som eda hade en gång varit i bakom honom. Nu nen hade Tamara 's Makarov pistol, Dr Mendoza är vintage pistol, Pepe' s .22 automatisk revolver, och revolvrar av två väktare och förvaltare. Hon gav Tamara sin pistol och Pepe ' s, och lägga resten av vapen i hennes fickor. "Vad ska jag göra?" - upprepa det. "Nåväl, låt oss gå en promenad. Låt oss göra det!'
  
  
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  
  Promenader vi gjorde vår väg mimmo förrädiska kullar under ett ylande och brinnande himmel. Blizzard var fortfarande att samla styrka. Mörkret växte tjockare. Några taggiga träd knakade i vinden. Stenblocken var ständigt falla. Vinden sugs luften runt våra lungor när vi sprang mot den. Vi var kvävande som drunknar människor, och ibland är vi inte kunde gå vidare. Stormen var nu en fast massa, hård, obeveklig, och dödliga. Tamara ' s ansikte var täckt av blod från att falla sados. Henne, jag visste att jag inte ser mycket bättre. Smärtan i min axel fick bära ut mig. Det var inte längre bara en korkskruv av kött, smärta sköt genom min själ och min kropp. Jag kämpade med det, och med mina stela fingrar. Vi kämpade och vacklade envist, att stödja varandra.
  
  
  En halvtimme har gått, en fjärdedel av en timme och en halv timme. Slutligen nådde vi fram till backen. Vi tittade på den tjocka, fasta väggar hacienda hundra meter bort. De låg under ett tjockt lager av snö. Om det hade varit vaktposter - han var nästan så att vissa av dem-de skulle inte ha varit stönande. De var kurade i det tvivelaktiga skydd av väggen. Det kommer att bli en knappt märkbar linje trasiga män i uniformer klamrar sig fast frusna kroppar.
  
  
  "Låt oss gå över muren", sade jag. "Två eller tre portar kommer att vara alltför hårt bevakad."
  
  
  Tamara skakade på huvudet med en rysning. "Vi kan inte, Nick!
  
  
  "Vi kan inte stå still heller.
  
  
  Vi började bestiga berget bakom hacienda, öppen framför huvudentrén. På sätt och vis var det svårare att gå vidare nu. Det finns färre hinder, men den kala ytan av kullen har varit kratsade av vinden och förvandlas till en hal is lutning. Tamara var den första att falla, och jag var tvungen att stötta henne. Sedan han förlorade sin balans. Tamara försökt att hjälpa till, och plötsligt var vi båda rullade ner, kramade våra händer hotfullt. Vår uthållighet dog, men ökade igen runt sin egen aska. Livet verkade mindre värdefull än den värme och frid, att döden skulle få, och livet segrade.
  
  
  På toppen, vi kröp utmattad i skydd av muren. Hon var gammal. Murverk var sliten, och det fanns stora luckor mellan den naturliga stenar, sade de. I genomsnitt var det tre och en halv meter hög. Han tittade försiktigt upp och märkte fot och arm support punkter på flera ställen. "Följ mig när jag är på övervåningen", sa han till Tamara.
  
  
  "När ska du upp?" Menar du att om du gör detta!
  
  
  "När jag är på övervåningen, Tamara," sade jag bestämt. Hon ville inte tro om sanning i hennes ord. "Och vänta på ett tecken." Det kan finnas vakter på andra sidan.
  
  
  Han påbörjade ett farligt att klättra upp för den gamla muren. Jag var tvungen att ta av mig mina skyddande handskar för att hålla mina fingrar på den släta stenar. En chill sköt genom min själ. Hennes, kände jag att mina händer åt. Mitt blod och muskler frös. Stenen krossades under tyngden av min fot. Hennes snuggled upp att gnälla, och hörde Tamara mjuka gråta av skräck. För ett ögonblick trodde jag att jag inte kunde gå längre. Då kom jag ihåg hur nära Zembla hade varit, och tanken värmde mig. Hennes försiktigt hittade en annan fotfäste. Sl hittade henne. Tum för tum, steg.
  
  
  En sista ansträngning bar mig över kanten till ett stort, platt topp. Rakkniv vassa skärvor av glas som var utspridda längs hela sin längd, men snö och is förnekas ih effekt. I själva verket, de hjälpte mig att hålla mig på den hala ytan.
  
  
  Jag var på väg att gest för Tamara att följa mig när jag fångade en glimt av vakten. Han kom upp, och med huvudet böjt, händerna djupt i fickorna, han gick sakta fram och tillbaka mellan väggen och närmaste byggnad. En automatkarbin som hängde från hans högra axel. Han gick över till där hon låg och jämrade mig. Henne, tittade på Tamara för att varna henne. Hon ville inte lyda min befallning, och var redan klättring efter mig! Vakten kom upp att slicka. Tillräckligt nära henne för att höra om det hänt något. Hennes andetag fångad i hennes hals.
  
  
  Tamara förlorade balansen och föll. Hon gav upp ett förskräckt rop. Inte mycket, bara lite mer än en ofrivillig suck, men högt nog. Vakten såg genast upp nyfiket och såg mig. Hon hoppade.
  
  
  Mannen kände sin plikt och försökte försvara sig. För sent! Han var fortfarande att höja geväret när han kastades åt sidan av ego, landa på toppen av honom, knäna av ett emu i livet. Hennes gevär var tagna av Ego tornet, välte, och smällde till. Rumpan hit emu i sidan av halsen. Han suckade och frös. Ego målet var en onaturlig vinkel till bålen.
  
  
  'Nick!'- viskade från ovan. Jag tittade upp och såg Tamara sitter på stönande golvet.
  
  
  "Jag kunde inte vänta på henne...'
  
  
  "Det spelar ingen roll," väste jag. 'Hoppa."
  
  
  — Kommer du fånga mig?"
  
  
  "Alltid kärlek."
  
  
  Han lade geväret på toppen av den livlösa vakten och höll ut sina händer. Hon föll. Hon var fångad av ee. Även om det inte var en mjuk kram, det var jäkligt nice. Hon snuggled fram till mig och kysste min hals. "Vad nu?"Vad är det? " frågade hon mjukt.
  
  
  "Huvudbyggnaden. Det finns en god chans att vi hittar Zembla och Ego där, den sista kraft fält sändare. Vi har att förstöra ih båda.
  
  
  "Åh, är det allt?" sade hon med en sarkastisk ton. Hon stötte fallit vaktgevär med tån på hennes boot. "Hur mycket ih kommer det att bli mellan oss och Zembla?"
  
  
  "Jag vet inte. För mycket, tycker jag.
  
  
  "Ja. Och de måste hitta oss och sedan döda oss eller hålla oss tills vi frysa ihjäl. Vi är fast nu när vi är bakom väggen. De är några punkter som vi har, lite för att ändra på. Har du några andra bra idéer? Jag lyssnade till henne i tystnad. Hon försökte dölja sin rädsla med sin cynism. Detta är en helt naturlig reaktion. Någon som inte är rädd för en bra anledning är en dåre. Tamara var en tuff och praktisk, modig kvinna, och inte en idiot.
  
  
  — Jag har ingen aning, " jag erkände. "Vi kan bara göra vårt bästa och hoppas. Det kommer att bli svårt, men vi måste försöka."
  
  
  Hon nickade resignedly. "Och efter det här är över, Nick, jag ska försöka att säga något fint."
  
  
  "Jag ska skrika på hjälp", sa han till henne med ett leende. I skuggan av byggnader, vi kröp tillbaka i hacienda. Det var att föredra framför vakten automatiskt, tills jag upptäckte att den mekanism som frös. Ego pantsatte den och tog en av kanonerna.
  
  
  Vi kom till hörnet och stannade. Framför oss var en innergård med en helikopter. Han studerade den långa, smala huvudbyggnaden, där han hoppades finna Zembla. Det var större än uthus, med en täckt veranda kör hela dess längd. I centrum var en gate genom vilka bilar som kan gå in i huvudentrén.
  
  
  Verandan var mörkt och knappt synliga genom den virvlande snön. Jag hade en stark misstanke om att det var en vaktpost någon annanstans. En eller flera, alla nervösa och kall, med stickningar i fingrarna. "Vi kommer att ta den längsta vägen", sa jag. Vi sprang till baksidan av byggnaden intill. Han skulle ha föredragit att hålla igång, men försiktighet och tystnad var ordningen för dagen. Sakta vi gick vidare. På den här sidan av hacienda var en andra byggnad som såg ut som ett garage. Vi gjorde det till den andra änden utan incidenter. På höger, det var ett öppet utrymme på cirka tio meter. Det var bakom huvudbyggnaden.
  
  
  Vi stod och lyssnade uppmärksamt. Vi kunde inte höra någonting och sprang till baksidan av huvudbyggnaden. Framför oss var en lång rad av fönster med smidda barer. Monotonin blev avbruten av två gator dividera Rivnenskaya rad i tre delar. Det var en grind bakom dem, och en annan rad av windows, några som var starkt upplyst. En kort kullerstensgata sprang från porten i byggnaden för att den massiva porten. Det fanns en kiosk nära grinden som såg ut som en telefonkiosk. Väntar kiosker. Den smala öppningen var upplyst.
  
  
  'Förbannelse. Vi behöver över uppfarten, och det är bevakad.
  
  
  "Kanske de kommer inte att skjuta kvinnan," Tamara sa.
  
  
  "Varför?"
  
  
  "Kanske de kommer att vilja att ställa frågor först."
  
  
  "Tamara, om du tror att du kan ta betet..."
  
  
  Han kan lika väl ha varit att prata med en vägg. Böja sig ner, hon snabbt gått under windows. Jag följde efter henne, hoppas hon inte skulle få alltför hänsynslös. Jag hade en känsla av att de skulle skjuta först och ställa frågor. Vi kröp mimmo den första av två dörrar och nästa grupp av windows. Tamara var en halv meter ifrån mig. Hon var säker på i hennes rörelser, och han visste att jag inte kunde stoppa henne utan att riskera en uppvärmd samtal och eventuell upptäckt. Jag försökte att tänka sig ett alternativ, men jag kunde inte hitta det. Vi kom till början av den andra dagen och nästa fönster. Plötsligt hörde han röster.
  
  
  "Vänta! hon var viskade energiskt. Att just min förvåning stannade hon upp och kröp över till mig. Lampan blinkade. Vi tittade i fönstret.
  
  
  Överste Zembla var att gå upp och ner ilsket. Jag kunde inte höra vad han sa. Men han fortsatte att banka näven i bordet i mitten av rummet. Stolen var full med elektronikkomponenter, transistorer, kretskort, lödkolvar, och en tång. Bakom Zembla var samma metall skåp och paneler som i Maya-tempel. Bara dessa var öppna. Pinnarna hade tagits bort, och de ledningar var slingra dig som en konstig perm. Det var inte svårt att föreställa sig vad han gjorde i detta rum. Han har byggt en ny master system för kontroll av sin dödliga plan att erövra centralamerika och skapa en Tredje Maya-Riket.
  
  
  Jag undrade om han talade till Hema när en annan man med en tunn, mustachioed ansikte kom att stå bredvid honom. Zembla ' s medbrottsling verkade ännu mer elak och kallblodiga än någon annan. Han vecklade en kärve av sjökort papper. De två män var så upptagna med att diskutera sina planer att jag vågade närma sig en liten slicka. Ur ögonvrån såg han sex andra män, två beväpnade vakter, och fyra tekniker i vita rockar, förmodligen arbetar på församlingens linje. Tamara tittade på mig frågande.
  
  
  Den reumatolog pekade på dörren bakom oss. Han försiktigt tryckte öppna spärren och lutade sig mot en tjock träd. Dörren inte var stängd. Vi kröp inne och lyssnat till röster i nästa rum i den kalla hallen.
  
  
  '...döda omedelbart! Överste Zembla ' s röst var hård dogmatisk. "Om jag inte få situationen under kontroll i några timmar, stormen kommer att bli för stark för att hantera, även för mig! †
  
  
  "Vi kan stoppa installationen," den underordnade föreslog att ego.
  
  
  "Tohel, detta är ett verk av en förrädare."
  
  
  "Nej, sir. Ta en titt på R-sektionen här. Killarna bara inte har de nödvändiga delarna för att sätta det här avsnittet tillsammans. Egot kan inte byggas inom de närmaste timmarna, så...
  
  
  "Du vågar föreläsning mig på R-Avsnitt! Som skapat temat? Dess ensam, är det inte? Vi hittar ett sätt att dra ledningar. Och jag vill inte höra något mer defaitistisk tal från dig. Jag kommer aldrig att ge upp på Tohel, även om mitt rike är evigt begravd under isen! Det var inte mitt fel. Jag gjorde det perfekt. Om det är Nick Carter...
  
  
  Det var ett allmänt mummel av protest, som avbröts abrupt av Zembla ' s hantlangare, Tochel. — Är du fortfarande övertygad om att han är bakom vårt fel?"
  
  
  "Ett tillfälligt bakslag, men inte ett misslyckande. Men den ständiga försämringen av vädret visar att andra stationer inte längre fungerar. Ja, hennes, se till att Nick Carter hade något med det att göra. Jag vet inte hur han fick reda på ih: s plats, men han upptäckte också att min Maya-tempel. Och emu, för fan, helt lyckades förstöra ego.
  
  
  "Det finns rapporter om en kvinna..."
  
  
  Zembla log contemptuously. "Ge Carter chansen att ta ungar i släptåg och behandla denna romantik som en picknick på en sexklubb . Men i denna storm, det kommer aldrig att nå ön. Och om några mirakel att han överlever, kommer ingenting att rädda honom. De andra stationerna var inte redo för ett ego attack, så vi var beredda!
  
  
  Shaggy boot hört henne. Plötsligt, en uniformerad man som dök upp i slutet av hallen. Ego gapade vid utförandet flagga som han sträckte sig efter sitt gevär. Tamara och jag instinktivt vänt. Vi sköt utan att tänka. En gawk in emu: s hals precis som det började skrika, andra slås ut i emu: s öga. Jag vet inte vem som fick där. Han föll bakåt, hans gevär smattrande mot marken. Blod sprutade överallt. Vi såg det inte vidrör marken, vi var redan på väg igen. Inte säga ett ord till oss, vi arbetade tillsammans som en väl utbildad grupp.
  
  
  Vi brast ut i rummet. Dessa revolvrar var spyr eld redan innan dörren var helt öppen. Med ett förbluffat uttryck, Odin runt vakterna tog tag i hans händer och föll. Tamara snurrade runt och slog ett fint hål i den andra vakten som han höjde sitt vapen. En tekniker kollapsat, den andra långsamt sjönk till knäna. Snabb som en panter, Tohel omkull ett tjockt trä stol. Delar och verktyg som flög iväg. Han drog Överste Zembla i skydd bakom honom. Ego .357 Colt började att spruta eld. De senaste två tekniker, chockad och avskräckta av vår attack, kröp upp på den öppna dörren. De var båda sent. Tamara tog sikte och dödligt sårad ih, de föll.
  
  
  Han duckade för att undvika Tohel s skott. Min revolver var tom. Ego kastade det på Tohel och tog tag i början av den andra. Tochel duckade, och gun smällde in i skåpet bakom honom. Zembla attackerade mig som en galning. Han hoppade över stolen som om han skulle övervinna ett hinder. Som en tiger, han kastade fram och knackade mig av mina fötter. Vi föll till golvet tillsammans. Våra fingrar har inte tid att knyta till knytnävar. Men den andra revolvern var utslagen runt mina fingrar, och den tredje gled ur min jacka i värmen av färg. Zembla är svårt skull smällde i min käke och betade min näsa som blödde runt det, och mina fingrar grävde i min ego hår under ögonbindeln. Min knytnäve rose och återvände emu: s fördel. Han skrattade till tillfredsställelse när han hörde att hans näsa paus. Ego hud och kött slets isär. Han tjöt, som gjorde ont. Med ett snabbt ryck, han vände sig bort, och som räddade honom. Annars dödliga benfragment skulle ha genomborrat ego hjärnan.
  
  
  Egot svar var en benig knä till mitt liv. Han försökte ta tag i mitt ben, som inte håller upp honom. Vi rullade en över den andra. Vi, Tamara, och Tokhel vågade inte skjuta på oss. Men de sköt igen, på en annan på nära håll, utan att få oss en enda träff. Zembla var fortfarande försöker att bryta mina ligament eller mitt ben. Varje stam av mina har sitt ego i sin oskyddade ljumsken. Jag trodde att jag skulle döda honom. Jag kunde höra honom gråta och känna honom med bävan. I nästa sekund, Tohel eldas i sanctifications. Rummet var höljd i mörker, och mörkret Zembla bröt fri och försvann.
  
  
  En siren gnällde. Ljudet var nästan försvinner i bruset av stormen. Tamara och jag skulle gå ut på måfå. Zembla och Tochel inte. De visste att bygga inifrån och ut. Ih shaggy hört henne i korridoren. De är borta. Hon grävde frenetiskt genom krävde vapen. En revolver hittade henne. Det var fortfarande en korkskruv, oavsett om den var laddad. Han kände en hand på hans ärm. Tamara. Vi vandrade ut i korridoren.
  
  
  Utanför, på gården och bakom husen, Zembla folk kom till liv. Sirenen fortsatte att jämra sig, och dörren öppnades och två dödliga blixtar av eld kom rusande mot oss. Hon blev skjuten med reumatism. Han kände en stark rekyl, och kände den stickande lukten av krut. Jag vet inte om det träffar något, men jag var jäkligt glad över att få reda på att jag hade en revolver full av kulor. Vi rusade ner i korridoren och ut på gården. På natten kunde vi höra skrik alla runt omkring oss.
  
  
  Vi sprang. Några skrek ilsket, andra upphetsat, och allt detta förstärks av undertryckande av stövlar. Odin runt Zembla män snubblade och föll till marken. Kulor flög genom dörren, fylla luften med splitter och leda. Vi höll igång till dörren i slutet av korridoren. Tamara, livrädd men bestämt, sprang för att stå bakom mig och stöna.
  
  
  Vi sprang ut genom dörren och in i den yttre gården. De kunde inte ha bett om ett bättre mål. Ljudet av våra springande fötter var tillsammans med crackle av skottlossning. Inuti elden slutade lika plötsligt som det hade börjat. Vi impulsivt skyndade sig att det enda skydd vi kan se, en hög med trasiga lådor av trä. De byggdes runt tjocka plankor med remmar metall och används för att transportera känslig elektronisk utrustning. De var staplade upp för att fungera som tända. Skottlossning vrålade och kulor slog i marken bakom oss när vi dök frenetiskt mellan lådor.
  
  
  En stad av kulor tore genom vår tillfälliga gömställe. Hon drogs ner av Tamara. De två första människorna på den annalkande armén var för otålig för att vara försiktig. Två skott och de föll till snö. Han började flytta lådor som en galning för att stärka vårt försvar. Den tjocka brädor absorberas kulor. Bara en irriterande hit direkt kan drabba oss nu, annars skulle de ha för att krypa runt huset bakom oss. Han tittade upp men såg ingen i windows. Den omgivande män doused oss med bly, som om våra kanoner var trädgårdsslangen. Oavsett vilken riktning han såg, att det fanns alltför många människor att fly. Och vi har bara ett fåtal omgångar kvar.
  
  
  Plötsligt, framför allt buller, hon hörde ljudet av en elektrisk startmotor. Helikopterns rotor började rotera mycket långsamt. I glass cockpit, jag kunde se siluetter av två män. En tredje man, som står ensam runt vakter, var hastigt fotografera helikopterns stannar och linor från alla sidor. Det var bara en gawk kvar i min revolver. Han tog noga sikte och träffa målet. Vakten skrek och började fladdra. Han skrek så högt att skottlossningen slutade för ett ögonblick som att alla stirrade på honom.
  
  
  "Tamara, ge mig något att skjuta."
  
  
  "Bara använda min pistol." Det finns sex kulor i det, " sade hon och gav mig Makarov .
  
  
  Hon höll .22 Pepe för sig själv. Det faktum att hon inte tveka att ge mig hennes egen revolver var en gest jag aldrig kommer att glömma. Hon stirrade på helikoptern. Motorn var igång på full effekt för att värma upp. "De kommer att krascha i denna storm."
  
  
  "Kanske det, men vi kan inte sitta här och titta på. De vill fly, och om de lyckas, de kommer att börja om igen. Vad värre är, de lämnade sändare på, och du har hört vad Zembla sagt om det.
  
  
  "Men jag trodde att rummet var..."
  
  
  "Det var bara en ny grundläggande kontroll-system som de var att installera. Vi lägger en tråd för detta, men började den andra sändare någon annanstans. På dell själv, ego väntade på henne på andra sidan av porten, där vi kunde se alla dessa ljus."
  
  
  "Detta innebär att ingen kan stoppa storm i ett par timmar. Åtminstone om Zembla var att berätta sanningen. Då vädret aldrig kommer att kontrolleras igen!
  
  
  "Ja . Och problemet är att Zembla är oftast rätt.
  
  
  Skytte återupptogs som helikoptern långsamt och unsteadily tog fart. Han gungade fram och tillbaka. Skytte blev stoppad en andra gång när cockpit svängde upp dörren. I passagerarsätet, han märkte Tohel lean, muskulös ram. Egot höll upp dörren på vid gavel i början. Han hade en Hingst pistolen i sin högra hand, som han höll upp sin vänstra arm böjd, och han pekade det på oss. Han skrek något som jag inte förstår. Tydligen gråta var avsedda för Zembla, som agerar som en pilot. Den helikopter som vacklade lite och sladdade i vår riktning.
  
  
  "Din jävel! Hon var sjuder av ilska. — Han kommer till oss för att döda oss som kaniner!" Inte sänka huvudet, Tamara!'
  
  
  "Okej," sade hon, hennes röst fast.
  
  
  I en sekund, vi var tvungna att välja. Om vi får ut av vår barrikad, Zembla män kommer att skjuta oss. Om vi stannar där vi är, vi kommer att filmas från ovan. Frustration och ilska sköljde över mig som en helikopter flög upp för att slicka.
  
  
  "Fan jävlar!" Jag hörde mig själv morra. Min hand skärpts på pistolen. Han agerade med en desperat och hänsynslös brusqueness. Han hoppade mellan lådorna. En skarp smärta sköt genom min skadade axel och bröst som jag stötte på tunga träd. Styrelser studsade, lådor föll. Hon hoppade in på gården under den annalkande helikopter. Han fångade en glimt av Tohel är förvånad över ansiktet . Han reagerade instinktivt, snabbt, tack vare år av träning. Egot hjärnan av en .357 Colt magnum skott på mig och sparken. Den tunga gawk brände min arm och slet av ett långt hål i min ärm. Makarov pistol flög runt mina händer och landade några meter bort.
  
  
  Tochel hört henne skratta. "Försök att få Ego Carter!"
  
  
  Dök han för vapen, rullade över, och klumpigt drog ego ut från hans kropp. Gun dundrade, ryckte till, och dundrade igen. Min kropp kändes som om den tillhörde två olika personer. Min vänstra sida var att bränna mer än smärtsamt och var nästan förlamad; min högra sida var bra, trots den nya sår. Helikoptern skakade något. Zembla kunde inte hålla egot i upprätt läge i den starka vinden. Kanske ego var också skakats av mina bilder. Tohel sköt och missade. Han gungade fram och tillbaka, för att försöka motverka den pitching. Ego massiv trubbig kulor slog in i snön bredvid mig.
  
  
  Tamara var på hennes knä, lutar sitt huvud mot en låda. I pauserna mellan salvor, han hörde hennes högljudda rop. Första och enda gången jag såg henne, hon var rädd för hennes förstånd. Nästan instinktivt, han sköt en tredje kula. Han såg på henne en stund senare när Tohel plötsligt kröp ihop, som om man hukar sig i dörröppningen. Egots ögon putade runt hans huvud. Egots röst som gjorde ljud som inte fanns ord, men meningslöst hosta. Han hostade, skrek och tryckte av på hans tomt Magnum. Han spänd och huttrade. Då han sakta lutade sig fram och föll ur helikoptern.
  
  
  Tohel slog i marken med en duns. Bedövas, ego människor stirrade i spänd tystnad, som om de kunde inte förstå att ih chief var död. Hon satt tyst i is-täckt innergård. Han kände sig svag och illamående. Det enda ljudet var Tamara mjuka gny och plötslig acceleration av helikopter som Zembla stigit upp och bort.
  
  
  Illamåendet var borta, men det var ingen svaghet. Jag fick ner på mina knän, att ignorera risken för att bli skjuten av människor runt omkring mig. Han lutade sig fram mot vinden av helikopterns propeller. Makarov var kräkningar och ryckningar, som om han hade ett liv av sin egen. Mina sista tre kulor whizzed igenom den sköra trycktankar. För ett ögonblick, att han var rädd för att han fick sparken för sent, och att helikoptern var redan flyger för högt. Men sedan viktigaste skruv började göra konstiga slipning ljud. Den helikopter som rasslade och skramlade som Zembla försökt styra det. Det svängde och svävade högre och högre över hacienda. Då en plötslig chock. Han började att glida ner. Något exploderade och en bit av metall som flög över oss. Vi hörde en liten explosion. Helikoptern svävade stilla för ett ögonblick. Små lågor slickade huven. Det sedan duva i en stor båge och kraschade in i en annan flygel hacienda huvudbyggnad.
  
  
  Med en fruktansvärd stöt, helikopter kraschade in i en angränsande byggnad längs med Zembla. Jag kastades till marken. Bitar av muren flög runt gården, tillsammans med balkar, fönster,och murverk. Taket kollapsade på den plats där helikoptern slog ett stort hål. Hungriga lågor flammade högt upp i himlen. Med hennes yrsel, han hoppade till hans fötter. Det hade inte sönder något, men min redan skadade näsa var nu blödning kontinuerligt. Flämtande, han snubblade igenom lådorna för att hitta Tamara. Vi var tvungna att få ut av här. Mitt famlande hand rörde vid hennes mjuka kurvor. För ett ögonblick, hon snuggled upp till mig och försiktigt sprang mina fingrar genom hennes blonda hår. Skyddas av en numera rivna barrikad, det är oskadad.
  
  
  Den flammande elden spred sig snabbt. I den glödande ljus, han såg Zembla återstående män som kör runt. De hade ingenstans att gå och inte veta vad man ska göra. Det fanns ingen organisation längre. Ih ledare var död och de hade inga mål kvar. Under sådana omständigheter kommer de att tänka sig för två gånger innan de dör hjälten är död. Men de var fortfarande fiender, farliga fiender. Om vi hade en chans att fly från allt det här, det är bara nu.
  
  
  Vi kröp runt lådorna och sprang till baksidan av den närmaste byggnad. Varje gång vi hoppade ut på vägen och duckade när någon sprang förbi mimmo. Med andan i halsen sprang vi tillbaka till mimmo brinner huvudbyggnaden. Den leende på Tamara läppar berättade för mig att hon tänkte samma sätt som hennes. I flammande eld, Zembla sista sändare förstördes och förvandlades till skrot.
  
  
  En grupp av män fann oss vid huvudentrén och öppnade eld. Kulor whizzed hotfullt omkring oss, krossat tegel på väggen på vardera sidan av oss. Vi duckade genom porten, slängde ih bakom oss, och sprang ner för den breda stenlagda vägen. Den tjutande visselpipa av den isande vinden, begjutet med den sprakande elden och knaka i kollapsande byggnader bakom oss. Det var som en symfoni från helvetet.
  
  
  Vi hade kommit till botten av en kulle och nu var tvungna att vada genom höga högar av stenblock. En hård storm knackade Tamara upp hennes fötter flera gånger. Hon fick hjälp att hennes fötter med Ay, som genast föll ner på hala isiga vägen. Vi fortsatte på vår väg.
  
  
  Flämtande, vi slutligen nådde den skyddade bukten i båthuset. Allt vi kunde tänka på var båten och hur man gör det gå. Det var bara tvungen att ha en båt om vi skulle överleva detta. Han sköt upp dörren. Det rörde sig inte ur fläcken, och att jag inte har styrkan att slå ut med mina axlar, men då Tamara tyst skott genom låset på Pepe ' s revolver.
  
  
  Med en sista ansträngning, vi klättrade över bryggan. Det var en båt. Den skimrande tio-fots cruiser yacht ryckt vilt som en spänd hingst. Att gå ut till havs inte verkar säker, utan risk. Båten byggdes för att glida genom vågorna i hög hastighet, men i denna storm, det skulle lätt kantra i tunga vågor i direkt båthuset. Men det sista jag ville göra var att stanna på ön.
  
  
  Tamara öppnade den stora dörren och obundet repen. Han grävde under instrumentbrädan och förvärmd motor. Mina muskler värkte i hela min kropp. Männen sprang till båthuset. Jag hörde dem skrika och skjuta. Henne, tryckte på start-knappen. Motorn igång, nös, kvitterade, och sedan morrade till liv. Hon var vagt medveten om att min hand var instinktivt att nå för gasen. Den morrningar under fötterna blev en våldsam pulsera. Båten flög runt båthuset och i bäcken som första män burst in genom bakdörren.
  
  
  Utanför bukten, grov vågor över Bukten i Panama har drabbat oss. Hennes fart var reducerad tills illern hastighet som översteg tre knop. Havet var en sjudande massa av vitt skum som sakta horisontellt ovanför oss. Båten har inte tid att vända. Bågen var begravd och flöt upp på den andra sidan av vågen. Vattnet rusade frenetiskt från däck fram och från rufftaket. Han var för svag för att hålla emot. Blod sipprade ner längs mina armar och ner på min näsa. Jag var tvungen att sluta köra. Henne, jag kände själv att falla. "Ta kontroll", sade han, nästan unintelligibly. "Tamara, att få bakom ratten. Jag kan inte... De gapande mörker av medvetslöshet stängt på mig. Han tog en sista titt på himlen och log. Vädret har förändrats.
  
  
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  Jag drömde att jag låg i en hängmatta. Spänningen skakade mig försiktigt fram och tillbaka. Hon var sträcks ut, utan skor och med en jacka under hans huvud i stället för en kudde. Båten satt orörlig med tysta maskiner. En lätt bris blåste, solen var varm.
  
  
  Mitt andra intryck var att jag fortfarande drömmer. Jag hade en av dessa underbara erotiska drömmar som alltid tycks sluta när saker och ting börjar bli bättre och du känner dig besviken på morgonen. Tamara var lutad mot aktern räcke i bara hennes behå och trosor. Hennes långa, smidiga ben sträcks ut på däck, hennes klyvning välvda, hennes bröst putade, och hennes ansikte lutas upp till fånga så mycket sol som möjligt är en sensuell vision som jag älskar att se i mina drömmar. Men hon var riktigt, riktigt som solen! Han suckade och spände sina armar. Smärtan var riktigt också. Hennes sel är uppriktig. Båten fylldes med blå vatten. Havet var lugnt och himlen var bländande klart. "Hej," Tamara sade leende. Hon tog upp en hand över hennes ögon för att blockera ut ljus som solen.
  
  
  "Hej", skrattade hennes reumatism. "Vi är drivande."
  
  
  "Vi har slut på bränsle."
  
  
  "Åh.'
  
  
  "Ett par minuter efter att du förlorat medvetande, motorn spann och stoppas. Är det ingenting annat jag kan göra.
  
  
  "Nej, naturligtvis inte.'
  
  
  "Den nuvarande kommer att ta oss iland i ett par timmar."
  
  
  "Vi kommer att vara upptagen. Lite vila skadar inte oss.
  
  
  "Det tror jag också," sade hon. Hon lutar huvudet tillbaka igen. "Det blev för varmt i dessa kläder, och hon ville få lite sol. Jag hoppas att du inte misstycker."
  
  
  "Vem är han? Aldrig!"
  
  
  Min blick gled över det turkosblå vattnet till den dimmiga stranden på avstånd. Panama lyste i ljuset, och havet var stilla. Han kunde känna tystnaden. Vi hade inte en vindfläkt. Inte ett enda djur rasslade i den härva av gräs, och vi hörde inte en enda röst genom den täta emerald forest. Det var för tidigt för det. Floder och kanaler fortfarande var igensatt med tjocka massor av is. Men isen kommer snart att spricka och falla sönder. Smältande snö från bergen som kan orsaka tillfälliga översvämningar här och där, men det var i framtiden. Människa och djur var fortfarande mållös, försöker fly den otroliga fasor som skapats av Zembla ' s dominerande storm. Senare, de kommer att börja som sörjer sina döda anhöriga och börja återuppbygga sina hem. Men det kommer senare...
  
  
  Han andades in den varma, väldoftande luft och planterade sina fötter stadigt på däck. Jag hade ett stort leende på mitt ansikte. "Det var värt att kämpa för."
  
  
  Tamara ökade med slappa nåd. Hon kom fram till mig och försiktigt lindade sina armar runt min hals. Hennes fingrar grep knapparna i min blus. Hennes hand gled över bröstet.
  
  
  "Spänningen är över," sade jag. "Du behöver inte oroa dig längre."
  
  
  "Jag har aldrig haft att göra detta, Nick, men jag älskar det."
  
  
  "När vi når Panama, våra vägar kommer att avvika. Tills ...'
  
  
  "Nej," viskade hon tyvärr i mitt öra.
  
  
  "Du har ditt eget ansvar, och jag har min, och vi kommer aldrig att ändra med hjälp av de andra. Allt var bra och kommer att bli bra tills vi kommer till Panama."
  
  
  "Båten är drivande."
  
  
  — Och det finns inget vi kan göra åt det.
  
  
  "Förutom att ha kul medan vi fortfarande kan."
  
  
  Han kysste henne ungefär och drog henne till honom, och sedan den hårda och smidig kropp.
  
  
  Hon hade fel. Spänningen var inte över ännu.
  
  
  Om boken:
  
  
  Det hela började med en förvrängd radio meddelandet har tagits emot av en YXA agent i Mexiko. Nu Nick Carter var att göra sin väg genom den täta djungeln i Nicaragua, som de kallade Mygga Kusten. Ego var belägrade av myggor, giftiga ormar och en outhärdlig Savchenko. Ego resa var brutal, men han var tvungen att hitta en gammal Maya-tempel. Överste Zembla ' s högkvarter var beläget där. Och detta kunde vända sig till Central-och Sydamerika till en polar-regionen. Och som det iskalla hotar att bryta, Nick måste också övertyga ryska KGB-agent Tamara Kirova att Amerika har ingenting att göra med denna infernaliska system.
  
  
  Men Överste Zembla lyckas återuppväcka sin isande skräck. Sedan Nick Carter kommer att krävas för att göra det omöjliga...
  
  
  
  Innehållsförteckning
  Kapitel 2
  
  
  Kapitel 3
  
  
  Kapitel 4
  
  
  Kapitel 5
  
  
  Kapitel 6
  
  
  Kapitel 7
  
  
  Kapitel 8
  
  
  Kapitel 9
  
  
  Kapitel 10
  
  
  Kapitel 11
  
  
  Kapitel 12
  
  
  Kapitel 13
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Mördare: Kod namn Gam
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Mördare: Kod namn Gam
  
  
  Tillägnad folket i Hemliga Tjänster Förenta Staterna
  
  
  
  Det första kapitlet.
  
  
  Han slickade sina torra läppar med sin tjocka tunga och kisade mot solen ovanför. Hans mun smakade som gammalt papper, och det var en tråkig men envist surrande i öronen.
  
  
  Det var omöjligt att veta exakt hur länge han hade legat medvetslös på kanten av en liten, magra taggig buske. När hon först kom till, han kunde inte komma ihåg vart hon var eller hur han kom dit. Så såg hon vred, glänsande massa av vraket, Mooney ' s lilla plan rasar som en wounded hawk ut av en molnfri himmel. Halv-trasig band av metall - resterna av en våldsam effekt - rose bara trettio meter ovanför den bruna gräset på veld, och tunna stripor av rök fortfarande släpade mot himlen. Nu kommer jag ihåg hur jag kastades runt i planet när det slog i marken, och sedan kröp jag bort från de rasande lågorna. Från solens position, han visste att flera timmar hade gått sedan den där morgonen krasch.
  
  
  Med stor smärta och svårigheter, jag tvingade henne in i en sittande position, att känna varm vit lera på mina lår genom mitt torn khaki byxor. Skjortan runt buskage hon var klädd i klängde sig fast vid min rygg, och lukten av min egen kropp fyllde mina näsborrar. Att höja en hand att skydda sina ögon från solljus, han såg ut på det höga lion gräs som nu tycktes sträcka oändligt i alla riktningar, avbrutna endast av den glesa grön av ett och samma paraply akacia träd. Det fanns inga tecken på civilisation, bara ett stort hav av gräs och träd.
  
  
  Overhead, en gam flyttade tyst, cirklande och piruetter. Kastar en skugga på marken framför mig, fågel hängde tvångsmässigt, att titta på. Det surrar i mina öron blev tydligare nu, och det slog mig att det inte var i mitt huvud på alla. Ljudet kom från olycksplatsen. Det var ljudet av flugor.
  
  
  Han fokuserade på vraket. Sedan en gam och en svärm av flugor som påminde mig om att Alexis Salomos var på planet med mig - han var lotsa ego när problemet uppstod. Hennes ögon smalnade, men han ville inte se ego någonstans i närheten av olycksplatsen.
  
  
  När jag stod upp svagt, fann jag att mina ben var stela. Hela min kropp värkte, men jag verkar inte ha några brutna ben. Långa klipp på sin vänstra underarm var redan healing, och blodet hade torkat. Han tittade bistert på det brinnande vraket. Jag behövde hitta Alexis för att se om han fortfarande var vid liv.
  
  
  Den surrande flugor blev högre allteftersom han närmade sig planet skrov. Han lutade sig fram och kikade in i hytten, men inte se sin vän. Jag känner mig sjuk i magen. Då, när hennes skal var runt framsidan av vraket, mimmo förkolnade propeller och ett hopknycklat av flygkroppen, hon stannade plötsligt.
  
  
  Anders kropp låg i en grotesk hög av blod ungefär tio meter bort. Ego var också kastas ut, men inte innan egots plan kraschade. Framsidan av ego: s huvud och ansikte pressas ut från att träffa planets vindruta, och det såg ut som ego nacken var bruten. Svenskarnas ego slets i stycken, och han var dränkt i torkat blod. Stora bruna flugor som omfattas ego kropp, krypa över hans lila och kära, sade de. Hon började att vända sig bort, och jag kände mig lite sjuk när jag såg rörelse i det höga gräset bakom den döda kroppen. Fläckig hyena närmade sig långsamt, medveten om min närvaro, men för hungrig för att bry sig. Medan egot utseende var fortfarande på att spelas in i min hjärna, hyena stängt små avstånd mellan sig själv och kroppen och tog tag i den exponerade kött på Alexis Salomos beräkningar, riva av en bit.
  
  
  "Stå tillbaka, fan du skräddarsy!" skrek han på odjuret. Han plockade upp en pinne av bränt trä och kastade det på hyena. Djuret kröp över gräs, bär en bit blodig klistra in. I ett ögonblick, ego var borta.
  
  
  Han tittade ner på den sargade kroppen igen. Jag hade inte ens en spade för att begrava det, så jag var tvungen att lämna egot med djur för tjugo-fyra timmar.
  
  
  Jo, det fanns ingenting han kunde göra. Alexis Salomos var också död, med eller utan en begravning. I slutet, de fångade upp med ego och dödade honom, och de fick nästan mig också. Åtminstone fram till denna punkt, jag på något sätt överlevt. Men den största test av min lycka kan ligga steget före, eftersom det hör till dem att jag är ungefär halvvägs mellan Stockholm och i Bulawayo, i den djupaste delen av Rhodesian bush land.
  
  
  Han gick runt vraket tills det gömde kroppen igen. Strax innan felaktig plan började nysa och hosta på fem tusen meter, Salomos nämnde att vi snart skulle flyga mimmo av en liten by. Runt vad han sade, han uppskattade att byn var fortfarande i hallen femtio till sjuttiofem mil sydväst. Utan vatten och vapen, mina chanser att få det var mycket smal. Den luger och mantlade kniv som han vanligen bar med sig var kvar på mitt hotell i Salisbury. Ingen av dem kunde vara gömda under min T-shirt, och i alla fall jag inte förutse behovet för dem på denna planet resa till Bulawayo. Jag var på semester och vila.
  
  
  Ular var att arbeta med AX, top-secret intelligence agency of the Americas, och var helt enkelt att eskortera en gammal vän runt Aten, som hon hade träffat av en slump i Salisbury. Nu den andra mannen var död, och den historia han berättat för mig, nu var rimligt.
  
  
  Jag gick till en närliggande kulle av termiter, en hund av hård vit lera så hög som mitt huvud, med många skorstenar tjäna som ingångar. Han lutade sig tungt mot det, stirrade på långt linje av febril träd och försökte att ignorera det surrande flugor i den andra riktningen av vraket. För bara tre dagar sedan, hon möttes av Alexis Salomos i en liten restaurang nära Salisbury Pionjär Memorial Park. Jag sitter på terrassen med utsikt över staden, när Salomos plötsligt dök upp bredvid min stol.
  
  
  "Nick? Nick Carter? " sa han, och en långsam leende spred sig över hans vackra bruna ansikte. Han var en square-jawed lockig man i fyrtioårsåldern, vars ögon stirrade intensivt på dig med ljus och ljusstyrka, som om han kunde se hemligheter i ditt liv. Han var redaktör för en tidning i Aten.
  
  
  "Alexis," sa jag, stigande för att utöka min hand. Han tog ego i båda händerna och skakade den kraftigt, hans leende ännu bredare än hennes. "Vad i helvete gör du i Afrika, skräddare?"
  
  
  Leendet bleknade, och för första gången insåg han att han inte såg hur hennes ego mindes honom. Han hjälpte mig att spåra en KGB-mannen som stal dokument som viktigt att Väst i Aten för ett par år sedan. Det såg ut som om han hade åldrats avsevärt i och med iller. Ego ansikte har förlorat sin friska utseende, särskilt runt ögonen.
  
  
  Frågade han. "Har du något emot om jag följa med dig?"
  
  
  "Ska jag bli förolämpad om du inte", sa jag. "Du har en plats. Servitör!" En ung man i ett vitt förkläde kom till bordet och vi båda beställde Brittisk ale. Vi pratade tills den drinkar och servitören vänster, och sedan Salomos var förlorad i tankar.
  
  
  "Är du okej, Alexis?" Jag frågade slutligen.
  
  
  Han log mot mig, men det var tunt och tvingade. "Jag var i trubbel, Nick."
  
  
  "Är det något jag kan göra för henne?"
  
  
  Han ryckte på hans torget axlar. "Jag tvivlar på att något kan göras." Han talade bra engelska, men med en märkbar brytning. Han tog en lång dricka sin öl.
  
  
  Frågade jag henne. "Vill du tala om det för mig?""Eller är det för personligt?"
  
  
  Han skrattade bittert."Ah, det är personligt, min andra. Du kan säga att det är väldigt personligt." Egots ögon mötte mina. "Någon försöker döda mig."
  
  
  Hennes man tittar på hans ansikte. "Är du säker?"
  
  
  Ett snett leende. "Hur säker för henne skulle jag vara det? I Aten, ett skott från ett gevär krossar ett fönster och går mimmo av mitt huvud med några centimeter. Så jag får tipset. Hennes beru semester för att besöka sin kusin här i Salisbury. Han är ett skript handelsfartyg som emigrerade hit för tio år sedan. Jag trodde att jag skulle vara trygg här för ett tag. Då, för två dagar sedan, en svart Mercedes nästan slå mig på den stora boulevarden. Den förare som drog upp till trottoaren såg ut exakt som den man hon sett tidigare i Aten. "
  
  
  "Vet du vem mannen är?"
  
  
  "Nej," Salomos sade, skakar långsamt på huvudet. "Nyligen såg jag honom gå genom Apollo Bygga när jag var där för att spionera lite." Han stannade upp och tittade ner på sina ale. "Har du någonsin hört talas om Apollo linjer?"
  
  
  "En oljetanker företaget, är det inte?"
  
  
  "Detta är faktiskt, min vän. Världens största tankfartyg linje, som ägs av min landsman Nikkor Minourkos."
  
  
  "Ah, ja. Jag känner henne från Minurkosa. En före detta miljardären sjöman. En eremit; ingen ser egot dessa dagar."
  
  
  "Det är faktiskt händer igen," Salomos sagt. "Minourkos drog sig tillbaka från det offentliga livet nästan ett decennium sedan, när han fortfarande var en relativt ung man. Man tror att han tillbringar det mesta av sin tid i hans takvåning i Apollo Byggnad, nära Constitution Square, där han driver sitt företag. Personliga kontakter är etablerade främst genom ett nära samarbete med Minurcos. Nästan ingen någonsin får en privat audiens med honom."
  
  
  "Mycket rika människor tycks värdera deras privatliv väldigt mycket", sade jag och smuttar på min ale. "Men vad gör Minurk har att göra med försök att ta ditt liv?"
  
  
  Salomos tog ett djupt andetag och låt den långsamt ut. "Om sex månader sedan, Monurco beteende började förändras. Detta var särskilt intressant för mig och, naturligtvis, för andra tidningsredaktörer, eftersom all information om Minurkos är spännande och viktigt för läsarna av Os i Aten. När Minurk, som alltid har varit ur politiken, började göra offentliga uttalanden mot den styrande juntan i Aten. Plötsligt meddelade han att ledarna för överstar ' samhällen var svag och socialist. Han hävdade att de hade förrått revolutionen" av den 21 April 1967. och underförstått att Grekland skulle vara bättre med restaurering av Konstantin II eller några andra beundran för personligheten av en ny bekantskap hörs. Han hänvisade till de faror av vänsterfolk som Vittne, och gissade på att en "shake-up"var på väg att hända i den grekiska regeringen.
  
  
  "Tja," sa jag, " den här mannen har rätt att plötsligt bli intresserad av politik efter alla dessa år. Kanske emu är trött på att spendera sina pengar."
  
  
  "Det ser ut som det kommer ännu mer. En person som Minurkos kan köpa en massa vänner. Generaler och överstar kommer i
  
  
  till penthouse och tillbaka, men de kommer inte att tala om att besöka trycker du på. Ryktet har det att Minurk är finansiering en privat armé i ett specialbyggt läger i norra Grekland och i det ena lägret, på Mykonos, en ö i Egeiska Havet.
  
  
  Slutligen, det är den senaste tidens försvinnande av Överste Demetrios Rasion. Den Minurkos-dominerade tidningen drar slutsatsen att han drunknade när du reser med båt i Piraeus, men hans kropp hittades aldrig. Nickor Minurkos lanserar nu en stor kampanj för att ersätta Rasion med en man av hans eget val, en fascist som heter Despo Adelphia. Juntan vill inte Adelphia, men dess nya och ädlaste ledare är rädda för Minurka och ego vänner i generalerna högkvarter."
  
  
  "Det är en intressant situation," jag erkände, " men tror du att Minurcos lanserar en kampanj av terror med idén om en blodig kupp?"
  
  
  "Det är möjligt. Men det finns andra lösningar. Det är nya ansikten som ingen runt de journalister som har sett innan han kom och gå runt penthouse ovanpå Apollo, en Minurkos är fortfarande gömmer sig. Dock märkte jag att en av de nya ansiktena tillhör en grekisk-Amerikansk heter Adrian Stavros."
  
  
  Mina ögon smalnade något i Salomos. "Stavros i Aten?" Jag mumlade sakta. "Att hålla Minurkos företag?"
  
  
  "Det verkar så. Såvida inte ..."
  
  
  "Om vad?"
  
  
  "Tja, eftersom Minourkos' senaste kommentarer var så ur karaktär, kanske han inte var den ih källa sig själv."
  
  
  "Stavros övertagande av Minurkos empires?"
  
  
  Kanske mot Minurkos önskemål, Salomos gissat. "Det har redan varit en liten kupp, dolda. Eftersom Minurkos är mycket hemlighetsfull och alltid bedriva verksamhet genom underordnade, ego kunde dödas eller fångas in och verka under ego namn, och spendera enorma summor pengar på egot utan att någon märker det. Direkt efter att jag uttryckt denna teori i min ledare, det första försöket gjordes på mitt liv i Aten."
  
  
  Den oroliga blick återvände till egots ögon. Jag mindes AX-fil om Adrian Stavros och insåg att han var kapabel till en sådan manöver. Stavros höll plakat demonstrationer vid Yale Universitet som student. Han blev sedan inblandade i en radikal bombningen av CIA: s kontor, och senare gjorde ett försök på livet av en senator. Han flydde klorna på FBI och CIA och gömt sig någonstans i Brasilien, där han gick på för att begå allvarliga brott såsom människosmuggling och mord. Eftersom det var lite bevis mot honom i Usa, Förenta Staterna inte prova att gå tillbaka honom. Men han var bevakad i Brasilien.
  
  
  "Och mannen som försökte köra ner dig här i Salisbury?" Frågade jag henne. "Såg du honom komma ut penthouse på Apollo Byggnad?"
  
  
  "Ja, Nick," Salomos sagt. Han smuttade på den sista av hans ale och tittade ut över hibiscus-omfattas räcke ner för backen mot staden. "Jag är desperat. En annan kusin till mig, som bor utanför staden utanför Bulawayo, bad mig att besöka honom en kort stund tills det gick. Hennes ego accepterade inbjudan. Hyrde ett plan väntar på mig på flygplatsen. Jag kommer att flyga nen, eftersom han är en licensierad pilot, och njuta av att rida. Jag menar, om jag kan glömma - " Det var en kort tystnad, sedan såg han på mig. "Nick, jag skulle verkligen uppskatta om du skulle följa med mig till Bulawayo."
  
  
  Han visste att Alexis Salomos skulle inte fråga om han var desperat av rädsla. Och jag hade fortfarande några dagar innan jag fick ett annat uppdrag från David Hawke, den mystiska chef för AX.
  
  
  "Jag ser alltid Bulawayo Hotel", sade jag.
  
  
  Alexis såg lättad. "Tack, Nick."
  
  
  Två dagar senare, kom vi iväg. Salomos var en erfaren pilot, och det verkade som om flygningen över vilda Rhodesia skulle vara händelselös och trevlig. Salomos flög lågt liggande så att vi kunde märka sällsynta vilda djur och intressant topografiska egenskaper av snår. Flyg verkade för att lyfta Salomos ' andar, och han såg väldigt mycket ut som sitt gamla jag. Men på förmiddagen, ungefär halvvägs till Bulawayo, lugnet på morgonen förvandlas till en mardröm.
  
  
  Mooney är liten, standard två-sits plan hostade. Vid första, Salomos inte bryr sig, men sedan blev det ännu värre. Det löser forskning problemen med en liten motor, men detta gjorde bara saker mer komplicerade. Vi förlorade höjd och startade en bred krets av skyltar.
  
  
  Salomos svor på grekiska, sedan hans ansikte bleknade. Han undersökte panelen och tittade på mig. "Bränslemätaren visar fullständig," ropade han över den spruckna motor. "Det gick inte att flytta från sin ursprungliga position i morse." Han knackade på glaset som täcker sensorn, men ingenting hände. Nålen var på bokstaven F.
  
  
  "Vi är slut på gas", sade jag misstroget. Detta är dåliga nyheter för alla flygplan, särskilt ett litet.
  
  
  "Inte riktigt, men vi sjunker snabbt," Salomos sade, att sätta Muni till tillfälliga brant planering och kämpar med kontrollerna. "Detta plan var skadad, Nick. Sensorn var frusen på plats, men tankarna var nästan tom när vi tog fart.
  
  
  Detta borde ha varit gjort med flit ."
  
  
  "Jesus", mumlade jag. "Kan du plantera ett ego?"
  
  
  "Det är ingen airfield här," sade han, försöker att hålla planet från att gå in i en panik. "Men vi måste försöka landa i en öppen veld - om jag kan hålla mitt ego kommer enligt planeringen plan."
  
  
  "Är det något jag kan göra för henne?"
  
  
  "ja. Be." Alexis tittade på mig. "Jag är ledsen, Nick."
  
  
  "Strunt samma", sade jag. "Bara plantera denna sak." Jag behövde inte ens fråga henne om problemet. Det fanns ingen tid. Vi seglade ner för en brant backe till en gräsbevuxen veld.
  
  
  Motorn hostade och fräste igen, då stannade för gott när vi såg hela hotellet och rusa mot oss. Henne, bestämde mig för att det var över. Det verkar inte vara någon rimlig förväntan att överleva detta.
  
  
  Fem hundra meter ner gick Vi, som en fågel med bruten vinge. Tre hundra. Acacia träd gled under dem. Hundra. Salomos ' ansikte var stelt med spänning, och hans händer var fastkedjade från att försöka kontrollera. Då det var en rörelse av gräs och tistlar i rasande fart, det vinge slets av en filial till ett vridna träd, och planet, i sista stund, något lyfte nosen och gled i sidled. Effekterna knackade oss tillbaka till den främre delen av planet. Det var ett galler ljud, och ett knarrande av metall och ett högt spricka i glas, och våra kroppar var utklassning i den lilla stugan. Sedan kom den slutliga nödstopp: min dörr flög öppna, och min kropp gick att flyga från topp till tå i gräset innan knaprande i den hårda marken.
  
  
  Jag minns inte något annat undantag. en kvalfull krypa på gräset, instinktivt röra sig bort från planet, och sedan en explosion med ljudet av den sprakande elden någonstans bakom mig.
  
  
  Andra kapitlet.
  
  
  Han försökte att driva minne av olyckan ur hans sinne, som lutar sig kraftigt på den hårda leran av en tall termit patch. Men det var svårare att bli av med utseendet på Alexis Salomos ' ansikte när han sa att han skulle flyga till Bulawayo med honom i Salisbury.
  
  
  Jag kunde fortfarande höra envist surrande flugor bakom de blänkande metall skrovet av det havererade planet, men jag försökte att inte lyssna. Han inriktade sig på den avlägsna linje av febril träd på gräsbevuxen väg. Någonstans kände jag att febern träd ibland redovisas närvaro av vatten. Men de träd som inte fanns i den riktning han borde ha gått att nå byn.
  
  
  På ett sätt, han kände sig ansvariga för Salomos ' tragiska död. Han litade på mig med hans skydd, och hon var oförmögen att göra så, när han behövde mig. Han förväntade mitt råd, och jag hade inte förutse faran av en liten plan. Förutom att jag kände mig skyldig för att jag inte litar helt på mitt ego med den otroliga historien. Men, ego blodiga liket var ett tydligt bevis på att åtminstone en del av egot teorier var korrekta. Någon har ego död. Om denna person som var hema, någon som bodde i lägenheten ovanför Apollo kontor i Aten, var fortfarande tveksamt.
  
  
  Han fångade rörelse i ögonvrån hans blick och vände sig mot en av utgångarna runt termit patch. En liten ljusa gröna draken gled ut genom insamling inte långt från min vänstra hand, och verkade stirra på mig uppmärksamt. Han hoppade tillbaka. Jag visste inte att ormar hade tagit hemvist i termitstackar. Det var en grön mamba, en av de tre farligaste ormar i världen. I händelse av en bit, offret kommer att kunna gå om tre steg mellan sig själv och reptil innan dess förbittring dödar den. Den mamba som är utbildade var utom räckhåll, glider in i ett närliggande hål.
  
  
  Jag snubblade över vraket som min puls avtagit. Han såg sig omkring för en stund och fann en kraftig bit metall ungefär en fot lång på marken. En tråd som var mycket kraftig. Att lagra en bit trä ram, delvis förkolnade, från ett avsnitt av flygkroppen, hennes fallna ego dela två stycken av samma längd och dela en bred ström av granatsplitter, knyta batonger med sin näsduk för att göra ett handtag för min provisoriska kniv. . Han stoppade den råa vapen i bältet, och utan att titta tillbaka på vraket, på väg till träden.
  
  
  Det var svårt att bara gå genom landskapet. Det höga gräset och taggiga buskar drog på mig mina kläder och slet på min kropp, att ta tag i mig och håller mig tillbaka. En noshörning fågel skrek på mig från en närliggande akacia träd. Jag fann mig själv beräknar mina chanser till överlevnad. Det finns hundra sätt att dö, och för oss, Odin runt dem är inte trevlig. I detta gräs, en person kan snubbla på ett lejon innan han ser det. Men oftast är små varelser som orsakar mest problem: ormar som inte är större än ett mänskligt finger, skorpioner och fästingar gräva djupt under huden. Om du hittar vatten och dricka det, du kan bli infekterad med levern sugmaskar och andra parasiter som äter en person från insidan och ut. Och om du kan undvika det, kan du fortfarande bli attackerad av myggor, gula febern vektorer, och malaria.
  
  
  När han äntligen nått träd, han finns bara resterna av ett vattenhål. Platsen är torr. Det var tjock och svart lera i centrum, och utskrifter av många djurens hovar och varv runt omkretsen av webbplatsen.
  
  
  Han lutade sig mot den gröna stammen av ett träd i närheten och vilade i skuggan. Har jag slösat bort min tid och energi på att komma hit. Riktning till närmaste by som Salomos hade nämnt på planet var nittio grader till den kurs som hade fört mig hit. Promenader i den varma solen som försvagade mig ännu mer. Min mun var som garvat läder. Hon blev påmind av termos med kallt vatten som Salomos hade fört till planet. Det sågs av egot som en krossad cylinder bland vrak, dess innehåll torkade upp i eld. Han försökte att inte tänka på den tropiska solen overhead eller törst i hans hals och gick.
  
  
  Det måste ha varit ett par timmar senare när jag insåg att jag kunde inte gå vidare utan att vila. Mina ben skakade med svaghet, och hennes lungor var som att sugas in i långa, hesa andetag. Hon sågs av en död stubbe, en del av egot, i den glesa skuggan av en närliggande thorn bush, bara några meter framåt. Han föll tungt till marken och lutade sig mot en stubbe. Själva processen av att sitta, befrielse från fysisk ansträngning när man går, tog tillfredsställelse.
  
  
  Mina ögonlock stängt, och han ignorerade smärtan i min kropp. Han försökte att glömma bort de små musklerna i hans lår och insektsbett på hans ansikte och händer. Jag behövde en paus, och han var på väg att få det. Åt helvete med allt annat.
  
  
  Det var ett ljud runt busken.
  
  
  Mina ögonlock fladdrade öppna. Hennes misstag? Han kikade in i det höga gräset, men såg ingenting. Det måste ha varit min fantasi. Han slöt ögonen igen, men det kom ljudet igen.
  
  
  Mina ögon öppnas snabbare den här gången. Det var ingen tvekan om det, det var ljudet av en mänsklig röst. Han ansträngda hans öron och hörde en kvist kick.
  
  
  "Det var något!"
  
  
  Då blir ljudet mer konstant och tydlig. De två män som pratade i en dialekt som han aldrig hade hört förut.
  
  
  "Hallå där!" Hon skrek runt i den sista av sin styrka."Här!"
  
  
  På en annan punkt, jag såg ih huvuden rörde sig mot mig över gräset. Svart huvud, och khaki-shirts. När de såg mig, deras röster blev högre, och de verkade alla att ha samma identitet.
  
  
  Han slappnade av lite. Hon var att få en slicka, värre än han trodde. Det måste vara en by någonstans i närheten, eller åtminstone en väg. Män kom ut i gräset och tittade på mig. De var lång, smal och dyster.
  
  
  "Hej", sa jag. "Har du något vatten?"
  
  
  De båda männen tittade på varandra, sedan tillbaka på mig. De kom och ställde sig med mig för evigt. Han försöker inte att få upp. "Vatten", sade jag.
  
  
  De var båda klädda i mycket shabby Västerländska kläder och hade hemmagjord sandaler. Den längre av de två pekade på mina fötter, och efter en stund, han böjde sig ner och obundet min sko. Innan han kunde fråga henne vad han gjorde, han tog bort det och visade det för sin kamrat. Den person som höll min sko för inspektion hade ett stort, brett ärr som löper diagonalt över hans ansikte. En annan bar en liten spegel i utspänd delen av hans högra öra. Båda av dem hade knivar på deras bälten-machete - pungs.
  
  
  Långe talade till den andra, och jag insåg att han talade Swahili. "Mzuri sana", sade han, leende, med hänvisning till min balett tofflor. Han fortsatte i Swahili. "Detta är min lyckodag."
  
  
  "Lyssna på mig", sa jag svagt.
  
  
  De ignorerade mig. Den långe mannen böjde sig och obundet min andra start. Jag försökte dra min fot, men han skrattade och tittade på mig och drog den andra skon ut från under nah. Han startade sin misshandlade sandaler och drog i mina balett tofflor, inte bry sig om att knyta mina skosnören. "Savasawa!" och han sade till sin följeslagare, helt ignorerar mig.
  
  
  Plötsligt insåg jag att dessa människor inte kommer att vara min frälsare. Och det slog mig att jag kanske har blivit sämre än jag var innan ih kommit om jag inte hade räknat på att överleva.
  
  
  "Skorna passar bra." Det var den högsta.
  
  
  Den andra var inte njuta av situationen. "Vad tror du att detta är ditt balett tofflor? Hade vi inte kommit till honom tillsammans?"
  
  
  "Detta är hennes första gången se ego," the tall man sade. "Du kan få ego byxor. Om han har en väska, vi kommer att dela dess innehåll."
  
  
  "Det är inte rätt att du tar din balett tofflor," spegeln-prydd mannen muttrade.
  
  
  Den långe mannen vände sig mot mig. "Ta av dig byxorna," beordrade han, fortfarande i Swahili. Egots ögon var gula med röda strimmor, och det var tunt ärr på varje kind som inte märks vid första på grund av den stora ärr.
  
  
  Min hand vilar på handtaget på den provisoriska kniv, dölja det från min synvinkel. Det verkade som att jag skulle behöva använda den. Mannen med den stukade örsnibben tog en panga från hans bälte. Det var ingen tvekan om ih: s avsikter. De kunde inte beröva en vit man av med allt han hade och sedan låta ego live.
  
  
  "Okej, ska jag ta av henne byxorna", sa jag. Han hade fått styrka, men han ville inte visa det. "Men jag måste komma tillbaka på mina fötter." Hennes vänstra hand utsträckt mot den långe.
  
  
  Han tittade på Nä disdainfully för en stund, sedan tog tag i henne.
  
  
  han lyfte upp sin underarm omkring och ryckte mig till mina fötter. Det ögonblick hennes vänstra fältet, hon drog ut sin metall kniv från bältet och kraftfullt knivhuggen ego i mitten av Afrika.
  
  
  Egots ögon vidgades av förvåning som den knivskarpa metall gled genom kött och muskler. Ego: s högra hand automatiskt tog tag i handtaget på panga, men detta var ego sista frivilliga insatser. Han grunted en ful ljud och gled till damm på mina fötter.
  
  
  De andra stirrade storögt på sin fallna kamrat för ett ögonblick. Då han släppte ut ett wild gutturala ljud och svängde den nyligen ryckte panga.
  
  
  Hon hukade sig tillbaka. Ett stort blad fräste förbi mitt ansikte, skivad genom luften, och nästan slog i huvudet och axeln. Om jag inte hade flyttat, jag skulle ha blivit halshuggen. Men när hon var kringgås av pangi, hon föll ner. Den Afrikanska kom fram till mig och svingade kniven igen, och den skimrande böjd klinga whizzed genom luften mot min hals. Hon rullade snabbt till höger, och bladet slog hårt lera. Medan min angripare var att återfå sin balans, sin, vände runt och brutalt sparkade hans ego. Kritan ego ben hört henne. Han föll till marken bredvid mig med ett högt rop.
  
  
  Om det var högt som vanligt, att det skulle vara ett ego tråd. Men jag var ingen brådska att dra nytta av de fördelar som jag hade skapat. När hennes far kom till hans knän, Afrikanska redan var du står, och en titt i förtvivlan korsade hans ansikte. Han svängde på mig igen, och den här gången arc var stor. Bladet skivad genom ärmen på min tröja, att skära ner det. Det slog sitt ego med sina namn och gjorde ett ytligt sår på bröstet. Han grunted igen och slå mig i huvudet med panga som den drabbade stubbe. Kraften i svingen som orsakas ego att förlora balansen och falla på min högra arm. Han tog ego är trasig krage med sin vänstra hand, drog ego är tillbaka huvudet, och körde metall skärvan i egots halsen.
  
  
  Blodet flödade i mitt ansikte och på bröstet som Afrikanska flämtade högt och nådde krampaktigt för hans slit i halsen. Han föll ned på sitt ansikte, fortfarande klamrar sig fast vid hans hals, och sedan rullas till den hårda marken, orörlig.
  
  
  Andas hårt, hon lutade sig tillbaka på ena armbågen. Han var arg för att han hade använt upp den vitala energi som krävs för att överleva denna kamp, men han var tacksam att han fortfarande var vid liv. När hennes sinne noteras faran av bush vid haveriplatsen, hennes sinne glömde en sak: den personen. Det verkade som att man var alltid på toppen av listan. Om du bortse från denna faktor, kan du dör innan de buskar döda dig.
  
  
  Åtminstone i den här situationen, jag hade ett faktum. Dessa personer kom från västlig riktning, inte från den sydvästra en som det tog. De har passerat genom byn, eller lämnade vägen någonstans. Det samma kan sägas om den riktning de var på väg. Det ökade något och tog en västlig riktning.
  
  
  Den varma Afrikanska solen lutade sig mot himlen som hennes gav upp igen. Han kollapsade i det höga gräset, undrar om det fortfarande fanns någon chans för överlevnad. Jag behövde verkligen vatten. Det blev inga fler känslor på tungan eller i munnen. Jag låg där och tittade scorpion sakta krypa mimmo mig över gräset. Jag visste inte om jag kunde flytta det om det attackerade, men det verkade inte märka mig. Efter en stund var han borta. Hon grimaced och avundades emu, eftersom det inte har problem att överleva, åtminstone inte just nu. Det verkade lite ironiskt att denna art hade gått igenom på ytan av planeten för mer än fyra hundra miljoner år, långt innan dinosaurierna dök upp, och att det troligen skulle finnas på Jorden långt innan utrotning av människor. På något sätt föreföll det orättvist, men då hon var partisk.
  
  
  När jag låg där, annat ljud träffa mina öron. Det var en avlägsen hum, inte till skillnad från de tidigare surr av flugor. Men detta ljud blev snabbt starkare och mer att känna igen, som av en bilmotor.
  
  
  Han satte sig upp och lutar sitt huvud för att lyssna. Ja, det var en bil av något slag. Han steg unsteadily och började mot ljudet. Jag såg ingenting men gräs och glesa träd. Men bullret var att komma närmare den andra.
  
  
  "Hallå där!" Henne, skrek över gräset. "Hej, här!"
  
  
  Han snubblade och föll. Stigande unsteadily till hans fötter igen, han stapplade fram igen. En stund senare, hon såg det - en Land Rover, dammiga och repor, stöta på en mindre väg som var nu ingenting mer än ett spår i gräset. Rover, en öppen bil, var ockuperade av två män som inte ser mig som det närmade sig den närmaste punkt på vägen och fortsatte på sin väg.
  
  
  Jag ropade"Hej!"
  
  
  Han klumpigt plockade sin väg genom gräset och slutligen nådde den vägen. Han skrek igen när han fick det. Han sprang efter bilen, svajande som en berusad, men föll på hans ansikte.
  
  
  Han låg där förbannade högt, känner förtvivlan stiga i bröstet. Denna bil kan vara min sista chans att överleva.
  
  
  Då han hörde Rover sakta ner och stanna. Jag försökte att stå upp för att se vad som hade hänt, men jag hade inte den styrkan.
  
  
  Jag hörde motorn på tomgång, då Rover gled tillbaka in första växeln, svängde runt på vägen, och kom mot mig. De varken hörde eller såg mig.
  
  
  Ett par sekunder senare, bil körde upp bredvid mig, motorn dog, och han hörde två män pratar med Brittisk accent.
  
  
  "Min Gud, det är en Europeisk."
  
  
  "Vad gör han här i buskarna, allt av sig själv?"
  
  
  "Vi kanske ska fråga ego."
  
  
  Snart kallt vatten rann in i min mun, läckte ut på framsidan av mitt smutsiga skjorta, och min tunga kändes det igen.
  
  
  "Åh min Gud, människan, vad är det?"
  
  
  Jag fokuserade på de två köttiga ansikten som lutade sig över mig för evigt. De var medelålders, vit Rhodesianer, förmodligen gentleman jordbrukare som hade tillbringat dagen i öknen.
  
  
  "En flygkrasch," sade jag. "Jag gick bort från det."
  
  
  När de satte mig i all-terrain fordon, visste jag att jag hade gjort det. Men jag kunde inte glömma att kroppen av Alexis Salomos var att slukas av hyenor som någon annan i Aten. Jag hoppades att David Hawke skulle låta mig gräva i vad som pågick i Apollo Byggnad för att ta reda på om Adrian Stavros var verkligen i hallen i Brasilien, som alla trodde. Jag har inte sett det under en lång tid.
  
  
  Det tredje kapitlet.
  
  
  "Du ser inte ut att mycket väl, Nick."
  
  
  David Hawke, chef för super-hemliga Amerikanska byrån AX, höll en kort cigarr i fingrarna på sin högra hand, lutade sig fram på hans breda skrivbord i mahogny. Vi satt i ego på AX huvudkontor kontor, en lägenhet som var nu skickligt dolda i en hyrd Samman Tryck & Tråd Tjänster DuPont Circle anläggning i Washington.
  
  
  Hennes, såg på honom med ett snett leende. "Oni vill att hon ska stanna på sjukhuset i Salisbury för en liten stund längre. Men du vet hur snabbt jag tröttnar. Om dess blek, det är för att jag inte behöver solen och en god cirkel omkring i the tenderloin. Vad tycker du om den historia av Salomos? "
  
  
  Hawk tog en dra på sin cigarr och blåste rök ring i min riktning. Sitter vid det stora bordet, såg han liten och tunn, med ett ego, med rufsigt grått hår, och inför ett Connecticut bonde. Men jag visste att sköra utseende var vilseledande. Han var en riktig dynamo.
  
  
  "Det skrämmer mig lite," sade han. "Vad som också skrämmer mig är att du nästan dog mellan uppdrag. Jag har aldrig sett en person som har hittats så lätt."
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Salomos var en vän. Min och AX-talet. Han försökte sitt bästa för att hjälpa oss att hitta Borisov, kommer du ihåg?"
  
  
  "Ja, jag minns henne," Han sade nyktert. "Tja, din Rhodesian eskapad är över, så kommer vi att släppa det. När det gäller möjligheten att Adrian Stavros kan vara plottning mot den grekiska regeringen, skulle det inte vara Stahl ego att missa."
  
  
  "Har han fortfarande äger en plantage i Brasilien?"
  
  
  "Enligt våra källor, det är fortfarande egot av huvudkontoret. Att vi inte har en färsk rapport." Hawk lutade sig tillbaka i sin stora läder stol. "Om det verkligen var Stavros, som din vän såg som kommer ut av Minurkos penthouse, vi är definitivt inför en intressant situation. Drömmar av att köra ett helt land passar mycket väl med vad vi har lärt oss om nen."
  
  
  Hawk studerade hans beniga lederna. Adrian Stavros har alltid varit en neurotisk, kanske en psykopat. Förutom att leda en framgångsrik smuggling ring i Brasilien att regeringen misslyckats med att eliminera han även begått politiska mord, av vilka den senaste ligger tros ha varit mord på Israeliska officiella Moshe Ben-Kanaan."
  
  
  "Då förstår jag att AX är intresserade av historien om Alexis Salomos," sade jag.
  
  
  "Jag är rädd att det är så det ska vara. Och hon, jag tror att eftersom du betrakta dig själv som en vän av Salomosa, skulle du vilja få det här uppdraget."
  
  
  "Ja, sir, att hon skulle ha tyckt om det."
  
  
  Hawk stubbed ut sin cigarr i det närmaste askkopp. "Min första impuls är att säga" nej " och överlämna ärendet till en annan matematik som huvudämne. Du vet hur mycket jag försöker alltid att undvika att agentens personliga engagemang på ett uppdrag."
  
  
  "Det är viktigt för mig att Alexis' mördare inte komma ut", sa jag tyst.
  
  
  Bra. Du kan hantera detta. Men att vara extra försiktig, Nick. Jag tror att det är bäst att åka till Rio och prata med CIA officer där. Ta reda på om Stavros är i ett gym utanför landet, och där tillbringade han sin tid. Sedan om dina leder leda dig till Aten, gå dit. Bara håll mig underrättad."
  
  
  Henne, skrattade. "Inte jag gör alltid det?"
  
  
  "Tja, ibland glömmer bort att det finns människor här som sitter i sina trista jobb, och det är ih: s ansvar att köra showen." Egots röst tog på den hårda tonen som ibland kom när han talade om protokoll och beslut av underordning. "Om du behöver hjälp någon gång, be om det. Det är vad vi är här för."
  
  
  "Naturligtvis."
  
  
  Han öppnade en låda i sin stol och tog fram ett kuvert. Egots ögon undvikas min. "Jag förutspår din begäran och min eventuell eftergift till dig, och eftertänksamt, om inte klokt, köpte min biljett."
  
  
  Han log mot henne. "Tack." Han nådde över stol och plockade upp kuvertet.
  
  
  "Du skulle bättre att vänta och se hur det hela spelar ut innan du bestämmer dig för om hon ringde dig för någon tjänst," Hök svarade.
  
  
  Nästa natt, hon togs på ett Pan Am fiske resa till Rio de Janeiro. Dess vilade alla
  
  
  en dag, och det kändes som om den gamla tiden igen. Flygningen var händelselös, men jag fortsatte att tänka på att andra i Mooney 's lilla planet när Salomos visade mig veld, om de problem och krasch landning, och hur Salomos' liket såg ut i den varma solen.
  
  
  Nästa morgon kom han i Rio, och checkade in på Floriano Hotel, nära Copacabana Palace. Det var bara ett kvarter från stranden, och han hade smak av koloniala Brasilien. Rummet hade en takfläkt och fönster med persienner, och en smal balkong erbjuds en liten vy över havet.
  
  
  Det var varmt i Rio. Alla Brasilianare som skulle kunna få det var på stranden, och de flesta människor runt dem måste ha varit i Copacabana-området, nära hotellet. Jag förutspår en varm dag, och jag tog henne ett garn som tropiska ull färg. Vid middagstid, jag duschade, satte på en ljus kostym över Wilhelmina, min Luger, och Hugo, en stilett mantlad på min högra arm, och gick för att äta lunch på en av mina favorit restauranger, Chale Rua da Matriz 54. Denna restaurang som används för att vara en kolonial hem och är fortfarande ferret-fylld med värdefulla antikviteter och målningar. Neger slavar väntade tabeller och tenderade bar. Hon beställde en mixto churasco, som bestod runt bitar av nötkött och fläsk med grönsaker, och minskade den vanliga hacka, en stor lokal öl, för jo, en mycket bra vin-Grande Uniao Cabernet. Men jag var bara börjat äta det när jag såg en tjej komma in och sitta ner vid bordet intill. Hon var lång och smal, och en röd eldrött hår och gjorde henne mjölkvit hud ännu blekare. Hennes bländande grön klänning som kontrasterar skarpt med sitt hår och visade att de flesta av hennes långa, perfekta lår och hisnande klyvning över hennes midja. Hon var klädd i grön balett tofflor för att matcha hennes klänning och gröna armband på hennes vänstra arm.
  
  
  Hennes röda hår förvirrade mig för en stund, men sedan insåg jag att sista gången jag såg henne, hennes hår var kort och brunt. Detta var i Israel i mer än ett år sedan. Flickans namn var Erica Nyström. Hon var en medlem av den Israeliska underrättelsetjänsten nätverk Shin Bet. Hennes kod namn var Låga när vi arbetade tillsammans för att förhindra en rysk komplott mot den Israeliska regeringen, men att namnet ändras med varje uppdrag.
  
  
  Han steg upp och gick över till hennes skrivbord. När hon lyfte hennes långa ögonfransar för att möta min blick, ett leende spred sig över hennes ansikte. "Aj!" utbrast hon. "Det är du. Vad en trevlig överraskning." Hon talade engelska utan minsta accent.
  
  
  Erikas föräldrar var Skandinaviska Judar. Hennes familj bodde först i Oslo och sedan Köpenhamn innan han emigrerade till Israel när hon bara var åtta år gammal.
  
  
  "Jag kommer att säga samma sak", sa jag. Erica och jag tillbringade en mysig kväll i Tel Aviv, väntar för kuriren att komma fram; det var en kväll vi båda njöt verkligen. Hennes ögon berättade för mig att hon nu mindes den ömt. "Kommer du med mig vid mitt bord?"
  
  
  "Tja, kommer någon att gå med mig senare, Nick. Do you mind?"
  
  
  "Inte för att jag inte vill prata med dig", sade jag.
  
  
  Hon gick med mig vid mitt bord och beställde en lätt lunch för sig själv, och den tredje personen, som hon förklarade var en agent, sade ," Du ser verkligen bra, Nick."
  
  
  "Du skulle ha sett mig för en vecka sedan," sade jag. "Jag gillar rött hår, Erica."
  
  
  Hon blixtrade mig ett leende. En lång böjd näsa accentueras ett brett, sensuell mun. Nä ögon var mörkgröna och hennes klänning gnistrade. "Tack," sade hon. "De är mina, med undantag för färgen. Det dröjde inte länge när vi arbetade tillsammans i Israel."
  
  
  "Jag minns", sa jag. "Är du här på affärsresa?"
  
  
  "Ja," sade hon. "Och du?"
  
  
  "Ja," jag skrattade. "Det är alltid företag, är det inte?"
  
  
  "Nästan alltid".
  
  
  Han erinrade om att läsa i tidningarna nyligen att Israel var upprörda över mordet på Moshe Ben-Kanaan och att ih president hade lovat att gå till botten med det. Det var i detta mord att Amerikanska underrättelsetjänsten tror att Adrian Stavros var inblandade. Han kunde inte hjälpa men undrar om Erica var i Rio för att antingen kidnappa Adrian Stavros och ta honom till Israel, som var Israelisk stil, eller döda egot.
  
  
  Frågade jag henne. "Är du kommer att vara i Rio som är tillräckligt lång för oss att ta en drink och prata med varandra?"
  
  
  "Kanske," sade hon. Hennes händer rörde hennes urringning när hon gjorde en ih stol, och mitt blodtryck gick upp tio poäng. Hennes gröna ögon såg mig i ögonen och berättade för mig att hon visste att jag inte talar om vin och samtal.
  
  
  Han plockade upp sitt glas. Hon beställt och nu samma Grande Uniao Cabernet serverades. "För tillfället", sade jag.
  
  
  Hon plockade upp sin glas och clinked det till mig. "Till denna punkt."
  
  
  Vi var bara avsluta vår toast när en ung man dök upp. Jag hann inte ens se honom tills han stod bredvid oss. Han var en stor, muskulös kille med mycket kort blont hår och en hård, fyrkantigt ansikte. En del av egot i vänster öra som saknades, men detta fel misslyckades ego av den manliga utseende. Nen var klädd i en beige sommaren passar det inte helt dölja bulan under hennes vänstra arm.
  
  
  "Jag såg inte att du på första, Erica," sade han ganska hårt.
  
  
  tittar på mig. "Jag trodde inte att du ska vara med hema-om du vill."
  
  
  Dessa ord var avsedda som en mild tillrättavisning. De talade med en uttalad accent. Jag mindes bilden av mannen i den Israeliska underrättelsetjänsten-fil, TOPOR. Det var Zachariah Ghraib, Shin Bet bödel." Min teori om jaget och Erica närvaro i Rio tycktes stelna.
  
  
  "Det är ett gammalt hus, Zach," Erica sa. "Han har arbetat med mig i Israel."
  
  
  Gareb tog tredje plats. "Jag vet," sade han. "Carter, hennes, antar jag."
  
  
  "Det är rätt."
  
  
  "Ditt rykte föregår dig."
  
  
  Hans sätt var hårda, nästan fientliga. Jag kände hennes ego, svartsjuka för att jag visste att Erica. Innan hennes emu kunde svara på, vände han sig till henne. "Gjorde du för Vichisoise som jag föreslog?"
  
  
  "Ja, Zach," Erica sa, lite generad av hennes ego är brist på vänlighet. "Det kommer att vara här snart."
  
  
  "Vichisoise är det enda värt att äta på denna restaurang," Zach klagade på alltför högt.
  
  
  "Jag beklagar din otur", svarade jag lugnt. "Jag tror att de flesta av rätterna här är väl förberedda. De kan ha ändrat sina kockar sedan ditt senaste besök."
  
  
  Zach vände sig om och gav mig en tajt leende. "Kanske."
  
  
  Jag bestämde mig för att från och med nu, samtalet skulle vara mindre än trevlig. Jag avslutade min måltid, så jag kallade på kyparen att ta in. Han erbjöd sig att betala för hela partiet, men Zach snabbt minskade.
  
  
  "Var bor du?" Erica bad henne.
  
  
  "I Corumba på Avenida Rio Branco," sade hon.
  
  
  Zak stirrade på Nä.
  
  
  "Under vilket namn?"
  
  
  Hon tvekade. "Vargas".
  
  
  "Kan hon kallar du det?"
  
  
  "Du kommer inte ha mycket tid för umgänge",
  
  
  Hej, Zack sa snabbt.
  
  
  Hon ignorerade ego och log sött mot mig.
  
  
  "Ja, du kan ringa mig. Jag hoppas att vi träffas igen, Nick."
  
  
  Fick upp. "Varandras känslor." Jag lägger min hand på hennes, och våra ögon möttes för ett ögonblick. Jag visste att Zach var avundsjuk på henne, och eftersom jag inte gillar honom, jag spelade det mindre till sin fördel. Han satt där och titta på mig. "Du kommer att få ett samtal från mig."
  
  
  "Alla rätt", Erica sa.
  
  
  Han vände sig bort från dem och gick ut genom dörren. Så lämnade han det, han kunde nästan känna glöden av Zach är fiendskap mot hans rygg.
  
  
  På samma dag, han tog linbanan upp till det imponerande berget Corcovado-Berget, och på toppen var en enorm staty av Kristus Frälsaren. När han nådde fram till den plats, han gick till observation balustrad, stannade vid anvisad plats, och Stahl väntade. Om femton minuter senare, en man som gick med mig på räcket. Han var ungefär i min längd, men smalare. Även om han ännu inte var medelålders, hans långa ansikte var täckt av djupa rynkor. Det var Carl Thompson, och han arbetade för CIA.
  
  
  "Vacker utsikt, är det inte?" sade han med en inledning, och viftade med sin hand, mot staden nedan, som lyste vit i solen och var omgiven av gröna kullar och en kobolt havet.
  
  
  "Hisnande", sade jag. "Hur är det med dig, Thompson?"
  
  
  "Till exempel, samma sak," sade han. "Det har varit ganska tyst här sedan den senaste ändringen av administration i Brasilia. Hur är det i AX dessa dagar? För ett tag, ni har skjutit mer ammunition än armén i Asien."
  
  
  Henne, skrattade. "Ibland verkar det så. Jag var upptagen, och jag är säker på att du var för."
  
  
  "Och nu ska de lägga dig på Adrian Stavros."
  
  
  "Det är rätt."Jag såg ett kryssningsfartyg som kryssade de blå & nb med sin eleganta näsa sakta in i hamnen. Det såg ut som en leksak båt där nere. "När var sista gången du såg ego?"
  
  
  Han tänkte efter ett ögonblick. "Vi har plats för övervakning av plantagen. Fem eller sex veckor sedan, han sågs lämna denna plats. Vi tror att han gick ombord på ett plan på väg till Madrid."
  
  
  "Detta flyg skulle ha fortsatt till Aten."
  
  
  "Jag antar det. Visste du att se Ego det?"
  
  
  "Vi tror det. Vad är det som händer på plantagen?"
  
  
  "Planteringar är ego, vårt huvudkontor. Här i Rio, han har en avdelning som heter Apex Import, och vi tror att den smuggling som sker genom det företaget. Men han behöver inte besöka hennes kontor mycket ofta, även om hennes ego namn är öppet i samband med henne. Ordförande i bolaget gör regelbundna resor till Parakata."
  
  
  "Där är den röst som är i plantation hall?"
  
  
  Thompson nickade. "Han är i en hall nära byn, i mitten av ingenstans. Ego är bevakad av Stavros liten armé av ex-fångar, politiska fanatiker, och före detta Nazister. Men just nu, det finns bara en makt där."
  
  
  Frågade jag henne. "Såg du något ovanligt det?"
  
  
  "Ja, om du menar att en skara människor eller vapen, reumatism kommer att vara negativ. Men det var en besökare som ingen runt oss hade någonsin sett innan. Illern är med dem, precis som det dök upp med Stavros nittio dagar sedan, och vi har tittat på det nästan hela tiden. och ingen såg honom lämna denna plats. Detta är inte ovanligt, förutom att en av mina två män insisterar på att den nya killen, en medelålders man, är med i rättssalen det i förvar. Egon har flyttat runt en byggnad till en annan med beväpnade vakter."
  
  
  "Vad har denna person ser ut?"
  
  
  Thompson ryckte på axlarna. "Vi har en ego bild, men detta är långt ifrån. Han var i slutet av femtiotalet, skulle jag säga, med kort mörkt hår som hade blivit lite grått vid tinningarna. Han är en tjock man som alltid bär siden skjortor."
  
  
  Det ser ut som det kan vara Minourkos, grekisk skeppsredare vars appar nyligen skakade Aten och vars penthouse sågs hålla Adrian Stavros.
  
  
  "Kan jag få henne en kopia av fotot?"
  
  
  "Det kan ordnas," Thompson. "Titta, Carter, till exempel, i förra veckan var vi tvungna att tillfälligt minska övervakningen av plantagen för att slumpmässiga kontroller, och jag kan ha för att helt dra tillbaka vårt folk från det i de närmaste dagarna, eftersom det är ett annat problem som redan har uppstått för oss. Vill du henne för att få tillstånd att skicka personen med dig tillbaka? "
  
  
  "Nej, jag sa till henne. "Hawk lovade att hjälpa mig om jag behövde det. När kan jag få hennes bild?"
  
  
  "Vad sägs om ikväll?"
  
  
  "Alla rätt".
  
  
  "Vi använder en något annorlunda överföra platsen," Thompson. "Detta är en stad buss. Du går till ditt hotell. Min man kommer att vara där nu. Du kommer att gå bak i bussen, där ingen går och tar den sista platsen till höger. Fotot kommer att vara ansluten enligt denna plats. . Bussen kommer att märkas Estrada de Ferro och tar dig till centrum om du vill gå så långt ."
  
  
  "När går bussen passera mimmo hotel?"
  
  
  "Sju-femton. Bussen kommer att vara numrerade elva."
  
  
  "Okej", sa jag. "Och tack."
  
  
  "När som helst," Thompson. Ett ögonblick senare var han borta.
  
  
  Slickar, på kvällen är det kortfattat gick till kontoret i bolaget Apex Import. Det var beläget i ett av de gamla restaurerade byggnader som töms när den flyttades huvudstaden till Brasilia. Kontor var tre trappor upp och hiss inte fungerar.
  
  
  Henne, in i en ganska liten reception på andra våningen. Klättringen tog svetten på min panna, eftersom byggnaden är luftkonditionering inte verkar fungera något bättre än hiss, och det var en kvav dag i Rio. Den mörkhåriga flickan satte sig ner på en metall stol och tittade på mig misstänksamt när jag kom in.
  
  
  "Är det något jag kan göra för dig?" "Vad är det?" frågade hon i portugisiska.
  
  
  Svarade jag henne på engelska. "Gentleman Stavros skulle vilja se henne."
  
  
  Hennes mörka ögon smalnade ännu mer. När hon talade igen, det var på bruten engelska. "Jag tror att du har kommit till fel ställe, señor."
  
  
  Jag berättade för henne. "Men Mr Stavros själv berättade för mig att jag kan kontakta honom genom Apex Import."
  
  
  "Senor, gentleman Stavros inte har, här på kontoret..."
  
  
  Dörren till den privata kontor har öppnats och en bastant, mörk-haired mannen dök upp. Frågade han. "Finns det några svårigheter?" Egot tonen var inte direkt vänliga.
  
  
  "Jag ville bara, Mr Stavros," sade jag.
  
  
  "Vad är syftet?"
  
  
  Hennes försök att ignoreras. "Mr Stavros rådde mig att köpa Japanska kameror i bulk från honom om jag kontakta honom här." Han såg förbryllad ut. "Jag är i fel office?"
  
  
  "Mr Stavros är ordförande i styrelsen," den mörka mannen sa, " men han har inte ett kontor här, och han inte köra bolagets verksamhet. Det kommer att fortsätta att vara president, du kan ta itu med mig."
  
  
  "Detta är Senor Carlos Ubeda,"den lilla flickan sa, lite stolt.
  
  
  "Trevligt att träffa er, sir," sade jag, som sträcker min hand. Han tog det hårt. "Mitt namn är Johnson. För några veckor sedan, hon var träffade av misstag av Mr Stavros på Chale restaurang. Han sa att han skulle vara tillbaka genom resor till Europa vid denna tid, och att jag kunde kontakta honom här."
  
  
  "Han är fortfarande i Aten," flickan sa.
  
  
  Ubeda gav Nach en piercing ser ut. "Som jag sade, Herr Stavros inte kan kontaktas här. Men jag kommer att vara glad att vidarebefordra din beställning."
  
  
  "Jag ser. Tja, hon verkligen var intresserad av att hantera honom personligen. Kan du berätta om när han kan återvända runt i Aten?"
  
  
  En muskel ryckte framför Ubeda ego-mun. "Egon förväntas inte runt i Europa i flera veckor, Mr Johnson. Om du vill göra affärer, du måste ta itu med mig."
  
  
  Han log mot henne. "Jag ska ringa dig, Mr Ubeda. Tack för din tid."
  
  
  Jag lämnade henne ih att se mig gå. Utanför igen, han kom en taxi och återvände till sitt hotell. Flickans kommentar gav mig den nödvändiga bekräftelse på att Adrian Stavros var verkligen i Aten, som Salomos hade berättat för mig. Och om den här bilden visade sig vara en bild av Nikkor Minurkos, allt var intressant.
  
  
  Han duschade och vilade en stund, sedan tog elva bussen följande Thompson ' s instruktioner. Som han hade väntat sig, fotot fästs på plats i ett litet brunt kuvert. Ego plockade upp henne, gick till ett litet café i stadens centrum, och beställde ett gott portugisiskt vin. Först då fick denna person till henne och ta en bild runt kuvertet och undersöka det.
  
  
  Som Thompson hade sagt, bilden blev inte så bra, men det var ingen tvekan om att ett teleobjektiv används. Det var en bild på tre män som hade just lämnat ranch hus och gick mot en digital kamera. Mannen i mitten var det en Thompson hade berättat för mig, och trots den lilla storleken på det ansikte han var tänkt för att identifiera, jag har inte mycket tvekan, eftersom hennes ego var att jämföra henne att ansiktet skulle jag visat i AX bilder, denna person var faktiskt Nikkor Minourkos. Jag har aldrig sett några andra män innan.
  
  
  Den Minurkos klev sullenly mellan de andra två.
  
  
  Ingen pratade runt omkring dem, men mannen att Minurk vänster, en tall, Teutonic-ser man, var att titta på Minurk som om han just hade talat till honom, väntar på ett svar. Minurkos ansikte var strängt och allvarligt.
  
  
  Jag satte foto tillbaka i kuvertet och lägg det i en minut. Om en CIA-agent iakttagelse var rätt, min vän Salomos ' teori var verkligen bevisat. På något sätt Stavros hade tagit över Minurkos verksamhet i Aten och var rita en kupp på dess vägnar.
  
  
  Efter en lätt måltid på hennes cafe, jag heter Erika Nyström rum på Corumba Hotellet. Hennes röst var vänlig och varm. Hon sa att hon skulle tillbringa resten av kvällen ensam, ensam, och att hon skulle vara glad om jag skulle besöka henne. Han och Zach hade lite av en kamp, och han gick till en nattklubb i raseri.
  
  
  När du har ställt in ett datum på nio, och han gick tillbaka till hotellet och heter Hawk. Han svarade en trött röst och aktiverat scrambler på hans slutet av raden så att vi kunde prata utan att skriva in allt i koden.
  
  
  "Vad är en dålig timme, Nick," sade han, lite testily. "Som verkar vara den enda gången jag hör från dig vid denna tid."
  
  
  Henne, skrattade. Han kunde föreställa sig honom sittande på en speciell telefon i hans super-hemliga lägenhet, hans grå hår rufsigt, förmodligen bär en silke tuxedo över hans tunna kropp, och den oundvikliga cigarr sammanbitna mellan hans tänder.
  
  
  "Minst hennes inte i några flickans sovrum", sa han med tvivelaktiga ärlighet.
  
  
  "Hmm! Kvällen är inte över ännu, är det? Ljug inte för mig, min pojke. Jag gick igenom det hela för mig själv."
  
  
  Ibland trodde jag att Han hade övernaturliga krafter som avslöjat mina innersta tankar till ego-analytiska sinne.
  
  
  "Nej, sir", sade jag. "Kvällen är inte över ännu. Men det var väl av den första delen av ego, jag tror att Minurkos är en fånge av Stavros plantager, inte långt från Parakatu. Hon vet också att Stavros är i gymmet i Aten."
  
  
  "Tja," Hök sade tankfullt,"det är intressant".
  
  
  "Detta är förenligt med Salomos' teori."
  
  
  "Så du kommer att Parakata?" Hawk frågade.
  
  
  "Faktiskt. Kanske jag kan lista ut det. Thompson på CIA säger att plantagen är idag dåligt bevakad. Men det finns komplikationer."
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Här i Rio, hallen är fortfarande gamla. Den tjej jag jobbade med i Israel på Operation hela hotellet, ett utlovat land."
  
  
  "Ah, ja. Nyström. Varför vackra kvinnor som verkar för att följa dig runt utomhuspoolen?"
  
  
  Henne, skrattade. "Men var inte avundsjuk, sir. Som du noterade att du också haft dagar - och nätter."
  
  
  Det var en suck från den andra änden. "Kom på Nick."
  
  
  "Ja, sir, slår det mig att Missa Nyström kan vara här i Brasilien för samma anledning som hennes. Eller snarare, programvara för samma person. Vi misstänker att Stavros för mordet på Ben-Canaan, gör vi inte?"
  
  
  En liten tystnad. "Ja, det vet vi. Och jag skulle säga att du gissade rätt."
  
  
  "Bödeln är med henne," tillade jag. "Jag tror att de är på jakt Stavros. De kanske inte vet att han är i Aten just nu. Men jag vill inte ha oss alla att visa upp på plantagen på samma gång och slutar upp skytte, en på den andra, av misstag eller på annat sätt kommer du att förstöra jobb. Min idé är att du ska bekräfta Nyström uppdrag med hjälp av Israels underrättelsetjänst. Du är fortfarande en gammal vän till hennes chef, Giroud, och jag tror att han kommer att hålla med dig, under olika omständigheter.
  
  
  Hawk grunted i avtalet.
  
  
  "Om så är fallet, jag tycker att vi alla ska vara ärlig och sitta ner för att se om vi kan hjälpa varandra. Eller åtminstone hålla sig borta från den andra."
  
  
  Den här gången var tystnaden längre. "Okej, min pojke. Jag ska ringa Fett och komma i kontakt med dig."
  
  
  "Tack", sa jag. "Jag tänker inte flytta förrän jag får en anmälan."
  
  
  Jag behövde inte vänta länge. En timme senare, precis innan jag åkte till Erica ' s hotel, fick jag ett samtal från Hawke. Han måste ha dragit Fett runt papperskorgen innan gryningen i Jerusalem. Giroud är reumatism svar var jakande, och jag fick i uppdrag att öppet diskutera Stavros korkskruv med Nystre, som inte svaret uppgifter även om Zach Gareb var med henne. Mig, om det var ett kodord som visade att Giroux hade beställt ay för att diskutera sitt arbete med mig.
  
  
  Han kom fram till ericas rum några minuter efter nio. Hon mötte mig vid dörren i en kort avslappnande dräkt som utsätts de flesta av hennes lår. Hon var klädd i en kvävande doft och ett stort, sensuellt leende.
  
  
  "Jag trodde att du aldrig skulle få här," sade hon, och stängde dörren bakom mig och låser den.
  
  
  Han gick in i rummet och undersökte det. Hon var större än mig, och jag undrade om ee delade Zach med henne.
  
  
  "Vill du ha en konjak? Jag har en oöppnad flaska och det är det bästa du kan köpa i Rio."
  
  
  "Det låter bra", sade jag.
  
  
  Hon hällde upp två glas. Ta glaset, han lät sina ögon smeka hennes vackra ansikte. "Du har alltid varit en vacker tjej för att kräva den bästa."
  
  
  "Och jag brukar förstå det," sade hon. "Du?"
  
  
  "Du var med mig i Tel Aviv", sade han mjukt och med ett leende.
  
  
  Hennes långa ögonfransar fladdrade som hennes ögon undvikas mig för ett ögonblick. När hon tittade upp igen var hon med ett leende. Han sträckte ut handen och rörde vid hennes kind. Hon tog en klunk konjak. Jag lägger min hand på hennes
  
  
  Han tittade ner på hennes lilla midja och drog henne till mig. Den nä luktade söt och mjuk.
  
  
  "Kom ihåg den kvällen, Nick?" hon andades i mitt öra. "Vill du verkligen komma ihåg detta så väl som henne?"
  
  
  "Jag kommer ihåg."
  
  
  "Det var mycket bra, var det inte?"
  
  
  "Mycket."
  
  
  Vi sätter glasögon på närmaste bord. Han drog henne nära och rörde sina läppar mot hennes. Hennes tunga gled in i min mun.
  
  
  "Gud, Nick," hon mumlade.
  
  
  Han sprang händerna över hennes skinkor, känner kurvor som steg ner till hennes lår. Under min beröring, hennes höfter började att gunga långsamt.
  
  
  Hon försiktigt knuffade mig bort från henne och vände sig bort brylev. Sedan började hon klä av sig långsamt och vackert. Under dräkten, hon var klädd i bara en liten par bikini bottnar. Hennes bröst flyttade otåligt mot mig som hon tog mantel av hennes axlar. Hennes bröst var full, mogen, och mjölkvit. På en stund, en liten bit av underkläder gled av hennes lår och lår och föll i en tunn lugg till golvet.
  
  
  Erica tittade på mig öppet, att låta hennes blick ta över min nakna kropp i det dunkla ljuset i rummet.
  
  
  "Vacker", hon spann. "Så många hårda muskler."
  
  
  Han drog henne till sig, känna hennes blygd mot mina. Hon sprang sin hand över mitt bröst och axlar, flytta ner min kropp. Hon strök mig, smekte mig, gjort av kärlek till mig med sina händer som mina fingrar utforskade henne. Hennes lår skildes vid min beröring, och hon stönade.
  
  
  Det var en mjuk, tjock matta under oss. Erica knäböjde på nen, låter sina händer glida över min kropp när hon sänkte sig. Hon visste att alla sätt att väcka en man, och han hade inga tvivel om att använda dem. Efter en stund, han gled ner bredvid henne, och ungefär knuffade henne tillbaka mot den tjocka shag mattan. Han böjde sig över henne, kör händerna över hennes bröst. Hon flämtade. Min långa lår var lindade runt mig. Han körde ner handen i den mjuka insidan av hennes lår.
  
  
  "Oh, ja", sade hon och spann. Hennes mun var lite öppen, och hennes vackra gröna ögon var stängda.
  
  
  När hon trädde nä, det hela munnen breddas för ett ögonblick, och en lätt rysning gick genom hennes kropp. Sedan började hon att flytta med mig, hennes fingrar griper mina axlar, hennes höfter utgående runt min midja. Jag är inte säker på hur länge vi stannade inlåst tillsammans innan det slutade för oss båda.
  
  
  Då jag låg med henne under en lång tid, jag vill inte flytta. Den varma avkoppling successivt trängt in i de yttersta fibrerna i min kropp och det innersta djupet av min själ.
  
  
  Senare, vi klädde på mig, spelade detta spel på en liten soffa, och avslutat vårt cognac. Erica hade kammat sitt långa röda hår, och det såg så fräsch som när han kom in i rummet.
  
  
  "Jag är glad att Zach inte knacka på dörren," sade hon.
  
  
  "Han verkar väldigt svartsjuk, Erica. Var du i närheten?"
  
  
  Hon tittade på mig. "En dag. Ego är en idé, inte min. Och han var mycket olämplig. Jag sa till emu, som att det aldrig skulle finnas något fysiskt mellan oss igen. Han är avundsjuk på det. Hon ville inte att han skulle vara en del av denna dell, men jag fick avslag. Han är mycket bra med vapen."
  
  
  "Han ska behöva vara på detta uppdrag, inte han?"
  
  
  Hon tittade på mig fundersamt. "Ja."
  
  
  "Erica, jag gissade varför du var i Brasilien. Vi verkar vara att jaga samma person. Min chef kontaktade er och han bekräftade mina tankar. Vi kommer att diskutera dessa individuella uppgifter och samarbeta med varandra om det verkar rimligt ."
  
  
  De gröna ögonen smalnade av en aning. "Giroud var inte i kontakt med mig och Zach."
  
  
  "Du kommer att få ett telegram i några timmar. Under tiden, låt mig veta om det är en kod ord som gör att du kan lita på mig. Orden är Goliat."
  
  
  Hon såg förvånad ut. "Det är rätt ord!"
  
  
  "Giroud skickade detta."
  
  
  Hon hällde själv en annan brandy. "Okej, Nick. Men jag ska vänta på henne telegram, som kommer att tala om för mig exakt hur lycklig hon är med dig." Hon log och kysste mig på kinden.
  
  
  Jag förväntade henne att vara försiktig. Hon var en bra agent. "Det är okej. Jag ska bara berätta för er några av mina idéer. Du behöver inte prata alls."
  
  
  "Det är rättvist."
  
  
  "Vi är båda söker efter bilder på Stavros, men av olika anledningar." Hennes ansikte var uttryckslöst. Hon ville inte ge bort något. "Vill du ha Poe ego att döda Ben-Kanaan. Det är ännu inte klart för oss varför det behövs, men det kan vara relaterade till grekisk politik och bortförande av Nikkor Minourkos."
  
  
  "En grekisk skeppsredare?"
  
  
  "Faktiskt. Det kan vara i Parakatu, och egot hålls mot egots vilja. Stavros är i gymmet i Aten, så att du antingen måste vänta för ego för att återgå eller gå till Europa för att få det. Men jag tror att det sättet att det är genom allt det vi kan lära sig på Parakatu, jag behöver tala till Minurkos.
  
  
  "Om du är intresserad, jag kommer ta dig två till Paracatta med mig. Detta kan öka dina chanser att få det. Prata om det med Zach och låt mig veta i morgon när du får telegram."
  
  
  "Om vi verkligen efter Stavros," Erika sade: "skulle det inte vara bättre om vi gick raka vägen till Aten?"
  
  
  "Stavros tros vara att hans tillfälliga högkvarter, i Minurkos takvåningen, som är en riktig fästning. Du kan inte bara storm denna plats, du och Zack. Och vid de sällsynta tillfällen när det lämnar denna plats kan det vara lika svårt,
  
  
  men Minurkos kan berätta för oss hur vi ska få till Stavros."
  
  
  Hon stannade plötsligt, med tanke på mitt förslag. När hon tittade på mig, ett litet leende dök upp på hennes fylliga läppar. "Jag ska komma tillbaka till dig i morgon, Nick kära."
  
  
  Han böjde sig ner och rörde sina läppar mot hennes. "Du kommer att göra det." Han stod upp, tog sina vapen, och sätter på den. Sedan kastade han av sig sin jacka över dem. "Och hålla Zach på en kort kedja, okej?"
  
  
  Hej gillade att. Hon var fortfarande skrattar när hon gick runt i rummet.
  
  
  Det fjärde kapitlet.
  
  
  Jag trodde att om Adrian Stavros som jag lämnade Erica ' s hotel. Det var redan sent på kvällen, och det fanns ingen taxi i sikte. Hon var noga guidad längs Rio Branco Avenue. Att få in Stavros huvudkontor på Parakata, även med ego-minskad säkerhet, kan vara ganska svårt. Stavros liten grupp hade ett dåligt rykte. Han samlade drägg samhället runt honom i en Parakata. I själva verket, var de som liknar honom själv, men utan ego av ledarskapsförmåga. Tänker tillbaka, jag bestämde mig för att Adolf Hitler måste ha börjat i stort sett samma sätt. I 1930-talets Tyskland, det ska vara få människor som tog en ex-lance-korpral på allvar. Detta exempel var en lärdom att dra, men den värld som aldrig tycktes behärska det.
  
  
  Han gick några kvarter utan att lägga märke till en taxi. Det var en del av området av butiker och kontor på gatan. När jag svängde in i en gränd för att gå tillbaka till mitt hotell, tillfälligt överge transport, jag hade en överraskning i beredskap för mig. I den tredje delen, en mörk figur klev ut ur skuggorna och viftade med en knytnäve på mig. Det var en kniv i näven.
  
  
  När attacken inleddes, han var nästan förbi ingången. Om han hade väntat en sekund längre, Ego inte skulle ha sett henne, attacken skulle ha varit framgångsrik, och kniven skulle ha sjunkit in i min rygg. Men i sin iver att få jobbet gjort, han rörde sig för fort, och hennes perifera seendet fångade rörelse.
  
  
  Eftersom kniven träffade mig i ryggen, jag virvlade runt och kastade min vänster arm ut för att blockera slag, vilket jag lyckades, men bladet skär genom tyget av min jacka och skjorta, och bara knappt skivad min underarm. Jag låter vikten av en man som bär mitt ego till mig. Sedan vände han sig runt, hålla egot i hans händer, och smällde hans ego mot byggnaden bredvid oss.
  
  
  För ett ögonblick trodde jag att det var Zach, egoism, svartsjuka ta över, eftersom mannen var tjock och stark. Men när jag fick ett bättre utseende, jag såg att han var större än Zach och hade mörkt hår. Han såg Brasilianska och var en riktig ligist.
  
  
  Jag nådde Wilhelmina med min fria hand, men min angripare kommer inte att låta mig har denna fördel. Han högg honom igen, kraftigt, denna gång siktar mot mitt ansikte. Jag undvek och delvis reflekteras bladet, men det skär i mitt öra. Han höjde vapnet en tredje gång och slå mig med sin vikt.
  
  
  Egot impuls var för stark. Han knackade mig av mina fötter och vi slog trottoaren tillsammans. Hennes ego träffa honom en kort stund på käken med sin högra hand, men han tycktes inte ens märka. Vi rullade över en gång när han försökte skydda sig själv från en stickande kniv. Hon var tvungen att ta reda på Hugo, min stilett, men han kunde inte gratis hans hand och Nam för en stund och låt kniven glida in i min handflata.
  
  
  För en kort tid, den stora mannen var med mig. Han svor på portugisiska och skrattade och slog mig i bröstet. Kniven var inte lång, bladet var ganska bred, men bladet var vässade till en rakbladsskärpa. Det lyste svagt i natt så ego tog tag i hennes kniv sidan i sista ögonblicket innan bladet nådde mina bröst. Våra händer darrade för ett ögonblick som han försökte att köra bladet hela vägen. Han släppte sin högra hand och blint tog tag i hennes ego ansikte, kände hennes ego ögon och grävde i dem med pekfingret och långfingret. Med sitt långfinger, han genomborrade hennes vänstra öga, och med sitt pekfinger, han genomborrade hennes rätt. Min ögonglob dök upp och min tumme blev våt.
  
  
  "Ahhh!" Gärningsmannen skrek, kramade hans ögon med sin fria hand och glömma om kniven i den andra. Han skrek igen och delvis föll av mig.
  
  
  Under denna korta vila, Hugo slutligen gled in i min högra hand. Hon hade precis blivit påkommen att göra detta när den stora mannen skrek vilt och tog upp kniven igen för att blint sticka dem. En stilett in den under ego 's höjde armen, och bladet trängde in i egots sidan strax nedanför ego' s bröstkorg och gick hela vägen ner till båda ändar.
  
  
  Sedan såg jag att angriparen kvarvarande öga ser över mitt huvud i mörkret, och i det ögonblicket jag såg tydligt den grå vätska på hans högra kind krossas under ögat. Stiletto utvidgas på hennes sidor, och han föll tungt på mig, hans egen kniv smattrande på trottoaren.
  
  
  Han tryckte hennes kropp bort och ställde sig upp. Efter en snabb blick runt, men han såg att det var inga fotgängare i närheten för att se vad som hade hänt. Han rotade igenom mannens fickor och hittade några handlingar i hans plånbok. Ett av de kort som uppgett att han var anställd av Apex Import.
  
  
  Det verkar som att hon var mer imponerad av den mannen heter Ubeda än jag trodde. Eller kanske han heter Stavros i Aten, och Stavros förnekas ständigt höra om mig. Ubeda förmodligen trodde att jag var någon slags polis som var att lägga sig i Apex Import företag. Eller CIA-kille som fick för nyfiken. Hema skulle inte ha övertygat mig, men han var uppenbarligen efter mig och visste var hon bodde. Det var i mitt bästa intresse att gå till Parakata så snart som möjligt.
  
  
  Han lämnade henne död Brasilianska och snabbt tillbaka till sitt hotell. Det fanns inga ytterligare händelser som natten, och morgonen kom utan incidenter.
  
  
  Erica Nyström, Zach, och henne träffade vid nio på morgonen. i ett litet café på Avenida Presidente Vargas, med utsikt över kullarna bakom centrala Rio och färgglada favela hyddor på sluttningen ovanför staden. Zach hade gissat min närhet till Erica och var olycklig vid tanken av att arbeta med mig för ännu en kort period av tid. Han var ännu mer fientliga än innan. Erica fick ett kodat telegram runt Jerusalem säger Hej och Zach att samarbeta med mig på något sätt nödvändigt för att lyckas med vårt gemensamma mål att stoppa Adrian Stavros.
  
  
  "Om du behöver information från Minurkos, gå till Parakata," Zak berättade för mig fast, hans blå ögon blinka med ilska. Ego eller på bordet framför honom förblev orörd. "Vårt mål i Ryssland är att hitta Stavros och förstöra ego. Naturligtvis kommer vi inte att hitta ego i Paracat."
  
  
  Ego är svårt ögon uttråkad till min. Jag visade med det att Erica. Hon var tydligt upprörd av hans beteende. "Vad säger du, Erica?"
  
  
  "Jag har redan sagt till Zach. Jag tror att din strategi passar inte bara dig, utan också oss."
  
  
  Zak fräste till nah. "Din hjärna är höljd av sex!" "Den här mannen är uppenbarligen din älskare. Allt han säger verkar rimligt att du."
  
  
  "Snälla, Zach," Erica sa kraftigt.
  
  
  "Oh, min Gud," mumlade jag och skakade mitt huvud. "Titta, jag behöver inte någon sofistikerad kärlek frågor att komma i väg. Kanske hade jag fel om vi arbetar tillsammans. Jag kan få hjälp från Hawke bara genom att be. Eller kanske till och med CIA. Men jag tänker inte gå in på operation för att få tangled up med lite lättsam action hero som inte kan hålla sina personliga känslor under kontroll."
  
  
  Zack ' s ansikte plötsligt blev röda och han hoppade upp från sin stol. "Lyssna, Carter ..."
  
  
  "Sitt ner!" Erica beställas i en låg, men befallande ton.
  
  
  Zak gav Nä en sträng blick, satte sig sedan ner igen. Han grunted under hans andedräkt, men undvek mina ögon.
  
  
  "Om det finns en annan upptåg så här, vi måste prata," Erica sa. "Förstår du, Zach?"
  
  
  Han tvekade. När han talade, han sa ett ord. "Ja."
  
  
  "Det är inget som pågår mellan oss, Zach. Lyssnar du på mig?"
  
  
  Han stirrade på nä. "Naturligtvis."
  
  
  "Det är inget mellan oss och kommer aldrig att bli. Så vad som händer mellan Nick och mig har ingenting med dig att göra. Om vi vill arbeta tillsammans, du måste förstå det."
  
  
  Han verkade slappna av lite. Han tittade på mig och sedan på Erica. Ego knutna nävar på bordet. "Om du säger så."
  
  
  "Jag verkligen säga. Nu ska jag Parakata. Om du tror att en sådan plan är oklokt, jag ska försöka att bespara er denna uppgift."
  
  
  Han tittade på Nä, och hennes ansikte förändrades och mjukas upp. "Du vet, han skulle inte ha låtit dig gå utan mig." Egots ögon mötte min igen. "Det verkar som att du och Carter är igång showen. Om du lämnar kommer jag att lämna."
  
  
  Frågade jag henne. "Och kan vi skjuta upp den uppvaktning tävlingen tills det är över?"
  
  
  "Du hörde henne," Zach sade bistert. "Ingen konkurrens." Han tittade ner i sin kaffekopp.
  
  
  "Jag är ledsen, Zach," Erica sa.
  
  
  Han böjd över. "När ska vi Parakata?"
  
  
  Ego studerade henne för ett ögonblick. Kanske det kommer att fungera. "Ju förr desto bättre."
  
  
  "Jag vet var att hyra en bil," Erica sa. "Vi kan ta Brasilia vägen, som tar oss mest av vägen genom Tijuca Forest."
  
  
  "Faktiskt", sa jag. "Om vi kan få bilen idag, jag föreslår att vi lämnar ikväll. Det skulle vara bättre att köra på natten genom en varm klibbig djungeln".
  
  
  "Jag har det bra med det", sa Zach.
  
  
  "Så är det fast," Erica läggas till. "Zach, kan du hjälpa mig att välja en pålitlig bil?"
  
  
  Han sneglade på nä. Ett litet leende dök upp på hans ansikte. "Från vad jag har läst om Carter, han är en bil expert. Varför har vi inte alla gå?" Han tittade på mig undrande.
  
  
  Hennes ego höll hennes blick för ett ögonblick. Ja, han kunde göra det. "Ska jag ringa oss för att få färdig," sade jag.
  
  
  * * *
  
  
  Vi lämnade den natten. På min rekommendation, Zach valde en svart BMW 3.0 CS sedan för resan. Ego: s köregenskaper var utmärkt, och det hade en växellåda som var ett nöje att arbeta med. Zach körde tills de är nästan midnatt, och sedan tog hennes förarsätet. Vägen kan inte betraktas som god, även om det var en motorväg till Brasilia och angränsande områden. Underhåll var i allmänhet fattiga, och på vissa ställen är den ogenomträngliga djungeln verkade redo att återta den smala remsor skurna i ih stack dollar.
  
  
  En del av dagen vi vilade, som förbereder sig för resan, men monotonin av resan inte tillåta
  
  
  för att koppla av. Vi körde hela natten och sov två gånger nästa dag vid den varmaste tiden: en gång i bilen, sitter ner, vilket var svårt på grund av mygg och värme, och igen i ett smutsigt hotell i en liten by. Den kvällen körde vi igen för en lång tid, och nästa morgon anlände vi till Paracata.
  
  
  Det var en stor by med en befolkning på flera tusen, med ett torg och många barer. Vi slutade inte med det eftersom vi inte vill dra uppmärksamhet till oss själva. Det vore vettigt om Stavros män hade roligt besök i byn, och en genom dem kan vara misstänksam mot vita främlingar.
  
  
  Vägen till plantagen, om det kan kallas en väg, var fem miles från Parakatu. Det var en grusväg med djupa hjulspår som skär nästan omärkligt in i djungeln på en nittio graders vinkel till motorväg. Bilen rörde sig långsamt med Zach vid ratten. Den filialer runt om i undervegetationen repad, drog oss i bilen, och högg oss genom fönstren. Eftersom vi var tvungna att köra sakta, myggen svärmade bil och bet oss i en öppen yta. Thompson på CIA berättade för mig att plantagerna i hallen är nästan tio meter från vägen. Vi skulle köra ungefär halvvägs, och det tog nästan en timme att komma så långt. Som tur är har vi inte såg några bilar som lämnar, eftersom det vid den tidpunkt vi inte se någon öppna kollisioner.
  
  
  Till exempel, sex km från motorvägen, vi hittade en plats där du kan slå BMW av den smala vägen och in i undervegetationen, så det var ganska väl dold. Så fort vi kom ut, vi blev attackerade av insekter. Vi sprayade myggmedel och iväg.
  
  
  Det var en lång eukalyptus träd ungefär en halv mil från Lea Stavros ranch stil herrgård. Trädet stod runt omkretsen av den röjda marken, bredvid ett högt stängsel, i vad som tycktes en gång ha varit en del av territoriet, men med dem illern var tagits över av djungeln. För lite tid, trädet var CIA som en observationspost. Det var till detta träd som Erica och Zaka ledde henne när vi gick genom våt, klibbig värme. Vi reser på ungefär samma hastighet som bilen, och kom dit på mindre än en timme. På toppen av trädet, dolda från plantagerna, var en bambu plattform som bifogas grenar med pandan trådar. Bambu steg var knutna till den stam och grenar på olika platser för att lättare klättring.
  
  
  "Ska vi det?" Erica bad.
  
  
  Hon blev påkörd av en mygga. "Om det är någon tröst, det kommer nog inte att bli några sådana misstag."
  
  
  "Låt oss gå upp och stanna en vecka", sa Zach. Ego är blonda hår var trassligt på hans panna, och hans tröja khaki, precis som resten av våra Svenskar var fläckad med blod.
  
  
  Hennes emu skrattade. Hela ego attityd hade förändrats sedan iller Erika hade dragit ego ner, och han verkade acceptera det faktum att hon inte var fysiskt attraherad av honom. Han tittade ner på Smith & Wesson revolver 38 i bälte hölster på hans bälte, och var glad att han hade tagit ego med honom. Erica var en smart agent, men Zach var muskulös. Han var ett vapen som expert och hade tagit en låda av olika vapen med honom i bilen.
  
  
  Vi klättrat upp i ett träd. Ungefär halvvägs till toppen, började han utveckla en ny respekt för de CIA-agenter som hade att göra detta regelbundet under ih: s senaste fokuserad övervakning. När vi nått plattformen, var vi helt utmattade. Erica var fortfarande nervös om att klättra och höjden hon var närvarande.
  
  
  Hon flämtade. "Gud, var det värt det?"
  
  
  Han tog ett par high-powered kikare runt halsen och såg ut på plantagen. Då han pekade ut det till henne. Jag frågade henne, " Vad tror du?"
  
  
  Hon tittade på vad Zach och jag hade redan sett - en öppen utsikt genom de lämnar gården. Från denna position, en observatör med kikare kunde se vad det var som hände någonstans på plantagen. Förutom huvudbyggnaden, som var ranchen, det var ett kluster av andra byggnader runt omkring, mestadels i ryggen, som såg ut som baracker och uthus. Det var en imponerande spel. Det inhägnade området var helt planterad med träd och buskar, det var smuts vägar och Parkeringsplatser. Bakom staketet var ett område som används för att planteras med gummi träd när den förra ägaren bodde här, men ih djungel kvävdes av groddar.
  
  
  Erica hade kikare och letade runt på plats. Hon suckade lyckligt. "Du hade rätt, Nick. Myggor kan inte flyga så högt."
  
  
  "Kanske vi alla var fel," sa Zach efter ett tag. "Med detta gevär med ett kikarsikte som jag har i min bil idag, jag skulle kunna sitta här och döda Stavros män hela dagen.".
  
  
  Frågade jag henne. - "Hur ska ni komma ih alla ute på gatan? "" Och genom att dra tja, hur gör vi för att hålla ih det medan vi städa upp ih?"
  
  
  "Dessutom," Erica tillade: "om vi attackerar från utanför, de har alla chans att få till Minurkos innan vi gör och att döda egot."
  
  
  "Det är sant", sade jag. "Och om de dödar honom, vi kanske inte vet någonting här."
  
  
  "Det är sant att vi inte kan äventyra Minurkos," Zak kommit överens om. "Men jag skulle kunna använda ett gevär alldeles utmärkt här. Vad synd."
  
  
  Henne, Zak tanke, alltför ivriga att döda. Det var för mycket som är på jakt efter honom. Jag var fast besluten att bli av med någon som verkligen kom i min väg, men jag ville inte se poängen i att döda dem i onödan. Du kunde inte försöka, mening, och utföra varje enskild person bara för att de arbetade för Stavros.
  
  
  För de närmaste timmarna, tills lunchtid, vi tittade på plantagen, turas om med kikare. CIA uppskattar att antalet islamister i detta område var ungefär ett halvt dussin, och inte mer än åtta personer. Efter att ha tillbringat dessa timmar på plattformen titta på folk som kommer och går, våra egna iakttagelser bekräftade denna slutsats. När konfrontationen utvecklas, vi kommer att vara minst två till en.
  
  
  Vi såg inte Minurkos tills vi lämnade plattformen. Då egot närvaro på plats var etablerad. Han gick ut, runt ladan byggnad med en annan man, gick till huvudingången på gården och in. Han hade sett henne hela tiden, Ego genom kikare, och när han försvann in, han hade ingen tvekan om att den man som hade sett henne var Nikkor Minurkos. Åtminstone har vi inte kommit här i jakten på ett spöke.
  
  
  Strax innan vi steg ned från trädet igen, vi var tvungna att upprepa vår entré plan.
  
  
  "Så", sade jag, "vi kommer att gå tillbaka till bilen och köra öppet till denna plats, som vi är Stavros bästa vänner. Låt mig tala till mannen vid porten. Ska vi säga att vi är i den Brasilianska Ligan, och när vi komma in, vi kommer att insistera på att möta Heinz Gruber, mannen som ansvarar för Stavros frånvaro. Jag bara hoppas att de inte redan vet hur jag ser ut här på plantagen."
  
  
  Erica öppnade sin handväska och drog ut en liten, trubbnosiga Belgiska .25-revolver kaliber. Det var en vacker liten pistol med en pärla handtag och snygga gravyr. Jag visste att hon kunde skjuta det, på grund av mitt förflutna samband med henne. Hon kollar hennes ego och sätter tillbaka den i sin väska.
  
  
  "Allt kommer att bli bra", sade hon.
  
  
  Zach verkligen vill gå också. "Vi kommer att ta itu med dem," sade han.
  
  
  "Ja," jag har kommit överens. Hotellet skulle vilja henne för att vara helt säker.
  
  
  Det femte kapitlet.
  
  
  Vi körde långsamt de senaste femtio meter till porten. Mannen på plikt det var redan titta på vårt arbetssätt. Han var klädd i rosa byxor, som oss, med en fällbar automatiska gevär slängd över axeln. Han tog av sig egot och förberett oss för åtgärder, tittar på oss tillvägagångssätt.
  
  
  "Om vi inte klarar den här killen mimmo, bollen spel är över", sa han till dem. Erica nickade.
  
  
  "Ja," Zach läggas till. Nen, som jag, ännu en gång var klädd i en ljus jacka för att dölja hennes vapen. Mitt vapen var vanliga, men Zack hade ett otroligt sortiment. Förutom en .38-revolver kaliber, han bar en liten Sterling 380 PPL submachine gun i fickan, och även gömde en kasta kniv och en garrote i sin ägo. Han var en vandrande arsenal. Hennes hopp om att det skulle hjälpa honom att överleva.
  
  
  Vi stannade bara tio meter bort från guard. Han var med och körde, så han talade högt och beslutsamt till honom på engelska. "Hallå där!"
  
  
  Vakten kom till mitt fönster. Han var en ond ung man med en tung ärr på hans vänstra käken. Han kom inte tillbaka mitt leende.
  
  
  "Vad vill du här?" "Vad är det?" krävde han, tittade misstänksamt in i bilen. "Du är intrång på privat egendom."
  
  
  Jag berättade för henne. "Hej, verkligen!" "Vi är vänner av Adrian Stavros."
  
  
  Han studerade mitt ansikte noga. "Jag har inte sett dig innan. Vem är du?"
  
  
  Gav emu våra påhittat namn. "Vi är på Rio," sade han nonchalant. "Brasilianska Ligan". Ligan var en underworld grupp i Rio som aktivt tävlade med Stavros i sin smuggling. AX hade anledning att tro att Stavros nyligen hade försökt att slå samman ih i sin egen grupp, och Stavros styra det hela.
  
  
  "Om du fortfarande är här, vad gör du här?" vakten bad.
  
  
  "Stavros har bjudit in oss", sade jag. "Och på grund av dig, vi är försenad, jag ska berätta Stavros."
  
  
  Han tittade på mig. "Stavros av ren plantager. Han är på en affärsresa."
  
  
  "Han sa att det kunde vara. Han berättade för oss att se Heinz Gruber."
  
  
  Min kunskap om Löjtnant Stavros namn gör ett intryck på den här mannen. Han gnuggade hakan eftertänksamt. "Okej, vänta här."
  
  
  Han gick tillbaka till porten, och vi såg hans varje rörelse. Under en liten markis, han plockade upp vad som såg ut som en armé radio från en trä stol. Han talade för att det för ett par minuter, lyssnade, och sedan lägga egot ryggen och gick tillbaka till bilen.
  
  
  "Du kan komma in. Kör upp till den plats candid framför house och park. Du kommer att mötas utanför."
  
  
  "Mycket bra", sade jag.
  
  
  Vakten öppnade tråd gate. Han stirrade på pistolen under armen för en lång stund. Detta, förmodligen, kommer att fortfarande har att räkna med. Han vinkade till mig genom porten och tog bilen.
  
  
  "Låt oss gå", sade han till Erica och Zach.
  
  
  Vi körde in genom porten och stängde bakom oss. Zak flinade när han såg gate nära.
  
  
  Jag körde längs en grusväg till den komplexa. Det var en vacker plats: valv, röda blommor och bougainvillea. Den stannade framför en stor adobe hus och vi fick ut runt bilen som de fyra männen kom ut. Vi ställde bilen mellan oss och vakten vid grinden.
  
  
  De män som möter oss var lite grov. De tre runt omkring dem, de som kom ut först, var klädd i rosa byxor, och var och en hade en pistol på höften. Runt omkring dem, Odin var en undersätsig, mörkhyade mannen som såg ut som en Brasiliansk. Den andra var en lång, smal kille med utseendet av en ung John Carradine, och den tredje såg ut som en Amerikansk hippie med långt hår och skägg. Jag gillar inte hans ansikte. Den fjärde mannen var klädd i en uppknäppt vit tröja och skräddarsydda byxor. Han var en lång, välbyggd man med grånande hår och en kvadrat, hårt ansikte. Han var tänkt att bli den före detta Nazisten Gruber.
  
  
  De tre underordnade spred ut, så att de omges oss ganska bra. Jag var glad att vi hade satt bilen mellan oss och vakten vid grinden, som var omkring trettio meter bort.
  
  
  "Herr Gruber? Henne, nickade mot mannen i den vita tröjan.
  
  
  "Faktiskt", sa han stolt, med en tjock accent. Han bar en Luger pistol som mitt i ett bälte hölster. "Och vad är detta möte med Adrian Stavros?"
  
  
  Zack och långa hår var att utvärdera den andra. Therés Stavros mannen verkade ivriga att dra pistol vid höften, och lång, smal kille som inte kunde ta ögonen från Erica.
  
  
  "Han bjöd in oss här", sa jag nonchalant. "Vi erbjöd emu ett parti av outspädd heroin. Ett par av våra återförsäljare är i fara och de kan inte hantera det. Visst han berättade du det?"
  
  
  Gruber studerade mig för ett ögonblick. "Nej," sade han. "Du är en Amerikan. Jag visste inte Amerikanerna arbetar för Ligan."
  
  
  "Leva och lära," emu berättade för henne.
  
  
  "Vem är du?" Han frågade Erica.
  
  
  "Judiska", sade hon bestämt.
  
  
  Egots ögon smalnade och han log kraftigt. "Mycket intressant", sade han, tittar från Erica att Zach. "Tja, vi kanske kan förhandla. Vi får ut av solen, eller hur?"
  
  
  "Det låter som en bra idé", sa jag. Jag hoppades att på något sätt separat Gruber från de andra när vi var inne.
  
  
  Men så var inte fallet. Plötsligt, en femte man kom ut ur huset, och våra ögon möttes, och vi känner igen varandra direkt. Det var ett samtal om Apex Import kontor.
  
  
  "Vad är det som händer här?" "Vad är det?" frågade han Gruber. "Detta är mannen som prowled staden. Han sände bud efter henne, men han kom inte tillbaka."
  
  
  Gruber s ögon smalnade som den långhåriga mannen drog försiktigt ut den revolver. Ah, jo, Gruber sa själv. Egots ögon åkte från mitt ansikte till Erica och Zach är spänd och kära, och sedan tillbaka till mig. "Vem är du egentligen, Della?"
  
  
  Hennes blick flyttades från Ubeda att Gruber. Resten av militanter har ännu inte dragit sina vapen. "Jag är den som kallade sig själv Hema. Precis som resten av oss. Nu vill du att ta eller inte?"
  
  
  "Varför kom han till Apex som utger sig en legitim importör?" frågade Ubeda. "Han fortfarande säger att han vill ha Japanska kameror?"
  
  
  "Nej," Gruber sade sakta. "Egentligen inte. Du kan gå in, Herr...."
  
  
  "Johnson", sade jag.
  
  
  "Mr Johnson. Men först måste vi kolla om du är beväpnad."
  
  
  I ögonvrån hennes ögon, jag kunde se det svårt att se Zach gav mig. Han kommer inte att låta dessa människor avväpna honom, och han var samma person. Om de hade lyckats, ingen av oss skulle förmodligen någonsin lämnade denna plats är vid liv. Jag gav Zack en look som han hoppades berättade Em jag var med honom.
  
  
  "Mycket bra, Herr Gruber," sade jag. Jag började nå för Wilhelmina, min 9mm luger.
  
  
  Gruber svarade, att stoppa mig. "Jag tar den här, Mr Johnson."
  
  
  Det är precis hur han hoppades att han skulle göra det. Så snart han nådde in i min jacka, han tog tag i hennes ego och bestämt tog tag i hennes nacke under egots hakan. Den långhåriga mannen siktade på mitt huvud, och Zach drog ut hans .38-kaliber pistol. Den långhåriga mannen flyttade omfattning från mig till Zack och sköt precis som Zack hukade sig ner; Gawk flög bort från BMW bakom oss. Zack ' s gun svarade med en vass vråla och slå den långhåriga mannen rakt i bröstet, knackar ego tillbaka mot stuckatur pelare som nu stöds passagen vid ingången till byggnaden. Han öppnade sin mun för en kort tid och dog innan den faller till marken.
  
  
  Då många saker hände samtidigt eller i snabb följd. Jag skrek på Zach inte att skjuta, men det var för sent. Han ställa allt i ett stadie av rörelse. Tjock man och the tall man båda tog sina vapen, som gjorde Erica. Ubeda vände sig om och sprang mot huset, och Zak sköt och träffade emu i ryggraden. Ubeda skrek och föll ner med ansiktet först i stoftet.
  
  
  "Hold on, eller jag ska döda henne Gruber," han hotade med andra män. Hugo hade låta det glida som en stilett i min hand, och nu var han håller det hårt mot Gruber halsen. Jag hörde ett högt, upprört skrika från porten vakt bakom mig.
  
  
  Lång, mager man slutat att nå, men de knubbiga mannen hade redan dragit sin revolver och gjorde Zack skjuta. Erica knäböjde vid sedan och drog en trubbnosiga revolver från runt hennes handväska. Therés beväpnad man sköt och träffa Zack i bröstet. Zach snurrade runt och slog tillbaka fender av bilen hårt igen.
  
  
  Erica tog sikte och sköt på den Belgiska pistol, och de knubbiga beväpnad man tog tag i hans arm och skrek. Ego revolver slog i marken två gånger som han föll i sidled på hans axel och föll till marken.
  
  
  Gruber fick förtroende från allt detta och mycket, medan min uppmärksamhet var distraherad, tog min kniv för hand och lyckades bända bort från hans hals. Med samma rörelse, slog han mitt vänstra ben och sparkade min shin och knä. Hennes röst morrade, och min makt försvagades. Då han gled ut ur mitt knep, vänder sin kniv i handen när han gick. Hugo gäckat mig så att vi båda föll till marken bredvid bilen.
  
  
  Att se allt detta, den långe mannen slog i marken och drog sina vapen. Erica sköt på honom, men skottet missade. Han besvarade elden och kliade metall på bilen bredvid hennes axel. Jag såg henne när hon var i trubbel. Hon blev påkörd av Gruber, som föll på hans rygg längre bort från mig. Ta tag i stiletto i leran bakom oss, jag kastade hennes ego från bakom hennes arm mot den långe mannen som syftar han på Erica igen. Stiletto smällde in sitt ego bröstet, smäller in i det nästan tyst. Egots ögon vidgades, och gun åkte, stänk lera mellan oss. Han föll, kramade öronen av sin kniv.
  
  
  Jag kunde höra den grind som öppnas bakom oss som Gruber händer skrapade mitt ansikte. Hon drabbades hårt av hans ego igen, och hörde ben crunch i hans ego käken. Min andra knytnäve slog in hans ego ansikte och bröt emu: s näsa. Han föll medvetslös under mig.
  
  
  Zack är svag röst nådde oss. "Se upp!"Henne, vände mig om och såg att skottet inte döda honom. Han kämpade för att hans fötter och stirrade på porten.
  
  
  "Kom ner!" Jag berättade för henne så att Erica som redan sitter nära mig bredvid en svart sedan.
  
  
  Vakten pekade en kulspruta i vår riktning. Zak reste sig upp och riktade sitt vapen på mannen, men vakten sköt ner honom. En explosion av eld dundrade på Ego automatiska gevär, gräva upp marken för Zack, och slå emu i bröstet innan de började flyga av metall i bilen. Erica och jag ville inte flytta när Zach hit dammet på hans rygg, död.
  
