Carter Nick : другие произведения.

81-90 samling av detektiv historier om Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  81-90 samling av detektiv historier om Nick Carter
  
  
  
  81. Kreml sak http://flibusta.is/b/663741/read
  
  Den Kreml-Fil
  
  82. Spansk-tilkobling http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Spansk-Tilkobling
  
  83. Død Hodet Konspirasjon http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Død Hode Konspirasjon
  
  84. Beijing Brosjyre http://flibusta.is/b/690087/read
  
  Peking Brosjyre
  
  85. Skrekken av isen Terror http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Is-felle Terror
  
  86. Killer: Kode navn Vulture http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': Kode Navn Vulture
  
  87. =================================
  
  88. Vatikanet Vendetta http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatikanet Vendetta
  
  89. Cobra Tegn http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Tegnet av Cobra
  
  90. Mannen som solgte sin død http://flibusta.is/b/678851/read
  
  Mannen Som Solgte Død
  
  
  
  
  Kreml sak
  
  
  oversatt av Lev Shklovsky
  
  
  til minne om min sønn Anton
  
  
  
  
  
  Kapittel 1
  
  
  
  
  
  
  
  Kapre en Amerikansk fly er nå umulig. Du vet det, jeg vet det, og hver idiot som noen gang leser en avis vet det.
  
  
  Men hvorfor var flyvertinne av Rase 709 på Grand Lachlair Øya, så nær med en mørk hud, svarthåret passasjer sitter på en rundt forsetene? Var hun flørter med ham?
  
  
  Kort-barrelled ting som hun holdt under hennes uniform hele tiden, varmer opp mellom brystene, som jeg likte å se på fra begynnelsen av reisen. Alle så ut til å være i søvn, og først trodde jeg det var mannen å berøre henne litt og la emu gjøre det som trengs for å gjøre. I god airlines, kunden er fortsatt kongen. Og når hun åpnet glidelåsen på henne fast tunika litt, var hun allerede ser frem til en peeping tom spillet. Før hun trakk ut en skinnende stykke metall som glinted kort i lyset.
  
  
  Hun satt ego i egoets hånden, snudde seg, og gikk inn gjennom døren til fremover hytta. Mannen stod opp og så ned midtgangen igjen, våpen klart synlig i Ego ' s høyre hånd. Jeg hadde en Luger i en skulder hylster under min jakke, men jeg visste at jeg ville umiddelbart tiltrekke egoets oppmerksomhet hvis jeg tok et skritt mot det. Den stiletto var innkapslet i en semsket lær slire i nærheten sin høyre underarm. Det kan ha vært brukt av en silent spring mekanisme for å slippe egoet inn i min hånd uten å bli lagt merke til, men forlater ego var en annen sak helt. Mannen vil se. Han hadde en sjanse til å skyte før hennes ego ville, for eksempel.
  
  
  Mens jeg var fortsatt prøver å avgjøre hvilken handling som hadde størst sjanse for suksess i de gitte omstendigheter, avgjørelsen var ikke laget av meg. Alle våknet til lyden av et skudd i cockpit. Han kunne høre overrasket lyder av passasjerer hoppe opp og ned i stolene og alle rundt ham. Så høy stemme for å løse programvare forskning problemer. "Alle kan holde deg rolig. Flyturen retning har blitt endret. I Havana, du kan bo trygt og lyd. Det er ingen grunn til panikk."
  
  
  Hans aksent var spansk. Ved siden av meg, Tara Sawyer tok et dypt pust, og bak henne, Randolph Fleming ' s pust fanget i halsen.
  
  
  'Roe ned.. Han hvisket ordene, uten å bevege leppene," Prøv å slå kvinnen."
  
  
  'Cuba? Men hva om den anti-kapring-traktaten?
  
  
  Det var ingen tid til å forklare. Det eneste som kunne komme unna med det i Cuba ble Castro ' agenter eller egos av en stor venn i utlandet. Men hvis hun mener om den og slår opp, hun kan finne ut for seg selv. Hun var ikke så dum.
  
  
  Mannen er mørkt blikk feide over passasjerene. Ego øynene hvilte på oss for et øyeblikk, da han hevet sin ih å måle reaksjonen bak oss.
  
  
  Hodet sakte slått til side, som om du prøver å snakke til jenta ved siden av meg. Dekket av min vridd skulder, hånden min gled inn under min jakkeslaget mot Luger . Mannen ignorerte meg.
  
  
  Det ble antatt at passasjerene var ikke bevæpnet. Han satte pistolen i sin venstre hånd. Han ble sittende i gangen på høyre side av flyet og kunne enkelt sette egoet ned uten å komme opp. Han trakk av.
  
  
  Pistolen fløy ut over egoet til side, og hennes gikk av igjen. Forsiden av snø-hvit skjorte ' s ego ble rød. Han falt bakover mot døren og hengte det som om naglet til det. Ego er munnen falt åpen på skrik som aldri kom ut. Egoets knærne skalv, og han falt. Noen dyttet døren åpen fra andre siden, men egoet kroppen sperret passasjen. Da mine to Første skudd henne, hoppet fremover.
  
  
  Bak ham, han hørte hennes hysteriske skrik fra en kvinne. Moralen begynte å spiral ut av kontroll. Liket dro henne unna med det ene benet, og svingte døren åpen. Kabinpersonalet er revolver gikk av i døråpningen. Gawk whizzed gjennom min armhulen, punktert min pels, og fortsatte på sin banen til et rop fra baksiden av flyet informert meg om at noen hadde blitt skadet. Han stupte, grep jenta håndleddet, og snurret henne rundt, helt til hun falt revolver. Hun slet med å forsvare seg, testing hennes lange, skarpe negler på ansiktet mitt, og jeg måtte slippe mine luger å slå henne ut med en karate spark til halsen. Hun falt limply inn i armene mine, og jeg kastet henne på den døde kroppen hennes venn. Han tok tre revolvere, pantsatte to i en liten, og holdt Luger klar.
  
  
  Jeg visste ikke hva som var i førerhuset. Flyet grøsset, plutselig forandret retning og brått begynte å falle i havet. Jeg mistet balansen og gikk flyr gjennom døra til hytta, og jeg måtte ta tak i dørkarmen.
  
  
  Piloten ble liggende med ansiktet ned i stolen, slapp på styrespaken. Det var blod kjører rundt skuddsår i ryggen. Navigator sto over ham. Co-pilot så gjør hektiske forsøk på å få flyet tilbake på rett spor. Navigator trakk pilot av hjulet og prøvde å stoppe blødningen med et lommetørkle. Han kunne like godt ha forsøkt å stoppe Niagara Falls. Co-pilot deretter tok kontroll over flyet og byttet til autopilot. Han snudde seg, sannsynligvis for å hjelpe navigator, så meg, og frøs. Selvfølgelig, han trodde jeg var Pirat nummer tre.
  
  
  Den Luger holstered det og vingeslagene i Emu. "Vi kan fly til Grand Laclair. De tapte krigen."
  
  
  Den første copilot så mimmo meg på rot i midtgangen. Navigator plutselig snudde seg, holder pilot ned med én hånd, og stirret på meg. Det ble skjebnesvangert pulveraktig. "Hvem i helvete er du, skredder?"
  
  
  "Янтье Параат". Henne, nikket til piloten. "Er hun død?"
  
  
  Han ristet på hodet. Copilot så på meg.
  
  
  "Hun skutt Howie ... flyvertinne!" Så ego hjernen flyttet til andre gir. 'Du . .. Hei det . .. hva er det du gjør med en pistol?
  
  
  Henne, emu humret. "Er du ikke glad for at han ble med meg? Vil du bedre kontakt JFK Airport ny og rapportere tilbake. Deretter kan du umiddelbart be om Nick Carter har tillatelse til å bære en pistol på styret. Fortelle dem til å konsultere Timothy Whiteside. I tilfelle du har glemt, han er president for dette flyselskapet.
  
  
  De så på hverandre. Deretter copilot falt i setet, holde øynene på meg, og laget radio kontakt. Revmatismen kom etter en stund. De hadde sannsynligvis til å ta Whiteside ut for søppel. Egoet stemme er absurd sint og rasende. Hennes, visste hva han tenkte på forstyrrelse. Han var allerede i stand til drap hvis en av egoet flyene kom ett minutt for sent.
  
  
  I mellomtiden, den andre to flyvertinnene i cockpit kom hjem. De raskt følte at situasjonen var under kontroll igjen, og spilte beroligende meldinger gjennom lyd system.
  
  
  Piloten tok henne puls. Det var uregelmessig. Han informerte navigator om dette og tilbød seg å sette ego i det tomme seter i ryggen.
  
  
  Hennes emu fortsatt ikke liker det veldig mye, men han forsto at emu trengte min hjelp. Vi hektes på pilot og traff ego tilbake over likene i midtgangen. Den uniformerte blonde var heldig nok til å stable armlener mellom de tre tomme seter slik at vi kunne legge ned ego. Han var ikke akkurat i en komfortabel posisjon, men jeg hadde en følelse av at egoet ikke ville bli plaget for mye lenger.
  
  
  En av kabinpersonalet begynte å gi førstehjelp, og Tara Sawyer sto ved siden av henne. Hun så et øyeblikk og sa så: "La meg være alene. Jeg kan håndtere det. Du har fortsatt mye å gjøre."
  
  
  Navigator og jeg forlot pilot til jenter. Vi flyttet fortsatt bevisstløs flyvertinne til et tomt sete bak piloten.
  
  
  Han gransket henne nøye, men fant ingen flere våpen. Han hadde bundet henne hender, ankler og håndledd tett, bare i tilfelle hun ønsket å prøve noe med henne giftige negler når hun våknet opp. Vi tok den døde kaprer i skapet, slik at passasjerene ikke skulle se, egoet, og dro tilbake til hytta. Men copilot fortsatt så blek og bekymret. Han spurte om pilot tilstand, og min revmatiske ego var ikke fornøyd. Han forbannet. - Koehler ... Hvordan kunne de komme om bord med disse våpen? Og du?'
  
  
  "Jeg har lov til å gjøre dette, som jeg fortalte deg. To revolvere ble skjult under henne bra. Elegant, tror du ikke? Så vidt jeg vet, mannskapet er ikke sjekket for våpen.
  
  
  De to mennene gjorde sniffing lyder som de anerkjente brudd på sikkerheten. Jeg lurte på hva det var som for co-pilot. Vi hadde fortsatt en lang vei å gå.
  
  
  "Tror du at du kan fortsatt få fly til Port of Spain, eller vil du ha henne til å ta over?"
  
  
  Egoets buede øyebryn. Han trodde jeg var å gjøre narr av ham. "Sier du at du kan fly dette flyet?"
  
  
  Han trakk ut sin lommebok og viste henne lisens. Han ristet på hodet. "Takk for tilbudet, men jeg skal gjøre det selv."
  
  
  "Hvis du ombestemmer deg, jeg skal ta over," sa jeg. "Jeg skal være det."
  
  
  Han lo, og hun håpet at han avslappet. Henne, gikk ut over hele hytta. Kabinpersonalet serveres drikke og prøvde å roe passasjerer ned. Den andre ga oksygen til den gamle mannen. Han hadde nok hatt et hjerteinfarkt. Tara Sawyer var fortsatt opptatt med piloten. Stille og effektivt. Jeg likte stemmen hennes mer og mer. Ikke mange kvinner var komfortabel med denne situasjonen. Hun så opp da hennes mann ble stående ved siden av henne. "Han kan ikke ta det, Nick."
  
  
  "Nei, jeg ser."
  
  
  Sitter bak piloten, bundet kabinpersonalet begynte å komme. Hennes øyne åpnet en etter en, og hun ønsket å heve hånden og strøk henne verkende hals. Når hun la merke til at hennes hender var bundet, prøvde hun å se seg rundt. Stikk av smerte forårsaket av denne bevegelsen er den eneste overføring av sl. 'Oi . .. ", hun klaget. 'Halsen min.'
  
  
  Hun så opp på meg.
  
  
  "Ikke er ødelagt," han kunngjorde laconically. "Og du trenger ikke å ta det onde øyet av skyting."
  
  
  Hun lukket øynene og pouted. Hennes ikke kommer til hotellet, slik at hun mistet bevisstheten igjen, og kalles en rundt til andre kabinpersonalet. Han spurte henne om å hente et glass med whisky og vann og ba henne om å sørge for at hennes kollega hadde en drink. Hun nøye adlød min ordre, lent over jenta i stolen, løfte hodet av haken og helle et glass ned i halsen hennes. Jenta svelging, kneblet, og gispet som flyvertinne helte whisky i atmosfærisk luft. Noen av whisky fikk på sin uniform.
  
  
  Jeg spurte henne: "Har du noen gang sett henne før, før denne reisen?"
  
  
  En høy flyvertinne med cerro-røykfylt øyne rettet ryggen og så på meg. Nå som hun var ferdig med å hjelpe passasjerene, var det et snev av tilbakeholdt sinne i stemmen hennes. "Nei, Edith, jenta som vanligvis flyr med oss, ringte kort tid før avgang for å si at hun var syk, og sendte en venn. Sjekk ut denne vennen!
  
  
  "Skjer dette ofte?"
  
  
  "Så langt jeg vet, det var første gang. Det er vanligvis backup flyvertinner på flyplassen, men i dag er en av disse jentene ikke kommer til oss."
  
  
  Dens tvilsomt. "Ikke alle tror også at det var mer enn en tilfeldighet?"
  
  
  Hun bare så på meg. "Sir, i luftfart-post bedrift, kan du alltid forvente noe i siste liten. Vi spurte jenta på noen spørsmål, og da det viste seg at hun forsto yrket, vi tok henne med oss. Hva slags cop er du egentlig?"
  
  
  "Den som er heldig i dag. Kan du kaste et teppe over pilot? Alle disse menneskene tror de se et lik."
  
  
  Hun så sårt på den rød-håret flyvertinne, som ble sakte utvinne i stolen, og vek tilbake.
  
  
  Hun så på meg som en såret fugl hopper ned en skog vei mot en sulten katt. Hennes sel er ved siden av henne. Det er lettere for kvinner å snakke med meg hvis jeg ikke ønsker å skremme henne. Han prøvde å se ut som velvillig som mulig.
  
  
  "Når du kommer ut av fengsel, du vil ikke se så lekre som du gjør nå, Søster. En master mord kostnad pluss uansett hva de er villige til å gi deg for å kapre et fly. Men på den annen side, hvis du jobbe med meg litt, gi meg en anstendig revmatisme test, kanskje jeg kan gjøre noe for deg. Hva er ditt navn?"'
  
  
  Hun svarte, og jeg trodde jeg fanget noe av håp og forventning i hennes tynne, anstrengt stemme. "Mary Austin."
  
  
  "Og kjæresten din?"
  
  
  "Juan ... Cardosa ... Hvor er han?"
  
  
  Det ble sagt av hei, uten videre. "Det er for sent å tenke på nen.'
  
  
  Jeg trengte å vite for hennes reaksjon. Hun kunne fortelle meg om hun virkelig hadde noe å gjøre med misteltein. Ansiktet hennes så ut som det hadde blitt dratt ut av sin stabling dollar regninger på tlf. Nah begynte å gråte.
  
  
  Han fortsatte i en vennlig tone. "Fortell meg mer om Juan, Maria. Hvem var han?'
  
  
  Stemmen hennes var dempet som hun snakket mellom hulk. "En Kubansk flyktning. Han var all-in, og emu måtte gå tilbake. Han sa at han var i slekt å Castro, og at de ikke føre til emu skade for det."
  
  
  Jeg trodde han så mer ut som en hemmelig politimann. Det var vanskelig å ta i mot flyktninger, du vet aldri hva som virkelig gikk bort, eller som jobber for fienden ."
  
  
  "Hvor lenge har du kjent ego?"
  
  
  "Seks måneder.'Han så ut som et barn gråter over en ødelagt leketøy. "Jeg møtte han da jeg jobbet for Eastern Airlines på et fly til Miami. To søndager siden, han ba meg om å slutte i jobben min. Em trengte min hjelp. Han vil arve en masse penger på Cuba, og hvis han får det, vi kan gifte seg. Nå ... du har drept ego."
  
  
  "Nei, Maria, du har drept ham når du ga em-pistol og skjøt ham."
  
  
  Hun hulket høylytt. Passasjerene så seg rundt i overraskelse, noen av dem fortsatt redd.
  
  
  "Jeg sparket ... det var en ulykke ... navigator slo ned på meg ... han traff meg ... meg ... jeg ønsker ikke å trekke på avtrekkeren på henne ... ... er det bare å vente for de onis til å endre kurs ... '
  
  
  Hennes fikk opp, sette armlener ned, og satte henne på tre seter. Hun ville ha blitt spurt av Hawka å gjøre noe for nah. I det minste, hun visste ikke den første regelen med å bruke et våpen: aldri ta opp en revolver hvis du ikke har tenkt å bruke den. Andre regel: barn skal ikke leke med revolvere.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 2
  
  
  
  
  
  
  
  Når sjefen min, David Hawke, kaller meg N3, som er min offisielle kode, som den første Killmaster, jeg vet han kommer til å gi meg en umulig oppgave.
  
  
  Vanligvis, når ingen er rundt, han kaller meg Nick. Men når han hoster og sier N3, hennes første tanke er at jeg trenger å doble mitt liv forsikringspolise. Dessverre, ingen selskap var gal nok til å sikre meg, så det spiller ingen rolle.
  
  
  Jeg kom til å rapportere henne. AX har de fattigste hovedkontor-PO leiligheter av alle etterretningstjenesten. Gutta rundt CIA og FBI, er å snu ryggen til den, og secret Service-medlemmer er enda vanskeligere å tilfredsstille. De tror de er det beste valget fordi de har for å beskytte presidenten.
  
  
  Han var sliten. Han hadde fullført en kjedelig oppgave, og ser frem til et par uker på fiske i nord-Michigan. Hawk presset avisen over stolen, hostet og sa: "N3, du forstår ikke hva dette betyr?"
  
  
  Det kunne ha blitt gitt til revmatisme før du leser overskriften som skrek " Vanskeligheter."
  
  
  
  
  GENERELLE HAMMOND
  
  
  DREPT I FLYRE
  
  
  
  
  Jeg tror ikke mange Amerikanere vet Hammond. For å gjøre dette, de trenger å vite om øya Grand Laclair. Den generelle var en diktator det. Øya hadde en komplisert historie. Etter at den ble erobret av spanjolene, det falt i hendene på den franske, og da ble tatt til fange av Britene. Befolkningen var 90 prosent svart, etterkommere av slaver brakt rundt Afrika for å arbeide på sukkerplantasjene og i tett skog. For ti år siden, Øyboerne avgjort i en folkeavstemning for å bryte med den Britiske og erklære en uavhengig republikk. Tam stahl må regelen Randolph Fleming
  
  
  Fleming var den mest begavede og populær person på øya. Han har gjort viktige endringer og Stahl var en sann far figuren til sitt folk. Så ego ble droppet. Han ville ikke gi for mye til det militære, og de ble rasende. Fleming flyktet til Usa, hvor Emu ble innvilget politisk asyl. Hammond kom til makten og undertrykte folk, som en militær diktator skal. Nå Hammond var død. En ulykke? Kanskje ikke. Det gjorde ikke saken. Han etterlot seg et maktvakuum. Alle som viste tegn på ledelse under diktator ble fengslet eller på annen måte tatt ut av landet i løpet av Hammond ' s regel, og han fryktet at han allerede visste hvem diplomater var ute etter å hjelpe gjenopprette orden til øya.
  
  
  Hawk grunted: "Vi har etterretningsinformasjon som viser at Russerne setter opp en rakett baser på island. Selvfølgelig, veldig rolig, som alltid. Slik vil vi også ha for å arbeide stille, og undercover. For å distrahere oss, Cuba, er å lage mye støy om Grand Laclair. De ønsker å hjelpe sine medmennesker i nød. Men vi vet at alt er i hendene på Russerne, og at formålet med "hjelp" er å installere raketter på øya. Så denne operasjonen ender opp i Kreml ' s brosjyre."
  
  
  David Hawke banket sine fingre på kanten av stolen og så på meg på alvor. "Dette er et en-manns betjening, N3. Vår regjering ønsker ikke et sekund Cuban missile launch. Du må få Randolph Fleming til Grand Laclair så snart som mulig."
  
  
  Han tvilte på at de militære ville sitte stille eller å si noe som helst om det.
  
  
  "Det er din jobb å sørge for at de ikke forårsaker skade. Du må ta Fleming til presidentpalasset og primates-palasset. Og du er nødt til å opptre på en slik måte at ingen vil få vite hva i vårt land har noe med dette å gjøre."
  
  
  Hennes sarkasme var klart: "jeg er vant til å bli skutt på, forgiftet, truet på alle mulige måter, det er ikke noe spesielt om det, men jeg har ikke funnet den ennå: gjøre meg usynlig. Hvordan vil du gjøre henne stahl usynlig? '
  
  
  God på mange ting, men gjør en Hønsehauk le er ikke en rundt dem. Han er helt ufølsom. Han visste ikke engang smile.
  
  
  "Dette har allerede blitt tatt vare på. Heldig Fleming og Tom Sawyer er gode venner ."
  
  
  "Jeg liker Huck Finn bedre, men hvordan kan Mark Twains bok hjelpe meg?"
  
  
  Hawke ikke liker den slags humor, så han gir meg et surt blikk. Thomas Sawyer. Du har kanskje hørt om nen. Han er president i Sawyer Hotel Group, den største i verden. For tre år siden, General Hammond ga Dem en tomt på stranden for å bygge et hotell og kasino der rike turister kan ha det gøy og få hva de vil bruke pengene sine på. De begge fortjener det. Du forstår, selvfølgelig, at Sawyer ikke dra nytte av en overtakelse som umiddelbart nationalizes ego av et lønnsomt selskap. Jeg håper du forstår nå at Sawyer lovet alle våre hjelp i bytte for Fleming ' s løfte om at virksomheten er ego ikke ville bli svekket i fremtiden. Og Fleming ga hans ord ."
  
  
  Han nikket til henne. Politikk gjør merkelige ledsagere for søppel. Patriot Fleming og ivrig forretningsmann Sawyer. Og jeg er nødt til å sette to av dem sammen. Hun forlot Hawke ' s altfor strenge kontor med det banale ideen om at verden var et rot.
  
  
  Alle Sawyer i New York City så ut som alle andre hoteller i samme prisklasse: en liten lobby omgitt av dyre butikker. Men en ting var annerledes. Det var en privat heis, og som førte til åpent til øverste etasje. Når jeg har nådd toppen av trappen, og jeg gikk ut på mykt teppe av den romslige hallen, der en elegant kledd blonde ventet på meg. Dyrt Zhirinovsky bøker på Internett ble hengende på alle veggene, men den eneste som er rundt dem kan ikke sammenligne med kvalitet med de to bena blunker til meg, under et smalt skjørt. En liten, slank hånd vinket til meg. "Mr. Carter? Jeg nikket til henne.
  
  
  "Hennes navn er Tara Sawyer," sa hun. "Min far som er på telefonen som vanlig, og har bedt meg til å se deg."
  
  
  Hun ga meg hånden og førte meg nedover gangen til et rom på den andre siden. Rommet vi kom inn i var en av de største jeg har sett henne i. Glass windows ga tilgang til en terrasse fylt med planter og små trær. Det var ingen stoler for oss, ingen skap for oss, ingen mapper for oss, bare øyene i komfortable stoler og sofaer. Og en bar. Mr. Sawyer visste hvordan å motta gjester. Jenta utgitt meg og dro til baren.
  
  
  "Hva kan jeg få deg, Mr. Carter?"
  
  
  "Selvfølgelig, er du snill."
  
  
  Hun skjenket meg et glass konjakk og hjalp selv til en brus. Vi gikk til glass dører og så ut på snøen i parque nedenfor.
  
  
  "Hva en skam," sa hun. "Det er så mange vakre ting, og ingen tør å gå dit på kvelden.
  
  
  Jeg tenkte for meg selv at jeg kunne tenke på en masse steder som ville være utrygt for noen mennesker, selv ikke når. For eksempel, i dette rommet, ville det ikke være så trygt for Tara Sawyer hvis hun ikke var klar over sin fars tilstedeværelse på samme etasje. Hun var veldig svingete, mye av femininitet under det tynne stoffet som hang så løst fra henne brystet og klemte henne hofter tett. Hun ble gitt en stille toast av nah å sørge for at min beundring ikke skli bort fra nah. Da døren åpnet bak oss, og det var det hele over.
  
  
  Thomas Sawyer var ikke hva jeg forventet at han skulle være. Jeg tenkte på henne som en høy, energisk mann, og utstråler suksess og styrke. I stedet, så han en mann som ikke seks meter høy, men halvparten av et hode kortere, men med raske bevegelser. Egoet er bare sterkt punkt i nen var hans uventet lav stemme. Han stoppet et par meter fra meg og så meg opp og ned, som om noen ser på en bil de tenker på å kjøpe. "Mr. Carter?" Han var ikke sikker.
  
  
  Han nikket beskjedent.
  
  
  "Du er ikke det jeg forestilt meg henne til å bli."
  
  
  Han var ikke å klage på, og han visste det. De fleste mennesker tror at super agent ser ut som en krysning mellom Bogart og Sir Ogilvie Rennie, uheldig fyr som het "C" av det Britiske department of M. I. 6, mannen som dekker historien ble ødelagt av en artikkel i det tyske magasinet Der Stern. Og det er ikke hvordan jeg ser på alle.
  
  
  "Henne hotellet ønsker å snakke til deg på bordet grensen," hotel mogul fortsatte. Men det kan vente. Du og Tara har et fly å ta, og tiden går ut. Du går rundt JFK Airport NY på fem minutter over to.
  
  
  Så den blonde flyttet på. Saken var å få mer interessante. Han rørte henne albuen. "Hvis du allerede har pakket din ting, vi får heller gå. Bagasjen min er allerede nede, men før vi kan gå, jeg trenger å snakke med Damen Hema."
  
  
  Hun kom inn på det andre rommet som Sawyer geleidet meg til hallen. Et øyeblikk senere, kom hun tilbake med en mink lue og en matchende mink strøk over en lyseblå kjole. Hun var bærer en koffert, som hun bevisst kastet på meg fra fem meter unna. Så hun visste hvordan hun skulle begrense seg. Noe jeg kan sette pris på. Hennes koffert fanget hennes og så på henne si farvel til sin far.
  
  
  I en limousin som var stor nok til å gjøre en mobster bil ser ut som en dårlig Toyota, hun lukket soltak som skilte oss fra de driver og plutselig gikk om hennes virksomhet. "Nå kan jeg opplyse deg om et par ting. Dr. Fleming, jeg har absolutt ingen anelse om hvem du egentlig er, eller hva den virkelige jobben er. Han må tenke du ble ansatt av min far som en sikkerhetsvakt på hotellet. Han har denne merkelige stolthet, kall det uskyld hvis du vil, og hvis han visste at andre enn egoet hans eget folk ville hjelpe ham stige opp til tronen, han kan gi opp formannskapet.
  
  
  "Ja?' - Jeg så på hennes reaksjon. "Ikke han vet at din far har nettopp kjøpt en hær?"
  
  
  Hun rykket hjørnene av munnen hennes for et øyeblikk, og hennes lepper så ut til å sette et stygt ord, men hun bestemte seg for ikke å unngå temaet. "Han har ingen anelse, og han vil aldri vite bedre. Han mener det militære mener han er den eneste som kan håndtere den aktuelle situasjonen. Men min far er ikke sikker på at hæren kommandoen vil holde sitt ord, og du er nødt til å være forberedt for ubehagelige overraskelser fra denne siden.
  
  
  Først da fikk jeg forstår henne. Far sendte sin søte lille datter for å sørge for at jeg gjorde jobben min. Det var ikke bare Grand Laclair hæren at han ikke stoler på. Han stolte ikke på oss Ess, oss, meg, og han var villig til å kaste sine saftige datter som agn for å sørge for at alt gikk sin vei. Vel, det var et agn jeg var glad for å ta.
  
  
  "I så fall, det skal ikke se ut som vi hører til en annen venn. Selvfølgelig, Thomas Sawyer ' s datter ikke ville gå med en liten tjener. Det er det samme med Fleming. Men du må fikse det."
  
  
  Hennes foreslått at alle ta en taxi separat for å komme frem til JFK Airport NY separat. I tillegg, hei, det var ingen trenger å vite at jeg trengte å gjøre noe annet. Jeg ble sluppet av på airlines Manhattan kontor, viste mine dokumenter til flyselskapets president, og ventet mens han sjekket poster over telefonen i AX-hovedkvarteret i Washington. Hennes hotellet gikk bevæpnet og hadde ikke råd til å trekke oppmerksomhet til seg selv ved kontroll av passasjerer.
  
  
  Hawke ' s reaksjon var imponerende nok at presidenten umiddelbart ringte daglig leder på flyplassen, og da jeg kom dit, ble jeg personlig eskortert til flyet.
  
  
  Tara Sawyer var allerede på flyet, snakke til en kjekk, utdannet-faced, mørk hud mann som sitter i en rad av tre seter ved vinduet. Hun hadde en mistanke om at dette var Randolph Fleming, Thomas Sawyer ' s new jewel på Grand Laclair Øya. Jeg kastet et blikk på ham da jeg satte meg ned ved siden av henne, og la merke til at han avga ledelse og ærlighet. Han så på meg et øyeblikk, så ignorerte meg igjen.
  
  
  De trodde nok at jeg var en nødvendig vei nødvendighet. Hennes ego kunne lese hennes tanker. Når han kom til øya, ville han føle seg trygge, men så lenge han ikke var i presidentvalget leiligheter, han var et lett mål.
  
  
  Jeg lurte en stund på hvorfor Sawyer ikke hadde brukt en av hans privatfly for å transportere oss, og så tenkte umiddelbart av stolthet Tara hadde nevnt: Fleming ville uten tvil ha gitt opp slike ting, fordi det kan virke som en avkastning av etterskjelv. Fleming ' s stemme var svak, hans ord er målt, og han talte til Tara i en materie-of-faktum tone. Det virket til passasjerene om at de snakket om ingenting. Når vi var i luften, flyvertinne brakt puter og tepper. Snart, de fleste av passasjerene slått av lyset, og samtalen stilnet. Søvn er uaktuelt for meg. Først av alt, selvfølgelig, jeg hadde til å holde et øye på Fleming, men bortsett fra det, Tara ' s forførende tilstedeværelse ved siden av meg ikke gjøre livet mitt enklere. Og hennes, følte at spenningen var gjensidig. Alt vi kunne gjøre var å prøve å tenke på noe annet. Minst det holdt meg våken.
  
  
  Jeg ble bare innført for å Fleming etter å kapre hendelsen tok kontroll over henne. Da han motvillig innrømmet at det var en lykkelig tilfeldighet at den nye sikkerhet offiser på Sawyer Grand Lachlair Hotellet var på samme fly. Han håpet at ego av øya og ego av innbyggerne ville appellere til meg.
  
  
  Deretter, som eksempler til fortsatt urolig passasjerer, senket han tilbake på setet og lot seg falle inn i en fredelig søvn.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 3
  
  
  
  
  
  
  
  Grand Laclair Flyplassen var ikke så stor som Chicago O ' hare Airport, men det så ut som det siste flyet hadde dumpet alle passasjerer på Grand La i Clare. Flyplassen var så moderne at jeg lurte på om Sawyer hadde betalt for den rundt utbyttet av hans hotel and casino. Den fargerike øyboerne ble holdt tilbake av en gruppe av soldater i shorts og korte ermer skjorter. Bortsett fra sine våpen, de lignet store Boy Scouts. Noen rundt dem dannet en cordon rundt flyet og den svarte limousiner venter for ih.
  
  
  Kabinpersonalet annonserte at vi var alle til å bo i våre sitteplasser til Dr. venstre Fleming rundt flyplassen. Trappen nærmet seg, og døren åpnes. Han hadde allerede sett den enorme mengden, og nå kunne han høre øredøvende jubel som ny president på island satte foten på sitt eget land.
  
  
  Ved siden av meg, Tara Sawyer hvisket:: "Se på holdning til ham. Hun ønsker at vi skal være på bunnen og se ham gå ned."
  
  
  "Ville du ha blitt dyttet bort av sikkerhet." Vær glad du er her, " sa jeg.
  
  
  Gjennom vinduene, så vi Fleming, som nå var ved foten av flyet er ramp, heve hånden for å hilse øyboerne. En feit mann i en lys ensartet hilste, så gikk over til Fleming og ristet em hånd. Fleming ' smilte.
  
  
  "Oberst Karib Jerome," Tara sa. "Sjef for Hæren Ansatte. Mannen som arrangerte Fleming ' s return.
  
  
  Det var min kontakt. Hennes, så på ham nøye. Ego blackface var ikke svart. Han hadde orientalsk øyne, høye kinnben, og oliven hud, noe som indikerer at han var en etterkommer av den Brasilianske Indianerne som erobret øya i forhistorisk tid. Han kan ha gått for en stor Vietnamesisk. Jerome sette sine lepper til Fleming ' s øret slik at egoet kunne bli hørt i masse hysteri.
  
  
  Jeg kunne fortelle ved å se på hennes ego at han hadde advart Fleming om mulige farer. Han tok Fleming ' s hånd og førte Egoer til å vente limousiner.
  
  
  Fleming 'smilte, ristet av Hieronymus' hånd, og gikk over til publikum bak politiet cordon å riste hender med folk - tiltak at hun, i likhet med alle tilregnelig politimann og security guard, hatet. Applaus ikke stoppe når han kom inn i en stor bil med offisielle flagg på sine vinger, og noen tilskuere klarte å bryte gjennom politiet cordon og prøve å stoppe bil i bevegelse. Vi måtte vente på flyet til den militære politiet kom om bord for å arrestere den flyvertinne som forsøkte å kapre et fly. Hun så på meg som de førte henne bort, engstelig og spørrende. Han smilte og nikket. Kanskje en lettere setningen kunne ha forutsatt at det, tross alt, hun hadde falt som offer for et gammelt triks. Da hun gikk ned trappen omgitt av soldater, publikum betraktet henne en VIP og jublet høylytt. Den offentlige sannsynligvis ikke var informert om forsøk på kapring. Endelig fikk vi tillatelse til å gå ut. Publikum var fortsatt jubler. Vi hadde med den berømte Dr. Fleming fløy. Tara lo og vinket til å få publikums oppmerksomhet. Ingen betalt oppmerksomhet til meg. Jeg ble glad av det. En av de verste tingene som kan skje med en undercover agent er å bli utsatt. Vi ble tatt med på en relativt rolig tollsted, hvor vi ventet på bagasjen vår til å komme på transportbåndet. Hennes var Tara ' s bagasje antall og hans. Koffertene ble fjernet fra handlekurven ved tollerne og plassert i front av oss, slik at vi kan åpne dem.
  
  
  Eksamen var svært grundig. I Karibien, slike skikker er vanligvis svært vanlig. De vanligvis tilbyr med velstående turister som de ikke ønsker å fornærme eller skremme. Og det som overrasket meg enda mer var måten jeg ble søkt på. De fant min skulder hylster, kneppet min jakke,og rynket pannen på Luger .
  
  
  "En forklaring, er du snill." Denne mannen ser ikke ut som han skulle behandle meg som en rik turist som ikke skal bli fornærmet.
  
  
  Jeg fortalte dem at jeg var den nye sikkerhet offiser på Sawyer Hotellet. Det betyr ikke imponere en mann. Han knakk fingrene, og så to politimenn, som hadde stått diskret i en fremtredende posisjon, gikk frem i hjørnet av rommet. Han beordret meg til å bli tatt med til politistasjonen for avhør. En av offiserene ble tatt av min Luger. Tara så ut som hun hadde tenkt å kjempe åpent på stedet. Jeg gikk på hennes tær så hun ville ikke gjøre noe dumt. Det var ingen vits i å krangle med myndighetene her. Jeg fortalte henne at jeg ville se henne senere på hotellet, og gikk med offiserer til politiet van utenfor flyplassen. Jeg fikk lov til å ta kofferten min med meg. Hvis David Hawke hadde hørt dette, han ville ha dødd av indignasjon. Han hadde en forakt for vanlige politiet. Det var en ti-kilometer kjøretur til hovedstaden, og veien var lang. Publikum var likevel stilt opp langs veien, og før oss Fleming ' s prosesjonen beveget seg på tre kilometer i timen. Vi var i bevegelse langs den siste konvoi av motorsyklister. Folk som tok meg med til stasjonen var, som alle andre politifolk rundt om i verden, grundige og kjedelig. Hieronymus erklært en dag av og organisert en fest som var ment å starte i kveld. For disse gutta, selvfølgelig, er det bare betydde mer arbeid. Når vi passerte den mimmo av Sawyer Hotellet, folk ble fortsatt stående i tredje og fjerde rad. Den store plenen foran hotellet ble fylt med turister tar bilder. Hotellets arkitektur var steril, designet for å ærefrykt-inspirerende og holde turister fra glemme hva de var her for: å miste sine dollar på gambling tabeller med illusjonen om at ih ble gledelig underholdt. Den enorme bygningen strukket ut på boulevard langs havnen og ble plassert på kanten av forretnings-distriktet. Jeg så tre store glede båter i havnen, og tenkte at casino ville fungere bra med folk som hadde råd til slike leker.
  
  
  Politiet ble plassert i et lite synlig sted, hvor han ville ikke komme over den skarpe øyne av turister. Og det var nesten som nye flyplassen. Sawyer betalt godt for sitt land og sine rettigheter. Det var et tegn på venterommet og priste ego sjenerøsitet. Jeg ble brakt inn gjennom bakdøren. Kabinpersonalet som skjøt pilot ble sittende på en trebenk. Nah var håndjern og gråt stille med øynene lukket. Hun sannsynligvis har forestilt seg de forferdelige tingene som kan skje med henne. Hennes sel er ved siden av henne, og stahl er masserer hei halsen. Han ga meg noen tips, fortalte meg om å bare fortelle sannheten, og ikke prøve å lyve, og igjen lovet at jeg ville prøve å gjøre noe for nah. Tross alt, hun var altfor attraktive å tilbringe sitt liv i digitale kameraer. Hun prøvde å smile til meg, men satte hodet på skulderen min og gråt. En vakt kom inn i rommet og førte henne bort. De ville ikke ha henne til å føle seg komfortabel.
  
  
  Hun hadde en time til venstre. Et triks som ikke vil gjøre deg urolig. Hennes bekymret. Jeg kunne ikke avsløre min sanne identitet, og jeg hadde egentlig ikke lyst til å få Sawyer oss hjelpe på dette punktet. Jeg bestemte meg for å spille en imbecile og se hva som skjer rundt den.
  
  
  Til slutt, to politimenn kom til slutten av ventetiden. Hun gikk gjennom en dør merket administrasjon. Den ene var føreren av bilen som jeg ble brakt, den andre var i sivile klær.
  
  
  "Jeg beklager at jeg holdt du venter" på sistnevnte sa. Han hørtes altfor begeistret. "Hvorfor gjorde du skjule pistol i skulderen hylster?"
  
  
  Jeg trengte ikke å fortelle dem noe. Han sa: "jeg tror dette er den mest komfortable sted for ego seg."
  
  
  Em ikke liker det. "Bare lokale myndigheter har rett til å bære våpen, Mr. Carter, du brøt loven ... '
  
  
  "Som leder av sikkerhet i Sawyer Hotellet, har jeg ikke rett til å bære en pistol?
  
  
  "Bare på din arbeidsplass. Som jeg var i ferd med å si, du har brutt våre lover, og det er grunn til å sendes til utlandet som en uønsket fremmed.
  
  
  Henne, han lo ved tanken på Hawke ' s reaksjon hvis jeg heter Emu og fortalte henne at jeg hadde blitt sparket av øya. Jeg bestemte meg for å bruke akupunktur til nervesystemet i nedfelt person. Hennes far sa ettertenksomt: "Da jeg skulle ringe Tom Sawyer. Emu ikke liker det.
  
  
  Det fungerte. Han klødde under hans skjorte med en finger, som om hans ego plutselig hadde blitt bitt av parasitter. 'Um-m-m... vi har det noen ganger... Um ... et personlig forhold med Mr. Sawyer?
  
  
  "Vi er stepbrothers. Han er den eldste.
  
  
  "Hm... jeg skal sjekke det ut med mine overordnede.... Han viste til annen agent. "Howard, ta ego til cellen. I mellomtiden, vil jeg se hva... "Han hadde ikke fullføre setningen hans og forsvant fort gjennom døren merket" administrasjon ".
  
  
  Ingen av dem noen gang vil bli brukt av min politi. Den Luger hadde allerede forvirret nu så mye at de ikke engang gidder å lete lenger. Den stiletto jeg ha på min underarm har ikke blitt funnet. Men jeg ønsker ikke å forårsake mer trøbbel før det var absolutt nødvendig. Nyheten om min rolle i å kapre historien er ennå ikke nådd disse tjenestemenn, men på et høyere nivå, ville det ha vært kjent. Han fulgte Howard en stor celle i kjelleren av bygningen.
  
  
  Cellen var oval i formen med benker mot hverandre på to vegger. På en av benkene satt en feit mann, trolig en Amerikansk forretningsmann. Han var sliten, og han hadde et svart øye som var å få blåere og blåere. Han holdt så stor avstand som mulig mellom ham og den andre fangen, en dodgy Svart mann. Når Howard venstre, Negro fikk opp og grunted, og Stahl prøvde å gå rundt meg. Henne, snudde seg mot ham.
  
  
  "Stå stille," sa han.
  
  
  Han prøvde å komme seg rundt meg, men jeg fortsatte å gjøre seg at han var foran meg. Uten egoets advarsel, en knyttneve fanget meg i midjen.
  
  
  Ego tok henne ved håndleddet og vippet henne over, banket henne tilbake til bakken. Han så fornøyd, som om dette var det han ønsket. Han hoppet i beina hans, og begynte å angripe igjen, men da han så stiletto at han holdt ut til ham, ga han opp på hans planer, trakk på skuldrene, og selges. Jeg fikk inntrykk av at han var ingen vanlig bråkmaker, men emu var betalt for å skremme sin cellmates og kraft ih å tilstå alt han sa til politiet under avhør. Han hadde tenkt å ta en lur på den digitale kameraer, men nå bestemte han seg for at det var bedre å holde seg og se etter Negro. Imidlertid, den neste halve timen, han gjorde ikke noe annet.
  
  
  Da Howard dukket opp igjen, åpnet døren, og gjorde tegn meg ut. Beruset American prøvde å kjøre ut, men stor Svart grep ego og slo ham ned. Hennes lei av ham, og slo hånden på ego er hals. Han kollapset på bakken, og jeg mistenkte at han skulle få litt søvn.
  
  
  "Sette egoet et annet sted," Howie fortalte henne. "Eller vil jeg snakke til vår konsul." I alle fall var hun kommer til å advare Fleming at dette grisehuset var kommer til å bli ryddet opp i all evighet. Det virket rimelig å Howard at han ikke nøl med å følge min bestilling, å dra bevisstløs mann ut i gangen, og la ego der.
  
  
  Tara Sawyer ble sittende i baren. Hun holdt min Luger, og i et øyeblikk trodde jeg at hun var gal nok til å hjelpe meg ut. Hun var ganske spennende. Men da hun så nervøs uttrykk på ansiktene til de tre politimenn bak Nah. Fyren som spurte meg var svette.
  
  
  "Din arrestasjonen var en feil, Mr. Carter. Jeg beklager misforståelsen." Han ga meg kofferten min.
  
  
  Tara serveres meg min Luger. Ego sette det i hans skulder hylster, og sammen dro vi ut døren, som ble åpnet av to offiserer. Nå la jeg merke til at kameraet hadde en fordel: det var ikke så varmt som ute. Selv i februar, den varme rose fra belegningsstein og reflekteres av veggene i husene. Han så på Tara spørrende. Hun fremdeles virket opprørt.
  
  
  "Hva et latterlig syn. Henne, gikk åpent til Fleming'; ego ' s første offisielle handling var å bestille din utgivelse, og tillate deg å bære en pistol hvor som helst, når som helst. Og denne kvelden han henvender seg til Stortinget i en ekstraordinær sesjon. Han ga oss billetter til det offentlige galleri, han vil at du skal høre ego utføre. På 2: 30. Så vi har fortsatt tid for lunsj og drikke."
  
  
  "Er det alt?'spurte henne.
  
  
  Hun grep tak i armen min. "Før forestilling, til. Jeg ønsker ikke å legge press på deg, Nick. Dessuten, hun er altfor sulten.
  
  
  Jeg kunne ikke finne en taxi. Gatene var fylt med folk som danser, synger og jubler. De ønsket ikke å vente til kvelden for å feire. Prøver å bryte gjennom mengden, passerte vi et mimmo av "innfødte salgsboder" som sørget for turister med suvenirer brakt rundt Singapore.
  
  
  Det var en rad av forretningsbygg mellom markedet og hotellet, samt en bred vei som førte direkte til hovedinngangen til hotellet. Lobbyen var uvanlig stor, omgitt av store vinduer av butikker, og på høyre side var inngangen til casino. Han startet mot resepsjonen, men Tara fisket nøkkelen ut av vesken hennes. Hun er allerede booket et rom for meg. Vi gjorde vår vei gjennom horder av turister til heisen og fikk til øverste etasje.
  
  
  Tara viste meg rommet mitt, en stor leilighet med utsikt over bukten. Han så ut på plenen av palmer, den hvite stranden, og seilbåter som dekker de lyse grønt vann. Penger. Det var mye penger overalt. Etter en natt fly og bli utsatt for digitale kameraer, hun selv følte for skittent til å sitte på dyre møbler. Han gikk gjennom soverommet og inn på badet. Dusjen var stor nok for to personer. Tara kalt henne. "Ta med noen rene klær, så vi kan vaske en annen en."
  
  
  "Å, nei," sa hun med en latter. "Ikke på tom mage. Rommet mitt er ved siden av, og jeg kommer til å bade der."
  
  
  Vel, i hvert fall jeg prøvde. Han hørte dør åpner og lukker, bestilte to drinker på telefonen, støvet av sine klær, og skrudde på dusjen. Han la beroligende varmt vann strømmer over meg, før hele kroppen min var rød, og deretter slått til kaldt vann. Så, selv uten hvelv, som jeg alltid føler meg som en ny person.
  
  
  Etter den tid Tara kommet, iført en lav-cut kjole som matchet hennes nydelige blå øyne, hennes var tilbake i sine egne klær. I det øyeblikk han møtt henne, tok de drikker.
  
  
  De brakte Martinique punch i en høy, avkjølt glass, men når hun er ferdig, hun hadde ennå ikke endret hennes sinn, så vi tok heisen ned. Rundt hotellets fire restauranter, Tara valgte en i andre etasje. Vi har spilt dette spillet på et bord under en lys paraply, og hun fortalte meg at det var en kjent hummer servert med smør og sitron juice.
  
  
  Jeg lurte på hva som ligger foran oss når Russerne gjør sitt neste trekk. Det ble motarbeidet av ih ' s forsøk på å drepe Fleming, forlater ego for å råtne i en Cubansk fengsel, så nå ville de ha til å utvikle et helt nytt program.
  
  
  Men det var ingen vits i å sulte mens ih var i vente for henne å returnere flytte. Vi nøt vår utdanning, deretter gikk hånd i hånd til offentlig bygning for Fleming ' s tale.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Vi bør ikke ha her kommer mye senere. Alle setene var allerede tatt, bortsett fra for våre reserverte plasser, og den generelle galleri pustet varmen av en overfylt sal. Randolph Fleming satt på plattformen på den ene siden, mellom hodet av den Lovgivende forsamling og Karib Jerome tomme stolen på den andre. Oberst sto bak mikrofonen og levert åpningstalen.
  
  
  Når han var ferdig, og Fleming sto opp, veggene nesten kollapset i dundrende applaus. Hennes var også slo, og Tara vinket til ham, hennes øyne fuktig med spenning.
  
  
  Fleming ventet femten minutter for applaus til å avta nok til helt å dø ned, heve begge hender. Når det var rolig nok, en ego-varm stemme runget rundt høyttalerne. Han var glad og lykkelig for å være hjemme, og takknemlig for at folk er igjen et enormt land, ego til å lede landet. Han presenterte et program som ikke virker meningsfylt, og lovet offentlige valg i løpet av et år, slik at han ville gjøre en militær resolusjon for bare ett år. Han snakket i en time, og det var en av de beste politiske taler hun noen gang hadde hørt.
  
  
  Det var en annen minutters stående applaus, og en cordon av soldatene hindret Fleming fra å komme inn i armene til publikum. De tre mennene, ledsaget av sikkerhetsvakter, deretter forlot bygningen gjennom en sidedør. Så langt, de militære har fulgt opp sin avtale med Sawyer. Og det virket for meg at de ikke kunne ha gjort noe annet, på grunn av den overveldende populariteten til den nye presidenten. Tara og jeg ventet for panikk ved avkjørselen til å avta litt. Sparklers glitret i Tara ' s øyne. "Hva synes du om at Nick? Vet du hva Fleming gjorde? Generelle Hammond ' s familie bor fortsatt i palasset, og Fleming fortalte dem til å ta sin tid, og se etter noe annet. Han holder seg på hotellet for en lang tid, og har hele etasjen under oss."
  
  
  Noen er ment for å gjøre jobben min lettere. Det ville vært nesten umulig å følge Fleming i presidentpalasset, hvor jeg hadde ingenting å gjøre, tross alt. Og denne hendelsen brakte ego åpent inn i min offisielle sfæren av aktivitet. Så slo det meg. "Du har ikke gjøre ego gjøre det ved et uhell, gjorde du det?"
  
  
  Hennes smil bekreftet mine mistanker. "Hva litt bens!
  
  
  "Takket være din hjelp, kan jeg nå holde et tett øye på ham."
  
  
  De fleste av folket til venstre gjennom exit, og vi skulle reise, så vel. Beholderen ble hengende fra armen min. "Og nå plikten er gjort ..."
  
  
  "Du har gått glipp av sjansene, unge dame. Gjelden er langt fra å være oppfylt. Min dag er fullt besatt. Jeg vil ta deg til ditt hotell, stemme, og det er det. Den beste måten å svare til den som mobber er å kjempe tilbake, slik at nå Tara kan du gå til månen en gang. Og jeg hadde virkelig å gjøre en rekke ting: snakk til hotellet manager, kan du besøke Fleming, og få litt søvn. Jeg har ikke vært i stand til å sove for de siste tretti-seks timer, og jeg kan ha hatt en slitsom natt foran meg.
  
  
  Hun så på meg mistenkelig og pouted litt som jeg sa farvel til henne på heis. Bra, tenkte jeg. Leder ba om det, og la merke til at Ego hadde allerede blitt plassert i vingen. Han var ikke fornøyd med min tilstedeværelse i ego-stat. Kanskje han trodde det var på grunn av de feilene han gjorde. Han introduserte meg til hans sjef for sikkerhet, Lewis, og deretter ført oss ut av egoet kontoret så raskt som mulig.
  
  
  Lewis var en høy, Svart mann som pleide å spille profesjonelt på en rugby-team i Usa. Han var frekk mot meg før han kalte henne ego "express" (et kallenavn, trykk skapt for ham på den tiden), og nektet å emu media rapporter om noen av egoets beste kamper. Dette gjorde ego perk opp og handle mer miljøvennlig. Han fortalte meg om den spesielle tiltak han hadde tatt for å beskytte presidenten, og tok meg med til Fleming ' s kontor for å introdusere meg til sitt team.
  
  
  Det var fire av dem, alle digert Amerikansk Negroes, gjemt i hjørnet av hallen. Lewis forbannet halvhøyt og grumbled på arroganse av hærens offiserer. Likevel, han knurret, alltid tenker at de kan sette alle til side. Egoet var irritert på at løytnant og to soldater ble stilt opp i vakthus på Fleming ' s døren etter sending Egoets menn bort. I tillegg har de også sendt bort to andre menn som ble hvisket til hverandre på tvers av rommet: fett, kort, fett italiensk-Amerikanere. Dermed mafia også beskyttet Fleming, og med ham, deres interesser i casino.
  
  
  Jeg ble introdusert til folk rundt hotellet, så til tre soldater stående i front av Fleming ' s leilighet. Løytnant spurte henne om presidenten var tilbake. Han så på meg som en emu var å lage et uanstendig tilbyr. Lewis bjeffet at jeg var Sawyer ' s personal security detalj, og at de kunne ha jobbet bedre med meg. Løytnant fortsatt ikke merke til meg, han bare slått og banket på døren. Ego ble åpnet av en livvakt på den andre siden. Fleming så meg over toppen av dyktighet angrep verdi av de andre i rommet, og vinket meg over.
  
  
  Rommet var fylt med alle slags myndigheter ønsker å være som ble licks k spesielle seg i matematikk. Oberst Jerome gjorde det bedre enn noen andre. Han ville ikke holde lenge, akkurat lenge nok til å takke Fleming og gratulere ego på sin tale. Han ble hodestups forelsket i organiseringen av hans regjering, men han var interessert i min velferd. Han hadde håpet jeg ikke skulle få inn noen flere problemer på øya. Ego takket henne og venstre.
  
  
  I lobbyen, Lewis spurte meg om jeg kunne holde henne trygg på andre etasje. Vi gikk ned en etasje og så soldater, private vakter, og mafiaen overalt. President Randolph Fleming var godt beskyttet.
  
  
  Lewis takket henne, unnskyldte seg og gikk inn på rommet sitt. De små feller han til venstre for henne var ikke påvirket. Ingen gidder å søke rommet mitt. Han lurte på om Grand Laclair informasjon om upålitelighet av tropper hadde kommet fra mistenksomhet av noen overarbeidet soldat. Han kalte henne på hovedkontoret og ventet på Hawke ' s stemme til å komme over telefonen.
  
  
  Han spurte i en high-pitched tone hvorfor hun ikke hadde sjekket inn tidligere, rett etter landing. Da han fortalte Emu om Luger hendelsen, la han ut sin galle på grunn av massiv kundeservice, og når han hadde luftet sitt sinne nok, han ga Emu en kort beretning om hendelsene.
  
  
  "Jeg er sikker på at kapringen av flyet ble arrangert av Russerne," sa jeg. "Men dette er gjort i mørket. Kabinpersonalet visste ikke at hun var brukt. Jeg trodde ikke hun var veldig smart, eller i det minste at hun fikk panikk. Gjøre noe for nah." Det ble en pause som han laget et notat, så spurte, " Fleming, ville han ikke mistenker at dette da han var om bord? Han er ikke dum.
  
  
  "Jeg tror ikke han forstår hvorfor hun er her. I alle fall, alt er bra på øya. Folk handler som om den nye presidenten er Gud."
  
  
  "Utmerket. Jeg lurer på hvordan våre venner vil reagere på dette. I alle fall, holde øynene åpne."
  
  
  Jeg kysset telefonen farvel, legge det ned, og gikk over til glass whisky de hadde brakt meg på rommet mitt. Jeg laget en skål til sjefen min, ringte resepsjonen og sa at jeg ønsket å bli vekket opp klokka fem, og floppet ned på sengen min.
  
  
  Når telefonen min ringte klokka fem, et smil dukket opp på ansiktet mitt. Han gjespet mye og heter Tara. Vi møttes i baren på 5: 30, og før det, hennes ferret frisket opp i dusjen. Det føltes som et helvete av en ferie. Da jeg kom til bar, hun som allerede var der, to martini i avkjølte glass foran henne. Alle menn i baren var travelt opptatt med avkledning henne med øynene. Fantastisk! Hun var i humør for en forførende eagle, og hennes var i godt humør. Hun visste en god restaurant på den andre siden av Sturt Bay, med en terrasse med utsikt over havnen. Vi startet med shark fin suppe, men jeg var for opptatt med Tara å huske hva annet å gjøre.
  
  
  Lysene som kom på etter mørkets frembrudd dannet en glitrende sølv kjede rundt stranden. Lyden av jubelen runget fra banner. "La oss bli med i," jeg foreslo.
  
  
  På markedet, festivalen ble økt med orkesteret. Øyboerne var beruset, turister var å nyte den lokale aktiviteter, og barna var lei. Vi danset hele tiden på vei tilbake til hotellet. Vaktene på den øverste etasje har blitt byttet ut, men min spesielle ID-kort vil tillate deg å passere raskt. Uten å si noe til oss, Tara stoppet i døren på rommet mitt. Det ble åpnet av ego, som holdt den tilbake, som han vanligvis bedt om for eventuelle tegn på hacking, men fant ingenting. Tara sparket av henne ballett tøfler og lekte med hennes tær i en dyp haug fra veggen for å stønne mens hennes far skjenket oss en varm whisky. Hun smakte på det, vippet hodet tilbake, og sakte helles i glasset ned i halsen hennes.
  
  
  "Nå," sa hun i en hes stemme,"jeg vil akseptere ditt tilbud til dusj sammen."
  
  
  Du får ikke mange av disse tilbyr på Grand LaClare, så det er alltid lurt å ta nytte av dem. Vi gikk til soverommet for å få avkledd, og Tara vant konkurransen fordi det viste seg at Nah hadde noe under kjolen. Nah hadde en lang, slank, full, glatt kropp.
  
  
  Hun gikk foran meg i dusjen, snudde trykk på fullt, litt varmere, og gikk inn i dusjen. Rommet var omtrent to meter lang og to meter. Vi kunne waltz det. Hei brydde seg ikke om håret hennes ble våte, sto hun foran meg, så gikk tilbake slik at hennes kan også få kroppen hennes våte. Hennes begynte skummende henne opp. Ee ansiktet, halsen og overkroppen og beina.
  
  
  Når hun var glatt, ee-grep tak i henne og presset henne mot meg. Vi snudde for å vaske av såpe, og han presset leppene hans til hennes. Vi kysset lenge og lidenskapelig, og han kunne føle hennes skjelvende med begjær.
  
  
  Hun ble plukket opp av ee, og på vei til soverommet, han tok et badehåndkle, pakket den rundt Tara, og sette den på sengen. Han tørket den av, så rev av håndkle. Når det ble raskt tørket av, var alt klart. Henne, gikk nah i en rask bevegelse som hun buede ryggen for å ta imot meg. Hun var fantastisk, og visste akkurat hva jeg ville, og flyttet greit med meg. Jeg husker ikke hvor lang tid det tok, men jeg sovnet nesten med en gang når vi var ferdig. Jeg var helt utmattet av henne.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 5
  
  
  
  
  
  
  
  Vi hadde frokost i restauranten. Tara tok litt tropisk frukt, hennes to dusin østers. Før henne ih kom, Tara hoppet ut av sengen for å dusje og kle på seg i sin egen leilighet. Jeg hadde en full dag av. Mens hun var i dusjen, ringte telefonen over lyden av rennende vann. Jeg prøvde å ignorere det, men personen på den andre enden av linjen var en vanlig. Han nektet media rapporterer om Hawk. Jeg la det flyte, og løp etter telefonen, forlate en sti av dråper bak.
  
  
  Stille i den andre enden av linjen var conspiratorial. "God morgen, Mr. Carter. Dette er Carib Jerome. Kan jeg snakke med deg for et par minutter?"
  
  
  Jeg var advart om Jerome. AX tjenestemenn trodde han kanskje har vært en russisk agent på øya. Men kanskje det var bare en gratis samtale. I alle fall, det ville være så nøytral som mulig. "Gi meg ti minutter å kle på seg," sa jeg.
  
  
  Jeg heter romservice, bestilte en kaffe og en ekstra kopp, tørket av, sette på ballett tøfler, og skiftet til rene klær og en jakke for å skjule min skulder hylster når kaffe og oberst kom. I mellomtiden gikk jeg gjennom hva Hawk hadde fortalt meg om Jerome.
  
  
  Jerome var en tretti-seks-år-gamle medlem av en fremtredende familie, men ikke fra øya. Han ble utdannet ved Oxford og tok en spesiell kurs på Sandhurst Military Academy. Etter at han gjorde seg et navn som en advokat. Når Randolph Fleming ble første gang valgt til president og Britiske tropper forlot øya, Parlamentet følte at øya er nødvendig sin egen hær. Fleming ' utnevnt til Sjef for Politiet Generelt av den nye hæren. Jerome rose til stillingen som stabssjef. Hawk: "Oberst, du overrasket oss. I henhold til CIA, han var politisk ambisiøse og ønsket å gripe makten etter Hammond ' s død. I stedet umiddelbart tilbake Fleming."
  
  
  Hawke ' s tenkning maskinen i stor grad opptatt av seg selv med mulig ego motivasjon. Hvorfor gjorde en ambisiøs mann som hadde en sjanse til å gripe makten ved å sende et brev til en politisk motstander som han tidligere hadde hjulpet styrte? Våre eksperter mener at Jerome var smart nok til å forstå hans upopularitet. Han visste at stortinget aldri ville støtte ham. Men hvis han utnevner Fleming som president, han kan bli en sterk person bak tronen.
  
  
  Hawke spurte henne om Jerome Misteltein hadde noen som helst idé om min sanne identitet. Men så vidt han visste, at han var noe mer enn en representant for Thomas Sawyer.
  
  
  Oberst kom ut gjennom rommene i front av kelneren og sto åpent, ikke engang å smile, til vi var alene. Bare egoets mørke øyne flyttet. De ville. De så på big bed, teppet på gulvet, whisky og glass på bordet. Han studerte meg for en lang stund mens hun helte Emu en kopp kaffe. Black, ikke sukker. Fortsatt ingen smil. Jeg bestemte meg for å spille den nøye. Døren lukket seg bak servitør. Jerome sank ned i en dyp stol og nippet sin kaffe.
  
  
  "Du har avgjort i pent," den hes stemme hørtes emotionless. Det var en korketrekker bak spørsmålet. Jeg burde ha tenkt på at mye raskere. Det var en suite, en VIP. Hva skulle jeg gjøre som en security guard her? Han så på den dyre møbler med overdreven beundring og misunnelse og ga en kort latter.
  
  
  "Her kan du se hvor vanskelig det er å være i de beste posisjonene. Jeg kan lukte det, fordi hotellet er fullt. Jeg kommer til å bli flyttet til kjelleren snart. Denne sesongen har alt som skal fylles i, og oberst vet det. I land som Grand LaClare, kalver må hånd over sine gjestebøker til politiet.
  
  
  'Veldig dårlig for deg. Han fortsatte å se på meg spørrende. Da han hevet øyenbrynene og droppet temaet. "Henne hotellet tar denne anledningen til å takke deg for ditt arbeid på flyet. President Fleming - og jeg var veldig heldig å ha deg på flyet. Og bevæpnet ." Laget en rynke. "Var det kjent på dell seg selv at du hadde et skjult våpen?"
  
  
  Han hadde ikke blinke. Han smilte til emu, som en matte viktig å gi bort et annet mysterium. "Min arbeidsgiver vet at jeg liker å jobbe med mine egne våpen. Som du vet, han har noen innflytelse ."
  
  
  Vel bra. Nå, for første gang, han smilte ved tanken på min spesielle privilegium. "Jeg er veldig fornøyd igjen. Hvis du ikke reagerer riktig, President Fleming ville allerede være død eller i feil hender. Å reagere så raskt at du trenger å være en meget erfarne sikkerhet offiser." En annen korketrekker om en dobbel bunn. Hva var mer for henne enn bare et hotell security guard? Hennes forble forsiktig.
  
  
  "Jeg ledsaget gå Glipp av Sawyer. Hun kan bli skadet eller drept, og mine reflekser sparke i når noen peker en pistol mot meg.
  
  
  'O? Så det var virkelig en overraskelse? Visste du at President Stahl var et mål? Men så, selvfølgelig, i ditt sted, vil du ikke kunne ha visst at de prøvde å kidnappe ego og ta det med til Cuba."
  
  
  Spørsmålet hennes var tvilende. - "Hva er dette for p/?""Dette flyvertinne skrifta?"
  
  
  Ego ' s øyne, hans hes stemme, var uttrykksløst. "Vi har mottatt informasjon fra en annen kilde. Jenta rømte før han kunne spørsmålet hennes.
  
  
  Rømt gjennom fengselet hun var i? Han tenkte igjen av henne skremt utseende. Kan hun virkelig være en agent god nok til å lure meg etter alle? Jerome gjettet mine tanker. "Hennes påståtte uskyld villedet kvinnelige security guard. Hun brukte en karate flytte, stjal hennes klær, og bare venstre."
  
  
  "Men der kunne hun ha gått?"
  
  
  En rastløs skuldertrekning. "Disse luksuriøse cruiseskip kommer og går her. Jeg antar hun er smart nok til å komme om bord i en av disse båtene.
  
  
  Jeg fant det vanskelig å tro. Men hun har også aldri trodd at en flyvertinne kunne smugle to revolvere om bord i et fly. Oberst vinket saken til side, og lente seg tilbake i stolen. 'Det spiller ingen rolle. Takk presidenten har kommet trygt. De militære er overbevist om at de vil få det bedre hvis de gir emu full støtte, slik at disse problemene har blitt løst til alles tilfredshet." Han avsluttet sin kaffe og sto opp. "Hvis jeg noen gang kan hjelpe deg med alt, vil du finne meg i palasset."
  
  
  Jeg ristet hånden han holdt ut og sluppet ham. Han visste mer om meg enn han innrømmet. Det var klart fra ego til søkerne at hæren ville forbli stille. Bare være takknemlig for å kapre hendelsen ikke ville ha gjort Jerome gjøre politiske uttalelser til en ren hotellet security guard. Jeg hadde en mistanke om at han prøvde å la meg vite at jeg ikke lenger trengte å spille min doble rolle med ham.
  
  
  Han ventet en stund før han innså at han hadde forlatt hotellet, så til venstre, gjennom rommene. Det var ingen flere soldater i øverste etasje. Lewis ' menn også forsvunnet. Bare det var fortsatt full av mafia.
  
  
  Han gikk ned til Fleming ' s leilighet på gulvet nedenfor. Bare syndicate ' s folk var til stede. Jeg ble fortalt at Fleming var fremdeles sover. Jeg fant den samme maling på gulvet under henne. Merkelig! Jeg tenkte jeg skulle ta en titt på Casino. Jeg ønsker henne svar, og kanskje jeg kan finne dem der.
  
  
  Roulette, gambling og poker bordene dannet et rektangel rundt sofa, omgitt av fløyel som er pakket inn kjeder. Ingen var tillatt i her, bortsett fra croupiers og kasserer. Bordene var overfylt med turister. Det var ingen vinduer for å se på, ingen klokke til å vise klokkeslettet. Bare det klirrer av mynter, de knase av chips, begeistret roper og forbannelser. Dette er ikke spillet mitt. Jeg gjør mitt spill med henne hver morgen: at jeg vil gå til sengs trygt og godt på natten. Som jeg prøvde å presse meg vei gjennom folkemengden, ble jeg halv-jostled av et begeistret publikum overskriften som en flokk elefanter for jackpot vinner. I tillegg til bilen ringing, var hun plutselig hørte ringing i rommet mitt i andre etasje. Grunnen var ti meter unna, lepper krøllet i misnøye, øyenbryn hevet ved synet av all spenningen.
  
  
  Det flickered som et fyrtårn. Lange røde hår, og en pantsuit med buler i alle de riktige stedene.
  
  
  Mens jeg var i vente for henne å passere en flokk elefanter, jeg så hennes tur, og forsvinner gjennom en skjult metall skyvedør et sted i nærheten av kassen. Han gikk til samme sted. Det gjorde meg til å besøke enda mer presserende.
  
  
  Lucky fyren fikk til kassen før meg. Venter på Clare til å ta sjetongene og betale mannen. Når den heldige vinneren var borte, tjener så på mine tomme hender og sa i en lei tone, " Hva kan jeg gjøre for deg, andre?"
  
  
  Jeg hater det når noen kaller meg en venn, og jeg har aldri sett denne personen før i mitt liv. Jeg trenger Chip Cappola. Jeg ønsker å snakke til ham."
  
  
  Den ubehagelige ansikt ble enda mer ubehagelig. "Jeg har aldri hørt om det."
  
  
  Jeg setter min nye ID-kort på telleren. Nen sa at hennes nye head of security i Sawyer Hotellet. Mannen bare så på meg. "Hvorfor ikke du fortelle meg om dette før?"
  
  
  "Du gjorde ikke be for dette. Mr. Sawyer forventer ego gjester for å være høflig å ego ansatte. Hva er ditt navn?"'
  
  
  Han hadde ikke forventet dette, og em ikke liker det. Han var over alt rundt dem, som umiddelbart cringes når han ikke kan bjeffe lenger. "Tony Ricco". Det var ikke noe mer enn en mumle.
  
  
  "Du har fått en advarsel. Ikke alltid stole på oss, for et sekund! Ikke la meg høre deg klage. Nå, der er Cappola?
  
  
  "Gjennom denne døren." Han pekte i den retningen der den rødhårete hadde forsvunnet. Han trykket på en knapp under disken og tykt metall svingte døren åpen. Skallet sitt, gjennom blind passere. Bygningen her lignet et trygt, og fungerte også som en safe. En høy, svart mann satte seg ved pulten halv-fylt med en slags kontrollpanel. Han var iført en khaki uniform uten et skilt og kan ha gått for et hotell som er politimann. Han var så vennlig som kasserer. Da han kom opp, sin kalde, utilstrekkelig øyne ser på meg.
  
  
  "Jeg trenger Cappola," sa jeg, viser min ID-kort.
  
  
  Han lente seg inn i den innebygde mikrofonen og sa i en dyp knurring, " Carter her. Nye vekter.
  
  
  Revmatisme hørtes på intercom. "Send ego."
  
  
  Han trykket på en knapp, og heavy metal-panelet åpnes stille igjen. Bak ham var det et stort rom med nakne gule vegger, en tom stol, flere tomme stoler, og en dyp en fra sofaen der den rødhårete ble sittende. Sigarett mellom leppene utgitt en tynn blå røyk i en renne mellom henne halv-lukkede øyne. Hun så på meg som om jeg var en gammel kjenning.
  
  
  Chip Cappola var selve symbolet på en mann som ønsket å se tretti år yngre enn seg selv. Ego er hvit silke dressjakke hang stønn på stativet. Ego er lys lilla skjorte med en mørk rødt monogram på ermet var den eneste lyspunkt i grå rom. Egoets stemme var like fargeløs. "Dette året gjessene fløy sør."
  
  
  "De hadde ikke bo i Miami," sa jeg.
  
  
  Jeg vet ikke hvem som kom opp med disse idiotiske kode ord. De bør virke lite iøynefallende, men samtidig bør de ikke være noe som kan bli sagt ved et uhell. Cappola ga meg en avvisende blikk.
  
  
  Nick Carter, eh? Killmaster? Du trenger ikke se ut som the killers jeg vet. Men ikke la meg såre deg i front av damene." Han pekte på den rødhårete. Mitzi Gardner. Kanskje du har hørt om henne.
  
  
  Jeg hørte henne. Men det gjorde ikke slå meg som er typisk for Mitzi. Ikke dum nok. Ifølge mine opplysninger, hun ble elskerinnen til et stort antall av mafia ledere, fire av dem var allerede død. Hun ville nok ta vare på smugling av penger for dem. Mafia dukker under lås og nøkkel til Sveitsiske banker. Nå tilhørte Chip Cappola, en høytstående gangster ønsket i Usa. Og slik en fyr som nå jobbet for AX.
  
  
  Cappola var ikke interessert i nasjonal sikkerhet. Ego lojalitet var eksklusiv til underverdenen nasjoner. Men en ting var sikkert: han ønsket ikke Kommunister til å ta over casino, så det ble til Emu fordel å støtte Randolph Fleming. Med Fleming i salen, Cappola virksomhet på Grand Laclare fortsatte uhindret, akkurat som det hadde Generelt Hammond ' s tid.
  
  
  Cappola pekte på en stol, og han aksepterte tilbudet. "Jeg er forbannet glad du var på det flyet Fleming kom på. Hvis vi mister ham, vi er alle å risikere vår egen hud. Så får vi glemme vårt casino, og Sawyer vil miste alt."
  
  
  "Vi har ikke mistet vårt ego ennå," hans mafioso nektet media rapporter. "Han er president, og Oberst Jerome sier det er greit."
  
  
  Det umiddelbart sel. "Har du snakket med Jerome? Sa emu, hvem er du? Han spyttet ut ordene som ild i tørt gress.
  
  
  "Hvorfor er du så sint?"
  
  
  "Gjorde du fortelle emu?"
  
  
  'Selvfølgelig ikke. Hva har du imot ham likevel?
  
  
  Han la hendene på stolen og lente seg fremover. "Carib Jerome bestilt bortføring av Fleming."
  
  
  Hennes holdt seg nøytrale. "Hvor kom denne ideen kommer fra, Capolla?"
  
  
  "En idé? Vi vet. Tror du bare AX vet hva som skjer? Vi har en mann på Cuba. Han er sånn med Castro." Han presset to fingre sammen. Jerome ønsker Fleming fjernet permanent.
  
  
  Jeg var ikke imponert. Hva informasjon Gordeev er Geit har for oss, det kan aldri oppveie vår. Dessuten er det ikke passer oberst atferd. Fleming var i Usa. Hieronymus kalte dem tilbake.
  
  
  Cappola gliste. "Hør opp. Mens Fleming var på fastlandet, Jerome kunne ikke engang trekke av hans kupp med hjelp av Russerne. Amerikanerne vil sende Fleming i det rette øyeblikket til å forvirre ting. Og det ville være Jerome flyt. Men med Fleming i publikum i en Cubansk fengsel, Jerome kan lure det offentlige for at han vil slippe Fleming når han kommer til makten. Han vil lykkes, og som vil være den siste vi noen gang vil høre fra Fleming."
  
  
  Jeg har alltid lytte til noe som ikke umiddelbart synes som tull. Men jeg ville ikke ønsker å bli målløs av gangstere ' skrik. Selv om alt dette var sant, Jerome hender var bundet åpent nå. Det var en buzz, tre korte lydsignaler. Cappola hoppet opp, lese tvil om ansiktet mitt, og sa til rødhåret kvinne:: "Come on, slappe av. Han var i en hast for å komme seg ut av kontoret.
  
  
  Mitzi Gardner sto opp og slung hennes veske over skulderen. Hun tok sin tid, og så på meg appraisingly og litt teasingly. "Noen hadde et hjerteinfarkt på casino," sa hun kategorisk. "Hver gang en stund, det er en stor vinner eller en stor taper." Nah ' s stemme var litt hes. "La oss gå en tur, kjære."
  
  
  "Sikkerhets-sjefen gikk av med en dame? Hvis du tror Jerome ønsker å kidnappe Fleming, jeg skulle sørge for at han ikke.
  
  
  Hun trakk på skuldrene hennes skuldre. "Det er fortsatt folk i casino. Fleming er helt sikker i dag. Han sover, og Em ikke trenger å forlate hotellet i kveld. Dessuten, jeg har noe å fortelle deg og noe å vise dere." Hun sa familiarly til svart footman,"Vi skal gå ned, Duke."
  
  
  Han smilte bredt. Han elsket henne tusen ganger mer enn det jeg gjorde. Den knappen som han nå trykket åpnet heis overfor casino inngangen, som tok oss med til en kjeller garasje som kunne romme fire biler. Det var en Volkswagen varebil og en lys lilla Cadillac. Praktisk for brukere som ikke ønsker ih å bli sett. Jeg fortalte henne noe om det.
  
  
  Hun smilte skjevt. "Heisen går også til Chips' leilighet på taket. "Hvor er Fleming nå?"
  
  
  Hun fikk bak rattet i Cadillac. Hennes sel er ved siden av henne. Skjul på gulvet til vi får rundt hotellet, " fortalte hun meg. Jerome ville be deg om å følge ham hvis du viste deg selv foran inn."
  
  
  Hei spilte sammen, la Hei skremme meg, og gjør en benk trykk på mens Mitzi trykket på knappen. En stål luken åpnes. Hun slått av motoren, og vi kjørte bort. En kjedelig ekko fra utenfor fortalte meg at vi var passerer gjennom en stor garasje. Dekk knaket da vi rundet hjørnet inn i fjellet. Hun snudde på boulevard og etter en kilometer utgitt meg rundt mitt skjulested. yahoo ' s rot i går kveld ble blåst opp, og gatene var stille igjen. Publikum ble borte.
  
  
  "Jerome," sa jeg. "Hvis Cappola var riktig, hvorfor ville han ikke drepe Fleming? Hvorfor gjorde han sende sitt ego til Cuba?"
  
  
  Hun ville ikke se på meg. "Ingen ønsker et lik. Og den levende Fleming kan fortsatt brukes som et objekt i forhandlingene med Russland ."
  
  
  "Kanskje. Hennes lurer også på hvorfor Jerome vil ha henne til å følge ham."
  
  
  Hun så på meg i overraskelse. "Han har allerede snublet over deg med en gang. Alt dette oppstyret om våpenet ikke var en ulykke, selvfølgelig. Han ønsker å få deg ut herfra. Hvor mange ganger har du egentlig trenger til å trykke på hodene til å snu tankene dine? '
  
  
  Hun hadde for å sette det hele på baksiden brenner. Fleming var trygt i Cappola ' s penthouse, og nå hadde jeg tid til å tenke gjennom. Dette gjør jeg best når jeg er avslappende. Så jeg bestemte meg for å slappe av.
  
  
  Vi passerte mimmo markedet og palace. Lenger opp bakken, så han en falleferdig festningen som må ha fungert som et fengsel i gamle dager. Kjelleren er full av politiske fanger. Et skittent sted. Den gamle byen ble bygget ved foten av en ås. Veien smalere det. Mitzi fant det vanskelig å manøvrere i bilen mimmo vognene spille med barn og kvinner som bærer dagligvarer. Her vil du finne den virkelige fargen og sjarm av øya. Vi fikk ikke se noen turister.
  
  
  Vi passerte et gammelt hotell som var i en tilstand av forfall. Det ser ut som gingerbread. Plenene er overgrodd med gress, og windows og windows er boarded opp med kryssfiner. For hundre år siden, var det en luksus hotell.
  
  
  "Jeg prøver Poinciana," Mitzi sa. "Da det ble bygget, var det beste hotellet i Karibien. Nå er det en termitt paradis. Noen ganger ego av ilder er fortsatt brukes av fjellet beboerne som camp der når de trenger å være i nærheten av byen ."
  
  
  Enkelte ting på jenta var galt. Hun hadde ikke høres ut som en hore. Det var utdannelse og intelligens i stemmen hennes. Og for en enkel penger courier, hennes mening gjort en stor forskjell i mafiaen. De sa hei, som min virkelige identitet. Dette gjorde meg nysgjerrig. Jeg spurte henne om det. Hun svarte med en Mona Lisa smile.
  
  
  Når Chip var bekymret for at han kan miste casino, Davey ringte henne og spurte ego til å sende deg her for å redde dagen."
  
  
  Davey? Davey Hawk? Var Hawk følgende bestillinger fra denne dama? Jeg følte som om jeg hadde blitt stemplet under midjen. Var Mitzi Gardner er en ØKS agent? Var Hawk å spille spillet sitt igjen og la meg finne ut av ting for meg selv igjen? "Kjære," sa jeg, " jeg veldig glad for vitser, men hvem i helvete er du?"
  
  
  Hun svarte: min korketrekker spørsmål i revmatisme. "Det hat skal jeg ha for deg?"
  
  
  Han sverget halvhøyt. "Jeg vil heller at du slippe dem alle."
  
  
  Hun ville ikke miste henne tillit. "Du er heldig. Tiden er nesten her."
  
  
  Vi var nå kjører gjennom et åpent område med tett jungel vegetasjon. Så var det sukkerrør slettene og liten banan plantasjer. Hun fortalte meg om å endre økonomien i området. Bananer var mer lønnsomme enn sukkerrør. De kalte det grønne gull. Kjøtt, nellik, tyrkia, og duftende tonka bønner ble også stadig mer attraktivt å vokse. Hun sa at Nah hadde sin egen lille plantasjen på den andre siden av øya.
  
  
  Veien var ikke rett på alle. Hun gikk langs kysten for en stund, gikk så fjellene som strakte seg som en åskam gjennom midten av øya. Da vi forlot plantasjer, området ble myrlendt på vestsiden, og på den andre siden har jeg så dype daler bevokst med trær og planter. Vi var ca ti km ut av byen når Mitzi slått tung bil av motorveien på en landevei, som følges det for en halv kilometer, men så stoppet ved en lagune.
  
  
  Hun slått av motoren, sparket henne sandaler, og åpnet døren. Han satte seg ned for et øyeblikk å undersøke vise. For de mørke blå vann, omtrent en kilometer unna, kunne du se hele hotellet område, og terrenget reiste det bratt, og du kan fortsatt se spor av den gamle festningen.
  
  
  Og synet av den utbetalinger rett foran meg var enda bedre. Mitzi tok av alle klærne hennes og kjørte til & nb. Hun snudde seg og vinket til meg innbydende. Men jeg hadde ikke behov for det andre hint. Han raskt kledde av seg og fulgte henne.
  
  
  Det var bare en lys utendørs aktivitet, og vannet var nesten varmt. Jenta svømte med en rask, jevn bevegelse, og ble bare fanget opp av henne langt fra land. Kunne ikke stå hennes, men vi var & nb. Huden hennes føltes myk. Jeg prøvde å trekke henne ned ved hennes hofter, men kastet hun seg tilbake og due rundt meg. Ingen rundt oss var helt klar da hun dukket opp, sukket, og dove tilbake til meg. Det er ingenting å holde på i dyp, men vi hadde ikke behov for det. Hun var nydelig.
  
  
  Når det var over, hun dukket opp. Jeg svømte opp til henne og vi hvilte. Hennes falt i søvn i en rolig, varmt & nb. Jeg ikke merke til det før mitt mål falt ned og kastet inn i det varme salte vannet.
  
  
  Jenta var borte. Jeg så tilbake og så at hun var allerede på stranden. På magen, på en brun bakgrunn med hvit sand. Henne, la merke til at du ikke se delt på hennes badedrakt. Han svømte til stranden, floppet ned ved siden av henne, og gikk tilbake til å sove. Så langt, det er ikke min eneste overføring av henne hes stemme. "God morgen, Carter. Du er i ferd med å møte en alliert.
  
  
  Han åpnet øynene og så at solen var allerede innstillingen i vest. Det var ingen i synet på stranden. Bare noen få krabber og masse sand. Så pekte hun på en odde over vannet. Noe nærmet oss over vannet, men det var ikke en båt.
  
  
  Det så ut som en menneskelig skikkelse. Han blunket, ristet på hodet, og så ut igjen. Han var fortsatt der. Tre hundre meter unna, og på det sted hvor han la merke til at det var helt umulig å stå her, kom en mann ut. Hun var høy, tynn, og kledd i en lang, hvit kjole som flagret ut som en vifte. Han kom til oss med en staselig, men er fast bestemt tilnærming. Det var utrolig.
  
  
  Jenta ved siden av meg stod og vinket. Hun er kledd i det stille. Jeg visste det var en hallusinasjon. Riktignok vannet var salt, og smakte som sirup, men han nesten druknet da han sovnet i det.
  
  
  Mannen var å komme nærmere. Om ti meter fra land, tok han opp sin kappe, styrtet i vannet opp til hans lår, og stod opp igjen, nærmer seg land. Jeg trodde han var i ferd med seks meter høy. Han var gammel, med langt skjegg og hvitt hår. Han var tynn, men stri.
  
  
  Hennes ble sittende naken på sand, stirrer inn i mørke øyne og bredt munn, smilende på Mitzi Gardner. Hun satt ved siden av meg, og han tok henne i hånden med fingrene som kunne ha kommet for en basketball, forsiktig, som om det var et egg. Hun sa noen ord til emu i et språk jeg ikke kjenner igjen, og de lo. Hun så på meg og sa: "Dette er Noah, Nick. Han har vært her lenger enn noen kan huske. Han er også en motstander av kommunistiske raketter på øya."
  
  
  Den kom opp. Hva annet kunne han ha gjort henne?
  
  
  Noah så på meg nøye, så tok meg i hånden. Mine helt forsvunnet inn i egoet palm, men han klemte meg Rivnenskaya hånd akkurat nok til å inspirere ærlighet og tillit. Han rørte ved hennes kjøtt, varme, med blod på innsiden, i live.
  
  
  "Jeg virkelig beundrer deg, Mr. Carter. Han hadde en distinkt Britisk aksent, og en stemme som han kunne knurring hvis han ønsket det. "Mitzi fortalte meg om møte dine gjerninger, som sementerte min tro på deg."
  
  
  Han svelget det. "Din tro på meg?" "Minst jeg har fortsatt å gjøre det jeg kan. Jeg er redd du overdriver enormt.
  
  
  Han så på Mitzi. Måtte det være en nær sammenheng mellom dem. Åpenbart, rundt respekt, vennskap og forståelse. Da han vendte sin oppmerksomhet tilbake til meg.
  
  
  "Jeg må be om unnskyldning, Mr. Carter. Mitzi ba henne om å bringe deg her før du fikk for opptatt med arbeidet. Dessverre, det er et problem her ." Han pekte på fjellet. "Jeg må bli kvitt en alvorlig sykdom. Jeg kan ikke bo akkurat nå, men jeg tenkte jeg skulle i det minste møte deg og lover deg min hjelp hvis du trenger det. Jeg håper du vil besøke meg igjen."
  
  
  Han lente seg ned, kysset den jenta er øreflipp, nikket til meg, tilbake til & nb, plukket opp kappen, og forsvant akkurat som han hadde kommet.
  
  
  Han ser på ham. Mitzi giggled. "Det som er igjen av fatning? Jeg tror du så en ånd.
  
  
  Han pekte det ut til ånd. "Hvordan...?'
  
  
  Hun ble alvorlig, så på meg et øyeblikk, og sa: "ikke spør for mye, Nick. Dens virkelig sett utrolige ting med dem ilder som møtte denne mannen. Vil du oppleve det også. Nå er vi bedre ville komme tilbake til Fleming ' s før han våkner opp og ikke ønsker å ta en spasertur."
  
  
  Som hun kledd, han kikket tilbake på høy, mørk figur som hadde plutselig forsvunnet fra fjellet ved foten av odden hill. "Fortell meg mer om din venn," spurte han henne.
  
  
  Hun trakk en brun skulder.
  
  
  "Tenk på hva jeg har fortalt deg. Vær forberedt på overraskelser. Noah kan gi deg mange rundt dem, og jeg er sikker på at jeg ikke har hørt eller sett alle av dem ennå."
  
  
  Hun løp foran meg til bilen. Da hennes far kom inn, ble motoren brøler. Før jeg lukket døren på henne, hun tråkket på gasspedalen og vi kjørte i full fart langs sporet tilbake til veien.
  
  
  Han ville ikke fortelle oss for et øyeblikk at dette Noah fyren hadde spesiell magi. Jeg tenkte bare at han var veldig smart, og utspekulert. "Er han en eremitt?" Mitzi spurte henne. Alt annet enn det. Han er leder av en stamme på over hundre mennesker. De bor i en gammel festning. Han sier at ego, folk bosatte seg her for noen hundre år siden, så den underordnede opprør. Sammen, det er en skummel gruppe. De kan være overalt i jungelen, og du vil ikke være i stand til å se ih hvis de ikke vil."
  
  
  "Hvordan visste du det ego?"
  
  
  Hun pursed leppene og så på meg.
  
  
  "Det var også veldig rart. Hennes fløt i lagunen da han plutselig kom ned for å gi meg en melding. Chips ' assistent ved casino ble drept, og Chip ba henne om å gi det videre til Miami. Denne fyren ble drept på ti minutter tidligere tre. Noah fortalte meg på et kvarter over tre.
  
  
  Det var lettere på den måten. Minst jeg hadde noen fast grunn under føttene mine nå. "The jungle tromme," lo jeg. "Telefonen i jungelen".
  
  
  'Sikkert. Men senere, ble hun sett en dag healing en veldig syk kvinne med voodoo. Han sa at han var hennes due. Hun stod fortsatt, og nå er det bedre ."
  
  
  Hodet mine kriblet. Jenta ved siden av meg var sterk nok til å overleve i den harde verden av mafiaen. For å gjøre dette, må du ha en praktisk holdning til alt. Nå var hun snakker om voodoo og svart magi som om hun trodde på dem. Jeg gjorde ikke be henne flere spørsmål.
  
  
  Vi kjørte i taushet til fem minutter. Plutselig var det en svart mann i midten av veien. Han gjorde tegn til oss om å slutte. Mitzi bremset ned og åpnet vinduet. Han virket engasjert; hun spurte ego noe i den lokale dialekten, og han ristet på hodet. Uten å si et ord til oss, Mitzi støttet opp, snudde seg rundt, og akselerert.
  
  
  "Noah spurte om oss," sa hun. "Det var et rush. Det var noe som kommer til å skje, men han ville ikke si hva.
  
  
  Han så på Mitzi og så tilbake på messenger. Veien var øde. Når vi slått inn i det neste skritt, veien var svært dårlig. Vi ville trenge en Jeep til å enkelt overvinne alle hindringer. Jeg stoppet halvveis foran en stor jettegryte i veien.
  
  
  "Vi er nødt til å holde det gående," Mitzi sa.
  
  
  Du ville ikke kalle det går. Vi klatret i trær som fjellgeiter før vi endelig nådd en høy mur som er bygd rundt skifer. Festningen okkupert hele cape og så uinntagelig. Når vi gikk gjennom porten, courtyard veggene var også laget av skifer. Stein bygninger ble bygget mot det, noen slitte og andre i utmerket tilstand. Ih tak fungert som en plattform for veggen. Folk samlet seg rundt den imponerende figur av Tony vant. De hadde mørke ansikter av indianere. Mennene hadde bare en loincloth, mens kvinner hadde på kort fargerike skjørt. Alle var stille, stemningen var deprimert.
  
  
  Da vi kom inn, Noah kom opp til oss. Ego ' s ansikt var dystre, men egoets oppførsel vært stolt og verdig.
  
  
  Han brøt nyheten til oss uten vatt et øye. Dr. Fleming ble bortført. Chip Cappola døde prøver å forhindre det. Jerome tok over hotellet. Cruiseskip er evakuere alle Amerikanere og Europeere."
  
  
  Jeg spurte henne, " Hvor er Tara Sawyer fra?"
  
  
  Det var ikke før senere at det gikk opp for meg hvor hennes informasjonen kom fra. Men i løpet av vår tause Cadillac tur, hun ville ikke høre jungelen tromme fraksjon i det hele tatt.
  
  
  Meldingen sa ikke noe om henne, " Noah fortalte meg. I alle fall, meldingen ble det. Derfor kan han ikke stole kun på visjoner. "Hvordan vet du alt dette?"
  
  
  Han kikket på menneskene rundt ham, og han så at ego munnen var rykninger utålmodig. "Vennligst ikke tvil om meg, Mr. Carter. Ikke nok tid. Dr. Fleming blir holdt til i huler under den gamle festningen, og Ego behov for å bli frelst. Din gå Glipp av Sawyer ble trolig sendt hjem på et av skipene.
  
  
  "Det virker usannsynlig for meg. Jeg tror ikke Jerome ville la henne gå hvis han kunne ha holdt henne for løsepenger."
  
  
  "Dette er et argument. Men det er ikke alt. Beskrivelser av begge ble distribuert, og ti tusen dollar ble tilbudt for din fangst.
  
  
  Han bannet høyt. "Så snart jeg er i ferd med å gjøre en liten omvei, himmelen går ned."
  
  
  "Glad du gjorde det omvei," Noah kommentert. "Ellers, du vil være døde nå." Minst nå kan du kjempe tilbake."
  
  
  "Jeg vil heller gjøre noe," jeg er avtalt. Henne, så på jenta. Bo her. Du er trygg her. Hennes beru du har en bil."
  
  
  "Vi er velkommen. Du ikke kjenner området. Jeg kjenner henne, og jeg har fortsatt en jobb å gjøre." Det var en metallisk merk i stemmen hennes som antydet karaktertrekk som hadde gitt henne en plass i mafia brorskap.
  
  
  "Hun har rett," Noah sa. "Kan du ikke gå tilbake til Port of Spain av kystveien. Du er nødt til å gå gjennom fjellet, og da vil du være i stand til å bruke hvilken hjelp du kan få." Han pekte en lang finger på et fat, mørk mann, så en annen. "Bukser, skjorte. Skynd deg. Du kommer med meg."
  
  
  Jeg likte ikke det. Hvordan kan jeg være sikker på at Tony ' s story var sant? Og hvem ville du trenger denne eskorte med på en reise som Gud vet hvordan dette vil ende? Men jeg hadde ikke noe valg. Noah og Ego folk gjort opp med de fleste, og selv Mitzi ensidig med Tony vant. Så jeg gikk med på det, i hvert fall for nå. Da vi kom til Cadillac, paret var der også, flirer. Våre guider er nå iført kne-lengde bomull bukser og hvite skjorter med rullet opp ermene. De hadde machetes skjult i deres belter.
  
  
  De spiller dette spillet bakfra.
  
  
  Det var ingen steder å gå, og Mitzi måtte presse bilen frem og tilbake i fem minutter før vi var endelig i stand til å få ned bakken. Hovedveien var allerede dårlig, og dette var forferdelig. Vi kjørte i lav gear over hva som så ut som Swiss cheese med hull i det, og for å gjøre vondt verre, vi endte opp på en klippe, og på den andre siden av åsen. Vi snudde og fulgte en smal sti som førte sakte ned. Bilen på den ene siden børstet fjellsiden, og på den andre sin stirrer inn i en avgrunn av uutgrunnelige dyp. Han sa ikke noe, så for ikke å distrahere Mitzi. Han kunne konsentrere seg bedre om kjøringen.
  
  
  Etter et par kilometer av disse vanskelighetene, vi kjørte gjennom buskene igjen, og jeg var i stand til å puste fritt igjen. "Så du vet veien," Mitzi fortalte henne. "Hvordan får vi til Hieronymus' fangehull?"
  
  
  Hun ristet på hodet. "Vi er nødt til å finne ut noe om dette først. Først må vi gå til det gamle hotellet som hun viste dere på veien til ditt første møte med Nov. Det vi kan utvikle våre planer ."
  
  
  Det begynte å bli mørkt da vi endelig kom ut på en road bred nok for en Cadillac. Vi kan se lys gjennom vegetasjonen nedenfor. Så, vi var ikke langt fra byen. Mitzi slått på frontlyktene til å komme seg ut på veien.
  
  
  En stråle av lys opplyste uniformerte mann. Han pekte pistolen mot oss. Jenta umiddelbart bremset ned, sette bilen i revers, og økt igjen. Hennes instinktivt snudde seg rundt. Baklysene fanget en annen soldat som nettopp hadde slått hans rifle opp. Før ego hagle var høy nok til å treffe alle rundt oss, min Luger sparken. På samme tid, frontruten var knust. Det var mye shrapnel på Mitzi, men hun holdt kjøring. Hun ble skutt gjennom gapet der frontruten pleide å være, og soldaten i fronten av bilen falt.
  
  
  Mitzi stoppet bilen, og jeg hadde tid til å sjekke ut våre guider. Ingen av dem ble skadet. De var krøllet opp i baksetene, og nå var de nøye med å få opp igjen. Jeg gikk ut for å ta en nærmere titt på den presenterer Oberst Jerome hadde gitt oss. To soldater ble drept. IH tok sin uniform og våpen og kastet dem i baksetet. Tony Vant ' s mann grep tak i sine våpen. Jeg fortalte henne. "Kan du klare det?"
  
  
  De kunne. De fungerte som palace vakter når Fleming ble president. Kanskje en dag vil vi være i stand til å bruke denne kunnskapen. For tiden, han holdt sine våpen til seg selv og beordret to av dem til å dra likene i buskene, der de pleide å ligge stille til noen sultne dyr dukket opp.
  
  
  I alle fall, er veien blokade viste seg at informasjon Tony hadde vunnet var riktig. Denne gamle mannen hadde mer i ermet enn hun brydde seg til å innrømme. Så Jerome var ansvarlig, Noah sa. Det var på tide å tenke på en måte å frigjøre Fleming. Tony ' s myndighet også ga meg mer selvtillit i mitt ego venner. Tross alt, de introduserte seg selv, og nå som de har vist at de kan håndtere våpen, de kan fortsatt være nyttig.
  
  
  Vi hadde ingen problemer med å få til hotellet, og Mitzi parkert bilen i en forlatt skur bak bygningen. Derfra dro vi til et falleferdig lobbyen. Lukten av mugg og råte tre konkurrerte om makten. Våre guider førte oss opp den knirkende trappen til kjøkkenet. Det var et stort kjøkken med hyller langs den ene veggen og en worktable i midten. Vi var ikke alene. Et lys brant på bordet, og tre menn spiste iguana, en lokal delikatesse som har gjort magen min knurring.
  
  
  Så, med to mann og våre to guider ivrig chatte med tre innfødte, vi var endelig i stand til å spise. Når min brutal sult var fornøyd, hans følte meg litt mindre som en yo-yo på et tau av overraskelser og vanskeligheter. Min plate var fortsatt halvfull når de tre innfødte venstre. Han var glad for å se dem gå. Vi trengte å jobbe ut vår taktikk, og jeg ikke føler meg som en uinvitert partiet.
  
  
  Noah ga meg navn på våre guider, men siden jeg ikke kjenner språket, ih glemte det. Jeg husker det ikke bare fordi den var lang og hadde en rekke konsonanter. Men, nu ikke ønsker å fornærme henne ved bare å ringe ih Tom eller Harry, så han forklarte problemet hans til henne og spurte ih for sin mening.
  
  
  Den høyere av de to lo og sa: "Du kan kalle meg Lambie." Han uttales det en solid "fire".
  
  
  Mitzi sa i øret mitt, " Lambie. dette er en stor musling. De spiser ego kjøtt for å øke deres styrke."
  
  
  Nen har stil, " jeg gliste. "Prisen av mange mennesker er bedre enn, for eksempel, mitt navn er N3. Og du?"Henne, så ut som nummer to.
  
  
  Hun smilte bredt. 'Militære personell.'
  
  
  "Kort nok," jeg er avtalt. "Hva betyr dette?'
  
  
  Han lo igjen. "En rovfugl. Veldig farlig.'
  
  
  "Utmerket.'Ih elsket henne. De kan være spøkte om utsiktene til å slåss hele Grand Laclair hæren. Kanskje vi hadde fortsatt en liten sjanse.
  
  
  "Du forstår at vi trenger Dr. Fleming. Få Fleming ut av fengsel for alltid. Men først må vi få det. Er det noen rundt deg vet noe om rømningsveier, slik som tunneler som fangene kan ha gravd i det siste?
  
  
  Revmatisme var negative. Det var ett. De er for smale til å snu seg rundt for bratt til å krype tilbake i cellen. Hvor hullet hadde åpnet, det var nå en iron gate. Over fra henne, falmet skallen til den uheldige mannen som hadde gjort et siste forsøk på å unnslippe fortsatt lå. Det var en gang for lenge siden. Så må vi jobbe på vår gut instinkt, og det viser seg ofte å være blodig. Jeg fortalte henne hva jeg tenkte om det. "Hvor tror du at du ønsker å starte?"
  
  
  Oni Arianerne syntes synd på sine skuldre. Jeg sa det for dem begge. "Hvis Fleming dør, så vil vi. Jerome ønsker å bygge en rakett-stasjon på vår planet. Vi vil kjempe for, men vi har ikke nok menn og våpen for å stoppe ego."
  
  
  Jeg begynte å like par mer og mer. Ih alder var vanskelig å gjette, men ih huden var glatt og ih koordinering var fint. De flyttet med nåde tigre. Han viste til uniform. 'Sette dette på. Du vil spille rollen som soldater. Du har fanget Mitzi og meg, og du kommer til å ta oss til festningen. Du sier Jerome bestilte oss låst opp på Fleming ' s digitale kameraer.
  
  
  Jentas øyne smalnet for et øyeblikk. Jeg likte ikke å risikere sitt liv, men vår "lure" ville ha vært mer overbevisende hvis hun var der også.
  
  
  Den militære og Lambie tok av sine skjorter og bukser, nølte med sine loincloths for et øyeblikk, så sjenert snudde seg rundt og tok av seg ih også. Begge hadde owang, for slaget amuletter på deres belter, rundt halsen. Sikker, våpen som var praktisk, men kanskje de trodde det ville ikke vondt for å ha litt ekstra beskyttelse. De satt på hæren doublets over sine amuletter, sette på bukser, og hvis de visste at vi var klar til å gå.
  
  
  Mitzi kjørte. Hennes sel var ved siden av henne, og to av våre håndverkere ble sittende i ryggen, våpen pekte på halsen. På veien til festningen, jenta gjorde det meste av den korte banen. Gatene var overraskende tom. Alle bodde inne og holdt gardiner lukket. Butikkene ble mørkt og gikk opp fra kjeltringer. Port of Spain, var plutselig en mørk byen, svært forskjellig fra narr av den foregående natt.
  
  
  Festningen ble plassert på en liten høyde. Den grønne plenen foran ham gjorde sitt beste for å gjøre det utseendet vennlig, men at effekten ble ødelagt av jern gjerde rundt ham og kanon montert i midten av plenen. Parkering foran porten ikke gjøre stedet mer komfortabel.
  
  
  Kapralov og to soldater så vårt lys og sperret veien, våpen trukket. Mitzi bremset og stoppet et par meter foran dem. Bak meg, Lambie utbrøt: "Kapralov, la oss gå og se hva vi har fått. Fett fange! Han presset meg frem med snuten av pistolen hans og lo hjertelig.
  
  
  Kapralov nærmet seg forsiktig. Det første hotellet har en titt på dette. Den dampskip delte en suksesshistorie om hvordan de fikk oss og uoverstigelige utfordringer de måtte overvinne. Kapralov ble imponert. Når de er ferdig med sin historie, han langsomt hevet riflen og rettet det mot meg.
  
  
  Mitt liv krympet. Han ville ikke skyte Mitzi. Han var sikker på det. Nah de kunne ta en kausjon eller løsepenger. Men hva Jerome hadde planlagt for meg var helt annerledes. Kapralov forlot meg i mørket for et øyeblikk, ser på meg gjennom visiret. Da han bjeffet en kommando. Soldatene ryddet en sti. Kapralov fikk inn i bilen og bestilte Mitzi å gå til festningen. Det var en grå bygning. Ingen vinduer, og bare en dør i midten, som en åpen munn. Det var til og med en av tre tunge som stikker ut av det. Mitzi hadde stoppet, og parkerte i flislagt parkeringsplassen, og nå kunne han se at de tre tunge var en vindebro over en dyp vollgrav. Det var ugresset som vokser i nen nå, men en gang for lenge siden var det en kø av slaver som sitter her. helle vann over hennes ego gjennom kjolen. Hver angriperen hadde å stole på en våtdrakt. En soldat ble stående i midten av broen, og hele området ble opplyst av lyse spotlights. Kapralov gikk ut. "Ta ih mens jeg holder den fyren med pistol."
  
  
  Jeg ble dyttet rundt bilen. Mitzi kom ut på den andre siden. Den militære og Lambie hadde sine våpen presset til ryggen. Kapralov gloated litt mer og gikk inn. Noen minutter senere kom han igjen, ledsaget av en løytnant. Soldaten på broen av rå hilste, og nykommeren er oppførsel fortalte meg at han hadde ansvaret her.
  
  
  Kapralov snakket med opptatt bevegelser til offiser brakt til taushet ego med en bevegelse. Fra stjerner i øynene hennes ego, kunne han gjette hvem som ville ha vunnet prisen hvis det hadde vært en reell fangst.
  
  
  Lambie bemerket, " Ordre fra Oberst. Disse to bør være låst opp, aka digitale kameraer, akkurat som Fleming. Du se, alle de fanget fugler sammen.
  
  
  "Jeg ser," løytnant sa snart. "Ta ih til vakthus."
  
  
  Han snudde seg, og vi var tvunget til å følge ham ned på en stein korridoren som ekko er uhyggelig. Et mareritt for de som lider av klaustrofobi. I vakthus, løytnant signalisert at vi skal søke.
  
  
  Den militære raskt sa: "Vi har allerede søkt ih, Løytnant. De er ett hundre prosent ren."
  
  
  Løytnant humret, " Veldig bra.'"Nick Carter, ikke sant? "Svært farlig," sa Obersten. Men jeg tror tennene dine vil bli trukket ut i kveld."
  
  
  Han trakk på skuldrene og prøvde å se ut som en pisket hund. Nå er han vendte sin oppmerksomhet til Mitzi. Selv med tårer i øynene og sammenkrøpet som en redd katt, hun var fortsatt verdt å se. Kanskje emu likte det når hun var litt underdanig. For et øyeblikk, hennes hofter gynget frem og tilbake, og han løftet haken med en finger.
  
  
  Oberst sier du er verdt mye til syndicate. At de ønsker å betale for å få deg tilbake. Vi vet det." Mitzi så enda mer livredd, klappet henne på hånden over munnen hennes og gråt. "Vær så snill, herre, ikke send meg til dem. De vil drepe meg."
  
  
  Han hevet øyenbrynene. "Hvis du elsker ih så mye, hvorfor skulle de gjøre det?"
  
  
  Hun bit hennes leppe for et øyeblikk, så, som om hun visste løytnant ville være i stand til å få henne til å snakke, hvisket hun, " jeg vet ikke.: "Jeg trenger å få noen penger et sted. Men egoet ikke levere den. Nå, det er dollartegn i egoets mørke øyne. Gud, han hadde en fantasi. Han er absurd utålmodig. "Hvor er disse dollar nå?" Hun plutselig så håpefull. "Jeg kan vise deg hvor du ... Hvis du vil la oss gå, vil jeg ..."
  
  
  Ego er latter var ubehagelig.
  
  
  "Du vil mye, honning. Som for Carter, hvis jeg hadde mistet henne ego, oberst ville ha håndjern på meg i stedet. Han løftet på skuldrene. "For noen grunn, han er faktisk tenker om denne mann her."
  
  
  Jenta gned hendene sammen, holdt ut hennes ih emu, og kom slikker opp til ham, underdanig og vekket på hvert trinn.
  
  
  "Bare henne, da?" Bare du og han?"
  
  
  Begjær var synlig på ansiktet hans. Uten å ta øynene av oss, han talte til våre to menn. "En person som er rundt deg vil bo her, den andre vil ta Carter til cellen."
  
  
  Jeg hadde en skremmende øyeblikk da jeg trodde at løytnant ønsket å være alene med jenta. Da hennes, skjønte han kunne sende meg med en av gutta rundt. Han bøyes hans musklene litt, som om jeg likte ideen, og han hadde planer om å angripe personen underveis. Mitzi kan håndtere en løytnant, men det kan være en kamp, og jeg trengte ikke en hendelse som ville kunne mobilisere flere soldater. Løytnant så mine bevegelser, gliste, og bestemte seg for å bli med meg likevel. Han gikk ut av døren i forkant av Lambie og meg. Mitzi kalt etter emu i en søt tone, " Løytnant ... ser deg senere, ja ..."
  
  
  Han gikk ned i hallen, og jeg la merke til at hans gangart ble mer og mer opphisset enn hans militære gangart. Løytnant tanker ble ikke om ego plikt. I enden av korridoren, åpnet han en tykk stein døren, gjorde tegn til oss i, og smalt det bak ham. Hennes mistanken var at med denne granitt blokken bak oss, ingen lyder kunne trenge gjennom fangehull i første etasje. Vi gikk opp en stein spiral trapp og inn en nedre korridor. Vannet dryppet ned, og det var en muggen lukt. Det var ingen fred, men løytnant ' s lantern, og han ledet an igjen, passerer tjue sperret dører på hver side av illeluktende korridoren. I enden av korridoren, tok han ut en messing-tasten omtrent fire inches lang, låste opp døren, og sto ved celle.
  
  
  Dr. Fleming ble satt mot veggen, en hånd pursed til hver stamme. Han rakte sin andre etappe ut foran ham. Det så stygt og hovne. Han ble sittende på den grønne mosen som dekkes stein gulv, og en av Egoets armer hang over hodet på en jern knuse festet til stønn.
  
  
  Han så opp, blunket, og så Selge og meg. Da han så min vakt og til slutt løytnant. Skuldrene falt igjen, og egoisme falt forover i oppgitthet. Den offiseren som stod over ham, smiler. Han løsnet sitt hylster, trakk ut sin revolver, og gikk, slik at han kunne se Fleming og meg tydelig, langsomt sikte våpenet på min midje.
  
  
  "Herr President," stemmen hørtes glatt. "Var du i håp om å finne en god alliert på øya? En mann som allerede har reddet deg med en gang, og kan være i stand til å gjøre det igjen? Jeg presenterer egoet til deg. Han kan bo med deg."
  
  
  Bak meg, Lambie var åpenbart å holde pusten hans. Jeg hadde flere alternativer. Jeg kunne stått til side og la min mattetimen og skjøt løytnant. Men kanskje den offiseren som var raskere, og han var i ferd med å forstå Lambie mer og mer. Eller jeg kunne ha tatt meg av den og trakk ut min Luger.
  
  
  Mens han tenkte dette, en rotte på størrelse med en katt pilte gjennom cellen gjennom løytnant s støvler. Sergei ego lanterna trolig skremt dyr. Løytnant hoppet ut av veien og skjøt henne. Som ga meg nok tid til å ta mine Luger. Hennes skutt Løytnant Frank i hodet. Lantern fløy gjennom luften. Egoet var i stand til å fange det med sin frie hånd, brenne fingrene på den varme lampe, men han var i stand til å raskt sette det ned uten å bryte den. Løytnant falt på sitt ansikt. Den grønne mosen på gulvet langsomt ble rød. Lambie sniffet med tilfredshet. Jeg var glad for at mine flytter ikke ta ego ved overraskelse. Til slutt, ved å refleks, kunne han trekke på avtrekkeren og skyte meg. Han takket ham med et klapp på skulderen.
  
  
  Fleming ' blunket. Han var fortsatt ikke brukes til lys. Han ble flau.
  
  
  "Jeg forstår ikke noe annet," han mumlet. "Oberst Jerome ber meg om å komme tilbake og kjøre landet. Så hvorfor blir jeg arrestert nå? Hvorfor gjorde de bringer deg hit?" Hvorfor er du så godt utstyrt for dette soldat?
  
  
  "Senere" ego brakt til taushet henne. "Det er ikke tid akkurat nå." AMERIKANSKE David Hawke, OSS Tara Sawyer ville ikke ønsker Fleming å vite om AX ' s innblanding. Etter Hieronymus ' svik, ble han fristet til å fortelle Dem alt. Men hvis Hawk og Tara var rett, hvis Fleming begynte å opptre sta og ikke vil spille lenger, hvem ville Frobel Øya bli? Så jeg vil ha til å ligge. Han pekte på sin etappe. "Hvor mye er du skadet?"
  
  
  Han så fremdeles forvirret, men hans ego var å prøve å viderekoble sin oppmerksomhet mot politiske emner.
  
  
  Han sukket. "Min begynnelsen er brutt."
  
  
  Han begynte å søke løytnant er lommer, og spurte om nøkkelen til håndjern. Egoet var ikke med deg. Jeg kunne ha sparket i kjeden, men jeg hadde ikke mye ammunisjon. Jeg kan trenge noen kuler oppe. Jeg satt en fot på veggen og trakk henne. Mørtel mellom steinene var flere hundre år gamle, og var svekket av virkningen av fuktighet. Han følte kjeden spenne litt, men det kom ikke av. Hennes rykket et par ganger, men det var nytteløst. Vi må grave denne ting ut. Henne, gjorde jeg en rask bevegelse med hånden min, og stiletto falt fra sin semsket scabbard inn i min bøyde fingre. Den knivskarpe metall bit i mørtel, banket adobe over kloss for kloss. Lambie startet hjelper. Det tok lengre tid enn han hadde tenkt. Til tross for den kalde, han var svett. Hvis løytnant ikke kommer snart, kan det oppstå noen til å gå og finne ut hva som skjedde med ham.
  
  
  Dens laget en dyp fure på en side av braketten. Da han trakk kjede med all sin makt, sammen med Lambie. Når det brøt gratis, vi falt til glatt moss. Fleming ble trukket frem. Lambie og jeg oppdro våre egoer. Han kunne stå på sitt med god etappe, selv om han var svært svak, og hans hode ble spinne fra støy vi hadde å gjøre. Venstre henne Lambie til å holde sitt ego opp mens han fotografert løytnant ' s jakke. Ego også tok henne med belte og revolver og ga dem alle til å Lambie.
  
  
  "Ta av denne jakken og legge dette på. Du har vært fremmet ."
  
  
  Lambie adlød. Med Fleming mellom oss, kom vi tilbake til vakthus.
  
  
  Mitzi Gardner ' s dainty brystet buet i relieff. Hun tok en stol for Fleming, og som han sank inn i det, hun spurte: "Hvor har du vært så lenge? Vi har bare lyst til å gå ut og se. Gud, hva de hadde gjort mot ham?
  
  
  "- Tastene. Se i skuffer.
  
  
  Han åpnet den øverste skuffen og kastet meg en håndfull. Jeg prøvde det flere ganger før den endelig finne den rette. Hva er mer, låsen var så rusten at jeg måtte slå ego med en paperweight før det åpnet. Bare når håndjern ble fjernet gjorde han se negler inne og blodet rundt sårene på Fleming ' s håndledd. Rust fra den gamle smashing var i sårene, men det var umulig å vaske det av. Det var ingen medisin i venterommet. Du bør vente.
  
  
  Han fortalte meg hvordan han skulle til å forlate festningen. Lambie ble stående med ryggen til veggen i sin nye uniform. Jeg måtte fortelle soldat på broen som løytnant ønsket å se ego. Hvis han kommer, er vi bundet opp egoet og kneblet i emu. Mitzi så løp til bilen og tok ee drawbridge. Vi fikk Fleming ut på broen og Ego dro henne til bilen. Lambie, i hans løytnant ' s jakke, sat i forsetet, mellom Mitzi og de Andre.
  
  
  På vakt innlegg, Lambie ville peke løytnant s revolver på Mitzi, snu seg mot henne slik at vakten ikke ville se, egoisme. Han ville fortelle korporal at Jerome hadde bestilt jenta til å bli tatt til ham. Hvis det hadde fungert, ville vi ha gått. Hvis det ikke fungerer, vil jeg fortsatt ha Luger. Lambie og Militære ble også bevæpnet. Og tre til tre er et veldig gunstig format.
  
  
  Vi fikk det i en Cadillac, ikke noe problem. Mitzi slått på hennes frontlyktene og kjørte ned bakken. Vaktene så at vi var i Eden, og de gikk langs veien uten å blokkere oss i det minste. De hadde ikke forventet et rømningsforsøk.
  
  
  Kapralov opp hånden for å gjøre en rutinemessig sjekk, og Mitzi rullet ned vinduet. Han lente seg fremover for å dekke Lambie ansiktet og prøvde å se utålmodig. "Oberst ombestemt seg. Han ønsker en jente er brakt til ham. Nå'.
  
  
  Kapralov så bekymret. "Løytnant, hvis du tar ee deg selv, hvem som har ansvaret her?"
  
  
  "Du," Lambie knakk. "Ikke la noen passere til jeg kommer tilbake.....'
  
  
  Kapralov hoppet tilbake. Lambie stemme ikke høres ut som den er løytnant. "Hei ... vent... du er ikke ... hei ... hva betyr dette?"
  
  
  Han hørte skudd og fikk til knærne. De militære skjøt korporal. Soldatene ikke var på vakt, men som Mitzi kjørte fort, en av dem klarte å sette sin hånd på dørhåndtak. Han knuste henne i armen med baken hans luger og deretter skutt soldaten. Den andre mannen rettet geværet, men hadde ikke tid til å trekke på avtrekkeren. Det var akkurat i tide til å pumpe føre til emu magen.
  
  
  Det var flott. Vi var nå på vei nedover veien i full fart. Vi var på bunnen av bakken da jeg hørte en bil. Hun visste det høres alt for godt. Vi er ute av gass. Mitzi stoppet bilen, så på meg, og trakk på skuldrene. Siden beredskap lover var i kraft på hele øya, det var ingen sjanse for tanking. Alle bensinstasjoner var stengt. Og Fleming var ikke i stand til å gå tjue mil i fjellet.
  
  
  Vi kan være i stand til å ta ego til Tony Vant hotellet, men hva er det neste? Hvis Jerome innså at Dr. Fleming hadde rømt, han ville ikke være trygt hvor som helst i nærheten av Port of Spain. Jeg måtte finne en annen bil. Fra der vi var i nå, kunne jeg se kystveien nedenfor. En Jeep ble parkert i nærheten av den gamle byen. Mørke tall stod rundt ham, og lykter brant på veien. Det var en veisperring. Dens besluttet.
  
  
  "Dette er vår nye transportmiddel. Jeg vet ikke hvor mange soldater vi er nødt til å ta ut av forsamlingen, men vi kan ikke risikere å avfyre skudd.
  
  
  Kanskje det er andre folk som kan steppe inn. Du har to nærme seg dem og distrahere disse gutta. Jeg vil ta vare på dem. Prøv å sette ih sammen. Mitzi, har du en revolver?" Hun tok anstøt av meg."Ser jeg ut naken?"
  
  
  "Bo her med Fleming. Hvis noen kommer, ah, her, hvis det er ingen annen vei ut, men først prøve å se om dette er ikke et triks."
  
  
  Lambie og Militære ble borte. Han gikk rundt husene på bakken. Da mimmo av boliger gikk det, det ble undersøkt av miljøet. Nå er hun kunne tydelig se veiproblemer lys. Min shaggy de overdøvet bregner og andre planter. Han gikk over til jeep og så seg rundt nøye før han så patrulje bil. Ih ikke forstår henne, men uansett hva Lambie og Militære ble forteller oss, det må ha vært mye moro. De fire soldater stående i en gruppe rundt mine to gutter var bøyd over med latter. De snudde ryggen til meg. Han handlet raskt, redd for at de ville snu. "Hun burde ha fulgt dem med Luger klar," sa jeg kraftig. "Du er alt blir målrettet. Vi er en bevegelse! '
  
  
  Latter plutselig stoppet. De stod fryst. Lambie tok et par skritt tilbake og tok sikte. Gull flette av ego camisole er epaulettes glinted i mørket. Han løp bort til jeep, nådde inn i de bakre oppbevaringsrom, og kom tilbake med et tau. Resten ble gjort raskt. Da jeg hadde bundet opp de siste fire måltider og kneblet henne, jeg sjekket Jeep gassforsyning. Til min lettelse, tanken var full. "Sett ih i buskene og få disse lysene ut av veien," sa jeg. "Jeg kommer til å plukke opp Fleming."
  
  
  Han kjørte Jeep tilbake til der vi hadde forlatt Cadillac. Først nå oppdaget han at jeep frontlykter var ikke arbeider. Faen det!
  
  
  Mitzi hjulpet meg med å overføre Fleming til en mindre bil. Hun fikk i ved siden av meg, da hennes far kom deg bak rattet og kjørte ned. "Lamby og de Militære har for å komme til hotellet på egen hånd. Derfra kan de trygt kan vende hjem ."
  
  
  Jeep må ha vært god, men det var ikke den perfekte løsningen. Uten frontlykter og ingen kontroller for å lagre, jeg trengte ikke å tenke på å kjøre gjennom fjellene. Tanken på å kjøre som dette, over kronglete mimmo veier med alle slags stup, ga meg gåsehud. Det bør risiko kjøring langs kystveien.
  
  
  Lambie og Militære likte ikke å falle bak, men de så på det som den eneste løsningen.
  
  
  Da de dro, ble hun brakt tilbake i Jeep. Nå var jeg endelig i stand til å gi Fleming spinner som hadde vært plager meg for en stund. Henne, kalte han over skulderen: "vet du hva som skjedde med Tara Sawyer? De la henne gå?
  
  
  "Nei". Soldatene som fanget meg sa at de ville kreve en million dollar i løsepenger for nah. Hvor er du ta meg allikevel?"
  
  
  "Til Noah."
  
  
  Egoets stemme gjentatt med smerte og frykt. "Ja, dette er den første. Så skal jeg ha til å gå til byen. Folk vil lytte til meg."
  
  
  Han la emu lure ham. Jeg har hatt nok problemer med meg selv for ikke å argumentere med ham. Jeg var bekymret for Tara Sawyer. Jeg kunne ikke la noe skje med henne. Henne, tråkket på gassen. Jo før jeg får det til Fleming og Mitzi, jo før jeg kan komme tilbake til byen. Jeg rundet hjørnet og så lys på veien fremover. En annen hindring.
  
  
  "Dykke ned", Mitzi hveste til henne. "Og bli klar."
  
  
  Jeg roet henne ned. Hennes hotellet, slik at de skulle tro jeg hadde tenkt å slutte, er det bare å bryte gjennom barrieren i siste liten. Jeg så det bare ti meter unna: en stor lastebil med en liten fast howitzer i bagasjerommet. Det blokkerte hele veien. Det var ingen passasje.
  
  
  På den ene siden av oss, oljeholdig vann fra sumpen reflekterte den hellige lyset fra lyktene. Så jeg ville ikke ha gått videre der. På den andre siden var det palmor. De vokser ikke i & nb, så det ville ha vært solid jord, men trærne var slikker hverandre enn jeg ville ha likt. Jeg lurte på om jeg kunne sende den i en Jeep. Men dette var det minst dårlige alternativet. Hennes rattet slått og hun skled av veien med gass på bordet. Jeg hørte dem rope" Stopp", og deretter et skudd. Gawk whizzed høy gjennom palmeblader.
  
  
  En advarsel skudd.
  
  
  Fine folk! Mitzi snudde seg i stolen og kom tilbake til brann, men ikke så nøye, og ikke i luften. Jeg fikk ikke se tilbake. Jeg følte som om jeg var ridd en vill hingst for første gang i mitt liv. Han krasjet inn i et tre, hoppet den andre veien, på to hjul, og nærmest rullet over. De skjøt på oss, men de fikk ikke se oss. Jeg prøvde å komme tilbake til veien, men da jeg gjorde det, fant jeg en annen overraskelse.
  
  
  Det var en Jeep på veien, og fire soldater kjørte mot det. Fleming ' la ut skriker av smerte bak meg. Det var ikke gøy for ham. Mitzi avfyrte et skudd over Fleming ' s head på Jeep som var jage oss da hun ble presset så langt hun kan med den lille bilen driver. Det var ikke rask nok. Den ene rundt våre dekk var tom.
  
  
  "Nick, de er å få på oss." Mitzi ropte.
  
  
  Hei, du ikke trenger å fortelle meg. Ih Gawk braste inn i metall Jeep nesten i samme øyeblikk som hun hørte skuddene. Han ga meg en Luger.
  
  
  "Prøv å komme inn i gruppen. Sikte og skyte igjen." Hun brukte begge hendene, men det er svært vanskelig å sikte på et bevegelig mål når du blir ristet fra side til side. Det var en av de gangene jeg lurte på om mitt navn ville bli lagt til listen som Hawke holder i hans trygge, og hvert navn har en stjerne for å indikere at vedkommende er død.
  
  
  Mitzi skrek. Henne, trodde hun var vondt, men hun satt candid. Jeg så henne krasj i bakspeilet. Bak oss, Jeep spunnet ut av kontroll, og satte på full fart inn i sumpen, der den langsomt og langsomt sank ned til bunnen. Hennes, så frontlykter flash-kort før du går ut.
  
  
  Mitzi skjøv luger mellom beina mine og snudde seg rundt. Vi var riding på samme flatt dekk. Det var ikke bare støy i natt. I jungelen, lyden av bambus pinner å treffe hult tre trommer kunne bli hørt. Det var en dempet, illevarslende lyd. Han lurte på om de Militære og Lambie kunne sende et trådløst melding til stammen. Kanskje det var et budskap om vår rømme, sendt av usynlige tall i regnskogen.
  
  
  Rytmen plukket opp. Det var som en katastrofe. Bak meg hørte jeg henne svak stemme av Dr. X. Fleming. "Vi blir overvåket, og de er raskt fanger opp med oss."
  
  
  Hun ble presset til siste fart ved jeep ' s programvare.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Rett foran oss på veien, noen med en lykt gjorde tegn til oss for å slå på en landevei. Stahl ikke stille henne noen spørsmål og skrenset. Han kjørte bilen over sanden til en annen torch ved vannkanten, skrudde på tenningen, og fikk ut.
  
  
  Noah var det, nå uten en hvit kjole og iført en loincloth. På veien var vi bare kjører ned, hørte jeg lyden av en bil nærmer seg. Hadde vi ikke har nok tid. Vi ble stående med ryggen til havet. Og min Lugger var øde.
  
  
  Mitzi kom ut også. Noah trukket Fleming opp til knærne under sterke hender.
  
  
  "Kom med meg, Carter. Ta Mitzi hånd og ikke la gå. Opphold bak meg."
  
  
  Luger gjemt henne i beltet, tok henne i hånden, og som følges Nov. Hva annet kunne han gjøre med henne? Vi kommer til å dø snart uansett. Og kanskje vi kunne til og med svømme så langt unna at våre forfølgerne ville ikke finne oss hvis vi bare holdt hodet lavt nok i mørke bølger.
  
  
  Noah gikk rolig og trygt i sjøen. Det er lett løselig ved Fleming. Havet steg rundt egoets etappe, til midten av egoets lår, så plutselig begynte det å stige igjen, trinn for trinn.
  
  
  På neste trinn, hennes tå treffer noe hardt. Han nesten snublet, så løftet foten hans. Foten hennes skrapet en stein og et litt høyere følte den harde bakken. Henne, å sette din alenka på det. Jeg nådde ut til hver stamme, og jeg følte meg som jeg var et skritt over den første. Vi gikk opp fire trinn og gikk åpent på ujevn stein flater, kanskje seks tommer under vann.
  
  
  Han lo lavt. Henne var vel bevandret i denne besvergelse. Det var første gang Tony Eide hadde sett henne, gå langs denne steinen banen. Men han innså at det var en gammel stein struktur, sannsynligvis en flom barriere som hadde lenge siden senket under havnivå som følge av et jordskjelv. Jeg mener ikke at Noah hadde sett ego over vann. Han hadde nok oppdaget ego ved et uhell mens du svømmer, og til tross for ikke å være en showmann, han brukte det for å skremme sine overtroiske tilhengere.
  
  
  Bak meg, Mitzi hørte henne fnise. "Det er en stor ære for deg, Nick. Nå vet du noe som er et mysterium for nesten alle. Se opp for glatte områder og opphold i midten. Veggen er bare en halv meter bredt ."
  
  
  Han klemte hånden hennes. Sterk nok. "Du visste at du hadde, og prøvde å fortelle meg historier om Santa Claus, er du skitten hore. Hvordan ble dere kjent?'
  
  
  "Mens du svømmer. Hun traff hodet på den og mistet bevisstheten. Noah reddet meg. Han ville ikke fortelle meg hva jeg hadde snublet over til hennes truet Emu som jeg vil ta vare på det selv. Han sverget å holde det hemmelig."
  
  
  Vi var nesten på den andre siden når et par lyskastere skinte over vannet. Det var innslag av tillatelse til å utføre og sinne. De fant jeep, men det var ingen folk. Vi var allerede ute av verden nå, så de ikke kunne se oss. Vi kom til en bratt skrent med en smal trapp skåret inn i det. Det var en lang og vanskelig klatre, men Noah, bærer Fleming, viste ingen tegn til tretthet som han nådde toppen trinn og hoppet fem meter ned på plattformen som nå serveres både som en rampart og tak for husene nedenfor. Jeg trodde at han ville lykkes som trener i AX-programmet. Han ga Fleming inn i hans utstrakte armer, og presidenten ble raskt geleidet inn på rommet.
  
  
  Da vi kom, la jeg merke til at rommet var allerede utstyrt for ego behandling. Brennende fakler hang fra steinvegger. Midt på gulvet var en barneseng dekket med duftende blader. Vi passerte en slags ære vakt som består av stammefolk, og hver av dem rørte Fleming lett, som om å gi emu noe av sin styrke.
  
  
  Når Fleming ble lagt på sengen, han fortalte henne: "benet er brukket, og det er rust på håndleddet hans. Han må ha blodforgiftning, og jeg ikke har tid til å gå til apoteket for antibiotika. Den emu har behov for det nå. Er det en måte å få det her? '
  
  
  Den høye, mørke mørkhudede mannen så på meg dispassionately. Fleming ' s stemme hørtes svak, men han smilte. "Takk for din bekymring, Mr. Carter, men jeg er i gode hender. Hennes innsats på Tony ' s medisinsk kunnskap er høyere enn den dyreste spesialist på Park Avenue."
  
  
  Patriarken sa lavt ," Vi har blitt informert om skader, og vi kan starte behandling umiddelbart."
  
  
  To kvinner fra Fleming. Noah knelte ned ved siden av ham og en svamp dyppet i væsken, som allerede var satt i skål ved siden av sengen. Med det, han renset såret på Fleming ' s håndledd. Så bredte han ut en tykk grønn gelé på lukk.
  
  
  "Det er en varm blanding av coca blader og grønn såpe," Noah sa. "Vi vil sette et bind for øynene på ham. Dette materialet vil trekke ut smuss rundt såret, og deretter armen vil gro fort."
  
  
  Behandling av bena var litt mer vanskelig. Noah rettet sin etappe. Så, han dyppet sin finger i en bolle av mørke røde tykke stoff. Med at han tegnet en sirkel rundt såret, og inne i sirkelen, tegnet han en "X".
  
  
  Han smilte til meg. "Hane blod," forklarte han. "Å fordrive djevelen av bein." Nå flere lag av krydret etterlater var bundet til beinet, på toppen av noe som var et lim for varme mel. Stram bandasje rundt hele benet.
  
  
  Jeg lurte på hvor mye av dette var en manifestasjon av primitive medisin, som har bevist sin effektivitet gjennom århundrene, og psykologisk påvirkning.
  
  
  Jeg kjente henne ikke. Men Fleming trodde på det, og kanskje at troen kan helbrede ego. Som mange ledende politikere, kan han i hemmelighet være dypt religiøs.
  
  
  Og hvis han ikke innrømme det offentlig, kanskje innerst inne at han aksepterte den forbudte mystikk av voodoo. Men jeg hadde ikke tid til å vente og se hvordan det ville slå ut for ham.
  
  
  Tony tok henne til side og spurte Hva er saken: "Hadde trommer også fortelle deg at Fleming ønsker å gå tilbake til byen og utføre foran folk?"
  
  
  Den gamle mannen smilte skjevt. Fleming er en idealist, og veldig sta i sin tro. Men når han kommer over sjokket, skal jeg fortelle dem sannheten. Jeg antar at du ønsker å gå tilbake og gratis Glipp Sawyer?"
  
  
  Jeg hadde ikke fortelle Dem hva ville vi sagt om hotel magnat datter. Han visste en god del for noen som bodde så langt opp bakken. Kanskje det var trommer som holdt ego informert, kombinert, selvfølgelig, med evne til å riktig forklare disse sjeldne jungelen tegn.
  
  
  Ansiktet mitt gikk litt stiv som jeg sa, " Hvis jeg ikke får henne tilbake i ett stykke, jeg tror ikke jeg skal overleve på egenhånd."
  
  
  Mitzi var avlytting. "Du er gal hvis du prøver dette. Men hvis du gjør det, skal jeg gå med deg."
  
  
  "Feil antagelse," sa jeg. "Jeg kan ikke bruke deg. Noah, sørge for at hun holder seg her.
  
  
  Til min overraskelse, han nikket. "Jeg vil gi deg med guider ..."
  
  
  "Nei," ego avbrutt. "Jeg vil bare gå tilbake den veien vi kom."
  
  
  Han hevet øyenbrynene. Jeg visste at i enden, han ville ikke være i stand til å endre mitt sinn. Han trakk på skuldrene, tok Mitzi hånd, og gikk tilbake til Fleming.
  
  
  Han gikk over til en stige skåret inn i fjellet. Bak ham, han kunne høre henne fengende stammefolk sang, trolig ment å hjelpe Fleming gjenopprette. Hennes gikk over muren og i vannet tilbake til den andre siden. Jeep så henne vagt. Det virket øde. Det var ingen tegn til soldatene.
  
  
  Halvveis ned, foten min traff en glatt clump av tang voksende mellom steiner, og gled han. Han sto opp, spytter gjørme. han rettet seg opp og gikk mer forsiktig.
  
  
  Da jeg kom til stranden, jeg ble gjennomvåt.
  
  
  Han tok av seg klærne, og prøvde å vri dem ut som best han kunne. Luger tørket det som best han kunne og droppet pistol på forsetet av Jeep. Han drapert hennes klær over panseret, slik at de kunne tørke seg i varmen i motoren.
  
  
  Hennes oppstart var fortsatt på. De er våte, men jeg trenger dem for tur.
  
  
  Jeg ser frem til en god tur med et flatt dekk og ble ikke skuffet. Når hun kom fram til stedet der den andre Jeep hadde gått inn i sumpen, stoppet hun å laste Luger . Jeg så på henne, aktivitet på stedet, tre eller fire menn på siden av veien. Kanskje det folk som var i bilen ikke drukne, men jeg fikk ikke se hva de holdt på med.
  
  
  Odin rundt dem plutselig gikk inn i midten av veien, og gjorde tegn til meg for å kjøre nærmere. Hun ble nesten kjørt ned av Ego nogi, men han så loincloth akkurat i tide. Hun hadde fortsatt sin Luger klar og kjørte opp til å Slikke. Jeg hørte henne til å le, en slags triumferende lyd, og deretter Jeep nesen skutt ut gjennom sumpen. De tok ut ego. Det var øde. Ingen døde kropper.
  
  
  Tony Vant jungelen hjelpere trukket ut reservehjul og rullet egoet tilbake til meg. Jeg gikk ut og så de to mennene rundt dem løft opp fronten på min Jeep, skifte dekk, og sette bilen tilbake med et stort smil, som gjorde at alt var i orden nå. Da de raskt forsvant blant palmer. Så fort, han ville ikke ha sett det hvis han hadde bare blunket.
  
  
  Drivende rask, gjett hva jeg skal finne opp fremover, der en stor lastebil har blokkert veien. Tony Marshall menn var opptatt der også, men bilen var for tungt og at de ikke kunne flytte den. Han kom ut, kom deg bak rattet i lastebilen, og gjorde tegn dem ut av veien. Jeg satte den i revers og hoppet ut. Det var et vakkert syn å se lastebil skyv i sumpen. Bare pistol fat var fortsatt litt over vannet.
  
  
  På min videre reise til en ekstern hotel, ingen møtte henne. Et par av mennene var å spille på kjøkkenet. Spillet var nytt for meg. Hver mann hadde en polert chip som så merkelig som en menneskelig finger. De tok snur rullende ih rundt bordet. Som kom opp å slikke cleavage i midten av magen av stolen, - sa Statsminister, å dømme av den spenning som forårsaket det. Koko var den siste til å rulle. Han la ut et høyt skrik som hans finger falt inn i sprekken. Taperne betalt emu dobbelt så mye. Når han og Lambie så meg, de sluttet å spille. Når jeg fortalte dem at jeg ville ha dem til å ta meg til Sawyer Hotellet, de ser ikke veldig begeistret.
  
  
  Lambie hostet betydelig. "Det var risikabelt nok til å lure løytnant i festningen," sa han. "Men lure oberst? "Jeg vet ikke."'
  
  
  Jeg trengte et par assistenter. Det var viktig at de stolte på suksessen av operasjonen. Nervøse og usikre folk ikke har behov for oss. "Noah vet hvor vi er på vei," jeg er annonsert. "Og han vil hjelpe oss."
  
  
  De var magiske ord. Hvis Noah trodde det kunne fungere, det ville. Vi gikk opp i Jeep i godt humør.
  
  
  Gatene i byen fortsatt var tom. I sum, vi så ikke mer enn en sjette person. Når de hører Jeep, de er så redd mus. Det var ingen trafikk, alle offentlige bygninger ble stengt, og vinduene var mørke, bortsett fra i første etasje av Sawyer Hotellet.
  
  
  Han pekte en rifle på ryggen min mens vi kjørte mot hovedinngangen. En vaktpost i skyggene så på oss hele dagen.
  
  
  Han hoppet ut og gjorde tegn til meg for å følge ham. Hennes far kom opp til henne, ledsaget av den Militære og "Løytnant" Lambie. Vakten stoppet oss. 'Jeg er lei for det. Oberst sa det var ingen som kommer i kveld.
  
  
  Lambie strukket og bort på soldaten. "Vi vil gå inn. Hvis du ønsker å stoppe oss, du kan ende opp med å bli skadet. Denne fangen er Nick Carter, mannen som Jerome tilbys en tusen dollar. Få flytte.
  
  
  Vakt pekte rifle på meg og slikket leppene hans. "I så fall, jeg skal ta hennes ego der."
  
  
  Lambie brummet. "Å, nei, du vil ikke kjøre ego. Jeg skal levere det selv. Du tror du kan ta denne prisen bort fra meg. Få tilbake, du bastard! '
  
  
  Sentry så skyldig, og ikke gå fort nok. En militær mann gikk forbi mimmo meg og rammet hans ego med baken av en rifle over øret. På samme tid, han ved et uhell kom borti avtrekkeren. Gawk beinet whizzed forbi, mellom høyere enn den burde ha vært. Det var begynt å bli for realistisk. Lambie viste igjen tennene. "Oberst. Hvor er han?'
  
  
  Den nå ganske imponert vakt mumlet nesten unintelligibly: "På casino, Løytnant. Guide du?"
  
  
  "Jeg tror vi kan finne det selv." Det var en advarsel i Lambie stemme. "Opphold på innlegget ditt."
  
  
  Han presset meg inn i lobbyen. Thomas Sawyer ville ha blitt sjokkert over å se skaden. Store benker ble lagt ut. Hyllene i aviser og magasiner ble veltet, men ingen av montrene var urørt. Den butikken var tom. Hva et rot!
  
  
  Oberst Karib Jerome kan være en god bens, men han var en elendig sjef. Hvis han ikke hadde lov sine menn til å rane ham, ville han ha vunnet mer, om hans planer hadde blitt vellykket, selvfølgelig.
  
  
  Casino var enda verre enn lobbyen. Tusenvis av gaming bord ble ødelagt, og kan ikke repareres. På Internett, nudister over den langstrakte bar var oppskrapet, tallene ble kuttet ut. Den militære og Lambie ulte. "Gode nyheter savnet."
  
  
  Glass var knust på gulvet rundt baren. Det var ingen flasker. Den militære menn og Lambie så klønete rundt det tomme rom. "Der fikk alle til å gå? Hvor er oberst?"
  
  
  "Han sover ut av en svimmelhet. Hvordan om det er tre hundre rom med komfortable senger. Som for Jerome, jeg tror han er i Cappola Chip office telle casino penger. La oss gå til ham.
  
  
  Vi har gått mimmo kassen. De forble urørt. Men det var ingen stabler av mynter bak glassvegg, ingen regninger i åpne skuffer. Soldatene ble holdt unna her. Han trykket på knappen som normalt aktivert skyve metall dør.
  
  
  Dens gått mellom gutta. Uvennlige svart security guard på kontroll dusj ble overrumplet. Han kom for hans revolver, men da han så at Lambie pistol var på min tilbake, følte meg, og lo.
  
  
  "Nei, men, Mr. Carter. Hvor fant du det, Løytnant?"
  
  
  Han kunne ha slått sider, men det virket mer sannsynlig for meg at han hadde vært Jerome spy alle sammen.
  
  
  "Arrestert ved en kontrollpost. Fortell oberst vi er her.
  
  
  Men negro var ikke kommer til å la oss i ennå. "Mitzi igjen her med Carter. Der er ho?'
  
  
  Lambie Arianske trakk på skuldrene. "Hun var ikke med ham. Kanskje hun er borte."
  
  
  "Vel, det er ikke viktig." Han trykket på døra. "Oberst, du har selskap."
  
  
  Det gjør ikke mye fornuftig til å bli begeistret. "Jeg fortalte deg at jeg ..."
  
  
  "To soldater har kommet til å levere Mr. Carter."
  
  
  Stahl stemme plutselig lysere nå. "Det er flott. La ih i.
  
  
  Svingte døren åpen. Karib Jerome ble sittende på Cappola pulten. Foran ham var hauger av sedler og monettes. Siste casino and hotel inntekter og lobby butikker: stor syndicate og Sawyer penger.
  
  
  Hennes venn smilte. "Har du funnet en måte å bli rik, Jerome?"
  
  
  Han smilte ved revmatisme. Bare ego smil var litt kaldere enn min. "Du må innrømme at dette er en god måte." Han så på Lambie. "Løytnant, hvor ble det av jenta som ble studert med denne mannen kommer fra?"
  
  
  Henne, buste han ut. 'Død. Hun druknet.
  
  
  Den sorte øyne smalnet. "Hun svømmer som en delfin, Mr. Carter. Ikke prøv å lure meg. Det er verdt mye i Miami."
  
  
  Han så seg over skulderen på døren, som fortsatt var åpen. Negro var etter vår samtale. Da han var bak min mann, jeg kunne ikke bruke min luger. Det ville ha betydd døden av Tom og Lambie. Han hadde spurt henne til å lukke døren, og hadde valgt den raskeste måten å varsle oberst i sikkerhet ego oppmerksomhet.
  
  
  Hennes sa han trassig å Jerome: "Du kan få en god løsepenger for Mitzi, men jeg beholde pengene, dette løytnant vil aldri se hans tusen dollar." Det var nok. Døren lukket seg. Jerome lente seg inn i haugen med penger på bordet. Da han så opp igjen, var han på utkikk åpent, nesten rett på min luger.
  
  
  "Ta det du trenger," Lambie og Militære sa til henne som ih pistoler flyttet bort fra meg, mye å Jerome overraskelse. Ego ' s face strammet. "Forræderi, Mr. Carter? Bestikke soldater! De vil være court-martialed så snart den er over. .. '
  
  
  Han var rask. Jeg har mistanke om det. Men fortsatt ikke fort nok. Han var på pulten, og hans hånd flyttet raskt til hans hylsteret. Han var litt raskere, svingte den luger rundt armen hans igjen, kastet dolk i hans hånd, og kastet. Den stiletto festet ego hånd til hylsteret og ego mislyktes.
  
  
  Jeg må innrømme at han ikke var en feiging. Det var en stor risiko for ham. Men hvis han kunne få meg til å skyte, eller om han kunne skyte seg selv, det ville alarm niggas utenfor og sjansene mine ville gå tapt. Han rolig sel. Han tok henne med en Luger og bestilte emu til å stå mot veggen. Hans lille sorte øyne var fulle av hat, men han gjorde som emu ble fortalt.
  
  
  Lambie lagt pistolen på toppen av en bunke med sedler og ga oberst et grundig søk. Han trakk seg ut min stiletto, min revolver, og fant en ledig én i en av lommene all over the place.
  
  
  "Nå sitte på sofaen og så kan vi snakke. Hvor er Tara Sawyer? Jeg fortalte henne.
  
  
  Jerome ikke engang blinke. Han satte seg ned komfortabelt på sofaen og krysset bena. Han krøllet hans overleppen sarkastisk og ga en counter-spinn. "Hvor er Mitzi Gardner?"
  
  
  Jeg hadde ikke tid eller lyst til å spille Q & A. selvfølgelig, han holdt Tara på hotellet. Men jeg kunne ikke stole på Jerome hele hæren sove, og jeg ikke ønsker å risikere å måtte søke på hele hotellet. Han gikk i front av oberst og smalt fat av luger i hans ego. Det var en stygg ripe. Hennes ego ikke ønsker å drepe henne, han var den eneste personen som kunne kontrollere hæren på den tiden, og han trengte fortsatt nen. Men først av alt, jeg var bekymret for Tara ' s sikkerhet. Han fortalte henne dette for å Jerome og la til, " jeg vil ikke angre skjemmende ansiktet hvis jeg må."
  
  
  Han var en kjekk mann. Han visste det, og han var forgjeves. "All right," sa han. "Du kan ikke fri henne likevel. Savner Sawyer er i hallen i sin suite i øverste etasje. Det er seks hundre av mine soldater mellom nedre og øvre etasjene."
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 7
  
  
  
  
  
  
  
  Mens Lambie holdt oberst med pistol, de Militære og jeg strippet av Jerome jakke og skjorte og rev i stykker skjorten hans er i strimler å binde ham opp. Vi la emu sitte på sofaen.
  
  
  "Bo her for å holde et øye på ham," han beordret henne. Viste henne emu hvordan døren styrer arbeidet. "Vent til Lamby og jeg komme til døren. Du åpner det for å Rivnenskaya akkurat nok til å la oss passere, og deretter lukke det igjen.
  
  
  Lambie sette pistolen min tilbake igjen, og vi begynte å gå. Negro var oppslukt i en detektiv roman, og ikke ser opp til han hadde dyttet den under nesen som en emu luger. Når jeg så hva han leste, jeg måtte humre. "Ikke lese det, gjør det; det var lagt et øyeblikk før Lambie rammet hans ego hardt i skallen med baken hans rifle. Han rullet av stolen og ned på gulvet. Enten han var død eller ikke, stort sett, avhengig av tykkelsen på ego skallen. Vi dro ego til en av casino kassaapparater og bandt ham til en stol. Vi gikk raskt til heiser. Halvveis nede i lobbyen, heis dør plutselig åpnet. Soldaten kom ut, så oss, og prøvde å dykke igjen. Stiletto droppet henne og etter en stund fant ego i ego adamseplet. Lambie dratt ego bak resepsjonen. Nøklene til Tara ' s rom var ikke der, så vi trenger å få inn så rolig som mulig.
  
  
  Vi gikk tilbake til heisen, og han plukket opp de to machetes som hadde glidd fra soldatens belte etter å treffe ego. Nå hadde vi bare 599 motstandere.
  
  
  På toppen, vi løp til døren av Tara ' s leilighet. Låsen ble brutt med en dolk, og vi var inne før noen andre dukket opp i hallen.
  
  
  Rommet var så trangt. Air-condition var slått av. Tara Sawyer lå på sengen, armer og ben spredt ut. Hun var iført et par truser og bh. Hennes håndledd og ankler ble bundet til sengen av en gardin, slik at hun kunne knapt bevege seg. Nah ikke har en vits i hennes munn, men som sannsynligvis ikke ville ha vært nødvendig. Lyden isolasjon av Sawyer Grand LaClare var utmerket. På de fleste, det kunne høres i rommet ved siden av.
  
  
  Hun så på meg og Lambie. Ansiktet hennes var contorted med fortvilelse, og han trodde hun skulle til å rope ut. Ey legge hånden over munnen hennes. "Hieronymus' folk er her. Være rolig.'
  
  
  Øynene hennes pilte til Lambie. Hun trodde jeg var fanget, også. Det var Ay som forklart at han var på vår side. Hennes vakre blå øyne var nå stor og mørk . Frykten i øynene hennes var nå erstattet av sinne. Han fjernet hånden rundt henne rta og kysset henne. Så ga han henne til å løse henne skolisse. "De drepte min ego?"
  
  
  Henne visste at hun var misteltein med henvisning til Fleming. Jeg fortalte henne. "Ikke i det hele tatt. Vi var i stand til å dekke ham. Han er skadet, men han er trygg i fjellet med Noah."
  
  
  "Hvem er det?'
  
  
  Selvfølgelig, hun hadde aldri hørt om denne gamle svart-veiviseren og ego-stammen. "Du vil kalle meg en løgner hvis jeg fortalte deg mer om November, men hvis vi får ut av byen i live, jeg skal introdusere deg til ham. Og selv da, du vil ikke tro det."
  
  
  Det ble raskt løsnet av en skolisse for å redusere smerte. Hennes hender og føtter var hvite og hovne fra hjerte-lidelse. Hei, det gjorde vondt, og han så at det ville være en stund før hun kunne gå igjen. Men, jeg kunne ikke risikere å bære sl. Hvis noen prøvde å stoppe oss på den måten, ville jeg desperat trenger min hender, og sannsynligvis Lambie også.
  
  
  Han dytter Tara ' s håndledd og ankler med kaldt vann rundt karet. Da hun tok ut en tynn bomull kjole rundt toalettet. Hun så bedre som hun var, men hennes truser og semi-gjennomsiktig bh er ikke bare ideell for reiser under krigstid.
  
  
  Det tok Tara dyrebare minutter for å holde seg på beina. Vi laget en rom-by-rommet sjekk av dette. Lambie hadde sendt henne ned i hallen for å sjekke at avslutt var klart.
  
  
  Et øyeblikk senere, han stakk hodet inn på slutten av dagen og vinket til oss. Vi kjørte til heisen så fort som Tara ' s tilstand ville tillate. Så snart jeg trykket på knappen, jeg så på henne som en dør åpnet i korridoren.
  
  
  Vi nådd første etasje og heis døren ble langsomt åpnet. Jeg så en soldat gjennom sprekken. Enda verre, Oberst Karib Jerome var der med en pistol rettet mot oss.
  
  
  Han dukket bak metall døren samtidig som du trykker på kjeller-knappen. Gawk prellet av metall vegger av heis. Det var et mirakel at ingen rundt oss ble skadet. Døren lukket, og vi gikk inn. Det føltes som timer hadde gått. Hvis det var ingen bil i garasjen, eller avslutt ble blokkert, David Hawke kunne ha skrevet en av gjennom sine agenter. Tom Sawyer ville ha mistet sin datter, og Noah ville ha mistet en jævla god assistent.
  
  
  Jeg lurte på hvor de andre assisterende Tony Eide var. Trolig døde. Hvis Jerome hadde overtalt Ego ego til å la gå for en heftig sum, kunne han kanskje ha forventet en kule. Oberst vil ikke ha noen grunn til å holde sitt ord. Det var tydelig at det var en tabbe å la de fattige simpleton her alene med en slik karakter.
  
  
  Heisen treffer luft buffer i kjelleren. Vi var i garasjen. Det var mange biler som tilhører gjester og høyere lønnet personale, men jeg hadde ikke forvente å finne tastene i dem, og jeg har knapt hatt tid til å sjekke ih alt. En militær lastebil som sto parkert på exit. Det var trolig klar i tilfelle kriser, og det fungerte raskt. Bortsett fra at det virket en kilometer unna.
  
  
  Han pekte det ut til henne. "Kjør bilen hans," sa jeg. "Ta ego mens jeg dekker hennes fristed."
  
  
  De løp. Minst Lambie kjørte så fort han kunne, akkurat som han var med å dra en snubler Tara av armen. Heisen dørene åpnet. Når de åpnet for to tommer, han skjøt gjennom gapet, følgende Jerome føre. Jeg hørte henne skrike og håpet det var oberst. Han holdt opptak som døren åpnet enda mer og mer skrikene ble hørt. Til slutt, noen kom opp med den geniale ideen å sende heisen opp igjen. Han holdt opptak til døren er helt lukket. Nå hadde vi en liten fordel. Han løp til bilen og hoppet i neste Tara, som raskt i gang motoren, og da slo seg ned i setet ved siden av sjåføren. Lykkelig. Hvis det hadde vært Mitzi Gardner, ville vi ha kranglet om hvem som skulle kjøre, og det ble ikke tid til det akkurat nå.
  
  
  Jeg gikk bak henne i girkassen, og slått på exit ramp. Egoet var ikke barrikaderte. Da mimmo er vedtatt av hovedinngangen til hotellet og kastet et blikk på døren, så hun Jerome og noen av hans menn kjører ut. De stoppet på trappene til å skyte på oss, men de var for rask. Skuddene gikk lavtliggende.
  
  
  Jeg sikksakk det å minimere ytterligere sjansene for å bli rammet av mikrofoner og høyttalere, og hørt Lambie skyter fra bak. Hennes emu ropte for ham å trekke seg selv opp. Han ville ikke høre på meg. Eller kanskje han var for opphisset til å reagere.
  
  
  Det var for sent da. Jeg hørte henne skrike kort, og i bakspeilet så jeg Lambie falle ut rundt bilen. han bare lå fortsatt i midten av veien. Forsiden av egoets skjorte var dynket i blod. Kroppen hans ristet kuler som traff ham. Jerome fikk sin hevn på emu nå at vi var for langt unna til å bli fanget.
  
  
  Han konsentrerte seg om kjøringen, prøver å ignorere hans tretthet. Ingen flere kuler ulte bak oss. Jerome og hans soldater kjørte til biler parkert ved inngangen av hotellet. Vi var langt fra hjem og safe.
  
  
  På boulevard, jeg skrenset det og tråkket på gasspedalen. Lastebilen var mer egnet for å bære tunge laster, enn for å øke hastigheten. Vi hadde litt tid, men det var ikke nok til å unngå oberst jakt.
  
  
  Vi var ute av byen, og satte kursen for Tony Vant hotellet. Noe måtte løses raskt. Jeg kunne ikke unngå Jerome på kystveien. Jeg hadde to valg. Den første er for å skjule lastebil i et skur på den gamle inn. Den andre var en dårlig svingete veien gjennom fjellet.
  
  
  Det slo meg at oberst sannsynligvis visste om inn eksistens, og at Noah brukte det. Emu ville ikke engang å kjempe. Hele bygningen ble laget av tre. Han kunne ha brent oss.
  
  
  Så han valgte fjellet ruten. Våre tung lastebil kunne håndtere hull og humper sannsynligvis bedre enn lettere biler bak oss, og de kunne ikke gå noe raskere enn oss på denne veien.
  
  
  Da vi nådde svingen, de hadde ikke lagt merke til oss. Sergey har slått den av og slått rattet. Vi var nå usynlig til jungelen miljø for de to Jeeper passerer mimmo oss på hovedveien. Flott. Han stoppet, tok ut spotlights rundt holderen, og gikk over til lasting dock for å sjekke hva vi hadde med oss. Eller kanskje Lambie droppet pistol. Min ammunisjonsforsyning var lite.
  
  
  Jeg kunne ikke finne pistolen mellom spoler av tau, spade, og de tre kasser. Hun var i ferd med å kjøre når Sergey Lykter droppet en tekst på en av boksene over alt: "Dynamitt". Han trakk boksen frem. Et par stenger hadde falt ut, men de fleste av dem fortsatt var pent innpakket i sagflis.
  
  
  Hvis Oberst Jerome finner ut at vi har forlatt den viktigste veien, vil han utvilsomt slå rundt. Men vi var klar til å akseptere det. Vi kjørte ca 100 meter inn i jungelen. Hennes spratt rundt lastebilen kutt og løp tilbake til veikryss, klar underveis. Jeg gjorde det av tid Jerome Jeeper kom til syne. De kjørte fort, hoppet ut av hjørnet, og hennes slapp unna den ih lys. De oppdaget en lastebil i avstand og red mot det, rop i triumf. Som den første Jeep nærmet seg, veken tent for det. Han kastet en stokk med dynamitt i baksetet og dukket så langt som han kunne, i bladverket.
  
  
  Eksplosjonen skjedde umiddelbart og kastet meg tilbake på veien. Men min fysiske tilstand var mye bedre enn jeep passasjerer. Jeg var fortsatt holder pusten når jeg hørte Tara ' s stemme kalle på meg. Han fikk opp tidligere enn han ville ha likt og gjorde tegn til Ay å holde seg unna, ute på dypt krater som hadde dannet seg i veien. Bak meg, en annen Jeep trukket opp til svingen. Jenta og jeg løp tilbake til bilen. Vi var allerede kjører i full fart når Jeep hylte til en stopp på krater på krater. I bakspeilet, så hun Jerome høy skikkelse bøyde seg over en stor jettegryte i veien. Kuler whizzed forbi oss, men vi var allerede for langt unna for dem å skade oss.
  
  
  Tara forsto ikke hva som hadde skjedd. Han forklarte hva han hadde funnet på baksiden av lastebilen, lente seg i å gi henne et raskt kyss, så vendte sin oppmerksomhet tilbake til veien.
  
  
  "Vi er trygg nå," mannen sa. "De kan ikke kjøre gjennom denne gropen, ellers vil de ha til å kutte ned trær. Og det tar tid. Gjør deg klar for en grov sjø tur ."
  
  
  I mørket, jeg nesten kjørte inn i et tre da jeg rundet hjørnet, som minnet meg på at jeg trengte Sergey. Risikoen for å bli oppdaget, var mindre viktig nå enn risikoen for å kjøre inn i et tre. Et blikk på klokken min fortalte meg at natten var allerede slutt. Innen den tid vi nå de mest vanskelige steder, vil det være nesten lys. Dette gjorde det mye enklere å gjøre det.
  
  
  Men for nå er det fortsatt var mørkt, og den hellige lys skinte gjennom den tykke blader. Tara hadde for å holde på døren jamb for en dag for å unngå å treffe hodet på taket. Hun gikk et par kilometer, så lo bittert.
  
  
  "Nick," sa hun. "Jeg tror ikke jeg er den rette personen for dette. Han var begeistret for å komme hit og møte Fleming. Det var så romantisk ." Hennes latter hørtes skuffet. "Nå vet jeg at det er faktisk Della Street."
  
  
  Henne, humret. "Er Eventyrverden skuffende?"
  
  
  Så ble hun redd, snakker for å holde seg selv i sjakk. Vi klatret høyere og høyere, og det vil bli enda tøffere fra nå av. Henne, tenkte det var en god unnskyldning for å la gå av styringen. Til slutt, angst er et stimulerende, og sex er en stor beroligende middel. Han stoppet og snudde seg nøkkelen i tenningen. Det var veldig stille. Han gikk ut, gikk rundt bilen, åpnet døren på Tara ' s side, og trakk henne ut. Jeg dro henne bort til bilen så jeg kunne sjekke området med frontlysene på for alle drager eller pinnsvin som kan ødelegge moroa. Munnen hennes var så sultne som meg. Hei, det var bare så vanskelig som det var for meg. Det tok lang tid før vi endelig spilt en slik en lastebil spillet helt utslitt og fornøyd. Jeg smilte til henne. 'Er du føle deg bedre?' Hun nikket, lente seg tilbake i stolen, og lukket øynene.
  
  
  Da vi nådde klippe ansikt, det var allerede lys. Jeg fortalte Tara å holde øynene lukket en stund, og sikker nok, hun umiddelbart åpnet ih å se med interesse. Da hun så ut av vinduet og så bare avgrunnen, hun ble blek. Hun satt rett opp, løfte haken.
  
  
  Som vi passerte den farlige delen av kløften, jeg tenkte på Fleming. På det punktet hvor veien kom til en blindvei, vi gikk ut og fortsatte å gå. Nå ble hun oppdaget av noe jeg ikke hadde lagt merke til før. Stien førte til en bratt kløft; utenfor kanten, på den andre siden, var huler der stammen er tidligere overskudd befolkningen hadde stukket. I øyeblikket, ingen ser ut til å ha bodd der. Den tykke parkett gates av festningen ble stengt. Han pekte på det med baken av sin pistol. Noen minutter senere hørte hun rangle av kjeder og skifting av parkett bolter. Da gate svingte åpen og en mann i en hvit skjorte vinket oss inn. Tara så ut som om hun hadde sett et spøkelse.
  
  
  Noah møtt jenta kjærlig, sa at Fleming var følelsen bedre, deretter byttet til Barentshavet Området er dårlige nyheter avdeling.
  
  
  "Vår linje ble kuttet i går kveld. Vi hørte ikke noe fra innsiden av ilder med dem etter at du sluttet. Kan du fortelle meg hva situasjonen er i Port of Spain?
  
  
  Han hadde en mistanke om at det gamle hotellet ligger i utkanten av byen var mer enn bare et sted å bo for stammefolk som ønsket å besøke byen. Det var ment å være sentrum av Barentshavet territorium for meldinger som kom gjennom byer og ble overført ved hjelp av jungelen trommelen. Hvis det var ingen flere rapporter, det betydde at Jerome hadde plyndret Nach.
  
  
  Han var veldig sliten. Timer lang spenning begynte å samle. Denne flotte festningen var uinntagelig. Konger, pirater, og opprørerne har alltid prøvd forgjeves å utfordre de høye veggene i sine gamle tider. Men denne gangen bare beskyttelse var min Luger og en håndfull av kuler, Mitzy Gardner ' s dainty liten stall, og et par kasser med dynamitt. Litt mot en moderne utstyrt hær. Henne, lente seg mot en tykk stein stønn og informert Tony av seieren. Jeg fortalte emu hva jeg skulle gjøre med dynamitt.
  
  
  "Jeg burde ha blåst opp at stupet med en gang," jeg bekjente.
  
  
  "Men jeg trodde ikke på det da, og nå er det for langt unna. Men jeg er bare snu denne ruten inn i et minefelt. Jeg forventer ikke Jerome til å komme her i jeeper. Egoet er i for en overraskelse. Jeg trenger bærere.
  
  
  Noah samlet laget og førte henne til jenter.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 8
  
  
  
  
  
  
  
  Folk trakk dynamitt rundt lastebilen. De var å ta lilla åpne boksen fra her til fort, slik at en full boks for enheter, gruver, langs veien. Før du forlater bilen, det ble fjernet av distributøren rotoren slik at ingen andre kunne starte lastebil. Han viste veien inn i et minefelt, noe som gjør at den tennere ble satt opp slik at en person kunne detonere hver kostnad uavhengig av de andre. Mens han jobbet, han kunne høre trommene i borgen; de var ikke meldinger, men seremonielle lyder. Hennes gjetning er at Noah var et forsøk på å heve moralen litt.
  
  
  Da han var ferdig, han følte seg helt utmattet og sulten. Han knapt gjort det til festningen. Ja, det var et ritual. Hellige fugler ble drept og kokt i kokende vann. Naken stammefolk med spyd danset rundt gryten. De hadde utmerket forhold militære våpen å kjempe med bazookaer og maskinpistol våpen.
  
  
  Noah tok seg av det før han hadde en sjanse til å spise noe. Jeg var ikke engang halvparten sover ennå. Da Noah fikk denne enkel overføring, hennes lå i et mørkt og kjølig rom, på den shadow line på den dagen han kunne se at solen hadde allerede nådd midt på dagen posisjon. Jeg satt en mann på vakt ved stien. Fra dette stedet, bør du være i stand til å høre kjøretøy nærmer seg langt borte fra. Nå var han står foran Nov, og han var spent.
  
  
  
  
  "Den militære nærmet lastebil," Noah sa.
  
  
  Dens umiddelbart våknet opp. - "Hvor mye er ih?'
  
  
  "Han kan ikke telle." Noah snakket til watcher.
  
  
  "Han sier:"veldig, veldig mye."
  
  
  Han reiste seg opp og løp mot utgangen. Nå skal de ha fulgt stien, og tatt henne med til hotellet for å sørge for at de ikke finner noen dynamitt. Krigen dansen var over, og folk som hadde gått til hulene sine flyktet tilbake til festningen.
  
  
  Han passerte døren av Fleming ' s rom og stoppet for et øyeblikk. Han sto for en dag mellom to jenter. Det var ingen stygge røde striper på hans bandasjert arm, ingen grå streker på sin sjokolade-brun i ansiktet. Jeg hadde ikke tid til å dvele ved det, men Fleming ' s rapid recovery overrasket meg. Jeg kastet den rundt hodet mitt som jeg fortsatte å gå. Han gikk gjennom porten og ned banen. Hvis de var raske, hennes kan kjøre inn i dem, men han hadde for å være sikker.
  
  
  Da jeg kom til å passere, jeg fortsatt ikke kunne se noe. Han var på plassen nå, og gjennom tretoppene han kunne se lastebil på bunnen av ravinen omtrent en halv kilometer nedenfor. Gruppen på rundt tretti personer stående side ved side hadde ingen intensjon om å klatre opp. Jeg lurer på hvorfor. Da jeg hørte en lyd bak meg. Det var Mitzi. Nah hadde revmatisme.
  
  
  "Det er et angrep fra den andre siden, Nick. Båter i bukta. Massevis av båter.'
  
  
  Dette forklarte hvorfor gruppen var fortsatt venter nede. Det var en felles aksjon, en knipetangsmanøver bevegelse som ville starte samtidig på to fronter. Ee legge armen rundt skulderen hennes. "Kan du detonere miner?"
  
  
  "Dette har alltid vært mitt mål i livet. Hva skal jeg gjøre?"
  
  
  Han viste henne hei tenningen, ga henne hei lettere, og fortalte henne hva du skal gjøre. "Veien mellom disse to punktene ble booby-fanget." Han pekte på to poeng. "Tenningen på høyre tenner lavest kostnad tre minutter etter at tenningen sikring. Når den første gruppen når sving, ee skal være tent. Jeg håper det vil være nok, selv om noen soldater kan være dumt til tider. Ta deg tid. Men stopp ih."
  
  
  "Med glede.'Hun kysset meg, og jeg fikk inntrykk av at hun hadde kysset meg farvel. "Lykke til med flåten."
  
  
  Henne, humret. "Dette vil fungere. Tillit Noah."
  
  
  Jeg forsikret henne bedre enn jeg følte meg. Vi hadde ikke utstyr til å tåle en beleiring på begge sider for lang. Jeg skulle til å gjøre det jeg kan innenfor rammene av mine evner, men noe sa meg at det ville ta et mirakel for å overleve denne dagen.
  
  
  Store endringer har funnet sted i festningen under mitt fravær. Stammen var opptatt. Stiger sto på en solid tak, som også fungerte som en beskyttende mur, og skull-store steiner ble brakt i bøtter som ble sendt rundt for hånd-til-hånd som et transportbånd.
  
  
  Merkelig nok, det var et oppløftende syn. Den rytmiske svaiende av alle de svarte hender som de passerte materiale som en levende hånd ga tillit til disse menneskene, som trolig hadde aldri kjempet for en reell krig i deres liv.
  
  
  Noah holdt tritt opptredener, men virket mindre trygg enn ego folk. Han snakket til Fleming i et rolig hjørne av tor. Fleming ' lente seg på en krakk og syntes å være å prøve å overbevise Tony av noe. Lise kom over for å følge med i samtalen.
  
  
  "Greit, Noah, jeg ønsker å tro at Jerome er å spille et dobbeltspill. Men jeg kan ikke slippe deg og ditt folk risikerer livet med min sak. Hvis Jerome er så sterk, så jeg må adlyde, akkurat som jeg gjorde hennes Generelle Hammond. Jeg vil overgi seg og bli sendt i eksil til Usa. Jerome er en dyktig mann, og denne øya har tross alt overlevd en militær diktatur før. Kanskje jeg kan til og med gi dem noen råd. Hennes ønsker du å gi ham ble budskapet mitt.
  
  
  Sende Jerome et budskap til verden var som å logge din egen dødsdom. Selv om en Oberst som hadde forlatt Tony Vant og Ego stamme alene, hun ville ikke ha tilhørt de levendes land, for et øyeblikk. Henne, trodde det var ille nok å møte nederlag. Han hatet det. Men det var enda verre å forestille deg hva som ville ha skjedd med meg hvis Jerome hadde blitt så fornærmet som jeg trodde. Patriarken er svaret var i vente for henne. Det brøt seg inn i en kjedelig tirade.
  
  
  Fleming, jeg respekterer din idealisme, men det blinder deg. Da General Hammond ble kvitt deg, folk fortsatt trodde at han ville forlate øya til øya. Han kunne ha råd til å utvise deg. Karib Jerome kan ikke være så gavmild. Han er så upopulær som han er ambisiøs. Så lenge du er i live, du er en trussel for ham. Og det er ikke bare livet som er på spill. Hvis Jerome lykkes, vil han slå dette fjellet til en rakett base. Han vil drive oss bort, og få våre fiender her. Han kan ikke forbli i kraft uten Russlands støtte. Dette fjellet har vært vår hellige hjem i århundrer. Disse menneskene ville heller dø enn å forlate dette fjellet."
  
  
  Den gamle mannen snakket godt. Han ble overbevist av Fleming, som viste at han ikke var følsom for fornuftige argumenter. "Jeg innrømme at du har rett, Noah. Det har vært å leve i en drømmeverden for lenge. Håper noen ganger tar på en forførende luft. Hvis du trenger det, kan jeg kaste steiner med én hånd."
  
  
  Han tok Tony Vinne armen i en gest av respekt, så haltet med sin gode etappe til brystning.
  
  
  Noah vinket til meg. Jeg klatret opp på taket og så ut over brystvernet av lagunen inngang. Det nærmer seg flåten tilbakevist media rapporterer til meg om hvordan den Britiske evakuert Dunkirk under utbruddet av andre Verdenskrig. Hver fiskebåt, hver fritidsbåter, kort sagt, alt som kan bli funnet i Port of Spain, nærmet seg oss.
  
  
  Hennes drømmer var av Amerikansk torpedo båter og dekker opp luft prøvetaking med rask jagerfly. Men det var en vakker dagdrømme.
  
  
  De første båtene seilte den ene etter den andre på maksimal hastighet på & nb i vår retning. Båtene som seiler på dem vil overleve. De første som vil møte en overraskelse. De raskt nærmet seg, tilsynelatende uvitende om den undersjøiske dam som ville snart slutte ih fra å flytte. Tony ' s rykte på seg for å vinne ville skremme folk vekk fra denne lille havnen, slik at de ikke visste noe om oversvømmet dam.
  
  
  Han så på de to første båtene kjørte sammen side ved side. Selv uten kikkert, hun kunne se bazookaer og maskingevær at folk holdt på dekk. De treffer dam samtidig som lyden av metall som sprekker. Den buer oppdratt, skroget rystet, og hjernerystelse skaut menn fra dekk i havet. Og for å feire forliset, på samme tid, var det pop av den første kostnad som Mitzi hadde detonert.
  
  
  Bak de to første uheldig yachter var to slepebåter som ikke lenger kunne bremse. De braste inn i stein, mur og hang i en vinkel. Rundt menn som falt over bord, og noen druknet under vekten av støvler og annet utstyr, andre klarte å fange på å dam. Neste båter klarte å stoppe midt i lagunen. Men tre båter fullastet med soldater bevæpnet til tennene treffe dam uten å motta noen merkbar skade. De fant en uventet hindring med pinner. De ble liggende på høyden av flom barriere på trappa til festningen.
  
  
  Folk rundt den første båten begynte å krysse demningen på trappene. Den tredje båten bakket litt opp og fyrte av en bredside av dekselet på jernbane.
  
  
  Jeg la ikke merke Noah kommer opp trappen, men jeg la merke til ham som sto ved siden av meg. Han hadde en bambus periscope med et ekstra speil som tillot ham å se candid over rekkverket. Han hevet hånden, klar til å signal. Brun tall sto langs jernbane, hver med en stein.
  
  
  Lyden av soldatenes støvler ble mer og mer hørbar over skudd av båter. Da hørte jeg en knurring på den andre siden av veggen, og jeg visste at soldatene var nå åpent under oss. Noah senket sin hånd. Det var en plutselig bevegelse mot veggen.
  
  
  Menn glemte kuler runde over deres hoder, lente seg over åtte fot-tykke veggen, kastet stein, og tok dekning igjen. De tre rundt dem kollapset fra sine sår. Andre tok ih og tok ih sitteplasser.
  
  
  De dekker brann plutselig stoppet. Jeg fulgte henne langs brystvernet til bunnen av trappen. En soldat så henne falle, en kjede reaksjon av organer rullende mot havet.
  
  
  Tony ' s menn vant igjen, tok de stener og forberedt for a gjenta suksessen.
  
  
  De dekker brann hadde gjenopptatt, og den dødelige føre ulte over brystvernet igjen, punching hull i vind-slått moan.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 9
  
  
  
  
  
  
  
  En ny eksplosjon rystet jungelen. Så Mitzi hadde å lette den andre lade først. Hun trenger ikke Noah akkurat nå. Det fortsatt ikke kunne treffe båter fra Luger, og kuler rundt ih artilleri ikke skader veggen for mye ennå. Den gamle kjempen kontrollert trappa også. Henne, løp inn på banen. Mitzi satt på bakken med den tredje sikring i hennes hånd, og så bekymret ut. "De er smartere," fortalte hun meg. "Første gang jeg hadde syv, og den andre dis hadde fire, alle sammen. Men nå skal de gå den ene etter den andre. I en avstand på åtte meter. Det er en skam, en hel lagerhus for én person.
  
  
  "Nei, de er ikke verdt det," jeg er avtalt. 'Det spiller ingen rolle. Det vil bli ødelagt av ih individuelt ."
  
  
  Soldatene gikk videre. De hadde ikke ønsker å kjempe, men de gjorde, basert på forbannelse av offiserene bak dem. De ser ikke foran oss, men til siden og til bakken i form av feller.
  
  
  Jeg løp gjennom busker til et egnet sted for meg. En utstikkende del av rock som dekker banen fra nedenfor. Hvis han kunne få det på et tidligere tidspunkt enn soldater, han kunne arbeide konstruktivt med sitt Luger . Hennes hadde bare fått det når den første personen var innen rekkevidde. Han var kort, tettvokst, og veldig mørkt. Ego ' s ansikt var dynket i svette. Han stoppet for å ta pusten hans, så sakte gikk tilbake, holde øynene på stien. Han tok sikte på luger, så ombestemt seg og holstered egoet igjen. Det var en bedre måte. Tross alt, han visste ikke at jeg var der.
  
  
  Min forsyning av ammunisjon mye å være ønsket uansett, og jeg kunne ikke stole på det ennå. Hun var ubeskyttet av en dolk på sin høyre underarm. Som soldat gikk under meg, han hoppet på ham bakfra. Hun ble truffet av en ego kick. Det føltes som et lite utvalg av air han hadde forlatt i lungene ble blåst ut av ham. Det er ikke min egendefinert for å drepe en bevisstløs motstander. Men denne gangen hadde jeg ikke noe valg. Nå er han kunne ikke tillate seg den luksus av å ta fanger. Motvillig, han ferdig med sitt arbeid, dro henne ego under en busk, tok Ego ' s rifle og bandolier, og skyndte seg tilbake til sitt skjulested. Hvis han fortsetter som dette, han kunne ha ødelagt en god del av dem, samt akkumulert en haug av våpen. Praktisk og rimelig!
  
  
  Den neste stakk nesen rundt hjørnet. Han stoppet, en titt på overraskelsen i øynene hans da han så blodflekker på bakken foran ham. Han løftet hodet enda mer, snudde seg og så meg. Han hadde med seg en maskinpistol festet til magen, og det svingte promisingly i min retning.Han raskt trakk pistol fra hylsteret og skjøt en kule i emu hodet før det kan trekke på avtrekkeren. Hun var stille takket av Hawk for trening i hurtighet og smidighet, som alle de beste AX agenter har å gjøre på en regelmessig basis, og som hun vanligvis forakter fordi de har en vane med alltid å kutte ned på min slapper av. Men noen ganger kan en brøkdel av et sekund mer fart betyr forskjellen mellom liv og død. Opphold ydmyk, Nick, tenkte jeg.
  
  
  Men det er fortsatt vakkert gjort.
  
  
  Dessverre, mannen rullet bort fra stien så langt at han ikke lenger var i blindsonen. Men jeg kunne ikke gi opp på denne maskinen.
  
  
  Med luger i sin høyre hånd, han hoppet ned, løp bort til liket, og begynte å arbeide raskt, må du aldri ta øynene av stien. Det var lastet med ammunisjon som en pakke muldyr. Gull strek!
  
  
  Ego rullet henne ned siden av veien inn i buskene, samlet opp sine våpen, og løp tilbake til plassen sin. Ingen har kommet rundt hjørnet ennå. Merkelig. Jeg har vært opptatt en stund. De må ha hørt Luger.
  
  
  Jeg ventet i ti minutter for henne, men ingen møtte opp, og jeg begynte å føle meg som om jeg var å kaste bort tiden min. Han vendte tilbake til Mitzi med sin tyvegods. Herfra kunne han se lastebiler og jeeper nedenfor. Soldater samlet seg rundt mannen med walkie-talkie. De var sannsynligvis venter på nye ordrer fra noen høyere opp. Mitzi utbygd vår nye våpen. Henne, humret.
  
  
  "De vil ikke slutte noe Jerome kan kaste på oss, men minst har vi en liten trumf-kortet. Det lille hær ned vil det vet vi er bevæpnet
  
  
  Han viste til gruppen nedenfor. "De endrer på sine planer. Banen er for farlig, og jeg tror ikke de vil gjøre en annen frontalangrep. Men holde et øye på ih og varsle meg om jeg tar feil."
  
  
  Hun slikket leppene. "La rifle her, vil du?" Kanskje jeg kan gjøre noe nyttig med den."
  
  
  Jeg forlot henne en rifle og en del ammunisjon. Så snart han igjen, hørte han en ny lyd - en dundrende mine på kystveien. Kanskje det er på tide å sprenge dynamitt igjen.
  
  
  Han ferdig med å legge det inn i skriveren når den nye biler stoppet ved enden av veien. Soldatene kom ut, og jeg så en mann med en walkie-talkie. Han hadde ingen anelse om at disse soldatene ville tilnærming i grupper. I stedet for å vente for dem å spre seg, og Stahl detonert den første lade.
  
  
  Det eksploderte under en jeep og også ødelagt to lastebiler. Når lyden av eksplosjoner sunket, et utbrudd av automatiske brann ble sparket i biler bak henne. Biler som fortsatt var intakt flyttet i revers og forsiktig flyttet tilbake. Det så ut som det skulle bli stille en stund, så han bestemte seg for å gå tilbake til festningen. Taket var støyende. Alle var i skjul som bazookaer og lang rekkevidde rifler fortsatte å skyte på rekkverket. Noah vinket meg til å se gjennom egoet periskop. Jeg så store grupper av soldater går gjennom flommen barriere for å trappen. Noen av dem hadde allerede nådd trappen og var klatring dem. Noah så dystre.
  
  
  All trafikk ble beveger seg raskere enn jeg ville ha likt. Hvis dekselet hadde vart lenger, de ville ha rammet deres menn, men vi kunne ikke nå dem før brannen stoppet. Jeg banket på betal telefonen og fortalte Noah til å la meg vite når de var oppe.
  
  
  Dette ble imidlertid ikke nødvendig. Etter et par sekunder, den dekker brann plutselig stoppet. Det var et tegn på for meg. Hennes såler kom opp å slikke som henne, gikk mellom to poler. Han nesten traff soldat i ansiktet med en maskinpistol, men han slapp unna som soldat tok det siste skrittet. Et skudd på "salgsautomat" kastet ego på mannen bak det. De begge falt over kanten. Han fortsatte å skyte til trappen, og de fleste av dammen ble tømt. Den siste av mennene løp tilbake til sine båter og tok dekning av dykkere i vannet.
  
  
  Det var ikke mer skyting. Flåten flyttet til den andre enden av demningen og ankret opp der Mitzi og jeg var klemmer hverandre i saltvann. Det virket lenge siden.
  
  
  Han gikk tilbake til Noah. Jeg satt tilbake og tente en lang, tynn og deilig sigaretter laget spesielt for meg i Istanbul. "Det var første akt," sa jeg. "Vi kan sikkert få litt hvile."
  
  
  "Det kan være sant for deg, Nick. Jeg er veldig takknemlig til deg for alt du har gjort. Men beleiringen er ikke brutt ennå, bare forsinket og ikke for lenge. Hieronymus ' hær vil komme tilbake. Jeg vet at mitt folk tror de har vunnet, og det er derfor de forventer yahoo. Hvis jeg ikke gir dem en fest, vil de tror jeg er å glemme å takke gudene for seier, og de er redd for at den fugleskremsler ikke favør oss noe mer. Da vil de miste viljen til å kjempe."
  
  
  Noah igjen meg å organisere en feiring med hellig ild, trommer, og seremoniell dans. Han delt sin tid mellom å se på festen og ser på fiendens flåte. Noen skip ble fortøyd til land. Han ble veldig overrasket over at soldatene bodde nær båter og ikke prøve å nå festning gjennom stranden. Walkie-talkier vil være rødglødende fra ordre og counter-rapporter.
  
  
  Han ble stående og ser ut på vannet når han følte en hånd på armen hans. Det var en varm hånd som klamrer seg til fingrene mine. Jeg så meg rundt. En jente lente seg over meg. Hun var naken fra livet og ned, og huden hennes glødet fra seremoniell dans. Brystene blitt større. ansiktet mitt. Min pust begynte å få raskere. Og det er ikke alt.
  
  
  Jeg burde ha holdt et øye på henne nå som alle var opptatt av festing. Men de fordømte trommer fungerte ikke på meg heller. Også, det var ingen merkbar aktivitet på båtene. Jeg fulgte henne ned trappa. Vi fant et annet mykt blomsterbed rundt bladene i et rolig hjørne av tor.
  
  
  Så var det hele over. Lyden av trommer ble dempet. Det var litt som å be, og han følte seg merkelig rolig. Han hjalp jenta opp, og vi gikk tilbake, hånd i hånd. Jeg forlot henne til å gå tilbake til parapet og se på veggene.
  
  
  Flåten har gått ut på havet!!! En båt var fortsatt i lagunen, forbereder seg til å være de siste til å forlate den naturlige havnen. Hva faen skjedde? Jeg gikk ned for å informere Tony Marshall, som nettopp hadde talt til Fleming og Tara. Jeg fortalte dem nyhetene.
  
  
  "Nå kan vi få Fleming og jentene ut herfra," sa jeg. "Kanskje vi kan flytte til en annen øy og sende en melding til Usa. Da kan de plukke oss opp med fly. På den måten, i hvert fall Fleming ville holde seg i live til å prøve igjen. Og jeg kan komme tilbake senere for å eliminere oberst."
  
  
  Men Fleming ikke ønsker å høre om det. Ingen fly. Ingen eliminering av Jerome. Han ga opp og sourly fortalte dem at det var ego, en personlig sak. Han bare måtte ta til takke med det med Nov mens hun var ute på den forliste båter.
  
  
  Noah valgte noen folk til å hjelpe meg. "Den beste svømmere," sa han. Jeg trengte ikke svømmere, bare bærere. Jeg benyttet anledningen til å spørre hvordan Mitzi gjorde.
  
  
  Det var fortsatt der ee hadde forlatt det, men det var ingen Jeeper under det. Bare lastebilen var der fortsatt. Hun fortalte meg at de venstre, alt på en gang, trolig samtidig som skipene seilte. Jeg sa dette til henne, og hun så på meg skeptically.
  
  
  "Du tror ikke Jerome vil gi opp, gjør du? Hva vil det gjøre?
  
  
  Jeg hadde ikke fortelle Noah og Fleming hva jeg egentlig tenkte på Della Street. Men han kunne ha snakket med Mitzi. "Jeg vil oppmerksom på at han tryglet Castro for å få hjelp. Jeg spår at vi kan forvente bombefly, kanonbåter, og alt annet som Russland kan sende til vår hodet gjennom Cuba. Jeg håper vi ikke vil være her lenger." Jeg fortalte ham om båter som ble ødelagt på dam, og som jeg hadde råd Noah til å sende ego stamme ut i jungelen for en stund etter at vi forlot. Hele området av hotellet, og føttene kan være veldig varm.
  
  
  Hun så på meg pityingly. "Håpløst sted i Russland. Lykke til med det."
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 10
  
  
  
  
  
  
  
  Den motvind var sterk nok til å riste på overflaten av vannet, men det knapt bremset farten. Slepebåten var ikke designet for fart, men å slepe båtene frakter produsere hele det indre distrikter til Port of Spain, og selv om vi ble seiling i full fart, jeg hadde følelsen av at vi krøp.
  
  
  Med hjelp av folk Tony vant sin frigjort denne båten, som ble engasjert i å kjøre grunn under angrep fra fienden, og deretter en liten reparasjon hun kom godt med.
  
  
  Noah sendte sine menn til området på den andre siden av fjellene, hvor de spredte seg ut for å unngå å falle i hendene på Jerome soldater. Det kan ha gjort Tony Obsal innse at festningen var sikker lenger, og han hadde en hard tid å få Ego for å bli med oss. Han ville ha foretrukket å bo med sin stamme, men jeg påpekte han at han tjente sin stamme bedre ved å komme med oss og hjelpe oss. Dessuten, nå som det ble kjent at han hadde tatt Fleming under vingen, var han utvilsomt tvunget til å betale prisen. Fleming også sterkt insisterte på at han følger oss, og i slutten han motvillig ga.
  
  
  Nå går vi ut på lagunen på fanget taubåt. Ved hastigheter som vi hadde før, selv til nærmeste øy, reise delvis slått til en natt reise. Men i sterkt sollys, vi var nå lett bytte hvis fiendtlige fly dukket opp før vi dro lagunen. Så spurte hun oss til å prøve å svømme under dekke av kysten og unnslippe ubemerket hen, og deretter krysse åpent hav i et sted der vi var ikke forventet.
  
  
  Overalt hvor vi seilte, og sandbanker var grunt, men minst jeg ikke se noen flom forsvar under havoverflaten. Hvis vi ble oppdaget? . Da ville vi ha lite håp.
  
  
  Jeg fulgte kurve over lagunen. Stranden er bevokst med jungelen opp til vannkanten. Den skifer gikk under vann i en undersjøisk canyon. Dens holdt så mye som mulig slikke seg til land. Henne, i håp om at napp på den mørke bladverk ville ikke være synlig på avstand. Men det var et fåfengt håp.
  
  
  Vi var nesten det når vi hørte flyet nærmer seg. Det fløy sakte og lavt, ikke synes å legge merke oss før det var åpent over oss, og fløy for å foreta en rask tur. Flyet ville ikke bære en bombe belastning, men det er noe det ville være bevæpnet, ellers ville ikke bry flyr tilbake.
  
  
  Den lille arbeidshest vi hadde stjålet hadde god manøvrerbarhet og var rask med å snu. Noah dyttet Fleming inn i cockpiten bak meg, så presset Tara ut, spredt på dekk.
  
  
  Rask byen kuler venstre for oss etter å ha krysset vannet. Det endret kurs, og kuler tapte sine mål. Da flyet kom, og den andre gangen det ble hørt av torden av våre maskingevær. Et raskt blikk akter viste meg at Mitzi fortsatt var en god jente. Våpenet var i Nah ' s hender, og hun har også treffe målet. Bensintanken på en av vingene eksplodert, og flyet styrtet i havet. Mitzi senket sin maskinpistol og ga meg en seier tegn.
  
  
  Det er fortsatt ikke våget å glede seg. Flyet sikkert hadde radio kontakt med bunnen. Nå som det er borte, de andre pilotene ser ut til å ha tatt på lager. Men det kan ta litt tid, og vi hadde ikke tenkt å vente for ih.
  
  
  Ved munningen av lagunen, dybden var så grunt at sandbanker var godt synlig for det blotte øye. Men slepebåten hadde en lys utkast, og vi gikk uten problemer. Jeg viste henne av odden og ut til havet. Og ih så det med en gang: to sylskarpe prows av rask patruljebåter å skjære gjennom vannet. Den slanke greyhounds racing var mot oss i full fart, så snart de så oss. Og de så på oss med en gang. Vårt fire-sylinder Dodge ville ikke være i stand til å tåle de kraftige ih motorer i motor rom.
  
  
  Alt vi kunne gjøre var å kjøpe tid. Kanskje vi bør gå tilbake til det tvilsomme forsvaret av festningen? Jeg lurte på om vi kunne håndtere det. Hennes manøvrerte rykk og spurte. "Er det noen her vet hvordan du skal bruke en båt?"
  
  
  Jenter kan gjøre det. Selvfølgelig, de bare gikk på yachter, men driften av slepebåten var ikke mye annerledes.
  
  
  "Sett meg. Vi kommer tilbake til festningen. Vi må vente til det ble mørkt før vi prøver igjen."
  
  
  Tara gled inn i Fleming ' s mimmo og tok hjulet. Hun sa i en spent tone. "De er for rask, Nick. Vi vil ikke komme bort fra dem.
  
  
  "Min bakhold vil fungere. Tillit Onkel Nick.
  
  
  Jeg hadde ikke tid til å forklare. Han løp bort til quarterdeck, grep en maskinpistol og ammunisjon, og hoppet over bord. Han vasset i vannkanten og kastet inn i jungelen. Slepebåten skranglet clumsily i en rett linje mot fort. Den patruljebåter slått og planert sine maskingevær. Like bak rykk, det var fontener i vannet.
  
  
  Men de var i for mye av en hast. De fortsatte å svømme ved siden av hverandre. På denne måten kan de aldri passere gjennom en smal passasje.
  
  
  Dette fungerer ikke heller. Første grunnstøtte på en shoal. Den raske skip, reiste seg opp, kaster mest av mannskapet over bord. Rundt jungelen ly, han ble beskutt av mennesker fortsatt på skipet.
  
  
  Men den andre patrulje båt led også samme skjebne. Men det var utenfor rekkevidde av mitt maskingevær. Dessverre, dette fungerte ikke, og han endret sin posisjon. De kunne ikke se meg, og de visste ikke nøyaktig hvor jeg var, men to maskingevær var å skyte lange utbrudd mot trærne som lå mellom dem. Han ventet på henne bak en tykk loggen helt til de var lei eller gikk tom for ammunisjon. I alle fall, det var ikke lenge i tiden som kommer. De hadde et større problem enn maskinpistol på land, som fremdeles kunne ikke truffet ih. Den tordnende ih av motoren rose til en høy-pitched skrik som de prøvde å trekke bort fra sandbanken. Stern ristet mye. Alle men rormannen hoppet over bord for å unngå skarpt punkt. Båten var i bevegelse tomme for tomme, men det var i bevegelse. Og etter et halvt minutt av arbeidet kom av. Mannskapet hoppet om bord og kom tilbake til Port of Spain. Henne, gikk over til & nb og så over vannet fra lagunen til klippen. Våre slepebåt kom trygt, og alle var bare å klatre i trapper. Jeg trodde jeg hadde forberedt en hyggelig overraskelse for dem. Hvis en patrulje dro en båt ut av sandbanken så lett, kan vi få en annen ut. Vi ville ha tatt nen og seilte raskt nedover Grand Laclair. Noen av menneskene rundt oss ville ha vært i stand til å sette på deres mannskap uniformer. Hvis noen på kysten hadde sett oss, de ville ha tatt med oss for Hieronymus ' menn. Og å få båten ut av vannet bør ikke har forårsaket noen problemer. henne, var hennes plan å gå tilbake til festningen, plukke opp hennes menn, og sende en slepebåt her. Hvis han hadde nok styrke til å slepe båtene, han lett kunne trekke ut patrulje båt.
  
  
  Jeg følte plutselig veldig bra. Før jeg hørte stemmen hennes. Og lyden av støvler knirkende opp bakken bak meg. Det var minst fire personer. De fortsatte å snakke til hverandre. Hvor i helvete gjorde de kommer fra? Kanskje ih ble lokket hit av skyting. Det var på tide for meg å finne et tryggere sted.
  
  
  Han tenkte seg om et øyeblikk av båten han hadde sett på akterdekket av patrulje båt. Men det så ikke ut som den beste løsningen for å gå ut i åpent vann. Hvis de så meg, jeg ville være død. Han kan prøve å svømme til festningen under dekke av overhengende vegetasjon.
  
  
  Men med alt blodet i B & nb, kunne han være sikker på selskapet. Barracudaer eller haier. Det beste jeg kunne gjøre var å prøve å holde tritt med soldater i området de hadde allerede søkt.
  
  
  Han gikk i bakken og forsiktig stukket hodet ut over buskene. Den tredje patrulje båt lå ved stranden, og Egoets jolle ble liggende på en strekning av sand i bunnen av bakken. Denne båten kan bære en håndfull mennesker. Vel, det var ikke mye, ellers ville jeg blitt nødt til å høre flere stemmer.
  
  
  Hva nå? Jeg ønsker ikke å vente for soldatene til å vises i mitt synsfelt. Hun er en jeger av natur. Jeg liker ikke å vente for vanskeligheter med å komme til meg. Jeg er ikke ute etter henne. Den angripende mann har alltid en fordel. I tillegg hadde jeg et ekstra argument. Alle som hun møter her, kan bare være en fiende. Og hver lyd, hørte de kan være lyden av en rundt dem. De må vente til brann før de er sikker på at de ikke vil drepe oss alene gjennom sine menn, og jeg kan angripe ham så snart jeg ser eller hører noe.
  
  
  Holder maskinpistol, slik at det ikke ville bli fanget i de store bladene og vinranker, han begynte sakte å bevege seg fremover på bakken. Tretti meter unna, så jeg noe brun i bevegelse. Mannen bøyde seg ned for å krype under vintreet, hans oppmerksomhet fokusert på noe fremover, hans tilbake til meg. Med en rask bevegelse, han plutselig forsvant inn i bladverket, og hennes ego mistet synet av ham.
  
  
  Jeg fulgte ham. Hvis hennes ego kunne drepe henne, det ville etterlate et hull i iht. Og det hullet vil være stor nok til å gå glipp av Nick Carter.
  
  
  Hvis jeg hadde skutt ham, han ville ha vært lokkes bort av andre, men han kunne ha slått rundt på noen øyeblikk, sett meg, og gitt meg en full skudd. Han var ikke i slående avstand av dolk.
  
  
  Han tok maskinpistol i sin venstre hånd, og tok sin dolk i sin høyre hånd, og begynte å snike seg opp på ham. Hennes var tre meter bak ham. Så snudde han seg rundt. Han så på meg i senga og hevet sin maskinpistol. En kniv droppet henne. Det styrtet inn i emu hals før det kunne trekke på avtrekkeren. Den kollapset uten mye støy. Jeg gikk over til ham for stiletto.
  
  
  Så hodet mitt eksploderte.
  
  
  Når jeg kom til mine sanser, min hoder ikke gjør mye fornuftig til tjue slå grupper, hver å spille en annen sang rundt dem. Han så opp mot tretoppene og så tre stygge, glade ansikter over hæren uniform. Mine hender var bundet under meg. En av de tre var en sersjant, de to andre var menige. Sersjanten gjemt min stiletto i beltet, og soldatene bar mine maskinpistol og min Luger. Sersjanten så meg åpne mine øyne, og slikke kom opp og sparket meg mellom ribbeina med sin oppstart.
  
  
  "For Belmont," han grumbled, og kysset meg igjen. Så Belmont halsen hadde blitt operert. Halsen min vil bli neste. Med hendene bak på ryggen, det var ingenting jeg kunne gjøre mot dette force majeure. Han gned hendene sammen, fornøyd med sin premie. "Get up, Mr. Tusen dollar," sa han. "Og du vil få en forfremmelse, også."
  
  
  Jeg ville ikke flytte. Så de verdsatte meg mer levende enn døde. Hvis de var fortsatt kommer til å slå meg i sikkert, det virket rimelig at de skulle gjøre alt arbeidet, også. Sersjanten knakk fingrene hans. Soldatene trakk meg til føttene mine. Odin rundt dem trykket på luger mot min skulder bladet og begynte å presse. Det var to alternativer. Ellers ville han ha brutt sin skulder bladet. Jeg flyttet på.
  
  
  De dyttet meg bort fra der båten var på land. Sersjanten bjeffet på resten av sine menn til å slutte å lete. De fanget meg.
  
  
  To stemmer som svarte, og etter en stund, soldater tilhørende ih viste seg rundt i jungelen. De var alle svært fornøyd med seg selv.
  
  
  Sersjanten bestilt den nye ankomster til å bære en avdød kollega, og vi er på vei. Kroppen bærere er foran meg, de to andre ved siden av meg, og sersjant i den bakre. Han hadde egentlig ikke bryr seg om hans fremtid. Jeg trolig hadde et møte med en klam kjeller og en sadistiske han som forhører seg, og så et møte med en løkke.
  
  
  Selv om Hawk funnet ut om min skjebne, det var ingenting han kunne gjøre. I hans stilling, Emu fant det vanskelig å innrømme at en Amerikansk agent som var involvert i den interne saker av Stor Laclair.
  
  
  Når vi var halvveis til stranden, og et skudd ringte rundt i jungelen. Et rop bak oss gjorde oss alle slå. Sersjanten stoppet. Var han kommer til å falle. Forsiden av ego uniform jakke ble rød. Soldatene slo ned på ham som om han forsøker å fange hans ego. Eluding ham, tok de sine rifler til den tykke busker rundt oss. En annen rifle skudd. Soldaten til venstre for meg, holde opp på baksiden av hodet mitt, fikk en headbutt og falt til bakken. På min høyre fikk panikk, bøyde seg ned og løp.
  
  
  Han sparket henne på bakken. Han lå fortsatt. De to andre soldatene hevet hendene høyt. Mitzi klatret ut av undervegetasjon, peker en revolver på dem. Hun skutt før han kom nær nok til å presse henne til håndleddet. De resterende soldat løftet hendene enda høyere.
  
  
  Hun bort på meg. "Du er ikke å bli sentimentale, er du, Carter? Vi har ikke tid for de innsatte." Hun trakk hennes håndledd gratis og svingte de små armene tilbake på soldaten, som nå hadde gått blek.
  
  
  "Stopp," sa jeg. "Jeg ønsker å ta ih i live. Hold mitt ego med pistol og se om du kan løse mine håndledd med en hånd.
  
  
  Jeg snudde meg rundt, og hun begynte å knyte tau rundt mitt håndledd. Masserer spasmer fra fingrene mine, jeg nærmet soldater med et tau, og gjorde tegn på at jeg ikke kommer til å kvele ih med det. De forsto hva jeg mente.
  
  
  Soldaten som hadde blitt slått ned hoppet til sine føtter, som om Nessus hadde massevis av bly på hans skuldre, og de to soldatene fulgte meg til land, Mitzi for dekning. Den tynne skipet var fortsatt fast på grunt vann. Vi vasset i vannet, og han ledet to soldater til neset. Han fortalte dem hvordan å presse båten, så tok Mitzi hekken og hjalp henne opp på dekk.
  
  
  Hun gikk til førerhuset og startet motoren. Jeg hørte motoren starte og gikk til baugen. Det var en hes mutter. Så stanset det. En annen g? n? rale, og så ingenting i det hele tatt. Min diagnose ble: feil. Og han kan takke seg selv for det.
  
  
  "Stopp det," Mitzi ropte på henne.
  
  
  Han hoppet om bord for å sørge for at jeg fikk rett, og sporet opp hull igjen av bildene mine. Han hadde rett. Det traff drivstoff linje når skjøt på laget. For å gjøre vondt verre, tanken var tom til bunnen. Vi trenger en dråpe bensin.
  
  
  Henne, følte meg maktesløs. Vår drivstoff, vår energi. Vår styrke, vår patrulje båt, vi trenger å forlate øya. Absolutt ikke i det hele tatt.
  
  
  Mitzi ropte hele hytta. "Nick, soldater. De kjører bort! '
  
  
  Hennes skudd gikk av i luften, og de stoppet. Med liggende død skuldre. De var sannsynligvis forventer en kule i ryggen nå. Han hoppet om bord og vasset over til dem. Det var ingen vits i å holde ih, men hennes hotellet, og bærer ammunisjon lenger. Ih gjorde tegn henne til banken og kalles Mitzi.
  
  
  Når hun tok opp med oss, Ay tillot henne å holde en av dem med pistol, og den andre ble frigjort fra sine sko og bukser. Han knyttet bena av henne buksene sammen, stappet henne buksene med kuler, festet beltet, og svingte beina rundt halsen hans.
  
  
  "Gi nå slipp av ih," beordret han jenta. "Vi ikke trenger dem lenger, og de kan ikke skade oss lenger. To mer eller mindre ikke gjøre stor forskjell."
  
  
  Han gjorde tegn til å forlate. De trenger ikke noen støtte. Da de var borte, Mitzi og jeg dro til den festningen så fort vi kunne. Noah var steking av fisk, og himmelen fikk meg til å innse hvor lenge jeg hadde savnet det. Og mine bein fortalte meg at jeg trengte å sove. Selv om jeg hadde arbeid å gjøre og det var fortsatt mørkt, det ville være en stund før mørket falt på, og jeg tenkte det var på tide å ta en pust i bakken med rum, varme fisk og frukt.
  
  
  Han fant et tomt rom, falt til stein gulv, og avslappet. Mitzi vil rapportere. Jeg hadde ingen anelse om hvor høy hun var på Hawke ' s liste, men hvis vi noen gang har gjort det ut av det i live, av noen sprø vri av skjebne, jeg vil gå etter henne. Hun fortjente en spesiell medalje.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 11
  
  
  
  
  
  
  
  Det er på tide å ødelegge stigen. Nå som unnslipper ved havet er umulig, Stahl kan ikke lenger tjener oss.
  
  
  Å ødelegge en så arkeologiske skatten var et skritt han ikke ønsker å ta, men det var for farlig tilgang til festningen. Vi kunne høre biler nærmer seg langs kysten veien og langs stien, men Jerome har kanskje ideen om å sende ut robåter på natten og sende sine menn opp trappa uten at vi merker det. Og det var for få av oss å se på alle fronter. Tony Eide øynene mørke som han fortalte Emu hva du skal gjøre.
  
  
  Han åpnet den siste tilfelle av dynamitt, tok ut to pinner, og så på den gamle patriarken. "Det gjør vondt i meg også, Noya. Hvis vi får ut av her i live, jeg lovet henne at AX vil bygge en ny trapp ."
  
  
  Det ble reist av et maskingevær til tredje trinn fra bunnen, skutt flere hull i den harde skifer, annonsert dynamitt pinner på mykere, ikke-oksidert del, og tente sikring. Han var i gang igjen, og var allerede inne i veggene når eksplosjonen skjedde. Et skred av naturlig stein thundered i vannet, og når lyden døde ned, klippen ble en bratt, som forbyr skråningen igjen.
  
  
  Så nå var det bare to-tilgang veier venstre til å bli brukt på natten. Dr. Fleming så ganske bra, og jeg hadde ingen tvil om at vi ville være i stand til å flytte ego til en annen øy Nov. Resten av gruppen var i stand til å bli med Tony ' s menn beseiret i jungelen. Jeg vil gå inn i byen, finner Jerome, og drepe ham. Hvis de militære ble halshugget, ville det trolig roe ned og Fleming kunne bli gjeninnsatt som president.
  
  
  Jeg presenterte planen til Noah, og han brydde seg ikke. Vi ble enige om at han ville beskytte kysten veien den kvelden, og jeg ville se stien. Dens utarbeidet av ego, viste hvordan å detonere miner og fortalte alle om timing. Da han forsvant i en annen retning. Så lenge vi hadde dynamitt, ingen kunne angripe oss om natten.
  
  
  Tara ønsker å hjelpe. "Min far sendte meg å hjelpe dere. Ikke har du glemt det? Og du trenger å hvile. Du tror jeg kan ikke blåse opp som Mitzi når jeg trenger det?
  
  
  Belysning kamper er tilgjengelige, ja. Men hvordan vil hun takle spenningen? Men minst ee, selskapet ville gjøre mitt timer mer fornøyelig. Dessuten er han ikke hadde forventet et angrep på kvelden. Oberst ' s tropper hadde lidd betydelige tap, og han hadde en mistanke om at etter tapet av patrulje båt ego, Jerome ville trenge litt tid til å slikke sine sår.
  
  
  Jeg fortalte jenta jeg vil se de første par timer, men hun ikke ønsker å høre om det. Hun trodde jeg trengte å slappe av. Uten noe som betyr noe spesielt. Så jeg strakte seg og la sove bli bedre for meg.
  
  
  Det var allerede fullt dagslys når solen er i mine øyne vekket meg opp. Jeg følte meg som et menneske igjen, bortsett fra bump på hodet mitt der soldaten som hadde truffet meg. Tara satt med ryggen mot en trestamme, våken, men søvnig. Nah hadde mørke ringer under øynene. Hennes rullet over til henne.
  
  
  Stemmen hennes er absurd hul. "Nick, hun er syk, mitt liv, gjør det vondt. Det er blitt enda verre i de siste par timene ."
  
  
  Vi var under en høy bue, og omgitt av trær, og striper i gult sollys filtrert gjennom bladene. Tara hud ble gulgrønn og glitret med små dråper av blod. Det var en grå dis foran øynene hennes. Hun ble plukket opp av ee og kjørte opp bakken til gate. Tony Marshall kom og hentet henne. Henne, redd for at han ville fortsatt være på vakt. Tross alt, han var den eneste healer vi noen gang hadde hatt, uansett hva det koster.
  
  
  Han gikk inn i festningen noen sekunder etter meg. Tara la den forsiktig på gulvet, og Noah satte umiddelbart i gang med å jobbe. Han følte kjertler på halsen hennes, grep tak i håndleddet hennes, åpnet munnen, og undersøkte henne palms. Før han droppet det ih så blemmer på fingertuppene.
  
  
  Den gamle mannen hadde aldri vært i en slik hast. Han fløy inn i en av de omkringliggende rom. Jeg løp etter ham, men før jeg nådde døra, kom han ut igjen med en flettet mat og gresskar. Han droppet mat, sparket den, og gjorde tegn til meg for å sette den lille jenta i det. Henne, innså at han trengte en helgen, og det var ingen tid å tenne fakler i en av de mørke rom.
  
  
  Han la henne ned på matten og tok av henne kjolen. Plutselig Mitzi var også på gårdsplassen, først interessert, men så bekymret når hun så jenta er ublodig lepper.
  
  
  Noah holdt en halv gresskar i den ene hånden rundt sine store hender. Han ristet på innholdet, som så ut som en blanding av vann og grønn såpe.
  
  
  """Tilbake". Egoets ord var harde. Når vi adlyder dem, løftet han Tara ' s head, åpnet Hei munnen, og helte væske ned Hei halsen. "Manchin," sa han sakte. "En svært giftige treet. En eneste matbit fra fosteret ' ego kan føre til plutselig, smertefull død. Engang å berøre stammen kan være svært farlig. Bare se på de stakkars gutt." Plutselig, Tara strukket. Noah tok henne opp igjen og helte litt av væsken ned i halsen hennes igjen. Hun lå på gulvet, gisper etter pusten, hennes far husket at han allerede visste om manzinella. Det var ganske alvorlig, som Noah nettopp nevnte.
  
  
  Den gamle mannen trengte hjelp. Han sa, " Helle litt vann på fingrene. Ikke tre!
  
  
  Jeg gjorde det. Han viste henne, slik at vi kunne se henne tilbake. Det ble også tatt opp i bladene. Hun var dynket med væske hei strømmet på ryggen som kroppen hennes grep i smertefulle spasmer.
  
  
  Jeg hørte den gamle mannen sukk med lindring. "Jeg tror vi gjorde det bare i tid," sa han. "Hun vil være fint."
  
  
  Etter en stund, kramper stoppet, og jenta lå urørlig. Nå Noah sette ned gresskar med såpe blandingen og plukket opp de andre gresskar. Han begynte å lage en tykk emulsjon rundt det hvite pulveret og det så ut som kobber. Han snudde jente over og helte et glass. Deretter la han henne på hennes side.
  
  
  "Nå er det din tur.' Han sto opp, kneppet skjorten min, og slått det fra innsiden og ut. Duken var også giftige. Han gned hendene mine med desinfeksjonsmiddel, i beste fall, så gjorde det samme med sine egne hender og smilte. "Jeg burde ha advart deg. Jungelen er vanligvis forskjellige, noen ganger fienden. Ta den andre siden av matten; vi er nå åndelig i skyggen."
  
  
  Tara åpnet øynene så vi tok henne til en av de mørke rom og lagt henne på en barneseng. Hun var ved bevissthet, men fortsatt veldig syk.
  
  
  Dette innebar at det skulle være noen andre mosebok gjennom festningen. Vi skulle bære Fleming og Tara, men det var ikke mulig. Ikke på bratte fjell. Ikke med alle de farer som truet oss. Vente for alltid. Han så henne sitte ved siden av den blonde, og plutselig innså at han var mer bekymret for henne enn han ville innrømme. Jeg likte det, og nå er det klarere for meg enn noen gang. Hvis Noah ikke hadde vært vondt med en gang, ville hun ha vært død nå. Den gamle mannen som reddet henne i nick tid, og for at han stod opp igjen i min aktelse. Jeg luktet henne frokost. Jeg var ikke betaler oppmerksomhet til Noah kalt ut. Deretter gikk han over til den andre, som allerede var å ha lunsj.
  
  
  Jeg hadde en overraskelse venter på meg. Vi hadde gjester. En mørk hud ung mann i en loincloth. Han brakte nyheter, og dømme etter utseendet på Tony Vant ansikt, det var ikke veldig gode nyheter. Noah sa til meg i en stemme som lød som et ekko med tretthet som Mitzi og Fleming sto motfallen sammen. Stammen var ikke ledig på kvelden. De sendte ut sine speidere.
  
  
  Karib Jerome soldater ikke sitte ned for å leggja hendene ned heller. De satte opp en cordon langs lagunen ' s edge til stranden, hvor en tredje patrulje båten var fortøyd. Vi ble omringet. Med to pasienter, jeg ikke engang å tenke på å gå gjennom cordon. Jeg spurte fyren om han kunne få meg ut, og revmatisme var kort: ingen. Han kom hit før encirclement var fullført. Nå er han ikke kunne gå tilbake heller.
  
  
  Så Tara hadde ikke lagt merke til den troppeforflytninger. Hvis han ikke hadde vært i dvale, kan noen ha hørt ham. Eller kanskje de var for langt unna, tross alt. Henne, så på den tause tall rundt meg, innså hvor svake vi var, og plutselig hans var ikke sulten lenger.
  
  
  Jeg tok den på meg selv. Minst som er hva som holdt meg opptatt. Etter lunsj satt vi i stillhet. Vi ventet.
  
  
  Jeg hørte det første, et brøkdels sekund før Noah slått for å møte meg. Det var mørkt, lat summingen av fly. Den gamle mannen sakte reiste seg opp og sa, som om invitere oss til å te, " jeg foreslår at vi tar ly i katakombene. Mr. Carter, vil du ta Glipp Sawyer med deg?"
  
  
  Som Mitzi fortalte meg en gang, den gamle mannen var full av overraskelser. Så han hadde en kjeller under festningen. Jeg lurte på hvor dypt, og om det kunne tåle bomber, og hvis vi ikke var gravlagt der i live. Mitzi ansikt bleknet, og han visste at hun tenkte det samme akkurat nå. Men igjen, vi hadde ikke noe valg.
  
  
  Jeg gikk for å få Tara. Jeg ble lettet over å se at hun allerede var i stand til å legge armene rundt halsen min. Som han førte henne utenfor, Noah åpnet en dør rundt en tykk skifer mur som han ikke hadde sett henne gjennom før.
  
  
  Mitzi og gutten allerede var ute av syne. Fleming bare gikk gjennom hullet på krykker. Jeg fulgte ham. Noah lukket den tykke døren bak ham, forlater oss i totalt mørke.
  
  
  Et øyeblikk senere, slo han en gnist med et stykke av flint og tente stearinlys. Vi hadde en heilage. Noah få stearinlys til gutten, plukket opp Fleming, og gikk ned noen få skritt fra den mørke tunnelen inngang, liten flamme over guttens hode vinket oss.
  
  
  Tunnelen var stort nok for oss til å passere gjennom, men høyden igjen mye å være ønsket. En høy mann ville ha til å bøye seg ned. Jeg måtte bøye meg ned på knærne, og Mitzi bøyde hodet for å unngå å treffe meg.
  
  
  Det var en lang tur. I alle fall, det var nok steiner over oss til å tåle en kraftig innvirkning. Da vi nådde bunnen, fant vi oss selv etter en skarp sving i et ganske stort rom.
  
  
  Vi har spilt dette spillet på gulvet, og Noah slukket lyset. "For å spare luft," sa han. Et par minutter passert. Flyene kan ha vært lenge over oss, men det var ingen eksplosjon for å bryte stillheten. Våre tjenester. Jeg likte ikke det. Hva er de som vente på?
  
  
  Da han tenkte på noe annet. I vår rush for å unnslippe den fulle tittelen, vi glemte helt at vi kanskje trenger en ekstra avslutt. Tross alt, er det mulig at et luftangrep vil blokkere døren til katakombene. Det var bare ett middel som alltid garantert oss en vei ut: dynamitt." Og vi forlot det på toppen.
  
  
  Mitzi brakt en maskinpistol, og famlet for hennes ego i mørket. Han gikk opp trappen, kom tilbake til toppen, og dyttet den tunge grå døren åpen om tre tommer. De lyse dagslys av den hellige Herren blindet meg, men jeg fanget henne i bevegelse. Jeg bodde der jeg var før mine øyne justert til lyset. Fire menn i russiske uniformer dukket opp. Sikker. Oberst ønsker Fleming tatt i live, ikke drept av en bombe. Da kunne han være sikker på at egoet ikke var permanent utelukket.
  
  
  De hadde automatiske våpen. Etter fallskjermhopping ned, de ble separert. To av dem gikk sammen i én retning, og to i den andre. De gikk rundt i rommene og var tydelig overrasket over å finne noen. Etter hvert begynte de å jobbe raskere. Ingen rundt dem var å se i min retning. Han dyttet døren litt bredere og presset seg opp mot Moan, som nå var i skyggene. Jeg gjorde en dum feil. Hvis jeg hadde ventet på ham på toppen, jeg vil ha skutt henne lett. Nå måtte jeg vente her og prøver å få mest mulig ut av det.
  
  
  Det tok en av dem lang tid å få hodet inn gjennom døren, hvor han holdt den. Alle de tomme rommene gjort ego uforsiktig, børsa pekte ned. Han tok et par skritt tilbake. Når han var inne i henne, jeg traff ham med baken av maskingevær på hans ego-tempelet. Han falt og fikk ikke flytte. Dens tilbake til den dagen.
  
  
  Nummer to krysset rom med ryggen til meg. Det var nært nok for en dolk. Hennes nesten aldri gå glipp av, men han snudde seg rundt. Knivskarp stål gått mimmo ham, knuse inn i veggen og til å krasje i front av Egoets føtter. Han så seg rundt i senga og snudde seg mot meg. Han var allerede ut døren. Han ropte noe til de andre i stakkato russisk. Umiddelbart kom revmatisme. De planla å gå inn med brann. Det var fint med meg. Henne, gikk ned trappa til katakombene. Som jeg forventet, hadde de ikke skyte ydmyk, men regelrett fremover, brusende den ene etter den andre. Det var inndelt i to ved ih i et utbrudd før ih ' s egen volley ble dempet, slik at lyden av mine egne våpen ville ikke alarm den fjerde marine.
  
  
  Jeg kunne ikke høre Mitzi kommer opp trappen bak meg over støy. Nå stemmen hennes kom fra bak meg. "Hva er det som skjer?'
  
  
  "Vi har hus. Fire. Jeg har allerede fått tre liggende her, en utenfor et sted.
  
  
  Hennes mann gikk opp til døren, men fikk ikke se det fjerde person. Stemmen hennes skrek høyt, men han holdt seg skjult. Gårdsplassen var det dønn stille. Det er altfor stille. Jeg hadde ingen anelse om hvor han var, og han vil nok skyt meg hvis jeg stakk hodet for langt ut rundt døråpningen, risikere å miste mitt ego raskt. Jeg trodde ikke at han ville tillate seg å bli lurt her igjen. Kanskje han var den smarteste av dem alle.
  
  
  Det ble kastet på Mitzi av en russisk maskinpistol. "Se på ammunisjon."
  
  
  "Det er nok."
  
  
  "Hold passasje under kontroll. Jeg kommer tilbake og spør om det er en annen vei ut, det er den eneste veien ut."
  
  
  Etter sin beskrivelse av situasjonen, Noah tente et stearinlys. I svakt lys av flammene, så hun Fleming lent mot veggen. Tara ble sittende ved siden av ham, et par meter unna. Hun var allerede ser bedre, selv om hun fortsatt så fortumlet. Denne mørke hull dypt nede i fjellet, smelling av gjørme og mugg, var ikke en ideell convalescent home heller. Men jeg klarte ikke å endre sin situasjon før jeg slo ut den fjerde fyr. Noah sa noe til gutten som brøt gjennom linjen i Hieronymus ' s army. Gutten nikket, tok stearinlys,og vinket meg til å følge. Dempet lys falt på en malt Holst ' s, som hang på en slags primitiv alteret. Han løftet en side av lerretet. En korridor dukket opp bak ham.
  
  
  Han håpet gutten visste veien, fordi som stubben av et stearinlys ville ikke brenne i lang tid. Vi kom ned trappen og inn i en tunnel med nisjer i veggene. Hva-hvor lys ble festet til stønner i holdere, vanligvis de var stubber flere cm lang. Det var en illeluktende, råtten lukt. Jeg fikk snart se grunnen til det. De fleste av nisjene var fylt med skjeletter, og bak dem, på stein hyller, var hul hodeskaller. Det var ment å være en tribal haugen.
  
  
  Min følelse av retning fortalte meg at vi ville gå til den andre siden av festningen. Etter en stund, jeg så det på stein gulv av sirkelen av verden. Ovenfor ble det en runde stønn hull, knapt bredere enn skuldrene. Jeg kunne ikke komme til nah. Gutten så det også. Han tok maskingevær fra meg, sette egoet på gulvet ved siden av lyset, og hjalp meg opp. Jeg legger hendene mine på toppen av det, og klatret ut gjennom de lukkes.
  
  
  Jeg så meg rundt. Hennes står mot yttervegg. Det var ingen bevegelse hvor som helst. Han la sin hånd gjennom hullet og plukket opp maskingevær.
  
  
  Hun krabbet over kanten av taket og så sin fjerde ektemann. Han ble liggende på magen under fallskjermer, hans våpen pekte på døren der Mitzi ble stående. Når du arbeider uavhengig av hverandre, de er vanligvis ikke veldig imponerende. Han var ung og slank, men dødelige på grunn av den dødelige våpen i hans ego-infantil hender. Ego kalt ut til henne på russisk: "Har du sett på her ennå?"
  
  
  Han snudde seg rundt. Han trakk av. Farvel, ukjente soldat. Mitzi dukket opp i døråpningen, så kroppen, og gikk over til den. Henne, hoppet av taket. I blinking av øye, den femte fallskjermjeger fløy ut fra bak den halvåpne døren. Han slengte den tunge revolver i Mitzi halsen. Hvis de hadde funnet ham og drepte ego, ville jeg ha hatt for å skyte Mitzi. Faen det!
  
  
  Han så på meg og ropte på godt engelsk, " Kaste bort dine våpen."
  
  
  Han sa noe til jente. En maskinpistol droppet det.
  
  
  "Kom her, ikke kom for nær. Stå mot denne veggen."
  
  
  Egoet form var rundt bedre materiale enn ego kolleger. Nen var iført en offiser skulderstropper, og en walkie-talkie hang fra beltet. Selv på avstand, Mitzi kunne høre henne tung pust. Han klemte henne strammere, og hun ble stille.
  
  
  Han lo. "Jeg gir deg en sjanse. Fortell meg hvor Dr. Fleming ' er." Hvis du ikke gjør det, vil jeg skyte henne først. Da vil du dø."
  
  
  Min stiletto var utilgjengelig i gården. Mitzi stemme kom gjennom gritted tenner. "La ham dra til helvete."
  
  
  Jeg snudde meg sakte, så han ville ikke trekke på avtrekkeren. Han stahl truer. "Jeg sa du ikke å flytte."
  
  
  Han lot til å være redd. - "Don 't shoot. Jeg skal fortelle deg. Han gjemmer seg. Jeg skal gå og hente ham.
  
  
  Mitzi forbannet meg. Det kan også fungere. Hva en fantastisk jente. Hvis han lar meg gjennom døren, jeg kan snappe en pistol fra en av Russerne. Men trikset fungerte ikke. Den russiske visste også hvor hans kamerater var. Henne, jeg så hvordan han tenkte.
  
  
  Han kunne ha brukt Mitzi og meg som skjold og gått ned i katakombene med oss. Med oss som gisler, han kan for Fleming til å overgi seg. Men hva hvis Fleming bryr seg ikke om våre liv? Hva hvis han skyter oss til å treffe fienden? Dette var en mulighet at han ikke kunne risiko. Så han gikk den andre veien. Han har trolig innsett hvor viktig Mitzi var til meg, visste han fra den hastigheten som henne pistol falt så snart han grep tak i henne.
  
  
  
  "Ja. Gjøre det. Gå etter ham. Men hvis du prøver noe, som del av "hore" kommer til å dø."
  
  
  Jeg måtte spille den av. Han var et hode høyere enn jenta, og jeg visste at jeg kunne håndtere Luger godt nok til å skyte emu i hodet mens han var ute på meg gjennom døråpningen at hennes hadde gått inn.
  
  
  "Gå sakte," han som er bestilt . Ikke bøy deg over. Jeg ser på deg.'
  
  
  Vi gikk til katakombene. Like før jeg nådde trappa, han stoppet meg. Sannsynligvis for å få dine øyne som brukes til lys. Så han var ikke så dum.
  
  
  Jeg fikk lov til å fortsette. Han var ikke meg lenger. Når hennes kom ned, hennes følte en hånd på armen. "Jeg så og hørte det. Kom med meg." Noah hvisket i øret mitt.
  
  
  Han fortsatte å holde meg og presser meg frem. Jeg hvisket til emu hva jeg var opp til, og egoets fingre strammet på håndleddet mitt.
  
  
  "Det vil aldri fungere. Du kan ikke se bak deg. Risikoen for å se en skygge og å trekke på avtrekkeren er for høy. Vi vil prøve en annen måte. Ordet "skygge" ga Noah en idé. Minst, det er hva han fortalte meg senere. Han tente et stearinlys, som bare svakt opplyst en boks fylt med små parkett dukker. Noah tok en rundt dem, stakk en lang nål inn i det, som han også tok ut rundt boksen, så holdt det dukke opp foran ham.
  
  
  Egoets leppene begynte å bevege seg i stille bønn. Herregud, Mitzi ble sittende utenfor med en revolver pekte på halsen hennes, og Noah visste ikke hva å gjøre bortsett fra å innkalle noen tordenguden.
  
  
  Fleming og Tara ble også stirrer på den gamle mannen med store øyne. Noah på vei mot trappen, fortsatt mumler for seg selv. Jeg fulgte ham.
  
  
  Jeg måtte se det. Dessuten ville hun ha blitt utgitt av Mitzi hvis ruse hadde mislyktes.
  
  
  Mitzi, og soldaten ble stående i mørket utenfor døren, både i skygge. Jan og jeg stoppet på trappene langt nok unna til å skjule fra dem. Den russiske kikket nervøst ned trappene på den åpne døren. Mitzi var spent og klar til å kaste seg på alle som er rundt dem hvis nødvendig. Han brummet stille til seg selv. Umulig! Du vil aldri være i stand til å oppnå dette med noen gale triks.
  
  
  Den gamle mannen falt dukken. Med en skarp klikk, det falt til stein gulv, avslører seg selv i en stråle av sollys. Den russiske mål flyttet brått mot bakken. Venter for henne var skudd som ville ende tråd Mitzi liv. Ikke noe sånt. Det var Tony som forbannet henne og vant. "Ingen triks," den russiske sa. Denne dukken, med en nål fast i sin tilbake, var den største super lure den noen gang hadde sett.
  
  
  Det var en plutselig, wild-bevegelsen i skyggene. Mannen rykket begge hender. Ego fingre skiltes som om han hadde blitt truffet av et elektrisk støt. Pistolen clattered til bakken. Han sjanglet, clutching brystet med begge hender, spinner på sin akse, og deretter falt til bakken som en livløs masse.
  