  
  Han rullade två gånger i bilens tråd för att få under den främre stötfångaren, dra ut sin Luger när han gick. När jag kom dit, vakten var bara i början för att skjuta den andra sidan av vapnet. Han sköt tre snabba skott på honom, hålla pistolen i sin andra hand. Den Luger kulorna träffar stängslet bakom honom, då guard ljumsken och bröstet, i den ordningen. En automatisk gevär sköt in kobolt himlen när han föll i damm. Då, helt plötsligt, området blev tysta.
  
  
  Han låg där, fånga hans andedräkt. Någonstans i djungeln, en fågel skrek upprört på vår buller. Den var täckt i damm och smuts. Han långsamt gick upp och hjälpte Erica till hennes fötter. Hon stirrade på Zach i misstro, hennes ansikte vitt.
  
  
  Jag vände mig till Gruber och såg honom närma sig. Jag lutade mig över och slå hans ego ett par gånger, och han tittade på mig drunkenly. Han stönade. Emu: s Luger fast henne i ansiktet. "Hur många män i huset är som vaktar Minurkos?" Jag krävde av henne.
  
  
  Han försökte tala, men emu hade problem med käken ur led. "Jag ... vet inte ..."
  
  
  En emu luger stoppade honom under hakan. "Hur mycket?"
  
  
  Han svagt höll upp två fingrar. Han vände sig till Erica. "Stanna här och titta på honom."
  
  
  Hon nickade numbly.
  
  
  Henne, gick till ingången av huset. Bred välvd dörr var öppen. Han trädde in i den stora lobbyn precis i tid för att stöta på en mörk-möter man med en kulsprutepistol i sin hand. Hennes skott gick ut på sin luger, och det gick ner med ett dån i hallen. Mannen slog i väggen bredvid honom. Sedan föll det i en skrymmande högen på en liten stol och omfattar nu ego också, träffa golvet.
  
  
  Mannen till vänster, cirklande den långa korridoren till vänster. Jag gick ner i hallen för snabbt, men försiktigt. Jag kunde inte lägga upp söker Minurkos, annars skulle han förmodligen ha varit död när jag äntligen gjorde det. Kanske har de redan dödat honom.
  
  
  Alla korridorer, som jag gissade var sovrum, var öppen med undantag för en i slutet. Jag hörde ett mjukt ljud inne så jag stannade framför honom. Ta ett djupt andetag, han gick tillbaka och brutalt sparkas dörren. Det smällde i, och han gick igenom.
  
  
  En mycket tunn och fula mannen stod över Minurkos, som var knuten till en stol med rak rygg, och riktade en pistol mot emu: s huvud. Med fingret på avtryckaren, han vände sig mot mig som öppnades dörren med en smäll. Han sköt först, men häftigt, och gawk gnagde genom skogen i dörrkarmen bredvid mig. Hon blev skjuten av en luger och träffa emu i bröstet. Han ryckte och föll till golvet. Men han ville inte släppa pistolen. Syftar han på mig igen. Den här gången, ego slå henne till det och sköt emu i ansiktet, gawking och stansning av emu i huvudet.
  
  
  Minurk stirrade på hans död kidnapparen i misstro som Ei holstered sin luger . Han tittade på mig långsamt.
  
  
  Frågade jag henne. "Nikkor Minurkos?"
  
  
  "Ja", sade han mjukt. "Vem är du..."
  
  
  "Vi har kommit för att släppa dig, Mr Minourkos", sade jag.
  
  
  Han drog i en trasig andetag. "Tack Gud". Han var på väg att..."
  
  
  "Jag vet." Hon löste honom, och han reste sig upp från sin stol, gnider sina handleder.
  
  
  "Är du verkligen okej?" Frågade jag henne oroligt.
  
  
  "Ja, jag ska vara bra." Han skakade på huvudet och muttrade något på grekiska. "Jag kan inte tro det är verkligen en tråd."
  
  
  "Tja, för det mesta."
  
  
  Hon började fråga ego för att berätta sin historia när han hörde ett skott från territoriet. Jag mindes Erika och tyska. Sedan vände han sig om och sprang ner för hallen.
  
  
  Efter en stund, hon svarade mig. "Jag mår bra." Innan jag kunde flytta in i den främre foajé, hon plötsligt kom runt hörnet och kom fram till mig, fyllning av en Belgisk pistol i väskan.
  
  
  Jag frågade henne, " Vad fan hände?"
  
  
  "Gruber träffade en tidig död till mötes." Hennes ögon undvikas min.
  
  
  "Visste du att skjuta honom?" Frågade jag henne.
  
  
  "Han började mumla med sin käke ur led. När jag frågade honom vad han sade, han kallade mig för en smutsig Jude och sade att jag borde ha varit med de andra han såg som dog i Dachau. De trodde inte att Judar bör tillåtas att leva i denna värld med människor som honom. Det är därför som hennes ego är att vända sig till en annan värld. Jag hoppas att det är tillräckligt varmt för honom ."
  
  
  Slutligen, den gröna ögon mötte min trotsigt, vilket gör mig att tänka . Han mindes att hennes föräldrars släktingar avrättades av Nazisterna i Buchenwald. Av någon anledning kunde jag inte komma på något att säga i Heinz Gruber försvar.
  
  
  "Kom in och träffa Mr Minourkos", sade jag.
  
  
  Vi kom in i rummet och Erica stirrade på liket på golvet. Den Minurkos var lutad mot en vägg. Han reste sig upp när han såg Erica.
  
  
  "Fröken Erica Nyström," ih introducerade henne. "Israels underrättelsetjänst".
  
  
  Den Minurkos ' ögon smalnade. Han tittade på mig. "Och du?"
  
  
  "Mitt namn är Carter. Nick Carter. Jag arbetar för den AMERIKANSKA regeringen på samma sätt som Män Nyström. Vi har kommit hit för att fria dig och fånga Adrian Stavros."
  
  
  Den Minurkos klev bort från väggen. "Jag ser. Tja, Mr Carter, den första sak jag vill ha som en fri man är att komma i kontakt med myndigheterna." Stahl ego ton som liknar en industrimannen att prata med sina anställda. "Då ska jag ta itu med Adrian Stavros på min egen."
  
  
  "Mr Minourkos", sade jag långsamt, " du har absolut ingen anledning att göra något åt det i detta skede. Allt det kan sluta med röda band och fördröjning. Jag vill hellre att du låter oss hantera detta."
  
  
  Han verkade irriterad. "Hur vet jag att du är hema du kallar dig själv?"
  
  
  "Du vet att vi riskerade våra liv för att befria dig. Vi förlorade en enda människa på denna dell", sa jag sarkastiskt. "Jag tror att det kommer att ge oss en fördel i tvivel."
  
  
  Ego ansikte drogs med plötslig kraftlöshet. "Du har förmodligen rätt. Förlåt mig. Jag har gått igenom en hel del."
  
  
  "När du tar på Stavros ensam, Mr Minourkos," fortsatte jag, " det är ganska opraktiskt. Den här mannen har en hel armé."
  
  
  Den Minurkos höjde ögonbrynen och blåste ut sitt trollspö, " Okej, okej, Mr Carter. Jag ska gå med dig och den här tjejen. Men om jag ser någon gång på att dina metoder är inte jobbar, jag kommer att ha att ta situationen i egna händer."
  
  
  Hennes leende var kort. "Det låter rättvist", sa jag. "Du blev bortförd av Stavros runt i Aten?"
  
  
  Minurkos satte sig i en stol med rak rygg hade han suttit i när han skulle brista ut i rummet. Han satte sig ner på det, vänd mot oss.
  
  
  "Du kommer inte att tro detta, man är smart", började han långsamt. "Jag anser inte att jag är oskyldig, Mr Carter, men jag har aldrig träffat någon som Adrian Stavros. Hennes idé var att bygga en flotta runt dator-kontrollerade vattnet oljetankfartyg. Stavros fick reda på detta och ville hjälpa mig med det - eller så har han berättat för mig.
  
  
  "På första, att egot inte ens vill se henne, men han skickade mig ett e-postmeddelande med några bra idéer. I slutet blev han inbjuden av ego att hans takvåning i Aten. Vi pratade en lång tid.
  
  
  "Mr Minourkos, jag kom ihåg vad han sade till mig:"jag har samma plan som dig. Om du bara låter mig, jag ska göra dig odödlig i annals of shipping historia. Han var mycket övertygande.
  
  
  "Men, Herr Stavros," sade jag, " det är komplexa tekniska problem som måste lösas.
  
  
  "Jag har två ingenjörer som kan göra detta", sa han till mig. Imponerad, även då jag såg något annat i mannens ansikte, något som jag inte gillar, men jag presenterade det som en överdriven spänning om projektet."
  
  
  Frågade jag henne. "Han förde ingenjörer till dig?"
  
  
  "Ah, ja. De hade också kreativa idéer. Han var övertygad om att de kan ha kompetens för att göra allt detta hända. Det var vid denna punkt, Mr Carter, som hon avslappnad sin vakt. Han frågade för ett privat möte i the penthouse. Och jag kom överens om att det. Bara min personliga sekreterare och en annan assistent var närvarande. Han tog två personer som var med honom att han inte hade sett henne förut."
  
  
  "När hände detta?" Erica bad.
  
  
  "Tja, jag inte misstänkte henne på första," Minurkas sade, att hans ansikte så blek som han kom ihåg. "Sedan, nästan utan förvarning, Stavros frågade mina assistenter att gå till ett annat rum. Han följdes av en av Stavros män. Det var två skott avfyras." Minurkas föll tyst.
  
  
  "Han dödade ihk här?" Frågade jag henne.
  
  
  "Kyligt. Mitt ego hantlangare knackade mig av mina fötter och dödade mig nästan till den grad av medvetslöshet. De tog mig till det andra rummet och fick mig att titta på de blodiga organ. Jag kommer aldrig att glömma det.
  
  
  "Salaka, min sekreterare, blev liggande i en pöl av sitt eget blod. En annan kille ansikte slets öppen. Stavros sade jag kan förvänta dig samma om jag inte samarbeta."
  
  
  "Vad hände efter det?"
  
  
  "Nästa dag, gav de en man som såg ut precis som Salaka Madupas. Den här mannen talade även som en Sill, och upprepade alla ego manér. Det var otroligt, verkligen otrolig. Det var som en hemsk mardröm."
  
  
  "Visste att de har en person som de skulle ge upp för dig?" Erica bad.
  
  
  "Nej, det var inte nödvändigt. Jag är sällan ses i medicinska institutioner, med undantag av nära samarbetspartners. Oni de förde en diktafon och spelat upp några låtar på min röst att de hade spelat in utan min vetskap i tidigare möten. Stavros pekade en pistol mot mitt huvud och sa att han kunde döda mig öppet här och ingen skulle veta för en mycket lång tid. Men, enligt ego, det skulle ha levt om de inte hade tagit ut för mycket besvär. De behövde det, sade han, för ytterligare kommentarer och för att skriva bokstäver i mina egna ord och tankar. Och de satte mig på en privat jet och tog mig till denna gudsförgätna plats."
  
  
  "Gjorde Stavros berätta vad han ska göra?" Erica bad, förbryllad.
  
  
  Den Minurkos skrattade torra. "Han var mycket öppen. Han sade att de hade för avsikt att störta den grekiska regeringen på mina vägnar, att de skulle ringa upp mina vänner i armén och i andra fält, med hjälp av en person som poserade som min sekreterare för telefonsamtal och personliga kontakter. . Eftersom jag var en privatperson, ingen skulle tycka att det var ovanligt att jag inte träffa dem personligen. Och om någon insisterar på att träffa mig, de kan ta mig till Aten, och få mig att träffa dem och berätta för dem exakt vad de vill ha.
  
  
  "De visade mig en annan person som kunde ha exakt förfalskade min namnteckning. Den här mannen skrev kontroller mina olika konton och spenderade mina pengar på en militärkupp, att de planerar att organisera."
  
  
  Frågade jag henne. "Visste han att ge dig alla detaljer?"
  
  
  "Mr Stavros, som jag skäms för att erkänna är av grekisk härkomst, har talat fritt till mig om detta, både i Aten och här. Han sade att egot planen är indelad i tre delar. För det första, han har för avsikt att bli av med den styrande juntan och sätta dessa människor i maktpositioner som känner sig lojala till mig. De kommer att känna denna lojalitet inte för att de är vänner, som mest omkring dem kommer inte att bli, men eftersom Stavros har lovat dem] mera makt och ära på mina vägnar ."
  
  
  "Väldigt smart", sa jag.
  
  
  "För det andra, ego plan kommer att innebära att tvinga dessa nya generaler och överstar att begära att hennes, Nikkor Minurkos, utses ordförande, med full auktoritet över juntan. Stavros visade att jag skulle kunna användas för denna del av planen, som mitt personliga liv beror på det. Jag menar, jag skulle ha använts om det var tydligt att Stavros kan lita på mig för att hålla tyst om vad som verkligen var på gång i Della Street. Annars han skulle ha funnit en annan bedragare, den här gången i stället för mig."
  
  
  "Detta kommer också att arbeta," Erica kommenterade. "Mycket få människor vet att ditt ansikte tillräckligt bra för att märka den lilla skillnaden mellan dina ansiktsdrag och en bedragare."
  
  
  "Helt fantastiskt" Minourkas sagt. "Det är otroligt att min önskan om sekretess bidragit till denna skräck. I alla fall, den tredje etappen i planen för den konstellation av antingen mig själv eller en bedragare som Ordförande i Grekland under en kort tid, under vilken tid jag kommer att utse henne som Stavros vice ordförande. då kommer han, som en medborgare, och hans namn skulle successivt blivit känd för att folket i Grekland. Då skulle han ha varit hjälte på kuppen. Sedan, efter att tillkännage dålig hälsa, han skulle ha avgått i förmån för Stavros som president."
  
  
  Den Minurkos föll tyst. "Det vilda", sade jag. "Vad gör Stavros tror att Grekerna kommer att stå och titta på detta hända?"
  
  
  "Varför inte?" sade Minurkas, en trött blick på hans ansikte. "Minns du vad som hände i April 1967, när juntan var bildas? Det var inte en blodig kupp, det var bara en kupp. Konungens regering störtades av kraft. Många artiklar i konstitutionen avbröts av en junta dekret. Det är paradoxalt, är det inte, att en sådan person visas exakt när konstitutionen har återställts, och när juntan har blivit mer återhållsamma, och kräver allmänna val för följande år. Om Stavros plan att ta makten lyckas, Grekland kan bli ett tyranni mer perfekt än Hitler eller Stalin."
  
  
  Erika tittade från Minurkos till mig. "Då måste vi stoppa honom, inte vi?"
  
  
  Den Minurkos undersökt erikas ansikte noggrant. Vi måste göra detta!" Den feta grekiska stod upp och stack ut hans torget hakan. "Den här mannen är även hjälp av min familj mot mitt hemland. Han skryter om att min son-in-law, Allmänna Vassilis Kriezotou, anser att jag är bakom denna komplott, och har gett stöd till ego för att han tror att jag vill ha det. Ja, jag kommer att hjälpa dig på alla sätt jag kan. Vad ska vi göra först? "
  
  
  "Vi är blossa till Aten", sade jag. "En omröstning om var vi kommer att sluta Stavros."
  
  
  Det sjätte kapitlet.
  
  
  På mindre än fyrtioåtta timmar, kom vi fram i den grekiska huvudstaden. Hon var bokade till anslutande rum på ett litet hotell som heter Odeon på 42 Piraeus, nära Omonia-Torget. Vädret var ganska bra och tog en trevlig lättnad från värmen.
  
  
  Aten ' tidningar var fulla av kommentarer på den snabbt föränderliga politiska scenen. Det var nyheter i Rhodesia att min andra vän Alexis Salomos hade dödats, och rykten sprids. Det var allmänt känt att ett försök hade gjorts om hans liv innan han lämnade för Rhodesia. En tidning som är särskilt undvek att nämna Salomos död. Hon har också regelbundet publicerat artiklar kritiserade den styrande juntan ledarskap, attackerar toppen general eller överste på nästan varje fråga. Salomos nämnde för mig att den här utgivaren var hänsynslösa och var den första att stödja den hårda juntan efter kuppen 1967.
  
  
  "Det är ganska uppenbart att förlaget köptes med mina pengar" Minourkos anmärkte, att sitta i en vilstol i mitt rum på en solig dag den dagen vi kom. "Och titta på den här rubriken i en annan tidning: MINURCOS EXPONERAR JUNTAN KOMMUNISTISKA PLANER. Mr Stavros var engagerad i propaganda arbete."
  
  
  Erika tog en kopp tjock grekisk eller från facket som kommit till oss och ställa ner den för Minorkos. Han accepterade det med ett bistert ansikte. Erica tog en bägare sig själv och satte sig ner bredvid mig på en liten soffa.
  
  
  "Jag hoppas bara att ingen annan har sett dig ännu, "Minurkosu berättade för henne," särskilt inte Odin ego-slagen människor. Ditt liv skulle inte vara värt ett drakman om Stavros visste att du var här i Aten."
  
  
  "Han kommer att ta reda på så snart han kontakter Parakatu," Minurkos förnekade media rapporterar till mig.
  
  
  "Ja, men det kan inte vara för några dagar om vi har tur. Och även då, han kommer inte att veta säkert att något är fel utan att skicka någon till Rio. Att någon måste vara ett ego underordnade, eftersom Ubeda är död . "
  
  
  "Vad ska vi göra först, Nick?" frågade Erica. "Vi kan inte bara storma stuga som vi gjorde på plantagen. Det kommer vara väl skyddad."
  
  
  "Jag skulle kunna kalla det stuga," föreslog Minurkos, " att se hur de hanterar att göra med utomstående. Men de kommer att känna igen min röst."
  
  
  Han räckte Em en servett och ett magasin. "Att höja tonen i din röst och tala genom den. Berätta för dem att du vill prata med dig själv. När de minskar, fråga din receptionist, Salaka Madupas. Berätta för dem att du är redaktör för en tidning runt i Thessaloniki och du vill få ett uttalande om Nikkor Minourkos " politiska ambitioner."
  
  
  Den Minurkos log mot min plan, för att sedan kallas tillbaka. Han täckte hans mun med en servett och försökte ändra sin röst. Ett ögonblick senare var han pratar med någon i the penthouse. Han frågade Nickor Minurkos och sedan lyssnade på ih ursäkt. Han bad att få tala med Madupas. Det fanns många fler förhandlingar, och som han påstod. Sedan tog han till mannen som poserade som Madoupas, en Atensk aktör vars riktiga namn, Stavros Minourkos sade, var Yanis Zanni. Minourkos frågor om sig själv och väntade på enkla svar, och frågade sedan om han kunde sätta upp ett datum för en personlig intervju med Mr Minourkos. Emu vägrade, och samtalet var över. Han hängde upp och tittade på oss.
  
  
  "Det är som en dålig dröm", sade han," som jag faktiskt är i penthouse och Madupas är att svara i telefon för mig, precis som han alltid gör. De vet mina vanor också. Och Zanni röst är exakt samma som min döda vän Salaka."
  
  
  "Som svarade i telefonen först?" Frågade jag henne.
  
  
  "En del unga man. Han var inte grekiska. Förmodligen Odin runt Stavros fighters".
  
  
  "Det ser ut som att de är väl etablerade," Erica sa.
  
  
  "Ja, det är," jag har kommit överens. "Eftersom alla i Aten tycker att det är Nikkor Minourkos reda på det i detta penthouse, det är en allvarlig situation. Stavros kanske har en polis vakt där. Eller runt ego soldater av en växande privat armé."
  
  
  "Om jag går bara till polisen eller för att juntan sig och berätta vad som hände," Minurk sa, " de kommer att tro på mig. Även om de tror att jag plötsligt har förlorat mitt sinne, de kommer att vara skyldig att kontrollera min historia. Då kommer de att ta reda på vad som hänt."
  
  
  "Det kan vara farligt," Erica sa.
  
  
  "Hon har rätt," jag har kommit överens. "Just nu vet vi inte hur många vänner Stavros har gjort i eget namn. I alla fall om vi bara kastar ut den i det öppna, vi kommer att tvinga Stavros för att göra en övergång - möjligtvis en stor en. Han kanske bara bestämmer sig för att dra igång en kupp utan ditt namn på det. Han har militär team redo, och runt honom finns många ambitiösa krigsherrar som inte bryr sig vem som ligger bakom övertagandet. Och även om han försöker shaggy och misslyckas, blod kommer att spillas ut. En hel del av sl. Nej, Mr Minourkos. Vi kommer att smyga upp på Stavros. I mitt land, det här är den 1: a enhet, som vi kallar bekämpa verksamhet. Erika var beordrade att utföra Stavros, och så kommer jag att döda henne. Om vår ort i Ryssland lyckas, detta är exakt vad som kommer att hända med den. Om det misslyckas, de myndigheter som kommer att vara mycket mer civiliserat med det. Och Gud kommer att hjälpa dig om de inte kan stoppa ego i tid ."
  
  
  "Okej, Mr Carter," sade Minurkos. "Jag placera mig i din kapabla händer. Hur gör vi för att smyga upp på Mr Stavros?"
  
  
  Jag log åt Erica, och hon svarade mig. "Jag tror att du nämnde att Stavros skröt om att använda en av dina släktingar programvara för att träffa dig, Amed Krizota, en general i armén? "
  
  
  "Ja," sade Minurkos. "Jag måste säga, han är inte en stark person. Han gifte sig med min yngre syster, innan han blev rik, och de har ett bra äktenskap. Men Vasilis skulle ha varit kvar i armén vid en lägre rang, om inte för min anslutningar. Han känner skuld till mig, med all rätt, för vad han har i livet. Så för honom skulle det vara för estestvenno att komma överens om att någon planerar att hennes förslag.
  
  
  "Stavros upptäckte detta. Han är en stabil man, Mr Carter, en man som inte bör tas på allvar. Han måste ha gjort någon form av inspelning för att spela Vasilisa över telefon, och då sände han en man som poserar som Salaka Madupas, min sekreterare. Bedragaren måste ha fått reda på, Vasilisa, som jag räknar honom.
  
  
  "Vet du hur Stavros kan ha använt allmänhet?"
  
  
  "Han antydde att Vasilis skulle bli ombedd att organisera och utbilda en hemlig grupp soldater och övertyga andra militär personal att gå med tomten."
  
  
  Ja, tänkte jag. "Mycket noggrant. Har din bror-in-law bor här i Athen?"
  
  
  "Han bor här," Minourkos sagt. "I utkanten av staden i norr."
  
  
  Jag bad henne. "Kommer du att ta oss till honom?"
  
  
  "Jag ska vara glad att," Minurkos svarade.
  
  
  Jag ringde henne i en taxi, och tidigt på kvällen körde vi till Allmänna Kriezotu bostad. Hon tvingades av Minurkosa att sätta på en hatt som inte täcka upp en del av sina egon tills vi kom dit. Den Allmänna hus var en liten herrgård i en välbärgad förort till Aten, med en slingrande grusväg som leder upp till huset. Han var imponerad av vad de Minurkos kunde göra för den genomsnittliga personen.
  
  
  När den allmänna mötte oss vid dörren, den Minurkos tog av sig sin hatt. Krizotu såg bara för en mycket lång tid. Sedan spred han sina armar brett till att omfatta Minurkos.
  
  
  "Nikkor!" utropade han, ger Minurk en varm kram. Han var en lång, grå långhårig man med ett slag, de Gaulle-liknande ansikte och mjuka ögon. Han var klädd i en brun uniform med fläta på axlarna och band drog ner på framsidan.
  
  
  "Agnia mera sas, Vasilis," Minurk sa varmt, tillbaka kram. "Sigha, sigha. Det är okej."
  
  
  "Det är trevligt att vara här", Vasilis sagt. "Kom igen. Kom igen." Egot gest grep oss alla.
  
  
  Vi gick in i en stor hall med en spiraltrappa bakom det och urnor som dekorerar väggarna. Den Allmänna ledde oss sedan till ek-panel bibliotek, med tjocka mattor och massor av mjukt läder stolar. Vi var alla som spelar detta spel, och den allmänna frågade om vi ville ha en drink, men vi vägrade. Den Minurkos introducerade mig och Erica bara av våra efternamn.
  
  
  "Det här är en stor chock, Nikkor," Kriezotu sagt. "Jag vill tacka Anna för att vara här. Hon är på besök hos sin kusin i Pireus."
  
  
  "Kanske det är bättre så här, Vasilis," sade Minourkos.
  
  
  "Nej Dhen katalave," Kriezotu sagt. "Är du okej? Du ser blek ut."
  
  
  "Jag är bra," det Minurkos svarade. "Tack för dessa människor."
  
  
  Den Allmänna tittade på oss. "Nikkor, det var så konstigt. Du vägrade att se mig när du började din... Kan jag tala fritt?"
  
  
  "Ja, svagt," sade Minurkos.
  
  
  "Jo, jag insåg inte att du ber om hjälp på ett så viktigt uppdrag utan ett ansikte-till-ansikte möte. För att vara ärlig, jag var mycket upprörd av allt detta. Jag var inte säker på om det var lämpligt..."
  
  
  Den Minurkos avslutat sin mening. "En kupp?"
  
  
  Crisotu tittade tillbaka på oss. "Ja, ja". Han spände ut sina stora lederna. "Jag har gett instruktioner till människor i speciella läger i Delphi och Mykonos, och jag har övertygat Adelmo och andra på att din nya fråga är rättvis, men..."
  
  
  "Men du tror inte det själv?"
  
  
  Minurkos frågade förhoppningsvis.
  
  
  Crisotu sänkte sitt huvud. "Mig sinhori te, Nikkor," sade han. "Jag är ledsen, men jag tror inte att Grekland behöver för en annan kupp. Dess gjort vad du frågade, men i hotellet, prata med dig om allt, man till man, från början, många veckor sedan."
  
  
  "Oroa dig inte, Vasilis," Minurk sade lugnande. "Jag vill inte ha en kupp."
  
  
  För andra gången på kort tid, Krizotu ansikte visade chock. Sade han. "Har du ångrat dig?"
  
  
  "Vasilis, måste jag förklara något för dig, och jag vill att du ska lyssna noga," sade Minurkos.
  
  
  Krizotu lutade sig tillbaka i den stora stolen och lyssnade som Minurkos berättade Em hela historien. Krizotu aldrig avbröt honom, men flera gånger att hans stora ansikte visade misstro. När Minurkos klar, Krizotu bara satt där och skakade långsamt sitt huvud. Han stack handen i fickan, drog ut sina penslar, och började köra fingrarna över ih för att lugna sig själv.
  
  
  "Otroligt!" sa han till slut.
  
  
  "Men det är sant," Minourkos sagt.
  
  
  "General, vi är här för att stanna den här mannen för evigt, och vi behöver din hjälp. Bara du kan ge oss en sista-minuten-insiderinformation om Stavros, " sade jag.
  
  
  Krizotu slutligen återfick fattningen. "Naturligtvis," han höll med. "Jag kommer att göra mitt bästa. Jag är så glad Nikkor inte bakom detta!
  
  
  "Det är en smutskastningskampanj som pågår genom en tidning, de flesta av vilka riktas mot Överste Anatol Kotsikas. Det har även funnits förslag om att Kotsikas är en förrädare och är skyldig sin lojalitet till Moskva. Det är inte sant. Kotsikas är liberal, men han är inte kommunist.
  
  
  Han är en drivande kraft bakom den senaste tidens politiska reformer och en sponsor av det kommande allmänna val."
  
  
  "Någon annan?" Frågade jag henne.
  
  
  Crisotu suckade. Attackerna riktade sig även mot människor som brukar rösta med Kotsikas - Överstar Plotarchu och Glavani. I själva verket är mannen som utger sig för att vara din sekreterare, Nickor, som nyligen kom till mig med information om att alla tre av de människor runt dessa människor bör dödas."
  
  
  Erica och jag utbytte blickar. Stavros ställa om sina planer.
  
  
  "Vet du något särskilt?" Crisota frågade henne.
  
  
  "Ja, lite. Jag blev ombedd att ordna ett möte mellan dessa tre män och du, Nikkor. Men då mannen hon trodde var din sekreterare kallas. Han sa att de hade ett möte i the penthouse. Jag tror att det är. vid detta möte, ett försök kommer att göras om livet för tre överstar ."
  
  
  "Vi måste ta reda på exakt vad Stavros har planerat och då", sade jag.
  
  
  "Ja," Krizotu kommit överens om. "Jag var helt desperat om det. Jag kunde inte tro att du ville göra det här."
  
  
  "Allt kommer att bli bra," Minourkos säker på ego.
  
  
  Hennes hotellet håller med honom. Det visade sig att Stavros var på randen av en blodig kupp, och vi var tvungen att stoppa honom innan det hände. "Call juntaledaren Kotsikas och försöka ta reda på om Stavros personer har kontaktat honom", sa han till Kriezot. "Don' t mention antalet mord bara ännu."
  
  
  "Mycket bra," Krizotu svarade. "Kotsikas kan prata med mig. Jag kommer definitivt prova det."
  
  
  "Och du, Mr Minurkos", sade jag, " kan också hjälpa. Du kan kontakta ledarna för de två baser där Stavros militära grupper finns. Jag misstänker att om de Vägrade skulle orsaka Stavros några problem när detta mord är tänkt att hända, Stavros kommer att försöka få dessa speciella krafter till Aten, mycket snabbt för att dämpa eventuell reaktion. Hennes begäran skulle vara för dig att berätta för befälhavare på dessa läger att stanna där och inte gå ih trupper om de tar emot anmälningar från dig personligen."
  
  
  "Mycket bra, Mr Carter," den Minurkos kommit överens om.
  
  
  "Det är ganska tydligt att Stavros kan inte bara döda dessa människor utan några tricks." Henne, tittade på the Void. "Tror du att han kan försöka att skildra detta som en olycka eller aktiviteten av vissa radikala politiska grupp?"
  
  
  Crisotu upp hans grånande ögonbryn. "Antingen det, Mr Carter, eller att han kommer att försöka kasta lera på ih i form av propaganda genom att vara frispråkig innan avlivning ih, så att de kommer att förlora sympati av människor."
  
  
  Det sjunde kapitlet.
  
  
  Tre av oss gick tillbaka till hotellet. Den Minurkos ville stanna med Kriezotu, men jag var rädd att det skulle vara för farligt. Om Stavros inte litar Kriezot av någon anledning, kan han bryta sig in i den allmänna bostad utan varning. Att hon inte vill ha honom att hitta Minurkos det om han gjorde det.
  
  
  Vi skickade edu till Minurkos " rum, och sedan Erica och jag gick till hennes rum. Vi började snart att diskutera Stavros planer.
  
  
  "Jag kan inte bara sitta här och vänta och se vad Stavros har i åtanke för juntans ledare", sa jag när vi satt i den lilla bahar och smuttade på konjak Erica hade beställt.
  
  
  Erica flyttas över från mig. Hon kysste mig försiktigt på kinden. "Du kan inte bara bryta sig in i en stuga som du sa själv, kommenterar hon. Hennes långa hår blänkte i det svaga ljuset.
  
  
  "Nej", sa jag, lägger min hand på hennes höfter. Han vände sig till henne, och vi kysste. "Men jag kan gå till penthouse och försöka få i. Kanske kan jag ta en titt på ih försvar."
  
  
  Hon kysste min kind och nacke, och en lätt rysning, ganska bra, sprang över min hud.
  
  
  "Hur skulle vi göra det?" Hon frågade en hes röst som hennes hand och började knäppa upp min skjorta.
  
  
  "Vi skulle inte göra det här tillsammans," Sl rättade henne. Handen var mycket störande. "Jag ska gå dit ensam, i vissa knep."
  
  
  En lång vit lår gled över mina knän, och hennes klänning var drog upp för att avslöja de rika kurvan av hennes skinkor. Hennes höfter rörde sig närmare mig. "Men jag skulle vilja gå med er."
  
  
  Varma läppar borstad min igen. Hennes tunga gled försiktigt över min mun, utforska och söka. Hennes högra hand flyttas ett par meter lägre och har hittat vad som var nästa, och hon kunde inte tänka Adrian Stavros längre.
  
  
  "Jag går ensam," jag viskade. "I morgon."
  
  
  Hennes solnedgång i hennes klänning och smekte hennes bröst. Den släta kurvor var mjuk men bestämd, trycka hungrigt mot min beröring.
  
  
  "Okej, honung," Erica andades i mitt öra.
  
  
  "Okej," sa han till henne mjukt. "Inga fler argument."
  
  
  "Kan jag bet henne med dig?" sade hon, att trycka på hennes läppar mot mina.
  
  
  Det var en lång kyss, och Erica var redo. När det var över, hon klädde mig. Jag tog över, och hon steg upp och gick över till den stora dubbel sängen på andra sidan rummet. Hon tog av sig klänningen, sedan hennes bh och rosa bikini underdel. Hon var väl gestaltade och vacker. Varje kurva av hennes kropp var perfekt. Hon kastade sig på den mjuka sängen och låg där och väntade på mig. Jag ville inte lägga bort det. Vid ett tillfälle, jag var bredvid henne på sängen, nå ut, att ta tag i och röra sin kropp, känsla av det smälta på mig.
  
  
  Det var en passion inbyggd i oss båda.
  
  
  "Ah, Nick," sade hon, att röra mig, hennes andning trasig.
  
  
  Mina händer finns det ungefär, och han flyttade över det. Efter ett par sekunder, vackra ljud kunde höras av alla runt Nä. Hon blev klöst, arg, primitiva kvinna, förlorar all kontroll som hon försökte att acceptera tillfredsställelse djupt inom henne.
  
  
  Senare, när Erica somnade, hon fick upp sig från sin papperskorg och gick tyst till hennes rum. Hon ville inte vakna.
  
  
  Nästa morgon lämnade jag Erika och Minurkos med henne på hotellet och begav oss till Apollo byggnad. Han fick sin uniform från den lokala fönsterputsning besättning, som regelbundet arbetade i byggnaden och fick in den takvåning med ett pass. Minourkos hjälpt mig att få ett pass, och han svärtade hans hår på hotellet och sätta på en mörk mustasch för att få honom att se grekiska. Hon hade ljugit för en ordningsvakt utanför en uniformerad byggnad anställd, säger att Madupas beställde penthouse windows för att rengöras.
  
  
  Han kunde inte ens komma in i den speciella hiss tills han presenterade sig. Hiss aktör var uppenbarligen den enda runt Stavros män. Det var en pistol under sin blå uniform. Han betraktade mig och mina hinkar misstänkt när vi gick upp till takvåningen. Ingen annan hiss som gick upp där, och enligt Minourkos, webben trappa som leder ner från översta våningen var avspärrade och bevakade.
  
  
  Efter att ha vandrat runt hiss, fann han sig själv i en flott korridor som löpte från den främre till den bakre delen av byggnaden. Nen hade tjocka mattor, blomkrukor, och snygga ljuskronor som hänger från det höga taket. Två säkerhetsvakter satt vid ett bord nära ingången till penthouse. De var Stavros anställdes ligister, en del av hans personliga armé. Den Minurkos egna säkerhetsvakter, som var få i antal, var tvungen att få sparken inom kort efter att ha tagit över makten i penthouse.
  
  
  Odin, omgiven av två män, den längre, mötte mig i mitten av korridoren. Han var inte trevlig alls.
  
  
  Han krävde en förklaring. "Vad gör du här?"
  
  
  Svarade jag henne i mina bästa grekiska. "Är inte min business uppenbart?" Frågade jag henne. "Jag kommer för att tvätta fönstren."
  
  
  "Vem har skickat dig?"
  
  
  Han pekade på en tyg patch på uniform att läsa namnet på en liten fönsterputsning företag.
  
  
  "Har din arbetsgivare har inga beställningar av penthouse?"
  
  
  "Om de inte hade, så skulle jag inte vara här", sade jag. Jag tog en chans på henne. "Jag hörde Madup namn nämns."
  
  
  Den andra mannen rynkade mörkt bakom sin stol. Han hade blont hår och en mycket sträng blick, och han bestämde sig för att han var en av männen Stavros hade tagit med honom hela Brasilien. När han studerade mitt ansikte, kände han som om han kunde se mig genom min förklädnad.
  
  
  "Hmm," mannen bredvid mig muttrade. "Turn around för att stöna och lägger dina händer på nä."
  
  
  Jag undrade hur noga de var med deras vapen. Han lämnade henne Wilhelmina på hotellet, bort Hugos stiletto från hans arm, och knöt jag inne i sin högra fotled. Hennes råd är att inte ange för-lion ' s den utan ordentligt skydd. Jag vände mig om och höll andan när thug sökte mig sakkunnigt. Efter att ha undersökt min överkropp och armar, han sakta sänkte mitt vänstra ben till knät. Sedan flyttade han ner mitt högra lår mot kniven. Han stod på varje stam och passerade under den. Mitt liv krympte. Han stannade ungefär en tum från handtaget av stiletto.
  
  
  "Alla rätt", sade han. "Vänd runt och låt mig se dina dokument."
  
  
  Hon drog ut en falska kort, och han granskade den noga. Utan att säga något, han tog kortet till en annan matte klass och visade det för em. Mannen slutligen nickade, och lång, mörk man kom tillbaka, lämnade kort tillbaka, och såg in i hinkar.
  
  
  Bra. Han kommer att ta dig innanför."
  
  
  "Tack", sa jag ödmjukt.
  
  
  Den andre mannen fick upp bakom sin stol och studerade mig noga för henne emu gick mot mig. Han började kännas som att komma till Fort Knox skulle vara lättare och mindre svårt. Han öppnade dörren och han kom in på takvåning som ligger framför honom.
  
  
  Jag var äntligen inne i fästningen. Det var en fruktansvärd känsla, med tanke på min sårbarhet om de hittade mig. Chanserna är, om det händer, kommer jag aldrig att gå runt byggnaden levande. Och hur Stavros dödade spionen är kanske inte det mest behagliga sättet att dö.
  
  
  Vi gick in i ett stort vardagsrum. Det var helt enkelt lyxigt. Rika mattor täckte två våningar från golvet, och det höga taket var målat med fresker föreställande scener från det antika Grekland. Vid den bortre änden av rummet fanns en glasvägg med utsikt över staden, som vetter mot en liten balkong genom en glidande glas dörren. Här började han sitt arbete. Han vände sig om och såg dyra möbler, mestadels antika, över hela rummet. Trä urnor vilade vackert på polerat bord.
  
  
  På hennes högra sida, genom en halvöppen dörr, hon såg ett annat rum med skrivbord och skåp, som Stavros hade tydligen omvandlas till en studie. Till vänster var en korridor med rum, förmodligen sovrum och vardagsrum kvartal.
  
  
  "Jag ska börja med de stora fönstren ut här," sade jag.
  
  
  "Vänta här", mannen som hade eskorterade mig som beställts.
  
  
  Hon ryckte på axlarna. "Naturligtvis."
  
  
  Han gick in på kontoret och försvann för ett ögonblick. Han flyttade till höger för att få en bättre bild av det inre av rummet. Flera personer i mörka kostymer som rör sig runt, och någon talar i telefon. Det var en kommunikationscentral. Det måste ha varit ett halvt dussin män i det här rummet. Medan jag väntade på henne, två andra män kom ner i hallen för att det stora rummet där jag var, tittade på mig och in på kontoret. Stavros hade en hel del människor här - kanske ett dussin eller fler, vid varje given tidpunkt. Och det var ingen tvekan om att de flesta människor runt dem som vapen och visste hur man använder dem.
  
  
  Ett par minuter senare, mannen som hade visat mig tillbaka och tyst tillbaka till korridoren. Han följdes genom kontoret med en annan man som bar hans långa hår och såg ut som en radikal student som hade vuxit ur sina kläder och frisyr. Han var nonchalant och bar en stor revolver öppet i en axel hölster över en fransar läder väst.
  
  
  "Hur lång tid kommer det att ta?" "Vad är det?" frågade han på engelska.
  
  
  Hans gissning var att han, precis som mannen på Paracat, var en Amerikansk. Stavros tog en solid kärna av politiska aktivister med honom.
  
  
  Jag svarade henne på bruten engelska. "Hur länge? Kanske en halvtimme, kanske en timme. Beror på hur smutsiga fönstren är."
  
  
  "Madupas inte komma ihåg att ringa dig." Han tittade på mig med stora blå-lensed glasögon. Ego ' s ansikte var något pock-märkt, och hans läppar var mycket tunn, nästan frånvarande. Via filhanteraren, hon var identifierad med egot som en annan Stavros; han var känd som en Hammare, en mycket trevlig kille, som tros ha dödat två kvinnor av band pinnar av dynamit för att deras ih bälten.
  
  
  "Nej, det gjorde han inte ringer?" Det togs ut runt hans ficka med en bit papper och stahl ihk. "De säger till mig Mr Minourkos' hus."
  
  
  I det ögonblicket, en annan man in i rummet och stannade bredvid Hummer. Han var kort, mörk, och förmodligen grekiska. Jag såg en bild av Salaka Madupas i AX-filer, och man såg exakt ut som honom.
  
  
  "Jag minns inte att ringa fönsterputsning företaget", sade han Hammare i engelska. "När var sista gången du kom hit?"
  
  
  "Jag minns inte, utan konstaterar," sade jag nervöst. "Du förstår att du måste ha poster."
  
  
  Hammare närmade mig arrogant. "Men du har varit här förut?"
  
  
  Hon tvekade. "Ja, henne, har jobbat här förut."
  
  
  Han drog fram en revolver och riktade det mot mitt ansikte. Hjärnan ego var obehagligt nära. "Tala om för mig hur köket ser ut."
  
  
  En rännil av blod bröt ut under min vänstra hand. Jag försökte att komma ihåg beskrivningen av kök som Minurkos hade gett mig. "Det är stort, med en diskbänk och skåp! Vad är det egentligen?"
  
  
  "Ack, låt honom börja," sade den falska Madupa.
  
  
  Hammare ignorerade honom. "Hur många fönster är det i köket?"
  
  
  Jag undrar hur snabbt jag kunde få till stiletto om jag föll till golvet på ego fötter. Men då henne, kom ihåg att köket är en inre rummet, i korridoren av byggnaden och inte på utsidan att stöna. "Men det finns inga fönster", sa jag oskyldigt.
  
  
  Hammare tumme tryckt mot avtryckaren. Gradvis vit av hans knogar bleknat, och han sänkte pistolen till sin sida. En man i en kortärmad tröja kom ut ur kontoret.
  
  
  "Människor över den Raid-Plats säger att de har skickat en man," killen sa Hammare.
  
  
  Han försökte att inte titta lättad. Jag mutade en flicka i Plack kontor för att säkerhetskopiera min berättelse om det var nödvändigt, men jag var orolig för att hon faktiskt skulle gå åt båda hållen.
  
  
  Hammare holstered sin pistol. Bra. Ren jävla windows, " beordrade han. "Men gör det snabbt."
  
  
  "Ja, sir", sade jag. "Mr Minourkos ibland vill prata om våra gamla dagars segling. Kommer jag att se hennes ego innan jag avgår?"
  
  
  Hammer gav mig en skarp blick. "Du kommer inte att se ego," sade han. "Fortsätt ditt arbete."
  
  
  "Tack", sa jag.
  
  
  De lät mig gå ner i hallen för att fylla hinkar med vatten, och han snabbt undersökt den fysiska layouten av rummen. När jag började arbeta med de stora fönstren, alla lämnade mig ensam. Jag såg varför jag var här och försökte att tänka på ett snyggt sätt för att avbryta mitt besök när en grupp män kom ut ur kontoret och började öppet diskutera Stavros verksamhet utan att märka mig. Hon var på balkongen med dörren öppen.
  
  
  "Båda lägren är redo," en man sade. "Jag tror vi bör rekommendera Stavros att agera så snart..."
  
  
  Den andra mannen stannade ego och pekade på mig. Den första människan vände sig bort och talade igen i en dämpad ton. Dock, i detta ögonblick, tre män kom in i rummet runt den inre korridor, och jag fick en stor bonus från mitt besök. Med vänliga hälsningar, som en ramrod, i förgrunden var Adrian Stavros. Han var av medellängd, med vikande mörkt hår. Han såg en hel del som de bilder hon sett av honom, en ganska ful, stern kille som såg äldre än sin trettiotalet. Men det såg fortfarande dynamisk. Han hade breda axlar och förde sig som en West Point examen. Han var klädd en långärmad skjorta och en mörk slips runt halsen. Han höll i en bunt papper i handen, och det var uppenbart att han var mycket trött.
  
  
  "Okej, låt oss göra detta kort möte", sade han till de andra i det stora rummet. Jag märkte att Zanni var inte där. Han var inte tillräckligt viktiga i denna organisation. "Rivera, vad är den senaste rapporten från Mykonos?"
  
  
  Jag står där och titta på den här lilla gruppen, komma ihåg hur smarta de var, de har agerat, att han nästan kände respekt för Adrian Stavros.
  
  
  "...Och befälhavaren säger att grunden är klar och de trupper..."
  
  
  Stavros såg plötsligt upp och såg mig för första gången. Han nickade mot sina underordnade, tog ett par steg i min riktning, sedan stannade död, vrede på hans ansikte.
  
  
  "Vem fan är det här skräddarsyr?" "Sluta!" han röt.
  
  
  Odin runt Stavros män närmade sig honom försiktigt. "Jag tror att någon sa att de var här för att rengöra fönster."
  
  
  "Du tror!" Stavros ropade högt. Han tittade upp och såg min hink på balkongen bredvid mig och en gummi kanter verktyg i min hand. Han beställde det. "Du! Kom hit!"
  
  
  Om Stavros hade varit arg nog att bestämma som han ville bli av med mig, ingen skulle ha ifrågasatt ego dom. Hennes misstag kom in i rummet. "Ja?"
  
  
  Han vände sig bort från mig utan att svara. "Som låter ego i den här?"
  
  
  Hammer, jag står i hörnet som panther smög till mitten av rummet. "Han är bra. Vi kollade inte ego."
  
  
  Stavros vände sig om och stirrade på sin bandit under en lång stund som svart tystnad fyllde rummet. När Stavros talade, det var lugnt. "Jag är omgiven av idioter?"
  
  
  Hammare såg på honom sur. Sedan vände han sig till mig. "Okej, fönsterputsning är klar för idag."
  
  
  "Men jag har bara börjat! Mr Minourkos alltid vill ha alla fönster rengörs. Han säger..."
  
  
  "Ta tailor, gå bort!" skrek Hammare.
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. "Min hink..."
  
  
  "Glöm det."
  
  
  Stavros mimmo lugnt klarat det, och han tittar på mig hela tiden. När hon åkte hiss ner till gatan, hennes sinne tog del av ljudisolering, kommunikationslinjer, och lås som är låst den lilla hissen dörrar. Jag undrar om hennes misstankar uppstått genom Adriana Stavros. Mitt besök var definitivt värt det. Han inte bara få en bra titt på den person han var i hopp om att döda, men han märkte också att den fysiska placeringen av fästningen ego. Hissen var det enda sättet att komma in, och han visste vad som väntade när vi kom in.
  
  
  När jag kom tillbaka till hotellet, Erica och Minorkos väntade på mig i mitt rum. Så fort jag gick in genom dörren och Erica såg att jag var okej, hon knuffade tidningen på mig. En fet rubrik läsa det.
  
  
  OFFICIELLA FRAMTRÄDANDEN DEN KOTSIKAS KONSPIRATION.
  
  
  Den Minurkos klickade med tungan.
  
  
  "En viss skåp medlem, en föga känd figur som heter Aliki Vianola, säger att han har bevis för att Kotsikas planerar att sälja sitt parti till Kommunisterna och att livet för andra juntans ledare är i fara."
  
  
  Jag tittade igenom den första kolumnen av stämpeln. "Det visar sig att den allmänna antagande var rätt," sade jag. "Stavros kastar en spadtaget av smuts på Kotsikas att förvirra situationen, precis innan ett möte där han planerar att döda egot och egon av hans kollegor."
  
  
  "Och märker hur han försöker att inte nämna mitt namn," Minurk sagt tungt.
  
  
  Erica tog min hand. "Polisen utreder anklagelserna, men när de visar sig vara grundlösa, tre överstar kommer att vara död."
  
  
  "Inte om den generella går för oss", sade jag. "Gjorde han ringa?"
  
  
  "Inte ännu," sade Minurkos. "Kom du in i lägenheten?"
  
  
  "Ja, det gjorde jag", sa jag. Han berättade för dem om de samtal han hade hört hennes har, och vad han hade sett av Stavros.
  
  
  "Jag vill gärna att du har en pistol," Erica sa bittert.
  
  
  "Om jag hade det, skulle det inte ha fått det," hennes man förnekade rapporter som dök upp i media. "De gav mig ett bra sök. Nej, vi får gå tillbaka. Jag önskar att vi hade Zach."
  
  
  Erica såg på mig. "Han var mycket bra på sitt jobb."
  
  
  "Ja," sade jag. "Tja, jag kan få hjälp från mitt eget folk om jag behöver det. Jag tror att det är AX aktörer i området. Jag känner henne för säker." Han vände sig till Minurkos. "Har du lyckas få igenom till camp befälhavare?"
  
  
  "Jag fångade dem båda", sade han. "Jag berättade för dem exakt vad du sa. Både män berättat för mig att de inte skulle vidta några åtgärder förrän de fått anmälningar från mig personligen. Jag rekommenderar också dem inte att kontakta penthouse och ignorera eventuella strid order från min så kallade sekreterare."
  
  
  "Du gjorde väl, Mr Minourkos", sade jag. "Om vi nu vet det..."
  
  
  Jag blev avbruten av telefonen.
  
  
  Erica svarade på det, och den som ringer presenterade sig. Hon nickade och räckte över telefonen till Minurkos. Han plockade upp telefonen och förde den till hans öra. Det var några ord på ego sida. "Ja, Vasilis. Ja. Åh, ja. Ja, gå vidare. Det är klart. Ja. Ah, bra." När han var klar och hängde upp, han tittade på oss med en sly leende.
  
  
  "All right?" Erica frågade otåligt.
  
  
  Vasilis kallas stugan, och Zanni vägrade att se vårt ego idag, vårt ego i morgon eftersom han var för upptagen. Han föreslog att Vasilis samtal nästa vecka. Det var ett argument och en uppvärmd ord utväxlas, men Zanni förblev orubblig. Han vägrade också. diskutera överstar besök per telefon ."
  
  
  "Så vad gjorde han göra för att få dig att le?" Frågade jag henne.
  
  
  "Minns du Despo Adelphia?
  
  
  Mannen som ersatte Rasion på överstar " kommittén? Stavros egen man? "
  
  
  "Ja," Erica nickade.
  
  
  "Vasilis gick till här i matematik. Han misstänkte att det var Adelphia som skulle ordna mötet, och han hade rätt. Adelphia vet hela planen. Vasilis argumentera om tre överstar och vann Adelphia förtroende. Adelphia berättade em tid och plats för mötet. Kotsikas, Plotarchu, och Glavani har redan hunnit med att träffa mig på Kotsikas ' residence. Han har en herrgård strax norr om staden, i ett ganska avlägset område. Adelphia kommer att vara det också."
  
  
  "När?" Frågade jag henne.
  
  
  "Jag vet inte när idag" Minurkos svarade. "På bara några timmar."
  
  
  "Hur kommer de att döda militären?"
  
  
  Den Minurk böjd över. "Adelphia inte skulle ha sagt att när hon fick reda på Vasilis inte vet. Det ser ut som vi får vänta och se."
  
  
  "Det kan vara extremt farligt", sade jag. Han sneglade på klockan på handleden. "Erica, ringa en taxi. Vi, t för att Kotsikas. Mr Minourkos, vistelse här på hotellet och vistelse utom synhåll. Om någon känner igen dig, vi har problem."
  
  
  "Mycket bra, Mr Carter."
  
  
  Medan Erica ringde en taxi, tog han av sig sin jacka och fastspänd på luger hölster, då stiletto på hennes högra underarm. Den Minurkos stirrade, tyst och dyster. Han tog ut den Luger runt hölster och gled bulten tillbaka, in patronen i kassetten med en lätt rörelse, och sedan satt pistolen bort igen.
  
  
  Erica var på telefonen. "Vår taxi kommer att vara på gatan i fem minuter."
  
  
  "Låt oss gå", sade jag. "Vi har en överenskommelse."
  
  
  I det åttonde kapitlet.
  
  
  "Jag tror inte att jag förstår," Överste Anatole Kotsikas sade efter att ha fått oss i lobbyn på sitt stora hus. "Adelphia sa att det skulle vara ett privat möte, General."
  
  
  Vi plockade upp de Allmänna Kriezota på vägen, eftersom jag visste att Kotsikas skulle förkasta oss om Erica och jag gick ensam. Kotsikas, en tunn man i hans femtiotalet, stod i en rosa uniform och som såg på mig misstänksamt.
  
  
  "Kommer någon runt de andra vara här, Överste?" Krizotu frågade.
  
  
  "De förväntas snart."
  
  
  Bra. Ge oss lite av din tid, " Krizotu sagt.
  
  
  Kotsikas tittade på oss i tystnad, i väntan på ett svar. Trots sin militära rang var lägre än i en allmän, på den tiden han var den mäktigaste personen i Grekland. När kuppen 1967 ägde rum, de människor som led egot medvetet hållit högsta tjänstemän av juntan, eftersom generalerna var i samband med ett privilegierat övre klass.
  
  
  "Okej," sa han till slut. "Kom till kontoret, snälla."
  
  
  En stund senare, fyra av oss stod i en cirkel i mitten av en ganska mörka kontor. Tjänare öppnade gardinen, och rummet ljusare. Kotsikas bjöd oss på en drink, men vi tackade nej.
  
  
  "Överste, hon skulle vilja att låta dessa två personer för att söka ditt hus innan mötet och stanna här tills mötet," Krizotu sagt.
  
  
  "Varför inte?" Kotsikas frågade. "Vilken löjlig begäran."
  
  
  "Lyssna på mig. Detta möte är en fälla, " den allmänna sagt. "Vi kommer att ha en hel del att förklara senare, när vi har tid, men Nickor Minourkos är inte personen bakom den senaste tidens attacker mot dig. Det är en man vid namn Adrian Stavros, som gömmer sig bakom namnet Nikkor och planerar en blodig kupp mot juntan. Du, Plotarchu, och Glavani bör dödas här i ditt hem, i dag, inte när ."
  
  
  Kotsikas " ansikte tog på hårda, raka linjer. "Jag tänker", sade han.
  
  
  "Jag misstänker att Adelphia bör fly oskadd," den allmänna läggas till. "Nikkor kommer inte att vara här, naturligtvis, eftersom han har inget med det att göra."
  
  
  Kotsikas stirrade ut genom fönstret under en lång tid. När han vände tillbaka till oss, frågade han: "Och den här mannen och flickan?"
  
  
  "De är här för att hjälpa," Krizotu sa enkelt.
  
  
  "Hur vet jag att det inte var ni tre som kom för att döda mig?" frågade Kotsikas lugnt.
  
  
  Crisotu grimaced.
  
  
  "Överste", sa jag försiktigt," om jag hade kommit hit för att döda dig, skulle du vara död."
  
  
  Egots ögon stirrade djupt in i mina. Bra. Du kan kolla hemma. Men jag är säker på att det var ingen inne som skulle ha orsakat skada i alla hus runt omkring mig eller mina vänner."
  
  
  "Är det en källare, Överste?" Frågade jag henne.
  
  
  "Ja."
  
  
  "Vi kommer att starta från det," Ericke berättade för henne. "Du och den allmänna kan prata för nu, Överste. Hur mycket tid har vi på oss innan du kommer ih?"
  
  
  "Jag skulle säga att minst femton minuter."
  
  
  "Det borde vara tillräckligt." Han vände sig till Erica.
  
  
  "Låt oss komma igång."
  
  
  Vi snabbt sökte den stora källaren och hittade inga bomber, inga sprängämnen. Vi tittade runt i resten av huset, och slutligen på kontoret där mötet skulle äga rum. Vi grundligt sökt studien. Även om inga fullständiga namn var hittade, hittade vi två elektroniska fel.
  
  
  "Det är helt otroligt, säger Överste Kotsikas sa när hon var ensam. "Jag vet inte när detta skulle ha varit gjort."
  
  
  "Dessa människor är yrkesverksamma," sade jag. "Nu du måste tro mig."
  
  
  "Jo, det är tiden", Erica sa. "Kommer de komma separat?"
  
  
  "Eftersom de var i kommitténs högkvarter i morse, de kan komma tillsammans," Kotsikas sagt.
  
  
  "Även Adelphia skulle ha varit med de andra, även om de inte älskar honom oerhört. Efter alla, detta är förmodligen ett försök till försoning ."
  
  
  Överste gissa var korrekt. Tio minuter senare, en stor svart limousine drog upp, och alla tre officerarna i nen. Plotarchu och Glavani var äldre män, Glavani med vitt hår. Adelphia var i hennes mitten av fyrtiotalet, en fet, fet man vars form tycktes honom tre storlekar för liten. Han var strålande i alla riktningar och talar högt om samtycke, och samtycke, och blev mycket förvånad när du är i lobbyn han sätta handklovar på hans högra handled.
  
  
  Ego beteende förändrats som ett blixtnedslag. Leendet bleknade, och de mörka ögonen var isande hård. "Vad gör du?" utropade han.
  
  
  Kotsikas och Kriezotou sa ingenting. Han vände sig Adelphia ungefär och bundna emu händer bakom hans rygg. Ego är svårt ansikte snabbt fylld av vrede. "Vad betyder det?" frågade han högt och ljudligt, tittar från mig till Kotsikas och allmänhet.
  
  
  "Mr Carter säger att du kom till mitt hus idag för att döda oss," Kotsikas sa kallt.
  
  
  De andra två överstar tittade på varandra i chock. "Är det sant, Anatole?" Glavani frågade Kotsikas.
  
  
  "Detta är absurt!" Adelphia utbrast. "Vem är denna person?" Innan Kotsikas kunde svara, Adelphia bytte från det formella sätt som praxis att en uppsjö av hot grekiska, spotta ut ord som gift och regelbundet kastar sitt huvud i min riktning. Jag kunde inte fånga mycket av det.
  
  
  "Vi får se, Överste," Kotsikas äntligen svarade.
  
  
  Han tog henne ungefär i armen. "Du kan spendera nästa kort tid på kontoret,"sade jag," om vi missar några överraskningar." Han tittade på Kotsikas. "Alla andra runt omkring dig, utom Erica, stanna på rummet i hallen tills jag hör henne inte mer."
  
  
  "Mycket bra," Kotsikas sagt.
  
  
  Överstar och Allmänna Crisotu in i vardagsrummet tvärs över hallen från studien, medan Erica och jag tejpade Adelphia är köttiga mun och knöt ego till en stol. Det togs från ego hip av en revolver och fastnade i hans bälte. Erica och jag gick tillbaka till lobbyn, och Adelphia muttrade förolämpningar mot oss över tejpen.
  
  
  "Är det vi väntar på nu?" Erica bad.
  
  
  Henne, tittade på nä. Hennes röda hår var slicked tillbaka och hon såg väldigt smart i hennes pantsuit. Hon tog ut en .25-kaliber Belgisk pistol från runt hennes handväska och kollade ammunition.
  
  
  "Ja, vi väntar", sade jag. Han gick till den öppna dörren och tittade ut på den långa vägen kantas av höga Lombard popplar. Den enda vägen som löper genom ställe var nästan en mil bort. Den perfekta platsen för att döda. Den korkskruv var på väg upp med Stavros twisted mening? Han ansåg att ifrågasätta Adelphia, men det var inte mycket tid, och han var för rädd för att Stavros. Det visade sig på hans ansikte.
  
  
  Erica kom upp bakom mig och tryckte sin kropp mot min. "Vi har inte mycket tid ensam, Nick."
  
  
  "Jag vet", sade jag.
  
  
  Hennes fria hand, den ena utan den pistol, klappade min axel och arm. "När det här är över, vi ska gömma sig i Aten, äta, sova och älska."
  
  
  "Jag tror inte att våra chefer skulle uppskatta det" jag skrattade.
  
  
  "De kan gå åt helvete. De kan ge oss ett par dagar, " sade hon irriterat.
  
  
  Han vände sig till henne. "Jag vet ett trevligt litet hotell där..."
  
  
  Henne, vände sig till dag, höra ljudet av en bilmotor. Vid den bortre änden av uppfarten, innan det försvann ur sikte, en svart sedan var på väg. Det hade polisen ljus på toppen av det.
  
  
  "Det är polisen!" sa Erica.
  
  
  "Ja," jag har kommit överens. "Tror du att Stavros mutade precinct master?"
  
  
  "Det tar bara ett par folk", Erica föreslås.
  
  
  "Speciellt om Stavros tar ett par av hans egna män med honom," tillade jag. "Låt oss gå."
  
  
  Vi skyndade till rummet där juntan medlemmar och det allmänna väntade.
  
  
  "Det är en polisbil på väg upp utanför", sa han till henne snabbt. "Det är som Stavros gambit. Är du beväpnad?"
  
  
  Alla av dem, med undantag för Krizotu. Jag gav emu Adelphia s revolver. "Nu, bara sitta här så lättvindigt som du kan, om du är engagerad i en seriös diskussion. Hålla ditt vapen redo, gömd på dina sidor. Erica, gå till som förråd." Hon lämnade snabbt.
  
  
  "Jag kommer vara mycket bakom dessa franska dörrar", fortsatte han. "När de alla in i rummet, kommer vi att försöka ta ih. Om någon runt om du vill lämna nu kan du gå in bakvägen."
  
  
  Han tittade på den tysta officerare. De stannade där de var.
  
  
  Bra. Vi ska försöka undvika att en shootout. Lita på mig."
  
  
  Jag gick genom franska dörrar när jag hörde ytterdörren öppnas med en smäll. Den anställde försökte stoppa polisen, men ego drevs bort. Han hörde dem slam den låsta dörren i den studie där Adelphia var bundet och munkavle, och då han hörde tjänares röst igen. Det gör inte mycket vettigt om det var mer än en människa. En stund senare, ih tydligt kunde se henne som de brast ut i vardagsrummet. Det var sex Ihs - fem i uniform och en i enkla kläder. Alla män i uniform hade revolvrar på deras bälten.
  
  
  "Vad betyder det?", sade översten, att stå upp, men att gömma pistolen bakom hans rygg.
  
  
  Den civilklädda mannen steg fram, en man i uniform med löjtnant s ränder. Den civilklädda man var Stavros livvakt, som hon hade sett i the penthouse. Löjtnanten var nog cop Stavros hade mutat. Det måste vara en riktig polis. Det var tänkt att vara ett påhittat men trovärdiga berättelse för tryck.
  
  
  "Vi var inte förväntar dig här, General", löjtnanten sade. Han tittade runt i rummet, förmodligen en i Adelphia. "Du är under arrest för förräderi. Vi har bevis för att du kom hit för att träffa en kommunistisk agent och förhandla om ett hemligt avtal med internationella banditer." Han såg väldigt nervös.
  
  
  "Detta är absurt," Kotsikas sagt.
  
  
  "Ni är förrädare," löjtnant insisterade högt. "Och du kommer att genomföras som en sådan." Han såg löjtnanten drog fram sin revolver.
  
  
  Stavros mannen flinade hårt. "Och det kommer att bli en avrättning här", sade han på engelska. "När du motsatte sig gripandet."
  
  
  "Vi har inte något fysiskt motstånd under gripandet," Kotsikas sagt de unga matematik student, som hade dykt upp i media.
  
  
  "Nej?" legosoldat frågade Stavros. "Tja, åtminstone det är vad polisen säger. Så att folk kommer att höra den på radio."
  
  
  Löjtnant pekade revolver på Kotsikas. De hade redan gissat att i ett ögonblick alla poliser skulle dra sina pistoler på löjtnant signal. Stavros mannen sträckte in sin jacka och nickade till löjtnant, som vände sig till sina män. Han gick snabbt genom den stora dörren, som syftar Wilhelmina på lieutenant ' s chest.
  
  
  "Okej, vistelse här öppet."
  
  
  Löjtnant stirrade på mig, överraska etsad på hans ansikte. Stavros man inte hade nått för sin pistol ännu, och bara ett par uniformerade polisen var att nå sina hölster. Alla frös, och alla blickar vände sig mot mig.
  
  
  "Släpp vapnet", säger han beordrade henne löjtnant. "Och du, ta försiktigt bort den här sidan från din jacka."
  
  
  Ingen följde mina order. De var att räkna ut vad de skulle ha med mig att göra. Till vänster, badrumsdörren öppnas och Erika kom ut, pekar hennes Belgiska revolver på Stavros man.
  
  
  "Jag tror du är bäst att göra som han säger," sade hon kallt.
  
  
  Frustration och ilska var att bygga på de ansikten thug Stavros och polisen löjtnant som de tittade på Erika. Hennes ögon stirrade på ih ansikte för en lång tid, försöker att gissa ih: s avsikter. Då brakade helvetet lös.
  
  
  I stället för att sänka pistolen, löjtnant pekade hans ego på mitt bröst och tryckte av med egot finger. Han såg blixtsnabb rörelse och började falla till golvet. Egot gun gick som ett hagelgevär, och han kände en varm, brännande smärta skjuter genom min vänstra arm. Gawk gått mimmo mig och krossade glaset hela dagen. Henne, föll till golvet och rullade över i en stol som löjtnant sparken igen, gawking ögon splittring golvet bredvid mig.
  
  
  Han skrek. - "Döda ih!" "Döda ih alla!"
  
  
  Precis som löjtnant pekade hans revolver på mig, Stavros man följde honom och drog in hans egen pistol. Det var en glänsande svart submachine gun och den syftar Erika ego i hennes huvud. Erika sköt på honom, men missade när han föll på en av stammarna. Skottet träffade en av poliserna i låret. Mannen skrek av smärta när han föll till golvet.
  
  
  De andra två poliser duckade låg. Den skadade mannen och en annan polis duckade för skydd bakom en liten bit av möbler.
  
  
  Krizotou och två överstar som hade kommit var fortfarande orörlig, men Kotsikas drog fram sin revolver och sköt den på löjtnanten. Mannen föll och kraschade in i en låg stol, och krossar det som han tappade ego till golvet.
  
  
  Han gick upp till bränning läge. Stavros man hade bara skjutit Erika. Han missade för att han var fortfarande förlora sin balans, för att undvika sina skott, och eftersom hon själv snabbt hukade sig ner.
  
  
  Flera kanonerna avfyras samtidigt. Kriezotu dödade en av poliserna, och hon sköt två. Erika exakt skott Stavros legosoldat candid i vik dollar.
  
  
  Löjtnanten var förbereder sig för sitt andra försök att attackera Kotsikas, men han såg henne röra sig snabbt och klev in framför varje stam. "Jag skulle inte ha Stahl göra det."
  
  
  De andra poliserna vägrade att slåss. Släppa sina vapen, de höjde sina händer över deras huvuden. Löjtnanten såg på dem, sänkte sin pistol, och tappade ego till golvet. Han såg på den stilla kroppar, sedan på mig.
  
  
  "Detta är en skandal", sade han hoarsely. "Du försvårat för de lagliga arbete av polisen och dödade polismän i tjänsteutövning. Du kommer inte undan med det..."
  
  
  Hennes pistol slog honom på ego huvuden, knackar på ego ben. Han låg på golvet, flämtande, hålla hans huvud. "Du måste hålla käften," jag morrade.
  
  
  Överstar och Kriezota handfängsel två officerare. Erica lutade sig tungt mot väggen. Frågade jag henne. "Är du okej?"
  
  
  "Ja, Nick."
  
  
  "Jag är glad att jag litade på dig, Mr Carter," Kotsikas sagt. "Vi är skyldiga dig en"
  
  
  "Och det gick," Glavani läggas till.
  
  
  "Jag ska komma i kontakt med polischefen, och jag ska prata med honom en lång stund om vad som hände här," Kotsikas sagt, ser bistert på de sårade löjtnant.
  
  
  "Jag skulle vilja att du, om jag har tjugo-fyra timmar innan du gör, Överste," sade jag. "Bläckfisken målet är fortfarande vid liv. Missa Nyström och jag kommer att gå att få Stavros."
  
  
  Han tvekade ett ögonblick. "Okej, Mr Carter. Jag ska hålla henne lugn för tjugo-fyra timmar. Men sedan är det upp till henne för att få henne att flytta."
  
  
  "Fair enough", sade jag. "Om vi inte hittar Stavros vid den här tiden i morgon, kan du hantera det själv hur du vill."
  
  
  Kotsikas höll ut sin hand. "Lycka till."
  
  
  Egot tog hennes hand. "Vi kommer att behöva det!"
  
  
  Det nionde kapitlet.
  
  
  När vi återvände fann vi Minurkos pacing hotellrum. Det var tydligt att han inte ger oss så många chanser att komma tillbaka.
  
  
  "Är överstar okej?" Han frågade en titt i relief på hans ansikte.
  
  
  "Ja," sade jag.
  
  
  "Och Vasilis?"
  
  
  "Han är en säker och sund," Erica sa. "Vi var mycket lyckliga. Det kan vara ett blodbad."
  
  
  "Tack gode Gud", sade Minurkos.
  
  
  "Vi kunde inte ha gjort det utan att det allmänna", sade jag.
  
  
  "Jag är glad att Vasilis visade sig väl. Har den efterlevande mördare gripits?"
  
  
  "nej. Kotikas bad henne att ge oss tjugofyra timmar tills vi skulle komma till Stavros."
  
  
  Han var tyst en stund. "Jag är inte säker på att jag håller med om denna sekretess. Men jag kommer inte göra det ännu. Jag ska hålla henne lugn för tjugo-fyra timmar också, Mr Carter."
  
  
  "Jag uppskattar att Mr Minourkos. Nu har vi ett jobb att göra. Vi bör gå efter Stavros."
  
  
  "Det verkar dåligt för att fortsätta att lösa detta problem på egen hand," Minourkos sagt. "Detta kräver hjälp av polis, Mr. Carter. Jag vet att vissa människor som jag kan lita på."
  
  
  Frågade jag henne. "Gillar dem, som kom till Överste Kotsikas för avsikt att begå massmord? "" Nej, jag ska ha en chans att ta ego, Mr Minourkos. Jag kan inte tro att polisen kommer att kunna eller vilja ta med Stavros till rättvisa. Min regering kan inte heller. Det är därför jag har order om att döda Stavros på plats. Dessa order är samma som de Missar Nyström fått från sin regering."
  
  
  "Men för att gå upp till penthouse skulle vara självmord", sade han.
  
  
  "Kanske," sade jag. "Men kanske inte med tanke på vad jag vet om denna plats. Och vad du vet."
  
  
  Frågade han. "När vill du åka?"
  
  
  Han sneglade på Erica. "Är du okej?"
  
  
  "Vad du än säger, Nick."
  
  
  "Till exempel, Stavros nu undrar varför han inte hör av sin man. Jag tror att det finns en möjlighet att Stavros kommer att vänta på takvåningen tills han är säker på att något har gått fel. Så han ska vara där i kväll."
  
  
  "Du dig själv talade om beväpnade vakter," sade Minurkos. "Du kan inte gå igenom ingången till korridoren."
  
  
  "Det är möjligt. Men Erica och jag kommer att ha en tredje person för att hjälpa till. Jag var i kontakt med min chef innan vi åkte till Kotsikas ' hus. En annan agent är i gymmet i Aten på ett annat uppdrag och han kommer att hjälpa oss."
  
  
  "Det finns bara tre av er?" Den Minurkos frågade. "Oddsen kan vara två eller tre mot dig, även om du får träff på plats."
  
  
  "Mr Carter gillar långa odds," Erica sade leende.
  
  
  Hon log mot reumatism. "Jag har en plan som innebär fyra."
  
  
  "Fyra?" Den Minurkos frågade, förvirrad. "Om du räknar på mig, ditt förtroende är felplacerad. Jag vet inte ens hur man skjuter."
  
  
  "Inte du", sa jag. "Här på planet, du nämnde något som jag kom ihåg. Du har sagt att din mördade sekreterare, Salaka Madupas, hade en bror som såg väldigt mycket ut som honom."
  
  
  "Ja," sade Minurkos. "Stackars kille, han vet inte ens att ego bror är död. Han och Salaka inte ser varandra så ofta, men det var en massa kärlek mellan dem."
  
  
  Frågade jag henne. "Hur mycket kostar det att se ut som en Sill?"
  
  
  "En massa människor. Det var bara ett år är skillnaden mellan dem. Vissa säger att de ser ut som tvillingar, förutom att Salaka var ungefär en tum längre och lite tyngre än sin bror."
  
  
  "Vi kan fixa det här," sade han, mer till sig själv än till Erica och Minorkos. "Har den här killen bor i Aten?"
  
  
  Minurk tittade på mig frågande. "Uppriktigt utanför staden i en liten by."
  
  
  "Call em och berätta för honom om den Sill", sade jag. "Och sedan fråga honom om han vill hjälpa till att hämnas sin brors död."
  
  
  Erica såg på mig. "Nick, du menar ..."
  
  
  "Om Stavros kan uppfinna en bedragare, så kan vi", sa jag. "Janis Zanni är inte den enda som kan tala om en död person."
  
  
  "Den tredje Salaka Madupas?" Erica bad.
  
  
  "Faktiskt. Kanske bara han kan få oss att penthouse." Han vände sig till Minurkos. "Kallar du dem?"
  
  
  Minurk tvekade bara en kort stund, " naturligtvis. Och jag ska ta med den till ego här."
  
  
  Två timmar senare, i skymningen, Sergiu Madupas kom till hans hotellrum. Han verkade som en ödmjuk, blyg person, men under ytan var en bister beslutsamhet för att hjälpa till att hämnas matten större ansvar för sin brors död. Jag gav Em ett par högklackade balett tofflor och en mjuk beklädnad och gav honom en snabb touch-up. När det var över, han såg nästan exakt ut som fuskare, han hade sett henne i the penthouse. Efter allt, det var trickster Sergiu var poserar som i vårt system, om dell själv, inte egot bror.
  
  
  Hennes hotellet vill att människor i penthouse att acceptera Sergiu för Zanni, den falska Madup.
  
  
  När hon är klar med det, hennes steg tillbaka och vi alla tog en ordentlig titt. "Vad tror du?" Den Minurkos frågade henne.
  
  
  "Det ser väldigt mycket ut som en Salaka - och därför också som en Zanni," Minourkos sagt.
  
  
  Vår egen bedragare, log osäkert mot mig. "Du gjorde ett bra jobb, Mr Carter," sade han. Egots röst som var mycket lik Zanni är och ego engelska var ungefär samma kvalitet.
  
  
  "Jag tror att vi kan hantera det", Erica sa.
  
  
  * * *
  
  
  En timme senare kom vi till Apollo byggnad. Det var vid lunchtid i Aten, och gatorna var nästan folktomma. Byggnaden i sig var mörk, med undantag för lobbyn och fjärran flämtande ljus i penthouse. Vi satt i det hyrda svart sedan i ca tio minuter, och sedan en lång man kom runt hörnet av huset. Han gick raka vägen till bilen och satte sig ner bredvid mig i framsätet. Erica och Sergiu satt i ryggen. Minourkos stannade på hotellet.
  
  
  "Hej, jimmy Carter," the tall man sade. Han tittade på de andra två och höll Eric ' s blick.
  
  
  "Är något på gång?"
  
  
  "Inget sånt. Det fanns ingen med iller när han kom." Det var Bill Spencer, min kollega på AX. Han var ny på byrån, och hade bara träffat honom kort före henne. Men Hawk hade försäkrat mig på telefon under vårt korta samtal tidigare att Spencer var en bra person. Enligt mina instruktioner, han tittade på den särskilda hissen upp till takvåningen genom glas fasaden av byggnaden i nästan tre timmar.
  
  
  Ego introducerade henne till Erica och Sergio. "Vi går igenom tjänsten från dörr till lobbyn", sade jag, " med denna tangent. Sergiu går först, och vi agerar som om denna plats tillhör oss. Om vi går till toppen, vi kommer att fortsätta enligt tidigare beskrivning. frågor?"
  
  
  Det var en eftertänksam tystnad i den mörka bilen. "Okej", sa jag. "Låt oss få det här överstökat."
  
  
  Fyra av oss fick ut runt den svarta sedan och gick tillsammans till framsidan av byggnaden. Till vänster om huvudingången var låst glas-och avstigningsdörr. Sergiu införas nyckeln Minurkos hade gett Emu i rostfritt stål lock och vände på det. I lobbyn, hiss vakten vände sig till oss i misstro.
  
  
  Sergiu in först, och vi följde. Hon undrade om vi verkligen skulle tas Stavros av överraskning. Han bör vara pacing penthouse väntar på att få höra vad som hände vid Överste Kotsikas ' hus. Jag hoppades att han inte hade skickat en trupp av sitt eget folk dit för att undersöka. Det var också den möjligheten att han hade försökt att ringa Parakata i sista dag eller två, och fann att han inte kunde nå Hema och mig det. Att inte kunna kontakta någon av djungeln plantager berättade Stavros att något var fel.
  
  
  Vi närmade vakt vid hissen. Han tittade på Sergiu konstigt.
  
  
  "Var har du varit?"
  
  
  "Dessa är de pressens representanter," Sergiu sade, att spela ut sin nya roll. "De har hört talas om den fruktansvärda massakern på juntan överstar som ägde rum för bara några timmar sedan. Polisen informerade dem om tragedin. De vill göra en kort intervju för att få Mr Minourkos ' åsikt om denna fruktansvärda händelse, och jag ska prata med ih på övervåningen."
  
  
  Hugo är stiletto kände det på höger underarm, och jag undrade om jag skulle behöva använda den. Om vakten hade varit om skyldighet för en stund, han skulle ha känt till att Zanni inte gå ut och runt byggnader.
  
  
  "Alla rätt", sade han. "Jag ska ta hissen med dig."
  
  
  Hissen var uppe i penthouse. Han ringde, och han började långsamt att sjunka. Det som verkade som en evighet innan han kom på första våningen, men dörrarna äntligen svängde öppen. Samma hiss aktör som används för att ta mig upp och ner var i tjänst. Vi klättrade ombord medan hiss operatör såg Sergio. Dagen stängt bakom oss, men operatören inte trycker på knappen för att plocka upp oss.
  
  
  "Jag visste inte att du var ute runt huset", sa han till Sergiu, tittar på oss varsamt.
  
  
  "Tja, nu vet du," Sergiu svarade irriterat. "Jag åkte för att möta dessa tidningar. Ta oss upp på övervåningen." Jag ger henne en intervju."
  
  
  Mannen undersökte Sergiu ansikte noggrant. "Jag ska ringa henne på övervåningen först," sade han.
  
  
  "Det behövs inte!" sade Sergiu.
  
  
  Men, han gick till comm konsolen på sidan av bilen. Jag nickade till Spencer, och han gick över till att slicka den. Han drog ut sin Smith & Wesson 38, och den andra mannen märkte rörelse. Han vände sig om precis i tid för att se pistolen i hans tempel. Han flämtade och gled till golvet.
  
  
  Erica gick till kontrollpanelen. "Ta det på sig själv," sade jag.
  
  
  På väg till stugan, vi flyttade slak figur i hiss aktör till ett hörn av hissen, där egot inte skulle vara direkt synlig när fyra av oss kom ut. En stund senare öppnades dörrarna på penthouse korridoren.
  
  
  Som jag misstänkte, det var två andra män på plikt. En av dem var blonda ligist han hade träffat tidigare. De var action-filmer, och att han inte vill spela spel med dem. Den blonda killen fick upp från bakom stolen vid ingången till penthouse, medan den andra stannade kvar sittande.
  
  
  De båda tittade på Sergio som om de hade sett ett spöke.
  
  
  "Vad i helvete..." den blonda mannen utbrast. "Vad är det som händer här?"
  
  
  Sergiu fångade blond uppmärksamhet, och Spencer närmade sig den mörkhåriga mannen vid bordet. Mannen gick långsamt upp till Spencer.
  
  
  "Jag gav tillstånd att intervjua dessa personer," Sergiu sagt.
  
  
  "Hur fick du reda på penthouse?" Den blonda mannen frågade.
  
  
  Jag gick fram till honom, medan Sergiu svarade. Spencer stod bredvid den mörka mannen. Erica omfattas oss båda med en liten Belgisk revolver gömd i hennes handväska.
  
  
  "Kommer du inte ihåg när jag kvar?" Sergiu frågade indignerat. "Det var ungefär en timme sedan. Jag sa att..."
  
  
  Någon ytterligare förklaring behövdes. Hugo gled ljudlöst i min hand. Blondinen tog tag i henne med sin vänstra hand och drog henne mot honom, eftersom han förlorat sin balans. Han var snabbt dras över ego halsen med en kniv-svingar hand. Blod stänkte på Sergio s tröja och jacka.
  
  
  Den mörka mannen tog pistolen, men Spencer var redo för det. Han drog ut en ful garrote ur fickan och snabbt placerade den på bandit huvud, sedan drog hårt på den korsade tråd med två trä handtag. Mannen hade i sin hand nådde aldrig pistolen. Egots ögon vidgades och hans mun föll öppen tråd skära genom kött och artärer till benet. Mer blod stänkte på den tjocka mattan på våra fötter som revolverman hoppade och vred tillfälligt i Spencer ' s grepp, hans ben skakar i luften. Sedan anslöt han sig till sin följeslagare på golvet.
  
  
  Erica lossade sitt grepp om avtryckaren på sin revolver. Sergiu tittade på liken med ett blekt ansikte, medan Hugo torkade blad på den blonde ' s jacka. Spencer nickade mot mig, ger upp snaran som hade sjunkit djupt i mannens hals , och på väg till penthouse-våningen. Hugo höll den i sin hand, och Spencer drog ut särskilda pistol han hade nämnt för mig tidigare. Egot är som tillhandahålls av företaget, specialeffekter och Redigering-en air pistol som skjuter pilar. Dart var fylld med kurare, en snabbverkande gift som jag hade lånat från Indianerna i Colombia.
  
  
  Sergiu kom till sina sinnen. Han gick till dörren, in en annan viktig Minurkos hade givit dem, och använde den för att låsa upp den tunga dörren. Han tittade på mig, och jag nickade. Han tyst sköt upp dörren och klev åt sidan eftersom han inte kunde ange penthouse. Han var inte redo för att hjälpa i detta skede av attacken.
  
  
  Tre av oss snabbt in dörren och blåste ut, Erica håller revolver framför henne, redo att skjuta, men hon var bara en extra pistol. Hon behövde inte varna Stavros är folk mer än vad som var absolut nödvändigt innan vi hittade Stavros själv.
  
  
  Det skulle ha varit perfekt om Stavros hade varit i det stora vardagsrummet på ingång. Det skulle ha tagit ut flödet av allt detta mycket snabbt. I stället hittade vi en bastant Hummer sitter på en lång baha ' i med ryggen mot oss, ett glas konjak i handen. Jag såg henne, hölster remmar från där jag stod. Han var fortfarande beväpnade , en farlig man.
  
  
  Det fanns inga tecken på liv i den inre korridor som leder till sovrummen, men röster hördes från den väl upplysta kontor. Jag var precis på väg att bege sig till Humvee när två män gick över kontoret och in i vardagsrummet. Runt omkring dem, Odina var en bastant beväpnad med en kulsprutepistol i en axel hölster, och den andra var en annan falska Madupa, Janis Zanni.
  
  
  De stannade när de såg oss, och de båda tittade på Sergio med ljusa ögon. De två bedragare stannade för ett ögonblick, tittar på varandra, och Hammare vände sig till dem och såg uttrycken i deras ansikten. En bråkdels sekund senare, ligist och Zanni nått för sina pistoler.
  
  
  Spencer som syftar dart och sköt. Det var en tråkig pop i rummet, och en stund senare, en black metal-pil flög runt mannens hals, bredvid Adams äpple. Ego käke började arbeta ljudlöst som Zanni stirrade med fasa på den svarta objekt. Hammare började vända i en catlike rörelse och dra ut sin pistol.
  
  
  Hans ögon fokuserade på mig först, och jag såg ett hot mot dem som hans hand hittade pistolen i sitt hölster. Han föll på en för varje stam och samtidigt sänkte sin arm, utför en slinga från nedan, att frigöra stiletto. Det skar igenom luften så tyst som att hitta en drake, och sin hammare träffar bröstet bredvid ego och hjärta. Bladet trängde in i egot och kroppen med en ljudlig duns, och han kom ned till fästet.
  
  
  Hammaren är fula ögon, först avslöjade för mig eftersom han inte var klädd i blå solglasögon, stirrade på mig en stund, skeptisk som jag hade lyckats döda egot så snabbt. Han tittade ner på stiletto, där egot s tröja var sipprar crimson. Han plockade upp kniven som om att dra ut den, tog sedan upp en pistol i sin hand mot mig. Men han var redan död. Han föll med ansiktet ner i soffan, hans långa hår att dölja mannens ego förvirring.
  
  
  Den andra skytten hade precis slutat ryckningar på golvet. Zanni vände för att springa tillbaka till kontoret, men en annan pil från Poe ' s air pistol slutat ego, slå honom i ryggen.
  
  
  Han desperat försökt att ta tag i det, kunde inte nå den, och sedan störtade huvudstupa in i office dörren, skakar det för en stund, och gick sedan halta.
  
  
  Jag gick fram till dörren och såg att det var ingen annan på kontoret. Han vände tillbaka till de andra. Jag nickade mot korridoren som leder till rum, och Spencer slå mig till det. Erica följde med mig.
  
  
  Vi utforskade resten av platser. En annan vardagsrum, sovrum och kök. Vi hittade en beväpnade kriminella att äta en smörgås i köket. Så Spencer hittade ego först. Henne, in precis som han sköt igen på air pistol. Han var hell bent på att döda, nästan lika ivrig som Zach. Mannen blev påkörd i sidan när han drog ut en lång Welby revolver.32. Av någon anledning, förbittring inte påverka honom så snabbt, och emu lyckades skjuta. Gun vrålade ut ur rummet och slog Spencer rakt i revbenen, knackar hans ego tillbaka för att klaga. Hon tog en stol och slog i ansiktet med det när han siktar en pistol mot mig. Stolen smällde till honom och slog i ansiktet. Pistolen gick i taket, och man trycker på golvet på rygg, förlorar vapnet. Spencer klagade på väggen som syftar han air pistol igen.
  
  
  Hon skrek på honom. "Hold on, ta skräddarsy den!"
  
  
  "Varför?" "Skitstövel få mig!"frågade han hoarsely.
  
  
  Han vänder sig igen. Hennes ego slog honom i ansiktet och han slog hans huvud mot väggen. Då gun knackade henne, så han förlorade sitt ego. Det clattered över kaklat kök, golv, och han tittade på mig i en dvala.
  
  
  "Jag sa vänta," jag morrade.
  
  
  Våra ögon möttes för ett ögonblick, sedan tittade han ner, kramade på såret under hans revben. Det var som en enkel sår i köttet, men det gjorde inte bry mig så mycket just nu. Han gick fram och knäböjde framför gunslinger. Egots ögon var öppna, och hans kropp var fortfarande kämpar med gift. Han var en av de få personer som hade en naturlig immunitet för vissa giftiga kemikalier, som inte är kompletta, som orsakas kurare att döda egon långsamt snarare än direkt. Jag var glad att så var fallet. Kanske kan jag få några svar.
  
  
  Erica kom in i köket i det ögonblicket, men hennes pistol hade inte sparken ännu. "Egot är inte här," sade hon.
  
  
  Han tog av honom tröjan och skakade honom. "Var är Stavros?" Jag krävde.
  
  
  Mannen tittade på mig. "Vad är ditt problem?" var en annan runt Stavros Amerikanska fanatiker, men ego hår var inte så länge för Hammaren.
  
  
  Det var Luger som drog ut henne ur sitt hölster och tryckte hennes ego mot skytten till vänster kindben. "Om du berättar för mig var han är, jag ska se till att du skriver till läkare i tid för att rädda dig." Det var en lögn, förstås. "Om du vägrar, jag ska dra igång. Talk".
  
  
  Han såg mig i ögonen och uppskattade vad han såg. "Skräddare, alla rätt," sade han hoarsely. Förbittring var redan arbetar på honom. "Om du verkligen rädda mig."
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  "Han gick till Mykonos."
  
  
  Han utbytte blickar med Erica. Ön Mykonos var en av endast två platser där Stavros byggt upp sin elit rebel corps. "Säg mig nu," sade jag, att trycka på Luger för att Ego ansikte. "Fick han meddelande om militären?"
  
  
  Bandit skrattade, då hans ansikte upp med plötslig smärta. "Zanni som kallas Kotsikas" hem. En av poliserna besvarade. Han sade, att löjtnant och dessa män var fin, och att militären var död."
  
  
  "Vad i helvete?" Spencer utbrast.
  
  
  Spencer var förvånad över svaret, men det gjorde hon inte. Överste Kotsikas tänkte snabbt när klockan ringde, och gav det till en av poliserna. Kotsikas talar om för dem att om han inte skicka ett falskt meddelande till penthouse, Stavros kommer att gå dit med sina män. Kotsikas inte har tid att samordna med oss, så han gick vidare och gjorde vad som kändes bäst. Det är meningsfullt, men översten kunde inte ha känt till och som reumatism han skulle tvingas på cop skulle tillåta Stavros att lämna lägenheten innan vi kom dit.
  
  
  "Varför skulle Stavros gå till Mykonos?" den döende gunslinger frågade henne tartly. "För att förhöra trupper?"
  
  
  En annan styng av smärta träffa honom. "Ge mig en läkare," andades han.
  
  
  "Vi ska tala först."
  
  
  Han viskade ord. "Han som heter både läger tillsammans. Han vill att trupperna fördes till Aten. Befälhavaren i Mykonos sagt något om att inte flytta sina trupper tills han fick anmälan från Minurkos. Stavros var mycket arg med honom. Han flög dit för att personligen befälet."
  
  
  Dess vuxit upp. Mannen stelnat och ryste. Ego ansikte är redan blå.
  
  
  "Låt oss få ut av här," jag beställde. Han vände sig till Spencer. "Stanna här."
  
  
  Bitterhet gör inte mycket mening i egots röst. "Jag är sårad, Carter."
  
  
  Hennes undersökt det. Det var bara ett sår som inte har någonting viktigt i den. "Du kommer att bli bra", sa jag. "Att sätta ett plåster på det här och ringa Hawke från här. Berätta för emu: s om den senaste utvecklingen. Jag har Minurkos ringa en läkare för att ta hand om dina sår. Några frågor?"
  
  
  "Ja," sade han. "Varför tar du inte vill att hon ska vara med dig i Mykonos?"
  
  
  "Du behöver för att få lite bättre, Spencer.
  
  
  Stavros är för viktigt för mig. "
  
  
  "Berätta Hawk det?" "Vad är det?" frågade han sur. "Han rekommenderade mig ett tillfälligt jobb på det här uppdraget."
  
  
  "Berätta em vad du vill". Han vände sig till henne, holstering sin luger . "Kom igen, Erica."
  
  
  "Vad förväntar du dig av mig, vänta bara tills jag får en anmälan från dig? Spencer frågade.
  
  
  Henne, stannade och tänkte på det för ett ögonblick: "i Morgon vid frukost tid, kan du lämna. Det kommer att vara för sent för tidningarna att berätta den här historien. Har Minurkos ringa polisen och berätta allt. Samtal Överste Kotsikas och be honom att stödja den Minurkos ego. Då ska jag vara i Mykonos och hitta Stavros, om det finns en. Det kommer att vara för tidigt för honom att få några nyheter om vad som har hänt här och på Kotsikas ' hus."
  
  
  "Vad sägs om Sergiu?" Erica bad.
  
  
  "Vi tar ego hem", sade jag. "Han gjorde ett bra jobb och nu kan han gå tillbaka till sin familj."
  
  
  "Carter," Spencer sa.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Jag kommer att göra bättre nästa gång."
  
  
  Henne, såg på honom. "Okej", sa jag. "Kom igen, Erica. Vi behöver att fånga en gam."
  
  
  Den tionde kapitel.
  
  
  Mykonos hamn låg som en stor facetterad safir i morgon solen. Det var en nästan helt sluten hamnen med små fiskebåtar och båtar inne och två stora kryssningsfartyg förankrade på havsvallen. Fartygen har inte ange Mykonos. Passagerarna hade att gå ner på vingliga stegar med sitt bagage i sina händer för att båten, som tog ih land i små grupper.
  
  
  Erica och jag inte överleva denna korta äventyr. Vi kom fram till den nya flygplatsen på andra sidan av ön för bara en timme sedan och tog bussen ner den skumpiga vägen till byn. Nu satt jag i en rak gul stol i ett strandnära café under en duk markis, titta på ett halvt dussin mustachioed grekiska sjömän guide en nyligen målade fiske båt i vattnet bara femton meter bort. Vallen vände sig bort från mig i båda riktningarna , en rad av vitkalkade hus med kaféer, butiker och små hotell. Jag tog en klunk av Nescafe, den grekiska symbolisk hyllning till Amerikansk kaffe, och tittade på när mimmo drevs av en gammal man i en stråhatt som säljer druvor och blommor. I denna atmosfär, det var svårt att komma ihåg att jag var här för att döda en människa.
  
  
  Erica var inte med mig. Hon försvann in i en labyrint av snö-vit banners, inte långt från vattnet, för att hitta en gammal kvinna som hon kände från sin vistelse i Mykonos för ett par år sedan. Om du behöver någon information om Mykonos, du vände sig till mörk-haired gamla damer i svarta sjalar som hyrde ut rum i sina hem för besökare. De visste allt. Erika gick att ta reda på om det militära lägret på ön och ta reda på var lägrets befälhavare kunna leva, eftersom vi ska nog hitta Stavros det.
  
  
  Jag var bara efterbehandling Nescafe när Erica, gunga på stenen vägen framför kaféet, som var klädd i gula byxor, hennes långa röda hår bundna tillbaka med ett gult band. Jag har fortfarande svårt att förstå varför en vacker flicka som Erica skulle dras in i min värld. Hej, du borde ha gift sig med en rik man med en villa och en lång vit yacht utanför Tel Aviv. Allt detta som hon kan ha haft i sitt utseende. Kanske hon visste inte det. Eller kanske bara båtar inte var hennes typ.
  
  
  "Du ser ut som en turist, Nick," log hon och sätter sig ner bredvid mig. "Med undantag för de i kavaj och slips."
  
  
  "Ge mig en timme till", sade jag. "Vad lärde du dig?"
  
  
  Hon beställde en kopp varmt te från servitören och han lämnade. "Det är bra att jag gick ensam. Maria visste inte riktigt vill prata först. Dessa öborna är mycket långt från främlingar, och alla som inte bor här såsom främling."
  
  
  "Vad var det hon ska säga?"
  
  
  Erica började prata, men hey, jag var tvungen att vänta tills servitören vänster hej, kaffe. När han var borta, hon hällde socker i koppen från en öppen skål. "Det är ett läger nära Ornos Strand, och bara ett par islanders har varit inne i den. Befälhavaren bor i en hyrd villa i närheten av lägret. Ego namn är Galatis. Odin rundade upp två lokala taxichaufförer och körde de två Amerikanerna för att de Renia Hotellet. i utkanten av byn, senare, samma person som tog ih till villa Galatis."
  
  
  "Utmärkt intelligens arbete, Fröken Nyström," sade jag. "Kom, låt oss gå till Renya."
  
  
  "Jag bara satt ner," klagade hon. "Jag har fortfarande en halv kopp kaffe."
  
  
  "Jag ska få dig en kopp senare." Han kastade henne några drachmer på bordet.
  
  
  "Okej," sade hon, hastigt ta en klunk av kaffe, sedan steg att följa mig.
  
  
  Vi gick längs mimmo eller strandpromenaden och en liten grupp på ett öppet torg där bussar går till utkanten stannade. Posten och polisen gate inför torget, och där satt ett skamfilat brons staty av en gammal hjälte. Vi passerade torget stängs av vallen till ett litet område, och snart kom i Renia. Det var en multi-nivå hotell som är byggt på en kulle med en nästan tropisk trädgård på framsidan.
  
  
  Smal ung man i receptionen var mycket välkomnande. "Ja, två Amerikaner kom igår. Är de dina vänner?"
  
  
  Vad ih ' s namn? Frågade jag.
  
  
  "Låt mig se." Han drog en tidning ut från under disken och öppnade den. "Ahh. Mr Brown och Mr Smith."
  
  
  "ja. De kommer att bli våra vänner, " sade jag. "Vad är de med i? Vi vill överraska ih."
  
  
  "De är på 312. Men de var redan borta. De nämnde att de kommer att vara tillbaka på hotellet för att äta lunch innan klockan tolv."
  
  
  Vi kollade rum ändå. Han knackade på dörren och gick sedan in med specialeffekter som tillhandahålls av killarna runt specialeffekter institutionen. Vi stängde dörren bakom oss och såg sig omkring. Båda de stora sängar fortfarande obäddad, och en halvtom flaska whisky satt på nattduksbordet. Stavros var inte mycket av en drinkare, så jag tänkte att det var egot legosoldat han förde med sig som drack alkohol.
  
  
  Bortsett från scotch och några cigarettfimpar, de ville inte lämna något annat. Stavros förmodligen inte ta med något bagage. Det var något han hade att göra, och det skulle inte ta lång tid. Em tvungen att ta reda på om ett telefonsamtal från en man som påstår sig vara en Minurkos, och testa lojalitet Galatis, lägrets befälhavare. Galatis 'liv skulle ha varit i omedelbar fara om han hade velat Minurkos' order om att inte röra sig förrän ytterligare rapporter har inkommit från honom. Sedan Stavros hade kommit igår, Galatis kan redan vara död.
  
  
  "Vi hade bättre gå till villa," sade jag.
  
  
  "Jag är med dig, Nick."
  
  
  Efter en halvtimmes väntan, till slut hittade vi en taxichaufför som du smuttar på ouzo i hans kaffe. Att han inte har den minsta avsikt att köra oss till villa tills hon visade em en tuss drachmer, varpå han böjd över och ledde oss till en taxi. Det var en slå-upp 1957 Chevrolet, med de flesta av blommorna borta och bomull sticker ut i klädseln. Taxichauffören tog en gammal motor med honom, som gjorde en högljudda rapar som vi körde.
  
  
  De flesta av resan ägde rum på en dåligt asfalterad väg längs öns klippiga kusten, där branta klippor sjönk i Egeiska Havet. När vi var nästan vid Ornos Strand, föraren vände på en ojämn grusväg i riktning mot lägret och villa. När vi passerade den höga taggtrådsstängsel, vi bara fångat en glimt av lägret, gröna byggnader som lurar i bakgrunden. Vi vände oss bort från staketet och på den långa vägen som ledde direkt till villa. När vi kom till huset med tegeltak, hon bad taxichauffören att vänta, och han verkade mycket villiga att göra så.
  
  
  Vi var redo för vad som helst när hennes pappa knackade på den utsmyckade trä dörr. Erica hade återigen en Belgisk revolver gömd i hennes handväska, och denna gång hon hoppades att använda det. Hon lugnt satte sig bredvid mig för dagen och väntade. Den luger hade placerat den i sidan fickan på min jacka, och min hand var med det. Den tjänare, en äldre grekisk, öppnade dörren.
  
  
  "Cali är uppdaterats," han hälsade på oss. Han fortsatte i grekiska. "Vill du se commander?"
  
  
  "Förlåt mig," sade jag, att försiktigt trycka ego åt sidan. Erica och jag flyttade in i en stor vardagsrum med en enkel glasvägg mot en trädkantad sluttning.
  
  
  "Snälla!" Den gamla mannen svarade på engelska.
  
  
  Vi flyttade försiktigt från rum till rum, och slutligen träffade i ett stort rum. Det var ingen där.
  
  
  "Var är commander?" Erica frågade den gamle mannen.
  
  
  Han skakade på huvudet häftigt från sida till sida. "Inte i villa. Besök".
  
  
  Frågade jag henne. "Var?"
  
  
  "Jag gick med Amerikanerna. Till lägret."
  
  
  "Efaristo", sade jag och tackade honom.
  
  
  Vi gick ut och spelade det här spelet i sittbrunnen igen. "Ta oss till den militära läger", sa han till chauffören.
  
  
  "Vad ska vi göra när vi kommer dit?" Erica bad.
  
  
  Taxi dras bort från huset och leds tillbaka ner i grusvägen. "Jag är inte säker ännu," jag erkände. "Jag bara känner att vi bör åtminstone ta en titt från utsidan."
  
  
  Men vi kom inte så långt. När vi kom tillbaka på vägen som sprang nu parallellt med stängslet och följde den ett par hundra meter, jag såg en plats där däcket spår kom ut i vägbanan och stannade nära några snår.
  
  
  Jag berättade för henne att föraren. "Sluta!"
  
  
  "What' s up, Nick?" frågade Erica.
  
  
  "Jag vet inte. Stanna här."
  
  
  Han klättrade runt hytten och drog ut luger . Att hon sakta flyttade mimmo däcket spår mot snåret. Det fanns bevis för ett slagsmål i närheten av där bilen var parkerad. En gång i buskarna, han hittade vad han var rädd för. Bakom en tjock buske, en lång, mager man låg med sin hals avskuren från öra till öra. Galatisa måste ha hittat henne.
  
  
  Jag fick tillbaka den i bilen och sa till Erica och vi bara satt där en stund medan taxichauffören tittade på oss i backspegeln.
  
  
  "Stavros borde ha haft en av Galatis' underordnade tjänstemän på sin sida genom att nu, " sa jag tungt. "Om vi inte hittar Stavros, han kommer att ha dessa trupper i Aten i morgon."
  
  
  "Vi kan inte följa med honom till lägret, Nick," Erica sa. "Han kommer att ha en liten armé för att skydda egot det."
  
  
  "Vi kommer att återvända till hotellet och hoppas att det som Stavros berättade för dem är sant - att han har för avsikt att vara där vid lunchtid. Vi kommer att vänta för ego det."
  
  
  På Renya, Erica och jag gjorde det till Stavros rum utan att bli sedd. Vi låst oss i och väntade. Det var mitt på morgonen. Sängar gjordes upp, så vi inte oroa dig för att de pigor. Han hällde oss både ett litet skott av whisky, och vi spelade ett spel på kanten av sängen efter att ha druckit det.
  
  
  "Varför kan inte vi vara här på semester som turister?" Erica klagade. "Ingenting att göra men besök väderkvarnar, gå till stränder, och sitter på kaféer se världen gå förbi?"
  
  
  "Kanske ska vi vara här tillsammans en dag", sade jag, att inte tro att det för en minut. "Under olika omständigheter, under olika omständigheter."
  
  
  Erica tog bort den lilla gillette hon skulle bäras med hennes byxor. Hon var klädd endast i en skir blus instoppad i hennes byxor. Hon satte sig ner på sängen, hennes fötter fortfarande på golvet, hennes röda hår en enda röra i vanlig grön täcke.
  
  
  "Vi har inte mycket tid tillsammans," sade hon, tittar upp i taket. En lätt vind drog genom det öppna fönstret, en lätt bris. "Oavsett hur det hela fungerar."
  
  
  "Jag vet."
  
  
  "Jag vill inte vänta på att något är möjligt-nu och i framtiden tillsammans. Det kan aldrig komma." Hon började knäppa upp hennes blus.
  
  
  Henne, tittade på nä. "Erica, vad fan gör du, skräddare?"
  
  
  "Jag blir naket," sade hon, utan att titta på mig. Blusen har tagits bort. Hon packade upp sin behå och borstat bort hennes ego. Han tittade ner på henne.
  
  
  "Inser du att Stavros kan komma in här när som helst?" frågade han henne.
  
  
  "Det är bara mitt på morgonen." Hon hade ångrat kick av hennes gula byxor i midjan och drog henne ih över hennes höfter. Det var bara en bit av underkläder under, en liten bit tyg som knappt täckte något.
  
  
  Jag tänkte på henne, och min hals gick torr. Han mindes den rena djur glädje han kände med henne.
  
  
  "Erica, jag tror inte -" jag försökte protestera.
  
  
  "Det är dags", säger hon försäkrade mig, att flytta slappt över sängen. Han såg hennes kropp att röra sig och sträcka. "Du sa själv att Stavros kommer förmodligen spendera hela morgonen talar för att den nya camp befälhavare."
  
  
  "Vi kan inte vara säker på det", sa jag när hon lossade mitt bälte. Min puls blev snabbare, och han kände den välbekanta inre reaktion till hennes beröring.
  
  
  Hon drog mig till henne och gick mot mig. Min vänstra hand flyttade till min bröstet självmant.
  
  
  "Hur säker på att vi måste vara, Nick," hon andades, för att nå ut i mina kläder.
  
  
  Vad fan, tänkte jag. Dörren var låst. Den Luger kommer att vara inom räckhåll." Vi kommer att höra Stavros innan han kommer in i rummet. Och jag hade samma känsla som Erica. Detta kan vara den sista gången.
  
  
  Han vände sig om och lät sina ögon vandra över Erika kropp och mane av flammande hår falla över sin milky axlar, och undrade om det någonsin hade varit en kvinna mer önskvärt än Erika Nyström. Var som helst. Någon gång.
  
  
  Hon blev kysst av ee och hennes mun var varm och våt, och det fanns ett behov på det sätt hon tryckte sina läppar mot mina. När vi kysste hon klädde mig, och jag ville inte stoppa henne. Då vi låg på sängen tillsammans, och han drog den genomskinliga trosor av hennes lår och lår. I slutet, hon hjälpte mig genom förvirrande ih.
  
  
  Hon lade tillbaka, ögonen nästan slutna, och sträckte sig efter mig. Jag gick fram till henne, och hon drog mig till henne. Vi kysste passionerat igen, och hon höll om mig och smekte mig. När hon drog mig i, det var ett ögonblick när hennes mun öppnades i glädje, och sedan ett lågt stön flydde hennes hals.
  
  
  Hennes höfter rörde sig mot mig, tar initiativ och krävande. Han svarade henne genom att skjuta henne hårt. Långa lår lyft från sängen och låst bakom mig, tvingar mig djupare inne.
  
  
  Och då var det en explosion. Det kom tidigare och med mer makt än jag någonsin trodde var möjligt, vilket gör min kropp skälva och darra med sin blotta kraft och som endast passerar efter var vi båda slipper alla de oroligheter som redan bygga upp inuti oss. Vi var kvar med en mjuk rippel av njutning som långsamt trängt in i den djupaste och mest intima delar av oss.
  
  
  De klädde långsamt. Det var fortfarande tidigt på morgonen. Men hon började frukta att Stavros inte kan visa upp. Han kan vara på flygplatsen och väntar på planet till Aten. Han kunde ha sagt att han kom tillbaka vid lunchtid bara att kasta eventuella förföljare av sin spår.
  
  
  Det var elva och trettio. Erica drack whisky, och den spänning inuti Nä växte, vilket självklart återspeglas i hennes ansikte.
  
  
  "Jag ska lobbyn," sade hon vid elva-trettio-fem.
  
  
  "Varför?"
  
  
  "Kanske han ringde och ändrade hans planer," sade hon, med en snabb dra på en lång cigarett. "De kanske vet något."
  
  
  Jag försöker inte att stoppa henne. Hon var upprörd, även om vi hade älskat tidigare.
  
  
  "Okej", sa jag. "Men om du kör in i Stavros, ta det inte på dig själv. Låt honom komma hit."
  
  
  "Okej, Nick. Jag lovar."
  
  
  Sedan hennes pappa Erica började takt rummet. Hennes sam var nervös. Det var viktigt att vi tog Stavros här. Vi har varit jagar ego tillräckligt länge.
  
  
  Det var bara fem minuter efter att Erica gick ner till receptionen när hon hörde ett oväsen i korridoren. Henne och drog ut en 9 mm luger och gick till dörren. Han lyssnade uppmärksamt. Det var ett annat ljud. Jag väntade på henne, men ingenting hände. Han låste upp dörren försiktigt och tyst. Öppna en tum, han tittade ut i korridoren. Det var ingen i sikte. Hennes man tittade ner i hallen och tittade fram och tillbaka.
  
  
  Ingenting. Misteln korridoren öppna valv som leder till trädgården. Jag gick och tittade ut, och igen att jag inte ser något. Det var en utgång till trädgården ungefär femtio meter ner i hallen. Han gick snabbt ner det, såg sig omkring, och slutligen gav upp. Mina nerver måste ha varit på kanten, jag bestämde mig. Han gick tillbaka till den halvöppna dörren till rummet och in.
  
  
  Precis som hon var på att ta tag i dörren för att stänga den bakom henne, hon märkte rörelse i ögonvrån hennes ögon, men det var för sent att reagera. En knarrande slag mot baksidan av mitt huvud orsakade en svindlande smärta i huvudet och i nacken. Den Luger gled runt min arm. Han tog doorjamb och höll på som henne, stödd på det. Hon såg en skymt av ansiktet framför henne och kände nen vad hon hade sett i penthouse i Aten. Det var stern, bistert ansikte Adrian Stavros. Han gjorde ett djur ljud i hans hals och sträckte sig efter den fula ansikte. Men sedan något annat som slog mig på huvudet igen, och starkt ljus blixtrade inne. Det flöt in i ett svart hav, och det var ingen horisont linjen mellan svarta havet och den svarta himlen. Allt stängt på mig och slås samman till en virvlande mörka massan.
  
  
  Elfte kapitlet.
  
  
  "Han är vaken."
  
  
  Jag kunde höra hennes röst otydligt, som om det var på väg till mig från ett annat rum. Öppnades mina ögon, men jag kunde inte fokusera på dem. Han såg tre vaga former runt omkring honom.
  
  
  "Faktiskt, öppna dina ögon."
  
  
  Rösten var bekant. Det hörde till Adrian Stavros. Han försökte fokusera på att dess källa. Ego ansikte lyste upp i min vision. Jag stirrade in den hårt, hårt i ansiktet med dess vikande hårfäste, mörkt hår, och iskalla ögon, och hatade mig själv för att låta em ta mig. Hennes blick flyttades från honom till de andra två ansikten, ett på vardera sidan. Man tillhörde en frisk, mörkhyade killen med en blåaktig öga över hans vänstra öga. Det togs över av egot för Stavros Brasiliansk livvakt. Den andra mannen var ganska ung och bar en rosa uniform. Han gissade att detta var den officer som hade ersatt den genomförda Galatis.
  
  
  "Så," Stavros sade i ett giftiga röst. "Fönsterputs". Han släppte ut ett slags halsskinn skratta. "Vem är du egentligen, Della?"
  
  
  "Vem är du egentligen, Della?" Jag svarade henne, försöker rensa mitt huvud, försöker tänka. Jag tänkte på Erika och undrade om de hade hittat henne också.
  
  
  Stavros drog ut mig och slå mig med baksidan av sin hand, och först då märkte han att jag satt i en rak stol. De ville inte ansluta mig, men det var ingen Luger. Hugo var fortfarande uppe på min underarm, enligt min uppknäppt jacka. Han nästan föll av stolen när slaget landade.
  
  
  Stavros lutat för bra åtgärd, och när han talade, och hans röst var som en morrande till en kvinnlig leopard. "Jag ser att du inte känner igen mig", väste han. Hennes, såg officer titta på honom. "Nu vet du vilken typ av människa du har att göra med."
  
  
  Ja, galen, tänkte jag. En hänsynslös man som lever på andra. Nu förstod han varför de kallas ego en Gam. Den här gången, hon höll henne tyst. Han reste sig upp, tog tag i hans tröja och drog och slet i det öppna. Han stirrade på massa ärr på hans kropp, tydligen från elden. Det visade sig att de omfattas de flesta av kroppens ego.
  
  
  "Ser du denna?" han morrade, hans glittrande ögon alltför ljust. "Jag fick det här i en lägenhet brand när jag var en pojke. Min far tog med en tänd cigarett i säng med honom, den senaste i en rad av oansvariga handlingar mot sin familj ego. Men jag överlevde, som du ser. Jag tror inte att jag kommer till helvetet, eftersom jag redan har varit där."
  
  
  Så detta var den stora saknad bit av Stavros pussel. Elden fräste något inom honom. Det brände bort allt som fanns kvar av den själ, vilket innebär att endast förkolnade kärnor. När han knäppte upp hans skjorta, insåg han varför han stod så öppet. Hela hans överkropp måste ha varit hård från den ärrade tyg.
  
  
  "Nu du förstår," han fräste åt mig. "Nu kommer du berätta vem du är och vad du gör här i Mykonos, spionera på mig."
  
  
  Husky, mörk-inför killen bredvid honom drog något kort runt hans ficka, förmodligen en klubb, bara i fall att han var dum nog att utmana Stavros.
  
  
  "Är detta CIA?" Stavros ful röst kom tillbaka till mig. "Ringde du Galatis låtsas vara en Minurkas?"
  
  
  Han var tvungen att skona sig själv, annars skulle det ha varit över. Om Erica hade inte blivit lidande på hotellet disk, som det visade sig, att hon skulle ha återvänt hit snart. Om jag har tur och hon betalar uppmärksamhet, hon kommer inte in i rummet och bli ih: s fånge. Hon kommer att kämpa med det här, och jag måste vara medveten om för att ge henne hjälp.
  
  
  "Ja," sade jag. "Det är från CIA."
  
  
  "Ja, sanningen kommer ut," Stavros sade. "Och du är här för att iscensätta en kupp mot mig?"
  
  
  Stavros ögon blixtrade på mig med maniskt hat.
  
  
  "Något sånt."
  
  
  "Vad är detaljerna i detta CIA-komplott?" krävde Stavros.
  
  
  Hon tvekade. Om han sagt för mycket, det skulle låta falska. Husky upp klubben igen.
  
  
  "Vänta," den unge officeren sade med en tjock accent. "Nyligen i Grekland, vi har studerat vissa metoder som tillåter oss att få fullt samarbete från fångar. Men det kommer att vara för bullrigt för att starta ett sådant förhör här.
  
  
  I alla fall, vi måste återvända till lägret. Vi ska ta med oss egot."
  
  
  Stavros trodde för ett ögonblick. "Alla rätt", sade han bistert.
  
  
  De tog mig upp från min stol. Jag undrar var i helvete Erica är. Hon var tvungen att gå tillbaka till receptionen. Kanske fann de henne trots allt. Men han kunde inte fråga henne.
  
  
  När de erövrat mig i en väntande bil utanför huset, på en parkeringsplats långt från ingången, jag tänkte på att försöka fly med en stilett. Om de hade tagit mig till det lägret, Ego skulle aldrig ha lämnat det vid liv.
  
  
  Men det var inte en bra idé att flytta med en kniv. En husky man höll en pistol under mina revben, och Stavros satt på min andra sida. Den officer som var med och körde.
  
  
  På sätt runt om i staden på den branta vägen, han tänkte om Eric. Det var svårt att förstå vad som hade hänt henne. Hon visste att hej, det skulle hon ha för att gå tillbaka till rummet så snart som Stavros visade upp.
  
  
  Vi var ute på stan-på milen, till exempel-när vi vände på en brant skylt och såg en bil stannar bara tjugo meter framför oss på en smal väg. Men jag mindes att jag hade sett denna bil parkerad utanför hotellet tidigare, och jag kom till slutsatsen att det tillhörde ledningen. Den officer som tryckte på mobbning-knappen, och den militära fordon stannat några meter bort från den andra bilen.
  
  
  "Vad är det?" Stavros frågade tvärt.
  
  
  "Ser ut som en trasig bil," den officer som klagade.
  
  
  "Ja, gå och få henne ur vägen," Stavros hade bjudit.
  
  
  Till höger om vår bil var en klippa, och på andra sidan var en brant nedgång. Den officer som kom ut på vänster sida och flyttade försiktigt fram mot bilen blockerar vägen. Stavros, som satt på min högra sida, öppnade dörren på den sidan av klippan och stod på trottoaren, att titta på. Jag var ensam i bilen med en husky mannen som håller en pistol bredvid mig.
  
  
  "Kasta sig utför stupet!" Stavros beordrade dem att stå bredvid vår bil.
  
  
  "Jag ska försöka" officeren sade.
  
  
  De var ego sista ord. När han stoppades av en annan bil, han såg Erica mål flyga över stupet. Hon måste ha fått tjuvlyssna utanför hotellrummet och hört dem bestämmer sig för att ta mig till lägret. Hon stal ett hotell bil och stoppade oss på väg.
  
  
  Stavros ropade till officer när han såg Erika pekar en pistol på mannen.
  
  
  Den grekiska förvandlas till Erica ' s pistol gick. Ett hål dök upp på den officer ' s panna. Han vacklade fram och smällde in i bilen som Erika pekade en pistol mot Stavros. Han drog ut sin egen pistol, och han beundrade hennes Erika för att få officer ut först, eftersom jag visste hur hon kunde skjuta Stavros. Hon syftar till Stavros, och hennes vapen skällde igen, att träffa honom.
  
  
  Hes mannen bredvid mig i bilen och siktar på mig, att inte veta vad man ska göra först. Slutligen, när Stavros var sårad, bestämde han sig till slut på mig först och sedan gå efter Erika. Hennes, jag såg hans finger blir vita på avtryckaren för revolver. Jag svängde min arm och slog sitt ego, handen med pistolen, och gun åkte, krossade fönsterrutan bredvid mig. Stiletto var i min hand. Håller pistolen på ett avstånd, jag tryckte henne hårt med kniven och kände att det in i hennes arm. Det var över för honom.
  
  
  Stavros blev skjuten i axeln, men det var bara ett sår. Han föll till marken och fick svara på ericas brand som hon hoppade runt i bortre änden av bilen. Hukande låg och använda bilen för att täcka, att han på väg till en annan bil med en pistol i sin hand. Stavros tvingas Erika att gömma sig bakom klippan igen. Hans hotell, ta en exakt bild på honom där han minst anade det, eftersom han trodde att jag fortfarande var en fånge.
  
  
  Men när jag kom till den andra bilen, Stavros såg mig. Han sköt två skott, och kulorna som piskas upp bitar av asfalt bredvid mig. Henne och hukade runt hörnet av bilen och ut ur skottlinjen. I nästa ögonblick Stavros var tillbaka i war machine. Erica mål dök upp runt klippan, och hon sköt på bilen, men missade. Stavros var med och körde. Motorn igång.
  
  
  Han ställde sig upp och sköt honom. Plötsligt bilen vacklade och flög rakt på mig. Han försökte pin mig till en annan bil. Han sköt en planlös skott, då hukade sig bort från den annalkande bil. Han kraschade högt in i en annan bil. Jag låg mycket nära den inverkan, som täcker mitt ansikte och hoppas att den slits metall inte skulle slå mig. Stavros vänt bilen och svängde kraftigt avstånd från nedslagsplatsen. Han var på väg tillbaka till staden. En bråkdels sekund senare var han på väg. Han tog noga sikte, träffa däck och slet det öppet, men han fortsatte. Erika sköt två omgångar, kulor vinande ur bilen och saknade Stavros.
  
  
  Henne, hörde henne skrika. "Skräddare!"
  
  
  Han steg upp och öppnade dörren för den förstörda bilen. Dörren föll i mina händer och slog i trottoaren. Han fick i bilen och försökte starta bilen. På tredje försöket, allt fungerade.
  
  
  Erica mötte mig vid bilen när jag satte henne i en växel.
  
  
  Vi körde ner Stavros vägen. Vi höll ett öga på ego tills vi kom till staden, och sedan hittade vi en övergiven bil nära vattnet. Vi gick ner och tittade, gas sprang ut.
  
  
  "Han kan inte vara långt härifrån," Erica sa. "Jag ska sluta med cafe."
  
  
  "Okej, jag ska ta en titt på båtarna. Var försiktig."
  
  
  "Du också, Nick," sade hon.
  
  
  Hon gick upp på väg till caféet. Det fanns gott om ställen att gömma sig. Jag gick ut till en liten pir där flera turister som väntade på båten. Jag var precis på väg att be Stavros när jag hörde bruset av en motorbåt. Sedan ego såg henne på båten i slutet av bryggan. Båten var på väg bort.
  
  
  Jag sprang fram till honom, men jag var för sent. Han var på väg. Han pekade pistol på honom, men inte elden. Att upptäcka en liten båt bredvid mig, jag hoppade ombord med ägaren, som stod där med munnen vidöppen, titta på det hela. Jag hade fortfarande pistolen.
  
  
  "Fabrikerna," jag beställde.
  
  
  Han lydde under tystnad. Motorn vrålade.
  
  
  "Nu gå och hämta honom."
  
  
  "Men..."
  
  
  "Komma ut, ta skräddarsy den!"
  
  
  Han gick ut. I det ögonblicket var han köra iväg från hamnen i bar, följande Stavros. Jag tittade tillbaka och såg Erica vid den bortre änden av panelen, som ropade mitt namn. Jag kunde inte gå tillbaka. Nä vinkade bort henne.
  
  
  Henne, hörde henne skrika. "Var försiktig!"
  
  
  Jag önskade att hon kunde vara med mig, eftersom Stavros var viktigt för henne. Men omständigheterna dikteras på annat sätt. Hennes, såg Stavros går in genom porten till den inre hamnen, vilket ger en tydlig vita spår i hans kölvatten. Utanför det skyddade området, det fanns små, hackig vågor, och när jag kom dit, min lilla båten började rock, och stänkte med salt vatten i mitt ansikte, alla runt den mörka blå Egeiska Havet. Det var tydligt att Stavros var på väg till en obebodd ö nära Delos.
  
  
  Min båt var snabbare än den motorbåt som Stavros stal, så samtidigt som desperat klamrar sig fast vid sitt hantverk, sin långsamt fångade upp det. Under tiden funderade jag på om Erik tillbaka i Mykonos. Polisen behöver för att ge en förklaring. Men ett samtal till Överste Kotsikas kommer att tala om för myndigheterna allt de vill veta. När jag kommer tillbaka, kommer de förmodligen har tilldelats Erica medaljer. Om jag får det tillbaka.
  
  
  Jag var plötsligt inom räckhåll, men Stavros slå mig till det. Han sköt mig två gånger, och de krossade vindrutan på båten. Med tanke på hur min båt hoppade, det var en bedrift att Stavros fick där var han. Han drog sin pistol och tog noga sikte på Stavros siluett. Henne, sköt och missade. Jag har bara två skott kvar.
  
  
  Vi åkte till en liten övergiven del av ön och vattnet lugnat ner sig. Stavros sprang till de splittrade resterna av en röd-hot, sun-blekt byggnad. Jag såg honom ladda sin pistol på vägen, så att han hade fördel i ammunition. När han drog upp till bryggan, han sköt mig två gånger för att hålla mig borta. Han svängde båten runt i en vid cirkel, försöker att överlista honom. Men elden höll henne tillbaka. Jag kunde inte slösa skott.
  
  
  Stavros var böjd över i början, att arbeta på något. Båten var redan dockad. Henne, trodde att detta skulle vara min chans, och gjorde båten inne igen. Precis som jag har nära nog för att skjuta, Stavros kom in och kastade något på min båt. Han landade uppriktig i min cockpit. Han hade sett säkringen bränner och visste Stavros hade hittat dynamit. I Mykonos, ego som användes för att bygga en ny väg i den bortre änden av ön. Jag har inte tid att försöka kasta mitt ego överbord. Säkringen var kort. Att stoppa en pistol i hans bälte, dök han över kanten och simmade.
  
  
  Explosionen slet öppna mina öron och skakade den varma luften, skicka stora vågor i vattnet. Skräp regnade ner omkring mig, men det gled bort. Han tittade tillbaka och såg brinnande vrak på ytan av vattnet, svart rök rullande mot himlen.
  
  
  Jag var lycklig. Dess fortsatt att flyta till stranden i anslutning till hamnen i bar. Stavros såg mig och sköt två skott. Kulorna slog i vattnet precis bakom mig. Han sköt en tredje gång och skära igenom min underarm. Han svor och under hans andedräkt. Även om jag får henne till stranden, jag skulle inte kunna bära en pistol, eftersom kulor i pistolen kan bli våt.
  
  
  När Stavros såg mig fortsätta gå mot land, vände han sig om och sprang bort från sjögräs-som omfattas dock. Det ledde till den platta, låga delen av ön, direkt bakom oss, till ruinerna av ett halvt dussin fiske fäbodar som för länge sedan övergivits. Han har uppenbarligen avsett att överfalla mig det.
  
  
  Det var svårt att se den gamla havsvallen, som nu gått in i bryggan vid rätt vinklar. Jag tittade på den öppna platsen framför mig, men jag ville inte se Stavros. Den heta solen började att torka salt vatten på mig när jag studerat terrängen candid framåt. På ett avstånd av ca tre hundra meter, hela byggnaden var relativt platt, med undantag för spridda sten, hällar och block som omgav och gav en bakgrund för en kort linje av vittrande sten fäbodar. Bakom dem, en stenig backe steg kraftigt mot mitten av ön, och på kullen var en annan byggnad. Det var en två våningar hus utan tak eller en vägg, förmodligen någon form av allmänna struktur.
  
  
  Han kisade i det starka ljuset, i hopp om att se Stavros, men Stavros var inte där.
  
  
  Dra revolvern från hans bälte, han tog ut de patroner och torkade ih. Han öppnade sin pistol och kikade in i det. Vattendroppar glittrade inne i metallrör, blänkande i det reflekterade solljuset. Han satte den till munnen och blåste ut för att rensa hans ego. De två kassetter som hennes, så omsorgsfullt bevarade kan misslyckas om hennes beroende av dem. Jag hade inga andra vapen, eftersom Luger var fortfarande i hotellet, och stiletto var fast på sidorna av skytten på den väg som leder till det militära lägret. Erica kommer att ta ih, men det kommer inte att hjälpa mig just nu.
  
  
  Men Stavros var inte säker på att jag inte skulle skjuta, eller att han inte skulle behöva springa iväg. Det blev en liten paus i min favör. Med detta som det bästa jag hade, jag gick upp från väggen och på väg till stugan, med en pistol i handen. Om jag hade visat henne en pistol, hon kanske har gjort Stavros tror att jag var redo att skjuta det, vått eller inte, och sätta ego på defensiven. Men jag hoppades att det inte skulle komma till det.
  
  
  Han försiktigt närmade stenhus. Högt gräs växte överallt, även inne i skelett av små byggnader med inga dörrar eller fönster. Gräset flyttas något i den varma brisen och där var han. Solen verkade på något sätt ljusare här än i angränsande Mykonos. Det och den varma vinden långsamt torkade min skjorta och byxor, men min Svenskar fortfarande klamrade sig fast vid min kropp.
  
  
  Han flyttade henne försiktigt genom den långa bruna gräset. Två ödlor, grå och förhistoriska, hoppade över klipporna för att få reda på mitt sätt. Det inte luktar som gatan. Den varma luften som fyllde mina näsborrar och nästan kvävt mig med sin ruttnande lukt. Flugor surrade i luftig området mellan stugorna och mig, och på baksidan av hennes sinne jag såg Alexis Salomos ligger på den förvridna vraket med flugor på sin nen. Då hon märkte rörelse framför henne nära närmaste stuga.
  
  
  Han gnuggade handen över ögonen och tittade igen. Det var inget att ses nu, ingen ytterligare rörelse, men jag kunde känna Stavros var det. Jag kunde känna det, varje ben i min kropp sänder ut varningssignaler.
  
  
  Han sprang till en bröst-hög boulder nära den första stugan och stod där, titta och lyssna. Ljudet av insekter var ständigt i mina öron. Han flyttade sin hand till stenen och placerade den på ödla tillbaka. Hon hoppade tillbaka, häpnadsväckande mig. I det ögonblicket, Adrian Stavros stack huvudet ut från bakom den andra raden stuga och avfyrade sin pistol.
  
  
  Bilden tycktes eka i den klibbiga luften. Gawking ögon split sten nära min högra hand. En stund senare, det andra skottet träffade en sten och spridda korn av sand i mitt ansikte. Han spottade ut det och blinkade bort det. När Stahl såg henne igen, Stavros var borta. Men licking mot mig, mellan första och andra stugor, hon märkte rörelse av gräs.
  
  
  Stavros tydligen bestämt sig för att jag inte skulle skjuta våt pistol. Istället för att bli jagad av hennes ego, det var jagad av mig.
  
  
  "Hunter blir offer!" kom en röst, följt av en låg, blod-ystning skratta.
  
  
  Det djupa, galen röst som verkade komma inifrån mitt huvud snarare än runt om i stugorna. Jag kunde inte berätta exakt var Stavros var från ljudet.
  
  
  "Sedan komma och hämta mig, Stavros," jag skrek.
  
  
  "Ilyas," Stavros rättade mig från någonstans. "Alexander är ett givet namn." Detta följdes av ytterligare en explosion av skratt, högfrekvent, psykotiska, som vajar i den varma brisen.
  
  
  Hon kunde höra ett brus i snår i närheten av den första stugan. Han såg genom den tomma ögon av trasiga fönster och såg ingenting. Då hörde jag hennes röst till höger om mig och lite bakom mig, i det höga gräset.
  
  
  "Pistolen är värdelös, är det inte?"
  
  
  Jag vände mig att se Stavros som står bakom mig, i en helt annan position än vad jag hade hört hennes sista ljudet. Han kan vara galen, men han var fortfarande list. Han pekade en pistol på mig och sparken.
  
  
  Hennes föll platt på marken bredvid en sten som han tryckte av. Stenen var inte längre mellan oss. Gawk tore ärmen på sin tröja och kliade hennes vänstra arm. Henne, rullade över en gång när han sköt igen. Gawking ögon sparkade upp damm bredvid mig. Jag riktade revolvern mot honom i desperation när han drog den utlösande faktorn för tredje gången. Han var instängd i en tom cell. Han tittade på mig som han drog den utlösande faktorn för hans pistol. Det är också klickat utan att avfyra ett skott
  
  
  Stavros ansikte förändrats, och han skrattade högt, vilda skratt som han gled kulor i sina vapen. Han kastade pistolen bort, grävde sina fötter i marken, och hoppade på honom.
  
  
  Det slog Stavros när han höjde pistolen mot mig. Han hade inte tid att dra igång medan hennes brottats med honom. Pistolen har sjunkit så vi båda träffade den hårda marken, sparka och klia på det höga gräset.
  
  
  Stavros slog henne hårt på käften, skicka honom utbredda på rygg. Men när han laddade på honom igen, han hade fortfarande en hel del frenetiska styrka kvar. Att han på något sätt hittade en tom pistol, och när han var tillbaka på nen, han våldsamt smällde i pipan på pistolen i mitt huvud. Det träff med en blick kick, och han föll av det.
  
  
  När han kunde fokusera på nen igen, han hoppade upp och sprang mot två våningar ruiner på kullen bakom stugorna. Jag försöker trä dörr, hängande tafatt på ett gångjärn, och när hon trädde in, var det fortfarande knarrande mjukt. Stavros gick på detta sätt.
  
  
  Han långsamt in i den fallfärdiga byggnaden. Det var nästan lika mycket gräs inne som det var ute i fält. På vissa ställen var det tillplattad, där Stavros gått. Men jag var glad att komma ihåg att den här mannen var så förföljdes hela sitt vuxna liv, och han lyckades överleva. När jag rundade hörnet av den rasade väggen, jag såg henne titta på mad själviskhet, och sedan ett rostigt järn bar svängde på mitt huvud. Jag duckade, och bar betade mitt hår och slängde in i stenmuren intill mig.
  
  
  "Skräddare!" Mumlade jag. Han hittade en bit av järn kvar av de sista invånarna på ön. Än en gång, att han hade den fördelen framför mig.
  
  
  Han tog tag i baren, men förlorade sin balans. Han knackade mig av mina fötter och han förlorade sitt grepp. En stund senare, han svängde vapen igen. Det kom ner till mitt ansikte och skulle ha krossat mitt huvud om det hade drabbats. Jag rullade över och skivstång betade mitt högra öra och slog i marken hårt enligt mig.
  
  
  Jag tog tag i baren igen, försöker slita bort det från Stavros ' trick, och vi båda förlorat det. Stavros vände och sprang upp sönder trappan till den övre nivån av byggnaden, där i slutet av den andra våningen var beläget. Han var med mig för alltid när han äntligen var tillbaka på hans fötter. Han tog en stor sten och kastade den på mig. Han gled ner från min axel, och smärta sköt genom honom. Han startade upp en stentrappa. Han var på väg att fånga Stavros och döda Egot, med sina bara händer.
  
  
  När jag nådde toppen, och en annan del rock flög på mig. Jag duckade, och han föll ner med en krasch. Stavros stod på baksidan av den smala delen av kjolen, den exponerade sidan av strukturen bakom honom. Förtvivlan dök upp i Egots fyrkantigt ansikte när han stod rynkar pannan på mig. Han tittade på de mäktiga marken bakom byggnaden, som var översållad med stenar och klippor. Då, med en viss tvekan, han hoppade.
  
  
  Jag såg honom slå stenar och rulla. Han grep på hans vrist och Ego förvridna ansikte med smärta och ilska. Han kröp till en speciell runda stenblock uppe betänkligt på en klippavsats. Stenen var ca tre meter i diameter och en mindre rock var inkilad under framkanten på en lätt sluttande kanten runt klippan och gräs. Stavros nås för en liten sten att använda hans ego mot mig.
  
  
  Jag hoppade ner på marken bredvid honom, och effekterna stucken mina fötter. Han föll framåt, men steg snabbt, oskadda. Stavros frenetiskt tryckte bort stenen från boulder. När jag började efter honom, han ryckte sten med en övermänsklig ansträngning och stannade där, flämtande, som väntar på mig.
  
  
  "Gå," väste han. "Jag ska bryta din skull. Henne..."
  
  
  Vi både såg rörelse på samma gång. Stenen bredvid honom, utan stöd av det borttagna rock, började gå ner för den sluttande ytan av klippavsats nedanför Stavros foten. Det verkade stanna upp ett ögonblick som stirrade på honom i skräck, sedan det flyttats fram från den lilla avsatsen mot honom.
  
  
  På grund av tung sten i sin hand och bruten fotled, han kunde inte röra sig tillräckligt snabbt. Han började skrika varningar, men sedan insåg det meningslösa i det. Stavros ansikte vred sig i skräck som den boulder nått ego.
  
  
  "Nej!" skrek han när han insåg att, som en man faller från en hög byggnad, så att en säker död var bara sekunder bort.
  
  
  När stenen nådde Stavros, som täcker ego, han kastade upp sina händer som om att stoppa ego förväg, men han gick upp för mycket fart. Det rullade långsamt över egots bröstet, gungade lite och stannade där. När han rörde ego, en skarp, genomträngande rop rymt från ego i halsen. Då, plötsligt, det gick döda, som om någon hade stängt av radion.
  
  
  Bistra ansikte, gick han över till där hon kunde se Stavros huvud och axlar som sticker ut från under stenen. Egots ögon var öppna, och stirrade unseeingly på den vita, varma himlen. Armen stannade och ryckte till som muskeln dog, och sedan blev det livlösa.
  
  
  Tolfte kapitlet.
  
  
  Nikkor Minourkos och hon satt under en cool markisen i coastal café och tittade på mimmo av ljust målade fiskebåtar på kobolt-blå Egeiska Havet. Det var en trevlig morgon och vi har haft det.
  
  
  "Överste Kotsikas och hon har förklarat allt till myndigheterna, och de är mycket tacksamma för att du och Erica," Minourkos berättade för mig.
  
  
  Erica hade gått ut för kaffe i några minuter och var inte långt från affären där hon köpte en engelsk tidning.
  
  
  "Vi måste ha orsakat viss uppståndelse lokalt," jag skrattade, " tills de fick en förklaring för hela skytte. Jag är ledsen om Galatis. Han kom ut mot Stavros vid fel tidpunkt."
  
  
  "I varje krig, stora eller små, det finns offer," sade Minurkos, avslutar sin ouzo.
  
  
  "En människa kan orsaka en hel del bränna," jag upprepar.
  
  
  "Stavros som kunde ha orsakat en hel del mer om du inte hade slutat ego," Minourkos sagt. "Det är därför jag flög hit till Mykonos för att tacka dig personligen. Kotsikas vill också tacka dig. Han vill presentera dig och Missa Nyström med högsta betyg vid en offentlig ceremoni i Aten så snart du kommer tillbaka."
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Tack ego för att trodde", sade jag. "Men i min dell, vi är inte tillåtna offentliga utmärkelser." Han kunde tänka sig, Hawke ' s reaktion till offentlig ceremoni.
  
  
  "Men det finns en order," kontrade den Minurkos. "Kan vi skicka åtminstone ih att du och Miss Nyström?"
  
  
  Henne, skrattade. "Varför inte? Är du tillbaka i penthouse?"
  
  
  "Jag lämnar det här stället," sade Minourkos. "Den här episoden fick mig att inse att en människa kan inte och bör inte gömma sig från omvärlden. Jag tror att jag fortfarande har en hel del att göra för mitt land, och jag kan uppnå mer tack vare mina personliga kontakter. Vilket leder mig till en annan anledning till att komma hit och se dig."
  
  
  Ouzo smuttade på det och tittade på Minurkos. Jag gillade ego ansikte. Han var en man som skulle respekteras. "Vad då, sir?"
  
  
  Ego mörka ögon stirrade in i mina. "Jag är skyldig dig mitt liv, Nick. Men mer än så, jag gillar dig. Jag gillar hur du agerar. Henne, vill att du stahl fungerar för mig. Jag vill ha en man att styra min trygghet och vara nära mig. Jag behöver dig, Nick."
  
  
  Jag började att tala, men han tog min hand.
  
  
  "Du kommer att ha en lön som jag är säker på kommer att vara mer än tillräckligt för henne. Och det skulle ge dig en andel av intäkter på rederier. Jag kommer inte att leva för evigt. Du kan sluta upp att få mycket rika."
  
  
  Ee tog hennes hand. "Jag är ledsen, Mr Minurkos ..."
  
  
  "Nikkor".
  
  
  "Okej, Nikkor. Jag är ledsen, men jag kan inte."
  
  
  "Varför inte?"
  
  
  Han tog ett djupt andetag och släppte ut den. Jag tittar ut på den blå hamn, där en skinande vit kryssningsfartyg som var på väg mot oss i fjärran. "Det är svårt att förklara", sa jag. "Jag säger till mig själv flera gånger per år att jag är galen för att hålla på så här jobbet, att det är ett otacksamt jobb att ingen ger ett dugg om. Men folk bryr sig inte. Och trots den låga löner, långa timmar, och den fara, det är en del av mig. Det är vad jag gör bäst, Nikkor. Det är där hon behöver det mest."
  
  
  Det var en lång tystnad. En mås blixtrade sina vingar i solen. Slutligen Minurkos talade. "Jag förstår."
  
  
  En stund senare, Erica satt på en stol med en London-tidningen. "Jag vet inte hur de kan flyga hit varje dag och ladda tak malo drachmer styck," sade hon.
  
  
  Frågade jag henne. "Något omnämnande av Stavros?"
  
  
  Hon höll upp tidningen så att vi kunde läsa rubriken: GREKISKA OLIGARKEN UT MED, det var en bild av Minourk.
  
  
  "Kanske kommer detta att höja värdet på ditt lager pris", sa jag med ett leende.
  
  
  Han kom fram till mig och kramade Erica. Jag tänkte tillbringa ett par dagar med henne på Renya, som David Hawk skulle ha berättat för oss. Det hör till dem som vi har rätt att göra så.
  
  
  "Vi går tillbaka till hotellet," Minurkosu berättade för henne. "Skulle du vilja komma med oss?"
  
  
  Han skakade på huvudet. "Jag tror att jag känner henne, när två personer vill vara ensam. Jag ska bara sitta här tills planet lämnar och titta på de kryssningsfartyg som kommer in. Jag har alltid tyckt om att titta på ett vackert fartyg in i hamnen vackert."
  
  
  "Adjö då, Nikkor", sade jag. "Kanske våra vägar kommer att korsas igen för den bästa under olika omständigheter."
  
  
  "Ja," sade han.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vatikanen Vendetta
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Vatikanen Vendetta
  
  
  
  översatt av Lev Shklovsky
  
  
  
  Original titel: Vatikanen Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Det var sent på kvällen, och hon väntade med att söka Maxim Zhukov rum. Den kvinna som redan väntar med mig var Daphne. Klockan på nattduksbordet sade en kvart över nio. Hon visste, att han lämnat sitt rum på Villa Favorita varje natt, runt 9: 30, så var det dags att göra sig redo. Hennes steg från stora mässing barnsäng där Daphne lägga härligt naken , hennes långa mörka hår fladdrande på kudden, hennes stora ögon och bred mun leende av stora och de senaste tillfredsställelse. Stretching hennes kropp ut på vita ark, hon såg ut som en levande docka.
  
  
  Han är klädd mer bekvämt. Som jag spände hennes axel hölster för min 9mm Luger pistol-som jag kärleksfullt kallar Wilhelmina - Daphne tittade på mig med sina stora gröna ögon. "Varför är du klär på dig, kära?" frågade hon. "Det är fortfarande för tidigt.'
  
  
  "Inte jag berätta det? Jag har en sen affärsmöte.
  
  
  "Det är fruktansvärt att sluta så tidigt," hon pouted.
  
  
  "Ödmjukhet är bra för en person", sade jag. Men när Daphne låt hennes långa, sensuella lår glida över lakan, jag brydde mig inte om blygsamhet. Åt helvete med Zhukov! Han drog Luger ur sitt hölster och kollade ammunition. Som Daphne såg, fascinerad, han drog bult och kollade tidningen. Du kan inte vara nog försiktig med någon som Zjukov. Han var en agent för Våt Dels, "Tunga Dels" avsnitt av KGB. Gillar henne, han var auktoriserad av hans Regering att agera som den såg passform, som är, för att döda när det behövs.
  
  
  "Ska jag vänta på dig, Nick?"
  
  
  Jag tänkte på det för ett tag. "Det kan vara ganska sent," sade jag. "Jag ska ringa dig.'
  
  
  "Är du säker på att kan du inte stanna?" hon mumlade.
  
  
  Han lekfullt klappade hennes skinkor. "Få klädd.'
  
  
  Hon gjorde så, skulle bryta ut ett löfte att jag skulle ringa hej; och slutligen att hon lämnat. Jag visste att jag aldrig skulle se henne igen, men det är mitt jobb.
  
  
  Hon var fastspänd i en stilett, döpt av den speciella effekter institutionen för AX Hugo HQ, och sätta på sig en jacka över vapen, hans tränade att döda människor på många olika sätt, men ingen metod kan ersätta de två främsta vapen. Jag alltid att bära den med mig . Luger och stiletto räddat mitt liv fler gånger än jag kan komma ihåg.
  
  
  Han tänkte återigen på Maxim Zjukov. Han var en mager, senig ryska som hade gått KGB som ung man.
  
  
  En gång för länge sedan ego fick i uppdrag att "hänga gubbe" för Våt Fall, och han var en perfektionist som älskade sitt jobb . Våra vägar har korsats bara en gång innan, i Caracas. Vi träffades av en slump i ett hotellrum, och han erbjöd sig att köpa stulna Kinesiska hemligheter till Usa. När emu beordrades att avböja erbjudandet, han försökte döda mig. Em lyckades nästan. Beviset för detta är ärret på min mage, och på natten i hans hotell var han fortfarande frågar sig själv för honom och det hat som erbjudanden kan endast ersättas av tid, eller ego med döden. Men det var inte mitt jobb att döda Zjukov. Jag behövde bara för att undvika honom om det är möjligt. Min uppgift var enligt följande: medan Ego var borta, gå till ego rummet och hitta de dokument som han och hans KGB hantlangare hade stulit från kuriren universitet ett par dagar tidigare i Rimfrost och att han var på väg att lämna över till KGB. Dokumentet innehåller en plan för en ny kärnvapen detonator, en enhet som har gjort användning av taktiska kärnvapen mer praktiska och enklare. Detta arrangemang ger Usa ett tydligt militärt övertag över Sovjetunionen, och därmed, naturligtvis, borde inte ha kunnat komma till Moskva.
  
  
  
  Vid nio-trettio, han tog en taxi till Villa Favorita Hotell på Via Flaminia. Även om det var lördag kväll, det var väldigt tyst i Rimfrost. Det enda ljud som fanns runt den intima terrasser, med upplysta, pizzerior, eller på den närliggande skoter, där ett ungt par satt att skratta.
  
  
  Villa Favorita måste ha fått sitt namn i den bästa av tider. Det var ingenting utanför för att uppmuntra en resenär att spendera natten där. Stuckatur fasaden var spruckna och kantstötta, och färgen hade skalats bort. Gamla fingrarna hängde från de övre fönstren . Var inne i en repad disken där en gammal italiensk man sov. Hon tyst gick mimmo honom och gick upp för trapporna till baksidan av den lilla lobbyn. Han slutade på andra våningen och tittade ner den svagt upplysta korridoren till rummet 307. Han gick fram till dörren i rummet och lyssnade. Det var lugnt inne, och världen kunde inte se henne. Men det betyder inte Maxim Zjukov var inte väntar inuti. Hon tog fram ett speciellt lås plocka ur hennes ficka och markerat nyckeln som öppnade låset. Utan ett ord, han sätter in nyckeln i låset och vände växlar. Klickade låset. Han vände sig sakta handtaget och tryckte på dörren öppen. Från insidan, det var inget ljud till oss, inga problem för oss . En luger drog ut henne snabbt och klev in. En blick in i den mörka rum övertygat mig om att Zjukov var verkligen att ta en kvällspromenad till närmaste tidningskiosk för att köpa en tidning. Han stängde dörren bakom honom ...
  
  
  Efter ett par minuter, mina ögon anpassat sig till den dunkla ljuset. Jag tittade närmare för att se till att jag verkligen var ensam, då holstered den Luger och tittade runt i rummet och angränsande badrum. Rummet var sparsamt möblerade och hade en obehaglig lukt. - från en smutsig diskho, trä-golv, och svettig madrass i kombination med insektsmedel pulver. Platser för att äta saker var få och långt mellan. Möblerna bestod av en bred säng, ett sängbord, en liten skrift stol, en rak stol och en fåtölj. Det var hål i den stol där utfyllnaden sticker ut. Det var inte exakt Cavalier Hilton, men Zhukov kanske fortfarande har en iller som gömmer sig där .
  
  
  Han gissade att Zhukov inte har detta dokument. Naturligtvis, det var möjligt, men det skulle strida mot alla regler i vårt yrke. Du håller en viktig punkt med dig bara så länge som behövs, och sedan passera ego på att någon annan, eller hitta en lämplig plats att mata tills ego har gått på . I det här fallet, var det väntat att cachen skulle vara här, i Zhukov rum.
  
  
  När femton minuter senare hittade hon ingenting, hon började undra om jag hade fel. Hennes rum var bokstavligen vände ut och in. Zhukov madrass var i spillror, och det var filler på golvet. Stolen såg ut. Lådorna i sin stol och sängbord drogs ut och kastas på golvet. Allt var noggrant sökt, även toalett och handfat. Och jag hittade inte något för henne.
  
  
  Han gick till fönstret och tittade på sin klocka. Det var redan tio minuter till tio. Om Zhukov håller upp sin vanliga rutin, han ska vara tillbaka klockan tio eller strax efter. Han svor och under hans andedräkt. Jag behövde hitta det här dokumentet innan det kom tillbaka. AX hör till dem att han kommer att lämna över ego för sitt eget gottfinnande bärare tidigt nästa morgon, så detta var vår enda chans att få egot tillbaka.
  
  
  Jag såg att det fanns inga ventilationsöppningar i rummet, och jag misstänker att det aldrig hade varit där. Hyresgästerna förmodligen hyrt fläkt på nedervåningen när det var varmt, och avslutade bra när det var kallt. Det var verkligen en tredje klassens hotell, igenom dem, där sängen springs peta dig i ryggen hela natten, och där finns inget varmt vatten för att raka .
  
  
  Eftersom det inte fanns några hål i väggarna för att utforska, jag började frukta att min sökning hade plötsligt stannade. Jag var bara slå för att ta en titt på toaletten när jag hörde ett oväsen i korridoren. En Luger tog tag i henne, gick fram till henne, ställde sig bredvid henne och lyssnade. Hon hörde ett annat ljud i korridoren - en dörr öppning och stängning . Henne avslappnad och knuffade den luger tillbaka i en minut. Som hennes make vände sig mot badrummet, dörren öppnas.
  
  
  Det var Zjukov.
  
  
  Henne, vände runt. Min hand flög till Luger.
  
  
  "Inte för evigt," sade Zjukov lugnt, pekar den ryska revolver på mitt bröst. Handen sjönk, han stängde dörren och kom över till mig.
  
  
  Han var ungefär i min höjd och ganska tunna. Men han hade en senig, robust siffra som inte underskattas. Ego ' s ansikte såg unga, trots sin gallring hår.
  
  
  Han klev in min jacka i solnedgången, plockade upp en Luger ,och pekade på en revolver i mitt bröst. Han kastade Wilhelmina skära en på madrassen.
  
  
  "Så det är du, Carter," sade han, tog ett par steg tillbaka.
  
  
  "Du är tillbaka." Jag tänkte på det samtal jag var på väg att få. Jag undrade hur länge han var villig att tala innan han bestämde sig för att dra igång.
  
  
  "Jag har en vana av att ändra mitt beteende på kommer", sa han med ett leende. "Det håller mig vid liv. Som för dig, min andra ponny, jag tror att jag skulle ha behandlat dig bättre i Caracas."
  
  
  Mitt blodtryck började dreadlocks. Och hennes röst var åter på fel sida av Zhukov revolver. Och den här gången kommer han att försöka ännu hårdare.
  
  
  "Jag är ledsen för röran", sa han till henne med en gest. "Men i det här rummet, du kanske anser att det är en förbättring."
  
  
  Frågade han. "Du inte hitta ego, gjorde du?" Ego leende breddas.
  
  
  "Nej, du dolde det väl. Naturligtvis, jag hade väldigt lite tid ."
  
  
  "Naturligtvis," sade han.. Och eftersom du fortfarande är här, Carter, jag är rädd för att du kommer att ha ännu mindre tid kvar.
  
  
  "Jag tror jag vet var den är."
  
  
  "Ja?" sade han otåligt. Han var redo att skjuta, men emu var nyfiken.
  
  
  "En plats där du kan inte alltid tänka klart", fortsatte han. "För en man i din intelligens."
  
  
  Leende vände sig till en arg blick. "Var tror du att det är dolt, Carter? Kommer din sista slutsats vara rätt eller fel?
  
  
  "Jag trodde att det var det." Han pekade på badrumsdörren när han stod mellan dörren och Zjukov . På samma gång, musklerna i hennes underarm åt, och stiletto gled omärkligt in i min handflata.
  
  
  Jag hörde Zhukov skratt på min om du gissar fel, men istället för att vända sig för att möta honom, föll jag till marken. Zhukov revolver torkas ut, gawking ögon fångas i min jacka som det rullade bort och kastade en kniv.
  
  
  Det var en galen kasta, men som tur är, stiletto fortfarande fast Zhukov i höger skuldra. När han släppte ut ett skrik och den hand som håller revolvern sjunkit, hennes far hoppade på honom från marken. Vi slår i väggen. Ego vände hennes arm, och revolver flög ut, slog i golvet, och gled in i hörnet.
  
  
  Gå fram till honom, han snabbt levererat en högerhänt punch till egots snäva ansikte, under vilken han hörde knäcka ben . Hennes plan att starta en andra strike började, men såg att det inte längre var nödvändigt. Ego fighting spirit är borta.
  
  
  Det var den kniv som tog bort henne ego ' s axel. Han öppnade ögonen och väste, som gjorde ont. Han tryckte stiletto till Ego hakan och studerade den tunna ansikte. Jag frågade henne, " vad är det i hallen?'Han stönade. Hennes ego smällde hans ansikte och skakade honom fram och tillbaka. "Berätta för mig om den handling som är dolda, Zjukov," sade jag.
  
  
  "Egot är inte här," sade han, andas snabbt.
  
  
  "Låt oss tala", sade jag. "Det är för sent för spel."
  
  
  Han skakade på huvudet. Spetsen på stiletto pressas hårt mot Egots magra hals tills det blödde. Jag kunde höra hennes röster i korridoren. Skottet hördes. Någon frågade på italienska om allt var okej.
  
  
  Hennes sazaal. - "Va Bene!" Det är okej! Han vände tillbaka till Zjukov. "Ser du nu? Nu behöver du inte mycket tid kvar. Polisen borde vara här vilken minut som helst." Jag vill veta var det här dokumentet är i publiken. Tala!'
  
  
  Han glodde på mig och andades tungt. "Du trodde att jag var bara en vanlig person som skulle straffa dig bara för att du har hotat mig med döden? Jag är rädd att du inte vet Maxim Zhukov mycket väl."
  
  
  Men ego kände henne bättre än han trodde. Han mindes AX-fil som var på honom. Maxim Zjukov var inte bara en pratmakare, men också en jägare av kvinnor. Han var mycket stolt över sin styrka, mistel kvinnor över utomhuspoolen och hade rykte om sig att ha en stor sexuell aptit. "Okej, Zjukov," sa jag mjukt. "Jag kommer inte att döda dig. Jag ska ta del av din kropp som du är så stolt över - jag ska hugga jävla sak av ."
  
  
  Arrogans var borta från tunn ansikte ego. "Vad? W-vad?
  
  
  Det fanns fler röster i korridoren: "Du hörde vad jag sa."
  
  
  Han gav mig en skrämd blick. "Du kommer inte att göra det!"
  
  
  'Jag.'
  
  
  "Du är galen," sade han, svetten bryter ut på sin överläpp.
  
  
  "Idiot."
  
  
  Emu skära henne flyga öppna. "Så, Zhukov?"
  
  
  "Döda mig!"
  
  
  "Åh nej. = Detta gör att många människor roligare.-"Okej?""Hon var som innehas av en stilett på det elastiska bandet av egot, av hennes underbyxor. Hon fick reumatism som jag ville ha. Panik, han såg ut genom fönstret. Sedan han lagt upp sitt mod. "Nej," sade han. Men det var för sent. Henne, rusade fram till fönstret, sköt ego, the rookery bröts av och föll ner i rännstenen. Där, vid kanten av styrbords hatch, var en dold papper.
  
  
  Ram av luckan bestod av tre lager av trä i olika grader av förfall. I denna lucka, mitt lager ruttnade snabbare än de målade yttre lager, och stora bitar av trä föll ut för att bilda ett utrymme . Det var ett dubbelvikt papper i detta rum. När luckan var stängd med kanten på fönsterkarmen, pappret var täckt.
  
  
  "Nej! Zjukov skrek, krypa upp till mig och försöker få upp.
  
  
  Han tog fram papper runt cache och vecklade ut det.
  
  
  Det var verkligen en plan för tändningen mekanism. Jag var bara att sätta mitt ego ner när Zhukov hoppat på sin revolver.
  
  
  Innan jag kunde nå honom, han tog en pistol och pekade på mig. Han dök till rivna madrass där Luger låg . Zhukov revolver gick av och gawking kliade mitt högra lår. Han landade på madrassen och omedelbart tog Luger. När Zjukov tog sikte igen, Luger plockade upp den och sköt två snabba skott utan att sikta. Den första gawk slog dörren. Det var högt skriker i korridoren och knackar på dörren. Den andra gawk träffa beetle strax under hjärtat. Han hoppade och föll, som sitter på golvet. Han satt en stund med ögonen öppna, sedan föll död ner.
  
  
  Folk ropade i korridoren: "Polysia! Polysia! "Det var dags att försvinna. Han klättrade ut genom fönstret på den rangliga fire fly, och låt sirener skrik på avstånd, som han nedsteg i en mörk gränd.
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  
  
  På kvällen, som en extra försiktighetsåtgärd, han checkade in på ett annat hotell. Min nya bostad var nära Via Marco Aurelio, på en liten kulle mittemot Colosseum. Det var ett dåligt kvarter, och efter att jag flyttat in i ett litet instängt rum, jag var mer bekymrad över underprissättning än KGB. Det har varit en orolig natt .
  
  
  Nästa morgon klev han upp tidigt, drog ut en cache som var inte alls lika uppfinningsrik som Zhukov, och klädd. Men tiden för att överföra dokument var bättre. Hon skulle ha varit uppfyllda av ett bud på flygplatsen Rim och visste inte när och lämnade Emu-dokumentet när han gick ombord på planet till New York. Det slog mig att om Zjukov hade avyttrat de dokument inom tjugofyra timmar, han kan fortfarande vara vid liv idag.
  
  
  När han gick ut för att dricka kaffe, han lämnade sitt ego i sitt rum. Som Zjukov, han var inte ombedd att stanna kvar med mig längre än nödvändigt. Den del älskare tycker att de objekt som kommer att vara säkra när han ih bär dem med sig. Men en professionell vet att om det objekt som är dolda i ett bra gömställe, det kommer att vara säkrare där. Oerfarna officerare är oftast fråga om detta, men denna oro bör inte gå utöver de kvaliteter av skyddsrum.
  
  
  Jag tillbringade morgonen kontrollera den take-off time of my carrier flygplan och koda ett kort meddelande för David Hawke,min närmaste chef och chef för AX i Washington. Hawk vill veta så snart som möjligt under vilka andra omständigheter i de dokument som finns. Kuriren gav em ett meddelande.
  
  
  Inte när det togs ut av dokumentet på platser av mat, sätta i en silver cigarett fallet och sätta cigarett fall i en minut. På flygplatsen, var han tänkt att erbjuda kuriren en cigarett, och sedan två identiska objekt utbyttes.
  
  
  Jag inte beställa en taxi till hotellet, men gick bara ner för backen till Colosseum. Men den här gången försiktighetsåtgärd var inte tillräckligt. Efter bara några minuters körning det, jag såg att vi var jagad av en svart Fiat.
  
  
  "Ta vänster här," sa han till chauffören.
  
  
  "Men du sa att du ville åka till flygplatsen!"
  
  
  "Glöm det för nu."
  
  
  "Skål o coraggio!" mannen muttrade när han vände hörnet.
  
  
  Jag tittade ut genom bakrutan och såg en Fiat bilen efter mig. Nu var det min tur att klaga. Henne, trodde att allt gick bra efter att han varit otrogen mot henne. Men på något sätt Zhukov vänner som finns för mig.
  
  
  Vi blev snabbt hörnet två gånger mer, försöker att bli av med dem. Föraren, konstatera att bilen var efter oss, tog tillfället i akt att visa sin körförmåga. Han drog oss ner Via Labicana, tillbaka upp mimmo Colosseum och Via dei Fori Imperiali, då mimmo Basilica of Constantine och snö-vit Forum Romanum med ego-splittring tempel kokande i solen mitt på dagen.
  
  
  "Och nu då, signor?"
  
  
  "Bara att gå rakt", sade jag, ser tillbaka på Fiat. Trots att taxichauffören är skickliga hantering, vi var som hålls upp av trafik, och Fiat hållit upp med oss, det var för nära mig. Vi körde längs Corso Vittorio Emanuele till Tibern, korsade bron Ponte Vittorio Emanuele och styrde mot Vatikanen. Den svarta bilen var fortfarande jagar oss. Först trodde jag att dölja dokument i en taxi någonstans, men eftersom agenter bakom oss identifierade bilen, denna plan slutligen verkade för riskabelt. Så fortsatte vi kör ner för Via della Conciliazione för att Piazza Pius XII. St. Peter ' s reste sig framför oss . När jag såg på torget med stor fontän i mitten, hade jag plötsligt en idé. Självklart var det en korkskruv nu eller aldrig.
  
  
  "Sluta, "driver", sa han snabbt, och samtidigt tittade tillbaka och såg att Fiat var inte mer än två hundra meter bakom oss . Jag knuffade in en tuss av lire i förarens hand, och han höjde sin tjocka och buskiga ögonbryn.
  
  
  "Benissimo !"han ropade efter mig när jag lämnade. "In bocca al lupo!"
  
  
  Men sedan insåg jag att jag behövde så mycket mer än mitt ego är bra önskemål.
  
  
  Hennes steg plockade upp henne, när hon tittade snabbt över axeln igen, såg hon att Fiat hade stannat på andra sidan av torget . Det var två män i framsätet, deras ansikten osynliga i eftermiddagssolen. Ih den skenbara obeslutsamhet sporrat mig vidare . Jag visste att om jag kunde få in Basilikan museum , jag skulle ha en chans att komma bort från dem bland de skaror av turister.
  
  
  Så jag plockade upp min takt igen och skyndade genom colonnade, mimmo av den enorma Gemini kolumner till museer utanför. Han tittade tillbaka igen. Både män kom ut, cirklade olycksbådande utseende svart bil, och följde efter mig.
  
  
  Plötsligt han ryckte till höger, hukade i skuggorna av de första två museer, och klev in i en tredje, mörka byggnaden. Det var uniformerade vakter vid ingången. Han gick förbi dem utan att titta tillbaka och in i en hall där turister för att fylla upp de souvenirbutiker. "Jävla skräddaren", muttrade han, och dessa killar hade skarpare ögon än han hade tänkt.
  
  
  Runt omkring dem, Odin var redan in i hallen så han klättrade upp för trapporna två på en gång. Jag hade tid att märka upptagen ego uttryck på kantiga, mejslade ansikte. Han var en muskulös man med mörkt hår, klädd i en intetsägande lös grå kostym. Och han var nog i KGB.
  
  
  På toppen av trappan, där hennes, flämtande, såg sig omkring, hennes, såg att jag var i galleriet i Vatikanens Bibliotek. Det var en lång, smal utrymme flankerad av glas skärm fall innehåller gåvor till Påvarna Pius IX, Leo XII, och Pius X. Det var en veritabel skattkammare av juvelprydda spiror, silver statyetter, och påfallande vackert snidade guld skålar och religiösa föremål, gamla vaser stod på golvet och mellan montrarna . Till vänster i galleriet, såg hon den yttervägg som vetter mot innergården där hon hade gått på några sekunder tidigare .
  
  
  Hennes rum var genomsökta och Stahl sökte för en möjlig plats att äta dokumentet. Det var för riskabelt för att hålla egot till sig själv, och han visste att med lite tur, KGB skulle aldrig kunna hitta ego om jag gömde den på rätt plats.
  
  
  Uniformerad personal flyttas genom korridorerna på vardera sidan av galleriet. Hon kunde höra hur de knarrande golvbrädorna som underhållspersonalen tempo fram och tillbaka . Sedan ska jag ta en handfull av mina egna handlingar under det dova ljudet av fotspår, så att de inte kan se vad jag gör. Han tog ut den ur fickan med en silver cigarett fall. En mörk-haired KGB-agent kan visas när som helst. Han snabbt tryckte in den vikta papper i sin högra hand och tryckte den cigarett fall tillbaka till sin dubblett ficka. Odin Poe av deltagarna var visslande. Jag stannade och låtsades beundra silver på en av de montrar, titta på den assistent som hela tiden tills han var utom synhåll. Då han tryckte in dokumentet till en Etruskisk vas som satt i ett fönster i slutet av galleriet. Jag var tvungen att vika pappret på mitten igen för att få det genom de smala hals.
  
  
  Han hade bara gått till en annan monter när den ryska dök upp i dörren. Han kom snabbt, såg mig stående, och saktade ner. Han stannade framför montern och undersökte innehållet.
  
  
  Jag var säker på att ingen hade sett mig lägga dokumentet i vasen. I hopp om att se ut som en vanlig turist, han tillbringade ett par minuter att titta runt utställningen. Sedan han gick långsamt genom rummen och återvände nicka skötare i dörröppningen. När han var i korridoren, hennes pappa gick fram till fönstret och tittade ut på gården. Henne, såg att vid ingången till byggnaden väntade på starten av den andra ryska .
  
  
  Jag flyttade på. Så, de trodde att de hade mig instängd. Men om de tänkte så, att de inte har det på papper ännu. Detta dokument var mer säkert lagrad i en Schweizisk säker. Min karriär var beordras att skjuta upp ego resor för tjugo-fyra timmar om jag inte visa upp, så det är bra också. Nu allt jag hade att göra var att komma bort från dessa två Ryssar vid liv.
  
  
  Jag gick ner för trapporna till första våningen, där jag hittade en korridor med flera toaletter. Utöver det var det viktigaste korridoren med en liten vestibul som leder till köksentrén. Han gick till båda ändarna av kort lobby, vände hörnet och väntade. Nästan omedelbart, en väktare kom springande runt hörnet, förmodligen i tron att jag skulle försvunnit genom tjänsten ingång .
  
  
  När han gav bort henne, Stahl nått ut, tog ego, och tryckte henne att stöna. Hennes ego skulle döda henne, men det behöver inte. Jag hade fortfarande för att ta bort security dokument, och medan jag gjorde det, han behövde inte polisen att utreda mordet. "Du är sen" jag ljög, du trycker mitt ego att stöna. "Dokumentet gick till Washington."
  
  
  Dess drabbats av hans ego knytnäve i livet. Han böjde sig över, som gör ont. Hennes ego slog honom i nacken och han föll på knä. När jag var på väg att springa ifrån honom, att han plötsligt tog tag i mina ben och drog mig mot honom.
  
  
  Han croaked. "Du ljuger!'
  
  
  Han nått för mitt ansikte och missade mitt högra öga genom ett par millimeter. Ego ruku stoppade henne och smällde näven i Egots köttiga ansiktet. Han skrek och föll mot väggen. Jag fick upp, och när han var på väg att komma upp , jag slog hans ego i ansiktet igen. Gol-ego kastades ur vägen av effekterna. När han träffar väggen, hennes knogar smällde in sitt ego membran. Luft rusade ut genom ego i hans lungor, och han kollapsade igen. Hennes ego sparkade honom i ansiktet. Han var medvetslös.
  
  
  Det var tydligt att ingen i den stora korridoren hade hört av kampen. Jag gick till tjänsten ingång och fann dörren låst, så jag förväntade mig. Men jag trodde inte att jag kunde komma förbi de andra handläggare mimmo vid huvudentrén . Hennes röst plockade upp sin speciella lås plocka, även om det var inte säker på om det skulle fungera med en stor gammal lås. Det var ju försökt i flera minuter, ständigt hopp om att service-personal inte skulle visas. Slutligen, låset öppnas det.
  
  
  Bakom honom, jag hörde henne stöna som en väktare. Han kom till sina sinnen. Han vände sig om handtaget och öppnade dörren. Soliga Brylev kom in i rummet . Han gick ut i den lilla parkeringsplatsen bakom huset och gick till hörnet där en taxi väntade. Föraren var att slumra till vid ratten. Han lutade sig fram och skakade Ego ' s axel.
  
  
  "Jag vill gå till Hotel Della Lunetta," sade jag.
  
  
  "Mi si live dai till fots," svarade han ; om bara hennes hotell skulle bara ta en tur.
  
  
  Hon överlämnade en tuss av lire av Emu och satte sig i en taxi samtidigt som han samlat in pengar. När han var klar, skrattade han.
  
  
  "Nu, snabbt."
  
  
  "Din, din, signor."
  
  
  Han startade motorn, skiftat växlar, och vi körde till huvudentrén, mimmo turister och en säkerhetsvakt. Han plockade upp en tidning från förarsätet och höll den framför hans ansikte när vi drog upp till entrén. När vi passerade den mimmo, det var kikade över kanten på en KGB-agent, en man som är kortare än hans ego kollega. Han tittade en kort stund på avgifterna, då vände sig om och såg in i huset som om han förväntade sig att se sin kollega .
  
  
  När vi körde genom St. Peter ' s Square till ån, satte hon ner tidningen och avslappnad. Dokumentet var säker - tills några iller. Nu var jag tvungen att hitta ett sätt att få mitt ego tillbaka innan kuriren kvar nästa dag.
  
  
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  ;
  
  
  Jag kunde inte kontaktar transportören tills nästa dag, men det var inte nödvändigt. Som för handlingen , Vatikanen museer var stängt en halvtimme efter att han lämnade för packning, och inte öppna förrän nästa morgon. Så, efter en avkopplande måltid, han flyttades till ett tredje hotell i fallet KGB såg efter början av den andra. Efter lunch, gick jag till en liten bar, beställde en cinzano, och hade en långsam ego drink . Det slog mig att om Han hade vetat om de handlingar som fanns i hallen, han skulle ha varit nöjd med vad jag hade gjort med dem, och att jag redan hade listat ut ett sätt att få dokumentet tillbaka. Jag åkte till apoteket och köpte en extra lång par av läkare pincett. Nästa morgon ska jag gå till galleri med pincett under min jacka, och om ingen annan är i närheten, jag ska doppa pincett i en Etruskisk vas och dra ut papperet. Jag ska komma tidigt, så snart som museet öppnas , så att det inte kommer vara många turister.
  
  
  Jag hade bara arbetat fram mina planer när en tjej kom över och satte sig ner vid mitt bord. Jag tittade på henne medan jag fortfarande funderar på Vatikanen. Hon var tydligen en hora: tunn, tunn svart hår och för mycket smink. Hon var klädd i en billig randig tröja och en kjol som knappt täckte hennes lår längre. "Hej, Johnny. Du är en Amerikansk, inte du?
  
  
  'Ja.'
  
  
  "På humör för lite kul, va?"
  
  
  "Inte i kväll".
  
  
  Jag har inget emot horor. Bara de flesta människor runt dem verkar känslomässigt vanställda, och jag gillar att en kvinna ska bli frisk, inte bara i kroppen, men i åtanke.
  
  
  Hon insisterade. "Är du säker, Johnny?"
  
  
  "Ja," sade jag. "Sina säker.'
  
  
  "Hej, jag vet vem du är," sade hon plötsligt. "Du är en Amerikansk cop".
  
  
  Hennes blick fast på Nä. "Vad gör att du tror det?"
  
  
  "Naturligtvis! Polis! Kan jag låta henne se det?" Arbetar du med de Romerska polisen ?
  
  
  "Jag är inte en copp," sade jag.
  
  
  Hon gav mig ett hårt leende. "Hej, Johnny," sade hon, " det finns någon du skulle vilja träffa. Hej Gina! Favoriska ! Innan jag hann protestera, hon ropade till den flicka som just hade kommit upp till oss och ställde sig tvekande av stolen, tittar mig i ansiktet. Det man inte ser ut som en hora. Och hon var mycket vacker.
  
  
  "Si encodi!" den tunna flickan sa till den vackra flickan, som knackar på den tredje stolen. Då hon lutade sig fram och sa i en förtrolig ton: "Gina, hon talar bra engelska. Hej gillar Amerikaner. Du vill prata med henne, inte du?"
  
  
  Gina försökte objekt till skinny girl ' s inbjudan, men till slut lät sig övertalas att sitta ner.
  
  
  "Gina är vacker är hon inte?" sade spinkig stolthet.
  
  
  "Vad en diabolo!" sa Gina och började gå upp.
  
  
  Trevligt att träffa dig, Gina, " sade jag. "Mitt namn är Nick. Vänligen sitta med oss."
  
  
  Hon tvekade ett ögonblick, sedan lutade sig tillbaka blygt. Nä hade vackra drag och ljus brunt hår i norra invånarna i Milano och Vicenza. Nä ' s hår var långt och tjockt, med ljusa streck. Hennes ögon var bruna, hennes mun var bred och sensuell, och under hennes utrustade blus och en kort kjol, hennes figur var mer än raffinerad.
  
  
  "Gina har en kusin i Amerika," den andra flickan sade, att ignorera Gina ' s vrede. "Men hon talar Amerikanska, bättre än hennes. Hon kommer att berätta för dig. Sedan gick hon upp och vänster, först med en blinkning på mig.
  
  
  "Vad betyder det?"
  
  
  Gina lyckades ett leende. "Rose gillar att introducera mig för män. Hon tycker att jag är ensam.
  
  
  "Och du?"
  
  
  Hon sköt mig en snabb blick, då undvek min blick. Alla får ensam ibland, inte de?
  
  
  "Ja," jag erkände, att komma ihåg att det var definitivt i mitt arbete. "Jobbar du här, Gina?"
  
  
  Hon är en servitris, en värdinna, om du vill kalla sig det. Men jag sover inte med män på jobbet." Hon bestämde sig för om de sista orden långsamt och bestämt. Jag ville inte gå in alltför mycket i detalj. Din vän Rosa tycker jag är en cop, men det är verkligen inte min sak.
  
  
  "Jag skulle inte bry sig om det var ditt jobb.
  
  
  Frågade jag henne. "Kan jag få dig något?"
  
  
  Hon såg mig i ögonen. "Jag skulle älska att, Nick," sade hon, " men som jag sa, jag är inte en hora."
  
  
  Jag log mot henne. [Jag tänkte så. Vad vill du ha att dricka?"
  
  
  Han vinkade till servitören, och hon beställde en förrätt. Vi pratade en stund. Han berättade för henne att han var en Amerikansk tjänsteman, som besökte ambassaden i Rimfrost.
  
  
  "Vart är du från och med i Amerika?" Gina frågade.
  
  
  "Runt Om I New York."
  
  
  "Jag vill alltid gå dit. Niece Rose pratade om livet i New York. Hon värderar högt caféer och restauranger. Är de verkligen så bra som hon säger att de är?
  
  
  Jag väntade på henne ett tag. "Ah", sade jag, " de som är bra på sitt eget sätt. Hur länge har du arbetat på denna bar, Gina?"
  
  
  "Inte så länge. Jag kan knappt har råd med hyran." Hon sänkte hennes ögon. "Jag ska gå hem snart", sa hon blygt. "Det finns inget arbete här i dag, och att de inte behöver det. Du kan komma för att ta en drink med mig om du vill." Varför inte, tänkte jag. "Jag skulle älska att," sade jag.
  
  
  Jag ringde henne i en taxi och vi gick till Gina ' s rum. Det var ett rum på taket till ett gammalt hus på Via delle Quattro Fontane. Vi började på fjärde våningen, och när vi andas ut för början av den andra landning, hennes far böjde sig ner och kysste henne försiktigt. Hennes läppar var mjuka, varma och ömma .
  
  
  I rummet, vi pratade och dricka vin. Gina pratade om den tid då hon var älskarinna av en kraftfull chef för den Romerska underjorden, en viss Giovanni Farrelli. Han började som en enkel inbrottstjuv och sedan gjort miljontals i fastigheter bedrägeri. Enligt henne, och han behandlade henne illa.
  
  
  "Men det är i det förflutna. Nu håller jag mig borta från män som Giovanni. Jag står på mina fötter och tjäna pengar på ett ärligt sätt ."
  
  
  Mitt blodtryck steg vid åsynen av hennes leende. Hon stirrade på mig en stund, fick sedan upp och vände strömbrytare så att endast den heliga runt vindskupa skulle komma in i rummet . Hon klädde utan att säga något. Hennes blonda hår föll ner över hennes axlar, och hennes fulla bröst bad att bli rörd. Jag drog av hennes varma kropp mot mig, och hon smälte in i mig som mina händer försiktigt sprang över hennes sammetslena huden. Hennes läppar, plötsligt hot, som finns på min, och våra munnar öppnades i ömsesidigt prospektering. Kroppen var han spela på var smidig och mjuk, som en sexton-year-old ' s.
  
  
  "Ta mig, Nick," viskade hon i mitt öra.
  
  
  Jag klädde henne, och hon såg Luger . "Så du är en polis."
  
  
  "Jag har sagt eder sanningen," sade jag. Ee kramade henne och hon glömde pistol.
  
  
  "Sängen", viskade hon. "Ta mig till sängen."
  
  
  Jag gjorde det. Så jag låg bredvid henne, mina händer smekte hennes kropp tills hon skildes hennes långa, magra låren och han sprang sin hand över sammetslen insida.
  
  
  "Va benissime!" hon mumlade.
  
  
  Han lät sin hand stiga högre.
  
  
  "Kom igen," hon andades.
  
  
  Han kysste hennes fulla bröst, och hon höll andan. "Basta" som hon kallas. "Det är nog. Nu. Jag vill ha dig nu."
  
  
  Hennes långsamt trängde nä. Hesa skrik utbröt runt hennes hals. Hennes kropp vred sig med passion, och jag var drevs på av en stark och överväldigande fysisk önskan. Jag kände hennes våta låren nära runt mig, och ljudet av hennes visslande, kippar skrik ekade i mina öron. Hon kliade mina händer med hennes naglar, lindade sina armar runt min nacke och axlar, och drog ner mig, nästan desperata att avsluta vad vi hade startat.
  
  
  Så kom det ögonblick när varje tanke, varje viljestyrka, var borta. "Mer, mer, Nick!" hon flämtade. Mina läppar rullade in i ett flin som redan var halv bittra, hälften förståelse. Hon kramade mig hårdare, mer possessiva, och hennes höfter började att gunga som hon tappade kontrollen. En sista krampaktig darrning, och vi samlades för att besluta vad de ska göra, hon stönade våldsamt, en sång om längtan, och till synes oändlig glädje.
  
  
  
  
  När jag vaknade nästa morgon, var det ett ögonblick av panik, den första blixtar av rädsla som jag stirrade på den främmande omgivningar. Bredvid mig, en varm kropp mumlade tyst. Han såg upp och skrattade när han såg Gina sover form. Hennes hår var trassligt på kudden , en kopparfärgad halo i hennes vita underkläder. Mycket försiktigt, hon gled bort från Nä, tills hennes hand föll från mitt bröst. Hon rörde en stund , sedan hennes andning blev allt igen, och hon föll i en djup sömn.
  
  
  Tyst, så att inte väcka upp henne och låt mig fråga henne vart jag var på väg, fick jag ur sängen och tog upp mina kläder. Jag var förvånad att jag inte åka tillbaka till hotellet och tillbringade hela natten med Gina i mina armar. Men det var ingenting av värde i mitt hotellrum, eftersom en Etruskisk vas i Vatikanens Bibliotek fortfarande höll en ädel handling med sin dödliga hemlighet. Men nu när jag hade lyckats hålla dokument ur händerna på KGB, jag var tvungen att få det tillbaka, och så snart som möjligt. När han var påklädd, han utjämnade fingrarna genom hans hår, tog en titt på sängen med sin slarvige, fuktiga lakan och gåvan av Gina ' s vackra unga kropp, och på väg till dörren.
  
  
  Han skulle inte ha något emot att vakna upp henne som om han visste att hon inte skulle ha något emot . Men han var min sanna kärlek, och kvinnors njutning aldrig borde ha hållit mig tillbaka från ett jobb som behöver göras. Hon gav Nä en sista passionerade utseende. Hon ville inte säga någonting, hennes bröst steg och sjönk med varje andetag . Han gled ut ur rummet och stängde dörren tyst bakom honom .
  
  
  Det var dags att lägga alla tankar på Gina ur mitt huvud. Jag var tvungen att fokusera på att utvinna dokument, att få det utan att väcka uppmärksamhet. Om jag av misstag fångas försöker att returnera dokumentet, det skulle bli , för att uttrycka det milt, allvarliga komplikationer. För det första, det värsta som kan hända agenter-andra än döden, naturligtvis-är att väcka allmän uppmärksamhet. Min möjlighet att kamouflera visar genom var riskabelt nog, men om jag blev upptäckt försöker greppa papper, dokument ska ses över och granskas av någon italiensk polis som kunde se ego. Även om jag kan äntligen övertyga myndigheterna om att det dokument som hör till den AMERIKANSKA regeringen, den hemlighet som kommer att upphöra att vara en hemlighet så snart som möjligt. Han var säker på att inte alla italienska poliser skulle vara ovilliga att sälja en sådan topp-hemliga dokument till någon med en stor tuss av lire i sina händer.
  
  
  Och om vi hade berättat för Ryssarna var det dokument som var i hallen, de skulle ha försökt att få till det innan jag gjorde det. Extrakt av dokumentet på den Etruskiska vas är nu min huvudsakliga mål. Allt annat var oviktigt . Lyckligtvis vaknade jag upp tidigt för att vara i Vatikanens Bibliotek när det öppnade.
  
  
  Jag var på Piazzale XII, vid ingången till Vatikanen, när jag såg en stor folkmassa samlats på torget framför mig, St. Peter ' s Square. Detta var inte ovanligt. Påven verkar ofta på balkongen i sitt palats för att välsigna de troende och pilgrimer som står på torget. Men denna morgon, mängden av turister och Romare verkade större än vanligt.
  
  
  Jag var tvungen att göra min väg genom folkmassan, muttrade jag ber om ursäkt i varje steg. Huvuden upp att windows av den Påvliga Palats, och eftersom hennes man närmade sig kanten av den täta folkmassan, det var ett rop, följt av en underlig och nästan olycksbådande tystnad som sköljt över publiken. Han stod orörlig och tittade upp som vit-klädda bild av Påven Paulus VI blev uppenbar.
  
  
  Han höjde sina händer i välsignelse. Men han hade precis börjat välsignelse när en kraftig inverkan split himlen som åska. Först trodde jag det var en ljuddämpare.
  
  
  Tyvärr var det mycket mer allvarligt.
  
  
  En bråkdels sekund senare, den trasiga glas kraschade ner på Påven som den stora blyinfattade fönster av egot balkong krossades med en krasch. Någon i publiken nedanför balkongen började skrika, och Påven försvunnit ur sikte så mer glas föll i skara människor på torget.
  
  
  Ropen upprepades av andra som publiken blev skräckslagna. Han såg i alla riktningar för att se var skottet kom ifrån; skottet måste ha varit inriktad på att Pappa och missade honom med ett par inches .
  
  
  "Det är Papa!" en gäll italienska röst ropade.
  
  
  "De försöker att döda egot! en annan skrek.
  
  
  Människor sprang till ingången av Vatikanen, och ljudet av ih panik röster ökade i luften som ett stön av din sorg och förtvivlan. Skärvor av glas som ändå föll på torget, men den ledande delen av publiken sprang till dörrar och inte falla under staden av splitter.
  
  
  Han tittade en gång till på balkongen, och i det ögonblicket två siffror i pinnarna blev synlig. De böjde sig ner för att hjälpa Papski upp. Från där han höll den, han kunde se att det var till synes oskadd.
  
  
  Bakom mig, det var en annan vrålar runt publiken. Han tittade över axeln och såg en lång, svart bilen snabbare bort från torget. Var det bara en tillfällighet, undrade jag , eller gjorde bilen har något att göra med vad jag nyss såg?
  
  
  Jag vet inte varför hon plötsligt tittade i riktning mot Vatikanens museer och bibliotek, där hon togs. Men när jag tittade på det, jag såg en helikopter fallande och försvinner bakom en byggnad. Det är tydligt såg ut som en Amerikansk militär helikopter Skyhook.
  
  
  Jag behövde inte tänka på det för ens en sekund.
  
  
  När han gjorde sin väg genom folkmassan, han insåg att han var tvungen att få till biblioteket så snabbt som möjligt. Han drev igenom den skrämde folk och vandrade från stora torget till colonnaded museum. När hennes far in i gården, Stahl Vidny var tillbaka med helikopter. Han långsamt ned candid över Vatikanens Bibliotek. Och sedan henne, insåg jag att något var fel, fruktansvärt fel.
  
  
  Han började köra eftersom han inte har en sekund att förlora. Hennes, kände att mina dollar stack stryk, och adrenalinet flödade genom mina ådror som hennes tävlade mot museets entré . Fångas upp i panik av den täta folkmassan, uniformerade anställda nästan alla lämnat sina inlägg framför den Påvliga bibliotek. De sprang mimmo mig, ih ögon fryst med rädsla. Jag tittade tillbaka på den balkong där min Pappa hade kommit från. Balkongen var övergiven, bara skärvor av glas förblev tysta vittnen till vad jag just hade sett.
  
  
  Det är uppenbart att de inte vet om de saint skick än, det skulle inte direkt vara en arg, panik publiken. Det var vakter som kör fram och tillbaka över torget, som om man letar efter fotspår. Men jag visste att de inte skulle hitta något , och jag var säker på att det var mer kamp och allmän förvirring än var ytlig.
  
  
  Nu en andra glänsande svart limousine kom i sikte. Hon hukade sig bakom ett runt pelarna på biblioteket ingång. Bilen skrek stopp. Det var ett knyst av hot och två bredaxlad, feta män hoppade ut runt bilen och stormade in i byggnaden. Samtidigt luckan i botten av helikopter öppnade, och hon var fångad i en serie av rörelser i planet.
  
  
  En mystisk person som satt bakom ratten i limousinen. Mannens ansikte var omöjligt att se bilen vacklade fram och flög förbi mig. Han kisade och försökte skriva ner registreringsskylten nummer. Men även om bilen stannade, skulle du fortfarande att ha en X-ray ögat att se siffrorna. Posten var täckt med en grov ogenomskinlig svart tyg.
  
  
  När bilen var utom synhåll, han flyttade på sig. Jag kunde inte komma in i biblioteket medan bilen var på framsidan av det, men nu som det var snabbare bort, jag sprang till ingången av den påvliga monument och såg ut inuti. Vissa anställda nervöst pratade om vad som hade hänt.
  
  
  Men två starka byggt män som hade precis hoppat ut runt bilen fanns ingenstans att ses. Och ingen runt den glada ih museum personalen verkade märka. Kanske de inte hade sett män kör in i biblioteket, men de hade sett henne. När han närmade sig trappan som leder till galleri, två skott ljöd. Hon hade en mycket sofistikerad ballistik kurs på AX , och jag hade inga problem att avgöra att skotten var på väg genom gallerier där en topphemlig ritning hade gömt henne.
  
  
  Henne, sprang uppför trappan till tre dis, Luger i hand, med fingret på avtryckaren. När jag äntligen nådde första våningen, mina värsta misstankar blev bekräftade. Den uniformerade tjänare som hade valt att stanna på sin post hade inte kvar ändå, som nu ligger i en stor pool av blod för dagen. Jag behövde inte böja sig över honom för att se att han var död.
  
  
  För sent, han såg den väldiga snidad ek dörrar i galleriet utgående från insidan. Jag körde det, men inte tillräckligt snabbt. Även om det används av Wilhelmina, skulle det vara omöjligt att förhindra att dörrarna smäller igen.
  
  
  Jag hörde att klicka på en nyckel i låset. Han tryckte av och trä runt lock split öppna. Men gawk bröt igenom halva den tjocka trädörren. Sedan hörde han en annan duns och upptäckte att samma sak hände på andra sidan av den långa korridoren. Galleriet var stängt från insidan med sådan effektivitet att det var klart att drift - något som kan innebära att det inte hade genomförts med rätt kvalifikationer och förberedelse.
  
  
  Jag tittade runt vilt för att se om det var möjligt att gå in i galleriet. Jag hörde dova röster bakom mig. Jag ville inte ta några fler chanser med henne. Han vände sig runt tre turister kom runt hörnet. En av dem, en red-faced kvinna i en ljus klänning, tittade på Luger och skrek.
  
  
  Hennes rop sporrat mig till handling. Han sprang till raden av windows nära galleri stängt dörrar. Han låste upp spärren, öppnade ett runt fönster, och lutade sig fram för att titta ut på gården. Ungefär trettio meter från en helikopter, en metallkorg mer än tre meter i diameter och höjd, knutna till en tjock stål-kabel, föll . En man hopkrupen inne i korgen, och jag märkte att korgen var gjord av bepansrade stål , samma metall som omfattas botten av helikopter.
  
  
  Det var nu uppenbart att vad han först hade gissat verkligen var sant. Angrepp på Påven var en avledande taktik för att avleda uppmärksamheten från de verkliga brott som för närvarande begås. De som var bakom det här aldrig hade för avsikt att döda Påven. Detta attacken genomfördes för att orsaka panik och allmän förvirring. Det verkliga målet var samling av guld och silver skatter från Galleri Po Vatikanens Bibliotek, mycket galleri där som attan, oersättliga hemliga ritning hade gömt henne.
  
  
  Skriken från en rädd turist uppmärksammats av andra besökare till museet. Han tittade tillbaka och vinkade åt dem att lämna - hur han vinkade till henne utlöst larm för förvirrad och rädd för publiken. Han gick tillbaka till galleriet dörren, böjde sig ner, och lyssnade uppmärksamt . Henne, hörde krossat glas, och misstänkte att windows i galleriet hade brutit sig in, och snart ih dyrbara skatter som var stulen-presenter från alla de regerande monarker, ovärderliga artefakter gått ner till den påvliga från kungar och kyrkans furstar . Och mellan dem var ett dokument som var tänkt att lämna henne-till varje pris.
  
  
  Någonstans i museet, en väckarklocka ringde. Men ingen kunde sätta stopp för den mest brutala rån i Italiens historia. Jag kunde inte låta bli att beundra uppfinningsrikedomen av planen och effektivitet och professionalism i vilket brottet begicks. Men de dokument jag behövde var en Etruskisk vas, osynlig bakom tätt stängda dörrar i galleriet.
  
  
  "Ring underhåll personal!" Jag skrek detta till unga matematik som står bredvid mig och ego stora ögon och mun förändras när han blev knuffad nedför trappan av ego.
  
  
  "Ja, sir", sade han, kameran ego dansa på hans bröst när han gjorde sin väg genom förväntansfulla turister .
  
  
  "Tala om för dem att de Påvliga Galleri är att bli rånad!" Ego ropade efter henne.
  
  
  Kanske var det den övertygande ljudet av mitt team eller det faktum att jag talade engelska, men vad det var, publiken lugnat ner sig. Han pekade dem till säker ledstång av trapphuset. Även den kvinna som redan hade skrek när hon såg min Luger lugnat ner sig och verkar vara sig själv igen.
  
  
  Hennes ögon vände tillbaka till Dag. En splittrad, brända träd över slottet markerade vägen av min första bild. En kula skulle ha varit tillräckligt . Kanske att ändras från och med den andra eller ens tredje skott. Han tog noga sikte och sköt tre skott i rad.
  
  
  Alla stönade som tunga kulor träffade dem. Metall lås knakade högljutt, och genom rök och skärvor av trä, hon såg att låset hade gått ungefär som ett tvång. Wilhelmina än en gång visat henne värt när hon blev skjuten genom den tunga dörren igen. Bakom mig, och en annan kvinna som skrek, och de skräckslagna turister körde blint ner för trappan till lobbyn.Nu när de inte längre var i fara, han tog ett steg tillbaka, lyfte foten och sparkade. Tae Ex Do är en av de bästa kämpar tekniker. Blåsa upp, Kommer Cha-Gi, dag split. Den andra dörren och metall lås flög av trä ram och clattered till golvet.
  
  
  Då dörrarna svängde öppen och hennes oändligt såg två välbyggda män steg ut runt en svart limousine . Det verkade som om det hade hänt för ett par timmar sedan. Men inte mer än tio eller femton minuter hade gått sedan illern var med dem när två män - ih kamrater i helikopter-brista ut i museet.
  
  
  De var fyllning en värdefull artefakt efter varandra i flera redan överlastade tunga kassar. Metall korgen han hade sett hängde framför den öppna galleri fönstret och var knuten till bred sten sill med två metall krokar . Den tredje mannen lastade linne påsar i korgen. Fall skyltfönster krossades, och det polerade golvet var täckt med skärvor av glas .
  
  
  Så fort jag bröt upp dörren och tog en snabb titt på scenen, tjuven närmast mig vände sig om och pekade på en revolver på mig. Han kallade till sig två av hans kamrater, och en av dem tappade en linne säck på golvet och började skjuta på måfå.
  
  
  Han hukade sig bakom doorjamb som kulor whizzed genom luften. Jag hörde ljudet av bly rikoschetterande runt omkring mig . Kulorna slog in i dörrkarmen och nästan slog mig i huvudet och bröstet. Han svor och under hans andetag och drog tillbaka lite mer .
  
  
  En annan gawk whizzed tidigare mimmo s dörrkarmen. Han väntade en stund, sedan stack huvudet runt hörnet och sköt. Galleri lämnat lite täcka för de tre männen. Mannen som avfyrade de första skotten försökte att undvika. Men Wilhelmina var snabbare, och hon blev påkörd av hennes första mål med en kula som träffade Ego till vänster underarm.
  
  
  Ett kvävt skrik flydde ego ' s läppar. Han stönade och sjönk mot den krossade visar fallet, revolver faller över egon halta och värdelös fingrar. Mina ögon föll på den andra mannen just som han sköt mig.
  
  
  Detta kommer inte att ge upp så lätt som ego på den andra. Han drog sin tunga väska till det öppna fönstret, " jag vill införa en skatt i en metallkorg." Hans Luger tryckte av, saknade sitt vänstra lår av en tum, och Em lyckades passera väska till den tredje mannen, som fortfarande stod vid det öppna fönstret.
  
  
  Bakom dem var ett glas monter i andra änden av rummet. Dagen innan, en Etruskisk vas hade placerats intill denna monter. Men nu när jag såg det, min mun var torr. Det var ingen vas.
  
  
  Problemen är stora problem. Om tjuvarna inte stoppas och vaser är inte returneras, kommer konsekvenserna att vara oförutsägbar. Jag behövde inte tänka så mycket på situationen, men jag sprang in i galleriet, skytte. Han tog sikte på den skadade mannen och sköt emu en andra gång i höger lår. Han var utslagen, vilket innebär att endast två egon av hans lagkamrater.
  
  
  Den man som hon hade sett att klättra ner i metall korg klättrade tillbaka in, och från där hon stod, hon kunde se toppar av två fulla linne påsar. Den mörkhyade mannen som hade hjälpt till att em var redo att lämna. Galleriet var praktiskt taget tom, berövats sina dyrbara skatter. När man besvarade elden, jag kollapsade till marken. Kulor whizzed hotfullt rakt över mitt huvud. Men jag fortsatte att fotografera, och trä och glas krossade alla runt omkring mig. Jag kände skärvor av glas som faller på mina lår och bröst.
  
  
  Om hon inte hade dödats av två andra män, om hon inte hade fått dokumentet tillbaka på den Etruskiska vas, Hawke skulle aldrig ha förlåtit mig, minst sagt.
  
  
  "Caita hat!" mannen vid fönstret skrek, uppmanade sina följeslagare att skynda. Han nålas ner mig med hans slag som den skadade mannen stapplade fram till fönstret, lämnar ett blodigt spår på golvet. En stund senare, två män i en metallkorg med sina följeslagare .
  
  
  Han hoppade upp och sköt två gånger som den korg som stigit mot den gapande magen av att hovra med helikoptern. Men när hennes man gick fram till fönstret och sköt igen, tittar ut, korgen med människor i det redan hade försvunnit inne i brummande bil.
  
  
  Rustning panel snäste tillbaka på plats, och min sista gawk studsade metall. Hennes förbannade flera museum arbetstagare och ett dussin poliser brast i gården candid under mig. De sköt på helikopter, men till ingen nytta.
  
  
  Det verkade omöjligt att stoppa rånarna. Jag rusade ut genom fönstret och in i hallen, strunta i ruiner bakom mig - de ruiner som tills nyligen hölls museets mest värdefulla skatter. Några nyfikna turister som letar efter roliga och de fick det fortfarande var kurade vid toppen av trapporna. En av dem, en fet man i bermuda shorts, hade kikare runt halsen.
  
  
  "Ge mig din kikare," sade jag.
  
  
  Han tittade på mig och fnös. "Gå till helvetet.'
  
  
  Det var direkt riktad mot honom med en luger. "Kikare," upprepa det. "Och nu uppriktigt."
  
  
  Plötsligt var han rädd. Han lämnade mig kikare, hans fingrar darrade nervöst. Han tog upp kikaren på ego händer, sprang fram till fönstret och riktade kikaren på helikoptern.
  
  
  En lucka i golvet var nu helt stängt, skydda passagerare och skatter från Vatikanen samling , samt de dokument som tyvärr hade gömt honom i en Etruskisk vas. Helikoptern började ta fart och avvika från museet. Det var sedd genom en kikare med helikopter, men jag hade ingen identifiering av symboler för att identifiera ägare. Hon gjorde sedan kikare genom fönstret på vänster sida av helikopter och fångade ansikte bakom fönstret. Det var ett ansikte som gjorde hår på baksidan av min hals stå upp. Fantastiskt, tänkte jag, fortfarande tittar på den profil av mannen jag sett så många gånger innan .
  
  
  Jag var inte lurad av oss i mina ögon, för oss åskådare. Jag var tvungen att tro på vad jag såg. Det var en skalle som ansikte, tomma, pergament-som hud, tjocka och vaxartad. Mannens ögon var ond orm-liknande kluster med tunna, kol-svart elever som ligger i en gulaktig, läderartade ansikte. En bred mun med tunna läppar rullade in i en skalle flin. Det var den profil jag fortsatte att titta på: den ena sidan av hennes ansikte, som hör till de mest depraverade och monstruösa matematik största jag någonsin träffat. Jag trodde att jag blivit av med honom för alltid den dagen han störtade ner i Niagara Falls.
  
  
  Tydligen, han överlevde hösten. Judas var fortfarande vid liv.
  
  
  Helikoptern tog snabbt fart, vinglade igen, och försvann en stund senare.
  
  
  Han gick tillbaka till galleriet och tittade runt i rummet. Endast ett fåtal visa fall förblivit orörd, ingen tvekan om eftersom ih innehåll inte var tillräckligt värdefullt. Det ser ut som att tjuvarna visste exakt vad de ville innan den går in i rummet .
  
  
  Han frågade henne igen för den Etruskiska vas, hoppas desperat att det hade flyttats eller trasiga . Men vasen var inte där, och det fanns inga skärvor av glas för att indikera att det hade blivit förstört under rånet. Dock visste han att vasen inte har ett betydande marknadsvärde. Det var värt något bara för samlare. Sergey lyser upp för mig. Judas, han som hade så länge stört AX arbete , tog ett speciellt intresse för gamla italienska artefakter. Jag hade ingen tvekan om att mina ögon hade sett allt rätt. Judas var fortfarande vid liv. Och han drog av de mest fantastiska heist i vår tid . Och han hade en Etruskisk vas, eftersom han uttryckligen instruerat sina män att ta det också.
  
  
  Hon ryckte som han inbillade ego glädje i att upptäcka överraskning dolda i vas. Det var en obehaglig tanke.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Otroligt!" skrek Hawk, stimulering ursinnigt framför skrivbord i mahogny i hans tillfälliga Paris högkvarter på Rue de Fleur. Han gav mig en sur blick och klev av i hans tweed dräkt. Ego gråa hår var i oordning, och han tuggar kraftigt på en tunn släckt cigarr som studsade försiktigt mellan ego tänder.
  
  
  "Jag är ledsen," sade jag.
  
  
  "Det skulle inte ha varit ett svårt uppdrag, Nick," sade han skarpt. "Du hade den förbannade dokument i dina händer. Och sedan... Tja, jag har aldrig hört en så märklig historia som vad du sa bara till mig.
  
  
  'Att jag inte har ett val. Jag borde ha gjort det. Det var bara en dum tillfällighet att
  
  
  "Vet du vem jag bör svara för detta?" Hawk avbröt mig. "Det var en gemensam operation, kommer du ihåg? Det finns människor på den militära underrättelsetjänsten. Jag måste rapportera detta till Pentagon och ... Gud, har du någon aning om hur president kommer att reagera på detta? När jag hänger upp telefonen, så prata med honom, jag kommer inte kunna sova på mitt högra öra för en hel vecka."
  
  
  "Titta", sa jag irriterat, " om du vill att beröva mig mitt uppdrag ..."
  
  
  Hawk stirrade på mig för en sekund, som om han hade sett mig sitta där för första gången. Deras egon förändrats. Chocken av det dåliga vädret i Barents Hav verkade ha avtagit. Gud, Nick, han sa inte emot mig. Jag kan inte klandra er alla, det vet jag. Även om många människor kommer att försöka göra det. Om det finns åtminstone något fel, jag kommer att fortsätta att dela den. Du vet, det var en hel del missnöje med det faktum att president tilldelat denna position till AX . Jag slår vad om att de kommer att hoppa på våra nackar .
  
  
  "Jag vet inte vad annat jag kunde ha gjort till henne," sade jag. "Kanske... jag skulle vilja ha ett sätt att göra det på ett annat sätt.
  
  
  Skräp. Om detta rån inte hade hänt i morse, skulle du redan ha blivit en stor hjälte. För att vara ärlig, det var ganska smart av dig att dölja dokument i denna vas .
  
  
  Han log svagt. "Hur snällt av dig att säga det. Jag måste erkänna, jag trodde det själv."
  
  
  Men du förstår, naturligtvis, att det är meningslöst att försöka övertyga någon om detta, " sade han sur. "Vi är i en kris tills vi kommer tillbaka detta dokument. Förresten, hur fick du runt detta museum efter helikopter försvann?
  
  
  "Det var placerade på service ingång, så att man inte får fångas av säkerhetsvakter i byggnaden.
  
  
  Men på vägen dit, möttes han av Odin i korridoren på första våningen, där ett fönster var öppet som bara bad att användas. Henne, hoppade till exempel, fem meter, en röst, och det är det.
  
  
  "Hmm," Hök morrade. "Tja, åtminstone du inte att fastna. Är du säker på att du såg Judas?"
  
  
  "Om det inte är han, det måste vara hans tvillingbror," sade jag. "Ansiktet såg identiska. Hawk skakade på huvudet. Han tog fram en iso-rta cigarr, gick runt stolen och satte sig ned. "Judas är fortfarande vid liv ... Vi hittade inte Ego kroppen när han föll i vattenfall. Så det är möjligt ."
  
  
  "Jag tänkte på det här konst stöld", sade jag. "I stil liknar det ett antal andra konst stölder som begås i Italien under de senaste åren. Jag undrar om Judas var hjärnan bakom alla dessa rån.
  
  
  "Jag tror," Hök svarade, " att om denna serie av stölder är Judas gör, ska jag satsa det finns andra motiv än ekonomisk vinning. "Kanske. Men just nu är jag mer bekymrad över de dokument än Judas ' stora planer. Han kommer definitivt att hitta en ego i denna vas, och åtminstone han kommer att göra är att sälja det till Ryssarna eller Kineserna över hela världen för sitt hat mot Väst.
  
  
  Hawk såg väldigt små och väldigt trött i läder stol bakom skrivbordet. Det störde mig att jag var belasta mitt ego med dessa frågor.
  
  
  "Om andra kopiera detta detonator, Nick," sade han mjukt, " vi kan vara allvarliga problem. Jag ville inte gå in på detaljer när jag gav dig detta uppdrag eftersom du inte behöver sådan information för att få jobbet gjort, men jag tror att du borde veta vad vi har förlorat, om informationen hamnar i händerna på potentiella fiender.'
  
  
  "Med denna sak, Nick, du kan skapa kärnvapen i mycket liten skala. Granatkastare och haubitsar kan laddas med små kärnstridsspetsar, precis som tank vapen. Ett skott på en tank kanon kan döda hundratals människor."
  
  
  "Och det finns inga förhandlingar om taktiska vapen", sade jag.
  
  
  Jag tror inte att vi skulle använda sådana vapen, även om vi designat och producerat dem. Men Ryssarna kan inte göra denna begränsning på sig själva. "Kärnvapen skulle vara perfekt för små krigare som inte stannar vid ih gränser." Hennes, han skakade på huvudet. "Jag hoppas att du hade fel om Judas. Vi kan göra utan den-och tillhörande komplikationer. Jag kommer aldrig att glömma den operation som han utförde för några år sedan när han avsåg att lämna sin egen efter att ha varit i Amerika-återkommande strömavbrott, svart dimma, smutsigt vatten, blod-röda floder och sjöar ."
  
  
  "I dell själv," Hök sa, " men allt vi är intresserade av just nu är att få detta dokument från Judas, eller vem det är i denna helikopter. Polisen i Rime verkar vara på din sida, men jag skulle inte förvänta sig alltför mycket från dem. Gå inte till dem om du inte tycker att de har tydliga instruktioner."
  
  
  "Vad sägs om att Interpol i Rime? Jag vet att några människor där, och de kommer antagligen att utreda fallet."
  
  
  "Jag kommer att arbeta med dem. Naturligtvis kan de inte vet exakt vad du gör."
  
  
  "Jag förstår henne."
  
  
  "Har du har en chans att se Vatikanens Bibliotek galleri innan du var tvungen att lämna så snabbt?"
  
  
  "Jag tog en snabb titt runt."
  
  
  "Tja, jag tror att vi bör ta en bra titt på den här situationen där," Hök sade, att sätta cigarr tillbaka i tänderna och bita på det.
  
  
  "Men hur gör vi det? Det kommer att bli dubbel säkerhet tills polisutredningen är över.
  
  
  Kanske det skulle passa dig som din vän i Interpol, som Han funderade. Men vi kommer inte att räkna på det. Jag tror att det är bättre att gå direkt till toppen figur."
  
  
  "Vad Rimmar?"
  
  
  "Nej," Hök skrattade. "Pappa."
  
  
  Han lutade sig framåt i stolen. "Prata med Pappa?'
  
  
  "Varför inte?"
  
  
  "Gud, jag vet inte vad jag ska göra. Jag menar, du har ett protokoll och allt. Någon annan inte kan göra det ? Han hatade mötes-och framstående politiker, och vad Han hade föreslagit var helt oacceptabelt .
  
  
  "Nick, du behöver tillstånd för att söka brottsplatsen. Så du är den typ av man som kan tala med Påven. Jag tror att du kommer att hitta Paulus VI en charmig man ."
  
  
  "Men kommer han emot mig?"
  
  
  "Om presidenten kallade emu, så ja. Om vi var tvungna att försöka igen för att få Zhukov-dokumentet, Påven skulle vägra, eftersom han skulle blanda sig i en fråga mellan två stormakter. Men eftersom det är tydligt att vår stat hemlighet av misstag stjäls av brottslingar, tror jag att Påven kommer att vara glada att hjälpa oss på alla möjliga sätt. Och om han säger att du kan titta runt i biblioteket, polisen kommer inte att kunna stoppa dig."
  
  
  Hon suckade. ""Bra. När kommer jag att återvända till Rom?
  
  
  "Ikväll", Hawk sagt. "Det är, om det inte stör dina planer för ikväll." Den sista kommentaren lät sarkastisk.
  
  
  Sade han med en rak ansikte, " Tja, det lilla flygvärdinna från planet. Nä har tjugofyra timmar tills nästa race, och han sa hej ... "
  
  
  "Det är nog, Nick," Hök sade bistert.
  
  
  Han log och reste sig upp. "Jag ska hålla er uppdaterade."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Det varma vädret i Rime var över, det var mulet och regnigt. Colosseum hade djupa pooler som speglade de gamla arkitektoniska storhet. Kullerstenarna i gränderna sköljdes bort, och turister som gick runt med mångfärgade fordon med droppande vatten.
  
  
  Tidningarna var fulla av rapporter om en Vatikanen rån. Men det var förvånande hur få människor som verkade veta vad som hade hänt om dell själv. I vissa berättelser, såwäl som fallskärmsjägare landade runt planet på gården till museet. Andra ögonvittnen var säker på att rovdjuren var att bära masker. En tidning som rapporterade att det var ett dussin män i byggnaden, alla av dem beväpnade med kulsprutor och turister hotar med döden. En annan tidning rapporteras att en maskerad främling dök upp från ingenstans och räddade livet på dem som var hotad av kriminella. Denna maskerad främling som enligt uppgift hade en tysk skjutvapen och talade antingen Slaviska eller hebreiska.
  
  
  Jag bara hoppades att polisen skulle vara bättre informerade. Inte konstigt att rykten och spekulationer var så utbredd efter en sådan sensationell brott, men jag har aldrig sett pressen så förvirrad. Han hade inte läst en enda artikel som beskriver exakt vad som hände den där soliga morgonen.
  
  
  Det bästa jag kunde göra nu var att kontakta min vän Antonio Benedetto på Interpols högkvarter i Rimfrost . Antonio var en ung, stilig inspektör som två gånger hjälpt mig att gå genom Interpol-filer. Jag trodde jag kunde lita på honom igen. Jag fick en bra titt på ansiktet på den man som hon sköt i galleriet, och jag ville studera bilder på brottslingar. Jag visste att jag kunde lita på Tony för att hålla min identitet till sig själv och inte ställa frågor.
  
  
  Henne, närmade sig honom sent på morgonen. Egots röst som var varm och vänlig.
  
  
  "Nick", sa han med en duns, " vilken överraskning att få höra från dig igen, amigo. Vad gör du i Rime? Är du hjärnan bakom en massiv Vatikanen heist? Ego skratt var smittsam.
  
  
  "Det är inte mitt jobb", sa jag. "Jag bara ta itu med riktiga pengar. Burkar. Kassörer och så vidare.
  
  
  Han skrattade igen. "Men i det här fallet tog en hel del fantasi, amigo."
  
  
  "Ja," sade jag. "För att vara ärlig, jag var typ av inblandade."
  
  
  "Fyra gånger ?"
  
  
  Jag ville inte gå in alltför mycket i detalj. "Tony, jag skulle vilja se lite bilder på henne varje år. Kan du ordna det?"
  
  
  "Naturligtvis. Resultat idag är inte när. Ännu bättre, vi ska äta lunch. Jag vet ett trevligt café inte långt härifrån.
  
  
  "Jag kan inte göra det idag. Jag har en tid.
  
  
  Aj då. Tja, jag hoppas hon är en vacker kvinna."
  
  
  Jag sade, " Nej. "Med Min Pappa."
  
  
  "Omöjligt ! Antonio sa.
  
  
  "Det är rätt. Den Heliga Fader ser mig klockan två på eftermiddagen ."
  
  
  Barmhärtighet!", sade han mjukt. "Du har mer inflytande än henne, tänkte jag, amigo."
  
  
  "Med lite hjälp från Washington", sade jag. "Jag ska berätta om det senare. Kan jag komma till kontoret i morgon?'
  
  
  "Benissimo," sade Antonio. "Du tycks alltid vända mig om, Nick."
  
  
  På samma dag, återvände han till Vatikanen. Området runt museet var avspärrat och polisen syntes överallt. Det skulle vara omöjligt att återgå till galleriet utan tillstånd från myndigheterna . Du kan väl försöka att bryta sig in i Fort Knox.
  
  
  Pappa säkerhet var nu mycket bättre än vad det verkade i början. Förövarna var livrädd av skottet sköt på honom på den dag som rånet, och ingen kunde närma sig honom utan imponerande dokument, och sedan en grundlig kontroll.
  
  
  Den första försvarslinjen bestod av flera poliser runt ingången till flygeln där den påvliga bostäder och kontor var beläget. De var välutbildade killar, och det tog dem ett tag för att testa mig.
  
  
  Naturligtvis skulle han lämnade alla sina vapen - och särskilt Wilhelmina är - på hotellet. När de inte kunde hitta något misstänkt, de gav mig över till en civilklädda poliserna, som räckte mig över att Vatikanen Vakt.
  
  
  Slutligen, jag var eskorteras till den påvliga kammare. Rummen var rika i den Västerländska civilisationen. Den på väggarna var dekorerade med fresker, taken var mosaiker, otaliga väggar och bleka tapeter. Ännu nen var asketiskt, nästan asketiskt. Känslan jag fick när jag såg mig omkring henne var en känsla av högtidlighet, en fullständig avsaknad av lättsinne.
  
  
  Jag fick en plats i ett stort väntrum, och medan jag väntade på henne, jag tyckte om hennes utrustning till alla stats-och dignitärer som satt i samma rum. Och nu är det Nick Carter ' s tur, Killmaster N3 AX. Jag visste inte om jämförelsen fick mig att skratta eller ledsen på mig.
  
  
  Det hade varit minst en halvtimme, och jag börjar bli lite nervös när dörren öppnades. En lång, framstående-tittar man i en eldig röd kardinal outfit in receptionen.
  
  
  "Ers Eminens", sade jag, reser sig upp för snabbt.
  
  
  Han kom fram till mig, hans ansikte uttryckslöst. "Jag antar att du är Mr Carter?" "Vad är det?" frågade han mjukt.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Hennes Cardinal Pei. Ditt Ego Helighet kan ta emot er nu. Du kan följa mig." Han pekade mot rummet han hade just kommit fram till.
  
  
  Han följt på nära håll, höra ljudet av sina egna fotsteg. När han stängt dörren bakom oss, han nickade till de andra två kardinaler, förmodligen honor guard. Ih minskat men inte arga ögon berättade för mig att min varje steg var att bevakas noggrant, om inte utvärderas.
  
  
  I slutet av hallen fanns två bruna klädd munkar. Totalt fem män tittade på mig som jag sakta sänkte mitt huvud eftersom jag inte vet vad annat att göra. Påven Paulus satt öppet framför mig, omgiven av två munkar. Han var klädd i vita skyddsrockar och mössa, och på hans bröst var ett stort guldkors.
  
  
  Kardinal Pei inte säga något. Subtil förändring i deras ansiktsuttryck fick mig att ta en skarp steg framåt. "Ers Helighet", sade jag, att sänka mitt huvud igen, inte säker på om att böja sig eller inte. Ett leende korsade Pappa spetsade läpparna. Kanske han såg hur obekväm jag kände mig . Han kanske kände de osäkerhet som jag trodde var nu återspeglas i mig. I alla fall, jag var mycket lugnad av hans leende. "Mr Carter", sa han på perfekt engelska" please sit down." Han pekade på stolen bredvid honom, och egot påven ring glinted en kort stund i ljuset.
  
  
  Hennes sel, plågsamt medveten om att trovärdigheten i min regering, för att inte tala Hawk och AX, är nu på spel. Men Pappa är nedlåtande hållning var smittsam, och det dröjde inte länge innan jag hittade mig själv börjar slappna av.
  
  
  Kardinal Pei tog upp en position för att Påven har rätt. "Detta är en ung man som skickas av President i Usa, Din Helighet," Kardinal sagt.
  
  
  "Ja, henne kommer jag ihåg att det var publiken som begärs."
  
  
  Påven Paulus VI vände sig till mig, och mina ögon grumlas för en stund. "Det verkar som din regering har blivit inblandade i ett senare - och det är mycket beklagligt, mycket beklagligt-stöld."
  
  
  "Ja, ers Helighet", sade jag. "Ett mycket viktigt dokument stals tillsammans med den påvliga gåvor. För att skydda jaget från ... er ... Mot fientliga element, henne tog mig friheten att dölja ego i en av kommer att uppfylla dina vackra Etruskiska vaser. Vissa delar följde med mig till museet, människor som kom för att ta dokumentet från mig ."
  
  
  Jag visste att jag var på den hala marken, på territoriet i den internationella diplomatin. Därför valde han att hans ord så noggrant som möjligt. När Pappa nickade, som om att komma överens med mig, han var glad att trots oklarheter i mina kort förklaring, hennes var klart.
  
  
  "President", sade han, " sade att detta ... detta dokument, som du kallar egot, är oerhört viktigt."
  
  
  "I dell själv, Din Helighet. Det är därför vi var så ivriga att utforska galleriet och kanske ställa några frågor till museets personal. Vi förstår att polisen genomför en grundlig utredning. Men på grund av vikten av detta dokument för att min Regering, fann vi det nödvändigt att utföra våra egna ... er ... noggrann undersökning ." Kardinal Pei nickade, titta först på Påven och sedan tillbaka på mig. Jag flyttade på.
  
  
  "Till exempel, som vi behöver för att kontrollera om en vas är bland de stulna objekt. Naturligtvis finns det en möjlighet att det överfördes till det Etruskiska museet efter biblioteket lämnade det."
  
  
  "Jag tror inte det," sade kardinalen.
  
  
  "Mitt i dell," Pappa bekräftat. "Jag tror att inventeringen är klar, Mr Carter. Jag bara tittade på henne cursorily, men jag minns inte henne med en Etruskisk vas med henne. Naturligtvis, de flesta av de stulna objekt togs bort från skyltfönstren." Han stannade och såg tvärs över rummet från mig på den motsatta väggen. Tiden tycktes passera långsamt, men han ville inte säga något till henne. Slutligen, han tittade tillbaka på mig . "Utmärkt, Mr Carter," sade han. "Du får tillbringa resten av dagen i galleriet och andra delar av biblioteket. Jag också tillåta dig att göra en begäran - det är, utan att ge extra information, men jag kanske inte behöver berätta för dig - på den Etruskiska Museet."
  
  
  "Det är mycket vänligt av dig, Din Helighet."
  
  
  Han vände sig till Kardinal Pei. "Förbered ett brev så att egot kan registrera det. Mr Carter bör inte ha några onödiga problem med vår polis.
  
  
  "Ers Helighet," Kardinal sagt, nickar igen.
  
  
  "Se till att det sker omedelbart." Pappa vände tillbaka till mig. "Vi personligen önskar du att hitta det här dokumentet, Mr Carter."
  
  
  "Tack så mycket, Din Helighet," jag sade, att stå upp och ta några steg tillbaka. Hon bugade och lämnade genom rummen, följt av Shell Kardinal Pei.
  
  
  Tjugo minuter senare fick han en lapp med Påvens underskrift och sigill. Jag var överväldigad av aktiv rekreation lättnad. Min publik med Påven Paulus VI gick bra, men det var det mest enerverande en del av mitt uppdrag.
  
  
  
  
  Hennes första gick till den Etruskiska Museet. Hela området var stängt för tillfället. Vi hade inte våra besökare, våra turister, så jag inte har några problem med att få information. Som de andra vatikanmuseerna, det såg mer ut som ett palats än något annat. Det var översållad med värdesaker och artefakter från Etruskernas tid. Han erinrade om att de flesta av de artiklar som hittades nära Etruria under utgrävningarna av Påven Gregorius XVI. Jag hade ingen aning om att det skulle finnas så många vaser, flaskor, skålar och andra skatter i museet. Tyvärr, hoppas att jag skulle kunna känna igen vasen var meningslöst. Men med hjälp av några personer runt museet, ih har ett omfattande arkiv av henne och upptäckte att vasen var med tanke på att Vatikanen nästan två år tidigare, och att det finns inga uppgifter om hennes återkomst.
  
  
  Senare samma dag, hon talade till vissa galleri anställda, som bekräftade att vasen, så långt som de kände till, var i galleriet på morgonen för rån. Detta lämnade mig med den slutsats som jag redan dreading: rovdjur hade tagit henne.
  
  
  Hon tillbringade en del av dagen på galleriet, då en grundlig polisen in. Den unga civilklädda cop såg misstänksamt på Pappa ' s not.
  
  
  "Som måste kontrolleras, signor."
  
  
  "Då gör det snabbt", sa jag. "Jag har bara tid att titta runt i dag."
  
  
  "Det är ett visst förfarande
  
  
  "Titta," sa jag. "Pappa har han själv berättat om mig för att jag inte har några problem med denna not. Ska jag berätta för henne att du tvivlar på det?
  
  
  Den unge mannen tittade på mig en stund. Sedan tittade han på anteckningen igen. "Enkelt", sade han. Han gick ut i galleriet och räckte den till andra civilklädda officer. Mannen läsa det. Då de tittade på mig och sa något tyst till varandra på italienska. Mannen som stod på den dagen vände sig om, pekar på mig och sedan talade på ett betydande sätt till andra detektiv. Reumatism var lugn och åtföljs av en avslappnad våg i handen. Den unge mannen räckte observera tillbaka till mig. "Min chef säger att du kan gå till ditt galleri," sade han bistert .
  
  
  "G", sa jag, och tog not.
  
  
  Jag gick in och såg sig omkring. Inklusive den unge mannen, det var tre poliser. De talade stilla till varandra. Den långa hallen såg annorlunda ut från första gången ego hade sett det. Fönstren var stängda eftersom det regnade, det var dystra. Den trasiga lock av glas skärm fall togs bort och undersöks för fingeravtryck. Han var säker på att om tjuvarna hade lämnat alla fysiska bevis, skulle polisen har redan tagit ih. Men det skulle ha varit något meningsfullt vänster runt vad jag såg på morgonen om det inte hade varit för fingeravtryck ...
  
  
  Han tittade på dörren. Det skulle vara omöjligt att identifiera enskilda utskrifter av skor bland de många tillgängliga om de inte ligger vid fönsterkarmen eller i andra särskilda platser där endast tjuvar var närvarande.
  
  
  Han frågade efter den Etruskiska vas igen, även om han var säker på att det var inte i den stora salen . Hon blev ombedd av polisen om vas eller fragment av vas hade använts som bevis. Han sa att det inte var.
  
  
  Jag gick tillbaka till hallen för att försöka komma ihåg vad jag hade sett kommer upp för trapporna på morgonen: de döda tjänare och dörrar som hade bara stängdes. Sedan vände han sig om och gick tillbaka till galleriet. Sedan gick han över till där kropp och såg att han fortfarande hade blodfläckar på henne. Dörrarna var nu öppen, och när hennes far kikade igenom den högra dörren, såg han att den trasiga lås hade inte åtgärdats ännu. Polisen var nog nyfiken på 9mm kula de drog ut runt trädet. Han tittade ner på marken och såg något annat. Dörren var pressat mot stöna av en metall krok på golvet, som var insatt i hålet på botten av dörren. Det var intressant. Detta innebar att låsa upp dagen, tjuvar hade att stå utanför dörrarna för att släppa krokar . Han böjde sig ner och tittade på golvet. Ett tunt lager av damm utanför dörren lämnat ett tydligt intryck av den senaste tidens skor .
  
  
  Mest troligt, skriva ut var som gjorts av den person som dödade väktaren och låst dörren på den här sidan av galleriet . Jag trodde att det var en crepe sula med en ganska ovanlig rutigt mönster. Ut flyttade runt henne, häktas på dörren krok, och sköt upp dörren för att släppa in mer ljus . En miniatyr kamera med ultra-känslig svart-och-vit film drog ut den ur sin ficka. Jag tog tre bilder av skon skriva ut och sätta kameran tillbaka i en minut. Och när han reste sig upp igen, såg han en klump av torkade vita leran bredvid skriv ut. Mest troligt, det föll bort från skon där utskriften gjordes. Han tog en näsduk från hans andra fickan, tog en bit av lera, och svepte in den i en näsduk så snart som ung detektiv som returneras. När han såg, han sköt upp dörren igen och fäst kroken.
  
  
  "Är något fel, signor?" frågade han. Hans ego ton föreslog att han hade tagit mig för en inkräktare.
  
  
  Jag kommer inte att berätta något om efter att avslöjas. Om möjligt, bör hon tillfrågas att hitta Judas innan polisen gör. Polisen kan ha olika idéer om ägande, dokument, och en internationell intrig kan börja innan det går i retur till ego - och endast efter att den italienska militära myndigheterna har noga studerat ego.
  
  
  "Jag såg bara de blodfläckar på golvet," ljög jag. "Fruktansvärt skick."
  
  
  "Ja, det är hemskt", sade han stillsamt.
  
  
  "Tack för ditt samarbete", sade jag, för att övergå till ledighet.
  
  
  Han stoppade mig. "Säg mig, Signor, är du på Interpol eller kanske på world press?"
  
  
  "Vi behöver detta, vi behöver något annat", sade jag. "Hennes professionella besökare till museet. Jag går till museer över utomhuspoolen, och sedan beskriva och katalogisera innehållet i olika publikationer. Hittills har mer än tio tusen personer har besökt den. Jag kunde inte vänta på galleri för att öppna, eftersom jag fortfarande har femtio-tre museer i sju andra Europeiska städer runt-resa söndagar. Jag måste gå nu, eftersom jag har några fler museer att besöka här i Rime idag."
  
  
  "Naturligtvis," sade han.
  
  
  När jag lämnade den unge mannen tittade på mig förvånat och undrade om han hade blivit lurad.
  
  
  
  
  Interpols kontor var beläget på 23 Via Filippo Turati, i en intetsägande byggnad. Vädret hade klarnat upp, och det var en skarp våren i luften i luften. Det skulle vara en bra morgon för att ta en promenad runt i Rom och uppleva atmosfären-gå till Tivoli, Bad i Caracalla eller den berömda Villa Adriana. Men det var fortfarande arbete att göra, och det arbete som väntar bakom den smutsiga fasaden av Interpols huvudkontor.
  
  
  Hon hittades av sin vän Tony Benedetto i Egots liten andra våningen kontor. Dim väggar och möbler för kontor var som lyses upp av solljuset strömma in genom det öppna fönstret och Tony stort leende .
  
  
  "Nick, min andra!" han hälsade på mig och gick runt på sin stol för att ge mig en kram.
  
  
  "Buon giorno, amico," sa han till henne med ett skratt.
  
  
  Tony var nästan min höjd, med tjockt mörkt hår och ljusa ögon. Vi har hjälpt varandra innan och hade mycket roligt tillsammans. Tony gillade att ha lite kul.
  
  
  Vi spelar detta spel. Han drog ut ett paket Lucky Strike och erbjöd Tony en cigarett.
  
  
  "Åh! Nu kommer jag ihåg varför jag gillar dig så mycket, Bambino. Eftersom du har goda Amerikanska cigaretter.
  
  
  Han tände den, och vi satt i tystnad en stund, rökning i tystnad. "Så du är den registeransvarige nu?" och han till slut sa till henne.
  
  
  Han ryckte på axlarna. "Om du bor i organisationen tillräckligt länge, kommer du så småningom bli chef, vare sig du vill det eller inte." Han log mot mig med sin tandkräm.
  
  
  "Jag kanske borde lämna på AX innan chefen avgår", sade jag. "Jag tror inte att jag kan hantera arbete på kontor.
  
  
  "Jag också," sade Tony. "Lyckligtvis, min lilla kampanj låter mig också att arbeta utomhus." De mörka bruna ögon var allvarlig nu. "Jag har ett ärende av ett rån i Vatikanen, Nick. Hur är du inblandad i det här?
  
  
  Det sammanfattade vad som hänt hittills av iller. Han berättade för Emu om dokumentet, men inte vad den innehöll. Han lyssnade bistert. Jag skulle vilja se dina polisen foton, bestämde jag mig. "Jag fick en ordentlig titt på den person som jag skadade."
  
  
  "Vi kommer att titta på ih tillsammans, Nick," sade han. "Jag sände en man till Vatikanen, men han ville inte att hitta något. Är det möjligt att vi kan arbeta tillsammans i den här frågan? "
  
  
  "Kanske," sade jag. "Men inte officiellt. Jag föredrar att Interpol inte vet anledningen till min närvaro."
  
  
  Han nickade.
  
  
  "Och en sak till," tillade jag. "Om vi kan hitta de dokument, det är min. Du kan inte ens nämna att det finns en ego din överordnade."
  
  
  Tony tyckte om det. "Okej, Nick," sade han. "Vi är intresserade av att få Vatikanens skatter tillbaka, vi behöver inte gräva i state secrets of the Americas." Den leende sakta tillbaka till hennes ansikte. "Jag har en känsla av att du har en bly."
  
  
  Hon togs ur hennes ficka med en liten kamera. Det var en Minolta med en mycket snabb slutartid, och han använde superpanchromatic film i den. "Jag tror att detta kommer att intressera dig," sade jag. "Hur snabbt kan det komma till uttryck ?"
  
  
  "Vi har ett litet mörkt rum," Tony svarade. "Och en professionell. Vi kommer att kunna zooma in runt lunchtid."
  
  
  "Bra," sa jag. Han tog näsduken och vecklade ut det. "Och då hon skulle vilja veta vart klump lera kom från." Kan du reda på det?
  
  
  "Det här kommer att bli lite svårare, amiko," han lutade sig fram och granskade den klump av lera. "Jag ger mitt ego till vårt apotek. Något annat?'
  
  
  "Inte just nu. Låt oss ta en snabb titt på dina fotoalbum ."
  
  
  Vi tillbringade mer än en timme att titta på polisens foton i en stor grå rum fyllt med arkivskåp, skrivbord och kvinnliga kontorister. När vi är klar, hon kände inte igen ett enda ansikte i hela bildarkiv att hon visste.
  
  
  "Jag var säker på att den här killen skulle vara det," sade jag. "Om personen du såg var Judas," Tony sa, dunka den senaste albumet,"han måste ha varit mycket försiktig med att välja sitt folk."
  
  
  "Exakt. Men detta rån som begicks av riktiga proffs, och oftast människor på denna nivå har ett kriminalregister ."
  
  
  Tony lagt en hand på min axel. "Vi har bilder och en bit lera," sade han. "Kom. Vi kommer att ha en god lunch, strö lite gott vin på eftermiddagen, och sedan gå tillbaka till dagens arbete utvilad.
  
  
  Han flinade och nickade. En sak som jag alltid tyckt om Tony. Egot och bekymmerslösa beteende var äkta, men jag visste att bakom slarv låg intelligens och list av en särskild polis.
  
  
  "Du har rätt", sade jag. "Vi kan inte göra något här förrän bilderna är redo."
  
  
  Vi gick till Mediterraneo Café och spelade detta spel på terrassen. Det började bli varmare nu att molnen hade skingrats, men vinden var fortfarande stark. På Tony ' s rekommendation, vi beställde stekt fisk. Det viktigaste var naturligtvis föregås av spagetti och sedan vit ost. Vår ljusa vita vinet var utsökt. Vi pratade om gamla dagar, och Tony förnekade rapporter i media om en tjej som vi båda kände. Vi skrattade en hel del, och för en stund trycket i söndags lättat, och hon kunde slappna av.
  
  
  Mer än en timme senare återvände vi till Interpols kontor. Bilderna har utvecklats och utvidgats till att 18x24. Tony tog ihs ur mappen och överlämnade dem till mig utan att titta på dem.
  
  
  "De gjorde ett bra jobb", sade jag. "Titta här."
  
  
  Han undersökte den första bilden. "Ja," sade han, " det är en bild, syns tydligt. Jag tror inte jag har någonsin sett något liknande, Nick. Mycket ovanligt.'
  
  
  "Jag håller med, och det är bra för oss."
  
  
  "I synnerhet. Jag ska göra fler utskrifter och välj den typ av sko ."
  
  
  Vi gick in i det mörka rummet, och lab-assistenten omedelbart lovat att göra fler kopior av de bästa bilderna. Sedan Tony tog en lista på sko butiker i staden, och hennes, ringde några samtal för att kolla in skon tillverkare. Det var ett dussin ihs över hela Italien.
  
  
  Medan Tony beställt flera män att besöka sko butiker, vände han tillbaka till hotellet för att koda en rapport för Hawk. Jag var tvungen att sätta egot i en "brevlåda" där egot kurir skulle plocka upp det och skicka det till Hasen. AX inte använda en telefon, även med en tal-omvandlare, utom när ett brådskande meddelande skulle levereras. Jag skrev min rapport och skickade det till Ego brevlåda.
  
  
  När jag kom tillbaka till mitt rum, jag hittade Tony ber mig att ringa till em.
  
  
  "Vi har hittat en tillverkare," sade han. "Detta är en webb-företag i landet som är engagerade i att producera en sådan design. Vi håller för närvarande på att sammanställa en lista över de återförsäljare som bygger på tillverkarens reskontra."
  
  
  "Okej", sa jag. "Jag ska vara där innan du är klar. Mina komplimanger för din effektivitet ."
  
  
  -
  
  
  När hon återvände till Tony Slickar, av kvällen hade hon lärt sig att skofabrik i hallen i Milano som kallades den Nya italienska Samhället. Representant i Rime fick endast små mängder av skor från fabrikerna, och säljs ih att endast två butiker i staden. Odin runt dessa butiker gick i konkurs för ca ett år sedan. Som ett resultat, det var bara en butik i utkanten av staden .
  
  
  Efter en utredning fick vi reda på att ägaren till butiken var en viss Luigi Farnese.
  
  
  "Nu ska vi hitta ego", sade jag. "Det är om vår man köpte balett tofflor i Rime."
  
  
  "Förmodligen," sade Tony. "Vi tror att vi har också identifierat din bit av lera, amiko. Vår kemist tycker att det är Sicilien.
  
  
  "Hmm," sade jag. "Maffian".
  
  
  -
  
  
  Tony hade andra saker att göra, så han tog en taxi till affären ensam. Det var beläget på en smal gata i en av Rim: s nya stadsdelar. Skor och andra produkter som såldes i skinn. Farnese, en kort, fet man med en smal mustasch, var mycket hjälpsam.
  
  
  "Tre kunder har nyligen köpt dessa crepe-sulor skor", sa han. "Jag skrev ner ih namn."
  
  
  Henne, tittade på namnen. Barzini. Aranchi. Pallotti. De ville inte berätta för mig något.
  
  
  Frågade jag henne. "Kan jag kopiera hennes namn?"
  
  
  "Naturligtvis, för estestvenno.'
  
  
  Jag har aldrig gjort det, tackade säljaren och vänster.
  
  
  
  
  Nästa dag, Tony tog med mig till polishuset, där hennes ego assistent som var tänkt att vara, och emuer bestämde mig för att gå igenom det digra filer. Vid lunchtid, vi hittade vad vi ville ha. Rocco Barzini hade en frispark. Listan var gammal och nen bara nämnt ett mindre brott. En timme senare hittade vi egot hos polisen foton. Det var mannen som sköt henne i Vatikanen .
  
  
  Tony ges en kort stund med arkivarien.
  
  
  "Polisen har inte hört från Barzini i ganska lång tid", sade han," och de har förlorat sitt ego i utseende."
  
  
  "Vet de inte var han är?"
  
  
  "De säger nej."
  
  
  "Tja, vi vet att han var i Sicilien nyligen."
  
  
  "Ja, kära andra, men denna kunskap är av stor nytta för oss. Sicilien är en stor ö med en tystlåten befolkningen. Du kommer att se att det kommer att bli mycket svårt att få någon att prata om Barzini eller någon annan." Jag höll med honom. Då han plötsligt att tänka på Gina, en tjej som inte var kopplad till maffian. "Kanske, "sade jag," kan vi få reda på något om vår crepe - sulor vän här i Rime."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Jag gick för att se Gina som natt. Hon visste att jag var på väg och gjorde en läcker edu. Huvudrätten var scallopini alla Firenze, med smält ost på kött och spenat. Först var det spagetti, då kalvkött, och slutligen ost och en fin present. Det röda vinet var utmärkt.
  
  
  "Gör alla italienska kvinnor laga mat så bra också?" frågade han henne, när vi spelade ett spel som detta på bänken.
  
  
  Gina sätta sin arm runt mina axlar. "Det är inte alla som är runt omkring dem," sade hon,"men de flesta italienska kvinnor är." Hon drog upp benen under henne, och hennes kjol gled upp hennes lår, som utsätter hennes vita skinkor.
  
  
  "De gör en massa saker bra", sa jag mjukt.
  
  
  Hon log och kysste lätt min nacke. "Jag trodde du skulle komma tillbaka till mig, Nick," viskade hon.
  
  
  "Jag är rädd att det är affärer", sade jag skuldmedvetet. "Åtminstone är det huvudsakliga målet i kväll".
  
  
  Hon ryckte hon bort handen. "Det är ju inte precis smickrande är det?" sade hon, skäggtorsk.
  
  
  Han log mot henne och drog henne nära. "Detta är mycket viktigt, men det betyder inte att jag inte vill se dig igen."
  
  
  Han vände sitt ansikte mot honom och kysste henne på läpparna. Hon lägger sina armar runt min hals. "Det är bättre för ben," hon mumlade. Sedan hon bröt gratis. "Vilken typ av företag har du då?" frågade hon. "Jag trodde du var i utländsk tjänst."
  
  
  "På ett sätt", sa jag. Gina, jag kan inte säga exakt varför hon är i Rimfrost. Men du kanske kan hjälpa mig, om vad du har berättat för mig om dig själv är sanna."
  
  
  Hon kysste min örsnibb. "Vad menar du?'
  
  
  "Du sa att du vet att folk från underjorden."
  
  
  Hon skyggade lite. "Men du är inte polis."
  
  
  Hon tvekade. Sedan dess beslutat att säga hej så mycket som möjligt. "Av någon anledning kan jag inte förklara det för dig, Gina, "sade jag," jag är intresserad av vad som hände i Vatikanens Bibliotek för några dagar sedan."
  
  
  Hennes mörka ögon var ännu större än vanligt.
  
  
  "Diavolo ! Är du intresserad av Vatikanen rån?
  
  
  "Ja," sade jag.
  
  
  'Ah. Jag vet inte. Det finns vissa typer av brott som du inte kan få information om. Det är ett sådant brott. Ingen vet något om det."
  
  
  "Jag förväntar mig inte att ni berättar för mig om brott, antingen", sade jag. "Jag var bara hoppades att du skulle berätta för mig om någon."
  
  
  Hon ryckte på axlarna. "Vem är denna person?'
  
  
  "Ego namn är Barzini," sade jag. "Rocco Barzini".
  
  
  Hon tänkte efter en stund. Sedan sa hon: "jag vet inte det namnet."
  
  
  "Tänk efter noga, Gina", sade jag och kysser hennes hand. "Detta är mycket viktigt för mig."
  
  
  Efter en stund sa hon " Nej, Nick, som jag inte känner den här mannen."
  
  
  Han suckade.
  
  
  "Polisen själva inte har några ledtrådar i detta fall," fortsatte hon. "Det skulle vara bättre om du sätter denna fråga runt i ditt huvud."
  
  
  Jag kunde se oron i hennes ögon. "Gina", sade jag," jag kan inte."
  
  
  Hon lutade sig tillbaka i soffan och tuggade på sin underläpp eftertänksamt. "Tja,"sade hon sakta," om jag inte kan övertyga dig att ge upp, kan vi göra något."
  
  
  'Ja?'
  
  
  "Det är en kvinna. Jag träffade henne genom Rosa, en vän från kaféet."
  
  
  "Jag minns Rose", sa jag.
  
  
  "Denna kvinna äger en bordell i Piazza Montecitorio. Hon vet Romerska brottslingar bättre än sina bröder. Kanske vill hon prata med dig." För en avgift.'
  
  
  "Jag ska betala dig," sade jag.
  
  
  "Du måste gå dit ensam. Hon låter inte kvinnor in i hennes hus, utom de flickor som arbetar för henne."
  
  
  "Kan jag få se henne i kväll?"
  
  
  "Jag ska ta en titt."
  
  
  Hon gick till telefonen, ringt ett nummer, och talade i dämpad ton. Ett par minuter senare, hon hängde upp och satte sig ner bredvid mig på soffan.
  
  
  "Det är okej", sa hon sorgset. "Du kan gå dit för efter tio-tiden.
  
  
  Hon är redo att prata med dig. Hon nämnde inte namnet på den person du letar efter. Hon är rädd att hennes telefon är ibland utnyttjas av polisen."
  
  
  "Tack, Gina," sade jag. Han tittade på sin klocka. Det var nästan tio-tiden. "Då skulle jag gå bättre," sade jag.
  
  
  "Det är något annat."
  
  
  'Ja?'
  
  
  "För att göra ditt besök ser ut som vanligt, hitta en runt flickorna innan du kan prata med Fru Angelica."
  
  
  Hon lyfts av hennes buttra hakan med pekfingret. "Kanske jag kan undvika det," sade jag.
  
  
  Hon såg allvarlig ut. "Inte spela spel med Fru Angelica, Nick. Hon sa att hey, du kommer att betala för flickan och för att du ska få tillbaka dina pengar."
  
  
  "Jag kommer att titta på det."Det var inte en trevlig tanke på att lämna Gina och gå till sängs med en prostituerad. "Var inte rädd för evigt. Jag menar, tjejen. Steg försäkrade mig om att Mrs Vasari är mycket noga med sin hälsa."
  
  
  Fick upp. "Om du är okej, jag ska komma tillbaka hit efter att jag prata med henne."
  
  
  Hon tittade på mig med tårar i hennes ögon. "Jag skulle verkligen vilja det," sade hon.
  
  
  
  
  Jag tog henne med taxi till Piazza Montecitorio. Torget var en ful en del av staden, inte för kvällspromenader. Huset, som var mycket gammal, med en vittrad fasad. Alla fönster var upplyst, men på bottenvåningen mörkarna var dragna och fönster ovanför dem var stängt, vilket innebär att endast strimmor av gult ljus .
  
  
  Som hennes carapace korsade trottoaren, såg hon en man som stod på nästa veranda. Han var inte ute i min riktning, men hans egoism gjort mig försiktig. En tunn ung tjej som släppte in mig. Några fler kunder flyttade in i det stora vardagsrummet, där de träffade tjejerna, medan jag väntade i hallen utanför den stora salen, alla verkade vara medveten om min närvaro.
  
  
  En smal, medelålders kvinna med svart hår slicked rak rygg närmade sig mig. Frågade jag henne. "Fru Angelica?"
  
  
  Hon log tunt. "Nej, henne till sin Fru Angelica. Vill du ha en tjej?
  
  
  Han visste inte hur han skulle reagera. 'Ja.'
  
  
  När vi gick in i vardagsrummet, flera kvinnor såg ut i vår riktning. En ung blond kvinna fram till oss. Hon var klädd i ett par korta svarta trosor som utsätts de flesta av hennes lår och bröst. Hennes betygsatt henne på cirka arton, hon kände en annan touch av oskuld till hennes hjärtformade ansikte. Hon frågade mig på italienska om hon kan hålla mig sysselsatt . Hennes slutsats var att hon var precis lika bra, eller lika dåligt, som de andra. Han nickade mot henne.
  
  
  Hon log och tog tag i min arm possessively. Mrs Vasari mamma vänster, och tjejen frågade om jag ville ha något att dricka innan vi gick till hennes rum. "Nej,"sade jag," låt oss gå upp nu."
  
  
  "Ah, du ser fram emot det, är du inte?" Hon ledde mig upp för trapporna till ett rum på bottenvåningen.
  
  
  Så fort dörren stängdes bakom oss, hon började klä av mig. "Du är engelska, inte du?" Maria fick många Engelsmän ."
  
  
  Han låta det ha sin gång för ett tag. Ser ut som hej gillade det. Jag inte ta mina vapen, ett riskabelt drag, men jag ville inte att locka till sig onödig uppmärksamhet på denna plats . Han lyfte upp henne till kanten av järn säng och tog av hennes balett tofflor och byxor, medan Maria skickligt bort hennes tunna kläder. Nä hade en vacker ung kropp med en liten midja och företag fulla bröst. Det var ett blåmärke på Nä vänster lår, ingen tvekan kvar av en varm kund.
  
  
  "Tycker du Maria?", frågade hon.
  
  
  Han stod bredvid sängen och tog av resten av hans kläder. "Ja, Maria, du är mycket vacker." Henne, log och menade det .
  
  
  Hon satte sig ner på golvet vid mina fötter och började att smeka mina lår. "Du är väldigt vacker", sade hon. Hennes hand gick upp till mitt könsorgan och arbetade där. Hon lutade sig fram och kysste mina lår. Hon lyftes upp till kanten av sängen och flyttade till mina lår att krypa upp mot varandra.
  
  
  När han kom in i rummet, allt han tänkte på var att prata med Fru Angelica. Men som Maria har arbetat på ett mycket kunnigt med mig, min upphetsning växte, och när hon sträckte ut sig på sängen och stoppade kuddar under hennes lår, hon var redo.
  
  
  Hon visste att hennes yrke väl. Hon visste exakt vad de ska göra och när du ska föra mig till en explosiv klimax. När det var över och vi låg i en svett på skrynklig duk, hon verkade glad över att jag fysiskt var nöjd. Hon hade inte förväntat mig något annat. Så för mig... Ja, det var vad jag betalade för.
  
  
  Jag frågade henne om Fru Angelica.
  
  
  'Ah. Du är den enda som vill prata med Madame.
  
  
  "Ja. Kan du ta mig till henne?"
  
  
  "Kom med mig."
  
  
  Hon ledde mig till en andra våningen kontoret och vi gick ner för en mörk hall till ett bakre rum. Hon knackade två gånger, och när hon öppnade hennes, hon till vänster.
  
  
  "Du vill prata med frugan?" den mörkhåriga kvinnan frågade.
  
  
  Hon såg mimmo nä in i rummet. Det var mjukt belysta med blått och rött ljus. Doften av rökelse viftas ner i korridoren .
  
  
  "Ja, hon sa att hon ville se mig, sa jag.
  
  
  "Kom in," sade kvinnan, kliva åt sidan.
  
  
  Hans kom in i rummet, och lukten av Stahl var kvävande. En figur i rika silke tillbakalutad på en låg baha ' i-i en tjock heltäckningsmatta rum . När han kom för att slicka henne, han såg att hon var en ovanligt fet kvinna. Hey, hon borde ha varit minst sjuttio, men hon var starkt gjort upp, som en varning från en början av filmen. Hennes smidiga, rynkigt ansikte var täckt av smink, hennes ögon var svarta och hennes ögonlock var mörkblå . Att rodna var utsmetad på hennes feta kinder, och rött läppstift bildas en falsk mun. Allt detta var täckt av en orange peruk. Hennes tjocka vita händer stack ut runt hennes siden klänning som två skrumpna bollar av degen, och sedan hennes läder fingrar var inredda med minst ett dussin ringar.
  
  
  "Är att Mr Carter?" Jag tog upp sin gamla röst.
  
  
  "Yes, ma 'am", sa jag.
  
  
  Biträdande drivit en stol till soffan och vinkade åt mig att sitta ner. "Jag är ledsen om illaluktande saker", viskade hon. "Madame har en konstig kropp lukt, som hon masker med rökelse."
  
  
  Sälja nickade också.
  
  
  "Sluta viska och tiptoeing," Fru Angelica berättade kvinnan. "Du kan lämna oss ifred för en stund."
  
  
  "Yes, ma' am." Hon vände sig om och gick ut genom rummen. "Du ser bra ut," Mrs Vasari sade på engelska. "Har du något emot om jag tar bort denna peruk? Mycket varmt."
  
  
  "Naturligtvis inte", sa jag.
  
  
  Hon spetsade hennes putande läppar och tog bort de orange peruk från hennes huvud. Hon var nästan skallig, med tofsar av vitt hår som sticker ut här och där. Att bära en peruk, hon var den mest bisarra kvinnan han någonsin sett. Utan hennes peruk, hon var en karikatyr av en sorglig gammal kvinna. Konstigt nog, för jag gillade det.
  
  
  "Okej," sade hon i en gammal mans spröda röst. "Jag förstår att du har kommit för att be om information." Samtalet tog Nä ' s breath away.
  
  
  "Mitt i dell, ma 'am", sa jag.
  
  
  "Bara att ringa mig Nellie."
  
  
  "Nellie?" Jag frågade henne misstroget.
  
  
  "Min far var en engelsk sjöman. Trots min italienska mors protester, han insisterade på att ge mig namnet Nelly."
  
  
  Hon rynkade på hennes tunna, målade läppar i en groteskt leende. "Skulle du lita på att jag var en mycket attraktiv kvinna?"
  
  
  "Naturligtvis."Hennes hopp om att min röst låter trevlig.
  
  
  "När jag var sjutton, jag fick ett erbjudande från den Venetianska adeln," hon croaked. "Hon vägrade. Du ser, hennes hotell är mer än ett spa äktenskap.
  
  
  Jag ville inte säga något eftersom jag inte vet vad jag ska säga.
  
  
  "När hon var som grundades av detta hus, hon var värd några av de mest framstående människor i Europa, Mr Carter. Mina flickor visste statsmän och höga tjänstemän. Namnet på en viss minister var känd över hela Italien . Han har aldrig legat med tjejer. Han tittade på dem klä av sig och frågade sedan ih att stå naken framför honom medan han lekte med sig själv. Du vet aldrig vad varje persons önskningar ."
  
  
  Hon var redan håller på att kvävas i denna konversation. "Senare," sade hon, " den undre världen skulle ofta komma hit. Maffian och andra. Ih kände henne hela tiden, Mr Carter. Jag fick höra en massa saker, men jag har aldrig sålt information om personer som jag gillade."
  
  
  Stanken i rummet hängde upp mina näsborrar. Den skrynkliga mask fortsatte. "Har du kommit för att fråga om en människa."
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Ego namn?"
  
  
  "Rocco Barzini".
  
  
  Ögonen stirrade på mig under en lång tid på den skrynkliga huden, sedan återvände till mitt ansikte. "Jag vet att egot . Vilken information som är inblandade? '
  
  
  "Kan du berätta för mig var att hitta ego?"
  
  
  "Kanske," en hes röst som svarade. "Om informationen är värt en hel del pengar till dig."
  
  
  "Jag har pengar", sade jag.
  
  
  "Tjugo tusen lire?"
  
  
  Hon tvekade. Det var en hel del pengar, men jag hade en idé som jag inte kunde förhandla med Nelly Vasari.
  
  
  'Bra.'
  
  
  "Har du det med dig?"
  
  
  Han nådde i en minut, tog ut en tuss lire, räknade ut tjugo tusen, och räckte pengarna till Nellie. Hon plockade upp egot och räknade på det igen med sin klumpiga gamla fingrar. När hon var klar, hon höll räkningen upp till hennes ögon och studerade gravyr och strukturen på det papper.
  
  
  Frågade jag henne. "Nöjd?"
  
  
  "Du kan inte vara nog försiktig i mitt arbete", sade hon, " även när det handlar om Amerikaner. Men det är inget fel med dina pengar, så jag ska berätta allt jag vet om denna parasit Rocco Barzini.
  
  
  Hon ålade sig in i den snidade orientaliska stol bredvid soffan, det mjuka köttet på hennes axel svajande fram och tillbaka.
  
  
  "Barzini kom hit från tid till tid. Han var en liten tjuv som misshandlade mina flickor. Han var i fängelse. Han brukar bor och arbetar i Rime, men ibland försvinner för flera år. Han tillbringade en tid i Neapel, där han blev intresserad av prostitution och droger. Och nyligen återvände han till Rom med en man vars namn du kanske vet-Giovanni Farrelli."
  
  
  "Jag tror inte det", sade jag. Men jag kom ihåg hennes namn, runt Gina ' s historia.
  
  
  "Varje cop i Rime vet att namn, Mr Carter. Han är en rik man med flera legitima intressen. Det mest lönsamma är en framgångsrik utveckling och byggföretag Makelaardij Farelli . Men bakom detta respektabla fasad, Signor Farrelli är en ledare i underjorden, en drog återförsäljare och andra illegala verksamheter. Han är ansluten till en gangster, Mr Carter, och hans namn är ansluten till en konst stöld som ägde rum i Venedig för ungefär ett år sedan.
  
  
  "Intressant," mumlade jag.
  
  
  "När Rocco Barzini återvände till Rom, han var Farrelli' s livvakt."
  
  
  'Lojala. Och att Farrelly liv i Rime?
  
  
  "Signor Farrelli har många bostäder," hon croaked. "Han har en plats att bo i staden, men han är nästan aldrig där. Han har en villa norr om Rhyme och en svit på ett hotell i Capri som han äger . Det är nästan alltid i Capri vid denna tid på året.
  
  
  Hon plockade upp flaskan och sprutade en väldoftande lukt i rummet. Vätskan gjorde hennes hår ser våt och blank i det mjuka ljuset. Hon sniffade söt doft, näsborrar fackling, sedan hostade våldsamt.
  
  
  Frågade jag henne. "Är du okej?"
  
  
  "Ja, ja", sade hon. "Okej, unge man."
  
  
  "Tror du att Barzini och Farrelli kan vara på detta hotell i Capri?"
  
  
  "Mest sannolikt, Mr Carter. Hotellet heter Caesar Augustus och ligger i mitten av ön ."
  
  
  "Du har varit till mycket stor hjälp."
  
  
  "Jag har alltid värde en person för pengarna." Hennes målade, läderartade mun log torrt.
  
  
  Han gick upp för att lämna.
  
  
  "Du måste betala femton tusen lire för flickan," Mrs Vasari croaked. "Du kan betala på botten. Och komma tillbaka igen, Mr Carter.
  
  
  "Tack", sa jag.
  
  
  I hallen, jag tog ett djupt andetag av den. På nedervåningen, han betalade mörk-haired kvinna för en kort vistelse med Maria och vänster. Utanför, den friska luften hade aldrig luktat så gott.
  
  
  Hon berättade för mig att jag kunde hitta en taxi på boulevard lite längre bort, så jag gick i samma riktning. Det var en kvav kväll, en trevlig kväll. Men halvvägs över nästa block, shaggy hört henne. Han vände sig om och såg två män som närmar sig snabbt .
  
  
  Jag hade ingen anledning att tro att jag var i någon fara, men när de närmade sig, hennes kropp pressas upp mot stönande hus. De saktade ner. En gick omkring dem mimmo mig, den andra bredvid dem. Då man som passerade mimmo vände och skära mig . Jag tyckte jag kände igen ansiktet jag sett i Nelly Vasari hus.
  
  
  "Firth Mar!" sade han, att stoppa mig avsevärt.
  
  
  Att jag inte har ett val. Jag sade, " Vad hände?" . "Hofretta!"
  
  
  Jag var i en hast.
  
  
  "Vad gjorde du talar till Fru Vasari om?" En annan, mindre muskulös man frågade på engelska.
  
  
  Han tittade på mannen torg, pock-märkt ansikte, och plötsligt kände mig naken utan en luger eller ett par stilettos.
  
  
  "Hon är en gammal vän till mig."
  
  
  Den stora mannen morrade. Du har aldrig varit där, Signor.
  
  
  Hon knuffade honom. "Flytta över!'
  
  
  "Inte förrän du säger vad du säger Madame," sade han.
  
  
  "Jag har redan sagt det. Det var en förnyelse av en gammal vänskap ." Hennes hotell pass mimmo dem.
  
  
  En muskulös man som slog mig hårt i huvudet. Det föll på hans följeslagare, som lät sin näve in i mitt liv. Kombinationen av två slag slog mig för en stund . Det slog hus hårt, och flämtade som en fisk . Jag såg en annan knytnäve kommer på mig och försökte undvika det, men fick en snabb örfil. Ögonblick senare, var jag tog bakifrån. Smittkoppor-märkt ansikte flyttade framför mig.
  
  
  "Berätta om den här konversationen," fräste han.
  
  
  "Gå till helvetet. Jag stönade.
  
  
  En knytnäve slog i mitt bröst. Innan han kunde återhämta sig från slag, hennes två första var träffad i ansiktet. Henne, kände jag att mitt huvud luta åt sidan. Dessa gangsters kunde sina grejer. De har förmodligen inte ens har något att göra med den typ av män som hon skulle ha velat ha, men som inte gör mycket skillnad just nu.
  
  
  "Sluta med det", säger han morrade. Jag såg blixten av ett blad, och sedan stiletto hållas under min näsa.
  
  
  "Säg det, eller om jag ska klippa dig!"
  
  
  Han kunde andas igen. "Okej", sa jag. "Jag ska säga det." Kniven försvann inte, men det förblev orörlig.
  
  
  Nu hade han återfått sin styrka. Det smala bladet på kniven var bara tre centimeter från mitt vänstra öga. Jag borde ha vetat mycket väl vad jag höll på med.
  
  
  "Vi pratade om slam företag avslöjas", sa jag, fortfarande andades tungt. Han flyttade hans högra ben, så att det var mellan egots utspärrade fötter . "Mrs Vasari sällskap?" "Vad är det?" frågade han misstänksamt. "Varför?"
  
  
  Den andra mannen var höll mina händer och lite mindre tätt.
  
  
  "Ja", sade jag och förbereder mig för åtgärd. "Du ser, ta med henne till ett hotell, be henne att öppna ett hus i Milano."
  
  
  'Vilka? Mrs Vasari aldrig skulle -"
  
  
  Han drog den massiva människan framåt ett steg och körde sitt högra knä hårt in sin pung. Ego är vridna ansikte. Han tappade stiletto på gatan. När jag satte min fot ner, jag klev på undersätsig man vrist med min högra fot . Han skrek och egots makt försvagades. Jag smällde min vänstra armbåge i hennes ego bröstkorgen så hårt jag kunde. Jag hörde det spricka. Han skrek och föll ner på hans sida, och smällde in i väggen bakom oss.
  
  
  Det andra som slog mig. Hon var blockerad av en vänsterhänt punch och återvände med en rätt. När han föll till marken, han nås för en stiletto, men det gled in i mörkret. Sedan kände hon ett förkrossande slag på hennes rygg. Den stora killen tryckte upp mot gnälla, och attackerade mig igen. Ett ego knytnäve slog in i bakhuvudet och han föll på knä. Det föll på sin sida. En hård boot smällde till mig i ansiktet. Jag slog den med baksidan av min hand, och den flög iväg.
  
  
  När jag blev sparkad i sidan igen, jag stönade högt. Han nått ut med sin fot och missade. Den muskulösa mannen stod upp igen .
  
  
  "Basta cosi!" sade han. Han bestämde sig för att lämna.
  
  
  Egot följeslagare skyndade efter honom, och de försvann runt hörnet. Det är svårt att sel. Det kändes som jag hade gått igenom en gigantisk köttkvarn. Jag hade så svåra smärtor i min kropp att det var omöjligt att avgöra vilka områden som var skadad. Han höjde sin hand mot hans ansikte. Det var en blodig röra.
  
  
  Han lutade sig mot huset för ett par minuter, i hopp om att smärtan skulle avta. Hennes, var alltför optimistisk. Han snubblade ner den mörka gatan för flera hundra meter och nådde slutligen boulevard. Precis som hon hade sagt, en taxi snart anlände. Ego kallade henne och gick in.
  
  
  "Vad diavolo !?" föraren utbrast när han såg mitt ansikte.
  
  
  Han gav emu Gina Romano adress. Han körde fort för att få runt mig i sin taxi så snart som möjligt. Han gick upp för trappan och smällde Gina ' s dörr. När hon öppnade det, hennes ögon vidgades i chock.
  
  
  "Dia mio!" utbrast hon.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Mina underarmar var tunga, och min mun var torr. Han försökte att återhämta sig. Allt jag kunde minnas efter mötet Gina var att jag lyckades få Hawke på telefonen med rösten converter för att låta em vet . Han sade att han skulle ringa mig i morgon. Han flyttade en av hennes ben. Han kunde känna den andra kött under lakanet . Han sprang sin hand över den mjuka svälla av liv, till en varm plats där hans lår uppfyllda. Gina vände sig till mig. Hennes vänstra bröst borstad min sida, och jag kände hennes bröstvårta glida mimmo mig. Han nådde under lakanet och rörde vid hennes mjuka, varma päls . Försöker att ignorera smärtan, han rullade in på hans sida, han kramar hårt runt skinkan.
  
  
  "Mm", sa hon, fortfarande stänger ögonen.
  
  
  Hon snuggled upp till min kropp och lindade sina armar runt min midja. Då släppte hon ut annat ljud, och hon öppnade ögonen, blinkar.
  
  
  'Smeknamn? Är du säker på att du känner dig bättre?
  
  
  Han drog hennes höfter upp till mig, och hon slängde en arm över min axel. Hennes bröst tryckte mot mitt nakna bröst.
  
  
  "Inte mycket," mumlade jag. "Men jag tror att situationen kommer att förbättras under den närmaste framtiden."
  
  
  Hon skildes hennes fylliga läppar. De nykläckta tungan var varm och söt. Hennes höfter studsade försiktigt mot mig. Kiss fick oss att kippa. Gina svängde hennes högra höft över min höft, och min värk i kroppen var glömda i brådskan som grep oss som hennes vände sig om och lyfte hennes kropp för att ta mitt tryck. Hon kom till mig frivilligt, och på samma gång, vi nådde ett klimax.
  
  
  Sedan hennes bänkpress är på hennes rygg för att vila. Gina låg bredvid mig, tittar upp i taket. Slutligen, han höjde sin hand och försiktigt rörde vid sår över hans vänstra öga och på hans högra kind. De var torra, men hela sidan av mitt ansikte gör ont . Som genom ett mirakel, mina tänder verkade fortfarande vara där. Han drog ner lakanet och såg några blåmärken på hans överkropp.
  
  
  "De behandlade mig väl," sade jag, " men jag tvivlar på att de kommer att kunna gå så smidigt denna morgon."
  
  
  "Stackars pojke," Gina spann mjukt. Hon lägger sin hand på min höft.
  
  
  "Jag hoppas de inte bry sig om Nelly Vasari," sade jag.
  
  
  "De kommer inte att göra det, Nick. Nä har många mäktiga vänner ."
  
  
  "Jag trodde att de var Sicilianare," sade jag. "Även om det inte finns något direkt samband, nu Barzini eller Farrelli har hört det."
  
  
  .
  
  
  "Nick," Gina sade vrida mig. "Är du på väg till Capri?"
  
  
  Frågade jag henne. "Varför vill du veta det?"
  
  
  "När du berättade för mig allt om din delaktighet i stöld sista natt, du kanske inte har vetat om det, men du tvingade mig att hjälpa dig," sade hon. "Och jag kan hjälpa dig. Du kan väl lita på mig helt nu när du har litade på mig under en lång tid. Jag vet inte detta Farrelly kille. Du minns henne att berätta för dig att jag var en ego älskare. Jag vet att hennes ego allt, ego, id, ego vanor. Jag kan vara till nytta för dig."
  
  
  Frågade jag henne. "Hur länge har du varit ... med Farrelly?"
  
  
  Hon undvek min blick. "Ett par månader. Han köpte mig en massa saker, men egot grymhet var outhärdlig för mig."
  
  
  "Hur kan jag vara säker på att du kommer nu att hjälpa mig mot honom?" Hennes, kände mig ytterligare.
  
  
  Hon minskat hennes ögon. "Jag hatar Farrelly, Nick. Jag svär att du kan lita på mig.
  
  
  Henne, tyckte om den och bestämde mig för att prova det. "Okej," sa jag, " jag ska ta dig till Capri. Min andra Interpol officer kommer med oss."
  
  
  "Ta med en polis?"
  
  
  "Ja." Hon stannade. "Farrelly rånad Vatikanen, Nick?"
  
  
  "Det finns en god chans att."
  
  
  "Men varför ska dina regeringen bryr sig?" Han tittade på Nä eftertänksamt. "Under rånet, något som hör till min regering var stulen. Du behöver inte veta Jin längre. Fråga mig inte igen."
  
  
  
  
  "Okej, Nick."
  
  
  Telefonen ringde. Gina fick upp, gick till andra änden av rummet och plockade upp telefonen. Hennes nakna kropp såg fortfarande attraktiv. En stund senare, hon vände sig om . "Detta är för dig.'
  
  
  Det måste vara Hawk. Det var han.
  
  
  "Vem fan det var som att skräddarsy?" han skrek över miles av havet.
  
  
  Hennes, sa han och skrattade, trots hans hårda, sjukligt ansikte. "Åh, en flicka," sa jag oskyldigt.
  
  
  "Ja, ta den skräddarsydda, flicka!"
  
  
  "Det är okej", sa jag. "Och jag bara lägga den på lönelistan."
  
  
  "Till vilken utsträckning?" Hans röst lät sur.
  
  
  "Vet du, jag kommer aldrig att debitera dig för detta", sade jag. "Jag anlitade Gina på tillfällig basis. Det ansluter mig till källan, det är viktig information som jag diskuterade med dig.
  
  
  "Så länge du vet vad du gör!" Han pausade för att hitta sin sarkasm, " jag hoppas du hade en bra natt, Nick."
  
  
  Ego: s intentioner var tydliga, men hon förblev oberörd. "Åh, ja, sir. Henne känner jag mig mycket bättre om mig själv.'
  
  
  "Titta, är du okej? Du lät lite slå upp förra natten.
  
  
  "Jag mår bra", sa jag.
  
  
  "Vi har utfört en översiktlig Judas "filer", fortsatte han," och vi har nyheter för dig. Farrelly namn dök upp i Judas fil för flera år sedan. Han stal vissa offentliga handlingar i England. Farrelly är en stor pojke. Han är antingen en gangster eller har nära band till dem."
  
  
  "Ja. Som killen som kan tillhandahålla den personal och utrustning för en serie rån Judas fram."
  
  
  "En röst på vad det kom till, Nick. Jag tror att du borde gå till Capri.
  
  
  "Jag ska flyga till Neapel senare."
  
  
  "Bra. Håll mig underrättad. Detta fall kan vara större än vi tror ."
  
  
  "Exakt.'
  
  
  "Försök att få lite sömn på natten."
  
  
  Han log mot henne. Han visste att Hawk var leende, också, med sina tunna ansikte. "Ja, naturligtvis", sade jag.
  
  
  -
  
  
  Senare på morgonen gick jag till Interpols kontor och informerade Tony Benedetto om den senaste utvecklingen. Han hade en fast fil på Farrelly. Det var en referens till "Mr J." Det var senare än angivande av AX.
  
  
  "Juda och Farrelly verkar ha blivit bra vänner", sade Tony.
  
  
  "För Farrelly, jag vet inte." "Men ingen är Jude ännu. Han bara upprätthåller hänsynslös affärs-kontakter." Jag tittade på mappen med filerna. "Judas är inte exakt människa, du ser, han förlorade sina händer i en olycka när han var ung, och han har konstgjorda händer som ser ut som kött och blod, men står under ett "skin" av massivt stål. Dessa händer symbolisera en person. Han nästan dödade mig med dem en gång.
  
  
  "Vi kommer att be för att han inte har en chans till," sade Tony.
  
  
  "Är du redo för att åka till Capri?"
  
  
  "Ja . "Vad tiden gör vårt plan avgår?"
  
  
  'Klockan fyra. Vi ska vara i Neapel i en timme, och på ön i början av kvällen."
  
  
  
  
  Det var fortfarande ljust när vi tog bergbanan till staden Capri, en snow-white island dränkt i blommor. Ön var så liten att den kobolt-blå havet kan ses från nästan var som helst i staden. De smala, slingrande kullerstensgator haft otaliga trappor som leder upp och ner för att andra nivåer. Turister som fylls det lilla torget i centrum och drack cinzano vid solnedgången. Två kvarter från torget var Caesar Augustus Hotel, en stor, vacker byggnad med en bougainvillea träd över ingången.
  
  
  "Rösten är för alla," Gina sa när vi stod framför den. "Suite Farrelly lever i är i tredje våningen lounge. Du kan se balkongen här. När Farrelly är det, han har två livvakter, men du kan bara se ett runt dem. Den andra han gömmer sig när främlingar kommer på besök . I det lilla rummet bredvid vardagsrummet, det är en metall stol som är alltid låst. Det kan vara något viktigt i detta." Sedan frågade hon: "Vad ska du göra när Farrelly anländer?"
  
  
  "Hålla vårt folk en hemlighet så länge som möjligt", svarade jag. "Vi kan lära om mark eller hus på ön. Naturligtvis, hennes, och jag hoppas Ego inte finns, eftersom vi inte har tillräckligt med bevis mot honom för att gripa honom. Judas är rätt person för mig. Jag hoppas att han har vad jag letar efter." Sedan: "Du kan inte gå upp på övervåningen."
  
  
  "Varför inte, Nick? Jag kan vänta på henne i korridoren tills du be."
  
  
  "Nej, det är för farligt. Du går till kaféet på torget för en drink."
  
  
  "Okej," Gina sa besviken.
  
  
  "Om du inte hör från oss inom en timme, vänligen boka ett rum på Paradiso Hotel."
  
  
  "Jag ska göra det. Hon ryckte på axlarna och gick mot torget.
  
  
  Tony log och skakade på huvudet. "Bra informant, amiko," han blinkade mot mig.
  
  
  "Du skulle ha sett Nelly Vasari," sade jag.
  