  
  Mitzi ego hadde en pistol i hånden, før jeg selv fikk til dem. Hun la våpenet henge limply som hun så ut fra soldat til dukken i en svimmelhet. Hun snudde mannen seg rundt, slik at han ble liggende på ryggen. Det dør. Ego ' s face vridd inn i en smertefull grimase. Ego ' s øyne bulged. Det klassiske bildet av et massivt hjerteinfarkt.
  
  
  Det ble en mann drept av frykt. Jeg visste det. Fordi det var det eneste alternativet. En soldat som så fire av hans venner ble drept i en gammel pirat festningen som var legendarisk. En mann omgitt av fiender. Spent til det maksimale. Alle rundt, det er et symbol på døden faller på ego er føttene ut av ingensteds. Egoet for å legge opp dollar har stoppet. Umulig ?
  
  
  Henne, så på Tony vant. Den gamle mannen var opptatt med likene. Han dro fem døde soldater med fallskjermer. Han ble stående med bena i kors mot to av dem. Så hvis du er i en avslappet posisjon. Han holdt den tredje til å stønne, knærne bøyd og armene krysset. Den fjerde var den samme måten. Hun satte offiser i flettet stolen der Fleming ble sittende. Opprettet en gruppe type menn som har fullført oppgaven, og nå venter.
  
  
  For hva? Selvsagt! Hvordan kunne jeg være så dum? Hvis Fleming hadde blitt tatt, ville han ha blitt tatt bort. Mennene hadde til å bli tatt med til fange. Kommer snart med helikopter. Piloten vil være alene, fordi all tilgjengelig plass må være opptatt av passasjerer. Det kan være slått av ego! Alt jeg trengte var en offiser radio.
  
  
  Jeg gikk for å få det. Noah fullført fortsatt liv og utforsket himmelen. . Han smilte. "Vi får det med helikopter. Det kan komme godt med en gang.
  
  
  Han så på meg som om han ønsket å utfordre meg til å angripe ego art of voodoo. Så gikk han til katakombene. Mitzi og jeg ventet med helikopter.
  
  
  En halv time senere hørte vi lyden av propellbladene. Han fløy lavt, rundt festningen, og en stemme kom over radio. Han ønsker å vite om vi har Fleming. Det var lett, jeg ikke engang å ligge. Jeg fortalte henne at vi hadde Fleming og at han fortsatt var i live. Piloten lo, brøt kontakten, og begynte å lande.
  
  
  Så skjedde det noe som gjorde at vi ikke forutse. Den fallskjermer ble trukket ned av et plutselig vindkast. Likene av russiske soldater veltet over som voks tall.
  
  
  Lyden av motoren umiddelbart omgjort til en høy-pitched skrik, og helikopter skutt opp. Når jeg gikk henne rundt døråpningen med en maskinpistol, flyet var med meg for alltid. Jeg fikk ikke se piloten. Det var umulig å få egoet til land. Han ble skutt, helikopteret svaiet. Han forsvant bak brystning og brent i vannet i lagunen. Våre transport har forsvunnet. Han kunne ha rammet seg selv i hodet.
  
  
  Bak meg hørte jeg Mitzi definere noen forbannelser som var nye selv til meg.
  
  
  Vi gikk ned. Et stearinlys som var brennende, som ble reflektert i den nysgjerrige øyne. Hennes, han ristet på hodet. 'Uflaks. Vi hadde for å sikre den fellen. Noah var stille. Han så alvorlig og hevet øyenbrynene slik at hans høye pannen ble foret. Han tok et dypt åndedrag.
  
  
  "Det er nesten aldri noen stormer i vinter. Vanligvis bare i juni, juli, spesielt i August. Men det gjør ikke vondt for å prøve. Vil du la meg være alene? Jeg vil være klar for seremonien." Hvorfor ikke? Et bra show vil drepe tid før Hieronymus ' neste angrep.
  
  
  Han hjalp Fleming opp trappen bak jenter og unge innfødte. Noa ropte til oss. Dette er en fornærmelse mot gudene." Den plutselige sinne i hennes ego ' s stemme frigjør meg.
  
  
  Hun ble trukket ut av stolen ved offiser liket og lov til å sitte på den. Da hun ble brakt til en enhet for å passe hull i brystningen. Jeg slet med å dra henne og til slutt klarte å presse dem alle i havet. Da hennes sel ved siden av Fleming. Plutselig Noah dukket opp. Han virket som en helt annen person. Han var turbankledde og hang med amuletter og kjeder, og grapefrukt hengende fra hans ego belte laget dempet musikk som han sang. Ego øynene var vidåpne, men han syntes ikke å se noe. Han så ut til å ignorere oss helt og gikk opp trappen til taket.
  
  
  Det han begynte å danse og synge. Objekter som det hang laget lyder i henhold til rytmen av egoets bevegelser. Han har spredd sine lange ben, kastet tilbake på hans hode, og løftet hendene mot himmelen. Vinden, sterkere enn før, sårede Ego ' s hår og skjegg vilt. Den røst som jeg hadde tidligere mente det kunne være blomstrende nå faktisk gått i været.
  
  
  Nå stod han og lyttet i stillhet. Noe i den svarte emu. Først trodde jeg det var et uvær nærmer seg langt borte fra. Jeg grøsset. Da jeg innså at det var en annen lyd. Nå var jeg å skjelve enda mer. Det var ikke et tordenvær som besvares, revmatisme kom fra fly. bombefly. Angivelig, Jerome og hans utenlandske sykepleierne hadde gitt opp å prøve å fange Fleming i live. Nå Fleming var bare et hinder for å hindre dem fra å komme inn på øya.
  
  
  Jeg så henne fly over brystningen, kanskje to kilometer unna. Dens løp til en side som ikke var å gi tilgang. i katakombene og vinket til de andre. Jentene og gutten ble tatt Fleming ' s purple ett, stol og alt, ned til tunnelen. Noah fulgte dem. Han plukket opp et lys fra alteret, tente den, og gikk ned.
  
  
  Da vi kom inn i den underjordiske kammer, det var en kjedelig eksplosjon. En annen umiddelbart følges. Og enda et. Støv og etsende gasser kom inn i rommet og samlet. Det var fem streik på rad.
  
  
  Tara var klaustrofobisk. Hun løp opp trappen. Jeg gikk etter henne, grep tak i henne og holdt henne fast. Deretter ble det stille. Det var ikke mer eksplosjoner. Det første en aktiv fritid flyet forsvant. Nå var det mulig å forvente ankomst av helikoptre og fallskjermjegere og rekognosering av resultatene av bombingen. Hennes hotellet vil betale dem av på tid.
  
  
  Jeg begynte å klatre, og fant ut at jeg ikke var den eneste. Alle er lei av denne kirkegården der nede. Tara, Mitzi, og gutten som følges. Fleming og Noah som følges, og støtter hverandre.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 12
  
  
  
  
  
  
  
  Alteret var dekket med steinsprut, og et hull ble laget over det. Kanskje Noah la ned, rundt sine guder i sin været dans. Rommet ovenpå var fortsatt intakt. Avslutt var klar, bortsett fra for tykk granitt dør som hadde blitt fullstendig revet ned.
  
  
  Gårdsplassen var cratered, og ruinene lå fra vegg til stønn. Tårnet på brystningen tok en fulltreffer. Det var bare ikke der lenger. Flere rom ble revet, og en mur som var revet ned rundt en av dem.
  
  
  Den gamle patriarken legger en hånd på Fleming ' s skulder, inspisere skaden. Sinne var det opplagte ego av personen. Han snudde seg og så opp på fjelltoppene, så ut til å tenke på et øyeblikk, så sa noe i sin opprinnelige dialekt å Fleming. President i Grand LaClare la ut et rart, vemodig å le.
  
  
  Den svarte og blå himmel drev mot oss over tretoppene. Den trestammer svaiet frem og tilbake, og en sterk vinden ulte gjennom bladene. Gjennom hullet i ytre stønn området, kunne hun se de store bølgene i lagunen.
  
  
  En høy, grå figur dukket opp ved inngangen til lagunen: kystkorvetter. Jeg lurer på hva de ønsker ut av denne lette skipet. De små kanoner om bord på dette skipet kunne ikke slå følge av bombingen.
  
  
  Ved siden av meg, Mitzi Gardner gliste. "Hva tror du Jerome sjømilitære styrker kommer til å prøve igjen?"
  
  
  "Dette skipet ikke tilhører Jerome. Oni seiler under den Cubanske flagget, men master ' s navn kan være mer som Ivan enn Juan. Dette er en ubåt hunter, slik at de bærer synkeminer og gruver. Kanskje tror de at de kan blåse oss opp ved å blåse opp en stein under vann."
  
  
  Hvis det er tilfelle, vil de ha til å komme nærmere eller bruke dykkere, og jeg kan håndtere dem. Den andre sluttet seg til oss, ser nøye så skipet nærmet seg. Det hadde nesten ingen fart og flyttet med den største forsiktighet, mellom grunt vann, åpen for flomsikring. Jeg trodde ikke de ville gå så langt som å angripe, men jeg syntes å være håper på til siste stund.
  
  
  Men det skjedde ikke. Bare ut av rekkevidden av våre våpen, de kastet anker og kastet fire svømmere i vannet. De stakk av med synkeminer. Jeg ga dem tid til å komme nær nok til mitt maskingevær, og så fyrte av et utbrudd i vannet, følge ruten de sannsynligvis har valgt. Den første fasen var mislykket. Men det neste man treffer ih alle.
  
  
  En kilde med vann som eksploderte fire avgifter eksploderte samtidig. Tonnevis av vann og biter av svart gummi fløy i luften. Dette førte til en bølge som deles ut et tungt slag for corvette. Skipet begynte å forlate lagunen, men jeg hadde følelsen av at det hadde fått betydelig skade. Og ser ut på den grove sjøen utenfor lagunen, han trodde han kan ikke gjøre det til Port of Spain. De mørke skyene var raskt nærmer seg. Vinden brølte, sending av store skum hoder som flyr rundt .
  
  
  Ved første, jeg hørte ikke annen lyd i det hele tatt. Men da hun så en skvadron av helikoptre nærmer seg. Det var umulig for helikoptre å fly i dette været, men i noen land, menneskelig liv, teller ikke med.
  
  
  "Ta av dekselet," jeg ropte så høyt jeg kunne over vinden. "De vil prøve å angripe oss her og deretter lande her med ett helikopter. "Skynd deg! '
  
  
  Noah og gutten ble tatt lilla Fleming herfra til tunnelen. Tara fulgte dem, og Mitzi og jeg lukket linje. Når Tara nådd trappen, hun plutselig snudde seg rundt. "Skredder, jeg har fått nok. Vis meg hvordan de skal håndtere en slik maskin. Jeg ønsker å hjelpe deg! '
  
  
  Nah hadde guts, og for noen grunn til at han var stolt av henne. Han ga henne en kort instruksjon, og fortalte henne om ikke å skyte før hun var sikker på at fienden var i rommet.
  
  
  "Bo her, Tara," hennes far sa. "Mitzi, i nærheten av et annet hull. Jeg vil gå den andre veien. Da trenger du ikke skyte på mannskap før de kommer ut. Kanskje vi kan få ut av det her tross alt. Han ventet til Mitzi hadde forsvunnet inn i en av de omkringliggende bygninger. Deretter løp han bort til den andre siden av gårdsplassen. Det knapt gjemte seg under taket så det fløy med så lavlandet ambassaden rapportert, sende en by med 50 mm kuler i veggene. Når linjene avsluttet, at hennes mann gikk ut i gården, og skjøt i nærmeste. Han fløy som en full fugl mot jungelen. Mitzi hørt sprekk av maskingevær. Det treffer ett av helikoptrene, men det var ikke en effektiv hit. Tara avfyrt flere lange utbrudd, men som ikke treffer noe.
  
  
  På grunn av støy fra sine egne våpen, de sannsynligvis ikke engang høre dem blir skutt på. De kom tilbake for å fly over oss igjen, og dekket landing på ett av helikoptrene, som tydeligvis hadde problemer. Heavy rain begynte å falle.
  
  
  Helikopteret falt til bakken som en sliten fugl. Døren åpnet på den andre siden, og to maskingevær skjøt på veggene der jentene ble sittende. Da piloten fikk ut rundt helikopteret og gikk rundt den. Jentenes maskingevær brølte. Han falt, blø voldsomt. Men den andre mannen i helikopteret var fortsatt skyte i vår retning. Ego kunne ikke se henne fra der han sto, så han løp rundt i rommet og kjørte til helikopteret. Jeg hadde lyden på ego. Han skjøt gjennom glasset og så shooter, er målet å slå røde grøt.
  
  
  Nå er det regnet kraftig vindkast. Himmelen viste en skitten grønn. Det var lyn, og det var en øredøvende tordenbrak. Resten, ambassaden sa, ikke lenger kunne stå imot stormen. De prøvde å lande på stranden.
  
  
  Jeg var akkurat i ferd med å ta et tau å binde opp landing av helikopter når Mitzi s rope gjort meg stoppe. Hun pekte på rommet der Tara bør være.
  
  
  Jeg visste det selv før jeg fikk det: Tara Sawyer ble liggende på gulvet. Hennes vakre kropp omgjort til en blodig masse, revet i stykker av tunge kuler fra helikopter. Med et raskt blikk, han raskt forsvant rundt i rommet. Jeg kunne ikke råd til å bo på oss, på noe som helst. Jeg hadde for å knytte dette opp med helikopter. Men det var ikke lett for meg, jeg var veldig bekymret for henne. Dårlig Tara! Hei, du bør ikke ha kjempet.
  
  
  Mitzi hjalp meg. Når vi var ferdige, måtte vi krype lavere liggende på bakken for å unngå å bli blåst bort av vinden, som er høy steder på ca 150 km / t. Vi fikk ikke gå inn i tunnelen. Hun ønsker ikke å se Tara igjen med en gang.
  
  
  Hennes hotellet ligger rolig til å tenke. Tony vant ikke ønsker å se henne, heller. Han ba om en orkan og fikk sitt ego. I Februar! Henne, tenkte på et par ting.
  
  
  Vi satte oss ved siden av hverandre, for ikke å si et ord, både av oss som er full av våre egne mørke tanker. Uværet fortsatte å rase i en annen time før avtagende. Plutselig var det en trykkende stillhet. I sør, orkaner rotere med klokken, i nord - mot klokken. Hastigheten øker fra midten til den ytre ringen. Hvis Noah kan ikke bare føre til en orkan, men også endre løpet av egoet, vil vi snart få en full slag fra den andre retningen.
  
  
  Han så ut gjennom hullet som bomben hadde gjort i den ytre veggen. Jeg så på henne, og kystkorvetter. Skipet grunnstøtte og gynget opp og ned. Bølger som var flere meter høye traff ham med skremmende styrke. De fleste av helikoptrene ble tatt i trær og krasjet, og de strandede patrulje båt forsvant. Skadet yachter flytende i lagunen ble skylt på land og fullstendig ødelagt.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 13
  
  
  
  
  
  
  
  Noah merkelig sirklet helikopter og nikket for seg selv. Men da han kom opp til oss, ansiktet hans var mørkt og hans øyne var dystre.
  
  
  Han sa på en så skånsom en tone som mulig, "jeg undervurderte du og jeg innrømmer at jeg ikke forstår det, men du har selv leid oss en taxi for å komme oss ut herfra."
  
  
  Han fortsatte å se grim. "Miss Sawyer er en stor ære for oss alle. Den kunst jeg ikke eier er kunsten av oppstandelsen. Men vi kan i det minste gi deg en plass blant våre helter."
  
  
  Tara ' s voodoo begravelse? Jeg trodde ikke det. Hun kunne ikke engang forestille meg at hennes far ville sette pris på det. Han skulle ta henne kroppen med ham, men bestemte seg for ikke å snakke om det ennå.
  
  
  Noah var ikke ferdig med å snakke ennå. "Vinden vil være tilbake snart." Han pekte rundt. "Fort er sterkt svekket av bombingen. Når stormen treffer igjen, veggene vil kollapse. Vi bedre ville komme ned."
  
  
  Han ville ikke vente for vår reaksjon, men gikk ned i tunnelen. Mitzi og jeg fulgte ham. Han plutselig tenkte på Tara. Tanken på hennes død gjorde meg syk. Jeg ville være glad å bruke alle metoder for vår organisasjon og organisering som jeg vet av mot Oberst Karib Jerome.
  
  
  To lys brente foran alteret. Trolig en å takke gudene og en til å tigge ih for god for fremtiden. Og vi kunne bruke noen form for hjelp. Noah var opptatt mumler igjen, kanskje tenkt til å jevne Tara ' s vei til stranden.
  
  
  Henne, følte unødvendig. Henne, følte meg rastløs og fanget. Jeg visste ikke engang skjønner jeg gikk til Noah og sa til meg i en lav stemme, "Du trenger ikke å bo her, Mr. Carter. Det er en labyrint; det er andre rom som du kanskje ønsker å utforske, så vel." Han tok en stein som så ut til å være en del av veggen. Som et resultat, er en del av veggen svingte innover. Utover det var en korridor.
  
  
  Jeg kunne høre svak note av bebreidelse i stemmen hennes. Han trodde vel jeg var forstyrre seremonien, og var glad han var i stand til å forlate. Det var flere lys i lommen, og han tente en. Da han og Mitzi gikk gjennom den åpne døren, og Noah lukket den igjen bak oss.
  
  
  Vi befant oss i et rom med en brønn i midten. Så, det var et sted hvor vannet var lagret for varigheten av en lang beleiring. Resten av rommene serveres som mat kjellere. De var kule nok til å holde mat i dem for en lang tid. Og da kom vi over en hel slakter butikk; i et rom fylt til randen med skrotter. Jeg lurte på hvordan den gamle mannen fed sin stamme hvis de ikke kunne jakte trygt utenfor murene.
  
  
  Vi tilbrakte en time å gå gjennom den underjordiske kamre, men det var rikelig med frisk luft prøvetaking overalt. Hennes oppgave er å finne kilden til denne. Vi gikk nedover en svingete korridoren som førte til overflaten. På det punktet hvor jeg mistanke om vi var på nivå av gårdsplass, vi kom over en sperret gate blokkere passasjen. Han plukket låsen med sin dolk før det åpnet. Vi gikk videre og fant en trapp som fører til hjørne-tårnet. Luft kom inn gjennom embrasures.
  
  
  Vi kom over en låst dør. Det var unbolted, og vi gikk opp en trapp rundt en mahogny veggen som førte direkte til et rom på toppen av tårnet.
  
  
  Mitzi hadde sagt det før. Ingen visste alle triks av denne gamle svindleren! Det var en radio rommet! Fylt med overføring og mottak av utstyr: det beste.
  
  
  Hennes sel i fronten av konsollen og lo. Mitzi reagerte svært forskjellig. Hun ble rasende.
  
  
  "La oss nå snakke til at gamle hykler con-artist!" hun ropte. "Han har gjort alle se ut som idioter. Han sender alle vekk slik at han kan ringe på gudene i fred, men i virkeligheten er han går til sin radio rom for å lytte til værmeldinger. Ikke rart han visste orkanen kom."
  
  
  "Ta en skredder, ja," la jeg til. "Han gjorde meg til å høre lyder som ikke finnes i det hele tatt. Jungle trommer! Jeg tror at et sted i buskene, i nærheten av Port of Spain, det er et annet våpen skjult slik at du kan signalisere de siste nyhetene her. La oss se hva som skjer i verden ."
  
  
  Jeg knipset et par brytere, og Sergey lyser opp. Enheten begynte å nynne. Men den eneste lyden vi fikk var det spraker av statisk elektrisitet. Stormen var for sterk til å ta noe. Han skrudde av radioen. Den smutthull i radio rommet ble stengt. Vi hadde ingen steder å se utenfor, men minst fra lyder som vi kan høre, vi kunne fortelle at storm var tilbake i full styrke.
  
  
  Vi gikk ut til radio rom, forsøker å slette alle spor av vår tilstedeværelse. Han var ikke kommer til å fortelle Noah at han hadde åpnet ego spillet. Og en time senere, når den gamle mannens mimmo gått med til å se på helikopter tur gjennom stormen, prøvde han å gjøre en uskyldig ansikt. Men det var ikke alle.
  
  
  Stormen var over. Men med helikopter også. Alt som var igjen av det var en haug med skrap metall mot en av veggene. Propellbladene var bøyd som tentakler.
  
  
  Radioen var vår siste kontakt med verden utenfor. Og vi vil ikke være i stand til å bruke ego for de neste par timene. Selv om hun hadde vært i stand til å kontakte Hawk, ville han aldri ha vært i stand til å sende et helikopter ut i stormen som var fremdeles rasende. Alt som gjensto var å vente til neste morgen.
  
  
  Jeg hadde en idé om hva den vise ville være som på island i det øyeblikket. I alle fall, det var tydelig at alle veier var blokkert av falne trær. Selv de tyngste tanker ikke kunne krysse veien. Så vi hadde ikke forventet en natt angrep. Jeg gikk ned for å fortelle ham nyheten om at helikopteret.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 14
  
  
  
  
  
  
  
  Vi spiste edu, for Tony er uuttømmelig tilførsel hadde vunnet, når den gamle kjempen plutselig så opp. Han hadde hørt det, for: lyden av glade stemmer utenfor porten. Noah var på trappene i to skritt. Han løp etter ham til gate.
  
  
  Stammen har kommet tilbake. Noah dyttet åpne døren og menn stormet inn. Noah oversatt ih ord for meg. Da orkanen rammet, de gjemte seg i huler spredt over hele øya. Da de hørte trommer retning av Port of Spain: hovedstaden ble ødelagt, hæren oppløst. Og Jerome var død!
  
  
  De ble sjokkert av state of the fort, men nå som de var trygge igjen, de håpet å reparere skaden. Når de startet forberedelsene for ferie natt, Mitzi og jeg gjorde det samme, om enn på en litt mindre skala.
  
  
  Jeg vil vente til neste morgen for å forsikre meg om at oppdraget er fullført. Jeg måtte se oberst kropp med mine egne øyne, og gjøre fingeravtrykk til POLITIET. I henhold til tribal tjenestemenn, Tony Eide kroppen var fortsatt i Sawyer Hotellet, så jeg trenger å få det så snart som mulig. Hvis lastebilen hadde ikke blitt ødelagt, han kunne ha brukt det til å komme til hovedstaden raskt. Jeg vil ta henne med meg, menn med machetes å rydde vei der det er nødvendig. La oss håpe at lastebilen ikke lide samme skjebne som helikoptre og båter i lagunen.
  
  
  Til slutt, ved midnatt, vi sov. Neste morgen, bestemte han seg for ikke å ringe Hawke for hjelp ennå. Jeg liker det ikke, og Hawke sa det var viktig at han gjorde det alene, uten fremmed hjelp. Jeg hadde fortsatt en sjanse til å hjelpe Fleming ta presidentskap på sin egen.
  
  
  Fleming var i favør av å legge inn Port of Spain så snart som mulig. Men Noah virket mindre trygg. Jungelen trommer var morsomme, men selvfølgelig er han ikke hadde hørt noe på radio ennå. Noe han absolutt ikke ønsker å si høyt. Han sendte noen unge menn med machetes for å fjerne veien med meg, og jeg gikk med dem til bilen. Heldigvis, ikke en eneste treet falt på det. Jeg satt rotoren, tørket forgasser, og lukket panseret. Mitzi Gardner sat i forsetet, sette bladene på våt møbeltrekk. Ee-maskingeværet ble liggende på dashbordet.
  
  
  Jeg hadde ikke protestere. Nah hadde rett til å delta på den avsluttende seremoni. Nå var vi alene igjen, og bare Tony Beseiret menn ble rydde veien for oss. Det kunne ha vært verre. Trærne langs veien var for det meste små, ih var lett å flytte. Der veien gikk nær til havet, noen ganger hele seksjoner ble regnet. Hvis det er nødvendig, sette folk logger seg på dypt steder, slik at vi kunne kjøre sammen dem uten noen problemer.
  
  
  Dagen var klar. Himmelen var en uskyldig blå og sjøen var rolig. Men strendene var som båt kyrkjegardar, og husene på kysten for det meste var helt ødelagt. Den første store bygningen vi passerte, den gamle Poinciana Hotel, er bare en masse av steinsprut. Det, Tony Vant gutter hoppet ut rundt bilen for å angi at programmet krasjer, og søk etter verdifulle finner under ruinene. Hele landsbyen foran var et trist syn. Folk gikk målløst gjennom ruinene, noen ganger plukke opp noe, så slippe den og flytte på.
  
  
  Jeg prøver å holde hill fortress, som har forvitret så mange stormer, tålt dette blåse så godt.
  
  
  Regjeringen Plassen så fremdeles ganske bra, bortsett fra at ikke ett vindu var intakt, og veien var full av søppel. Soldatene i området var ubevæpnet og gikk som fortumlet roboter. I forretningsområdet, og flere soldater var å rydde opp i ruinene, under ledelse av yngre offiserer. De så på oss da vi passerte mimmo, men at de ikke prøver å stoppe oss. Nå som oberst var døde, de var tydeligvis i et maktvakuum. I Sawyer Grand LaClare, den elegante høye trær som er innredet plenene var brutt som grener. De var spredt her og der. I havnen, flere båter ble flytende fylt med vann. Vannet var skittent i farge. Den hvite stranden var i ruiner, omgitt av ødelagt solsenger og parasoller. Det var ingen soldater nær inn.
  
  
  Han dro opp til hovedinngangen. Vi kom inn med våre våpen trukket. Han tok hensyn til at Jerome kan ha flere soldater som vokter ham som en vokter av ære. Jeg må ta hensyn til dette. Men det var ikke tilfelle. Hallen var øde, som var casino.
  
  
  "Kanskje i Chip logger?" Mitzi tenkte høyt. Vi gikk det. For kassaapparat, selvfølgelig, det var ingen svarte security guard. Til min overraskelse, den elektriske låsen var fortsatt i arbeid. Vi flyttet på. Fortsatt ingen i sikte. Vi åpnet døren til Capolla kontor med en knapp på kontrollpanelet. Jerome var ikke der, men pengene var der. Ved siden av meg, jeg hørte henne sukke dypt sukk av lettelse. Mitzi kjørte tungen over hennes lepper når hun så stabler av regninger.
  
  
  "Guttene i Miami vil gjerne høre det," sa hun. "Jeg tror alle Sawyer vil åpne snart."
  
  
  "Men hvor er Jerome kroppen?" Spurte jeg utålmodig. Jeg trengte fingeravtrykk. Mitzi foreslo at jeg skulle ta en titt på taket leilighet.
  
  
  "Gå på, Nick. Jeg vil forlate henne penger her. Alt kan fortsatt skje, og hun ville ikke ha det penger å forsvinne i nick of time."
  
  
  "Jeg vil ikke forlate deg her alene," hennes far sa. "I slike situasjoner, denne byen må være krydde med kjeltringer."
  
  
  Hennes leppe krøllet. "Døren kan låses fra innsiden, men du kan bare åpne det rundt hallen. Det er nesten like trygg her som det er i hvelvet. Vet du hvordan heis kontrollpanel fungerer?
  
  
  Jeg visste det. Jeg tok en nærmere titt på henne, akkurat som hun gjorde når vi først brukt ego sammen. Hun knapt følte heisen stopper, men når dørene åpnes, hun gikk ut på tykt teppe av den øvre etasje.
  
  
  Trafikken var for rask. Hånden med revolver traff meg i hodet. Hennes refleks lente seg i, men jeg ble truffet. Armen min var et øyeblikk lammet. Min pistol falt til bakken, og jeg kunne ikke bøye albuen min til å ta den Luger.
  
  
  Han hoppet tilbake og tok tak i håndleddet på mannen holder revolver med sin venstre hånd: det var Jerome.
  
  
  Så han var ikke død. Han hadde et sår i pannen. Han hadde nok vært ute for en stund, men nå ego musklene var helt intakt. Og han kan kjempe nesten så godt hun kunne. Han visste at alle triks.
  
  
  Mens min høyre hånd hadde fortsatt slapp og egoets venstre håndledd var gripende det, slo han meg i haken og deretter umiddelbart utover meg i lysken. Dens krøp enn vondt. Men jeg trengte for å holde pistolen bort fra meg. Hennes strammet musklene først, og så plutselig falt til gulvet. I revmatisme, han løsnet grepet hans. Han fikk til knærne. Han revet hans håndledd gratis og prøvde å sikte på revolver. Han begravde sine tenner i egoets etappe og holdt på å bite. Han skrek i smerte og doblet over ryggen min. Den revolver falt til bakken. Han biter henne igjen. Han skrek, og jeg følte meg varm blod rennende ned buksene hans. Da mine fingre fant pistolen. Han hoppet i beina hans, kastet opp egoet, falt på en av stammene, og skjøt Jerome.
  
  
  Han masserte hans høyre arm før han følte sin styrke tilbake. Da hun ble slept liket inn i heisen. Jeg hadde ikke tid til å ta fingeravtrykk. Kutte fingrene med Hugo, min stiletto, var raskere. Ih knyttet det opp med et lommetørkle og sette det i et minutt.
  
  
  Da jeg kom inn i første etasje, var jeg overrasket over å finne at Mitzi var der fortsatt. Da hun ringte telefonen gjennom intercom, hun åpnet døren fra innsiden. "Har du funnet ego?"
  
  
  'Ego fant henne.'
  
  
  "Nick, hennes navn er. La oss ta en lastebil og levere penger til Noah, vil det være trygt der."
  
  
  'God. Vente her mens jeg tar bilen til garasjen."
  
  
  En lastebil tok det, og vi setter pengene under presenning og kjørte tilbake til åsene.
  
  
  Vi var nesten på festningen, ikke langt fra hovedstaden, når en Jeep trukket opp fra motsatt retning og sperret veien rett foran oss. En oberst i en russisk uniform kom ut rundt bilen og dro ut en revolver. Han var noe å rope på oss. "Det ble beordret at ingen kjøretøy som bør være tillatt på gaten. Vet du ikke... "Da han så Mitzi er rødt hår og begynte å mistenke noe. "Hvem er du? Hva er det du gjør i dette lastebil?
  
  
  Det kom ut, maskingevær og skjøt på den. Etter at jeg ble kvitt officer og driver av Jeep, han ble truffet av gass på veien. Det er derfor vi ikke ser noen høyere offiserer hvor som helst på øya. Selv nå, var de som sitter i den fort og lytte til nye ordrer. Port of Spain var under krigens lover av en fremmed Makt!
  
  
  Når vi var et stykke unna byen, vi møtte Noah og ego folk. Med November i ledelsen og Fleming i en tre palanquin, de var på vei i vår vei.
  
  
  Hennes brummet og traff trusler pedal. Hvordan kunne Fleming har overbevist den gamle mannen til å gjøre slike ting? Gud vet hvor mange foreign affairs tropper er på øya. Han hoppet rundt bilen og gikk over til Noah. Jeg fant ut at jeg ikke lenger kunne styre min stemme med sinne. Han begynte å rope til ham, men det gjorde han ikke tenke på å gå tilbake. Han beskrev situasjonen i byen, beslagleggelse av makt. Ingen reaksjon!
  
  
  "Nå som Jerome er død, folk vil stige opp," sa han. "De vil støtte President Fleming."
  
  
  Hvordan? Med en machete? Machetes versus maskingevær? Noah gikk rundt meg og edelt gikk på. Stammen fulgte ham, passerte en mimmo lastebil. De sang og spilte musikk på sine tre trommer. Henne, hoppet i bilen og begynte å slå den lastebil. Men Mitzi grep tak i rattet.
  
  
  "Vi vil ikke være tilbake med denne lasten, kjære. Det er en tur opp i fjellet for alltid, selv om jeg må gjøre det alene."
  
  
  Kvinne. Vel, som Hawke bare hyret henne i Fleming ' s tilfelle. Hvis hun insisterte på å bli drept og bestemte seg for at hun ville besøke henne mafia venner til minst få penger, kunne han knapt klandre henne. Minst livet hennes ville bli spart. Hennes hoppet ut rundt bilen og kjørte til Fleming på hodet av prosesjonen.
  
  
  Så vi fortsatte å gå, merket jeg at jeg tuter bak oss var å få høyere. Ser tilbake, han forsto hvorfor. Flere og flere mennesker, som så ut til å dukke opp ut av intet, sluttet seg til oss i jungelen.
  
  
  Innbyggerne i den gamle landsbyen kom ut av skogen som tennene av en drage. Menneskelige elver rant ned fra åsene. Vi ble møtt av innbyggerne i hovedstaden.
  
  
  Så noe gale skjedde. Den lokale hæren kom ut av det fort ikke å angripe oss, men for å bli med oss. De begynte å skyte i retning av festningen.
  
  
  Da jeg forsto henne. Jerome soldater voktet ham før de fant ut hva han egentlig opp til, før Russerne fortalte dem. Nå har de laget en revolusjon. Soldater og mennesker marsjerte på Fleming. Og soldatene ble ledsaget av offiserene som var i dusjen for Fleming. Folk som hadde vært for Cubanere og en håndfull av russiske rådgivere var nå fanget i festningen, og er omgitt av en masse av folk og soldater. Og mange mennesker nå vet ingen frykt.
  
  
  Rope og vinke sine kniver, de innfødte som følges lading væpnede soldater. Mange ble skadet. Men mange flere begynte å storme murene på festningen. De kjempet helt til skytingen på festningen stoppet. Det tok ikke mer enn en halv time. Folk som var kommet inn gjennom vinduene og gjennom vegger strømmet gjennom portene. De ville ikke ha oss Cubanere, oss russiske "rådgivere".
  
  
  Soldatene dannet en formasjon og flyttet til der Fleming var å se kampen. De hilste og presentert rifle, som et symbol på lojalitet. Jeg visste at Fleming hadde blitt tatt med til et sted hvor min regjeringen kunne se mitt ego.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 15
  
  
  
  
  
  
  
  Bare ett fly på flyplassen ikke kunne ta av. Det var bare ett skip i havnen som var klar til å seile. Alle utenlandske piloter, offiserer og "rådgivere" ble brakt om bord og forlot landet som uønskede utlendinger.
  
  
  Fleming begynte å rydde effektivt. Tony Vant stamme har gått tilbake til festningen. Hammond familie invitert Fleming til å komme og bo på slottet. De vil forlate så snart flyplassen åpnes igjen for normal trafikk.
  
  
  Mitzi sendte et bud med et notat. Hvis hun ble spurt av Davey er hotellet for å fortelle guttene i Miami, hvor hun hadde vært og at hun skulle bli der til hun mottatt flere bestillinger.
  
  
  "Tara Sawyer ble stedt til hvile i en vakker seremoniell begravelse," skrev hun. "Hun er gravlagt i marmor et sted i katakombene."
  
  
  Hun hadde fortsatt en uke igjen til å hjelpe Fleming hvis det er nødvendig. Men det var ingen andre problemer, og emu ikke trenger min hjelp. Det var en slags ferie.
  
  
  Da han kom tilbake til Washington, Sawyer raste å Hawke om sin datters død. Han krevde at hun ble gravlagt hjemme. Han ennå ikke hadde informert Emu av Tara ' s skjebne. Hawk la meg til å sortere ut problemet.
  
  
  Sawyer prøvde å roe henne ned, og fortalte henne om Tara ' s bedrifter. Han pekte på å emu det enorm takknemlighet til de innfødte og så at noen av Sawyer ' s sinne og dyp bedrøvelse hadde vendt seg til stolthet.
  
  
  Emu hadde ikke fortalt henne om Mitzi. Det er ingen vits i å starte en krig mellom ham og mafia. Hvis en jente ønsker å fjerne det øverste laget av fløte, jeg syntes hun fortjente det. Thomas Sawyer kunne lett ha betalt for renovering med hans selskapets overskudd, og kanskje nå Mitzi kunne ha gått til næringslivet og levde et rolig liv.
  
  
  Han fortalte dem både om November. Hawke så på meg som om han hadde aldri hørt navnet før, men Sawyer virket veldig imponert av de historiene han fortalte henne om nen.
  
  
  Når Hawk og jeg var alene, jeg tok glasset av Jerome fingrene til stolen. Hawk så på Nah som han var ute på en krukke av peanut smør. Så, med en oppblomstring, plasserte han Mitzi Gardner ' s merk av ved siden av det. Han så på lukk og deretter så på meg. Jeg fikk ikke se en muskel flytte under pergament hud. Han visste ikke engang blunke.
  
  
  'Jeg liker arbeidet ditt.' Det var hans vanlige spa tone. "Jeg venter på rapporten din."
  
  
  Jeg startet det med små detaljer. Flyvertinne, "jeg var ganske sikker på at Jerome drept henne, men vi kan fortsatt sjekke det ut. Fengselet som Fleming var ment å inspisere. De gangene han viste til laboratorier for universitetet. Så, med et uttrykksløst ansikt, han ga en kronologisk oversikt over aktiviteter av Tony Vant.
  
  
  "Han visste om orkanen to timer før," Hawke fortalte ham. "Det er nok tid til å vise at han ikke er redd for, og gi en full ytelse. Jeg lurer på hvorfor resten av øya ble overrumplet, så de kunne ikke få sine skip og fly til sikkerhet i tid. Kan jeg ringe henne på telefonen? '
  
  
  Det var mulig. Jeg heter weather bureau og kom i kontakt med en av mine venner som jobber der. "Jim, når fikk du den orkanvarsel forrige uke?"
  
  
  Det var noe sånt som en forbannelse på den andre enden. "Jævla det, Nick, det er for sent å redde noe som helst. Den satellitt-ikke se det før det gikk over Grand Lachlair. Da vi fikk advarsel, og det var det hele over. Vi har aldri sett en orkan bevege seg så fort. Og dette er i februar! Selv Noah gjorde ikke advare oss på forhånd."
  
  
  Jeg trodde jeg var gal. "Hva vet du om Noah?"
  
  
  "Han er vår observatør i området. N. O. A. H. (Noah) disse er ego-koden bokstaver. Han er ganske jævla bra. Han vanligvis spår været så fort som vi gjør. Hvordan er det? Det høres litt rart.
  
  
  'Noah .. . ikke noe sånt. Takk.'
  
  
  Jeg hang opp på henne. Hawk sette ned den andre. Egoets stemme hørtes grim. "Hvis han hadde rapportert det i tide, han kunne ha forhindret mye av skade. Mange liv ville vært spart ."
  
  
  "Og island falt i hendene på vårt store bror på den andre siden av havet," la jeg til.
  
  
  Han gikk ut av kontoret uten et ord og lukket døren forsiktig bak ham. Været satellitt-er stadig å fotografere store områder av havet. Og denne gale orkanen var ikke fotografert før den traff kysten av øya. Har satellitt-aldri sett en storm før?
  
  
  Han tente en sigarett og prøvde å ikke tenke på det lenger. Hennes sigarett ble kastet bort. Var denne jobben begynner å gjøre meg senil?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Om boken:
  
  
  
  
  
  Det er mange måter å drepe en person ... Kinesisk snikmordere foretrekker en kniv, mens andre drepe med bare hendene.
  
  
  Amerikanske gangstere bruk av stort kaliber, russiske leiemordere bruke dynamitt.
  
  
  Men, det er bare én person som kan øve alle drap teknikker. Ego navn er Killmaster !!!
  
  
  Denne gangen, Nick Carter er nødt til å bruke alle sine ferdigheter for å håndtere slaktere han møter på veien til "Kreml Rulleblad".
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Spansk-Tilkobling
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Spansk-Tilkobling
  
  
  Dedikert til medlemmer av de Forente Stater Secret Service
  
  
  
  
  Første kapittel
  
  
  Det var Hawk, og han var sprø. Han hadde ikke mye praksis på det, og han ville ikke ha utmerket seg på det selv om han var i god form.
  
  
  "Vil du gå på ski, N3?" spurte han meg på telefonen.
  
  
  "Selvfølgelig, jeg går på ski. Og veldig god, hvis jeg kan si det"
  
  
  "Samle skiene. Du kommer til Spania."
  
  
  "Det er vanskelig å gå på ski i Spania," sa jeg. "Ren snø"
  
  
  "Endringer. Sierra Nevada. Oversettelse. Snødekte fjell".
  
  
  "Vel, kanskje det snør fra tid til annen ..."
  
  
  "Vil du ha en ledsager."
  
  
  "Også en skiløper?"
  
  
  "Helt fantastisk. Også en ekspert på narkotikahandel. Det er på lån fra Statskassen ' s Drug Enforcement Administration."
  
  
  "Snow bird?"
  
  
  "Det er mye moro. Du vil både være festing i et skianlegg i Sierra Nevada."
  
  
  "Heter...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Transfer:"sol og snø / No, sir. Jeg mener, hvem er du?"
  
  
  "Jeg vil la dere få vite senere. I mellomtiden, ta San Diego fly til Ensenada."
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "En liten fiskerlandsby i Baja California."
  
  
  "Jeg vet hva det er, og jeg vet hvor det er. Hennes ego selv har en spesiell lukt. Hva gjør en ørken byen har å gjøre med langrenn?"
  
  
  "Kommer du til å møte Egne agent der."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Vær snill mot henne. Vi trenger hennes kompetanse."
  
  
  "Henne?" Klokkene ringte i min nerve sentre.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Hva er det? Ikke hun har til å være barnevakt for narkomane?"
  
  
  "Skal du se at dette møtet finner sted."
  
  
  "Et møte?"
  
  
  "Mellom det og en av linkene for å bryte Tyrkia-Korsika-California. Han ønsker å synge. Jeg ønsker å høre musikken før emu halsen er skåret."
  
  
  "Sir, noen ganger vil du ..."
  
  
  "Ikke si det! Adressen er La Casa Verde. Spør Juana Rivera."
  
  
  "Og så -?"
  
  
  "Bringe henne til Washington med deg."
  
  
  "Når?"
  
  
  "På neste fly for å Ensenada."
  
  
  Han fikk ikke se min knyttede neve.
  
  
  "Nikolai!" Hawk sukket. Han mistenker meg for å være useriøse.
  
  
  Jeg hang opp på henne. Etter å avslutte en sak på Filippinene, som luktet overmodne kokosnøtter, hennes hadde fløyet til San Diego fra Hawaii bare to dager siden. Han var bare begynnelsen for å kvitte seg med knekk i sine muskler og spenninger i hans psyke. Drapet er aldri hyggelig, sin overskrides kvoten sin i Mo. Og.
  
  
  Det er best å kaste det ut av syne, rundt hodet med hjelp av en flokk med vakre stjerner i San Diego for å skyte en TV-serie. Men nå...
  
  
  Jeg heter kontorist, og fortalte ham om min mest uheldige farge du vil endre, den raske økningen i planene, og ba ham om å forberede regningen min. Så han ringte til flyplassen og fant ut at på neste fly for å Ensenada ville forlate i en og en halv time.
  
  
  Hvis jeg avbryte min spiky skrivebord, jeg vil bare være i stand til å gjøre det.
  
  
  * * *
  
  
  Baja California er halen som henger ned fra California riktig. Ingen syntes å vite hva du skal gjøre om det. Dette har vært gjenstand for uenighet mellom USA og Mexico i mange år. Etter måneder med pruting over eierskap av ørkenen strip, Meksikanere endelig ga etter og gikk med på å ta den tilbake.
  
  
  Han lente seg tilbake i stolen og sov hele veien til den lille flyplassen på en dirt strip i nærheten av en liten fiske landsby som heter Ensenada. Ordet betyr egentlig "bay" eller "liten bekk" hvis du er interessant i små ting.
  
  
  Da jeg gikk ut på flyet solrik saint lysstyrken var så sterk at jeg satt på solbriller.
  
  
  En ny Mustang taxi var parkert utenfor drifts-tårnet, og sjåføren ringte henne til å ta Ego tilbake til byen. Etter å ha passert gjennom rutted veier, savanner overgrodd med sagebrush og fet skogen, vi endelig kom til hovedgaten i byen.
  
  
  La Casa Verde - som var ment å være grønn, hvis min spansk passer fortsatt, men var faktisk en slags falming pastell lime-var på slutten av en slapp blokk, hvor den lå og solte seg som en øgle på en stein.
  
  
  Han kom seg ut av taxi, plukket opp vesken sin, og dro i lobbyen. Motel var stummende mørke fra sterkt sollys, men jeg kunne se mustachioed tenåring som utgir seg for å være interessert i min ankomst. Emu vinket til henne og plukket opp telefonen på hjem.
  
  
  "Livi". Det var en jente på en miniatyr sentralbord.
  
  
  "Kan du koble meg til Senorita Juana Rivera?"
  
  
  Det var et klikk, og en lang ringen.
  
  
  "Livi". Det var en annen jente.
  
  
  "Juan Rivera?"
  
  
  "Henne."
  
  
  "Snakker du engelsk?"
  
  
  Det var svingninger. "Jess?"
  
  
  Henne, lukket øynene. Dette var ment å være en av de oppdragene. Han ristet på hodet og sa koden uttrykk, prøver ikke å føle absurd:
  
  
  "Oktober er den åttende måned av året."
  
  
  "Unnskyld? Oh, ja! Så eplene er modne."
  
  
  "God jente! Dette er George Peabody." Det var min nåværende dekke navn, og Hawke ikke stille meg til å endre mitt ego. Så jeg var fortsatt George Peabody.
  
  
  "Ah, Besøke Senor Peabody." Han var glad for å høre at aksenten var borte. "Hvor er du?"
  
  
  "Jeg er i lobbyen," sa jeg. "Skal jeg passe henne?"
  
  
  "Nei, nei!" sa hun fort. "Jeg vil være nede."
  
  
  "I barre," jeg sukket, og ser ut på det veldig mørkt flyt av lobbyen, hvor mannen bak disken var å tørke hendene.
  
  
  Han snudde seg og satte kursen for den mørke bar. Bartenderen så på meg. "Besøke senor?"
  
  
  "Pisco Sour," sa jeg.
  
  
  Han nikket
  
  
  
  og snudde seg for å gjøre det.
  
  
  Jeg kunne føle den tunge luften beveger seg sakte bak meg, å bringe duften av fersk sitron til meg. Han snudde seg og så en slank, mørk-eyed, mørkhåret jente i hennes midten av tjueårene, med nesten selvlysende blek hvit hud som vannliljer vanligvis har.
  
  
  "George," sa hun i spansk. Det var som å "Hor-hei".
  
  
  "Juana?" Jeg sa til henne, riktig uttale ego midt mellom "h"og " w".
  
  
  Hun holdt ut hånden hennes. Jeg vil ta det. Da han pekte på et bord mot veggen.
  
  
  Vi kom opp. Hun var elegant, ren og veldig feminin. Kroppen hennes var smidige og vakkert formet. Ee bena også. "Good old Hawk!" Jeg tenkte på henne. Hvordan uvanlig for ham!
  
  
  Vi spiller dette spillet.
  
  
  Hun bestilte en iste, slo seg ned i en stol, og lente seg forover, øynene hennes skinner. "Nå. Hva vil det bety?"
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. "Jeg har ingen anelse. Min overlegen i Washington vil orientere oss."
  
  
  "Når?"
  
  
  "I kveld."
  
  
  Ansiktet hennes var blanke. "Men det betyr at vi ikke vil være her i dag."
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Munnen falt åpen. "Så det vil ikke være tid for..." Hennes munn knakk stengt.
  
  
  "Hva, Juana?"
  
  
  Ansiktet hennes var rosa. "Han er en olvidado for meg."
  
  
  "Du har kort hukommelse," sa jeg, og ferdig med min pisco sour. Vakre Aguardiente, tenkte jeg. En dag vil jeg ha til å besøke Pisco, Peru.
  
  
  Den kom opp. "Pakke koffertene, Juana. Vi tar neste fly ut av her."
  
  
  "Men du bør vite noe om oppdraget..."
  
  
  "Narkotika", sa jeg.
  
  
  "Selvfølgelig, sin om narkotika"
  
  
  "Og Middelhavet. Vi skal til Spania."
  
  
  Hennes munn dannet en o.
  
  
  "Gå på ski."
  
  
  Hun drakk iste. "Kan du gjenta det?"
  
  
  Jeg har aldri gjort det.
  
  
  Så hun lurte meg. Øynene hennes lyser opp. "Ah! Selvfølgelig, Sierra Nevada! Det er en første-klasse ski resort i nærheten av Granada."
  
  
  Jeg så på den.
  
  
  "Kan du gå på ski?" spurte hun meg.
  
  
  Dette var dagen for dette spørsmålet. "Hva er det du gjør?"
  
  
  "Veldig bra," sa hun placidly.
  
  
  Og beskjeden, tenkte jeg. Han rolig sa: "Vi vil bort."
  
  
  Bartenderen ser på meg. Juana vingeslagene hennes, og hun vingeslagene på revmatisme. Det var vakkert, raffinert, og oppnåelig.
  
  
  * * *
  
  
  Så vi gikk utenfor, i et glimt av lys sprette av rifle fat trakk blikket til det sorte hullet i enden av det. Denne mannen ble liggende på taket rundt en varm alley over gaten, og jeg visste at han hadde meg sentrert i midten av omfanget ego omfang.
  
  
  Han frøs for et øyeblikk. Så han kastet den til Juana side og due i motsatt retning, mot ly av døråpningen. Bildet runget over gaten.
  
  
  "Vent!" Hei ropte ut til henne.
  
  
  "Men, Nick..."
  
  
  "Rolig!" Jeg hveste.
  
  
  Han kom seg raskt opp og løp til lobbyen-vinduet. Jeg dekket det, og så ut av vinduet. Det glimt av rifle fat fanget henne igjen. Mannen var fortsatt på taket av den tørre varer butikken.
  
  
  Som hennes mann nærmet seg pistolen hans, han hevet geværet og skjøt igjen. Gawking øyne gravd ned i tre-struktur ærlig ovenfor Juana hode. Nå var hun krype tilbake inn i døråpningen. "God jente!" Jeg tenkte på henne.
  
  
  Når hun så opp igjen, var mannen borte.
  
  
  Jeg kunne høre henne å kjøre føtter. Jeg så gjennom det støvete vinduet og så en mann i en svart dress som kommer ut av en butikk på gaten og ser opp på stedet der sniper var i vente for oss.
  
  
  Han løp rundt hotellet, vinket på Juana å bo inne, og gikk opp den tørre varer butikken er trapper, to på en gang, til øverste etasje.
  
  
  Det er for sent. Han er borte.
  
  
  Det var ingenting igjen på taket, men mye av Meksikanske sneiper og en sombrero han hadde kjøpt to dager tidligere fra butikken nedenfor.
  
  
  "En utlending," sa de to mennene i butikken, en mann med et fett magen og et smilende ansikt. Gonzalez.
  
  
  "Turist?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Kan du beskrive ego?"
  
  
  Gonzalez trakk på skuldrene. "Om høyden din. Brunt hår. Brune øyne. En tynn mann. Nervøs."
  
  
  Det er alt.
  
  
  Juana tok henne til side i hotellets lobby mens vi ventet på en taxi for å plukke oss opp og tar oss til flyplassen.
  
  
  "Han var her for to dager siden," hennes far sa.
  
  
  "Ikke sant?"
  
  
  "Hvor lenge har du vært her?"
  
  
  Tour."
  
  
  "Tror du han vet hvem du er?"
  
  
  Hennes øyne smalnet. Hun tok det som en fornærmelse. Hun var Latin, vakker og full av brann. "Jeg tror ikke det!" Sa hun indignert.
  
  
  De trodde ikke at det var en fornærmelse.
  
  
  "Hva var det du jobbet på før du ble kontaktet om dette oppdraget?"
  
  
  "En dråpe av stoffet".
  
  
  "Bryte det?"
  
  
  Hun nikket, senke øynene hennes.
  
  
  "Alt dette?"
  
  
  "Ja." Haken løftet trassig.
  
  
  "En venstre?"
  
  
  "Kanskje det," sa hun evasively.
  
  
  Han snudde seg og så ut av døren på toppen av det tørre varer butikken.
  
  
  "Ja," jeg er avtalt. "Jeg tror kanskje det."
  
  
  Ansiktet hennes tvunnet med raseri.
  
  
  Ee tok henne ved albuen. Taxi har kommet. Heldige Nick. Reddet av Ensenada selskap Taxicab.
  
  
  "Come on, Juana. Neste stopp, Washington, DC."
  
  
  Veldig autoritær. Veldig dominerende.
  
  
  Hun rolig klatret opp i taxi, blinker et vakkert stykke av låret. Men jeg nesten ikke merke til det.
  
  
  To
  
  
  Hawke satte seg på konsollen på ØKSA kino kontrollpanel, trykke på knapper og sette opp plater. En knapp for å spille av lyd. En båndet knappen. En knapp for 16 mm film. En knapp for direktesending. En knapp for en gammel svart-hvitt film.
  
  
  
  
  
  
  En knapp for lysbilder. Eller, hvis du ønsker å hvile øynene, én knapp for en myk kvinnestemme uttrykker intelligens score.
  
  
  Samtalen opp til dette punktet hadde vært for en uformell prat. Hennes slettes den rundt hodet hennes. Jeg bare husker at jeg kunne oppfatte Juana Rivera visuelt, og jeg gjorde virkelig det. Men noe i hennes tanker syntes forhåndsbestemt, pre-testet, og resultatløst.
  
  
  Men hun var vakker, og jeg liker vakre kvinner. Jeg tenkte på henne: "Hvis han bare kunne slette stemmen hennes, som en Hauk kan slette et opptak han ikke ønsker å høre."
  
  
  Brylev helt gikk ut, og foran oss var det et bilde på skjermen som er engasjert på magisk vis dukket opp på stønn.
  
  
  "Enrico Corelli," en myk kvinnestemme sa over bildet som blinket over skjermen. Det var en fortsatt bilde, tatt om femten år siden, og blåst opp ved den minste del av et større bilde. Bakgrunnen scenen var Vatikanet rotunda.
  
  
  "Fotografert, for eksempel, i 1954," stemmen fortsatte. "Dette er den siste gjenlevende fotografi av Corelli. Resten av ego bildene ble kjøpt for mye penger. Etterforskningen ikke kan bevise at pengene kommer fra mafia coffers. Men det er hva de tror på."
  
  
  Øynene hennes tok en lang og nøye titt på bildet. Ansiktet var nesten umulig å skille. Ansiktstrekkene var ganske vanlig: mørkt hår, fast hake, ansikt form uten forskjell. Det var utenat ego som best det kunne, men fordi det hadde blitt sprengt så mange ganger rundt en så liten del av grainy film, det var nesten ikke noe i det at det kunne fokusere på.
  
  
  Et kart blinket over skjermen. Det var et kart over Korsika. Byen Basria ble skissert i en sirkel.
  
  
  "Det er på det rene at Enrico Corelli liv her, i forstaden Basria, Korsika, i en villa bygget i napoleonstiden. Han har en stab på ti tjenere, og to livvakter. Han lever med en kvinne som het Tina Bergson.
  
  
  "Corelli er nå førti-fem år gammel. Han jobbet for den italienske regjeringen i Rime, men fikk sparken noen få måneder senere. Han ble kort gift, men egoet kvinne døde av lungebetennelse når Corelli ikke var i arbeid. Kvalm, begynte han å jobbe for medlemmer av en gjeng forgers og forvist tyver rundt om i Usa som ble født på Sicilia og var mafia medlemmer i New York og Chicago. Han stahl er en god enforcer og en veldig god forretningsmann for dem. Når apotek-kjeden ble etablert, var han en av de første mennesker til å åpne et punkt av flyt, i nærheten av Napoli.
  
  
  "Stoffet nettverk blomstret i 1960-årene, og ved utgangen av denne tid, Corelli Stahl var en sentral figur i det hele mafia-kjeden.
  
  
  "Med dem for å finne ut, hadde han ulike elskerinner. En prøvde å drepe ego når han dumpet henne med en annen kvinne ugle. Hun ble senere funnet druknet i Napoli-Bukta."
  
  
  Kartet forsvant, og en luksus yacht ca 180 meter lang fylt skjermen med en vakker farge lysbilde.
  
  
  "Dette er Corelli' s glede yacht, Lysistrata. Hun seiler under flagget til Frankrike. Corelli anser seg selv som en borger av Korsika, selv om han var født i Milano."
  
  
  Et bilde av en stor villa nå dukket opp på skjermen.
  
  
  "Det Corelli Huset. Selv om han bare har to livvakter for å beskytte ego, Ego manor er stadig patruljerte av et halvt dusin væpnede menn."
  
  
  Et nytt bilde blinket opp. Et legeme lå i gresset. Han ble skutt flere ganger. Liket var ugjenkjennelig, men fra utseendet av henne fortsatt, jeg bestemte meg for at kulene som traff det var dummy kuler-vanlige kuler kuttet i bladene på bokstaven X. dumdum Kuler slå soppen i en klippe, ødelegge formen når de treffer målet .
  
  
  "Det var en fransk agent som heter Emil Ferenc. Han prøvde å bryte seg inn i Villa Corelli, som gården heter. Angivelig, han ble oppdaget av patruljer og drept."
  
  
  Så et bilde av den øde ørken-lignende landskapet dukket opp på skjermen. Linsen er zoomet inn på en figur som står i nærheten av majestic Lombardia poplar, er det bare tre av hvilken som helst størrelse i sikte. Som figur vokste, kunne man se at mannen var av ubestemmelig alder, men ganske høy og kraftig bygd. Det var ansiktet i skygge.
  
  
  "Enrico Corelli. Dette er det nærmeste bilde av at noen har klart å fotografere i de siste ti årene. Bildet ble tatt med en teleskopisk objektiv fra den trygge polling punktet på motsatt hill. Selv om ansiktet er utvisket, personens kropp kan sees tydelig . I henhold til datamaskinen estimater, Alenka ego var i ferd med 182, høyde-6 meter, satt rett, og helse-utmerket slutten av det militære."
  
  
  Skjermen gikk i svart. Da filmen ble lansert. Det var en scene på en strand, muligens på den franske Riviera. En bedøvende blonde i en liten bikini frem over sand, svaiende hennes hofter som hennes lange blonde hår flagret rundt skuldrene hennes. Hun stoppet et øyeblikk og slått, så hvis noen hadde sagt til henne. Hun så på kameraet og smilte.
  
  
  "Tina Bergson. Hei, tjue-tre år gamle. Født i Sverige, flyttet hun til Roma, hvor hun hadde en kort, men mislykket film karriere.
  
  
  
  
  
  Så, for to år siden, flyttet hun til Sveits, der hun var involvert i penger manipulasjon, tilsynelatende til fordel for mafia eller noen organisasjon som mafia. Hun ble fanget, men aldri brakt til rettssaken. Det meste av pengene er sagt å ha skiftet hender til å hjelpe henne med å flykte fra den Sveitsiske myndigheter.
  
  
  Snart etter, hun fant seg selv i Enrico Corelli ' s house. Corelli ikke gifte seg med henne, men hun er hans trofaste følgesvenn. Hun snakker svensk, fransk, italiensk og spansk, samt engelsk. Ee IQ sies å være 145 basert på resultatene av en faktisk test tatt da hun fylte ut en Sveitsisk bank jobbsøknad. Hun er en god skiløper ."
  
  
  I filmen, er hun nå blinker på ski i en skråning. Hennes måtte innrømme at hun var veldig god. Ikke rart Ay ønsket å tilbringe vinteren på ski slope, hun virket som elsker sport.
  
  
  Et annet kart dukket opp på skjermen. Han viste verden i en Mercator projeksjon med en linje som går fra Midt-Østen til Tyrkia, fra Tyrkia til Sicilia, fra Sicilia til Korsika, til Riviera, tilbake til Korsika, og deretter til Portugal, derfra til Cuba. deretter skal det Sentrale Mexico, og deretter til San Diego i California.
  
  
  Stoffet kjede.
  
  
  "Det har vært mange endringer i det viktigste stoffet supply chain løpet av de siste årene. Vanligvis, tung narkotika start i Øst og ende opp i vest, over Middelhavet, hvor de behandles. Kontroll av denne kjeden er forankret i Korsika, bare en stopp før den viktigste behandling på Rivieraen. Narkotika og gå deretter tilbake til Korsika og deretter til Cuba via en av tre stopp: Portugal, Marokko eller Algerie.
  
  
  Nye kart. Han pekte på Korsika igjen.
  
  
  "Fra denne statistikken, distribusjon linjer som strekker seg tilbake til midtøsten og videre til den endelige destinasjonen, i Vest. Penger fra Vesten kommer her, hvor det er deretter fordelt på de linkene i nettverket."
  
  
  Linsen er zoomet inn på kartet, viser den Corelli eiendom i en forstad til Basria, omgitt av en sirkel.
  
  
  "Rico Corelli er den personen som styrer kjede. Han får sine ordrer fra Sicilia, der en nestleder mobster kontroller den østlige halvdelen av smash. Ikke i vest-kontroller resten av smash, pluss spredning."
  
  
  Bildet gikk ut, og Sergey lyser opp.
  
  
  Vi satt der i stillhet for en stund.
  
  
  Hawk kremtet.
  
  
  "Interessant," sa jeg.
  
  
  "Akademisk" Juana sa.
  
  
  "Jeg er enig med henne," fortsatte han.
  
  
  Hawk rynket pannen. "Det er bare en orientering."
  
  
  "Hva om Corelli?" Juana bedt om.
  
  
  Hawk lukket øynene og rystet tilbake i komfortable svingstol.
  
  
  "Mobsters har blitt misfornøyd med overskuddet fra narkotika-programmet," Hawk til slutt sa. "For seks måneder siden, begynte de å sende folk fra innsiden og ut for å teste systemet, for intelligens. Corelli tok en betydelig mengde - for mye, i henhold til de OSS Ikke. Men den Sicilianske andre ikke kunne tenke på en måte å rette opp situasjonen. På møtet ble det bestemt at Corelli måtte forlate. Én person ble sendt for å treffe ham, men han forsvant gjennom feltene av synet. Du så hva som skjedde med den såkalte grøft agent som forsøkte å bryte seg inn i boet.
  
  
  "Da mafiaen capos bestemte seg for å angripe Corelli gjennom Tina Bergson. En detektiv som hevder å være fra Sveits forsøkte å arrestere henne en gang i Basria på en gammel Sveitsisk kostnad. Men Odin er livvakter Corelli grep inn og reddet Tina. De så dro detektiv seg til et nærliggende stranden, bundet ego opp, og tillot ham å vente på tide å slå før drukning. Mannen rømte og venstre Korsika, for aldri å vende tilbake ."
  
  
  Han rakte opp hånden.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Hvordan vet vi alt dette?"
  
  
  "Corelli fortalte oss."
  
  
  "Direkte?"
  
  
  Hawk sukket. "Vi har noen nær Corelli, selv om han har aldri sett det. Corelli ga ut informasjon på eget initiativ."
  
  
  "Hvorfor ikke?" Juana bedt om.
  
  
  "Han sa han ønsket å forlate for godt."
  
  
  "Å redde deg selv og jenta?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Helt fantastisk. Og få asyl i Usa."
  
  
  "Tilbake til...?"
  
  
  "Hele kommando linje, riktig kjeden, og hvordan det fungerer."
  
  
  "Hvordan vet vi at det ikke er en felle?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Vi gjør ikke det." Hawk åpnet hans øyne dovent. "Stemme der du skriver inn". Han viste til Juana.
  
  
  Hun nikket.
  
  
  "Med din kompetanse, må du finne ut om Corelli er å fortelle oss sannheten - eller om han fører oss ned hagen banen."
  
  
  Han sukket. Noen ganger Hawk ' s språkføring er håpløst Viktorianske.
  
  
  Juana ignorerte ord. "Jeg vil finne ut."
  
  
  "Har alt blitt installert?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Vi vil møte i Sol y Nieve. På en ski-resort i Spania. Gjorde jeg fortelle dere om dette?"
  
  
  "Kort"
  
  
  Hawk lente seg tilbake. "Hvert år Tina Bergson går til dette skianlegg, og Corelli går med henne. De bruker omtrent en måned er det."
  
  
  "Skal han det som Rico Corelli?"
  
  
  "nei. Vi vet ikke hva navnet han bruker. Men vi vet at de alltid vil gå. Og Corelli ønsker å møte meg der."
  
  
  "Dette kan bli en "setup"," jeg mumlet.
  
  
  "Selvfølgelig," Hawk. "Det er derfor du er her, Nick. Hvorfor stemme på bildet AX".
  
  
  "Waiting for streik."
  
  
  Han nikket. "La oss si gangstere visste om Corelli' s planer. Ville de ikke liker å få vår nummer én enforcer
  
  
  
  
  
  
  og vår nummer én bedøve ekspert? "
  
  
  Han gned hennes hake. "Hvordan ser vi kontakte?"
  
  
  Hawk sa: "Vi har en mann i Málaga. Han har en gutt i Sol y Nieve. Corelli ' s vakter vil nærme seg ham. Du vil møte vår mann i Málaga, og han vil arrangere et møte med gutten på hotellet. Deretter vil du møte Corelli ansikt til ansikt."
  
  
  Han nikket til henne. "Og så -?"
  
  
  "Så gå Glipp Rivera vil ta over *
  
  
  "Har du forberedt på våre pass?"
  
  
  "AX Identifikasjon har dokumenter. Du vil fortsatt være George Peabody, men nå du er en profesjonell fotograf."
  
  
  "Sir, jeg kan ikke selv styre en Brownie, mye mindre en Hasselblad!"
  
  
  "Disse kameraene er pålitelig i dag! Også, de er gode på å få deg til å vite det grunnleggende. Og du, Frøken Rivera, er en modell fotograf. Alle dine papirer er ferdig. Brenne ih etter huske fortiden."
  
  
  "Jeg poserer naken?" Juana bedt om.
  
  
  Hauk var sjokkert. Egoets blå øyne utvidet. Han var den siste av den gamle, en helt undertrykt menneske i et samfunn der seksuell frihet er regelen. "Min kjære jente!"
  
  
  "Ville du posere naken?" Jeg spurte raskt.
  
  
  "Selvfølgelig," sa hun. "På en profesjonell måte. Når jeg spiller sin rolle spiller jeg henne hele veien."
  
  
  Hawke ' s face endret farge. Det var veldig rød. Han stirret på hendene i en dødskamp av statisk. "Hvis du allerede har gjort det," han interjected.
  
  
  Henne, humret. "Fortsett".
  
  
  "Jeg vet at du ikke oppmerksom på at vi satte opp en forside som en mann - og-kone team," sa han raskt øynene hans skinte.
  
  
  "Sir," sa jeg.
  
  
  "Mr. og Mrs. George Peabody av Millers Falls, MN."
  
  
  "Jeg elsker det!" Juana sa sakte.
  
  
  "Jeg hater det!" Jeg brummet. "Dette er så usannsynlig! Og det fører til komplikasjoner!"
  
  
  "Men det gjør det lettere for Ms. Rivera til å handle - hvis hun må." Hawke ' s ansikt skylles igjen.
  
  
  "Jeg vil ikke følge logikk!"
  
  
  "En ugift kvinne, en jente som Savner Rivera..."
  
  
  "Jeg liker det ikke!" Juana avbrutt.
  
  
  "... Det ville være mye vanskeligere å være, oh, forfulgt, la oss bare si, enn å være en gift kvinne. Se?"
  
  
  Hennes ble liggende med ansiktet ned i sanden. Jeg virkelig fikk se det, twisted logic.
  
  
  Hawk slått til Juana. "Gjør du godkjenner?"
  
  
  "Helt." Hun smilte sjarmerende.
  
  
  Hawk nikket i tilfredshet. Deretter så han på meg. "Noen ulemper?"
  
  
  Jævla ham! "Det ser pålitelig," innrømmet jeg. "Vi har til å sette opp noen form for alarm," fortsatte han. "Jeg mener, i tilfelle alt faller fra hverandre. Jeg ønsker å være i stand til å lagre Juana og huden min, uansett hva."
  
  
  "Vi har en mann i Granada, bare en halv time unna feriestedet. Malaga vil informere deg om dette."
  
  
  "Faktisk. Dette skal dekke det."
  
  
  "Kan du sende en kodet melding du vil via Granada."
  
  
  "All right," sa jeg. Han viste til Juana. "Har du noe å diskutere?"
  
  
  Hun så på meg og så på Hawk.
  
  
  "Jeg tror ikke det. Hun vil bli møtt i armene før jeg møter Mr. Corelli. Så skal jeg holde på med det."
  
  
  * * *
  
  
  Jeg hadde bare dozed av når det ble en skarp banke på den låste døren skille rommet mitt fra Juana er.
  
  
  Den kom opp. "Ja?"
  
  
  "Nick!" hvisket hun.
  
  
  "Hva er det?"
  
  
  "Vindu".
  
  
  Henne, snudde seg rundt. "Hva om dette?"
  
  
  "Se utenfor."
  
  
  Han kom på skulderen hylster hengende fra bedpost. Han gikk bort til vinduet, å holde seg i skyggene og ligge inntil moan. Å trekke tilbake gardinene med fat av hans luger, han kikket ut på den mørke gaten nedenfor.
  
  
  Tvers over gaten var en Cadillac, den beste bilen på blokken.
  
  
  I nen, det var en mann som sitter på førersiden, som var vendt mot meg. Så, da han så, den andre mannen skyndte seg over gaten til Cadillac, snakket kort til sjåføren, og satte seg i baksetet.
  
  
  Caddy startet opp og kjørte raskt nedover gaten, sving til høyre i hjørnet.
  
  
  Hennes gikk tilbake til veggen som skiller rommene våre.
  
  
  "Gjorde du gjenkjenne ego?" Sl spurte henne.
  
  
  "ja. Henne, så ham komme ut rundt bilen for en stund siden. Han så på rommet mitt eller ditt. Hennes ego ansikt så det. Og da han skyndte seg til lobbyen."
  
  
  "Hvem var han?"
  
  
  "Jeg så ego på Dulles airport i dag er ikke når. Når vi kom. Han hadde en liten skinn koffert. Rundt dem, hvor du kan sette et våpen med en teleskopisk syn."
  
  
  "Good girl," sa han absently.
  
  
  Det ble en pause. "Hva gjør vi nå?"
  
  
  "Gå til sengs," sa jeg. "Minst vet vi hva de vet."
  
  
  "Du kommer ikke til å se etter en ego?"
  
  
  "I Washington? Det er en stor by."
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Gå til sengs, Juana." Dens borte på en dag. "Sweet Dreams."
  
  
  Henne, hørte henne brummende under pusten, og da hun gikk bort i dag. Et øyeblikk eller to senere, hørte hun knirke av sengen som hun klatret inn og satte seg ned.
  
  
  Så det var stille.
  
  
  Han ble sittende ved vinduet, ser på og venter. Men ingen kom.
  
  
  Tre
  
  
  Vi gikk gjennom den lave foten og landet på en flystripe i nærheten av Malaga. En taxi sjåfør som kjørte oss til byen gjennom en virvel i miniatyr Europeiske biler av alle merker og former.
  
  
  Vi bodde i en av de største hotellene i byen, med utsikt over havnen i Málaga. Det var flere merchant skip og båter fortøyd eller forankret i nærheten velholdt havner.
  
  
  Juana var sliten. Hun låste seg i hennes side av rommet, tok en lur, og dusjet. Hennes gikk umiddelbart til AXE safe house.
  
  
  Det var et lite kontor, i et hus, ett kvartal unna
  
  
  
  
  
  
  gater og rundt hjørnet.
  
  
  "Bygg forbedring," lese tegn for dagen. RSS. RAMIREZ OG KELLY
  
  
  Henne, banket på.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Besøke Senor Peabody."
  
  
  "Henne."
  
  
  Døren åpnet. Det var Mitch Kelly.
  
  
  "Hei, Kelly," sa jeg.
  
  
  "Hei, besøke senor." Han gliste og la meg i. Da skottet opp og ned i den mørke, antikke korridoren, han er nøye med låste døren.
  
  
  Henne, så på kontoret. Det var lite, med kun en skrøpelig skrivebord, en haug av gamle arkivskap, og en dør som fører til badet. Bak pulten, et vindu så ut over havnen og byen Malaga.
  
  
  Kelly slo meg på ryggen. "Ikke se deg med dem ilder, som ordet kom ut om den røde appelsiner tilfelle, Nick."
  
  
  Dette skjedde i Hellas. "For fem år siden, egentlig?"
  
  
  "Faktisk. Hawk du kom."
  
  
  Han åpnet en skuff og tok ut et fint par av Bausch & Lomb 30 x kikkert, som veide han tankefullt i hans hånd.
  
  
  "Jeg kunne ha noen nyheter for deg."
  
  
  "Au?"
  
  
  Han satte brillene over øynene hans og snudde meg for å se ut over havna. Jeg skjønte han var å se på båter når jeg banket på døren hennes.
  
  
  Kelly led TOPOR i Malaga for minst tre år. Ego ' s jobb var å vite hva og hvem var det som kommer og går rundt Malaga.
  
  
  Han var ute over egoets skulder. Han studerte glede kaien i sentrum av havnen. Han virket spesielt interessert i den store båten ankret opp et sted i midten.
  
  
  "Stemmen er alle," sa han. "Dette er Lysistrata. Corelli Yachter".
  
  
  Jeg husket det bildet jeg hadde sett henne i TOPOR hovedkvarter.
  
  
  Han ga meg en kikkert. Det var hennes ego som fokuserte henne. Han var utmerket, Han var veldig godt sett av yacht. Noen medlemmer av besetningen ble travle rundt på dekk. Alt var stille og fredelig om bord. Hun kunne se en rad av hytter på hoveddisplayet dekk med to rader av ventiler, noe som betydde at hyttene ble plassert på to dekk under.
  
  
  Det var en stor, vakker glede yacht. Den franske flagget ble flyr i hekken.
  
  
  Mitch Kelly satte meg ned i stolen og tuslet papiret. Henne, visste han at han ville ha henne til å ta hensyn til hva han sa. Som han var i ferd med å gi henne ordre, han så noen i en genser og bukser kommer ut av de viktigste hytta og ut på dekk. Det var en kvinne med langt blondt hår. Hun var veldig busty og hadde en liten midje, og tettsittende bukser som skissert hennes lår og rumpe venstre ingenting til fantasien. Under de blå bukser, Nah hadde gode bein. Huden hennes var rettferdig og jevn, og øynene var blå. Stepping ut i sunny hellige lys, hun satt på mørke briller og absently holdt ut en ih på stedet.
  
  
  "Tina Bergson," sa han høyt.
  
  
  Kelly strakte halsen hans og kikket ut av vinduet, skjeling i sollys på & nb. "Ja, angivelig."
  
  
  "En perfekt jente," sa jeg.
  
  
  "En annen ting om Nick Carter," Kelly snuste. "Hvordan er det du gjør?"
  
  
  "Jeg prøver bare å gjøre hva mannen i Washington sier," jeg mumlet.
  
  
  "Denne kom i går," sa Kelly, risting i papiret på nytt.
  
  
  Han rev blikket bort fra Tina Bergsons spinkle skuldre og genser-dekket brystet og motvillig senket kikkert. Kelly plukket det opp, snudde stolen rundt, og fokusert ih på Tina Bergson mens hun leste papirene informasjon.
  
  
  CALLIE. RAMIREZ OG KELLY. 3 PASEO ZAFIO. ANKOMST TIRSDAG OMBORD LYSISTRATA. BRUKEREN ER KLAR. TINA BERGSON VIL BRINGE EGO TIL BÅTEN. SENERE SETTER OPP EN SKI MØTE MED ET STOFF SOM EKSPERT.
  
  
  "Romersk nese!" - gjenta det med et smil.
  
  
  "Det er Corelli' s kallenavn," sa Kelly. "Ganske corny, er det ikke?"
  
  
  "Ganske banal, ja." Romersk Nese var en indianerhøvding.
  
  
  "Corelli anser seg selv som en utstøtt. Du vet - fra mafiaen."
  
  
  Han så på meldingen igjen. "Å dømme av ordlyden, jeg tror hun møte meg, ikke sant?"
  
  
  "Faktisk. Hun vet hotellet. Jeg har allerede sendt henne et notat."
  
  
  "Når vil hun være der?"
  
  
  "Hun som er ment for å plukke deg opp i lobbyen midt på dagen." Kelly kastet et blikk på klokka. "Som gir deg en halv time."
  
  
  "Hva om Juana?"
  
  
  "Hun kan vente. Dette er en foreløpig undersøkelse."
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene. "Hva er alt dette tullet om?"
  
  
  "Roman Mys var redd. Jeg tror han ønsker å vite om han blir fulgt."
  
  
  Eller hvis du kan, tenkte jeg.
  
  
  * * *
  
  
  Jeg var i vente for henne i hall midt på dagen.
  
  
  Når hun kom inn, alle øyne i lobbyen var på nah, og kvinner som ser på med harme, de menn som ser på med interesse. Lokalbefolkningen på bordet plutselig slått inn vennlig Lotharios.
  
  
  Han reiste seg og gikk bort til henne. "Miss Bergson," sa han på engelsk.
  
  
  "Ja," svarte hun med bare en liten aksent. "Jeg er sen. Jeg er virkelig lei for det."
  
  
  "Du er verdt å vente på," sa jeg.
  
  
  Hun så på meg kaldt. Han tenkte på isfjell i fjordene. "La oss gå, da?"
  
  
  "Ja," sa jeg.
  
  
  Hun snudde seg og førte meg rundt lobbyen og ut i strålende solskinn på Bryliv Øya.
  
  
  "Det er bare motsatt side av torget," sa hun. "Vi kan gå"
  
  
  Han nikket og tok henne i hånden galant. Tross alt, er hennes var i Europa. Hun ga meg en ego uten kommentar. Hver spanske øye slått med en bokstav for å hilse på to av oss - meg med beundring, meg med misunnelse.
  
  
  "Det er en vakker dag," sa hun, tar et dypt pust.
  
  
  "Gjør du som Malaga?"Øynene hennes var trukket til ansiktet hennes.
  
  
  "Å, ja," sa hun. "Det er lat og enkelt her. Jeg elsker solfylte brylev. Jeg elsker henne varmt."
  
  
  Hun sa dette
  
  
  
  
  
  men jeg nevnte ikke det. "Hvordan var din båt tur?"
  
  
  Hun sukket. "Vi var fanget i en byge av Costa Brava. Ellers..."
  
  
  "Og din er din kamerat?"
  
  
  Hun så på meg tankefullt. "Mr. Roman?"
  
  
  "Mr. Roman." Den narrespill fortsatte.
  
  
  "Vil du se at ego snart."
  
  
  "Jeg tar det du er på ski,"sa jeg da vi nærmet oss havnen bar.
  
  
  "Jeg elsker det." Hun smilte. "Og du?"
  
  
  "Moderat", sa jeg. "For det meste i Usa. Aspen. Stowe. *
  
  
  "Jeg vil til Amerika en dag," Tina Bergson sa, hennes blå øyne varm og stirrer på meg intenst.
  
  
  "Kanskje Mr.-eh, Romersk - vil ha noe å si om det."
  
  
  Hun smilte og lo. Hans tenner var perfekt. "Kanskje, faktisk." Hun så på meg kraftig. "Jeg tror deg, og han vil komme sammen helt fint."
  
  
  Da vi var på sjøen, og den unge mannen på slutten ble stående på oppmerksomhet, regissere sin holdning til Tina Bergson. Han var ganske tynn, men han så stri og sterk. Han hadde krøllete svart hår og en blyant-tynn bart.
  
  
  "Senorita," sa han. Han holdt ut hånden for å hjelpe henne ned i den lille, elegante motorbåt knyttet til dock.
  
  
  "Takk, Bertillo," sa hun mykt. "Dette er Mr. Peabody," sa hun til dem, og pekte på meg.
  
  
  "Besøke senor," Bertillo sa. Ego øynene var mørke og intelligent.
  
  
  Henne så hoppet av etter Tina Bergson og deretter Bertillo gikk bort, tok sykkelen, og vi laget en bue til yacht-tre hundre meter unna.
  
  
  Bay glitret i solen, måker løftet opp avfall fra stranden, og slik vi skjære gjennom vannet, de fløy sint inn i himmelen, sprut oss med sjøvann.
  
  
  Et par minutter senere, vi var bundet til båten. Hennes navn, Lysistrata, kan bli sett på nå. Over oss, to seilere så ned og droppet stigen. Vi klatret ombord.
  
  
  I hytta på hoveddisplayet dekk som fungerer som den viktigste rom, så hun en muskuløs mann som sitter i en komfortabel lenestol. Han var røyke en sigar som gjorde halos av blå røyk skjemaet over ego ' s head.
  
  
  Vi gikk i. Han stod opp, var hans store mål stiger i en sky av røyk. Tina! han hilste på henne, og hun smilte ved revmatisme.
  
  
  "Dette er Mr. Peabody of the Americas," sa hun. "Mr. Peabody, dette er Herr ... eh ... Roman".
  
  
  Jeg så meg rundt. Omgivelsene var nydelige.
  
  
  Han lo og ristet hender. Ego makt var solid. "Mr. Peabody, henne, jeg antar du gå på ski?"
  
  
  Han nikket til henne. "Jeg gjør en slalåm."
  
  
  "Så er Tina. Hennes også, men ikke for lenge. Vi bruker litt tid i Sol y Nieve. Jeg tar det du kommer til å være der?"
  
  
  "Henne."
  
  
  "Med din ledsager?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Denne fyren. Han forstår møte?"
  
  
  "Han er en hun."
  
  
  "Enkelt?"
  
  
  "Min ledsager er en kvinne. Hun forstår."
  
  
  Det ble studert av "Romersk nese". I det bildet jeg så av henne, forsto jeg at han kunne lett ha blitt Rico Corelli. Faktisk var han ganske sikker på at det var Rico Corelli. Han var rett alder, selv om han ikke vise sin alder så mye som de fleste menn i sin e-business gjøre.
  
  
  "Jeg har alltid hatt et godt forhold til Amerikanerne," Corelli sa.
  
  
  Tina smilte. "Always".
  
  
  "Vi ser frem til ditt tilstedeværelsen i vårt land," sa jeg. "Minst hennes, jeg forstår at du..."
  
  
  Corelli løftet en hånd. "Jeg håper å ta turen. Hvis vi kan gjøre en avtale."
  
  
  "Det vil bare ta ett møte," sa jeg. "På en ski resort."
  
  
  Han nikket.
  
  
  "Hva er grunnen til dette innledende møtet?" Jeg spurte kraftig.
  
  
  "Sikkerhet," han bjeffet, dampet på sin sigar. Tykk røyk begynte å vandre rundt hytta.
  
  
  "Du virker trygg nok." Han lente seg frem og snakket lavt og demonstrativt. "Jeg forsikrer deg, så lenge jeg er rundt, sikkerhet vil ikke være et problem."
  
  
  Et svakt smil flickered over hans lepper. "Sannsynligvis ikke".
  
  
  Stuerten henta drikkevarer. Hennes, lente seg tilbake. Møtet ble diskutert og avtalt. Det ville være enkelt å ta kontakt med ham på feriestedet og bringe Juana sammen.
  
  
  Vi drakk.
  
  
  Vi snakket om noe annet. Femten minutter passert. Til slutt, Tina sto opp.
  
  
  "Jeg tror Mr. Peabody er veldig ivrig etter å komme tilbake til hotellet hans."
  
  
  Han nikket til henne. "Takk for tiden din, Mr. Roman. Jeg ser frem til en mer utfyllende drøfting i snø landet."
  
  
  Vi så på hverandre, og han slått til å forlate. Tina kom over til meg og tok hånden min.
  
  
  "Jeg beklager at jeg ikke kan gå tilbake til land med deg. Men Bertillo vil ta deg tilbake."
  
  
  Han sakte håndhilste på henne. "Tusen takk til dere begge for deres sjarmerende gjestfrihet."
  
  
  Vi var på dekk, og jeg gikk ned til båten. Hun vinket til meg fra dekk da båten begynte å spinne og på vei til havnen i baren.
  
  
  Vi hadde gått bare femti meter da det var en plutselig rope fra båten. En oppsiktsvekkende lyden spredte seg raskt og kontinuerlig over overflaten av vannet.
  
  
  Han snudde seg raskt. "Stopp, Bertillo!"
  
  
  Henne, så Tina gå ut rundt gymsalen hvor hun nettopp har forlatt. Hun snublet.
  
  
  En rekke oransje blinker brøt ut i kabinen, etterfulgt av en dundrende boom.
  
  
  Jeg hørte henne skrike.
  
  
  En annen skudd ringte ut, og han så Tina Bergson falle til dekk, stemmen hennes kuttet av i midten av magen skrik.
  
  
  En figur i en mørk våtdrakt ble raskt går over dekket, som en mann i en båt.
  
  
  
  
  
  a panther, og hoppet over rekkverket på den andre siden i vannet. Jeg trakk ut min pistol, men jeg klarte ikke å skyte ham på riktig måte.
  
  
  "Gå rundt båten!" Bertillo festet på henne.
  
  
  Overrasket, redd, men dyktig, han fyrte av et skudd i motorbåt, og vi whizzed forbi på styrbord side av mimmo baugen av båten.
  
  
  Bare bobler viste hvor mannen i våtdrakt hadde gått. Han hadde forlatt sin dykkeutstyr der, at mye ble åpenbart. Han er borte for alltid.
  
  
  Vi sirklet for en full liten, men det gjorde han ikke møter opp.
  
  
  Han gikk opp trappen til dekk, hvor de fire besetningsmedlemmene er omgitt Tina, som ble puste tungt, men stønn mykt. Hennes genser skulder var gjennomvåt i raskt tørker blod.
  
  
  Henne, kjørte inn i salongen.
  
  
  Den store mannen ble liggende på gulvet. Ego målet ble nesten helt ødelagt av skuddene. Han døde før han traff dekk.
  
  
  Utenfor, var han ser ut på stranden, men mannen i våtdrakt var ikke det.
  
  
  Hun ble plukket opp av et skip på vei mot land og kalles Mitch Kelly. Han var sjokkert, men han ble en pro. Han umiddelbart kalt Malaga Vakt.
  
  
  Tina åpnet øynene.
  
  
  "Det gjør vondt!" hun stønnet.
  
  
  Da hun så blod og besvimte.
  
  
  Fire
  
  
  Mitch Kelly åpnet den nederste skuffen på skap. Han så hva jeg gikk gjennom. Jeg så på mens han pakket ut lærveske som holdt den trådløse senderen.
  
  
  Det var en vakker liten sett: Japansk-laget, med solid-state-transistorer. Du kan nesten gå til månen og komme tilbake med det.
  
  
  Det hummed for et par øyeblikk etter at han slått på ego, før det varmes opp. Han ser ikke på meg i det hele tatt, men han fikk til å fungere, kontaktet AX etter noen innledende samtaler, og en kort stund snakket med operatøren i AX-Skjermen, ved å bruke de vanlige R / T vrøvl.
  
  
  "Jeg har en Hauk."
  
  
  Det ble besvart med " Sir?" Hennes sinne var knapt finnes.
  
  
  "Nick, dette er ikke en autorisert ringer! Henne, jeg vil du skal vite..."
  
  
  "Er vi rent?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Skirmish".
  
  
  "Det er riktig." Hawke Stahl stemme var forsiktige. "What' s up, Nick? Jeg får alltid sommerfugler når du er i samsvar med sikkerhetstiltak."
  
  
  "Som organiserte dette oppdraget? Egne?"
  
  
  "Du vet jeg er ikke autoriserte til å tale."
  
  
  "Det har en morsom lukt."
  
  
  "Si det igjen?"
  
  
  "Det stinker! Corelli er død."
  
  
  "Dead?" Pause. "Ah, hennes kjære."
  
  
  "Som arrangerte dette?" Jeg spurte igjen.
  
  
  "Jeg kan ikke..."
  
  
  "Det var en setup. Og den som arrangerte det brukt meg for å drepe Corelli."
  
  
  "Ingen måte! Oh, henne, jeg vet hva du mener."
  
  
  "Sjekk det ut, herre, vær så snill! Hvis mafiaen er ren, da noe gikk galt på vår del. Hvis Corelli var å spille et spill, så Statskassen var juks."
  
  
  "Er du sikker på at han er død?" Hawk spurte kraftig. Egoet tonen i stemmen hans mente at han hadde kommet fra hans første sjokket.
  
  
  "Halve hodet ble revet? Oh, yeah. Han er død, sir."
  
  
  "Og hans ledsager?"
  
  
  "Hun er i live, men hun er såret."
  
  
  "Jeg tror det var den riktige tingen å gjøre," Hawke sa. "Romersk kontroll sjekket Corelli."
  
  
  "Romersk kontroll kan være betalt av mafia!"
  
  
  "Nicholas..." han irettesatte meg.
  
  
  "Tenk, sir, at lokaliteten i Russland er over."
  
  
  "Ro deg ned, Nick. Jeg vil komme tilbake til deg så snart jeg gjøre noen anrop."
  
  
  "Miss Rivera og hennes vil ikke være tilgjengelig for ytterligere kommentarer."
  
  
  "Bli der! Jeg ønsker å gjøre dette klart."
  
  
  "Som allerede er avklart, Hawk. Eller kanskje en mer nøyaktige betegnelsen er kartlagt. Farvel."
  
  
  "Nick!"
  
  
  Jeg abonnerer på det.
  
  
  Kelly ble tatt bakk av samtalen mellom Hawk og meg. Han gjorde ikke engasjere seg i bevisst ulydighet. Det er derfor han snakket om uviktige ting. Han gikk til pulten sin og satte seg ned. Han studerte meg spent og venter på taket med å kollapse på toppen av meg.
  
  
  "Tror du det var AX?" han spurte til slutt.
  
  
  "Jeg tror det, men jeg vet ikke."
  
  
  "Lekkasjen?"
  
  
  Han så ned på hendene sine. "Kanskje."
  
  
  "Hva om jenta?"
  
  
  "Juana? Det er egentlig ikke vet om henne. Hvis hun var involvert, vil hun være lenge borte."
  
  
  "Hvor skal du?"
  
  
  Henne, snudde til dag. "La oss gå tilbake til hotellet. Jeg lurer på om hun skal være der."
  
  
  Hun var. Hennes kunne høre henne og rotet gjennom rommet hennes så snart som henne inn i hennes halvdelen av rommet. Minst det var som nah. Bare for å sørge for at hun fikk henne ut Lugger og flyttet til tilstøtende dag.
  
  
  "Juana?" Jeg sa stille.
  
  
  "Ah. Nick?"
  
  
  "Mr. Peabody."
  
  
  "Hvor ble den av?"
  
  
  Det var Juana, greit. Jeg kunne fortelle av stemmen hennes. Hun ble støttet av Lugera, som bestemte seg for at hvis hun hadde vært med killer, ville hun har allerede forlatt Malaga, siden hennes deltakelse i narrespill ville ha blitt gjennomført.
  
  
  Han åpnet døren og gikk inn. Hun var kledd i en veldig streng, men kult utseende dress som antydet smak og penger, men var ikke dyrt. Hun smilte, som betydde at hun ikke visste noe om Corelli.
  
  
  "Du ser sliten, Nick."
  
  
  "Hennes. Frisk på energi."
  
  
  "Hvorfor ikke?"
  
  
  Han løftet henne opp til kanten av sengen og så på Lukk. Hennes hotellet fikk mest ut av verden, når du leser ansiktet hennes. Hun snudde seg for å møte meg, sterkt sollys Malaga strømme inn nah, belyse alle detaljer i ansiktet hennes.
  
  
  "Rico Corelli er død."
  
  
  Ansiktet hennes bleknet. Hvis det fungerte, Nah hadde god kontroll over henne arterielle systemet. Noen fysiolog
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  Det vil fortelle deg at det arterielle systemet er ufrivillig.
  
  
  "Drept? På en yacht?"
  
  
  Han nikket til henne. "Et tegn i en våtdrakt."
  
  
  "Hva om kvinnen som ble studert med ham?"
  
  
  "Tina Bergson ble skadet, men hun er fortsatt i live. Det så ut som et oppsett, Juana."
  
  
  "Hva gjør vi nå?"
  
  
  "Vi venter," sa jeg. "I ord fra Hawk. Det har allerede blitt rapportert."
  
  
  Hun var og så på meg. "Kunne du ha sett mannen som drepte Corelli?"
  
  
  "Bare egoet silhuett."
  
  
  "Hadde han ser ut som en som skjøt oss i Ensenada?"
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene. "Hans ego har aldri sett det heller."
  
  
  "Det kan ha vært en mann i bil i Washington."
  
  
  "Denne gangen var han iført våtdrakt. Han kan være den ene. Han kunne også være Senator Barry Goldwater."
  
  
  Juana ignorert det. "Han plukket oss opp på Ensenada og fulgte oss til Malaga via Washington." Nå er hun var positiv og så åpenlyst på meg.
  
  
  "Kanskje."
  
  
  "Det må være!"
  
  
  "Hvis du sier det."
  
  
  Hun gikk mot meg før hun var i ferd med seks inches bort fra meg. "De sa: du er en rundt på det beste. Hvordan klarte du å la dette skje?"
  
  
  Hennes blikk var fokusert på Nah, ikke slik at alle uttrykk for å vise på ansiktet mitt. Men det var så mye sinne i meg som bølger av følelser må ha nådd ut til å røre henne, fordi hun vek tilbake som om hun forventet meg til å treffe henne.
  
  
  "Jeg vil glemme at du har sagt det."
  
  
  Hun trakk seg sammen og ristet på hodet bistert. "Jeg vil ikke"
  
  
  Telefonen ringte.
  
  
  "Kelly' s her," stemmen sa. "Jeg er i kontakt med Tina Bergson."
  
  
  "Au?"
  
  
  "Sivil Vakt tok henne med til en privat klinikk ikke langt fra oss, ikke langt fra Alcazaba. Da legen blir vår lønn."
  
  
  "Hvordan praktisk."
  
  
  "Hun er bevisst. Hun ønsker å se deg."
  
  
  Jeg tenkte på det raskt. God. Gi meg adressen."
  
  
  "Jeg har til å ta deg dit."
  
  
  God. Jeg vil komme tilbake til deg i femten minutter." Kelly, hvordan gjorde Sivil Vakt vet hvor du skal ta henne?"
  
  
  Kelly humret. "Vi har også et par rundt dem."
  
  
  Smilende, hang han opp.
  
  
  "Hva var det om?" Juana spurte meg. Hun var fortsatt synlig rystet av nyheten om Corelli ' s død. I det øyeblikket, hennes far bestemte seg for at hun var uskyldig.
  
  
  "Tina Bergson. Hun er på bedringens. Jeg vil gå og snakke med henne."
  
  
  "Henne?"
  
  
  Hennes hotellet, slik at Juana var alltid synlig. "Du går videre."
  
  
  Hun avslappet. "Ah, bra." Smil. "Jeg lurte på hva du skulle gjøre med meg."
  
  
  "Som alltid, hennes beru tar deg med henne. Du er en veldig pen jente, og jeg liker pene jenter." Henne, humret.
  
  
  Hun faktisk rødmet. Jeg tror hun var bekymret igjen, spør henne om sin tilregnelighet.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly tilbrakte mesteparten av harddisken til kontoret og klinikker skryter til Juana Rivera. Han spilte rollen som en veldig kul, sofistikert special agent. Faktisk kunne han sjarmere kvinner selv når han ikke spiller en rolle. Juana virket fast bestemt på å omfavne ego handler, selvsagt bruke deres interesse i Kelly å anspore meg på.
  
  
  Men jeg var ikke betaler mye oppmerksomhet, jeg var for opptatt med å tenke.
  
  
  Første, ble han rasende med seg selv for ikke å foregripe produksjon. Med denne snikskytter som opererer i Ensenada, og en merkelig team som ser oss i Washington, jeg burde ha vært forberedt på trøbbel i Malaga. Men, før henne, tenkte jeg at the killers var etter meg og Juana, og ikke Corelli. Hvor dum!
  
  
  Dette var hva jeg innså i mine tanker. Den honking horn utenfor bilen til slutt brakte meg ut av min, svimmelhet, og han begynte å se mimmo meg gjennom de trange gatene i Malaga.
  
  
  Bilen dro opp til fortauskanten, og vi fikk ut gjennom de lukkes. Klinikken ble plassert på en smal gate skyggelagt fra direkte sollys av bygninger rundt nah. Bygningene var rent og godt vedlikeholdt. Dette var definitivt ikke en del av slummen i Malaga.
  
  
  Kelly inn gjennom hovedinngangen. Vi gikk opp den buede marmortrapp, etterfulgt av en kvinne i en hvit uniform med en ganske formidabel baksiden, som også snakket kort med Mitch Kelly da vi kom inn. Så vi gikk ned på andre etasje gangen, en tynn mann i en bedrift dress og svart slips møtt Kelly med et stort smil.
  
  
  Ifølge Kelly, det var Dr. Hernandez, Tina Bergsons behandlende lege. Fra Hernandez er strålende smil, kunne han fortelle at penger ALLTID betalt egoets regninger og brakt egoet til full koke når det møtt sin arbeidsgivers slaver.
  
  
  "Hvor er hun?" Kelly stilte.
  
  
  Hernandez foldet hendene foran ham, tok et dypt pust, og bekymret for en lang tid.
  
  
  "Det er et skuddsår, vet du. En slik såret noen ganger faktisk fører til sepsis i blodet. Sepsis er om bitterhet, " sa han til meg, som om han var den viktigste blockhead i gruppen. "Jeg synes virkelig at hun vil komme ut av dette fint. Med Guds hjelp, vil det komme ut!"
  
  
  "Hvor snart?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Et par dager," sa Hernandez etter et øyeblikks tanke.
  
  
  "Ah," sa jeg. "Så det er ikke så alvorlig i det hele tatt."
  
  
  Ego er sorte øyne blinket for et øyeblikk. Så smilte han et bekymret, opptatt av å smile. "Alvorlig nok, besøke senor Peabody," han messet. Dette betydde at han ville ikke la henne gå med en gang. Jeg hadde for å akseptere det faktum at ego motstand kan være medisinsk begrunnet. Et skuddsår kan være en ekkel liten ting. "Men det er bra at hun er
  
  
  
  
  
  "hun kom hit umiddelbart," Hernandez fortsatte. Hun var nesten i sjokk. Når det kommer til skuddskader, trenger du ikke å bekymre deg for støt."
  
  
  Han nikket til henne. "Kan vi gå inn for å se henne?"
  
  
  "Selvfølgelig, selvfølgelig," Hernandez strålte, snu til Kelly og vinket dem mot døra i gangen. "Vennligst skriv."
  
  
  Kelly åpnet døren og gikk inn i en stor, luftig rom med en sykehusseng i midten. Blindene var trukket, og en lampe var brenner på nattbord.
  
  
  Tina Bergson var vakker, selv om hun var pakket inn i en veldig forseggjort hvit lin klut, og brystet var dekket med sykehuset tepper. Hennes hår var fluffed ut over pute, en halo av spunnet gull.
  
  
  Nah hadde øynene lukket når vi kom inn, men hun åpnet ih som vi så ned på lukk.
  
  
  Hennes utseende ønsket meg. "Mr. Peabody," sa hun.
  
  
  Han nikket til henne. "Jeg er glad for å se at du ser så bra."
  
  
  Hun prøvde å smile. "Det var... det var..." Og tårene vellet opp i øynene hennes.
  
  
  Henne, gikk opp til henne. "Tina, det var forferdelig. Har du noe å fortelle meg?"
  
  
  Stemmen hennes var en hvisken. "Jeg er så skamfull. Jeg..." Hun så på oss pleadingly.
  
  
  Henne, snudde seg rundt. God. Klart rommet. Hun ønsker å snakke med meg alene."
  
  
  Juana rettet opp. "Og for meg."
  
  
  Øynene våre møttes. "Opphold, Juana. Resten av deg, kom deg ut!"
  
  
  Hernandez og Kelly lydig gikk ut gjennom rom med en kvinne i en hvit uniform.
  
  
  Han tok Tina ' s hånd. "Hva er det, Tina? Hva skammer du deg over?"
  
  
  Hun snudde seg vekk fra meg. "Fangsten," sa hun. "Spillet vi spilte."
  
  
  "Et spill?" Juana stemme var skarp og jevn.
  
  
  "Ja," Tina sa nervøst.
  
  
  "Fortell oss om det," hennes ai bestilt.
  
  
  "Det var Rico idé. Jeg mener, han var redd og visste at noen prøvde å drepe ego."
  
  
  "Hvordan kunne han vite det?"
  
  
  "Dette har allerede blitt prøvd."
  
  
  God. Han hadde en mistanke om at noen prøvde å drepe ego. På grunn av en ego ordning med oss?"
  
  
  "Ja," hvisket hun.
  
  
  "Hvis han visste det var noen kommer til å treffe hans ego, hvorfor gjorde han faller inn i en regelrett felle?"
  
  
  "Han gjorde ikke det," Tina sa. "Han gjorde ikke falle i den fellen. Det er akkurat det."
  
  
  Han snudde seg og stirret på Juana. En merkelig tanke streifet meg. Hennes far presset Tina hånd tett.
  
  
  "Gå på", han oppfordret henne.
  
  
  "Det var ikke Rico på båten," Tina til slutt sa, himlet med øynene pleadingly.
  
  
  Tack! Ikke rart det hele skjedde så fort!
  
  
  "Nei?"
  
  
  Den personen du snakket til var ikke Rico Corelli. Dette var en mann Rico hadde kjent i mange år. Ego ' s navn var Basillio di Vanessi. Den Sicilianske.
  
  
  "Hva om Riko? Var han på båten?"
  
  
  "nei. Rico i Sierra Nevada treningsstudio. Så snart møte på båten var over, vi hadde til å varsle ego - og så dere, og han ville møte på ski resort. Dette innledende møtet var en test. Rico-Hernini dekk."
  
  
  "Guernini?"
  
  
  "ja. A-hvor er det? "twin!"
  
  
  "En dobbeltgjenger," Juana sa.
  
  
  "Ja! Du vet, for å finne ut om noen prøvde å drepe Rico. Se?"
  
  
  Eller drepe meg, tenkte jeg.
  
  
  "Dette er ekte."
  
  
  "Så det er Hun som er død, ikke Corelli?"
  
  
  Hun sa: "Ja. Det er sant."
  
  
  Juana dyttet meg unna og stod ved sengen. "Du lyver," hun knakk. "Jeg kan fortelle."
  
  
  Tina halvparten satte seg opp i sengen, wild-eyed. "Hvorfor snakker du til meg som om det?"
  
  
  "Du er ikke forteller sannheten! Corelli er død! Og du prøver å ramme oss med en falsk!"
  
  
  "Det er ikke sant! Jeg sverger det!" Tinas ansiktet var dekket av svette.
  
  
  "Jeg tror ikke på det!" Juana presset hardt.
  
  
  "Rico er nå i Sierra Nevada. Vi sluppet ego fra en yacht i Valencia. Jeg kan bevise det"
  
  
  "Hvordan?"
  
  
  "Hans... hans..." Tina brøt ned. Hun begynte å hulke.
  
  
  "Hvordan?" Juana utbrøt, lener seg over og ristet henne voldsomt.
  
  
  Tina grøsset og jamret, som såret. Tårene var flytende. "Det er sant!" hun hulket. "Corelli er i live!" Nå var hun gråter åpenlyst. "Valencia har registreringer av ego forlater yacht!"
  
  
  Juana rettet opp, hennes øyne smalnet, men fornøyd. "Vi kan sjekke det ut."
  
  
  Juana forsiktig presset henne til side, noe som gir Nah en meningsfylt og å se. Juana var fet, og jeg likte det. Nå er vi visste Corelli fortsatt var i live.
  
  
  "Hvor er han?" Han spurte Tina.
  
  
  "Jeg fortalte deg. I Sierra Nevada." Øynene rullet tilbake i skrekk.
  
  
  "Men..."
  
  
  "Han vil fortelle meg hvor han vil møte deg."
  
  
  "Er han inkognito på feriestedet?"
  
  
  Tina nikket desperat. "Ja, Ja! Oh, Mr. Peabody, jeg er så lei meg om hva som gikk galt."
  
  
  "Du bør være," jeg knakk.
  
  
  "Vil du gå dit for å møte ego?"
  
  
  "Vi er velkommen!"
  
  
  "Nei?" Ansiktet hennes ble knust.
  
  
  Hennes "nei!" var kategorisk.
  
  
  "Hvorfor, hvorfor ikke?"Hun begynte å gråte igjen. "Han... han... drepe meg!"
  
  
  "Ja," sa jeg rolig. "Jeg tror han vil."
  
  
  Kapittel Fem
  
  
  Det er ingen grunn til prosjekt trodde bølger rundt hjernen din til noen andre. Jeg har prøvd dette i mange år, men til ingen nytte. Men i det øyeblikket visste jeg at jeg bare var ment til å kommunisere med Juana Rivera gjennom hjernen bølger - real psykiske persepsjon.
  
  
  Han festet blikket på ansiktet hennes, og ble veldig gjennomtenkt. Jeg tenkte, " Kom til hennes unnsetning, Juana." Du er en bra fyr;
  
  
  Juana så på meg, hennes ansikt skylles, som om hun var flau over at en mann var ute på henne så tett.
  
  
  Jeg visste at min første tanke hadde ikke trengt henne. Jeg antar at du er min mistet en
  
  
  
  
  
  en fyr, skjønt.
  
  
  Til helvete med det, tenkte han i det siste. Jeg har en følelse av at hun tok det.
  
  
  Han viste til Tina og knakk, "Vi har ikke lov til!" og sa det igjen. "Det er over. Du løy til oss den siste tiden. Ingen møte."
  
  
  Juana øynene smalnet, og han kunne nesten følge henne tankeprosesser som hun krysset convolutions av lek og counterplay.
  
  
  "Vent et øyeblikk," sa hun fort. "Vi kan ikke bare forlate Spania uten å se Mr. Corelli!"
  
  
  Tina stoppet gråt og så på meg forhåpentligvis.
  
  
  Han stirret på Juana som en hage ormen på en frisk salat. "Å, ja, vi kan!" Sa jeg sint. "De løy til oss, og dette er tråden."
  
  
  "Men hva om informasjon Corelli har å gi oss?"
  
  
  "Vi trenger ikke det."
  
  
  "Du trenger ikke det," Juana erklærte, " men jeg trenger det! Hennes som ble sendt hit for ham. Du er bare en livvakt!"
  
  
  Jeg kastet et blikk på Tina å se hvordan hun tok våre litt dramatisk improvisasjon. Hun viste til en tilskuer på en fartsfylt tennis match.
  
  
  "Jeg vil komme i kontakt med ØKS, "jeg brummet, å gjøre noe sånt som en sen-vintage Bogart. "Russiske lokalitet slettet!"
  
  
  "La meg snakke til dem!" sa Juana, som allerede er engasjert. "Jeg har sett mye på linjen!"
  
  
  "Vi er ikke ment å snakke foran henne," jeg sa motvillig, vinket på Tina.
  
  
  "Jeg bryr meg ikke som hører! Dette er min oppgave!"
  
  
  Jeg tenkte på det, later til å vurdere konsekvensene. Til slutt fortalte jeg henne: "ønsker du virkelig å gå og møte Corelli?"
  
  
  Juana nikket. "Selvfølgelig! Bare fordi du ødela det første møtet..."
  
  
  "Og du?" Jeg avbrøt ham, slår til Tina. "Hvilken garanti du kan gi oss vil du møte ekte Corelli i Sierra Nevada?"
  
  
  "Jeg har allerede fortalt deg! Vil du vite når du får den riktige informasjonen."
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene.
  
  
  Juana avbrutt. "Vi trenger å møte Corelli," sa hun. "Dette er veldig viktig for meg!"
  
  
  God jente, tenkte jeg. Å holde ansiktet hans ubevegelig, han lente seg over Tina. "Vi får prøve igjen."
  
  
  Hun lukket øynene i relieff og smilte.
  
  
  "Du er nødt til å jobbe tett med oss, Tina," hennes far sa. "Det er ingen grunn til å anta at killer vil gå hjem nå. Vil han ønsker å drepe deg, også."
  
  
  Juana rynket pannen. "Hvorfor ikke? Hvis Emu var betalt for å drepe Rico Corelli, jobbet han ut sin kontrakt."
  
  
  "Men han vil definitivt finne ut om hans feil. Mafiaen vet at Corelli er levende - eller i ferd med å dø. Deretter hitman jakter på Tina - å føre ego til Corelli!"
  
  
  Tina sniffes.
  
  
  "Vi vil sette vakter i dette rommet," jeg er annonsert. "Jeg vil fortelle Mitch Kelly."
  
  
  "Men en trent assassin kan infiltrere hvor som helst. Hvordan fungerer vakt vet for Hema å følge?" Juana bedt om.
  
  
  Hennes rynkete panne. "Vi har ingen anelse om hvem morderen er. Emu vil bare nødt til å holde alle bort."
  
  
  "Men vi vet det," Tina sa plutselig sitter opp og wincing i smerte ved plutselige bevegelser.
  
  
  Juana og jeg snudde meg mot henne, vår munn på vidt gap. "Vet du hva?"
  
  
  "Hvem er morderen. Dette er en mann som heter Komar. Må være. Han er en profesjonell drapsmann. Ego ' s virkelige navn er Alfreddo Moscato."
  
  
  "Hvordan vet du?"
  
  
  "Fordi en leiemorder som prøvde å bryte seg inn Rico villa på Korsika for seks måneder siden. Det var mange feller og enheter langs veggene, slik at han ikke kunne komme inn. Men da han prøvde, traff han ledninger som ble tatt infrarøde bilder. bildene dukket opp, og han skjønte at det var Moscato."
  
  
  "Gjør Rico Corelli vet Moscato?"
  
  
  "nei. De aldri har møtt. Odin rundt Riko folk er kjent som Moscato."
  
  
  "Så du sier Moscato vet ikke Corelli av synet og mener han drept ego."
  
  
  Tina nikket. "Jeg har ikke tenkt på det, men ja, jeg ville si det."
  
  
  "Hva mer vet du om Moscato? Noe som kan hjelpe oss identifisere ego?"
  
  
  Tina ' s face slått rosa. "Emu virkelig liker jenter," sa hun.
  
  
  "Noe mer enn det?"
  
  
  "Emu som par," Tina utbrøt, flau.
  
  
  "I par?" Spurte jeg muntert.
  
  
  "Dette er ikke morsomt!" Juana sa kraftig.
  
  
  Han vendte tilbake til Tina. "Han har en tre-etasjers sex vane?"
  
  
  "Ja," Tina sa. "Det er koblet til ham. Han gjør dette hver gang før han drar på jobb. Det beroliger ego."
  
  
  "Kanskje vi kan bruke denne kunnskapen til å finne ham før han finner oss."
  
  
  "Finner oss?" Juana bekreftet sløvt.
  
  
  "Han vil sikkert prøve å finne sin måte å Corelli igjen. Fordi han ikke vet ego ved første blikk." Han stirret ut lukket vinduet. "Og den enkleste måten å fange Corelli er å se på oss."
  
  
  Juana øyne lyste opp. "Så får vi se oss selv i Málaga, og han kommer til oss."
  
  
  "nei. Vi finner ego første." Men jeg trengte for å fikse noe. "Tina, hvordan kommer jeg i kontakt med den virkelige Corelli?"
  
  
  Hun snudde seg vekk. "Du må vente til han kaller meg."
  
  
  "Men hvordan skal han vite hvor du er, mener jeg, som er gjemt i dette spesielle klinikken?"
  
  
  Hun trakk på skuldrene hennes skuldre. "Han vil. Jeg kan garantere at det"
  
  
  "Jeg ønsker ikke å gå opp til en ski resort og vente på ego er det," sa jeg.
  
  
  "Legen sier jeg skal være fint i et par dager."
  
  
  Han nikket til henne. "Så får vi vente. I mellomtiden, vil vi prøve å swat Mygg. Hun vil at han skal forsvinne mens vi arbeidet på dette rallyet."
  
  
  * * *
  
  
  Hun ble raskt informert av Mitch Kelly
  
  
  
  
  
  
  Et minutt senere var han på telefonen, å lure kommandanten Malaga til å tilordne et medlem av Sivil Vakt å se etter Tina Bergson. På vei tilbake til hotellet, og jeg fortalte Kelly om ledelse av operasjoner.
  
  
  Han sa han ikke hadde hørt at Mosk var i Malaga, men selvfølgelig er han ikke oppdage noen følelser i området. Han så ut til å tenke sitt ego ble kritisert. Jeg forsikret ham om at jeg ikke gjorde det.
  
  
  "Helvete," sa han. "Hvorfor ikke ta en titt?"
  
  
  "Hva verdenen?"
  
  
  "Malaga lapskaus," sa han. "Stemme fra der de lærer om Mygg. Skredder, du og Juana ser helt legitimt. Du kan være et par av fordervet expats prøver å ansette en livvakt. Jeg har en kontrakt som vet lapskaus innsiden og ut. Egoets navn er Diego Perez. Hør her, jeg skal sende henne til deg i kveld. Det vil omgi deg."
  
  
  Hennes, jeg kikket på Juana, alle prim og spent med min maskuline sjåvinisme.
  
  
  God. La oss prøve det."
  
  
  Vi avsluttet turen i stillhet.
  
  
  Så snart vi kom tilbake til hotellet, telefonen hennes ringte.
  
  
  Det var Kelly.
  
  
  "Odin. Jeg har gjort en avtale med Diego."
  
  
  "All right."
  
  
  "Han er fem meter syv inches høy, glatt utseende, med en liten bart, og svært intelligent. Ikke la din bånd villede deg."
  
  
  "Det er riktig"
  
  
  "To. Det var bare dekodet av en Interpol-signal."
  
  
  "Interpol?"
  
  
  "Jeg sendte sin beskrivelse av den døde mannen som sammen med de skrives ut. Dette er ikke Corelli. Det er Vanessa, greit."
  
  
  Han nikket til henne. "Så Tina forteller sannheten."
  
  
  "ja. Lykke til i kveld, Nick."
  
  
  * * *
  
  
  Diego Perez viste seg å være akkurat hva Mitch Kelly hadde beskrevet - et glatt utseende eskorte type som hadde lyst, men riktig klær og holdt opp en jevn strøm av tilfeldige samtaler for å underholde damer, i dette tilfellet Juan Rivera.
  
  
  "Hennes navn er Diego Perez," fortalte han meg når jeg la ham i.
  
  
  "Hvor er du?" Jeg fortalte henne. "Dette er min kone Juana."
  
  
  "Fair lady," sa han med en bue. Han stjal et blikk på Juana. Hun prøvde å holde ansiktet fortsatt, men jeg kunne se sinne å bygge inne i henne. Hun mistenkte at jeg var å gjøre narr av henne.
  
  
  "Mr. Kelly fortalte meg at formålet med vår kveld," Diego sa kort tid, gi meg en meningsfull se.
  
  
  "Hvor skal jeg begynne?" Jeg spurte henne.
  
  
  Han kalte et sted, og vi kalt en taxi og spilte et spill som dette. Diego sat med Juana, strålte og chatting på spansk og engelsk. Han ser ut av vinduet.
  
  
  I Malaga, du vet ikke hvor stuinger i gang og hvor klubber avsluttet. Vi startet med en restaurant med utsikt over Middelhavet, ved siden av havnen, i et område av byen som heter La Malagueta. Solen gikk ned over overflaten av Middelhavet, og vi spiste sjømat og drakk vin og cognac. Kelnerne tente lys med farget glass, og natten falt på.
  
  
  "Jeg har en idé, Diego," sa jeg.
  
  
  "En idé?" Diego begynte å smile. Emu likte intriger.
  
  
  "Jeg er en velstående Amerikansk turist. Dette kan sees i måten jeg kaste penger rundt. Tur med min kone. Men jeg er lei av min kone. Jeg vil ha henne til å gå til sengs, ikke bare som en enkel bondejente. Jeg ønsker to av dem!"
  
  
  Diego var fornøyd. "Men hvordan forklarer du din kone' s tilstedeværelse, besøke senor?"
  
  
  "Hun er med deg, Diego."
  
  
  Ego ' s face brøt seg inn i et strålende smil. "Ah!"
  
  
  "Og når du finner vi to jenter som vil jobbe i par, kan vi finne ut om ih har blitt bedt om å utføre i de siste dagene, spesielt i går kveld."
  
  
  Diego ' s ansikt var full av beundring: "Så la oss gå."
  
  
  "Faktisk. Vi får se hva som skjer neste."
  
  
  Vi begynte å gå på diskotek i Malaga. Europeiske disco er i hovedsak et mørkt sted med lavt tak og svært få windows. Små bordene er ordnet rundt plattformen i midten. Fra taket henger alle slags småting - tørket mose, belter, tau, garters, reimer, bh, pisker, nesten alt du kan tenke deg.
  
  
  Det er alltid et høyt stereo tape spiller et sted. Høyttalere avgir støy i alle retninger rundt skjulte nisjer. Stroboscopes flash multi-fargede lys i alle retninger. Farge lysbilder med nakne kropper og par i forskjellige posisjoner av samleie er projisert på veggene. Støy er fantastisk.
  
  
  Da alle strobe lys slå av og en gruppe av gitarister inntar scenen. En mannlig eller kvinnelig flamenco danser vises.
  
  
  Ved midnatt hadde vi gått et halvt dusin steder med negative resultater.
  
  
  "All right?" Etter en stund, Diego spurte henne.
  
  
  "Ingenting, besøke senor," sa han. "Det er mange kvinner som er tilgjengelig-singler, dobler, selv tremannsrom, men nylig har man ikke utført tremannsrom."
  
  
  "Så, vi skal prøve igjen."
  
  
  "Vi er ut av setene." Diego ' s øyne smalnet. "Jeg tror vi bør prøve Torremolinos."
  
  
  "Hvor er det?"
  
  
  "Litt lenger sør. På Costa del Sol".
  
  
  "Mer diskoteker?"
  
  
  "Den beste. Live. Dyr. Fordervet."
  
  
  Han nikket til henne. "Det høres bra ut. La oss gå."
  
  
  For eksempel, på en tretti kom vi til et sted midt i hovedgaten i Torremolinos. Det var et dystert sted. Bur dyrene var å gå frem og tilbake frem og tilbake i bur som henger fra taket i nærheten av inngangen bar.
  
  
  Selvlysende malte stoler og bord skinte i mørket. Flamenco danser forsvant i sin vanlige form
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  s på en liten scene i midten av rommet. Et lysbilde av to ekstatisk lesbiske ble projisert på veggen. Forsterket gitar musikk konkurrerte med den vanvittige bemoaning av en aldri-før-eksisterende sanger i et tilsynelatende forsøk på å forbause alle beskyttere.
  
  
  Vi satte oss ned, bestilte sangria, og så på.
  
  
  Diego var borte.
  
  
  Juana og jeg stirret på hverandre.
  
  
  Min hånd grep skulderen min. Han virvlet rundt, skremt av uventet menneskelig kontakt.
  
  
  "Jeg har dem," Diego sa i øret mitt.
  
  
  Han rørte Juana arm, advarte henne til å bo der, og fulgte Diego i mørket. Det var en liten døråpning til side av diskotek. Diego led meg gjennom det, og vi gikk ned i en mørk gang til et rom på slutten. En kvinne av ubestemmelig alder i skitne, fillete flamenco passer satt ved bordet. I stønne over hodet, et svakt elektrisk brylev glødet. Nah hadde svart hår, svarte augo, og sorte poser under dem.
  
  
  "Bianca," Diego sa. "Det er en mann."
  
  
  Bianca smilte tiredly. "Jeg liker deg," sa hun.
  
  
  Han smilte til henne. "Din kamerat?"
  
  
  "Hun er ikke så god som henne, men hun vil være det."
  
  
  "Hennes navn?"
  
  
  "Carla". Hun trakk på skuldrene hennes skuldre.
  
  
  "Bianca", sa jeg. "Du må være god. Jeg ønsker ikke å kaste bort pengene mine."
  
  
  "Ikke kast bort penger på Bianca og Carla!" kvinnen sniffes. "Vi er gode. Veldig bra."
  
  
  "Jeg ønsker ikke amatører!" Jeg fortalte henne. "Jeg vil vite om du har jobbet sammen før."
  
  
  "Selvfølgelig vil vi arbeide sammen," Bianca sa, viftet med en beroligende hånd på meg. "Ikke bry deg om det. Vi vil dele pengene."
  
  
  "Hvor mye?"
  
  
  "Syv tusen pesetas stykket."
  
  
  "Det er mye! Du bør vite hvis du er god!"
  
  
  "Lytt, spør noen ..."
  
  
  Diego sa, " Hvem, Bianca? Har du noen anbefalinger?"
  
  
  "Selvfølgelig, jeg har anbefalinger! Dette Franskmann som bor i Marbella."
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. "Jeg tror ikke noen Franskmannen!"
  
  
  Hun smilte og lo. "Det er bra. Hennes barn!"
  
  
  Diego og jeg trakk på skuldrene våre skuldre.
  
  
  "Hei," sa hun. "Det var en som vi gjorde i går! Carla og henne. En ekte bastard, han var! Han vet alt! Og umiddelbart! Nei, det kan jeg fortelle deg..."
  
  
  "Hvem var han?"
  
  
  Hun rynket pannen. "Jeg vet ikke. Han forteller oss ikke hans navn. Han er en mørk fyr. Du vet. Han ser italiensk eller noe. Han snakker ikke spansk."
  
  
  Jeg så på Diego, og han senket lokk på det ene øyet.
  
  
  "Hvor bor han?"Jeg spurte henne.
  
  
  "Vi dro til villa åpent her i Torremolinos."
  
  
  Han stakk hånden ned i vesken sin, og dro ut ti tusen pesetas. "Gi meg adressen," sa jeg,"og holde de ti tusen."
  
  
  Øynene utvidet, og han så svetten bryter ut på pannen hennes. Hennes lepper var våt av spytt. Hun ble revet mellom grådighet og forsiktig. Nå er hun mistenkt at hennes kan være mer enn bare en kunde med merkelige seksuelle lyster. Men hun var mer interessert i penger enn tvil.
  
  
  Hun nådd for pengene.
  
  
  "Adresse?"
  
  
  "Jeg vet ikke sin tale... jeg vil ta deg dit."
  
  
  Jeg er tilbake pengene hennes og trakk seg tilbake fem tusen rubler. "Resten er når vi får det, Bianca."
  
  
  Diego så forvirret ut. "Besøke senor. Hva om den andre senora? Din...?"
  
  
  "Gå tilbake dit, Diego, og ta henne hjem i en halv time."
  
  
  Han tenkte at hvis noen var å se Diego, de ville følge ham og Juana tilbake til hotellet.
  
  
  Bianca grep henne i armen og vi gikk ut bakdøren på diskotek.
  
  
  Det var veldig mørkt ute. Neon lys opplyst forsiden av bygningen, men den tilbake var nesten pitch black.
  
  
  Bianca sa: "Vent her."
  
  
  Hun til venstre og et halvt minutt senere en taxi trukket opp til huset og hun vinket på meg.
  
  
  Hennes sel er ved siden av henne, lukter den muggen lukt av sminke henne, hennes krukke, og hennes klær.
  
  
  Hun snakket til taxi sjåføren, en sad-eyed Viejo i en beret, og han kjørte av, svingete gjennom de trange gatene som førte til foten i utkanten av byen. Vi forlot spa-delen av Torremolinos, og har inngått en forstad boligområde.
  
  
  Ti minutter senere, Bianca lente seg frem og banket taxi driver på skulderen.
  
  
  "Aqua! Avstemningsresultatet".
  
  
  Han kom en taxi.
  
  
  "At man over det?" Jeg spurte henne, Bianca, identifisere villa hun var peker til.
  
  
  Hun nikket.
  
  
  "En mann-bor han der alene?"Jeg spurte henne.
  
  
  "Dette er ekte. Det er ingen andre."
  
  
  Ernst & young ga henne fem tusen pesetas, kom ut i en taxi, betalt driveren, og vinket dem begge på sin måte.
  
  
  Taxi var borte.
  
  
  Jeg sjekket det på min skulder hylsteret. Den Luger var i vente.
  
  
  Villaen at Bianca er tatt opp var en liten stukkatur huset er omgitt av en velholdt hage. Det var en åpen gate i front av huset.
  
  
  Hennes mann kom inn.
  
  
  Huset lå i mørke.
  
  
  Det var forbigått. Det var tydelig at beboer av huset var enten utenfor eller sover i søpla.
  
  
  Jeg så ut av vinduet og så kjøkken og spisestue.
  
  
  Det andre vinduet åpnes på et soverom, og noen sov i en av dem.
  
  
  Jeg kikket rundt for å sikre at ingen var å se meg. Så å lage så lite støy som mulig, han gikk til kjøkkenet vinduet og prøvde å åpne det.
  
  
  Til min overraskelse, kom ut og fløy ut.
  
  
  Det fikk gjennom.
  
  
  Sex i villa var flislagt, og hennes landet på det uten en lyd. Jeg trakk det
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  Jeg trakk ut min Luger og satte kursen for døren til gangen på baksiden av kjøkkenet.
  
  
  Soverommet, døren var på gløtt. Han gikk raskt gjennom nah til soverommet og la merke til en lysbryter i nærheten av vinduet. Han tok sitt stykke til sengen og slått på brylev.
  
  
  "Frys", sa jeg, og tenkte han kanskje har en pistol i hånden.
  
  
  Ingen bevegelse. Ingenting. Jeg så på den. Sergej, som var flom rommet, viste meg hva som hadde skjedd, og jeg følte meg dårlig. Personen som ble liggende i papirkurven var ikke lenger der. Pute og sengetøy ble skjøvet opp for å se ut som en sovende.
  
  
  Følelsen av et øyeblikk av fullstendig panikk, jeg kom på å slukke lyset i mitt ego.
  
  
  Lyd bak meg, kom for fort. Selv om han spunnet så fort han kunne, og slår Luger å fange hvem det var, fikk aldri ferdig med å flytte. Det var bekmørkt i det øyeblikket en hard metall objekt treffer meg i skallen.
  
  
  Det første jeg innså da jeg kom til bevissthet, var at jeg ikke kunne puste. Og så fant jeg ut at hodet mitt var vondt også. Den tredje tingen som jeg følte var hvilken posisjon kroppen min ble vridd. Hennes var i en svært trang plass, knapt nok plass for min verkende bein.
  
  
  Jeg gispet, prøver å puste ren luft gjennom tåken av giftige gasser som omringet meg.
  
  
  Jeg åpnet øynene og så ingenting i det første. Mine øyne stukket, uskarpt, og refokusert sine. Plutselig forsto jeg at jeg ikke kunne bevege armene og beina.
  
  
  Prøver å sitte ærlig, jeg så i dårlig lys at jeg ble sittende fast i forsetet i en svært liten Volkswagen. Motoren var i gang, men bilen var ikke i bevegelse.
  
  
  Han hostet og prøvde å fjerne hans hals, men kunne ikke.
  
  
  Eksos! Tanken blinket gjennom hodet mitt, og han satte seg brått opp, se seg rundt, oppdager for første gang hvordan slangen var stikker inn i nesten lukket vinduet.
  
  
  Eksosen var strømmer gjennom slangen inn i folkelig bil. Han visste nok om disse bilene å vite at de var praktisk talt luft-og vanntett inne. Og med ankomsten av karbonmonoksid, jeg hadde ikke mye tid.
  
  
  Mine håndledd og ankler ble bundet med stramt tau bundet sammen slik at jeg lignet en okse jage en bull dog. Han strakte seg ut, og prøvde å ta tak i nøkkelen i tenningen for å vri det, men han kunne ikke manøvrere hans ankler høy nok innenfor bilens grenser for å nå nøkkelen.
  
  
  Han lå pesende i fortvilelse. Jeg visste at jeg ikke ville ha tid til å puste frisk luft inn i lungene mine.
  
  
  Jeg visste det var en Mygg venter utenfor, og etter fem eller ti kilometer gikk inn i garasjen, åpnet bildøra, slått av motoren, og tok meg et sted for levering. Han fullstendig outsmarted meg!
  
  
  Jeg kunne nå mine ankler med min høyre hånd, men jeg kunne ikke løfte den ih høy nok til å berøre stål blad festet til baksiden av ankelen min. Han gled ut av setet og traff gearshift spaken, nesten miste sitt ego form.
  
  
  Og så en stål blad rørte henne.
  
  
  Jeg mistet bevisstheten for et øyeblikk, og hele kroppen min ble plaget av en forferdelig hoste. Jeg hadde ikke tid i det hele tatt.
  
  
  Bladet kom ut, og han prøvde å skjære igjennom tauene som holder mine ankler. Et minutt senere, tau festet. Hun kunne ikke puste lenger, og holdt pusten. Mørket begynte å falle på meg fra alle kanter. Han kunne knapt bevege fingrene nå.
  
  
  Karbonmonoksid fortsatte å strømme inn i bilen.
  
  
  Deretter beina mine var mirakuløst utgitt. Ih dyttet henne bort fra hennes håndledd og tråkket på gasspedalen med en fot. Volkswagen hoppet, men mobbing holdt på.
  
  
  Han snudde gearshift spaken til siden og ned for å reversere, og sette sin fot på gassen igjen.
  
  
  Volkswagen skutt gjennom lukket garasje døren og krasjet inn i nah.
  
  
  Men de dør ikke åpne, selv om jeg kunne høre sprekk i tre.
  
  
  Volkswagen kjørte henne fremover.
  
  
  Min visjon falmet igjen, og han kunne ikke se for mye. Lungene mine skalv fra den giftige luften prøvetaking.
  
  
  Tilbake igjen, bryter den.
  
  
  Den dagen flyttet fra hverandre.
  
  
  Jeg så henne utenfor om natten. Frem.
  
  
  Volkswagen snudde det igjen, og gjennom åpne dører det skutt ut i oppkjørselen. Det skled til en stopp i et åpent område. Frisk luft strømmet inn gjennom vinduet.
  
  
  Til høyre henne, en plutselig eksplosjon av oransje flamme foran lyden av et skudd.
  
  
  Han kutte tau rundt hennes håndledd og frigjort hennes håndledd. Han dyttet døren åpen og rullet ned vinduet, hoste i frisk luft. Et minutt senere, jeg hadde rattet i mine hender. Volkswagen svingte den rundt, lyser den hellige lys, og rettet ego på det stedet hvor skuddet kom fra.
  
  
  Noen skrek. En annen skudd brøt ut. Han kjørte over oppkjørselen til plenen og satte kursen for buskas som vokste i nærheten av garasjen. Når jeg så henne, så jeg et menneske silhouette hoppe ut fra rundt busker og kjøre over plenen. Det var Volkswagen som holdt den pekte på ham.
  
  
  Han snudde gang, hans forskrekket ansikt lyser av bilens lyse frontlykter. Han var en kort, mørke, runde-møtt mannen med tykke øyenbryn, lang kinnskjegg, og en gnat - jawed blå beard.
  
  
  Han skjøt igjen, men tapte, og ble truffet hardt på gassen. Volkswagen hoppet fremover.
  
  
  Moscato zigza
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  gged nå, prøver å finne ly i en liten gårdsplass. Jeg traff gasspedalen og tvang Volks til å gå så fort jeg kunne. Hennes, så han hopper på en murvegg og hoppe over nah.
  
  
  Han tok foten av gasspedalen og brått trykket på mobbing-knappen. Volkswagen viste sidelengs, gravd opp gress, og smalt inn i en murvegg.
  
  
  Hjulet er i magen min, men jeg var ikke går fort nok til alvorlig skade meg selv.
  
  
  Han klatret rundt bilen og hoppet opp på veggen, ser inn i virvaret av vegetasjon og busker i neste verftet.
  
  
  Det var ingen i sikte.
  
  
  Jeg gikk inn igjen og gikk inn. I soverommet hennes, kunne jeg se hvor Komarov holdt det, og hvor han gjemte seg før han traff meg. Jeg fant min Luger på gulvet der hennes ego droppet det.
  
  
  Ego plukket henne opp og begynte å gå ut gjennom soverom, planlegger å sette en felle for Moscato. Før eller senere, emu nødt til å komme tilbake.
  
  
  Plutselig innså jeg at jeg ikke var alene i huset hennes.
  
  
  En mann ble stående i gangen, smilende på meg.
  
  
  Det første jeg så var en Webley Mark VI, en svært dødelig våpen. Nesten umiddelbart, hennes øyne fokusert på den mann som holdt pistolen.
  
  
  Han var en stor, imponerende mann i et belte regnfrakk. Han grep den Webley, nesten tilfeldig, som om det var noe mer enn et visittkort, hans ego pekte rett på meg i livet.
  
  
  Seks
  
  
  Han hadde en lang, nesten magre ansikt med mørke øyne og bølgete hår som falt skjødesløst over øynene hans. Og på samme tid, selv om egoets funksjoner ble immobile i et uttrykksløst maske dispassion, hans lepper var skrå i en flat smil.
  
  
  "Han fløy," sa han dessverre i veldig Britisk engelsk. "Nå, det var det dummeste ting på din del for å la emu unnslippe."
  
  
  Emu vinket til henne, forsiktig for ikke å sikte hans hånd på ham. "Kunne du være så snill å få til at ansiktet ut av ansiktet mitt?"
  
  
  "hva? Ah!" Han smilte. Webley skled inn i lomme på siden av et belte payt og forsvant. "Du er en Amerikaner, er du ikke?" Han virket lei av ideen.
  
  
  "ja. Og det er ingen vits i å anklage meg for å kjøre bort. Hvis du ikke hadde barged i denne korridoren som Q E II, hennes ego ville ha drept henne!"
  
  
  Han trakk på skuldrene. "Vel, det skjer noen ganger, gjør det ikke?" "Hva tror du? Skal vi følge ham?" Noen sjanse?"
  
  
  "Han er allerede langt unna her," sa jeg. "Jeg er redd for at vi kanskje glemmer ego."
  
  
  Han har studert meg nøye. "Jeg ikke kjenner deg, venn. CIA? Militær etterretning?"
  
  
  Hennes rolig sa: "jeg er en Amerikansk turist. Hva er det du snakker om?"
  
  
  Han lo. Adam ' s ego apple spratt opp og ned som sitt mål, vippet tilbake. Han var en stor, vakker mann i typisk Britisk stil med en tweed jakke. "Du har ikke den fjerneste idé, gjør du?"
  
  
  Han sukket. "Jævla skredder. Hennes Parson. Barry Parson. En Britisk statsborger. På ferie i Spania. Og du?"
  
  
  "George Peabody. På samme måte, en selvsikker."
  
  
  Han ga et oppgitt smil. "Tull."
  
  
  "I dell selv, ja," sa han til henne, også ler. "Det er mørkt her. Ønsker du å stake ut en ego?"
  
  
  "Unnskyld meg, please?"
  
  
  "Legg ut ego. Du vet. Vent til egoet her."
  
  
  "Ah. Opprettholde observasjoner? Bekreftende. Jeg er helt enig med deg, antikken."
  
  
  "Ring meg George."
  
  
  Han fnyste. "Da George."
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene. "Vi vil vente." Han gikk bort til sengen og satte seg på kanten av det.
  
  
  Han gikk forbi meg og kollapset på pute, lente seg tilbake mot sengegavlen. Jeg kunne høre ham famlende i sin egen lomme. Han trakk ut en pakke med spansk sigaretter, dukket en i hans munn, og raskt lyser det med en lang voks kampen. Be om unnskyldning. Røyk?"
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. "Avslutt".
  
  
  "Hvordan fikk du til det i første omgang?" "Hva er det?" spurte han plutselig.
  
  
  "HVEM?" Han grimaced, fordi han visste hvor dumt det hørtes ut. Men det var alltid sikkerhet.
  
  
  "En mygg," Parson sa, som om han var helt inkompetent.
  
  
  Dens prøver å se sin måte til riktig dekke. "Denne kvinnen bor i Malaga," sa jeg. "Hun er gift med en forretningsmann som jeg vet. Men når hennes mann begynte å spille spill i Sveits med sin elskerinne, den kvinne som bestemte seg for å ha en affære med den mann du ringer til en Mygg. Nå er han utpressing henne, og truet med å fortelle henne om ih er affære med hennes mann. Dens opptrer på vegne av senora å få Mygg å stoppe og gi opp egoet brett papiret utpressing ."
  
  
  Sigarett røyk steg opp i luften. Det var mørkt, men jeg kunne se at Parson var smilende i forvirring. Han gliste igjen, veldig sakte, veldig contemptuously.
  
  
  "Du vet hvordan du skal bruke klisjeer," sa han i samtalen. "George? George, er dette nødvendig?"
  
  
  "Du ba for en sann historie. Det er en sann historie." Henne, snudde seg mot ham. "Og du?"
  
  
  "Ah. Henne." Han tok et dypt åndedrag. "Vel, Komarov, som er kjent for meg på mange måter, men ikke så mye som en stor fan."
  
  
  "Vel," sa jeg fryktsomt.
  
  
  "Det er for det meste kjent for meg som prezzolata pistol. Dette er en ødelagt latinske ordet for Tut mann / Ego den virkelige navn er Alfreddo Moscato, derav Mygg. Ego ble sendt gjennom Rim til å arbeide her i Spania, men jeg vet ikke hva slags jobb. Mosquito av Napolitansk opprinnelse "
  
  
  "Men hvorfor er du på jakt ham?"
  
  
  "Dette er
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  Først var det en ikke-militær karakter, men nå har det slått inn en paramilitære affære. Komarov tok inn på en av våre menn i Rime seks måneder siden og drept ego."
  
  
  "Vil Odin Po møte folk?"
  
  
  "Militær etterretning," Parson sa tørt. "Vi er bekymret for narkotikahandel i Middelhavet. De væpnede styrker er full av den. Vi har prøvd å stoppe ego begge veier siden starten av andre Verdenskrig. Og vi var for tiden i rørledningen når Tre ble drept av Moscato." Parson pause tankefullt.
  
  
  Han nikket til henne. "Jeg ser. Unnskyldninger."
  
  
  "Jeg var i Spania i forrige uke, da vi mottok en melding om at en Mygg var her. Jeg forsøkte å finne det, men mislyktes. Så, bare denne kvelden, jeg løp ut av fører og hennes oppdaget at du snakker med en prostituert at hennes ment å være Henne, bare spurte henne etter at hun gikk tilbake til disco og kom her for a ta.
  
  
  "Militær etterretning?" Jeg ble vant til det. "MI6?"
  
  
  "Faktisk, fem." Han smilte. "Du er veldig observant når du tenker på MI6. Den sjette er, selvfølgelig, spionasje. Og de fem beste er mottiltak mot etterretning. Høyre? Nå skal jeg ikke bry deg om bestemt ID-tag, fordi jeg vet at du Yankees er veldig samvittighetsfull om sikkerhet og alt det der. Dette bør imidlertid ikke komplisere forholdet vårt. Jeg foreslår at vi arbeider i tandem og prøve å få vår mann Moscato."
  
  
  "Hva er dine bestillinger om Moscato?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Unnskyld? Au. Faktisk, Mosquito er et veldig irriterende spiller. Jeg fikk beskjed om å telle mitt ego."
  
  
  "Total ego?"
  
  
  "ja. Eliminere ego."
  
  
  "Hvem tror du står bak?" Jeg spurte henne.
  
  
  "En mafioso, ingen tvil om det. Han har gjort jobben for hans fedre mange ganger før."
  
  
  "Jeg beklager om Justin."
  
  
  "Tre?" Han viste meg et tomt ansikt.
  
  
  "Mannen som ble drept. Din..."
  
  
  "Oh, Tre Delaneys. Ja.Stakkars Tre." Parson sukket. "Vel, han visste hva han var å komme seg inn i når han kom, ville han ikke?"
  
  
  Hennes, stirrer på ham i mørket. Henne, trodde det var akkurat som Briter. Stiff upper lip og alt det der.
  
  
  "Hva får du fra din kunde?" Han spurte meg sardonically.
  
  
  "Skytshelgen?"
  
  
  "En tapt kvinne?" Han gjorde en pause. "Du tok Mygg plass i hennes kjærlighet...?"
  
  
  Au. Min dekkhistorie. "Dette er rent en ridderlig korketrekker," sa han med et smil.
  
  
  "Du Yankees virkelig har litt for mye gammeldags gallantry. Vel gjort!"
  
  
  Vi ble stille.
  
  
  Etter en time bestemte vi oss for at Moscato var ikke kommer tilbake.
  
  
  To timer senere, ble vi drikke på hotellrommet mitt. Deretter var det "Barry" og "George". Hennes fortsatt var mistenkelig, men bestemte oss for at det kan føre til informasjon.
  
  
  * * *
  
  
  Juana satt i døråpningen til rommet hennes, håret hennes hang ned over skuldrene hennes, hennes øyne fulle av buer, og hennes vakre ansikt var truende.
  
  
  "Hva er denne visjonen pulchritude?" Parson ropte, viftet med sin brandy glass.
  
  
  "Dette er Juana," sa jeg. "Hei, Juana."
  
  
  "Er det min senora du skulle fortelle meg om?" spurte Parson, noe som gjør forseggjort bevegelser. Han var nesten like beruset som han var.
  
  
  "Nei, selvfølgelig ikke," sa jeg. "Dette er min kvinne!" Parson snudde meg for å se på meg. Da han snudde seg og stirret på Juana.
  
  
  "Jeg si, nå! Du har god smak, gamle mann! God smak!"
  
  
  Han reiste seg og bukket. "Takk, Barry. Oh, Juana. Vær så snill og kom i." Jeg beklager at jeg er sen. Hun ble møtt av en gammel venn av henne."
  
  
  Parson gliste. "Ja, ja, min kjære. Det er Barry Parson ' s navn."
  
  
  "Dette er Juana Peabody," sa jeg.
  
  
  Juana var allerede våken. Hun kom inn i rommet, og glodde på meg. "Hva skjedde?"
  
  
  "Jeg vil fortelle deg senere, kvinne," sa jeg, og minner hey av hennes status med Parson. "Nok til å si, løp jeg inn min gamle kompis Barry Parson alle over Seks."
  
  
  "Fem," Parson sa.
  
  
  "Fem og en seks, som jeg sa." Han smilte til henne. "Bli med oss, Juana?"
  
  
  "Det er sent og jeg er trøtt."
  
  
  "Du ser ikke lei," Parson sa, som gikk opp til henne og ser på Nah intenst. "Du ser veldig munter." Han lente seg ned, løftet haken hennes, og ga henne et raskt kyss på munnen. "Ser du?"
  
  
  Han lukket øynene og ventet på at eksplosjonen. Det skjedde aldri. Da jeg åpnet øynene igjen, så jeg at hun smilende på Parson og røyke en sigarett som hadde magisk landet i hennes munn. Spansk røk rundt egoet glødende toppen.
  
  
  Hennes far lente seg tilbake på sofaen, lamslått. Hva skjedde med den Frigitte Juana?
  
  
  Juana var nå ute i Parsons ' øyne, hennes kropp gratis og bøyer seg mot ham. "Du er Britiske, er du ikke?"
  
  
  "Den gamle Shaggy Løve i Parson!" sa han med en latter. Han klemte henne. "Du Yankees er å skape en super rase av kvinner."
  
  
  Hun kunne ikke riste den av. "5?" sa Juana. "Hva mener du, fem?"
  
  
  "Militær etterretning," sa jeg. "Mottiltak mot etterretning, eh, Barry?"
  
  
  Parson nikket. "Helt fantastisk, mann. Henne, sier jeg, ikke dere to ønsker å komme over til min grave stedet og ha en drink?"
  
  
  Juana smilte lyst. "Kjærlighet."
  
  
  Han så opp svakt. "All right."
  
  
  "Du kan komme også, George."
  
  
  "Jeg snakker," sa han, så oppriktig som han kunne. Han begynte å se ut som David Niven.
  
  
  * * *
  
  
  Jeg måtte gi mitt ego til Juana. Hun spilte ego så godt som han spilte sl.
  
  
  En saint brant i stuen i Barry Parson ' s villa. Det var et vakkert møblert leilighet.
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  interiøret er innredet i vanlig stil for den spanske kysten-tepper, tapeter, tykk tre stoler, sofaer, bord.
  
  
  Hun var fortsatt spille full da vi kom inn i rommet. Siden det var det nærmeste, hennes far gikk bort til sofaen og satte seg ned på kanten, kaster hodet tilbake og gjesper fryktelig.
  
  
  Juana så på meg, snudde seg og smilte til Parson. Han kastet et blikk i min retning, gliste, og løftet Juana inn i hans armer. De kysset lenge og dypt. Han så dem gjennom sprekken i hans øyne, og nok en gang lurte på hva Juan Rivera ' s consummate artist var.
  
  
  "Que bruto! No nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Henne, løftet hodet. En kvinne satt i døråpningen, armene krysset, ser på Parson og Juana. Hun var en vakker ung kvinne med brunt hår, mørke brune øyne, og kremet hud.
  
  
  Parson trukket Juana vekk fra ham, og snudde seg mot kvinnen i døråpningen. "Elena," sa han. "Dette er George, og dette er Juana."
  
  
  "Hmm!" fnyste Elena.
  
  
  Juana kikket på Parson, deretter tilbake på kvinnen. "Hvem er du?" "Hva er det?" spurte hun forsiktig.
  
  
  "Dette er min -" Parson vendte seg til meg og så ut til å wink, " - en kvinne."
  
  
  Han nikket til henne. "Hvordan har du det, Elena?"
  
  
  "Elena Morales," sa hun, og smilte. Hun snudde seg til Parson, løftet haken, så ned på ham, og gikk over til sengen ved siden av meg til å plumpe opp.
  
  
  Juana ansikt tåkete for et øyeblikk, men så magisk ryddet som Parson klemte henne og førte henne gjennom rom gjennom døren Elena hadde gått gjennom. Et øyeblikk senere, hørte jeg ham rasling glass og flasker. Mer drikke!
  
  
  Elena ' s kappe falt fra skuldrene. Hun var iført en tynn nightgown under hennes kappe, og han kunne tydelig se omrisset av brystene. Nah hadde en full bygge og en utsøkt form fra hodet til anklene.
  
  
  "Er du gift med Parson?" Jeg spurte henne.
  
  
  Hun gliste mischievously. "Hvorfor vil du vite det?"
  
  
  "Fordi jeg er nysgjerrig."
  
  
  "Jeg vil holde deg oppdatert."
  
  
  "Du ikke vil fortelle meg?"
  
  
  "Jeg tror ikke det er en big deal." Hun kom ut og klemt nesen min. "Jeg mistenker at du vet det."
  
  
  Han kom ut og tok henne ved skuldrene.
  
  
  "Hei, din kvinne," sa hun. "Hun er vakker. Jeg tror Barry liker henne."
  
  
  "Come on, frue," sa jeg til henne som hun lente seg mot meg, kappe komfortabelt ugjort.
  
  
  "Jeg forstår ikke hva du sier," hun lo.
  
  
  "Det er alltid for mye prat, likevel," sa hun nøkternt. "Synes du ikke det, George?" Hun bestemte seg for at dette var "Hor-hei".
  
  
  "Ja, angivelig."
  
  
  Vi samlet sammen det som om vi var i et land med torden, og han husket å høre det klirrer av flasker og glass i rommet ved siden av. Men det var alt. Hva Parson var å blande for oss ville ikke ende opp i noen briller for Elena og meg. Jeg fikk ikke se henne igjen, Parson, eller Juana.
  
  
  Elena heller ikke kommentere mangel av alkohol. Hun var for opptatt med å vise meg hvor mye jeg hadde savnet henne i hele mitt liv ikke nah.
  
  
  Hun fant stor glede i min skulder hylster, og min 38-hans Luger. Hun prøvde å angre ego, og alt fikk blandet opp. Det var det siste jeg hadde på seg, og enda mer enn det hun var. Liksom, hun tok av meg hylsteret og droppet det på fliser på gulv.
  
  
  Henne, følte-forsvarsløse-uten henne det nesten sa: "naken".
  
  
  Hun strakte seg etter den lampen slår og slått av brylev.
  
  
  Han la merke til at støyen av flasker i rommet ved siden av hadde stoppet.
  
  
  Sju
  
  
  For å nå Sol y Nieve skiområde hodet rundt Malaga på en svingete vei opp den sørlige skråningen av Sierra Nevada. Sierra Nevada-hotellet hvor vi ble registrert var på bunnen av Prado Llano, og Juana og jeg var iført en dress som oversett skibakken.
  
  
  Den hvite skråningen av Borreguilas skiller ski kjøre omtrent halvveis mellom Picacho de Veleta og Prado Llano. Den lavere kabel bil fra Prado-Llano ender, mens den øvre kabel bil starter fra Borregilas. Maskinrommet er i nærheten.
  
  
  To parallelle barrancas inneholde lavere skiløyper fra Borregilas Prado Llano. De er adskilt med en skarp ridge alle over granitt og glimmer, som selv etter den tyngste snøen bare små flekker av snø er synlig.
  
  
  Taubanen som går fra Prado Llano til Borreguilas er hevet over de viktigste barranca, der lyset løypene er plassert. Vanskeligere baner som ligger øst i nærheten av ravinen.
  
  
  Jeg satt på balkongen som løp rundt hotellet og så på skiløpere, men snart bestemte meg for at jeg ville heller gå på ski enn å se på. Men bare for å gi min dekke, tok jeg et halvt dusin bilder ved hjelp av Rolleiflex 1, som jeg tok for fritt til å ØKSA prop avdeling for å sørge for at husene nedenfor så meg.
  
  
  Det var en slitsom tur, og snart etter, jeg gikk inn, sparket av meg skoene, og med en sliten sukk, jeg benk-trykket på sengen. Men jeg kunne ikke sove. Henne, tenker om hendelsene i de siste to dagene.
  
  
  Det har vært to dager siden mygg drept Rico Corelli tvillinger, den andre - i-kommandoen. Absolutt ingenting skjedde i to dager etter møtet mitt med Barry Parson og Elena Morales. Men hun var i kontakt med Mitch Kelly, og flere meldinger kom i fra Hawk:
  
  
  ting
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  Spørsmålsstilleren: Vennligst ikke forsøk å kommunisere direkte med Rico Corelli under noen andre omstendigheter. ØKS er enige med ham forblir uendret. Ingen tegn til å doble på en del av egoet. Vent til du mottar en melding fra det via Tina Bergson.
  
  
  POSISJON: Vår informasjon tyder på at Moscato er for øyeblikket ikke i Malaga eller Torremolinos. Ikke gjenta det, ikke prøv å følge den. Holde et tett øye på det.
  
  
  innlegg: Sol y Nieve møtet er fortsatt under utvikling.
  
  
  POSISJON: Den forespurte informasjonen om Barry Parson er ikke tilgjengelig. MI5 ikke avsløre om det er en slik person. Åpenbart, navnet er et pseudonym; MI6 sannsynligvis ikke avslører egoets identitet til ego fullfører sin nåværende oppdrag. Beklager, men vi har ikke en bekreftelse, vi har ikke imøtegåelse av ego eller ego roller i denne ordningen.
  
  
  POSISJON: Moscato er en leiemorder som har jobbet for mafiaen i mange år. Han har også streik i store.
  
  
  POSISJON: Elena Morales - lite er kjent om henne. Nah har ingen oversikt over tidligere engasjement i spionasje, mottiltak mot etterretning, eller skjult arbeid i Spania for Regjeringen. Men, hun kan ikke være spansk i det hele tatt, men fransk eller italiensk. Ingen fører i det hele tatt.
  
  
  POSISJON: Bekreftelse på Moscato tilstedeværelse i Mexico på den tiden snikskytter angrepet deg i Ensenada. I tillegg er det et vitnesbyrd om at han tok turer til Europa på samme tid som deg, men ikke via Iberia.
  
  
  Det var fra Hawke.
  
  
  På den andre morgenen, etter drapet på den understudy Rico Corelli, fikk jeg et anrop mens du spiser frokost med Juana.
  
  
  "Kelly," stemmen sa. "Tina har mottatt et varsel fra Romersk Nese. Du trenger ikke å gå til Sol y Nieve i dag."
  
  
  "Det er riktig."
  
  
  "Ikke se for egoet. Vent til den første natten. Ved midnatt, gå til taubanen maskinrom og møte ego kontakt der. Kontaktens navn er Arturo. Han vil sette opp et møte mellom deg og Romerske Nos på hvilken tid du skal sette opp et møte med Juana. Men de to første møter du må gå alene."
  
  
  "Fikk det".
  
  
  "Stemmen er alle," sa Kelly. "Hell".
  
  
  "Hold på. Hvordan er Tina?"
  
  
  "Bli med oss."
  
  
  "Når akkurat er hun kommer til å resort?"
  
  
  "Ingenting blir sagt. Hernandez har ikke utgitt ee ennå, og har ikke sagt når han vil løslate henne."
  
  
  "Noe om Parson?"
  
  
  "Negative".
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  "Akkurat det samme."
  
  
  "Dere virkelig jobbe hardt, gjør du ikke?"
  
  
  "Oh, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Rundt klokka fire på ettermiddagen, jeg rullet ut av senga og satt på min ski bukser, skjorte og genser.
  
  
  Løperne var fortsatt på bakken. Han kunne se menn i røde jakker, jentene i grønne jakker, og tallene for begge kjønn i jakker går ned smugene i laveste etasje. Etter å ha passert maskinrommet mimmo på den lavest skråningen av cable car, så jeg begynnelsen av andre skråningen, stigende til Borregilas i en stor U-sving hele veien til toppen av det høyeste falls - Veleta.
  
  
  Taubanen var fortsatt kjører, går opp og ned på samme tid, passerer en annen, går opp fylt, går ned tom. Han så tankefullt på maskinrommet.
  
  
  Ved Rico Corelli. Om hun bare visste hva han egentlig så ut. Hotellet var lite - du kan ta din plass i lobby og møte ham uten alle latterlig cape og dolker som Hauk og hans undersåtter elsket så mye.
  
  
  Fortsatt. En person har allerede blitt drept. Rico Corelli var en stor mann på et farlig oppdrag. Sikkerhet var viktig.
  
  
  Han banket på Juana dør.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "La oss gå ned, Juana."
  
  
  Vi kom ut sammen som mann og kone - jeg prøver å være et gift par som utløses av sex og kjærlighet har lenge vært slukket. En bachelor mann og en jomfru kvinne.
  
  
  * * *
  
  
  Luften var kald, men skarp. Snøen viste seg å være perfekt for ski, bare en lett lag med pudder på de riktige stedene. Ingen storm ble spådd. Men jeg følte at det kan være snøen som natten.
  
  
  Vi spiller dette spillet for Odin rundt den siste bordene i Prado og soaks opp varm sjokolade med cognac. En gruppe på fire kom nedover bakkene, parkerte skiene og batonger mot siden av diner, og søkte på en stol og stoler.
  
  
  De snakket tysk. Jeg vet litt tysk, så jeg tilbød dem halvparten av vår stol. De kastet et blikk på Juana og raskt avtalt. Partiet besto av fire personer. Den ene var i hans forties og var tydelig leder av gruppen; de andre tre var trolig i slutten av tjueårene. Lederen snakket tysk, men Delle faktisk var Sveitsisk. De tre andre var med blandede en Danske og to Tyskere.
  
  
  De kunne ikke ta øynene av Juana, eller selv etter Muchachos tok dem fire dampende krus av sjokolade.
  
  
  "Herr Bruno Hauptli," den store mannen sa, og nådde ut til å riste hånden min.
  
  
  "George Peabody. Rundt Stater."
  
  
  "Ah, ja! Sikker. Hun vet noe om den Amerikanske aksent i tysk."
  
  
  "Jeg beklager," jeg humret. "Dette er Juana, min kvinne."
  
  
  "Slik en heldig fyr!" Bruno Hauptli sa: slå til sine følgesvenner og forklarer i tysk at hun var gift med meg.
  
  
  "Ja, ja," de to Tyskerne sa, se på Juana. Dansken dyppet i sjokolade.
  
  
  "Er dere går på ski i morgen?" Herr Hauptli bedt om.
  
  
  Juana nikket. "Vi har tenkt til."
  
  
  "Ah! Jeg vil ikke være på bakken i morgen, men kanskje neste dag, eller snart
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  Herr Hauptli slo låret hans ivrig."Hvorfor kan ikke vi gjøre en duett - en trio, jeg mener," sa han, huske meg.
  
  
  Juana bort på ham. "Jeg vil elske det!"
  
  
  "Herr Peabody?"
  
  
  "Ah, elsker det, elsker det!"
  
  
  Alle smilte og lo fordi det var åpenbart at jeg ikke kommer til å like det.
  
  
  Samtalen fortsatte. Hauptli plutselig grep Juana arm, trakk henne ut av stolen, og bøyde seg ned med henne over sine ski og staver. De var dypt inn noen tekniske diskusjoner om låsen han hadde på skiene sine. Juana seethed og hveste.
  
  
  "Herr Hauptli," en av de unge mennene sa til henne i tysk. "Han er en forretningsmann, ikke sant?"
  
  
  Den tyske ved siden av meg var klassisk blåøyde og blonde. "Ja! Herr Hauptli er en av de mest vellykkede forretningsmenn i det tyske markedet," sa han. "Nen har mye ansvar."
  
  
  "Er han på ferie?" Jeg spurte henne.
  
  
  "En stor møtet vil bli holdt i Paris i en uke. Nå Herr Hauptli er å slappe av, nyte solen, snø og..."
  
  
  Pause.
  
  
  Tyskerne lo, og den ikke-helt-melankoli Dansken slo bordet.
  
  
  "Jenter!"
  
  
  Latter.
  
  
  Det minnet meg om en av de gamle tyske opera komikere jeg hadde sett i en sen natt ytelse gamle filmer fra 1930-tallet. Noe om dette ikke synes ganske rett til meg. Men jeg kunne ikke finne det ut.
  
  
  * * *
  
  
  Restauranten var satt opp som en typisk refektoriet i et skianlegg, med en lang bord i midten av rommet i stil med en bro og små bord langs veggene i rommet.
  
  
  Vår gruppe - Juana og hans kone, sammen med Herr Hauptli og hans venner-var frittalende i sentrum av møtet. Herr Hauptli fortsatte å rasle på ustanselig den Tyske chatter som nesten samtidig sjokkert og lamslått alle. Selv de som ikke forstår tysk eller engelsk virket helt hypnotisert av ego karisma.
  
  
  Han tok sin tid under den lange måltid og nøye undersøkt resten av hotellets gjester.
  
  
  Hun ønsket en Romersk Nese, prøver å se den virkelige Rico Corelli i havet av ansiktene rundt meg. Det synes ikke å være noen muligheter.
  
  
  Det var elleve-tretti før hennes tid var selv kjent. Brandy kom og hun satte seg ned, mens du nipper til hennes ego. Når Herr Hauptli stoppet for å ta pusten hans, hennes far slått til Juana og sa: "jeg gå ut å få litt frisk luft før du går til sengs. Kommer du, kjære?"
  
  
  Hun ga meg en ro til å smile. "Nei, kjære. Be om unnskyldning. Det er for kaldt. Ikke bli for sent."
  
  
  Han smilte og ferdig med sin brandy.
  
  
  "Herr Hauptli, det var en skikkelig godbit. Ser deg i morgen eller en gang - egentlig?"
  
  
  "Ja," sa Herr Hauptli, hans ansikt skylles med vin, brennevin, og spenningen av å spise. "Auf weidersehen".
  
  
  Han presset tilbake sin stol, bøyde til to Tyskere og Danske, og gikk gjennom de overfylte restaurant.
  
  
  Det var veldig kaldt ute. Luften var kjølig. Han stakk hodet ut og gikk deretter tilbake opp trappen til rommet vårt og kjøpte seg noen hodetelefoner og en strømpe. Jeg har også satt på min windbreaker, kontroll av vekter i skulderen hylster, og som gjør at kniven var festet til min ankel.
  
  
  Han nådde toppen av den svingete vei uten problemer. Bort fra beskyttelse av bygninger, følte jeg kaldere enn ferret følte med dem når jeg kom i Sierra Nevada. Vinden skar gjennom klærne mine før jeg følte halv-nakne.
  
  
  Det var ingen fred i maskinrommet. Det var ingen hint på fjellet heller. Han kastet et blikk over skulderen hans. Den gule stråler av solen rundt hotellet rom og rundt windows overfor Prado-laget golden mønstre på den hvite snøen.
  
  
  Bygningen der stolheisen bilen var plassert var omgitt av snø. Den viktigste inngangen til dalen kunne bli sett. Maskinrommet døren var lukket, men ikke låst. Han snudde håndtak og push-det åpne. Det indre av bygningen var veldig mørkt, selv om refleksjon av stjernene i snøen brakte en litt fred. Det var utrolig hvor lyse himmelen var, selv i ly av natten.
  
  
  Han kunne se henne bak rattet til U-sving, der kabel-biler slått i en halvsirkel i motsatt retning. Det var en taubane i midten av halvsirkel ' s mage, som holdt ilder til bilen og startet opp i morgen.
  
  
  Hennes var i ferd med å gå framover når hun så noen bestått av mimmo kabel bil. Hvem det var som skrev det må ha vært inne i bygningen eller inn gjennom en annen inngang. Jeg tenkte at han må ha vært å vente for meg. Deretter, selvfølgelig, han vil være min kontaktperson.
  
  
  Arturo.
  
  
  Han tok sitt stykke, trakk seg ut av egoet, og bøyde, fremover, åpne munnen til å hviske " Arturo."
  
  
  Jeg har aldri fortalt henne det.
  
  
  Noen andre gjorde!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  Den høres ut til å komme fra bak kabel bil. Dens plukket opp et stykke og laget en ego silhouette det. Hvis han heter Arturo, det var ikke Arturo. Og siden hun var ment å være kalt av Arturo, henne, visste jeg at denne personen ville være noen andre som ville prøve å finne Arturo før meg, noen som ikke er på min side.
  
  
  "Ja?" "Hva er det?" spurte en stemme på den andre siden av den store motoren rommet.
  
  
  Kjapt, en høy stemme runget.
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  ekkoet av et skudd-en rapport som svaiet frem og tilbake i dette lille rommet som pounding av hundrevis av trommer. Et glimt av oransje flamme dukket opp og forsvant umiddelbart. Jeg hørte henne skrike til venstre for meg.
  
  
  Hun umiddelbart krøp sammen ned og skutt på figuren bak kabel bil.
  
  
  Noen var å banne i spansk. Til venstre for meg, jeg hørte lyden av et organ som faller og et stønn. Henne, skutt igjen, prøver å se mannen for taubanen. Jeg kunne ikke ta ut en enkelt del av egoet.
  
  
  Døren åpnet igjen, og hennes tallet ble avslørt, og han gjorde sin flukt. Hun sparket en gang mer mot lyden av dagen, så løp gjennom mørket til stedet.
  
  
  Det var ingen der.
  
  
  Det var en dør som var den andre inngangen til maskinrommet. Jeg åpnet den og så ut. Det var ingen i sikte. Han gikk raskt ute og kikket opp og ned på den snødekte bakken. Oss Odin. Ingen.
  
  
  Tilbake i bygningen, hennes hørte noen gisper og tungpustethet, hennes fant gutten og Stahl kneler over ham på betonggulvet. Ego kunne ikke se henne i det hele tatt.
  
  
  "Arturo?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Ja." Han grøsset.
  
  
  "Hvor kan jeg treffe den personen jeg kom til å se?"
  
  
  "Toppen av Veleta er Picacho de Veleta. I tolv tiden. I morgen kveld."
  
  
  "Greit," jeg hvisket. Henne, bøyde seg ned. Hennes ego hørt arbeidet, fillete puste. Så, før han kunne si noe annet, hun hørte en kjent gurgling rasp det hørtes veldig mye ut som en rangle, men det var egentlig ikke en rangle i det hele tatt.
  
  
  Noe annet.
  
  
  Livet forlater kroppen.
  
  
  Arturo var død.
  
  
  Han kom seg raskt opp og til venstre gjennom maskinrom, kjører rundt skåret med en lang og klar figur, til han nådde Prado Llano og kjørte til hotellet.
  
  
  Men han snudde seg bare én gang, og så at motoren rommet var lyst opp med en hellig, og mørke tallene ble vandrende rundt på innsiden.
  
  
  Skuddene var høyt nok for å varsle hele Sol-i-Nev politiet. Sivil Vakt var det.
  
  
  Sjokkert av henne, jeg klatret opp trappen og gikk gjennom lobbyen, svinge til venstre til baren og prøvde å få igjen pusten med en sterk slurk av cognac.
  
  
  Det hjalp.
  
  
  Flere.
  
  
  Men er det egentlig ikke.
  
  
  8
  
  
  Det dempet spenningen som hadde havnet umiddelbart etter opptak av Arturo og den påfølgende drap etterforskning hadde helt sunket i løpet av en halv time. Sivil Vakt stasjonert på ski resort tok seg av liket og begynte den lange, kjedelige prosessen med avhør besøkende og service-personell ved anlegget.
  
  
  Han hadde ikke misunne henne politiets arbeid. Det var knallhard, utakknemlig, og spesielt ubehagelig arbeid på disse høyder på denne tiden av året. De var gode mennesker.
  
  
  Jeg var heldig. Ingenting brakt ih til meg.
  
  
  Jeg liker cognac litt. Jeg holdt øynene på hotellets lobby, ser på alle som kommer inn og ut. Hun ville ha likt noen som så ut som mannen hun hadde funnet i søpla på villa i Torremolinos, mannen jeg ville komme til å tro var en Mygg.
  
  
  Til slutt fikk han opp, gikk inn i hallen, og så på Prado Llano. Det virket å være i utlandet nå.
  
  
  Jeg krysset lobbyen og gikk opp trappen til andre etasje, der vårt rom var plassert. Da jeg satte nøkkelen i døra, jeg hørte henne ler i rommet ved siden av. Juana er til å le.
  
  
  Smilende, Brylev dyttet åpne døren og slo den på. Så, hun blir med Herr Hauptli i rommet hennes. Minst han virket morsomt, selv i hans brautende Tyske måte. Den eneste trøsten var at en utadvendt person hadde flere skjulte rynker.
  
  
  Han gikk opp til henne og legge øret til henne.
  
  
  Fnise. Moro sølt ut av nah som bobler rundt et glass champagne. Herr Hauptli må bli bedre i spisesalen enn i dagligstuen, tenkte hun stille. Hun stolte ikke på det i matematikk.
  
  
  "Vær så snill," Juana sa. "Og sette litt is i det, vær så snill, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Hun gikk bort fra den dagen, rynker pannen.
  
  
  Barry Parson?
  
  
  Da hennes ego kunne høre stemmen hennes, dempet, men umiskjennelig - en umiskjennelig Britisk aksent, dempet underholdning, og dempet spenningen.
  
  
  "Faktisk, Honning. Ett glass whisky, all right!"
  
  
  Den siste gangen vi så Parson var i Malaga. Neste dag, etter drap av Rico Corelli ' s double, han og Elena sluttet Juana og meg for en shopping tur og lunsj. Vi gikk til middag med dem kvelden før vi forlot for Sol-i-Niev. Men vi hadde ikke fortelle noen rundt dem der hvor vi skulle dra, fordi vi ikke vet helt til tidlig på morgenen. Hvordan fungerer Parson vet hvor vi er?" Og hvorfor gjorde han følg oss? Gjorde han oppdage at Myggen var også følge oss? Ganske muligens. Komarov var her - jeg mistenkte han drepte Arturo. I det minste, var dette den mest opplagte muligheten.
  
  
  Men hvorfor var ikke Parson det å stoppe Mygg hvis det fulgte ham? Og hvorfor...?
  
  
  Tanken på en Mygg stoppet meg. Hennes sinn raskt refokusert sine og stokket kortene inn i en helt ny hånd. Så jeg innså at det var mulig at Barry Parson er kanskje ikke den uskyldige Britiske MI5 offiser han hevdet å være.
  
  
  Dermed:
  
  
  Syrlig blir med meg på villa der Myggen var gjemt i Torremolinos.
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  hvem som hadde hjulpet dem tjene ego kvelden før.
  
  
  Jeg fant en mann på soverommet og prøvde å fange ham, men jeg ble avbrutt. Mannen løp unna. En annen mann, som identifiserte seg selv som Barry Parson, gikk inn i soverommet, utgir seg for å være en hemmelig Britisk agent, deretter en mygg.
  
  
  Anta Parson var ikke en agent i det hele tatt. La oss anta at vedkommende var bare John Doe. La oss si Komarov annonserer John Doe der og da avbryter meg for å la den falske Mygg forsvinne. Og så antar emu klarte å overbevise meg om at Myggen var borte.
  
  
  Han var en Mygg tilbake da! Barry Parson! Og han bare har fulgt meg til Sol-i-Niev, fulgte meg til maskinrommet, drept Arturo, sannsynligvis forutsatt at Arturo var meg, og løp unna. Nå var han i et forhold med Juana, i håp om at egoer ville føre til den virkelige Rico Corelli!
  
  
  Han brøt ut i en kald svette.
  
  
  Han skyndte svarte på telefonen. Ett i hvert av rommene i suiten. Hennes plukket opp telefonen, og stolen svarte umiddelbart - ikke så ville ikke gjøre mange samtaler i døde av natten.
  
  
  "Fru Peabody, er du snill."
  
  
  Et øyeblikk senere, ringte telefonen i rommet ved siden av.
  
  
  "Hallo?" Det var Juana.
  
  
  "Ingen ord som var talt til oss. Dette er Nick. Jeg kan høre henne det, Parson. Tenk deg at dette er feil."
  
  
  "Jeg er virkelig lei for det. Henne, jeg tror at du har..."
  
  
  "Hold your ego der. Jeg vil møte Corelli ved midnatt i morgen kveld. Велета. Kontakten er død. Holde Parson der hele natten, hvis du kan. Han kan være den personen som drepte Corelli-lookalike."
  
  
  "Du er som plager meg, vær så snill, og jeg trenger ikke å sette opp med det."
  
  
  "Ikke fortell dem noe. Holde egoet ditt i kontakt. Hvis du forstår dette, og kan oppfylle, sier så:"jeg mener ikke å være frekk, men jeg kan ikke hjelpe deg. Deretter henge opp telefonen."
  
  
  "Jeg mener ikke å være frekk, men jeg kan ikke hjelpe deg."
  
  
  Jeg hang opp på henne. Hun kunne høre Parson ' s voice rundt den andre enden av rommet.
  
  
  "Hvem var det, Juana?"
  
  
  "Feil nummer. Noen drunken Engelskmann."
  
  
  Parson lo. "Er du sikker på at han ikke er en Amerikansk?"
  
  
  "Han hadde det samme aksent som du," Juana svarte.
  
  
  God jente! Det var kult som pulver.
  
  
  Han sjekket hans stiletto, hans luger, og forandret seg til en turtleneck genser og jakke. Jeg gikk til baren igjen. Hennes hotellet å tenke på. Og han ønsket ikke å bo i dette rommet for begge ender av natten. Kanskje jeg kunne betale bartender til å la meg gå til lobbyen ved siden av baren.
  
  
  Saint slått den av og rolig til venstre.
  
  
  Baren var akkurat som hans ego hadde forlatt det. Jeg så meg rundt. Jeg tror ikke alle lå og sov ennå.
  
  
  En stol har smakt det. "Hvor er alle?"
  
  
  "Disco" Klera sa, overrasket. "I kjelleren."
  
  
  "Jeg hører ikke noe støy."
  
  
  "Det er lydisolerte, Sektor."
  
  
  Han trakk på skuldrene og gikk ned trappen som han mente førte til lavere nivå av hotellet, hvor det å gi rom var plassert.
  
  
  Tre dører ledet fra landing nedenfor, og en sa: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Han gikk å bar på høyre og bestilte en drink. Bartenderen, kledd som en flamenco danser med lang kinnskjegg stikker til skallen, raskt utarbeidet en drink.
  
  
  Nå har jeg la øynene vandre forsiktig over diskotek beskyttere. Han hadde ikke lagt merke til det sted: det kan ha vært stedet hvor Myggen hadde gjemt seg etter drapet, hvis faktisk Mygg var ikke Barry Parson.
  
  
  Men jeg fikk ikke se henne, den personen jeg først så på soverommet av villa i Torremolinos.
  
  
  Han var i ferd med å sette seg ned når han så en bekjent.
  
  
  Hun ble sittende i et fjernt hjørne, helt alene, under en overhengende delen av det som så ut som en stor, flat stein. I en av de lyse øyeblikk, Sergei slo henne åpenlyst i ansiktet, og hun blunket og snudde seg vekk.
  
  
  Det var åpenbart Elena Morales.
  
  
  Hva var hennes rolle i denne narrespill? Gjorde hun vet hvorfor Barry Parson hadde kommet til Sol y Nieve? Hun var en del av det? Eller var hun bare en uskyldig tilskuer, en del av en presentasjon Parson hadde satt opp for å beskytte sin egen del?
  
  
  Eller var han feil om Parson?
  
  
  Han gikk opp til henne, plutselig dukker opp i mørket over henne og smiler bredt.
  
  
  "Hei, Elena."
  
  
  "George! Hva en hyggelig overraskelse!"
  
  
  "Når kom du?"
  
  
  "Oh, Barry, og han fikk her rundt elleve. Vi både dusjet, skiftet og gikk candid til spisesalen, men det var selvfølgelig tid til å spise. Og vi så din kone. Hun sa du spiste borte." Øynene hennes glitrer. "På forretningsreise."
  
  
  "Men nå er du alene!"
  
  
  "Vel, vi kom ned hit, tre av oss. Det var en annen sjarmerende person her. Tysk. Barry måtte gå opp for å sortere noe ut med bagasjen hans. Han kom tilbake om en halv time senere. å forlate. Så vi danset og ... "
  
  
  "Hvor lang tid tok det tyske bo?"
  
  
  Elena smilte. "Er dette hva du kaller cross-examination, George?"
  
  
  Hennes smilte og lo. "Selvfølgelig ikke. Hva som skjedde etter Barry kom tilbake gjennom bagasjen?"
  
  
  "Den tyske igjen, som jeg sa, og deretter rundt tolv-tretti Barry sa han ville ta Juana til rommet hennes. Juana var sliten. Han fortalte meg om å vente her." Hun rynket pannen sint. "Jeg er her fortsatt."
  
  
  Hennes bestilte drinker.
  
  
  "Hva skjer hvis Barry ikke ringe deg?" Hun ble bedt om, g
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  å huske hva jeg hadde instruert Juana.
  
  
  Hun gliste. "Jeg går til sengs."
  
  
  "Kanskje rene."
  
  
  Hennes øyne fokusert på ansiktet mitt. "Er du forteller meg noe?"
  
  
  "Kanskje."
  
  
  "Greit," sa hun, og slår til meg og sette henne i hånden på min hofte. "Stemme med hva jeg forteller deg. Hvorfor ikke du ta flasken og gå opp til rommet mitt? Vi vil vente til Barry får tilbake dit."
  
  
  Jeg tok henne en flaske cognac og vi gikk opp trappen sammen. Elena var litt av et weaver, men hun holdt brennevin godt.
  
  
  Den ih rommet var på tredje etasje. Elena tok en nøkkel ut av vesken hennes og ga den til meg. Han åpnet døren og la henne i. Hun absorbert den hellige, og han lukket døren bak oss.
  
  
  Hun tok ut et par papir kopper, åpnet flasken, helte cognac, og begynte å drikke, til å sitte på kanten av sengen.
  
  
  "Din kone er veldig pen," Elena sa.
  
  
  Han nikket til henne.
  
  
  "Har du familie problemer?"
  
  
  "Ikke mer enn noen andre."
  
  
  "Men det ser ut til at din Jean liker andre menn."
  
  
  "Hvordan er Barry?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Er Barry din ektemann?" Jeg spurte henne.
  
  
  Hun ristet på hodet. "Vi er faking det." Hun smilte.
  
  
  "Hvor lenge har du kjent ego?"
  
  
  "Ah. Kanskje en måned."
  
  
  "Hvor fikk du møte ego?"
  
  
  Hun hevet et øyenbryn. "I Malaga."
  
  
  "Hva gjør Barry gjør for en levende?"
  
  
  Hun smilte og lo. "Han er å elske."
  
  
  "nei. Jeg mener, hva er egoet ting?"
  
  
  "Jeg vil ikke blande seg i menn sin virksomhet."
  
  
  Han nikket til henne. Sikker. Hun ville ikke. Hun var spansk. Spanjolen ikke bli involvert i hennes manns "andre" livet - noen gang.
  
  
  "Og du," sa hun med et smil. "Hva gjør du?"
  
  
  "Jeg er fotograf," sa jeg, og prøvde å huske hva som var på min dekke etter et øyeblikk av fullstendig hukommelsestap. "Jeg selge online."
  
  
  Elena så på meg nøye. "Du vet, jeg har aldri sett deg med et kamera."
  
  
  "Vi er på ferie," sa jeg lamely.
  
  
  "Vel, det er faktisk for den Britiske, også," hun knurret lavt.
  
  
  "Barry aldri fungerer heller?"
  
  
  Hun ristet på hodet. "Han sier at han er en representant for selskapet i NORGE. Sales representative".
  
  
  Det var nytt. Dette var åpenbart Parson ' s legend. Jeg bestemte meg for å lære mer om nen.
  
  
  "Hva gjør han selge?"
  
  
  "Jeg vet ikke. Jeg kan ikke spørre ham."
  
  
  "Har han noen gang korresponderer med NORGE?"
  
  
  "Jeg tror ikke det. Jeg har aldri sett ham skrive brev. Men han gjør mye av telefonsamtaler."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Jeg tror han har en sekretær. Han har alltid snakker til henne."
  
  
  "Jeg se." Hennes rynkete panne. "Hvor er hun?"
  
  
  "Jeg vet ikke. Han er på telefonen, og jeg vet egentlig ikke hvor han ringer fordi jeg ikke er i rommet når han starter. Eller når hun samtaler emu, bør det være gitt til emu av telefonen, og han venter på henne til å forlate rommet."
  
  
  Han nikket til henne. "Du spansk jenter er fantastisk," sa jeg. "En Amerikansk kvinne som var nysgjerrige på døren. Eller lytte til ego." "Men for å unngå avlytting, må du ha spesiell disiplin."
  
  
  Hun nikket. Så smilte hun. "For mye for meg."
  
  
  "Hører du?"
  
  
  "Jeg gjør det."
  
  
  Henne, humret. "Good girl."
  
  
  "Men, er det aldri snakker om hva e-business er. Han er alltid snakker om mennesker. Folk jeg ikke forstå. Han kaller ih " den ene, eller seg selv, eller en mann, eller en kvinne ."
  
  
  For en agent, det gjør ikke mye fornuftig, som en god prat.
  
  
  "Har du noen gang snakket til egoet sekretær?"
  
  
  "ja. Jeg ga henne en liten aksent for å få henne til å tenke at jeg var dum." Hun smilte til meg med en plutselig pixies-lignende flash for humor.
  
  
  Han klemte lårene. "Du er ikke dum i det hele tatt, Elena."
  
  
  "Men hun tror at jeg er dum."
  
  
  "HVEM?"
  
  
  "Chris. Kvinnen Barry snakker til."
  
  
  "Vet du hennes andre navn?"
  
  
  Elena ristet på hodet.
  
  
  "Hadde han snakker til henne, så lenge du ego visste?" Jeg spurte henne, selv om jeg ikke visste hvor vi skulle, bare fortsetter på vanlig vei med å samle informasjon.
  
  
  "Ah, ja. Han var alltid i kontakt med henne. Han kalte lang avstand tall til å bosette seg noen av hans forretningsvirksomhet."
  
  
  "I England?"
  
  
  "Å nei, ikke alltid. Noen ganger i Frankrike."
  
  
  "Er du sikker på at det var Frankrike?"
  
  
  Hun rynket pannen. "Jeg tror det. Jeg har ikke alltid lytte til henne så nøye, George. Jeg har ikke alltid får den rette sjansen. Hvorfor er du så interessert?"
  
  
  "Jeg liker Barry." Han smilte til henne. "Jeg bare lurer på hva landet virksomheten er i, det er i salen."
  
  
  "Jeg liker Barry også."
  
  
  "Vet du hva den natten Tina og jeg dro hjem til villaen med Juana?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Hvor var han den dagen?"
  
  
  "Han var hjemme hele dagen. Jeg tenker."
  
  
  Så han ville ikke skyte Corelli - det var en Mygg eller en ukjent gruppe. Barry var ikke en Mygg - ingen sjanse.
  
  
  "Og han snakket til Chris som i dag?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "En jente. Sekretær".
  
  
  "Ah. Nei. Jeg tror ikke det. Han bodde på villa. Vi gikk til stranden."
  
  
  "Stranden? I vinter?"
  
  
  "Vi ble sittende på stranden i solen." Hun giggled. "Det var gøy."
  
  
  "Hvordan om dagen? Anrop til England?"
  
  
  "nei. Ingenting den dagen."
  
  
  "Senere?"
  
  
  "Vel, jeg tror hun er som ringer i morges. Du vet, det er tidlig i dag."
  
  
  "Chris kjæreste?"
  
  
  "St. Hun er en hyggelig jente. Svært effektiv. Jeg har et bilde av henne i hodet mitt kontor. Vet du hva? Sitte ved et skrivebord i dette kontoret. Svært formelle."
  
  
  Han nikket til henne.
  
  
  "Jeg ser henne på telefonen. Henne, jeg kan se henne snakke til Barry. Hun synes jeg er dårlig, og hun, hei, liker ikke meg." Elena viste tennene.
  
  
  "Ikke hun vet om deg og Barry?"
  
  
  "Oh, selvfølgelig. Kristina og jeg..."
  
  
  nådd det
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  han grep ee arm. Hun nesten sølt henne drikke. "Hva er det?" Hun byttet til en aksent.
  
  
  "Kristina? Du sa Chris."
  
  
  "Det er det samme navnet. Er det noe galt?"
  
  
  Noe er galt. Det var noe veldig riktig. Nå er alt falt på plass. Chris var Christina. Christina var Christina. Christina, kuttet i midten med den fremre delen mangler, var Tina.
  
  
  Elena sukket. "Er du igjen?"
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. "Hva ga du som idé likevel?"
  
  
  "Ditt sinn har allerede gått et annet sted."
  
  
  Han kom ut og plukket henne opp. "Ikke nå lenger. Utseende. Det er ikke mer cognac. Noen ideer?"
  
  
  "Jeg tenker på det," Elena sa, bryte gratis rundt armene mine. "Jeg har på meg noe mer komfortabelt."
  
  
  Hun reiste seg opp og gikk til badet.
  
  
  Da hun kom ut, hun ville ikke føle seg mer komfortabel i noe.
  
  
  Og jeg var helt komfortable.
  
  
  Ni
  
  
  I morgen, hennes frokost var nesten ferdig da Juana kom inn i spisesalen og nærmet seg meg. Hun hadde nettopp dusjet og smilte.
  
  
  "God morgen, Fru Peabody," sa jeg, du sitter og later til å bue på livet.
  
  
  "God morgen, Mr. Peabody," sa hun tørt.
  
  
  Hun satte seg ned.
  
  
  "Du ser irritert," sa jeg, buttering en croissant. "Stein i papirkurven?"
  
  
  Hun kikket rundt for å sikre at ingen var å lytte. I det øyeblikket, var det bare seks andre kunder i spisesalen.
  
  
  "Jeg holdt ego der hele natten, bare for deg!" hun angrep meg under hennes pust.
  
  
  "Takk," sa jeg. "Jeg er sikker på at du likte det."
  
  
  Hun rødmet som ild i tørt gress. "Nå hva handler dette om?"
  
  
  "Jeg fortalte deg. Jeg er ikke engang sikker ennå at Barry Parson er som han sier han er."
  
  
  Hun så seg rundt. Kelneren ruvet over oss. Med et lite smil, hun har bestilt, og kelneren skyndte seg bort. Hun snudde seg mot meg. "Meg også," erkjente hun.
  
  
  Henne, så opp. "Au?"
  
  
  "Du sa at han kunne ha vært personen som drepte Corelli-lookalike."
  
  
  "Hennes beru er tilbake. Han kunne ikke gjøre det. Han har alibi."
  
  
  "Men han ser ut til å vite mye om mafia."
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene. "Han hevder å være en agent. Og som Britisk militær etterretning og arbeider for å prøve å eliminere mafia stoff nettverk."
  
  
  "Jeg vet alt dette. Men han virker som lite sannsynlig."
  
  
  Interessant, tenkte jeg. Jeg har alltid hatt den samme ideen.
  
  
  "Hvor har du vært i natt?" "Hva er det?" spurte hun plutselig.
  
  
  Kelneren tok henne en skuff med kontinental frokost, og en dampende gryte med kaffe.
  
  
  "Jeg bodde hos noen andre."
  
  
  Det ene øyenbrynet rose som hun åpnet buttered roll og ego. "Au?"
  
  
  "Fru Parson."
  
  
  "Hvis det er en Fru Parson," hun humret. "Jeg trodde du kan kjøre inn i nah på diskotek."
  
  
  "Det er hva jeg gjorde."
  
  
  "Hva som egentlig skjedde med mannen som ble drept?"
  
  
  Jeg så meg rundt. "The mosquito fulgte meg inn i motorrommet og drepte ham. Men hun vet møteplass. Jeg er møte Corelli ved midnatt i kveld."
  
  
  "Er det virkelig bedre for deg å snakke så fritt her?"
  
  
  "En bug i kaffekjelen?" Henne, humret. "Jeg tviler på det. Men ikke si noe i rommet som du vil holde hemmelig. Hennes, jeg er sikker på at den jævla ting er avlyttet. Jeg tror det er hvordan jeg ble angrepet av en potensiell Corelli killer. Juana, gjorde Parson si noe om Corelli?" "
  
  
  "Corelli?" Hun ristet på hodet. "Nei, hvorfor ikke?"
  
  
  "Jeg tror han vet Tina Bergson."
  
  
  Juana frøs. "Kan du være sikker på det?"
  
  
  "Egentlig ikke, nei." Henne, lente seg tilbake. "Hvorfor ikke?"
  
  
  "Han snakker italiensk, vet du. Veldig bra."
  
  
  "Hva gjør Tina Bergson har å gjøre med det?"
  
  
  "Ingenting i det hele tatt. Hennes, tenke på Corelli."
  
  
  "Du tror Parson er italiensk og vet Corelli?"
  
  
  Juana ristet på hodet. "Jeg tror ikke noe av henne. Jeg fortalte henne at han overrasket meg da han kom opp med et italiensk uttrykk."
  
  
  "Hva uttrykket?"
  
  
  Hun rødmet. "Jeg kan ikke huske."
  
  
  "Men du vet at det var italiensk?"
  
  
  "Han innrømmet det. Han var også veldig kult."
  
  
  "Og det var et uhell?"
  
  
  "Veldig mye, så." Juana så ned på henne plate. Hun ble plutselig primal og presis. Han var ikke til å smile, selv om han lo innvendig. Noe utilsiktede i midten av å elske, visste hun. Og han fulgte opp med en fin rik italiensk uttrykk. Interessante. Veldig interessant.
  
  
  "Har han gå på ski?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Jeg vet ikke. Jeg mener, skal jeg bli kjent med henne?"
  
  
  "Jeg var bare tenker. Vi vil gå opp bakkene i kveld, Juana. Det skal vises på forsiden. Og jeg skulle ta noen bilder." God. Jeg er lei av alt dette boudoir arbeid."
  
  
  "Du synes å være å ta det veldig godt," sa jeg tilfeldig, ser henne over. "Egentlig, jeg har aldri sett på du ser ut som dette før... Oh, jeg er glad hvis du får hva jeg mener."
  
  
  Hun var sint. "Jeg skal ta ..."
  
  
  "Nå, nå," de advare henne, nipper til resten av deres con leche kaffe.
  
  
  "Når du går på ski?"
  
  
  "Jeg må gå opp på rommet mitt og rydde opp først."
  
  
  Hun nikket. "Jeg skal være klar til ni og tretti."
  
  
  "Ni-tretti da. La oss gå til toppen. Велета. Er det du som spiller?"
  
  
  "Selvfølgelig! Haken skutt opp. Hun var utfordrende meg. Jeg følte hennes bedre. Hun var fortsatt kjemper for sin mening og hennes likestilling. God jente.
  
  
  * * *
  
  
  Vi dro ut vårt utstyr på en Prado Llano og spilt en en-til-en-spill langs kabelen biler å gjøre det første løpet for å Borreguilas.
  
  
  Det var en forfriskende dag, med sola høyt på himmelen og vinden bringe litt fuktighet.
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  re. "Det kommer til å snø i natt," tenkte jeg. Han husket at han hadde luktet snø i luften kvelden før. Nå ville det skje, han var sikker på det.
  
  
  Taubanen returnert, og rykket, og vi satt å klatre opp og opp på toppene i Sierra Nevada. Du kan se alt fra det. Det begynte å bli kaldere og kaldere - raskt. Jeg snudde meg og så ned, og det var som å se på slutten av verden. På en stor avstand foran meg, hele Granada-området ble spredt ut, selv om det ikke var noen dis der nede, nok til å blokkere ut full panoramautsikt over alt.
  
  
  Vi hoppet av kabel bil mens attendant-hadde det, og gikk til leiligheter på gaten. Det var veldig høyt opp her, luften var tynn, og den kalde omsluttet oss fra alle kanter og penetrert huden vår gjennom våre klær.
  
  
  Vi gikk i taushet til toppen av skibakken. Det var en øde land - alle er dekket med glimmer skifer og snø - det var ingen trær eller kratt hvor som helst. Bare snø, stein, og himmelen. Han stille festet seg inn i hans Østerrikere og så Juana kjempe med henne Kanadiere.
  
  
  Vi sto der i noen minutter, og så ned skråningen, og så tok jeg henne hetten, trakk lua ned over ørene mine,og vinket til henne.
  
  
  "Du først."
  
  
  Hun nikket, presset seg frem, bøyd sine knær, og begynte å bevege seg langs den bratte delen av den første høsten.
  
  
  Jeg fulgte henne, slapper av og nyter den skarpe snø på kantene på skiene mine. Vi var i de beste værforholdene.
  
  
  En dag vi hvilte, og hun tok oss et par smørbrød, noe som førte til utrolig verdi til ih. Vi spiste ih og sa ikke et ord til hverandre. Vi bare solte seg i solen og var fornøyd med ensomhet og skjønnheten av fjellet.
  
  
  Vi ferdig med vår smørbrød og flyttet på.
  
  
  Det var et flott løp.
  
  
  Fantastisk.
  
  
  Etter en kort nedstigning den Borreglas, vi satt i lobbyen hele dagen, utveksle historier med Barry Parson og Elena Morales som brann crackled og turister kom og gikk. Vi kunne se den lavere piste - fra Borreglas Prado Llano-utenfor vinduet, og brukt tid på å kommentere på figurer av ulike skiløpere.
  
  
  Til slutt, jeg gikk for å hvile og ta en dusj. Måltidet var beskjeden, med de vanlige stort antall retter, og på elleve-tretti han begynte å bli litt nervøs. I det øyeblikket, var vi fortsatt sitter og drikker.
  
  
  Han unnskyldte seg, gikk opp trappen til rommet hans, og sjekket hans luger og skarpe. Så tok han det ut, laget et kart over området, og sjekket rute til monument av Velet, som hadde sett det som morgen fra toppen av skibakken. Regjeringen veien rundt Granada til Motril på Costa del Sol, hun hadde blitt fortalt, og løp rett ved siden av en betongkonstruksjon.
  
  
  Veien fra Prado-Llano koblet til en vanlig highway om tre miles fra Prado-Museet. Sine oppmerkede ruten sin nord til gaffelen og så sørøstover til Velete på motorveien. Han satte ned kart for et øyeblikk, plukket opp nøklene til leie Renault, og gikk ned til lobbyen.
  
  
  I spisesalen, så han Juana fortsatt sitter med Elena. Jeg lurer på hvor Parson er. Jeg står der, ser ut av vinduet på forsiden av hotellet, der Renault ble parkert. Flere tall var i bevegelse langs Prado, sannsynligvis i bar-Esque mote. En av dem var Herr Hauptli.
  
  
  Jeg gikk gjennom fordørene av hotellet og inn i mørket utenfor, og han så meg vinker:
  
  
  "Glem ikke, vil vi gjøre dette løpet en dag!
  
  
  "Jeg vil heller gjøre det i dagslys," sa han i tysk.
  
  
  Han lo høyt og gikk inn i lobbyen.
  
  
  Hennes solnedgang i Reno. En kald vind blåste ned bakkene. Bilen var kaldt, men koselig. Varmen fra motoren raskt vil varme opp egoet.
  
  
  Lys snøen begynte å falle. Det var for tidlig å holde seg, men det falt på isete flekker av snø som allerede var på kjørebanen. Snowdrifts begynte å samle seg langs kanten av fortauet.
  
  
  Renault hummed som en lykkelig fugl. Han kjørte sakte og forsiktig så den lyse, hvite linjen i midten av veien. Den doble kjørefelt på veien var en smal veibane for to biler som passerer. Jeg så en buss og biler knapt passere mimmo annen annen i løpet av en tur rundt i Granada, og minner meg om en elefant paring med en antilope som nekter å samarbeide.
  
  
  Hun ble møtt av to biler på vei mot Prado Llano, og kjørte deretter inn på hovedveien, der snudde han seg for å følge slår og slår tilbake mot Veleta. Snøen begynte å bli tyngre. Det kryssende stråler av verden og dannet en gardin foran meg. Jeg kunne knapt se motorveien, og selv om det var bredere enn oppkjørselen, det var ikke designet for forbikjøring eller stunt kjøring på noe grunnlag.
  
  
  Renault kjørte lett på den svingete veien, men jeg kunne se at snøen var begynt å klamre seg til fortauet litt. Noen ganger kunne jeg ikke se kanten av motorveien i det hele tatt.
  
  
  En steely stemme kom opp i skråningen
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  Nå er Renault hadde for å gi det hele sin gass. Han flyttet inn i lavgir og beveget seg langsomt og forsiktig gjennom å øke overflaten på snø.
  
  
  Til slutt så han sign: VELETA. Og utover tegn, grusveien slått av hovedveien og opp til de kjente betong monument på toppen av klippen.
  
  
  Hun ble presset av Renault på en grusvei og snudde seg over steiner og is før det kom til et flatt område, tilsynelatende blåste rundt harde bergarter. Det var ingen tegn til bilen.
  
  
  Klokken min sa fem minutter over tolv. Jeg lurer på hva som skjedde Rico Corelli. Så en annen tanke streifet meg: hadde Corelli besluttet ikke å holde møter når nyheten kom ut om at Arturo var død? Var Corelli, også, gjemmer seg et sted bak en stein, i vente for henne å komme ut i åpent for å skyte meg?
  
  
  Jeg har slått av tenningen og Renault døde. Det var hjulsporene overalt i den frosne slaps, men de betydde ingenting. Han grøsset. Det var ensom her, i de mest avsidesliggende sted i fjellene. Det var bare Corelli og ham , og han ordnet det på den måten. Drep meg for Arturo er død? For død av Basillo di Vanessi?
  
  
  Han grundig slått av frontlyktene. Han satt der en stund, veiing hans valg. Da han satt på sin windbreaker og trakk ut Luger . Det var en lomme lommelykt i instrumentpanelet oppbevaringsrom som jeg vanligvis bære med meg, og Ego tok det ut og slo den på.
  
  
  Da åpnet han døren til Renault. Vinden slengte til meg med skremmende effekt. Slikking trakk henne windbreaker over til ham og sto ved Renault, lukke døren med et smell. Det var laget av strålen av en lommelykt i natt, og jeg kunne bare se snøen virvler mot meg, bredte seg raskt i alle retninger på toppen av fjellet, hvor vinden blåste fra alle himmelretninger.
  
  
  Monumentet ble stablet opp der, mørk og taus, og Ego gikk rundt det før han fant den blå SIM-kortet han hadde trukket ut fra den bakfra. Jeg hadde ingen anelse om hvordan Ego driver snakket ego til å bryte gjennom isen og isete slaps, men han ble stående der. Det rørte panseret. Det var fortsatt varme.
  
  
  På baksiden av monumentet var en haug av byggevarer som er igjen av den første håndverkere til å fullføre monument. Jeg ble stående der på Sim-Kortet, prøver å skjule fra vinden, og det var det som jeg hørte en plutselig støy ikke langt fra meg.
  
  
  Mannen hennes holdt Luger godt inn i hans hånd og slått for å møte den retningen lyden kom fra. Som vinden pisket rundt, ripping lyd og spredning av ego i alle retninger, han var ikke sikker på om jeg ser på henne ansikt-til-ansikt med den bevegelse eller ikke.
  
  
  Deretter shaggy hørte henne.
  
  
  Luger holdt den i hånden, tar sikte på og klar til å presse.
  
  
  "Ah, Peabody," stemmen sa, som om det er gjennom et skjerf.
  
  
  Han var ikke klar over det.
  
  
  Men da han gikk inn lommelykt spot, hans ego ble umiddelbart kjent.
  
  
  Det var Barry Parson.
  
  
  Men nå ville han ikke ha en Britisk aksent i det hele tatt. Han talte i en vag slags måte, som fikk meg til å tro at opp til dette tidspunktet hadde han, tross alt, bare spilte rollen som en Britisk hemmelig agent.
  
  
  Hvem var han?
  
  
  Han gikk frem fra bak en haug av byggevarer og nådd ut til å riste hånden min.
  
  
  Sin fryst.
  
  
  "Slapp av," Barry Parson sa. "It' s all right. Hennes Corelli. Rico Corelli".
  
  
  10
  
  
  Snøen virvlet rundt oss for en lang tid, og ingen rundt oss flyttet. Det begynte å bli kaldere og kaldere.
  
  
  "All right?" sa han og bøyde seg ned for å slikke meg, prøver å se ansiktet mitt.
  
  
  Den Luger var gjemt under hennes windbreaker, bare i tilfelle. "Hvordan kan jeg være sikker på det?" Ego spurte henne. "Først forteller du meg at du er Barry Parson, og nå forteller du meg at du er Rico Corelli."
  
  
  Han lo. "La oss gå. Dette bør være opplagt! Godt gjort=), og som kunne være her, men Rico Corelli?"
  
  
  "Hvem som helst kunne være her for å svare på dine korketrekker. Alle som visste om møtet."
  
  
  "Hvem, men Rico Corelli og den drepte barn?" spurte han.
  
  
  "Komarov. Han kunne kjenne."
  
  
  "Du tror jeg er en mygg?" Parson stilte med en latter.
  
  
  "Han ville være den eneste som ville vite at Corelli møtte meg her."
  
  
  "Rimelig! Det er ikke en Mygg!"
  
  
  "Du sier det, men jeg vet ikke henne."
  
  
  "Hvis han var en mygg, hva ville han gjøre her?"
  
  
  "Jeg prøver å finne Corelli og drepe ego."
  
  
  "Men hennes Corelli."
  
  
  Det ble en enkel komedie. Han ristet på hodet resignedly. "Utholdelig, du er en Corelli. Jeg er jævla kaldt. La oss komme i min bil og snakke."
  
  
  Han smilte. God."Hun ble ledet av ego opp foran og Renault.
  
  
  "Fin liten jobb," sa han.
  
  
  "Flott," sa jeg. "Når du leier, kan du få det beste ut av det."
  
  
  Han åpnet døren med nøkkelen sin, og gikk inn, og deretter kom ut og åpnet passasjerdøra for em. Han klatret inn og smalt igjen døren. Bilen slingret. Det var fortsatt varm inni.
  
  
  "La meg fortelle deg om Basillo di Vanessi," sa han etter et minutts stillhet. "Erstatning. De har prøvd å fange meg i flere måneder."
  
  
  "Dem?"
  
  
  "Noen rundt øverste nivå av mafiaen," Parson sa. Hennes kunne ikke hjelpe for det; Han fortsatt trodde på nen som Barry Parson,
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  ikke liker Rico Corelli.
  
  
  "Men hvordan vet du det?"
  
  
  "Jeg har venner der også. Øverst. Kapo Kapo vil ha henne til å være utelatt som standard. Han ønsker at det skal være komplett."
  
  
  "Hva er egoet navn?"
  
  
  Han smilte. "Glem det. Bare stol på meg."
  
  
  God. Så Capo Capo ønsker du å forlate."
  
  
  "Du ønsker å drepe meg. Prøvde å fortelle meg to ganger allerede. Gang på Korsika. En gang i Napoli. Jeg var der i leveransen."
  
  
  "Napoli? "Hvor ble det av Mygg kommer fra?"
  
  
  Han så på meg kraftig. "Vil du bli bra."
  
  
  "Jeg ble fortalt."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "Ingenting."
  
  
  "Når min andre streik ikke..."
  
  
  "Den ene i din villa på Korsika?"
  
  
  Han rynket pannen. "Ja." Han ventet. Deretter: "Da han mislyktes, bestemte han seg for å forlate for virksomheten. Det er da jeg kom til dere."
  
  
  Han nikket til henne. "Jeg vet alt om det." Det finnes ikke. Men det var nytteløst å lytte til ego ' s historie. Jeg hadde ingen mulighet for å vite om det var sant eller usant.
  
  
  God. Da vi forlot Korsika på båten, Vanessi tok det med seg."
  
  
  "Å ta plass?"
  
  
  "ja. Når vi kom til Valencia, vi bodde i port for en dag, og hennes bodde på land når de forlot."
  
  
  "Gjorde Lysistrata seile uten deg?"
  
  
  "Helt fantastisk. Vanessa spilt Rico Corelli."
  
  
  "Og da de landet i Malaga, Vanessa var fortsatt spille Corelli?"
  
  
  "Ja." Han gjorde en pause. "Med hjelp av Tina Bergson."
  
  
  "Var Vanessa i Malaga?"
  
  
  "nei. Han bodde på båten. Vi tenkte det ville være bedre på denne måten. Da vil det være noen feil. Jeg mener, bare i tilfelle noen gjenkjenner ego."
  
  
  "Kan noen i Malaga identifisere deg?"
  
  
  "Vi har fått en sjanse," Parson lo.
  
  
  "Så?"
  
  
  "Da du kontaktet Tina og hun kom for å møte deg."
  
  
  "Det er riktig."
  
  
  "Jeg tror at noen valgte du etter følgende deg til yacht, sette på dykkeutstyr, og komme hit."
  
  
  "HVEM?"
  
  
  "Moscato, selvfølgelig. Hvem andre? Han vet alt om meg. Og han må ha hatt mer enn ett øye på båten da den kom i. Han bare tidsbestemt den gang du var i nærheten skipet til å få deg engasjert."
  
  
  "Hvorfor ikke Moscato gjenkjenne deg?"
  
  
  "Han vet om båten, om Tina, om det å møte du folk..."
  
  
  "Jeg ser. Men han egentlig ikke kjenne deg igjen."
  
  
  "Det er riktig."
  
  
  "Og han knivstukket og såret Tina."
  
  
  "Takk Gud-hun ble ikke drept!"
  
  
  Han ser på ham. Han stakk hånden i lommen og trakk ut en pakke av Amerikanske sigaretter. Han tente en og vinket kampen. Siste gang tok han ut en spansk sigarett. Men så, selvfølgelig, han spilte Britiske hemmelige agent Barry Parson. Han var en consummate skuespiller og visste hvor effektiv høyre rekvisitter var.
  
  
  "Hvor er hun nå?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Du mener hva de sier rundt klinikken?"
  
  
  "Ja." Han visste.
  
  
  "Hun kommer."
  
  
  "Når kan hun bli med du?"
  
  
  Han nølte. "Snart."
  
  
  "Og så-møter med partneren min?"
  
  
  "Det er riktig." "Se, Tina er en del av setningen. Du vet det, ikke sant?"
  
  
  "Ja," sa jeg. "Men vi ønsker å møte først, og så får vi diskutere detaljene."
  
  
  Han nikket. "Det er alt som betyr noe akkurat nå."
  
  
  "En ting gåter for meg."
  
  
  "Hva er det?" Røyk steg foran ego ' s ansikt. I frontruten på Renault, hun kunne se refleksjonen av deres egoer som han tok et drag på hans sigarett.
  
  
  "Hvordan fikk du til og med komme etter Mygg i Torremolinos?"
  
  
  Han lo. "Kult, ikke sant?"
  
  
  "Veldig ryddig. Hennes pause. "For forseggjort."
  
  
  Ego øynene gled over meg. "Hva er det du sier?"
  
  
  "Jeg sier at jeg ikke er helt enig med din historie, Corelli. Du skriver avtale når min Mygg går kaldt, og deretter kan du spille Barry Parson, en hemmelig agent. Hva gir?"
  
  
  "La oss gå tilbake," Parson sa alvorlig. "Hør. Henne, visste jeg at du var etter en mygg. Er du enig?"
  
  
  Han nikket til henne. "Du har kanskje gjettet det, selvfølgelig. Men hvorfor var du i Malaga i det hele tatt? Jeg mener, Rico Corelli. Du gjemte seg i Valencia. Hvorfor reise til Malaga for å utsette deg selv forgjeves?"
  
  
  "Forsikring," sa han sakte.
  
  
  "Forsikring?"
  
  
  "Jeg var sikker fra det øyeblikket jeg forlot båten i Valencia. Forstår du?"
  
  
  Han nikket til henne.
  
  
  God. Savchenko var på båten mens han var i arbeid, når" Mygg " ble truffet. Egentlig igjen?"
  
  
  De tenkte på henne. God. La oss anta at du var ment å være i Sol y Nieve på dette punktet."
  
  
  "Det er det jeg sa Tina."
  
  
  "Jeg trodde det. Jeg mener, hvorfor kommer til Malaga hjelp? Det var min korketrekker."
  
  
  "Ta det med til din hotell og finn ut mer om deg." Han trakk på skuldrene. "Jeg mener, mitt liv er pakket inn i en fin liten pakke. Jeg kommer til Usa. Og du og den jenta du har det er min dørstokk. Ikke sant?"
  
  
  "Det er riktig."
  
  
  "Så jeg vil vente på deg å gjenopprette.
  
  
  Det ble en lang stillhet. Hennes blikk var kaldt. Han så på meg like kaldt.
  
  
  "Der tok du meg fra?" Jeg spurte henne.
  
  
  Han sukket. God. Utseende. Du var ute på jakt. Henne, jeg visste du skulle prøve å finne Moscato. Virkelig?"
  
  
  "Jeg tror det."
  
  
  "Jeg var bare vente til jeg finner deg."
  
  
  "Gjorde du identifisere meg tidligere?"
  
  
  "Oh, selvfølgelig. Jeg så hvor Tina gikk."
  
  
  "Og så har du fulgt Juana og meg den natten?"
  
  
  "I løpet av kurset."
  
  
  "Villa."
  
  
  "Faktisk. Etter den tid du treffer som hooker - den som allerede var å ha en trekant med Moscato, og den andre var stort - jeg visste at vi var i dell. Jeg var bare etter deg."
  
  
  "Men hvorfor
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  Er du kjemper deg vei tilbake fra da jeg hadde Moscato døde? "
  
  
  Ego ' s øyne møtte mine. "Vi gjør alle feil, er vi ikke?"
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene. God. Men hvorfor dekkhistorie?"
  
  
  "Barry Parson' s jazz? Jeg har akkurat børstet støv av sokkelen, " sa han, å skli inn i Barry Parson er Britisk aksent. "Og det virket som at det var det som trengs å gjøres i øyeblikket. Hva skal jeg gjøre, gjøre opp tankene mine, og si:"Hva en stemme for henne, gode gamle Rico Corelli! Det gjør ikke mye fornuftig nå, gjør det? "
  
  
  Hennes smilte og lo. "Jeg fortsatt ikke liker ferret alt dette bifurcation og tredobling. Du kunne ha tatt kontakt med Juana med en gang. Du sov med henne, det, og igjen her. Hvorfor ikke bare gi hei informasjon og be henne om å sjekke det ut? "
  
  
  Han bit ned på hans sigarett og så ut gjennom frontruten. Snøen falt, men det begynner å bli lettere nå. Jeg kikket opp og så våre to ansikter reflektert i den mørke natten.
  
  
  Ego ' s øyne stirret tilbake på meg.
  
  
  "Jeg har aldri stole på soverommet," sa han, rynker pannen. "Jeg mener, ikke engang mine egne. Dette er stedet jeg leide henne i Torremolinos. Hvordan vet jeg Moscato ikke registrere meg på tape før jeg fulgte deg til hans sted? Tross alt, han trodde han hadde drept meg på båten. Men kanskje det var en felle. Virkelig? Kanskje Moscato var ikke der, kanskje Moscato var alltid tenker på meg og venter på meg. Hvordan kunne jeg ha kjent ham? "
  
  
  Hennes var å sitte der.
  
  
  "Og dette hotellet. Jeg stoler ikke på henne med noe. Ikke noe sånt. Jeg tror det er feil i ethvert rom. Jeg måtte gå gjennom en fremtid møte fordi det var en del av den opprinnelige planen. Jeg liker ikke å avvike fra den innledende planleggingen, fordi det overlater for mye til tilfeldighetene. Siden vi allerede kjente hverandre, er det bare spilte kul og fortsatte fra det punktet. Jeg beklager hvis dette har fornærmet din følelse av orden."
  
  
  Det ga mening.
  
  
  "Hva nå?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Vi har arrangert et møte mellom jenta og meg," Parson sa, igjen forretningsmessig. "Levere mikrofilm".
  
  
  "Hvor?"
  
  
  "Vel, du vet hva jeg mener om hotellet. Dette gir deg rett til hvilket som helst nummer. Og jeg liker ikke å henge med folk i Prado Llano. Se, hva om ski kjøre?"
  
  
  De tenkte på henne. "Det er veldig øde, greit-til tider. Det er ingen insekter i snøen heller." Han lo, og lurer på hvor sant det var.
  
  
  "Til helvete med snø. Du kan skyte en person til paris med en teleskopisk linse." Han grøsset. "Jeg liker det ikke i det hele tatt."
  
  
  "Men hvis ingen vet du er en Corelli..."
  
  
  "Hvem sa det? I tillegg er det en dårlig vits. Hvis Moscato fortsatt eksisterer, og hennes, er sikker på at han er etter Arturo kjøpte ego - vil han holde et øye på deg og din bedrift, egentlig?"
  
  
  "Om Juan?"
  
  
  "Selvfølgelig! Så jeg må se det på et sted som er både iøynefallende og beskyttet på samme tid."
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene. "Dette er ikke en enkel bibelen til å fylle ut."
  
  
  "Nei? Hva om en av disse kabel-biler? Når du er i et rundt dem, du er isolert, alene, og trygt!"
  
  
  Jeg har tenkt på det. "En gondol? Henne, jeg vet hva du mener. Få på nah med henne og få opp sammen. Så lenge du er der, er låst i en kabel bil, kan du komme deg inn i et kontrollert miljø, og ingen vil bli noe klokere. er alt på film? "
  
  
  "Det er riktig."
  
  
  Jeg satt og tenkte. "Men noen kan fortsatt skyte deg fra skråningen."
  
  
  "Det er der du kommer inn, gamle mannen," Parson sa: gå tilbake til den Britiske universitet. "Du får på ski, stå på Borregilas stasjon og dekke oss som vi nærmer oss."
  
  
  Jeg har tenkt på det. Jeg liker. Jo mer jeg tenkte på det, jo mer likte jeg det.
  
  
  "Jeg vil kjøpe dette," sa jeg.
  
  
  "Hva er det?"
  
  
  Sa: "i Morgen klokken ti i morgen?"
  
  
  "Faktisk," Parson sa. "Jeg skal holde seg borte fra Juana. Jeg ønsker ikke noen komplikasjoner når vi er så nær å gjøre en avtale."
  
  
  "Lykke til," sa jeg.
  
  
  Han stod i snø, må du justere sin windbreaker. Han kunne føle den kalde strømme gjennom den åpne døren, selv om snøen var nesten helt borte.
  
  
  "Komme i gang" Parson sa. "Jeg vil følge deg ned."
  
  
  Han nikket til henne.
  
  
  Han slengte døren i ansiktet mitt og skyndte seg rundt monumentet, hvor han forsvant ut av syne.
  
  
  * * *
  
  
  Renault startet opp uten problemer. Jeg la EMU varm opp litt, så ventet til jeg så Simka komme rundt hjørnet av monumentet, hennes frontlyktene på skrå ned på den provisoriske veien. Da han kjørte av, krypende ned kort oppkjørselen til motorveien. Han vinket på Parson i bakspeilet.
  
  
  Jeg så et Sim-Kort etter meg, sine frontlykter flimring i den fallende snøen.
  
  
  Svingene var ganske skarp, krever konstant bremse-og nedgiring. Han begynte å nyte kjørebanen da han fikk den første våte bremser.
  
  
  Det kom ned gjennom dalen rundt en svart glimmer at reist, hvor veien var sprengt inn i en V-formet grøft. På slutten av det, så jeg fortauet å gjøre en rask skarpe logg rett fram.
  
  
  I midten av magen hans, begynte han å roe seg ned og følte en slip. Jeg trodde jeg hadde snublet over en frossen sted på veien ved et uhell, og prøvde igjen. Men det var ikke en frossen sted i det hele tatt.
  
  
  Jeg traff mobberne igjen for å få litt grep ved nedgiring, men
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  Det synes ikke å overføre kraft til hjulene.
  
  
  Hennes var febrilsk å trykke på gearshift spaken, men nå er hennes var å gå for fort til start, og kunne ikke skifte til lavere gir.
  
  
  Jeg roet henne ned til gulvet da jeg gikk nedover, men hastigheten var for rask. Heldigvis, kurve som viste seg å være veldig bra. Det var laget av pekere. Men så traff jeg en rask venstre sving i motsatt retning og traff mobberne igjen, i håp om at veien ville gi meg trekkraft her. Men jeg følte ingenting, men våt ineffektivitet.
  
  
  Ingenting.
  
  
  Jeg snudde hjulet hardt og viste det. Vegen rettet seg ut, men begynte å stige da motorveien ble til en lang, nivå traverse krysset en høy steinete skråning. På slutten av turen, han ble oppdaget av et par tilbake tegn med en stor advarsel tegn på motorveien fremover.
  
  
  Jeg klikket på mobbing igjen, men fikk ingen respons. Han trykket ned på gearshift spaken, men han kunne ikke redusere ego til et minimum. Hennes begynte å snurre hjulet og tilbake, og prøver å få en friksjon type snøplogen å redusere Renault ' s hastighet slik at hun kunne senke den jævla ting i lavgir.
  
  
  Mislyktes.
  
  
  Han så Parson lys bak ham, og jeg lurte på om han ser på meg i S og gåtefullt over min uforklarlig dårlig kjøring.
  
  
  Hennes lys blinket to ganger, som en slags signal for å få hjelp.
  
  
  Kurven var å komme nærmere og nærmere, og Renault kunne ikke kontroll i det hele tatt. Han tenkte på å krysse den interne drenering grøft, men bestemte seg for at sjansen for å bryte aksler og ripping av hjulene var for stor risiko. Jeg kan også ha blitt knust flatskjerm på skifer bank som steg opp rundt grøfta som ratt vokste opp rundt ryggen min.
  
  
  Dekk hylte, og han snudde hjulet til venstre for å slå for fort. Det krasjet inn i en ruvende bank til høyre for meg. Renault dro av skulderen av veien og satte kursen rett mot den ytre kanten av veien, hvor det var om en fot av rock stablet opp under en hvitmalt plankegjerdet som strakte seg for om tjue meter.
  
  
  Han slengte sidelengs inn i rekkverket, tore noe av Renault kropp, og deretter legg tilbake til fyllingen. Men det ble trukket hardt og bilen rettet ut igjen.
  
  
  Foran meg, veien fortsatte å stige raskt. Et par meter unna, så jeg en kjørebane gjør en skarp rett slå, med en annen tregjerde beskytte skilting og et veldig stort skilt like før sving.
  
  
  Sitt aldri skal være i stand til å gjøre dette pekere.
  
  
  Lyden av en dundrende motor nær øret hans fanget hennes, og han snudde seg raskt.
  
  
  Det var Parson.
  
  
  Han skjøt en mimmo Sim-kortet på meg og skjøt den på veien fremover.
  
  
  Jeg lurte på hva i helvete skreddersy prøvde å gjøre. Hun ble bedt om å ringe ut emu, men ikke Stahl.
  
  
  Han klippet meg åpen foran meg, og hun nesten skrek til ham for å komme seg ut av veien eller komme hit.
  
  
  Han prøvde gearshift igjen, som desperat prøver å få ned et trinn, men det var ingen bruk.
  
  
  Parson var rett foran meg. Han nesten lukket øynene og ventet på at ulykken skulle skje.
  
  
  Det skjedde aldri.
  
  
  Plutselig, min fremre støtfanger var stanger mot Parson ' s bakre støtfanger. Jeg så den røde bremselysene av Simca Parson å blinke, deretter gå ut, og deretter kommer ut, så gå ut igjen.
  
  
  Dens bremse ned.
  
  
  Det var et gammelt triks for å stoppe en løpsk bil ved å bremse bilen foran det å bremse bilen bak.
  
  
  Hennes fast grep om rattet, var fordi jeg visste at en stein på feil sted på veien ville kaste Renault av Simca støtfanger, og jeg ville bli kastet til venstre eller høyre, deretter forårsaker henne til å gli bremse bilen, og går enten i klippen eller over kanten av stupet i luften.
  
  
  Parson er mobbing fortsetter å blinke, og blunke, og innen vi kom til svingen, han hadde stoppet meg. Jeg satte den i revers og fikk inn bilen, skjelvende.
  
  
  Døren åpnet og Parson gikk ut gjennom SIM-kortet. Han kom tilbake til min side av bilen, og snøen var fallende alle rundt ham.
  
  
  Min lysene var på utsiden, belyse baksiden av Simca og viser Parson som står der i natt.
  
  
  "Jeg vil ikke spør hva som skjedde," Parson sa sakte. "Noen treffer din Renault."
  
  
  Han nikket til henne. "Tusen takk for din hjelp. Det var et godt triks."
  
  
  Vi stoppet ved Esqui Prado bar, før jeg tok bilen hennes til garasjen. Jeg hadde tre lumumba og en kopp kaffe, og det er fortsatt ikke føler seg helt riktig.
  
  
  11
  
  
  Hennes kom tilbake til rommet hennes etter et kort opphold i Barre Esquí med Parson. Rum og sjokolade i lumumba hjalp meg å roe ned litt, men jeg var fortsatt skalv når jeg setter nøkkelen i døra og gikk inn.
  
  
  Slå på den hellige lys, hørte han en raslingen i den andre enden av rommet, så den dør svingte åpne, og Juana var der, øynene. Det var som om hun hadde nettopp våknet fra en dyp søvn.
  
  
  "Har du møtt ham?"
  
  
  "Ja," sa jeg. Han gikk raskt å bureau og plukket opp en bærbar pc. Det ble raskt skriblet på nen av feil og vist til hei.
  
  
  Hun nikket at hun forsto.
  
  
  "Hvordan kunne det skje
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  gå? "Hva er det?" spurte hun meg.
  
  
  "Ikke noe å rapportere. Jeg må se egoet igjen." Han var opptatt med å skrive på en bærbar pc. "Vil du møte ham i morgen på ten o' clock i gondolen. Mer informasjon kommer senere."
  
  
  Hun nikket.
  
  
  "Nå kommer jeg til å legge seg og få litt hvile."
  
  
  "All right," sa hun.
  
  
  Jeg pekte på hall døren, noe som indikerer at jeg ville møte henne utenfor snart.
  
  
  "God natt, George," sa hun, og gikk tilbake til rommet hennes.
  
  
  Jeg tok av meg klærne, endret til en ren seg, og gikk ut i korridoren. Juana satt røyke en sigarett.
  
  
  "Er du sikker på at rommene er avlyttet?" spurte hun.
  
  
  "Positive."
  
  
  "Har du møtt Corelli?"
  
  
  "ja. Vi vet ego som Barry Parson."
  
  
  Hun studerte meg. "Jeg nesten gjettet det."
  
  
  "Jeg gjorde det samme."
  
  
  "Kan du være sikker på det?"
  
  
  "Hvordan kan jeg være helt sikker? Men han møter deg på cable car, hvor skreddersy ta det, du vil få materialer"
  
  
  "Hva er det?"
  
  
  "Jeg kan håndtere det," sa hun selvsikkert.
  
  
  God. Jeg vil dekke deg fra skibakkene. Det er hva Corelli ønsker."
  
  
  "Men, hvordan kunne Mygg vite om møtet mellom ham og deg?"
  
  
  "Han ser på oss hele tiden."
  
  
  "Jeg skal prøve å holde et øye på ham."
  
  
  "Ikke bekymre deg. Jeg vil ta vare på det. Bare møte Corelli og se om han spøkte med oss eller ikke."
  
  
  Hun så på meg. "Hvorfor ville han ikke gi meg informasjon på et tidligere tidspunkt?"
  
  
  "Han sa han ønsket å være sikker."
  
  
  Hun trakk på skuldrene hennes skuldre. "Jeg antar at det er fornuftig."
  
  
  "Ta taubanen med ham og gå på ski ned fra Borreglas. Jeg vil møte deg i baren nede når alt er over." Så får vi skynd deg ned og sjekk ut ektheten av hans ting."
  
  
  "Malaga?"
  
  
  "Granada. Jeg har en sender det."
  
  
  "All right."
  
  
  Henne, gikk tilbake til rommet og benkpress til å sove.
  
  
  * * *
  
  
  Nå kunne han se alt langs den steinete ås. Solen saint ble ren hvit. Snø hellig, er Herren blindet mine øyne, men jeg brukte en filteret i min Zeiss 60 x briller.
  
  
  Taubanen var å flytte opp, og jeg kunne tydelig se Juana er gul genser. Det var bare henne og Parson inne. Gondolen vanligvis utføres fire mennesker, og han visste at Parson måtte tips tjenesten personalet for en privat tur, men jeg var ikke bekymret. Han hadde penger til å gjøre det.
  
  
  Hennes briller rullet over feltet igjen, og så ego så henne.
  
  
  * * *
  
  
  Han ble liggende på magen på en granitt hylle omtrent halvveis mellom Borregilas og Prado Llano. Han var kledd i grå klær, så er han definitivt blandet med glimmer og granitt skifer. Men jeg kunne se at han var en mann etter alle, og jeg kunne se at han holdt en lang rifle langs klippene. Et omfang som var knyttet til rifle.
  
  
  Jeg kunne ikke si det til noen type rifle av poeng.
  
  
  Han lå helt stille og ventet. Og han var ute på en gondol med Juana og Parson. Hvordan kunne han vite at de var tatt ego? Hvordan kunne han vite det?
  
  
  Parson? Var Parson en erstatning? Var det noen som satt opp Juana? Hvordan var informasjonen lekket igjen? I våre rom, ingen sa et ord til oss. Ingen, men Parson og meg visste tid og sted.
  
  
  Likevel, assassin lå og ventet.
  
  
  Moscato? Ganske muligens.
  
  
  Han kneppet henne windbreaker og trakk ut Luger . Hennes ego ble behandlet og gjemt i en liten windbreaker. Jeg måtte krysse skråningen og få et fotfeste på klippen for å nå det. Så jeg må krype over steiner og drepe ham før han kan slå til.
  