  
  Inför en situation som den Tony och jag var i, var vi tvungna att spela med beröring . Det är som att spela schack, eftersom man efter de första två eller tre varv åt gången, det finns en hel del möjligheter. Så vi åkte till lägenheten med mycket preliminära idéer. Vi knackade, i hopp om att det skulle finnas något svar . Men dörren öppnades och vi såg en tjej som står där . Nä hade platina blonda hår och rosa läppstift på hennes fylliga läppar. Hennes blom-mönstrade hus päls, löst knapp i midjan på ett provocerande sätt, inte dölja hennes vällustiga kurvor. Det var uppenbart att hon var naken under kappan. Hennes långa, kurviga lår och stora bröst kikade förföriskt runt hörnet med alla tunga steg hon tog. Och att döma av hes mutterings och skakig fotspår, det var bara så tydligt att Ay inte behöver drink i handen. "Är Mr Farrelly här?" Tony frågade.
  
  
  "Nej,"sade hon i Skandinavisk accent engelska," Mr Farrelly är inte här." Hon lutade sig mot väggen, och vecken av hennes housecoat skildes ytterligare.
  
  
  "Förlåt", sade jag, försöker att inte titta på hennes härliga kropp, " vi har kommit en lång väg för att se den. Kan vi prata med Hema igen?"
  
  
  "Du kan prata med mig, chefen," sade hon, fnittrande. "Hon är här, som alltid, helt ensam." Hon lägger sin hand på dörrkarmen, som om hon kommer att slita klä av helt. Tony tittade på mig och log lite. "Vi är glada att acceptera din inbjudan, signora."
  
  
  Hon vinkade till oss och slängde igen dörren bakom henne. Rummet var lyxigt inredda, men hotellet var helt klart inte hennes starka sida. Tomma flaskor, överfyllda askkoppar, och halv tomma glas fanns överallt, och den tjocka mattan var belamrat med tidningar och illustrerade tidskrifter.
  
  
  Med en avslappnad gest, flickan vinkade åt oss att sitta ner. "Skulle du ha något att dricka?" hon fnittrade drunkenly. Han skakade på huvudet, och hennes läppar böjt i frustration . "Otur", sade hon.
  
  
  Den blonda snubblat över till bänken mittemot två stolar Tony och jag satt på. Med ett högt och förtvivlad suck, hon föll tillbaka på soffan, och lös knut av hennes bälte kom ogjort, lämnar nästan inget att visa för hennes mogna kropp. Ingen tvekan om att vi var ansikte mot ansikte med Farrelly älskarinna. "Vad vill du?'Vad är det? " frågade hon. "Du kan berätta för mig. Giovanni håller mig underrättad om allt." Hennes ord fortfarande lät tvingas, men hon var inte så full som jag trodde från början.
  
  
  När Tony förklarade att vi ville köpa villor på ön, hennes, han vände sig om och såg in i den lilla angränsande rum Gina hade nämnt. Från där jag satt kunde jag se en metall stol med en telefon i hörnet.
  
  
  "Det finns väldigt få villor till salu i Capri," sade den blonde som bara presenterade sig som Herta, " och om någon ska sälja något, det är till ett mycket högt pris. Herrar, andra dyra Zhirinovsky saker? Sista ordet fick, med en hint..
  
  
  "Mitt i dell," Tony sade leende på Hey. Han harklade sig. "Herta, jag ser henne telefonen i andra rummet. Kan min vän ringa vårt hotell? '
  
  
  Tony rynkade pannan.
  
  
  "Naturligtvis," sade hon i en hes röst. "Jag ska slå dig på helige." Hon reste sig från soffan, och morgonrock gled ner för hennes lår för ett ögonblick, avslöjar hennes bleka triangel.
  
  
  När hon gick in i det andra rummet för att slå på den heliga, Tony höjde ett ögonbryn. Och när han passerade mimmo nä att gå till ett annat rum, hon tog ego hand.
  
  
  Henne, såg att han kramar hennes nakna höger bröst. Hon vinkade tillbaka och log. Tony klev in i rummet och stängde dörren. Gerta kom över till min stol och ställde sig bredvid mig, lägger sin hand på min axel: "Du är en stilig man," sade hon.
  
  
  Henne, tittade på nä. "Tack", sa jag. "Säg mig, Gerta, har Mr Farrelly har gjort några nya affärer vänner på sistone?" Jag hörde henne, han har en ny partner." Hon återvände till soffan med en drink i sin hand. "Giovanni har alltid nya ansikten", sade hon långsamt. "Men ska vi bara prata om Giovanni?" Du och din far inte bara leva i mitten av verksamhet, gör du?
  
  
  "Du är naturligtvis mycket gästfria," tjänare stoppade henne, och hoppas att Tony var upptagen med att söka stolen.
  
  
  "Du vet, folk gillar henne. Det har alltid varit så här. Jag har vad de vill. Gör jag en chock dig?
  
  
  "Inte alls," sade jag. Vad var Tony gör det?
  
  
  'Bra jobb. Jag är glad att du inte är i chock. Då är du precis som henne. Du vet att du måste ta chansen när den kommer, gör inte du?
  
  
  "Ja, det är det", sade jag, att tänka på nästa rum.
  
  
  Herta lägga ner sitt glas och sträckte lättjefullt på soffan. Hon nonchalant uppknäppt hennes klädnad som Tony in.
  
  
  "Benissima !", sade han mjukt.
  
  
  Herta inte titta på oss. "Jag vet vad du vill," sa hon med en hes röst. "Och du kan göra det. Var och en i tur, eller båda på samma gång. Det är okej, jag kommer inte att berätta för Giovanni.
  
  
  Tony stod framför henne, tittade ner på hennes nakna kropp. "Nick", sade han, genom en torr mun, " kanske har vi ett par minuter, okej?"
  
  
  "Gud, nej, Tony."
  
  
  "Då gå bort. Jag ska se dig senare."'
  
  
  "Tony, han kommer att vara tillbaka vilken minut som helst!"
  
  
  Tony tittade på soffan och vände sig mot mig. "Det är lätt för dig när en flicka väntar på dig torg." Nu var han upprörd och lite arg. Inte på mig, utan på situationen. Han visste att jag hade rätt.
  
  
  "Gör vad du vill", sade jag, " men ge mig den information som du fick i telefon."
  
  
  Ego ansikte förändrats. "Jag är ledsen, Nick. Du har rätt. Han tog en sista titt på Hertha, vände sedan och gick mot dörren.
  
  
  "Förlåt, älskling", sade han till den nakna flickan. "Bara inte tid eller plats."
  
  
  Herta tittade på mig lite undrande. "Vill du inte sova med mig?"
  
  
  "Du är den mest åtråvärda kvinnan på ön," sade jag, " men min vän och jag har brådskande ärenden att sköta."
  
  
  
  
  Tony var tyst medan vi var i hissen. När vi kom in i lobbyn, sade jag till henne: "Titta på det här sättet, amiko. Du kan få ett problem ."
  
  
  Tony skrattade. "Jag tror att en kall dusch i hotellets ...'
  
  
  Frågade jag henne. "Vad är det?"
  
  
  "Ser ut. Att människan. Detta är Farrelly.
  
  
  En lång, mörk man i fyrtioårsåldern in i lobbyn med en annan kille. Det var noggrant undersökas av egot, så att han kunde ta reda på nästa gång. Då henne, tittade på den andra mannen hobbling med en käpp, och kände ego. Det var Barzini, som hade skjutit henne i låret under ett rån i Vatikanen . Som två män närmade sig den närmaste counter , hennes make vände sig till tidningen räknare så att Barzini inte kunde se mitt ansikte.
  
  
  "Jag har inte blivit ombedd ännu?" Farrelly frågade lokalen.
  
  
  "Nej, Signor Farrelli."
  
  
  "Utmärkt. Skicka mat upp för tre. Låt oss säga att tagliatelle alla bolgnese.
  
  
  "Jag ska ta hand om det, Signor Farrelli."
  
  
  Farrelli och Barzini gick till hissen utan att märka oss. Barzini haltade illa. Några ögonblick senare, hiss dörren stängdes bakom dem.
  
  
  "Ego ballet slippers", sade jag.
  
  
  "På Barzini är?"
  
  
  "Ja. Det har en crepe sula.
  
  
  
  
  På vägen tillbaka till torget, Tony drog ett papper ur fickan. "Jag öppnade denna stol, med praktiskt lock pick och hittade två intressanta saker. En var en notebook med Judas adress på det. Jag tolkade det. Detta bekräftar den andra stycke bevis att du finns i Vatikanen."
  
  
  Henne, tittade på papper. Det var klottrade: "Senior. Jude, San Marco Import, Via Sachetti, Pancino, Sicilien " .
  
  
  "Naturligtvis," sade jag. "Judas' s huvudkontor finns i Zala på Sicilien, så det är nog där han hyrde banditer."
  
  
  "Detta innebär att våra intressen är också att flytta det. Om den stulna objekt är nu på Sicilien, i mitt fall kommer att vara löst när vi hittar ih.
  
  
  "Ja," sade jag, " även om min uppgift kommer inte att vara så lätt att fylla. Inte om Judas fann dokumentet i vasen . "
  
  
  "Vänd på papperet," Amiko Toni fortsatte: "och sedan kan du läsa vad jag har kopierats." Den var skriven i en anteckningsbok. Betyder detta något för dig?
  
  
  Han pausade i ljuset av hotellets lilla veranda och undersökte Tony handstil. Jag läste det: "Leonardo' s last" samt datum.
  
  
  "Det är förmodligen en hänvisning till stulna objekt," Tony sade , " och Leonardo skulle kunna vara samlare att köpa ih."
  
  
  "Kanske.'
  
  
  Något om anteckningen fascinerat mig. Om det bara var en fråga om att transportera stöldgods, det var inte min sak, eftersom jag var säker på att vasen var tänkt för Judas ' privata samling. Men jag hade en känsla av att, av någon anledning, den perioden hade en verklig mening - för mig är det mer än för någon annan !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Efter 48 timmar anlände vi till Sicilien. Ön var karga och steniga, med en dyster men vacker utsikt. Vi utforskade den första byn och fann att dess invånare var ungefär som beskrivs i guideböcker. Männen antingen morrade obegripliga svar på våra frågor eller ignoreras oss helt och hållet. Kvinnorna försvann när vi kom till platsen. Slutligen, Tony frågade den gamle mannen att berätta för oss om den Via Sachetti hall var. Det visade sig vara en lång väg, stenig och ojämn, vilket leder till en annan ström på ön. Vi lärde oss att företaget San Marco Importen var stängt för ganska länge sedan, även om det var köpt av en utlänning. Enligt den gamla människan, den byggnad som stod lutad mot en klippa med utsikt över havet.
  
  
  Vi visste att huset skulle utan tvekan vara bevakad, så om vi tog en taxi dit, förutsatt att vi kunde hitta en taxi i byn, skulle vi omedelbart har problem. Så vi bestämde oss för att närma Judas ' gömställe från andra sidan av båten.
  
  
  Nästa morgon, efter att ha anlänt, vi hyrde en båt och gjorde det till den plats där den svarta klippan reste sig nästan två hundra meter ovanför oss. Från dans båt, klippan såg nästan vertikalt. Vi sätter en liten vit båt i en smal strand vid foten av en klippa.
  
  
  "Vi kanske borde ha tagit vägen, min andra," Tony gissat, luta huvudet tillbaka för att studera berget ovanför oss. "Jag tycker det är en mycket svår klättra."
  
  
  Gina satt bredvid oss på den mörka sanden, hennes blonda hår som svajar som en hårsvall i vinden. "Nick, "sade hon," jag kan bara klättra bergarter barfota."
  
  
  "Du behöver inte stör något," sade jag. "Du stannar här, för att vakta båten."
  
  
  "Nej," sade hon. Hon vände sig till Tony. Han lyfte sina axlar.
  
  
  "Inga protester," sade jag. "Du är mer värdefull för oss än om du försöker klättra upp för klippan. Om du hör skottlossning, vänta i 15 minuter. Om nam Odin inte visa upp runt omkring oss, genom att lämna båten. Förstår du?"'
  
  
  "Ja," sade hon bistert. "En fjärdedel av en timme.'
  
  
  "Okej," sa jag, och log. "Titta på båten noga. I en nära framtid, kan det vara vårt enda alternativ. Vi kommer att vara tillbaka inom en timme."
  
  
  Vi lämnade Gina i båten och började klättra. Vi var klädda i ljus windbreakers och gummi-sulor stövlar som vi hade köpt i byn, och Tony hade en spole av rep hängande över axeln. Jag hade klättring krokar hängande från mitt bälte.
  
  
  Det var en smal avsats vid foten av klippan. Vi valde den väg som ledde från det. Hennes skall är framåt, letar för hala fläckar och pekar ih till Tony. Från ego-bistra uttryck i hennes ansikte, att jag kunde säga att ego som arbetar för Interpol i allmänhet var annorlunda. Faktum är att Toni sällan tvungen att lämna bekvämligheten av civilisationen . Jag var nyfiken på hur mycket Interpol betalar jämfört med AX.
  
  
  Det tog bara ett par minuter att nå mitten av klippan, men annars var det betydligt långsammare. Leden var praktiskt taget borta, och vi var tvungna att ta hand och fot stöd i sprickorna. Det var ett riskabelt företag. Vi var nu så stor att om vi föll, det var svårt att veta vad som skulle hända oss. Och när vi var ungefär trettio meter under toppen, Tony halkade på en lös sten, förlorat sin balans, och började att falla.
  
  
  "Håll ut din hand!"
  
  
  Han släppte sin högra hand och tog tag i mig. Hennes ego tog tag i hennes arm, och Alenka ego knackade min vänstra benet av sitt stöd. När hennes, så halkade jag och försökte flytta mina ben, hennes, jag trodde att jag var på väg att falla. Men med sin högra hand, han tog tag i en skarp sten över hennes huvud och höll på ordentligt.
  
  
  "Hitta något att hålla på med dina fötter," jag morrade. Min alyonka började lossa sten. Det som verkade som en evighet innan Tony hittade ett fotfäste igen, och låt gå för mig så jag kan sätta min vänstra fot tillbaka upp och luta dig mot nah.
  
  
  "Bra? Jag frågade, andades tungt.
  
  
  "Han", han morrade, hans ansikte är rädd.
  
  
  Tony beundrade henne. Han var långt mer rädd för klättring än vad han var för henne, men han började utan några invändningar .
  
  
  "Det är inte så långt", sa jag.
  
  
  Han är noga utvalda platser för att ta tag i och fortsätta. Gina blev en docka långt under på den smala stranden.
  
  
  Vi kom slutligen till ungefär femtio meter nedanför toppen med Tony precis nedanför mig. Hans knogar var vita, och hans läppar var spetsade. Han tog repet från honom och slinga det genom en klättring krok som fångade honom på hans midja . Att hålla tätt till klippan med sin högra hand, han lät krok och slinga av rep hänga löst från sidan och kastade det hela till toppen av klippan.
  
  
  Kroken försvann över kanten av klippan. Repet hängde bredvid mig. Hon släpades med ee. Efter ett par decimeter, kroken fastna i något och stannade. Han drog i repet och tittade på Tony. "Vi är nästan där", sade jag.
  
  
  Ego ' s ansikte var tveksamt. Han tog tag i den knutna rep och började klättra. Håller händer, han klättrade upp till toppen. Halvvägs genom krok låt gå för henne och tappade tre decimeter, då kroken fastnat igen. Han kunde känna hur svetten på hans läppar och i hans ögon.
  
  
  Han försiktigt klättrade vidare, och slutligen kikade ut från bakom toppen. Bara tjugo meter bort var den vita putsade San Marco Import byggnad. Det var en låg, en-vånings byggnad med ombord-up fönster, och ogräs växte bakom ett högt stängsel som omgärdade huset .
  
  
  Sedan klättrade han över kanten och kröp till där kroken var ankrade bakom en skarp sten. Ego drog upp det, tittade sedan på Tony och nickade. Han klättrade upp repet. Det tog några försök för Emu, men till slut gjorde han det och satte sig ner bredvid mig.
  
  
  "Du har galna idéer, amiko," sade han.
  
  
  "Jag vet", sa han till henne med ett skratt. Jag gick till kanten av klippan och vinkade till Gina för att låta henne veta att vi var säkert upp. Hon vinkade på reumatism. Henne, tittade på den steniga terrängen. "Det är en lättare väg ner ungefär en halv mil härifrån," Tony berättade för henne. "Vi kommer att använda dem senare."
  
  
  "E-Conte", sade han . "Jag håller med."
  
  
  Vi kröp fram till grinden. Inga tecken på liv.
  
  
  "Jag tar en snabb titt," sade Tony. Han kröp mot hörnet av stängsel, hans ansikte svettning. Han tittade upp på framsidan av byggnaden, kom sedan tillbaka till mig.
  
  
  "Det är en säkerhetsvakt vid huvudentrén, som jag tycker är beväpnade," sade han.
  
  
  'Det är bara som jag trodde.'
  
  
  "Minst en bil parkerad framför, men jag såg det, service, ingång till sidan stön. Jag tror att detta kommer att tillåta oss att gå in utan att väktaren att märka oss."
  
  
  "Okej", sa jag. "Men jag har just upptäckt ett larmsystem i detta staket. Vi måste göra något åt det."
  
  
  Det tog ytterligare en kvart för att improvisera en omväg runt larmsystem så att vi kunde skära ett litet hål i botten av stängslet. Då vi kröp in och rubriken för sidan dörren som Tony hade hittat . När vi kom dit märkte vi att vakten inte kunde se oss från sin position vid grinden. Mimmo av byggnaden glidit förbi henne tills egot kan få en bra titt. Han var klädd i en öppen skjorta och löpte med en AK-47 assault rifle i famnen. Bredvid porten var en liten säkerhetsvakt kiosk; bundna till montern var något som Tony inte hade sett förut: en stor schäfer. Lyckligtvis var vinden blåser i vår riktning, så att hunden inte luktar oss . Men jag visste att vi behövde vara mycket tyst när vi öppnade service-ingång.
  
  
  Vi kröp upp till dörr av metall och tittade på låset. Det var inte svårt att öppna ego, med ett speciellt lås plocka, det tog bara ett par minuter. Han försiktigt sköt upp dörren och kikade inne.
  
  
  "Kom igen," Tony viskade till henne.
  
  
  Vi drog ut våra vapen och gick in. Tony stängt dörren bakom oss. Vi var i en korridor som leder till framsidan av en liten byggnad. Det var en tråkig surrande ljud i fjärran. Det såg ut som ett skal från nedan, men det fanns inga trappor i sikte.
  
  
  Hon vinkade åt för Tony att bo nära mig så vi kröp upp till framsidan av huset. Vi fann oss själva i ett slags receptionen eller på kontoret. Det var en man i en vit labbrock sitter vid bordet, som jag trodde var någon form av tekniker. I hörnet, vakten var att läsa en italiensk tidning. Ingen runt dem såg eller hörde oss.
  
  
  Det var en L-formad räknare på framsidan av-och utflyktsdisk, som skiljer människan från den öppna dörren och vakten. När Tony nickade till henne gick han in genom porten vid disken, och han tog ett par steg mot vakten.
  
  
  "Sitta ner", kallade han till henne i italienska.
  
  
  Vakten hoppade upp från sin plats och ego hand gick till revolver på sin höft, men då han såg att min Luger var att emu: s bröst. Mannen i vit labbrock tittade på Tony och sedan på mig, sakta reser sig upp från sin stol.
  
  
  "Där är Judas?" Jag frågade henne, hålla min pistol och pekade mina ögon fast på vakt.
  
  
  "Vad behöver du det för?" vakten bad.
  
  
  "Kom, låt oss gå," sade Tony, kör sin .38 Beretta i den man är tillbaka. "Inte pröva vårt tålamod."
  
  
  "Judas är inte här, sa mannen. Han svarade på italienska, men han verkade tyska, eller kanske Skandinaviska. Nu vände han sig till oss och studerat våra ansikten. Han var en mager man med garnityr glasögon och kalla blå ögon. Han såg ut som den typ av människa Judas skulle anställa. Men om han var en tekniker, vad var ego funktion här?
  
  
  "Kan du kontakta vaktpost utanför?" Frågade jag henne.
  
  
  "Ja," sade han.
  
  
  "Tala inte om dem!" vakten sprang till hörnet.
  
  
  Jag gick fram till honom, tog ego revolver ur sitt hölster, och stoppade den under mitt bälte. Sedan vände han sig till tekniker," Berätta att vaktpost utanför att komma in här", sa jag.
  
  
  "Han kan inte lämna sin post!"
  
  
  "Prata inte med dem!" vakten insisterade.
  
  
  "Håll käften din idiot!" teknikern sa isande.
  
  
  "Säg bara till honom att Mr Judas på telefonen och vill ge em speciella personliga instruktioner," sade jag.
  
  
  Mannen såg från mig till Tony. "Gör som han säger," sade Tony.
  
  
  Teknikern öppnade en låda i sin stol och hittade sändaren. Han tryckte på knappen och sade, " Carlo." Kom hit. Mr Judas vill att du ska prata med honom på telefon.
  
  
  Vi väntade i tystnad som vakten gick från porten till byggnaden med en hotfull AK-47 under hans arm. När han närmade sig dörren, en säkerhetsvakt i hörnet skrek: "Se upp! De har vapen!
  
  
  Mannen i dörren och tittade på Tony och mig, sedan upp hans automatiskt. Han sköt henne och träffa emu i bröstet. När det slog i dörren, bilen skakade våldsamt. Kulorna slet i golvet, disken, och bröstet på vakten som hade kallat varning. Han smällde in i väggen och föll av stolen han satt på. Båda var döda.
  
  
  Han gick fram till dörren och tittade ut. Det var ingen i sikte. När han vände tillbaka till tekniker, hans ansikte var vitt.
  
  
  "Nu går vi", sa jag. "Är Judas borta också?"
  
  
  "Jag är här ensam," sade han. Jag skulle kunna berätta ego har i sin röst att han talade sanning.
  
  
  "Var är vinsten?" Tony frågade.
  
  
  'Vilka?'
  
  
  "Vatikanens skatter. Var finns de dolda?
  
  
  "Ah, du trodde att skatten var här?"
  
  
  Han gick bakom disken och tryckte på Luger för att mannens vänstra öra. "Var är de?'
  
  
  Ego ' s ansikte var vitt som krita, och han andades tungt. "Jag hörde dem prata om grottan", sade han, att svälja.
  
  
  "Vilken typ av grottan är det?"
  
  
  "Ormen Grotta. Någonstans här.
  
  
  "Jag vet det", sade Tony.
  
  
  Hon var nålas ner hårdare av K-man Luger. "Vad underjordiska här?"
  
  
  En titt på patetiska skräck korsade hans ansikte. "Ingenting liknande!" sade han högt.
  
  
  Tony och jag tittade på varandra. Frågade jag henne. "Om den skatt som är gömd i en grotta i närheten, vad tror du att rummet under oss?"
  
  
  "Jag tror att vi bör ta reda på," sade Tony.
  
  
  "Binder upp honom", sa jag. "Vi har bara några minuter innan Gina blad på båten."
  
  
  Tony munkavle mannen på ego i sin egen slips, knyta ego med ett rep medan han väntade på stegen. Det fanns inga trappor, men när han öppnade dörren till städskrubben, han såg hiss.
  
  
  Henne, utbrast. "Come on, Tony!"
  
  
  Vi gick in i den lilla hissen och ner noiselessly, nyfiken på att se vad vi skulle hitta nedan. En stund senare, vi kom med våra ögon vidöppna.
  
  
  "God Gud!'Tony sa.
  
  
  "Du har rätt", sade han, och visslade tyst.
  
  
  Vi gick in i en otrolig underjordiska komplex. Vi kunde se korridorer och rum i varje riktning utom cliff. När vi gick, jag kunde inte tro mina ögon. En del innehöll en komplett kärnvapen "fabriken", och den angränsande rum innehöll all tillhörande utrustning och mekanismer. Juda Stahl som en atomär vetenskapsman! Slutligen hittade vi en slags laboratorium med ett stort skrivbord och ett värdeskåp. Tony gick för att arbeta på ett säkert, som han var glad att säga att han skulle öppna, medan han undersökte hennes stol. När säkra öppnades, vi hittade några intressanta dokument. Fäst en ih stol.
  
  
  "Tidigare olösta konst stölder," sade Tony. "Juda och Farrelly måste ha arbetat tillsammans hela tiden."
  
  
  Han tog ett papper från hela säkra och tittade på det. "Min Gud", sade jag. "Judas har bevarade hemligheter från NATO-länderna för år . Och i slutet, han hade nog ih att bygga en egen atombomb."
  
  
  "Det är förmodligen därför han började dessa rån," sade Tony. "För att finansiera det här projektet."
  
  
  Han plockade upp ett papper och stirrade på den en lång tid. "Ja, ja", sade jag skrattande sur. Det var en stulen dokument som satte henne i en Etruskisk vas.
  
  
  "Var det vad du ville, Nick?"
  
  
  'Ja.'Dess prydligt vikta papper och sätta i en minut.
  
  
  "Då din ort i Ryssland är fullständig," Tony sade, " och jag ska vara redo när jag samla konstskatter från denna grotta."
  
  
  Han räckte Emu några sommarblommor. "Nej, min ort i Ryssland är inte klar. Vi trodde att Judas skulle sälja detta dokument till Ryssarna, men det verkar som att han kan använda det själv. Detta är en detaljerad utvecklingen av utarbetandet av dokument som lade den i en minut. Och i andra tidningar det finns anteckningar om utformningen av produkter."
  
  
  "Är du berättar för mig, Amiko, att det dokument som Judas omedvetet stal innehåller en plan för en del av atombomben?"
  
  
  "Ja," sade jag. Det var tydligt att Judas såg att detonatorn skulle göra ego arsenal mer effektiv, och så egot hotell att använda. Detta uppgav också att Judas bomb var liten-möjligen bärbar. Det slog mig att även en bärbar bomb kan helt förstöra en stor stad.
  
  
  "Tror du att han kommer att använda det?" Tony frågade.
  
  
  "Jag känner henne för säker."
  
  
  "Så där är det bomb?"
  
  
  Han såg på honom fundersamt. "Antag att den bomb som är redo", sade jag. "Judas hade tid att göra en enhet och sätter jaget i sin bomb. Antar att allt är klart, och bomberna gå någonstans?
  
  
  "Ah," Tony muttrade.
  
  
  Han plockade upp en annan bit papper och granskade det. "Titta här, Nick."
  
  
  Det var något som var tecknade i blyerts på papper. Det var på italienska, och det löd: "Makt en megaton med ett utbud av fyrtiofem mil, på mark-nivå."
  
  
  "Min Gud", sade jag.
  
  
  "Men vad skall han då göra med ett sådant vapen?" Tony frågade.
  
  
  "Jag vet inte", sade jag. "Men vad han ville, rita runt vas ego planera mer verkliga . Och hon, jag känner mig ansvarig för det."
  
  
  "Dumheter," sade Tony. "Ingen kan förutse en sådan otrolig orsak-och-verkan fall."
  
  
  Han plockade upp en tryckt broschyr som just hade fallit ut från under stolen. "Det är intressant".
  
  
  "What' s up, Nick?"
  
  
  "Fartygets trafik schema för italienska linjerna". Jag tittade på listan av kryssningsfartyg på omslaget till broschyren och såg namnet som blixtrade i mitt huvud. "Rösten av Leonardo".
  
  
  Tony ' s ögon smalnade. "Leonardo. Vänta, vi är... "
  
  
  "I enlighet med Farrelly," hennes emu förnekade rapporter i media. "Har du tolkade det. På nen var skrivet: "Last av Leonardo följt av ett datum. Det var igår.
  
  
  "Leonardo varor," Tony sade sakta. "Che diavolo, min vän. Tror du att denna not avser att ... "
  
  
  "Det förefaller mig". Han öppnade mappen och hittade en lista med avgång datum för olika fartyg. Bredvid Leonardo, den dag som var inringat i rött. När hon såg vilka nummer det var, hennes förbannade under hennes andedräkt.
  
  
  Tony tittade över min axel, och sedan tillbaka på mig. "Helt fantastiskt", sade jag. Leonardo kommer att segla igen i fyra dagar . Det har förmodligen en atomic bomb ombord. Och sedan kommer han att åka till New York."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Senare, Gina och jag återvände till Rom. Tony Benedetto bott på Sicilien för att vänta på sin Interpol kollegor och samla Vatikanens skatter runt om i Judas Grotta. Han har redan lämnat den tekniker över till den Sicilianska polisen och frågade Interpol i Rime att ta hjälp av Rhyma och Capri polisen att gripa Giovanni Farrelli och Judas så fort de visas .
  
  
  Runt Gina ' s rum, ringde vi till flygplatsen och bokade platser på ett flyg till Neapel och till nästa morgon. Leonardo var i Neapel, och från det att hon skulle segla till New York.
  
  
  Inte när han kontaktade Hawk. Han var glad att höra att jag hade dokumentet tillbaka och var på bra humör tills jag berättade för em att Judas hade nästan säkert redan aktiverad detonatorn.
  
  
  "Vad?"
  
  
  "Jag tror att han kommer att sätta detta atomic bomb ombord Leonardo,"sade jag," och fartyget kommer att lämna New York."
  
  
  "Gode Gud," Hök muttrade. "Tror du att han har för avsikt att använda denna bomb här ?"
  
  
  "Jag kan inte tänka på något annat", sade jag.
  
  
  Det var en lång tystnad, endast brytas av Hawke är tungt att andas på andra sidan. Han tog ett djupt andetag och fortsatte, inte har för avsikt att göra situationen ser rosiga om han visste att det var helt olika.
  
  
  "Som ni vet, bomben skapade han har en räckvidd på femton mil. För att inte tala sekundära och tertiära chockvågor. Enligt de ritningar jag hittade, Emu lyckats göra en bomb tillräckligt liten för att vara lagrade i en ipod säkert inom några dagar . Men storlek har ingenting att göra med den destruktiva makt ... '
  
  
  "Ja, jag förstår att Carter. Gå vidare, " Hök sade, tydligt irriterad av fakta hans emu hade rapporterat.
  
  
  "Alla Judas hade att göra var att kasta bomben överbord. Det kan då ligga på botten av New Yorks Hamn i flera dagar, och även veckor. Kanske i månader. Nu när det har en detonator, alla emu har att göra är att koppla ihop ego med en lång rad detonator. Han kan bli på ett studiebesök i Philadelphia och emu behövs bara att trycka på en knapp. Och sedan... - Hej då, New York ."
  
  
  "Men varför? Hawk frågade. "Det spelar ingen roll om han släpper bomben utanför fartyget, Carter. Jag vill veta varför han är besatt av en sådan galen plan."
  
  
  "Eftersom Judas är otrogen, sir. Du vet lika väl som jag. Han hatar oss och vårt land, särskilt när vi senast träffade i Niagara. Kanske var det ett ego-begreppet som rörde sig-vem vet.
  
  
  'Hämnd? Hawk utbrast, och nu var han nästan arg på mig för att sätta ego framför min idé om Judas ' s twisted karaktär. "Döda tio miljoner människor, Carter? Åh min Gud, mannen, vi måste stoppa honom innan det här verkligen får ut i handen. Du har att hitta en som bomb, Carter. Och, naturligtvis, Judas."
  
  
  "Jag ska satsa du", sade jag snabbt. "Men om det är någon tröst, jag ska satsa du pengar att Judas inte passera på vår hemliga sprängkapsel att vem som helst." Åtminstone inte ännu . Efter att noggrant läsa de handlingar som han hittade i labbet, jag misstänker att han passerade planer på att hans anställda i flera fragment. Så ingen vet hela enheten, alla vet bara en del. Jag hoppas att vi inte behöver bekymra dig om det längre när vi fånga Judas."
  
  
  "Om New York inte blåsa upp först, du menar."
  
  
  "I dell själv, sir", sade jag.
  
  
  "Kom på Nick. Låt mig veta exakt när Leonardo kommer att anlända i New York, så att medel kan vara på scenen. Du kan hitta bomben innan fartyget anländer här . Om inte, jag måste varna för en massa människor."
  
  
  'Jag vet det.'
  
  
  
  
  
  När jag är klar ringer, Gina och jag gick till kontoret i Italien. Jag fick veta att tidtabellen hade nyligen ändrats och att jag bör gå till kapten i hamnen i Neapel eller företrädare för den italienska linjen .
  
  
  Efter lunch på en av Gina ' s favorit restauranger, återvände vi till hennes rum. Jag kunde inte göra någonting förrän nästa morgon, när planet lämnade Neapel. Hennes också reserveras en plats för Gina, men har inte sagt hej ännu.
  
  
  Efter att jag hällde henne en drink, Gina, som var klädd i ett genomskinligt nattlinne, kom och satte sig bredvid mig på den lilla soffa och snuggled upp min arm.
  
  
  "Kommer detta att vara vår sista natt tillsammans, Nick?"
  
  
  Jag såg in i de mörka ögonen och insåg hur mycket Gina Romano hade gjort för mig. Jag skulle sakna henne väldigt mycket om vi var tvungna att bryta upp. Detta var ett fel i mitt arbete. Du kan inte komma in i känslomässiga svårigheter. Det bara gör ont. Så det skulle vara bättre om det var vår sista kväll. Men jag har fortfarande behövs för Gina.
  
  
  "Ärligt talat", sa jag, " det här kommer inte att vara vår sista natt. Det är, om du vill arbeta i AX för en stund längre."
  
  
  "Åh, ja, jag tror det," Gina sa. Hon kysste mig, och mitt blodtryck har stigit kraftigt.
  
  
  "Vänta tills du ser att det är ett jobb innan du blir för ivrig, sa han till henne med ett leende.
  
  
  "Kan jag få henne att bo med dig?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Då kommer allt att bli bra."
  
  
  Han tittade på hennes bröstvårtor, som var mörkt under stora nattlinne. Det var inte lätt att fokusera på Judas."
  
  
  "Gina", sade jag," du behöver inte känna några av de saker illern har gömt sig från henne tills nu."
  
  
  Hon såg allvarlig ut, väntar på att min förklaring.
  
  
  "Vi kollade Leonardo tidtabellen eftersom vi tror att det är en atomic bomb ombord."
  
  
  "Nick, du menar den lilla atomic bomb?"
  
  
  "En viss typ, ja." _
  
  
  "Men vad har detta att göra med Vatikanen, rån och Giovanni Farrelli?"
  
  
  "Vi tror att Farrelly och en viss Judas, eller kanske Judas ensam, förde bomb ombord på ett fartyg på väg till New York. De har skapat en bomb med hjälp av ett dokument stulna från mig."
  
  
  "Nick, det låter otroligt."
  
  
  'Men det är det. Han måste hitta den här bomben innan Judas detonerar den. Om Judas är ombord, han kommer förmodligen att vara dolt. Han är en mästare i förklädnad, så jag kan inte lita på honom för att bli upptäckt. Jag måste börja leta efter bomben omedelbart."
  
  
  "Och du måste hjälpa till med det?"
  
  
  "Jag känner mig inte bekväm ber dig, Gina. Men Tony Benedetto är upptagen söker Farrelli, och jag är inte säker på om Interpol kommer att göra vad jag säger när vi får på fartyget. Du har bara att följa min order, och du kommer att kunna passera genom de dagar som kommer att förbli stängda för mig."
  
  
  För ett ögonblick såg hon mimmo på mig. "Det låter farligt," sade hon mjukt.
  
  
  "Ja, det kan vara livshotande."
  
  
  "Men tror du att Giovanni planerat denna fruktansvärda sak?"
  
  
  "Jag tror att han hade något med det att göra."
  
  
  Hon tog ett djupt andetag. "Jag hatar Giovanni Farrelli," sade hon långsamt. "Om jag kan göra något för att stoppa ego, jag kommer att vara mycket glad . Men "hon pausade -" det är något annat. Min systerdotter Anna bor i New York. Hon är min sista kvarvarande släkting, och jag älskar henne väldigt mycket. Skulle hennes liv vara i fara på grund av denna bomb?
  
  
  "Sannolikt" jag erkände.
  
  
  "Då ska jag komma med dig, Nick."
  
  
  "Okej", sa jag. "Då kommer du fortfarande att få betalt." Han satte ner sitt glas och kramade henne. Hennes mun var varm och otålig. Hennes bröstvårtor var hårda under hennes nattlinne.
  
  
  "Jag är glad att du behöver mig, Nick," viskade hon.
  
  
  "Jag ska satsa du", sade jag.
  
  
  "Och att du litar på mig."
  
  
  Jag kunde ha berättat för henne att jag inte litar på någon, men det var ingen mening i besvikelse henne eller nedsättande för henne om vad hon skulle göra för AX. Han knuffade ner henne på soffan, och vi snuggled tillsammans, och för en stund att vi inte bryr oss om Judas, eller Giovanni Farrelli, eller Leonardo med döden vapen ombord. Det var bara varm hud, sensuella dofter, ljud och smeker, Gin och dånande helvete hon hade skapat inom mig.
  
  
  Nästa morgon, det var en kort flygning till Neapel. Vi landade strax efter klockan åtta, tog en taxi till flygplatsen, och flögs öppna till Neapels hamn-området, där vi kom fram, och alla de stora lyxiga passagerarfartyg iväg. Vi kom dit klockan nio och kom ut framför porten master ' s office. Några minuter senare var vi sitter i ego master ' s kontor, talar om Leonardo.
  
  
  "Vill du rida Leonardo , signor?" den unga mannen frågade.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Tja, han är inte här."
  
  
  "Hur?"
  
  
  "Jag är säker på att egot är inte i hamn, Signor Carter," sade han. "Men om du ska vänta en minut, jag ska kolla upp det." Gina tittade på mig som han lämnade kontoret. "Det är otur, är det inte?" frågade hon.
  
  
  "Kanske.'
  
  
  När den unga italienska in, han hade en enorm bok under armen, som vägde minst tio kilo. Han föll hans ego tungt på stolen.
  
  
  "Förtroende, Mr Carter," sade han. "Leonardo seglade två dagar sedan i enlighet med det nya schemat i den italienska linje."
  
  
  "Min Gud", sade jag bittert.
  
  
  "Kan du ta reda på här i Italien Line kontor när fartyget väntas anlända i New York."
  
  
  Frågade jag henne. "Hur långt hade fartyget gå?"
  
  
  Han tittade upp. "Om jag minns det rätt, det är ett snabbt fartyg.
  
  
  Det måste vara halvvägs där nu. Han skakade långsamt på huvudet. Bomben var definitivt ombord. Och på mindre än tre dagar, fartyget kommer att anlända i New York. Han försökte komma ihåg var de närmaste AMERIKANSKA militära befäl var i hallen. Jag behövde få min telefon snabbt.
  
  
  Fick upp. "Tack," sade han till de unga matte kille.
  
  
  
  
  Om du akut behöver hjälp av militären, för du behöver prata med rätt person. Jag hittade den här mannen i Allmänhet MacFarlane ' s ansikte. Hon fick ett samtal från en EMU på närmaste US Air Force base. Medan vi pratade, han kollade mitt ID-kort på den andra linjen.
  
  
  "Jag är ledsen för att be er, General," sa jag, " men jag måste ha en plan som kan fånga upp med Leonardo.
  
  
  "Så detta plan skulle vara här snart," den allmänna sagt. "Det vet jag. Har du något?"
  
  
  Det blev en kort tystnad. "Det är en superkargör att de förberedde sig för att flyga till Washington. Vi ska driva resan fram och göra en liten avstickare för dig. Tror du att detta är normalt?
  
  
  "Det låter bra, General."
  
  
  "Planet kommer att vara på Neapel flygplats klockan elva. Jag ska vara ombord för att identifiera dig."
  
  
  "Mycket bra, General", sa jag. "Vi behöver två fallskärmar och en livflotte."
  
  
  Frågade han. "Två fallskärmar?"
  
  
  "Jag har en ung kvinna med mig, General. Hon arbetar i AX.
  
  
  "Okej, vi ska ta hand om det, Mr Carter.
  
  
  "Tack så mycket, General."
  
  
  På vägen tillbaka till flygplatsen, blev hon tillfrågad av Gina om hon någonsin hade skydived över hela planet. Hon tittade på mig som om hennes tankar hade blivit galen.
  
  
  Frågade jag henne. "Tror du att du kan göra det?"
  
  
  Hon suckade. Jag ska lista ut det då.
  
  
  Vi hoppa i havet, så vi landa lite mjukare än på land", sade jag. "Naturligtvis, du måste frigöra dig från fallskärmen så snart du faller i vattnet, annars kommer du att få problem. Så snart vi bli av med de fallskärmar, kommer vi att ha en livflotte."
  
  
  Jag tror att jag kan göra det", sade hon, men hon såg nervös. Strax efter att vi anlände på flygplatsen, en stor transport-planet landade på en grön bakgrund . Den Allmänna och den adjutant träffade Gina och mig i stationshuset. Det var en lång man, en gång en pilot . Han tittade på mitt ID-kort försiktigt. Sedan gav han mig ett stort leende.
  
  
  "Flygvapnet kommer att ta dig till olycksplatsen, Mr Carter. Hur brådskande är denna resa på dell själv?
  
  
  "Jag kan bara säga att det är en farlig människa ombord på Leonardo, Allmänt, och vi måste "hitta" honom.
  
  
  Allmänt MacFarlane spetsade hans läppar; han ville fråga mer, men han visste att jag inte kunde svara honom. Slutligen höll han ut sin hand och sade, " jag önskar dig all framgång."
  
  
  "Tack, General", sa jag. "Vi skulle lämna bättre nu."
  
  
  Det allmänna inte återvända till last planet. Han sa att han hade något att göra i Neapel och det efter att han skulle återvända till sin bas. Vi sade adjö till honom på godsterminal i stationshuset och gick till planet, tillsammans med en adjutant. Motorerna var redan igång, och vi gick ombord i en stark vind. Strax efter att vi blev presenterade för ett halvt dussin uniformerade soldater och officerare, vi tog fart.
  
  
  Italien Linje, vilket gav oss en detaljerad plan av Leonardo resa, och vi fick höra, till exempel, där vi skulle hitta ego. Vi kontaktade också kapten, Kapten Bertholdi, och han visste att jag var tvungen att se till att de två fallskärmshoppare som inte var förlorad till havs. Under den sista halvtimmen innan kontakt mellan flygplan och fartyg, radio kommunikation kommer att finnas kvar .
  
  
  Piloten beräknas hur lång tid det skulle ta att köra Leonardo och beräknas fyra till fem timmar. Detta passade mig mycket bra , eftersom tiden höll på att bli en viktig faktor . Vi åt kall mat som bilen flög över södra Frankrike. När vi gick, övriga Europa var kvar.
  
  
  Vi fick fallskärmar, och ett extremt tålamod Amerikansk sergeant visade Gina hur de arbetat och vad du ska göra när tiden kom. Jag såg och lyssnade till det.
  
  
  "Och allt jag behöver göra är att dra i ringen? Gina frågade.
  
  
  "Helt fantastiskt, ma' am," sergeant sade. "Men först måste ni komma av planet helt och hållet, kom ihåg det."
  
  
  "Ja. Det bör vara räknade långsamt till tio, " sade hon.
  
  
  "Jag tror att det kommer att bli bra, Sarge," sade jag.
  
  
  "Ja," Gina svarade tvekande. Hon såg liten och bräcklig, att jag står där i ett grönt flyg att passa hej Lee. Hon sköt hennes hår ur hennes ansikte. "Jag kan göra det."
  
  
  "Låt bara inte gå i ringen," sergeant sade. "Du kan falla långt före du fånga ego igen."
  
  
  "Don' t let go of the ring," Anden bekräftade.
  
  
  Under tiden, piloten kontaktade Leonardo och informerade kaptenen om våra hoppa och där för att leta efter oss. Han frågade kaptenen att ta oss ombord och hjälpa oss på alla sätt han kunde .
  
  
  Det var en molnfri dag. Gina och jag stirrade ut genom fönstret förrän vi kunde se den långa vita ocean liner liggande orörlig under oss i det djupblå havet.
  
  
  Sergeant nickade mot mig. "Vi är redo att hoppa, Mr Carter."
  
  
  Några minuter senare stod vi på öppna pengar planet. Vinden visslade runt omkring oss. Ingenting kunde se, men den blå himlen och den blå himlen.
  
  
  "Okej, Gina," sade jag. Han respekterade henne för hennes mod. "Titta inte ner. Du bara gå ut genom dörren och ned ringen. Räkna till tio och drar på det.
  
  
  Jag ska följa dig helhjärtat."
  
  
  All right, sade hon, försöker sitt bästa för att le.
  
  
  Hon vände sig om och hoppade. Jag såg henne falla, och då såg jag utbuktning av vitt siden bakom henne. Hej det lyckades. Han nickade till sergeant och hoppade runt planet.
  
  
  Om du inte hoppa tac del, i första sekunderna efter hoppet, din mage kommer vara konstigt upprörd. Min studsade upp och ner som hennes störtade i havet nedanför, och vinden visslade runt mina öron och huvud, att hålla andan. Sträcker ut ringen, jag såg det vända som det gjorde en kullerbytta i den nedåtgående flöde av luft provtagning. Plötsligt fallskärm ryckte kraftigt. I nästa ögonblick, det var långsamt flytande mot det glittrande havet med en vit ballong över mitt huvud. Candid under mig, Gina skjutit i höjden, hennes fallskärm svajande i vinden. Inte långt före var den långsamt växande vitt skrov av Leonardo, rita en skummande bilden i det lugna havet.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina kraschade in i den djupa blå vatten i Atlanten ett par hundra meter från den eleganta vitt skrov av Leonardo, som hade stoppat bilar och verkade nästan orörlig. Som hennes k & nb ned, såg hon en livbåt sänks från fartyget . En tredje vit fallskärm, vår livflotte, fladdrade framför mig. En sekund efter tabellen såg henne, hennes, dök i havet.
  
  
  Han var helt nedsänkt i vatten, och när han kom upp igen, hans fallskärm remmar togs bort. Det salta vattnet sved i mina ögon. Ih torkas bort det och försökte se Gina genom vågorna. Ee äntligen hittat honom två hundra meter bort . Bordet landade strax fartygets stigande bågen.
  
  
  Hennes tankar vandrade till Gina. När han var femtio meter bort från nä henne, såg han att hon var bra. Hon tog ut sin fallskärm och simmade mot mig. Vi möttes i den livliga & nb och ee lade sin arm runt hennes midja.
  
  
  "Jag gjorde det, Nick!" utbrast hon med ett strålande leende på hennes ansikte.
  
  
  Henne, skrattade. "Kom," sade jag. "Låt oss gå ut genom vatten."
  
  
  De gjorde det till stationen utan några problem, och efter att ångra sitt säkerhetsbälte, han vecklade upp paketet. När det drogs ut genom en ventil på sidan av, det var en väsande luftprovtagning, ett högt väsande över havet, och den gula rad uppblåsta. Jag fick ombord och släpade Gina i .
  
  
  "Ah!" sade hon, att falla tillbaka på bordet. "Vilken lättnad!
  
  
  "Vi kommer att vara på det fartyget innan du vet det," sade jag. "Titta här." Och hon, och pekade på en liten båt komma mot oss.
  
  
  Den slup som var med oss mycket snabbt. Det var flera unga Italienare ombord. Som de lastade in oss i båten, de tittade på varandra i förvåning när de såg Gina ta av hennes flyger locket så att hennes våta hår föll ner över hennes axlar . Odin runt män visslade, men Gina ignoreras ego och klamrade sig fast vid min arm.
  
  
  
  
  När vi gick ombord, besättningen rusade för att gratulera oss. Flera passagerare trängdes, men kaptenen var ingenstans att hittas. Jag tänkte att om Judas var ombord på fartyget, han måste ha sett oss nu. Det var dåligt för oss, men det var ingenting vi kunde göra åt det.
  
  
  Vi togs till fartygets läkare, som sa i en kort undersökning. Han var väldigt trevlig, men han ville inte tala engelska.
  
  
  Då en ung fartygets officer eskorterade oss till en tom första klass kabinen.
  
  
  Jag frågade honom när han var på väg att lämna. "När kan jag tala med din kapten?"
  
  
  "Jag ska fråga honom, signor," sade han, tittar längtansfullt på Gina.
  
  
  "Minst de är här för att få oss några torra kläder," Gina sade, pekande på den kläder på dubbelsäng. Gina var klädd i en blus, kjol, och ull tröja, samtidigt som jag var klädd i en tropisk färg och sport skjorta. Även oni om vi behöver mjukt läder sandaler.
  
  
  "De verkar väldigt nonchalant om vår ankomst", sade jag. "Om en tjänsteman förseningar, jag hittar behärska mig själv."
  
  
  Vi klädde snabbt. Gina såg fantastisk i sin outfit. Han såg ut som en Siciliansk gigolo. Jag öppnade den tunga vattentät väska jag var klädd och undersökte mina vapen, luger, och hårnålar. Han fastspänd på den över hans kortärmad skjorta och gömde Wilhelmina. Men jag väntade tills Gina gick in i det lilla badrummet för att borsta håret innan du slår Hugo runt och band henne till min underarm. När hon kom tillbaka till stugan, min jacka var redan täcker mitt vapen.
  
  
  "Du är vacker" Gina sa.
  
  
  "Du också", sade jag. "Låt oss gå och ta en titt. Vi har inte mycket tid."
  
  
  Vi gick upp på däck. På ett så stort fartyg, var det svårt att räkna ut hur att få till piren. Vi gick i ungefär tjugo minuter innan vi slutligen nådde den övre passagerare däck.
  
  
  "Var kan vi hitta en mästare?" Sjömannen frågade henne.
  
  
  "Mästare, sir? Det är omöjligt".
  
  
  "Han väntar på mig", sade jag.
  
  
  Han tvekade. "Kanske ska du be förvaltare."
  
  
  "Åt helvete med egot! Där är den första mate?"
  
  
  "Ah, Mr Ficuzza. Det bör vara på bron.
  
  
  "Tack," sade han till henne, och mimmo gick förbi honom till trappan, där en kedja hängde framför dem. Han höll ut sin hand.
  
  
  "Du och lady ska gå till din guide först, sir."
  
  
  "Wada al diavolo!" sa Gina högt. "Vad är ett stavfel!"
  
  
  Hon skällde ut honom. Ay lade sin hand på hennes axel.
  
  
  "Titta", sade han till sjöman. "Vi kommer gå dit och letar efter Mr Ficuzza, med eller utan ditt företag. Kan du ta oss till honom?"
  
  
  Han tittade på min bistra ansikte för ett ögonblick. "Bra," sade han. "Följ mig."
  
  
  Han släppte stege kedja och vi följde honom till bryggan. Han bad oss att vänta i gången medan han gick upp på bron. Han fångade en glimt av män i vita uniformer, och efter en stund, en av dem kom ut runt omkring dem. Det var Ficuzza första mate.
  
  
  "Ah, Mr Carter och Missa Romano", sa han med ett stort leende.
  
  
  Frågade jag henne. "Var är kaptenen?"
  
  
  "Han sa att han skulle se dig snart."
  
  
  Han började oroa mig. En linje personal officer i Italien skulle ha sagt till EMU hur mycket vår ort i Ryssland var på väg mot, även om han inte vet detaljerna.
  
  
  "Vi vill tala med honom nu", sade jag. "Vi behöver diskutera en mycket viktig korkskruv."
  
  
  "Men, Mr Carter, kapten är mycket upptagen. Han... "Jävla skräddaren, Ficuzza", sade jag. "Säkerheten för fartyget och egon av de passagerare som står på spel. Tiden håller på att rinna ut.'
  
  
  Han såg tankfull ut. Då sade han: "Följ mig."
  
  
  Efter en kort promenad, vi befann oss vid ingången av kaptenens hytt. Ficuzza knackade. När hörde vi en röst inuti, Ficuzza öppnade dörren och vi gick in.
  
  
  En lång, fet man med silver-grå hår satt vid ett träbord. Han stod upp och hälsade på oss högljutt efter Ficuzza introducerade oss.
  
  
  Han sade," de är de två fallskärmsjägare! " som var nedlåtande. "Ett dramatiskt sätt att få ombord, tycker du inte, Mr Carter?"
  
  
  "Jag är rädd att vi inte hade något val, Kapten", sade jag.
  
  
  "Sätt dig ner", sa han och pekade på två stolar.
  
  
  Vi spelar detta spel.
  
  
  "Okej," Bertholdi sagt. "Mitt företag har informerat mig att du letar efter en viss passagerare på mitt skepp. Säg mig, Mr Carter, varför kan inte denna man bli arresterad om han kommer iland i New York?"
  
  
  "Först av allt," sade jag, " det är ingen tvekan om att detta är en man i förklädnad, så vi måste hitta honom innan vi kommer till New York. För det andra, jag är inte polis, och även om jag var den här mannen skulle inte ha lämnat några levande vittnen. Så det är inte bara en enkel gripande."
  
  
  "Ja, naturligtvis", sade kaptenen. "Kan jag få se ditt ID-kort, Mr Carter?"
  
  
  Hennes emu visade upp sitt ID-kort.
  
  
  "Ah, Amerikanska underrättelsetjänsten. Och den unga damen?
  
  
  "Hon arbetar för oss", sade jag.
  
  
  Han log medvetet. "Mr Ficuzza kommer att hjälpa dig att uppfylla dina behov, Mr Carter. Du får inte använda skjutvapen ombord på detta fartyg utom i självförsvar, och man måste respektera den personliga integriteten av mina andra passagerare. Också, du ska göra ditt bästa för att inte bråka med dem."
  
  
  Han började bli arg igen. "'Kapten Bertholdi,' sa jag, ' jag är inte redo att bråka. Jag föreslår att du lyssnar på vad jag har att säga innan du bestämmer vad vi ska och inte göra."
  
  
  Bertholdi och Ficuzza tittade på varandra indignerat. "Jag har inte hela dagen för att diskutera denna korkskruv, Mr Carter," Bertholdi sa kallt. "Om du har något att säga, snälla håll det kort."
  
  
  "Kapten", sade jag, " vi talar inte bara om den här mannen. Vi tror att han förde ett mycket farligt vapen för detta fartyg .
  
  
  "Ett vapen?'
  
  
  "Så att de röstar."Henne, " såg öppet på honom. - "Kärnvapen".
  
  
  Egots ögon vidgades en aning.
  
  
  "Vi tror det är en liten atombomb."
  
  
  Ficuzza reste sig från sin stol. "Diavolo!
  
  
  Kapten Bertholdi ansikte visade ett inslag av chock, då han snabbt återvände till sitt skeptisk blick. "Vilka bevis har du för detta?"
  
  
  "Inga hårda bevis," jag erkände. "En lapp med namnet på ditt skepp och en hel del ytterligare information. Men tillsammans kan de leda till en rimlig slutsats ." Det var en lång, djup tystnad. "Men du är inte säker på om det är en bomb på mitt fartyg?"
  
  
  "Det är mer än sannolikt, Kapten", sade jag.
  
  
  "Och du vill söka fartyget för att en eventuell bomb?" "Kapten", sade Ficuzza, " jag kan sätta några män på det .
  
  
  "Vi behöver minst ett dussin män", sade jag. "Detta är ett stort skepp, och tiden håller på att rinna ut. Vi måste börja söka hytter för passagerare som spelar detta spel i Neapel , eftersom jag är säker på att det riktiga namnet på den person som vi letar efter, Judas, inte på passagerarlistan. Naturligtvis, vi måste kolla upp det."
  
  
  "De flesta av passagerarna gick ombord i Neapel, Mr Carter," kapten sade. "Du vill att störa och upprörd över dessa människor . Som ni vet, passagerare har vissa rättigheter.
  
  
  Och en sak runt dem är rätten till säkerhet, ombord på detta fartyg, " sade jag. Jag ber också att du anförtror mig med att söka, så jag har erfarenhet av sådana saker. Då hon vill att du ska sakta ned fartyget så att vi kan få mer tid."
  
  
  Gå långsammare! Bertholdi utbrast upprört. Vi bryr oss inte. Det måste följa ett schema. Min passagerare också har sina egna scheman. Du vet inte ens om det finns en bomb ombord. Nej, ship upprätthåller normala marschfart.
  
  
  Kapten!
  
  
  "Och," han avbröt, " Mr Ficuzza är ansvarig för sökning. Du kommer att få sin order, Mr Carter, annars kommer det inte finnas en sökning på alla. Är det klart?"
  
  
  "Det blir tydligare."
  
  
  Kapten Bertholdi vände sig till Ficuzza. "Ta tio personer och dessa två personer och sök stugor. Börja med tredje klass och gå upp därifrån."
  
  
  "Kapten", sade jag," jag tror inte att Judas kommer att ha något annat än en första klassens hytt."
  
  
  "Jag upprepar, Mr Ficuzza, börja med den tredje klassen," Bertoldi sagt. "Om sökningen misslyckas det, vi får se om vi måste söka andra delar av fartyget."
  
  
  Mannens dumhet var otroligt. Han bestämde sig för att koppla henne till företagets huvudkontor som han var att förhindra en fullskalig sök.
  
  
  "Tack för ert samarbete, Kapten", sade jag kallt, och reste sig upp.
  
  
  "Till er tjänst, Mr Carter," sade han. "En sak till, Mr Ficuzza. Om det finns passagerare som vägrar att söka sina hytter, inte insisterar. Skicka ih till mig och jag ska förklara ."
  
  
  "Kapten, vi har inte tid för det här ...
  
  
  "Du kan gå nu, Mr Carter."
  
  
  Hon stirrade på honom. "Okej", sa jag. Han vände sig om och lämnade stugan med Gina, och Ficuzza följde med mig.
  
  
  Ficuzza var mycket mer värdefullt än sin herre. Han fångade snabbt purser Fabrizio, och tillsammans har de rundade upp nio sjömän som var att söka hos oss. Hon önskade att det inte var en så stor jobbet så att han skulle kunna hantera det på egen hand.
  
  
  
  
  Det meddelades under högtalaren att alla tredje-klass-passagerare var att stanna kvar i sina hytter efter lunch för att kontrollera deras bagage. Det skulle ha varit en varning till Judas om vad som var på gång , men det verkade inte finnas någon anledning att hålla våra handlingar är hemliga. Vi tillbringade hela kvällen med att söka bagage, men hittade ingenting. Om passageraren inte var i stugan, sök inte utförs på kommando av ägaren. Lyckligtvis, de flesta av passagerarna var där. Vi var tvungna att sluta vid midnatt, även på kaptenens order.
  
  
  Efter ett visst motstånd, han får oss att söka maskinrummet, men vi hittade ingenting.
  
  
  
  
  Nästa morgon, den grupp detektiver, inklusive Gina och mig och vilade en stund. Vi var tvungna att göra det. Den italienska besättningsmedlemmar var i fara att falla i sömn, och vi var också slut. Strax före lunchtid hade vi en snabb fika och fortsatt på vårt sätt. Hon övertalades av Bertholdi att gå direkt från tredje klass till första klass så att vi kunde lämna början av andra graden till sist. Sökandet fortsatte hela dagen. De flesta av passagerarna var mycket tillmötesgående. Vissa insisterade på möte med kaptenen, men till slut enades om att söka sina tillhörigheter.
  
  
  I slutet av den andra dagen, vi hade sammanställt hela passagerarlistan, men vi kunde inte hitta något som såg ut som en atombomb, och vi inte se någon som ens avlägset liknade Judas. Om han var ombord, han gömde sig väl, eller ego besökte ensam runt elva andra människor som gör jobbet. Men vi var fortfarande tomhänt.
  
  
  På den tredje dagen, vi frågade Bertholdi om vi kan söka i besättningsutrymmen. Han var rasande. "Är det inte uppenbart nu att du hade fel om bomben , Mr Carter?"
  
  
  "Inte alls," sade jag. "Och om du inte ger mig tillåtelse för denna undersökning, jag ska tråd henne till din högkvarter. Och då kommer jag också att kontakta Washington, som sedan kommer att kontakta er regering i Rime."
  
  
  Den högmod vänster Bertholdi ansikte. "Är det ett hot, Mr Carter?"
  
  
  "Du kan kalla det vad du vill, Kapten. Jag ska göra mitt bästa för att söka detta fartyg. Vi kommer i full fart till New York, och vi behöver inte få det tills i morgon . Den här staden är hem till tio miljoner människor. Om du inte är orolig för dina passagerare, tycker om dessa människor. Om det är en atomic bomb ombord som lätt kan explodera när som helst, skulle du vilja ha en sådan katastrof på ditt samvete? Det är, om du få ut levande, vilket jag tvivlar på allvar.
  
  
  Ficuzza sade tyst: "Kapten, kanske besättningen kommer inte ihåg att det här problemet."
  
  
  Bertholdi fick upp bakom sin stol och började takt. När han vände sig till mig, hans ansikte var allvarligt. "Okej, Mr Carter," sade han. "Du kan göra din egen forskning. Men jag personligen kommer att eskortera dig till min tjänstemän kvartal."
  
  
  "Som du vill", sa jag.
  
  
  Sök drog ut på tiden långsamt, tills middagstid. Det gav ingenting och framkallat ilskna kommentarer från Master Bertholdi. Han var särskilt arg när vi kortfattat besökte ego håll. Frågade han. "Nu vet du det finns ingen bomb?"
  
  
  "Jag berättade för henne. "Nej, nu vill jag söka överbyggnaden, hela vägen till livbåtarna."
  
  
  "Absurt!" muttrade han, men låt oss gå vidare. Ficuzza hjälpt oss ett tag, och då Gina och jag var ensam. Vi sökte kök, förråd, alla gropar och hörn av det stora fartyget, men till ingen nytta.
  
  
  "Kanske att det är kapten som är rätt, Nick," Gina sade över en middag den kvällen. "Kanske det inte är en bomb ombord. Kanske Judas missade sin chans på grund av tidtabellen förändringar."
  
  
  "Jag önskar att det var sant", sade jag. "Jag vill verkligen Bertholdi vara rätt. Men jag vet att hennes Judas, Gina." Hennes panna fårad. "Det måste finnas ställen som vi inte har sökt. Eller kanske en av våra assistenter gjorde ett dåligt jobb. Vi vet inte. Och i morgon ska vi seglar in i New Yorks Hamn . Jag skickar Han ett meddelande på radion ikväll. '
  
  
  "Vad säger du?"
  
  
  "Det är bara att vi inte hittade Judas och ego bomb. Hawk kommer att tänka på något.
  
  
  
  
  Hennes sömn blev rastlös. När jag vaknade nästa morgon och såg på Gina, som fortfarande sov i den andra delen av kabinen , jag tänkte på hur nära vi var till New York . Under frukosten fick vi ett nyhetsbrev om att resan skulle ta ytterligare tre timmar.
  
  
  "Bör fartyget vara tillåtet att docka?" Gina frågade.
  
  
  "Om så är fallet, det kommer att bli en välkomstkommitté," svarade jag.
  
  
  Medan de andra passagerarna packade upp och förberedde sig för att gå iland, han bodde i vår stuga med Gina. Om tio-tiden gick jag på den första-klass däck, i hopp om att se någon som kan se ut som Judas. Vid klockan halv tio fastlandet var i sikte, och strax före lunchtid landade vi i New York Harbor. De flesta av passagerarna var på däck, som förbises Manhattans skyline och frihetsgudinnan.
  
  
  Som jag förväntade mig, vi möttes. Kustbevakningen fångat Leonardo i hamnen och frågade Ego att sluta. Kaptenen lydde, men jag kunde se honom skrika argt på sina officerare. Strax efter middagen, flera kustbevakningen officerare och soldater bordade, tillsammans med flera AX agenter, Borgmästare i New York, och David Hawke.
  
  
  Kapten Bertholdi bett att få träffa mig i hans stuga. Två ledande kustbevakningens tjänstemän, Borgmästare, Hawk, Ficuzza, Gina, och henne, var tänkt att gå dit. Hawkeye bit in en släckt cigarr som ego informerade henne av våra misslyckanden.
  
  
  "Jag tror inte Judas är ombord", sade han. "Och om han är på styrelsen, som bomb och är förmodligen det också." Han sneglade på Gina. "Du hyr vackra kvinnor, Nick," sade han.
  
  
  Gina förstås, en komplimang, inte sarkasm. "G", sade hon, och log.
  
  
  "Prego," David Han sade.
  
  
  Hon ville skratta, men tanken på Judas drog hörn av min mun ner.
  
  
  "Har du sökt hela fartyget?" Hawk frågade.
  
  
  "Uppifrån och ned", sade jag. "För Guds skull, vi har även tittat på toaletterna. Jag bara känner inte till något annat."
  
  
  Jag behövde inte säga något. Hawk och Gina tittade på mig.
  
  
  "Vad är det? Hawk frågade.
  
  
  "Jag tänkte bara på en annan plats," sade jag. "Berätta Bertholdi jag kommer att vara där."
  
  
  Jag skyndade mig att purser skrivbord, kom ihåg att i början av vår sökning, purser hade berättat för mig om en man som hade kommit upp till kaptenens skrivbord för att prata om säkerheten för saker . Dessa är värdefulla objekt. Detta innebar att det måste vara en trygg ombord.
  
  
  "Ja, Mr Carter," Fabrizio sa när ego frågade henne om det. "Vi har en stor säkra på vårt kontor. Men jag kan inte tänka mig att det är något i det som skulle intressera dig.
  
  
  "Vi kanske ska ta en titt," sade jag. Fabrizio inte irritera oss. Han visste inte ens om att kalla master. Ögonblick senare, manshöga säker öppnades. Han böjde ner huvudet och följt honom inne. Vi alla såg. Det stora paketet innehöll ett silver artefakt från Spanien. Det var en besvikelse.
  
  
  "Förlåt mig, signor," Fabrizio sagt.
  
  
  "Tja, det var bara en idé."
  
  
  Jag lämnade henne en ego och gick tillbaka till kaptenens skrivbord. Något gick igenom mitt huvud, men jag kunde inte lista ut det.
  
  
  De började på kontoret. Kaptenen klev tillbaka till sin stol. Alla andra satt med undantag för Hawke, som stod i hörnet med en cigarr i hörnet av rta och hans spinkig armarna korsade över bröstet. Jag gick fram till honom och skakade på huvudet, vilket tyder på att jag hade misslyckats .
  
  
  "Men Mr Carter såg detta fartyg upp och ner!" sade Bertholdi. "Om det fanns en sådan sak ombord, skulle han ha funnit den."
  
  
  "Ursäkta mig, Kapten", sade den äldre av de två kustbevakningens tjänstemän, en lieutenant commander. "Vi kan inte tillåta att detta skepp att komma in New York Harbor tills en mer grundlig undersökning genomförs."
  
  
  "Faktiskt, "borgmästaren överens om," vi ska fortsätta leta. Miljontals liv står på spel ."
  
  
  Bertholdi glodde på mig, som om hennes ego hade lett henne in i den här besvärliga situationen. "Tänker ni," frågade han, " att lämna min passagerare här vid havet medan du fortsätter att söka på mitt fartyg?"
  
  
  "Nej," Hök svarade på uppdrag av kustbevakningen officer. Alla tittade på honom. - "Vi har en bättre plan som gör att många människor tryggare för resenärerna. För närvarande, det var flera färjor som kör här. Passagerare överföring till dessa färjor utan bagage och gå till hamnen . De kommer att bli väl omhändertagna medan fartyget sökte igen. Fartyget kommer att vara tillbaka till det öppna havet, och utredningen kommer att genomföras av mina män och Lieutenant Commander män under min ledning.
  
  
  "Tillbaka till det öppna havet!" sade Bertholdi i en ihålig ton. "Flytta mina passagerare?"
  
  
  "Jag tror att detta är den enda säkra lösningen, Kapten," Han sade. "De färjor kommer att vara här snart," the lieutenant commander sagt.
  
  
  "Men du har ingen rätt!" utbrast Bertholdi. "Detta är mycket dum."
  
  
  "Kapten," Hök sade isande,"det vore dumt att ignorera hotet."
  
  
  Kapten Bertholdi rasade kraftigt i en stol. Han stirrade på sina händer. "Utmärkt", sade han. "Men om bomben hittades inte, mina herrar, är hon ombedd att bjuda in mitt företag för att protestera mot denna olyckliga händelse."
  
  
  "Han kommer att bli behandlade med all respekt," Hök svarade. "Nu, Kapten, jag tror att du skulle bättre informera resenärerna om vad som händer."
  
  
  De trodde att de hade varit som virvlar runt i mitt huvud helt plötsligt tog form. Han väntade till andra män för att lämna. När endast kaptenen, Hawk, Gina, och hon var kvar i stugan, hon frågade: "Kapten, är det sant att passagerarna kommer till dig för att lämna över värdesaker på mer än ett visst belopp?"
  
  
  Bertholdi gav mig en sur blick. Jag tror att han betraktar mig som sin personliga plågoande. "Faktiskt, Mr Carter," sade han .
  
  
  Hawk såg på mitt ansikte, försöker lista ut vad jag tänkte.
  
  
  "Har du många sådana förfrågningar under den här resan?"
  
  
  "Kanske fem eller sex."
  
  
  "Och sedan dessa människor kom till kontoret, inte de?"
  
  
  "Ja, Ja".
  
  
  "Vad gör du, Nick?"
  
  
  "Jag tänker, sir", sade jag. "Odin runt dessa passagerare sätta ett ganska stort paket i hans skåp ?"
  
  
  "Ja, i dell själv. Det fanns flera Ihs."
  
  
  "Och du var tvungen att lämna ensam, runt dessa människor ensamma i denna stuga, även för en kort tid?"
  
  
  Han tittade på mig konstigt, då jag såg att han kom ihåg något. Det var första gången som en iller hade talat till dem, sedan jag träffade honom , och han talade med en viss vördnad i rösten. "Ja, verkligen", sade han långsamt.
  
  
  "Vad gjorde han ser ut? Hawk frågade.
  
  
  "Han hade skägg. En mycket märklig ser man. Mycket tunn ansikte.
  
  
  'Judas! Hawk skrek.
  
  
  "Det tror jag också," sade jag. "Och kanske har han ändrat sina planer även i denna stuga. Han kan ha avsett att sätta bomben i en stor och säker, men kanske har beslutat, när han var ensam här, att hitta ett bättre ställe. Eller kanske han inte vill väcka kassör nyfikenhet om objektet."
  
  
  Bertholdi rotade i en stol lådan och drog ut ett ark av papper. Han tittade på Nä för ett ögonblick. "Egots röst är ett namn," sade han. "Benedict Arnold." Han har en första-klass hytt nummer tolv på däck A."
  
  
  I det ögonblicket, borgmästare dök upp i dörren med en bit papper i handen och ett förskräckt uttryck i ansiktet.
  
  
  "Mina herrar, om det fanns några tvivel om allvaret i situationen, ih ble klargöra nu."
  
  
  "Vad är det? Hawk frågade.
  
  
  "Mitt kontor precis fått detta telegram via Rim", sade han hårt.
  
  
  Hawk plockade upp ett papper och läste högt:
  
  
  
  
  
  "Herr Borgmästare. Atomic bomb har placerats på ett sådant ställe att din stad kan förstöras vid en knapptryckning . Du måste tro oss när vi säger att det är inte ett skämt. Som bevis på detta, vi ger koden antal av våra tändning mekanism: HTX 312.
  
  
  Bomben ska detonera inom 48 timmar, om summan av hundra miljoner dollar i guldtackor är inte betald. Det är ungefär tio dollar att bo i New York. Tänk om detta mycket noggrant. Det finns väldigt få källor pengar som finns tillgängliga. Du får ett andra meddelande med mer information inom 24 timmar.
  
  
  
  
  
  Hawk såg på mig. "Det är han", sade han. Sedan frågade han: "Kan du tänka dig vad han kunde göra med de siffror för miljontals dollar?"
  
  
  "Vet du vem som har skickat detta mail?" Borgmästaren bad.
  
  
  "Den man som vi letar efter," Hök svarade. "Telegram var att sändas till en av egon medbrottslingar i Rime , så att den skulle sammanfalla med ankomsten av Leonardo i New York."
  
  
  "Förmodligen Farrelly," mumlade jag.
  
  
  "Tvärtom", sade kaptenen. "Det spelar inte säga något om Leonardo , ingenting alls."
  
  
  "Av uppenbara skäl," Hök muttrade. "Självklart, de vill inte dra uppmärksamhet till detta fartyg, Mr Bertholdi."
  
  
  Hon märkte titta i kaptenens ögon när Hawk adresserat brev till honom utan ego i den vanliga rubrik. Ego, arrogans var irriterande, men inte alls lika irriterande som ego ovilja att hjälpa mig. Men nu Hawk var ansvarig, och Bertholdi tog order från HONOM, oavsett om emu gillade det eller inte.
  
  
  "Jag blev informerad om att presidenten och guvernören erhållit identiska telegram, "borgmästaren sade." De vill att oss att gemensamt anskaffa den nödvändiga pengar. Men hundra miljoner eur i guld, min Gud, vilken typ av idiot är detta?
  
  
  "En galning som vi bör ta på största allvar, Mr Mayor - en psykopatisk ligist som är beslutna att genomföra sitt hot om guld barer levereras inte", sade jag.
  
  
  "Absurt, helt absurt," Bertholdi sade, rynkar pannan. "Detta är ett skämt - ett dåligt Amerikansk skämt."
  
  
  "Jag skulle inte vilja skratta om en bomb gick av," Han sade. Han craned hans hals mot dörren och ropade till kustbevakningen tjänsteman som står utanför.
  
  
  "Ja sir? Den lieutenant commander sa när han kom in.
  
  
  "Mr. Carter och honom kommer att söka den här stugan. Under tiden, ta din adjutant och några av mina officerare och se om du kan hitta Benedict Arnold i kabinen tolv på Däck A. kunde Han vara som person. Ah, ja, Kapten, "Hök tillade," han kommer att vara beväpnad och farlig. Därför, prima tar alla möjliga försiktighetsåtgärder ." Styrmannen nickade och vände.
  
  
  "Han har ett skägg," kapten sade. Den gamla stridslystnad var nästan helt borta, och hans väderbitna ansikte var skrynkligt med oro linjer. "Och en väldigt, öh, spinkig ansikte. Åh, och jag kom ihåg en sak."
  
  
  "Som en? Hawk knäppte försiktigt efter mästarens varje kursiv.
  
  
  "Tja, jag vet inte om det är viktigt," Bertholdi tvekade, " men han frågade mig om det är möjligt att få insulin ombord på planet. Hennes misstanke är att han har diabetes.
  
  
  "Inte undra på att han ser så dåligt", sa jag mjukt, se Judas läskiga profil i mitt sinne. Hawk nickade. "Och Kapten, kommer du att skicka två av mina gruv-experter här för att förbereda oss för eventuella oförutsedda omständigheter ? Och låt oss veta när Arnold finns."
  
  
  "Det är all right," the lieutenant commander sagt. Han gick ut över hela stugan. Gina satt bredvid mig, vrida hennes fingrar mellan mina. "Hur kan jag hjälpa dig?" frågade hon.
  
  
  "Gå och ta en kopp kaffe i lobbyn," Hök sagt. "Du förtjänar det."
  
  
  Gina log mot mig och lämnade stugan. Kapten artigt följde med henne. Slutligen började han visa lite respekt. När Hawk och jag var ensamma i stugan, vände han sig till mig och flinade.
  
  
  "Jag behöver inte göra så mycket utomhus arbete, Nick," sade han, " och jag bara älskar det. Har du några andra magiska idéer?
  
  
  "Nej, sir. Låt oss nu vända denna stuga inifrån och ut.
  
  
  Och vi gjorde det. Jag visste att färjan var på väg och de passagerare som skulle komma i land snart, vilket fick mig att känna mig lite bättre. Men om Judas hade hållit detonator av en bomb, han kunde ha blåst upp oss när som helst.
  
  
  Vi rotade igenom den rikes bord, sökte igenom skåp, och sökte i hela kabinen. Hawk trött snabbt. Han satte sig ner i stolen bakom kaptenens bord , och han märkte en rännil av blod i pannan.
  
  
  "Jag börjar bli gammal, Nick," sade han. "Det verkar ganska jävla täppt i här."
  
  
  "Du har rätt", sade jag. Han såg på den sidan väggen av hytten, såg ventilationsgaller, och trodde.
  
  
  Han satte sig ner bredvid pinnarna. Det var placerade i en ganska stor panel, som då var knuten till stöna med skruvar. Odens po skruv hade lossnat.
  
  
  Frågade jag henne. "Har du någon spik sax?"
  
  
  "Ja," sade han, som sträcker sig in i bilen och lämnar mig med en sax.
  
  
  När han såg att jag började att skruva loss skruvarna på panelen, han kom över och ställde sig bredvid mig med intresse. Jag arbetade febrilt, och även om panelen fastna i ett hörn ett tag , har jag äntligen lyckats att dra bort det.
  
  
  Vi tittade in i kanalen och där såg vi: en tre meter långa paket inslaget i brunt papper. Det fyllde öppning av trumman, och vilade sitt slut vid den punkt där kanalen böjda och gick horisontellt ut till stugan.
  
  
  "Ta tailor," Hök sagt.
  
  
  Han använde en sax för att klippa ett hål i papper och tittade på innehållet. Det var en inramad runt ljus metall, förmodligen över aluminiumlegering. Det var mekanismer utanför, bland annat en miniatyr av långväga elektronisk mottagare. En liten röd ljuset var på, ingen tvekan om vilket signalerar att bomben var redo att explodera omedelbart.
  
  
  Han skyggade.
  
  
  "Jag ska ringa gruv-specialister," Hök sade tyst. "Jag har också någon som förstår det."
  
  
  Frågade jag henne. "Vad gör vi med passagerare?"" "Ska vi gå av först?"
  
  
  Hawk är kallt ögon smalnade eftertänksamt. "Jag tror inte det. Vid någon tidpunkt, kan vi inför en konfrontation med Judas. Dessutom, måste vi anta att den bomb som kan explodera nästan direkt under näsan på mindre än en minut, och kanske även för andra. Vi är alldeles intill hamnen. Om en bomb som slocknar här på fastlandet kommer att lida lika mycket skada som om vi var i hamn . Nej, Nick, vi måste prova att stänga av egot."
  
  
  Han nickade, bestämd, som Hök, för att springa ifrån Judas. Han gick in i stugan för att hämta specialist. Han låste dörren bakom honom och undersökte skrämmande bunt igen.
  
  
  Den röda saint fortsatte att lysa hotfullt, visar skrämmande och destruktiva kraften i bomben. Sedan undrade han om Judas skulle verkligen trycka på säkring knappen, även om det dödade hans ego . Denna person, som jag kände henne från tidigare erfarenheter, var sinnebilden för det onda. Kanske om han hade vetat att vi hade upptäckt bomben, skulle han inte ha tvekat att utföra hans omänskliga plan, även om egot explosion hade dödat honom. Vi kunde inte ta några chanser, så mycket var säkert, speciellt när vi har att göra med en man som oförutsägbara och mentalt förvridna som Judas.
  
  
  Hon förutsåg den fruktansvärda resultatet av denna mardröm-en svamp som moln sprider sin atomic förbittring. Miljontals människor inom en fyrtio-fem-kilometers radie av förstörelse kommer att dö. Många tusentals kommer att dö under den sekundära och tertiära chockvågor. Och tusentals fler kommer att dö en långsam och fruktansvärd död från strålning.
  
  
  Mina tankar blev snart avbruten av en knackning på dörren. Han gick fram till henne och frågade henne vem det var. Så snart som Hawk som heter ego namn, han låste upp dörren och klev åt sidan för att släppa in honom.
  
  
  Han följdes av Kapten Bertholdi och tre bistra söker män visste jag inte. "Titta här, Bertholdi," Hök sade irriterat, matas upp med master ' s misstro och brist på medkänsla. Bertholdi vände blek. Han stod och skakade sina knutna nävar i maktlöst raseri.
  
  
  "Och få ut av här, sir," Hawkeye knäppte, vilket tyder på att hon borde vara eskorteras av master av dagen .
  
  
  Bertholdi Schell gick upp på trä-steg, hans ögon konstigt frank framför honom. Han låste dörren bakom honom och vände tillbaka till Hawke och de andra tre. "Mr Gottlieb, Nick Carter," sade han.
  
  
  Han skakade hand med en tunn, senig man med garnityr glasögon, den stereotypa bilden av en vetenskapsman. Hawk förklarat för mig att Gottlieb hade uppfunnit en detonator, en enhet som accepteras Judas och hans följeslagare för att skapa bomb.
  
  
  Under tiden, två tändning experter var upptagen med att ta bort förpackningen från bomben. "Det skulle vara hemskt... Det skulle vara hemskt, "Gottlieb muttrade," om enheten inte har använts på detta sätt."
  
  
  Detta, naturligtvis, var en underdrift. Gottlieb gick de andra två män böjda över bomb. "Är du säker på att det är han?" frågade Ego Hawk.
  
  
  Gottlieb nickade. "Det är ingen tvekan om det. Den person som genomfört detta tillsammans är väl insatt i termonukleär fission. Tyvärr har vi utökat denna kunskap ännu mer." Hawk såg på mig och henne, och grimaced. Gottlieb och två män var tydligen arbeta på bomben. En röd-lit spöklika sken lyste från ih ansikten som Gottlieb klickade med tungan och mumlade för sig själv. "Här," sade han till sist. "Det är en röst tråd där. Ja, det är det. Nej, inte det andra.
  
  
  Vi trängdes runt dörren, stönande. Jag försökte att inte tänka på vad som skulle hända om bomben gick av just nu, även om jag inte känner det. De personer som arbetade på bomben verkade ha nerver av stål. Hawk gick till dörren och frågade om Lieutenant Commander hade rapporterat ännu. Det var inte så.
  
  
  "Gör denna sak vidare har den makt som de tillskriver du? Gottlieb frågade henne.
  
  
  Han talade långsamt, inte titta åt mitt håll, som om all hans uppmärksamhet var riktad mot de hårda. "Jag tror inte det. Från här, den bomb som kommer att förstöra allt inom en radie av sextio, sjuttio kilometer." Han fokuserade på detonatorn mekanism, och då, som för att understryka sina tankar, sade: "Vi som inte har en enda chans för oss."
  
  
  Allt jag kunde göra var att skaka på huvudet. Gottlieb, som en man som läser en dödlig katekes, fortsatte, fortsatt att följa arbetet med specialister: "Men den första explosionen, den första chocken vågor, inte skulle vara slutet på den frågan. Nederbörd, flodvågor - strålsjuka och en lapp av obebott land, en lapp av döda havet. Manhattan kommer att bli en neutral zon, helt obeboeligt i decennier framöver ."
  
  
  Jag ville inte ha henne igen. Gottlieb gav mig tillräckligt med gnäll att tänka på.
  
  
  "Hur har du det? Hawk frågade nervöst, fortfarande tuggar på sin unkna cigarr.
  
  
  Odin runt män vände sig mot honom. "Vi har en annan riskfylld fall, sir", sade han. Svett droppade från hans panna, på hans ansikte.
  
  
  Hawk och jag lutade mig över den andra och tittade uppmärksamt.
  
  
  Vid ett tillfälle, när han trodde att de var nästan klar, Gottlieb skrek: "Nej, för fan skräddaren! Inte här!'
  
  
  Mannen arbetar på enheten stannade och lutade huvudet mot väggen. Hennes, såg ego, händer skakade lite när han slöt ögonen och tog ett djupt andetag. Sedan skakade han sig själv för att få ett grepp på sig själv. Han fortsatte med de andra två, och på mindre än tio minuter, tre män vände, en grym linje av tillfredsställelse bildar på sina läppar.
  
  
  "Det som hänt" Gottlieb, viskade. "Ofarliga bomb.
  
  
  Hawk och jag tittade på varandra. Han andades. "Det var för mycket för min trötta kropp," sade han. Han lutade sig mot kaptenens skrivbord och tog ett djupt andetag.
  
  
  Han stod upp och försökte att le.
  
  
  Hawk plockade upp en ny cigarr, tände den, och försiktigt blåste ut en cirkel. Det steg till stugan i taket när han såg öppet på mig. "Nu när det är gjort, Nick, det är bara en sak kvar att göra."
  
  
  Han nickade mot henne. "Judas", sade jag. "Och om jag får säga så, sir, bättre död än levande."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Passageraren varningar var omedelbart hävas, och Kapten Bertholdi tackade oss för ett väl utfört arbete. Färjor som just hade kommit på fartyget skickades tillbaka till bryggan. Leonardo kommer in i hamnen flera timmar för sent.
  
  
  Strax efter det att ordern gavs lieutenant commander of the Coast Guard kom fram till bron, där Hök och jag gick för att höra honom. "Benedictus fanns ingenstans att hittas," the lieutenant commander rapporterade att Hawke. "Ditt folk håller fortfarande på att undersöka, men han gömmer sig och hoppas att undkomma oss när andra passagerare gå i land."
  
  
  "Det är okej," Hök sagt sur. "I den förvirring passagerare försöker få igång, kommer det att bli nästan omöjligt för oss att få en bra titt på alla. Och naturligtvis, han kan alltid ändra hans utseende igen."
  
  
  "Jag tror att vi kan räkna på", sade jag.
  
  
  Fartyget är dockad vid klockan fem. New York Post hade redan en speciell fråga på gatan med djärva rubriker. En skara trängdes i Porta bar och runt nä, polis försökte hålla ih tillbaka. Rapporter och fotografer fanns överallt.
  
  
  Hawk placerade tjänstemän i början och slutet av gångarna.
  
  
  "Från och med nu, skulle jag hellre göra det ensam," Emu berättade för henne.
  
  
  "Alla rätt", sade han. "Jag ska bo ombord på ett tag så du vet var jag är om du behöver mig."
  
  
  Gina och jag lämnade fartyget innan passagerarna stigit av. Ee tog henne till tullhuset och berättade för henne att bo där.
  
  
  Det var kaotiskt från hamnen i bar, och jag hade en pessimistisk känsla om att hitta Judas.
  
  
  "Du bor i närheten, är du inte?"
  
  
  "Nej, jag kommer för att söka i hela marinan. Om vi förlorar en annan, få ett rum på Hilton Hotel och stanna där tills du får ett meddelande från mig."
  
  
  "Okej," sade hon, kysser mig på kinden. "Var försiktig.'
  
  
  "Du också.'
  
  
  
  
  Reportrar blandas med de nyfikna runt hamnen i bar, och polisen var tvungen att överge sina ansträngningar för att upprätthålla ordningen. Han stannade vid ingången till passagen, där två andra AX agenter fick stå. När de stannade för att en person med skägg och höll ego tajt. Han som snabbt närmade sig dem och sade till dem att de hade fel . Skägget var på riktigt.
  
  
  Strax efter klockan sex, en man som precis hade klivit in i leken såg henne. Istället för att gå till tullen, han gick till båda ändar av byggnaden, där en vakt som var stationerad vid grinden. Vid första jag såg henne, ego bara från baksidan. Han var väl klädd, och Schell hade en käpp. Ego gång var bekant. Han tittade närmare och såg en naken hand som håller en portfölj. Det såg inte ut som riktiga läder. Och handen inte böja runt handtaget på väskan som en riktig hand. Precis som hon var på väg att följa honom, han vände på huvudet så att han kunde se Ego ansikte. Han hade en mustasch och solglasögon, men skallen var omisskännlig. Det var Judas. När han såg mig, han skyndade in tråden i byggnader. Det var en hel del människor mellan oss, och jag var tvungen att flytta genom folkmassan. Hans framsteg var långsam , och när han passerade, Judas var redan vid dörren. När Wilhelmina drog ut och sprang, han sågs som knackar ner en säkerhetsvakt och gå genom grinden till parkeringen.
  
  
  När han nådde fram till henne, Judas försvann ur synhåll. Vakten, som hade hoppat på hans fötter, försökte stoppa mig, men jag skrek ut vem jag var och sprang ut genom porten. När hon gick runt i raden av parkerade bilar , såg hon en taxi dra upp. Judas såg på mig genom bakrutan.
  
  
  Den Luger holstered honom och sprang till motorcykel parkerad där. Det var en grupp av långhåriga unga män i närheten, och jag gissade att motorcykeln tillhörde en runt dem. Jag tittade på det och såg att nyckeln i tändningslåset. Henne, hoppade i sadeln. Det var en stor Honda utformad för motorväg, och motorn gjorde en lugnande ljud. "Hallå där!" En av de unga männen körde runt dem.
  
  
  "Jag ska bara låna ego för en stund!" skrek hennes reumatism. Jag tog fart och sprang till en taxi.
  
  
  När jag drog ut på gatan, taxi bara vänt åt vänster, två kvarter bort. Jag körde henne genom trafiken. Jag började passerar en taxi och tänkte att jag kunde fånga Ego vid trafikljuset. Då börjar bilen att passera genom krasny Bryliv. Judas antingen gav föraren en massa pengar eller sätta en pistol mot huvudet ' egon. Tio minuter senare var vi på motorvägen som leder till JFK International Airport, NEW york . På motorvägen, taxi dras bort från mig, men jag trodde att jag hade kommit till rätt ställe. Jag förstår inte hur Judas kunde ha kommit på en plan utan Ego fånga upp honom på flygplatsen.
  
  
  Hon hade fel. När jag svängde av motorvägen mot tågstationen och försökte att stänga avståndet mellan mig och taxi , jag var drog ut på olje-indränkt skyltar och mc gled ut öppet framför mig.
  
  
  Lyckligtvis för henne, jag landade på en vall bevuxen med höga buskar, och allt jag hade var blåmärken, blåmärken och en sönderriven färg. Men cykeln kunde inte användas längre. Jag bestämde mig för att betala en ersättning till ägaren senare och åkte direkt till flygplatsen. Hon stoppades av alla passerande bilar, men att de inte längre tog liftarens .
  
  
  Slutligen, en lastbil hämtade upp mig och vi kom fram till flygplatsen minst 45 minuter efter Judas .
  
  
  En krök i den visade att ett dussin utländska flyg var planerad att gå den kvällen. En av dem var den Pan Am tävlingen i Rom. Ja, en man checkat in i sista minuten. En Herr Benedictus.
  
  
  Frågade jag henne. "Kan jag fortfarande få henne till honom?"
  
  
  Mannen vände sig för att kolla tidtabellen, tittade sedan på sin klocka. "Nej," sade han.
  
  
  Planet lämnade för tio minuter sedan. Rivne regionen i tid enligt schemat.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Det var tydligt att Judas skulle flyga tillbaka till Rom utan dröjsmål. Det skulle han vara nära sina huvudkontor och Farrelly och hans gäng. Han antagligen inte visste att vi hade upptäckt ett ego underjordiska komplex i Sicilien.
  
  
  Jag kom inte iväg till Rom tills nästa morgon. Men i en och en halv timme det var ett plan till London och sedan en resa till Rom, så var det meningen att vi anländer till frukost, som en timme senare, då Judas landning .
  
  
  Hon fick ett samtal från Gine och tog en taxi från Hilton till planet när jag köpte dessa biljetter. Hennes hotellet ville att hon skulle vara med mig eftersom hon visste att Giovanni Farrelli så bra. När Han ringde henne och bad om ursäkt för att förlora Judas , han sade, " Tja, ska han vara lätt att hitta i Rimfrost. Men kom ihåg, om han flyr, han har fortfarande en detonator."
  
  
  "Bör hon kontakta polisen i Rimfrost eller Interpol så att de kan försöka att plocka upp honom när han landar?"
  
  
  "Nej," Hök sagt. Det var hårt, kallt ljud i hans röst som han använder ibland. "Om polisen fånga ego, du vet inte vad som kan hända. Nick, jag vill inte se ego döda, precis som du föreslog.
  
  
  Jag var inte förvånad över att höra det.
  
  
  Med tiden kom vi iväg, Gina och jag var helt utmattad och hade sovit större delen av vägen. Jag fick inte mycket sömn, men jag var utvilad nog för att fortsätta på mitt sätt. Gina sov som en baby.
  
  
  I London kunde vi överför snabbt och enkelt och kommit i Rom strax efter klockan åtta. Det var en klar, solig morgon. Jag gav taxichauffören adressen till lägenheten Gina hade gett mig. Farrelly förde hans kvinnor, och Gina sa att han ibland använde hans ego att träffa andra underjorden chefer. Polisen visste inte lägenheten fanns, men jag trodde Judas gjorde . Om han hade ringt Farrelli omedelbart efter landning , Emu skulle ha fått höra att det inte var säkert att åka till Sicilien . På detta sätt, kan de besluta att den här lägenheten var den säkraste platsen, och det var troligt att de skulle träffas där för att diskutera ytterligare planer .
  
  
  Nästan en timme senare, efter landning, vi stannade framför ett hyreshus. Vi var på väg in när jag hörde ett tumult runt hörnet.
  
  
  "Stå stilla här," Gineh berättade för henne.
  
  
  Jag sprang upp till hörnet av huset och såg två män komma ut på trottoaren och promenera upp till ett silver Lancia parkerad tvärs över gatan. Man var omgiven av ett högt, glatt Farrelly, och den andra var Judas, som såg ut som Döden i sin kostym . Han var omaskerad, men fortfarande är löslig med en käpp.
  
  
  Jag bestämde mig för att slå direkt. Wilhelmina drog ut den. "Det räcker," jag skrek. "Rom är din sista stopp."
  
  
  Han reagerade på två ben snabbare än han trodde. När han blev skjuten, han sprang till bilen. Wilhelmina sparken, men jag missade, och Gawk grävde i kullerstenar precis bakom honom. Jag sköt honom igen, slog honom på stötfångaren, och han försvann bakom bilen.
  
  
  "Fan det! Mumlade jag.
  
  
  Då Farrelly sparken. Gawk flög bort från nästa hus. Jag var tvungen att gömma sig när han sköt igen, och jag kände ett hugg sår på utsidan av min vänstra arm. Jag såg henne på andra sidan av bilen så öppnades dörren, men jag var för upptagen med att försöka hålla Farrelly från att träffa mig .
  
  
  Plötsligt hörde han Gina ' s scream. Hon skrek. "Han är rädd för att skjuta!"
  
  
  Titta på Farrelly sväng till Gina, hennes, han mindes att hon var en ego älskare. När han såg henne, han blev tillfälligt fylld med ilska. Han tog sikte och sköt på nä. Gawk gått mimmo nä genom ett par inches.
  
  
  Han besvarade elden. Min första skott träffade väggen bredvid Farrelly; min andra drabbade emu i nacken. Han ryckte krampaktigt och föll till trottoaren.
  
  
  Två kulor whizzed förbi mina fötter bakom bilen. En stund senare, motorn vrålade och Judas rusade iväg nedför den smala gatan. Jag sköt henne i bilen, men jag bara lyckats bryta den bakre fönstret.
  
  
  "Är du okej? Jinwoo frågade henne.
  
  
  'Ja.'
  
  
  Gå till din lägenhet och stanna där", sa jag. "Jag ska komma vi ses senare."
  
  
  Hon protesterade, men jag var redan igång till Alfa Romeo 2000 parkerat på samma trottoar. Det var inte låst. De förde motorn med tändlåset ledningar, henne, hoppade in i bilen och sprang efter Judas.
  
  
  Två kvarter senare, hennes ego såg henne. Han körde tre block framför mig och vinglade rakt fram, försöker bli av med mig. Henne, passerade genom skyltar med en snygg glidning av bakhjulet och skrika av däck . Framför mig, Judas vände sig till vänster in på en liten gata som ledde direkt till ett industriområde. I fem minuter, vi skrämde halvt dussin fotgängare och nästan krockade med två bilar. Men Judas inte sakta ner, och det gjorde inte heller hennes. Om vi hade varit på motorvägen, Alpha skulle ha fångat upp honom , men med den här metoden för att köra bil, hastigheten på bilarna var nästan den samma, och Judas insåg detta.
  
  
  Efter ytterligare fem minuter, Judas tog ledningen och förlorade sitt ego. Men när han vände hörnet av lager, han såg en bil på asfalt med dörren öppen. Den luger skrek till ett stopp, hoppade ut och drog upp. Judas var inte till någonstans. Han tittade på lager och undrade om han hade gått dit. Hennes carapace gled mot honom som min blick föll på brunnslock. Det var inget ovanligt med det, förutom att det var något lutande. Han öppnade den, gick över till det, och tittade på locket noga . Rim lämnat sina spår i leran på gatan. Han lutade sig ner och lyssnade. En dov shaggy röst hörd henne. Utan tvekan, det var shaggy Judas.
  
  
  Trots att han själv beundrade hennes ego för hennes listiga. Trots sin dåliga hälsa och artificiella händer, man var lika smart som den ökända fox. Jag snabbt öppnade en lucka och sänkte mig tills mina stövlar rörde det tredje steget av metall trappa till rummet. En kraftig stank steg upp runt omkring mig. En sådan ånga som gör det svårt att andas, och djupare ner i avgrunden, desto mörkare blev det. I mörkret under mig, jag kunde höra släpa på råttor. Om Judas undkom genom att ta fördel av de stora underjordiska nätverk av kanaler och passager som utgör Rim: s avloppssystem, det var en bra chans att jag aldrig skulle hitta ego igen.
  
  
  Och det var det sista hon ville.
  
  
  Han gäckat mig i Niagara Falls. Men nu skulle han inte undvika mig, nu var det bara mellan oss två män. Han ökade sin fart och snabbt ner slem täckt av metall trappor.
  
  
  När han äntligen nått botten, kom han över en smal sten avsats. Strömmar av smutsig och stinkande vatten långsamt gurglade över gamla stenhus. Stanken var nästan outhärdlig, och luften var knappt andas.
  
  
  Svag cirkel av ljus som faller från gatan ovanför mig gav mig en idé. Han stod stilla och lyssnade i den kolsvarta skuggor. Då hörde jag det igen, ljudet av skyndade fotsteg ekar i mörkret, kanske hundra meter till höger om mig.
  
  
  Wilhelmina var i min hand. Hennes ödmjuka sig och följde Judas i det dunkla mörkret.
  
  
  En varm, hårig sak borstat mina fötter. Jag nästan skrek på flagga för tillstånd att utföra, men jag dova ljudet som råttan flög mimmo mig, gnisslande, och sprang ner för den smala kanten. Det var svårt att hålla upp tempot, i synnerhet eftersom kanten var att bli hala och våta på grund av den mossiga lager av gamla, vittrade bergarter.
  
  
  Stora, eyeless insekter hängde lågt i tak. Jag skulle inte bli förvånad om jag såg fladdermöss, också . Slem droppade överallt, och luften var kvävande och förtryckande. Men inte hälften så deprimerande som Judas.
  
  
  Han fokuserade på sin blekning fotspår. Något glinted i mörkret framför mig. Hennes snuggled upp att gnälla, och höll andan. Men då Judas, som skyndade på, och han följde med Wilhelmina i sin hand.
  
  
  När hon vände hörnet, var jag plötsligt tvungen att dyka, och hon nästan förlorat sin balans och föll ut i avloppet. Gawk visslade högt ovanför mig, och jag kunde höra Judas haltar igen. Han följde med honom till en mindre avloppsrör, en mörk korridor betydligt smalare än den första.
  
  
  Han vände hörnet igen, hittade henne, tog sikte och sköt. Gawk hit hörnstenen och studsade. Jag missade det och sprang efter Judas, innan han kunde komma för långt framför mig .
  
  
  Det var en klassisk katt-och-råttalek. Han svarade på alla ego flytta med samma utspel. Men när jag vände hörnet, han fanns ingenstans att hittas. Detta avloppsvatten området inte längre används. Det var torrt och nästan luktfri. Detta förvånade mig först. Men hon blev snart upptäckt av orsaken till varför Judas valde denna passage, nedan gatan. Han såg hålet i stöna, som nu var täckt med plåt. Det var en provisorisk fallucka. Han stannade, lyssnade, och hörde ett buller på andra sidan av dörren. Då solnedgången.
  
  
  Nu är han kunde stå upp rakt. Han befann sig i en tunnel full med skräp och olika bergarter. Medan han stod där, hon hörde ett ljud i fjärran. Tydligen, Judas visste denna avfart från avlopp och bestämde mig för att använda den för att bli av med mig. Hon fann snart reda på hur han hade för avsikt att göra det. Sergei dök upp framför mig, och jag såg Judas i siluett. Han sköt mig två gånger. En gawk nästan bröt igenom min ärm. Nu villigt blev farligare på grund av mörkret.
  
  
  Han gick över till den upplysta öppning. När han nådde fram till den, såg han att den tunnel som ledde till ett litet rum där en glödlampa som hängde. Jag såg mig omkring. Nu är han visste var vi var. Benen om femtio män låg i en stönande nisch, deras skallar staplade på dem, och de stirrade på mig bistert. Judas tog med mig till katakomberna, tunnlar under staden där de första Kristna gömde sig från sina plågoandar. Hennes slutsats var att det måste vara catacombs of St. Callixtus, den mest berömda av alla Romerska katakomberna. Även om det var en invigning, dessa platser var inte på turist-lista.
  
  
  Han gick tvärs över rummet och följde Judas. Det var helt mörkt igen, även om det var glödlampor hängande här och där . Jag kunde höra Judas flämtande nu, bevisa att han höll på att bli svagare. Han beräknade att det hade varit ett tag sedan illern hade gett emu en insulin för injektion, och att jakten hade stört ego ämnesomsättning. Han skulle inte ha pågått mycket länge. Men jag ville inte att han skulle komma till den punkt där han kunde blandas med turister . Takten plockade upp henne.
  
  
  Snart kommer han in i en andra rummet med samma ljus som den första. Juda såg inte henne, så han stormade in i rummet. Precis som i det första rummet, det fanns högar av ben och skallar på hyllor på väggarna. Han var halvvägs över rummet när han hörde tunga andning till sin rätt.
  
  
  Han vände snabbt. Judas lutade sig mot en hög med torra, sköra ben. Ego ' s ansikte var ashen och svettig. Mannen var skinn och ben , och hans skalle såg mer ut som skallar på hyllorna än målet på en levande människa. Han använde för att vara en ful man, men nu är han bli fruktansvärt groteskt.
  
  
  Hans andning var oregelbunden, väsande andning. Det var ett lager av skum på hans underläpp. Han höll i en förkortad Smith & Wesson revolver .44 Magnum. Om det drabbade mig från det, det skulle mycket snabbt gå resten av resterna i katakomberna.
  
  
  Han skrattade hoarsely som han ansåg att hans nästa drag. Skratt rullade ut från honom som småsten på fönsterrutan, den protetik vinkade tips av sitt ego-skaka fingrarna osäkert. Den högra handen håller revolver var smidig och vaxartad .
  
  
  "Nu har jag äntligen kan döda dig, Carter," han croaked.
  
  
  Jag dök mot marken och landade mellan benen, vilket jag kände mig spricka under mig. Judas revolver skällde och missade Paris. Han stod upp och syftar emu: s luger på bröstet. Mitt finger åtdragna på avtryckaren, men det tog inte eld.
  
  
  Judas föll revolvern i hans knä och föll tillbaka mellan benen. Ego ' s ansikte var förvriden, hans ögon glaserade. För ett ögonblick, andnöd verkade mycket högt, och sedan plötsligt stannade. Ego är kroppen spänd, och revolvern föll över ego ' s arm. Då ego-mål slog i väggen-ego ögon var vidöppna, i en diabetisk koma.
  
  
  Jag gick upp och gick över till honom. Det ögonblick hon lutade sig över honom, hans kropp ryckte till våldsamt och frös. Hennes ego tog en puls. Det var ingen puls.
  
  
  Han stod upp, holstered den luger ,och tittade ner på den nakna skelett. Judas var död, hans kärnkraft detonator var säker, och han längtade efter solen.
  
  
  Han lämnade kroppen det, och gick genom en bättre upplyst tunnel till ingången till katakomberna. Judas kunde inte hittas förrän han såg ut som de andra skelett i dessa tunnlar. Om jaget inte hade funnits innan den svenska ego ruttnat bort, egot kan ha varit resterna av en tidig Kristen. Precis som han var absorberar den mörka humor av tanken, att han kom över en grupp turister på väg till utgången.
  
  
  Den italienska guiden tittade på mig. Sade han. 'Kom hit!' - Du måste bo med företaget, signor! Det är nästan över."
  
  
  Henne, anslöt sig till dem, och gick mot ljuset framför oss. "Enkelt", sade jag till henne guide. "Jag blev fördröjd av en ganska läskiga scenen."
  
  
  Sa han och skrattade. "Det värsta är ändå att komma, signor."
  
  
  Hennes tänker på år och uppgifter som jag ändå var tvungen att göra om jag höll upp med livet. "Jag hoppas du inte är relaterade till profeten Nostradamus," sade jag.
  
  
  Han verkar inte förstå skämt.
  
  
  Men jag brydde mig inte. En sak var säker: Judas var död. Ingen visste vad som väntade på mig nästa. Så istället för att tänka på framtiden, han återvände till nuet, här och nu. Och sedan henne, tänkte på Gina, och började le. Det bästa leendet du kan tänka dig.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Om boken:
  
  
  
  
  
  Hur är detta möjligt? Nick Carter var plötsligt tvungen att dölja dokument i Vatikanens Museum under rutinmässiga arbete . Ett slumpmässigt Etruskiska vas verkade lämpliga för detta ändamål.
  
  
  Men det handlade inte om att Carter ' s Nike och ego verksamhet, som det visade sig senare när Carter försökte hitta dokumentet. Eftersom det vid det tillfället var han ett oväntat vittne till en mycket professionell konst stöld.
  
  
  Och som konstskatter, inklusive en Etruskisk vas, försvann en efter en genom fönstret , Carter såg öppet i ansiktet av sin gamla fiende, Judas.
  
  
  Judas kunde göra mer med detta dokument än Hawk och Carter kunde föreställa sig i sina värsta drömmar ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Cobra Tecken
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Cobra Tecken
  
  
  översatt av Lev Shklovsky
  
  
  tillägnad minnet av den avlidne son Anton.
  
  
  Huvudpersonerna:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  alias N3 agent AX
  
  
  "SHIVA"
  
  
  Chef för Cobra-organisationen
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  Indiska secret Service agent
  
  
  PURAN DASS
  
  
  chef för den Indiska secret Service
  
  
  NIRAD och RANJIT
  
  
  medlemmar av Cobra-organisationen
  
  
  REEVA SINGH
  
  
  shiva barnbarn
  
  
  
  1
  
  
  Hon uppkrupen i min famn, mjuk och skör, och för närvarande är helt nöjd. Hennes sällsynta helande upplevelse var med en kvinna som Reeva. Skuggor spelade över hennes gyllene hy och svart hår, och för ett ögonblick trodde jag att jag höll i en dröm. Rummet var mörkt, och Fingrarna hade sänkt det. Och tack och lov, hotellet hade en luftkonditionering system för provtagning av luft från natten värmen i New Delhi.
  
  
  "Du inte berätta för mig varför" Reeva viskade. Hennes mjuka, varma läppar mjukt borstad ihåliga mellan min hals och skuldra, hennes bröst pressas mot min arm.
  
  
  Hon vände sitt ansikte och tittade på linjen av hennes fylliga läppar. Nästa, Lobka var rynkar pannan, med den envisa uttryck för en kvinna som är van att få allt hon vill... den kvinna som var engagerade fortfarande var ett barn. "Vad, Reva?" Jag frågade, kör min fingertopp över sammetslen hud av hennes liv.
  
  
  "Varför kom du hit, Nick?" Han drog sig tillbaka, släppa hans huvud på kudden. Hennes långa svarta hår bildas en fläkt i vitt tyg på kudden, som en gloria som inramade hennes ansikte med perfekta funktioner... ett ansikte som i det ögonblicket reflekterade inre vånda och obegripligt misstro.
  
  
  — Jag sa till dig", sade jag och försöker låta patienten och övertygande. "Mitt företag har sänt mig för att förhandla om inköp. Tyger, siden, brokad... ord, allt. Allt som kostar mindre i det här landet än någon annanstans.
  
  
  Naturligtvis, han ljög för henne. Naturligtvis, han kunde inte säga Reeva vem hon var. Hur som helst, vad är skillnaden? Det fanns ingen anledning att involvera flicka, bränna mina locket och avslöja hey att hennes namn var Nick Carter, en YXA agent för närvarande på ett uppdrag i New Delhi.
  
  
  Tidigt på morgonen den samma kväll, han kom på en Air-India-flyg. Och den sista personen jag förväntade mig att träffa en kvinna som Reeva, en härlig kamrat som ingen kunde räkna på. Hon satt i hotellets bar när hon kom tillbaka från ett dopp i poolen. Hennes perfekta figur var insvept i en blå och silver sari, vi kände också en omedelbar fysisk attraktion vid första ögonkastet. Sedan ett ord ledde till det andra, och nästan utan att inse det, jag bjöd henne på middag.
  
  
  Vi gick till en fransk restaurang i Chanakyapuri, en röd och svart oas i mitten av en täppt staden. Det var en möjlighet att locka in henne och övertyga henne om att spendera natten tillsammans.
  
  
  Det visade sig att jag inte behövde prova så svårt att övertyga henne.
  
  
  Hennes ögon, som glänsande och sensuell som hennes hår, talade tydligt. Naturligtvis fanns det frågor och ord spel... en gemensam övning i konsten att förförelse. Förspel till en natt av kärlek och passion.
  
  
  
  Onödigt att säga, New Delhi betydde mycket mer för mig (och för att AX) än Rewa Singh. Han hade skickats till Indien med Hawke, och även om han kände att det var en desperat idé, det var omöjligt att övertala den Gamle Mannen. "Men vi har inte den minsta bevis för att han finns!" Jag påpekade.
  
  
  "Desto större anledning att åka dit, Nick," Han sade med ett sarkastiskt skratt. "Upplopp och upplopp är ett bevis på, är de inte?" Calcutta hall är i ett tillstånd av semi-anarki. Och som försett rebellerna med vapen? Ammunition växer inte på träd, för att vara exakt.
  
  
  "Detta är en intern fråga om säkerhet för den Indiska regeringen", sade jag.
  
  
  "Faktiskt. Helt fantastiskt. Jag håller fullständigt med henne. Egentligen, om det bara var upplopp och upplopp, detta skulle inte vara ett uppdrag, Nick.
  
  
  "Vad då?"
  
  
  "Ta en titt på detta. Han gav mig en ihopvikt papperslapp. "Detta kommer att berätta mer om våra mystiska mannen, Mr 'Shiva'.".. kanske med några vaga antydan om att andra faktiskt finns. Den bittra röken från hans cigarr brände mina näsborrar, och jag flyttade till långt stol för att läsa dokumentet.
  
  
  Efter att ha läst artikeln, jag hade en ganska god uppfattning om vad Hawk gör.
  
  
  Chefen påpekade med ett leende. "Som ni kan se, detta är en smutsig verksamhet, tycker du inte?
  
  
  "Jag skulle säga omoraliskt.
  
  
  "Bra sagt, Nick. Vår man kommer att leverera tio miljoner dollar i rå heroin till Usa. Men som du har sett, det är inte det mest störande element. Om det bara handlade om droger, jag skulle ha ringt någon annan. Men när det kommer till internationell diplomati... och fred i världen... då jag bara har för att överlåta denna uppgift till dig.
  
  
  Han nickade utan att öppna rta.
  
  
  Det dokument som han hade just läste var från Oval Office. Det är omöjligt att gå högre. Han syftade på något som jag skulle läsa om i tidningarna, en händelse som vi aldrig trodde skulle vara relaterade till AX, för att inte tala mitt arbete.
  
  
  Någon kallade den Sovjetiska ambassaden i Washington, som påstår sig vara President i Usa. Rösten var perfekt simulerade. Det kan vara ett skämt, men orden var inte oskyldig på alla. "President" för att utfärda hot provocerande, med hot som föranledde den Sovjetiska ambassadören att skynda med en rapport till Moskva.
  
  
  Så småningom, missförstånd var löst, och Vita Huset som utfärdats många ursäkter. Detta kunde ha varit slutet på det, men det skulle ha varit en uppföljare istället. Förste sekreterare i centralkommittén i SUKP, den viktigaste politiska bild av Sovjetunionen, talade med ordföranden på "hotline". Bara han inte var den förste sekreterare på alla. För att berätta sanningen, ingen i Washington eller Moskva visste vem som var att imitera de ryska röst. Utbyte av ord var långt ifrån vänliga och tvingade presidenten att kalla till ett extra möte i Nationella säkerhetsrådet.
  
  
  Allt var klart igen... men inte för länge. De iller, mindre än två veckor sedan, hade upplevt en rad liknande händelser; ett utbyte av hot och förolämpningar mellan Indien och Pakistan, mellan Israel och Egypten, mellan det Kommunistiska Kina och Japan. Varje gång, rösten av en diplomat var perfekt imiteras, vilket lett till ett överflöd av arga hot och motverka hoten.
  
  
  Världen stod på randen av ett kärnvapenkrig. Nu, enligt Vita Huset dokument, någon försöker kasta oss alla i avgrunden. "Så du misstänker att detta mystiska "någon" som kallar sig Shiva är hjärnan bakom en organisation som heter Cobra, och som han är ansvarig för vad som händer..."
  
  
  "Kanske, Nick. Förutsatt att Shiva är en person och inte något annat, " Chefen förtydligas. "Vi vet för ett faktum att Cobra finns. Och vi är ganska säkra på att det är ett vapen och narkotikahandel organisation. Men det är ingenting jämfört med det här, " förklarade han nervöst, att utnyttja de dokument som han hade precis avslutat tittar på. "Är detta Shiva en verklig person?" Eller är det en täckmantel för några konstiga internationell organisation ger order om att Cobra? Rösta vad vi behöver för att ta reda på... så snart som möjligt, kan jag tillägga.
  
  
  "Så du tror att om Shiva är en man, han är faktiskt imiterar röster?"
  
  
  Hawk nickade trött.
  
  
  "Men du vet inte ens om Shiva finns."
  
  
  "Bull' s-eye."
  
  
  - Så, har han att hitta en person som ingen någonsin har sett, som kan vara i stånd att härma rösten av vissa tecken, som han kan... Vart tycker du jag ska börja?
  
  
  "De behöver inte ringa dig Fighter 3 för ingenting, Carter.
  
  
  Det var inte reumatism hon hade hoppats på. Men som sagt, ibland är det omöjligt att förhandla med någon som Hawk. Så jag fick gå hela världen och ber för någon eller något som kallade sig själv för Shiva.
  
  
  Hon vet att detta är en pseudonym, och sedan studier av dokument som hemma. I själva verket, Shiva var en Hinduisk gud känd som the Destroyer. Krig, svält och död... dessa katastrofer var egot är en absolut och obestridlig herravälde, under egots kontroll och auktoritet. Men det var mer, de böcker han läste innehöll illustrationer och fotografier av statyer föreställande Shiva prydd med ormar. Dessa är inte vanliga ormar, men kobror, dödliga Indiska huggormar.
  
  
  Och så var jag tvungen att följa ett spår som verkade obefintlig och omöjligt... hur att räkna sandkorn på stranden av floden Ganges!
  
  
  Men om Shiva var ett påfund av någon som är vridna fantasi, då Reeva Singh definitivt inte var. Flickan var på riktigt, söt, mjuk och förvånansvärt livlig.
  
  
  
  Henne, vände sig till henne och lösa ee korkskruv forskningsproblem, att trycka sina läppar mot hennes fylliga mun. Hennes gyllene hud var täckt med en lätt slöja av ljus, och när hennes bröst tryckte mot dem som omogna och hårt bröst, jag blev överväldigad av en okontrollerbar lust.
  
  
  "Nej, det gjorde jag inte," jag viskade, som hon försökte ställa en rad frågor som börjar oroa mig. "Jag är Nick, och du är Reva... du behöver inte veta något mer... just nu. Ee kramade henne hårt och hon kvävde ett stön.
  
  
  Driver filt utanför sängen med foten, hennes far höll henne tätt till honom. Reeva ögon var brett, men hon verkade titta på något på andra sidan av rummet. I det ögonblicket visste han att han var i trubbel.
  
  
  Ett ljud hörde henne. En sekund senare var hon identifieras med ursprung i metalliska knarra som kom från rummet som en hes viskning... Någon som var mixtra med lock. Min Smith & Wesson var i den översta lådan i nattduksbordet bredvid sängen, men just nu var det utom räckhåll för min hand. Den svagt brus slutat, följt av ett klick... och sen på henne, jag insåg att jag inte skulle ha tid att ta tag i vapnet.
  
  
  Hon hoppade ut på vägen så snart som svängde upp dörren. Två skäggiga män, klädda i vita broderade skjortor och duk byxor liknande pyjamas som bärs av de flesta Indier, stod ut mot ljus som kommer genom korridoren. Men vad som slog mig mer än Svenskarna var den korta pipa pistol som hölls fast av en av de turbaned siffror.
  
  
  Pistolen var riktad mot mig, och det var ingenting jag kunde göra åt det. Dörren stängdes sakta bakom de två männen, och obeväpnad man vände på det heliga ljuset i rummet.
  
  
  Han blinkade på den plötsliga skenet och såg två anfallare, försöker att hitta en väg ut. De var stark och muskulös, deras skäggiga ansikten uttryckslösa, och att döma av deras skägg och turbaner, de var båda Sikher.
  
  
  "God kväll, sahib," den med pistol sade, och den hälsning förvandlas till en obscen flin som han insåg att Reeva och jag var naken, och därför ännu mer utsatta.
  
  
  För tillfället, det enda kort som kan spelas var att stanna i skydd av en turist och en affärsman. I en upprörd ton, sade han, " Vad är historia?" Jag gjorde en gest att ta tag i telefonen, men en obeväpnad Sikhiska Indiska flyttade den gamla hederliga telefonen bredvid mig.
  
  
  "Vilka dumheter, sahib! utropade han, flinade. "Ingen gav dig tillstånd att flytta, inte ens mem sahib," han pekade på Reeva, som redan hade dragit upp täcket och var uppkrupen under lakan.
  
  
  "Titta på lådorna, Mohan," mannen med pistol och sade till sin följeslagare.
  
  
  "Om det är ett rån, du kommer inte att hitta något värt att stjäla", ih varnade henne. "Jag har bara kvitton. OSS rupees, US US-dollar.
  
  
  De var inte imponerad alls. Inte på alla.
  
  
  Men när han talade, han började koncentrera sig, förbereder sin kropp och själ för en våldsam och odelade fusion. Förra gången hon haft ett uppehåll mellan uppdragen, Hawk insisterade på att ta ut henne i vanliga vila och semester för att gå igenom en intensiv träningsperiod för att fullända sina färdigheter under de mest ovanliga former av självförsvar. Bland de olika tekniker som hon behärskar, det var också en form av självhypnos som jag fick lära mig av en svart bälte, en "rette dan", en mästare i taekwondo, en koreansk version av "kung"." Instruktören också utbildat mig i taekwondo. Denna form av karate är baserad på användning av styrka och fart som vunnits med hjälp av hela kroppen, speciellt lår och fötter.
  
  
  Så, när en av de två angriparna började rota igenom mina tillhörigheter och var på väg att avslöja hela min personliga arsenal, var jag redo att göra det första draget. Han föreställde sig själv som en fjäder, som kan hoppa runt i sopor och kasta sin kropp i rymden.
  
  
  Revu knuffade henne och hoppade ner från sängen, landa på hälarna som en katt. En gawk whizzed över mitt huvud som det slog i golvet. Mohan ' s partner hade en kraftfull ljuddämpare på sitt vapen.
  
  
  "Nick ... nej! Reeva skrek, som om han ber mig att inte börja slåss eller försöka motstå två män.
  
  
  Men jag tänkte inte spilla mer tid.
  
  
  Mohan och hans partner inte hota med flickan, men gick mot mig, deras läppar böjt i en matchande flin. Ih tänder och tandkött färgades röda av tunga tugga av paan blad. I bländande ljus i ih lampa, deras munnar såg blodig, som om de hade precis avslutat bitar av rått kött.
  
  
  "Du underskattar oss, sahib," hånade en med pistol. — Vi skulle kunna döda flickan, men vi skulle vilja göra ett mycket bra jobb på dig först."
  
  
  Hon behövde inte vänta för att se vad som "jobb" som han hade i åtanke. Med ett gällt rop av "ki-app" som genast sätter de två män på defensiven, henne, hoppade till hans fötter och attackerade. "Jag förstår-rio-cha-gi" - en cirkulär spark i vilket alla Alenka är balanserad bakåt. Ego släppte henne med all den styrka och koncentration som han kunde uppbåda. Han räckte ut sin högra fot och träffa målet.
  
  
  En ohygglig gurgla tillsammans stöna av mannen med pistol; min nakna häl sparkade ego i solar plexus. Luften rusade ut ur hans ego lungorna som han föll till golvet, kippar efter andan. Pistolen var dinglar i hans fingrar, men som han tog upp vapen för att avfyra ett skott, han hoppade över det och hoppade på Mohan innan han kunde dra bort.
  
  
  "Var inte rädd, bror," jag viskade de andra desperat försökte ta tag i mina ben för att kasta mig tillbaka. Han var snabbare än han var.
  
  
  Här var han belönas för sina insatser när han började träna taekwondo, kung fu.
  
  
  Hennes hand var upp som om det var grunden för den dödliga "ma-nal-chi-ki", en form av attack som du har lärt dig att behärska fullkomligt. Min hand rör sig genom luften mot en viss punkt i rymden mot Mohan ' s mål. Och när mina hårda fingrar rörde vid basen av ego näsa, jag behöver inte en examen i medicin för att veta att mannen var död.
  
  
  Hon var knivhuggen av en bit av emu ben i hjärnan, direkt dödande den. En ström av blod forsade ner rta ego, och blicken fast på mig... så, egots ögon suddiga innan du blir vidöppen och glasartade som två bitar av svart marmor. En hes, kvävt ljud flydde genom rta ego som han slog i golvet. Inert som en trasdocka, hennes näsa är oigenkännliga, röd och krossade gillar saft av en mogen frukt.
  
  
  Mohan var inte längre en "mördare", "han var ett lik.
  
  
  Men i de få sekunder det tog mig att avsluta ego, ego medbrottsling återhämtat sig tillräckligt för att försöka återgå till attack. Henne, kände honom krypa över golvet candid bakom mig, och jag inte har tid att tänka två gånger.
  
  
  Hennes, var redo direkt. "Hanna, dol, seth" ... ett, två, tre... jag mentalt trodde. Sedan hennes vänstra armbåge var slet tillbaka i en fruktansvärd "pal-kuch chi-ki".
  
  
  Hennes motståndare slog henne candid under hakan. Han skrek, och hon vände sig om, bara för att se vad som fanns kvar av perfekt uppsättning tänder. För nu käke var helt lös, som man säger. Blod sipprade ner Ego haka och hals, spilla på sin obefläckade shirt. Den nedre delen av hans ansikte var bokstavligen slets i stycken; ett blåmärke var redan sprider sig från sina kindben på hans ögon.
  
  
  Mannen försökte tala, men det var bara ett dovt ljud runt ego rta; men innan ego skulle kunna slå henne, han lyckades dra avtryckaren på pistolen. Jag föll framåt, liggande på golvet under en lång tid. En annan stor kaliber gawk whizzed senaste två centimeter framför mig och smällde till den motsatta väggen. Det var en goggle-eyed dum-dum som kunde gut en person som ett nyslaktat kyckling klar för stekning. Mannen ställde sig upp och backade mot dörren.
  
  
  Innan han kunde eld annan genom hans djävulska kulor, hennes sicksack gick ner linjen som engagerade ansluter mig uppriktigt varje dag. Men han var borta innan hon kunde rycka pistolen ur Ego händer. Han rusade ut i korridoren och såg ett tunt spår av blod och hörde den tunga blanda i metall trappor vid den bortre änden av korridoren utan mattor.
  
  
  Sedan gick han tillbaka till sitt rum och drog på byxorna han hade kvar bredvid sängen. Reeva tittade på mig med stora, skrämda ögon. Hej sa det. "Bli inte arg, snälla! - När man säljer tyger, det är alltid hård konkurrens.
  
  
  "Hon var inte skratta. Henne,lämnade henne ensam med den blodbesudlade figur som hade en gång varit en man.
  
  
  Sedan sprang han henne runt i rummet. Ingen såg honom jagar gärningsmannen. Han var tvungen att fånga honom, eftersom nu Mohan var död, det fanns inget sätt att veta om han verkligen var på Della. Jag trodde inte att de var vulgärt tjuvar, de visade högre kompetens än vanliga brottslingar.
  
  
  Han var säker på att de inte agerar under illusionen av att be om pengar. Det var något som kraschar i mitt huvud, något jag kunde inte artikulera på den tiden. Det var som en gåta... något som fick mig att tänka på vad Han hade berättat för mig. Är det möjligt att någon redan har avslöjat min identitet sedan jag anlände i Indien på ett turistvisum? Många frågor som kan ha gått obesvarade om han inte hade fångat Mohan är medbrottsling.
  
  
  Hotellets lobby var nästan öde, och natten var kontorist på att somna i kassan. Han lade märke till en mycket snabb rörelse bakom gardiner som gömde stora glasdörrar leder ut till uteplats och trädgård. Barfota, han rusade till tält, sköt ih åt sidan och sprang in i den mörka trädgården.
  
  
  Gräset var blött och kallt under fötterna. Månen hade försvunnit bakom en hög av moln som täckte hennes orange ansikte. Sedan såg jag en återspegling av molnen i poolen, där hon gjorde den berömda dopp innan mötet med Reeva och ha middag med henne. Borta är de klirr av glas, rytmisk rörelse, gungor, och gutturala skrik av gatuförsäljare.
  
  
  Nu var det bara ljudet av min andning, den slår min puls. Jag smög försiktigt fram, mina sinnen ansträngning vid varje rörelse, varje ljud som skulle tillåta mig att hitta mitt byte... innan det upptäcktes.
  
  
  I sin brådska, han hade inte tid att dra sin pistol. Så jag var tvungen att förlita sig enbart på mitt intellekt och mina händer. Även om du inte behöver förlita sig på ditt intellekt och händer när du hittar en tystas pistol riktad mot livet.
  
  
  Min instruktör kände mig smeknamnet "Chu-Mok", som betyder"Näve" på koreanska. Men på den punkten, jag har inte tid att sätta vad jag forska i praktiken. Allt var lugnt i trädgården. Banyan lämnar bara att svepas med något, skymmer en del av skåpet med sina jätte stammen.
  
  
  Hon skulle ha sett spår av indianskt blod när han märkte en plötslig flash, följt av rasande väsande en dödlig kula. Den här gången var det jag som skrek. Sen tog jag hennes hand till min mun, hennes gawking ögon kliar min axel.
  
  
  Det var ett ytligt sår, men det sved illa. Stahl gnisslade sina tänder och väntade, känner sig mer utsatta än någonsin. Revolvermannen, men ville inte ta några fler chanser och förväntar mig att anfalla honom som hämnd.
  
  
  Han började springa mot staketet. Jag skulle nog köra efter honom också, eftersom jag inte vill låta honom komma undan utan att undervisa emu en lektion. Tydligen hade han återhämtat sig från den behandling som ego hade gett honom strax innan, så mycket att han hoppade över gränsen vägg med överraskande smidighet. Han flyttade mer som en katt än en människa. Men trots smärtan i hennes arm, hon kände sig bara som en mobil. Han tog det som klättrade över muren och landade barfota på en lapp av grus. En annan ringande ljud exploderade i mina öron, men det var inte ett skott.
  
  
  En Indian i en vit turban lyckats nå skoter parkerad vid slutet av grusvägen bakom staketet. Med motorn rytande, skotern som drog bort, och den Indiska tittade inte ens tillbaka. Jag kan ha försökt att vinka in en taxi eller cykel taxi, men jag visste att den mannen med pistolen hade redan försvunnit in i labyrinten av gränder i staden.
  
  
  Så, istället för att fortsätta på den nu till synes meningslösa jakt, han gick tillbaka till stängslet och klamrade sig fast vid två trästolpar, klättra över det igen. Den här gången satte han med mindre ansträngning. Gräset var en verklig lättnad för mina fötter, jämfört med grus. Han gick till poolen, tvättat hans hand, och korsade gräsmattan, glider noiselessly i lobbyn.
  
  
  Dörrvakten vaknade upp ur sömnen, som utan tvekan accepteras två Indier för att komma upp till mitt rum utan att märkas. Men, jag kommer inte att skylla på ego för den kropp som lämnade henne på övervåningen och att jag behövde bli av med. "Insomnia, sahib?" frågade han mig, gäspningar som han sakta reste sig upp. Då han lutade sig över disken, ge mig en reflekterad leta... I själva verket, hon var bara i hans byxor. "Jag ska skicka för några sömntabletter för dig, inte jag?"
  
  
  "Tack, ingen behöver," jag avböjde, med en tajt leende.
  
  
  Om han lagt märke till den långa, blodiga repa vänster om mig en Ny kula, han låtsades som om ingenting hade hänt. Jag satte mina händer i mina fickor och gick till hissarna utan att någon ser mig. Inte för att jag skäms, tänka på dig, men jag vill helst inte dra uppmärksamheten. Fighter Nr 3 behövs för att hitta en man som heter Shiva via telefon.
  
  
  
  2
  
  
  Reeva Singh var inte där för att hjälpa mig att städa mitt rum.
  
  
  Dörren till mitt sovrum stod på glänt, men ingen var som gömmer sig bakom den för att kunna fortsätta det arbete som Mohan och hans partner ego hade avbrutit. Rummet var tomt med undantag för de frusna lik den man hon skulle dödas med en karate spark. Den Indiska låg med sina armar och ben utspridda i en konstig ställning, nästan drunknade i en pool av mörkt blod som fortfarande sprids.
  
  
  Den slarvige filtar visade att han hade tillbringat större delen av kvällen med henne och Reeva. Tydligen, flickan fick nog och smög ut ur rummet innan någon kunde stoppa henne. Jag var inte dum nog att tro att för ens en sekund att jag kunde lita på sin tystnad. Så de bestämde sig för att ändra sitt hotell nästa morgon. Hon vill inte att någon från New Delhi Polisen att komma till mig och fråga mig frågor. Han skulle ha att svara med mer lögner för att skydda sin cover.
  
  
  Men bortsett från att behöva oroa Reeva Singh, som inte ens vet om att hon var på väg för att hålla henne tyst eller inte, hennes hade att oroa sig Mohan. Naturligtvis, att få egot ur mitt rum var inte lätt, särskilt eftersom hennes hotell undvikit buller på alla kostnader. Lyckligtvis, resten av gästerna var redan sover. En dörr inte öppnas för oss så jag drog hennes kropp ner den folktomma korridoren. Ingen skrämda ansikte kan se min röd-kaptenens ögon, min skadade arm, eller my bloody börda.
  
  
  Ego pantsatte den framför hiss och jag fann vad jag behövde i min byxficka. Stålblad av min pennkniv visat sig vara en mycket användbar enhet, i själva verket, med Della är pennkniv, jag kunde öppna dörren och låsa stuga på översta våningen, befria hisschakt, kasta kroppen flera tiotal meter ner.
  
  
  Detta kommer att vara Mohan eviga viloplats.
  
  
  Han var redan huvud och axlar i luften, resten av sitt ego kropp redo för en sista push i djup grop i brunnen, när han blev upptäckt av något som fick mig att hoppa på tillstånd för att utföra flaggan. Ärmen av hennes Indiska kurta hade rullat upp som hennes kropp drogs ner hallen, och nu såg jag en detalj som jag inte hade lagt märke till tidigare.
  
  
  Det var en tatuering gjorde i outplånlig blått bläck som stod klart på min underarm, och när jag insåg att det var en teckning, och mina misstankar bekräftades. Tatueringen var en ihoprullade king cobra kör upp armen i en typisk attack position. Den kilformade mål och fladdrande tungan var förlorad i Mohan ' s fryst kött.
  
  
  Och så Cobra dök upp. De skickade Mohan och ego en medbrottsling för att se till att Nick Carter inte utsätta ih: s hemliga organisation. Bara planen misslyckades. En av de två agenter som var död, och den andra med en trasig ansikte hade inte tid för att få någon information, inte ens den minsta lilla bevis på att jag var riktigt Fighter Nr 3, en agent i tjänsten av AX.
  
  
  En punkt i min favör, tänkte jag, rycka på ärmen av den döda mannens skjorta och sparka liket. Mohan frusna kropp flög ner, studsade den mörka väggar av hisschaktet. Henne, hört honom att nå sin slutliga destination... det var en duns som en kropp föll. Om Shiva kan fortfarande hjälpa till emu, skulle det inte finnas något emot det.
  
  
  Problemet var att jag fortfarande inte vet, som en iller, om denna mystiska karaktär någonsin hade funnits, en hjärna som arbetar under täckmantel av en Cobra, ett utvalt känsla håller i trådarna för detta internationella nätverk.
  
  
  
  Trafiken rörde sig långsamt genom Nehru Park. Att det myller av bilar, cykel, taxi, moped och cyklar, de vita kolumnerna i Cirkus Connaught såg myller av fotgängare som tysta vaktposter. Män i breda vita byxor och vita "kurtas" det var inte mycket annorlunda från kläder av Mohan och ego sputnik, gick snabbt, seriöst och självbelåtet. Svarthåriga kvinnor insvept sig i" saris", andra i siden tunikor och blygsamma" churidar " (byxor som passar runt vristerna och midjan). De alla bildas en förvirrad publik, med en känsla av brådska som hänger över dem, och på samma gång väntar.
  
  
  Men mer än sevärdheter och attraktioner i staden, mer än den exotiska atmosfären som alltid gjort New Delhi en unik stad, mitt intresse var fokuserat på bara en sak.
  
  
  Shiva.
  
  
  "Du berättar för mig att din Tjänst bara hört talas om Cobra, är du inte?" Jag frågade henne, den person som sitter mittemot mig när vi båda druckit te med mynta på en street cafe nära parken.
  
  
  På morgonen, jag kontaktade den Indiska underrättelsetjänsten. Min "kontakt" var anställd av den Hemliga Tjänsten, som var särskilt rekommenderas till mig. Ashok Anand var en man i min ålder, men tunn och tärd, med skarpa och genomträngande blick, en aggressiv uttrycket i hans ansikte... ett uttryck för någon som känner till alla regler i spelet, oavsett om de är onda eller inte. .
  