  
  Det var ingen annen måte. Hvis jeg la Moscato live, vil han prøve igjen å få Rico Corelli - prøv igjen før emu lykkes!
  
  
  Dommer av hastigheten på cable car og plasseringen av personen på steiner, hadde jeg omtrent et minutt og et halvt år for å gjøre flyttingen.
  
  
  Jeg sjekket nedstigningen litt for å unngå farlige tycoon og kjørte rett under ham. Da hun traff bunnen av dekselet, noe som skjedde med resten av snø på toppen, og hun plutselig fant seg selv synke inn i lysbildet til knærne. Jeg gikk og banket, og snøen falt av meg. Jeg var heldig. En stor ball av rullende snøen fortsatte å bevege seg bort fra meg og traff steinene i nærheten.
  
  
  Sin tapte verdifulle sekunder.
  
  
  Steiner var foran meg, men jeg kunne ikke engang se mannen som lå under meg. Jeg måtte ta ut kameraet mitt og sakte pan langs ryggen.
  
  
  Så ego så henne.
  
  
  Jeg ble blåst ut av kurs av om en hundre meter! Hans var for høy.
  
  
  Det begynte raskt å stige ned bakken igjen, tilbake i en annen retning, som avviker fra dette kurset og tilbake til et punkt i menneskelig rekkevidde på steinene.
  
  
  Jeg la gå av klemmer og sette mine ski i steinene, så de ville ikke slippe. Da han trakk seg ut og kikket over kanten av fjellet.
  
  
  For eksempel, så jeg cable car langsomt stiger mellom andre og tredje stål søyler. Og hun kunne bli sett av mannen med rifle, som grep ego tett og styrte gondol nøye, da det ble flyttet opp spidery stål kabler.
  
  
  En luger rettet det på mannens hode og skjøt.
  
  
  Gawk traff en stein og fløy av sted. Jeg kunne høre ricochet å synge.
  
  
  Mannen snudde seg raskt. Jeg kunne se en flekk på sin hvite ansikt. Han buede ryggen raskt, snudde seg og pekte rifle på meg - omfang og alle.
  
  
  Gawking øyne fanget i snøen bak meg-for nær for
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  komfort nivå.
  
  
  Jeg skjøt henne igjen. Men han forsvant ut av syne umiddelbart etter skuddet ble avfyrt. Ego kunne ikke se henne.
  
  
  Crouching det, ego prøvde forgjeves å finne henne.
  
  
  En annen skudd brøt stein med hånden min.
  
  
  Han dukket.
  
  
  Gondolen beveget seg sakte langs kabelen, og Juana er gul genser kunne se det, og det var alt jeg hadde å betale oppmerksomhet til.
  
  
  Gunslinger reiste seg opp og snudde seg vekk fra meg, med sikte på en gondol. Jeg skjøt henne igjen.
  
  
  Han datt ned på huk bak en stein, mangler den helt. Hennes, så han slo på klippen, og som tar sikte på en gondol.
  
  
  Jeg startet det over fjellet, men jeg visste at jeg ikke kunne nå er det i gang.
  
  
  Med et blunk av kabelen klemmer, han ble satt tilbake på skiene sine og begynte nedoverbakke, to batonger i den ene hånden og en luger i den andre. Det var ikke den mest komfortable ski posisjon han kunne ha forestilt seg.
  
  
  Som det utviklet seg, innså jeg at jeg ikke kunne skyte på ski, og dermed vært mer dyrebar tid.
  
  
  Han steg ned til det nivået hvor han hadde krøp sammen, brøt fri for bindinger, og krøp sammen ned over svabergene.
  
  
  Stemmen er på!
  
  
  Jeg skjøt henne.
  
  
  Han var på vei til gondola, og han sparken akkurat som jeg gjorde, eller kanskje en brøkdel av et sekund senere enn det jeg gjorde. Uansett hva som skjedde med oss, min egen skudd tilsynelatende forårsaket det å misfire, og egoet kostnad er ufarlig som den traff bunnen av gondolen, snarere enn gjennom vinduet i Parson ' s dollar stabelen.
  
  
  Det traff shooter.
  
  
  Han falt ned med ansiktet først i the rocks, deretter automatisk snurret rundt og svingte rifle rundt til det ble pekt nesten rett på meg.
  
  
  Henne, hoppet tilbake og inn i snøen sklir ned fjellet. Kulene fløy rundt meg på alle kanter, men ingen av dem traff meg. Hennes solnedgang er tilbake på klippen, klamrer seg til nah for kjøpet.
  
  
  Berget var glatt, men hennes krøp over det, og når en annen gawk eksploderte nær øret mitt, jeg løftet hodet, så ego klart, og skjøt emu i nakken.
  
  
  Han umiddelbart falt ned. Blod eksploderte rundt ham i en rød sky.
  
  
  Han ble deretter liggende i en pøl av isete rødhet når hun gikk opp til ham.
  
  
  Det var Alfreddo Moscato.
  
  
  Mygg.
  
  
  Matchmaker!
  
  
  * * *
  
  
  Rifle som først skjøt meg, og som var ment for å drepe Rico Corelli i gondol var en Winchester Model 70 Super Klasse rifle, kalibrert for 30-06 Springfield runder og utstyrt med en Bausch & Lomb Balvar Lee dot variabel-power optisk sikte. Det var en vakker borerigg.
  
  
  Den 30-06 Springfield Hi-Speed tonerkassetten med en bronse tips, kan levere en munnkurv hastighet på 2,960 meter per sekund og en hastighet på 2,260 meter per sekund på 300 meter, med en slående kraft av 2,920 ft-lb snuten energi og 1,700 ft-lb. pounds til 300 meter. Den Bausch & Lomb, justerbare omfang er justerbar fra 2 1/2 til 4x, med bare to bevegelige deler kontroll av høyde og vind.
  
  
  Hvis det er noe som kan bidra til å drepe en person fra en ekstern opptaksstedet, denne kombinasjonen kan.
  
  
  Henne, bøyd over den døde mannen. Han hadde en lommebok og papir, men de var åpenbart smidd. Navnet ble sagt å være Natalio Di Cesura, og papirene sa at han hadde kommet fra Bari, Italia.
  
  
  Han hadde mørk hud, mørkt hår, og en barbert blå haken og tryllestaven. Ego er kinnskjegg var kortere enn normalt, men de virket ikke altfor lenge.
  
  
  Han var iført en fin windbreaker og tett ski bukser.
  
  
  Han snudde seg etter lyden av plutselig fotspor på steinene. Odin av Sivil Vakt kom ned til stedet, tok av seg skiene og kom til meg med en bærbar pc i hans hånd. Henne, la merke til at ego hylster av hennes bilbelte var kneppet.
  
  
  Han så på meg, sa ingenting, og deretter gikk over til rock der den døde mannen lå. Han lente seg ned og så på kroppen, da nøye undersøkt ego og gjorde noen få notater.
  
  
  Han tok liket halsen og følte puls. Han kunne ha fortalt emu at ego ikke ville være der. Han tok ut sine papirer undersøkt dem, og deretter undersøkt Winchester 70 med omfanget.
  
  
  Han reiste seg opp og snudde seg mot meg.
  
  
  "Unnskyld inntrenging, besøke senor," sa han på engelsk.
  
  
  Han smilte til henne. "Hvordan visste du at jeg var norsk?"
  
  
  "Jeg vet du er en Amerikansk," han korrigerte meg med et smil. "Med ski".
  
  
  De var Østerrikerne, men jeg kjøpte den fra ih i Sun Valley. Og det var trykt på dem.
  
  
  "Har du vært vitne til dette-problemer?" "Hva er det?" spurte han, delikat, men tydeligvis.
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene.
  
  
  "Kanskje du er mer enn et vitne. Kanskje du var involvert i denne persons død?"
  
  
  Jeg hadde ikke si noe til henne. Da var han kommer til å fortelle meg mine rettigheter? Men, selvfølgelig, i Spania var du ikke lese dine rettigheter i det hele tatt.
  
  
  Han begynte å unbutton hans windbreaker til å få ut sin lommebok.
  
  
  Den Guardia våpen, en Amerikansk Colt .45 kaliber, ble umiddelbart i Egoets hånd og dekket mitt liv.
  
  
  "Jeg beklager, besøke senor, men vær så snill å ikke ta noe ut av lommene dine."
  
  
  "Jeg vil bare hånd over min ID-kort," smilte jeg. "Jeg kom på anbefaling fra besøke senor Mitch Kelly rundt Malaga."
  
  
  Anerkjennelse flickered over ansiktet hans. "A. Klart. Du har en ego-kortet her. Også en rundt deg." Han så på lukk og sakte sette henne tilbake i plast mappe. Han ga lommeboken tilbake og slengte ego stengt med en smart slag.
  
  
  Jeg tok det ut og sette det bort.
  
  
  "Jeg beklager, besøke senor. Det er ikke n
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  Her jeg venter på deg for noe avhør. Hvis du ønsker å forlate? "
  
  
  Åh, det nydelig liten ØKS-logoen i hjørnet av Mitch Kelly ' s kort som alle så ut til å kjenne og elske.
  
  
  Han snudde seg og pekte på den døde mannen. "Er han kjent for deg?"
  
  
  Guardia ristet på hodet. "Jeg tror ikke det. Men jeg vil finne ut fort nok."
  
  
  "Høflig råd," sa jeg. "Denne personen kan være ønsket i Malaga for en forbrytelse. Mord."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Og drapet på en gutt siste kvelden er åpent her på Prado Llano."
  
  
  Guardia øynene smalnet. "Du vet, en rekke ting, besøke senor."
  
  
  "Det er min business. Vet en masse ting. Og ta bilder av ih, " la hun til med et smil.
  
  
  Han hilste. "Prima: Min unnskyldninger for å anholde deg. Jeg tror det ville være hyggelig hvis du ikke var her når min kollega kommer. Han er litt ung og impulsiv."
  
  
  Han så opp bakken. En annen Guardia var på ski og kjører i nedoverbakke.
  
  
  "Takk."
  
  
  Han bøyde fra livet og ned og hilste. "Jeg vil fortelle besøke senor Kelly som vi har møtt."
  
  
  Han skled gjennom klemmer, plukket opp sin polene, og raskt ned til Prado Llano.
  
  
  * * *
  
  
  Etter en halv time av det, dro jeg tilbake til hotellet. Juana ventet på meg i stue med stor peis.
  
  
  Vi var alene.
  
  
  Ansiktet hennes lyste med spenning. "Jeg har denne," hvisket hun til meg.
  
  
  Han nikket til henne.
  
  
  "Hva var det der?" - hun trodde.
  
  
  "Jeg redd Moscato av og drept ego."
  
  
  Ansiktet hennes bleknet. "Hvordan visste han vi skulle møte på cable car?" spurte hun. "Ingen visste det, men for deg og meg - og Parson."
  
  
  "Tror du Parson er virkelig Corelli?" Jeg spurte henne.
  
  
  Hun trakk på skuldrene hennes skuldre. "Han sikkert vet mye om stoffet nettverk. Og han er villig til å gi det til oss på et sølvfat. Jeg er veldig spent på det."
  
  
  "Har du noen gang blitt skuffet?" Spurte jeg muntert.
  
  
  "Veldig solid. Så snart vi begynte å spille med det første erstatning Corelli."
  
  
  "I dag er det ikke når vi levere alt til Granada."
  
  
  "Jeg kan ikke være sikker på at opplysningene er nøyaktige, Nick," sa hun, som om hun hadde tenkt på det i noen tid, og endelig gjort opp tankene hennes. "Det synes uheldig at jeg har kommet så langt, og kan ikke si om Corelli er autentisk eller ikke."
  
  
  "Ikke bekymre deg. ØKSEN memory bank vil vite."
  
  
  "Men jeg lurer på hvorfor jeg var sendt hit på dell seg selv." Nå var hun trutmunn.
  
  
  "Glem det. Det er en del av jobben."
  
  
  Mekaniker ved Prado Llano garasje ba om unnskyldning. "Jeg vil få et ego av klokka to på ettermiddagen. Er det snart nok for deg, kan du besøke senor?"
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene. "Det bør være. Hva har skjedd?"
  
  
  "Bremsevæske drenert, besøke senor."
  
  
  "For hvilken grunn?"
  
  
  "Rørledning feil". Han ønsker ikke å si så mye.
  
  
  "En pause?"
  
  
  "Veldig rart, besøke senor," han tilstått. "Ikke deler av væske linje slites ut på denne måten. Faktisk, det er umulig."
  
  
  "Hva skjedde?"
  
  
  "Linjen blir brutt."
  
  
  "Et kutt?"
  
  
  "Det ser ut som det, besøke senor." Nå emu var urolig. Slike ting var uforståelig for emu.
  
  
  "Var det noen som kuttet ut dette med vilje?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Jeg vet ikke. Jeg ønsker ikke å snakke om det. Dette er en alvorlig anklage."
  
  
  "Men det er ingen til å lade den, så hvorfor ikke si det?"
  
  
  Han såg meg til å smile. God. Jeg forteller henne at noen klipp som linje, besøke senor. Klipp! Gjør det fornuftig?"
  
  
  "Å, ja," sa jeg. "Det er fornuftig."
  
  
  Gutten så alvorlig. "Da har du en fiende, besøke senor. En kvinnes mann, kanskje?
  
  
  Spanjolene er slik uhelbredelig romantikere!
  
  
  "Ja," sa jeg. "Jeg føler meg som det kunne være. Men det er verdt det, vet du?"
  
  
  Han lyste opp. "Bra så. Bra!"
  
  
  "Jeg skal være der i to."
  
  
  "Å, det er en ting til," sa han.
  
  
  "Hva er det?"
  
  
  Han nølte igjen, ser rundt for å se om noen var å lytte.
  
  
  "Vet du hva dette er?" han tok noe ut av lommen hans og holdt den i hånden.
  
  
  Ego tok det fra egoets palm. Det var en vakker feil. Magnetiske senderen i kombinasjon med en retning finder. En vakker modell! Grundig profesjonell. Trolig Japansk eller tysk.
  
  
  Henne, så på det. "Jeg har ingen anelse om hva det er."
  
  
  "Meg også, besøke senor."
  
  
  "Hvor fant du dette-denne gadgeten?"
  
  
  "Det var festet til bunnen av Renault, besøke senor."
  
  
  "Hvor interessant. Jeg antar det bare tok av fra hovedveien når jeg kjørte den."
  
  
  "Det er magnetisme, du vet, besøke senor? Jeg trodde du ville være interessert i å se det."
  
  
  "Meg... veldig interessant."
  
  
  Retning finder lagt det ned i en liten og trakk ut flere hundre pesetas. Ih ga den til gutten. "Dette er for deg," sa jeg. "For din interesse og ditt stillhet."
  
  
  "Jeg forstår, besøke senor."
  
  
  Han var sikker på at det var sant.
  
  
  Han kjente henne nå, akkurat som Moscato hadde visst om cable car møte.
  
  
  Henne selv, sa emu 1
  
  
  Tolv
  
  
  Som Juana og jeg ble sittende i Alhambra hage, en kort, mørkt hår, krøllete-håret Sigøyner heter Gervasio Albanes kom opp til oss. Han var ledende turen vår, som allerede var foran oss. Ved design, Juan og hennes ble etterlatt.
  
  
  "Det er varmt for Andalusia," sa han i et meget godt engelsk aksent.
  
  
  "Men ikke for Marokko," sa han av revmatisme, igjen flau for Hawke og helt barnslig gjenkjennelse system som er opprettet av AX.
  
  
  Han nikket
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  Han så seg rundt. Det var en konkret benk under et pepper tree, og han førte oss det. Vi satt sammen, og ser ut på den reflekterende basseng og stor Mauriske buegang på motsatt side.
  
  
  "Jeg har nyheter for deg," sa han i en hvisken. "Vi skal møte rett etter halene ender."
  
  
  "Nyheter?" Jeg spurte henne.
  
  
  Han plasserer du en finger på hans lepper. "Senere. På åsen på motsatt side." Han pekte en finger på mimmo Alhambra på åssiden mot nordøst. Vi ble fortalt tidligere at det var flere grotter på ås, grotter der et stort antall sigøynere var fortsatt svie. Faktisk, det er hva Gervasio selv fortalte oss.
  
  
  Han nikket til henne. "Og så utflukter. Ved inngangen til Alhambra."
  
  
  Publikum ved inngangen til Alhambra var tynne ut da vi kom ut, og Gervasio gikk oss til parkeringsplassen.
  
  
  "Har du en bil?"
  
  
  "Akk, nei," sa Gervasio, smilende. Han lille sjarm i retning av Juana. "Jeg har bare en svært liten Lambretta ...
  
  
  "Ikke utgyte blod over hele banen," sa jeg. "Kom med oss. Vi vil ta deg her senere, og du kan plukke opp Lambretta."
  
  
  "Du er over hele hotellet, og her er det."
  
  
  "Negativt. Vi er kun for å være praktisk. Vi kan ikke kaste bort tid på å drive frem og tilbake mens du venter på deg til å overvinne store bakker. Hvor er vi på vei?"
  
  
  "Jeg bor i en hule, besøke senor," sa han på en tragisk måte, og gir Juana mer juice med hans øyne.
  
  
  Hun stirret på ham. Han var å komme til nah.
  
  
  "Glem det, Gervasio. Jeg vedder på at du har en fjorten-liters mugge full av solid gull mynter i bunnen av hulen.
  
  
  Ego ' s øyne glitret. "Du er en humoristisk mann, besøke senor."
  
  
  Gervasio og Juana klatret inn i baksetet. Han ser på henne warily, men jeg kunne se hvordan hans øyne noen ganger så på meg i speilet.
  
  
  "Kom ned her, besøke senor, og deretter rett på," sa han til meg, og holdt på å kjøre til, etter en kort tid, vi stoppet foran et hull i bakken. Det var andre biler parkert rundt, samt en haug av motorsykler. For det meste var det seter og Peugeot. Det var en stor kredittkort i gjørma.
  
  
  "Vi sitter her."
  
  
  Han nikket til henne. Henne, ser på ham i bakspeilet. "Og nå for nyheter, Gervasio."
  
  
  "Besøke senor Mitch Kelly ønsker du å ringe emu i Malaga umiddelbart."
  
  
  "Hadde han forklare hvorfor?"
  
  
  "Selvfølgelig ikke, besøke senor. Men det var permanent."
  
  
  "Hvor kan jeg kaller henne ego?"
  
  
  "Jeg har linjer inne i huset."
  
  
  Han viste til grotten inngangen.
  
  
  Han så på Juana. "Vel, la oss gå."
  
  
  Vi gikk ut og fulgte Gervasio i hulen. På innsiden, det var innredet som alle andre hus, med tunge spanske møbler og tepper på hardpakket skitt etasje. Det var lyspærer og lamper er koblet til strømnettet. Den viktigste rommet luktet veldig sterkt av matlaging.
  
  
  Gervasio gikk til en bokhylle i enden av rommet og trakk ut en lærveske som motbevist media rapporter om Mitch Kelly ' s me R / T trygt hus i Malaga.
  
  
  Han satt i egoet og la det varme opp. Han satt og så på det. Juana sto opp og gikk rundt, på jakt i ærefrykt på draperier på veggene, intrikat vevde tapeter, blonder som dekker bord, Internett.
  
  
  Gervasio ga koden bokstaver og svarte til Kelly ' s request for identifikasjon.
  
  
  "Kelly?" Jeg sa det etter en stund. "Hvorfor hotline?"
  
  
  "Det er en jente. Hun er på vei til Sol y Nieve."
  
  
  "Faktisk. Slik?"
  
  
  "Gjorde du ha noen problemer?"
  
  
  Han stoppet for å se på Gervasio. "Problemer?"
  
  
  "Vel, du har ikke slått opp Romersk nese ennå. Virkelig?"
  
  
  "Vi har faktisk."
  
  
  Det var stille. "Hør," sa Kelly. "Romersk Nese kalt jente i går og fortalte henne hei, om dødsfallet av en ung mann, og denne morgenen-om dødsfallet av en annen mann!"
  
  
  "Det er sant."
  
  
  "Romersk Nese nektet å møte deg eller N. X. det, egentlig?" N. X. Bedøve ekspert. Veldig bra. Juan Rivera.
  
  
  Venter på henne. "Negative. Hva er fornuften?"
  
  
  "Roman Nos sier at han ønsker å avbryte alt dette. Han er sikker på at det er et oppsett. Han er sikker på at egoet organisasjon som prøver å drepe ham. Leser du meg?"
  
  
  "Høyt og tydelig."
  
  
  "Jenta er nå kjører opp i en rød Jaguar. I en rød Jaguar. Forstår du?"
  
  
  "Jeg ser. En korketrekker. Hvorfor er det som kommer?"
  
  
  "Hun sier hun ønsker å snakke Romersk Nese til å møte deg."
  
  
  "Vent et øyeblikk. Vi har begge møtt Romersk Nese. Jeg gjentar. Vi har begge møtt Romersk Nese. Leser du meg?"
  
  
  Pause. "Jeg lese for dere."
  
  
  "Jeg forstår ikke hvorfor hun mener vi har ikke møtt Romersk Nese?"
  
  
  "Kanskje du ikke."
  
  
  "Det er en slik mulighet. Den Romersk Nese var ikke på dell seg identifisert. Men han ga oss materialet."
  
  
  "Jenta insisterer på at du ikke har møtt Romersk Nese. Den Romersk Nese ønsker å gå tilbake til Korsika uten å bli identifisert av sine fiender. Så ikke dato deg."
  
  
  "Så du tror vår Romersk nese er ikke en Romersk nese."
  
  
  "Re-ytelse som viser i Malaga Bay. Ja. Ganske muligens."
  
  
  "Det er ganske klart for meg," innrømmet jeg. "To ting: en Romersk nese er et Romersk nese, eller en Romersk nese er ikke. Callie. Får i bilen og bli med oss på Sol y Nieve."
  
  
  Pause. "Hvorfor ikke?"
  
  
  "Jeg trenger din hjelp. Vi må sørge for at den Romersk Nese er hva det hevder å være."
  
  
  "Hvordan kan jeg hjelpe henne?"
  
  
  "Det er en komplisert historie. Men jeg vet hva jeg skal gjøre nå."
  
  
  "Hennes hotellet ville si det samme!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  ol y Nieve. Sierra Nevada-Hotellet. I kveld. Ikke sant?"
  
  
  "Det er riktig."
  
  
  "En tråd av kommunikasjon."
  
  
  Jeg satt og så på den som er angitt for en lang tid. Da jeg så henne, snudde seg rundt, og såg Juana ser på meg.
  
  
  "All right?"
  
  
  Jeg så meg rundt. Gervasio var også ser på oss med store øyne. Henne, snakket til Juana. "Har du denne mikrofilm?"
  
  
  "Ja," sa hun, nå i vesken hennes.
  
  
  God. Gi det til Gervasio."
  
  
  Hun gjorde nettopp det. Han så ned på den lille bunten av filmen i hans hånd. Deretter så han på meg med spørrende.
  
  
  "Blåse denne rull og sende ego, symbol symbol for å AX."
  
  
  Gypsy kvinnen nikket.
  
  
  "Juana, gå tilbake til Renault i Sol-y-Nieves."
  
  
  "Uten deg?" Hennes øyne smalnet.
  
  
  "ja. Jeg kommer til å avskjære Tina Bergson."
  
  
  "Men hvorfor?"
  
  
  "I det øyeblikk hun dukker opp på hotellet, og snakker til den virkelige Corelli, hun er umiddelbart identifisert."
  
  
  "Men...?"
  
  
  "Jeg mener, noen prøver å drepe ego."
  
  
  "HVEM?"
  
  
  "Mannen som kaller seg Barry Parson."
  
  
  Juana øynene utvidet. "Men hvorfor må det være Parson?"
  
  
  "Det bør være."
  
  
  "Så var det to mennesker til å drepe Corelli?" spurte Juana, rynker pannen.
  
  
  "Det er sannsynlig at gangstere har bestemt seg to kontrakter med ham i tilfelle man ikke trene."
  
  
  "Det er komplisert."
  
  
  "Du holde pengene som det er ditt liv. Lytte til meg. La oss analysere dette. Anta Parson ønsker å drepe Corelli. Virkelig? Og Parson vet ikke Corelli ved synet noe mer enn vi gjør. Men han vet at jeg prøver å gjøre en avtale med Corelli. Ikke bare for henne , men for deg og meg. Så det blir licks til oss. Som ble licks ."
  
  
  Tyven ment henne. Juana ikke gå glipp av hint. Hun rødmet.
  
  
  "Nå. La oss anta at Parson var til stede med Moscato når Arturo ble drept. Parson var å se meg, selvfølgelig. Så han må ha hørt instruksjonene han fikk fra Arturo da han var døende. Så langt unna?"
  
  
  "Great."
  
  
  "Så Parson går til møte for å skjule og vente på Corelli til å dukke opp. Men hvem vil dukke opp? Henne. Ikke Corelli. Parson er som står der, og jeg går opp til henne, og hele ansiktet er dekket i egget."
  
  
  "Men hvorfor ikke Corelli gå til møtet?"
  
  
  "Du hørte hva Kelly nettopp sa. Han sa Corelli var redd når Arturo ble skutt. Jeg må anta at han bare jobbet med det hele og la det skje uten ham."
  
  
  "Hvorfor ikke Mygg gå der for å drepe Corelli?" spurte Juana uskyldig.
  
  
  "Jeg har tenkt på det," innrømmet jeg. "Tenk at han var i en slik hast med å flykte etter Arturo drapet, at han ikke høre hva Arturo sa til meg."
  
  
  Hun rynket pannen.
  
  
  "All right, "sa jeg, og fortsatte raskt," Det er Parson ' s place, og det er hennes. Hva gjør Parson si? Det eneste han kan si er sannheten. Han vet jeg ikke Corelli. Og han vet at møtet vil finne sted. Han sier, " jeg er Corelli! Og han har fortsatt å spille en praktisk spøk, arrangere et møte med deg."
  
  
  "Hva om mikrofilm? Han ga meg filmen."
  
  
  "Vi vil sjekke det ut. Men erstatte denne type informasjon er svært enkel: navn, steder og datoer."
  
  
  "Bra..."
  
  
  "Han finter filmen, arrangerer et møte med deg. Han arrangerer et møte for å spille Corelli. Han passerer du en falsk film, og i mellomtiden Moscato prøver å drepe ego, og jeg drepe Moscato."
  
  
  "Men hvordan gjorde Moscato vite om møtet?"
  
  
  "En feil i Renault," hennes far sa.
  
  
  "Hva er Parson venter på nå?" - hun trodde.
  
  
  "Han venter på Tina til å dukke opp. Han vet om henne, selv om han kanskje ikke kjenner henne personlig. Jeg tror han må ha forfalsket disse " telefonsamtaler "til Tina for å forvirre Elena. Men han vet at Tina vil til slutt vises i Sol y Nieve. Han vil vente for henne og la hei hum ego Corelli, og bingo! Du ser? "
  
  
  "Og hva er de gode for å fange opp Tina?"
  
  
  "Jeg ønsker å advare henne om at hennes opptreden i Sol y Nieve vil påvirke Corelli."
  
  
  Hun nikket. "Og så -?"
  
  
  "La meg finne ut av," sa jeg lavt. "Jeg har ikke en punch-line ennå."
  
  
  * * *
  
  
  Juana Rivera tok Gervasio og meg til en bilutleie butikk i Granada, hvor hun ble plukket opp av en plass mini med manuell gearshift. Juana deretter kjørte Gervasio tilbake til Alhambra, der egoet mini sykkelen ble parkert.
  
  
  Det tok av i et Sete på Malaga-Granada motorveien og på vei til Malaga. Det var allerede ganske sent, men solen ikke skinner ennå. Hun har mer enn ett øye på den røde Jaguar - bilen er lett å skille.
  
  
  Det må ha vært noe mer enn tjue minutter før Ego så henne, som han ble ertet på rask nedstigning over dalen fra meg. Han snudde raskt tilbake, kjørte ut i en svidd hvete felt, og gjorde en rask tegn for tre hjørner. Jeg var i front av Jaguar og på vei tilbake til Malaga da jeg så ham tilnærming meg i bakspeilet.
  
  
  Han holdt ut hånden og vinket hei, hei, noen ganger, som indikerer til å stoppe.
  
  
  Hun så på hånden, da hun så bilen, og til slutt fikk hun så meg. Hun ble overrasket, men ikke deprimert. Han pekte på den siden av motorveien, og vi dro ut sammen.
  
  
  Han kom seg ut av salen og gikk over til Jaguar. Hun ble sittende der, ser kul og elegant på samme Skandinavisk stil som Nah hadde, i en lys grønn grå genser og skjørt.
  
  
  "Jeg snakket med Kelly," sa jeg når jeg kunne få en stemme.
  
  
  "ja. Vet du hvorfor hun er her?"
  
  
  "Selvfølgelig. Men planene har endret seg."
  
  
  Ee person
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  falt. "Har Riko gått hjem ennå?"
  
  
  "Kanskje, ja. Sannsynligvis ikke. Men det er problemer. Den andre mannen er utgir seg for å være Rico."
  
  
  "Hvordan visste du...?" Hun blunket. "Jeg ser. Ja. Noen gir seg ut for å være Rico."
  
  
  "Med mindre Rico ombestemt seg om å snakke med deg senere."
  
  
  "nei. Han var overbevist om." Øynene hennes flyttet litt. "Hør. Ikke du tror meg? Ærlig talt...?"
  
  
  "Jeg tror deg," sa jeg. "Problemet er at vi har en annen Tomannsrom, en annen innbytter, en annen en-Rico Corelli."
  
  
  "Så hun bør bli advart av den virkelige Riko..."
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. "Noen prøver å drepe ego. Så snart du går bort til ham og møte ego, the killer vil vite hvem Rico. Se?"
  
  
  Ansiktet hennes endret seg. "Ja, ja, jeg forstår henne!" Hun så på meg seriøst. "Hva vil du jeg skal gjøre?"
  
  
  "Jeg ønsker å bo i Granada."
  
  
  Hun bit hennes leppe. "Det er så ensom."
  
  
  "Men du var i klinikken alene."
  
  
  "Det var frustrerende!"
  
  
  "Hvordan er din skulder?"
  
  
  "Veldig bra," smilte hun. Selvfølgelig, det var bare en liten bind for øynene. Det var ikke selv i den dramatiske kurver av henne genseren.
  
  
  "Ok, vil du gjøre det, Tina?"
  
  
  "Hva skal jeg gjøre?"
  
  
  "Opphold i Granada?"
  
  
  Hun sukket. "Bra..."
  
  
  "Jeg tar deg til middag," sa jeg conspiratorially.
  
  
  Øynene hennes lyser opp. "Vil du, George?"
  
  
  Hennes smilte og lo. "Med glede."
  
  
  "Så jeg vil gjøre det."
  
  
  "Følg meg til Jaguar. Vi vil gå til hotellet og sjekker deg inn."
  
  
  Hun nikket, øynene hennes lyse med spenning.
  
  
  "Tror du Riko vil bli sint når han hører?"
  
  
  "Hva - som jeg hadde middag med deg?"
  
  
  "Ja." Hun trakk på skuldrene hennes skuldre. "Uansett, hvem bryr seg?"
  
  
  Så langt, ilder hun venet farlig, og med stor suksess. Hennes, jeg antar hun trodde hun kunne leve farlig alltid med den samme grad av sikkerhet.
  
  
  * * *
  
  
  Vi hadde middag i en nydelig liten restaurant i nærheten shopping distriktet i Granada. Musikerne spilte spansk musikk i ett hjørne, og kelnerne var svever over oss, prøver sitt beste for å ødelegge oss.
  
  
  Det var ca ti da vi kom ut, rundet restaurant og satte kursen for hotellet. Granada er en vakker by om natten. Butikkene er tent med hellige lys, og folk i gatene døgnet rundt. Ti klokka var ganske sent, men noen mennesker var ikke ute ennå. Sivil Vakt syntes å beskytte gater fra kriminalitet.
  
  
  Vi kom inn på hotellet, og Tina dro til henne for å få nøkkelen. Alle øyne i lobbyen snudde seg og fulgte henne til å gå. Jeg hørte hennes sukk et par ganger. Dette var en gjentakelse av hennes prestasjoner i Malaga.
  
  
  Hun holdt på-tasten og snudde seg mot meg med et ondt blikk.
  
  
  "Det er så klønete med nøklene."
  
  
  Han nikket til henne. God. Jeg vet så mye om dem."
  
  
  "Ja. Så kom og sette nøkkelen i låsen, er du snill." Øynene hennes lyste av mat, vin og forventning.
  
  
  "Jeg er bare et menneske," sa jeg, og fulgte henne inn i heisen. Når dagen er lukket for oss, henne, så jeg at hver mann i lobbyen stirret på meg med misunnelige øyne.
  
  
  Vi kjørte opp i heisen, og silken slyngtråder av håret børstet mot meg når hun beveget seg sakte ved siden av meg. Han snudde seg og så hei i øyet. Hun smilte.
  
  
  Heisen dørene åpnet, og vi gikk ut i korridoren. Det var en lang rød fløyel teppe på gulvet. Det var en stor antikk sofa satt opp mot veggen. Blomster i vaser hang ned fra veggene.
  
  
  Jeg fant rommet tall og prøvde å sette nøkkelen i låsen.
  
  
  Tina giggled.
  
  
  Jeg visste ikke at jeg var så beruset. Jeg prøvde det igjen.
  
  
  Døren åpnet magisk.
  
  
  Hun gikk inn i rommet foran meg, snu litt som hun gjorde så, og gikk mimmo meg med henne hele kroppen. Hun kunne føle kontakt fra hode til tå, i form av vekselstrøm og likestrøm risting.
  
  
  Jeg gikk inn, og døren lukket seg bak meg. Hennes trygg på at ingen rørte ved hennes ego. Noen av hotellene er fortryllende.
  
  
  Han sto der og ser på Nah med et dumt smil på ansiktet hans. Jeg vet at det var et dumt smil, fordi jeg kom til å se ansiktet mitt i en liten gullkantet speilet som hang på en av veggene. Og hun stirret på meg med et uttrykk som bare kunne beskrives som tungt med primitivt begjær.
  
  
  Jeg hadde henne i armene mine. Hennes far holdt henne tett inntil meg. Hun sukket. Hun fortalte meg at hun hadde vært i klinikk for så lenge, og var i en slik forferdelig smerte.
  
  
  Trist, trist.
  
  
  Ja, ja, fortalte hun meg.
  
  
  Når hun så at jeg sympatiserte med henne vondt, hun viste meg sår på skulderen hennes. Det var ingen annen måte å vise meg dette enn å ta av seg genseren, og da hun gjorde det, så jeg at nah hadde ingenting under genser på alt, det er, ingenting, men denne vakre gylne skjule. Det var som naturen hadde gjort det.
  
  
  Faktisk er han selv så på det lille bandasje på skulderen hennes og beundret Dr. Hernandez ' s arbeid.
  
  
  "Var ikke det forferdelig?" spurte hun meg.
  
  
  Jeg sympatiserte med henne.
  
  
  "Jeg hadde en gang et arr på min hofte," fortalte hun meg. Faktisk, det var fordi jeg ikke liker vaksinasjon safe i min hånd, fortsatte hun, og så vaksinasjon boksen ble satt på foten min. Det er veldig hoven.
  
  
  Jeg sympatiserte med henne.
  
  
  Hun trodde meg. Etter et øyeblikk, hun tok av henne skjørtet og trusa, og viste meg den arr på låret hennes. Det så virkelig bra ut på henne. - Hun sa det.
  
  
  "Selvfølgelig," sa hun, " må du ha sår, også.
  
  
  - Jeg er en veteran av mange martial arts.
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  ars, forsikret henne, hennes, og begynte å vise bevis.
  
  
  Vi liksom endte opp på soverommet på dette punktet, og Tina nøye trukket tilbake sengetøy og klappet arket litt skiftende puter i en merkelig posisjon.
  
  
  Da jeg spurte henne hvorfor hun delte puter så mye, hun fortalte meg at svenske kvinner har svært avanserte ideer om kjærlighet. For å bevise at svenske kvinner behandle sine ektemenn og elskere vel, hun blir med dagens levealder kart utarbeidet av de Forente Nasjoner, som viste at forventet levetid for svenske menn er 71.85 år, i forhold til forventet levealder i Amerikanske menn, som er 66.6 år.
  
  
  "Jeg vil vise deg hvorfor," fortalte hun meg. Vi har visse metoder for å opprettholde flyten av livsviktige juice.
  
  
  Tretten
  
  
  Frokost i Granada.
  
  
  "Du må love meg å bo på et hotell her," sa han til Tina, du ser rundt på den fantastiske interiøret i spisestuen.
  
  
  Tina så trist. "Men jeg vil gå glipp av ski!"
  
  
  "Hvis du drar til Sol y Nieve, vil du være ansvarlig for å Rico' s død."
  
  
  "Jeg forstår det." Hun pouted.
  
  
  "Og du kan sette deg selv i ditt sted."
  
  
  God. Hvor er du på vei?"
  
  
  "Jeg kommer tilbake til feriestedet. Jeg har en jobb å gjøre."
  
  
  * * *
  
  
  Det var en hyggelig 40-minutters kjøretur opp lia til Sol-i-Niev. Når han kom frem, skiløpere allerede var på banen. Det var en klar dag med en fin lys pulver, deretter en kort falle kvelden før.
  
  
  Jeg kom inn i lobbyen og så Mitch Kelly sitter i baren ved siden av lobbyen.
  
  
  Han plassert en stol ved siden av det. "Ser ut som du åpnet bar i morges."
  
  
  "Faktisk. Bare kom inn."
  
  
  "Du er tidlig, er du ikke?"
  
  
  "Jeg tenkte jeg skulle komme her så snart jeg kunne. Hva er tomten?"
  
  
  "Du vet hva det er. Vår mann er her, men han er redd for å vise sin hånd. Og vi har en dobbeltgjenger som ønsker å bli ledet av hans ego for å Romersk Nese."
  
  
  "Ikke sant?"
  
  
  "En stemme på hva vi gjør."
  
  
  Vi bøyde hodene våre sammen, og ga emu et diagram - muttere, bolter, hammer, sag og trelast.
  
  
  * * *
  
  
  Jeg gikk på rommet mitt og endret klærne mine. Jeg satt på min skiutstyr og ventet på Juana til å ringe ut til meg.
  
  
  Hun gjorde det fra døråpningen.
  
  
  "Jeg ser du er tilbake," sa hun i sin videregående, alvorlig stemme, en såret Puritanske.
  
  
  "Ja," sa han musikalsk. "Det har vært en lang tur."
  
  
  Hun fnyste. "Hva står på programmet for i dag?"
  
  
  "Går vi på ski."
  
  
  "Bra!"
  
  
  "Så får vi ta aksjon i kveld."
  
  
  "Handling?" Humøret hennes bedre.
  
  
  "Vil du ta vare på Elena."
  
  
  "Hvordan?"
  
  
  "Bo hos henne hele tiden. Henne hva-som jeg jobber med Parson. Kelly og henne."
  
  
  Hun nikket. Hun så skuffet. "Men Elena virker helt uskyldige."
  
  
  "Uskyld eller skyldfølelse er ikke en korketrekker. Vi trenger å isolere Parson. Jeg skal ordne det for henne. Men jeg ønsker ikke Elena til å distrahere meg."
  
  
  God. Nå. Hva om nå?"
  
  
  "Ser ut som en flott dag i bakken."
  
  
  Hun lyste opp. "Høyre!"
  
  
  * * *
  
  
  Vi brukte resten av dagslys i snøen. Det var strengt avslapning og velvære. For et par timer, han glemte alt om Corelli, Tina, Elena, og Hauptley - glemte alle de vanskelige mennesker og misjon, den spanske-Tilkobling som hadde vist seg så vanskelig å etablere. Jeg hadde alle planer. Du måtte bare vente på Parson til å være på rett sted til rett tid. Mot kveld, vi kjørte inn i Parson og Elena nærheten Borreglas. Elena syntes innesluttet og deprimert, men Parson var den gamle ego oppe henne.
  
  
  "Vi hadde en fantastisk kjøre denne morgenen, ble vi ikke, Elena?" Han virkelig var så Britisk som hans blod nesten koagulerte.
  
  
  "Au?"
  
  
  "Jeg syntes det var flott! Gode betingelser! Virkelig flott kjørelengde! "Han gliste til Juana. "Hvor er du, søte damen?" Egoets stemme var stor.
  
  
  "Fint," Juana sa.
  
  
  "Jeg tror vi må ha savnet du i går kveld. Hvor har du vært?"
  
  
  "All around," Juana sa.
  
  
  "Jeg var i Granada," sa jeg.
  
  
  Parson trakk på skuldrene. Ego tok henne til side.
  
  
  "Det er noen du trenger å møtes, hema," emu fortalte henne i en lav stemme.
  
  
  "Au?"
  
  
  "Om turen".
  
  
  "En tur? Hva turen, antikviteter?"
  
  
  "Til Usa."
  
  
  "Allerede? Mener du at du har sett gjennom materialet jeg ga deg...?"
  
  
  "Ikke ennå. Men det virker rimelig å opprette en rute. Dens sikker på at det vil være problemer med logistikk."
  
  
  Parson kremtet. God. Hvor skal vi gjøre det?"
  
  
  "Ikke i rom," sa jeg. "Jeg er overbevist om at de er avlyttet."
  
  
  Ego er oppsperrede øyne. "Du tror ikke det?"
  
  
  Du fordømt hykler! Han var den som kastet opp feil!
  
  
  "Jeg virkelig tror det," sa jeg.
  
  
  "Så hvor er det? I snøen? "Han gliste.
  
  
  "Disco".
  
  
  "I kjelleren på hotell?"
  
  
  "Det er riktig."
  
  
  Han nikket. "Du er på."
  
  
  "Ti klokka?"
  
  
  "Et bra show."
  
  
  "Jeg fortalte Juana å møte Elena. Vi bare ikke vil at noen forstyrrelser. Dette er viktig."
  
  
  "Selvfølgelig, et monument."
  
  
  "Fire av oss vil ha middag sammen, og deretter Juana vil sitte med Elena i stuen."
  
  
  "Jeg skal innrømme at Elena er en ganske ubehagelig problem," Parson rynket pannen. "Beklager om det"
  
  
  "Det er ingenting som ikke kan håndteres."
  
  
  Vi hadde middag sammen, og alt gikk etter planen. Juana og Elena gikk til stua, og Parson og hans kone gikk ned til disco til å " snakke forretninger."
  
  
  Tor
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  Gulvet vis ikke har startet ennå. Stereo gitt høy musikk og dansere vandret rundt på gulvet å gjøre apekatter, filler, og noe annet som var "in" i en ih-spesifikk scene.
  
  
  Parson og jeg har et bord i hjørnet. Jeg ble sittende i et hjørne, to vegger som fører bort fra meg. Parson ble satt på min venstre side. Det er annonsert med egoet, det er spesielt. Det var en tom stol til høyre for meg.
  
  
  Vi bestilte litt myk vin til å begynne med. Faktisk, det gjorde ikke ta lang tid for musikk for å få høyere og det som skjer på dansegulvet til speed opp. Flere lokale helter allerede var å trekke ut sine kamerater på sine skuldre.
  
  
  Da Mitch Kelly dukket opp, oppdaget oss i hjørnet, og viste mellom tett pakket tabeller til å gå mot oss.
  
  
  Han gliste til meg. "George," sa han.
  
  
  "Kelly," sa jeg. Han viste til Parson. "Barry Parson, dette er Mitch Kelly. Han er mannen jeg fortalte deg om."
  
  
  Kelly humret og satte seg opp. Han er bestilt fra servitør, og barnet forsvunnet i mengden. Det var mørkt, og det var strobe lys i midten av dansegulvet.
  
  
  "Du virkelig ikke se italiensk," Kelly sa med en ego - wide, avvæpnende smil.
  
  
  Parson ' s face frøs. "Vel, du også."
  
  
  "Jeg ikke later til å gjøre det," Kelly svarte.
  
  
  Parsons ' øyne smalnet. Han kikket på meg, og så, ser ikke noe uttrykk på ansiktet mitt, som vendte tilbake til Callie. "Hva er det ment å bety?"
  
  
  "Dette bør bety: hvordan kan du bevise at du er den du tror du er?"
  
  
  Parson avslappet. "Vel, nå. Jeg tror at jeg viste det til din kollega. Er ikke det nok?"
  
  
  "Jeg er den personen som skulle ordne transport til Usa." Kelly ' s face strammet. "Jeg ønsker ikke å prøve å transportere feil person!"
  
  
  "Jeg er den rette personen," Parson sa, hans aksent merkbart dårligere. Han bør være mer lik rollen som " Corelli "som han spilte med meg i"Velet". Hennes sel, nyter kompromiss.
  
  
  "Jeg føler at vi snakker om to forskjellige ting, Mr. Parson," Kelly sa høflig. "Jeg har lov til å arrangere transport til Usa av en person som er en sentral figur i smashing av Middelhavet narkotika."
  
  
  "Hennes mann," Parson knakk.
  
  
  "Denne mannens navn Rico Corelli. Er du Rico Corelli?" Kelly hadde et vagt smil som ikke engang røre hennes ego ' s øyne.
  
  
  "ja. Hennes navn er Rico Corelli." Parson ' s lepper var hvite, og han klemte hans ih veldig vanskelig. Spenning, spenningen.
  
  
  "Jeg er redd du kommer til å bevise det til min tilfredsstillelse, Signor Corelli."
  
  
  Parson legge hånden på munnen. "Ikke så høyt! Dette navnet er kjent overalt!"
  
  
  "På grunn av all denne støy, ingen kan høre" Kelly smilte. "Jeg gjentar, du må bevise identiteten din til meg."
  
  
  "Men jeg har allerede gitt George Peabody materiale som kan bevise det."
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene.
  
  
  Kelly nådd i sin skjorte-lomme og trakk ut en konvolutt. Det var på størrelse med en bokstav. Han åpnet den og trakk ut en liten rull med film. Han la pakken i midten av stolen.
  
  
  Kelneren tok Kelly en drink.
  
  
  Parson stirret på pakken.
  
  
  "Min mikrofilm?" "Hva er det?" spurte han i en rolig stemme.
  
  
  "Nei, Rico Corelli," sa Kelly.
  
  
  "Men jeg ga det til Mr. Peabody! Den virkelige filmen Rico Corelli!"
  
  
  "Negativ, Parson. Det er umulig."
  
  
  Parson var bløffing godt nok, men han kunne se spenningen rundt egoets øyne - lille kråke føtter av nervene vokser inn i egoet, kroppen.
  
  
  "Hennes navn er Rico Corelli, Parson. Og hennes, jeg tør du å utfordre det faktum."
  
  
  Parson ' s ansikt var som granitt. Jeg ble minnet av skifer langs skibakken. Han stirret på rulle av mikrofilm. Han tok den opp for å undersøke den igjen, selv plager til å utfolde seg det.
  
  
  "Du trenger ikke å prøve å lese den," sa Kelly. "Det er for liten til å se klart. Og det er en duplikat uansett."
  
  
  En tynn dråpe blod dukket opp på Parson ' s panne. "Duplikat?"
  
  
  "Ja, ja," Kelly sa med et smil som ville ha vært misunnelse av en cobra.
  
  
  "Og den opprinnelige?"
  
  
  "Mr. Peabody gikk ego til Washington for å bli sjekket ut av Drug Enforcement Bureau of hans store landet."
  
  
  Parson stirret på Kelly for en lang stund. Til slutt, han tok et dypt åndedrag.
  
  
  "Greit," sa han. "Stift stift stift."
  
  
  "Midt i dell, Barry," sa han med et smil. "All right?"
  
  
  Han snudde seg mot meg, hans lepper curling. "Hva gjorde du gjøre et slikt narrespill? Jeg forstår ikke du."
  
  
  Han var nødt til å forsvare seg. Mitch Kelly og hennes har oppnådd våre viktigste mål. Vi fastslått at Parson var ikke Corelli. Hvis han var Corelli, han ville ha lo og gratulerte meg på min lille spillet. Men han ville ikke gi opp. Problemet for Parson var at han ikke vet hvem Corelli var i det hele tatt; han hadde en mistanke om at Mitch Kelly kan faktisk være ham. Og mikrofilm av ego ble nervepirrende. Egoet var falske. Dette kan være sant. Han visste bare ikke hva de skal gjøre neste.
  
  
  "Faktisk," sa han med et smil, " dette møtet ble arrangert på initiativ av Mr. Corelli." Han nikket mot Kelly.
  
  
  Kelly smilte. "ja. Hennes hotellet vet hva mannen som var leid inn for å drepe meg, så ut som."
  
  
  Parson ' s ansikt var en maske av gamle skinn varer.
  
  
  "Du er veldig humoristisk, Mr. K."
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  Ellie "
  
  
  "Du kan kalle meg Corelli. Hører du likheten, Mr. Parson?"
  
  
  Hva en blodig sammentreff! Jeg tenkte på henne. Det var ingen sannhet i hva Kelly var å antyde at han hadde tatt navnet Kelly til å høres ut som Corelli. Men det spilte vakkert.
  
  
  God. Corelli. Det er en katt-og-mus spill." Parson er øreflipp nå skinte fra jar. "Jeg liker ikke katt og mus spill."
  
  
  "Ingen vet det," sa Kelly. "Spesielt musen. Et minutt siden, du var en katt. Nå øynene er røde."
  
  
  Parson sukket. "La oss gå. Hva vil du?"
  
  
  "Jeg ønsker å vite hvorfor du prøvde å gjøre meg ser ut som en sucker!"
  
  
  Parson smilte svakt. "Jeg har vært spiller du som en sucker siden den første minutt jeg møtte deg, George - uansett hva ditt navn er Mr. Hemmelig Agent Poe Monotonously-og jeg forstår ikke akkurat det punktet du refererer til."
  
  
  "Det var ikke nok," sa jeg lavt. "Svært uvennlige av deg, Barry-baby". Hennes, lente seg mot ham. "Jeg mener, når du tok på seg rollen som Corelli i Velet."
  
  
  Han trakk på skuldrene hans, ansiktet hans satt i et frossent smil. "Veldig enkelt. Han avlyttet din bil. Og han var der da Arturo ble drept. Jeg gikk til Veleta å finne Corelli og drepe ego."
  
  
  Jeg så på Mitch Kelly, som vippet hodet hans og drakk sin brennevin.
  
  
  "Så du var i maskinrommet på taubanen på den første natten?"
  
  
  "Selvfølgelig. Jeg fulgte deg til Sol-y-Niev å finne Corelli. Det er bare et spørsmål om å sørge for at du møter alle du møter."
  
  
  "Så du visste at jeg var dating Corelli..." jeg snudde meg for å se på Mitch Kelly, " ... midnatt i Veleta."
  
  
  "Det er riktig."
  
  
  "Og du ventet på meg da jeg kom?"
  
  
  "Akkurat. Parson smilte svakt. "Jeg kan knapt forklare tilfeldighet, kan jeg? Jeg burde ha sagt at jeg var en Corelli når du fant meg. Og dessuten, jeg visste at jeg til slutt ville finne Rico Corelli gjennom deg." Han viste til Callie. "Akkurat som meg."
  
  
  "Det var litt av en plutselig inspirasjon, var det ikke?" Jeg foreslo det.
  
  
  "Det er riktig."Parson var å få tillit.
  
  
  "Og du trodde Corelli ville komme til overflaten for å finne ut hvorfor du var utgir seg for å være ham?"
  
  
  "Noe sånt"
  
  
  "Og du var i håp om at den falske mikrofilm ikke ville ha sjekket av da?"
  
  
  "Jeg hadde til å ta risikoen."
  
  
  Hennes, lente seg tilbake, og ser på ham. "Egentlig ikke, Barry. Fin prøve. Men ikke godt nok."
  
  
  Parson rynket pannen. "Jeg forstår ikke."
  
  
  "Saken er at du kutter brems linje i Renault før jeg dro, for Veleta. Du vil at hun skal være helt utelukket fra hele synsfeltet. Du vil Corelli å være helt alene ved monumentet, så du kan drepe din ego og gå gratis. Ikke sant?"
  
  
  Parson tok et dypt åndedrag. "Jeg nekter for det. Hvorfor skulle jeg gå til alt dette problemer for å frelse deg fra dette når bilen var ute av kontroll?"
  
  
  Kelly så på meg. Det var en overbevisende argument.
  
  
  Men hennes kjent revmatisme på dette korketrekker: "Du trengte meg etter Corelli ikke dukket opp på møtet. Han var den eneste som kan lede deg til ham. Bortsett fra Juana. Men Juana var ikke lov til å møte Corelli til hun var klar for meg, Barry. Live. Hvorfor ikke lat som om du er Corelli før Corelli til slutt erklærer seg selv for meg. Virkelig?
  
  
  Han satt urørlig.
  
  
  På diskoteket, det hellige lyset plutselig gikk ut, og da Sergei blinket på nytt. Stereo var slått av, og dansere venstre gulvet med frimerker. Profesjonell spanske dansere kledd i flamenco kostymer samlet på den lille scenen. Seks gitarister ble sittende på stoler på baksiden av scenen.
  
  
  I de øyeblikkene som følges, kan det mannlige sangeren gikk frem, strummed gitaren sin, og begynte å fortelle historien om dans.
  
  
  "Hva vil du med meg?" Parson bedt om å se på Kelly.
  
  
  "Noen ansatt deg for å drepe meg," sa Kelly, leppene skiltes.
  
  
  "Jeg nekte for det," Parson sa.
  
  
  "Ikke gi meg som dritt," sa Kelly i en lav, truende stemme. "Noen ansatt deg. Du er en profesjonell leiemorder. Barry Parson er en dekkhistorie. Siden begynnelsen av andre Verdenskrig, du har jobbet i flere titalls land. Kom på. Interpol vet alt om deg."
  
  
  Dette har vi trukket ut rundt hatten.
  
  
  Parson ' s face slått til is. "Jeg er selvstendig næringsdrivende, det er sant. Jeg jobber for alle som betaler meg."
  
  
  Han kastet et blikk på Kelly. Han holdt opp trykket. Parson brøt ned. Han innrømmet det. Han ble rasende. Nå vil det fungere for Kelly, hvis Kelly setter det høyt nok.
  
  
  Men vi ønsker ikke at det i det hele tatt.
  
  
  "Som ansatt kan du drepe meg?" Kelly spurte igjen.
  
  
  "Hvis jeg sier deg, jeg vil være et mål i kveld," Parson sa med en hul latter.
  
  
  "Hvis du ikke gjør det, du er nå et mål som sitter i denne diskotek," sa Kelly, legger mye makt i ord.
  
  
  "Jeg er død likevel," Parson begrunnet.
  
  
  "Vi skal få deg ut herfra. Fortell oss hvem hyret deg, og vi vil gå direkte til deg." Vi tar deg med over anlegget. Jeg har hjelpere."
  
  
  Kelly snudde meg for å se i baren. Odin Poe av servitørene står det så til Kelly og nikket. Deretter Kelly kikket på stolen i et fjernt hjørne av rommet. En mann i svart ble sittende der. Han vippet hans beret med en finger som Kelly så på ham.
  
  
  En liten bit av innredning for å gjøre alt ser riktig ut.
  
  
  Parson var mel-basert, ren
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  sh.
  
  
  Flamenco-musikk begynte å spille, og solist kom ut for å danse. Han var rask og jevn. Ego hæler gikk av som maskingevær ild. Dansen økte i tempo og volum.
  
  
  "Fortell meg hvem som ansatt deg!" Kelly croaked.
  
  
  "Det er ikke det," Parson knakk. "Noe annet, men ikke ham."
  
  
  "Mobster?" Jeg spurte henne.
  
  
  Han så på meg contemptuously. "Det var Moscato er sjefer! Ikke hennes." Ego er oppsperrede øyne. Han innså at han hadde praktisk talt fortalte meg, som hadde leid ego.
  
  
  Det er bare én person igjen!
  
  
  "Det var henne!" Jeg hvisket, lener deg nærmere for å Parson. "Tina!"
  
  
  Det virket som frosset i tid og rom.
  
  
  Han åpnet munnen og lukket den igjen. Ego Mål nikket litt. Det er alt.
  
  
  Da han flyttet ut.
  
  
  Han flyttet med lynrask hastighet. Henne,så ego hånd på fanget hans nå for belte hvor han hadde skjult sin store Webley. En klump på skjorten hans er så henne. Han håpet å treffe Kelly med den første skudd, men det var kuttet av Egoets hånd med pistol så snart han dro den ut. Av denne grunn, det er annonsert med egoet til venstre for seg selv - slik at det kan være styrt av egoet hånd med en pistol. Bildet runget høyt og tydelig, men heldigvis er det landet på gulvet.
  
  
  Kjapt, et annet skudd brøt ut.
  
  
  Parson spent på baksiden av setet, så falt som en marionett når tauet er droppet, og la hodet lene seg fremover mot en bordplate.
  
  
  Han satte sin fot på Webley 's revolver, og Kelly fikk raskt opp og gikk over til Parson' s kropp. Det var så mye støy fra musikk, dans og underholdning, som, til vår overraskelse, ingen la merke til den sekundære spillet i den mørke diskoteker.
  
  
  Kelly tok Parson skulder og rettet sitt ego i setet. Han kom ut og plukket opp Webley, tucking hans ego mellom beltet og magen. Så snudde han seg, tok Parson ' s høyre skulder, og hjalp Kelly heis Egoet hans føtter. Å holde våre egoer sammen, vi har gjort vår vei gjennom de overfylte bord til disco inngang.
  
  
  "Mui borracho". Kelly nikket til en av kelnerne.
  
  
  Kelneren smilte takknemlig.
  
  
  Som andre flamenco dans fortsatt, maskingevær skudd av dansernes hæler gjorde det umulig å skille lyden av en ekte maskinpistol fra hælene av lokale Jose Gresk dans.
  
  
  "Noen ganger jeg hater denne jobben," Kelly fortalte meg da vi gikk ned trappen til lobbyen.
  
  
  Vi dro Barry Parson er livløse kroppen over lobby-heldigvis øde i øyeblikket-på trappene, og da begynte en langsom stigning.
  
  
  Han var svært døde når vi endelig sette ego, ego, vår egen seng i egoets eget rom.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly jobbet som etterforsker for San Francisco Police Department for flere år før du trekker deg tilbake for å bli med ØKSEN Stabil. Så snart hun lukket døren til Barry Parson 's room, han begynte raskt og rotet gjennom lommene av Parsons' klær.
  
  
  Han spre innholdet ut på dostol og gikk til badet for å få et håndkle. Det var mye blod på Kelly ' s kropp og hender. Kelly skjøt emu i dollar stabelen, og styrken av virkningen drept Parson umiddelbart. Kelly brukte sin egen Hingst.38 Detektiv Spesielt, utstyrt med disse spesielle patroner med høy snuten hastighet og høy penetrasjon.
  
  
  Når Kelly kom ut av badet, han tørket seg grundig og kastet et blikk på klokka.
  
  
  "Lommebok," sa jeg. Jeg var ser gjennom hennes papirer. "Barry Parson, det sier så."
  
  
  "Strengt dekke opp," Kelly mumlet, kommer opp til meg, og jeg står ved siden av henne, og så på. "Noen gjorde en god jobb."
  
  
  "Dokumenter? Tror du det var MI5?"
  
  
  Kelly ristet på hodet. "Jeg fortalte deg at vi har kontaktet den Britiske. De hadde ikke bekrefte ego, identitet."
  
  
  "Ja, men..."
  
  
  "Da Britene ikke bekrefter den Britiske nekte. Se?"
  
  
  Det kan oppnås via kredittkort og pass. Han kastet et blikk på sitt pass, men Kelly ristet på hodet. "Glem det. Dette er også en cover-up."
  
  
  "Det ser ut som en ekte"
  
  
  "Du kan få en god sett med dokumenter laget i Portugal hvis du har penger til å betale for dem. Inkludert de beste falske pass på kontinentet. Det er hundrevis av falske id-kort flytende rundt i Europa-alle laget i Lisboa."
  
  
  Han så tankefullt på papir. "Gjør det lukter regjeringen ting?"
  
  
  Han ristet på hodet. "Jeg vil si at han var en freelancer. En leiesoldat for utleie. Noe sånt. Jeg fortalte deg at Interpol har erklært en EMU salg forbud." Men jeg er fortsatt kommer til å sjekke fingeren utskriften ego."
  
  
  Han fortsatte å lese aviser, og tok opp sitt ego bagasje. Det var ingenting der å antyde noe annet enn en rik Brit som tilbrakte mesteparten av sin tid på å reise kontinentet.
  
  
  Kelly trukket ut et lite sett og begynte å rulle ut Parson ' s utskrifter. Når han var ferdig med alle ti, han forsiktig tørket av blekk og plassert utskrifter på pergament. Så tok han ut en liten Japansk-laget mini-kamera med hans navn stemplet på den og tok et par bilder av Parson ' s ansikter. Når i ro, Barry Parson så helt ufarlig, blottet for den livskraft som alltid laget ego hva det var i livet.
  
  
  Det var absolutt ingenting i disse ting som ville binde Parson til et syndikat av alle land. Vi trodde Parson ikke har en bie
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  Arbeide med andre band, Tina var frontmann, men spesielt med henne.
  
  
  Og det gjorde Tina nummer én spørsmålstegn. Som gjorde at hun arbeidet for - hvis hun virkelig jobbet for noen?
  
  
  Kelly fortsatte å se på klokka.
  
  
  "Bekymret for tiden?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Jeg lurer på hva vi skal gjøre med denne kroppen."
  
  
  Han tok et dypt åndedrag. "Det er ikke mye vi kan gjøre. Vi må bare gå ut og lar den bli her."
  
  
  "Men Elena Morales?"
  
  
  "Det går i, og oppdager at egoet. Og hun blåser sin fløyte. Ingenting å koble Parson med oss, ingenting konkret."
  
  
  "Vi ble sett på med ham på diskotek."
  
  
  "Kan du fikse det?"
  
  
  Kelly tenkte om det. "Det er allerede ganske sent. Hvorfor var stemmen hennes kontrollere tiden? Elleve-halv åtte. Jeg tror ikke min kontakt er på vakt akkurat nå."
  
  
  "En høy mann med en fu-Mandsjuene bart?"
  
  
  Kelly gliste. "ja. Vet du ego?"
  
  
  Hennes sel og stirret på teppet. "Vi har et annet problem å bekymre deg. Tina vet ikke at hennes assassin er død. Hun tror at han vil være i vente for henne å komme i Sol-i-Niev å røre Corelli. Og det betyr at hun vil komme. her. Vi er nødt til å stoppe henne."
  
  
  Kelly rynket pannen. "Hvordan?"
  
  
  Jeg tenkte på det i lang tid. "Utseende. Hva med denne? Vi kaller Tina på henne hotell i Granada. Vi la en melding fra en Person. Nen sier at han forlater for Sol y Nieve, og ønsker å vite hvor du skal møte henne. Så vi bare vente her til hun samtaler hotellet. Vi er å finne ut hvem som Hema ønsker å snakke med. Og denne mannen Rico Corelli ."
  
  
  Han stirret ut av vinduet, venter på Kelly ' s svar. "Det høres bra ut. Hva har vi å tape?"
  
  
  "La oss anta at hun kaller Parson umiddelbart å fortelle ham som å skyte?"
  
  
  Kelly trakk på skuldrene. "Hun finner ut at Parson er døde, og deretter kontakter Corelli. I alle fall, vi er i forkant."
  
  
  "Jeg kommer til å venterommet til å fange opp Elena Morales," sa jeg. "Jeg ikke vil ha henne til å vandre i her og finn kroppen. Hun kunne ha advart hele hotellet."
  
  
  "Jeg vil bli med deg så snart jeg ta vare på Bergsons kvinne."
  
  
  Vi dro døren ulåst, og gikk ut i korridoren. Ingen så oss.
  
  
  * * *
  
  
  Både Juana Rivera og Elena Morales så på meg da jeg kom inn i lobbyen noen minutter senere. Jeg kunne høre høy latter og rop av merriment alle over lobbyen. Juana og Elena var i midten av en støyende yahoo med Herr Hauptli, to ego Tyskere, en ego Dane, og en gruppe på rundt tjue andre ski par hver.
  
  
  Han gikk over og nikket til Juana og Elena. Mellom dem, har de gjort det et sted for meg. Herr Hauptli så meg, hilste på meg, og introduserte meg til gruppen.
  
  
  Han gliste til henne, vinket med hånden, og lente seg tilbake på benken mellom jentene, stirrer inn i den stekende ild. Det var trygt og sikkert, bort fra lyden av skudd og synet av blod.
  
  
  Mr. Hauptley behandlet gruppen til hans mer spennende sportslige bragder - han var en amatør hunter, en ekspert fisker, en svært vellykket seiler, og en stor fjellklatrer - og hun rablet ned noen linjer på en middag mottak og slått det på. Juana med en advarsel om å holde egoet ut av syne.
  
  
  Hun ville ikke engang innrømme det, men jeg visste at hun hadde lest den ut av alles skue. En spiss albue til ribbeina fortalte meg at hun forsto.
  
  
  PARSON ER DØD. TINA ER MANN. HALEN AV EN HJORT.
  
  
  Jeg satt i den siste delen fordi jeg ikke vet hva å gjøre med Elena Morales. Hvis hun hadde vært på alvor involvert med Barry Parson, kanskje hun har kjent - eller gjettet-hva han var opp til. Ellers var det ingen grunn til å ta henne til å undersøke. Bella knullet henne til hotel la henne vite om Parson ' s død. Jeg følte at hvis Juana ikke kunne håndtere henne, jeg kunne.
  
  
  Mitch Kelly dukket opp i stuen døren, smiler bredt og vinket på den kjente param. Da han la merke til meg, og det gikk raskt over, lente seg over, og sa med lav stemme, " lobbyen. Raskt." Ingen andre har hørt. Han klemte meg på skulderen, ga Juana en sjenerøs kyss på kinnet, og forlot stue med en unnskyldende nikk til Herr Hauptli.
  
  
  Han rørte Juana er lår og reiste meg for å gå. Kelly satt foran en gulv-til-tak-glass vindu på baksiden av lobbyen at oversett foten av skiløype. Han var ute på min refleksjon i glasset. Lobbyen var helt øde.
  
  
  Han snakket i øret mitt, uten å bevege leppene , en gamle cop lure lånt fra sin cellmates.
  
  
  "Hun gikk ut rundt et hotell i Granada. Det ser ut som hun er på vei til Sol-i-Niev."
  
  
  "Når har hun igjen?"
  
  
  "I kveld. Vi vet ikke når."
  
  
  "Dette er dårlige nyheter."
  
  
  Kelly nikket.
  
  
  I refleksjon av glasset i vinduet, så hun en av de ansatte legger ned telefonen hans og gå over lobbyen til lobbyen. Et minutt senere kom han ut igjen. Elena Morales som følges raskt og elegant.
  
  
  Kelly dyttet henne. Elena ledet målbevisst for trappene. Det betydde at hun var nødt til hennes rom - rommet hun delte med Barry Parson!
  
  
  Kelly og hennes utvekslet overrasket blikk. Hennes, så jeg Juana kommer ut av stuen med et bekymret blikk på ansiktet hennes. Kelly traff henne.
  
  
  "Hold Juana i stuen. Bli med henne. Jeg skal gå å få Elena."
  
  
  "Det er riktig."
  
  
  Han ventet til Elena var halvveis opp trappen før du starter
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  d deretter lukk. Noe har skjedd. Noen hadde advart henne. Jeg kunne ikke finne ut hvem eller hvorfor. Likevel, det var tydelig at hun var nødt til rommet hennes.
  
  
  Tredje etasje. Down hall, rundt svingen. Hun stakk hånden i vesken hennes for henne tastene. Men da hun tok ut ih og tok i håndtaket, og døren åpnes. Hun snudde seg for å skanne den gangen. Han forventet en slik bevegelse, og dukket tilbake rundt hjørnet, ut av syne.
  
  
  Hun ville ikke se meg.
  
  
  Jeg hørte døren lukke seg bak henne.
  
  
  Han flyttet raskt nedover korridoren og stoppet for neste dag. Ved første, jeg kunne ikke høre henne på grunn av tykkelsen på skroget. Teppet forhindret lyder fra å komme gjennom gapet mellom dør og ramme.
  
  
  Men da jeg trodde jeg hørte stemmer som hvisker inne. En lys, høy - pitched stemme-en kvinne-hørte henne. Selvfølgelig, stemmen til Elena Morales. Men gjorde hun snakke med Hema?
  
  
  Oss Odin. Ingen. Selvfølgelig, hun brukte telefonen!
  
  
  Da knurrer stoppet igjen, og hun var ikke lenger hørt. Jeg ventet på lyden for å erstatte mottakeren på basen, men glemte det. Da døren åpnet og knaket stengt. Et skap? Gjorde hun kle seg for å gå ut?
  
  
  Han gikk raskt til enden av korridoren og ut på balkongen som omringet bygningen på tre sider. Han dukket ut av syne og krøp sammen mot den ytre veggen, venter for Hjort til å komme ut i korridoren.
  
  
  Men hun ville ikke vise seg.
  
  
  Han kastet et blikk på klokka.
  
  
  Femten minutter.
  
  
  Han startet tilbake ned i hallen og stoppet foran døren hennes, craning halsen hans og å sette sitt øre til panel.
  
  
  Ingenting.
  
  
  Den Luger dro den ut og klemte Ego til hans bryst som trådte han frem og slått håndtaket. Låsen var fortsatt åpen, og så var Kelly og meg.
  
  
  Han raskt kom inn, lente seg tilbake mot veggen og holde Luger ut foran ham.
  
  
  Det var ingen der - ingen i live.
  
  
  Parsons ' kropp lå akkurat der vi ikke hadde forlatt den.
  
  
  Men det var ingen andre i rommet.
  
  
  Der var Elena Morales?
  
  
  Han kastet et blikk på toalett dører, men skapet var for liten for noen å gjemme seg i. Og likevel...
  
  
  Det var en svak lyd, og det første han var ikke engang sikker på at han hadde hørt det. Men da han stod der, knapt våge å puste, hennes ego hørt henne igjen. Det var den umiskjennelige lyden av en person som prøver å holde fremdeles, men beveger seg litt. Han kastet et blikk på skapet igjen, men det var lyden som kommer fra feil retning.
  
  
  Nei. Han kom av bad.
  
  
  Den luger grep henne hardt og gikk rett til bad. Det var stengt.
  
  
  "Elena" jeg fortalte henne mykt.
  
  
  Det var ingen respons.
  
  
  Noen var der, og det var ikke Elena. Hvor ble det av? Eller var hun det med noen andre?
  
  
  "Elena", sa jeg, høyere denne gangen.
  
  
  Ingenting.
  
  
  "Jeg kommer til å åpne denne døren. Jeg har en pistol. Kommer ut, hendene over hodet, " jeg bjeffet, stående på den ene siden enn i dag.
  
  
  Ingenting.
  
  
  Jeg tok tak i håndtaket på den dagen, som fortsatt står trykket mot paneling av dagen, og viste det. Døren åpnet seg og svingte innover. Kroppen hennes bøyde. Våre tjenester.
  
  
  Gjennom den åpne sprekken, kunne han se bad. Sergei var på brann. Og det, blek og spent, lør Tina Bergson, livredd for å kjernen.
  
  
  Han flyttet for å dekke henne med luger. Da han så henne ligge i en vask med henne rekvisita som er lagt ut for bruk. Underhud, en flaske flytende, bomull vattpinner.
  
  
  Hun ser på meg med store øyne.
  
  
  "Hvor er Elena?" Hun ble spurt av ee, selv om hun kunne ha blitt spurt flere hundre spørsmål i stedet.
  
  
  Hun ristet på hodet. "Jeg har ikke sett Elena. Bare Barry så henne. Og han... han var død." Stemmen hennes droppet å hviske. Hun var på nippet til besvimelse.
  
  
  Han gikk inn på badet og tok henne omtrent ved albuen. Hun klamret seg til meg, puste hardt.
  
  
  "Hun drept ego?" stemmen hennes hvisket i øret mitt.
  
  
  Jeg hadde ikke si noe til henne. Hvordan kunne jeg fortelle henne hei som det var Kelly og hennes?
  
  
  "Hvorfor gjorde du gå tilbake til Sol-i-Niev?" Sl ba henne stille.
  
  
  Øynene vendte seg til meg. Han dyttet henne ned og satt henne ned på kanten av badekaret. Hennes sel er ved siden av henne. Hun ble holdt av en Luger på brystet. Hun var en slu kvinne, og hennes far ikke stole på henne i det hele tatt.
  
  
  "Å se... se..."
  
  
  "Barry Parson," la jeg til. "For å vise emu å Corelli, slik at han kan drepe ego."
  
  
  Våre tjenester.
  
  
  Leppene skalv, og øynene hennes venstre mine. "Ja," hvisket hun.
  
  
  "Du har leid Barry Parson å drepe Corelli," sa jeg kategorisk. "Du kan ikke nekte for det. Han fortalte oss tidligere..."
  
  
  "Jeg kan ikke nekte for det," sa hun bestemt. Ansiktet hennes hadde fått tilbake sin farge. Blikket gled til hypodermic needle.
  
  
  "Motiv?" Jeg spurte henne. "Er du en narkoman? Er det alt?"
  
  
  Hun trakk på skuldrene hennes skuldre. "Jeg er helt forvirret. Jeg vet ikke hvorfor jeg ønsker å drepe henne ego, bortsett fra at jeg hater ego mer enn noen andre i verden."
  
  
  "Men han nekter å gjøre det, slår i alle som er involvert i narkotika-nettverk," sa jeg.
  
  
  Hun hang hodet.
  
  
  "Hvorfor kom du tilbake?" Jeg spurte igjen.
  
  
  "Å finne Barry," Tina sa sakte. "Jeg gikk opp på balkongen, så inne og så på ham. Døde. Henne, inn..."
  
  
  Hennes var å se over skulderen hennes. Selvsagt! Balkong! Dette er th
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  hvordan Elena venstre gjennom rom uten å se henne. Når Elena funnet Barry døde, hun var livredd og løp vekk. Hun bare åpnet den franske dører, gikk ut på balkongen, og skyndte seg bort. Så, rett etter at Tina gikk opp på tilbake veien for å møte Barry i ego-rom - kanskje de var både planlegging for å møte - og hun fant Barry døde. Hennes behov for medikamenter fikk bedre for henne og hun gikk på badet for å bli bedre, akkurat som hennes.
  
  
  "Jeg gikk inn og fant ut at han hadde blitt skutt på. Først trodde jeg Elena kunne ha drept hennes ego. Men kanskje Corelli fant ut at Barry var en ego buster. Kanskje Corelli visste at jeg var..." øynene fylt med tårer. "Jeg er redd, Nick!"
  
  
  Det sjokkerte henne. "Du er nødt til å ta meg til Corelli, Tina. Dette er det eneste tilfellet av revmatisme. For mange mennesker prøvde å stoppe oss fra å få den listen av navn. For mye. Det er opp til deg nå, Tina."
  
  
  Hun ble blek. "Han vil finne ut, Nick! Han vil tror jeg leid inn noen til å drepe ego! Du kan ikke få meg til å gjøre dette. Du må la meg gå!"
  
  
  "Hva er det vi ønsker, Tina?" "Du er den eneste med revmatisme. Du tar meg til ham åpent nå. Bare vis meg ditt ego, og..."
  
  
  "Han vil ikke innrømme det! hun utbrøt. "Han vil fornekte sin identitet."
  
  
  "Tina..."
  
  
  Hun strakte seg etter den hypodermic needle. Han gjettet hva hun skulle gjøre så snart hun snudde seg mot skulderen. Han presset henne som en luger mot den myke delen av halsen. "Nei, nei, Tina! Ikke nåler. Sikker på at du vil være fint for et par minutter, men du vil alltid ha for å komme tilbake til virkeligheten."
  
  
  "Nick!" hun hulket, fortsatt holder nålen.
  
  
  Luger putte det i lommen, og gikk for nålen. Ansiktet hennes endret seg nesten umiddelbart. Som rolig, vakkert mask forvandlet henne i ansiktet av en hellcat - øyne blinker, tennene blottet, lepper skiltes i et dyr snerr.
  
  
  Nålen sank inn i min underarm før jeg kunne forsvare meg selv fra den vanvittige skråstrek.
  
  
  Hun lo, en lav, mirthless jammer.
  
  
  Henne, følte alt gå gjennom meg. Hennes, følte meg som en ball av screed.
  
  
  Hun førte meg til neste rom, og deretter dyttet meg ned på en stol.
  
  
  "En liten blanding av vår egen, Nick," sa hun med at djevelsk smil hos henne. "Vil du holde det som en god liten gutt. Jeg kommer til å forlate her."
  
  
  Nei, Tina! Jeg prøvde å si det, men det fungerte ikke.
  
  
  Hun virket til å være på vei mot en akselererende tempo-en hundre bilder per sekund, kjører gjennom franske vinduer på balkongen. Så det var stille.
  
  
  Etter et par århundrer av det, hørte jeg at noen banket på døren. Det var Kelly.
  
  
  "Nick! Er du det? Nick?"
  
  
  Munnen hennes åpnet. Minst det er flyttet. Men jeg ikke har en stemme. Fikk du polio?
  
  
  Døren fløy åpne og Kelly stormet inn i rommet, pistol trukket. Han bare sto der og stirret på meg i forundring.
  
  
  "Hei, Nick!"
  
  
  Hennes lepper flyttet igjen. Han var som lider av polio. Henne, grumbled.
  
  
  Kelly så seg rundt, sjekket bad, og luktet en hypodermic needle. Kjapt, kom han tilbake til meg, slo meg over ansiktet, løftet meg ut av stolen min, og dro meg til badet. Han dyttet hodet mitt under dusjen, og det kalde vannet treffer nakken.
  
  
  Kelly snakket til meg, mens han var i arbeid.
  
  
  "Dette er noe nytt. Vi har bestander av det. Slår deg ut, så kan du ikke flytte, men du kan se alt som skjer. Midlertidige polio. Det kommer fra kurari, også kjent som urari, urari, uurali, vurali. og woorara. Men det ble forkortet med noe annet. Ikke spør meg hva. Formler alltid forsvinner så snart vi får ih ."
  
  
  Det er snart på vei tilbake.
  
  
  "Skynd deg!" Jeg fortalte henne. "Dette er Tina. Hun kjørte ned Granada å møte Barry Parson, og fant Egoets kroppen her. Hun er på vei ut nå. Hun mener ego drept Corelli. Hvis hun rømmer nå, hun kan drepe ego senere."
  
  
  Kelly knakk. "Jeg kom hit for å finne deg. Tina var nede i lobbyen, noe som gjør en scene!"
  
  
  "HVEM?" Spurte jeg utålmodig.
  
  
  "Tina Bergsons".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Helt fantastisk. Men nå er hun borte."
  
  
  "Borte? Men...?"
  
  
  "Hun var i lobbyn, men hun igjen," Kelly fortalte meg da vi kjørte gjennom rom og ned i hallen. Som vi startet ned trappen, så jeg en flokk av mennesker i lobbyen. Alle var ute på parkeringsplassen.
  
  
  Juana så henne, og hun snudde seg raskt og ventet på oss.
  
  
  "Hva handler dette om?"
  
  
  "Hun er i en rød Jaguar," Juana sa, som peker til parkerte biler. Henne, jeg så på lysene kommer på i ett av dem, alle rundt dem. Sergei skjære gjennom den mørke og lyser opp den snødekte fjellsiden der veien gikk fra Prado Llano og førte til hovedveien.
  
  
  "Hun gjorde en stor scene," Juana sa raskt. "Det var en veldig dramatisk."
  
  
  "For hardt," sa Kelly tørt.
  
  
  "Kommer du til å fortelle meg hva hun gjorde?" Spurte jeg utålmodig.
  
  
  "Hun kom her ikke mer enn ti minutter siden, hevet helvete, og spurte om Mario Speranza!"
  
  
  "Hvem er Mario Speranza?" Jeg spurte henne.
  
  
  Kelly ristet på hodet. "Da jeg ble fortalt at Señor Speranza var ikke her, hun nesten gikk i hysterisk anfall, akkurat her i lobbyen."
  
  
  Jeg kunne se henne
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  Jaguar begynte å bevege seg. Tina ' s blonde håret flagret bak henne.
  
  
  "Det tvang oss alle til å forlate hallen på rømmen," Juana forklart.
  
  
  "Og da hun umiddelbart falt, og den desk clerk hadde å gjenopplive henne," Kelly inngått. "Jeg har fulgt deg."
  
  
  Han rynket pannen, tenker raskt. "Det er en performance-kulissene er her nede. Hva dette er, vet jeg ikke. Men jeg har til å stoppe henne."
  
  
  "Faktisk," sa Kelly. "Hva skal vi gjøre?"
  
  
  "Se på dette Mario Speranza," Kelly fortalte henne. "Jeg sannsynligvis ikke eksisterer. Jeg skal gå og hente Tina!"
  
  
  Hennes ryggskjoldet gjort sin vei gjennom folkemengden for karuselldører og ble oppdaget det ved Mr. Hauptley og hans ego team av sycophants. Han vinket og snudde seg vekk.
  
  
  Det var kaldt i Renault. Det startet ganske bra. Han forlot den på veien og falt to ganger før han fikk den under kontroll. Det var is oppdateringer på kjørebanen, akkurat som for to netter siden.
  
  
  Veien ned og slått rett. Den røde Jaguar kunne ikke se henne i det hele tatt, men han husket at vegen ble rett og begynte deretter å ta til venstre til en lang, bred horseshoe tegn på at klamret seg fast til kanten av barranca.
  
  
  Jeg skrudde på motoren fordi jeg ikke ønsker å miste synet av Jag.
  
  
  Jeg kunne se kanten av veien i mitt lys, og jeg utilsiktet klikket på mobbing-knappen for å kontrollere dra. Jeg ble lettet over å føle spenningen i bandasjer.
  
  
  Hennes Renault skrenset rundt en sving og så Tina Bergsons røde Jaguar halvveis opp et bredt horseshoe bend. Hun kjørte sakte, men deretter plukket opp fart da jeg la merke til henne, også.
  
  
  Bilen virket å hoppe frem i mørket, lyset som reflekterer opp veien som om de var klatring gjennom himmelen. Og så - han kunne ikke tro det han så-Jaguar braste inn i bank, nesten treffer en fjellvegg.
  
  
  Snu deg rundt, Tina! Jeg ropte ufrivillig. "Change!"
  
  
  Enten hun ville eller ikke, vet jeg ikke, men det neste jeg så var Jaguar, på vei ikke til grunne, men for den ytre kanten av veien. "Tina!"
  
  
  Det var en tapt gråte.
  
  
  Jaguar plukker opp fart og går over kanten, så hvis egoer har lært å gjøre en svært grunt swan dykke ned i en dam.
  
  
  Frontlyktene fanget hakkete glimmer skifer nedenfor, flekker av snø trykket mot skifergass og lyser opp en floke av lys og refleksjoner i snøen, så bilen gravlagt seg på the rocks, spratt, rullet over og over, frontlykter sirklet som en pinwheel i natt, og krasjet med et brak i en del av skarpe steiner ved foten av barranca.
  
  
  Det var et øyeblikk av stillhet.
  
  
  Så, en sterk blits av flammer skjøt inn i himmelen, og en høy eksplosjon tordnet i luften. Røyk bølget mimmo oransje flammer, skarpe, kvelende, svart røyk.
  
  
  Brann-steg, deretter falt tilbake på vraket av lemlestede Jaguar og begynte sakte å spise bort på metall. Deretter røk sakte, brann danser rundt kantene av røde stål, klart glass, farget plast.
  
  
  Rystet, han kjørte forsiktig langs motorveien til han nådde det punktet der den røde Jaguar hadde gått over kanten. Han så ned. Alt jeg kunne se var en sprekk i berget kutt i skulderen på kanten av kjørebanen.
  
  
  Renault parkerte den, trakk ut nøkkelen, og gikk ut rundt bilen. Det var kaldt på motorveien. Han gikk til kanten av veien der Jaguar hadde gått gjennom bergarter. Han stod der og ser på forskyves bergarter, og følges de forkullede svart linje i skifer nedenfor der en rød brann crackled over restene av Tina Bergson og den røde Jaguar .
  
  
  I løpet av sekunder, og den første av hotellets gjester trukket opp i en Fiat bil, parkert, og ble med meg på kanten av kjørebanen. Ogling.
  
  
  Og da de andre kom.
  
  
  Og mer.
  
  
  Spenningen-søkere.
  
  
  Jeg følte meg syk.
  
  
  Da jeg gikk ned steinete skråning, ved hjelp av lomma flash, og passert de forkullede en del av rock der den røde Pinnen først hadde truffet, og til slutt nådde området ved siden av bilen selv.
  
  
  Men flammene var sluker vraket, og det var umulig å nærme seg uten å bli brent.
  
  
  Han stod med hånden på toppen av hodet, venter.
  
  
  En brannbil hylte på veien, og snart en stor brannmann i en ski jakke og bærer en bærbar brannslukker styrtet ned skråningen og begynte å spraye brennende skrot.
  
  
  Han grøsset.
  
  
  En brannmann ble stående der, og ser på de forkullede vraket. Sivil Vakt sluttet seg til ham og laget en lommelykt i den utbrente bilen. Strålen av lys var sterkere enn meg.
  
  
  Lise kom opp til henne.
  
  
  Jeg så det så.
  
  
  Det var en forkullet kroppen i forsetet. Det som var igjen av det som var svart og ulmende.
  
  
  Tina.
  
  
  Alt som er igjen av den gylne jente med gylden hud.
  
  
  Henne, snudde seg vekk, syk.
  
  
  Hennes må ha falt på en stein ved siden av vraket og kastet inn i landet sjelfull funk. Noen ristet min arm og skulder. Jeg innså at en stemme som snakket til meg for en stund.
  
  
  Dens rørt.
  
  
  "Kallenavn."
  
  
  Det var Kelly.
  
  
  "Hun er død," sa Kelly. "Jævla ting."
  
  
  "Jeg tror hun bare følte det var over og hei, bedre å kjøre." Han sukket. "Hun visste Rico ville være Corelli
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  henne for resten av hennes liv."
  
  
  "Men Corelli visste ikke engang vet!"
  
  
  "Han vil finne ut. Det er derfor han igjen, " sa jeg. Avstemningen, som jeg forsto det.
  
  
  "Jeg merket at navn, Nick."
  
  
  Han så opp og rynket pannen. Jeg forsto ikke hva han mente.
  
  
  "Mario Speranza er ikke registrert ved hotellet."
  
  
  Jeg satt og tenkte på det. "Men det er det navnet hun ga kontorist."
  
  
  Han nikket. "Clare sier at han sa dette. Clare sier at når hun kom ut gjennom skallen."
  
  
  Han stirret på vraket under oss. "Sier du at Rico Corelli var aldri i Sol y Nieve i det hele tatt?"
  
  
  "Jeg sier at han absolutt ikke har vært her - eller hvor som helst ellers på Sol y Nieve Hotel-i den siste måneden eller så. Hvis egoet navn på coveret er Mario Speranza."
  
  
  "Men så..."
  
  
  "Kan du ikke se det? Kanskje han visste om Tina. Kanskje han visste at hun hadde leid en hitman for å drepe ego."
  
  
  Henne, ristet på hodet for å klare det opp. "Og alt dette skravling om møtet var bare en falsk død av Tina Bergson?"
  
  
  "Ikke i det hele tatt. Jeg sier det Rico Corelli må ha kjent om Tina Bergson og Barry Parson. Og han hadde bare ikke kommet til stedet i det hele tatt. Alle trodde han var her - en hitman ansatt av mobben, en leiemorder som er leid inn av Tina-og oss, fordi vi skulle møte Corelli. Alle var her, bortsett fra Corelli! "
  
  
  "Så hvor er sønn av en tispe?"
  
  
  Kelly trakk på skuldrene. "Jeg tror vi vil bedre signal Hawke og starte på nytt."
  
  
  Vi stod opp for å gå opp bakken, men jeg kunne ikke forlate mitt ego alene.
  
  
  Så snudde han seg og så tilbake på vraket.
  
  
  "Hvorfor gjorde hun går det?"
  
  
  Kelly ristet på hodet. "Hun var en vakker kvinne, Nick. Vakre kvinner gjør dumme ting. Hun må ha elsket Corelli. Og jeg hatet ego, også."
  
  
  "Eller elsket penger," sa jeg.
  
  
  "Du tror ikke så mye om folk, vet du, Nick?" Kelly sukket.
  
  
  "Bør jeg ha det? Gjør jeg skylder henne, egentlig?" Stemmen hennes roet seg ned. "Jeg tror hun bestemte at det var på en bedre måte enn å kjøre over et utendørsbasseng prøver å komme bort fra Rico Corelli' s betalt pistol."
  
  
  "Hun vil aldri vite når han kommer til å treffe henne," sa Kelly dispassionately.
  
  
  "Jeg lurer på hvor det drittsekk er nå?" Hennes, tenkte han halvparten høyt.
  
  
  Femten
  
  
  Neste morgen, vi var først til frokost. Til tross for Juana er strålende utseende, hun var åndelig deprimert. Hennes forklaring var at vi var i stand til å fullføre oppgaven.
  
  
  Vi spiste en kontinental frokost og har sittet i sterkt sollys. Jeg foreslo at vi skal gå på ski i morgen før avreise til Spania, men hun protesterte.
  
  
  "Jeg ønsker bare å pakke tingene mine."
  
  
  Han nikket til henne. "Jeg vil gå til Veleta og gjøre et par kjører."
  
  
  Hun nikket, tankene hennes andre steder.
  
  
  "Penny?"
  
  
  Hun svarte ikke.
  
  
  "To pennies?"
  
  
  "Hva er det?"
  
  
  "For å møte dine tanker. Hva har skjedd?"
  
  
  "Jeg tror han tenkte på å kaste bort et menneskelig liv. Tina Bergson. Barry Parson. Mygg. Først ta av Rico Corelli. Og selv Elena Morales - uansett hvor vi trenger henne."
  
  
  Han kom ut og tok henne i hånden. "Det er slik verden fungerer."
  
  
  "Det er ikke en god verden."
  
  
  "Var det noen som lover deg hva det var?"
  
  
  Hun ristet på hodet dessverre.
  
  
  Jeg betalte regningen og venstre.
  
  
  Den var kul, men Velet er fortsatt veldig rolig. Solen skinte så klart. Overflaten av sporet var godt dekket med pulver. Han tok det ut, brukte kikkert, og undersøkt skråningen. Som jeg forklarte tidligere, det var to utforkjøringer fra toppen av Veleta.
  
  
  Denne gangen ble det besluttet å lage en lengre løp, en som forgrenet av til venstre når du gikk ned. Jeg var bare å sette den tilbake i sine skinn-etui når noen klatret over fjellet på begynnelsen av cable car og kom opp til meg.
  
  
  Det var Herr Hauptli, og denne gangen var han alene.
  
  
  Han vinket til henne. "God morgen, Herr Hauptli."
  
  
  Han smilte. "God morgen, Herr Peabody."
  
  
  "Jeg har savnet deg i går, eller når vi gikk på ski sammen."
  
  
  "Det er utvilsomt press fra bedrifter,"sa han..
  
  
  "Ja," sa jeg, å gi ham et raskt blikk. Men han vendte seg bort for å se ned skråningen.
  
  
  "Hvor er din favoritt kvinne?"
  
  
  "Emballasje".
  
  
  "Så kan du reiser?"
  
  
  Han nikket til henne.
  
  
  "Altfor dårlig. Været var så fint."
  
  
  "Ja, det er det."
  
  
  Han smilte og pekte på kanten av stein på toppen av sporet. Jeg sluttet seg til ham som han fylt opp støvlene tett og begynte å gni blå voks på skiene sine.
  
  
  "Hvor er dine venner?" Jeg spurte henne, sitte ned ved siden av ham. Hva i helvete, jeg ikke har noe annet å gjøre i øyeblikket.
  
  
  "De er på hotellet," smilte han. "Det ser ut som de ikke var for ivrige etter å bli med meg i dag. Det ble en sen natt på Esqui Bar, og de hadde lumumbas flyr rundt ørene deres."
  
  
  "Du er vanligvis uatskillelige."
  
  
  Slik er det også med penger. De tiltrekker seg som en magnet." Han smilte igjen, crow ' s føtter i hjørnene av egoet øyne dyp og skyggelagt.
  
  
  "Du er en kyniker, Herr Hauptli."
  
  
  "Jeg er en realist, Herr Peabody."
  
  
  Han plukket opp den første ski og begynte forsiktig bruke voks til strengen. Han var en grundig og metodisk arbeidstaker, som var å forvente fra en god tysk.
  
  
  "Fraulein Peabody minner meg om noen i nærheten av meg," sa han etter en stund.
  
  
  "Selvfølgelig?"
  
  
  "Vet du, jeg hadde en datter." Han så opp. "Selvfølgelig vil du ikke vite. Unnskyldninger." Han fortsatte sin voks
  
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  ing. "Hun var den vakreste jenta."
  
  
  "Var det, Herr Hauptli?"
  
  
  Han ignorerte min intervensjon. "Hei, hun var nitten og dro til universitetet," fortsatte han. "Min kvinnen - hennes mor døde da hun var liten fem-år gammel jente. Jeg er redd jeg har aldri vært i stand til å gi henne noen riktig veiledning i det å vokse opp. Forstår du?" Ego øynene løftet og møtte mine.
  
  
  "Jeg har aldri vært en far, så jeg kan ikke vite det, Herr Hauptli."
  
  
  "Ærlig revmatisme". Han sukket. "Om det var foreldrenes omsorgssvikt eller uberettiget avfall av materielle eiendeler mot henne , når hun forlot for universitetet, og vi mistet kontakten med hverandre."
  
  
  "Det skjer i disse dager."
  
  
  "I hennes tilfelle, det verste som skjedde. Hennes følgesvenner var svært avhengige av narkotika." Han så på meg igjen. "Og hun endte opp med å bli involvert i denne gruppen til et punkt der jeg ikke kunne håndtere det." Han fortsatte voksing. "Hun er avhengige av heroin."
  
  
  Han stirret på Hauptley.
  
  
  "Et år etter å bli vant til det, hun døde av en overdose." Han ser ut på Vega i Granada. "Uavhengige management".
  
  
  "Jeg beklager," sa jeg.
  
  
  "Det er ingen vits i å kaste bort tiden din så sent," Hauptley sa, stemmen hans sterke forhold til hans vanligvis så hyggelig stemme.
  
  
  "Jeg er lei for dette avfallet på en menneskelig liv," sa jeg, tenker på hva Juana hadde sagt til frokost.
  
  
  Han trakk på skuldrene. "På en måte, jeg klandrer meg selv. Hennes unngikk hennes fars ansvar. Han ble nær andre kvinner - ikke bare én, men mange-og forsømt sin datter." Han tenkte seg om et øyeblikk. "Og hun holdt min forakt, reagerer som best hun kunne. Ved å forkaste seg akkurat som han avviste henne."
  
  
  "Det er ikke hva en psykolog kan fortelle deg," sa jeg forsiktig. "Introspeksjon er et farlig spill."
  
  
  "Jeg visste ikke bare å møte kvinner. Det har vært med å gjøre denne virksomheten."
  
  
  "Hver mann bør ha et yrke," sa jeg.
  
  
  "Men ikke den jeg hadde."
  
  
  Jeg så ham, visste hva han skulle si.
  
  
  "Narkotikahandel," sa han med et bittert smil. "ja. Hun var trolig dopet med heroin som mitt eneste barn brukes til å drepe seg selv. Hvordan forholder dette seg til moral, Herr Peabody?"
  
  
  Hennes, han ristet på hodet.
  
  
  "Det går ikke bra med meg. Jeg startet med å analysere sin virksomhet, som jeg alltid har vært. Jeg begynte å tenke på ego innvirkning på menneskeheten. Jeg likte ikke det jeg så."
  
  
  Han valgte en annen ski og begynte å bli det.
  
  
  "Jeg bestemte meg for at det var på tide å gå ut av business og begynne å løse mine ugjerninger i mange år."
  
  
  Hennes kunne ikke si noe. Venter på henne.
  
  
  "De fortalte meg hva som ville skje hvis jeg forlot organisasjonen. De vil være på utkikk etter meg til endene av verden. Og drepe." Han smilte ruefully. "Forstår du det?"
  
  
  "Ja, Signor Corelli."
  
  
  "Enrico Corelli," sa han med et halvt smil. "Rico Corelli, og du er Carter. Jeg er blitt fortalt at Nick Carter er den beste."
  
  
  Han nikket til henne. "Vanligvis. Ikke alltid. Men vanligvis er."
  
  
  "Jeg fortelle deg, det var et administrativt problem fra begynnelsen. Et enkelt møte, er det ikke? Møte i snøen-avtale med snø! "Han lo, som viser sin sterke tenner. "En vits, Mr. Carter! En spøk."
  
  
  "Ja," sa jeg.
  
  
  "Det var enkelt nok. Jeg la Korsika på Lysistrata og møte deg i Sierra Nevada."
  
  
  "Selvfølgelig."
  
  
  "Det var problemer fra starten. Den Capo funnet ut om planen min. Noen i nærheten av meg gjettet det. Eller overhørt det. Den gangstere bestemte meg for å registrere meg."
  
  
  "Komar".
  
  
  "ja. For å hindre at slikt slag, hun ble overtalt av sin gamle kollega Basillio Di Vanessi å male meg på min båt. Og veldig fin jente han sov med gikk med ham å gjøre karakterisering ekte."
  
  
  "Du komponerer din egen mann?" Jeg sa sakte.
  
  
  "Jeg vet ikke om streiken vil bli vellykket," Corelli sa. "I utgangspunktet, jeg gjorde det kan du si at jeg gjorde det. Men det hun egentlig ikke tror Mygg ville gro. Jeg håper at møtet mellom Basilio og du ville gå av uten problemer, og som en ekte møte mellom deg og meg kunne ordnes. "
  
  
  Han sukket.
  
  
  "Men det er ikke alt. Like før jeg forlot min yacht i Valencia, oppdaget jeg at min vakre svenske nightingale var planlagt å bli kvitt meg!"
  
  
  "Tina Bergson?"
  
  
  "ja. Hun ønsker henne død. Hun signerte en kontrakt med meg selv." Corelli smilte sardonically.
  
  
  "Var det en grunn?"
  
  
  "Jeg ble bare så nysgjerrig som du var, Mr. Carter. Du bør forstå Tina litt mer tydelig."
  
  
  Han forsto henne perfekt, men sa ikke noe.
  
  
  "Hun er en nymfoman, Mr. Carter. Jeg tror ikke dette er overraskende for deg. Men kanskje grunnen til at det har blitt slik en Freudiansk symbol er like interessant som det faktum av sin besettelse."
  
  
  Han så på ham nysgjerrig.
  
  
  "I en alder av femten, ble hun voldtatt av en svensk farmhand. Hun ble gravid. Abort var vellykket, men sepsis utviklet. Da jeg var femten, jeg hadde en hysterektomi. Dette golde, vakre, intelligente skapningen ble besatt med å ødelegge henne. femininitet, med sin manglende evne til å være mor. Fordi hun ikke var en kvinne til oss, men en mann til oss, ble hun hva hun skal bli en supermann! Med denne skjønnheten og dette intelligens-jeg forsikrer deg, hennes intelligens er begrenset
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  Ess, Mr. Carter! "bestemte hun seg for at hun ville ta over den lille imperium som han var mester."
  
  
  "Narkotika-nettverk," sa jeg.
  
  
  "Helt fantastisk. Nå snakker jeg om hennes ambisjon etter at jeg bestemte meg for å bryte kjeden og avsløre sin dypeste hemmeligheter til United States Department of Drug Enforcement."
  
  
  Han nikket til henne. "Og det var grunnen til at hun ansatt Parson til å drepe deg!"
  
  
  "Dette er ekte. Heldigvis, jeg tolket hennes første sjokkert over reaksjonen min beslutning om å avvikle den kjeden som mistenkelig og holdt øynene åpne. Selv om hun lovet meg at hun ville forbli lojale til meg og følger meg til Amerika, gjette hennes var at hun lå til Ham. Jeg slo på telefonen hennes - vår villa på Korsika er stor, og alle rundt oss har en mye frihet - og til slutt hørte henne gjøre en avtale med Barry Parson i Malaga.
  
  
  "Mest interessant".
  
  
  "Mitt neste skritt var å sende mitt eget spy på Parson. Jeg tror, ved den måten, at du vil finne Parson i Interpol-filer som Daniel Tussauds, sent på fransk underground. Han var en ti-år gamle barn under verdenskrigen. To, og vokste opp til å spionere og drepe."
  
  
  "Han er død nå."
  
  
  "Jeg mistenkte så mye." Corelli trakk på skuldrene. "Jeg hørte om du forlater disco med en venn av deg fra Malaga."
  
  
  Han smilte til henne. "Ikke mye unnslipper deg."
  
  
  "Det er nok," Corelli sukket. "Vel, Elena Morales holdt øye på Parson, la dem plukke henne opp på barre i Torremolinos. Og det var hun som varslet meg, de sier at han kom til Sol-i-Niev å finne meg og drepe meg. Det er derfor han ikke møte deg i Velet."
  
  
  "Jeg tenkte at."
  
  
  Corelli nikket. Han ble gjort med skiene sine. "Jeg håpet at kanskje Tina kunne bli drept på Lysistratus" yacht hvis noe skjedde der, men som du vet, hun rømte til alvorlige skader. Den Capos hadde planlagt gjennomføring godt, skjønt. Dette betydde at jeg måtte holde et øye på været, slik at ingenting skulle skje. Ikke bare en Capo assassin, men også for Tinas assassin til leie! Mygg. Og pastoren. Så jeg bare stahl herr Hauptli, ansette noen arbeidsledige skuespillere i Valencia for å spille rollen min ment sycophants."
  
  
  Hennes smilte og lo. "Du er en veldig ressurssterk mann, Herr Corelli."
  
  
  "Jeg har levd et langt liv på grunn av mine ressurser i en svært farlig yrke." Han rynket pannen. "Ikke et yrke. Det gjør mennesket urent selve betydningen av yrke. I en svært farlig racket. Det er et godt ord. Alvorlig. Flatskjerm. Unromantic. Rakett".
  
  
  Han nikket til henne.
  
  
  "Jeg har vært å se deg i ærefrykt for en stund." Corelli smilte. "Jeg visste med en gang at du har drept en Mygg. Og jeg spådde du vil drepe Parson, også. Tina ' s død kom som en overraskelse for meg. Jeg tror ikke hun begikk selvmord, som de sier i Prado Llano. Men jeg tror hun må ha mistet kontrollen over bilen etter ganske muligens oppdage at Parson var død og tenker jeg visste alt om henne og ville drepe henne."
  
  
  Henne, sa: "I dette tilfellet, bestemte hun seg for å løpe før du visste at hun var her."
  
  
  "Akkurat."
  
  
  "Hun er død. Stemme og alt som er relatert til det."
  
  
  Corelli nikket. Han strammet ski klemmer, justert støvlene hans, og sette klemmer på. Han sto opp og bøyde sine knær.
  
  
  Han begynte å kle på seg.
  
  
  "Har du lyst til å ri med meg?"
  
  
  "Nydelig".
  
  
  Han gliste. "Før det, Nick, hun vil at du skal ha dette."
  
  
  Han så ned. Han holdt ut en konvolutt. Det var en bule på nen. Han åpnet konvolutten og så et kjent - ser rulle av mikrofilm.
  
  
  "Det er akkurat hva du tror. Navnene. Steder. Datoer. Alt. Hele veien fra Tyrkia via Sicilia, og Riviera til Mexico. Du kan ikke gå glipp av våre ting, vår mann, hvis du følger fakta. Jeg ønsker denne kjeden ødelagt, så det kan ikke bli satt sammen igjen. Bella Beatrice ."
  
  
  Beatrice. Ego datter. Og er ikke det dantes bilde av kvinnelighet?
  
  
  "All right, Corelli," sa jeg.
  
  
  Han slo meg på ryggen. "La oss gå!"
  
  
  * * *
  
  
  Han startet en langsom travers mot drop-linjen, og deretter krysset skråningen og kjørte ned til turn on the run. Så snudde han seg tilbake i vakkert designet Christie og gikk rundt haug med stein.
  
  
  Mikrofilm sette den i indre lomme med hans ski jakke og løp etter den. Snøen var bare rett. Jeg kunne føle min ski bite i pulver med en fin sprett sprette.
  
  
  Corelli var under meg når han beveget seg langs kurven av steiner. Han fullførte flere svinger, gikk Wedeln, og så snudde han seg på et svært bredt gå langs en mild hjørne av banen.
  
  
  Jeg fulgte han ned, ta et par ganger, og risting av kurvene i kroppen min. På slutten av løpet, åpne på traversen, hun ble sett av en tredje skiløper på en alternativ rute.
  
  
  Bakkene var slik at vekslende deler krysses med visse mellomrom, noe som to ledninger som ble løst tvunnet på bestemte steder.
  
  
  Det var en ung mann i en brun jakke. Han så ut som en tenåring, eller i det minste at han hadde en stri, slank bygge. Uavhengig av hans alder, han var en utmerket skiløper. Ego ski gravd ned i snøen, og han var en mester i svinger og drifting.
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  egen kjørelengde.
  
  
  På en del av skråningen hvor to spor konvergerte, en ung skiløper krasjet inn i hans side, og sakte ned i en serie med flatskjerm traverser. Da han nådde Corelli, han forsvant fra visning mot den steinete ås som skilte de to stier.
  
  
  "Det er et vakkert rom," sa jeg.
  
  
  Han nikket.
  
  
  "Når du kommer til Usa, jeg vil ta deg til Alta og Osp. Du vil elske dem!"
  
  
  Han lo. "Jeg kan se deg om dette!"
  
  
  "God deal," sa jeg. "Gå foran. Jeg vil følge deg til neste stopp."
  
  
  Han gliste og begynte å gå.
  
  
  Hennes kom noen få minutter senere, da hans. Min høyre ski var henger litt, og jeg prøvde å justere min holdning for et bedre bitt.
  
  
  Han fulgte en brattere fall, bremse ned med en snøplogen fordi en bro mellom de to rock knauser var for smal for grasiøs manøvrering, og så kom ut til et bredt clearing, omgitt av snø og is, som nå så ut som en piknik plass for alle skiløper. Corelli så henne på enden.
  
  
  Han startet ned trappen, følgende Corelli til venstre, og da var gutten så henne igjen.
  
  
  Han hadde gått ned raskere enn de to av oss i den alternative løp og var nå nærmer skjæringspunktet mellom to spor på bunnen av det store, skrånende feltet.
  
  
  Han stoppet et øyeblikk, slamming i snøen på en hockey stoppe, og bare sto der. Pulveret var god. Snøen nedenfor virket solid. Men jeg likte ikke den vinkelen av synsfeltet. Jeg mener, det var bratt og nesten flatt, men det var en konkav skråning på toppen at jeg ikke helt liker.
  
  
  Likevel, Corelli hadde ingen problemer med å komme på med det, halvveis gjennom. Han kjørte til venstre for meg, rett bak meg, og mens jeg var ute på ham, gikk han inn i stormen og kom tilbake fra høyre til venstre. Bak ham, så han en ung mann på en annen rase, nærmer seg kanten av steinen som skilte oss i livet fra egoet.
  
  
  Jeg var bare om å trekke seg ut når jeg fikk en advarsel flash ut av hjørnet av øyet mitt. Han så opp igjen, skjeling mot strålende sol. Gjorde mine øyne spille triks på meg? Nei!
  
  
  Fyren holdt noe i sin høyre hånd, og med sin venstre hånd var han tviholder på både ski klubber. Han holdt en slags våpen-Ja! Det var en pistol!
  
  
  Nå barnet stoppet og krøp sammen i snøen. Han var bak steiner nå, og jeg ikke kunne se hva han gjorde, men jeg visste instinktivt at han var med sikte på Corelli, som var på ski med ham, uvitende om at han var med sikte på omfanget.
  
  
  "Hauptli!" Jeg skrek, ved hjelp av mitt ego som et lokk, bare i tilfelle jeg ble lurt av noen optisk illusjon.
  
  
  Han vendte hodet raskt, ser opp bakken til meg. Han vinket med hånden på den unge mannen. Corelli slått og kunne ikke se noe som helst fra hans hjørnet. Han vinket febrilsk på henne advarsel. Corelli visste noe var galt, og reagerte. Han prøvde å endre kjører line, men mistet balansen og falt på grunn av en dårlig leder-på høsten. Men han trakk seg sammen og slo låret hans, så begynte å skyve.
  
  
  Han hoppet på skiene sine og traff polakker, brusende ned til klippene hvor tenåring ble sittende. Han gjemt både ski truncheons under hennes venstre arm og dro ut en luger.
  
  
  Tycoon dukket opp rundt out of nowhere. Jeg så på the rocks i nærheten av guy ' s head, men jeg kunne ikke se noe. Magnat plukket meg opp halvveis mellom kneet og ski klipp og kastet meg ansikt-først i snøen, helt ripping av én ski-når sikkerhet håndterer løsnet, og fortsatte videre gjennom løs feltet. Henne, gled, og til slutt stoppet brått. Den andre ski lå ved siden av meg. Jeg vet ikke engang huske hvordan det kom av.
  
  
  Corelli hadde krabbet ut av snøen og nå snudde meg for å se på steinene.
  
  
  Det første bildet brøt ut. Han gikk glipp av. Nå kunne hun se tenåring som kommer ut rundt steiner og fremover. Den emu luger rettet mot hodet hennes og trakk av. For langt til høyre.
  
  
  Han snudde seg raskt og så meg. Ego cap droppet. Gylne håret fløt rundt ego halsen.
  
  
  Det var Tina Bergson!
  
  
  Han ble så sjokkert at han ikke kunne tenke.
  
  
  Men da hjernen min gjentar hele historien uten å spørre.
  
  
  Tina!
  
  
  Det var ikke hennes kropp på den røde Jaguar.
  
  
  Det må være Elena Morales. Jeg så på henne, det som er nå. Jeg så Elena gå inn Parson ' s rommet, og finn Parson er kroppen der vi ikke hadde forlatt den. Og ee så henne i rommet - Tina Bergson som allerede var der! Tina kom til Sol-i-Niev å finne Parson og sende ego til Corelli å drepe ego. Og hun hadde funnet Parson døde før Elena hadde selv kom inn i rommet. Så hun ringte i stuen for å bringe Elena. Og Elena kom, sendte en melding.
  
  
  Tina laget Elena gå ut på balkongen og gå ned til den røde Jaguar, fordi nå er hun visste at Elena var Corelli ' s øyne og ører. Hun satte henne i en Jaguar og drepte henne. På begynnelsen av horseshoe, ute av syne, hun satt Elena bak hjulet, kjørte Jaguar i ski støvler eller noe tungt, holde gasspedalen, og hoppet unna seg selv.
  
  
  Og rømte i mørket, selv om hennes shell, rett bak henne.
  
  
  Og nå...
  
  
  Nå var hun her å drepe Corelli og ta over stoffet nettverk seg selv, akkurat som hun alltid gjorde.
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  ice hotel lage!
  
  
  Han så Corelli få opp igjen og stirrer på Tina. Tina tatt meg igjen. Abe svarte med ild. Hennes var for langt unna til å gjøre noe bra.
  
  
  Hun så på meg, så på Corelli, og begynte å gå gjennom snøen mot Corelli. Han var desperat prøver å komme seg ut av snøen og ned skråningen. Som mange menn i ekstremt farlige yrker, han åpenbart mislikte bærer en pistol.
  
  
  Hun målbevisst stormet mot ham i sin alpinstøvler, holde henne våpen høy.
  
  
  Snøen rundt magnat er veldig kaldt. Han kunne se at det knitrende med spenning på toppen av skråningen, som dannet en avrundet disposisjon som skrånet mot bunnen av feltet.
  
  
  Han trakk Luger ut i snøen og skjøt én gang, to ganger, tre ganger. Gunfire ekko i luften. Snøen spredt i alle retninger. Det var en splitting sprekk, og hele skive av snøen og isen begynte å smelte-splitting med den øvre halvparten av magnat som hadde falt til bakken.
  
  
  Fra begynnelsen var han beveger seg fort. Gork!
  
  
  Hun hadde forventet ego ' s tilnærming, men hun kunne ikke unngå det. Hun skutt Corelli to ganger og deretter løp mot ham, unnvike snøen lysbilde, men hun tok det og bar det ned. Henne, så henne gule håret forsvinner i dette materialet.
  
  
  Da snøen akkumuleres og begynte å smuldre opp på ryggen steiner, avsluttet med en hamrer mot og krasje.
  
  
  Jeg samlet meg skiene og gikk sakte ned til Corelli.
  
  
  Han ble liggende på ryggen, blø voldsomt i snøen.
  
  
  Henne, gikk opp til ham. Ego ansiktet var hvitt med smerte, og hans øyne var ufokusert. Han var i sjokk.
  
  
  "Å bryte kjeden!" hvisket han til meg.
  
  
  Hennes ego løftet hodet i snøen. "Jeg skal gjøre det, Riko."
  
  
  Det var første gang ego noen gang hadde kalt henne ved hennes fornavn.
  
  
  Han lente seg tilbake med et lite smil på leppene.
  
  
  Seksten
  
  
  Hennes ego lukkede øyelokkene hennes.
  
  
  Han hjalp Sivil Vakt ta vare på Corelli ' s kropp, og deretter kjørt bort når flere mennesker med spader begynte å grave for Tina Bergson. Mannen med fu-Mandsjuene bart tok ham til side og informert dem om den triste slutten av Barry Parson.
  
  
  Under dusjen, det var fint å slippe spenningen og spenning knyttet til denne spanske-Tilkobling tilfelle. Jeg toweled henne opp på rommet mitt før å få kledd og banket for Juana Rivera. Det er på tide å fortelle deg om de siste kapittel av historien og begynn din reise til Malaga med det.
  
  
  Han sjekket hans Luger i skulderen hylster som hang ned over hodegjerdet og nådd for sin kappe. Siden føttene mine var tørre, jeg stakk henne med en dolk og pakket hennes skuldre i en kul frotté. Badet speilet var mørkt, men jeg klarte å børste håret mitt. Jeg sjekket det på nytt, og fant at den grå tråder som ikke lenger dukket opp etter at jeg dro den ut ih en uke før.
  
  
  Jeg visste at jeg i fremtiden ville se ih mer, ikke mindre.
  
  
  Bagasjen min var pakket - jeg gjorde det før jeg fikk i dusj-og hennes, tenkte å sette på noen klær før jeg ringte Juana, og så tenkte, hva i helvete, gikk bort til døren og banket på det med min nakne knokler.
  
  
  "Kom inn," hørte hun dempet stemme si.
  
  
  "Er du klar?"
  
  
  Det var ingen respons.
  
  
  Han åpnet døren og gikk inn.
  
  
  Døren lukket seg bak meg, og jeg snudde meg i overraskelse å finne Juana sitter i stolen overfor meg. Hun var helt naken, med et lommetørkle knyttet rundt munnen hennes, og hennes hender var bundet bak henne og bundet til en stol. Hennes føtter var bundet til bena på en stol. Hun så på meg med mute, bedende øyne.
  
  
  Han kom for dørhåndtak.
  
  
  "Nei, nei, Nick!" stemmen sa sakte.
  
  
  Gardinene på windows flickered, og Tina Bergson gikk ut fra bak dem, pistol i hånden. Det virket stort - for nah. Det var en Parsons Webley Mark IV. Hun var iført ski klær - den samme som hun hadde slitt på skråningen. Det var vått og kaldt, men ellers ganske normal. Øynene hennes lyste med lidenskap for galskap.
  
  
  "Hei, Nick," sa hun med en munter latter.
  
  
  "Tina," sa jeg.
  
  
  Han ville ikke dø i skredet du fikk."
  
  
  "Jeg se."
  
  
  Han snudde seg for å se på Juana er nakne kroppen igjen. Det er da jeg så sigarett brannsår på hennes nakne bryst. Han grøsset. Tina Bergson hadde sadomasochistic tendenser, muligens lesbiske tendenser som førte til nymphomania.
  
  
  "Du er syk, Tina," sa jeg lavt. "Hva er god på å såre folk som Juana?"
  
  
  Tina har eksplodert. "Rico var en idiot som prøver å bryte stoffet kjede! Han hadde den beste penger for å lage ordningen i verden - og han var bare jævla bli kvitt det!"
  
  
  "Men denne metoden drept datteren min ego."
  
  
  Tina humret. "Denne datteren ble en hore, akkurat som alle kvinner - hver mann gikk til at dumme college hun gikk til."
  
  
  "Bare i fantasien, Tina," sa jeg. "Du trenger en psykiater."
  
  
  Hun kastet tilbake på hodet og lo. "Du er en Puritanske, Nick! Vet du det?" En Puritanske!"
  
  
  Jeg tenkte på skulderen hylster hengende på hodegjerde i rommet mitt og forbannet meg selv for å være en dum idiot. Jeg har ikke tenkt hvor som helst uten det. Alt på grunn av en dum sentimentale
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  Hennes interesse i Juana Rivera sette henne til døden.
  
  
  "Gi meg mikrofilm, Nick," Tina sa, beveger seg bort fra gardinene der hun hadde ventet på meg. "Jeg så deg med Riko. Du må ha det. Gi den til meg, eller skal jeg drepe deg."
  
  
  "Ingen virksomhet, Tina," sa jeg. "Hvis jeg gir deg tape, du drepe oss to og igjen."
  
  
  "Nei," Tina sa, øynene hennes skinner. "Jeg bryr meg ikke om hva du gjør med at tispe. Du kan forlate og fly tilbake til Usa, jeg bryr meg ikke. Jeg trenger bare en mikrofilm og jeg skal la deg gå."
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. "Vi trenger ikke bekymre, baby".
  
  
  Øynene hennes var lyst og blått, som is-kald is. Han tenkte på det Skandinaviske fjorder og ice-crust. Og jeg tenkte på det vakre kroppen under mine ski klær.
  
  
  Tina pekte en tung Britisk Webley på Juana. Blikket var festet på Nah med en nesten kvalmende fascinasjon. Juana øynene rullet opp i alarm. Jeg har sett henne til å skjelve. Tårene strømmet nedover kinnene hennes.
  
  
  "Du er et monster," sa jeg rolig. "Kan du høre meg, Tina? Du kunne ha tatt meg på, i stedet for å plage Juana." Hva slags umenneskelig vesen er du?"
  
  
  Tina trakk på skuldrene. "Jeg skal drepe henne på telling av tre hvis du ikke ta med meg de filmene, Nick."
  
  
  "Jeg har ikke en film," sa jeg fort. Plutselig hadde jeg en plan. Hennes hotellet, slik at hun skulle tro jeg var å protestere for mye.
  
  
  Hennes øyne smalnet. "Jeg så deg med Riko. Du må ha fått en film fra ham. Em behov for en privat møte med deg. Stemme og det er det. Og han fikk ego. Han må ha gitt sitt ego til deg. Odin, Nick."
  
  
  Sin svette. "Tina, hør på meg! Han sendte mikrofilm i posten. Han gikk ego i Washington."
  
  
  "Rico ville ikke stoler på e-post," Tina sniffes. "Jeg vet ego bedre enn det. Tenke på noe bedre, Nick. To."
  
  
  "Tina, det er sant!" Hennes impulsive beveget seg mot henne. "Nå legge våpenet ned og trekk Juana rundt stolen!"
  
  
  Tina slått til meg. En liten tunge pistol ble pekt på brystet mitt. "Dette er Webley.455 Nick, " sa hun skarpt, grimacing. "Han er like kraftig som Colt Grensen. Ikke få meg til å rive deg i stykker. På slike kort avstand fra brystkassen og hjertet, vil det være noe igjen. Jeg ville ha til å gå gjennom ting for å finne film. Og jeg liker dine store hardt kroppen for mye til å ødelegge ego. Gi den til meg, Nick. Filmen! "
  
  
  Juana gråt.
  
  
  Det vakte litt.
  
  
  Tina ropte, og deretter sette pistolen til Juana hode, bare cm fra håret. "Gi meg den filmen, Nick. Eller vil hun dø!"
  
  
  Han stirret på lukk i fortvilelse.
  
  
  "Jeg sa en og to, Nick! Nå er det siste øyeblikk til å stemme... " Hun sukket.
  
  
  "Vent!" Hun gråt. "Det er i andre rom!"
  
  
  "Jeg tror ikke det," Tina sa med et lite smil. "nei. Du bærer den med deg. En slik verdifull gjenstand".
  
  
  Ansiktet mitt falt. "Hvordan kan du være så sikker på det?"
  
  
  Hun smilte. "Jeg vet det! Stemme og det er det. Jeg kjenner henne!" Hun startet mot meg. "Gi det til meg!"
  
  
  Han kom inn i hjørnet av hans terry-klut kappe. "Tina..."
  
  
  "Slow!"
  
  
  Det løftet sitt tunge snuten og rettet det mot halsen min.
  
  
  Hennes beveget seg bort. "Det er i min lomme."
  
  
  Hun ser på meg, øynene hennes klemte stengt, hennes sinn arbeider raskt.
  
  
  "Så ta av din kappe og gi det til meg. Langsomt".
  
  
  Han untied beltet, tenker ild i tørt gress. Det ble ingen film i lommen, selvfølgelig...
  
  
  "Ut!" sa hun knakk.
  
  
  Hun var for langt unna til å ta henne kapper, som han hadde håpet på den første. Ego tok den av hans skulder, og løftet den av kroppen hans. Han sto der, naken og ubeskyttet. Om hun bare hadde vært nærmere, ville kappe har ristet henne av, snappet Webley ' s hender unna, og ... ..
  
  
  "Kast det på bed!"
  
  
  Han sukket.
  
  
  Hun gikk mot ham, holder pistolen mot brystet og hjertet. Med sin venstre hånd, hun rummaged i en av sine lommer. Tom. Og så en annen. Tom.
  
  
  "Løgner!" skrek hun. "Hvor er det? Hvor er det?"
  
  
  Jeg så hennes øyne brenner med en blå flamme som hun stirret på meg, blikket beveger seg opp og ned kroppen min og ned i beina. Jeg flyttet henne beinet litt, wincing, prøver ikke å la henne se tape der det rant nedover ryggen min ankel.
  
  
  Hennes blikk ufrivillig flyttet til sitt høyre ben. Hun så mitt blikk forsvinne, og øynene falt i tanker. Hun sett nærmere på foten min, så på mine ben, og hun så et lite stykke tape kjører nedover ryggen min ankel.
  
  
  "Stemmer det!" sa hun knakk. "Koble til ankelen! Ta den, Nick. Ta det og..."
  
  
  "Tina, jeg sverger til deg!"
  
  
  "Du vil ha henne til å drepe deg, og ta det tape av deg selv?"
  
  
  Jeg visste at hun ville.
  
  
  Følelsen naken og sårbar, jeg bøyde seg ned og strakte seg etter min høyre ankel. Når Egoet sette den på, duct tape ble løsnet på grunn av fuktighet i dusjen, og hans skarpe ble umiddelbart fjernet.
  
  
  "Skynd deg!" Hun ropte ut til meg, bøyde seg over meg og å nå ut med sin venstre hånd for å ta det fra meg.
  
  
  Han trakk ut en dolk og gikk over til henne, holde ut sin venstre hånd som om hun holdt en mikrofilm. Øynene hennes flickered til min knyttede neve, og hun reflexively nådd ut.
  
  
  Han presset det med knyttneven. Hun la fingrene berøre ego. Ee grep tak i håndleddet hennes. V s
  
  
  
  
  
  
  Typer av overføring
  
  
  Tekst Oversettelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Oversettelse resultater
  
  
  På et tidspunkt, hennes høyre hånd tatt kontakt med kroppen hennes og stakk dolk i hei på halsen, rett under øret hennes.
  
  
  Med en gurglende gråte, hun sparket Webley.
  
  
  Gawk slo gjennom hotellet veggen, noe som gjør henne veien til den andre siden.
  
  
  Brystet skal i brenne op med ild eksploderende krutt.
  
  
  Han gikk tilbake.
  
  
  Hun falt, og arterielle blodet fosset ut rundt kroppen hennes gylne hud.
  
  
  Hva en sløsing.
  
  
  Hva et helvete av en avfall.
  
  
  Skremt, han sto opp, tok opp kroppen hennes, og førte henne til sengs.
  
  
  En dag, hun åpnet øynene.
  
  
  "Nick," hvisket hun, og smilte muntert. "Jeg kommer aldri til å leve for å bli sytti-sju, vil jeg?"
  
  
  "Du har valgt feil yrke," sa jeg.
  
  
  Hun gikk haltende.
  
  
  Han skrev et brev til Juana, prøver å trøste henne med untying henne fra stolen, og så dro henne til skapet hvor hun endret. Deretter gikk jeg på rommet mitt og satte seg i meg.
  
  
  Jeg gikk tilbake. Hennes holdt henne Rolleiflex nå, ser nøyaktig hvordan hennes burde ha sett i mitt dekke. Kjære gamle Hauk.
  
  
  Faktisk, hun var glad for å få kledd. Når du er kledd, det er alltid lettere å snakke om hverdagslige ting.
  
  
  "Hvor er dette mikrofilm?" Juana spurte meg.
  
  
  Det ble plukket opp av Rolleiflex. "Her," sa jeg. "En god kameramann alltid bærer hans film i kameraet sitt."
  
  
  Hun stakk ut tungen på meg.
  
  
  Jeg fanget det på film. Tross alt, han var en av de beste fotografene i Midtvesten, var han ikke? Og Juana ikke trenger å vite at jeg hadde en mikrofilm i mine bukser lomme, som en pakke sigaretter eller en nøkkelring, gjorde hun?
  
  
  
  
  
  
  Død Hodet Konspirasjon
  
  
  
  
  Død Hodet Konspirasjon
  
  
  Prologen
  
  
  Mumura Øya var som en liten grønn perle i den dype blå fløyel i Sør-Stillehavet. Gjemt bort i et hjørne av de Tuamotu Skjærgården, Mumura var en av de få virkelig Polynesiske øyer som ikke hadde blitt påvirket av misjonærer og sivilisasjon. Folk i Mumuran var fortsatt gratis i full forstand av ordet. Ingen sette trange sko på føttene eller dekket den vakre brun brystene sine kvinner. I sum ih om fem hundre mennesker, de var klar for paradiset som var ih øya fordi de ikke visste noe annet.
  
  
  Nesten hele befolkningen var nå venter på golden beach som motorbåt skjære gjennom den milde breakers on the shore. I baugen av dette utenlandske skip sto Atmatov, høy og rett, redd for hastigheten av skipet eller brølet fra motoren, som en leder bør være.
  
  
  Da båten stoppet et par meter fra land, menn løp inn til sin sjef, men kvinnene var på stranden, ler ivrig seg imellom og advarsel barn for ikke å forstyrre.
  
  
  Etter å ha gått rundt båten, Atm tok en stor koffert fra mannskapet og vasset i vannet, holde den høyt for å holde det tørt. Båten brølte til liv og sped tilbake til den hvite yacht, som allerede var lett å flytte en halv kilometer unna.
  
  
  Minibank gjekk nedover stranden, stolt bærer en koffert foran ham. Han la egoet stein som ego ' s forfedre brukt som en oppofrende alter, men nå er han stahl står.
  
  
  Den Mumurans folksomt rundt. Den musikalske rytmen av ih tunge ross fra spenningen.
  
  
  Minibank opp hånden for stillhet, og umiddelbart den eneste lyden som kunne høres var et sukk av kvelden bris i håndflatene. Den hvite-haired chief smilte søtt i hans menn, og bøyde seg ned for å angre den låser av kofferten som emu viste den hvite menn på den store båten.
  
  
  Han kjørte sin hånd over den blanke, brune materiale av kofferten. Han hadde aldri rørt noe som dette før, og MINIBANKER var fondling det med forbauselse. Så, ser utålmodighet av sine menn, han grep tak i lokket på begge sider og løftet det.
  
  
  Han tok ut skattene én etter én, slik at folk til å nyte hver en rundt dem. Et stykke tøy som er utrolig fleksibel og oversådd med farget spiraler, i motsetning til oss, som en eneste blomst i Polynesia. Halskjeder stressede med fantastisk steiner reflektert solen er hellig lys og slått ego inn i en regnbue. Liten avlang pakker med papir innpakket strimler som smakte søtt. Minibank sette en i munnen og begynte å tygge for å demonstrere hva emu viste den hvite menn. Han delte resten av cordon strimler, så at så mange barn som mulig fikk ah. Mirakler fortsatte å utstråle rundt kofferten. Det var ting som spratt, ting som glitret, ting som gjorde lyder. Hver ny skatt forårsaket publikum til å knurre med glede..
  
  
  Denne dagen vil sikkert bli husket på Mumura.
  
  
  Ombord på båten, nå for å trekke vekk fra Mumura, da stod to menn på rekkverket, ser øya forsvinner gjennom en kikkert. Den ene var tung, bjørn-aktig, med en floke av svart hår som trengs for å vaske. Den andre var høyere og lean som en pisk, med sølv i håret glattes ut og legges tilbake fra en høy panne. Selv om menn i sivile klær, det var noe militær om ih ' s oppførsel. Bak den høye mannen satt en stor tysk Shepherd og en muskuløs svart Doberman, ser på verden med hat.
  
  
  Fjodor Gorodin, jo tyngre man sa. "Hvorfor kan ikke vi få dette overstått, Anton? Vi bør være langt nok vekk fra øya nå. Egoets stemme var en hard knurring som gjorde egoet ser mer ut som en bjørn.
  
  
  Den hvite-haired Anton Zhizov senket hodet og nikket sakte. Ego lille mørke øynene var skjult av dyp stikkontakter under rett sorte bryn. "Ja, jeg tror tiden har kommet."
  
  
  Zhizov slått til tredje mann, som var pacing hvileløst på dekk bak dem. "Hva sier du, Varnov? Er du klar?"
  
  
  Varnov var en tynn mann med smale, bøyde seg skuldre som gjorde ham til å se enda mindre enn han egentlig var. Han hadde den bleke, usunn hud av en mann som sjelden går utenfor for medisinske formål.
  
  
  "Ja, ja, det er klart," Varnov knakk. "Jeg har vært klar for de siste tjue minutter."
  
  
  "Overdreven hastverk kan være svært dyrt," Zhizov sa sakte. Det skal se pen nå i solnedgangen." Han viste til den unge matematikk hovedfag i sjømannen uniform. "Boris, forteller kapteinen å holde oss, ønsker jeg å ta et bilde."
  
  
  Den unge mannen ble varslet. Han begynte å gå mot brua, men nølte. "Sir?"
  
  
  "Hva er det, Boris?" spurte Zhizov utålmodig.
  
  
  "Folk på øya. Vil de ha tid til å evakuere? "
  
  
  "Folk? Du mener de brune hud villmenn?
  
  
  "Y-ja, sir. Det virket som om de harmløse nok.
  
  
  Gorodin skutt ut fra under rekkverket, ego muskler av hans enorme skuldre knuger. "Hva er det du maser om, gutt? Du ble gitt en ordre! "
  
  
  Zhizov reist en velstelt hånd. "Boris er unge, Fjodor. Det beholder en touch av humanisme,
  
  
  
  
  der er ikke alltid en dårlig ting."
  
  
  Han viste til den unge sjømannen. "Hvis vi ønsker å oppnå våre mål, Boris, vi trenger å ofre noen liv. Som du vet, takket være de endringene som vi dyrker, vilkårene for alle verdens folk vil bli kraftig forbedret, slik disse enkle innfødte hjalp sine liv til fordel for menneskeheten. Forstår du, gutten min?
  
  
  "Ja, sir," sa Boris, selv om det fortsatt var tvil om hans ego ' s øyne. Han flyttet frem til broen.
  
  
  "Jeg vet ikke hvorfor du prøver å forklare det," brummet Gorodin. "Den rekkefølgen som må utføres umiddelbart. Akkurat som du og jeg ble undervist."
  
  
  "Vi må erkjenne at tidene er i endring," Zhizov sa. "Når vi er i kraft, vil vi trenger slike lyse unge mennesker som Boris. Det ville være uklokt å presse ego unna nå ."
  
  
  Pitch motorer endret, og yacht bremset ned. Med en liten forskyvning i balansen, de to hunder som knurret, slått av sine føtter ved den ustabile støtte. Zhizov snappet tråden ih av den doble bånd, løkke over rekkverket, og slo både hunder i ansiktet. De presset seg mot hytta skott, sorte lepper avskjed fra sterke og hvite tenner i et stille knurring.
  
  
  "Jeg vet ikke hvorfor disse hundene ikke klarer å rive deg i stykker, hvordan du behandler dem," Gorodin sa.
  
  
  Zhizov ga en kort, barking til å le. "Frykt er den eneste disse dyrene korrekt. De ville drepe for meg på kommando, fordi de visste at jeg hadde makt til å drepe ih. Du bør lære mer om psykologi, Fjodor. Med en ung mann som Boris, må du være tålmodig. Bare grusomhet arbeider med disse søte djevler." Han kjørte skinn ledningen over hunder " ansikter igjen. De hadde ikke lage en lyd.
  
  
  "Hvis du er ferdig med å leke med kjæledyrene dine," Varnov sa med sterk sarkasme, " jeg kommer til å fortsette demonstrasjonen."
  
  
  "I enhver forstand. La oss se om hele tiden og pengene vi har investert i du vil betale utbytte ."
  
  
  Varnov nådd inne og trakk ut en veske i svart skinn. Fra disse han plukket opp en tynn metall sylinder, seks inches lang og spiss i den ene enden. "Det er en elektronisk penn," forklarte han. "Dette er hvordan jeg control trigger, et komplisert sett med innstillinger som bare jeg vet."
  
  
  "Trenger vi alt dette snakket?" Gorodin klaget. "La oss se hva som skjer."
  
  
  "Vær tålmodig, Fjodor," Zhizov sa. "Dette er et viktig øyeblikk for Mr. Varnov. Vi måtte la ham nyte det til det fulle. Til slutt, hvis egoet prosjektet mislykkes, det som er igjen av hans liv vil være den mest ubehagelige." "Han vil ikke svikte," Varnov sa raskt. "Du må huske at dette er en rundt min mindre destruktive enheter. Det vil imidlertid være mer enn nok for en øy på størrelse med Mumura." Å holde en elektronisk penn i hånden, begynte han å unbutton hans skjorte. "Det fine med det er at selv kompetente toll-inspektører aldri ville ha funnet bombe i kofferten, fordi det er ingen bombe i det."
  
  
  "Vi vet alle at," Gorodin sa utålmodig. Varnov fortsatte som om egoet var ikke blir distrahert. "Det er ingen bombe blant de pyntegjenstander, fordi kofferten i seg selv er en bombe. Myk, smidig, machinable i enhver form, den ultimate forlengelse av plast eksplosive prinsippet er kjernefysiske spaltbart plast. Den detonating enheten er liten og montert på et metall låsen. En stemme og en trigger." Nå som hans kiste ble utsatt, Varnov gravd fingertuppene inn i hva som syntes å være en helbredet vertikalt arr på venstre side av brystet hans.
  
  
  Store Fjodor Gorodin i gang og vendte seg bort. "Å, jeg kan ikke vente til å se ham gjøre det," Varnov sa med en kort latter. "Du angrer ikke ser på flere hundre mennesker dør fra en avstand. Og likevel hater du å se en mann åpne et stykke av sin egen hud." Å ta tak i kantene av arret med fingertuppene, han forsiktig trakk den ut. Med en sugende lyd, kjøtt atskilt fra brystet hans, utsette sin bredde, som inneholdt en runde metall objekt på størrelse med en silver dollar. En hundre små kontakt poeng, ikke større enn hodet av en pin-kode, dekket ego.
  
  
  Varnov lett rørt kanten av skiven med sin penn. "Access key, jeg kaller det ego For meg nøkkelen til rikdom og flyttet, for du nøkkelen til makten."
  
  
  "Og for dem som står i vår vei," Zhizov lagt til, " nøkkelen til fortapelse." "Absolutt, faktisk," Varnov sa. Han begynte å røre spissen av nålen til flere poeng på avtrekkeren disk. "Du trenger ikke å huske rekkefølgen av kontakter," fortalte han Zhizov. "Det endrer automatisk etter hver fullført signal. En mann trenger for å dekke opp ."
  
  
  Gizov smilte svakt i emu. "Jeg beundrer grundighet av selvforsvar. Det var hyggelig å koble passord som skal unngås."
  
  
  "Ja, jeg tenkte så," Varnov avtalt. "Hvis en eller annen grunn min bunke dollar slutter å slå, access key er programmert til å signalisere eksplosjon av alle eksisterende kjernefysiske plast med fullt navn. Når vi starter en bedrift, og alle betingelser i avtalen er oppfylt, vil det, selvfølgelig, deaktivere passord fra din hjerterytme ."
  
  
  "Selvfølgelig"
  
  
  
  
  
  Zhizov sa.
  
  
  Varnov ferdig manipulere stylus og glattet ut huden klaff. "Det. Det er gjort."
  
  
  De tre mennene stirret på øya på horisonten. Gorodin sakte snudde massiv leder.
  
  
  "Ingenting skjedde, Warnow,"sa han," bombe som ikke fungerer."
  
  
  "Bare holde øye med," Varnov fortalte emu. "Det er en automatisk utsettelse av tretti sekunder mellom inn-tilgang nøkkelen og sette tenner i kjelen. Dette vil gi meg god tid, hvis det skulle være nødvendig, for å signalisere uttak.
  
  
  "En klok forholdsregel." Zhizov godkjent det. "Men denne gangen, slik forsinkelse vil ikke være nødvendig."
  
  
  Varnov så den andre hånden gjennomført en halvsirkel på forsiden av ego armbåndsur. Han teller ned de siste sekund høyt. "Fem, fire, tre, to, en."
  
  
  Først var det en annen sol, stiger som den andre innstillingen. Ego er gul-oransje fireball vokste som en stor instant kreft som svart røyk og hvit damp skjult Mumura Øya. Et sjokk bølge av aktivitet feide over & nb mot båten, som kan bli sett på som en ti-fots breaker fart bort fra havaristedet. Utendørs aktiviteter traff akterskipet, engulfing skipet og egos av passasjerene. På samme tid, lyden treffer ih. Langvarig buldrende brøl som torden økt a thousandfold.
  
  
  Anton Zhizov slått til sine medlemmer med en tynn-lipped, triumferende smil. "Jeg tror vi har sett nok. La oss gå inn og tørke ut mens jeg forteller kapteinen til å flytte."
  
  
  De to hundene cowered, tumbling mage-først til dekk, deres øyne utvidelse i redsel som en ball av ild, som nå er en kjedelig rød, rose inn i himmelen på en svart røyk kolonne. Zhizov dyttet på bånd, festet choking halsbånd tett, og halv-slepte dyr med ham, på vei til hytta.
  
  
  Fra yacht ' s avstand, sky av røyk var en rasende skjønnhet. Mumura Island, nå svarte og visnet, ikke lenger var vakker. Bare et vindkast av vind trakk i å fylle tomrommet der den kokende flammene hadde forbrukes oksygen. Ellers var det stille. Og død.
  
  
  Odin
  
  
  Den kjernefysiske eksplosjonen begynte å ta sin toll på mitt liv to søndager etter den brennende død Mumura og hennes menn. Det skjedde på det mest intime øyeblikk.
  
  
  Hennes navn var Yolanda. Nah hadde rett, jet-svart hår og kremet hud. Hun ble møtt av ee tidligere i kveld på en liten flamenco klubben like ved Broadway. Hun danset der, iført en stram rød fløyel kjole som viste frem hennes vakre bryster og små midje og blusset rundt dancer lange ben. Hun ga meg en lang, utfordrende se ut som hun stanset i sin dans foran pulten min. Det var en invitasjon og en utfordring. Det var en korketrekker se at jeg ikke kunne ignorere.
  
  
  Nå som hun var spredt ut på min seng, Lukk bare hadde et stolt smil på ansiktet hennes. Hun ønsket å bli beundret for sin nakne kropp, og jeg hadde ikke leve opp til mine forventninger for noen grunn.
  
  
  "Come on, Nick," sa hun, " bli kvitt dine klær nå og bli med meg."
  
  
  Han tok av seg skjorta, gliste, og tok en slurk av sin Remy Martin.
  
  
  Yolanda løp øynene over min nakne bryst, og over kroppen min. "Kom," sa hun imperiously, " jeg vil ha deg nå."
  
  
  Hennes smil utvidet litt. "En morsom ting som ble gitt til meg. Jeg kan ikke svare godt til pålegg på mitt eget soverom. Vi må bli enige om hvem som har ansvaret her."
  
  
  Hun satte seg opp i stolen, hennes spanske øyne glitrende, hennes carmine lepper skiltes til å si noe. Hun raskt gikk over til sengen og løst ee forskning problemer med munnen. Ved første, hun bøyde og grep tak i min nakne skuldrene, som om du prøver å dytte meg unna. Han gled hendene ned hennes fløyelsaktig sider, elting mykt kjøtt hvor kul i brystet begynte.
  
  
  Hun gispet under min munn, og hennes tunge pilte ut, nølende først, så med stor utålmodighet. Hendene hennes flyttet til min tilbake, og jeg følte meg bite av hennes negler som hennes fingre gled over kroppen min. Hennes nysgjerrige hender skled inn i linningen av buksene mine, søke, søke.
  
  
  Plutselig, hun trakk sin munn bort fra meg. Hun puster tungt, og huden hennes glødet med flush av begjær. Hun fant min belte-spenne og løste det med litt skjelvende hender. Hennes fikk opp og ferdig nah ' s arbeid, tilbake til å ligge naken ved siden av henne. Han kysset henne med åpen munn, stakk tungen gjennom hennes skarpe tenner. Hun tok mitt ego i munnen og sugde, flytte munnen frem og tilbake på min tunge i en sensuell løfte om glede å komme.
  
  
  Hennes mor forsiktig trakk unna, kysser henne avrundet haken, og deretter flyttet til hul i halsen hennes. Yolanda holdt pusten kraftig som tungen min gled ned linjen mellom hennes bryster.
  
  
  Hennes hevet ansiktet hennes over hennes og hun cupped brystene med sin lange fingre, og tilbyr ih til meg. Hennes brystvortene var vertikal, våt roser mot den mørke brune halos. Som hennes far, lente seg ned for å ta den med, en insisterende knirk runget i det lille rommet ved siden av stuen min, som jeg bruker som min studie.
  
  
  "Oh, Nick, kan du ikke stoppe," Yolanda pustet som hennes mor nølte.
  
  
  "Kjære," sa jeg, " det er bare én ting i verden som ikke kan få meg til å forlate deg, alt på en gang.
  
  
  
  
  
  Forbannelsen det, og den lyden du hører er det.
  
  
  Han svingte beina over siden av sengen og gjekk på tvers av soverommet til hans kontor. På bordet, den røde telefon fortsatte sin skingrende samtale. Bortsett fra meg, bare én annen person hadde denne telefonnummer - David Hawke, Styremedlem og Daglig Drift av AX, US Special Intelligence Agency). Den elektroniske å forvrenge signalet forhindret noen kobler til linjen. Jeg plukket opp telefonen og snakket til talerør, forlate min stemme hørbar i rommet.
  
  
  "Du har et talent for å velge de mest ubeleilig for å ringe," sa jeg.
  
  
  Hawke ' s stemme svarte med kjent tørr New England lyd. "The lady er nødt til å vente, Nick, hema ville hun være til oss. Det er presserende ."
  
  
  "Det er hva jeg tenkte," sa jeg, ignorerer mitt ego er nøyaktig gjette hva han gjorde.
  
  
  "Det var en kjernefysisk eksplosjon i Stillehavet. En liten øy som heter Mumura i Tuamotu-gruppen ."
  
  
  "Du mener noen gang å teste på nytt?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Det var ikke en test. Øya ble ødelagt, sammen med flere hundre Polynesiere, som bodde der."
  
  
  "Hvor lenge siden skjedde dette?"
  
  
  "To Søndager."
  
  
  "Jeg har ikke hørt noe om det."
  
  
  "Jeg vet. Det er en fullstendig nedleggelse av gjeldende enhet. Selvfølgelig, alle de store landene vite om dette. Vi har alle stråling detection systemer som tillater hvem som helst å finne en kjernefysisk eksplosjon hvor som helst i verden. Men ingen av landene med kjernefysiske evner innrømme at de ikke vet noe om det."
  
  
  "Er noen lyver?"
  
  
  "Det er vanskelig å si for sikkert, men jeg tror ikke det. Denne morgenen, vår regjering har mottatt en løsepenge etterspørsel fra folk som hevdet å ha blåst opp Mumuru."
  
  
  "Mener du at de ber for pengene?"
  
  
  "Mye mer. Hva spør de om er betingelsesløs overgivelse av alle AMERIKANSKE militære styrker og overføring av regjeringen til å IHC."
  
  
  "Kan meldingen kommer fra en weirdo?"
  
  
  "Vi var sikre på at det var ekte. De har fakta om Mumura eksplosjon som bare gjerningsmennene kan ha kjent."
  
  
  "De vil definitivt be for en høy pris. Hva hvis vi avvise dem? "
  
  
  "Ifølge rapporten, disse store byene vil bli blåst opp som Mumura. New York vil være den første, og etter det, en rundt våre byer skal ødelegges hver to søndager før vi overgi seg til ih krav eller at det er ingenting igjen ." "Hvor skal jeg passe på henne?"
  
  
  "Presidenten ønsker å gjøre vårt ytterste for å gjøre dette, men vi kan ikke råd til en svært synlig drift. Vi har full støtte fra Joint Intelligence Committee, men jobben i seg selv faller til AX. Og du er en mann, Nick.
  
  
  "Når vil du ha henne til å være i Washington?"
  
  
  "Hvor fort kan du gjøre det?"
  
  
  For første gang, så jeg Yolanda står i døråpningen og ser på meg. Hun fremdeles var nakne. En hånd hvilte på dørkarmen, og hennes lange ben var litt fra hverandre. Hennes spanske øyne lyste opp med begjær.
  
  
  Hun sa i telefonen, " jeg kan dra med en gang hvis du trenger meg, men mindre i morgen?"
  
  
  Hawke ' s sukk lød klart på wire. "Uansett, henne, jeg tror ikke vi kan gjøre noe i kveld. Fortsett å underholde dame, men prøver å spare litt energi. Henne, jeg vil at du skal være her og varsling første tingen i morgen. Det er en tid faktor her, og i morgen orienteringen vil være avgjørende.
  
  
  "Jeg skal være der," sa jeg, og hengt opp.
  
  
  Yolanda øynene gled over kroppen min, dvelende som de fant sentrum for sin interesse.
  
  
  "Takk Gud," sa hun. "Et øyeblikk, jeg trodde jeg hadde mistet din oppmerksomhet."
  
  
  "Vi vil ha en sjanse," sl forsikret henne. Hennes flyttet raskt frem og plukket henne opp. Hun var en stor jente, bredskuldret og høy, med bred, fast hofter, og hun var ikke vant til å bli løftet opp i luften av en mann. Han tok henne med inn på soverommet og la henne ned på ark.
  
  
  "Oh, Nick," hun pustet, " vær så snill, ikke la meg som dette igjen."
  
  
  "Ikke i kveld," hennes far har lovet. Da hennes, lente seg forover, og fortsetter handlingen fra der vi hadde forlatt av.
  
  
  Andre kapittel
  
  
  Da jeg kom ut av 747 på Dulles International Airport, ble jeg møtt av en stille ung mann som dro meg inn i en ventende limousin. Han manøvrerte forsiktig gjennom morgen trafikken, og til slutt stoppet foran en ubestemmelig Du Pont Center-bygningen.
  
  
  Hun kjenner en mann som kom ut dagen etter at han kom inn. Han var president ' s chief nasjonale sikkerhetsrådgiver. Han var ikke smiler. Folk i lobby - magasinet selger skanning besøkende, security guard på heis-virket ganske vanlig hvis du ikke ser dem i øynene. Da du så hardt, seriøs analyse som viser seg i øynene av offentlige midler på vakt. AX-hovedkvarteret var helt sikker.
  
  
  Jeg sendte inn mine legitimasjon tre ganger, ansiktet mitt ble skannet ved hjelp av en telecomputer, og min palm skrive ut ble bekreftet av en elektronisk sensor. Til slutt, elektroniske og menneskelige vaktbikkjer var overbevist om at jeg faktisk var Nick Carter, en ØKS N3 agent vurdert som en Killmaster, og jeg fikk lov til å se David Hawke. Han ble sittende i sin ramponert skinnstol, tygge en av de lange sigarer han nesten aldri tent.
  
  
  Ego er steely blå øyne forrådt ingen følelser da han nikket i stolen over fra ham.
  
  
  
  
  
  "Jeg kan ikke forstå,"sa han," hvordan du holder ser så sunn, gitt den fordervede livet du lever mellom oppdrag."
  
  
  Han gliste til den gamle mannen, som satt og så rett som en ramrod, ser mer ut som en mann i femtiårene enn på syttitallet. "Hemmeligheten er alltid å tenke på riktig måte," emu fortalte henne.
  
  
  "Selvfølgelig," sa han. Den ene siden av rta ego litt buet, som var den nærmeste til et smil han hadde sett på hans New England skinn mann. Da han ble svært alvorlig. "Nick, vi er i store problemer."
  
  
  "Vel, det er lik. Du sa at vi fikk en melding i går."
  
  
  "Det er riktig. Denne mannen hevder at han og hans folk er ansvarlig for Mumura bombingen, og de er klar til å ødelegge våre byer én etter én."
  
  
  "Hvem er den personen?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Anton Zhizov. Jeg antar du vet navnet."
  
  
  "Selvfølgelig. Nummer to mann i den russiske militære kommandoen. Jeg trodde du sa at vi ikke har en av de store krefter som er involvert."
  
  
  "Russerne nekte ethvert ansvar for Zhizov. Som du vet, han var en leder av militante uforsonlige i Kreml. Han er stadig mer misfornøyd med den økende detente mellom våre land. Ser ut som han kom seg ut på egen hånd. Han tok med seg Røde Hær Oberst Gorodin og noen marineoffiserer som ikke tror på fredelig sameksistens. Det ser også ut til å ha fått unna med å stjele en stor tilførsel av russisk gull."
  
  
  "Og Zhizov mener at med en liten mengde av kjernefysiske våpen, de kan beseire Usa?"
  
  
  "I henhold til våre eksperter, han forventer at så snart han presser oss til å forhandle eller blåser opp flere av våre byer, den Sovjetiske regjeringen vil endre sin politikk og støtte ego."
  
  
  "Tror du at Russerne skal gjøre det?"
  
  
  "Jeg ønsker ikke engang å spekulere," Hawke sa. "Vår største bekymring akkurat nå er å stoppe Zhizov. Presidenten gjorde det klart at det ikke vil være noe å overgi seg. Hvis Zhizov er å fortelle sannheten - og vi må anta at han er ego bomber har allerede blitt plantet i en rekke Amerikanske byer."
  
  
  "Du sa at New York er det første målet. Zhizov ga oss en tidsfrist? "
  
  
  "Ti dager. Hawke ' s øyne knipset til den åpne siden av skrivebordet kalenderen. "Vi har ni dager igjen."
  
  
  "Så det før jeg starter det, jo bedre. Har vi noen fører? "
  
  
  "Bare én. En agent i Los Angeles jobber med Atomic Energy Commission så klassifisert informasjon om Mumura eksplosjon og Gizov budskap og kontaktet oss bare et par timer siden. Agenten sier at Nah har verdifull informasjon, og ber om at en mann er sendt, slik at hun kan levere det personlig."
  
  
  "Nei," avbrøt jeg, " du sa at hun var?"
  
  
  Hawke litt hardt ned på sin sigar og rynket pannen, men han så lite glimt i Ego ' s øyne. "Jeg er ikke sikker på hvordan du kommer inn i disse tingene, Nick, men agent er en kvinne. Svært attraktive, i henhold til bildet i hennes fil."
  
  
  Han ga en åtte-av-ti svart-hvitt-fotografi over stolen.
  
  
  Ansiktet som så tilbake på meg, hadde høye kinnben, stort, bredt sett bleke øyne og en munn med et snev av humor, innrammet av tykt, lyst hår som falt løst over skuldrene hennes. Jeg viste bildet over for å sjekke statistikken av naturlige befolkningen bevegelse. Rona Voelstedt, 26, 5-fot-7, Alenka 115 kilo.
  
  
  Jeg ga den tilbake til Hawke.
  
  
  Han sa ," Hvis jeg hadde vært heldig som deg, jeg har gjort en formue på banen og trakk seg i to søndager."
  
  
  Henne, humret. "Som jeg sa tidligere, jeg skylder alt til hennes rene tanker. Ønsker du å begynne det med en gang? "
  
  
  "Du er booket på en o-tiden på ettermiddagen. fly til kysten. Før du forlater, ta en titt på den spesielle effekter. Stuart ønsker å vise deg noen nye leker.
  
  
  Som vanlig, Stewart er nøye og grundig om å vise meg sin nyeste design, men siden ego leker har reddet livet mitt mer enn en gang, jeg la emu introdusere ih som han ser passe."
  
  
  "Vil du se et lite bål bak glassvegg," sa Stewart ved hjelp av hei.
  
  
  "Du gjorde det denne gangen, Stuart," sa jeg. "Du oppfunnet brann!"
  
  
  Han ignorerte min kommentar, og fortsatte. "Disse runde hvite piller jeg holder i min hånd, er en forbedring på våre vanlige røyk pellets. Jeg vil demonstrere det ." Han gled en hånd gjennom munnen-som gummipakning på skott og kastet en av pellets i brann, raskt uttak av hans hånd.
  
  
  Det var en myk pop, og en blå dis som er fylt med små, lukkede rom.
  
  
  "Er det?" Jeg spurte henne, litt skuffet.
  
  
  "Som du kan se," sa Stewart, som om han ikke hadde sagt noe, " røyken virker veldig tynn, så vidt farger luften, og åpenbart ikke forstyrre visjon eller en handling. Imidlertid, det ville være verdt det hvis du snuste litt.
  
  
  Snu ansiktet vekk, Stewart åpnet gummi lip av pakningen med tommelen hans. Røyken som kommer ut var for tynn for ego for å bli sett, men jeg gikk videre og tok en liten pust. Kjapt, han hostet og sneezed. Tårer av hvor mange religioner, og det er her mine øyne, og slimhinnene i nese og luftrør syntes å brenne. Etter ca femten sekunder etter at Stewart lukket lokket symptomene forsvant, og hun var i stand til å komme seg ut av det.
  
  
  
  
  
  Jeg kunne puste og se igjen.
  
  
  "Sterke ting," sa jeg, å legge merke til at Stewart virket litt selvtilfreds om mitt ubehag.
  
  
  "Effekten, som du kan forestille deg, er midlertidige," sa han, " men røyken fra en enkelt pellet kan immobilisere alle i en middels stor plass til tre sekunder. Nå vil jeg at du skal prøve det." Han ga meg noe som så ut som en vanlig sengetøy lommetørkle.
  
  
  "Vil du ha henne til å blåse nesen?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Super-fine mesh er vevd inn i stoffet," sa han. Hjørnene vil legge til hodet for å sikre at masken er beskyttet mot røyk eksponering ."
  
  
  Hennes lommetørkle ble trukket ned over nesen og munnen, og hun trykket de to hjørner på baksiden av hodet. De fast sammen og holdt masken på plass. Han åpnet gummipute på glass partisjon, tok en liten eksperimentelle pusten, og tok et dypt åndedrag. Den stikkende lukten var fortsatt til stede, men denne gangen visste jeg ikke har noen ubehagelige virkninger. Han lukket segl og fjernet lommetørkle-maske.
  
  
  "God jobb, Stuart," sa han alvorlig.
  
  
  Han prøvde ikke å se for fornøyd. "Jeg har en annen liten ting som du kanskje trenger." Rundt esken, tok han ut en brun skinn belte og holdt det foran meg, som en stolt far å vise frem sin nyfødte baby.
  
  
  Ta beltet rundt Ego hender, og han sa til henne, " Stewart, må du ha glidd. Dette er en av de mest åpenbare falske bøyer jeg har sett i år. Dette vil ikke lure en profesjonell agent for ti sekunder. Hva som er inni, Kaptein Midnatt dekoder?
  
  
  "Hvorfor kan du ikke åpne ditt ego og finne ut av det?"
  
  
  Noe i stewarts tone fortalte meg at han var foran meg, men jeg undersøkt spesielle spenne, og fant raskt den lille våren låsen som ikke åpner hemmelig rom. Det ble åpnet av ego, og det ble en skarp melding som papirdekselet kom av bøylen.
  
  
  Stewart sa: "I den virkelige modellen, det er en liten eksplosiv ladning inne i stedet for cap i hallen. Ikke kraftig nok til å ødelegge, men helt i stand til å drepe eller maiming sharp-seende fienden agent som tok ditt ego bort fra deg.
  
  
  Hennes tok et halvt dusin røyk baller og en nese maske-maske og handlet sitt eget belte til Stewart ' s stunt modell. Jeg tok det ut rundt den lille posen jeg hadde brakt med meg, verktøy av min handel - Wilhelmina er, min ni millimeter. Luger og Hugo, min tveegget, knivskarpe stiletto. Det er annonsert av en Luger i en FBI-stil belte hylster, og en dolk i en spesiallaget semsket skinn scabbard, som han knyttet til sin høyre underarm. Med riktig bøye av min underarm muskler, Hugo ville falle hilt først i min hånd. Han tok på seg jakka igjen, plukket opp vesken sin, og dro ut for å få en taxi til å Dulles. Killmaster var tilbake i aksjon.
  
  
  Tredje kapittel
  
  
  Det var en av de sjeldne dagene i Los Angeles når vinden skiftet, picturing the city ved bassenget seg ut som en levende organisme på betong og asfalt, med store motorveier åpne som en stor å dissekere kniv.
  
  
  Det var lang taxi tur rundt i Los Angeles til Rona Folstedt adresse ved foten av en canyon i Santa Monica Mountains. Jeg tente en sigarett mens sjåføren fortalte meg akkurat hva han ville gjøre hvis han kjørte den Dodgers.
  
  
  Han slapp meg av i front av en koselig hytte som ligger bortgjemt fra veien mellom furutrærne. Stillheten i canyon ble brutt av lyden av om et dusin motorsykler passerer langs veien. Det virket som et merkelig sted å møtes på en sykkel klubb, men du kan ikke ignorere preferanser for motorsyklister.
  
  
  Han klatret kort stein trapp og trasket over teppet rundt barnåler til døra. Det var ingen bell, så jeg banket på det.
  
  
  Jenta som åpnet døren var i hvert fall bedre enn det bildet jeg hadde sett henne i Hawk ' s office. Huden hennes var klar og hvit, med en svak rødme på henne kinnben. Øynene hennes var nå den mørke blå i nord-Frimureri, og hennes myk blonde håret så ut til å bli opplyst av måneskinn.
  
  
  "Hans navn er Carter," sa jeg, " med ØKS."
  
  
  Øynene hennes stirret på ansiktet mitt for en stund, så tok tak i skuldrene og kjørte over hele kroppen min. "Kom inn," sa hun. "Hennes navn er Rona Voelstedt."
  
  
  Stua så ut som en eksplosjon i en platebutikk. Biter av gitarer ble spredt uten noen åpenbar metode, flasker av lim og skjellakk satt på teppet, og en av få bevarte instrumenter ble støttet opp mot veggene.
  
  
  Rona har sett henne ta det hele inn. Hun sa: "Min hobby er å designe og reparasjon av gitarer. Jeg synes det er veldig avslappende ."
  
  
  "Du skal tilbringe mye tid alene arbeider med dem," sa jeg.
  
  
  "Jeg var ikke klar over hvor mange ildere det var før nå."
  
  
  "Kanskje vi kan gjøre noen endringer i måten du tilbringe fritiden din," sa jeg. "Men først, var du kommer til å gi oss noe informasjon om Mumura eksplosjon."
  
  
  "Jeg er ikke sikker på om jeg forstår hva du mener," sa hun doubtfully.
  
  
  Det var et tilfelle av revmatisme. Jeg hadde ikke med vitende og vilje til å gi henne et identifikasjonsmerke. Henne, visste at Hawk ville instruere henne, og hennes hotellet ville sørge for at jeg snakket til høyre kvinne.
  
  
  "Kan du lagre en kamp?"
  
  
  
  
  
  Jeg fortalte henne.
  
  
  "Beklager, jeg kan ikke holde ih siden jeg sluttet å røyke."
  
  
  "Jeg prøvde å slutte å røyke meg selv det siste året, men jeg bare varte i to søndager." Jeg har alltid følt meg litt dum går gjennom en av disse prosedyrene, men slike små forholdsregler kan gjøre forskjellen til å skille ut en live-spy fra en død spy.
  
  
  Rona Folstedt avslappet og satte seg ned på sofaen. Hun var iført blå bukser som holdt beina på en hemmelighet, men henne løs bluse at så mye som at det er utsatt firma, hevet bryster som ikke trenger støtte av undertøy bransjen. Hun var tynn, men ikke gaunt. Hennes sel var ved siden av henne, puste i lys floral duft, og hun snakket.
  
  
  "Så du har sikkert blitt fortalt, det kalles et kjernekraftverk. De fleste av våre hemmelige arbeid og undersøkelser som er gjort av FBI, men vi kan gjøre noe av arbeidet selv. Det var på en rundt dem som møtte henne Knox Varnov.
  
  
  "For fem år siden, holdt han en svært liten stilling i en av våre energi-prosjekter. Han begynte å snakke på cocktail parter, og tilsynelatende uttrykt noen merkelige politiske synspunkter. Jeg ble bedt om å komme så nær ham som jeg kunne slikke til å lytte til ham. Det var ikke vanskelig. Han ønsker virkelig noen til å lytte til hans ideer. Han var henviser til prosessen med å lage en kjernefysisk eksplosive enheten fra plast, noe som kunne gitt nesten enhver form. Ego spurte henne hva målet ville være, og egoets øyne faktisk lyser opp. I henhold til ego, tilsynelatende uskyldige gjenstander kan bli gjort rundt dette materialet, som kan lett bli smuglet til alle land i verden, og plassert i ih byer. Du kan kreve at partene overgi seg eller byene er ødelagt en etter en."
  
  
  "Selvfølgelig ser det ut som Mumura."
  
  
  "Dette er hva jeg trodde emu trengte penger til å forbedre sine prosesser, mye penger. Han fortalte NPP tjenestemenn om hans ordningen, og de praktisk talt kastet ham ut av kontoret. Vi fokuserer hovedsaklig på fredelig konstellasjon av atomic energy i dag, og ikke en selv ønsker å snakke om våpen.
  
  
  "For estestvenno, Varnov ble løslatt fra arbeid på et ærend. Han ble veldig fornærmet. Han sverget at han ville komme tilbake med hele råtten land for ikke å støtte ego. Snart etter at han forsvant fra visningen, og vi fikk ikke prøve for hardt å finne ego, fordi, helt ærlig, at du anser deg selv som en ego freak".
  
  
  "Du gjorde en god jobb på Varnov," sa jeg. Så, for å erte henne litt, la han til, " Hvor nær visste du klarer å komme til ham?"
  
  
  Hun senket sin lokk og så på meg med hennes mørke blå øyne. "Faktisk, hennes har aldri kommet så nær. Warnow var så oppslukt i sin plastisk kirurgi prosessen at han ikke kunne være interessert... andre ting. Han følte seg litt lettet. Han hadde en elektronisk pacemaker som regulerte hans ego er hjerteslag, og det ville ha vært ganske pinlig hvis han hadde låst seg i løpet av et intimt øyeblikk. Fortell meg, Nick, kan du ikke bruke slike kunstige midler, gjør du?
  
  
  "Nei," jeg humret. "Jeg fremdeles ferret bruke alle de originale delene."
  
  
  "Jeg er glad for å høre det. Ønsker du en cocktail?" "
  
  
  "Det er en god idé," sa jeg. "Så skal jeg ringe Hawke i Washington og fortell ham hva du fortalte meg. Hvis vi er heldige, vi vil være i stand til å tilbringe kvelden alene.
  
  
  Vi gikk sammen til lyse, kompakte kjøkken på baksiden av hytta. Han sa, " Du har et ganske isolert sted her."
  
  
  "Ja, jeg kjenner ham. Jeg elsker det. Jeg har aldri vært spesielt tiltrukket til folkemengdene. Denne veien utenfor cul-de-sac slutter et par kilometer opp bakken på en privat eiendom, så det er ikke mange biler her.
  
  
  "Hvis det ikke var for den brølende motorsykler på gaten, du kan ende opp langt ut av byen. Oni deler er her å gå? "Nei, dette er første gangen jeg har sett ham. De synes å være venter på at noe skal skje. Det er litt skumle, men de kom ikke opp til huset."
  
  
  Alarmklokkene ringte høyt og tydelig i mitt hode.
  
  
  "Rona, som kaller du gjort for å Hawke denne morgenen - gjorde du bruke telefonen her?"
  
  
  "Ja, det gjorde jeg. Hvorfor? "Hun gispet som å forstå gikk opp. "Tror du min linje er tappet?"
  
  
  "Det tryggeste alternativet er å anta at alle linjer er tappet helt til du beviser noe annet. Jeg liker ikke denne syklisten gjengen. Har du en bil?" "
  
  
  "Ja, det er parkert på gaten som går opp bakken."
  
  
  "Sette et par ting sammen, og la oss komme oss ut herfra."
  
  
  "Men hvor skal vi?"
  
  
  "AX har en strand hus i Malibu, så agenter kan bruke ego når det er nødvendig. Du vil være mye tryggere der." Det var ikke Stahl som la til, "Hvis vi passerer mimmo folkemengder av motorsyklister, men det er hva jeg tenkte.
  
  
  Fjerde kapittel
  
  
  Vi gikk ut bakdøren og gled gjennom buskene den bratte skråningen der Rona bil var parkert.
  
  
  "Du bedre ville la meg drive," hennes far sa. Dette kan kreve litt komplekse manøvrer ."
  
  
  Hun ga meg nøklene og raskt gikk over til passasjersiden. Hun kom deg bak rattet i, merker seg at baksetet ble satt seg fast med en stor mengde ee-gitar utstyr-paneler rundt rosentre, spoler med stål og nylon strenger, og griff pads rundt ibenholt.
  
  
  En gruppe av motorsyklister ikke hadde lagt merke til oss ennå, men de var loitering hvileløst på bunnen av veien. Jeg plukket opp motoren og hørt skrik bak oss. Hun slengte gearshift spaken
  
  
  
  
  
  
  inn i en lav ett, og bilen hoppet oppover. Vi hylte sammen en S-kurve, et øyeblikk ut av syne, men jeg kunne høre ih biler brølende opp bakken bak oss.
  
  
  Vi umiddelbart klart å få fart på kort klatre, og han stille takket Rona for å ha en bil med litt muskler under panseret. Motorsykler dukket opp i bakspeilet, og hun hørte en pop som ikke var en del av ih eksos. Gawk fløy bort fra baksiden av bilen, etterfulgt av en lav-rettet en.
  
  
  Han snudde bilen rundt en annen bøye og trakk Wilhelmina ut av sitt hylster. Han utgitt sikkerhetsmekanismen og ga Luger til Rona. Sa: "jeg kan ikke bremse ned for å gi deg et godt skudd, men holde skyte, og det vil gi dem noe å tenke på."
  
  
  Rona lente seg ut av vinduet og skyting på syklister med sin venstre hånd. Jeg var glad for å se at hun visste hvordan hun skulle håndtere en pistol. Å holde bilen på veien, jeg var for opptatt med å lete rundt for å se om det hadde truffet noe, men endringen i motoren banen bak oss foreslo for meg at det var minst å bremse ned ih.
  
  
  Når jeg tok pusten mellom oss og syklister, den stikkende lukten av bensin fortalte meg at de hadde sprengt hull i vår tanken. Fuel-gauge nål var allerede svaiende i punkt E, så jeg visste at vi ikke kom mye lenger. Hennes gasspedalen treffer gulvet, og vi tok to mer farlige svinger.
  
  
  Syklene var fortsatt buldrende nedover veien bak oss, men jeg hadde et par svinger mellom oss når motoren hostet og jeg visste at det var dårlig. I de siste tretti sekunder, hun har kommet opp med en desperat plan om å få oss ut av det i live. Rhona hadde tømt Luger ,og det var ingen tid å laste. Bush på hver side av veien var for tykk for oss å kjøre videre. Forfølgerne var bare sekunder unna å ta handling, så mitt første forsøk ville være den eneste vi kunne få.
  
  
  Han stoppet brått i midten av veien, grep tak i en spole av steel gitar streng fra baksetet, og kjørte til en påle ved siden av veien. Han repeterende ledningen rundt henne-seks, vri tråden to ganger for å sikre det. Å kjøre opp til bil, han kastet hjul gjennom bakvinduet, hoppet i forsetet, og presset den siste unse av makt rundt bilen for å komme oss opp en liten skråning og ut av syne for en haug av chapparal på veien. den andre siden av veien.
  
  
  Thunderbolt var bare en tur ned fra oss da han lente seg over setet og på samme tid sa til Rona, "Kommer og setter seg bak bilen."
  
  
  "Men, Nick, vil de se oss så snart de får gjennom buskene her."
  
  
  "Jeg tror de vil ha noe å tenke på," sa jeg. "Nå gjør som jeg fortelle deg."
  
  
  Følgende Rona instruksjoner, han tok et hjul av gitar wire og dro den på. Han åpnet døren for henne, surret tråden rundt vinduskarmen, og rullet opp vinduet for å holde egoet på plass. Så henne, smalt igjen døren. Motorsykler brølte åpent ned den veien som det falt ved siden av Rhona, slik at en steel gitar streng tredd over veien rundt fire meter høy.
  
  
  De to lederne av motorsykkel gruppe treffe wire nesten samtidig. Det så ut som de var og nikket til hverandre, men i neste øyeblikk, både hoder var frosset i løse luften, og sykler brast ut fra under dem. Hjelm hodet traff asfalten og spratt av vilt langs veien som skumle fotballer. Motorsykler, deres styret fortsatt holdt i hendene på den hodeløse rytteren, brølte opp bakken et par meter før man svingte til å treffe andre, sende ih begge inn i en floke av kjøtt og maskiner.
  
  
  Resten av syklister prøvde å riste, og skyv på glatt asfalt. Resultatet ble en haug, en floke av bent biler og ødelagte ledninger. Rona grep henne i armen og vi ble av. Vi ble liggende med ansiktet ned bak noen busker når vi kunne høre de overlevende av motorsykkel gjengen startet opp med sine sykler, og forsvinner i det fjerne.
  
  
  Rhona er tynn kropp grøsset. "Hva tror du de var, Nick?"
  
  
  "De må være koblet til folk som blåste opp Mumuru og truer New York. Telefonen må ha blitt tappet for lenge siden. Denne morgenen, når du ringte Hawk, de visste at du var noe på gang. De var ventet å se hvem AX vil sende, og deretter de planla å bli kvitt oss.
  
  
  "Ja, men det er bare en hær. Som gir ordrene? "
  
  
  "Lederen var Anton Zhizov, en ekte kamp hawk i den Røde Armé. Det ser ut til at en av mennene med ham var Fjodor Gorodin. Ikke like smart som Gizov, men like farlig. Og hvis du har gjettet riktig, det er en Vorn Knox.
  
  
  "Så alt du trenger å gjøre er å finne ih og stoppe dem fra å blåse opp det meste av Usa."
  
  
  "Det er alt. Men, min skredder, jeg har fått hele åtte dager.
  
  
  Så, etter en pause, er vi tilbake til veien og gikk til en clapboard-frontet store kjører med en apple-cheeked kvinne som alltid så ut som alles mor. Rone kjøpte den
  
  
  
  
  
  
  Jeg fikk en øl og en håndfull av endring for telefonen min.
  
  
  For det første, hun heter kontaktperson for Joint Intelligence Committee i Los Angeles. Hennes fortalte Emu om å akkumulere gjeld på veien og om Rona bil i buskene. Jeg ringte henne til å ringe en taxi, og Rona og jeg satte meg ned for å vente
  
  
  Kapittel Fem
  
  
  Malibu. En lekeplass for filmstjerner, en helg hus for de rike, og plasseringen av beredskap nabolaget Nr 12 AX. Noen rundt dem har blitt sett over hele landet for bruk av AX agenter i spesielle under andre omstendigheter. Jeg følte at Rona og jeg oppfylte kravene.
  
  
  Hver AX-agenten hadde den samme nøkkelen som åpnet døren for noen av dem. De ble plassert i alle slags nabolag og bygninger. Den ene i Malibu var tilstrekkelig beskrevet med begrepet "Akutt Quarters". Den moderne bygning, omgitt av glass og mahogni, var beskyttet fra adkomstveien til Pacific Coast Highway av en syv-meter gjerde. I underetasjen var det en stor stue med hvelvet tak og komfortable møbler arrangert rundt en hengende peis. En ti-fots-høy blackwood bar strakk stue fra en liten, funksjonell kjøkken. En spiral trapp rundt smijern førte til en tre-veis landing hvor soverommene befant seg.
  
  
  Rona lagt merke til et bad med nedsenket Romerske badekar. "Det ville være akkurat som et hotell for å ta et bad," sa hun. "Tror du det er noe her jeg kan gjemme seg i senere?"
  
  
  "Se gjennom soverom," sa jeg. "Disse stedene er ganske velfylt."
  
  
  Hun gikk opp trappen og rummaged gjennom skap og skuffer mens baren sjekket henne ut. Snart, hun snublet og snublet igjen med en velur kappe drapert over armen, og hendene hennes var full av flasker og bokser.
  
  
  "Han er trolig satt opp hans skjulesteder for alle anledninger, er ikke han?"
  
  
  "De er ikke som ville posh," mannen sa. "Jeg var i et par hvor jeg hadde til å bekjempe rotter i stedet for hvelv."
  
  
  Rona stirret på meg for en lang stund fra bunnen av trappa. "Dette er en web-tjeneste som vi ikke har her."
  
  
  "Minst ett" jeg er avtalt. "Hva liker du å drikke? Hei, jeg vil ha et par klart når du kommer ut.
  
  
  "Uansett hva du ønsker vi skal ha," sa hun da hun gikk inn på badet.
  
  
  Den delen av veggen ved badekaret var laget av grus glass og møtte bar utenfor. Når badet lyset ble slått på, glass var ganske gjennomsiktig, og alt som foregikk på innsiden var godt synlig, i hvert fall i utseende, hvis noen ser på rundt baren. Jeg kunne ikke være sikker på om Rona visste om dette voyeuristic effekt eller ikke, men fra guds nåde for hennes bevegelser jeg hadde studert, jeg har mistanke om hun gjorde det.
  
  
  Hun leverte flasker og bokser til hylle, deretter tok av henne blusen. Selv gjennom forvrengt glass rundt steinene, den rosa fargen på hennes nipples var forskjellige fra hvitere kjøtt av brystene. Hun gikk ut av sin sort blå bukser og gled en stripe av svart bikini bunnen ned hennes lange, slanke ben. Hun sjekket vannet med en fot, tok en siste titt på seg selv i full-lengde speil, og gikk ned til badekaret.
  
  
  Han gikk til telefonen ved enden av baren for å ringe Hawk. Jeg umiddelbart ringte henne tilbake på hennes personlige nummer. Selvfølgelig, det var en mulighet for at Malibu telefonen ble tappet, men gitt hastighet trafikk, klarte han ikke å slutte å bekymre seg om det.
  
  
  Før jeg kunne fortelle deg hva du hadde lært, ut fra Rhône, Hawk åpnet samtalen.
  
  
  "Jeg kom i kontakt med en veldig spent JIC representant, som sa at du forlot emu med en ganske skitten rengjøring jobb, som han burde kaste og forklare til politiet."
  
  
  Hun ble kjent for nøyaktigheten av rapporten
  
  
  "Nick, jeg forstår," Hauk fortsatte, " at i løpet av vårt arbeid, noen av inventar vil definitivt bli igjen. Ville ikke det bli for mye hvis du har gjort de nødvendige kaster på en mer forsiktig måte i fremtiden?.. si, skyte dem til å legge opp en dollar?"
  
  
  "Jeg skal prøve å være mer forsiktig," jeg lovet, " hvis forholdene tillater det."
  
  
  God. Nå, fortell meg, ikke gå Glipp av Volstedt har noe av verdi for oss?"
  
  
  Han undertrykket i et smil når han så Rona komme opp i badekaret og nå ut med sine nakne hånd for et håndkle. "Ja," sa jeg,"jeg tror det."
  
  
  Hennes fortalte Hawke om Rona Knox ' s undersøkelse av Varnov for fem år siden, og Egoets ordningen til utpressing nasjoner ved å true med å sprenge henne byer én etter én. Hauk var spesielt interessert da han fortalte Emu om Varnov er ideen om å lage en plast kjernefysiske eksplosive.
  
  
  Han sa: "Dette går veldig bra med den nye utviklingen på dette området. Jeg ønsker ikke å diskutere dette over telefonen, men hun vil du skal fly tilbake til Washington i morgen."
  
  
  "Det er riktig. Jeg vil være der i morgen."
  
  
  Rona var allerede ute, rundt badekar, tørker seg med et håndkle. Med uformell sensualitet, flyttet hun lun håndkle opp og ned den glatte innsiden av låret hennes. Når Houkou besvart, jeg må ha hørtes litt skuffet over at et så lovende innledning hadde sluttet så snart. Hawk kremtet i hans misbilligende måte. "Du kan ta Glipp Folstedt med deg. Mitt prosjekt vil fungere for de to av dere."
  
  
  "Vi vil være der," sa han med stor entusiasme.
  
  
  Jeg hengt opp og laget et par martinier.
  
  
  
  
  
  et kjøleskap for alkoholholdige drikker under bar. Som hun ble kastet som en skive sitron i hvert glass, Rona kom ut rundt badet. Hun var iført en kort velur kappe bundet med et belte. Det var nok til å nå press der låret møter setemuskelen.
  
  
  "Jeg er redd dette kappe er ikke for en høy jente," sa hun.
  
  
  "Jeg ville ikke si det," hennes far sa. Rona ben, som de var nå, ser ikke selv litt tynn. I stedet, de så avrundet, myk og smidig. Hei Martini ga den til meg.
  
  
  "Takk," sa hun. "Har du kalt Washington?"
  
  
  Hauk ønsker vi å fly dit i morgen. Han sa at han hadde en jobb for oss begge. Er alt i orden?"
  
  
  "Hvorfor ikke? Det bør være bedre enn å henge rundt her med motorsyklister og skreddersy vet hvem er det som skyter på meg.
  
  
  Rona tok en swig rundt henne drikke, så setter glasset ned på benken og begynte å skjelve voldsomt, som om hun hadde vært viftet med et gufs av kald luft prøvetaking.
  
  
  Han tok et skritt mot henne. "Ron, hva er galt?"
  
  
  Hun tok et dypt åndedrag. - Jeg tror dette er en forsinket reaksjon på all spenningen i dag, ikke når. Jeg tror ikke hun er like kul og samlet som jeg trodde."
  
  
  Hennes mann kom inn og klemte henne. Kroppen hennes, som så så slank og i stand i klær, smeltet inn i meg med en varm fleksibilitet som var fantastisk. Brystene presset mot brystet mitt, forsiktig bevegelse med pusten.
  
  
  "Jeg er så jævla redd, Nick," sa hun, " for du, for meg, og for alle andre i verden. Hvordan vil det ende? "
  
  
  "Ille," sa jeg. "Men ikke for oss. Nå er det bare å slappe av og la meg bekymre deg."
  
  
  Han masserte den glatte muskulaturen i ryggen gjennom velur kappe.
  
  
  Hun vippet hodet for å møte mine øyne. "Jeg håper du har rett, Nick," sa hun.
  
  
  Han lente seg over og kysset henne på munnen. Nah luktet såpe rundt badekaret, med et svakt floral duft på håret. Nah ' s lepper var kjølig og smidig, og de smakte som mynte.
  
  
  Hendene mine gled opp og fant den åpne kanten av hennes kappe, og raste ned til det varme, høye hauger av brystene. Med et lite rop om begjær, hun trakk seg bort fra meg. Akkurat nok tid til å løsne beltet og skyv kappe tilbake over skuldrene, slik at den emu å falle til gulvet.
  
  
  Sakte, bevisst, løp hun hendene mine gjennom seng med henne, presset mot hennes bryster for et øyeblikk, så la brystvortene mine stige igjen så løp hun hendene over kroppen hennes og flat mage med ego-myk semsket skinn-aktig hud.
  
  
  Øynene hennes ble sjarmert som hun vippet hodet for å se, hun laget mine fingre i hennes silkeaktig pute mot henne varm center, og hennes sultne øyne løftet for å møte meg.
  
  
  Når mannen gikk tilbake og hast fjernet hans klær, hun studerte meg med genuin interesse og beundring for aldri å vende seg bort, selv når jeg var helt naken. Da hun nettopp har åpnet sine armer for å hilse på meg.
  
  
  Jeg kastet et blikk på soverommet landing, men hun ristet på hodet - som om å si at hennes behov var for påtrengende å utsette - at stedet var her, var tiden kommet. Vi strukket ut på den tykke blå teppet, og hun strøk kroppen hennes. Ved første, hennes stønn var myk som et sukk av vinden, men de snart slått inn fortvilet rop av etterspørselen som hun rullet over og trakk meg oppå henne.
  
  
  Når hennes angitt nei, hun buet hennes slanke kroppen virkelig til å møte meg. Så var det kronglete, kronglete rytmen av henne opprivende ønske om, å bygge sammen på toppen bølge av klimaks, etterfulgt av en lang, rask nedstigning til den tomme bredden av søt utmattelse.
  
  
  Kapittel Seks
  
  
  Neste morgen, Rona gikk til arbeidet og utarbeidet en rikholdig frokost. Sent på natten øvelsen ga oss begge en stor appetitt, og vi entusiastisk sette ned edu. Som kaffe i vår kopper avkjølt, alt annet begynte å varme opp. Men det var en arbeidsdag, og rundt hva hun vet om Ron kvelden før, et sted å hvile, så frokost kan holde oss opptatt til sent på kveld.
  
  
  I stedet hennes, fikk jeg i badekaret og tok en kald dusj.
  
  
  Vi gikk alle over Los Angeles. Internasjonale on the nine o 'clock fly, og på Dulles vi ble møtt i AX-limousin av en annen av Hawk' s fåmælt og effektiv sjåfører.
  
  
  Vi gikk gjennom ritualet, sikkerhet, og snart er et spill som dette på stolen rett overfor David Hawke. AX føre mannen løp øynene over Rona Voelstedt og vendte seg til meg med en uuttalt spørsmålet i øynene hans. Han trakk på skuldrene og smilte til ham som uskyldig som han kunne.
  
  
  Hawk kremtet kraftig og kom ned til virksomheten. "På den tiden du ringte meg i går, Nick, vi holdt en sjømann ved navn Juan Escobar av Caribbean cruise skip Gaviota. Ego ble fengslet i Fort Lauderdale etter som opptrer mistenkelig ved passering gjennom tollen. Ingen contraband ble funnet på oss i nen, i vårt ego koffert, men siden alle våre folk var på dobbel varsling i disse dager, Florida myndigheter kalt vårt kontor. Escobar ble brakt inn for avhør, men vi fikk ikke noe ut av ham. Deretter, når du ga Glipp av Voelstedt informasjon om Knox Varnow og Ego nuclear-plastisk sprengstoff, tok vi en nærmere titt på kofferten han hadde. Selvfølgelig, våre laboratorier har vist at dette er en spaltbart materiale.
  
  
  
  
  
  
  På låsen, fant vi en mikroelektroniske tenner som kan bli aktivert ved en lang rekke radio-signal. Og, interessant nok, håndtaket var gravert med en liten hodeskalle - en liten død mål.
  
  
  "Fikk du vite noe annet enn en sjømann?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Litt. Jeg skal la henne gjøre matte og fortelle deg selv.
  
  
  Hawk trykket på en knapp på hans intercom og sa: "Send Escobar." Et minutt senere, et par av grim-overfor offentlige tjenestemenn inn, og en mutt, pockmarked mann stod mellom dem. Den offentlige tjenestemenn venstre, og Hawke gjorde tegn Escobar til en stol.
  
  
  Han gikk bort og sto foran mannen. "La oss høre din historie," sa jeg.
  
  
  Escobar flyttet ubehagelig. "Jeg har allerede sagt det tjue ganger."
  
  
  "Si det igjen," sa jeg. "For meg."
  
  
  Han så på ansiktet mitt og begynte å snakke uten å nøle. "Tøffing, han ga meg en koffert og fem hundre dollar. Sa han å ta en pause på et par uker. Så, når jeg ta opp med henne skipet, han gir meg fem. Alt jeg gjør er å sette min koffert i en oppbevaringsboks i Cleveland, og la mitt ego der. Det er alt jeg vet. Hennes, jeg sverger."
  
  
  "Hvem er en så stor mann?" Han spurte henne.
  
  
  "Jeg vet ikke navnet hans. Noen ganger kommer det ombord i en port, noen ganger i en annen. Alt jeg vet er at han har nye eiere, og når han gir en ordre, alle adlyder."
  
  
  "Nye eierne, sa du?"
  
  
  "ja. Fem eller seks måneder siden, de kjøpte Gaviota. De fleste av de gamle oni-teamet blir permittert, og noen av menneskene rundt oss er å være venstre-bak. Jeg jobber for alle. Du skjønner, det er en jobb. De nye gutta leide de for laget, ikke rundt Sør-Amerika som resten av oss. De snakker morsomme og holde seg borte fra oss."
  
  
  "Fortell meg mer om den store mannen."
  
  
  "Han som er sjefen, det er alt jeg vet. Han ser grov og snakker i en lav stemme. Store skuldre, som en okse."
  
  
  Han kastet et blikk på Hawk.
  
  
  "Denne beskrivelsen passer Fjodor Gorodin," sa han.
  
  
  Han sa til Escobar, " Har noen andre gi ordre?"
  
  
  "Jeg ser bare én person to ganger. Tynne, mørke, grå hår. Han er den eneste hun har noen gang sett å gi ordre til den store fyren.
  
  
  Han vendte tilbake til Hauk. "Zhizov?"
  
  
  Han nikket.
  
  
  Han skjøv hendene i lommene hans, og sakte gikk over til langt moan. Da hennes, kom han tilbake og sto foran sjømann igjen. Hun stirret inn i Emu øyne før han så bort.
  
  
  "Juan," emu fortalte henne: "du har sikkert hørt at Usa behandler kriminelle rettferdig og at du ikke trenger å være redd for å bli mishandlet. Men dette er en annen situasjon, Juan. Ingen tid for tålmodighet. Hvis du lyver til oss, vil jeg personlig sørge for at selv om du er i live, du er ubrukelig til senorita. Forstår du meg, Juan?"
  
  
  "Ja, besøke senor!" han knakk. Hans svulmende øyne fortalte meg at han visste at jeg ikke tuller. "På vegne av min mor, jeg forteller sannheten! Det var seks andre mennesker som de også bidro med kofferter. Kuda oni ihk, jeg fikk ikke høre det. Min virksomhet var i Cleveland. Det er alt jeg vet, besøke senor, tro meg.
  
  
  Jeg gjorde det. Jeg nikket til Hawke, og han tok Escobar.
  
  
  "Jeg antar at du har sjekket deg ut på skipet, og disse nye eiere," sa jeg da tre av oss var alene igjen.
  
  
  Gaviota er den Venezuelanske versjon av deres fremtidige staving leseferdighet. De tidligere eierne var betalt en stor sum i kontanter fra en mann som sa han representerte Halcyon Cruise. Dette, selvfølgelig, er en forfalskning.
  
  
  Rona talte opp. "Kan du ta over skipet og avhøre mannskapet? Finn ut hvor bomber kom fra? "
  
  
  "Vi kan," Hawke tillatt. "Men vi kunne ikke være sikker på at Gorodin ville være om bord, og det virker som det er nesten ingen Overraskelser. Selv om vi visste hvor bombene var laget og hvor de utløser enheten ble lagret, et ord av skipets fange ville ha nådd ih før vi gjorde. Og da kan de detonere bomber allerede plantet i Gud vet hva byer. Nei, denne øvelsen er behov for å være lav-tasten, stemme hvorfor hun ønsker at du og Nick her.
  
  
  "Jeg lurte på når du skulle komme før det," sa jeg. "Ingen forbrytelse, Ron, men jeg er vant til å jobbe alene."
  
  
  "Ikke denne gangen," Hawke sa. "Vårt første steg er å sette noen om bord på et cruiseskip. Og en enkelt mann vil tiltrekke seg for mye oppmerksomhet."
  
  
  "Hvorfor ikke?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Det bare skjer, slik at Gaviota spesialiserer seg på ..." - her den gamle mannen finner det nødvendig å fjerne hans hals igjen - " ... bryllupsreise cruise."
  
  
  Rhona Voelstedt begynte å smile, men raskt sobered opp når Hawk ga henne en av de hardt New England ser ut.
  
  
  Han sa: "jeg har ordnet med Atomic Energy Commission for Ms. Voelstedt å være tilordnet til Usa for varigheten av denne krisen. Jeg tror ikke at hvis jeg ba deg om å spille rollen som nygifte, ville du utvide din skuespillertalent for mye.
  
  
  "Jeg tror vi kan klare det," sa jeg, uaffisert.
  
  
  "Mens han er på vakt," Rhona lagt, blunker til meg når Hawke ikke var ute.
  
  
  "Jeg visste jeg kunne stole på samarbeid," Hawke sa tørt. "Vil du bli med på cruise i morgen i Antigua. Den Gaviota vil ringe på flere Caribbean-porter, seile gjennom Panama-Kanalen, og hodet opp vestkysten av Mexico med en stopp i Los Angeles. Men hvis du ikke har plassert den operative base og funksjonshemmede det av den tiden skipet kommer i Panama, så
  
  
  
  
  
  
  det vil være for sent. Fordi i åtte dager det er planlagt å detonere en bombe i New York".
  
  
  "En kort bryllupsreise," bemerket han.
  
  
  Hawke fortsatte som om han ikke hadde sagt noe. Utflukt lokaliteten i Russland-finn ut hvor du skal sette kofferten bomber på skipet, og gå tilbake til kilden. Der skal du finne Anton Zhizov og, mest sannsynlig, Knox Varnov. Så er du på egen hånd. Jeg vil gi deg all mulig støtte for dette formålet, men noen stor drift er umulig."
  
  
  Rhona og jeg gikk gjennom den gamle mannens kontor og tok samme fly ned til Document Management Center. De ga oss med alle dokumenter og fotografier som vi trenger for å passere oss ute som Mr og Mrs Nicholas Hunter.
  
  
  Da vi forlot AX-hovedkvarteret, Rona var å spille, å opptre som en brud-å-være-til-verden.
  
  
  "Tror du ikke, "sa hun sjenert,"at siden vår 'ekteskap' ikke offisielt starter før i morgen, vi skal bo i to separate rom i dag?"
  
  
  "God idé," sa jeg da jeg kom en taxi. "Jeg må gå ut ganske sent i dag, og jeg ville ikke ønsker å vekke deg når du kommer inn."
  
  
  "Virkelig, også?" "Hva er det?" spurte hun med tunge sarkasme. "Hva er hans navn?"
  
  
  "Come on, honning, ville du ikke angre meg å nyte siste natts utdrikningslag."
  
  
  Vi var med å spille dette spillet for pakking, og Rona flyttet så langt borte fra meg som sete ville tillate. Hun satt med hendene foldet og knærne presset sammen, truende ut av vinduet.
  
  
  Han la henne sulk for et halvt dusin blokker, så relented. "Hvis det gjør du føler deg bedre, vil jeg være i AX-hovedkvarteret i kveld, og hold et øye."
  
  
  Hun snudde seg og så på meg med henne Nordiske blå øyne. "I dell seg selv?" "Hva er det?" spurte hun i en liten jente stemme.
  
  
  "Riktig," sa jeg. "Jeg har ikke noe imot å blande forretninger og underholdning når man ikke forstyrre de andre. Men i dag skal alt være på forretningsreise. Jeg ønsker å dele alt vi har om Anton Zhizov, Fjodor Gorodin og Knox Varnov."
  
  
  Rona kommer ut og setter henne i hånden lett på skulderen min. "Jeg er så lei, Nick. Hun var ikke ment for å være barnslig.
  
  
  Henne, Hei humret. "Det ville ikke være noen annen måte."
  
  
  Da hun gled inn i meg, og han lente seg ned for å gi henne en myk kyss.
  
  
  Kapittel Sju
  
  
  Neste morgen, et par timer før Gaviota ankomst, et chartret fly trukket oss ut av Antigua. St. John ' s, hovedstaden på en liten øy, er fortsatt veldig Britene i sentrale deler av byen. Men når du kommer til ditt eget nabolag, begynner du å høre den myke musikalsk språk calypso og se fargerike kostymer som mennesker bærer ikke å imponere turister, men fordi de liker fargene.
  
  
  Reisebyrået på Queen ' s Hotel var på ingen hast med å selge oss billetter til Gaviota cruise.
  
  
  "Du har allerede gått glipp av den første delen av ferden,"sa han," og jeg vil fortsatt ha til å kreve full pris."
  
  
  "Hva tror du, kjære?" spurte hun, som om etter å ha utført en presisjon geometri detalj.
  
  
  Ron kjørte tungen hans bilder over hans lepper. Jeg er sikker på at vi kan gjøre med alt som er igjen av flyturen.
  
  
  Han vingeslagene på reisebyrå. "Vil du se hvordan det fungerer."
  
  
  Noe motvillig, han skrev ut et par billetter til Mr. og Mrs. Hunter. Noe mindre motvillig, han tok pengene mine.
  
  
  Rona og jeg gikk rundt på en stund, ser på windows og holder hender, spille nygifte i tilfelle noen så på oss. Faktisk, det var ikke vanskelig i det hele tatt.
  
  
  Etter en stund, gikk vi ned til havna for å se Gaviota enter. Det var glatt og hvit, med en quick-ser silhuetten, kanskje mindre enn fem hundre meter lang. Som hun gjorde hennes måte å deepwater dock, den glade bryllupsreise passasjerer var merkbart fraværende.
  
  
  En isolert par her og der og så ut over rekkverket med et smil, men skipet syntes å være seiling med langt færre passasjerer enn sin kapasitet. Åpenbart, de nye eierne ikke fremme deres produkt svært mye, noe som var forståelig gitt de øvrige virksomheter de hadde.
  
  
  Jeg så flere av passasjerene og mannskapet forlater skipet, og på den minste periodisk belastning, men jeg fikk ikke se noe mistenkelig eller kjente ansikter. I henhold til Juan Escobar, de fleste av teamet så mer Slavisk enn Latin.
  
  
  Rona og jeg spilte dette spillet og funnet det bursar. Ganske unenthusiastically, han viste oss vår hytte, et ytre rom en dekk under the Boardwalk. Det var sparsomt møblert: en stol, en sofa, en liten stol, commodus, og to enkeltsenger. Det siste virket uvanlig for en newlywed cruise, men Rona og jeg oppdaget snart at de enkelt kunne rollerblades sammen. Den fluorescerende lampe over dresser speil ga ut en kjølig glød. Hun åpnet gardinene og la i det varme Karibiske solen på Brylev.
  
  
  Rona kom til å stå ved siden av meg. Hun sa:
  
  
  "Vel, hva ønsker du å gjøre nå, kjære hubby?"
  
  
  "Jeg trenger ikke å fortelle deg hva jeg ønsker å gjøre. Men først vil vi ta en spasertur rundt i skipet. Husk, du gjør det med glede?
  
  
  "Oh, god," sa hun. "Men hvis dette bryllupsreise ikke gjenopplive veldig snart, jeg kan gå hjem til min mor."
  
  
  Hennes slo henne ganske runde rumpa og dyttet henne ut
  
  
  
  
  
  
  på dekk. Vi tilbrakte et par timer å gå rundt på dekk, ser på barer, treningsstudio, spisestue, teater, card rom, og gavebutikk. I mangel av andre passasjerer var forferdelig. Bryllupsreise par vi møtte var for involvert med en annen venn å legge merke til om noen andre var å seile med dem eller ikke. De få mannskapet vi møtte var svært opptatt med sine oppgaver, og syntes å føle seg usynlig for oss.
  
  
  Vi brukte resten av dagen sitter i observation lounge, nipper til et par av frukt drikke med rum, i smug å se hvem som gikk om bord, og vurdering av ih av bagasje.
  
  
  I skumringen, ingen eksternt likner Fjodor Gorodin eller Anton Zhizov kom om bord, og ingen fremmed kofferter dukket opp i hendene på retur passasjerer eller mannskap. I mellomtiden, den søte rum drikke sloshed ubehagelig i magen min.
  
  
  Som mørket rullet inn fra Atlanterhavet, Gaviota ga et par horn for å tilkalle stray passasjerer om bord, og vi er beredt til å sette seil. En lokal steel drum band serenaded oss som skipet trekkes vekk fra dock.
  
  
  Vi hadde middag i nesten forlatt spisestue, deretter gikk rundt dekk og tilbake til vår hytte. Utenfor døren, Rona snudde meg for å se på meg, og ee klemte henne og kysset henne. Det hele startet med en enkel vennlig kyss og deretter middag. Men da følte jeg tuppen av tungen børste mine lepper lett, nesten sjenert, og jeg hadde en anelse om at "bryllupsreise" var ikke kommer til å bli en farse. Jeg hadde mer enn en forutanelse når hennes søte lille hånden gled under elastisk i buksene mine og lekent nådd ned, venter på den milde kjærtegn som lovet en lang natt med erotiske akrobatikk.
  
  
  Hun gikk tilbake og flytting med sensualitet av alle kvinner, men brukes effektivt med bare noen få, strippet av henne klærne. Hun gjorde det sakte, fra den første knappen av henne blusen til siste klem av henne til hoftene, noe som forårsaket hennes truser til å skyve til gulvet, er å utsette henne for garvede, fløyelsaktig hud. To smale hvite striper av cordon skissert omrisset av bikini hun hadde på seg mens du tar en søndag bad. Hvite kanter innrammet en lun, myk trekant som var bare en nyanse mørkere enn henne virkelig hodet.
  
  
  I vår hektiske elskov på Malibu huset, visste jeg ikke har en reell sjanse til å sette pris på Ronas ' utrolige kroppen. Den magre greyhound hun syntes å ha i hennes klær var lure. Selv om det ikke var en ekstra gram hvor som helst på det, men det var ingen skarpe hjørner heller.
  
  
  Hun poserte foran meg, nyter min beundring. "Tror du ikke jeg er for tynn?" sa hun, hennes ansikt viser ikke det minste i tvil om.
  
  
  Han strøk henne haken og prøvde å ta et kritisk blikk, " Vel, nå som du nevner det..."
  
  
  Hun rørte ved mine lepper lett med fingrene. "Jeg forstår meldingen. Det er på tide jeg slutte å fiske etter komplimenter."
  
  
  Ee legge armen rundt midjen hennes og trakk henne tett, kyssing den myke bump av hennes liv.
  
  
  Rona kost opp til meg, noe som gjør klynkende lyder av glede som han utforsket livet hennes med tunga i en langsom sirkel, stadig synkende.
  
  
  Jeg la gå med det, og det falt på toppen av meg, vilt ønsker i min munn. Han plukket henne opp og bar henne til sengs. Det jeg senket henne forsiktig til den satin sengeteppe.
  
  
  Rona bit hennes underleppa mellom tennene og så hungrily som han gled ut av klærne.
  
  
  Det er sant at vi ikke var den bekymringsløse nygifte vi lot til å være. Men jeg tviler på at noen legitime nygifte paret har noensinne hatt en mer tilfredsstillende bryllup natt enn det vi gjorde. Før vi endelig sovnet, den første grå stråler av dawn lyser opp den østlige horisonten.
  
  
  8
  
  
  Etter den tid Gaviota inn Martinique, var vi opp, kledd, og har en god frokost. Hotel Rhone, kan du besøke fargerike butikker på stranden i Fort de France, men jeg sa: hei, jeg skal bo der kan jeg se hvem og hva som kommer på bordet. Jeg sendte henne bort alene, men hun kom tilbake mindre enn en time senere, og sa at her, ikke gøy.
  
  
  Som det viste seg, at han kunne gå med henne, til tross for at hun likte å se på ham. Vi brukte fire timer på Martinique, hvor flere nygifte dro i land og kom tilbake med shaggy stråhatter og annet søppel rundt suvenirbutikker. Mannskapet for det meste oppholdt seg om bord. Det var ingen mistenkelige kofferter. Ingen tunge, bearish Russerne. Ingen skinny Russerne med grå hår.
  
  
  Siste natt, Rona og jeg gikk rundt lekeplassen igjen. Aktivitet ombord Gaviota var, som vanlig, minimal. Vi gikk tidlig til vår egen hytte, der handlingen var betydelig akselerert.
  
  
  Vår neste stopp var La Guaira, havnebyen av Caracas. Siden Gaviota ble registrert i Venezuela, var jeg håper at noe kan skje i dette landet er glitrende hovedstaden.
  
  
  Han var skuffet igjen.
  
  
  Den kvelden, begynte jeg å bekymre deg for vårt oppdrag, selv om jeg ikke innrømme mine tvil til Rona. Tross alt, hadde vi ikke har noen god grunn til å tro at Gizov og Ego lagene hadde ikke tidligere sett opp alle kofferten bomber for den skjebnesvangre time.
  
  
  
  
  
  
  Eller byene i Amerika kan allerede være booby-fanget og klar til å eksplodere i en kjernefysisk cloud så snart du trykker på knappen i noen ukjent sted. Hvis Juan Escobar var å fortelle sannheten, minst seks fulle navn ble sendt med Gaviota mannskap. Så vidt vi visste, det kan være andre måter å ih distribusjon.
  
  
  Og fem dager senere, den første bomben i New York var kommer til å gå av. Gitt de usikre humør av den Amerikanske offentlighet i disse dager, ødeleggelse av våre største byen kan være alt som skal til for å starte støyende forhandlinger. Selvfølgelig, det er ingen forhandlinger med folk som Anton Zhizov.
  
  
  Vi hadde bare to valg - overgi seg eller kjempe. Mest sannsynlig, i en liten demokratisk debatt, og regjeringen bestemte seg for å kjempe. Men det ville vært latterlig, siden det var ingen synlig fiende. Skjulte bomber som er utløst av radiosignaler rundt et ukjent sted ikke representerer et synlig mål. Når starten av den andre og tredje byer eksplodere, folks vilje til å kjempe, kan forsvinne. Selv om det skjedde ikke, ødeleggelse av landets større byer vil ha ranet mennesker styrke til å motstå.
  
  
  Så Gaviota var vår eneste spillet. Den årvåkne toller som hadde pågrepet Juan Escobar presentert oss med en liten åpning i fiendens rustning. Min jobb var å få gjennom at gapet og levere drepe blåse før han kunne finne.
  
  
  Fem dager.
  
  
  Vår elskov som natt manglet den samme spontanitet, i hvert fall på min del. Selvfølgelig, Rona følte at noe var galt.
  
  
  "What' s up, Nick? Er du bekymret for om oppdraget? "
  
  
  "Vi skal allerede ha tatt seg noe," sa jeg. "I morgen skal vi gå til Curacao, og hvis det ikke utvikler det, vi har problemer."
  
  
  "Ville du heller henne flytte til sin side av sengen og la deg sove?" "Hva er det?" spurte hun alvorlig.
  
  
  Ee grep tak i henne og holdt henne naken kropp til ham. "Honey, hvis vi bare har fem dager før verden begynner eksploderende, hun bør bruke så lite tid som mulig på å sove rundt dem."
  
  
  Med en liten male glede av Ron, hun pakket bena hennes rundt meg. Og for en stund, jeg trodde ikke om kjernefysiske bomber i form av kofferter, han tenkte ikke på død hoder.
  
  
  I Curacao, Fjodor Gorodin dukket opp på tavlen Gaviota. Han var så glad for å se scowling, bredskuldret russiske at han kunne ha kysset ham. Curacao er en internasjonal freeport med noen av de beste shopping i Karibien. De fleste av passasjerene hadde forlatt skipet i morgen på jakt etter bargain shopping, og når de kom hjem, fant de et digert Gorodin blant dem, prøver forgjeves å se ut som en typisk cruise passasjer i en Palm passer, uansett hva det var. . Ego oppdaget henne med en gang og holdt Ego i sikte, mens han lot til å vandre rundt på dekk før snike inn offiserer ' kvartalene.
  
  
  Jeg var litt skuffet over at han ikke bringe en av bomben kofferter med ham om bord. Men siden Curacao er den historiske hovedkvarteret til smuglere, for jeg hadde en mistanke om at tiden var kommet. Hvis en enkelt fulle navn po dukket opp, kunne jeg prøve å spore den opp, som i stor grad vil forenkle arbeidet mitt. Men hvis ikke, kan jeg alltid pin ned Gorodin.
  
  
  Etter å finne ut hvilken lugar den store mannen bodde i, ble han Rona i barre i observasjon rommet.
  
  
  "Gorodin er om bord," stemmen hennes sa.
  
  
  Hennes blå øyne utvidet med spenning. "Oh, Nick, som betyr at du kan spore bomber gjennom det."
  
  
  "Det er enten en punch til min skalle. Fordi så langt ferret det har oppstått en feil ."
  
  
  En kort vondt å se fanget hennes øyne, og han tok henne i hånden. "Don' t få meg feil. På en måte, det var de tre beste dagene i mitt liv. Men jobben kommer først, og det er ingen overdrivelse å si at hele jævla verden er på mine skuldre."
  
  
  "Jeg vet det, kjære," sa hun. "Jeg mente ikke å være egoistisk."
  
  
  "Når dette er over, kan vi ta en liten ferie," sa jeg. "Det ville vært fint å få i seng hvis vi ikke hadde vært sammen med Zhizov, Gorodin, og Knox Vamov."
  
  
  Ron så på Lukk i overraskelse. "Jeg får håpe det!" Så smilte hun til meg og alt var bra igjen.
  
  
  "Hva har du tenkt å gjøre?" spurte hun.
  
  
  "Be om at en av koffertene med bomber vil bli brakt om bord, slik at den kan bevege seg i. Ellers er jeg nødt til å gå til Gorodinym. Raskt og nøyaktig. Fordi et sted Zhizov og Varnov venter med en knapp som enkelt kan blåse opp det meste av Usa. Hvis jeg er uforsiktig, noen kan sende dem en melding, slik at de ikke trenger å vente til siste frist."
  
  
  "Hva kan jeg gjøre, Nick?"
  
  
  "Hold deg ut av veien," han knakk, så relented. "Rona, ting kan bli sprø og dødelige fra nå av. De er trent til å gjøre dette, men du er ikke det. Jeg vil du skal gå tilbake til vår hytte og låse deg selv i. Ikke åpne døren før jeg gi deg signal.
  
  
  "All right," hun pouted.
  
  
  Ron sendte henne på hennes måte. Hun var i godt selskap. Og nyttig. Men ikke på dette stadiet av drift.
  
  
  Han vendte tilbake til dekk for å få en bedre visning av skipet. På kvelden er vi forberedt på å forlate, og ikke en eneste koffert ble brakt om bord. Vi kjørte ut av Willemstad Harbor
  
  
  
  
  
  
  Etter å ha passert den svingende pontoon bridge, kalte de det Dronning Emma, og jeg bestemte meg for at jeg ville ha for å møte Mr. Gorodin. Da jeg hørte det starter.
  
  
  Det var en rask båt med en twin motor og ingen lys. Så trakk han seg opp, noen kastet et tau over ham. Knebøy, skallet mann på båten så ut til å være å gi ordre. Egoet folk løftet en mørk rektangulært objekt på dekk. Det var en koffert, og han skjønte at det var akkurat som Juan escobars.
  
  
  Som seilet begynte å stige, flyttet han akter langs gjerdet for å se hvem som var med å løfte. Det var min andre Fedor Gorodin, fortsatt iført en iskrem-drakt, og han ble ledet et par av ikke-latinske medlemmer av ih-gruppen. Nå i hestehale av Wilhelmina skjorte, han dro den rundt hylsteret på beltet. Tviholder på den kjente Luger ,han tok et skritt mot Gorodin og hans venner.
  
  
  Ett skritt var alt jeg klarte. Noe treffer baksiden av hodet mitt, og dekk rystet og traff meg med en gigantisk knyttneve. Det ble en umiddelbar utbrudd av lyd i hodet mitt som så ut til å spre seg tilbake i min skalle som alt gikk rolig og svart.
  
  
  Kapittel Ni
  
  
  Merkelig nok, i første hennes, jeg bare innså at nesen min var spent. Han prøvde å komme seg ut og skrap hans ego, men hans hender ville ikke flytte. Hennes øyne åpnet. Da skjønte jeg at hodet mitt. Det gjorde vondt som en eneste stor tann når en nerve som var fanget i en eksplosjon av kald luft prøvetaking. Øynene hennes lukket igjen, og sakte åpnet ih. Smertene gikk ikke bort, men mine omgivelser kom i fokus.
  
  
  Han ble liggende på ryggen på en smal bunk i en liten, indre hytta. Jeg så at føttene mine var bundet med flere spoler av maskeringstape. Hendene mine var krysset ved håndleddene, bak ryggen min, og de ble også limt sammen. Rona Vohlstedt ble sittende på køya over fra meg, iført en lys stripet skjorte og lange bukser. Hennes hender og føtter ble også filmet stengt.
  
  
  "Glad for å se du er tilbake hos oss, Mr. Carter," en tung stemme brummet fra et sted rundt foran i kabinen. Med en innsats, snudde han hodet i retning av stemmen. Fjodor Gorodin ble spredt ut på en vinyl lenestol mot to sengeplasser. "Jeg tror ikke det er fornuftig å ringe deg Mr. Hunter," fortsatte han. "Dette masquerade endte nesten like fort som det begynte."
  
  
  Foran døra til hytta, en ung mann med pent kjemmet brunt hår satt på en sammenleggbar metall stol ved siden av en kort tabell. Hun vet Luger han holdt, pekte på meg-Wilhelmina. Han flyttet hendene en brøkdel av en tomme, og ble irritert på mangelen på trykk der det burde vært trykket. Det var ingen stiletto. Jeg så det lå i Gorodin ' s belte.
  
  
  "Ja, Carter," Gorodin brummet, " vi har våpen. Og ditt ... "kvinne". Kanskje du kan snakke til oss nå.
  
  
  "Jeg er ikke følge deg," sa jeg, akkurat som i gamle college. "Mitt navn er Nicholas Hunter."
  
  
  Gorodin slått til unge matematikk store og bjeffet, " Boris, gi meg kart." Han snappet en fem-av-sju-kort fra rundt Boris ' s hånd, og Stahl lese det høyt. "Nick Carter, agent av AX N3. Rating: Killmaster. Rapporter til David Hawke, Washington, DC, Direktør i AX. "Tror du ikke disse menneskene vet du ved rykte? Carter? Når din venn Savner Voelstedt kalt AX, vi visste at de hadde sendt en agent. Kanskje hvis våre kamerater i Los Angeles visste du, at de ville være mer forsiktig i sin streben.
  
  
  "Ikke bare på ditt rykte, men ansiktet er kjent for å noen rundt oss, hvem er vi hvis kopier av bildet er laget, Carter. Kaptein anerkjent deg når du gikk med en kvinne i Antigua. Han fortalte meg om det på radio, og de har ildere ser på deg. Når hennes kom om bord, og vi visste at du ville være å lage din flytte snart, og vi var klar for deg."
  
  
  "All right, Gorodin," sa jeg, går ut gjennom spill, " hva trenger du?"
  
  
  "Du vet også mitt navn, jeg kan se henne. Vel, det var å være forventet. Jeg vil ha det veldig enkelt. Første, henne, jeg vil at du skal fortelle meg alt du vet og mistenker om vår virksomhet. Jeg antar at du fikk navnet Gaviota fra Juan Escobar. Vi så ego tatt bort i Fort Lauderdale.
  
  
  Henne raskt ut at ingenting rundt hva vi visste ville komme som en overraskelse til Gorodin, så hun utsatt det til emu, bruke en annen del av hennes sinn for å se etter en vei ut.
  
  
  "Vi vet at Anton Zhizov er på vei opp show," sa jeg. "Det var åpenbart fordi han signerte løsepenger telegram. Vi vet hva bomber du bruker, hvordan du levere ih til disse byene. Vi mistenker at ih blir gjort for deg av en forsker ved navn Knox Varnov. Dette er det."
  
  
  "Veldig bra" Gorodin sa. "Det er revmatisme for den enkle delen. Nå vil jeg at du skal fortelle meg om det. Selvfølgelig, når vi tar over ledelsen, organisasjonen vil ikke saken, men det vil fortsatt forenkle situasjonen hvis vi er kjent med sin virksomhet. Du kan starte med å fortelle meg hva de fysiologiske agenter er."
  
  
  Jeg hadde ikke si noe til henne. Hodet mitt throbbed. Jeg prøvde å tenke.
  
  
  "Carter, jeg har ingen tålmodighet for spill," Gorodin knakk, og alle skinn av en spøk forsvunnet. "Jeg kan få deg til å snakke - jeg kan gjøre enhver mann som snakker - men kanskje det ville være raskere å få en jobb."
  
  
  
  
  
  
  ih fra en kvinne ".
  
  
  "Hun vet ikke noe om det," sa jeg fort. "Dette er en oppgave for nah."
  
  
  Gorodin hoppet opp fra stolen og tok et skritt frem med overraskende hastighet for en stor mann. Med baksiden av hans hårete hånden, han pisket meg i munnen. Jeg smakte hennes blod.
  
  
  "Taushet," beordret han, " Når jeg er ferdig med kvinne, vil du ha en sjanse til å snakke."
  
  
  Som den store russiske snudde seg vekk fra meg og sto over Rona, min smerte-overskyet hjernen mintes stunt belte Stewart hadde vært så stolte av i Spesielle Effekter. Den som eksploderte i hendene på en dårlig fyr når han tok ego bort fra deg for å studere åpenbart falske spenne. Hvorfor ikke du finner Gorodin? Hennes kikket ned og så revmatisme. Min idrett skjorte dekket det.
  
  
  Han prøvde å vri på sengen for å få beltet ut. Unge Boris, som ble satt opp for dagen, gjorde tegn til meg for å ligge stille med snuten hans luger. Selv om beltet hadde vært i stand til å tegne det og Gorodin hadde fanget den, Rona og jeg ville fortsatt ha vært helt bundet opp med en pistol som dekker oss og et skip med åpenbart fiendtlig mannskap. Han lå fortsatt, prøver å tenke på et alternativ.
  
  
  Gorodin så åpenlyst i Ronas ansikt. Fra der han satt, kunne han se at hennes blå øyne var bredt og skremt, men hun ville ikke miste kontrollen.
  
  
  "Nå er det din tur, Savner Voelstedt,"sa han," å fortelle meg om DET."
  
  
  "Hva Nick sa er sant," sa Rona rolig. "Jeg vet ikke noe om AX."
  
  
  "Før eller senere vil du fortelle meg hva jeg ønsker å vite," Gorodin sa. "Smartere du er, jo raskere vil du snakke." Med at den russiske kom ut og tok Rona er bluse, skyve sin tykke fingre mellom knappene. Han lo og trakk, og bluse tore, forlater emu med en håndfull av skjørt materiale.
  
  
  Rona brystene kom til syne, den øvre delen er litt brun og avrundede nedre del hvit fordi det ikke var skjult av bikini bodice.
  
  
  Gorodin slått til Boris i døråpningen. "Hva synes du om det, gutten min? Ikke så stor som noen, men solid og full.
  
  
  Boris nikket curtly, men hans ego ' s øyne viste misbilligelse av Gorodin handlinger.
  
  
  "Og det føles godt," Gorodin sa, kjører sine store hender over Rona bryst. "Det var synd at vi ikke har tid til litt moro før avhøret begynner. Kanskje det vil være tid for dette senere, men hvis damen svar riktig.
  
  
  Han kunne se musklene i den store manns armer beveger seg da han begynte å presse jenta bryster.
  
  
  "Vi vil begynne igjen," sa han. "Du fortelle meg navnene på alle du kjenner som er koblet til AX."
  
  
  Rona gispet som Gorodin presset brystene som moden frukt i sin massive hendene. "Jeg vet ikke andre folk!" hun utbrøt.
  
  
  Gorodin rettet opp, forlater røde finger merker hvor han hadde holdt Rona. Han ristet på hodet og dessverre slått til meg. "Din venn vil også være sta. Det ser ut som jeg er nødt til å skade en rundt deg, og jeg tror jeg ønsker å skade deg mest." Han strøk hendene over Rona er bare magen og begynte å angre på knappene på henne buksene.
  
  
  Dette er hvor helten i filmen ville si, " Vent, ikke ta på damen! Jeg vil fortelle henne hva du ønsker å vite. Det er ikke slik. Sikker, Ronu elsket henne, og hva Gorodina skulle holde til henne, ville ha merket meg, men hun var profesjonell, og du ikke komme inn i spion virksomhet, enten det var Killmaster for ØKS eller to ... skal jeg gjøre et lite spionasje for Atomic Energy Commission hvis du ikke er villig til å ta risikoen. Og fra et praktisk synspunkt, minutter, og det ville ta for Gorodin å ødelegge Rona Folstedt bare å finne ut at hey hadde ingenting å si til emu ville gi meg en mye mer tid til å finne en vei ut, slik at han kunne fullføre oppgaven. I slutten, det viktigste bør være lokaliteten i Russland. Så han gritted tennene og prøvde å konsentrere seg om sin escape plan.
  
  
  Knuckles banket på hytta døren.
  
  
  Gorodin sverget i russisk som døren åpnet og blek sjømann sto og stirret på ham, prøver ikke å se på halvnakne blonde på køya.
  
  
  "Radio melding for du, herre," sjømann mumlet.
  
  
  "Ikke nå, du idiot," brummet Gorodin. "Kom deg ut herfra!"
  
  
  "B-men, sir, dette er de Generelle Zhizov. Haster ".
  
  
  Med et grynt av ergrelse, Gorodin vendte seg bort fra Rona.
  
  
  "Utmerket. Fortell generell jeg skal være der.
  
  
  Den crewman hilste smart og forsvant.
  
  
  Gorodin stoppet på stolen der Ego er unge assistent ble sittende. "Boris, alltid holde et øye med disse menneskene. Se opp for Carter.
  
  
  "Ja, sir," sa Boris, uten å nøle, peker Wilnelmina på meg.
  
  
  Gorodin gikk ut og lukket døren bak ham. Arbeider bak henne tilbake, hun prøvde å dra opp sin skjorte slik at Boris kunne se den magiske belte. Da hun flyttet, så jeg Boris ' s thumb stram på avtrekkeren.
  
  
  "Du hadde bedre å ligge på," sa han. "Ikke tvil om at jeg skal skyte deg hvis jeg må."
  
  
  Han mente det. Han har sluttet å bevege seg.
  
  
  Rona kvalt et hikst. Øynene hennes pilte til Nah. Hun ville ikke se ut som en loudmouth. Boris så ut, også. Når blikket falt på hennes nakne bryster, han så forferdelig.
  
  
  
  
  
  
  Rona hulket igjen, la ut en rekke patetisk klynkende lyder, og gispet. "Boris," sa hun med tårer i øynene: "vil du la ham gjøre dette mot meg?"
  
  
  Da jeg forsto henne. Rona var mer av en profesjonell enn han hadde forestilt seg. Hun hadde fanget den tidligere glimt av medfølelse i den unge mannens øyne, og nå var hun leker med den.
  
  
  "Jeg kan ikke hjelpe deg," sa Boris. "Du må fortelle oberst hva han ønsker å vite."
  
  
  "Jeg kan ikke," sa Rona. "Jeg vet ikke noe. Helvete er det som gjør forferdelige ting til meg. Du trenger ikke se ut som ham, Boris. Jeg ser menneskeheten i deg. Kan du fortelle meg det."
  
  
  Hun var god, veldig overbevisende, og bare half-assed.
  
  
  Boris biter seg i leppen, men ristet på hodet. "Jeg kan ikke hjelpe deg."
  
  
  Dyrebare sekunder passerte. Jeg hadde en viss fysisk frihet, nok til en desperat kamp - hvis Rona kunne distrahere meg. Han fanget hennes oppmerksomhet, så så demonstrativt på pakke sigaretter liggende på kort bordet foran Boris.
  
  
  Hun ga ham et lite smil og sukket tungt. "Jeg forstår, Boris," sa hun. "Du jobber for det du tror på, akkurat som vi gjør. Hva de ville ha gjort med meg, jeg vet det ville ha vært annerledes hvis du hadde ledelsen."
  
  
  Gutten så på Nah med noe svært nær takknemlighet.
  
  
  "Jeg er ikke ber deg om å forråde din tro," Rhona fortsatte. "Men, kan du gjøre meg en liten tjeneste?"
  
  
  "Hvis jeg kan," Boris svarte nesten inaudibly.
  
  
  "Før at dyret Gorodin begynner å torturere meg, vil jeg lyse opp." Hei, jeg klarte annen svakt smil.
  
  
  "Det er en liten godbit, men trolig den siste. Vil du gi meg en?" "
  
  
  Boris nølte, så nikket. Han plukket opp ryggsekken foran ham. "Dette er Russere. Har du noe imot?" "
  
  
  Hun ristet på hodet. "En sigarett er en sigarett når nervene trenger hjelp."
  
  
  "Dette kommer til å bli vanskelig," sa han. "Jeg kan ikke la gå av din hånd."
  
  
  "Vær så snill å tenne ditt ego og putte den i munnen min," svarte hun.
  
  
  Det var en veldig lang skudd. Jeg vil bare ha et par sekunder. Han bøyde, krøllet opp.
  
  
  Boris tente en sigarett, fikk opp, og gjemt den pistol i beltet. Han krysset hytta og sette en sigarett mellom Rona lepper. Så flyttet han, han svingte beina fra køya til dekk og sakte satte seg opp.
  
  
  Han var i ferd med å hoppe på ham når han er slått. Hennes, i håp om at han ville bli over Rona, tidvis å løfte en sigarett fra hennes lepper. Men selvsagt ble han kommer til å vende tilbake til sitt sete.
  
  
  Og nå er han så meg ut av øyekroken. Han virvlet rundt for å møte meg og grep luger . Men her har jeg en uventet pause. Når Boris slått for å møte meg og snudde seg vekk. Ron, løftet hun knærne nesten under haken, rettet føttene på målet, og slengte dem fremover, og med et kraftig støt. Det ble gjort med en utrolig smidighet og lynrask hastighet.
  
  
  Boris hadde en pistol i hånden, men før han kunne skaffe det, han ble slynget mot meg, å miste balansen, med slik kraft at han falt med hodet først på mine føtter, og Luger krasjet til dekk med et brak. Det tok bare en brøkdel av et sekund for å løfte mitt bandasjert fot, nå en klubb med en dobbel skinn såle, og knuse dem i mitt ego i skallen. Den første slag var fantastisk å si mildt, men de tre neste, i rask rekkefølge, utført av hoppende og punching ned med fulle mål av min vekt, legge egoet i glemmeboken.
  
  
  "Dårlig Boris," sa Rona, etter at hun hadde hoppet over og så ned på ham med en kvalmende uttrykk,"jeg var nesten begynt å like ham."
  
  
  Det tiende kapitlet.
  
  
  Jeg hadde ikke tid til å uttrykke min takknemlighet og beundring for Rona er utrolig smidighet og hurtighet i sannhetens øyeblikk. Jeg var for opptatt med å sjekke ut treningsstudioet for den skarpe enden av noe for å veie oss ned. Men ved første øyekast var det ikke noe skarpere enn stumpe vinkler av en speilløse bureau.
  
  
  Deretter fluorescerende lys over skrivebord fanget hennes øyne. Selvfølgelig, det var ute av rekkevidde, men rør kan lett bryte hvis han kunne slå det med noe. Han har kanskje glemt hans Luger, som nå var hviler på dekk i nærheten. Med hendene mine bak ryggen min, jeg er ikke en veldig god sjanse, foruten et skudd ville lage for mye støy. For den samme grunnen, hun kunne ikke kaste en pistol i Brylev.
  
  
  Han svingte henne festet ankler over kanten av køya og Solgte henne. Arbeid i etterkant av den andre mot hverandre, jeg klarte å løsne en rundt på skoene mine, slik at det hektes av tær på høyre fot. Jeg bare hatt tid til ett forsøk. Han forsiktig svingte beina av fanget hans et par ganger, så stod opp og rettet seg opp med all sin styrke.
  
  
  Gratis boot venstre foten min og spiraled oppover. Det syntes å være å bevege seg sakte da jeg så den bevege seg mot målet. Hælen på skoen hennes traff døde sentrum av fluorescerende lys, noe som resulterer i en av de vakreste små humper hun hadde hørt.
  
  
  Hytta var bekmørkt, og han hoppet over gulvet til hvor han kunne høre glasskår å falle. Huk ned, han famlet bak henne og fant tynn skår av glass. De var ganske skarp,
  
  
  
  
  
  
  men de fleste av dem var for små. Plukke min vei gjennom skår, har jeg endelig funnet en eneste stor nok til å romme mitt ego mellom min tommel og pekefinger, og så bånd på mine håndledd. Da jeg jobbet med buet glass, hånden min plutselig ble våt. Jeg visste at jeg ville klippe meg, men hendene mine var for nummen å føle smerte.
  
  
  Når minst et hakk ble dannet på tape av hver tykkelse, hennes håndledd skiltes, og de brast ut. Da hun fortsatte å arbeide i mørket, limet på henne ankles tore bort.
  
  
  "Voila," Rone sa til henne. "Si noe for å få ham til å finne deg."
  
  
  "Jeg er her," Rona stemme runget rundt i mørket.
  
  
  Han beveget seg mot lyden av stemmen hennes når han hørte noen riper på dekk utenfor døra til hytta. Deretter låsen åpnes.
  
  
  Hopp til skott, han trykket seg mot veggen. Døren åpnet seg, og den hellige Herren oversvømmet i for Gorodin, som nølte et brøkdels sekund. Det var en brøkdel av et sekund lenger. Det slo ham med en ego-sløv rett til kjeven, sende shockwaves hele veien til min skulder.
  
  
  Ego tok henne med livet når han var slapp og trakk henne ut døren. Det ble revet fra Gorodin ' s belte av dolk, og Hugo gled den tilbake i scabbard på hans underarm. Det var nok lys på dekk for å finne Wilhelmina, og Luger hadde tatt henne også.
  
  
  Nå har hennes, han gikk til sengen der Rona ventet tålmodig, og tore tapen fra hennes håndledd og ankler.
  
  
  "Kom," hveste jeg, kaster hei hva som var igjen av henne blusen. "Opphold bak meg, jeg skal prøve å kaste oss over kanten. Dette er vår eneste sjanse.
  
  
  Vi gikk inn i korridoren. Jeg prøvde å orientere meg. Jeg kunne se henne i hver ende av korridoren, bortsett fra en smal metall trapp. Jeg hadde en femti-femti sjanse for å gjette hvilken retning ville være trygt. Jeg har gjort mitt valg, og løp i trapper, Rona rett bak meg.
  
  
  Men jeg har gjort feil valg.
  
  
  Da vi kom til bunnen av trappen, og jeg hørte lyden av tunge føtter nærmer seg. Det ble trukket ut av en Luger og skjøt på den synkende menn.
  
  
  Jeg brukte min frie hender til å dytte henne ut av Ron måte som en kropp fløy forbi oss, og traff dekk. Det var en rundt Slaviske seilere. Vi hørte skritt som kommer ned korridoren på øvre dekk.
  
  
  Så snudde han seg og fulgte Rona til trappen på den andre enden av hallen. Han kunne se at vi var på nedre dekk, og han visste at vi måtte klatre to nivåer høyere før vi kunne nå rekkverket.
  
  
  Vi clattered opp metallet trinn og nådd neste dekk bare som en gruppe av Gorodin menn kom susende rundt hjørnet. Det ble avfyrt i ih retning, noe som bremset ned ih av Rivne, slik at vi kunne kjøre opp neste trapp. Down under, noen plutselig skjøt to dundrende skudd. Kuler prellet av stål og skott som vi hoppet til neste dekk ut av ih er nå.
  
  
  I denne korridoren, var det dører som fører til livbåten området. Jeg tenkte ikke på å frigjøre en rundt båtene, men det var redningsvester lagret langs skott, og om vi kunne ta et par over dem, vi kan være i stand til å overleve i & nb.
  
  
  Da vi brøt ut i gaten en dag senere, tre besetningsmedlemmer ble stående mellom oss og rekkverk. En av dem hadde en pistol rundt dem. Han hevet våpenet til brann, men Wilhelmina var allerede i min hånd. Hennes sendte en kule gjennom egoet lapp, og den landet på geværet. En av de andre medlemmene i teamet trakk rifle for å frigjøre det fra den døde mannen, og den tredje dro ut en hånd pistol fra hans klær og skjøt et skudd i vår retning. Wilhelmina blir besvart. Det drapsmannen grep brystet og sjanglet tilbake til rekkverk, ruller over på siden til å sprute i svart Caribbean nedenfor. Den overlevende ga opp å prøve å frigjøre sin rifle og kjørte forbi.
  
  
  Jeg reiv lokket av en tre beholder merket "redningsvester", men fant bare ett inne. Ego Rone kastet det på henne, og hun trakk på skuldrene og prøvde å samle opp restene av henne blusen.
  
  
  Det var skarpe roper nå, og folk fra begge sider var på tvers av dekk mot oss. Det er på tide å spare deg selv. Han nikket til Rona, deretter klatret opp på jernbane, klatret ned til de trange ytre kanten, og stupte.
  
  
  I en voldsom skuddveksling å flykte henne, glemte raw såret på min knuste skallen. Han husket det godt når han treffer salt vann hardt.
  
  
  Deretter brylev gikk ut. Men han snart kom til, hoste og spytter ut vann som en knust radiator.
  
  
  Den Gaviota hadde seilt et par hundre meter, men nå var hun kommer nærmere, hennes lyskastere å spille over vannet.
  
  
  Vinden var skarpe og sjøen var grov. De vil være vanskelig å få øye på i dette virvler ocean ørkenen. Vannet var varmt, men full av uvennlig skapninger med skarpe tenner - og det var ensom.
  
  
  Det er ensom! Det slo meg at jeg ikke hadde sett Ron og ilder hoppe over bord. Gjorde hun virkelig dykke med meg? Jeg kunne ikke være sikker. Hun var flytende i en vid krets, synker i vannet som flomlys feide forbi meg, men Ronu kunne ikke se henne.
  
  
  
  
  
  
  Den Gaviota var nå sakte nærmer meg. Fra mitt synspunkt, på vann-nivå, er det så stor og truende. Om femti meter unna, og skipet kom til et stopp, og lysene begynte metodisk darting og tilbake på & nb.
  
  
  Noe hvitt bobbed på bølgene mellom meg og skipet. Jeg kunne ikke risikere å ringe ut. Min stemme utført lett over vannet, og skipets motorer nå var stille. Hennes gjennomgang kroppen beveget seg mot objektet i & nb, men stoppet brått da min hånd rørte stoff og kjøtt.
  
  
  Det var ikke Rona. Med en blanding av lettelse og skuffelse oppdaget jeg at det var liket av en crewman som hadde falt på styret etter at jeg skjøt ham.
  
  
  En lang tommelfinger av lommelykter funnet oss i blinding flammer. Hennes umiddelbart ned, forlater de døde sjømann flytende av meg for alltid. Under vann, han kikket i retning av skipet. Han kunne høre dempet torden av skudd og lyden av kuler treffer vannet.
  
  
  Da jeg dukket opp, skroget på skipet ruvet før meg som en hvit stål veggen. De var fortsatt skyting på dekk, og hun hørte lyden av en livbåt blir senket. Han gikk tilbake langs skroget til stern, hvor han gjemte seg under overhenget som best han kunne. Her var utilgjengelig for lommelykter, og jeg ville ha vært vanskelig å se fra båten hvis det ikke hadde kjørt over meg. Dessverre, det var ikke noe sted å feste seg til rekkverket, så jeg måtte svømme langs & nb for å bo i nærheten av skroget.
  
  
  Båten plopped amidships, og roerne på vei til de sølvfargede oppdateringen av vann, hvor den hellige lantern hadde falt. De kom til stedet, trakk koka kroppen i båten med et par kraftige slag. Noen sverget, så stod opp og ropte ut til Gaviota gjennom en megafon.
  
  
  "Det er ikke Carter eller en kvinne! Han er alene, alle rundt oss! "
  
  
  Etter et øyeblikk av soaring stillhet Gorodin stemme steg voldsomt ut: "kom tilbake om bord. Vi vil søke på nytt når det blir lys."
  
  
  Båten lydig tilbake til Gaviota og ble halt ombord. Dagslyset var fortsatt en god syv timer unna, og jeg hadde ikke forventet å være rundt når den kom. På et svært grovt anslag, hennes, jeg antok vi var et sted i Gulf of Honduras. Jeg tok henne løpet av stjernene, og så snart som lyder på dekk døde ned, hun dampet uten en splash-øst, som jeg beregnet var retning av nærmeste land. Vannet var fortsatt varm, og sjøen hadde roet seg ned nok til å gjøre svømming lettere. Hvis jeg er heldig, jeg kan nå noen land eller bli oppdaget av en vennlig båt.
  
  
  Svømming stille, beveger seg sakte for å spare sin energi, lurte han på nytt hva som kan skje til Rona. Hun følte en dyp tristhet.
  
  
  Kapittel elleve
  
  
  Det var ettermiddag hellige, alle rosa og gull, et sted foran oss, mens han strøk henne, svømte henne, strøk henne i Karibien. Kroppen min varme var borte et par timer siden, og den gang-varmt vann nå følte iskaldt. Når det var lett nok, han stoppet å skanne horisonten. Ved første, jeg kunne ikke se land i mitt synsfelt, og musklene mine skrek i protest at jeg fortsatt var svømming med tilsynelatende ingen belønning. Så la han merke til en lapp av brunt der det blå himmel og himmel møttes i øst. Jeg bestemte meg for at det var enten Honduras, eller, hvis strømmen hadde tatt meg nord, Yucatan. Det spilte egentlig ingen rolle. Noen stykke tørt, fast grunn er velkommen.
  
  
  Han ga seg selv et par minutter å svømme, så snudde og begynte en lang, lys krype mot langt bank. Etter en stund, fikk jeg i et selskap.
  
  
  I begynnelsen var det bare en krusning på den glatte overflaten til høyre for meg. Å tråkke på & nb, jeg så det, og så en ny ringvirkninger. Så en annen. Og enda et. Henne, visste ikke hva det var, selv før de første sigd-formet rygg roll dukket opp på overflaten.
  
  
  Haier.
  
  
  Når det har sluttet å bevege seg, de forandret retning, krysset foran meg, og så snudde han seg tilbake, nå slikker. Han kunne gjøre ut tre personer rundt dem, selv om han hadde ingen tvil om at det var venner i nærheten. Når det senkes ned i vannet, det kan tydelig ses ved ih sirkle over meg i en avstand på cirka femti meter. De hadde skifer sprekker og en hvit snor av blå hai liv. Selv om den hvite haien er en mer seig man-eater, den blå hai er ikke min favoritt følgesvenn i lang-distanse med svømming.
  
  
  De tre prøvene som er rundt meg var mellom åtte og ti meter lang. Hennes var en fremmed inntrenger i ih vann-klønete, sakte, muligens farlig, men en potensiell lunsj. Fra tid til annen, en av de tre ville styrte mot meg og deretter svinge unna, som om testing min reaksjon. Jeg visste at før eller senere noen rundt dem ville komme opp og stikke meg med sine skarpe tenner.
  
  
  Han fortsatte svømming til toppen av landet. Med en innsats, jeg holdt min hjerneslag treg og avslappet, som om de tre rovdyrene var ikke plager meg i det hele tatt. Det var mer for min fordel enn for dem; du trenger ikke erte en hai.
  
  
  Min eskorte trakk stadig nærmere så jeg fortsatte min opprivende fremgang mot land. Heldigvis, blodet hadde for lengst vasket bort fra hodet sår og kutt på tommelen.
  
  
  
  
  
  
  
  der hennes ego hadde skåret henne med en fluorescerende lampen. Hvis jeg sølte blod i vannet rundt meg, haier ville ikke nøle med å rive meg i stykker.
  
  
  Når min oppmerksomhet ble fokusert på haier, jeg la ikke merke til brun sail mellom meg og land, og litt til nord. Siden jeg ikke vet størrelsen på båten, kunne jeg ikke si avstanden til nah. Men det var å komme nærmere meg, og jeg var mentalt prøver å nå ut og hastighet opp egoet. Med et seil, ville det neppe ha vært fra Gaviota, og selv om det var det, jeg vil heller ta risikoen med Gorodin mannskap enn med den dødbringende torpedoer som holdt nærmer meg.
  
  
  Mens jeg tenkte på disse tankene, noe som blinket candid under meg. Jeg var ikke berørt, men turbulens sendte meg å spinne som en kø. Mine lekekamerater forbereder seg på å angripe.
  
  
  Han stoppet bading og vinket febrilsk på båten. Jeg kunne ikke si om han hadde sett meg, men båten holdes i bevegelse i min retning, noe som var betryggende. Når en annen hai døde i løpet av seks fot av meg, Hugo trakk det fra sin scabbard og holdt hilt klar under vann. Den stiletto ikke endre oddsen mye mot tre mordere som veier mellom hundre og tre og fire hundre pund hver, men det ga meg en sjanse.
  
  
  Han stupte flere ganger for å se haier mens du holder øynene på det nærmer seg båten. Nå er enda en hai brøt vekk fra sine følgesvenner og angrep meg. Det er en populær teori er at fordi shark ' s munn er plassert på undersiden av hodet, det må rulle over på ryggen for å bite. Tror ikke det. Når underkjeven kommer ned på sin hengsel, skumle crescent åpnes opp i et dødelig spill av tenner. Haien kan bite deg i nesten hvilken som helst posisjon.
  
  
  Dette bestemte meg for å angripe meg på staven. Hennes gikk under overflaten for å møte ego på samme måte, og presenterer som små mål som mulig. Han var på toppen av meg som en sønn,en svart undervanns rakett, før Hugo kunne sette ham på defensiven. Menneskelige manøvrerbarhet under vann er begrenset i beste fall. Og det ble bare tid til å kaste meg opp og la stor svart form passere under meg. Det var så nær at den kornete hai hud riper skulderen min.
  
  
  Finne meg forsvarsløse, shark umiddelbart endret retning og ble med de to andre. Ih den glade bevegelser foreslo at de skulle forberede seg for en samordnet angrep. Se på båten, skjønte han at det var en enkel trebåt med ett seil. Små, mørk-faced menn sto i baugen, og pekte på meg. De så ut til å bli uutholdelig, men jeg kunne ikke høre ordene.
  
  
  Dorsal speil skjære gjennom vannet i nærheten. Denne gangen hennes stupte dypere, og så gjorde hai. Det er gjort en avstikker under meg, og på vei opp, kjefter bredt, dens onde øyne tilsynelatende å utfordre meg. Han gjorde en salto og slapp unna de dødelige tenner ved et par inches, men denne gangen Hugo var klar. Dens stakk en kniv inn i den øvre delen av shark ' s liv. Min arm rykket som om det hadde blitt truffet av en fartsovertredelse godstog, men jeg holdt på som haien momentum gjort oss begge opp, og stiletto bladet skar gjennom den tøffe hvite hud av livet.
  
  
  Før vi nådde overflaten, hun dyttet av fra den skadde hai, som deretter til venstre bak mørke røde blod som røyk, en loop av guts svulmende rundt hennes samlet seg langs lengden av livet.
  
  
  Han sto opp og gikk bort fra drept assassin, ta et blikk tilbake bare én gang for å se en av hans ego siste kamerater klapse hans ego i magen og voldsomt rive av en stor del av kjøtt og innvollene. Den tredje hai holdt tritt.
  
  
  Han trakk seg til overflaten og pustet søt, frisk luft inn i lungene. Etter en liten, mine ører sluttet å ringe, og jeg hørte stemmer. Ti meter bak meg ble båten duver i en liten svelle, seil løfte skjær. Det var fire menn i båten. De var korte og mørke, med delikate har sett symmetrisk på små, runde hoder. Ord som de talte var uforståeleg for meg, men jeg følte at de var Maya, det gamle språket lavere Mexico som nå er sagt i den sørøstlige delen av Yucatan, Quintan-en-Ru.
  
  
  Brune hender på muskuløse armer strakte seg ut og dro meg over vannet i en trebåt. Å høre en lyd bak meg, hennes far snudde seg for å se på den blodige skum på stranden der to haier hadde revet den sårede mannen i stykker. I et par minutter, hennes ville være neste.
  
  
  Hennes far holdt ut sine hender i takknemlighet til sine redningsmenn, men ih lukket øynene og uttrykksløst ansikter svarte ikke. Odin rundt dem gestikulerte for meg å sitte i baugen. Han gjorde så, og de falt seilet. Vinden plukket opp lerretet, og lett båt syntes å stige ut av vannet og kjøre mot land.
  
  
  Kapittel Tolv
  
  
  Som båten beveget seg jevnt og lydløst mot stranda, min innsats av de siste seksten timer begynte å ta opp med meg. Kampen og flykte på Gaviota, lang svømmetur, og kampen med haier lei meg ut. Han nikket og lukket øynene for å la dem hvile, og et sekund senere, tac
  
  
  
  
  
  Bunnen av båten så ut til å skrape grus, og folk kjørte ned grupper av hytter for å dra båten i land.
  
  
  All aktivitet stoppet da hennes mann kom ut og stoppet ved stranden. Odin er nam po Maya var ikke høyere enn min armhulen. Og som min båt-kamerater, de hadde ikke vise oss noen hilsener eller fiendtlighet på deres ansikter, selv om de så på meg med litt nysgjerrighet.
  
  
  De var etterkommere av tøffe og uregjerlige Maya-Indianerne som aldri hadde sendt til spansk styre i dagene av kolonisering. Etter 1847 opprøret i vest-Yucatan ble knust av spansk, flyktet de som best de kunne for å jungelen av Quintana Roo, der væpnede motstanden fortsatte til det tjuende århundre. Selv nå, avsidesliggende landsbyer som den jeg ble brakt til å ha blitt overlatt helt og holdent til den føderale regjeringen til å styre seg selv i samsvar med gamle stammetradisjoner.
  
  
  To menn fra en fiske båt nærmet meg fra begge sider. Hver av dem satt en liten brun hånd på albue og dyttet meg frem. Jeg visste ikke om jeg ble eskortert eller tatt til fange.
  
  
  De førte meg gjennom en landsby på ca tjue hus mellom rader av stille, vaktsom Maya-folket. Vi stanset foran en hytte som er mindre enn de andre, på den ytre omkretsen av landsbyen. Taket var tekket, og gjørma veggene hadde ingen vinduer.
  
  
  Som odina, rundt min entourage, begynte å føre meg gjennom døren, han dyttet Wilhelmina metal blokkere, likevel presset mot låret. Han løftet min fuktig skjorte og trakk ut luger .
  
  
  "Pistola!" han festet, første ord i spansk hun hørte fra noen rundt dem.
  
  
  "Nei se funciona," emu fortalte henne. Det var sannheten. Pistolen fungerte ikke før etter en natts nedsenking i salt vann. "No tiene balas," la jeg til. Også sant. Han har brukt opp alle sin ammunisjon mens skyting tilbake på Gaviota.
  
  
  Ingen respons fra Maya. Angivelig, de bare visste noen ord på spansk. Etter inndra Wilhelmina, den Indiske dyttet meg inn i hytta og slengte parkett døren bak meg. Han talte til sin følgesvenn i Maya-språk. Fra hennes tone, kan jeg fortelle at den ene rundt dem var ment for å bo der og vokter døren, mens de andre var ute på noen ærend. Han løftet henne til tettpakkede etasje og lente seg mot veggen.
  
  
  For første gang i mange timer, hans tanker slått til den oppgave som er involvert, bli med meg i Karibien. Var det virkelig bare i går at hennes sønn var på randen av nederlag i en tomt med en koffert og en bombe, når han beveget seg mot Fjodor Gorodin med en Luger i hans hånd? Men hvor langt er jeg fra å være i stand til å gjøre noe for å hindre at kjernefysisk ødeleggelse av New York City i et annet tre dager.
  
  
  Jeg prøvde å få mine tanker tilbake til min nåværende situasjon, men en visjon av Rona Folstedt, en slank greyhound og blonde Nordiske blonde, blinket gjennom hodet mitt. Hvor var hun nå? Døde? Det er bedre å drukne enn å bli snappet opp av Gorodins.
  
  
  Døren til min hytte svingte åpne og to av mine vakter angitt. Med bevegelser og grynt, de gjør det klart at hun skal være ledsaget av ih. Han reiste seg og gikk med dem tilbake til landsbyen.
  
  
  Vi kom til en større hytte enn den andre. Når malt hvite, det ble gradvis å snu grå. De to Mayaene led meg gjennom døren, så stoppet foran en gammel mann som sitter på plattformen. Han hadde langt grått hår og et ansikt som vanskelig og krøllet som en valnøtt skall.
  
  
  Han hevet et skjevt arm, og to av mine vakter gikk tilbake, etterlot meg alene med ham.
  
  
  "Hennes Cholti," sa han i en sterk, lav stemme som virket ute av sted med henne alder og små bryster. "Stemmen hennes er El Jefe, Sjef."
  
  
  "Det er en ære,"sa jeg," og en glede å finne noen som snakker engelsk."
  
  
  "Det er alle hennes i landsbyen, jeg snakker engelsk," sa han stolt. "Jeg gikk til skolen i Merida. De skulle lære det til sine sønner, men de ønsker ikke å vite Yankee språk." Da han stoppet, hendene foldet i fanget hans, venter for meg å si noe.
  
  
  "Mitt navn er Nick Carter," sa jeg. "Hennes agent er fra Usa. Hvis du kunne ta meg med til nærmeste by med telefonen min, jeg ville være takknemlig for. Jeg skal betale deg godt.
  
  
  "Jeg ble fortalt at du hadde en pistol," Cholti sa.
  
  
  "ja. I mitt arbeid, har jeg noen ganger må forsvare meg selv, noen ganger drepe henne."
  
  
  "Hvite mennesker er ikke veldig populær i Quintana Roo, Carter. Jeg liker ikke hvite folk med våpen i det hele tatt. Min mann ble behandlet svært dårlig av hvite menn med våpen."
  
  
  "Jeg ønsker ikke å skade oss, deg, oss, ditt folk, Jefe. Folk jeg kjemper er onde mennesker som ønsker å ødelegge de store byene i landet mitt og drepe så mange av mitt folk ."
  
  
  "Hva skal dette bety for oss her i Quintana Bur?
  
  
  "Hvis disse onde menneskene er lov å vinne, ikke noe sted i verden vil være trygg fra dem, ikke engang din landsby. De bare ødelagt en øy i Stillehavet, hvor menneskene var veldig mye som din egen.
  
  
  "Fortell meg hvordan du endte opp på sjøen, Nick Carter."
  
  
  Han fortalte Dem en historie om den gangen Rhona og jeg gikk om bord på et cruiseskip i Antigua. Cholti lyttet med øynene hans smalnet, hans hender fortsatt i fanget hans, hans øyne nesten lukket. Når det var ferdig, satt han i ett minutt.
  
  
  
  
  
  
  i stillhet. Så ego ' s øyne åpnet, og han søkte ansiktet mitt.
  
  
  "Jeg tror deg, Nick Carter," sa han. "Stemmen lyver ikke, og øynene fortelle sannheten. Telefonen du leter etter kan bli funnet nord i Vigfa Chico. Jeg ville ha tatt det, men ...
  
  
  "Men hva?" Jeg blir bedt om det.
  
  
  "Du er en hvit mann. De tok en pistol til landsbyen vår. For disse grunner, mitt folk vil ha deg død. De lytter til meg som el jefe, og kanskje kan jeg gjøre ih tror, som henne, at du ikke ønsker å skade oss. Men det er en som ikke kan rokkes ."
  
  
  "Hvem er dette?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Ego navn er Tihok. Han er min sønn. Når jeg dør, vil han være ansvarlig her. Jeg er redd for at det vil skje veldig snart. Teehawk vil aldri enige om å la deg gå til du møter ham."
  
  
  "Kjør inn i ham? Jeg trodde du sa at ingen her som snakker engelsk."
  
  
  "Det er andre språk," den gamle mannen sa. "Min sønn venter på deg utenfor huset mitt akkurat nå. Hvordan du oppfører deg med ham, vil avgjøre din skjebne. Dette er hvordan det skal være ."
  
  
  "Jeg skjønner," sa han til den gamle mannen. Cholti nikket mot døren til sin hytte. Så snudde han seg og venstre.
  
  
  Før han hadde tatt to skritt inn utligningen i front av sjefer ' hut, noe tordnet gjennom luften og traff bakken med føttene. Det var en seks fot spyd, sine smale, tveegget blad grave i bakken.
  
  
  På motsatt side av clearing sto en ung Maya, strippet til midje, hans brune huden og glinsende over stramme muskler. Han festet twin å spydet ved mine føtter, holde egoet på skrå, i den tradisjonelle utfordring positur. Det var landsbyboere alle rundt oss, deres ansikter ubevegelig, men deres øyne skeptisk.
  
  
  Så dette er Tihok, chief ' s sønn. Dette var en mann jeg ville ha hatt til å møte i kamp hvis han hadde forlatt landsby i live. Men hvis ego dreper henne, kan Ego far la meg gå til Vigia Chico? Selv om den gamle mannen er enig, vil jeg la ego folk bor? Liksom, jeg hadde til å bekjempe Teehawk, men jeg hadde ikke ta ego ut av ham.
  
  
  Før du berører den spyd, Hugo bevisst trakk det fra scabbard av hans underarm. Det ble løftet opp av dolk, slik at innbyggerne kan se ego, og blir deretter sendt ego spiral mot døren av sjefer ' hut, hvor den ble sittende fast, håndtere risting. Selv om det var ingen hørbar reaksjon fra watchers, han kunne kjenne hennes implisitt godkjenning.
  
  
  Deretter trakk han spydet hele bakken, og holder ego i samme posisjon som Teehawk, flyttet til midten av plassen. Det vi rørte spydspisser i en hilsen merkelig lik den som brukes på en kamp ansatte. Den dødelige forskjellen var at disse spyd ble stukket i tolv inches av stål blad, et blad som er i stand til å trenge en person eller kutte av en lem fra sin kropp.
  
  
  Han tok et skritt tilbake i en klar holdning, og rolig umiddelbart angrepet, swinging the spear hilt opp. Jeg droppet min spyd for å blokkere slag, så raskt hevet det til å avlede bladet som ville ha delt min skalle.
  
  
  Min revmatisme var min egen reaksjon, som Maya forventet, og blokkert. Deretter flyttet han til å møte den forventede slag, men han bare feinted med bladet og svingte baken sidelengs mot egoets brystkasse. Teehawk jamret i smerte, men deftly krysset hans spyd, klar til å blokkere the killing slag.
  
  
  Vi trakk seg tilbake, tilbake til vår start-posisjon, og kampen begynte igjen.
  
  
  The art of warstaff er mye som er formalisert som inngjerding eller til og med dans. Hvert treff har en blokk, og hver blokk flytter til telleren. De eneste lydene i Yucatan-avregningen ble det clank av sjakter og the clash of blades, gjennomhullet av tung pust av Teehawk og meg selv. Jeg har sett det mer enn én gang, kan du åpne et hull for å drive en spydblad inn, men jeg har redusert min lunge til Rivnenskaya nok til at den unge Maya for å blokkere. Jeg har klart å holde mitt ego ' s egen bladet vekk fra meg så langt, med unntak av for press i mine beregninger at det igjen en crimson flekk på skjorten min.
  
  
  Gjennombruddet kom da han ble slått ut av et spyd, ett av gangen, ved Ego ruk med en dobbel upstroke, mens han ventet en normal upstroke og slash angrep. Med ego spyd dingler uselessly i den ene hånden, Teehawk halsen var blottet for min blad. Trykk og presset henne til en brøkdel av en tomme til side, knapt kutte huden hennes. I Maya ' s øyne, så jeg at han visste hva jeg hadde gjort.
  
  
  Gjenvinne kontroll på hans spyd, Teehawk belastet med dødelig villskap. Hennes ego, banet vei for et angrep, og begynte å frykte at duellen kan bare ende med Teehawk død eller mine.
  
  
  Tråden kom med oppsiktsvekkende suddenness. Stille, han kastet seg på meg høyt, så krøp sammen og svingte baken av rifle som et balltre, fange meg bare over anklene og slå bena ut fra under meg. Jeg falt til bakken og rullet over på ryggen akkurat i tide til å se bladet av Teehawk er spyd stupe inn i ansiktet mitt. I siste sekund, det sank ned i bakken så nær øret mitt at jeg kunne føle ego peeling.
  
  
  Han sprang til hans føtter, spyd klar igjen, og møtte sin motstander. Det var en ny melding i egoets øyne : kameratskap. Vi var selv nå. Hennes ego hadde reddet livet hennes, som han ikke kunne tilgi inntil han hadde mistet den.
  
  
  
  
  
  lagrede mine.
  
  
  Hun ble satset på. Å ta et skritt frem, han vippet henne bladet mot Teehawk i hilsen. Han brakte hans eget spyd ned for å møte min, og kampen var over. Vi droppet våre våpen og holdt vår håndleddene i en Maya-mote. Landsbyboerne snakket anerkjennende, og for første gang så hun smiler på den mørke ansikter av Indianere.
  
  
  Den gamle sjefen kom opp til oss og snakket til Tihok i Maya. Så snudde han seg til meg og sa: "jeg sa til min sønn slik at han kjempet tappert og med ære. Jeg forteller henne det samme om deg, Nick Carter. Vigia Chico er en times kjøretur unna. To av mine sterkeste menn tar du det i en kano.
  
  
  Han ga meg en pose er pakket inn i et vanntett trekk. "Du må rengjøre og smøre din pistol før saltvann tørker opp, ellers vil det bli ubrukelig mot onde mennesker du er ute etter."
  
  
  Ego takket henne og tok Hugo ut for dagen på hytta. Da jeg fulgte de to muskuløse menn som allerede var venter på å ta meg til kanoen.
  
  
  Tretten
  
  
  Kysten kanotur var rask og rolig. To Mayaene ønsket oss hjertelig på surf ' s edge. Ingen av dem snakket til oss.
  
  
  Kjørte vi i land på Vigla Chico, et oppgjør tre ganger størrelsen av landsbyen vi igjen. Husene virket mer permanent, og jernbaneskinnene fra øst endte på den ytre kanten av byen. Min roere tok meg til det jeg trodde var huset av de lokale lederne, snakket kort til ham i Maya-språk, og så plutselig forlot meg uten å se på ham.
  
  
  Hun spurte for et telefonnummer, og jeg ble tatt med til et generelt bygning som tilsynelatende fungerte som en skole, landhandel, møterom, lager, og så videre. Telefonen var en tidlig modellen i en robust parkett tilfelle med et håndtak på siden.
  
  
  De neste to timer ble brukt til å kjøre til Merida, hovedstaden i Yucatan, og derfra gjennom en labyrint av repeatere og middels operatører, til den kjente stemmen til David Hawk Krønike ringte ut på linjen.
  
  
  Jeg fortalte emu hvor jeg var og ga emu en kondensert versjon av hvordan jeg fikk det, snakker raskt i frykt for at vi kan miste kontakt når som helst.
  
  
  "Jeg trenger en rask vei ut av her," emu fortalte henne. "Det er en jernbane, men tydeligvis toget har til å kjøre en gang hver gang det er en total solformørkelse."
  
  
  "Jeg skal ta deg med helikopter. Hva er status på oppdraget? "
  
  
  "Kofferter kommer om bord på Gaviota fra Curacao. Fjodor Gorodin ser ut til å være leder for operasjoner med Zhizov, tilsynelatende bor på ih-hovedkvarteret og bare av og til dukker opp på gaten. Det er ingen bekreftelse på at Knox Vornov er den sentrale person, men bevisene er sterke nok til at vi kan vurdere den enkelte." Han nølte, så la til ," Vi har mistet Rona Folstedt."
  
  
  "Jeg er lei for å høre det, Nick, David Hawke sa. Hennes, visste at det var det han mente. Som leder av AX, ble han kjent med død, men hans agent troppen forårsaket Emu dypere smerte enn mange er klar over. "Kan du jobbe her alene?" la han til.
  
  
  "Jeg kan, men det ville være fint hvis det var noen som er kjent med dette territoriet. Det blir mørkt her, og jeg trenger ikke å minne deg på at vi skal møte en tidsfrist."
  
  
  "Selvsagt ikke," Hawk tørt. "Vent et øyeblikk."
  
  
  Telefonen crackled soundlessly i øret mitt for et par sekunder, og han visste at Hawk var å legge inn informasjon i sin stasjonære datamaskinen. Så kom han tilbake med et svar:
  
  
  "CIA har en agent som heter Pilar i Veracruz. Hun vil ta kontakt med deg der på Hotel Baia Bonito."
  
  
  "Henne?"
  
  
  "Ja, Nick, du ser ut til å være på hell. Jeg ble fortalt at det var en rød-håret, velutstyrt... erm... alt ekstra utstyr ". Hawk kremtet, så fortsatte i en annen tone. "Kan du ordne et helikopter landing på Vigia Chiu?"
  
  
  "Det er en lysning midt bak denne bygningen. Hvor snart kan du sende det med helikopter? "
  
  
  "Jeg er nødt til å arbeide gjennom utenriksdepartementet. Hvis de er opp til merket, har du fugl i tre eller fire timer."
  
  
  God. Jeg vil sørge for å lyse opp det aktuelle området med fakler eller bål. Som vi diskuterte disse detaljene, det slo meg at under normale omstendigheter, kan slik informasjon vil aldri bli overført ukryptert over telefon linjer. Forholdene var imidlertid alt annet enn vanlig, forholdene var primitive.
  
  
  "Du kommer til å trenge penger," Hawke sa. "Jeg vil vente til hotellet i ulike Sentrale Amerikanske valutaer. Noe annet?"
  
  
  "ja. Min Luger tok en saltvann badekar, så jeg ønsker å ha en pistol cleaning kit hendig. Barn 9 mm ammunisjon ".
  
  
  "Det vil være venter på deg." Det ble en pause på linjen, som om Hawke ønsket å legge til noe annet. Men da han bare sa: "Det er mer for deg enn flaks, Nick."
  
  
  Jeg hadde en jobb der hun ble overtalt av den lokale prefekt til direkte varsellys for helikopter. Han ønsket ikke å hjelpe meg. De innfødte på Vigia Chico var litt mindre fiendtlig innstilt til utendørsbasseng enn Maya i kystbyen, men deres bånd til den gamle tradisjoner holdt seg sterk. Hvite mennesker av sjeldne healing kom til Yucatan på fredelig oppdrag, og folk var ikke ivrig etter å møte dem.
  
  
  
  
  
  
  en rundt ih flygende biler.
  
  
  Det ble til slutt innhentet av ih er motvillige samarbeid i den gammeldagse måten. Ved å love dem penger. Privateid, hennes håp var at en CIA, State Department pilot ville få inn litt penger. Det ville være litt vanskelig å komme ut på Chico ' s Vigia hvis beboerne mente de ble snytt.
  
  
  For de neste par timene, slik bekymring var skjult på baksiden av hjernen hennes som hun rettet plassering av varsellys. Det var mye tørr døde tre rundt, og jeg tente seks branner i en sirkel for å skissere landing zone.
  
  
  Så snart bål ble tent og fjerne lyser opp, Sel og Stahl ventet. Og vente. Og vente.
  
  
  Han burde ha visst at ting ikke kommer til å gå så greit med utenriksdepartementet involvert. Da jeg hørte lyden, helikopterets rotor var i ferd med å bryte, og min brannvesenet var definitivt misfornøyd med forsinkelse. Piloten lagt merke til vår lille gruppe og tok hans skip, sende opp en enorm sky av tykk rød-brun av støv.
  
  
  Pilotens navn var Martin. Han var en tynn ung mann med en spiss nese. Vi utvekslet Id mens innbyggerne i en klynge rundt, ser på helikopteret med stor mistenksomhet.
  
  
  "Jeg håper de har sendt noen penger med deg," sa jeg.
  
  
  "Penger? Hvorfor?"
  
  
  "Å hjelpe til med alarm utløses, jeg hadde til å løfte disse menneskene noen betaling."
  
  
  Martin myste på den lysere himmel. "Jeg vet ikke hva trenger du varsellys for; nesten en hel dag.
  
  
  "Når hun ble spurt av helikopter," sa jeg kaldt, " det var mørkt. Jeg hadde håpet at utenriksdepartementet ville reagere raskt nok til å få meg ut herfra før daggry. Jeg har fått en ganske travel timeplan, gamle venn.
  
  
  "Ingen sa noe om å bringe inn penger," han grumbled.
  
  
  Folk rundt oss var mumler, og han var redd de ville fanget hovedpunkt av vår samtale.
  
  
  "Tok du dem deres penger?" Jeg spurte henne.
  
  
  "vel... noen av dem," sa han forsiktig.
  
  
  Han var å miste temperamentet hans. "Så komme seg ut, ta skreddersy! Jeg lovet disse menneskene penger, og jeg mistenker at de vil bryte bein hvis du ikke får ih."
  
  
  Leter du fornærmet, Martin trakk en ramponert lommeboken ut av hans baklomme og begynte å bla gjennom regninger. Irritert med henne, jeg tok lommeboken fra ham og trakk frem lommeboken. Mengden av regninger var litt over femti dollar. Det ble vedtatt av egoet til senior, som høytidelig regnet egoer, så nikket uten å smile. Han talte til mennesker som hadde flyttet bort for å rydde vei for oss.
  
  
  Når vi spilte dette spillet i helikopteret, Martin sa: "Du hadde å gi dem alt? De Indianerne ville trolig være fornøyd med halvparten av det.
  
  
  "Kanskje," sa jeg. "Og kanskje de ikke ville være glad for - før de stakk et spyd gjennom halsen. Vil det koste deg tjuefem dollar?"
  
  
  Han startet motoren til liv uten kommentar
  
  
  "Ikke bekymre deg," emu fortalte henne. "Jeg vil gjøre en full rapport på ditt bidrag, og du vil bli tilbakebetalt gjennom de vanlige kanalene av utenriksdepartementet. Hvis du er heldig, vil du få pengene tilbake etter Jul. Kanskje ikke denne Julen... "
  
  
  For første gang, Martin slappe litt av og administrerte et smil. "All right," sa han. "Jeg må innrømme, det er billigere enn et spyd i halsen. Hvor skal du?"
  
  
  "Veracruz," emu sa til henne, og vi hoppet.
  
  
  Kapittel fjorten.
  
  
  Hernando Cortez kom i land i Veracruz i 1519, bli den første Spanjolen til å sette fot på Mexicansk jord. Med dem, Ilder byen ble tatt i ulike kriger av den amerikanske og den franske to ganger.
  
  
  Som vi gled over Bukten av Campeche, og han myste på den solfylte byen, var det klart at Veracruz var nå i hvert fall en fredspris verdig av alle som blod og torden.
  
  
  Vi slo seg ned på landing ved det Amerikanske Konsulatet, der hun avslo en invitasjon til å bo for lunsj. Jeg følte meg stiv og klam fra anstrengelse, utslitt søvnløshet, og jeg hadde ikke lyst til å småsnakke jag med noen av våre utenlandske service ansatte. Han ristet på Martin ' s hånd, forsikret han igjen at han ville få pengene sine tilbake, og har brukt en ekstern telefon til å ringe en taxi.
  
  
  Taxi tur til Baia Bonito Hotel fant deg gjennom noen av byens gamle brosteinsbelagte heller med sjarmerende gamle hus, så vel som gjennom bred moderne gatene ved siden av stål og skyskrapere i glass.
  
  
  Min inn ble datert, men behagelig, med et stort gårdsrom som er åpent mot himmelen og tre rader med rom rundt det. Han fortalte sjåføren til å vente og gikk inn. Da han ga meg navnet hans, mannen i resepsjonen ga meg et rom på-tasten, en tykk forseglet konvolutt, og en pakke på størrelse med en klarinett tilfelle. Den kom i flere ulike størrelser og farger: dollar pesos, quetzal, cordoba, colonas, lempirs, balboa, bolivars, gourdes, pounds, franc, og gylden. Jeg trakk ut en peso, betalt driveren, og gikk opp på rommet mitt i tredje etasje med pose under armen. Vi fikk ikke høre fra noen andre, Pilar.
  
  
  Han tok en lang dampende bad, etterfulgt av en kald dusj, deretter pakket inn i emballasje av hjørnet cleaner.
  
  
  
  
  
  
  Jeg begynte å jobbe på Luger. Hun kunne ha spurt Hawke å få meg en ny pistol, men Wilhelmina var en gammel og pålitelige venn.
  
  
  Luger tok det fra hverandre og undersøkte alle detaljer. Fordi det var godt prostrated og beskyttet av et vanntett belegg, salt vann ennå ikke hadde skadet metall. Han brukte løsemidler i hver del, selv de små skruer, og jobbet flekker gjennom hullet før de var helt hvite. Det demonterte pistol tørket det med en lofri bomullspinne, rørt de kritiske delene med lav viskositet smøreolje, og satt sammen den Luger. Han gjemt en åtte-runde klippet rundt boksen av skjell Hawk hadde brakt, så gled Wilhelmina i et belte hylsteret.
  
  
  Kroppen min trengte søvn, men mitt sinn ville ikke gi opp. Det var planer om å gjøre dette, i nærheten av smutthull. Og hver gang han la hjernen hvile, et bilde av Rona vil komme inn i visningen. Den blonde som slank, smidige kropp hadde vært i mine armer for så mange netter kunne ikke være bare en annen mistet jobben partner.
  
  
  De ikke tillate oss den tiden vi trenger for å bruke dine sorger, tenkte jeg bittert, og fløy rundt i rommet. Ved bordet, og jeg spurte henne om det var en butikk i nærheten hvor jeg kunne kjøpe klær.
  
  
  "Ja, besøke senor. Aguilarz, som ligger tvers over gaten, er et flott valg, " sa Clera.
  
  
  "Gracias. Jeg venter for en besøkende. Hvis hun kommer, fortell henne, hei, hvor du skal finne meg."
  
  
  Han krysset gaten og tilbrakte en håndfull av Hawke ' s penger på klær. Etter dressing i en ny drakt med alle passende tilbehør, konsulterte han sin desk clerk når mer og sauntered opp street til street cafe. Han satte henne ned på et bord hvor han kunne se inngangen og bestilte en flaske lokal brandy, som brant som ild, men som ikke smaker dårlig. Som jeg nippet min brandy, jeg lurte på hvor lenge bør jeg vente før jeg bestemte meg for at min ledsager, Pilar, var ikke kommer til å dukke opp.
  
  
  I det øyeblikket, en mørk hud jente i en lav-cut bluse som knapt inneholdt hennes vakre bryster svingte mellom bordene og stoppet på min plass. Håret var svart og tykke, litt bustete, frisk fra søppel. Nah hadde kaffe-fargede øyne som lovet eksotiske gleder.
  
  
  "Du kan spare på en kamp?" spurte hun med en liten aksent.
  
  
  "Beklager, jeg kan ikke holde ih siden jeg sluttet å røyke." Hei du blir bedt om det.
  
  
  "Siste året har jeg prøvd å slutte å røyke selv, men det varte bare to søndager," hun har svart korrekt.
  
  
  "Du må være Pilar."
  
  
  "ja. Og du er Nick Carter... Hvis navn er Killmaster. Ditt rykte foran deg." "Jeg vet ikke om jeg skal oppføre seg sømmelig eller unnskyldning."
  
  
  Hennes fyldige lepper buet i et smil. "Du skal aldri be om unnskyldning. Kan jeg sitte henne ned?" "
  
  
  "Selvfølgelig. Mine manerer er litt slitt ut i dag, som alt annet.
  
  
  Pilar satte seg ned i stolen overfor meg. "Du ser ut som du trenger for å få litt søvn," sa hun.
  
  
  "Virksomhet som kommer først," sa hun med en insinuerer smil. "Kan vi snakker her?"
  
  
  Hennes vakre øyne vandret over loafers i kafeen og forbipasserende på fortauet. "Dette er så godt et sted som helst," sa hun til meg med en skuldertrekning.
  
  
  Han gjorde tegn til kelneren til å be om et glass, deretter helte Pilar en brandy. Så spurte han henne kraftig: "Hva har du gjort med håret ditt?"
  
  
  Instinktivt, hånden hennes gikk til Golov i et øyeblikks forvirring, så smilte hun. "Du må ha fått beskjed om at jeg var en rødhåret. Som du vet, i vår mail virksomhet det er en del av behovet for å endre utseende. Liker du svart? "
  
  
  "Elsker det. Jeg vedder på at du penger, du var like gal som rødt.
  
  
  "Hvorfor, takk skal du ha," sa hun, og ga meg en rampete se under sitt lange vippene.
  
  
  For et øyeblikk, Pilars ' har virket til å forsvinne, erstattet av tynne ansiktet av Rona Folstedt. Han tok en slurk av den sterke brandy og bildet forsvant.
  
  
  "Det eneste vi har," sa jeg, "er båten som brakte kofferten på styret Gaviota. Jeg kunne ikke ringe ut navnet vårt, våre id-numre i mørket. Det var kjøring for lav i B & nb og ble drevet av to utenbordsmotorer ."
  
  
  Pilar bit hennes leppe og ristet på hodet.
  
  
  "Noe sånt. Visste du se noen rundt mennesker på båten?
  
  
  "Den viktigste personen var kort, tykk-sett, og helt skallet."
  
  
  Hun løftet hånden hennes for å stoppe meg. "En tettvokst, skallet mann?"
  
  
  "Det er riktig. Vet du ego?"
  
  
  "Jeg tror det. Det er en mann som leder en gjeng smuglere i Curacao. Ego navn er Torio.
  
  
  "Kan du fortelle meg hvor du skal finne ego?"
  
  
  "Jeg kan ta deg dit. Curacao kjenner henne, og vi kan gå raskt ."
  
  
  For et øyeblikk, han var i ferd med å objekt. Hun var ikke sendt til et hotell for å være som Rona. Men Pilar var riktig, han kunne tilbringe dyrebar tid i Curacao uten ledninger, og tiden var den avgjørende faktoren.
  
  
  "Hvor fort kan vi igjen?" Jeg fortalte henne.
  
  
  "Vi kan ta en tidlig fisketur i morgen tidlig. Jeg skal ordne alt for henne.
  
  
  "Kan vi starte tidligere?"
  
  
  "nei. Og det er viktig at du får litt hvile i kveld. I morgen må du være sterk og våken."
  
  
  Min verkende muskler er avtalt. Vi hadde et glass konjakk, og hun dro meg tilbake til hotellet mitt.
  
  
  "Jeg vil komme og plukke deg opp i morgen," Pilar sa, " og vi vil dra til flyplassen."
  
  
  De forlot henne i gården og fikk opp wearily
  
  
  
  
  
  
  på rommet mitt.
  
  
  Kapittel Femten
  
  
  Han tok sin andre dusj for dagen og trakk persienner mot kveldssol. Han tok av seg nye klær og sette dem på en stol. Da han rakte ut naken på sengen, trakk ark over ham, og stirret i taket.
  
  
  Bare å tvinge deg selv til å sove er vanligvis umulig. Hver nerve i kroppen min trengte hvile, og øynene var som sandsekker, men hun kunne ikke sove.
  
  
  Et sted, en tidligere Amerikansk vitenskapsmann og en tidligere russisk general forberedte seg på å slette mitt land, by for by. Dagen etter i morgen, den første vil reise til New York. Den kom for å få et sted å stoppe ih, ikke fly fra seng til seng på et hotell i Veracruz.
  
  
  Men susende inn i kampen uten forberedelse ville være dumt og farlig. Og hvis Pilar kan finne smugler Torio, han kan fortsatt ha nok tid til å fullføre oppdraget. Henne, lukket øynene. Rhona visjon svømte før meg, falmet, deretter tilbake.
  
  
  Sollyset filtrering gjennom den oransje blinds gradvis nedtonet gjennom alle nyanser av grå, og til slutt var det mørkt. Imidlertid er mitt sinn ikke kunne roe ned.
  
  
  Hver lyd fra gaten nedenfor så ut til å nå mine ører åpent. Skylling av toalett i rommet ved siden av, fontene, Niagara Falls.
  
  
  Da noen banket lett på døren min.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Dette er Pilar," kom det milde svar fra revmatisme.
  
  
  Han krøp rundt papirkurven, grep et håndkle, og åpnet døren. Pilar var iført en sort kjole med små blomster som så ut til å vokse lykkelig i åser og daler av hennes rike land.
  
  
  "Kom inn," sa jeg.
  
  
  "Jeg virkelig ikke tro at du vil være i stand til å sove," sa hun, og gikk inn.
  
  
  "Din skjønnhet overgår bare din visdom," svarte jeg.
  
  
  "Jeg brakte deg noe for å hjelpe deg." Hun satte seg ned for lett på kanten av sengen.
  
  
  "Piller?" spurte han henne. "Jeg har aldri ta ih."
  
  
  Hun ga meg en lat smil. "Nei, ikke piller. Meg."
  
  
  "Vel," svarte jeg, utvinne fra min forbauselse, " du er definitivt en deilig nettbrettet, og det er ikke vanskelig å svelge i det hele tatt."
  
  
  Hennes vakre ansikt slått alvorlig, nesten stern. "Ikke spøk," sa hun. "Både av våre liv kan avhenge av din fysiske tilstand i morgen, og..." Her er hun nølte, øynene beveger seg over min håndkle-kledd form. "Og kanskje jeg skal hvile hvileløst alene i kveld, også."
  
  
  "Kanskje," sa jeg.
  
  
  "Vil du la alt til meg?"
  
  
  "Pilar, hun er i dine hender."
  
  
  "Bien. Jeg vil at du skal ligge her i senga først."
  
  
  Han lydig gikk over til sengen og var i ferd med å sette seg ned når hun får sterk brun fingre gled inn under håndkle hun hadde på seg og børstet bort egoet.
  
  
  "Vi trenger ikke et håndkle for det," sa hun kategorisk. "Legge ned for livet, er du snill."
  
  
  Kroppen hennes ble spredt ut på sengen, skjelvende hender og endte opp i puten. Noe kult innslag i nakken på bunnen av skallen min og sakte kryper oppover ryggen min. En svak eim av kanel nådde henne. Over skulderen hennes, så jeg Pilar ta ut en liten ampulle rundt posen hun var bærer og helle innholdet nedover ryggen min.
  
  
  "Kanel olje," forklarte hun. "Nå vil jeg at du skal senke hodet igjen og la meg hjelpe deg å slappe av."
  
  
  "Ja, frøken," jeg humret. Det var en hviskende, silkeaktig lyd. Et glimt av mørk låret fanget henne ut av hjørnet av hennes øyne, og jeg innså at Pilar hadde strippet av alle hennes klær.
  
  
  Som om sensing mine tanker, hun lukket øynene med en lett berøring av hennes kult, myke fingre. "Slapp av," hun knurret. "Nå er alt du trenger å gjøre er å slappe av."
  
  
  Da hennes hender hvilte på mine tilbake i glatt små sirkler, hennes fingre å trykke den godt sammen og forsiktig. Hun smurt olje på mine skuldre og bryst, noe som gjør godkjenne lyder til seg selv. Hun fant krøll på min side der Maya spyd hadde beitet meg, og hennes fingre strøk smerte.
  
  
  Hun har brukt olje til midjen min, hendene gli deilig over huden min med duftende smøremiddel. Ned og ned, over setet og baksiden av lårene. Trykk på den hul av knærne litt mer, så min kalv muskler, langs akillessenen, slik at min hæler hviler på hennes palms.
  
  
  Pilar forsiktig anvendt olje til fotsålene, og skyv fingeren mellom og rundt hver av tærne.
  
  
  Huden min var i live og overfølsom for henne touch. Det var som om jeg kunne føle nærhet av nakne kroppen hennes gjennom min porene.
  
  
  Han sa, " Pilar, jeg vet ikke om jeg er begeistret for henne, eller hvis jeg ønsker å sove. Vennligst ta en avgjørelse! "
  
  
  "Ro deg ned," hun neppe mykt. "Vi er bare komme i gang."
  
  
  Så tok hun tærne mine, ett av gangen, for å lokke ih, ruller dem mellom fingrene. Med henne tommelen og pekefingeren, hun laget en oljet scabbard som gled opp og ned fra hver tå.
  
  
  Deretter Pilar tok hver fot i hendene hennes og knadde det før jeg kan føle bein sprekker. Da hun flyttet hendene opp beina mine igjen, hennes ekspert fingre grave seg inn i stramme muskler, klemme, manipulere, og trekke ut verkende smerte.
  
  
  Spesiell oppmerksomhet ble betalt til min rumpe. Med en hånd på hver rumpeball, hun bøyde seg ned og presset med overraskende styrke for en kvinne, hennes hender rullende rytmisk fra hælene til fingertuppene.
  
  
  Sengen sagged litt som Pilar
  
  
  
  
  
  
  hun var på min fot. Rundt denne posisjonen, hun lente seg frem og kjørte henne smidige fingre nedover ryggen min, på magisk vis avslappende spente muskler.
  
  
  Da hun nådde frem til å massere skuldrene og nakken, til henne at jeg følte brystvortene hennes duvende bryster pensel mot meg. Nå hendene hennes gled ned min nakne tilbake fra mine skuldre til føttene mine.
  
  
  "Nå slår over," sa hun,"og jeg vil gjøre det på den andre siden."
  
  
  "Jeg vet ikke om jeg kan takle det."
  
  
  "Ikke bekymre deg, det er trygt, kan du ikke ta den."
  
  
  Henne, rullet over på ryggen.
  
  
  Pilar sukket. "Hvorfor, Nick, jeg trodde du var avslappende!"
  
  
  "Jævla skredder!" Hennes, humret, tar muligheten til å kaste et blikk på min nakne massør. Huden hennes var som polert kobber-glatt og feilfri. Hennes bryster var full og moden. De sank, og deretter steg kraftig. Hennes smale midje og runde, faste lår skinte med en svak glans av gull.
  
  
  Hun daintily lente seg ned for å plukke opp en flaske olje fra nattbord og sprayet ego på meg, sprer armene.
  
  
  "Ikke bekymre deg," sa hun, som om du leser tankene mine igjen, " ingenting vil være igjen uferdig!"
  
  
  Så nå fikk hun sine hender på den. Øynene hennes er lukket , og det var ingen forstyrrende bilder i hodet hennes. Jeg hadde en følelse av vektløshet, som om kroppen min, veiledet av de vite fingre, var drivende i verdensrommet. Hennes syntes å være laget i butterscotch... stram, strukket, herlig stram til det punktet av dolly bristepunktet.
  
  
  Øynene hennes knakk åpne og han tok Pilars ' arm. "Det er nok," sa jeg. "Vi har nettopp nådd grensene for massasje. Har du noen andre talenter? "
  
  
  Pilar ga meg en lat, ertende smil. Jeg følte et sjokk av utsøkte glede som sin munn lukket over meg.
  
  
  Og for et øyeblikk, jeg følte jeg ble dratt gjennom en liten fløyel hull inn i en verden av ufattelig glede. Da følte jeg en splint av utgivelsen. Og for første gang i mange timer det var tomt av oss fra tankene, oss fra følelser, flytende i tomrommet, flytende til den dype brønnen i glemmeboken.
  
  
  Hennes varme, brennende kroppen ved siden av mine trakk henne ned og dekket oss både med ark.
  
  
  På mindre enn et minutt, drømmen som hadde vært ute ham så lenge surret meg i en varm, kanel-duftende omfavne.
  
  
  Kapittel Seksten
  
  
  Jeg våknet opp ved daggry, med følelsen av at alle de gamle delene hadde blitt erstattet med nye, Teflon-belagt permanent ved å trykke komponenter. Jeg kunne høre vannet plasket i bad og en kvinnes stemme som synger på spansk. Hennes spratt rundt papirkurven, gikk opp til Dag og dyttet henne.
  
  
  Strømmer av damp brast i rommet. Bak semi-transparent dusjforheng, jeg kan se silhuetten av Pilar vakker kropp som hun lathered opp og sang noe fra dagene av Pancho Villa. Fra tid til annen, teppet fast til huden hennes, utsette den blanke overflaten som en cellofan vinduet i en candy boksen.
  
  
  Han sto der for et øyeblikk, nyter synet, så grep tak i teppet og dro den til side.
  
  
  Pilar gispet på flagget av tillatelse til å utføre, og dekket ansiktet med hendene i en instinktiv feminine fakter. Deretter la hun hendene ned og satt smilende under dusjen jets, mens vannet trickling ned åser og daler av kroppen hennes gjorde hennes glinser som en forsegling.
  
  
  "God morgen, kerido," sa hun. "Jeg håper dette er hennes eneste kringkasting, ikke dine." Øynene hennes vandret over kroppen min. "Har du alltid våkne opp slik som dette?"
  
  
  "Det kommer helt an på hvem det er som å ta en dusj i rommet ved siden av."
  
  
  "Jeg håper du har sovet godt."
  
  
  "Som en logg. Hvis verden noen gang finner ut om dette sove pille narkotika av deg, vil vi se det nyeste på barbiturater.
  
  
  "Flatterer. Sitte ned og jeg skal vaske ryggen."
  
  
  Jeg gikk inn i dusjen, og Pilar snudde meg rundt. Hun lathered opp sine hender, men området av min anatomi at hun lathered opp var definitivt ikke mitt tilbake. Jeg snudde meg til å møte henne, og sprutet vann på begge av oss. For første gang, skjønte hun hva en høy jente hun var.
  
  
  "Det skjer til meg," sa jeg, " at jeg får en masse bestillinger fra deg. Det er på tide for meg å ta over.
  
  
  "Hva mener du, Kerido?" hun pustet som hun lente seg fremover, de nydelige brystene duvende mot meg.
  
  
  Å ta henne i armene, Pilar løftet henne opp og ledet henne til sin side. Så senket han den videre, en brøkdel av en tomme på en gang.
  
  
  Hun la ut en liten lyd av glede da hennes armer pakket rundt brystet, og hun trakk oss sammen, ved å trykke på hennes mot brystet mitt. Vi begynte en langsom, kupert, urørlig dans, er det i dusjen, gradvis økende rytmen til Pilar ble spinne og riste som en besatt kvinne. Plutselig skrek hun, stemmen hennes piercing monoton summing av vannet.
  
  
  I stedet, vi stod sammen, la våre kropper vask.
  
  
  Vi kledd raskt og deretter gikk til en nærliggende kafé for en deilig frokost med huevo rancheros. Vi vasket våre egoer ned med Meksikansk øl, som selv ved frokosten er bedre enn bitter Meksikanske phi kaffe.
  
  
  En taxi tok oss til Aeropuerto Nacional, hvor vi spilte et lite fly spill som dette. Vi dro på seks-tretti. Med en to-timers tidsforskjell, vi ville ha havnet i Curacao rundt middagstid.
  
  
  Når vi fløy
  
  
  
  
  
  I fredelige, grønne av Yucatan og det dype, blå Karibiske Hav, hennes sinn kunne ikke hjelpe, men husk at ikke så mange timer siden hennes, som kjemper for sitt liv der.
  
  
  Som ved gjensidig samtykke, Pilar og jeg ikke snakke i løpet av turen. Tidligere denne morgenen, vi var kun en mann og en kvinne nyter livet, og en annen venn, som om vårt største problem var å bestemme hva du skal spise til frokost. Men nå var vi to fagfolk vandre mot ukjente farer, jeg vet vi vil aldri gå tilbake. Dette var ikke tid til småprat. Vi satt stille, mistet i vår egen private tanker.
  
  
  Pilotens stemme brøt stillheten. "De er alle rundt deg, som er i hallen på styrbord side, kan nå se øya Aruba fremover. Aruba er den minste av de tre øyene som utgjør de Nederlandske Antillene. Curacao er fortsatt femti miles øst. Vi starter vår nedstigning, og vi vil være landing i ca femten minutter."
  
  
  Som pilot fortsatte å fortelle oss om Curacao er værforhold (perfekt, som alltid), så jeg Aruba glir forbi oss. Straits mellom Aruba og Curacao var oversådd med hvite seilbåter og mange små brune øyer med ingen permanent befolkning, selv om de var noen ganger brukes av fiskere.
  
  
  Våre flyet landet på Plesman Flyplassen, og vi fant avgifter for en fem-mil tur til hovedstaden Willemstad. Hytta var en gammel "Moe", med taket fjernet, slik at det kunne bli brukt i friluft.
  
  
  Sjåføren var en lite snakkesalig mann som virket fast bestemt på å fortelle oss om alle de lokale sladder i løpet av vår korte tur. Jeg hadde ikke betale mye oppmerksomhet til hva mannen sa til en enkelt setning som gikk gjennom hodet mitt som en ice pick.
  
  
  "Vent et øyeblikk," han bjeffet på sjåføren. "Hva gjorde du si om den blonde blir trukket opp kjolen?"
  
  
  Han snudde seg i stolen med et bredt glis, glad for å ha pirret min interesse. "Oh, ja, besøke senor. For to dager siden, det var mye spenning ved fiske havna. En av båtene kom tilbake med en gul-haired dame. Hun hadde på seg en redningsvest som holdt henne flytende, selv om hun ikke var bevisst når de tok henne i. Det er veldig rart, fordi bare en av våre båter ikke var involvert i en ulykke."
  
  
  "Hvor er hun nå?" Henne, interjected,
  
  
  "Når det ble kjent på fiskefeltene, kvinnens ektemann snart kom og tok henne med ham."
  
  
  "Hennes ektemann?" - gjenta det.
  
  
  "Ah, ja. Dette er en stor bjørn-lignende mann som noen ganger svømmer med Goviota."
  
  
  Gorodin! Han må ha gått tilbake til Curacao da han ikke kunne finne meg eller Rona i & nb. Ingen tvil om at han var i vente når det ordet kom rundt at hun hadde blitt hentet av fiskere. Det var for to dager siden. Jeg beregnes oddsen på at Rona fortsatt var i live. Det var en lang skudd: "Du vet ikke hvor mannen kommer... hennes ektemann... tok den kvinnen?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Nei, besøke senor, men kanskje min venn Saba, fisker, kan fortelle deg." Det var han som dro ut lady dress."
  
  
  "Kan du ta meg til Saba?"
  
  
  "Nå, besøke senor?"
  
  
  "I dag." Han trakk en ti-gylden bill fra rundt hans svulmende lommebok og ga den til sjåføren. "Og gjøre det raskt."
  
  
  "Fem m' er," sa han, setter penger i et minutt.
  
  
  I fem minutter, nesten til det andre, vi har gjort vår vei gjennom labyrinten av smale gater for å fiske havna utenfor Willemstad, rydde veien med et horn at sjåføren alltid lente seg på. Vi stoppet brått på voll i front av en ramme hus med ett stort vindu smurt med røyk og et klart tegn på at sa Vanvoort ' s Gjemmested.
  
  
  Så jeg gikk rundt bilen, følte jeg en napp på ermet mitt og skjønte at jeg hadde nesten glemt Pilar.
  
  
  "Nick, den blonde... er dette din Rona?"
  
  
  "Det bør være."
  
  
  "Hva er det du kommer til å gjøre?"
  
  
  "Finne henne hvis du kan."
  
  
  "Men vi har en lokalitet i Russland."
  
  
  Hvis det ikke var for Ron, ville det ikke være noen oppgave. Det var hun som ga oss nøkkelen, og nå kan hun lede oss til Gorodin. Dessuten, hun var ikke opplært til å gjøre en farlig jobb som vi var. Hvis hun var i Gorodin hender nå, ville hun ha til å betale en fryktelig pris. Den kom til å prøve å finne henne. Hennes mann skylder mye til henne ."
  
  
  "Hei, du trenger ikke å gjøre noe," Pilar sa. "Du har ikke tvinge henne til å fullføre oppgaver. Og tiden ... vet du hvilken dag det er?
  
  
  "Ja, jeg kjenner ham. I morgen er siste frist ."
  
  
  "Glem om henne, Nick. Bli med meg og jeg vil ta deg til Torio." Vi finner ego på sjøen, ikke langt herfra."
  
  
  Han stoppet foran døren til Vanvoort shrine og så opp i Pilars ' ansikt. Når jeg snakket, stemmen min var kaldt. "Vedtaket er mitt, og hans ego har gjort det. Vil du bli med meg?" "
  
  
  Hun møtte øynene mine for en stund, så snudde han seg bort. Hun kom ut og rørte ved min arm. "Jeg er så lei, Nick. Du må handle i henhold til deres samvittighet. Jeg skal hjelpe deg på noen måte spør du. "
  
  
  Han klemte hånden hennes, og gikk inn gjennom døren.
  
  
  Kapittel Sytten
  
  
  Vanvoort er Hideaway var ikke en turist bar. Lyset var dempet, air muggen. Veggene var dekket med plakater reklame øl og politikere. Den linoleum gulvet var slitt ned til bart tre i en stripe langs forsiden av umalt planke.
  
  
  Klientellet var fiskere og sjømenn.
  
  
  
  
  
  mange nasjoner. Og alle menn. Summingen av samtalen og det klirrer i glass plutselig stoppet når kundene lagt merke til Pilar, som allerede var ute spektakulære i en kort sitron-gul kjole.
  
  
  Bak disken satt en klubb-footed Nederlenderen med melon-som biceps stikker ut fra under den korte ermer av egoet skjorte.
  
  
  "Jeg leter etter en fisker som heter Saba," sa jeg.
  
  
  Nederlenderen er små øyne flickered over meg som insekter. "Som sier at han er her?"
  
  
  "Ego er en annen taxi driver. Den ene i Hudson River.
  
  
  Han ristet på sitt massive hodet fra side til side. "Betyr ikke noe for meg."
  
  
  Å plassere begge hendene på stangen, og han presset ansiktet sitt mot det. "Mister jeg ikke har tid til å spille spill, og jeg har ikke tid til å forklare. Men jeg vil at du skal vite dette: hvis du ikke viser meg en Sub i fem sekunder, eller fortelle meg hvor jeg kan finne henne, jeg kommer til å gå over denne bar og bryte bein før jeg får revmatisme."
  
  
  Nederlenderen visste at jeg var alvorlig. Ego blush bleknet. "Over det," han croaked. "Alene i en bod ved veggen."
  
  
  Når jeg vendte seg bort fra baren, bable i gang igjen, og alle var opptatt med å se på Pilar.
  
  
  Den ensomme mannen i boden var en svart Virgin Islander.
  
  
  "Saba?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Faktisk, kompis. Sitte ned. Og damen, også. I ego-forestillinger, den musikalske delen var Britisk, og den delen var calypso-melodiske, som du hører i noen deler av West Indies. "Du må innpode i Hans frykt for Gud, må egoet vike som dette."
  
  
  "Jeg ønsker å spørre om kvinnen du tok for to dager siden. Den du finner i havet."
  
  
  "Ah, damen med den gule hår. Veldig pen. Hun våkner ikke opp til å si ord til oss. Veldig, veldig sliten. Havet avløp din styrke. Men jeg tror ikke det gjorde vondt. Ingenting er ødelagt ."
  
  
  "Og mannen tok henne bort? Den som sa at han var mannen hennes?
  
  
  "Oh ho, kanskje er han ikke mannen," ikke sant? Han ser ikke ut som gul-haired dame som er forvekslet med sin mann. For grovt, for stygge. Er du en mann, kompis?
  
  
  "Nei, men hennes tjener, og mannen som tok henne definitivt ikke var. Vet du hvor han tok henne?"
  
  
  "Ja, jeg kjenner ham. Jeg forteller dem veien til the Queen ' s Hospital. Han sier han aldri min ', han tar den damen der han har venner. Han sa de skulle ta vare på henne. Så jeg se hvor det går. Han tar jenta til en motorbåt med to andre menn. De kommer til en Liten Hund, en liten øy tolv mil til havs. Ingenting, men stor Liten Hund bergarter. Store steiner og en fisherman ' s hytte. Fiskerne ikke lenger bruke dette stedet. Menn med våpen nå skremme alle.
  
  
  "Kan du vise meg hvordan du får til den Lille Hunden?" spurte hun.
  
  
  "Selvfølgelig. Gå ned til havna, kan du se dette sted. La meg vise det til deg."
  
  
  Den svarte mannen reiste seg og gikk ut gjennom kiosker. Pilar fulgte oss ut i gaten og ned et par bratte blokker til vannkanten, hvor Saba, alene over den glitrende vann, på hva som syntes å være en taggete kanten rundt brune steiner.
  
  
  "Liten hund," sa han. "Kanskje 500 meter lang, 200 meter bredt. Den eneste trygt sted å lande båten er på den andre siden. Du kan ikke se det fra her.
  
  
  "Jeg trenger en passbåt," sa jeg. "Kjenner du noen som leier meg en?"
  
  
  "Selvfølgelig. Jeg har også ett med den raskeste båt i havnen, bortsett fra smuglere og politi. Han anklager deg for mye penger, men du får dine egne penger."
  
  
  God."Henne," vendte han seg til Pilar. "Nå kommer jeg til å be deg om å gjøre noe som vil være svært vanskelig for deg."
  
  
  "What' s up, Nick?"
  
  
  "Vent på meg. Vent til jeg kommer tilbake til den mørke, forteller David Hawk i Washington og fortelle dem alt du vet ."
  
  
  "Ble henne gå med deg? Jeg kan styre båten. Jeg kan hjelpe deg på mange måter ."
  
  
  "Nei," sa jeg bestemt. "Dette er jobben min, og jeg vil at du skal bo her."
  
  
  "Ja, Nick," sa hun med ukarakteristiske resignasjon.
  
  
  Jeg klemte hånden hennes og fulgte Saba til havna hvor vi ville finne ego, den andre på båten. Det viste seg å være en svært rask båt, som henne stolt mann nøye bevart i god stand. Mannen var ikke så bekymret for å la den fremmede sveve i sin stolthet og glede, men nok gylden hadde skiftet hender for å redusere ego motstand. Motoren var en gigantisk Evinrud ,som umiddelbart kom til liv, og snart er det allerede var rushing gjennom lys-stredet mot den Lille Hunden. Før det ble for tett, det laget en bred sirkel rundt den steinete øya. Ved inngangen på langt land, en båt med hytter var knyttet til umalt havnen i baren. Det var et tre hut for Brygger. Blek grå røyk krøllet rundt skorsteinen.
  
  
  Hun ble kvalt av en Evinrud, deretter undersøkt hytta og omkringliggende bergarter for noen tegn til liv. Ikke har. Så jeg startet motoren og gikk tilbake rundt øya.
  
  
  Hennes vandret langs den steinete kysten, på den andre siden i jeg spurte for en mulig landing sted. Den spisse tinder stige femten eller tjue meter, som om noen store forstyrrelser i sentrum av jorden hadde kastet ih av havbunnen. Endelig traff jeg en smal kile av vann mellom et par av utstikkende steiner, og jeg klarte å presse båten gjennom. Jeg sikret henne, klatret fjellet, og laget min vei til hytta på den andre siden av øya.
  
  
  
  
  
  
  
  Trafikken gikk sakte i beste fall, og han flyttet forsiktig, i tilfelle Gorodin hadde satt opp overvåking. Tjue minutter senere, nådde han et behagelig sted hvor han kunne ligge og se på hytta. Her virket det som om det er større enn fra havet siden, og det så ut til å være delt inn i to rom. Den eneste vindu han kunne se, var fast med brett med bare spor hull. Fortsatt ingen tegn til menneskelig liv, bare en virvlende røyk sprer seg gjennom luften. Nå som hun var vindretningen av røyk, la hun merke til en ubehagelig lukt. Kanskje i hennes hjerte av hjerter, jeg visste ikke hva det var, men jeg avviste tanken og krøp ned mot shack, prøver å unngå å bli sett går til vinduet i tilfelle noen ser på det.
  
  
  Han gjorde det til hytta uten problemer og satte seg ned under bordet-up vinduet.
  
  
  Stanken her var det umiskjennelig. Det var lukten av svidd kjøtt og menneskelig hår. Han gritted tennene og prøvde å slette mentalt bilde av hva som kan skje til Rona Folstedt. Inne i hytta, en skarp, knapt inneholdt stemme av sinne brøt ut. Det var den tunge knurring av Fjodor Gorodin.
  
  
  "Du har gitt meg en masse problemer, og Carter," sa han. "Men du kan fortsatt tjene min tilgivelse. Har du informasjon, jeg trenger denne informasjonen. Enkel utveksling. Og virkelig, Della, hvordan kan du si nei til en matte store som hans som er så dyktig på overtalelse? "
  
  
  Han sakte løftet hodet myser over plassen mellom bordene, og Gorodin er stemmen fortsatte.
  
  
  "Vi vet at Carter hadde ikke drukne. Egoet er sagt å ha blitt brakt i land i en Mayan fiskevær i Yucatan. Videre var vi ikke i stand til å spore ego. Det ville være et kontakt punkt hvor du kunne kontakte ham i tilfelle en nødsituasjon. Henne, jeg vil at du skal fortelle meg hvor det er."
  
  
  Nå kunne han se rommet gjennom windowsills. Rona-Folstedt var å sitte på en pinnestol ved Gorodin. En web-tau var bundet rundt livet, binde armene på sine sider og holde henne ned på baksiden av en stol. Hun var kun iført en skrap av buksene hun hadde slitt når dykking av cruiseskip. Over midjen, hun var naken, og viser små, vel-formet bryster. Øynene er røde og håret blir flokete. Når hun snakket, var det i en fjern, sliten stemme.
  
  
  "Det var ingen kontakt person," sa hun.
  
  
  "Du er en løgner og en tosk," Gorodin sa. "Du skal vite hva jeg kan gjøre som du sier. Jeg er i skrikende smerte, nå eller senere. En eller annen måte, jeg skal finne henne for Carter. Han har allerede drept noen av mine beste folk, og hvert minutt er han fortsatt i live, han er en trussel mot vår plan. Nå-igjen-hvor kan vi finne Nick Carter?
  
  
  "Jeg har ingen anelse om hvor han er," Rona sa i en sliten monotone.
  
  
  "Jeg har ikke noe mer tålmodighet," brummet Gorodin. "Nå skal jeg vise deg hva som skjer til mennesker jeg har mistet min tålmodighet med."
  
  
  Den store russiske gikk til side, og kilden til røyken rundt skorsteinen ble oppdaget. I en stor jern brazier, en red-hot haug smouldered rundt kull. Gummi-dekket håndtak av noen lange verktøyet trengte fra kull. Gorodin nøye tok tak i håndtaket og dro ut verktøyet. De var lange, skarpe-nosed tang. Tang glødet med et kjedelig oransje lys som han viste ih til Rona.
  
  
  "Du har kanskje hørt om denne teknikken," sa han.
  
  
  "Kjøttet er revet bort fra kroppen med en klype på en gang. Spesiell oppmerksomhet er betalt til den delikate bryst av en kvinne. Du vil leve for ganske lang tid, men i hvert øyeblikk av tid, vil du bli tigge for å dø."
  
  
  Rhona er blikket hvilte hypnotically på den glinsende tips av tang. "Men jeg vet ikke noe,"sa hun med tårer i øynene hennes," det er ingenting i det hele tatt."
  
  
  Gorodin ignorert henne. "Jeg vil gi deg en ny sjanse til å svare på mine spørsmål," sa han kaldt. "Da vil vi begynne."
  
  
  Han betraktet som sin handlingsplan. Gorodina kunne ha drept henne ved å skyte gjennom vinduet lamellene, men i skyggene i det mørke rommet, kunne han se at to andre menn ble stående mot den nærmeste veggen. De vil trolig være bevæpnet, og de vil trolig drepe Rona før jeg kan få ham rundt hjørnet av hytten til den ytre veggen. En annen dør, åpne, rett overfor vinduet, tilsynelatende ført til et annet rom. Det hjalp ikke. Hvis rommet ikke hadde vindu, ego ville ha knivstukket det.
  
  
  Mens han prøvde å tenke på en mulig plan, Gorodin satt inn tang i kull og slått dem i min retning. Hennes forsvant ut av syne, da han sa til en av de usynlige folk: "Ta egoet her. Vis Glipp Wohlstedt hva hun kan forvente seg hvis hun ikke samarbeide med oss."
  
  
  En Slavisk fyr med kort hår krysset seg foran vinduet mitt, og da jeg så opp igjen, han åpnet døren på motsatt side. Lukten av brent kjøtt spre seg som forgiftet gass. Det Slaviske returnerte en stund senere, å dra noe på gulvet noen meter fra Rhône.
  
  
  Skapningen på gulvet var formet som et menneske, med hode, overkropp, to armer og to bein. Mannen fikk ikke fortelle meg mye annet om det. Kjøtt og muskler var revet, brent, ødelagt og revet fra hver del av hodet og kroppen. Det så ikke ut til å være et organ hvor som helst som kunne brukes.
  
  
  
  
  
  
  det var ikke vansiret. I mange steder, bein viste gjennom hull i kjøttet, mens skapningen ble blødninger og andre kroppsvæsker.
  
  
  Leppene ble helt revet av, slik at en hodeskalle-som grimase av utsatte tenner. Der hvor det ene øyet hadde vært, det var nå bare en våt, svarte hull.
  
  
  Verst av alt, denne levning av en mann som fortsatt var i live.
  
  
  Rona stenge munnen hennes og snudde seg vekk som åpenbaringen skrapet gulvbordene med en krampaktig hånd.
  
  
  "Du kan ikke slå tilbake på en gammel venn som at," Gorodin sa. "Eller kanskje du ikke gjenkjenner den kjekke unge Boris."
  
  
  Ron la ut en vaklende hikst.
  
  
  "Vi fant ego bevisstløs, men fortsatt i live," Gorodin fortsatte. "Vi gjenopplivet den. Vi ammet ham og matet sitt ego før prøvelser. Da han betalte prisen, ikke veldig sterkt, jeg skal innrømme, at uforsiktig øyeblikk når han unngikk sin plikt, og vil la deg og Carter flykte. Stiger brått, ego Stahl stemme herdet. "Og nå er det din tid. Jeg trenger Nick Carter, og du kan fortelle meg hvor jeg skal finne ego."
  
  
  "Jeg... jeg vet ikke," hulket Rona.
  
  
  Gorodin sverget på russisk og nådd for gummi håndtak av tang.
  
  
  Vanntett rør med seks røyk baller at Stewart hadde gitt meg, var i min hånd. Noe jeg måtte til og med kaste en av pellets inn i den glødende kull. Det var en lett avstand - problemet var å sende pellet gjennom revet vinduet. Jeg trengte en luftkanon, og når bildet dukket opp i mitt hode, jeg raskt trakk en kulepenn rundt min skjorte-lomme og skrudde av korken, kaster ut ego sammen med tonerkassetten inne. Dette etterlot meg med et tre-og-en-halv-tommers rør, smale i den ene enden og bredt nok på andre for å få en av røyk pellets. Han droppet kulen i midten av håndtaket, stakk det mellom vinduet styrene, og begynte forsiktig å justere den til å sørge for at raketten er banen var korrekt.
  
  
  Gorodin nå nærmet Rona. Å holde et par tang i hver hånd, han trykket den varme tang til hennes venstre brystvorte. Hennes laget, litt hjemmelaget blowgun glødende kull. Mitt første forsøk skal være perfekt, fordi jeg ikke tror jeg vil være i stand til å gjøre det igjen.
  
  
  Han tok et dypt pust, presset leppene til enden av røret, og pustet ut, med en eksplosiv puff.
  
  
  Ballen fløy inn i kull-og esel på glør med en deilig hiss-og sopp-røyk sprer sitt lys, kvelende røyk til hvert hjørne av rommet.
  
  
  Velsignelse Stewart ' s oppfinnsomhet, trakk han frem et lommetørkle maske og dekket hans nese og munn med det. Han rundet hjørnet av hytta og holdt døren åpen. Det grøsset og deretter knust som hans sterke kick treffe den.
  
  
  Som hans brast i hytta med Luger i hånd, så han Gorodin snubler ut døren til det neste rommet, mens en av ego folk blindt ønsket et mål for sin maskinpistol.
  
  
  Han ble skutt og falt. Han var fremdeles prøver å plukke opp maskinpistol fra gulvet, slik at hun skjøt ham igjen, og han sluttet å bevege seg.
  
  
  "Den andre personen i rommet angrep meg med red-hot tang etter å ih opp fra gulvet, der ih hadde falt Gorodin. Den emu skjøt henne i hodet, så kastet seg på Rona og raskt frigjort henne. Mellom hoste, Hei klarte å puste ut navnet mitt.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Faktisk," sa jeg. "Ro deg ned, jeg skal få deg ut herfra i et minutt."
  
  
  Plath maske sklei av min rta som jeg bar henne ut for å Ron og senket henne til bakken. Han ventet for mine øyne å fjerne, deretter tilbake til Gorodins.
  
  
  Han gikk over flagrende rester av Boris og inn i det andre rommet shack. Tom. Det var en planke vinduet, men den ble brutt. Han så på de omkringliggende bergarter, men fikk ikke se Gorodin.
  
  
  Rhona er langt gråte kastet meg bort fra vinduet. Han kjørte tilbake til hytta og ut døren. Gorodin kjørte langs en liten sti mellom steinblokker til kaien der båten ble parkert. Når hennes kom gjennom døren, snudde han seg rundt og skjøt meg med en lang-barreled Erma pistol. Gawk ego fanget meg i ermet, Rivnenskaya nok til å ødelegge mitt mål når hennes to tilbake skudd ble avfyrt. Odin rundt dem traff cruiser drivstoff tank, og båten skjøt opp med en høy eksplosjon som Gorodin kastet seg utenfor banen og på fjellet.
  
  
  Han knelte ned ved Rona. "Kan du gå?"
  
  
  "Jeg... jeg tror det."
  
  
  "Så hold et åpent sinn bak meg. Jeg har en båt fortøyd på den andre siden av øya. Det vil ikke være lett å gå, og Gorodin er der ute et sted med en pistol.
  
  
  "Du kjører, Nick," sa hun. "Jeg skal gjøre det"
  
  
  Hennes skjorte hadde blitt tatt av og til venstre for å ee Rone, ikke ut av beskjedenhet, men fordi det var nesten fargen på en stein. Min egen hud ble garvet nok til å ikke være en tydelig mål. Med Rhona bak meg, jeg laget min vei tilbake over den spisse steiner i retning av båten min, smertelig skeptisk til den minste lyd eller bevegelse.
  
  
  Når egoet så det, det var bare en smal ryggen av rock mellom oss og båten, et glimt av metall i solen.
  
  
  
  
  
  
  Hun ble kastet tungt til bakken av Ron, som kollapset ved siden av henne akkurat som flatskjerm knekke av en Erma pistol knuste stillhet og grusen sprutet to skritt foran oss.
  
  
  "Bli der du er, "Rone hveste til henne, og rettet den Luger på det sted hvor hun hadde sett blitsen på pistolen har skjedd. Hun ble skutt én gang, to ganger.
  
  
  Gorodin arm og skulder pakket rundt steinen og skjøt han en vill skudd som spratt av bergarter over hodene våre. Hennes skutt på revmatisme og hørte en russisk kjefte enn vondt når min gawk tore emu underarmen.
  
  
  Nå uforsiktig, Gorodin flyttet for å undersøke hans sår og kastet en perfekt skygge på steinen foran ham. Åpenbart, han var ikke alvorlig skadet, fordi jeg så skyggen biter og unclench hans høyre hånd, deretter plukke opp våpenet igjen og krype høyere opp steiner for et skudd.
  
  
  Når Gorodin mål dukket opp, var han klar med sin luger rettet. Han trakk av. Hammeren traff de tomme kameraet veggen. Jeg brukte to runder med ammunisjon, og jeg hadde ikke den andre.
  
  
  Den russiske skudd, men på grunn av skuddsår i hans ego, sin nøyaktighet var dårlig, og han stupte tilbake i sikte.
  
  
  Øynene hennes skannede den spisse steiner rundt oss, søker du etter et sted som kan være bedre skjermet. Ti meter fra stien vi skulle komme fra, det var en kiste formet hulrom.
  
  
  Jeg gikk til Rona i øret, og han hvisket, " jeg beklager.: "Når jeg sier det til deg, få opp og kjøre det til hullet som er der. Flytt raskt og holde på.
  
  
  Hun åpnet munnen for å si noe, men Gorodin kom opp igjen og tok sikte. "Gå!" Jeg sa sakte. Rona hoppet ut, dukket, snublet, og dukket i alkove som Gawk bit av en mengde boulder cm fra hullet.
  
  
  Han hoppet i beina hans og fulgte henne. Når hennes, stupte inn et grunt basseng, gawking øyne brent skulderen min og treffer bakken. Han fløy ut til en lun flekk og følte klebrig vann i blodet på det punktet.
  
  
  "Du har blitt truffet!" sa Rona.
  
  
  "Neppe."
  
  
  Gorodin stemmen kom fra utsiden, og han kunne nå gjette hvorfor jeg ikke hadde returnert sin brann. "Carter, kan du høre meg? En annen som dette vil drepe deg! Kommer ut med hendene opp! "
  
  
  Etter noen sekunder med stillhet, to mer paff ut. En av kulene traff vår smal åpning og ricocheted frem og tilbake, spruter oss med skår av rock.
  
  
  Nærmer seg Rona, hvisket han til henne: "Neste gang skyter han, skrike."
  
  
  Hun nikket i forståelse, og på den neste skudd, la han ut en forbløffet skrike. Det var Ay som ga henne det greit tegn, og Stahl ventet.
  
  
  "All right, Carter," Gorodin bellowed. "Kom ut, eller kvinnen vil dø!"
  
  
  "Jeg kan ikke!" ropte henne revmatisme, en stemme absurd anstrengt enn smertefullt. "Hun var såret, og kvinnen ble alvorlig såret. La henne gå, og jeg vil gjøre en avtale med deg."
  
  
  "Jeg tror ikke du har noen ammunisjon heller, ah. Kaste våpenet bort; da kan vi snakke."
  
  
  Han smurt blod på såret sitt, på Rona er hårfestet og på ansiktet hennes, satte henne på ryggen og fortalte henne hva du skal gjøre. Så han ropte ut til Gorodin og kastet pistolen unna.
  
  
  Da hun hørte Gorodin tilnærming, rullet hun over til liv og lå bøyd over og i ro. Tunge shaggy stillhet falt over oss. Etter en pause Gorodin sa: "Ut, Carter, ut!"
  
  
  Deretter Rona sa svakt, " Han er ... han er bevisstløs."
  
  
  "Kanskje ikke," brummet Gorodin. "La meg vite om han er falsk det."
  
  
  Egoet pistol eksploderte åpenlyst over meg, og gawking øyne knust bakken og knust stein cm fra hodet mitt. Egoets ord signalisert en lure, og hennes ville ikke rikke.
  
  
  En skygge falt på steinene. Jeg så det ut til hjørnet av øyet mitt, mens han lente seg over meg for alltid. Han visste at han hadde en pistol i neven, nøye sikte på sitt ego, og ventet i spent forventning. Rona, jeg sa, ikke la meg ned nå!
  
  
  Da han hørte trykk på beinet hennes, den myke smell i foten som det kobles med Gorodin kroppen, og han snublet.
  
  
  Gripende dolk i hånden, han umiddelbart slått og kjørte bladet i Egoets massive brystet. Med et langt sukk og en gurglende stønn, ga han opp pistolen, og hans liv.
  
  
  Rona førte henne ut i dim ettermiddag og sa: "båten har akkurat passert ridge. Vent på meg det - jeg har en siste ting å gjøre."
  
  
  Hun så på meg med spørrende, snudde og gikk tilbake til båten. Han kom for Erma er pistol, som Gorodin hadde falt og slo ut alle, men en av skjell. Da han dro tilbake over fjellet til fisherman ' s hytte. Svingte døren åpen og røyken ryddet.
  
  
  Han gikk tvers over rommet til Boris er revet gjenstår. Det var knapt hørbar whimpers rundt knust hals, og en arbeider hånd skrapet gulvet.
  
  
  Jeg følte at jeg hadde noe viktig å si, men jeg kunne ikke finne ord. Hennes bare sette pistolen på gulvet for å flytte hånden og gikk ut døren.
  
  
  Han var bare å gå tilbake til Rhône og båten da han hørte skudd
  
  
  Kapittel Atten
  
  
  Når jeg sluttet seg til Rona i båten, hun ble bøyd over i baugen, klemmer seg selv som en liten forlatte barn. Tårene strømmet nedover kinnene hennes,og hun skalv elendig.
  
  
  "Det er alt akkurat nå," sa jeg. "Ingen vil følge oss."
  
  
  Hun strakte ut og krysset armene over brystet.
  
  
  
  
  
  
  mot meg, og klamret seg til meg som om jeg var en flåte av frelse. Etter å ha holdt henne kule gjennom et mareritt av vold og et langt opphold i havet, hun var på slutten av sin utholdenhet-på randen av kollaps. Og hennes, vel vitende om at Hi trengte hvile og legehjelp.
  
  
  Holder Rona ved siden av meg med en hånd og styre båten med de andre, han krysset vannet og satte kursen for Curacao havna. Da vi nærmet oss en bro der båten var fortøyd, så jeg en skikkelse som står der og venter. Det var Pilar. Angivelig, når du ser på båten, hun så oss nærmer seg.
  
  
  Det bremset ned, drev til dock, og kastet et tau til Pilar. Hun sikret egoet til pigg som hennes hoppet ut og sikret hekken. Han plukket opp Rona og løftet henne til dock, hvor det i en trance-lignende catatonia av sjokk, hun satte seg opp som en zombie.
  
  
  "Det må være Rhones," Pilar sa.
  
  
  "ja. Hun er i dårlig form. Vi vil ta en taxi til sykehuset.
  
  
  "Jeg kan gjøre det bedre enn som så. En Jeep leid det mens du var borte. Det er parkert candid det. Du tar Rhona tilbake; henne vil jeg gå. Jeg vet veien til sykehuset. Da hun lagt komisk, " Din Rona er veldig pen."
  
  
  "Pilar," sa jeg, " jeg er glad for å se deg. Du er en praktisk partner. La oss gå."
  
  
  Som Pilar og jeg kjørte i Jeep gjennom gatene i Willemstad, sa hun, " Hva som skjedde på øya?"
  
  
  "Gorodin var det med et par av hans håndlangere," mannen sa. "Han skulle tortur Rona å få henne til å snakke. Det han ikke visste var at hun ikke kunne svare ham. Hun var bare en fan av spillet for ivrige fagfolk ."
  
  
  "Men hun var virkelig en frivillig," Pilar sa.
  
  
  "Faktisk, men ingen rundt oss tok deg tid til å fortelle deg om en mulig risiko."
  
  
  Pilars ' sorte øyne møtte mine i bakspeilet. "Du bryr deg om henne, Nick?"
  
  
  Han stoppet et lite øyeblikk før du svarer. "Hvis du mener jeg elsker ee, fioliner og lys, da jeg ikke har revmatisme. Jeg har gjort dette skitne forretninger for så lenge, jeg vet ikke om jeg kan virkelig elske noen i den klassiske betydning av ordet. Men hvis du mener, jeg bryr oss om hva som skjer med henne, selvfølgelig. Ellers er hun ikke ville ha gått til Liten Hund Øya for å hjelpe Hei. Hennes vet at det virker for menneske til meg, men hennes har ikke slått inn en blokk med is ennå."
  
  
  Pilar snakket lavt, ser rett fremover. "Nick, forteller meg noe."
  
  
  "Selvfølgelig."
  
  
  "Du bryr deg hva som skjer med meg?"
  
  
  Han kom ut og la sin hånd på den varme kjøtt av skulderen hennes. "Veldig mye," sa jeg.
  
  
  Pilar sukket og sa merkelig:: "jeg håper du aldri angre det."
  
  
  I det øyeblikket, vi snudde og dro ut i inngangen til the Queen ' s Hospital, en skinnende ny bygning i pastell blå. Jeg forlot henne en pakke i kassen, og Odin forsikret meg på telefon at Rona vil gi best mulig medisinsk behandling. Han fortalte legen at ytterligere kostnader vil bli betalt av den Amerikanske konsul, og deretter kalt konsulatet for å avtale tid.
  
  
  Han vendte tilbake til Pilar i Jeep. Det var mørkt, og himmelen glitret med en uendelighet av stjerner. Han sa: "La oss gå rane smuglere."
  
  
  Hun ble satt bak rattet på jeep; Pilar ga sine anbefalinger. Vi returnerte til vannkanten, og deretter slått sør.
  
  
  "Det må være andre nyheter som du ikke har fortalt meg," Pilar sa. "Hvordan klarte du å la Gorodin?"
  
  
  "Dead."
  
  
  "Og to av dem som var med ham?"
  
  
  "Også døde. Og en fyr som heter Boris som døde fordi han var for godt utstyrt og altfor uforsiktig å spille av."
  
  
  "Så du forlot fire kropper?"
  
  
  "Det er riktig. Men et sted Anton Zhizov og Knox Varnov er i ferd med å blåse opp i New York i morgen. Hvis vi ikke får dem først, det spiller ingen rolle om de finner fire organer på en Liten Hund Island eller fire tusen."
  
  
  Pilar så gjennomtenkt. Og han var taus.
  
  
  Vi kjørte til den mest tvilsomme delen av sjøen, hvor de fattigste rundt lokale fiskere fortøyd deres patetiske ser båter i tykk olje og søppel. Etter et par km, Pilar pekte på en grå, grov ramme bygning, opplyst fra fronten ved en enkelt blek lyspære. I sammenligningen, Varnov ' s Gjemmested var som skur av en Rope Kjøpmann.
  
  
  "Det er der vi må begynne," Pilar sa. "Hvis du trenger Torio, kan du gå til Lille Lisa."
  
  
  Lydbølgene som treffer oss når vi var fortsatt femti meter bort fra bakken. En full-skala riot kunne ikke ha vært høyere. Inne, vi deltar i en hundre eller så muntre mennesker som, selv om det ikke opprør, var minst hysterisk. Alle så ut til å være i konstant bevegelse. Det var umulig å overdøve støyen, så alle var med å rope. Fra tid til annen, skarpe kvinnelige latter skjære gjennom støyen. En jukebox var å spille et eller annet sted, men bare etterklangen av den dypeste bass kan bli hørt.
  
  
  Pilar og jeg kjempet vår vei gjennom den hektiske organer til en enkel styret satt opp på baksiden av bygningen. En kvinne størrelsen av Godzilla satt på den siden av det, helle drikke i umerket flasker. Og nesten like attraktive.
  
  
  Pilars skrek i øret hennes. Det var knapt en vill jakt.
  
  
  "Lite Liza!" hun bekreftet med et smil.
  
  
  Lisa hadde en kaskade av stramme krøller i sin shorts.
  
  
  
  
  
  
  en rød farge som ikke kunne muligens være menneskelig hår. Et sted mellom seks og sju meter høy, Lisa ble dekket i vesker, lommer, og merkelig formede biter av kjøtt. Det var som en amatør skulptør i all hast slapping leire på rammen. Har tenkt å fullføre arbeidet senere, han rettmessig har mistet troen på sin kreativitet, og ga opp.
  
  
  Når jeg endelig fikk henne oppmerksomhet, Lisa flyttet klønete mot meg fra den andre siden av baren, kjøttet av sin ulike deler dans til ulike rytmer.
  
  
  "Hva vil det være?" stemmen hennes rumbled som en tom tønne rullende på en brostein.
  
  
  "Jeg vil Torio," jeg ropte.
  
  
  "Jeg har aldri hørt om nen," bom Lille Lisa i Revmatisme.
  
  
  "Gorodin har sendt meg."
  
  
  "Jeg har aldri hørt om nen heller."
  
  
  Han trakk ut sin lommebok. Jeg løp ut av gylden, så jeg spre ut et par Amerikanske notater på bordet foran den store kvinnen.
  
  
  "Jeg har hørt om Andrew Jackson," sa hun. "Torio sover i bakrommet." Hun pekte en finger på størrelse med en sylteagurk.
  
  
  Med Pilar på slep, dro jeg for den trange dør på enden av baren. I det lille rommet bak det, det var en stol, en stol, og en barneseng. lanseringen.
  
  
  Døren lukket seg bak henne, og støy døde ned. Henne, sjekket den andre døren i motsatt stønner. Dette førte ut i friluft for å bygge. Han gikk over til den intetanende smugler, søkte Ego, og fant Folen .38 automatisk. Etter å ha gitt denne til Pilar, satset han det, tok hans luger emu under nesen hans, og slo ham over ansiktet.
  
  
  Hun ble ropte " Torio!".
  
  
  Han vendte hodet, grunted piteously, og langsomt åpnet øynene hans. Når han så pistolen under nesa, øynene utvidet.
  
  
  "Hei, hva er dette, et ran?"
  
  
  "Get up, Torio," jeg brummet. "Vi går for en tur."
  
  
  Dette ego var sjokkert. Han sel. "Vent," bønnfalt han. "Jeg vet ikke engang du."
  
  
  "Dette er ikke slik en ville ikke spillet," emu fortalte henne. "Spill ærleg med meg, og du vil ha en rundtur. Nå flytter ego! "
  
  
  Ego stakk henne lett med en tønne av sin pistol for å understreke det, og Torio hoppet opp fra køya med overraskende smidighet for noen med en tung bakrus. Ego dyttet henne ut bakdøren, og han lydig gikk bort til der vi hadde parkert Jeep.
  
  
  Pilar kjørte, og hennes var på baksiden med Torio, luger trent.
  
  
  "Kjør nedover veien for omtrent hundre meter og så dra av når du finner en mørk flekk," hennes far sa.
  
  
  "Nå, Torio,"sa jeg da vi kjørte ned dim veien og parkerte," jeg ønsker å vite om kofferter."
  
  
  "Kofferter?" "Hva er det?" spurte han.
  
  
  "Jeg har ikke mye tid, Torio," sa jeg, " og det gjør heller ikke mitt temperament. I bare et minutt eller to, vil du høre bein sprekker og se en masse blod. Disse beina, og dette blod vil bli din, Torio, så vennligst ta denne muligheten til å dele informasjon."
  
  
  I måneskinn, kunne han se dråper av vann stiger opp fra egoets hodebunnen og trickling ned den glatte sider av egoets hodet.
  
  
  Han raskt nikket, " God, god. Jeg kommer ikke til å være en helt for utenlandske tisper. Du mener kofferter som tok henne til Gaviota, egentlig?
  
  
  "En smart konklusjon, Torio. Jeg ønsker å vite hvem ga deg ih og hvor du fant det."
  
  
  "Det var en husky fyr med en fremmed lyd at jeg har gjort en avtale med for seks måneder siden. En stor hårete ape. Han har aldri fortalt meg navnet hans, og han var ikke den typen jeg skulle til å stille spørsmål om. Han har alltid betalt meg på forhånd, så fortalte meg da for å plukke opp kofferten. Hennes var på vei sørover fra her, et lite stykke opp i åsene, og han kom med helikopter med en koffert og tok hennes ego til skipet. Stol på meg, det er alt jeg vet, andre. Jeg selv sett i en av mine kofferter og det var tomt. Det er en jævlig rart virksomhet, men jeg kan ikke råd til å være nysgjerrig.
  
  
  "Hvor mange kofferter gjorde du satt på skipet?" spurte han henne.
  
  
  "La meg se, den siste gangen tok vi det var tre netter siden. Det vil være åtte totalt.
  
  
  "Kan du ta oss til der helikopteret lander?"
  
  
  "Jada, men det er alltid et par vakter med våpen. Oni og pilot, en fyr som heter Ingram, som pinner rundt det når sitt helikopter pilot er i hallen på innsiden.
  
  
  "Det er opp til deg," sa jeg, " å se at vi kommer forbi sikkerhet. Og nå har vi instruksjonene.
  
  
  Pilar kjørte sør og slått på smal grusvei som er merket med Torio. Så var vi ute i det åpne. Heldigvis, Pilar leid en fire-hjuls-stasjonen jeep: det var vanskelig å kjøre: veien slått inn på en sti, hele territoriet til hotellet, men steinete, og terrenget slått inn i åsene.
  
  
  Nå hadde jeg en smugler som sitter foran meg, slik at når søkelys treffe oss, han kunne hoppe opp og bølge hendene slik at egoet ville vite før noen begynte å skyte.
  
  
  "Det er henne, Torio," ropte han.
  
  
  Mannen med hagle beveget seg sakte frem og stoppet et par meter unna. "Hva gjør du her? Det vil ikke bli henting i dag "
  
  
  "Det er problemer i Gaviota," Torio sa. Den store fyren sa at jeg skulle komme og fortelle Ingram.
  
  
  "Hvem er de andre to?"
  
  
  
  
  
  Vakten spurte mistenkelig.
  
  
  "De... de er... Torio begynte klønete.
  
  
  "Vi er med Gorodin," sa jeg. "Vi har informasjon som vi trenger for å få til Zhizov umiddelbart."
  
  
  Navnene var viktig for vaktene. Ego rifle nesen senket, og han gikk over til jeep. "Vis meg ditt ID-kort, vær så snill, herre," sa han med respekt.
  
  
  "Selvfølgelig," sa jeg, og gikk ut for en skrap av papir. Det ble holdt av egoet, slik at vakten kunne nå ham. Som han gjorde det, ego, grep hans håndledd og skjøv ham frem. Pilar raskt stanset mannen bak øret, forårsaker ego til å fryse før han kunne gråte ut.
  
  
  Han gagged henne og bundet henne med et stykke av nylon tau som han hadde funnet i båten og brukes for en slik farlig situasjon. Slå egoets søkelys, er det opplyst henne liten trebygning femti meter unna. Like bak det var en liten, solid helikopter. Saint slått den av, og gjorde tegn til Pilar for å slå av jeep ' s motor. Presser Torio i forkant av meg, Luger i hånd, hennes mann krabbet ut av bygningen med en spiral av tau og skyndte seg bort, Pilar meg. Som vi nærmet seg døren, han dyttet det åpne og stormet inne, trykke på knappen på søkelys. To menn sover på sengeplasser mot langt veggen var å spille dette spillet. Den ene var en tung Slaviske type som kan ha vært bror av den disabled security vakt ved inngangen, den andre var en blek, mager mann med stor nese og en svak hake. Han bestemte seg for at han ville bli Ingram, pilot.
  
  
  Vakten var nå for geværet, som ble støttet opp mot stønn i nærheten hodet av sin køyeseng.
  
  
  "Vil du dø i forsøket," emu fortalte henne det, og mannen frøs. Ingram frøs, gnir seg i øynene og blinker.
  
  
  Pilar fant Mira er lett bytte, og egoets flammende ild oversvømmet enkeltrom av bygninger. På vår venstre side, var en kompleks kortbølge radio station.
  
  
  "Torio! Du solgt oss ut, " the guard anklaget.
  
  
  "Selvfølgelig," sa smuglere, " med en pistol mot mitt mål, jeg skal selge ut rask - akkurat som deg, kompis."
  
  
  "Ingram, få kledd," jeg bestilte. "Helikopteret fylles med gass?"
  
  
  "Ja så," sa han nervøst.
  
  
  Mannen ble skjelvende av frykt. Det spiller ingen rolle at han er så redd for at han ikke kan fly, " sa jeg. "Bare følge ordre, og du vil ikke komme til skade." Dette roet hans ego, og han begynte å dra på seg klærne.
  
  
  "Torio, sitte i denne stolen," sa jeg, og smuglere skyndte seg for å adlyde. Han kastet en spiral av tau til vakt og sa, " Binde ham opp. Jeg trenger ikke å advare deg til å gjøre en god jobb.
  
  
  Torio også rettet det på vakter med sin luger, noe som gjør at Torio ble sikret i god stramme knuter. Pilar holdt smugler er .38-kaliber pistol og holde et øye på Ingram, men han var ikke kommer til å gjøre oss noen problemer.
  
  
  Når Torio var sterkt bundet, sa han til vakt, " Nå sitter i stol i den andre enden av rommet." Når han adlød henne sullenly Pilar sa: "Ta et tau, og bind den opp, barn."
  
  
  Pilar ga meg Colt og gikk over til vakt. Dette var en alvorlig feil. Hun gikk mellom meg og fange. I en rask bevegelse, mannen trakk frem en kniv fra et sted under hans klær og tok tak i Pilar, slå henne foran ham, vippe hodet tilbake og holde bladet på kniven i halsen hennes.
  
  
  "Slipp pistolen eller kvinne vil dø," han skurring.
  
  
  Huk ned mens han sto bak Pilar kroppen, mannen ga ingen mål, han kunne ikke være helt sikker på at jeg ville gå glipp av det, og traff død sted. Hvis jeg snudde pistol for å få et bedre mål, det ville kuttet i halsen hennes. Så han nølte.
  
  
  "Jævla det, skredder fortalte henne til å slippe pistolen." "Nei," han knakk. "Du tror jeg er bløffing henne?"
  
  
  Når hun ikke flytte, vakt rykket kniv, og en rød orm av blod krøp ned Pilars ' halsen. Den Luger fortsatt holdt henne klar.
  
  
  "Ingram, ta idiot' s gun," the guard bjeffet.
  
  
  "Meg... jeg kan ikke gjøre det," piloten sa i en skjelvende stemme.
  
  
  Vakt snarled på ham, " Være en mann for når du klynkende jordskjelv, eller skal jeg..."
  
  
  Vi har aldri funnet ut hva guard kunne ha gjort for å Ingram, fordi i hans pilot ' s raseri, han slått Rivnenskaya hode nok slik at Luger kunne sette henne i posisjon og skyte emu gjennom ubeskyttet venstre øye. Han vendte seg bort fra Pilar, prellet av veggen, og falt til gulvet. Kniven traff harmløst unna.
  
  
  Pilar stirret på meg med et fornærmet uttrykk. "Du ville ha la em kutte halsen min før du ga opp våpenet ditt, ville du ikke?" sa hun.
  
  
  "Selvfølgelig," innrømmet jeg. "Hvis han hadde min pistol, du og jeg ville både være død."
  
  
  Hun nikket sakte. "Ja, henne, jeg tror du har rett. Men likevel... " Hun ristet på hodet. "Du er kul. Du gir meg frysninger."
  
  
  "Vi vil varme deg opp senere," sa han fort, og viste til piloten. "Nå, Ingram, du kommer til å ta meg med til et sted der du kan plukke opp kofferten som du tar til Torio."
  
  
  "Du mener Gisov' s gjemmested?"
  
  
  "Det er riktig. Der er det i hallen?"
  
  
  "I fjellene på grensen til Venezuela og British Guiana. Men hennes aldri ville være i stand til å lande der i mørket. Ikke når det er vanskelig nok.
  
  
  Han så på klokka. "Hvis vi tar av nå, det bør være lyse
  
  
  
  
  
  når vi kommer dit. Og Ingram, hvis du ved et uhell punkt meg i feil retning, vil du bli låst opp Seks meter under bakken for alltid..."
  
  
  "Jeg er verken modig eller dum," svarte han. "Jeg vil gjøre akkurat hva du fortelle meg det."
  
  
  "Det er bra, Ingram. Du kan fortsatt lever for å skrive din mor alle de ubehagelige detaljer."
  
  
  Pilar, som hadde vært å sitte stille på siden, talte opp. "Nick, du høres ut som du kommer fra Odin' s place."
  
  
  "Henne," sa jeg. "Dette er tråden i køen, og mest sannsynlig vil det være fyrverkeri. En kvinne kan være en plage ."
  
  
  "Nei," sa hun, og sprer bena hennes resolutt. "Vi har kommet så langt sammen, og nå vil jeg ikke bli liggende igjen. Dens hjulpet deg mye, ikke har det? "
  
  
  "Det er sant, men ..."
  
  
  "Ta meg med deg, Nick," sa hun. "Jeg kan skyte så vel som du, men to pistoler og dobbel våre sjanser til å lykkes. Dette betyr mye for meg, querido "
  
  
  For et øyeblikk, jeg kunne ikke gjøre opp mitt sinn.
  
  
  Men hva Pilar sa ga mening. Hun var en erfaren profesjonell, tøffere enn de fleste menn. Og hun visste at hun var unnværes, at hvis det er nødvendig, Owl oppgave ville ofre det til henne.
  
  
  "Så la oss gå," sa jeg. "Siden du ikke kommer til å bruke Jeep for å komme tilbake til byen, gå og trekk distributør lokket slik at det ikke blir ubrukelig til alle som finner det nyttig." Han kunne ikke hjelpe, men legger til, " vet du hva en distributør cap er?"
  
  
  Hennes fyldige lepper buet i en litt hånlig smil. "Ja, querido, jeg vet om distributøren caps og mange andre ting du vil ikke tro."
  
  
  Henne, gliste ved revmatisme. God. Og du kan gi vår venn annen bank for å sette ham til å sove for en stund.
  
  
  "Jeg vil skynde seg," sa hun, og tok .38 fra meg og skyndte seg bort.
  
  
  Han gikk over til walkie-talkie, kastet den på gulvet før undervannshuset åpnes, og deretter ødelagt guts med baken på vakt rifle. I løpet av denne grove debriefing, så jeg Ingram, selv om han var en veldig god gutt, og var ikke mer av en trussel enn en tannløs svart hund på et tau.
  
  
  Hennes Torio sa: "Du skal jobbe for en stund og så kan du gå tilbake til Willemstad. Det er en lang vei å gå, men vil du ha tid til å tenke på hvordan det er best å lage en levende. Berry vvs, " sa jeg.
  
  
  Han knapt smilte. Han hadde ikke mye av en følelse av humor.
  
  
  Pilar tilbake med dispenser lokk, som hun ga til meg med en mock curtsy. "Den som er det, bør ikke våkne opp før klokka tolv," sa hun. "Og så vil han ha en hodepine som ikke mengden av aspirin kan kurere."
  
  
  "All right, Ingram,"sa jeg," la oss komme deg opp i helikopteret." Da tre av oss trasket ned rutted veien til den ventende helikopter.
  
  
  Kapittel nitten
  
  
  Ingram syntes å ta ansvar, som han tok roret i helikopteret og vi tok av mot himmelen. Vi satte kursen østover og noe sørover, og snart forlater lys av Curacao bak oss. Den lille øya Bonaire også gled unna, og etter en stund var det bare den svarte Karibiske Havet under oss og stjernehimmelen over.
  
  
  Snart er vi fanget i lys av Caracas og gikk langs kysten av Venezuela for en stund.
  
  
  "Sier du dette fjellet gjemmested av Gisov er vanskelig å finne," sa jeg.
  
  
  "Nesten umulig" Ingram sa. "Ingen flyselskaper flyr over dette stedet. Men hvis de var, ville de aldri har sett det. Bygningene er bygget over aka oransje-brun rock-fjellene. Egoet er nesten usynlig fra luft prøvetaking. Det er ingen veier til det. Alle varene skal leveres med fly. Zhizov gjort en avtale med en av Sør Amerikanske myndigheter, jeg vet ikke hvilken, til å transportere gods. Min jobb var å transportere VIP dobbeltrom av disse koffertene. Og hvis jeg ikke vet landemerker som guidet meg, jeg ville aldri ha funnet dette stedet alene."
  
  
  Vi passerte Trinidad på vår venstre side, og slått sør til hodet innlandet gjennom myrlendt terreng i Orinoco Delta. Den østlige himmelen begynte å lysne, og detaljer på bakken ble synlig som vi rumbled i den fjellrike terrenget er kjent som Guyana Høylandet.
  
  
  Deretter måtte vi få høyde, og Ingram justert pitch på hovedrotoren å ta en dypere jafs av den tynnere luft. Stahl dag er lysere, men høyt skydekke viste ingen tegn til å spres.
  
  
  En tanke jeg hadde bevisst unngått streifet meg. Det var den dagen at New York City ville dø hvis jeg ikke kunne stoppe det.
  
  
  Ingram dyttet min skulder, forstyrre mine tanker. Han pekte videre på en fjellformasjon, som for eksempel i form av en hevet knyttneve, noe som gir en uanstendig salute.
  
  
  "Kan du se at opp foran?"pilot ropte over lyden av vår motor. "Dette er et landemerke at piloter må passere. Vi kaller det Finger Fjellet. Like bortenfor er det en liten steinete dalen hvor Zhizov slo opp sitt hus.
  
  
  "Hva er sjansene for at de vil begynne å skyte så snart de ser oss komme inn?"
  
  
  "Jeg tror ikke det er sannsynlig. Ingram syntes å ha samlet mot i luften at emu manglet på bakken. "De er ganske sikre på at deres sikkerhet her, og som ambassaden rapportert, de kommer og går ganske ofte. Med mindre de klarte å finne ut om hva som skjedde
  
  
  
  
  
  vi bør ikke ha noen problemer landing i Curacao."
  
  
  "All right," sa jeg.
  
  
  "Men det er bare begynnelsen. Så snart de øye på deg eller dame, alle helvete bryter løs.
  
  
  "Kan du gi meg et inntrykk av den fysiske utformingen av dette stedet?" Jeg spurte henne. "Hvor kommer Zhizov hovedkvarter kommer fra? Hvor kommer forskeren Varnov gjøre sitt arbeid?
  
  
  "Nei," Ingram sa, og klikk så på meg raskt, som for å forsikre meg om hans oppriktighet. "Tro meg, ville jeg ha fortalt deg nå hvis jeg hadde kjent. Alt jeg trenger å gjøre er å bo på helipad, mens noen får ut eller setter seg ned, eller mens de lastes hva de ønsker å bære den."
  
  
  "Hva hvis du ønsker å levere en melding?"
  
  
  "Jeg gir mitt ego for å security guard på helikopter landingsplass. Han vil komme og møte oss. Og han skal være den første hema du har å forholde seg til."
  
  
  Vi rundet en stikker tommelen rock og begynte å stige inn i en trang kløft med stupbratte klipper på alle sider. Selv da, hvis du ikke ønsker det, vel, du ville ikke se det med alle bygninger grovt bygget rundt steinene. Jeg telte fire ganske store bygninger, en liten en i nærheten av den flate bakken var vi ned til. Lave steinete åser og steinblokker over hele området, og det var bare svake spor av stier koble bygninger.
  
  
  Mens jeg ser på, kom en mann ut av en liten bygning i nærheten helipad og så på oss. Han hadde med seg en rifle over skulderen hans.
  
  
  "Det er en sikkerhetsvakt," Ingram sa.
  
  
  "Er han bare en?"
  
  
  "Han er den eneste jeg noensinne har sett. Det kan være andre ."
  
  
  Pilar sa til henne, " Få ned ute av syne." Etter at hun tok opp en posisjon, hun ble også gjort usynlig ved Stahl.
  
  
  "Når vi i land," fortalte han Ingram, " la security guard kommer nærmere, åpne for dag."
  
  
  "Hva hvis jeg ikke kan få egoet her?" pilot spurte nervøst, ego mot i luften begynner å fordampe.
  
  
  Prøve veldig hardt, " sa jeg. "Som om livet ditt er avhengig av den. Fordi, Ingram, en gammel venn, det er sant.
  
  
  Vi nøye havnet i en liten lysning, og Ingram var løse forskning problemer med motoren. Som den store rotoren kom til et stopp, mannen med rifle ropte noe fra der han sto tjue meter unna.
  
  
  Ingram dyttet åpne døren og ropte, " jeg har fått noe for det generelle."
  
  
  "Er du halt?" guard kalt tilbake. "Ta med dette."
  
  
  "For meg... jeg kommer til å trenge litt hjelp," Ingram sa. "Det er for vanskelig for meg."
  
  
  Det var stille. Men så hørte vi shaggy fotspor over grus mot oss. "Du vet, det bør ikke være en porter," the guard klaget. "Du skal-"
  
  
  Han stoppet brått, som om han kunne se oss. Jeg visste at vi var i trøbbel da jeg hørte den umiskjennelige lyden av en vakt ta geværet og slå den på i fengsel. Den Luger hadde henne klar, men det ville ha vært dødelig risiko for å avfyre et skudd nå og varsling hele mannskapet. I stedet, jeg trykket den ned på underarmen min, og Hugo falt inn i min håndflate. En dolk vippet over henne, og han holdt bladet mellom tommel og pekefinger som han raskt klatret gjennom døråpningen. Vakt hevet riflen, og dets blad ble gjort i egoets retning.
  
  
  Den stiletto snudd i løse luften før bladet kom inn i mannens nakke. Han laget en lyd som en hes hvisken, og tok to skritt tilbake og falt til jorden, blod som spruter ned ego halsen.
  
  
  Pilar hoppet rundt copter. Ingram stirret på den døde mannen fra pilot sete.
  
  
  "Hva nå?" Pilar bedt om.
  
  
  "Nå kommer jeg til å snike seg inn og utforske denne steinen landsbyen. Du vil bo her for å se Ingram. Når jeg får henne tilbake, hun kan være på rømmen, og jeg trenger noen til å dekke for meg.
  
  
  "All right, Nick," sa hun med et saktmodig avtalen som overrasket meg.
  
  
  Han kysset henne lett på, og deretter bøyd over den døde vakt, yanked stiletto bort fra hans hals, og tørket blad ren. Ego returnerte det til scabbard av hans underarm, deretter klatret over fjellet, unngå den veien som fører ut av vakt innlegg.
  
  
  Å huske hvor jeg så henne, er dette stedet fra et fugleperspektiv, hun stormet mot den største bygningen. Det virket logisk å anta at dette ville være hovedkvarteret til drift. Jeg lå på en liten åsrygg som åpner ut mot en vei som fører direkte til en lang, lav bygning kalt brakker. Da han så, folk i grov blå klær og arbeid caps flyttet ut av avkjørselen. De var ubevæpnet. Andre hadde holstered pistoler og brun Sovjetiske Hæren uniformer med rødt trim. Utenfor brakka, la han merke til en stor firkantet bygning som han hadde tatt sin første målet.
  
  
  Hennes han som forhører seg forlot sitt ståsted og gikk forsiktig rundt shacks til punkt over det. Som de andre, det var bare om lag seks meter høy, og han gjettet at innvendig plass steg ned under bakkenivå. Jeg hørte stemmer og knelte ned for å lytte til den smale ventilasjon system.
  
  
  "Visste du sende til meg, General Zhizov?" Det var en ung stemme-energisk, militære.
  
  
  Zhizov svarte med en fet-glatt nedlatende intonasjon. "Jeg sendte til deg, Store Rashki, fordi jeg ikke får en melding på fastsatt tid fra Oberst Gorodin. Dermed må vi anta at det ikke vil være tilgjengelig for oss i løpet av de siste stadier av operasjonen. Jeg trenger min nestkommanderende,
  
  
  
  
  
  og han valgte deg."
  
  
  "Jeg er beæret, General."
  
  
  Fortell meg, Major, er du fullt ut kjent med planen?"
  
  
  "Ja, sir. Vi har lagt kjernefysiske sprenglegemer i syv Amerikanske byer, og den siste enheten ble plassert på Panama Canal. Navnene på byene og den nøyaktige plasseringen av det fulle navnet er kjent bare for deg og en Amerikansk forsker ."
  
  
  "Veldig bra, Rashki. Vet du når den første bomben er planlagt å gå av? "
  
  
  "I dag, sir." Han tømmer halsen i forlegenhet. "Det er rykter over hele leiren, sir."
  
  
  "Ja, det er neppe en hemmelighet; de mekanismene som er åpenbare. Henne, vil jeg fortelle deg at den første Amerikanske byen for å bli ødelagt er New York. Siden ih regjeringen ikke akseptere våre vilkår, Dr. Varnow vil detonere den første Rivne bombe i fire timer."
  
  
  Han så på klokka med stor lettelse. Det var en iskald frykt for at det som sirklet den Venezuelanske himmelen ved daggry, New York City kan selv da ha blitt jevnet med jorden av helvetes flammer av en kjernefysisk eksplosjon.
  
  
  Mens de tenkte oddsene var mot meg, en grøssende knurring ekko rundt ventilator.
  
  
  "Ah, jeg ser henne, min hund venner er våken," Zhizov purred. "Ikke bekymre deg, Store, så lenge jeg har kontroll på alt, de vil ikke skade deg. Men ett ord fra meg, og de vil drepe deg i løpet av sekunder." Zhizov er entusiastiske le ble imitert av den overbevist Raschke. "Disse dyrene er laget av to av de mektigste kreftene i verden, Store," Zhizov fortsatte. "Frykt og hat. Husker du dette "
  
  
  "Ja, sir," den Store svarte nølende over snarls av dyrene.
  
  
  Han flyttet bort fra ventilatoren og satte seg ned, og ser på gangveier mellom bygningene. Først av alt, jeg trengte en ledetråd til Knox Vornow drapet, som var nøkkelen til det hele morderiske tilfelle.
  
  
  Arbeiderne gikk enkeltvis og i par. De væpnede soldater med sine ih trassig lager virket fornøyd til det punktet av likegyldighet. Kanskje, som Ingram hadde antydet, at de hadde kommet til uforsiktig anta at ih sikkerhet i et slikt sted var usårbar.
  
  
  Det var klart at jeg burde ha frihet til bevegelse. Så han ventet på det neste arbeidstaker å passere under ham og faller bak ham. Ego traff henne med en Luger ,og han gikk slapp i armene mine. Hun ble raskt dratt av egoet til steiner og brakt til taushet evig av ego.
  
  
  Hun tok ut av det blå kjeledress han hadde på seg og trakk ego over klærne. Buksene var litt for kort, men ellers er de passer. Han tok på seg hatten og trykket på solskjermen i pannen. Fra en rimelig avstand, det kunne passere ubemerket. Etter å skjule vedkommendes kropp mellom to gigantiske steinblokker, og han dro tilbake til sporet og fulgte det. Jeg hørte shaggy stemmer bak meg. Han dukket inn i en lav dør som så ut som en bod. Han knelte ned ryggen til banen, og puslet litt med håndtaket hele dagen, som om å sjekke en defekt lås.
  
  
  Den varme lukten av mat nådd mine nesebor som to arbeidere tatt en pause for å somle på veien bak meg.
  
  
  "Jeg trenger ikke å gjette hvem som får den frokosten du bærer," sa en av rundt dem. "En Amerikansk, ikke sant? En forsker."
  
  
  "Selvfølgelig," sa en annen. "Han er vår gjest i ære."
  
  
  "Hva er det han fikk i morges når vi spiser våre vanlige søpla?"
  
  
  "Ferske egg, skinke, toast og modne tomater."
  
  
  Den første arbeideren stønnet ekspressivt. "Jeg ber om at det vil være ingen ising før vi alle kan la dette fjellet skjærsilden og leve som mennesker igjen. Hvordan jeg misunner god Eda og kvinner som Amerikanerne har."
  
  
  "Denne gangen er i nærheten, kamerat. I dag må vi slå til mot Amerikanerne."
  
  
  "Hvis så, så i dag skal vi feire. Men nå må jeg gå."
  
  
  Da han så, en av de to mennene fulgte en nærliggende banen, forgrening av til venstre, mens den andre, som bærer en skuff av mat, fortsatte å gå åpent. Han la emu gå ned stien og fulgte så, som dekker ansiktet med luen.
  
  
  Mannen hadde ikke slå rundt, så jeg fulgte ham til en av de større bygningene som stod bortsett fra gruppen av bygninger. Han gikk ned et par skritt, åpnet døren og forsvant gjennom det, gav dem et par sekunder, deretter gikk gjennom den samme døren.
  
  
  Hennes funn var at disse bygningene ble gravd dypere og ferdig mye mer grundig enn hun hadde forestilt seg. Ih En godt utformet design indikerer en lang forberedelse periode.
  
  
  Det var en lang korridor med vegger rundt glatt stein som buet forsiktig i en bue. Selv om jeg ikke kunne se den arbeidstaker han ble hørt av shaggy ' s ego opp fremover. Korridoren ble fyrt opp med elektrisk lys, og med jevne mellomrom, og det var ingen tvil om at det var et kraftverk der.
  
  
  Da husket jeg at for noen år siden var det rykter om at en russisk base ble utarbeidet et sted i Sør-Amerika. Dette var under cubakrisen, for eksempel, og i den påfølgende detente, slike rykter døde ut. Nå viser det seg at databasen er et faktum. Det ble sannsynligvis forlatt av den offisielle russiske regimet, men reaktivert av Grasrota og ego fraksjon som en skjult sentrum av ih operasjoner.
  
  
  Alle langs korridoren, hennes
  
  
  
  
  
  
  Jeg bare gikk gjennom en dør. Angivelig, det var ikke mange rom, som de hadde for å være skåret fra fast fjell. Hører stemmer foran deg, han stoppet brått.
  
  
  "Jeg tok en kongelig frokost for din Høyhet' ego." Det var levering av mat guy ' s voice, full av sarkasme.
  
  
  "Bare levere edu og la idiotiske kommentarer." Den svare stemme var grov og forretningsmessig ."
  
  
  "Hva er det Amerikanske gjør det?" arbeideren bedt om. "Er han klar for en spesiell dag?"
  
  
  Nå er han sakte beveget seg langs den buede veggen for å se på prosessene, og kommet til det punkt der han kunne se tråden i korridoren. En soldat med en imponerende svart bart sto der, som voktet den massive døren. Han tok mat skuffen fra arbeidstaker og pursed leppene før du sier, " Det er ikke forskjellig fra vanlig, bortsett fra at han sto opp ved daggry i dag morges. Men jeg kan ikke vite hva som foregår i hans hode."
  
  
  "Nei, jeg tror ikke det. Vel, det beste for ham, det verste for meg. Det kommer til frokost for irriterende velling.
  
  
  Han skyndte seg tilbake nedover korridoren den måten han ville komme. Nå som jeg visste hvor de skulle finne Barnabas, at jeg trengte å finne en måte å komme til ham. Mens grunnet dette problemet, jeg skrenset det etter tegn, og for sent så jeg en figur som nærmer seg i det fjerne. Jeg kunne fortelle av formen på det som det var en av de andre soldatene.
  
  
  Ved et uhell, så hvis det er noe jeg har glemt, snudde det igjen. Han ropte til meg, men hun ble spilt døve og stumme. Rundt svingen, ute av syne for soldatene, han kjørte tilbake til sanctuary i Varnova. Men " shaggy kom fra denne retningen. Han stanset. Utdanning levering arbeidstaker vil komme tilbake, etterfulgt av en annen soldat på døra til Fjøset.
  
  
  Han raskt gjort opp tankene hans og løp til den eneste døren som fører ned korridoren.
  
  
  Døren var låst, så jeg gikk under arbeidstakerens kjeledress i mitt liten og fant en tynn elastisk bånd av stål. Denne enheten er sterkere og mer fleksibel enn en tradisjonell stykke plast, og jobber raskt, med en enkel lås.
  
  
  Som arbeidstaker var fortsatt nærmer seg fra den ene siden og soldat fra den andre, for henne, dyttet åpne døren og stormet inn.
  
  
  Kapittel tjue.
  
  
  I et par sekunder, luksuriøst interiør på dette rommet kom sammen. Det var ingen grove overflater, ingen kjedelige farger. Myke teksturer-puter, sofaer, senger, dekk stoler-alt på et karneval av rainbow fargetoner.
  
  
  "Du kunne i det minste slå," en utpreget kvinnelig stemme sa fra et sted til venstre for meg.
  
  
  "Stor lærd skal stå opp tidlig i dag," en annen stemme sa fra den andre siden.
  
  
  Som mine øyne justert til dempet lys, hennes, fant jeg at stemmene kom fra en rad av sateng senger og myke puter i dypere ovaler på hver side av rommet. Da han så, pjuskete blonde hoder dukket opp til venstre og høyre, etterfulgt av organer som så ut som college cheerleader-programvare. Blondine nummer en var iført en rosa nightgown kort nok til å la ingen tvil om at hun var født blond. Nummer to var iført harem pyjamas som var gjennomsiktige nok til å bekrefte at hun også var en ekte blondine.
  
  
  "Jeg håper jeg ikke er påtrengende," sa jeg.
  
  
  "Hennes navn er Terri," sa blondine nummer en i en rosa crop top.
  
  
  "Og hennes navn er Jerry," sa nummer to i haremet pyjamas.
  
  
  "Begge er skrevet med et 'jeg'." Terri forklart
  
  
  "Viktig informasjon", sa jeg.
  
  
  "Vi er tvillinger," Jerry foreslått.
  
  
  "En annen oppsiktsvekkende oppdagelse," sa jeg.
  
  
  Jentene fikk opp fra sine senger og kom til min side.
  
  
  "Jeg har aldri sett deg før," Terri sa.
  
  
  "Du trenger ikke hører hjemme her, gjør du?" lagt Jerry.
  
  
  "Du kom som en storm," Terri sa. "Jeg tror du blir jaget, og du vil ha oss til å skjule deg. Hvor stor!"
  
  
  "Du er ikke en politimann, er du for en?" sa Jerry. "Vi trenger ikke skjule for politiet."
  
  
  "Jeg er ikke en politimann," ih forsikret henne. "Hvem jeg er og hva jeg gjør, er for mye å forklare i mindre enn en time, og jeg ikke har tretti sekunder. Men du kan fortelle at jeg er den eneste rundt de gode gutta - og jeg tuller ikke i det hele tatt - jeg trenger din hjelp ."
  
  
  I det øyeblikket, vi hørte stemmer og gikk for å høre på døren.
  
  
  "Hvorfor gjorde du snu og komme tilbake når hun var ringer du?" Det var stemmen til soldat som hadde kjeftet på meg i korridoren.
  
  
  "Jeg vet ikke hva du snakker om. Hun er bare blitt droppet av for frokost. Jeg fikk ikke se deg akkurat nå, " arbeideren svarte.
  
  
  "Du gikk her et minutt siden, da du snudde og gikk tilbake."
  
  
  "Ikke henne."
  
  
  "Ingen kom i med deg?"
  
  
  "nei. Spør Yuri på professor 's door". "Jeg vil. Jeg kommer til å endre hennes ego. Og hvis du er løgn, det spiller ingen rolle. La oss gå, kamerat! "
  
  
  Lyden av en arbeidstaker ' s fotspor, som kommer ned korridoren. Tastene ring utenfor døren.
  
  
  Hennes kost opp til moan fra løkker side av dagen, Luger i hånd. Tvillingene stirret på pistolen med bredt kornblomst-blå-blå øyne, og deretter så på hverandre og ler i frustrasjon. Som småbarn, gjennom ih små hjerner på dette punktet, kan bety liv eller død for mange mennesker.
  
  
  Vakt låst opp døren og åpnet det en sprekk.
  
  
  "Vel, vel, dere jenter stå opp tidlig," sa han.
  
  
  "Hva er rundt det?" Terri sa.
  
  
  "Vi kan få opp når vi vil," Jerry lagt til.
  
  
  "Opp og ned, opp og frem.
  
  
  
  
  
  
  Vel, det er hele livet, " the guard sniffes.
  
  
  "Hvem er rundt oss ønsker å snakke i morges?" spurte Terri.
  
  
  "Eller er det begge av oss ikke igjen?"
  
  
  "Vi trenger dette, trenger vi noe annet. Han er bare hadde frokost, og hans jobben kommer først. Deretter eda - og kvinner for dessert ."
  
  
  "Så hva er det du gjør her, Marcus?" "Du er ikke å gå inn på rommet vårt, med mindre professor sender du til å hente oss."
  
  
  "Jeg leter etter en mann," sa han apologetically.
  
  
  Emu svarte til jentene giggles.
  
  
  "Jeg trodde jeg så en arbeider i gangen," Marcus fortsatte rawly. "Noen som ikke tilhører gruppen. Jeg tenkte han kanskje har kommet inn her."
  
  
  "Vi fikk ikke se en person," Terri sa uskyldig.
  
  
  "Det er en slik skuffelse," Jerry lagt disgustedly.
  
  
  "Jeg er ikke sammen med folk som ser fantomer," Marcus sa. Jeg hørte ham ta en prøvende skritt fremover. "Det vil være noen tid før professor avslutter sin frokost, og vil sende ett som er rundt deg. Siden hun er allerede her, kanskje vi kan underholde den andre parten, et lite ...
  
  
  "Absolutt ikke!" Terri kutte i. "Vår kontrakt som sier at vi er her utelukkende for Dr. Varnov. Vi ble advart om ikke å spille spill med andre."
  
  
  "Men tenk deg nøye om," Jerry sa mischievously.
  
  
  "Teasers," vakten sa. Han gikk tilbake og jenter lukket døren. Låsen lukket.
  
  
  "Nå er vi virkelig i trøbbel," Terri giggled.
  
  
  "Men vi har så mye moro," hennes søster sa.
  
  
  "Tusen takk, "sa jeg, og raste Luger tilbake i hylsteret. Henne, humret. "Kanskje jeg kan finne litt tid til å betale deg tilbake. Det er sant at du bare er her for å... err... tjene Warnow?"
  
  
  "Du hørte hva vi sa til Marcus, vi er bare wind - up leker for en Amerikansk vitenskapsmann," Terri svarte.
  
  
  "Og gitt den type person han er, vil det ikke ta opp mye av vår tid," Jerry sa, og kom over til meg.
  
  
  "Hvordan fikk du til dette?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Du mener det gjør godt jenter som oss trenger på et sted som dette?"
  
  
  "Noe sånt."
  
  
  "Vi svarte på en annonse i en underjordisk avis i San Francisco," Jerry sa. "I slekt jenter vil reise, spenning, eventyr."
  
  
  "Og selvfølgelig du fikk jobben."
  
  
  "Selvfølgelig. Det må ha vært femti andre jenter, men vi hadde fordelen av å være tvillinger."
  
  
  "Det er ikke alt du hadde," sa jeg, og legg merke til ih sjenerøse former.
  
  
  "Jeg liker deg," Terri sa.
  
  
  "Jeg satse du er også verdt mye mer av en mann enn en professor," Jerry lagt til.
  
  
  "Jeg er ikke interessert i ego seksuell talenter eller ih fravær," sa han alvorlig. "Men han snudde seg for å være den farligste personen i verden, er en trussel mot Usa og hele verden. Jeg skal spare dere for den grusomme detaljer, men tro meg, det er ingenting mer viktig for fremtiden til menneskeheten akkurat nå enn for meg å komme inn Varnov ' s lab. Og henne, jeg ønsker dere jenter til å hjelpe meg ",
  
  
  "Mener du at dumme meg som prøver å være mer viktig for deg enn dette?" sa Terri, løfte henne kort nightgown enda høyere.
  
  
  "Og dette?" Jerry interjected, knipser i linningen av hennes pajama bunner og skyve det ned til midten av hennes runde lår.
  
  
  "Jeg sa mer viktig, jenter, ikke mer moro."
  
  
  "Hvorfor skal vi hjelpe deg med?" spurte Jerry. "Du vil ikke engang være høflig til oss."
  
  
  Det var klart at patriotisme og humanisme var ord som ikke var merkbar i ih ganske lyse hoder. Men uten ih oss hjelpe, sjansene mine var null.
  
  
  "Som det gamle ordtaket," poker - møtt mannen fortalte henne: "du klø meg, jeg scratch yours."
  
  
  Et par smil strålte av kunnskap lyser opp rommet. "Du mener du vil?" tvillingene sa i kor.
  
  
  "Hvis du kan hjelpe meg med å få inn Varnov' s lab."
  
  
  Nikker lykkelig, de tok hånden min og førte meg til en haug av fargerike puter, der de raskt fjernet det tynne dekker. I blinking av øye, de var nakne, og tar ulike forførende utgjør blant puter. Han oppdaget at Terri hadde en liten føflekk like under hennes venstre bryst, og det var den eneste måten han kunne fortelle henne bortsett fra tvillinger.
  
  
  Det var den eneste gangen i mitt liv at hennes var i en hast for å fullføre det som er trolig den mest spennende tingen rundt all menneskelig virksomhet. Og så den satte en ny verdensrekord for å fjerne så mye som mulig på kortest mulig tid.
  
  
  "Mmm, deilig," Terri kommentert.
  
  
  "Jeg visste at han ville ha mer enn det gamle professor," Jerry godkjent.
  
  
  "Kom her," Terri bestilt, " det er åpent mellom oss."
  
  
  Han kom seg raskt på sine knær og slo seg ned i en klassisk posisjon med Terry er mer ivrige lille kroppen.
  
  
  "Hennes misteltein er ikke ment mellom meg og mellom oss," sa hun med et sukk, et lavt stønn som ikke høres ut som en klage i det hele tatt.
  
  
  "Har du noe imot?" Jeg spurte ham videre etter å ha gått inn porten til paradis.
  
  
  "Oooooooh," hun stønnet.
  
  
  "Jeg skal ringe henne spiller i fremtiden," sa jeg til henne, og kastet inn i tunnel of love.
  
  
  Det er slik det hele startet, selv om det i en veldig kort tid vi vedtatt en endeløs rekke turn positurer, og de fleste er ikke beskrevet i ekteskapet håndbøker.
  
  
  Etter en stund, vi ble så oppslukt i en annen venn som Jerry sa i en lav, trist stemme:: "jeg liker egentlig ikke å spille sytti."
  
  
  Jeg ble satt i en vanskelig posisjon å snakke, men å snu på hodet, med en stor innsats, spurte jeg henne
  
  
  
  
  
  
  Uskyldig: "Hva betyr det, Jerry? "sytti å spille av."
  
  
  "Gud, alle vet det," sa hun grumpily. "Sytti-ni og seksti med det ene øyet."
  
  
  Hun ble kontaktet med et brev til henne, og med litt overtalelse, hun ble den tredje partner i et av de mest komplekse, eksotisk og kjedelig forestillinger jeg kan huske. Og jeg husker det ganske mye.
  
  
  Etter at hun ble bedt om å kle seg raskt, tvillinger så på meg med glade ansikter ispedd små smiler og blunker av takknemlighet. Det var Jerry som sa med et langt, lykkelig sukk,"vet Du, jeg tror de tre av oss vil gjøre en fantastisk par."
  
  
  Men mitt sinn var allerede opptatt med problemet med Warnow og selskaper. "All right," sa jeg, " det moro og spill er over. Nå la oss se om vi kan finne en måte å helligdommen av Nox Varn.
  
  
  De nikket nesten i kor. Men det var ingen reell interesse på deres ansikter.
  
  
  "Husker du vår lille deal?" Hennes ih bedt om.
  
  
  "Ja," Terri sa, rynker pannen. "Men det kan være farlig å hjelpe deg."
  
  
  "Dessuten," Jerry lagt til. "Vi har mye å miste. Oni betale oss mer penger enn vi har sett i våre liv. Når vi forlater her, vi kommer til å bruke den til å åpne en liten klesbutikk."
  
  
  På den tiden, hadde jeg sterkt inntrykk av at tvillingene var ikke så dumme som de lot til å være.
  
  
  "Så du kommer til å åpne en klesbutikk når du forlater her," sa jeg. "Og hva gjør du tror du kommer noen gang til å forlate her? Du fanger, vet du ikke? "
  
  
  Terri ristet på hodet, " Vi er ikke fangene i det hele tatt. Vi kan komme og gå som vi vil. Når vi blir lei av å være sperret inne, vi vandrer over hele huset. mesto. Og det er ingen som stopper oss ."
  
  
  "Selvfølgelig," sa jeg. "Du kan gå hvor du vil, fordi det er ingen vei ut rundt denne steinen festning, med unntak av luft. Men si til dette folk, at du ønsker å slutte å røyke og spør ih å få deg ut herfra. "da vil du vite hva du burde ha kjent lenge siden - du kan like godt være slaver i lenker."
  
  
  Nå ih hadde sin udelte oppmerksomhet. Ih den søte glødende ansiktene vendt alvorlig, og de utvekslet skremt blikk.
  
  
  "Jeg hadde ikke risikere livet for å komme hit med en latter," han skyndte fortsatte. Disse menneskene kommer til å ta over Amerika og hele verden med atomic force. Ih bomber har allerede blitt plassert i viktige AMERIKANSKE byer, og er klar til å eksplodere én etter én, hvis vi ikke er i samsvar med ih krav ."
  
  
  Han så på klokka. "Hvis jeg ikke kan få til Varnov, som er den eneste som kan aktivere enheter, den første atombomben vil ødelegge New York og alle ego beboere i bare to timer."
  
  
  Hennes far nikket så de at. "Ja, dette er fakta. Og jeg vil at dere jenter til å slutte å prøve å tvinge denne dumme blonde på meg og holde det gående. Fordi, bortsett fra Varnov, som anklaget sitt land, vi er bare tre Amerikanere i midten av fiendens leir.
  
  
  "Uten meg, du kommer aldri til å komme ut herfra i live."
  
  
  "Å, min Gud," Terri sa. "Hvordan kan vi hjelpe?"
  
  
  "Jeg vil bruke denne fremgangsmåten til å bli brukt for å få de to til Warnes' lab, boligkvarter, og alt annet, og tilbake. Jeg vil at du skal fortelle meg alt du så, det som kan gi meg en ledetråd til den ego-operasjoner. Og gjøre det raskt, og det er tid for å flytte nå! "
  
  
  De begge begynte å snakke på en gang. "Vent," sa jeg, " Terry, gå videre."
  
  
  "Det er en sikkerhetsvakt," sa hun. "Men Marcus er på vakt mesteparten av tiden. Han sover i et lite rom bak professor dør som ser ut som den er laget av solid stål. Og han er den eneste som ser oss tilbake og tilbake. Han trykker på alarm-knappen, og Varnov går til den andre siden av døren, åpner det, og snakker gjennom en slags strykejern rist. Det er ingen nøkkel til denne døren; det åpnes innenfra - og professor aldri forteller oss hvorfor ."
  
  
  God. Noe annet?" Jeg knakk. "Hva er på innsiden?"
  
  
  "Når du går i," Jerry sa: "vil du se et kontor med et skrivebord og telefon. Stedet er bart, det er ingen andre møbler. Men det er arkivskap. Og en stor innrammet kart over Usa henger på moans i nærheten av en stol. En annen dør som leder gjennom office-b ...
  
  
  "Vent litt!" Terri er avbrutt. "Det er en vegg trygt bak dette kortet. Vel, ikke akkurat en safe. Men en firkant nook.
  
  
  "Hvordan vet du det?" Sl spurte henne.
  
  
  "Fordi en dag når jeg kom, jeg så det. Kartet ble tatt av kroken og lå på gulvet under dette hullet i stønner for eksempel en kvadratmeter. Warnow hadde papirer spredt ut på pulten hans, at han må ha vært å lese mens han ventet på meg. Jeg antar at han glemte å sette papirer unna, og dekke mesto med et kart.
  
  
  Hun gliste. "Eller han synes jeg er for dum til å vite forskjellen mellom en stønn hullet, og du-vet-hva. Uansett, jeg lot ikke til å legge merke til, og jeg var ikke spesielt nysgjerrig på den tiden. Neste gang han sendte til meg, kartet var fortsatt der, ingen papirer."
  
  
  "Hvordan føles det å fortelle at du skiller deg?" Jeg spurte, bare for å bekrefte min kvalifisert gjetning.
  
  
  "Jeg har en føflekk her," Terri sa med den fjerneste hint av et smil, som peker til området under hennes venstre bryst. "Og som du kan se, vi bruker forskjellige kostymer for å skille oss."
  
  
  "All right, Jerry, gå videre. Hva som er i rommet ved siden av kontoret? "Vel, det er egentlig ett stort rom, adskilt av en gardin.
  
  
  
  
  
  På den ene siden er en seng, et par stykker av møbler, og et bad som kobles direkte til kontoret. På den annen side, ikke spør meg. Jeg har aldri sett det, men jeg tror det er sannsynligvis noen form for utstyr. Oh rett, og ved siden av sengen, det er en annen rundt disse interne telefoner.
  
  
  "Har du noen gang hørt ham snakke på disse telefonene?"
  
  
  "Kun én gang. Men det var en slags to-pronged samtale, og han ikke forstår det "
  
  
  "To ganger da hun var der, Emu fikk en samtale," hennes søster sa. "Jeg skjønte ikke hva han snakket om. Men jeg tror jeg vet nå ."
  
  
  "Fortell meg om det, Terry."
  
  
  "Vel, han så veldig sint. Og han sa noe sånt som, " Se, ikke gå på meg, og Generelt, og ikke true meg. Husk, hvis jeg forlater, og alt går med meg. Inkludert i Moskva, en general som kom til konferansen med to kofferter. Men for noen grunn, en av dem har mistet ." Og da han stoppet og sa: "betyr det noe for deg, Generelt?"
  
  
  "Jeg vet ikke hva han sier til den generelle," bemerket han. "Men det forteller meg mye. Varnov har et slikt system at hvis han dør, alle byer, inkludert Moskva, vil dø med ham. Ikke bare er han en ond djevel, han er også en jævla smart.
  
  
  Mitt sinn spunnet for et øyeblikk som jeg sortert ut ulike aspekter av en gjennomførbar plan. Så sa han: "På den ene siden, tid er den viktigste faktoren. Men jeg kan ikke se det. Jeg kan få Marcus å ta en av dere til å Ond. Men jeg kan ikke tvinge Warnow til å åpne den, hvis han ikke tar initiativ. Det er, hvis han ikke allerede har sendt Marcus etter deg.
  
  
  "Også, jeg kan ikke bryte gjennom etter at du uten å drepe Markus, som vil bli stående åpne for en dag hvor Varnov ego kan se. Og før jeg kunne ta meg av Marcus, han slengte døren i ansiktet mitt. Så det kommer helt an på dere jenter. Hvem kommer til å se ham i dag, har jeg til å holde noe i døren, slik at den ikke lukkes helt igjen, og gjøre det slik at Varnov ikke legge merke til ham. Og det tar et mirakel av tid ."
  
  
  "Jeg har en bedre idé," Terri sa. "Den som har mottatt professor godkjenning går med ham til soverommet, pumper opp egoet og setter ham til sengs. Hun ber henne om å gå til badet. Han kan ikke argumentere med at, så han låser seg i badet, spyler ut vannet, og deretter går til å studere og åpner stål dør for deg. Da hun kommer tilbake gjennom dør og klatrer opp i sengen med Varnova.
  
  
  "Rent geni", sa jeg.
  
  
  "I mellomtiden får du ha for å bli kvitt Marcus," Terri sa, " og vent en dag."
  
  
  "Gi meg fem minutter," sa jeg. "Og henne, jeg vil Marcus til å bli lokket hit av de resterende jenta, slik at hun kan bli tatt vare på raskt og stille ved nen."
  
  
  "Han vanligvis ikke ønsker både av oss i morgen party," Jerry sa. "Men la oss anta at han vet det?"
  
  
  "Ikke bekymre deg, vil jeg være klar for nesten hva som helst," hennes far sa.
  
  
  Det var en annen tankefull stillhet, og så sa han: "Nå er alt vi trenger å gjøre er å vente. Men for hvor lenge?
  
  
  "Han er som en klokke," Terri sa. "Det bør være her når som helst."
  
  
  "Jada," Jerry sa. "Men hvis det er egoets stor dag for å tørke ut New York, kanskje vil han være nervøs, og faen vel ikke lyst til å sove."
  
  
  "Jesus," Terri stønnet.
  
  
  Jeg hadde ikke si noe til henne, fordi omfanget av den aktuelle og den potensielle katastrofen av svaret overveldet hjernen min.
  
  
  Tjueen
  
  
  Det var en slags dressing bord i et mørkt hjørne av rommet, og jeg satte meg ned på det, helt stengt ute fra lyset. Referat krysset av i det uendelige, og min trangt, muskuløs muskler tryglet om hjelp. Til slutt fikk han opp. Det var dumt å bo i en vanskelig posisjon når du kan sikkert høre varsellyd på en tast én gang om dagen.
  
  
  En halv time hadde gått av når hun dømt at revmatisme på den enorme korketrekker hadde blitt fjernet, Varnov var i ferd med å gi opp fjollete fornøyelser og konsentrere seg om den dystre saker av dagen, hånden klar til å sende signalet som ville sprenge byen New York. inn i himmelen. Og hvis du er i den siste timen presidenten ikke bestemme seg for å risikere en nasjonal panikk og evakuere Manhattan, skjebnen til alle disse menneskene var i mine hender.
  
  
  Mens han ventet på henne, han kjempet en voksende følelse av frykt, beregning av gjennomførbarheten av et halvt dusin alternative planer. De var alle praktiske og smarte nok. Men hver og en kom til en dead end - en uinntagelig stål vegg mellom meg og Varnov.
  
  
  Fra tid til annen, utydelig dempet lyder kunne høres langs tunnelen korridoren. Utydelig stemmer, og dunk av tunge føtter, klang av metall. Jentene lyttet til meg med ørene flatt inn mot veggen, men rapporterte at de ikke hadde hørt noe viktig, bare ubrukelig chatter som flere menn, åpenbart i en hast, gikk mimmo.
  
  
  Så, etter en lang periode med stillhet, når han var i ferd med å risikere noen desperate etter knep, uansett hvor sprø den risikoen, det var en utålmodig banke på døren, etterfulgt umiddelbart av rangle av en nøkkel i låsen.
  
  
  Det var allerede godt skjult når Marcus stormet inn i rommet av professorens konkubiner og ropte: "You' re the Little Miss Mole," den Amerikanske krav.
  
  
  
  
  
  
  Tjenester for to! Professoren ble fengslet på grunn av et besøk fra sine overordnede, og han sier at hvis du ikke kommer med en gang, han vil mate deg til den generelle hunder for middag.
  
  
  "Herregud, disse hundene vil spise stakkars lille meg i tre biter," Terri sa i hennes søte stemme. "La oss skynde seg før professor mister sitt temperament."
  
  
  "Jeg tror du mener ego - kult, ikke ego-varme, kjære Terri," Jerry korrigert.
  
  
  "Jeg kaller ih som jeg ser ih, kjære," svarte hun, og løp mot døren.
  
  
  "Oh, Marcus," Jerry utbrøt: "kan du komme tilbake for et lite øyeblikk før du leverer min søster?
  
  
  "Kommer du tilbake?" Marcus knakk irritably. "Hvorfor?"
  
  
  Jeg er ensom og ... Og jeg trenger en skikkelig mann, ikke denne slitne gamle bag of bones.
  
  
  "Å ville det ikke? Er denne saken nå? Marcus sa, stemmen hans skjelver av spenning. "Hva kan du gjøre med en ekte mann i bare en bitte liten?"
  
  
  "Kan du spare to små minutter?"
  
  
  "Jeg kunne spare mye, men kanskje jeg har et problem."
  
  
  "Jeg vil ikke fortelle deg. Og tror du ikke jeg skal ta den risikoen?"
  
  
  Og da, da en forferdelig, usikker pause: "Ja, jeg skal være tilbake. På mindre enn et minutt. Vær forberedt!"
  
  
  Som om det var et utropstegn av avtalen, døra smalt igjen med et smell. Og så var det et stort vakuum av stillhet.
  
  
  "Don' t avfall som oss andre," Jerry fortalte henne i en lav stemme,"og holde ham opptatt!"
  
  
  "Skredder, vet aldri hva ego hit," hun mumlet, og hun krøp sammen ned igjen.
  
  
  Marcus kom tilbake et par sekunder senere.
  
  
  "Som du kan se, hennes mann, hennes elsker," Jerry sa.
  
  
  "Jeg er mer klar enn du noen gang vil bli," sa han til Vaughn med en nervøs humre. "Men jeg har til å vokte Warnow dør, og jeg har ikke tid til å kle av seg."
  
  
  "Glem om dette dum dag," Jerry svarte. "En vill elefant tower tjue meter høy ville ikke være i stand til å bryte den hvis det indre rommet var dekket fra gulv til tak med peanøtter."
  
  
  Åpenbart, Marcus var for langt unna fra å ville svare. Men ett minutt senere la han ut et par av forretningsmessig grynt når Jerry sa: "Å, min Gud, du er alt for mye!" og hun snek seg ut fra bak dressing tabellen.
  
  
  Hennes forsiktig, men raskt gikk frem med dolk. Hennes Bosnia og Hercegovina-domstolen dømt over dem for et øyeblikk når det hevet våpen over egoets bred rygg. Jerry er åpne øynene utvidet ved synet av meg.
  
  
  Plutselig, kanskje du blir bedt om det av noen dyriske instinkter eller ved å se på Jerry ' s forskremte øyne, Marcus løftet hodet og slått halvparten til meg.
  
  
  Så i stedet, han knivstukket i emu bladet inn i brystet hans.
  
  
  Ego munnen var åpen og øynene hans var åpent tvilende. Men så, med et lite skrik, og en forferdelig grimase, han ble raskt trukket ut med en kniv, og lydig kollapset på toppen av Jerry og frøs.
  
  
  Hennes tørket blad på ego er uniform jakke og utvinnes våpen, mens Jerry, med de meget forferdet uttrykk i ansiktet hans, prøvde forgjeves å presse kroppen vekk fra nah. Ego grep henne i skulderen og dyttet, og han rullet på gulvet. Han ser ut i det uendelige verdensrommet.
  
  
  Gerry satte seg opp og tørket bloodstain av hennes nakne kropp med hjørne av arket, som hun så på meg med et uttrykk jeg ikke helt plass. Bortsett fra at det var kanskje en blanding av beundring, vantro på nær virkeligheten av brutale død, og et snev av avsky. Om han hatet meg, blod eller liket, kunne jeg ikke si.
  
  
  "Ja," sa jeg, som om å svare på en uuttalt korketrekker, " en stemme som dette skjer. Og hvis jeg ikke hastverk, millioner av andre, mye mer uskyldige mennesker vil dø."
  
  
  Da han forlot henne og skottet opp og ned korridoren, han spurtet for den enorme stål dør som Varnov og fjernkontroll ble venter i vingene.
  
  
  Et par av ivrige, svette minutter passert. Og da hun hørte et klikk i låsen, og døren åpnet bare en sprekk. Det begynte å svinge mot meg, men jeg tok det med mitt ego og presset i, akkurat i tide til å få et glimt av Terri er naken tilbake, som ble nesten skjult fra visningen ved å lukke døren.
  
  
  Han lukket døren forsiktig og kikket rundt i rommet i en jafs. Ifølge Gerry ' s beskrivelse, nen hadde en stol med en telefon, skap, et stort innrammet kart over Usa, og en del av Sentral-Amerika som hun ikke nevner. Han gikk gjennom skuffer av stolen, men de var låst. Det ble gjort av en annen pass i filen kabinett, resultatet er det samme.
  
  
  Jeg undersøkt kartet. Ringene, trukket i rød penn og følte-tips penn, gikk rundt syv AMERIKANSKE byer og Panama-Kanalen. Mål for ødeleggelse. En av byene rundt her var Cleveland, men vi har kanskje oversett det, siden ego-å ødelegge bomben ble beslaglagt av tollvesenet. På kartet, byene var nummererte, og med unntak av Cleveland, de var i eksepsjonelle orden: New York, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco, og Washington, DC.
  
  
  Men, la jeg merke til at hovedstaden ble bevart til det siste, ingen tvil om å gi regjeringen mulighet til å forhandle frem den siste timen.
  
  
  Kartet ble suspendert av en ledning fra en sterk kobber kroken. Egoet måtte la henne på kroken med visshet om at de, som Terri hadde sagt, hun ville bli funnet i en gapende hull eller gjemmested hvor hemmelige dokumenter ble skjult. Men det var ingen slike hull
  
  
  
  
  
  Veggene under kartet var glatt.
  
  
  Det slo meg at et enkelt hull-i-den-moan kartet var ikke så oppfinnsom for et Varn-nivå vitenskapsmann. Og nå begynte han å eksperimentere med messing krok, kronglete ego i forskjellige retninger, men å finne at det var godt fast og ubevegelig. Men ikke helt urørlig. Fordi når kroken ble trukket tilbake, det klikket litt. Umiddelbart, et torg del av veggen skled tilbake uten en lyd, avslører en krukke inneholder en liten skinn-bundet notatbok og en rekke nummererte tegninger, hver med en rød sirkel skull over det, som, for meg i alle fall, tydelig merket plasseringen av bomben kofferter som hadde blitt plantet.
  
  
  De satte steder, det er, hvis du hadde en riktig forklaring, som bygningen er i hvilken by i hallen. Uten hjelp eller annen veiledning, utskriftene ikke gir mening.
  
  
  Selv om det virket som en evighet i disse spente, ellers nervøs omstendigheter, et blikk på klokken min fortalte meg at bare to minutter hadde gått. Og siden hun visste at Vamou kunne leve annen ti minutter eller mer når Terri ble varslet til min behov for tid, ble hun løftet opp i en stol og begynte en rask undersøkelse av en skinninnbundet pocket bok.
  
  
  Ved første, bokstaver og tall som finnes i nen var så klart for de fleste som en Kinesisk kryssord. Men jeg er vant til alle slags oppgaver, og det er ikke mange agenter i verden som er så godt bevandret i kunsten å løse tilgangskoder. Hun ble snart klar over den Amerikanske koden som brukes av forskere i Varna epoke i nen. Og mens koden var i utgangspunktet enkel nok hvis noen hadde gitt en fantastisk flink matematisk formel for ego dekoding, til min kunnskap, det har aldri blitt hacket av en fiende på innsiden eller utsiden av OSS.
  
  
  Jeg bladde gjennom min hukommelse, og prinsippet kode poppet inn i hodet mitt nesten umiddelbart. Han fant en penn i en holder på bordet ved siden av hans bærbare og laget rask står notater, tyde og forkorte bare de grunnleggende grunnleggende av tekst og tall, inkludert hodet-døden-tomten. Det følger hemmeligheter Varn bombe eksploderer enheter som er aktivert av en selv-drevet pennen. Mikroelektronikk hadde blitt utviklet til en dollar-størrelse disk størrelsen av en hud klaff for å gjøre ego i stand til å overføre en kraftig høy frekvens signal over store avstander-en enhet som er noe lik en pacemaker, men mye mer avansert, detonerte alle bombene i samklang sekunder etter Varns ' siste hjerteslag.
  
  
  Dette intrikate, utrolig liten fjernkontroll ble merket som "Access Key" på første side. Og på den siste siden, under overskriften: AVVÆPNE, det var en serie av fem tall som, slik det er forklart i teksten, var nøkkelen til å deaktivere fullt navn selv etter at de har mottatt eksplosjon signal. Dette emergency sikkerhet oppdateringen vil unngå å binde pacemakeren for å Warnow hjerte.
  
  
  Men det var en fange. Etter time-lapse-signal som utløste bombene ble sendt ut, var det bare tretti sekunder igjen å avbryte eksplosjoner.
  
  
  Hun raskt mentalt fotografert tall og projisert ih bilder på veggen foran i hennes sinn. Jeg har en nesten feilfri minne, og huske et dusin tall ville ikke være et reelt problem. Men han skrev tallene på et stykke papir, som han samlet og satt ned i et minutt.
  
  
  Jeg studerte det for en annen liten med en penn og en disk, og så skrev ned plasseringen av kofferter-fullt navn i forskjellige byer.
  
  
  Etter å ha gjort dette, legger jeg boken og notater med en transkripsjon av essensen i sin andre bredden. Det tok meg ca fem minutter til å skrive ned den dekodede fakta, fordi jeg trengte å ha direkte kjennskap til enheten hvis det skulle bli avbrutt av Warnow morderiske plan. Jeg fant ut at jeg kunne huske nesten alt hvis jeg setter detaljene i å skrive først. I alle fall, når du hadde enheten har funnet ut, det var så lett å operere som berører ulike compass poeng med en blyant.
  
  
  Nå satset han skissene, som var for store for ih å bære med seg, inn i en vegg container, knakk messing krok for å lukke hullet, og hang kartet igjen.
  
  
  Hennes stille inn på badet og gikk over til den andre dagen. Lener seg nær til ham, hørte jeg hva jeg antok var Varnov stemme og Terry svare stemme. Jeg ignorert samtale som jeg trakk luger ut av hylsteret og plukket opp dørhåndtaket. Men hovedpunkt av det var at Varnov om unnskyldning for å bli kjørt på grunn av "viktige eksperimenter som må tilberedes umiddelbart," og Terri ba for hei, noen flere minutter med sjarmerende professor, som var en så stor mann at han fikk henne til å kvele. mer av det samme.
  
  
  Da hennes mor ble langsomt åpnet døren og så på, Knox Warnow, iført en hvit lab jakke over buksene, sto i profilen til meg, hendene på skulderen-en Tur når hun er kledd i boudoir antrekk, så Emu i øyet med en falsk luft. tilbedelse.
  
  
  Den Varns ' håret var svart, tungt smykket med grått. Det hadde en liten odde
  
  
  
  
  
  slank funksjoner, og en slank kropp som nesten syntes skjøre. Før ilder, inntil hun møtte blikket Ego er lyse grønne øyne som hadde ingen følelser, selv om de var harde og skinnende som smaragder, han var en usannsynlig trussel for overlevelsen av den mektigste nasjonen i verden. Og jeg tror ikke det er en mann som kunne få gjennom en runde med Terri eller hennes tvilling.
  
  
  "Jeg sender henne for deg og din søster i kveld," han sa nå. "Det vil være noe å feire med vintage champagne og en spesiell middag. Og deretter tilbringe en lang, eksotiske natten av nytelse sammen ."
  
  
  "Jeg tviler på det veldig mye, Varnov," emu fortalte henne da han kom inn i rommet bak Luger . "Jeg forventer at du skal tilbake til Usa i kveld, som min fange."
  
  
  Ego ' s face falt fra gjennomføring tillatelse flagg som vendte han seg til meg. Som han famlet etter ord, sa han til henne, " Terry, gå tilbake til rommet ditt. Jeg vil at du og søsteren din til å bli kledd og venter på henne om å komme og plukke deg opp."
  
  
  Hun åpnet munnen for å si noe, så skyndte seg bort
  
  
  "Jeg vet hvem du er," Varnov sa rolig, ansiktet hans ro. "Overrasker dette deg?"
  
  
  Jeg gjorde det, men jeg ville ikke fortelle henne.
  
  
  Varnov sank inn i den massive skinn stol ved siden av sengen, krysset bena, og krysset armene over brystet hans. "Tror du, Carter," fortsatte han med et hvisket smil, " at jeg ikke er klar for en situasjon som dette? Selvfølgelig ikke. Sitt aldri skal komme ut av dette rommet, med deg i live. Og hvis jeg dør nesten umiddelbart halve verden vil bli redusert til aske."
  
  
  "Eg veit det," sa jeg. "Jeg har dekodet din hemmelige dokumenter og avtaler er forgjeves. Tallene 5-21-80-54-7 gjøre noe avvik for deg?"
  
  
  Ego-manisk uttrykk blusset opp som en candle in the wind og gikk ut. For et øyeblikk, han kunne nesten se gears of ego sinn samstundes nede shift-tasten, kolliderer kraftig, og deretter sortere gjennom alternativene.
  
  
  Han trakk på skuldrene og sette på en blek, resignert smil. "Vel," sa han, " i slutten, ingenting betyr noe. Til alle menn, til alle de dumme skapninger av mennesker, tråden må komme."
  
  
  "En edel filosofi," sa jeg.
  
  
  "To av oss," fortsatte han, " er alene i dette fangehullet på et rom er kontrollert av tettheten av verden. Tenk på det. Bare tenk på det! Det usigelige kraft som vi holder i våre hender ." Han gjorde en pause. "Vi kan sammen og styre verden sammen. Eller vi kan ødelegge en annen, en annen i løpet av noen få minutter. Hva vil det være? "
  
  
  "Vi trenger dette, trenger vi noe annet," sa jeg. "Selv en dårlig taper vet når spillet er over. Og aksepterer tap. Nå, jeg skal gi deg tretti sekunder på å bestemme seg. Bli med meg og stå rettssak, eller dø i denne stolen." Personlig, jeg håper du velger døden. Fordi det kommer til å ta mer enn en liten risiko i nakken for å få deg ut herfra.
  
  
  Varnov nikket sakte, fingrene på en hånd spasmodically elting tykk polstret arm av stolen. "All right, hennes og jeg vil gå med deg," sa han. Han unclenched bena og virket i ferd med å stå opp.
  
  
  Men plutselig er han dyttet stolen armlenet. Øvre myke delen av armen umiddelbart folder på skjulte hengsler, avslører et lite opplyst konsollen. Nen hadde en stor rød knapp, et bryteren, og en nummerert ringe.
  
  
  Da han slengte håndflaten ned på-knappen, det ble skutt gjennom emu brystet. Men den andre hånden var allerede nå for å ringe. Så skjøt jeg ham igjen. Hånden min grøsset og gikk tilbake for å bytte. Jeg vet ikke om det var den refleksive spasmer av død eller siste overmenneskelig innsats av en mann som var bare et sekund bort fra evighet, men til min overraskelse, hånden fortsatte å stige, og som det gjorde så trakk bryteren.
  
  
  Den tynne deretter ble etterfulgt av den fjerne dempet lyden av bjeller og sirener. Hvis slike lyder kan trenge stor stein vegger og et halvt tonn med stål dører, og han visste at utenfor, i denne kommunen soldater og arbeidere, det var et skrikende, clanging, øre-splitting ringe for å få hjelp.
  
  
  Planen hennes var å få Warnow å fortelle meg hvor han matet avgjørende pennen, uten noe som det ville være umulig å avbryte detonating signaler av pacemakeren. Men nå var han død, trodde jeg ikke har en penn, og de siste tretti sekunder var tikker av gårde. den mest destruktive flere eksplosjoner i menneskehetens historie.
  
  
  Vamov øynene rullet bakover i hodet, blinding død, så han kastet et blikk på hånden for å se på meg, lente seg over, tore åpne Egoets jakke, og i nesten samme bevegelse rev av seg skjorta. Og så var det i pennen, det ble suspendert fra Egoets halsen av en lang sølv kjede!
  
  
  Egoets brystet var naken, men svimlende med blod. Madly, han tørket blodet fra en fire-tommers firkant av skjul, omgitt på tre sider av en plast søm. Han gled fingrene under kanten og trakk tilbake klaff på skjul for å åpne access key med egoet spiral rundt de små nummererte kontakt poeng.
  
  
  Holder nålen så nøye som en nevrokirurg kan holde en skalpell, han rørte ved spissen av nålen til kontaktpunkter, noe som utløser en elektronisk kombinasjon for å signalisere en VARM-up-signal.: Fem... tjueen... åtti... femti-fire... Sju!
  
  
  Nå mine øyne falt på klokken. Fire-tre-to-en-og-feil
  
  
  
  
  
  
  ! Tid til å sprenge og ødelegge byene, som aldri kom, jeg hadde fire sekunder før galleriet. Og det skjedde!
  
  
  Eller var det det?
  
  
  Han så ned på armen av stolen. Over den røde knappen var en inskripsjon: SELF-DESTRUCT. Over bryteren er inskripsjonen: BAD. En nummerert ringe undersøkes det nå. Det ble merket som "MISLYKKET OPPHOLD" og gradert fra null til seksti minutter. Pekeren, som Varnov var åpenbart forsøker å senke til null, ble holdt på seksti.
  
  
  Seksti minutter til hva? Over den røde SELF-DESTRUCT-knappen, et grønt brylev lyser opp. Det var ingen annen knapp for å avbryte midlertidige lås, så jeg forhåpentligvis klikket på den samme knappen igjen. Ingenting. De grønne saint fortsatte å brenne.
  
  
  Jeg lyttet til henne. I det fjerne, alarm bells og sirener fortsatte å nynne høyt. Hennes kjede og fjær ble kastet over Warnow hode, han setter enheten i et minutt og kjørt til døren med en pistol i hånden. Jeg dyttet døren åpen, og ble overrasket over den øredøvende lyden av bjeller og sirener. Han sjekket at stål dør var stengt slik at ingen kunne gå inn og oppdage Varnow kroppen, så sprang gjennom sikkerhetskontrollen rommet og inn i tunnel. Ved første, hun kunne ikke se noen, og skyndte seg til tvillinger ' soverommet døren.
  
  
  Da han nådde det, to soldater med geværer kom rundt svingen og tok sikte. Hennes presset opp mot kamera-skjerm som de skutt, men bommet. Hennes nøye skjøt rett arm skutt på ledelsen. Som det snublet og falt, og den andre raskt trakk seg tilbake for tips.
  
  
  Han banket på døren og ropte navnet hans. Terri så ut med store øyne, og deretter åpnet for å la meg og slengte døren.
  
  
  Begge jentene var kledd i ubestemmelig, nesten alvorlige grå dresser. Det var et par små identiske kofferter for dagen.
  
  
  "Glem det," sa jeg. "Vi er i et stramt spot, og du vil være beveger seg for fort til å bære ih. Er du klar?
  
  
  Begge nikket alvorlig.
  
  
  "Har noen rundt deg som noensinne sparket en pistol?"
  
  
  "Min far lærte meg å skyte mål rundt pistolen hans," Terri foreslått.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Hun ristet på hodet. "Jeg har alltid hatet våpen. Men hvis jeg må, jeg kan sikte og trekke på avtrekkeren."
  
  
  Han gikk over til Markus ' spredt kroppen, og trakk ego pistol fra hylsteret. Terri ' s ego ga henne opp. "Skyt for å drepe," hennes far hadde sagt. "Kom, la oss gå!"
  
  
  Ih førte henne forsiktig inn i tunnel. Alarmen stoppet, og stillheten var brutt. Vi krøp sidelengs til den første svingen i tunnel, ligge inntil moan. Det jeg gikk ned og krøp frem til jeg kunne se forbi skiltet.
  
  
  Tre meter unna, og en trekker seg tilbake soldat sto mot den nærmeste veggen, rifla klar. Han så på meg et brøkdels sekund senere, og han skjøt emu i brystet. Mitt mål var høyt opp i dette vanskelig posisjon, og det ble brått vekket av ego i munnen, gawk punktering et par av fortennene før du går gjennom egoets hjernen.
  
  
  Da vi passerte mimmo ego organer, jentene stoppet og så ned med uttrykk for avsky. Soldaten var bærer en pistol. Han lente seg ned for å plukke den opp og ga den til Jerry. For et øyeblikk, hun stirret på den pistolen som om det var et dødelig våpen. Men så, med en skuldertrekning, spurte hun meg hvordan jeg skal bruke det og viste meg telefonen hennes.
  
  
  Nå er vi på vei mot utgangen, rundt tunnelen hvor han ble kontrollert for skjulte soldater. Å ikke finne noe, vi gikk til dag brylev. Vi skyndte seg ned på banen for et par meter og løp inn et par soldater. mann i arbeidsklær er å gå raskt mot oss. De var ubevæpnet, så ih ikke prøve å skyte henne. De fikk ikke engang se på meg. men han så på jentene merkelig i forbifarten.
  
  
  Og så henne, husket jeg at jeg også var i arbeid klær, men ble så distrahert ved synet av jentene at de ikke kunne se på meg nøye. Kanskje var det så mange arbeidere av modellen at ikke alle av dem var kjente til en annen venn.
  
  
  Han ble slått av stien og led-jentene opp en bakke strødd med store steinblokker som fungerte som et ly og tak over hodet. Når jeg stoppet ved en stor stein, og så ned igjen for å sørge for at vi ble sett, to uniformerte menn, iført en offiser insignia, kom ut bak steinen med rifler pekte åpenlyst på oss fra et par meter unna.
  
  
  Han kunne ikke høre våre stemmer, og jeg ble fanget med en luger, så det var ikke tid til å heve mitt ego.
  
  
  "Stå her nå, og fortell meg hvem du er," han sa til meg på russisk.
  
  
  Heldigvis, jeg hadde lært å snakke språket med perfekt flyt, og hun ble raskt fortalt i russisk: "jeg er Boris Ivanov og Store Rashki har instruert meg til å følge disse jentene til den høye bakken blant steinene, der de vil være trygge før faren er over."
  
  
  Han gliste, så meg rett inn i øynene, og sa: "Store Stahl ikke ville sende en arbeidstaker å gjøre en soldat jobb. I alle fall, ansettelse av arbeidstakere som er min personlige oppgave, og slike navn som Boris Ivanov var ikke på min liste. Jeg kan ikke huske henne, og jeg husker ikke alle ansikter med en utenlandsk skjær, ingen tvil om Amerikansk. Så, du vil være Nick Carter vi er ute etter. Med store problemer, siden du er kledd som en av de rundt oss." Som offiser lese ut denne ganske lange tiltalebeslutningen, stjal han et blikk på jenter.
  
  
  
  
  
  Som offiser leste opp den lange tiltalen, stjal han et blikk på jenter. De hadde truende, forvirret ser på folk som ikke forstår språket de snakker, men på samme tid de virket redd og dum, som Terri så på den hensynsløse russiske posisjon med et skeivt rifle med noe nær panikk.
  
  
  "Du åpne din høyre hånd," sa en annen offiser, " og bare slippe pistol på bakken. Og da vil du bli med oss."
  
  
  Etter et øyeblikks nøling, som både menn stirret unblinkingly på pistolen som holdt henne slapp, hennes fingre avslappet og luger falt til bakken. Den myke dunk han gjort ved landing aldri ble hørt. Lyden ble avbrutt av to tordner laget tett sammen, som gigantiske hender slapping mine ører.
  
  
  Da han så med en følelse av fullstendig uvirkelighet, offiseren sakte sjanglet tilbake, sette det ene øyet gjennom hodet hans, falt til rock, falt hans rifle, og falt sidelengs til bakken.
  
  
  Ego av kamerat som hadde fått et gunshot sår til halsen rant rød som han falt ned til knærne og falt fremover, fortsatt tviholder på geværet i hendene.
  
  
  Og bak meg, fortsatt peke på Marcus er tung, smoking gun, lør Terri, hennes vakre munn og danner en stor runde, stille oooooh ...
  
  
  Gerry ble også holdt en pistol, selv om hun hadde en. han plukket den opp uten entusiasme og rettet uten suksess.
  
  
  Plutselig, Terri senket sin pistol, falt til bakken, og skrek. "Du - du bør ha avfyrt på samme tid," hun gråt, og anklager Jerry, som ser på døde soldater, begynte også å gråte.
  
  
  Å klappe den bustete blonde hodet av Blackthorn, hennes far sa lavt:: "jeg skylder deg en, baby. Min Gud, hvor jeg må elske deg! "
  
  
  Hun ble plukket opp av hans jordet Luger, og da han tok dem begge i hans armer, klemte dem, og sa: "Gå, mine soldater, la oss gå!"
  
  
  Tjueto
  
  
  Som vi raskt klatret til toppen av bakken, huk lave, kjører fra stein til stein, og vi begynte å sirkle mot helipad. Foran oss, området over bygningene var fylt med soldater på jakt etter oss. Noen av arbeiderne som ble gitt våpen, og de har også jaktet på oss. Det var umulig å komme gjennom, så vi gjemte oss i en liten lomme mellom to store steiner formet som huk forhistoriske monstre.
  
  
  Jentene satt med sjokkerte ansikter, deres våpen hvile på sine runder.
  
  
  "Jeg forstår ikke hvordan du kom seg unna med dette," sa jeg. "Hvorfor ikke soldatene se dine våpen?"
  
  
  "Fordi," Terri sa, " når vi gikk ned og så håndverker som kommer, han hadde en pistol gjemt under bukselinningen sin skjørt og jakke kastet over ham. Jerry signalisert ham, og hun gjorde det samme. De klumper kunne ikke skade oss, men jeg tenkte at hvis de så en pistol, de vil heve alarmen. Så når styrmannen, og ego tjenere skilte seg ut med sine rifler og begynte å snakke i russisk, henne, Jerry hvisket og sa: "Dra ut din pistol og skyte når jeg rote deg."
  
  
  Terri sukket, " Men hun kunne ikke fordra det. Hun fikk kalde føtter, ikke hun, sis? "
  
  
  "Jeg sannsynligvis ikke ville ha vært i stand til å skyte slange hvis det var kveilet opp for å treffe meg," Jerry svarte.
  
  
  "Allikevel," sa jeg, " det var et dristig spill og et helvete av en smart spill. Du er begge veldig smart katter. Så hvorfor er du utgir seg for å være dumme blondiner? "
  
  
  Jerry besvart med et skjevt smil. "Vel," sa hun, " vi har visst i lang tid at menn liker å føle seg overlegen. Og hvis du er en sexy liten blonde, kan du få mye mer ut av en fyr hvis du gir dem en søt, men dumme rutine."
  
  
  "Det er ikke halvparten av det," Terri sa. "Hvis du vil skjule seg bak en slik smokescreen, kan du se, høre, tenke og komme ut på toppen hver gang. Fordi når du synes tom-vei, du går av veikant. Du ser farlig, som møbler. Og så den store hjul som vil prøve å lure deg på ulike måter, tillate deg til å avsløre alle sine hemmeligheter "
  
  
  "Har du noen gang vurdert å bli en spion?" spurte han henne med en humre.
  
  
  Ih hoder nikket nesten i kor.
  
  
  "På vår egen," Jerry sa: "vi gjør en liten spionasje. For bedriftsledere. Business elementer. Men det er en tøff, nådeløse spill, og vi ønsker å fullføre det. Vi trodde dette narrespill ville være en vanlig ferie." Hun så opp på den bratte kanten av fjellet. "Noen ferie tid. Vi kunne bli med i WACS, har mer ro, og bli tryggere."
  
  
  Nikker, han lagt et nytt klipp i Luger . "Hvis vi noen gang kommer ut her i live, jeg vil huske deg, jenter," sa jeg. "Du har en masse talent," la hun til med et smil.
  
  
  "Du tror ikke det er godt å komme seg ut i live, gjør du?" sa Terri, bite henne i leppen.
  
  
  "Jeg skal være ærlig med deg. Men det ser ikke veldig bra akkurat nå. Han undersøkte klokken hans. "Jeg har en følelse av at hvis vi ikke ser ned på dette steinalderen festning fra dette Rivne helikopter i tjue-fem minutter, skal vi se ned fra himmelen. Eller opp - ut av helvete ."
  
  
  "Hva betyr det?" Jerry sa, øyenbrynene kommer opp. "Se, dens langt fra lykkelig i denne verden. Men jeg er ikke klar til å dø."
  
  
  "Jeg tror ikke du bør vite hva det betyr," sa jeg. "I alle fall, dette er bare en kvalifisert gjetning. Og hvis han har rett, det vil ikke gjøre noe godt å advare deg på forhånd. ".
  
  
  
  
  
  
  "Kan du fly et helikopter?" sa Terri.
  
  
  "Ja, jeg kan fly nesten hva som helst. Og min hukommelse av topografi ville ta oss til nærmeste by. Men hvis alt går bra, vil vi ha en pilot som kjenner hver tomme av dette landet."
  
  
  Blikket skrått ned gjennom mellomrom mellom steinene. Til venstre for meg, helikopter ble satt vekk fra sentrum av nettstedet sitt. Egoet var flyttet en kort avstand unna, nærmere tank. Og hennes, han hadde håpet, noe som betydde Ingram hadde kvalt fuglen. Hvor var han? Der var Pilar? Lekeplass og området rundt var øde. Liket av den døde vakt ble fjernet.
  
  
  Pilar må være i skjul. Eller var hun fanget? Til slutt, spurte han seg selv, hvordan gjorde soldatene vet de ble etter Nick Carter? Med Varnov død, som kunne passere på ordet?
  
  
  Det logiske valget av forklaringen syntes å være at enten Pilar hadde vært fanget, og lukk ble torturert for sannheten, eller Ingram hadde rømt, og la det skli.
  
  
  "Jeg kommer til å sjekke på helikopter landingsplass," sa jeg. "Og henne, jeg ønsker dere jenter å bo her. De tre av oss kan aldri gjøre det sammen. På den annen side, hvis du var fanget alene, kan du later til å være dum og si at du var like redd og gjemte seg før skytingen var over."
  
  
  Henne, humret. "Det vil ikke være vanskelig for deg å utgi seg for å være en dumbass?"
  
  
  De lo svakt, og ga meg et par uttynnede smiler.
  
  
  "Nå," fortsatte jeg, " du kan tydelig se pad gjennom denne lille spy hull mellom steinene. Og jeg vil ha en rundt deg til å holde et øye på det hele tiden. Når jeg går der nede, hvis alt er klart, jeg skal ta av meg kjeledress og vente på henne i drakten jeg har på meg. Dette vil være signalet til å passere den doble. Og jeg mener det doble."
  
  
  Begge nikket alvorlig.
  
  
  "Hvis du ser at jeg har et problem, bli der til jeg gir signal om at det er over. Hennes også kunne bli helt død. Hvis det er åpenbart for deg, kan du gå ut og starte din uskyldig handling. Og ikke bli sittende med en pistol. Å bli kvitt dem."
  
  
  Han begynte å gå, så stoppet. Han vingeslagene på henne og ga dem en liten salutt.
  
  
  "Good - bye, Nick," Jerry sa.
  
  
  "Farvel, og lykke til, Nick," Terri sa.
  
  
  Henne, snudde seg og stupte
  
  
  Kapittel Tjue-tre
  
  
  Det var en rekke soldater og et par arbeidere scouring bakkene ovenfor klynge av bygninger bak meg. Men når hun krøp til candid waterfront gjennom helikopter pad, ingen møtte ham.
  
  
  Området virket øde og stille nå. Fravær av tropper gjorde ikke virker særlig truende for meg. Det er mulig at, etter å finkjemme helikopterets omgivelser, soldater fokusert sin innsats på de høyere over bakken sentrum av komplekset, hvor det var mye mer minimum av fem stjerner.
  
  
  På den andre siden.
  
  
  Han spurtet rundt ly og kjørte opp skråningen mot helipad. Jeg så på henne med helikopter. Han krøp sammen ned tom og ubeskyttet, klar til å fly inn i himmelen. Min elektriske klokke fortalte meg at fjorten minutter forble - fortsatt en lang tid. For Wilhelmina henne, gikk til et punkt i nærheten av dagen betong vakt innlegg. Døren var lukket, og han gikk til den ene rundt i de smale metall-sperret windows til å se inni.
  
  
  I samme øyeblikk svingte døren åpen. Han falt til ansiktet hans og løftet Luger å skyte på point-blank range. Men mitt mål hadde langt svart hår og en vennlig, toothy smil.
  
  
  Det var Pilar! Hvis det ikke var for den pistolen som En hadde forlatt henne, som var festet til midjen hennes, hun så helt feminine og ønskelig.
  
  
  Han avslappet fingeren på avtrekkeren og reiste seg opp med et smil, nådde da inne i sitt kjeledress og holdt Luger å hylsteret.
  
  
  Pilar kom opp til meg med åpne armer. Hun klemte meg og kysset meg. "Nick!" sa hun. "Jeg var ikke sikker på, men jeg hørte skudd og tenkte at du kanskje har ..."
  
  
  Hennes smilte og lo. "Hennes er bare halvparten døde," hennes far sa. "Av utmattelse. Hvor er Ingram?
  
  
  "De tok det bort. Å straffe ego for å bringe deg her."
  
  
  "Du kan dø av ih disiplin," sa jeg.
  
  
  Hun gikk tilbake og beundret meg igjen. "Du ser sliten, Nick. Hun sukket. "Du er en stor mann, og jeg kommer til å hate å miste deg." Hun trakk pistolen ut av hylsteret og rettet ego på brystet med en hånd så jevn at det har vært et stykke stål pakket inn i en skrustikke. "Men," fortsatte hun, " stemmen er som, som de sier, cookie smuldrer opp, ikke sant?"
  
  
  "Så du var på det andre laget alle sammen," sa jeg, virkelig famling, fordi jeg mistenkte at det på noen andre var hun kommer til å drepe meg.
  
  
  "Nei," sa hun, " er det egentlig ikke. Hennes double agent, en mynt med to ansikter. Jeg hemmelighet tjene Russland, og også later til å være en agent for din Amerika. Begge av dem betaler meg godt - godt, veldig godt. Og min kjærlighet til penger er større enn min kjærlighet for alle land, vet du? Hun bare smilte.
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. "Nei, jeg forstår ikke. Ikke så klart.
  
  
  "Russland," forklarte hun, " det sanne og offisielle myndighetene i SOVJET instruert meg til å utlevere denne basen av virksomhet slik at Varnov, General Zhizov, og egoet er uavhengige vi kunne ligge før de sprengte en atombombe.
  
  
  
  
  
  Dette er en klar krig med Usa. Så, for en stund, hun var din alliert. Men så, når jeg så at en god generell kunne ikke tape med Varnov hjelp for å beseire den kraftige Usa, ble jeg overtalt til å bli med styrker. Dette er en god strategi for Russland, og regjeringen i kraft vil følge så snart som kuppet den er fullført."
  
  
  Hun stoppet, og nå fingeren hennes strammet på avtrekkeren.
  
  
  "Dessuten," la hun til, " den generelle betalt meg en fantastisk sum. Pengene mine belte har blitt en tykk valuta belte. Og ja, penger er web-strøm som jeg tilber."
  
  
  Jeg hadde tenkt å fortelle henne at Varnov var død, men jeg visste at hun ikke ville tro meg. Og døren til rommet må være blåst opp med en kraftig eksplosiv før dette faktum kan bevises. Foruten et blikk på klokken min fortalte meg at det var bare ti minutter å gå.
  
  
  Uansett hva det var, disse urolige tanker var frekt avbrutt når Pilar blottet sin tenner i en grimase og la ut et høyt, high-pitched fløyte.
  
  
  Kjapt, tre soldater med maskinpistol våpen stormet rundt den tilbake hjørne av vakt innlegg. De ble tett fulgt av Generelle Zhizov, strålende i sin kledd i uniform. En Doberman og en tysk Shepherd dog kamp med en kjede; leiekontrakten ble hopper foran.
  
  
  Når denne uhellige gruppe omringet meg, Gisov bestilt Pilar for å kvitte meg med mine våpen. Og hånden som hadde blitt kjærtegnet meg så ømt tidligere hadde trengt klærne mine, som finnes både luger og stiletto, og tatt ih.
  
  
  "Jeg beundrer slik formidabel fiende, Carter," general sa. "Men min beundring inkluderer ikke barmhjertighet. Derfor tror jeg at straffen skal svare til kriminalitet. Og hva kan være så riktig som å mate ett og ett dyr til en annen av sin egen art? Men, selvfølgelig, dette er en høyere type ." Han så demonstrativt ned på hunder, som så på meg med sinte øyne, brummet og viste meg sine skinnende, torturert tenner.
  
  
  Da sa han at han begynte å spille med en absurd store beltespenner at Stewart hadde gitt meg i Washington. Tenkning i tilfelle av uforutsette situasjoner i fremtiden, hun festet ego-støtte belte rundt henne kjeledress. Det gjorde meg klærne ser rare ut, men det trakk også spesiell oppmerksomhet til å spenne for.
  
  
  Husk at beltet hadde vært nedsenket i salt vann i lang tid, hun mentalt bragged om Stuart til å spenne helt vanntett.
  
  
  Når hans tilsynelatende crafty trinn var å angre spenne, er den generelle fanget bevegelsen.
  
  
  "Få din hånd på fest!" skrek han. Jeg adlød som om jeg hadde blitt tatt med min hånd i en dødelig cookie jar.
  
  
  "Ta beltet fra ham og gi det til meg!" sa han Pilar.
  
  
  Med en avvisende "fanget" - "du-er-ikke-oss"? Smilende, Pilar unbuckled henne bilbelte og ga den til Egomedov. Når en av Po-soldater tok besittelse av hunder, begynte han å undersøke ih, av og til og ser opp for å gi meg en trang-eyed ser av selv-tilfredshet.
  
  
  "Den Amerikanske metoden for å skjule miniatyr våpen," sa han, " er ikke smart nok til å lure noen fem år gammel russisk gutt. Hva har du inni her, eh? En single-shot pistol? Kniv bytte? Eller tradisjonelle cyanid-piller? "
  
  
  Mens du arbeider med å finne en dårlig skjult våren låsen, sa han, " Hvordan å bare være idiotisk. I denne curl er skjult fange og...
  
  
  Han myste på dummy spenne som booby trap eksploderte med en oppsiktsvekkende lyd, lyden sprette av åser og kort ekko gjennom juvet nedenfor.
  
  
  Hendene holder spenne forsvant, og den generelle sakte flyttet blødning stump mot ansiktet hans, som ble utsatt som om det var en råtnende vannmelon. Han falt til bakken.
  
  
  Deretter kastet han seg på henne og skjære halsen av en soldat som holdt et bånd i den ene hånden og en maskinpistol i den andre. Før han falt, og han ble grepet av en pistol og meiet ned av hans kamerater ' egoer i en kort utbrudd som ikke banke ih ned som leketøy ender i en skytebane. Pilar peker en pistol mot meg i livet, så henne, kysset henne farvel med en blytung kysse uten å angre.
  
  
  Soldaten hadde han kuttet i karate var å komme til liv igjen, og begynner å komme opp. Ego trakk henne tilbake og låste henne til bakken med en annen rask napp.
  
  
  Jeg forventet hundene til å angripe meg umiddelbart. Men, tvert imot, de vendte seg mot sine hjelpeløse master, som hadde så grusomt fornærmet ih og grusomt tygges på denne blodige rest av en mann.
  
  
  Nå har jeg tok av meg kjeledress og, etter å sørge for at pennen og den lille skinn kode hefte med transkripsjonene var fortsatt i min lomme jakke, slått til enorme steinblokker. Sjenerøst å øke og spre sine armer, han sendte jentene et bredt seier signal og hilsener.
  
  
  For et øyeblikk, jeg så dem rykke ut av steinene og rase mot sjøen, med sine blonde hoder duver i solen. Deretter ble han plukket opp av en Luger og stiletto fra bakken nær Pilar. Jeg sto over henne og tenkte: hvordan onde er vakker. Hva et tap!
  
  
  Han åpnet den, slått til igjen, da, med et bygg som ikke var ment for grådighet, åpnet den.
  
  
  
  
  
  ee bluse og tok av hva hun væske og blod som en tykk valuta belte, nemlig penger belte.
  
  
  Ta ego med ham, henne, jeg løp til helikopteret. Han sjekket bensinmåler, nesten gråt av glede da han fant tanken full, og varmet motoren, den store blad spinning som jenter stupte inn og klatret ombord.
  
  
  Han ga opp, justert hans tempo, og vi fløy av bakken som en stor vingeløse fugl skremt av en hagle blast. Under kompleks av bygninger der Knox Varnov og Anton Zhizov er dødelig handlingen fant sted, det virket til å løse opp i bakken som vi rose og gled unna.
  
  
  Kjører gjennom hakk mellom fjellene, passerer mimmo av en gigantisk utvidet finger av rock, vi mistet nesten synet av området.
  
  
  Men etter en liten, det ble sjokkerende bestemt for oss, som det var blåst opp, brent, knust av atomeksplosjon at jeg forventet på alle andre mens jeg var ute på min vakt. Når lyden nådde oss, shockwaves nådd oss. Helikopteret ble løftet, spratt, og vridd, som om en gigantisk hånd var erting ego.
  
  
  Den blendende hvite saint ble så sterkt at vi ble tvunget til å se bort. Men når helikoptertur stoppet, vi så tilbake på eksplosjonen nettstedet, og så blek røykfylt dragnet av en stiger, utvider skyen.
  
  
  Han nikket til tvillinger 'oppbrukt ansikter og sa:" Ja, faktisk. Det var den store, bestefaren av eksplosjoner. Og hennes, visste at det bare var å komme. Er du nysgjerrig som jeg ikke ser poenget i å advare deg? Du vil være hysterisk i panikk."
  
  
  "Hvorfor var du ikke redd?" Terri spurte rimelig.
  
  
  "Fordi døden trusler er nesten dagligdags for meg," sa jeg. "I hver oppgave, han følger albue."
  
  
  "Wedding ring?" sa Jerry. "Hva oppgaven? Fortell oss hva du gjør." Fortell oss hva denne forferdelige virksomheten handler om."
  
  
  "Hvem var disse menneskene?" "Det var i disse bygningene?"
  
  
  "Hvilke bygninger?" Jeg fortalte henne. "Hva folk? Det var ingen folk. Det var ingen bygninger. Ih aldri har eksistert ."
  
  
  "Nyheten om eksplosjonen vil treffe overskrifter, og da kan vi fortelle alle våre venner hva som skjedde," sa Gerry.
  
  
  "Det vil aldri komme til å papirene," sa jeg. "Og hvis jeg blir spurt om, vil jeg gi opp den minste kunnskap om eksplosjonen og hendelser rundt det. Emnet er stengt. Periode! "
  
  
  "Hvordan kan du være så mystisk i ansiktet av -" Terri begynte.
  
  
  "Min jobb er et mysterium," sa jeg. Så, med et smil: "Og hennes phantom, som ikke finnes på Della Street, er bare et bilde av din drøm."
  
  
  Terry ga henne pengene belte og sa: "jeg skylder deg, kjære, og det er en liten forskuddsbetaling. Jeg er i gjeld til både deg. Og jeg mistenker at det er nok av det i dette skitne-rik belte for å åpne en klesbutikk.
  
  
  Kapittel fire-og-Tjuge
  
  
  To dager senere, jeg var strukket ut mellom sengetøy i sateng med en seng på størrelse med en tennisbane i de fleste dyr og luksuriøs suite på Royal Curasao Hotellet på Pescadera Bay. I den ene hånden var et glass tørr appelsin likør, oppkalt etter øya, og i den andre var en myk blå telefonen. I øret mitt, hørte jeg stemmen til David Hawke, som nettopp hadde gitt meg en usedvanlig munter signal fra sin trone i Washington, DC.
  
  
  "Og ikke glem å sende penger!" sa emu.
  
  
  "Sunny?" ropte han . "Vel, det er ikke solfylte her. Det har vært regn hele dagen! Da han lo lavt.
  
  
  "Sende penger ved telegraph!" en emu i revmatisme ropte til henne. "Jeg er en mann av uendelig tålmodighet. Slik som helst i den neste timen er fint. Og hvis det er virkelig regner, sørg for å bruke en regnfrakk! "
  
  
  Jeg henge opp telefonen.
  
  
  Jeg rullet over og vingeslagene på Rona Voelstedt, som lå ved siden av meg, støttet opp på puter, og drikke et glass aka lokale formel.
  
  
  "Hauk ønsker å vite om vi ønsker å få ekstra permisjon fra regjeringen," mannen sa. "Han foreslo en rolig Caribbean cruise."
  
  
  Rona vridd henne sitron-surt ansikt. Da hun gliste. "Jeg visste ikke at denne gamle mannen hadde en følelse av humor."
  
  
  "Han skjuler det godt," sa jeg. "Og det bare strammer ego når det er en spesiell anledning verdt et lite smil. For eksempel, når hele nasjonen ble reddet fra atomic ødeleggelse av by etter by."
  
  
  Rhona nippet henne drikke. "Hva sa han?"
  
  
  "Bare at det, etter mine instrukser, ego gutta fant alle koffertene med bomber. Han informerte den russiske regjeringen at drapet tomten hadde blitt beseiret; filen ble lukket."
  
  
  "Herregud," hun stønnet. "Og som handler om hele caper ting? Et lite cruise, noen skudd avfyrt, en svømmetur i havet, et torturkammer, flere skudd avfyrt, og en liten eksplosjon?"
  
  
  Hun gliste. "Så hva skal vi gjøre for å ha det gøy?"
  
  
  Han sa ikke et ord til oss.
  
  
  Men jeg fortsatt brukte de neste to søndager svare på dette korketrekker.
  
  
  
  Tråden.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Beijing Brosjyre
  
  
  oversatt av Lev Shklovsky i minnet av sin tapte sønn Anton
  
  
  Opprinnelige navn: Peking Brosjyre
  
  
  
  
  Første kapittel
  
  
  Jeg hadde ikke betale mye oppmerksomhet til tittelen. Det sa noe om en senator som hadde blitt skutt.
  
  
  Han sette mynt på den blanke counter the Waldorf er en aviskiosk. Det må ha tatt dem en time for å gjøre ego så skinnende. "Mens du gjør dette,"sa han til jenta bak disken," jeg ønsker å kjøpe henne en pakke Lucky Streik."
  
  
  Hun lente seg ned og undersøkt hylle under. Jeg likte godt hva som skjedde da hun lente seg i. Det ble lagt til av en halv dollar.
  
  
  "Nei, nei," sa hun. "Sigaretter sytti-fem.
  
  
  Henne, så på lukk. "New York City-området er nok til å få oss til å slutte å røyke," sa jeg.
  
  
  Hun ga meg smilet.
  
  
  "It' s all right," sa jeg, kaster en annen kvartal på telleren. Nick Carter, den siste rundt den store spenders.
  
  
  Han så sin refleksjon i lobbyen speil. Jeg har alltid trodd at jeg så ut akkurat hva hun trodde jeg var. Hemmelig agent. Hennes er for høy og mener å passe inn i et elegant spa passer. I tillegg vil jeg også se ut som jeg har gått i vind og dårlig vær for lenge. Små jenter kaller dette ansikt "gammel". Store jenter kaller det " å gå gjennom mye." Jeg tror det er bare rynker, og resten ikke bry meg.
  
  
  Han så på klokka. 1:50. Hennes kom tidlig. Hawk ville ha meg til å møte noen på TELEFONEN for å orientere meg på noen nødssituasjon. Han ville ha sendt meg en jente. Rødhårete. Hun ville spørre meg om jeg visste veien til den Tower Restaurant. Og det er ingen slike restaurant i New York.
  
  
  Han gikk bort til en av de store, polstrede stoler på venterommet — som hadde et askebeger ved siden av den. Jeg brukte opp den siste pakken min egen mat, og glemte å bestille en annen. Men Lucky Strike var fint også. Han åpnet avisen.
  
  
  "Sent i går kveld i den eksklusive Casino Grenada i Nassau, Senator John. Saybrook, leder av Military Affairs Committee, ble skutt og drept av en høy overfallsmannen i en tailcoat. Ifølge øyenvitner, senator hadde nettopp vunnet et par ganger, jeg spiller Blackjack, når de spiller ved siden av ham og ropte "jukse", trakk frem en pistol og skjøt ham to ganger. Politiet har plassert mistenkte i varetekt. En foreløpig psykiatriske rapporten indikerer at denne mannen, Chen-lee Brown, er mentalt ustabil. Maksimal tabellen satse på to dollar."
  
  
  Henne, så ut som på bildet. Chen-li Brown ikke se på alle mentalt ustabil. Han så mer ut som en katt som nettopp hadde spist en kanarifugl. Smale Asiatiske øyne på et bredt hardt ansikt. Hans munn er vridd i en ond latter. Han så på bildet igjen. Det var noe som plager meg. Noe som de to bildene ved siden av hverandre: finn feilen.
  
  
  "Unnskyld meg, men kan du fortelle meg hvordan du får til Tower restaurant?"
  
  
  Veldig rødhåret. Tykk kobber-fargede skyer rundt et vakkert ansikt. Et ansikt som så ut til å være alle øyne. Øyne som virket helt farget. Grønn, brun, rødbrun. Hun var iført en slags militært antrekk. Bare Fort Knox: det er en skjult gullgruve her.
  
  
  Jeg fortalte henne. "Tårnet?" "Jeg har aldri hørt om nen."Han hadde å si det, og han sa det som et perfekt skuespiller.
  
  
  'Nei?'Nei, " sa hun, rynker den vakre linjer på hennes vakre panne. — Kanskje du mener Tower Inn?" Dette var også en del av min tekst.
  
  
  'Oh, nei. Hvor dumt, eh? Jeg skulle møte noen venner, og jeg trodde de sa: "Tårnet" restaurant. Hun var en utmerket skuespiller seg selv.
  
  
  "Vet du hva," sa jeg til henne, som er høyt nok for noen som kan være interessert i å høre. — Jeg beholde pengene, og det er en telefonbok i baren. Vi vil finne alle restauranter som har ordet "Tårnet" i sine navn.
  
  
  "Det kan ta flere timer," sa hun.
  
  
  "Jeg vet," sa jeg.
  
  
  Vi fant et mørkt hjørne. Jeg beordret henne bourbon, og hun er sherry. En dame som var en dame. "Vel?"Jeg fortalte henne at når kelneren kom med vårt drikke. Ikke at han var i en slik hast med å komme ned til virksomheten.
  
  
  Spurte hun. — Har du lest dagens papir ennå?" Slik at hun kan komme til bunnen av det.
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene. "Bare forsiden."
  
  
  Hun nikket. Det er det hun ble bedt om å snakke om.
  
  
  "Du mener Senator Saybrook?"
  
  
  'Ikke egentlig. Faktisk, han kalte det misteltein i referanse til Chen-li Brun.
  
  
  — Er det relatert til ham?"
  
  
  "Mmmmm. Delvis.'
  
  
  Den Allmektige Gud. En annen jente som er engasjert, liker å spille spill. Jeg bare liker ikke spill i det hele tatt, og det gjør heller ikke jenter som spiller dem. Han tok en slurk av bourbon og ventet.
  
  
  Jeg prøver ikke å spille en praktisk spøk på deg... det er bare jævla kjempebra... hun søkte etter det rette ordet,"... skreddersy ta det... vel, " vanskelig — ikke akkurat det rette ordet." Hun grep etter henne vesken, den ene ved siden av den.
  
  
  — Husker du hvordan Senator Morton døde?"
  
  
  Jeg sjekket min hukommelse. "Det var om lag tre eller fire måneder siden. En flyulykke, er det ikke?
  
  
  Hun nikket. "Privat jet. Piloten overlevde ikke.
  
  
  "Hva er det?'
  
  
  "Vel. Hun åpnet vesken hennes og tok ut et utklipp fra en gammel avis. "Det var som pilot," sa hun. Selv i svakt lys av det, visste jeg hva hun mente med misteltein. "Chen-lee Brun," sa jeg.
  
  
  Hun ristet på hodet. "Nei, nei. Charles Bryce.
  
  
  Bildet undersøkt det igjen. Det var faktisk Chen-li ' s ansikt. "Hvis det er tilfelle, så er alle disse Kinesiske folk er lik hverandre, og jeg kan ikke forstå historien."
  
  
  Hun nesten lo. "Kanskje dette er den eneste forklaringen. Men det kan ikke være samme person, fordi "— hun stoppet — " fordi Charles Bryce er død. Hun lente seg tilbake og ventet for bomben skal gå av.
  
  
  'Tvillinger?'
  
  
  "Hvordan om trillinger?" Hun stakk hånden i vesken hennes igjen og trakk ut et fotografi. Hun var på en hemmelig AX tilfelle. Jeg kjente det som Henderson ' s håndskrift. På den var det skrevet "Lao Zeng". Bildet var stort og tydelig. Skarpere enn bilder fra gamle avisutklipp, og skarpere enn et øyeblikksbilde fra dagens avis. Ingen tvil om at det var det samme ansiktet igjen. På nært hold, så det ut eldre, men ansiktet var den samme. Nå har jeg plutselig forsto hva jeg hadde trodd var rart før. Det var en vorte i midten av pannen. I mindre klare bilder, det så ut som en av de malte flekker av Indiske kastesystemet symboler rundt dem. Bortsett fra at det var en ekte vorte. Mer presist, tre vorter. Candid i den midterste av tre forskjellige panna. Dette er umulig, selv om det var trillinger. Chen-li Brown, Charles Bryce, og Lao Tseng alle var ment å være den samme personen. Men hvis dette Charles Bryce ikke hadde stått opp fra de døde, det ville ikke ha vært mulig.
  
  
  "Hvem er Lao Zeng?"
  
  
  "Chief Agent av HÅKAN .'Så det stemmer er det at; HÅKAN var bak det. Asiatiske assassin troppen. En gratis føderasjonen av Kinesisk, Kambodsjanere, Laotians, Vietnamesisk og alle andre som tenker på OSS er roten til alle ih problemer. Uansett hva det ordet betyr for dem, det betyr for oss, "Amerikanerne er i ferd med å få sin strupen kuttet." Fordi HÅKAN det meste gjorde det.
  
  
  Henne, så på jenta. Hun stirret inn i hennes glass som om du prøver å se inn i fremtiden. "Lao Zeng har en M1 grad," sa hun.
  
  
  En første-klasse assassin. Hvis hun hadde møtt denne Lao Zeng, hun ville ha møtt henne like. Hun så på meg med øyne fulle av frykt. Jeg la blikket gå rett til meg. Hennes beste alternativet er å holde det ser i øynene hennes. Det var det første tegnet på mildhet hun hadde sett siden vi hadde truffet. Den sjarmerende, skyndte seg for jente i lobbyen omgjort til et strengt forretningskvinne så snart vi var alene i mørket bar. Jeg vet egentlig ikke ønsker å opptre som Don Juan, men det er som regel den andre veien rundt. Blikket vendte seg til en blink, og nå var det min tur til å komme ned til virksomheten. Henne, følte at hun ikke tar ting for lett.
  
  
  "Lao Tseng," sa jeg kort tid, " hvor er han nå?"
  
  
  Følelser i øynene hennes forsvant som sakte svinne av et tv-bilde. "Vi vet ikke," sa hun langsomt. "Hvor har han pleier å gå?"
  
  
  Hun sukket og trakk på skuldrene. — Vi vet ikke heller. Kina? Indokina? Om fem år siden mistet vi etter. Det kan være hvor som helst.
  
  
  Han kom i en liten for en sigarett. Han må ha forlatt henne en ih i lobbyen.
  
  
  Hun så på meg og smilte. — Du venstre ih i lobbyen. Hun trakk henne pakke fra rundt vesken hennes.
  
  
  Jeg tok henne på nah, med et filter, og tente en sigarett, og så videre. Heldigvis er hun ikke tilhører den nyeste generasjonen, og gjennom dem, som er fornærmet av slike ting. Kall meg gammeldags, men jeg er overbevist om én ting: en kvinne kan bare vise aggresjon i det offentlige.
  
  
  "Nå," sa jeg, " hva er min oppgave?"
  
  
  "Ja," sa hun. "Dette er oppgaven din nå."
  
  
  "Hawk innbiller seg at noen vil forsøke å dra Chen-li rundt fengselet. Hvem det er, det kan være nøkkelen til alt dette." Hun pekte svakt i luften. "Vel,"sa hun," det må være en politisk konspirasjon."
  
  
  "Si det, gå videre. Dette må være en spøk. To senatorer ble drept av to Kinesiske menn som ser det samme, men er ikke den samme personen, og de kan også vise seg å være hver av en høytstående KANNA agent, og du tror det er en politisk konspirasjon.
  
  
  Hun så på meg med spørrende. — Hva ville du kalle det da?"
  
  
  "Jeg vil heller kalle det en science fiction-historie."
  
  
  Hun stirret på meg et øyeblikk, så lo. "De hadde ikke fortell meg at du var så morsomt," sa hun.
  
  
  "Jeg prøver ikke å være morsom i det hele tatt. Det ser ut som dette er en jobb for John Brunner eller noen andre. Hun er bare her for muskel arbeid."
  
  
  "Mmmm," sa hun, slikker sarkasme av hennes lepper. Hvis det skulle skje igjen, hennes, og jeg håpet at hun ville la meg gjøre det. "Muskel," sa hun, " er en nødvendig betingelse. De gutta som ønsker å komme til Chen-li vil ikke gjøre det med våpen." Hun tok en slurk av henne drikke. Et par office buffoons i avstanden var ute på Nah uten håp i deres øyne. Jeg tenkte jeg kunne selge min plass her i førti eller femti tusen dollar.
  
  
  Og som for hjernen, "sa hun," ville du ikke være i live hvis du ikke har ih. Jeg tror ikke "n" i N-3 betyr ikke null.
  
  
  "Akkurat," sa jeg. "Hans geni. Men jeg har alltid trodd du ville skrive "null" med en "h" i stedet for en "0". Hennes ros gjorde meg sint. Jeg er ikke sikker på nøyaktig hvorfor. Hun visste ikke noe annet, og skiftet emne. "Gar Kantor venter på oss i Nassau. Vi vil ta kontakt med ham så snart vi får det."
  
  
  'Vi?"Det viste seg skarpere enn jeg planla det. For nå. Jeg liker ikke å jobbe med kvinner. Spille å. Ikke spesielt vanskelig å jobbe. Når det er vanskelig for meg, jeg bare sette opp med en kvinne rundt meg: Wilhelmina. Min fin, 9mm Luger pistol.
  
  
  "Nei, nei, — jeg sa. "Det kommer ikke til å skje. Også, hvis musklene er i forgrunnen, så du er ikke den eneste som er rundt dem. Du har ikke nok av det. Hun satte seg brått opp. Det var sinne i øynene hennes. "Ikke som de synes det er en ulempe," la jeg til, " men jeg har bare ikke liker muskuløse tanter."
  
  
  "Så det er bare en mager tante som gjør noe, men komme i veien?"
  
  
  Henne, så på lukk. — Jeg ville ikke kalle deg tynn i det hele tatt.
  
  
  Hun ville ikke ta det som en vennlig kommentar. Hun laget en lærer i ansiktet. "Vel, Mr. Carter, det ser ut som HQ vil ha henne til å delta. Blant andre ting, vet jeg at soe-toan dialekt av Kinesisk, og jeg tror det kan være nyttig for oss.
  
  
  "I Nassau?" Han lo.
  
  
  "I Nassau, og kanskje et annet sted. Hun var ikke til å le.
  
  
  Han nikket til henne. "Jeg forstår henne."Jeg forsto ikke det i det hele tatt. Men noe var i ferd med å synke inn. Om det var en sammensvergelse for å drepe alle usas senatorer eller noe annet, det var Kan hende arbeid. Og bortsett fra når det kom til mord, KANNA og at hun ikke snakker samme språk. Så var det denne Lao Zeng. og før eller senere etter det, kan føre til ham. Og det kan være hvor som helst. I Kina, i Indokina kanskje. Så det var mer enn sannsynlig at jeg kanskje ee kunnskap.
  
  
  — Når drar vi?".
  
  
  "Fire-tretti." Nah fikk to første-klasse flybilletter. — Jeg har forberedt en suite for oss på Paradise Island.
  
  
  På den måten vil vi dele både husarbeid og seng. Han gjorde tegn til kelneren og betalt for drikke.
  
  
  "Forresten. Hva er ditt navn?'
  
  
  "Stuart," sa hun. "Linda Stewart." Hun satt på pause. "Fru Stewart."
  
  
  "Oh, — sa jeg. Og hva så? Hennes hadde ikke lyst til å gifte seg med henne.
  
  
  "Så hvem som er heldig fyr Mr. Stewart?"
  
  
  'Du.' Hun pekte billetter på bordet.
  
  
  Mr. og Mrs. John Stewart Løp New York-Nassau
  
  
  — Resten av dokumentene er i bagasjen vår. Førerkort, pass, etc. Alt i navnet av Mr. John Stewart. Bagasjen ble igjen i resepsjonen. Mens du bestille en taxi, jeg vil plukke opp hans ego. "Jeg vil fortelle henne resten på flyet.
  
  
  Vi var fortsatt sitter ved bordet. Fint, kaldt, mørkt hjørne stol. Ee grep tak i håndleddet hennes og trakk henne ned. Jeg trakk henne hardt fordi jeg visste at hun ikke kom til å skrike. Han flyttet sin underarm, og stiletto skled inn i hånden min. Laget sikker på at hun hadde sett ham. "All right, Linda. Hennes sterke holdt ee hånd. — Jeg ønsker å lære å kjenne ditt navn." Jeg trenger ID-en din, og jeg vil ha et ego akkurat nå.
  
  
  Ansiktet hennes var hvit og øynene var mørke. Hun bit hennes underleppa og så ned. Uten å si et ord til oss, hun tok vesken hennes. "Å nei, kjære, jeg vil gjøre det selv."
  
  
  Uten å ta øynene av hennes ansikt, tok han sekken fra Nah og søkte innholdet med sin frie hånd. Nøkler, kompakt, leppestift, lommebok. Det var også en pistol som han fikk et glimt av. Presis.22. Det ble lagt ned av ego i et minutt. Etter litt fiksing og triksing, fant jeg det jeg ønsket: en pennen.
  
  
  Han setter det ned på en stol og trakk seg ut av saken. Holde henne fast, han påvist henne kode. Tara Bennett. Alder tjue-åtte. Rødt hår. Grønne øyne. Så offisielt, øynene hennes var grønne. "IDAX-20. Klasse R. ' Hun jobbet i science department og var ekstremt pålitelig. Som jeg leser det, hun studerte ansiktet mitt. Hun visste at jeg var å lese, men hun så fremdeles sjokkert.
  
  
  "Ok, sette det bort. Han pekte på pennen. Hennes ville ikke gi slipp på henne når hun satt ee unna.
  
  
  — Stoler du på meg nå?" Stemmen hennes var fortsatt altfor vaklende for sarkasme.
  
  
  "Jeg har aldri bedt deg, Tara," sa jeg.
  
  
  Hun så på meg med spørrende. — Så hva var det godt for?"
  
  
  "Ikke noe godt," sa jeg. "Det er bare det at når jeg jobber med en kvinne, det er mer praktisk for meg å vite at jeg ikke jobbe for nei. Jeg var ikke sikker på om du visste om det.
  
  
  Jeg gikk for å avslutte. Hun plukket opp sine ting og som følges meg i stillhet. Idet vi gikk gjennom lobbyen, faren snudde seg mot henne. "Fortell doorman til å ringe en taxi. Jeg vil møte deg på døra i et par minutter."
  
  
  Hun senket sin formelle grønne øyne og venstre.
  
  
  "To pakker av Lucky Strikes," sa jeg. Hennes gill er nå i Mr. John Stewart bekostning konto.
  
  
  Jenta bak disken stirret på meg et øyeblikk, deretter ga meg begge pakkene. Hun ristet på hodet.
  
  
  Og hun spurte om. 'Kven er du?"Noen slags masochist?
  
  
  
  
  Kapittel 2
  
  
  
  
  Hvis du ønsker å vite hvorfor jeg gjør dette, la meg fortelle deg at jeg ikke gjør det for pengene. Hvis du var arbeidsledige i seks måneder i året før, har du sannsynligvis tjent mer enn henne, og det er ikke telle dine dagpenger. Hvis du ønsker å vite hvorfor jeg gjør dette, da jeg har å fortelle deg at den virkelige grunnen er patriotisme. Selvfølgelig, kan det alltid være sann. Men hvis du setter meg i dock, og du vil sannheten og ingenting annet enn sannheten, henne skal jeg legge til at det var 40 grader i Nassau, og hennes akkurat nå var det på en pink sand beach (strand ved siden av en av verdens beste organer i en av de minste bikinier i verden. Denne jenta hadde alt. Opp til ee vedlegg. Tara Bennett var vakkert portrettert. Odin D sytti-fem; kremet kroppen. En og en halv rundt som var bena... Hun var en av de vakreste jentene jeg har sett på henne for. Og jeg hadde en følelse av at hvis jeg spilt kortene mine riktig, men det var ikke bare øynene som ville være på henne.
  
  
  Som de sier, det var bra. Men jeg tror ikke at det gjorde meg noe mindre patriotiske. Kvelden før hadde hun fått en melding fra Firmaet 's train station sa:" Hold hodet ned, alt er rolig." Han fortalte meg at han ville ta kontakt med meg når den tid kom. Før de hadde ilder, vi hadde bare til å opptre som en vanlig Amerikansk par på ferie. Dette betyr, hvis jeg gjorde det, at mens vi spiste, vi var ikke lov til å fortelle oss noe annet enn - høyt - om vi kunne bade eller ikke.
  
  
  Han forlot henne i rommet sitt, og minner seg selv på at hun var Linda og hennes navn var Mr. John Stewart, og gikk ut for å få et godt bilde. Jeg hater island drikke, og øya bartendere respekterte meg for det. Dette er et gratis tips: for en Caribbean slynge, og de vil ignorere deg. For en ren whiskey, og de gir deg all den informasjonen du trenger.
  
  
  Hennes hotellet ber om lokale mening om opptak. Jeg fikk det hotellet behov. Innsidere hevdet at det bare var en skitten business. Chen-li var ikke fra øya, og var det ikke en turist. I alle fall, han var ikke mentalt ustabil. Da han første gang besøkte byen, han var ganske skuffet over nen, men etter det, han bare forsvant. Noe skittent som skjedde.
  
  
  Da han kom tilbake til rommet vårt, så han ikke går til soverommet. Hun tok av henne klærne og benkpress til å sove på sofaen. Dette er en annen gratis tips: ingenting slår en kvinne som en mann som åpenbart ikke har en appetitt for henne.
  
  
  Han tente en sigarett, og så på Tara. Hun sov på stranden. Jeg lurte på om hun hadde sovet siste natt. Men jeg hadde ikke lyst til å fortsette med den tanken. Det var alt hun gjorde, selvfølgelig, det var hyggelig også.
  
  
  "Mr. Stewart?" Det var hotellet messenger. Hånden hennes var holdt over øynene mot solen. "Det er en mann i havnen som ønsker å snakke med deg." Det vil være Gar. Selvfølgelig, på hotellet unngå folk på hotellet. Jeg nikket og fulgte ham. Vi kom på tråden for en pink sand beach, i begynnelsen av en svingete steinete stien. "Du må gå gjennom her," sa han. — Kan du komme tilbake hit. Du vil ikke være tillatt gjennom lobbyen i en badedrakt.
  
  
  "Takk," sa jeg.
  
  
  - Stem på dette sporet. På den andre siden er det en trapp ned.
  
  
  "Ja," sa jeg. Jeg forsto hvorfor han nølte, men tilbød dem en sigarett i stedet for et tips. "Jeg ser deg senere, "sa jeg, med luften i en vacationer:"vil Du få tips i morgen." Vi trodde Mr. Stewart var en veldig sjenerøs person, har vi ikke?
  
  
  Jeg fulgte veien som ledet til havnen. Utsikten var unik. Utover, der øya buet, rose grønn tropisk åser omgitt av en smal rosa kant. Til venstre for meg, det var en mur rundt en rosa sten med striper av mørk rød primroses, som spretter du får når du setter ti gulbrun baller på det. På den andre siden, omtrent sju meter under meg, lå vann som skinte som en safir i solen. Uansett hva det var, er det absolutt ikke var en kortere rute. Havnen var fortsatt tre hundre meter unna, og Slikke hadde ennå ikke nådd det.
  
  
  Hvis hun ikke hadde blitt hørt av thunderbolt av at boulder, et brøkdels sekund før det nådde meg, hun ville ha vært en stor flat pannekake i stedet for et godt lag seks meter i diameter. Han hadde ikke bare falle, han ble skjøvet-ego. Henne, løp og klamret seg fast til stein moan. Steinen traff banen og sank ytterligere i vannet. Han bodde der var han og lyttet. Hvem det var som hadde overtaket. Han kunne ha vært å se på meg ovenfra. Alt jeg hadde å se på var den smale vei og vann syv meter nedenfor. Den skarpe steiner på bunnen glitret som skarpe tenner i en vellystig munnen.
  
  
  "Vel? Noen som har hørt henne i en hvisken. Det tok ikke en Harvard-grad å vite at ih ble to personer. Ikke at denne åpenbaringen hjulpet meg mye. Hennes mann var bokstavelig talt står med ryggen til syting og var naken. I stedet for et våpen, alt han kunne få henne var en pakke sigaretter og en boks med kamper. Det var ikke engang noen steiner i nærheten av meg. Hennes var brettet opp mot veggen. Hvis jeg gikk ned, jeg hadde til å følge sporet. Ikke over vannet, og venter på å bli skutt.
  
  
  Den andre fyren sannsynligvis nikket på revmatisme, fordi det til nå har de angrep ikke hadde blitt hørt fra våre stemmer. Min Gud, det var stort. Et tonn murstein. En full tusen kilo. Det er som om jeg ble truffet av en Leopard stridsvogn.
  
  
  Vi kolliderte på en smal, steinete sti, og han slengte til meg med skinke-størrelse hender, smelle inn i ryggen min. Jeg hadde ikke styrke til å ta det blåser. Det beste jeg kunne gjøre var å prøve å motstå. Han prøvde å sette en ego til hver stamme, men han rullet over og fanget slag med tunge musklene i låret hans. Ikke akkurat et knusende slag.
  
  
  Jeg kunne ikke bli kvitt den jævelen. Det er bokstavelig talt stakk til meg som en stor tønne med lim. Han la hendene rundt halsen min, og det virket som om det var ingenting å gjøre. Min høyre hånd hadde fanget et sted under oss. Alt jeg kunne gjøre var å treffe ego i øynene med fingrene på min venstre hånd. Han likte ikke å gjøre det, men på denne distansen han kunne knapt gå glipp av. Jeg følte at det var noe tur til å syltetøy under negler, og han gjorde en umenneskelig lyden av frykt. Han rullet av meg og falt ned til knærne. Blod sivet mellom fingrene mine. Han sto opp igjen.
  
  
  Den første runden, men det beste var ennå ikke kommet.
  
  
  Min neste motstander var allerede ventet. Han ble stående stille litt lenger ned i trail, en taushet .45 kaliber revolver pekte på mitt ansikt.
  
  
  Han så sitt beste i Påsken i sin hvite drakt. hvit skjorte og hvitt slips. I tillegg var det klart at han ikke kommer til å få blod på hans ego. God kamp, disse to. Denne blonde-haired dandy med lyse øyne og tota ex-tungvekt er fargerike. Og da Nick Carter i sin lilla badebukser. Han sto der, pesende, som kjører sin hånd over den dype kutt på hodet. Ex-champ falt et par meter foran meg på stien.
  