  
  "Har du hört talas om Cobra?" — Vad är det? " frågade han och rynkade pannan. Han höjde koppen till läpparna och tog en lång klunk kaffe innan du fortsätter. "Naturligtvis, Mr Carter. Vi har hört av Cobra... runt Kashmir, av Calcutta, Madras, Bombay... från hela vårt land. Där det är upplopp och mutinies, det är alltid en Kobra.
  
  
  "Och Shiva?" Jag insisterade.
  
  
  "Ser du detta?" Anand svarade, pekar på ytan av stol, ett mycket blankt trä hylla. "Det är smidigt, oformlig, förstår du?
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  "Bra, då du kommer att förstå när jag säger till henne att Shiva är oformlig, utan ett ansikte, utan en personlighet, Mr Carter. Han lutade sig över stolen och såg på mig med halvslutna svarta ögon. "Det är bara ett namn lånat från en ond gudom, även för oss på IISA, den Indiska underrättelsetjänsten.
  
  
  Och hennes röst är i utgångspunkten, på samma plats där det var dagen innan... bara hotellet är olika. Hawk tillät mig att få kontakt med Indianerna, även om han rådde mig att inte förlita sig på ih för att få hjälp.
  
  
  Det gick ett rykte i dell sig att misteln Indianerna kallade det " förräderi." Trots att hans egoistiska kollega hade försäkrat Hawke är av yttersta diskretion, det var ingen mening med att ta onödiga risker, särskilt när mitt liv och framgång för mitt uppdrag som stod på spel.
  
  
  "Får jag fråga varför regeringen är så ivriga att hitta våra Shiva?" Anand sade i samma ton, försiktigt och varsamt.
  
  
  "Heroin", sade jag. "En tio-miljoner-dollar last på väg till Usa. "Jag trodde inte att jag skulle avslöja mina mål för mycket om jag pratat med honom om den verkliga orsaken, nämligen att jag försökte att spåra källan till rösten imitationer som har orsakat panik i internationell diplomati under de senaste månaderna, hotar fred på jorden.
  
  
  "Ah, ja, droger är riktigt dåligt företag! Den Indiska log och började gå upp. "Ursäkta mig för några minuter, men jag kommer definitivt att ringa min handledare. Han kanske kan ge mig mer information om Cobra.
  
  
  "Naturligtvis," sade jag. Anand sköt tillbaka stolen och gick över terrassen.
  
  
  Jag tittade på honom tills han försvann in. Sedan tittade han ner i botten av koppen, nästan ångrar att han aldrig hade lärt sig att läsa öde från teblad. Vem vet, om han hade lärt sig det, skulle han nu kunna förutsäga framgång eller misslyckande av hans uppdrag.
  
  
  Han lutade sig tillbaka och låta blicken glida över de trånga terrass till den trafik som viras runt Connaught Cirkus. Det var så många frågor, så många luckor med havet, att jag skulle ha varit tvungen att göra en hel del plaskar med att göra några framsteg. "Mer kaffe, sir?"
  
  
  Hon blev överraskad att se servitör lutad över soffbordet. "Ta två," sa jag, och pekade Anand är tomma koppen.
  
  
  "Två mint-te, — servitören sa. "Kan jag erbjuda den till Pakora, eller gör den gentleman vill prova signatur Indisk maträtt, en kött bära kallas samosa?" De är utmärkta, sahib.
  
  
  Han gav henne en jakande nick, något förbryllad av ego-strategi. Mannen plockade upp det tomma glasen, och när han vände för att gå tillbaka till köket, fann jag mig själv med att stirra på hans nakna arm i chock. Jag har inte tid att titta på det för länge, men jag hade tillräckligt med tid för att få reda på vad som var tryckt på nen.
  
  
  Ett ihoprullat cobra är något som inte är lätt att glömma! Han sköt tillbaka stolen och hoppade till hans fötter.
  
  
  "Kuda, skräddarsy ta det där är Anand?" - Jag trodde, vilket gör min väg mellan borden. Den klingar av plattor genomborrat mina öron, ett skrik som blandas med tutande bilar och ljud av bilar runt kaffe och Nehru Park. Men åtminstone jag inte lika sårbar som jag skulle varit i går kväll, när jag hade varit tvungen att försvara mig själv mot två Sikher som skulle in i mitt hotellrum.
  
  
  I axel hölster hon bar var min kära Wilhelmina, den .38 Luger som har räddat mig från så många desperata situationer, mer än att jag gillade att komma ihåg. Och i det fall att en pistol inte var nog, hade jag Hugo, min stilett, mantlad under min skjorta ärm.
  
  
  "Är det något du vill ha, sahib?" En av servitörer i vita jackor frågade mig.
  
  
  "Telefon", sa jag.
  
  
  Han pekade på den roterande dörrar som leder in i rummet. Det slog mig att Anand tog för lång tid på telefonen. Detta, i tillägg till tatuering märkte jag på servitören arm, fick mig att känna mig illa till mods.
  
  
  Han fann henne telefoner, efter instruktioner av mannen i vit jacka, en rad av svarta och gammaldags telefoner ställa upp på vänster sida av den smala korridoren. Jag tittade snabbt runt och märkte ett tecken för dagen för min rätt. Kanske hon var nervös för någon särskild anledning, kanske för henne, orolig för ingenting.
  
  
  Tja, det var bara ett sätt att se till.
  
  
  Han tog sin hand under hans ljus sommar jacka, kände en lugnande tryck på Wilhelminas fästet, och gick ner i korridoren till män rum. Passagen var öde. Öppna dörren, han satte sin högra fot framåt.
  
  
  Dörren öppen knakade, det ger mig en snabb blick i den svart-och-vitt helkaklat badrum. Det verkade inte vara någon där. Han tog ett steg framåt, att låta dörren öppnas bakom mig. Jag viskade: "Ashok?" - Det föränderliga rum var stängd till klockan tre på eftermiddagen.
  
  
  Han väntade en sekund och sedan kallade henne igen. Inget svar. Tyst som en katt, med en ökad känsla av rädsla för att bli instängd, den luger drog ut henne ur sitt hölster och spände sitt avtryckarfinger något. För det mesta, moderna Lugers har en okänslig trigger, men Wilhelmina var modifierade speciellt för mig med killarna i AX lab vid huvudkontoret i Washington. Den utlösande var redo att gå ut så fort hon tryckte av.
  
  
  Jag gick till den första toalett på vänster sida. Med ett fast grepp om den metall handtag, han sköt upp dörren och stängde den lika snabbt. Den första omklädningsrummet var tom, som var den andra. Och i den tredje, stödd på den sänkta wc-stolen, låg orörlig, livlös kropp Ashok Anand.
  
  
  Han höll ut sin hand och lyfte ego huvud. "De jävlarna! han väste under hans andedräkt. Anand är stora ögon stirrade tillbaka på mig. Han körde fingrarna över egots ögonlock, och därigenom raderar den förvånade uttryck vänster av döden av det mänskliga egot.
  
  
  En tunn linje, nu lila, markerade ego hals. Dämpade groddar, konstaterade jag, att undersöka blåmärke. Han uppknäppt krage Ego s tröja för att få en bättre titt på den blåmärke, och såg märken av två små punkteringar, mindre än en tum ifrån varandra. "Men varför?"frågade han sig själv. Det är klart att Anand var stuvad död, därför att egot, tungan hängde från rta; men dessa märken på halsen verkade ha lämnats av tänderna av en orm.
  
  
  För en tid sedan, mellan ett uppdrag och en annan, jag råkade läsa flera böcker på herpetology, vetenskapen om reptiler. Och hon vet att reaktioner på giftiga ormbett brukar börja en kvart eller en halvtimme efter bettet.
  
  
  Ashoka Ananda lite dragon, men detta var inte orsaken till död ego: kanske dessa tecken innebar en varning eller representerade en religiös symbol. En sak var klar: det var han inte kommer att stanna där för att ta reda på.
  
  
  Den luger bort det och gled ut runt sittbrunnen. Toaletten var fortfarande tom. Om jag hade gått tillbaka samma väg som jag hade innan, jag skulle utan tvekan har stött på servitören. Så långt hon kunde se, att han inte var den enda som jobbade i baren, som är en del av Cobra-organisationen.
  
  
  Han frågade efter en annan väg ut. En glasade fönster över ett porslin diskbänk tittade ut över den dammiga vägar Nehru Park. Han klättrade över kanten på diskbänken och tittade ut. Fönstret öppnas på baksidan av caféet, utom synhåll för de låntagare som sitter på terrassen, där servitörer, tatuerad eller inte, väntade på bord.
  
  
  Han öppnade fönstret riv med en stilett och lyfte det, unhooking den rostig metall krokar av ramen.
  
  
  "Det finns bättre sätt ut, sahib.
  
  
  Det är för sent att rycka Wilhelmina nu. Han vände på huvudet och såg flinande ansikte av en servitör med en pistol. "Den .22 Beretta var riktade rakt mot mina ögon. De var små kaliber vapen, men hon visste att Berettas tillräckligt väl för att veta hur farliga de kan vara det på nära håll.
  
  
  "Hon är bara att bli tillfrågad att få lite frisk luft", förklarade jag.
  
  
  Han ville inte le, bara viftade med pistolen mot mig, signalering mig att höja mina armar över mitt huvud och hoppa av diskbänken. Han höll i en Beretta pekade på mig. Allt jag behövde göra var att acceptera ego inbjudan. Henne, landade på golvet och stirrade på honom. Det var uppenbart att han var nervös, från den blicken i hans ögon, det verkade som att han hade lite erfarenhet i sådana situationer.
  
  
  "Jag trodde att Indianerna var ett gästvänligt folk," sade jag. "Jag tror att min andra över det." - och han vände sitt huvud mot garderoben där Anand kropp hade hittat henne - " hade en olycka."..
  
  
  "Samma sak kommer att hända dig, sahib, kyparen skrattade, ta ett steg framåt, beretta nu syfte för mitt liv. "Snart, vi kommer förmodligen få höra en stor krasch utanför, en fruktansvärd röra. Det kommer att vara så mycket buller att det kommer att drunkna i skott.
  
  
  Så, han var inte den enda i Barr som var kopplad till Cobra. Hur visste de om att hitta mig, och hur de visste om Anand — två obesvarade frågor utöver de andra som jag var ackumulera.
  
  
  "På riktigt?" Jag svarade, att Arierna skratta. "Jag föreslår att du upprepar att polismannen bakom dig."
  
  
  Han hade rätt.
  
  
  Servitören var oerfaren, nya till denna typ av arbete, och visste inte ens att detta gamla knep. Innan jag kunde avsluta min mening, vände han sig plötsligt för att möta obefintlig polis. Och i en sekund, hon var i aktion.
  
  
  Han hoppade fram och sparkade servitör i nacken. Han skrek som den enda av min sko hit ego nyckelben. Han sänkte sitt ben och levererade en dödlig vänster slag mot emu: s mjälte. Den Beretta flög iväg som man klämde den ömma punkten med sin hand, och kräks droppade ner sidorna av rta ego.
  
  
  Han föll framåt, han plockade upp det för varje stam och smällde hans ego i ansiktet igen. Jag hörde henne gnisslar eller biter ihop tänderna i det ögonblick när min rta ego rörd varje stam. Mannen gled till golvet. Utanför badrum, diskmaskin skramlade deafeningly, följt av slamret av rätter.
  
  
  Naturligtvis, detta var en plan som syftar till att överrösta skott betydde för mig. Han tog beretta och stoppade den i ett par linne byxor som är tillräckligt stor för att dölja en pistol.
  
  
  Då tog han tag i mannen med hår och lyfte sitt huvud som om han vore en docka med sina strängar klipp. "Du ser inte bra, man!" Jag utbrast i en låg röst.
  
  
  Han mumlade något jag inte kunde höra, spotta ut blod och trasiga tänder, smetar på hakan. "Var är han?" - tryckte på den. "Jag vill veta var jag kan hitta din chef.".. Shiva.
  
  
  - Shiva... Shiva är borta, kyparen muttrade, hänger huvudet. Mannen som stängt sina ögon och sin mun och började blöda igen.
  
  
  "Tänk igen," jag väste, höja min hand. Hennes fingrar bildas en harpun-formade punch kallas penn Koloni området gee-roo-ki, som var tänkt att lossa emu: s tungan. Och det gjorde ego öppna sin smärta-suddiga ögon.
  
  
  En annan hjärtskärande stöna tillsammans påverkan. Men att smyga tänkte inte på att döda Anand, så jag var inte på humör för att vara en god Samarit. Han fastnat emu: s naglar under hennes ögonlock, klämma hennes ögonglober.
  
  
  Servitören skyggade, skaka krampaktigt. Ego-mål slog i golvet, men efter en sekund av det, hoppade på toppen av honom, stack emu: s fingrar tillbaka in i hans ögon. Hon kunde ha varit förblindad av hennes ego för livet. Men bortsett från att flyttas till döden av en Indisk agent av hennes hotell, få reumatism.
  
  
  "Säg mig: var är Shiva?" - upprepa det.
  
  
  Det var en obehaglig syn, de man har förvrängt med rädsla och smärta. Hans ansikte och framsidan på hans skjorta var redan skiljas, de var insmorda med blod och spyor, ögonen skulle hoppa ut ur sina hålor, han kunde inte andas.
  
  
  "H - h -" han stönade.
  
  
  "Där är han i hallen?" Jag knäppte. "Var?"
  
  
  Men den tidigare slog med tillägg av "tummen i ögat" teknik knackade ego ur gamla hjulspår. Servitören lutade sig tillbaka och undviker fysisk plåga, att tillåta sig själv att drömma sig bort i glömska.
  
  
  Han tog av hennes fingrar, hennes ögonlock stängt över hennes ögon. Hennes ego försökte återuppliva henne genom att skaka henne våldsamt, men den person som var medvetslös och förvandlas till en skugga av sig själv. Hon var på väg att dra hennes livlösa kropp i garderoben, för att sätta hennes huvud under vattnet och föra hennes ego tillbaka till medvetande, när hon hörde ljudet av fotsteg. Någon gick ner i hallen, på väg mot badrumsdörren.
  
  
  "Nirad?" En röst ropade.
  
  
  Onödigt att säga, Nirad var oförmögen att svara.
  
  
  Den här gången, hon skulle inte låta sig överrumplas. Han gick till diskbänken och klättrade upp på porslin kanten; fönsterkarmen han hade lossnat tidigare stod på glänt.
  
  
  Han tryckte på fönsterkarmen fram med sin fria hand. Utanför badrumsdörren, en orolig röst ropade till Nirad igen.
  
  
  Lyckligtvis, fönstret var tillräckligt stor för att passa igenom. Stödja glas panel med en hand, han hoppade ner på terrassen och tittade tillbaka in i badrummet.
  
  
  Svängde upp dörren, och jag tog en mental bild av ansiktet stirrar ner på Nirad blodiga kropp i misstro. Det var ett obekant ansikte, en som Ego aldrig hade sett förut. Men jag visste att jag skulle se den unga Indiska igen, som stirrade misstroget på Nirad är orörlig bild på den just nu... och förmodligen inom en snar framtid.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Det är lätt även för en Västerländsk betraktare att upptäcka den sanna väsen i dubbel inkarnation av Shiva-cobra. Härstammar från pre-vediska gudarna, detta mycket gammal medlem av den Indiska trinities så småningom måste vara i samband med falliska symbolik. I själva verket, i ego ikonografi, hittar vi alltid svullna huva av en kobra i en offensiv position. Så det är inte förvånande att Shiva är mycket ofta beskrivs med kläder över hela cobra skinn, örhängen också gjorda av skinn, en propitiating sladd och ett bälte runt levande huggormar..."
  
  
  
  Han slog igen boken och tittade genom fönstret bibliotek, efter bred stentrappa som ledde till terrassen café bredvid Nehru Park. Ingen märkte min snabba avfärd runt baksidan av klubben.
  
  
  Jag trodde inte Nirad partner att skrika, och jag hade rätt om det. Inte heller han ser någon ambulans och polisbilar anländer till platsen för att samla in Ashok Anand kropp. Turister och affärsmän kom och gick. Baren fortsatte att köra utan avbrott, och från sin utsiktspunkt i Connaught Place bokhandel, kunde hon även se Nirad är medbrottsling, en ung Indisk man i en servitör uniform.
  
  
  För Nirada, egon har inte sett oss stående eller liggande någonstans. Den andra är ego nog tog hennes ego till vissa privata rum eller restaurang, så att den kan återhämta sig. Ingen tvekan om byråns chef visste om sekundära aktiviteter för sina anställda, annars något ovanligt skulle ha märkt.
  
  
  I alla fall, han var fast besluten att fortsätta titta tills en eller båda av servitörerna slutat att fungera. Nirad "vänster", innan han kunde få någon information från honom. Så, med ingen annan bevisning, webben leda till att följa var den övervakning av två Cobra hitmen.
  
  
  Jag var inte dum nog att tro att de skulle leda mig uppriktigt att en mystisk karaktär, men jag var ganska säker på att när de mekanismer som sattes i rörelse, Shiva, om han verkligen existerade, skulle vara slut.
  
  
  Så jag fortsatte att låtsas att jag var mycket intresserad av de böcker som visas i butiken, ända fram till att köpa en volym på Indiska reptiler som var att studera det. När hon äntligen kom ut i bokhyllan, hon gömde sig i skuggorna, försöka bli så gott som osynlig. Det fanns tillräckligt med turister i närheten, så jag var inte så iögonfallande. Det sista hon behövde göra var att väcka uppmärksamhet.
  
  
  Efter många år av tjänstgör i hennes ARMÉ, insåg jag att tålamod är den mest användbara dygd. På dell själv, som skymningen började falla i himlen, såg jag äntligen mina män kommer ut för att fika. De härstammar bred stentrappa, långsamt, steg för steg.
  
  
  En ung man, böjd över Nirad blodiga form, ledde hans följeslagare. Nirad ögon var förbundna ögon; egot kamrat led ego som om han var blind. Så långt som han var berörda, servitör tillfällig blindhet innebar att Cobra hade en mindre agent.
  
  
  Jag tog ett steg fram och höll ögonen på två av dem, så att de inte skulle glida ur min observation efter att jag spenderat hela dagen med att vänta på henne. Connaught Place var trångt med arbetare och tjänstemän kommer hem från jobbet. Jag var på väg att passera det trånga torget när två av mina män gjorde en plötslig gest, men jag blev lättad när jag såg en annan Nirada stoppa en cykel taxi och lämna sin partner på plats i den trånga bilen.
  
  
  Den unga Indiska viftade med handen, och den motoriserade taxi störtade ner i ån med en kraftig rumble. En ung man med griffin ögon som står ensam på trottoaren vände sitt huvud åt mitt håll, tydligen inte vad du ska göra.
  
  
  Om han var obeslutsam, det var han inte.
  
  
  Jag gömde bakom den vita pelare, väntar på att se vad han skulle göra. En annan stund av obeslutsamhet och han klev ut på trottoaren. Han satte två fingrar på hans läppar och ger ifrån sig ett högfrekvent visselpipan för att stoppa en annan cykel taxi.
  
  
  Servitören var fortfarande klädd i sin vita uniform byxor, men han hade ändrat sig sin jacka. Istället nen var klädd i en mörk öppen-halsad skjorta. Något metalliskt sken på hans hals, vilket återspeglar sunset glow som en spegel. En ung man fick en trehjuling och föraren trampade på gaspedalen, efter trafik runt Nehru Park.
  
  
  Jag hade inte slösa mer tid.
  
  
  På mindre än en sekund, han var på trottoaren och hyllas annan taxi utan att förlora servitören.
  
  
  När han var i den skraltiga gamla bil, han knuffade in en tuss av räkningar i förarens hand, som inte ger honom tid att invända.
  
  
  "Följ min vän," jag beställde.
  
  
  Föraren, som fokuserar först på pengar emu hade gett henne och sedan på cykel taxi som servitören hade slutat mindre än en minut sedan, var inte sena att lyda. Han tog fram lane, och han lutade sig in i sätet, att hålla ögonen på cykel taxi som han hoppades skulle ta mig ett steg närmare den skygga och hemlighetsfulla Shiva.
  
  
  Så långt, allt verkade gå bra, jag sa till mig själv, säker på att servitören hade inte sett mig väntar på henne utanför baren eller komma in i en taxi för att följa honom. Jag berättade föraren att påskynda tills vi var bara tre bilar bort från den unga servitören.
  
  
  "Var är min andra på väg?"
  
  
  Från Connaught Place, vi styrde mot Cirkus Connaught att förvandlas till en gränd som leder bort från New Delhi Mall. "Till gamla stan," föraren förklarade. Sedan gav han mig en snabb blick och tillade, " Gjorde han råna dig, sahib?" Om inte, jag ska ringa polisen...
  
  
  "Nej, inget sånt," Ego försäkrade honom, och lutade sig över stolen för att viska något i Emu: s öra.
  
  
  Han rodnade under hans kopparfärgad hy. "Förstod, sahib." Oavsett om man kallar det... möten, eller vad?
  
  
  "Just," bekräftade jag med ett stort leende, förutsatt att jag var en ung man på väg till en romantisk datum.
  
  
  "Var försiktig, sahib," taxi driver varnade mig. "Delhi kvinnor är mycket smart," och han följde med mening genom att gnida tummen mot pekfingret för att betona sin makt för observation.
  
  
  "Ja, men inte glömma vår vän", sade jag.
  
  
  Det var nästan mörkt, och efter Cirkus Connaught exit, trafik underlättas. Föraren bytte ämne och drog min uppmärksamhet till monument. I slutet av en lång, dammig avenue, pekade han på den berömda minareter i Jama Masjid, en enorm fästning-liknande moskén omgiven av röd sandsten.
  
  
  Och frank framför moskén och den närliggande basaren var en annan monument runt en röd sten, en imponerande komplex kvar av Mughal Kejsare, Röda Fortet. Han trodde förmodligen att servitören skulle försvinna in i basaren, men tydligen är han inte inser att han var förföljd. Istället för att få mindre nära moskén och utomhusmarknad, han tog en cykel taxi direkt framför den dörr som leder till fortet.
  
  
  "Sluta", sade han till föraren.
  
  
  Han stannade precis som servitören försvann in genom porten. Jag fick reda på i tur och ordning och skyndade efter min man, glad över att mörkret inte hade gett mig någon form av skydd. Framför porten, fanns det bås med "souvenirer", vykort, guideböcker, och lokala delikatesser.
  
  
  Men jag var inte en turist, och jag hade inte tid att stanna och beundra dessa "charm". Att hålla en bit bort, och hans ögon följde servitör, vita byxor och mörk tröja.
  
  
  Åtminstone han hade aldrig sett mig, vilket innebar att han inte känner mig. Om Cobra har fördelat min bild, i vilket fall Nick Carter Stahl är mindre anonymt än hennes hotell medger.
  
  
  Vidare, i slutet av uppfarten, en servitör stannade framför en smal trä-monter. Logga meddelade i början av Lumiere och Son visa. När jag insåg att den unga Indiska hade köpt en biljett för att spela, det gjorde jag inte tveka att följa honom.
  
  
  Det var en historia lektion, en "resa" inte utan hjälp av psykedelia. En grus väg ledde från biljettförsäljning till gården för fort. Här, i en trädgård omgiven av marmor palats som byggdes av kejsare, många rader av stolar var placerade för publiken.
  
  
  En spotlight skickas en gul stråle av ljus in i kolumner i framför marmor byggnader, och audio commentary sändes över högtalarsystemet. Talaren beskrivs som en Påfågel Tron stulna av den persiska horder som invaderade Indien på sjuttonhundratalet.
  
  
  Då den heliga ljus gick ut, och jag hörde ljudet av hovar bakom mig. Han vände på huvudet, hälften förväntar sig att hitta sig själv mitt i en vansinnig av besättningen.
  
  
  I stället, han var fångad i vägen för en rakbladsvass dolk.
  
  
  Bladet väste, rippning vänster ärm på min jacka. Utan att tänka två gånger, han slutligen drog iväg och började colonialmacke flytta med en hand. Den Indiska servitör kommer inte att prova lyckan en andra gång.
  
  
  Ego vita tänder blixtrade i ett bittra leende, och stiletto bladet virvlade i luften. Då strålkastare lyste full på ego ansikte, förblindar honom. Den unge mannen kastade sig in i gången mellan raderna av stolar och sprang.
  
  
  Publiken, mestadels turister från Väst, verkade tro att de nordamerikanska indianerna var en del av showen. Någon började heja rop och ljudet av hästarnas hovar hördes i luften. Trumpeter smattrade runt högtalaren, tillsammans med ett stridsrop. Han sprang efter gärningsmannen.
  
  
  Jag visste inte hur han visste vem jag var, eller som jag var efter honom. Men jag kunde fortfarande höra det väsande dolk ego blad som det skar igenom luften och slet genom ärmen på min jacka. Det nästan genomborrade min hud.
  
  
  Fortfarande är igång, han nådde i hans jacka för sin pistol. Ingen runt publiken hittat något konstigt om våra rörelser, och som spotlight dammas marmor byggnader, en bländande reflektion inramade servitör gömställe.
  
  
  "Royal baths..." berättaren meddelade.
  
  
  Jag var på en av de pelare i marmor innan spotlight fångade mig. Hennes ögon smalnade och Stahl sökt efter den omgivande skuggor. En stickande doft av mossa och ruttnande vegetation genomsyrat palace utan väggar. Han gömde sig där och väntar på mig att falla i den fälla som jag insåg nu hade varit för mig.
  
  
  Jag kunde ha vänt och gått tillbaka till hotellet för att studera nästa steg, men jag gav upp den tanken, nu när jag kände att jag var nära att avslöja Cobra s brottsliga verksamhet... och Shiva. Ju tidigare jag hitta denna person, desto bättre blir det för alla.
  
  
  Ljudet av den unga servitören fotspår var tillsammans med en duns. Jag kunde höra honom springa mot baksidan av byggnaden, längre och längre bort från turister som tittade leka i trädgården. Han var också glad över det eftersom han inte vill att oskyldiga tittare för att vara inblandade i våldsamma röst-för-röst konfrontation som var på väg att ta plats.
  
  
  Han sprang, böjd dubbel, från pelare till pelare, öron som stack upp vid varje prassel. Det var svårt att höra alla ljud som andra än de som görs med bakgrund av den inspelade videon. Ett dovt stön blandades med trumvirvel, förstärks av de kraftfulla ljudanläggning är installerad i trädgården. Om det inte var för den vita byxor mannen var klädd, skulle han ha kunnat gömma sig i skuggorna utan tvekan.
  
  
  Men när den helige ljus gick ut, hennes ego såg henne igen. Han hade gått kort marmor trappa som ansluts en byggnad till en annan, och nu var han hävde sig ut på golvet.
  
  
  Hennes finger var redan på avtryckaren på pistolen. Den utlösande klickade precis som han tryckte av. Ljudet av trummor runt högtalaren fick sällskap av den skällande av skottlossning, maskering min skott.
  
  
  Hennes, såg gawk fastna i marmor pelare, skicka ett moln av vit rök i luften. Skottet var överröstas av en annan öronbedövande ljudet av hästarnas hovar. Jag missade målet, så sprang jag fram emot. Servitören hoppade till hans fötter, och Ego fanns ingenstans att se.
  
  
  Han passerade trappa hade han bara köra ner, och fann sig själv i mitten av en smal gräsbevuxen väg omgiven av marmor byggnader. Bakom mig, jag hörde väsande tunga andning. Det är meningslöst att tänka på att skjuta en kanon. Så jag tog upp både armbågar, snurrande. Det började den unga Indiska i revbenen, men om han flämtade en stund, emu lyckats dra mig tillbaka ett steg.
  
  
  Att döda egot, som inte var en del av min plan. Död, han skulle ha varit meningslöst för mig, och den väg som skulle leda mig till Shiva slutade det på gården i Red Fort. En levande servitör kunde ge mig värdefull information.
  
  
  Plötsligt, runt mörkret bakom mig, en hes, knappt hörbar röst ljöd.
  
  
  "Mycket bra, Ranjit.
  
  
  Jag svängde hennes högra ben tillbaka med en kraftfull kick, och hälen på min fot landade på någon annan stam. Den andra angripare stönade av smärta och skyggade. Han hoppade ur vägen, flämtande, och tog ett steg tillbaka, att sikta Wilhelmina på två anfallare.
  
  
  Två mot en, Ranjit var servitör, mannen hennes följde, men de andra var inte en främling heller. -"Så vi möts igen, sahib," sade han med en grov, tvungen att skratta. De ord som kom ur hans mun, iso rta med vissa svårigheter, eftersom den nedre delen av egot ansikten var insvept i ett vitt bandage.
  
  
  "Ja", sade jag, erkänner ego: han var Mohan är medbrottsling, den skäggiga Sikhiska vars käken skulle han krossade kvällen innan.
  
  
  Ranjit drog fördel av den korta utbyte av ord för att ducka bakom en pelare, tillfälligt undvika Luger är dödlig bana. "Det är meningslöst att fortsätta, sahib," sade den Indiska Sikher. "Om du dödar oss, du kommer inte att veta något.
  
  
  "Vad händer om jag inte döda dig?" Frågade jag henne. Men i detta ögonblick, för en sekund, något metalliskt snabbt korsade mitt synfält. Han vände sig om och tryckte av. Gawk flög genom luften, studsar en avsats längs väggen av byggnader. Och sedan att samma pistol bokstavligen gled runt mina fingrar, med pipan insvept i en metall slinga.
  
  
  Ranjit kom ut från sitt gömställe och tog tag i en pistol. Jag insåg då att det var något som jag hade lagt märke till tidigare, ett objekt som glittrade runt ego hals. Det var en bit koppartråd, utan tvekan en fälla som används för att döda Ashok Anand.
  
  
  "Du är inte så smart som du tror, sahib," en annan Hinduisk anmärkte med ett skratt.
  
  
  Han försökte backa, men Ranjit slösat bort någon tid. Kyparen sätter en pistol mot mitt bröst, som varnade mig nog för att få mig att sluta abrupt. Och jag var inte tillräckligt nära för att försöka rycka upp pistolen ur ego händer. Och om någon försökte sparka henne, hon var säker på att de unga svarthårig servitör skulle inte tveka att dra igång.
  
  
  "Nu höjer dina händer ovanför ditt huvud, sahib," pojken som beställts. Och han tog ett steg framåt, hans mun vrida in i ett djävulskt leende.
  
  
  Han höll upp sina händer och tittade försiktigt i riktning mot den andra Sikh. Ranjit räckte emu en koppartråd. Tråden hummade som man insvept ändarna runt hans handleder.
  
  
  "Mohan är död," sade han, och hans röst nästan ohörbart som den musik som spelas runt om i högtalarna. Showen var inte över ännu, och det var inte heller Fighter # 3 liv, som jag hade hoppats. "Gurnek, men är fortfarande vid liv,' sahib.' En Indisk Sikh närmade mig som Ranjit kom upp för att slicka mig.
  
  
  Jag hade pipan i Wilhelmina är luger enligt min näsa, och plötsligt slog det mig att hon var inte längre min gamla ännu. För att inte nämna den koppartråd som Gurnek hållas med båda händerna.
  
  
  "Du förtjänar värre, sahib, mycket värre," säger servitören.
  
  
  Han spelade med en "lätt" trigger. Ett mycket lätt tryck var nog och att Han skulle ha varit tvungen att anlita Fighter Nr 4. Men innan den unge mannen kunde genomföra sina hot, Gurnek flyttat in bakom mig. Bara den här gången, min bakåt kick var vilse i luften, missa sina mål.
  
  
  Snaran åt runt min hals, och jag var tvungen att höja min hand igen. Jag tittade på henne öppet genom nosen av Luger, men Ranjit släppa avtryckaren och knäppte gun, slå mig i pannan med rumpan av det. På samma gång, en koppartråd som var att trycka ner på min luftstrupen försökt att trycka bort det.
  
  
  Tråden skär genom min hud, och jag kunde inte andas. Det gjorde en strypt ljud, och Ranjit, skrattande, plockade upp det och slog till mig i ljumsken. Smärtan fick mig att stöna, vilket gör mig böja sig.
  
  
  Varje stam hjärta rose en andra gång, vilket får mig att explodera i olidlig smärta. "Du är en dåre, sahib... Cobra vet... Cobra vet allt, Mr Carter.
  
  
  Egots röst som verkade komma från runt den mörka tunneln. Jag kämpade för att frigöra mig själv, att driva bort tråden Gurnek var med att strypa mig. Men jag kunde inte hantera nä, det var för tunt. Med en suck, han föll framåt, försöker att andas.
  
  
  Då rumpan av en pistol slog in mitt huvud, och i fjärran, en röst runt en högtalare meddelade att " jag kommer inte att kunna få ut av här.": "Om det är ett paradis på jorden, är det här... här, här!
  
  
  Emu inte lita på henne. Samtidigt undrade jag om jag någonsin skulle få chansen att tro på något liknande igen.
  
  
  
  
  4
  
  
  Det var lätt i början.
  
  
  Sammetslen, mjuk och len, mörk och mysig haze. Den skyddande mörker som engagerar fick mig att le. Men då började det att sticka, skära i min hud som skärvor av krossat glas. Jag var tvungen att lämna, eller hon skulle ha slitit mig i stycken, flådda mig vid liv. Så jag hoppade fram som om jag hade just kommit upp från botten av havet. Och jag klättrade högre, ju mer jag slets sönder.
  
  
  - Nej! Henne... jag vill inte det! Jag hörde min egen röst. Jag försökte upprepa det högre, att försöka lyfta den vikt som var att trycka ner på mina ögon. Han blinkade, och något av obestämd färg började gå fram och tillbaka framför mig, vibrerande in och ut i rymden.
  
  
  Hon öppnade ögonen började en andra gång, sedan en tredje, och på samma gång hon försökte att gå vidare tills mitt mål träffar något hårt. Vibrationerna slutat, och han sjönk ner igen, för svag och sömnig att göra ett annat drag.
  
  
  Jag vet inte hur mycket tid som har gått sedan dess. Henne, jag kände att jag höll på att fångas av drömmar, och varje gång jag försökte att stöta bort henne och att öppna mina ögon, men något repad min hud, något bränd. Slutligen, det började igen, flytta fram mitt omväxlande vågor av Vlad och smärta.
  
  
  Sedan den "sak" kom tillsammans. Det var en vägg, ett lerkärl väggen som nu satt framför mig, förstoras eller förminskas... och sedan normal. Mitt mål var en krossade äggskal... det är som att inte dricka det för en månad i rad. Jag lutade mig mot närmaste vägg, lyssna till den vackraste ljudet i världen, ljudet av mitt bröst stiger och faller med varje andetag.
  
  
  Som kliade och tore på min hud-under den långa skärselden mellan medvetande och medvetslöshet, eftersom det är de sängar där jag låg på min rygg. Så snart han insåg att jag var vid liv, han svängde benen av halm täckta bänken och reste sig upp, frossa.
  
  
  Jag trycker min hand mot väggen för att få upp. Henne, jag kände mig som en narkoman i tillbakadragande, jag var sjuk. Det blåser henne golovs fått, plus wire-åtstramning av min hals, knackade mig.
  
  
  Nu, först av allt, han hade att återfå sin styrka.
  
  
  Han tog ett par steg tills mina knän slutat böjning. Han gick runt i hennes cell... ett litet fyrkantigt rum med lera väggar och ett golv. Det fanns inga fönster, inga fönster, inga dörrar. Senare, om det fanns en framtid, jag var säker på att jag kan hitta lederna i stöna där dörren ska vara, för någon.... Och någon skulle ha dragit mig ur.
  
  
  I ena änden av cellen till vänster på pall, två barer var inbyggda i väggen. Båda av dem kom upp till min midja och var täckt med metallnät. Hennes naturligtvis inte kommer att vänta för mig att införas för att mina plågoandar, så jag gick till räcke, försöker återhämta sig från smärtan av att ha drabbats av Ranjit med rumpan av hans pistol.
  
  
  Men innan du vidrör wire mesh och undersöka två barer för att se om ih kunde tas bort, hennes skor togs bort. De människor som fångat mig lämnade mig i min tröja och byxor. Stiletto var borta, så var det Beretta, och naturligtvis Luger. Jag kunde inte ens se hennes linne, men det var inte kallt på digitala kameror... åtminstone inte ännu.
  
  
  Hennes sko tog den och kastade ego i barer. Ingenting hände. Inga gnistor. Tack gode Gud att det galler inte var elektrifierad. Hon satte på sin balett tofflor igen och sträckte sig efter en runt fyra metall skruvar som höll barer att stöna. Men när mina fingrar rörde vid nu, det var en röst i tystnaden, en röst som fick mig att hoppa.
  
  
  "God morgon, Mr Carter. Eftersom det är dagtid, du vet. Jag hoppas att du har haft några bra drömmar, sahib...
  
  
  Rösten kom från bakom en eller två barer. Ingen tvekan om att det var en förstärkare som är dolda bakom metall skärmen. Men vad som var mest skrämmande var att en röst som var bekant... skrämmande bekant.
  
  
  "Hej, detta är Carter, detta är Agent 3. I själva verket; Hawk berättat allt utan att berätta det för mig. Så detta agent för din, Anand, jag tror att det är hans namn. Jo, han inte dök upp till mötet. Nej, du behöver inte be om ursäkt. Vi vet att vår man är utom räckhåll, och.. Åh, nej, inte alls! Ego inte finns, det är allt. Nej, jag ska vara tillbaka i Washington imorgon. En kobra? Jag är mycket rädd för att vår regering inte kommer att kunna blanda sig i angelägenheter av Indisk säkerhetstjänst. Du förstår, så klart... Ja, och tack för din omtanke. Tala om för Mr Anand att jag är ledsen att jag inte har möjlighet att träffa honom."
  
  
  Det blev en lång paus. Och sedan tystnad igen. Han flyttade bort från barer och återvände till sängen. Trots tomheten i magen, trots den fruktansvärda känslan av illamående, hon var tvungen att erkänna en sak: Shiva var en riktig, hänsynslöst, kallblodigt ligist, en listig motståndare som hon aldrig hade träffat innan.
  
  
  Kort tal hade jag bara lyssnat till, telefonsamtal som hade säkert redan ägt rum, levererades i en mycket välbekant röst. Det var min egen röst, med samma perfekt intonation, tal och intonation.
  
  
  Shiva inramade mig och spillde ingen tid att ta bort den Indiska secret service från scenen. Även när Anand var inte längre på hans skrivbord, ingen tänkte på att ansluta oss två. Och varför skulle de, trots allt? Inte "Nick Carter" ringer strax innan och tala om för dem att Shiva är en bluff? Samma "Nick Carter", påpekade att även om "Cobra" verkligen existerar, den organisation som är så oroade över den Indiska regeringen har ingenting att göra med mystiska tecken.
  
  
  "Nick Carter," Trump sagt om allt detta. Och tydligen var han redan på väg hem till AX huvudkontor i Washington. "Jag är mycket imponerad, Shiva. Hur kom du ens klarar av att återge min röst?
  
  
  "Det var en ljudenhet installerad på ditt hotell rum, Mr Carter," min röst svarade, reproduceras elektroniskt med en sådan precision att jag inte kunde hjälpa men vara förvånade att höra mig själv.
  
  
  "Då ber er framföra mina komplimanger till din elektronik människor. Han sökte detta rum fyra gånger och hittade inte en enda mikrofon... även i de mest osannolika ställen, " jag sa, att höja min röst som om jag tvivlade på att han kunde höra mig. Dolda mikrofoner kunde inte se henne, men det var nu klart att Framgång i mitt hotellrum skulle ha några problem att sätta Odin i en cell.
  
  
  "Detta är en av Haji' s senaste uppfinningar, en extremt känslig, kraftfull, små-och medelstora mikrofon," den kopia av min röst förklarade.
  
  
  "Det är som att hitta en nål i en höstack", sade jag.
  
  
  Mitt skratt ekade i luften, då är min röst fortsatte: "Mycket bra, Mr Carter. Jag är glad att se att du inte har förlorat din känsla för humor. Men Haji, i fall du inte har hört av nen, är en webb — värdig sak att Albanien har exporterats under de senaste tjugo åren. Och nu är han som fungerar för mig, för Cobra... för Shiva! Rösten var jublande.
  
  
  "Hema fungerar det?"
  
  
  "Du vet mycket väl, Mr Carter. Efter alla, AX inte skicka dig till Indien bara för att utsätta ett gäng vapenhandlare eller heroin återförsäljare! Du är intresserad av den mirakulösa upptäckten av Haji, egot genial uppfinning... rutan!
  
  
  "Rutan? - upprepa det.
  
  
  - Smeknamn röst simulator, sin uppfinning, som kan reproducera befintliga vokala ljud. Och det är små, Mr Carter, även med din standard miniatyrmodeller. Inte mer än ett paket cigaretter... men mycket farligare, naturligtvis.
  
  
  Frågade jag henne. "Och vad ska du göra med din laptop?" Jag höll ögonen fasta på metall skärmen, som om det skulle spela in min varje steg.
  
  
  "Du tror henne galen, inte du?"
  
  
  "Galen? Inte exakt, Shiva. Du är mycket smartare än många människor, oftast, galna människor inte kan komma upp med en så komplicerad plan.
  
  
  "Tack, Mr Carter. Jag uppskattar din komplimang. Nej, han var inte galen egentligen, åtminstone inte från min synvinkel. Som för Laptop, uppfinningar av Haji, din service har redan sett hur genialt och effektivt det är. Dessa händelser var bara tester, experiment, för att vara exakt.
  
  
  "Men snart, snart Haji har gjort vissa förändringar för att hans enhet, olyckor kommer att sluta att enbart experiment. Som du kan se, Mr Carter, Indien är för närvarande en neutral makt mellan Kina och Väst. Med hjälp av min partner i Peking, denna sida fungerar som en motvikt kommer att kollapsa i ett ögonblick, och sedan drömmen om mina förfäder kommer att gå i uppfyllelse, när Kina och indien kommer att gå med händerna så bra allierade, en allians som kommer att pågå längre än någon annan i världshistorien."
  
  
  "Jag frågade henne. "Vilken typ av allians?" Hennes sinne antecknade allt han sade, att försöka köpa tid. Under tiden, mina ögon var noga scanning ramarna för kameran. Jag stod upp långsamt, så att inte göra något oljud; det var inte som att Shiva skulle höra mig flytta, eller hör mig klia på väggarna försöker öppna sprickor. Det måste finnas en dörr, men jag ville inte se honom igen.
  
  
  "Den Kinesisk-Indiska Alliansen, Mr Carter, är ett alternativ till båda länderna för att befria världen från stridande blocken. Nej, jag är inte storhetsvansinne, jag bryr mig inte om världen faller på sitt ansikte vid mina fötter. Jag har mer pengar än jag kan spendera. Jag har också viss påverkan i min regering. Men när Kina och Indien blivit en nation, mitt folk kommer inte längre att vara en "hungrig horden", som Västerländska journalister kallar det andra jaget. Vi kommer att bli lika kraftfull som Bharat, det antika Indien. Och då, mitt folk kommer att återgå till de gamla gudarna, Nagas... att ormen gudar av mina förfäder.
  
  
  "Vi är i det tjugonde århundradet, Shiva. Det är inte lätt att konvertera miljontals människor. I dag, människor är mer intresserade av att fylla sina magar än i snake dyrkan.
  
  
  Du vet mycket lite om den Indiska mentaliteten, Carter. Hennes härstamning går tillbaka till den kungliga familjen, en familj som går tillbaka till Naga, ormen ana. Jag bär en turban som om det var en drake, ett ihoprullat cobra med en stolt huvud vilar mot min panna, " Shiva svarade. Röst... Ego Stahl ' s röst var kall som en reptil. Jag var dubbelt så imponerad av att han kunde tala och översätta sina känslor tack vare Haji uppfinning.
  
  
  "Varför inte du mata din första männen?" Om du har en massa pengar, varför inte du ge ih till regeringen så att barn inte gå hungrig? Eller är du rädd att de inte kommer att uppskatta din gest, att de inte vill uppfylla dina giriga begär? Huvudet kastas fram och Stahl hånskrattar på ego drömmar, han är i en fruktansvärd mål som han är satt för sig själv.
  
  
  Men Shiva var inte njuta av sig på alla.
  
  
  "Jag har pratat för mycket, Carter," meddelade han. "Men hennes hotellet är här för att låta dig veta att du verkligen har snubblat på ett myller av ormar, och att jag inte kommer att tolerera små människor som du." Din regering inte utgör en polis världen, och det kan inte stoppa mig från att se mina drömmar. Redan, Kinesiska Kommunistiska trupper fokuserar sin uppmärksamhet på vår norra gräns, redo att befria Indien och andra underutvecklade länder iga fattigdom.
  
  
  "Keep dreaming, Shiva. Myndigheterna i Peking gjorde du ser ut som en idiot, och du tog betet... tur och retur. När trupper över Indiens norra gränsen, vara säker på att Väst kommer inte stillatigande att se vad som händer. Du kommer att utkämpa ett krig som kommer att helt och hållet utplåna mänskligheten från jordens yta. Så kanske... men det är inte säkert, bara ormar kommer att förbli, en oändlighet av ormar som kommer att krypa genom öknen och radioaktivt planet.
  
  
  Henne, lutade sig mot gnälla, och höll andan. Hur kan du prata om något med någon som Shiva? Och hur skulle jag kunna tala intelligent när allt jag kunde tänka på var ett sätt att fly? Jag har känt galna människor i mitt liv, men inte som logiska och galen som den man som kallade sig själv för Shiva.
  
  
  Nej, det gjorde han inte vill styra den här världen, han ville bara gå tillbaka i tiden, på bekostnad av att utlösa ett tredje världskrig. Och det faktum att han var döv för mina kommentarer, att han inte ser faran av hans galna plan, skickade en rysning längs min ryggrad.
  
  
  "I alla fall, Mr Carter, du, bland så många människor, kommer inte att se ett så tragiskt slut här. Gurnek berättade för mig om Mohan ' s död, kan det ge dig ett par möjligheter. Mohan för Carter, jimmy Carter för Mohan. Bara den här gången, död kommer inte att vara snabb och omedelbar. Vet du hur mycket en person kan lida innan de dör från en orm bita, Mr Carter? Shiva sa kallt.
  
  
  "Det beror på ormen.
  
  
  "Egentligen" Shiva kommit överens om. "Jag är glad att du fortfarande kan orsaken, Carter. Men i händelse av att du missar några detaljer, vi är redo att förse dig med nödvändiga uppgifter.
  
  
  Han lutade sig mot den smutsiga dörren, stönande, slutat att söka efter de dolda dörren och vände tillbaka till högtalare gömda bakom metall skärmen. "Kom igen, Shiva," han berättade för henne torra. "Jag är idel öra.
  
  
  "Att jag inte tvivlar på det för en sekund, Mr Carter," skrattade han. "Men jag ska fatta mig kort, eftersom jag har viktigare saker att göra. Herpetology har varit min hobby i flera år nu, och jag vågar säga att jag är en verklig auktoritet på reptiler, särskilt giftiga sådana. Jag har en samling av omkring två dussin olika typer.
  
  
  "Vilka som valde du för mig?"
  
  
  "Fem ormar, Carter. Du kanske inte känner igen ih vid första anblicken, men de kommer definitivt att känna igen dig. Ormar har en djup känsla av territorialitetsprincipen. De är inte annorlunda när ih är störd i ih hus. Beroende på ih i en dödlig bett, en person kan drabbas av allt från två timmar till sju till åtta dagar.
  
  
  — Om en tandad viper sjunker sina tänder i din kropp, kommer du snart att blöda från alla illrar, Mr Carter, ditt saliv kommer att vara fläckad med blod, urinen blir röd. Du kommer att drabbas av olidlig smärta i buken, och du kommer att dö som en följd av en hjärnblödning."
  
  
  "Mycket frestande! Utbrast jag, hålla ett öga på någon av de rörelser, som söker bekräftelse på att de var inte bara hot.
  
  
  "Om du väljer min favorit, king cobra, du kommer att dö av syrebrist, en långsam och smärtsam form av kvävning. Å andra sidan, king cobra ' s kusin, den Asiatiska cobra, har ett gift som har visat sig vara dubbelt så giftigt som stryknin. Så valet är ditt, Mr Carter. Om du väljer kobror, du kommer att dö en relativt olycklig död i ett par timmar, om du väljer huggormar, vara beredd på de mest groteska och outhärdlig smärta kan tänka sig.
  
  
  "Och om jag inte väljer henne, Shiva?" Vad kommer att hända?
  
  
  Du har inget val, Carter, inget alternativ. Så småningom kommer du att inse vad en seriös person hon är! Så, tills jag vet din efterträdare, vänligen tillåt mig att fortsätta den här konversationen med dig. Jag har en del intressant information, Mr Carter. Mycket intressant.
  
  
  Det var det sista jag hörde från "mig", eller snarare, från Shiva i min egen röst. Det var tyst igen, bara bryts av min andning. Hon blev helt kall, vissa att dessa inte långsökt hot. Shiva var fast besluten att döda mig så att han kunde se döden kom till mig i plågor. Kanske var han fast besluten att skada någon, precis som hon hade underblåst hans absurda drömmar och ambitioner.
  
  
  Men oavsett ego motiv, att han inte tvivlade på uppriktigheten i egots ord. Hennes ögon skannade liten cell, och hennes, fortfarande desperat vill ha en väg ut, när ett knyst, eller snarare en liten hum, fick mig att vända min uppmärksamhet till två barer.
  
  
  En ros som sakta försvinna i jämmer. De fyra metall skruvar var värdelös, så var skärmen kontrolleras elektroniskt. Vid denna punkt, ego var inte längre synlig, och i dess ställe var ett fyrkantigt hål. Sunt förnuft sa åt mig att hålla tyst och lugnt så mycket som möjligt.
  
  
  Men jag var tvungen att göra en övermänsklig ansträngning för att stanna där jag var då, en minut senare, en king cobra minst tio meter lång rullade ut ur hålen och på golvet i cellen.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  King Cobra hade redan flyttat in en offensiv hållning, huvudet upp på halsen, när en annan drake som föll ut runt stöna hål. Jag kunde inte känna igen den genom dess namn, men det hade hård och tät skalor, och när det sprids ut på golvet, det gjorde ett konstigt väsande ljud, som ljudet av eld.
  
  
  Han gled längs väggen, försöker nå halmbädd. Shiva sa att han skulle skicka mig fem ormar. En tredje, mer än en meter och en halv lång, var fallande runt hålet i det ögonblicket. Det var en Asiatisk kobra, en typ som redovisas den direkt från utmärkande kilformad markeringar på baksidan av huvudet.
  
  
  Hennes förbittring var dubbelt så giftig som stryknin, tänkte han, när han rörde sig långsamt mot pallen upp ovanför marken.
  
  
  Den väsande och pipande av de tre reptiler var lagt till mitt galna skratt runt högtalare gömda bakom barer, skratt som fyllde cellen med dess kusliga avstå. Shiva skrattade, med hjälp av en albansk vetenskapsman uppfinning för att återge skratt i min egen röst, och det ringde i mina öron.
  
  
  "Adjö, Mr Carter." min osynlig fiende utbrast glatt. "God dag till dig!"
  
  
  Skratten har dött längs med den groteska sista refrängen. Han såg den kluvna tungan och glödande ögon fjärde orm stående i dörröppningen. Det var en krait, en typ av Asiatisk kobra, och det gled att jordgolv.
  
  
  Han öppnade hans näsborrar, det var en stark lukt i luften, en härsken smak. Det var en musky lukt. Hennes är andfådd, men Stahl doften är starkare, nästan påtaglig i de trånga ramarna för cellen.
  
  
  Shiva tyckte det hela ut.
  
  
  Ormar med en ih stark känsla av lukt verkade ännu mer irriterad: vad slag de var till oss, den luktar vässade min irritation till frenesi. En king cobra, dubbelt så lång som den andra, gled graciöst över golvet. Han fortsatte att närma pallen sängen, undvika alla snabba rörelser, som kan provocera fram reptil att lansera en dödlig attack.
  
  
  Så snart min början rörde vid slutet av trä bänk, en femte drake dök upp runt mörkret hål i motsatt stön. Hon var den minsta av dem alla, särskilt jämfört med king cobra. Men storleken hade ingenting att göra med hennes förmåga att döda; och hon var lika rädd för denna sista reptil som de andra fyra tillsammans. Nu var de närmar sig mig, som stod med ryggen mot stön.
  
  
  Gillar det eller inte, jag var tvungen att flytta.
  
  
  Han kastade sig framåt i rymden, första med intensiv mental koncentration, då hoppade från golvet och landade på en halm-omfattas-bänk. King cobra visslade och debiteras på mig. Han kunde se droppar gift blänkte på hennes rakbladsvassa huggtänder.
  
  
  Jag drog mig undan när jag kände hennes bita i rumpan av min sko. Hon kunde inte bita min vrist. En giftig gulaktig vätska droppade på halm där var det lagras. Cobra kröp över sängen. Han snabbt knäppte upp hans skjorta och släppte hans händer runt ärmarna.
  
  
  Ormens hood verkade större än innan, och reptil vajade från höger till vänster, redo att slå till igen. Samtidigt, de andra fyra var vred sig på golvet, alla slickar och slickar sina sätt att madrassen. Han drog tillbaka så hårt han kunde och rätade upp hans skjorta, som en matador hålla en röd duk framför en arg tjur.
  
  
  Cobra kastade fram emot att sjunka ner tänderna i min kropp, han draperade sin bomull skjorta över nah och lutade i sidled. Tröjan flyttade som om det vore levande. Under duk, reptil väste och vred sig, försöker fly kring den provisoriska fälla.
  
  
  Jag kommer inte att vänta på kobra för att bryta sig fri, så att jag snabbt tog av läder bälte på mina byxor. Håller henne med slutet av spänne några centimeter ovanför halm, hennes far gick till baksidan av bänken. Vid denna punkt, är det enda att göra var att försöka få till stöna hål.
  
  
  Den elektroniska styrningen av metallnät var inte aktiveras med dem illrar som skärmen gick upp på väggen. Öppningen, att döma av där hon var vid den bortre änden av den cell, som verkade stor nog att ge mig en möjlig flyktväg.
  
  
  Och i allmänhet, det var värt ett försök. Annars reptilerna skulle ha angripit alla tillsammans, och så skulle det ha varit ingen flykt från det våldsamma och smärtsamma döden som väntade mig. En drake med taggiga fjäll var vred sig i full längd på kanten av sängen.
  
  
  Det var reptil Shiva hade berättat för mig om, med en gift så stark att om det lite, det skulle orsaka inre blödningar och göra mig blöder som en iller. De andra tre ormar, som lockas av king cobra är brus, kröp över golvet mot den fladdrande tröja som täckte stora kräldjur.
  
  
  Dragon, å andra sidan, verkade bara intresserad av mig, men med kalla ögon, som tycktes återspegla blod. Och i min mening, det var inte en kobra, men en reptil viper, som Shiva kunde hitta hans inkarnation.
  
  
  Det var ungefär sextio cm lång, med märkbart blek och mörka mönster på sin fjälliga sidor. Hennes rörelser var inte defensiv, och väser hon gjorde som hon kröp till kanten av madrassen fick mig att rygga tillbaka.
  
  
  Hennes bälte string åt, lyfta ego högt upp i luften, och på samma gång, dragon knäppte med otrolig hastighet, rusa genom luften. Han sänkte tråd av bälte med spänne på reptil huvud. Metall studsade grova fjäll, men effekten skickas ormar skjuta tillbaka, ringlande ovanpå varandra.
  
  
  Detta var i den stunden som hon hade väntat på.
  
  
  I ögonvrån hennes ögon, hon såg den maskerade huvudet av en king cobra sticker ut från under hennes tröja. Nu är mitt liv berodde på hur snabbt flyttade jag det; jag tog ett djupt andetag och hoppade så högt jag kunde för att den sidan.
  
  
  Som hennes rusade mot öppningen i motsatt stöna, de fem reptiler visslade och fräste som en kör av arga demoner. Han sneglade över hans axel. Lukten som Stahl hade luktade tidigare var starkare, de stinkande miasma så genomgripande att det verkade påtaglig.
  
  
  Reptilerna var nu stänger på mig, redo att slå och döda. När jag nådde öppning i stönanden, de var mindre än två meter ifrån mig. Han satte sig upp, men han hörde cobra vissla så nära att han vände sig om och stämplat hans fot hårt på jordgolv.
  
  
  Han nådde ner som blixten, plockade upp en handfull jord och kastade den på cobra är utmärkt huvud. Reptil huvud knäppte upp, och dess ägare duckade i hålet, som klamrar sig fast vid utgången av den smala passagen.
  
  
  Det sista på hennes sinne var där tunneln var att gå, eller om du var i den tidens andra reptiler. Något som slog lädersula i mina skor, inte kan tränga in i nä. Han ryckte hans fot och flyttade in i den mörka passagen, banka huvudet mot toppen av den låga, smala tunneln.
  
  
  Det fanns inget utrymme för att vända mitt huvud och se om någon drake form hade följt med mig in i tunneln och in i den digitala kameror. Han flyttade framåt, fortfarande höra den förtvivlade väsande reptiler bakom honom. Tack och lov, ljudet växte svagare när han flyttade ner i gången.
  
  
  Den väg jag tog var det enda möjliga alternativet till en säker död. Även om jag klarar av att döda ett par ormar, de överlevande kommer säkert att kunna sjunka ner sina huggtänder i min kropp innan ih kan stoppa honom. Och även om alla fem av dem var utslagen, han var säker på att Shiva skulle inte tveka att skicka en andra grupp av giftiga reptiler till cellen. Så på ett sätt, att han kunde tänka sig säker.
  
  
  Nu är det hans val var gjort, hans fortsatta krypande på alla fyra. Tunneln verkade öka något, med en svag lutning. Det var svagt upplyst; den bild av världen som filtreras ut bakom mig, och ett blekt sken föll från ovan. Men ju längre det gick, desto mörkare blev det. Ljuskällan inte bli mer intensiv. Han kunde knappt se hans händer som han gick ner för den smala gången.
  
  
  Alla runt omkring mig var våt smuts och en unken lukt. Han fortsatte på i flera minuter och slutligen stannade för att hämta andan och rensa huvudet. Han var villig att satsa sitt liv för att den elektroniska enheter som installerats av Shiva i den digitala kameror inte har tv och ett elektroniskt öga... han förmodligen bara hört mig, även om han inte säger det. Men jag var ganska säker på att han inte har tid att titta på mina rörelser.
  
  
  Tiden tycktes stå stilla när jag försökte hitta tråden i tunnel och på samma gång ta reda på var jag var, hitta ett sätt att bryta ut runt Shiva nätet och exponera ego planer av den Kinesisk-Indiska alliansen. Vi kände inte längre den väsande reptiler, vi gjorde inte lukta som stinkande lukt... vad har spillts på digitala kameror.
  
  
  Ett andetag av luft provtagning borstad mitt ansikte, en osynlig, pust. Uppmuntras, att han fortsatte sin rörelse. Inget larm gick av, åtminstone inte den vanliga klockor eller sirener. Klart, Shiva var övertygad om att han hade blivit av med Nick Carter.
  
  
  Men istället, Nick Carter var att bara hänvisa till hans vän Shiva, sinnet, Kobror och ego kraftfullt vapen... I rutan. Om det inte var för den hjälp av uppfinningen plan eller grej i sig, hela världen skulle inte kunna handskas med Shiva. Vilket gav mig en klar bild av vad ego planer var allt om. Men Shiva missade en viktig punkt: han ville inte avslöja för mig hur han skulle använda sin Laptop för att uppnå sin otroliga mål.
  
  
  Jag kom till Indien, undrar om Shiva finns på riktigt. Och nu att hans ego hade hittat honom, han var fortfarande en ansiktslös karaktär, om än i kött och blod. Så han slutade med en okänd, löst ekvationen. Jag skulle ha haft att få tag på Haji uppfinning, främst för att jag hade ingen aning om hur en röst efterlikna kunde användas för att fastställa absoluta makt runt om i världen.
  
  
  Den fuktiga väggar av packad jord kliade i mina armar och axlar, och svetten droppade på mitt bröst. Han kunde inte sluta nu, men tunneln var en förträngning, och jag behövde för att fortsätta framåt, även om ytan på väggarna var peeling min hud.
  
  
  Jag hade en vision av mig själv instängd i en tunnel med no exit runt det. Mina naglar var trasiga och blodiga, och jag kände mig som en mullvad som flyttas lätt i min kropp. Men just som jag började förlora hoppet, min blick landade på något som fick mig att stanna abrupt.
  
  
  Det var ett hinder framför mig. Den konstgjorda saint trängt in genom två samlades i en fyrkantig trä-panel. Utan att göra ett ljud, han kröp fram, genom att dra hans böjda kropp i tunneln.
  
  
  Inget ljud kom från andra sidan av trä barriär. Hon tryckte en eye-k var på väg, att inte ha den blekaste aning om vad som var bakom henne. Några stenblock, klippor, stora bitar av trä, och en stor pool av stillastående vatten var de första saker jag såg. Sedan kom den välbekanta väsande ormar.
  
  
  Nya från stenblock för klippan, sea serpent höjde lång, smal hals, med sin förvånansvärt litet huvud ovanför ytan av stillastående pool av vatten. Något föll från ovan, rått, blodigt kött. Nästan omedelbart, ego var uppäten av en hungrig drake. Då stor ödla kastades in i hålet. En king cobra storlek, säg, den jag skulle vänster i den digitala kameror steg upp i den typiska nä attack position.
  
  
  Ödla sprang för stenar, men cobra var snabbare. Cocking hans maskerade huvudet åt ena sidan, han kastade fram, bita i odjurets fjällande hals. Lizard kämpat för en sekund, och cobra gled tillbaka; Han såg den biten djur röra sig som en berusad, stödd på sin sida och skakar på benen krampaktigt. Cobra sedan förtäring ee huvudstupa.
  
  
  När den stora reptiler som var mätta, det rullade upp runt en klippig klippa, som om sola i solen mitt på dagen. Mer mat kom in i hålan - råttor, ödlor, rått kött. Henne, lyfte på huvudet, försöker att se vem det var som att mata dragon Shiva samling.
  
  
  Men misteln hål täckt väggar av sten och trä falluckor som ligger i botten ville inte ge mig en fullständig undersökning. När draken var trött, det väsande avtagit. Jag insåg då att Shiva hade använt tunneln för att locka hungriga reptiler till min cell, ingen tvekan om att vakna ih upp med stinkande lukt spred han i det lilla rummet.
  
  
  Nu trä-luckan var sänkt, och jag höll mina ögon på att samla in, väntar på att alla reptiler matas. Ingenting i världen kommer att göra mig försöka fly tills varje dragon är mer än full. Efter att ha ätit, de kommer inte att vara lika aggressiva som de fem personer jag åkte till henne för att titta på digitala kameror. Han visste reptil vanor tillräckligt väl för att veta att någon plötslig rörelse som hotade ih säkerhet skulle leda till ih för att attackera, även om hunger avtagit.
  
  
  Så jag väntade för dem att äta varenda tugga. Det var en vidrig syn: ormar, kobror och andra reptiler upprepade gånger attackerade, svälja sina offer, som krampaktigt sparkade. Samtidigt, hennes var att försöka lista ut vem som var ansvarig för att distribuera mat. Slutligen, märkte han en lång, slingrande arm når ut över kanten av snake pit.
  
  
  "De kommer att äta vad de är får," sade en kall, sarkastisk röst.
  
  
  Om Shiva var fortfarande en ansiktslös röst, den här gången mitt minne svikit mig. Rösten var väldigt bekant. Sista gången jag hörde henne var för två dagar sedan, när hon viskade ljuva ord av kärlek till mig. Då kände jag hennes lust, passion. Nu kunde jag känna min ilska att stiga.
  
  
  Det var Reeva Singh, en vacker, mörkhårig flicka som hanterar dragon styret.
  
  
  
  
  6
  
  
  Jag kanske inte borde ha varit så förvånad. Kanske borde jag har behandlat detta med den vanliga cynism att så många människor anklagar mig för, att kalla mig kall, hård, inte klarar av känslor. Efter allt, när människor riskerar sina liv, det är omöjligt att inte bli "cool", med skoningslös cynism för att möta den grymma verkligheten i världen.
  
  
  Fortfarande, han höll henne i sina armar, inte grovt, men med en känsla av anbud ömhet som han hade känt innan i den helande rum. Trots att hon var en främling, jag minns värmen och önskar att hon hade väckt i mig, den utsökta nöjet att hon hade gett mig. En upplevelse som inte lätt glöms bort.
  
  
  Men när han hörde hennes ord, att inse att det var bara ett lockbete, ett lockbete för att distrahera mig när Mohan och Gurnek brast i mitt hotellrum, henne gick vild av vrede. Fly nu Stahl är mer än bara en fråga om överlevnad. Hennes hotell, så att Reeva skulle känna samma vansinniga skräck att hon hade utsatts för i den digitala kameror, samma outhärdlig smärta.
  
  
  Den långa, tunna arm försvann över hela synfältet. Det senaste offret var en svart mus, biten och förtäring av en orm i en klunk. Slutligen, när det var tyst, hennes pappa kom ut och började försiktigt trycka öppna trä luckor som stod mellan mig och friheten.
  
  
  Det var inget som hindrar mig från att lyfta panelen nu, men jag var fortfarande ingen brådska. Jag fick agera mycket försiktigt, utan att göra en felaktig kör vinst. Hennes ögon skannade håla i alla fall runt draken hade inte lugnat ner sig. Men ingenting flyttade. Ingenting annat än en trä-barriär.
  
  
  Slutligen, lyft luckan, han gled tillbaka in i skuggorna och höll andan. Också här tilldelning var ett viktigt inslag, en viktig del av min plan. Jag var fortfarande på alla fyra, tunneln väggar klia på mina svettiga armar och axlar. Det kommer inte att bli lätt, först dra dig över passet och sedan passerar hålet för att skala grov sten väggar.
  
  
  Men ja, denna sista ort i Ryssland var det inte lätt från början. Faran är min starka sida, utmaningen är grunden för min existens; att hon definitivt inte skulle betraktas som Nr 3 Fighter på grund av hennes vackra ansikte. Så detta är inte fallet med min erfarenhet som jag har fått från att arbeta i AX för många år.
  
  
  Det är därför som hennes röst ville inte ta några chanser. Jag höll tillbaka tills illern var säker på att jag inte var någon annan hjälp än den jag för närvarande arbetar med. Först då fick man kasta hela sin vikt från sida till sida, att frigöra sig från den grova väggar av tunneln.
  
  
  Mina ögon hade redan justerat till ljuset, så jag kände mig inte längre som en mullvad utanför mitt ego lya. Han lade sitt huvud och axlar fram och kikade försiktigt in i hålet. King cobra var fortfarande uppkrupen på ett stort stenblock, dess maskerade huvudet vände sig bort; den andra ormar som låg i en avslappnad, icke-aggressiv position.
  
  
  Kör, Carter, springa snabbare!
  
  
  Han kröp fram, fortfarande fördubblats under. Inte en enda nyfiken blick vände sig i min riktning med den bokstaven, och ingenting flyttade in i hålet. Okej, så långt så bra. Genom att nu, helt slut, runt tunneln och kände den fräna reptil lukten hänger som en dimma i botten av ih lya.
  
  
  Hans sinne snabbt beräknat avståndet mellan liv och död, död och sedan den långa plågan av en orm bita. Jag var tvungen att gå till den motsatta väggen och klättra till toppen av hålet innan ormar märkt vad som var på gång.
  
  
  Han flyttade tills han var helt på fötterna, lutar ryggen mot väggen. Henne, hörde någon röra sig över gropen, läs som bakgrund shuffle. Han hoppades att Reeva var ensam, men det fanns inget sätt att berätta. Han tog ett djupt andetag, rätade plötsligt och hoppade fram.
  
  
  Det landade på den ihoprullade tillbaka av king cobra. Det säger sig självt att detta inte var planerat. Men hon kunde inte vänta och se vad cobra reaktion skulle bli. Han var redan som klamrar sig fast vid den stora stenblock som bildade den yttre väggen av hålan när han hörde orm känner att vissla igen.
  
  
  Jag hade inte ens tid att titta över min axel. Han tryckte sin kropp framåt med all sin styrka, driver på hårt med sina fötter och rör sig på samma gång. Jag märkte att min sko var rörande något mjukt, men jag ville inte titta tillbaka för att se vad det var. Han grep den kant av sten väggen med händerna och klev över kanten av gropen.
  
  
  Hålet var fyllda med väsande och skrikande av vaknat reptiler. De var gungande, hoppande i luften, flyger från rock till rock, för mig, det var som att se en repris av en show. Jag hade inte tid att stanna och hämta andan. En bråkdels sekund senare var han på fötter igen, och på samma gång, Reeva Singh släppte ut ett rop om tillstånd att utföra.
  
  
  Han sprang fram till henne och lade sin hand över hennes mun, för att kväva hennes skrik i protest. Hon kämpade energiskt för ett tag, sparka och klösa som ett litet djur, men till sist föll hon tyst. Hon hade precis avslutat utfodring andra reptiler som hölls i mindre glas burar i ett rum som var nu en kombination av en privat zoo och en herpetology lab.
  
  
  Hennes böjda armen tills hon föll framåt; hon märkte att hennes ben knakade. En vild tanke blixtrade genom mig... minnet av hennes mjuka, varma kropp när han höll henne i sina armar. Reeva var en av de sexigaste kvinnorna hon någonsin träffat. Och nu förstår jag att hon lurade mig, gått på den!
  
  
  "Tala inte med mig! Jag väste. "Inte ett ord!
  
  
  Han lyfte sin böjda arm ännu högre och sätta sina blodiga fingrar över hennes mun. Kvinnan flämtade i panik. Frågade jag henne. "En överraskning?" "Säg inte att du inte visste att jag var här, du hora!"
  
  
  När hon försökte att tala, jag drog henne bort handen från ee rta så att hon kunde mumla, " jag - jag visste inte, jag svär."..
  
  
  "Ja, visste du inte om Mohan och Gurnek, gjorde du?" Detta är inte ett spel, Reeva, detta är livet, kom ihåg detta.
  
  
  Hon skakade på huvudet våldsamt, att avfärda min anklagelse. Han lossade sitt grepp om hennes läppar igen så att hon kunde tala.
  
  
  — Jag visste inte", " bekräftade hon, flämtande som han höll hennes hand bakom hans rygg. "Jag visste ingenting, Nick. Tro mig, jag ber dig! Du måste tro mig.
  
  
  "Bra gjort, blir skjuten i huvudet... hur var det tänkt att hända, han på natten? Jag ombedd att hålla mina ögon på ingång till labbet. "Var är nyckeln?" "Men hon kan inte vänta på att Reeva att svara mig. Han nådde i egot minuters mantel och hittat vad han ville. Han drog henne längs hans bomull tofflor halka på det smutsiga golvet.
  
  
  Han stängt dörren från insidan och sätter nyckeln i en minut, då han sköt Reva tillbaka till den bortre änden av den långa, smala rummet. Hon slutade att kämpa, och när jag tryckte min hand mot hennes smidiga kropp, jag kunde känna hennes hjärta slå snabbare.
  
  
  — Han... han berättade aldrig något om dig", hon stönade.
  
  
  "Vem?"
  
  
  - Shiva... min farbror.
  
  
  "Som din?"!
  
  
  "Min farbror. Han är min farbror. Nick, snälla, låt mig förklara vad han gjorde med mig... - hon mumlade. "Lyssna på mig, och sedan... och sedan, om du inte tror mig, gå vidare och göra vad du vill.
  
  
  Han förblev oberörd. Hon skulle inte låta sig luras av den här lilla flickan är feminina wiles. Det var dock inte en stor sak att höra det, resonerade han, speciellt eftersom när en man bad för sitt liv, han var alltid talar sanning. Och sedan Reeva, om hon talade sanning, var den närmaste vägen till Shiva.
  
  
  "Ja, jag försökte att träffa dig för att få information, jag erkänner det," hon flämtade igen som han tvingat henne att sitta på en trästol.
  
  
  Att jag inte har några andra vapen än mina händer, men jag tror inte att den tjejen var beväpnad och kunde spela spratt på mig.
  
  
  "Så det var du. Varför är du ljuger, Reeva? Du har varit lurar mig från början, erkänn det!
  
  
  Hon förstod inte alla ord, men hon verkade förstå innebörden av vad jag sa till henne. "Jag var bara tvungen att ställa några frågor," svarade hon. - Ta reda på varför du kom till Indien. Min farbror ville inte säga något annat till mig, han ville inte tala om de två män som bröt sig in i ditt rum!
  
  
  Hon vände sitt lilla ansikte till mig, en naiv och busiga lilla ansikte, med delar av svart hår faller över hennes örsnibb. Viskade hon, hennes ord knappt hörbar. Om hon inte hade varit så oskyldig som hon påstod sig vara, skulle hon redan har försökt att skrika, jag resonerade som så, att få någons uppmärksamhet. Men kanske var hon försöker att köpa tid, tänkte att de andra skulle märka hennes frånvaro. Jag kunde inte ta något för givet.
  
  
  Så, som du har tilldelats för att få lite information. Varför? han fortsatte i en kall röst.
  
  
  "Eftersom Shiva fick mig att göra det, Nick. Jag visste inte att du var här." I själva verket, som jag inte ens vet vad som hänt med dig efter att jag gick med henne runt hotellet. Jag kunde inte stanna där när Mohan var död...
  
  
  "Så han" tvingas " du?" - upprepa det.
  
  
  "Snälla lyssna på mig," hon mumlade. "Låt mig förklara allt från början.
  
  
  Hon misstänks igen att han skulle försöka köpa tid, men tonen i egots röst var uppriktig, orolig. Jag borde ha lyssnat på henne. Om hon hade att säga sanningen, Reeva kan ha lett mig till Cobra, om hon ljög, jag skulle ändå ha för att lyssna på henne och försöker hitta någon ledtråd i hennes ord, något som skulle ge mig som ledtråd. Han stod bredvid henne, redo att abrupt avbryta sin berättelse om någon dök upp på labbet.
  
  
  Reeva inte göra några falska rörelser. Tonen i hennes röst gick inte att ändra när hon förklarade att Shiva hade tvingat henne att gå med i Cobra-organisationen. "Han håller min far, Nick... big brother' s ego, och om hon hade gått till polisen eller till vem som helst runt om i regeringen, skulle han inte ha tvekat inför att döda egot. Min far är mycket sjuk, desperat sjuk. Min farbror hotade inte bara att döda egot, men också för att beröva ego av någon behandling... om jag inte följer mitt ego order.
  
  
  "Var är din pappa nu?"
  
  
  "Jag vet inte". Shiva håller ego fången någonstans, men inte i detta hus.
  
  
  Jag har alltid ansett mig vara en kännare av människor, kunna gissa om en person som är uppriktig eller inte. Och nu, även om jag håller ögonen öppna efter någon antydan av jorden i hennes röst som kanske inte svika henne trots min inledande ilska, fann jag att jag hade anförtrott henne att Reeva berättelse. Främst på grund av att det är meningsfullt. Särskilt om Shiva var utpressning mot henne på grund av hennes far för att få henne att delta i hans smutsiga planer.
  
  
  "Det är något annat att förklara", sa jag.
  
  
  Men den här gången blev jag avbruten. Någon rörde sig på andra sidan av vägen. "Reeva?" En mans röst som kallas. "Varför är den dörren stängd?" Låt mig i!"
  
  
  "Vem är det?" Jag viskade att tvinga flickan att få upp från sin stol.
  
  
  "Oden är runt min farbror män, Nirad.
  
  
  "Jag känner honom. Låtsas som om ingenting hänt. Lita hej var riskabelt, men vid denna punkt, jag hade inget annat val.
  
  
  "Vänta en minut! Reeva skrek. Och hon gav mig en skrämd blick som han gav henne nyckeln och tryckte henne mot dörren.
  
  
  Jag gjorde en snabb sökning på lab, men kunde inte hitta något som jag behövde som ett vapen för att bekämpa Nirad. Well, hur som helst, jag visade emu ett par saker dagen innan, så det var inte svårt för mig att göra det på mitt eget. Han stod utanför dörren och väntade, öron stack, medan den unga Indiska fortsatte att vrida handtaget för att ställa Reeva att öppna det.
  
  
  Ju förr han fick i, ju tidigare att jag skulle avväpna honom, bestämde han sig.
  
  
  Det var Nirad, Ranjit, Gurnek, Hakshi, Shivas, och Gud vet hur många andra. I alla fall, konstaterade jag för mig själv, jag behövde för att börja leta efter en röst simulator som Shiva som ägs någonstans, och Nirad var en bra start, precis som alla andra.
  
  
  Reeva nått ut med en darrande hand, glidande nyckeln i låset.
  
  
  Om hon lurade på mig nu, det skulle bli mer komplicerat, men det var det enda sättet att ta reda på om hon ljög för mig. Vid denna tid, hon var vrida om nyckeln i låset för att öppna lab dörren.
  
  
  
  
  7
  
  
  "Vad betyder det?" Nirad frågade. Den Indiska inte längre bar bandage och ersatt servitör uniform med traditionella kläder.
  
  
  "Jag vet inte... jag insåg att dörren var låst," Reeva svarade, backar bort. Jag spände, eftersom jag inte var säker men att hon inte skulle varna Nirad av min närvaro utanför dörren.
  
  
  Den unge mannen inte brydde sig om att titta tillbaka när han kom in på labbet och slängde igen dörren bakom honom. "Låt det inte hända igen! utropade han, lika stolt som han hade lekte i barre.
  
  
  Reeva tog ett steg tillbaka, till synes på väg att förlora kontrollen över sina nerver. Ego gester svikit ego nervositet. Och då litade på henne, och bestämde mig för att lita på en, även efter vad som hände.
  
  
  "Din morbror vill du se i sin studie," den Indiska meddelade torra. "Genast."
  
  
  Ordet hängde i luften som en signal som fick mig att agera. Igen, det var "taekwondo" som skulle ta mig igenom en svår situation. Hon rusade fram, nästan som flyger genom luften för att leverera ett kraftfullt slag.
  
  
  Det var som syftar till att Nirad s mjälte; effekten av cha-cha-gi knackade ego till marken. Den Indiska rullade på hans sida, hans ansikte upp i en grotesk grimas av smärta.
  
  
  Han hukade sig ner och använde hela längden på hans bröst och lår för att stämpla Ego i käken. Nirad föll bakåt under en ji-lu-ki, ego kick, målet rasade till en sida; jag insåg att mina knogar hade krossat emu: s ansiktet ben. Men han ville inte ge upp.
  
  
  "Stäng dörren!" Rehve fräste åt henne. Flickan skyndade sig att sätta i nyckeln i låset.
  
  
  Nirad lyckats vända och komma på fötter. Han huttrade och nått ända in i linningen på hans byxor, där han såg rumpan av pistol som han försökte att hålla. Sedan allt hände som i en förvirrad dröm, en serie av åtgärder som dikteras av reflektion. Han snabbt rusade till höger och snurrade runt, höja sin vänstra skuldra vid varje stam ' s midja. Stå på ett ben, hon landade på varje stam, och omedelbart ansträngda hennes vänstra ben med en perfekt kick.
  
  
  "Jop-vad-gi" hans ego, på handleden, knackar pistol mot golvet. Nu när han var obeväpnad, den unga Indiska tittade på mig med vilda ögon. Ego är vanliga arrogans försvann i skräck, började han dra sig tillbaka, och en mörk blå blåmärke började öka på sin käke från slaget han hade precis landat.
  
  
  Han öppnade munnen för att skrika, och då han bokstavligen hoppade upp mot hans hals, tryckte sin tumme mot hans hals. Nirad verkade vara kippar efter andan, men Nä fortfarande hade styrkan att lyfta benet och sparka mig i skrevet. Den bländande smärtan fick mig att lossa mitt grepp om den andres hals. Jag vacklade att fånga andan, jag var tvungen att böja sig ner till golvet, händerna knäppta över bröstet.
  
  
  Nirad rusade till dörren. Han hoppade fram, fortfarande avhaspling från det fruktansvärda slaget han hade fått. Han hoppade på honom, gripa tag i hans ben. Det föll med en duns.
  
  
  Hon var genast på toppen av nen, hennes knän på Ego lår. Frågade jag henne. "Hur är dina ögon, Nirad?" Det fanns fortfarande spår av den behandling Emu hade gett henne vid baren där han arbetade.
  
  
  I stället för att svara, han kastade hela sin vikt framåt, och försökte kasta av mig. Om hennes nyckelben bröts av ett emu, hon skulle brytas genom ett emu och hennes bröstkorg, och han skulle inte kunna komma upp igen. Så hon höjde handen för att ta i karate.
  
  
  Men Nirad måste ha varit en fan av martial arts filmer, annars gör någon skulle ha lärt ego grunderna i karate. Så snart hennes arm höjdes då han faktiskt parerade min skärande slag med en "kara-nal McKee". Det var nästan kommer att vara en kamp, och det var vad hon ville.
  
  
  - så... Du är bättre än jag trodde", sade jag, att dra iväg för att komma tillbaka på mina fötter.
  
  
  Han reste sig upp och stapplade som det började cirkla runt honom. Med en hes ifrån henne, han kastade fram, landar ett ödesdigert slag mot solar plexus och sedan en armbåge på käken. Den kombinerade effekten av "pan-te-ji-lu-ki" och "pal-kuch chi-ki" var tillräckligt för att inte bara skaka ego och självförtroende, men också bryta två av emu: s revben.
  
  
  Nirad steg tillbaka, berusad med smärta. Han kommer inte att låta sig beröras. Shiva var fast besluten att göra mig dö en fruktansvärd död, och minnet av Ashok Anand mördaren var fortfarande levande i mitt sinne. Särskilt eftersom Ashoka aldrig utgjorde ett allvarligt hot mot vår Shiva, vår olagligt Cobra verksamhet.
  
  
  Så han inte känner sig ledsen för Nirad. Han var en legosoldat... som en hitman för en galen mördare. Någon som underskattat mig genom att ignorera min envishet och självbevarelsedrift instinkt.
  
  
  Jag tror inte att han kunde slåss igen, med en bruten käke och två brutna revben. Kanske med en punkterad lunga.
  
  
  Men när han såg, han fortsatte att kämpa den fysiska ångest med sitt liv. Han var bokstavligen klösa på golvet, försöker greppa fallit pistol. Han lyckades till och med få hans fingrar runt ego innan ego kunde stoppa henne.
  
  
  "Jag trodde du var äntligen börjar förstå min tankegång, Nirad.".. Sa jag och sparkade mina fingrar i emu, skicka gun flyger igen. Vapnet studsade en av labbet bord och landade på golvet.
  
  
  Det var inte längre en fråga om att ta den unga Indiska ut på vägen för tillfället. Han hade sett för mycket, speciellt Reeva: s medverkan. Även om ego bundet upp henne och satt munkavle på henne, förr eller senare skulle han berätta Shiva hur ego systerdotter hjälpte mig fly.
  
  
  Jag tror inte att jag kände det, eller ens en antydan av medkänsla för den stackars killen. Men jag var medveten om att i slutändan, inte bara en person var inblandad, men miljontals människors liv. Om Shiva hade genomfört sina planer, Väst inte skulle ha bevittnat bildandet av ett Indokina blocket utan ingrepp. Detta skulle innebära att hela den arsenal av kärnvapen, till att börja med Triton interkontinentala ballistiska missiler med en termonukleär stridsspets. Och slutresultatet var skrämmande även för den mest härdade och kallblodiga män.
  
  
  "Kallblodiga" är inte rätt ord för mig. Jag är inte sadist, men med tid och erfarenhet har jag verkligen "härdade". Nirad var på min väg, den väg som ledde till framgång för mitt uppdrag. Jag var tvungen att möta verkligheten av den situationen. Så, medan den unga Indiska hopkrupen på golvet, gråtande som ett skrämt barn, hon slet ego till hans fötter och knuffade honom mot den stenmur av snake pit.
  
  
  Ego ' s ansikte var täckt i blod, vilket märkligt mönster på hans kinder, hans mun var halvt öppen, och hans tunga hängde ner som en trasig fågels vinge. - nej... "sahib.".. Snälla, nej... mig...
  
  
  "Du var bara att följa order, jag känner henne," jag avbröt, avslutar meningen. "Jag också, Nirad, henne också.
  
  
  Bakom honom, han kunde höra reptiler pipande och väsande som de drabbade stenmurar av gropen. Nirad var inte tvungna att arbeta för Cobra, han gjorde det på eget bevåg. Här, nu, han skulle avsluta sitt arbete, mycket tidigare än han hade väntat.
  
  
  När han förstod att jag menade det, par ego plötsligt förändrats. Han försökte befria sig själv med sin fot, som redan hade slagit mig i ansiktet, och fräste, " Shiva vill se dig död!" "Det är inte Stahl idé att älta det prospekt.
  
  
  "Kanske, Nirad, men du kommer inte vara här för att se vad som händer." "Jag kunde inte slösa bort mer tid. Min knytnäve fångade honom i hakan och han föll bakåt. Egot tog tag i henne med linning av hennes byxor. Nirad försökte skrika, men hans brutna revben endast tillät honom ett dovt stön. - Ha en bra resa! Utbrast jag och slängde ego över kanten av gropen.
  
  
  Han försökte klamra sig fast vid kanten, men kunde inte. Ego benen fladdrade i luften, då den Indiska föll bakåt och hittade sig själv i en konstgjord damm, där han kunde se den fruktansvärda havet ormar rör sig i deras huvuden.
  
  
  Gurglande b & nb, vickar ringar och svansar. Nirad kropp vred sig i plågor. Den Indiska vände på hans sida, för att försöka få ut av stillastående vatten. Sea dragon sjönk sin korta tänder i egots underarmen; sedan den kom ut på egen hand, flytta unsteadily i sitt rätta element. Men det stannade med sina huggtänder inbäddade i mannens arm, med en främmande, skrämmande uthållighet.
  
  
  När han äntligen släppte sitt byte och Nirad försökt stå upp som en galning, king cobra ingrep för att visa att ingen kunde störa dess fred i dess territorium. Han tittade på scenen med ett slags fascinerad av skräck. Detta var vad Shiva hade utformad för mig. Cobra stod upp och vajade i luften.
  
  
  Nirad inte har tid att ropa på oss, innan vi tänkt köra bort. Reptil tävlade med blixtens hastighet, och på samma gång, de taggiga fjällande viper sjönk sina huggtänder i den unga Indiska vrist. En krampaktig gurgla flydde Nirad läppar. Han såg det som pit kom till liv med ett svisch, en hiss, och piskor.
  
  
  En krampaktig rysning skakade den Indiska kropp. Ego spände benen, hans händer kramade på kragen på sin tröja som om han inte kunde andas. Han var kvävning på cobra venom, som hade lamslagit nervcentra av hans andning.
  
  
  Röda prickar dök upp på Nirad händer och armar, det var en inre blödning. Ormar, väsande oavbrutet, var flera gånger ego - drivna, sjunker deras tänder i torterade kropp i en serie av dödliga bett. Henne, vände sig bort när Nirad tungan stack ut från rta, och nu är han inte kunde uttala våra ord.
  
  
  Ljudet av en lemlästad kropp att falla till botten av gropen var den oundvikliga sorgesång; Döden skulle komma i ett par minuter. Men det var inte min tur, tack och lov.
  
  
  "Detta är vad din farbror gjorde för mig," för Nit berättade för henne. "En bit efter annan.
  
  
  Hon satt i en stol, hennes ansikte begravt i hennes händer. När någon talade med henne, hon höjde huvudet och tittade mig i ögonen. Hennes ätpinnar var inte våt med stockrosor, och hennes svarta ögon var allvarliga och kallt. Hon hade inte förlorat kontroll över sina nerver, inte ens efter de fruktansvärda syn hon hade bevittnat.
  
  
  "Alla rätt", viskade hon. "Jag är glad. En dag ska jag berätta allt om den brutala och förnedrande saker min farbror fick mig att göra mot sitt folk... de grisar som arbetar på honom, som tillbedja honom, var det som om han var en Naga, en gud. Nirad förtjänade värre, det försäkrar jag dig.
  
  
  Först då fick Reva verkar vara på gränsen till svimning, hennes ansikte som visar starka känslor. Han plockade upp henne försiktigt och plockade upp henne. Hon darrade. Han höll henne nära, rörde vid hennes hals med en lätt puss. Snart, jag hoppas på att tiden skulle komma även för oss en tid när ingen skulle avbryta. Men nu var jag tvungen att lämna, och ju tidigare jag lämnade henne, desto bättre.
  
  
  Hon förstod min oro och drog sig bort från mig.
  
  
  "Jag frågade henne. "Var är vi?" Vad är den närmaste staden?
  
  
  "Jag ska berätta för er allt", sade hon. "Men först måste du binda upp mig, annars min farbror kommer att veta att jag hjälpte dig fly och låt min far dö." Han kommer förmodligen döda mig också.
  
  
  Hon gick för att få ett rep och henne, pekade på en stol. Sedan, när hon förklarade allt jag behövde veta, hon lindade repet runt hennes midja och vrister, jag vill ha scenen för att se ut för estestvenno.
  
  
  Hennes kortfattat sagt hej vad syftet med mitt uppdrag var, henne kan man lita på genom att hey, nu när hon var en värdefull allierad. Men jag ville inte utsätta henne för fara.
  
  
  Och när jag insåg att hon behövde mig, kanske mer än jag behövde henne, den sista tvivel försvann, ger vika för den mest fullständiga förtroende.
  
  
  "Agra ligger endast några kilometer bort," flickan som förklaras. - Strax utanför villa, följ vägen: det kommer att leda dig rakt in i staden. Vi ska träffa ikväll: jag ska försöka att få mer information. För dig.
  
  
  "För oss är du menar. För liv och frälsning för eder fader, " hennes man förnekade rapporter som dök upp i media.
  
  
  När det var tid för mötet, han hittade några trasor i hennes skåp, munkavle henne, och fick redo att lämna. Han gjorde klart för sista gången som hans skosnören var tätt knuten så att inte väcka Shiva misstankar.
  
  
  Nirad pistol låg på golvet. Ego sätta det i hans bakficka, sedan tog en kort vit morgonrock som hängde i ett skåp och sätta den på... en primitiv shirt som åtminstone skulle uppfylla min omedelbara behov.
  
  
  Reeva vände sig bort. Tårar började våt henne med pinnar. Hon bad mig att komma tillbaka, att låta henne veta, att allt skulle vara för det bästa, men något stoppade mig, kanske rädslan för att aldrig få se henne igen. Henne, tänkte på Reeva Singh, men det första jag kom att tänka på var känslan av en YXA agent. Hon kan svika Riva, men jag kunde inte svika min regering och lita på det som släpps ut i mig... inte när miljontals människors liv var i fara från absurt dagdrömmar, kriminella planering av en galning.
  
  
  
  
  8
  
  
  Ordspråksboken är praktiska att använda eftersom de kortfattat snabb universella sanningarna: de enkelt anpassas till alla typer av situationer. Vad kom jag att tänka på när Reeva Singh lämnade henne ensam i labbet, med sin samling av giftiga reptiler och den groteska kroppen av en servitör som ligger i det, var: "När det regnar, du behöver inte bli våt."
  
  
  Händelser inte ske långsamt; de bokstavligen kom brakande ner på mig med dem illern när den anlände i New Delhi två dagar tidigare. Under denna korta tid, efter att upprepade gånger undrar om jag var efter ett bete som skulle leda mig till en återvändsgränd, Shiva lyckades lura mig till sin lya. Det var inte en lätt resa, och jag fick inte se det mystiska Shiva... de senaste master of Haksha och Cobra hjärnan. Men jag har fått mer än tillräckligt med bevis för att övertyga mig själv om att detta är inte fiktion. Människan existerade, även om vi inte träffas ansikte mot ansikte.
  
  
  Förr eller senare, att det skulle ske, även långt innan han visste att jag hade något att säga till honom. Men nu var jag tvungen att komma till Agra innan han eller gorilla ego upptäckte jag fly, innan de såg in i cellen och fann det tomt med undantag för fem arg ormar.
  
  
  Dörren öppnades in i en smal korridor med rammade jorden väggar. Utanför Shiva ' s mansion, hon hörde den låga, blomstrande härfågeln ljud. Raden "Poo ... bajs...bajs" ersattes av ett larm som verkade vara återspeglas i varje tanke, i varje rörelse. Jag smög ner för den smala passagen, och på samma gång, en röst ljöd i luften, ekande över den bortre änden av hallen.
  
  
  "Nirad?" Vad gör du här?" Du vet att han inte gillar att vänta...
  
  
  Det måste ha varit Ranjit eller Gurnek, förmodligen tidigare, eftersom Gurnek ansikte var fortfarande bandagerad. Hon fångade otålighet i mannens röst, och hukade sig ner i en alkov i korridoren och shaggy som kontaktat mig. Jag tittade upp och såg Ranjit. Ego skjorta som var öppen i bröstet, och garrote som han bar runt sin hals gav bort en metallisk lyster. Den Indiska knackade på labbet dörren, och hon väntade inte på hennes ego att reagera.
  
  
  En böjning i två, han sprang in i en annan korridor, i en slags labyrint. Han var i villa, resonerade jag, och vanligtvis en villa har en dörr eller mer. Ee finns det en minut senare. Han sköt upp massiva, intrikat inläggningar av trä dörren och blinkade, som försöker anpassa sig till det bländande ljuset av morgonsolen.
  
  
  Gården verkade ha varit helt flyttas runt någon form av medelhavsmiljö. Tät grönska, blommande buskar, frodiga växter. Det är klart att Shiva inte skytt några kostnader för att återskapa en exakt kopia av ett hörn av den bördiga landsbygden i södra Frankrike.
  
  
  Stänger dörren försiktigt, han sprang ner för grusgången som alltid började på eftermiddagen på sidan fasad. Stigen ansluter sig till en tät klunga av enar och buskar, prydligt klippta och välskötta. Det allmänna larmet hade inte gått ut ännu, och hon var verkligen inte kommer att vänta för att det ska gå av. En snabb blick över axeln bekräftade att Ranjit hade fortfarande inte haft tid att varna de andra.
  
  
  Men jag visste att det var en fråga om minuter. Jag kunde inte hitta vår gate, vi hade ingen annan väg ut än ett staket runt träd. Han tryckte hans huvud och hals i hans axlar och klev framåt, skjuta undan hinder runt grenarna med sina bara fingrar. Det gjorde mer brus än hotell, men denna ort i Ryssland har redan förvandlats till en katastrof från början, och även nu är saker och ting inte blir bättre.
  
  
  Grenar bokstavligen slet av mig mina kläder, piskade mitt ansikte och ögon. Jag hörde en liten rörelse bakom mig, ett virrvarr av röster växande tydligare. Hennes fortsatte att driva igenom grenar och slutligen fick gratis; Hon stod vid kanten av den dammiga vägen som ledde längs villa.
  
  
  Jag visste inte ens har tid att hämta andan. Han sprang, sparkar upp moln av damm med varje steg. Svaga ljud av dov musik ekade framför mig som jag följde ljudet, i hopp om att det skulle komma från en lastbil eller van på vägen till Agra.
  
  
  Om jag minns sitt geografiska läge korrekt, Agra var om en tre timmars bilresa från New Delhi och var också känd som den plats där Taj Mahal ligger. Om du besöker staden var inte en del av mina planer, då Shiva var.
  
  
  Hennes man, gick ut på huvudvägen. Det var otroligt smala, en webb körfält med trafik i båda riktningarna. Monsun säsongen skulle starta i ett par månader, så det banvallen var kala och öde, en enhetlig yta av mörkt stoft. Skrumpen träd kantade sidor av vägen, och gamar uppe på vridna grenar, tyst ätare av skrämmande, kala-headed lik.
  
  
  Reeva hade inte tid att ge mig utförliga instruktioner. Jag tittade ner på gatan i båda riktningarna, men det var inget att visa mig den exakta vägen till Agra. Han kisade mot den klara solen, och en stund senare såg han en familj som satt tätt kring en liten brasa på andra sidan vägen.
  
  
  Två vuxna och fyra barn tittade på mig med oförställd nyfikenhet. Han bestämde sig för att ta en chans och sprang över gatan, stannar tvärt när han nådde gruppen. En tunn man, klädd endast i midjan område lyfte upp hans ansikte för att se på mig utan att försöka stå upp. Han måste ha varit tio år yngre än jag var, men hans skrynkliga, insjunkna ansikte fick honom att se mycket äldre.
  
  
  "Agra?" Jag frågade när det var fastställt att ingen runt omkring dem talade engelska. Han pekade på gatan och frågade igen: "Agra?"
  
  
  Min mor och far utbytte förvånade blickar, och två barn i fyra var igång drog i mina byxor. "Allmosa, allmosa!" den lilla flickan, helt naken, upprepade, rycka på min byxa ben med ena handen och pekade på min mun med den andra. Ego är tunn, gnällande röst fortsatte att vädja.
  
  
  På villa, de tog min jacka tillsammans med min plånbok och de pengar som jag höll i min innerficka, så allt jag hade med mig var en handfull rupier som jag fått från Reeva. Detta är ett annat problem som du kan lägga till de andra. Men han hittade ett kopparmynt och placerade den i handflatan av hungriga barn är utsträckta hand.
  
  
  "Fängelse", sade han och sneglade nervöst på den säkring som gömde villa. - Taj Mahal...
  
  
  "Ah, Sahib, Taj Mahal! mannen sade. Han var fortfarande man hukar sig ner, men han upp sin beniga hand och visa mig vägen, till vänster i villa.
  
  
  Han sprang igen, känner en skarp smärta i hans lår. Jag kan bara hoppas att en bil, vagn eller något annat fordon skulle passera mimmo att hjälpa mig att få till Agra. Men istället för en bil eller van, jag hörde ett ljud som omedelbart förde mig tillbaka till ett virrvarr av händelser som hade tagit plats på min första natt i New Delhi. Det var en hosta, och sedan dånet av en motorcykel bakom mig.
  
  
  Han höll igång, och förvandlar varje gång. Från den väg som nu omgav villa, en motorcykel med två personer ombord drog ut på stora vägen; ih huvuden var insvept i en turban och de var på väg mot mig. Nirad pistol, som han höll i hans byxor pocket, tog tag i henne.
  
  
  Det var en Astra. 32, kapabel att träffa alla mål inom en radie av flera meter. Astra gör pistoler som är identiska med Colt och Hotell Lindner pistoler (som kostar betydligt mer), och det har används ih mer än en gång i det förflutna. Men när han stannade för att sikta och trycka av, insåg han att vapnet var tomt. Hon tryckte pistolen tillbaka in i hans byxor " bredd och sprang igen, även som en gawk flög inches bort från mig, och en bit bark flög från ett träd, ett par steg till vänster.
  
  
  Den som sköt det skott hade lite träning och ett tränat öga. Jag började springa i sicksack, letar efter ett skydd som skulle tillåta mig att få bort spåren, för att undvika kulor som regnade ner som jordnötter. En annan bild, och den här gången gawk betas av min högra axel. Femtio meter framför henne, han såg en trä koja med en kolumn av svart rök stiger från murad skorsten.
  
  
  Jag hade ingen aning om vad det var, men jag höll igång som jag aldrig skulle köra i mitt liv. Cykeln kortas avståndet, men damm rising från vägen och gjorde det svårt för föraren att se, och därför kör fordonet till maximal hastighet. Han drog fördel av detta och rusade in på gården full med skräp, medan en av de två män som beordrade sina följeslagare att stoppa och fortsätta gå.
  
  
  Det måste ha varit Ranjit och Gurnek, tänkte jag, om jag var säker på att Shiva hade mer än två livvakter. En trä öppnades dörren på den sida av byggnaden som, dörren hängde på endast en av sina rostiga gångjärn. Han rusade in, och den kväljande lukten av blod och djurs avföring fyllde hans näsborrar.
  
  
  Jag var på ett slakteri, och jag kände mig som om jag var tillbaka i det nittonde århundradet. Hinduer inte äter nötkött, Muslimer gör. Är det för ett läte av nötkreatur, otålig slamret av boskap hovar, och det skrämda blickar av män som förberedde sig för att slakta kor tydligt att jag hade kommit till minst lämplig plats att gömma sig.
  
  
  Männen började skrika, höja sina nävar. Han var en objuden gäst som inte hade något att göra med de djur som behövs för att bli dödad. "Sorry, folks," mumlade jag, rusa mellan två stora kor till badkaret fullt av blod som ledde direkt till externt avlopp.
  
  
  Lukten var tillräckligt för att vända någons mage, han var ville stoppa Shiva är idioter. Luften luktade slaktat kött och rädsla. Scott fidgeted i panik, hans hovar dunkande på jordgolv. Bakom mig, jag hörde henne utbyte ord i ett språk jag inte förstår. Då ljudet av fotsteg som närmar sig mig, och det ekande ljudet av djur.
  
  
  "Carter! Ranjit skrek. "Vi vill bara prata." Shiva vill göra en affär!
  
  
  Det var en bra sak, resonerade han, att mitt liv var värdelöst till honom...
  
  
  De djur, främst obundna, hotade med att köra iväg tillsammans. Hennes också får det. Att bli krossad av en flock livrädd för kor som drivs av instinkt självbevarelsedrift. Bara, naturligtvis, samma instinkt kände för henne. Så jag fortsatte köra, och en annan gawk whizzed över mitt huvud, studsar steg bredvid badrum.
  
  
  Gawking tog upp en spray av blod, dynga och urin som målat mina byxor. Hon sprang till en dead center, stönande på baksidan av det stora rummet, där vi kunde inte se windows, vi kunde inte se dörrar.
  
  
  Hon ville ha något som skulle ge mig några sekunder av dyrbar tid. Han klättrat till kanten av badkaret och tog tag i pitchfork han hade sett över högen av foder. "Carter! Rösten ropade igen. "Det är över, sahib!
  
  
  "Inte precis! Jag svarade högt, hålla pitchfork som ett spjut.
  
  
  Ranjit avlossat ett skott, men på samma gång, de fyra vassa stift pitchfork sjönk in i emu: s bröst. Den rostiga verktyg kastade henne så hårt som det skulle. Nu stod han orörlig, tittar på den unga Indiska stapplar tillbaka, med munnen vidöppen, sina händer knutna i trä skaft av vapen.
  
  
  Gurnek, som stod bakom hans följeslagare, ignorerade mig fullständigt, och stirrade i en fascination i fyra sipprar blod som sprutade runt såret. Han försökte dra pitchfork gratis, men Ranjit fortsatte att skrika, en vilda rop av smärta växande ljussvagare av den andra.
  
  
  Det var Ranjit ' s förtvivlade skrik, ego stön av ilska och ångest som Gurnek försökte dra pitchfork över egots bröstet, skicka kor, alla dussin av dem, vansinnigt rusar in i den smala passagen till stuprör. Ih hört henne thudding, hoofbeats, bölande; Henne, hoppade ut och började krypa mot avloppet.
  
  
  Gurnek skrek, viftade med armarna i luften. Ego träffades i ryggen med horn och bokstavligen kastade upp i luften, landar bredvid ett stort badrum. Ranjit kollapsade mitt i en vansinnig boskapshjord. Ett sista stön av smärta flydde ego läppar som hans händer öppnas och stängs i en grotesk parodi av en knytnäve.
  
  
  Då stinkande andedräkt djur borstat mina kinder och jag rusade ner i gången, ständigt slå i väggen vid den bortre änden av slakteriet. Smutsig och illaluktande, med ett svullet ansikte täckt i blod och svett, måste han inte ha varit en trevlig person, " sa han när han klev ut på vägen, lämnar bakom den här scenen i fruktansvärda smärtor.
  
  
  Jag var inte säker på vad som hade hänt med de två Indianerna. Gurnek skulle förmodligen fortfarande vara vid liv, men jag hoppas att den wil sår skulle eliminera Ranjit för evigt. Under olika omständigheter, men jag kände att jag hade gjort ett anständigt jobb.
  
  
  Folket i slakteriet måste också ha varit Shiva människor. Hon behövde inte vänta för dem att komma fram för att hämnas sina kamrater. Jag började gå mot gatan, undrar hur jag skulle kunna övertyga någon att ge mig en skjuts, så smutsig.
  
  
  Mimmo passerade en gammal Ford. Han var på väg till Agra, men det var meningslöst att vågen ursinnigt för dem att sluta. Jag fick en glimt av hennes koppar-rött ansikte, då bilen försvann i ett moln av damm som rose som det gått mimmo.
  
  
  Han fortsatte att gå, fast besluten att inte stanna.
  
  
  Jag behövde en ren badrum, Svenskar, pengar och vapen. Såvitt jag vet, den AMERIKANSKA regeringen inte har våra konsulat, vår delegation i Agra. Staden var alltför nära New Delhi. Men han kanske kunde ha hittat vad jag behövde på hotellet.
  
  
  Och ändå, han var tvungen att göra det. Det var redan förbi middagstid, och jag hade ett möte med Rhea på kvällen. Det fanns fortfarande en hel del saker som behövde göras, så hon plockade upp takten. Reeva sade att Agra hall ligger bara några kilometer från villan.
  
  
  Några miles eller inte, det var alltid en ansträngande promenad. Solen slår ner på mitt huvud skoningslöst, och himlen var en bländande, molnfri vidsträckta prickade med falska reflektioner. Det var ungefär tio minuter, en kvart, innan en vagn som dras upp till mig. Det var en fallfärdig vagn dragen av ett par skinny oxar redovisade en vagnslast av hö.
  
  
  Han vinkade till föraren, en grå skäggig bonde som drog upp tyglarna och drog vagnen till trottoaren. "Talar du engelska?" Jag frågade bonden.
  
  
  "Rent vatten", sade han. "Inte Engelska...
  
  
  Han pekade med ett finger först på honom, sedan på sig själv. "Agra?" "Jag frågade henne. "Agra?"
  
  
  "Agra?" - upprepa bonde, viftade med handen från sida till sida i en gest som betyder "Ja"i det universella språket.
  
  
  Han nickade kraftfullt och klättrade upp i vagnen i mitten av floden seine. Mannen flinade mot mig, som visar mig sina tänder och tandkött insmorda med paan. Sedan han lossat på tyglarna och oxar återupptagit sitt långsamma tempo, vilket var fortfarande bättre än på lång promenad för att gå.
  
  
  Han dåsade bort, vaggas av rytmiska gungande och knarrande av vagnen. Jag behövde få lite sömn, även om det bara var för en timme. Men mina tankar avbröts av ett enträget hum, ett brum som växte sig starkare när vagnen rullade ner den soliga vägen.
  
  
  Instinktivt alert, han tittade tillbaka. Damm rising på avstånd, små moln av fin sand döljer ljudkällan hon fick höra. Jag vill inte ta några onödiga risker, så att inte angripa oss med mitt liv, vårt uppdrag framgång, hans skyndade sig ett dopp i den doftande hö, pålning en hel del på toppen att göra sig själv osynlig.
  
  
  Jag kunde inte lista ut vad som var på gång. Han tittade ut i natten i trä-van, lyssna till det ständiga bruset av flera motorer. Och när hon såg vad det var, hon sjönk djupare in i höet och höll andan.
  
  
  Dessa var nya ansikten, men från och med det ögonblicket, ih kunde inte glömma henne. Tre män, alla Sikhiska Indianer... en motoriserad trupp skickas med Shiva att hitta mig och jaga mig, döda mig, eller ta med mig tillbaka till villa, väntar på den sista order av den Store Ledaren. Vrålade de senaste mimmo oxe vagnar, alla tre motorcyklar på väg till Agra.
  
  
  Om bara Hawk kunde se mig nu, tänkte jag.
  
  
  Han var smutsig, fattig, beväpnad endast med en oladdade pistol, och min kunskap om taekwondo och karate. Det var inte svårt att förutsäga, om min bedömning av Shiva är sant, att dagen kommer bli stressigt
  
  
  
  
  9
  
  
  Jag kom i Agra en timme senare, och van tappade bort mig i utkanten av staden. Dammiga asfalterade gator, slingrande gränder, en labyrint av gränder som verkade ha skapats speciellt för att förvirra den tillfälliga besökare. Efter att ha fått vissa uppgifter, fann han sig framför American Express kontor.
  
  
  Inte för att min situation var särskilt roligt, men det fick mig att skratta. Hennes röst är långt ifrån bilden av en vanlig Amerikansk turist, utan pass och utan pengar, med undantag för några få rupier Reeva gav mig innan jag var bunden.
  
  
  Jag tänkte hyra en bil och köra tillbaka till New Delhi, men det skulle ha tagit minst sex timmar, och jag hade inte tillräckligt med tid. Jag behövde komma i kontakt med Hök och gör dig redo att möta Reeva senare på dagen. Så Nick Carter, smutsig, trasig, riven och blodig, sågat på sina axlar, tog ett djupt andetag och gick ut genom dörren av en snygg byggnad som var den enda hopp i en främmande stad och för mig en fruktansvärd fiende.
  
  
  Agra är inte en megacity. Tre beväpnade män på motorcyklar kan sopa hela staden i ett hjärtslag. Golvet var redan spökar i mitt huvud när han kom in i vita huset och bad om chefens kontor.
  
  
  Jag har varit i svåra situationer innan, men det gränsar på att förlöjliga. Utan slantar för att köpa vapen eller kläder, eller att hyra en bil, jag skulle inte välja att ta itu med Shiva och Ego personlig gorilla team. Mitt pass, pengar, och mina ägodelar är säkra i ett hotellrum i New Delhi, men resten av mig var i Agra, en tre timmars bilresa från huvudstaden.
  
  
  Så snart hon kom in i byggnaden, en uniformerad väktare kom till min dörr. Hon, sägs det, att det var han som inte kunde skylla på den stackars killen, speciellt när han såg sin spegelbild stönande... bilden av en smutsig och trasig hemlös man.
  
  
  "Jag vill se en chef," meddelade han till vakten. "Det var en olycka.
  
  
  "Regissören är i session, kan inte bli störd, 'pucka hippie'... den mannen svarade, att kasta en förolämpning i mitt ansikte.
  
  
  Okej, jag luktade som getter, och han var inte meningen att vara modell, men jag hade inte för avsikt att stå där och argumentera med vakten... Inte när allt, inklusive American Express ,kan ha varit förstört om Shiva hade genomfört sina planer.
  
  
  "Jag bryr mig inte om han är i session," han exploderade ilsket. "Detta är en nödsituation. "Och hon började förlora sitt humör när en annan Stahl tryckte mig mot väggen, som har för avsikt att kasta mig ut på vägen. "Du kan inte behandla en gentleman som!" Utbrast jag, gnisslar eller biter ihop mina tänder.
  
  
  Vakten nått in i hölster av sin tjänst pistol. Misstag nummer två. Jag gillar inte "huliganer" och jag inte gillar att knuffas runt. Så, med en snabb våg av hennes hand och en kick till njure, hon skickade länge man spretande på den polerade marmorgolv. Odin po klerkov tittade upp och hoppade till hans fötter.
  
  
  "Du behöver inte oroa dig," Ego försäkrade honom. "Förresten, min chef har en annan... Och jag behöver prata med honom om verksamheten. "Genast." Jag tänker inte sitta här och vänta på din kollega "- jag pekade på guard 's figur -" för att avgöra om han är socialt presentabel eller inte.
  
  
  Det måste ha varit min röst eller den brådska med vilken vakt avfärdade henne för den unga expediten nickade hastigt och sprang till raden av bord. Jag stod orörlig i hallen, ett flin putsade till mina läppar, redo att komma ut runt mig igen om jag inte agera i en minut.
  
  
  Expediten var en Hindu, men mannen som höll ut sin hand till mig, var en Amerikansk, en lång smal kille några år äldre än mig. Han såg nästan obehagligt i hans pinstriped kostym, obefläckade, medan Svenskarnas kläder var smutsiga och trasiga.
  
  
  "Vad kan jag hjälpa dig med?" frågade han mig, letar mig upp och ner.
  
  
  "Det är bäst att inte tala offentligt," Ego slint.
  
  
  "Ursäkta mig?" sade han och rynkade pannan i förvåning.
  
  
  "Jag föreslår att du går till ditt kontor. Jag arbetar för regeringen, din regering. Särskilda Secret Service.
  
  
  "Secret service?" Clera svarade med ett skratt. "Kom igen, du vill skämta med mig för evigt! Vad är detta ett skämt?
  
  
  "Ingen skojar. Och om du inte vill ha mig i ditt kontor, jag måste för att stå upp för mig själv. Men jag vill inte skada dig...
  
  
  Vakten tagit sitt förnuft till fånga och började gå mot oss. Han fortsatte att titta in i clerk ' s ögon, i hopp om att han skulle hålla. Ego av situationen förstått henne, som han visste, att han stod inför en galning som var upprörd och luktade illa.
  
  
  Han tittade bort från mig och tittade på vakten. Han tvekade ett ögonblick, sedan slutligen tittade tillbaka på mig och nickade långsamt. — Jag vet inte vad det är, men jag försäkrar er att jag är inte rädd för dig", sade han i en ansträngd röst.
  
  
  "Behöver inte alltid vara rädd för någon. Efter allt, hon är fortfarande en kund, även om mitt letter of credit är fortfarande i New Delhi.
  
  
  Hon följt honom genom en rad av faciliteter som skrivbord och in i en liten trä-panel kontor, en miniatyr vägg-mill på den Indiska subkontinenten. Han tittade på namn ingraverat på bordet, satte sig ner i läder stol, harklade sig och började berätta sin historia från början.
  
  
  Hon nämnde inte Shivas namn, inte specificera oss kärnan i hans uppdrag, sin relation med YXA. Han introducerade sig själv till henne som en agent för CIA: s speciella gren, i ett kontor som skulle kunna ha en mycket specifik betydelse för regissören. Jag förklarade min situation för emu, som pekar ut som mina dokument och pengar var fortfarande i New Delhi och att min ort i Ryssland inte tillåta mig att återvända till huvudstaden, kanske för ett par dagar.
  
  
  När jag var klar med min historia, bland annat om varför jag presenterade mig som en hemlös person, chef ville veta mitt namn och kontrollerat uppgifterna med datorn bredvid skrivbordet. Jag är oftast ganska bra på siffror, men jag har aldrig brytt sig om att komma ihåg mitt kort nummer. Så jag bara gav Mr. Reynolds, manager, ett fullständigt namn med en adress i Washington som var på kortet.
  
  
  Ibland, på flygplatser, jag köper "detektiv" eller spy böcker, spännande avläsningar att hjälpa mig att slappna av och rensa mitt huvud. Men jag har aldrig kunnat hitta en situation som är ens tillnärmelsevis jämförbart med den jag befann mig i. Vem vet, hjältar av böcker har alltid haft fantastiska summor till sitt förfogande i olika valutor, som de aldrig sprang ut våra pass, våra id-handlingar, vårt vapen. Men han var inte huvudpersonen i den bok mysterium.
  
  
  Allt som hände till mig var ganska damn "riktiga". American Express kontor var på riktigt, precis som staden Agra. Allt som hände till mig personligen. Han tittar på Reynolds nära som han studerade data. Om han inte hade hjälpt mig, jag skulle ha haft henne upp till min hals. Lätt och enkelt.
  
  
  "Okej, Mr Carter, du är inte en ghost", Reynolds slutligen sade efter att ha läst informationen. "Och du är en upptagen kille också, kan jag tillägga. Har du rest utomhuspool liksom? Ett leende dök upp på hans ansikte, då chef bad om ursäkt för hur jag blev behandlad.
  
  
  "Åtminstone du någon som kan lyssna", sade jag. - Detta är en kvalitet som många människor saknar just nu.
  
  
  "Jag är rädd att det är allt," han höll med. Han erbjöd mig en cigarett och frågade om jag skulle vilja rensa upp i hans hus, och han heter Jean för att skicka en chaufför för att plocka upp mig.
  
  
  Han uppskattade att erbjuda, men ville inte ge honom några problem. Ju färre människor hon dras in i detta, desto bättre var det för alla. Ego tackade henne för hennes vänlighet, men avböjde inbjudan. "Vad jag behöver först och främst är ett par hundra dollar i Indiska valuta, om möjligt, och kontoret för att ringa min chef i Washington.
  
  
  "Inga problem," Reynolds försäkrade mig. Han fick snabbt upp från sin stol, alla glada och entusiastiska över möjligheten att delta, om än i reducerad form, i verksamheten i sådan hemliga och underjordiska karaktär.
  
  
  Tjugo minuter senare, med ett svullet byxfickan från en tuss av räkningar, han satt vid chef ' s skrivbord, väntar för Hawk att vakna upp Otto valv. "Men du inser att det är efter midnatt?" min chef muttrade.
  
  
  "Jag trodde att du gick aldrig till sängs före tre."
  
  
  "Tre timmar?" Skräddarsy jag inte måste gå upp vid sex, Nummer Tre!
  
  
  Jag var alltid # 3 när Han var arg, hon var Nick eller Carter när han var i en mer hjärtlig stämning. Naturligtvis, den Stora Ledaren inte skulle förlåta mig för att glömma tid skillnaden mellan Washington och Indien.
  
  
  "Okej", sa jag. "Jag ska låta dig gå tillbaka till sängen i en minut, jag trodde dock att du skulle vara intresserad av att veta vad som hänt."..
  
  
  — Jag vet exakt vad som hände", säger han exploderade. "Jag har redan talat med den Indiska säkerhetsvakter. Jag blev informerad om att ditt samtal. Nick, låt oss inte starta med samma gamla historia. Jag erkänner att jag hade fel. Till att börja med, Shiva aldrig funnits.
  
  
  "Fel igen. Shiva finns, hoppas jag, för en kort tid...
  
  
  "Vad pratar du om?" Hawk skrek. "Jag trodde du var gjort, att du skulle flyga hem."
  
  
  "Kanske nästa vecka, om allt går väl," sade jag. Jag berättade Hawk alla detaljer, från mitt första möte med Mohan och Gurnek, att mordet på Anand, min makt, i Röda Fortet, om vad som hände sedan. När han berättade för Emu allt han visste om Rutan, han var bokstavligen förstummade.
  
  
  Från de andra båda ändarna av linjen kom en kraftig g? n? rale över tusentals mil före reumatism kom. Hawke ' s röst är otroligt mjuk och tunn, men att jag inte behöver en tolk för att berätta för mig att han var djupt oroad. "Nu vet du vad jag vill ha från dig, Nick...
  
  
  "Jag har en vag idé", sade jag. "En laptop, är det inte?"
  
  
  "Jag vill ha mer." Jag vill Shiva och Haji, om det behövs. Och jag vill inte ih bit för bit, är det klart, Nick?
  
  
  — bra. Dess redan bestämt mig för att köra situationen enligt dina kriterier. Men vad gör jag med heroin? Ska jag fortsätta att kämpa för det?
  
  
  "Ta itu med Shiva först. Annars ska jag kontakta Indiska säkerhetsvakter. Rutan är mycket viktigare, naturligtvis.
  
  
  "Visst, naturligtvis", mumlade jag.
  
  
  "Vill du att arbeta ensam, eller skulle du hellre ha henne be Indianerna att gå in och hjälpa dig?"
  
  
  "Inte ännu," sade jag. "Om Shiva misstänker att den Indiska säkerhet kommer att störa ego planer, han kommer att rusa runt i landet för att ta sin tillflykt i Kina, och då kommer vi aldrig att finna ego igen. Men för tillfället, jag tror inte att han ser mig som en omedelbar fara, så ber jag dig att inte nämna det när du kallar tjänstemän i New Delhi. "Jag tror att Anand fick mig att förstå hur, enligt ego, det var ett "läckage" av konfidentiell information i de högre skikten av egots Tjänst. "Jag vill inte att våra andra att flyga iväg innan jag har en chans att klämma emu: s vingar."..
  
  
  "Och plocka ego fjädrar," Hök läggas till.
  
  
  "Åh, vi ska ta lådan från honom, naturligtvis.
  
  
  Då hittade vi ett chiffer, kod namn, så att han kunde vara säker på att han pratade med den riktiga Nick Carter, och inte till en elektronisk röst, en lysande uppfinning av en albansk vetenskapsman. "Detta är en viktig verksamhet, Nick. Våra Moskva, vår Washington kommer inte att titta på som Kina förbereder sig för att förtära de subkontinenten utan ih ingripande. De kommer att tvingas att ta initiativ, krig eller inte krig. Därför...
  
  
  "Det räcker", avbröt jag henne, försöker skratta, men jag kunde inte. - Jag har en kontakt inne i organisationen. Och jag inte acceptera sitt nederlag.
  
  
  "Ja, vi vet," Hök suckade. "Det är därför jag kan inte förlora dig öppet nu... Och jag kan inte gå ner i Lådan.
  
  
  "Och Shiva, är också", tillade jag. "Låt oss inte glömma reumatism Indien till Alexander den Store... eller ska vi säga att Hitler?"
  
  
  "Jag tror inte att gamla Adolfo var så slug eller ens så bestäms Nick. Lycka till; Dess ser fram emot att höra från dig snart.
  
  
  "Skynda dig, chefen. Jag lovar, mycket snart.
  
  
  En timme senare, gick han henne runt på hans hotellrum, ser helt annorlunda ut jämfört med när han kom in på American Express kontor. Hennes klänning, byxor och balett tofflor kastades ut, byta ih med typiska lokala kläder: en vit skjorta bomull, sommar byxor, läder sandaler. Anonyma Svenskar. Han duschade, rakade noggrant, och slutligen gnuggade hans ansikte, händer och fötter med ett lager av fet vatten.
  
  
  Som ett resultat, jag hade en koppar hy, och detta smink får mig att smälta in i mängden. Shiva folk ville ha en Västerlänning, och om de inte var smarta nog att vakta avsluta på American Express, de ville ha honom, så de var inte smart nog att tänka mig att jag skulle ändra mina kläder och utseende.
  
  
  Expediten bakom disken i lobbyn var taktfull, men smartare än hans New Delhi motsvarighet. I själva verket, titta på mig med oförställd nyfikenhet (han såg inget som man som hade precis angav), att han inte tala till oss förändring av min kläder, traumatisk förändring av färg, den snabba ökningen av färgen på min hud.
  
  
  "Hon borde ha fått ett telegram," Emu berättade för henne.
  
  
  "Jag är ledsen, men vi har inte rätt utrustning, sahib," svarade han. Sedan, från under disken, drog han fram en topografisk karta över Agra med färgbilder av stadens landmärken, inklusive, naturligtvis, Taj Mahal. "Du borde gå till Gwalior Road telegraph office. Du kan skicka ett telegram från det", avslutade han, och pekar på en punkt på papper med en röd penna.
  
  
  Jag tackade henne när jag vek upp kartan och stannade cykeln taxi precis utanför hotellet. "Till Gwalior Road Post Office", sa han till chauffören. Min accent och tal definitivt inte matcha färgen på min hud. Föraren tittade på mig, tittar på mig med samma nyfikenhet som hotellet kontorist.
  
  
  Men han gjorde ingenting för att tillfredsställa sitt ego nyfikenhet. Jag kunde inte vänta med att få till the telegraph office för att skicka ett telegram till chefen i New Delhi och berätta för Em att jag inte skulle vara tillbaka för ett par dagar. Slutligen bestämde han sig för att kalla den Indiska säkerhetsvakter för att informera dem om vad som hade hänt ih agent Ashok Anand.
  
  
  Slutligen var jag tvungen att springa några ärenden innan mötet Reeva vid sju. Utan att slösa någon tid, taxichauffören på väg i riktning mot posten. Under tiden han fortsatte att titta runt, med vaksamma ögon, speciellt när han såg att någon på en motorcykel.
  
  
  Såvitt jag visste, Shiva människor fortfarande ville ha mig, så jag behövde för att stanna så obemärkt som möjligt. Okej, mitt nya smink jobb och smink hjälpte mig en hel del, men jag ville inte ta några onödiga risker.
  
  
  "Är Sahib en skådespelare?" "Vad är det?" föraren vågat som han drog upp till Gwalior Road postkontor.
  
  
  "En del människor tror att jag är en skådespelare... sa jag.
  
  
  "Då kanske sahib vill ge mig hans autograf.".. Dostal, Indiska, skrivit namnet med en penna och papper, log mot henne, på pappret jag fick. Jag höll ut. "Tack så mycket, sahib! föraren utbrast med ett lyckligt leende.
  
  
  Hon behövde inte vänta för ego ' s reaktion när han dechiffrerat klottra. Efter alla, alla vet att James Bond har gått i pension för flera år.
  
  
  Den centrala dörren av posten var tom; han in utan att väcka uppmärksamhet eller att se Shiva tre motoriserade gorillor.
  
  
  Jag fast den, betalade för det med skinande nya sedlar, och sedan de installerade det i nästa rum för lokala och långväga samtal. Det var en lång kö framför disken, så var det ytterligare tjugo minuter innan det var min tur att gå telefonkiosk medan operatören gav mig den linje till New Delhi.
  
  
  Även om hotellet antalet flög ut ur mitt huvud, att jag inte glömmer de telefonnummer av Ashok är chef. Han lyfte upp henne på en träpall och stängda glasdörren bakom sig. När telefonen ringde, han plockade upp det och genast fann sig själv på linjen i Hawke ' s Indiska kollega, en man vid namn Puran Dass.
  
  
  Den Indiska underrättelsetjänsten visste inte det verkliga syftet med mitt uppdrag. Naturligtvis var det en multimiljon-dollar transport av heroin, men ingen antydde i imitatör av Haji ' s röst.
  
  
  Hon ville inte ens prata om det nu, med Anand som är boss. Men han berättade för dem vad som hände den ego-agent. Som jag misstänkte, det har de inte hittat kroppen ännu. Han gav Dass all nödvändig information, inklusive adressen till en street café nära Nehru Park i Delhi.
  
  
  "Du sa att du inte har tid att möta Anand," Dass påpekade för mig när jag gav dem alla uppgifter om Ashok död. "Och ändå är du talade till min assistent så sent som igår, tror jag."..
  
  
  "Jag är rädd att det är för lång tid att förklara", sa jag. "Jag var under press, om du vet vad jag menar...
  
  
  "Nej, jag förstår inte, Mr Carter," Dass sade torra. "Och jag tycker inte att det är roligt att min agent är död." Jag förstår inte vad som händer, en dag du säger att du aldrig har träffat Anand, nästa dag du kommer och berättar för oss att han dödats. Detta kan vara fallet i ditt land, men här i Indien, vi värderar mänskligt liv mer än något annat.
  
  
  "Lyssna, Dass: jag kunde inte ringa dig för att läxa upp mig. När hon sa att jag höll på att drunkna, hennes innebar att någon hade satt en pistol mot baksidan av mitt huvud, beställning av mig att säga exakt vad jag sade. Tro mig, din agent död har djupt störde mig. Och om det är någon tröst, jag säger er att Ashok mördaren kommer inte längre att kunna spela rollen som bödel i namn av Cobra.
  
  
  "Får jag fråga dig var du är nu, Mr Carter?"
  
  
  "Han kan inte ge dig någon information: inte ännu, hur som helst.
  
  
  "Ska jag påminna henne om att din handlingsfrihet i detta land anses som en tjänst till dina Regeringen?"
  
  
  "Jag är väl medveten om Madame Gandhis samarbete.
  
  
  "Tala om för mig vad dina skäl är för att han kommit till Indien." Jag kan inte ge dig något mer rörelsefrihet om jag är glad för att hålla alla i mörkret...
  
  
  Något som inte låter rätt.
  
  
  Jag mindes den läcker Hawk och Ashok Anand hade berättat för mig om. Dass var allt annat än hjärtlig och kooperativ, hans röst torr, nästan aggressiv. Jag kände inte igen henne först två Cobra hitmen, Ranjit och Gurnek, fick reda på mitt möte med Anand på caféet i parque. Om det verkade det som en slump då, han var nästan säker nu...
  
  
  Om inte, ansåg han, Dass hade varnat ih.
  
  
  Naturligtvis, emu, skulle det inte vara svårt eller ovanligt att be agenten där han kommer att träffa mig. I stället kan han ha kontaktat Shiva, i hopp om att döda två fåglar med en sten.
  
  
  "Ja, Mr Carter," Dass sade otåligt. "Är du fast besluten att behandla mig som om jag vore din chef, Mr. Hawk, eller är du insisterade på att mina office-unna dig på rätt sätt?"
  
  
  "Nej, jag är inte ens drömma, Mr Dass. Och eftersom du är så envis, jag ska låta dig veta att jag ringer från Bombay. Jag nämnde hotellet jag bodde på för ett par år sedan, och tillade: "Om du vill, kan du skicka mig en genom ditt folk." Det är registrerat som Kent, stålmannen, rum 747.
  
  
  Om han var en Amerikan, han skulle förstå. Men han var född i Indien, så han inte tycker att det är konstigt att jag bodde på ett hotell under ett antaget namn. Kanske ego hade underskattat henne, kanske var han bara irriterad av att hjälpa AX hade begärt.
  
  
  På samma gång, men det verkade möjligt att mina misstankar ego lojalitet och band till Shiva ' s organisation var väl grundade. Och jag kunde inte riskera det, eftersom Shiva är gratis i hallen och äger Rutan.
  
  
  "Jag kan inte vänta med att prata med några av ditt folk, Mr Dass," konstaterade jag. "Och henne, jag vill uttrycka mitt deltagande på döden av Anand. Jag hoppas att få se din agent i kväll.
  
  
  "Han kommer att vara här runt tio, Mr Carter," Puran Dass sa snabbt. Och har mitt fulla förtroende.
  
  
  "Jag hoppas det, Mr Dass.
  
  
  Jag tyckte att det var svårt att undertrycka den sarkasm som hotade att visa i min röst. Men expediten verkade inte märka. Han hängde upp och stod upp, nå för glas dörr telefonkiosk.
  
  
  Utanför, någon som blockerade min väg. Och han var inte en främling.
  
  
  
  
  10
  
  
  Jag visste inte om att säga "hej" eller "hej då."
  
  
  Det andra uttrycket var oändligt mycket bättre, med tanke på att mannen framför mig, bakom den skjutbara glas dörren, var en av de tre Sikher jag hade sett racing mot Agra, jagar mig.
  
  
  "Du har helt förändrat ditt utseende, 'sahib' Carter , " mannen anmärkte, att trycka dörren öppen ett par cm för stammen att komma in. Han höll en trubbig pistol i ena handen. Den Indiska avsikter var ganska intuitivt.
  
  
  — Vet du vad folk säger", sa jag med ett tvungen att skratta. "När du är i Rime, ser ut som Romarna.
  
  
  Han kommenterade. "Och när du är i Indien, göra vad som Indianerna gör, va?"
  
  
  - För estestvenno. Du tänker alltid på dig själv som en bra djävulen, allt som allt. Men inte du ber mig följa dig, sahib?" Eller vill du hellre avsluta vår konversation på ett mer explosivt not? Pistolen var riktad direkt mot mitt bröst.
  
  
  Den Indiska Sikher var inte en idiot. Och ego var inte road alls av min tramsigt och oseriöst attityd. Det är inte att spela komedi för ingen anledning, det är bara att försöka köpa tid. Han öppnade dörren och vinkade åt mig att komma med honom.
  
  
  "Säg mig, hur hittade du mig?"
  
  
  "Är du alltid så sarkastisk, 'sahib' Carter?"
  
  
  "Bara när de försöker att trampa på mina tår, mem sahib," jag svarade, att använda ordet ego som om jag skulle ta itu med en kvinna.
  
  
  Svar till reumatism av förolämpning, Sikhiska knuffade en .45-kaliber pistol i min rygg och låtsas att fortsätta chatta glatt med mig, led mig genom lobbyn av posten för att den roterande dörrar som leder till gatan. "Hotel de anställda en annan rupier," sa han och skrattade, slutligen svara på min korkskruv. "Och det finns inte många hotell i Agra. Bara visa en bild på" Sahib "Kolodezny , och sedan hotellet expediten säger," Ja, den här killen som bara gick till postkontoret, om tio minuter sedan..." "Sahib" Carter tycker han är mycket smart, att han skrattar åt Shiva! Men nu" sahib " Carter förstår att han är dum, och inte Cobra människor.
  
  
  Det fanns en antydan till fåfänga och triumf i den Indiska röst. Men jag var mer bekymrad över min hud än mitt ego, min stolthet. Bakom glasdörrar, såg han två ego kamrater som sitter på motorcyklar, ih ögonen fasta på dagen för e-post.
  
  
  "Du vill inte skada oskyldiga kvinnor och barn i alla hus runt omkring dig, gör du?" Jag frågade min kamrat som han höll en pistol mot min rygg, beställning mig för att öppna dörren. "Tänk hur mycket blod har spillts förgäves, sahib!
  
  
  "Det kommer att vara ditt blod, sahib, inte någon annans.
  
  
  "Sedan förbarma sig över de försvarslösa tiggare," mumlade jag, att nå ut och trycka öppen handflata för att mina bröst. Direkt framför mig, en fet, tung kvinna traskade upp för trapporna med plågsam långsamhet. Han tryckte ner på dörren, den öppnas några centimeter så att han kunde höra prasslet av en lång siden sari på marmortrappan. Solen glinted tillfälligt på juvelen kvinnan var klädd i hennes näsa när hon nått toppen av trapporna.
  
  
  Hon tittade inte upp och började att öppna dörren.
  
  
  "Tack", sa han högt, ducka åt sidan. Han var säker på att en Sikh inte skulle dra igång så nära en kvinna. Hon log och nickade lite, båda händerna tag i paketet insvept i ett lakan av mörkt papper och bundna med starka rep.
  
  
  "Jag hoppas att det inte är bräcklig," mumlade jag, med paketet runt hennes armar.
  