  
  Den blonde fyren komplimentert meg. "Så, Mr. Carter, jeg ser du er en fornuftig mann. Du vet, selvfølgelig, at det ville være veldig dumt å prøve å angripe meg?
  
  
  Han må ha vært Britisk. Ordene kom ut rundt halsen på en kjent, cloying aksent.
  
  
  "Ja, selvfølgelig," sa jeg. "Min mor lærte meg aldri å krangle med en bevæpnet mann. Hvis det er utenfor rekkevidde.
  
  
  — Synd du ikke la det boulder falle på deg. Det ville være mye bedre for mange mennesker. "Amerikansk turist drept av fallende stein." Ingen quibbles, ingen vanskelige spørsmål. Ingen komplisert plan for å kvitte seg med kroppen.
  
  
  "Hør," sa jeg. "Jeg ønsker ikke å være en byrde for deg. Hvorfor ikke vi ta en pause?
  
  
  Han lo. Eller rettere sagt, han neighed. Egoet våpenet var fortsatt pekte direkte på mitt liv. "Ah," sa han, " du har allerede forlatt meg en kropp som jeg må kvitte seg med. To kropper er egentlig litt mer av et problem.
  
  
  Jeg fortalte henne. "To kropper?" Din ex-mester er ikke død. Han vil aldri bli i stand til å brodere igjen. "Kane — - han pekte likevel-vandøde kroppen -" jeg trenger ikke ham lenger. Men kom til å tenke på det, "han knakk fingrene som en college komedie professor," han har ikke bullet såret, og hans ego død kan være forårsaket av et fall. Han smilte med tilfredshet. "Jeg tror Kane vil falle. De er gjørmete bergarter som finnes der ute, under vann.
  
  
  Ego smil utvidet. Den jævelen virkelig fikk meg på nervene. I mitt yrke, drap er en del av jobben min beskrivelse. Han mente det ville være lurt å bare la ham snakke. Det ville spare sin tid på å prøve å finne ut hva å gjøre med det. Web-problemet var at jeg ikke komme opp med noe ennå. Han kunne allerede forestille seg i avisartikkel om seg selv: "Killmaster ødelagt av Modige Daan." Jeg likte ikke det i det hele tatt.
  
  
  Det var ikke den verste situasjonen hadde han noensinne har vært i, men det gjorde ikke fortelle oss noe. Han var fem meter unna meg, og han hadde en pistol i hånden. Han var ute av min nå, men jeg var i hans severdigheter.
  
  
  Bak meg, banen var åpen som en pil. Til høyre for meg er høye klipper. Vann på venstre side. Mellom oss er en blind semi-frakoblet giganten. hvem kunne ha drept meg uten å se meg om han kunne. Hvis det gawk ikke hadde truffet meg først. Men kanskje kan jeg fortsatt bruke henne liksom, dette Kane. Jeg burde ha tenkt på det. Jeg trengte tid.
  
  
  — Og hvordan har du tenkt å kvitte kroppen min?" Jeg antar det vil være kulehull i nen."
  
  
  I tilfelle av revmatisme, han nådde inn i de indre lomme av hans doublet og trakk ut en forseggjort stor flaske whisky. Han løftet sølv lokk med tommelen.
  
  
  Jeg hadde ikke forstår henne.
  
  
  Han whinnied igjen. "Ingen whisky, Carter. Bensin. Det er en hule i berget rundt svingen. Kane ville ha bygget en brann der...
  
  
  "Hjelp meg som brensel."
  
  
  "Det er en stemme." Han sukket tungt. "Jeg tror jeg må gjøre det selv nå." Jeg håper Chen-li vil takke deg ordentlig."
  
  
  Han var sulten på noe informasjon. — Hvorfor ikke bare vente på ham til å gjøre det selv?"
  
  
  Jeg ville elske å se henne. Men han vil ikke være ute av fengsel før i morgen kveld. Og ingen kunne ha funnet deg her før.
  
  
  Akkurat som det. De planla ego unnslippe. Hauk hadde rett igjen. Men hva gjorde den jævelen har å gjøre med det? Kane stoppet og la ut et lite stønn. Han tok et skritt mot det.
  
  
  "Stå tilbake, Carter. Den blonde mannen tok et raskt skritt fremover, holder pistolen ut foran ham. Han dyttet kolbe av bensin tilbake i en liten, ikke glemme å sette hetten tilbake på. En bensin flekker spredt over egoets jakke. Han la ikke merke.
  
  
  Kane jamret mykt igjen. Henne, så ned på ham. Plutselig, til avkjørselen så henne. Han tok enda et skritt fremover. Den blonde en, også. "Tilbake opp," sa han med en skarp flick av hans hånd.
  
  
  "Ønsker du Kane å våkne opp? Det vil være vanskelig å takle ham når han kommer til seg selv. Jeg kan drepe hennes ego med et eneste slag.
  
  
  — Og hvorfor ønsker du å være så nyttig?"
  
  
  "Ære," sa jeg. "Hvis jeg må dø, jeg vil ha henne til å ta minst ett med meg, rundt to av dere. Bevisst hennes, gikk han over til Kane ' s kropp. Det gjorde meg litt av et slag. Kanskje ikke i nærheten av nok, men det burde være nok. Ikke ennå...
  
  
  Han lente seg ned til det som var igjen av Kane ' s ansikt og tok tak i sine våpen med en usynlig hånd. Kane laget en lyd som hørtes mer ut som "Gaaa" enn noe annet.
  
  
  "Jesus Kristus," sa jeg, å komme raskt opp igjen. — Jeg tror han har en plan."
  
  
  "Som en?' Wittmans gikk frem litt med å forstå meg bedre. — Plan, - gjenta det. "Planier eller ribel".
  
  
  Han kom tilbake for å slikke litt med å forstå min utydelig ord. Stemmen pekte på henne og satt til å arbeide. Med en flick av tommelen, tente han en eske fyrstikker og kastet det inn i hans ego-gjennomvåt jakke. Det umiddelbart tente opp. Han droppet sitt våpen og prøvde å slukke flammene, men det fungerte ikke. Flammene spredte seg raskt. Han hoppet og wriggled, skriker som en brennende marionett. "Hjelp meg. Gud hjelpe meg. Vær så snill.'
  
  
  Jeg så på han og trakk på skuldrene. "Hvis du ikke liker brann, det er vann i nærheten."
  
  
  Så snudde han seg og gikk ned stien til blek rosa beach.
  
  
  
  
  Kapittel 3
  
  
  
  
  Tara var borte. Hun har sannsynligvis allerede gikk opp trappen til rommet hennes. Jeg var dekket av blåmerker og blod, og jeg trengte et bad. Og en drink. Og noe annet. Jeg hadde for å håndtere denne saken først.
  
  
  Hennes ego fant henne i kjøkkenet av restaurant og hjemme, ved bassenget. Han-ale hamburger med pynt, tok henne ego ved krage og slengte den over kjeven. Kokken som var i arbeid på grillen forstått og venstre.
  
  
  "Så, Lolly, hvor mye fikk de betale for dette?"
  
  
  I hans revmatisme, nådde han for hans kjøtt cleaver. Det var feil. Ryggen ble presset mot moan, og begge håndleddene var festet. Ih snudde det litt videre, bare for å være sikker.
  
  
  "Hei, gutt, du er ikke greit? La meg gå.'Ego ' s navn var Carlo. Det var skrevet over hele hans uniform.
  
  
  "Ikke før du forteller meg hvem det var, Carlo." Som du betalt for å la meg gå denne veien til evigheten?
  
  
  "La gå," ropte han. Han strammet grepet hans og ga ham en lys kneet spark til livet. Han jamret. 'Henne, jeg sverger. Jeg vet ikke hvem det er.
  
  
  "De sier det er Carlo. Han var iført hvit?
  
  
  "Nei". Mannen i hvitt... han stoppet brått.
  
  
  "Hvem var det, Carlo?" Hans ego slengte ham i veggen.
  
  
  "Dra til helvete," sa han.
  
  
  Ego dro henne til grillen. Kjøttet splattered med fett. Hun ble dyttet ned av egoets hodet slik at han kunne se gjennom barer og forestill deg hva ego Gol ville se ut senere. "Bb-Bangle," sa han.
  
  
  "Vakre Kristen. Og den som har sendt deg?
  
  
  — Jeg vet ikke, " han klynket. 'Henne, jeg sverger. Jeg vet ikke.'
  
  
  Ego gitt henne og tok et skritt tilbake. Mest sannsynlig, at han ikke vil føre til noen flere problemer. "Så si meg hva han så ut."
  
  
  Han sank tilbake i stolen. "Store karen," sa han. "Det kinesiske. Men veldig stor. I noen sprø grå dress.
  
  
  Jeg har aldri sett det før.
  
  
  "Og dette Aengel hvor kan Ego finne ham?"
  
  
  Han ga meg et overrasket blikk. Hennes, snudde seg mot ham med et alvorlig uttrykk. Uansett hva han var redd for å si til meg, han var også redd for ikke å si det til meg.
  
  
  "Disse er to menn fra Grenada Hotel.
  
  
  Senator ble skutt og drept i en casino i Grenada. Minst to biter av puslespillet som allerede er i form, og jeg lurte på hva det ville alle se ut som. — Hva annet trenger du å vite?"
  
  
  'Ikke noe mer. Du er velkommen. Ikke noe sånt.'
  
  
  "All right," sa jeg. Jeg liker ikke å plage en redd liten fyr. Hva annet trenger jeg å vite, jeg skal prøve å finne det ut på en annen måte. Han snudde seg for å gå, men det var noe mer han ønsket å vite.
  
  
  "Forresten." Henne, snudde seg rundt. "Hvor mye fikk han betaler deg for å hente denne søte melding?"
  
  
  Han gned håndleddene. "Femten."
  
  
  "Da han løy til deg. Jeg betale henne tjue dollar.
  
  
  "Nick, er det deg?" Hun var i dusjen.
  
  
  Jeg fortalte henne. "Nei, " Skitne Rapist'.
  
  
  — Jeg kan ikke forstå deg, " skrek hun. "Vent litt.'
  
  
  Hun satte seg ned på sengen. Døren ble åpnet og hun dukket opp i en sky av damp,håret krøller seg i dusjen. Hun var iført en lang, hvit terry-klut strøk. Jeg lurte på hvorfor jeg alltid tenkt svart blonder var så sexy. "Gar som heter..." Hun stoppet og så på meg. "Herregud, Nick. Hva skjedde?'Hun var farende mot meg som en brennende hvit engel.
  
  
  "Jeg traff døren," sa jeg.
  
  
  Øynene hennes skannede kutt og blåmerker på ryggen min. "Du ser forferdelig," sa hun.
  
  
  — Da bør du se denne døren."
  
  
  Hun sukket. "Sett deg ned å stemme som dette." Hun forsvant og kom tilbake et par minutter senere med en varm klut og en bolle med vann. "Som de sier alltid i filmer, det kan gjøre vondt."
  
  
  "Og, som de sier i filmer — jeg svelge det som en kule. Hva var det med Gar?
  
  
  — Han ønsker å spise middag med oss i kveld." Klokken åtte på Cafe Martinique. Hun behandlet meg på ryggen, nesten ømt. — Vil du fortelle meg om denne historien?"
  
  
  "Det var en felle. Chen-li ' s venner vet at jeg er i byen. Men jeg forstår ikke hvordan de vet det. Han snudde seg mot henne og tok hennes øye. Hun så bekymret og prøvde å skjule det. Jeg fortalte deg, baby. Dette er ikke et spill for kvinner." Han burde ha visst det ville gjøre henne sint, men han forsiktig trakk henne tilbake på sengen. "Se," sa jeg. "Jeg er sikker på at du vet din håndverket, hva det enn er for oss, men uansett hva det er for oss, hennes, at det ikke er hånd-til-hånd kamp. Det er alt jeg hadde i tankene.
  
  
  Hun så ned og sukket. "Jeg er en utdannet agent og jeg kan ta veldig godt vare på meg selv." Det hørtes ut som stemmen til en trent agent, men det gjorde ikke gjøre mye følelse, som en dårlig dubbet film: det gjorde ikke samsvarer med bildet. Solen ga henne en fin tåke av fregner som fikk henne til å se unge, uskyldige, og svært skjøre. Og slik ble det. Hun ble plukket opp av ee. Det følte seg liten og varm. De luktet av sitroner, og hun kysset gjerne med munnen åpen. Han kjørte fingrene langs broen av nesen. "Du har fregner," sa jeg.
  
  
  "Men minst jeg ikke blir solbrent," smilte hun. "De fleste blondiner bli solbrent."
  
  
  Det minner meg om noe. Telefonen grep tak i henne. Gi meg politiet. "Jeg fortalte henne operatør. En Bahamian politimann svarte på telefonen. "Det er en steinete sti til Paradise Hotel harbor. Vet du det?"' Han visste det. Om en halv time siden, en flamme så henne det. Det så ut som noen gutter som lekte med ilden. Jeg tror du bør ta en titt der. Sersjanten forstått, og han hang opp.
  
  
  Jeg vendte tilbake til Tara. "Vi er ikke ment å møte Gar til klokken åtte..."
  
  
  "Lytt, Nick." Hun så urolig. "Jeg tror vi har en oppgave, og..." hun stammet... jeg avbrøt henne og fortsatte min setning. "Det gir oss tid til å kjøre vårt ærend først." Hennes hotellet ønsker å ta en titt på denne casino i Grenada.
  
  
  Jeg trodde jeg så skuffelse i øynene hennes.
  
  
  Henne, gikk inn på badet for å ta en dusj. Hun skrudde på radioen. Jeg så på meg selv i bad speilet og lurte på hvorfor jeg fortsatt ikke har et eneste grått hår mellom oss. "One Note Samba" som ble spilt på radio før musikken ble kuttet ut for "en viktig utgivelse av Barentshavet territorium".
  
  
  Senator Paul Lindale var død.
  
  
  Senator ' legeme ble funnet på Ego dørstokk. Han hadde nok falt gjennom vinduene på kontoret hans på den tiende etasje. Selvfølgelig, de trodde det var en ulykke.
  
  
  
  
  Kapittel 4
  
  
  
  
  Det er alltid klokken tre om morgenen i den mørke casino. Hver time, hver dag, i all slags vær, det er alltid tre i morgen. Jeg spiller kort og terninger med slitne kvinner og menn med hengende hoder, lener seg over bord og ropte: "Kom igjen, kjære." Det er nesten orkestral sammensetning. I hjørnet var det en tromme delen som holdt opp en jevn takt med hjul slotmaskiner og en og annen tallerken med utbetalinger: femti baller i kvartalene. Plassen blir roligere som underholdning prisene stiger. For eksempel, på craps-bord, kan du høre en knappenål falle, spesielt når ti tusen dollar står på spill.
  
  
  Casino Grenada var ikke annerledes. Det ble byttet ut med en sjekk for femti dollar-Jon Stewart definitivt ville ikke ønsker å spille mer, fordi det er den eneste måten å komme gjennom casinoet er å gå rundt i løpet av spillet. Henne, så Tara ser rookies cum på en av de enarmede killers de fylt med kvartalene. Da vi snuste på luft, men ikke forstå noe som helst.
  
  
  Vi skiltes måter å holde et øye på de to mest sannsynlig poeng. Tara spilte roulette med en Kinesisk croupier, og hennes sel for en blackjack stol, som senator laget hans gevinster og tap.
  
  
  Jeg har tjue-ett hender i første hånd, så vel som den første og andre. Jeg satte mine chips på den tredje runden, men den forhandleren stoppet meg. Chips var mangler bokstaven G av Grenada. Han fortalte meg om å ta ih tilbake til kassen. Disse var nye chips, sa han. De hadde problemer med dette tidligere i dag.
  
  
  Jeg har allerede hatt noen problemer, og denne gangen er jeg ikke ønsker å risikere det. Denne gangen var han bevæpnet. Henne, gikk til kassen. Han ba om unnskyldning voldsomt og ga meg den andre brikker, som han ber dyttet inn i hånden min.
  
  
  Fem sekunder senere, var han helt sjokkert.
  
  
  Jeg vet ikke hva de ga meg, men det må ha vært tull. Da jeg åpnet øynene, to Chen-li med to vorter i midten av pannen var bøyde seg over meg. Men hvis de var der, var de borte, fordi når hun endelig kom til, både av dem var borte. Akkurat som min pistol: Wilhelmina igjen med en annen mann. Denne gangen med en Kinesisk. Han satt foran meg i rommet og smilte til meg. Det var en liten, røyk-fylt, lydisolerte rom, tydeligvis brukt av Krasnojarsk kontor, som gikk om sin virksomhet og distribuert chips. Det var omtrent seks andre mennesker i rommet i tillegg til mannen med min pistol, og det var ingen som ler, bortsett fra mannen med min pistol.
  
  
  "Velkommen til vår ydmyke gathering. Han bare nikket på hodet. Hef var en kort, godt bygget, mann, kledd i en elegant sort silke. La meg presentere meg selv til deg. Mitt navn er Lin, Lin Qin.
  
  
  "Mr. Qin." Han nikket, også.
  
  
  "Mr. Lin," han rettet opp. Det siste navnet er alltid nevnt først.
  
  
  Alt dette høflighet var for snill. Jeg lurte på om han ville utfordre meg en gaffel duell. "Det saddens oss," fortsatte han, " at vi har vært nødt til å be om ditt nærvær i våre små gathering i slike, skal vi si, brå måte. Men tenk på deg selv som en æret gjest.
  
  
  En sirkel av stein ansikter undersøkte henne. "Gut, folkens, hun ville ikke ha gått glipp av dette for alt."
  
  
  Ler, Lin slått til andre. "Mr. Carter er spøk," fortalte han dem.
  
  
  De som fortsatt ikke var ler.
  
  
  "Vel," han trakk på skuldrene, "som du kan se, mine følgesvenner ikke lytte til gentlemen' s vitser seg imellom. De foretrekker å komme ned til viktigere ting med en gang. Han plukket opp en sigarett og banket det på baksiden av gull-onyx tilfelle. Odin po ego medskyldige hoppet opp for å gi et lys. En svak søt duft spredte seg gjennom rommet. "Å, hvor uhøflig av meg. Han ga meg telefonen. "En sigarett, Mr. Carter?"
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. Jeg lurte på hvorfor jeg brydde meg så mye om denne Jon Stewart tull. Mitt navn syntes å være den mest tett bevoktet hemmelighet i denne byen. "Jeg antar at det ikke ville hjelpe mye hvis jeg fortalte deg at du har funnet feil mann, og at mitt navn er John Stewart?"
  
  
  Lin hevet det ene øyenbrynet. "Jeg beklager, Mr. Carter.
  
  
  Odin Po vil oppfylle dine gamle fiender-vår gamle venn. Han såg du ankommer flyplassen og informert Mr. Aengel. Han lente seg tilbake i fred og ro i stolen. — Og mens vi snakker om vår tidligere arbeidsgiver—" — jeg tar det du har hørt av egoets tidlig død?"
  
  
  Ja, tragisk, sa jeg. "Å bli tatt ut til å stemme som denne, i den prime av min ungdom."
  
  
  Faktisk. Smilet tilbake. "Men kanskje en upassende tragedie. Du ser, noen rundt oss var uenige med Mr. Aengel ' s måte å drive virksomhet på, og nå som hennes har tatt over, de uenigheter vil forsvinne. Han adressert brev til de andre, "være ute av denne verden."
  
  
  Nå skulle de til å le. Noen flere sigaretter dukket opp og lyste opp. Det begynte å representere arten av ihc. Den søte lukten av suksess fylte rommet.
  
  
  — Og nå, Mr. Carter, vi er klar til å gi deg et tilbud. Ikke at vi skal. Men din umiddelbar død uten vår hjelp vil ikke være til nytte for oss.
  
  
  Jeg ble overrasket over at Bungel ikke merke til denne fordelen. Jeg fant dette avviket ganske merkelig.
  
  
  Jeg spurte henne. — Hva er fordelen?
  
  
  Fem prosent. Fem prosent av overskuddet. Dette er et godt forslag. Men ikke forvent millioner. Prisen på heroin er mye høyere enn den pris vi får for det."
  
  
  "Og resten?'Hennes,' så på hans sigarett tilfelle. 'Gress. Hash?
  
  
  "Selvfølgelig, fem prosent av den totale mengden. Han smilte igjen. Og den andre, som du sier, er en bagatell... Det ber oss for opium.
  
  
  "Du tar egoet her for å Nassau og smugle det inn i Usa selv." Dens laget det som en app, ikke er som en korketrekker.
  
  
  Han nikket. Men selvfølgelig, du allerede vet at. Ellers, du og Mr. Bungel "— han nølte — " ville ikke være å krangle.
  
  
  Denne siste setningen skremte meg. Han tilbød meg en avtale som om han var en drug enforcement agent, og som om Aengel bare utdelt i narkotika. Vel, kanskje det var. Kanskje dette Chen-li var bare et medlem av et stoff syndicate. Kanskje han bare var så stein at em fikk til å hjelpe en AMERIKANSK senator. Kanskje det var alle en stor sprø tilfeldighet. Eller kanskje Lin ville ha henne til å tenke slik.
  
  
  "Jeg ser du er i tvil, Mr. Carter. Du kan være lurt å snakke med noen før du tar en endelig beslutning. Oooh! Han nikket til mannen som ble satt for dagen.
  
  
  Chu fikk opp og åpnet døren.
  
  
  Beholderen.
  
  
  Hennes håndledd var bundet sammen, hennes kjole var revet, og håret hennes hadde kommet løs under kampen. Håret jeg hadde sett henne sette opp og låste opp før hun dro. Dypt ulykkelig, hun så på meg, bare på meg.
  
  
  'Jeg er lei for det.'
  
  
  To menn holdt henne nede. En på hver side. Begge gjennomført Sten submachine våpen; kort, lys Britiske våpen som kan skyte fem hundre runder i minuttet. Instinktivt, han gikk bort til henne. De slipp på henne og hevet våpnene som jeg og en annen mann kom opp for å hente meg. De bare gjort en feil. De må ha sluttet å søke meg når de fant pistolen.
  
  
  Med en rask bevegelse, flyttet han henne dolk inn i håndflaten slik at bare bladet var stikker ut. Han kom til meg først, og jeg stupte min emu dolk i dollar stabelen. Ego er åpnet munnen, og han døde av overraskelse. Det skjedde så raskt, og for ingen åpenbar grunn — at andre øyeblikk mistet sin vakt. I det øyeblikket du tok fordel av det.
  
  
  Jeg gikk for å se Jing Lin.
  
  
  Med en enkel sving med sin venstre hånd, han brakte ego opp foran ham, så holdt det i et jerngrep, holder stiletto til egoets hals.
  
  
  To maskinpistol helter frøs på plass. Den andre forblir der de var forvirret. Lena kunne ha brukt henne som et gissel for å få Tara og seg selv ut av her. Men jeg ville ikke ha det på den måten.
  
  
  "Løse henne," jeg bestilte.
  
  
  For et øyeblikk, ingen flyttet. Bare henne. Lina dyttet henne frem til vi nådde en av Tara ' s vakter. Skarpheten av bladet gjorde henne Lin løfte haken og halsen hennes ble utsatt. "Ma-løse henne," han klarte. Vakt senket sitt våpen og gjorde som emu ble fortalt.
  
  
  Det var Tara som har bestilt det. — Få ut av her.
  
  
  "Men,. Nick. †
  
  
  'Gå!'
  
  
  Hun kom til døren. Lina fikk henne til å gispe og presset ego mot vaktene, som støttet unna i redsel som hun var fanget av en maskinpistol fra en av dem og begynte å skyte. Først traff en annen skytter, og da var det lek.
  
  
  Ti sekunder senere, var det hele over.
  
  
  En maskinpistol droppet henne og plukket opp Wilhelmina. På et bord i hjørnet, la han merke til en liten åpne-boksen i chips. Han nøye tok en rundt dem i hans hånd, og undersøkte det. Det var en svært liten nål som stikker ut på siden, er to millimeter lang. Chip brøt ham i to. En blek gul væske kom ut. Deaktivering av dråper. Sjetongene de har brukt mot meg. Jeg setter lokket på boksen og sett den i et minutt. Hvem vet. Hvis spillet gikk mot deg, kanskje de kunne komme i hendig. Han kjørte en hånd gjennom håret hans, rettet slipset, og lukket døren på oppløst Nassau Kinesisk Union for alltid.
  
  
  Han så på klokka. Vi var tjue minutter for sent. Da vi nådde Martinique Cafe stasjonen var borte.
  
  
  Men nå var hun virkelig ser frem til det.
  
  
  
  
  Kapittel 5
  
  
  
  
  Jeg droppet henne på hotellet, og dro for å se etter tog-stasjon. Han bodde i et lite hotell som ligger nær kysten. Da jeg kom dit, det var fullt av politifolk; ambulansen innstilling av alarm fortalte meg at jeg kanskje være for sent. Det viste seg at jeg var akkurat i tide.
  
  
  Legen så på meg og ga en håpløs skuldertrekning. — Han har bare et par minutter igjen. Det er ikke mye jeg kan gjøre med det.
  
  
  Han krøp sammen ned ved siden Gar. "I morgen kveld," hvisket han.
  
  
  Han nikket til henne. Jeg kjenner henne. Chen-li ' s escape. Henne, hørte min klokke tikker ned egoets liv. Eller var det mine dollar stabelen? 'Noe annet?'
  
  
  'Han sa. "Jeg forlot deg en melding. Fortell Tara..."
  
  
  Det er noe å stemme for. Gar og hennes kan ha jobbet sammen på fem eller seks oppdrag. Han var en profesjonell, så godt som du kunne ønske. Jeg trodde han ville alltid være der for henne. Stemme stemme med hva du får med døden. Du forblir udødelig til siste sekund.
  
  
  Jeg gikk tilbake til bilen og raste av, som om hastigheten hadde sped opp mitt konsept verden. Men det var ikke tilfelle. Faktum er at jo mer han fikk vite om det, jo mindre ego forstått det. Tre identiske Kinesiske menn. Tre døde senatorer som er åpne nå. Casino. Flykte fra døden. Og Lao Zeng, som var et eller annet sted i Indokina. Det spilte ikke kampen, og det gjorde ikke legge opp. Bakteppet for alt dette var CANNAH, og CANNAH var en leiemorder troppen. Og hvis senatet jakt sesongen hadde åpnet, tre var allerede døde, og nitti-syv fortsatt var i live. I nåværende tempo, vil de snart ødelegge hele det Amerikanske styresett. Det var opp til meg å finne ut hva de var opp til å komme i forkant av ih og forhindre det. Han la igjen en beskjed til meg. Eller var det betydde for meg? Han sa, " Fortell Tara Tara Bennett. ID = AX-20. Tara Bennett, en lært kvinne.
  
  
  Plutselig, ble han sint.
  
  
  Tara visste noe som hennes ikke. For eksempel, hun visste hvorfor hun var med meg. Og ikke på grunn av Sutoan dialekt. Da hun fortalte meg i baren på at jeg var en jævla geni, hun visste at nah hadde hjerner for denne jobben, og som for meg ... "Muskler," sa hun, " er en forutsetning i denne oppgaven. Plutselig forsto jeg den klassiske kvinnelige fornærmelse som du ønsker å tiltrekke meg bare på grunn av min styrke.
  
  
  Vel, som kan endre seg i kveld. Tara og jeg ville ha en hyggelig og svært lang samtale. Om han likte det eller ikke. Og hun ville ha fortalt meg sannheten.
  
  
  Hun ble liggende på sengen, og den hellige lyset var slått av. "Ikke for evig.'Nei, " sa hun, som Brylev nådd ut til å slå den på. Brylev slått den på. En liten lilla arr på størrelse med en kvart svulmet opp på kinnet hennes. Hun holdt opp hennes fingre for å dekke hennes ego. Om det gjør vondt, eller rundt forfengelighet. Hun så liten og hjelpeløs igjen.
  
  
  Han sa til henne," Gar er død. "" ... og jeg tror det er på tide å fortelle meg hva han døde for."
  
  
  "Gar? Oh, nei. Hun snudde på hodet, og tårene vellet opp i hennes grønne øyne. Han nesten forventet, tårer for å være grønn.
  
  
  "Hva var det han gjør?"
  
  
  Hun så på meg igjen. "Jeg vet ikke, Nick. Rett... jeg vet ikke.
  
  
  "Si det, kjære." Du er ikke den første slem kvinne jeg har stilt spørsmål, og hvis du noen ganger tror jeg gir deg en preferanse...
  
  
  "Oh, Nick. Tårene var nå flyter i full kraft. Hun rettet seg opp og begravde ansiktet i brystet mitt. Jeg fikk ikke svar.
  
  
  Hun trakk seg sammen, satte seg opp og sa: gråt, "jeg ble bedt om ikke å snakke. Jeg er ikke ment å fortelle deg, " hun rettet seg.
  
  
  Hennes far lagt en finger kjærlig på arr på kinnet. "Så la oss bare si at jeg skal slå det ut rundt deg."
  
  
  "Du vil aldri gjøre det."
  
  
  Henne, så på lukk. "Vi har andre måter." Jeg fortalte henne. Den berømte sannheten serum Kolodezny, for eksempel.
  
  
  "Og dette?" spurte hun.
  
  
  "Og dette ... jeg sa. Ee tok henne i armene sine og kysset henne lenge og sakte. "Mer," sa hun. "Hei, mer. "All right," sa hun med et sukk. "Du har vunnet. Amerikanerne vil lande på Normandie-kysten.
  
  
  Han strammet sitt grep om henne. "Das weissen vie," sa jeg. Henne, følte hennes bryster. "Hva annet, Fraulein?"
  
  
  Hun begynte å le og bit hennes leppe. "Bomben vil falle på Shirohima."
  
  
  Han la hånden bak øret hennes. "Å Sirohima?"
  
  
  "Til Hiroshima." Vi var begge ler nå.
  
  
  "Svært interessant", sa jeg, untying hennes kappe, sannsynligvis på best brystet i hele den vestlige halvkule. Eller kanskje den beste halvkuler av Vesten. "Ah, jente, jente. Du er virkelig flott. Den badeprodukter dekket den til igjen. "Så, la oss snakke nå.
  
  
  "Jeg tror jeg liker den aktive del bedre."
  
  
  Jeg smilte til henne. "Jeg vet," sa jeg. "Men det er hvordan jeg vet sannheten." Ingen sex før du forteller meg. Min metode for tortur er seksuell misnøye." henne tie kneppet'
  
  
  "Jeg advare deg, vil du bli rasende i en time."
  
  
  Hun så på meg og giggled litt nervøst. "Dyret," sa hun. 'Oh, nei. Søte ord vil ikke hjelpe deg. Han lente seg tilbake og krysset armene. — Jeg vil gjøre deg en ærlig tilbyr. Hvis du ikke gir meg hva jeg vil, jeg vil ikke gi deg det du ønsker."
  
  
  Hun rynket pannen. "Ikke stygt språk," sa hun.
  
  
  "Ah! Det er en del av planen. Hvis du ikke snakker fort, jeg vil fornærme deg til jeg slipper.
  
  
  "Seriøst, Nick. Jeg har mine ordre...
  
  
  'På alvor. Beholderen. Jeg bryr meg ikke. Han så henne rett inn i øynene. "Først av alt, jeg liker ikke å risikere nakken hvis jeg ikke vet alle VCS. Sekund, jeg liker ikke tanken på ikke å være pålitelige. Jeg har aldri sett Hawk skjule noe for meg.
  
  
  — Det er ikke det at han ikke stoler på deg, selvfølgelig. Hvis det er én person han ikke stole på, det er meg. Eller i hvert fall min teori, mener jeg. Han sa at du kunne stoppe hvis jeg fortalte deg. Du kanskje tror at hele verden har blitt gal."
  
  
  "Med Gar og tre senatorer i en kiste, det er veldig lite sannsynlig at jeg vil forlate. Så gå videre. Hva er din teori?"
  
  
  Hun tok et dypt åndedrag. "Har du noen gang hørt om en encellet kultur?"
  
  
  'Mmmm.' Biologi... genetikk. Noe sånt?'
  
  
  — Vel, du får nærmere. Dette er en ny måte for reproduksjon."
  
  
  — Hva er galt med den gamle?"
  
  
  "Hør," sa hun. — Jeg bryte min ordre om å fortelle deg dette. Så du har til å være alvorlig og lytte."
  
  
  "Jeg hører," sa jeg.
  
  
  "Takket være en prosess de kaller enkelt celle transplantasjon, ble gjennom kjernen i en celle rundt en moden kroppen-fra en hvilken som helst celle på hvilken som helst del av kroppen — opprette en ny organisme som er genetisk identiske."'
  
  
  Henne, så på nah med et smil. 'Gjenta.'
  
  
  "De kunne trekke ut cellen rundt min klippet klør, sette det i rette kjemiske miljø, og resultatet ville være en baby jente som ville se ut akkurat som henne i hver minste detalj."
  
  
  — Betyr det skje?" "Jeg stolte ikke på henne med noe rundt dette.
  
  
  "Ja. Det er ikke en hemmelighet. For å være nøyaktig, var det en artikkel om det i Gang i 1971. Så langt har det bare vært gjort med frosker. Minst... så vidt vi vet. Men Kina er prisen er langt foran oss i mange ting."
  
  
  'Vent et minutt. Sier du at Chen-li og Charles Bryce er kloner av samme plante?
  
  
  Hun nikket sjenert. "Jeg fortalte deg at du ikke ville like det," sa hun.
  
  
  "Jeg forstår ikke. Jeg mener... Hvorfor? Jeg mener, selv om det er mulig, er det likevel ikke gir mening.
  
  
  "Lytt. Selv i dette landet, det var studiegrupper. Vi prøvde å finne ut hva slags folk bør være encellede til å reprodusere. Og en av grunnene til at vi ikke har gjort noen eksperimenter i denne retningen er på grunn av svaret på dette korketrekker: det verste i folk. Den Hitlers. Personer med stormannsgalskap. Folk som Lao Zeng, for eksempel. En første-klasse assassin.
  
  
  "Okay, la oss si, Lao Zeng har multiplisert..." Det var ikke vanskelig å tro på en slik en super fantasy. "Hva gjør de få fra denne? Med unntak for egoisme. Og hva har dette å gjøre med CANNES, og disse senatorene? Hva har dette å gjøre med hele Nassau situasjonen?
  
  
  Hun ristet på hodet. "Jeg vet ikke. Jeg vet absolutt ingenting om det. Alt jeg vet er at disse kopiene av første-klasse snikmordere vil vokse inn i første-klasse leiemordere. De vil se og tenke — og drepe-som den originale. Og min teori er at KANG tok Lao Zeng er materialet til å opprette en tropp av pureblood leiemordere."
  
  
  'Du vet om dette...'
  
  
  "Hva tull...?'
  
  
  "Jeg er lei for å be deg om det.
  
  
  Hun har studert meg nøye. "Du tror hun er gal?"
  
  
  "Selvfølgelig jeg tror du er gal. Men hennes også. Friske menn er nå ligger i sengen og lurer på hvordan å bli kvitt ugress i hagen deres. Og normale kvinner nå pack sine lunsjer. Du må være gal for å arbeide i AX."
  
  
  "Det er min teori," sa hun.
  
  
  "Det er sprøtt, men det betyr ikke at det ikke kan være sant."
  
  
  Hun pustet lettet ut. "Takk, Nick." Så smilte hun. 'Fortell meg...'
  
  
  Ja.'
  
  
  Hun skjøv håret tilbake fra henne på pannen. — Har du noen gang møtt noen vanlige kvinner?"
  
  
  'Nei.'Sa. "De er ikke min type".
  
  
  "Hva er det du skriver?"
  
  
  Brunetter, " sa jeg. Hun så vondt. "Kort, fett, og veldig dumt. Selv om "jeg har lagt til —" jeg er åpen for alt."
  
  
  "Hvordan er det åpent?" spurte hun, unbuttoning skjorten min.
  
  
  "Veldig åpne," sa jeg, å ta av kjolen. "Flott," sa hun. Og det var tråden i vår samtale.
  
  
  Jeg vil gjerne fortelle deg at jeg har kjent flere kvinner. Og henne, trodde jeg at jeg visste allerede den beste. Men jeg ønsker å fortelle deg at jeg tok feil. Tara var noe annet. Veldig annerledes. Og veldig annerledes fra det. Det synes for meg at hver gang noen nerd prøver å fortelle noe sånt som dette i en bok, det høres ut som høyden av kjedsomhet. Hun er alltid "sitrende", hun er "vred", han er "piercing" henne, og hun er alltid "eksploderer". Noe som dette alltid høres ut som en avskrift av en brytekamp.
  
  
  Tara var annerledes, og jeg har ikke ord for det. Hun gjorde meg føles som om kroppen hadde blitt oppfunnet, og det kom til liv for første gang og kun for meg. Hun var åpen og uskyldige, hun var varmt som smør og rolig. Hun var en jente, så vel som en kvinne. Det var et spørsmål og svar. Hun var Tara. Og hun var min. Hennes var annerledes, også.
  
  
  Henne, så på lukk. Det var tårer i øynene. Hun kysset min skulder. "Takk. Takk.'
  
  
  Han la sin hånd spille gjennom den røde sky. Du skulle tro du var en gård hane hvis du sa ingenting, bare hverandres følelser. Så han bare kjeft og kysset henne igjen.
  
  
  Vi var så nær hverandre når vi hørte en banker på døren. Henne, fikk ut av sengen. Hvis det var en jente for natten, hun ville ha kommet i hvis vi ikke svare på. Men igjen, kanskje det ikke var en jente.
  
  
  Hennes surret et håndkle rundt livet, plukket opp pistolen, og gikk til døren. Han åpnet det en sprekk.
  
  
  Det var romservice. På vogna var en omfattende, kjører systemet, komplett med champagne i sølv og kjøligere.
  
  
  Han stod der og se på det, og sukk tungt, plutselig veldig sulten. "Jeg ønsker å bestille denne for henne," sa han kelneren, " men jeg tror du har fått feil nummer."
  
  
  Spurte han. "Mr. Stewart?"
  
  
  "Ja. Hennes Stewart.
  
  
  "Mr. Garson Cantor bestilt dette for deg." Frem til midnatt, sa han. En overraskelse.'
  
  
  "Okay, — jeg sa da kelneren var borte igjen. Stasjonen er meldingen i hallen er et sted i midten av sin egen.
  
  
  — Du mener som bønner i en Dåp pie?"
  
  
  Jeg har ingen anelse om hva jeg mener, men Gar fortalte meg at han la igjen en melding, og denne eda er alt han forlot oss, så... " Hun så seg rundt stolen, og jeg spurte etter noe spesielt. Et stykke papir. Det var med champagne. Konvolutt, inne bare et visittkort med inskripsjonen " Beste ønsker i store bokstaver. Gar skrev også noe som var ment å være-koden.
  
  
  M-1-x4 + ?
  
  
  "Hvor forferdelig," sa jeg. "Dette er bare tull." Hun var en gang blir analysert av ego-melding: "Kanskje dette er en formel." Jeg ga en kort Tara: "Voice. Du er forsker i familien."
  
  
  Tara kom tilbake egoet til meg og trakk på skuldrene. — Det er ikke mitt navn som jeg vet. M, minus 1, multiplisere med 4 pluss noe." Hun ristet på hodet. "Du har rett, dette er tull.
  
  
  Han så på kartet igjen. Hei vent opp. Forsto henne.'Alle av en plutselig, alt ga mening. "Vet du hva det betyr? Det betyr at du hadde rett.
  
  
  Hun så på meg tomt. "Liker du det?"
  
  
  "Om dem pbx. Utseende. Hennes far viste henne-kortet igjen. "Det er ikke M minus 1. Dette er bandet M-1. Ml. Kode navn Lao Zeng. Og Ml x 4 Ml multiplisert med 4. Det er fire MI er. Fire menn som så ut som Lao Tseng. Fire grener. Pluss et spørsmålstegn. Pluss Gud vet hvor mange flere.
  
  
  Forvirret, hun lente seg tilbake i stolen. "Du er vitne til et historisk øyeblikk."
  
  
  "Oh, come on," sa jeg. "Du hadde rett før."
  
  
  "Ja, — sa hun. "Men jeg har aldri angret på å være akkurat som før."
  
  
  Det må ha vært min tiende sigarett. Så det ble for mye. Jeg kastet min sigarett rumpe over balkong rekkverk og så på det som dykk som en modig liten bomber. "Vi lever med ære og faller som råtne pærer." Vinden hadde plukket opp fra den mørke harbor, og forankret fiskebåter var duver nervøst i bølgene, som utålmodig barn som har våknet opp før sine foreldre, og ser nå frem til en ny dag. Jeg kunne ikke sove. Han ventet til Tara dozed av, så skjenket seg et glass champagne og gikk ut på balkongen. Tusenvis av stjerner og en hvit månen hang over verden rent vann og strand. For et øyeblikk, jeg ønsket å glemme at andre verden, med egoet og det harde linjer og blod-rødhet. Denne verden av mord og død, hvor skyte først, og deretter stille spørsmål.
  
  
  Men jeg hadde så mange spørsmål å stille ih meg selv. Og nå er svarene ikke kunne bli satt av til senere. Chen-li var en av de Hussentraler. Han drepte en senator. Nå, noen hadde planer om å redde Chen-li rundt fengsel i kveld. Men hvem var denne "noen"? Og når ble det "i dag"? Denne "hema-å" kunne være tolv personer med håndgranater eller en person med en god plan. Og i dag — den lengste ordet. Det varer fra solnedgang til neste morgengry. Det var noe annet. Lin Qing sa at jeg ble angrepet av en "gammel fiende". Det gamle fiende? Jeg hadde tusen fiender. Og hvis han fortsatt var på øya, kunne han bare krysser min vei. Det er noe han hadde for å finne svarene. Og før det, " i kveld."
  
  
  Han snudde seg og så inne, i Tara sove der. Månen ble reflektert i glass om dagen; det så ut som om det var suspendert i luften på en blå kvartal med månen som en natt lys. Øynene hennes drev bort igjen. Det var også noe lignende. Jeg hadde fortsatt Tara å bekymre deg for og beskytte. Hun var en agent og en seniorforsker, men hei, jeg trengte min beskyttelse. En annen grunn til at jeg ikke fikk sove. Dette ville ikke vært mulig hvis jeg ikke har en plan, som hvor du skal starte, for å spore opp alle disse "hvorfor".
  
  
  Han begynte sin leting etter henne. I skuffen på sin stol, fant jeg det jeg trengte. Disse banale flyers de la for turister. "Moro i Nassau". "Der er alt dette som skjer?"
  
  
  "Der er alt dette som skjer?" var det et kart over øya. Han tok den opp for å ta en nærmere titt. Fengselet fant henne. God. Hvis hun ble sendt til et hotell for å unnslippe en fange, hvor ville hennes ego ta henne? Hennes hotellet ville få henne vekk fra øya. Så jeg ville gå til kysten. Et lite fly kunne bruke beach som en rullebane. Eller en båt ville ha brukt det. Privat skip, ferie og privilegert yachter. Jeg spores henne fra fengsel til kjolen. Kjolen var veldig dyrt, det var mange av veiene. Hele øya, tok det ut.
  
  
  Da jeg så opp igjen, utseende hennes hadde forandret seg. Solen dukket frem bak Jorden linje, og himmelen er dekket Moder Jord med en kjent rosa teppe. Fiskerne dro ut, rundt om i hjemmene deres, på Bay Sturt, og satte kursen for sine skip fortøyd ved kaien. Kvinner åpnet sine boder i markedet med homofile stråhatter og glorete poser av skjell. Hvis jeg var Jon Stewart, vi kunne gå gjennom dette markedet og stå på vannski på sjøen, og så har lunsj i byen med fersk sea bass. Hvis han var Jon Stewart, han ville ikke vite om Chen-li ' s forestående flykte akkurat nå, og hvis han gjorde det, ville han ha gått til politiet for å hindre det. "Men Nick Carter vil hjelpe Chen-li flykte.
  
  
  Morderen var bare en brikke i hele bilen, og hennes ville være hele bilen, som det sted hvor de masse-produsere SENTRALEN. Og med litt flaks, Chen-li vil føre meg det. Hvis han bare kunne gjøre ego kjøre unna. Alle, men meg.
  
  
  Det var klokken seks på morgenen, og nå hadde jeg en plan. Han kunne sove nå.
  
  
  
  
  Kapittel 6
  
  
  
  
  Første regel: kjenn din fiende.
  
  
  Han ble slått av den Interfield Veien og satte kursen for flyplassen. Min gamle fiende, i det minste i henhold til Jing Lin, så meg ankommer flyplassen. Kanskje flyplassen kunne gi meg en leder. Vel, det var en vill tur, men det var verdt et forsøk.
  
  
  Hun så på ansiktene bak disken. Toll. Informasjon. Hertz bilutleie. Booking. Ingen rundt dem nektet meg noe som dukket opp i media rapporter. Jeg gikk til en kiosk og kjøpte en avis. For å ha noe å gjøre mens hennes, tenke på hva du skal gjøre. Nen ikke har noe om kasinoer i Grenada. Utlendinger. Men ikke så ville det være rart. De ønsker sannsynligvis ikke å skremme turister. Eller kanskje politiet visste bare ikke om det. Kanskje noen andre kom tidligere og ryddet opp i dette rotet. Noen andre om dette stoffet handel.
  
  
  Eller noen rundt andre . Listen over døde sjekket det ut. Aengel døde på sykehuset. Uforsiktighet med en sigarett. Ego min mor, som bodde i Kensington, var en ego overlevende. Ingenting, men gode ting om den døde. De mortuis nil nisi bonum. Jeg så rundt i området på grunn av min avis. Ingen gamle fiender lurte i skyggene.
  
  
  Det var en ting han kunne gjøre. En ganske engelsk BOAC jente sjekket passasjer liste for meg på mandag kveld. På mandag kveld, kom vi over New York på 7: 30 am. Pan Am venstre for Miami på syv, og den Britiske fly rundt i London og ankom åtte-nei, kvart på åtte. Det var litt tidlig. I London. Jeg tenkte på det for en stund. Charles Okun var fienden rundt i London. Men nei, de fikk ego når de plyndret hans lab. Åtte! Vin I! Det kunne ha vært ham. Carlo, levering gutt, sa mannen som betalte emu var en stor Kineser. Vingen Tak var en fem-meter høye agent KAHN er basert i London. Og det er usannsynlig at han har glemt at han aldri har møtt meg. La meg minne deg på at han nå hadde en tre-fingret hånd.
  
  
  'Elskling. Hun smilte til jenta bak disken. "Kan du fortelle meg om Mr. Vingen var på flukt på mandag rundt London?"
  
  
  "Å, jeg er lei for det." Hun selv så veldig trist. — Men jeg er redd jeg ikke lov til å gi deg denne informasjonen."
  
  
  "Jeg vet at du ikke kan," sa jeg.
  
  
  Han så henne rett inn i øynene. Se nummer to: knapt kontrollert, sydende lidenskap.
  
  
  Hun ga meg beskjed. Vin Vo var faktisk på dette passasjer liste. Han var ikke alene på denne turen. Ego av andre reisende ble kalt Hang Lo.
  
  
  "I tilfelle du lurer på," la hun til hjelpsomt, "de har booket en tur tilbake til London på ten o' clock denne kvelden."
  
  
  Han var interessert.
  
  
  Jeg tok en sjanse og kalte henne på Grenada Hotel. Mr. Vin Po var registrert med dem. Min gamblingen begynte å betale seg. Men på den annen side, en viss Hang Lo. Du kan ikke bare vinne hele tiden, heller.
  
  
  Jeg gikk tilbake til hotellet og fant Carlo, vår felles venn. Han ville ha realisert Skyld. Hennes fortalte emu hva hennes hotel visste, og fortalte emu hvor mye jeg skulle betale henne for det. Vi kom til en avtale.
  
  
  Jeg fortalte Tara hva du kan forvente. Hun trodde det ville være morsomt.
  
  
  Han kysset henne farvel og gikk tilbake til bilen.
  
  
  Regel to: gå i fengsel. Gå åpent fengsel.
  
  
  Men på veien, stoppet han på Rør av Fred, en engelsk sigar produsenten i Nassau. De hadde mine stygge merkevare med en gull munnstykket. Han beordret henne til å sende et par pakker til hotellet og tok et par pakker med ham for umiddelbar bruk.
  
  
  Jeg gikk til en bar på Bay Street og hadde en sandwich og en øl. Så en annen. Og enda et. Og en bourbon å varme opp. Da han dro, han var beruset og snublet. Jeg hadde en diskusjon med bartenderen om regningen. Poenget er, at han hadde rett, tross alt. Han kom seg ut i en støyende, stemning, kom tilbake i bilen, og kjørte av gårde. Han tok en feil sving på en one-way street og honked på møtende biler. Jeg virkelig likte lyden av denne horn. Han begynte honking, " Dette-er-hjemme-vi-fortsatt-i-slaget."
  
  
  Dette politimann møtte opp på Stortinget Sturt. Jeg har ikke noen dokumenter med meg. Han var veldig snill. Han tilbød seg å ta meg tilbake til hotellet mitt. Tilgi og glemme. Han ville ha henne for å få litt søvn.
  
  
  Hennes ego, traff ham på haken. Også en god måte å komme i fengsel.
  
  
  Nassau fengsel var ikke så ille som vanlig. Det var en klønete, to-etasjers stein struktur på vestsiden av øya. Lokalbefolkningen kaller det et "hotell" fordi det er hva det ser ut som. Det har mange naturlige skjønnheter å tilby. Pent velstelte plener og smale hager. Klientellet består hovedsakelig av personer sove av sin drukkenskap for en natt, tilfeldig tyver og sporadiske lokale "kriminelle maniacs". Inntil nå, ilder rase opptøyene har ikke resultert i voldelige forbrytelser. Altså, folk som Chen-li ble ikke vurdert i noen måte når de setter opp security system. Men de gjorde emu det beste de hadde. En vakt ble stående foran ego kameraet.
  
  
  Han var svært beruset. De sa jeg hadde rett til en samtale. Jeg fortalte dem at jeg ønsket å kalle Saint Peter. De sa at jeg var veldig beruset.
  
  
  Vi tar meg ovenpå. Bortsett fra Chen-li, var det bare to andre fanger. Satt meg i den samme cellen med disse to gutta.
  
  
  Odin var sover rundt dem, tydelig beruset.
  
  
  Den andre så ut som en mann ville du ikke ønsker å bli fanget i den samme cellen. Han var en stor mann med et solid bygg og arr etter stikk sår som gjorde at hans blå-sort ansikt ser ut som et lappeteppe.
  
  
  Han tenkte på noe da han kom.
  
  
  Chen-li ' s celle som var på den andre enden. Over der, i enden av korridoren. Hvis han hadde holdt på venstre, hennes ego ville ikke ha sett henne. Min første titt på grenen. Han var kjølig og rolig.
  
  
  Han tente en sigarett og levert pakken til en stor cellekamerat. Han plukket opp en, undersøkes det, følte gull holderen, og holdt den opp mot lyset. "Den slags dritt." Og han smilte.
  
  
  Ego ' s navn var Wilson, T. Lensmannen, og han eide en bar som heter de Tre Nikkel, en lokal etablering utenfor byen. Alle av en plutselig, politiet tok i og funnet pakker av heroin under bar. "Det var plantet, mann. Jeg er ikke så dum. Han har spredd sine hender. De var rene. "På den andre siden," han risset på baksiden av hodet, " hvis det er så smart, hvorfor er den her?"
  
  
  De stengte ego bar og deretter drept ego. I henhold til Egoet, det var ikke mye av et stoff som problem i Nassau, slik at politiet bare lot som om han var en bigwigger. Det var som om de virkelig fikk en big boss. — I mellomtiden, noen smart fyr ler hans ass off".
  
  
  "Ja," sa jeg. "Hva en spenningen."
  
  
  Wilson T. Lensmannen og hans ble venner. Han fortalte meg om sin Jean og barn og det gule hus han hadde bygd til seg selv. Jeg spurte ham om han hadde noen alvorlige fiender, og han lo. "Jesus, ja. Men mine fiender. De er mer sannsynlig å kutte deg i filler enn dekorere deg på denne måten. Stemme det som gjør meg så sint, mann. Ingen rundt dem vil få noe rundt det."
  
  
  "Og din bar?"
  
  
  Han løftet på skuldrene. Hvis noen ikke trenger det, vil de fortsatt har til å kjøpe det. Det er enten meg eller regjeringen. I alle fall, vil de fortsatt har til å betale."
  
  
  "Med mindre de gjør det for noen andre formål." Han allerede visste hvem "de" var.
  
  
  Henne noe som er kjent i dette fengselet. Politiet i underetasjen var på vakt før ti. Security guard Jung-lee var den eneste security guard oppe. Egoet skiftes hver fem timer. Neste security guard vil være her på et kvarter over seks. Warden Bruckman vil bli erstattet av Fangevokteren Crump.
  
  
  Han ble stilt et par spørsmål av emu om Chen-li. Våre sover cellekamerat rørt kort i søvne. Så snudde han seg rundt og begynte å snorking.
  
  
  Chen-li hadde bare en kunde. En sjømann, Wilson trodde. En tynn fyr i en tracksuit. Chen-li kalt ego Johnny. Johnny kom hver dag. Siste gang var i morges. Han hadde en tatovering av en stor rød butterfly på armen. Kunne du ikke gå glipp av det fra en kilometer unna.
  
  
  En ting sin mestret gjennom årene. Elementer som ikke kan overses innenfor en radius på 1 km er vanligvis plassert der for noen grunn.
  
  
  En sersjant kom opp til meg. Han var allerede veldig edru. Jeg hadde mye av anger. Han spurte henne om jeg kunne ringe henne Jean.
  
  
  Klokken seks, som planlagt, Tara kom. Hun kunne ikke forstå hvordan jeg kunne være så dum. Hun fortalte dem at jeg var en god person, en god borger, en god mann, og at jeg aldri hadde gjort noe så vill før. Og hennes ville aldri gjøre det igjen. Senere, fortalte hun meg at hun var gråter ekte tårer.
  
  
  De droppet kostnader i bytte for en bot.
  
  
  På ti minutter over seks, veggen telefonen i blokken min ringte. Guardsman Bruckman forlot sin stilling og gikk nedover korridoren for å svare på den emu. "Ja. Han så i min retning. "Ja. Jeg skal sende henne ego ned umiddelbart.
  
  
  Han snudde ryggen til og syting. "Hei," sa han i telefonen, " henne hotellet ønsker å spørre deg.".. Ego Stahl stemmen er lav og konfidensiell. Jeg håpet at korketrekker ego ville ikke ta altfor lang tid, fordi det kan forstyrre timeplanen min.
  
  
  Han så på Wilson. T. Sheriff. Jeg likte det. Og han er moden til å dø i natt. Å bli drept av CANNA fordi han var vitne til. Hun stolte ikke på vår tause digital camera companion. Han var altfor stille. Og litt beruset. Egoet lukten kan bli følt i Paris.
  
  
  Men hva i helvete gjorde jeg bry meg? Det minste jeg kunne gjøre var å beskytte Wilson. Han ble satt opp i sin køye. "Det er du, mann," sa han. "Du kan gå hjem nå."
  
  
  "Du vil forlate, også," sa jeg. "Veldig snart.'
  
  
  — Jeg ville ikke satse Stahl på det.
  
  
  - ja. For å være ærlig. Søm av hennes dublett rørte henne: "jeg tør sette alt under det." Nå er åpne nå.
  
  
  Hun ble satt ih emu i armen. Han visste at chips brakt inn fra casino ville komme godt med.
  
  
  Da Fangevokteren Brookman kom for meg, Wilson var allerede sover, og Brookman førte meg til trapper. "All right, Stuart. Du må gå alene. Jeg kan ikke forlate denne verden.
  
  
  "Takk, Agent Brookman," sa jeg.
  
  
  "På bunnen av trappen, og du bare ta til venstre. Kvinnen venter det.
  
  
  Henne, nikket med et smil. "Ja," sa jeg. "Jeg vil virkelig takke deg. Du har vært så god mot meg. Han holdt ut hånden. "Høy fem.'
  
  
  Han holdt ut hånden.
  
  
  Fem sekunder senere, det var under seil.
  
  
  Hennes tre ganger dose av bedøvelse er i hvert token. Både menn vil være ute rundt fem, ut for den sjette time. Dette bør være lang nok.
  
  
  Chen-li så på meg og nikket stille. Han trodde det var alle en del av planen.
  
  
  Det var en fjerdedel siste seks. På trappen, og hun ble konfrontert med Warden Crump, Bruckman erstatning for vaktmester. "Bruckman har et budskap til deg," sa jeg.
  
  
  'Oi? Han stoppet, forvirret.
  
  
  Han kom i en liten og trakk ut en brettet papirark. Hennes godt plassert dette sammen med chip i ego venter hånd.
  
  
  Hennes ego dro henne sovende kroppen tilbake opp trappen til fengsel blokk.
  
  
  Downstairs, sergeant preket til meg om farene ved å drikke.
  
  
  Han fortalte sersjant at han ville ha vært en god gutt på annen måte. Vi syntes synd for hverandre i hendene.
  
  
  Ekspeditøren i venterommet hørt sersjant høst og kom inn for å se hva som var i veien. "Det bare tippet over." Jeg fortalte henne. "Bare sånn. Kom og se." Ego grep henne i armen som om du prøver å skynde henne opp.
  
  
  Politiet forfatter falt på toppen av sersjant.
  
  
  Tara var i vente for meg i skranken.
  
  
  "Jeg håndhilste på alle politifolk som var så snille mot meg," sa jeg.
  
  
  "Vi trenger virkelig å være på vår vakt," sa hun da vi forlot. — Jeg mener, alle her sover så godt nå.
  
  
  Hun begynte å nynne Brahma ' s Lullaby.
  
  
  
  
  Kapittel 7
  
  
  
  
  Tara og hennes ønsket et sted å snakke. Vi fant et sted ikke langt fra fengselet. En ekte falske antikke pad-med plast murstein og tre vinyl. Dette stedet ble kalt "Het Schelmenhor", og jeg lurte på om det var ekte kjeltring.
  
  
  Jeg hadde ikke forvente noen problemer fra fengselet. Alle av dem vil sove for de første par timer. Og, som noen sa en gang, sove før midnatt er viktig. Hennes tvilte på at ih søvn ville være avbrutt. Fiender 'første bil ikke ville være det før ti o' clock, og siden devs hadde bestilt billetter for en ti-timers tur til London, flukten måtte finne sted før ti o ' klokken.
  
  
  Og flukten fant sted. Hennes, tok vare på det. På den annen side, politiet har også hjulpet henne. Minst han hadde holdt dem i live. Med noe hell, ingen ble skutt. Chen-li ' s venner ville se på politiet, og han håpet, og ikke vekke den sovende hunder. Det var en god ting jeg gjorde den dagen.
  
  
  Han ledet Tara til et bord i hjørnet, og bestilte en bourbon. Hun bestilte sherry. My lady forble en dame. "På noen ord fra Carlo?"
  
  
  Hun begynte og rotet i vesken hennes. "Ropte han," sa hun. "Frelst henne." Hun kom opp med en håndfull av sneiper, grimaced, og stupte igjen. Våre formålsløse søk led oss ikke av flekken. Da hun begynte metodisk tømme posen, ett element av gangen. Kompakt boks. Sigaretter. Lommeboken. Hun så på meg i forvirring. "Hvis du gjør selv en kommentar om dette, Carter, vil du bli bra."
  
  
  Hun fortsatte sin reid.
  
  
  Jeg fortsatte mitt søk etter en passende kommentar.
  
  
  Har du hørt nyheten ennå? "Nei, selvfølgelig ikke. Bordplaten var det begynner å ligne Waterloo Square. "Senator Cranston." Hun så opp. 'Bilulykke. Minst dette er den offisielle appen.
  
  
  — Gjorde du få reell informasjon?"
  
  
  Hun nikket. "Når jeg ringte henne i Washington, for å informere henne om våre funn, jeg forsto alt. Den virkelige årsaken er at flyet ble skadet.
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. En annen dag, en annen død. Og så langt ferret hjemme Cannes har hatt alle trumps. "Du ønsket en melding fra Carlo," mannen hennes nektet media rapporter. — Jeg tror ville du bedre skynd deg med ditt søk." Hun var og rotet i vesken hennes... Hun knakk fingrene. "Jeg er sikker på at det var det."Carlo kjemmet alle over Grenada, akkurat som du sa emu var, og når de ble oppfunnet i Frankrike, Carlo gikk etter dem. Til en seaside mansion, " sa han. På slutten av Cascade Veien. Så snudde han seg til venstre eller rett fram. Vel, i hvert fall du nekter å spise
  
  
  Hun ble gitt den mest ondskapsfulle ser av de siste dagene av Nah. "Tara!" Min stemme er absurd harde. Hun fant papiret. "Sving til venstre," sa hun.
  
  
  Han prøvde å huske hotellet brosjyre. Kartet han hadde studert på balkongen i det første lys i morgen. I henhold til" Der er alt dette som skjer? " Cascade veien kjørte parallell til Atlanterhavet, sier en kilometer fra havet. I henhold til" Moro i Nassau, "Kaskade Veien var kjent som den viktigste gate for millionærer." ... med noen av de mest ekstravagante villaer i alle Bahamas." I alle fall, det var et godt gjemmested for Chen-li. Og et godt sted å starte din flykte fra øya. Det er ingen tvil om at Po Vin ventet det, Chen-li.
  
  
  "Av veien," sa hun. "Det er der fortsatt."
  
  
  "Som," sa jeg, " hvor ellers?"
  
  
  "Vin I er fortsatt på Cascade Veien. Minst, i all sannsynlighet, han er det. Carlo sa at Ego hadde blitt fjernet fra registrering på Grenada. Jeg tok bagasjen min. Det så ut som han hadde tenkt å slå seg ned der.
  
  
  Det burde ha vært. Heldigvis, Carlo var å se på Vingen. Men sjansen for at det ville lønne seg var slank. Carlo kan ha blitt bestukket. Bare å være heldig gjør meg nervøs. Det minner meg på hvor mye av våre liv og skjebner er skjult i favn luner ironisk guder. "Ta en drink," sa jeg. "Vi har å gå på jobb."
  
  
  "Kaskade Veien?" Hun så utålmodig.
  
  
  "Delvis", sa jeg.
  
  
  — Hva mener du med 'delvis'?"
  
  
  — Jeg mener, jeg er e-en del som omhandler kommer til å Cascade Veien. Du er den andre delen, på vei tilbake til hotellet.
  
  
  Hun vridd ansiktet hennes. "Du får alltid alle morsomme ting." Hva er gjeld?
  
  
  Jeg har en anelse. — Jeg vil ha deg til å pakke opp og kjøre rundt hotellet.
  
  
  Jeg skrev ned sin adresse og lagt en melding som vil gi henne tilgang. Abe ga den til henne. "Vi vil møte det igjen."
  
  
  Hun unngikk mine øyne. "Og hvis.".. og hvis du ikke kommer?
  
  
  Hennes ignorerte hennes intensjoner. "Hvis jeg ikke er her til midnatt, kontakt Hawk og sørg for at du kan komme ut herfra så fort som mulig."
  
  
  Hun så på meg igjen med det morsomme, tankefulle blikk. Hun tenkte på hva som ville skje om vi aldri har møtt igjen.
  
  
  "Jeg kommer," sa jeg. "Ikke bekymre deg. "Hennes, jeg forlot.'
  
  
  Hun ble kysset av ee, men var tankene mine et annet sted.
  
  
  
  
  Kapittel 8
  
  
  
  
  Mange sier at lykke ikke om penger, men jeg begynner å få mistanke om at de kan være galt. Huset i Cascade Veien så fryktelig glad for. Moderne castle alle over rosa sten med glassvegger med utsikt over havet. Du kommer til ved å følge en lang U-formet oppkjørselen. Og dømme etter hva som var i garasjen, du bare fikk det med en Bentley eller en Aston Martin eller en Lamborghini. Når du har vært der, kan du velge fra ganske mange fine ting. Det var stall, tennisbaner og en liten havn der en femten meter lang yacht ble vist. Og hvis du var lei av alt dette, du kan bare se deg rundt. Eneste stedet var et festlig rush av natur. Ved siden av oppkjørselen, en gammel fig tree har laget en serie med naturlige avgrensninger. Egoet er tykke grener bøyde seg ned til bakken for å slå rot som nye trær. Det var andre trær med røde blader så godt i hele hotellet, og det var en floke av dufter og blomster. Det var som å ha en garden party og bare invitere blomster.
  
  
  Jeg skjulte min bil nær hovedveien og fortsatte å gå. Hun hadde blitt forbigått av huset, men det spilte ingen rolle. De hadde sikkerhet. Men nå er det borte.
  
  
  Med et eneste slag, det brøt noe i emu halsen. Hennes ego tok pistolen med det. Som en suvenir. Du vet aldri når du trenger en pistol. Det var plassert omtrent tretti meter fra huset, i et pent beplantet område. Jeg hadde et syn på asfaltert terrasse. Det ble en bar med mat og drikke. Terrassen var i vente for gjester. Jeg var i vente for henne, også.
  
  
  De forlot huset. Vin med en eldre mann og en ego kone. Vin har ikke endret seg. Han var en høy, skallet mann rundt dem, størrelsen på skap, hvis ansiktene ikke reflektere tid eller følelser. Du kan like godt lage en ego rundt gul såpe. Han var iført hva Carlo kalt "en merkelig grå dress-uniform på alle Maoists." Dommer av klær, mannen og kona var norsk. Sølv-hvite hår, ekstremt smakløs i en luksuriøs måte. Kanskje en av disse fancy header bærere. Hertugen og Hertuginnen av Atwaters-Kent. Grev og Grevinne Massa-til-suksess.
  
  
  Mannen helte litt drikke, og kvinnen gikk rett over. Alt var like hyggelig. Ikke en typisk opptakten til blod og heltemot.
  
  
  MG kommet. Blonde, nitten år gammel, tørr, vakre. kom ut med en last av bokser hele klær butikker. Hun kysset mannen og kvinnen, og kom inn i huset, og returnerte en stund senere med en kjole slung over armen. Hun trykket hennes ego til kroppen hennes og pirouetted med et smil. Alle, inkludert Po Vin, smilte til revmatisme.
  
  
  Jeg begynte å tenke at jeg hadde gjort en feil. Denne lykkelige scene av den Britiske overklassen kan godt være nøyaktig hva det virket: lykkelig scene av den Britiske overklassen. Som for sentry, mange velstående dampskip leie inn vakter for å beskytte sin eiendom. Det kan godt være at Vin ledet meg til en blindvei, jeg vet at han ledet meg hele veien, og i hemmelighet lo i neven. Hvis det var tilfellet, ville det i stor grad ødelagt alt.
  
  
  Men dette er ikke tilfelle.
  
  
  Et par minutter senere, butler kom ut. Han hadde en stor boks av sigaretter med ham. Butler så ut som en Kineser. Jenta var i ferd med å gå tilbake til huset, og butler snudde seg mot henne, og derfor for meg. Han kikket gjennom rifle omfang. Butler hadde en liten vorte i midten av pannen. Avdeling nummer tre.
  
  
  Han hadde en pistol i pakke sigaretter. I det øyeblikket han tok det, Po Vin også tente en sigarett, og pekte på skyggene utenfor gårdsplassen.
  
  
  Tre banditter kom opp gjennom underskogen. De var alle Easterners. Jeg kjente en rundt dem. En klok mann i en hvit skjorte, jeans, og utslitt bordeller.
  
  
  Ved partizan. En Kambodsjanske terrorist.
  
  
  Først, han kjempet mot regjeringen til Prins Sihanouk, og deretter, når den kongelige regjering falt, han plottet mot Lon Nol-regimet. Hvis du godtar Kambodsjanske politikk for hva det er, kan du ringe ego en patriotisk fanatiker. Men egoet av å være til stede her laget egoet en Kommunistisk sympatisør om. I terninger spill med Asiatisk politikk, er det vanskelig å si hvem som er hva, uten en krystallkule.
  
  
  De to andre var nye for meg. Men de hadde sannsynligvis en imponerende kriminelt rulleblad. De hadde på gress-farget khaki bukser og kordfløyel doublets. Hvis du har sett ih som dette, har du sannsynligvis vedtatt ih for gartnere. De vridd deres eiere som plukket blomster og presset ih inn i huset. Jenta skrek et par ganger, men butler hadde sannsynligvis allerede brakt til taushet de andre tjenerne, så ingen kom ut for å se hva som foregikk.
  
  
  Fangene ble sendt til fjerde etasje. Jenta ble tatt med til et separat rom. Jeg så scenen gjennom tykt glass windows til en av disse ranerne, i et anfall av ekstrem forsiktighet, trakk for gardinene og gjemte scene fra meg.
  
  
  Han gikk raskt gjennom grunnlag for å sirkelen av trær i nærheten gårdsplassen. Sergei var allerede slå blek blå. Han så på klokka. Det var halv seks. Fyrverkeriet kunne eksplodere når som helst.
  
  
  De kom tilbake til terrasse, nå herre over situasjonen og huset. Vingen strømmet seg en drink og hevet sin krus for ost sandwich. Han avsluttet sin drink i en jafs. "Vi bør gå gjennom punktene."
  
  
  De alle spille dette spillet rundt stolen. Den stri mann begynte med en generell undersøkelse, noe sånt som: Ica eno, heldig tao.
  
  
  Uten den minste teksting på skjermen. Pent. Ey var frontmann av showet, og nen var ment å ha en masse "Oo zurab tao"i det.
  
  
  Uten å vite det, Wing kom meg til unnsetning.
  
  
  "Kun engelsk, Kwan. Engelsk. Blant oss selv, vi snakker fire ulike dialekter. Så la oss snakke på engelsk som vi opprinnelig var blitt enige om." Han snudde seg for å Wang Tong. — Problemer med båten?"
  
  
  Van ristet på hodet . 'Hvordan har du det. Johnny sjekket alt. Han er allerede på bordet.
  
  
  Johnny. Sjømann. Med at tatovert butterfly på armen. Den som har besøkt Chen-li i fengsel. Han var nå i ledelsen for the Duke ' s yacht.
  
  
  Vingen smilte og viste til gruppen. "Du vil forstå at Johnny vil være en svært dårlig kaptein. Ikke langt herfra, yacht vil ha en ulykke. Du vil være i hemmelighet reddet av en ubåt og din feil. "de vil bli gravlagt på havbunnen."
  
  
  Jeg hadde en følelse av at disse "feil" folk var oppe i huset. Ikke så ville det være vanskelig å avdekke ih plan. Submarine rescue var en god og smart triks. Men faking ulykken var rene geni. Det er et gammelt triks for å skjule en forbrytelse ved å begå en annen. De kunne ha presentert det som en ikke klarte å kapre et fly med likene av Briter om bord som tause vitner. Noen fettete spor av Chen-li ' s tilstedeværelse om bord var nok til å vise at han hadde druknet på sjøen. Du vil ikke være i stand til å søke på hele havet for å finne kroppen. Han lurte på om Johnny, den "kaptein," ville gå til owl yacht etter alt dette. Det ville være en bra trekk. Egoet tatovering lenket egoet til Chen-li, fordi hun kunne bli sett i Paris. Hun lurte på om det hadde allerede truffet Johnny. Han bestemte seg for at johnnys mor skal bekymre deg for det.
  
  
  Jeg hadde noen bekymringer meg selv. For eksempel: hvordan avvæpne en ubåt? Hvordan kan jeg spare et eldre par og en jente?
  
  
  "Som for jente..." Det var den tredje mannen som åpnet sin munn. Han så den kuleste rundt, og han hadde et fullt sett av rustfritt stål tenner. Når han smilte, han så ut som en mekanisk hai. Nå var han ler. — Jeg mener — "sa han med et vellystig, sly se," hvorfor ville vi drepe henne nå?" Vi kan alle nyte hei-kanskje på sjøen. Ego er latter omgjort til en febrilsk fnise. Egoet plan er allment akseptert. Wang og Kwam også smilte.
  
  
  En mer nedlatende latter ble oppfunnet. "All right," sa han. Så ha det gøy. Han viste til butler. — Vet du hva du skal gjøre ennå?"
  
  
  Butler syntes å ta korketrekker som en fornærmelse. Selvfølgelig, han visste hva de skulle gjøre. "Drepe mange mennesker og så styret." Han virket nesten skamfull over disse små jobber. Men han hadde sine egne grunner for å gjøre det. En vorte på pannen indikerte at han var ung. Han arvet Lao Zeng er forferdelig evner og arroganse som fulgte ih. Det var tydelig at emu ikke som underordnet posisjon. Vin, Po studert grenen ansikt. — Ikke bekymre deg, Hyun Lo. Din tid vil komme."
  
  
  Å, min Gud. Hvis det var en tegneserie, ville jeg ha Sergei på brann akkurat nå.
  
  
  Følg dette scenariet.
  
  
  Butler ' s navn var Hong Lo. Hang Lo kom, rundt London med Vinge. Lo er billetten ble bestilt tilbake til London med Vinge. Ten o ' clock i dag. Men Hang Lo forventet å få på den båten. Så Chen-li, ego av dobbeltgjenger, vil være på flyet. Kjekk dobbeltgjenger.
  
  
  Sikker, flyplassen er full av politiet. Men han vil ha alle relevante identitet sertifikater og en Britisk pass, alt i orden, så vel som bevis på at han har nettopp kommet rundt i London. Ingen tvil om det vil være folk på flyplassen som vil sverge på at de så ego der et par netter tidligere. Jeg kunne ha glemt om sporing av denne ubåten. Jeg vil bekymre deg for sporing flyet senere.
  
  
  Det er på tide å bekymre deg om noe annet.
  
  
  Kommisjonen fortsatte sin kontroll der, på terrassen. Hennes gled lydløst gjennom huset. Døren var låst. Og windows syntes å være der bare for moro skyld. Solid, sømløs buer som buer av en katedral - er laget av tykk, uknuselige glass, deretter forseglet og satt inn i steinene. Frisk luft var derfor et problem for air condition prøvetaking. Bare i fjerde etasje var det windows er ekte. Store vinduer som kan flyttes horisontalt. Den ene rundt dem var åpne. Det var, som de sier, en web-hest å satse på. Steinene rundt som de bygget dette palasset var ikke liten i det hele tatt. De var store, flate steiner av uregelmessig form, stablet sammen med uregelmessige mellomrom. Fulcrum poeng var noen ganger ligger på en avstand av én og en halv meter fra hverandre. Uansett, det er bare begynte å klatre opp. Da jeg var rundt tretti meter opp, jeg visste at jeg ikke Tarzan. Tretti meter høye, er ikke en god posisjon til å vite at du er ikke Tarzan. Det er enda verre å innse at du sitter fast i en enkel moan rundt en stein, med ingen andre fotfeste i nærheten. Og det er når beinet jeg var balansere henne på blakk, og etterlot henne dinglende på min venstre arm, som nå var fast i nisje over hodet. Det er alt som holdt meg der. Faller ikke ville drepe meg med en gang, men det var ikke poenget. Dette vil koste livet til en jente og en eldre par.
  
  
  Med en innsats, han grep sin tunge grep med den ene hånden og nøye undersøkt gavlen døren for godt. Ingenting som kunne hjelpe meg. Ingen fotfeste, ingen triks, for hender. Bare en stein. Med en rask bevegelse, tok han dolk i hans høyre hånd og prøvde å skjære ut en annen fotfeste, kjøring ego rett gjennom stein skår. Hans kunne ha gjort det i seks måneder, men min venstre arm holdt vondt og hennes kunne ikke siste ytterligere seks minutter. Det fikk henne til å tenke nytt om faren for et mulig fall. Alt tatt i betraktning, et knust hode var ensbetydende med en dødsdom.
  
  
  Han prøvde igjen, med døren åpen over hodet, for å se om det var et stykke litt værbitt sement mellom dem. Det ble gitt en sterk presse, og det sammen til ett stort stykke. Nå hadde jeg plass til min høyre hånd, for eksempel, på samme linje som min venstre. Han sette kniven mellom tennene, grep i håndtaket, og trakk seg opp sakte, pesende.
  
  
  Jeg ga det til hver stamme hvor hånden min var. Derfra gikk alt bra. Jeg hadde en naturlig friminuttene, en vindusramme. Med en siste, stønnet av anstrengelse, han fikk det.
  
  
  Vinduet fløy åpne.
  
  
  Hennes kommer på innsiden.
  
  
  Jeg fant meg selv i en form for rom. Og hvis det er i et rom, vil den beste tingen du kan be om (annet enn rikdom) er å besøke de rike. Den store teak gulvet var dekket med orientalske tepper. Ikke de du får kjøpt i lokale butikker, men de temaer du få alle over Persia. Pick-up service. Sengen var plassert på en slags plattform og dekket med ti kvadratmeter av pels. Stone ' s photo var signert av Mr. Van Gogh.
  
  
  Jeg kunne ikke gå i fem minutter. Hendene mine skalv fra den siste belastning. Be om unnskyldning. Jeg forstår også at heltene skulle aldri bli lei. Men dette skjer bare i fantasien av forfattere skilt fra virkeligheten. Jeg mener, ikke tro på alt du leser.
  
  
  Han tok pusten igjen og satt til å arbeide.
  
  
  Hennes kjæreste fant henne først. Hun var bundet til sengen. Hun var så knyttet til at jeg kunne ikke unngå å tenke at de ville ha det gøy med henne før de dro. På nært hold, var hun fortsatt vakker og forsiktig vakker. Det var et syn for en kommersiell såpe. Ekstremt uinteressant. Kroppen hennes var noe annet. La oss bare si at det var interessant. Hennes hvite kjolen var delvis kneppet, avslører enda hvitere kjøtt. Hun så på meg med store øyne. Hun prøvde å skrike, men hei, de gagged henne. Så andre enn" Mmmm, mmmm, " hun kunne ikke si noe.
  
  
  Hennes fortalte hei å holde kjeft, og at jeg var hennes venn. Hun roet seg ned litt, og jeg trakk plug rundt kontakten. Hun ble liggende på sengen med hennes armer og ben spredt ut. Hun begynte å løsne tauene rundt benet. Hun begynte å hulke. Ey fortalte henne at nah ikke har tid til det akkurat nå. Som jeg har beskrevet henne til å hei, vår sjansene for å overleve den dagen, og spurte henne om hun har lyst til å hjelpe meg med å forbedre disse sjansene. Hun sa hun var klar. Han bandt henne opp igjen og kneblet henne.
  
  
  Jeg hørte dem komme tilbake. Det føltes som de var i andre etasje. Stemmene var høyt. Det var et utbrudd av latter, og noen sa, "Kom på...", og noen sa, "Ja..." og så var det shaggy på trappene. Oddsen var det femti-femti. En sjanse for at det er Hyun Tem kom til å drepe Hertugen og hertuginnen. En annen mener det er han som vil komme til å besøke den vakre jomfru.
  
  
  Kanskje Vin bare ønsket å ta en piss.
  
  
  Uansett, jeg måtte gjøre et valg. Det kunne bare være på ett sted av gangen.
  
  
  Han dukket tilbake til jentas rom og sto ved døren.
  
  
  Døren åpnet.
  
  
  Jenta svelging.
  
  
  Den godforsaken bastard ble så revet med at han pakket sine fly før han lukket døren bak ham... stupte jeg i etter ham og grep ego ved halsen. Han grep på armene mine, men jeg snudde henne rundt med mitt ego og låste henne tilbake til moan. Og han traff meg.
  
  
  Han skrek. Blodet begynte å strømme. De var ler i underetasjen. Disse just man trodde det var en jente som skrek.
  
  
  Vin prøvd å falle, men hennes ego plukket henne opp igjen. Jeg tror det var egoet som gjorde meg sint. Han angrep meg med en kraft som hun ikke visste eksisterte i nen. Også, med en kniv som jeg ikke forventer. Han var på vei til min sammenleggbare dollar og traff meg i skulderen... Han siktet på meg igjen, men denne gangen var han ikke klar. Hun ble fanget av ego kniv i hånden og søkte det grunnleggende av judo. Han fløy gjennom luften i en fantastisk saltomortale og landet med ansiktet først på soverommet etasje. Etter at han hadde ikke flytte igjen. Hennes ego, kroppen hennes, sparket henne. Det drittsekk landet åpent på sin egen kniv. Denne gangen, tenkte jeg, det er åpent for å legge opp en dollar. Han dro henne kroppen under sengen. Da han slapp henne.
  
  
  "Hva er ditt navn?'Hun bare stirret tomt...
  
  
  Hennes var sterk. 'Ditt navn? Hva er ditt navn?Jenta var i sjokk. Hun ble truffet av ee. Så begynte hun å gråte, og la seg falle på toppen av meg. Hun klamret seg til meg, og gråt. Han kysset henne en gang, på toppen av hodet. "Hør, mine kjære," sa jeg. "Vi vil snakke senere. Nå må du komme ut av her. Jeg må gå og finne en annen båt. Hun nikket og prøvde å trekke seg sammen igjen.
  
  
  "Er det en trapp ved den tilbake?"
  
  
  Ee mål steg og falt.
  
  
  'God. Deretter gå videre.'
  
  
  Han åpnet døren for henne. Det var flere stemmer nedenfor nå. Chen-li og egoets følgesvenner kom. Chen-li beskrevet den sovende fengsel. Han sa det som en spøk. Han fortsatt trodde det var en del av planen. Egoet historien treffe alle som en bombe. Det var en død stillhet.
  
  
  "Det var Carter," Poe Vin sa.
  
  
  Jenta og jeg gikk ut på landing av ryggen trapper. "Skynd deg," jeg hvisket. Startet hun ned trappen.
  
  
  Hennes, snudde han seg til hallen.
  
  
  "Vi kan ikke la Carter ødelegge planene våre." "Akkurat," sa Van. "Vi kan ikke gi faen."
  
  
  Han var nesten i det eldre ekteparet s-rom.
  
  
  Jenta var tilbake. "Hvor skal jeg gå?'
  
  
  "Kristus i Gud," sa jeg. "Det er din egen hage. Du vet der hvor å skjule, ikke du?
  
  
  Hun så på meg tomt og svelging. Hun var fortsatt i en tilstand av sjokk.
  
  
  "Chen-li," Wing bestilt " endre nå. Vi trenger å se normalt på flyplassen.
  
  
  Jenta bare satt der. Ee grep henne i skulderen. Hvor har du alltid skjule når du lekte gjemsel?
  
  
  "I stallen," sa hun. "Under halm."
  
  
  Hang startet opp trappen.
  
  
  "Så å gå," jeg hvisket. "Skynd deg." Hun løp vekk.
  
  
  Han fikk til rett plass, bare en andre og en halv i forkant av ego. De elegante par ble sittende på gulvet med munnen kneblet og ryggen til hverandre. Han dukket bak gardinen og trakk ut sin pistol så snart som Hang Lo åpnet døren. Hun ble skutt to ganger før han skjønte hva som foregikk. Når han innså dette, var han allerede død.
  
  
  To av dem lå nede.
  
  
  Ego liket sette det i et veggskap og beordret par vises døde. De forsto ikke våre ord. "Dead," gjenta det, presser ih. Skulderen min var farget med ekte blod, og han kjørte sin hånd ut over det å få blod på ih.
  
  
  "Greit, forlater vi," Wing sa fra trapperommet. "Og jeg tror du bør få til båten så snart som mulig."
  
  
  Det var en summingen av flere stemmer. Henne hadde ingen anelse om hvor mye ih var involvert. Og hvor mange mennesker som var med Chen-li. Men uansett ble de til oss, de mest spilte andre fele. Wang Tong tok kommandoen.
  
  
  "Ta Hong Luo og dra som sex djevelen ut av at kylling."
  
  
  Han lo. Jeg fant den gammeldagse morsom spøk. Jeg må innrømme at det var ikke så morsomt, men det var å komme svært nær.
  
  
  Han gikk tilbake til sin gamle gjemme seg Bak gardinen. Det eldre paret så overbevisende døde. Dette er et faktum som ga meg kanskje tre minutter.
  
  
  Lyden av oppstyret og ulike utrop kunne bli hørt i korridoren. De åpnet døren til jente rom. Nei, for oss, seksuell djevelen, til oss kylling. "Lemur, lemurs," Kwan sa. — Hva skjedde med dem?"
  
  
  Det ble en kort diskusjon. Da de ble stille, og døren til rommet han var i åpnet en sprekk. Det var Wang og de tre ego følgesvenner. De stirret gloomily på "dead par" og snakket opphisset. Odin rundt dem gikk i søk av Hong Luo. Det var tre menn igjen, men de var ikke bevæpnet.
  
  
  Rundt dem, Odin åpnet døren til et veggskap.
  
  
  Ah, " sa han. Resten av oss ble med ham til hjelp. Alle bøyde seg ned for å se på liket. Wang oppsummert det kort og konsist. "Mord", sa han.
  
  
  Dette øyeblikket kan ikke skje igjen. I alle fall, han hadde til å handle nå. Skulderen min var fortsatt blødning i bakgrunnen av gardinene, og de snart trakk konklusjoner fra stedet. Jeg forestilte meg hvordan det ville være som: jeg skulle gå ut og skyte, bang, bang, bang, og skyte alle tre av dem mens de var fortsatt står ved veggen kabinett.
  
  
  Hun gikk ut for å skyte.
  
  
  Min idé var galt.
  
  
  Hun ble skutt ned av et rundt dem, men Wang og andre hoppet ut av veien. De både due på meg fra motsatt ende. De angrepet samtidig, og delt opp arbeidet. Den første slag var en punch til håndleddet mitt, og Wilhelmina hoppet ut rundt armen min. Van Lavlandet lente seg som en lading bull og headbutted meg i ribbeina. Kroppen hans doblet over i uutholdelig smerte, å slippe ut luften som et punktert dekk. Det slo meg over litt, men på vei til henne etasje, stupte jeg i Van ankler. Han falt og landet med et dunk. For en gal minutt av det, jeg tenkte jeg skulle gjøre det. Han tok dolk i hånden, men det var helt meningsløst. De andre var ikke sove. Denne gang, han hadde ikke sikte for håndleddet mitt, men fokusert på kilden til alle mine gode krefter. De ti-kilos klubb landet på min skalle med en knirke.
  
  
  Da han kom til, ble han liggende på gulvet i det som så ut som et bibliotek. For et sekund, jeg trodde jeg var i en felles lesesal. Rommet var ikke så stort. Mitt mål var som en overmodne melon, og åpne øynene var som å løfte vekter. Likevel, innsatsen betalte seg. Nå er han visste en ting som han ikke hadde kjent før: nå er han visste hvor mye ih det var. Fordi alle ti hadde tilsynelatende dem i dette rommet sammen med meg.
  
  
  Min pistol var borte, og så var min stiletto. Skulderen min var ikke borte, men han ønsket å være borte. Det føltes som om noen var stadig å bite meg i armen.
  
  
  Hvis du noensinne har gjort spesielle operasjoner i en krig, du kan ha vært i denne posisjonen. Eller hvis du har noen gang vært en gutt i et område hvor det handler om " vår 'gjengen' versus 'ih'. Og" venner " ble presset i en dead-end smug. Kortene er mot deg, og kavaleriet ikke til å rikke. Det er deg mot resten av verden, og du trenger ikke stå en sjanse. Med mindre du har noe "spesiell". Hemingway brukte ordet cajones, som betyr "baller" på spansk; også kjent som macho. Eller, jeg sier på nederlandsk, den edle deien. Jeg vet ikke helt forstå hvorfor testiklene har blitt et symbol på alt modig og ærlig, men da igjen, det er ikke rundt dem som stiller spørsmål, slik en klisjé. Jeg har stor tro på slike uttrykk som" Arbeid på gang gjør deg klar "og"En person er verdt så mye som en ego-egg". Så jeg har ih tre.
  
  
  Min personlige skatt.
  
  
  Selvfølgelig, du skal vite at jeg ikke var født med tre egg. Den tredje var en gave fra AX. På dell selv, dette er også en ball-formet granat. En dødelig gass bombe. Den trykte brukerveiledningen for det å lese: (1. Trekk ut pin-kode. 2. Slippe bomben. 3. Kjør så langt du kan.) og en "Liste over mulige parkeringsplasser", som er AX slang for hvor du kan gjemme skjulte våpen. +3 setning ("bruk fleksible vedheng av Z-5 og sted granat på kroppen deler") inneholdt noen smiler.
  
  
  Det jeg ikke visste da, og jeg vet nå, var at "Mellom ditt eget deler" det var den sikreste ly i verden. Ingen ville tenke på å lete etter en granat det. Og dette faktum har reddet livet mitt mer enn én gang. Men det er ett problem med dette granat: hvordan få ee rundt et krisesenter.
  
  
  Du stemme i front av eksekusjonspelotong. Tolv våpen er rettet mot stabelen din dollar. Du blir tilbudt et bind for øynene, og du sier "nei". De tilbyr deg en sigarett, og du sier nei. De spør om du har et siste ønske, og du sier, " Ja, sir." Hennes hotellet ønsker å gjøre seg komfortabel for siste gang.
  
  
  Dette er et problem med granat.
  
  
  "Jeg tror han er våken. Kwan ble sagt. Van hadde kommet for å se om det var tilfelle... jeg kunne ikke late som å være død for alltid.
  
  
  "Nick Carter,"sa han.
  
  
  Han sakte trakk seg opp og følte hodet. "Jeg kom til å være i området, og jeg tenkte jeg skulle stoppe og slippe forbi."
  
  
  Han smilte. "Jeg skulle ønske vi hadde visst at du kom."
  
  
  "Jeg vet," sa jeg. — Du skal lage en kake."
  
  
  Med en håndbevegelse, at han adressert brev til de andre. "Hei, kom hit. Jeg vil at du skal møte den berømte master assassin, Nick Carter, en siste gang." Ut fra måten han sa det, hun hadde ventet en runde med applaus, og kanskje noen flere.
  
  
  I stedet fikk han en nådeløs rekke sneers.
  
  
  "Nå...", sier Van. — Det er et annet problem. Som vil ha ære av å drepe våre Killmaster? Det var et retorisk korketrekker, selvfølgelig, til Van hotellet for å få folk til å hjelpe emu krone.
  
  
  "For meg. Kwan plutselig trakk ut sin pistol: "jeg har vært følgende bestillinger som er lang nok. Denne må jeg ha ære for kampanjen." Wang også trakk pistolen hans og gjorde en ego Kwan. Han sa. "Mer verdige til det."
  
  
  Jeg lurte på hvem som var mer verdig rundt dem. Jeg var virkelig begynner å bli interessert.
  
  
  De to mennene sto og kikket på hverandre, to pistoler og pekte på hverandres hjerter.
  
  
  Sirkelen av menn tok et skritt tilbake fra dem, som om de skulle utføre en quadrille uten musikk. Dette trekket økt spenning, ber de to heltene med våpen for å kjempe. Nå er det opp til stolthet. Hvis noen rundt dem trakk seg, ville de miste ansikt. Eller noe annet.
  
  
  — Jeg bestiller du for å slippe våpen. Det var et meningsløst spill, og Vahn visste det.
  
  
  — Og jeg forteller deg at jeg ikke ta bestillinger lenger.
  
  
  Jeg tror Kwan skjøt først. To blinker skjedde i et brøkdels sekund, og han var allerede halvveis på rommet. Duellen ga alle distraksjon de trengte. Sitte ned på gulvet, tok han granat i hånden og begynte å krype tomme for tomme mot døren. På det første bildet, han droppet det, holdt pusten, og løp mot utgangen. Gassen opprettet en dødelig røyk skjermen. De gispet og falt, og prøvde å nå meg. En gikk gjennom nah, men hennes ego sparket i livet, og det er bøyd. Han tok et stort sprang og tvang seg til å hoppe ut. Det var en tung antikk eik dør med en dekorativ tast inn dekorative lås. Døren klikket på en betryggende og trygt. Hun ville ikke være i stand til å motstå presset av åtte banditter for alltid. Men så igjen, de hadde ikke mye tid. Gassen ville ha banket ih av sin fot i seksti sekunder, og i tre minutter ville de alle være døde.
  
  
  Han gikk opp til fjerde etasje, åpnet vinduet, og tok et dypt åndedrag. Gassen vil forbli der var det: i lukket bibliotek i andre etasje, i rom der vinduene var lukket.
  
  
  Det eldre ekteparet var fortsatt der ee hadde forlatt dem. De var så redde at de fremdeles lot til å være død. Ihk plukket henne opp, rygg mot rygg, og bar henne ned tre trapper.
  
  
  Vi nådd gresset foran huset og la seg ned på gresset for å fange vår pust. Han kikket ut bibliotek-vinduet. Tre kropper lå krøllet opp på nen. Vinduet kan ikke åpnes, men de døde prøver å åpne den.
  
  
  
  
  
  Kapittel 9
  
  
  
  
  Det var ingen suites venstre i Britisk Koloni, så jeg leide henne tre rom. De to rundt dem var for Thestlewaites. Det viste seg å bli den siste navn Hertugen og Hertuginnen. Og de virkelig var Hertugen og Hertuginnen. Det viste seg at jenta, Nonnie, var ih ' s datter. Og med tanke på at hertugen var åtti-tre år gammel da hennes far følte en følelse av respekt for adelen.
  
  
  Nonnie fikk det andre rommet.
  
  
  Nonnie bare fortsatte å komme til tredje.
  
  
  Det tredje rommet var min.
  
  
  Forsiktig, jeg prøvde å forklare henne at jeg ikke var hennes type. Hun protesterte rasende, og sa at hun likte meg. Jeg forsiktig forklart at hun ikke var min type. Det fikk henne til å gråte. Jeg fortalte henne at jeg løy. Jeg fortalte henne at jeg fant henne ekstremt forførende og devastatingly sexy. Hennes far fortalte henne at han var hardt skadet.
  
  
  Hun var veldig forståelse.
  
  
  "Jeg ringte og hadde to samtaler. Den første var med London, med Roscoe Kline. Roscoe var en AH agent. Som en skarpskytter, hans talenter var langt under gjennomsnittet, men når det kom til sporing av Hema hvor som helst, Roscoe Kline ikke har solen på ham.
  
  
  Roscoe så ut som noe han hadde sett før. Den emu klarte å se ut som tre forskjellige personer i samme område. Han hadde en spesiell måte å endre sitt uttrykk og holdning. En dag du så meg rundt og så et ærend gutt. Hvis du ser tilbake, ærend gutten er borte og du ser noen andre — en advokat eller en racerfører-i alle fall: noen helt annet. Da var det bare følelsene dine, du trodde at du var ikke blir fulgt... Historien går på at Roscoe en gang rømte gjennom Dachau ved ganske enkelt gikk ut av det Nazistiske festning, rett og slett fordi, som han selv uttrykte det, "han så ut som en tysk."
  
  
  Tro det eller ikke. Jeg er helt tror på dette i det lange løp.
  
  
  Roscoe lovet å ta et fly til Nassau. Det vil fortsette å overvåke Chen-li og Vin Wo før jeg får det. Det var ti minutter over ti. Jeg kalte henne på flyplassen. Turen til London tok av på tid. Så snudde han seg på radio. Det var nyheten om en flukt, men ingenting om Chen-li er mulig fangst. Roscoe må vise frem sine triks.
  
  
  Hotellet legen undersøkte skulderen min, bind mitt ego, og ga meg en injeksjon.
  
  
  Han stolte ikke på oss med et eneste ord at jeg kom borti døren.
  
  
  Hennes hotel ta en dusj, ta en drink og har førti-timers hvelv. Men hun er også interessert i å se Tara, og jeg er ikke så direkte at jeg ikke skjønner at hun må ha vært gjennom helvete for de siste par timene. Det var gripende da hun grimaced og sa, " Dere har alltid gøy også." Det er også visste at hun faktisk hadde mistelteinen i tankene. Jeg vil heller begynne å lete etter henne selv enn å sitte og vente. Han håpet at Tara hadde avbrutt sin reservasjoner i hotel og gått til den adressen han hadde gitt henne. Han kjørte opp til et gult hus på den andre siden av byen.
  
  
  Mrs. Wilson. T. Sheriff svarte meg. Nei, hun fortalte meg, Tara var ikke det. Hema var dette Tara? Og hema var for nah henne? Blodet begynte summing i hodet. Tara skulle ha vært her et par timer siden. Det var det tryggeste stedet han kan tenke på. Men jeg skal ikke la Ay gå tilbake til hotellet. Hennes burde ha sendt henne candid her. Meldingen at Fru Lensmannen sendte henne gjorde at jeg ville bli kvitt henne "stalkere". Han avbildet de to kvinnene sitter sammen, drikke kaffe og spille med barna.
  
  
  Opptog som nå presenterte seg foran øynene mine ble ikke mindre hyggelig.
  
  
  De hadde en Container.
  
  
  Men, stemme problemer igjen. Hvem er de'? Og der gjorde de ta henne? Henne igjen visste ikke hvor du skal begynne. Og selv nå, Tara kunne...
  
  
  Hennes navn er Missis. Sheriff, Hema var det.
  
  
  Hun ga meg en flaske med rom.
  
  
  Den fast på lukk. Det ville være dumt å la seg mens jeg ikke vet hvor du skal gå. Grenada? Jeg tror ikke de tok Tara det. Men det var det eneste stedet han kan tenke på. Og det er derfor de ikke tar henne det. Han tok en slurk av rum.
  
  
  Hennes herre har sendt henne. Lensmannen hentet litt papir og en penn og skrev et notat til politiet om Wilson. Han fortalte dem hvem som er den virkelige gjerningsmannen var, og at de ville trolig finne ih fem meter under plenen. Jeg fortalte dem at det kan være flere organer, men jeg visste ikke hvor.
  
  
  Så dette hellige sted tent opp igjen.
  
  
  De "Tre Nikkel" var nøyaktig det samme som Ego Wilson hadde fortalt ham. En noe nedslitt tavern på siden av veien. Mimmo kjørte forbi henne og parkerte mellom trærne.
  
  
  Vinduene var mørke, men da jeg kom nærmere, så jeg at de var dekket med svarte gardiner.
  
  
  Jeg hørte hennes stemmer.
  
  
  Han kom for Wilhelmina. Jeg tok det når luften i rommet ble pustende igjen, og jeg måtte snappe ut av det døde lure av en kvelende Thai. Stiletto fant henne et sted på biblioteket etasje. Det var hyggelig å få min gamle pålitelig våpen tilbake. Et nytt våpen er som en ny kjærlighet — du er alltid redd for at det vil la deg ned.
  
  
  Lizzie lente seg mot det mørke vinduet.
  
  
  Eh bien, Lotto?
  
  
  Nous besøk.
  
  
  De ventet på noe, og de snakket på fransk. Fransk var et felles språk i Indokina. Mange rundt disse revolusjon-herjet land som en gang var franske kolonier og deretter møtt uavhengighet mens du tenker sammen om hvilken retning de skal ta. Til venstre eller høyre. Sitt aldri vært så god på disse østlige språk, men i det minste dens snakke fransk.
  
  
  "Si le Yacht er parti. Ser du signalet?
  
  
  De ventet på signal om at båten var borte.
  
  
  — Плюс важно, hvor sont les autres?
  
  
  De var også venter på den "andre". Hvis disse "andre" var der jeg håpet at de ville bli, kunne de ha ventet en veldig lang tid.
  
  
  Han anstrengte å fange hvert ord de sa. De lurte på om du hadde kontaktet les autres med Carter. De syntes det var synd de ikke var lov til å hjelpe.
  
  
  "C' est dommage", sa en, " que la femme est mort."
  
  
  Mine dollar stabelen sluttet å slå.
  
  
  Tara var død.
  
  
  Visdom, klokskap, selvforsvar, mulighet, formål, ah, livet, alle sammen inn i meningsløse støv. Dens bare gått gale. Han hoppet opp og sparket døren åpen. Hun ble angrepet av den første objekt i bevegelse i sikte. Hun visste ikke engang trekke en pistol. Hennes hotellet kan føle legeme i sine hender og følte en primitiv trang til å rive og gå til motangrep. Hennes hotellet kan være hennes egne våpen.
  
  
  Plutselig viste det seg at jeg kjempet med tre menn. Sammen, de var seks meter høy og tre hundre og femti pounds, men når det kommer til galskap, jeg liker ikke solen. Blinde raseri, flammende raseri — det er det som gjør fools inn supermennesker.
  
  
  Han var en kontinuerlig rasende maskinen. Han var en fabrikk som deles ut slag og spark. Ingen av dem rømte meg. Vi ble arrangert som et Kinesisk puslespill-en enkelt, spinning, sparker ball. De var redde for å skyte, redd for å treffe en gjennom dem.
  
  
  Hennes hotellet ville gjerne fortelle dere hvordan jeg gjorde det. Faktisk, hennes hotellet ville ha visst for seg selv. Men alt jeg husker er mitt eget raseri. Når det var over, og de var alle døde. Og han gjorde dette med bare hendene.
  
  
  Tara ' legeme ble spredt på telleren. Det var ingen puls. Ingen tegn til liv. Han plukket henne opp og bar henne utenfor. Hennes røde hår brent meg som en håndfull av flammer. Så ansiktet hennes bleke i måneskinn, men en svak tåke av fregner fortsatt dekket nesen. En klump fast smertelig i halsen min, og jeg skrek til å bryte fri i en ødeleggende hikst. Men det gikk ikke videre, han bare bodde der.
  
  
  Han kysset henne farvel.
  
  
  Hun rørt kort i armene mine.
  
  
  Ee kysset henne igjen.
  
  
  Hun humret og grimaced. "Hei, Nick," sa hun med en latter. — Gjorde hun skremme deg dårlig?"
  
  
  Jeg nesten droppet det, jeg var så sjokkert over denne uventede resultater. Han kunne ikke si et ord til oss. Hun brast ut i latter. 'Roe ned. Du er ikke gal. Sleeping Beauty er levende og godt."
  
  
  Til slutt klarte jeg å si "Hva-ha-whoo". Eller noe lignende.
  
  
  Hun lo igjen. — La meg gå, og jeg skal fortelle deg alt."
  
  
  Det ble senket av ee. "Mmmm," sa hun. "Det er fint å være i bevegelse igjen." Hun strakte ut armene, og snurret rundt i måneskinn.
  
  
  Hun var nydelig. Hun var en mytisk nymfe. En nymfe av en gammel legende, født igjen, stiger fra toppene i dress, en magisk skapning gjennom eventyr, vekket uskadd fra en spell som varte i hundre år.
  
  
  Han så på Nah, mer eller mindre hypnotisert seg selv. Hun ferdig med sin dans, ristet på hodet, og gliste. "Jeg hater å fortelle deg sannheten, elskling. Det er egentlig veldig unromantic."
  
  
  Prøv det, " sa jeg.
  
  
  "Biofeedback," sa hun.
  
  
  Organisk tilbakemelding?
  
  
  Organisk tilbakemeldinger".
  
  
  "Du har allerede sagt det," sa jeg. "Men hva er det?"
  
  
  Vel, ingen tvil om du har hørt om disse teorier om hvordan å stoppe en hodepine, hvordan man skal behandle astma bare ved å kontrollere hjernen bølger... "hva Så?" Det ble en bestselger kalt Biofeedback. Jeg har ikke lest noen bestselgere, men jeg har hørt om disse teoriene. Det hadde ingenting å gjøre med "hvordan får jeg imitere en død person i matematikk?"
  
  
  "Vel," sa hun, " jeg gjorde. De spurte meg hvor du var, Odin rundt dem traff meg, og jeg falt. Da er det nettopp startet med dette bio-feedback. Jeg senket sin puls før jeg kunne ikke føle hennes ego lenger, og holdt pusten. Jeg gjorde alltid det når de kom for nær meg."
  
  
  Bare sånn? Jeg knakk fingrene mine.
  
  
  Nei. Ikke lett. AX er forberedt for en gruppe av kvinnelige representanter. Denne øvelsen varte i mange måneder. Men det fungerer."
  
  
  Men si meg, hvorfor ikke du kontakte meg? Hun trakk på skuldrene hennes skuldre. — Jeg var ikke sikker på at det var deg først. Men også "— hun stoppet og så på bakken — " å gå til hotellet for å se om det plager deg."
  
  
  Han ga henne en giftigste se. "Jeg var så jævlig bekymret når de sa du var død at jeg stormet inn i denne klubben, som en galning."
  
  
  'Hei det.'Ikke rop sånn. Tror du hun kom hit for moro skyld?
  
  
  'Nei.'Men du var ikke ha det gøy. Du sov på jobb.
  
  
  Hun vet at denne metoden har flere fordeler. Du kan også stoppe puls mens ørene fortsetter å fungere. Og folk har en tendens til ikke å være sjenert i sine ord i nærvær av den avdøde.
  
  
  Tara har lært en masse. Ikke at det fikk oss videre, men minst hemmelighetene av Nassau ble ryddet opp.
  
  
  Jing Lin og Aengel hadde en orientalsk apotek. Aengel hadde også et hotell i Nassau. Når det hele virket for godt til å være sant, er det Kinesiske selskapet KAN laget et tilbud de ikke kunne si nei til. I bytte for ikke å stenge ned kilde av narkotika, KAN krevde tjue prosent av inntektene og periodiske tjenester. Denne "tilfeldige service" var svært enkel: alt de trengte å gjøre var å gi cover og deksel for PBX-serien som KANG var å prøve å plante et sted.
  
  
  Nassau var et ideelt oppsamlingsområde. Nærheten til Amerika, men fortsatt Britisk territorium. Dette reddet ih en rekke problemer og risiko. Og som for den siste etappen av ih reise, det var veldig enkelt å styre en båt til fiske og lande på en ekstern Florida reef. Systemet ble fungerer fint.
  
  
  Charles Bryce, for eksempel, er den mann som drepte Senator Morton. Først jobbet han som et enkelt kjøkken assistent i en casino i Grenada, så KANG var oppnevnt av egoet, å trekke de rette strengene her og der, som en pilot av "Flying Ess"; - han krasjet flyet med senator i nen. Som for KAN systemet fungerte greit, men Jing Lin protestert mot dette brett papiret. Det er i hovedsak ment mot bruk av skarpe klipper. Det var andre aktører som grumbled.
  
  
  Dette kulminerte når Chen-li skutt Saybrook. Det var umulig. Senator Saybrook kan ha vært Chen-li ' s mål, men egoet skal ha drept seg selv hjemme i Maine. Når Saybrook inn casino med åpne øyne, Chen-li tenkte: "Hvorfor skal jeg vente på henne?"
  
  
  Det var en jævla dum ting å gjøre. Så du vil åpne ditt eget reir.
  
  
  Chen-li ble arrestert.
  
  
  Jing Lin bestemte seg for å forlate. Ille nok å slå Aengel for det, hvis det er nødvendig. Resten av gjengen var også på nippet til mytteri.
  
  
  Hele casino virksomhet i Norge plutselig ble truet.
  
  
  De er sendt Av Vin. Ih stor mann i London, samt en rescue team av Kang å få til Chen-li. Vingen hadde etablert seg som en opium forhandleren, og denne rollen tillot ham å få Lin Jing ' s trust, samt sende Jing Lin for å hente meg. Men på grunn av dette kaos og mytteri i Grenada, KAN måtte finne en ny plassering. Så de inkluderte Tre Nikkel i saken, skjule legemidler fra Wilson. T. Sheriff. Dette bar Stahl ih er det nye hovedkvarteret. Der de var samlet for å planlegge sine neste handlinger. De fleste av menneskene rundt dem selv spiste og sov der. Planen var god.
  
  
  Vingen var mesterhjernen bak Chen-li ' s escape rundt fengselet. Han planla også havariet med denne båten og tok en ubåt. Han arrangerte et "business meeting" med hertugen, og har også sørget for at the duke ' s trofaste butler hadde forsvunnet. Var det ikke tilfeldig og hyggelig at Vin visste at en stor butler? Nettopp kommet rundt i London med Lady Cheryl s anbefalinger.
  
  
  Han forlot voldelige handlinger for å Wang Tong. Disse klassene var ikke dårlig, vel, voldelige. Det som var irriterende var oversettelsene. Et sted, fra fransk til Kambodsjansk, Thai, Kinesisk, og den spesielle engelsk av Van Tong, feil har sneket seg inn, og vel gjennomtenkte planer har mistet noe av sin betydning. Det som fulgte så ut som noe ut av en "Keystone Cops"film-komedie.
  
  
  Hver gang en av gutta rundt KAN snuble over en kropp, de trodde det var HÅKAN gjør.
  
  
  Tross alt, KANNA hadde all grunn til å drepe Bangyeol, og KANG også planlagt å drepe Lin Ching. Så alle trodde at det var noen andre i gruppen som gjorde det, og stille ryddet opp likene de hadde til venstre for henne.
  
  
  Resten av det var mindre morsom. Dette var aya del som omhandler misteltein forhold til Garou. De kom til ham da han kontaktet meg. Gutta på Telefonen gjorde det, og meldingen kom om at " den Amerikanske er død." Vin er bare tanken på at det for gitt at jeg var denne Amerikanske. Det var sent på kvelden når Vingen er gruppe gjort sin vei til Cascade Veien, og den andre begynte sine historier over en generell samtale.
  
  
  De bestemte at de skulle få meg — og det raskt. Men jeg var allerede på Cascade Veien. De tok Tara i stedet for meg.
  
  
  "Hvor gjorde de tar du?"
  
  
  Hun snudde seg rundt.
  
  
  Du sa at de var deg. Jeg ønsker å vite hvor.
  
  
  Hun la sand kjøre nedover brystet mitt. - "Jeg tror det er en veldig syk korketrekker." Hun trakk en bunke dollar i sanden på brystet mitt. "Hva er det som skjer?'Hva er det?' spurte hun med en latter. "Er du sjalu, Carter?"
  
  
  Selvfølgelig, jeg er ikke sjalu. Og ikke kall meg Carter. Du ser ut som en kvinnelig reporter rundt en film.
  
  
  "Jeg bare kom til å spille Lauren Beckall." Hun sto opp med verdighet og kjørte nedover stranden i måneskinn. "Hvis hun trenger meg," sa hun, " bare plystre." Det eneste som ville avlede oppmerksomheten fra hennes verdighet, var at hun ikke hadde noen klær. Når vi først møttes, hun virket som en ganske anstendig ung dame. Men i det siste, hun så mer ut som en ødelagt ung dame enn en skikkelig dame.
  
  
  Hennes definitivt hotel sl. Hennes hotel ee igjen. Men den verste delen av det var at jeg ikke kunne plystre.
  
  
  Han sto opp og fulgte henne ned til stranden.
  
  
  Vi gikk for å svømme.
  
  
  I & nb, i midten av bølgene, vi gled en annen rundt den andre.
  
  
  "Det kommer ikke til å fungere," sa hun. Jeg fortalte henne. "Plassere en innsats?"
  
  
  Vel, kunne det ha vært, hvis vi ikke hadde blitt revet fra hverandre av en annen uke av utendørs aktiviteter. Så vi laget kjærlighet i ytterkanten av havet, noen ganger er dekket med vann, noen ganger naken igjen. Vi har falt i den samme rytmen som den bølgen, eller bølge — inn i samme rytme som vårt, slik at det og det ble bølger og land, møte i sitt naturlige løp og si farvel, vi ble enda mer venner, hilsen og si farvel kjærlig, med våte salte kyss. Faktisk, det har aldri stoppet. Min munn mot hennes bryst umiddelbart fikk henne til å begynne på nytt igjen når vi kom ned sammen i den virvlende vann og stod opp igjen sammen, gisper med spenning.
  
  
  Et par dager senere, sa hun til meg,"Du vet, jeg var redd for henne med en gang."
  
  
  Han løp innsiden av hånden over magen hennes. "Det er et skummelt spill, honning. Og hvis du ikke kan spille med kniver eller kung fu... vel, jeg kan ikke klandre deg. Så han dypt inn i øynene hennes. "Så la meg fortelle deg hva.: Jeg var veldig sint med deg."
  
  
  Hun ristet på hodet. — Jeg mener ikke da. Jeg mener, helt til denne dag, når du og jeg ble sittende i baren, når du sitter der, på den andre siden av stolen, millioner av mil unna.
  
  
  "Se," sa jeg lavt. "En stemme som hennes. Og ingen kan få meg til å betale for det. Du vet at nå som hun er med deg, hennes er alle dine. Og resten av tiden... vel, da er det sannsynligvis alle sine egne.
  
  
  Hun smilte. Det var en disen av tristhet din i det. "Ikke bekymre deg. Carter. Jeg vil ikke prøve å forandre deg. Rett og slett... Hun stanset, vurderer hva du skal si, så bestemte meg for å fortsette — " som jeg ikke visste før. Så hvis hennes navn er ikke Lauren Beckall, så har jeg denne fæle, ekle tendens til å være Foreldreløse Annie. Hun smilte igjen, men denne gangen var ansiktet hennes mer munter. Ikke bekymre deg. Nå er det veldig stor og sterk, og elsker deg akkurat slik du er."
  
  
  Jeg har en innebygd refleks til setningen "jeg elsker deg", i en rekke ganger. Han har aldri lovet henne noe... vi alle har til å holde det ikke-bindende... jeg så på Tara. "Jeg tror," sa hun, " kanskje jeg elsker deg også."
  
  
  "Min Gud," sa hun...
  
  
  
  
  Kapittel 10
  
  
  
  
  British Museum ble mer attraktivt enn noen gang. For meg, det var alltid noe skummelt om denne attraksjonen. Du ser på noen rustning som Kong Arthur må ha når slitt, eller en munk ' s kappe som "dateres tilbake til 610". Det plutselig oppstår til deg at historien er ikke bare en liten historie som er komprimert og tørket i disse historiebøkene, som en streng av golde hendelser og personer til å gå hånd i hånd til de datoer som er alltid husket. (1066, Viking seire). 1215, Magna Charta.) Historien er en stormende, stormende virvar av fakta skrevet med mot, selvtillit og blod. Historien er om folk som deg og meg, som alltid er dømt til å tjene våre enkle, dagligdagse eksistens. Ikke et metall shield, eller et stykke tøy.
  
  
  Som jeg sa, det er skumle.
  
  
  Han hadde avtalt å møte Roscoe på elleve o ' clock i rommet der Konstabel er fingeravtrykk ble holdt. En spesiell pass var nødvendig å gå inn. Jeg hadde denne passasjen, og veibeskrivelser for å få det, så vel som en glimrende brosjyre om John Constable (1776-1837). Hun var overlevert et pass ved en Margaret Rutherford-lookalike, som deretter ga meg en gigantisk mappen eksemplarer. "En romantisk realist," brosjyren sa. "Konstabel Hotel gå tilbake til naturen." Hvis så, da arten (1776-1837) var et fantastisk sted. Ett synet av flotte grønt.
  
  
  "Men ja. Da var det ingen toalett i huset.
  
  
  Henne, snudde seg rundt. Det var Roscoe Klein.
  
  
  "Fortsett å beundre dette maleriet," sa han. Han snudde seg rundt og beundret maleriet. "Vår felles venn fra Nassau kom her. Han leide et hus på landet i Cotswolds. Henne, dro til et annet maleri. Hus med stråtak og en lys grønn elv. "Din Chen-li er der fortsatt. De gikk der candid rundt flyplassen og med dem ferret ikke gå ut med hvor som helst. Det var ingen besøkende. Det var ingen telefonsamtaler, " som er uvanlig. De er bare en haug av squires fører en rolig, ryddig friluftsliv. Selvfølgelig, hadde de bare vært her i fire og tyve timer.
  
  
  Han snudde seg en annen blad og denne gangen utforsket mill og stream. "Har du sett noen andre KANG agenter?"
  
  
  "Ingen, Nicky. Til ingen.'
  
  
  — Var det noen som gidder du?"
  
  
  Hvem er meg? Lamong Cranston? Med muligheten til å cloud ditt sinn? Ingen ser skyggen, baby.
  
  
  Da har jeg en annen korketrekker, Roscoe... Hvorfor er du antyder at jeg ser på disse bildene?
  
  
  Henne, snudde seg rundt. Roscoe trakk på skuldrene. — Jeg tenkte bare du skulle vite noe om kunst."
  
  
  Hva jeg sa så er ikke egnet for komprimering.
  
  
  Vi hadde lunsj på en West End diner kalt the Hunter ' s Hytte. En tre-panelt diner med en slags ål-i-jelly og hare-back menu. Jeg heter Tara og fortalte henne om å komme over. Vi bodde i en" leilighet " som tilhørte en venn av Roscoe er, er en jente som var for tiden arbeider rundt i byen. Vi var mer på vår egen, og vi hadde mindre problemer med alle som John Stewart tull om bærere, servitører, og tjenestepiker. Det var også den mest fredelig måte å samhandle med byen. Jeg så måte Roscoe så på Tara når hun kom inn. Hun var iført en smaragd grønn kjole cashmere med en smal hals og tett som pesten, som utsatte henne på hennes beste, og hjalp henne fast runde brystene. Hun må ha gått på shopping og kjøpt et ego som morgenen. Minst jeg har aldri sett det før, ego. Jeg kan noen ganger glemmer henne kjolen, men jeg vil aldri glemme henne tettsittende kjole.
  
  
  Han introduserte henne for Roscoe. Hun smilte sitt eget smil. Som jeg sa før, Roscoe kan se hva emu liker, men nå har han spesialisert seg på å se uten uttrykk. Mr. Poe, Gjennomsnittlig Person. Gjennomsnittlig høyde, bygge, ansikt og klær. Jeg anslår han var rundt femti år eller så, og jeg får som figur ved å legge opp alt han gjorde. Men han har sin egen tykt hår, det er ikke grå, og det har ikke den aggressive svart farge som skjer når coloring.
  
  
  Så Tara smilte. Noen øyeblikk senere, når Roscoe så på ham, det var Gary Grant. Han var høy og tynn, og plutselig nen var iført en skreddersydd dress, og han så at han hadde overraskende hvite tenner. Ah, den hvite som imponerer, og Tara så blendet.
  
  
  Han satte seg ned, kremtet, og med en fast, bydende gest kalt servitør over og bestilte drinker. "Si meg," sa han til Roscoe, " hvem er det som ser på din handel nå?"
  
  
  'Handel?'
  
  
  "Utenfor. Din utenrikshandel.
  
  
  "Oh, den påståtte handel. Charlie Mace. Har du noen gang sett ego?'
  
  
  Egoet har aldri sett det.
  
  
  "Vel, det er bra. Våpen er også god. Hvis det skjer noe — og jeg tror ikke det vil-han vil la meg vite. Det er en gutt med ham, Pearson. Så du trenger ikke å bekymre deg om det."
  
  
  "En gutt?'
  
  
  Roscoe så meg rett i øynene. — Jeg tror du var ganske smart når du var tjue."
  
  
  Jeg tenkte på det for en stund. — Likevel, det ville føle deg mye bedre hvis du skulle sitte ute rett now."
  
  
  Roscoe ristet på hodet. — Jeg er en sporhund, Nicky. Ikke en vakthund. Dessuten, jeg får også - "for gammel", han prøvde å si, men tatt seg akkurat i tide," hennes stahl vært litt lat i det siste til å ligge i det våte gresset for en uke venter."
  
  
  "Hvordan kan du være så sikker på at de vil holde på så lenge?"
  
  
  - Produkter, for eksempel. De bestilte dagligvarer for eksempel, for en uke. De har også ansatt en vaktmester. Dette betyr at de planlegger å være gode gutter for en stund. Slike nyheter sprer seg raskt gjennom landsbyen. Og tro meg, det er allerede nyheter i disse byene hvis noen nyser to ganger.
  
  
  "Så hva gjør vi?"
  
  
  "Bare vent?"
  
  
  Han trakk seg ut to e-mail boxes. Liten lomme svarte boksene. 'En for deg; en for meg."
  
  
  'Arbeider fra en avstand?'
  
  
  "Ja. Bare gå til nærmeste telefon og ringe ni-tre-seks-fire-null-null-null. Utenfor byen, må du først slå null-en. Klikk koden for denne søta, og du vil høre et opptak av Mace ' s rapport. Rapport hver time.
  
  
  "Er det alt?"
  
  
  "Nei," sa han. "Det er noe annet. Du kan også ringe og legge igjen din melding på tape. Deretter Mace og hennes ego kan lytte på. Dolores er konstant overvåking skjermen, så vi vil bli varslet dersom noe går galt. Bare pass på å si hei der du bor. Dolores var en ØKS sentralbord.
  
  
  — Og dette huset — er det mulig å sette Zjukov i det?
  
  
  Han laget et surt ansikt og ristet på hodet. 'Neppe. Eller bør de være borte for en stund, men de har ikke vist noen tegn til det enda. Vi kan prøve å sende en arbeidstaker for noen grunn. Men hvis Poe Vin falt for en så lure, han ville ha vært døde lenge. Vi har en tilkobling til det lokale telenettet, slik at vi kan fange opp alle utgående meldinger.
  
  
  Jeg likte ikke det. Det var en evighet å vente. Men jeg kunne ikke risikere å sette meg selv i fare. Vin Vo husket meg. Bare vise emu ansiktet en gang og hele operasjonen ville bli en fiasko.
  
  
  Han så på klokka. Det var to minutter til en. "Hvis din personsøker systemet fungerer, tror jeg du har tid til å gjøre det."
  
  
  Roscoe ga meg sin blendende smil. — Hvorfor ikke gjøre det nå?" en venn? Hold det i fingrene for en stund. Prøv det selv.
  
  
  "Jeg stoler på deg implisitt, Roscoe," sa jeg. Han gliste til Tara. "Jeg mener med telefonen. Jeg vet at du vil gi meg en nøyaktig rapport.
  
  
  Han kunne argumentere for det, men N-3 er alltid viktigere enn K-2. Roscoe svarte på telefonen.
  
  
  Tara smilte.
  
  
  Det var søtt, men tomme smil av en kvinne som ikke vet flåten har bare seilt. "Jeg er sulten," sa hun, og ser på menyen. "Dessuten, han er ikke min type, sa hun uten å se opp.
  
  
  Hennes panne rose. "Jeg visste ikke engang tenke på oss for et øyeblikk," sa jeg.
  
  
  Mace ikke har Barentshavet territorium, til å fortelle oss. Som i utgangspunktet ga oss en dag fri. Jeg kjøpte henne noen billetter til musikalen. En ting som heter " Si til Din Mor, "som en arrogant New York Times selger kalt"ganske morsomt hvis du liker den slags ting."
  
  
  Tara var klar for litt shopping, og henne litt nervøs for ikke å gjøre noe. Stemmen min må ha hørtes absurd skummel, fordi hun plutselig sluttet å snakke.
  
  
  "Jeg vet hva du tenker," sa hun til slutt. "Du tror dette kommer til å bli en av deres godforsaken turist feller, så hva gjør du med denne jenta? Eller rettere sagt, hva var det hun gjør her likevel? Alt hun kan gjøre er å bli kidnappet og gå på shopping."
  
  
  Jeg fikk ikke svar. Ee tenke -- var nære på.
  
  
  — Vel, jeg har en grunn til å være her. Og grunnen er at når du finne ut hvor labs er i Hall ih, jeg vil vite hvem det kloner er rundt dem og hva de skal gjøre med dem. Hun var å se på meg i den samme ikke-rude, ordknapp måten hun hadde den første dagen vi møttes på Waldorf. Og håret på nakken min reiste seg opp, akkurat som det gjorde da. Hennes, visste at hennes reaksjon var rent defensive. Hun satt der og følte at hun var irriterende meg, og det var ikke mye hun kunne gjøre med det. Og hun var svært ømfintlig, og hun kunne ikke gjøre noe med det.
  
  
  Vi stod på hjørnet av Piccadilly Circus, ser på hverandre i hjelpeløs raseri.
  
  
  Hun sa. — Dessuten, det er noe annet jeg kan gjøre.
  
  
  "Og så er det," sa jeg. "Du mener du vil også si noe."'hun sa. — Jeg kan også gjøre deg veldig glad."
  
  
  Det er vanskelig å argumentere med slikt unvarnished sannheten. Vi ble enige om å møtes på leiligheten klokka fem. Inntil da, de ildere rundt oss skal kunne ta vare på seg selv. Jeg gikk til puten på Charing Cross Road. Det ble litt tåkete. Ikke akkurat tåke, men heller en slags tykk kaldt. Healing sår på skulderen min vondt. Han lurte på hvorfor folk likte å såre en annen venn så mye når som smerte faktisk eksisterte.
  
  
  
  
  Kapittel 11
  
  
  
  
  På kvart på tre, han kom på puten. Akkurat i tide til å minne meg på at det ble nærmer klokken tre. Den engelske drikker ikke i det hele tatt, ikke når. Det er derfor-i det minste i henhold til Roscoe - du kan ikke stole på engelsk. Jeg bestilte en øl og bladde gjennom avisen.
  
  
  På side ti i London Ganger, det var en liten bit av nyheter over hele Usa. Det viste seg at Han Bale og Croft var ofre for et helikopter krasj mens du sjekker ut virkninger av Orkanen Carla. Minst som er hva de trodde. Helikopteret, og piloten var borte, og undersøkelsen ble avlyst på grunn av Orkanen Dora.
  
  
  Så ih ble seks. Morton, Saybrook, Lindale, Cranston, og nå Neil og Croft. Han kunne forestille seg, Washington, akrobatikk. Privat samtale om drapet, forsøk og konspirasjon. Oppmuntre offentlige uttalelser. I mellomtiden, topp-hemmelige forhandlingene var å ta plass i Hawke ' s office. Hvordan kan vi ta sikkerhetstiltak uten at det forårsaker utbredt panikk?
  
  
  Jeg lurte på hvor — hvis Hawke gjorde at han vil håndtere klone tilfelle. Inntil nå, ilder har hatt ingen bevis for teorien. Og hvis han hadde vært enda eksternt tilbøyelig til å godta vår teori, har jeg fortsatt ikke ville ha møtt ham på en stund. Ingen tvil kloner allerede var i landet. Men hvordan kan ih bli satt på ønsket liste hvis du ikke vet hvor mange eksemplarer av samme person som er rundt?
  
  
  Men selvfølgelig, det var Hawke ' s problem. Så langt har jeg hatt mitt eget problem. Min oppgave var å finne et arnested for disse PBX-systemer, uansett hvor de var plassert. Drepe den opprinnelige og ødelegge kopier. Også prøve å finne ut hvor mange-hvis det er noen ihs venstre går gratis med et mord for. Hvis han hadde gjort det, og levde lenge nok til å fortelle historien, Washington kunne ha startet en full-skala avslutning. I hvert fall ikke hvis jeg lever lenge nok.
  
  
  Det hele gikk rundt i sirkler, og deretter kom tilbake til meg. Washington ventet på mine første trekk. Og Chen-li var i vente for henne første trekket. Og så kommer det et poeng at du ikke bør tenke på i det hele tatt: hva hvis dette Chen-li beveger seg ikke i det hele tatt? Hva om han bare sitter i skjul, og det er færre og færre senatorer?
  
  
  Klokken begynte å ringe. Jenta i baren fortalte meg at det var stengetid. Jeg har betalt for det, og venstre.
  
  
  Noen ganger du lurer på om vi er en del av noen gigantiske sjakk spillet. Den Store Hånden som kommer, og kan skilte med at det vil sette deg hvor du ville ikke være på alle. Det ser ut som en veldig tilfeldig bevegelse. men i slutten, viser det seg at dette var det siste steget i hele spillet.
  
  
  Jeg gikk en kort spasertur. Formålsløse, tror jeg. Po Bond-slettet. På en god tid, fant han seg selv i Burlington Arcade, en lang, smal galleri av butikker. Til henne, han strakte halsen hans som alle andre til å se opp på flagget-dekorert tak i galleri. Han kikket i butikkvinduer med skjorter og kameraer, og på windows med Kinesiske figurer.
  
  
  Jeg tok en omvei når en mann i Virginia tok et bilde av sin kone.
  
  
  Da jeg kjørte inn i en tilfeldighet.
  
  
  Min første reaksjon var å snu seg bort, så han ikke skulle se meg, for å se på mitt ansikt i refleksjon av butikk-vinduet. Men da jeg innså at han ikke ville gjenkjenne meg i slutten. Hennes ego visste ansiktet hennes nesten like godt som han visste at hans egen. Jeg har møtt ham to ganger før. Hennes ego allerede hadde drept henne en gang. Men ikke i denne kroppen. Chen-li var et eller annet sted i landet. Hang Lo var i helvete, og jeg trodde ikke Lao Zeng var shopping akkurat nå. Dette ansiktet tilhørte noen andre. Den samme bredden, hardt ansikt. Det samme flatskjerm, uvennlig uttrykk. Det samme perfekt plassert vorte.
  
  
  En annen gren.
  
  
  Jeg fulgte ham med en avslappet, rolig gange. Piccadilly rør, tilbake til Russell Square.
  
  
  Det var risikabelt å følge ham så tett. Men det er noen risiko du bør ta. Videre, han startet ut som en mann som ikke forvente problemer. Han ser ikke på forfølgerne eller snu. Utgang: flere valg. Enten han visste ikke at jeg var å bli forfulgt, eller han visste og ledet meg inn i en felle.
  
  
  Han fulgte den for et par kvartaler til gren forsvant inn i en rød-murbygning. Døren var nummerert 43 og en bronse navneskilt lagt irrelevant informasjon: "Featherstone Samfunn "med en irrelevant postscript:"Grunnlagt i 1917." Hva i helvete slags Featherstone Samfunnet var det? Neste ting jeg hadde å gjøre var å finne ut.
  
  
  Det var en makrobiotiske restaurant over gaten. Alle av en plutselig, jeg hadde en stor appetitt for sunn mat.
  
  
  Det ble overtatt av et bord med utsikt over gaten, og kelneren, som ikke ser så sunt som du tror i denne innstillingen, børstet bort et par smuler og ga meg en meny. Jeg hadde et valg: solsikke sorbet (pisket yoghurt med frø) eller en liste av stadig mer dødelige concoctions. Spinat saften, kål sufflé. Han stoppet på karaffel av organisk lemonade, lurer på hva organ de hadde klart å koke ego rundt.
  
  
  Et par av enker med stokker laget en smertefull tur gjennom Featherstone Samfunn.
  
  
  En saftig tenåring i en T-skjorte og jeans tok den på bordet ved siden av meg og bestilte en solsikke . Hun så på meg på den måten små jenter gjør.
  
  
  En kvinne kom inn med et stort antall pakker. På hodet de hadde en altfor red hat og nesten prangende rynker. Først trodde jeg hun snakket til seg selv. Men jeg tok feil. Hun snakket til henne posen. "All right," sa hun, " og du forbli rolig.
  
  
  Hun var helt riktig om det. En handlekurv med for stor munn KAN være veldig irriterende.
  
  
  Hun satte seg ned ved bordet ved siden av meg og tok av henne fluffy brun kappe. Hei, det var ikke langt fra åtti, men hun var fortsatt dressing opp for å matche hennes ungdommelige år. Hun var en slags teenage jente. Pearl halskjeder og musky parfyme.
  
  
  "Sett deg ned," sa hun til posen. Hun snudde seg og ga meg et unnskyldende smil. "Jeg forstår ikke hvorfor egoer er ikke tillatt i restaurantene. De sier det har å gjøre med ryddighet eller noe. Men det er veldig ryddig. Hun så seg i vesken hennes. "Er ikke det rette, vennen?"
  
  
  Biter var en seks kilos Yorkshire Terrier. Også kjent som Roger. Forøvrig, jeg liker ikke alle disse små yapping hunder i det hele tatt, og noe om det som må ha vært skrevet over hele ansiktet mitt. "Jeg håper du ikke er redd for hunder."
  
  
  Jeg fortalte henne at jeg var ikke redd for hunder.
  
  
  Oh, god. Hun smilte og klappet hånden min. "Fordi Roger ville ikke skade en flue."
  
  
  Han lurte høyt, gitt egoets vekst, hvis et fly ville skade emu. Hun la ut en høy-pitched le, og coquettishly satte seg ned for å slikke.
  
  
  Hennes navn var Miss Mabel. Hun hadde bodd på blokken for mer enn femti år i et hus som hun beskjedent beskrevet som en ganske luksuriøst. "Ah, la oss bare si at... en gave fra, la oss bare si ... en annen. Savner Mabel ønsker å la meg vite at Nah faktisk hadde sex. Jeg gjorde det klart for å gå Glipp av Mabel at jeg ikke overrasket.
  
  
  Dette ga meg noen poeng, og samtalen tok en bestemt retning. Jeg ble fortalt av hei det var jeg som sitter og venter på en venn som var for tiden deltar på Featherstone Samfunnet.
  
  
  "Mmm," sa hun. "Og du ønsker ikke å gå i det." Tror du ikke på disse tingene? †
  
  
  Jeg fortalte ham at jeg ikke vet mye om det.
  
  
  "Ingen vet om spøkelser, Mr. Stewart. Vi må bare akseptere at de er der."
  
  
  Akkurat som det. Den Featherstone Samfunnet lar deg snakke med de døde.
  
  
  Han lurte på om denne grenen hadde avhørt senatorer.
  
  
  Jeg spurte henne om hun hadde vært der, og hun fnyste.
  
  
  "Ha. Nei, det er usannsynlig. John Featherstone forbannet meg i 1920. En forbannelse, tenk det. Han sa jeg var en bråkmaker, for å si det mildt. Åh, han var en mann av anstendighet, en ekte fanatiker. Hun banket i hodet med henne pekefingeren, som glitret med en samling av diamantringer. Minner om en tidligere skandale.
  
  
  "Vel, hvis du spør meg," sa hun mykt i øret mitt, " det er ikke en kropp i dette huset som vi trenger å snakke om. Død eller levende, må du være en engel å tre inn i dette huset. Og engler, mine kjære, er ekstremt kjedelig. Hun ga hva du kan kalle en rampete kyss.
  
  
  Kelneren tok hei, en brus som er rik på vitaminer. Hun tok en slurk og laget et ansikt av avsky. Denne drinken er veldig bra for deg.
  
  
  Hva gjorde jeg si igjen? Oh, ja, vel, da han døde, dotter hans, tok over. Vel, jeg snakker om rariteter... Alice Featherstone, kjære frue, Frøken Mabel pursed hennes lepper i misbilligelse. "Du spiller av en jomfru for lenge er aldri en god ting."
  
  
  Han ignorerte gå Glipp av Mabel ' s psykoseksuell teorier.
  
  
  Vel, tull. "Ah, Touwe" eller "Wauwe". noe sånt. Jeg vet ikke hennes nøyaktig. Hvis du spør meg, honning, det er fordi tradisjonell Kinesisk mat hun lærte som barn. De spiser den mest forferdelige ting, vet du. Jeg tror det påvirket henne hjernen.
  
  
  Hun har lært mye fra nok folk over flere år for å vite at du skal lytte til alt. Ih favoritt flygende tallerken teori til trinn-for-trinn-reprise av ih beste golf spillet. Alle ønsker å bli hørt. Og hvis du er villig til å lytte til ting som ingen andre ønsker å høre, sjansene er de vil fortelle deg ting som ingen andre vil. Så uglen i hele verden ville ikke ha avbrutt henne hvis det var ikke ser på gaten. Hva jeg så der fortalte meg at jeg kunne ha vunnet hovedpremien.
  
  
  Han unnskyldte seg og gikk til telefonen. Ego fant henne i mennenes rom og oppringte nummeret sitt. Mace ikke har den nåværende.
  
  
  Jeg teipe over det.
  
  
  Grenen bare venstre gjennom nummer 43. Jeg gikk til corner for å sende en melding. Med mindre det var ikke den grenen som var jage henne her. Med mindre han hadde vært i endring, og haltende for den siste halve timen. Selvfølgelig, det var mulig. Men han stolte ikke på henne. Min gren så for cocky å bry seg med å skjule. Og hvis det hadde vært noen andre, ville han ha støtt på noe større. Disse er kloning stasjoner.
  
  
  Det var ti minutter til fire. Jeg forlot henne en melding for Roscoe. Jeg fortalte emu å komme hit og holde et øye på den neste klone. I mellomtiden, jeg vil sitte her og se på. Jeg får se om noen andre kommer inn."
  
  
  Savner Mabel snakket med Roger igjen. Hennes lurte på om jeg kunne få henne mitt neste revmatisme test uten en forelesning på den kjemiske sammensetningen av maten. Jeg tok en sjanse på henne. "Hvorfor gjorde Alice Featherstone vokse opp på Kinesisk ed?"
  
  
  Savner Mabel så ut til å synes det var en dum korketrekker. Vel, kjære. Hva annet trenger den Kinesiske spise?
  
  
  Vent et sekund. — Du mener Featherstones er Kinesisk?"
  
  
  "Vel," hun pekte på meg. 'Ikke egentlig. Men igjen, ikke akkurat.
  
  
  Kort sagt, Gamle John var en kaffe eksportør. Han bodde i Kina for mange år. Men med revolusjonen i 1912, ble det klart for Vesten at de ikke lenger var velkommen. Egoet saken ble konfiskert. Drept ego ' s kone. Så John tilbake til London med sin lille datter.
  
  
  Og med en forkjærlighet for mystikk.
  
  
  Han hevdet at han snakket med sin kone hver dag. Og emu klarte å overbevise mange av de gamle aristokratiet at han kunne være ih ' s " kontakt med de døde." De hjalp emu og grunnla Featherstone Samfunnet. Det var ganske mye alle gå Glipp av Mabel visste om det. Bortsett fra at John og hans datter Kari bodde som eremitter. Bare å komme seg ut fra tid til annen for å kaste en forbannelse på mindre ren-hearted.
  
  
  Hun ferdig med sin historie akkurat i tide. På mindre enn et sekund, så hun i vesken hennes. "Roger!" han biter henne. "Dårlig hund.'
  
  
  Hun unnskyldte seg og forsvant.
  
  
  Det var 4:30 når Roscoe kom. Han tok et bord i den andre enden av rommet og satte et merke på fanget mitt mens han gikk mimmo:"Det er en bakdør i smug."
  
  
  Det begynte å regne så snart jeg forlot restauranten. Han stoppet i ly av inngangen, og så ut av vinduet over gaten. En kvinne i sekstiårene i en sort silke kjole lå på kne i vinduskarmen, og ser ut.
  
  
  Gjennom regn av henne, hørte stemmen hennes. "Ja, et tau. han sa. "Ah, den tau. Ugh.'
  
  
  
  
  Kapittel 12
  
  
  
  
  Det var trange brosteinsbelagte smug som kjørte lengden på blokka. Noen hvor det var litt større der hvor det pleide å være innganger for noen stabile eller små banen. Det endte i en tunnel om tolv meter lang. Og så var det en sidegate.
  
  
  Antall 43 var en fire-etasjers mansion. Det var ingen brann, rømning, men det var en bakdør.
  
  
  Døren åpnet.
  
  
  Og det var mitt første gren. Han så meg, også, og ga meg en rask, spørrende blikk. En "jeg har ikke sett deg før"utseende.
  
  
  Når du er i tvil, bør du improvisere. Jeg gikk bort til ham og smilte. Jeg beklager, men jeg ser for Marsden ' s house. Jeg trakk Roscoe lapp ut av lomma og lot til å studere det. Det sier jeg er ment å være på tallet førti-fire, men jeg trakk på skuldrene - " det er ingen førti-fire i det hele tatt.
  
  
  Han kikket på meg. "Jeg vet ikke. Men minst du ikke vil finne en ego i smug." Dette var hennes første gang snakker til en klone. Jeg har hørt andre snakke til henne, men ikke for meg. Nå er det traff meg. Alle av dem snakket perfekt engelsk, uten aksent. Amerikansk aksent på engelsk. De ble grundig opplæring.
  
  
  "Hør," sa jeg, " kanskje jeg skal bruke telefonen. Jeg har fått Marsden er antall - " jeg famlet med Roscoe note igjen.
  
  
  Han ristet på hodet. "Det er feil."
  
  
  "Oh, — sa jeg. "Vel, takk."
  
  
  Jeg hadde ikke noe valg, men å gå ut gjennom smug. Regnet holdt på å falle vanskeligere nå. Det treffer fortauet og lest høyt i den trange passasjen. Stedet var illevarslende. Smug er mørkt. Regn er mørkt. Det er glatt på grunn av den plutselige regn. Hennes krage slått opp.
  
  
  Det var ikke noe jeg så eller hørte. Det var bare et instinkt.
  
  
  Han stoppet for å tenne en sigarett. Han stoppet ved Rivnenskaya bare et skritt bort fra meg.
  
  
  Han hadde ikke slå rundt. Han la stiletto gli ut av hånden hans, og fortsatte på sin vei. Jeg hørte Tara igjen si, "jeg er en første-klasse assassin," sa hun,"jeg har for å være en førsteklasses assassin".
  
  
  God. Så jeg ble forfulgt. Mellom ekkoet av sine egne fotspor og tromming av regn, hun kunne ta ut en annen lyd.
  
  
  Tunnelen var foran meg. Henne, gikk inn i tunnellen. Det ble mørkere ute. Han krøp sammen i skyggen av veggen, og så tilbake ned alley.
  
  
  Ikke noe sånt.
  
  
  Og likevel... jeg fikk ikke se det komme. Hårene på nakken stå opp for en grunn.
  
  
  Den eneste lyden som kunne høres var lyden av regn. Stille gawk fløy ut av ingensteds. Det traff muren. Hennes krympet tilbake og byttet sitt sverd for Wilhelmina er. Bare i tilfelle. Jeg hadde ikke forvente å ha for å drepe ego. Hun prøvde å få noen svar av ham. På dette stadiet av saken, en annen død gren vil føre til fastlåste situasjonen en annen.
  
  
  Han krøp tilbake i skyggene og tok av seg frakken. Jeg hengt henne opp som en stein i stønner. Gawk-eyed mimmo whizzed forbi meg og beitet min pels... På magen hennes, det begynte å krype rundt i tunnel, i retning fra der kuler hadde kommet.
  
  
  Tingen er, han er ikke vant til å gå glipp av et skudd. Han ventet på hans offer å si "puh" eller " argh." Stillheten fikk på Emu nerver, om han hadde noen. Han kom seg ut gjennom minimum av fem stjerner så snart han kom til tunnelen inngang. Hennes skudd gikk lavere og traff emu i hånd med pistol. Ikke på hånden i seg selv, men på pistolen som falt til bakken, snudde Han seg for å heve sitt eget ego. Henne, hoppet opp og gikk til angrep. I det øyeblikket han kom til sitt våpen, ble han kastet bort av ego. Det var vanskelig å kjempe mot ham. Han var god. Han kjente hver trikset som kjente henne. Han hadde en kniv. Bare så det ble det, og ble sendt candid til mine dollar stabelen. Ego grep tak i håndleddet hennes og klarte å stoppe henne fra å flytte. Men ikke for lenge. Han plukket opp hver stamme, og nesten traff meg der det virkelig irritert meg. Henne, snudde seg og lente seg frem litt, og det traff meg i livet.
  
  
  Slaget slo meg av mine føtter, og kniven nesten slo meg. Den kom opp. Toppen av hodet mitt traff ego er haken med en kraftig klang av tenner. Dette brutt ego ' s intensjoner. Med en karate spark i egoets hånden med en kniv og slått ut ego, våpen sto direkte mellom steinblokker, og peker ned. Hennes fortsatte å holde egoet håndleddet og vippet ego på ryggen. Han prøvde å bli kvitt sin makt ved hjelp av en judo flytte, men hennes allerede forberedt for en ego flytte. Han skled og falt på den våte steiner. Jeg hørte den tørre knekke av bein. Han lå der og så opp i overraskelse. Egoets bein ble stukket opp, var han fortsatt bevisst og ikke føler noen smerte. Sjokk bare vokste alle disse følelsene. Kanskje hans bein ble permanent deaktivert. "All right," sa jeg. "Jeg vet hvem du er. Jeg ønsker å høre litt mer informasjon fra deg. Hvor mange av dere er det?
  
  
  Han lukket øynene og smilte arrogant.
  
  
  "Mye". "For mange til å stoppe oss."
  
  
  Hvor er din base?
  
  
  Det smilet igjen. 'Neste. På et sted hvor du vil aldri finne oss.
  
  
  De satte en pistol på ham. 'God. Vi vil starte fra scratch. Og jeg trenger ikke svar som "mye" og "mer". Jeg ønsker å få svar på spørsmål, som hvor mye og hvor. Så gå videre.
  
  
  Ego ' s ansikt var rolig.
  
  
  "Eller vil du skyte meg?"
  
  
  Han ristet på hodet. "Det er ingen forskjell mellom død og liv. Du Vesten ikke forstår. Jeg kunne ikke finne det. Så hennes er allerede døde.
  
  
  Du sitter igjen med noen trusler når den siste trusselen blir slik revmatisme. Det var en blindvei. Hennes også mislyktes. Men så, hvis jeg ikke kunne få hva hotellet er sagt, kunne jeg prøver alltid å få bekreftelse på at jeg trodde jeg kjente henne.
  
  
  — Men du tror andre vil lykkes. Som du kan drepe en hel hundre senatorer?
  
  
  Vi trenger ikke å drepe dem alle. Nok til å skremme ih alle til døden. For å tilkalle riker i regjeringen. Din... Kongressen, som du kaller ego. Deretter vil vi ta kontakt med din president, og alt vil skje slik vi ønsker."
  
  
  Nå var det min tur til å vise noen forakt. "Jeg tror du har glemt noe." Denne presidenten har livvakter og en ganske stram security system."
  
  
  Han ristet på hodet. "Jeg tror du har glemt noe." Dette security system har blitt forbigått før. Og dessuten, vi kommer ikke til å drepe ego. Vi bare har til hensikt å kontrollere egoet hjernen.
  
  
  Derfor alexander ih master plan. Lamme-Kongressen og gjøre president din marionett. I møte med kaos i Kongressen, den aktive tjenesten vil ha ubegrenset makt. Og KAHN vil ha full kontroll over det. Det var ikke så umulig som det virket. Livvakter er bare beskyttet mot kuler. Og ikke tankene dine omelett full av sinnsendrende medikamenter. Eller mot aspirin, som er ikke aspirin. Det var alt de trengte. Det er sagt at Rasputin hadde en konge i ego av makt. Men i dag, trenger du ikke engang trenger å være Rasputin til å gjøre det. Du trenger bare å være et stoff fyr. De konger i Middelalderen hadde sine egne smakere. Folk prøver mat og drikke for å sikre at de ikke er forgiftet. Det var en jobb. Men dette er ikke tilfelle nå. Derfor, som tiltrekker sine strålende pedagogiske evner, herskerne er forsvarsløse. KANG plan var gal. Men det var ikke så gale.
  
  
  Han mistet bevisstheten. Eller så virket det som. Jeg hadde ikke mye å gjøre. Uansett, jeg fikk ikke noe mer informasjon. Men en ting var klart: han måtte dø. Eller hele denne KANG gjengen kommer etter oss.
  
  
  Han så ned på henne urørlig kroppen. Hennes, tenkte seg om et øyeblikk. Henne, tenker den beste måten for ham å dø. Henne er borte. Han vendte tilbake til tunnelen, og plukket opp sin frakk og stiletto han hadde droppet. Det fortsatte nedover gaten.
  
  
  Alt jeg hørte var en svak lyd. Selvfølgelig er han ikke var bevisstløs. Han snudde seg og hevet pistol.
  
  
  Han skutt seg selv i øyet.
  
  
  Første-klasse mord.
  
  
  
  
  Kapittel 13
  
  
  
  
  Ytelsen til" Si til Din Mor " på the Lyric Theater, som lovet, var "ganske moro hvis du liker denne type ting." Den dårlige tingen er at jeg sannsynligvis ikke vil være ego-ser. Det eneste interessante ting var jenta som allerede hadde krabbet ut av henne klærne. Janice Venus. Han husket henne fra de dager da navnet hennes ble Janice Tre.
  
  
  Janice Venus var en blond gudinne, og uansett hva hun het, med en flott figur. Hun var en varm companion på en tur til den franske Rivieraen, sannsynligvis for fem år siden. Vi skiltes som venner. Min virksomhet og framtiden ble reddet av den vennlige og velstående Count Hoppup. Han ga meg noen informasjon om Almazov er smuglere, og Janice ga meg en haug av Almazov. Den siste tiden ih så henne, i Nice, de var gifte.
  
  
  Hvordan det så ut nå, alt kunne ha slått ut en litt annerledes. Under pause, jeg kalte henne og fikk en innspilt melding fra Mace. Rundt hva Emu klarte å samle inn gjennom teleskopet, kilden til god grøt var havregryn.
  
  
  Det var alt de hadde akkurat nå.
  
  
  Roscoe kunngjorde at han hadde regnet tre telefon børser. Odin var på Addison Hotel; en var fremdeles på Featherstone-tallet, og den tredje var på Old Vic, ser Sir Laurence Olivier spille Hamlet. Jeg forlot henne en "Fortelle din mor" - meldingen, som var ganske moro hvis du er i den slags ting.
  
  
  Han kom akkurat i tide til å begynne begynnelsen av andre akt. Lysene hadde gått ut, og Tara hadde å vinke meg tilbake til plassen min. Orkesteret utført fra begynnelsen for andre gang.
  
  
  "Nyheter?'Hva er det?' spurte hun i en hvisken.
  
  
  "Ja. Det er tre.'
  
  
  "Vel, tre? Eller tre?
  
  
  'Ja.'
  
  
  Hun satt på pause. "Så det er bare sju.
  
  
  "Ja. Han nikket til henne. Fortsatt en ilder.'
  
  
  Bandet spilte en sang som Janice sang. "Denne jenta," Tara sa: "visste du henne, eller var disse tegnene på kjærlighet ved første blikk?"
  
  
  Jeg visste ikke at jeg hadde slike symptomer. "Jeg visste allerede henne," sa jeg. "For noen år siden. Fin jente. Ingenting mer.'
  
  
  Tara hevet et øyenbryn. "Vel, hun ser ikke ut som jentete lenger."
  
  
  Hun var trolig riktig om det. Janice nåværende størrelse var 90-60-90.
  
  
  "Vi var bare venner," sa jeg. "Mitt ord av ære."
  
  
  Tara så på meg. "Si til din mor.
  
  
  Etter showet gikk vi backstage. Janice var varmt. Tara var kult. Janice introduserte oss til hennes nye elsker, Mikke. Tara tint ut. Fire av oss dro ut for en øl.
  
  
  I taxi hjem Tara sa: "Du har rett, hun er en hyggelig jente. Han lagt ganske kraftig, ikke mer."
  
  
  Det er flere måter å finne ut om noen svarte døren mens du var borte.
  
  
  Dessverre, alle vet disse manerer.
  
  
  Spesielt til dem som prøver å åpne døren til deg i ditt fravær.
  
  
  Takk til Jan Fleming, disse multi-hår feller har blitt allment kjent. Og en erfaren agent vet hvordan å gjøre det. Og andre forfattere av spy historier har utsatt andre gode triks. Utslaget av å være en hemmelig agent, er at egoet taktikk forblir en hemmelighet. I dag, for prisen av pocketbøker, alle barn er spytter bilde av Carter.
  
  
  Vel, Carter er mer utspekulert.
  
  
  Og hvis du noen ganger tror at jeg vil ødelegge en god ting ved å gi det bort for de få gylden, tro om igjen. Tingen er, at noen tok agn min. Når vi kom tilbake til leiligheten, innså jeg at noen var der. Ellers var det. Hun gjorde tegn til Tara til å komme ut igjen og vente på mitt signal. Han grep henne pistol og åpnet sin egen lås med en skjelett-tasten. En myk klikk i stedet for en kakofoni av audible bråkete tastene. Det var mørkt inne. Og det ble stille. Slik et svært høyt stillhet forårsaket av at noen prøver ikke å være det. Hennes mann grep Wilhelmina godt i hånden og begynte å gå forsiktig rundt i leiligheten. Rom etter rom. Gjennom rotete stue, spisestue, og til slutt stuen, som ønsker at Roscoe venn som hadde tatt henne med katten unna før hun igjen, fordi at katten var klamrer seg fast til min hæler.
  
  
  God. Så, vår gjest ventet på soverommet, eller gjemmer seg i dusjen. Eller egoet var lenge borte.
  
  
  Hennes, stoppet av soverommet. Noen var der. Jeg kunne høre ham puste. Mitt neste skritt var et mesterverk av koordinering. Med en enkel bevegelse, han kastet åpne døren, snudde på helgen, og tok sikte.
  
  
  Han hoppet ut av sengen som brød på en brødrister. Jesus, Nick. Er dette dine ferdigheter til å si god morgen?
  
  
  Han senket våpenet og ristet på hodet. — Nei, Roscoe. Men det er en jævla god måte å si "hallo" med en kule, you fucking bitch. Gjør du vet at jeg kunne ha drept deg?
  
  
  Han skjøv håret tilbake og gjespet. Da han klødde seg i haken, stirrer på meg. "Dere Amerikanere er alle liker det," sa han. Lytte. Dette er min kjæreste er på plass, er det ikke? Det er grunnen til at jeg ikke ønsker å snakke med deg. Så jeg har nøkkelen. Så, det du taster inn. Så hvordan skulle jeg vite at du skulle komme?
  
  
  Roscoe... - hennes selge på kanten av sengen, -...som for disse metodene i arbeidet... †
  
  
  Han rakte opp hånden. "Ikke forkynne. Nick. Du er velkommen. Han tente en sigarett, og jeg så at flammen var skjelvende litt. "Hvor er Tara?"
  
  
  Han gikk til vinduet og signalisert til henne.
  
  
  Ingen taler, Roscoe. Ord.'
  
  
  Han sukket. 'Ordet?'
  
  
  A.'
  
  
  "Brann".
  
  
  Stemmegivning er et ord.
  
  
  Han pekte på sin sigarett mot baken av pistolen. "Det er min jobb, Roscoe. Du er en skygge. Jeg skyte henne. Noe som betyr at det er mange mennesker rundt som planlegger å skyte meg. Og så, hvis jeg ikke holde på min vakt, de vil lykkes.
  
  
  Pif-bang, og sin død. Forstått?
  
  
  Han nikket og smilte. "Feil", sa jeg. "Det er ikke morsomt. Dette er jævla alvorlig. Jeg tror du er et geni, Roscoe, men jeg tror du begynner å bli overmodig. I oversettelse, kalles dette for at du blir likegyldig. Og det er en veldig god måte å dø.
  
  
  Forstår du?" Han nikket. Han trengte ikke å smile.
  
  
  Jeg burde ha stoppet. Men, som alle predikanter, han hadde vært i hans talerstolen for lang tid, og han hadde hatt bare en moralsk slag som han ikke kunne komme.
  
  
  Roscoe trakk på skuldrene. "All right," sa han. Vel, jeg har hørt alt før. Men i kveld... du har gjort en storm i et glass vann. †
  
  
  Tara ble satt i døråpningen. "Så vil du være å drikke kaffe.
  
  
  Hun smilte. En eller to skjeer?
  
  
  Roscoe smilte til revmatisme. "Denne andre av dere som har gått glipp av hans kall.
  
  
  "Hva er det?'
  
  
  "Å skape militær trening filmer".
  
  
  Tara laget te.
  
  
  Roscoe er grunn for å komme var Featherstone selskap, og han ønsket å vite hva du skal gjøre med det. Se igjen i morgen, eller hva? "Ja," sa jeg. "Holde øye med. Vi trenger å vite når disse klonene trer i kraft. For lite som skjer, og jeg liker det ikke. I mellomtiden, la oss ta en nærmere titt. La oss se om vi kan finne ut hva som skjer på innsiden. 'Hmm. Jeg vet bare ikke henne ennå, Nick. Jeg tviler på det.
  
  
  "Rett?'
  
  
  — Hva vil du gjøre?"
  
  
  "Besøkende Featherstone Samfunnet til å møte min kjære avdøde Tante Myrtle.
  
  
  — Du mener det bare å gå i?" Akkurat som det.'
  
  
  "vel... jeg kunne fly i, men jeg tror det ville være for prangende, ville det ikke?"
  
  
  Roscoe sto opp. — Og du forteller meg ikke til å spøke." Har du fått alle på denne måten?
  
  
  Hvis dette er Camp CANNA, du er den tråden. Du ser ganske kjent, kompis. Du er nesten like anonym som Nixon til en Demokratisk konvensjonen.
  
  
  "Jeg var telle på din spesielle effekter avdeling for å gi meg en maske og en egnet kamuflasje kan hjelpe.
  
  
  Roscoe sukket. "Vår spesielle effekter avdeling," sa han, " er død."
  
  
  'Gått bort?'
  
  
  "Vel, du vet... det er egentlig en liten smertefull... Det var en gammel dame som hadde en gang jobbet for Ealing. Du vet, dette movie studio. Og ... vel... hun gikk bort. Jeg kjenner henne! Han kutte meg av før hun kunne si et ord. Dette er latterlig, dette er hennes, dette er barnets arbeid, og det er umulig. Men jeg er redd det er bare London grenen av AX.
  
  
  Dens laget av en emu, ikke si noe.
  
  
  Han sa. = "Kan jeg få henne det?".
  
  
  "Jeg beklager, Roscoe. Jeg trenger deg mer utenfor. Hvis en person rundt disse PBX-stasjoner går til Usa, og deretter en annen senator vil gå til likhuset. Vi trenger å finne ut hva disse steamboats er opp til.
  
  
  Han kastet hendene i luften.
  
  
  "Så det er fint. Vi er tilbake til utgangspunktet vårt. Du går der. Så jeg kan like godt spør du nå. Hvis du dør, kan jeg ta dette slips fra ham?"
  
  
  Jeg kjenner henne. Bli alvorlige. Men seriøst, hva gjør dere foreslå?
  
  
  Jeg foreslår at du, "Tara så på oss," at jeg skal gå der."
  
  
  Nei, jeg fortalte henne. 'Definitivt ikke."
  
  
  "Men, Nick. †
  
  
  Ingen.'Sa.
  
  
  "Men...'
  
  
  Da kan ingen lytter til meg her. Dette er en tråd.'
  
  
  
  
  Kapittel 14
  
  
  
  
  Så Tara gikk likevel.
  
  
  Vel, ikke akkurat Tara. Ikke Tara, den " svingete rødhårete." Svingete rødhårede er for lett å få øye på en gate full av folk, og altfor lett å spore opp. Kvinnen som kom til resepsjonen på antall 41 neste dag var en mus-faced spinster. Med dodo-brunt hår, en hekta nese, og en pose for en kjole. Vi hadde kostyme, parykk og sminke, takket være Janice og "Si til Din Mor" selskaper. Hvis Tara kom ikke tilbake til teateret med klokka sju på den siste, den vise kan ikke fortsette - parykk og nese tilhørte hennes mor.
  
  
  En elektronisk stemme opptaker og et kamera for et armbåndsur ble laget av aluminium.
  
  
  Den båndopptaker var den nyeste modellen , en liten batteridrevet Sony. det var omtrent på størrelse med en sigarett tilfelle og skjult på en slik måte at det også så ut som en sigarett tilfelle. Det var kontrollert av lyd, noe som betydde at det ikke var opptak tishchina. Med en hastighet på 4,75, klarte jeg å registrere klar lyd for ca to timer. Ved å skru volumknappen helt ned, han kunne ta opp fra en kvinnes veske, akkurat som Tara ' s. Store åpne lerret shopping bag.
  
  
  Hvis du noensinne har lurt på hva slags gale mennesker vil snakke med de døde, svaret er rik gale mennesker.
  
  
  Bibi Hodgson, for eksempel. Tara kom borti henne på vei (klikk). God. Så jeg vet hvem hun er, også. Men Tara sier at i henhold til Vogue, denne damen er en "husokkupant," en tittel som bare kan være tjent hvis du har brukt mye penger på ballett tøfler og belter. Rundt dem er kvinner som små utgifter fortsatt bety en kjole fra Dior. Fru Hodgson får sine penger fra Mr. Hodgson. William A. Hodgson av Hodgson er eiendomsmeglere. Og jeg vet hvem han er. Hodgson er eiendomsmeglere egen halvparten av Florida, og en stor del av øya de kaller Manhattan.
  
  
  Det var også Fru Wentworth Frogg, som hadde omtrent førti-fem millioner dollar. Tara har møtt henne nede i venterommet. Hun har også fotografert i resepsjonen for seg selv. En Viktoriansk rom med rød plysj sofaer og mye av potted palms. Tara hadde å fylle ut et skjema. Et par spørsmål om hennes personlige liv og livet til den avdøde. I henhold til ferdig form, G. Louise Rigg av St. Louise, Missouri, er på besøk hos sin tante Myrtle Rigg. I "Grunner til å besøke" - delen, Tara skrev: "Be om råd om å investere i monumenter." Hun visste ikke hvorfor hun hadde skrevet det. Hun sa det bare skjedde til meg.
  
  
  "Er det en masse penger, kjære?" Resepsjonisten spurte. Og Tara svarte: "Så stor at det skremmer meg."
  
  
  Resepsjonisten smilte,
  
  
  En tynn Orientalsk gutt førte henne opp trappen til en lilla venter rom full av palmer. Han sa hei som Solen Ping ville arrangere et møte. Solen Ping vil komme til å se henne i en halv time. I mellomtiden, kanskje hun kunne lese et blad for en stund. Vil du ha en kopp te?" Han forsvant og returnerte en stund senere med en dampende kopp. Tara tok det, og gutten forsvant igjen.
  
  
  Hun ventet bare et minutt eller to, og deretter åpnet døren. Det var ikke et menneske å se i korridoren. Over gangen, en kvinne i full latter brøt ut bak den lukkede døren. Det var en svak summing rundt begynnelsen av den andre dagen. Et medium som stønnet da han falt i transe. Den tredje og siste døra var merket med "Resten". Det var ingen lyd fra det. Tara prøvde å åpne det. Det var låst.
  
  
  Fra hennes overdimensjonert veske, hun tok ut en tannpirker og en stripe av plast. Hun var ikke vant til det, og hun fungerte ikke godt. Men det var ingen fotspor på trappene, og ingen har angitt to andre rom. Til slutt, hun åpnet døren.
  
  
  Hun lukket den bak henne og så seg rundt. Det var et lite hvitt rom. Det var flere vasker, et lite kjøleskap, og en dobbel ovn med en vannkoker. Glass-skjerm tilfeller foret veggene. De hadde alle slags kaffe i en all over the place. grønn te. kamille. Lapsang Souchong. En samling av rosa og hvite blomster tekopper satt pent på øverste hylle. Akkurat som bollen gutten brakt til ay. I en annen skjerm sak, på den andre siden av rommet, satt en samling av brune flasker. Hver inneholdt noen form av granulert pulver. Etikettene bare sa "A", " B " eller "H". Et annet sett av flaskene inneholdt væske, og på den nederste hyllen var sprøyte nåler.
  
  
  Vinduet var låst.
  
  
  Det var en brukt nål i vasken. Tara løftet sitt ego. Det var fortsatt et par dråper av væske igjen i nen. Hun nøye injisert ego inn i et tomt ampullen ved siden av henne. Hun snuste på ampullen. Den vitenskapelige datamaskinen på baksiden av tankene hennes gikk gjennom flere tusen punch kort og ga ut revmatisme i mindre enn et sekund. Hun satte ampullen i vesken hennes, og gikk til døren.
  
  
  Stemmer brøt ut i korridoren.
  
  
  Hun frøs.
  
  
  "Så, Miss Alice. Ikke bekymre deg. Det var en manns stemme. Med en høy nese Asiatisk aksent. Han snakket som om han snakket til et barn. Fokus på hver stavelse separat. "Også, det er ingen misliker, husker du?"
  
  
  Alice besvart vagt. "Ja. Jeg kjenner henne. Ondskap har eksistert siden... men noen ganger lurer jeg på...
  
  
  "Ikke bli overrasket, Miss Alice. Stol på meg. Din far stolte på meg, også. Fortsatt...
  
  
  Husker du hva han sa til deg i går?
  
  
  Alice sukket. Ja, Jan. Jeg stoler på deg.'
  
  
  "All right," sa han. "Så du husker hva du skal gjøre?"
  
  
  "Ingenting," sa hun i en lav stemme.
  
  
  'Ikke noe sånt. Akkurat.'Så var det en kort pause." Vel, så hvorfor ikke gå opp trappen og gjøre det?"
  
  
  Kanskje hun nikket i revmatisme. Web tok et par skritt opp trappen. Det andre paret tok bare noen få trinn. En hånd banket på døren. Døren åpnet. I bakgrunnen, beruset dame var fortsatt snakker. "Å, kjære, kjære Robert." I noen trist sang.
  
  
  "Vel? Mannen sa.
  
  
  Den emu ble besvart av en kvinne med en skarp stemme. "Som du ga majestetiske ser ut til stjernene. I morgen på den siste.
  
  
  "Prøv å få det i dag. Vi kan trenge det i morgen."
  
  
  'God. Så la meg være alene.
  
  
  Døren lukket, og menn er shaggy stemmer ekko ned trappen.
  
  
  Tara ventet til den gangen ble stille igjen. Hun skyndte seg tilbake til stolen sin i venterommet. Hun så på iste hun hadde urørt. Hun snuste det. Det var kaffe.
  
  
  Hun plukket opp magasinet. Døren åpnet.
  
  
  Kvinnen var iført en svart kimono. Det dekket en stor kropp med betydelige buler. Nah hadde en kort, maskulin hårklipp og en streng i ansiktet. Hun snakket i en målt, hes stemme.
  
  
  Mitt navn er Sonny. Det har oppstått en feil. Jeg kan ikke se deg i dag. Kan du komme tilbake i morgen?" Det var mer som en ordre. I morgen klokka to. Hun bøyde hodet hennes kort ikke tillater at øynene hennes til å delta. De gled mimmo Tara som svart spotlights.
  
  
  Tara sto opp. "Men...'
  
  
  På klokka to.'Som Tara kom ned trappen, hun ropte ut til henne. "Din tante vil være der, da."
  
  
  Tara stoppet opptak og snudde seg mot meg. "Er Louisa Rigg kommer til å se henne Tante Myrtle?" I morgen på den samme bølgen, og du vil høre det hele tatt."
  
  
  Hun var veldig fornøyd med seg selv. Hun var syder av spenning. Det var Hansje Brinker, som hadde funnet et hull i demningen, og nå stakk tommelen i det å redde landet fra en gigantisk katastrofe. Hun var så jævla glad for at jeg egentlig ikke lyst til å fortelle henne at hun ikke vet noe i det hele tatt. Bare bilder kan ha noen verdi. Roscoe plukket opp utviklingen film. Neste morgen får vi revmatisme.
  
  
  "Jeg skulle ønske du kunne ha et bilde av hva egoet navn er igjen — en som snakket til Alice."
  
  
  "Yana?"
  
  
  Ja. Egoet stemme høres ut som lyden av en kjent agent KANG.
  
  
  Tara ' s øyne utvidet. — Mener du at resten av folket ikke er involvert?" Og at narcologist? Så det er ikke akkurat hva jeg vil kalle barnslig uskyldig moro.
  
  
  Ikke helt."Hennes smilte.
  
  
  Hva var i så sprøyte? En pentothal?
  
  
  Hun senket sin munn. — Hvordan fikk du vite det?" Jeg forlot det for sist.
  
  
  Jeg smilte til henne. "Hør, mine kjære. I henhold til de tolv triks de har for juks rik tisper, de har elleve i det. Sodium pentothal er en sannhet serum, er det ikke? Så gir de disse damene en god sjanse ved å gi ih denne te på forhånd, og damene fortelle dem alt de ønsker å vite. Alle slags detaljer om den avdøde kjæreste. Så, ord for ord, den medier gjenta det etterpå. Det viser seg at en svært overbevisende ytelse. Disse damene husker ikke hva de sa før. Disse damene er målløs. Både takknemlig og sjenerøs.
  
  
  Tara ' s munn dannet en stille "O".
  
  
  "Det har en rekke andre fordeler. Hvis denne sannheten er avslørende, det er alltid mulighet for utpressing. Og hvis det ikke er nok penger som er involvert, den ånd som forteller deg hva du skal gjøre med det. Hva er det for oss — kjærlighet, kampanjer, en Sveitsisk bankkonto, kan du være sikker på at de er å håve inn penger. Tara så forvirret. "Men hva har dette å gjøre med KANG?"
  
  
  'Ikke noe sånt. Det er riktig. Jeg tror det er alle Nassau igjen. Den Featherstones var engasjert i svindel, KAHN funnet ut om det og blackmailed ih. Sannsynligvis det samme som med Aengel. Det plutselig slo meg at Bungel og Featherstones hadde noe annet til felles: de var både langere.
  
  
  Hennes sa hei,:
  
  
  "Så KAN kunne ha tatt samme vei for å komme inn. Har truet med å slutte ih-og dalbaner om de ikke motta en del av inntektene pluss noen tjenester. Tjenester som kanskje bolig kloner.
  
  
  Hun ristet på hodet. 'Sjarmerende.'
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene. 'Sjarmerende. Trygt. Men hold dine tanker for deg selv.
  
  
  På denne måten vil vi ikke få noen nærmere PBX-hovedkvarteret. Dessuten, vi er ikke her for å løse mysterier av samfunnet. Vår oppgave: iht.
  
  
  Hun grøsset litt. — Det er et mildere ord enn mord, er det ikke?"
  
  
  Henne, så på lukk. Hun ble sittende på en silke stol på soverommet hennes ben gjemt under henne. Hun var iført en lys rosa farge, og hun så rosa og hvit og glatt som silke. Som en av jentene rundt dem som vender det blinde øyet til en Sam Peckinpah film. Som en av de jentene som roper i Fove Historie.
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. "Med fare for å høres trivielt... men hva gjør en jente som du virkelig gjøre i en jobb som dette?"
  
  
  Den korketrekker plaget henne. Hun studerte henne negler. Lenge. Det er som hun aldri har sett ih før. -"Vel," sa hun til sist, " det er det... Det er en lang historie. For en tid siden... Uh, jeg møtte henne... en mann.
  
  
  En gang for lenge siden. Det ble vedtatt blant alle kandidater, som den beste, og da, for... denne mannen... jeg gikk til den AH... Vi - vel, never mind. Dette var under Johnson ' s tid, da Vietnam-Krigen var igjen på topp. Vel, jeg ... signert den. Hun vippet hodet tilbake og smilte muntert på meg. "Jeg trodde det ville være veldig spennende og romantisk å arbeide med mennesker som James Bond hver dag."
  
  
  "Ikke glem å nevne Nick Carter?"
  
  
  Ah, " sa hun. "Jeg er ikke modig nok til å drømme om det."
  
  
  Han gikk på tvers av rommet og satte seg ned ved siden av henne. Han tok henne med haken i hendene.
  
  
  Hør her, " sa jeg. "Vi vil bringe til liv en noen flere som vil oppfylle dine ønsker."
  
  
  Hmm. 'Hun bort på meg. — Hvordan vet du hva jeg drømmer om?"
  
  
  All right, " sa jeg. "La meg gjette. Henne, lukket øynene. "Du ønsker å sveve fritt i luften, og elsker det."
  
  
  Mmmm... Hun så gjennomtenkt. 'Interessant. Men kanskje det er for mye vind.
  
  
  Så det er all right. Hva om... hva med et museum? Der de har en seng av det sekstende århundre-i henhold til den gamle taverna. Vi kunne skli bak fløyel gardiner og ripe navn på headboard når vi er ferdig.
  
  
  Jeg elsker det, " sa hun. "Men museet ikke åpnes før ti i morgen." Hun så på meg. — Er du enig med ideen min?"
  
  
  Hennes far er avtalt.
  
  
  I en boble badekar.
  
  
  I en boble badekar?
  
  
  "I en boble badekar."
  
  
  Hør her, jeg kan anbefale det. Vurderer bobler og alt som følger med det, det er ryddig, ren sex. Du bare må aldri prøve det i et slikt tilfelle. I alle fall hvis du er på min størrelse.
  
  
  Hun tørket meg ut. Med en stor, myk varm håndkle.
  
  
  "Jeg ønsker å spørre deg hva som er hva," sa jeg.
  
  
  Om hva?'
  
  
  Hun gjorde noen interessante ting med dette håndkle.
  
  
  "Never mind," sa jeg.
  
  
  Med den rette jenta i verden, for det er ikke alt som er så ille. I tillegg trenger du ikke trenger å kle seg opp for å angi en alarm for rett tid. Ikke med to personer som liker hverandre, og forskjellige kjønn. Problemet er at det aldri varer lenge nok. Vanskeligheter tilbake.
  
  
  Han tok henne i hånden, gikk bort og tente en sigarett. "Hun skal til å spørre deg.".. "Jeg blåste ut røyken ringen. "Er det en Kinesisk ord som "oh, tove, wow'?"
  
  
  Hun kjørte en finger gjennom håret på brystet mitt. Ønsker du å endre emnet, kjære? Eller har du lyst til å prøve å spille badekar scene i Kinesisk?
  
  
  Det ble forklart av Alice Featherstone er å synge. Tara rynket pannen. "Ah, tau, wow?" Hun trakk på skuldrene og tenkte seg om et øyeblikk. "Ha. Vent et sekund. Du sa det var en sang. Han nikket til henne.
  
  
  Hun reiste seg fra sengen. "Ikke gå bort. Hun grep tak i henne kle seg og gikk inn i stuen. Jeg hørte båndopptaker å jobbe igjen.
  
  
  Hun kom smilende tilbake. Nah hadde disse ordene. "Jeg får det," sa hun stolt. "Tao".
  
  
  "Dao? Hvordan er Tao av Han av gammel Kinesisk religion?
  
  
  Hun nikket. Ih Kveld bønner er en konstant sang: "O Tao! O Tao! Sjansen er at det høres ut som " Oh, tauwe, wow." Hvis du bare visste hva du lytter til.
  
  
  Kastet hun seg tilbake på sengen og krøllet opp i en ball, innpakning armene rundt knærne. Hun var ganske sikker på. Selvfølgelig, den beste forklaringen på ferret hadde kommet opp med så langt var heller tvilsom teori om at Alice var besatt med tau og viftet hele tiden.
  
  
  Tara strålte. "Oh, Nick. Perfekt. Alt er ekte. De er Featherstones som leve som eremitter-Taoistiske asketer. Som for å snakke med de døde. Taoistiske mystikere. Og de var forbannet gå Glipp av Mabel, sier at de Taoister ble fanatikere. Og også. Hun stanset som en Boltini når annonsere Flyr Wallands. Og Alice, som er engasjert ustanselig gjentar at den onde er ren. Oops. 'Hun traff seng. "Vel, angivelig for denne grenen som forteller deg at død og liv er ett og det samme. Disse er både Taoistiske ideer. Slik de ser det, det er alt det samme. Det gode og det onde, død og liv. De har alle blitt en igjen i den store Enhet av Tao."
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. "Det betyr omtrent det samme som den Store Elektrisk Helikopter i Himmelen."
  
  
  Hun sukket og grimaced. "En typisk filosofisk idé. Men ikke dårlig.
  
  
  Hennes ben var bøyd. 'Neste?'
  
  
  "vel... fordi de tror at det onde ikke finnes, kan de ikke gjøre noe for å stoppe ego. Gjøre ingenting, og alt vil være som det alltid er. Dette er ih er flott motto.
  
  
  Mm-hmm. " dette kan være sant for Alice. men ikke for SENTRALEN, CANNES er ikke akkurat gjør ingenting akkurat nå."
  
  
  Mmmmm. Jeg vet ikke. Folk tolke religiøse læresetninger i merkelige måter. Bare se på Inkvisisjonen. Eller de endeløse kriger for den Hellige Gral. Det ville ikke utelukket en mulig sammenheng.
  
  
  Han tenkte på konsistens og avviste muligheten. Politikk er den web religion i disse delene. Og hvis noen skriver kvelden bønn, det er mer som "O Mao" enn "O Tao".
  
  
  Tingen er, "fortsatte hun," jeg kan få Alice til å snakke. Hvis hun virkelig er en Daoistiske, hun vil ikke slå rundt busken. Kanskje hun kan fortelle meg mye om hva som foregår i huset. Faktisk, det kan gi deg alle svarene.
  
  
  Han strøk hendene wearily over øynene hans. "Jeg håper vi ikke trenger å være gjerrig om dette, men du kommer ikke tilbake til dette hus."
  
  
  Det fikk som green-eyed ser fra nah.
  
  
  Vi vil bruke mange ord på dette.
  
  
  Og hvorfor ikke?'
  
  
  Dette er fordi så snart de ser deg, de vil pumpe deg full av pentothal og du vil fortelle dem alt . Bruk vettet, Tara. Det er veldig farlig det. Vi vet ikke engang hvor farlig det er, før vi identifisere disse bildene. Så holde seg borte fra dem. Du gjorde din del. Roscoe, og jeg vil fortsette å undersøke, Alice.
  
  
  Og hvordan har du tenkt til å gjøre det hvis hun aldri kommer ut?
  
  
  Vel... da kan vi få inne for alltid.
  
  
  Hun fikk ut av sengen og begynte å tempo sint rundt i rommet. Men dette er så dumt. Og du mister så mye tid på grunn av det. Også, det er enda mer farlig for deg. Jeg har allerede et pass for å komme inn. I morgen. På klokka to.'
  
  
  Hun hadde rett. Jeg gjorde en feil som jeg aldri har gjort før. Jeg laget en følelsesmessig avgjørelse. Mer enn noe annet, hennes ønske var å beskytte henne. Og det var feil. Følelser er uakseptabelt i mitt arbeid. Du forlater ih for en dag så snart du begynner.
  
  
  Henne, enige om at hun skulle gå. Under to betingelser.
  
  
  Første: slik at vi kan håndtere bilder først. Hvis dette stedet var en ekte høyborg for KANNA er agenter, hun ville ikke ha gått der. Hun er avtalt.
  
  
  For det andre, Roscoe, og jeg ville vente for ee i en makrobiotiske restaurant over gaten, og holde kontakten med henne gjennom en mikrofon. Hvis vi hørt noe sånt som et passord, som vi kunne komme til unnsetning.
  
  
  Hun er avtalt. Forresten, med noen overraskelse. "Vel, Nick, jeg kan ikke forestille meg hva som ville ha skjedd ellers. Det er ikke det at jeg er redd for henne, "sa hun," det er bare det at jeg... "tenkte hun, for et øyeblikk —" jeg er redd."
  
  
  
  
  Kapittel 15
  
  
  
  
  Det har vært en drittdag. Jeg kuttet meg selv barbering. Tara droppet speilet. Kaffen var for svak. Og det begynte å regne. Det var jo en god del.
  
  
  Før klokka elleve, Tara forlot huset. Hun hadde å sette på henne sminke og kjole i tide til å få til Featherstone tidlig. Hun håpet å slippe opp trappen gjennom praktisk beliggenhet venter rom i andre etasje for å møte Alice Featherstone.
  
  
  Telefonen min ringer til Mace på 11 o ' clock var annet slag. "Beklager folkens," medlemmene i bandet sa: "det er fortsatt ingen handling."
  
  
  Hun fikk en telefon fra Lightfoot te-butikk, og ble fortalt at ordren min ikke ville bli klar til middag. De hadde ikke kurerer.
  
  
  "Kan ikke jeg få en ego?" De sa ja. Det var en kompleks ordre.
  
  
  Dette betydde at bilder som Tara tok på Featherstone ' s var ikke så lett å identifisere. De var ment for å sende ih til Washington. Sannsynligvis. Uansett, jeg skal få henne revmatisme midt på dagen. Det er fortsatt nok av tid til å ta kontakt med Tara på kino hvis behovet oppstår. Han dro gjennom den leiligheter og gikk nedover gata. Roscoe møtte henne på den makrobiotiske restaurant på one o ' clock i ettermiddag. Jeg bestemte meg for å få noe å spise først.
  
  
  På ti minutter på tolv, hun var i Lightfoot er te-butikk. En liten skitne press middels og liten butikk i første etasje i en falleferdig bygning et sted i Soho. Veggene var foret fra gulv til tak med hyller fylt med store bokser med te. Vinduene vender ut mot gaten var også fylt med stabler av kaffe.
  
  
  Et rufsete utseende mann i en slitt brun forkle sto bak disken. Han så på papirene mine og nikket. Han tok glasset fra sokkelen, og sett den på benken. Han begynte å pakke ego i brunt innpakningspapir.
  
  
  "Jeg, eh ... har lyst til å bruke egoet her," sa jeg.
  
  
  Han ristet på hodet. "Butikken er neppe egnet for dette, er det?"
  
  
  — Kanskje oppe?"
  
  
  Han så på meg mistenkelig. "Jeg vet ikke," sa han. — Jeg må sjekke det ut." Han gikk til kassen og trykket N-3. Etter noen få øyeblikk, telefonen ringte to ganger, og deretter gikk stille. "All right," sa hun. Hun trykket på en knapp under disken, og en liten del av veggen gled åpen.
  
  
  Åpningen ga meg tilgang til en smal trapp som fører til lokale AH-hovedkvarteret. Trapp førte opp til en liten, rotete resepsjonen. To oransje plast stoler, en stol som er fylt med tall fra Barentshavet te-rom og en stor, ramponert kontorstol. En mørkhåret skjønnhet satt ved bordet, og tyggegummi. Hun så på meg merkelig, sluttet å tygge, og krysset bena til den andre siden. Til høyre for dem var en annen dør. I det aller helligste. Han så på klokka. Det var tolv. Han legger begge hendene på stolen og lente seg frem litt. "Jeg ønsker å snakke til Dolores," sa jeg.
  
  
  Hun satt på en helt uttrykksløst ansikt. Hennes ID blinket opp. Øynene hennes til slutt viste en viss forståelse, og hun nikket. "Du vet ikke noe for at i denne te-butikk," sa hun. "Trenger du Dolores eller ditt budskap?"
  
  
  "En melding," sa jeg. Hun trykket på noen knapper på telefonen hennes, som han i gang utpakking te jar. Hun ga meg telefonen. Det var et klart budskap fra Roscoe. "Jeg vil se deg på en u-tiden på ettermiddagen." Deretter Mays igjen: "Beklager folkens, ingen handling."
  
  
  Han åpnet krukken og satte seg ned på en stol. Hvert bilde var pent koblet til en datamaskin-kortet. Kjære Zhirinovsky Damer Fru Hodgson og Frogg ble anerkjent som sådan. Featherstone sekretær var instrumental i oppsigelse av Agnes Corona, en tidligere sekretær for Scotland Yard, fordi noen av de dokumenter Nah hadde ble stjålet fra det. Ingen bevis for hennes engasjement var som noen gang er funnet. "Uaktsomhet" var årsaken til hennes avgang. Men, hun var under mistanke. Gutten som tok Tara kaffe-og geleidet henne inn i venterommet var Pam Hest, en ung terrorist som spesialiserer seg i psykologisk krigføring. Spesielt bra i psykofarmaka. Han var den øverste etterforsker av HÅKAN. Et sted i Asia, de mistet sitt ego i utseende. Takket være bilde av Tara AH oppdatert ego data i arkivet. Sist, men ikke minst, det var Sol Ping. M-2. En annenklasses assassin. Starter andre klasse, betydde ikke det at hun var dårlig. Det gjorde ikke bety noe annet enn at hun var en morder. Og alle av dem er feministene som nå er sint på menn, sende klager til Mao Tse tung. Solen Ping var en ond tante. I henhold til datamaskinen kart, hun var en ekspert i detaljene av fysisk tortur.
  
  
  Jeg hoppet til telefonen og ringte teater.
  
  
  Tara var allerede borte.
  
  
  Jeg traff henne på telefonen så hardt at stolen rystet, og fortalte henne at jeg ønsket Dolores. "Dolores personlig. Og raskt! Resepsjonisten sped opp hennes tygge fire eller fire ganger og trykket på noen knapper. Døren til Nah ' s høyre åpnet en sprekk. "Du vil ikke gå glipp av Dolores," sa hun. Dette er en web-basert dashbord modell.
  
  
  Jente på sentralbordet var en høy, posete mann med grått hår, en lang-døde skjorte, og en utslitt ansikt.
  
  
  Jeg fortalte henne. "Dolores?"
  
  
  Han sukket.
  
  
  "Se," sa han og løftet øret hans av et par hodetelefoner.
  
  
  "Hennes Carter," sa jeg.
  
  
  'Oi.' Han så litt rettere.
  
  
  Jeg fortalte dem til å gi Roscoe en viktig melding. Planene har endret seg. Vi var ment å fange opp Tara før hun kom inn i the lion ' s den. Jeg vil gå tilbake til leiligheten i tilfelle hun kommer. Nå var han på vei til en makrobiotiske restaurant. Hvis jeg kunne ikke møte henne, ville jeg møte ham der på én tretti.
  
  
  Jeg tok en taxi tilbake til min leilighet på rekordtid. Tara var ikke det. Alt jeg kunne gjøre var å vente. Hvis hun ikke var i teater eller her, hun kan være hvor som helst. Og London er en stor by. Det var ingen reell grunn til å få panikk. Før Roscoe så henne, jeg hadde all grunn til å advare henne i gang. Selv om det var i aller siste øyeblikk. Men hennes far følte meg litt urolig. Han fortsatte å gå rundt i den tomme leiligheten. Regn pattered nervøst mot windows. Det var en svak summing av jazz fra neste gate. Jeg kunne høre biler stønnet fra gaten selv. Et sted høyt over meg, et fly som fløy forbi. Katten blåste. Klokken tikket.
  
  
  Hennes hotellet skulle bli revet. Definitivt en klokke. Kanskje til å stoppe tiden. Eller kanskje det var fordi de ikke var riktige lyd for henne å høre. Lyden av Tara kommer gjennom døren. En hel, forferdelig tid, hvis det ikke skjer noe, det er alle truer med å skje på en gang og ikke liker det.
  
  
  På en o-tiden på ettermiddagen, hennes nummeret ringer. Hennes fikk revmatisme Roscoe på meldingen min. Deretter tre ringer og Mace ' s band: Solan, folkens. Fortsatt ingen handling.
  
  
  Jeg hang opp på henne. Han gned øynene hans og gned sin hals. Det stukket igjen. Han sluttet å gni det. Hva gjorde min radar varsle meg om? Henne, så på veggen. Deretter til telefonen. Han plukker opp telefonen og ringer nummeret igjen.
  
  
  ROSCOE: hold Kjeft. Nicky. Vi vil finne henne.
  
  
  Bi-jeg, bi-jeg, bi-I. Irina: Sorry, folkens. Fortsatt ingen handling.
  
  
  Han holdt litt på telefonen vekk fra øret hans.
  
  
  Disse var de samme ord som Mays brukt to ganger!
  
  
  Hver time ga han en ny melding. Selvfølgelig, er han kanskje ikke har vært i stand til å komme opp med noe mer, men det gjorde ikke vondt for å gjenta det likevel. Hver time for de siste dagene, han skulle komme tilbake med noen merkelige rapport eller nyhetene om hva som ble spist i landsbyen. Og hvis han ikke kunne tenke på noe i det hele tatt, Matt ville komme opp med det uansett.
  
  
  Han sette telefonen tilbake til øret hans... jeg lyttet til henne nøye. "Beklager folkens. Fortsatt ingen handling. Ja! Stemmer det! I ego-det var en svak knurring i det siste ord. Flyet som fløy forbi. Denne lyden var der før. Det var noe krokete det.
  
  
  Dolores kalt henne. Han bekreftet for meg at den samme meldingen hadde vært der i tre timer. Nei, han sa at han ikke synes det er mistenkelig. Han bare trodde at Mace prøvde å lage en spøk ved hjelp av den samme melding om og om igjen.
  
  
  Han fortalte Emu om flyet. Han ble stille et øyeblikk. "Den allmektige Gud.'han sa. "Du har rett.'
  
  
  Jeg hadde ikke Mace lenger. Hennes var et sted mellom sinne og panikk. Sinne at jeg hadde fått så fanget opp i Tara 's sikkerhet at jeg hadde mistet sporet av ih er sanne hensikter, og hadde ikke kjent om Mace' s budskap før. Alle våre håp for "konstellasjon i dag er saken" var basert på Chen-Li Brown ' s etter-vis etter-vis, noe som skulle føre til kloning lab og til Lao Tseng. Hvis han har allerede gjort et trekk, alt håp er tapt. Vi vil aldri finne dette PBX-kontakten. Vi ville aldri vært i stand til å stoppe ih. Gud vil straffe meg for dette tispe som bare fikk under huden min.
  
  
  "All right," Dolores fortalte henne. "Intensjonen er som følger. Jeg trenger et helikopter som kan ta meg med det. Gi Roscoe litt ekstra hjelp...
  
  
  — Tuller du?" avbrøt han meg. "Kontoret i London er ikke så stor. Vi rett og slett ikke har noen andre hjelpe — i hvert fall ikke den typen du trenger.
  
  
  "Med helikopter?"
  
  
  "Det er fortsatt går på."
  
  
  'God. Da fortelle Roscoe til shell Odin. Og for Guds skyld, fortelle Dem til å være forsiktig!
  
  
  "Hør opp. Jeg ville ikke bekymre deg om Roscoe hvis jeg var deg. Noen ganger kan han være litt pedantic, men ikke når hans eget ego som står på spill. Han elsker livet for mye.
  
  
  Hennes sukket. "La oss håpe det."
  
  
  Helikopteret skulle til å plukke meg opp kl halv ett i Hyde Park. Noen ville bli overrasket, men det er ingen av virksomheten min. Uansett, de skal snakke om den for et par dager. Wilhelmina renset den og nytt batteri. Han gled den stiletto tilbake til sin scabbard og satt inn en annen bensin bombe. Heldig Pierre, så oppriktig i midten.
  
  
  Jeg satt på min regntøy og gikk ut i regnet.
  
  
  
  
  Kapittel 16
  
  
  
  
  Roscoe kastet et blikk på klokka. Det var fem minutter til to. Tara sa hun skulle Featherstone er på én tretti.
  
  
  Han ønsket ikke å virke for mistenkelig ved å kjøre rundt om i restauranten som en galning. Så han betalte, fikk en avis, og gikk for å lese den i entreen. Regnet begynte å falle vanskeligere. Så personen som leser i inngangen vil ikke skille seg ut. Han var sannsynligvis tenker om sin glemt paraplyen.
  
  
  Han må ha sett Tara når hun kom rundt hjørnet over veien. Hun fikk ikke se ham. Nah hadde en paraply, og det har gitt den nødvendige skylapper for å begrense sitt syn.
  
  
  Roscoe nærmet seg henne fra hans side av gaten. Bestått supermarkedet mimmo. I tillegg til skomakeren. Mimmo Lane. Han sannsynligvis ikke hadde tatt hans øyne av Tara, så han hadde ikke lagt merke til den mannen. Det kunne ha vært to menn. De kom opp til ham. Han sannsynligvis ikke var advart av det faktum at mannen ikke vil bruke slik en god svart regn paraply. Og så langt, ilder hadde holdt sitt ego kastet i hans hånd.
  
  
  Minst dette var tilfelle, som vi senere forestilt seg det.
  
  
  Licks av kvelden fant vi Roscoe kropp. Han var i en bakgate. Egoets hender var fortsatt klamrer seg til stor svart paraply, razor-sharp tips som hadde senket i emu er folding dollar.
  
  
  
  
  Kapittel 17
  
  
  
  
  Helikopteret landet i et myrlendt field, ca en kilometer fra huset. En stor Fiat 130 ventet på meg. Sjåføren ga meg nøklene, pekte meg i riktig retning, og satte seg ned ved siden av meg. Ved siden av min førersetet. Da vi gikk våre egne veier.
  
  
  Regnet hadde stoppet, og landskapet skinte som en uvirkelig gul-grønn. En av disse blomster fra Constable malerier. Det var en fantastisk landskap med hytter og hoteller fra den tid av Richard the Lion ' s Dollar stabelen. Henne, følte jeg at mitt blod koke på denne universell utfordring. Frivillig. Crusade. Hennes sel er i stor Fiat å drepe drager. Min pistol og stiletto var den nye Excalibur. Han var en del av historien, og laget historie. Jeg kan allerede høre horn hilsen min ankomst. Henne, den altovervinnende helten.
  
  
  Oh my god. Men: til slutt::
  
  
  Han parkerte bilen bak en lund og fortsatte gjennom små busker til baksiden av eiendom. Det var et krisesenter de leide for seg selv. Et hus med stråtak som utstråler en merkelig stemning. Det var veldig stille.
  
  
  Det er altfor stille.
  
  
  Han så seg rundt. Ved siden av hovedhuset var to små hus, like merkelig. Det nærmeste var omtrent tjue meter fra hovedbygningen. Begge var boarded opp. Jeg lurer på hva slags programvare Mace brukt. Han var ganske sikker på at han ikke bruker det lenger.
  
  
  Han flyttet fra ett tre til et annet og nådde det andre huset. Hun fikk også en visning av oppkjørselen. Min lykke var for godt til å være sant. Det var en bil der.
  
  
  Det var en gammel Amerikansk stasjonsvogn. Disse gamle 1952 Chevy pseudo-tre biler. Takstativet ble stick bagasje. Og fiskeutstyr.
  
  
  Uansett hvor de gikk, de gikk ikke fiske. Men de var på vei et sted, og han kom akkurat i tide.
  
  
  Jeg fikk til et annet hus. Døren var låst. Han kikket inn i gjennom en av glassmalerier. Han kom til vinduet. Det åpnet. Kanskje for lett. Wilhelmina forberedt på det og gikk inn.
  
  
  Hvis det var noen andre enn Mace, jeg vil være i trøbbel. De gamle gulvbord ga meg unna ved den minste bevegelse. De knaket under min inngang. Men hvis noen som var der, ble de stille.
  
  
  Dens fortsatte å gå. Det var bare to rom i nederste etasje, og det virket som om de er tomme, veldig tomt. Peisen ble hengt med kobber gryter og en ren, men brent rist.
  
  
  Han gikk opp trappen.
  
  
  Bad.
  
  
  Det var en ego sted i domk. Mace ' s båndopptaker var fremdeles på senga. Kraftig kikkert var fortsatt fast rundt vinduet. Sengen var en floke av ark. Mace og Pearson tok snur sove her. Det var en enkelt visning av blikkbokser i hjørnet. Svak lukt av fisk fortsatt nølte i luften.
  
  
  Det var ingen tegn på kamp.
  
  
  Hvilke gode nyheter dette kan bety. Noe tvunget ih til å gå bort fra sin post. Men som ikke nødvendigvis at de var døde.
  
  
  Jeg så gjennom min kikkert. Chen-li så henne i huset. Han snakker med to menn. IH bena kunne se henne, men ih ansikter kunne ikke bli sett. Jeg brukte min taleopptaker for å sende en melding til Dolores. Denne saken ble i trådløse kontakt med Han skjønnheten i te-butikk. Så gikk han ned og klatret ut av vinduet.
  
  
  Drizzly vær. Henne, følte vanskelig. Jeg trodde det var været. Men så igjen, henne, trodde dette kunne være en advarsel.
  
  
  Han ledet for det andre huset. Den som var nærmest til hovedbygningen. Styrene som hadde blitt hamret inn døren ble dratt ut. Wilhelmina presset det og åpnet døren.
  
  
  Hva jeg så det gjorde min mage biter.
  
  
  Det var blod overalt. Det gamle tregulvet ble dynket med det og malt uanstendig fargen på døden. Det frøs mellom sømmene på gulvene. Hvit bomull møbler ble smurt med skitt. AX er armbåndsur lå knust. Den .38-kaliber pistol fra AX var dekket i blod på et melet stol. Og øks, malt rød, lå ved siden av peisen.
  
  
  Peis.
  
  
  Det var fortsatt brenner. Fortsatt ga varme. Det var en haug av varm aske på rist. I hjørnet, ved siden av brann, lå... armen. Jeg hørte en veldig merkelig støy, og da jeg innså at jeg var å legge mitt eget spy til kaos.
  
  
  Jeg gikk til kjøkkenet og slått på, tar du hurtig på, og deretter sprutet kaldt vann i ansiktet mitt og stakk håndleddet mitt under trykk. Mine ører prickled. De trykker du har slått den av. Jeg trodde jeg hørte noe. Parkett gulv knirkende.
  
  
  
  
  Kapittel 18
  
  
  
  
  Tara fortalte meg senere, men jeg kan fortelle deg nå. I riktig rekkefølge.
  
  
  Hun fikk ikke se Roscoe. Men hun ville ikke se tilbake, heller. Hun visste at han var der. Sammen med meg. I restauranten. Hun gikk inn Featherstone Kontor som planlagt på 2:30 pm Rundt halsen hennes, Nah hadde perler på ei snor som kan overføre en samtale innen fem meter Nah til en telefon over gaten. I vesken hennes, Nah hadde samme båndopptaker at hun hadde brukt dagen før.
  
  
  Tara følte seg fin.
  
  
  Resepsjonisten lagt merke til, litt irritert, at Tara var for tidlig. Pam raskt geleidet henne til samme andre etasje venter rommet som dagen før og tilbud hei, en kopp te. Hun forlot det å studere de samme tidsskriftene.
  
  
  Denne gangen, Tara tok en kopp te. Det luktet herlig av kanel. Hun dyppet sin finger i væsken og slikket det av. Jenta mi fikk En a i kjemi for en grunn. "De te," hvisket hun til perler og Sonny", er fylt med methaqualone." Hun regnet om lag fem hundre milligram. Denne medisinen gir deg det de kaller " godt forberedt." På den ene siden, en følelse av tretthet, på den andre en følelse av oppstemthet. Som for streik i seg selv, det kan drepe deg på to måter. Stoffet i seg selv, eller fravær av dette stoffet. Tilbaketrekning symptomene er lik de av epilepsi — et par dager med beslag som kan ende i fullstendig kollaps: døden. Disse menneskene her visste hva de gjorde. At fem hundre milligram var nok til å blåse hodet av. Minst nok til å gjøre du tror at din Tante Myrtle har steget rundt den døde.
  
  
  Tara helte innholdet i koppen til en av de potted liangs. Hvis dette vintreet var ikke skikkelig forankret i bakken, ville det sikkert komme av.
  
  
  Hun trippet ut i korridoren igjen, og igjen var det ingen til å stoppe henne. Hun gikk opp trappen til øverste etasje. To dører som førte til rom på forsiden av bygningen. Den ene rundt disse rommene tilhørte Alice. Hun lukket øynene og prøvde å forestille vinduet hennes far hadde pekt ut. Jeg står foran huset, det var til høyre for nah. Så det bør være døren til venstre.
  
  
  Hun banket på døren.
  
  
  Alice ' s stemme er absurd dårlig: "Kom inn."
  
  
  Alice Featherstone ble liggende på sengen i sin blå silke pyjamas, skjult mellom fem trykt silke puter. Alice Featherstone ikke ser altfor sunt. Små perler av tinn sto ut på Nah ' s panne, og hun viftet seg med en orientalsk vifte. Hennes hvite, stripet hår lå våt på baksiden av hodet, og elevene hennes øyne var pinpricked. Hun minnet Tara av scruffy dronning fra Alice i Eventyrland.
  
  
  Alice Featherstone var lastet med medisiner. Og det gjorde Tara ' s jobb mye enklere. Hei, det var ingen trenger å bekymre deg om en logisk-klingende unnskyldning i det hele tatt. Alice var langt fra logisk, i øyeblikket. Hun var et eller annet sted i randsonen, der den eneste setning er tull, og logikk skaper forvirring.
  
  
  Hun begynte å snakke i en lav stemme. For noen grunn, hun trodde Hei var seks år gammel og Tara var hennes mor. Faktisk, det er legemidler som kan få deg til å tenke på den måten. Hasj er allerede i stand til mange ting, men de tingene som du svelger, snuse eller injiserer, bare fullføre jobben godt. Men det var kanskje bare en kamuflasje "Si til din mor" ringe en bjelle. I alle fall, Tara holdt opp og spilte Mor.
  
  
  Mor må vite alt om Ian. Min mor likte ikke å stole på meg så mye som min far gjorde. Alice sa hun ikke klarer det selv.
  
  
  Yang var en ivrig Taoistiske. Men Jan hadde forandret seg. Alice visste ikke hvorfor. Hun bare følte det slik. Alice elsket å føle. Nah også hadde en fin-til-teddy touch mouse. Ikke Mo ønsker å se det?
  
  
  Senere, sa hun wearily. Hva om dette Ian?
  
  
  Vel, om for fem år siden, på den posthumt råd av paven, Jan tok over ledelsen. Alt gikk bra helt til for to år siden. Deretter skjøt han alle de gamle ansatte og oppnevnte nye medarbeidere. De er også Taoister, sa han. Men likevel... Alice ikke liker dem veldig mye. Ikke nye, selvfølgelig. Pam Hesten, Ta Kontakt. Og så quads.
  
  
  Quads?
  
  
  Disse fire gutta som alle ser like ut. I løpet av IHC, bare en rundt dem gikk på jakt. Nei, han kunne ikke. Ikke jakt, han var erte henne... Alice begynte å gråte. Kanskje var han kommer til å erte henne.
  
  
  Tara sa moren ville beskytte henne. Alice sluttet å gråte. Hun begynte å synge. Tara så opp og sjekket henne se på. Det var fem minutter til to. Hei, jeg hadde å komme tilbake raskt, mens hun ventet på venterommet. Men hva med de quads? Gjorde Alice si noe annet?" Alice nikket. Hun giggled. De har tre brødre, og disse brødrene er trillinger. Og de ser ut som disse quads. Det viser seg at de er på syttitallet... eller ikke? Alice bare fortsatte å fnise. Trillinger første. Da kvartetten... Alice bare fortsatte å fnise. Det var også Chen-li Hong Lo, som var et sted i Irland. Eller på Island. Eller et annet sted. Og så var det Li Peng, pilot. Alice viftet med hendene. Han var i Amerika. Og så ble det, og så ble det "— Alice telles på fingrene — " Minsten, Sheezy, og Doe. Hun giggled. Men de gikk i et par uker. De dro til Amerika med Pam Hesten. For å møte veiviseren. Nei, for å møte dette Presbyterian. Å snakke til pressen. Å gå til tannlegen. Det er forberedt. Rent, rent. Vel, hun ikke husker.
  
  
  Tara har tenkt på det. Så de dro av et par uker senere. Å ... president! Det burde ha vært slik. De gikk for å møte dem.
  
  
  Det var to minutter over to. Tara presset Alice ' s hånd. "Er alle disse brødrene vet du?" spurte hun.
  
  
  'Oi. Nei, " sa Alice. "Det er mange flere. Dette er en veldig stor familie. Men de andre er langt unna. Alice sluttet å nynne.
  
  
  "Er du sikker?" Tara stilte sternly. "Du vil ikke komme til himmelen hvis du lyver."
  
  
  Alice så edru. "Minst som er hva Ian sier. Han sier at de andre vil bo hjemme en stund, og at vi skulle få ih ut av det. Så når Pam er en Hest og andre igjen, nye kommer inn. Nei, ærlig talt, Mamma. Det er hva han sa. Alice ærlig prøvde sitt beste.
  
  
  Tara sto opp. "Vel, min kjære," sa hun. "Nå må jeg gå, og du er en god jente, og" - hun prøvde å tenke på noe moderlige å si - " nå kan du spise cashewnøtter i lydighet, og jeg vil være med deg igjen snart." Tara lukket døren bak henne og tok et dypt åndedrag. "Hørte du det, kjære," sa hun til sin kjede. "Det er bare én i Amerika akkurat nå. Og dette er pilot. Et helikopter pilot, tror jeg. Eller kanskje han ble drept sammen med senatorer han drept. Hun stoppet, så kunne ikke hjelpe å legge til, " Og du ikke vil at hun skal komme hit." ha-ha.
  
  
  Hun smilte og gikk ned trappen. I bunnen av trappen, og på vei opp, Pam hadde Hester og Sonny. De så sinte. Veldig sint.
  
  
  Pam Kona hadde en sprøyte nål i hånden hennes.
  
  
  Alle Tara kan si er, " Ja, Nick.'
  
  
  
  
  Kapittel 19
  
  
  
  
  Hvis du tilbringer hele livet prøver å bevæpne deg mot den dagen shit, denne dagen av dritten som kommer.
  
  
  Hennes våpen var plassert ved siden av vasken, og knirkende gulv laget meg dykke for henne. Det er for sent. Kniven feide over rommet, låsing min hånd til vasken som en ny sommerfugl i en samling.
  
  
  "All right, Carter. Snu sakte."
  
  
  Ih var tre. Det var ikke "de" han hadde ventet. De så ut som tre lokale Ivanovs. Super dandy. Ih Svensker og hårklipp var ti år yngre enn ih, og tonet muskler ikke passer med moderne klær. De kom opp til meg med sine våpen trukket. Leder er i gang.
  
  
  "Plasser hendene bak hodet," sa han.
  
  
  Ego så henne opp og ned. Den eneste god ting om nen var egoet passer. "Hun burde ha oppdratt sine hender,"sa jeg," men jeg har et teknisk problem." Han pekte på kniven fortsatt grep i hånden min.
  
  
  Han vendte seg til en av hans følgesvenner. "Giles," sa han. Vennligst identifisere, sir. Giles kom over til meg og trakk frem en kniv. Mitt blod boblet. Giles søkte meg. Han fant stiletto, men det kom ikke nær til gass hardhet. Det er nok ikke hennes ego type.
  
  
  Giles smilte. Veldig selvsikker. "All right, sjefen. Det er ren.
  
  
  "Så du og Robbie ta ego inn i huset."
  
  
  Giles og Robbie tok hendene mine, og med et par pistoler presset til ryggen min, jeg ble ført inn i huset.
  
  
  Det er ingen tvil om det. De gjør det beste killers rundt i disse dager. Aengel, Jing Lin, og nå disse steamboats har virkelig overgått seg selv i høflighet. Vin Vo var noe annet. Når jeg sluttet seg til ham i rommet, han ga meg et morderisk blikk og knakk på bastard: "Plant et ego." De dyttet meg ned på en stol. Hver av dem tok skulderen min og presset den: hans sete. Vingen nikket. Den viktigste skurken er også sel. Hennes var i en annen tre-panelt bibliotek. Bare det var ikke så stor som den i Nassau. Og vinduene var åpne. I tillegg, Chen-li var ikke her heller.
  
  
  Vingen gikk på tvers av rommet, med tre fingre fingre drilling hans sigarett som en flytte fjell. Det minnet henne om lykkeligere tider. "Vi er veldig lei av deg, Carter," sa han til sist. Egoets stemme var høy og isete. — Dessuten, du var alltid dum.
  
  
  Jeg var ikke kommer til å svare at ærlig. Alt jeg gjorde var å heve et øyenbryn. Dessuten, ingen elefant kunne stoppe ham fra å fortelle meg at jeg var dum.
  
  
  "Du trodde vennene dine i det lille huset var å se på oss så kan du til slutt ta oss." Han smilte. Uansett, han pursed hans lepper. "På dell seg selv... det var akkurat det motsatte. Vi hadde våre øyne på møte dine venner og vi visste det ville føre oss til deg. Minst vi var forberedt på besøket ditt.
  
  
  Han hadde rett. Han var dum. Hennes falt i ih fellen med øynene åpne. Men på den annen side, AH visste hvor hun var. Og Vinh Po ville vite bedre om de visste at... Han sto opp på stolen. Han åpnet en skuff. "I tilfelle du tror vennene dine vil hjelpe deg..." han holdt ut en liten audio tape. — Vi har bedt om din agent, Mace, for å gjøre en endelig rapport. "Kostya, han laget tre. Vi har ikke funnet en regelmessig melding som vil lokke andre her — som det har lokket deg. Han sette tape i en liten bærbar opptaker. "Ved den tid den tredje meldingen gjentas, vi vil ikke være her lenger." Han vendte tilbake til meg. "Jeg tenkte du kunne være interessert i å høre den offisielle innvielsen av hva som skjedde her i dag."
  
  
  Han trykket på en knapp, og Morgenstjerne begynte sin postmortem-rapporten.
  
  
  "Beklager, jeg gikk fiske. Ikke spise mat. Bortskjemt grøt smaker enda bedre. Raskt smakt, raskt lei. Ah.'
  
  
  For et øyeblikk, jeg trodde Mace hadde gjort en feil, men jeg raskt ba om at han ville tilgi meg, uansett hvor han var i tåke for øyeblikket.
  
  
  Mace ikke mister sin måte. Vel.
  
  
  Den vanlige nedleggelse er en "melding tråden".
  
  
  "I programmet" betyr at meldingen er i hallen i koden. Enkel kode for rask melding overføring. Sammen med den første bokstaven, bør du alltid ta neste fjerde ordet. Jeg regnet det ut. Mace ' s melding til oss var: "jeg er lei for det. Eda er skadet. Raskt!'
  
  
  Forsterkninger kommer bare som bandet er å spille. Barnehage eller ikke. Han kunne forvente å få hjelp innen en time.
  
  
  Vingen slått til den viktigste skurken. "Cornelius, "sa han," nå sett dette båndet."
  
  
  Cornelius tok båndet og gikk ut gjennom rommene.
  
  
  "Nå, Carter... Nå som du har hjulpet oss så mye, jeg gjør deg en tjeneste... Få Chen-li," sa han til Giles.
  
  
  Giles var borte. 'God. Hva gjør du virkelig ønsker å vite mer om oss?
  
  
  Han gikk gjennom hele sitt arsenal av grimasene og giggles før han fant revmatisme. — Ønsker du å vite hvor hovedkontoret er fra, ikke sant?" Og nå, "sa han, som Giles og Chen-li kom inn i rommet," det er der vi kommer til å ta deg."
  
  
  Han så på Chen-li.
  
  
  Hva fant jeg minst tiltalende om nen var sprøyte nåler i ego arm.
  
  
  Jeg hadde ikke tid til å prøve noe, så jeg laget en ny mislykket forsøk på emu hals, men Robbie og Giles slo meg til det. Jeg ble kastet tilbake i stolen min. Et slag mot kjeven min som så ut til å slå ut alle fyllinger rundt tennene mine. Vin kom over og treffer meg. Det hele skjedde veldig raskt. Giles og Robbie holdt meg ned. Chen-li rullet opp ermet mitt. Det var ingenting skreddersy kunne gjøre med det. I en rask bevegelse, nålen forsvant inn i min hånd.
  
  
  De holdt meg sånn i et par minutter. Sekunder er gått ut, kanskje. Eller en klokke. Jeg vet ikke henne lenger. Cornelius kom tilbake og sa at han hadde brutt tape i kassetten. Han sa at han var lei. Vin Wo sverget og ønsket lim til å fikse hennes. Han viste til Kornelius og sa, " Hund valp. Rasshøl.'Og så ego ' s face ble rød. Rød rose. Kronbladene åpnet, og en etter en falt de ned på gulvet. Han elsker meg, han elsker ikke meg...
  
  
  "Capulets," sa Giles. Han smilte og lo. Et fat vann bille krøp ut av rta. Ego prøvde å dytte henne vekk med hånden. Bo rimelig som mulig.
  
  
  Det var en tapt spillet.
  
  
  Min munn gikk tørr. Han forsøkte å komme seg opp. Men han synes ikke å vite hvordan du gjør det lenger. Han så ned på sin ballett tøfler. På grunn av feil begge ender av kikkert. De var langt unna. Men den bøyer seg. De var vakre. De var gull. De glødet.
  
  
  
  
  Kapittel 20
  
  
  
  
  Den neste perioden var en konstant mareritt. Jeg husker ikke hvor mange timer eller dager det varte. Det var ikke lenger noen forskjell mellom kort tid og natten, mellom sovende og våkne. I dine drømmer, er du noen ganger jaget av monstre. Hele folkemengder er bare ler av deg. Fortauene crack og kaster opp. Men da må du åpne øynene, rister på hodet, og se dine vante seng etappe igjen, gardinene trukket for, skjorten du kastet på gulvet i går kveld. Du måle din forstand på dine egne premisser, med beroligende kontrast til virkeligheten.
  
  
  Bare virkeligheten ikke eksisterte for meg.
  
  
  Da jeg åpnet øynene, jeg så henne andre monstre. Ler speil ansikter. Allsidig utsikt. En endring, bredt, saktegående universet av sammenslåing former og endre farger. Mytiske skapninger og umulig hendelser. I mine drømmer, Tara holdt kommer tilbake. Håret hennes er grønn. Hennes øyne er vill. Når hun klemte hånden min til det blødde. Han hadde holdt henne i armene en gang, og hun hadde gråt for aldre.
  
  
  Sakte drømmer gått. Det ble mindre skremmende. Mitt mål omgjort til en enkel hvit blank skjerm. Uten bilder. Ingen tanker. En dag jeg åpnet øynene og tenkte "fly". Hennes var på flyet. Prøver å koble ordet med min oppfatning sender meg tilbake til en dyp, urolig søvn.
  
  
  Hennes var i bilen. Var han ser ut av bilvinduet. Han lukket øynene igjen.
  
  
  Når jeg så på det igjen, det ble det samme. Himmelen var fortsatt blå. Gresset var fortsatt er grønne. Bussen utenfor ikke endre form eller farge. Det var flere bokstaver på baksiden. Men jeg kunne ikke se hva det var. Det var tull, at det var hieroglyfer. Han grøsset. Uansett hva de gjorde mot oss, uansett hvilke stoffer de ga oss, jeg kunne ikke lese!
  
  
  Deretter så han i den andre retningen og forsiktig, med halvåpne øyne, så seg rundt bilen. Jeg var håndjern til noen på min høyre. Jeg følte det. Men hennes var ikke kommer til å se i egoets retning ennå. Jeg hadde ikke sende henne til hotellet slik at de skulle vite at jeg var allerede våken.
  
  
  Bilen var en limousin. Forsetet var skjult av en tung grå teppet. Det var ikke oss, ingen lyd, men lyden av motoren og lyden av veien. Den som sitter ved siden av meg var ikke en talker. Han sakte vippet hodet til høyre og så på hans gruppe med smalere øyne. Jeg trengte ikke å være så forsiktig i det hele tatt. Han lå og sov. En tynn, stri mann. Vietnamese, tror jeg. En lege eller assistent i hvite sykehusklær. Nei. Det er nok bare en annen CANNES agent kledd opp for å spille av lege.
  
  
  Hennes prøvde døren. Stengt. For estestvenno.
  
  
  Han så ut av vinduet igjen. Bussen var fortsatt foran oss. Han kan fortsatt leses, men det som ble skrevet på denne bussen ble uleselig. Det ble skrevet i Orientalsk bokstaver.
  
  
  Vi tordnet over broen. Andre biler på veien ble vognene og sykler. Det var bare en annen bil. En annen limo. Han kjørte bak oss.
  
  
  Han så ut igjen. Jeg vet ikke hvor lenge jeg så. Det neste jeg så var en bygate. Støyende trikker, folk på sykler. Bullock vognene og folk i grønne uniformer og stråhatter overalt. Hennes blikk mimmo henne sovende vakt gjennom vinduet til høyre. Jeg så henne i Moskva Gate." Alt er bak denne porten. Hvordan kunne jeg ha kjent ham? Noe kom tilbake. Han kikket ut sin egen vinduet igjen. Overfor hotellet, og på taket av bygningen, så jeg hva jeg ville. Stor farge portrett av Ho Chi Minh-Byen, med et areal på 40 kvadratmeter.
  
  
  Bare bygningen tilhørte den Vietnamesiske state bank. Byen var i Hanoi. Vin Vo tok meg med til Hanoi.
  
  
  Han så seg rundt med fornyet interesse. Jeg har ikke sett henne i Hanoi, i åtte år. Noen få bygninger snakket om krigen, men skaden var ikke så stor.
  
  
  Hanoi er en vakker by.
  
  
  En by med lange, skyggefulle bannere strødd her og der med gammel fransk koloni herskapshus. Buddhistiske monumenter, Kinesiske templer. Red river er klart og tydelig, og junks på sine banker roll dovent langs blå. Overraskende, det er ingen anti-Amerikanske slagord på reklameplakater. Ingen tegn til hat. Disse menneskene ikke hater.
  
  
  Dette er en feil holdning til krigen. Du hater, og deretter umiddelbart tenke at andre hater deg. En ting å tenke på. Men i første omgang, kunne han ikke tenker rett. For det andre, hennes agent AX. Det er ikke det at de ikke tror. Men ih er å være forberedt på krig.
  
  
  I en sidegate, en annen limo trukket opp å Slikke på. Hennes glimt gikk inn. Det var gardiner på bakvinduet. Men inntil videre, Chen-li satt ved siden av sjåføren. Chen-li så meg og så at jeg var våken. Han dyttet sjåføren, som honked hans horn.
  
  
  Legen min våknet. Hun ga ham en fortumlet, skremt se på hva det burde ha vært de siste dagene. "Rugby," sa jeg. "Fin ball..."
  
  
  Han smilte og lo. "Det gjør ikke noe fornuftig. Carter. Du har ikke tatt denne medisinen i tjue-fire timer. Effekten er over. Du har allerede overslept alt. Og med denne H-2, det er absolutt ingen bivirkninger."
  
  
  Han så på meg appraisingly. "Fin prøve."
  
  
  Han var, Gud vet hvorfor, en Amerikaner. Minst han snakket som en rundt Amerikanerne. Men det andre? Eller en fiende?
  
  
  "Hvordan... hvor lenge har det vært under seil?"
  
  
  "Ah," sa han. "Dette er gradert informasjon. La oss bare si... Lenge nok til å få deg her. Og ikke spør meg hvor "her"er.
  
  
  "Hanoi," sa jeg.
  
  
  Ego-vennlig uttrykk var borte. Ego ' s øyne smalnet. Han trykket på en knapp og vinduet bak forsetet rullet ned. "Mr. Vingen," sa han. "Din fange er våken."
  
  
  Gardinene skled tilbake. En flatskjerm Vin ansikt dukket opp, kuttet i halsen av en vindusramme. Han så ut som en kjempestor marionett. Han så på meg og brummet.
  
  
  "Han synes å tro at vi er i Hanoi."
  
  
  "Ah," Wing sa. Da han nikket. "Ja, Hanoi. Vil du se det? Han viste til en klynge av grå bygninger. "Li Nam De".
  
  
  Jeg prøver fransk fengsel. Også kjent som Hanoi Hilton. Stedet hvor våre krigsfanger ble holdt.
  
  
  "Ingen tvil om du har hørt historier om dette stedet," sa han. — Men du vil finne at fengselet som sender vi deg er veldig farlig... helt annerledes. Selv om jeg ikke se noen grunn til hvorfor du bør vite hvor han er i hallen. Han trykket på en knapp og gardiner lukket igjen, blokkere mitt syn.
  
  
  "Dr. Kuoi?" Så det var en ekte lege. — For en tosk våre Mr. Carter, ikke så ville det ikke være dum. Selv uten en god undersøkelse, er det fortsatt i stand til å beregne sin retning og tid. Ikke at han kom tilbake, men jeg tror det... kanskje en ny sjanse."
  
  
  Hendene mine skalv på ordene. Hun kunne ikke stoppe risting i det hele tatt. Vi har en følelse av kvalme i min tarm. Jeg kunne ikke huske stoffet i seg selv som forårsaker slike følelser. Men kanskje kroppen min gjorde det på sin egen. Quoy så på meg og smilte igjen. Egoets følelse av overlegenhet, har blitt gjenopprettet. "Ikke bekymre deg, Mr. Carter. Dette bildet vil bare legge deg til å sove. Nei, det vil være flere dårlige drømmer. Ingenting farlig. Vi vil at du skal være så fersk som kamille når vi får det.
  
  
  Jeg hadde ikke mye valg. Jævla Jesus.
  
  
  Et annet bilde.
  
  
  Ørkenen igjen.
  
  
  
  
  Kapittel 21
  
  
  
  
  Da jeg våknet, det var mørkt. Ligger jeg på noe mykt. Luften var fylt med duften av vitek. Det var en svak, beroligende hum, en refleks bevegelse, og jeg så på klokken min. Selvfølgelig, jeg hadde ikke en vaktpost lenger. De tok ih bort fra meg for lenge siden. Når jeg var under anestesi.
  
  
  Dens stahl for å navigere. Hennes lå på gulvet på en myk madrass, dekket med en bomull. Rommet var tent opp ved slutten av twilight, og tidlig stjernene skinte gjennom luftventiler. Det var en lek. Dette førte med seg bråk.
  
  
  Det var det ikke støy. Det var en sang. En lav, klart blanding av hundrevis av mannlige stemmer som kom sammen i en eneste setning: "O Tao; o Tao.
  
  
  Rommet var stort. Sparsomt møblert, men komfortable. Et sett av lamper. Det var ingen stoler, men det var hauger av puter på gulvet; gulvet var dekket med vevde matter. I den andre enden av rommet var det en annen madrass med en annen haug av puter.
  
  
  Men nei. De var ikke puter. Beholderne ble det.
  
  
  Hun ville ikke flytte. Hun var fremdeles sover. Eller hun fortsatt var under påvirkning av sovetabletter.
  
  
  Han reiste seg opp og gikk til den andre siden av rommet. Jeg var fortsatt risting. Han tok henne på skulderen. Det var ekte. "Tara?"
  
  
  Hun jamret, slått, og begravde ansiktet i madrassen.
  
  
  "Tara," gjenta det. Hun ristet på hodet vilt. "Nei, nei, vær så snill," sa hun.
  
  
  Hun ristet på skulderen hennes og tilbake. "Tara". Hun åpnet øynene. plutselig, plutselig. Wide open. Hun bare så på meg. Våre lindring, våre reaksjoner, vår anerkjennelse.
  
  
  Hennes blikk var urolige. Til slutt, lippone. "N-Nick?" sa hun mykt.
  
  
  Uansett hva de har gjort for henne i de siste dagene har ikke endret hennes. Det var akkurat det jeg så sist gang. Den grønne øyne som skannet meg var bredt og glitrende. Det var ingen svarte linjer på det fra sykdommen hun hadde lidd. Selv hennes fregner fortsatt var spredt over hele ansiktet hennes.
  
  
  Hun løftet ansiktet hennes og tok hånden min, kjører den sakte nedover skulderen min, nedover halsen min, og nedover kinnene mine. Som hun prøver å overbevise seg selv med fingrene. Som om hun ikke helt stole på henne, øynene ennå.
  
  
  "Å, min Gud," sa jeg. "Oh, Nick," sa hun. Og vi smeltet inn i hverandre til fargen forsvant. Vi kysset, og hundrevis av stemmer ferdig med å synge.
  
  
  Han trakk seg unna og kjørte et avhør hånd over ansiktet hennes. "Faktisk, jeg ville være synd å se deg her, i stedet for å være lykkelig. Hvordan... jeg ristet på hodet, " hvordan kom du hit?" Når hun endelig kunne du tenke på nytt, henne, trodde du var trygt og godt i London.
  
  
  Hun lente seg tilbake på madrassen og begravde ansiktet i hendene hennes, husker hvordan hun hadde fått her. Plutselig så hun på meg.
  
  
  "Men hvis du ikke var der.".. var ikke du det?".. Du var ikke der.
  
  
  Jeg prøvde å forstå henne. "På Featherstone er?" Nei, det var Roscoe.
  