  
  Kvinnans mun öppnades på glänt på flaggan av behörighet att utföra. Han visste inte om Shiva gav order till sina män att föra mig tillbaka till villa levande eller döda, men jag kommer inte att tala om mig själv som. Hennes väska var kastat på den Indiska; hennes trigger finger brast, och Gawk whizzed genom luften.
  
  
  Skottet lockade allas uppmärksamhet. Den feta kvinnan skrek kraftigt, och revolvermannen sprang mot henne i panik. Människor på posten började skrika och springa i alla riktningar som den Indiska försökte fly. Hon ville inte att han skulle glida undan så lätt.
  
  
  Han knäppte sin vänstra fot, som levererar ett kraftfullt slag mot mannen under varje stam. Han vacklade och tryckte av igen. Toppen av glas dörren sprack. Ljudet av skottlossning och krossat glas lösa vetenskapliga forskningen problem hysteriska skrik av de närvarande som trodde att de var låsta på posten.
  
  
  Stora skärvor av glaset var utspridda på golvet och på marmortrappan. Han kastade sig med all sin vikt, flytta benen mycket snabbt, rakt fram, vänster något böjd att bevara motvikter. Han slog den Indiska på knä med tre gånger den kraft av det första slaget.
  
  
  Ego början plötsligt spände som han försökte att hålla sig fast i dörrkarmen, det var flagrant bakom. Han tittade inte tillbaka när han försökte att komma på fötter. Han drog sina händer tillbaka, så att hans nävar vilade på hans nedre revbenen, sedan han levererat en ond backhand som krossade flera av hans ben.
  
  
  Mannen kunde inte hålla tillbaka ett skrämmande gråta innan glidande framåt. Nu hade han sina händer på hans axlar, trycka så hårt han kunde. Utanför, de andra två hoppade av sina motorcyklar. De vapen som kastade en olycksbådande heligt ljus i solen när de rusade mot staden.
  
  
  Döda ih en tid var mer bekvämt för mig än att eliminera alla tre tillsammans. Den första Indiska fortsatte att stöna, försöker fria sig själv på mina undanflykter. Mina muskler är spända som hon kämpade för att få hennes huvud och axlar ner till det glittrande skärvor av glas.
  
  
  Han ställde sig upp med en fruktansvärd stöna som slutade i ett gällt skrik som den första skärvan av glas slet genom hans ego och kött. Han fortsatte att driva det, för att titta på glas pierce ego huden innan ego bull hals.
  
  
  En annan bild av lösa forskningsproblem en kör av hysteriska skrik, och en gawk nästan kliade mitt huvud. Han höll henne i Indiska ner med ena handen, och med den andra försökte att rycka åt sig vapnet från honom. Nu hade han ingen styrka kvar som en skärva av glas hål ego muskulös hals, långsamt till benet.
  
  
  När glaset hit emu: s halspulsådern, det var som om en trädgårdsslang hade klippt den. En ström av blod spurted ut och stänkte över mitt ansikte och i min tröja. Mannen ger ifrån sig ett läte som förvandlades till en förvirrad porla som hon kastades till marken av ego, spretande på stora skärvor av glaset. Fingrar lossade, och den trubbiga-nosed pistol föll till golvet. Den Indiska försökt att höja huvudet, men blodet var för mycket för en djupt sår hals.
  
  
  Då egot kropp började skaka krampaktigt, händer svänga i luften som om att försöka repa någon... sista dans av en huvudlös kyckling som kommer att blöda.
  
  
  Jag hade fortfarande två andra män för att neutralisera. De har inte en mycket stor oro för oskyldiga åskådare av tragedier, och de började skjuta på mig igen.
  
  
  Den gawk slå till mannen, som var vred sig på golvet i fruktansvärda plågor. Om glaset smashing i halspulsådern inte redan hade dödat ego, gawking hade gjort sitt jobb. Mannen kollapsade med en krampaktig ryckning av nerver och muskler.
  
  
  Han stod bakom livlös bild, scuffing golvet med foten tills han hittade pistol. Hon tog sina vapen och besvarade elden på de andra två Sikher. Någon av larm. Jag vill inte vara här när polisen kom, heller, för att arrestera dem skulle ha hindrat mig från att gå till mötet med Reeva.
  
  
  Så, istället för att skjuta på det två beväpnade män, som syftar han på framhjulet på en motorcykel parkerad framför postkontoret. Gawking ögon fastnat i nen som smör. Hiss av utströmmande luft provtagningen orsakade en av de två män att vända sig om för att se vad det var som hände.
  
  
  Han tryckte av igen och hörde en kula vina genom luften. Hennes mål var att den Indiska tillbaka, men istället för piercing Ego ryggrad, Gawk hit Emu i baksidan av låret. Såret var inte dödlig, men mannen kunde inte längre promenad. I själva verket gick han slapp som ett papper som hon såg sig om efter en annan utgång.
  
  
  Jag trodde inte att jag skulle bli jagad av den sista av de tre Cobra hitmen. Han böjde sig över hela kroppen av hans vän, och när han drog avtryckaren för att avsluta honom, insåg han att han hade skjutit den sista bilden. Och hon hade inte tid för att få ammunition för Astra som hon fick från Nirad innan henne, gick ego till helvetet.
  
  
  Hennes hand var fast i hennes bakficka. Han plockade upp den Astra, tappade det på golvet, och satte en .45-kaliber pistol i dess ställe, vilket var bättre än Astra, en mycket ljusare pistol. För att inte nämna att jag inte vill bära två vapen. En var mer än nog, speciellt eftersom jag var lite stolt över att finna att mina slag och sparkar var nästan en mer tillförlitlig form av försvar än Wilhelmina s luger.
  
  
  Han tittade bakåt och såg att en av Sikher hjälpa sin sårade kamrat på en motorcykel med däck intakt. Mina sandaler knakade högt som hennes svepte över lobbyn och åkte bakom posten disk.
  
  
  Det fanns högar av säckar fulla av e-post. Han gled mellan väskor och sprang som en galning under näsan på den förvånade brevbärare, som var frusna med rädsla. Post-och telegraf arbetarna verkade vara i ett tillstånd av hypnos. De öppnade sina munnar utan att flytta och bara följde mig med sina ögon.
  
  
  Det bakre rummet öppnas på en lastkaj. Larmet klockan fortsatte att ringa, och känner skrik av polissirener hördes i fjärran. Jag undrade om de två Indier som hade varit kvar i livet av henne hade lyckats fly. Om de lyckades, var jag säker på att de skulle spåra mig ner medan jag fortfarande var i Indien. Men jag ville inte förlora ur sikte nam ih, nam Riva oss... ah. Hawk omedelbart förstod vikten av min mission, så jag behövde få Rutan innan Shiva som används för sl.
  
  
  Vad som störde mig mest, och vad som gjorde upp mitt tjat tänka på när jag hoppade ner från lastkajen till race mellan två skåpbilar, var om Shiva skulle stanna här medan jag hade en chans att störa Ego planer. Om egot folk hade återvänt till villa, ett med en kula i benet, att rapportera att de andra var döda, Shiva skulle ha varit fullt kapabel till att packa upp och försvinner om hon inte hade rapporterat nen att den Indiska polisen. Det är möjligt att han har redan tagit shaggy steg för att vara redo att lämna landet.
  
  
  Om inte, naturligtvis, Reeva kan hålla ihop. Det var något annat som skulle kunna övertyga Shiva att jag inte var ett direkt hot mot egots planer, och det var baserat på mina tvivel om att Puran Dass var en medbrottsling i Cobra plan. Om Dass hade talat till Shiva efter mitt samtal (vilket innebar att mina misstankar om dennes lojalitet var baserade på fakta, inte bara intuition), Shiva skulle ha känt till att jag ljög när jag påstås vara i Bombay, och som jag misstänkte Dass. Då skulle han också ha föreställt sig att, övertygad om att Dass var inblandad i Cobra tomt, han skulle ha varit försiktig med att kontakta alla Indiska polisen... eller någon secret service branch.
  
  
  Det var bara en hypotes, men jag kunde inte riskera att den Indiska polisen att störa mina uppdrag, och jag kunde inte låta Shiva flyga till Kina med Lådan i hans besittning. Reeva var den enda person från vilken han kunde få information, kortfattat förklara sitt uppdrag, och avslöja hennes farbror är absurt och skrämmande plan. Flickan lovade att hjälpa mig. Detta är inte längre en Samarit gest korkskruv, men en gemensam känsla korkskruv. Att låta hennes farbror fly innan jag kunde överlista henne med Shiva var en säker död för ego, far.
  
  
  Hon visste inte ens var Shiva höll hennes far fångenskap, som han bara får henne att prata med honom på telefon. Jag var tvungen att ta reda på, men om Shiva försvunnit runt om i landet innan jag hade en chans att slutföra uppdraget, då båda av oss hade något hopp om att frigöra en fånge. Lyckligtvis lyckades jag få bort från posten innan den Indiska polisen stoppat mig.
  
  
  Sirenerna var fortfarande gråt när han befann sig i gränden av butiker på andra sidan av posten. Han behövde inte stanna för att titta tillbaka, men fortsatte att gå, glider in i en liten butik där det var ett stort virrvarr av artiklar och varor som verkade dölja precis som många synder.
  
  
  Två, en äldre kille med framåtlutande axlar, men smart nog att känna igen en trolig köpare omedelbart, klev fram så fort hon kom in i butiken. Mannen talade engelska med en stark Brittisk accent, och när han förklarade för henne vad jag behövde från egoism, han var smart nog att inte avbryta mig eller fråga mig något nyfikna frågor om mitt Amerikansk accent.
  
  
  Trots att det råder obalans mellan min accent och Indiska kläder och presenterade mig som om det var ingenting konstigt med det. Han var oförmögen att förse mig med ammunition för .45-kaliber kanon som han hade lånat från en Sikh, men erbjöd mig en stor bit av buffalo dölja. Läder, som jag insåg när jag köpte sandaler, var inte lätt att hitta i Indien. Men buffalo piska var i bra skick, som var bomull jacka. Tröjan jag var närvarande bär var täckt av blod, men butiksägaren inte verka alltför intresserad heller. Rupier är alltid rupier, och det är det viktigaste.
  
  
  Jag bytte hennes kläder i butiken. När hennes blodiga "jacka" överlämnades till ägaren, han rullade upp den i ett paket och slängde den i en trä-disk på baksidan av butiken. "Vill du ha något annat, sahib?" — Vad är det? " frågade han med glimten i ögat som han tog ut den några tuss konstaterar han höll i sin ficka.
  
  
  "Har du en kvast?"
  
  
  "En kvast?" — Vad är det? " frågade han, inte förståelse.
  
  
  "Det är en kvast," förklarade han och gjorde en svepande gest med båda händerna.
  
  
  "Åh, ja, jag förstår henne! han svarade, strålande. Han såg sig omkring för vad hans ego var att be för honom.
  
  
  Det var troligen samma kvast han som används för att sopa sin butik, men han kunde inte vänta med att ge det till mig, säkert och till rätt pris. Priset är utan tvekan ganska högt för Agra priser, men på samma gång är det verkade löjligt lågt för mig. Mannen försökte att linda kvasten i ett ark av mörka papper, men han förklarade med ett leende att jag skulle ta det som det är.
  
  
  Han såg lite förvirrad, så mycket så att han rynkade pannan och tittade ner, nästan besviken och kränkt att jag förnekar honom möjligheten att utföra vanliga ritual, för att sedan köpa objektet. Frågade han. "Är det nog, sahib?"
  
  
  - Ja, jag tror att en kvast och en buffel snaran är tillräckliga i dessa andra omständigheter. Du behöver inte ha någon ammo, gör du?
  
  
  Mannen skakade på huvudet flera gånger. Han drog ut en skinande ny bill och tryckte in den i hennes handflata. "Du har aldrig sett mig, okej?"
  
  
  "Jag har aldrig sett någon," de två männen sade, utan en sekunds tvekan, glider pengar i en minut.
  
  
  Få henne en proposition och upprepa åtgärden. "Kan du berätta för mig var jag kan hitta ammunition?" Min andra vän bjöd in mig att gå på jakt i landet...
  
  
  "För att vara ärlig, sahib, jag vet inte var du kan hitta ammunition du behöver. Vi är fredliga människor här i Agra. Endast de myndigheter som egna vapen.
  
  
  "Är du säker på att du minns inte några butiker där du kan hitta vad jag behöver?" Jag tryckte på henne, och jag sa, jag lämnade em pengar.
  
  
  Sade han. "Bara ett ögonblick!Han satte ner en minut bill och gick till baksidan av butiken. Jag såg honom skriv något på en bit mörkt papper. När han räckte mig ett papper, som henne, och tittade på namn och adress skrivet på nen. "Det är det bästa jag kan göra, sahib," mannen bad om ursäkt. "Om Basham inte har vad du behöver, jag tror inte att du kommer att hitta ammo här i Agra. Detta är en blygsam staden... vi säljer saker bara för turister. Du förstår, inte du?
  
  
  "Naturligtvis," ego försäkrade henne.
  
  
  Så här var han ute på gatan, beväpnad med en kvast, en hud piska, och en .45-kaliber pistol som skulle ha kommit väl till pass om han bara kunde skjuta. Men vid denna punkt, hans absolut inte klaga. I alla fall, han var fortfarande vid liv. Ganska tillfredsställande, med tanke på allt jag har varit med om.
  
  
  
  
  11
  
  
  Det var en fantastisk uppvisning av den primitiva och okontrollerbara fysisk styrka att hennes sällsynta healers hade sett. Mannen flyttade med sådana fantastiska snabbhet och smidighet att jag inte kunde hjälpa att luta sig tillbaka i min stol, känna musklerna i livet kontrakt krampaktigt. Han hoppade upp i luften och svepte ner som en tiger, med katt nåd som alltid var en integrerad del av egot, av dödliga framgångar.
  
  
  Och, som en tiger, det hade tass-ut fingrarna väpnade med klor vassa som klor. I nästa sekund, han använde sin dödliga vapen för att repa den andra personens ansikte, lämnar stora blodiga sår som verkade ha varit huggen ur köttet.
  
  
  Blod började droppa, röda rännilar som väller upp runt den djupa snitt i benet. Mannen såg formlösa, hans drag oigenkännliga, hans ego kött hängande i spillror som flådda huden. Svindlande, försökte han att dra sig tillbaka, men blev attackerad igen.
  
  
  Nöjer man sig inte med att vända sin motståndares ansikte i en blodig massa, Tiger svepte ner på honom. Jag såg henne, tänder vassa som sablar, vassa och ojämna. Jag skakade på med avsmak, men jag kunde inte ta mina ögon från scenen, sin brutalitet och likgiltighet för mänskligt liv.
  
  
  Han fortsatte att stirra i fascination. Räkna med klor höjde handen för att slå den med kanten av hennes palm: det var den mest perfekta ma-nal-chi-ki punch hon någonsin hade sett.
  
  
  Detta är en varning om att jag inte kunde bara ignorera, om vad som kan hända när vissa "discipliner"-särskilt karate och "kung fu" - används för att orsaka skada snarare än en orsak. Hon hade aldrig trott på sådant straff eller våld sedan början av våld. Han skakade på huvudet sorgset och tittade på glödande ringa i sin klocka.
  
  
  Jag köpte henne en Japansk-made titta tidigt på morgonen. Det var inte ännu klockan fem. Jag hade två timmar kvar, så jag vände min uppmärksamhet tillbaka till filmen, en Hong Kong-stil drama.
  
  
  Norra bio var med utsikt över Taj Road, bara för att påminna mig om att jag fortfarande var tvungen att besöka den berömda Taj Mahal. Men han vågade inte visa sitt ansikte i en så populär och välbesökt plats. Hennes, naturligtvis, var inte sitter i en biosalong och bara ha kul medan whiling bort den dagen. Eftersom hennes, jag var säker på att Cobra människor fortfarande stryker staden, försöker hitta mig så att de kunde få slut på mig, hon valdes av biografen för att förbli oupptäckt så länge som möjligt.
  
  
  Jag hade en besatthet med att gå tillbaka till Shiva 's mansion för att konfrontera honom, men han visste inte hur många livvakter som var i monster' s tjänst, och han visste inte ens om han fortfarande var där. Mötet med Reeva var planerad till klockan sju i en liten stad cirka tjugo kilometer från Agra.
  
  
  Den plats där vi skulle träffas var känd som Fatehpur Sikri, en övergiven stad runt marmor och sandsten. Med hjälp av en guidebok, som han köpt i samma butik där han köpte titta på, han kunde fånga i sitt sinne en topografisk karta över platsen. Det var många slottets alla salar, vissa med stora trappor och balkonger med utsikt över den stora gården. Den sedan länge övergivna Stahl byggnaden var perfekt gömställe för oss båda, en plats där de kunde prata lugnt utan att bli upptäckt av välutbildade Cobra agenter.
  
  
  Det var en kväll när jag kom dit, och det var också i min favör. Mörkret kommer att skydda mig från nyfikna ögon av Shiva motoriserade brigaden. Mitt enda problem var dock att jag inte kunde få tillräckligt med ammunition för min pistol.
  
  
  Han följde shop ägarens råd och gick för att besöka en Indisk heter Basham. Han hade en järnaffär bredvid bazaar, en liten butik där du kan hitta allt från hammare till opium. Men det var inte en del av egot utbud av pistol patroner. Det handlade inte om pengar, det handlade om tillgänglighet.
  
  
  "Jag behöver minst tjugofyra timmar, sahib," handlarn har sagt att när Egot tog henne åt sidan och förklara vad jag letade efter.
  
  
  "Tjugofyra timmar är för långt," sade jag.
  
  
  Han höll upp sina händer, med handflatorna uppåt. Tom så tom var .45-kaliber pistol som en gång hade tillhört Cobra matematik som skulle blödde till döds på posten. Basham slickade hans läppar girigt, blicken fäst på de pengar som han vevade framför Ego ansikte.
  
  
  "Jag skulle gärna hjälpa dig, sahib.".. men mina händer är bundna. De patroner som du ber mig om är inte lätt att hitta i Indien. Jag behöver minst en dag för att få ih...
  
  
  "Det är en verklig skam... för oss båda. Ha tålamod!
  
  
  "Men jag kanske kan visa det för dig, något annat," handlarn sagt, och försvann in i baksidan av butiken, bara för att komma ut en minut senare med en glänsande stiletto, som han höll i sina händer som en värdefull objekt eller ett erbjudande till en fågelskrämma. Om reptil gudar, Nagy, var att titta på den här scenen, hennes, att de inte skulle vara nöjd. Stiletto var nu ansluten till min underarm i en mycket ljus balja, nästan identisk med den jag hade slitna när Shiva män hade lyckats avväpna mig.
  
  
  Så jag hade en kniv, en kvast (förvandlats till två identiska klubbar ungefär en fot lång varje), och en buffel piska. Allt som var tänkt att ersätta pistolen. Jag var inte helt obeväpnade, okej, men jag var inte henne gå arsenal heller.
  
  
  Men om allt hade gått enligt plan, jag kan inte ens ha behövt använda en pistol. Jag hade inte för avsikt dating Cobra-män tills jag var redo att konfrontera Shiva på ett mycket mer personligt plan än vid tidigare tillfällen.
  
  
  Så det var viktigt att mötet med Rhea gick smidigt. Han lovade flickan att hitta och släppa hennes far. I sin tur, hon visade att hon är mer än villig att försöka få alla möjliga information. En pakt som är född och gjord av ömsesidigt förtvivlan. Reeva behövde mig, henne, behövde henne precis lika mycket, om inte mer.
  
  
  Så jag satte mig ner på min plats och fortsatte att titta på film, lyssna på out-of-sync röster, färger lika ljus och vacker som aluminium Jul hoppas. Textning, en i Hindi och Bengali, förmodligen hade mycket lite att göra med innebörden av den engelska dialogen. Men rytmen, den otroliga skicklighet som huvudpersonen i konsten av "kung fu" fascinerad min mening.
  
  
  Filmen slutade vid fyra och trettio. Programmet presenterades en fortsättning av filmen, så fick jag upp från min plats och gick till en, runt utgångar, mingel med pladdrande och kommentera publiken. När han var på gatan, jag hade inga problem med att vistas obemärkt tills en taxi hittade honom, redo att ta mig till den övergivna staden Fatehpur Sikri.
  
  
  Föraren, väl rakade och utan en turban, lyckligtvis (i samma ögonblick var hon sett överallt av Sikher), frågade mig för femtio rupier för en halvtimmes färd. På den svarta marknaden, en dollar var värd tolv rupier. Det var ett rimligt pris, så jag gav Em pengar upp front och sätta honom i baksätet på en gammal Citroen.
  
  
  Inte en enda motorcykel följt oss, och de försökte inte köra om oss. För att vara exakt, resan till Fatehpur Sikri var ganska händelselös. Det var samma väg som jag tog efter att jag flytt runt Shiva ' s mansion. Han liggandes på sätet när vi passerade raden av säkringar som separerade huset från gatan. Det var ingen i sikte, och herrgården, med packad jord väggar, såg tom och övergiven.
  
  
  Jag var inte glad, naturligtvis, eftersom jag trodde Shiva, Haji, och till och med Reeva rubrik för den Kinesiska gränsen. Jo, han avslutade med tiden kommer att utvisa.
  
  
  Han tittade på sin klocka igen och försökte koppla av. Det var fortfarande gott om tid, men ju närmare han kom till den övergivna staden att slicka på det, desto mer nervös och orolig han blev. Han tog tillfället i akt att avsluta vad han hade börjat med att köpa en kvast och en buffel piska.
  
  
  Basham var vänlig nog att låna mig en hand borra. Han borrade två hål i kvast handtag, ett i varje ände av klubben. Nu är han knuten piska en buffel piska först i ett hål, sedan i den andra, säkra den ordentligt med en sträng på sidorna. Alltså, mellan två pinnar blev det något som ett utsträckt läder bygel. Jag kollade knop. hål i trä pinnar var liten, det var ingen fara för hudavflagning.
  
  
  När han var klar montering av anordningen, att han på avstånd såg den rafflande minareter av den imponerande Jami Masjid-Moskén. Men den massiva byggnaden såg litet jämfört med den jättelika väggen som steg från den södra sidan av moskén. Väggarna byggdes för att hedra de segrar Akbar, Mughal Kejsaren, som grundade den legendariska staden Fatehpur Sikri. Väggarna förbises den omgivande landsbygden och gruppen eländiga hyddor som bildas byn vid foten av den övergivna staden.
  
  
  "Inte Sahib vill ego att vänta här?" Taxichauffören föreslog, att bromsa för att stanna vid ingången till en öde parkeringsplats intill en öde och tyst stad. "Jag kommer att ge dig ett bra pris: trettio rupees för att ta dig tillbaka till Agra.
  
  
  "Jag är ledsen, men jag har andra åtaganden," förklarade jag, fyllning buffalo hud pinnar i mina byxor pocket. Hon öppnade dörren och kom ut runt bilen.
  
  
  "De guider är inte längre här, sahib," taxi driver svarade. "Vill du inte Ogräs att visa det för dig?" Dess bekant med Fatehpur Sikri. Jag ska visa dig något som ingen annan turist någonsin har sett innan...
  
  
  "Jag tvivlar inte på det," jag gick och skrattar. "Men jag behöver träffa min Indiska guide i några minuter." Ha en säker resa, sahib!"
  
  
  "Som du vill", föraren sa besviken. Han startade motorn, vände hörnet och körde iväg, lämnar ett moln av damm bakom sig.
  
  
  Hennes stigen fortsatte.
  
  
  Den sista turist buss har redan lämnat för Agra. Köpmän som hade visat sina varor på gården runt moskén också återvände till byn, lämnar marmor och sandsten övergivna byggnader. Han har snabbt passerat gården, kollade kartan att han hade slitit ur guidebok, och hittade den byggnad som kallas house of Maruam.
  
  
  Det var det som Reeva bokat en tid för mig på mindre än en timme. Att jag inte känner något, och jag inte se någon rörelse som kunde väcka mina misstankar. Byggnaden, med sina förgyllda fresker och målade tak, var stora och högtidliga, ett bevis på att akbars rikedom och politisk makt. Han satt på första steget av en smal marmor trappa som ledde till en balkong som sprang runt huset.
  
  
  Och så började väntan. Jag bad bara att Reeva Singh inte skulle svika mig.
  
  
  Vid sju började jag bli nervös. På tio minuter över sex, hon var dubbelt orolig. Men vid kvart över sex, han hörde ljudet av en bil som stannar på parkeringen. Sedan, det svaga ljudet av fotsteg ekade genom marmor-asfalterad innergård som bildade mönster av ett stort schackbräde.
  
  
  Tydligen, Akbar var att spela schack, med hjälp av hans konkubiner och dansare som bor bönder. Hennes, för, som han sakta reste sig upp, kände mig som en bonde in i spelet, men bara som fastställts för att besegra sin motståndare. Shiva var övertygad om att han kunde styra alla mina rörelser, de dikterar sina egna smutsiga regler.
  
  
  Men om jag hade möjlighet att säga eller göra något, det skulle utan tvekan vara det sista spelet som ett geni kriminella bör spela.
  
  
  "Nick?" Nick, är du där?
  
  
  Det var en välbekant röst, men med en antydan till rädsla och panik. Det var inte riktigt mörkt ännu, och även om himlen började bli mörkt, han kunde se Reeva slanka figur skrider över innergården. Hon var klädd i en öppen hals Västra klänning. Hon var vackrare än han mindes, men detta var helt klart inte tid för sådana tankar.
  
  
  När Reeva såg mig sprang hon, hennes sandaler smattrande på marmor plattor i en snabbare takt.
  
  
  "Jag ber er, håll mig hårt!" muttrade han. "Det är vad jag verkligen vill ha just nu, Nick.
  
  
  Ee plockade upp henne och höll henne nära. Hon darrade, en rysning gick genom hela hennes kropp, hon klängde sig fast vid mig och lägger sitt huvud på mitt bröst.
  
  
  "Du behöver inte vara rädd," jag viskade mjukt. "Jag lovar dig att allt kommer att ordna sig till det bästa. Du kommer att se din far igen, och saker och ting kommer att förändras för honom också, oroa dig inte.
  
  
  Hon lyfte sitt huvud och försökte att le. Han kysste lätt på läpparna ee: hon klev fram och tryckte hennes hår från hennes ögon. "Jag litar på dig, Nick," sade hon mjukt. "Min morbror lärde mig att inte lita på någon... jag kan inte tänka med min hjärna längre, eftersom det är så mycket i mitt huvud. Men jag tror att du, Nick. Jag inte har något val. Om du inte kan hjälpa mig, om du inte kan rädda min far, då ingen i världen kan. Och jag har ingen annan att vända sig till, Nick! Vi har någon att gå till.
  
  
  I de svarta ögon, med ih ledsen och rädd uttryck, det var också en beslutsam blick. "Vi har tagit ett steg framåt", sade han stillsamt. Han ledde henne in i huset och hon satte sig ner på trappan, försöker att lugna ner sig.
  
  
  Det var inte lätt, när hon var drabbat av spänning och rädsla som fick henne att darra från huvud till tå. "Jag trodde inte att jag skulle kunna göra det till mötet", förklarade han efter en stund. "Jag var tvungen att göra upp en ursäkt för att berätta för min farbror som jag var på väg till Agra för shopping. Han försökte skicka till mig med en av hans män, men jag lyckades till slut övertyga honom att det inte var nödvändigt.
  
  
  Hennes kortfattat sagt hej om händelser för dagen, säger noah allt som hänt dem iller som han lämnade nä.
  
  
  "Hur många män har han kvar?" Jag frågade, slutar min berättelse.
  
  
  "Fem personer, inte mer. Ranjit är på sjukhuset, men jag tror inte att han kommer att överleva. Ego lungorna förstörs av inre blödningar.
  
  
  "Och den andra med en kula i benet?"
  
  
  "De tog Ego tillbaka till villan. Han kan inte gå, så han borde inte vara en fara för oss. Flickan började förklara vad som hade hänt när hon hittades bunden och munkavle. Det kan låta övertygande för oss båda just nu, men Shiva var en misstänkt karaktär. Trots att Reeva tårar och böner, att han än en gång vägrade henne tillåtelse att se sin far. Inte heller han avslöja var han höll sin bror fångenskap.
  
  
  "Jag pratade med min pappa på telefon. Han var mycket svag, han kunde bara mumla några ord, Nick, " Rhea läggas i en avlägsen röst. "Om du inte kan befria honom, vart han är, jag tror inte att han kommer att leva länge."..
  
  
  "Egoism" ee försäkrade henne, men han hade ingen aning om att hitta Reeva far. Först av allt, det var Shiva som hade att neutralisera henne. Även om jag hade lyckats undvika de fällor som fastställts av monster, jag var väl medveten om att det inte skulle vara lätt att nå den. "Vet du något om Haji' s uppfinning, som djävulskt enheten din farbror samtal Lådan?"
  
  
  "Jag försökte komma in i labbet, men min farbror säkerhet inte skulle låta mig. Men jag kände något... Hon slöt sina ögon och rynkade pannan, försöker att komma ihåg. "Det kanske inte spelar någon roll... tillade han efter en stund.
  
  
  "Allt är viktigt. Vad är det om?
  
  
  — tja... jag hörde Shiva talar med någon på telefon och säga något om Bombay. Jag tyckte det var udda på den tiden, eftersom han inte har Dell i Bombay... eller åtminstone inget jag vet om.
  
  
  En klocka ringde i mitt huvud, och det var knappast ett behagligt ljud. "Är du säker?" Jag insisterade. "Hörde du något annat, ta reda på vem han pratade med?"
  
  
  Reeva skakade på huvudet. "Jag hörde honom bara säga Bombay." Några ord om hotellet, omröstning och det är det. Men när han flyttade bort från telefonen, min farbror såg inte så nöjd.
  
  
  Gjorde han pratar i telefon före eller efter ego människor kom tillbaka över Agra?
  
  
  - Innan. Det lugnade henne. Två av dem kom i ungefär en timme, kanske mindre, " Rheeva svarade. "Han var på telefonen innan de kom.
  
  
  Så Puran Dass var Cobra är medbrottsling!
  
  
  Allt började rensa upp, vettigt. Nu förstår jag hur Cobra folk visste att jag skulle vara med på street cafe morgonen Ashok och jag träffades. Det var inte en slump. Dass hade satt upp allt, uppenbarligen under Shiva order. Föga förvånande, den Indiska underrättelsetjänsten funnit sig mot en vägg som de försökt att lista ut vem som var bakom Cobra. Inte undra på att de var så ineffektiv och ineffektiva när upplopp och upplopp bröt ut över hela Indien under de senaste sex månaderna.
  
  
  Enligt vad jag visste om den Indiska organisationen underrättelsetjänsten, Dass var den yttersta auktoriteten.
  
  
  Den information som kom ut på ego i skåpet. Han talade om" läckage " i IISA, kontraspionage, men han hade aldrig misstänkt något så allvarligt. Lyckligtvis var det bestämde sig för att agera på egen hand. Ett beslut som i den nuvarande situationen, har redan blivit en giltig anledning.
  
  
  - Klarade du av att veta mer?
  
  
  Reeva skakade på huvudet igen. "Jag är ledsen, Nick. Jag försökte mitt bästa, men jag får intrycket av att min farbror inte lita på mig... nu är det mindre än någonsin. Han och Haji pratade större delen av dagen, men vakterna inte lämna labbet. Jag har inte tid att lära sig något mer.
  
  
  "Jag förstår. Du gjorde allt du kunde, och det är allt som betyder, " att hennes far sagt. Så jag hade inget annat val än att återvända till villa. När det, jag ska ta ledningen i handling.
  
  
  Men det var en stor risk. Nästan oöverstigliga.
  
  
  Om jag inte hade försökt att få Lådan innan den används igen, ingen kunde ha sagt vad som Helst skulle ha gjort med tre ess i rockärmen... även om det hade lämnats ut, en fjärde i reserv. Han borde inte ha slutat nu, efter att ha kommit så här långt.
  
  
  "Jag måste gå tillbaka till villa med dig," för Nit och förklarade för henne. "Jag berättade vad han skulle göra med Lådan. Om vi väntar, allt kommer att gå enligt vårt ego planer, vare sig vi vill det eller inte. Jag har inget annat val, Reeva.
  
  
  "Jag också", viskade hon. Hon tog min hand och klämde mina fingrar i henne. "Jag lämnade bilen utanför, det är bara några steg bort.
  
  
  Vi gick ut på gatan, lämnar bakom fresker och rum i huset av Marouam. Himlen var crimson red, solen en blek orange fläck på den avlägsna horisonten.
  
  
  Reeva var fortfarande håller min hand, och han lyssnade till ljudet av våra fotsteg som hans sandaler clattered hela kakel-gården. Sedan var det plötsligt spricka i våra öron, ett dån som skulle ha förvandlat de flesta människor är kallt blod. Men många år av utbildning och erfarenhet har gjort mig motståndskraftig, och förvandlar mina nerver till ståltråd. Fortfarande, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var rädd.
  
  
  Ljudet av övergivna byggnader ekade som åska. Reeva kunde inte låta bli att gråta ut och kramade om mig, kramade min arm i skräck. En sekund senare, jag var förblindad av motorcykelns strålkastare, som redan var riktad mot mitt ansikte.
  
  
  Det var tre Sikher, varje ridning en motorcykel som ett kavalleri enhet. De började cirkla mig; ih sarkastiska skratt genomborrade mig som så många knivhugg. Shiva var utmanande igen. Men om hon hade spelat ego spel, Nick Carter snart skulle ha varit en död man. Något som jag definitivt inte skulle låta henne göra.
  
  
  
  
  12
  
  
  Två män som hon visste nästan omedelbart. En av dem var Gurnek, hans ansikte bandagerade och ärrad, men fortfarande vid liv och väl. Den andra var mannen från posten, samma man som hade lyckats ta sårade kamrat bort. Den tredje, skäggig och med en turban lindade runt hans huvud, som de andra, var okänd för mig. Men jag visste vad han tänkte på, även om vi hade aldrig träffats.
  
  
  "Du väckte min farbror misstankar, Reeva", som en av tre förklaras. "Det är därför han befallde oss att följa dig, jag vet att du kommer att leda oss öppet att "Sahib' Carter ...
  
  
  Reeva och jag stod orörlig, frysta. "Säg inte ett ord till oss," viskade han till hennes flicka. "Gör exakt vad jag tala om för dig, och du kommer att bli bra."
  
  
  "De kommer att döda oss, Nick!"
  
  
  - nej. Din farbror är ett storhetsvansinne: om någon måste dö, jag är säker på att de ska döda honom personligen.
  
  
  Jag skyddade min blick från bländning av strålkastare och såg sig omkring. Varje Cobra agent var beväpnad med en .45-kaliber pistol, som vid det tillfället inte var ämnat för mig, en i bröstet, en i huvudet och en tredje i ryggen. "Så vad ska du göra, skjuta oss båda?" Jag skrek över bruset av motorcyklar.
  
  
  "Skjut du, 'Sahib' Carter ?" Odin skrattade runt män. Det var någon jag inte känner, en lång, knubbig ung man som uppenbarligen var roligt att se mig i den här positionen. "Alltför lätt. Nej, Shiva gav oss speciella personliga instruktioner. Detta är mycket tydligt. Du kommer inte att kunna motstå oss, för om du försöker att göra så, kommer vi att döda flickan; sedan, när vi tar dig tillbaka till villa, Shiva kommer att ta hand om dig personligen.
  
  
  "Hur behandlade du Nirad," Gurnek läggas till.
  
  
  Bilden blixtrade genom mitt sinne. Jag såg Nirad faller huvudstupa in i en grop av ormar, såg jag reptiler upprepade gånger attackera honom, och jag hörde ego skriker och förstått glädjen i att Shiva att se mig lida samma döden ångest.
  
  
  "Naturligtvis kan jag inte låta bli," sade jag. - Tre mot en är inte en sport, herrar. Men inte skadar flickan, hon har ingenting med det att göra.
  
  
  "Hon hjälpte dig fly.
  
  
  "Jag skulle ha dödat henne om hon inte hade." Egot far är en fånge av ditt original. Hon bryr sig inte om något annat. Jag bryr mig inte om jag lever eller dör. Han vände sig till Reeva och såg henne i ansiktet. "Är inte det rätt, hora?"
  
  
  Han höjde sin hand och slog henne hårt över ansiktet. Han viskade det. "Kom igen, kör på dem... Gör som jag säger till dig! -
  
  
  För ett ögonblick, flickan vacklade, förvirrad och livrädd. Hon visste inte vad jag gjorde, men så småningom hon sprang, skrek på toppen av hennes lungor. "Han försökte döda mig!"
  
  
  De män som inte förstod vad som var på gång.
  
  
  Gurnek klev av cykeln, och Reeva sprang fram till honom. Detta var i den stunden som hon hade väntat på. De andra två Sikher avvärjt deras ögon, sulor av deras ih skor skjutdörrar på marmor golvet så de slutade rida runt omkring mig.
  
  
  Reeva bokstavligen kastade sig Gurnek fötter, gråtande som en hysterisk kvinna. Hon spelade sin roll perfekt, vilket ger ett intryck av trovärdighet som verkade för att avväpna Gurnek — åtminstone tillräckligt för att ge mig tid att rita min stiletto runt sin balja och kasta en tunna blad dolk.
  
  
  För en sekund, allt jag hörde var Reeva är kontinuerlig, hjärtskärande stön. Då Gurnek vacklade tillbaka, kramade hans ansikte krampaktigt. Stiletto störtade in i emu: s vänstra öga, skär löken i hälften. En blodig, gelatinös massa droppade in i emu: s ansikte; han ger ifrån sig ett hjärtskärande skrik och försökte dra ut sin dolk.
  
  
  Jag ville inte stå där och titta på vad det var som hände.
  
  
  De var beordrade att ta mig levande... men inte nödvändigtvis oskadda. Naturligtvis, de kommer att försöka rädda sitt eget skinn först, och om jag inte agerar snabbt, allt kommer att betraktas som förlorade. Han sprang, och den andra hoppade av sina cyklar. Detta var det andra misstaget som görs av Shiva gorillor, som han lyckades klättra upp till en minut att plocka upp två klubbar runt om i kvast.
  
  
  Det skapades av ett vapen som vid första anblicken verkade ofarlig. Men på Della Street, två klubbar, sällskap av en bit av hård och stark piska runt buffalo dölja, var en mycket farlig, nästan dödligt hot.
  
  
  Det var en "nunchaku", den som gjorde det, en orientalisk enhet som första gången jag såg under en våldsam demonstration min karate mästare på AX huvudkontor i Washington.
  
  
  Ett vapen som är typiska för kampsport hade en obestridlig mångsidighet, och i detta fall, att han avsett att experimentera med det.
  
  
  Att hålla klubban i en hand, den andra stream började att vrida den tills den fått tillräcklig styrka och snabbhet. Min gawking ögon hade fastnat i marmor plattor på mina fötter, men jag fortsatte köra, glömmer att berätta för någon men den Sikhiska jag skulle valt som mitt mål och som mitt mål skulle vara.
  
  
  Gurnek hade inte varit vanliga, men han var inte i bästa form, antingen. Jag hörde Reeva skrika i skräck när en annan gawk whizzed genom luften och betade min vänstra axel. Jag kände en fruktansvärd brännande känsla som lämnade mig en eldig röd efteråt. Men gawking inte träffa min hand. Rani gjort en smärtsam ansiktet på mig, men det hindrade inte mig från att fortsätta att vrida nunchaku.
  
  
  "Jag ska döda dig, Carter!" mannen skrek.
  
  
  "Mot Shiva order?" Jag svarade med ett flin. Men .45-kaliber pistol var riktad mot mitt bröst. Att ta risker är en sak, men att vara dum är en helt annan. Hon sträckte fram stafettpinnen tappade fart och slutligen hängde på min handled.
  
  
  "Ner med det där! Den Indiska beställt.
  
  
  "På dina beställningar, Master," mumlade jag, att släppa nunchaku genom mina fingrar.
  
  
  Den Sikhiska var fortfarande siktar på mig; men så snart hon släppte taget om hennes ätpinnar, han böjde sig ner för att plocka upp ih. Det var hans tredje misstag under de sista minuterna.
  
  
  Medan han var böjd över hans motståndare kastade på honom. Han slöt fingrarna runt handleden av den hand som nu höll pistolen med all kraft han kunde uppbåda. Han drog igång och nästan slog mig i benet. Men den här gången var jag fast besluten att spendera resten av mina dagar som rör sig runt som en krympling, så att resten av min kropp skulle förbli intakt och oskadat.
  
  
  Cobra agent skyggade, försöker fria sig själv. Min hand fann de mål man ville: sträcks ut, det blev en skära, runt ben och muskler. Den hårda sidan av palm landade på mannens hals, på samma gång, hennes synkron knäppt hennes högra fot.
  
  
  Den resulterande cha-cha-gi inte bryta emu: s shin, men smärtan av slagen gav mig ett par extra sekunder, som jag desperat behövde. Hon tog av den hand som redan innehar vapnet i båda händerna. Den Sikhiska Indiska vred sig frenetiskt försöker flytta bort, även när han var säker på att hans pistol var inte längre pekade på honom.
  
  
  Det är en plötslig rörelse bakom mig. Den tredje mördare, en muskulös ung Indiska som hon aldrig hade sett förut, rusade till hjälp av hans följeslagare. Även om det var redan svårt att slåss med en: det skulle inte vara svårt att klara av två män beväpnade med pistoler.
  
  
  Så snart som jag lyckats bända vapen från hela den första människans fingrar, vilket ego att falla på sin marmor flätor, jag skyndade mig att plocka upp "nunchaku"som hade fallit på hans fötter. Totalt tog det mig fem sekunder för att få den nödvändiga hastighet och fart för det.
  
  
  Den tredje person som hänsynslöst gick på attack. Hon hoppade ner och landade en frispråkig ego medbrottsling. När han attackerade hans minne var redan som syftar till att den andra är egots skull.
  
  
  "Nunchaku" har nu nått en styrka flera gånger större än det som krävs för att bryta de mänskliga ben.
  
  
  Vad som hände sedan, hon hade aldrig i sitt liv.
  
  
  Den Indiska skalle formligen exploderat. En geléliknande massa som fortfarande pulsade där turban hade rullats upp. Bitar av ben, skärvor av hår och hårbotten och fastna i dem, stänkte i mitt ansikte och i min hjärna, gråvit i konstiga spiraler, utspridda genom luften som lava runt en vulkan som får utbrott. Men om Nunchucks gjorde ett bra jobb, att jag fortfarande hade två motståndare kvar. Gurnek var vid liv, men med bara ett öga. Och fortfarande är vid liv var en ung Indian som hade kommit för sent för att rädda livet på sin följeslagare.
  
  
  Den muskulösa Sikhiska paus, en blick av avsky och misstro på hans ansikte. Den dödliga batonger startades igen, och han backade undan nervöst, att rikta pistolen mot mitt ansikte.
  
  
  "Döda mig och Shiva kommer att mata dig till ormar." Jag måste ge dom några viktig information, och om han inte hör det runt min mun, du kan glömma att du finns.".. han fräste åt henne, med sammanbitna tänder.
  
  
  Han bluffade henne. Han tittade på oigenkännlig bild av hans medhjälpare. Han använde en sekund att släppa nunchucks, som flög genom luften som en boomerang i en enda ström. Hennes ego hade aldrig använt det här sättet förut, och visste inte hur det skulle fungera.
  
  
  Lyckligtvis, den primitiva vapen inte svika mig. En eller båda av batonger (jag kan inte säga säkert, Nunchucks flög i en otrolig hastighet kraschade in i den Indiska automatisk pistol. Kraften i slaget slås vapnet ur Rook ' s ego. Gun landade några meter bakom honom. Den stora Sikhiska ut mig som en arg björn, hans förvridna ansikte med rage.
  
  
  Karate eller inte, den här gången var det för mig.
  
  
  Innan hennes ego kunde stoppa henne innan hon kunde inse vad som hade hänt, mannen som var en del av Shiva ' s team och de "antagningsnämnden" kom ner på mig som ett ton tegel. Min andedräkt fångas i min hals så jag föll bakåt, slog huvudet på marmorplattor som omger det stora schackbrädet över innergården.
  
  
  Något varmt och slemmiga droppade på mitt ansikte, tillfälligt förblindar mig. Tårar strömmade ner för mina kinder när hon försökte öppna ögonen igen. Så fort jag kunde se henne igen, jag tittade upp och såg Gurnek som står bredvid mig. Det skadade ögat, det lilla som var kvar av det, fortsatte att utvisa geléform och blodig roll som en kran vänster öppna.
  
  
  Då den Indiska benet böjs precis som henne var att försöka få upp. Jag gnisslade mina tänder som stål tå för mitt ego starta tryck på baksidan av mitt huvud. Han var den enda av de tre män som inte bär sandaler. Och nu var han med sin motorcykel stövlar för att slå mig i bröstet.
  
  
  Jag kunde inte se henne på grund av den smärta som var oskärpa min vision. Jag visste inte ens var hon var eller vad Gurnek hade gjort till henne, men hon kan inte hjälpa mig, det är säkert. Jag kände mig som min bröstkorg var sprickbildning, som mina ben var krossat alla på en gång, när Gurnek träffa mig igen.
  
  
  Hon skakade våldsamt, som en vild häst som försöker att kasta av sin ryttare. "Shiva spelar ingen roll nu, Carter," Gurnek sagt, gör det klart att egot är underförstått, trots bandage att dölja den nedre delen av egot.. "jag ska döda dig, så kommer du att bli klar en gång för alla!"
  
  
  Från tonen i hennes egots röst, jag visste att han menade det. Den andra Indiska, den som hade attackerat mig och slog mig till marken för en stund sedan, var att försöka ta tag i mina ben. Han hukade sig ner framför mig, och hon fortsatte att sparka som en desperat man, särskilt när Gurneka är nachah ryckte igen, landar ett förkrossande slag i mitt bröst.
  
  
  Det var i detta ögonblick som hennes Yi nått ut med båda händerna och tog tag i mannens vrist, kraftfullt böjning ego ben. Han försökte att inte tappa sin balans. Sedan en annan Sikhiska körde sin väldiga näve i mitt liv. Det var olidlig smärta. Jag kunde inte andas, men om jag gav upp på henne just nu, dessa två skulle lägga mig i deras härliga trophy-lista.
  
  
  Runt den sista lilla kraft jag hade kvar, jag grep Gurnek vrist och höll vrida det, jag vill höra kritan av ben att bryta snart. Istället, mannen föll framåt, att förlora sin balans. Och han befriade sina ben på trick av en annan Indian. Vänder tillbaka, han hoppade till hans fötter.
  
  
  Jag förväntade Gurnek stora kompis att attackera mig igen, men han sprang i motsatt riktning. Hennes ego inte kunde låta gå för långt också eftersom han var igång efter den fallna pistol. Han var bakom honom när han böjde sig ner för att plocka upp vapen. Henne, gjorde ett stort hopp i luften och ansträngda hans ben för att leverera en "flygande" blåsa.
  
  
  Kraften i slaget, effekterna av min fot träffa Indiska baksida, skickas ego dån till marken. Han rullade ett par gånger på marmorgolv, och gun landade några meter bort, utom räckhåll.
  
  
  Även då, han tittade sig nervöst över axeln innan du rusar iväg och plocka upp pistolen. Gurnek var inte en att ge upp lätt. Han steg upp och gick över till mig. Trots att han haltade, som bär all sin vikt på ett ben, han kan fortfarande gå. Men mest slående av allt var olycksbådande metalliskt lyster som fångade min uppmärksamhet... metall droppande en geléliknande substans över Indiska är uppdelad ögat.
  
  
  Bakom Gurnek är en suddig bild på sen-eftermiddagen skuggor. Reeva Singh är äntligen tillbaka på scenen. För inte så länge innan hon hade spelat sin roll perfekt, och med hennes skrik av skräck och flyg, hon får mig att flytta från defensiva till offensiva åtgärder.
  
  
  Han kunde se henne nu när hon klättrade upp i sadeln på en motorcykel parkerad på gården. Gurnek kunde inte springa, han var fortfarande haltar när han äntligen backas upp, fördubblats under. Men jag räknat fel i mina beräkningar, förutsatt att han hade attackerat mig innan du använder stiletto i sin hand.
  
  
  Den Indiska ryckte sin hand bort, då nått ut och kastade kniv. Bladet väste genom luften. Och den här gången Gurnek nästan missade.
  
  
  Den rakbladsvassa klingan sjönk in i mina lår muskler. Mina knän spände, och jag kände mig svag. Hon ville skrika, men jag kvävt rop som tycktes fly mina läppar. Smärta sköt genom mig, vrida mina nerver. Han störtade ner i mig som en het nål, djupare och djupare, tills hela min kropp var stel, nu på gränsen av fysiskt motstånd.
  
  
  Detta var inte meningen att hända.
  
  
  Han knöt sina nävar, gnisslade sina tänder tills de sammanbitna, och försökte att blockera smärtan. Då han sänkte sin hand, slöt ögonen för ett ögonblick, och slutligen drog kniven ut runt hans höft. Jag har inte tid att stoppa blodflödet. Men lyckligtvis, stiletto misslyckades blodkärlen i lår musklerna.
  
  
  I alla fall, han var fortfarande blöder som en slaktad gris.
  
  
  Tyget av mina byxor klamrade sig fast vid mitt ben, där en stor mörk fläck spred sig, våt av blod jag hade förlorat redan. Gurnek vilda skratt ekade genom luften. Den Indiska började närma mig, och hon försökte att krypa till ett runt byggnader som omger gården. Jag lyckades vrida Em vrist, och han kunde inte gå utan att halta. Men han kunde fortfarande röra sig. Han klev fram som den tredje Cobra agent också började röra sig bakom mig.
  
  
  Jag såg mig omkring och såg pistolen som man hade hittat. Hon var kvar med en dolk, som Nunchucks var utom räckhåll. "Reeva," de fortsatte att säga. "Vart tog du vägen?"
  
  
  Kanske var det telepati. Men vad det var, hon "hört" mig.
  
  
  Bruset av motorcykel misteln utplånade kraften i välsignelsen, dulling min smärta och fysisk plåga. Han kom ut genom mörkret, spåra Gurnek siffra i ljuset av den stora fyren, som avtecknar sig mot skuggorna i solnedgång framför oss. Den Indiska vände på huvudet och höjde sina händer som om att stoppa bilen. Ego den andra personen, muskulös ung Sikh, å andra sidan, såg ut som att han inte vill ändra sitt program. Han fortsatte att komma till mig. Han sträckte sig efter sin dolk, försöker att ignorera den bultande smärta som lämnade Nachah helt stel.
  
  
  Gurnek försökte gömma sig i en av de övergivna marmor salarna i slottet. Nu när han inte längre var ett omedelbart hot och fara, tack vare Reeve, jag kunde fokusera min uppmärksamhet på sin medbrottsling. Gun skällde och andades eld, men det plötsliga mörkret som verkade regna ner från himlen som den sista twilight-lamporna gick ut hindrade honom från att ta noggrann syfte och gawk flög ett par meter bort från mig.
  
  
  Han höll andan och stod på samma väg som någon stam, som sträcker sig sitt skadade ben tillbaka. Han kunde se den vita turbanen av gärningsmannen och även i pipan på pistolen. Han hade tappat räkningen på de kulor han hade använt upp, så han kunde inte säga om den pistol som var tom eller om den fortfarande hade ett par omgångar kvar.
  
  
  När han hörde att klicka på avtryckaren, han beredde sig för skottet. Istället, den Indiska svor tyst. Han slängde vapnet ifrån, och den landade med en duns på marmorgolv. Slutligen, det verkade som att allt inte var plottade mot mig.
  
  
  Kanske Reeva hade stött Gurnek i ett " hörn." Om inte precis i "hörnet", då den Indiska var ur vägen. Jag kan desarmera den med mitt ego senare, när jag har slagit in min partner ego. Han visste att Gurnek var obeväpnad, så att Reeva skulle kunna hantera situationen på egen hand.
  
  
  Nu allt jag hade att göra var att ta itu med en konstig Indiska, Shiva personliga ombud. Han spänd och höll andan. Det mänskliga var bara en massiv form som förekommer runt om i mörkret. Molnen skymde månen skymmer ansiktet ljust, och gården i Fatehpur Sikri var i skugga. Han kisade ögonen och försökte blicka in i mörkret. Min motståndare ville inte ta några chanser eftersom jag inte kunde höra hans rörelser. Jag var inte säker på om han hade sett mig när han hade dragit kniven ut runt hans höft, eller om han hade vetat att jag var beväpnad.
  
  
  Stahls stiletto är ett värdefullt vapen nu att Nunchucks har förlorat det. Och jag kunde inte räkna på mina djupa kunskaper i karate med ett ben som kom ut ur församlingen från ett sår som blödde nästan hela tiden, och som jag inte har tid att läka. Hans blod var att göra mig svagare och svagare, och om hans ben inte hade varit gipsad, jag skulle snart vara i trubbel.
  
  
  Henne, skrek. "Kom nu, din jävel! Vad väntar du på? - Det är hädelser, tillmälen och förolämpningar som i Indien omedelbart påverka en person stolthet. Kanske den "jäveln" var inte en runt dem, men redan min kunskap om seder och sedvänjor subkontinenten lämnade mycket att önska. "Är du rädd?" Det är sant? Jag började skrika, försöker hitta en massiv form i skuggan av mitt ego.
  
  
  Pannlampa av motorcykeln Reeva hade hoppat på var inte pekar åt mitt håll. Det började bli mörkare och mörkare av de andra, och han fortsatte att titta på henne, i hopp om att hitta någon i kött och blod. Då en stor tyngd föll på mig. Jag kastades på min rygg, min skadade nachalah stoppade under mig.
  
  
  Smärtan var överväldigande, och konstigt fosforescerande ljus dansade framför mina ögon. Hennes huvud skakade och försökte köra bort prickar av världen. Med sitt ben vridna i hälften, han var bokstavligen fästs på marken genom att den största delen av en knubbig ung Sikh. Men jag bokstavligen kände mig lyfta från marken som hans knytnäve slog in min käke. Han spänt hans huvud åt sidan, andas hårt. "Du snuskig jävel! Jag fräste, slutligen komma ihåg rätt ord.
  
  
  Emu verkar inte som valet av epitetet, så det stansade ut en andra gång. Hon kände mannens hot, stinkande andedräkt mot hennes ansikte. Han var ett djur, en tjur i mänsklig form. Och han svarade utan ett ord... bara med händerna. Emu lyckades sedan få sina händer på mina lår och sparka mitt skadade ben.
  
  
  Mitt huvud var fortfarande blöder, och det skadar mer än någonsin. Stiletto bladet skrapade mot marmor plattor. Men jag visste ännu inte om den Sikhiska Indiska hade märkt att jag var beväpnad. "Jag kommer att ge dig tillbaka till Shiva, Carter!" Han flämtade, sätter mig på golvet. "Men inte alla i ett stycke!
  
  
  "Hur hemskt! Jag mumlade i en gäckande ton, mina läppar curling i en smärtade grimas som han planterade sina knän på mina lår. Mina händer och fingrar började förlora känseln, blod droppade runt såret, och den Indiska höll mina händer. Ett par sekunder och jag kommer inte kunna hålla svärdet längre. Och om det händer, det är över för mig.
  
  
  Han började röra handen fram, försöker att få den skarp, fortfarande blodig klinga närmare Indiska: s beräkningar. Han viskade det. "Vad är ditt namn?" Efter alla, vi har inte... introducerade oss själva ändå!
  
  
  "Bark", sade han och flinade. - Segrande Skällande.
  
  
  "Skällande, förlorare," ego rättade henne, och plötsligt flyttade sin kniv för hand för att kontrollera min motståndare: s beräkningar. Det tog all styrka jag hade kvar, ända upp till gränsen.
  
  
  Men det fungerade. Tack gode Gud att det fungerade.
  
  
  Vassa bladet slet ung Sikh är bomull skjorta som smör. Han ville inte stoppa henne. Svärdet sjönk djupare när han lyfte upp sina knän, och försökte att dra bort. Det är för sent för en förändring i taktik. Nu kunde han inte stoppa mig längre. Stiletto störtade ner mellan hennes ego är två revben, skära genom kött och muskler som en slaktare rippning genom en kalv.
  
  
  Den unga Indiska rullade på hans sida och föll tungt på ryggen som the knife släppte honom. Med styrkan av desperation, jag kröp över honom för att avsluta jobbet, stannar inte på oss, bara för en sekund för att känna att smärtan i mitt blödande benet. Stiletto var begravd upp till fästet i Laia sida. Mannen flämtade, försöker andas. Han vände sig om handtaget på kniven utan att dra ut det.
  
  
  En ström av tjocka, varma blodet strömmade ner ego sida som dolken var kört in i henne, bladet fastnar ego bröstet. "Gris! Den Indiska flämtade. "Men... du kommer att dö... Du kommer att dö, Carr...
  
  
  De var ego sista ord.
  
  
  Hennes hotell, så de skulle inte visa sig vara profetior.
  
  
  
  
  13
  
  
  Mina händer var smart och klibbig med Laia blod. Hon fortsatte att surra ut ymnigt som hennes emu skivad öppna bröstet, inte stanna tills det var helt säker på att den var död. Ett gurglande ljud kom från ego i hans hals, han talade inte mer, men hävde hans bröst upp och ner krampaktigt. Äntligen slutat blåsa, hennes emu lade sin hand på den fällbara dollar. Det paket av muskler orsakade en chock hjärtslag, följt av ett ofrivilligt nervös darrning, ett skalv som skakade ego från topp till tå.
  
  
  Han rört en gång till, sedan frös.
  
  
  Hon gled tillbaka, min sårade början sträckte sig ut framför mig. Med snabba rörelser, tog han av sig sin skjorta, klippa det med en kniv och började klä såret med provisoriskt bandage. Det tog två remsor av cordon att torka ut blodet som var engagerad hela tiden strömmar ner den djupa sår.
  
  
  Efter ett tag försökte han att komma tillbaka på sina fötter, och hans ögon söka efter Reeva. Flickan hade gjort ett bra jobb, och nu var jag tvungen att hjälpa henne ta ner Gurnek. Senare... ja, jag kommer att eliminera Gurneka första, och sedan ska jag ta upp nästa drag.
  
  
  Han lyssnade, och nästan omedelbart hörde ett svagt hum... hum av en motorcykel motor ringer på avstånd. Gården var badar i ljus som molnen dolde månen försvann. Det slog mig att naturens krafter var på min sida, som om de hade lovat att skydda mig. Det var mörkt vid den första, och den brist på frid skyddade mig, låta mig för att besegra och döda Laia.
  
  
  Men nu som ung Sikh var död, överraskad av min styrka och list, månen var på väg tillbaka, översvämningar gården av den övergivna staden med sitt bleka sken. Hon tittade på bilden av Laia, som låg på hans rygg, hans vita skjorta insmorda med torkat blod. Ego läppar böjt upp i ett leende som visade Ego korrekt vita tänder, och hans tandkött färgades röda av paan tuggummi. Liket låg orörlig på marmorplattor, hukade sig i en position av en fruktansvärd ångest.
  
  
  Han kände ingen ånger och inte objekt till den unga Indiska död, delvis för att det var en korkskruv för överlevnad. Det är antingen Skällande eller henne. Han tittade bort från frysta, blodiga kropp och försökte att komma på fötter igen. Jag fick göra flera försök innan han kunde stanna på fötterna.
  
  
  Hon släpades längs med hennes skadade ben, som fortfarande slår och fortfarande stel av förlust av blod. Jag började hela gården, stanna upp för en stund för att plocka upp min Nunchucks där de hade fallit, och samtidigt plocka upp Laia s pistol.
  
  
  Såvitt jag vet, Gurnek var obeväpnad. Jag hade en primitiv Orientaliska vapen och en dyrbar tyska stiletto med en knivskarp blad som räddade mitt liv. Och på toppen av det, Reeva hade en motorcykel. Ingen tvekan om flickan och Gurnek visste topografi Fatehpur Sikri mycket bättre än vad jag gjorde, vilket var både en fördel och en nackdel. För om det fanns en väg ut, runt i denna labyrint av tomma och övergivna byggnader, Gurnek förmodligen borde ha känt till, om inte Reeva var och en kan blockera ego fly och hålla ego instängd tills jag fick nah.
  
  
  Han stannade för ett ögonblick för att lyssna, och han hörde det svaga suset av en mc-motor. Det kom från bakom en speciell publik hall, divan-i-khas. Jag mindes att se en illustration av palatset i guideboken jag hade köpt, en svart-och-vitt foto av en imponerande byggnad med en stor central kolumn, från vilken fyra identiska korridorer grenade av att nå sidor av den övre balkong, i form av rutor.
  
  
  Det fanns inget behov av att komma till flickans rädda snabbt. Jag var tvungen att flytta ett steg i taget, att dra mitt ben bakom mig som en skrymmande bagage. Smärtan hade minskat nu att hennes sår var bandagerad och blödningen stoppas. Men jag hade ont. För att göra saken värre, det gjorde mig mer sårbar än någonsin, svårt att sakta ner mina rörelser, min förmåga att röra sig i normal hastighet.
  
  
  Användning av karate sparkar nu var i fråga, och varje rörelse av handen och en näve blev problematiskt och svårt, eftersom det skulle kräva en enorm insats för att upprätthålla en adekvat tyngdpunkt och balans. . . . Nu, mer än någonsin, jag var tvungen att förlita sig nästan uteslutande på nunchucks och stiletto.
  
  
  Ju närmare han kom till Lobby, den starkare motorn hummade i hans öron. Vad som en gång hade varit en avlägsen och oklar hum blev en tråkig rumble, ett dovt rytande. Den klängde sig fast vid ett runt de yttre pelarna, som var täckt med misteln i slående form och liknade lubb av en gigantisk elefant. Han stannade för att vila och samla sina tankar. En kraftfull stråle av ljus som stuckit plats framför mig. Då ljudet av springande fotsteg.
  
  
  "Roar! "Jag skrek. "Var är han?"
  
  
  Hon svarade mig inte, men en stund senare Gurnek kom ut runt byggnaden och sprang över gården. Hennes ego började förfölja henne, trots att han visste att jag inte kunde få till det. Han kördes på en nästan normal takt, så jag visste att hans vrist var inte ont längre. Det var då som Reva trätt in på scenen. Hon dånade mimmo på mig och vinkade åt mig att stanna kvar. Ego ' s ansikte var spänt, hans örsnibben rynkig, det var ett ansikte av absoluta beslutsamhet, en mask av kyla och beräkning av beslutsamhet.
  
  
  Jag kunde inte förneka att jag var jävligt stolt över henne. Hon gjorde sitt jobb perfekt, att hålla Gurnek på bay som ett fångat djur förrän jag lyckats bli av med Lai. Och nu när Lai var död, det var bara en Cobra agent kvar att fixa. Det var nunchaku s batonger som lyfte henne över hans huvud, grep ett hårt, och kastade ut det andra.
  
  
  En cirkulär rörelse av handen som är den hålla sig i rörelse... Som jag hoppades att jag skulle beslutsamt förstöra Gurnek planer... och ego livet självt. Reeva var att peka på den Indiska från båda ändarna av gården. En stråle av ljus från fyren lyser den spöklika arkader och pelargångar av det kungliga palatset, utforma den som en expressionistisk måleri.
  
  
  Men det var inget pittoreska om hur Gurnek började flytta, upprepa sin shaggy drag. Han hade sett mig, och nu fanns det inget sätt att han kunde undvika en kollision som Reeva jagade efter honom på hennes motorcykel som en motoriserad herde som försöker fånga en saknad Scott. Nu har den Indiska var ett djur för rädsla, rädsla, och förtvivlan.
  
  
  Han försökte att ta sig runt mig, men återigen Rhea visade sin skicklighet, skära av egots väg. Hon nästan slog honom. Flickan gjorde sitt bästa för att undvika en frontalkrock, och han kunde inte klandra henne. Hon ville heller inte att kastas av cykeln.
  
  
  Men, även utan att röra vid det, hej och lyckades hålla egot ur vägen, hindrar den från att fly. Den Nunchaku virvlade runt mitt huvud, och när Reva flyttas fram igen, tvingar Gurnek komma mot mig, hon släpptes av det instrumentet för döden, och såg, att det skar igenom luften.
  
  
  "Killer" pinnar var mycket användbar igen. Han var fortfarande tittar på scenen, ta ett steg framåt, när Gurnek skrek och duckade i sidled som klubbar hit emu i bröstet. Slaget var som en knuten näve slå i centrum, och det tog sin andetag bort. Han vacklade, berusad som fan, inte för att hålla sin balans.
  
  
  Han haltade fram, flytta så fort han kunde, för att hålla stiletto på armlängds avstånd. Det var ingen tid att förlora, för efter Gurnek eliminering, hade jag fortfarande att möta Shiva, den man vars infernaliska fällor hon hade rymt, men som inte hade visat mig sitt ansikte i retur.
  
  
  Gurnek var på fötter igen innan hon nådde honom. Han tog en nunchaku ,men tydligen hade aldrig sett eller använt ett vapen förut. Han visste inte hur han skulle hantera det, så han bara kastade den på mig. De klubbar som minskat, och han böjde sig ner för att plocka upp nu, precis som Gurnek kastade på mig.
  
  
  Jag fann mig själv liggandes på min rygg igen, kämpar för mitt liv, med den Indiska mellan mina nävar. Han var inte längre kunna anledning: en geléform och blodiga ämnet droppade ner på ego den trasiga ögat, det var inte bara inför en galning, men inför monster.
  
  
  Han slog mig hårt i skurk av armbågen och mina fingrar ofrivilligt lossade sitt grepp. Svärdet gled runt min arm. Jag nådde ut blint, men den Indiska slog mig igen i halsen med handflatan. Han visste inte mycket om karate, men han måste har lärt sig något från våra tidigare möten. Och nu var han hjälp av sin talang och intelligens till slut på mig.
  
  
  Reeva cykel slutade med en högfrekvent stöna, belysa våra sammanflätade organ med en stråle av ljus. Jag hörde henne få ut av bilen, men jag visste att hon inte kunde hjälpa mig. Och eftersom Gurnek sparkar mitt skadade ben, snabb och enkel seger för hon hade att hoppas på var inte i sikte. Mannen var i panik, och detta gav honom besked av styrka och beslutsamhet. Han slåss för sitt liv.
  
  
  Hennes också.
  
  
  Han stod på hans handflator och försökte att kasta bort det. Jag rullade över på min sida, men han föll ovanpå mig igen. Under tiden, men jag lyckades ta klubbar, en i varje hand, med en bit av piska runt buffalo gömma sig i mitten. Nu fanns det inga andra sätt att använda ett vapen, en metod som hon inte hade upplevt ännu. Om jag bara kunde knyta ett läderband runt Gurnek hals, två klubbar som skulle hjälpa mig att använda mitt ego, min kropp.
  
  
  Han sätter sitt knä på min sida och slog mig i njuren, vilket gör det stöna, som gjorde ont. Den marmor plattor som verkade dansa inför hans ögon, och den avlägsna pelare fördubblats och tredubblats. Han försökte fokusera sin vision, men allt såg suddigt, kom närmare, och sedan försvunnit.
  
  
  Gurnek, nu i en frenesi, spottade ut orden i en Indisk dialekt som jag inte kunde förstå. Men om jag inte kunde höra vad han mumlade, det var inte svårt för mig att plocka upp betydelsen av hans osammanhängande fraser; det var, för att uttrycka det milt, inte optimistisk, inte vänliga.
  
  
  Han kände en hemsk kramp i benet, som var böjd under tyngden av hans ego. Han vände på huvudet precis som den Indiska nått för stiletto, flytta hans alenka till höger för att höja dolk. I detta ögonblick, började det att stiga till nivån för varje stam.
  
  
  Men han tänkte inte ge upp så lätt.
  
  
  Han bjöd framåt med blinda dolk strejker, använda kniv för att hugga. Jag flyttade så långt bort från henne som jag kan, försöker att hålla mitt avstånd. Plötsligt Reeva dök upp bakom den galna Indiska och började slå ego på rygg och axlar med sina knytnävar. Oavsett om det skadar honom eller inte, det spelade ingen roll. Hennes ingripande distraherade ung Sikh så mycket att jag lyckades undvika den blodiga stiletto blad och linda läderband runt halsen.
  
  
  Det är hur det hela började: första attacken på mitt hotellrum, sedan Ashok Anand, och sedan skott i badrummet i baren. Och nu gardinen var på väg att falla på en annan medlem av den ökända band av ligister i tjänsten av Shiva.
  
  
  Hennes far grep två klubbar hårt som han åt buffalo-hud sladden runt Gurnek hals. Den Indiska yttrat ett rop av förvåning och skräck på samma gång, tappade stiletto, att försöka driva sladden ur hans strupe. Han skulle inte ha överlevt om han höll på att pressas.
  
  
  Han vred ätpinnar runt sig och plockade upp dem. Jag såg inte Gurnek ansikte, och jag vill inte se hans ego. Han försökte svälja luft, hans andning var astmatiska och väsande andning, men luften skulle inte nå lungorna. Med stöd av desperation, han kämpade för sitt liv med hela sin återstående styrka. Och inte nog med det.
  
  
  Han var i kontroll nu, trots att han är stel i benet och trötthet. Hennes skosnören åt, tack för att klubbor som får henne att tillämpa nödvändiga trycket. En annan gurgla undgått den Indiska läppar, och då mannen gav upp, inte längre ger oss det minsta motstånd. Ego kropp ryckte fram, och han föll med ansiktet nedåt. Även då, "nunchaku" skulle inte släppa henne förrän det var helt säker på att Gurnek hade återvänt till den vik av sina gudar, Naga ormar, som han så innerligt trodde.
  
  
  När han slutligen insåg att han var livlös, att hans kropp låg orörlig på det kalla marmor golvet, och att det bara är en muskel i låret vibrerade krampaktigt, vände han sig över henne och befriade hennes hals från den dödliga läder sträng. Ego ' s ansikte var askgrå, och hans tunga blev biten, nästan skära i två av hans tänder, som han knöt i skräck.
  
  
  "Det kunde ha varit värre, man," mumlade jag. "Tänk på vad som hände med dålig Nirad...
  
  
  Men han ville inte höra min kommentar. Med mycket möda, och han långsamt kom upp, att hålla ögonen på Gurnek siffra. Men han kommer inte att stiga igen runt den döde. Den Indiska kämpade hårt för att ge emu dess grund. Men i slutändan, allt slutade i ingenting.
  
  
  Han var död.
  
  
  "Hjälp mig att ta av sina kläder," för Nit och sade till henne, att undvika flickans blick, som tycktes ge mig en orolig, tyst utseende.
  
  
  Hon behöver inte ställa några frågor, och han ser att jag bar överkropp och höger sida av mina byxor är indränkt i blod. Hon böjde sig ner och vände sig bort, unbuttoning Gurnek s tröja. Den Indiska jacka var fläckad med blod, men det var bättre än ingenting.
  
  
  Reeva aldrig tittat på en död människa, inte av respekt eller ödmjukhet, men mannen var en obehaglig syn, och jag kunde inte skylla på tjejen för att försöka att inte titta på den svullen, blodig i ansiktet med sin blå tungan som sticker ut. Benet runt den läckande öga glinted konstigt i den blänkande motorcyklar pannlampa.
  
  
  Sedan kom jag ihåg något att Reeva hade nämnt för mig den dagen tillbaka på Shiva ' s mansion. Hon ville inte gå in på detaljer, men det tar inte lång tid att lista ut vad hon menade med en mistel. Hennes farbror som används för henne för de mest avskyvärda saker, på grund av en sadistisk smak i tvingar henne att tillfredsställa passioner mäns egon.
  
  
  Och nu kände jag ingen ånger för Gurnek, för de andra två männen, som låg död på gården, offer inte så mycket av min ilska som min beslutsamhet att överleva och klara av uppdraget.
  
  
  Han tog bort den blodiga bandage han hade virat runt hennes ben, sedan tog av hennes byxor samt, lämnar Reeva hukade bredvid Gurnek kropp. Han korsade gårdsplanen och på väg till sten pool han hade lagt märke till tidigare. Det var fullt av regnvatten. Han satte sig ner på en för varje stam och tvättade såret, ansöker våta fläckar från sönderriven skjorta för att förhindra infektion av sår och kallbrand i benet. Jag var inte ens säker på att vattnet inte är förorenat, men i det ögonblicket hade jag inga andra val, så jag bestämde mig för att ta risken.
  
  
  När han återvände till Reeva, flickan tog av död mans byxor och kurta. De var lite bred i midjan, men han hade gjort upp för det med sen Gurnek bälte. Reeva hjälpte mig att sätta på mig min skjorta, sedan klev tillbaka, gnugga händerna tillsammans som om hey, det var kallt.
  
  
  Viskade hon. "Vad gör vi nu, Nick?"
  
  
  "Låt oss ta bilen och åka tillbaka till villa", sade jag. Ego ' s ansikte var spänt, insjunkna, som om de saknar alla känslor. Hon hade gått igenom en hel del, men hon var ännu smalare, mer beslutsam än någonsin. Han tänkte på sin far, undrar om han hade så mycket inre styrka som hans dotter ego. I detta fall, han kan överleva och hålla ut tills vi hittar ego.
  
  
  - Vad kommer att hända härnäst? Reeva frågade. - Hur... hur kommer ni att göra det?" tillade hon, och pekar på mitt skadade ben.
  
  
  De flesta av smärtan hade lagt sig, och han kunde gå med mindre ansträngning än tidigare. Den nunchucks lägga ner henne, stoppade ih i bakfickan på sina byxor, och gled stiletto i läderbalja som höll henne av underarmen.
  
  
  "Hur?" - upprepa det. "Oroa dig inte. Jag hittar henne på något sätt.
  
  
  "Du hittar alltid något", sade hon och försökte skratta.
  
  
  Hon berättade för mig att Ego farbror som var kvar med fem män, om man inte räknar Ranjit och ung Sikh han skjuten i benet vid Agra postkontor. Så det fanns bara två kvinnor kvar i leder, bortsett från Shiva och Haksha. Det kommer inte att bli lätt... men, denna ort i Ryssland var det inte lätt från början.
  
  
  
  Vi körde under tystnad. Reeva hade båda händerna på ratten för liten bil. När Fatehpur Sikri var bakom oss, höljd i mörker och damm, hon vred på huvudet och pekade på instrumentpanelen låda.
  
  
  "Hon tog med dig en present," förklarade hon. "Jag är ledsen att jag inte ger det till dig tidigare, men jag visste inte att du skulle behöva det."
  
  
  Han öppnade lådan och nådde inne, känslan tills han rörde vid ändan av pistol. Hon blev undersökt av en pistol i dashboard light: det var en liten .22 kaliber Beretta, ganska ovanligt för en ung dam.
  
  
  Men Reeva var också en enastående flicka från alla synvinklar.
  
  
  Den Beretta var ett effektivt vapen på nära håll. Han borde ha kommit ihåg att han avslutade med att kontrollera gun, glad över att Reeva hade inte glömt att ladda den.
  
  
  "När vi är inom synhåll för villa, sakta ner och agera som om ingenting har hänt," jag beordrade henne, som sträcker sig ut i den sitsen så jag kunde inte ses. Speciellt med denna dåliga ben, det skulle bli ett tufft test, men om allt går som han hoppades, att jag ska vara tillbaka i form snart.
  
  
  "Skulle det inte vara bättre att få någon att hjälpa, Nick?" Det verkar så riskabelt för mig, två av oss, mot oss alla... jag menar, "tillade han, tittar nervöst in i mina ögon," vi kommer att ta en fruktansvärd risk.
  
  
  "Det är den enda vägen framåt", sa jag, och sa Hej allt jag visste om Puran Dass, och varför han inte hade skrivit att den Indiska Secret Service för att bidra till att genomföra verksamheten. Med tiden Ey färdiga berättar historien om läckor i Dass ' s office och hans ego anslutning till Shiva, vi var redan i åsynen av huset.
  
  
  Han satte sig ner på den plats som Reeva avtog. "Du är mina ögon från och med nu," jag viskade. "Vad ser du?"
  
  
  "Ingenting ännu.
  
  
  Hennes ögon åkte till Nah från nedan. Hon satt stiffly bakom ratten, ryggen tryckt mot sätet, hennes ögon stirrade rakt fram. Han svängde av motorvägen i måttlig fart, grus och stenar för att studsa under bilen.
  
  
  Plötsligt, Reeva bromsade stopp. "Det finns två av dem! "Vad är det?" utropade han. "Två vakter!
  
  
  Ljudet av skottlossning följde. Sista stopp. Från det ögonblicket, att jag inte har lyxen av att göra ett enda misstag.
  
  
  
  
  14
  
  
  Henne, skrek. "Komma ner lägre!" -
  
  
  Han sträckte sig fram och drog henne i sätet. Reeva var ett mycket enkelt mål. Kulor vina och ricochet ilsket. Regnet hällde ner vindrutan som bly, och har orsakat stora skärvor av glaset att falla på oss.
  
  
  "Ligg kvar och vänta tills jag ger dig signal för att fortsätta," Reva varnade henne. Han sänkte ner handtaget och öppnade dörren, kryper längs den dammiga vägen. Dörren blockerat mig, kulor vinande overhead. Ljudet av springande fotsteg ekade genom hela hotellet. Han höjde beretta och uppvuxen Rivnenskaya huvud precis tillräckligt för att sikta.
  
  
  Turban-klädda gunman föll som en sårad soldat.
  
  
  Det var någon som väntar på mig där, och det var inte Tjata, för att jag var jävligt säker. Henne träffar man öppet i bröstet. Till skillnad från sina kamrater, hans död var snabb och relativt smärtfri. Men den andra vakt fanns ingenstans att se. Jag har minskat mina ögon och tittade på väg från sida till sida, i fall han försökte fånga mig på sängen och kör in i mig bakifrån.
  
  
  "Stanna där nere! Reve muttrade till henne, berätta för henne att inte komma ut, runt bilen. Hon började att glida ur stolen, sedan stannade tvärt och gjorde precis som han beställt.
  
  
  Ett skott ljöd, vilket ger mig en bra idé om den osynliga shooter ' s gömställe. Ljudet kom från höger, bortom hög och tät häck mur som omgav villa. Idegran och enar helt dold min motståndare. Om han skulle komma in bakom mig, där hon hade varit upptagna hela dagen, jag skulle inte haft en enda chans att fly. Så jag behövde för att gå vidare, och det snabbt.
  
  
  Jag tittade snabbt ner i gränden och jag fann vad jag behövde; hennes fingrar var fylld av en knytnävsstora rock jag hade lagt märke till vid kanten av den dammiga vägen. Med en snabb rörelse, jag kastade hennes ego över bilen dörren och hörde en duns som det slog i marken cirka tio meter framför mig.
  
  
  En annan gawk whizzed genom luften. Jag kunde inte se skytten, men han kunde inte se mig heller. Jag lyssnade, och snart mitt tålamod belönades av ljudet av springande fotsteg, inte mot mig, men i motsatt riktning. Shiva ' s guard, den sista gorilla står mellan galning och mig, sprang mimmo, gömmer sig bakom en tät häck.
  
  
  Hon kastades av en annan rock, denna gång större än den första. Gun skällde igen, och Gawk ögon knäppt en liten smula upp mitten av den smala vägen. Ett skrik flydde mina läppar, ett högfrekvent stöna av våndades smärta. Inte illa för någon som aldrig varit på teater, resonerade jag. Det var inte ett långt utdraget skrik som kunde höras på långt avstånd, men det var verkligen en skrämmande skrik, och det hade effekt.
  
  
  Den häckar parted för att erkänna en figur med en turban lindade runt hans huvud. För sent insåg han att det inte fanns någon död människa på spåret. För sent insåg han att skrika var ett knep för att dra ego runt skydd. Han drog bort, inte ens titta åt mitt håll. Men nu hade han ingen tid kvar... för evigt, hoppades han.
  
  
  Den .22 kaliber pistol körde kula i emu-axel, vrider sig som en marionett så hårt att emu var tvungen att klamra sig fast vid staketet för att hålla balansen och ta skydd. Jag tryckte av igen, och såg honom utföra en läskig dans, när en andra gawk stansade ett hål i mitten av hans ego pannan.
  
  
  Inget ljud flydde mannens läppar.
  
  
  En gång i skenet av strålkastarna, han höjde sina händer och sköt ett annat meningslöst skott i pistolen. Då han gled långsamt ner, som om att sitta i mitten av vägen, ben utsträckt framför honom, kroppen lutas framåt, huvudet hängande på bröstet.
  
  
  Reeva såg upp, stod upp, och kikade runt slutet av instrumentpanelen. "Men, Onkel -" började hon.
  
  
  "Han kommer att vara här snart, jag försäkrar dig," jag viskade. Han beräknade att Beretta hade fortfarande några omgångar kvar, mer än den Sikhiska tunga .45-kaliber pistol. Så jag vill inte ta upp vapen. Han långsamt kom till hans fötter och klev ut från bakom bullet-full bil dörren. Två män som låg död på vägen, offer för sin egen dumhet, sin naiva tro på gudomligheten hos den jordiska Shiva.
  
  
  Men rutan var på riktigt. Ego: s planer på att erövra hela Indien är också riktiga och fastställas. Han talade om "humanitära" behov, önskan att föda och kläda hans folk, men Shiva var en tyrann som sökte mest hänsynslösa diktatur och ego av medlen för att nå makten var som en omänsklig som ego av de metoder som skulle ha varit om han hade fått makt.
  
  
  En lång rad av säkringar plötsligt lyser upp som ett ljus kom på runt huset, stora kvicksilver lampor och tvingar mig att ta ett steg tillbaka, avskärmning från mina ögon, den bländande ljus. Hundratals insekter, fjärilar och jätte myggor tycktes sväva i den stråle av ljus på min stig. De hummade och yrde, mingel med damm och lukten av död.
  
  
  Stora flugor cirklade som små gamar, som faller på två blodiga lik och höja ett enträget öronbedövande sorl i luften. Ett ljud som fick mig att rygga som hennes öron som stack upp i raseri för andra ljud. Jag kunde inte höra något, men den flyger, våra ljud från den ljusa villa.
  
  
  "Ravi! Arun! plötsligt var det en metallisk röst, en röst som inte låter som oss, eller någon annan än sig själv.
  
  
  Jag tittade på henne, och hon gav mig en liten nick av godkännande. "Shiva", viskade hon. "Det är han, min farbror. Var försiktig, Nick, snälla!
  
  
  "Du förbannade bums! Var är du? Vad hände? Arun? Ravi? Shiva kallas ut till två män igen, och hans röst tycktes sväva mot mig som ett eko av en gammal tallrik.
  
  
  Det är dags för en direkt konfrontation, ett ansikte-till-ansikte konfrontation. Jag stålsatte mig, vinkade för Reeva att stanna bakom mig, och gick stadigt ner på vägen. Shiva ropade igen, men egon av livvakter kunde inte svara. Flugor, särskilt den glupska flugor som svepte ner på de livlösa kropparna av två Indianer, höll igång konversationen.
  
  
  "Jag ska döda dig för din dumhet!" Shiva skrek i ett högt tonläge och röst som förrådde ilska och rädsla.
  
  
  Men han vågade inte komma ut för att möta mig. Det var tyst igen. Jag hukade sig ner så hårt jag kan, försöker att hålla mitt ben från att gå stel. Efter flera knäböjningar i snabb följd, blodet började cirkulera regelbundet. Med en hand, han knuffade undan henne tjock buske.
  
  
  Härifrån kunde han se det inre trädgård, lummiga och välskötta. Vad som slog mig än en gång var att denna trädgård var en disharmonisk nuona, så grönskande och bördigt för den torra terrängen, alltför rik på växter och blommor odlas på ett sådant torra och dammiga slätten. Men ja, Shiva hade pengar, kronor och dollar, för att lura Haji in i sitt nät. Ego hade obegränsade resurser till sitt förfogande, det innebär att accepteras det för att få makt, och många anslutningar i berörda kretsar. Jag undrar hur mycket han gav Dass för att hålla huvudet på Indiska säkerhetsvakter på sin lön. Eller kanske Dass var en annan fanatiker som blint trodde på Shiva ' s drömmar om ära, i den gyllene åldern av Indien, i den mäktiga Mori och Gupta civilisationen.
  
  
  Oavsett mannens motiv fara för världen var. Men inte så farlig och förrädisk som Shiva själv. Jag klämde i tjocka grenar av säkringen, i hopp om att ingen prasslande eller knarrande skulle förråda min närvaro.
  
  
  "Carter?" En röst ropade med mer än en antydan till sarkasm i det. Det var en annorlunda röst som ägde den dramatiska proportioner. "Det är du, och den andra?" Har du kommit för att besöka mig?
  
  
  Han var kall, kontrolleras igen. Han var inte på humör för samtal eller ego ordlekar. Jag skulle ha föredragit att avsluta diskussionen på ett skarpare not. Men jag kunde inte se det. Han stannade och tryckte undan grenarna, för att hålla ögonen på vägen hade han hastigt klättrade... det verkade som att söndagar sedan, inte timmar.
  
  
  Vad... Vad, ta en skräddare!...
  
  
  Han blinkade och tittade igen för att övertyga sig själv att detta bara var ett trick, en optisk illusion. Men nej, mina ögon inte lura mig. Det var Shiva, men han såg inte alls som den person jag trodde honom vara, det var ingenting i nen kring vad jag trott. Han var helt annorlunda från oss, den enda person jag någonsin sett i mitt liv.
  
  
  I stället för höger hand, från början av palm... eller där fingrarna är oftast belägna, mannen bar en rostfritt steel protes... upp till axeln. Han hade inte en höger, men Reeva djävulska och list farbror inte bära oss, vanliga proteser, oss, vanliga objekt, usa trä eller plast händer. Nej, sir.
  
  
  En stål cobra sitter på hans axel var på väg fram och tillbaka i luften, en "cobra" som liknade en levande reptiler på alla sätt, metall tänder droppande med en kraftfull förbittring!
  
  
  Att säga att det var fantastiskt och otroligt var en underdrift. Han höll blinkande, men det var inte en hägring eller en hallucination. Det var vad är p/, hemskt och skrämmande vad är p/! Stål-cobra anatomiska detaljer var exakt ned till minsta detalj: ett kilformat huvud med huva, öppning och stängning av käkarna. Tänderna var utan tvekan injektionssprutor, kan injicera dödsbringande reptilen förbittring i offrets blod.
  
  
  Hennes blick flyttades från den märkliga och hotfulla enheten till Shiva ' s ansikte. En kall, kantiga, reptil ansikte. Han hade smala svarta ögon och tjocka och buskiga ögonbryn. Han var av medellängd, med en mager, mager kropp som utstrålade anden av en demonisk ondska.
  
  
  Han var inte en vanlig motståndare, men en människa, som de flesta av mina fiender, samlade i en enda gang... människor som Karak, den svårfångade Varulv, eller personifierade demon som kallade sig själv för " Mr Judas."
  
  
  Som om stål cobra var inte nog, som ett defensivt vapen (och, om nödvändigt, som ett offensivt vapen), Shiva bra hand höll en .45-kaliber pistol, den världsberömda Amerikanska Colt. Shiva viftade med pistolen fram och tillbaka, väntar för någon rörelse eller ljud som kan avslöja min plats i häcken.
  
  
  Han skrek. "Ärligt Talat, Carter! "Jag kommer inte att skjuta. Vi behöver prata, diskutera... Även din konversation med Mr Dass i dag inte kommer att sluta, förresten. Och när vi ändå håller på, säg mig vad du gjorde till min brorsdotter, vackra Miss Singh." Jag kan inte hitta denna söta flicka.
  
  
  Jag svarade inte.
  
  
  I stället tog han upp beretta och som syftar det på Shiva ' s chest. Långsamt, han tryckte av, tänkte för sig själv att mardrömmen snart skulle vara över. Mannen stod ut perfekt, och jag kunde inte ha önskat sig ett lättare mål: i själva verket är ljuset som sken från della sviatum bakom honom varannan dag helt upplyst sin slanka figur.
  
  
  Men istället för att se honom falla på knä, istället för att höra ego sista dova rop eller se honom vrida sig i plågor, hon var chockad när han såg goggle-eyed Beretta studsa på hans bröst. Då gawk föll i en gammal sten staty i mitten av trädgården.
  
  
  "Så du är det! Den Indiska flinade och drog in avtryckaren på colt, skjuter en dödlig bullet några centimeter från mitt huvud.
  
  
  Hennes instinktivt fördubblats under, fortfarande inte tro sina ögon. Den gawk studsade hans bröst, men det fanns inga tecken på att Shiva var klädd i en skottsäker korsett under hans vit kurta . Ja, hennes ego kunde se hennes nakna bröst under hennes tröja, konturerna av hennes bröstkorg, muskler. Allt är klart synlig för min skeptiska ögon.
  
  
  Om han är stål, för, konstaterade hon. Men det var omöjligt. En människa är inte en robot... eller inte?
  
  
  Nej, naturligtvis var det inte, men det var ingen förneka vad jag såg, och det var ingen förneka att Shiva verkade vara begåvad med övernaturliga krafter. Guo syftar det en andra gång och tryckte av. Hennes syfte var att den Indiska huvud, men i samma ögonblick han skyggade och gawk fastnade i dörrkarmen, snävt saknas märket.
  
  
  Så han var utsatta, eller åtminstone att han var sårbar i vissa delar av hans kropp. Eftersom jag inte vet hur många rundor som jag hade kvar, hon behövde inte vänta för Shiva att komma ut runt huset. Med en snabb rörelse, trots sitt skadade ben, han knuffade bort henne tjock häck och började flyga genom trädgården. Hon visste, att egot gun kan gå av när som helst. Det var ett ljud som han inte vill att hon ska höra, men han riskerade det ändå, och bad att man skulle hålla sig ur sikte tills hon nådde sida fasaden på villan.
  
  
  "Letar du efter någon?"
  
  
  Han vände sig om och tryckte av på samma gång. Men Beretta var tyst: butiken var öde. Ett klick, och det är det. Hon kastades av en revolver till Shiva är vridna, grinande ansikte. En cobra-formade metall arm som skjutits upp. Den Beretta studsade metall arm och föll till marken.
  
  
  "Rör er inte, Mr Carter. Steg framåt", Shiva som beställts. Han höll colt pekade rakt på mitt bröst, och jag kommer inte att separera mig själv från den anatomiska delen av min kropp... åtminstone inte så tidigt.
  
  
  "Vad väntar du på, Shiva?" Varför inte skjuta, så låt oss få detta med?
  
  
  "Att se dig dö utan att drabbas av en eländig död, kära andra?" Nej, jag är rädd att det inte är min stil. Efter allt, min vackra ormar är fortfarande hungrig, trots den rikliga edu tack vare unga Nirad. Jag tror att pojken var mer användbar som servitör. Men jag vill Kobra för att vara en enkel och kompakt organisation. Och eftersom Nirad äldre bror redan var i min tjänst, som jag såg ingen anledning att inte anställa pojken också. Tyvärr, du inte tycker om att avsluta din karriär. Monster klickat på sitt modersmål förebrående, som håller pistolen pekade på mig att stapla dollar.
  
  
  Bakom mig, hennes, jag hörde någon röra sig försiktigt. Han vände på huvudet och såg siffran i den Sikhiska han skulle sårad tidigare idag, skytte en EMU i höger ben framför Agra postkontor. "Åh, är det du, Krishna! Shiva utbrast glatt. Sedan tittade han på mig med en blinkning. "Jag tror att ni två vet, en till, en till.
  
  
  "Vi har haft nöjet att träffa igen idag," mumlade jag.
  
  
  "Redan. Jag minns Krishna talar om för mig detaljerna av ditt möte. Men vad du inte vet, Mr Carter, var att Krsna är Nirad äldre bror. Han var döpt efter den Hinduiska guden av kärlek, även om han växte upp som en hängiven Sikh. Men inget av detta spelar roll nu — Shiva skära bort honom. "Det räcker med att säga att Krishna har en viss hat för er, kära Carter, särskilt eftersom han har upptäckt att du är ansvarig för den tragiska döden för din bror ego.
  
  
  "Om Nirada inte hade dödat henne, han skulle ha dödat mig", sade jag. "Du vet mycket väl, Shiva. Detta är djungelns lag, den starkaste överlever.
  
  
  "Faktiskt, faktiskt," den Indiska skrattade. — Men du, jag är hemskt ledsen att säga dig, du är inte den starkaste längre, Mr Carter.
  
  
  Krsna inte säga ett ord till oss. Han önskade att han hade lagt märke till den svällande Nunchucks i hans bakficka. Men med en pistol riktad mot mitt bröst och den andra på min rygg, han vågade inte göra ett felsteg, eller skulle de båda dra triggers. Så jag stod där, försöker att inte lägga för mycket stress på mitt skadade ben.
  
  
  "Du har inte besvarat min korkskruv fråga ännu, Carter," Shiva fortsatte. "Du inte berätta för mig vad som hänt min vackra systerdotter."..
  
  
  "Hon är död.
  
  
  Han höjde ögonbrynen som ego hotfulla svarta ögon blixtrade. "Död?"
  
  
  "Död," ljög jag. "Gurnek dödade henne innan ego kunde stoppa honom. Hon dog omedelbart, om det är någon tröst.
  
  
  "Inte alls," Shiva svarade med ett hånfullt skratt. "Hon har alltid varit en lögn, självbelåten hora sedan hon var barn. Men jag kommer att sakna henne särskilt, för vad hon gjorde med mina män, och vad de hittat så rolig eftersom hon bodde med mig...
  
  
  "Så hon var din fånge, du menar.
  
  
  "Som ni vill, det spelar ingen roll. Med undantag för hennes stackars pappa... min älskade bror som kommer att drabbas hårt av förlusten av sin kära dotter.
  
  
  Med varje sekund som går, han började att inse hur lätt det var att hata den här mannen. Han var en pervers, ett monster med ett sinne som en steel trap, lysande men vridna, galen. Mannen slickade hans läppar och gav mig en sadistisk, sarkastiskt leende.
  
  
  "Jag kommer att ha mycket roligt med dig, Carter", sa han med ett skratt. - Som ni kommer att se, den lilla tid vi tillbringar tillsammans kommer att bli roligt!
  
  
  "Säg mig en sak, Shiva, just for the record", avbröt jag henne, höja min röst, hoppas att Reeva skulle höra mig och om hon missade de första raderna i en dialog. "Var är Reeva far?" En tjej som heter I. berättade för mig om den... vill du veta? Hej, det gjorde jag inte litar på henne...
  
  
  Shiva är vridna psykologi fungerade exakt som jag hade hoppats.
  
  
  "Du var en dåre att tvivla på min systerdotter," sade den Indiska. "Min bror är säker och sund, bara några steg bort. Om jag minns henne rätt, att du gick till slakteriet samma dag. Där du startade pandemonium, kan jag tillägga.
  
  
  "Var är han?"
  
  
  "Vad, Mr Carter?" Min bror är inte i en position att orsaka skada i alla hus runt, röst och alla, för att vara exakt, han är inte i en position att orsaka skada i alla hus runt vattendraget. Han gloated, njuter av den makt som han höll i sina händer.
  
  
  Och han stod där, oförmögen att göra ett drag för att vända situationen. Han hade två kanoner pekade på honom, fram och tillbaka, redo för att slå in en bit ost i några sekunder. Det var inte den bästa tiden för min favorit stunts, särskilt med Krishna, som var mycket angelägen om att skjuta mig för att hämnas sin bror.
  
  
  Men plötsligt gawking klippa kort ego drömmar om en sida. Skottet avfyrades i riktning mot häcken var Reeva var gömmer sig. Flickan hade ett perfekt mål. Han hoppade ur vägen av Shiva ' s gun och tittade på Krishna ut i hörnet av ögat: en röd fläck dök upp på framsidan av hans vita skjorta. Han gick ner som en stock, effekterna av en kula knackar egot ryggen mot den öppna dörren på den sida fasaden på villan.
  
  
  Jag hoppades på att ta tillfället att be om tillåtelse att utföra Shiva. Han hoppade fram, slog handen som håller pistolen för att tvinga ego att släppa vapnet. Han sköt bara som en kobra-formade stål hand kom ner på min axel.
  
  
  Tänderna, drypande av dödligt gift, var två centimeter från min hals. Jag träffade Indiska i käken för att undvika ego i bröstet, som jag fortfarande inte förstår vad han hade på sig under jackan," och ville inte bryta min hand på en plåt.
  
  
  "Du kan inte vinna, Carter! Aldrig! Mannen väste som hennes ego slog handflatan med handen i den klyvning mellan hennes hals och skuldra. Slaget jobbat, mannen lossade hans grepp för en stund, och pistolen föll till marken.
  
  
  Det kastades åt sidan av ego, och pistolen flög över grusgången. "Så vi är ännu", sade jag, att ta ett steg tillbaka. Jag lägger min hand i en minut och plockade upp nunchucks.
  
  
  Shiva smalnade hans ögon tills de var två tunna skåror, hans ansikte mer reptil än någonsin. Jag tror inte att han visste vad "nunchucks" var, men han definitivt förstod att de inte var oskyldiga vapen. Han backas upp dörren, kliva över Krsna lik... i samma ögonblick, de skott ljöd igen. Men den här gången Reeva är syftet inte var helt korrekt, och hennes gawking ögon fastnade i stoft och grus vid hennes farbror foten.
  
  
  "Då hora är vid liv," monstret sa, " inte för länge, Carter, jag försäkrar er.
  
  
  "Kan du inte råd att försäkra sig mot en olycka!" Sa jag ironiskt nog, hålla mitt avstånd på grund av cobra tänder. Den glimmande tänder på metallstav påminde mig om Shiva säregna galenskap, hans sadistiska metoder.
  
  
  "Det är som har fastnat!" Skjut inte, Nick! Reeva röst var gäll med panik bakom tät häck.
  
  
  "Stanna där, gå inte! Hej ropade tillbaka på henne.
  
  
  Jag var tvungen att använda min nunchucks för att krossa monster ' s head i eller strypa den. Men jag kunde inte komma närmare, åtminstone inte ännu.
  
  
  "Du måste ha insett att tänderna är min cobra... den Indiska är väldigt svarta ögon knäppt att metallen hand för ett ögonblick ...de är och full av dödligt gift, en blandning bildas runt gift av fyra ormar. Han försökte ta sin tid, att stanna vid beskrivning av draken. "Det gjordes med en blandning av grön mamba gift, fjällande viper venom, Australian orm gift, och min favorit reptil för skäl som du kanske har gissat, nämligen king cobra venom. Alla tillsammans, Mr Carter, de gör ett intryck som gör att unga Nirad död verka som en barmhärtig gåva, som om pojken var inte alls ont. Men du vet hur mycket han led, inte du, Carter?
  
  
  "Var är Rutan, Shiva?" Jag frågade henne, och ignorera hans korta tal och den sataniska leende som böjt sitt ego ' s lip. "Jag är villig att göra ett avtal med dig, en börs. Ditt liv är på uppfinningen av Haji.
  
  
  "En affär? sa han med ett skratt. "Du skojar, Carter. Tänk, han tog även en försiktighetsåtgärd för att förstöra alla Haji anteckningar och noteringar i fall han någonsin bestämt mig för att köra bort! Nej, det finns bara en Låda här, och det är mitt, Carter. Ingen annan kommer att få det.
  
  
  "Så bra killar i Peking kommer att ge dig ett carte blanche, eller hur?" Du lurar dig själv, Shiva. För att inte nämna att du slösar min dyrbara tid.
  
  
  Såvitt hon visste, att den Indiska bluffade. Kanske den albanska Hadji glider bort från villan i samma ögonblick, som tar sin dyrbara uppfinning med honom. Dess gått för långt för att se min ort i Ryssland misslyckas kapitalt. Det är därför jag gjorde det beslutet. Så länge jag håller ut för att nå av metall cobra arm kan jag komma undan med det.
  
  
  Han tog ett steg framåt, och Shiva backade undan. Han var rädd, trots de fruktansvärda vapen, som tycktes vara en integrerad del av jaget i kroppen, egot för det. Flinade, han fortsatte att dra i foten längs grus uppfart. Han backade undan igen, men denna gången var det hennes, klev åt sidan och sprang mot mig, försöker få efter honom innan han kunde manövrera min metall arm för ett dödande slag.
  
  
  Rörelsen som krävs tid beräknas till hundradel av en dolly andra, den tid det tog att dra läderband runt om i monster ' s hals, och den tid det tog för att ducka och undvika att bli biten av subkutan tänder. På samma gång som han hoppade framåt, försöker att linda gaur gömmer sig runt Shiva halsen, en stål hand svängde ner och klippa sladden i hälften. Hennes "nunchaku" stick hit metallstav förbannade enhet, men trä gled över den släta ytan.
  
  
  Giftiga tänder kom farligt nära min nacke. Shiva knuffade henne mot framsidan, låt gå för vad som var kvar av min nunchucks (en före detta kvast), och tog stål cobra med båda händerna. Mannen andades tungt, och den konstgjorda arm kom upp framför mig. Jag visste inte hur det fungerade, men jag kunde inte sluta att fråga om det.
  
  
  Min armbåge rörde vid mannens bröst. Indiska var klädd i något hårt, men inte metall. Det måste ha varit plast. Shiva fortsatte att flina till och med när han kämpade, och som om de läste mina tankar, sade han, " Mycket ljus och skottsäkra." En annan bra uppfinning från Haji. "Han betedde sig som en galning, även i de mest hopplösa situationer.
  
  
  Han var så stolt, så säker. Under tiden gift och spotta på tänderna höll slickar och slickar, som kommer upp till min hals. Min arm var övernaturligt stark, som en robot, medan den Indiska andra arm inte kunde övervinna min fysiska styrka. Men jag var för stark för honom, och han kämpade hårt för att hålla den blänkande metall tänder från att sjunka ned i min hals.
  
  
  Det plockades upp av en av varje stam och gick på attack, slå ego i ljumsken. Shiva släppte ut ett stön när han fördubblats under, och på samma gång var hon drivs av tand-som kanyler till ego kött, i ego är tunn, muskulös nacke.
  
  
  Det första uttrycket för förvåning och flagga tillstånd att utföra följdes av ett uttryck av skräck som missuppfattat ego funktioner.
  
  
  Jag drog tillbaka så att stål hand skulle inte träffar mig första eller andra, och sedan slutade jag, titta på Shiva flämtar, försöker andas. Förolämpningar började påverka luftvägarna centra, konstigt blodiga fläckar dök upp på huden. Mörkt röda fläckar snabbt dök upp på huden - inre blödningar.
  
  
  - En bil... Carter ... Ann... motgift... han stönade, försöker att flytta hans ben så att han kunde gå in i villan igen, och förmodligen göra det till labbet. Men egot är benen redan var förlamad.
  
  
  Shiva föll till marken, vrider sig i en våldsam krampaktig darrning som skakade hela hans ego, kroppen.
  
  
  Reeva dök upp vid min sida.
  
  
  Men hon ville inte titta bort eller gräva ner hennes huvud i mitt bröst. Hon satt där, frossa, titta på hennes farbror dör, som aldrig upphör att stirra på de vred sig räkna, fortfarande vrida och kallt inför döden.
  
  
  Eftersom det var döden som var att sätta på detta visa att det, i denna trädgård som verkade så ut på plats, så bördiga och gröna, och så ut på plats i de torra fattigdom av nakna och dammiga Indien.
  
  
  Det var en obehaglig död. Men, detta Shiva var aldrig en trevlig person.
  
  
  
  
  15
  
  
  Jag kan inte säga att det i slutändan är allt slutade väl, det är ett vackert paket med en låda som är bunden med ett band, för mottagningar på dörrarna i Akademin. I själva verket, efter Shiva är död, bara en matematik-dur (det fanns bara en kvar) lyckades fly genom nätverk i en organisation som kallade sig Cobra.
  
  
  "Hawk berättade för mig att han visste från en tillförlitlig källa som Haji hade korsat den Indiska gränsen till att försvinna in i det gränslösa territorium Kina. Efter det, ingenting annat var känt om albanska vetenskapsman. Men jag var inte naiv nog att tro att förr eller senare, i en inte alltför avlägsen framtid, att vi inte skulle möta ett ego längs vägen.
  
  
  Som Shiva, vid första Haji var fortfarande en gåta, en ansiktslös hot vars vetenskapliga uppfinningsrikedom var förmodligen redan utnyttjas av människor som styrde Peking.
  
  
  Hur som helst, det är inte min sak... åtminstone inte ännu.
  
  
  För tio dagar sedan, jag hade andra saker att göra, nämligen döda Shiva och hämta lådan. Shiva var död. Rutan som Reeva och jag hade hittat på den säkra på dåres villa redan var i våra händer. Sedan lämnade han för Agra för att plocka upp sina saker i New Delhi, med Reeva med honom. Och i detta ögonblick, Shiva systerdotter, som ligger bredvid mig på en stor matta på den gyllene sanden på en liten strand längs Malachar kusten. En tio minuters promenad bort var den pittoreska staden Panaji, en gång ockuperade av portugisiska. Vi var i Goa på en välförtjänt semester.
  
  
  Reeva var uppkrupen bredvid mig, mumlar i sömnen henne smal, solbränd kropp luktar solkräm. Den mjuka, rytmiska ljudet av vågorna som kluckar mot stranden gjorde mig djupt dåsig, en underbar känsla. Jag var inte hotad längre, jag behövde inte springa längre, jag känner mig inte desperat. Jag har inte längre kämpade för mitt liv, eller inför situationer som i många fall verkade klart emot mig, men nästan aldrig gynnat mig.
  
  
  Men även då hade jag väldigt få möjligheter i detta fall. All denna tid, det var Shiva som skapade situationer, dikterade reglerna för spelet. I slutet, han var förlorare, som, i min åsikt, att han aldrig trodde var möjligt. Ännu en leverans av läkemedel värt tio miljoner aldrig nådde sin destination tack vare snabbt ingripande av den Indiska regeringen.
  
  
  Den helikopter som bär heroin runt om i Kina var kort flugit förbi Indiska flygvapnet plan i samma ögonblick det passerat gränsen och var på väg till himlen i Indien.
  
  
  Två dagar senare, den minister som har begått självmord, men hans död visade att han hade band till Cobra-organisationen. Och som för att Puran Dass, en före detta Indiska intelligens officer, den långa armen av Lagen har äntligen visat sin effektivitet.
  
  
  Dass var i fängelset i New Delhi i väntan på rättegång. Emu skulle ha haft en hel del att tala om för domarna, särskilt eftersom regeringen har lovat Emu en vistelse av dödsstraff om han gick med på att avslöja allt han visste om Cobra: s verksamhet.
  
  
  Från det sätt på vilket hennes ego kände henne, jag hade ingen tvekan om att Dass skulle vara ett kooperativ som vittne, säger regeringstjänstemän allt de ville veta, och kanske mer.
  
  
  Således, i den nuvarande situationen, fanns det luckor fyllas i. Med undantag av Haji, jag lyckades fylla i uppgifter, att Hawke ' s uppenbar tillfredsställelse. Han hade inte ens glömt sitt löfte att Reeva. Vi hittade hennes far i en hemlig plats, tillbaka i slakteriet.
  
  
  Nu är den stackars mannen blev antagen till ett eget rum i det bästa sjukhuset i New Delhi, där läkare och sjuksköterskor gjorde allt möjligt för hans återhämtning vid alla tidpunkter och på natten. Alltså, han höll sitt ord till Reva och AX.
  
  
  "Ta en månad bort," Hök sa i ett anfall av generositet, nu när han hade avslutat uppdrag med viss framgång.
  
  
  Såret på benet började läka, men för varje gång det inte bli bättre. Och jag hade en föraning om att min chef skulle ringa mig i ett par veckor för att sätta ett nytt uppdrag på min rygg... som jag inte kunde neka.
  
  
  Alla dessa tankar svärmade igenom mitt huvud när jag låg på stranden, sola i solen.
  
  
  Han sträckte sig fram och lindade sin arm runt hennes axlar, dra henne till honom. Men någon petade mig i revbenen...
  
  
  Den trötthet som bortblåst, och hon var genast på hennes fötter. Reeva brast ut i skratt när vi båda vände sig mot en skäggig man som hade satt ner en stor korg på sanden. "Jag frågar lite, sahib," sade mannen med ett brett leende. "Bara tjugo rupier och jag ska visa dig hur du förtrollar ormar.".. Mycket giftiga, sahib... kobror!
  
  
  Jag gav em tjugo rupier utan att säga ett ord till oss.
  
  
  Tjugo rupier för att säga "nej" till att fungera som en snake charmer, men att ha förmånen av att inte se en kobra i framför dig, även om det är tama.
  
  
  "Vet du, du skulle älska showen," Reeva sade med ett skratt.
  
  
  "Inte så mycket som jag gillar dig", sade jag och kramade henne igen.
  
  
  Ovan, måsar skjutit i höjden på den molnfria himlen. Lyckligtvis, de är inte gamar, tänkte jag. Då gamar och draken glömde det, även från Indien.
  
  
  Jag hade Reeva med mig, och det var mer än tillräckligt för att hålla mig sysselsatt.
  
  
  tråd.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Mannen som sålde sin död
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Mannen som sålde sin död
  
  
  översatt av Lev Shklovsky i minnet av hans förlorade son Anton
  
  
  Ursprungliga namn: Mannen Som Sålde Död
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  Hxiang Shu Zhang väntade. Ensam i polarnatten. Han hukade sig på den månbelysta snö som en drake redo att attackera. Ego näsborrar fladdrade och pustade ut moln av ånga. Egots ögon blixtrade vansinnigt över sin egen väg.
  
  
  Den vita kamouflage regnrock gjorde lite för att skydda sin senig kropp från den hårda vinden och sub-zero temperaturer. Bakom honom, ego-död sled hundar låg spridda ben i ständigt skiftande snö. Ego släden var krossad av ylande rage av hundar ' dödskamp. Förbittring, Hsiang visste nu. Trög klagomål. Strunt samma, tänkte han. Hsiang inte tycker om att köra längre bort. Han tror inte längre om att överleva. Allt han kunde tänka på var död och pistol på höften som var tänkt att döda egot.
  
  
  Hundra kilometer österut, långt borta i en spöklika landskapet, ruinerna av egots liv fortfarande smouldered. Ett högfrekvent skrik av vrålande ilska utbröt runt Ego halsen vid minnet av alla de år som han hade lagt i det, och egot är brutal, plötslig undergång. Ego i labbet. För ett ögonblick, och han dukade under för att de trodde att den ursprungligen var tänkt för. Han för en stund föreställa sig förödelsen måste ha orsakat.
  
  
  Han föreställde sig enorma fält av Amerikanskt vete, förkrympta och ruttna i den heta solen, färgade och illaluktande med den dödliga svamp av ego lab. Han såg hur ryska byråkraterna var desperata efter nya leveranser av säd för den svältande befolkningen, som de kunde inte hitta någonstans. Han log omedvetet.
  
  
  Men bara för en bråkdel av en sekund. Vinden slet leende från ego läppar, för att påminna honom om han hade varit och som hade förändrats ego öde. Det blir ingen hyllning till Hshang Sjo Jan. Det misslyckades. Och ego ledare skulle vara missnöjd med detta.
  
  
  Men det var han inte kommer tillbaka för att möta dem. Hsiang visste att han skulle dö här, i snö, i öknen, i denna ändlösa natt. Men innan han kan smaka döden, han kommer att tillfredsställa sin törst för mord: död av denna Amerikanska.
  
  
  Hsiang var säker på att en hög Amerikansk skulle komma snart, eftersom detta var en Amerikansk fast mannen. Han är noga med dödade och Sjungit Jiang, självlärda mördare. Och efter att ha dödat de två vaktposter, han gick till stora ansträngningar för att plantera brandbomber. Förstörelsen av labbet var komplett.
  
  
  Den Amerikanska slog samtidigt Hshang sov. Han väcktes av den sista dova explosioner och såg lågor skjuter ut alla runt dörrar och fönster.
  
  
  Han sprang till sin släde och hundar, som flyr från en mycket avlägsen figur, den Amerikanska som Eskimåer hade viskat om i södra avveckling tidigare i veckan.
  
  
  När hundarna dog på vägen, Hsiang insåg att den Amerikanska hade vidtagit försiktighetsåtgärder. Han kommer inte att låta Hsiang gå, så det var klart att den Amerikanska var inte typ att lämna något åt slumpen. Han kommer att se till att Hsiang är död .
  
  
  Hsiang var darrande av ilska. "Dö, American", viskade han till natten. "Dö."
  
  
  En timme, två. Han hukade sig ner, som värms av hat. Och slutligen, svag från den ökande vind, skällande hundar.
  
  
  Hsiang tog snabbt ut sin högra hand runt mitt på fårskinn och stack in den i bilen park mun. Hans fingrar åt runt automatisk pistol. Den Kinesiska vet ego som en Typ, 54, ih kopia av den ryska 7.62 mm TT M 1933 Tokarev . Hsiang långsamt tog pistolen ur fickan och förde åtta Mauser rundorna, tung nog att gå igenom en fot av tall, i odens rum. Sedan satte han sig ned på magen i snön, öppet mellan ego-krossade släde spår, och spejade visor av hans vapen.
  
  
  Det kommer inte vara ett svårt skott i månskenet. Ett väl definierat mål närmar sig det med öppna ögon framför sig. Hsiang sätta pistolen tillbaka i en minut, sänkte sin white-capped huvud, och blev nästan osynlig i snön. Sedan började han räkna. En Amerikan skulle ha bra hundar, den typ som skulle leva till trettiofem. Men jag var tvungen att ta min trötthet hänsyn till: tjugo-fem en timme. Om två och en halv minut per kilometer. Fyra hundra meter per minut. Sju meter per sekund.
  
  
  När han hörde ljudet igen, det blev tydligare. Av stickande upp hans öron, han kunde skilja mellan ljud av olika hundar. En stund senare, släden skakade.
  
  
  Hsjan drog sin pistol. Han såg inte släden tills han var ett hundra meter bort. Han sprang ut genom snöstormen, hundar rusar, en ojämn lugg av filt-omfattas leveranser körs längden på släden, och sedan en lång, mörk figur lutar ut runt den bakre delen löpare, vajande genom spöklika landskapet.
  
  
  Hsiang räknade långsamt till tio, sedan öppnade eld. Ser över visiret på den mörka figur som står bakom laddning hundar, Hsiang såg en liten tofs, kanske en skalle och hår, som rökte för en stund i månskenet innan kollapsade i snön. Men orörlig föraren och skällande hundar fortsatte att köra.
  
  
  Hsiang sköt igen och igen. Och igen. De hundar, släde, och mannen fortsatte att mullra, hotande högt över ego visor. Han kunde inte missa nu. Hsiang index finger åtdragna på avtryckaren igen. Gun skramlade.
  
  
  Ego synfält var fylld med vilda hund ögon, tunga hängande från dreglande munnar, tassar slipning genom den snöstorm som kolvarna i ett flyr infernaliska maskinen. Hsjan på knä och sköt igen i gapet mellan sig själv och den figur i mörkret parque. Sedan kastade han sig ur vägen för fortkörning släde.
  
  
  Close Up, som släden passerade mimmo, Hshang såg att siffran hade inget ansikte. Parken var tom. Han tillbringade sin dyrbara kulor på fågelskrämma. I nästa ögonblick såg han i vikt på släden lyft som en flygande figur fladdrade runt dess gömställe under filten.
  
  
  Det tunna bladet glinted i månskenet.
  
  
  Hsiang svängde pistol upp som kroppen träffa honom, skicka honom utbredda på rygg i snön. En stark hand tog Ego handleden och krossade ben.
  
  
  Svagt, Hsiang försökt att ta upp pistolen igen.
  
  
  "Vem är du?", skrek han. "Vem är du som dödar så bra? Stiletto blixtrade ner.
  
  
  I den sista, korta ögonblick av sitt liv, Hsiang hört två saker.
  
  
  Ego blod droppar på snön.
  
  
  Och namnet: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Mannen som sålde sin död
  
  
  
  Namn original: Mannen Som Sålde Död
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  
  
  
  
  Xiang Shuyang väntade. Ensam i polarnatten. Han hukade i den månbelysta snö som en drake på väg att attackera. Ego näsvingarna skälvde och pustade ut moln av ånga. Egots ögon stirrade uttryckslöst på egots egna leden.
  
  
  Den vita kamouflage robe gjorde lite för att skydda sin senig kropp från den hårda vinden och subzero temperaturer. Bakom honom, ego-död sled hundar låg utsträckt i de ständigt skiftande snö. Sani ego var krossad av ylande rage av hundar. Förbittring, Xiang visste nu. Trög förbittring. Strunt samma, tänkte han. Xiang inte längre tyckte om att köra bort. Han tror inte längre om att överleva. Allt han kunde tänka på var död och pistol på höften som var tänkt att döda egot.
  
  
  Hundra kilometer österut, långt borta i den snårskog av spöken, ruinerna av ego livets frågor fortfarande smouldered. Ett högfrekvent skrik av vrålande ilska utbröt runt ego halsen vid minnet av alla de år han hade lagt in i detta, och som grym, plötslig undergång. Ego i labbet. För ett ögonblick undrade han vad det var avsett för. För ett ögonblick, han föreställde sig den förstörelse som den skulle orsaka.
  
  
  Han föreställde sig enorma fält av Amerikanskt vete, hämmad tillväxt och ruttnar under den brännande solen, insmorda och rykande av den dödliga svamp av ego lab. Han såg hur ryska byråkraterna i desperat behov av nya korn förnödenheter för de hungriga befolkning, som de kunde inte hitta någonstans. Han log omedvetet.
  
  
  Men allt detta var borta för bara Dolly sekunder. Vinden skär leende från ego läppar, för att påminna honom om han hade varit och som hade förändrat hans öde. Det blir ingen Xiang Shu award i januari. Det misslyckades. Och ego ledare skulle vara missnöjd med detta.
  
  
  Men han skulle inte klara av dem. Hsiang visste att han skulle dö här, i snö, i öknen, i denna ändlösa natt. Men innan han kan smaka döden, han kommer att tillfredsställa sin törst för mord: döda Amerikanska.
  
  
  Xiang var säker på att en hög Amerikansk skulle komma snart, eftersom detta Amerikanen var en noggrann person. Han prydligt dödade Sjungit och Jiang, självlärda mördare. Och efter att ha dödat de två vaktposter, han gjorde sitt bästa för att plantera brandbomber. Labbet var helt förstörd.
  
  
  Den Amerikanska slog samtidigt Xiang var att sova. Ego väcktes av den sista dova explosioner, och han såg flammor flödande runt alla dörrar och fönster.
  
  
  Han sprang till sin släde och hans hundar, som flyr från en annan avlägsen figur, den Amerikanska som Eskimåer hade viskat om i södra avveckling tidigare i veckan.
  
  
  När hundarna dog på vägen, Xiang visste att den Amerikanska hade vidtagit försiktighetsåtgärder. Han kommer inte att låta Xiang fly, så det var klart att den Amerikanska var inte en person som kunde lämna något till slumpen. Han kommer att upprätta Xiang död.
  
  
  Xiang huttrade med ilska. "Dö, din djävla American", viskade han till natten. "Dö."
  
  
  En timme, två. Han hukade sig ner, solar sig i hat. Slutligen, hundarna började skälla svagt i den ökande vinden.
  
  
  Xiang drog snabbt ut sin högra hand runt hans fårskinn mitt och stack in den i fickan på sin jacka. Hans fingrar åt runt automatisk pistol. Den Kinesiska vet ego som Typ 54, ih kopia av den ryska 7.62 mm TT M 1933 Tokarev. Xiang långsamt drog en pistol ur fickan och spänt den med en av åtta Mauser omgångar, tung nog för att tränga in en fot av tall. Då han sjönk ner på magen i snön, mellan ego-krossade släde spår, och kikade över visor av hans vapen.
  
  
  Det kommer inte att vara svårt i månskenet. Ett väl definierat mål strategier honom med frank ögon. Hsiang sätta pistolen tillbaka i fickan, sänkte sitt huvud i en vit mössa och stod nästan osynlig i snön. Sedan började han räkna. American kommer att ha bra hundar, vars hastighet kan nå upp till trettio-fem kilometer per timme. Men trötthet som var något att räkna med: tjugo-fem en timme. Till exempel, två och en halv minut per kilometer. Fyra hundra meter per minut. Sju meter per sekund.
  
  
  När han hörde ljudet igen, det blev tydligare. Och när han var vaken, han kunde skilja mellan ljud av olika hundar. En stund senare, släden skakade.
  
  
  Hsiang drog fram sin pistol. Han såg inte släden tills det var en hundra meter bort. Han sprintade ut i den snöiga bakhåll: hundar var racing, en ojämn lugg av filt-omfattas leveranser utsträckt i hela sin längd släde, och sedan en lång mörk figur som sticker ut från baksidan av släde vajade över de spöklika landskapet.
  
  
  Xiang långsamt räkna till tio och öppnade eld. Ser över visiret på den mörka bilden är huvudet bakom laddning hundar, Xiang såg en liten bulle, möjligen huvud och hår, visas en kort stund i månskenet innan du dyker i snön. Men orörlig föraren och den skällande hunden hållas igång.
  
  
  Xiang sköt igen och igen. Och igen. De hundar, släde, och mannen fortsatte att göra buller, hotande över Ego bakhåll. Han kunde inte missa nu. Xiang index finger lindade runt avtryckaren igen. Gun dundrade igen.
  
  
  Ego synfält var fylld med vilda ögon av hundar, tungor som sticker ut av dreglande munnar, tassar slipning på blizzard-som snö som kolvarna i ett flyr infernaliska maskinen. Xiang steg till hans knän och sköt igen genom klyftan mellan honom och mörk-mantlade figur. Sedan han kastade sig ur vägen för fortkörning släde.
  
  
  Close Up, som släden passerade, Xiang såg att siffran hade inget ansikte. Parken var tom. Han tillbringade sin dyrbara kulor på fågelskrämma. Nästa sak han visste, vikten på släden lyfts som något som flög runt i skydd av filt.
  
  
  Det tunna bladet glinted i månskenet.
  
  
  Hsiang svängde pistol upp som stiletto träffa honom, skicka ego utbredda på rygg i snön. En stark hand tog Ego handleden och krossade ben.
  
  
  Hsiang försökt att ta upp pistolen igen.
  
  
  Skrek han. "Vem är du?"Vem är du som dödar så bra?" blinkade stiletto.
  
  
  I sista stund av sitt liv, Xiang hört två saker.
  
  
  Som blod droppade på snö.
  
  
  Och namnet: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  Kapitel 1
  
  
  
  
  — Är du helt säker på Hsiang är döda, Nick?"
  
  
  Det finns tillfällen när David Hawke " kan vara irriterande, och detta var en av dessa stunder. Sitter i sitt högkvarter i Washington, D.C., medan hans ego-skrynklig tweed passar stank av egot stinker av billiga cigarrer, Hawk han i sin egen produktion av "Den Perfekta Byråkrat."
  
  
  En brun mapp märkt "Carter-Hsiang" var placerad snett framför honom, och Hawk drog på rumpan av sin cigarett och gjorde sitt bästa för att se till att jag inte ser något kring dess innehåll. I tillägg till mappen och cigarr, egots främsta krycka var jag försöka reservoarpenna, som jag fortsatte att skriva i den mapp samtidigt som jag beskrev händelser i Arktis.
  
  
  Han tittade på sin klocka och stirrade på den blå moln av rök som hängde över Hawke är grått huvud. "Hsiang är död i Rivne på fifty-fyra timmar, sju minuter och sexton sekunder", sade jag.
  
  
  Hawke ' s penna fortsatte att repa papper.
  
  
  "Emu var knivhuggen två gånger i halsen med en stilett. Det första såret skadad i halspulsådern, den andra öppnade luftstrupen. Kroppen är fortfarande det. Om du vill gå och se kroppen, jag kan berätta om nen inifrån och ut.
  
  
  "Nu, nu, Nick," Hök sagt. "Inte så fientliga. Du vet hur det är med oss människor i Washington. Vi bor på pappersarbete. Hur annars kan vi rättfärdiga oss? Agenter som du, Killmaster playboys, få allt det roliga, alla äventyr, alla resor. Inte bespara oss dessa få olyckliga stunder.
  
  
  Hawk gav mig ett leende om längden av ett ego cigarr butt. "Okej, Nick," sade han. "Tack. Inte bara för din egen räkning och AH. Det finns vissa högre statliga tjänstemän som vill att du ska veta att de uppskattar vad du gjorde där."
  
  
  Han gjorde lämpliga ljud av tacksamhet.
  
  
  "Hsiang arbetat för att få oss mycket allvarliga problem", sade han. "Och henne, jag är rädd att vi kommer att se mer av hans slag nu." Förutom att vara en ganska dyr hobby, kriget har blivit fruktansvärt sällsynta. Det är ett krig i det gamla hederliga sättet, med arméer och vapen, med massiv förstörelse i det öppna fältet.
  
  
  Hsiang var en ny typ av soldat: en ekonomisk krigare. Färre kopior, fler hjärnor. Wen är nära-kirurgisk kunskap om världsekonomin och den galning önskan att dissekera ih. Resultatet är fortfarande det samma: förstörelsen av nationer och folk, störtandet av alla civiliserade system som genereras av livet. Men kostnaderna för verksamheten är lägre, och de mål som är lätt att dölja."
  
  
  Hawk tog fram en iso-rta cigarr, lutade sig över hans skrivbord, och talade mycket långsamt, mycket tydligt, och mycket medvetet. "Men faran är inte mindre.
  
  
  Han viftade med handen framför hans ansikte, som om du vill radera en osynlig skräck.
  
  
  "Visste du att se cherry blossoms på vägen hit?" frågade han.
  
  
  "Ja," sade jag.
  
  
  "Washington har mycket att erbjuda under våren", sade han.
  
  
  Hennes, såg på honom kraftigt. Jag vet att egot har ett märkligt sätt att komma till den punkt, och det var inte svårt för mig att misstänka ego försöker belasta mig med lite kontorsarbete. Ego borde ha känt henne bättre.
  
  
  "Lika bra som Washington är," sade han, " jag tror att det finns bättre ställen."
  
  
  "Inte för dig", sade jag.
  
  
  Hawk skrattade. "Vad sägs om en semester, Nick?"
  
  
  Mina ögonbryn sköt upp till mitt hårfäste, men innan Hawk kunde njuta av sin lilla överraskning, den var sänkt igen genom ih.
  
  
  "Vad är det för skämt?"
  
  
  "Ett skämt?", sade han, belysning annan av hans smutsiga cigarrer.
  
  
  "Du har hört mig," sade jag.
  
  
  Ethan Hawke spelar kränkt oskuld. En dag ska jag betala någon för en massa pengar för att göra en kopia av Oscar för dem. — Varför tvivlar du på mig, Nick?" Har hon någonsin ljugit för dig?
  
  
  Vi hade båda att skratta.
  
  
  "Allvarligt", sade han. — Vad sägs om en resa?" Han lutade sig tillbaka i snurrstol, hans ögon scanning taket som om det var en karta över världen.
  
  
  "Till lite skön och varm plats där du kan bli av den Arktiska kylan," sade han.
  
  
  Jag väntade på henne, men jag säger inte vad som helst.
  
  
  "Ah, ta de franska Rivieran, till exempel. Ja, jag har hört att det är vackert i slutet av våren, precis innan turister flockas där. En plats som Nice. Jag hade tillräckligt med information. "Lyssna", sade jag. "Pratar du om en semester eller på ett jobb?"
  
  
  Hawke ' s idé om ett ärligt svar var en ny fråga. — Vet du vem som är i Fin nu?"
  
  
  "Säg mig", sade jag.
  
  
  "Bara en av den bästa filmen stjärnor i Amerika."
  
  
  Jag berättade för henne. "Verkligen?'
  
  
  "Ja, ja," Hök sade med en haj-liknande flin. Och hon verkar vara ensam också." Igår kväll, hon var där ensam , i F Palace, spela och förlora roulette, och ingen kunde trösta henne. Han skakade på huvudet på "dina sorger" i det hela. "Okej", sa jag. "Det är att ge upp. Vem är det?"
  
  
  Egots ögon smalnade något som han svarade, "Nicole Cara."
  
  
  "Nicole Gör," sade jag,"dog i en flygolycka för fyra år sedan."
  
  
  "Verkligen? Hawk sade, att placera min flygbiljett över stolen.
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  Han var en riktig freak.
  
  
  Henne, stod och stirrade på honom i ego glas bur, glömsk av allt annat än ego arbete. En liten fågellika mål, nervös tindrande ögon bakom ett par glasögon som ligger högst upp på en lång näbb näsa. Ego beniga kropp ryckte till med nervös spänning, som om han alltid kommer att springa iväg när han blev rädd. Nikotin fingrar bläddrade igenom bilderna från ego av aska täckt skrivbord. Ensam i sitt lilla rum med en god utsikt av hans arkivskåp, som stod där som om införande av rader av gravstenar i en fullsatt kyrkogården, kände han i sitt esse. Hubert Wicklow, en anhängare av fakta, en innehavare av minnen, en bärare av glömt bort data. Empire Ego var den dammiga arkiv av en enda Nationell nyhetsbyrå.
  
  
  Strålar av ljus som filtreras genom den förorenade New York luft genom de höga fönstren i rummet var det bara lättnad. Luften hängde fortfarande och tung med damm i rummet.
  
  
  I detta enorma mausoleum, det förflutna är balsamerade: journalistiska fynd av militärjuntan som styrde någonstans i latinamerika för en vecka eller en månad, mördare vars brott glada allmänheten för fjorton dagar, skurkar, idrottare, presidenter, premiärministrar, exil kings, en stor internationell sträng av människor som tillfälligt vann nyckfull uppmärksamhet i pressen, och då halkade på att vara praktiskt taget bortglömd. Men inte Hubert Wicklow.
  
  
  I det gigantiska fördjupningar av egots sinne, namn, fakta, data och statistik som var staplade som girigbuk skatter. Vad han kunde inte omedelbart återkalla från minnet, han kunde hitta i tio minuter, dra ut den tidigare runt graven-som lådor i sitt arkivskåp.
  
  
  Det finns människor som kan göra ett sådant minne är lönsamma, men inte Hubert Wicklow. Sätta ego framför främlingar, få egot att utföra, och berätta för emu-hur man blir rik genom att ge bara ett enkelt faktum, och alla som bröt ut runt den tunna ego ryckningar rta var en hjälplös stamma. Han ryckte på axlarna och höll ut sina händer, med handflatorna uppåt. Han skakade på huvudet svagt. Regndroppar som spelas på hans panna och rullade ner för hans näsa.
  
  
  Hubert Wicklow hade en underlig och subtila geni. Ful var ett gott ord för honom. Den andra, också.
  
  
  Han harklade sig.
  
  
  Häpen, han tittade upp. Hans hand rörde vid högen av fotografier på golvet. Ego ansikte blev röd. Handen slog en glödande cigarett i askkoppen, missade, och rullade cigaretter över bordet.
  
  
  "Ta tailor," sade han.
  
  
  "Lugna ner dig", sa jag. "Det är bara jag."
  
  
  Em hade lyckats hitta sin egen cigarett, och nu, böjd dubbel i sin stol, han var flitigt söka efter fotografier under hans skrivbord.
  
  
  Ego ord virvlade genom röken. "Låt mig städa upp först. Över det. Förbannelse. Jag hörde honom bang huvudet på stolen nedan, och sedan återkomma med sina bilder, rodnader, men glad.
  
  
  Han noggrant placerade ih på stolen, ställde sig upp och höll ut sin hand. "Hur är det med dig, Nick?"
  
  
  "Som alltid", sade jag. "Och du?"
  
  
  "Jag gör allt jag kan", sade han.
  
  
  Han plockade upp en bunt foton från en stol i hörnet av rummet och placerade dem på golvet. "Sitt ner", sade han.
  
  
  'Jag sitter ner.'
  
  
  Lösa hans skelett tillbaka i snurrstol, han stubbed ut sin cigarett, tände en annan, sätta det i hörnet av rta, och tog en snabb dra. Blixten flög genom luften och landade på Emu: s tröja. "Fortfarande united press och telegraf tjänster?" Denna pseudonym var det enda han någonsin påpekat om den förbjudna ämnet för mitt arbete. "Ja," sade jag.
  
  
  "Tja, vad kan vi göra idag för våra journalister?" frågade han med ett leende.
  
  
  "Jag behöver information", sade jag.
  
  
  Hubert gled fram på bordet. "Berätta det för mig," sade han.
  
  
  "Nicole Gör Det," sade jag.
  
  
  "Dog den 3 Mars 1972, i en flygkrasch på Flygplatsen i Frankfurt, som dödade trettio-sex passagerare och besättning på ett Caravel anställd av..."
  
  
  Han höjde sin hand. "Hoo-hoo."
  
  
  "Jag ville inte att få dig att känna som om jag inte fanns längre."
  
  
  "Det är inte ens falla mig", sade jag. "Låt oss fokusera på detaljer. Först av allt, är du säker på att hon är död?"
  
  
  "Utan tvekan.'
  
  
  Frågade jag henne. "Har du någonsin hört talas om något att det är tvärtom? "Tvivel om identifiering av kroppar. Rykten du hör alltid i sådana fall inte helt dött, fruktansvärt vanställda, inlåst i en cell någonstans?"
  
  
  "Nej," sade Hubert. "Hon är död. Ingen, inte ens fang club, har uttryckt en annan åsikt."
  
  
  "Aldrig någon indikation på motsatsen?"
  
  
  "Nej, absolut inte".
  
  
  "Okej", sa jag. "I början av den andra och sista korkskruv: antag att jag träffa en kvinna som ser ut precis som Nicole Gör, så att säga, en full ring. Hur vet jag om hon är verklig eller en bedragare?
  