  
  "Roscoe? Nei, ego, som ikke hadde sett ham. Men jeg tenkte på det... jeg mener, det siste jeg gjorde var å ringe til deg og... og når du ikke møter opp, hennes tanker, hennes trodde de hadde fanget deg, også. Barna fortalte meg hva som hadde skjedd. Nick, jeg husker henne... eller, ja. Jeg tror jeg husket henne nå, det var også et sjokk, men..... Jeg ble fortalt da... at det er noe annet du kan gjøre for meg. At du var ih er fange.
  
  
  De må ha hatt noen forbindelse mellom denne mansion og Featherstone ' s house. Kanskje radioen. "Vel, de var rett om det. Jeg fortalte henne. "Han var en ih fange. Men ikke i London. Jeg gikk til ih mansion.
  
  
  "I en herregård? For å Chen-li?
  
  
  "Vent," sa jeg. Jeg sjekket rom for mikrofoner eller andre skjulte lytter enheter. Det var ingenting der. Jeg ble fortalt av Hei hva som skjedde med meg på min siste dag i London. Ingen rundt oss visste hva som hadde skjedd til Roscoe. Vi visste at det ikke kunne være for god.
  
  
  "Og du?'
  
  
  Jeg spurte henne. — Hva gjorde de til deg?" Hun kjørte henne i hånden gjennom hennes røde engleaktige hår.
  
  
  "Husk," sa hun. Hun rørte ved ansiktet mitt igjen. "Husk, du advarte meg ikke til å gå dit. Du sa: "De vil pumpe deg full av pentatol, og da vil du fortelle dem Hawke' s mellomnavn." Du hadde rett på en ting. Jeg visste ikke Hawke ' s mellomnavn. Oh, Nick, jeg er så skamfull. Hun begynte å gråte. Ikke disse store svulmende tårer full av selvmedlidenhet, men disse lidelser av psykisk smerte.
  
  
  "Hei, ro deg ned," sa jeg lavt. "Ikke klandre deg selv nå. Nå er det en korketrekker med vilje eller makt. Og hva er det legemidler som har å gjøre med det? De tar din vilje. I hypodermic needle krigen, det er ingen helter i det hele tatt. Du bør vite det.'
  
  
  Hun nikket, og krøp opp enda mer hollyhocks. "Jeg vet det," sa hun. — Men det hjelper ikke mye. Spesielt når jeg tenkte på å sette deg i fare.
  
  
  Vel, du kan bære skylden, fordi den eneste personen som setter deg i fare var hennes mann. Den kom rett og slett fanget av Vin og gjorde det helt uten din hjelp. Og jeg tror at hvis vi virkelig se inn i dette, jeg tror det er min feil at du fikk fanget. Jeg burde ha lyttet til mine tanker og ikke la deg komme nærmere det stedet på Paris.
  
  
  Hun smilte. Det var det første smilet hun hadde hatt i lang tid, og hennes lepper var fortsatt kjemper. "Jeg tror," sa hun, " du skal kalle det skjebnen. Hun burde ha lyttet til dine meninger, men hun er en jævla opprører. Til alle som behandler meg som en liten jente, eller i det minste som en liten jente, jeg vil bevise at jeg er svært nyttig i praksis."
  
  
  Hun ble rørt av ee-pinner. "For nyttige," sa jeg.
  
  
  Hun senket ark som dekket sengen litt.
  
  
  "Har du lyst til å prøve det og se om du kan bruke den nå?"
  
  
  Hun virkelig ønsket å se det.
  
  
  Det ble en banke på døren.
  
  
  Han åpnet den og to menn kom inn. På et tidspunkt, jeg glemte at vi var fanger. Mennene var kledd i enkle trekk klær. Ih hoder var barbert. Ih ansikter var-jeg hater å bruke det ordet når det kommer til Easterners - men ih ansikter var uforståelig. Odin var omgitt av en stor mugge med vann. De bøyde.
  
  
  De sa ikke et ord til oss.
  
  
  Mannen med jug gikk tvers over rommet og helte vann i kannen, eller i det minste noe som så ut som det. En annen slått på en svak taklampe, en pære frostet i en frostet glass ball. Det var ikke piercing, egentlig, men det er likevel gjort oss blink.
  
  
  Han åpnet skapet. Det var vårt eget, Svenskene '— vel, mitt Svenskene', og noen useriøs utlånt til Tara — men han trakk ut de to andre passer. Et par grå silke pyjamas. Ikke de du slitasje på ferie, men de du bære til formelle begivenheter.
  
  
  For Tara, han hadde en vakker, silke brodert aozai, en tradisjonell svensk kvinnens kjole.
  
  
  De fortsatte i stillhet. Vi måtte vaske, kle og være klar i løpet av en halv time, som, for oss, hvis det er et signal. Klar for det, hadde vi ikke vet. Rollespille er Ih ikke informere oss om dette.
  
  
  De var munker, " sa jeg da var de borte igjen. "Eller ikke?'
  
  
  — Jeg - jeg vet ikke. Hun var vasking av kannen.
  
  
  Han nikket til henne. "De var munker. Nylig ih hørte henne synge. "O Tao: O Tao' Og Henne, gikk til vinduet og åpnet ledd. Det var en rist bak dem. Så langt som jeg kunne se, bygningen vi var i var del av en "stor gammel stein festning." Landskapet i det fjerne som Edens Hage. Det var rolig og frodig, med unntak for de kvitrende av gresshopper. En liten prosesjon av barbert-headed menn gikk den ene etter den andre, bøyde hoder, gjennom den lange gresset.
  
  
  "Ja."Henne var å se en stumfilm, og plutselig ble sint på situasjonen. "De er munker. Taoistiske munker. Og dette er et kloster. Du hadde rett. Tao og KANG er noe forbundet. Selv om egoet gud vet hvor. Og hvordan er det mulig at klostre kan fortsatt eksisterer i dette hjørnet av verden? Blindene lukket igjen. "Grand Prix-spillet," sa jeg. "Hit eller dobbelt i neste runde." Henne, flyttet vekk fra vinduet. "Kjære," sa hun, kommer opp bak meg med en svamp og såpe. "Det viktigste," hun begynte å stryke meg på ryggen med en myk svamp, " er ...uansett hvor vi er, du vil få oss ut av her.
  
  
  Hennes hint var så klart som min irritabilitet. Men det fungerte. Hvis noe, det gjorde meg til å le. Han grep henne svamp og kysset henne.
  
  
  "Hvis du kommer til å skumme meg opp likevel, gjør det litt høyere og litt til høyre." Hun laget en liten lyd i halsen. "Hmm?" og kastet hodet tilbake. "Min Gud," sa hun, " alle disse dagene... eller timer, eller år... dette er en forferdelig medisin som jeg fikk. Oh, Nick. Det har gjort verden så forferdelig. Alt var slik et mareritt. Bortsett fra når jeg har drømt at du var å holde meg. Så jeg begynte å gråte, og alt som var igjen av meg sa, "Vent, det er Nick." Og jeg tror det er derfor jeg holdt på til henne. .. nå er vi sitter her kjemper vår egen lille krangling, som om det aldri skjedde. skje.'Hun så på meg: "jeg elsker deg, vet du det?"
  
  
  Plutselig, jeg hadde et flashback. Tara, green-eyed og gråt i armene mine. Jeg hadde den samme drømmen, " sa jeg. "Sannsynligvis det samme stoffet. Jeg begynner å lure på hvorfor de tok med oss her. Hva de ønsker fra oss. Fordi jeg begynner å tenke de vil ha oss til å være sammen. Ikke bare henne, eller du. Men vi er sammen.
  
  
  Hun ristet på hodet og rynket pannen. "Jeg forstår ikke.'
  
  
  Jeg smilte til henne. 'Takk Gud. Fordi jeg ikke forstår det heller. For nå. Men, det føler som vi vil finne ut fort nok. I mellomtiden, før vi begynner å bekymre oss, la oss bekymre deg om disse kloner. Vi vet allerede noe om disse voksne kloner, men disse klonene er i ferd med å bli opprettet, brood du nevnte, har vi å ødelegge ego.
  
  
  Hun tuller seg inn i en aodai. Det var blek grønn med gule blomster og falt halvveis ned hennes frodige lår over henne satin bukser. "Ah," sa hun. "Som for disse voksen Pbx, jeg hørte det fra Alice."
  
  
  Hun fortalte meg at Alice ' s historie mens du steller håret. Oddsen var litt bedre enn henne, han hadde håpet. På den tiden, det var bare en gren i Amerika, og med litt flaks, det hadde allerede gått inn i skygge riket. Døde.
  
  
  I London, ih hadde tre, men det vil ikke vare lenge hvis jeg får min måte. Med litt flaks og et par uker av livet, jeg kan stoppe ih. Det var enda en sjanse for at AX i London var ansvarlig for dette. Selv en slik en rusten ØKS (S) noen ganger fungerer godt. Så nå er det opp til Tara og meg. Hvis vi kunne ødelegge denne reir, alle hoppe fra sted til sted ville være over.
  
  
  Hennes slet med halsen på henne silke pyjamas. Jeg måtte knyte det på min skulder.
  
  
  "Hva betyr en slik stamfisk av pbx se ut?"
  
  
  Hun sukket. — Akkurat som de er — som det menneskelige embryo. De er trolig i et kontrollert miljø — kanskje i en inkubator - eller et sted i laboratoriet."
  
  
  "Hvordan er det test-tube babyer?"
  
  
  Hun nikket dystert. "Jeg trodde ikke at jeg hadde den enkleste jobb i dette oppdraget. Jeg har stadig å tvinge meg til å huske at disse nesten-barn er fremtiden mordere."
  
  
  Han kastet sin jævla pakket pyjamas på gulvet og kom for hans egne klær. Han så ned på hans blå skjorte. Jeg hadde det for så lenge at det ble satt på nesten uten hjelp. Min Gud, var han ikke kommer til en fancy dress ball. Og i tillegg var spillet allerede er for avansert for å plutselig få vanskeligheter med Orientalsk etikette.
  
  
  "Hvordan kan jeg bli kvitt det?"
  
  
  "Jeg hadde en liten laser i min veske. Vel, vent. Kanskje jeg fortsatt har det. Hun gikk til skapet og rummaged i vesken hennes. "Nei, ikke nå lenger," sa hun. "Jeg tror vi må improvisere noe. Kanskje noe med kjemi. Alt vi kan finne i denne lab.
  
  
  Til slutt, hun kjemmet håret med den siste kam. Min rødhåret geisha. Jeg satt på hennes sokker. "Vel, hva du gjør er opp til deg. Jeg antar jeg vil bare sinnet mitt eget firma.
  
  
  Hun rynket pannen. — Jeg var bare tenker... de tok pistolen din, gjorde de ikke? Så, hva tror du...
  
  
  Hun bit hennes leppe.
  
  
  Han trakk på henne buksene. Om undertøyet mitt, som de ikke tar av. Om gode gamle Pierre, fremdeles vakker, skjult i midten.
  
  
  "Vel," sa hun fast, og helt i strid med hennes natur, " hvordan du gjør det er opp til deg. Jeg antar jeg vil bare sinnet mitt eget firma.
  
  
  Han hevet det ene øyenbrynet, men fikk ikke svar.
  
  
  
  
  Kapittel 22
  
  
  
  
  Vel, Mr. Carter, vi endelig møtes. Det var Lao Zeng, den tippoldefar for hele selskapet. Med en stor-stor-bestefar er vorte i midten av pannen. Han var i en rullestol. Som syntes å forklare mye. Hvorfor han selv forsvant fra slagmarken. Streve for å heve deg til de høyeste grener. Dusinvis av ganger om dagen for å se på hva han en gang var, nok en gang i aksjon igjen i selskapet. Han helte ut en whisky og ga den til oss, også.
  
  
  Tara sa nei. Stanan tok det.
  
  
  Han hevet sitt glass. "For Nick Carter,"sa han," og alle de små fremtiden Carters."
  
  
  Han kom i en liten for en sigarett. De var borte. Lao Zeng ga meg en fra et stort lakkert boksen. Sigaretter hadde en gull munnstykket. Angivelig, han konfiskerte mine.
  
  
  Vi var i ego rommet. Eller i ego-kontor. Det var en stor plass. Det kan ha vært store, men vinduene var lukket og stemningen ble litt muggen. Også her møbler var noe sparsom. Lang teak stol, rund hvit sofa. En enkelt stol. Den eneste dekorasjonen ble en svært fargerik klut og en samling av våpen på veggen bak ham. Det må være om hundre våpen. Ikke spesielt sjeldne eller spesielt gamle, men de hang det for stønn, og denne veggen i seg selv var dekket med et stort ark av uknuselig glass. I tillegg til pistoler, var det andre våpen: flere kniver og håndgranater, samt noen unødvendige ting av unektelig dødelighet. Hver enkelt del ble opplyst av en liten søkelyset, og under var det et lite bilde.
  
  
  "Jeg ser du beundre samlingen min," sa han. "Kom og ta en nærmere titt." Jeg reiste meg opp fra sofaen, og han viste sin rullestol til å følge meg. Under den AMERIKANSKE Hæren pistol skjermen var et tegn på at lese " Bristol, Kenneth, Daejeon, 1952." Ved siden av det var en perle håndtert stiletto. Hample, Stewart, Paris, 1954. Han så ned på den jævla stiletto og la ut en sus. Det var som å se et sverd med og Napoleon Bonaparte under det, eller en vogn med Har og Ben under det. Stu Hample var en av de landstrykere hvis navn er allerede skape myter. Det var det beste som AX, N1 har hatt siden Paris i 1954. Når noen tok som pearl-håndteres stiletto fra ham. Sammen med ego liv.
  
  
  "Du?"Henne," slått til Lao Zeng.
  
  
  — Jeg visste at du vil bli imponert, " sa han. Henne personlig tatt alle disse våpnene med stønner.
  
  
  Det pekte rett ut av meg. — Men jeg tror det er noe med det som interesserer deg mer." Jeg gikk i den retningen som er angitt. Jeg trengte ikke å lese skiltet for å se at han hadde lagt Wilhelmina til det. Og min stiletto. Ingen mor-of-pearl pen, men fortsatt min Hugo.
  
  
  "Bare i tilfelle du tror du kan ta ego tilbake," sa han. "Det er uknuselige glass, det er elektrifisert og tett låst."
  
  
  Han gliste. "Men sitte ned og fullfør drikke." Eda vil bli arkivert umiddelbart, og vi har fortsatt mye å snakke om."
  
  
  Han var trygg i sin egen sikkerhet. Han kan ha vært i en rullestol, men han var også kjøre kontroller. Og det var en god ting. Det er noe med å være i kontroll som gjør at folk mister kontroll over sitt ord. Det er galt, men det er sant. Du kan peke med en fyr pistol mot hodet hans, og spør ego for ego historier, men alt du får er et par av lukkede lepper. Men fyren som peker en pistol mot hodet ditt er bundet til å spytte ut sine innvoller. Hvis du forstå noe om dette, vennligst gi meg beskjed.
  
  
  Han lente seg tilbake på sofaen. -"Imponerende", sa jeg. - Billedlig talt.
  
  
  Han fokuserte blikket på Tara. "Du er en vitenskapsmann," sa han. — Du er spesialister i mikrobiologi. Ingen tvil om du allerede vet alt om våre kloner.
  
  
  Tara så på meg. Han gjorde tegn til henne til å fortsette.
  
  
  "Ja," sa hun. "Jeg er overveldet av cutting-edge teknologi."
  
  
  Den emu syntes å like det. "Det er nok... fantastisk, er det ikke?"
  
  
  — Hvor lenge har du jobbet med dette?"
  
  
  Han smilte. "Tjue-for to år siden. Vel, på dell seg selv før det... Men på det tidspunktet vi startet med min familie. Dr. Kuoi... Han vendte seg til meg, " jeg anta at du har sett dette før... vel, min far startet det. Han var veldig interessert i genetikk, og klarte å få regjeringen til å gi emu med et lite laboratorium. Forutsatt, selvfølgelig, at han dobler ned på noen av de beste hodene i den kommunistiske verden. Han begynte å jobbe på Nguyen Shogun..."
  
  
  "Som fysiker?" Tara så overrasket.
  
  
  Lao Zeng nikket. "Ja. Men Shogun hadde flere genetiske avvik. Tara syntes å vite at allerede. "Det er akkurat det jeg spurte henne å si. Brakdon syndrom, er det ikke? Ego symptomer vises bare når du er 30 år gammel."
  
  
  Akkurat. Men, som du kan se, embryoer kan ikke overleve kulden under inkubering i prøverør. Flere grupper av Shogun pbx døde før tredje måned. Ved første, Kuoi trodde egoer var galt. Regjeringen tenkt det samme. De har trukket sin støtte. Så, noen år senere, Shogun selv begynte å vise avvik."
  
  
  "Og så KANG besluttet å støtte oss til annet forsøk?"
  
  
  Han snudde seg mot meg. "Ja. Men bare denne gangen KANG har funnet en emu som er både fysisk og genetisk perfekt."
  
  
  "Så det var du."
  
  
  Jeg vil ha den til å være meg. I tillegg til meg... — min fysisk perfeksjon, hadde jeg en rekke, skal vi si, 'talenter" som CANNES var lidenskapelig opptatt av å videreføre.
  
  
  "Et talent for å drepe med kaldt blod," sa jeg.
  
  
  Han rødmet beskjedent. Men du, Mr. Carter, er også en dyktig leiemorder. Han gjorde en pause. "Selv om, hvis du liker å høre det, blodet er fortsatt et par grader varmere." Hvem er han til å påvirke ditt ego?" Han var smilende på meg nå, det samme kattelignende smil han hadde sett henne bruke, på Chen-li i bildet er tatt den dagen, så på Senator Saybrook mord. Hong Luo er latter også, når han kom til å drepe hertugen og hertuginnen. Dette var ikke tid til å forklare dem forskjellen på en psykotisk morder, og noen som bare dreper i selvforsvar. En gang for lenge siden, han hadde allerede er grundig forsket på seg selv. En gang for lenge siden, han hadde ligget uten et hvelv, og lurte på om hun var så ille som de var, det folk han hadde ødelagt. Hvis du ikke har for å gi det alt opp og trekke seg tilbake til et hus på landet. Det var en stor forskjell mellom meg og Lao Zeng. Det brakte faget tilbake til der hotellet lå.
  
  
  — Og disse kloner av deg fast?"
  
  
  Ja. Ca startet andre forsøk. Hele gruppen overlevde. Dr. Kuoi jobbet på den tredje gruppen når hans dollar stabelen mislyktes. Du forstår at det var ingen til å erstatte ego. Hele ego operasjonen var hemmelig. Emu ble assistert bare av hans sønn. Som sønn prøvde å få ut den tredje gruppen, men det gjorde han ikke har nok kunnskap. Vi ønsker ikke regjeringen å vite hva vi gjorde, så vi smuglet det inn i Usa. Det han fikk en utmerket genetisk utdanning. Våre Dr. Kuoi er en Harvard-mann. Dette faktisk virket å ta emu.
  
  
  Tara sa: "Og etter at han var i stand til å følge i sin fars fotspor."
  
  
  Lao Zeng virket glad for at han var i stand til å svare "ja". Han var selv svært fornøyd med å få flere sønner, spesielt etter ulykken. Og stemmen til ego drøm. På dette punktet, Dr. Kuoi var klekking tretti-fem nye Hussentraler. Tretti-fem nye Lao Tsengs. Alt er i utmerket tilstand. Takk til providence.
  
  
  For et øyeblikk, han lurte på hvor mye ih var i den opprinnelige gruppen.
  
  
  En kort telefonsamtale avbrutt min tankerekke.
  
  
  "Ah, det er tid til å spise," sa han. Hvilken dag ble åpnet av et par munker som så like-kloner? Nei, det er meningsløst - og til oss, vi fører langs stein korridoren til spisestuen.
  
  
  Det var en feiring som vi har møtt. Vel, fest hvis du liker monkey hjerner, geit halen og rå blekksprut. Det tok Tara et øyeblikk for å innse hva hun var opp mot, og hun spiste med stor iver over en tre-dagers avholdenhet fra mye av "ah" og "mmmm." På dell selv, monkey hjerner er deilig. Dette er hva jeg sa til meg selv, og hva jeg trenger å spise for å holde min styrke opp. Men han holdt stille håper det var en sandwich shop rundt hjørnet, og han lurte på om jeg hadde såret henne selv ved spratt ut for å få en hamburger. Det er bare å tenke: hva bonden vet ikke, han er ikke det.
  
  
  Edu ble servert av silent munker. Etter hovedretten, Lao Zeng ga dem en oppgave i et uforståelig språk. Super finalen. Centennial egg.
  
  
  Samtalen ved bordet var veldig hyggelig. Hva han egentlig ønsket å si, var senere. På samme tid, han var glad og åpen. En dag blir han slått ned rollen som en unflappable, omgjengelige vert. Odin ' s circle of munkene forlot kjøkken døren åpen for et øyeblikk, og Lao Zeng eksplodert, trekker jakken tettere for å beskytte ham fra den dødelige utkast. Munken raskt løp og lukket døren, og Lao Zeng gjenvunnet sin fatning. Hennes tok fordel av egoets nyvunne favør, og spurte ego om forholdet mellom KANNA og Tao og hvordan dette klosteret overlevde den Kommunistiske presse.
  
  
  Han klappet i hendene, og stille servitører begynte fjerne bort skuffer. "Det er ingenting som hindrer deg fra å si at," sa han. "Det er ingenting du kan gjøre med denne informasjonen. Det eneste forholdet som eksisterer mellom oss er en av gjensidig nytte." Deretter en munk dukket opp med en pott av te. Han helte en cup for Tara og en for meg. Han nærmet seg Lao Zeng, men de siste vinket han av som han fortsatte å snakke. "Klosteret gir oss to viktige ting. Først av alt, laboratorier for våre eksperimenter. Ikke bare genetiske eksperimenter, men eksperimenter med hva du kaller sinnsendrende medikamenter." Han lente seg tilbake og gned armene på sin rullestol.
  
  
  — Jeg tror du hadde æren av å prøve noen rundt dem?
  
  
  "La meg forsikre dere, Carter, som vi er ganske langt på dette. H-20 er det bare hallusinogen uten bivirkninger." Kuoi sa det samme, men det ville ikke vondt for å høre gode nyheter på en gang.
  
  
  "Og for det andre?"
  
  
  For det andre, se for deg selv. Bare gå til vinduet.
  
  
  Henne, gikk til vinduet.
  
  
  Og jeg så et felt av blomster. Det strukket til horisonten i alle retninger. Det var et felt av valmuer. Opiumsvalmuer. For et øyeblikk hennes prøvde-å-noen ego markedsverdi, men hun visste bare ikke hva som kommer ved siden av en billion. Han fortsatte å stirre ut av vinduet.
  
  
  "Fin utsikt, er det ikke?"
  
  
  Jeg trengte ikke å se ego ansikt å vite at nen var iført en tynn smirk.
  
  
  "Så du er en leverandør", sa jeg, " dette Nassau gjeng, og til Featherstone Samfunnet.
  
  
  Han ga en kvalt til å le. - 'Blant andre ting. Blant mange, mange andre. Vi tror at opium er vår beste ressurs for å bygge en global organisasjon. Opium var også vårt viktigste våpen i den forrige krigen.
  
  
  "Gjør disse munkene," spurte jeg, " er enig med politikken?"
  
  
  "Disse munkene," sa han, " ikke vet noe om politikk. De vet ikke engang hva vi gjør med disse stoffene. Vi vet hva som skjer i laboratoriet. Alt de vet er at når staten ble omskrevet til andre templer og klostre, KANG holdt ih for dem og deres eiendeler intakt. De er svært takknemlige for. De trenger ikke stille spørsmål. Hvis de visste sannheten, ville de også være svært opprørt. Men det er lite sannsynlig at de vil finne ut.
  
  
  Henne, så på de to munkene for en dag. De senket sine øyne.
  
  
  "De ikke snakker engelsk," Lao Zeng sa. Så hvis du tenker på å fortelle dem hva vi egentlig gjør, er jeg redd det kommer til å bli veldig vanskelig. Mindre, "han snickered," du kan mestre det ganske komplisert og obskure Susoy dialekt."
  
  
  Hennes far prøvde hardt å ikke se på Tara.
  
  
  "Men," sa han. "Sitt ned. Te begynner å bli kaldt. Og vi har fortsatt mye å snakke om.
  
  
  Han kom tilbake til bordet. Han så på Tara. Hun var svakere enn han hadde tenkt. De få timene hadde tatt sitt toll på henne nå. Nah ' s øyelokkene ble tunge. Han kom for cup. Øynene hennes plutselig blinket til meg. Grønt lys. Men det betydde: Stopp! Han så tilbake på Lukk. Te var dopet, og hun oppdaget det for sent. Jeg plukket opp min kopp og lot til å ta en slurk. — Hva annet har du lyst til å snakke om?" Lao Tseng spurte ham.
  
  
  "Barn," sa han. "Din og Miss Bennet' s.
  
  
  "Vår hva?"
  
  
  "Barn," sa han. — Men kanskje det ville være bedre hvis Dr. Quoy forklarte alt." Han presset seg ut av stolen og rullet over den lille intercom. Han trykket på en knapp og Stahl ventet. Mens han gjorde dette, med ryggen til meg, hun helte kaffe tilbake i tekanne. "Nå," sa han bare i stemmen boksen. Da han var tilbake på bordet. Han så på Tara. Hun ble litt fortumlet, men hun har likevel satt opp rett. Kuoi kom og forklarte.
  
  
  Det var egentlig veldig enkelt.
  
  
  Han gikk til oss for å få vaksinert. De vil ta ut en liten hær av N3 agenter for seg selv. Men denne gangen, disse N3 agenter vil arbeide for HÅKAN. Tara ville ha gitt dem en rekke strålende spesialister i slike områder av genetikk. Kloner av Tara som vil fortsette å arbeide på vaccinating folk. Den første vitenskapelige muligheten var allerede i genene, og KANG bare hadde å gi nødvendig praktisk opplæring.
  
  
  Men de kan ta det ett skritt videre.
  
  
  Hva ville skje, de trodde, hvis Tara og jeg hadde en baby? Eller flere barn. Den statistiske odds var fire til ett at vi ville lage en agent som bedre enn alle andre agenter. En strålende killer fra et vitenskapelig synspunkt. Og det beste av begge verdener. Og så, med denne som den opprinnelige, de får det nødvendige antall duplikater ved å pode. Hva er den beste priser for CANNES? Dr. Kuoi var fornøyd. Med femti eller hundre av disse superclones, KANG kunne ta over verden.
  
  
  Tara begynte å falle fremover. Hun så en litt treg. Hun hvilte haken på henne i hånden og så ut til å slite for å holde den på plass. Hennes også hadde å drikke kaffe, så hun begynte å etterligne henne symptomer.
  
  
  Lao Zeng slått til Kuoi. "Jeg tror de vil snart være sover nå," hvisket han. — Når har du tenkt å utføre den første operasjonen?
  
  
  "Ved soloppgang," sa han. "Hvis de fortsatt sov." I mellomtiden, jeg trenger litt tid til å forberede meg på laboratoriet. Operasjonen er ubetydelig. Hver eneste celle i kroppen bærer på alle de gener som trengs for å lage en eksakt kopi. Dens bare en beru tynn stripe av skjul med ih underarmer. Når de kommer tilbake til sine celler, jeg skal sjekke henne ut.
  
  
  Tara var allerede sover, hodet støttet opp på en stol. Han mumlet noe og også senket hodet.
  
  
  Lao Zeng klappet i hendene.
  
  
  Flere munker dukket opp. Det ble for tungt for en munk til å bære med meg, og jeg ble gjennomført av to. De var å ta en lilla ut herfra og tilbake til vår jasmine-duftende fengsel.
  
  
  
  
  Kapittel 23
  
  
  
  
  Tastene clanked på kjeden, og døren åpnes. Vi ble plassert i to separate matter, og munkene fikk lov til å forlate. Rundt henne hjørne, han så med lukkede øyne som Quoy bøyd over Tara. Den lille lampen på ego Thalia er nøkkelring flickered. Han sjekket henne blodtrykk med en håndfull av sine egne, så tappet henne brystet med en upersonlig finger. Så tok han ut et stetoskop fra lommen. Han må ha vært veldig følsom. Ørepluggene var lengre enn vanlig, og gikk dypere inn i hennes ører. Han virket fornøyd. Så kom han til meg.
  
  
  Nå var han står foran meg, banning mykt. Munkene ikke ta av meg jakken, og Em trengte en naken hånd for å måle mitt blodtrykk. Vi gikk gjennom hele farse. Jeg lot til å være død i vekt. Emu hadde en hard tid å få min jakke av. Han satte en bandasje på armen min og begynte å pumpe. Jeg lurte på om emu ville fortelle meg om min blodtrykket, hvis jeg var virkelig drømmer, hvis jeg ikke var falsk det.
  
  
  Jeg gjettet at det var ikke tilfelle.
  
  
  Han klappet brystet, deretter trukket ut stetoskop igjen. Jeg ventet for kaldt metall audition stykke å trykk mot brystet mitt. Så ego grep henne i hodet og trakk hardt.
  
  
  Smertene må ha vært intens. Han kastet tilbake på hans hode, og tårene vellet opp i øynene hans. Han jamret. Ego tok henne med uavgjort, og trakk igjen, halv han kvalte henne. Vi rullet over til hennes var på topp, og han var utdelt en emu slag mot kjeven og deretter et slag for egoets halsen som ville holde egoet bevisstløs etter en lang tid.
  
  
  For et øyeblikk, han tenkte på å drepe ego. Det kunne bare kvalt ham. Men det virket som et dumt trekk. Jeg vil vinne runden, men jeg vil miste kampen. Ego døden ville være vår døden. Når håp om å gjøre en automatisk telefonsentral gjennom oss fordampet, Lao Zeng vil umiddelbart sende en eksekusjonspelotong. Enten de bare er skutt oss, eller de drepte oss med sin beroligende sprøyte. I det minste så de blir ferdig oss av. I mellomtiden, ats familie ville fortsette å eksistere sammen med tretti-fem brødre som var å klekke. Nei, det var bedre å la drømmen å Lao Zeng for en stund. I hvert fall for en stund.
  
  
  Jeg trengte å jobbe med Kuoi er bevisstløs. Det var Thalia ego sjarm som tok det av. Det var en hel samling av tastene. Må være minst tjue. Odin rundt dem bør være nøkkelen til ego-lab. Og dette er lab-jeg håpet å komme inn.
  
  
  Da hennes ego tok vare på hvit frakk. Fra litt avstand, bør dette gi meg noen maskering. Fra bak også. I alle fall, disse munkene holdt senke deres øyne.
  
  
  Våre rollene var snudd. Denne gangen var han døde i vekt, og det var vanskelig for meg å kle av egoet. Han hengt henne nøkkelring rundt livet hans og sette på Ego er hvit frakk. Han var i ferd med åtte inches høyere enn Dr. Quoy, men jeg brydde meg ikke. Han bøyde seg ned, slått ego er urørlig kroppen i en moan, og dekket ego med bomullsdyner / - teppe. Hvis de hadde vært forsiktig, ville de ha funnet sviller i orden. Så lenge de ikke merker av for tett.
  
  
  Henne, forsto jeg at jeg var stoler veldig mye på min flaks og på andre shortsightedness.
  
  
  Han tok en siste titt på Tara, som var å sove fredelig, og gikk ut i korridoren.
  
  
  Hvor skal du gå?
  
  
  Det er usannsynlig at laboratoriet ble plassert i denne bygningen. Kanskje er det i en hall i en av uthus i en mer eller mindre ekstern plassering. Så jeg måtte finne en vei ut først.
  
  
  De romslige stein korridoren var kaldt og mørkt. Bare tente lys plassert med jevne mellomrom på veggene. Det var også en dag med låser. Munkenes celler som nå var tom? Eller er opptatt fengsel celler?
  
  
  Jeg gikk til venstre og fulgte korridoren begge veier. Han gikk ut hver dag. Døren var ikke stengt. Selv med Kuoya største kjede rundt midjen min, hennes føltes som om jeg hadde nøkler til en hel rike.
  
  
  Kvelden var klar og rolig. Stjernene var allerede er synlig, selv om himmelen var ikke ganske mørkt ennå. Det var bare halv åtte eller ti o ' clock, men den Taoistiske brødre var allerede inn i en enkelt stille linje inn i en stor bygning som kan ha huset ih sovesaler.
  
  
  Dette innebar at det ikke kunne være et laboratorium.
  
  
  Det var fem bygninger totalt.
  
  
  Alle bygninger i komplekset er bygget rundt tung grå stein som er en fot tykk. Jeg beholde pengene, det ble gjort for hånd. Vennlig hilsen, som den kinesiske Mur. Men så tipp-oldebarn av de byggherrer. Disse bygningene var bare seks hundre år gammel. Men. Det var opprinnelig en festning. Eller kanskje det har alltid vært et kloster.
  
  
  Lao Tseng er kamre, så vel som våre "gjest celler", ble plassert i det minste av de fem bygninger. Bak dem, som strekker seg i alle retninger, ble felt av valmuer i det fjerne. Litt til venstre, i en stor to-etasjes rektangel, ble munkene ' sovende kvartalene. Motsatt dette var en låve-lignende struktur som viste seg å være et tempel. Så det er to bygninger venstre.
  
  
  Jeg valgte den nederste vinge som en mulig laboratorium. Kanskje den doble barer på windows og skyer av røyk fra skorsteinen gjort det sannsynlig for meg. Jeg prøver å fortelle henne at det ikke var selv en så dumme valg.
  
  
  Dens oppnådd dette er veldig enkelt. Det var også bare bestått av mimmo av to munker med bøker som ble vokter døren. Den brede gangen var det samme som det en som hadde forlatt henne. Våt og tom. De er lys. Å ta en sjanse, valgte han et av rommene og stoppet et lite øyeblikk til å sørge for at det ikke var noen lyd inne.
  
  
  Lås prøvd det. Døren åpnet.
  
  
  Det var et kloster celle. Sengen var noe mer enn et hjørne av rommet er dekket med en matte.
  
  
  Det var en vask, en pute, noen bøker, og et lite leselys. Han snudde seg på lampen og så på bøker. Disse var to bind av den Marxistiske Bibelen: det Kommunistiske Manifest og Kapital, samt en rekke brosjyrer. Ih bladde gjennom den. En av dem ble kalt "Hvordan tar jeg over et underutviklet land? "og den andre for" Hvordan gjør jeg undergrave en overdeveloped land?" Og som inkluderte alt bortsett fra Island.
  
  
  Det var definitivt en munk som bor her. Men ikke en Taoist munk. En kommunistisk munk. En av disse grusomme, hengiven, kommunistiske asketer. Jeg lurer på hvor mange av de omkringliggende rom ble okkupert på denne måten. Men jeg var å kaste bort tiden min. Han gikk ut gjennom cellene og gikk på, mimmo andre, identiske tre dører. Jeg visste ikke hvordan jeg ville innse det, hva døren til høyre ville se ut. Jeg trodde ikke det ville være en neon lys boksen med LAB blinkende bokstaver over det. Men det er noe jeg forventet døren for å være annerledes, og kanskje en litt mer moderne.
  
  
  En dør lukket seg bak meg. Myk shaggy kom opp til meg. Det var en mann. Med hodet bøyd, han fortsatte å gå, som dekker sine haken med én hånd: Kuoi grunnet en spiss genetisk problem.
  
  
  Mannen gikk forbi meg uten å se på meg og forsvant rundt en sving ned i hallen.
  
  
  Nå er jeg nødt til å ta en rask avgjørelse. Han kunne ha oppholdt seg der hvor han var, og dermed vekket mistanke. Han kunne ha gått utenfor, som kan ha blitt tryggere, men ikke veldig lønnsomt.
  
  
  Det var også en dobbel sjanse at jeg ikke ville finne ut hva jeg ville. Men hvis han gjorde det, han ville være en regnskapsfører i New Jersey, ikke et hemmelig agent i Hanoi.
  
  
  Han fortsatte på og slått hjørnet. Og femti tusen New Jersey chartret regnskapsførere humret som bly rør skled ned kraftig, nesten som beiter på hodet og smell i veggen bak meg med et brak.
  
  
  Han var i vente for meg, den enden av telefonen klar i sin hånd. Øyeblikket røret treffer veggen, Ego, tok det av håndleddet og slått det på, men dette røret var ikke den eneste laget av bly. Ego makt var urokkelig. Fortsatt holder telefonen, han kastet seg igjen, denne gangen sikter til min høy. Men nå er hun fast grep ego håndleddet og rammet hans ego med kneet sitt...
  
  
  Det var et avdelingskontor. Det er ikke underslår ham. En heldig punch var ikke engang nok til å slå de stivelse ut av halsbåndet ego.
  
  
  Han var helt riktig om det. På min andre kick, det dove ved mine føtter, og han falt til bakken. Han satt på toppen av meg og begynte å treffe meg. Jeg rullet over, men han grep meg i strupen. Hun prøvde sitt beste for å trekke hennes ego, hendene bort, men jeg trodde at jeg ikke prøvde hardt nok.
  
  
  Dette øyeblikket før døden er svært lyse. Mange ganger var han bare ett minutt fra døden, og det ble bare med denne siste liten-lysstyrke at klokken stoppet.
  
  
  Telefonen er liggende på gulvet, ut av min rekkevidde. Han fokuserer intenst på en fokusert bevegelse. Beina mine var mitt ego er tilbake. Han satte føttene på bakken og sparket som en hest om å kaste sin rytter. Det gjorde ikke slå ego ut rundt i salen, men han mistet balansen litt, og når vi treffer bakken igjen, han var i ferd med seks inches til høyre. Min hånd rørte røret, og det rammet hans ego flere hoder.
  
  
  Ugh.
  
  
  Han rullet av meg og lå urørlig på stein gulv, blod oser fra en stor oransje flenge på hodet. Han vil ikke blø ut for lenge. Han var død.
  
  
  Jeg kunne ikke la egoet her, og jeg kunne ikke risikere å dra ego, kroppen, for en stund. Vi var bare noen få meter fra en annen tredør — en annen celle. Han åpnet døren og dro ego inne.
  
  
  Hennes far ble bøyd over hele kroppen da han hørte en røst rundt døråpningen.
  
  
  "Problemer, Doktor?"
  
  
  Han hadde ikke slå rundt. Hennes var bøyd over, så nå er min høyde og ansikt ikke kunne gi meg unna. Han prøvde å gjøre sin stemme så høyt som Kuoi er.
  
  
  "Han vil være fint."
  
  
  "Kan jeg få henne til å gjøre noe for deg?'
  
  
  "Sørg for at mitt ego er ikke forstyrret når jeg ikke er tilstede."
  
  
  "Men dette er rommet mitt.
  
  
  "Så ta ego' s room, ta skredder. Dette i matematikk trenger en pause. Min high-pitched stemme falt litt, men han så ikke ut til å legge merke til.
  
  
  "Ja, Lege," sa han kort tid. Og gikk til venstre. Når han lukket døren for tett bak ham å la meg vet at han ikke liker å ta bestillinger, og ikke brydde seg om at jeg visste om det.
  
  
  Han brukte en liten i totalt mørke for å vurdere omfanget av det rotet han hadde gjort i sin forskning. Jeg har ikke funnet noe som helst for henne ennå. Bortsett fra problemer. Det er svært sannsynlig at jeg endte opp i feil bygg, og hvis jeg ikke var heldig, jeg har kanskje havnet i en blindgate. Fra det øyeblikket Nassau venstre, gikk alt galt. Men på den annen side, de var galt i riktig retning. Tara og hennes endte opp der vi burde ha vært. Sammen, levende, i PBX-hovedkvarteret. Nå er alt som gjensto var å komme ned til virksomheten. Han åpnet døren på en sprekk, og så ut til gangen. Det var en veldig god ting jeg gjorde. For akkurat da en dør åpnet i slutten av hallen, og en bilyd av stemmer ble hørt. Først var det tre. Tre grenene stod i døråpningen og ønsket hverandre en god natt. De alle snakket engelsk. Dens gjettet at dette var en del av ih trening økter. Da døren åpnet bredere, og det var som å stå på slutten av et transportbånd... fire... ti... atten... tjueen identiske kopier. Serial kloner.
  
  
  Møtet, eller hva det var, var over. De var på vei til sitt rom. Det ble valgt ved plassering av SENTRALEN i stedet for laboratoriet.
  
  
  Hvis du har ventet på at skremmende scene der Carter samtidig dreper tjue-ett-killers med en ledning pipe, da du var feil. Uten å si noe, han lukket døren igjen, og gikk til vinduet.
  
  
  Imidlertid, hvis du venter for mine problemer til slutt, vil du måtte vente litt lenger. Stedet virket helt øde. Under dekke av lav, pent trimmet undervegetasjon, han gikk til den siste bygningen. Dette må ha vært lab.
  
  
  Hun var allerede nesten en dag gamle, som nå var under beskyttelse av tisper av disse allestedsnærværende munker. Mellom sentralen menn som var identiske i fødsel og munker som var identisk i sine identiske jeg betalte og barberte hoder, jeg hadde følelsen av at jeg var en stahl deltaker i en life-size puppet show. Bare noen hadde nok fantasi når emu hadde til å lage ulike figurer.
  
  
  Jeg var bare passerer en mimmo bygge om fem meter unna da det dukket opp ut av ingenting.
  
  
  "Fortsatt på jobb... doctor?"
  
  
  Det legges vekt på det siste ordet betydde at han ikke tror på dette "lege" i hundre år. Han følte seg slitne nostalgi for den gode gamle spesialeffekter department of disguise i Washington. Han grep den føre rør i lommen og snudde seg rundt.
  
  
  Grenen ble som ventet på meg, pistol i hånden. "Flott, N3," sa han. Ego lepper krøllet seg sammen til et foraktelig smil. "Min Gud. hvordan du vokste opp, Dr. Kuoi.
  
  
  Han ville ikke ta et steg i min retning, og han var fortsatt ut av min rekkevidde.
  
  
  "Good."Henne, jeg har hørt at du er en slags hellig ku. Så jeg kan ikke drepe deg. Men jeg er sikker på at de vil ha deg tilbake. Så gå tilbake.
  
  
  Han visste hva han ville. Han kunne ikke drepe meg, men han vil pumpe meg full av bly hvis emu ønsket det. Ervervede egenskaper, for eksempel skuddskader, er ikke videreført til barn. Det var ment å avvæpne ham. men jeg ville ha til å ta ego ved overraskelse. Før han kan skyte. Selv om han tapte, lyden av at .45 ville trekke en hel tropp her.
  
  
  Hennes var like stille som en del av rock. "Skynd deg," sa han.
  
  
  Han bare fortsatte å stirre på ham med en steinete ansikt.
  
  
  'Hvorfor? Hvorfor skulle jeg gjøre det? Du kan ikke skyt meg hvis den ikke gjør noe for deg. Du kan ikke skade meg selv, " jeg løy. "Hans blod troppen vil forsinke liten operasjon de har forberedt for meg. Så hvis du ønsker å få henne tilbake, du får til å overbevise meg om først.
  
  
  Han nølte. Han var ikke sikker på om min lille bidrag til vitenskapen var sant eller ikke. Hvis noe, han hadde sine tvil. Hvis han lar meg flykte, han vil være i trøbbel. Hvis han pumper meg full av kuler, han kan være i enda flere problemer. Dette betydde at egoet ble utfordret til en slåsskamp.
  
  
  Han aksepterte utfordringen. Bare ego er første valg av våpen var ikke nevene, men karate. Jeg har svart belte i karate. Men jeg hadde også en svart føre røret. Det var veldig godt planlagt. Til å begynne med, den andre gangen i en halv time, jeg hadde en kropp som jeg måtte bli kvitt.
  
  
  Vel, den stemmen du hadde var denne stengt skur. Men Dr. Kuoi kanskje har nøkkelen til det. Det tok meg seks prøver, men endelig døren åpnet. Hun ble dratt på innsiden av filialens liket og låste seraglio døren.
  
  
  Munkene ble fortsatt stående med sine øyne senket, vokter inngangen til laboratoriet. Det var utrolig. Mest sannsynlig, kloner var ih brødre, men de så alt og gjorde ingenting. Hun begynte å forstå litt av Tara ' s forklaring av Taoist moral. Det er ingen død, og det er ingen advarsler, så hvis du kjører i en, skal vi kjøre inn i den andre. du bare ikke gjøre noe. Henne, gikk gjennom lab døren.
  
  
  Det indre av denne bygningen var forskjellige fra andre bygninger. Det var et lite resepsjonsområde av klosteret og store hvite doble dører. Den tiende tasten ga meg tilgang til, og dørene svinges åpne.
  
  
  Jeg tror dette er det verste stedet jeg har vært.
  
  
  En rekke av store glassrør fylt med dyrking av frukt foret veggen. Jeg vil gjøre deg en tjeneste og uten beskrivelse.
  
  
  Det var andre prøverør. Mindre - med klumper av flytende stoff i væske. Jeg regnet femti av dem. Som rundt dem var som menneske og som ikke var, kunne han ikke si. Det var en stol i midten av rommet. Nen hadde merder med frosker og rotter, og flere marsvin som dukket opp når Brylev slått den på.
  
  
  Tvers over gaten var et kontor. Et stort glass vindu atskilt Ego fra laboratoriet, men det tillot ham å holde et øye på alt fra det. Mot veggen i en vinkel til vinduet var hver mad scientist ' s dream. Om en seks meter høy arbeidsstol, fylt med boblende fat lei av elektrisk oppvarming spoler, vann kondensatorer, og lite gass fakler. Hele stedet var dekket av noen form for metall kalesjen, som en hette over en ovn, og derfra var det en uknuselig glass-skjerm som er dekket det hele.
  
  
  Men det er ikke alt.
  
  
  Det var et annet par doble dører på baksiden av lab, rett ved siden av døren til Quoy ' s office. Jeg åpnet den, famlet med tastene, og åpnet ih. Han var tilbake i den smale korridoren. Seks lukket tre dører.
  
  
  Nøkkelen til den første som fant henne.
  
  
  En ung Thai-mann i hans tjueårene var rock på gulvet i hjørnet. Da han så meg. han begynte klynkende og krabbet videre inn i hjørnet sitt.
  
  
  I et annet rom, en gammel kvinne med en vill, tom titt hoppet på meg og begynte å slå meg i brystet med wild, formålsløse blåser. Ee grep henne i armen og forsiktig, men bestemt dyttet henne tilbake. I stedet for meg, begynte hun å pounding på den myke moan. Han lukket døren igjen, og tenkte seg om et øyeblikk.
  
  
  Kuoi sa han også eksperimenterte med narkotika i laboratoriet. Han sa det var sinnsendrende medikamenter. Vel, disse to vurderingene har åpenbart endret seg. Vitenskap er i bevegelse fremover. Jeg trodde jeg hadde sett nok av henne på den tiden.
  
  
  Han kom tilbake til laboratoriet og betalt et besøk til Kuoi kontor.
  
  
  Veggene var fulle av bøker og mapper. Sannsynligvis hans personlige arkiv. Egoet stol søkte henne. Jeg visste ikke hva jeg forventet å finne. Men det jeg fant var utmerket. Et sett av åtte nøkler. Ih sammenliknet det med tastene på min belte som ga meg tilgang til lab og celler. Ja. Alle hadde sin egen plan. Et mindre sett av duplikater per minutt gled den inn. Så en annen tanke streifet meg, og han gjemte den ih i kanten av hans underbukser. Min skjulte sjansene for å vinne begynte å øke.
  
  
  Hun lukket lab døren bak henne og gikk ut, mimmo av hengende munker, inn i natten.
  
  
  Omtrent halvveis der, så jeg noe interessant. To munker som var å ha en ganske oppvarmet argument. Det var utrolig at disse munkene kunne snakke i det hele tatt, men enda mer utrolig var at de kranglet med hverandre. Henne, gjemte seg bak noen busker når de passerte mimmo meg, nå de var stille.
  
  
  Resten av reisen gjennom hennes kompleks var begivenhetsløs. Det er veldig viktig at jeg har tid. Hennes må ha vært borte i ca en og en halv time. Hun følte at hun hadde handlet dette Kuoyu en to-timers slag, men hun har likevel tok risikoen. Når jeg kom til hovedporten på huset vårt, ih ble voktet av to munker. Da jeg forlot henne, jeg var ikke det. Men som alle andre, de senket sine øyne og betalt ingen oppmerksomhet til meg.
  
  
  Jeg fikk ikke se noen i gangen. Raskt og stille henne, fikk den dag i vår celle. Hennes var myk åpnet av døren. Tara var der fortsatt. Fremdeles sover. Han så gjennom kameraet på den annen mat. Kuoi var der fortsatt. Overbevist av hans posisjon, Dellee kom inn i rommet. Men han skulle ikke ha vært så sikker på.
  
  
  Et par hender grep tak i meg bakfra. En lukket hånd rundt halsen min. Jeg prøvde å vri seg unna, men en annen hånd holdt håndleddet mitt på plass og rullet opp ermet mitt som hånd strammes rundt min nakke. Han så seg tilbake. De var to munker. De må ha fulgt meg i stillhet. Den tredje var ventet på meg utenfor døren. Med en sprøyte. Dr. Kuoi kom meg opp av sengen. Jeg følte et stikk av det. Hennes sterke armer trukket gratis og hun luftet hennes vrede på den første munken som kom innen rekkevidde. For eksempel, etter et par sekunder, ' rabbit hole åpnet, og han begynte å falle.
  
  
  Dypere.
  
  
  Dypere og dypere.
  
  
  Tilbake i Eventyrland.
  
  
  
  
  Kapittel 24
  
  
  
  
  Tara satt foran meg og sa noe uleselig. Hun var iført sin egen blek rosa truser. Nah hadde en firkant gasbind bandasje surret rundt underarmen hennes. Øynene hennes falt til hennes underarm. Det var en lik kvadratet av gasbind.
  
  
  De gjorde det. De vaksinerte oss.
  
  
  Disse arvingene var allerede flytende i reagensglass, et eller annet sted i laboratorier over hele mareritt, et sted blant de snubler rotter og frosker.
  
  
  Hennes hoppet ut av sengen.
  
  
  "Ro deg ned," sa hun. 'Roe ned. Du er fortsatt for svakt. Dagen beskyttet. Vi kan ikke gjøre noe likevel. Hun snudde seg rundt og begynte å mumler noe. Han ristet på hodet, prøver å gjøre følelse av hennes ord.
  
  
  Så ego så henne. Hun snakket til en munk. Dette tullet var ment å være den nå berømte Sutoi dialekt. Dette var bare andre gang at beroligende opplevelse gjort meg spørsmålet min egen mentale helse.
  
  
  Mannen ble sittende på gulvet, fortsatt holder en plate av mat som er engasjert ego blir med i vår celle. Han så ut akkurat som de andre. Skinhead. Men da han åpnet sine øine, han visste at han var spesiell. Jeg hadde aldri sett henne sånn før. De inneholdt all den kunnskap og uskyld av millioner av år har menneskeheten.
  
  
  Tara slått til meg.
  
  
  "Ning Tan er abbeden. Han kom hit for å hjelpe oss. Minst å sørge for at våre eda ikke er dopet. De hadde planer om å sette oss ned med sovetabletter." Stemmen hennes er absurd litt skjelven.
  
  
  Henne, så på Ning Tang, de endeløse øyne. "Er at all den hjelp han gir oss?"
  
  
  Hun trakk på skuldrene hennes skuldre. "Jeg vet ikke. Å hjelpe oss på noen måte er mot egoet av tro. Uansett hva som skjer oss, må det være vil, sier Gud. Han føler han er å komme i veien for det, og det plager sitt ego."
  
  
  "Hva i helvete slags religion er dette, skredder?" "Er medisinering og drepe folk av Gud?"
  
  
  Hun så på meg rolig. Han sier at ego handlinger kan ikke forhindre drap. Det kan bare påvirke hvem som blir drept. Hvis han ikke gjør noe, de vil drepe oss. Hvis han hjelper oss, vil vi drepe ham.
  
  
  — Er det alle mord på ham?"
  
  
  Hun nikket alvorlig. "Det er alt for å drepe ham."
  
  
  Hennes rynkete panne. — Så hvorfor er han hjelpe oss?"
  
  
  "Han sier at han hjelper oss selv odds."
  
  
  Han så seg rundt. Det var to av oss, og vi ble låst opp på digitale kameraer. Ubevæpnet. Utenfor, var det et mye av ih. Alle er bevæpnet. — Er det det han kaller det?"
  
  
  Munken sa noe. Tara oversatt det. "Han sier han forstår våre følelser... men jeg skulle ønske du kunne forstå det. Han sa... hun nølte, som om frykt for min reaksjon. "Han sa at forståelse vil gi deg fred."
  
  
  'Oh, ikke sant? Så det er flott. Han snakker lett om verden. Her, i ego lille Taoist temple. Men hva om det? Hva med alle de storfe som gjør sin vei gjennom livet takk til valmuer han vokser i hagen sin? Spør ham hva han mener om det. Tara så ned på bakken og sukket.
  
  
  "Vel, skynd deg," sa jeg. "Spør ham."
  
  
  De snakket til hverandre i nesten ti minutter. Det må ha vært veldig interessant. Ning Tan stanset i tanken i lang tid og snakket i en sørgmodige stemme. Til slutt, han sa noe som gjorde Tara snu.
  
  
  "Han visste ikke noe om dette opium," sa hun. "Han vet ikke mye om hva som skjer der. Han har tilbrakt hele sitt liv her. Men han sier at han mener-ut av brann i stemmen, "sa han," at du er nær kilden av universell energi. Deretter fortalte han meg til å advare deg om at ikke alle munkene her er munker. Noen er rundt dem... omtrent halvparten av det... om en hundre... Det KAN partisanene."
  
  
  Jeg har allerede tenkt på noe lignende selv. Som forklart munkene jeg hadde sett krangling og munkene som hadde fanget meg for å gi meg injeksjon. Men de siste par så jeg sett akkurat det samme som alle de andre. Ned til senket øynene. Han trakk på skuldrene, og føler en kjedelig sinne bygge. "Flott," sa jeg. "Godt å vite. Så halvparten av dem er partisanene rundt dem. Men hvis de alle ser det samme, hvordan kan vi gjenkjenne ih?
  
  
  Tara ga Korketrekker over og snudde seg mot meg. "Han sier at vi ikke kan virkelig gjøre det på dell."
  
  
  Henne, reiste seg opp og begynte å gå frem og tilbake frem og tilbake på det digitale kameraet. 'Vel, hvis det kan berolige egoets samvittighet, han fortalte oss noe, men han sa ikke noe. Slike gåter emu sjel.
  
  
  Ning Tan sto opp. Han må gå, sa han høflig. Men han vil være tilbake i løpet av vår neste akseptert whining økt. Og før dem, ilder, forlot han oss noen Taoist-trivia:
  
  
  "Handlingen gir færre svar enn folk tror."
  
  
  "Ideer er sterkere enn våpen."
  
  
  Der la han i hans høytidelig avslutning-adresse:
  
  
  "På den Dagen Mirakler, vil alt gå i oppfyllelse." Og igjen, denne forståelsen var nøkkelen til et utendørsbasseng. Denne typen diskusjon som egentlig driver meg gal. Men han så på meg farvel med sin gamle øyne, og et øyeblikk følte han noe i det hele tatt. For et øyeblikk, han visste alle svar, og svarene var riktige.
  
  
  Han til venstre, og jeg hørte ego-tasten døren vår. Lyden brakte meg tilbake til en brutal virkelighet. Jeg ønsket å slå noen. Men den eneste personen rundt var Tara. Han fortsatte til tempo opp og ned i rommet.
  
  
  "Det er bra at du er sint på meg nå," sa hun. — Hva tenkte dere da?" At jeg ville slå ego inn i en overbevist AX agent for ti minutter.
  
  
  — Du kan i det minste prøve, kjære. I stedet for å gjenta dette tull til meg, og denne forståelsen ville gi meg fred."
  
  
  "Å, min Gud. hvor dum du er.
  
  
  "Ah. God. Du er smart, og hun er en dritt.
  
  
  Hun sukket. "Jeg ville ikke fortelle henne det.'
  
  
  Oh, nei? Hennes plukket opp rundt puter fra gulvet og vinket hei igjen. Det er alt her, baby, på en skjult mikrofon. Vil du ha meg til å spille det?
  
  
  Hun sukket igjen. "Vel, det er ikke det misteltein ment. Det er bare vanskelig å si at hvis du bare forsto...
  
  
  "Ja, Ja. Jeg kjenner henne. Da vil jeg til slutt finne fred."
  
  
  "Ja," sa hun. Hun ristet på hodet, plukket opp en ny pute, og kastet det på meg. Det er da det skjedde. Han kastet pute i sin hånd på henne. Hun stupte til siden, mistet balansen, og havnet tilbake på madrassen. Fra det, begynte hun å kaste puter på meg, som v nah kastet på henne. Hun kom opp med en stor oransje puten og begynte å treffe meg med det. Jeg grep tak i henne og dyttet henne ned på madrassen, og vi begynte å kysse ild i tørt gress. Dette roet oss ned litt. Vi panted og klemte. Så det var i nah. Alt var akkurat som det alltid var med oss. Bare i siste liten fikk jeg en tanke. Han vek tilbake. "Ikke bekymre deg," sa hun. "Hvis de vil ha oss til å gjøre et super baby for dem, de må vente et par uker." Men det fungerte ikke. Ideen om CANNES å være et hotell for oss å gjøre dette var frastøtende. Hennes klatre ned fra nah og forsiktig kysset. "Jeg beklager, honning. Jeg er redd jeg ikke vil ta den risikoen.
  
  
  Etter en stund, sa hun: "Du har rett. Jeg løy til deg. Hun kunne ha et barn med deg akkurat nå." Hun kysset meg. Jeg vil at babyen din.
  
  
  'I dag?'
  
  
  — Jeg ønsker at når vi kommer ut av det her, og ... ikke som dette... vel, hun ville ikke ha dem til å vite det." Det er bedre å drepe meg selv enn dette. Men jeg tror på deg, Nick, " sa hun med et smil. "Jeg tror, som at personen sa, du er nær kilden til kunnskap. Jeg tror at du har en edel karakter, og du har en heldig stjerne, uansett hva som person forteller oss. Jeg tror du vil få oss ut av her.
  
  
  Jeg burde ha tenkt på det. Han fikk opp, surret et håndkle rundt seg, og begynte å gå frem og tilbake igjen. Akkurat nå, hennes ville gjerne endre sin edle karakter til en sigarett. Henne, så ut av vinduet. Det var midt på dagen. Jeg mistet den for en halv dag.
  
  
  "Jeg fant henne lab," hennes far sa. "Kom hit!"
  
  
  Hun laget en sarong rundt bomull og gikk til vinduet. Vi ble plutselig veldig deprimert. Han pekte til laboratoriet, og fortalte meg sin beliggenhet. Han viste henne nøklene han hadde tatt fra Kuoi stol. Jeg fremdeles hadde dem. "Alt vi trenger å gjøre nå er å komme ut av her.
  
  
  "Tror du at du kan gjøre det?" — Hva er det? " spurte hun forsiktig.
  
  
  "Selvfølgelig," sa jeg. "En gyllen sjel, og en heldig stjerne? For estestvenno. Hvordan kan jeg gå glipp av?
  
  
  Hun sukket tungt og bet meg i øreflippen. "Fantastisk," sa hun.
  
  
  En haug med nøkler jingled for dagen. Vi begge raskt dukket til våre senger, hvor vi lot til å sove.
  
  
  Døren lukkes igjen. Han så ned på brettet med mat. "Vi vil bedre middag," sa jeg. "Eda er ment å beruse oss."
  
  
  "Mmmm." Hun writhed på henne mat som en kunst klasse modellen. "Jeg er glad det er ikke tilfelle. Jeg tror det er sulten. Hun bar skuffen til et lavt bord og løftet lokket av den fortsatt rykende tallerken.
  
  
  Men, hun snuste det mistenkelig. Hun gjespet. "Ikke bekymre deg," sa jeg. "Dette er den Kinesiske eda. Vil du våkne opp igjen i en time.
  
  
  Vi tok over. Det var en enkel eda, ris med grønnsaker. Men det var deilig og minst det var fylling. Han så på Tara og følte sulten igjen. Men det måtte vente. På et annet sted og på et annet tidspunkt. Hun følte mine øyne på henne, så opp, smilte sjenert, og slått henne oppmerksomhet tilbake til hennes plate.
  
  
  Jeg prøvde å forstå henne. Det er en plutselig forlegenhet. Jeg hadde fortsatt mye å forstå om henne. Min reaksjon til kvinner er vanligvis enkel. Når jeg har spørsmål, de er alle rundt dem, som lett kan bli besvart med både ja og nei. Bare denne gangen, det var ikke noe enkelt rundt i det hele tatt. Ikke spørsmål eller svar. Ikke min kvinne, og mine følelser for henne. Enkle navn er ikke lenger gjeldende.
  
  
  Hun var ikke en pen jente med briller eller en kalender skjønnhet, selv om jeg ikke kunne tenke meg en måned som ikke ser bedre ut i nah. Hun var både Kategori A-og kategori B. Hun var en sertifisert vitenskapelig geni og en utmerket arbeidstaker. Hun var smart og sexy. Mild og spennende. Det stimulerte meg, irritert meg, utfordret meg, løftet min ånd. og hvis det irritert meg, det har også slått meg på.
  
  
  — Hvordan om vi får til å fungere?"
  
  
  "Hvordan," spurte hun, " kan du tenke deg det?"
  
  
  Skuffen er skjøvet henne bort, motstå trangen til å røyke en sigarett. Ta laser bort fra Tara er en ting, men å ta mine sigaretter er tortur.
  
  
  "Jeg har tenkt på disse munkene for en stund," sa jeg. — Og jeg har en idé. Kan du snakke fort?"
  
  
  "I Sutoan dialekt?"
  
  
  "I Sutoan dialekt."
  
  
  "Det er akkurat som jeg trodde. Gå av."
  
  
  "Vel, halvparten av munker her er agenter for CANNES, er de ikke? Det er om lag hundre Ih, og de vil rush til scenen når som helst å forstyrre våre planer. Så vi må ødelegge ih. Eller i det minste bringe ih rundt spillet."
  
  
  'God. Men hvordan vet vi hvem de er?
  
  
  — Vi kan ikke finne ut ih. Det er jo hele poenget. Bare en ekte munk kunne gjøre det."
  
  
  Tara rynket pannen. — Jeg tviler på at vi kan overbevise ego til å fortelle oss, hvis det er det du trodde." Ikke hvis han vet at vi kommer til å ta ut disse midlene, eller kanskje enda verre.
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. — Jeg ikke vil ha ham til å fortelle deg i det hele tatt. Jeg ønsker disse ekte munker for å fange opp disse CANNES agenter eller verre.
  
  
  For et øyeblikk, hun bare stirret på meg.
  
  
  "Har du lyst til regn også, eller kanskje lage gull rundt halm?
  
  
  Han smilte til henne. — Jeg tror ikke det er så tilsynelatende vanskelig.
  
  
  — Du kan si det enkelt. Hva argumentet gjøre som du foreslår jeg bruke? Jeg mener, hvordan kan du overbevise menn som er forpliktet til å gjøre noe for å gjøre noe? Og for det andre, hvis du klarer å overbevise ih, hvilke våpen har du foreslå at de bruker?
  
  
  Han sto opp igjen og tempo opp og ned i rommet. "Som på første del av spørsmålet ditt, sin telle på ih selvoppholdelsesdrift instinkt."
  
  
  Hun ristet på hodet. "Det vil ikke fungere. De er ikke redd for døden.
  
  
  "Jeg vet det. Men jeg mener ikke ih personlige overlevelse. Jeg mener lagre ih tro. Se, det er bare én grunn til at de er teaming opp med KANG: å redde sitt kloster. Dette må være den siste gjenværende Dao høyborg i alle Indokina. Om ikke i verden.
  
  
  "Rett?'
  
  
  — Så når disse munkene dø, ih tro dør med dem. KANG ikke kommer til å godta nye munker. Dette stedet vil bli en CANNA festning, ikke en Taoist temple. Hvis de ikke ønsker å kjempe for det. I dette tilfellet, gjør ingenting er ensbetydende med å ødelegge deg selv."
  
  
  — Men ville de ikke ha dødd uten ih beskyttelse?"
  
  
  "Med vår hjelp, kunne de flytte til et annet sted."
  
  
  I en liten, hun lukket øynene i tanken. "Høres ganske så langt som jeg kan se." Men så igjen, er det bare som du er en pragmatisk Amerikansk, og vi har å gjøre med en helt annen tenkemåte."
  
  
  "Jeg tror ikke det," sa jeg. "Jeg tror alle idealister er den samme i slutten. De er villige til å dø for sine ideer, men de ønsker ikke å la seg dø for sine ideer."
  
  
  Det var en annen vann mutter venstre på skuffen. Hun plukket den opp med fingrene og tok en matbit. Hun smilte. God idé, " sa hun. "Det er verdt et forsøk likevel. Det er bare ett problem på dell seg selv.
  
  
  Han sukket. "Hva er det?'
  
  
  "Hvordan kan du si "idealist" i Sutoen?"
  
  
  Jeg kastet henne på sengen med en pute.
  
  
  "Nei, nei." sa hun. "Quizen er ikke over ennå. Hva om begynnelsen av den andre delen?
  
  
  "Hva er den andre delen?"
  
  
  "Hva skal de bruke som et våpen?"
  
  
  "Å, det," sa han med et smil. "Hva som er rundt Lao Zeng kontor." Jeg måtte vente litt til hun var på samme nivå som meg. Det tok ikke nei for lenge.
  
  
  'Gud. Våpen stønnet.
  
  
  "Våpen av ego moan. Det er om lag hundre ego enheter som henger der, og det er omtrent et hundre ekte munker. Og min matte læreren ville si at han gir deg ett våpen per person.
  
  
  "Hei, men vent et minutt. Så langt som jeg kan huske, dette glasset mot veggen er uknuselige, elektrifisert, og låst.
  
  
  — Og min fornuft forteller meg at der det er en lås, må det være en nøkkel." Og at der det er strøm, det er også en bryter. Og en av munkene i Lao Tseng er kamre skal vite hvor de er."
  
  
  Hun så på meg alvorlig for et øyeblikk, så giggled, hoppet over, og klemte meg. "Noen ganger,"sa hun," du er bare nydelig."
  
  
  "Du har ikke sett noe ennå," sa jeg.
  
  
  
  
  Kapittel 25
  
  
  
  
  Den kvelden, den Dagen Mirakler begynte.
  
  
  Den første mirakel som skjedde da Tara trukket ut en pakke sigaretter fra vesken hennes. Du kan ikke tenke at dette miraklet tilsvarer komme i vannet rundt en stein, men så er du ikke så avhengig av å røyke som du er det.
  
  
  Den andre mirakel tok litt lenger tid. Om en time, for å være nøyaktig. Men når Tangning venstre igjen med vår middag skuff, han gikk med på å snakke med sin Høyesterett. Hvis Retten er enig, det vil bli min plan.
  
  
  Den tredje kan ikke betraktes som en 100% mirakel, men jeg er villig til å tenke slik. Fordi, i første omgang, det var ikke min idé. Hvis jeg ikke hadde brukt Tara ' s siste kamp, kan jeg aldri har nådd inn i skapet for å se hva som var igjen i mine lommer, og jeg kan aldri ha funnet tre herlige chips som jeg plukket opp på Casino Grenada, med gule innholdet rundt den synker. Ved et mirakel, de forble i sømmene av doublet.
  
  
  Tiden var også ganske fantastisk. Fordi mindre enn fire sekunder ut i dag, er det avgjørende jangled og en munk kom, tilsynelatende gjennom agenter i CANNES, for å sjekke om oss.
  
  
  Det var bare et par timer etter den siste narkotika-behandlet måltid, og vi var ment å være avslappet. For han kan ha et våpen i hånden, men han var ikke på utkikk. Og når han lente seg ned for å ta en nærmere titt, jeg hadde ingen problemer med å treffe emu med chip skjult i min håndflate. Jeg bare tok pistolen fra ham. En merkelig russisk-laget revolver. Sju skudd kaliber revolver lukket opp 7.65.
  
  
  Etter ca ti minutter, som han forventet, hans partner kom for å se hva som foregikk.
  
  
  Nå er det på tide å handle. Han fikk ikke vite resultatet av Ning tangs møte, men dette var situasjonen akkurat nå. Og det er ikke rundt de som går glipp av den muligheten.
  
  
  Tara og hennes forandret seg inn i deres nun ' s kapper med hetter for å dekke sine hoder. Det var bare en svak forkledning. Men minst munkene var i alle størrelser og høyder, så vår fysikk og høyde ikke ble gitt bort. Han lukket døren mellom oss og vårt ubevisste vakter, og vi har lett glidd ut rundt bygningen og på tvers av det mørke området.
  
  
  Vi gikk åpent til laboratoriet.
  
  
  Tara følte seg hjemme blant de virvlende fat og komplisert utstyr. Hun raskt identifisert tre måneder gamle pbx. Nye kloner av Lao Tsen. Den andre skapninger var aper, sa hun. Da hun stirret ned på rad med prøverør som om truffet av lyn. "Vår," sa hun hoarsely. Og hun snudde seg vekk.
  
  
  Jeg sto vakt, mens hun rummaged gjennom et skap fullt av kjemikalier, prøver å finne ut hva de skal gjøre med dem. "Hva tror du," sa hun til slutt. "Jeg kunne drepe sentralen ved å legge til sinne ih' s diett. Men så lab vil fortsatt være intakt, og Kuoi kan starte uttak av en ny gruppe igjen i morgen... Hun var fortapt i tanken, trykke hennes negler mot tennene.
  
  
  'Eller annet?'
  
  
  "...Eller jeg kan gjøre noen glyserol tri-nitrat og det er det."
  
  
  "Glyserol trinitrate?"
  
  
  "Nitroglyserin for deg".
  
  
  "Det er det samme for deg.'
  
  
  Han smilte til henne.
  
  
  "Vel?'
  
  
  "Ja. Gå videre, holde det gående. Skynd deg og få noen nitroglyserin. Jeg ville ikke ønsker å gi dem en ny sjanse."
  
  
  Hun satt til å fungere, løfte glass-skjerm som blokkerte den kokende kjemikalier. Hun valgte en stor rund flaske fylt med en klar væske, som ble lagt dråpe for dråpe til neste rør med en annen klar væske. Denne saken var på et varmebatteri og laget store støyende bjeller. En kondens kolonnen ble plassert på toppen av kolben, og kaldt vann opprettholdt temperatur selv når blande stoffer med en automatisk stirrer. Det var ikke Stahl som spurte henne hva hendelsen var på dell seg selv. Uansett, hun kastet alle de cashewnøtter ned i avløpet.
  
  
  Så tok hun to mer væske, både fargeløs, og sette dem i en kolbe og den andre i et materør. Hvis jeg noen gang hadde hatt noen som helst tvil, ville de være borte nå. Nah virkelig hadde grunn til å være her. Hun har jobbet med rask og effektiv letthet av noen rødhåret mann i en brun hette, en god fe, blande salamander øye med enhjørning ' s tårer. Det er erstattet med kjøleskap rør og stirrer.
  
  
  "All right," sa hun. Ennå den Dag i Mirakler produsert sin første forfalskning merk.
  
  
  Og mange andre falske lillestrøm.
  
  
  Disse falske notater ble venstre til høyre på Vin. Dr. Kuoi og et dusin falske munker med et dusin virkelige store kanonene. De dumme syv-shot revolver pistoler.
  
  
  Jeg er ikke lett skremt. Hvis hun hadde vært Odin, ville hun ha blitt tatt som gisler ved Kuoi. Men de visste gissel teori i seg selv. To munker nærmet Tara, dyttet en revolver i ryggen, og Po Vin beordret meg til å slippe våpenet.
  
  
  Han sukket. Han mistet våpenet. Han var i ferd med å komme inn i dårlig vane av å være fanget av ham.
  
  
  Hennes emu sa det.
  
  
  Han sa det var på tide å sparke en vane. At det var den siste fangst. At jeg ikke vil kjøre bort igjen. Kuoi lagt til at det var på tide for meg å utvikle en ny vane. Han var å eksperimentere med noe, men han hadde ikke prøvd det på mennesker ennå... Vi var omtrent tatt med til et rom på baksiden av lab. Ved siden av kameraet til en gammel kvinne som ble stadig slo mot veggene, og kameraet på en ung mann som regressed til barndommen. Vi ble kastet ut inni, og døren lukket seg, og så var det den tunge lyden av en bolt skyve foran.
  
  
  Shaggy forsvant.
  
  
  Vinduene var sperret. Buret var liten. Inne var det ingenting, men vattert vegger. Vi var iført myke digitale kameraer. Og de var kommer til å bruke mikrofoner og høyttalere for å kjøre oss gal nok til at denne myke kameraet kan komme godt med. Minst var de kommer til å prøve.
  
  
  Alt jeg visste var at de ikke ville lykkes. Kamikaze var ikke min stil, men min bensin bombe var fortsatt skjult mellom beina mine. Hvis jeg lar henne gå i begrenset plass i cellen, vil han ta oss med ham. Men i det minste ville han ha kontaktet Kwoi. Jeg vil nå min skaper, mens mine evner er fortsatt intakt.
  
  
  Han så på Tara. Hun var livredd. Hennes kunnskap er viktig. Øynene hennes var vidåpne, ansiktet uttrykksløst. Angst er forskjellig fra frykt. Frykt gjør deg til det fulle. Terror er lammende.
  
  
  Ee plukket henne opp og prøvde å muntre henne opp. Han prøvde å presse ut et anfall av frykt gjennom nah. Hun var fortsatt risting. Det sjokkerte henne. Hun ble truffet av ee. "Våkn opp, kjære. Jeg trenger deg."'
  
  
  Hun gravde henne spiker inn i armen min. "Jeg beklager," sa hun i en kvalt stemme. "Skredder, du har rett," sa jeg. — Hvordan tror du jeg føler meg?"
  
  
  Hun så på meg i overraskelse. 'En alarm?'
  
  
  "Kristus," sa jeg. "Hvis hennes gjorde ikke det, han ville ha allerede vært klar for denne myke digitalt kamera."
  
  
  Hun la hodet på skulderen min og bare hang der. "Hvorfor jeg føler meg bedre nå, og ikke verre?"
  
  
  "Fordi du er låst i et menneske, ikke en maskin." Hun smilte svakt til meg. Nervøst, men med et smil. "Hvis det er så," sa hun, "hvorfor har du" Made in Japan " skrevet over hele rumpa?"
  
  
  "Fordi jeg var opprettet det," sa jeg, følge henne på veien. Han kjørte en hånd gjennom håret hans. Hun var å etterligne seg selv, men minst hun var på kontroll igjen.
  
  
  "Skynd deg," sa jeg, " og la oss være rimelig." Først av alt, da er dette jævla ting kommer til å eksplodere?
  
  
  Hun ristet på hodet. "Ikke bry deg om det. Hvis det kalde vannet har slått den av, ville vi være døde nå. Men å eksplodere, kjemiske må være oppvarmet til 240 grader, og med seg selv, det vil ikke oppnå dette. Jeg klarte også å få som glass teppet ned igjen. De vet ikke engang at jeg byttet ut kjemikalier, fordi de kan drepe sin egen HUSSENTRAL. Først var det... vel, la oss si eda for HUSSENTRALEN.
  
  
  "Så det er fint. Som for Kuoi og ego morsomme pistol, jeg har en idé. Han gjettet at hvis Kuoi kom tilbake her, han kan ikke komme med en hel tropp. Et par munker med revolvere ville trolig være nok. Han skal tenke på det. Jeg fortalte Tara hva jeg mente.
  
  
  De var på ingen hast med å komme tilbake. Kanskje det bare tok litt tid å bli klar.
  
  
  Vi posisjonert oss på hver side av døren. Tara var på høyre side. Når døren åpnes, vil hun være med på det.
  
  
  En tung stillhet bygget opp og invadert vår celle. Hvis damen ved siden av oss var banging på veggen, padding ville begrave lyd. Hennes fortalte Tara å få litt søvn hvis hun trodde hei trengte det. Hun trodde Hei trengte det. Jeg var våken og så stillhet. Jeg ventet på det å bryte.
  
  
  Jeg lurte på hva stoffet Kuoi hadde forberedt for oss. Fortsatte jeg å tenke på de gamle science fiction-filmer der universitetet kjemi professor slår sine studenter til gigantiske insekter. Eller den ene som astronauter overdose på moonbeams og slå inn på gale kaktus. Carter møter Dr. Vail Tweet. I nær fremtid i dette teateret. To poser med popcorn og masse Cola. Deretter kan du gå hjem og gjøre kjærlighet til Irina.
  
  
  Tara rørt et øyeblikk i søvne. Hennes estimat var at det var omtrent fem om morgenen. Fuglene hadde vært oppe og flyr for en time, og saint helte i gjennom sperret windows. Hennes ristet henne.
  
  
  Det første minuttet av recovery er den vanskeligste. Jeg så på henne som hun justert oppfatningen av mine brune møbler og vattert vegger. Hun gned hendene over øynene hennes. 'Hva er det nå?'Hun så seg rundt.' Oi. 'Så er hun endelig tilbake til landet de bor. "Jeg tror vi vet ikke, gjør vi vel?"
  
  
  "På tide å stå opp," sa jeg.
  
  
  "Jeg hadde en så god, trygg søvn. Jeg drømte om at vi var...
  
  
  "Hysj."
  
  
  Han hørte døren til gangen åpne. Lab døren. Tara igjen senger candid i hjørnet som vi har øvd på. Når døren åpnes, kroppen hennes var skjult, men hånden hennes kunne nå det. Hun var klar for action. I hennes mening, timingen var perfekt. Hun hadde ikke sovet lenge nok til å være våken, og ikke lenge nok til å være redd. Hennes lå på den andre siden av dagen, lener hodet mot moan. søvn.
  
  
  Døren åpnet. To væpnede munker omgitt Dr. Kuoi. Det var en kniv i Kuoi hånd.
  
  
  Alt gikk raskt og godt.
  
  
  Den første munken, Agent KANG, stakk meg med revolveren. For første gang på en dag, Tara ' s hånd dukket opp. Den andre munken følte et lite stikk på sin nakne foten. Siste chips av Grenada. Han rykket til og nådd for sin revolver. Han skjøt på tilfeldige i den vattert veggen. Quoy krøp. Den andre munken falt bevisstløs. Jeg hadde en pistol i hånden min nå. Den første munken ble skutt to ganger i magen. Kuoi begynte å løpe unna. Hennes emu snublet henne opp og holdt henne ned til Tara tok squirts og ga emu et skudd. Ego øynene rullet tilbake i frykt. Han besvimte. Han plukket opp den andre våpen fra bakken og ga den til Tara. Da hun tok nøkkelen og låste Kuoi ego og venner på digitale kameraer.
  
  
  Vi var fri igjen. Dette betyr at jeg er usedvanlig smart og usedvanlig dum. Velge en. Men ikke fortell meg revmatisme...
  
  
  Tara lente seg mot Moan og lukket øynene. "Kan jeg slå den av nå?" Det var faktisk veldig svak.
  
  
  "Du tror du kan holde ut for en time?"
  
  
  Hun sukket og rettet seg opp igjen. "Jeg lover."
  
  
  "Kom," sa jeg.
  
  
  "Vent litt.'Hun ga meg tilbake pistol som ay ga meg. "Vent, ikke sant? Hun untied strengen av hennes monks kappe. Munken var så høy som jeg var, og i kanten av hans kappe henger omtrent seks centimeter på gulvet. Hun trakk ego opp før det ble noe høyere enn henne ankles. "Hold dette nå." Han holdt henne ned mens hun bandt skolisse stramt igjen, og kastet den ekstra stoff over det.
  
  
  "Jeg vet," sa hun. "Det er ikke spesielt pen, men det er bedre hvis jeg har til å kjøre." Hun tok henne med våpen. 'God. Hvor skal vi, som sjefen?"
  
  
  "Til laboratoriet."
  
  
  Vi gikk opp til døren, og dens sprukket åpen. Han gjorde tegn til Tara til å holde seg unna. To lab-teknikere var opptatt innsiden. De var kledd ut som munker, men ihas var dekket av hvite lab-frakker. De arbeidet på det dekkede bordet, men de hadde ikke touch Tara ' s skapelsen.
  
  
  Gled han inn gjennom døren og gikk noiselessly på tvers av rommet. Når han var rundt ti meter bak dem, sa han, " Hang i det, og legge hendene opp. Snu sakte.
  
  
  De gjorde som de ble fortalt. Jeg fortalte henne til Tara.
  
  
  "Hva har vi i dette medisinskapet til stillhet ih for noen timer?"
  
  
  Hun gikk til hyllene i magiske potions og studerte sortering. "Mmmm, hvordan om... hvordan om noen amobarbital? Det er nok for en fin, rolig cola."
  
  
  "Jeg har det bra."
  
  
  Hun begynte å forberede sprøyter. "Uansett hva du foretrekker. Normal søvn eller for hvem?"
  
  
  "Jesus," sa jeg. "Valget er opp til kjøper". Jeg holdt øynene på de to munker. Odin flyttet hånden forsiktig over bordet rundt dem.
  
  
  For hvelv, da, " sa hun, halv-fylle sprøyte nåler.
  
  
  Hennes skudd traff koppen han var kommet for. Glasset knust, og gul væske rant ut. Det korroderte overflaten av stolen.
  
  
  Vi har alle sett på det. Hennes, han ristet på hodet. — Jeg tror du hadde bedre å få ut av det." Jeg ville ikke ha noe til å skje med deg." De trengte ikke bevege seg for en stund. "Jeg har fem skudd, og jeg skyter veldig godt. Slik du egentlig bare har ett valg. Sove... jeg pekte på beholderen og nåler.
  
  
  Han vinket på revolver på henne. De dro til midten av rommet.
  
  
  Jeg vet ikke hvorfor jeg la dem velge. Det var som å skyte ubevæpnede mennesker med kaldt blod. Hun ble holdt oppe av en revolver under nesen mens Tara injisert dem med en hypodermic needle, gni ih med alkohol som om det betydde noe. Gode vaner er like vanskelig å bryte så dårlige.
  
  
  Snart har de gått ut og sovnet. Hun snudde seg mot meg.
  
  
  "Hva nå? hun prøvde å snakke rolig, men stemmen hennes var skjelven.
  
  
  "Du fortsatt ikke kan passere ut," spurte han og henne
  
  
  "Kan jeg sitte henne ned da?"
  
  
  Hei og smilte til henne. På grunn av hennes merkelig kombinasjon av evne og ømhet, styrke og svakhet, kvinner og barn. Hun satte seg opp og ble kysset på toppen av hodet av ee.
  
  
  — Har du noe annet å gjøre, honning.
  
  
  "Nitroglyserin".
  
  
  Nitroglyserin. Kan du gjøre ego sterk nok til å sprenge hele bygningen? Jeg mener, herunder våre shining star. Dr. Kuoi?
  
  
  Hun nikket. "Inkludert ego, office, og alle ego papirer."
  
  
  "Så gjør det."
  
  
  Han plutselig tenkte på de uskyldige ofrene i cellene. En gutt, en gammel kvinne, og en annen hadde den fantastiske lykke av å være en menneskelig forsøkskanin for Dr. Kuoi. Han var tukle med sitt sett av åtte nøkler. Nøkler til cellene. Liksom, jeg hadde for å prøve å redde disse menneskene. Men hvordan skal du forklare for dem som ikke forstår hva du gjør? Hvordan kan du fortelle dem, "Følg meg". Ikke bekymre deg.'...
  
  
  Han gikk til medisinskapet og tok medisinen som Tara hadde brukt mot munkene. "Hvor mye er nok for en normal anestesi?"
  
  
  "Oh ... fem hundre milligram er nok. Du kan forveksle det med dette? Hun pekte på en flaske med klar væske. "Vet du hvordan du skal gi noen en injeksjon?"
  
  
  Han nikket til henne. Han begynte å blande beroligende midler.
  
  
  'God. Jeg kommer til å prøve å få disse gutta ut av her. Til templet, hvis jeg har tid. De vil helt sikkert være trygt der for en stund...? Henne, så på koppen i hånden hennes. "Når jeg kommer tilbake hit, vet du hvordan du skal kaste dette ting?
  
  
  "Ikke gi opp egoet ditt for alltid, kjære. Hvorfor bare slå av vannet og slå på oppvarming?
  
  
  'God. Jeg skal gjøre mitt beste for å komme tilbake hit for å plukke deg opp. Eller vil du møte meg i templet?" Jeg forlater henne.
  
  
  'Kallenavn?'
  
  
  Henne, snudde seg rundt. "Hva er det vennen?
  
  
  "Sørg for at alt er greit?" Det var som en bønn. Han holdt opp flasken og nål og plukket henne opp. Henne, følte alle hennes mykhet under den grove trekk. Jeg følte meg myke litt fra henne pulserende varme, som smittsomme varme som sprer seg gjennom kroppen min og trengt min sammenleggbare dollar. Det er et ord for det. Det er et morsomt ord som er skrevet ut på Valentine kort og spilt på jukebokser hundre ganger i timen. Hun ble kysset av ee. Hennes kysset henne hilsen og farvel, hennes ønsker deg og elsker deg, og hun holdt meg som om hennes stahl var en del av henne. "Det kommer til å bli all right," jeg hvisket. "Alt vil bli bra.'
  
  
  Hun hang hodet. "Jeg vet hva som er i det—" "Alle disse menneskene med alle disse revolvere?
  
  
  "Vel, de er ikke å se for meg akkurat nå. De tror jeg er å snu til noe uforståelig her.
  
  
  Hun åpnet øynene på meg ble uncomprehending.
  
  
  "En plante," sa jeg. "Et produkt av Kuoi Magisk Eliksir selskapet. Så hvis jeg spiller det riktig, kan jeg unngå å komme i trøbbel. Dessuten, "jeg løftet haken hennes," jeg har møtt mange av mennene i mitt liv, med massevis av våpen. Og det er fortsatt i live.
  
  
  Hun prøvde å smile og mislyktes totalt.
  
  
  "Muntre opp," sa jeg. "Det er usårbar. Edle og med en heldig stjerne, husker du det? Også, helten er aldri sårbare. Du har lest nok historier til å vite det.
  
  
  Hun ristet på hodet. "Dette er ikke en historie. Dette er virkeligheten. Hun satt på pause. "Peter Hansen var en helt, og noe skjedde med ham."
  
  
  Hansena møtte henne en gang. Attraktiv fyr og sniper rifle. Hawke kalt ego et virkelig talent. Men noe hadde skjedd med Hansen. Ikke den store farvel, men det kunne ha vært verre. De treffer Hansen i ryggraden. Gawking med en førti-fem-måleren har kuttet nerver som tillater deg å gjøre ting som å gå. Og elske. Hun skjøv tanken vekk så raskt som mulig. "Det er en annen historie," sa jeg. 'Ikke mitt. Ikke vår.
  
  
  Hun kysset meg igjen, hennes øyelokkene flagrende med ny frykt.
  
  
  Han dro bort og tok henne ved skuldrene. "Stopp," sa jeg. — Jeg fortalte deg alt skulle være i orden. Så vil alt bli bra. Og holde et sterkt grep på dette våpenet. Han pekte på revolver liggende på bordet. "Ta din ego med deg når du går ut og bruk den når du trenger det."
  
  
  Hun sukket og nikket sakte tilbake kontrollen over seg selv.
  
  
  "Ser deg i templet." "Jeg gikk til merdene.
  
  
  'Kallenavn.'spurte hun. "Kan jeg slå den av nå?"
  
  
  
  
  Kapittel 26
  
  
  
  
  Det ble et offer for Dr. Kuoi praksis. En mann på min alder, Europeiske, høy. Han smilte mye. Og han drooled. Jeg lurte på hvordan denne stakkars mannen fikk her. Og, til min personlige lykke, jeg fikk ut av det her alene.
  
  
  Jeg ville være galt hvis ingen spesielle security team ønsket meg. Begrunnelsen var stille. Solen var allerede høy, og luften var skjelvende med varme. Den vanlige rader av bakken ser munker var på vei mot templet. Hetter er slitt for å beskytte ih skallet angrep dyktighet verdi. Hun sniker fordypet seg i den situasjonen. SENTRALEN er ikke synlig. Et utbrudd av grov latter rundt dorm vinduet informert meg om at partisan munker var fortsatt inne i det øyeblikket.
  
  
  Mine tre proteges var stilnet. Inne i tempelet med ekte munkene, de vil være trygge.
  
  
  Ih brakte henne og la henne på vevd bønn matter ved siden av den knelende munker. Det var kjølig inne. Resultatet av tykke yttervegger eller mangel på lidenskap inne. Den tause munker var som statuer. Men ikke som steinstatuer. Steinen er skitne og jordnær, og selv de glatteste gulv bærer fortsatt hint av stein, fjell og gjørme.
  
  
  Hvis det var mulig for bilder av skyer som skal tas. så det var alt. Ett stort bilde av himmelen.
  
  
  Ning Tanga så henne i forgrunnen på rommet. Hennes ego prøvde å fange henne øye, men det ble slått innover, fast på noen abstrakt tanke. Jeg forlot henne gjennom templet. Hvis jeg ikke hast, jeg kan fortsatt komme til laboratoriet og til Tara. Hun var ikke sendt til hotellet for å krysse den grunn alene.
  
  
  Forlater var vanskeligere enn kommer. Når hennes, kom inn i templet, var hun en rundt mange. Nå var han en av de få Io ' s. Falske munker visste at den virkelige munker var vanskelig å be. Og hvis det ikke er ekte og ikke falske, så den kom til å være Carter. Men kanskje jeg bare fortsatte å få heldig.
  
  
  Han var virkelig prøver å holde tritt med farten av en mann som ser tid og avstand som dødelige og uviktige ting. Det var bare ikke ment til å gå bra.
  
  
  Så det ikke går bra.
  
  
  Dette var ikke den første grenen, han var ute i solen med smalere øyne. Og til laboratoriet.
  
  
  Laboratorier og Beholdere.
  
  
  Et skritt plukket henne opp.
  
  
  Hennes gjetning er at det er.
  
  
  Alle seks av dem ble stående ved den godt. Om tjue meter unna meg. Seks automatiske telefon børser. Odin rundt dem løftet hodet mens de snakket. Han så på meg og begynte å rope. Da de kom alle på meg. Han dukket bak et tre og skjøt. En av dem ble skutt i skulderen, men han har fortsatt å avansere. Jeg hadde fire skudd igjen. Hvis det ble truffet fire ganger, vil det fremdeles være to filialer i full dannelse. Jeg var bare grunnet denne situasjonen når forsterkninger ankom. Den andre kloner. Tjue i det hele tatt. De løp ut av hybelen og ledet i min retning.
  
  
  Det er tider når du trenger å kjøre fort.
  
  
  Jeg gikk den eneste mulige måten. Dette betydde at jeg måtte gå til valmuemarker. Når du ser en mann gjøre noe så dumt i en film, du vet at han er dømt. Noen galning som klatrer et stillas eller går over en flatskjerm-feltet er nådeløst dooming seg selv.
  
  
  Men noen ganger er det rett og slett ingen annen vei ut.
  
  
  Hvis jeg hadde gått til laboratoriet, ih k Tara ville ha brakt ham. Hvis jeg tar henne med til templet, vil jeg fare for andre, og gjør lite for å hjelpe meg selv. Jeg hadde ikke noen plan i tankene. Ingen langsiktig smart feltet manøvrer. Den korketrekker var ikke om jeg ville overleve. Men for hvor lenge.
  
  
  Valmue feltet vinket til meg som en scene fra Oz. Endeløse teppe av lilla blomster. Drømmen scenen. Ekstremt usannsynlig Waterloo.
  
  
  Jeg hadde en tretti-tunet leder og fire kuler. Det er alt. Det var slutten på min velsignelse teller. Kuler smalt i bakken ved føttene mine, sende ekkel vindkast av vind som de whizzed forbi skulderen min. Han fortsatte å kjøre og fikk et par meter. Et sted i midten av feltet var en liten stein-boksen. Hvis bare ee kunne få til det, og ee kunne bruke den som et midlertidig forsvaret, som en midlertidig base.
  
  
  Carter ' s siste bastion.
  
  
  Nå er de spredt og forsøkt å omgi meg. Kuler whizzed rundt meg, som om jeg hadde blitt sugd inn i et tett rom når han nådde stein struktur. Døren var låst. Hennes kost opp å stønne og så seg rundt. Klonene bort til meg. Tjue identiske ansikter nærme meg fra tjue forskjellige retninger. Tjue revolvere pekte på meg.
  
  
  Han skjøt på det nærmeste målet. det er rettet direkte mot det punktet i midten av pannen. Han raskt falt på sin blomst-strødd grav. En annen by av skudd regnet ned på meg fra alle kanter. De braste inn i veggen bak meg, klippe blomster på føttene mine, men det er noe de ikke røre meg.
  
  
  Da jeg forsto henne.
  
  
  De var fortsatt beordret til ikke å drepe meg. De kunne ikke ha visst at Kuoi var min fange, og at egoet lab, ble kun få minutter fra evighet av. Så langt som de visste, hennes var fortsatt den gylne egg-legging høne. De ønsker bare å fange meg og satte meg tilbake i buret. Plutselig vet nøyaktig hva du skal gjøre. Det motsatte odds ikke lenger plaget meg. Vinnerne er aldri realistisk.
  
  
  Jeg skjøt på to automatiske telefon utveksling som var blokkere min vei i den retningen jeg ønsket, og kom seg ut. Han ville aldri ha gjort det. Bare da, på samme tid. laboratoriet blåste opp. Den eksploderte som en liten vulkan, ristet jorden, spyr ild, kaster steiner og stråler i solen, og bare holdt eksploderende, bang, bang, bang. Og midt i den forkrøplende forvirringen som fulgte, han avanserte et par meter. Jeg kjørte over feltet, dundrende gjennom alt som stod i veien for meg som en gud av krigen.
  
  
  De begynte å utvinne og ga jage. Dette var akkurat hva hennes hotellet var. De hadde mistet mye tid, og hennes far hadde tatt ledelsen.
  
  
  Hun ble nådd ved døren til Lao Tseng er kamre. Det var ingen til å vokte døren. Ingen munker. Ingen partizan. Når kaoset brøt ut, ingen på dell seg selv våget seg ut i det åpne.
  
  
  Da hun kom til Lao ' s office, hennes forstått hvorfor. Glassfasaden skiltes, og våpenet forsvant. Taoister har sluttet seg til min plan. De holdt po KANG gutta med pistol, og vekk fra meg.
  
  
  Hun ble funnet av Lao Zeng og Vin i spisesalen. To munker holdt ih med pistol med revolvere. Hun jaget munkene rundt bygningen og utvekslet våpen med en rundt dem. Ego sju skudd på den jeg har igjen.
  
  
  Det var to personer i kantina. En i gangen, de andre på kjøkkenet. Jeg åpnet døren til korridoren en sprekk, men låsen fungerte. Når døren er lukket, det var faktisk låst. Utenfor. Han tok det med seg og sto på kjøkkenet døren, peker en revolver og på den innsatte. Lao Zeng så dystre. Vin, som så sint. Men de har ikke gitt opp ennå.
  
  
  Tross alt, ih redning avdelinger allerede var på vei. Lao Zeng er kloner kommer akkurat i tide til å redde ih. Minst som er hva de var telle på.
  
  
  Lao Zeng grepet armene på sin rullestol. "Nyt et kort øyeblikk av din herlighet, Carter. Fordi jeg advarer deg: dette kommer til å bli en svært kort tid. Jeg har en hundre agenter og tjue av mine beste sønner der. Du trenger ikke stå en sjanse.
  
  
  "Vel, vi får se," sa jeg. — I alle tilfelle, intriger er forpurret. I tilfelle du ikke har hørt, din lab bare tok av — kloner, dokumenter, Dr. Kuoi, og hele ego jævla gjengen.
  
  
  Vin Vo prøvde å motbevise dette med en positiv tankegang. "Vi kan gjenopprette den," sa han, mer til Lao Zeng enn til meg. "Det vil være en ny Dr. Kuoi og en ny generasjon av kraftig ats. I mellomtiden, er det vår oppgave vil lykkes i lammer landet. SENTRALEN som vil gjøre denne var ikke lenger i lab."
  
  
  Alt jeg kunne si var: "Hold dreaming." Det var et opprør i gangen. Støvler raslet. Dørene åpnet. Klonene har kommet. Bare et par sekunder, og de skal gå inn med min gamle kompis Chen-li. Vin Wo smilte. "Du er i ferd med å bli frekt våknet." Du kan være bra, Carter, men du er ikke god nok for tjue-en.
  
  
  "Vi får se," sa jeg igjen.
  
  
  Døren til korridoren åpnet og kloner stormet inn. Hele familien. "Lukk denne døren!" Lao Zeng sa. Den revolver på ego ' s head redd ego mindre enn tanken på et utkast. Døren lukket, og bestemte seg for ego ' s skjebne.
  
  
  De var på ingen hast med å nærme meg. Det var tjue-en, og han var klar til å gå. Han droppet sitt våpen. En av mine hender var fokusert på kjøkkenbordet, og den andre var skjult i foldene på min kappe, hvor bomben hadde gjemt den. Henne, forsto jeg at det var på tide. Da hun ble forlatt av ee. Som en hard ball. Åpne for å Lao Tseng hode. Dobbel whammy! Han mistet sitt ego, og på samme tid bomben gikk av, og fyller rommet med dødelig røyk. Hennes kjørte rundt på kjøkkenet før de skjønte hva som foregikk. Han låste døren bak ham og gikk til templet.
  
  
  Tara var det. Sammen med Ning Tang. Han sa de andre munkene holdt KANG agenter i dorm-bygningen. Alle ihs var nøye knyttet opp og lagt på gulvet. Den virkelige munker ble kjørt for deres klosteret igjen.
  
  
  Hun ble spurt av Tara å spørre egoer hvordan de følte om bruk av våpen og faktisk truer andre mennesker til å dø. Tara hørt revmatisme, snudde seg til meg med øynene lukket. Hun ristet på hodet.
  
  
  "Du vil ikke tro det."
  
  
  "Prøv det," sa jeg. "I dag har jeg tror på alt."
  
  
  "De alle virkelig hatet å bruke disse våpnene. Stemmen til hvorfor — "hun ristet på hodet," stemmen til hvorfor de tok ut kuler rundt våpen først.
  
  
  "Hvordan? Han så på våpenet i hånden som han hadde utvekslet med munken. Han tar sikte på å åpne døren til templet og skjøt. Ikke noe sånt. Bare et eneste klikk.
  
  
  Han lo.
  
  
  Alt dette opprøret fant sted uten kuler. Det faktum at io KANG gutta trodde det var nok kuler til å vinne led ih inn i en felle.
  
  
  Han så inn Ning Tang øyne og husket at han hadde sagt at ideene var sterkere enn våpen. Så henne, tenkte jeg at jeg forstått.
  
  
  For en stund.
  
  
  
  
  Kapittel 27
  
  
  
  
  Vurdering er en av de nye ordene som jeg hater om det. En av dem er dårlige vaner av etableringen, når arbeidet er aldri "intens", og da hæren er aldri enkelt "sendt ut" heller enn"deployert." Karakterer er bare et stort ord for hva jeg forteller Hawke om hva jeg vet, og hva han forteller om hva han vet, og vi bestemmer oss for ikke å fortelle noen andre.
  
  
  Tara og hennes var på vei til det.
  
  
  Det var en av de vakre våren dager når Washington glitrer og hver monument ser ut til å ha en sentral betydning.
  
  
  Tara var veldig rolig i taxi. Gripende min hånd tett, hun bit hennes leppe, tapt i sin egen untranslatable tanker. Hun har vært slik helt siden ferret flyet landet. Førerens radio var innstilt på en av de stasjoner som spiller gammel standard låter, og akkurat nå er de spilte en god gammel Cole Porter sang, " Så Nær Og Likevel Så Langt." Det var hennes stemme.
  
  
  Vi kjørte opp til Dupont Circle og stoppet foran en viss unmonumental dør av Felles Trykk og Telegraph Office. Minst en bedre fasaden for AX-hovedkvarteret enn at kjøre - og-ned-London te-butikk.
  
  
  Hawk møtt oss entusiastisk. Han så opp fra sin rotete stol og brummet.
  
  
  "Sett deg ned," sa han. "Har du et minutt?"
  
  
  Han leste noe i en rød hemmelige mappen, tygger på en mørk sigar. Vår lille kamp med kloner var over, men her på Hawke ' s dusj, krigen fortsatte. Ny sak. Nye historier.
  
  
  Tara så ut av vinduet på den solfylte tretoppene. Hennes øvre leppe ble trukket stramt. Han snudde seg og trakk på skuldrene. Det som plager henne, hun vil finne ut før eller senere. Hun var en av de kvinnene som ikke bør spille poker. I hvert fall ikke hvis du hadde disse følelsene.
  
  
  I stedet for å se på nah henne, så han på Hawk. Hans gamle ansikt med unge med blå øyne. Med den type hjernen som kan nevne noen-adressen til en Nazi-hangout i 1940, men kan ikke huske hva skjorta han hadde på seg i går.
  
  
  Til slutt, han så opp. "Jeg beklager," sa han hoarsely. "Så snart hun visste du var trygg, du forsvant rundt min prioriteringslisten." Han viste til Tara. "Vel, Miss Bennet. Hvordan liker du den aktive delen av maling?
  
  
  Tara smilte. En merkelig, lite overbevisende smil. "Veldig fint," sa hun mykt. "Ja, veldig fin. Men... jeg tror ikke jeg vil gjøre det igjen."
  
  
  'Nei? Han hevet det ene øyenbrynet og så i min retning. "All right, Carter. Det er din tur. Han lente seg tilbake i sin knirkende svingstol og tente en tygd sigar.
  
  
  — Du vet allerede det meste av det, sir. Vi fant et reir av disse Hussentraler og ødela det. Tara tok seg av klone embryo, laboratorier, og den gale vitenskapsmannen bak henne. Slaget ved CANNAE vil ikke lenger være spredd av ih. I hvert fall så lenge vi er fortsatt i live, Vin Po, Lao Tseng, og alle de voksne PBX har tatt henne ut. Minst alle de som var i Indokina
  
  
  "Og vi er de som var her, og de få som var i London," avbrøt han meg. "Vi har også kontaktet en ih bedøve ekspert. det er det. Hva-er-ego kalt-nå?
  
  
  "Pam Hesten." †
  
  
  "Ja. Vi har ham, og han innrømmer alt nøye. Selvfølgelig er vi først gi emu litt ego av sin egen sannhet serum. Hawk grimaced. Han elsket med henne så mye som han elsket med henne. — Vi trenger ikke å bekymre deg lenger. Dette Featherstone ytelse var også stengt. Dette er ansvaret til Scotland Yard. Det ser ut som de fikk treffe mange der. Og disse pengene har finansiert mange HÅKAN hendelser.
  
  
  Han fortalte Hawke om opium feltene og hvordan KANG brukt stoffet handel som et medium for tanken. Han ristet på hodet bistert og stubbed ut sin sigar som om å drepe en parasitt med det. "Dessverre, narkotikahandel er ikke innenfor vår kompetanse. Men jeg pleier å fortelle dem at det er mye mer til disse stoffene enn bare grådighet."
  
  
  Han sukket. "De vil kanskje lytte litt mer nå. I alle fall, denne spesielle poppy feltet er ikke lenger i bruk, sammen med filial i Nassau at du har stengt. Som gjør to.
  
  
  "Og hundrevis av flere slike steder å starte."
  
  
  Hawk ga meg en piercing se. "Tusenvis ville være en bedre passform." Han vendte tilbake til Tara. "Vel. '- Faktisk, du burde være glad for. Din... hva er hennes navn en gang til?" .. en gal, ufattelig teori... Vel, det var riktig.
  
  
  Tara ryddet i halsen hennes. "Du kalte det en godforsaken, sprø drøm, sir," sa hun oppriktig.
  
  
  Hawk så forvirret. Kanskje for første gang i mitt liv. "All right," han mumlet. — Jeg la deg gå gjennom med det, gjorde jeg ikke?
  
  
  "Ja, sir —" var den eneste revmatisme han fikk.
  
  
  "Så det er fint.'Han forberedte seg til å la oss gå. 'Enda mer?'
  
  
  Han nikket til henne. "To ting. Jeg lovet disse munkene som vi ville prøve å finne dem et nytt kloster. Et sted i gratis territorium. Hennes hotellet ville ha holdt sitt ord. Tror du vi kan ta vare på dette?
  
  
  Hawk laget et notat i notisblokken. "Jeg tror at det er en militær base i Sør-Korea. La meg sjekke dette ut først. Jeg tror vi kan gjøre det. Og hun startet andre korketrekker.
  
  
  "Roscoe."
  
  
  Hawk kjempet for å lette en annen sigar. Da han så opp og fortalte meg om Roscoe. Om den jævla paraply og hvordan de fant ego.
  
  
  "Kanskje det var bedre på den måten, på en måte," sa han. Deretter la han ut en grim le. "Ta det, Skredder, som er en dum ting å si.
  
  
  Han viste i sin knirkende stol og kikket ut av vinduet. Jeg så ut. "Hennes poeng er at vi har fått mye rosende omtaler om dette Roscoe fyr. Han var blitt for gammel og for uforsiktig. Abington i London om tillatelse til å fratre ego. Kort tid før dette skjedde, du ropte ego. Uansett, det ville være ego, den siste tingen å gjøre. Og jeg er ikke sikker på hvordan Roscoe ville ha forstått det. I hans beste år, han var en utmerket agent. Det var en ego liv.
  
  
  Hawk tok et dypt åndedrag. Jeg lurte på om han tenkte på seg selv. Om dagen når han selv blir uforsiktig, og noen bestemmer seg for å pensjonere seg egoet. Gud, nå var han tenker om seg selv, også.
  
  
  Hawk vendte seg bort fra vinduet.
  
  
  "Hva vil du gjøre? Vil du bruke en av dine velfortjente ferier i utlandet?" Det var egoets måte å fortelle meg at han var å gi meg et par uker av.
  
  
  Han så på Tara og tenkte på den franske Rivieraen. Eller Tahiti. Ja, en øde øy ville være perfekt for oss. "Kanskje," sa jeg.
  
  
  Han fortsatte. "Og du. Miss Bennet? Du fortjener et par dager av, også. Vi har sørget for at Peter får god omsorg, men du kan tilbringe ferien sammen. Dere to.'
  
  
  Han flyttet til et høyere gir.
  
  
  "Peter?'Henne', snudde seg mot henne.
  
  
  Hun så meg rett i øynene. "Peter Hansen," sa hun mykt.
  
  
  Peter Hansen, sårede helten. Hvis navn hun er nevnt i laboratoriet når hun advarte meg om å være forsiktig. "Min mann," hun avsluttet.
  
  
  For noen som ikke har så mye tid til takt, Hawk laget en sjenerøs gest. Han kremtet, sto opp og gikk ut i hallen.
  
  
  Tara så på meg dessverre. "Jeg elsker ham," sa hun. — Jeg kan ikke forlate ham. Jeg ville ikke gjøre det selv hvis jeg kunne. Men, Nick, elsket jeg å elske deg så mye. Hun strakte ut, grep meg, og holdt meg i nærheten. Henne, så på ansiktet hennes. For siste gang. De nydelige grønne øyne, de rødbrune hår, og de dumme fregner som var der fortsatt. Og henne, tenkte på hva slags liv hun ville ha hatt for nah. Et trygt og godt liv der alt forblir som det er og aldri blir til et mareritt. Et liv som Ay aldri kunne løfte henne. Et liv hun aldri kunne leve. Et liv hun trolig aldri ville ha ønsket.
  
  
  "Kanskje det er bedre, på en måte," sa jeg. "Gud vil elske meg for å snakke tull."
  
  
  
  
  
  Om boken:
  
  
  En gang i tiden var det en publikasjon dedikert til eksperimenter: ta en kropp celle fra noen, utvikle den på rett forhold og få en kopi av denne personen. Den dobbeltgjenger vil være identiske i utseende, vil det være identiske i evner.
  
  
  Nick Carter kunne ikke tro det, men emu hadde til da han møtt "kloner" eller identiske hver. I dette tilfellet, de er hver av et geni assassin, med kun ett mål i tankene: å skremme Kongressen, Senatet og Presidenten av Amerika, og til å underordne ih til sine salvo. Og dermed styre verden politikk fra ulike synsvinkler.
  
  
  Nick Carter kan ødelegge så mange Pbx som han vil, men det er meningsløst. Og mens AMERIKANSKE senatorer som blir drept, Carter er å gjøre hans håpløs jobb: å stoppe produksjonen av SENTRALEN og eliminere den eneste virkelige killer.
  
  
  Men kan ikke hver gren være en ekte mann?
  
  
  
  
  
  
  Innholdsfortegnelse
  Kapittel 2
  
  
  Kapittel 3
  
  
  Kapittel 4
  
  
  Kapittel 5
  
  
  Kapittel 6
  
  
  Kapittel 7
  
  
  Kapittel 8
  
  
  Kapittel 9
  
  
  Kapittel 10
  
  
  Kapittel 11
  
  
  Kapittel 12
  
  
  Kapittel 13
  
  
  Kapittel 14
  
  
  Kapittel 15
  
  
  Kapittel 16
  
  
  Kapittel 17
  
  
  Kapittel 18
  
  
  Kapittel 19
  
  
  Kapittel 20
  
  
  Kapittel 21
  
  
  Kapittel 22
  
  
  Kapittel 23
  
  
  Kapittel 24
  
  
  Kapittel 25
  
  
  Kapittel 26
  
  
  Kapittel 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Horror of ice terror.
  
  
  oversatt av Lev Shklovsky i minnet av sin tapte sønn Anton
  
  
  Original tittel: Is Felle Terror
  
  
  
  
  
  Første kapittel
  
  
  Det var allerede å bli mørkt over den høye tak og rundt tretoppene. Skygger gled over sammenfletting løvverk, jevning steam gardin av deprimerende Savchenko som fløt over alt. Det gjorde svak, sliten følelse jeg hadde enda verre. En uforsonlig kraft lurer i jungelen — en gigantisk igle som drenerer all din energi mot og din vilje til å leve. Denne kraften har jobbet med meg for en og en halv dag. Hun oppfordret meg til å stoppe opp og legge seg ned, bare gi opp og la disse djevelske horder av insekter finish meg av for godt. Tråd av Nick Carter-super agent AH, Killmaster N3. Og stemmen hennes kom til denne helvetes hjørne av Nicaragua kalt Mosquito Coast. Ironisk nok, navnet på dette lave, varme myrlendt område er ikke tatt fra disse djevelske insekter, men fra Indianerne-mygg .
  
  
  Men han holdt ut fordi han visste at han hadde til å nå sin destinasjon før det blir mørkt. Nesten ugjennomtrengelig undervegetasjon hadde forsinket meg lenge nok. Jeg hadde for å fjerne hver tomme av jungelen med min machete. Han sverget og nesten blitt utløst som massen av grøntområder hun ville bare klippe fløy opp igjen.
  
  
  Han var med på å grave i tykk gjørme av en nesten uttørret bekk, en av tusenvis av bekker som meandered her som kapillærer. Som hennes ryggskjoldet gnidd på ham, slithering, slimete skapninger begynte å klatre stillestående muck. Svetten sildret nedover ansiktet mitt, soaking klærne mine og ryggsekk. Det var som om stropper av ryggsekken min hadde kuttet i mine skuldre.
  
  
  Tidlig i går morges, en MID oppsynsskipet falt meg av på Laguna de Perlas . Derfra gikk jeg sørvest, omtrent parallelt til Tungla Elven.
  
  
  Det var desember, så tråden i regntiden. Jeg var takknemlig for det. Nedbør varierer sterkt i Nicaragua, men Bluefields på den Karibiske kysten får 750 cm per år. I juli eller August, min reise, som allerede er en komplett elendighet, ville vært helt umulig.
  
  
  Det er ingen veier i dette hjørnet. Internett backbone er Panamericano på den andre siden av landet. Det nasjonale jernbanenettet er omkring fire hundre og femti kilometer lang, og er for det meste ligger på Stillehavskysten. I alle fall, ville han aldri ha våget å bruke den, akkurat som han ikke ville ha våget å vise seg på den eneste veien i området. En hvit fremmed ville bli lagt merke til og avvist, og det ville være katastrofalt på dette kritiske tidspunktet.
  
  
  Det fortsatte sin ferd gjennom den lyse farger av denne uvirkelig twilight verden opp øst-platået, en lav rygg topp. Den høyeste toppen her er mindre enn to tusen meter, og den gjennomsnittlige høyden er syv hundre. På den andre siden av fjellet ned til en fruktbar platået, slettene og innsjøer. På denne side, men det var en jungel-dekket skråningen, en endeløs kø av skadedyr dekket av trær, tett kjøttfulle planter og sopp. Stor ranker, tvunnet rundt trær og grener; stinkende mugg og mørke moss dekket bakken. Det var en stikkende lukt av råtnende vegetasjon overalt.
  
  
  Gradvis oppstigningen ble brattere; padleåre ble skarpere og dypere kløfter. Juv var beholdere for dryppende regnvann, og ih stillestående sumpene var arnested for millioner av fiendtlige skapninger som anser seg selv for min delikatesse. Luften var alltid full av insekter. Frosker og mindre pattedyr dukket opp bare på natt. Fuglene ikke få overtaket når, men vanligvis satt høyt oppe i tretoppene. Bråkmakere, frosker, og stadig kvitrende fugler samlet nær fossen. Det var en, omtrent på størrelse med en kråke, men svært fargerike. Hun plystret en nesten perfekt skala, aldri en gang å gjenta den siste noten. Det drev meg gal. I tillegg til insektstikk og fugl galskap, jeg har også opplevd slanger og øgler. Det var også på dagtid drifters som den stinkende øgle på bakken. Det var også boa constrictors i hulene og på grener, mellomstore tre slanger, og slimete rov slanger slik som fanged grusomme spearman . Ih hjemland var en dødelig land som knapt var utforsket eller kartlagt, og det ville raskt sluke alle som var dumme nok til å prøve å få det.
  
  
  For resten av dagen, og han vasset gjennom kvelende dypet, stopper bare én gang for en matbit. Jeg var sikker på at jeg ville ikke gjøre det, men da mørket falt på, bremset av lyset fortsatt kommer fra bak noen rygger av cloud, kom jeg over en stor klynge av Honduras palmer. Det var som en skog, i en skog består i sin helhet av disse høye palmer med fjærkledde blader og ganske glatt badebukser. Mindre fig trær vokste mellom dem, omgitt av horder av blodtørstige mygg.
  
  
  Honduras palms vokse i de fleste jungel av Sentral-og Sør-Amerika, men en ih klynge som dette var sjeldne. Dette beviser at dette området var en gang dyrket, som Maya-Indianerne brukte den frukten av dette treet for produksjon av olje. Selv om det ikke var lett å kutte ned på dette treet med stein akser, de har også brukt tre for sine bygninger. I dette området, dette treet blomstret, og etter hvert tok over landet som en gang var dyrket overalt.
  
  
  Fra det øyeblikket jeg kom inn i palm grove, jeg åpnet den sakte og forsiktig. Frank fremover bør være Oberst Zembla hovedkvarter. Fra det lille AH hadde avdekket om den mystiske oberst og ego aktiviteter, visste han at denne strekningen av skogen var tett bevoktet med menn, fakler, fragmentering gruver, og sensitive signal mikrofoner i stand til å plukke opp, selv på de fjerneste lyd.
  
  
  Han krøp frem på alle fire, studere hver tomme av terrenget. Han presset gjennom busker og gled som en drage gjennom steinblokker. Han bevisst valgte den mest vanskelig og ufremkommelige veier. Hvis et dyr eller en plante gjort den minste støy eller raslingen, den ble brukt av egoet for å bevege seg fremover, overdøver lyden jeg har laget. Sekken var tung og svingte seg rundt fra side til side. Banken smertelig lukket øynene, så jeg kunne ikke se skikkelig. Det irritert meg enda mer når jeg tørket ansiktet med ermet mitt.
  
  
  I en treningsleir i skog og mark som angivelig ble booby-fanget, det var en praktisk spillet som gav våre instruktører sadistisk glede. Alt var dødsens alvor her, og han anstrengte å finne hver bøyd blad av gress, oppdatering av knuste moss, eller creeper som ikke kunne bli funnet overalt. Det ble oppdaget av flere gruver og forbigått av nu, uten å berøre. Kutte ledningene ville være selvmord. Like før han nådde trail, en fakkel kabel fant ham. Mimmo nim krøp gjennom det og fant et signal patron, som han uskadeliggjort.
  
  
  Banen var en luke-dekket veien som opprinnelig gikk fra Tungla River og gikk nordover. Det var sannsynligvis en kano til kai i bunnen, og det kan være noen snikskyttere i buskene, også. Stien seg selv, selvfølgelig, var spekket med gruver og andre feller i nærheten Oberst Zembla jungelen gjemmested. Så jeg definitivt ikke burde ha tatt denne rett, smal sti. Hennes forsvant tilbake i skyggene, og Stahl plukket hans måte mer forsiktig gjennom underskogen. Tretti meter unna banen plutselig skrenset og kutte meg av. Han nøye undersøkt små, moss-dekket clearing. Det virket så fredelig med små vinger og glitrende sommerfuglene danser i svakt lys.
  
  
  Akselen ble begravet i moss med hårnål vender opp. Den som setter det opp for oss ikke gjøre det profesjonelt nok, fordi det var en liten lapp av moss stikker ut på toppen. Til min venstre og høyre var tykk hekker rundt torner. Jeg kunne ikke unngå det, ellers ville jeg ha til å gå tilbake og gå rundt dette stedet langt borte fra.
  
  
  Huk lave, han hørte en lyd. Jeg hørte ikke på henne, og tenkte på hva de skal gjøre. Den lange veien tilbake kan være farligere enn å fjerne en mine. Kanskje det var en booby trap, som ikke eksplodere når du rørt det, men som ikke synes å passe Oberst Zembla karakter. Han var ikke rundt dem som ville kaste bort en min, som allerede var umulig å grave for å sikre passasje.
  
  
  Han så seg over skulderen på den jungelen mørket bak meg. Det ville ta for lang tid å komme tilbake, og i de mørke jeg ikke har en sjanse. Han krøp frem og nøye plukket opp en lapp i moss. Min misteltein er et enkelt trykk tenningen. Han holdt pusten, tørket hendene på buksen, og slått tenningsbryteren. Tråden var rustet, og håndtaket ville ikke rikke lett. Endelig er det fungerte. Han tok ut sikringen, erstattet håndtaket på meg, og erstattet den del av moss. Da han sukket igjen.
  
  
  Han reiste seg og gikk forsiktig ned på banen før han kunne duck tilbake i buskene ved siden av henne. Jeg gjemte det for resten av min reise i buskene. Alle detaljer som kreves maksimal innsats. Jeg fant en min for å komme rundt det, og noen fakler. Gruvene ble spredt så tykt som insekter. Til slutt gikk han ut i en mer åpen plass. Et par meter unna, var en høy, kantete hill, tykt dekket med busker og creeper dekket av trær.
  
  
  Ved første øyekast så ut som en pyramide-lignende hill. Men da han så at grunnlaget var laget av lag av sammenvevd steiner, og på den ene siden var det en trapp med hundrevis av trappetrinn. Veggene var dekket med vakre orkideer og andre epiphytes som følte seg mer komfortabel i sprekker på mur, enn på grener av trær. Han så på ruinene av en gammel Maya-bygningen . Ih var nesten umulig å gjenkjenne som verk av menneskehender. De ble ett med den jungelen som forbrukes ih tusen år siden. Strukturen, tilsynelatende som et tempel, rose spektakulært over den dype jungelen, mørk og mystisk i dette avsidesliggende sted.
  
  
  Mer viktig enn sin historiske verdi var formålet som den ble nå blir brukt. Rapporter om dette kom til oss fragmentarisk og deler ble fortsatt kommer ut av øret. Men hvis våre opplysninger var korrekte, i disse isolerte og tilsynelatende forlatt i ruiner, inneholdt den mest avanserte elektronisk krigføring tenkelig.
  
  
  Det hele startet for to måneder siden med en ødelagt radio melding fra vår agent i Oaxaca, Mexico. Siden den gang, bildet av en særegen geni som kalte seg selv Oberst Zembla gradvis utviklet i Akademiet. Han oppfant noe for klimaendringer, og så brukt dette klimaanlegg som et våpen. Som han ville bruke ego mot, og hvorfor, var ukjent. Men, alt pekte på det faktum at han hadde nok utstyr i denne Mayan temple til å slå de aller kokende jungelen til en gigantisk breen.
  
  
  I løpet av noen dager, eller kanskje timer, han planla å gjøre nettopp det: uten advarsel slå Sentral-Amerika til ett stort Arktisk landskap.
  
  
  Hennes ego burde ha stoppet henne.
  
  
  
  
  Kapittel 2
  
  
  
  
  Jeg tok av meg sekken og nøye plassert ego på bakken. I løpet av mine to-dagers tur her, jeg likte det. Han ga meg med utdanning og husly, og jeg håpet at han ville hjelpe meg igjen. Hva hadde jeg å gjøre ved siden måtte gjøres forsiktig og rolig. Alle jeg var i stand til å bringe med meg var et lite sett av verktøy som gutta i AX-lab laget spesielt for denne saken. Egoet var i stand til å feste det til mitt belte, slik at hendene mine var gratis. Min bensin bombe var teipet fast til min ankel, og en dolk ble festet rundt armen min. Jeg forlot henne min Luger. Nå hadde jeg en 7.65 mm Chi-Com pistol, som brukes i Vietnam, lukket med en høyning. Det hadde en innebygd lyddemper og kreves spesielle patroner med rimless foringsrør. Det var langt fra en Luger: det har ikke så mye makt, men det var like effektiv på nært hold. Spesielt siden du ikke kan virkelig sette en lyddemper på en Luger. Dette håndtaket fortsatt ikke passer veldig godt i hånden min, som jeg er vant til tyngre tyske pistol.
  
  
  Jeg tenkte på å ta en machete med meg, men jeg ville ikke trenger en ego til å gå gjennom ruinene siden de ikke var overgrodd, og hvis jeg brukte en kniv, lyden ville absolutt gi meg unna. En lang-blader kniven var en god våpen hvis du hadde plass, men det ville være vanskelig å håndtere i et tempel som en Luger. Så jeg forlot ego med ryggsekken min og gikk til rydding rundt templet. Det var trolig mer skjulte mikrofoner her enn i noen kringkasting studio. Jeg var telle på personen på skjermen for å tabbe meg for et dyr rundt i jungelen, fordi alarm system ikke lenger utstedt advarsler. Han hoppet opp og trakk seg opp til første avsats av templet. Jeg måtte bruke røtter, vinranker, og trestubber som støtte fordi jeg ikke stoler på smuldrer opp trappen.
  
  
  Hennes nesten blindt falt inn i en annen felle. Heldigvis, jeg så et lite hull høyt oppe i treet. Mannen som la meg pekt ut hvor han skulle sette prosjektil. Det er ikke våge å flytte. Det tok meg en evighet å finne tenningen. Det var en tynn gul kabel med små skarpe pigger som sitter fast i det. Det strukket ut mellom to trær og forsvant helt i bladverket. Hvis jeg gikk videre, og det ville skjære gjennom mitt kjød som en barberhøvel. På samme tid, pin-ville bryte ut rundt legge bak treet og treet, og jeg ville gå opp i luften sammen. En gjestfri mann, er dette Oberst Zembla!
  
  
  Kabelen skirted det og krøp forsiktig på. Hvert par meter, foten hennes i fanget på en vinranke til å lytte og hvile. Da han kom opp igjen. Som en støtte, brukte han sprekker og utspring. Høyt over tretoppene, han så månen stige, støping en blek lys.
  
  
  Når du er på toppen, han krøp sammen ned mellom to steinblokker på battlemented hylle. Han undersøkte taket, som vanligvis var flat og rektangulær. Den fremre delen som fører til trapper og bakre del var dobbelt så lenge siden han hadde klatret. Taket var rent og sannsynligvis nylig lagt. I et hjørne på den andre siden var en slags hytta, som en haug av steinsprut.
  
  
  For å komme til templet, måtte jeg gå gjennom døren på hytta, fordi det var ingen annen inngang til taket. To vakter og et helikopter sto mellom meg og hytta. Odin rundt vaktene lente seg mot helikopter landing gear. En annen sakte shell langs rekkverket. Begge var kort, tettvokst, Mestiser, som sytti prosent Nicaraguanerne, halvparten Innfødt Amerikansk og halvt Spansk. De var iført løse bukser og skjorter og mykt semsket skinn støvler. De så ut til å være fine og ikke lage noe lyd. De var ikke kledd som ekte soldater, men de kunne ha brukt sitt lys automatvåpen hvis du kom for nær dem. Disse var Belgiske 7.62 mm NATO FAL rifler; veldig god og veldig populært med Sør-Amerikanere.
  
  
  Helikopteret var en Bjelle Sioux 13 R, en tre-seters. Det så litt ut som en stor øyenstikker med halen opp. Det var en pålitelig arbeidshest som hadde blitt mye brukt siden korea-epoken. I denne godforsaken sted, slik en ting var den eneste transportmiddel i beste fall. Derfor er taket av templet ble gjort egnet for landing. Hawke tok flyfoto som viste at helikopteret ble vanligvis plassert på taket. En undersøkelse gjennomført for en uke siden avslørt at helikopteret tilhørte ikke en offisiell arkeologiske gruppe. Det ble anskaffet gjennom en serie av svært forsiktig transaksjoner på en army depot i Mexico City. Dette skjedde noen få dager etter at byen ble rammet av den sterkeste snøstorm i manns minne. Ikke så sterke i seg selv, men likevel nok til å heve den verste mistanker i AH. Det er derfor Hawk bestemte seg for å sende meg her.
  
  
  Han var den første av våre folk til å ta en nærmere titt på dette helikopteret. Det var en merkelig emblem på dørene, en golden sun med tre crimson linjer på nen. Det var som om noen hadde kuttet ornament med en kniv, og metallet var nå blødning. Jeg lurte på hva det betydde. Som patrolman nærmet Licks, la han merke til det samme klistremerke på hans bryst lomme.
  
  
  Han fortsatte å stige, slikker og slikker... situasjonen har blitt mer komplisert. De to vakter var nå så langt fra hverandre at jeg ikke kunne skyte dem på samme tid fra der jeg satt. Hvis jeg skyte en, han vil advare de andre før jeg kan snu og følge ham. Hvis hennes beveget seg for tidlig, hennes ble fanget mellom dem, men hvis hennes var sent, hennes ville også falle i fellen som en rotte. Så det er noe jeg ville ha for å avvæpne dem begge på en gang, og så, uten en lyd.
  
  
  Vakten gikk rundt et par steiner som hadde falt ned fra jernbane. Han hadde gått rundt på taket så mange ganger at nå er han kastet en liten lue på Lukk og stirret målløst over rekkverket, hans rifle slung over skulderen hans. Til tider, som han ikke engang gidder å svare på; noe som enda en gang hunden gjør. Det første kravet er at du bør alltid vite hva som skjer rundt deg, fordi livet kan avhenge det. Det vil koste emu sitt liv.
  
  
  Han sette dolk i hånden hennes. Jeg hadde en lyddempet pistol i min andre hånd. Skyggen helt svelging meg opp. Hun var ett stykke med steiner. Objekter er noen ganger vanskeligere å se i skumringen enn i mørket, og jeg kan gå god for det. Han fortsatte å stige, slikker og slikker. Pusten fanget i halsen... Plutselig hans ego ikke kunne se ham lenger. Han var trolig vandre rundt noen falt steiner igjen. For et øyeblikk var jeg redd han hadde sett meg, og jeg dukket igjen. Så, ut av det hjørnet av øyet mitt, jeg så henne ego bena. Så han fortsatt ikke visste at jeg var der. Nå er hennes ego kunne høre pusten hennes og raslingen av hennes ego bukser på taket. Han telte til tre og hoppet opp.
  
  
  På dell selv, min største bekymring var security guard på helikopteret. Hun trenger å få ih ut av veien først, og bruke resten av dem som skjold. Gitt avstand, egoet er uforutsigbar reaksjon, og det faktum at jeg ikke fikk lov til å gjøre noen støy, han var den største trusselen. Hun ble raskt skutt to ganger. Det første skuddet traff emu i brystet, og den andre i nakken. Uten å lage en lyd, han falt tilbake mot rundt stål søyle av helikopteret. Sålene på min boots gjort mer støy på fjellet enn skudd rundt min pistol.
  
  
  Han brukte sin dolk å treffe en annen vakt i nyrene. Han regnet ham til å fryse, da han så sin døde venn. Men han reagerte som et panther. Med en instinktiv bevegelse, snudde han seg, bøye seg ned. Etter at det hele skjedde på et blunk.
  
  
  Hvis han var skikkelig trent, han skal bruke sitt våpen nå. Men i den brøkdelen av et sekund, han reagerte på en måte som han ikke hadde forventet. Han bøyde seg ned, falt hans rifle, og nådde for commando dolk som hang ned fra beltet. Han ble brukt til å bekjempe ham. Han lærte det som barn. Til ham, pistolen var bare en klønete stykke jern.
  
  
  Jeg forventet å smette unna geværet, men den lange løpet på FOUL ' s rifle smalt inn i håndleddet mitt, sender stiletto flyr rundt armen min. Etter det, gikk alt lynrask. Rifle falt til bakken mellom oss. Min høyre hånd gikk opp med smoking gun. Ego er venstre arm strukket ut for å få slag. Egoet høyre hånd med åtte inches av kaldt stål rettet mot mitt liv. Min venstre hånd grep egoets høyre håndledd og dyttet ham tilbake. Ryggen var til meg nå, og han kunne ikke bevege hånden som holdt kniven. Han åpnet munnen for å skrike. Han trykket sin høyre hånd til å ego ansikt og presset baken av pistolen mellom ego tenner. Han gispet og prøvde å vri seg unna. Min venstre hånd presset ned så hardt at jeg måtte bøye ryggen. Han sparket meg i leggen og prøvde å nå mitt ansikt og øyne med sin frie hånd.
  
  
  Emu sette pistolen i munnen hennes og dyttet på armen. Noe sprukket. Egoets hånd gikk slapp, og kniven falt gjennom egoets svake fingre. Min venstre hånd var bak nakken. Han prøvde å dra av gårde igjen. Uten å lykkes. Han ville ikke gi oss en lyd når halsen hans brøt.
  
  
  Hun skjøv den livløse kroppen ut av seg selv og tok kniven. Når vakten kollapset til bakken, hans mål var i en merkelig vinkel, og han var allerede kjører mot Dag. Inne var en jeg prøver smal trapp. På den store stativer rundt sapodilla treet, utskjæringer var fortsatt godt synlig og knapt påvirket av tid. Steinveggene var dekket med bas-relieffer, farge som skilte seg ut i lys av elektriske lamper på taket. Det var også noen lys som kommer inn gjennom den mørke tak i det som en gang hadde vært for windows og nå var overgrodd med grønn spindelvev.
  
  
  Halvveis opp trappen, han nølte. Vi kunne ikke høre noe, ovenfra, nedenfra. Han omsluttet sin dolk, plukket opp en stein og kastet ego ned. Han spratt av steiner. Det var bare et ekko. Han fortsatte på sin måte, pistol trukket.
  
  
  Han kom ut på en plattform med hvelvet tak og en korridor som snudde til venstre. Videre, alt har nylig blitt pusset opp hele med betong, stål bjelker og aluminium. Lampene fortsatt hang fra taket som en streng av julegrantenning, men ved siden av dem var en metall air-condition rør med hull for hver femte meter, som la avkjøles luften ut. Fra nå av Maya Stahl tempel er noe mer enn et skall, et skall av Oberst Jordens ultra-moderne strukturer.
  
  
  I den andre enden av korridoren var en stål dør, som ikke ser så solid som et bankhvelv døren. Det var ingen lyd av oss. Døren jamb hadde en innfelt lås med et rødt håndtak. Det var mulig at døren skulle åpne når jeg trykket på knappen. Imidlertid er det svært sannsynlig at noen på den andre siden vil motta signal for å åpne døren.
  
  
  Han la øret til den kalde stål. Jeg hørte ikke på henne først. Da hørte jeg en lav rumble at jeg følte heller enn hørt, sammen med skingrende, svak sutre av generatorer. Han så tilbake på lock. Rundt verktøyet pose, hun trekker ut en lås plukke: et verktøy med en fjær som gjør automatisk nål hoppe mellom deler av lås og dermed bryter ego. Det var en enkel ting, og det kreves mye erfaring og tålmodighet til å bruke den. Etter tre forsøk, døren ble åpnet. Hennes sneket seg inn raskt og lydløst, som en katt. Templet virket stille og forlatt. Vibrasjonene økt, fylle rommet med supersonisk duren av en kraftig energikilde. Jeg gikk rett til lyd, fordi jeg visste intuitivt at det var kilden til det jeg ønsket. Min shaggy fotspor ekko på grov betong. En annen korridor, en annen trapp, en annen korridor, og til slutt en annen stål dør, og bak støyen var enda høyere enn før. Han brukte lås plukke igjen og gikk forsiktig inn.
  
  
  Det var et lite rom med rader av neon lys. På hver side var stål skap med tellere, sensorer, og rader av datamaskinen spoler bak glass. I sentrum var et sentralbord nesten en meter og en halv lang, med et ufattelig antall knapper, kabler og potensiometre, som var under skuffer med meningsløse inskripsjoner for meg: Labion. Indeks, countercurrent kopling, og cataridin Faktor. Kraften for denne elektroniske enheten ble levert via en kabel så tykk som armen min og løp over gulvet til et stønn slå på den andre siden. Det var en dør i nærheten, og høy-pitched skrikende av kraftverket kunne høres fra det. Men jeg var ikke interessert. Hans var der det skulle ha vært. Han gikk til datamaskinen skap og presset dreiebryter paneler fremover.
  
  
  Spoler så tynne som springs, transistorer, og integrert brett papirer glitret i lyset. Poe tok ut en polyester sprayboks som så ut som en vanlig spray kan av insektmiddel. Det var sprayet på utstyr med et gjennomsiktig lag av svært etsende solvent syre. Så jeg ryddet i alle skap og lukket paneler igjen når jeg var ferdig.
  
  
  Syre var en oppfinnelse av AX lab . En bombe kan ta ut en del av et objekt når sammensatte, men sannsynligvis ikke alle av det, og sikkert ikke alle av de viktige delene, med mindre det brukes så mye eksplosive at hele Maya-tempel ble ødelagt. Imidlertid, den plutselige ødeleggelsen av tempelet kan ha mindre hyggelig internasjonale konsekvenser.
  
  
  Så var det den logistiske problemer om hvordan å smugle noe så tungt. Det er også fare for at bomben vil bli funnet og uskadeliggjort med meg. Syre kan ikke bli oppdaget før det var for sent, og det kunne ikke påvises etter at den ble sprayet. Buss ville ha forsvant, og etterlot oss ingen anelse om hva som skjedde etter at jeg forlot.
  
  
  Han nøye sprayet etsende stoff overalt. Et par timer og syre ville ha spist gjennom alt. Deler smeltet, kabel-tilkoblinger oppløst, og forårsaket kortslutning i metall. Etter den tid jeg komme tilbake til jungelen trygt, Zembla metoder vil være å rive håret ut. Ved midnatt, hver del av utstyret han behandlet var redusert til en haug av skrapmetall. Det ville gi våre diplomater tid til å få Nicaragua og Organisasjonen av Amerikanske Stater for å undersøke. Sabotasje var min eneste jobb. Når jeg er ferdig med det, alle vil le av det. Bortsett Fra Oberst Zembla.
  
  
  Han ferdig med datamaskiner og sprayet den på innsiden av sentralbord. Plutselig ble døren åpnet, og to teknikere og en sikkerhetsvakt inn. Min følelse av overraskelse var like stor som min sjokk. Metodene — jeg trodde de var metoder fordi de hadde på seg hvite frakker og bærer papers - var ubevæpnet. Grå-kledd security guard misteltein Rossi er Brasilianske .38-kaliber pistol i en hip hylsteret. De utviklet ego på egen hånd, ved hjelp av Smith & Wesson, og det hadde en fire-tommers hjernen. Han grep ego og ropte, " Alto."
  
  
  Men, jeg var ikke kommer til å stå stille. Alt han hadde å gjøre var å rippe self-destruct stripe ut av ballongen, og kast ego inn i et mørkt hjørne. Han tok sikte og skjøt to ganger. Vakt skrek i smerte og grep på sin hals. En gawk på ego revolver gikk over hodet uten å treffe noe som helst. Vakt falt mot et skap bak ham. Han jamret, klorte på metall, og sakte skled til bakken.
  
  
  Han hoppet til døren og løp inn to teknikere som ble åpenbart etter vakt bestillinger og ble stående stille. Dette tok meg med ut på motvekter. Jeg følte meg noen til å ta tak i skjorten min. Kroppen hennes dreies 360 grader for å unnslippe ved å egoets triks. I det øyeblikket, mer vaktene stormet inn. Deretter den andre tekniker kastet seg på meg, bøyde hodet, og hardt presset meg tilbake til rommet.
  
  
  Vaktene stormet på meg. En knyttneve fanget meg i solar plexus og den andre i kjeven. Han vek tilbake. Han prøvde å fange pusten hans og skjøt de siste to kuler på angriperne. Jeg hadde gleden av å høre et skrik. En by av never og stål ned på meg. Pistolen ble slått ut rundt hendene mine. De var sterke, energiske jagerfly. Hvis det blir kvitt en, de to andre er vurdert i dens sted.
  
  
  I denne forvirringen, ble jeg plutselig sparket hardt i lysken. Han doblet over i uutholdelig smerte og falt til betonggulv. Boot traff meg så høyt. Halv-nummen, nådde han rundt henne og fant henne etappe, og dyttet. Mannen falt mellom de andre, skriking. Nå kunne han få sin kniv.
  
  
  Jeg ble hakking det alle rundt meg, og jeg følte at det var noe varm sprut på mitt ansikt og hender. Min stiletto var for glatt for min ego til å holde. Vaktene " roar hørte henne. Ih er for mye, og ih var fortsatt som kommer. Jeg ble sparket og slått med butts av revolvere. Noen av dem hadde våpen, og de prøvde sitt beste for å treffe meg med dem. Ih støvlene var alle over min sårede kroppen. Skrikene vokste svakere og mer utydelig: en tåke av skygger og stemmer. Den revolver gikk av. Det var som dynamitt lade eksploderer i nedre rom. Jeg har en vag følelse av at det å drepe angrep har stoppet. Vaktene sto på oppmerksomhet, puster tungt. En mann sto i døråpningen, sakte senke en Colt 357 Python. Ikke overraskende, skuddsår ekko i rommet. Han var kledd i den samme uniform som de andre, men hans ego-drevet holdning uttrykt tillit og autoritet. Ansiktet hans var tynn og skarp. Hans pursed lepper hadde en banditt bart, og Hans Emu ørnenese hadde utseendet av en rovfugl. Han sto der som en uformell, uinteressert tilskuer, men øynene hans var så hard som stein.
  
  
  "Hva er det som foregår her?"Hva er det?' spurte han ganske rolig. "Sir," sa en av vaktene, " vi fant denne Engelskmannen her. Han drepte og sårede Juan...
  
  
  "Silencio". Mannen pekte en revolver på meg. "Kom med meg."
  
  
  Jeg droppet min stiletto og forskjøvet til føttene mine, musklene skriker i smerte.
  
  
  
  
  Kapittel 3
  
  
  
  
  Hennes, var i en mørk hule. En enkelt saint var å gjøre sin vei gjennom sprekken under den tykke tredør. Loftet var veldig liten, ikke større enn en stor garderobe. Hvem vet hvem eller hva som en gang var inne. Minst var han sitter der nå, i midten av den skitne rotet. Det må ha vært et sted under templet, for røttene til trærne og plantene hadde trengt steinene, men tydeligvis så sakte at de ble nå å holde veggene sammen.
  
  
  Han lente seg mot muren, stønn, naken og maktesløs i illeluktende luft, som venter utålmodig på hva som ville skje neste. Jeg var funnet, søkte, og alt ble tatt bort. Samt min bensin bombe og min armbåndsur.
  
  
  Undersøkelsen ble ledet av en person med navn og stilling, vet jeg ikke. Han hadde ikke spørsmålet meg. Ego ord var begrenset til noen få korte bestillinger til meg eller to ego-vakter som eskorterte. Han behandlet meg med en rolig, hovmodig forakt som provoserte meg mer enn om han hadde vært sadistiske. Han hadde forlatt meg her, og så vidt jeg kan fortelle, at han hadde glemt henne.
  
  
  Timen gikk så sakte at jeg nesten mistet mitt sinn. Jeg har brukt en del av min tid til å tenke på min flukt planer. Det var ingen Ih. Resten av tiden, tenkte jeg på etsende syre; hvor sakte, men egentlig er, sammen med Zembla utstyr, det var å spise opp mitt liv. Hvert sekund brakt meg nærmere til det øyeblikket når prosessen av ødeleggelse vil bli lagt merke til, og så ville de definitivt ikke la meg rot her lenger.
  
  
  Lyden av bolt på den andre siden av døren skremte meg. Døren knaket åpne. Min etterforsker kom tilbake med to nervøse vakter. Han kastet mine bukser på meg, så lente seg mot doorjamb med luften i en uformell, uinteressert tilskuer.
  
  
  "Kle på seg, amigo, og vi vil gå til en fest med damene."
  
  
  "Hvor skal du?'
  
  
  "Munn. Gjør som du blir fortalt.
  
  
  Han ventet til jeg hadde knappet opp min kneppet bukser, så gjorde tegn til meg for å få henne ut av det provisoriske mobiltelefon. Han blunket i lys av en ubeskyttet lyspære i gangen, og nølte et øyeblikk for å få orientere seg. Dette forårsaket vakt for å rote meg med tønne av sin pistol. Vi tok en annen rute enn vi hadde kommet, og møtte flere soldater og teknikere som så på meg med en blanding av avsky og nysgjerrighet. Vi gikk for en stund gjennom lange, bart-inngjerdede korridorer, opp og ned trapper. De var alle så like at jeg var håpløst vill i labyrinten. Til sist kom vi til et bredt hall som åpnet seg til andre korridorer, slik at det så ut som om vi hadde nådd aksen av et hjul med eiker. Dette hall raskt forvandlet til en stor sentral hall. Det meste av det var svakt opplyst av en glød fra bak damask gardinene som hang i en sirkel fra taket. Det var en sterk stedet danner en lysende sirkel i midten av gulvet. Veggene ble foret på nesten alle sider med bokhyller. Tykt skinn-bundet folioer som sto ved siden av grønne flyers. Veggen foran som han holdt den var øde, med unntak for en stor mystisk klistremerke som alltid hang høyt og hjertelig i midten. En golden solen skinte på det stadiet der apparatet konsollen sat, ser ut som om det hadde blitt tuklet med. Fem mennesker ble sittende i en sirkel rundt nah.
  
  
  Det var to middelaldrende menn der. En hadde et mål som skallet som en billiard ball. Den andre var med et ansikt som, ved første øyekast, kolliderte med smelle døren. En av kvinnene var kort og fett, med en tung, klumpete brystet og skarpe, piercing agate øyne. Den andre var yngre og litt bedre skildret. Hun så ut som hun var lei.
  
  
  Den femte personen var en person som er veldig forskjellig fra de andre. Han satt blant kvinner på konsollen i en spektakulær svart skinn svingstol. Nen var iført en lys beige og spa farge med en blå cashmere skjerf. Han lente seg på konsollen, øker sin albue og holde min verktøyet pose i hånden, som om å spørre meg for å ta en titt på lukk. Han så meg rett i ansiktet med en klok og trist å se i øynene hans.
  
  
  Den var liten og smidig. Ikke en gammel mann, men i år hadde ikke spart ham. Den dype linjer i ansiktet hans og ringer under øynene hans så ut til å ha blitt hamret inn i dem, slette alle spor av ungdom eller guilelessness. Han var ikke som oss, eller noen andre jeg har sett ham med. Den opprinnelige krum nese, panne linjer, og godt komprimert overleppen ga bort en fullblods Maya. Emu ikke trenger å introdusere seg selv. Han løp inn i den unnvikende Oberst Zembla. "Gå utenfor, besøke senor," sa han. Egoets stemme var høy og skarp som et sverd.
  
  
  Pistolen dyttet meg frem.
  
  
  Hun sto midt i en blindende stråle av lys, og etter flere lange minutter ingen sa noe. Zembla ikke bevege seg, men de andre flyttet uneasily i sine seter, studerer meg med anstrengte øyne. De var ikke så ren-blooded som ih leder, men Maya blod venstre bak på ih tungt solbrune ansikter.
  
  
  "Vi har søkt i alt to ganger," Zembla sa i det siste, " men vi har ikke funnet noen skjulte eksplosiver hvor som helst.
  
  
  Han sa ikke noe.
  
  
  Jeg lytter til henne, " sa han. Egoets stemme var utrolig vennlige. Den poking pistol i ryggen min var ikke sånn i det hele tatt.
  
  
  Jeg ville ikke forlate den for henne, " sa jeg.
  
  
  Kanskje, " sa han. Han snudde min toolbox opp-ned, slik at innholdet rullet over konsollen skuffen, og plukket opp min mikrofilm kameraet. "Har du kommet en lang og vanskelig vei bare ved å ta bilder, besøke senor," sa han. Fotografering var bare den andre delen av min oppgave. Jeg var ment å fange opp så mye utstyr som mulig på film, men bare etter at jeg hadde en sjanse til å bruke min spray. Hawke var steinhard om det. Ødeleggelse kom først. Han kunne ikke hjelpe for å smile, selv om han følte seg utilpass og nervøs, som en tiger snuse i en felle.
  
  
  Plutselig Zembla kastet tingene mine til bakken med en skarp bevegelse av hånden hans.
  
  
  "Hvem er du? Hva er ditt navn? Hva gjør du her egentlig?"
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene. "Mitt navn er Nick Carter - og vet du hvorfor hun er her. Du hadde en grunn for å møte dine hender en andre siden.
  
  
  "Carter..." sa Han navnet nøye. "Jeg tror jeg husker noe om henne.".. Ja! Stemmer det! Cuba i 1969 og Chile siste året. Vel, du klarte denne gangen, Mr. Carter.
  
  
  "Kanskje du har rett," sa jeg, og ser på ham. Mine øyne holdes i bevegelse frem og tilbake og prøver å finne et svakt punkt i Zembla, i de fire andre, eller i mannen og de vaktene som sto mellom meg og den mørke korridoren. Det var absolutt ingen flykte alternativ for oss. Zembla syntes å kjenne min voksende uro, og han la ut en kort, skarp til å le, og sa: "Ro deg ned. Vi vil ikke kjøre deg her.
  
  
  "Jeg venter på en seremoni hvor de vil rive mine brystet ut og rive ut en dollar bill."
  
  
  — Du må innrømme at du fortjener det, besøke senor Carter. De var gode mennesker, de du drept. Men vi har kommet opp med en måte å bruke deg for oss, og mens du vil ikke være i stand til å ta bilder av det, er det en sjanse for at du vil være i stand til å la oss vite hva du skal se. Forresten, bare av nysgjerrighet, ikke svik vise deg veien her?
  
  
  Han trakk tilfeldig igjen. "Å høre på hele hotellet, og bli full."
  
  
  — Jeg allerede var redd for det. Det var bare med hjelp av en forræder at du var i stand til å passere gjennom mitt forsvar belte. Den eneste ligningen jeg ikke kan løse, er at menneskelig uforutsigbarhet. Jeg tror ikke det kommer til å plage meg etter i kveld.
  
  
  Han visste ikke hvor rett han var. Men av en annen grunn enn han trodde! Og da ville han vite sannheten?.. Jeg så meg rundt igjen og svelging. Det var en felle, en grav. Selv den hensynsløse saint ovenfor så ut til å stråle ut fare.
  
  
  "Etter i kveld," Zembla fortsatte, " det vil være... Men du har sannsynligvis allerede vet alt om min lille installasjonen her!"
  
  
  — Du tror bare du har de største kjøleskap i verden."
  
  
  "Ikke akkurat," han lo. "Jeg er bare kommer til å gjøre noen imaginære fjellet. Det er, ved hjelp av radiobølger for å late som at skogen er det, og viser alle dens egenskaper til luft strømmer av troposfæren. Dette må skje på en høyde av ca 15 000 fot for det å snø. Selvfølgelig, ingen vil se disse radiobølger, og flyet kan enkelt fly gjennom dem. Bare klimaet vil tro at det er en skog!
  
  
  "Som du tenkte i Mexico By?" Jeg spurte sourly.
  
  
  Så, har du lagt merke til! Det var så å si, en eksperimentell kringkasting. Tilbake da, min koordinering poeng var bare noen få kilometer fra hverandre, i en forstad. Men denne gangen vil det være i stand til å dekke de fleste Sentral-Amerika...
  
  
  - Koordinering poeng?
  
  
  Ego avbrutt henne. "Hva mener du?'
  
  
  Det vil bli klart for deg at jeg ikke kan gi et radio signal med en bølgelengde som stort som et fjell. Jeg trenger å projisere en rekke punkter eller, si, linjer av makt som danner konturene av et fjell over det området jeg har valgt for mål. Svært presise beregninger som er nødvendige for å avgjøre hvor du skal plassere backup-sendere, slik at de er i riktig forhold til den matematiske viktigste aksen i diagrammet."
  
  
  "Mine assistenter,"la han til, nikker til de fire bak ham," er hver overvåking en støtte station i deres eget land."
  
  
  Halsen min føltes tørr. — Men det aksen, sentrum rundt der alt dreier seg, er her, er det ikke?"
  
  
  Ja, selvfølgelig.'
  
  
  Halvparten av henne pustet lettet ut, den andre halvparten forbannet ego er utspekulert.
  
  
  Og hva skjer når du dekke alt med snø?
  
  
  Han lo gåtefullt. "Så kommer den tredje Maya-imperiet."
  
  
  Jeg ble lamslått da hans stormannsgalskap traff hjernen min i full kraft. Så han knakk, " Er du ikke for langt sør for det?"
  
  
  Dette er faktisk i den forstand at holderen for vår sivilisasjon ble plassert i Dukatan. Men de to første Maya empires utvidet enda lenger sør." Han har lagt med en skarp le, " Aldri ringe en Yucatecan en Meksikansk. Vår historie feuding med Aztekerne eksisterer fortsatt, selv om vi har den samme Teules, de er de samme fugleskremsel som Fjærkledde Dragon Kukulkan.
  
  
  Han snudde seg og pekte på det opplyst bilde av moan. "Det minner oss om nen."
  
  
  "Og røde linjer?"
  
  
  "De minner oss om hvem som er våre virkelige fiender er. I 1519, Cortez drept en Maya i Tabasco og deretter skåret tre går inn i en trestamme. På vegne av Kong Charles i av Spania, tok han besittelse av vårt territorium." Zembla så på meg igjen. "Du er vår fiende, Carter. Din typen har okkupert vårt land for fem hundre år, og har tvunget oss til å leve i fattigdom.
  
  
  — Så hva er det du kommer til å gjøre, Sam?" Med denne enheten, vil du skape enda mer fattigdom. Alt vil fryse. Gummi, bananer og verdifulle treslag vil dø av frost. Kaffe og kakao vil bli ødelagt. Bransjen vil bli ødelagt. Hele økonomien i Sentral-Amerika vil bli ødelagt over natten."
  
  
  Han vinket med hånden, som om en emu hadde fått nok av et insekt. "Gitt den naturlige ressurser, vårt land er nesten jomfru. Den lille andelen som har blitt utviklet, er å være brukt opp av den kapitalistiske utbytting. Våre liv vil ikke endre, fordi vi fortsatt led av sult og fattigdom. Når dette er over, og du gringos er borte, vi vil bygge vår økonomi, men bare for oss selv. Du kan si at jeg gjør Sentral-Amerika midlertidig ulønnsomme."
  
  
  "Du mener ubebodd.
  
  
  "Ulønnsomme, ubebodd, for den imperialistiske er redusert til det samme."
  
  
  "Dette er bare tull. Og lokalbefolkningen vil ikke være enig med deg. Hvorfor ikke du advare ih, Oberst? I det minste så de kan forberede for kaldt vær.
  
  
  "Du må være realistiske om disse tingene. Hvem ville tro meg? Det er ikke partizan. Dens ingeniør er Sizov. Og som for dette oberst, dette er en æres rang skjenket meg av Arkansas Konfødererte Milits for tjenester som det en gang gjengis. Hvis jeg var pålitelige, jeg ville være sterk nok til å slå tilbake et angrep, besøke senor Carter. Som du har vist, den sårbare. Du vil uten tvil forstår at jeg må holde alt hemmelig inntil min makt kan overvinnes. Og for å svare på dine korketrekker spørsmål: det er derfor jeg bor, hundrevis av kilometer fra Yucatan, i dette øde delen av Nicaragua.
  
  
  Men tusenvis av mennesker vil møte folk, lide og dø."
  
  
  Vi har hatt i århundrer. Vi er herdet mot tidens natur. Du kan si at vi er som et siv. Luksus og overflod har gjort dine folk myk og svak. Ja, mennesker vil dø, dessverre. Ih, Men det vil være mye mindre enn hvis det var en blodig revolusjon. Folk som alltid må dø for at andre skal leve. Har du ikke se? Det er svært viktig at du først opprette din egen fjellet og bare deretter informere utendørsbasseng av dine krav."
  
  
  Hva skjer hvis dine krav er ikke akseptert? Vil din sendere fortsette å jobbe og få alt tilbake til istiden?
  
  
  Dette har vært vår store drøm for altfor lang tid på å stoppe. For årene, har vi drømt om den dagen da vi kan høste det vi har sådd."
  
  
  Til tross for brannen på ego tale, øynene hans var helt normal når han så på meg. "Den dagen var opprinnelig ment å være i morgen, Mr. Carter, men det er klart at intervensjonen har presset på timeplanen fremover."
  
  
  "For i dag?"
  
  
  'Nå!' Egoets fingrene løp over en rad av brytere. "Våre dødelige harvest begynner nå!"
  
  
  Ikke nå! Ikke før et par timer har gått ! Jeg måtte bite mine nedre leppen for å holde fra å rope til ham som verktøy kom levende under egoets hender. Jeg tenkte på tre kanaler som ville bli sendt i andre Sentral-Amerikanske land.
  
  
  Å legge opp en dollar på alt som kunne ha vært her, men dette er å legge opp en dollar var fortsatt slo. Gud ville at syre aldri fungere, også? Min første panikk var borte. Det slo meg at ingenting kunne stoppe denne nådeløse ødeleggelse. Zembla kunne ha råd til å kjøle seg ned for en stund, men til slutt, hans planer ble dømt til å mislykkes.
  
  
  Zembla rynket pannen som måleren registrert en anomali, og Egoets hånden skalv litt når han justert lesing. Men egoets stemme er absurd fast og trygg. Han talte på samme nivå tone. "Du vet, Carter, var jeg klar for deg å komme."
  
  
  — Visste du at jeg kommer?"
  
  
  "Nei, ikke umiddelbart, men sannsynligheten for noen regjering å sende en utryddelse ekspert var ganske høy." Han så spent på dans piler på kontrollpanelet. Én etter én, han snudde seg knuse. "Det er derfor stemmen hennes tok ekstra forholdsregler. Min sendere fungerer uavhengig av hverandre.
  
  
  'Hvilke?'- "Har du ikke kontroll over disse andre punktene?"
  
  
  "Ja, selvfølgelig. Jeg vil slå den på med en ih stafett signal fra her, " sa han. Han banket på panelet. — Og jeg vil slå det tilbake på ih på samme måte. Bare da kan de få en annen radio puls.
  
  
  Jeg følte klebrig mellom min skulderbladene. "Mener du at når de er på, kan du bare slå dem av med fjernkontrollen?"
  
  
  "Det er riktig. Dette er en beskyttelse mot sabotasje. En slags forsikring for min egen sikkerhet og sikkerheten til min installasjoner. Hvis alt her ble ødelagt, og Gud velsigne idiot som prøvde å gjøre det, skog vil fortsatt være opprettet. Resultatet vil bli katastrofalt.
  
  
  Jeg spurte henne i en utydelig stemme ," Hva mener du med katastrofale?"
  
  
  Ødelegge en senderen ville være som å fjerne en stafettpinnen fra under et telt. Teltet vil ha en annen form, men vil fortsatt bli stående. Mine beregninger er svært nøyaktige, og jeg ønsker ikke å tenke på den meteorologiske sjokk, som ville skje hvis min kraft-feltet ble utledes fra motvekter på denne måten. For å gjøre vondt verre, hvis denne stasjonen gikk ut av forsamlingen, den andre ville ikke lenger være i stand til å overføre signalet. Det er fullt mulig at så Sentral-Amerika vil være dekket med snø og is forever."
  
  
  Den diabolske sannheten av egoets profetiske ord traff meg som et slag.
  
  
  "Min Gud," jeg ropte, ser på ham, " don ' t start det! Hold på! hennes...'
  
  
  En høy eksplosjon kuttet av min advarsel i midten av en setning. Det traff bakken. To vakter hoppet på ryggen min. De nesten knuste meg, og presset luften rundt lungene mine. Hennes writhed og kjempet som en gal. Uten resultat. Disse to var sterkere enn meg. De festet meg til gulvet. Mannen er muskuløse armer holdt meg tett. En grov, callused hånd presset munnen min så hardt at tennene mine nesten gikk gjennom mine lepper. Hodet hennes ble frigjort.
  
  
  "Stopp det! Det er ingen...'
  
  
  Grove fingre strammes rundt min rta.
  
  
  Min skriker seg fast i halsen min. Det var en håpløs situasjon.
  
  
  Zembla lo lavt. "Ro deg ned, besøke senor . Jeg har allerede slått på andre kanaler, og så vidt jeg kan fortelle, alt fungerer fint her. Nå står de bare å synkronisere.
  
  
  Med skjørtet på, han så hjelpeløst som Zembla slått sine fire stasjoner på samme bølgelengde. Kroppen hennes begynte å skjelve, et dyr muskel reaksjon. Ikke i det hele tatt beroliget, han ventet på henne for å se hva som ville skje. Hvis Zembla strategibeskrivelse samsvarer hadde virkelig jobbet, min manøvrere ville vært mot sin hensikt. Ved å sabotere ego oppsett her, ville det uten å forårsake katastrofe å fortsette for evig. Konsekvensene vil være katastrofale. Zembla la fingeren hold godt over den store knappen. "Og nå er den elektriske strømmen." Han smilte tilfreds og trykket på knappen med all sin makt. Sergej falmet. Dypt inne i templet, den stigende lyden av generatorer kunne bli hørt. "Jeg trenger mer energi," sa han. Han viste flere store knotter.
  
  
  Han fikk det han ba om, men på en annen måte. Sårbare kaste papir tilsynelatende ikke overleve plutselig overbelastning. Min etsende syre erodert ih for mye. Støy av generatorer var høyt og high-pitched, og stanken av overopphetet deler wafted gjennom air-condition griller. Langt, langt borte, hørte jeg sprut og spraking som spenningen løp limitlessly gjennom utstyr, jobbet jeg med med min spray. Han kunne høre den svake, high-pitched skrikene av mennesker fanget i dette rommet.
  
  
  Bare Zembla syntes å forstå hva lyder og stank ment. Han febrilsk slått knotter, og prøver å få hendene tilbake til null. Men nå som han hadde slått på strømmen, er det ikke gjør mye fornuftig.
  
  
  "Nei, nei! Dette kan ikke skje. Hans øyne bulged i redsel som instrumenter kjørte av og nål av transformator inn den røde sonen. Egoets eget panel i gang til kort ut på grunn av overbelastning. Gul røyk sivet inn i sømmene av metall paneler. Mennene bak han la ut kvalt forbannelser. En kvinne har hostet og grep en stol med klorte fingre. Panelene bulged som om de var under svært høyt trykk. Det var en smal passasje. Hvite flammer skjøt opp og brent Zembla hånd. Jeg følte meg merkelig kvalm. Det var skremmende å se på ego er hele planen faller fra hverandre på egen hånd. Den elektroniske monster skapte han svelget seg opp. Han smeltet sin skjøre deler, slo gjennom hans egne sensorer og kabler, straffet seg med statisk elektrisitet, og pustet ut stanken av brent isolasjon. Jeg kunne se Zembla ansikt gjennom røyken. Det forsvant og ble ikke lenger menneske.
  
  
  Det var tårer i egoets øyne fra røyken, eller fra spenning, eller begge deler. En desperat lyd rømt fra egoets hals.
  
  
  "Carter, Carter, du gjorde det. Har du noen ide om hva...
  
  
  Plutselig var jeg overveldet av den forferdelige press av luft prøvetaking. Zembla er fornærmet stemme slept av. En blendende glimt av lys gjennomboret rommet. Zembla og hans venner ble drept i en øredøvende eksplosjon. Vaktene holder meg ned ble kastet bort som dukker. Eksplosjonen tømt lungene mine. Et regn av metall, glass, og raslende biter av glødende kabel fylte himmelen. Kroppen hennes presset hardt mot bakken. Jeg var glad for at vaktene slo meg ned og la meg på gulvet. Det reddet trolig livet mitt.
  
  
  Støy og lys saint forsvant like fort som den hadde begynt. Hodet mitt ble spinne og ørene mine var å ringe. Jeg ventet på henne. Da han så opp. Damp og røyk fortsatt hang i tatters i hallen. Vagt hennes kunne se rotet som var igjen. Kontrollpanelet spratt som en moden tomat. Zembla hadde tydeligvis gått opp i røyk. Minst det var ingen tegn til ham. Resten var spredt på gulvet der de hadde falt. Den skallede mannen ble liggende på sitt ansikt. En annen mann og en feit kvinne ble liggende på ryggen. Et stykke metall panelet fast til lei kvinnens hals. Hun er død, og jeg er på kne ved stolen. Blodet rant nedover de forkullede del. Det rant i fet streamer over stønn og gråstein-strødd scenen.
  
  
  Han hoppet til sine føtter, tok et dypt pust, og så seg rundt. Odin var spredt på gulvet rundt vakter, blødning fra rta. Mannen som tok tak i meg forsvant, sannsynligvis for å heve alarmen. Den andre guard rullet over på sin side og rettet geværet på mitt liv området.
  
  
  Han nådde henne i ett hopp. Han hadde ikke tid til å reagere eller skyte. Ego sparket henne i ansiktet. Min høyre hæl smalt inn egoets nese med ekstrem kraft. Jeg hørte et bein sprekk. Biter av egoet nasal bein har trengt ego hjernen. Han falt død om.
  
  
  Det var egoet pistol som plukket henne opp. Han måtte forlate. Sirener jamret. Hun hørte voldsomme brøl av menn farende gjennom korridorene. De vil være her snart, og de vil ikke stille spørsmål, men vil skyte først. Hvis jeg hadde en sjanse til å unnslippe, det burde ha vært i uro i de neste par sekunder.
  
  
  Men hennes, snudde og løp inn på scenen. Jeg kunne ikke forlate ennå, selv om det betydde min død. Jeg hadde for å søke klær av disse fire personer. Der gjorde de kommer fra og hvor ble de fire andre sendere skjult? Han burde ha funnet ut først. Jeg klarte å infiltrere og ødelegge denne installasjonen. Dette er også tildelt meg. Men mitt oppdrag var ikke ferdig ennå.
  
  
  Det er bare nettopp begynt på dell seg selv.
  
  
  
  
  Kapittel 4
  
  
  
  
  En tett sky av støv og røyk, biter av twisted stål stikker ut, ekko av skriker av frykt og smerte — dantes helvete var ikke noe etter det. Hoste, hennes nakne føtter snublet på gulvet. Han nådde blod-gjennomvåt scenen og knelte ved siden av hver av de tre ledningene. Raskt og grundig søkte gjennom sin fillete ih klær.
  
  
  Dette var ikke tiden for fastidiousness. Jeg hadde ikke tid for en grundig undersøkelse. Jeg måtte ta det jeg kunne, og så kjøre så fort jeg kunne. De døde guard er STYGT rifle var gjemt under armen. Pass, ID-kort, odd utklipp av papir — noe som kanskje senere angi plasseringen av andre sendere han hadde samlet inn. Sette det hele i fett kvinnens veske. Det var en stor skinn kvinner ' s bag med skulderstropp. Jeg kan henge den rundt mitt ego halsen som en pose. Han var nesten ferdig da han hørte lyden av støvler utenfor. Han snurret rundt, rifla klar.
  
  
  Menn brast i rommet. I forvirring og frykt, og de ropte. Deres forvirring ble reflektert i den uforsiktig måte holdt de sine våpen. Ryggen knyttet til den klagende scenen. Plutselig, åtte soldater så meg og sluttet å rope. De så på meg engstelig. De gikk sakte tilbake til huset. Hennes rifle svingte threateningly. Han beordret dem til å stoppe og slippe sine våpen.
  
  
  Styrkene av partene var nesten selv. Hennes var i en litt bedre posisjon, men jeg var alene. Hun kunne ha blitt drept av noen rundt dem, men jeg ville ha blitt skutt. Takk Gud for at ingen ønsket å være en for dette paret. Automatisk, de syntes å realisere sin overlegenhet. Hennes tapte spillet. Så, smertelig sakte, ih rifler og pistoler falt til gulvet én etter én med et brak.
  
  
  Støy vokste høyere og utenfor hallen. Flere soldater nærmet seg. Han beveget seg sidelengs langs veggen. Han holdt snuten hans rifle pekte hele tiden. Paret holdt jeg på pistol les desperasjon i mine øyne. Ingen flyttet. Alle rundt dem ville ha skutt meg uten å nøle om det ikke var for den personlige risiko. Ih gikk rundt henne i stillhet. Stein veggen i korridoren føltes merkelig kaldt og klissete på min nakne tilbake. Han kom til et kryss med en annen korridor som endte i en blindvei. Så måtte jeg gå gjennom de viktigste hall. Jeg lurte på hvor mange sekunder jeg hadde forlatt. Når som helst, de andre soldatene kunne angripe meg.
  
  
  Jeg gjorde det til neste veikryss uten noen problemer. Denne korridoren var kort, og lignet en portal av bygninger. Trapp førte opp. Han løp ned trappen, stoppet, og skjøt en kort salve mot hallen. Det vil holde gutta der nede for en stund. Han startet opp trappen med lange skritt. Trapp førte opp til området hvor den virkelige blodbad hadde funnet sted. Den ene veggen ble til slutt ødelagt. Rør og rør jutted ut i en tangled, vred seg masse. Den fresende steam dannet store skyer av damp. Det var som en ekte battlefield. Nedenfor åtte soldater samlet seg for deres mot. De var rope høyt for blod, som blodet mitt. De ble skyte blindt; i tomrommet, den tordnende ih av rifler virket som eksplosjoner. Tre skudd plutselig ringte rundt en liten alkove til venstre for meg. Deler av murstein fløy gjennom veggene i nærheten hodet og brystet. Han dukket for dekning. Det var som om han hadde falt i en felle. Hvis det hadde vært en utgang til templet taket, ville det ha blitt blokkert av stor forandring som hadde funnet sted. Mannen i alkove sparken igjen. Hun ble skutt med revmatisme. Mørk figur forsvant. Svingte min pistol, jeg fulgte ham. Han lå og vred seg på skitt etasje. Brystet hans og livet var dekket av mørke blodflekker fra kuler. Han lente seg over og tok Egoets revolver. Hun ble skutt i retning av trappen. Oberst Zembla soldater var å komme borti en annen, stresser for å bli den første til å trekke seg tilbake. Skytingen stoppet for et øyeblikk. Han krøp gjennom ruinene av det som en gang hadde vært en portal. Forgjeves, han dro på betong blokker og knust stein, prøver å åpne exit. Uten resultat. Han hørte soldatene samlet igjen nedenfor. De krabbet opp trappen. Jeg kunne høre høyt skrape av støvler og clank av våpen.
  
  
  Hendene mine fant kollapset veggen. Plutselig følte han en eim av kald luft prøvetaking på fingrene. Hun dyttet febrilsk på vraket. Han kastet løs steiner og biter av betong ned trappen bak ham. Mannen skrek som skallen kvartal falt. Han gravde en tunnel gjennom ruinene og presset på sin rifle gjennom det. På den andre siden var et stort buet korridoren. Det var en jeg prøver smal trapp som førte ikke til taket. Det var første gang det ble oppdratt på denne måten.
  
  
  Uten å nøle, fløy han opp i de resterende trinnene og på taket. Jeg gjorde ikke bryr seg om mennesker som kanskje venter det. Jeg visste hvor mange gutter jeg hadde bak meg, og de var rett ved siden av meg. Hvis det var flere gutter der oppe, en forsiktig taktisk tilnærming ville ikke ha reddet huden min heller. Ikke et eneste skudd ble avfyrt.
  
  
  Det var rundt ti personer som sto ved Bell Saksøke helikopter som det tok av. Brølet av motorer og propeller drevet av vind av propell laget min plutselige tilsynekomsten ubemerket hen. Men jeg hadde bare en kort sjanse til å se på scenen foran meg. Da de traff meg i øyet. Helikopteret ligget på et par meter over landing pad og svaiet unsteadily. Piloten var en mann med bart som fanget meg for første gang. Egoet passasjer var ingen andre enn Oberst Zembla! Det er noe Zembla klarte å unnslippe døden. Minst han ikke var alvorlig skadet når konsollen knust foran ansiktet hans. Ved en freak skjebne, han rømte ødeleggende eksplosjon. Og nå var han kjører vekk fra meg! Ego ansiktet var dekket av blod. Ego lobe var pakket inn i en provisorisk bandasje. Ego er glitrende øyne reflektert en villmann raseri.
  
  
  "Drepe ego! Skyte Sump! Egoets stemme steg over brølet av helikopteret. Jeg tok helikopteret opp. Egoets stemme fortsatt ekko gjennom luften. Han hevet geværet og siktet på trykktanker. Hennes, så han håpet, sammen med Zembla til å tørke ut halvparten templet. Men soldatene hadde allerede åpnet ild på meg. Jeg hadde et valg mellom å være en martyr eller blir lagret fra meg selv, og posen, som alltid var henger rundt halsen min. Mitt sinne fortalte meg, " Skyte denne ned med helikopter og glemme det." Min vanlige forstand, men har bestilt meg å bære sekken til sikkerhet.
  
  
  Hun hørte Zembla siste svake rop: "Kukulkan vil ta hevn!" Da helikopteret steg langsomt opp i luften og slått i en sør-vestlig retning. Han forsvant i det fjerne. Det hoppet over brystningen av templet. Soldaten lente seg over kanten. Han holdt pistolen ned. Fallende, han skjøt på tilfeldige. Det var verdt det. Henne, så mannen som vakler og faller mot steinveggen. Andre folksomt rundt ham, og han skal svinge sine våpen sint og skyte. De var over månen. Hjelpeløst, det styrtet ned. De grener av trærne myknet min fall som den traff den skrå siden av pyramide-formet tempel. Trerøtter det var ikke altfor godt forankret i rock sprekker spratt ut gjennom dem. Sammen med treet, falt det ned en seks meter. Virkningen at endelig traff meg presset luften rundt lungene mine. Men, grener og blader myknet slag. Han krøp inn i bladverket for dekke og rullet ned skråningen. Soldatene rundt templet ble med sine kamerater. Kuler tore gjennom bakken rundt meg. Underskogen ble blåst i filler. Fanget i en dødelig føre regn, kroppen hennes var merkelig ute av stand til å føle henne lenger. Hennes to kuler whizzed forbi mine ører. Når jeg hadde sjansen, hun kom tilbake til brann. En mann ble skutt i ansiktet. En annen ble skutt i brystet, og også forsvant fra slagmarken. Han gikk fra bush til tre og fra tre til bush. Ved zigzagging, håpet han å få ned uten å være dødelig såret. Hun nådde foundation og stoppet for et øyeblikk. Da han løp så fort han kunne gjennom den øde strekning på ingen-manns-land rundt templet. Gawk prellet av en nærliggende boulder med en nasal hvin. En annen gawk tore beinet hans bukse ben. Det spilte ingen rolle, fordi jeg var å forlate her for alltid. Jeg kunne ikke få ryggsekken min og machete tilbake. De var rett rundt hjørnet, og Nu var ingensteds å bli sett. Han stupte inn i jungelen. Et tykt mørke blader innhyllet meg. Han umiddelbart slått til venstre, på vei rett mot veien som fører fra tempel til Tungla Elven. Hennes kunne aldri gå tilbake den veien hun kom fra.
  
  
  Krysset jungelen uten mat og med mye mer erfaring Maya opprørere bak var for mye av en utfordring. Jeg måtte risikere å blåse meg opp på veien. Jeg ba om at min flaks ville ikke svikte meg til jeg har nådd elver. Jeg inderlig håpet at jeg ville finne en båt å seile nedover elva.
  
  
  Plutselig kom en røst fra rundt tett undervegetasjon. "Hvem er det?" Hoppe frem, rev han gjennom en smal åpning i thorn busker og nesten snublet over en huk soldat. Han plukket opp en stor gammel pistol. Henne, dukket til side.
  
  
  Han ble blindet av et skudd. Kruttet brent i ansiktet mitt. Den gawk traff meg høy i min venstre skulder gjennom pectoral muskler. Jeg snublet over det. Jeg hadde ikke føler noen smerte fra slaget. Hvis jeg er heldig, vil det skje mye senere. En annen gawk fløy av mimmo av min tryllestav. Dens veltet. Han falt til bakken og mistet nesten bevisstheten. Soldaten som avfyrte en tredje gang, men tapte. Han sto opp, tok sikte nøye, og skjøt. Han la ut en høy-pitched skrike, desperat, og prøvde å skyte igjen, men falt ned, død.
  
  
  Han sto opp og sukket tungt. Hennes, han trakk på skuldrene. Dekke såret med en hånd, han trasket nedover den smale skitt vei. Han kunne høre Zembla personlige hær jager bak ham. En gren som er festet i nærheten av hodet mitt, punktert av en kule. Noen nattlige dyr, drevet bort av støy rundt sin hule, var det hopper som en galning langs stien foran meg. Gawking øyne sprengt bakken direkte i front av dyr. Det stoppet brått og forsvant inn i tynn luft i et bundet som mer kuler begynte å treffe området. Det så ut til å være noen ende på dette kroket bane. Nå er hun var i ferd med å oppleve en smertefull bankende i brystet. Han løp, skjærer tennene. Fra tid til annen, at han nesten snublet. Når han lo hysterisk. Bak henne, hørte han den skarpe, knusing lyden av en eksplosjon, etterfulgt av en høy-pitched skrike. Min forfølgerne var ofre for en av sine egne feller.
  
  
  De siste par meter virket endeløse. Til slutt, det siste skiltet ham. Han kom til en liten lysning som kjørte sakte ned til kaien. Mens passerer mimmo, hun ble skutt på av to menn vokter havnen. En falt i vannet, og det andre brettet i to på som et hengsel.
  
  
  Brygga er i seg selv ikke var noe mer enn en halv råtnet planke som lå i mørke Tungla. På dette punktet, elven var smale og grunne. En smoking jungelen buet over både banker. Denne vegetasjonen ville være en god dekning når det kommer nedover elva. Muddy land var nærmest ufremkommelig. Dette vil stoppe Zembla menn prøver å jage meg.
  
  
  To båter var fortøyd til havna i baren. Båtene rystet rundt fra side til side . Forsiden og baksiden av dem ble innsnevret, som en kano. Skipets skrog ble klinket til en rekke T-formet takstoler. På den andre siden var det faktisk en reell maskinrom, omtrent sju og en halv meter lang og to meter bred. Skipet hadde en liten hytte på akterdekket. Side skott ble installert på begge sider av hytte, og en sterk sink tak fullført hele strukturen. Skroget var dekket med kobber. Det skal ikke kan være mye mer enn et par meter.
  
  
  Jeg løp til den gamle båten som om det var en lang mistet matematikk favoritt. I mellomtiden, han skjøt flere skudd mot båten. Bare en bombe kunne synke en båt, men den var ubrukelig nå. Han ga ut sitt fortøyninger og stupte inn i kabinen. På samme tid, soldater inn utligningen. Det var en forrett-knappen ved siden av parkett rattet. Han dyttet på lufta klaff og trykket starter. Kulene fløy i åpen cockpit. Dens stupte ned. Illevarslende lyder falt ned i lasterommet. Bankende og hoste som ild i tørt gress, motoren kom til liv i protest. Jeg satte gassen i ekstrem posisjon. På sin skrå side, den seilte fra havn bar til midten av elver " belly.
  
  
  Restene av Oberst Zembla s horde hadde samlet seg på stranden. Pålegg ble gitt, svarer ropte. De var skyting som gale. Kuler hylte av sink tak og kobber hull, knuste tynn parkett skott rundt meg. Når skytingen avtok for et øyeblikk, hennes siste skudd ble avfyrt rundt STYGT rifle. Den longboat seilte med problemer.
  
  
  Egoet Korps grøsset på slike tøffe behandlingen. Men vi fikk til midten av det og begynte nedover elva. Jeg hadde håpet at vi skulle til slutt komme havnebyen Prinzapolz. Gjeldende ga oss en anstendig hastighet, og skyting redusert. Bladverket av utrolig frodig vegetasjon hang over oss. I en liten stund, liten havn og jungle fjerne forsvant som om ih aldri hadde eksistert. Lyden av menn og våpen også sunket. Over ham, hennes sønn så på den grønne saint av kvelden himmelen. En rusten-brune elven rant rundt meg. Mørke grønne trær ruvet over oss på hver side. Grenene ble dekorert med gigantiske vines. Utrolig store planter dekket det hele. Kvelende steam hang over elven. Den stikkende lukten av råtnende vegetasjon var overalt.
  
  
  Den longboat viste seg å være vanskelig å styre. Det tok alle mine raskt avtagende styrke til å holde seg i midten av Rek magen. Hvert kurs korreksjon sendt et rush av smerte gjennom skulderen min. Blodet rant ned over brystet mitt. En gawk ble utgitt på nært hold. Så sår der gawk inn i min kropp, og hvor hun gikk ut var rene og overraskende liten. Men jeg visste at jeg ikke ville vare lenge uten legehjelp.
  
  
  Jeg tenkte på den store posen fortsatt slung rundt halsen min. Bare nå at faren var over, i det minste midlertidig, gjorde jeg føler henne raskt svekkelse. Han lente seg mot rattet for å holde sitt ego i riktig posisjon, og pakket sekken. Inne var en hvit blonder lommetørkle. Det luktet herlig av stikkende parfyme som de fleste kvinner i sør slitasje. Hennes lommetørkle ble rullet opp i en bandasje og bundet av ego på skulderen hennes. Tennene strammet knuten. Det ville stoppe blødningen. Hennes, tenkte han på resten av posen. Men dette var ikke tid eller sted for å undersøke. Så vendte han sin oppmerksomhet tilbake til båten, som i mellomtiden hadde svømt opp til den venstre elvebredden.
  
  
  Hun hadde vært ved roret for en, kanskje to timer. Hennes, stadig fiksing og triksing med sliter med båt. Igjen og igjen ble det truet med å drive mot steiner eller gjørmete sandbanker. Jeg kunne ikke fortelle hvor lang tid det tok. Smerter i skulderen min skudd gjennom hele kroppen min. Det virket som et mareritt. Han kunne tenke klart. Det er noe han forble bevisst. Intuitivt visste jeg at jeg ville dø hvis jeg gikk på grunn.
  
  
  Gradvis, elven blitt utvidet og styrket. Lanseringen begynte å bevege seg med den akselererende gjeldende, og han lente seg mot hytta veggen. For trøtt og for svake, han gled dovent og satte seg ned på gulvet. Han tenkte om innholdet i sekken hans, men han var for svak til å tenke rett. Store dråper av blod dannet på pannen min. Hodet føltes febrilsk.
  
  
  Sitter som dette, han mistet all følelse av tid. Fra sin hytte, Poe så ut i jungelen rydninger at hun hadde gått. Han kunne høre tegn til liv på stranden, klagende stønn i det gamle skipet, og dunk av motoren i den lille hold. Han lå pesende mot hytta veggen. Den åpenbare bevissthet om hans tilstand ble erstattet av en vag følelse av kvalme. Det føltes som om hjernen min var kommer til å eksplodere i en sus-sus. Dekk flyttet litt. Det var som om vi aldri hadde vært til Mayan temple, til Oberst Zembla.
  
  
  Været begynte å forandre seg. Gradvis, himmelen ble overskyet. Den fordamper varm luft nå var kul, og noen ganger til og med kald. Det var noe truende i luften. Vinden howled mournfully. Den longboat rumbled. Han kjempet for hans føtter og strammet taket støtter av førerhuset. De store trærne bøyde seg i protest mot vinden. Himmelen slått inky svart. Den massive badebukser svaiet truende i økende vind. I det fjerne, en dunkende lyd ble hørt, blandet med lyden av redd eller skadde dyr. Vinden døde ned et øyeblikk. Så, med et øredøvende kraft, er det brast ut i full kraft fra en annen retning.
  
  
  Hvis du noen gang tvilt på Oberst Zembla er kraftfelt, ville du ha stolt på henne nå! Elven virvlet vann. Hylende storm skråstilt longboat threateningly og kjørte på. Lyn så bredt som en komet hale blinket. Himmelen lyste lilla i denne unearthly lys, men med torden, mørke, kom igjen. Da det begynte å regne. Først var det en lett duskregn. Men det ble snart en annen elv. En strøm av vann fosset gjennom storm skyer. En forferdelig storm forårsaket av Zembla surret båten. Pusten fanget i halsen min. Den longboat rystet og knaket i hver søm. Han grep rattet til et plutselig vindkast sendt sitt ego for å spinne. Hennes ego skulle ha latt henne gå. Min styrke var borte. Regn og vind har nå full frihet til handling. Skipet flyttet med strømmen.
  
  
  Han klamret seg til henne desperat. Minuttene virket som en evighet. Elva ble et delta. Henne, jeg skjønte at vi nærmet oss elvemunningen. Gjennom hylende storm, jeg kunne bare skimte lysene fra Prinzapolka, blinkende over den brede elvemunningen til venstre for meg.
  
  
  Av til høyre virvlet opphisset masser av sjøvann. Bølgende skum markerte sted der elva rant ut i havet.
  
  
  Den longboat var fanget i en malstrøm. Blant de vanvittige virvel av skum, vind og regn, hastighet fortsatt å øke. Bølger så høye som hus ruvet før oss. Som de tippet skipet på sin side, ror rykket. To ganger følte jeg skipets kjøl på rist, og jeg trodde vi var synkende. Jeg hadde allerede mistet alt håp når virvler ocean reddet oss. Båten virvlet i et boblebad, løftet over skarpe, steinete topper og kastet inn i en arm av elva. I slutten, havet til slutt viste oss rundt. Vi var tilbake til forsiden i den relativt rolige vannet i havnen.
  
  
  Hun ble brakt av en sliten longboat like nedenfor land. I forhold til for en stund siden, var det ikke mange bølger. Skipet på en diagonal, kjørt på grunn. Han bodde i hytta for en stund for å gjenvinne sin fatning. Han kunne knapt tro det var over. Og han var fortsatt i live! Han klatret over rekkverket og klatret ut på banken. Vannet var kjølig. Hele hotellområdet var klissete under min nakne føtter. Det dirret med makt av Zembla kunstige storm. En sviende smerte skutt gjennom brystet mitt. Han falt ned til knærne på den steinete stranden. Puster tungt, han lukket øynene og satt der en stund før du fortsetter.
  
  
  Da jeg nådde boulevard, storm var nesten over. Vinden snudd til en iskald vind. Den regndråper var som is nåler.
  
  
  Da jeg kom til torget i byen, det begynte å snø.
  
  
  
  
  Kapittel 5
  
  
  
  
  Han trotted hennes skjelvende barbeint over torget. Det begynte å bli kaldere ved minutt. Dusinvis av trange gater plassen på tre sider. Den fjerde side bak meg var fyllingen. Det var en fargerik fiskeflåten av byen Prinzapolca. Båter tore sine kabler. Mastene ble tapt i den virvlende hvit snø.
  
  
  Normalt, under andre omstendigheter, den plassen ville bli overfylt på denne tiden av dagen. Som de vandret frem og tilbake, gjorde de siste innkjøp og av og til interjected med lokal sladder. Salgsboder, gamle hester og enda eldre vogner, vel, det ville være nesten umulig å telle. Selgere vises sine varer. Søvnig esler ville stå ved siden av nikker sine eiere, lastet med melk kanner, fat vin, sekker med mel og sement, og selv lang strykejern barer og stoler, bord og skap. Men ikke nå. Zembla er været sette klubbene i hjulene. En iskald vind howled i øde plass og langs hovedgaten. Når en grønn park, til venstre for meg er det så trist. Leddene i den klønete bygninger ble stengt. De virket ubebodd. Høy i hjørnene av banneret var leire skuffer med navn på dem.
  
  
  Calle Montenegro ville ha henne. I henhold til listen som var i hovedkvarteret leilighet, og som har lært det av hjertet, vår agent, Dr. Hector Mendoza, gilles på 10 Calle Montenegro. Hun hadde aldri møtt mannen. Så langt som hun var opptatt av, han kan være i toppen av ærlighet, selv om hennes var svært tvilsomt. Han var på listen for en grunn. Prinzapolza var i motsetning til alle andre byer i Latin-Amerika, der én av to har hemmeligheter å selge, og en av fem er en hemmelig agent. En annen korketrekker, agenter av hvilket land eller organisasjon de er. Lojalitet er som relative og flyktige som penger skifter hender. Du kan bare stole på dem hvis du holde et øye med dem, og selv da de kan lure deg åpenlyst til ansiktet ditt, og det er nesten umulig å finne en pålitelig agent for en fremmed makt.
  
  
  Sin hatt å håndtere dette. Møte Dr. Mendoza var en risiko jeg måtte ta. Oberst Zembla organisasjon var ganske nasjonalistisk. Det er derfor jeg unngått Prinzapoltsy når jeg kom dit to dager siden. Jeg ville ha gjort det nå, men mitt sår måtte behandles. Jeg trengte også Svenskene. Du kan ikke komme veldig langt i våte bukser alene. I alle fall, jeg ville ikke ha vært i stand til å få til drop-off punktet der patrulje båt var i vente for meg. Jeg trengte hjelp, uansett hvor mistenkelige eller farlig det var for oss. Halvveis over torget, Calle Montenegro fant henne. Det var en smal, stigende street, flankert på begge sider av hus — leiligheter-cantinas , booths, og andre små butikker med lukkede skodder. Han skyndte seg gjennom mørket til rommet ti. Jeg måtte bøye seg og kjempe isete storm. Og dette var bare begynnelsen! I forhold til hva det kan bli, det var midt på dagen i Sahara.
  
  
  Ovenfor er det færre butikker. Den siste kvartaler av husene var bygninger som er bygget rundt store steiner. Snø blandet med mørk gresset falt åpent i ansiktet mitt
  
  
  Han gikk gjennom den låste stabil. Inne var det klagende lyder og landstrykeren av kalde, skremt dyr. Nummer ti var ikke langt fra stallen. Inngangen var som en mørk hule. Henne, gikk inn i bygningen. Det var som en fryser. Vinden hadde dødd ned, men fly har vært isete.
  
  
  Trappen knaket og veggene var umalt. I første etasje var planen en landing. I dim flakkende lys av overhead lampe, han prøvde å holde styr på alle navnene. Dr. Mendoza ikke var der, på toppen av oss, på neste etasje. Ego fant henne i et kontor i tredje etasje, ved siden av et tomt rom der døren var slamming i dypgang. Skiltet med Mendoza navn var plassert over et mer gammeldags bell, som ligger i midten av rommet som en kobber navlen. Jeg trakk den og hørte en høy clank. Det var en svak sanering av meter inn i huset. Mendoza tilsynelatende okkuperte flere rom. En plutselig tanken gjorde meg ta posen av halsen min. Ee kastet henne inn i et tomt rom og lukket døren. Legens døren åpnet og en kvinne stakk hodet ut.
  
  
  "Dr. Mendoza?"
  
  
  "Henne."
  
  
  "Været er varmt og godt,"sa jeg," ja, for denne tiden av året." Det gjør ikke mye fornuftig å le.
  
  
  Ego er allerede små øyne smalnet enda lenger. Nen var iført en skitten blå genser over en hvit skjorte. Tips av ego krage ble krøllet opp som vingene på en død sommerfugl. En tung vekt hang over et par falmet blå bukser. Ego er blek ansikt var formet som en melon. Han puster tungt og luktet av noen lokale fuktighet.
  
  
  Hennes så på ham utålmodig. "Vel?'
  
  
  "Jeg... jeg håper det blir regn snart for bøndene." Han tok et lyst trekk fra lommen sin og tørket hans overleppen. 'Jesus! Det er så estupido, besøke senor. Se bare på utsiden.
  
  
  — Du har å fortelle meg, " sa jeg hoarsely.
  
  
  'Hva vil du?'
  
  
  Ego dyttet henne unna, og gikk inn ego ' s office. — Hva i helvete gjør jeg?".. Legen?
  
  
  'Ahh ...!" - han virket til å se skulderen min for første gang. Han rullet øynene og trakk klut over ansiktet hans. "Føderalistene ?"
  
  
  'Nei.'
  
  
  "Hvem da?'
  
  
  'Det spiller ingen rolle. Bare patch meg opp og ikke bekymre deg lenger. Du vil betale godt for det.
  
  
  - For estestvenno. Jeg tenkte ikke på det i det hele tatt. Han lukket døren og gjorde tegn til meg om å sitte i stolen over fra ham. Ego plutselig smil virket veldig tvang. 'Vær så snill.'
  
  
  Rommet var kald og dyster. En gardin henges fra tak til gulv, å dele rommet inn i to deler. Nå ego har blitt skjøvet til side. Det var flere falleferdige stoler og en sofa foran henne. På den andre siden var det en liten mahogny skrivebord stol, vanlige sett av førstehjelps -, hyller av verktøy, stolen han satt på, en justerbar lampe, og for en åpen sator der et par nåler ble kokt. En låst dør førte til resten av leiligheten. Det luktet støv og surt øl.
  
  
  Dr. Mendoza dypp kluten i min lomme og untied lommetørkle på skulderen min. Han undersøkte såret fra forsiden og baksiden. "Bein ble ikke skadet, blodkar ikke ble skadet," sa han. "Bare en hyggelig lite hull i kjøttet. "Små kaliber, vil jeg si."
  
  
  "Det ville ikke ha det så ut som dette ellers."
  
  
  "Vel, det er aldri den samme, er det?" Han åpnet et skap og tok ut en flaske med desinfeksjonsmiddel.
  
  
  "Det er alt jeg har. Dessverre, jeg løp ut av penicillin. Men hvis det lommetørkle ikke var skitne, det burde være nok. Du kan ikke bli smittet fra kulen selv."
  
  
  "Jeg vet," jeg brummet. Hennes hender grep rekkverket. Skredderen, han hadde ikke fortynn desinfeksjonsmiddel! Han ville ikke drepe bakterier, nei, han brente ih med glør. Han sammenbitte tennene for å holde fra å skrike. Han søkte dermatol til såret og pakket hele min skulder i sterilt gasbind.
  
  
  "Nå hvile, ellers såret vil åpne igjen." Søk i mitt ego øyne sa meg at jeg kunne hvile hvor som helst i verden, men ikke i ego-kontor.
  
  
  — Jeg kan ikke, " sa jeg.
  
  
  "Sørg for at det ikke begynner å blø igjen."
  
  
  Han rynket pannen og tenkte seg om et øyeblikk. Han rummaged i et annet skap og trakk ut en elastisk bandasje. Det han svøpt meg så hardt at jeg begynte å alvorlig tvil om sirkulasjonen i armen min. Han sikret tilfelle med en metall klipp. Han tok et skritt tilbake og så på meg spent.
  
  
  "Jeg trenger pengene, og Svenskene," sa jeg. "Så skal jeg la henne."
  
  
  -"Ja, men det er ikke ...
  
  
  "Hva slags agent er du, Mendoza?" Han ble brått avbrutt. Jeg har fått nok av dette sycophantic leiesoldat, lege eller ingen lege. — Du trenger ikke forvente meg til å forlate til å stemme liker det, gjør du?"
  
  
  "Besøke senor, helt til din tjeneste. Men det er dårlig. Min shvedov vil ikke passe for deg, vil du se for deg selv. Det er pengene... Han tok et dypt pust og trakk ut sine fargerike fille igjen. "Men vent. Min bror Miguel kan hjelpe deg. Han er på samme høyde som deg, besøke senor, og han har nylig solgt landet. Så han har penger. Hvorfor gjorde jeg ikke tenke på nen før?
  
  
  'God. Ring Miguel og få ham til å komme hit.
  
  
  "Dessverre, vi har ikke en telefon. Mendoza gikk bort til pulten sin. Han tok ut et kort rundt den øverste skuff og rablet ned noe på det. Han ga den til meg. "Gi dette til Miguel og alt vil bli bra."
  
  
  Han skrev en adresse på baksiden.
  
  
  "Hvor er Noevo Street?"
  
  
  "The street ligger rett foran oss, besøke senor . Dette er det tredje huset på høyre side, i første etasje. Er det noe annet...?"
  
  
  Han sto opp og strakte ut sin våte ben. — Jeg er nødt til å akseptere det.
  
  
  "Kanskje et glass tequila?"
  
  
  "I min tilstand? Jeg ville ikke være i stand til å komme gjennom døren lenger."
  
  
  "Jeg har noen Kafion."
  
  
  Kafion er en gammeldags sentralstimulerende; det er bedre medisiner nå. Så Mendoza fortsatt hadde noen rundt disse tingene. Han var en lege. Emu ikke brydde seg om hva han ga meg. Han nikket til henne. Jeg måtte bare ta det jeg får her.
  
  
  Han oppløst to piller i et glass vann. Han drakk det som han gikk til vinduet. Han setter glasset ned i vinduskarmen og trakk tilbake gardinene skal se ut. Den smale gaten nedenfor var grått og mørkt. Bortsett fra å falle snø, ingenting kunne bli sett. Jeg lurte på om han ville snakke. Mendoza var klok nok til å koble endring i været med den plutselige tilsynekomsten av de sårede i Nord-amerika. Og jeg hadde en snikende mistanke om at han var så forsiktige som en sladder spaltist. Han var den eneste personen som visste at jeg fortsatt var i live. Han lurte på om det ville være tryggere å drepe ego.
  
  
  Han la teppet faller og snudde seg rundt. Mendoza satt ved pulten sin, hans høyre hånd i øverste skuff. Jeg kan gjette hva han holdt der. Ingen tvil om andre før meg ville ha hatt den samme ideen. Pistolen han var sannsynligvis holde akkurat nå burde ha gjort ih ombestemme seg. Dette har endret mitt syn, i hvert fall for nå.
  
  
  - takk. Jeg forlater henne.'
  
  
  "Gå til min bror, besøke senor, og Miguel vil hjelpe deg." Egoets stemme var nedlatende.
  
  
  Henne, kom til en slutt. Kaffe laget mine dollar stabelen slå raskere. Han ventet et øyeblikk før du åpner døren. Det var ingen lyd fra utsiden. Hun tok en siste titt på legen. "Ikke et ord om det, Mendoza.
  
  
  "Besøke senor, jeg sverger på min mors ære!
  
  
  "Hvis du snakker, vil jeg komme tilbake," sa jeg,"og se om du fortsatt har en mor."
  
  
  Mendoza trakk resignedly. Tilsynelatende, hadde han hørt slike trusler dusinvis av ganger fra problemet pasienter. Ego brydde seg ikke lenger. Han gikk ut og lukket døren bak ham. Han så ut til venstre og rett inn i de tomme korridoren. Da han undersøkte kort med adressen til Mendoza tvilsomme bror. Jeg likte ikke det. Tanken på varme klær og Ed var fristende, men Emu ikke stole på det i det hele tatt. Det luktet enda verre enn Mendoza kontor. Hun så spørrende rundt. Candid en liten metallboks glitret over døren jamb. Telefonkontakt. Fat bastard løy for meg.
  
  
  Han gikk inn i et tomt rom ved siden av kontoret, og gled inne. Han plukket opp vesken hennes fra gulvet. Rommet var tomt, og luktet surt og grådig. Hjørnene var illustrert med hulk av støv og sand. I mørket, han krøp opp til moan som skilte dette rommet fra legekontoret. Hun satte seg ned på den kalde hyller og sette henne i øret til den tynne moan. Det var ingenting å bli hørt. Den praktiske til sel. Mens jeg ventet på henne, jeg prøvde å glemme smertene i skulderen min. Hva skulle han gjøre? Kaffen fikk meg til å føle deg bedre. Til tross for den stimulerende effekten, ble jeg overveldet av søvn.
  
  
  Hun ble vekket av kvinnens sint skrikene. "Hvor er den fyren, du feite gris!"
  
  
  Mendoza svarte i en innsmigrende tone. Henne, jeg sverger! I ego-stat, han kan ikke være langt unna. Jeg ga dem et kort med Miguel adresse på den. Kanskje var han borte.
  
  
  Mistet din vei? Selv en person med dårlig sinn ville ikke gå tapt hvis alle en emu hadde å gjøre var å slå en corner. Miguel ventet med dem for ilder når du ringte. Vi har alle ventet altfor lenge. Hvor ble det av denne agenten AH gå?"
  
  
  "Oh! Ja, han visste passfraser, men han nevner ikke at han var på ah, senora.
  
  
  'Senorita!'
  
  
  "Senorita. Selv med denne såret, kunne han fortsatt er ferdig meg av. han var veldig kul! Jeg trodde det ville være klokere å lokke ego til deg. Du kan være i stand til å håndtere det. Selv med min pistol, hun ville ha...
  
  
  "Du er en big bum, Mendoza," kvinnen avbrutt. "Fortell meg om dette såret raskt." Hvordan fikk han tak i det?
  
  
  Han har aldri sagt, senorita . Men vi snakker om Zembla...
  
  
  "Oberst Zembla!" kunne han høre kvinne i Mendoza kontor banne og stempling hennes føtter. "Hvordan gjorde Agent AH forlate ham? Hennes trodde vi vet bare ego planer!
  
  
  Å trykke på hans øre å stønne, han lurte på hvem som ville vite - og hvordan. Hvem i helvete var denne kvinnen? Som tredje partiet gjorde det tilhører? Det viste seg å bli den varmeste snøstorm han noen gang hadde opplevd. Jeg lyttet nøye til hva hun sa etterpå.
  
  
  "Du er en tosk, Mendoza. Hvis han kommer tilbake, kan du bruke våpenet ditt. Ikke alltid se på meg som det. Jeg sier ikke at du skal drepe det, i hvert fall ikke hvis det er ikke nødvendig. Jeg ønsker å ta hennes ego live. Da Miguel kan spørsmålet ego.
  
  
  "Miguel er gode på dette," Mendoza mumlet. "Hvordan han behandler folk. Han kan være en god kirurg."
  
  
  "Så du fikk det," sa hun, flirer. "Hennes har å gå. Er du sikker på at du ønsker å se pengene igjen?
  
  
  "Ah, senorita
  
  
  Han hørte den myke raslingen av regninger.
  
  
  "Stemme".
  
  
  "Muchas gracias, senorita. Good-bye!'
  
  
  Han krøp opp til døren og åpnet det en sprekk. Kvinnen kom ut på landing. Hun grumbled til seg selv. Hun var ung og tynn, og lukk hadde vakre ben. De rullet opp kragen på hennes tunge pels og slouch lue gjort det vanskelig for meg å se hennes egenskaper i svakt lys. Ee er varm, Svenskene har gjort det klart at hun visste om Zembla planer. Minst hun var godt forberedt!
  
  
  Hælene klikket utålmodig på gulvet. Det var nå på nivå med dag. Ett skritt til. Hånden min fløy ut. Hun ble fanget av ee med judo grep. Enkel kvelning. Han måtte være forsiktig. Pels krage ikke bør gripe inn. Henne, følte huden hennes. Tomlene nede på nervene i nakken. Nah ' s pust fanget i halsen. Hennes lange røde negler fløy tilbake, beiting min venstre øret, og å ta tak i kinnet mitt. Jeg trykket det vanskeligere. To sekunder senere, hun mistet bevisstheten. Hun ville ikke gi oss en lyd. Hennes slapp kroppen falt på toppen av meg som hun kollapset. Ee grep henne i armen og dro henne over terskelen til et tomt rom like døren til Mendoza leilighet burst åpen og legen kjørte ut.
  
  
  "Senorita. Du glemt - Madre Dios !"
  
  
  Henne, hoppet fremover. Lamslått av min plutselige angrepet, han sto urørlig. Vi kom borti en annen venn og brast i Ego ' s office. Mendoza skrek som en gris. Hun ble truffet av sitt ego med sin venstre hånd. For et øyeblikk, glemte han om hans sår. Slaget manglet styrke og nøyaktighet. En kvalmende smerten skjøt gjennom skulderen min. Det hadde vært dumt å prøve å bruke det, og nå var det opp til ham å høste belønningene. Mendoza kastet seg på meg med magen hans. Han slo en over rundt hans gamle stoler og slo meg over. Henne, hoppet i beina hans. En uforberedt, men sterk neve beitet min høy. En svaiende hånd grep tak i henne. Skulderen kaste sendt Ego som flyr over rommet til bordet. Mendoza kollapset ved siden av pulten sin i en dusj av papir, bøker og skår av tre. Den gamle revolver hadde falt ut rundt stolen skuffen, og ble liggende åpen på Ego ben. Ego ' s hånd, skutt ut til ham. Jeg kom opp med problemer. En lang finger pekte rett på min navle.
  
  
  "Våpenet ikke er ladd?" "Hva er det?" spurte han henne, plutselig hengiven. Mendoza falt for det. Han så ned på pistolen hans. En hoppe av henne, var rett ved siden av ham. Ego tok tak i hennes høyre arm og vridd den til side. Cm fra foten min, den gawk treffer gulvet. To ganger i neven forsvant, denne gangen den rette, i mitt ego ' s mage. Et slag mot adamseplet slått egoets hodet tilbake. Han falt ned til knærne og kollapset til bakken.
  
  
  Han gikk ut av kontoret, og slengte døren bak ham. Kvinnen var fortsatt på samme sted hvor han hadde droppet henne. Han dro henne inn i et tomt rom og lukket døren. Er jeg på mine knær, og jeg har begynt å søke henne. Nah ikke har en pose med henne, men den varme jakken hadde mange innvendige lommer. Hun så ut som en butikktyv. Svært få mennesker har funnet det. En Nicaraguanske id-kort som sier at hun bodde i Managua, som under andre forhold ville være en forfalskning. Hun har også samlet inn en sammenkrøllet pakke sigaretter, en kam, mascara, neglefil, leppestift, noen innskrumpet mandariner, om tjuefem dollar i lokale penger, og en 9-millimeter Makarov PM. Makarow er svært lik den Lindner-PP hotel, som fungerte som en modell for det. Det er en stor automatiske pistol, for tung for en kvinne. Jeg kunne fortelle hvem hun var ved å se på henne ting, men jeg kunne ikke finne ut hvem hun var ennå.
  
  
  Hun jamret. Hun ristet på hodet forsiktig. Hun kom til hennes sanser. Hennes sel og stahl vente. Hennes ting var stablet ved siden av meg. Da hun våknet, hun ønsker ikke å være for nær henne. Hun kunne prøve å gjøre noe.
  
  
  Hun rullet seg over på den mørke, skitne gulvet og dyttet henne føttene inn i den tykke, plisserte skjørt. Buksene ville ha vært varmere. Men Nicaraguanske kvinner bærer ikke ih, og selvfølgelig det var å bo i lokale mote. Sakte, satte hun seg opp. Hun presset en hånd på pannen som om Nah hadde en dårlig bakrus. Den store hatten gled av hodet hennes. Hennes lyse brunt hår falt i bølger rundt skuldrene hennes. Hennes bøyde seg figur sto ut mot svakt lys strømme rundt i de støvete vinduet. Hun snudde hodet mot meg og senket sin hånd. En svak hellige lys skinte på ansiktet hennes.
  
  
  Det var et syn jeg husket. Hun var så jævla feminine. Fra henne full, velformede bryster under tett ull genser til henne bena i sin halv-støvler. Var ansiktet hennes hjerte-formet og lovet den samme ømhet og lidenskap som kroppen hennes. Og, selvfølgelig, nen hadde den kalde, dødelige hardhet at hver agent har. Dette er rett og slett uunngåelig i vårt yrke. Men jeg så videre. Og det jeg så var et par veldig stort, veldig redd blå øyne.
  
  
  Han gjenkjente ansiktet hennes. Jeg så bildet av henne i kortet bokser i hovedkvarteret leilighet. Det var på linje med nye mennesker og drift av motstanderlaget som har anmeldt det. Det tok meg en stund å finne ut nøyaktig hvem-ee beliggenhet var. Etter den tid har hun fått tilbake sin vanlige fatning, han kjente henne. Tamara Kirova, en base for operasjoner i Mexico, er en av de mest lovende unge medlemmer av State Security Committee, bedre kjent som den russiske Hemmelige tjenestene.
  
  
  Eller bare KGB.
  
  
  
  
  Kapittel 6
  
  
  
  
  Hun blunket et par ganger, så holdt pusten som om skremt. "Hei, Tamara," sa jeg.
  
  
  "Mitt navn er ikke Tamara," sa hun flytende i spansk. "Hennes navn er Rosita, en fin jente som gjør..." Hun kunne ikke avslutte hennes setning og sukket.
  
  
  Hun lo og så på meg. "Smiler ikke så selvtilfreds," hun knakk i engelsk nå. "Jeg kjenner deg, også, Nick Carter. Hvis du kommer til å drepe meg, og gjøre det raskt.
  
  
  — Hvis hun hadde blitt sendt til hotellet for å la deg dø, ville du være død nå, " sa jeg, så rolig og kjærlig som jeg kunne. "Jeg ønsker å vite hvorfor KGB arbeider med Oberst Zembla, Tamara. Nå som vi har møtt, kan det ikke være så vanskelig lenger, kan det?
  
  
  "Ingenting," hun hveste. — Du vil ikke lære noe fra meg.
  
  
  De undersøkte deres hender for å gjøre sikker på at det var den andre veien rundt. Så jeg umiddelbart bedt henne om hva jeg ønsket å vite,
  
  
  "Det er måter, Tamara," sa jeg rolig. Hun lo, men det var tynt og skjelvende. Hei, kunne ikke skjule din frykt. Han var ikke en weakling som Dr. Mendoza som var lett lurt. Hun var misteltein arbeider med en erfaren agent AH, og det var en god grunn til frykt. Men hun prøvde å forbli uaffisert.
  
  
  "Vi vet at manerer, Carter," hun flirte. — På ditt hovedkvarter, du kunne få meg til å snakke. Med moderne metoder og stoffer, alle begynner å snakke på enkelte punkt. Men vi sitter her i et tomt rom, alene. Du kan slå og torturere meg til jeg skrike, noe som er smertefullt. Det er sterkere enn du tror. Hun lente seg frem litt, hennes øyne innsnevring. "Og hvis du prøver, hvis du nå ut til meg, vil jeg skrike."
  
  
  "Så vil det være den korteste skrike i historien."
  
  
  "Kanskje. Det kan godt være den beste løsningen. Hvis jeg kan stoppe deg med min død, vil det være min seier.
  
  
  'Seier?'
  
  
  "Dessuten, du kommer ikke til å vinne, Carter. Du kan ikke vinne.
  
  
  Jeg forsto ikke henne lenger. 'Vinne? Vinn hva? Rasende, pekte hun på den fallende snøen. "Vi kan være for sent å stoppe denne lille imperialistiske lakei plan; jeg skal innrømme det...'
  
  
  "En Imperial sidemann?
  
  
  "...men vi vil sette en tråd til dette. Jeg lover. Frihetselskende sosialismen..."
  
  
  "Hei, vent litt! Hun ble avbrutt av ee. "Tror du Oberst Zembla er den eneste som er rundt oss?" Hva er dette for Amerikansk konspirasjon?
  
  
  "Det er åpenbart," Tamara sa scornfully. "Er han en Amerikansk eller ikke?"
  
  
  "Så vidt jeg vet, han jobbet i vårt land. Men det betyr ikke at vi har noe å gjøre med det. Hvordan kan vi dra nytte av dette? Forklare det til meg."
  
  
  "Du tror hun er gal, Carter?" Når vi hørte om egoets handlinger i Mexico og så hva han gjorde i Mexico By, vi umiddelbart forsto hva som foregikk. Du gir emu våpen, utstyr og penger. Du flatere ham at han anser seg selv som en ekte revolusjonære, og et par dager senere du erklærer Zembla en fiende og en trussel. Gjennom dukkene i Organisasjonen av Amerikanske Stater, du krever handling. Og det er der kanonbåt diplomati kommer inn. Din hær, selvfølgelig, griper, som i 1965 i den Dominikanske Republikk. Din ekspansjon planer er så dumt gjennomsiktig! Men vil de ikke lykkes!"
  
  
  "Faen, du er gal, Tamara!" Jeg knakk. Han begynte å bli sint. Normalt, under andre omstendigheter, ville han lo av det. Nå var han sliten, sulten, og opprørt. Mitt oppdrag gikk galt, og det var en kule hull i skulderen min. For å toppe det hele av, jeg var nå gransket med trivia, slagord, og gamle koner ' tales. Det var mer enn han kunne bære. Den eneste unnskyldning var at hun trodde på det selv. Hun var åpenbart mot Zembla. Men dette gjorde ikke nødvendigvis gjelder for hele organisasjonen og KGB. Noen ganger de ikke sier på sin venstre hånd hva deres høyre hånd gjør.
  
  
  "Begge av dine uttalelser ikke jobbe på samme tid," jeg snarled. "Du kan ikke ringe OAS en Amerikansk organisasjon og i ett åndedrag anklager oss for å prøve å drepe noen av sine medlemmer. Hvorfor? Er de allerede i samme båt? Jeg lurer på om du alltid lytte til hva du sier? Det er mye mer sannsynlig at Zembla er på din side, klar til å komme ut fra bak kulissene og rydde opp egoet hvis det lykkes, som, forresten, ikke vil skje.
  
  
  'Vi? Du krigførende lakei av imperialismen, hvorfor er vår elite SWAT-teamet allerede kommer til å blåse opp egoet Mayan temple og ødelegge ego værstasjonen? Ego sikkerhetstiltak var amatørmessig. Vi har allerede lært ego sekret. Hvis vår person i templet kunne ha kontaktet oss tidligere, vil denne snøen ville ikke engang være her...
  
  
  Hun dekket munnen med hånden hennes, øynene hennes bredt. Etter et øyeblikks stillhet, hun senket sin hånd. Hun gned hennes hake og sa i en lav, kald stemme, " Det er et godt triks, Mr. Carter, men det lille du har fått ut av meg vil ikke hjelpe deg.
  
  
  Henne, så ut. "Nei," innrømmet jeg, " jeg tror ikke det heller, Tamara. Og jeg tror du folk har lært at Zembla ' s hovedkontor er allerede i ruiner, og han er borte Gud vet hvor. I hvert fall hvis de kan fortsatt finne sin vei i at fat.
  
  
  "Så du sier.
  
  
  "Ta skreddersy jeg fortelle henne det!" Jeg knipset på henne. Kroppen hennes følte meg varm igjen. Han pekte på hans skulder. "Hvordan tror du jeg fikk dette? Hvis du bare vil la det komme inn i dine dumme hjernen.
  
  
  "Jeg tror ikke du. All snøen...
  
  
  — At, kjære, er fordi egoet er sikkerhetsarrangementer var bedre enn du, eller noen andre mistenkte. Han gjør dette med vilje for å gi hans folk noe å snakke om og få hjelp. Han er en fan av revolusjonerende spill, så jeg tror han har gjort litt mer enn nødvendig. Vi er ikke her for ingenting. Men det han ikke kunngjøre var at det var enda flere kanaler for styring av været. Tre, for å være nøyaktig, i tre andre sentralamerikanske land!
  
  
  — Wh-hva ?" Tamara gispet.
  
  
  "Ja, og for å gjøre vondt verre, de opererer uavhengig av de viktigste senderen. Det er som med bena på en stol. Forskjellen er at denne stolen ikke faller til alle beina er ødelagt. Jeg er ikke fortelle henne noe, Tamara. Han var der. Det ble ødelagt av de viktigste senderen før jeg innså at det var behov for å koble backup-sendere.
  
  
  - Men... hvis det du sier er sant, så...
  
  
  "Deretter hver kanal skal åpnes separat. Ja. Også, som jeg forstår det, ikke bare vil styrke feltet ikke skjul til alle disse senderne er slått av, men det vil også bli mer og mer ødelagt. Dette vil gjøre det været enda mer ustabil. Ego vil ikke lenger være kontrollert."
  
  
  'Nei! Nei, jeg kan ikke tro deg. Du prøver å felle meg igjen med løgn og svik, Carter.
  
  
  Hun ristet på hodet hennes fast. Men jeg kunne se i øynene hennes at jeg vant. "Tamara, ville du bedre lyve til henne," sa han sakte og rolig. — Men jeg har ingen grunn til. Det ville ikke gjøre meg noe godt. Det er sant, fra A til å."
  
  
  "Det er så fantastisk. Det er som en gal mareritt...'
  
  
  Hun snudde seg og så ut av vinduet igjen. Hennes stillheten ble bare delvis et resultat av hennes forvirring og ubesluttsomhet. Hun var ikke så redd av meg som hun pleide å være. Minst hun var ikke dum, eller hun ville ikke ha jobbet for KGB. Kanskje var hun bare litt naiv og uerfaren. Han kunne nesten høre hennes tanker som hun vurderte alternativer. Jeg håpet hun var også vurderer hvordan hun ville bruke meg. Jeg var faktisk stoler på det, fordi det var åpenbart at jeg ville ha til å bruke den.
  
  
  "Nick," sa hun til slutt. Hun så på meg igjen. Det var en enestående varme i stemmen hennes, og hun sa bare navnet mitt. "Nick, disse andre kanaler. Vet du hvor de er?"
  
  
  "Kanskje, kanskje ikke."
  
  
  "Vi vet begge at noe. Nå hvis vi setter dette sammen. Vi kunne jobbe sammen.
  
  
  — Sier du at du tror at AH ikke samarbeider med Zembla?"
  
  
  Hun nikket. "Og du må tro meg, Nick.
  
  
  "Hvorfor skulle jeg tror du? Russland har mye å få hvis Zembla vinner."
  
  
  "Nei, ingenting! Hvis Zembla lykkes i å forene dette området, vil det være vanskeligere for oss, og det vil ta mye lengre tid for vår revolusjon for å lykkes. Men det er noe annet, Nick. Spiller du sjakk?
  
  
  "Jeg har spilt dem før."
  
  
  "For oss Russere, dette er en lidenskap, som du vet. Og hvorfor? Fordi det setter et begrenset antall skarp, intelligent og godt posisjonert for motstanderne mot hverandre med et uendelig antall av funksjoner i spillet. Så er vår policy. Vi liker å vite hva alternativene er, og om vi kan håndtere dem. Oberst Zembla er ganske forskjellige. Han er en vill mann. Det må være eliminert. Ellers, det kan true ikke bare Sentral-Amerika, men hele maktbalansen i verden."
  
  
  "Og vi er bønder i spillet, er vi ikke?"
  
  
  "Ikke bønder, Nick, men Connie. Hun smilte kort, leppene rykninger litt. "Hester kan hoppe sidelengs og over andre. Ikke bønder. De er tvunget til å gjøre korte, meningsløse shaggy ting i en retning."
  
  
  — Er dette et forslag om å hoppe i din retning, Tamara?" Hennes korte, men skarpe latter kom ut. En slik hoppe ville være selvmord. Din KGB har satt en høy pris på hodet mitt.
  
  
  "Jeg vet det. Men jeg vet også hva som skjedde før. Det kan skje igjen — "hun pustet," og det vil skje igjen hvis du ikke er så dum." Se på deg! Du har min pistol og Dr. Mendoza er gammel revolver, men resten av det?" Bare våte bukser! Er du kommer til å beseire Oberst Zembla med dette? Jeg sier ikke at vi skal være venner. Men vi har et felles mål. Hvorfor stemme vi kunne jobbe sammen! Vi må arbeide sammen!
  
  
  Tamara ' s øyne skinte i mørket av det tomme rom. Jeg trodde hun var å gjøre narr av meg på hennes egen. Jeg brydde meg ikke heller. Jeg trengte hjelp av KGB, hjelp av organisasjoner, med utstyr og mat. Han stirret på Næh, så hvis du vurderer hennes kommentarer. Hun så seg rundt med en seriøs og ærlig blikk. Hun spilte sin del bra, veldig bra faktisk, men hun var for naiv, slik tilfellet ofte er med kvinner i yrket vårt. Hun forsvarte sin posisjon med henne sort granitt øyne. Det minnet meg om den vakre Venus flytrap, en kjøttetende plante som må lukte så søt å insekter det strømmer på.
  
  
  — vel... sa jeg nølende, " hva vil du foreslå?"
  
  
  "Kom med meg."
  
  
  "På Miguel hus rundt hjørnet?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  — Hvor mange andre enn dere to?"
  
  
  Hun slikket leppene, lurer på om Ay bør ligge. "Bare én, en viss Diego Ordas."
  
  
  Dette kan være sant. Det var usannsynlig, men det spilte ingen rolle. — Har du en mottaker i det?"
  
  
  "Korte bølger, alle områder," sa hun fort, og legg merke til avtalen min. — Vi vil finne noen klær og litt mat.
  
  
  Han sukket, så hvis motvillig å overgi seg til det uunngåelige. Han sto opp og dro av hans våte, klissete bukser. 'God.'
  
  
  "Det er en klok beslutning, Nick," sa hun alvorlig. — Kan jeg få tingene mine tilbake nå?"
  
  
  "Ja," sa jeg, nå for en macaroon og deretter en neglefil. "Ikke igjen".
  
  
  Hun så dårlig som hun fylte henne lommer. "Nick, jeg trodde vi stolte på hverandre nå."
  
  
  Han skal ha smilte. - For estestvenno. Men på denne måten er jeg stoler på henne mer. Han åpnet døren og vi gikk ut i korridoren. "Forresten, Dr. Mendoza sa du glemte noe." Hva var det?'
  
  
  Hun strakte ut sin munn som en uskikkelig liten jente. "Jeg glemte å betale em alt han sa. Han ble snytt ut av egoet, som du sier, i Amerika.
  
  
  Hennes smirk fortsatte; det var ubetydelig nok til å være sant. Til internt bruk, og det burde ha vært ler, men på noe annet. Inntil nå, Tamara den ferret hadde studiously unngått å si noe om posen fortsatt sitter ved siden av meg. Hun visste ikke engang se på det. Angivelig, følte hun at det var noe viktig. Det var det første hun ville gjøre hvis de får sjansen.
  
  
  Etter å komme ut på Calle Montenegro, gikk vi til neste veikryss, noen få skritt fra huset. Husene på begge sider av gaten, var det stille og mørkt. Tamara ble hvit som den fallende snø falt på håret og drysses kåpen .
  
  
  "Nick," sa hun som slo vi til Calle Noevo, " Oberst Zembla må stoppes for enhver pris! Mine øyne var festet på det tredje huset på høyre side av bygningen hvor Mendoza trodde Gilles Ego var en bror. Den vinduslemmer var mørkt og øde. "Ikke Zembla, Tamara. Han mistet kontrollen over sitt arbeid."
  
  
  "Kanaler tilhører emu uansett. Det er hva misteltein ment." Stemmen hennes var skarpe, " Det ville være forferdelig hvis vi ikke."
  
  
  "Planter, trær, insekter, dyr — alle økologi på et område av tusenvis av kvadratkilometer vil bli ødelagt."
  
  
  "Og folk! Hun grøsset, og sto for et øyeblikk i døråpningen til huset, børste snøen av skoene. — Ih trenger å bli advart, Nick. Det ville være urettferdig å ikke fortelle dem.
  
  
  "De vil ikke stoler på deg," sa jeg. "Jeg tror de kan ikke tro sine øyne lenger. De forstår ikke hva som ligger foran for ih."
  
  
  "Det er ikke rettferdig!'Ja,' hun bekreftet impetuously. "Tusenvis av mennesker vil dø av sult og kulde!"
  
  
  Ee grep henne i armen som om å veilede henne ned i hallen. Hun ble holdt av sin egen automatiske pistol pekte på lukk. "Godt sagt", sa jeg. "Dette er absolutt en del av drama som du blir undervist i KGB. Du kan gråte på kommando for?
  
  
  "Hvordan kan hun si slike ting!" hun sukket med ekte indignasjon. Det var nesten som om tårene welling opp i øynene hennes. "Vi er på ulike sider, det er sant. Men folk som vil lide og dø med Oberst Zembla død er ikke på samme side. De prøver å leve som best de kan! Nick, er du så sta at du har mistet all følelse av menneskeheten?
  
  
  — Jeg har en gang gitt ut en fange av Vladimir camp " Ti " nær Potma . Jeg vet at din Sovjetiske veldedighet veldig godt."
  
  
  Hun stivnet og presset leppene sammen. Vi var allerede nær den første dagen på høyre side. Så mye som vi kunne ha ønsket å svare på min spydighet, hun sa ikke noe, i frykt for at hennes bakhold ville mislykkes. Til tross for kaldt, og det var en vag lukt av fare og død i luften som knapt registrert det.
  
  
  "Vi er her," sa hun. 'Passasjer på innsiden.'
  
  
  'Da du. Dens bor bak deg. Den første personen som prøver å angripe meg vil få skutt i ryggen."
  
  
  "Nick, henne, jeg sverger..."
  
  
  "Du går først, Tamara. Hånden hennes strammet på hennes. Tommelen min er presset ned på en nerve, før hun stønnet hjelpeløst. "La oss se hva slags parti du har arrangert for meg."
  
  
  Hånden hennes på dørhåndtak skalv. "Nick, dette er ikke måten å arbeide sammen. Vennligst sett at pistolen unna...
  
  
  "Gå foran."
  
  
  Vi gikk i. Hva vi så, ingen forventet fra oss. Det var en massakre. En mann ble spredt på bakken. Den andre sat limply i en stol, på hendene rolig brettet i fanget hans. Begge hadde sine strupen kuttet fra øre til øre. Mørk størknet blod dannet en stor pøl på gulvet. Det strømmet på brystet av den sittende mann og dryppet ned fra stolen. Veggene var splattered med blod som hadde opprinnelig spurted ned carotis.
  
  
  "Min kjære mamma," Tamara bøyde sitt hode og kastet opp.
  