  
  "En svår uppgift," sade Hubert. Han släckte sin cigarett och lade händerna bakom huvudet och lutade sig tillbaka, stänga ögonen. "Nicole Gör Det", muttrade han. Nicole Gör. Du bör känna till hennes uppgifter. Alyonka, längd, ögonfärg, hår. Hon är naturligt blond, eller var. Han talade eftertänksamt. "Det viktigaste uppgifter är bara ett faktum. Du behöver något speciellt som du inte har sett i en film ännu."
  
  
  "Rösten exakt?'
  
  
  "Som ett litet födelsemärke, mycket högt upp på insidan av hennes vänstra lår."
  
  
  "Är du säker?'
  
  
  "Mer än bara ett rykte," sade han. "Jag kan inte komma ihåg var jag läst det från, men jag tror det. Jag tror att du kan räkna med att Nick. Detta är det bästa jag kan erbjuda dig.
  
  
  Han stod upp och skakade Emu: s hand. "Jag vet inte hur du gör det," sade jag, " men du är ett mirakel."
  
  
  Hubert tillåtit sig ett belåtet leende och ställde sig upp. "Det är något annat du kanske behöver känna till, Nick." Hon gav honom en frågande blick.
  
  
  "Du är den andra personen med ett starkt intresse för Nicole Cara som har kommit för att se mig i de senaste sex veckorna."
  
  
  "Gå på", sade jag.
  
  
  "Som ni vet, Uni-Nationella Nyheter är inte bara relaterade till tryck. Vi är även en kommersiell byrå. Vem som helst kan komma hit och köpa vad vi erbjuder. Mestadels är det för bilder, mestadels för böcker. För ungefär två veckor sedan, kom en kille in här och bad mig att köpa kopior av alla bilder i Kara i vårt arkiv."
  
  
  "Du har redan haft en sådan begäran, har du inte?"
  
  
  "Ibland," sade Hubert. "Det brukar dock, de kommer här först för att se alla bilder, och då är att berätta för dem vad de vill ha. Den här killen som köpte den utan att titta. Detta var den första ovanlig egenskap.
  
  
  "Och det andra?"
  
  
  "För det andra, det har inte funnits mycket intresse för Nicole under de senaste åren." Flera böcker har publicerats efter hennes död. En en-gång memoarer av ett fang club har publicerats. Och det var allt. Då vi fick en förfrågan för ett foto för att illustrera populär historia av dessa år. Så frågar nä för allt vi hade var bara en sekund ego sarkasm."
  
  
  "Och den tredje?".
  
  
  — Du har en tjej som heter Wilhelmina. Det var ett uttalande, inte en korkskruv.
  
  
  Wilhelmina är en ganska dödliga flickvän, eller snarare, en Luger-typ pistol. Hon var aldrig långt borta från mig. Inte mer än Hugo, min stilett, och Pierre, gas-bomb.
  
  
  "Den här killen hade en flickvän som denna", sade Hubert. "Under vänster armhåla."
  
  
  "Vad såg han ut?'
  
  
  "Stor kille", sade han. "En av dessa bredaxlad, biffiga typer. En Neandertalare ansikte. Hennes ögon är dold bakom solglasögon. Ärret är dragna på den vänstra kindbenet, ungefär två och en halv inches lång.
  
  
  — Sa han vad han skulle göra med dessa bilder?" "Det var ganska mycket, sade han. Han sa killen som jobbade han var galen nä.
  
  
  — Vet du hans namn?"
  
  
  Hubert rotade igenom en bunt med kvitton i en stol låda. "Du kommer älska det, Nick," sade han, att plocka ut.
  
  
  Jag tittade på papperet som han gav mig. Kundens underskrift på botten. Nästa att det är scrawls som skulle genera en sex år gammal: John Smith.
  
  
  "Han var precis så vacker som han såg ut," sade Hubert. Det måste ha varit något anklagande på det sätt som han tittade på sin gamle vän, eftersom ego låter nästan absurt, som försvar. "Kom på Nick. Hur kunde jag ha känt honom? Vem som helst kan komma in här och köpa vad de vill."
  
  
  "Bry dig inte om mig, sa jag. — Efter alla, denna person kunde ha varit helt annorlunda. Kanske är det bara en tillfällighet.
  
  
  "Naturligtvis," sade Hubert när hennes skal avslutade dagen. "Det är en sådan chans.'
  
  
  Han skakade på Emu: s hand igen och sade adjö. Han fortsatte att titta på henne när hon gick ner för den långa hallen till hiss.
  
  
  Adjö, Nick, Ego hört henne säga. "Ta hand om dig själv. Vara försiktig.'
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  
  "Ta hand om dig själv. Vara försiktig.'
  
  
  Även den rasande vrål av motorer trettio tusen meter över Atlanten kunde inte överrösta ord. Det var illavarslande. En semester som inte var en semester. Förbannat Hawk. En vacker flicka som är engagerade kan eller kan inte vara död.
  
  
  Han tittade ner på sin bricka med mat. En skrämd bit av lök tittade ner på sidan av brun sås som omgav halv kokt kött som en cyklopens öga.
  
  
  En skugga korsade min vision.Jag hörde flygvärdinna frågar henne. "Inte hungrig?'
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet.
  
  
  Hennes långa, smala hand passerade framför mig för att ta facket.
  
  
  Hon var föregås av ett glas whisky. "Jag gillar det", sade jag. "Kanske det här kommer att hjälpa mig att sova."
  
  
  "Ja," sade hon. "Detta är också Odin runt om i världen. Han tittade upp på par ljusa blå ögon och busiga leende.
  
  
  "Jag har hört att det finns andra drycker som finns."
  
  
  "Ja," sade hon. "Och bättre bakade för din."
  
  
  Han tände en runt sitt guld spets cigaretter. "Och för lungorna, också, tror jag.
  
  
  "Ja," sade hon. "För lungorna också. Kommer du att bo i Paris?
  
  
  "Nej. Jag har en överföring resa till Orly i fyrtio minuter efter att vi landar där.
  
  
  "Tyvärr. Annars kan jag visa dig sevärdheterna.
  
  
  "Ja, naturligtvis", sade jag. "Men kanske en annan gång."
  
  
  "Kanske.'
  
  
  Hon tog papper och vände sig för att lämna .
  
  
  "Jag tror du får bättre mig en whisky," säger hej till henne bakifrån.
  
  
  Jävla Hök, tänkte jag igen. Även scotch skulle inte hjälpa mig.
  
  
  Han var fortfarande på dåligt humör när han landade på Flygplatsen i Nice senare på dagen på en flygning runt i Paris. Från taxi som tog mig till Beau Rivage Quai des Etats-Unis, jag kunde se den solbelysta yta av Medelhavet på ena sidan. På den andra — en nästan obruten rad av hotell, villor, och höga byggnader trängs med varandra som en tik av bortskämda ungar i den legendariska lekplatser för de rika.
  
  
  Mitt rum hade utsikt över havet. På en hög franska dag, en sval vind blåste. Jag packade mina väskor, sätta Wilhelmina, Hugo, och Pierre i två rullade upp handdukar och förde ih till den steniga stranden.
  
  
  I en timme låg han med stängda ögon, lyssna till vatten viska mot stranden.
  
  
  När maken återvände till sitt rum, det fanns ingen anledning att göra en rutinkontroll. Det var ingen förneka det faktum att någon var inne.
  
  
  Det var en stor fruktkorg på frukost bordet. Mänskligheten hade en vit kort knutna till ett grönt band. Handstilen var en fransk butiksägare, men det var ingen tvivel om äktheten av sändaren. "Välkommen till franska Rivieran," kortet läsa. "Låt din semester bli allt vi kan hoppas på.
  
  
  Asshole hawk! Från den stund jag kom tillbaka till poolen, han brytt sig om mig, rasande mig, gjorde narr av mig för evigt. Först antogs det att Hsiang kan ha rymt från mig. Då var det en mindre uppenbar inbjudan att ta en mindre uppenbar semester. Det hade också varit gånger tidigare när Han hade snålat på detaljerna kring uppdraget. Han kunde förstå det. Det var några saker som han visste inte var så säker som han kände henne, med tanke på risken för att bli tillfångatagen. Förutom, att jag inte behöver veta allt för att klara min uppgift. Men, sanningen att säga, hennes misteln gav oss inte den blekaste aning om varför hon var i Nice. Vad gjorde Han hand om Nicole var vid liv eller inte?
  
  
  Mina händer var knutna till knytnävar. Och blodet bultade vilt i mina öron. Lugna ner dig, sa han till sig själv. Antag att den gamla människan i sitt hål på Dupont Circle i Washington vet vad han gör. Och sedan, om du inte vet vad det är, försök att ta reda på något. Bara låta saker hända. Det är denna okunskap som orsakar dig så mycket besvär.
  
  
  Åtgärder. Detta var vad jag behövde. Jag kände mig alltid bättre då. Väntetiden har kommit till ett slut. Jag duschade och klädde sig för kvällen. I inne fickan på min jacka var mitt nya pass i namn av Nicholas Anderson. Var hon än går, en pistol, stilett, och gas bomb kan komma som en chock, speciellt om vakterna var lika kloka som jag misstänkte.
  
  
  Den här gången Wilhelmina, Hugo och Pierre kommer att stanna. De var inte ämnade för Nicholas Anderson, turist. Men en man vid namn Nicholas Carter med rang Killmaster AH skulle vara en idiot för att komma ut ensam. Han stack två eneggade knivar i hennes krage . Den tredje var i bältet på ryggen. De låg platt, osynliga, lugnande och dödliga.
  
  
  Jag kommer fortfarande att ha tid för middag innan kvällens arbete börjar. Efter att ha lämnat runt hotellet, han svängde vänster, korsade Quai des Etats-Unis, vid nästa hörn, och började en lång, slingrande promenad längs kusten till hamnen för att äta lunch någonstans utomhus, ensam och med levande ljus, med friterade räkor, ratatouille och vitt vin. .
  
  
  Det är inte bråttom. Att hon nu var redo att agera, hennes förlorade den över-stimulering . Hon njöt av mat och miljö. På andra sidan hamnen, båtar och trålare kom in på natten. Himlen förmörkas, svarvning från blått till svart runt om. Ljusen fladdrade i restauranger tvärs över gatan. Han tog en sista klunk av vinet och stubbed ut sin cigarett.
  
  
  Om jag hade en semester, det skulle vara över nu. Det var dags att börja.
  
  
  Bar överkropp och stöds av unga händer, hon klättrade upp för en väg i högt gräs och röda blommor, en blek, vällustig förebud av mörka nöjen och genomgripande nöjen för dem som är villiga att ge efter för frestelser cream-färgad värld. bakom nä. Om statyn hade ett namn, ingen skulle ha tänkt på att lägga det. Men med tanke på den inställningen, ingången till casino, kanske dessa ansträngningar var onödiga. Lady Fortune kommer att vara tillräckligt.
  
  
  Palais de la Méditerranée ligger på Promenade des Anglais i Nice är inte de bästa, men för oss är det värsta kasino på Cote d ' Azur. Det är dock professionell, effektiv, och lika välkomnande, både för turister som begränsar risken för tio eller tjugo dollar för en natt, och att spelare som kräver högre priser.
  
  
  På toppen av dubbel böjd trappa leder upp till första våningen, som sträcker sig i alla riktningar, som kallas Les Salons de la Mer, henne, vände sig till Sekretariatet. Bakom disken, som såg mer ut som ett skåp, satt två män i tailcoats, blek, med en air av okrossbar skepsis. Bredvid dem satt en tung-eyed unga kvinna klädd i en sörjande make, att dela hennes tvivel om mänskligheten som blixtrade genom ih: s trötta ögon. Flera turister, till synes från en av de många konferenser som Nice kommunfullmäktige regelbundet värdar, samlades runt stolen.
  
  
  När han gjorde sin väg genom dem, han satt in sitt pass och en fem-franc bit på disken. Myntet var tillräckligt för en entrébiljett för en kväll. Femton francs för en vecka, trettio en månad, sextio en säsong. Allt jag fick göra inne, dess gjort en stor gissa här. Jag satsa det på tur själv, satsar på att under en kväll jag skulle vinna vad Hawk har sänt mig.
  
  
  En av de andra skeptiska-söker män öppnade mitt pass säger Nicholas Anderson", stirrade på bilden, och sedan granskade mitt ansikte.
  
  
  Jag har fyllt i formuläret medan han kollade i mitt pass i arkivet i hörnet bakom honom. Nöjd, han skrev mitt namn på en gul casino kort med två rödbruna ränder på sidan och gled det över till mig.
  
  
  De två säkerhetsvakter vid ingången till Les Salons de la Mer och nickade till mig när jag närmade mig henne.
  
  
  Hon stod på toppen av tre marmor trappan som leder upp till en generös hall, ett rum på olika nivåer, bred och lång som en fotbollsplan, helt täckt i rött. Mittemot mig, scarlet gardiner inramade fönster med havsutsikt. På en liten balkong utanför, badar i månsken och en våt våren bris, par satt att dricka drinkar och prata över buller från trafiken. Det fanns bord mellan mig och balkonger till vänster och höger. Roulette, craps, baccarat, blackjack, écarté, trente et quarante . I det mjuka skenet av blod-röda skärmar, silver kugghjulen snurrade, kort viskade mot grönt tyg, tärningar skramlade och chips flöt i en kontinuerlig cykel av förluster och vinster.
  
  
  Han gick snabbt över rummet, stannar vid en av de två restaurangerna för en drink. Det fanns inte så många människor i början av säsongen. Flera bord var stängt. Från tid till en röst skulle säga kraftigt över din, "Rien ne va plus" och så skulle hon höra att kryssa av en kula mot väggarna av ett roulette hjul.
  
  
  Det var något speciellt med publiken. Amerikanerna trångt runt blackjack och craps bord . Baccarat gruppen bestod huvudsakligen genom Britter och seniorer, och den internationella scenen var centrerad runt roulette bord. Det var några överallt japaner i blå kostymer, vita skjortor, och riktiga band, två Araber, en handfull av Grekerna, några Skandinaver, en Spanjor, Tyskar, Engelsmän och Amerikaner.
  
  
  Sitter på trästolar, spänd äldre kvinnor beväpnade med penna män böjda över ark papper, så att utforma strikta system som D ' Alembert och Upphävande .
  
  
  Han stod bakom en av de äldre kvinnorna vid bordet närmast ingången. Det jag hade ett synfält som gjorde det omöjligt för någon att komma in genom huvudingången utan att det märks.
  
  
  Jag gav varje croupier två hundra och femtio francs. "Fem i marker," emu berättade för henne. Räkningarna har inte försvunnit i och utflyktsdisk säkra genom en girig slot med en mässing-pip. Runt en skattkista av färgade symboliska mynt av olika valörer, femtio gul diskar gled mot mig. Han lät dem regna ner i hans jacka.
  
  
  För ett tag, han tillät sig själv att somna till klang av satsningar, mullret av hjulet, ritual gråter av croupier blandas i en oändlig rytm:
  
  
  - Skepp . Rodna. Kränkning. Faites fox jeux. Rien är inte ett stort plus. Koriander. noir. Kränkning. Faites vous-jeux. Rien är inte ett stort plus. Skruv-krok. Rodna. ett par.'
  
  
  Varje gång dörren öppnades, såg han upp förhoppningsvis, men förgäves.
  
  
  Han nådde i en minut och började med att placera insatser. Ibland stolen tog mina chips, ibland gav bort dem. Mina tankar var bara hälften på hjulet. Dess spelat på högre nivåer.
  
  
  En och en halv timma passerat. Uttråkad, jag bytte för att satsa på enskilda nummer. Det är bara att sätta beloppet bokstavligen i Nike Carter, tog upp till tio — och förlorade. Den är enkel att sätta beloppet bokstavligen i Nicholas Anderson, satsa på sexton och förlora igen. Det är bara att sätta bokstäverna av David Hawk, satsning på nio och förlorade. Antalet som slutade bokstavligen i Nicole och sätta igen vid tio.
  
  
  Min chip var först i numret på den gröna blad, chansen var 37 till 1. Dealern flyttade hans handled och den enorma hjulet började snurra motsols. I elfenben bollen studsade in ratten medurs, mot flödet av ebenholts, som en meteor på natthimlen. 'Rien ne va plus,' croupier skällde. Hjulet bromsas. Bollen föll ut från under kanten, studsade över skott, långsammare, studsade en gång, två gånger, och föll i box nummer tio. Den rake som drivit en bunt gula marker och en rosa hundra franc bit mot mig.
  
  
  Ih plockas det upp, kastade en del gula kort till dealern som satsat, och böjde sig ner för att samla in resten.
  
  
  När jag tittade upp igen, hon var det, candid mitt emot mig, på andra sidan av stolen. Det var spännande. Hennes honung-blont hår, drog sig tillbaka från hennes solbrända ansikte och bundna med ett ljusgrönt band, visade höga kindben, som stöds av en skönhet som tiden inte kan spåra. En tunn vit klänning med en lågt skuren i halsen för att visa upp fullheten av hennes fulla bröst hängde från hennes välbyggd kropp. Han såg att det var inget som hindrar hennes hårda bröstvårtor från att trycka mot den svala, mjuka tyg.
  
  
  Hon nått i väskan och drog ut en hundra franc not. "Fem marker," sade hon till återförsäljaren.
  
  
  Han skickligt insvept bill runt en trä-disk och tappade det till den omättliga arch ' s koppar ränna. Hon stoppade sin väska under armen och använde båda händerna för att krama marker som ett barn kramade ett berg av cookies. Gesten var så oskyldig som jag var tvungen att le. I det ögonblicket, hon tittade upp och stirrade på mig hela stolen, hennes ögon lyser likt brinnande smaragder. Då såg hon ner igen, på kindben dem i förvirring, och fortsatte att stirra på stolen. Hennes ansiktsuttryck blev allvarlig, dyster. Att nå ut mellan sittande spelare, hon höll ut runt hennes gula marker för en sju. Hon är förlorad, hon satte på sexton år, och hon har förlorat. Hon satsade pengar på sjutton-och förlorade. Hon satsade pengar nitton och förlorade. Hon satsade pengar på tjugo-sex och förlorade. Hon är på trettio-tre och förlorat.
  
  
  Tio gånger i rad, hon satsar på samma nummer, den värsta odds på bordet, och förlorade tio gånger i rad. Nu är hennes andning blev snabbare, och hennes bröst flyttas upp och ner i spänning, tömma den tunna tyget i hennes klänning. Hennes rosa-lackerad händer darrade när de grep henne att smälta skatt, och efter två omgångar till, hon kunde hålla det som var kvar i ena handen.
  
  
  Dess trodde aldrig att hon spelar för skojs skull. Ett tunt lager av is glittrade på botten av hennes hals, och en gång när hjulet vände, hon bet sig i läppen. Henne, såg hur fingrarna på sin högra hand drog ut en annan återställa sträng över den krympande lager i hennes vänstra hand.
  
  
  Hon såg på honom. Ee läppar att sätta mute ord. "Gärna," sade hon. 'Tack.'
  
  
  Hon sätter som nummer nio marker framför henne. Ritualen upprepades: hjulet vände sig moturs, hall vände i den andra riktningen; i det ögonblick då bollen föll, det var ett rop: "Rien ne va plus" och en tystnad som spelarna väntade.
  
  
  Även om jag var döv, allt jag behövde göra var att leta hej i ögat för att se resultatet. Två tårar vällde upp från under hennes ögonlock, balansera det med att rulla ner för hennes kinder. Henne, såg hennes kropp spänd. Hon svalde hårt, och hennes tårar slutat.
  
  
  Hon såg ner på sin hand. Sex marker kvar. Hennes långa bruna arm virad runt dem och placerade den i nummer tjugofyra. Den här gången, hon slöt ögonen som hjulet roteras. Resultatet var inte bättre. På mindre än tio minuter, Nä bara hade två marker kvar. Hennes upprördhet hade inte avtagit, men nu är hon verkade nästan avgick till hennes olycka. Hon tvekade inte. Hon sätter antalet tretton marker framför henne.
  
  
  "Happy", kallade han från över stolen.
  
  
  Hon tittade på mig och försökte att le. Men hon kunde inte stoppa hennes haka och läppar darrade, och hennes ögon var blanka med stockrosor. Hon slöt ögonen igen, undvek min blick.
  
  
  Hennes ögon fortsatte att stirra på Nä. En dörr öppnas i bakgrunden ovan. En man kom in. Han såg ut som den stora killen som har samlat in uppgifter om henne.
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  Han bara stod där för en sekund innan ego skarpa ögon spårat honom ytterligare. Och sedan ego ' s super-söta svarta spetsiga balett tofflor clattered ner för trapporna till röda mattan. Hon var redan kommande runt stolen för henne.
  
  
  Med vänliga hälsningar bakom hennes leende med grym glädje som plisserade Schrammel ego på kinden, han höjde sin hand och sjönk hans knubbiga fingrar i kött av hennes högra arm, strax ovanför armbågen. Han viskade något i hennes öra.
  
  
  Hon styva, hennes ansikte stel av skräck. Bestämd men försiktig, rädd för att orsaka problem, hon försökte bryta sig ut runt ego av ständiga undanflykter. Hennes solbrända hud visade vita fläckar från grov trycket av ego trick.
  
  
  Hon närmade sig henne från andra sidan, all godhet och oskuld.
  
  
  "Ah, du är där," ekade det. — Jag började tro att jag hade förlorat dig. Om du är trött på roulette, vad sägs om en drink?
  
  
  I den tystnad som följde han hörde dealern säger "Ett". Hon förlorade igen.
  
  
  När den billiga parfym slog honom som en avloppsledning stank, och hans black silk passar glinted i den mjuka casino ljus, Pollard Willow nått ner och gav mig alla sina mentala krafter. Trots parfym, trots sin kostym, han kommer alltid att ha utseendet av en man som har tillbringat större delen av sitt liv i tavernor där flyger springer över pajer.
  
  
  "Vem fan är du, skräddare?" — Vad är det? " frågade han i en viskning. Det var ett gott tecken. Han kommer inte att ställa till en scen.
  
  
  "Kanske, herr. Smith? haft min reumatism.
  
  
  Han sa, "Va?"
  
  
  Hon ville inte titta på honom. "Tja, vad sägs om en drink?" Hennes far sade. — Du ser ut som du kommer att behöva några fräschas upp."
  
  
  "Ja," sade hon. "Ja, tack. Klart att jag kan.
  
  
  "Jo, det är bra, då", sade jag. "Ska vi gå?"
  
  
  "Den här damen har en anställning på annat håll," sade han.
  
  
  "Du säger", sade jag. "Men jag är förvånad att hon inte vågade berätta för mig."
  
  
  "Lyssna, grabben", sade han. "Ta min goda råd och få ut av här. Inte sticka näsan i något som inte berör dig.
  
  
  "Ja, men det som oroar mig", sade jag. — Du hörde den unga damen. Hon vill ha en drink med mig."
  
  
  Ego ansikte blev röd. "Gör inte mig fråga dig för många gånger," sade han.
  
  
  Ego ruka nonchalant drog tillbaka sin jacka, medvetet visar mig vad som var gömd i hans bälte, och även visar mig att han hade mer mod än sunt förnuft och att säkerheten på Palais de la Mediterranee var inte lika säker som han trodde. Att döma av att han dolly sekunder att jag såg detta vapen, det tycktes mig som om han backas upp sin drivlina med en Mexikansk Trejo .22, Modell 1. Mexiko får inte vara känd för sina vapen industrin, men några skönheter som kommer från att det är så fredlig som en pyroman på ett pulver fartyget. Modell 1 är en smutsig och mycket ovanliga vapen. Det har en väljare i det övre vänstra hörnet av butiken. När du vänder egot och pull the trigger, gun bränder åtta skott i en automatisk brista.
  
  
  Flickan kippar efter andan. "Var inte en idiot, Guido," sade hon.
  
  
  "Jag tror inte att du använder ego," Emu berättade för henne.
  
  
  — Jag skulle inte riskera det.
  
  
  "Jag hoppades att du skulle säga", sade jag.
  
  
  Han tog försiktigt hennes hand, och tillsammans gick vi till dörren. Bakom oss, Guido muttrade en förbannelse.
  
  
  Egot, sinnet, eller vad var dolda bakom att Neandertalare pannan, var tvungen att gå igenom en hel del kamp för att komma fram till en slutsats eller för att komma ihåg vad någon hade sagt att det ska göra. Att han inte slog mig som typ att bli ett geni i självständigt tänkande.
  
  
  Samtidigt är chansen att han skulle öppna eld minskade med varje tum som vi sätter mellan oss. Guido har utbildats för att handla, inte tänka, och om han får ner direkt för att tänka igenom saker och ting, vi kommer att ha gott om tid att gå till Paris.
  
  
  Samtidigt som hennes spända kropp ur raden av eld, vi skyndade till dörren. Guido hade mer mod än sunt förnuft, men varje sekund bekräftade min tro på att han var programmerad för att undvika spännande scener.
  
  
  Det var bara ett par sekunder innan vi nådde toppen av trapporna, men det känns alltid längre, när en av de kurir-nöjda kunder är slipning något i deras huvuden.
  
  
  Passerar genom dörren, vi gick genom hallen till vänster vinge av trappan, som sänkte sig genom två bågar till ingången av F Palace .
  
  
  En stund senare, Shaggy röst hört henne på andra sidan av trappan, och när jag tittade ut på andra sidan, såg jag Guido kör ner, nästan precis bredvid oss. Egots ögon var full av ilska under hans stängt bryn.
  
  
  Han var bara två eller tre steg när vi rusade ut genom ytterdörren i Slottet på en kylig natt. Nöje asylsökande kom fortfarande, men i mindre antal. När jag tittade tillbaka, en svart Citroën och en vit Mercedes gled förbi ingången. När vi passerade den mimmo staty av Lady Fortuna, jag såg Guido stående orörlig, en fyllig siluett mot casino lampor, höja näven och viftade med det.
  
  
  "Kör," jag berättade för sin flickvän.
  
  
  "Ja," sade hon. "Jag känner henne."
  
  
  Vi sprang längs med Promenade des Anglais. En lätt dimma som drivit inre tycktes täcka sträng av belysningen vid infarten till Angel Cove som en mjuk trasa. Tre-färgade vimplar hängde okontrollerbart längs stolparna i den tunga luften, som var tänkt att ge vägen en festlig look. Trafiken lugnat ner sig, de enstaka bruset av en motor bryta tystnaden.
  
  
  En främmande, ondskefulla luften hängde över stranden, en känsla av fuktig förruttna som växer i mörkret, en strimma av sann glädje på dagen och kvällen, nu skingras genom krypande natt.
  
  
  I tystnad, vi skyndade genom de saint och skugga. Westminster Hotel terrass balanserar med gula lampor, och gult ljus fladdrade på tabellerna utanför, där äldre gästerna kröp mot den fuktiga, dricker kaffe och slåss omfamning av en ensam vault. De kunde se den fallfärdiga Pratt Villa, livlös bakom en skärm av palmer och väderbitna fönsterluckor.
  
  
  Hennes, såg sig omkring. Guido var borta. Fortfarande, jag hade känslan av att vi var bevakad. Vi passerade West End Hotel och Massena Museum , där strålkastare som spelas mellan palmer bakom iron gate. Vidare, kupolen på Hotellet Negresco skymtade som en plump kvinnas bröst mot den månbelysta himlen.
  
  
  Han stannade upp och vände henne att möta honom . Hennes ansikte var spolas med spänning, och hennes ögon var mousserande. Hennes kropp tagit över mig för en stund.
  
  
  "Tack," sade hon andlöst. "Tack, sir...'
  
  
  "Anderson", sade jag. "Nicholas Anderson".
  
  
  "Jo, tack, Mr Anderson.
  
  
  "Du har inte tackade mig ändå," sade jag. — Jag är inte säker på att du är ute i skogen ännu." Jag tror inte att din vän Guido var nöjd med vad som hände på casino.
  
  
  "Nej, — sade hon. "Absolut inte. Det kommer att bli mer svårigheter. Mycket mer problem.
  
  
  "Säg mig", sade jag. "Ditt namn är Nicole Gör?"
  
  
  Hon såg mig i ögonen för länge. Den vackra ansikte, som på något sätt blandas oskuld med löfte om raffinerade passion, som nu såg desperat.
  
  
  "Många människor tror att," sade hon. "Minst en person som är säker."
  
  
  Det var reumatism som inte löser något, men innan hon kunde säga mer, utseende av hopplöshet försvann från hennes ansikte. Hon spänt hennes huvud skälmskt. "Mr Anderson," sade hon. — Jag antar att du vill ge mig en drink." Är det en bättre tid än nu?
  
  
  Den Negresco Bar är nästan utrotade. Det enorma rummet var som en mörk grotta, med en svagt rosa ljus valt att smickra den gamla kvinnor bleka hud.
  
  
  Vi satt sida vid sida på en blå bänk på en runda i marmor toppad tabell som vilade på en konstgjord leopard skin.
  
  
  Jag kände hennes bräckliga skönhet igen, värmen av hennes fasta lår bredvid mitt på den blå bänken, kurvan av hennes bröst, den klassiska formen av hennes ansikte, rikedomen av hennes gyllenbruna hår ... emerald spänning i hennes ögon.
  
  
  En servitör i vit jacka simmade upp till oss med den studerade förnedring av ett hotell som tenderar att tillgodose ytterligheter av smak.
  
  
  "Vad vill du ha att dricka?'Jag frågade hans flickvän.
  
  
  Hon skrattade slugt, som en tonåring som släppts lös på Willie i en coffee shop.
  
  
  "Ah", sade hon. — Jag har verkligen inte tänkt på det. Jag måste erkänna att jag är inte precis en kännare av sprit, men en dag slog det henne att dricka en hel cocktail lista.
  
  
  Servitören blandas hans fötter, som uttrycker en lugn blandning av oro och oändliga förkastande av trevligt prat. Jag var frestad att erbjuda Em ett drama school stipendium.
  
  
  Flickans hand grävde mellan två tefat av oliver och kex för att plocka upp ett vykort.
  
  
  "Jag ska prova det här," sade hon.
  
  
  Kortet löd: "Royal Negresco 14 F".
  
  
  Det var en sammansättning av po Kirsch, hallon sirap, apelsin juice och Moët champagne. Det är bara att läsa detta gjorde min mage bränna med uppror.
  
  
  "Nej, jag tror inte att du är en expert," hennes man sagt.
  
  
  Jag sa till servitören, " En Royal Negresco." Och scotch on the rocks. Han bugade sig och gick.
  
  
  Det är svårt att gömma sig i Barra Negresco. I själva verket är det en bra avslutning på den militära město att vara mycket synlig, så det har varit ett nöje att vara där. Det var också anledningen till att jag kom hit efter att vi lämnade casino. Vilket i sin tur gjorde mig mycket lycklig att flickan valde denna plats för att ta en drink. Vid denna punkt i strid, hans plan var inte att gå under jord. Hennes strävan är att lära sig mer om flickan, mer om Guido, och mer, mycket mer om mannen som skickade detta grottman till F Palace. Och hon blev ombedd att ta reda på, men samtidigt se till att ingen letade efter mig.
  
  
  Så långt, illerns kvällen har varit välsignad. En tjej hittade den. Detta spel slutade väl. Guido hittade mig. Och om han hade rätt, den osynlige mannen Stahl skulle ha sett våra förhastade fly till Negresco . Och sedan på kvällen var inte bara välsignade, men knappt hade börjat.
  
  
  "Madame, kyparen sa. Böja vid midjan, placerade han sin drink på en runda papper servett med bokstaven "Imperial H", och orden "Negresco" och "Fin" i tre blå ringar.
  
  
  "Monsieur."
  
  
  Han vände sig till flickan och höjde sitt glas. "Lyckligtvis", sade jag.
  
  
  Hon tittade på mig över kanten på hennes glas. Den busiga och roade blick försvann runt hennes ögon. Jag såg hennes tårar igen.
  
  
  "Nej, jag sa till henne. — Jag tar det att det inte var en sådan glad kvällen för dig."
  
  
  "Nej, — sade hon. "Naturligtvis inte." Hennes röst var svag och desperat.
  
  
  "Om du får ursäkta min oförskämd kommentar," sade jag, " du vet lika mycket om roulette som du gör om sprit, med tanke på ditt spel nä."
  
  
  "Jag vet," sade hon.
  
  
  "Människor gör alltid", sade jag. "De flesta människor går dit för att ha kul, men du uppenbarligen gav intryck av någon som gjorde mer allvarliga saker."
  
  
  Hon skakade på huvudet. Även i svagt ljus, hennes hår glittrade . "Nej, Mr Anderson..."
  
  
  "Jag tycker att du ska ringa mig Nick", sade jag. "Okej," sade hon. 'Smeknamn.'
  
  
  "Det är bättre", sade jag.
  
  
  "Nej, hon var inte i kasinot för att ha roligt."
  
  
  "Du har förlorat nittio-fem francs", sade jag.
  
  
  "Du betala en hel del uppmärksamhet till mig", sade hon. "Tja,"sa jag," jag är ensam i Nice, och du var svårt att missa."
  
  
  Hon log en kort stund. 'Henne, jag antar att..."
  
  
  Hon kom in i sin lilla väska. Hon såg en vit näsduk, pass, läppstift, och den sista gula chip. Hon tog ut hennes ego och med ett lätt klick, hon landade på en bänkskiva i marmor. "Fem francs", viskade hon.
  
  
  "Det är alla de pengar du har, är det inte?"
  
  
  "Ja. Är det också så lätt att se?
  
  
  "Jag är rädd för det."
  
  
  "Det är inte riktigt fem francs," sade hon. "Det är en bit plast."
  
  
  Frågade jag henne. "Varför inte vinna på detta casino betyder så mycket för dig?"
  
  
  För andra gången den kvällen, hennes ögon sökte mitt ansikte.
  
  
  "Du ser inte de fattiga", sade jag, " du ser inte hungrig." Det ser inte ut som att du behöver Svenskar och husrum. Jag fick inte intrycket av att du försöker att vinna en semester eller en smycken butik. Girighet är också uteslutet.
  
  
  - nej.
  
  
  "Men du spelade för att vinna en massa pengar. Det var viktigt för dig.
  
  
  "Ja," sade hon. Ono ' s röst.
  
  
  "Jag tror att hon vill veta varför."
  
  
  Hon studerade mitt ansikte igen med den intelligenta gröna ögon, nu som kalla och djupa som havet.
  
  
  "Vad ser du?'
  
  
  "Fara", sade hon. "Svårigheter".
  
  
  "Du kan lita på mig", sade jag.
  
  
  "Ja," sade hon. — Jag tror det också.
  
  
  "Dessutom", sa jag," med bara en fem — franc kasta rad, har du inte mycket val."
  
  
  I hennes fuktiga, varma läppar skildes från henne, även vita tänder i ett ofrivilligt leende. "Men om hans fru inte lita på dig, hon skulle ha kvar", sade hon. "Då skulle jag har försökt att hitta någon annanstans."
  
  
  — Är det så viktigt?"
  
  
  Hon plockade upp sitt glas och tog en drink.
  
  
  "Vill du ha lite mer?"
  
  
  "Jag är inte van att dricka", sade hon. "Men jag tror jag vill ha ett annat glas. Jag vet inte om jag vill att hon ska vara full för att glömma eller fira. Ja, Nick, en annan.
  
  
  Servitören kallade henne över, och vi väntade i tystnad medan han förde oss till en annan Royal Negresco.
  
  
  Hon tog en klunk, och när hon är klar, hon verkade ha kommit till ett beslut. "Ja," sade hon. "Jag litar på dig. Jag hoppas att du är på toppen av killarna som hjälper. Det är inte riktigt för mig, inte bara för den tjejen du träffade i ett kasino.
  
  
  "Jag vet", sa jag lugnande till henne.
  
  
  "Detta går långt utöver dig och mig. Ja, jag måste vinna en hel del pengar, och det snabbt. Du såg det. Jag behöver detta för att anlita någon.
  
  
  Hennes ögonbryn steg i outtalade frågan.
  
  
  "Någon väldigt speciell," fortsatte hon. "Jag vet inte ens hur mycket det kostar. Vet du, Nick? Vet du hur mycket det kostar att hyra en lönnmördare?
  
  
  Han sträckte sig fram och plockade upp en gul chip från stolen. "Fem francs", sade jag.
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  För ett ögonblick förändrade hennes uttryck av förvåning. Då vänder ett förvirrat ansikte till mig, hon lutade sig mot mig. Henne såg jag hennes ögon, nu upplyst av den berömda emerald eld, hennes läppar skildes åt, kommer närmare mig.
  
  
  I nästa stund, hon stressade. Hennes ansikte förvandlades ashen. Hennes ögon var fast bakom mig, på sidan dörren av Negresco bar.
  
  
  Henne, vände runt. Guido var den första att se henne, flinade lite. Då såg han en kantig, senig Kinesisk man, hans lång, smal kropp höljd i svart från topp till tå. Och mellan dem, bland dessa ego-drivna anställda, är den ohyggliga varelse jag vet som Dr. White. Lothar Inuris. Nu ego såg henne för första gången, han kämpade för att kontrollera ilska som kom över honom när han såg flickan redo att trycka sina läppar mot mina. Han återfick sitt uttryck och drog hans ego i en vik förbindlig hjärtlighet. Detta uttryck gick bra med ego outfit: en välsittande blå kavaj, grå byxor, en skjorta som ofta utropade sig en av de senaste skapelser av Turnull & Asser i Jeremin Street i London, en sidenscarf och balett tofflor från Gucci.
  
  
  Men för all den omsorg och kostnader som hade gått in i hans kläder, Dr Inuris hade ett intellekt förslavade av en pervers och kraftfull enhet.
  
  
  Ego ögon, ebony pärlor som var slavar till ego förmåga att dölja sina verkliga avsikter, var ligger på en liten, klotformiga huvud toppad med tjockt svart hår slicked tillbaka från en smal panna. Målet i sig, med sin tunna lila läppar och smala näsborrar i sin stora näsa, var i skuggan av lång och bred överkropp. Men det är inte en kvardröjande inslag av styrka, men bara tanken på en mildhet rotade i perpetual-self-indulgence. Hans händer var extraordinära. Långa palmer, onormalt långa, spetsiga fingrar, korta naglar. Det händer av en kirurg eller strangler. Den släta, skägglös ansikte och konstigt, sjuklig-blek hud gav intrycket att den glandular balans hade blivit störda, första korrumperande kropp och tvingar sinnet att tjäna onaturliga tvångstankar. Han såg ut som en man som tar nöje i att såra någon och underkuva andra till hans bisarra perversioner som styr honom. Han andades ilsket. Han såg att egot halsduk hade lossnat lite, avslöjar en dubbel rad av vårtor som omfattas ego tunna, spetsiga hals som en grotesk krage runt sin rynkiga ögon.
  
  
  Andra som emu korsade min väg. Ih gemensamt i en anda av självförtroende för att framgångsrikt åstadkomma otänkbara saker och en tro på sin egen genius, som också övertygad om ih av en ogenomtränglig immunitet mot vedergällning. Innan han ännu talade, han var redan känd som Dr Lothar Inuris, som redan är en man vars natur är tillåtna ingenting annat än lögner.
  
  
  Han log och bugade sig. Han tog upp en av hans smidiga armar i en tveksam honnör och gick över till mig. Hennes far ställde sig upp för att hälsa på honom.
  
  
  "Ah", sade han. "Ett ögonblick, jag trodde att vi hade förlorat dig. Och det skulle vara mycket tråkigt. Men jag är ledsen. Förlåt min brist på hyfs. Jag har ännu inte presentera mig själv. Låt mig." Till sin läkare. Lothar Inuris.
  
  
  Det var ingen styrka i handen höll han ut till mig. Emu kallats henne med allt gott han kunde uppbåda. "Trevligt att träffa dig, Läkare," sade jag. "Jag, Nicholas Anderson."
  
  
  "American, hennes, antar jag," sade han.
  
  
  "Ja," sade jag.
  
  
  "Kära Zhirinovsky människor", sade han. "Europa har er att tacka för mycket."
  
  
  "Tack för att du säger att, Läkare," sade jag. "På annat sätt, från vad jag har läst, vi är inte alltid välkommen här."
  
  
  "Ja," sade han. "Det finns de som har glömt, men inte runt ih nummer. För de som glömmer, den bästa inställningen är tolerans."
  
  
  "Jo, Doktorn, kan jag få dig något att dricka?"
  
  
  Han skakade på huvudet tyvärr. — Jag uppskattar din generositet, Mr Anderson, men jag är rädd att jag kommer att minska." Anledningen till att hon är här är inte sekulära, men rent professionella."
  
  
  Han klev mellan honom och flickan som fortfarande studerar vid bordet. Han lutar huvudet i hennes riktning, att sänka sina redan mjuk, kultiverad röst ytterligare.
  
  
  Det var en röst som spricker med insinuationer. Och det var detta mycket andra röst som var avsedda att imponera på lyssnaren. Inuris " överlägsen intelligens, ego-oöverträffad förmåga, hans bästa avsikter uppriktighet, och, om allt detta inte är nog, faran av att håna en människa vars två kamrater kan anses klara av att använda våld.
  
  
  "Om du är bekant med Europa, Mr Anderson," sade han, " och särskilt med Sydamerika, kanske du vet att titeln av läkare används helt fritt. Men i mitt fall, det är en titel som intjänats och som förvärvats efter många år av hård träning. Hennes M. D., Mr Anderson, är specialist i kirurgi som handlar i viss mån med de mekaniska konsterna. Att erkänna detta, och med avsikt att ignorera intelligens öka, försökte han att få ytterligare specialiteter. Hon har också en psykiater, med en praktik som handlar om" — han stirrade på henne - " med de svåraste fallen.
  
  
  Hon hör till dem, att det skulle vara okej att röra upp egot, med din glädje. "Så du är master?"
  
  
  Han belönades med en rysning som gick genom hans kropp. "Ja," sade han, försöker att skratta. "Jag antar att det är vad de kallar oss i Amerika." En mycket intressant och primitiva sikt. Men jag får inte bli distraherad. När jag var på väg att säga, denna unga dam var en av mina patienter.
  
  
  Hennes röst sjönk till en chockad förtroende. "Menar du att hon är sjuk, Doktorn?"
  
  
  Dr. Inuris försökte sitt bästa för att vara tolerant, men jag kunde se att jag försökte mitt bästa för att vara patient. "Ja, det är en ganska allmän term för att uttrycka det på det sättet. Professionellt, allt är mycket mer komplicerat. Men låt oss bara säga, utan att störa relationen mellan läkare och patient, och utan att gå in på tekniska beskrivningar, att den unga damen är som lider av en allvarlig emotionell störning."
  
  
  "Jag förstår," sade jag. — Du kan ha lurat mig. Och du hoppas det,sa han till sig själv.
  
  
  "Inte alla känslomässiga sjukdomar manifestera sig på ett sätt som ih kan lätt kännas igen av icke-specialister precis som du."
  
  
  "Jag tror inte", sade jag.
  
  
  Dr. Inuris log mot mig. "Jag är glad att du har ett så brett outlook, Mr Anderson," sade han. "Guido gjorde det klart för mig att ditt beteende mot honom på kasinot, var, hur ska jag uttrycka det, något krigförande."
  
  
  "Ja," sade jag. — Men å andra sidan, denna gentleman av din var inte exakt vad du skulle kalla vänligt med denna unga dam." Jag menar, han skada henne, och hon verkar inte särskilt angelägna om själviskhet.
  
  
  -"Jag måste be om din förlåtelse igen," Dr. Inuris sade när han talade till mig med en hycklande, strålande leende. "Då och då Guido blir för hårt. Och hon, jag antar att han var rädd för min ilska. Du ser, jag kör inte en vanlig klinik. Den unga damen har fått i uppdrag att min hand i en villa inte långt härifrån, och i detta skede av hennes behandling, är det inte lämpligt att utsätta henne för vad du och jag anser att normal avkastning för samhället.
  
  
  "Förra veckan", fortsatte han, " hej, lyckats lämna villan för en obehörig resa till kasinot. Guido är inte en professionell sjuksköterska, och det kanske är därför du bör räkna med misstag från hans sida. Ändå, den flickan tillfälligt försvinnande gjorde mig mycket arg med Guido, och han högtidligt lovat mig att flickan inte längre skulle gäcka hans eskort. Fortfarande, hej, som lyckats upprepa det ikväll.
  
  
  Så det är förståeligt, är det inte, att Guido är, hur ska jag uttrycka det, snarare otålig med henne? Och, " sade läkaren. Inuris sade rakt ut: "Det är också uppenbart att, som en Amerikansk gentleman, du är ett ädelt, ingrep för att skydda henne från något som var helt oacceptabelt beteende för dig."
  
  
  "Tja, Läkare," sade jag, " jag förstod inte att det var så mycket bakom det. Jag tänkte bara din tjänare var upp till något."
  
  
  "Skenet bedrar", sade han.
  
  
  "Ja, det gjorde jag," jag har kommit överens. "Skräddarsy ta henne, jag trodde aldrig att hon var sjuk."
  
  
  Dr. Inuris klappade min hand lugnande. -"Ja, ja", sade han. "Det tar för mycket för dig att förstå saker utifrån en kort observation, även medicinsk vetenskap ibland blir förvirrad."
  
  
  "Jag ser", sade jag.
  
  
  — Och nu, Mr Anderson, du kommer att förstå när jag måste be dig att låta mig-och-er -".. min personal kommer att avsluta sin kväll med tjejen och ta henne tillbaka till vår villa. Jag vet inte hur många andra konversationer du har haft med hennes vän, men om du kan ge mig några välmenande råd, du kommer att vara klokt att titta på allt hon kunde ha sagt i ljuset av sin sjukdom. Ibland nä är frestad att säga saker som kan verka rimliga vid första anblicken, men tyvärr är de som orsakats av hennes sjukdom, som jag hoppas att jag kan bota."
  
  
  Hennes, nickade instämmande. — Jag hoppas verkligen att du kan bota henne, Läkare. Det verkar synd att en söt tjej som henne..."
  
  
  "Jag har gott hopp," Dr. Inouris sagt. "Men behandlingstiden är benägna att vara ganska lång."
  
  
  "Synd", sa jag.
  
  
  "Ja," sa han, med en antydan av otålighet. — Men nu har vi verkligen måste gå." Det var ett nöje att träffa dig, Mr Anderson. Riktigt nice. Han knäppte med fingrarna, och Guido flyttade, redo för action.
  
  
  Jag behöver inte det. Flickan fick upp, stoppade hennes handväska under armen och gick över till dem. Läkaren log glatt mot henne.
  
  
  Med ett uttryck för okuvliga äckel, hon passerade läkare och Guido mimmo till den roterande dörren, genom vilken de hade kommit in. En lång, kantig Kinesisk man blockerade Ey väg, men när hon närmade sig honom, han klev åt sidan för att öppna dörren för henne och följt henne. Guido följde henne .1
  
  
  "Jag är ledsen att störa dig," Dr. Inuris sa till mig.
  
  
  "Vad synd", sa jag. "En så söt flicka..."
  
  
  "Försök att glömma henne, min kära man," Dr. Inuris sa när han gick för att se Dag.
  
  
  "Jag kommer att visa dig", sade jag.
  
  
  "Ingen behöver, kära andra," sade han i en inställsam röst. "Åh, — sade jag. — Jag skulle verkligen vilja det."
  
  
  Läkarens ansikte mörknade. "Som du önskar.'
  
  
  Hon följde honom i dag. Den vita Mercedes som stod parkerad vid trottoarkanten. Jag tolkade det som att den bil jag hade sett att komma ut ur casino. Flickan, Guido, och Chinaman stod i närheten.
  
  
  Läkaren klappade händerna. Han sade, " Vad väntar vi på?"
  
  
  Den Kinesiska mannen öppnade bakdörren, då klev fram och fick bakom ratten.
  
  
  Med en blixt av hennes långa, prålig ben, flickan gled in i baksätet. Jag märkte att hon var klädd i balett pumpar med höga klackar. Dessa dagar, har kvinnor sällan bära medicinska ih, men ingen sko har någonsin prytt en kvinnas fot så väl. Du såg ih för några år sedan, när Nicole Kara fortfarande var vid liv.
  
  
  Dr. Inuris gled inne. Guido stängde dörren och satte sig ner bredvid Chinaman. Motorn var redan igång, och bilen gled bort från trottoaren.
  
  
  Henne, titta på dem bilresa bort som han memorerade registreringsskylt. Mercedes sladdade till ett stopp i hörnet. Genom bakre fönstret, jag såg läkaren höja sin hand till hennes vackra ansikte.
  
  
  Sedan har jag ändrat mig. Den stora handen avslappnad som en stor spindel. Efter en stund, bara tummen och pekfingret och var sticker ut runt handen.
  
  
  Som ghost bilen svängde om hörnet, läkare. Inuris mycket långsamt sträckte ut sin hand, försiktigt och med ett leende av intensiv njutning, och satte sina fingrar i flickans luftstrupen och började pressa den.
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  -
  
  
  Sedan vände han sig om och gick tillbaka till baren. Om Mycket Mer. Inuris innebar en snabb död, skulle han ha låtit Guido göra det. Kanske läkaren tyckte en långsam död, han var säker på det. Men om han kunde göra det, skulle han välja en mycket mer bekväm plats än i baksätet på en bil.
  
  
  Hon fördes tillbaka till sin stol, under den kritiska blicken av servitören, som såg något lättad när han kom tillbaka från min lilla promenad utanför med Dr Inuris och hans skrämmande litet gäng. Jag hade inte smickra mig själv att servitören var orolig för min säkerhet eller bevis. Hennes misstänkta egots verkliga intresse i mig, förutsatt att jag var frisk nog för att kunna betala min räkning, för att se om, som många turister, jag kanske inte vet att spetsen som ingår i propositionen, och därför betalar emu dubbel.
  
  
  Jag gjorde en gest i luften, och han skyndade till bordet, försiktigt sänka sina ögon för att driva marmor bill mot mig. Som jag spårade vägen för min hand är ego, mina ögon föll på handstilen. Det var på ett papper stå, förvrängd av den stam av glas runt som flickan hade druckit.
  
  
  Han plockade fram glas och tog papper. Medan den Andra. Inuris och henne var att ljuga för varandra, hon var väldigt upptagen med något.
  
  
  Hon skrev sitt meddelande med en brynpenna. "Villa Narcissa," sade han, " Cap Ferrat. Hjälp mig, Kostya av Gud. "Det var inte signerad, och jag insåg att illern fortfarande inte visste vem hon var.
  
  
  Men jag visste vad hon var: frisk, trots allt Dr Inuris hade sagt. Vacker, desperat, och är tillräckligt säker för att gå med olycksbådande läkare utan motstånd. Men hema hon var, och förblev ett mysterium.
  
  
  Det var ett mysterium att han var på väg att lösa båda ändarna av kvällen.
  
  
  Men jag måste agera snabbt. Han tittade på sin klocka. Till exempel, halv ett, och Dr. Inuris hade en stor fördel. Hon betalat räkningen, var inte tippat, men snarare att servitören är särskilt besvikelse, och lämnade Negresco via huvudentrén. Taxibilar väntade på passagerare. I Renault, på framsidan av kön, föraren, en fett-möter man låg med huvudet kastas tillbaka, snarkning tungt bakom ratten. När ego knackade honom på axeln, han omedelbart vaknade. Han tittade upp på mig, strålande med ett leende som alltid var en blandning av animaliskt självironi och intriger, den leende av en ex-soldat. "Monsieur", sade han, som om att locka till sig uppmärksamhet.
  
  
  Frågade jag henne. "Vet du Cap Ferrat?"
  
  
  "Naturligtvis," sade han.
  
  
  — Vet du Villa Narcissa ?"
  
  
  "Ja."
  
  
  — Kan du ta mig dit?"
  
  
  "Som ni vill, sir." Men jag är ledsen, det här är en märklig plats.
  
  
  "Verkligen?'Jag sade, att du rycker öppna den bakre dörren för egot Renault och få i. "Berätta för mig varför, men för nu, låt oss skynda."
  
  
  Bilen gled västerut längs strandpromenaden och svängde runt första hörnet.
  
  
  "Ingen bor där. Det är öde här, " sade han.
  
  
  — Har du varit där nyligen?"
  
  
  — Nej, jag kan inte säga det. Men ingen har bott där i år, Monsieur. Jag känner henne säkert. För några veckor sedan, kanske en månad sedan, var det förbi med mimmo nim på natten. Det är en sten vägg mellan villa och vägen, och en järngrind vid grinden. Henne, såg in i porten. Det var ingen fred. Du kan känna det när ingen är i huset. Denna villa var ett sådant hem.
  
  
  — Vet du vem den tillhör?"
  
  
  — Nej, sir, jag vet inte. Ägande här passerar från en ägare till en annan, och ibland förekomsten av en främling innebär helt enkelt att de två ges tillstånd att bo i deras villa."
  
  
  Renault var att plocka upp fart nu. Jag såg Beau Rivage Hotel försvinna bakom oss, och då vi förvandlas till en krök av vägen som sluttade sakta ner till hamnen med en väg som skär ut av stenar som förbises havet.
  
  
  "Det finns alltid nya ansikten i villor," föraren sa.
  
  
  "Passerar Mitten Guinea Cormiche? "Jag sade.
  
  
  "Ja sir."
  
  
  Nu var vi klättring, och staden Nice var bakom oss. Under mig, till min rätt, havet låg stilla under ett täcke av dimma.
  
  
  — Jag skulle uppskatta det", sade jag," om du inte skulle ta mig till grindarna till Villa Narcissa och låt mig få iväg en kilometer tidigare."
  
  
  "Fick det," föraren sa. Han var nog en bra soldat. Fett och smart, även då. Förstå vad det kommer att ge emu, om det förstår, och glömma resten. Först av allt, ta hand om dig själv och överleva. Överlevnaden var alltid den bästa reklamen för en soldat kan göra för sig själv.
  
  
  Han körde fort och smidigt, och njuter av den utmaning som en av de mest spännande vägar i världen. Vägen framför var öde, och han tände ett par gula lyktor för att bryta den ridå av dimma. Även om natten var lugn, hastigheten skapat en behaglig bris.
  
  
  "Här," sade han.
  
  
  Ett tecken läsning " St. Jean-Cap-Ferrat skymtade och blixtrade mimmo. På min högra sida, som beskrivs någonstans i ljus, Cap Ferrat låg som en tumme som sticker ut i havet. Renault motor gnällde som förare gled in låg växel, förbereda för nedstigning från mycket bra Corniche.
  
  
  — Vi ska vara det snart", sa han med en antydan av nöjen. — Är dina vänner väntar på dig?"
  
  
  Hon hade inget emot emu svara på. "Nej," sade jag, " jag är rädd inte.
  
  
  "Kanske är det vad du vill, också."
  
  
  Han lade en hand på ratten och kände under stolen med andra. När han drog ego tillbaka, han hade ett däck järn i hans hand. Han skrattade. — Kanske kan du använda det här?"
  
  
  "Kanske. Men jag ska göra utan det. Tack för din vänlighet.
  
  
  "Strunt samma", sade han. "Denna villa är en underlig plats. Jag försöker verkligen hårt. Mycket jobbig. Detta är inte ett hem där du känner dig bekväm och välkommen."
  
  
  "Jag har aldrig varit där", sade jag. "Men jag tror dig.
  
  
  "Jag ska stänga av den helige," sade han. "Detta kommer att hjälpa din night vision."
  
  
  Frågade jag henne. "Armén?
  
  
  "Främlingslegionen", sade han," blunda i några minuter. Jag ska berätta när vi kommer dit.
  
  
  Efter ett tag, bilen stannade. "Alla rätt", sade han.
  
  
  Han öppnade ögonen igen. Det var kolsvart runt omkring oss. Han gav föraren en bunt räkningar.
  
  
  "Lucky me", sade han.
  
  
  Dess ut, runt bilen.
  
  
  Föraren lutade sig ut. - Kilometer öppet. På den högra. En stenmur. Tre meter hög. Trasiga glas på toppen. Porten är sju meter lång. Spetsig topp. Det är inget värt att stjäla inne. Minst en månad sedan. Men åtminstone en bra tur.
  
  
  Han var fortfarande leende som bilen tyst backas upp på vägen. Jag väntade tills jag kunde inte höra det längre, och sedan gick jag. Medan hennes skal var fortfarande på, jag kollade att rakblad var fortfarande på plats.
  
  
  Bitar av mossa ungar gamla, stönade, som om groning ruttna. Rosta skalade av iron gate. Månskenet lyste genom barrträd som steg nära tillsammans runt fläckar av dimma, och spelade med ovårdad gräs som fastnat runt på marken som en skägg på en stomme.
  
  
  Jag kunde inte se mycket från vägen. Bara sökvägen till den bil som bara gick, med tanke på hjulspåren i den tillplattade gräset. Höga träd stod som vaktposter mellan nyfikna blickar och villa.
  
  
  Han stod utanför porten för en stund och lyssnade. Bara tystnad. Inga hundar signalering min närvaro. Inget sjätte sinne för märkning patruller, en känsla som har räddat mig så många gånger.
  
  
  Han tog av sig sin jacka och kastade den över muren för att skydda händerna från den smutsiga skärvor av glas som låg på klipporna, väntar för nyfiken för att blöda till döds. Han hoppade upp, finns ett starkt fotfäste, och drog sig upp i en rörelse, dra av sig sin jacka tillsammans med honom.
  
  
  Hukande vid foten av muren, han stannade upp och lyssnade. Bara tystnad. Hukande låg och använda träd för att täcka flyttade han fram, parallellt med vägen. Hon rörde sig långsamt. Mina fötter gick på blött gräs. En dimma som luktade av barr och havsvatten virvlade runt mig.
  
  
  Som jag kämpade uppför backen, jag såg en strimma av ljus genom träden, och genom dimman. Några sekunder senare nådde ett öppet fält.
  
  
  Jag stannade vid kanten av träd och såg bilen låtar på min höger sväng vänster och sväng sedan höger tillbaka till ingången av villan. Den vita Mercedes, nästan skymd av dimma, stod mörk och tyst på uppfarten.
  
  
  Villa själv, cool som sten, flytande i den natt havet luft, skymtade runt dimma som scenen av en fruktansvärd mardröm. Högt upp i fönstret, omgiven av hängande fönsterluckor, en bit av mjölkaktig vit gardin som fångats månskenet och tittade ner på scenen nedan som en oseende ögon. De två översta våningarna i villan var mörk. Sergei brann i tre fönster på första våningen plan.
  
  
  Att hålla sig inom trädgränsen, huset snabbt rundade den. Baksidan, den sida på andra sidan, och framför var svart och tyst. Han började närma sig genom grov gräs. Bara en tunn gardin som omfattas högra fönstret. Stigande till huk, han tittade på insidan.
  
  
  Det var i köket. En hög Kinesisk man satt med ryggen mot mig vid ett träbord, dricker en rykande kopp te.
  
  
  Jag hukade sig ner och gick till det andra fönstret, välsignelse väta som redan var dämpande min lurviga öron. Långsamt, jag lyfte mitt huvud igen och hittade mig själv att titta in i ett rum som bara hade en säng. Guido blev liggande på sängen, hans huvud lutade mot väggen, bläddra igenom en tidning. Jag såg honom ta av sig sin jacka och överföra pistol från hans bälte till hans axel hölster.
  
  
  Den tredje av de tre upplysta rum var ligger på ett betydande avstånd från de två första. Och som hennes carapace föll, att hålla en lägre nivå än under fönsterkarmar, läkarens röst hörd henne.
  
  
  "Älskling," sa han. — Jag har provat mycket svårt att ha tålamod med dig. Och jag tycker att tålamod är inte belönas med förståelse och tacksamhet från din sida, bara otrohet och svek. Och nu, tyvärr, mitt tålamod har tagit slut.
  
  
  Hon var nu på nivån av fönstret. Den var öppen, och läkarens röst, laddat med hot, var tydligt synliga. Han gick till fönsterbrädan. En annan del av tunn vit gardin, endast delvis dras, hängde i rummet som ett spindelnät i graven. Tittar ut genom fönstren, hon såg tydligt Dr Inuris och flickan. Läkaren hade tagit av sig sin jacka och sätta halsduk tillbaka på, men några dubbla vårtor var fortfarande stirrade på veck silke bandage.
  
  
  Henne, såg att flickan var fortfarande klädd exakt samma som när ee träffade henne. Nä händer var knäppta bakom ryggen som ett barn som skällde för dåligt beteende, med huvudet lätt böjt, och hennes glänsande hår var fortfarande bundna tillbaka med ett ljusgrönt band.
  
  
  "Jag hoppades att du skulle visa mig uppskattning," sa doktorn. "Jag hoppades att du skulle komma till mig på din salvo med skatter som endast en kvinna kan ge, att du skulle börja betala mig för den hängivenhet som hon har hällt ut på att du så klart och tydligt så hela tiden. Du kanske inte tror mig, men det var verkligen min mest uppriktiga förhoppning. Men kanske är det alltför hoppfull. Det kommer inte att vara första gången. Och så vet jag också att det inte kan ges på frivillig väg kan tas med våld." Flickan tittade på honom öppet. Hon talade långsamt och medvetet. "Du är hemskt", sade hon.
  
  
  Inuris " ansikte tvinnade med ilska. Han höjde sin hand och sänkte den igen. — Det är inte andra gången ikväll som du har provocerat mig så mycket att göra att jag vill visa grymhet i din utomordentligt vackra ansikte." Men jag borde inte göra det, ska jag? Henne, ser så hemskt. Ja, jag förstår att min har inte löses av dig. Andra har redan förklarat detta för mig.
  
  
  "Don' t get me wrong, Läkare," flickan sa. — Jag visste inte att tala om ditt utseende. Jag har som minst rätt att göra det.
  
  
  "Åh Lee?" sade läkaren.
  
  
  "Nej, — sade hon.
  
  
  "Jo, min söta?"
  
  
  "Jag gillar dig eftersom du är så obeskrivligt illa," sade hon.
  
  
  Läkaren skrattade, ett gällt skratt flyr runt ego obscena halsen.
  
  
  "Hur mycket vet du om dåligt att prata om nen så lätt. Men snart kommer du att lära dig mer om det, och jag själv kommer att vara din guide, din lärare, din partner."
  
  
  "Aldrig," sade hon.
  
  
  "Åh, ja, kära," Dr. Inuris sagt. "Och mycket snart. Här, i ditt rum, på din säng.
  
  
  Flickan tittade sig snabbt vid dörren.
  
  
  Läkaren skakade på huvudet. "Nej," sade han. "Det kommer inte att hjälpa dig.
  
  
  Flickan grimaced.
  
  
  I det ögonblicket ville jag verka för att rusa in i rummet för att se Dr Inuris och höra hans mjuka, själfulla röst. Men jag tvingade mig själv att lugna ner sig. Tills nu, illern hade gjort något annat än prat. Flickan kommer att överleva detta. Och som jag väntar, jag kommer att ha fler och fler möjligheter att lära sig mer om denna perversa människa och ego mystiska fångenskap som handlar om hennes fantastiska ansikte och perfekt kropp för att väcka ego hot.
  
  
  Ett grin av brutalitet och förväntan blottade ego tänder. "Tja, min dollarn stacken," sade han. — Jag ger dig en sista chans. Jag gav dig allt jag kunde. Kommer du ge mig vad du kan i gengäld, eller bör den tas ifrån dig?
  
  
  "Du kan få mig, Läkare," sade hon bestämt, " men du vet, och jag vet, att du aldrig kommer att äga mig."
  
  
  Läkarens ansikte bleknade och hans käke knöt sig i vrede. Ven pulsade i hans tempel som en drake, uppkrupen under hans ego är ljust kött. Han gick fram till flickan som nu satt tyst och lugnt, tittar på honom mimically som om egot inte längre existerade. Ego är stor hand sträcktes upp och slet band runt hennes hår, som föll hej, över hennes axlar i ett gyllene vattenfall.
  
  
  Ilska blossade upp i den motbjudande är en del av egot ansikten, förstora dem de få sekunder det tog emu att ta tag i det gröna band och kasta det i golvet. Han stannade för ett ögonblick att ta itu med det och förbereda sig för en kallblodig attack på nä. Flickan fortsatte att mimm på honom, som om hennes ego avsikter var inte längre röra vid henne som den surrande av en fluga.
  
  
  Läkaren höll ut sin hand igen. Ego är långa, smala fingrar slöt sig runt den känsliga halsen av hennes klänning, och hans knogar medvetet paus i den lummiga klyvning mellan hennes bröst.
  
  
  Han gjorde en snabb rörelse med handleden och drog trasa utanför hennes kropp. Hon satt orörlig som han drog tyget från hennes axlar och lät den falla till golvet med ett rassel.
  
  
  Hon ville inte flytta för att skydda hennes nakna bröst från de giriga upphetsning rasar i hennes ego ögon. Hennes armar hängde vid hennes sidor. Hon var klädd i bara vita trosor och balett pumpar.
  
  
  Läkaren andetag väste ur honom. "Ah, det," sade han.
  
  
  Som hon tvingade sig att ignorera röst inom mig som skrek för mig att bryta mitt ego är orm hals, hans händer gled ner till hennes lår och hennes trosor började dra ner hennes solbrända lår.
  
  
  Hubert hade rätt om Nicole att Göra om hon var Nicole Tvinga. Hon var naturligt blond.
  
  
  Sängen var på min högra, i hörnet mellan vägg och fönster. Flickan, som fortfarande orörlig, var på min vänstra sida, med Dr Inuris mellan henne och sängen.
  
  
  Att komma till hans knän, flämtande något från spänning och utmattning, han rullade upp hennes trosor till hennes anklar.
  
  
  Dr. Inuris fick sina fötter, tog ee: s arm och började dra henne tillbaka till sängen.
  
  
  Han lät henne ta ett steg, sedan ett till, bara för att se. Det var ingen mullvad på insidan av hennes vänstra lår. Inte på alla. Då han hoppade över fönsterbrädet och hukade sig in i rummet.
  
  
  Läkaren vände mig om för att se mig. Flickan gled tillbaka till hennes bunt av förstörda kläder.
  
  
  Halsduk föll från läkare hals, utsätta ego kväljande krage runt vårtor. Innan hon kunde överbrygga klyftan mellan oss, han avslutade den i sin förvåning.
  
  
  "Guido! han skrek. "Guido!
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  I ögonvrån hennes ögon, han såg flickan lyfter hennes trasiga klänning och tryck på rester av tyg mot hennes kurviga kropp. Dr. Inuris var fångad som en spindel, slösa sin tid på att vänta på ankomsten av den dödliga Guido.
  
  
  Han försöker inte att springa till dörren. Det blixtrade genom mitt sinne att han var förmodligen rädd att köra in sin lilla bödel i en mörk hall och sedan betala böter för Guido bristfälliga intelligens och petulance i form av en .22 kaliber pistol kula från att scumbag. På samma gång hade jag en mental bild av en dvärg grottman hoppa ur sängen, drog hans Trejo pistol från under armen, och kör mot flickans rum.
  
  
  Som en trängd boxer, Dr Inuris flyttas från vänster till höger längs väggen i rummet, ego, palmer ut, som om i en gest av försoning.
  
  
  Jag skulle inte ha mycket tid. Läkaren var lika mycket ett fysiskt hot som sockervadd, men det var ingen mening med att få mellan honom och Guido. Webben kämpa för att han skulle kunna komma in var den där oddsen var på hans sida.
  
  
  Han låta emu-strategi med en våg av hans skuldra och vänster arm. Han sparkade mig, ta tag i min högra arm. Hon släpptes av ett slag, och en anständig ego punch till käken. Han smällde in i väggen, då gled ner, omedvetet, blod ner ego lila läppar.
  
  
  Hennes stahl inte bråttom att njuta av synen, utan vände sig om och rusade till dag. För sent. Det svängde öppen.
  
  
  Guido var som stod där. Trejo var inriktad på mitt liv. "Stå stilla", sade han.
  
  
  Hans händer höjdes. Hon berättade att på den tiden, Nicholas Anderson, beskyddare av damsels i nöd, hade ingen särskild anledning att ta itu med Guido. Det var inte helt nödvändigt.
  
  
  Pistolen låg kvar orörlig. Läkaren var fortfarande ensam nu. Guido log. — Så du tog att plocka ner, visste du inte?" Tja, det är alla, tror jag. Men jag kan fortfarande inte godkänna, mate. Detta innebär dåligt för mig. Och jag gillar det inte. Du bör ha kört bort när jag sa till. Nu kan du ångra det.
  
  
  Guido skarpa ögon tog in flickan och utvidgas. "Klä på mig", sade han. "Och få Tysoeng ." Berätta em läkare behöver hjälp. Och försök inte att vara stygg.
  
  
  Flickan vände henne ryggen på oss, tog ut en väska från under sängen, valt några objekt av kläder och började klä på sig.
  
  
  "Du," Guido sade, " plocka ut en bit av väggen och sätta dina händer på den.
  
  
  Jag gjorde det, som jag blev tillsagd. Guido gjorde ett godtagbart sök för mig. Han skulle nog varit rumpan av sådana skämt tillräckligt ofta för att lära sig sitt yrke. Ego sökning kan ha fört Emu en pistol, en kniv, och en gas bomb, men han var inte tillräckligt bra för att få tre rakhyvlar. Guido var inte mycket fantasifulla. "Okej," sade han, " du är ren. Vända, sätta händerna bakom huvudet och håll ih där tills jag säger till dig att sätta ih ner."
  
  
  Shaggy ljud hördes utanför dörren. Flickan tillbaka med en Kinesisk man som bär på en handduk och vad som såg ut som en liten skål med vatten. Det var första gången Ruki ego hade sett henne. Naglarna på sina pekfingrar och små fingrar stack ut som fyra-tums dolkar.
  
  
  "Tala om för läkare, Tysoeng," Guido sagt.
  
  
  Den Kinesiska nickade.
  
  
  "Du," Guido sade till flickan: "stå bredvid det vita riddare av din, och inget skämt. Han hade nog av dig. Om det var upp till mig, skulle jag skjuta dig både här på plats. Då skulle jag vara mer bekväm.
  
  
  Den Kinesiska mannen knäböjde vid Dr Inuris, torka Ego ansikte med en handduk. Läkaren suckade, och egots huvud hängde ner från sitt fula hals. Egots ögon blinkade. Den Kinesiska mannen fortsatte att torka ego tills läkaren tryckte egot åt sidan, noga med att inte röra ego långa naglar. "Hjälp mig upp, Chang," sade han.
  
  
  Den Kinesiska mannen tog Ego under armhålor och lyfte upp honom. Han fortsatte att luta ryggen mot väggen och stönar. "Ge mig lite brännvin, Chang," sade han.
  
  
  Den Kinesiska mannen gick ut genom rum och återvände en stund senare med ett glas cognac. Läkaren doppade sin gris ansikte i glaset och inandning av rök innan du dricker. Med sin fria hand, han kände sin skadade käke. Sedan vände han sig till mig med ett trött leende. "Ingen riktig skada, Mr Anderson," sade han. "Åtminstone för mig. Så för dig... ja, det kan vara en helt annan fråga.
  
  
  "Lyssna", sade jag.
  
  
  Men Guido avbröt mig: "håll käften," sade han.
  
  
  Dr. Inuris vinkade av honom som en tränare att hantera och pratar med en ung hund. "Det är nog, Guido, "sade han.
  
  
  Guido gav honom en blick som inte var oförskämd. Tydligen, ih relationer inte byggdes på bifogad fil. Guido skulle ha varit lika glad för att peka liten av sin Dr Inuris automatisk pistol på flickan och mig, bara för att titta på oss kollapsa under ego kulor.
  
  
  — Ja, Mr Anderson, jag tror att det är dags för dig och Mig att komma till några slutliga förståelse. Jag trodde att jag gjorde det klart för dig tillbaka i Negresco att flickan som väckte din uppmärksamhet var faktiskt väldigt sjuk. Och din närvaro här kan bara förvärra och försvåra hennes sjukdom. Du är villig att acceptera den ganska dramatiska sätt som ni har så smärtsamt visat din lojalitet, eftersom tydligen ingen skada har skett. Men du måste förstå att jag är en man av vetenskap och kommer inte att tolerera någon inblandning när det kommer till den mycket allvarliga frågan om att behandla en sjuk person."
  
  
  "Om någon i det här rummet är sjuka, Läkare," sade jag, " det är du.
  
  
  Han kände igen den makt ego: s insatser för att begränsa den ilska som hotade att slita av egot mask av en välvillig läkare för att ventilera twisted ilska som brann inom honom.
  
  
  En rysning gick genom hans kropp. Han tog en klunk konjak. Egots ögon stirrade på bärnstensfärgad vätska som han virvlade konjak i hans händer. Han började förstå vad jag hade hört och sett, mer än att han misstänks för. "Mr Anderson," sade han med en av sina nedlåtande leenden. "Finns det några fall mellan en läkare och en patient som verkar, hur ska jag uttrycka det, konstigt att en otränad observatör. En scen som även kan verka chockerande i matematik för att någon som du skulle vara omedelbart förståeligt att en av mina kollegor.
  
  
  "Stoppa den, Läkare," sade jag. "Jag accepterar inte det, och om du tror att så är fallet, då du är ännu galnare än hon misstänkte, och jag misstänkte att du var helt otrogen och dra skam över ditt yrke."
  
  
  Läkaren stack sin nos i den klotformiga skål av sin cognac glas och tog ett djupt andetag innan stirrade på mig.
  
  
  "Vad synd", sa han med ett sorgset leende. "För dåligt. För dig. Du är en dåre, Mr Anderson. Om du bara skulle lyssna till mig, du kan nu njuta av utsikten av en djupdykning i den mycket rika skönheten i Cote d ' Azur. Men istället din envishet tvingas du att störa mina planer. Och det, sir, är mycket olyckligt.
  
  
  "Tyvärr för dig," sade jag. "Men han är inte här för en tjej, antar jag."
  
  
  "Hjältar roa mig, Mr Anderson," sade han, du smuttar på sin konjak. "Kanske din erfarenhet är rotad i Westerns, liksom många av dina landsmän, men min är baserade på fakta. Och så hennes, jag hoppas att du tror mig när jag säger att, baserat på min omfattande erfarenhet, plötslig död är uppfyllda av fler hjältar än ynkryggar. Och säker på att detta är precis lika främmande för dem som det är för ih mindre men klokare bröder. Men nog filosofera. Det räcker med att säga, du gjorde inte oss, vår flicka, en fördel. Och för mig, du är inget mer än en mindre olägenhet.
  
  
  "Det återstår att se, Läkare," sade jag.
  
  
  "Ja," sade han. "Och det kommer upp nu."
  
  
  Dr. Inuris lägga ner sitt glas. "Tiong, packa upp allt ditt bagage och sätta allt i bilen. Vi lämnar så snart som möjligt.
  
  
  Han vände tillbaka till mig. "Nu, Mr Anderson, du har gjort mig obekväm. Henne skulle jag ge upp det här huset nu. Snart Guido, Chang, hennes, och den unga damen vars välbefinnande ni är så angelägna om att kommer att lämna. Vi kommer att leta efter nytt boende som en säkerhetsåtgärd mot eventuella störningar som kan orsakas av människor som är nyfiken på din plats. Och verksamhet "- ego: s tunna läppar skildes åt i en självbelåten leende, och hans ögon åkte till flickan - " kommer att fortsätta tills dess oundvikliga båda ändar.
  
  
  Guido viftade med pistolen mot mig. — Och vad kommer att hända med honom?"
  
  
  "Ah, Guido. "Kära Guido," sade Dr. Inuris. 'Att vara patient. Vi kommer att skriva ett recept for Mr. Anderson vid rätt tidpunkt. Under tiden föreslår jag att du tar egot till en av källaren rum och binda upp honom hårt. Fråga Chang att komma med dig. Och sedan, när Chan har packat upp och du har lagt i varukorgen, vi får se vad vi kan göra åt Mr Anderson ego-drivna separation från denna unga dam.
  
  
  "Gå på", Guido sade, pekande på dörren.
  
  
  Chang oss utanför i korridoren. De var ett ganska bra lag i dell själv. Chang backas ner i korridoren framför mig, hålla väl undan från mig. Guido stannade tillräckligt långt bakom mig att jag inte kunde röra sig snabbt mot vapen.
  
  
  Vid slutet av trappan, det var en liten trappa som leder nedåt. Vid botten av trappan, vi gick in i ett litet rum, tom förutom en trä-stödda stol och en vit-målade stolen som en tidning var prydligt vikta i svagt ljus i ett absolut pear tree skruvas fast i taket. Under bordet, prydligt ihoprullad som om ih hade lagts där för avsett ändamål, var längder av rep.
  
  
  "Sitt ner," Guido sagt.
  
  
  Han var en effektiv anställd. Det tog bara Em en minut för att knyta mina armar och baksidan av stolen och mina ben till ben.
  
  
  "Du kan gå nu, Chang," sade han.
  
  
  Den Chinaman sänkte sitt huvud i en rutinmässig båge, gick sedan upp för trappan i tystnad.
  
  
  "Jag skickade honom bort," Guido sade, " eftersom jag har något att berätta.
  
  
  'Oi?'
  
  
  "Läkaren tycker att du är någon form av upptågsmakare, kompis. Du gör ego skratta. Han petade mynningen på vapnet under min haka och lutar huvudet tillbaka. — Men jag tror inte att du är det roliga." Du har orsakat mig en hel del problem ikväll, och jag gillar det inte alls. Så vad jag har att berätta är vad läkaren har planerat för dig-kanske kommer han att låta er leva — du kommer att dö. Jag ska se till att komma hit innan vi åker." Då ska jag döda dig." Läkaren kan vara arg med mig ett tag, men han är fortfarande inte helt nöjd med mig. Och i en timme eller så, ska han bestämma sig för att det egentligen inte spelar någon roll. Så du är död, och jag är mycket nöjd.
  
  
  Hon tillhör dem, och det gör inte ont att göra denna apa tror hon har att göra med en vekling. "Jag har en massa pengar, Guido", sade jag. — Om du låter mig gå, jag ska ge henne allt för dig."
  
  
  "Åh, herregud", sade han. "Jag älskar att vara tillfrågad."
  
  
  "Du kan bli rika, Guido", sade jag. "Låt mig gå. Vänligen.'
  
  
  — Jag vill bara säga dig en sak, " sade han, att trycka på pistolen lite svårare. Han sänkte rösten till en viskning. — Du kommer att dö, kompis. Han tog fram sin pistol och gick snabbt ut genom dörren. Hon såg dörren bakom honom och hörde låset klick. Han började vicka på fingrarna i riktning mot bältet. Efter några sekunder drog han bladet runt gömställe och var redan arbetar på repen. Guido kan ha varit flirta med Nicholas Anderson, men Nicholas Carter var en helt annan sak. Oskyldiga turist tour har kommit till ett slut. Det tog mig inte mer än trettio sekunder att såga igenom repet.
  
  
  Han plockade upp tidningen från stolen. Detta-Mateen var fett nog för att dra trick. Han öppnade tidningen och lämnade det viks bara en gång. Då han rullade upp det och sedan diagonalt i en tajt cylinder och bent den i hälften. Den färdiga produkten hade en konisk handtag och en stenhård huvud. Det var ett billigt vapen, men dödliga.
  
  
  Han plockade upp klipp rep bundna hans ben löst till stolen, och gled hans händer i de tillbaka, kramade tidningen bakom hans rygg.
  
  
  Jag behövde inte vänta länge. Ego shaggy clattered ner för trapporna, och klickade låset. Guido ansikte var illrött. Han sparkade in dörren.
  
  
  "Dirty bastards", sade han. — Han vill Chang för att döda dig. För att straffa mig. Tja, kan de alla få skit för mig. När jag är klar med det, kommer du att vara död.
  
  
  "Gör inte detta, Guido", sade jag.
  
  
  "Avsluta dina böner, kompis", sade han, som kommer upp till mig med sin pistol dras.
  
  
  Jag öppnade min mun lite så han skulle tro att jag var på väg att säga något annat. Då var hon kastas av bidu po för sig själv, och hon slog ego hand med pistolen. Vapnet bågformade över Ego axel och slog i marken bakom honom.
  
  
  Guido ögon vidgades. Han hukade sig ner defensivt, känna hans skadade arm och blanda sina fötter. Ego andetag sprang runt hans fulla lungor som hans adrenalin-systemet anpassas till den våg av smärta. Ego ljusa ögon aldrig att låta mig gå.
  
  
  Jag följde honom när han gled bakåt. Han slutade gnugga sin skadade arm. Han kom tillbaka, trevande för pistolen.
  
  
  Plötsligt, föll han ned på sina knän och sin högra hand sköt ut till hans vapen. Jag väntade tills hans arm var fullt utsträckt, och sedan knäppte tidningen på ego armbågen. De bröt benet, och ett djur yla flydde Ego ' s läppar.
  
  
  Någonstans ovanför, jag hörde hennes röst som en läkare... "Guido?" sade han. "Guido! Var är du?"
  
  
  Guido var instängda i denna mörka källarrum, hans förvridna ansikte med smärta som hans oskadade handen rusade till hans vapen. Ego fingrar slöt sig runt fästet som han lät sina vapen hit Ego näsa från nedan, i näsborrarna. Egot näsa krossades, och skärvor av ben trängt in i egots mord är besatt av hjärnan.
  
  
  Ett gällt skrik skrik flydde från egots blodiga ansikte. Han föll på rygg, ryckte till, och frös. Gick han ned på sina knän, skiftat bidah till sin vänstra hand och tog tag i pistolen i sin högra.
  
  
  Tittar upp, han såg en spöklik figur klädd i svart vid toppen av trapporna. Ego händer var utsträckta, och en mörk vätska långsamt droppande från de fyra dolk-liknande naglar. Han stannade på toppen av trappan, och det jag hört Zhang tala för första gången, och de två orden han sa gjorde en blodpropp isas i mina ådror.
  
  
  "Mactan är Latrodectus", sade han i en monoton.
  
  
  Tack för det tvivelaktiga nöjet av axlar lära sig hur man överlever Henne, visste vad som droppar från ego naglar: koncentrerad klagomål på den svarta änkan.
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  Och så var det. Det fanns inget utrymme för misstag. Antingen får jag bli av med Chang, snabbt och noggrant, eller att han får mig och mina tårar isär köttet med några av de mest onda gifter frigörs av någon varelse på Jorden. Bitterhet är femton gånger starkare än en skallerorm. Men döden, om det var någon tröst, skulle mest troligt kommer snart på grund av det här motsvarar giftet av tusentals spindlar droppande från alla jätte nagel i denna Chinaman.
  
  
  Han närmade sig mig som om han var obeväpnad, steg för steg, som någon som går i ett begravningståg. Bakom honom, på toppen av trappan, tittar ner med ett hånfullt leende, Dr Inuri gjort en avslappnad gest av avsked, som om att säga adjö till två ping-pong-spelare, och försvann i full vy.
  
  
  Han drog sig längre in i rummet och placerade en vit-målade stol mellan sig själv och den närmar sig Chang. Ego ' s ansikte var uttryckslöst, hans andning outtröttlig, hans mörka ögon fast.
  
  
  Han satte sina fötter ihop. Detta var inte den tid för dåligt skytte resultat. Han hade rätt om Guido pistol. Det var en .22 kaliber Trejo, Modell 1. Den selector-ratten var inställd på att graden av eld: när avtryckaren drogs, åtta omgångar exploderade, och det var kört att slå Chang beniga bröst. Om det var en emu syftar på huvudet, det var en chans att vissa av kulor skulle missa på grund av egots rekyl."
  
  
  Chang stannade vid botten av trappan, bredvid det rum, i skuggan av en ego-nedsänkt ansikte. Och sedan svart-sleeved händer, de fula händer, vajande hypnotiskt fram och tillbaka som en kall upptakten till en balett av döden, gled över tröskeln.
  
  
  Hennes vapen var uppvuxen i båda händerna. Långsamt, graven är böjda armar vred sig som jättelika ål i en ritual prestanda, och från tid till en tjock droppe gift rullade ner nageln till marken.
  
  
  Jag kände gun svaja i min hand, men motstod frestelsen att öppna eld. Hon ville Chang att flytta längre in i rummet, mot ljuset.
  
  
  Han sänkte vapnet försiktigt för att lindra sina muskler och ligament från den stam av att vänta. Just då, Zhang hoppade över stolen.
  
  
  Ingen tid för två händer. Ingen mer tid för noggrann syfte. Med en snärt av hans höft, han tog upp pistolen och tryckte av.
  
  
  Det var en explosion... total tystnad.
  
  
  Guido är bedårande död maskin som är fast.
  
  
  Chan stod på andra sidan av stolen, petade med fingrarna i mina ögon. Krypa, jag slog henne med papper bat, men bara träffat luften när han tog sina händer borta. Han snabbt cirklade stol, flytta i sidled, men när han flyttade, han gjorde samma sak, att hålla samma avstånd mellan oss.
  
  
  Inom mikrosekunder av varandra, svarta, oljiga naglar blixtrade fram som fyra pilar, söker mina ögon. Hon tryckte pistol i en minut, för att svinga bat och tillbaka, slå bara luft.
  
  
  Varje gram av koncentration i min hjärna och ögon ansträngda för att mäta riktning och hastighet för varje Chang är potentiellt dödliga attacker.
  
  
  Och hypnotiskt mönster han vävde för mig var bara en del av en mer intrikat beskrivning av en gammal plan för attack som så småningom skulle sluta i döden. Luft-piercing naglar blixtrade och slickade och slickade, armar spridas längre ifrån varandra, att anstränga ögonen mer och mer för att hålla upp med den mörka, svag rörelse. Då det var ett ögonblick av nonchalans, den skarpa smärtan av en spik drivs in i köttet, och sedan ångest och död.
  
  
  Om Chang ' s död kom förr.
  
  
  Hennes klubb var att emu: s haka, och när han ryckte hans huvud bakåt, hennes vänstra hand smällde in i emu: s huvud med all sin styrka. Flämtade han och vacklade tillbaka, men snabbt återfått sin balans och attackerade igen.
  
  
  Jag gick fram till honom, dra ut en stol framför mig. Chan stod i hans ställe.
  
  
  Ego vänster hand sköt plötsligt upp för mina ögon. Han kastade huvudet tillbaka, men insåg för sent att det var en krigslist. Ego högra armen pekade ner, två gift spears som syftar till att nätverket av blodkärl på min handled som redan var skjuta stolen framåt.
  
  
  Stolen var slet tillbaka i sista minuten, och Chang kämpat för att göra upp för sitt drag. Han var sen. Ego lillfingret flög över målet, och i spetsen för det långa nageln på pekfingret slog i bordsskivan.
  
  
  Med sin högra hand, han slog sitt ego i huvudet med bat. Han lutade sig in för att undvika henne som sin stol och vände sig på andra sätt. Det belönades med en spröd spraka. Ett väsande andetag, ilska blandat med förvåning, flydde Chang ' s läppar. En fyra-tums nagel stod darrande, dess spets begravd djupt i träet.
  
  
  Han drog sin stol upp till honom igen. Tiong inte vill höra något mer om det. Stolen stört Emu ego avsikter. Egot vänster hand inte vill ha mitt ansikte och ögon, och höger hand tog tag i stolen och försökte dra ego ut genom min starka trick.
  
  
  Mellan oss, målat, trasiga nageln darrade i vitmålad trä; bladen var inte mer än en millimeter och en halv i mjuk gran, som en liten pil, alla täckta av dödligt gift, från den vassa änden till den spruckna andra sidan .
  
  
  Ducka man, runt Chang höga sparkar med vänster hand, slå henne med bat på ego i sin högra hand, som redan var klamrar sig fast vid stolen. Chang gick därifrån med en glimt av glädje i hans ögon.
  
  
  Henne, visste vad han väntar på: ett ögonblick av hänsynslöshet. När jag lutade mig över bordet för att slå, min rygg och nacke var utsatta för mitt ego med min vänstra hand.
  
  
  Om han hade hållit på längst ned i stolen, han skulle ha handlas ingenting mer än en öm handled för en ren och sista vänstra hand mot min hals. Det var en mening jag kommer inte att upprepa, även om Chan hoppades att jag skulle.
  
  
  En stol långsamt tryckte henne mot honom, svängde klubben hotfullt. Nu trädet var inom räckhåll igen, Chang nått ut med sin högra hand och girigt tog tag i stolen.
  
  
  Vi återigen tog upp vår tug-of-war positioner runt stolen, som sträcker Ego armen mot mitt mål medan hennes studsade fram och tillbaka, ducka hans obevekliga attacker.
  
  
  Plötsligt föll han på knä och hoppade ut från under stolen.
  
  
  Sedan den andra långa spik på Chang ' s högra hand bröt av och föll ljudlöst till golvet.
  
  
  Innan han kunde återhämta sig från flaggan för utförande av krigsmateriel, han stod upp igen. Och för första gången, hennes röst, såg rädslan i hennes ego ögon. Vapnet i Egots högra hand var nu helt trubbig.
  
  
  Han tog tag i stolen igen. Det var ett drag som Chang bara kunde strunta i kostnaderna för livsfara. Att nå ut med sin vänstra hand, tog han ned i trädet igen. Och omröstning stod vi där som två duelists på en näsduk-storlek yta, bara några rörelser och döden är mycket nära.
  
  
  Han motstod frestelsen att närma Chang under de dödliga dolkar, att riskera sitt liv för att krossa hans ansikte med ett enda slag av klubben. Var oddsen att få mer och mer till min fördel av den andra. Det var halveras till arsenal framför mig. Han hade råd att vänta på henne. Men Chang gick sönder. Han kastade sig över stolen och hans huvud stack fram som en människa spjut.
  
  
  Bidu kastade den, hoppade åt sidan, och tog Ego handleden med båda händerna. Ego klor ville min kropp som ett par mörka, gnistrande tänder. Ego är muskulös kropp var utspillda med framsidan nedåt på bordet.
  
  
  Han tog ena sidan av ego handled och tryckte ego hals till bordet med sin armbåge, medan den andra drog ego arm tillbaka. Han kämpat med min vikt och mitt grepp, nerver och muskler knäppa och ben knäppa. Ego mun öppnades i en tyst skrik. Som hennes trycket lättade, hans hand föll hjälplöst till kanten av stolen. Tiong låg och flämtade. Egots ögon uttryckte olidlig smärta och enorma hat.
  
  
  Jag tog ett steg tillbaka och såg på honom.
  
  
  Vi båda såg det på samma gång: den trasiga nageln var fortfarande fast i trä, och han visste Chan var fast besluten att ta tag i det, trots smärtan och värdelös arm, för att använda egot i sin sista attack. När han kom upp på hans oskadade höger arm, han gick runt hennes ego och landade en karate spark på emu: s hals med den sidan av hans arm, vilket ego ansikte att spricka mot ett träd.
  
  
  Ett fruktansvärt skrik utbröt runt ego insidor, och när han stahl snurrade runt som en drake, vajande fram och tillbaka på toppen av vitt altare stol.
  
  
  Det var en spik shard runt hans högra öga. Han var fortfarande skriker när hans kropp dukade gift, att glida av stolen och landar på golvet med en duns.
  
  
  Jag har inte tid att slösa bort våra egon-vår vördnad för de döda oss, om du fortsätter att stirra på Guido och Chang lik i denna bistra arena. Jag hade något att göra med Dr Inuris, och jag gick snabbt upp för trapporna.
  
  
  Utanför huset, hon hörde bruset av Mercedes motor. Hon visades ut i dörröppningen precis som bilen backade ut från uppfarten och försvann runt hörnet av huset. Jag såg en tjej i framsätet, kämpar med ett äckligt galning.
  
  
  När han nådde hörnet av villa, bil var på toppen av backen som leder ner till grinden. Han skulle ha varit vid grinden innan mig, men Dr Inuris har till stopp för att öppna den i mål. Då ska jag komma ikapp med hennes ego och krossa emu: s skull i cashewnötter. Dr. Inuris måste ha känt på samma sätt.
  
  
  Dörren till höger svängde öppen, och flickans kropp, virvlade genom egot arm, flög huvudstupa.
  
  
  Han sprang till sin bil rusade mot porten. Det var ett skrika hotelser nedan som Inuris förde henne till ett plötsligt stopp och kom runt bilen. I strålkastarna, han var desperat försöker att öppna porten.
  
  
  Jag har inte tid för det just nu.
  
  
  Han föll på knä bredvid henne och tog hennes huvud i sina händer. Tittar upp mot Hey ansikte, han höra motorn ryta igen som Inuris körde runt porten.
  
  
  Flickan rörs.
  
  
  Himlen var ljusare i öster. Dimman hade lyft och en uppfriskande vind blåste från himlen.
  
  
  Flickan plötsligt återfick medvetandet, hennes ögon med rädsla.
  
  
  "Det är bra nu", sa jag, ge henne en stor kram. "Han är borta, och jag tror inte att han någonsin kommer att komma tillbaka hit."
  
  
  Jag kände spänningen i hennes kropp lätthet, och efter några minuter tittade hon upp på mig och lyckades le.
  
  
  Det var vackert.
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  Vi satt på verandan steg med drycker som han hade tagit ut från insidan. Det var inget fel med scotch Inuris hade. Flickan såg normalt, med undantag för ett par repor på armbågarna.
  
  
  Jag frågade henne om hon ville komma in, men hon skakade på huvudet. Jag kunde inte klandra henne. Villan inte ser mycket attraktiva på den växande gryningen. Bitar av flisas och trasiga rosa gips putade och mörk rost fläckar spridning över ytan som burst blodkärl på en gammal försupen näsa.
  
  
  Nej, han kunde inte klandra henne för att inte vilja gå i längre. För Nä, det var verkligen ett hemsökt hus, med minnen av verkliga fasor, även utan liken av Guido och Tiong som en extra, läskiga touch.
  
  
  Hon lutade sig mot en av de peeling trä pelare i hörnet i trappan och stirrade ut på havet.
  
  
  Ey berättade för henne att Guido och Tiong var död. Hon tog nyheten med en nick, som om sådana saker var oundvikligt i en värld där rättvisa alltid går sin gång och det onda inte kan undgå straff.
  
  
  Jag visste inte att insistera på att hon talar. Hon ska göra det nog när hon är redo. Jag visste det. Men hallå, först var hon tvungen att sitta och njuta av den friska luften, doften av barrträd, och den läckra vetskapen om att hon var fri från Dr. Inuris och ego i den lilla gäng.
  
  
  Med hennes huvud kastas tillbaka, hennes gyllene hår som en kudde på en gammal pelaren, hon njuter av den rena luften i den nya dagen.
  
  
  När hon slutligen talade, hennes röst var absurt vemodigt. "Det är så trevligt här," sade hon. "Åh, jag menar inte direkt här, här, på denna plats. Jag menar här, längs Rivieran, med träd, blommor, havet, himlen och solen. Jag skulle ha bett henne att komma hit i en annan tid, med någon annan. Men även någon som Dr. Inuris kan inte radera ego skönhet. Och nu när han inte var här, hon borde ha stannat här. Åtminstone tillfälligt. Men det kan inte hända, inte nu. Jag har andra saker att göra. Inuris ' flykt var bara början, åtminstone för mig. Du tror inte att han kommer att komma tillbaka, tror du, Nick?"
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Nej, han kommer inte tillbaka hit," sade jag. — Men det betyder inte att han inte kommer att dyka upp igen. Jag visste att människor som honom innan. De gillar inte när ih är förnedrad. De kan inte låta ih planer få trasslat upp. Och när de gör, de har en tendens att vilja hämnas. De kommer inte att vila förrän de får sin hämnd, även om det tar år. Dr. Inuris är just en sådan person.
  
  
  — Hur gör man för att stoppa ih?
  
  
  — Du dödar ih. Som galna hundar.
  
  
  Hon var klädd i en blå arbete shirt med ett par knappar ogjort på toppen och blekta jeans. I morgon, då skräck i natten, och i de kläder hon hade hastigt tog tag runt hennes resväska i hennes rum, där ett felaktigt drag kan göra Guido skjuta, hon såg lika bra, om inte bättre, som att hon hade denna morgon i casino, nu ee först såg henne.
  
  
  Hon drog upp knäna och lindade armarna runt ih. Hon böjde sitt huvud för att täcka sitt ansikte med sin gyllene mantel, som täcker allt utom ögonen och i pannan. Hon tittade upp på mig från tips av hennes knän.
  
  
  "Du kan sitta här, Nick," sade hon. "Du befriade mig från Dr. Inuris. Det är allt jag bad om.
  
  
  "Jag tror att jag kom ihåg något om en fem-franc för mord", sade jag.
  
  
  Hon lyfte på huvudet och log. "Jag anser att avtalet är uppfyllda," sade hon. "Jag tror inte att du är en hema som Guido som dödar ugglor."
  
  
  "Långt ifrån det", sade jag. "Men vissa människor har bara för att bli dödad. Och det tycks mig som Dr. Inuris är en av dem.
  
  
  "Du är mer rätt än du tror", sade hon. — Men det bör inte vara ditt problem. Kanske jag kan hitta hjälp på andra ställen om jag behöver det.
  
  
  "Jag tror att det är mitt problem nu", sade jag. "Det är möjligt att Dr. Inuris kanske vill ta itu med senare, henne, trodde han skulle ha något för mig också. Jag sa att folk gillar honom inte annorlunda när de avbryts i ihc. Och jag tror att jag har något stört mitt ego planer. Det kan göra att jag sover dåligt, undrar var han är, vad han har för sig, eller kanske tänker att han rita några intriger som inte kan möjligen vara så förmodligen bra för min hälsa.
  
  
  "Jag tror du har rätt, Nick," sade hon. — Men du kan ta hand om dig själv. Du behöver inte bo på mig och mina bekymmer.
  
  
  Jag behöll det. — Vill du att det ska vara så här?"
  
  
  Hon tittade på mig och sa ingenting. Hon bara såg mig i ögonen. Hennes, såg tårarna väller upp i ögonen. Hon skakade på huvudet och svalde hårt.
  
  
  Hennes sel satt bredvid henne och lade hans arm runt hennes axlar. "Så det är bra. Vad det än är, så fixar vi det tillsammans. Ok?'
  
  
  "Okej", sa hon med ett stort leende.
  
  
  "Förresten", sade jag — " jag tycker det är dumt att bryta ett vinnande kombination. Vi skulle inte ha missat flödet av denna världen för något."
  
  
  "Tack, Nick," sade hon.
  
  
  "Nu för en sak", sa jag.
  
  
  "Vad?"
  
  
  "Uppriktigt nu, snabbt, innan något annat händer, kan du bara berätta för mig ditt namn, och vad är allt detta?"
  
  
  "Det är en lång historia", sade hon. "Varför inte hälla dig en drink och sitta här vid pelaren, där du kan vara mer bekväm."
  
  
  Jag behöll det. "Jag är redo att göra allt. Men innan jag tar ett steg, innan himlen faller ihop, eller veranda taket faller på dig, eller att jag resa över tröskeln och bryta min hals, hon vill veta vem du är och vad vi försöker göra.
  
  
  Det gick ner i nä som en explosion av automatisk brand.
  
  
  "Mitt namn är Penny Doane, och vi försöker att förhindra stöld av $ 15 miljarder från Usa."
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  Penny Gryningen. Han sa att det namn ett par gånger till sig själv som han blandade glass med starka drycker, att han skulle hällde själv. De namn som inte passar. Det matchade hennes flytkraft, hennes gyllene hår, hennes solbrända hud, och hennes vilja att acceptera det när oddsen vände sig mot henne.
  
  
  Hennes sel ligger mittemot nä, vid foten av kolumnen. "Tja, Penny, berätta historien."
  
  
  Hon lutade sitt huvud mot en pelare för att låta solen värma hennes trötta ansikte. "The story of Penny Doane," började hon, hennes röst är mjuk och eftertänksam, " börjar med berättelsen om Philip Doane, min far..."
  
  
  Philip Doane var född i Kina, son av en Amerikansk missionär. De bodde i byn, där de tar hand om de sjuka, hjälpte de fattiga, och där Philip Doane tillbringade sin barndom. Den Kinesiska livsstilen var allt som unga Philip visste.
  
  
  Bland många unga Philip Don ' s vänner var gamla Ji Shan Jo. Han var en mager, puckelryggig man med en lång vit mustasch, som hängde ned båda sidor av rta. Ego hud var som pergament, men hans händer var så flexibel som en tonåring. I hans yngre år, Jie Shan Jo var en känd trollkarl.
  
  
  Philip Doane var den gamle mannens favorit i byn, och han lärde sig Philip av några av hans tricks. Gee älskade pussel och utmanande saker. Han kunde tillbringa många timmar carving objekt som den intrikata lådor han samlade ihop en låda i en låda i en låda som bara kunde öppnas av någon som visste ih komplex men enkel kombination. Knacka på en plats, knacka lätt på en annan, som orsakas rutan för att öppna.
  
  
  Ji Shan Jo undervisade unga Philip art av dessa trick, och när Filip fick ta med sina föräldrar till Amerika, han visste inte, han hade blivit ganska skickliga på att skapa ih. Utmanande Joe pussel . Som ett minne och för att hedra deras vänskap, den gamle mannen gav Philip en av hans lådor, ett konstverk täckta med vackra elfenben sniderier. Philip Doane var tio år gammal när hans föräldrar kom till Amerika. Han glömde aldrig bort oss, den gamla människan, våra onda ögat ego. "Livet är fullt av magi," Tse sade . Shang Jo inte berätta för pojken. "Du vet aldrig vad tricks det kommer att spela eller vilka mirakel det kommer att producera. Det är den största utställning av all tid."
  
  
  Medan de bodde i Amerika, Philip fortsatte att lösa pussel och tricks. Han älskade slott. Knappat lås, lås kombination-allt detta fascinerade honom. När Filip gick till universitetet, han är gymnasieingenjör och någon gång gick att arbeta för ett företag som utvecklat säkerhetssystem för banksektorn. Det var det perfekta jobbet för Philip Doane.
  
  
  Ganska tidigt i hans karriär, han började få ett visst rykte tack vare sin diskretion, som uppenbarligen var en magisk talang i att utforma trygghetssystemen. När andra företag som närmade sig honom, han gick in i affärer själv. Med tanke på hans rykte, är det inte förvånande att regeringen kontaktade honom strax efter för det uppdrag han fått.
  
  
  Gold Mine och Fort Knox har blivit nästan synonymt i Usa. Men vad många inte vet är att det nu finns mer guld i Federal Reserves valv nära Nassau-krossad på Manhattan än någon annanstans i världen. Och när regeringen har beslutat att uppgradera denna anläggning för lagring, vände man sig till Philip Doane.
  
  
  Penny Dawn skiftat och stoppade hennes ben under henne. Ett glas som kom, och hon tog en klunk, berättar hennes historia.
  
  
  "Det är en bra sak Philip Behöver är en ärlig människa," sade jag.
  
  
  "Ah," viskade hon, " men detta handlar inte om honom. Åh, så ja", tillade hon hastigt. "Gör inga misstag om detta. Pengar, guld, eller föreskrifter, - identifiera, eller vad de bett oss ego för att skydda, det brydde sig inte. Det var en svår uppgift för honom att utveckla något som Ji Shan Jo skulle vara stolt över. Rösta på vad som motiverade dem. Designa slott som var både enkel och komplex på samma gång."
  
  
  "Så uppgradering av säkerhetssystemet på Nassau-Sturt ego anläggning för lagring av var den största utmaningen", sade jag. "Och han klar?"
  
  
  Hon log ett mystiskt leende. "Åh, ja. Han gjorde det. Det var den största mästerverk av ego liv..."
  
  
  Regeringen gillar att påstå att ingen vet kombination som behövs för att öppna kassaskåpet, att ingen har den information som krävs för att bryta sig in i det. Men naturligtvis, Philip Doane är den enda person som vet ego. Och med dem iller som han designade vault, regeringen anlitade ego som konsult för att upprätthålla kvaliteten på ih säkerhetsåtgärder. Det gör alla nödvändiga korrigeringar enligt de senaste nyheterna inom områden som säkerhet eller stöld tekniker. Han gör det slutliga beslutet om vem som kommer att vara anställd som en beväpnad vakt, en viktig del av immunförsvaret. Philip Doane kunde ha levt ett långt och lyckligt liv. Livet var bra. Han var en mycket respektabel position, gifte han sig med den vackra Jean, och de hade en dotter som de var båda mycket ägnat: Öre.
  
  
  Men livet var full av tricks, Ji Shan Jo hade sagt det så många gånger. Och en dag som denna ödesdigra magi förändrade allt.
  
  
  Det var en tryckande sommar dag, och Dawn ' s familj åkte till stranden för att fly den tryckande staden värme. När de återvände på kvällen, behagligt trött och utvilad, för att de var för bara ett par kilometer från hemmet när det hände. Föraren av en bil som kommer från andra sidan förlorade kontrollen och kolliderade med Doane bil i en frontalkrock. Filippus ' hustrus, dödades omedelbart. Philip själv bara hade några repor. Men Penny Gryningen gick huvudstupa genom vindrutan. Hon var fruktansvärt vanställt.
  
  
  Läkarna bandagerade flicka upp så gott de kunde, men berättade Philip det fanns inget annat de kunde göra. Hon skulle bli ärrad för resten av hennes liv, och Philip Doane blev stucken av skulden för olyckan, som hade sådana fruktansvärda konsekvenser för barnets ego. Penny växte upp inför den typ av grymhet som andra barn kan visa: man hånar hennes vanställda, ärrade ansikte. Philip verkade mer kränkt än Penny. Han bortskämd Öre på alla möjliga sätt för att kompensera för hennes missbildning, som hade blivit något av en besatthet med honom. Han tog henne med på extravaganta resor, skickade henne till de bästa skolorna, anlitade piano och sång, dans lärare, tog med henne till konserter, balett, teater, allt för nah. Och, naturligtvis, vi tog henne till alla plastikkirurger i landet.
  
  
  Det verkade som om varje månad var det en annan läkare, och varje månad samma reumatism: ärrvävnaden, deformiteter för fullständig. Det var inget annat som skulle kunna göras. Att växa upp, gå i skolan och få sin examen, Penny lärt mig att leva med hennes ärr. Hon hade anpassat sig väl, och trodde att hennes liv var över. Men hennes far kvarstod, trots hennes protester, som söker denna magiska kirurg som inte finns.
  
  
  Men det visade sig att det inte existerar. Och en dag, utan förvarning och utan förvarning, som han visade upp på Philip Doane Manhattan-kontor. "Jag tar den," sade mannen, " att du söker en kirurg för din dotter?"
  
  
  - ja... men vem är du...?
  
  
  "Jag är som kirurg, sa mannen. "Kan jag introducera henne? Dr Lothar Inouris.
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  Så mycket mer. Inuris hänvisade till en enkel byteshandel: tillgång till Federal Reserves valv i utbyte mot ett nytt ansikte för Penny.
  
  
  Det verkade löjligt. Bara en galning skulle erbjuda det, och endast en galning skulle acceptera det. Detta betyder inte att Lothar Inouris och Philip Doane var lika galen. Om Philip Doane var galen, att han var galen av kärlek till sin dotter. Alla föräldrar vill göra något för sina barn, Philip gick till extrema längder. Och de fick betala ett högt pris för Don Philip. Ego blev ombedd att betala det högsta pris de kan ge: förstörelsen av egot mästerverk. Kryptan konstruerade han har väggar i armerad betong. Det är tjugo-sju meter under Nassau Street. Utanför finns en grind med ett intrikat dubbla nyckel-system. Men tillgång till valvet sig genom en smal passage, genom ett tre meter, nittio-ton stål cylindern. Cylindern roterar i ett-hundra-och-fyrtio-ton ram. När ingången är sluten, cylinder blir så långt att ramen är fylld med massivt stål, och sedan sjunker en centimeter, som en stor kork i en flaska. Det är lufttäta, vattentäta, och låst upp för en stund, för att inte tala om all elektronisk utrustning, tv och andra observation av utrustning, liksom den mänskliga säkerheten systemet är byggt runt en av de största enheterna i sitt slag i landet: krypskyttar träna regelbundet. med handeldvapen och automatvapen.
  
  
  Larmsystemet kan blockera alla exit runt byggnader. Och inne i valvet finns det låst fack -, trippel-lås. De innehåller omkring fjorton tusen ton guld bullion i Usa och cirka sjuttio andra länder. Varje bar väger cirka tolv kilo. Det är inte något som du kan bära med dig i fickan, och du kommer inte att kunna göra det obemärkt förbi med en hel flotta av lastbilar.
  
  
  Att få guld ur det var ett mysterium att även Zhang Ji Jo skulle ha velat. Och emu skulle också vilja Philip Inte är lösningen. Det var enkelt och svårt på samma gång.
  
  
  Vid det första mötet, och de två männen kom ansikte mot ansikte med sina villkor. Philip Don, en man besatt av sin dotter tragedi, inte omedelbart bestämmer dig för att handla sin unika magi för att Dr Lothar Inuris. Webben problemet var att lita på.
  
  
  -"Men, min kära," sade Dr. Inuris: "Vi kan båda litar på varandra. Jag tror att du kommer att få detta projekt till ett framgångsrikt slut, och du skall ge mig den framgångsrika driften av din dotter. Du behöver inte ha ett val.'
  
  
  "Du har naturligtvis rätt," Philip Doane sagt. "Ingen, jag upprepar, ingen kan göra vad jag kan göra. Det var perfekt med de mest avancerade metoderna. Mina egna metoder, baserat på år av forskning.... Och hennes enda kirurg i världen som kan läka ärrvävnad som har påverkat din dotter och ge henne inte bara ett nytt ansikte, men också en vacker en."
  
  
  "Och hennes," Don Philip sa lugnt, " hon är den enda i världen som har den fulla säkerheten för information som du behöver."
  
  
  "Det är rätt. Så ingen av oss vill sviker det förtroende av en annan, innebär det? Vad både män och bad om var ett stort åtagande. Inuris, med avsikt att fly med ca en sjättedel av världens guld bryts sedan urminnes tider, har gått med på att ge Philip Doane med en lojal personal så länge som är nödvändigt. Men för hans egen säkerhet, han vägrade att namnge de andra ledarna som deltar i denna stora rån. I gengäld gick han med på att ställa upp Drift Öre om Philip skulle visa sitt samarbete genom att ge tillgång till guld. En gång långsiktig planering når den oåterkalleliga steg, kommer han att börja Öre förvandling. Det kommer att ta månader, kanske år, för att stjäla guld. Operationen kommer att pågå på söndagar.
  
  
  Redan innan ih första mötet slutade, Philip Doane och Inuris utvecklat ett system för att hålla kontakten. Så Philip berättade för läkaren att han skulle låta em vet när han var redo att börja sin plan.
  
  
  Från och med denna dag, Philip Inte verkade som en helt annan person till hans dotter. För första gången i år, han verkade nöjda och glada. Öre inte ställa frågor om denna färgförändring, den snabba zoom. Hej, jag ville tro att han var slutligen komma till rätta med situationen. Men denna lycka hade en nackdel. Penny upptäckte att hennes far hade blivit konsumeras med febrig spänning över tiden, och när hon uttryckte sin oro, men han tillskrivs det att spänningen i ett nytt projekt. Penny slutade det. Hon var glad att han inte längre släpa henne runt om i landet, för att alla typer av läkare, och att han var försjunken i sitt arbete. Hon hade inte ens märkt ego förändrat utseende; ego hår givetvis hade grånat under åren, men med tiden, från ego av det nya projektet, hade han gått ner i vikt och böjd över. Ego ' s ansikte var skrynkligt och gamla. Slutligen, en natt, hon märkte ego fysiska förändringar.
  
  
  Han kom hem tidigt, på bra humör, och hällde upp två glas av hans bästa sherry, odin, som han gav ay. "En skål, Öre. Låt oss dricka till det magiska i livet."
  
  
  Penny såg på sin far med roade av förvåning. Det hade gått många år sedan illern hade sett ego så glad. "Vad är det som händer, Pappa?"
  
  
  Philip Doane satte sig ner i sin favoritfåtölj. "Du kommer att opereras av en kirurg i morgon kväll. Och när du vaknar, du kommer att ha ett nytt ansikte. Det kommer inte finnas ett spår av din gamla ärr och drift märken. Penny såg på honom misstroget.
  
  
  "Det är sant", sade han. Han satte ner sitt glas och höjde handen som om att svära. — Jag är helt allvarlig. Jag har sett den här mannens arbete och jag säger till er, att emu är inte i solen."
  
  
  "Men, Pappa," Penny sa. "Jag verkligen bryr mig inte längre." Philip Don nickade. "Jag vet," sade han. "Och det är därför jag är så stolt över dig." Men, Penny, snälla, låt oss inte gräla. Även om du inte bryr dig, snälla gör det för mig, för den gamla mannen. För din far att ta med emu lycka och glädje.
  
  
  Penny hade inga problem med att acceptera begäran. Hon gick upp till sin far och kysste Ego på kinden. Philip lade sin arm runt Dawn Sl.
  
  
  "Gud välsigne dig", sa han. Tårar strömmade ner ego kinder. "Don' t get off, Pappa", sade hon. "Bara glädje." Hon tyckte om det. "Säg mig, vad kommer jag att se ut?"
  
  
  "För att säga sanningen, jag vet inte," sade Philip. "Jag lämnade allt till läkare. Han vet det. Men han berättade för mig så mycket att du kommer att vara mycket, mycket vacker.
  
  
  "Han verkar vara en mycket framstående person."
  
  
  "Ja, mycket väl," sade Philip.
  
  
  "Berätta för mig om nen?"
  
  
  "Det är inte mycket att säga om detta. Men en god man. Hans röst var svag och tankeväckande.
  
  
  "Hur är han?" Vem är det?" Var är han ifrån?
  
  
  "Det spelar ingen roll." Han verkade nästan arg på hennes frågor. "Han är den bästa i sitt område, och det är det enda viktig punkt, är det inte?" "Pappa," Penny sa, " är det något du vill berätta för mig?"
  
  
  "Nej, nej", sade Philip, med ett konstlat leende. — Detta är inte sant alls. Men det är inte mycket att säga om nen ensam. Jag menar, vad är skillnaden? Ett viktigt resultat."
  
  
  "Allt detta är mycket märkligt, Pappa," Penny sa.
  
  
  "Ja, detta har inte hänt ännu,
  
  
  Väl? Och hennes lite nervös röst och allt, nu när det är så nära. Och denna störtflod av frågor inte gör ego någon bättre heller.
  
  
  "Jo, jag ser inte något ont i det. Detta är för estestvenno. Slutligen, detta är viktigt. Jag menar, att du inte skulle lämna mig för att några misstänkta läkare.
  
  
  Philip Don hoppade upp som om hans ego hade blivit utslängd.
  
  
  'Pappa.'
  
  
  Han började snyfta. Ego dotter föll på knä bredvid honom. "Jag tror att du bättre skulle berätta allt," sade hon. Philip höjde sina händer på hans ansikte. "Jag kan inte", sa han mellan snyftningar. "Jag kan inte göra detta.'
  
  
  "Du måste," Penny sa.
  
  
  Och när den snyftande slutat, Don Philippe, fortfarande täcker hans ansikte med sina händer, berättade för sin dotter om vad han hade gjort. Han förklarade hur han och mystiska Dr. Inuris hade lyckats att få nya människor som är lojala till läkare i alla viktiga säkerhet inlägg runt valv över åren. Ibland Philip Inte lyckats, som när jag försöker Vakt vänster och var tvungen att hyra en ny. Philip Behöver ordnas som när en ny person kom in, Dr Inuris tota var valda och utsedda. Men det är inte allt. Männen lämnade den medicinska centra. Med den information som samlas in och som tillhandahålls av Philip, Inuris organiserad vad han kallade " magiska försvinnanden." Vakten höll på att försvinna, men ingen visste om det. För att omedelbart, i syfte att ta ego plats och göra ego arbete, det var en perfekt värld skapad av Dr. Inuris.
  
  
  Efter ett tag, hela vault systemet var under kontroll av ett helt team fokuserade på en sak: att stjäla guld.
  
  
  Don Philip är lösningen var lika enkel som komplicerad. Det svåraste var att ersätta de män, men Dr Inuris gjorde det. Och enkelheten var att Philip Doane visste från början att det inte var någon idé att använda sig av våld för att bryta sig in i det ointagliga valv som han hade skapat. Det fanns inga brister i metall. Den svaga punkten, det visste han, var vakterna.
  
  
  Nu har verksamheten blivit mycket lättare. De flesta av guld som ägs av Usa. Några av de ädelmetaller lagren ägs av andra länder, och när den skuld som behövs för att kunna betalas, "guld staplare" i deras speciella skor flyttade guld till önskat fack med hjälp av hydrauliska hissar och bandtransportörer.
  
  
  Varje dag, enligt ett schema som fastställs av Don Philip, varje vakt flyttade en guldtacka och ersättas ego med en falsk, där ingen vet något men de vakta sig själv, och han kommer inte att prata om det. Hur termiter äter bort på huset. Långsam, men effektivt. Inom några år kommer tusentals guld barer försvann. Vanligtvis, när förhållandena ansågs vara helt säker, lastbil plockas upp och levererade stora laster. Efter en viss tid, antal guldtackor vänster i valvet blev mindre än antalet falska guldtackor. Miljarder stals. Vid denna tid, priset på guld på world marknaden fortsatt stabil: $ 35 per uns. Då, plötsligt, en kombination av krafter började rinna dollarns styrka. Alltför många dollar var tryckt. Det var för mycket papper och pengar. Förtroendet för dollarn började försvagas. People ' s gold hotel.
  
  
  Officiellt var guld mer värdefull. Officiellt, dollarn var mindre värda och det var en enorm flyg till guld, bort från dollarn. När den stora ekonomiska vise i världen bestämde sig för att skapa ett gratis guld marknaden, priset skjutit i höjden till över ett hundra dollar för ett uns.
  
  
  Allt var redo för en ekonomisk slag. Dr. Inuris och hans vänner kontrollerade nästan en sjättedel av allt guld i världen. De hade en riktig alenka på marknaden och kunde möta höga priser och höga krav.
  
  
  Han och Philip Inte förklarade allt till Penny, och när hon insisterade på att han måste gå till myndigheter, vägrade han.
  
  
  "Inte ännu. Det skulle vara en katastrof i detta skede. Något som kommer att läcka ut, och Usa: s ekonomi kommer att störta in i kaos. Resultatet skulle bli så katastrofala som absolut ingen skulle lämnas orörd. Industrin kommer att kollapsa, arbetslösheten kommer att skjuta i höjden, och aktiemarknaden kommer att kollapsa. Men så länge vi är tysta om det, det finns fortfarande en chans att USA kommer att finna dess guld igen. Jag säger nu, du förstör bara en bra sak i hela den här historien: ett nytt liv för dig. Om vi håller tyst tills operationen, allt kommer att bli bra. Regeringen kommer att höra i sinom tid, men det finns ingen anledning att bryta dammen tills vi får vårt resultat. Vi måste samarbeta nu, annars är allt jag ser i mitt arbete är en ful tjej och en pappa som dömts som en tjuv." Penny insåg snabbt. Hennes far var rätt. Hennes enda chans var att ha en drift, och därmed avbryta affären mellan Philip Doane och Dr Inuris. Och efter att hon fortfarande kan göra vad det tar för att fixa situationen.
  
  
  Hennes far verkade för att läsa hennes sinne. "När denna operation är klar", sade han, " Dr. Inuris kommer att betala sin skuld till mig, och mitt kontrakt med honom kommer till ett slut. Sedan, Penny, du kan göra vad du behöver göra.
  
  
  Och så är hon kysste hennes far adjö nästa natt. En bil väntade framför ih hus. Den höga Kinesiska mannen tog hans plats bakom ratten innan hon kunde få den tillbaka. Mannen bakom henne satt i skuggorna. Egots röst kom från ego till hälften dolda ansikte. "Hennes läkare är Inuris," sade han. "Din kirurg, Missa Gryningen."
  
  
  Innan de var en meter från hennes hus, han gav henne droger. Och Penny Dawn var medvetslös när de nått sin destination.
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  
  Jag insåg att jag tittade på Penny Dawn söta ansikte när hon berättade denna historia. När hon stannade för ett ögonblick var hon kämpar med många frågor och problem som togs upp av hennes berättelse på en solig dag. Det fanns fortfarande många ofärdiga bilder som han hoppades att hon skulle slutföra. "Så här bra läkare att du ser ut som Nicole Cara" sa jag, virvlande den sista av min drink i mina händer.
  
  
  "Ja, han var imponerad av bilden av film stjärna han avgudade." Hennes kropp skakade med undertryckt skratt. "Åh, det är klart jag var tacksam. Jag kunde inte tro mina ögon när jag såg mig själv i spegeln. Ett nytt ansikte, ett vackert ansikte. Sedan insåg jag att jag aldrig hade känt innan att skönhet, fysisk skönhet, är en riktig underbar gåva. Men en gåva, "fortsatte hon, hennes röst ansträngd med obehagliga minnen," kräver ett högt pris.
  
  
  Inuris förklarade att Penny var medvetslös i drygt 72 timmar. Fortfarande är förtrollad av den utsökta och intensiva skönheten i hennes nya ansikte, perfektion som förde tillbaka hennes beundrande blick runt spegeln, att hon inte märker den läkare som närmar sig henne. "En man kunde spendera hela sitt liv ute efter en sådan kvinna," sade han, som stod öppet bredvid henne. "Jag visste inte att Nicole." Men jag ska erkänna att jag skulle ge en hel del för att lära känna henne. Och ser du gillar det här får mig att förlora mitt sinne.
  
  
  Plötsligt nådde han ut och drog henne nära. En hand lindade runt ee. Ego är gratis hand drog den tunna nattlinne och ungefär kramade hennes bröst. Han tryckte sina läppar mot hennes och stack tungan mellan hennes tänder.
  
  
  Häpen, Penny bröt gratis. "Rör mig inte!"
  
  
  "Jag tror att du hade bättre lära sig att acceptera min uppmärksamhet," läkaren log.
  
  
  Penny frågade ego att lämna. Då läkaren berättade för henne när hon var på gymmet: i södra Frankrike, i en villa. Och, som han förklarade, hej, inte låta henne lämna förrän han och hennes far slutföra affären. Penny hade inget annat val än att förbli en fånge. Hon låtsades inte veta om avtalet mellan Philip Doane och Dr Inuris, som visade sig vara till hennes fördel. Hon bestämde sig för att den bästa strategin för nä skulle vara undergiven beteende och okunskap. Hej, vi var inte tillåtna att lämna villan under några andra omständigheter.
  
  
  Dr. Inuris, tydligen inse att hans första grov inställning till henne var en allvarlig felbedömning, inte göra någon fysisk ansträngning under flera dagar. Men han utsatt henne för ett "blixtkrig" av hans perversa charm. Och" personal", Guido och Tiong, blev mindre vaksamma.
  
  
  Inuris sa hej om sig själv. Och runt bitar av information hon skulle pusslas ihop genom att titta och lyssna, hon kunde föreställa sig en vriden, vanställda mannen som håller henne fången.
  
  
  För det första, Inuris var beroende av heroin. Egot och kärlek för de öppna användning av sprutan var uppenbart. Han var av tysk härkomst och hade varit en medicinsk student under kriget. Under denna tid fick han möjlighet att träna och utveckla kirurgiska tekniker på fångar i koncentrationslägren som han var kopplad. Hur många hundratals människor hade han lemlästade, dödad för att finslipa tekniken nu var det han som skryter om? Sedan flydde han till Schweiz, där han öppnade en liten klinik. Han hade blivit rik tack vare den fanatiska strävan efter nya ungdomar som äldre kvinnor. Växande rikedom stimuleras ego, girighet, och han fokuserade helt på att släcka sin törst efter rikedom.
  
  
  I alla sina memoarer, att han inte en enda gång nämnde hur han visste om Philip Doane. Han ville inte prata Öre om ih: s affärsrelation.
  
  
  Det gick några dagar med Inuris "stories", medan Penny fick sola sig i villans trädgård. Så en natt, när hon kände att Inuris och Egon var lugnade nog att somna tack vare deras uppenbara samarbete, hej lyckades glida undan och göra det till Nice. Hon hade precis kommit fram till casino när Guido fångas upp med henne. När hon kom tillbaka till villan, Inuris var rasande och varnade henne med obscena hot att inte upprepa samma kväll.
  
  
  En vecka senare, Ay lyckades smyga ut igen. Och Guido hittade henne igen. Men denna gång var det en man vid namn Nicholas Anderson...
  
  
  Han visslade på henne. "Detta är en mycket intressant historia för mig. Men det är en annan sak. Nicholas Anderson ' s riktiga namn är Nick Carter. Han är en agent för den amerikanska regeringen.
  
  
  Penny ' s ögon vidgades och munnen bildas en liten, tyst O.
  
  
  "Nu gör du det så klart,"sade jag," jag trodde att jag skulle göra samma sak."
  
  
  "Jag ska ha för att få användas till det," Penny sa. "Men jag ser det inte gör någon skillnad."
  
  
  "Jag också", sade jag. "Vi är båda fortfarande vill fånga Inuris alltid innan han dödar oss. Och så snart vi ego-ta tag i henne, jag vill veta lite mer om detta guld och som Inuris ' partner. Du förstår, inte du, som innan din far, du står inför någon form av straff?
  
  
  Öre sänkt hennes ögon. "Ja," sade hon. "Jag känner henne. Men jag tror att han vet det också. Och emu kommer inte bry sig om. Det enda han var orolig för mig. Och nu ska jag tas om hand i tystnad.
  
  
  "Ta skräddaren som om inte det är sant, Penny Doane," sade jag. "Du är en mycket vacker kvinna."
  
  
  Där, på förstörda veranda, hon rodnade. "Jag är inte van vid att sådana komplimanger ännu," sade hon.
  
  
  "Ja, jag tror du skulle bättre att vänja sig vid det", sade jag, för att komma upp från trappan.
  
  
  "Det är så konstigt", sa hon. "Jag vet inte om jag någonsin kommer att vänja sig."
  
  
  Han gick fram till henne och tog upp henne. "Jag ska hjälpa dig att prova det", sade jag. "Det är bara en snurr, öva". Han tog hennes ansikte i sina händer och förde hennes mun. Hon väntade på mig. Hennes armar lindade runt mig, och hennes kropp, en pjäs av fasta punkter och mjuka linjer, samman med mina. Hennes händer kom upp och fastnat i mitt hår.
  
  
  "Ah", sade hon till sist, " åh, Nick.
  
  
  Hon andades tungt, solbränd översidan av hennes bröst utbuktning på lång V-ringad av hennes tröja. Han såg flickans ögon lyser upp med grön eld. Hennes armar lindade runt min hals, och hennes läppar borstad min, varm och våt, med en passion som var som alltid är mer än bara tacksamhet. Hennes lår pressat mot mitt lår i en rytm av okontrollerbar lust. Och hennes händer, tjänare hennes önskan, flyttade ner för att röra mina lår. Han knäppte sin skjorta, tog hennes bröst i sina händer och kysste hennes hårda bröstvårtor. Hon lät tröjan att glida av axlarna otåligt. "Skynda dig, Nick," hon andades. "Snabbare.'
  
  
  Hon slutade när han drog av hennes blekta jeans och trosor. Båda hennes fingrar och mina rusade för att beröva mig mina kläder innan vi sjönk ner tillsammans på det daggvåta gräset, där hennes armar och ben inlindade mig i mjukt kött. Hennes mun stönade upphetsat i mitt öra, liksom rösten av en tornado runt, lyft oss upp och släppa oss tillbaka ner i en pool av ofattbar glädje. Igen och igen, tills vi var färdiga med en dånande explosion och vänster lugn, varm och nära varandra i solen i en ny dag.
  
  
  Där, liggande i gräset, hans stahl berättar för honom vad han tyckte. Dr. Inuris bestämde mig för att ta henne med sig, när han flydde. Om emu hade lyckats, skulle allt ha varit bra, åtminstone för honom. Emu skulle då kunna hålla Öre i fångenskap tills illern är stöld av guld var klar. Men det gick inte. Em var tvungen att kasta Slantar runt bilen för att distrahera mig och fly. Så länge hon levde, att han var i fara. Men han kunde inte riskera att gå tillbaka till villan. Det var för farligt. Förr eller senare kommer någon att hitta Guido och Tiong döda i källaren. Och omedelbart efter att någon började ställa en massa frågor om den person som hyrde ut villan.
  
  
  Nej, Läkare. Inuris kommer aldrig att återvända. Han var fortfarande på flykt. Striderna var inte ett spel av ego. Han kommer att vänta och förbereda vedergällning för hans mördare, som kommer att marschera på det. I den gyllene åldern, han var en tekniker, en demon skapare, en ersättare för de vakter som "magiskt" försvann. Henne, visste vad det innebar. Det fanns alltid någon som hade bra villkor för detta, såsom" i likvidation "eller"villkorslöst avbrytande av verksamhet." Dessa vakter var döda ih ersättas. Alexander var Inuris bidrag till stöld av guld.
  
  
  Någon annan som tillhandahåller arbetskraft, brawn, och ett gäng av hjärnan som behövs för att en verksamhet av denna omfattning och komplexitet. Jag visste inte exakt vem, men jag hittade förekomsten av Guido och Tiong bredvid läkare mycket lärorikt. De verkar inte som gamla vänner av läkare eller gamla vänner av någon annan. Det var som om Guido och Chang hade fått i uppgift att läkaren som en förmån för medlemmar av alliansen.
  
  
  Så när läkaren var vänster utan livvakter och förlorade en flicka som emu bör hållas ur sikte, han borde ha dragit slutsatsen att han var på väg till sina vänner " shelter grop så snart som möjligt. Om han var tillräckligt snabb, han kunde gå tillbaka till sina kamrater, berätta för dem vad som hände, och lita på beslut som de kommer att förlåta ego eller åtminstone inte straffa det tills något avgörande går fel.
  
  
  Under tiden ego partner skulle göra sitt bästa för att se till att ingenting gick fel genom att spåra ned flickan och eventuellt "Nicholas Anderson." De kommer att se till att ih mun är förseglad för evigt.
  
  
  Om min gissning var rätt, Dr Lothar Inuris återvänder till New York.
  
  
  "Det låter bra för mig," Penny sa.
  
  
  Han ville inte berätta för henne om den andra, en bra anledning till varför Dr. Inuris var nog i New York. Inte ännu. "Okej", sa jag. "Låt oss gå. Behöver du något annat i huset?
  
  
  Penny skakade på huvudet. "Allt jag behöver är mitt pass, och det är i min ficka. Låt oss gå. Hennes hand gled in i mig när vi gick upp vägen till grinden vid infarten till Narcissa villa. Solen sken starkt och det var trevligt att del med den dystra ruinerna av villa och dess döda invånare.
  
  
  "Vi ska lifta till Trevligt", sade jag. — Vi måste fortfarande gå igenom mimmo av mitt hotell. Det är bara en känsla av att jag kommer att behöva mina vänner vart vi än går. Ih: s namn är Hugo, Wilhelmina, och Pierre.
  
  
  Snart var vi ut igen runt hotellet. Vi tog en taxi till Nice Flygplats, öster om staden, och när vi stannade utanför flygplatsen byggnad, Penny drog på min ärm.
  
  
  "Titta," sa hon.
  
  
  Parkerade utanför — eller snarare, övergivna — var en vit Mercedes.
  
  
  "Vi är på rätt spår", sade jag. "Han kanske tog ett Air France-flyg till Paris vid 7: 30 am."
  
  
  Vi tog en Bland flyg runt Nice vid 9: 30, med anslutningar i Paris och New York.
  
  
  Vi har inte mycket tid kvar innan vi åkte. Hon fördes kaffe till oss båda, några croissanter, och en kopia av International Herald Tribune. Den stora rubriken på första sidan fångade omedelbart min uppmärksamhet. Priset på guld har nått sin topp. Efterfrågan för det var på rekordnivåer på de internationella marknaderna, och oro om framtiden för dollarn intensifierades.
  
  
  Hon desperat behövde för att få information om vem som var bakom det hela guld stöld drift, om det fanns fortfarande en chans att stoppa det hela en katastrof. Om de flesta av OSS guld läckte, den internationella guld krisen skulle förvandlas till en internationell panik. Papper dollar skulle vara värdelösa. Ett bröd som skulle vara värda en miljon. Henne, kom ihåg att läsa någonstans om Germania sedan Första Världskriget. I ett par år, värdet av varumärken har minskat från fyra märken och fyra miljarder d-mark. Allt var upplagt för historien att upprepa sig, men denna gång i Usa.
  
  
  Resan till Paris var laddad utan incidenter. Planet vinglade över Bukten av Änglar för att vinna höjd, för att sedan ta fart.
  
  
  "Jag vill komma tillbaka hit snart," Penny sa.
  
  
  "När det här är över," hennes far sagt.
  
  
  "När", eller "om"?"
  
  
  I Paris, vi fick byta plan, och en stor Boeing 747 tog fart på tid för Orlov . Om min gissning var rätt, Lothar Inuris var inte mer än två timmar framför oss. Att vi inte kommer att komma ikapp med egot, men åtminstone det kändes som vi var på väg i rätt riktning. Över Atlanten, Penny fick sova på min axel. Jag inte klandra henne. Nä hade en tuff natt. Jag var trött också, för den delen, men det gjorde jag inte känner dig sömnig. Jag gillar inte att vara inlåst på denna planet. Hon är intresserad av att vara på jorden och jagar efter Inuris och hennes ego följeslagare. Men till slut, någon i personalen kom på snabbtelefonen och sa till oss att fästa våra säkerhetsbälten. Tillkännagivandet vaknade Öre. Hon gäspade, sträckte, då snuggled upp till mig och slöt ögonen.
  