  
  Hvis magen min var ikke så tom, ville jeg ha kastet opp også. Magen min er knyttet i halsen min nå, men jeg klarte å styre meg selv. Han studerte resten av rommet. Alt ble snudd opp ned. Skuffene ble tømt, sete dekker revet av, og den moderne transistor radio hadde han vært telle på var ubrukelig. Han viste til Tamara. Hun brast i tørre hulk. Han slo henne på kinnet med håndflaten, ikke hardt,men det er vanskelig.
  
  
  "Stopp," sa jeg. "La oss gå videre..."
  
  
  "Oh... Oh, min Gud. Øynene hennes var klart igjen, men hun ble sittende på føttene, riste som en kattunge.
  
  
  "Ditt folk?"
  
  
  — Y-ja . Miguel og ... og Diego i stolen. Hvordan...?'
  
  
  "Ih må ha blitt overrumplet. Ih ble holdt med pistol og drept med en kniv til å lage så lite støy som mulig."
  
  
  Han sukket. Stemmen min var grim: "Det ser ut som Dr. Mendoza ikke har en mor tross alt."
  
  
  "Hvordan?"
  
  
  "Han må ha vært veldig opptatt etter at jeg forlot ham," forklarte jeg. — Han har kalt dere om meg. Og jeg vedder på at du pengene som han fortalte Zembla folk i Prinzapolz om deg på samme tid.
  
  
  "For estestvenno! Han forrådt oss begge! Ansiktet hennes var contorted med sinne og hat. "Vi bør gå tilbake og avtale med ham."
  
  
  "Det er en god idé, men vi vil lagre det for senere bruk. Vi er nødt til å komme ut herfra."
  
  
  "Jeg håper the killers kommer tilbake og finner oss her."
  
  
  "Lagre som hevn for et bedre liv, Tamara. Vi må slå ned disse kanalene, og de er spredt i tre land. Det er ingenting annet vi kan gjøre her i Prinzapolz.
  
  
  "Ja, ja, jeg forstår henne. Hun så på meg tomt. "Jeg beklager, Nick. Hun prøvde å lokke deg inn i en felle, slik at hun kunne trekke ut alt du visste om henne.
  
  
  "Ikke bry deg om det. Har du aldri lurt meg med spillet. Din commando troppen er borte og dine kamerater er døde. Det ser ut som vi virkelig trenger å jobbe sammen nå, men da må vi ha tillit til hverandre. Ønsker du dette?"
  
  
  Hun nikket. "Nå er det bare oss."
  
  
  'Tack' s stemme.' Det ble returnert av A. Makarov er pistol. Jeg lurte på hva Hawke ville si om du arbeider med en russisk agent. Jeg hadde ikke mye valg, men det kan skape unødvendige problemer. Jeg måtte ta kontakt med AH-hovedkvarteret så snart som mulig og forklare saken. Men det viktigste først. Jeg gikk til det lille rommet hvor de to likene ble liggende og spurte: "Er det en Svenske som er engasjert som passer for meg?"
  
  
  'Kallenavn
  
  
  Han snudde seg sakte, samle sin styrke. Tamara viftet med et stort automatisk revolver på meg, som om hun ikke vet hva de skal gjøre. Hun nikket igjen og sette pistolen i lomma. "En brun koffert. Det hører til Miguel, og det er på samme høyde som deg. Han var sånn, mener jeg.
  
  
  "Stor jente" jeg humret, kaste bladet til Hei, som tok ut en pistol hver før du sier hei. Hun bestått testen. Hun rødmet opp til halsen hennes, men sa ikke noe.
  
  
  Miguel ble kortere og tykkere enn det jeg var. Han ble imidlertid funnet seg noe under hans skjorter, en tykk ull genser, worsted bukser, og et par tykke sokker som passer godt. Det var slitt av at alle skal være godt beskyttet mot kulde, snø og is. Den beste overraskelsen var et par lærstøvler som var ganske stor, så det trenger du ikke være urolig til tross for den ekstra sokker.
  
  
  — Har du noen andre sendere i tillegg til dette sønn av en tispe?"
  
  
  Jeg spurte Tamara om det mens jeg var å få kledd. "Nei," kom det urovekkende lyd av revmatisme. "Det var det eneste vi hadde."
  
  
  "Ingen problem," jeg brummet. "Jeg hadde håpet at vi kunne ringe for å få hjelp. En patrulje båt venter på meg på havet.
  
  
  — Vi har en fisketråler det. Er det noen rundt deg har en radio her?
  
  
  "Jeg er redd jeg ikke. Ellers ville det ha blitt brukt av egoet. De er det få mennesker som vi har her, alle tvilsom, akkurat som Dr. Mendoza. Jeg tror ikke det har noe bedre enn en kvarts-senderen. Vi er nødt til å stjele en båt rundt havnen. La oss håpe vi får gjennom dette før stormen treffer oss.
  
  
  "Vi kunne ta et fly," sa hun tilfeldig.
  
  
  Han tok på seg sko og trampet rundt i rommet. "Et fly? Hva fly?
  
  
  Cessna 150 som brakte henne fra Diego hele veien til Mexico City. Den support team kom med en tråler. Hun kastet bladet i luften, fanget egoet igjen, og lo mischievously. "Selvfølgelig, hvis du ikke stoler kvinnelige piloter..."
  
  
  — Du går inn i egoet her, er ikke du?" Hvis du setter ditt ego opp i luften i denne stormen, frue, det aldri skal være kritisk til kvinner kjøring igjen.
  
  
  Hun lo, en dyp gutturale lyd; raus, med en lysende smil, mellom en mann og en kvinne, ikke mellom agenter. Hun ble alvorlig igjen. "Flyet er i en stue på en hard strekning av stranden nord for landsbyen. Hennes ego har bandt henne opp tett i tilfelle vi ikke får til å Zembla i tid, og endringer i været. Så vi har også brakt med seg varme klær. Henne-glad for at vi tok denne forholdsregelen. Men når det Karibiske Hav...
  
  
  Hei, det var ingen grunn til å fullføre setningen. Han kunne lett forestille seg den vind-blåst bølgene som slår ned på en liten planet, smashing understell og knuste ego som det var en pappeske. Vi forlot huset umiddelbart. Hun bare klarte å ta Miguel pels fra kroken på baksiden av dagen. Tamara var en vidsynt kvinne som raskt fikk brukes til alt. Hun kunne tvinge seg selv til å se på de to døde menn dispassionately. Hun ville ikke snakke om det igjen. De var døde, og det var bedre ih glemme. Noe måtte bli gjort som kan føre oss ingensteds, og til og med føre til hennes egen brutale død. Senere, når alt er over, hun kan sørge ih. Det slo meg at når det kom til å slåss, hun var fortsatt min fiende. Jeg ville ikke ønsker å drepe henne.
  
  
  Noevo Gaten var emptier enn noen gang. Den gode borgere av Prinzapoltsy ble sjokkert av ice storm, som de ikke forstår noe. Vi bodde nær takrenne på en side av gaten. Tamara automatisk flyttet nærmere meg, så hvis det å søke beskyttelse og komfort.
  
  
  "Eda var i leiligheten . Du trenger noe.'
  
  
  "Merkelig," sa jeg. "Jeg plutselig mistet min appetitt er det."
  
  
  "Kanskje det er noe annet på flyet."
  
  
  Vi slått på Calle Montenegro, tilbake til mimmo town square av Dr. Mendoza ' s house. Det var ingenting å bli sett. Ingenting flyttet, men det var en merkelig stillhet. Det skremte meg. Han lyttet oppmerksomt. Igjen, mine års erfaring skjerpet mine instinkter at noe var galt. Han senket sin føttene lett, svært nøye. Tamara gikk ved siden av meg i stillhet.
  
  
  Vi var passerer mimmo av Mendoza huset når hun snakket. "Diego var en god mann," sa hun tankefullt. "Miguel var lege, bror, hvis det er noen trøst.
  
  
  Vi kom til en grov-bygget esel cart, som ble nå satt på drawbars frank foran stallen. Han så på stallen. Nå var de åpne. Det var helt mørkt.
  
  
  Nesten sint, hvisket han til henne: "Vi er fanget." Før Tamara kunne reagere, tusen våpen ble avfyrt rundt den mørke stallen. Den faktiske della ih var bare rundt ti, men det er for mye når det kommer til deg. Hennes, han følte seg som en leirdue blir skutt på fra alle kanter.
  
  
  Han ropte og dyttet Tamara. Hennes skutt i revmatisme er rundt en antikk Mendoza revolver. Forhastet. Han tvilte på at han ville treffe noen. Vi ble skutt på igjen, en rød blinker rundt stabil. Jeg skjøt henne igjen. Mimmo oss feide enda mer bly. Vi nærmet handlekurven, og kastet oss inn i dette tvilsomme barrikaden.
  
  
  'Kallenavn. Tamara grep tak i armen min. "De har omgitt oss!"
  
  
  "Det er ingen vits i å få panikk," den revmatolog hvisket til henne. Henne, lente seg så lavt som han kunne-til-node-under vognen. "Ti, de er de samme jævler som drepte din mann."" De kommer ikke til å ta fanger. Vi er nødt til å kjempe.
  
  
  Salve etter salve krasjet inn i den gamle parkett parkett vognene. Kuler knust tykke planker, og ricocheted til fortsatt fallende snø. Det så ut som de hadde mye ammunisjon. Vi har ikke noe mer enn det vi hadde i vår revolvere. Jeg trengte ikke å peke ut vår situasjon til Tamara. Hun bare sparket av og til, bare når hun kunne satse på en flash av brann. En av de syv skudd traff. En plutselig skrike og klang av en fallende pistol. En mørk hud mann i bonde klær kom ut, dans som om du gjør en pirouette, hendene foldet over hans blodige ansikt. Tamara ikke kast bort et punkt på det. Mannen skrek. Da en av hans ego venner i stallen skjøt ham. Han falt med hodet først inn i snøen.
  
  
  "Vi er nesten tom for ammunisjon," Tamara pustet.
  
  
  Eksekusjonspelotong er våpen fortsatte å skyte. Faen det! Hvis det bare var en måte å blåse det opp og alt det der! Dette ga meg en idé. "Rask" jeg bestilte — " la meg få dette tre pinne ut, rundt hub, og ta av hjulet!"Med baken i Mendoza er pistol, trakk han en provisorisk kile rundt akselen. Sammen er vi skrudde av parkett hjulet. Det kom ut med en knirke. Handlevognen falt på en aksel, og den andre siden rose. Så vi hadde bedre dekning.
  
  
  "Gi meg en rundt mandariner."
  
  
  Tamara stirret på meg. "Mandariner? Jeg... jeg forstår ikke hva du mener.
  
  
  Ledelsen fløy rundt oss som om vi var i en hornet ' s nest. Det var ingen tid til å forklare. "Faen," sa jeg kraftig. "Disse mandariner du bærer se ekte ut, men jeg vet like godt som du gjør, at de er forkledd granater. Den Britiske også brukes ih i krigen mot Hitler. Og det synes for meg at sigaretter er faktisk brannbomber tid bomber. skreddersy ta det i AH, vi vet at slike triks også. I dag eller i morgen kan jeg fortelle deg om den kunstige latex hunder som vi bruker til å blåse opp slott i kanalene. Kom igjen!'
  
  
  Hun nådde inn i en av hennes pels lommer og ga meg en perfekt kamuflert eksplosive.
  
  
  "Stammen er tenningen," sa hun. "Jo kortere du bryte ego, jo raskere eksplosjonen vil følge."
  
  
  Det var fylt av en falsk mandarin i aksel hullet i hjulet. "Nå, la oss jage disse rotter rundt reiret!" Hun rullet hjulet mot vognen.
  
  
  "Gi meg dekke."
  
  
  "Jeg har bare tre skudd igjen."
  
  
  "De vil ikke kjempe tilbake når det skjer," jeg lovet. Tamara begynte å skyte. Han sto opp og trykket på hjulet. Det rullet nedover gaten gjennom snøen, hoppet over en grøft på den andre siden av gaten, og sjanglet åpent mot den mørke stabil. Det var et øyeblikk av døde stillhet. De ni gjenværende snikskyttere syntes å lure på hva som foregikk. Hvis vi er heldige, vil de være rundt hjulet akkurat nå.
  
  
  Deretter granat eksploderte. Øredøvende torden runget fra inne i stallen. Svingte døren av hengslene og fløt over gaten. Himmelen grøsset med lyse farger, etterfulgt av blendende hvite. Tunger av ild brøt ut rundt den knuste døren. Etter et par sekunder, par omgjort til et flammende inferno.
  
  
  Fra bak henne cart, hvisket han — " Det var ikke bare en granat. Det var også en brannstifter bombe på samme tid!"
  
  
  Hun trakk på skuldrene filosofisk. "Det viktigste er at du gjør jobben din uten å dø alene, som en helt."
  
  
  Sammen kjørte vi nedover gaten gjennom ruinene av den stabil. Når Tamara nesten snublet i den frosne snøen. Hun kom seg og rødmet fra forstyrrelser. Dessuten, hun holdt opp med meg. Vi kom til hjørnet av Calle Montenegro og krysset den hvite vanlig med firkanter.
  
  
  Nå var Tamara ' s tur til å lede vei. Hun visste hvor Cessna 150 var i salongen, men hun var ikke. Jeg ba om at vi ville få til flyet uten noen videre problemer.
  
  
  
  
  Kapittel 7
  
  
  
  
  Overraskende, det var ingen videre problemer. I alle fall ikke for de tobente sorten. Været så ut til å ha drevet selv Zembla fanatikere inn i huset ble jeg ber om ly og varme.
  
  
  Snøen begynte å falle vanskeligere. Sterke vindkast av vind nesten slo oss av våre føtter. Den iskalde luften er klemme lungene mine og vondt mine øyne. Fingrene mine var som isbiter. Han var ikke med hansker. Det Karibiske Hav var sitrende og kverner: hvitt skum på svart. Stormen kom fra vest, gjennom lavlandet. Som et resultat, lav kysten var ikke senkes. Etter mer enn en time av hardt å gå på stranden av Mygg Costa, vi nådde flyet, nummen av kulde.
  
  
  Tamara festet seg inn i det høyre setet.
  
  
  Slå på oppvarming, " sa jeg, min hakket tenner. Hun startet motoren, laget rask sjekker, og økte sin hastighet for å sjekke motoren. "Dette er første gang jeg har hatt for å slå på de-icers for takeoff," sa hun. Hun stirret på den snødekte stranden. 'Vent. Vi kan tåle noen slag av vinden.
  
  
  Hun la gå av mobbing og sakte presset gass fremover. Cessna skalv og ristet under angrep av vind, skum, og snø. Vi taxied langs en lang strekning av vulkansk stein og småstein, noen ganger skrens på isflak. Flyet hode aldri burde vært pekte inn i vinden. Det blåste fra alle kanter. Olga tråkket på gassen hele veien ned. Et par slag, tenkte han, det er all right! Jeg hadde en CLV lisens i Air Transport kategori. Disse er fortsatt den samme rettigheter som et vanlig kommersiell lisens. Bare kravene var høyere. Piloten er pålagt å ha bedre flight ferdigheter og god fysisk form. Det meste kommersielle og profesjonelle piloter har det. Henne er vel klar over utviklingen av flygende maskiner med dem ilder, som Icarus første dekket seg til med voks for og fjær. Men nå som vi var i ferd med å utfordre denne hylende storm med noe mer enn en fyrstikkeske med et vingespenn på ca 12m, jeg tenkte på hvordan vi kunne ta av.
  
  
  Vi flitted langs stranden før vi nådde takeoff hastighet. For en Cessna 150, dette er om lag 90 kilometer i timen. Vi brøt gratis og hoppet opp i luften. Det var en forferdelig følelse. Jeg kunne se at Tamara var ikke fornøyd med hennes oppstigning i det hele tatt. Bite henne underleppa, hun håndterte tiller og pedaler som organist spiller "Gladiator' s Exit" i boogie-woogie-stil. Tamara gradvis steget med fly til en høyde på 2000 meter. På denne høyden, det fortsatte å fly. Hun rolig trakk på gass til turteller lese for 2 300 omdreininger per minutt.
  
  
  "Du er en naturlig pilot," hennes far sa.
  
  
  "Der hvor han kommer fra, været er som dette hvert år for sjette måned," sa hun. "Hvor er vi kommer til å gå dit?'
  
  
  — Du vet at dette er første gang jeg har hatt tid til å bekymre deg om det?" Åpnet han sekken sin og begynte å lete gjennom sitt pass og dokumenter. I mellomtiden, Ey forklarte hvordan ih kjøpt det og hvem de tilhører. Eieren av posen var Senora Ana Mojada, en enke som bor på Vacaciones Hotell i Puntarenas, Costa Rica. Løst oversatt, hun bodde i et boarding house og jobbet som vaktmester der. I hvert fall hvis vi kunne sjekke sin legitimasjon. Jeg lurte på hvor ekte de var når neste sett av dokumenter som er sjekket henne ut.
  
  
  Det skallede hodet navn var Tonichi Alexander. Han ble antatt å ha vært en arbeider i Polencia, Honduras. En annen mann, Ramon Batuc, bodde på øya Isla de Sangre, Panama. Han var kjent som en blonder kjøpmann. Isla de Sangre - "Blood Island". Tamara flinched når Abe lese det. "Jeg tror ikke dette er det rette stedet for en snor selger."
  
  
  "Vel, når du har hundrevis av små øyer som Panama, kan du noen ganger få sprø navn." Jeg sjekket det igjen, å sette ting tilbake i bagen min. Vi hadde ikke mye tid igjen. Til Honduras, bestemte jeg meg.
  
  
  Hun vippet flyet vest-nordvest. Vi fløy tilbake innlandet til Nicaragua. En annen hundre og femti kilometer, og vi vil være over Honduras. Sikten var null. Utenfor, var det et komplett malstrøm av sammenfiltrede hvit grøt. Tamara undersøkt alle instrumenter, magnetisk kompass, og brukt sine praktiske intuisjon. Arbeidet var svært intens for en stund. I et relativt rolig tid, Olga slått til meg spørrende.
  
  
  "Polencia, Honduras?" Hvor er denne fyren heter Alexander fra ?
  
  
  'Opprinnelig fra det. Vet du hvor det er?'
  
  
  "Jeg har aldri hørt om det. Det eneste stedet som virker kjent for meg er Puntarenas. Det ser ut som en lovende turistmål i Nicoya-Bukten."
  
  
  "Det går bra med et navn som Hotellet Vacaciones. De burde ha vært litt mer original. De kan lære mye fra Panama med sin vakre øya navn."
  
  
  — Det er kort i pose ved siden av deg, Nick. Se om du kan finne et kart over Honduras. Så jeg kan få min lagrene.
  
  
  Det var kort i stedet hun er angitt. Det er bunker med kort på dell seg selv. Mer enn jeg noensinne har sett henne på en privat jet jeg noen gang har møtt. WLK World Aviation Kart-for alle deler av Sentral-og Sør-Amerika, detaljerte kart hentet fra private virksomheter, og en godt undersøkt FAA Pilot ' s Håndbok for Usa.
  
  
  Jeg fant kartet jeg ønsket. - Og tale-og Polensia. Å dømme av sin størrelse, er det en landsby som består av to personer og en kylling. Den ligger mellom hovedstaden Tegucigalpa og tre tusen toppen av El Picacho . Hmm, hvor godt kjenner du lander på bukken løyper?
  
  
  — Vi vil lande i Tegucigalpa, hvis du ikke tankene." Jeg tror dette er den eneste flyplassen i Honduras. I alle fall, det vil slikke alt til gulvet.
  
  
  Jeg ga ham koordinater og sette maps tilbake. Hun skrudde på radioen, i håp om å fange et fyrtårn. Dynamisk bare gjort noen statisk knitrende lyd. Ikke noe fornuftig kunne gjøres med det. Radio kompassnål snudde seg sakte. Det synes ikke sannsynlig for meg at alle stasjonene var av luft. De kunne bare ikke bli hørt, og det kan bare være én grunn. Signaler ble avbrutt av endringer i Oberst Zembla er været. Ugunstige forhold alene ikke kan forårsake en feil i denne størrelsesorden. Å tenke på det, jeg innså også at vi i Prinzapolz ville aldri ha vært i stand til å ringe etter hjelp på radio. Vi var virkelig helt alene. Mer enn han hadde i utgangspunktet fryktet. Jeg fortalte henne at å Tamara. hun ga ham et mørkt utseende. Hennes lepper var blek.
  
  
  "Ironien," sa jeg, " er at Zembla var i stand til å kommunisere sine krav til verden på radio. Kanskje han hadde til hensikt å gjøre det et annet sted, utenfor dette rotet, men jeg tviler på det. Jeg tror ikke han helt skjønte hva han var å komme seg inn. Jeg tror egoet av et stort ego har redusert ego beregninger litt. Dette er ofte tilfelle med stormannsgale diktatorer. Tross alt, han var ikke så smart.
  
  
  "Nei, han var for smart, Nick. Tamara lukket munnen igjen og fokusert på sine instrumenter. Det hadde lite å gjøre med fly. Holde et øye på hendene, og rette dem hvis nødvendig. Det er alt. Cessna pustet og snodde gjennom den virvlende strømmer av luft prøvetaking. Tamara så ut som en kalkun riding en vill hest. Hun fløy med flyet. Ee hender og føtter svarte trygt og raskt til hver bevegelse av enheten. Hun fløy vel, jævla godt selv. Den eneste ulempen med å flyr blind at du ikke vil se fjellet som kan tårner seg opp foran deg.
  
  
  "Hvorfor Polencia, Nick?" — Hva er det? " spurte hun etter en stund.
  
  
  "Hvorfor skal vi det? Fordi dette er nord for Prinzapolca, og de to andre er sør. Stormen var verre, og han besluttet at vi skulle ta den lengste delen først, og deretter kortere en.
  
  
  "Det er akkurat som jeg trodde. Men med hennes misteltein i tankene, hvordan kan du være sikker på at det er en sender ut det? Alexander, Batuk og Senhora Mohada kunne ha kommet fra hvor som helst og fra hvor som helst. De kunne ha brukt falske dokumenter.
  
  
  "Du skal vite at," sa jeg, " Senorita Rosita av Managua."
  
  
  "Ikke le av meg, Nick. Nå seriøst!
  
  
  Han sukket. "Det er fire grunner. Først, jeg har ikke bare en ih passet, men også ih nasjonal identitet sertifikater. Du vet like godt som jeg gjør at du lett kan komme inn et annet land med et falskt pass. Men prøv å leve i din egen landet med en falsk identitetskort. Dette er spesielt vanskelig. Spesielt i Latin-Amerika. Politiet lyst til å sjekke. For det andre, alle rundt disse gutta kontrollert senderen. Derfor, de må ha bodd nær sine installasjoner. For det tredje, jeg forstår ikke hvorfor Zembla ville bruke falske dokumenter. Dette er ikke uten risiko. Nei, jeg tror at disse stedene svarer til virkeligheten.
  
  
  "Og den fjerde grunnen?"
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene. "Vi har ikke noe bedre."
  
  
  Jeg forstår henne. Så får vi bare gjøre det. Hun pursed hennes lepper. Han la merke til at det var hennes vane når hun var bekymret for noe, for å spørre henne. Så ansiktet hennes lyste opp. "Det er en kurv bak stolen, Nick. Diego var veldig sulten når han var klar for tur, og kanskje det er noe annet i det.
  
  
  Jeg fant henne kurv, en av de flettet Meksikanske handleposer. Virkelig, Diego, ikke mye som var igjen. Det var fortsatt en flaske billig rødvin på flaske, og det var et par tacos til venstre, så vel som jamon og tostadas tapas . De var kalde, men de var fortsatt deilig. Den tostadas var fortsatt sprø og fylt med alle slags godsaker, blant annet grønn paprika det var varmt nok til å brenne dine innsiden.
  
  
  Han tappet på flaske i en jafs for å slukke brann. Han sette kurven ned og avslappet i stolen. Den varme følelsen av skyld, varme -, mat -, og full mage gjorde meg søvnig. Jeg prøvde å holde øynene åpne. Men det gjorde ikke vare lenge. Cessna gynget og gynget. Til mine ører, lyden av motoren var en bankende, søvnig rumble.
  
  
  Hennes sakte våknet opp. Den drømmeløs svarthet som han hadde sunket gradvis omgjort til en mørk grå virkeligheten. Han følte en bankende smerte i hans skadet skulder. Musklene mine var trangt fordi jeg hadde sittet i samme stilling for lenge. Fremdeles halv våken, han åpnet øynene. Ved første, jeg trodde jeg fortsatt var i båten, og forlot templet. Han stirret ut i den store grå infinity. Det tok meg noen sekunder å innse at jeg ble fløyet frem og tilbake på et fly. Han lå med hodet mot veggen, ser ut av vinduet i Honduras. Alt var dekket med snø. Han vendte hodet til Tamara og gjespet.
  
  
  "Gjorde du sove godt?'
  
  
  "Rimelig, tatt i betraktning omstendighetene. Hvor er vi?'
  
  
  "Nesten i Tegucigalpa. Vi vil være landing i femten minutter. Har noen fortalt deg at du snorke?
  
  
  "Bare hvis jeg kunne returnere komplimentet," jeg humret. "Er det noe annet på radio?"
  
  
  Hun ristet på hodet. — Jeg har inntrykk av at alle kanaler her er rett og slett slått av. Det synes for meg at Zembla bærer det fulle ansvar for denne stillheten.
  
  
  "I så fall", sa jeg, ikke lenger ler, " de vil nok evakuere byen." Regjeringen avhenger av kommunikasjonsmidler, spesielt i vanskelige tider, til den virkelige strømmen kommer."
  
  
  "Disse menneskene," hvisket hun, " dette dårlig, ulykkelig mann, og..."
  
  
  Ti minutter senere, var vi så en mørk masse beveger seg under oss. Vi fløy over hovedstaden i Honduras. En plutselig frykt traff henne. Tegucigalpa bør være et lyspunkt i denne grå rot. Vi skal se at lysene blinker, eller i det minste ih reflekteres i snøen. Tegucigalpa er nesten fire hundre år gamle. Det er en by som prides seg på sin universitetet og dets attende århundre katedralen, som er synlig langt borte fra med sitt ego dome og to tårn.
  
  
  Tegucigalpa, med sine to hundre tusen innbyggere, virket ikke lenger eksisterer.
  
  
  Tamara senket plan gjennom rasende storm. "Flyplassen er i en hall sør for byen, ganske høy, nesten 3000 meter. Stram beltet. Det vil bli en hard landing hvis jeg mister oversikt."
  
  
  "Sørg for at du kan ta av igjen snart," advarte han henne videre. "Vi kan ha en velkomst komiteen venter på oss."
  
  
  "Hva mener du, Nick?"
  
  
  "Vi vet ikke hva som skjedde til dem ildere som vi forlot Prinzapolce. Tegucigalpa kan være nesten øde. Men de kan også være under unntakstilstand. Og hvis dette er tilfelle, så Zhenoy soldater kan bare skyte på noen andre fly. Det er en annen mulighet. Hvis Zembla tok godt vare på sin pr -, kommunikasjon og transport, han kan godt ende opp i hendene på hans medskyldige ' egoer. En storm kan være et signal til streik nå som siden er lammet. Jeg tviler på det, men vi vet hva vi ikke kan være sikker på. Tamara så på meg worriedly. Den sirklet utkanten av byen. Mens hennes sove varte, hun begynte å fly til en pris som er litt høyere enn den opprinnelige høyde på 2000 meter. Det komme flere hundre meter og snudd flyet i retning av kicker. Tegucigalpa ble klart synlig og forsvant til venstre som vi fløy over landskapet.
  
  
  Honduras er svært lik Nicaragua. Med unntak av smale kyst strimler, det er et fjellrikt land. Jordbruket er den viktigste kilden til livsopphold, men de fleste av landet er fortsatt utmark. Som i Nicaragua, er det nå så ut som en ufruktbar Arktisk landskap. Mørke skyer, gravid med snø, hang rundt en tenkt fjelltopp i en høyde av fire til fem tusen meter.
  
  
  Min pilot syntes å vite flyturen banen. Det var sannsynlig at hun hadde havnet her før. Hun la bilen igjen, redusert til rundt tusen omdreininger per minutt, og slått på landing lys. Sakte, hun senket flyet. For en urolig øyeblikk, jeg tenkte at hun ville ha oss til å lande i midten av en lund. Da er vi ferdig med nedstigningen. Den konkrete rullebanen i Tegucigalpa Airport ruvet i glansen av vår landing lys. Vinden og snøen pisket opp i torrents. Synlighet ikke forlenge mye lenger enn skruen. Vagt, han kunne se den massive former for kontroll-tårnet og hangar avdekket før ham. Jeg lurte på hvem som var i vente for oss i disse bygningene. Hvis noen var det.
  
  
  Vi traff bakken, spratt, treffer bakken igjen, og skled. Tamara gjenvunnet kontrollen av flyet og vi rullet mot tårnet. Vi passerte mimmo par gamle P-51 Mustang, krig relikvier, DC-4s, og grupper av utrangerte F-5s. Det var ingen kommersielle fly i sikte. Den hangarer, kontroll-tårnet, og ankomsthallen ble alle mørkt, og det var ingen tegn til liv. Min mistanke om at byen hadde blitt evakuert var sterkere enn noen gang. Selvfølgelig, det er også mulig at bare forstedene ble evakuert. Befolkningen kan være samlet i en leir i sentrum av byen for å vente på slutten av denne ufattelige katastrofen. På den annen side, kan det også være en stor bakholdsangrep. Tamara var fullstendig klar over den potensielle faren. Da vi nærmet oss ankomsthallen, hun slått av landingen lys, bremses kraftig, og slått Cessna 180 grader. I et nødstilfelle, vi har nå hatt nok plass å ta av raskt igjen. Ingen kom ut for å hilse på oss. Ingen så ut til å gjemme seg i skyggen av bygningen heller. Tamara slått av motoren og kikket forsiktig ut.
  
  
  "Ser du noe?"
  
  
  "Nei". La oss vente!'
  
  
  Døren ble åpnet, og en mann løp ut. Han sjanglet, skled, forskjøvet, og løp så fort han kunne. Det er ikke kjent av egoet. I alle fall, han var ikke en soldat og var ubevæpnet. Han dukket i vannet. Vi hørte den svake lyden av en bil som starter opp og kjører bort på full hastighet. Vi ventet et par minutter, men ikke noe annet som skjedde.
  
  
  "Sannsynligvis en marauder,"sa jeg," og en drukkenbolt på det." Han slet med døren. Den iskalde vinden var en redsel etter koselig varme av flyet. "Vent," ropte han til henne, Tamara. — Jeg samler årlig. Henne, gikk opp til døren, som forlot mann. Mendoza er pistol med en kule i hånden, klar til å gå. Det var nesten mørkt inne til å se noe tydelig. Jeg følte meg rundt på veggen og fant lysbryter og slått det på. Ikke noe sånt. Jeg har prøvd det et par ganger til. Han brått sluttet å lytte til henne. Vinden howled utenfor. Papiret ble blåst ut av de store vinduene.
  
  
  På den andre siden av den store marmor venterommet var en rad av billett-tellere. Han gikk bort til nærmeste counter og ga nah et spørrende blikk. Han undersøkte henne kontorer og toaletter. Flyplassen var tom. Han gikk tilbake til disken og prøvde telefonen som var på bordet. Det ville ikke overraske meg at line ikke fungerer. Shaggy stokke lyder kom fra bak. Snu, han droppet telefonen hans og tok opp pistolen.
  
  
  Det var Tamara. Hei, du ikke trenger å fortelle meg at hun var nervøs. Hennes runde øyne var størrelsen på tallerkener. Det var døde hvite. "Jeg kunne ikke ta det lenger det," sa hun.
  
  
  — Ikke alle beina er bedre her. Han pekte på telefonen ved siden av pulten sin. "Det er ingen her. Telefonen og hellig er også ikke lenger fungerer.
  
  
  — Så hva gjør vi nå?"
  
  
  "Polensia".
  
  
  Hun grep tak i ermet mitt nervøst. "La oss gå til Tegucigalpa første, Nick. Når alt kommer til alt byen kan ikke være helt evakuert. Ikke på så kort tid. Det må være noen som kan hjelpe oss. Politiet eller hæren.
  
  
  "Jeg ville elske å se henne, baby, men jeg kan ikke. Vi må først finne noen å forklare dette korketrekker. Og hvis vi finner noen liker det, det eneste problemet er om de har tillit til oss. Vi er utlendinger uten pass eller visum. Nei, de ville heller tro at vi var årsaken til dette."
  
  
  — Men vi kan ikke stoppe Zembla. Bare oss to.
  
  
  Jeg strøk hånden hennes, som nå var å holde meg til. "- Spill?"..
  
  
  
  
  Kapittel 8
  
  
  
  
  En time senere kjørte vi ned Tuguigalpa i en stjålet militære land Rover til fjellandsbyen Polencia.
  
  
  Vi var heldig nok til å finne noe som var på reise i en øde flyplass. Mars-roveren ble parkert i en liten flyplass politiet garasje ved siden av gamle propell fly. Bilen ble jekket opp og rett foran hjulet ble fjernet. Så snart Honduras myndigheter bestemte seg for å handle, det var åpenbart en generell panikk. Mars-roveren var bare venstre bak. Det var rustne, med en sprukket frontrute og en bulkete grillen. Men enda viktigere, det var helt stengt. På denne høyden, så vel som høyere opp i fjellene, der vi måtte gå, det er slikt som vinter. Selvfølgelig, ingenting i forhold til de nåværende omstendigheter, men det faktum at Hondurans brukes lukkede biler gjorde forstand. Jeg var takknemlig for det.
  
  
  Jeg har funnet en passende dekk i garasjen. I mellomtiden, Tamara var og rotet gjennom flere gass beholdere utenfor bensinstasjonen. Jeg var i endring henne rattet da hun kom for å fortelle meg at pumpen ikke var i arbeid - det var ingen korrupsjon. Heldigvis fant vi flere fat bensin. Vi klarte å pumpe nok vann med hånd-pumpe for å fylle seks bokser, og tanken på all-terrain vehicle. Tross alt, høy oktan vurdering som sikkert ville brenne et hull i sylinderne. Den korketrekker var bare hvor fort. Det var ingen våpen i Rover, som ikke er overraskende. Vi fant en spiral av tau og en førstehjelp kit . Før du forlater, Tamara skiftet bandasje på skulderen min. Han var glad for at blødningen var stoppet, og hullene var godt lukket. Men, det var ingen medisiner for å redusere vedvarende smerte. Dens prøver å glemme smerten. Min studie av Østlig filosofi og min omfattende yoga klasser skal hjelpe meg til å gjøre dette. Ånden nederlag saken - og det fungerer!
  
  
  Til slutt, på den måten, vi la merke til at ovnen var å jobbe som dårlig og lyddemper var sprukket. En kontinuerlig tordendrønn og brenner lukt som er fylt hytta. Henne, tenkte jeg, hvor ironisk det ville være hvis kullosforgiftning forårsaket oss til å dø før vi hadde en sjanse til å dø på en mer hensiktsmessig måte. Personlig, hun foretrakk isete snø eller varmt føre.
  
  
  Jeg kjørte henne. Tamara har funnet sin vei gjennom kart som hun hadde utfoldet seg på fanget hennes. Ruten vi tok besto av en kontinuerlig sikksakk gjennom åser og til slutt en finale, fryktelig bratt stigning til Polencia. Klatring disse toppene kan ikke anses som noe spektakulært. De er ikke spesielt bratt og ikke falle i samme kategori som Alpene eller yngre Rocky Mountains. Men nå måtte vi skjære gjennom snødekte skoger. Klatring forblåste går og isete hest og kjerre og fjellveier var mer farlig enn det så ut. Mørke skyer ruvet over oss. Wisps av grå tåke og snø, blandet på steder med hagl, surret den all-terreng kjøretøy fra alle sider.
  
  
  På begge sider av den smale veien, en liten hær av innfødte var i bevegelse. Flyktninger som har forlatt sine landsbyer og hytter. De dro til beskyttelse av Tegucigalpa. Noen var montert på hester og muldyr, hadde andre vognene, men de fleste gikk. De hadde flyter ponchos, løs bomull bukser og sandaler. Dårlig kledd og ulykkelige, de trasket sammen med sine knappe eiendeler på ryggen. Hvis de var tilhengere av Zembla, hadde de ikke viser det.
  
  
  En dag stoppet han for å la en vogn passere. Tamara åpnet siden vinduet. — Hvor langt er det til Polencia?" — Hva er det? " spurte hun half-rasen . Han stoppet for et øyeblikk, så trakk poncho strammere rundt sin frosne kroppen. "Kanskje en time. Veien er dårlig. Gå tilbake hvis du kan.
  
  
  — Nei, vi må gå videre. Takk.'
  
  
  Mannen legger hånden sin på vinduet. — Det er ingen bruk, senorita. Noen av dem er rundt oss ved halv-pensjon. Folk med våpen jaget oss rundt vårt hjem."
  
  
  "Soldater?
  
  
  "Nei". andre. Jeg vet ikke hvorfor de ønsket vår lille landsby. Når møtt med et våpen, du hadde bedre å ikke stille spørsmål og adlyde."
  
  
  "Vi vil være forsiktig. Muchas gracias, besøke senor. Tamara lukket vinduet. Ansiktet hennes var grim som vi kjørte. "Det er ingen tvil om det nå, Nick. Du hadde rett. Senderen er det.
  
  
  "Ja. Og en ting til. Zembla som allerede var der.
  
  
  Hun ga meg en kraftig utseende. — Hvordan kan du være så sikker på det?"
  
  
  "Jeg er ikke sikker, men det passer timeplanen. Tv bør ikke være veldig stor. De var pre-fabrikkert og innstilt til en fast bølgelengde. Kommandoene ble laget rundt en Mayan temple. Zembla installert ih hemmelighet, uten tilsyn. På denne måten, ingen stat vil bli mistenksom og sende soldater for å undersøke egoets aktiviteter. Nå som ting hadde gått galt, han hadde til å gjøre et valg. Han kunne demontere hans-tv og glemme sitt program, eller han kunne gjennomføre sine planer for enhver pris. Og jeg har fortsatt ikke se dette fanatiker å gi opp. I henhold til smeden, det har noe å gjøre med martyr komplekse. Nå som Polencia er opptatt av egoet væpnede banditter, er det opplagt at Zebla har bestemt seg for å kjempe til den bitre slutt begge veier. Siden det er ingen radio kontakt, vil jeg si at han er som flyr frem og tilbake mellom sine innlegg til støtte og kommando hans menn."
  
  
  "Du mener Oberst Zembla er her i Polencia?"
  
  
  "Han må ha gått av igjen og igjen vaktene."
  
  
  "Vi er ikke sikker, Nick.
  
  
  Han tok Rover rattet som om det var Zembla halsen.
  
  
  "Nei, vi er ikke sikker på."
  
  
  Vi slet med å finne veien opp. Noen ganger mellom grupper av trær med grener er bøyd under en uvanlig snø belastning. Noen ganger på tåke-innhyllet fjellkjeder med klipper på den ene siden og grå tomhet på den andre. Den kalde økt. En iskald vind skar gjennom kabinen som en barberhøvel gjennom papiret, og våre tenner chattered som kastanjetter. Til sist kom vi til et lite platå, ved den brede enden av en trekantet dalen. På den andre siden av dalen var Polencia.
  
  
  En lang, glitrende vanlig strukket ut foran oss. Sergei var blendende reflektert i urørt snø. Bare himmelen virket å skinne og glitre. The tumbling masser av skyer skinte som quicksilver. Dalen lyste hvitt og skremmende vakkert. Grasiøs is kupler dekket så snart grønt land. En elv rant i midten av dalen. Han kunne se hvor det strømmet inn i dalen. Kupert lommer under et tykt lag med snø viste til stryk. Mange cascades, nå omgitt av is, og som har oppgitt en høyere stilling. Polencia ble plassert ved foten av en stor foss. Vanligvis landsbyens hus ble gjort opp av beige-grå stein og gips, men nå var det en klynge av falleferdig elfenben hytter rundt en like hvite kirken.
  
  
  Han visste at det ville være en mann på vakt på kirketårnet. Andre vil patruljere gatene, og noen vil sitte på de bratte bakkene rundt dalen. Vaktene vi kunne se, og seks av dem, var danner mørke flekker på lys bakgrunn. To av dem sto på den provisoriske blokade dannet av et gjerde rundt logger seg på veien som fører til Polencia. Den andre er arrangert i en halvsirkel på vår side av landsbyen, for eksempel.
  
  
  De har ikke sett oss ennå. De ellers ville ha gjort noe, " Tamara sa. "De er bare står der... Eller kanskje de vet at vi kommer og vente uten å avfyre før vi får et slag."
  
  
  — Vel, la oss ikke holde ih å vente lenger.
  
  
  — Vi kan prøve å ta ut den siste sentry med en avstikker. Vi kunne bruke ego pistol.
  
  
  Han svarte ikke med en gang. Jeg studerte området og tenkte. Han prøvde å komme opp med en plan som hadde en anstendig sjanse til å lykkes. Jeg hadde egentlig ikke liker det.
  
  
  "Nei, vi vet ikke tidsplanen din," sa jeg til henne etter en stund. — Og vi har ikke tid til å stå her og sortere dette ut." I tillegg landsbyen er helt åpent. Det kommer til å bli en helvetes mye vanskeligere å komme seg inn der. Og selv om det fungerer, kan vi ikke vite ih beliggenhet. Så vi vil gi oss selv bort. Nei, vår eneste sjanse er å slå til før de vet at vi er her.
  
  
  "Ok, fortell meg hvordan!"
  
  
  Jeg anmeldt det hele. Deretter en spiral av tau fra baksiden av bilen tok det. "Gi meg pistolen din," sa jeg.
  
  
  'Hvorfor? Det er bare tre runder igjen i nen.
  
  
  "Utmerket. Det er to mer enn det jeg har igjen. Oh, og en annen granat, vennligst.
  
  
  Hun så trist, men hun gjorde som han ba om.
  
  
  "Hvor skal vi?'Hva er det?' spurte hun da hun forberedt på å klatre ut rundt Rover.
  
  
  "Ikke oss, men meg. Bor her.'
  
  
  "Nick, nei!
  
  
  'Dette er hvordan det skal være. I mellomtiden, kan du slå jeep rundt og fylle opp tanken ved beholdere. Hvis jeg lykkes, en rask retrett kan være nødvendig. Hvis jeg ikke kommer, så...
  
  
  "Ikke si det.'
  
  
  "Hvis jeg ikke får det til," gjentok han, " da har du en sjanse." Bensin er mer enn nok til å komme tilbake til Tegucigalpa.
  
  
  — Jeg hater deg, " ropte hun etter meg. Han så seg over skulderen på den slanke figur sitter på land Rover . Hvis det bare var ikke så jævla kaldt, og situasjonen var ikke så farlig, og det haster! Så jeg vil gjerne vite om hun vet hva kjærlighet er, også. Min sjette sans fortalte meg at min elskverdige russiske agenten var lidenskapelig nok til å få oss til å glemme at vi hadde noen gang blitt kaldt.
  
  
  Han nådde begge ender av platået og begynte å klatre bakker som ledet opp til selve klippen ansiktet over dalen. Jeg hadde for å dempe ned snøen med en fot før det var vanskelig nok å holde min alenka. Så, med den andre foten, neste stykke, og så videre. Det var slitsomt å død. Trinn for trinn, den steg. Snart, leggen muskler stoppet følelse, på grunn av den stampe. På svært bratte delene, du måtte krype på knærne. Han slet med å komme opp med hendene. Han har endelig nådd toppen av klippen. Nå er min reise til rock er åpne mer enn en halv kilometer unna.
  
  
  Første del var ikke altfor vanskelig. Den besto i hovedsak av en labyrint av busker og små trær, rundt som tilfeldig grener vokste i de merkeligste steder. Men så kratt av de forblåste gamle trær stoppet. Jeg kom til en tett skog. Store bartrær, eik og elms bukket under vindkast av vind. Grenene flyttet raskt. Det så ut som armene var å svinge deg rundt fra side til side for å holde varmen. Noen trær kollapset under vekten av snø og brøt med den frosne stammen. Jeg måtte gå på dem eller under dem, krypende mer enn å gå.
  
  
  Til tross for snøen som dekket alt og jevnet det, så han at trærne sto på en høyde. Denne bakken lå over elva, like før staden der elva tordnet ned i dalen. Det var en stor gruppe av angelesas; mørk, buede former tett sammen. Jeg gikk der under dekke av trær. Her, vinden var mindre sterk og snø mindre tett. Han gikk ut til elvebredden og så seg rundt nøye. Vinden døde ned. Dette er tillatt for bedre kontroll av banen. Snøen rundt meg så fredelig og vennlig. Tauet veide tungt på min sårede skulder. Jeg ville ha likt å kaste det over mitt andre skulderen, men jeg måtte holde min høyre hånd fri til å skyte.
  
  
  Han trakk låsen til den automatiske pistol flere ganger til gratis egoet fra olje som hadde fortykket fra kulden. Han stoppet døde, og Stahl ventet. Jeg ville ha lyttet til henne hvis det var noen i nærheten. Det var ingen tegn til liv noe sted.
  
  
  Elva — uansett hva de kalte oss-strømmet gjennom is og snø som en kloakk rør. Han tvilte på at det ville fryse i en normal vinter. Trær og busker, rykket opp av stormen, var forankret blant steinene i midten. Trærne dannet et grovt dam rundt det, som strekker seg fra en bank til en annen.
  
  
  Han flyttet til høyre gjennom en grunne depresjon mot stupet. Rundt fossen, like før elva rant ut i dalen, en stor gran-treet falt. Han var halvveis på bank, halvparten i elva. Den nederste grenene var dypt under snøen, men røttene fortsatt så ferske. Dette betydde at treet hadde blitt fjernet ganske nylig.
  
  
  Dens stoppet her. En eneste tråd av repet bandt henne til et tre. Han bandt en annen streng rundt hennes midje. Han krysset den frosne elva og satte kursen for fossen. Å gå på isen på elvene ville ha vært enklere, men jeg ønsker ikke å bli oppdaget. Min plan var enkel. Ved den tid han hadde brukt hele lengden av tauet, han ville ha vært nær nok til fossen for å distribuere Tamara er perfekt kamuflert granat og ødelegge store dam. Han var telle på det faktum at den nylig dannet is ikke ville helt stille. Dersom isen brøt, dette akkumulerte masse ville sprut ned som vann rundt et reservoar. Polencia var rett nede i dalen. Befolkningen har forsvunnet. Bare Zembla menn og senderen var i byen.
  
  
  Det var ikke trygt. Granat kunne ha gått av før jeg kom i sikkerhet av trær. En vegg av snø og is vil gli langs kanten i halsbrekkende fart. Resultatet ville være like dødelig som et skred. Og jeg ville ikke la meg selv bli fanget opp i at malstrøm. Han visste ikke noe om tenning timing innstillinger. Tauet var mitt eneste håp.
  
  
  Dammen ble fortsatt femten meter unna, og en annen ti. Hennes måte var mimmo av kvister og steiner. Han holdt mandarin bombe i den ene hånden, den automatiske pistol i den andre. Jeg trodde jeg hørte stemmer, men jeg kunne ikke se noe. Ikke for lenge. Hennes gjennomgang licks, målet mitt og kroppen min var så lav som kun hennes kunne bøye seg over. Han hadde nesten nådd klippe når han hørte lyden igjen. Denne gangen var det ingen feil! Noen menn kom gjennom spruce grove. De gikk mot elven. Ih stemmer lød som et ekko gjennom snøen. Jeg kunne tydelig høre hva de sa. "...det er spor her, jeg fortalte deg, jeg trodde jeg så noe merkelig. Han kan ikke være langt unna.
  
  
  Det var en logg som stikker opp av isen om en meter unna meg. Han stupte inn i denne ly i isen, og fant seg selv i et rom med raslende grener. Min forfølgerne må ha hørt meg. Pusten fanget, den russiske pistol klar til å skyte i min hånd. En annen stemme hørt henne, roper på spansk. 'Verden. Stemmegivning tau. Det går over elva.
  
  
  Henne, så gjennom de døde grener. Hun kunne ta ut fire tall å stoppe på elvebredden. Mennene hadde på seg en formløse uniform med et emblem som han hadde sett før i templet. Ih hansker nevene klamret seg til sine rifler som de stirret intenst på isen. En lett bris blåste, noe som gjør ihk holde seg til kroppene deres. "Som frosty som din søster," sa den tredje, og ler. 'Hei!'den andre mannen svarte med en obskøn gest. "Ta tauet, Jose. La oss se om du er en god fisker.
  
  
  Han kom for tau rundt midjen hennes og untied det. Hun var ikke tvunget til å skyte fire gutta tre ganger. Han slapp tauet og så på det vri seg i isen. Han ubevisst hevet sin venstre hånd, ett med Tamara bombe. Dråper av blod plutselig dannet på pannen min. Han stirret på granat i vantro. Sin ved et uhell ødelagte tenningen tube tre fjerdedeler av veien opp. Antagelig er dette skjedde da han stupte igjen. Tre fjerdedeler av hva? Shell var skeivt og kan eksplodere når som helst — men når? Jeg krøp sammen ned bak en falne treet, lurer på om en granat ville eksplodere i ansiktet mitt. Plutselig hørte jeg ham: "Oye venner ! Følger i fotsporene til Ombre. Det er en som sitter ved elva!
  
  
  Fire menn kom åpent til meg. En bøyd hodet for å studere sporene. Alle av dem hadde rifler i sine hender, klar til å skyte. Det var nøye laget av Tamara ' s pistol av lederen av de fire. Han var bare tyve meter unna da han skjøt henne en gang. Henne, så mannen ta tak i armen hans og falle til knærne. Jeg forlot henne en mandarin bombe på gaffelen på en gren. Odin er gjenværende trio gled og falt på isen. De to andre umiddelbart åpnet ild. Kuler jaget etter hauger av snø og is skår som skadet meg i ansiktet. Den vant et par sekunder takk til overraskelse effekt. Så disse gutta vil sikte bedre. Og hun var nesten ih i siktet. De kunne ikke gå glipp av.
  
  
  Sekunder hadde helt er gått når granat eksploderte. Eksplosjonen traff meg i ryggen som jernhånd. Jeg følte isen rist under føttene mine som eksplosjonen rev gjennom den grove dam. Det fløy gjennom luften, landet igjen, og skled. Jeg ble truffet av et regnskyll av is, snø og tre. Han hørte andre menn skrikene som torden av eksplosjonen døde bort... og da isen begynte å sprekke med en illevarslende roar. Det kalde vannet under isen ikke hadde frosset ennå. Nå er det begynte å flyte raskt langs kanten av krateret. Isen jamret og grøsset under kraftig press; det begynte å bryte. Store hull ble synlig. Isen masse holdt ikke lenger tilbake, og sammen med restene av skogen, begynte å gli som en massiv frosne kveite gjennom kanten på toppen av byen.
  
  
  Han forsøkte å komme seg opp. Isen danset og svaiet opp og ned. Han falt ned til knærne igjen. Han kunne ikke engang gjennomgå et par meter til stranden. Han kastet et blikk til siden på forfølgerne. Mannen som skjøt henne var borte. Alt jeg kunne se var hender som var desperat å gripe tak i noe. Han gikk gjennom en sprekk i isen. Den andre trippet og skrek. Han kunne ikke gjøre noe annet enn å klamre seg til grenene på treet. De frigjorte elven steg voldsomt gjennom de ti-fots gap. Både bankene var dekket med en sterk strøm. Odin rundt Zembla folk prøvde å komme seg ut rundt denne boblende fontenen. Isen brøt. Ett rop, og de voldsomme flommen svelging ego. De to resterende mennene howled som menn står overfor døden. Det var ingenting å gjøre. Jevnt og vi gled inn mot stupet. Biter av is og restene av trær slo oss på alle kanter.
  
  
  Toppen av fossen lignet en gigantisk boblebad. Alt var spinning og blir dratt inn i midten av vortex. Jeg ble sugd inn i det med en fryktelig gurglende lyd. Så det falt.
  
  
  Jeg nådd ut desperat etter noe som kunne bremse min avstamning. Jeg grep den, grep loggen, mistet mitt ego igjen, men jeg tok det igjen. Mange grener ble tatt eller ødelagt nær stammen. Men det var likevel nok kvister, nåler for å dempe min høst. Stahl støy er høyere. Det var som om sikkerhetsventiler tusen dampkjeler plutselig hadde åpnet for å slippe overflødig steam. Snø og is, helles i sentrum av Polencia. Hele byen var oppslukt i en masse av is som raskt steget opp og falt ned. Henne var i sentrum av denne malstrøm når gawking øyne inn i bagasjerommet på en ærlig treet ved mine føtter.
  
  
  Han stirret storøyd på gruppen av menn. De ble drevet ut av byen, og er spredt over sletten. I mellomtiden var jeg blir skutt på. Alt jeg kunne gjøre var å henge rundt og be. Jeg håpet at jeg var beveger seg så fort at de ikke kunne treffe meg. Men ikke for fort heller, fordi da vil jeg bryte min hals. Han var fanget i en malstrøm av brusende vann, steiner og trær. Gawk slengte en gren av gress rett over øret mitt. En annen gawk med en metallisk skrik ricocheted av kampestein som mimmo hadde gått. Det gjorde meg spent opp i frykt. Elva så slo dalbunnen med makt av en kanonkule. Jeg ble slått av mine føtter og kastet et sted. Usynlige objekter smalt inn i meg. Jeg var oppslukt av bølger av iskalde vannet før det ble svart for mine øyne.
  
  
  En sterk strøm brakte meg tilbake til overflaten før jeg skjønte hva som foregikk. Halvveis gjennom den flate og nesten helt ødelagt landsbyen hennes, han kom til overflaten. Jeg kastet opp vann og skreddersy vet hva andre dritt. Dens prøver å svømme. Et stikk i ryggen gjorde meg falle. Jeg har ikke gjort noen fremgang. Derfor fortsatte han å bo i stedet for å holde hodet over vannet. Henne, og håpet at denne måten også stimulere mitt blod sirkulasjon. Det var som å være i Polhavet. I alle fall, min sjanse for å overleve var ikke mye høyere! Et skudd ble sendt etter meg. Da han var ute av rekkevidde, i nærheten av det som må ha vært i kirken Polencia.
  
  
  Elven kastet vilt. Min blodet frøs til is i mine årer. Nervene mine var nummen. Jeg kunne ikke føle henne lenger. Føre manualer så ut til å være limt til mine armer og bein. Det gikk under, brøt overflaten, og begynte å synke igjen.
  
  
  'Nick! Nick, vent...
  
  
  Stemmen kom fra hele tåke, fra et sted langt borte. Han vinket med hånden convulsively. En sterk hånd, grep min håndleddet. Han tok på henne og prøvde å hjelpe henne. Hennes slet med strømmen. Han kjempet mot trangen til å gi opp. Han kjempet nesten overveldende trang til å gå i dvale og synke ned i den største vannseng i verden. Men hånden ga ikke opp og fortsatte å trekke meg. Til slutt, følte han fast grunn. Jeg var fortsatt blir dratt. Vannet virvlet rundt min lår, knær, og ankler... og så fløy den ut! Han tok noen ustø skritt og kollapset.
  
  
  'Kallenavn. takk Gud. Jeg kunne høre skjelving i stemmen hennes. Store tårene vellet opp i Tamara ' s øyne. "Takk Gud at du svømte nær nok land til å bli lett tatt." Er alt i orden?"
  
  
  'Ikke noe sånt. Stemmen min sprekker. Han ristet på hodet wearily og stirret på Lukk. Det er fint å ha en kvinne som tar vare på deg, tenkte jeg.
  
  
  
  
  Kapittel 9
  
  
  
  
  Det var kvelden da vi kom tilbake til Tamara ' s Cessna. Det var ingen stjerne på himmelen for oss. En plutselig regnskyll av snødekte trær og dekket bakken, som allerede var dekket av et hvitt tøystykke. Det var kaldt. Hvert åndedrag vondt. Min ufrivillig bading har dekket mine øyenbryn og skjegg med et lag av frost.
  
  
  Vi ble gledelig overrasket over å se et tåkete band av kjedelig gult lys over midten av Tegucigalpa, hovedstaden i Honduras. Så vår gjetning var riktig. Byen har gitt varme og ly til de hjemløse og strandet ledelse vil føre til tap. Flyplassen og veier som fører til at det fortsatt var øde. Vi bare kort vurdert muligheten for å gå til byen. Men den gamle argumenter ble igjen avgjørende. Vi ville bruke for mye tid på å lete etter den rette myndigheter. I det usannsynlige tilfellet at de stoler på oss, ih hjelp vil være tvilsom, og hvis de ikke stoler på oss, vi vil bli taperen. I tillegg til dette var det fare for at noen kan samarbeide med Zembla og i hemmelighet arbeidet mot regjeringen. Uten nøyaktig informasjon, kan vi aldri ville ha visst hvem var vi arbeider med.
  
  
  — Og hva forklaring skal vi gi for hva som skjedde i Polencia?" Tamara ristet på hodet. "Nick, som var den villeste triks jeg noensinne har sett. Hvis jeg ikke vet bedre, jeg kunne ha sverget på at du hadde en hel flaske vodka.
  
  
  "Hennes hotellet ville være en ærlig nå," svarte jeg, sniffing. "Forresten, visste du har en bedre idé å ødelegge denne installasjonen med våre begrensede ressurser?"
  
  
  "Vel ... nei, ikke med en gang, men jeg tror fremdeles..."
  
  
  "Mandag morgen kvalme fra rektor!"
  
  
  "Hva mener du, Nick?
  
  
  "Glem det. Bare husk at bare en sender som er ødelagt. To mer fremover. Og vi må gjøre det med en total av tre kuler og, selvfølgelig, din sigaretter."
  
  
  "Nick, dette er ikke rettferdig! hun sa, trutmunn. "Det er ingenting galt med min sigaretter."
  
  
  "Ingenting Smokey kan gjøre for å kurere en bjørn," sa jeg. "Vil du ha meg til å tenne henne en sigarett?"
  
  
  "Ikke akkurat," hun lo. "Hvem er Smokey Bære?"
  
  
  "Det ville ta for lang tid å forklare det. Forresten, jeg ønsker henne for å ha en sigarett akkurat nå med en slurk av vodka. Men bare min egen merkevare med en gull munnstykket.
  
  
  "Golden talerør! Gå videre, holde det gående. Hvorfor er dette nødvendig?
  
  
  "Dette er for min T-sonen".
  
  
  "T-sonen ?"
  
  
  "Allmektige Gud! Tamara, gjør de ikke lære deg noe i det hele tatt på dette akademiet på Uljanovsk Avenue? Du vil ikke siste femten minutter på Manhattan.
  
  
  "Minst de ikke lære oss om T-soner . Dessuten, det høres ut som usømmelig.
  
  
  Det var på leppene mine til å si at det var det ikke. Men så husket jeg en utsolgt film hun hadde sett et par uker siden. Hun kan være riktig. Han kremtet og knurret, " Gi meg en cookie."
  
  
  Hun ga meg en cookie. Det var en av de som ost og peanut butter cookies du finner i automater. Det var en web-basert spiselig vare som vi kan finne i en øde flyplass, og på grensen av våre evner, vi hacket seg inn på automaten og tok et dusin pakker med oss. Den lille sjokolade i automaten ved siden døren var helt uspiselig, selv etter at vi er tint dem. Så, etter vår raid, den var fylt med Cessna tanker. Tamara gikk om bord i flyet i en tom bil, ut av vinden.
  
  
  Vi var der fortsatt. Vi var i Cessna. Motoren på tomgang, og oppvarming ble slått på ved full kapasitet til å tine oss. Vi tygget på disse kjeks. Jeg var iført Tamara ' s pels mens min var tørking. Mine bukser og sokker stakk til meg som en blokk med is. Vi søkte i bygninger for tepper eller tørre klær. Uten resultat. Under evakueringen av flyplassen, alt nyttig, tilsynelatende, ble tatt med dem. Han så på Tamara i mykt grønt lys på dashbordet. Hans kulde, mot, og mot var fortsatt beundret. Hun slet med, forbannet, og hjalp meg til å gjenopplive meg i land Rover . Jeg var nær ved å utmattelse etter at vi unngikk de få gjenværende gutta Zembla hadde plassert i den nå herjet Polencia. Hun lyktes. Hun kjørte hele veien tilbake. Vi argumenterte for om hun skulle ta av henne koka klær og fryse på sin nakne rumpe, eller bo i dem og beskjedent slå inn en blokk med is. Til slutt kom vi til et kompromiss. Jeg tok av seg frakken og skjorter, og legger på seg kåpen. Resten måtte tørke skikkelig.
  
  
  Nå som vi var endelig i stand til å hvile i fred, det var tydelig at Tamara var også på slutten av sin styrke. Hun var på rømmen i to hele dager og netter. Hennes ansikt og holdning viste tegn til tretthet. Jeg kunne ikke ha gjort mye bedre. Tamara børstet smuler fra fanget hennes og slikket hennes fingre.
  
  
  'God. Og hvor skal du nå? Puntarenas, Costa Rica?
  
  
  "Nei". Jeg ristet på hodet.
  
  
  "Men Nick, Panama er verdt mange flere til sør! Du tror ikke...
  
  
  "Ja, vi vil gå til Puntarenas første," sa jeg, avbryte sin protest ... Se på deg, Tamara. Du er dødstrøtt. Jeg kunne fly dette flyet for deg, men jeg tror ikke mange mennesker får det bedre. Og i denne slags vær, det ville være ganske jævla vanskelig å bare holde seg i luften. Vi trenger å få litt hvile.
  
  
  — Men vi har ikke tid til det.
  
  
  "Da er vi nødt til å finne tid," sa jeg bestemt. Hun så på meg med spørrende, så sukket. "Du har rett, Nick, som vanlig. Et par timer med hvelv ville være veien ut.
  
  
  Cessna 150 er ikke designet for hvelv. Men Tamara har forberedt en annen overraskelse for meg. Nah hadde reclining seter, som er ofte funnet i biler i disse dager. Brettet tilbake, de var litt klønete seng, men du kunne sove på dem. Vel, det var ikke på FAA ' s liste over nødvendig utstyr, men Tamara ikke ut til å bry seg for mye om OSS sikkerhetsstandarder. På dette punktet, jeg brydde meg ikke heller. Vi strukket ut, hver i sin egen stol, om åtte inches fra hverandre. Vi lå i stillhet for en stund, å se på hverandre. Stillheten ble undertrykkende.
  
  
  "Vi kan ikke bare la motoren gå hele natten," begynte hun.
  
  
  'Nei.'
  
  
  "Det må være veldig kaldt her uten noe å varme opp."
  
  
  En annen minutts stillhet. Atmosfæren var ladet med uuttalte ønsker og forførende tanker. "Vi kan dele din frakk, så vil vi ikke få kalde", sa han til slutt fortalte henne.
  
  
  Ja, hun er avtalt. Hun reiste seg opp og slått av tenningen. Motoren hostet et par ganger, og deretter stoppet opp. En plutselig stillhet falt over oss. Tamara nølt... Hun sakte setter seg ned ved siden av meg i min trange setet. Slå til å møte meg, hun rakte ut til sin fulle høyde. Han åpnet sin pels, og pakket oss i det. Han holdt hennes kropp til ham. Hennes runde, høy bryster følte meg som frosne epler på min nakne bryst som hun automatisk kost opp til meg. Våre lår rørt. En splint gikk gjennom henne. Og det var ikke fra den kalde.
  
  
  Han ønsker ikke å skremme henne eller skade henne. Jeg trenger den for mange andre ting. Plutselig blir hennes kjæreste var for risikabelt. Men jeg kunne ikke kontrollere mine hender lenger. Sakte og unstoppably, de skled ned til henne slank midje og under hennes ull genser. Fingrene mine gled forsiktig over henne stram, flat mage. Jeg kunne kjenne hennes skjelvende under min touch. En sviende, sammentrekkende varme som strømmet gjennom kroppen min. Hånden min kjærtegnet henne fløyelsaktig hud, søker etter, i håp om. Og så følte han det — en stikkende banke, en vag, men signifikant revmatisme.
  
  
  Vi kysset. Lat og erting på først. Så hardere. En ulmende lidenskap så ut til å blusse opp i Tamara. Kroppen hennes skalv i hendene mine i bølgende bevegelser. Munnen hennes var som en bitter frukt. Han grøsset og bøyde under kraft av sin favn. Til slutt, hun ble fri. Hun lo. En stolt, selv fornøyd smil, som om tentamen mitt ønske. Men hvis hun gjorde narr av alt, det var hennes eget ønske, ikke mitt. Det var ingen brutalitet eller baktanke i hennes smil.
  
  
  Hun kunne ikke motstå mine hender. På den annen side, hun stille oppfordret meg på med hennes bevegelser før vi lå nakne ved siden av hverandre. Hytta var varmt og fuktig, og ikke bare varmes opp. Sakte og rolig, han trakk henne jakken tilbake. Det har vært stirrer på nah, virkelig stirrer på nah, hele veien. Hennes myke, glinsende hud, hennes perfekte bryster med sine crimson brystvortene hennes frodige munn som steg og falt med henne rask pust, hennes runde, myke lår som ble til lange, vakre ben. Mine øyne slukt henne. Hun så bedårende. Hun holdt ut armene for å gi en klem meg. "Nick, Nick... — Hva er det?" hvisket hun. "Du er så sterk, slik en ekte mann. En stemme som det skal være i kveld, en stemme som jeg gir meg selv til deg. Ingen løgner, ingen triks. Ikke Russland og Amerika. Kun en mann og en kvinne sammen... jeg kysset ett bryst forsiktig, og deretter den andre. Hun flinched, tok tak i håret mitt og dro meg i for en annen slikke. Hånden min gled inn mellom bena hennes og deretter opp den myke innsiden av hennes lår. Hennes hofter avslappet. Hennes knær spredt bredt, og inviterer meg til å ta henne helt.
  
  
  Hun gjorde oss rulle over på vår lille stolen. Nå var vi i noe annet. Det er lavere. En av hennes lange, ustø ben hang fra slutten av stolen, og støtter våre kropper. Sakte, hun senket sin hånd mellom kroppene våre. Hun presset meg forsiktig mot henne våt, varm, dirrende kjøtt. I små, leken sirkler, hun begynte å vri seg og sprelle. Hennes fingre hungrily trykket meg inn på lukk.
  
  
  "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" hun andpusten sukket. Det var som om hun hadde helt svelging meg opp dypt inne i henne. Kroppen hennes er vridd. Moaning med glede, hun sparket bena hennes. Hennes armer og ben surret rundt min spent, mobile kroppen. En chill rant nedover ryggraden min. Han følte hennes musklene stramme, som om de ikke lenger var en del av hennes kropp. Traff henne. Med hele sin sjel og kropp, jeg var i salig fryd og gammen i dette øyeblikk. Hun pakket bena enda strammere rundt min rykninger lår. Hennes lidenskapelige fingre masserte meg med rytmiske bevegelser. Min oppdemmet ecstasy sølt ut dypt inne nah. Han grøsset. Han kunne ikke lenger kontrollere sine bevegelser.
  
  
  Tamara ' s fingre gravd dypere inn i mitt kjød. Fortsatt slikker, hun presset meg mellom henne håpløst stramme lår. Hun stønnet og stønnet under meg som hennes egen begeistring blusset opp med makt av en flodbølge. Kroppen ristet convulsively. Det har aldri syntes å avslutte.
  
  
  Da var det hele over, legger vi ned for en stund lenger, utslitt og full. Vår munn sammenbitte. Lyden av vår pust var dyp og tung.
  
  
  "Nick," hvisket hun da vi begynte å falle inn i en dyp søvn.
  
  
  'Mmmmm ...?'
  
  
  "Nick, som er Smokey Bære?"
  
  
  
  
  Kapittel 10
  
  
  
  
  Costa Rica består også i hovedsak av fjell. Noen av dem er sovende vulkaner, som noen ganger nå en høyde på mer enn tre tusen meter. Men i teorien, selv den laveste delen av lavlandet var nå på denne høyden. Fjellene ruvet over ham på en ufattelig høyde. Som Oberst Zembla hadde spådd været ble verre på grunn av et kraftfelt forstyrrelse. Nå som de to senderne var ødelagt, dam er rekkverk ble stengt. Det snøstorm som Tamara og jeg opplevde i Honduras omgjort til en orkan.
  
  
  En forferdelig kaldt grep flyplassen som vi fløy sør sent på kvelden. Tamara fløy i en bred bue over Stillehavet for å unngå stormen så mye som mulig. Men som vi slo innover mot Puntarenas, vi var fanget i en hylende, blinding snøstorm. Likevel, Tamara klarte å lande flyet trygt i en eng i nærheten av dette Costa Rica port byen. Cessna ' s wings var dekket med et tykt lag med is. De-icers holder ikke opp.
  
  
  De to rancheiere vi havnet ved siden av eid et 1940 Buick fire-dørs sedan. Bilen ble sikret med strykejern wire. Baksetet banet vei for kyllinger. Bonden ikke liker den Nicaraguanske penger veldig mye, men vi hadde ikke noe annet middel til betaling. Vi også hadde egentlig ikke liker det faktum at vi måtte betale ti ganger daglig prisen for denne sjeldenhet. Vi jaget hane rundt i bilen og kjørte av gårde.
  
  
  Kontrasten mellom høylandet i Honduras og kystnære område av Costa Rica ble umiddelbart merkbar. Snøen som hadde falt det i skogen fortsatt var myk. Her, vinden blåste fritt over store strekninger av Nicoya-Bukten . Snøen var blåst bort fra slettene og samlet i daler eller under ly av bygninger og klumper av trær. Vinden blåste på oss fra alle kanter. Vindkast av vind innimellom kjørte bilen farlig nær drenering grøfter som løp parallelt på begge sider av veien. Noen ganger var vi nesten står stille når byen og snø falt mot oss. Den konstante vinden snudde snø og byen til en masse av is, som gradvis frøs inn i en betong-hard skorpe. Det knaket som vi passerte ego. Himmelen var en blendende hvit, full av refleksjoner og blinkende lys. Det er utrolig at en slik intens kulde og slik blendende skjønnhet kan kombineres. Kombinasjonen av disse to øyeblikkene blindet meg som jeg slet med rattet. Jeg kunne knapt se grener av trær og busker pisket oss. Bilen traff ihs én etter én. Tamara kost opp til meg å varme opp litt.
  
  
  Endelig er vi gled inn i Puntarenas. Det er den viktigste havnen i Costa Rica i Stillehavet. Byen ligger ca 140 km vest for hovedstaden San Jose. Dette er vanligvis en by med en befolkning på mer enn 30.000 mennesker. Nå er det så mer ut som et tomt kirkegården. Det var ingen i sikte. Selv dyr som tac deler streife slike byer. En gammel cruise skip og flere tunfisk trålere var ankret opp i havnen. De ble frosset i isen. Byen, som snø, og den hylende vinden bulkete skip og brøt sin master.
  
  
  Vi fortsatte å kjøre i laveste gir. Vi hadde en mistanke om at alle Vacaciones var en del av en turist resort, på den andre siden av havnen. Vi kom til Skipperen kaffe. Røyk bølget rundt skorsteinen, og den røde gløden av en altfor lyse komfyr skinte gjennom vinduene. Dens stoppet. Tamara gikk inn for å spørre om veien. Da hun kom tilbake, ble hun merkbart blek. "Det er forferdelig ut der, Nick," sa hun, stemmen hennes skalv. "Det ser ut til at hele området er der. Kvinner og barn til å skjelve i fronten av ovnen. Mennene står rundt ham og stirre apathetically. De er forvirret. De er skremt og nesten uten mat. Odin rundt dem fortalte meg at det var noe å spise i katedralen, hvor enda flere mennesker ble sittende. De kommer til å dø, Nick. Vi må sette en tråd til dette!
  
  
  Han strøk henne bena beroligende. "Vi vil gjøre alt vi kan. Hvor er alle i hallen?
  
  
  Hun nikket dessverre. "Hva gjør vi når vi får det, Nick? Du kan ikke si at Miss Mohada sendt oss. De kommer aldri til å kjøpe det! Dessuten, vi vet ikke om det er noen Zembla støttespillere på hotellet. De kan være det, men senderen kan være skjult overalt.
  
  
  "Jeg vet det, men vi må begynne et sted, Tamara, som i Polencia."
  
  
  Til slutt kom vi til et bredt boulevard med hoteller, barer og suvenirbutikker. Som et resultat av økningen i turisme i løpet av de siste fem årene, de har dukket opp de etter regn. Alle Vacaciones var en rundt de største bygninger. Det ble skilt fra veien av en semi-sirkulære oppkjørselen. Fra veien, så det ut som en stor chrome tut med liten balkong. De to nedre etasjene har blitt utvidet til å omgir en solterrasse og en allerede frossen svømmebasseng. Hele området var omringet av en høy mur.
  
  
  Femten meter fra inngangen, den smale inngangen ble blokkert av en Fiat bil. En vedlikeholdslading av røyk rømt fra eksosrøret. Så motoren var i gang. Vinduene var lukket. Men når det stoppet, den dør ved siden av driver umiddelbart åpnet, og en mann kom ut på lukk. Han forlot døren åpen, kommer opp til oss. Bak det, så hun en annen mann kjøring. Både menn holdt en maskinpistol pekte på Buick. Han forsiktig trakk ut sin pistol og plassert ego på setet ved siden av ham. Holder pistol i sin høyre hånd, han rullet ned vinduet med sin venstre. Hennes ville bo høflig så lenge som mulig.
  
  
  "Besøke senor?" Mannen spurte med en mistenksomhet.
  
  
  "Kan du flytte bilen," sa jeg. "Vi ønsker å gå til hotellet."
  
  
  "Hotellet er fullt. Nye gjester er ikke lenger tillatt.
  
  
  "Vi er ikke gjester," sa jeg fort.
  
  
  'Ah, nei? Hva så?'
  
  
  "Vi er invitert," Tamara sa.
  
  
  "Business," la jeg til.
  
  
  Mannen blunket og så mer våken enn noen gang. Er du artister som er ment å utføre for syndere uten Synd?
  
  
  Tamara og jeg utvekslet et raskt blikk. Vi skjønte ikke hva han mente, men vi nikket raskt.
  
  
  "Selvfølgelig," sa jeg. "Vi er kunstnere. Vil du lar oss passere?"
  
  
  Hvem er de, Juan? "Stopp det!"føreren av Fiat ropte.
  
  
  Utøvere, " Juan kalles tilbake. Ego ' s øyne smalnet til spaltene. "Men de ser ikke likt på alle. Jeg tror ...'
  
  
  Ego avbrutt henne. "Vi synger og spøk og..."
  
  
  Brumm! mannen lo. "Vi kan tenke på noe bedre."
  
  
  "Jeg danser," Tamara sa i en lav, innbydende stemme, ser opp på ham. Hei, jeg klarte å lene seg fremover mens dampet ut av brystet mitt. Ingen liten prestasjon med alle klærne hun hadde på seg. Den hånlig smil på vakt i ansiktet forsvant som snø i solen.
  
  
  -"Bueno ! Det er bedre!'
  
  
  "Ja, amigo," avbrøt han, " før du ser Senorita Fandango fra Fandango og Male." En eksotisk danser med et verdensomspennende rykte. Hvis du ser henne...
  
  
  "Sitt", sa mannen. Han senket rifle og gikk tilbake til fiat .
  
  
  "Unfriendly gutten," jeg mumlet når han kom tilbake i bilen.
  
  
  Han forlot åpne dekselet og sett oss nært. Han plukket opp radio fra dashbordet og sa noen få ord. Det var en ett-minutts forsinkelse. Så kom revmatisme. Det må ha hørtes godt. Minst mannen nikket til sjåføren, og Fiat-kjørte tilbake.
  
  
  "Det første hinderet er over," sa jeg da vi var forbi ego. "Senderen er her på hotellet."
  
  
  "Fordi det er sikkerhet?"
  
  
  "Ja, og også fordi den inn brenner med en hellig lys. Dette betyr at de har sin egen generator. Derfor, de var forberedt på kommende hendelser. Antagelig, Zembla har allerede stasjonert hans menn her i påvente av hendelser.
  
  
  "Jeg håper alt er oppvarmet," Tamara sa, og skjelver.
  
  
  Han følte at hans skulder. Såret har grodd bra. "Jeg lurer på," sa han tankefullt, " hvor de gjemte seg senderen."
  
  
  "Hennes, ellers lurer jeg på hvem eller hva disse" syndere uten synd " er?
  
  
  "Jeg vet ikke. Kan du danse, forresten?" Hun smilte. "Jeg kan ikke vite noe om din Smokey bjørn, Nick, men jeg har lært et par triks i Uljanovsk."
  
  
  "Dette vil komme godt med," sa jeg, " fordi jeg ikke kjenner noen kort triks."
  
  
  Jeg var ikke overrasket over mangelen på en dørvakt. Hallen var øde bortsett fra resepsjonisten. Det var som et museum of fine arts. Veggene var dekket med veggmalerier og malerier. I midten av golden løperen var en fontene innredet med plast blomster. I et fjernt hjørne, bak en disk, sto en langsom ung mann med satin uttrykksfulle øyne og nesebor. Ego hadde en åpen e-post og tast ramme på ryggen, og en liten sentralbord på hans venstre. Det var trolig en annen walkie-talkie under den skinnende rosewood teller. Uansett, han så på oss spent da vi nærmet oss. Så var muskuløs mann som lener seg mot disken ved siden av ham. Som alle på hotellet ledere, denne fyren var iført stripete bukser og en nellik i hans knapphullet. Men likheten endte det. Egoet jakken så ut som en hoven gris blæren. Den nellik hadde visnet, og hans ego-tunge bryst bulged gjennom dårlig tilpasning passer. Angivelig, han tok av den virkelige leder, klær og gjemte ham et sted. Hennes, i håp om at han ikke ville bli kaldt i hans undertøy.
  
  
  Jeg kunne høre Tamara er rask pust. Jeg fulgte hennes intuisjon. Zembla blokkert alt inne og ute. Vi klarte å komme forbi den første linjen i forsvaret, men det var fortsatt mye å gjøre.
  
  
  Pseudo-manager rettet seg opp og så oss opp og ned. Egoet stemme syntes å komme fra rundt en veldig dyp en. "Fandango og Male?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  — Du er ikke på listen min, besøke senor Fandango.
  
  
  "Hennes Slipe; hun er en Fandango. Men jeg kan gi deg en forklaring.
  
  
  "Vår agent," Tamara avbrutt, " fikk det alt blandet opp.
  
  
  "Den andre kunstnere ikke kunne komme," sa jeg.
  
  
  "Dette forferdelige været. †
  
  
  Leder opp hånden. "Stopp det! Vennligst stopp! Jeg ønsker ikke å høre om det igjen. Gjør du både dans?
  
  
  Han hostet apologetically. "Vel, det er for det meste gått rundt det, og..."
  
  
  "Han er sjefen min nå, og..."
  
  
  "Men hvis du insisterer, jeg fortsatt vil ha det."..
  
  
  "Det er nok! Det er nok like god som om du ikke dans, besøke senor Grind. De ber om en kvinne og en kvinne de vil få. Noe å underholde vel, er det ikke? Hvor er din farge, senorita ?"
  
  
  "Ikke bry deg om det," Tamara sa kraftig. "Men jeg trenger musikk."
  
  
  — Trodde de ikke fortelle deg det?" Hotel Vacaciones har et full-time-team på tre personer. Det spiller i cocktail bar, gjennom hele sesongen. Denne kombinasjonen er til din disposisjon. Leder sukket nesten beklageligvis. Jeg håper du er like god som Carmen...
  
  
  "Carmen?"
  
  
  "Carmen LaBomba, senorita ! Hun er veldig kjent i dette området. Jeg har aldri hørt om deg.
  
  
  "Det vil endre seg før i kveld," Tamara lovet sullenly. Hun vinket til egoet igjen. Hennes ikke føler deg komfortabel. Halsbåndet begynte å klype halsen min. Det var som om vi var bruk for en god jobb i Union City, New Jersey.
  
  
  "Besøke senor, vi er kalde og" trøtt og sulten, '" sa jeg kraftig. "Hei, hvis du fortsatt har for å utføre..."
  
  
  "Ja. Pepe, vise dem til ih rommet.
  
  
  Resepsjonisten hoppet til oppmerksomhet. "Du! I det rommet?'
  
  
  "Er det ikke en permanent rom for kunstnere? En av disse, atskilt fra gjestene, på baksiden av hotellet?
  
  
  "Din, din," Pepe er avtalt . Han nikket ivrig og tok tak i en nøkkel fra styret bak ham. Han dukket under disken. "På denne måten, ilder favoritt."
  
  
  "Vi vil ringe deg," lederen sa. "Ha en god tid, senorita, og du vil bli så god som Carmen."
  
  
  Tamara ga ego en sensuell smil. Vi fulgte administrator gjennom. "Ikke veldig vennlig, er det?" Tamara lagt merke til dette når vi passerte mimmo heis.
  
  
  "Jeg tror han likte dette Carmen," sa jeg. Hennes fortsatt ikke føler meg veldig komfortabel med måten ting var i gang.
  
  
  Vi gikk nedover korridoren som førte til den største hallen. Da vi kom inn i et stort, sirkulært rom fullt av runde hvite sofaer, komfortable stoler, tabeller og kolonner. På den ene siden var det et stort vindu med utsikt over den solfylte terrassen. Den andre siden omgjort til en cocktail-lounge. Høyt opp mellom to store søyler hang et banner med store gylne bokstaver:
  
  
  VELKOMMEN, HELLIGE I DEN SANNE EVANGELISKE KIRKE-fromhet-kyskhet-renhet-VELSIGNET BOLIG.
  
  
  "Du må danse det senere," sa Pepe. Han pekte på cocktail lounge, som var fylt med høy latter.
  
  
  Han så på stuen i retning Pepa hadde indikert. "Hvem er disse menneskene over det?" Jeg spurte, ser tilbake på Pepe.
  
  
  Pepe trakk på skuldrene. "Hellige av den Sanne Evangeliske Kirken, besøke senor . Hvem andre som kan være i dette hotellet?
  
  
  - For estestvenno. Hvem andre?'
  
  
  Vi dro ned i hallen og gjennom stuen. Jeg ble minnet på vaktene 'kommentar om" syndere uten synd." Til slutt, resepsjonisten grep ham i skulderen. "Pepe, de kalte oss veldig uventet. Vi forstår ikke det i det hele tatt. Hvem er disse, uh, Hellige?
  
  
  'Norte Americanos, Besøke Senor Grus. De tror at å drikke, røyke, dans, eller sovet med noen andre kone er syndig. De har booket rom på dette hotellet som en del av deres korstogene rundt utendørsbassenget å konvertere alle som liker de få gledene i livet. Jeg forteller deg dette som en venn, besøke senor . Vi regner med å være veldig kjedelig med disse Hellige. Dessverre, ih ble forsinket av en plutselig endring i været. Veldig irriterende.'
  
  
  "Man kan si at de er konvertert," Tamara sa med en slu smil.
  
  
  Pepe rullet med øynene. "Hvis jeg liker dem, trodde at tråden, enden av verden er nær, jeg vil spørre henne på mine knær om tilgivelse, for hennes inngrodd synder. I hvert fall hvis jeg får sjansen! På den annen side, hvis det var noe galt med min livsstil...
  
  
  "Jeg forstår. Nå som de har en sjanse, de er fanger opp."
  
  
  "Det ser ut som det," sa Pepe. Han rullet øynene hans igjen. Vi kom over en tom spisestue. Vi gikk rundt på kjøkkenet gjennom en smal gang. Pepe åpnet i en av de små dører og gjorde tegn til oss for å delta. 'Stemmegivning. Jeg er redd dette er ikke vår beste rommet, men.....
  
  
  "Vi forstår det," sa jeg. — Hva om det viser?" Hvorfor ble vi bedt om å gjøre dette?
  
  
  "Alle de Hellige som er gift, besøke senor, virkelig gift. Og kvinnene tok de med seg... sekretær gliste sjenert og stokket føttene hans som om han ikke helt vet hva de skal gjøre med sin figur. "Vi tenkte det var best å møte ih' s nye behov så mye som mulig. Vi ønsker ikke at de skal komme i veien eller gjøre noe støy."
  
  
  "Ja, det ville virkelig rotet opp situasjonen med denne stormen, ville det ikke?"
  
  
  Pepe stivnet. Rolig og med tilbakeholdenhet, sa han, " ikke spør flere spørsmål, besøke senor. Du er godt betalt.
  
  
  Spesielt hvis du kan underholde våre gjester på en behagelig måte. Annet enn at, det er ikke din business. Jeg foreslår at du bor her før du har til å utføre. farvel.'
  
  
  Pepe var rett. Det var ikke mange elementer i rommet. Vegger og tak var krem-farget. Gulvet var dekket med samme golden løperen, som i salongen. Det var en stol, en stol, og en fin stol i en tung, mørk stil som etterlignet spansk. Dobbelt sengen var dekket med en mørk blå brocade sengeteppe. Det var også et lite bad med bidé som virket større enn dusjnisje. Terrassen var dekket med snø. Vinduene i skyvedører bøyd under kraften av vinden. Men etter alt vi har vært gjennom, radiatorer utstrålte en behagelig varme. Så vi ble på rommet til vi måtte komme opp. Pepe tok seg av det, forresten. Han har låst oss opp!
  
  
  "At bastard" jeg brummet, yanking på dørhåndtak.
  
  
  "Nick" Tamara sa, " kom og ta en titt."
  
  
  Hun ble sittende med skyvedører. Han gikk bort og sto ved siden av henne. Hun viste til en utvidelse av kjøkken vinkelrett på rommet vårt. I kjøkkenet, gjennom den opplyste vinduer, hun kunne se fett manager snakke med noen kjeltringer. På grunn av de ugunstige vinkel, jeg kunne ikke ta ut alt. Jeg så to menn sitter ved et bord. Ih submachine våpen hang klønete på ryggen. De er Ali. En figur i stripete bukser gestikulerte vilt med hendene. Jeg trodde ikke han var gal. Det så ut som han var med å gi ut bestillinger. Den dampskip nikket regelmessig og fortsatte å spise. Etter en stund, manager forsvant.
  
  
  "Hva tror du?" Tamara bedt om.
  
  
  "Jeg vet ikke," sa jeg. "Det ser ut som de spiser. Hennes hotellet ville vite hvor de skulle!
  
  
  "Vent, de får opp!"
  
  
  Mennene reiste seg opp. En feit gammel kvinne i en formløse kjole dukket opp. Hun åpnet sin stol. Ingenting hadde skjedd i flere måneder. Jeg var redd vi hadde mistet synet av henne. Så, litt videre, den hellige lyset kom på, og vi så ih igjen. De strukket, gjespet voldsomt, og klødde seg selv. Til slutt fant de et spill for et lite torg stolen og begynte å spille kort. Rundt menn, Odin lente seg tilbake i stolen hans, hans startet føtter pakket rundt stolbena. Min oppmerksomhet ble trukket til objektet han lente seg mot. Det var en tykk eik dør med tung strykejern beslag for kjøleskap eller fryser.
  
  
  "Ja," sa jeg langsomt, " ja, jeg begynner å forstå henne.
  
  
  'Hva?'
  
  
  — Jeg vedder på at du noe som Zembla installasjon er i fryseren." Kjøling for estestvenno er slått av. Rør og rør inne i det danner en vakker overføring i nettverk."
  
  
  'Er du sikker?'
  
  
  "Nei," innrømmet jeg, " men er du sikker på at det er ikke tilfelle ?"
  
  
  'Nei.'
  
  
  "Minst at fyren over det er ikke vokter biff," sa jeg. "Jeg må undersøke. Vi kan like godt starte der som andre steder.
  
  
  Hun kost opp til meg. Det var bekymring i øynene hennes.
  
  
  "Men hvordan?"
  
  
  Ee klemte henne. Kroppen hennes skalv. Jeg har tenkt på det lenge og hardt. Hvis bare jeg hadde en spiral av tau jeg forlot henne i Polencia. Eller min stiletto, som ble tatt fra meg i Maya-tempel. Eller min Luger venstre i Washington... Ikke å finne en logisk løsning etter noen tid, hennes stab begynte å vurdere mindre opplagt valg. Men selv de virket mindre hensiktsmessig enn vanlig. Så, etter en lang pause, sa han tankefullt,"Vel, kanskje det er en vei ut hvis vi bruker sigaretter." Ee øyne utvides i redsel mens hun demonstrerer sin plan. Hun gispet etter pusten. "Ikke prøv det! Det er umulig!
  
  
  "Akkurat som alle andre. Vi har å gjøre noe. Bo her og gi meg et alibi i tilfelle Pepe eller noen andre dukker opp.
  
  
  Hun grep min pels tett i begge hendene og ristet på hodet. — Nei, ikke gjør det nå. Vi kan ha en liten sjanse, men bare hvis vi kan få ut av rommet ved hjelp av vanlige metoder. Ikke hvis du bryter ned døren og Gud vet hva alarm vil bli hevet. Du må gjøre ditt trekk under åpningen av Senorita Fandango, Nick. Vennligst vent. Da kan jeg hjelpe deg minst av distraherende Zembla er menn.
  
  
  "Senorita Fandango' s debut, er det ikke?" Smilet var krokete. — Tror du virkelig at du er god nok til å hypnotisere hele hotellet?"
  
  
  Hun trykket hennes skjelvende kroppen min full lengde. Med behendig, raske fingre, hun kneppet min jakke. Hun tok et skritt tilbake, ler så hun trakk fram sin egen pels. "Nick, han kunne ha kommet opp med et bedre navn?"
  
  
  "Jeg hadde til å improvisere," sa jeg defensivt. Han droppet frakken på gulvet ved siden av Tamara. "Mmm ... Tamara kneppet ull cardigan hun hadde på seg som en bluse, slik at hennes store, full brystene ble bare delvis dekket. Hun tok et par skritt før hun endelig hadde nok plass.
  
  
  "Senorita Fandango begynner sin ytelse!"
  
  
  Hun kneppet skjørtet hennes og senket den. Hennes cardigan falt trassig til lårene, som en liten mini-kjole. Som en sjenert jente, hun løftet kanten av hennes vest og pakket henne ego rundt hennes midje. Hun var naken fra lårene til føttene, med unntak for en liten par hvite truser.
  
  
  Så begynte hun å danse. Kroppen hennes var ubevegelig. Bare en del mellom henne navlen og knærne skalv og kronglete vanskeligere enn trærne utenfor i en storm!
  
  
  "Hva tror du, Nick?" — Hva er det? " spurte hun med et smil.
  
  
  Jeg tror det er sagt. "Jeg tror du er mer Senorita Slipe enn Fandango. Og Senorita La Bomba med ham.
  
  
  Hun begynte å le mykt. Hun rev knappene på henne vest. Hennes ull haler syntes å falle fra hennes skuldre. Hun nådde bak henne tilbake for å ta henne bra. Hun plukket opp tempoet. Hun kom opp til meg nesten naken.
  
  
  "Skulle ikke vi...?" spurte hun hoarsely, nikket med hodet på meg.
  
  
  La oss gjøre hva? Mitt sinn var langt unna, og det tok meg litt tid å forstå hva hun sa. Å snakke i en tid som denne! Dette var ikke ment for å skje! Deretter tungen funnet sin egen. "Skredder, ja, selvfølgelig! Vi kommer til å ha en hard tid!
  
  
  Tamara sukket igjen. Hun strakte ut, grep belte mitt, og ga meg en god slepebåten. Han følte en drakamp i sin anspente kroppen. Tamara var fortsatt å spinne, spinne. Han kom ut og tok tynn hvit nylon. Jeg trakk den. Hvorfor ikke? Hun hadde rett. Vi får heller vente." Hva er den beste måten å drepe tid? Hun sluttet å danse, og trykket nakne kroppen hennes mot min. Hun kysset meg, voldsomt. Hennes lepper var våt og varm. Ee plukket henne opp og bar henne til sengen, våre lepper fortsatt presset sammen. Vi landet åpent på sengen. Raskt, fortsatte vi å kysse. Tungen min sank dypt mellom min lengsel lepper i den varme hule og deretter rta.
  
  
  Hun løftet armene for å bryte dem rundt halsen min. Men ih holdt henne godt opp og dyttet henne tilbake i mykhet av puter. Han reiste seg opp og skyndte seg. Tamara lente seg tilbake mot puter og så på. Armer spredt bredt, bena litt fra hverandre. Hun puster tungt.
  
  
  Nick, " hvisket hun ved sengen hennes var ved siden av hennes.
  
  
  "Gjøre det igjen, som du gjorde i går kveld... Min hånd vandret over det kuperte terrenget på hennes bryster, mimmo hennes nipples, ned hennes glatte magen til soft light varme. Hun jamret. Kroppen hennes funnet " selvstendig liv under mine kjærtegn. Stemmen hennes sukket i øret mitt, tigge meg til å ta henne helt og sette ut flammende ild som antent mine fingre i hennes lender. Han kysset henne på munnen, haken, den myke hul av halsen. Tungen min rundt henne hardt i brystvortene sine. Nye vibrasjoner treffe oss. Min våte lepper kjærtegnet hennes liv. Hennes, følte hennes satengaktig huden stram. Min famlende munnen falt enda lavere til Tamara skrek med glede. Hun rullet fra side til side, stønn med glede som mine lepper børstet hennes, og legger til henne intens, bankende opphisselse. Hun holdt hendene ut i brå bevegelser. Hennes fingre klemte inn i håret mitt.
  
  
  Kroppen hennes rettet opp, skjelving og vred seg under meg. Henne, følte hennes våte varme. Hun lå på gulvet, venter vilt, klar til å ta imot meg. Hun grep tak i meg med en styrke som var nesten driver meg gal. Hun uttrykte sin glede høyt. Hennes armer pakket convulsively rundt halsen min, og hun presset meg mot nedtrapping kurver av brystet. Kroppen hennes under meg gjentatt min rytmiske bevegelser i vill, ukontrollerbare og kaster. Hennes klør gravd dypt inn i ryggen min, gled ned, og litt inn i kjøttet av mine lender. Hun dyttet meg dypere inn i henne, å spre hennes hofter så langt fra hverandre som mulig.
  
  
  Tilfredsstillende Tamara ' s elleville behov var en langtekkelig oppgave. Han lar tungen gli frem og tilbake i munnen for å roe henne ned, og gjenvinne sin fatning. Det var håpløst. Ekstatisk, hun pakket bena rundt ryggen min. Nakne kroppen hennes var glatt med en bank av brennende lidenskap. Hun buede ryggen. Opp og ned. Sakte først, i bølgende bevegelser, så raskere og raskere, og til slutt alle sanser ble kastet rundt i kroppene våre. Utmattet vi falt ned på sengen hennes var beruset, ikke i stand til å flytte henne ønsket å si noe, men kunne ikke finne henne ord, nådde over henne og trakk dynen over våre svette kropper. Tamara svaiet forsiktig i mine armer.
  
  
  
  
  Kapittel 11
  
  
  
  
  Cocktail bar ble kalt El Coyuntura . Hvis noen rundt gjester — de hellige og syndere — ikke hadde vært der tidligere på dagen, ville de allerede har presset på. Med andre ord, alle visste at vi kom.
  
  
  I lobbyen finnes det ble et bredt skåret mahogni bar med nødvendig speil og flasker bak det, og en omgjengelig bartender som snakket tre språk, og alle tre var dårlig. I stedet for en messing stang, fat inneholdt en klar plast rør med lysrør. I den sanselige rød neon lys, hver kvinne så på minst ti år yngre. Det var et par myke seter overfor bar, men de fleste av stuen var okkupert av plass bak det, som så ut som et amfiteater med avrundede vegger dekket av gult papir. Runde bord ble satt opp rundt et frimerke-størrelse dansegulv og scene. Halvparten scenen var okkupert av det lovede kombinasjon av gitar, trompet og piano. Musikerne spilte med mer entusiasme enn talent. De stoppet nå, etter at Mamma Looka Boo Boo med stor entusiasme kort tid før . Noen av de mindre hellige henga i den diabolske synd å danse, og snublet tilbake til den overfylte tabeller eller bar til å bli med sine venner. Mennene var iført svart dress og slips-selv om de fleste av båndene ble nå untied.
  
  
  Kvinnene ble enda mer sur, ih kjefter var sammenbitte, ih ble håret glattes ut og legges tilbake og trukket opp i en bolle. Formløse kjoler som strakte seg fra halsen til føttene gjemte hennes figur. De var litt beruset, ler, rullende deres glassaktig beady øynene og ropte sine lange ord over storm.
  
  
  Utenfor, stormen treffer alt med skremmende styrke. Til tross for de skriker og dempning effekten av tunge gardiner, han gjentatte ganger hadde hørt lyden av knust trær, steiner, og vraket å treffe veggene. Bygningen grøsset, og drikke skranglet i sine briller. Stemme som dette, Titanic må ha gått, tenkte han for seg selv. Bare da var mot og besluttsomhet i møte med døden fortsatt tradisjonelt vanlig. Her gudfryktige hellige drakk febrilsk, fast bestemt på å glede seg til siste time. Med en slik bakrus, ville de trolig skulle ønske de var døde neste morgen.
  
  
  Hennes var bak scenen, scenen var åpen foran meg. Tamara var som sitter ved siden av meg, innpakket i hvitt ark vi hadde stjålet fra seng i rommet. Hun svøpte det som en sarong og bandt en rød gardin snor rundt hennes midje. Det ga henne utseendet av en jomfru, en lidenskapelig men fortsatt feilfri bruden venter på sin mann. Til tross for den forventning i soverommet, han var fortsatt ikke sikker på hva hun skulle gjøre tilbake på scenen. Hun kunne ikke vite det selv. "Spille sammen ved øret," sa hun når vi satt på hennes drakt. Etter å ha hørt combo, han var ikke sikker på om det ville fungere. Det viktigste var å behage publikum og distrahere ansatte. Vi ble enige om på dette.
  
  
  Jeg snudde meg til Pepe, som var lent mot en søyle omtrent tre meter bak oss. Han ville komme til oss femten minutter siden, og nå var vertskap. Eller en sikkerhetsvakt, gitt kul på venstre side av camisole ego.
  
  
  "Jeg vil fortsette å introdusere henne," emu fortalte henne.
  
  
  Bueno . _ Gruppe ...?'
  
  
  "Jeg snakket til dem om det for noen minutter siden. Tross alt, vi fant en melodi som de sier de vet. Jeg vil ikke tro det før jeg hører det.
  
  
  "De er gode gutter, besøke senor.
  
  
  "Oh, de er gode!" Combo signalisert henne. Trompetist blåste en fanfare som om egoet instrument inneholdt en frukt-salat. Han tok et skritt frem og gestikulerte med hendene helt til alle var stille bortsett fra en veldig fett kvinne som hadde hikke.
  
  
  Henne, ropte høyt. - 'Yahora, damer og caballeros, la senorita fandango! mui celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  De sannsynligvis ikke forstår spansk, men det jeg sa var klart nok. De begynte å klappe. Først hiccuping kvinnen, og deretter hele rommet. Nølende, musikere og begynne å utføre "Rumba Tamba". Tamara tok scenen. Hennes kom ut. Passerer mimmo nah hun så et lag med maling glinset på ansiktet hennes. Hun var redd. Sannsynligvis mer redd enn hvis hei hadde å gjøre hva han skulle gjøre med henne. Hun snublet. Odin rundt menn gispet. Hun gjenvant balansen. Med stripper fremskritt, gikk hun til midten av scenen. Hun kikket på den combo, fanget den tunge rutine, og begynte sensuelle flytter hun hadde vist meg før. Hennes overkroppen knapt flyttet. Den glinsende folder av arket virvlet med den raske sirkulær bevegelse av hennes lår og rumpe. Hun snudde seg og begynte langsomt å løse den røde strengen. Hun la det dingle som hun untied det. Ee fusjon begynte å utfolde seg bare på sine egne. Hun holdt ego tett til brystet og så på Pepe og meg. Smilende, hun kastet meg en skolisse.
  
  
  Hun fortsatte å holde arket i hennes venstre hånd. Hun satte sin andre hånd i hennes lange blonde hår og løftet ih opp. Så begynte hun å danse. Arket sakte åpnet før publikum kunne se stroppen av henne bh og truser. Gitaristen vakkert støttes ee med vibrasjon av strenger og en skarp akkord med hver bevegelse. Publikum likte det. Bare et fåtall av kvinnene bleknet litt. Pepe sett hver trekning og vise med en slu se i øynene hans.
  
  
  Pepe sette en snor rundt halsen hennes og kvalt ham. Han stormet til side for å unnslippe. Han strammet et provisorisk løkke rundt det. Han falt ned til knærne. Det var lettere og raskere på denne måten. Han prøvde å skrike, men skolisse overdøvet alle lyd. Han trakk henne hardere. Ved hjelp av tau som brekkstang, han trykket sin tommelen på baksiden av Egoets hodet. En idiot, og målet rullet over på siden.
  
  
  Ingen syntes å legge merke til. Publikum og folk satt av" manager " i stuen så Tamara hver bevegelse. Rytmen av musikken vokste raskere og raskere. Alle øyne var på Tamara. Hun ble dratt av de døde desk clerk inn i skyggene av vingene og kastet av ego på toppen av en haug av tomme kasser øl. Tamara ' s jakke ble liggende på en av kassene. Hun pakket resten av henne klærne og tok alt med henne, til tross for Pepe innsigelser. Han trakk jakken sin over til scenen og kneppet det. I tilfelle av problemer, Tamare kan nå raskt tak i henne klærne. Henne, så henne opptre.
  
  
  Hun tok av arket. I sin bh og truser, hun gynget opp og ned med exaggeratedly rask og skjelvende bevegelser. Hun danset som om hennes liv var avhengig av det.
  
  
  Og slik ble det. Som min, forresten. Han gled ut av vingene og ned den smale korridoren som førte til hovedinngangen foajeen. Det stoppet et lite øyeblikk når den nådde hall. Han husket å se to menn som står der, på vei til stuen. De så ut akkurat som Pepe, som hotellets gjester. Oni luktet beskyttere av en billig Parisisk bordell. Luften snuste det. Lukten av rose vann Stahl tsenymnogy er svakere.
  
  
  Han tittet forsiktig rundt hjørnet. Tamara var å gjøre det bedre enn jeg kunne ha håpet. De to mennene var bare et par meter unna der hall hadde blitt den viktigste stue. En var stadig stikker den andre i ribbeina. Angivelig, kjennere av kunst. Med en .22 - kaliber Trejo og en automatisk pistol i hånden hennes, Pepe sneket seg den andre veien så stille som han kunne før han nådde det tomme kafeteria.
  
  
  Bordene var arrangert slik at det var vanskelig å passere åpent, til kjøkkenet, til den andre siden av rommet. Bordene var helt stille. Vi måtte være forsiktig for ikke å støte på noe eller ødelegge noe. Lyset strømmet inn gjennom den runde vinduer i de to svingende dører. Noen ganger jeg hørte lyder i det fjerne. Han forsiktig dyttet åpne døren, og gled inne. Hennes presset mot den stønnet liten alkove mellom kjøkken og spisestue.
  
  
  Det var en skjenken med hyller i bunnen for bestikk og karafler. Ved siden av det, med døren åpen, var en stor lintøyskap full av håndklær og duker. Det var også koster og mopper, flere bøtter, rengjøring pulver, og en fire-liters kan av gulv polsk. Hennes la den dag i det stille, nært og kikket inn i den virkelige kjøkken. Bare en del av det kunne bli sett: en to-dørs kjøleskap, en automatisk oppvaskmaskin, og en stol som han tidligere hadde sett gjennom vinduet. Lydene hun hørte i spisesalen, som kom fra en feit kvinne fjerne en stol. Sniffing og nynnet for seg selv, hun puslet litt rundt. Korridoren til kalde rom skal ha vært rundt hjørnet, ut av min linje av syne. Det er ikke stahl å lete lenger. Jeg ønsket ikke å risikere å bli sett. Det spilte ingen rolle uansett.
  
  
  Han tok en av Tamara ' s sigaretter og tente den med en kamp over hotellets safe han hadde brakt av rommet. Han sto stille et øyeblikk, og lytter intenst. Jeg kunne ikke høre henne bortsett fra sporadiske hamrer mot av gryter og panner og kvinnens astmatisk pust.
  
  
  Etter røyke det, gikk han til lintøyskap, og kastet noen håndklær på en tom bøtte. Han skvette litt voks på lukk og kastet en sigarett på toppen av det. Ser at det ville fortsette å ulme, han gikk gjennom swing dører en dag siden til spisestue og Stahl til å vente. Jeg forlot henne skapet åpen. Tamara sa det ville ta to og et halvt minutt, men det var vanskelig å fortelle nøyaktig tid, på grunn av hall størrelse. Brannbomber sigaretter har i den ene enden, en ball av samme sammensetning som en kamp — i dette tilfellet, en tråd med et varemerke inntrykk. Den sigaretten ble i tillegg fylt med brun bomull dyppet i salpeter. De åpne endene av sigaretter ble laget av ekte tobakk. Sitter i spisesalen venter var nervøs, men det var noe annet hun kunne gjøre. Hennes pålitelige Tamara å holde alle opptatt. Sekundene gikk fryktelig sakte. Deretter sigarett brent ut.
  
  
  Hun satt i brann går i ca fem sekunder, noe som var nok til å slå bøtter inn røyk bomber. Sengetøyet tok fyr, og deretter håndklær begynte å ulme. Sur røyk bølget fra skap til kjøkkenet. Selv på den andre siden av døren, jeg kunne lukte henne svakt, mens kvinnen endelig begynte å rope " Fuego ! Fuego !
  
  
  Stille henne squatted, lytte til lydene. Så tung shaggy hørte henne, og to vakter ropte, " Au ! Fuego ! Hennes, hørte jeg en si. Han trådte inn i alkove, pistol i hånden. Vaktene prøvde å finne ut hva som var brennende. Fett kvinne skrek, vifter med armene. Alle tre av dem ble hoste og hoste fra røyken.
  
  
  "Hands up," jeg bestilte.
  
  
  Kvinnen wheezed høyere enn noen gang. De uniformerte mennene snudde seg og gjespet i vantro. Nå er brannen har nådd sitt høydepunkt. Tykk, fet røyk bølget over skapet, skjuler det faktum at brannen var brennende bare i en bøtte. Røyken og stank må ha forvirret mine reflekser som en fyr nådd for sin pistol og de andre hoppet på meg. Hennes skutt var den første i hver stamme. Den flate, skarpe pop av .22 var tapt i skrikene av kvinnen og brølet fra den andre fyren som hoppet ut på meg. Jeg tok et skritt frem, så han var med meg et øyeblikk tidligere enn han forventet. Henne, gikk ned på sine knær og due mellom ego bena. Da han falt på toppen av meg, han lagt armene rundt henne ego beina og fikk opp på samme tid. Det var en slags rugby snu. Han snudde seg litt og brukt hans ego ' s egen kraft til å kaste ego i skjenken. Den egomaniac smadret sølv hylle med et smell. Den kollapset, kaldere enn været utenfor.
  
  
  Til tross for nederlaget for hver stamme, den første vakt kunne ikke stoppe. Med et stønn og gritted tenner, han prøvde å åpne klaffen av hans vakre hylster til å sette en kule i hodet mitt. "Mui bravo," sa jeg, sparker ego i livet og på haken. Han benken presser hvor han ble liggende. Kvinnen ble så ut av henne oppmerksom på at hun kan ikke lenger høre på argumentene. "Enkelt, senora," sa jeg. Min venstre hånd fløy til haken med en knyttet neve. Hun stønnet og gikk ut som han forsiktig senket henne til gulvet.
  
  
  Hennes hoppet over dem i skapet. I den tykke røyken, han grep henne mopp og dyttet det inn i den brennende beholder. Brannen hadde slukket det, men håndklær hadde forlatt den ulmende. Når hennes brannen var under kontroll, hennes presset mopp håndtaket inn håndtaket på en rolig og tok ut bøtter over skapet.
  
  
  Han forlot henne en ego, tok vaktene " våpen, deretter dyttet alle tre av dem inn på kontoret. Han låst skuffen, sette nøkkelen i et minutt, og kjørte over kjøkkenet til digital radio, svingende dampende bøtte på moppen håndtere. I hennes andre hånden var en krukke av voks.
  
  
  Hun fløy ned en kort gang på den andre siden av kjøkkenet og fant seg selv i et rom hvor vaktene var å spille kort. Kortene var fortsatt på bordet, og mennene hadde kastet kuda ih. Det var en stor dør bak den fjerneste sete. Han dyttet stolen ut av veien og lente seg hans skulder mot den store metall låsen. Døren klikket åpne seg. Henne, barged i uten å se.
  
  
  Den "manager" tatt en stor pistol og rettet den mot ansiktet mitt. Cellen var bare fem meter etter sju meter og var full av ulike kroker og rør. Den emu ville ha hatt til å sikte ganske jævla dårlig til å savne meg. Han sto over radio på baksiden av cellen. Han var sannsynligvis lurer på hvorfor han ikke kunne finne oss en stasjon. Lite visste han, selvfølgelig, at stormen hadde han bidratt til å skape også forhindret emu fra å motta alle radiostasjoner. Den revolver var på bordet ved siden av ham, ved siden av mottakeren. Egoets hånd grep ham som et lyn.
  
  
  Han løp uten å stoppe. Jeg lente seg mot ham, hviler hodet mitt mellom skuldrene hans. Jeg svingte moppen på henne med all den styrke som jeg hadde. Red-hot bøtte hit Egoisme i ansiktet. Pistolen gikk av rett ved øret mitt. Rolling thunder av et skuddsår i en liten plass sjokkerte meg. Henne, så ham falle. Han stoppet og begynte å bevege seg igjen. Deretter falt han på stedet. Serene er forlaget var det opplagte ego av en dårlig forbrent ansikt, en tid han ville ha for begge ender av livet.
  
  
  Senderen var en enkel skapet i forhold til kontrollsenteret i templet. Det besto av flere metall skap, form og størrelse som vertikale kister, som inneholdt sensorer, knotter og brytere. Den øvre delen av skap besto av en sirkel, en stor styrke feltet, og en masse av spoler av nakne kobbertråd. Den tykke kabler forsvant gjennom et hull i havet. Elektroniske enheter hummed mykt. Hotellets generatorer, som ga elektrisitet, ble trolig ligger i kjelleren ved siden av kjeler.
  
  
  Han vippet av hovedbryteren. Den summende stoppet. Armene danset frem og tilbake for et par meter for et øyeblikk, deretter falt tilbake. Det ble plukket opp av fiendens pistol og nøye knust alt som kunne bryte. Da den kalde storage manager dro henne ut og rullet hennes ego under stolen hvor vaktene ble sittende. Han gikk tilbake, åpnet skap, og sprutet inni, gulv og vegger med voks. Han brukte den siste delen til å tenne ild i bøtta. Hun ble kastet brennende håndklær i pytter av voks på installasjonen. Flammene hoppet opp, viftet med utkastet rundt anus. Hennes løp ut, til tross for den knyttede neven som forsvant inn i magen hennes.
  
  
  Leder eller annen måte kom til bevissthet og hoppet til sine føtter, full av hevn. For andre gang er han angrepet meg uventet. Ego er knyttneve braste inn i baken på revolver av en av vaktene som hadde gjemt henne i beltet. Det reddet meg. Pusten kom ut igjen før han kunne smelle døren, ellers ville hun ha blitt brent levende. Det brøt gratis og angrep ham. Brannen var allerede slikker på mitt lag.
  
  
  Han så ut som en gorilla. Han kastet seg på meg, banning i spansk. Ego fanget hennes med sin vanlige judo grep, en hard hånd. Min venstre hånd var å ta tak i kragen på ego kjolen min høyre hånd var gripende ego skjorte. Han nølte. Hennes ego ' s høyre ben surret rundt hennes høyre kalv og sparket hans ego. Han overtalt til side og begynte å falle. Emu hjalp henne litt.
  
  
  Rasende med sinne og hat, han klorte på meg selv, så han falt. Ego skoen fanget på dørstokken til kald bod. Viftet med armene, han falt bakover i det brennende voks. Hver bevegelse spredte flammene enda mer. Han kom ned på alle fire. Å senke hodet, han skrek i smerte. Som en menneskelig fakkel, brant ned for mine øyne. Hennes emu kunne ikke hjelpe, men lukk døren. Egoet skriker ikke lenger var hørbar, og at brann ikke ville ha blitt oppdaget umiddelbart. Til slutt, han var i stand til å ta et dypt pust. Han desperat behov for det. Gradvis gikk det opp for meg at jeg ble hardt skadet. Såret i skulderen min åpnet opp igjen, sannsynligvis når hennes vakt angrepet. Den lumbago gjennomboret min arm smertelig. Han prøvde å bevege fingrene på hans venstre hånd. Nå er hennes kunne tape bevissthet eller fortsette å handle; Hennes fortsatte. Hvite-faced, jeg sjanglet gjennom rommene, tilbake til kjøkkenet og alkove.
  
  
  Odin rundt menn banket på lintøyskap døren og ropte høyt om hjelp. Han stoppet og banket på døren. "Besøke senor ?"
  
  
  "Du! Hans!
  
  
  "Hvis du vil ha henne til å skyte kuler på deg gjennom den døren, så holder sparker henne høylydt."
  
  
  Det var et øyeblikk av stillhet. Da sa han: "jeg skal være rolig, amigo."
  
  
  "Bueno".
  
  
  Når jeg kom tilbake nedover korridoren fører til scenen, så jeg to menn sitter i stuen, som står ved inngangen til El Koyountoura . De stemplet sine føtter og ulte encouragingly. Da han nådde vinger, han forsto hvorfor. Tamara var kun iført hennes truser. Hvordan kunne hun ha varte så lenge må ha vært en av de største hemmelighetene i dansen.
  
  
  Kombinasjonene var oppbrukt. De spilte på refrenget for hundrede gang, men rytmen er fortsatt sterk, og Tamara tok full nytte av det.
  
  
  Med stripper skritt, hun svaiet opp og ned, svaiende hennes hofter og ristet henne nakne bryster. Publikum applauderte i godkjenning, selv om noen av kvinnene syntes nær sjokk. Alle øyne var på hennes dirrende brystvortene. Det var en bekymret ser i øynene hennes... inntil hun så meg. Ansiktet hennes lyste opp. Jeg signaliserte Ay å skynde seg. Hun nikket umerkelig og startet sin gevinst.
  
  
  Og hva en finale!
  
  
  Bandet var i ferd med å begynne å spille melodien igjen. Tamara plukket opp den første akkorder og bøyde seg ned for å plukke opp arket og henne bra. Hun ga alle et perfekt utseende på trassig frodige rundhet av hennes rumpe. Seere kan tydelig se den smale nylon linje av hennes truser mellom hennes faste lår, som bare kort strammet idet hun lente seg fremover. Trusen skled trassig ned på rumpa og bodde der da hun kom opp og tok meg et ark og bh.
  
  
  "Gode Gud," hun hveste. — Jeg trodde du aldri ville komme."
  
  
  "Slutt med det snart," svarte jeg.
  
  
  Jeg har sett henne danse tilbake til scenen. Hennes svaiende rumpe var et herlig syn. De hellige som har gått gale. Jeg vet ikke hva kvinner tenker, men noen rundt dem så ut som de aldri ville komme seg fra det. Menn blodkar var sprengning. Drikke ble fortært raskere enn servitørene kunne bringe dem. For første gang i sitt liv i svarte klær, så de myke skjønnheten av ekte kvinnelige kurver og fråtset i det. Tross alt, de var mot slutten av verden, Armageddon, og muligens et Annet Fenomen på samme tid. Og hvis de skulle dø , hva en måte å si farvel!
  
  
  Et rop til oppmuntring brøt ut. Tamara begynte å ta av trusen. Bandet følte klimaks nærmer seg, og kastet inn i de husket melodi. Han fortsatte å se tilbake over hans hårløse overgrep ferdigheter og ber om at den tykk eik dør av den kalde rom ville holde brann, og at vakt i lintøyskap var fortsatt skalv av redsel. Tamara trukket ned den stramme strikk av trusen. Gud, hvorfor hadde hun ikke vært i en hast? Under. Myk krøllete hår ble synlig. Mer støy og ropte!
  
  
  Han tørket bort den tykke dråper av blod fra pannen og gned sin smertefull skulder. Trusen sakte skled ned benet. Hun tok av henne ih og snudde seg rundt. Hun bøyde seg ned for å plukke opp sitt eget ego. Retting hennes ben, løfte hennes rumpe, hun viste menn noe de aldri vil glemme.
  
  
  Publikum jamret.
  
  
  Combo brølte.
  
  
  Tamara stormet fra scenen og kastet henne candid ord i mine hender.
  
  
  Det var mye applaus, men det var ikke nok tid til å gå tilbake. Jeg pakket henne opp i min pels og fortalte henne at jeg ville ha god tid til å kle på seg etter at vi gikk ut rundt hotellet. Uhemmet av seg klærne hennes, hun fulgte meg ned i hallen til de viktigste stue.
  
  
  "Nick, Nick," hun gispet — " hva er galt?"
  
  
  "Det gjør ikke noe," sa jeg.
  
  
  "Men...'
  
  
  "Tre tv var ødelagt, en forble. Jeg skal fortelle deg detaljene senere.
  
  
  Vi kjørte rundt hotellet. Det var lettere enn han hadde trodd. Han stoppet et øyeblikk på telleren, og som jeg mistenkte, var det en walkie-talkie på hyllen under disken. Ego kalte henne over det, og i en knurring, pseudo-administrative tone, beordret folk i Fiat i front av bygningen for å tre til side og la Buick passere. En liten billige mikrofon gjemte stemmen endrer seg, og Revmatisme var en kort "Si, señor!" Down hall, gjennom hoveddøren, hoppet vi i en gammel bil og gjenopplivet den.
  
  
  Fiat og sin sikkerhet detalj ble parkert av oppkjørselen. Når Tamara så at vi var kommer til å bli vellykket, hun ga oss en vennlig bølge fra to menn som vi passerte mimmo. Hun avslappet tilbake på den råtne i sofaen og begynte å le. Det var en hysterisk latter av lettelse. Ut av pusten, hun utbrøt: "Nei, det gjorde du se disse to mennene?"
  
  
  'Hvilke? I denne Fiat?
  
  
  "Nei, Nick, to av dem er bedre i stua!" Hun begynte å le enda vanskeligere. De så så overrasket da vi raste forbi mimmo dem. "Ah, det uttrykk på ih ansikter!" Tamara var å ha anfall av latter. — Var jeg virkelig så bra?"
  
  
  "Ja, du var vakker."
  
  
  "Virkelig ?"
  
  
  "God nok til å gjøre meg sinnsykt sjalu."
  
  
  Tamara roet ned litt og giggled som han slet med rattet på Buick og kjørte mot flyet. Da hun begynte å kle på seg, latteren stoppet, og på den andre siden av Puntarenas, sa hun i en lav, nølende stemme, " Nick, været. Det endringer.'
  
  
  Faktisk. Snøen var nå å falle i en virvlende swirl. Den gang strålende reflekterende himmelen mørkere, og vinden howled som en såret ånd over summingen av en overbelastet motor. Trær, steiner og noe annet som kunne flytte fløy rundt oss i en hylende orkan. Hailstones ricocheted av dører og vinduer. Vi befant oss i en verden drevet gal av handlingene til en gal mann.
  
  
  "Deaktivere hotellets sender forårsaket en kraftig snøstorm," sa jeg dystert.
  
  
  "Og det vil bli verre," Tamara hvisket.
  
  
  "Ja, før vi ødelegge den siste senderen i Panama."
  
  
  Hun snudde seg mot meg, hvit som snøen utenfor. "Men, Nick," sa hun, med tydelige horror. "Vi skal være i stand til å gjøre det, ikke sant?
  
  
  
  
  Kapittel 12
  
  
  
  
  I henhold til kartet, Sangre Øya var ca seks hundre kilometer fra Puntarenas. Men mens vi var gal nok til å fly i denne slags vær, vi var ikke gal nok til å stresse ut på en ærlig fly. En gang i luften, vi fløy i en bred bue over Stillehavet. Dette gjorde flyturen nesten to hundre mil lenger og muligens en annen 150 km på grunn av den konstante zigzags. Vi fløy over Chiriki Bukt med den største øya i Coiba, en straffekoloni. Da vi rundet Azuaro Halvøya, og kom til 150 kilometer bred Gulf of Panama. Langs veien var Gulf of Panama med Panama City og Balboa.
  
  
  Hele denne tiden, flyet gjorde ingenting, men rock og dykke. Tamara og jeg gikk fra side til side, frem og tilbake. Vi har aldri satt stille. Bare sikkerhetsbelter holdt oss på plass. Ett trykk fulgt en annen. Skroget jamret og knaket, og vingene virket klar til å knipse ved enhver tid. Når flyet landet i luften sone, det ville treffe holde noe hardt med sin skulder og erfaring uutholdelige smerter. Før vi dro, Tamara kledd såret og strammet bandasje, men dette var ikke nok. Blodet fortsetter å piple rundt skulderen min, soaking skjorten min.
  
  
  Hun skrek. "Hva er koordinatene til island, Nick?"
  
  
  "Ikke der ennå," hun ropte over støy. "Først i Panama City."
  
  
  'Hvorfor? Sangre Øya er i hallen på de las Perlas-øygruppen, som er i hallen øst for her, ikke mot nord.
  
  
  Hennes, nikker i enighet. Øygruppen betyr "hav av mange øyer", og i dette tilfellet refererer til om lag åtti små "perler" på den andre siden av bukten. Han pekte på det åpne kortet. "Kan du ikke finne målet ditt i denne suppen ennå, og du kan ikke stole på instrumentene lenger. Vi trenger et landemerke før vi kan finne en liten øy i denne gruppen. Byen i hallen er bare seksti kilometer nordvest for øygruppen. Fra her, kan vi gjøre oppdrag.
  
  
  Etter Tegucigalpa og Puntarenas, jeg trodde jeg hadde fått nok av forvitring mot den brutale og nådeløse ødeleggelse som Oberst Zembla hadde gjort. Men det var en ufattelig katastrofe i Panama City. Dette er en av mine favoritt byer, med mange gode minner. Jeg ble minnet på en kveld med en vakker kvinne i hennes leilighet ved foten av Mount Ancona og våkne opp til vind-slått bjeller av katedralen i nærheten Avenida Sentrale. Som vi fløy over byen, det ble lagt merke til av restene av katedralen, det gamle Regjeringen Palace, den vakre National Theater, Malecon Boulevard og Bovedas Boulevard med den gamle underjordisk fengsel. Alt, virkelig alt, var knust og ødelagt, knust og revet i stykker av den grusomme scourges av et umenneskelig storm. By, med en befolkning på 300 000 mennesker har opphørt å eksistere, og ble til det samme enorme ruinene som den gamle byen ni kilometer unna, revet til bakken i 1671 av corsair Henry Morgan.
  
  
  Balboa, den engelske Kanal havneby, var også en ledig mye. Fra vårt ståsted, kunne vi knapt se Miraflores Sluser ti kilometer fra kysten. De to kanalene som fører til det var helt blokkert. Flere lasteskip og tankskip var strandet på to av verdens største is felt, som hver nesten to hundre meter bredt og femten meters dyp. En kjempestor vinden feide gjennom kanalene. Det var ingenting som tyder på at ting var bedre på den andre siden av eidet.
  
  
  Han var syder av sinne på hva Zembla hadde gjort dette en gang fruktbare og rike land.
  
  
  "Snu deg rundt", han knakk på Tamara. Det er ikke føler seg bra. - 'Sør-øst til Isla Sangre . _
  
  
  "Tror du Zembla er det?"
  
  
  "Jeg inderlig håper det," sa jeg, og tok en siste bitter se på den virvlende hvite landskapet. "Hvis ego finner henne, øya vil bli gjennomvåt i egoets blod, lover jeg deg."
  
  
  De viktigste øyene i San Miguel, San Jose, og Pedro Gonzalez var lett å finne, men Zembla siste gjemmested var bare en smule på kartet, og noe mer i virkeligheten. Det var en samling av stein som stikker ut rundt vannet under et tykt teppe av snø, byen, og sea foam, omgitt av en sandstrand. Idet vi gikk over det, Cessna kastet og svaiet i den skiftende luftstrømmer. Tamara slet med tiller som hun ble bedt om for en landing sted.
  
  
  "Jeg synes vi skal lande på land. Enda en stein geit kan ikke stå på beina på disse steinene."
  
  
  — Hva er det?" — Hva er det? " spurte hun, og pekte til venstre.
  
  
  Hun vippet flyet på en åtti-graders vinkel slik at hennes kan se på det, også. Gjennom byen som så ut som maskin-pistol kuler, han kunne se den svake gløden fra noen av de gamle bygningene. De ble gruppert i form av en gammel hacienda rundt en gårdsplass. Det var omgitt av en tre-tommers tykke steinmur med en tung gate med strykejern bjelker. Minst før ih tak bygget, og det var ingen grunn til å tro at disse veggene ikke var like tykk og sterk. Zembla så ut til å nyte å gjøre ting vanskelig, spesielt når det kom til forsvar eller rømme.
  
  
  "Han er her," sa jeg. Min hånd presset Tamara ' s. "Se! Ego helikopter er fortøyd i gården.
  
  
  "Jeg forstår henne. Men vil du gi slipp på min hånd nå? Hennes ville heller ikke falle overt ego taket. La gå av din hånd og finne et sted å lande, okay?
  
  
  Hei smilte lykkelig på henne. Til slutt, vi sporet opp Zembla i Ego magasiner. Mitt smil sakte svak som jeg innså at det ikke var noen egnet landing området hvor som helst rundt omkretsen. To-år-gamle og blonder selger Ramon Batuc bygget sin hacienda på toppen av en runde hill. Fra hovedporten, en sti som førte ned klippene til et naust i en naturlig bukt. Bakken var relativt glatt, men for bratt. Resten av øya var enten altfor grov eller overgrodd med vanskelige, knudrete busker.
  
  
  "Det er ment å være en strand," hennes far sa bistert.
  
  
  "Litt tilbake er et enestående stykke strand som fortsatt ser ganske anstendig," svarte hun, pursing hennes lepper. Hun vippet Cessna igjen og fløy mot en liten strekning av forblåste stranden. "Det kommer til å bli veldig vanskelig, Nick, og vi vil ikke være i stand til å komme nær hjemmet."
  
  
  "Hvem bryr seg om en liten spasertur? Jeg håper vi kan fortsatt gå, når vi landet."
  
  
  Flyet styrtet ned. Vinden plukket opp egoet og howled på tvers av metall. Sand, vokste rundt hjulene. Deler av flyet ristet som om ih ble plutselig lammet. Tamara slet med det sliter tiller. "Vi har et ordtak i Russland," hun utbrøt, periodevis. "Hold godt fast i rattet i denne situasjonen!"
  
  
  Vi ble sugd ned i en luft hull. Cessna rystet, rystet, og gled langs stranden i en grå, sand regn av hovne sand. Foran oss, skarpe stein topper jutted ut over sanden. Til venstre lå en vollen rundt mer steiner og steinblokker, og til høyre en truende veggen med kokende surfe. Flyet gikk ned.
  
  
  Han knurret til henne. - 'Up! Opp!' Mitt rop var refleksive, som jeg visste Tamara var de gjør sitt beste for å oppdra henne på nesen. Stranden var i anmarsj på en ødeleggende pris. Nesen ble begravet i sanden. En lang hiss, deretter en dundrende popmusikk. Vi snurret rundt, vingen struts brøt ut, og propellen kastet seg over motoren blokk, som var halvt dekket med sand. Gulvet rose og kastet oss til tak som en haug av menneskelig armer og ben. Flyet nesten snudd, så krasjet hale-først i det iskalde bølger. Salt vannet sprutet over oss som vi trakk seg tilbake. Vi var ødelagt, men vi sto vår jord. Flyet gynget frem og tilbake i bølgene. Vi var gynge på bølger. Tamara ristet på hodet, løftet det, og så ut på de knuste vinduene på stranden. Skremt, han tok et dypt pust og studerte sand og surfe under oss. "Stemme hva jeg liker om disse kommersielle flygninger," sa hun med et lite smil. "Du alltid lande mykt."
  
  
  "Ikke le av meg for alltid!" sa hun med tårer i øynene. — Jeg har ødelagt alt, jeg kjenner henne! Vi vil aldri heve ego i luften igjen!
  
  
  "Det sannsynligvis ikke ville ha skjedd ellers," sa jeg. "Sanden er for myk og vinden kunne ha slått oss av våre føtter."
  
  
  — Men hva skal vi gjøre nå ?"
  
  
  'Hva skal jeg gjøre?' Han tok flettet kurv som eda hadde en gang vært i bak ham. Nå nen hadde Tamara 's Makarov pistol, Dr. Mendoza' s vintage pistol, Pepe .22 automatisk revolver, og revolvere av to sikkerhetsvakter og manager. Hun ga Tamara henne pistol og Pepe, og legge resten av våpen i sine lommer. 'Hva skal jeg gjøre?'- gjenta det. "Vel, la oss gå for en spasertur. La oss gjøre det!"
  
  
  
  
  Kapittel 13
  
  
  
  
  Går vi gjorde vår vei mimmo lumske åser under en hylende og brennende himmel. Blizzard var fortsatt gathering styrke. Mørket vokste tykkere. Et par vanskelige trær knaket i vinden. Steinblokker ble stadig fallende. Vinden suges luften rundt lungene våre som kjørte vi mot det. Vi var så trangt som drukner folk, og noen ganger vi ikke kunne gå videre. Stormen var nå en fast masse, voldsomme, nådeløs og dødelig. Tamara ' s ansikt var dekket i blod fra å falle sados. Henne, visste jeg at jeg ikke ser mye bedre. Smerter i skulderen min var iført meg ut. Det var ikke lenger bare en korketrekker av kjøtt, smerten skjøt gjennom min sjel, og mine bein. Jeg slet med det, til og med min stive fingre. Vi slet og forskjøvet sta, støtter hverandre.
  
  
  En halv time gikk, og i en fjerdedel av en time og en halv time. Endelig har vi nådd bakken. Vi var ute på den tykke, solide vegger i hacienda hundre meter unna. De ble liggende under et tykt lag med snø. Hvis det hadde vært vaktposter - han var nesten enkelte av dem-de ville ikke ha vært stønn. De var samlet i den tvilsomme ly av veggen. Det vil være en knapt merkbar linje av fillete menn i uniformer som klamrer seg til frosne kropper.
  
  
  "La oss gå over veggen," sa jeg. "To eller tre porter vil være for tungt bevoktet."
  
  
  Tamara ristet på hodet med et grøss. "Vi kan ikke, Nick!
  
  
  "Vi kan ikke stå stille heller.
  
  
  Vi begynte å klatre bakken bak hacienda, åpne foran hovedinngangen. På noen måter, det var vanskeligere å bevege seg fremover nå. Det er færre hindringer, men den bare overflaten av bakken har blitt polert av vind og omgjort til en glatt is skråningen. Tamara var den første til å falle, og jeg måtte støtte henne. Så han mistet balansen. Tamara prøvde å hjelpe, og plutselig er vi begge rullet ned, tviholder på våre hender threateningly. Vår utholdenhet døde, men stod opp igjen rundt sin egen aske. Livet virket mindre verdifull enn den varme og fred, at døden ville bringe, og livet seiret.
  
  
  På toppen, vi krøp utmattet under ly av veggen. Hun var gammel. Mur var utslitt, og det var store avvik mellom den naturlige steiner, sa de. I gjennomsnitt var det tre og en halv meter høy. Han så opp nøye, og la merke til foten og armen støtte poeng i flere steder. "Følg meg når jeg er oppe," sa han til Tamara.
  
  
  "Når er du klar?" Mener du at hvis du gjør dette!
  
  
  "Når jeg er oppe, Tamara," sa jeg bestemt. Hun hadde ikke lyst til å tenke på sannheten i ordene hennes. "Og vente på et tegn." Det kan være vaktposter på den andre siden.
  
  
  Han begynte en farlig klatre opp den gamle veggen. Jeg måtte ta av meg vernehansker å holde fingrene på den glatte steiner. En chill skutt gjennom min sjel. Hennes, følte jeg mine hender stram. Mitt blod og muskler frøs. Steinen som ble knust under vekten av foten min. Hennes kost opp til å stønne, og hørt Tamara er myk gråte av redsel. For et øyeblikk, jeg trodde jeg ikke kunne gå videre. Så husket jeg hvor nær Zembla hadde vært, og tanken varmet meg. Hennes forsiktig funnet en annen fotfeste. Sl fant henne. Ved millimeter, den steg.
  
  
  En siste innsats båret meg over kanten til en bred, flat topp. Knivskarp skår av glass ble spredt langs hele lengden, men snø og is eliminert ih effekt. Faktisk, de hjalp meg med å holde på glatt underlag.
  
  
  Jeg var i ferd med å gest for Tamara til å følge meg når jeg fått et glimt av vaktpost. Han ble pakket opp, og med hodet bøyd, hendene dypt i lommene hans, han gikk sakte frem og tilbake mellom veggen og den nærmeste bygningen. En automatisk rifle hang fra sin høyre skulder. Han gikk bort til der hun lå stønn. Henne, så på Tamara å advare henne. Hun ville ikke adlyde min kommando og var allerede klatring etter meg! Sentry kom opp å slikke på. Nær nok til å høre henne hvis noe skjedde. Pusten fanget i halsen.
  
  
  Tamara mistet balansen og falt. Hun la ut et forskrekket gråte. Ikke mye, bare litt høyere enn en ufrivillig sukk, men høyt nok. Sentry umiddelbart så opp merkelig og så meg. Hennes hoppet.
  
  
  Mannen visste sin plikt og prøvde å forsvare seg. For sent! Han var fortsatt å øke rifle da han ble kastet til side av ego, landing på toppen av ham, knærne av en emu i livet. Hennes rifle ble tatt bort av Ego raket, snudd, og slo. Baken treffe emu i side av halsen. Han sukket og frøs. Ego målet var i en unaturlig vinkel i forhold til overkroppen.
  
  
  'Nick!'- hvisket fra over. Jeg kikket opp og så Tamara sitter på stønn etasje.
  
  
  "Jeg kunne ikke vente for henne...'
  
  
  "Det spiller ingen rolle," hveste jeg. 'Hoppe.'
  
  
  — Vil du fange meg?"
  
  
  "Alltid kjære."
  
  
  Han satte rifle på toppen av den livløse vaktpost og holdt ut sine hender. Hun falt. Hun ble fanget opp av ee. Også, selv om det ikke var en myk klem, det var ganske jævla fin. Hun gjemt bort til meg og kysset halsen min. "Hva nå?'Hva er det?' spurte hun forsiktig.
  
  
  "Hovedbygningen. Det er en god sjanse for at vi vil finne Zembla og Ego der, den siste kraftfelt senderen. Vi er nødt til å ødelegge ih begge.
  
  
  "Oh, er at alle?" sa hun med en sarkastisk tone. Hun dyttet den falne sentry med tå av hennes boot. "Hvor mye ih vil det bli mellom oss og Zembla?"
  
  
  "Jeg vet ikke. For mye, tror jeg.
  
  
  "Ja. Og de er nødt til å finne oss, og så drepe oss eller holde oss ut før vi på å fryse ihjel. Vi sitter fast nå som vi er bak veggen. De er noen kuler som vi har lite for å endre. Har du noen andre gode ideer? Jeg lyttet til henne i stillhet. Hun prøvde å skjule sin frykt med sin kynisme. Dette er en helt naturlig reaksjon. Alle som ikke er redd for en god grunn, er en tosk. Tamara var en tøff, praktisk, modig kvinne, og ikke en tosk.
  
  
  — Jeg har ingen anelse, " innrømmet jeg. "Vi kan bare gjøre vårt beste og håper. Det vil bli vanskelig, men vi må forsøke."
  
  
  Hun nikket resignedly. "Og når dette er over, Nick, jeg skal prøve å si noe hyggelig."
  
  
  "Jeg vil skrike etter hjelp," sa han med et smil. I skyggene av bygningene, og vi krøp til baksiden av hacienda. Det ble foretrukket å sentry er automatisk, helt til jeg oppdaget at dens mekanisme frøs. Ego pantsatte det og tok en av våpen.
  
  
  Vi kom til hjørnet og stoppet. Foran oss var en gårdsplass med et helikopter. Han studerte den lange, smale hovedbygningen, hvor han håpet å finne Zembla. Det var større enn uthus, med en overbygd veranda kjører hele sin lengde. I sentrum var en gate der biler kan skrive inn til hovedinngangen.
  
  
  Verandaen var mørkt og knapt synlig gjennom den virvlende snø. Jeg hadde en sterk mistanke om at det var en vaktpost et annet sted. En eller flere, alle nervøs og kald, med prikking i fingre. "Vi vil ta den lengste ruten," sa jeg. Vi kjørte til baksiden av den neste bygningen. Han ville ha foretrukket å holde i gang, men forsiktig og stillhet var rekkefølgen av dagen. Sakte vi flyttet på. På denne siden av hacienda var en annen bygning som så ut som en garasje. Vi har gjort det til den andre enden uten problemer. På høyre, det var en åpen plass på ca ti meter. Bak det ble hovedbygningen.
  
  
  Vi sto og lyttet oppmerksomt. Vi hørte ikke noe, og løp til baksiden av hovedbygningen. Foran oss var det en lang rad av windows med smijern barer. Monotonien ble avbrutt av to veier å dele Rivnenskaya rad inn i tre deler. Det var en gate bak dem, og en annen rad av windows, noen som var sterkt opplyst. En kort brostein veien gikk fra gate i bygningen til den massive main gate. Det var en kiosk nær gate som så ut som en betal-telefon. Venter kiosker. Den smale åpningen ble opplyst.
  
  
  'Forbannelse. Vi trenger å krysse oppkjørselen, og den er overvåket.
  
  
  "Kanskje de ikke vil skyte kona," Tamara sa.
  
  
  'Hvorfor?'
  
  
  "De vil kanskje ønsker å stille spørsmål først."
  
  
  "Tamara, hvis du tror du kan ta agnet..."
  
  
  Han kunne like godt ha snakket til en vegg. Å bøye seg ned, hun raskt gikk under windows. Jeg fulgte henne, i håp om at hun ikke ville få altfor stor risiko. Jeg hadde en følelse av at de ville skyte først, og deretter stille spørsmål. Vi krøp mimmo den første av to dører og neste gruppe av windows. Tamara var en halv meter unna meg. Hun var trygg i hennes bevegelser, og han visste at jeg ikke kunne stoppe henne uten å risikere et oppvarmet samtale og mulige funn. Jeg prøvde å tenke på en alternativ, men jeg kunne ikke finne det. Vi kom til begynnelsen av den andre dagen og neste vindu. Plutselig hørte han stemmer.
  
  
  'Vent! hennes ble hvisket energisk. Til min bestemt overraskelse, hun stoppet og krabbet over til meg. Lampen blunket. Vi kikket inn i vinduet.
  
  
  Oberst Zembla var fart opp og ned sint. Jeg hørte ikke hva han sa. Men han fortsatte å hamre i neven på bordet i midten av rommet. Stolen var spekket med elektroniske deler, transistorer, kretskort, lodding jern og tang. Bak Zembla var de samme metall skap og paneler som i Maya-tempel. Bare disse var åpne. Barene hadde blitt fjernet, og ledningene ble wriggling som en underlig perm. Det var ikke vanskelig å forestille seg hva han gjorde i dette rommet. Han har bygget en ny master control system for sin dødelige plan for å erobre mellom-Amerika og lage en Tredje Maya-Imperiet.
  
  
  Jeg lurte på om han snakket til Hema når en annen mann med en tynn, mustachioed ansikt kom til å stå ved siden av ham. Zembla er medskyldig virket enda mer brutalt og kaldblodige enn noen andre. Han utfoldet en kornbånd av figur papirer. De to mennene var så oppslukt i å diskutere sine planer at jeg våget å nærme seg en liten slikke. Ut av øyekroken så han seks andre menn, to væpnede vakter, og fire teknikere i hvite frakker, trolig som arbeider på samlebånd. Tamara så på meg med spørrende.
  
  
  Den revmatolog pekte på døren bak oss. Han forsiktig dyttet åpne låsen og lente seg mot et tykt treet. Døren var ikke stengt. Vi sneket seg inn og lyttet til stemmene i neste rom i den kalde gangen.
  
  
  '...drepe umiddelbart! Oberst Zembla stemme var svært dogmatisk. "Hvis jeg ikke få situasjonen under kontroll i de neste par timene, stormen blir for sterk til å håndtere — selv for meg! †
  
  
  "Kan vi stoppe installasjonen," den underordnede foreslått å ego.
  
  
  "Tohel, dette er et verk av en forræder."
  
  
  "No, sir. Ta en titt på R-delen her. Gutta bare ikke har den nødvendige deler for å sette denne delen sammen. Ego kan ikke bli bygget i løpet av noen få timer, så...
  
  
  "Du tør foredrag meg på R Deler! Som skapt temaet? Dens alene, er det ikke? Vi vil finne en måte å rewire ledninger. Og jeg ønsker ikke å høre noe mer defeatist taler fra deg. Jeg vil aldri gi opp på Tohel, selv om mitt rike er evig begravd under isen! Det var ikke min feil. Jeg gjorde det perfekt. Hvis det er Nick Carter...
  
  
  Det var en generell suset av protest, som brått ble avbrutt av Zembla s sidemann, Tochel. — Er du fortsatt overbevist om at han er bak våre feil?"
  
  
  "Et midlertidig tilbakeslag, men ikke en feil. Men stadig forverring av været viser at andre stasjoner ikke lenger fungerer. Ja, hennes, er sikker på at Nick Carter hadde noe med det å gjøre. Jeg vet ikke hvordan han fant ut om ih befinner seg, men han oppdaget også min Mayan temple. Og emu, faen det, klarte å fullstendig ødelegge ego.
  
  
  "Det finnes rapporter om at en kvinne..."
  
  
  Zembla smilte contemptuously. "Gi Carter sjansen til å ta ungen på slep og behandle denne romantikk som en piknik i en sex-klubb . Men i denne stormen, det vil aldri nå øya. Og hvis det er et mirakel at han overlever, vil ingenting redde ham. De andre stasjonene var ikke klar for en ego angrep, så vi er forberedt!
  
  
  Shaggy boot hørte henne. Plutselig, en uniformert mann dukket opp på slutten av hallen. Ego er munnen falt åpen ved kjøring flagg som han nådd for sin rifle. Tamara og jeg instinktivt snudde seg rundt. Vi fyrte uten å tenke. En gawk angitt emu halsen, akkurat som det begynte å skrike, den andre slått ut emu ' s eye. Jeg vet ikke hvem som fikk der. Han falt bakover, hans rifle skramlende til bakken. Blodet sprutet overalt. Vi fikk ikke se det berører bakken, vi var allerede i bevegelse igjen. Ikke si et ord til oss, vi jobbet sammen som et godt utdannet team.
  
  
  Vi brast i rommet. Disse revolvere ble spyr ild selv før døren ble åpnet helt. Med et overrasket uttrykk, Odin rundt vaktene tok tak i hendene hans og falt. Tamara snurret rundt og slo en fin hull i den andre vaktpost som han hevet våpenet. En tekniker kollapset, den andre sakte sank ned til knærne. Rask som en panther, Tohel veltet en tykk pinnestol. Deler og verktøy fløy bort. Han trakk Oberst Zembla i dekning bak ham. Ego er .357 Colt begynte å spy ut brann. De siste to teknikere, lamslått og motet av våre angrep, krøp opp på den åpne døren. De var både sent. Tamara tok sikte og dødelig såret ih, falt de ned.
  
  
  Han dukket for å unngå Tohel er skudd. Min revolver var tom. Ego kastet det på Tohel og grep begynnelsen av den andre. Tochel dukket, og pistolen smalt inn i skapet bak ham. Zembla angrepet meg som en galning. Han hoppet over stolen som om han var overvinne en hindring. Som en tiger, han kastet seg frem og slo meg av mine føtter. Vi falt til gulvet sammen. Våre fingre ikke har tid til å presse sammen i nevene. Men den andre revolver ble slått ut rundt fingrene mine, og den tredje skled ut av min dublett i varmen av maling. Zembla er vanskelig skull smalt inn i min kjeve og beitet nesen min, som blødde rundt det, og fingrene mine gravd inn i mitt ego er hår under bind for øynene. Neven rose og returnert emu ' s favør. Han humret i tilfredshet når han hørte hans nese pause. Egoets huden og kjøttet ble revet fra hverandre. Han howled, som såret. Med et raskt rykk, han vendte hodet bort, og som reddet ham. Ellers dødelige bein fragmenter ville ha gjennomboret egoets hjernen.
  
  
  Egoets respons var en benete kneet mitt liv. Han prøvde å ta tak i beinet mitt, som ikke var å holde ham opp. Vi rullet den ene over den andre. Vi, Tamara, og Tokhel ikke tør skyte på oss. Imidlertid, de skjøt igjen, på en annen på nært hold, uten å få oss en enkelt hit. Zembla var fremdeles prøver å bryte min leddbånd eller beinet. Hver stamme av meg har sitt ego, som i sin ubeskyttet lysken. Jeg tenkte jeg skulle drepe ham. Jeg kunne høre ham stønn og føle ham skjelvende. I neste sekund, Tohel skjøt på sanctifications. Rommet var innhyllet i mørke, og i mørket Zembla seg fri og forsvant.
  
  
  En sirene jamret. Lyden var nesten mistet i brølet av stormen. Tamara og jeg ville gå ut tilfeldig. Zembla og Tochel ikke. De visste bygningen innvendig og utvendig. Ih shaggy hørt henne i gangen. De er borte. Hennes febrilsk rummaged gjennom krevde våpen. En revolver funnet henne. Det var fortsatt en korketrekker, om det var lagt inn. Han følte en hånd på ermet. Tamara. Vi vandret ut i korridoren.
  
  
  Utenfor, i gårdsrommet og bak husene, Zembla folk kom til liv. Sirenen fortsatte å jammer, og døren åpnet, og to dødelige blinker av brann kom susende mot oss. Hun ble skutt med revmatisme. Han følte en sterk rekyl, og luktet den stikkende lukten av krutt. Jeg vet ikke om det treffer noe, men jeg ble ganske forbanna glad for å finne ut at jeg hadde en revolver full av kuler. Vi sprang ned korridoren og ut i gårdsplassen. Om natten kunne vi høre skrikene alle rundt oss.
  
  
  Vi kjørte. Noen ropte sint, andre opphisset, og alt dette ble forsterket av tråkk av støvler. Odin rundt Zembla menn snublet og falt til bakken. Kulene fløy gjennom døren, som fyller luften med shrapnel og føre. Vi fortsatte å kjøre til døren i enden av hallen. Tamara, livredd, men bestemt, løp å stå bak meg og stønne.
  
  
  Vi løp ut døra og inn i det ytre gårdsrommet. De kunne ikke ha bedt om et bedre mål. Lyden av våre kjører føtter var sammen med crackle av skudd. Inne, brann stoppet like plutselig som den hadde begynt. Vi impulsivt kjørt til bare ly vi kunne se, en haug av ødelagte trekasser. De ble bygget rundt tykke planker, med metall stropper og ble brukt til transport følsomt elektronisk utstyr. De var stablet opp for å tjene som tenningen. Skudd brølte og kuler smalt i bakken bak oss som vi due febrilsk mellom kasser.
  
  
  En by av kuler tore gjennom våre provisorisk gjemmested. Hun ble trukket ned av Tamara. De første to personer på nærmer hæren var for utålmodig til å være forsiktig. To skudd, og de falt til snø. Han begynte å flytte kasser som en galning for å styrke vårt forsvar. Den tykke plater absorbert kuler. Bare en irriterende direkte hit kan treffe oss nå, ellers ville de ha til å krype rundt huset bak oss. Han så opp, men så ingen i windows. De omkringliggende menn dynket oss med bly, som om vårt våpen var hageslange. Uansett hvilken retning han så ut, det var for mange folk til å flykte. Og vi har bare noen få runder igjen.
  
  
  Plutselig, over alt bråket, hun hørte lyden av en elektrisk starter. Helikopterets rotor begynte å rotere veldig sakte. I glass cockpit, jeg kunne se silhuetter av to menn. En tredje mann, som står alene rundt vakter, ble fort fotografering helikopterets stopper og tau fra alle sider. Det var bare en gawk venstre i min revolver. Han tok forsiktig sikte og treffe målet. Sentry skrek og begynte rykninger. Han ropte så høyt at skytingen stoppet for et øyeblikk som alle stirret på ham.
  
  
  "Tamara, gi meg noe å skyte."
  
  
  "Bare bruke min pistol." Det er seks flere kuler i det, " sa hun, overlate meg Makarov .
  
  
  Hun holdt .22 Pepe for seg selv. Det faktum at hun ikke nøl med å gi meg sin egen revolver var en gest jeg vil aldri glemme. Hun stirret på helikopteret. Motoren ble kjørt på full effekt for å varme opp. "De vil krasje i denne stormen."
  
  
  "Kanskje, men vi kan ikke sitte her og se på. De ønsker å flykte, og hvis de lykkes, vil de starte helt på nytt. Enda verre, de venstre-senderen på, og du hørte hva Zembla sagt om det.
  
  
  "Men jeg trodde rommet var..."
  
  
  "Det var bare en ny grunnleggende kontroll-systemet som de ble installert. Vi satt på en tråd til dette, men startet den andre senderen et annet sted. På dell selv, ego ventet på henne på den andre siden av porten, hvor vi kunne se alle de lysene."
  
  
  "Dette betyr at ingen kan stoppe storm i et par timer. I hvert fall hvis Zembla var å fortelle sannheten. Da været vil aldri bli kontrollert igjen!
  
  
  "Ja . Og problemet er at Zembla er vanligvis rett.
  
  
  Skyting igjen så helikopteret sakte og unsteadily tok av. Han gynget frem og tilbake. Skyting ble stoppet for andre gang når cockpit svingte døren åpen. I passasjersetet, la han merke til Tohel er tynn, svart ramme. Egoet holdt døren på vidt åpne i begynnelsen. Han hadde en Colt pistol i sin høyre hånd, som han holdt opp med sin venstre arm bøyd, og han var peker det hos oss. Han ropte noe jeg ikke forstår. Angivelig, gråte som var ment for Zembla, som var konstituert som en pilot. Helikopteret slingret litt og dro i vår retning.
  
  
  "Du bastard! Hun var syder av sinne. — Han kommer til oss for å drepe oss som kaniner!" Ikke lavere hodet, Tamara!'
  
  
  "All right," sa hun, stemmen hennes fast.
  
  
  I et brøkdels sekund, vi måtte velge. Hvis vi får ut av vårt barrikaden, Zembla menn skyte oss. Hvis vi holder oss der vi er, vil vi bli skutt fra over. Frustrasjon og sinne skylte over meg som helikopteret fløy opp til å slikke.
  
  
  "Jævla drittsekker!" Jeg hørte meg selv knurring. Min hånd trukket på pistolen. Han handlet med en desperat og hensynsløs brusqueness. Han hoppet mellom kassene. En skarp smerte skutt gjennom min skadet skulder og bryst som jeg kom borti en tung treet. Styrene spratt, kasser falt. Hennes hoppet inn på tunet under nærmer helikopter. Han fikk et glimt av Tohel er overrasket over ansiktet . Han reagerte instinktivt, raskt, takket være mange års trening. Egoet hjernen av en .357 Colt magnum skutt ut på meg og sparket. Den tunge gawk brent armen min og rev en lang hull i ermet mitt. Makarov pistol fløy rundt hendene mine og landet et par meter unna.
  
  
  Tochel hørt henne til å le. "Prøv å få Ego Carter!"
  
  
  Han stupte for våpen, rullet over, og clumsily trakk ego ut fra under kroppen hans. Pistolen lynte, rykket, og lynte igjen. Kroppen min føltes som om det tilhørte to forskjellige personer. Min venstre side, var å brenne mer enn smertefulle og var nesten lammet; min høyre side var fint, til tross for den nye sår. Helikopteret gynget litt. Zembla kunne ikke holde egoet oppreist i den sterke vinden. Kanskje egoet ble også rystet av bildene mine. Tohel sparken, og savnet. Han gynget frem og tilbake, prøver å motvirke pitching. Ego massiv stump kuler braste inn i snøen ved siden av meg.
  
  
  Tamara var på hennes kne, lener hodet mot en kasse. I intervallene mellom salvene, han hørte henne skingrende skrik. Den første og eneste gangen jeg så henne, ble hun skremt ut av hennes tanker. Nesten instinktivt, skjøt han en tredje kule. Han så på henne et øyeblikk senere når Tohel plutselig krøp, som om krøp sammen i døråpningen. Ego ' s øyne bulged rundt hodet. Egoet stemme laget lyder som ikke var ord, men meningsløst hoste. Han hostet, skrek, og trakk på sin tomt Magnum. Han bøyde og skalv. Så, han sakte lente seg forover og falt ut av helikopteret.
  
  
  Tohel traff bakken med et smell. Lamslått, ego folk stirret spent i stillhet, som om de kunne ikke forstå at ih chief var død. Hennes satt stille i is-dekket gårdsplass. Han følte seg svak og kvalm. Den eneste lyden var Tamara er myk klynk og plutselig akselerasjon av helikopteret som Zembla steget opp og bort.
  
  
  Kvalme var borte, men det var ingen svakhet. Jeg gikk ned på kne, ignorerer risikoen for å bli skutt av folk rundt meg. Han lente seg forover i vinden av helikopterets propell. Makarov var oppkast og rykninger, som om han hadde et liv av sine egne. Min siste tre kuler whizzed gjennom de skjøre trykktanker. For et øyeblikk, han var redd for at han hadde fyrt av for sent, og at helikopteret var allerede flyr for høyt. Men da den viktigste skruen begynte å lage merkelige sliping lyder. Helikopteret skranglet og skranglet som Zembla prøvde å styre den. Det svaiet og steg høyere og høyere over hacienda. Så et plutselig sjokk. Han begynte å skli ned. Noe eksploderte og et stykke metall fløy over oss. Vi hørte en liten eksplosjon. Helikopteret ligget urørlig for et øyeblikk. Små flammene slikket panseret. Det tok så fatt i en stor bue og krasjet inn i en annen fløy av hacienda er hovedbygningen.
  
  
  Med et forferdelig sjokk, helikopteret krasjet inn i en nabobygning, sammen med Zembla. Jeg ble kastet i bakken. Deler av veggen fløy rundt gårdsplassen, sammen med bjelker, windows,og murverk. Taket kollapset i stedet der helikopteret slo et stort hull. Sultne flammene blusset høyt i sky. Med henne svimmelhet, hoppet han på beina. Det gjorde ikke ødelegge noe, men min allerede skadet nesen var nå blødning kontinuerlig. Panting, han snublet gjennom kasser for å finne Tamara. Vi hadde for å komme ut av her. Min famlende hånd rørte ved hennes myke kurver. For et øyeblikk, hun gjemt bort til meg og kjørte forsiktig fingrene mine gjennom hennes blonde hår. Beskyttet av en nå revet barrikaden, det er uskadet.
  
  
  Den flammende ilden spredte seg raskt. I den glødende lys, så han Zembla gjenværende menn som kjører rundt. De hadde ingen steder å gå og ikke vite hva du skal gjøre. Det var ikke organisasjonen lenger. Ih leder var død og de hadde ingen mål venstre. Under slike omstendigheter, vil de tenke seg om to ganger før han døde helten er død. Men de var fortsatt fiender, farlige fiender. Hvis vi hadde en sjanse til å flykte fra alt dette, det er bare nå.
  
  
  Vi krøp rundt kassene og kjørte den tilbake på nærmeste bygning. Hver gang vi hoppet ut av veien og dukket når noen gikk forbi mimmo. Ut av pusten, kjørte vi tilbake til mimmo er brennende hovedbygningen. Smilet på Tamara ' s lepper fortalte meg at hun tenkte på samme måte som henne. I den stekende ild, Zembla siste senderen ble ødelagt og blitt til scrap metal.
  
  
  En gruppe menn fant oss ved hovedinngangen og åpnet ild. Kuler whizzed truende rundt oss, knuste murstein i veggen på hver side av oss. Vi dukket gjennom porten, slengte ih bak oss, og kjørte ned den brede brostein banen. Hylende blåst av den iskalde vinden blanda med crackle av brann og knirke av bygninger kollapser bak oss. Det var som en symfoni fra helvete.
  
  
  Vi hadde kommet til bunnen av en bakke, og var tvunget til å vasse gjennom høye hauger av steinblokker. En voldsom storm slo Tamara av hennes føtter flere ganger. Hun ble hjulpet til føttene av Kongefamilien, som umiddelbart falt ned på glatt og isete vei. Vi fortsetter på vår måte.
  
  
  Panting, har vi endelig nådd den lune bukta av naustet. Alt vi kunne tenke på var båten og hvordan å gjøre det flytte. Det måtte bare bli en båt hvis vi var kommer til å overleve dette. Han dyttet døren åpen. Det ville ikke rikke, og jeg hadde ikke styrke til å slå den ut med mine skuldre, men så Tamara stille skutt gjennom låsen på Pepe revolver.
  
  
  Med en siste innsats, vi krabbet over kaien. Det var en båt. Skinnende ti-fots cruiser yacht rykket vilt som en gradvis hingst. Gå ut til havet ikke synes sikker, uten risiko. Båten ble bygget for å gli gjennom bølgene i høy hastighet, men i denne stormen, ville det lett å kantre i den tunge dønninger av direkte naustet. Men det siste jeg ønsket å gjøre var å bo på øya.
  
  
  Tamara åpnet den store døren og untied tauene. Han rummaged under dashbordet og en forvarmet motor. Musklene mine verket i hele kroppen min. Mennene kjørte til naustet. Jeg hørte dem rope og skyting. Henne, trykket på start-knappen. Motoren i gang, sneezed, chirped, og da knurret til liv. Hun var vagt klar over at hånden min var instinktivt nådd for gass. Den knurring under føttene ble en voldelig banke. Yacht fløy rundt naustet og i bekken som første mann stormet inn gjennom bakdøren.
  
  
  Utenfor bukta, grov bølger av Gulf of Panama treffe oss. Hennes hastigheten ble redusert til ilder ' s hastighet overskredet tre knop. Havet var et sydende masse hvitt skum som steg sakte horisontalt over oss. Båten ikke har tid til å snu. Baugen ble begravet, og fløt opp på den andre siden av bølgen. Vann løp febrilsk fra fremre dekk og fra hytte taket. Han var for svak til å holde båten. Blodet sildret ned i armene mine og ned på nesen min. Jeg måtte slutte å kjøre. Henne, følte jeg at jeg faller. "Ta kontroll", sa han, nesten unintelligibly. "Tamara, få bak rattet. Jeg kan ikke... Det gjesper mørket av bevisstløshet stengt i på meg. Han tok en siste titt på himmelen og smilte. Været har endret seg.
  
  
  
  
  Kapittel 14
  
  
  
  
  Jeg drømte at jeg ble liggende i en hengekøye. Spenningen rystet meg forsiktig frem og tilbake. Hennes ble strukket ut, uten sko og med en jakke under hodet i stedet for en pute. Båten satt urørlig med silent-maskiner. En lett bris blåste; sola var varm.
  
  
  Min andre inntrykk var at jeg var fortsatt drømmer. Jeg hadde en av de fantastiske erotiske drømmer som alltid synes å ende når ting begynner å bli bedre og la deg følelsen skuffet i morgen. Tamara var lent mot akter rekkverk i bare sin bh og truser. Måten hennes lange, smidige beina er strukket ut på dekk, kløften hennes buet, hennes bryster bulged, og ansiktet hennes vippes opp for å ta så mye sol som mulig er en sensuell visjon som jeg elsker å se i mine drømmer. Men hun var ekte, ekte, så solen! Han sukket og bøyes hans armer. Smerten var ekte, også. Hennes sel er oppriktige. Båten var oversvømmet med blått vann. Sjøen var rolig og himmelen var blendende klart. "Hei," Tamara sa, smilende. Hun løftet en hånd over øynene hennes til å blokkere ut lys solen.
  
  
  "Hei," humret henne revmatisme. "Vi er på vei."
  
  
  "Vi har gått tom for drivstoff."
  
  
  'Nei.'
  
  
  "Et par minutter etter at du har mistet bevisstheten, motor purred og stoppet. Ingenting annet jeg kan gjøre.
  
  
  "Nei, selvfølgelig ikke."
  
  
  "Den nåværende vil ta oss til land i et par timer."
  
  
  "Vi vil være opptatt. En liten pause vil ikke skade oss.
  
  
  "Jeg tror det, også," sa hun. Hun vippet hodet tilbake igjen. "Det ble for varmt i disse klærne, og hun ønsket å få litt sol. Jeg håper du ikke tankene."
  
  
  "Hvem er han? Aldri!'
  
  
  Blikket gled over det klare, turkise vannet til misty land i det fjerne. Panama skinte i lyset, og sjøen var fortsatt. Han kunne føle stillheten. Vi hadde ikke et pust av vind. Ikke et eneste dyr raslet i virvaret av gress, og vi hørte ikke en eneste stemme gjennom den tette emerald forest. Det var for tidlig for det. Elvene og kanalene var fortsatt tett med tykke masser av is. Men isen snart vil sprekke og smuldre. Smelting av snø fra fjell kan forårsake midlertidig oversvømmelse her og der, men det var i fremtiden. Mennesket og dyret var fortsatt målløs, prøver å unnslippe den utrolige grusomheter som er opprettet av Zembla er dominerende storm. Senere, vil de begynne sorg sine døde slektninger og begynne å gjenoppbygge hjemmene sine. Men det vil bli senere...
  
  
  Han pustet i det varme, duftende luft og plantet føttene fast på dekk. Jeg hadde et stort smil på ansiktet mitt. "Det var verdt å kjempe for."
  
  
  Tamara rose med sløv nåde. Hun kom opp til meg og forsiktig pakket armene rundt halsen min. Fingrene grep knapper på min bluse. Hånden hennes gled over brystet mitt.
  
  
  "Spenningen er over," sa jeg. "Du trenger ikke å bekymre deg lenger."
  
  
  "Jeg har aldri hatt til å gjøre dette, Nick, men jeg elsker det."
  
  
  "Når vi nå Panama, våre veier vil divergere. Inntil ...'
  
  
  "Nei," hvisket hun dessverre i øret mitt.
  
  
  "Du har ditt eget ansvar, og jeg har mine, og vi vil aldri forandre seg med hjelp av andre. Alt var i orden, og vil være i orden før vi får til Panama."
  
  
  "Båten er drivende."
  
  
  — Og det er ingenting vi kan gjøre med det.
  
  
  "Bortsett fra å ha det gøy mens vi fortsatt kan."
  
  
  Han kysset henne grovt og trakk henne til seg, og så hardt og smidig kropp.
  
  
  Hun var galt. Spenningen var ikke over ennå.
  
  
  Om boken:
  
  
  Det hele startet med en ødelagt radio melding mottatt av en ØKS agent i Mexico. Nå Nick Carter var å gjøre sin vei gjennom den tette jungelen i Nicaragua, som de kalte Mosquito Coast. Egoet var beleiret av mygg, giftige slanger og en uutholdelig Savchenko. Egoets reisen var brutal, men han måtte finne en gammel Maya-tempel. Oberst Zembla ' s hovedkvarter ble plassert der. Og dette kunne man slå Sentral-og Sør-Amerika i en polar regionen. Og som iskaldt truer med å bryte, Nick må også overbevise russiske KGB-agent Tamara Kirova at Amerika har ingenting å gjøre med denne helvetes ordningen.
  
  
  Men Oberst Zembla klarer å vekke hans iskalde terror. Da Nick Carter vil være nødvendig å gjøre det umulige...
  
  
  
  Innholdsfortegnelse
  Kapittel 2
  
  
  Kapittel 3
  
  
  Kapittel 4
  
  
  Kapittel 5
  
  
  Kapittel 6
  
  
  Kapittel 7
  
  
  Kapittel 8
  
  
  Kapittel 9
  
  
  Kapittel 10
  
  
  Kapittel 11
  
  
  Kapittel 12
  
  
  Kapittel 13
  
  
  Kapittel 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killer: Kode navn Vulture
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killer: Kode navn Vulture
  
  
  Dedikert til befolkningen i de Hemmelige Tjenestene i Usa
  
  
  
  I det første kapitlet.
  
  
  Han slikket hans tørre lepper med sin tykke, tunge og myste mot solen overhead. Hans munn smakte som gamle papir, og det var en kjedelig, men insisterende summende i ørene.
  
  
  Det var umulig å vite nøyaktig hvor lenge han hadde ligget bevisstløs på kanten av en liten, scrawny tornebusk. Når hun først kom til, kunne han ikke huske hvor hun var eller hvor han kom dit. Da hun så vridd, glinsende masse av vraket, Mooney er liten planet plummeting som en såret hawk ut av en skyfri himmel. Halv-brutt strimler av metall - restene av en kraftig innvirkning - steg bare tretti meter over den brune gresset på veld, og tynn wisps av røyken fortsatt henger til værs. Nå husker jeg hvordan jeg ble kastet rundt på flyet når den treffer bakken, og da jeg krøp bort fra rasende ild. Fra posisjonen til solen, og han visste at flere timer hadde gått siden morgenen krasje.
  
  
  Med store smerter og problemer, jeg tvang henne inn i en sittende stilling, føler den varm hvit leire på lårene mine gjennom min revet khaki bukser. Skjorten rundt busker hun var iført klamret seg fast til ryggen min, og lukten av min egen kropp fylt mine nesebor. Å rekke opp en hånd å skjerme øynene hans fra sollys, han så ut på den høye lion gress som nå syntes å strekke seg i det uendelige i alle retninger, bare avbrutt av den sparsomme grønn av en enkelt paraply acacia tree. Det var ingen tegn til sivilisasjon, bare et stort hav av gress og trær.
  
  
  Overhead, en gribb flyttet stille, sirkler og pirouetting. Kaster en skygge på bakken foran meg, fugl, som hang nesten hele tiden, og så på. Den summende i ørene mine ble mer tydelig nå, og det slo meg at det var ikke i mitt hode i det hele tatt. Lyden kom fra havaristedet. Det var lyden av fluer.
  
  
  Han fokuserte på vraket. Deretter en gribb og en sverm av fluer minnet meg på at Alexis Salomos var på dette planet med meg - han var pilotering ego når problemet oppstod. Øynene hennes falt, men han fikk ikke se ego hvor som helst i nærheten av havaristedet.
  
  
  Da jeg sto opp svakt, fant jeg at beina mine var stive. Hele kroppen min verket, men jeg hadde ikke synes å ha noen brukne ben. Den lange kutt på sin venstre underarm var allerede healing, og blodet hadde størknet. Han så dystert på den ulmende vraket. Jeg trengte å finne Alexis å se om han fortsatt var i live.
  
  
  Den summende av fluene ble sterkere etter hvert som han nærmet flyets skrog. Han lente seg over og kikket inn i førerhuset, men fikk ikke se sin venn. Jeg føler meg syk i magen. Deretter, når hennes shell var rundt fronten av vraket, mimmo forkullet propellen og en sammenkrøllet del av flykroppen, hennes plutselig stoppet.
  
  
  Alexey kropp lå i en grotesk haug av blod rundt ti meter unna. Ego ble også kastet ut, men ikke før egoets flyet styrtet. Forsiden av egoets hodet og ansiktet ble presset ut fra å treffe flyet er frontruten, og det så ut som ego nakken var brukket. Svenskene ' ego ble revet i filler, og han var gjennomvåt i tørket blod. Store brune flyr dekket egoets kroppen, krypende over hele hans lilla, sa de. Hun begynte å snu seg bort, og jeg følte meg litt kvalm når jeg så bevegelse i det høye gresset bak liket. Den flekket hyene nærmet seg sakte, klar over min tilstedeværelse, men for sulten til å vare. Mens egoet utseende var fortsatt tas opp i hjernen min, det hyene lukket liten avstand mellom seg selv og kroppen, og grep den eksponert kjøtt på Alexis Salomos ' beregninger, rive av en blings.
  
  
  "Stå tilbake, faen du skreddersy!" ropte han på dyret. Han plukket opp en pinne av brent tre og kastet det på hyene. Dyret krøp over gresset, bærer et stykke blodig lim inn. I et øyeblikk, ego var borte.
  
  
  Han så ned på den lemlestede kropp igjen. Jeg hadde ikke engang har en spade til å begrave det, så jeg måtte legge igjen egoet med dyr for tjue-fire timer.
  
  
  Vel, det var ingenting han kunne gjøre. Alexis Salomos var også død, med eller uten en begravelse. I slutten, de fanget opp med egoet og drepte ham, og de nesten fikk meg også. I hvert fall opp til dette punktet, jeg en eller annen måte overlevde. Men den største test av min flaks kan ligge i forkant, fordi det hører til dem at jeg er omtrent halvveis mellom Fana og Bulawayo, i den dypeste delen av Rhodesisk bush land.
  
  
  Han gikk rundt vrakrestene til den gjemte kroppen igjen. Kort tid før feil på flyet startet nysing og hoste på fem tusen meter, Salomos nevnt at vi snart ville være å fly mimmo av en liten landsby. Rundt det han sa, han anslått at landsbyen var fortsatt i hallen femti til sytti-fem mil sørvest. Uten vann og våpen, sjansene mine til å få det ble veldig slank. Den luger og omsluttet kniv som han vanligvis utføres med ham, var venstre på my hotel i Salisbury. Ingen av dem kan være skjult under min T-skjorte, og i alle fall, jeg hadde ikke forutse behovet for dem på denne spesielle fly tur til Bulawayo. Jeg var på ferie og hvile.
  
  
  Ular jobbet med ØKS, top-secret intelligence agency of the Americas, og var rett og slett følge en gammel venn rundt Athen, som hun hadde møtt ved en tilfeldighet i Salisbury. Nå er den andre mannen var død, og de ville historien han hadde fortalt meg nå var troverdige.
  
  
  Jeg gikk til en nærliggende haugen av termites, en hund av hard, hvit leire så høyt som mitt hode, med mange skorsteiner tjene som innganger. Han lente seg tungt mot det, stirret på langt linje av febrilsk trær, og prøvde å ignorere den summende av fluer i den andre retning av vraket. Bare tre dager siden, ble hun møtt av Alexis Salomos på en liten restaurant i nærheten av Salisbury Pioneer ' s Memorial Park. Jeg ble sittende på terrassen, ser ut over byen, når Salomos plutselig dukket opp ved siden av stolen min.
  
  
  "Nick? Nick Carter? " sa han, og en langsom smil spredt over sin kjekk brunt ansikt. Han var en firkant-jawed krøllet mann i hans førtiårene, som har øyne stirret intenst på deg med en lys lysstyrke, som om han kunne se hemmeligheter i ditt liv. Han var redaktør i en avis i Athen.
  
  
  "Alexis", sa jeg, stigende til å utvide min hånd. Han tok ego i begge hendene og ristet den kraftig, hans smile enda bredere enn hennes. "Hva i helvete er det du gjør i Afrika, skredder?"
  
  
  Smilet bleknet, og for første gang, skjønte han at han ikke ser slik hennes ego husket ham. Han hjalp meg til å spore opp en KGB-mannen som stjal dokumenter viktig Vest i Athen for et par år siden. Det så ut som han hadde i alderen betraktelig med ilder. Ego ansikt mistet sin friske utseende, spesielt rundt øynene.
  
  
  Spurte han. "Har du noe imot om jeg blir med deg?"
  
  
  "Jeg vil bli fornærmet om du ikke har det," sa jeg. "Vi har et sete. Kelner!" En ung mann i et hvitt forkle kom til bordet, og vi begge er bestilt Britisk ale. Vi snakket til drikke ble servert, og kelneren venstre, og deretter Salomos var fortapt i tanken.
  
  
  "Er alt i orden, Alexis?" Jeg spurte til slutt.
  
  
  Han smilte til meg, men det var tynt og tvang. "Jeg var i trøbbel, Nick."
  
  
  "Er det noe jeg kan gjøre for henne?"
  
  
  Han trakk på skuldrene hans square skuldre. "Jeg tviler på at noe kan gjøres." Han snakket godt engelsk, men med en merkbar aksent. Han tok en lang slurk av hans øl.
  
  
  Jeg spurte henne. "Vil du fortelle meg om det?""Eller er det for personlig?"
  
  
  Han lo bittert."Ah, det er personlig, min andre. Du kan si det er veldig personlig." Ego ' s øyne møtte mine. "Noen prøver å drepe meg."
  
  
  Hennes, ser på ansiktet hans. "Er du sikker?"
  
  
  Et skjevt smil. "Hvordan er sikker på henne skal jeg bli? I Athen, et skudd fra en rifle knuser et vindu og går mimmo av hodet ved et par inches. Så jeg får hint. Hennes beru ferie er å besøke sin fetter her i Salisbury. Han er et skript kjøpmann som utvandret her for ti år siden. Jeg tenkte jeg skulle være trygge her for en stund. Så, to dager siden, en svart Mercedes nesten traff meg på hovedgaten. Sjåføren som dro opp til fortauskanten så ut akkurat som den mannen hun hadde sett tidligere i Athen. "
  
  
  "Vet du hvem denne mannen er?"
  
  
  "Nei," Salomos sa, ristet på hodet sakte. "Jeg nylig så ham vandre gjennom Apollo Bygning når jeg spionerte det for en bit." Han stoppet og kikket ned på hans ale. "Har du noen gang hørt om Apollo linjer?"
  
  
  "En oljetankeren selskapet, er det ikke?"
  
  
  "Dette er faktisk, min venn. Verdens største tankskip linje, som eies av min landsmann Nikkor Minourkos."
  
  
  "Ah, ja. Jeg kjenner henne fra Minurkosa. En tidligere milliardæren sjømann. En eremitt; ingen ser ego i disse dager."
  
  
  "Det er faktisk skjer igjen," Salomos sa. "Minourkos trakk seg tilbake fra det offentlige liv nesten et tiår siden, da han var fortsatt en relativt ung mann. Det antas at han tilbringer mesteparten av sin tid i sin penthouse i Apollo Bygning, i nærheten Constitution Square, hvor han driver sin virksomhet. Personlige kontakter er etablert i hovedsak av nære samarbeidspartnere for Minurcos. Nesten ingen noensinne blir et eget publikum med ham."
  
  
  "Veldig rike mennesker ser ut til å verdsette deres personvern svært mye," sa jeg, mens du nipper til min ale. "Men hva gjør Minurk har å gjøre med forsøk på livet ditt?"
  
  
  Salomos tok et dypt åndedrag og la det sakte ut. "Om lag seks måneder siden, Monurco atferd begynte å forandre seg. Spesielt var dette interessant for meg og, selvfølgelig, for andre avisredaksjoner, fordi noen informasjon om Minurkos er spennende og viktig for lesere av Athen-Ol. Merk når Minurk, som har alltid vært ute av politikken, og begynte å gjøre offentlige uttalelser mot den herskende juntaen i Athen. Plutselig annonserte han at lederne av oberster " samfunn var svake og sosialistisk. Han hevdet at de hadde forrådt "revolution" av 21. April 1967. og underforstått at Hellas ville være bedre med restaurering av Konstantin II eller noen andre beundring for personlighet av et nytt bekjentskap er hørt. Han henviste til de farene av venstreorienterte som Vitne, og gjettet at annet "shake-up"var i ferd med å skje i den greske regjeringen.
  
  
  "Vel," sa jeg, " denne mannen har rett til å plutselig bli interessert i politikk, etter alle disse årene. Kanskje emu er lei av å tilbringe sine penger."
  
  
  "Det ser ut som det kommer enda mer. En person som Minurkos kan kjøpe en masse venner. Generalene og oberster kommer i
  
  
  den penthouse og tilbake, men de vil ikke snakke om å besøke trykk. Ryktet har det at Minurk er å finansiere en privat hær i en spesialbygd leir i nord-Hellas og i en leir, på Mykonos, en øy i Egeerhavet.
  
  
  Til slutt, det er den siste forsvinningen av Oberst Demetrius Rasion. Den Minurkos-dominert avisen konkluderer med at han druknet mens du er på reise med båt i Pireus, men kroppen hans ble aldri funnet. Nickor Minurkos er nå lanserer en stor kampanje for å erstatte Rasion med en mann av hans egne valg, en fascistisk heter Despo Adelphia. Juntaen ønsker ikke Adelphia, men den nye og edle ledere er redd for Minurka og ego av venner i generals ' hovedkvarter."
  
  
  "Det er en interessant situasjon," innrømmet jeg, " men tror du at Minurcos lanserer en kampanje for terror med tanken om et blodig kupp?"
  
  
  "Det er mulig. Men det finnes andre løsninger. Det er nye ansikter som ingen rundt journalistene har sett før, kommer og går rundt penthouse på toppen av Apollo, en Minurkos er fortsatt i skjul. Men, la jeg merke til at en av de nye ansikter tilhører en gresk-Amerikansk heter Adrian Stavros."
  
  
  Mine øyne falt litt i Salomos. "Stavros i Athen?" Jeg mumlet sakte. "Å holde Minurkos selskapet?"
  
  
  "Det virker slik. Med mindre ..."
  
  
  "Med mindre det?"
  
  
  "Vel, siden Minourkos' siste kommentarer var så ute av karakter, kanskje han var ikke den ih kilde i seg selv."
  
  
  "Stavros' overtakelse av Minurkos empires?"
  
  
  Kanskje mot Minurkos ' ønsker, Salomos gjettet. "Det har allerede vært et lite kupp, skjult. Siden Minurkos er svært hemmelighetsfull og alltid driver virksomhet gjennom underordnede, egoet kan bli drept eller tatt til fange og operere under egoets navn, og bruke store mengder penger på ego uten at noen merker det. Umiddelbart etter at jeg har uttrykt denne teorien i min redaksjonelle, det første forsøk ble gjort på mitt liv i Athen."
  
  
  Den engstelige se tilbake til egoets øyne. Jeg husket AX-fil om Adrian Stavros og innså at han var i stand til en slik manøver. Stavros holdt plakaten, demonstrasjoner ved Yale University som student. Han ble involvert i en radikal bombingen av CIAS office, og senere gjorde et forsøk på livet av en senator. Han rømte klørne av FBI og CIA og begravde seg et sted i Brasil, hvor han gikk på å begå alvorlige forbrytelser som smugling og mord. Siden det var lite bevis mot ham i Usa, de Forente Stater ikke prøve å returnere ham. Men han ble så i Brasil.
  
  
  "Og mannen som forsøkte å kjøre deg ned her i Salisbury?" Jeg spurte henne. "Visste du se ham til å komme ut av penthouse på Apollo Bygningen?"
  
  
  "Ja, Nick," Salomos sa. Han nippet den siste av hans øl og så ut over hibiscus-dekket balustrade ned bakken mot byen. "Jeg er desperat. En annen fetter av meg, som bor utenfor byen utenfor Bulawayo, ba meg om å besøke ham kort til at dette gikk. Hennes ego akseptert invitasjonen. En leid fly venter på meg på flyplassen. Jeg vil fly nen, som han er en autorisert pilot, og nyte turen. Jeg mener, hvis jeg kan glemme - " Det var en kort stillhet, så så han på meg. "Nick, jeg ville virkelig sette pris på det hvis du vil følge med meg til Bulawayo."
  
  
  Han visste at Alexis Salomos ville ikke spørre om han var desperat ut av frykt. Og jeg hadde fortsatt et par dager fri før jeg fikk et oppdrag fra David Hawke, den mystiske direktør i AX.
  
  
  "Jeg har alltid se Bulawayo Hotel," sa jeg.
  
  
  Alexis så lettet. "Takk, Nick."
  
  
  To dager senere, tok vi av. Salomos var en erfaren pilot, og det virket som om flyturen over ville Rhodesia ville være spesielt givende og hyggelig. Salomos fløy lavt liggende, slik at vi kunne merke sjeldne ville dyr og interessant topografiske funksjoner av kratt. Flyturen virket til å løfte Salomos ' ånder, og han så veldig mye som hans gamle selv. Men på midten av morgenen, omtrent halvveis til Bulawayo, roen i morgen forvandlet til et mareritt.
  
  
  Mooney er små, standard to-seters fly hostet. Ved første, Salomos ikke bryr seg, men så var det enda verre. Det løser problemstillinger av en liten motor, men dette bare gjort ting mer komplisert. Vi mistet høyde og startet en vid krets av skilting.
  
  
  Salomos sverget på gresk, så ansiktet hans bleknet. Han gransket panelet og så på meg. "Bensinmåler viser full," ropte han over sprengning motor. "Det ville ikke flytte fra sin opprinnelige posisjon i morges." Han pekte på glasset som dekker sensoren, men ingenting skjedde. Nålen forble på bokstaven F.
  
  
  "Vi er tom for gass," sa jeg incredulously. Dette er dårlige nyheter for alle fly, spesielt en liten en.
  
  
  "Egentlig ikke, men vi faller raskt," Salomos sa, sette Muni i midlertidige bratte planlegging og sliter med kontrollene. "Dette flyet ble skadet, Nick. Sensoren var frosset på plass, men tankene var nesten tom da vi tok av.
  
  
  Dette burde ha vært gjort med vilje ."
  
  
  "Jesus," jeg mumlet. "Kan du plante en ego?"
  
  
  "Det er ingen flyplass her," sa han, prøver å holde flyet fra å gå inn i en tailspin. "Men vi må prøve å lande i en åpen veld - hvis jeg kan holde i mitt ego går i henhold til plan-plan."
  
  
  "Er det noe jeg kan gjøre for henne?"
  
  
  "ja. Be." Alexis så på meg. "Jeg beklager, Nick."
  
  
  "Never mind," sa jeg. "Bare plante dette ting." Jeg visste ikke engang spørre henne om problemet. Var det ingen tid. Vi seilte ned en bratt skråning til en gresskledd veld.
  
  
  Motoren hostet og hveste igjen, så stoppet for godt, som vi så hele hotellet, så vel jag mot oss. Henne, bestemte meg var det hele over. Det synes ikke å være noen rimelig forventning om å overleve dette.
  
  
  Fem hundre meter ned gikk Vi, som en fugl med brukket vinge. Tre hundre. Den akasie trær skled under dem. Hundre. Salomos ' ansikt var stiv med spenning, og hendene hans var fastbundet fra å prøve å kontrollere. Så var det en bevegelse av gress og torner i halsbrekkende hastighet, vingen ble revet av en gren av en vridd treet, og flyet, i siste øyeblikk, litt løftet nesen og skled sidelengs. Effekten slo oss tilbake til forsiden av flyet. Det var en skurrende lyd, og en knirkende av metall og et brak av glass, og kroppene våre var utarbeide i den lille hytta. Så kom den endelige nødstopp: døren min fløy åpne, og kroppen min gikk flyr fra topp til tå i gresset før knaser i den harde bakken.
  
  
  Jeg kan ikke huske noe annet bortsett fra det. en forferdelig krype på gress, instinktivt å bevege seg bort fra flyet, og så en eksplosjon med lyden av knitrende flammer et sted bak meg.
  
  
  Det andre kapittelet.
  
  
  Han prøvde å presse minne krasjet ut av tankene hans, som lener seg tungt på hard leire for en høy termitt patch. Men det var vanskeligere å bli kvitt se på Alexis Salomos ' ansikt da han sa han ville fly til Bulawayo med ham i Salisbury.
  
  
  Jeg kunne fortsatt høre sterk summende av fluer bak de skinnende metall skroget av den havarerte flyet, men jeg prøvde ikke å lytte. Han fokuserte på nytt på den fjerne linje av febrilsk trær på gresskledd horisonten. Et eller annet sted, følte jeg at feberen trær noen ganger rapportert tilstedeværelse av vann. Men disse trærne var ikke i den retning han skulle ha vært å gå for å nå den landsbyen.
  
  
  På en måte, han følte seg ansvarlig for Salomos ' tragiske død. Han stolte på meg med sin beskyttelse, og hennes var i stand til å gjøre så når han trengte meg. Han forventet at mitt råd, og jeg hadde ikke forutse fare for et lite fly. Dessuten, jeg følte meg skyldig fordi jeg ikke stoler helt mitt ego med den utrolige historien. Men egoet blodige liket var et klart bevis på at i det minste noen av ego teorier var riktig. Noen har egoet død. Om denne personen var hema, noen som bodde i penthouse over Apollo kontorer i Athen, var fortsatt tvilsom.
  
  
  Han fanget bevegelse ut av øyekroken og snudde seg mot en av utgangene rundt termitt patch. Et lite lys grønn drage skled ut gjennom the gathering ikke langt fra min venstre hånd, og så ut til å stirre på meg intenst. Han hoppet tilbake. Jeg visste ikke at slanger hadde tatt opp residens i termitt tuer. Det var en grønn mamba, en av de tre farligste slanger i verden. I tilfelle av en bit, offeret vil være i stand til å gå om tre trinn mellom seg selv og den reptile før sin harme dreper det. Den mamba som er i ferd med å bli opplært var ute av rekkevidde, å skli inn i en nærliggende hull.
  
  
  Jeg snublet over vraket som min puls bremset. Han så seg rundt etter en stund, og fant en skarp stykke metall om en fot lenge på bakken. En tråden var veldig skarpe. Ripping av et stykke tre, ramme, delvis forkullet, fra en del av flykroppen, hennes falt ego split to stykker av samme lengde og delt en lang strøm av shrapnel, knytte batonger med sitt lommetørkle for å gjøre et håndtak for min provisorisk kniv. . Han gjemt den primitive våpen i beltet og, uten å se tilbake på vraket, på vei mot trærne.
  
  
  Det var vanskelig å bare gå gjennom landskapet. Det høye gresset og tornete busker slet i klærne mine og rev i mitt kjød, gripe tak i meg og holder meg tilbake. Et neshorn fugl hylte til meg fra en nærliggende acacia tree. Jeg fant meg selv å beregne sjansene mine for å overleve. Det er en hundre måter å dø, og for oss, Odin rundt dem er ikke hyggelig. I denne gress, en person kan snuble over en løve før han ser det. Men vanligvis små skapninger føre til at de fleste problemer: slanger som ikke var større enn et menneske finger, skorpioner og flått grave dypt under huden. Hvis du finner vann og drikke det, du kan bli infisert med leveren flukes og andre parasitter som spiser en person fra innsiden og ut. Og hvis du kan unngå det, kan du fortsatt bli angrepet av mygg, gul feber vektorer, og malaria.
  
  
  Da han endelig nådde trær, fant han bare restene av et vannhull. Stedet er tørr. Det var tykk, svart gjørme i sentrum, og utskrifter av mange dyr ' hover og runder rundt omkretsen av området.
  
  
  Han lente seg mot den grønne stammen av et nærliggende tre og hvilte i skyggen. Jeg kastet bort min tid og energi på å komme her. Retningen til nærmeste landsby som Salomos hadde nevnt på flyet var nitti grader til kurs som hadde ført meg hit. Å gå i den varme solen svekket meg enda mer. Munnen min var som garvet skinn. Hun ble minnet på termos av kaldt vann som Salomos hadde ført til flyet. Det var sett av egoet som en knust sylinder blant vrakrestene; innholdet tørket opp i brann. Han prøvde å ikke tenke på den tropiske solen overhead eller tørst i halsen, og gikk.
  
  
  Det må ha vært et par timer senere da jeg innså at jeg ikke kunne gå videre uten å hvile. Beina mine skalv med svakhet, og hennes lungene ble sugd inn i lange, hes åndedrag. Hun ble sett på av en død stubbe, en del av egoet, i den sparsomme skyggen av et nærliggende tornebusk, bare noen få meter fremover. Han falt tungt mot bakken og lente seg mot en stubbe. Selve prosessen med å sitte, lindring av fysiske anstrengelse når du går, tok tilfredshet.
  
  
  Mine øyelokk lukket, og han ignorerte smerter i kroppen min. Han prøvde å glemme de små musklene i hans lår og insektstikk på sitt ansikt og hender. Jeg trengte en pause, og at han skulle få det. Til helvete med alt annet.
  
  
  Det var en lyd rundt busken.
  
  
  Mine øyelokk flagret åpne. Hennes feil? Han kikket ned i det høye gresset, men så ingenting. Det må ha vært min fantasi. Han lukket øynene igjen, men lyden kom igjen.
  
  
  Mine øyne åpnet raskere denne gangen. Det var ingen tvil om det; det var lyden av en menneskelig stemme. Han anstrengte ørene og hørte en kvist blunk.
  
  
  "Det var noe!"
  
  
  Så lyden blir mer konstant og tydelig. De to mennene var å snakke i en dialekt, hadde han aldri hørt før.
  
  
  "Hei du!" Hennes skrek rundt den siste av sin styrke."Her!"
  
  
  På et annet punkt, så jeg ih hodene beveger seg mot meg over gresset. Sort hode, og khaki skjorter. Når de så meg, deres stemmer vokste høyere, og de er alle så ut til å ha samme identitet.
  
  
  Han slappet av litt. Hun fikk et slag, verre enn han trodde. Det må være en landsby et sted i nærheten, eller i det minste en vei. Menn kom ut av gresset og så på meg. De var høye, slanke, og dyster.
  
  
  "Hei," sa jeg. "Har du noen vann?"
  
  
  De to mennene så på hverandre, så tilbake på meg. De kom og sto ved siden av meg for alltid. Han prøvde ikke å få opp. "Vann," sa jeg.
  
  
  De var begge kledd i veldig shabby Vestlige klær og kledde seg i hjemmelagde sandaler. Den høyere av de to pekte på mine føtter, og etter et øyeblikk, han bøyde seg ned og untied skoen min. Før han kunne spørre henne hva han gjorde, han tok den av og viste den til sin ledsager. Den personen som holdt mine sko for inspeksjon hadde et stort, bredt arr kjører diagonalt over ansiktet hans. En annen hadde et lite speil i full lapp av hans høyre øre. Begge hadde kniver på sine belter-machetes - pungs.
  
  
  Den høye man snakket til den andre, og jeg skjønte at han var sett i Swahili. "Mzuri sana," sa han, smilende, med henvisning til min ballett tøfler. Han fortsatte i Swahili. "Dette er min lykkedag."
  
  
  "Hør på meg," sa jeg svakt.
  
  
  De ignorerte meg. Den høye mannen bøyd og untied min aller andre boot. Jeg prøvde å trekke foten min unna, men han lo og så på meg og trakk den andre skoen ut fra under nah. Han sparket av hans utslitte sandaler og dro på min ballett tøfler, ikke bry deg til å knytte mine blonder. "Savasawa!" han sa til sin følgesvenn, helt ignorerer meg.
  
  
  Jeg innså plutselig at disse menneskene ikke skulle bli min frelsere. Og det slo meg at jeg kanskje har vært verre ut enn jeg var før ih ankom hvis jeg ikke hadde regnet med å overleve.
  
  
  "Skoene passer godt." Det var den høyeste.
  
  
  De andre var ikke nyter situasjonen. "Hva tror du dette er din ballett tøfler? Hadde ikke vi kommer til ham sammen?"
  
  
  "Dette er hennes første tid på å se ego," den høye man sa. "Du kan få ego bukser. Hvis han har en pose, vi vil dele sitt innhold."
  
  
  "Det er ikke riktig at du tar din ballett tøfler," speilet-utsmykket mannen mumlet.
  
  
  Den høye mannen snudde seg mot meg. "Ta av deg buksene," beordret han, fortsatt i Swahili. Ego ' s øyne var gule med røde striper, og det var tynne arr på hvert kinn som ikke var synlige ved første på grunn av den store arr.
  
  
  Min hånd hviler på håndtaket på den provisoriske kniv, gjemmer det fra mitt syn. Det virket som jeg ville ha til å bruke den. Mannen med forstuet øreflipp tok en panga fra beltet. Det var ingen tvil om ih ' s intensjoner. De kunne ikke frata en hvit mann over alt han hadde og så la ego live.
  
  
  "Greit, jeg skal ta henne buksene av," sa jeg. Han hadde fått styrke, men han ønsker ikke å vise det. "Men jeg har til å komme tilbake på føttene mine." Hennes venstre hånd utvidet mot den høye ett.
  
  
  Han så på Nah disdainfully for et øyeblikk, så grep tak i henne.
  
  
  han løftet sin underarm grovt og dyttet meg til føttene mine. Øyeblikket hennes venstre bakken, hennes trakk ut sin metall kniv fra beltet og kraftig knivstukket ego i midten av Afrikansk.
  
  
  Ego ' s øyne utvidet i overraskelse som knivskarpe metall skled gjennom kjøtt og muskler. Ego ' s høyre hånd automatisk tok tak i håndtaket på panga, men dette var egoets siste frivillig innsats. Han grunted en stygg lyd og skled inn støv på føttene mine.
  
  
  De andre stirret storøyd på sin falne kamerat for et øyeblikk. Deretter la han ut en vill gutturale lyd og svingte den nylig snappet panga.
  
  
  Hennes dukket tilbake. Et stort blad hveste forbi ansiktet mitt, skar gjennom luften, og nesten treffer hodet og skulderen. Hvis jeg ikke hadde flyttet, ville jeg ha blitt halshugget. Men da hun ble unndratt av pangi, hun falt ned. Den Afrikanske kom opp til meg og svingte kniven igjen, og den skinnende buet blad whizzed gjennom luften mot halsen min. Hennes rullet raskt til høyre, og bladet slo hard leire. Mens min angriperen var å gjenvinne sin balanse, henne, snudde, og eit særs sparket hans ego. Det knase av ego bein hørte henne. Han falt til bakken ved siden av meg med et høyt skrik.
  
  
  Hvis det var høyt som vanlig, det ville være en ego tråden. Men jeg var på ingen hast med å dra nytte av fordelene jeg hadde laget. Da hennes far fikk til knærne, den Afrikanske var allerede står, og en ser av fortvilelse krysset ansiktet hans. Han svingte på meg igjen, og denne gangen arc var bredt. Bladet skar gjennom hylsen i skjorten min, hugge det ned. Det rammet hans ego med sin shard og laget et lite sår på brystet. Han grunted igjen og traff meg i hodet med panga som den traff stubben. De force av swing forårsaket ego til å miste balansen og falle på min høyre arm. Han grep ego er fillete krage med sin venstre hånd, trakk egoets hodet tilbake, og kjørte metall delt inn i egoets hals.
  
  
  Blodet flommet mitt ansikt og bryst som den Afrikanske gispet høyt og nådde convulsively for hans slit hals. Han falt på sitt ansikt, som fortsatt tviholder på sin hals, og deretter rullet til den harde bakken, urørlig.
  
  
  Puste hardt, hun lente seg tilbake på den ene albuen. Han var sint at han hadde brukt opp den vitale energien som trengs for å overleve i denne kampen, men han var takknemlig for at han fortsatt var i live. Når tankene hennes bemerket fare for bush på havaristedet, hennes sinn glemte en ting: den personen. Det virket som at mannen var alltid på toppen av listen. Hvis du ignorere denne faktoren, du kan dø før busker drepe deg.
  
  
  I hvert fall i denne situasjonen, jeg hadde ett faktum. Disse menneskene kom fra vest-retning, ikke fra den sørvestlige en at det tok. De kan ha gått gjennom landsbyen, eller til venstre for veien et sted. Det samme kan sies om den retningen de var på vei. Den steg litt og tok en vestlig retning.
  
  
  Den varme Afrikanske solen lente seg inn i himmelen som hennes ga opp igjen. Han kollapset i det høye gresset, lurer på om det fortsatt var noen sjanse til å overleve. Jeg virkelig trengte vann. Det var ikke mer følelser på min tunge, eller i munnen min. Jeg lå der og så på the scorpion sakte krype mimmo meg over gresset. Jeg visste ikke om jeg kunne flytte den hvis den blir angrepet, men det så ikke ut til å legge merke til meg. Etter en stund, var han borte. Hun grimaced og misunte de emu, fordi den ikke har et problem med å overleve, i alle fall ikke i øyeblikket. Det virket litt ironisk at denne arten hadde vært krabbe på overflaten av planeten for mer enn fire hundre millioner år, lenge før dinosaurene dukket opp, og at det ville trolig vises på Jorden lenge før utryddelse av mennesker. Det er noe det virket urettferdig, men da hun var partisk.
  
  
  Mens jeg lå der, en annen lyd treffe mine ører. Det var en fjern hum, ikke i motsetning til den tidligere buzz av fluer. Men denne lyden raskt ble høyere og mer gjenkjennelig, som en bilmotor.
  
  
  Han satte seg opp, og vippet hodet til å lytte. Ja, det var en bil av noen form. Han steg unsteadily og startet mot lyden. Jeg så ingenting, men gress og spredte trær. Men støyen var å komme nærmere den andre.
  
  
  "Hei du!" Henne, ropte over gresset. "Hei, her!"
  
  
  Han snublet og falt. Stigende unsteadily på beina igjen, han vaklet frem igjen. Et øyeblikk senere, hun så det - en Land Rover, støvete og klødde, bumping inn i en sekundær veien som nå ikke var noe mer enn en sti i gresset. Det rover, en åpen bil, var besatt av to menn som ikke ser meg som den nærmet seg det nærmeste punktet på veien og fortsatte på sin vei.
  
  
  Jeg ropte ut,"Hallo!"
  
  
  Han clumsily plukket på vei gjennom gress og til slutt nådde veien. Han skrek igjen når han fikk det. Han løp etter bilen, svaiende som en beruset, men de falt ned på sitt ansikt.
  
  
  Han lå der banning høyt, følelse av fortvilelse økning i brystet hans. Denne bilen kan være min siste sjanse til å overleve.
  
  
  Da han hørte Rover bremse ned og stoppe. Jeg prøvde å stå opp for å se hva som hadde skjedd, men jeg hadde ikke styrke.
  
  
  Jeg hørte motoren på tomgang, så Rover gled tilbake i første gir, svingte rundt på veien, og kom mot meg. De har enten hørt meg eller så meg.
  
  
  Et par sekunder senere, bilen trukket opp ved siden av meg, motoren døde, og han hørte to menn snakker i Britiske aksenter.
  
  
  "Min Gud, det er en Europeisk."
  
  
  "Hva gjør han her i buskene, alle av seg selv?"
  
  
  "Kanskje vi bør spørre ego."
  
  
  Snart det kalde vannet rant inn i munnen min, sølt på forsiden av min skitten skjorte, og min tunge følte det igjen.
  
  
  "Herregud, mann, hva er opp?"
  
  
  Jeg fokuserte på de to kjøttfulle ansikter som lente seg over meg for alltid. De var middelaldrende hvite Rhodesians, sannsynligvis gentleman bønder som hadde brukt den dag i ørkenen.
  
  
  "Et fly krasjet," sa jeg. "Jeg gikk bort fra det."
  
  
  Når de satte meg i all-terreng kjøretøy, jeg visste jeg hadde gjort det. Men jeg kunne ikke glemme at kroppen av Alexis Salomos ble slukt av hyener som noen andre i Athen. Jeg håpet at David Hawke ville la meg gå dypere inn i hva som foregikk i Apollo Bygningen for å finne ut om Adrian Stavros var virkelig i hallen i Brasil, som alle trodde. Jeg har ikke sett det for lang tid.
  
  
  Tredje kapittel.
  
  
  "Du ser ikke veldig bra, Nick."
  
  
  David Hawke, direktør for super-hemmelige Amerikanske byrået AX, holdt en kort sigar i fingrene på høyre hånd, lener seg fremover på sin brede mahogny skrivebord. Vi satt i ego i AX-hovedkvarteret office, en leilighet som nå var kunstferdig skjult i en leid Samansette Trykk & Wire Tjenester DuPont Circle-anlegget i Washington.
  
  
  Hennes, så på ham med et skjevt smil. "Oni vil ha henne til å bo på sykehuset i Salisbury for en liten stund lenger. Men vet du hvor fort jeg blir lei. Hvis blek, det er fordi jeg ikke trenger sol og en fin sirkel rundt av svin. Hva tror du om historien til Salomos? "
  
  
  Hawk tok et drag på sin sigar og blåste røyk ring i min retning. Sitter på det store bordet, han så liten og tynn, med et ego, bustete grå hår, og ansiktet av en Connecticut bonde. Men jeg visste at skjøre ser var villedende. Han var en ekte dynamo.
  
  
  "Det skremmer meg litt," sa han. "Det som skremmer meg er at du nesten døde mellom oppdrag. Jeg har aldri sett en person som fant problemer så lett."
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene. "Salomos var en venn. Mine og AX-tallet. Han prøvde sitt beste for å hjelpe oss å finne Borisov, husker du?"
  
  
  "Ja, jeg husker henne," Hawke sa nøkternt. "Vel, din Rhodesisk sidesprang er over, så vi vil slippe det. Som for muligheten for at Adrian Stavros kan være å konspirere mot den greske regjeringen, ville det ikke være Stahl ego å gå glipp av."
  
  
  "Har han fortsatt eier en plantasje i Brasil?"
  
  
  "Ifølge våre kilder, dette er fortsatt ego i hovedkvarteret. Vi har ikke en fersk rapport." Hawk lente seg tilbake i sin store skinnstol. "Hvis det virkelig var Stavros, som din venn så kommer ut av Minurkos penthouse, vi er definitivt overfor en interessant situasjon. Drømmer om å drive et helt land passer veldig godt med hva vi har lært om nen."
  
  
  Hawk studert hans benete ledd. Adrian Stavros har alltid vært en nevrotisk, muligens en psykopat. I tillegg til å lede en vellykket smugling ring i Brasil at regjeringen ikke klarte å eliminere, han har også begått politiske drap, er den nyeste som er antatt å ha blitt drept av Israelske offisielle Moshe Ben-kana ' an."
  
  
  "Da jeg forstår at AX er interessert i historien av Alexis Salomos," sa jeg.
  
  
  "Jeg er redd det er slik det bør være. Og henne, jeg tror at siden du anser deg selv som en venn av Salomosa du ønsker å få dette oppdraget."
  
  
  "Ja, sir, hun ville ha likt det."
  
  
  Hawk stubbed ut sin sigar i den nærmeste askebeger. "Min første impuls er å si' nei', og sende saken til en annen matematikk store. Vet du hvor mye jeg prøver alltid å unngå agent personlig engasjement på en oppgave."
  
  
  "Det er viktig for meg at Alexis' killer ikke komme ut, " sa jeg rolig.
  
  
  God. Du kan håndtere dette. Men du må være ekstra forsiktig, Nick. Jeg tror det er best å gå til Rio og snakke til CIA-offiser det. Finn ut om Stavros er i et treningsstudio utenfor landet, og hvor han tilbrakte sin tid. Så hvis din fører lede deg til Athen, gå dit. Bare holde meg orientert."
  
  
  Henne, humret. "Har jeg ikke alltid det?"
  
  
  "Vel, noen ganger glemmer at det er folk her som sitter i sine kjedelige jobber, og det er ih' s ansvar for å kjøre show." Egoets stemme tok på den harde tonen som noen ganger kom når han snakket om protokollen og bestilling av underordning. "Hvis du trenger hjelp til enhver tid, be om den. Det er det vi er her for."
  
  
  "Selvfølgelig."
  
  
  Han åpnet en skuff i stolen og tok ut en konvolutt. Ego ' s øyne unngått meg. "Jeg spår din forespørsel og min eventuell konsesjon til deg, og ettertenksomt, hvis ikke klokt, kjøpte min billett."
  
  
  Han smilte til henne. "Takk." Han kom over en stol, og plukket opp konvolutten.
  
  
  "Du får vente å se hvordan alt dette spiller ut før du bestemmer deg for om hun har kalt dere på for alle favør," Hauk svarte.
  
  
  Den neste natten, hun ble tatt på et Pan Am fiske tur til Rio de Janeiro. Dens hvilte alle
  
  
  en dag, og det føltes som den gamle tid igjen. Flyturen var begivenhetsløs, men jeg fortsatte å tenke over at andre i Mooney er lite fly når Salomos viste meg veld, om problemer og crash landing, og hvordan Salomos ' liket så i den varme solen.
  
  
  Neste morgen, kom han i Rio, og sjekket inn på Floriano Hotellet, i nærheten av Copacabana Palace. Det var bare et kvartal fra stranden, og nen hadde smaken av colonial Brasil. Rommet hadde en vifte og et vindu med blinder, og en smal balkong tilbudt en liten utsikt over havet.
  
  
  Det var varmt i Rio. Alle Brasilianere som var i stand til å få det var på stranden, og de fleste av menneskene rundt dem må ha vært i Copacabana-området, i nærheten av hotellet. Jeg spår en varm dag, og jeg ga henne et worsted tropiske ull dress. Midt på dagen, jeg dusjet, sette på en lys dress over Wilhelmina, min Luger, og Hugo, en dolk omsluttet på min høyre arm, og gikk for å spise lunsj på en av mine favoritt små restauranter, Chale Rua da Matriz 54. Denne restauranten som brukes til å være en koloniale hjem og er fortsatt ilder-fylt med verdifulle antikviteter og malerier. Negro slaver ventet bord og hadde en tendens baren. Hun bestilte en mixto churasco, som besto rundt biter av biff og svinekjøtt med grønnsaker, og avvist den vanlige hogge, en stor lokal fatøl, for godt, en svært god vin-Grande Uniao Cabernet. Men jeg var bare å begynne å spise det når jeg så en jente kommer inn og setter seg ned ved nabobordet. Hun var høy og slank, og en manke av flammende rødt hår gjorde henne melkehvit hud enda blekere. Hennes blendende grønn kjole sto i skarp kontrast med hennes hår og avslørt de fleste av hennes lange, perfekt lår og fantastisk spalting over hennes midje. Hun var iført grønn ballettsko å matche kjolen, og grønt armbånd på sin venstre arm.
  
  
  Hennes røde hår forvirret meg for et øyeblikk, men så innså jeg at den siste gangen jeg så henne, hennes hår var kort og brunt. Dette var i Israel mer enn et år siden. Jentas navn var Erica Nystrom. Hun var medlem av den Israelske etterretning nettverk Shin Bet. Hennes kode navn ble Flamme da vi jobbet sammen for å avverge en russisk plottet mot den Israelske regjeringen, men at navnet endret med hver oppgave.
  
  
  Han reiste seg opp og gikk bort til pulten hennes. Da hun løftet sitt lange vippene til å møte mitt blikk, et smil lyste opp ansiktet hennes. "Au!" utbrøt hun. "Det er deg. Hva en hyggelig overraskelse." Hun snakket norsk uten den minste detalj.
  
  
  Erika foreldre var Skandinavisk Jøder. Familien bodde først i Oslo og deretter København, før de valgte å emigrere til Israel da hun var bare åtte år gammel.
  
  
  "Jeg hadde tenkt å si det samme," sa jeg. Erica og jeg tilbrakte en intim kveld i Tel Aviv, venter for courier å ankomme; det var en kveld vi begge likte. Øynene hennes fortalte meg at nå som hun husket det fondly. "Vil du bli med meg på mitt bord?"
  
  
  "Vel, noen vil bli med meg senere, Nick. Har du noe imot?"
  
  
  "Ikke det at jeg ikke ønsker å snakke med deg," sa jeg.
  
  
  Hun ble med meg på mitt bord og bestilte en lett lunsj for seg selv, og den tredje personen, som forklarte hun var en agent, sa ," Du ser virkelig bra, Nick."
  
  
  "Du skulle ha sett meg for en uke siden," sa jeg. "Jeg liker rødt hår, Erica."
  
  
  Hun blinket meg et smil. En lang ørnenese fremhevet et bredt, sensuell munn. Lukk øynene var mørke grønne, og kjolen glitret. "Takk," sa hun. "De er mine, bortsett fra fargen. Det varte ikke lenge da vi jobbet sammen i Israel."
  
  
  "Jeg husker jeg," sa jeg. "Er du her på forretningsreise?"
  
  
  "Ja," sa hun. "Og du?"
  
  
  "Ja," jeg humret. "Det er alltid business, er det ikke?"
  
  
  "Nesten alltid."
  
  
  Han fortalte leser i aviser nylig at Israel ble irritert av drapet på Moshe Ben-kana ' an, og at ih president hadde lovet å komme til bunns i det. Det var denne mord som Amerikansk etterretning mente at Adrian Stavros var involvert. Han kunne ikke hjelpe, men lurer på om Erica var i Rio til enten å kidnappe Adrian Stavros og ta ham med til Israel, som var Israelsk stil, eller drepe ego.
  
  
  Jeg spurte henne. "Er du kommer til å være i Rio lenge nok for oss å ha en drink og snakke sammen?"
  
  
  "Kanskje," sa hun. Hendene hennes beveget seg kløften hennes som hun gjorde en ih stol, og mitt blodtrykk gikk opp ti poeng. Hennes grønne øyne så meg inn i øynene og fortalte meg at hun visste at jeg ikke snakker om vin og samtale.
  
  
  Han plukket opp sitt glass. Hun bestilte og er nå den samme Grande Uniao Cabernet ble servert. "For anledningen," sa jeg.
  
  
  Hun plukket opp hennes glass og clinked det til meg. "Til dette punktet."
  
  
  Vi var akkurat ferdig vår toast når en ung mann dukket opp. Jeg visste ikke engang se ham før han ble stående ved siden av oss. Han var en stor, muskuløs fyr med svært kort blondt hår og en hard, firkantet ansikt. En del av egoet på venstre øre var borte, men denne defekten mislyktes ego av mannlig utseende. Nen var iført en beige sommeren passer det ikke helt skjule bule under hennes venstre arm.
  
  
  "Jeg fikk ikke se deg ved første, Erica," sa han ganske hardt.
  
  
  ser på meg. "Jeg ville ikke forvente deg å bli med hema-å."
  
  
  Disse ordene var ment som en mild irettesettelse. De snakket med en tydelig aksent. Jeg husket bildet av mannen i den Israelsk etterretning fil, TOPOR. Det var Sakarja Ghraib, Shin Bet bøddel." Min teori om ego og Erica tilstedeværelse i Rio syntes å stivne.
  
  
  "Det er et gammelt hus, Zach," Erica sa. "Han har jobbet med meg i Israel."
  
  
  Gareb tok tredje plass. "Jeg vet," sa han. "Carter, hennes, antar jeg."
  
  
  "Det er riktig."
  
  
  "Ditt rykte foran deg."
  
  
  Hans måte var harde, nesten fiendtlig. Jeg følte hennes ego, sjalusi som jeg visste Erica. Før henne emu kunne svare, han snudde seg mot henne. "Fikk du bestille Vichisoise som jeg foreslo?"
  
  
  "Ja, Zach," Erica sa, litt flau av hennes ego er mangel på vennlighet. "Det vil være her snart."
  
  
  "Vichisoise er det eneste verdt å spise i restauranten," Zach klaget for høyt.
  
  
  "Jeg er lei for din uflaks," svarte jeg rolig. "Jeg tror at de fleste av rettene her er godt forberedt. De kan ha endret sine kokker siden ditt siste besøk."
  
  
  Zach snudde seg og ga meg et stramt smil. "Kanskje."
  
  
  Jeg bestemte meg for at fra nå av, samtalen vil bli mindre enn hyggelig. Jeg var ferdig med maten min, så jeg ringte kelneren til å bringe sjekk. Han tilbød seg å betale for hele partiet, men Zach raskt avvist.
  
  
  "Hvor er det du bor?" Erica spurte henne.
  
  
  "I Corumba på Avenida Rio Branco," sa hun.
  
  
  Zak stirret på Lukk.
  
  
  "Under hvilket navn?"
  
  
  Hun nølte. "Vargas".
  
  
  "Kan hun kaller du det?"
  
  
  "Du vil ikke ha mye tid til sosialt samvær",
  
  
  Hei, Zack sa raskt.
  
  
  Hun ignorerte ego og smilte søtt til meg.
  
  
  "Ja, du kan ring meg. Jeg håper vi møtes igjen, Nick."
  
  
  Den kom opp. "Hverandres følelser." Jeg legger min hånd på hennes, og våre øyne møttes for et øyeblikk. Jeg visste Zach var sjalu på henne, og siden jeg likte ham ikke, jeg spilte det til sin fordel. Han sat der og ser på meg. "Du vil få en telefon fra meg."
  
  
  "All right," Erica sa.
  
  
  Han vendte seg bort fra dem og gikk ut døren. Så forlot han, han kunne nesten føle glør av Zach fiendskap på ryggen.
  
  
  På samme dag, han tok taubanen opp til det imponerende Corcovado-Fjellet, og på toppen av noe som var en stor statue of Christ the Redeemer. Da han kom til stedet, gikk han til observasjon brystning, stoppet på det angitte stedet, og Stahl ventet. Femten minutter senere, en mann som ble med meg på rekkverket. Han var omtrent på min høyde, men slankere. Selv om han ennå ikke var middelaldrende, hans lange ansiktet var dekket med dype rynker. Det var Carl Thompson, og han jobbet for CIA.
  
  
  "Flott utsikt, er det ikke?" sa han ved hjelp av innledning, viftet med hånden mot byen nedenfor, som lyste hvitt i solen og var omgitt av grønne åser og en kobolt havet.
  
  
  "Fantastisk," sa jeg. "Hvordan har du det, Thompson?"
  
  
  "For eksempel, det samme," sa han. "Det har vært ganske stille her siden siste endring av administrasjonen i Brasilia. Hvordan er ting i AX disse dager? For en stund, dere har skutt mer ammunisjon enn hæren i Asia."
  
  
  Henne, humret. "Noen ganger virker det på den måten. Jeg var opptatt, og jeg er sikker på at du var for."
  
  
  "Og nå er de å sette deg på Adrian Stavros."
  
  
  "Det er riktig."Jeg så på som et cruiseskip utøver den blå & nb med sin elegant nese sakte inn i havnen. Den lignet på et leketøy båt der nede. "Når var siste gang du så ego?"
  
  
  Han tenkte seg om et øyeblikk. "Vi har spot overvåking av plantasjen. Fem eller seks uker siden, han ble sett forlate dette stedet. Vi tror han gikk om bord i et fly på vei til Madrid."
  
  
  "Denne reisen kunne ha fortsatt å Athen."
  
  
  "Jeg antar det. Visste du se Ego er det?"
  
  
  "Vi tror det. Hva er det som skjer på plantasjen?"
  
  
  "Plantasjer er egoet vårt hovedkvarter. Her i Rio, han har en avdeling som heter Apex Import, og vi tror smugling blir gjort gjennom at selskapet. Men han trenger ikke besøke henne kontorer veldig ofte, selv om hennes ego navn er åpent forbundet med henne. President i selskapet gjør regelmessige turer til Parakata."
  
  
  "Hvor er stemmen i plantasjen hall?"
  
  
  Thompson nikket. "Han er i en hall i nærheten av landsbyen, i midten av ingensteds. Ego er bevoktet av Stavros ' liten hær av ex-fanger, politiske fanatikere, og tidligere Nazister. Men akkurat nå, det er bare noen makten der."
  
  
  Jeg spurte henne. "La du merke til noe uvanlig er det?"
  
  
  "Vel, hvis du mener en mengden av folk eller våpen, revmatisme vil være negativ. Men det var en besøkende som ingen rundt oss noen gang hadde sett før. Den ferret er med dem, akkurat som det dukket opp med Stavros nitti dager siden, og vi har vært å se på det nesten hele tiden. og ingen så ham forlate dette stedet. Dette er ikke uvanlig, bortsett fra at en av mine to menn insisterer på at den nye fyren, en middelaldrende mann, som er i rettssalen er det i varetekt. Egoer ble flyttet rundt en bygning til en annen med væpnede vakter."
  
  
  "Hva gjorde denne personen ser ut som?"
  
  
  Thompson trakk på skuldrene. "Vi har et ego bilde, men dette er langt borte fra. Han var i slutten av femtiårene, vil jeg si, med kort mørkt hår som hadde slått litt grått ved tinningene. Han er en tettvokst mann som alltid bærer silke skjorter."
  
  
  Det ser ut som det kan være Minourkos, den greske frakt magnat som apps nylig rystet Athen og hvis penthouse ble sett holder Adrian Stavros.
  
  
  "Kan jeg få henne en kopi av bildet?"
  
  
  "Det kan ordnes," Thompson sa. "Se, Carter, for eksempel, i forrige uke hadde vi å midlertidig redusere overvåking av plantasjen for å stikkprøver, og jeg kan ha til å helt ta våre folk derfra i løpet av de neste par dagene, fordi det er et annet problem som allerede har funnet sted for oss. Vil du ha henne til å få tillatelse til å sende vedkommende tilbake med deg? "
  
  
  "Nei, jeg fortalte henne. "Hawk lovet meg å hjelpe hvis jeg trengte det. Når kan jeg få bildet av henne?"
  
  
  "Hva med i kveld?"
  
  
  "All right."
  
  
  "Vi bruker en litt annen overføring sted," Thompson sa. "Dette er en by med buss. Du gå til hotellet. Min mann vil være det nå. Du vil gå til baksiden av bussen, der ingen går, og ta den siste plass på høyre. Bildet vil bli festet under dette setet. . Bussen skal være merket Estrada de Ferro, og tar deg til sentrum hvis du ønsker å gå så langt ."
  
  
  "Når kommer bussen passerer mimmo hotel?"
  
  
  "Sju-femten. Bussen vil bli nummerert elleve."
  
  
  "All right," sa jeg. "Og takk."
  
  
  "Når som helst" Thompson sa. Et øyeblikk senere, var han borte.
  
  
  Licks, i kveld er det en kort stund gikk til kontoret til selskapet Apex Import. Den var plassert i en av de gamle restaurerte offentlige bygninger som ble tømt når hovedstaden flyttet til Brasilia. Kontorene var tre fly opp, og heisen var ikke fungerer.
  
  
  Henne, gikk en ganske liten resepsjon, ovenpå. Klatre brakt svette til min panne, fordi bygningen er air conditioning ikke synes å fungere bedre enn den heis, og det var en fuktige dag i Rio. Den mørkhåret jente satte seg ned på en metall stol og så på meg mistenksom når jeg kom inn.
  
  
  "Er det noe jeg kan gjøre for deg?" "Hva er det?" spurte hun i portugisisk.
  
  
  Jeg svarte henne på engelsk. "Gentleman Stavros ønsker å se henne."
  
  
  Hennes mørke øyne smalnet enda mer. Når hun snakket igjen, det var på gebrokkent engelsk. "Jeg tror du har kommet til feil sted, besøke senor."
  
  
  Jeg fortalte henne. "Men Mr. Stavros selv fortalte meg at jeg kan kontakte ham gjennom Apex Import."
  
  
  "Besøke senor, gentleman Stavros ikke har, her på kontoret..."
  
  
  Døren til privat kontoret åpnet og et digert, mørkhåret mann dukket opp. Spurte han. "Er det noen vanskeligheter?" Egoet tone var ikke akkurat vennlig.
  
  
  "Jeg ville bare, Mr. Stavros," sa jeg.
  
  
  "For hvilke formål?"
  
  
  Hennes uhøflighet ble ignorert. "Mr. Stavros rådet meg til å kjøpe Japanske kameraer i bulk fra ham hvis jeg kontakt med ham her." Han så forvirret ut. "Jeg er i feil kontor?"
  
  
  "Mr. Stavros er leder av styret," den mørke sa mannen, " men han har ikke et kontor her, og at han ikke kjøre selskapets virksomhet. Det vil fortsette å være president, og du kan avtale med meg."
  
  
  "Dette er besøke senor Carlos Ubeda,"jenta sa, litt stolt.
  
  
  "Hyggelig å møte deg, sir," sa jeg, utvide min hånd. Han tok det hardt. "Mitt navn er Johnson. For noen uker siden, hun tilfeldigvis ble møtt av Mr. Stavros på Chale restaurant. Han sa at han ville være tilbake gjennom turer til Europa rundt denne tiden, og at jeg kan ta kontakt med ham her."
  
  
  "Han er fortsatt i Athen," jenta sa.
  
  
  Ubeda ga Nach en piercing se. "Som jeg sa, Mr. Stavros ikke kan kontaktes her. Men jeg vil være glade for å sende din ordre."
  
  
  "Jeg ser. Vel, hun var veldig interessert i å jobbe med ham personlig. Kan du fortelle meg når han kan vende tilbake og rundt Athen?"
  
  
  En muskel rykket litt i front i Ubeda ego-munn. "Ego ikke er forventet rundt i Europa for uker, Mr. Johnson. Hvis du ønsker å gjøre forretninger, vil du har å forholde seg til meg."
  
  
  Han smilte til henne. "Jeg vil ringe deg, Mr. Ubeda. Takk for din tid."
  
  
  Jeg forlot henne ih å se meg gå. Ute igjen, han kom en taxi og dro tilbake til hotellet sitt. Girl ' s bemerkning ga meg den nødvendige bekreftelse på at Adrian Stavros var faktisk i Athen, som Salomos hadde fortalt meg. Og hvis dette bildet viste seg å være et bilde av Nikkor-Minurkos, alt var interessant.
  
  
  Han dusjet og hvilte en stund, så gikk nummer elleve buss følgende Thompson ' s instruksjoner. Som han hadde forventet, fotografiet ble festet til setet i en brun konvolutt. Ego plukket henne opp, gikk til en liten kafé i sentrum av byen, og bestilte en god portugisisk vin. Bare da kunne denne personen av henne dra bildet rundt for konvolutten og undersøke den.
  
  
  Som Thompson hadde sagt, bildet var ikke så veldig bra, selv om det var ingen tvil om at en telelinse ble brukt. Det var et bilde av tre menn som hadde nettopp forlatt ranch house og gikk i retning av et digitalt kamera. Mannen i midten var det en Thompson hadde fortalt meg, og til tross for den lille størrelsen på det ansiktet han var ment for å identifisere, hadde jeg ikke mye tvil, siden hennes ego var å sammenligne henne med til ansikt jeg hadde vært vist i AX bilder av personen som faktisk var Nikkor Minourkos. Jeg har aldri sett noen andre menn før.
  
  
  Den Minurkos gjekk sullenly mellom de to andre.
  
  
  Ingen snakket rundt dem, men mannen til Minurk venstre, en høy, Tyske mann som ser, var ute på Minurk som om han nettopp hadde talt til ham, som venter på et svar. Minurkos ' s ansikt var dystre og alvorlige.
  
  
  Jeg sette bildet tilbake i konvolutten og sette det i et minutt. Hvis CIA-agent er observasjon var riktig, min venn, Salomos ' teori var faktisk bevist. Det er noe Stavros hadde tatt over Minurkos operasjoner i Athen og var planlagt et kupp på sine vegne.
  
  
  Etter et lett måltid på henne cafe, jeg heter Erika Nystrom er rommet ved Corumba Hotellet. Stemmen hennes var vennlig og varm. Hun sa at hun ville tilbringe resten av kvelden alene, alene, og at hun ville være glad hvis jeg skulle besøke henne. Han og Zach hadde litt av en kamp, og han gikk til en nattklubb i en raseri.
  