  
  "Hej, Sonya," sade jag. Hon öppnade ett grönt öga och tittade upp på mig från under hennes tjocka gyllene hår. "Dags att vakna upp. Vi har att gå till jobbet.
  
  
  Hon lyfte hennes huvud och tryckte hennes hår tillbaka. "Ju förr desto bättre", sade hon. "Vad gör du?'
  
  
  "Vi kommer att besöka din far", sade jag. — Detta är den första punkten på dagordningen. Han är den bästa att leda vi har med Inuris. Kom ihåg, att han hade ett system för att kommunicera med Inuris, och jag vill veta vad det är.
  
  
  Taxin stannade framför en av de femtio år gamla flerbostadshus på Riverside Drive.
  
  
  När hennes betalas föraren, hon tittade snabbt runt. Inget på gatan verkade onormalt för mig. Om någon tittade på lägenheten, den var väl dold.
  
  
  Han plockade upp sin resväska som taxi drog iväg igen.
  
  
  'Vad är det nu? Penny frågade.
  
  
  Henne, tittade på sin klocka. '5: 20.'
  
  
  — Han ska vara hemma vilken minut som helst."
  
  
  Vi tog den långsamma hissen upp till åttonde våningen. Han tog ut Wilhelmina Poes hölster och knuffade in den i väst ficka, att hålla sitt finger på avtryckaren. Penny ' s bromsok åtdragen när hon såg Luger. "Låt oss bara kalla det en rutin försiktighetsåtgärd", sade jag. "Jag ska vara den första att gå ut över den lyfta."
  
  
  Penny nickade. När hissen stannade, satte han sig ned bakom sin resväska och försiktigt öppnade dörren. Om någon stod och väntade i korridoren, de skulle ha att skjuta på en liten, lågt mål för att få igenom klyftan i dag. Sedan emu bättre att bli riktigt bra och snabb.
  
  
  Han sköt upp dörren och tittade ut på andra sidan. "Det är okej", sa jag.
  
  
  Penny hade en uppsättning nycklar redo. "Håll dig borta från dörren när du öppnar det," hennes far sagt. "Och låt mig gå in först."
  
  
  I samma ögonblick öppnades dörren, han insåg att lägenheten var tom. Den var fylld med unken luft och damm motes hängde nästan orörlig i det ljus som filtreras genom fönstren i sneda stripor. Penny stängt dörren bakom oss. 'Pappa?"Nej! " utbrast hon.
  
  
  — Jag tror inte att han är hemma", sade jag, att sätta pistolen bort.
  
  
  "Tja, det kommer inte att vara länge, då," sade hon. Hon öppnade fönstren och hällde i mig ett glas av Philip Doane sherry. "Det är allt vi har," sade hon.
  
  
  "Det är okej", sa jag.
  
  
  — Vad är det?"
  
  
  "Halv fem."
  
  
  "Gör det bekvämt för dig," sade hon. "Jag ska ta en dusch och byta. Om han kommer medan jag är borta, du måste presentera dig själv.
  
  
  Han stod upp, lossade hans slips och började unbuttoning hans skjorta.
  
  
  "Jag vill hellre att du samtycker till de förslag, och jag kunde ta en dusch för henne ensam," sade jag.
  
  
  Ee tog hennes hand. Hon gav mig en busig look och ledde mig ner i hallen.
  
  
  "Du gillar att leva farligt, inte du?"
  
  
  "Du kan säga", sade jag.
  
  
  Hon fnittrade. "Jag vet inte vad som kommer hända när han kommer hem och vi är fortfarande i duschen."
  
  
  — Vi kan säga hej, " föreslog jag.
  
  
  De rymliga badrum som hade dusch. Vi tog av oss kläder och gick under de nä. Henne igen beundrade krökning av hennes kropp.
  
  
  "Hur vill du ha det?" — Vad är det? " frågade hon, hennes händer på kranarna.
  
  
  "Varm och stark," sade jag.
  
  
  En kraftig stråle sköt ut runt duschhuvud. Tvål tog tag i henne och Penny satt under vattenfallet, hennes bröst något tryckt mot min. Han lät tvål skjut försiktigt ner henne. Hennes armar sträckte sig fram och drog mig till henne. Hon satte händerna på mina axlar och satte sig med benen lite isär när han drog ett spår av skum längs och mellan hennes bröst, och sedan ännu lägre, över hennes platta mage och rygg och tillbaka mellan hennes lår.
  
  
  "Jag vill vara din bath sponge," sade hon, trycker hennes kropp mot min, ff smidig, skummande kött porlande runt omkring mig. Hon gnuggade mot nah. Hon log lättjefullt på mig, hennes ögon.
  
  
  "Tvätta mig", sade hon. "Tvätta mig överallt."
  
  
  Hennes händer slöt sig runt min hals. Han sträckte sig fram och lyfte hennes ben tills de var på mina lår, så tryckte henne tillbaka mot stöna av badrum och trädde nä. En liten, lång "ah" flydde hennes läppar. Och sedan, i våra egna vilda, flyter universum, skapade vi en rasande vågorna, och sedan en virvel av oemotståndligt sug, där vi fördes bort och försvann i en malström av ren upphetsning.
  
  
  Vart vi var, vi återvände till ljudet av rinnande vatten på våra sammanflätade organ.
  
  
  "Jag var säker på att han var här," Penny sa när vi kom tillbaka till vardagsrummet.
  
  
  Han avslutade sin drink och tände en cigarett. Tala inte om för henne ännu, hey, vad jag tänker.
  
  
  Penny flyttade oroligt i sin stol. "Kanske han arbetar för sent," sade hon till sist. — Han kunde inte ha vetat att jag var på väg hem idag.
  
  
  Han ville inte säga något. Hon har förmodligen redan misstänkt samma sak som hennes, men hon kunde fortfarande inte tro det. Penny Gryningen var inte galen.
  
  
  "Jag ska ringa ego office", sade hon. Det fanns en telefon i hallen. Jag hörde henne ringa ett nummer, sedan en annan. "Centralt", sade hon. "Jag får ett auto-reply som antalet jag försöker nå är blockerade. Jag tror att det måste vara ett misstag. Jag hörde henne ringa numret, och det var ett ögonblick av tystnad innan hon talade igen. — Är du helt säker?" Jag hör inte svaret, men jag visste att det var sant.
  
  
  Hon kom tillbaka in i vardagsrummet och tittade på mig. "Något är fel", sade hon.
  
  
  Han dränerad sitt glas. "Jag vet vad som händer.'
  
  
  — Du visste hela tiden, har inte du?" sade hon.
  
  
  Han nickade mot henne. — Jag tror att din pappa är som hållits gisslan." Dr. Inuris hållit dig här för att se till att din far inte göra något för att förhindra att sista minuten-guld stöld. När han förlorade du, han och hans vänner vände sig till din far att se till att du inte göra något som skulle förstöra mina planer.
  
  
  "Men så långt han visste," Penny sa, " jag inte vet något om vad som pågick mellan honom och min far."
  
  
  "När det är femton miljarder dollar på spel, de behöver inte ta några chanser", sa jag. Och dessutom, det är nu ca $ 45 miljarder kronor. Femton miljarder euro är den officiella pris, beräknat på trettio-åtta dollar per uns, att regeringen betalat för guld. På en fri marknad, priset är nästan tre gånger högre."
  
  
  Penny visslade. "Vad gör vi nu?"
  
  
  — Har du någon aning om hur din pappa har alltid kontaktat läkare?" Inuris?
  
  
  Hon skakade på huvudet. "Nej,"sade hon," han ville inte berätta för mig."
  
  
  "Med tanke på läget i huset,"sade jag," han inte ihåg."
  
  
  "Kanske de inte ta ego här," Penny sa, " kanske på kontoret."
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Jag kan ha fel," sade jag, " men för många saker som inte händer som de gör i en kontorsbyggnad. Det finns hiss operatörer i närheten. Det finns alltför många människor överallt, i entréer, på gatan, som kan se och komma ihåg något. Bostadshus är pricetypes bättre, lugnare. Människor går om sin egen verksamhet. Det skulle vara mycket enklare och mindre riskfyllt att fånga din far i ditt eget ego dom. Med tanke på tidsskillnaden mellan denna plats och Europa, var det inte svårt för Inuris ' vänner att komma hit tidigt om läkaren ringde dem på flygplatsen.
  
  
  — Och vart skulle de ta ego?"
  
  
  "Jag vet inte", sade jag. — Men efter vad du har berättat för mig om din far, han är en av dessa människor som tar nöje i att lämna en leda någonstans."
  
  
  "Du har rätt", Penny sa. "Men var?"
  
  
  "Säger du det", sade jag.
  
  
  Penny ' s ögon rusade runt i rummet. "Allt ser exakt samma sak," sade hon. Jag skulle ha lagt märke till henne om jag hade. Han är väldigt snygg. Hon stoppade hennes ben under henne i stolen och kröp upp uppgivet.
  
  
  "Tänka på det", sade jag.
  
  
  Penny slöt ögonen. Rummet var tyst. Genom de fönster som vetter mot Ministeriet för Situationer Nödsituationer, att hon kunde se den orange bollen in i solnedgången glödande candid över horisonten. Han tittade på sin klocka. Det var klockan sex New York-tid. Banker över hela Amerika var stängt. Världen var lugn och trygg, åtminstone tills i morgon. Och då kanske panik för att sätta hela tråden för att vila.
  
  
  Plötsligt Öre hoppade upp. "Får jag det," sa hon.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  
  Hennes pappa hoppade i stolen.
  
  
  "Vad menar du?'
  
  
  "Jag vet var han ska lämna aning om," sade hon. "Om han lämnade det."
  
  
  "Var?"
  
  
  "Box G".
  
  
  Han tittade på henne undrande.
  
  
  "Som elfenben låda som gamla Jie gav till min förfader när han var på väg till Kina. Det lagrar alla sina värdepapper i nen. Om han lämnade en aning om någonstans, måste det vara i den här rutan.
  
  
  "Var är den här lådan?"
  
  
  "I ego rummet," Penny sa, och var redan racing ner i hallen efter henne.
  
  
  Hon kom tillbaka i en minut. Det var ett vackert arbete, en rektangulär elfenben fall, varje tum av sidorna och toppen dekorerad med vackra reliefer av till synes varje djur tänkbara. Penny gav mig en ego.
  
  
  Han tog tag i locket och drog. Rutan förblev väl tillsluten. Penny tittade på mig pityingly.
  
  
  "Det är inte så lätt," sade hon. "Jösses var att ha kul samla lådor som var fylld med pussel, kommer du ihåg?"
  
  
  "Hur går det till att öppna?"
  
  
  "Jag vet inte," var reumatism.
  
  
  "Vi har två alternativ att välja mellan," sade jag. "Vi kan antingen bryta ego, som jag inte vill göra, eller så har vi att avslöja denna hemlighet."
  
  
  "Det är för värdefull för att bryta," Penny sa. "Min pappa skulle aldrig förlåta mig."
  
  
  "Fyrtio-fem miljarder dollar är också mycket värdefull", sa jag. "Och jag absolut hatar alla som försöker råna Förenta Staternas regering. Antingen vet vi snabbt, eller Philip ' s bidrag till fastställa en massa problem som är en hög med trasiga elfenben.
  
  
  Han plockade fram lådan försiktigt, vända den upp i hans händer. Han klappade sin lock, botten och sidor. Jag tryckte på den. Jag nöp det och kände dess hörn. Jag försökte knacka på och knacka kombinationer. Det skakade henne. Ingenting fungerade.
  
  
  Han tittade på Penny. "Några idéer?'
  
  
  Hon skakade på huvudet. Oavsett vad det är, det kommer att finnas både enkla och komplexa. Detta var Ji sätt . Att ge dig ett problem som jag tyckte var fruktansvärt svårt, men lösningen skulle alltid ser dig rakt i ansiktet.
  
  
  "Stirrar dig i ansiktet hela tiden," sade han. "Bra.
  
  
  Låt oss anta att detta är den "lösning".
  
  
  Rutan var på mitt knä. Hon tittade på locket. Ingenting annat än djur. Lejon, tigrar, apor, panther, lamor, elefanter, ormar, björnar, giraffer, grävling, valar, ugglor, gorillor, antiloper.
  
  
  Penny skrattade.
  
  
  "Vad är det? Jag frågade, tittar på Nä när hon böjde sig ner för att inspektera lådan.
  
  
  "Åh, jag bara tänker på gamla Jie . Han skulle nog ha gillat det. Se rutan att han hade gjort för den lille pojken var så störande.
  
  
  "Jag skulle ha varit mycket gladare om gamla Jie hade fastnat för enklare tricks", sade jag.
  
  
  "Men det är enkelt," Penny sa. "Hennes sinne har lugnat ner sig.'
  
  
  "Jag ska ge dig femton minuter för att lösa det, och då ska jag bryta den i bitar", sade jag. "Under tiden, se där du kan hitta en penna och papper."
  
  
  Penny var tillbaka i ett ögonblick.
  
  
  Jag började räkna på det. "Webbhotell", sade jag. "Fifty-fyra djur upp det. Tretton på varje sida. Ingenting i botten. Totalt hundra och sex. Sex lejon. Åtta elefanter. Apor, fem. Björnar, tre. Ormar, fem. Två ugglor. Valar, fyra. Lamor, fem. Tre giraffer. En panther. Gorillor, fyra. Buffalo, fem. Fem påfåglar och tre dandies.
  
  
  Han höll räkna det. Penny fortsatt att skriva, tills jag sa, " Det är allt."
  
  
  "Tillsammans", sade hon. "Det är en totalt hundra och sex."
  
  
  Jag tog listan från Nah och undersökte hennes ego medan hon tittade över min axel. — Ser du något ovanligt?" Jag bad henne.
  
  
  Penny skakade på huvudet. "Inget mer än en gästlista för en Noaks Ark fest," sade hon.
  
  
  "Kanske en avskedsfest", sade jag. "Vid ankomsten, alla måste stiga, i par."
  
  
  Penny var fortfarande tittar på listan noga. "Då blir det svårt.
  
  
  "Vad menar du?'
  
  
  "För panther-och grävling", sade hon. "Det finns bara ett runt dem. Tror du att de vet något?"
  
  
  Sedan jag såg den. "Du har rätt, de vet något. Kolla ih.'
  
  
  "Jag ska ta en titt," Penny sa.
  
  
  — Du behöver inte märka något om dem?"
  
  
  "Det är inget särskilt", sade hon. "Förutom att det bara finns en omkring dem, och flera andra."
  
  
  Det togs från Nah av listan. Han höll låda i ena handen och papper i den andra. "Okej", sa jag. "Det finns fler än två djur per djur, med tre undantag."
  
  
  "Ja," sade hon. "Ett par ugglor, en panter och en grävling."
  
  
  "Korrekt. Vad är ugglor?
  
  
  "Symboler av visdom," sade hon.
  
  
  "Igen." Där är ugglor?
  
  
  "Öppna över panther och grävling", sade hon. 'Hur?'
  
  
  "Panther, och grävling," upprepa det.
  
  
  Penny ' s panna fårad.
  
  
  "R & D", sade jag. "Initialer Philip Doane."
  
  
  Henne, klickade på panther. Ingenting hände.
  
  
  "Åh, Nick," Penny sa mjukt.
  
  
  "Ge inte upp", sade jag. — Vi kan försöka med någonting annat."
  
  
  Han lade ett finger på panther och den andra på grävling. Han tittade på Penny. Frågade han.
  
  
  Jag tryckte på den. Både djur gled under min tumme. Det var en svag klicka någonstans inuti lådan. Han tog hennes hand, och locket svängde öppen. Philip råd Donna var den första vi såg.
  
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  Det var inte mycket, men det var nog en bit vitt papper med svarta versaler.
  
  
  Fu Kuan Yeon Akrobatiska Trupp. Nu i Solen Theater Min .
  
  
  I ett hörn, i ett litet, snyggt handen att Penny erkänd som sin far, var den tid och datum för mötet: 8: 05 am Dr Inuris slösat bort någon tid. Som jag misstänkte, han kallade förmodligen hans kollega runt flygplatsen i Nice och sa åt honom att plocka upp Philippe Doane så snart som möjligt. Han kommer att hålla förklaring tills han anländer i New York.
  
  
  Så någon måste ha betalat Philip Behöver ett besök tidigt i morse. Han var nog uppmärksam, men inte uppmärksam nog för att hålla den gamle mannen från att sätta papper i elfenben box, förmodligen när han var förband.
  
  
  "Kom igen," Penny sa.
  
  
  "Inte så snabbt.'Från titta på mitt ansikte, hon visste att jag inte ville ha henne med mig.
  
  
  — Du ska inte gifta sig med Odin, är du?"
  
  
  "Jag är rädd att jag kommer att ha till," sade jag. "Vi får en del sätt här, åtminstone tillfälligt."
  
  
  "Jag vill gå, Nick," sade hon. — Jag drog du här. Och han är min far.
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. "Så snart det blir mörkt, jag ska gå till biosalongen och gräva runt lite.
  
  
  Jag vet att denna teater. Det är beläget vid korsningen av Bowery och Chinatown. Du skulle sticka ut för mycket där.
  
  
  "Så vad?"Kanske borde vi låta dem veta att vi är här.' Kanske ih kommer att lura dig.
  
  
  "Och antar att det som händer", sade jag. "Vad händer om de fånga oss båda?"
  
  
  "De vinner och vi förlorar", sade hon med en axelryckning.
  
  
  "Jag har inte råd med det", sade jag. "Förenta Staternas regering, också. Detta är inte mitt spel, där "imorgon" du får en chans till. Om de vinner och vi förlorar, det kommer att bli en förlust, inte bara till dig, till mig, att din far, men för många andra människor. Dr. Inuris och hans vänner måste vara lite rädd just nu. Din fly och med att ta din far gisslan är tillräckligt för att störa ih: s planer på att göra ih nervös. Tänk på att Dr. Inuris har undantas du från behandling av någon anledning. Detta guld heist närmar sig sitt klimax. Just nu, de är inte säkra på var vi är, men åtminstone bör de misstänker att vi är som orsakar dem problem. Så det finns en chans att de kommer att påskynda arbetet. Om vi gör ett misstag i våra beräkningar, att de kommer att vara fria som fåglar, och den katastrof som kommer att drabba Usa, så kommer det förmodligen resten av världen. Jag tror inte du vill att detta på ditt samvete, Öre-Donu.
  
  
  Hon sänkte hennes ögon.
  
  
  "Lyssna, låt mig veta genom nio i morgon bitti. Om jag inte är tillbaka då, ring det Gemensamma pressmeddelandet och Tråd Tjänsten i Washington och be om en man vid namn ethan Hawke. Berätta Em allt du vet. Gör sedan vad du vill. Det är allt jag begär av honom. Åtminstone på detta sätt har du en chans att se din fader igen.
  
  
  Penny nickade instämmande. "Vad kommer att hända dig, Nick?" Hon tryckte sin varma kropp mot min.
  
  
  "Oroa dig inte", sade jag. "Jag kom just ihåg att jag har en hel del att leva med."
  
  
  Hon kunde inte låta bli att le. "Och sedan försöka att komma ihåg det här," sade hon.
  
  
  "Det kommer att distrahera mig för mycket," sade jag.
  
  
  Hon tog ett steg bort från mig. "Nu redo att lämna," sa hon.
  
  
  Jag var klädd i en ljus kavaj, mörk grå byxor och en mörkblå polotröja jag hade tagit ur min resväska. Wilhelmina och Hugo Pierre gick tillbaka till sina vanliga platser, medan hennes var fyllda med ett par rakblad i veck i hans polokrage.
  
  
  Penny släppte mig. "Var försiktig, Nick," sade hon.
  
  
  "Låt inte vem som helst, men med mig", sade jag.
  
  
  "Oroa dig inte", sade hon.
  
  
  Kanske var det Sjungs Min Teater i det roliga nittiotalet som var en hit , men jag tvivlade på det. En sak var säker: om det någonsin hade haft sin storhetstid, om det nu någonsin haft, det måste ha varit en lång tid sedan. De stora, gamla, fyrkantiga byggnaden verkade vara dolda i skuggan av Manhattan Bridge, som är välvda över det. Han var i ständig semi-mörker, som om inställsam för att visa den korruption som hade drabbat ego under åren.
  
  
  Det har förlorat sin stora scenen för länge sedan och har fungerat som biograf under större delen av året. Ja, återigen, inte fallet när Hollywood gäster ser fram emot sina premiärer. Det var gamla Västernfilmer och billig import från Hong Kong-film industrin. Akrobater intog scenen en gång eller två gånger i året runt Taiwan. En speciell ära denna gång gick till Kuan Yeon Trupp.
  
  
  Hon var hukad på det smutsiga taket, och kikade genom ett av de dammiga takfönster. Under mig, på scenen, såg jag en man naken till midjan och en tjej i en bar tillbaka klä buga för publiken. Det var en lågmäld runda av applåder.
  
  
  De hoppade tillbaka upp på scenen och stod långt från varandra. Det finns en tjej på ena sidan och en man på andra. Ett glas tasseled dart satt på en bar träbord.
  
  
  Flickan tog ut en och vände sig till mannen som hade ryggen mot henne. Hon spände ut hennes arm och kastade emu: s spjutkastning med all sin styrka. Dart huttrade i vaden ego, och en droppe blod kom ut från under huden.
  
  
  Han såg på det lite längre, då försiktigt gick över tjärat tak. Det var en annan takfönster som behövde undersökas. Det var grov, men inte är ogenomskinlig, och tittar ner genom den gamla glas gjorde min puls quicken. Dr Lothar Inuris stod i rummet under mig.
  
  
  Han var inte ensam. Han var i sällskap med två andra män. Och trots att hon aldrig hade sett förut, nam ett, för oss andra, hon blev genast medveten om ih. Hennes sett ih foton i handling och ah.
  
  
  Runt omkring dem, Odin var lång och smal, med mörkt vågigt hår och en mörk, stilig ansikte. Hon blev genast medveten om Don Mario nen Princip. Om maffian var en fotboll, han skulle bli skyttekung och fotboll för årets spelare på samma gång. Han var i den nya maffian, född i USA, välutbildade, smarta, erfarna och tuff. Han skulle inte använda muskler där han kunde använda sunt förnuft. Han visste lagen inifrån och ut, och används varje kryphål han kunde hitta. Du kan misstänka ego av många saker-rån, lån sharking, droger, prostitution, spel - men bevisa det. Ego kallas "prins", och även den gamla dons gav honom hans grund. De var gamla hundar med gamla knep. Prinsen visste nya. Han är skicklig på att tvätta smutsiga pengar utomlands. Han visste hur man ska infiltrera och ta över den juridiska verksamhet utan att behöva oroa lag. Han kände alla trick och fällor av polisen och tusen och en sätt att undvika ih. Om någon var efter 45 miljarder guld, prinsens närvaro verkligen är meningsfullt.
  
  
  Inte mindre intressant var tredje man i rummet. Han hade en tjock, kraftig kropp och platt-funktioner när månen var full. Även utan uniform, ego var lätt att känna igen. Son Voen, eller snarare Överste, Son av Sieh. Han arbetar i den Kinesiska Armén och Underrättelsetjänsten, växte upp i Väst, och fick en examen i ekonomi från Oxford. Militärt, han ansågs vara en lysande strateg. Han förtjänat ett rykte som en förstklassig chefen för intelligence agency känd som Månen utanför Macau på 1950-talet. Han organiserade militära underrättelsetjänstens verksamhet i Nord-Korea och Hanoi. Den ryska underrättelsetjänsten anses vara ego den farligaste Kinesiska agenten de hade någonsin stött på. Det sades att han var så cool som han var lysande, och som är lika ambitiös som han var kallblodiga. Nu, på den till synes fridfulla våren kvällen, fann han sig själv i en förslappad Manhattan teater, och att döma av uttrycken i deras ansikten, blev han mycket vred.
  
  
  Hennes Son överste kunde inte höra vad han säger när han satt i en stol med rak rygg på ett träbord i ett tomt rum, men det gick inte att ta miste föremål för ego, sin ilska. Ego ' s ansikte var förvriden med ilska. Mörkt blod flödade fritt under hans hud, och när han talade, pekfingret på höger hand rusade en benig spjut mot Lothar Inuris.
  
  
  Prinsen stod åt sidan, sitter med armarna i kors och log contemptuously på den förrädiska läkare.
  
  
  Inuris höll ut sina händer för att de Överste i en gest av försoning. Men den Kinesiska ville inte veta. Dr. Inuris försökte tala, men i reumatism av Överste, Son hoppade upp och slog näven i bordet. Han ville inte höra våra predikningar. Inte ens ljudet av Överste Sons näven i bordet kunde höras.
  
  
  Men han kunde gissa vad som var på gång. Dr. Inuris återvände till staden och gav Riviera detaljer i hans misslyckad satsning. Och Överste, min Son reagerade på ett förutsägbart sätt. Han hade ett rykte om sig att vara en perfektionist. Och hans röst exploderade. Inuris var en idiot. Ego: s roll i operationen var enkel nog: för att hålla flickan bort. Nu har han förstört planen. Inte en gång, utan två gånger. Och nu är hon springa iväg. För att inte nämna att noble Amerikanska Nicholas Anderson, som kom hit för att hjälpa till.
  
  
  Överste Son slutat gå. Ego händer gjorde att hugga rörelser som han talade. Dr. Inuris försökte vara så diskret som möjligt, vilket är viktigt i ett rum med bara tre personer.
  
  
  Jag älskade att se Läkare Inuris få stryk. Han fick vad han förtjänar och mer, men titta på ensam inte skulle ha hjälpt mig ta ytterligare ett steg framåt.
  
  
  Överste lugnat ner sig. Han gick tillbaka till sitt skrivbord. Han tände en lång cigarett, andas in djupt och långsamt släppte ego runt hans tjocka näsborrar. Den rök som strömmar i två lika stora strömmar. Han började prata igen.
  
  
  Jag lägger mitt öra att takfönstret ram, men jag kunde inte höra någonting. Och som hennes försiktigt lutade sig mot takfönstret, med en hand för motvikter, hon kände en av de windows flytta under mina fingrar. Han flyttade bort från henne, tittade in i rummet. Ingen runt dem verkade ha hört något. Överste Son helt enkelt fortsatte som innan.
  
  
  Mina fingrar utforskade löst glas. Skriden hålla egot på plats måste ha torkat upp år sedan. Glaset flyttas lätt. Hennes hand flyttade, och Hugo, stiletto, gled in i min hand. Hennes tysta stahl skära av spackel. Då hon försiktigt placerade knivblad i en träram och smidda det. Med spetsen av sitt stiletto, lyfte han glaset och tog ut det. Nu är hennes Sons röst kunde höra henne . "För nu, vi behöver bara gå vidare. Sant proffs, som den idiot, "Inuris pekade på läkaren," följt hans instruktioner på rätt sätt." Han tog en annan att dra på röken runt sin cigarett och blåste ego genom hans näsborrar igen. "I grund och botten måste vi agera som om den här flickan och Mr. Anderson inte existerar. De kan utgöra ett hot mot vår verksamhet, men det finns också en möjlighet att detta inte är fallet." Han tittade på Inuris. — Tror du den här tjejen som inte vet någonting om vår verksamhet. Henne, jag hoppas du har rätt. För detta Anderson, hans ego verkar ingenting mer än en olycklig tillfällighet. I alla fall, det är nu för sent att sätta stopp för våra planer. Det är för mycket som står på spel för oss alla, och nu är vi nära slutet.
  
  
  "Jag anser dock att vissa förändringar är nödvändiga." Han avslutade sin cigarett. — Jag kommer att diskutera det med dig på ett par minuter." Men först "— fick han upp från sin stol, tog fram ett tomt paket cigaretter runt hans ficka, och skrynklade upp det — " jag behöver några cigaretter. Han gick ut genom rummen.
  
  
  Jag fortsatte att titta på henne. Dr. Inuris såg på Don Mario. En av de ohyggliga, högfrekvent, nervösa skratt utbröt runt ego vårtliknande halsen. Ego nerver var lite mindre spänd när Överste Son var inte i rummet. Don Mario tittade på honom kallt.
  
  
  "Oroa dig inte", säger Dr. Inuris emu sade. "Allt kommer att bli bra. Jag vet för ett faktum.
  
  
  Don Mario väntade en lång tid innan du svarar. Egots röst var fylld med avsmak. "Inte spelar någon dummare än nödvändigt", sade han. "Allt gick bra tills du bestämt att jag ska vara hennes älskare."
  
  
  "Allt kommer att bli bra," Inuris sagt. "Oroa er inte.'
  
  
  "Lyssna," Don Mario sade: "av alla människor som har något att oroa dig för, du är på första plats. Om något går fel kommer du att oroa dig för mig och Överste Son, du stackars jävel, eftersom du är här. Och om du inte, det finns alltid något att oroa sig för."
  
  
  "Du kommer att se rösten," Dr. Inuris sagt. "Allt kommer att bli bra. Lita på mig. Antar...'
  
  
  Jag hör inte resten av det. I nästa sekund, min andning upphörde som en metall kedja slöt sig runt min hals. Som hon kämpade för att få en fläkt av provtagning luft under stål tryck på smash bita i kragen på min tröja, min hand instinktivt nått för luger. Min tunga stack ut från rta. Mina ögon verkade för att hoppa, som gjorde ont. Någonstans i mitt syre-berövas hjärnan, jag visste att det bakom mig var med dödliga nunchucks så älskade av karate fighters.
  
  
  Kedjan mellan två handtag pressas hela mitt liv runt omkring mig. Men min hand var fortfarande på pistolen.
  
  
  "Nej, nej, Carter, detta kommer inte att funka," sade en röst. Då det var en kraftig smäll på baksidan av mitt huvud och en blixt av vämjeliga lampor innan jag blev uppslukad i mörkret.
  
  
  Kapitel 15
  
  
  
  
  När jag återfick medvetandet, fann jag mig liggande på golvet i ett litet rum bakom scenen. Mina händer och fötter var bundna, och baksidan av mitt huvud kändes som om någon hade krossat mitt ego med en sandsäck. Överste Seung, Don Mario, och Inuris stod och tittade på mig.
  
  
  — Känner du dig lite bättre?" Översten frågade sin son.
  
  
  Han försiktigt flyttat hennes huvud fram och tillbaka. "Jag tror inte att något är brutet, sa jag.
  
  
  Överste Son tände en runt sitt långa cigaretter och låt röken sippra genom hans näsborrar. "Faktiskt, du förtjänar att dö", sade han. "Om bara för att du var så slarvig. Slarv i vårt arbete är oacceptabelt, du vet. Och det var väldigt slarvigt av dig att dra ett fönster ut runt takfönster. Har det någonsin slagit dig att när du tar bort glas, färska och fräscha rum har luftkonditionering, provtagning ökar? Mer precist, ett mycket litet flöde av luft provtagning. Men det sippra är tillräckligt för att skingra molnen av rök mina näsborrar. Min observation av rök har räddat mitt liv mer än en gång." Han och log. "Du kan säga att jag är en av de få människor i världen som röker för deras hälsa."
  
  
  "Om jag kunde, skulle jag böja till din observationsförmåga, Överste," sade jag. — Men jag är rädd att det är lite svårt i min nuvarande situation."
  
  
  "Jag trodde, Carter," sade han. Han glodde på Dr. Inuris. "Ja, det är Carter, du idiot. Nick Carter, inte Nicholas Anderson. Han är en agent för AH.'
  
  
  Dr. Inuris öppnade sin mun. Don Mario såg med förvåning.
  
  
  -"Henne, jag hade ingen aning om -" Dr Inuris började.
  
  
  "Tyst!"Överste, min son avbröt honom. "Klart du hade ingen aning. Detta är hjärnan i ditt hem är i fingertopparna, i ditt sköte, kanske överallt men i ditt huvud. Så du trodde att han bara var en turist, en ganska galant lägger näsan i blöt som hänt för att komma till undsättning av en ung dam i nöd? Du är ännu större idiot än jag trodde. Mannens namn är Nick Carter. Varje självrespekt intelligence agency på Jorden har en fil på honom. Han är en master assassin till yrket . Överste Son tittade på mig. "N3, är det inte?"
  
  
  Han ville inte säga något till henne och försökte att flytta till en sittande position. Mitt huvud var att dela.
  
  
  "I tillägg till ego utseende," Överste Son fortsatte, som om att ge en föreläsning, " Carter är också känd för sin arsenal av vapen. Luger, känd som Wilhelmina. Han plockade upp Egot från stolen och vinkade till dem. Han kommer att upprepa visa. "En liten men farlig gas bomb känd som Pierre."
  
  
  Dr. Inuris nickade på varje objekt som presenteras för emu. Ego ansikte blev röd, och hon såg igen puls-som blå mask under ego-templet. Emu var tvungen att svälja en hel del av förolämpningar och emu inte gillar det. Han skakade av ilska.
  
  
  Plötsligt klev han fram och sparkade mig i revbenen. Henne, föll och rullade bort. Kick missat mig, men rullande inte hjälpa mitt huvud mycket. Smärtsamt, hon satte sig upp igen.
  
  
  Polischefen fick upp bakom sin stol. Hon hade en stilett i hennes hand. För ett ögonblick trodde jag att han var efter mig, men i stället klev han på Dr. Inuris, som klev fram ego klyvning var mot väggen med ingen annan väg ut. Överste, Son tog upp en kniv under hakan. Han talade mycket lugnt, som endast ökade ego, den ilska.
  
  
  "Lyssna noga", sade han. — Du har redan orsakat tillräckligt med problem. Du har tur jag har inte dödat dig ännu.
  
  
  Bara min Heder kräver att du vara tillåtna att delta i den här operationen. Och om jag var du, skulle jag inte räkna med att ära för mycket. Så ta mitt råd och vårda det mycket bra: lugn. Stressa inte något, kanske du kommer att överleva. Men om man bortser från mitt råd, jag kommer att sänka din äckliga halsen utan minsta tvekan. För Carter, hennes och hennes ensam, jag kommer att bli av med honom nu när det behagar mig, och inte innan. Visste du göra dig klar?"
  
  
  Han lätt betonade korkskruv med spets stiletto i doctor ' s hals. Jag sätter tillräcklig press på Inuris Rivnenskaya hals kliar honom, men inte för att genomborra honom. Läkarens ögon putade runt hans huvud. Em lyckades curt nick av bekräftelse.
  
  
  Överste Son flyttade bort från honom och återtog sin plats vid bordet. "Alla rätt", sade han. "Nu, mina herrar", sade han, fastställande ögonen på var och en av oss. "Låt oss gå tillbaka till den punkt. Innan vi lämnar detta rum ikväll, jag vill att alla ska hålla sig uppdaterad med den senaste utvecklingen. Han log mot mig. "Även du, Carter.
  
  
  "Gör inte mig någon tjänst, Överste," sade jag.
  
  
  "En fördel? han skrattade. Knappt. Låt mig säga dig något, " sade han, lutar sig fram i stolen. — Du kommer att dö mycket långsamt och mycket smärtsamt. Och hon, jag vill att du ska veta att en del av denna smärta kommer att bli i ditt sinne. Lite runt dem är relaterade till din kropp, men jag försäkrar er att det slår ditt sinne kommer definitivt att bli mycket mer olidlig. Tills jag är klar med det, kommer du att be mig att dö. Du kommer att fortsätta att be."
  
  
  "Var inte för säker på det, Överste," sade jag.
  
  
  Överste Son som räckte upp handen. "Snälla, Carter, bespara mig ditt övermod och låt mig fortsätta med vad jag har att säga. Jag bryr mig inte om att du sitter här och delta i våra samtal idag. Jag vill informera dig om att du har misslyckats. Och så länge du lever, eller snarare, så länge jag låter dig leva, jag vill att kunskap om din underlåtenhet att trycka ner på dig som en stor sten, pressa alla kommer att leva runt omkring dig." Han sänkte rösten. "Jag vill att du tänker på det, Carter, i tiden."
  
  
  Han klappade ihop händerna som om att bryta en förtrollning.
  
  
  "Nu är den första punkt är en flicka."
  
  
  "Inte involvera henne i detta," sade jag.
  
  
  "Shut up, Carter," översten sade till sin son. "Jag skulle vara den största idiot om jag inte dra nytta av dumhet av min kollega, Dr Inuris. Din ridderlighet tendenser har ingenting med mig att göra. Även du kommer att behöva erkänna att det skulle vara oklokt att inte ta med dem ut.
  
  
  "Hon vet inte om det", sade jag.
  
  
  "Jag tror att han talar sanning," Dr. Inouris sagt. "Hon berättade för mig att hon inte visste något om hennes fars relation med mig."
  
  
  Antingen Lothar Inuris var en större idiot än han såg ut, eller ego galna känslan var fortfarande hyser idén om att dela en kärlek bo någonstans med ego personlig uppståndelse Nicole." I alla fall, jag brydde mig inte.
  
  
  Men Överste Seung vet... "jag sa åt dig att hålla käften", sade han. Läkaren mumlade något om att försöka hjälpa och stängt munnen, men kröp ihop under ledning av Överste Sons föraktfulla blick.
  
  
  "Nej, Carter, jag är rädd att flickan kommer att neutraliseras. Jag säger som en kollega. Henne kan du sätta dig själv i mina skor. Tror, som du säger, att den flicka som inte vet någonting. Men jag kan lägga till att jag inte tar på sig detta, eftersom det förutsätter också att jag kommer att lita på dig, och jag kommer aldrig lita på henne. Men låt oss anta att flickan inte vet något. Det är, ingenting om relationen mellan hennes far och Dr Inuris. Det finns dock en sak som hon kommer att upptäcka förr eller senare, om hon inte öppnade ee ännu. Överste Sons ögon stirrade unblinkingly på mig. "Och det beror på att hennes pappa är försvunnen."
  
  
  Han försökte hålla hans ansikte oberörd.
  
  
  — Och om hon får reda på det, hon ska nog kolla på Ego läge; utredningar som kommer att involvera myndigheter." Och när myndigheterna börjar förhör henne om hennes far, den unga damen kommer utan tvekan att berätta att hennes far hade en affär med Dr Inuris, den läkare som utfört operationen på henne. Och även om han skulle anta en falsk identitet, ego, att behärska sitt hantverk är sådant att egots verkliga identitet kommer snart yta. Men han ville inte använda ett antaget namn. Och sedan myndigheterna kommer att upptäcka att detta Dr Inuris har nått en viss ryktbarhet, om du tror att namnet kan vara känt om den visas i domböcker av ett antal länder. Jag vill inte skämma ut min kollega i onödan, men vissa egoistiska brott som har ett särskilt ogynnsamma rykte, även i samhällen som är ganska toleranta mot sexuella övergrepp. Andra relatera till eller föreslå drogmissbruk, särskilt för personligt bruk. Och fortfarande medan andra tyder på att engagemang i spioneri. För att inte nämna vissa brott mot underåriga, som, kort sagt, kan lätt klassas som krigsförbrytelser."
  
  
  Henne, tittade på Inuris. Han sänkte sina ögon när de tre männen stirrade på honom i fullkomlig avsky. Men på samma gång kände han en brinnande hat för att vara föremål för sådan offentlig förnedring av Överste Son. Han tänkte för sig själv att om det någonsin fanns en möjlighet när Dr Inuris kunde göra den Kinesiska betala, skulle han gärna göra det.
  
  
  Överste Son fortsatte... Och så de myndigheter som oundvikligen skulle gå till Dr Inuris och utanför. Inuris, som vi har sett, är så helt beroende av sin egen njutning. Han längtar intensiv njutning. Han är förskräckt av eventuella besvär. Han är rädd för att bli sårad, med ofattbara feghet. Skäm bort egot i händerna på myndigheterna, utsätt ego till det minsta ont, och vad blir resultatet? Han skulle ha vräkte ur sig allt i hopp om att rädda hans ohyggliga dölja. Och varför? Allt för att vi glömde att neutralisera flicka. Överste Seung skakade på huvudet, som om i en gäckande gest av sorg. "Nej, jag är rädd att vi måste ta henne. Tycker du inte, Carter?"
  
  
  Har du något att säga.
  
  
  "Men jag måste ta din tystnad för samtycke, Carter," Översten sade till sin son. "Vilket leder oss till den oundvikliga frågan: var är flickan?"
  
  
  "Jag är rädd att jag inte vet, Överste," sade jag.
  
  
  Översten log mot mig. "Carter, vi var bara prata om ditt tillförlitlighet. Bygger naturligtvis på din välkänt rykte. Jag berättade för dig då, och jag ska säga dig igen: jag litar inte på dig.
  
  
  Överste Son lyser ännu en lång cigarett och tände en cirka två trä-matcher som han tog ut i lackerad låda i hans ficka. Sedan tog han min stiletto från stolen och gick för att vässa ytterligare en match.
  
  
  "Ska du inte göra mig skada dig, Carter. I tid, jag kommer att orsaka smärta i alla dess former, men jag hoppades att undvika den vanliga tortyr. Kom ihåg, jag har ingen riktig motvilja att såra dig, men jag vet att det är ett nöje att ha min ovärdiga kollega här, "han ryckte på huvudet i doctor' s riktning. Inuris: "som skulle få mig Att inte göra det. Att han inte förtjänar att typ av attraktion.
  
  
  "Gå på, Överste," emu berättade för henne. Ju förr han börjar desto bättre. I tortyr, det finns en punkt där minnet inte längre ta emot meddelanden smärta som skickas av din kropp, även om du fortfarande medveten. Då själen flyter på som en ouppnåelig nivå, fri och säker. Jag kunde se fram emot det, och veta att om jag kunde nå den nivån och stanna där tills morgonen, Penny Dawn skulle fylla Hawke i.
  
  
  Översten gick upp, gick runt på stolen, och stannade framför mig. Han nådde ner, tog tag i mina händer, som var bundna tillsammans, och fast spetsen av matchen under nageln på mitt högra pekfinger. Då rörde han vid svavel huvudet med röda hett tips av hans cigarett, och det lyser upp med en ond brus.
  
  
  Han satt och tittade på lågan bränner genom matchen, lämnar svart krusigt rester. Överste Son nådde över bordet, tog tag en syl, och höll den blanka toppen av det en bråkdel av en tum från mitt öga.
  
  
  "Rör dig inte", sade han," eller ditt öga kan förvandlas till en oliv på spett."
  
  
  Hennes, såg matchen fortfarande brinner.
  
  
  "Var är flickan?" - sade översten till sin son.
  
  
  Hennes, jag kände värmen kommer närmare min hud.
  
  
  "Flytta inte, Carter," överste varnade.
  
  
  Smärtan ökade och jag kände att mina muskler dra ofrivilligt. Bladet var en svag oskärpa framför mina ögon.
  
  
  Och sedan, helt plötsligt, att det var över. Överste Son nått ut med sin fria hand och släckt elden. — Jag har känt att jag inte har försökt, Carter, men jag måste. Du kommer aldrig veta. Han vände sig till Don Mario och log.
  
  
  "Jag befinner mig i en ganska svår situation", sade översten till sin son. "Jag måste ge Carter kredit, jag är säker på att han skulle ha gett mig kredit. Vi finns både fördelar och mycket bra. Även om det var värt risken att se om han kan vara känslig för enklare former av tortyr, djupt ner henne visste att det inte var så, ingen mer än hennes." Han vände sig till mig. — Faktiskt, typ du välkomnade idén, inte du, Carter?" Du hoppades att du skulle klara det inledande skedet till den nivå av total glömska som vi alla vet ego. Han skrattade. "Det är nästan som att jag kan läsa dina tankar, är det inte?"
  
  
  Don Mario avbröt honom. "Mycket bra, Överste. Jag tror att det är dags att sluta skämta och spela spel.
  
  
  Överste Son tittade på sin klocka. "Jag är ledsen," sade han, " du ska aldrig slösa din tid. Och vi har mycket-del - i kväll.
  
  
  "Ge mig kniven," Don Mario sa.
  
  
  Med en lätt båge, Överste räckte Emu en glänsande stiletto.
  
  
  Don Mario vägde ego beundrande i sin hand. Sedan tittade han på mig med hans iskalla blåa ögon. "På mindre än femton minuter, ska du tala om för mig var den här tjejen är, Carter."
  
  
  Han korsade rummet och viskade något i doctor ' s öra. Läkaren nickade och gick ut genom rummen. Några minuter senare återvände han och nickade till Don Mario. Don Mario svarade med ett curt nicka godkännande. Vad kan du berätta för oss om nen, han var inte en man som slösas bort ord. Överste Son satte sig ner igen. Jag hade ingen aning om vad vi väntade på.
  
  
  Mindre än tio minuter senare, hörde jag en kraftig knacka på hennes dörr.
  
  
  "Vem är det? Don Mario frågade.
  
  
  "Vito," var reumatism.
  
  
  "Okej," Don Mario sa.
  
  
  Dörren sprack öppen, och en liten misshandlade staty fördelas i och kollapsade vid mina fötter. Ego ' s ansikte var suddig och hans skjorta var sönderriven. En av egots glasögonen saknades. Trots min förvirring, det tog bara en hastig blick för att inse att den patetiska varelsen framför mig var ingen annan än Philip Doane.
  
  
  — Du vet vem det är, är inte du?" Don Mario sa.
  
  
  Om det var menat som en korkskruv, han visste redan, reumatism, att döma av det sätt erkännande lyste i mitt ansikte, kanske för en sekund.
  
  
  "Kom ihåg", sade Polischefen Son, " jag har planer för Mr Doane.
  
  
  "Oroa dig inte," Don Mario sa. — Jag vet att dina planer. Du kommer fortfarande få egot tillbaka, för det mesta.
  
  
  "Mycket bra," sade Översten till sin son.
  
  
  — Har du några medicinska förnödenheter till hands, Doktorn?" Prinsen bad.
  
  
  "Ja," Dr. Inuris sagt.
  
  
  "Ta ih här. Jag behöver komprimering och munkavle kuddar och kanske lite morfin tills vi kan få egot tillbaka till medvetande. Och ta allt du har för att stoppa blödningen.
  
  
  Överste Son såg mina ögon vidgas vid omnämnandet av läkemedel
  
  
  "Tror inte du har hört något du inte borde ha, Carter," sade han. — Du kommer att bli drogad själv för överskådlig framtid.
  
  
  Dr. Inuris sprang runt i rummet och kom tillbaka med en svart väska.
  
  
  Philip Doane låg på golvet, stönande från tid till tid. Don Mario knäböjde bredvid honom och vände honom igen tills han var med framsidan upp, flämtande något, som en fisk som fångats kring vatten.
  
  
  Don Mario vänster hand sköt ut, tog tag i den gamle mannens nedre käken, och tvingas ego är öppen mun. Då han satt i toppen av stiletto och tryckte ego mot kinden tills han kunde se att huden buktar ut framför mina ögon.
  
  
  Don Mario tittade på mig. "Lyssna, Carter, och tänka snabbt. Hennes kniv specialist. Lita på mig. Det är också inte mot ego använda. Jag ber dig där flickan är. Jag vill ha en snabb och ärliga svar. Jag skojar inte. Inga falska bevis. Om jag inte får ett svar, jag ska skära den gamle mannens kind och fråga honom igen.
  
  
  Överste Son strålade. Mario, tydligen var nära att emu i en anda av en person.
  
  
  Don Mario fortsatte att prata. "Och om jag inte får reumatism jag vill, jag ska göra det lite mer. Sedan hennes beru andra kinden och frågar dig igen. Då jag jobbar på mina öron och näsa. Jag kommer att klippa ut hennes ögon, hennes fingrar. Tår. En hela benet. Läkaren kommer att hålla dem vid liv, eftersom överste behöver honom vid liv. Men det kommer vara ett vrak, och även en läkare inte kommer att kunna fixa ego. Och du är den som bär skulden. Att hålla käften som en stor hjälte, Carter. Hur vill du ha det?
  
  
  Han kunde nästan se bladet genom den gamle mannens bleka, tunna kind. Han låg med ögonen stängda, hans andedräkt visslande över hans ryckte på bröstet. Vad han var, Philip Doane har inte mycket att titta på. Han gav mig en hel del problem, men det var minst av det. Vad gjorde han en hotande katastrof för miljontals människor. Så, å ena sidan, ego var inte värt att spara. Men i hans besatthet, han var inte så dålig. Hennes gissning är att i hans eget sinne, han bara öppnade några dörrar till ett fåtal personer i utbyte mot att hans dotters liv ljusare. Om jag låter Don Mario klippa mitt ego i bitar, det kan rädda Öre. Och genom att rädda henne, kanske jag kan rädda hennes guld.
  
  
  Å andra sidan, om jag öppnade min mun och sa till dem var och hur man får Öre, det kan ge gubben en idé om vad han hade gjort för nah. Han förtjänar nog, chansen att se henne en gång: vackra.
  
  
  Men det är troligt att en glimt kommer att kosta en utomhuspool cirka fyra-fem miljarder dollar.
  
  
  Vid en strikt professionell nivå, endast ett reumatism kunde ge. Och det var helt tyst.
  
  
  Han öppnade sin mun och sade: "Du kommer att hitta henne i hennes pappas lägenhet. Hon väntar på mig.'
  
  
  
  Kapitel 16
  
  
  
  
  Överste Son slog Mario på ryggen. "Vacker", sa han, med ett leende som är tillräckligt bred för att visa en uppsättning av stål molarer. "Bara vacker."
  
  
  Don Mario inte svara på emu. "Vito", kallade han. 'Kom in'.
  
  
  En iller-inför thug petade in sitt huvud i dörren. Don Mario kastade emu en massa nycklar.
  
  
  "Gå tillbaka till den gamla mannens hus, sade han. "Du kommer att hitta en tjej där. Ta henne tillbaka till fartyget. Jag ska se dig där."'
  
  
  "Okej," sade iller, och försvann. Trots mina instruktioner, Penny, jag hade ingen tvekan om att illern skulle skickligt följer egots kommando. Hon kommer att höra nyckeln i låset och besluta-trots allt vi har sagt till varandra, att hennes far har kommit, och är nu öppna denna dörr. Bara det kommer inte att vara honom.
  
  
  Överste Son tittade på mig nyfiket.
  
  
  Naturligtvis, jag erkänner att det verkade galet, speciellt i ögonen av en professionell som Överste Son. Han skrattade nästan. Han luktade en fälla. Det fanns ingen förklaring till den flicka som försöker rädda sin far. Det var absolut ingen fördel för honom. Eftersom, i ego anser att vi inte har en stor framtid för den gamla människan, att vi inte har en bra framtid för mig, att vi inte har en stor framtid för flickan.
  
  
  Jag kunde inte klandra honom. Från egots synvinkel, spelet var nästan över, och han vann. Med flickan i ego av myndigheterna, han hade nästan alla kort: den mystiska Mr. Anderson, som föll i egots händer runt ingenstans och visade sig vara ett AX-agent, den flicka som skulle kunna orsaka lätt em en massa problem, och Philip Doane, som måste har alltid varit ett mysterium för Överste Son, eftersom priset av stjäla guld måste ha varit Det måste ha verkat otroligt lågt till honom.
  
  
  Hon var inte ombedd att tala om för dem vad hennes motiv var. Han skulle inte ha förstått det i alla fall. Naturligtvis, jag bröt alla regler. Dessa regler sa, " Ge upp på den gamle mannen. Ta tid för flickan att få till Hawk. Stall för tiden. Luta dig tillbaka och titta på Don Mario skär Philip Doane bitar. Låtsas att du inte ser blod, skräck, och den plågsamma smärta. Tänk på alla bra saker som du kommer att uppnå genom att sitta ute. Ta bort bilder av blod strömmar runt den gamle mannens ansikte och ögon. Gör dig immun mot skrik. Tänk bara på vad instruktionerna säger.
  
  
  Ibland måste man kasta instruktioner. Något inom mig högt sade nej till den idén om Don Mario hugga den gamle mannen i bitar, medan den överste och Son applåderade och Inuris slickade hans läppar och egots ögon glasade över med glädje. Det var inte överkänslighet. Något inom mig sa till mig att nu Don Mario tillät honom att få sitt sätt genom att tortera Philip Doane, jag skulle börja erkänna att jag höll på att förlora. Och att hon verkligen-della-är inte bara ett hotell eller något. Hennes hotell vinna allt.
  
  
  Hennes hotell återta guldet, få tillbaka sin dotters gamla Philip Dawn ego oskadda och att använda mikrofoner och högtalare för att göra upp. Hennes mål är att utplåna ih från jorden. Det var en stor chansning. Men när det kom ner till affärer, nu Don Mario petade spetsen av kniven i Philip Doane s kinden, något djupt inom mig sa, kasta bort den jävla boken av domar och spela på ditt eget sätt. Överste Synd kommer aldrig att förstå. Han var en procentsats spelare. Och min princip var att så länge jag inte dö, jag hade en chans att vinna. Hans son såg förvånad ut. "Jag är förvånad, Carter. Riktigt förvånad. Och lite besviken. Jag trodde att du skulle visa mer mod."
  
  
  "Ingen kommer, Överste," sade jag.
  
  
  "Kanske inte, Carter," sade han. — Men du hade ett rykte om sig att vara mycket nära. Och lita på mig, min rapporter om du är mycket nytt. Senaste nog att förstå dina senaste möte med min goda vän Hsiang i Arktis, för att inte nämna Dr Inuris. Han vände sig till Inuris med en konspiratorisk leende. — Du kommer ihåg Hsiang, inte du, Doktorn?" Jag menar, att ni åtminstone har sett ego bild, har inte du? Lothar Inuris nickade.
  
  
  "Det var ett bra jobb — ditt intresse i Hsiang," min Son, överste berättade för mig. - Mycket trevligt och lite tid för min del. Om Hsiang hade lyckats, ego företaget skulle ha mycket framgångsrikt samman med detta fall, den sista fasen är att gå med mig i ditt land. Jag tror dock att världen kommer att ha en mycket svår framtid även utan Hsiang insatser." Jag hade inte svara på hans skryt. Han log mot mig. "Och du också, Carter, har en mycket svår framtid framför dig. När vi är i Kina, vi kommer att ha mycket långa samtal. Och du ska berätta för mig en massa saker. Men först kommer du att ha en lång resa över havet, där vi kommer att starta i några timmar. Är inte det rätt, Don Mario? Don Mario nickade. "Fartyget är att arbeta," sade han. "Vi har rusade upp saker och ting."
  
  
  "Vi kommer att lämna innan gryningen," Överste Son, sade: "tack för ert samarbete, Carter. Mr Doane är här — och - han pekade på den gamle mannen som fortfarande var låg på nakna golvet — " att ansluta sig till oss, eftersom som du är hemma, han har vissa kunskaper som vi skulle vilja ha. Som för flickan... Överste Son lutar huvudet bakåt och stirrade upp mot taket. — För flickan, Lothar, kanske ska jag ge henne för att du senare, när vi komma till safe harbor." Medan vi är vid havet, du kan ha kul med henne, så vi inte riskerar att bli så säkra som vi är på Rivieran. När vi kommer till Kina, kan du stanna där så länge du vill med flickan. Men jag vet att du, Lothar, och jag misstänker att du kommer att vara trött på att nä länge innan vi får det. Om så är fallet, kommer vi att ge det till besättningen, som kan göra vad de vill med det, och då kommer vi att bli av med nah. Detta har ingen praktisk betydelse för oss.
  
  
  Dr. Inuris strålade av glädje och böjde sig kungligt. "Tack för din generositet," sade han.
  
  
  "Du vet att du egentligen inte förtjänar det", sa Polischefen son, " men jag tror att allt kommer att bli bra när flickan är i vår hand, och så är jag villig att förlåta henne för din tanklöshet i Riviera."
  
  
  "Tack, Överste, Son," Dr. Inuris sagt.
  
  
  Överste Son vände sig till gangster. — Du, Don Mario, jag är rädd att jag inte har en speciell gåva att skiljas åt, även om du är ganska värdig egon. Jag njöt av att göra affärer med dig. Du är en människa för ofta, och din övertygelse, som vi såg ikväll, är beundransvärd. Hon skulle verkligen vilja att uttrycka sin djupa respekt till dig.
  
  
  "Jag ska få det här," säger Mario, som pekar på en stol. "Mycket tillförlitlig", sade Översten. "Det är mycket tur att du, som led formidabel Agent AX Carter att förråda en ung kvinna som är arvtagare till Arsenal ego. Det är nästan poetiskt lämpligt. Mycket bra, Don Mario. Du kommer att få ett ego Luger, ett ego stiletto, och ett ego lite gas bomb. Ära ih med dina troféer.
  
  
  Don Mario sätta bomben i en minut, och pistol och kniv i sitt bälte.
  
  
  Överste Son tittade på sin klocka. — Vi har ett par minuter innan bilen kommer, som ni kommit överens om. Han sade till mig, " När han kommer, Carter, vi kommer att börja vår resa. Njuta av det så mycket som du kan, eftersom detta kommer att bli din sista resa. Du kommer att Kina med fyrtio-fem miljarder dollar av guld, som ni förmodligen redan vet. Med hjälp av Dr. Inuris, den luckless Mr Don, och den ovärderliga hjälp av Don Mario, som tillhandahålls nödvändig arbetskraft, vi kunde mjölk Federal Reserve."
  
  
  "Och i morgon, rykten kommer att bli rasande över utomhuspoolen att de flesta av OSS guld reserver guld reserver många ih lojala vänner har försvunnit. Din regering kommer att utfärda uppmuntrande meddelanden, men rykten kommer att bestå och växa sig starkare. Och snart, bankirer och andra regeringar kommer att kräva garantier, och slutligen bevisa det. De kan inte ge ett bevis. Då dollarn kommer inte att vara värt något, eftersom förtroende i det förstörs. Människor som har dollar kommer att försöka att byta ih, men för vad? Det Brittiska pundet kommer att sjunka. Tyska märken, även Schweiziska francs, kommer att skrivas ner, eftersom ingen kommer att lita på papper pengar längre. Det guld som finns kvar i världen kommer att bli ovärderlig. De som har det kommer att hålla egot. De som inte har ett ego kommer att få panik.
  
  
  Ägare av en butik med en limpa bröd kommer att vägra att sälja den om limpa betalas inte för med något annat material än papper, pengar. En math stora som behöver en läkare kommer att ha något att betala för det utom värdelösa papperspengar som doktorn kommer inte att acceptera. Scener som detta kommer att upprepas många gånger på olika platser. Och snart, gäng kommer att vara omkring på gatorna och plundrar butiker i jakt på vad de behöver för att överleva. Fabriker kommer att bli förlamad eftersom ingen har råd med bilar, tvättmaskiner och tv-apparater som de producerar. Och de anställda kommer att avskedas. En Arabisk schejk i persiska Viken kommer att kräva betalning i guld innan du skickar sin olja. Och det blir inget guld för att betala. Så det blir ingen olja. Och i den närmaste framtiden, blir det inga fler bilar, inga fler tåg, inga fler plan, och våra fabriker kommer inte bara att vara ledig, utan även värdelös. Usa, eftersom du vet att det kommer att bli en ekonomisk öknen. De städer som kommer att vara fylld med svältande människor. Landsbygden kommer att härjas av främmande plundring gäng att döda Scott Bell ' s mat och stjäla grönsaker." Han ville inte höra mer. Han såg på Don Mario. Han verkade inte betala någon uppmärksamhet till det.
  
  
  Jag berättade för henne. "Och du?"Det här är ditt land. Du bor här. Vill du det?"
  
  
  Överste, min son skrattade. "Don Mario är en produkt av en ny kultur, Carter. Inte förvänta honom att styras av sina känslor. Ego är om överlevnad och vinst, inte empati. Vi är partners i detta företag. Vi skiljer sig endast i ett avseende, i vårt val av betalning för vårt deltagande. Kina, som är fattiga i guld, valde guld. Don Mario har lite intresse i guld. Åh, vad-vad håller han för sig själv, men anser att det är alltför högtravande och, i princip, från en filosofisk synvinkel, är ointressant. Men det är en last som är gott i Kina, gods som lovar stora vinster om du säljer ego på ett klokt sätt.
  
  
  Och detta, Carter, är Mac och vad du kan göra i den här världen: heroin. Du ser, Carter, när dollarn försvagas, kommer det att komma en tid då människor kommer att leta efter ett annat sätt för betalning. Och detta medium för utbyte som Don Mario föreslår att man ska införa är heroin. Tycker du inte att det är vad som får människor att glömma sina problem? Och jag kan försäkra er, de kommer att få problem. Vissa personer i din regering kommer att vara intresserade av att återställa ordningen på alla kostnader, och en befolkning som är glad att dricka heroin kommer att vara en lockande frestelse. Tror du inte det, Doktorn?"
  
  
  Överste Seung inte vänta på ett svar. — Du vet, läkaren själv är mycket förtjust i vallmo, inte du, Lothar? Så du ser, Carter, som Don Mario, tack vare ego partnerskap med oss, kommer att ha ett outtömligt förråd. Och denna reserv kommer att ge emu enorm styrka. Så i tiden, när vissa fred till ditt land, Don Mario kommer att dra mycket mer än värdet av guldet sålde han till dn. Ego vinster kommer att beräknas i form av koncessioner till lagar som nu förbjuder vissa över-ego åtgärder. Detta kommer att beräknas genom att äga mark, en outtömlig resurs att han kommer att köpa upp med heroin."
  
  
  Och när paniken avtar och andra länder ser visdom att återanvända det som finns kvar av din befolkning för en viss grad av industriell aktivitet, då Don Mario kommer att ta över igång fabrikerna. Befolkningen kommer att vara motiverade av behovet av heroin, precis som människor är nu motiverad av behovet av dollar. Och Don Mario kommer att bli de facto härskare över landet, för att inte nämna det faktum att samtidigt som han kommer att bli lagstiftare. Nu kan folk vet ego som en prins, men jag försäkrar dig, Carter, snart människor kommer att böja sig för emu som en kung.
  
  
  "Du är galen," sade jag.
  
  
  Överste Son som räckte upp handen. "Snälla, Carter, hennes, jag ber dig. Att vara realistisk. Jag har ingen lust för vansinne. Försök att tänka på heroin som en ny valuta. Är det mer logiskt att utvärdera tac för en förpackning med vitt pulver än någon gul metall eller färgat papper? Nej, Carter, det är inte sant. Emu behöver bara ges en annan form av förtroende. Justering. Och de motgångar som kommer att uppstå på din sida tillhandahåller medel för att genomföra denna justering. Jag medger att detta är en radikal anpassning, men en sådan anpassning är nödvändig för Don Mario att inse egots ambitioner. Du ser, guld inte kommer att göra emu något bra. Att äga guld skulle nu underordnade jaget till de regler och tankar som är relevanta för tillfället. Båda dessa regler och genom detta tänkesätt, Don Mario är en brottsling och innebär att stjäla hans egendom. Nej, innan Don Mario kan uppnå status som ego ambition och tyst geni attribut till ego, måste det först finnas en revolution. Och hans guld och laget kommer att orsaka en revolution i Usa.
  
  
  För dem som har guld, vi är övertygade om att det alltid kommer att finnas människor i världen som är sugen på guld. Som, så att säga, kommer att hålla den gamla tron. Ett Kina med ego vallmo och guld kommer att vara dubbelt så rika, även om en betydande del av våra vallmo gröda som är avsedd för Don Mario för många år framöver. Kina och USA kommer att bli mycket goda vänner.
  
  
  Och se till att de som tror på guld och de som tror på vallmofrön kommer att leva tillsammans i århundraden framöver."
  
  
  Bara sådär. Hela planen. Det var hemskt. Du kan kalla det galna. Men gränsen mellan galenskap och geni är smala, och de Överste och Son hade rätt om en sak. Det fanns ingenting i AX-filer för att ange att det var något fel med ego medvetande. Vad han föresatt sig att göra var inget annat än ett genidrag; det naturliga slutprodukten av snittet av en ekonom specialitet och de kallblodiga girighet av en soldat som är känd för sin skicklighet i krig. Och från vad han sade, Emu var bara ett par timmar bort från att slutföra det. Han tittade på sin klocka igen. "Bara ett par minuter, herrar. Sedan vände han sig till mig ensam. "Carter, knackar det på dörren i en minut. När detta händer, det innebär att en lastbil som väntar på oss utanför. Den här bilen kommer att ta oss till hamnen, där Don Mario movers snabbt ladda guld ombord på fartyget. Du kommer ombord på detta fartyg och vi kommer att lämna i några timmar.
  
  
  Jag kommer att be Don Mario loss benen. Och jag kommer att be dig att gå upp och gå lugnt ur det här rummet och få i lastbilen. När vi få till fartyget, hennes, jag vill att du ska komma ombord på ett lugnt och gå dit du ska. Om du gör som jag ber att du kommer att bli av med onödig smärta. Men, jag vet att din förkärlek för hjältemod, är det nödvändigt att vidta försiktighetsåtgärder.
  
  
  Han plockade upp nunchucks från stolen. Han såg trä handtag och en kedja som hänger mellan dem. Överste nonchalant slängd kedjan över mitt huvud och drog länkar tillräckligt stram för att kunna bita igenom min hals och i min luftstrupen.
  
  
  "Du kan gå ombord på din egen, sade han," eller så kan du gå medvetslös. Gör upp ditt sinne.'
  
  
  Don Mario på knä vid mina fötter och obundet repen. "Dr. Inuris," Överste Son sade, pekande på Philip Doane. "Få den gamle mannen upp. Henne, jag vill att han ska vara i bra skick när vi väl kommer fram i Kina." Han skrattade. "Du ser, Carter, vi kommer att behöva en ny "säkra".
  
  
  Den rostiga skrov av ett fraktfartyg hängde djupt i dimman, blänkande i månskenet, förankrade på en ranglig brygga. Trots den låga höjden, akter, smutsig fartyg
  
  
  Sarah Chamberlain-Cardiff tornade upp sig över oss när vi stod utanför bilen. Då, vid slutet av piren, en stor kran med jämmer kablar dragande en stor behållare ombord.
  
  
  "Guld, Carter," översten sade till sin son. Under den ruttnade taket av den gamla seraglio som sprang längs piren, några nakna glödlampor brann, gjutning gula strålar av ljus på vägen. "Ta en titt på ditt fordon på väg österut. Inget speciellt, eller hur?
  
  
  Han väntade inte på ett svar.
  
  
  "Men skenet bedrar, Carter. Denna upprörande letar last pråm manövrar och seglar snabbare än en fighter jet. Ytterligare, elektronisk utrustning är utformad för att göra egot osynlig för radar. Men jag tvivlar på att "Sarah Chamberlain" måste ge bevis på sin styrka. Vem i sitt rätta sinne skulle betala någon uppmärksamhet till en stackars gammal Brittisk flagg freighter?
  
  
  "Okej, Son," säger Mario. "Nu ska jag säga adjö till henne. Mitt folk har berättat för mig att de fått den sista av heroin för ett par timmar sedan, och två timmar senare är de säkra resten av din last ombord. Efter det, du kan lämna när som helst." De tyckte synd om varandras händer.
  
  
  Polischefen tittade på sin klocka. "Jag räknar med dig, Mario," sade han. "Jag ska ge instruktioner att lämna vid klockan ett på eftermiddagen."
  
  
  "Oroa dig inte," Don Mario sa. "Ska jag stanna på mitt kontor tills du segla för att se till att allt är i sin ordning."
  
  
  "Mycket bra", sade Översten till sin son. "Typiskt för din noggrannhet, Don Mario. Jag tror att vi en dag kommer att träffas igen."
  
  
  "Adjö då", Don Mario sa. Han tittade på Dr Inuris, som var att stödja Philip Doane . "Hänga där, Doc," sade han. "Försök att agera som en bra pojke".
  
  
  Dr. Inuris inte tror att egot är värt att svara på.
  
  
  "Lucky me, Carter," sade han. Han klappade hans bälte, där Hugo och Wilhelmina var gömda under sin jacka. "Tack för souvenirer." Han drog i dörren och försvann in i ladan.
  
  
  "Okej," översten sade till sin son. "Alla ombord. Sarah Chamberlain var tillåtet att segla innan gryningen, "skrattade han," med en last av stål.
  
  
  Överste, min son ryckte handtag nunchaku, orsakar kedjan för att dra runt min hals som om att uppmana en häst på. Vi fortsatte ner i brygga och upp gangplank. Jag tittade upp och såg de Kinesiska kapten tittar ner på oss från en hög brygga. Kinesiska besättningsmän vimlade överallt med en målmedvetenhet som alltid kännetecknat välutbildade soldater.
  
  
  Oavsett maskiner och elektronisk utrustning ombord, Sarah Chamberlain var inte en tjugonde århundradet synopsis när det kom till fängelser. Under däck, Överste Son knuffade mig tills han nådde ett strykjärn cell med gallerförsedda fönster utan glas. Framför honom fanns två Kinesiska män beväpnade med kulsprutepistoler. Överste Seung tog nunchaku från runt min hals och sätta ett gäng nycklar runt i min ficka.
  
  
  Han öppnade skjutdörren. "Kom in, Carter. Och så är Mr Dawn", sa han till Dr. Inouris.
  
  
  Golvet var gjort av järn och täckt med halm, och Dr. Inuris låt gå av Don Philippe, som hade fallit till halm. Vakterna som stod öppen för dagen, nosar på ih kanoner pekade på oss.
  
  
  "Du kan lämna den gamla människan som han är, Lothar," översten sade. "Carter, jag är rädd för att du behöver handbojor och ben järn."
  
  
  Hennes, han ryckte på axlarna. Handklovar på och ben järn var fästa på väggarna. Ett par händer, ett par för fötterna. Han lydigt in. Överste Seung låst ih med hans nycklar.
  
  
  "Jag ska också stänga skjutdörren," sade han. "Och henne, jag vill att du ska veta något, Carter. Jag har en webb-nyckelring. Så inte ens tänka på att göra narr av vakter. Det finns egentligen inget de kan göra för dig. Men de kan skjuta mycket bra. Jag vill hellre att det aldrig hänt, naturligtvis, men om det gör det, jag ska få mig själv att förstå det.
  
  
  Han klev runt cellen. Dörren stängd och Översten vände nyckeln i låset. Han ställde sig upp igen och vinkade på mig genom gallret. "Jag ska besöka dig från tid till annan, jimmy Carter, och kanske kan vi prata." Men nu är allt jag kan säga är att ha en säker resa. Han vände sig om och försvann över hela synfältet.
  
  
  För en stund vakterna stirrade på mig genom gallret, sina huvuden tätt ihop. Jag ignorerade dem. Snart fick de uttråkad och försvann.
  
  
  Det måste ha varit en halvtimme senare när jag hörde röster utanför cellen. Överste Sons ansikte återkom framför barer. Han log, och nyckeln rasslade i låset. Svängde upp dörren för att uppenbara sin son, två säkerhetsvakter, och Öre Gryningen.
  
  
  
  Kapitel 17
  
  
  
  
  "Nick," Penny kallas. 'Pappa.'Hon sprang in i cellen och föll på knä bredvid Philip Doane.
  
  
  Översten kom fram till henne och tog tag i hennes arm. "Din lojalitet är beundransvärt, Missa Dawn", sade han. — Men jag är ledsen att din frihet att vara något begränsad. Du kommer att vara i handbojor, precis som dina andra Carter. Åtminstone inte medan vi är inte vid havet. Och då kommer du att få ta hand om din far— han skrattade tätt", förutsatt att Dr Inuris kan sakna dig." Någon gång vid havet, jag ska se om vi kan göra livet lite lättare för din far. Men för nu, vi måste upprätthålla maximal säkerhet. Jag hoppas att ni förstår det.
  
  
  Han fjättrade henne och vänster genom cellerna. Han vände nyckeln i låset igen.
  
  
  Vi hörde shaggy är egon dö ner i järn korridoren. Sedan tystnad.
  
  
  Penny tittade på mig genom kameran.
  
  
  "Åh, Nick," sade hon. "Vad kommer att hända?"
  
  
  "Penny Dawn", sade jag. "Tro mig eller inte, vi kommer att förstöra detta projekt."
  
  
  Philip Doane stönade och flyttade sin tunna kropp på halmbädd.
  
  
  "Jag behöver honom att vakna upp," Penny sa till henne.
  
  
  "Okej," sade hon. Hon började ringa. "Daddy. Pappa. Detta är hennes. Ett öre.
  
  
  Den gamle mannen rörs om igen.
  
  
  "Gå upp nu, Pappa. Jag behöver dig.'
  
  
  Egots ögon ryckte till och han tvingade sig själv att sitta upp. "Är det du, Penny?" sade han. "Det är så mörkt här. Jag kan inte hitta mina pengar."
  
  
  "Det är precis intill din vänstra hand, Pappa", sade hon.
  
  
  I svagt ljus, han trevade för ih, tog den och satte den på hans näsa. Trots avsaknaden av en objektiv, kunde han nu se. Ego ansikte lyser upp när han såg henne. "Min Gud", sade han. "Är det verkligen du, Penny?"
  
  
  "Ja, Pappa.
  
  
  "Du är underbar", sade han. 'Bra.'Och han började gråta.
  
  
  "Shhh , Pappa," Penny sa. "Du behöver inte gråta."
  
  
  "Jag kan inte hjälpa det", sade han.
  
  
  "Pappa, finns det någon här med oss. Vi behöver din hjälp. För första gången, den gamla mannen insåg att han och Penny var inte ensam framför den digitala kameror. Han vände sig om och stirrade på mig.
  
  
  "Detta är Nick Carter, Pappa," Penny sa. — Han vill hjälpa oss att få ut av här."
  
  
  "Faktiskt, Mr Doane," sade jag. "Jag vill få dig och Penny här och hålla fartyget från att sjunka. Men jag kan inte göra det utan din hjälp.
  
  
  "Vad kan jag göra?" sade han.
  
  
  "Sluta gnälla" emu berättade för henne. — Frågan är bara, kommer du göra det?"
  
  
  "Om jag inte kan, jag ska göra det," sade han. — Jag är skyldig Lothar Inuris inget mer. Mitt kontrakt med honom slutade det ögonblick han drivs på Penny. Men han och hans förrädiska vänner lurade mig. De kom till mig i morse. Och de tog mig till detta fartyg och kastade mig i denna cell. När jag krävde en förklaring, den Kinesiska skrattade och kallade mig för en idiot. Jag ska hjälpa dig, Carter. Jag är en gammal man, och jag vet inte hur det är att kämpa, men jag ska hjälpa dig. Nu när Penny är okej, jag bryr mig inte vad som händer med Dr Inuris och hans vänner, eller till mig. Detta är en dubbel-spelet."
  
  
  "Vad menar du?'
  
  
  "De trodde jag var bara en gammal, dum person. Den gamla idiot. Men det var något som de inte visste om mig. Han var född i Kina. Jag talar IH språk. Och idag har jag hört henne säga något i Kinesiska som indikerar en dubbel spel.
  
  
  "Gå på", sade jag.
  
  
  "Toma acceptera det som var närvarande. Jag tar det Öre berättade du om detta?"
  
  
  Han nickade mot henne.
  
  
  "Nåväl, jag antar att du vet min roll. Henne, gick in i Öre fall. Men han visste aldrig vem hans vänner var. Tills idag. Och då hon fick reda på att hennes vänner ' egon ingår Kinesiska och Amerikanska maffian medlemmar. Affären var att maffian skulle leverera guld till Kinesiska i utbyte för heroin. Jag kan inte säga att jag gillar det väldigt mycket, men jag tycker också att jag är inte i position att klaga på det. Tja, först alla vände mig ryggen, att föra mig här och vänder mig till Överste Synd. Men de andra svek existerar fortfarande. Den Kinesiska bedrar maffian."
  
  
  Frågade jag henne. "Hur?"
  
  
  "Detta heroin", sade han,"är förgiftad."
  
  
  "Vad menar du?'
  
  
  "Exakt vad jag sade," Philip Doane sagt. "Jag vet inte vad de lägger i det, men en sak vet jag: det heroin som är förpackade i två olika typer av plastpåsar. Saker i gröna påsar döda snabbt. Saker i blå påsar arbeta långsamt. Men om någon av dem slå din kropp, du kommer att dö.
  
  
  Jag var tvungen att ta av mig hatten av till Överste Synd. Fyrtio fem miljarder dollar i emu-guld var inte tillräckligt. Utan att avfyra ett skott, han kommer i konkurs Usa och döda miljontals människor. Det var bättre än ett kärnvapenkrig. Om vi inte har strålning, skulle vi inte ha industriell förstörelse. Bara en befolkning, död och stadigt döende, som inte kan försvara sig.
  
  
  Och han var säker på att Kina skulle förstå Hans Son planer och dra full nytta av dem. Don Mario verkligen kommer att vara kungen: kungen av kyrkogården. Någonstans i hans ego stash var nog flera tusen pounds av verkliga heroin. Han kollade upp det, och bestämde sig för att Överste Son agerade i god tro. Han borde ha vetat bättre. Men det fanns ingen anledning att tycka synd om honom. Han var bara lite mer giriga än emu behövs för att vara. Tanken på att mitt ego att bli lurad körde mig till vansinne med glädje. Förutom att om han hade insett, Överste, Son skulle ha varit att sitta på toppen av en gyllene häst, och en hel del oskyldiga människor skulle ha varit död eller döende på gatorna i Usa ända sedan dess.
  
  
  Men inte om jag har något att säga om det.
  
  
  "Okej, lyssna", sade jag, att vända sig till Philip Doane. — Jag har ett jobb för dig." Och du måste göra det snabbt. Men jag tror att du kommer att överleva, med tanke på vad Öre sägs om dig.
  
  
  "Jag ska göra mitt bästa", sade han. "Vad är det?"
  
  
  "Penny sa till mig att du är en expert på lås och att du vet allt som finns att veta om dem."
  
  
  "Det kan vara sant," Don Philip sa.
  
  
  "Okej", sa jag. "Jag vill att du ska släppa mig från dessa bojor och öppna dörren för mig."
  
  
  "Det är hårt arbete," den gamle mannen sade. "Speciellt utan några verktyg."
  
  
  "Antag att jag berättade att vi har några verktyg, primitiva, men verktyg."
  
  
  "Var?"
  
  
  "Under min krage," emu berättade för henne. "Du kommer att hitta två rakhyvlar där.
  
  
  Den gamle mannen reste sig från marken och haltade stiffly mot mig. Han drog tillbaka sin krage och tog fram två blad. "Bra stål", sade han. "Ja, jag tror att vi skulle kunna använda ih. Bygeln låser på dell själv är fortfarande primitiva", sade han efter en hastig inspektion. "För dörren mekanism, kommer du att se att detta är inte heller ett problem."
  
  
  "Hur lång tid kan det ta?"
  
  
  Ego ögon lyser upp vid tanken av att bli nyttig igen i båten och han visste bäst. — Det beror på hur länge jag jobbar." Kanske tjugo minuter.
  
  
  "Skynda dig upp", sade jag. "Om någon kommer, dölja dessa blad under halmen."
  
  
  Den gamle mannen var redan sträckt ut sig i hela sin längd på golvet, hålla sina händer på torget patch av ljus strömmar in genom de gallerförsedda fönster. Jag kunde inte se vad han gjorde, men jag kunde höra det svaga friktion metall som hans händer fumlade under den fuktiga lager av halm.
  
  
  Han försökte att rensa hans sinne samtidigt som han jobbade. Han försökte att inte slösa bort sin energi på att oroa om ego befogenheter skulle räcka, eller om Colonel ' s Son skulle plötsligt steg in för att se hur egot fångar gjorde. Han försökte att avskaffa den rytmiska rasp av bladet på betong, långsamma andningen, och glömma tiden. Men utanför, att han visste, denna kran svängde som en stor pendel mellan kaj och fartyg, fyllning ego håller med ton av guld. Han kunde tvinga sig själv att inte tänka på tiden, men han kunde inte sluta ego i livet. Och den stunden kommer när denna kran kommer att ta sina sista steg, och den triumferande resa Överste Son kommer att börja. Då skulle det vara för sent för mig att göra vad jag tänkt göra.
  
  
  "Okej," Philippa Doane hört henne säga.
  
  
  Han stod upp och i hennes ego hand såg ett av bladen, eller vad som var kvar av det. Det var som om han hade först delade ego på längden och skär den något mindre runt vad som fanns kvar. Han flyttade tafatt mot mig och tog tag i låset på manschetten min högra hand. Han lät den spetsiga metall slide inne, hålla hans öra nära låset. Han fifflat med den provisoriska nyckel mellan tummen och pekfingret, vände den försiktigt.
  
  
  "Nästan", sade han. "Men inte tillräckligt bra."
  
  
  Han drog sig tillbaka till peace square, och än en gång hon hörde att skrapa av metall på betong.
  
  
  "Det måste vara så", sade han när han kom tillbaka.
  
  
  Full av tillförsikt, han gled den vässade klingan tillbaka i låset och vred om hans handled kraftigt. Det var en klick i den stilla tystnaden av cellen. Låset svängde öppen. Philip Doane ansikte spolas med spänning. "Resten är enkelt nu," viskade han. Efter några sekunder släppte han min andra arm och ben.
  
  
  Han lade sin mun nära ego öra.
  
  
  "Okej", sa jag. "Nu släpper Öre, mycket tyst. Sedan ska vi ta hand om skjutdörren.
  
  
  Den gamle mannen nickade mot mig. På mindre än en minut, Penny ' s händer och fötter var gratis.
  
  
  Han kallade den gamle mannen till honom och sade, viskade igen, " Hur kommer du att öppna skjutdörren?"
  
  
  Han höll ut sin hand. I ego palm var hans andra bladet, fortfarande obruten. Han höll ego på den trubbiga sidan, och med sin andra handens tumme och pekfinger, han dras bladet fram och tillbaka.
  
  
  "Vad ska jag göra kallas loiding. Detta görs vanligen med en remsa av celluloid. Det har styvhet, både och flexibilitet för att driva lås flik fram och tillbaka. Bladet kommer att göra samma sak.
  
  
  — Gör en massa oväsen?"
  
  
  "Jag vet inte," sa den gamle mannen. "En riktig loiden bör vara mycket tyst. Men så snart detta språk faller tillbaka, jag vet inte vad som händer. Vi kommer bara att ta den risken.
  
  
  "Vi har inte mycket val," sade jag. — Jag ska lägga ett öre i hörnet mellan dörren och väggen när dörren är öppen. Om något går fel, hon är ur skottlinjen. Som för dig, om allt går bra signal mig när låset är gratis och då kan du stå bredvid Öre. När jag går ut genom dörren, flytta inte. Stanna där du är, tills jag kallar på dig." Förutsatt att jag fortfarande kan ringa ut.
  
  
  Den gamle mannen fick ner på sina knän för en dag, och började att klättra upp i slottet med en kniv.
  
  
  Han försökte hålla hans andning jämn. Jag var frestad att sluta andas helt, så att det inte skulle vara fullständig tystnad.
  
  
  Ego handleden flyttat en gång, två gånger, tre gånger. Det fungerade i utrymme mellan dörr och låda. Sedan han slutade.
  
  
  Den gamle mannen vände sig mot mig och nickade. Det var dags att gå till jobbet. Och det här jobbet bestod av att fånga flera submachine guns.
  
  
  
  Kapitel 18
  
  
  
  
  Han sprang ut genom dörren som en tjur som ser en nybörjare tjurfäktare, böjd över, hård och samlas på samma gång.
  
  
  De stod i hallen, en till vänster om mig, en på min högra, och ih tankar var tillräckligt långsamt för att deras käkar sjunkit när de såg mig visas. Vrida till vänster, han höjde sina händer som knivar och krossade vakt axel medan han var fortfarande med sin submachine gun. När han föll till marken med en krasch, han tog tag i hennes ego, en hand som spänns över hans mun för att hindra honom från att skrika, och den andra handen runt hans midja för att stödja ego. Hon drevs av sin partner ego direkt till sin partner ego, att överbrygga klyftan mellan dem så snabbt som möjligt, så att även den andra vakten fick trassla upp med sitt vapen under sin partner arm. Han lyfte armen han hade hållit på mannens midja och högg över ego-shattered skuldra vid bastant vakt hals. Det var inte en perfekt punch, men han lutar sin hals till sidan. När han kom ut igen, hon var hit från ovan genom en uppenbar emu i ansiktet. Ben bröt under mina leder, och blod forsade ner halta rta. Ego-mål slog i väggen hårt, och han gled ner till marken medvetslös. Den andra ego visade henne runt och krossade hennes analöppning med handflatan innan han kunde dra fördel av det faktum att jag inte längre täcker emu: s mun.
  
  
  Han drog av hennes organ åt sidan, samlade upp hans vapen, och fastnade hans huvud i kameran. "Okej", sa jag. "Tid att hämta andan."
  
  
  Penny och hennes far snabbt anslöt sig till mig. Gav Oden emu runt automater. "Jag vill få bort detta fartyg utan att använda ih," emu berättade för henne. "Vi ska inte genom toppen, vi kommer tillbaka genom den här leken. Jag vet vad jag letar efter. Det kommer att vara bort från piren. Följ mig, och om vi stöter på några hema, lämna ih till mig. Och om något händer mig, du kan använda detta vapen för att ta ner Hema var som helst och så länge som illern har något att göra med. Henne, jag såg henne när vi kom ombord: den lilla dörren på babords sida av Sarah Chamberlain. Vi gjorde vårt sätt ner den svagt upplysta korridoren till vägskälet vid aktern. Vi flyttade försiktigt, men träffade ingen.
  
  
  Dörren väntade på oss.
  
  
  "Ge mig pistolen", sade jag.
  
  
  Han slet i handtaget och öppnade dörren försiktigt. Jag såg dyster, för att flytta vatten över East River, fem meter under mig.
  
  
  "Du går först, Penny," sade jag. "Benen först. Tillåt dig själv att hänga på kanten. Och då kan du bara låta gå. Ju mindre avstånd du faller, mindre buller det är. Sedan simma så lugnt du kan till piren och vänta på mig där. Det samma gäller för dig, Mr Don. Där kommer du att hitta en trappa som leder till piren, bara förbi den högra boom.
  
  
  Det gick utan fel. Han stängde dörren så gott han kunde innan den faller ut i slutet. Jag kunde bara hoppas att ingen förbipasserande skulle bli överraskad av det starka ljuset på babords sida av Sarah Chamberlain. Men jag tvivlar på att alla i hela besättningen var på stranden. Avgångstiden var för nära. Å andra sidan hade vi alltid killar från Don Mario att oroa sig för.
  
  
  Överste, min son borde inte ha varit så ivriga att visa mig fartyget. Det får mig att upptäcka dörren och trappan som leder upp från piren, k & nb.
  
  
  Penny och hennes pappa väntade på mig på botten av trappan.
  
  
  "Okej", sa jag. — Jag ska gå upp för trappan och ta mina vapen med mig. Följ mig på övervåningen." Så fort vi kommer till toppen, jag ska gå till Don Mario. Jag vill att ni två av här. Springa så långt och så snabbt du kan.
  
  
  "Nej, Nick," Penny sa. "Inte nu."
  
  
  "Hon har rätt," den gamle mannen sade. "Du kommer att behöva lite hjälp."
  
  
  "Jag vet", sade jag. "Och jag kommer att få det från Don Mario". Åtminstone den mest omedelbara hjälp. Men jag vill inte att du två med mig. Det är ingen idé att såra dig.
  
  
  "Jag kommer med dig, Nick," Penny sa.
  
  
  Hennes, han skakade på huvudet. — Om du vill göra något för mig, ni som kan. Men det är inte något du kan göra här.
  
  
  Så, berätta för oss vad du vill," sade den gamle mannen.
  
  
  "Jag vill att du ska kontakta David Hawke. Penny vet var man kan kontakta honom, det Gemensamma pressmeddelandet och nyhetsbyråer i Washington. Berätta för em att Sarah Chamberlain måste stoppas till varje pris. Berätta för em att Nick Carter sa till dig att syna em. Vill du göra detta?
  
  
  "Om vi kan, ska vi göra det," sade han.
  
  
  "Okej", sa jag. "Låt oss gå. Tiden är kort. Han började gå uppför trappan. På toppen av det, jag tittade över kanten på piren. Det såg bra ut. Alla ögon kommer att dras till de särskilda peka på. Han var fortfarande rör sig, nu på väg tillbaka till piren. Jag hade bara att hoppas att han lämnade minst en behållare av guld, och ego-arbeta natt var inte över ännu. Jag visste att mitt arbete var inte riktigt över ännu, heller.
  
  
  Jag hörde Penny och hennes far komma upp bakom mig. Den gamle mannen andades tungt. Han vände sitt huvud mot dem. "Håll låg och bo i skuggorna. Jag ska täcka för dig. Komma ut nu. Kör!"Hon var ensam i maffian cirklar, och den Kinesiska, och tiden rann ut.
  
  
  Han kröp längs vägen på magen från piren till långa hängande markis där Don Mario hade kommit in. Han klev upp för att skydda dörrkarmen och försökte spärren.
  
  
  Det var inte låst. Hennes snabbt gled igenom den och in i mörkret.
  
  
  Vidare, vid floden och saint såg henne. Jag började gå i den riktningen, min pistol redo i min hand. Han var tvungen att vara beredd på det värsta. Om jag hade varit lycklig, Don Mario skulle inte ha märkt mig. Jag hoppades att jag skulle lyckas.
  
  
  Hukande låg, han fortsatte att gå tills han såg en brinnande heliga ljus på kontoret med fönster överallt tittar ut över lagret och floden. Office för hela bredden av floden.
  
  
  Don Mario var att sitta i en kontorsstol bakom sitt skrivbord, tittar på Sarah Chamberlain . Med undantag för ett fåtal telefoner och en kopia av Lloyd ' s register of aldermen, stolen var öde.
  
  
  Bor i skjul sig själv, gömma sig från fartyget, han ryckte öppna dörren och sköt pistol. "Mycket tyst, Mario," sade jag. Han rörde sig inte. Han bara fortsatte att titta ut genom fönstret på fartyget.
  
  
  "Detta är Carter", sade jag. "Jag vill att du ska gå upp och dra gardinen i fönstret som vetter mot fartyget. Sedan sitta ner igen. Jag vill tala med dig." Håll händerna nära ansiktet när du sitter ner igen. Jag har lite nyheter för dig om din Kinesiska vänner att jag tror att du vill höra.
  
  
  "När det gäller vad du har att säga, det skulle vara trevligt att höra det, Carter," sade han.
  
  
  "Du behöver inte lyssna på något, Mario. Men om du inte lyssnar på, det kan vara ödesdigert, " sade jag. "Och efter allt ditt arbete, du skulle inte vilja vara i" kungen är död, länge leve kungen " - situation, skulle du?"
  
  
  I hans reumatism, Mario sköt tillbaka sin stol, gick fram till fönstret och drog gardinen. Jag gick in i rummet och stötte på honom när han satte sig ned igen.
  
  
  "Tala snabbt, sade han.
  
  
  "Det är precis vad jag ska göra," sade jag. "Dina vänner lurat på dig."
  
  
  Mario skrattade. - Naturligtvis, och kavalleriet kommer också.
  
  
  "Du är bäst att börja tro på det också", sade jag. "Din del av avtalet inte uppfylls. Det enda korkskruv vänster är om din vän, Överste Son, kan fly till friheten efter att han lurat dig.
  
  
  "Okej, Carter, sluta göra dessa gåtor. Vad är problemet?
  
  
  "Heroin".
  
  
  "Heroin är all right," Don Mario sa. "Hennes ego testades av människor jag litar på."
  
  
  — Gjorde du kolla allt?"
  
  
  "Naturligtvis inte," sade han. "Men vi tog prover på flera ton vardera."
  
  
  "Det var bra grejer", sade jag. "De andra är förgiftad."
  
  
  "Stoppa det, Carter," sade han. "Jag är inte en sucker. Du har en en-i-en-miljon chans att blåsa upp detta fall, och det betyder att vrida mig mot min son. Jag kommer inte äta den.
  
  
  "Jag är här för att vända dig mot din Son för fusk på dig. Heroin är förgiftad . Detta är verkligen skräp. Och de smutsigaste i gröna påsar.
  
  
  Mario spetsade läpparna. "Du vet, Carter. Jag börjar bli intresserad av dig. Hur vet du om dessa gröna påsar?
  
  
  — Precis som jag känner för henne om blå påsar och äta." Om du hade någon annan ombord på detta fartyg som också förstod Kinesiska, skulle du veta detta. Denna gamla man var född i Kina.
  
  
  "Hur snart kan vi göra testet?" Säger Mario. "Ta lite av denna sista bit av skräp från fartyget. Gröna påsar. Vad är det i den gröna påsar dödar snabbast.
  
  
  Mario svarade Odin telefon. "Vito", sade han. "Ge mig en, runt den gröna påsar." Omedelbart."
  
  
  Han hängde upp och tittade på mig. "Okej, Carter, har du en chans. Steg tillbaka. Det finns en lucka i fronten av mitt skrivbord. Efter en minut, öppnar den och Vito går upp på övervåningen. Inte vara nervös med ditt vapen. Vito kommer att göra som jag säger. Du kan vara säker på att det inte kommer att göra något.
  
  
  Det var ett surrande ljud under mig, och en del av golvet gled bort, avslöjar Vito iller-liknande ansikte när han kikade in i rummet.
  
  
  "Det är okej, Vito," Don Mario sa. "Det finns inga problem."
  
  
  Vito klev in i rummet, och brädan gled tillbaka. Han placerade den gröna påsen på Mario ' s stol.
  
  
  "Vi behöver ett marsvin," sade han. "Och jag tror att jag vet rätt person för det." Han plockade upp telefonen. Polischefen Son, " sade han. "Snabbt.'Han väntade. När han talade igen, hans röst var absurt brådskande. "Överste, Son?" Don Mario. Lyssna. En olycka som hände en av mina pojkar. Skicka Dr. Inuris med din portfölj. Vi kommer att behöva det snart.
  
  
  Han hängde upp innan Överste Synd kunde ställa några fler frågor. Han drog gardinen tillbaka en bråkdel av en tum, och tittade ut på fartyget. Snart efter, den buttre Dr Inuris nått båda ändarna av rampen och började piren.
  
  
  "Han kommer", sade jag.
  
  
  "Ta det, Vito," Don Mario sa. Vito gick ut genom rummen. "Oroa dig inte för Vito," Don Mario sa. "Vito är ärlig. Allt du behöver oroa dig för är att heroin. Men du måste erkänna att jag ger dig en chans, Carter. Vem bättre att använda som ett marsvin än en missbrukare läkare?
  
  
  Shaggy hört henne och stod där och han trodde att jag skulle få Don Mario och Vito i en kort skur om de försökte något. Dörren öppnades långsamt, och Dr. Inuris kom in i rummet, Vito följande.
  
  
  Egots ögon vidgades vid utförandet av krigsmateriel flagga när han såg mig stå där. "Carter!"
  
  
  "Faktiskt, Läkare. Din gamla fortfarande. Hon hölls upp av fat av ett EMU-gevär under hennes haka.
  
  
  Han sade, " Vad betyder det?"
  
  
  Jag slog honom i ego luftstrupen med fat av mitt vapen. "Shut up, Doc.
  
  
  "Doktorn," Don Mario sa. "Carter och hennes vilja att göra några pengar. Det är på grund av att heroin.
  
  
  Henne, tog ett steg tillbaka med vapen.
  
  
  — Vad hände med att heroin?" Inuris frågade. "Det är bara vanligt heroin."
  
  
  "Det är vad jag vill säga, Läkare," Don Mario sa. "Men Carter säger något annat. Han säger att han är förgiftad.
  
  
  -"Lyssna inte på honom," Dr. Inuris sagt. — Vad vet han om det?"
  
  
  "Han säger att han vet nog, Läkare.
  
  
  — Tror du emu?" Inuris frågade. "Agent AX?"
  
  
  "Fram till nu, illern, det väckte mitt intresse."
  
  
  "Överste Seung skulle inte ljuga för dig," Dr. Inuris sagt.
  
  
  "Ja, det är vad jag försöker berätta för Carter," Don Mario sa. "Fortfarande, emu lyckats övertyga mig om att det är bättre att vara säker än första ledsen senare. Det är därför vi bjudit in dig här. Eftersom jag sa till mig själv: "Mario", sade jag, " vem är den bästa personen att bedöma om detta heroin är bra eller inte? "och sedan sa jag till mig själv att"Jo, ingen mindre än vår gamle vän, Dr Lothar Inouris, som visade sig vara en utmärkt vetenskapsman och en hängiven vän." Så, Läkare, ger dig ett gratis prov.
  
  
  "Jag vill inte att" Dr Inuris sagt.
  
  
  "Vill du inte?" Don Mario sa. 'Vill du inte? Hörde du det, Vito? Han säger att han inte vill ha en fri prov.
  
  
  "Är han rik?" Vito sagt. "Jag har aldrig sett en missbrukare att sätta ned ett gratis prov innan."
  
  
  "Jag tror att han verkligen vill något, Vito," Don Mario sa. "Precis som alla missbrukare. Men han är också tankeväckande. Du är bara vara artig, inte du, Doktorn?"
  
  
  Inuris ' ohyggliga ansikte var dränkt med blod. — Jag vill inte ha det här, " skrek han.
  
  
  -"Ja, ja, Läkare," Don Mario sa. — Du har gått för långt med detta tillstånd. Han drog min hårnål ur sitt bälte och gjorde ett snitt i den gröna påsen. Lite vitt pulver som rann ut.
  
  
  "Tja, Läkare, kommer vi att ha en avskedsfest här. Vi vill inte ha ljus, men jag har tändstickor, och Vito, jag tror att du hittar sprutor och nålar om du tittar i läkarens väska. Och jag skulle inte bli förvånad om det är en bit gummislang och kanske några andra saker som vi behöver." Vito nått ut och ryckte väskan från runt om i doctor ' s arms. Don Mario öppnade upp egot, och började rota igenom nen.
  
  
  "Låt dem inte göra detta, Carter," Dr. Inuris vädjade. "Varför inte Läkare? Jag berättade för henne. "Jag ser inte i alla hus runt vad detta kan orsaka. Om du är talar sanning, är det.
  
  
  "Snälla, Carter. Vänligen.'
  
  
  Han tittade inte på mig. Kanske är han bara tittar på mig. Men han kunde inte. Han kunde inte ta ögonen från den stol där Don Mario och Vito satt. Och han höll tiggeri. Orden flöt som luften runt en punkterad inre röret.
  
  
  "Guld, Carter. Jag kommer att ge dig guld. Min andel. Du kan vara rik. Du kommer aldrig behöva arbeta igen. En hel del pengar. Mer än du någonsin kommer att se med AX. Du kunde gå någonstans. Du kan bli rika. Bara rädda mig från det här. Kan du göra det. Jag vet att du kan. Jag kommer att göra det värt det för dig. Du kommer inte att ångra det."
  
  
  Don Mario fick upp bakom sin stol. Vito stod bredvid henne, en full spruta i handen.
  
  
  "Jag kan inte komma överens, Läkare," sade jag.
  
  
  "Ingen kan höra dig, Läkare," säger Mario. "Det är för mycket ljud utanför. Denna kran är väldigt högljudd.
  
  
  Dr. Inuris föll på knä. Svetten sipprade ner Ego ansikte. "Gör inte så här," han erkände. "Låt dem inte göra detta. Frågar du. Gör inte detta för mig.
  
  
  Mario smällde hans ego i ansiktet. "Håll käften din dumma hund," sade han.
  
  
  Han tog tag i Inuris 'höger arm och ryckte ärm ego' s jacka och tröja ovanför armbågen. En knapp dök upp sin skjorta och rullade bort. Vito stod framför läkaren med en spruta i handen.
  
  
  Dr. Inuris började gny. Don Mario träffa sin ego igen. "Du måste vara lugn, Läkare," Don Mario sa. "Titta på den ljusa sidan. I ett par minuter, du kommer att vara avstängd på en lycklig resa... eller dö. Antingen sätt, dina bekymmer är över, kära.
  
  
  Läkarens ögon uppspärrade i skräck.
  
  
  "Okej, Vito," Don Mario sa.
  
  
  Han slet Inuris till hans fötter och höll ut nakna, ärrad hand.
  
  
  Inuris försökt att vrida bort. Han sparkade Vito och gjorde ego hoppa undan.
  
  
  Don Mario ansikte mörknade. "Inte en chans", säger han muttrade.
  
  
  Lothar Inuris fortfarande var vred. Don Mario lägga en arm runt Ego hals och höll doctor ' s utsträckta arm med den andra. "Okej, Vito,"sade han," låt oss prova det."
  
  
  Vito närmade sig försiktigt från sidan, som en tjurfäktare med en miniatyr svärd för det sista slaget. Dr. Inuris ögon putade runt hans huvud. Han försökte säga, "nej, Nej, nej", men inget kom ut förutom en lång, plågsam 'NNNN' iso-rta.
  
  
  Vito var bredvid honom nu, håller nålen till sin nakna arm, och Don Mario var att hjälpa till em med hans arm fortfarande att hitta venen. Nålspetsen fick under hans hud, och Vito trycks ned kolven. Don Mario släpptes Inuris. Han och Vito steg tillbaka. Dr. Inuris stod upp. Han drog ner ärmen på sin tröja och jacka. "Jag ska lämna nu", sade han i en kvävd röst, " när du är klar med mig."
  
  
  Jag såg Mario ' s hand nå för luger.
  
  
  Dr. Inuris log mot emu. "Jag behöver min portfölj", sade han. Han tog ett steg mot bordet. Två steg.
  
  
  Det var gjort av Don Mario ' s bil.
  
  
  Inuris tittade på mig. "Synd, Carter," sade han. "Du kan bli rika." Det var en konstig, glasartad blick i egots ögon. "Men du är inte Stahl för att lyssna. Ledsen, Carter. Men vad har detta att säga menar? Vem har de senaste skratta...
  
  
  hahaha..."
  
  
  Och då inget annat än blod kom ut ur rta. Det sipprade ner hans skjorta, fläckar på vitt tyg. Han tittade nyfiket på den skrämmande översvämning som om det tillhörde någon annan.
  
  
  En enorm kramp i beslag jaget, kroppen och kastade den till marken. Blodet var fortfarande hälla ut, vira en halsduk runt ego hals runt vätskan rubiner. Dr. Inuris var chockad. Ego klackar slog i golvet. Då han bänkpress orörlig.
  
  
  "Jesus", Vito viskade.
  
  
  
  Kapitel 19
  
  
  
  
  "Okej, Carter," säger Mario. — Du hade rätt. Låt oss göra en deal nu.
  
  
  "Vi ska göra en vapenvila", sade jag. — Vi kommer att arbeta tillsammans för att se till Överste Seung inte springa iväg med guldet. Efter det är det varje man för sig själv igen.
  
  
  "Det låter rimligt", sade han.
  
  
  Mario plockade upp Odin på sina telefoner. "Stäng av kranen," beordrade han.
  
  
  Henne, tittade ut genom fönstret. Ljudet av kranen maskinen började blekna. Högt över fartyget, en dinglade ovanför kläcks runt behållare.
  
  
  Don Mario vände sig till Vito. "Gå ner", sade han. "Ta pojkarna. Berätta för dem att få alla fyrverkerier att de kan samla in. Vi kommer att behöva det. Och få mer dynamit och bensin.
  
  
  Vito försvann genom en lucka.
  
  
  "Så länge vi är på samma sida,"sade jag," jag vill att mina vapen tillbaka."
  
  
  "Naturligtvis", säger Mario. Han drog en luger och stiletto från hans bälte.
  
  
  "Glöm inte denna lilla sak i fickan", sade jag.
  
  
  Han tog ut Pierre. "En gas bomb efter allt, ar det inte?"
  
  
  "Var försiktig med att" emu berättade för henne.
  
  
  Mario log. "Vi arbetar tillsammans, Carter." Han gav ego till mig, och satte henne ego i en minut.
  
  
  Mario män började gå uppför trappan, fylla kontoret. Att höja sin hand, Mario gjorde en gest till tystnad.
  
  
  "Detta är Carter. Han arbetar med oss. Så bli inte nervös, inte alltid göra misstag när saker och ting går lite fel. Vi går ombord på detta fartyg. Jag vill ego-maskin för att blåsa upp, och jag vill att det ska hända snabbt. Om några Kinesiska kille som vill stoppa dig, skära ner på ditt ego. Vi blev lurade. Låt oss gå.'
  
  
  Männen sprang runt på kontoret, genom den långa skjul, och ut på piren promenad. Det var ca tjugo personer totalt, inklusive Mario och mig. Prinsen tog upp en submachine gun. Var försiktig med den saken, hennes ego varnade henne. "Han var i & nb."
  
  
  "Tack," säger Mario. "Jag ska ge det ett försök, och om det inte fungerar,"han klappade hans armhåla," jag har några kvar."
  
  
  Från hamnen, Barnes tittade upp precis i tid för att se Överste av hans Son, megafon i hand, att synas på räcket av bron, med kaptenen vid sin sida.
  
  
  "Vad är det som händer, Mario?" skrek han. "Varför gjorde kranen sluta?"
  
  
  Den första av Mario män rusade till gangplank.
  
  
  Mario tog upp sin submachine gun och sköt en kort skur på lyftkranens kabel. En puff av blå rök dök upp, och då spänd kabel fästs. Den enorma behållare vacklade och smällde till Sarah Chamberlain ' s skrov med en öronbedövande duns. Det var tyst, och då hon hörde skrik.
  
  
  Överste inte behöver någon förklara situationen för emu. I nästa ögonblick vände han sig om och signalerade till kapten, skicka ego kör till styrhytten. Han lutade sig över piren räcke och gav order till sina män på däck. Den Kinesiska rusade fram till relingen, svängde med sina axlar. Han såg metall spricka som axlar började blinka, skär genom de tjocka buntar av repen som höll Sarah Chamberlain till piren.
  
  
  Mario slutade halvvägs ner på rampen. Han höjde kulspruta. En stad av kulor betade räcket, rycka på metall och kött. Män skrek och föll...
  
  
  Det var sänkt med en luger på bron och sköt. Överste Son hukade som stål under styrhytten windows slog kraftigt mot hans gawking ögon. När han kom tillbaka, han hade en pistol i sin hand. Vi var på däck. "Vito," Mario andades. — Du behöver inte gå med hälften män med Carter." Ta dynamit. De andra gör sin väg till styrhytten.
  
  
  Den lilla illern nickade. Mario hade redan lämnat och sköt genom varuautomat på däck. Hennes, såg Chinaman ta tag i hans huvud och faller i en blodig dimma.
  
  
  Och då var jag inne i fartyget, med Vito och resten av Mario män efter mig uppför trappan. Nedan, Chinaman sjunkit till ett knä och höjde sina gevär. Ett skott ljöd bredvid mig, och han såg skytten ta tag i hans arm och faller framåt.
  
  
  Ur ögonvrån såg jag Vito flinade så vi skyndade ner däck efter däck. Hon hörde skottlossning bakom oss, och Odin runt Mario män ger ifrån sig ett dovt skrik och sjönk slutet av kabinen trappor.
  
  
  Inspelningen stoppas. Det var bara ljudet av fotsteg på järn steg nu, och framför sig såg han en skylt med en pil som pekar till maskinrummet.
  
  
  Vi var i korridoren. Framför oss, en metall som svängde upp dörren och fat av en submachine gun började skjuta på oss. Det var alltför höga och alltför långt, och kulorna var skrapa väggar och tak. Han dök till marken och hoppade på fötter igen, luger i hand. Hon blev skjuten en gång. Ett skrik ljöd, och gun fat kraschade ner. Jag kikade över tröskeln och fann mig själv att titta på en mimmo tidningen kommer nedför ytterligare en trappa. Gawk whizzed över mitt huvud och slog in den vattentäta skott. Hon vinkade åt för Vito och män att stanna kvar. Han tittade ner i maskinrummet. Den stora kolvar, polerad till en perfekt glans, började röra sig långsamt. Han såg en uniformerad ingenjör gestikulerar våldsamt, och folk som kör för sina inlägg.
  
  
  En annan bild whizzed över mitt huvud. På andra sidan av motorn rum, ett dussin skyttarna burst genom dörren, tillplattad sig på rampen, och öppnade eld.
  
  
  Jag kröp ut i dag och smällde det stängt när ett skott träffar mig. Han vände sig till Vito. "De har fått en pistol på ingång."
  
  
  "Vad gör vi?" frågade han.
  
  
  "Ge mig en pinne av dynamit."
  
  
  Jag hade det i min hand nästan innan korkskruv slutade det. Säkringen tände den. "Jag ska prova att blåsa upp den här stora fällan," Vito berättade för henne. "När denna sak exploderar, kommer alla att springa ut genom dörren. Vistelse på däck.
  
  
  Däcket under oss började skaka, och motorer revved upp. Om Överste Seung inte hade varit instängd ovan och lyckades befria fartyget från kablar, Sarah Chamberlain bör ha varit ut till havet nu. Henne, jag hoppades att Don Mario skulle stoppa ego.
  
  
  Han stod bredvid den vattentäta skott och tänd stubin. Då han slängde upp dörren och kastade dynamit i det stora rummet. Han skyggade. När han hörde smällen, han sköt upp dörren igen. Det var ett kalejdoskop av dödsfall: fällan slog igenom i mitten, pilarna blödning ut, ta tag i något att ta på, och den splittring som metall bröt sig loss från fästpunkterna. Det fanns ingen tid att fortsätta titta. Skriken hade redan berättat hela historien.
  
  
  Han fick upp passerat tröskeln, och skyndade ner för trappan. Den besättningsman tog tag i min arm och slog rumpan av sin luger över hennes näsa med hans ego. Ben knäckt.
  
  
  Föraren stod i närheten och drog en pistol ur bältet. Jag sköt honom och såg att blod sipprar från under hans skjorta, från hans blå jacka.
  
  
  Bakom mig, jag hörde fler skott och skrik. Den Kinesiska mannen drog yxan ur väggen klipp och vände sig mot mig. Den glansiga blad hängde över Ego huvud som Luger höll det på ego munnen och tryckte av. Målet ego försvann, och yxan föll.
  
  
  Mimmo whizzed mig storögt, rippning röret öppet. Hennes, och såg att en av besättningsmedlemmarna sikta över geväret. Det föll på en man av var stam och sköt. Han sjönk tillbaka med ett skrik. Alla runt omkring mig kunde jag höra det infernaliska staccato av skottlossning och yla och svisch av rikoschetterande kulor. Slumpmässiga skrika, svära, morrande, eller effekterna av ett organ slogs av en kula. Mimmo mig rullade ett avhugget huvud. Odin runt Vito män, offer för axe. Och sedan inspelningen stoppas.
  
  
  Han såg sig omkring. Vito såg henne. Han tryckte hans hand till sitt bröst. Blod sipprat mellan hans fingrar. Han tog sin andra hand och viftade med pistolen triumferande. Ego ansikte bröt sig in i en ratty flin. "Vägen är tydlig," ropade han.
  
  
  "Okej", sa jag. "Sätta lite dynamit och låt oss få ut av här."
  
  
  Ego sprängämnesexperter var redan sätta pinnar av dynamit i bilar.
  
  
  "Jag ska tända säkring", sade jag. "De andra gå tillbaka upp för trapporna, ut genom dörren."
  
  
  De såg glada över att få vara tillåtet att göra så. Vito lutade sig lite åt vänster i svar till beräkningar, men en av de andra höll ego upprätt.
  
  
  Han flyttade snabbt från en väska till nästa, håller matcher till säkringar. De började väsa som Jul stjärnor.
  
  
  Det är dags att försvinna. Han tittade på dörren. Vito tittade på mig, sedan vinkade åt mig att skynda. Då jag hört skottlossning och skrik i korridoren bakom mig. Vito ' s ögon vidgades. Han grep hans rygg och sedan fördubblats under. Han var nästan död när han slutligen sprang ner för trappan.
  
  
  Brylev i maskinrummet gick ut. Metall dörren stängdes. Hon var instängd.
  
  
  Instängd i tonhöjd mörker, avbrutet endast av den gula fyrverkerier av brinnande vekar. Hon egentligen skulle ha stoppats av "Sarah Chamberlain." Men det skulle vara det sista jag gjorde.
  
  
  I sekunder, dessa fem paket dynamit kommer att spränga hela aktern av Överste Sons skepp, svarvning Ego i Nick Carter ' s flying kista.
  
  
  
  Kapitel 20
  
  
  
  
  Men inte om han agerade snabbt.
  
  
  Han skyndade bort från trappan, dök in i den första säkringen, och dra ut det. Det var en tid rättegång, och jag vann det. Det måste ha varit ungefär tio sekunder innan den sista säkringen släpptes.
  
  
  Han tände en tändsticka, gick tillbaka till trappan, och gick upp. Förr eller senare kommer någon att gå in genom dörren om Överste Seung vill ego skepp för att segla. Och när det hände, han var redo. Min hand gled över dess bredd och stängt runt gas bomb.
  
  
  Hennes, hoppas jag inte behöver vänta alltför länge. Hennes också trodde inte att det skulle bli så här.
  
  
  Sonen hade inte tid, förutsatt att han inte var upptagen med Don Mario.
  
  
  Men en gång fick sin chans, dess var tvungen att vara snabb. Jag kunde inte har råd att missa. Jag hoppades att den var vi utanför, den som ledde den lilla expedition som förstörde Vito och resten av egot battle group, började bli otålig.
  
  
  Om han hade sett säkringar bränna innan han slängde igen dörren, han skulle nog varit väntar på explosionen, och nu undrade han varför Ego illern hade inte hört det ännu. Om han inte kunde se, tja, han var nog omgruppering, förbereda sina män att ta ut någon levande inkräktare i maskinrummet.
  
  
  I alla fall, han var tvungen att agera snabbt, eftersom han visste att Överste Son inte har mycket tid kvar. Sarah Chamberlain inte kommer någonstans så länge egot människor som inte har kontroll över motorn.
  
  
  Dörren öppnas med långa spakar, en på varje sida. Ingen skulle kunna driva ego ut utan att flytta den. Detta var till min fördel. Jag skulle inte bli förvånad över någonting. Han vilade fingrarna på ena handen på spaken, varje nerv varning för de minsta tecken på rörelse. Å andra sidan, jag hade Pierre.
  
  
  Då är det nästan kom som en överraskning, så snabbt att jag nästan förlorade spaken. Sergei lyser bländande. Vid första ljus, Piera höll det spänt. Han kastade bomben ner i hallen och stängde dörren med all sin kraft.
  
  
  Jag hörde en dov explosion, sedan inget mer. Han visste att människor kunde nu ta tag i sina strupar i korridoren utanför och döende. I ett ögonblick, det skulle allt vara över. Ingen kommer att undgå. Och i en minut eller två skulle det vara säkert att få ut av här. Pierre snabbt gjorde sitt jobb och försvunnit utan ett spår.
  
  
  På toppen av trappan, dagen var att trycka ned handtaget, tittar på sin klocka. Efter en och en halv minut, han lossade sitt grepp och gick tillbaka ner till maskinrummet.
  
  
  Den här gången var han fast besluten att inte låta något gå fel. Han tände säkringar, sprang uppför trapporna och slet öppna dörren. De organ som var staplade i hallen. Han slängde igen dörren bakom honom och sprang så fort han kunde, att räkna som han gick. "Twenty-one... tjugo-två..."
  
  
  På tjugo-fyra, dök han upp på däck. Det var en öronbedövande explosion som skakade hela fartyget. Ljusen fladdrade över mitt huvud, och fartyget planat ut igen. Samla hans styrka, han började klättra upp till bågen. Jag lämnade henne Mario midskepps, där han kämpade sin väg framåt. Jag visste inte hur han gjorde det, men om han kunde få nära fören, han skulle vara bakom vagnen. Kanske han kunde använda en distraktion.
  
  
  Han tog trappan och skyndade genom de långa korridorerna. Henne, kändes som om jag skulle kvävas lite. Då henne, som jag insåg att jag skulle gå en liten uppförsbacke. Sarah Chamberlain ' s skrov bröt i två. Fartyget höll på att sjunka. Nu var vattnet som flyter in i maskinrummet.
  
  
  Jag visste inte hur långt jag hade sprungit, men vinkeln var att successivt bli brantare. En lucka på toppen av trappan som fångade hennes blick. Han gick upp för trappan och höll fast hans huvud ut. Sedan vände han och gick upp på däck. Ingen såg mig.
  
  
  Skytte var fortfarande pågår här. Henne såg jag tre Kinesiska män skytte från bakom luckan. Mina fingrar slöt sig runt den luger . Han sköt var och en av dem med en gång.
  
  
  Det var tyst på min sida av däck nu. Blixtar av automatisk brand var fortfarande synliga midskepps.
  
  
  Hukande låg, han sprang mot Mario män. Jag märkte att de var med livbåtar som en sköld. Bara Mario och två andra kvar. Odin runt dem var också skadade.
  
  
  Hennes dove bredvid dem. Frågade jag henne. "Hur har du det?'
  
  
  Mario sköt i riktning mot bron. Han lyfte sina axlar. "Jag förlorade en hel del människor", sade han. "Överste finns fortfarande med kaptenen.
  
  
  "Vito och den andra är döda", sa han till dem. "Men maskinrummet blåses upp.
  
  
  "Ja," sade Mario. "Vi hörde en explosion. Bra gjort. Men jag kommer inte att vila förrän jag har behandlat överste sig själv.
  
  
  — Varför inte lämna det till mig, Mario?"
  
  
  "Nej," sade han. "Det är en personlig fråga. Ingen bedrar mig med straffrihet."
  
  
  Kulor slog in i livbåt skrov.
  
  
  "Det är meningslöst att stanna här," sade han. — Du behöver inte gå med på något. Jag går upp till dem. Ge mig ett runt dessa gas burkar.
  
  
  "Vad tänker du göra?"
  
  
  "Vi ska gå på attack", sade han. — Vi kommer att ta trapporna under bron. Vi är i en svår vinkel från det, men det är ingen mening i att stanna här.
  
  
  "Jag kommer med dig," sade jag.
  
  
  "Gör vad du vill, Carter. Nu har jag min egen verksamhet. Kom igen, boys.
  
  
  De hoppade ut på vardera sidan av livbåten. Skott ljöd från bron. Varje stam av den skadade mannen fördubblats under och gled över däcket under rälsen. Han skrek en gång innan kollapsande på piren.
  
  
  Det bildades av eftertruppen. Kulorna slet i däcket runt omkring oss, men nu är tre av oss var på trappan. Mario var rätt. Överste Son och Master hade en dålig vinkel av brand. Kulor whizzed över oss. Oden flög ner runt kulsprutepistoler och landade med en krasch på däck. Detta innebar att de hade slut på ammunition. Mario öppnade gasbehållaren. När han nådde toppen av trappan, hans son och kapten klev ut ur styrhytten dörren. Den sista skottet träffade Mario ' s companion. Han grep på sitt liv och fördubblat över. Det var bara två av oss på bryggan nu, med Överste Synd och kaptenen i styrhytten. Mario flinade mot mig när vi duckade under skottlinjen.
  
  
  "Ser du vad hon ser?"
  
  
  Han pekade ett krokigt finger på styrhytten windows. Kulor tore gapande hål i nen. Mario ryckte hans tumme på gasbehållaren och flinade. Då han plockade upp det och började hälla bensin genom hålet.
  
  
  Svängde upp dörren. Hennes, jag såg kaptenen stirrade intensivt på Mario. Han sköt henne i den oskyddade örsnibben och ögon. De försvann in i den röda dimman, och kaptenens kropp gled ner på bron.
  
  
  När hennes far såg tillbaka på Mario, klev han upp och kastade matchen ut genom fönstret.
  
  
  Sedan Överste Seung sköt honom.
  
  
  Han var lite sen. Matchen slog styrhytten. Det var ett vrål, och sedan hela stugan fattade eld.
  
  
  Mario var fortfarande stå där med ett fånigt flin i ansiktet.
  
  
  Han tittade på mig och gav mig tummen upp. "Hej, jimmy Carter, tror du att hon är med Uncle Sam nu?"
  
  
  Sedan satte han sig upp och föll ned på hans sida. Jag gick över till honom och kände på hans puls. Det var ingen puls längre. Flames läckt ut genom den trasiga fönster och började krypa över flagnande färg som var en del av Sarah Chamberlain ' s förklädnad.
  
  
  Det är dags att lämna. Henne, gick till trappan. Gawk studsade metall. Då vände han om och drog avtryckaren på Luger. Gawking ögon hit the void.
  
  
  Hon stod och såg på Översten Sons svarta ansikte. Ego hud var förkolnade och rynkig som en mamma. Ego tänder människor inte är otrevlig blottade på mig. Med en liten våg i sin hand, han tog upp pistolen.
  
  
  Han var redan i trance när han tryckte av. Stiletto var redan i min hand, och högg henne ego i livet. Det var för sent att stanna när hon hörde hammaren bultade på den tomma rummet. Kniven gled inne. Överste Son flämtade.
  
  
  Kniven ryckte bort henne. Han stapplade tillbaka som en boll av eld utbröt runt styrhytten, runt hans ego, sitt ansikte och sitt hår.
  
  
  Min gissning är att han redan var död när han vacklade bort räcket och föll över den. Han var definitivt död när hans hjärna krossades på däcket under. Sprakande elden började sprida sig längs kanten av bron. Henne, gick ner för trappan.
  
  
  Henne, stel och fysiskt trött som kastade han sig på bryggan. Wail av sirener närmar sig trängt in i mitt sinne, och en sista blick bakom mig och sa åt mig att det inte var en dålig dröm. Den första branden lastbilar hade redan slutat. Ih lampor var ett svagt ljus jämfört med de ljusa, flammande skenet av fartygets brygga.
  
  
  Längre ner på piren, mimmo såg en liten man i en skrynklig tweed passar att avnjuta en cigarr.
  
  
  Henne, gick upp till honom. Han höjde handen i en hälsning. "Tja, Nicholas," sade han. Här? Och hennes, jag trodde att jag skulle skickas du är på semester.
  
  
  
  Kapitel 21
  
  
  
  
  Kontoret fortfarande luktade samma: cigarrök och gamla tweed. David Han satt vid sitt skrivbord, skakar på huvudet ogillande.
  
  
  "Mycket slarvig, Nicholas," sade han. "Mycket slarvig."
  
  
  "Jag är rädd att det var det bästa jag kunde ha gjort under omständigheterna", sade jag. "Det viktigaste var att förhindra Överste Synd från segling bort med guld. En gång fick han till öppet klä, saker kan få lite mer komplicerat. Och det skulle bli rykten om förlust av guld.
  
  
  Han tog ett drag på sin cigarr. "Vi lyckades nip det i sin linda", sade han. "Medan du sov bort det igår, regeringen släppt imponerande handelsbalansen statistik, som förutspår en förbättrad ekonomi för det kommande året, och bekräftade också sin starka vägran att höja den officiella guldpriset. Som ett resultat, är priset på guld på den fria marknaden i Zürich, Paris och London har sjunkit och dollarn mot andra valutor är inne i sin bästa dag under de senaste månaderna. Och hon, jag tror snarare våldsam död, Överste Son har redan anlänt, innan de människor som väntade på signal av "Sarah Chamberlain".'
  
  
  "Ja, — sade jag. Saker och ting verkar bli bättre.
  
  
  "Det finns fortfarande en hel del att städa upp," Han sade. "Jag är glad att säga att myndigheterna i Washington har varit till stor hjälp för mig. Brandkåren minskat brand ombord fartyget till ett minimum. Polisen var glada att bli av med Mario och familjens ego, bland annat att hitta heroin. Han hade en anständig mängd, det är en helt lager under att pier, under flodbädden." Hawk sätta en match till hans färsk cigarr. "Efter att klargöra situationen med Don Mario, polisen var bara alltför glad att bevilja någon av våra önskemål. Det är en ovanligt stränga men diskret trygghet runt fartyget. Treasury tjänstemän och ledande militära underrättelsetjänsten är involverade i att skicka tillbaka guld till valvet. Alla vakter i samband med Federal Reserve valv och alla funktionärer i samband med ego säkerhet har tagits i förvar. Det kommer förmodligen att ta oss de flesta av söndag för att klara upp saker, men i slutet av söndag, vi förväntar oss guld att vara tillbaka i lager och det falska guld kasseras. Beslagtagen heroin är förstört.
  
  
  — Du sade att alla som är engagerade i att skydda valv tagits i förvar?" Jag berättade för henne. Han tog ett drag på sin cigarr innan du svarar. "Ja, — sade han. "Inte riktigt. Med undantag för en person.
  
  
  "Philip Doane?".
  
  
  Hawk nickade. "Jag såg henne igår, Ego dotter," sade han. "När hon ringde mig kvällen innan, hon berättade för mig var att hitta henne. Så när allt var lugnt från hamnen i bar, gick jag för att besöka henne. Vi pratade en lång tid. Hon berättade för mig att du var mycket hjälpsamma hej, Nick. Och jag berättade för henne att hon var mycket hjälpsam. Eftersom hur som helst, om något hade hänt dig ombord på fartyget och hon hade inte ringt, tja, jag är inte säker på vad detta land skulle vara i dag. Lite aska från emu: s cigarr föll på Gillette. Han verkade inte märka.
  
  
  "Och hennes far?"
  
  
  Hawk blåste ut en puff av blåaktig rök och sätta cigarren i askkoppen. "Philip Doane är död," sade han. "En flicka berättade för mig. Han dog strax efter att de kom hem. Hennes gissning är att de prövningar och vedermödor på detta fartyg har slitit ut honom. Hon berättade att de var på väg hem, och han verkade glad. Han tvättade sig och satte sig i en stol i vardagsrummet. Han bad om ett glas sherry och bad henne att berätta hela historien om vad som hade hänt henne. Han var mycket imponerad av dig, Nick. Han sade att det var en gammal Chinaman...
  
  
  "Ja," sade jag.
  
  
  "Ja, det är vad det hette," Han sade. "Ja, hon sade att hennes far trodde att detta Ji skulle beundra dig. Att du var någon form av guiden. En man som utmärkte sig på några ganska magiska saker. Då han lutade sig tillbaka i sin stol och beundrade hans dotter. Hon berättade för mig att han sedan höjde sitt glas och gjorde en toast. "Om det magiska i livet". Sedan tog han en klunk, sätta ner glaset, och slöt ögonen. Penny sa att hon visste att han var död.
  
  
  "Jag är ledsen," sade jag. "Han orsakade en hel del problem, men i slutet, han var inte en dålig människa. Egot misstag var att emu inte bryr sig om något, men hans dotter är ego.
  
  
  "Ego begravdes i morse," Hök sagt. "Allt är bra. Flickan tänker så också. Om han fortfarande var vid liv, vi skulle ta ut honom direkt. Han skulle ha levt resten av sitt liv bakom galler."
  
  
  "Jag skulle inte satsa Stahl på", sade jag.
  
  
  Han log bistert. "Tja, jag vet, ego är en talang, det skulle inte heller vara Stahl för att uttrycka det," sade han. "Men jag vet att egot dotter mår bra, att han troligtvis inte skulle ha orsakat hej, alltför mycket besvär. Dessutom, han gjorde sitt bästa för att rätta till sina misstag. Han lämnade en komplett uppsättning av ritningar för den nya valv säkerhetssystem. På slutet, han skrev att han inte hade hittat ett sätt att bryta igenom nä ännu."
  
  
  "Sedan är det slut", sade jag. "Alla slutar verka för att bindas upp igen. Dr. Inuris, Överste, Son, Don Mario, Don Philippe: alla är döda. Gold säker och heroin beslagtogs.
  
  
  "Parterna är säkert igen," Han sade. "Åtminstone för nu." Han tog en lång dra på sin cigarr. "Fortfarande, Nicholas, det var lite slarvig. Sedan han log, sträckte sig fram och tog tag i min hand. "En gång," sade han, " min tacksamhet och uppskattning från ett framträdande förtroendevald."
  
  
  "Tack", sa jag.
  
  
  "Vi är tacksamma över att," Han sade. "Tja, Nick, jag tror att du förtjänar en semester."
  
  
  "Vänta lite", sa jag.
  
  
  Hawk höll upp en hand för att tysta. "Nej, det är allvar den här gången. Du förtjänar det. För ett tag. Gå var du vill.
  
  
  "Jag tror inte det."
  
  
  "Gör det."
  
  
  "Kanske", sa jag, förbereder sig för att lämna kontoret.
  
  
  "Ah," Hök sagt. "Vänta en sekund. Jag glömde henne något. Han sträckte sig efter sitt skrivbord. "Flickan frågade mig om att ge dig det. Hon sa att hennes far skulle vilja ha henne. Han plockade upp ett rektangulärt paket inslaget i brunt papper och bundna med rep.
  
  
  Han satte sig ner igen och packat upp det. G: s brevlåda . "Flickan sa något annat. "Låt mig se, vad var det igen?" Ett annat ego skämt. — Tala inte om för mig att ditt minne sviker dig. Hennes budskap läsa: "Tala om för Mr Carter, jag ska satsa du fem francs, som han inte kom ihåg hur man öppnar denna sak."
  
  
  Jag log mot henne som jag tryckte panther och grävling. Locket av lådan flög iväg.
  
  
  Inne i det, jag såg en lista över avgång gånger, inringat av resan antal och tid. Han stängde snabbt luckan innan Hawk kunde se vad som var inne. Han tittade på sin klocka och reste sig upp. "Tja, jag skulle gå bättre. Hawk stod upp och skakade min hand igen. "Åh, Nicholas," sade han. "Se till att lämna ett meddelande där vi kan nå dig."
  
  
  "Naturligtvis," sade jag. 'Enkel. Du kan hitta mig i Hong Kong. Prova Peninsula Hotel.
  
  
  Emu vinkade på henne och skyndade sig över till dörren. Han stod där, flinade som en Cheshire cat röka cigarrer.
  
  
  Högt uppe i bergen ovanför Riviera, i en liten stad vid slutet av vägen, står en muromgärdad hotellet. De som är inne kan se allt från utsidan. Men de som är utanför kan inte se inuti. Det är en plats som block av världen.
  
  
  Från den bakre väggen, en fascinerande landskap av apelsinlundar, vingårdar ner till avlägsna bländande Medelhavet. Innanför murarna finns trädgårdar med massor av träd och blommor och färgglada fåglar. Inte när solen glittrar på den gamla stenväggar, och det blå vattnet vid poolen lockar kroppen inbjudande.
  
  
  På kvällarna, hundratals ljus wrap borden utanför i mjukt skimrande intimitet under en cool stjärnspäckade himlen.
  
  
  Och då har du fortfarande tid mellan kvällen och nästa, inte när...
  
  
  Månen saint översvämmade rum, hennes ansikte badade i en silver glöd. Hon låg på golvet i papperskorgen, hennes hud är mjuk och våt, trycka sig mot mig.
  
  
  "Någon champagne?"
  
  
  Hon log och skakade på huvudet. "Luften är redan berusande." Hon lutade sig på att slicka mig:"Nick?"
  
  
  Hon vilade sitt huvud på min axel. Hon andades in den söta doften av hennes hår . "Vad?"
  
  
  "Det spelar ingen roll.'
  
  
  "Nej, jag sa till henne. 'Gå vidare. Vad var det du kommer att säga?" Hennes hand gled ner längs mina lår. "Det spelar ingen roll.'
  
  
  "Okej", sa jag.
  
  
  — Jag var bara nyfiken."..
  
  
  "Vad?"
  
  
  "Det är dumt." Hennes hand var faktiskt väldigt duktiga och skickliga.
  
  
  "Ingenting," sade jag. "Det spelar ingen roll om det är dumt."
  
  
  "Ja, det är dumt .
  
  
  "Tja, om det stör dig, kan du säga det direkt", sa jag.
  
  
  Hon hukade sig under lakanet för en stund. Nä hade också en bra idé om vad man ska göra där.
  
  
  Busig, skäggtorsk och rynkar på samma gång, hon kröp ut från under lakanet igen. Handen var upptagen igen.
  
  
  "Nej, — sade hon. "Jag borde verkligen inte fråga."
  
  
  "Gärna," sade jag. "Bara att fråga. För att behaga mig.
  
  
  Hennes hand var mycket upptagen just nu. — Do you mind?"
  
  
  "Nej, jag sa till henne. "Jag är säker jag kommer inte ihåg."
  
  
  "Är du säker?'
  
  
  "Helt, helt säker."
  
  
  — Kan jag ställa två frågor till dig?"
  
  
  "Fråga mig tre, fem, ett hundra frågor."
  
  
  "Det är vackert här, är det inte, Nick?"
  
  
  "Är det Oden som kommer att uppfylla dina frågor?"
  
  
  "Nej," sade hon, att trycka på hennes läppar mot mina. — Hon var bara bad att tacka dig."
  
  
  "Och dessa frågor?"
  
  
  "Okej," sade hon. "Första korkskruv: kommer du att betala mig tillbaka fem francs du är skyldig mig?"
  
  
  I hennes reumatism jag nått över till nattduksbordet och tog fram en fem-franc not från hennes plånbok. Hej gav den till mig.
  
  
  "I början av den andra korkskruv?"
  
  
  "Nu säger folk att jag är mycket vacker. Och ändå, folk säger alltid att skönhet inte gå längre än utanför. Nick, om sin vackra, är min skönhet endast på utsidan?
  
  
  Det blev inga ord. I hennes reumatism, kom över hennes kropp.
  
  
  * * *
  
  
  
  Om boken:
  
  
  Nick Carter såg Nicole Lejon i ett kasino på franska Rivieran... Nicole var borta. För några år sedan, hon dödades i en bilolycka.
  
  
  Vem var kvinnan med den döda flickans ansikte? Carter ' s jobb var att ta reda på.
  
  
  Men några personer som sa sig som ego-hemska inställning kostar miljontals dollar. Samtidigt, någon tar en betydande del av världens guldreserver genom en spion tomt som sträcker sig från lyxiga franska stränder New York "stinky" vattnet...
  
  
  Vad upplyftande roll har poletten trillat Ner för att spela i denna tvivelaktiga dell?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"