  
  Etter å ha satt opp en dato på ni, han gikk tilbake til hotellet og heter Hawk. Han svarte i en sliten stemme og aktivert scrambler på sin ende av linjen, slik at vi kunne snakke uten å skrive inn alt i koden.
  
  
  "Hva en dårlig time, Nick," sa han, litt testily. "Det synes å være den eneste gangen jeg hører fra deg på dette tidspunktet."
  
  
  Henne, humret. Han kunne forestille seg ham som sitter på en spesiell telefon på hans super-hemmelig leilighet, hans grå hår bustete, trolig iført en silke tuxedo over hans tynn kropp, og det uunngåelige sigar mellom sammenbitte tennene.
  
  
  "Minst hennes er ikke i noen jentes soverom," sa han med tvilsomme ærlighet.
  
  
  "Hmm! Kvelden er ikke over ennå, er det? Ligger ikke for meg, gutten min. Jeg gikk gjennom det selv."
  
  
  Noen ganger tenkte jeg Hawke hadde overnaturlige krefter som åpenbart mine innerste tanker til ego-analytisk sinn.
  
  
  "Nei, herre," sa jeg. "Kvelden er ikke over ennå. Men det ble brukt godt av første del av egoet, jeg tror at Minurkos er en fange av Stavros plantasjer, ikke langt fra Parakatu. Hun vet også at Stavros er i treningsstudioet i Athen."
  
  
  "Vel," Hawk tankefullt,"som er interessant."
  
  
  "Dette er i samsvar med Salomos' teori."
  
  
  "Så du kommer til å Parakata?" Hawk bedt om.
  
  
  "Faktisk. Kanskje jeg kan finne det ut. Thompson på CIA sier at plantasjen er for tiden dårlig sikret. Men det er komplikasjoner."
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Her i Rio, hallen er fortsatt gamle. Jenta jeg har jobbet med i Israel på Drift hele hotellet, en lovede land."
  
  
  "Ah, ja. Nystrom. Hvorfor gjør vakre kvinner ser ut til å følge deg rundt utendørsbassenget?"
  
  
  Henne, humret. "Ikke vær sjalu, sir. Som du noterte, at du også hadde dager - og netter."
  
  
  Det var et sukk fra den andre enden. "Come on, Nick."
  
  
  "Ja, sir, det skjer for meg som Savner Nystrom kan være her i Brasil for samme grunn som hennes. Eller rettere sagt, programvare for samme person. Vi mistenker Stavros om å myrde Ben-kana ' an, er vi ikke?"
  
  
  En liten stillhet. "Ja, vi vet. Og jeg vil si at du gjettet det."
  
  
  "The executioner er med henne," la jeg til. "Jeg tror de er på jakt Stavros. Kanskje de ikke vet at han er i Athen i øyeblikket. Men jeg har ikke lyst til oss alle å dukke opp på plantasjen på samme tid, og ender opp med skyting, den ene på den andre, ved en feil eller på annen måte vil du ødelegge jobb. Min idé er for deg om å bekrefte Nystrom oppgave med hjelp av Israelsk etterretning. Du er fortsatt en gammel venn av hennes sjef, Giroud, og jeg tror han vil være enig med deg, under forskjellige forhold.
  
  
  Hawk grunted i avtalen.
  
  
  "Hvis det er tilfelle, tror jeg vi bør alle være ærlig og sitte ned å se om vi kan hjelpe hverandre. Eller i det minste holde seg borte fra den andre."
  
  
  Denne gangen var stillheten langvarig. "All right, gutten min. Jeg vil kalle Fett og komme i kontakt med deg."
  
  
  "Takk," sa jeg. "Jeg er ikke å flytte til jeg får en melding."
  
  
  Jeg trengte ikke å vente lenge. En time senere, like før jeg dro til Erica ' s hotel, fikk jeg et anrop fra Hawke. Han må ha trukket Fett rundt papirkurven før daggry i Jerusalem. Giroud er revmatisme svaret var ja, og jeg ble instruert til å åpent diskutere Stavros ' korketrekker med Nystre, som ikke svar på oppgaver selv om Zach Gareb var med henne. Meg, hvis det var et kodeord som viste at Giroux hadde bestilt ay å diskutere sitt arbeid med meg.
  
  
  Han kom til Erica er en seng og et par minutter etter ni. Hun møtte meg ved døren i en kort avslappende kappe som utsettes de fleste av hennes lår. Hun var iført en kvelende duft og et bredt, sensuell smil.
  
  
  "Jeg trodde du aldri ville få her," sa hun, og lukker døren bak meg og låse den.
  
  
  Han gikk inn i rommet og undersøkte det. Hun var større enn meg, og jeg lurte på om ee felles Zach med henne.
  
  
  "Ønsker du en konjakk? Jeg har en uåpnet flaske og det er det beste du kan kjøpe i Rio."
  
  
  "Det høres bra ut," sa jeg.
  
  
  Hun helte to drinker. Ta glasset, la han i hans øyne kjærtegne hennes vakre ansikt. "Du har alltid vært pen jente til å kreve det beste."
  
  
  "Og jeg som regel forstå det," sa hun. "Du?"
  
  
  "Du var med meg i Tel Aviv," fortalte han henne forsiktig og med et smil.
  
  
  Hennes lange vippene flagret som hennes øyne unngått meg for et øyeblikk. Når hun så opp igjen, var hun smilende. Han kom ut og rørte ved kinnet hennes. Hun tok en slurk av brennevin. Jeg legger min hånd på hennes
  
  
  Han så ned på henne små midje og trakk henne til meg. Den nah luktet søtt og mykt.
  
  
  "Husk at natt, Nick?" hun pustet i øret mitt. "Tror du virkelig husker dette så godt som henne?"
  
  
  "Jeg husker."
  
  
  "Det var veldig bra, var det ikke?"
  
  
  "Veldig mye."
  
  
  Vi setter glassene på det nærmeste bordet. Han trakk henne tett og rørte ved leppene hans til hennes. Tungen gled inn i munnen min.
  
  
  "Gud, Nick," hun mumlet.
  
  
  Han strøk hendene over hennes rumpe, følelse kurvene som steg ned til lårene. Under min touch, hennes hofter begynte å svaie sakte.
  
  
  Hun forsiktig dyttet meg vekk fra henne og slått av brylev. Da hun begynte å kle av seg sakte og vakkert. Under kappen, hun var kun iført en liten par bikini bunnen. Brystene flyttet utålmodig mot meg da hun tok de kappen av skuldrene. Hennes bryster var full, moden, og melkeaktig. I et annet øyeblikk, et lite stykke undertøy sklei av hennes lår og lår, og falt i en tynn haug på gulvet.
  
  
  Erica så på meg åpent, la blikket reise over min nakne kropp i svakt lys i rommet.
  
  
  "Vakker" hun purred. "Det er så mange harde muskler."
  
  
  Han trakk henne til seg, føler seng med henne mot meg. Hun kjørte sin hånd over brystet og skuldrene, bevege seg nedover kroppen min. Hun strøk meg, kjærtegnet meg, gjort kjærlighet til meg med hennes hender som fingrene mine utforsket henne. Hennes lår skiltes på min touch, og hun stønnet.
  
  
  Det var en myk, tykk teppet under oss. Erica knelte ned på nen, og lar hendene gli over kroppen min som hun ned. Hun visste alle måter å vekke en mann, og det var ingen tvil om du bruker dem. Etter en stund, han gled ned ved siden av henne, og omtrent dyttet henne tilbake mot den tykke shag teppe. Han knelte ned over henne, kjører hendene over brystene. Hun gispet. Min lange, lårene ble pakket rundt meg. Han kjørte sin hånd ned silkemyk på innsiden av låret hennes.
  
  
  "Å, ja," hun purred. Munnen hennes var litt åpen, og hennes vakre grønne øyne var lukket.
  
  
  Når hennes inn nah, full munn utvidet for et øyeblikk, og en liten splint gikk gjennom kroppen hennes. Deretter begynte hun å flytte med meg, hennes fingre gripende mine skuldre, hennes hofter lukking rundt midjen min. Jeg er ikke sikker på hvor lenge vi holdt innelåst sammen før det ble for oss begge.
  
  
  Da jeg lå med henne i lang tid, jeg ønsker ikke å flytte. Den varme avslapping gradvis trengt den ytterste fibre av mitt kjød og den innerste dypet av min sjel.
  
  
  Senere fikk vi kledd, spilt dette spillet på en liten sofa, og ferdig med vår cognac. Erica hadde kjemmet hennes lange røde hår, og det så ut som frisk som da han kom inn i rommet.
  
  
  "Jeg er glad Zach ikke banke på døren," sa hun.
  
  
  "Han virker veldig sjalu, Erica. Var du i nærheten?"
  
  
  Hun så på meg. "En dag. Ego er ideen, ikke mitt. Og han var veldig malplassert. Jeg fortalte emu at det aldri ville bli noe fysisk mellom oss igjen. Han resents det. Hun ville ikke ha ham til å være en del av denne dell, men jeg ble avvist. Han er veldig god med våpen."
  
  
  "Han vil ha for å være med på dette oppdraget, vil han ikke?"
  
  
  Hun så på meg tankefullt. "Ja."
  
  
  "Erica, jeg gjettet på hvorfor du var i Brasil. Vi synes å være å jage den samme personen. Sjefen min kontaktet deg, og han bekreftet mine tanker. Vi vil diskutere disse individuelle oppgaver og samarbeide med hverandre hvis det virker som det er praktisk mulig ."
  
  
  Den grønne øyne smalnet litt. "Giroud var ikke i kontakt med meg og Zach."
  
  
  "Vil du motta et telegram i de neste par timene. I mellomtiden, la meg vite om det er en kode ord som bør tillate deg å stole på meg. Ordene er Goliat."
  
  
  Hun så overrasket. "Det er det rette ordet!"
  
  
  "Giroud sendte dette."
  
  
  Hun skjenket seg en annen brandy. "All right, Nick. Men jeg vil vente for henne telegram, som vil fortelle meg nøyaktig hvor fornøyd hun er med deg." Hun smilte og kysset meg på kinnet.
  
  
  Jeg forventet at hun skulle være forsiktig. Hun var en god agent. "It' s all right. Jeg vil bare fortelle deg noen av mine ideer. Du trenger ikke å snakke i det hele tatt."
  
  
  "Det er rettferdig."
  
  
  "Vi er begge ute etter bilder av Stavros, men av forskjellige grunner." Ansiktet hennes var uttrykksløst. Hun ville ikke gi noe bort. "Du vil Poe' s ego til å drepe Ben-kana ' an. Det er ennå ikke klart for oss hvorfor det er nødvendig, men det kan være relatert til gresk politikk og bortføring av Nikkor-Minourkos."
  
  
  "En gresk frakt magnat?"
  
  
  "Faktisk. Det kan være i Parakatu, og egoet blir holdt mot egoets vilje. Stavros er i treningsstudioet i Athen, så vil du enten nødt til å vente på ego til å returnere eller gå til Europa for å få det. Men jeg tror at veien til det er gjennom alt vi kan lære på Parakatu, jeg trenger å snakke til Minurkos.
  
  
  "Hvis du er interessert, jeg skal ta deg to til Paracatta med meg. Dette kan øke sjansene for å få det. Snakk med Zach og la meg vite i morgen når du får telegram."
  
  
  "Hvis vi virkelig var etter Stavros," Erika sa , " ville det ikke være bedre om vi gikk rett til Athen?"
  
  
  "Stavros antas å være å gjøre hans midlertidig hovedkvarter der, i Minurkos penthouse, som er en ekte festning. Du kan ikke bare storm her, og Zack. Og i de sjeldne tilfeller når det forlater dette sted det kan være like vanskelig,
  
  
  men Minurkos kan fortelle oss hvordan vi skal få til Stavros."
  
  
  Hun stoppet plutselig, vurderer mitt forslag. Når hun så på meg, et lite smil dukket opp på hennes fyldige lepper. "Jeg vil komme tilbake til deg i morgen, Nick kjære."
  
  
  Han lente seg ned og rørte ved leppene hans til hennes. "Vil du gjøre det." Han sto opp, nådd for sitt våpen, og sette det på. Da han kastet jakken sin over dem. "Og holde Zach på en kort kjetting, ok?"
  
  
  Hei likte det. Hun var fortsatt ler så hun gikk rundt i rommet.
  
  
  Fjerde kapittel.
  
  
  Jeg tenkte på Adrian Stavros som jeg forlot Erica ' s hotel. Det var allerede sent på kvelden, og det var ingen taxi i sikte. Hun var nøye guidet langs avenida Rio Branco. Å komme inn i Stavros ' hovedkvarter på Parakata, selv med ego-redusert sikkerhet, kan være ganske vanskelig. Stavros " lille gruppe hadde et dårlig rykte. Han samlet dregs av samfunnet rundt ham i en Parakata. Faktisk, de var lik seg selv, men uten ego av lederegenskaper. Tenker tilbake, bestemte jeg meg for at Adolf Hitler må ha startet på samme måte. I 1930-Tyskland, det bør være få personer som tok en ex-lance-korporal på alvor. Dette eksemplet var en lærdom, men den verden som aldri så ut til å mestre det.
  
  
  Han gikk et par kvartaler uten å merke en taxi. Det var en del av området for butikker og kontorer på gaten. Når jeg slått inn i et smug for å dra tilbake til hotellet mitt, et øyeblikk å forlate transport, jeg hadde en overraskelse i vente for meg. I det tredje vinduet, en mørk figur gikk ut av skyggene og viftet med en knyttneve mot meg. Det var en kniv i neven.
  
  
  Da angrepet begynte, han var nesten forbi inngangen. Hvis han hadde ventet et sekund lenger, Ego ville ikke ha sett henne i det hele tatt, angrep ville ha vært vellykket, og kniven ville ha sunket inn i ryggen min. Men i sin iver etter å få jobben gjort, ble han beveger seg for fort, og hennes sidesynet fanget bevegelse.
  
  
  Som kniv fanget meg i ryggen, jeg virvlet rundt og kastet min venstre arm ut til å blokkere slag, som jeg klarte, men bladet skjære gjennom oppbyggingen av min doublet og skjorte, og bare så vidt skiver min underarm. Jeg la vekt på en mann bære mitt ego til meg. Så snudde han seg rundt, holde egoet i hans hender, og slengte hans ego mot bygningen ved siden av oss.
  
  
  For et øyeblikk, jeg trodde det var Zach, ego, sjalusi tar over, fordi mannen var fyldig og sterk. Men da jeg fikk en bedre titt så jeg at han var større enn Zach og hadde mørkt hår. Han så Brasilianske og var en skikkelig bølle.
  
  
  Jeg nådd for Wilhelmina med min ledige hånd, men min angriper ikke kommer til å la meg ha som fordel. Han stakk ham igjen, kraftig, denne gangen sikter til ansiktet mitt. Jeg slapp unna og delvis avledet bladet, men det kuttet øret mitt. Han hevet våpenet en tredje gang, og slo meg med sin vekt.
  
  
  Egoet impuls var for sterk. Han slo meg av mine føtter og vi treffer fortauet sammen. Hennes ego, traff ham kort på kjeven med sin høyre hånd, men han visste ikke engang synes å legge merke til. Vi rullet over en gang da han prøvde å beskytte seg selv fra en knivstikking kniv. Hun ble tvunget til å ta ut Hugo, min stiletto, men han kunne ikke frigjøre sin hånd og Nam er et øyeblikk for å la kniven gli inn i min håndflate.
  
  
  For en kort tid, den store mannen var med meg. Han sverget på portugisisk og lo og slo meg i brystet. Kniven var ikke lang, bladet var ganske bredt, men bladet ble skjerpet til barberhøvel skarphet. Det glødet svakt i natt som ego grep henne kniven hånd i siste øyeblikk før bladet nådd mitt bryst. Våre hender skalv for et øyeblikk som han prøvde å drive bladet hele veien inn. Han ga ut sin høyre hånd og blindt grep henne ego ansikt, følte hennes ego øyne og gravd inn i dem med sin index og midtre fingrene. Med sin midterste finger, han gjennomboret hennes venstre øyeeplet, og med sin pekefinger, han gjennomboret hennes høyre. Min øyeeplet spratt og tommelen min ble våt.
  
  
  "Ahhh!" Overfallsmannen ropte, tviholder på øynene med sin frie hånd og å glemme kniv i den andre. Han skrek igjen, og delvis falt av meg.
  
  
  I løpet av denne korte resten, Hugo til slutt skled inn i min høyre hånd. Hun hadde nettopp blitt tatt gjør dette når den store mannen skrek vilt og hevet kniven igjen for å blindt stikk dem ned. En dolk satt det under egoets hevet arm, og bladet sank inn i egoet sin side, rett under egoets brystkasse og gikk hele veien ned til begge ender.
  
  
  Da jeg så at angriperen gjenværende øye var på utkikk over mitt hode inn i mørket, og i det øyeblikket jeg så klart den grå fuktighet på hans høyre kinn knust under øyet. Den stiletto utvidet på sine sider, og han falt tungt på toppen av meg, sin egen kniv skramlende på fortauet.
  
  
  Han presset kroppen hennes bort og sto opp. Etter et raskt blikk rundt, men han så at det var ingen fotgjengere i nærheten for å se hva som hadde skjedd. Han rummaged gjennom mannens lommer og funnet noen dokumenter i lommeboken hans. Ett av kortene indikerte at han var ansatt i Apex Import.
  
  
  Det ser ut til at hun var mer imponert over den mann som heter Ubeda enn jeg trodde. Eller kanskje han kalte Stavros i Athen, og Stavros benektet noensinne å ha hørt om meg. Ubeda trodde nok at jeg var en slags politimann som var innblanding i Apex Import business. Eller CIA fyr som kom for nysgjerrig. Hema ville ikke ha overbevist meg, men han var tydeligvis å følge meg og visste hvor hun bodde. Det var i min beste interesse å gå til Parakata så snart som mulig.
  
  
  Han forlot henne de døde Brasilianske og raskt tilbake til hotellet hans. Det var ingen ytterligere hendelser som natten, og morgenen kom uten problemer.
  
  
  Erica Nystrom, Zach, og hennes møtte på ni i morgen. i en liten cafe på Avenida Presidente Vargas, med utsikt over åsene bak sentrum av Rio og den fargerike favela hyttene på åssiden over byen. Zach hadde gjettet min nærhet til Erica og var ulykkelig ved tanken på å jobbe med meg selv for en kort periode av tid. Han var enda mer fiendtlig enn før. Erica mottatt et kodet telegram rundt Jerusalem forteller Hei og Zach til å samarbeide med meg på noen måte nødvendig for å lykkes med vår felles mål å stanse Adrian Stavros.
  
  
  "Hvis du trenger informasjon fra Minurkos, kan du gå til Parakata," Zak fortalte meg skikkelig, hans blå øyne blinker med sinne. Egoet kaffe på bordet foran ham forble urørt. "Målet vårt i Russland er å finne Stavros og ødelegge ego. Det er innlysende at vi ikke finner ego i Paracat."
  
  
  Ego er vanskelig øyne boret inn i mine. Jeg snudde med det til Erica. Hun var tydelig opprørt av sin atferd. "Hva sier du, Erica?"
  
  
  "Jeg har allerede fortalt Zach. Jeg tror din tilnærming passer ikke bare du, men også oss."
  
  
  Zak hveste på lukk. "Hjernen er overskygget av sex!" "Denne mannen er åpenbart elsker. Alt han sier virker fornuftig for deg."
  
  
  "Vær så snill, Zach," Erica sa kraftig.
  
  
  "Å, min Gud," jeg mumlet, rister på hodet. "Se, jeg trenger ikke noen avansert kjærlighetsforhold komme i veien. Kanskje jeg tok feil om oss som arbeider sammen. Jeg kan få hjelp fra Hawke bare ved å spørre. Eller kanskje CIA. Men jeg vil ikke gå inn i kirurgi for å få tangled up med noen munter action hero som ikke kan holde sine personlige følelser under kontroll."
  
  
  Zack ansikt plutselig ble rød og han hoppet opp fra stolen. "Lytt, Carter ..."
  
  
  "Sitt ned!" Erica bestilt i en lav, men bydende.
  
  
  Zak ga Nah en streng se, og deretter satte seg ned igjen. Han grunted under pusten hans, men unngikk mine øyne.
  
  
  "Hvis det er en annen prank som dette, vi må snakke," Erica sa. "Forstår du, Zach?"
  
  
  Han nølte. Når han snakket, han sa et ord. "Ja."
  
  
  "Det er ikke noe som skjer mellom oss, Zach. Hører du meg?"
  
  
  Han stirret på lukk. "Selvfølgelig."
  
  
  "Det er ingenting mellom oss og aldri vil bli. Så noe som skjer mellom Nick og meg har ingenting med deg å gjøre. Hvis vi ønsker å arbeide sammen, må dere forstå det."
  
  
  Han syntes å slappe av litt. Han så på meg, og så på Erica. Ego ' s never grep på bordet. "Hvis du sier det."
  
  
  "Jeg egentlig ikke si det. Nå skal jeg Parakata. Hvis du tror en slik plan er uklokt, jeg vil prøve å spare dere for denne oppgaven."
  
  
  Han så på Nah, og ansiktet hennes forandret, og de er møre. "Du vet, han ville ikke la deg gå uten meg." Ego ' s øyne møtte mine igjen. "Det virker som du og Carter kjører showet. Hvis du går, jeg vil forlate."
  
  
  Jeg spurte henne. "Og vi kan utsette frieri konkurranse til det er over?"
  
  
  "Du hørte henne," Zach sa bistert. "Ingen konkurranse." Han så ned på sin kaffekopp.
  
  
  "Jeg beklager, Zach," Erica sa.
  
  
  Han bøyd over. "Da er vi kommer til å Parakata?"
  
  
  Ego studerte henne et øyeblikk. Kanskje det vil fungere ut tross alt. "Jo før jo bedre."
  
  
  "Jeg vet hvor du skal leie en bil," Erica sa. "Vi kan ta Brasilia veien, som tar på oss det meste av veien gjennom Tijuca Forest."
  
  
  "Faktisk," sa jeg. "Hvis vi kan få bilen i dag, foreslår jeg at vi forlater i kveld. Det ville være bedre å kjøre på natten gjennom en varm klebrig jungelen."
  
  
  "Jeg har det bra med det," Zach sa.
  
  
  "Så er det avgjort," Erica lagt til. "Zach, kan du hjelp meg å velge en pålitelig bil?"
  
  
  Han kastet et blikk på lukk. En liten smil dukket opp på ansiktet hans. "Fra det jeg har lest om Carter, han er en bil ekspert. Hvorfor ikke vi alle gå?" Han så på meg med spørrende.
  
  
  Hennes ego holdt blikket et øyeblikk. Ja, han kunne gjøre det. "Jeg ringer oss for å få klar," sa jeg.
  
  
  * * *
  
  
  Vi forlot den kvelden. På min anbefaling, Zach valgte en svart BMW 3.0 CS sedan for tur. Egoets kjøreegenskaper var utmerket, og det hadde en girkasse som var en fornøyelse å jobbe med. Zach kjørte til nesten midnatt, og deretter hennes tok førersetet. Veien kan ikke betraktes som god, selv om det var en hovedvei til Brasilia og innland. Vedlikehold generelt var dårlig, og i noen steder ugjennomtrengelig jungel virket klar for å gjenerobre den smale stripen kutt i ih bunke dollar.
  
  
  En del av den dagen vi hvilte, forberedelse til turen, men monotonien av turen ikke tillater
  
  
  for å slappe av. Vi kjørte hele natten og sov to ganger neste dag på den varmeste tiden: når du er i bil, sitte ned, noe som var vanskelig på grunn av mygg og varme, og igjen i et skittent hotell i en liten landsby. På kvelden kjørte vi igjen for en lang tid, og neste morgen kom vi på Paracata.
  
  
  Det var en stor by med en befolkning på flere tusen, med en town square og mange cantinas. Vi stoppet ikke der fordi vi ikke ønsker å trekke oppmerksomhet til oss. Det ville være fornuftig hvis Stavros ' menn var å ha det gøy å besøke landsbyen, og en gjennom dem kan være mistenkelig av hvite fremmede.
  
  
  Veien til plantasjen, hvis det kan kalles en vei, var fem miles fra Parakatu. Det var en grusvei med dype hjulspor som skjærer nesten umerkelig inn i jungelen på en nitti graders vinkel til motorveien. Bilen beveget seg sakte med Zach på rattet. Grenene rundt undervegetasjon riper, trakk oss inn i bilen, og knivstukket oss gjennom windows. Fordi vi måtte kjøre sakte, mygg vrimlet bil og biter oss i et åpent område. Thompson på CIA fortalte meg at plantasjene i hallen er nesten ti mil fra veien. Vi skulle kjøre ca halvveis, og det tok nesten en time å komme så langt. Heldigvis, vi fikk ikke se noen biler å forlate, fordi i det øyeblikket vi fikk ikke se noen åpne kollisjoner.
  
  
  For eksempel, seks km av motorveien, fant vi et sted hvor du kan slå BMW av den smale veien og inn i underskogen, så det var ganske godt skjult. Så snart vi kom ut, ble vi angrepet av insekter. Vi sprøytet insektmidler og satt til av.
  
  
  Det var en høy, eukalyptus trær omtrent en halv kilometer fra Lea Stavros ' ranch stil mansion. Treet stod rundt omkretsen av ryddet land, ved siden av en høy wire gjerdet, i det som viste seg å ha vært en del av territoriet, men med dem ferret ble tatt over av jungelen. For noen tid, treet ble brukt av CIA som en observasjonspost. Det var til dette treet som Erica og Zaka førte henne mens vi gikk gjennom den våte, klissete varme. Vi reiste på omtrent samme hastighet som bilen, og kom der i mindre enn en time. På toppen av treet, skjult fra plantasjene, var en bambus plattform knyttet til grenene med pandan tråder. Bambus skritt som var festet til stammen og greiner på ulike steder for å gjøre lettere klatring.
  
  
  "Skal vi det?" Erica bedt om.
  
  
  Hun ble truffet av en mygg. "Hvis det er noen trøst, er det sannsynligvis ikke vil være noen slike feil."
  
  
  "La oss da gå opp og bo for en uke", Zach sa. Ego ' s blonde håret var tangled på pannen hans, og hans khaki skjorte, som resten av våre Svenskene, ble stenket med blod.
  
  
  Henne, emu humret. Hele ego holdning hadde endret seg siden ferret Erika hadde trukket ego ned, og han så ut til å akseptere det faktum at hun ikke fysisk tiltrukket av ham. Han så ned på Smith & Wesson revolver 38 i beltet hylster på beltet, og var glad for at han hadde tatt ego med ham. Erica var en smart agent, men Zach var muskuløs. Han var et våpen ekspert og hadde en kasse av ulike våpen med seg i bilen.
  
  
  Vi klatret opp i et tre. Omtrent halvveis til toppen, begynte han å utvikle en ny respekt for CIA agenter som hadde å gjøre dette med jevne mellomrom i løpet av ih siste fokusert overvåking. Da vi nådde fram til plattformen, vi var utmattet. Erica fremdeles var nervøs for å klatre og høyden var hun for tiden på.
  
  
  Hun gispet. "Gud, var det verdt det?"
  
  
  Han tok et par high-powered kikkert rundt halsen hans og kikket ut på plantasjen. Da han pekte det ut til henne. Jeg spurte henne, " Hva tror du?"
  
  
  Hun så på hva Zach og jeg hadde allerede sett på - en åpen visning gjennom bladene av gården. Fra denne posisjonen, en observatør med kikkert kunne se hva som foregikk et eller annet sted på plantasjen. I tillegg til hovedbygningen, som var ranch, det var en klynge av andre bygninger rundt det, for det meste i ryggen, som så ut som brakker og uthus. Det var en imponerende spill. Inngjerdet område var helt beplantet med trær og busker, det var skitt veier og parkeringsplasser. Bak gjerdet var et område som pleide å være plantet med gummi trær når den tidligere eieren bodde her, men ih jungelen kvalt av spirer.
  
  
  Erica hadde kikkert og var ute rundt omkring. Hun sukket lykkelig. "Du hadde rett, Nick. Myggen ikke kan fly så høyt."
  
  
  "Kanskje var vi alle feil," Zach sa etter en stund. "Med dette rifle med kikkertsikte som jeg har i bilen min i dag, jeg kunne sitte her og drepe Stavros' menn hele dagen.".
  
  
  Jeg spurte henne. - "Hvordan har du tenkt å få ih alle ut på gaten? "" Og ved å trekke godt, hvordan kan vi holde ih det mens vi rydde opp ih?"
  
  
  "Dessuten," Erica lagt til, " hvis vi angrep fra utsiden, de har hver sjanse for å komme til Minurkos før vi gjør og drepe ego."
  
  
  "Det er sant," sa jeg. "Og hvis de drepe ham, kan vi ikke vite noe her."
  
  
  "Det er sant at vi ikke kan medføre Minurkos," Zak avtalt. "Men jeg kunne bruke en rifle godt her. Hva synd."
  
  
  Henne, Zak trodde, ivrig etter å drepe. Det var for mye som er på jakt etter ham. Jeg var fast bestemt på å bli kvitt noen som virkelig kom i min vei, men jeg ser ikke poenget i å drepe dem unødvendig. Du kunne ikke prøve, setning, og utføre hver enkelt person bare fordi de jobbet for Stavros.
  
  
  For de neste par timer, til middag, så vi plantasjen, tar svinger med kikkert. CIA anslått at antall militante i dette området var om lag et halvt dusin, og ikke mer enn åtte personer. Etter å ha brukt de timene på plattformen ser folk komme og gå, våre egne observasjoner bekreftet denne konklusjonen. Når kampen utvikler seg, vil vi være minst to til én.
  
  
  Vi fikk ikke se den Minurkos før vi forlot plattformen. Så ego tilstedeværelse i stedet ble etablert. Han gikk ut, rundt fjøset bygning med en annen mann, gikk til hovedinngangen til boet, og gikk inn. Han hadde sett henne hele tiden, Ego gjennom en kikkert, og da han forsvant inne, han hadde ingen tvil om at mannen som hadde sett henne var Nikkor Minurkos. Minst vi ikke kom her i jakten på et spøkelse.
  
  
  Kort tid før vi kom ned fra treet igjen, måtte vi gjenta vår inngang plan.
  
  
  "Så," sa jeg, "vi vil gå tilbake til bilen og kjøre åpent til dette stedet, som vi er Stavros' beste venner. La meg tale til mannen i gate. Vi vil si at vi er i den Brasilianske Ligaen, og når vi kommer inn, vil vi insisterer på å møte Heinz Gruber, mannen som er ansvarlig for Stavros ' fravær. Jeg håper bare de ikke allerede vet hva jeg ser ut her på plantasjen."
  
  
  Erica åpnet hennes skulder bag og dro ut en liten, snub-nosed Belgiske .25-kaliber pistol. Det var en vakker liten pistol med en perle håndtere og fancy gravering. Jeg visste at hun kunne skyte det, på grunn av min fortid forbindelse med henne. Hun sjekker hennes ego og setter den tilbake i vesken hennes.
  
  
  "Alt vil bli bra," sa hun.
  
  
  Zach virkelig ønsker å gå, også. "Vi vil håndtere dem," sa han.
  
  
  "Ja," jeg er avtalt. Hotellet ønsker henne for å være helt sikker.
  
  
  Den femte kapittel.
  
  
  Vi kjørte sakte de siste femti meter til gate. Mannen på vakt var det allerede se vår tilnærming. Han var kledd i khaki bukser, som oss, med en sammenleggbar automatisk rifle, slung over skulderen hans. Han tok av sitt ego og forberedt oss til handling, ser på oss tilnærming.
  
  
  "Hvis vi ikke passere denne fyren er mimmo, ballen spill er over," sa han til dem. Erica nikket.
  
  
  "Ja," Zach lagt til. Nen, som meg, var igjen iført en lett jakke for å skjule sine våpen. Mitt våpen var vanlige, men Zack hadde et utrolig utvalg. I tillegg til en .38-kaliber pistol, han hadde en liten Sterling 380 PPL maskinpistol i lommen, og også gjemte kaste kniv og en garrote i sin besittelse. Han var en gangavstand arsenal. Henne, i håp om at det ville hjelpe ham, var overleve.
  
  
  Vi stoppet bare ti meter unna vakt. Han kjørte, så han snakket høyt og bestemt til ham på engelsk. "Hei du!"
  
  
  Vakten kom til vinduet mitt. Han var en ond, ung mann med en tung arr på hans venstre kjeve. Han kom ikke tilbake mitt smil.
  
  
  "Hva vil du her?" "Hva er det?" han krevde, kikket mistenksomt inn i bilen. "Du er adgang forbudt på privat eiendom."
  
  
  Jeg fortalte henne. "Hei, virkelig!" "Vi er venner av Adrian Stavros."
  
  
  Han studerte ansiktet mitt nøye. "Jeg har ikke sett deg før. Hvem er du?"
  
  
  Ga emu vår oppdiktede navn. "Vi er på Rio," sa han til henne tilfeldig. "Brasilianske Ligaen". Ligaen var en underverden gruppe i Rio som aktivt deltok med Stavros i sin smugling aktiviteter. AX hadde grunn til å tro at Stavros nylig hadde prøvd å slå sammen ih inn i sin egen gruppe, og Stavros ble ledet det hele.
  
  
  "Hvis du fortsatt er her, hva gjør du her?" vakten spurte.
  
  
  "Stavros invitert oss," sa jeg. "Og på grunn av deg, vi er forsinket, skal jeg fortelle Stavros."
  
  
  Han så på meg. "Stavros av ren plantasjer. Han er på en forretningsreise."
  
  
  "Han sa det kunne være. Han fortalte oss til å se Heinz Gruber."
  
  
  Min kunnskap om Løytnant Stavros " name gjør inntrykk på denne mannen. Han gned haken tankefullt. "Ok, vent her."
  
  
  Han gikk tilbake til gate, og vi så hans hver bevegelse. Under en liten markise, han plukket opp noe som så ut som en hær radio fra en pinnestol. Han snakket med den for et par minutter, lyttet, og deretter sette egoet tilbake, og gikk tilbake til bilen.
  
  
  "Kan du skrive inn. Kjøre opp til stedet candid i front av huset og park. Du vil bli møtt utenfor."
  
  
  "Veldig bra," sa jeg.
  
  
  Vakten åpnet wire gate. Han stirret på børsa under armen for en lang stund. Dette, sannsynligvis, må likevel regne med. Han vinket meg gjennom porten og tok bilen.
  
  
  "La oss gå," sa han til Erica og Zach.
  
  
  Vi kjørte gjennom porten og den lukket seg bak oss. Zak gliste da han så gate i nærheten.
  
  
  Jeg kjørte langs en grusvei mot komplekse. Det var et vakkert sted: buer, røde blomster og bougainvillea. Det stoppet foran et stort adobe huset og vi fikk ut, sirkle bil som fire menn gikk ut. Vi satte bilen mellom oss og vakt ved porten.
  
  
  De menn som konfrontert oss var litt grov. De tre rundt dem, de som kom seg ut først, var kledd i khaki bukser, og hver hadde en pistol på sin hofte. Rundt dem, Odin var en fyldig, mørk hud mann som så ut som en Brasiliansk. Den andre var en høy, tynn fyr med utseende av en ung John Carradine, og det tredje så ut som en Amerikansk hippie med langt hår og skjegg. Jeg likte ikke hans ansikt. Den fjerde mannen var iført en kneppet hvit skjorte og skreddersydde bukser. Han var en høy, godt bygget mann med gråning av hår og en firkant, hardt ansikt. Han var ment å være den tidligere Nazi Gruber.
  
  
  De tre underordnede spredte seg ut, så de omringet oss ganske bra. Jeg var glad for at vi hadde satt bilen mellom oss og vakt ved porten, som var omtrent tretti meter unna.
  
  
  "Herr Gruber? Henne, nikket mot mannen i hvit skjorte.
  
  
  "Faktisk," sa han stolt, med et tykt aksent. Han hadde en Luger pistol som meg i et belte hylsteret. "Og hva er dette møtet med Adrian Stavros?"
  
  
  Zack og lang-håret var å vurdere andre. De tettbygde Stavros mannen virket ivrig etter å trekke en pistol på sin hofte, og den høye, slanke fyren kunne ikke ta øynene av Erica.
  
  
  "Han inviterte oss her," sa jeg tilfeldig. "Vi tilbudt emu en batch av ufortynnet heroin. Et par av våre forhandlere er i trøbbel, og de kan ikke håndtere det. Sikkert han fortalte deg det?"
  
  
  Gruber studerte meg for et øyeblikk. "Nei," sa han. "Du er en Amerikaner. Jeg visste ikke at Amerikanerne var å jobbe for forbundet."
  
  
  "Leve og lære," emu fortalte henne.
  
  
  "Hvem er du?" Han spurte Erica.
  
  
  "Jødisk," sa hun kategorisk.
  
  
  Ego ' s øyne smalnet og han smilte kraftig. "Svært interessant," sa han og så fra Erica til Zach. "Vel, kanskje vi kan forhandle. Vi vil komme ut av solen, ikke sant?"
  
  
  "Det høres ut som en god idé," sa jeg. Jeg hadde håpet å liksom separat Gruber fra de andre når vi var inne.
  
  
  Men det var ikke tilfelle. Plutselig, en femte mann kom ut av huset; øynene våre møttes, og vi gjenkjent hverandre umiddelbart. Det ble en samtale om Apex Import office.
  
  
  "Hva er det som foregår her?" "Hva er det?" spurte han Gruber. "Dette er mannen som prowled byen. Han sende ein mann etter henne, men han kom ikke tilbake."
  
  
  Gruber øynene smalnet som langhåret mann nøye trukket ut revolver. Ah, vel, Gruber fortalte seg selv. Ego ' s øyne pilte fra ansiktet mitt for å Erica og Zach er spente seg, og deretter tilbake til meg. "Hvem er du egentlig, Della?"
  
  
  Hennes blikk flyttet fra Ubeda til Gruber. Resten av militante har ennå ikke trukket sine våpen. "Jeg er en som kalte seg selv Hema. Akkurat som resten av oss. Nå ønsker du å avtale eller ikke?"
  
  
  "Hvorfor gjorde han kommer til å Apex er forkledd som et legitimt importør?" spurte Ubeda. "Han sier fortsatt at han ønsker Japansk kameraer?"
  
  
  "Nei," Gruber sa sakte. "Egentlig ikke. Du kan gå inn, Mr...."
  
  
  "Johnson," sa jeg.
  
  
  "Mr. Johnson. Men først må vi sjekke om du er bevæpnet."
  
  
  Ut av hjørnet av hennes øyne, jeg kunne se det vanskelig å se Zach ga meg. Han var ikke kommer til å la disse menneskene avvæpne ham, og han var den samme personen. Hvis de hadde lyktes, ingen av oss ville nok har noen gang forlot dette stedet i live. Jeg ga Zack en se at det håpet han fortalte Dem at jeg var med ham.
  
  
  "Veldig bra, Herr Gruber," sa jeg. Jeg begynte nå for Wilhelmina, min 9mm luger.
  
  
  Gruber sa, å stoppe meg. "Jeg skal ta dette, Mr. Johnson."
  
  
  Det er akkurat slik han håpet han skulle gjøre det. Så snart han kom inn i min jakke, han grep henne ego og godt grep henne i nakken under egoets haken. Den langhårede mann som tar sikte på mitt hode, og Zach trakk ut sin .38-kaliber pistol. Den langhårede mann flyttet omfang fra meg til Zack og skjøt like Zack krøp sammen ned; Gawk fløy bort fra BMW bak oss. Zack pistol svarte med en skarp roar og traff langhåret mann rett i brystet, banket ego tilbake mot stukkatur søyle som nå støttes archway ved inngangen til bygningen. Han åpnet sin munn for en kort tid, og døde før det falt til bakken.
  
  
  Så mange ting som skjedde samtidig eller i rask rekkefølge. Jeg skjelte Zach ikke for å skyte, men det var for sent. Han sette alt i et mylder av bevegelse. De tettbygde mannen og den høye mannen som begge tok sine våpen, som gjorde Erica. Ubeda snudde seg og løp for huset, og Zak skjøt og traff emu i ryggraden. Ubeda skrek og falt med ansiktet først i støvet.
  
  
  "Hold på, eller jeg vil drepe henne Gruber," han truet den andre væpnede menn. Hugo hadde latt det gli som en dolk i hånden min, og nå var han holder den fast mot Gruber halsen. Jeg hørte en høy, opphissede rop fra gate vakt bak meg.
  
  
  Den høye, magre mannen stoppet nå, men de tettbygde mannen allerede hadde trukket sin revolver og gjorde Zack skyte. Erica knelte ved sedan og trakk en snub-nosed revolver fra rundt vesken hennes. De tettbygde pistolmann skjøt og traff Zack i brystet. Zach snurret rundt og traff tilbake fender av bilen hardt igjen.
  
  
  Erica tok sikte og skjøt på Belgisk pistol, og de tettbygde bevæpnet mann tok tak i armen hans og skrek. Ego revolver traff bakken dobbelt så han falt sidelengs på hans skulder, og falt til bakken.
  
  
  Gruber fikk tillit fra alt dette og, mens min oppmerksomhet ble distrahert, grep meg kniven i hånden, og klarte å lirke det ut av hans hals. Med den samme bevegelsen, han traff mitt venstre ben og sparket shin min og shin. Stemmen hennes knurret, og min makt svekket. Da han skled ut av min ruse seg, snu kniven sin hånd da han dro. Hugo unngikk meg som vi begge falt til bakken ved siden av bilen.
  
  
  Ser alt dette, høy mann treffer bakken og trakk sitt våpen. Erica skjøt på ham, men skuddet gikk glipp av. Han kom tilbake til brann og klødde metall på bilen ved siden av henne på skulderen. Jeg så henne når hun var i trøbbel. Hun ble truffet av Gruber, som falt på ryggen lenger bort fra meg. Å gripe tak dolk i gjørma bak oss, jeg kastet henne ego fra bak armen mot den høye mannen som han rettet mot Erica igjen. Den stiletto smalt inn i hans ego bryst, smelle inn i det nesten stille. Ego ' s øyne utvidet, og pistolen gikk av, og spruter gjørme mellom oss. Han falt, tviholder hilt av hans kniv.
  
  
  Jeg kunne høre gate åpning bak oss som Gruber hender skrapet ansiktet mitt. Hun ble hardt rammet av egoet igjen, og hørte bein crunch i hans ego kjeven. Min andre knyttneve smalt inn i hans ego ansikt og brøt emu nese. Han falt bevisstløs under meg.
  
  
  Zack er svak stemme nådde oss. "Se opp!"Henne, snudde seg rundt og så at bildet ikke drepe ham. Han kjempet for hans føtter og stirret på den gate.
  
  
  "Kom ned!" Jeg fortalte henne dette for å Erica, som allerede sitter svært nær til meg ved siden av en svart sedan.
  
  
  Vakt pekte et maskingevær i vår retning. Zak sto opp og rettet sine våpen på mannen, men guard skjøt ham ned. Et utbrudd av brann tordnet på Ego er automatisk rifle, grave opp den bakken for Zack, så treffer emu i brystet før de begynte å fly av metallet i bilen. Erica og jeg fikk ikke flytte på seg når Zach treffe støv på ryggen hans død.
  
  
  Han rullet to ganger i bilen er tråden for å få under støtfangeren foran, trekke ut sine Luger som han gikk. Når jeg fikk det, vakt var bare å begynne å skyte den andre siden av pistolen. Han skjøt tre raske bilder på ham, holder pistol i den andre hånden. Den Luger kuler traff gjerdet bak ham, så vakt i lysken og på brystet, i den rekkefølgen. En automatisk rifle skudd i kobolt sky som han falt i støvet. Så, helt plutselig, området ble stille.
  
  
  Han lå der, fanger pusten hans. Et sted i jungelen, en fugl hylte indignert på våre støy. Det var dekket av støv og skitt. Han sakte kom opp og hjalp Erica til føttene. Hun stirret på Zach i vantro, ansiktet hennes hvite.
  
  
  Jeg snudde meg for å Gruber og så at han nærmer seg. Jeg lente meg over og rammet hans ego noen ganger, og han så på meg drunkenly. Han jamret. Den emu Luger stakk henne i ansiktet. "Hvor mange menn i huset er vokter Minurkos?" Jeg krevde av henne.
  
  
  Han prøvde å snakke, men emu hadde problemer med dislocated kjeven. "Jeg ... ikke ..."
  
  
  En emu luger og gjemte ham under haken. "Hvor mye?"
  
  
  Han svakt holdt opp to fingre. Han viste til Erica. "Bo her og se ham."
  
  
  Hun nikket numbly.
  
  
  Henne, gikk til inngangen av huset. Den brede buede døren var åpen. Gikk han inn i den store lobbyen akkurat i tide til å støte på en mørk overfor mann med en maskinpistol i hans hånd. Hennes skudd gikk av på hennes luger, og det gikk ned med et brøl i hallen. Mannen traff veggen ved siden av ham. Da det falt i en stor haug på en liten stol og inkluderer nå ego som godt, treffer gulvet.
  
  
  Mannen til venstre, rundt den lange gangen til venstre for meg. Jeg gikk ned i hallen raskt, men forsiktig. Jeg kunne ikke sette ut på jakt etter Minurkos, ellers ville han trolig ha vært død da jeg gjorde det til slutt. Kanskje de har allerede drept ham.
  
  
  Alle gangene, som jeg gjettet ble soverom, var åpne, med unntak for en på slutten. Jeg hørte en svak lyd inne så jeg stoppet foran ham. Ta et dypt pust, gikk han tilbake og eit særs sparket døren. Det smalt i, og han gikk gjennom.
  
  
  En meget tynn og stygg mann stod over Minurkos, som var knyttet til en rett-støttet stol, og rettet en pistol mot emu ' s head. Med fingeren på avtrekkeren, vendte han seg til å møte meg da døren åpnet med et smell. Han skjøt først, men voldsomt, og gawk gnog gjennom skogen og i dør-rammen ved siden av meg. Hun ble skutt av en luger og traff emu i brystet. Han rykket og falt til gulvet. Men han ville ikke slippe pistolen. Han rettet på meg igjen. Denne gangen, ego slå henne til det og skjøt emu i ansiktet, gawking og punching av emu i hodet.
  
  
  Minurk stirret på hans døde captor i vantro som Ei holstered hans luger . Han så på meg sakte.
  
  
  Jeg spurte henne. "Nikkor Minurkos?"
  
  
  "Ja," sa han lavt. "Hvem er du..."
  
  
  "Vi har kommet for å gi deg, Mr. Minourkos," sa jeg.
  
  
  Han trakk i en fillete pusten. "Takk Gud. Han var nødt til å..."
  
  
  "Jeg vet." Hennes untied ham, og han reiste seg fra stolen, rubbing hans håndledd.
  
  
  "Er du virkelig sant?" Jeg spurte henne worriedly.
  
  
  "Ja, jeg skal bli bra." Han ristet på hodet og mumlet noe på gresk. "Jeg kan ikke tro det er virkelig en tråd."
  
  
  "Vel, for det meste."
  
  
  Hun begynte å spørre ego til å fortelle hennes historie da han hørte et skudd fra territoriet. Jeg husket Erika og tysk. Så snudde han seg og løp nedover gangen.
  
  
  Etter et øyeblikk, svarte hun meg. "Jeg har det bra." Før jeg kunne flytte inn foran foaj, hun plutselig kom rundt hjørnet og kom opp til meg, stuffing en Belgisk revolver i vesken hennes.
  
  
  Jeg spurte henne, " Hva faen skjedde?"
  
  
  "Gruber møtt en altfor tidlig slutt." Øynene hennes unngått meg.
  
  
  "Gjorde du skyte ham?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Han begynte å mumler med sin dislocated kjeven. Da jeg spurte ham hva han sa, han kalte meg en skitne Jøde og sa jeg burde vært sammen med de andre så han som døde i Dachau. De mener ikke at Jødene skulle få lov til å leve i denne verden med folk som ham. Derfor er hennes ego er å snu til en annen verden. Jeg håper det er varmt nok for ham det ."
  
  
  Til slutt, den grønne øyne møtte mine trassig, noe som gjør meg til å tenke . Han husket at hennes foreldre ' slektninger ble henrettet av Nazistene i Buchenwald. For noen grunn, jeg kunne ikke tenke meg noe å si i Heinz Gruber forsvar.
  
  
  "Kom inn og møt Mr. Minourkos," sa jeg.
  
  
  Vi kom inn i rommet og Erica stirret på lik på gulvet. Den Minurkos var lent mot en nærliggende veggen. Han rettet seg opp når han så Erica.
  
  
  "Miss Erica Nystrom," ih introduserte henne. "Israelsk etterretning".
  
  
  Den Minurkos ' øyne smalnet. Han så på meg. "Og du?"
  
  
  "Mitt navn er Carter. Nick Carter. Jeg jobber for den AMERIKANSKE regjeringen i samme kapasitet som Ms. Nystrom. Vi har kommet hit for å frigjøre deg og ta Adrian Stavros."
  
  
  Den Minurkos gikk bort fra veggen. "Jeg ser. Vel, Mr. Carter, den første tingen jeg vil som en fri mann å komme i kontakt med myndighetene." Stahl ego tone er omtrent som for en bedrift magnat å snakke med sine ansatte. "Så jeg vil tilbyr med Adrian Stavros på min egen."
  
  
  "Mr. Minourkos," sa jeg langsomt, " du har absolutt ingen grunn til å gjøre noe med det på dette stadiet. Alle kan det ende opp med rød tape og forsinkelse. Jeg vil heller at du lar oss ta hånd om dette."
  
  
  Han virket irritert. "Hvordan vet jeg at du er den hema du kaller deg selv?"
  
  
  "Du vet at vi risikerte livene våre til å frigjøre deg. Vi mistet en mann på denne dell, " sa jeg sarkastisk. "Jeg tror det vil gi oss en fordel i tvil."
  
  
  Ego ' s ansikt var trukket med plutselig tretthet. "Du har nok rett. Vær så snill å tilgi meg. Jeg har vært gjennom mye."
  
  
  "For du tar på Stavros alene, Mr. Minourkos," fortsatte jeg, " det er ganske upraktisk. Denne mannen har en hel hær."
  
  
  Den Minurkos hevet øyenbrynene og blåste ut sin tryllestav, " Okay, okay, Mr. Carter. Jeg vil gå med deg og denne jenta. Men hvis jeg ser på et tidspunkt at deres metoder ikke virker, er jeg nødt til å ta situasjonen inn i mine egne hender."
  
  
  Smilet var kort. "Det høres virkelig," sa jeg. "Du ble bortført av Stavros rundt Athen?"
  
  
  Minurkos satte seg ned i rett-støttet stolen han hadde sittet i når han hadde brast inn i rommet. Han satte seg ned på det, overfor oss.
  
  
  "Du vil ikke tro denne mannen er smart," begynte han sakte. "Jeg anser ikke meg selv uskyldig, Mr. Carter, men jeg har aldri møtt noen som Adrian Stavros. Hennes idé var å bygge en flåte rundt datastyrte undervanns oljetankere. Stavros funnet ut om dette, og ønsket å hjelpe meg med det - eller så fortalte han meg.
  
  
  "Ved første, ego, som ikke selv ønsker å se henne, men han sendte meg en e-post med noen veldig gode ideer. I slutten, ble han invitert av egoet hans penthouse i Athen. Vi snakket i lang tid.
  
  
  "Mr. Minourkos, jeg husker hva han sa til meg:"jeg har samme plan som deg. Hvis du bare la meg, jeg vil gjøre deg udødelig i annals of shipping historie. Han var veldig overbevisende.
  
  
  "Men, Mr. Stavros," sa jeg, " det er komplekse tekniske problemer som må løses.
  
  
  "Jeg har to ingeniører som kan gjøre dette," fortalte han meg. Imponert, selv da jeg så noe annet i mannens ansikt, noe jeg ikke liker, men jeg presentert det som overdreven spenning om prosjektet."
  
  
  Jeg spurte henne. "Han førte ingeniører til deg?"
  
  
  "Ah, ja. De har også hatt kreative ideer. Han var overbevist om at de kan ha kompetanse til å gjøre alt dette skje. Det var på dette punktet, Mr. Carter, som hun avslappet hennes vakt. Han ba om et privat møte i penthouse. Og jeg samtykket til det. Bare min personlige sekretær og en annen assistent var til stede. Han tok to personer med ham at han ikke hadde sett henne før."
  
  
  "Når skjedde dette?" Erica bedt om.
  
  
  "Vel, jeg ville ikke mistenker henne på første," Minurkas sa, ansiktet hans så blek som han husket. "Så, nesten uten forvarsel, Stavros spurte mine assistenter til å gå til et annet rom. Han ble etterfulgt av en av Stavros ' menn. Det var to skudd avfyrt." Minurkas tiet.
  
  
  "Han drepte ihk her?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Rolig. Mitt ego undersåtter slo meg av mine føtter og drepte meg nesten til det punktet av bevisstløshet. De tok meg med til det andre rommet og fikk meg til å se på den blodige kropper. Jeg vil aldri glemme det.
  
  
  "Salaka, min sekretær, ble liggende i en pøl av sitt eget blod. En annen mann i ansiktet ble revet åpen. Stavros sa jeg kan forvente den samme hvis jeg ikke samarbeide."
  
  
  "Hva skjedde etter det?"
  
  
  "Neste dag, har de hentet inn en mann som så ut akkurat som Salaka Madupas. Denne mannen selv snakket som en Sild, og gjentatt alle ego atferd. Det var utrolig, helt utrolig. Det var en forferdelig mareritt."
  
  
  "Gjorde de har en person de ville gi opp for deg?" Erica bedt om.
  
  
  "Nei, det var ikke nødvendig. Jeg er sjelden sett i medisinske institusjoner, med unntak av nære samarbeidspartnere. Oni de brakte en lydopptaker og spilles av noen opptak av stemmen min at de hadde spilt inn uten min viten i tidligere møter. Stavros peker en pistol mot hodet mitt og sa han kunne drepe meg åpent her, og ingen ville vite for en svært lang tid. Men, i henhold til ego, ville det ha levd hvis de ikke hadde tatt ut for mye trøbbel. De trengte det, sa han, for ytterligere merknader, og for å skrive brev i mine egne ord og tanker. Og de satte meg på en privat jet og tok meg med til dette godforsaken sted."
  
  
  "Gjorde Stavros fortelle deg hva han skulle gjøre?" Erica spurte, rådvill.
  
  
  Den Minurkos lo tørt. "Han var veldig åpen. Han sa at de hadde til hensikt å styrte den greske regjeringen på mine vegne, at de skulle ringe opp mine venner i hæren og i andre felt, ved hjelp av en person som stilte opp som min sekretær for telefonsamtaler og personlige kontakter. . Siden jeg var en privat borger, ingen ville finne det uvanlig at jeg ikke møte dem i person. Og hvis noen insisterer på å møte meg, de kan ta meg til Athen, og få meg til å møte dem og fortelle dem nøyaktig hva de vil.
  
  
  "De viste meg en annen person som kunne ha nøyaktig smidd signaturen min. Denne mannen skrev sjekker mine ulike kontoer og brukt mine penger på et militærkupp at de planla å organisere."
  
  
  Jeg spurte henne. "Hadde han gi dere noen detaljer?"
  
  
  "Mr. Stavros, som jeg skammer meg over å innrømme er av gresk avstamning, har talt fritt til meg om dette, både i Athen og her. Han sa at egoet planen er delt inn i tre deler. Først, han har til hensikt å bli kvitt den herskende juntaen og sette dem i kraft som føler seg lojale til meg. De vil føle dette lojalitet, ikke fordi de er venner, som de fleste rundt dem ikke vil være, men fordi Stavros har lovet dem makt og ære på mine vegne ."
  
  
  "Veldig flink," sa jeg.
  
  
  "For det andre, ego planen vil innebære å tvinge disse nye generaler og oberster til å kreve at henne, Nikkor Minurkos, er utnevnt til president med full myndighet over juntaen. Stavros indikert for at jeg kunne bli brukt til denne delen av planen, som mitt personlige liv vil avhenge av det. Jeg mener, jeg ville ha vært brukt hvis det var klart at Stavros kunne stole på meg til å holde tett om hva som egentlig skjer i Della Street. Ellers ville han ha funnet en bedrager, denne gangen i stedet for meg."
  
  
  "Dette vil også arbeide," Erica kommentert. "Svært få mennesker vet ansiktet godt nok til å legge merke liten forskjell mellom ansiktstrekk og de er en bedrager."
  
  
  "Helt fantastisk," Minourkas sa. "Det er utrolig at mitt ønske for personvern bidratt til dette horror. I alle fall, den tredje fasen av planen kaller for den konstellasjonen av enten meg eller en bedrager som President i Hellas for en kort tid, i løpet av den tiden jeg vil hjemsøke henne som Stavros ' vice-president. da han, som en borger, og hans navn ville gradvis bli kjent med folk i Hellas. Da ville han ha vært den helt av kuppet. Så, etter å annonsere dårlig helse, ville han har trukket seg i favør av Stavros som president."
  
  
  Den Minurkos tiet. "Det er vill," sa jeg. "Hva gjør Stavros tror at Grekerne vil stå ved siden av og se dette skje?"
  
  
  "Hvorfor ikke?" sa Minurkas, en sliten se på ansiktet hans. "Husker du hva som skjedde i April 1967, da juntaen ble dannet? Det var ikke et blodig kupp, det var bare et kupp. Kongen og regjeringen ble styrtet av kraft. Mange artikler i grunnloven ble suspendert av en junta resolusjon. Det er et paradoks, er det ikke det, at en slik person vises nøyaktig når grunnloven har blitt restaurert, og da juntaen har blitt mer moderat, og kaller valget neste år. Hvis Stavros ' plan for å gripe makten lykkes, Hellas kan bli et tyranni mer perfekt enn Hitler eller Stalin."
  
  
  Erika sett fra Minurkos til meg. "Da er vi nødt til å stoppe ham, er vi ikke?"
  
  
  Den Minurkos undersøkt Erika ' s face nøye. Vi er nødt til å gjøre dette!" Fett gresk reiste seg opp og stakk ut sin square haken. "Denne mannen er selv med min familie mot mitt hjemland. Han brags at min sønn-i-lov, General Vassilis Kriezotou, mener at jeg er bak denne tomten, og har støttet ego fordi han mener jeg ønsker det. Ja, jeg vil hjelpe deg på noen som helst måte jeg kan. Hva skal vi gjøre først? "
  
  
  "Vi er dampet bort til Athen," sa jeg. "En stemme på hvor vi skal stoppe Stavros."
  
  
  Den sjette kapittel.
  
  
  I mindre enn førti-åtte timer, kom vi i den greske hovedstaden. Hun var booket inn connecting rom på et lite hotell som heter Odeon på 42 Pireus, i nærheten Omonia-Plassen. Været var hyggelig og tok en hyggelig lettelse fra varmen.
  
  
  Athens aviser var fulle av kommentarer på raskt skiftende politiske scenen. Det var nyheter i Rhodesia som min andre venn Alexis Salomos hadde blitt drept, og ryktene spredte. Det var vanlig kunnskap at et forsøk hadde blitt gjort på hans liv før han dro til Rhodesia. En avis spesielt unngått å nevne Salomos ' død. Hun har også jevnlig publisert lederartikler fordømte den herskende junta ' s ledelse, angripe toppen generelle eller oberst på nesten alle problem. Salomos nevnte for meg at dette utgiver var skruppelløse og var den første til å støtte hardere juntaen etter 1967-kupp.
  
  
  "Det er ganske åpenbart at forlaget ble kjøpt for mine penger," Minourkos bemerket, sitter i en tilbakelent stol i rommet mitt på en solrik dag den dagen vi kom. "Og ser på dette som overskrift i en annen avis: MINURCOS EKSPONERER JUNTA' S KOMMUNISTISKE PLANER. Mr. Stavros var engasjert i propaganda-arbeid".
  
  
  Erika tok en kopp tykk gresk kaffe fra den skuffen som hadde blitt brakt til oss og setter den ned for Minorkos. Han aksepterte det med en dystre ansiktet. Erica tok kalken seg selv og satte seg ned ved siden av meg på en liten sofa.
  
  
  "Jeg håper bare at ingen andre har sett deg men, "Minurkosu sa til henne," spesielt ikke Odin ' s ego-smekke folk. Livet ville ikke være verdt en drachma hvis Stavros visste du var her i Athen."
  
  
  "Han vil finne ut så snart han kontakter Parakatu," Minurkos nektet media rapporterer til meg.
  
  
  "Ja, men det kan ikke være for et par dager hvis vi er heldige. Og selv da, han vil ikke vite sikkert at noe er galt uten å sende noen over til Rio. At noen må være en ego underordnet, fordi Ubeda er død . "
  
  
  "Hva gjør vi for første, Nick?" spurte Erica. "Vi kan ikke bare storm hytta som vi gjorde på plantasjen. Det vil være for godt beskyttet."
  
  
  "Jeg kunne ringe hytta," foreslo Minurkos, " for å se hvordan de håndterer arbeider med utenforstående. Men de vil gjenkjenne min stemme."
  
  
  Han ga Dem en serviett og en skuff. "Heve stemmen din og snakke seg gjennom det. Fortell dem at du ønsker å snakke til deg selv. Når de avslår, kan du spørre resepsjonist, Salaka Madupas. Fortell dem at du er redaktør for en avis rundt Thessaloniki, og du ønsker å få en uttalelse om Nikkor Minourkos ' politiske ambisjoner."
  
  
  Den Minurkos smilte på planen min, så ringte tilbake. Han dekket munnen med en serviett og prøvde å endre sin stemme. Et øyeblikk senere, han snakket til noen i penthouse. Han spurte Nickor Minurkos og deretter lyttet til ih ' s unnskyldning. Han bedt om å snakke til Madupas. Det var mange flere forhandlinger, og han hevdet. Han snakket til den mann som poserte som Madoupas, et Athensk skuespiller hvis egentlige navn, Stavros Minourkos sa, var Yanis Zanni. Minourkos spørsmål om seg selv og ventet for enkle svar, og spurte om han kunne sette opp en dato for et personlig intervju med Mr. Minourkos. Emu nektet, og samtalen var over. Han hengt opp og så på oss.
  
  
  "Det er som en vond drøm, "sa han," som jeg er faktisk i penthouse og Madupas er å svare på telefonen for meg, akkurat som han alltid gjør. De vet mine vaner godt. Og Zanni ' s stemme er nøyaktig den samme som min døde venn Salaka."
  
  
  "Som svarte telefonen først?" Jeg spurte henne.
  
  
  "En ung mann. Han var ikke gresk. Sannsynligvis Odin rundt Stavros ' krigere."
  
  
  "Det ser ut som de er godt etablert," Erica sa.
  
  
  "Ja, det er det," jeg er avtalt. "Siden alle av Athen mener det er Nikkor Minourkos ut det i dette penthouse, det er en alvorlig situasjon. Stavros kan selv ha et politi vakt der. Eller rundt egoet soldater av en voksende private hær."
  
  
  "Hvis jeg bare gå til politiet eller til juntaen i seg selv, og fortelle dem hva som skjedde," Minurk sa, " de må tro meg. Selv om de tror at jeg plutselig har mistet mitt sinn, de vil bli bedt om å sjekke min historie. Da vil de finne ut hva som skjedde."
  
  
  "Det kan være farlig," Erica sa.
  
  
  "Hun har rett," jeg er avtalt. "I øyeblikket, vi vet ikke hvor mange venner Stavros har gjort i sitt eget navn. I alle fall hvis vi bare kaste det ut i det åpne, vi vil tvinge Stavros å gjøre et trekk, kanskje en stor en. Han kan bare bestemme seg for å dra av et kupp uten navn på det. Han har en militær team klar, og rundt ham er mange ambisiøse krigsherrer som ikke bryr seg hvem som står bak overtakelse. Og selv om han prøver shaggy og mislykkes, blod vil bli spilt. Mye av sl. Nei, Mr. Minourkos. Vi kommer til å snike seg opp på Stavros. I mitt land, dette er 1. enhet, som vi kaller stridsoperasjoner. Erika ble beordret til å utføre Stavros, og så vil jeg drepe henne. Hvis våre lokaliteten i Russland lykkes, dette er nøyaktig hva som vil skje med den. Hvis det mislykkes, myndighetene vil være mye mer sivilisert med det. Og Gud vil hjelpe deg hvis de ikke kan stoppe ego i tid ."
  
  
  "All right, Mr. Carter," sa Minurkos. "Jeg plassere meg selv i dyktige hender. Hvordan kan vi snike seg opp på Mr. Stavros?"
  
  
  Jeg smilte til Erica, og hun svarte meg. "Jeg tror du nevnte at Stavros bragged om å bruke en av dine slektninger" - programvaren for å møte deg, Amed Krizota, en hær generelt? "
  
  
  "Ja," sa Minurkos. "Jeg må si, han er ikke en sterk person. Han giftet seg med min yngre søster før han ble rik, og de har et godt ekteskap. Men Vasilis ville ha forblitt i hæren på et lavere nivå, om ikke for min tilkoblinger. Han føler seg i gjeld til meg, og det med rette, for det han har i livet. Så for ham ville det være for estestvenno å godta planen at hennes forslag.
  
  
  "Stavros oppdaget dette. Han er en solid mann, Mr. Carter, en mann som ikke bør tas lett på. Han må ha gjort noen form for opptak for å spille Vasilisa over telefonen, og deretter sendt en mann som utga seg for Salaka Madupas, min sekretær. Den forfører må ha funnet ut, Vasilisa, som jeg var, stoler på ham.
  
  
  "Vet du hvordan Stavros kan ha brukt det generelle?"
  
  
  "Han antydet at Vasilis ville bli bedt om å organisere og trene en hemmelig gruppe soldater og overbevise andre militært personell til å bli med i handlingen."
  
  
  Ja, tenkte jeg. "Veldig nøye. Gjør din svoger bor her i Athen?"
  
  
  "Han bor her," Minourkos sa. "I utkanten av byen mot nord."
  
  
  Jeg spurte henne. "Vil du ta oss til ham?"
  
  
  "Jeg vil være glad for å," den Minurkos svarte.
  
  
  Jeg kalte henne en taxi, og tidlig på kvelden kjørte vi til Generelle Kriezotu ' s residence. Hun ble tvunget av Minurkosa å sette på en lue som ikke dekke opp noen av sine egoer før vi kom dit. Den Generelle hus var en liten herskapshus i en velstående forstaden til Athen, med en svingete grusvei som fører opp til huset. Han var imponert over hva Minurkos kunne gjøre for den gjennomsnittlige person.
  
  
  Når den generelle møtte oss i døren, Minurkos tok av seg hatten. Krizotu bare så for en svært lang tid. Så bredte han ut sine armer bredt til å omfavne den Minurkos.
  
  
  "Nikkor!" han utbrøt, noe som gir Minurk en varm klem. Han var en høy, grå-langhåret mann med et slag, de Gaulle-som ansiktet og myke øyne. Han var kledd i en brun uniform med blonder på skuldrene og bånd trakk ned foran.
  
  
  "Agnia mera sas, Vasilis," Minurk sa varmt, returnerer klem. "Sigha, sigha. Det er all right."
  
  
  "Det er fint å være her," Vasilis sa. "Kom inn. Kom inn." Egoet gest grep oss alle.
  
  
  Vi kom inn i en stor hall med en spiral trapp bak det, og urner dekorere veggene. Den Generelle ledet oss inn i eik-panelt bibliotek, med tykke tepper og massevis av mykt skinn stoler. Vi var alle spiller dette spillet, og den generelle spørsmål om vi ønsker en drink, men vi nektet. Den Minurkos introduserte meg og Erica bare ved vår siste navnene.
  
  
  "Dette er et stort sjokk, Nikkor," Kriezotu sa. "Jeg vil gjerne Anna for å være her. Hun besøker sin fetter i Pireus."
  
  
  "Kanskje er det bedre på denne måten, Vasilis," sa Minourkos.
  
  
  "Ingen Dhen katalave," Kriezotu sa. "Er alt i orden? Du ser blek."
  
  
  "Jeg har det bra," den Minurkos svarte. "Tusen takk til disse menneskene."
  
  
  Generelt så på oss. "Nikkor, det var så rart. Du nektet å se meg, når du startet din... Kan jeg si det fritt?"
  
  
  "Ja, svakt," sa Minurkos.
  
  
  "Vel, jeg visste ikke at du var å be om hjelp på en så viktig oppgave uten ansikt-til-ansikt møte. For å være ærlig, var jeg veldig lei av alt dette. Jeg var ikke sikker på om det var riktig..."
  
  
  Den Minurkos ferdig sin dom. "Et kupp?"
  
  
  Crisotu så tilbake på oss. "Vel, ja." Han bøyes hans store leddene. "Jeg har gitt instruksjoner til folk i spesielle leire i Delphi og Mykonos, og jeg har overbevist Adelmo og andre at ny sak er rettferdig, men..."
  
  
  "Men du tror ikke på det selv?"
  
  
  Minurkos spurte forhåpentligvis.
  
  
  Crisotu senket hodet. "Meg sinhori te, Nikkor," sa han. "Jeg beklager, men jeg tror ikke Hellas trenger en annen kupp. Det gjøres hva du spurte, men på hotellet, snakke med deg om alt, mann til mann, fra begynnelsen, mange uker siden."
  
  
  "Ikke bekymre deg, Vasilis," Minurk sa beroligende. "Jeg ønsker ikke et kupp."
  
  
  For andre gang på kort tid, Krizotu ansikt viste sjokk. Han sa. "Har du ombestemt deg?"
  
  
  "Vasilis, jeg nødt til å forklare noe til deg, og jeg vil at du skal lytte nøye," sa Minurkos.
  
  
  Krizotu lente seg tilbake i den store stolen og lyttet, mens den Minurkos fortalte Dem hele historien. Krizotu aldri avbrutt ham, selv om flere ganger sin store ansikt viste vantro. Når Minurkos ferdig, Krizotu bare satt der og ristet sakte på hodet. Han stakk hånden i lommen, trakk ut sine børster, og begynte å kjøre fingrene over ih å roe seg.
  
  
  "Utrolig!" sier han til sist.
  
  
  "Men det er sant," Minourkos sa.
  
  
  "Generelt, vi er her for å stoppe denne mannen alltid, og vi trenger din hjelp. Bare du kan gi oss siste liten-innsideinformasjon om Stavros, " sa jeg.
  
  
  Krizotu endelig fått tilbake sin fatning. "Selvfølgelig," han er avtalt. "Jeg vil gjøre mitt beste. Jeg er så glad Nikkor ikke bak dette!
  
  
  "Det er en svertekampanje skjer gjennom en avis, hvorav de fleste er rettet mot Oberst Anatol Kotsikas. Det har også vært forslag om at Kotsikas er en forræder og skylder sin lojalitet til Moskva. Det er ikke sant. Kotsikas er en liberal, men han er ikke en kommunistisk.
  
  
  Han er en drivende kraft bak siste politiske reformer og en sponsor av den kommende valget."
  
  
  "Noen andre?" Jeg spurte henne.
  
  
  Crisotu sukket. De angrep også målrettede folk som vanligvis stemme med Kotsikas - Oberster Plotarchu og Glavani. Faktisk, den mann som later til å være din sekretær, Nickor, som nylig kom til meg med informasjon om at alle de tre mennesker rundt disse menneskene bør bli drept."
  
  
  Erica og jeg utvekslet blikk. Stavros sett om sine planer.
  
  
  "Vet du noe bestemt?" Crisota spurte henne.
  
  
  "Vel, litt. Jeg ble bedt om å arrangere et møte mellom disse tre menn, og du, Nikkor. Men da mannen hun trodde var din sekretær kalt. Han sa at de skulle ha et møte i penthouse. Jeg tror det er. på dette møte, det vil gjøres et forsøk på livene til tre oberster ."
  
  
  "Vi trenger å finne ut nøyaktig hva Stavros har planlagt og da," sa jeg.
  
  
  "Ja," Krizotu avtalt. "Jeg var helt desperat om det. Jeg kunne ikke tro at du ville gjøre dette."
  
  
  "Alt vil bli bra," Minourkos trygg på ego.
  
  
  Hennes hotellet vil være enige med ham. Det viste seg at Stavros var på randen av et blodig kupp, og vi måtte stoppe ham før det skjedde. "Call juntaen leder Kotsikas og prøve å finne ut om Stavros" folk har kontaktet ham, " sa han til Kriezot. "Ikke nevne antall drap ennå."
  
  
  "Veldig bra" Krizotu svarte. "Kotsikas kan snakke til meg. Jeg vil definitivt prøve det."
  
  
  "Og du, Mr. Minurkos," sa jeg, " kan også hjelpe. Du kan ta kontakt med lederne av de to baser der Stavros ' militære grupper er plassert. Jeg mistenker at hvis Athenerne var kommer til å føre til Stavros noen problemer når dette drapet er ment å skje, Stavros vil prøve å få disse spesialstyrker til Athen veldig raskt å kvele noen reaksjon. Hennes forespørsel vil være for deg å fortelle en av sjefene for disse leirene til å bo der og ikke flytte ih tropper med mindre de mottar meldinger fra deg personlig."
  
  
  "Veldig bra, Mr. Carter," den Minurkos avtalt.
  
  
  "Det er ganske klart at Stavros kan ikke bare drepe disse menneskene uten noen triks." Henne, så på som Ugyldig. "Tror du han kan prøve å skildre alt dette som en ulykke eller aktivitet av noen radikal politisk gruppe?"
  
  
  Crisotu hevet sin gråning øyenbrynene. "Enten det, Mr. Carter, eller han vil prøve å kaste søle på ih i form av propaganda ved å være frittalende før drapet ih, slik at de vil miste sympati for folket."
  
  
  Den syvende kapittel.
  
  
  De tre av oss gikk tilbake til hotellet. Den Minurkos ønsket å bo med Kriezotu, men jeg var redd det ville bli for farlig. Hvis Stavros ikke stole på Kriezot for noen grunn, kan han bryte seg inn i den generelle ' s residence uten advarsel. Hun ville ikke ha ham til å finne den Minurkos det hvis han gjorde det.
  
  
  Vi sendte edu til Minurkos ' - rom, og deretter Erica og jeg gikk til rommet sitt. Vi begynte snart å diskutere Stavros ' planer.
  
  
  "Jeg kan bare ikke sitte her og vente å se hva Stavros har i tankene for juntaen ledere," sa jeg da vi satt i den lille bahar og nippet brandy Erica hadde bestilt.
  
  
  Erica flyttet over fra meg. Hun kysset meg forsiktig på kinnet. "Du kan ikke bare bryte seg inn i en hytte som du sa selv," kommenterte hun. Det lange håret hennes glitret i svakt lys.
  
  
  "Nei," sa jeg, og legger min hånd på hennes hofter. Han snudde seg mot henne, og vi kysset. "Men jeg kan gå til penthouse og prøve å få i. Kanskje jeg kan ta en titt på ih forsvar."
  
  
  Hun kysset kinnet og halsen, og en lys chill, hyggelig, kjørte over huden min.
  
  
  "Hvordan skulle vi gjøre det?" Hun stilte i en hes stemme som hennes hånd begynte å unbutton skjorten min.
  
  
  "Vi ville ikke gjøre dette sammen," Sl korrigert henne. Hånden var veldig forstyrrende. "Jeg vil gå der alene, i noen triks."
  
  
  En lang, hvit låret gled over knærne, og kjolen ble dratt opp for å avsløre den rike kurve av hennes rumpe. Hennes hofter flyttet nærmere meg. "Men jeg ønsker å gå med deg."
  
  
  Varme lepper børstet mine igjen. Tungen gled forsiktig over munnen min, utforske og søke. Hennes høyre hånd flyttet noen meter lavere og fant ut hva som var neste, og hun kunne ikke tenke Adrian Stavros lenger.
  
  
  "Jeg kommer alene," jeg hvisket. "I morgen."
  
  
  Hennes solnedgang i kjolen, og strøk henne bryster. De glatte kurvene var myk, men fast, kan du trykke hungrily mot min touch.
  
  
  "Greit, honning," Erica pustet i øret mitt.
  
  
  "All right," sa han lavt. "Ingen flere argumenter."
  
  
  "Kan jeg bet henne med deg?" sa hun, ved å trykke på leppene mine.
  
  
  Det ble en lang kyss, og Erica var klar. Når det var over, hun kledde av seg meg. Jeg tok over, og hun reiste seg opp og gikk over til stor dobbeltseng på tvers av rommet. Hun tok av henne i kjolen, så henne bra og rosa bikini bunnen. Hun var godt skildret og vakker. Hver kurve av kroppen hennes var feilfri. Hun kastet seg på den myke sengen og lå der og ventet på meg. Jeg ville ikke sette den av. På ett punkt, og jeg var ved siden av henne på sengen, å nå ut, griper og berører kroppen hennes, føler det smelte på meg.
  
  
  Det var en lidenskap som er innebygd i oss begge.
  
  
  "Ah, Nick," sa hun, å berøre meg, henne puste fillete.
  
  
  Hendene mine fant det omtrent, og flyttet han over det. Etter et par sekunder, vakre lyder kunne høres rundt Nah. Hun ble en klorte, sint, primitive kvinne som mister all kontroll så hun prøvde å godta tilfredshet dypt inne i henne.
  
  
  Senere, når Erica sovnet, fikk henne opp fra hennes papirkurven og rolig gikk til rommet sitt. Hun ville ikke våkne opp.
  
  
  Neste morgen gikk jeg Erika og Minurkos med henne på hotellet, og dro til Apollo-bygningen. Han fikk sin uniform fra den lokale vinduet rengjøring mannskap, som ofte jobbet i bygningen, og var tillatt å legge inn penthouse med et pass. Minourkos hjalp meg å få et pass, og han har også svertet hans hår på hotellet, og satt på en mørk bart å få ham til å se gresk. Hun ble løyet til av en vakt utenfor, en uniformert bygning ansatt, sier at Madupas bestilt penthouse windows for å bli renset.
  
  
  Han kunne ikke engang komme inn i den spesielle heis før han introduserte seg selv. Heisen operatør var tydeligvis den eneste rundt Stavros ' menn. Det var en pistol under hans blå uniform. Han stirret på meg og min bøtter mistenkelig da vi gikk opp til penthouse. Ingen andre heisen gikk opp dit, og i henhold til Minourkos, web trapp som fører ned fra øverste etasje ble blokkert og overvåket.
  
  
  Etter å ha gått rundt heis, fant han seg selv i en snobbete korridoren som gikk fra forsiden til baksiden av bygningen. Nen hadde tykke tepper, blomsterkrukker, og fancy lysekroner hengende fra det høye taket. To sikkerhetsvakter ble sittende ved et bord i nærheten av inngangen til penthouse. De var Stavros er ansatt kjeltringer, en del av hans personlige hær. Den Minurkos ' egne sikkerhetsvakter, som var få i antall, hadde for å bli sparket kort tid etter å ta over makten i penthouse.
  
  
  Odin, som er omgitt av to menn, en høyere, traff meg midt i korridoren. Han var ikke vennlige i det hele tatt.
  
  
  Han krevde en forklaring. "Hva gjør du her?"
  
  
  Jeg svarte henne i min beste gresk. "Er ikke min business opplagt?" Jeg spurte henne. "Jeg kommer til å vaske vinduene."
  
  
  "Hvem har sendt deg?"
  
  
  Han pekte på en klut som plaster på uniform som leser navnet på et lite vindu rengjøring selskap.
  
  
  "Har din arbeidsgiver har alle ordrer for penthouse?"
  
  
  "Hvis de ikke hadde, ville jeg ikke være her," sa jeg. Jeg tok en sjanse på henne. "Jeg hørte Madup navn nevnt."
  
  
  Den andre mannen rynket pannen i en gåte fra bak stolen. Han hadde blondt hår og en meget streng se, og han bestemte seg for at han var en av mennene Stavros hadde tatt med seg hele Brasil. Da han studerte ansiktet mitt, han følte at han kunne se meg gjennom min forkledning.
  
  
  "Hmm," mannen ved siden av meg grumbled. "Snu deg rundt for å stønne og legge hendene på lukk."
  
  
  Jeg lurte på hvor nøye de var med sine våpen. Han forlot henne Wilhelmina på hotellet, fjernet Hugo er stiletto fra hans arm, og bandt Ego til innsiden av den høyre ankelen. Hennes råd er ikke å gå inn på lion ' s den uten beskyttelse. Jeg snudde meg og holdt pusten som thug søkte meg fagmessig. Etter å ha gransket min overkropp og armer, han sakte senket mitt venstre ben kneet mitt. Deretter flyttet han ned i mitt høyre lår mot kniven. Han sto på hver stamme og passerte under det. Mitt liv krympet. Han stoppet omtrent en tomme fra håndtaket av dolk.
  
  
  "All right," sa han. "Snu deg rundt og la meg se dine dokumenter."
  
  
  Hun trakk ut en falsk kort, og han undersøkte den nøye. Uten å si noe, han tok kortet til en annen math klassen og viste den til em. Mannen til slutt nikket, og den høye, mørke mannen kom tilbake, få kortet tilbake, og kikket ned i bøtter.
  
  
  God. Han vil ta deg inne."
  
  
  "Takk," sa jeg ydmykt.
  
  
  Den andre mannen fikk opp fra bak stolen og studert meg nøye som hennes emu gikk mot meg. Han begynte å føle at komme til Fort Knox ville være enklere og mindre vanskelig. Han åpnet døren og han gikk inn i penthouse foran ham.
  
  
  Jeg var endelig inne i festningen. Det var en forferdelig følelse, med tanke på min sårbarhet hvis de fant meg. Sjansene er, hvis det skjer, kommer jeg aldri til å gå rundt bygningen i live. Og måten Stavros drept spy er kanskje ikke den mest behagelige måten å dø.
  
  
  Vi kom inn i en romslig stue. Det var rett og slett luksuriøse. Rik tepper dekket to etasjer fra gulv og høyt tak ble malt med fresker som viser scener fra det gamle Hellas. I enden av rommet var det en glassvegg med utsikt over byen, åpner ut mot en liten balkong gjennom en glidende glassdør. Her er han i gang sitt arbeid. Han snudde seg rundt og så dyre møbler, for det meste antikk, hele rommet. Sine tre urner hvilte på en elegant måte på polert bord.
  
  
  Til høyre henne, gjennom en halv-åpne døren, så hun et rom med pulter og skap, som Stavros hadde tydeligvis omgjort til et studium. Til venstre for meg var det en korridor med rom, antagelig soverom og oppholdsrom.
  
  
  "Jeg vil begynne med de store vinduene her," sa jeg.
  
  
  "Vent her," mannen som hadde fulgt meg bestilles.
  
  
  Skuldrene lutet. "Selvfølgelig."
  
  
  Han gikk inn på kontoret og forsvant et øyeblikk. Han flyttet til høyre for å få en bedre visning av interiør på rommet. Flere folk i mørke dresser bevege seg rundt, og det var noen snakker i telefonen. Det var et kommunikasjonssenter. Det må ha vært et halvt dusin menn i dette rommet. Mens jeg ventet på henne, to andre menn, som kom ned i hallen til det store rommet hvor jeg var, så på meg, og gikk også inn på kontoret. Stavros hadde mye folk her - kanskje et dusin eller mer, til enhver tid. Og det var liten tvil om at de fleste av menneskene rundt dem bar våpen og visste hvordan å bruke dem.
  
  
  Et par minutter senere, mannen som hadde vist meg ut dukket opp igjen, og stille tilbake til korridoren. Han ble fulgt gjennom kontoret av en annen mann som hadde på håret hans lange og så ut som en radikal student som hadde vokst ut av sine klær og frisyre. Han var kledd tilfeldig og gjennomført en stor pistol åpenlyst i en skulder hylster over en fringed skinn vest.
  
  
  "Hvor lang tid vil det ta?" "Hva er det?" spurte han på engelsk.
  
  
  Hans antar var at han, i likhet med mannen på Paracat, var en Amerikansk. Stavros tok en solid kjerne av politiske aktivister med ham.
  
  
  Jeg svarte henne i gebrokkent engelsk. "Hvor lenge? Kanskje en halvtime, kanskje en time. Kommer an på hvor skitne vinduene er."
  
  
  "Madupas ikke huske å ringe deg." Han ser på meg med store blå-lensed briller. Ego ' s ansikt var litt pock-merket, og hans lepper var veldig tynn, nesten fraværende. Gjennom den file manager, hun ble identifisert av egoet som en annen Stavros; han var kjent som en Hammer, en veldig hyggelig fyr, som ble antatt å ha drept to kvinner ved stropping pinner med dynamitt til sine ih belter.
  
  
  "Nei, han gjorde ikke ringe?" Det ble tatt ut rundt lommen med et stykke papir og stahl ihk. "De forteller meg at Mr. Minourkos' hus."
  
  
  I det øyeblikket, en annen mann kom inn i rommet, og stoppet ved siden av Hummer. Han var kort, mørkt, og sannsynligvis gresk. Jeg så et bilde av Salaka Madupas i AX-filer, og mannen så ut akkurat som ham.
  
  
  "Jeg kan ikke huske å ringe vinduet cleaning company," han sa Hammer på engelsk. "Når var siste gang du kom hit?"
  
  
  "Jeg husker ikke uten notater," sa jeg nervøst. "Du forstå at du trenger å ha poster."
  
  
  Hammer nærmet meg arrogant. "Men du har vært her før?"
  
  
  Hennes nølte. "Ja, henne, jobbet her før."
  
  
  Han trakk frem en pistol og rettet det mot ansiktet mitt. Hjernen er ego var ubehagelig nær. "Fortell meg hva kjøkkenet ser ut som."
  
  
  En vedlikeholdslading av blod brøt ut under min venstre hånd. Jeg prøvde å huske beskrivelse av kjøkken som de Minurkos hadde gitt meg. "Det er stor, med en vask og skap! Hva er det egentlig?"
  
  
  "Ah, la ham starte," sa den falske Madupa.
  
  
  Hammer ignorert ham. "Hvor mange vinduer som er der i kjøkkenet?"
  
  
  Jeg lurte på hvor fort jeg kunne komme til stiletto hvis jeg falt til gulvet på ego føtter. Men så henne, husket at kjøkkenet er et indre rom, i korridoren av bygningen, og ikke på utsiden moan. "Men det er ingen vinduer," sa jeg uskyldig.
  
  
  Hammers tommelen presset mot avtrekkeren. Gradvis hvit av hans knokler svak, og han senket pistol på sin side. En mann i en kort-sleeved skjorte kom ut av kontoret.
  
  
  "Mennesker over Raid-Området sier at de har sendt en mann," fyren sa Hammer.
  
  
  Han prøvde ikke å se lettet. Jeg bestukket en jente i Plakk office å sikkerhetskopiere min historie hvis det var nødvendig, men jeg var redd for at hun faktisk ville gå begge veier.
  
  
  Hammer holstered sin pistol. God. Rengjør jævla windows, " han som er bestilt. "Men gjør det fort."
  
  
  "Ja, sir," sa jeg. "Mr. Minourkos noen ganger ønsker å snakke om vår gamle dager seiling. Vil jeg se hennes ego før jeg drar?"
  
  
  Hammer ga meg et skarpt blikk. "Du vil ikke se ego," sa han. "Fortsette arbeidet."
  
  
  "Takk," sa jeg.
  
  
  De la meg gå ned i hallen for å fylle bøtter med vann, og han raskt undersøkt den fysiske utformingen av rommene. Da jeg begynte å jobbe på den store windows, alle forlot meg alene. Så jeg hvorfor jeg var her, og prøvde å tenke på en ryddig måte for å avbryte mitt besøk når en gruppe menn som kom ut av kontoret og begynte å åpent diskutere Stavros " business uten å legge merke til meg. Hennes var på balkongen med døren åpen.
  
  
  "Begge leire er klar," en mann sa. "Jeg tror vi bør anbefaler Stavros til å handle så snart som..."
  
  
  Den andre mannen stoppet ego og pekte på meg. Den første mannen vendte seg bort og talte igjen i en lavmælt tone. Imidlertid, i dette øyeblikk, tre menn kom inn i rommet rundt den indre korridor, og jeg fikk en stor bonus fra mitt besøk. Vennlig hilsen, som en ramrod, i forgrunnen var Adrian Stavros. Han var av middels høyde, med tilbakegang, mørkt hår. Han så mye som de bildene hun hadde sett ham, en ganske stygg, stern fyr som så eldre enn tredveårene. Men det er likevel så dynamisk. Han hadde brede skuldre og bar seg som en West Point eksamen. Han var iført en langermet skjorte og mørkt slips rundt halsen. Han holdt en bunke med papirer i hånden, og det var tydelig at han var veldig sliten.
  
  
  "Okay, la oss gjøre dette kort møte," sa han til de andre i det store rommet. Jeg la merke til at Zanni var ikke det. Han var ikke viktig nok i denne organisasjonen. "Rivera, hva er den siste rapporten fra Mykonos?"
  
  
  Jeg står der og ser på dette lille gruppe, å huske hvor smarte de var, de handlet, han nesten følte respekt for Adrian Stavros.
  
  
  "...Og sjefen sier at bakken er ferdig, og tropper..."
  
  
  Stavros plutselig så opp og så meg for første gang. Han nikket på sine underordnede, tok et par skritt i min retning, så stoppet døde, sinne på ansiktet hans.
  
  
  "Hvem i helvete er dette skreddersy?" "Stopp det!" skrek han.
  
  
  Odin rundt Stavros ' menn nærmet seg ham warily. "Jeg tror at noen sa de var her for å rengjøre vinduene."
  
  
  "Du tror!" Stavros ropte høyt. Han så opp og fikk se min bøtte på balkongen ved siden av meg og en gummi-kantet verktøy i min hånd. Han bestilte den. "Du! Kom her!"
  
  
  Hvis Stavros hadde vært sint nok til å bestemme seg for at han ønsket å bli kvitt meg, ingen ville ha stilt spørsmål egoets dom. Henne ved et uhell kom inn i rommet. "Ja?"
  
  
  Han snudde seg vekk fra meg uten å svare. "Som å la egoet her?"
  
  
  Hammer, jeg stående i hjørnet som panther forfulgt til midten av rommet. "Han er fin. Vi fikk ikke sjekke ego."
  
  
  Stavros snudde seg og stirret på hans bandit for en lang stund som den sorte stillhet fylte rommet. Når Stavros snakket, det var stille. "Jeg er omgitt av idioter?"
  
  
  Hammer så på ham sourly. Så snudde han seg til meg. "Greit, vindu rengjøring er ferdig for i dag."
  
  
  "Men jeg har bare akkurat startet! Mr. Minourkos alltid ønsker alle vasket vinduene. Han sier..."
  
  
  "Ta skredder, gå vekk!" ropte Hammer.
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene. "Mitt spann..."
  
  
  "Glem det."
  
  
  Stavros ' mimmo rolig forbi, og han ser på meg hele tiden. Så hun tok heisen ned til gaten, hennes sinn tok merk av lyd isolasjon, kommunikasjonslinjer, og låser som låses den lille heisen er dører. Jeg lurer på om hennes mistanker ble vekket av Adriana Stavros. Mitt besøk var definitivt verdt det. Ikke bare gjorde han få en god titt på den personen han var i håp om å drepe, men han har også lagt merke til den fysiske plasseringen av festningen er ego. Heisen var den eneste måten å komme inn, og han visste hva som ventet oss når vi kom innenfor.
  
  
  Da jeg kom tilbake til hotellet, Erica og Minorkos ventet på meg på rommet mitt. Så snart jeg kom inn døren og Erica så at jeg var greit, hun dyttet avisen på meg. En fet overskrift lese det.
  
  
  OFFISIELLE OPPTREDENER PÅ KOTSIKAS KONSPIRASJON.
  
  
  Den Minurkos klikket på tungen.
  
  
  "En viss statsråd, en lite kjent figur som heter Aliki Vianola, sier at han har bevis for at Kotsikas planlegger å selge sin part til Kommunistene, og at livet til andre juntaen ledere er i fare."
  
  
  Jeg så gjennom den første kolonnen av stempel. "Det viser seg at det generelt er forutsetningen var riktig," sa jeg. "Stavros kaster en spade for smuss på Kotsikas å forvirre situasjonen, like før et møte hvor han planer om å drepe ego og ego av hans kolleger."
  
  
  "Og legg merke til hvordan han prøver ikke å nevne mitt navn," Minurk sa tungt.
  
  
  Erica tok min hånd. "Politiet etterforsker anklagene, men av den tiden de er funnet å være grunnløse, tre oberster vil være død."
  
  
  "Ikke hvis den generelle går for oss," sa jeg. "Hadde han ringer?"
  
  
  "Ikke ennå," sa Minurkos. "Kom du inn i penthouse?"
  
  
  "Ja, det gjorde jeg," sa jeg. Han fortalte dem om samtalene han hadde hørt henne har, og hva han hadde sett av Stavros.
  
  
  "Jeg vil gjerne at du skal ha en pistol," Erica sa bittert.
  
  
  "Hvis jeg hadde det, det ville ikke ha fått det," mannen hennes nektet rapporter som dukket opp i media. "De ga meg et godt søk. Nei, vi må gå tilbake. Jeg skulle ønske vi hadde Zach."
  
  
  Erica så på meg. "Han var veldig god i jobben sin."
  
  
  "Ja," sa jeg. "Vel, jeg kan få hjelp fra mitt eget folk hvis jeg trenger det. Jeg tror det er AX agenter i området. Jeg vil bli kjent med henne for sikker." Han viste til Minurkos. "Visste du klarer å komme gjennom til camp sjefer?"
  
  
  "Jeg fanget dem begge," sa han. "Jeg fortalte dem nøyaktig hva du sa. Både menn fortalte meg at de ikke ville gjøre noe før de har mottatt meldinger fra meg personlig. Jeg har også rådet dem til ikke å ta kontakt med penthouse og ignorere alle imot bestillinger fra min såkalte sekretær."
  
  
  "Du gjorde det veldig bra, Mr. Minourkos," sa jeg. "Nå, hvis vi vet..."
  
  
  Jeg ble avbrutt av telefonen.
  
  
  Erica besvart det, og den som ringer introduserte seg selv. Hun nikket og ga telefonen til Minurkos. Han plukket opp telefonen og holdt den til øret hans. Det var noen ord på ego side. "Ja, Vasilis. Ja. Oh, ja. Ja, gå videre. Det er klart. Ja. Ah, flott." Når han var ferdig, og hengt opp, han så på oss med en slu smil.
  
  
  "All right?" Erica spurte utålmodig.
  
  
  Vasilis kalt hytta, og Zanni nektet å se vårt ego i dag, vårt ego i morgen fordi han var altfor opptatt. Han foreslo at Vasilis ringe neste uke. Det var et argument og oppvarmet ord byttes ut, men Zanni vært steinhard. Han nektet også. diskuter oberster ' besøk av telefonen ."
  
  
  "Så hva gjorde han gjøre for å få deg til å smile?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Husker du Despo Adelphia?
  
  
  Mannen som erstattet Rasion på oberster ' komiteen? Stavros ' egen mann? "
  
  
  "Ja," Erica nikket.
  
  
  "Vasilis gikk til dette i matematikk. Han hadde en mistanke om at det var Adelphia som ville arrangere møtet, og han hadde rett. Adelphia vet hele planen. Vasilis hevdet om tre oberster og vant Adelphia tillit. Adelphia fortalte dem tid og sted for møtet. Kotsikas, Plotarchu, og Glavani har allerede avtalt å møte meg på Kotsikas " residence. Han har en country estate ligger like nord for byen, i et ganske avsidesliggende området. Adelphia vil være det også."
  
  
  "Når?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Jeg vet ikke når i dag," den Minurkos svarte. "På bare noen få timer."
  
  
  "Hvordan vil de drepe oberster?"
  
  
  Den Minurk bøyd over. "Adelphia ikke ville ha sagt at da hun fant ut Vasilis ikke vet. Det ser ut som vi må vente og se."
  
  
  "Det kan være svært farlig," sa jeg. Han kastet et blikk på klokka på håndleddet hans. "Erica, ringe en taxi. Vi, t for å Kotsikas. Mr. Minourkos, bor her på hotellet og ute av syne. Hvis noen gjenkjenner deg, vi er i trøbbel."
  
  
  "Veldig bra, Mr. Carter."
  
  
  Mens Erica kalles en taxi, han tok av seg jakken og festet på luger hylster, så stiletto på sin høyre underarm. Den Minurkos stirret, stille og grim. Han tok ut Luger rundt hylsteret og gled bolten tilbake, satt inn kassetten i patronen med en lett bevegelse, og deretter sette pistolen bort igjen.
  
  
  Erica var på telefonen. "Vår taxi vil være på gaten i fem minutter."
  
  
  "Så la oss gå," sa jeg. "Vi har en avtale."
  
  
  Åttende kapittel.
  
  
  "Jeg tror ikke jeg forstår," Oberst Anatole Kotsikas sa etter mottak av oss i lobbyen på hans store huset. "Adelphia sa det ville være et privat møte, General."
  
  
  Vi plukket opp Generelle Kriezota på den måten, fordi jeg visste at Kotsikas ville avvise oss om Erica og jeg gikk alene. Kotsikas, en tynn mann i femtiårene, sto i en khaki uniform og så på meg mistenkelig.
  
  
  "Vil noen rundt den andre til å være her, Oberst?" Krizotu bedt om.
  
  
  "De er ventet snart."
  
  
  God. Gi oss litt av din tid, " Krizotu sa.
  
  
  Kotsikas så på oss i stillhet, venter på svar. Selv om hans militære rang var lavere enn på et generelt, på den tiden han var den mektigste personen i Hellas. Når kuppet i 1967 fant sted, folk som led ego bevisst holdt øverste offiserer ut av juntaen, fordi generalene var assosiert med en privilegert overklasse.
  
  
  "All right," sier han til sist. "Kom til kontoret, er du snill."
  
  
  Et øyeblikk senere, er det fire av oss ble stående i en sirkel i midten av en ganske mørk office. Det tjener åpnet teppet, og rommet lyses opp. Kotsikas tilbød oss noe å drikke, men vi har avslått.
  
  
  "Oberst, hun ville gjerne at du skal gjøre det mulig for disse to personer til å søke på huset før møtet og bo her til møtet," Krizotu sa.
  
  
  "Hvorfor ikke?" Kotsikas bedt om. "Det er en latterlig forespørsel."
  
  
  "Hør på meg. Dette møtet er en felle, " general sa. "Vi vil ha mye å forklare senere, når vi har tid, men Nickor Minourkos er ikke personen bak den nylige angrep på deg. Det er en mann som heter Adrian Stavros, som skjuler seg bak navnet Nikkor, og planlegger en blodig kupp mot juntaen. Du, Plotarchu, og Glavani bør bli drept her i hjemmet, i dag, ikke når ."
  
  
  Kotsikas ' ansikt tok hardt på, rette linjer. "Tenker jeg," sa han.
  
  
  "Jeg mistenker at Adelphia skal unnslippe uskadd," general lagt til. "Nikkor ikke vil være her, selvfølgelig, fordi han ikke har noe å gjøre med det."
  
  
  Kotsikas stirret ut av vinduet for en lang tid. Da han vendte tilbake til oss, spurte han: "Og denne mannen og jenta?"
  
  
  "De er her for å hjelpe," Krizotu sa enkelt.
  
  
  "Hvordan vet jeg at det ikke var du tre som kom til å drepe meg?" spurte Kotsikas rolig.
  
  
  Crisotu grimaced.
  
  
  "Oberst,"sa jeg forsiktig," hvis jeg hadde kommet hit for å drepe deg, ville du være død."
  
  
  Ego ' s øyne stirret dypt inn i mine. God. Du kan sjekke hjemme. Men jeg er sikker på at det ikke var én inne som ville ha forårsaket skade i alle husene rundt meg eller mine venner."
  
  
  "Er det en kjeller, Oberst?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Ja."
  
  
  "Vi vil starte fra det," Ericke fortalte henne. "Du og generelt kan snakke nå, Oberst. Hvor mye tid har vi før ih kommer?"
  
  
  "Jeg vil si minst femten minutter."
  
  
  "Det burde være nok." Han viste til Erica.
  
  
  "La oss komme i gang."
  
  
  Vi søkte raskt den store kjelleren og fant ingen bomber, ingen eksplosiver. Vi så rundt i resten av huset, og til slutt på kontoret hvor møtet skulle finne sted. Vi grundig søkte studiet. Selv om ingen fulle navn var funnet, så fant vi to elektroniske feil.
  
  
  "Det er helt utrolig," Oberst Kotsikas sa når hun var alene. "Jeg vet ikke når dette kunne vært gjort."
  
  
  "Disse menneskene er profesjonelle," sa jeg. "Nå må du tro meg."
  
  
  "Vel, det er tid," Erica sa. "Vil de ankomme separat?"
  
  
  "Siden de var i komiteen hovedkvarter i morges, de kan komme sammen," Kotsikas sa.
  
  
  "Selv Adelphia kunne ha vært med de andre, selv om de ikke elsker ham umåtelig. Tross alt, dette er visstnok et forsøk på forsoning ."
  
  
  Oberst gjette riktig. Ti minutter senere, en stor, svart limousin trukket opp, og alle tre oberster var i nen. Plotarchu og Glavani var eldre menn, Glavani med hvitt hår. Adelphia var i hennes midten av førtiårene, en feit, feit mann med formen virket til ham i tre størrelser for små. Han strålte i alle retninger og snakker høyt om samtykke og tillatelse, og ble veldig overrasket da i lobbyen han satte håndjern på hans høyre håndledd.
  
  
  Ego atferd endres som et lyn. Smilet bleknet, og de mørke øynene var isete hardt. "Hva er det du gjør?" han sa.
  
  
  Kotsikas og Kriezotou sa ingenting. Han snudde seg Adelphia grovt og bundet emu hendene bak ryggen hans. Ego er vanskelig ansiktet raskt fylt med raseri. "Hva betyr det?" spurte han høyt, ønsker fra meg til Kotsikas og generelle.
  
  
  "Mr. Carter sier at du kom til huset mitt i dag for å drepe oss," Kotsikas sa kaldt.
  
  
  De andre to oberster så på hverandre i sjokk. "Er det sant, Anatole?" Glavani spurte Kotsikas.
  
  
  "Dette er absurd!" Adelphia utbrøt. "Hvem er denne personen?" Før Kotsikas kunne svare, Adelphia slått fra formell måte av en som praksis til en forfjamset av varm gresk, spytte ut ord som gift og regelmessig kaster hodet i min retning. Jeg kunne ikke fange mye av det.
  
  
  "Vi får se, Oberst," Kotsikas til slutt svarte.
  
  
  Han grep henne grovt i armen. "Du kan tilbringe de neste kort periode av tid på kontoret,"sa jeg," i tilfelle vi går glipp av noen overraskelser." Han så på Kotsikas. "Alle andre rundt deg, med unntak av Erica, opphold i rommet over gangen til jeg hører henne ikke mer."
  
  
  "Veldig bra" Kotsikas sa.
  
  
  Oberster og Generell Crisotu inn i stuen over gangen fra studien, mens Erica og jeg teipet Adelphia er kjøttfulle munn og bundet ego til en stol. Det ble tatt fra egoets hip av en revolver og fast i beltet. Erica og jeg gikk tilbake til lobbyen, og Adelphia mumlet fornærmelser mot oss over tapen.
  
  
  "Er det vi venter på nå?" Erica bedt om.
  
  
  Henne, så på lukk. Hennes røde hår var glattes ut og legges tilbake og hun så veldig smart i sin pantsuit. Hun tok ut en .25-kaliber Belgisk pistol fra rundt vesken hennes og sjekket ammunisjon.
  
  
  "Ja, vi venter," sa jeg. Han gikk for å åpne døren og så ut på den lange veien foret med høy Lombard popler. Den eneste veien som går gjennom stedet var nesten en mil unna. Det perfekte sted for å drepe. Den korketrekker var å komme opp med Stavros ' vridd mening? Han betraktet avhør Adelphia, men det var ikke mye tid, og han var også redd for Stavros. Det viste på ansiktet hans.
  
  
  Erica kom opp bak meg og presset kroppen sin mot min. "Vi har ikke mye tid alene, Nick."
  
  
  "Jeg vet," sa jeg.
  
  
  Hennes frie hender, den ene uten den pistol, klappet min skulder og arm. "Når dette er over, vi vil skjule i Athen, spise, sove og gjøre kjærlighet."
  
  
  "Jeg tror ikke våre sjefer ville sette pris på det," jeg humret.
  
  
  "De kan gå til helvete. De kan gi oss et par dager, " sa hun irritably.
  
  
  Han snudde seg mot henne. "Jeg vet om et fint, lite hotell der..."
  
  
  Henne, snudde til dag, høre lyden av en bilmotor. Ved enden av oppkjørselen, før det forsvant fra visningen, en svart sedan var i anmarsj. Det var en politi lys på toppen av det.
  
  
  "Det er politiet!" sa Erica.
  
  
  "Ja," jeg er avtalt. "Tror du Stavros bestakk politistasjon master?"
  
  
  "Det vil bare ta noen få mennesker," Erica foreslått.
  
  
  "Spesielt hvis Stavros tar et par av sine egne menn med ham," la jeg til. "La oss gå."
  
  
  Vi skyndte seg til rommet hvor juntaen medlemmer og den generelle ventet.
  
  
  "Det er en politibil som kommer opp utenfor," sa han til henne raskt. "Det er som Stavros gambit. Er du alle de væpnede?"
  
  
  Alle av dem var, bortsett fra Krizotu. Jeg ga emu Adelphia er revolver. "Nå, bare sitte her så tilfeldig som mulig, så hvis du er engasjert i en alvorlig diskusjon. Hold dine våpen klar, gjemt på dine sider. Erica, gå til bod." Hun forlot raskt.
  
  
  "Jeg vil være oppriktig bak disse franske dører," fortsatte han. "Når de alle kommer inn i rommet, vil vi prøve å ta ih. Hvis noen rundt deg som ønsker å forlate nå, kan du gå gjennom døren."
  
  
  Han så på den tause offiserer. De ble værende der de var.
  
  
  God. Vi vil prøve å unngå en skuddveksling. Stol på meg."
  
  
  Jeg gikk gjennom franske dører når jeg hørte døren åpne med et smell. Tjeneren prøvde å stoppe politiet, men egoet ble dyttet vekk. Han hørte dem slam den låste døren av studien der Adelphia var bundet og kneblet, og da han hørte tjeners røst. Det gjør ikke mye fornuftig hvis det var mer enn en mann. Et øyeblikk senere, ih kunne tydelig se henne som de bryter ut i stuen. Det var seks Ihs - fem i uniform og en i vanlig klær. Alle menn i uniform hadde revolvere på sine belter.
  
  
  "Hva betyr det?" sa oberst, stå opp, men gjemmer seg pistolen bak ryggen hans.
  
  
  Den plainclothes mann gikk frem, en mann i uniform med løytnant er striper. Den plainclothes mannen var Stavros ' livvakt, som hun hadde sett i penthouse. Løytnant var trolig den cop Stavros hadde bestukket. Det må være en ekte politi. Det var ment å være en gjort opp, men pålitelig historie for trykk.
  
  
  "Vi var ikke forventer du her, General," løytnant sa. Han så seg rundt i rommet, sannsynligvis ett i Adelphia. "Du er arrestert for forræderi. Vi har bevis for at du kom hit for å møte med en kommunistisk agent og forhandle frem en hemmelig avtale med internasjonale banditter." Han så veldig nervøs.
  
  
  "Dette er absurd," Kotsikas sa.
  
  
  "Du er forrædere," løytnant insisterte høyt. "Og du vil bli utført som sådan." Han så på som løytnant trakk ut sin revolver.
  
  
  Den Stavros mann gliste hardt. "Og det vil være en henrettelse her," sa han på engelsk. "Når du motsatte seg arrest."
  
  
  "Vi har ikke noen fysisk motstand under arrestasjonen," Kotsikas fortalte den unge matematikk student, som hadde dukket opp i media.
  
  
  "Ikke det?" leiesoldat spurte Stavros. "Vel, minst som er hva politiet sier rapporten. Så folk vil høre den på radio."
  
  
  Løytnant pekt på revolver Kotsikas. De hadde allerede gjettet at det i et øyeblikk alle politimenn ville trekke sine pistoler på løytnant signalet. Den Stavros mann nådde inn i jakken sin og nikket til løytnant, som viste til sine menn. Han gikk raskt gjennom bred døråpning, med sikte Wilhelmina på løytnant bryst.
  
  
  "Greit opphold her åpenlyst."
  
  
  Løytnant stirret på meg, overraskelse etset på ansiktet hans. Stavros " man ikke hadde nådd for sin pistol ennå, og bare et par av uniformerte politimenn var kommet for sine holsters. Alle frøs, og alle øynene vendte seg til meg.
  
  
  "Slipp pistolen," han beordret henne løytnant. "Og du, forsiktig fjerne denne hånden fra doublet."
  
  
  Ingen fulgte min ordre. De var å finne ut hva de vil ha med meg å gjøre. Til venstre for denne igjen, badet døren åpnet og Erika kom ut, peker henne Belgiske revolver på Stavros " mann.
  
  
  "Jeg tror du hadde bedre å gjøre som han sier," sa hun kaldt.
  
  
  Frustrasjon og sinne var å bygge på ansiktene til thug Stavros og politiet løytnant som de så på Erika. Øynene hennes stirret på ih ansiktet for en lang tid, prøver å gjette ih ' s intensjoner. Så brøt helvete løs.
  
  
  I stedet for å senke pistol, løytnant, pekte han ego på brystet mitt og trakk med egoet finger. Han så lynrask bevegelse og begynte å falle til gulvet. Egoet pistolen gikk av som et skudd, og han følte en varm, brennende smerte skyte gjennom min venstre arm. Gawk gått mimmo meg og knuste glass hele dagen. Henne, falt til gulvet og rullet over i en stol som løytnant sparken igjen, gawking øyne splintering tregulvet ved siden av meg.
  
  
  Han var skrikende. - "Drepe ih!" "Drepe ih alle!"
  
  
  Akkurat som løytnant, pekte han revolver på meg, Stavros " mann fulgte etter ham, og trakk ut sin egen pistol. Det var en skinnende svart maskinpistol, og det rettet Erika ' s ego på hodet. Erika skjøt på ham, men tapte da han falt på en av stammene. Skuddet traff en av politimenn i låret. Mannen skrek i smerte mens han falt til gulvet.
  
  
  De to andre politimenn dukket lav. Den sårede mannen og en annen politimann dukket for dekning bak en liten bit av møbler.
  
  
  Krizotou og de to oberster som hadde kommet var fortsatt urørlig, men Kotsikas trakk ut sin revolver og skjøt den på løytnant. Mannen falt og krasjet inn i en for lav stol, knuste det som han droppet ego til gulvet.
  
  
  Han gikk opp til å skyte stilling. Stavros " man nettopp hadde skutt Erika. Han gikk glipp av fordi han var fortsatt å miste balansen, unngå henne skudd, og fordi hun seg raskt krøp sammen ned.
  
  
  Flere våpen var å skyte samtidig. Kriezotu drept en av politimenn, og hun skjøt to mer. Erika nøyaktig skutt Stavros ' leiesoldat candid i folden dollar.
  
  
  Løytnant var klar for sitt andre forsøk på å angripe Kotsikas, men han så henne flytte og raskt gikk i front av hver stamme. "Jeg ville ikke ha Stahl gjøre det."
  
  
  Den andre politimenn nektet å kjempe. Slippe sine våpen, de løftet hendene over hodet. Løytnant kastet et blikk på dem, senket sin pistol, og droppet ego til gulvet. Han så på urørlig organer, deretter på meg.
  
  
  "Dette er en voldshandling," sa han hoarsely. "Du forhindret legitime arbeid for politiet og drept offiserer i utførelsen av sine plikter. Du vil ikke komme unna med det..."
  
  
  Hennes pistol traff ham på ego hoder, banket ego beinet. Han ble liggende på gulvet, pesende, holdt hodet hans. "Du trenger til å holde kjeft," jeg brummet.
  
  
  Oberster og Kriezota håndjern to offiserer. Erica lente seg tungt mot veggen. Jeg spurte henne. "Er alt i orden?"
  
  
  "Ja, Nick."
  
  
  "Jeg er glad for at jeg stolte på deg, Mr. Carter," Kotsikas sa. "Vi skylder deg en"
  
  
  "Og forsøket mislyktes," Glavani lagt til.
  
  
  "Jeg vil komme i kontakt med politimester, og jeg vil snakke med ham i lang tid om hva som skjedde her," Kotsikas sa, ser dystert på såret løytnant.
  
  
  "Jeg vil gjerne at du, hvis jeg har tjue-fire timer før du gjør det, Oberst," sa jeg. "Blekksprut-målet er fortsatt i live. Savner Nystrom og jeg vil gå å få Stavros."
  
  
  Han nølte et øyeblikk. "All right, Mr. Carter. Jeg vil holde henne i ro i fire og tyve timer. Men så er det opp til henne for å få henne til å flytte."
  
  
  "Sant nok," sa jeg. "Hvis vi ikke finner Stavros av denne tiden i morgen, kan du håndtere det selv, men du ønsker."
  
  
  Kotsikas holdt ut hånden. "Hell".
  
  
  Ego tok henne i hånden. "Vi trenger det!"
  
  
  Det niende kapittel.
  
  
  Når vi kom tilbake, fant vi Minurkos gå frem og tilbake på hotellrommet. Det var klart at han ikke gir oss mange muligheter til å komme tilbake.
  
  
  "Er oberster greit?" Han spurte, en ser lettet på ansiktet hans.
  
  
  "Ja," sa jeg.
  
  
  "Og Vasilis?"
  
  
  "Han er trygt og godt," Erica sa. "Vi var veldig heldige. Det kan bli et blodbad."
  
  
  "Takk Gud," sa Minurkos.
  
  
  "Vi kunne ikke ha gjort det uten de generelle," sa jeg.
  
  
  "Jeg er glad for at Vasilis viste seg godt. Har gjenlevende killers blitt arrestert?"
  
  
  "nei. Kotikas ba henne om å gi oss tjue-fire timer til vi kunne få til Stavros."
  
  
  Han ble stille et øyeblikk. "Jeg er ikke sikker på om jeg er enig med dette hemmelighold. Men jeg vil ikke gjøre det ennå. Jeg vil holde henne i ro i fire og tyve timer, også, Mr. Carter."
  
  
  "Jeg setter pris på at Mr. Minourkos. Nå har vi en jobb å gjøre. Vi skal gå etter Stavros."
  
  
  "Det ser dårlig til å fortsette å løse dette problemet på egen hånd," Minourkos sa. "Dette krever hjelp av politiet, Mr. Carter. Jeg vet at noen folk jeg kan stole på."
  
  
  Jeg spurte henne. "Liker dem, som kom til Oberst Kotsikas har til hensikt å begå massemord? "" Nei, jeg skal ha en sjanse til å ta ego, Mr. Minourkos. Jeg kan ikke tro at politiet vil være i stand til eller villige til å bringe Stavros til rettferdighet. Min regjering kan ikke heller. Det er derfor jeg har ordre om å drepe Stavros på stedet. Disse ordrene er de samme som de som går Glipp av Nystrom fått fra sin regjering."
  
  
  "Men for å gå opp til penthouse ville være selvmord," sa han.
  
  
  "Kanskje," sa jeg. "Men kanskje ikke så mye, med tanke på hva jeg vet om dette stedet. Og hva vet du."
  
  
  Spurte han. "Når vil du dra?"
  
  
  Han kastet et blikk på Erica. "Er alt i orden?"
  
  
  "Uansett hva du sier, Nick."
  
  
  "For eksempel, Stavros er nå lurer på hvorfor han ikke høre fra sin mann. Jeg tror det er en mulighet for at Stavros vil vente i penthouse til han er sikker på at noe har gått galt. Så han skal være der i kveld."
  
  
  "Du har selv snakket med væpnede vakter," sa Minurkos. "Du kan ikke gå gjennom inngangen til korridoren."
  
  
  "Det er mulig. Men Erica og jeg vil ha en tredje person til å hjelpe. Jeg var i kontakt med min overordnede før vi dro til Kotsikas ' hus. En annen agent er i treningsstudioet i Aten på et annet oppdrag, og han vil hjelpe oss."
  
  
  "Det er bare tre av deg?" Den Minurkos bedt om. "Odds kan være to eller tre til én mot deg, selv om du blir truffet på stedet."
  
  
  "Mr. Carter liker lange odds," Erica sa, smilende.
  
  
  Hun smilte ved revmatisme. "Også, jeg har en plan som involverer fire."
  
  
  "Fire?" Den Minurkos spurte, forvirret. "Hvis du stoler på meg, din tillit er feilplassert. Jeg vet ikke engang hvordan å skyte en pistol."
  
  
  "Ikke du," sa jeg. "Her på flyet, du nevnte noe om at jeg husker. Du sa at dine myrdet sekretær, Salaka Madupas, hadde en bror som så veldig mye som ham."
  
  
  "Ja," sa Minurkos. "Stakkars fyr, han ikke engang vet at ego bror er død. Han og Salaka fikk ikke se hverandre veldig ofte, men det var mye kjærlighet mellom dem."
  
  
  Jeg spurte henne. "Hvor mye koster det til å se ut som en Sild?"
  
  
  "Mange mennesker. Det var bare et år er forskjellen mellom dem. Noen sier at de ser ut som tvillinger, bortsett fra at Salaka var omtrent en centimeter høyere og noe tyngre enn sin bror."
  
  
  "Vi kan fikse dette," sa han, mer til seg selv enn til Erica og Minorkos. "Gjør denne fyren bor i Athen?"
  
  
  Minurk så på meg med spørrende. "Oppriktig utenfor byen i en liten landsby."
  
  
  "Ringe dem og fortelle ham om Sild," sa jeg. "Spør ham om han ønsker å bidra til å hevne sin brors død."
  
  
  Erica så på meg. "Nick, du mener ..."
  
  
  "Hvis Stavros kan finne en bedrager, så kan vi," sa jeg. "Janis Zanni er ikke den eneste som kan snakke om en død person."
  
  
  "Den tredje Salaka Madupas?" Erica bedt om.
  
  
  "Faktisk. Kanskje han bare kan få oss til penthouse." Han viste til Minurkos. "Vil du kalle dem?"
  
  
  Minurk nølte bare kort: "selvfølgelig. Og jeg vil bringe den til egoet her."
  
  
  To timer senere, akkurat i skumringen, Sergiu Madupas kom på hotellrommet sitt. Han virket som en ydmyk, engstelig person, men under overflaten var en grim vilje til å hjelpe hevne matematikk store ansvarlig for hans bror er død. Jeg ga Dem et par høyhælte ballett tøfler og et mykt fôr og ga ham en rask touch-up. Når det var over, han så nesten ut som juksemaker han hadde sett henne i penthouse. Tross alt, det var trickster Sergiu var stille som i vår ordning, på dell selv, ikke egoet bror.
  
  
  Hennes hotellet ønsker folk i penthouse til å akseptere Sergiu for Zanni, den falske Madup.
  
  
  Når hun er ferdig med det, hennes gikk tilbake og vi alle tok en god titt. "Hva tror du?" Den Minurkos spurte henne.
  
  
  "Det ser veldig mye ut som en Salaka - og derfor også som en Zanni," Minourkos sa.
  
  
  Vår egen forføreren, smilte nølende på meg. "Du gjorde en god jobb, Mr. Carter," sa han. Egoets stemme var svært lik Zanni, og egoets engelsk var omtrent samme kvalitet.
  
  
  "Jeg tror vi kan klare det," Erica sa.
  
  
  * * *
  
  
  En time senere ankom vi Apollo bygningen. Det var lunsjtid i Athen, og gatene var nesten øde. Selve bygningen lå i mørke, unntatt for lobbyen og fjernt flimrende lys av penthouse. Vi satt i leide svart sedan i ca ti minutter, og deretter en høy mann kom rundt hjørnet på huset. Han gikk rett til bilen og satte seg ned ved siden av meg i forsetet. Erica og Sergiu ble sittende i baksetet. Minourkos bodd på hotellet.
  
  
  "Hei, Carter," den høye mannen sa. Han så på de to andre, og holdt på Eric ' s blikk.
  
  
  "Er det noe som skjer?"
  
  
  "Noe sånt. Det var ingen med ilder når han kom." Det var Bill Spencer, min kollega på AX. Han var nytt for byrået, og hadde bare møtt han en kort stund før henne. Imidlertid, Hauk hadde forsikret meg på telefonen i løpet av vår korte samtale tidligere at Spencer var en god person. I følge mine instruksjoner, han så spesiell heis til penthouse gjennom glasset fasaden av bygningen for nesten tre timer.
  
  
  Ego introduserte henne til Erica og Sergio. "Skal vi gå gjennom døren til lobbyen," sa jeg, " med denne tasten. Sergiu går først, og vi handle som om dette stedet tilhører oss. Hvis vi går til toppen, vi vil gå frem som forklart tidligere. spørsmål?"
  
  
  Det var en tankefull stillhet i mørk bil. "All right," sa jeg. "La oss få dette overstått."
  
  
  Fire av oss kom ut rundt svart sedan og sammen gikk til forsiden av bygningen. Til venstre for hovedinngangen var en låst glass service døren. Sergiu satt inn nøkkelen Minurkos hadde gitt Emu i rustfritt stål med lås og snudde det. I lobbyen, heis vakt slått til oss i vantro.
  
  
  Sergiu kom først, og vi fulgte etter. Henne, lurte på om vi hadde virkelig tatt Stavros av overraskelse. Han bør være pacing penthouse venter på å høre hva som skjedde på Oberst Kotsikas ' hus. Jeg håpet at han ikke hadde sendt en patrulje fra sitt eget folk der for å undersøke. Det var også mulighet for at han hadde forsøkt å ringe Parakata i den siste dag eller to, og fant at han ikke kunne nå Hema og meg der. Ikke være i stand til å kontakte noen av jungelen plantasjer fortalte Stavros at noe var galt.
  
  
  Vi nærmet security guard på heis. Han så på Sergiu merkelig.
  
  
  "Hvor har du vært?"
  
  
  "Dette er trykk representanter," Sergiu sa, å spille ut sin nye rolle. "De har hørt om den forferdelige massakren av juntaen oberster som fant sted for bare et par timer siden. Politiet informerte dem om tragedien. De ønsker å gjøre et kort intervju for å få Mr. Minourkos ' mening om denne forferdelige hendelsen, og jeg skal snakke ih ovenpå."
  
  
  Hugo er stiletto følte det på sin høyre underarm, og jeg lurte på om jeg ville ha til å bruke den. Hvis vakt hadde vært på vakt for en stund, ville han ha visst at Zanni ikke gå ut rundt bygninger.
  
  
  "All right," sa han. "Jeg tar heisen med deg."
  
  
  Heisen var i penthouse. Han ringte på, og han begynte langsomt å synke. Det som virket som en evighet før han kom til første etasje, men dørene endelig svingte åpne. Samme heis operatør som brukes til å ta meg opp og ned var på vakt. Vi klatret ombord mens heis operatør så Sergio. Dagen lukket bak oss, men operatøren ikke trykk på knappen for å plukke oss opp.
  
  
  "Jeg visste ikke at du var ute rundt bygningen," fortalte han Sergiu, ser på oss warily.
  
  
  "Vel, nå vet du," Sergiu svarte irritably. "Jeg dro for å møte disse newspapermen. Ta oss oppe." Jeg gir henne et intervju."
  
  
  Mannen undersøkt Sergiu ansikt nøye. "Jeg skal ringe henne oppe først," sa han.
  
  
  "Det er ikke nødvendig!" sa Sergiu.
  
  
  Men, han gikk til komm konsollen på siden av bilen. Jeg nikket til Spencer, og han gikk over til å slikke det. Han trakk ut sin Smith & Wesson 38, og den andre mannen la merke til bevegelsen. Han snudde seg akkurat i tide til å se pistol i hans tempel. Han gispet og skled på gulvet.
  
  
  Erica gikk til kontrollpanel. "Ta det på deg," sa jeg.
  
  
  På vei til hytta, vi flyttet slapp figur av heis operatør til et hjørne av heis, der ego ville ikke umiddelbart synlige når de fire av oss kom ut. Et øyeblikk senere, dørene åpnet i penthouse gangen.
  
  
  Som jeg mistenkte, det var to andre menn på vakt. En av dem var blond thug han hadde møtt tidligere. De var action-filmer, og han hadde ikke lyst til å spille spill med dem. Den blonde fyren fikk opp fra bak stolen ved inngangen til penthouse, mens den andre ble sittende.
  
  
  De både så på Sergio som om de hadde sett et spøkelse.
  
  
  "Hva i helvete..." blonde mannen utbrøt. "Hva er det som foregår her?"
  
  
  Sergiu fanget den blonde oppmerksomhet, og Spencer nærmet mørkhåret mann på bordet. Mannen sakte gikk opp til Spencer.
  
  
  "Jeg ga tillatelse til å intervjue disse menneskene," Sergiu sa.
  
  
  "Hvordan kom du ut av penthouse?" Den blonde mannen spurte.
  
  
  Jeg gikk bort til ham mens Sergiu besvart. Spencer ble stående ved siden av den mørke mannen. Erica dekket oss begge med en liten Belgisk pistol skjult i vesken hennes.
  
  
  "Husker du da jeg forlot?" Sergiu spurte indignert. "Det var omtrent en time siden. Jeg fortalte deg at..."
  
  
  Ingen ytterligere forklaring var nødvendig. Hugo raste soundlessly inn i hånden min. Den blonde tok henne med sin venstre hånd og trakk henne mot ham så han mistet balansen. Han ble raskt trukket på tvers av egoets halsen med en kniv-wielding hånd. Blod splattered på Sergio skjorte og jakke.
  
  
  Den mørke mannen tok pistolen, men Spencer var klar for det. Han trakk ut en stygg garrote fra lommen og raskt plasserte det på bandit ' s head, så dro hardt på krysset wire med to av tre håndtak. Mannens hånd har aldri nådd pistol. Ego er oppsperrede øyne og munnen falt åpen som wire skjære gjennom kjøttet og arterier til benet. Mer blod splattered på tykt teppe på våre føtter som drapsmannen hoppet og vridd et øyeblikk i spencers grep, hans bein risting i luften. Deretter ble han og hans ledsager på gulvet.
  
  
  Erica løsnet henne grep på avtrekkeren av sin revolver. Sergiu så på likene med en blek ansikt mens Hugo tørket blad på den blonde ' s jakke. Spencer nikket til meg, gi opp den løkka som hadde sunket dypt ned i menneskets halsen , og satte kursen for penthouse etasje. Hugo holdt den i hånden, og Spencer trukket ut de spesielle pistol han hadde nevnt for meg tidligere. Ego er gitt av selskapet, Spesielle Effekter og Redigering-en luft pistol som skyter piler. Dart var fylt med curare, en hurtigvirkende gift som jeg hadde lånt fra Indianerne i Colombia.
  
  
  Sergiu kom til sine sanser. Han gikk til døren, satt inn en annen tast Minurkos hadde gitt Dem, og brukte den til å låse opp den tunge døra. Han så på meg, og jeg nikket. Han stille dyttet åpne døren og gikk til side, siden han ikke kunne komme inn på penthouse. Han var ikke klar til å hjelpe på dette stadiet av angrepet.
  
  
  De tre av oss raskt inn døren, lufte ut, Erica holde revolver foran henne, klar til å skyte, men hun var bare en ekstra pistol. Hun trengte ikke å advare Stavros er folk noe mer enn det som var absolutt nødvendig før vi fant Stavros seg selv.
  
  
  Det ville ha vært perfekt hvis Stavros hadde vært i den store stuen ved inngangen. Det ville ha tatt ut strømmen av alt er dette veldig raskt. I stedet, fant vi et digert Hummer sitter på en lang baha ' i med ryggen til oss, et glass konjakk i hans hånd. Jeg så på henne, hylsteret stropper fra der jeg stod. Han var fortsatt er bevæpnet , er dette farlig mann.
  
  
  Det var ingen tegn til liv i den indre korridor som fører til rom, men stemmer kan bli hørt fra godt opplyst office. Jeg var bare om å dra til Humvee når to menn gikk på tvers av kontoret og inn i stuen. Rundt dem, Odina var et digert bevæpnet mann med en maskinpistol i en skulder hylster, og den andre var en annen falsk Madupa, Janis Zanni.
  
  
  De stoppet da de så oss, og de både så på Sergio med lyse øyne. De to bedragere stoppet for et øyeblikk, ser på hverandre, og Hammer vendte seg til dem og så uttrykk på deres ansikter. Et kvart sekund senere, thug og Zanni nådd for sine pistoler.
  
  
  Spencer rettet dart og skjøt. Det var en kjedelig pop i rommet, og et øyeblikk senere, en black metal-dart fløy ut rundt mannens nakke, ved siden av adamseplet. Egoets kjeven begynte å arbeide soundlessly som Zanni stirret forskrekket på svart. Hammer begynte å slå i en kattelignende bevegelse og trekke ut pistolen hans.
  
  
  Hans øyne fokusert på meg først, og jeg så trussel i dem så hånden hans fant pistolen i hylsteret. Han falt på en av hver stamme og samtidig svingte armen, utføre en løkke fra nedenfor, frigjøre stiletto. Det skar gjennom luften så stille som treffer en drage, og dens hammer treffer brystet ved siden av ego og hjerte. Bladet sank inn i egoet og kroppen med et høyt smell, og kom ned til hilt.
  
  
  Hammer er stygg øyne, først åpenbarte til meg fordi nen var ikke iført blå solbriller, stirret på meg et øyeblikk, tvilende på at jeg ville klart å drepe ego så raskt. Han så ned på stiletto, der ego skjorte var oser crimson. Han plukket opp kniven som om å trekke det ut, så hevet pistol i hånden mot meg. Men han allerede var død. Han falt ned med ansiktet ned på sofaen, hans lange hår, gjemmer seg mannens ego forvirring.
  
  
  Den andre drapsmannen hadde bare stoppet rykninger på gulvet. Zanni snudde seg for å kjøre tilbake til kontoret, men en annen dart fra Poe air pistol stoppet ego, traff ham i ryggen.
  
  
  Han desperat prøvde å ta tak i det, kunne ikke nå det, og deretter krasjet med hodet først inn i office-døren, risting det for et øyeblikk, og så gikk haltende.
  
  
  Jeg gikk til døren og så at det var ingen andre på kontoret. Han snudde seg tilbake til de andre. Jeg nikket mot gangen som fører til rom, og Spencer slo meg til det. Erica fulgte etter meg.
  
  
  Vi utforsket resten av stedene. En annen stue, soverom og kjøkken. Vi fant en væpnet kriminelle å spise en sandwich på kjøkkenet. Så Spencer funnet ego første. Henne, gikk akkurat som han skjøt igjen på air pistol. Han var helvete bøyd på å drepe, nesten like ivrig som Zach. Mannen ble truffet i siden når han trakk ut en lang Welby revolver.32. For noen grunn, bitterhet som ikke påvirker ham så raskt, og emu klarte å skyte. Pistolen brølte ut av rommet og traff Spencer rett i ribbeina, banket på hans ego tilbake til moan. Hun var fanget av en stol, og slo i ansiktet med det når han var på vei en revolver på meg. Stolen slengte til ham og kastet i ansiktet. Pistolen gikk av i taket, og man treffer gulvet på ryggen, mister våpenet. Spencer grumbled på veggen som han rettet luft pistol igjen.
  
  
  Hennes skrek til ham. "Hold på, ta skreddersy!"
  
  
  "Hvorfor?" "Jævel få meg!"spurte han hoarsely.
  
  
  Han rettet på nytt. Hennes ego slo ham i ansiktet, og han slo hodet mot veggen. Deretter pistolen slo henne ut, så han mistet sitt ego. Det clattered over flislagt kjøkken gulvet, og han så på meg i et svimmelhet.
  
  
  "Jeg sa: vent," jeg brummet.
  
  
  Øynene våre møttes for et øyeblikk, før han så ned, tviholder på såret under hans ribben. Det var som en enkel sår i kjød, men det gjorde ikke bry meg for mye akkurat nå. Han gikk bort og knelte ned foran gunslinger. Ego ' s øyne var åpne, og kroppen hans var fremdeles sliter med giften. Han var en av de sjeldne personer som ikke hadde en naturlig immunitet mot visse giftige kjemikalier, som, selv om den ikke er fullstendig, forårsaket curare å drepe egoer sakte snarere enn en gang. Jeg var glad for at det var tilfellet. Kanskje jeg kan få noen svar.
  
  
  Erica kom inn på kjøkkenet i det øyeblikket, men hennes pistol hadde ikke sparken likevel. "Ego er ikke her," sa hun.
  
  
  Han grep ham ved skjorte og ristet ham. "Hvor er Stavros?" Jeg krevde.
  
  
  Mannen så på meg. "Hva er din virksomhet?" var en annen en rundt Stavros " American fanatikere, men egoets hår var ikke så lenge hammers.
  
  
  Det var Luger som trakk henne ut av sitt hylster, og trykket henne ego mot drapsmannen venstre kinnbenet. "Hvis du forteller meg hvor han er, jeg vil sørge for at du skriver til legen i tide til å redde deg." Det var en løgn, selvfølgelig. "Hvis du nekter, vil jeg trekke på avtrekkeren. Snakke."
  
  
  Han så meg inn i øynene og satte pris på det han så. "Skredder, all right," sa han hoarsely. Nag var allerede arbeider på ham. "Hvis du virkelig spare meg."
  
  
  Han nikket til henne.
  
  
  "Han gikk til Mykonos."
  
  
  Han vekslet blikk med Erica. Øya Mykonos var en av bare to steder hvor Stavros bygget opp sin elite rebel korps. "Nå fortelle meg," sa jeg, kan du trykke på Luger Ego ' s ansikt. "Han får varsel om oberster?"
  
  
  Bandit humret, så ansiktet hans contorted med plutselige smerter. "Zanni kalt Kotsikas' hjem. Ett av politiet svarte. Han sa at løytnant og disse mennene var fine, og som oberster var død."
  
  
  "Hva i helvete?" Spencer utbrøt.
  
  
  Spencer ble overrasket av svaret, men hun var ikke. Oberst Kotsikas tenkte raskt når de ringte og ga den til en av politimenn. Kotsikas forteller dem at hvis han ikke sende en falsk melding til penthouse, Stavros vil gå der med sine menn. Kotsikas ikke har tid til å koordinere med oss, så han gikk videre og gjorde det som virket best. Det var fornuftig, men oberst kunne ikke ha visst at revmatisme han hadde tvunget på cop ville tillate Stavros å forlate penthouse før vi kom dit.
  
  
  "Hvorfor ville Stavros gå til Mykonos?" døende gunslinger spurte henne tartly. "Å avhøre tropper?"
  
  
  En annen stikk av smerte treffe ham. "Få meg en lege," han pustet.
  
  
  "Vi vil snakke først."
  
  
  Han hvisket ordene. "Han kalte begge leire sammen. Han ønsker tropper brakt til Athen. Fartøysjefen i Mykonos sa noe om å ikke flytte sine tropper til han fikk en melding fra Minurkos. Stavros var veldig sint på ham. Han fløy det til personlig kommando."
  
  
  Dens vokst opp. Mannen stivnet og grøsset. Ego ' s ansikt er allerede blå.
  
  
  "La oss komme oss ut herfra," jeg bestilte. Han viste til Spencer. "Bo her."
  
  
  Bitterhet gjør ikke mye fornuft i egoets stemme. "Jeg er såret, Carter."
  
  
  Hennes undersøkt det. Det var bare et sår som ikke har noe viktig i det. "Vil du være fint," sa jeg. "Sett en bandasje på dette og kaller Hawke fra her. Fortell emu om den siste utviklingen. Jeg vil ha den Minurkos ringe en lege for å ta vare på såret. Noen spørsmål?"
  
  
  "Ja," sa han. "Hvorfor har du ikke vil at hun skal være med deg i Mykonos?"
  
  
  "Du trenger for å få en litt bedre, Spencer.
  
  
  Stavros er også viktig for meg. "
  
  
  "Fortell Hawk det?" "Hva er det?" spurte han sourly. "Han anbefalte meg for en midlertidig jobb på dette oppdraget."
  
  
  "Fortell dem hva du vil." Han snudde seg mot henne, holstering hans luger . "Come on, Erica."
  
  
  "Hva forventer du fra meg, bare vent til jeg får en melding fra deg? Spencer bedt om.
  
  
  Henne, stoppet og tenkte på det et øyeblikk: "i Morgen til frokost, kan du forlate. Det vil være for sent for avisene å fortelle denne historien. Har Minurkos ringe politiet og fortelle dem alt. Ring Oberst Kotsikas og be ham om å støtte den Minurkos ego. Da, jeg vil være i Mykonos og finn Stavros, hvis det er en. Det vil være for tidlig for ham å få noen nyheter om hva som skjedde her, og på Kotsikas ' hus."
  
  
  "Hva om Sergiu?" Erica bedt om.
  
  
  "Vi bringe egoet hjemme," sa jeg. "Han gjorde en god jobb, og nå kan han gå tilbake til sin familie."
  
  
  "Carter," sa Spencer.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Jeg vil gjøre det bedre neste gang."
  
  
  Henne, så på ham. "All right," sa jeg. "Come on, Erica. Vi trenger å fange en gribb."
  
  
  Det tiende kapitlet.
  
  
  Mykonos havn lå som en massiv helhetlige safir i morgen søndag. Det var en nesten helt omsluttet havn med små fiskebåter og hurtigbåter på innsiden og to store cruiseskip forankret i havet veggen. Skip kom ikke inn i Mykonos. Passasjerene måtte gå ned ustø stiger med bagasjen i hendene til båten, som tok ih til land i små grupper.
  
  
  Erica og jeg hadde ikke overleve denne korte eventyr. Vi ankom ny lufthavn på andre siden av øya, bare en time siden, og tok bussen ned den humpete veien til landsbyen. Nå ble jeg sittende i en rett gul stol på en strand cafe under et lerret markise, ser på et halvt dusin mustachioed greske sjøfolk lede en nylig malt fiske båt i vannet bare femten meter unna. Fyllingen snudde seg vekk fra meg i begge retninger , en rad av hvitkalkede hus med kafeer, butikker og små hoteller. Jeg tok en slurk av Nescafe, den greske symbolske hyllest til Amerikansk kaffe, og så på da mimmo ble drevet av en gammel mann i en stråhatt å selge druer og blomster. I denne atmosfæren, det var vanskelig å huske at jeg var her for å drepe en mann.
  
  
  Erica var ikke med meg. Hun forsvant inn i labyrinten av snø-hvite bannere, ikke langt fra vannkanten, til å finne en gammel kvinne hun kjente fra sitt opphold i Mykonos, for et par år siden. Hvis du trenger informasjon om Mykonos, du slått til mørkhåret gamle damer i svarte sjal som leide ut rom i sine hjem for å besøkende. De visste alt. Erika gikk for å finne ut om den militære leiren på øya, og finne ut hvor leiren fartøysjefen kunne leve, fordi vi vil sannsynligvis finne Stavros det.
  
  
  Jeg var bare etterbehandling Nescafe når Erica, rocking på stein banen foran kafeen, var kledd i gule bukser, hennes lange, røde håret bundet tilbake med et gult bånd. Jeg har likevel funnet det vanskelig å forstå hvorfor en vakker jente som Erica ville bli trukket inn i min verden. Hei, du burde ha giftet seg med en rik mann med en villa og en lang, hvit yacht utenfor Tel Aviv. Alt dette kunne hun har hatt i hennes utseende. Kanskje hun ikke vet det. Eller kanskje yachter bare var ikke hennes type.
  
  
  "Du ser ut som en turist, Nick," smilte hun, sitte ned ved siden av meg. "Bortsett fra den jakke og slips."
  
  
  "Gi meg en time," sa jeg. "Hva har du lært?"
  
  
  Hun bestilte en kopp varm te fra servitør, og han til venstre. "Det er bra at jeg gikk alene. Maria hadde ikke egentlig lyst til å snakke først. Disse øyboerne er veldig langt fra fremmede, og alle som ikke bor her er en fremmed."
  
  
  "Hva var det hun skulle til å si?"
  
  
  Erica begynte å snakke, men hey, jeg måtte vente til kelneren venstre hei, te. Når han var borte, hun helte litt sukker i kopp fra en åpen skål. "Det er en leir i nærheten av Ornos-Stranden, og bare et par av øyboerne har vært inne. Fartøysjefen bor i en leid villa i nærheten av leiren. Ego navn er Galatis. Odin rundet opp to lokale taxi sjåfører og kjørte de to Amerikanerne til Renia Hotel. i utkanten av landsbyen, og senere samme person tok ih til villa av Galatis."
  
  
  "Utmerket etterretningsarbeidet, Savner Nystrom," sa jeg. "Kom, la oss gå til Renya."
  
  
  "Jeg bare satte meg ned," hun klaget. "Jeg har fortsatt en halv kopp te."
  
  
  "Jeg skal få deg en kopp senere." Han kastet henne et par drachmas på bordet.
  
  
  "Greit," sa hun, var raske med å ta en slurk av teen, da økte å følge meg.
  
  
  Vi gikk langs mimmo kaffe boardwalk og en liten gruppe til en åpen plass hvor busser til utkanten stoppet. Post office og politiets hovedkvarter gate overfor torget, og der satt vaere bronsestatue av en gammel helt. Vi passerte denne plassen, slått av fyllingen i en lite nabolag, og snart kom i Renia. Det var en multi-nivå hotellet er bygget på en høyde med en nesten tropisk hage i front av det.
  
  
  Den slanke unge mannen i resepsjonen var veldig innbydende. "Ja, to Amerikanere kom i går. Er de venner?"
  
  
  Hva er ih navn? Spurte jeg.
  
  
  "La meg se." Han trakk et magasin ut fra under disken og åpnet den. "Ahh. Mr. Brown og Mr. Smith."
  
  
  "ja. De vil være våre venner, " sa jeg. "Hvilken plass har de i? Vi ønsker å overraske ih."
  
  
  "De er på 312. Men de var allerede borte. De nevnte at de vil være tilbake på hotellet for å spise lunsj, før middag."
  
  
  Vi sjekket rommet uansett. Han banket på døren og gikk så i med den spesielle effekter gitt av gutta rundt den spesielle effekter avdeling. Vi lukket døren bak oss og så seg rundt. Både av den store senger fortsatt var uoppredd, og en halv tomme flaske whisky satt på nattbordet. Stavros var ikke mye av en alkoholiker, så jeg trodde det var egoet leiesoldat han tok med ham som drakk alkohol.
  
  
  Bortsett fra scotch og noen sneiper, hadde de ikke igjen noe annet. Stavros sannsynligvis ikke ta med bagasjen. Det var noe han måtte gjøre, og det ville ikke ta lang tid. Em hadde for å finne ut om en telefon fra en mann som hevder å være en Minurkos, og teste lojaliteten til Galatis, den camp-sjef. Galatis 'liv ville ha vært i umiddelbar fare hvis han hadde adlydt Minurkos' ordre om ikke å flytte til ytterligere rapporter ble mottatt fra ham. Siden Stavros hadde kommet i går, Galatis kan allerede være død.
  
  
  "Vi bør gå til villa," sa jeg.
  
  
  "Jeg er med deg, Nick."
  
  
  Etter en halvtime med venting, vi fant til slutt taxi driver du nipper til ouzo i sin kaffe. Han hadde ikke den minste intensjon om å kjøre oss til villa før hun viste dem en dott av drachmas, hvorpå han bøyd over og ledet oss til en taxi. Det var en beat-up 1957 Chevrolet, med de fleste av blomster gått og bomull som stikker ut på sidene. Taxi sjåføren tok en gammel motor med ham, som gjorde et høyt oppstøt som vi kjørte.
  
  
  De fleste av turen fant sted på en dårlig asfalterte veien langs øyas steinete kystlinje, hvor stupbratte klipper falt ut i Egeerhavet. Når vi var nesten i Ornos-Stranden, og driver slått på en ujevn grusvei i retning av leiren og villa. Som vi passerte høy piggtrådbarrikaden, vi bare fått et glimt av leiren, grønne bygninger som lurer i det fjerne. Vi vendte seg bort fra gjerdet og inn på den lange veien som førte direkte til villa. Når vi kom til huset med takstein, ble hun spurt av taxi driver å vente, og han virket veldig villig til å gjøre det.
  
  
  Vi var klar for noe da hennes far banket på ytre parkett foran døren. Erica igjen hadde en Belgisk pistol skjult i vesken hennes, og denne gangen er hun håpet å bruke det. Hun satt rolig ved siden av meg for dagen og ventet. Den luger hadde plassert den i lomme på siden av min jakke, og hånden min var med det. De tjener, en eldre gresk, åpnet døren.
  
  
  "Cali er blitt oppdatert," han hilste på oss. Han fortsatte i gresk. "Ønsker du å se sjefen?"
  
  
  "Tilgi meg," sa jeg, å trykke forsiktig på ego til side. Erica og jeg flyttet inn i en stor stue med et enkelt glass veggen som vender mot en allé i åssiden.
  
  
  "Vær så snill!" Den gamle mannen svarte på engelsk.
  
  
  Vi flyttet forsiktig fra rom til rom, og til slutt møttes i et stort rom. Det var ingen der.
  
  
  "Hvor er sjefen?" Erica spurte den gamle mannen.
  
  
  Han ristet på hodet voldsomt fra side til side. "Ikke i villa. Å besøke".
  
  
  Jeg spurte henne. "Hvor?"
  
  
  "Jeg gikk med Amerikanerne. Til leiren."
  
  
  "Efaristo," sa jeg, og takket ham.
  
  
  Vi gikk ut og spilte dette spillet i cockpit igjen. "Ta oss til militær leir," han sa til sjåføren.
  
  
  "Hva skal vi gjøre når vi kommer dit?" Erica bedt om.
  
  
  Taxi trukket vekk fra huset og dro tilbake nedover grusveien. "Jeg er ikke sikker på ennå," innrømmet jeg. "Jeg føler at vi bør i det minste ta et blikk fra utsiden."
  
  
  Men vi kom ikke så langt. Når vi slått tilbake på den veien som nå løp parallelt med gjerdet og fulgte den for et par hundre meter, så jeg et sted der hjulsporene kom ut av veien og stoppet i nærheten av noen kratt.
  
  
  Jeg fortalte henne til sjåføren. "Stopp!"
  
  
  "What' s up, Nick?" spurte Erica.
  
  
  "Jeg vet ikke. Bor her."
  
  
  Han klatret rundt i drosje og dratt ut luger . Hennes sakte flyttet mimmo hjulsporene mot kratt. Det var et uttrykk for en kamp i nærheten av der bilen var parkert. En gang i buskene, fant han det han var redd for. Bak en tykk bush, en høy, tynn mann lå med halsen kuttet fra øre til øre. Galatisa må ha funnet henne.
  
  
  Jeg fikk tilbake i bilen og fortalte Erica, og vi bare satt der en stund, mens taxi sjåføren så på oss i bakspeilet.
  
  
  "Stavros burde ha hatt en av Galatis' underordnede offiserer på sin side nå, " sa jeg strengt. "Hvis vi ikke finner Stavros, han vil ha disse tropper i Athen i morgen."
  
  
  "Vi kan ikke følge ham til leiren, Nick," Erica sa. "Han vil ha en liten hær for å beskytte egoet det."
  
  
  "Vi vil tilbake til hotellet, og håper at det Stavros fortalte dem at er sant - at han akter å bli det ved middagstid. Vi vil vente på ego er det."
  
  
  På Renya, Erica og jeg gjorde det til Stavros ' rom uten å bli sett. Vi låste oss inn og ventet. Det var midt på morgenen. Sengene var gjort opp, så vi trengte ikke å bekymre deg om maids. Han skjenket oss begge en liten whiskey, og vi spilte et spill på kanten av sengen etter å ha drukket den.
  
  
  "Hvorfor kan vi ikke være her på ferie som turist?" Erica klaget. "Ingenting å gjøre, men besøk vindmøller, kan du gå til strendene, og sitte på kafeer se verden gå forbi?"
  
  
  "Kanskje vi skal være her sammen en dag," sa jeg, ikke tro på det i et minutt. "Under forskjellige omstendigheter, under forskjellige omstendigheter."
  
  
  Erica tok av små gillette hun hadde slitt med henne buksene. Hun var kun iført en ren bluse gjemt inn i henne buksene. Hun satte seg ned på sengen hennes føtter fortsatt på gulvet, hennes røde hår rot i vanlig grønt teppe.
  
  
  "Vi har ikke mye tid sammen," sa hun, og ser opp i taket. En lett bris kom gjennom det åpne vinduet, en lett bris fra havet. "Uansett hvordan det hele fungerer."
  
  
  "Jeg vet."
  
  
  "Jeg ønsker ikke å vente på noe er mulig, nå og i fremtiden sammen. Den kan aldri komme." Hun begynte å unbutton henne blusen.
  
  
  Henne, så på lukk. "Erica, hva i helvete er det du gjør, skreddersy?"
  
  
  "Jeg begynner å bli avkledd," sa hun, ikke se på meg. Den blusen var fjernet. Hun pakket henne små bh og børstet bort sitt ego. Han så ned på henne.
  
  
  "Du skjønner at Stavros kan komme hit når som helst?" spurte han henne.
  
  
  "Det er bare midt i morgen." Hun hadde ugjort snap av hennes gule bukser på livet og ble trekke henne ih over hennes hofter. Det var bare et stykke undertøy under, et lite stykke tøy som knapt dekket noe.
  
  
  Jeg husket henne, og min hals gikk tørr. Han husket den rene dyr glede hadde han følte med henne.
  
  
  "Erica, det tror jeg ikke -jeg prøvde å protestere.
  
  
  "Det er tid," forsikret hun meg, beveger seg tregt over sengen. Han så henne kroppen bevege seg og strekke seg. "Du sa selv at Stavros vil sannsynligvis bruke hele formiddagen på å snakke til den nye leiren sjef."
  
  
  "Vi kan ikke være sikker på om at," jeg sa: når hun har gjort mitt belte. Min puls var påvirket, og han følte kjent indre reaksjon på hennes touch.
  
  
  Hun trakk meg til henne og gikk mot meg. Min venstre hånd flyttet til brystet på eget initiativ.
  
  
  "Hvor sikker vi er nødt til å være, Nick," hun pustet, nå inn i klærne mine.
  
  
  Hva faen, tenkte jeg. Døren var låst. Den Luger vil være innen rekkevidde." Vi får høre Stavros før han går inn i rommet. Og jeg hadde den samme følelsen som Erica. Dette kan være den siste tiden.
  
  
  Han snudde seg og la øynene vandre rundt over Erika kropp og manke av flammende hår faller over henne melkeaktig skuldre, og lurte på om det noen gang hadde vært en kvinne som mer ønskelig enn Erika Nystrom. Hvor som helst. Helst.
  
  
  Hun ble kysset av ee og munnen hennes var varm og våt, og det var et behov i måten hun presset leppene mine. Når vi kysset, hun kledde av seg meg, og jeg gjorde ikke stoppe henne. Da vi lå på sengen sammen, og han trakk den gjennomsiktige truser av hennes lår og lår. I slutten, hun hjalp meg med forvirrende ih.
  
  
  Hun la seg tilbake, øynene hennes nesten lukket, og nådd for meg. Jeg gikk bort til henne, og hun trakk meg til henne. Vi kysset lidenskapelig igjen, og hun holdt meg og kjærtegnet meg. Når hun trakk meg inn, det var et øyeblikk når munnen hennes åpnet i glede, og deretter et lavt stønn unnslapp halsen hennes.
  
  
  Hennes hofter beveget seg mot meg, tar initiativ og krevende. Han svarte henne ved å skyve henne hardt. Long-lår løftet ut av sengen og låst bak meg, og tvinger meg dypere inne.
  
  
  Og så var det en eksplosjon. Det kom tidligere og med større kraft enn jeg noen gang trodde var mulig, å lage mitt kjød kogger og kogger med sin nakne kraft og bare passerer etter at vi begge ble spart for all uroen som allerede var bygget opp inne i oss. Vi ble igjen med en myk ringvirkninger av glede som sakte kom inn i de dypeste og mest intime delene av oss.
  
  
  De kledde seg sakte. Det var fortsatt tidlig på morgenen. Men, hun begynte å frykte at Stavros kanskje ikke vises. Han kan være på flyplassen og venter på et fly til Athen. Han kunne ha sagt at han vendte tilbake på formiddagen bare å kaste noen forfølgerne av hans sti.
  
  
  Det var elleve-halv åtte. Erica drakk mer whisky, og spenningen inne i Nah var økende, noe som var tydelig reflektert i ansiktet.
  
  
  "Jeg kommer til å lobbyen," sa hun i elleve-tretti-fem.
  
  
  "Hvorfor?"
  
  
  "Kanskje han ringte og endret sine planer," sa hun, og tok en rask dra på en lang sigarett. "De kan vite noe."
  
  
  Jeg prøvde ikke å stoppe henne. Hun var urolig, selv om vi hadde gjort elsker tidligere.
  
  
  "All right," sa jeg. "Men hvis du kjører inn i Stavros, ikke ta det på deg selv. La ham komme her."
  
  
  "All right, Nick. Jeg lover."
  
  
  Da hennes far Erica begynte å tempo rommet. Hennes sam var nervøs. Det var viktig at vi tok Stavros her. Vi har vært å jage den ego lenge nok.
  
  
  Det var bare fem minutter etter Erica gikk ned til resepsjonen på hotellet da hun hørte et opprør i gangen. Hennes og trakk ut en 9 mm luger og gikk til døren. Han lyttet oppmerksomt. Det var en annen lyd. Jeg ventet på henne, men ingenting skjedde. Han åpnet døren forsiktig og rolig. Åpningen er det en tomme, han så ut i korridoren. Det var ingen i sikte. Mannen kikket ned i hallen og så frem og tilbake.
  
  
  Ingenting. Misteltein korridoren åpne buer som fører til hagen. Jeg gikk og kikket ut, og igjen, jeg fikk ikke se noe. Det var en utgang til hagen om femti meter ned i hallen. Han gikk raskt ned det, så seg rundt, og til slutt ga opp. Mine nerver må ha vært på kanten, bestemte jeg meg. Han gikk tilbake til den halvåpne døren til rommet og gikk ut.
  
  
  Akkurat som hun var å ta tak i døren for å lukke det bak henne, la hun merke til bevegelse ut av hjørnet av hennes øye, men det var for sent å reagere. Et knusende slag mot baksiden av hodet mitt forårsaket en svimlende smerter i hodet og nakken. Den Luger skled rundt armen min. Han tok doorjamb og holdt på som hennes, lener seg på det. Hun tok et glimt av ansiktet foran henne og følte i nen hva hun hadde sett i penthouse i Athen. Det var stern, scowling ansiktet av Adrian Stavros. Han gjorde en dyr lyd i halsen, og strakte seg etter den stygge ansikt. Men så var det noe annet som slo meg på hodet igjen, og lysene blinket inne. Det fløt inn i en svart havet, og det var ingen horisonten linje mellom svartehavet og den svarte himmelen. Det hele avsluttes i på meg og slått sammen til en virvlende mørk masse.
  
  
  Det ellevte kapittel.
  
  
  "Han er våken."
  
  
  Jeg kunne høre stemmen hennes indistinctly, som om det var å komme til meg fra et annet rom. Mine øyne åpnes, men jeg kunne ikke fokusere på dem. Han så tre vage former rundt ham.
  
  
  "Faktisk, åpne dine øyne."
  
  
  Stemmen var kjent. Den tilhørte Adrian Stavros. Han prøvde å fokusere på sin kilde. Ego ansiktet lyses opp i min visjon. Jeg stirret inn i den hardt, hardt ansikt med sin høye hårfestet, mørkt hår, og iskalde øyne, og hatet meg selv for å la dem ta meg. Hennes blikk flyttet fra ham til de andre to ansikter på hver side. Ett tilhørte en sunn, mørk hud fyr med et blått øye over hans venstre øye. Det ble tatt over av egoet for Stavros ' Brasilianske livvakt. Den andre mannen var ganske ung og hadde på seg khaki-uniform. Han gjettet at dette var offiser som hadde erstattet utført Galatis.
  
  
  "Så," Stavros sa i en giftigste stemme. "Vindusvask". Han la ut en slags throaty le. "Hvem er du egentlig, Della?"
  
  
  "Hvem er du egentlig, Della?" Jeg svarte henne, prøver å tømme hodet mitt, prøver å tenke. Jeg tenkte på Erika og lurte på om de hadde funnet henne, også.
  
  
  Stavros trakk meg ut og traff meg med baksiden av hånden hans, og først da fikk han merke at jeg ble sittende i en rett leder. De hadde ikke koble meg, men det var ingen Luger. Hugo var fortsatt ligger på underarmen min, under min kneppet jakken. Han nesten falt av stolen når blåse landet.
  
  
  Stavros lente seg i for godt mål, og når han snakket, stemmen hans var som en knurring til en kvinnelig leopard. "Jeg ser du ikke kjenner meg," han hveste. Henne, så offiser se på ham. "Nå vet du hva slags menneske du arbeider med."
  
  
  Ja, gal, tenkte jeg. En hensynsløs mann som jakter på andre. Nå har han forstått hvorfor de kalles ego en Gribb. Denne gangen, hun holdt sin munn. Han rettet seg opp, grep foran på skjorten hans, og rev den opp. Han stirret på masse arr på sin overkropp, tilsynelatende fra brann. Det viste seg at de dekket de fleste av kroppens ego.
  
  
  "Ser du dette?" han knurret, hans øyne glitrende for lyst. "Jeg fikk denne i en leilighet brann da jeg var en gutt. Min far tok en tent sigarett til sengs med ham, som er den nyeste i en serie av uansvarlige handlinger mot familien hans ego. Men jeg overlevde, skjønner du. Tror ikke jeg kommer til helvete, fordi jeg har allerede vært der."
  
  
  Så dette var store mangler en bit av Stavros " puzzle. Brann knakk noe inne i ham. Det brent bort alt som var igjen av sjelen, slik at bare de forkullede kjerne. Som han knappet opp skjorten hans, skjønte han hvorfor han ble stående så åpent. Hans hele overkroppen må ha vært stiv fra den arrete stoff.
  
  
  "Nå forstår du," han hveste på meg. "Nå vil du fortelle meg hvem du er og hva du gjør her i Mykonos, spionerer på meg."
  
  
  Husky, mørk-møtt fyren ved siden av ham, trakk noe kort rundt lommen, antagelig en klubb, bare i tilfelle han var dum nok til å utfordre Stavros.
  
  
  "Dette er CIA?" Stavros " stygg stemme kom tilbake til meg. "Gjorde du ringer Galatis mens utgir seg for å være en Minurkas?"
  
  
  Han hadde til overs selv, ellers ville det ha vært over. Hvis Erica ikke hadde vært syk på hotellet counter, som det viste seg, ville hun ha returnert her snart. Hvis jeg er heldig og hun betaler oppmerksomhet, hun vil ikke gå inn i rommet og bli ih er fange. Hun vil slite med dette, og jeg må være bevisst for å gi henne hjelp.
  
  
  "Ja," sa jeg. "Det er fra CIA."
  
  
  "Ja, sannheten kommer ut," Stavros sa. "Og du er her for å iscenesette et kupp mot meg?"
  
  
  Stavros ' øyne blinket på meg med maniske hat.
  
  
  "Noe sånt."
  
  
  "Hva er detaljene i denne CIA tomten?" forlangte Stavros.
  
  
  Hennes nølte. Hvis han sa for mye, det ville høres falske. Husky hevet klubben igjen.
  
  
  "Vent," sa den unge offiseren med en tykk aksent. "Sist i Hellas, har vi studert visse metoder som tillater oss å få fullt samarbeid fra fangene. Men det vil være for mye støy til å starte et slikt avhør her.
  
  
  I alle fall, vi må gå tilbake til leiren. Vi vil ta ego med oss."
  
  
  Stavros tenkte seg om et øyeblikk. "All right," sa han dystert.
  
  
  De løftet meg opp fra stolen min. Jeg lurer på hvor i helvete Erica er. Hun hadde å gå tilbake gjennom resepsjonen. Kanskje de fant henne etter alle. Men han kunne ikke be henne.
  
  
  Når de fanget meg i en ventende bil utenfor huset, på en parkeringsplass langt fra inngangen, jeg tenkte på å prøve å rømme med en dolk. Hvis de hadde tatt meg til at camp, Ego ville aldri forlatt den levende.
  
  
  Men det var ikke en god idé å flytte med en kniv. En husky mann som holdt en pistol under ribbeina mine, og Stavros satt på min andre side. Offiseren kjøring.
  
  
  På vei rundt i byen på den bratte veien, holdt han tenker om Eric. Det var vanskelig å forstå hva som hadde skjedd med henne. Hun visste at hei, som hun ville ha til å gå tilbake til rommet så snart som Stavros dukket opp.
  
  
  Vi var ute av byen-på kilometer, for eksempel-når vi snudde på en bratt veiviser og så en bil stopper bare tjue meter foran oss på en smal vei. Men, jeg husket at jeg hadde sett denne bilen parkert utenfor hotellet tidligere, og jeg kom til den konklusjon at det tilhørte ledelsen. Offiseren trykket på mobbing-knappen, og den militære kjøretøy stoppet noen meter unna den andre bilen.
  
  
  "Hva er det?" Stavros spurte curtly.
  
  
  "Ser ut som en knust bil," offiseren grumbled.
  
  
  "Vel, gå å få henne ut av veien," Stavros befalt.
  
  
  Til høyre for vår bil var en klippe, og på den andre siden var det en bratt fall. Offiseren kom ut på venstre side og flyttet forsiktig mot bilen blokkerer veien. Stavros, som satt til høyre for meg, åpnet døren på siden av klippen og sto på fortauet, som ser på. Jeg var alene i bilen med en husky mann som holdt en pistol ved siden av meg.
  
  
  "Kaste henne utfor stupet!" Stavros beordret dem til å stå ved siden av bilen vår.
  
  
  "Jeg skal prøve," han sa.
  
  
  De var ego ' s siste ord. Når han stoppet av en annen bil, så han Erica mål fly over stupet. Hun må ha vært avlytting utenfor hotellet, og rommet og hørte dem bestemmer seg for å ta meg med til leiren. Hun stjal en hotel bil og stoppet oss på veien.
  
  
  Stavros ropte til offiser da han så Erika peker en revolver og på den mannen.
  
  
  Den greske slått som Erica er smalt. Et hull dukket opp på officer ' s panne. Han sjanglet tilbake og smalt inn i bil som Erika pekt en pistol i Stavros. Han ble trekke ut sin egen pistol, og han beundret henne Erika for å få han ut først, fordi jeg visste hvordan hun kunne skyte Stavros. Hun rettet på Stavros, og hennes pistol bjeffet igjen, å treffe ham.
  
  
  Den hes mannen ved siden av meg i bilen var på vei til meg, uten å vite hva du skal gjøre først. Til slutt, når Stavros ble såret, han bestemte seg for å fullføre meg av først, og deretter gå etter Erika. Hennes, så jeg fingrene blir hvite på avtrekkeren på revolver. Jeg svingte armen min og rammet hans ego, er det hånden med pistol, og pistolen gikk av, og knuste windowpane ved siden av meg. Den stiletto var i min hånd. Holder pistolen på avstand, og jeg dyttet henne hardt med kniv og følte det gå inn i hennes arm. Det var det hele over for ham.
  
  
  Stavros ble skutt i skulderen, men det var bare et sår. Han falt til jorden og var svare til Erica er brann som hennes hoppet ut rundt enden av bilen. Huk lave og bruke bil for dekning, han dro til en annen bil med en pistol i hånden. Stavros tvunget Erika til å gjemme seg bak stupet igjen. Hans hotellet, ta en presis skutt på ham der han minst ventet det, fordi han trodde jeg fortsatt var en fange.
  
  
  Men da jeg kom til den andre bilen, Stavros så meg. Han avfyrte to skudd, og kuler pisket opp biter av asfalt ved siden av meg. Hennes og dukket rundt hjørnet av bilen og ut av skuddlinjen. I neste øyeblikk Stavros var tilbake i krigen maskinen. Erica mål dukket opp rundt klippen, og hun skjøt på bilen, men savnet. Stavros kjørte. Motoren i gang.
  
  
  Han sto opp og skjøt ham. Plutselig bilen slingret og fløy rett på meg. Han prøvde å feste meg til en annen bil. Han skjøt en formålsløse skutt, så dukket bort fra det nærmer seg bilen. Han krasjet høyt inn i en annen bil. Jeg lå svært nær virkningen, som dekker ansiktet mitt og håper at den revet metall ikke ville treffe meg. Stavros snudd bilen og skrenset kraftig bort fra virkningen nettstedet. Han var på vei tilbake til byen. Et kvart sekund senere var han på farten. Han tok forsiktig mål, traff dekk og rev den åpne, men han holdt det gående. Erika avfyrt to runder, runde kuler av bilen og mangler Stavros.
  
  
  Henne, hørte henne skrike. "Skreddersy!"
  
  
  Han reiste seg opp og åpnet døren av den havarerte bilen. Døren falt i mine hender, og treffer fortauet. Han fikk i bilen og prøvde å starte bilen. På det tredje forsøket, alt fungerte.
  
  
  Erica møtte meg i bilen da jeg satte henne i gear.
  
  
  Vi brølte ned Stavros veien. Vi holdt et øye på ego til vi kom til byen, og da vi fant en forlatt bil nær vannkanten. Vi falt ned og så, gass kjørte ut.
  
  
  "Han kan ikke være langt fra her," Erica sa. "Jeg vil stoppe ved kafeen."
  
  
  "Greit, jeg skal ta en titt på båtene. Vær forsiktig."
  
  
  "Du også, Nick," sa hun.
  
  
  Hun gikk opp veien til kafeen. Det var nok av steder å gjemme seg. Jeg gikk ut til en liten brygge der flere turister ventet på båten. Jeg var bare om å spørre Stavros når jeg hørte brølet fra en motorbåt. Så ego så henne på båten på slutten av dock. Båten beveget seg bort.
  
  
  Jeg løp til ham, men jeg var for sent. Han var på vei. Han pekte pistolen mot ham, men ikke brann. Se en liten båt ved siden av meg, hoppet jeg på bord med eieren, som sto der med munnen henger åpne, å se hele greia. Jeg fortsatt hadde pistol.
  
  
  "Fabrikkene," jeg bestilte.
  
  
  Han adlød i stillhet. Motoren brølte.
  
  
  "Nå går du få ham."
  
  
  "Men..."
  
  
  "Kom deg ut, ta skreddersy!"
  
  
  Han gikk ut. I det øyeblikket, var han kjørte vekk fra havnen i bar, følgende Stavros. Jeg så tilbake og så Erica ved enden av panelet, ropte navnet mitt. Jeg kunne ikke gå tilbake. Nah vinket henne.
  
  
  Henne, hørte henne skrike. "Vær forsiktig!"
  
  
  Jeg ønsket at hun kunne bli med meg, fordi Stavros var viktig for henne. Men forhold som er forskrevet på annen måte. Henne, så Stavros passere gjennom inngangen til indre havn, og etterlot en klar hvit trail i hans kjølvann. Utenfor dette beskyttede området, var det små, hakkete bølger, og når jeg fikk det, min lille båten begynte å gynge, og sprutet salt vann i ansiktet, og alle rundt mørk blå Egeerhavet. Det var klart at Stavros var på vei til en ubebodd øy i nærheten Delos.
  
  
  Min båt var raskere enn hurtigbåten Stavros stjal, så mens du desperat klamrer seg til sine små båter, hans sakte tatt opp til det. I mellomtiden var jeg tenker på Erik tilbake i Mykonos. Politiet trenger å gi en forklaring. Men et kall til Oberst Kotsikas vil fortelle myndighetene alt de ønsker å vite. Etter den tid jeg kommer tilbake, vil de trolig har tildelt Erica medaljer. Hvis jeg får den tilbake.
  
  
  Jeg var plutselig innen rekkevidde, men Stavros slo meg til det. Han skjøt meg to ganger, og de knuste frontruten i båten. Tatt i betraktning måten min båt hoppet, det var litt av en bragd som Stavros fikk der han var. Han trakk sin pistol og tok forsiktig med sikte på Stavros ' silhuett. Henne, sparket og savnet. Jeg har bare to skudd igjen.
  
  
  Vi dro til en liten forlatt området av øya og vann roet seg ned. Stavros løp til den knuste restene av en rød-varme, sol-bleket bygningen. Jeg så ham og oppfrisker hans pistol på den måten, så han hadde fordel i ammunisjon. Så trakk han opp til dock, skjøt han meg to ganger for å holde meg unna. Han svingte båten rundt i en vid krets, prøver å overliste ham. Men brann holdt henne tilbake. Jeg kunne ikke kaste bort noen skudd.
  
  
  Stavros var bøyd over til å begynne med, jobber med noe. Båten var allerede delt. Henne, trodde dette kan være min sjanse, og gjorde båten inne igjen. Akkurat som jeg kom nær nok til å skyte, Stavros kom til syne og kastet noe på min båt. Han landet ærlig i mine cockpit. Han hadde sett sikring, brenne og visste Stavros hadde funnet sprengstoff. I Mykonos, ego ble brukt til å bygge en ny vei ved enden av øya. Jeg hadde ikke tid til å prøve å kaste mitt ego over bord. Sikringen var kort. Tucking pistol i beltet, han stupte over siden og svømte.
  
  
  Eksplosjonen rev åpne mine ører og ristet den varme luften, sende store bølger i vannet. Rusk regnet ned rundt meg, men det gikk unna. Han så tilbake og så brennende vraket på overflaten av vannet, svart røyk som ruller mot himmelen.
  
  
  Jeg var heldig. Dens fortsatte å flyte til land i tilknytning til havnen i baren. Stavros så meg og skjøt to skudd. Kulene traff vannet rett bak meg. Han skjøt en tredje gang, og skjære gjennom min underarm. Han sverget halvhøyt. Selv om jeg får henne til land, jeg kan ikke være i stand til å bære en pistol, fordi kuler i pistolen kan bli våt.
  
  
  Når Stavros så meg fortsette å gå mot land, snudde han seg og løp bort fra tang-dekket dock. Det førte til flatskjerm, lave delen av øya, rett bak oss, til ruinene av et halvt dusin fiske shacks som hadde for lenge siden blitt forlatt. Han åpenbart ment å lur meg der.
  
  
  Det var hardt å se de gamle sea veggen, som nå kommet dock i rett vinkel. Jeg så på den åpne plassen foran meg, men jeg fikk ikke se Stavros. Den varme solen begynte å tørke salt vann på meg da jeg studerte terrenget candid fremover. I en avstand av ca tre hundre meter, hele eiendommen var relativt flatt, bortsett fra scattersymbolene (stein knauser og stein som er omgitt og gitt et bakteppe for en kort linje av smuldrer stein shacks. Bak dem, en rocky hill rose bratt mot midten av øya, og på bakken var en annen bygning. Det var en to-etasjes hus uten tak eller en vegg, sannsynligvis noen form for offentlig struktur.
  
  
  Han myste i sterkt lys, i håp om å se Stavros, men Stavros var ikke det.
  
  
  Å trekke revolver fra beltet, tok han ut blekkpatronene og tørket ih. Han åpnet sin pistol og kikket inn i det. Vanndråper glitret inne i metall rør, glinting i den reflekterte sollys. Han sette det til munnen og blåste det ut til å klare sitt ego. De to patroner at hennes så nøye bevart kan mislykkes når hennes var avhengig av dem. Jeg hadde ingen andre våpen, siden Luger fortsatt var på hotellet, og stiletto ble sittende fast på sidene av skytteren på veien som fører til den militære leiren. Erica vil ta ih, men det vil ikke hjelpe meg i øyeblikket.
  
  
  Men Stavros var ikke sikker på at jeg ikke ville skyte, eller han ville ikke løpe vekk. Det ble en liten pause i min favør. Tar dette som den beste jeg hadde, fikk jeg opp fra veggen og satte kursen for hytta, pistol i hånden. Hvis jeg hadde vist henne en pistol, kanskje hun har gjort Stavros tror jeg var klar til å skyte det, våt eller ikke, og sette ego på det defensive. Men jeg håpet at det ikke ville komme til det.
  
  
  Han forsiktig nærmet steinhus. Høyt gress vokste overalt, selv inne skjeletter av små bygninger med ingen dører eller vinduer. Gresset flyttet litt i den varme bris hvor han var. Solen syntes det er noe klarere her enn i nabolandene Mykonos. Det og varm bris langsomt tørket min skjorte og bukse, men min Svenskene fremdeles klamret seg fast til kroppen min.
  
  
  Han flyttet henne nøye gjennom den lange brune gresset. To øgler, grå og forhistorisk, hoppet over fjellet for å komme ut av min måte. Det luktet ikke liker gaten. Den varme luften er fylt mine nesebor og nesten kvalt meg med sin råtne lukten. Fluene surra i weedy feltet mellom hyttene og meg, og på baksiden av hennes sinn så jeg Alexis Salomos liggende på twisted vraket med fluer på hans nen. Så la hun merke til bevegelse i forkant av henne i nærheten nærmeste hytte.
  
  
  Han gned en hånd over øynene og så ut igjen. Det var ingenting å bli sett, ikke lenger bevegelsen, men jeg kunne kjenne Stavros var det. Jeg kunne føle det, hvert bein i kroppen min å sende ut advarsel signaler.
  
  
  Han løp inn til brystet høyt boulder, i nærheten første hytte og sto der, se og lytte. Lyden av insekter var stadig i mine ører. Han flyttet sin hånd til boulder og plassert det på lizard er tilbake. Hun hoppet tilbake, oppsiktsvekkende meg. I det øyeblikket, Adrian Stavros stakk hodet ut fra bak den andre linjen hytta og avfyrt sin pistol.
  
  
  Skuddet så ut til å echo i klebrig luft. Gawking øyne delt steinen i nærheten av min høyre hånd. Et øyeblikk senere, det andre skuddet traff en stein, og spredte korn av sand i ansiktet mitt. Han spyttet det ut og blunket det unna. Når Stahl så henne igjen, Stavros var borte. Men slikker mot meg, mellom første og andre hytter, la hun merke til bevegelsen av gress.
  
  
  Stavros tydeligvis bestemt seg for at jeg ikke ville skyte den våte pistol. I stedet for å bli jaget av hennes ego, det var jaget av meg.
  
  
  "Hunter blir byttet!" kom det en røst, etterfulgt av en lav, nifst å le.
  
  
  Som dype, crazy stemme syntes å komme fra inne i mitt hode heller enn rundt hyttene. Jeg kunne ikke fortelle nøyaktig hvor Stavros var fra lyden.
  
  
  "For så å komme og hente meg, Stavros," jeg ropte.
  
  
  "Ilyas," Stavros korrigert meg fra et sted. "Alexander er en gitt navn." Dette ble etterfulgt av en annen utbrudd av latter, high-pitched, psykotiske, svaiende i den varme brisen.
  
  
  Hun ble hørt av en støy i kratt nær den første hytta. Han så gjennom de tomme øynene til de knuste vinduene, og så ingenting. Så hørte jeg stemmen hennes til høyre og litt bak meg, i det høye gresset.
  
  
  "Pistolen er ubrukelig, er det ikke?"
  
  
  Jeg snudde meg for å se Stavros som står bak meg, i en helt annen posisjon enn jeg hadde hørt hennes siste lyd. Han kan være gal, men han var fortsatt utspekulert. Han pekte pistolen mot meg og skjøt.
  
  
  Hennes falt på bakken ved siden av en stein som han trakk av. Steinen var ikke lenger mellom oss. Gawk tore ermet av henne skjorte og klødde seg i venstre arm. Henne, rullet over en gang da han skjøt igjen. Gawking øyne sparket opp støv ved siden av meg. Jeg pekte på revolver på ham i desperasjon da han trakk for tredje gang. Han var fanget i en tom celle. Han ser på meg som han trakk avtrekkeren på våpenet sitt. Det er også klikket uten å avfyre et skudd
  
  
  Stavros ' ansikt forandret seg, og han lo høyt, ville le, da han skled kuler i sine våpen. Han kastet geværet bort, gravd sin fot i bakken, og hoppet på ham.
  
  
  Det traff Stavros når han løftet pistolen mot meg. Han hadde ikke tid til å trekke på avtrekkeren, mens hennes kjempet med ham. Pistolen falt som vi begge traff den harde bakken, sparker og riper i det høye gresset.
  
  
  Stavros traff henne hardt på kjeven, sende ham liggende på ryggen. Men når han belastet på ham igjen, han hadde fortsatt mye av vanvittige styrke til venstre. Han liksom funnet en tom pistol, og da han var tilbake på nen, han voldsomt slengte løpet på pistolen inn i hodet mitt. Den traff med en skotter spark, og han falt av det.
  
  
  Når han var i stand til å fokusere på nen igjen, han hoppet opp og løp mot de to-etasjers ruinene på åsen bak hyttene. Jeg prøver tredør, hengende klønete på en hengsel, og da hun kom inn, det var fortsatt knirkende mykt. Stavros gikk på denne måten.
  
  
  Han sakte inn i den falleferdige bygningen. Det var nesten så mye gress inne som det var ute i feltet. Noen steder var flat, hvor Stavros bestått. Men jeg var glad for å huske at denne mannen var så forfulgt hele sitt voksne liv, og han klarte å overleve. Da jeg rundet hjørnet av den sammenraste veggen, jeg så henne ser på mad egoisme, og deretter en rusten strykejern bar svingte seg på mitt hode. Jeg dukket og bar beitet håret mitt og braste inn i stein veggen ved siden av meg.
  
  
  "Skreddersy!" Jeg mumlet. Han fant et stykke jern som er igjen av den siste innbyggerne på øya. Igjen, han hadde den fordelen over meg.
  
  
  Han tok bar, men mistet balansen. Han slo meg av mine føtter og han mistet grepet hans. Et øyeblikk senere, han svingte våpenet igjen. Det kom ned til ansiktet mitt og ville ha knust min hodet hvis det hadde truffet. Jeg rullet over, og vektstang beitet mitt høyre øre og traff bakken hardt under meg.
  
  
  Jeg grep tak i baren igjen, prøver å bøye den bort ved Stavros ' trick, og vi har begge mistet den. Stavros snudde seg og løp opp den smuldrer opp trappen til øverste nivå av bygningen, hvor enden av andre etasje var plassert. Han var med meg for alltid når han endelig kom tilbake på føttene. Han tok en stor bit av stein og kastet den på meg. Han gled av skulderen min, og smerten skjøt gjennom ham. Han startet opp steintrappene. Han skulle fange Stavros og drepe Ego med bare hendene.
  
  
  Når jeg har nådd toppen, en annen del av rock fløy på meg. Jeg dukket, og han falt ned med et brak. Stavros sto på ryggen av den smale delen av skjørtet, den eksponerte siden av strukturen bak ham. Fortvilelsen dukket opp i Ego ' s square ansikt da han sto truende på meg. Han så på de høye bakken bak bygningen, som ble strødd med steinblokker og steinete. Så, med en liten nøling, han hoppet.
  
  
  Jeg så ham hit the rocks og rulle. Han grep på ankelen, og Egoets ansikt contorted med smerte og raseri. Han krøp til en spesiell runde boulder ligger precariously på en stein hylle. Steinen var omtrent tre meter i diameter, og en mindre stein ble klemt under fronten på en litt skrå hylle rundt stein og gress. Stavros nådd for liten stein for å bruke hans ego mot meg.
  
  
  Jeg hoppet i bakken ved siden av ham, og virkningen stukket føttene mine. Han falt fremover, men økte raskt, uskadd. Stavros febrilsk presset steinen vekk fra steinen. Da jeg begynte etter ham, han dyttet steinen ut med en overmenneskelig innsats og oppholdt seg der, pesende og ventet på meg.
  
  
  "Gå," han hveste. "Jeg skal knuse skallen. Hennes..."
  
  
  Vi både så bevegelse på samme tid. Steinen ved siden av ham, uten støtte av den fjernede rock, begynte å gå nedover skrånende underlag av stein hylle under Stavros ' foten. Det virket til å stoppe opp et øyeblikk som den stirret på ham i skrekk, så er det flyttet frem fra den lille avsats mot ham.
  
  
  På grunn av tung rock i sin hånd, og ødelagt ankelen, han kunne ikke gå fort nok. Han begynte å rope advarsler, men så innså det nytteløse av det. Stavros ' ansikt vridd i redsel som boulder nådd ego.
  
  
  "Nei!" ropte han, da han skjønte, som en mann som faller ned fra en høy bygning, som visse død var bare sekunder unna.
  
  
  Når boulder nådd Stavros, som dekker ego, han kastet opp hendene som om å stoppe egoets forhånd, men han var ikke å få for mye fart. Det rullet sakte over egoets brystet, svaiet litt, og oppholdt seg der. Når han først berørte ego, en skarp, gjennomtrengende skrik unnslapp fra egoets hals. Så, plutselig, det gikk død, som om noen hadde skrudd av radioen.
  
  
  Grim-faced, gikk han over til der hun kunne se Stavros ' hode og skuldre som stikker ut fra under steinen. Ego ' s øyne var åpne, stirrer unseeingly på den hvite, varme himmelen. Armen stoppet og rykket som muskel døde, og da det ble livløs.
  
  
  Den tolvte kapittel.
  
  
  Nikkor Minourkos og hennes satt under et kult markise i en kyst-cafe og så mimmo av lyst malte fiskebåter på kobolt-blå Egeerhavet. Det var en hyggelig morgen, og vi likte det.
  
  
  "Oberst Kotsikas og hennes har forklart alt til myndighetene, og de er veldig takknemlig til deg og Erica," Minourkos fortalte meg.
  
  
  Erica hadde gått ut for kaffe for et par minutter og var ikke langt fra butikken hvor hun kjøpte en engelsk avis.
  
  
  "Vi må ha forårsaket noen oppstyret lokalt," jeg humret, " før de fikk en forklaring for hele skyting. Jeg beklager om Galatis. Han kom ut mot Stavros til feil tid."
  
  
  "I enhver krig, stor eller liten, det er døde," sa Minurkos, ferdig sin ouzo.
  
  
  "En mann kan forårsake en rekke brenne," jeg gjentar.
  
  
  "Stavros kunne ha forårsaket en mye mer hvis du ikke hadde stoppet ego," Minourkos sa. "Det er derfor jeg fløy her for å Mykonos til å takke deg personlig. Kotsikas ønsker også å takke deg. Han ønsker å presentere deg og Savner Nystrom med utmerkelser ved en offentlig seremoni i Athen så snart du går tilbake."
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. "Takk ego for den tanken," sa jeg. "Men i min dell, vi er ikke tillatt offentlige æresbevisninger." Han kunne forestille seg Hawke ' s reaksjon på den offentlige seremonien.
  
  
  "Men det er bestillinger," motvirkes den Minurkos. "Kan vi i hvert fall sende ih til deg og Savner Nystrom?"
  
  
  Henne, humret. "Hvorfor ikke? Er du tilbake i penthouse?"
  
  
  "Jeg forlater dette stedet," sa Minourkos. "Denne episoden fikk meg til å innse at en mann kan ikke og bør ikke skjul fra verden utenfor. Jeg tror at jeg fortsatt har mye å gjøre for landet mitt, og jeg kan oppnå mer takket være min personlige kontakter. Som bringer meg til en annen grunn til å komme hit for å se deg."
  
  
  Ouzo nippet det og så på Minurkos. Jeg likte ego ansikt. Han var en mann som kunne bli respektert. "Hva er det, herre?"
  
  
  Ego er mørke øyne stirret inn i mine. "Jeg skylder deg mitt liv, Nick. Men mer enn det, jeg liker deg. Jeg liker måten du handler. Henne, vil du stahl fungerer for meg. Jeg vil ha en mann til å styre min sikkerhet system og være meg nær. Jeg trenger deg, Nick."
  
  
  Jeg begynte å snakke, men han tok hånden min.
  
  
  "Vil du ha en lønn som jeg er sikker på at vil være mer enn nok for henne. Og det ville gi deg en andel av inntekter på rederier. Jeg har ikke tenkt til å leve evig. Du kan ende opp med å bli veldig rik."
  
  
  Ee tok henne i hånden. "Jeg beklager, Mr. Minurkos ..."
  
  
  "Nikkor".
  
  
  "All right, Nikkor. Jeg beklager, men jeg kan ikke."
  
  
  "Hvorfor ikke?"
  
  
  Han tok et dypt åndedrag og la det ut. Jeg var på utkikk ut på blue harbor, hvor en skinnende hvit cruise-skipet var på vei mot oss i det fjerne. "Det er vanskelig å forklare," sa jeg. "Jeg sier til meg selv flere ganger i året at jeg er gal til å fortsette å gjøre denne jobben, at det er en utakknemlig jobb som ingen gir en jævla om. Men folk bryr seg ikke. Og til tross for dårlig betaler, lange timer, og faren, det er en del av meg. Det er det jeg gjør best, Nikkor. Dette er der hvor hun trenger det mest."
  
  
  Det ble en lang stillhet. En måke blinket sine vinger i solen. Til slutt, Minurkos snakket. "Jeg forstår".
  
  
  Et øyeblikk senere, Erica ble sittende på en stol med en London-avis. "Jeg vet ikke hvordan de kan fly her hver dag og lade tak malo drachmas stykket," sa hun.
  
  
  Jeg spurte henne. "Noen omtale av Stavros?"
  
  
  Hun holdt opp avisen, slik at vi kunne lese overskriften: GRESK OLIGARKEN jobbet MED, var det et bilde av Minourk.
  
  
  "Kanskje dette vil øke verdien av din aksjekurser," sa jeg og smilte.
  
  
  Han reiste seg opp og klemte Erica. Jeg hadde tenkt å tilbringe et par dager med henne på Renya, som David Hawk ville ha fortalt oss. Det hører til dem at vi har rett til å gjøre det.
  
  
  "Skal vi tilbake til hotellet," Minurkosu fortalte henne. "Vil du bli med oss?"
  
  
  Han ristet på hodet. "Jeg tror jeg kjenner henne når to mennesker ønsker å være alene. Jeg skal bare sitte her til flyet går, og se på cruise-skipet kommer inn. Jeg har alltid likt å se en vakker skipet inn i havnen på en elegant måte."
  
  
  "Good-bye, da, Nikkor," sa jeg. "Kanskje våre veier vil krysse igjen for best under ulike omstendigheter."
  
  
  "Ja," sa han.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vatikanet Vendetta
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Vatikanet Vendetta
  
  
  
  oversatt av Lev Shklovsky
  
  
  
  Original tittel: Vatikanet Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Det var sent på kvelden, og hun var ventet å søke Maxim st. andrew ' s room. Kvinnen som var allerede ventet sammen med meg var Daphne. Klokken på nattbord sa en fjerdedel siste ni. Henne, visste han at han forlot sitt rom på Villa Favorita hver kveld, rundt 9: 30, så det var på tide å bli klar. Hennes stod opp fra de store messing barneseng hvor Daphne lå deilig naken , hennes lange mørke håret flagrende på pute, hennes store øyne og stor munn smilende ut av store og nyere tilfredshet. Å strekke kroppen hennes ut på det hvite arket, hun så ut som en levende dukke.
  
  
  Han kledd mer komfortabelt. Som jeg buckled skulderen hennes hylster for min 9mm Luger pistol-som jeg kjærlig kaller Wilhelmina - Daphne så på meg med sine store grønne øyne. "Hvorfor er du med å få kledd, kjære?" spurte hun. "Det er fortsatt tidlig.'
  
  
  "Har jeg ikke fortelle deg dette? Jeg har en sen forretningsmøte.
  
  
  "Det er forferdelig å slutte så tidlig," hun pouted.
  
  
  "Beskjedenhet er bra for en person," sa jeg. Men når Daphne la henne lenge, sanselige lår skyv på tvers av ark, brydde jeg meg ikke om beskjedenhet. Til helvete med Zjukov! Han trakk Luger ut av hylsteret og sjekket ammunisjon. Som Daphne så, fascinert, han trakk bolt og sjekket magazine. Du kan ikke være for forsiktig med noen som Zhukov. Han var en agent for den Våte Dels, "Tunge Dels" - delen av KGB. Som henne, han var autorisert av hans Regjering til å fungere som det så passe, det er, for å drepe når det er nødvendig.
  
  
  "Bør jeg vente på deg, Nick?"
  
  
  Jeg tenkte på det for en stund. "Det kan være ganske sent," sa jeg. "Jeg vil ringe deg.'
  
  
  "Er du sikker på at du ikke kan bo?" hun mumlet.
  
  
  Han spøkefullt klappet henne rumpe. "Få kledd.'
  
  
  Hun gjorde så, å bryte et løfte om at jeg skulle ringe hei, og til slutt forlot hun. Jeg visste at jeg kanskje aldri ville se henne igjen, men det er min jobb.
  
  
  Hun var festet til en dolk, døpt av spesielle effekter avdeling av AX Hugo HQ, og sette på en jakke over våpen, hans opplært til å drepe mennesker på mange forskjellige måter, men ingen metode som kan erstatte de to viktigste våpen. Jeg har alltid bære det med meg . Luger og stiletto reddet livet mitt flere ganger enn jeg kan huske.
  
  
  Han tenkte igjen av Maxim Zhukov. Han var en mager, stri russisk som hadde sluttet seg til KGB som en ung mann.
  
  
  En gang for lenge siden, ego ble tildelt "hangman" for Våt Tilfeller, og han var en perfeksjonist som elsket jobben sin . Våre veier har krysset bare en gang før, i Caracas. Vi møttes ved en tilfeldighet i et hotell rommet, og han tilbød seg å kjøpe stjålet Kinesisk hemmeligheter for Usa. Når emu ble beordret til å avslå tilbudet, forsøkte han å drepe meg. Em nesten lyktes. Beviset for dette er arret på magen min, og om natten i hans hotellet var han fortsatt spørre seg selv for ham hatet at avtaler kan bare skiftes ut av tiden, eller egoet ved død. Men det var ikke min jobb å drepe Zhukov. Jeg trengte bare å unngå ham, hvis det er mulig. Min oppgave var som følger: mens Ego var borte, kan du gå til ego rommet, og finn dokumentere at han og hans KGB håndlangere hadde stjålet fra courier university noen dager tidligere i Rime og at han skulle overlevere til KGB. Dokumentet inneholder en plan for en ny kjernefysisk våpen detonator, en enhet som har gjort bruk av taktiske atomvåpen mer praktisk og enklere. Denne ordningen gir Usa en klar militær fordel over Sovjetunionen, og dermed, naturligvis, burde ikke ha vært i stand til å komme til Moskva.
  
  
  
  Ved ni-tretti, tok han en taxi til Hotel Villa Favorita på Via Flaminia. Selv om det var lørdag kveld, var det veldig stille i Rime. De eneste lydene var rundt den intime terrasser, med lyse pizzeriaer, eller på den nærliggende scooter, der et ungt par satt og lo.
  
  
  Villa Favorita må ha fått navnet sitt på de beste tider. Det var ingenting utenfor for å oppmuntre til en reisende å tilbringe natten der. Pussen fasaden var sprukket og hakk, og malingen var flasser av. Gamle knokler hang fra øvre windows . Inne var en riper teller hvor en gammel italiensk mann som lå og sov. Hun stille gått mimmo ham og gikk opp trappene til baksiden av den lille lobbyen. Han stoppet i andre etasje, og så nedover svakt opplyst korridor til rom 307. Han gikk til døren på rommet og lyttet. Det var rolig inne, og verden kunne ikke se henne. Men det betydde ikke Maxim Zjukov var ikke å vente inne. Hun tok ut en spesiell lås plukke fra lomma, og valgt nøkkelen som åpnet låsen. Uten et ord, han satt nøkkelen i låsen og slått bryterne. Låsen har klikket på. Han sakte snudde håndtere og skjøv døren åpen. Fra innsiden, det var ingen lyd til oss, ingen problemer for oss . En luger trakk henne ut og raskt kom inn. Et blikk inn i det mørke rommet overbevist meg om at Zjukov var faktisk å ta en kveldstur til nærmeste kiosk for å kjøpe en avis. Han lukket døren bak ham ...
  
  
  Etter et par minutter, mine øyne justert til dempet lys. Jeg så videre til å sørge for at jeg var veldig alene, så holstered den Luger og kikket rundt i rommet og tilstøtende bad. Rommet var sparsomt møblert og hadde en ubehagelig lukt. - fra en skitten vask, parkett gulv, og svett madrass kombinert med insektmiddel pulver. Steder for å spise ting var få og langt mellom. Møbler besto av en bred seng, et nattbord, en liten skriver stol, en rett leder og en lenestol. Det var hull i den stolen der polstring var stikker ut. Det var ikke akkurat Cavalier Hilton, men Zjukov kan fortsatt ha en ilder å skjule det .
  
  
  Han gjettet at Zjukov ikke har dette dokumentet. Selvfølgelig, det var mulig, men det ville være i strid med alle regler i vårt yrke. Du holder et viktig element med deg kun så lenge som dette er nødvendig, og deretter passere ego videre til noen andre, eller finne et egnet sted for å mate til egoet er gått på . I dette tilfellet, det var forventet at bufferen ville være her, i st. andrew ' s room.
  
  
  Når femten minutter senere fant hun ingenting, hun begynte å lure på om jeg tok feil. Rommet hennes var bokstavelig talt slått innsiden og ut. St. andrew ' s madrassen var i tatters, og det var filler på gulvet. Stolen så den samme. Det skuffer av stolen og nattbord ble trukket ut og kastet på gulvet. Alt var grundig søkte, selv toalett vask. Og jeg fant ikke noe for henne.
  
  
  Han gikk til vinduet og så på klokka. Det var allerede ti minutter til ti. Hvis Zjukov holder opp sin vanlige rutine, vil han være tilbake på ti o ' clock, eller kort tid etter. Han sverget halvhøyt. Jeg trengte å finne dette dokumentet før det kom tilbake. AX tilhører dem som han vil overlate ego til hans eget skjønn transportøren tidlig neste morgen, så dette var vår eneste sjanse til å få egoet tilbake.
  
  
  Jeg så at det ikke var noen ventilasjonsåpninger i rommet, og jeg mistenkte at det aldri hadde vært der. Leietakere trolig leid viften nede når det var varmt og godt lukket når det var kaldt. Det var virkelig et tredje-class hotel, gjennom dem, hvor bed springs rote deg i ryggen hele natten, og hvor det er ikke varmt vann for å barbere .
  
  
  Siden det var ingen hull i veggene for å utforske, og jeg begynte å frykte at mitt søk hadde brått stoppet. Jeg var bare å snu for å ta en titt på badet når jeg hørte et opprør i gangen. En Luger grep tak i henne, gikk over til henne, sto ved siden av henne, og lyttet. Hun hørte en annen lyd i gangen - en dør du kan åpne og lukke . Hennes avslappet og skjøv luger tilbake i et minutt. Som hennes mann snudde seg mot badet, døren ble åpnet.
  
  
  Det var Zhukov.
  
  
  Henne, snudde seg rundt. Hånden min fløy til Luger.
  
  
  "Ikke for alltid," Zjukov sa rolig, peker den russiske revolver på brystet mitt. Hånden hennes falt, og han lukket døren og kom over til meg.
  
  
  Han var omtrent på min høyde og heller tynn. Men han hadde en stri, solid figur som ikke kan undervurderes. Ego ' s face så unge, til tross for sin tynne hår.
  
  
  Han trådte inn i min jakke ved solnedgang, plukket opp en Luger ,og pekte med en revolver og på brystet mitt. Han kastet Wilhelmina kuttet en på madrassen.
  
  
  "Så det er du, Carter," sa han, å ta et par skritt tilbake.
  
  
  "Du er tilbake tidlig." Jeg raskt tenkte på samtalen jeg var i ferd med å få. Jeg lurte på hvor lenge han var villig til å snakke før han bestemte seg for å trekke på avtrekkeren.
  
  
  "Jeg har en vane av å endre oppførselen min det," sa han med et smil. "Det som holder meg i live. Som for deg, min andre ponni, jeg tror jeg burde ha behandlet deg bedre i Caracas."
  
  
  Mitt blodtrykk begynte å dreadlocks. Og stemmen hennes var igjen på feil side av Zhukov revolver. Og denne gangen vil han prøve enda hardere.
  
  
  "Jeg beklager for rotet," sa han med en bevegelse. "Men i dette rommet, kan du vurdere det en forbedring."
  
  
  Spurte han. "Du ikke finner ego, gjorde du det?" Ego smil utvidet.
  
  
  "Nei, du skjulte det godt. Selvfølgelig, jeg hadde veldig liten tid ."
  
  
  "Selvfølgelig," sa han.. Og siden du fortsatt her, Carter, er jeg redd du vil ha enda mindre tid til venstre.
  
  
  "Jeg tror jeg vet hvor det er."
  
  
  "Ja?" sa han utålmodig. Han var klar til å skyte, men emu var nysgjerrig.
  
  
  "Et sted der du kan ikke alltid tenke rett," fortsatte han. "For en mann av din intelligens."
  
  
  Smilet forvandlet til en sint utseende. "Hvor tror du den er skjult, Carter? Vil den siste konklusjonen være riktig eller feil?
  
  
  "Jeg trodde det var det." Han pekte på badet døren da han stod mellom døren og Zhukov . På samme tid, musklene i underarmen hennes strammet, og stiletto gled umerkelig inn i min håndflate.
  
  
  Jeg hørte Zjukov humre på min feil gjetning, men i stedet for å møte ham, jeg falt til bakken. St. andrew ' s revolver utryddet, gawking øyne fanget i min jakke som det rullet bort og kastet en kniv.
  
  
  Det var en sprø kaste, men heldigvis, stiletto fortsatt fast Zjukov i høyre skulder. Da han la ut et skrik og en hånd å holde revolver droppet, hennes far hoppet på ham fra bakken. Vi treffer veggen. Ego er slått henne i armen, og revolver fløy ut, treffer gulvet, og gled inn i hjørnet.
  
  
  Gikk opp til ham, han raskt levert en høyrehendt punch til egoets smale ansikt, da han hørte knekke av bein . Hennes planlegger å lansere en second strike begynte, men så at det ikke lenger var nødvendig. Ego fighting spirit er borte.
  
  
  Det var kniven som tok henne av egoets skulder. Han åpnet øynene og hveste, som såret. Han trykket den stiletto Ego chin og studerte det tynne ansiktet. Jeg spurte henne, " Der er det i hallen?'Han jamret. Hennes ego slo ansiktet hans og ristet ham frem og tilbake. "Fortell meg hvor dokumentet er skjult, Zjukov," sa jeg.
  
  
  "Ego er ikke her," sa han, puster raskt.
  
  
  "La oss snakke," sa jeg. "Det er for sent for spill."
  
  
  Han ristet på hodet. Tuppen av stiletto presset hardt mot Egoets scrawny halsen frem til det blødde. Jeg kunne høre henne stemmer i gangen. Skudd ble hørt. Noen spurte i italienske om alt var greit.
  
  
  Hennes sazaal. - "Va Bene!" Det er greit! Han vendte tilbake til Zhukov. "Ser du nå? Nå trenger du ikke har mye tid igjen. Politiet bør være her når som helst." Jeg ønsker å vite hvor dette dokumentet er i salen. Snakker!'
  
  
  Han bort på meg og puster tungt. "Du trodde jeg var bare en vanlig person som ville straffe deg bare fordi du har truet meg med døden? Jeg er redd du ikke vet Maxim Zjukov veldig godt."
  
  
  Men ego kjente henne bedre enn han trodde. Han husket AX-fil som ble på ham. Maxim Zjukov var ikke bare en talker, men også en jeger av kvinner. Han var veldig stolt av sin styrke, misteltein kvinner over utendørsbassenget, og hadde rykte på seg for å ha en stor seksuell appetitt. "All right, Zjukov," sa jeg lavt. "Jeg vil ikke drepe deg. Jeg vil ta del av kroppen din som du er så stolt av - jeg skal hogge den jævla ting av ."
  
  
  Den arroganse var borte fra det tynne ansiktet ego. "Hva? W-hva?
  
  
  Det var flere stemmer i korridoren: "Du hørte hva jeg sa."
  
  
  Han ga meg et overrasket blikk. "Vil du ikke gjøre det!"
  
  
  'Jeg vil.'
  
  
  "Du er gal," sa han, svette å bryte ut på sin øvre leppe.
  
  
  "Tosk."
  
  
  Emu kuttet henne fly åpne. "Så, Zjukov?"
  
  
  "Drepe meg!'
  
  
  "Å, nei. = Dette gjør at mange mennesker mer moro.-"All right?""Hun ble holdt av en dolk på elastikken av egoet hennes underbukser. Hennes fikk revmatisme jeg ønsket. Å få panikk, han kikket ut av vinduet. Da han mønstret opp motet hans. "Nei," sa han. Men det var for sent. Henne, løp til vinduet, presset ego, the rookery brøt ut og falt ned i renne. Der, på kanten av styrbord luke, var en skjult papir.
  
  
  Rammen av luken besto av tre lag av tre i varierende grader av forråtnelse. I denne trapdoor, det midterste laget råtnet raskere enn malt ytre lag, og store biter av tre falt ut for å danne en plass . Det var en brettet papirark i dette rommet. Når luken ble avsluttet med en kant til vinduskarmen, papiret ble dekket.
  
  
  'Nei! Zjukov ropte, krøp opp til meg og prøver å få opp.
  
  
  Han tok ut papir rundt cache og brettet ut det.
  
  
  Det var faktisk en oppskrift på tenningen mekanisme. Jeg var bare å sette mitt ego ned når Zjukov stupte for sin revolver.
  
  
  Før jeg kunne komme til ham, grep han en revolver og rettet det mot meg. Han stupte for revet madrass der Luger lå . St. andrew ' s revolver gikk av, og gawking riper mitt høyre lår. Han landet på madrassen og umiddelbart grep Luger. Når Zjukov tok sikte igjen, Luger plukket det opp og fyrte av to raske skudd uten å ta sikte. Den første gawk traff døren. Det var høyt roper i korridoren og banket på døren. Den andre gawk treffe bille like nedenfor sentrum. Han hoppet og falt, sitte på gulvet. Han satt en stund med øynene vidåpne, deretter falt ned og døde.
  
  
  Folk var rope i korridoren: "Polysia! Polysia! "Det var på tide å forsvinne. Han klatret ut av vinduet på den skranglete branntrapp, og la sirener jammer i den avstand som han steg ned i en mørk bakgate.
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 2
  
  
  
  
  
  
  Den kvelden, som en ekstra forholdsregel, han sjekket inn på et annet hotell. Min nye bolig var i nærheten Via Marco Aurelio, på en liten høyde rett overfor Colosseum. Det var en fattig nabolag, og etter at jeg flyttet inn i en liten, tett rommet, var jeg mer bekymret for rov enn KGB. Det har vært en urolig natt .
  
  
  Neste morgen, fikk han tidlig opp, trakk ut en cache som ikke var nesten like oppfinnsom som Zhukov, og kledd. Men tid til å overføre dokumentet ble bedre. Hun ville ha blitt møtt med et bud på flyplassen Rim visste ikke når og ga Emu dokumentet som han gikk om bord i flyet til New York. Det slo meg at hvis Zjukov hadde solgt dokument innen tjuefire timer, han kan fortsatt være i live i dag.
  
  
  Da han gikk ut for kaffe, forlot han henne ego i rommet hans. Som Zjukov, han ble ikke spurt om å bli med meg lenger enn nødvendig. Den del tilhengere mener at elementene vil være trygg når han ih bærer dem med seg. Men en profesjonell vet at hvis elementet er skjult i et godt gjemmested, vil det være tryggere der. Uerfarne ledere er vanligvis opptatt av dette, men denne bekymringen bør ikke gå utover de kvaliteter minimum av fem stjerner.
  
  
  Jeg har brukt den morgen dobbelt-sjekke take-off tid for min flyselskapet fly og koding en kort melding for David Hawke,min nærmeste leder og direktør i AX i Washington. Hauk ønsker å vite så snart som mulig under hvilke andre omstendigheter dokumentet ble funnet. Courier ga dem en melding.
  
  
  Ikke når den ble tatt ut av dokumentet på steder av mat, sette i sølv sigarett tilfelle og sette i sigarett tilfelle i et minutt. På flyplassen, han var ment å tilby courier en sigarett, og så to identiske elementer som ble utvekslet.
  
  
  Jeg hadde ikke bestille en taxi på hotellet, men gikk bare ned bakken til Colosseum. Men denne gangen er det for sikkerhets skyld var ikke nok. Etter bare et par minutter å kjøre den, så jeg at vi ble jaget av en svart Fiat.
  
  
  "Ta en venstre her," sa han til den driver.
  
  
  "Men du sa at du ønsket å dra til flyplassen!"
  
  
  "Glem det nå."
  
  
  "Skål o coraggio!" mannen grumbled som han rundet hjørnet.
  
  
  Jeg kikket ut bak vinduet og så en Fiat bil etter meg. Nå var det min tur til å beklage. Henne, trodde alt gikk bra etter at han bedro henne. Men det er noe Zhukov venner fant meg.
  
  
  Vi snudde raskt hjørnet to ganger, prøver å bli kvitt dem. Sjåføren, finne at bilen var følgende oss, benyttet anledningen til å demonstrere sin kjøring ferdigheter. Han dro oss ned Via Labicana, tilbake opp mimmo Colosseum og Via dei Fori Imperiali, da mimmo Basilica of Constantine og snø-hvit Forum Romanum med ego-knuste templer koking i solen midt på dagen.
  
  
  "Der hvor å nå, signor?"
  
  
  "Bare gå rett," sa jeg, ved å se tilbake på Fiat. Til tross for taxi driver er behendig håndtering, vi ble holdt opp av trafikk, og Fiat holdt opp med oss; det var for nær meg. Vi kjørte langs Corso Vittorio Emanuele til Tiber, krysset Ponte Vittorio Emanuele og satte kursen mot Vatikanet. Den svarte bilen var fortsatt jage oss. Først tenkte jeg å skjule dokumentet i en taxi på et sted, men siden agenter bak oss identifisert bilen, denne planen til slutt virket det for risikabelt. Så vi fortsatte å kjøre ned Via della Conciliazione til Piazza Pius XII. St. Peter ' s ruvet før oss . Når jeg så på den plassen med den store fontenen i midten, jeg hadde plutselig en idé. Selvsagt, det var en korketrekker nå eller aldri.
  
  
  "Stopp, driver," sa han fort, og på samme tid så tilbake og så at Fiat var ikke mer enn to hundre meter bak oss . Jeg skjøv en dott av lire i førerens hånd, og han løftet sine tykke, buskete øyenbryn.
  
  
  "Benissimo !"ropte han etter meg som jeg forlot. "I bocca al lupo!"
  
  
  Men da jeg innså at jeg trengte så mye mer enn min egoets gode ønsker.
  
  
  Trinn henne plukket henne opp; da hun så raskt over skulderen igjen, så hun at Fiat hadde stoppet på andre siden av torget . Det var to menn i forsetet, deres ansikter usynlig i ettermiddagssola. Ih den tilsynelatende ubesluttsomhet ansporet meg på . Jeg visste at hvis jeg kunne komme inn i Basilikaen museum , jeg ville ha en sjanse til å komme vekk fra dem blant mengder av turister.
  
  
  Så jeg plukket opp tempoet mitt igjen, og skyndte seg gjennom colonnade, mimmo av den enorme Gemini kolonner til museer utover. Han så tilbake igjen. Både menn kom ut, sirklet det onde-og det ser svart bil, og fulgte etter meg.
  
  
  Plutselig ser han rykket til høyre, dukket inn i skyggene av de første to museer, og gjekk inn i en tredje, mørke bygningen. Det var uniformerte vakter ved inngangen. Han gikk forbi dem uten å se seg tilbake og gikk ut i en hall hvor turister var å fylle opp suvenirbutikker. "Jævla skredder," han mumlet; disse gutta hadde skarpere øyne enn han hadde tenkt.
  
  
  Rundt dem, Odin var allerede inn i hallen da han gikk opp trappen to på en gang. Jeg hadde hatt tid til å legge merke til de opptatt ego uttrykk på den kantete, meislet ansikt. Han var en muskuløs mann med mørkt hår, kledd i en ubestemmelig løs grå dress. Og han var trolig i KGB.
  
  
  På toppen av trappen, hvor hennes, pesende, så seg rundt, hennes, så at jeg var i galleriet i Vatikanets Bibliotek. Det var en lang, smal plass flankert av glass skjerm tilfeller inneholder gaver til Pavene Pius IX, Leo XII, og Pius X. Det var en veritabel skattekiste av jeweled scepters -, sølv-statuetter, og slående vakkert utskårne gull boller og religiøse objekter; gamle vaser sto på gulvet og mellom montre . Til venstre for galleriet, så hun den ytre veggen som vender mot gårdsplassen hvor hun hadde kjørt et par sekunder tidligere .
  
  
  Rommet hennes ble skannet og Stahl søkte etter et mulig sted å spise dokumentet. Det var for risikabelt å holde egoet til seg selv, og han visste at med litt flaks, KGB ville aldri være i stand til å finne ego hvis jeg gjemte den på rett sted.
  
  
  Uniformerte medarbeidere beveget seg gjennom korridorene på hver side av galleriet. Hun kunne høre den knirkende gulvplanker som vedlikeholdspersonell rastløst frem og tilbake . Så jeg skal ta en håndfull av mine egne handlinger over dempet lyden av fottrinn, så de kan ikke se hva jeg gjør. Han tok den ut av lommen med en sølv sigarett tilfelle. En mørkhåret KGB-agent som kan vises når som helst. Han raskt dyttet brettet papir inn i hans høyre hånd og skjøv sigarett tilfelle tilbake til hans dublett lomme. Odin Poe av deltakere var plystring. Jeg stoppet og lot til å beundre sølvtøy på en av displayet tilfeller, ser de henger sammen hele tiden helt til han var ute av syne. Da han dyttet dokumentet inn i en Etruskisk vase som satt i et vindu på slutten av galleriet. Jeg måtte kaste papiret i to igjen for å få det gjennom den smale halsen.
  
  
  Han hadde bare gått til en annen skjerm sak når den russiske dukket opp i døråpningen. Han kom raskt inn, så meg stå, og bremset ned. Han stoppet foran skjermen saken og undersøkte innholdet.
  
  
  Jeg var sikker på at ingen hadde sett meg, legg dokumentet i vase. Håper å se ut som en vanlig turist, han brukte et par minutter på å se seg rundt i utstillingen. Så gikk han sakte gjennom rom og returnert nikke ledsager i døråpningen. Når han var i korridoren, hennes far gikk til vinduet og så ut i gårdsplassen. Henne, så at ved inngangen til bygningen ventet på starten av den andre russiske .
  
  
  Jeg flyttet på. Så, trodde de at de hadde meg fanget. Men hvis de tenkte slik, hadde de ikke har papiret ennå. Dette dokumentet ble mer sikkert lagret i en Swiss safe. Min carrier ble beordret til å utsette ego turer for tjue-fire timer hvis jeg ikke dukket opp, så det er fint også. Nå er alt jeg hadde å gjøre var å komme bort fra disse to Russere i live.
  
  
  Jeg gikk ned trappen til første etasje av bygningen, hvor jeg fant en korridor med flere toaletter. Utover det var det viktigste korridoren med en liten vestibylen fører til service inngang. Han gikk til begge ender av kort lobbyen, rundet hjørnet,og ventet. Nesten umiddelbart, en sikkerhet offiser kom løpende rundt hjørnet, sannsynligvis tenker jeg vil forsvant gjennom tjenesten inngang .
  
  
  Når han ga henne bort, Stahl nådd ut, grep ego, og trykket henne til å stønne. Hennes ego kan drepe henne, men det har ikke til. Hadde jeg fortsatt å fjerne security dokumentet, og mens jeg gjorde det, han trenger ikke politiet å etterforske drapet. "Du er sen," jeg løy, ved å trykke på mitt ego til å stønne. "Dokumentet drog til Washington."
  
  
  Det er blitt truffet av hans ego knyttneve i livet. Han bøyde seg over, som gjør vondt. Hennes ego, traff ham i halsen og han falt ned til knærne. Som jeg var i ferd med å løpe vekk fra ham, han plutselig tok tak i bena mine og trakk meg mot ham.
  
  
  Han croaked. 'Du lyver!'
  
  
  Han kom for mitt ansikt og savnet mitt høyre øye ved et par millimeter. Ego ruku stoppet henne og slengte knyttneven inn i Egoets kjøttfulle ansikt. Han skrek og falt mot veggen. Jeg fikk opp, og som han var i ferd med å komme opp , jeg slo hans ego i ansiktet igjen. Gol-ego ble kastet ut av veien ved den innvirkning. Da han traff veggen, hennes slåsshansker smalt inn i hans ego mellomgulvet. Air løp ut gjennom egoet hans lungene, og han kollapset igjen. Hennes ego sparket ham i ansiktet. Han var bevisstløs.
  
  
  Det var klart at ingen i main-korridoren hadde hørt av kampen. Jeg gikk til service inngang og funnet døren låst, som jeg forventet. Men jeg trodde ikke jeg kunne komme forbi den andre offiseren mimmo ved hovedinngangen . Stemmen hennes plukket opp sin spesielle lås plukke, selv om det ikke var sikker på om det ville fungere med en stor gammel lås. Det ble forsøkt i flere minutter, og hele tiden i håp om at tjenesten personalet ikke ville dukke opp. Til slutt, låsen og åpnet den.
  
  
  Bak ham, hørte jeg henne stønne som en sikkerhet offiser. Han kom til sine sanser. Han snudde håndtere og åpnet døren. Sunny Brylev kom inn i rommet . Han gikk ut i liten parkeringsplass bak bygningen og gikk til corner hvor en taxi ventet. Sjåføren var dorma på rattet. Han lente seg over og ristet på Ego skulder.
  
  
  "Jeg ønsker å gå til Hotel Della Lunetta," sa jeg.
  
  
  "Mi si live dai piedi," svarte han ; hvis det bare er henne hotellet ville bare ta en tur.
  
  
  Hun var utdelt en klump av lire av Emu og satt i en taxi mens han samlet inn penger. Da han kom, han lo.
  
  
  "Nå, og det raskt."
  
  
  "Din, din, signor."
  
  
  Han startet motoren, skiftet gir, og vi kjørte til hovedinngangen, mimmo turister og en sikkerhetsvakt. Han plukket opp en avis fra førersetet og holdt den foran ansiktet da vi dro opp til inngangen. Som vi passerte mimmo, det var kikket over kanten på en KGB-agent, en mann kortere enn hans ego kollega. Han kikket så vidt på avgifter, deretter snudde seg og så inn i bygningen, som om han ventet å se en kollega .
  
  
  Mens vi kjørte gjennom St. Peter ' s Square elva, og hun la ned avisen og avslappet. Dokumentet var trygt - til noen ferret. Nå måtte jeg finne en måte å få mitt ego tilbake før courier igjen neste dag.
  
  
  
  
  
  Kapittel 3
  
  
  
  ;
  
  
  Jeg var ikke i stand til å kontakte transportøren til neste dag, men det var ikke nødvendig. Som for dokumentet , Vatikan-museene ble stengt en halv time etter at han forlot for pakking, og åpnet ikke før neste morgen. Så, etter en avslappende måltid, ble han flyttet til et tredje hotell i tilfelle KGB så etter begynnelsen av den andre. Etter lunsj gikk jeg på en liten bar, bestilte en cinzano, og hadde en treg ego drikke . Det slo meg at hvis Hawke hadde kjent hvor dokumentene var i hallen, han kan ha vært fornøyd med hva jeg hadde gjort med dem, og at jeg hadde allerede funnet ut en måte å få dokumentet tilbake. Jeg gikk til apoteket og kjøpte en ekstra lange par av legens pinsett. Neste morgen skal jeg gå til galleri med pinsett under min jakke, og hvis ingen er rundt, jeg skal dyppe pinsett i en Etruskisk vase og trekke ut papiret. Jeg vil komme tidlig så snart som museum åpnes , slik at det ikke vil være mange turister.
  
  
  Jeg hadde bare jobbet ut mine planer når en jente kom bort og satte seg ned ved bordet mitt. Jeg så på henne mens jeg var fortsatt tenker på Vatikanet. Hun var åpenbart en hore: tynne, med en tynn, svart hår og for mye sminke. Hun var iført et billig stripete genser og et skjørt som knapt dekket hennes lår lenger. "Hei, Johnny. Du er en Amerikaner, er du ikke?
  
  
  'Ja.'
  
  
  "I humør for litt moro, ikke sant?"
  
  
  "Ikke i kveld."
  
  
  Jeg har ikke noe i mot horer. Kun de fleste av menneskene rundt dem virker følelsesmessig vansiret, og jeg liker en kvinne å være sunn, ikke bare i kroppen, men i tankene.
  
  
  Hun insisterte. "Er du sikker, Johnny?"
  
  
  "Ja," sa jeg. 'En selvsikker.'
  
  
  "Hei, jeg vet hvem du er," sa hun plutselig. "Du er en Amerikansk politimann."
  
  
  Blikket festet på Lukk. "Hva gjør at du tror det?'
  
  
  'Selvfølgelig! Politimann! Kan jeg la henne se det?" Jobber du med den Romersk-politiet ?
  
  
  "Jeg er ikke en copp," sa jeg.
  
  
  Hun ga meg en hard smil. "Hei, Johnny," sa hun, " det er noen du ønsker å møte. Hei, Gina! Favoriska ! Før jeg kunne protestere, ropte hun til jenta som nettopp hadde kommet opp til oss og stod nølende av stolen, ser meg i ansiktet. Dette ser ikke ut som en hore. Og hun var veldig pen.
  
  
  "Si encodi!" tynn jente sa til pen jente, banket det på den tredje stol. Da hun lente seg fram og sa i en fortrolig tone: "Gina, hun snakker godt engelsk. Hei liker Amerikanere. Du ønsker å snakke med henne, ikke deg?"
  
  
  Gina prøvde å protestere mot den tynne jenta invitasjon, men til slutt tillot seg selv å bli overtalt til å sitte ned.
  
  
  "Gina er ganske, er hun ikke?" sa skinny stolthet.
  
  
  "Hva en diabolo!" sa Gina, og begynte å få opp.
  
  
  Hyggelig å møte deg, Gina, " sa jeg. 'Mitt navn er Nick. Vennligst sitte sammen med oss."
  
  
  Hun nølte et øyeblikk, så lente seg tilbake sjenert. Nah hadde den vakre funksjoner og lysebrunt hår i nord-innbyggerne i Milano og Vicenza. Nah ' s hår var lang og tykk, med lyse striper. Øynene var brune, hennes munn var bred og sensuell, og under hennes utstyrt bluse og korte skjørt, hennes figur var mer enn raffinert.
  
  
  "Gina har en fetter i Amerika," den andre jenta sa, ignorerer Gina voldshandling. "Men hun snakker Amerikansk, bedre enn hennes. Hun vil fortelle deg. Så fikk hun opp og til venstre, først med et kyss på meg.
  
  
  "Hva betyr det?"
  
  
  Gina klart et smil. "Rose liker å introdusere meg til menn. Hun mener jeg er ensom.
  
  
  "Og det er du?"
  
  
  Hun skjøt meg et raskt blikk, så unngikk mine øyne. Alle får ensom noen ganger, gjør de ikke?
  
  
  "Ja," innrømmet jeg å huske at det var definitivt på min linje med arbeid. "Jobber du her, Gina?"
  
  
  Hun er en servitør, en vertinne, hvis du ønsker å kalle henne det. Men jeg kan ikke sove med menn på jobb." Hun bestemte seg for på de siste ordene sakte og bestemt. Jeg hadde ikke gå inn i for mye detalj. Din venn Rosa tror jeg er en politimann, men det er egentlig ingen av virksomheten min.
  
  
  "Jeg ville ikke bryr seg om det var deres jobb.
  
  
  Jeg spurte henne. "Kan jeg få deg noe?"
  
  
  Hun så meg inn i øynene. "Jeg ville elske å, Nick," sa hun, " men som jeg sa, jeg er ikke en hore."
  
  
  Jeg smilte til henne. [Jeg tenkte slik. Hva vil du ha å drikke?"
  
  
  Han gjorde tegn til kelneren, og hun bestilte en forrett. Vi snakket sammen en stund. Han fortalte henne at han var en Amerikansk tjenestemann som besøkte ambassaden i Rime.
  
  
  "Hvor er du fra i Amerika?" Gina bedt om.
  
  
  "Rundt I New York."
  
  
  "Jeg har alltid lyst til å gå dit. Niesen Rose ble snakker om livet i New York. Hun verdier svært kafeer og restauranter. Er de virkelig så bra som hun sier de er?
  
  
  Jeg ventet på henne på en stund. "Ah," sa jeg, " de er bra på sin egen måte. Hvor lenge har du jobbet i denne baren, Gina?"
  
  
  "Ikke så lenge. Jeg kan knapt råd til å leie." Hun senket blikket. "Jeg vil gå hjem snart," sa hun fryktsomt. "Det er ikke noe arbeid her i dag, og de trenger ikke det. Du kan komme for en drink med meg hvis du vil." Hvorfor ikke, tenkte jeg. "Jeg ville elske å," sa jeg.
  
  
  Jeg kalte henne en taxi og vi gikk til Gina ' s room. Det var et rom på taket av et gammelt hus i Via delle Quattro Fontane. Vi startet i fjerde etasje, og som vi pustet ut for starten av den andre landingen, hennes far lente seg inn og kysset henne forsiktig. Hennes lepper var myk, varm og øm .
  
  
  I rommet, vi snakket mens de drikker vin. Gina snakket om den gangen da hun ble elskerinnen til en kraftig sjefen for den Romerske underverdenen, en viss Giovanni Farrelli. Han startet som en enkel innbruddsalarm og deretter gjort millioner i eiendom svindel. I henhold til henne, og han behandlet henne dårlig.
  
  
  "Men det er i det siste. Nå har jeg holde seg borte fra menn som Giovanni. Jeg står på mine føtter, og tjene penger på ærlig vis ."
  
  
  Mitt blodtrykk økte ved synet av hennes smil. Hun stirret på meg en stund, så fikk opp og viste lys-bryter, slik at bare den hellige rundt dormer vinduet ville gå inn i rommet . Hun kledde av seg, uten å si noe. Hennes blonde håret falt over skuldrene hennes, og hennes fulle bryster tryglet om å bli rørt. Jeg trakk henne varm kropp til meg, og hun smeltet inn i meg som mine hender forsiktig kjørte over henne, fløyelsaktig hud. Hennes lepper, plutselig varm, fant min, og vår munn åpnet i gjensidig utforskning. Kroppen han spilte på var smidige og glatt, som en seksten år gammel.
  
  
  "Ta meg, Nick," hvisket hun i øret mitt.
  
  
  Jeg kledde av seg henne, og hun så Luger . "Så du er en politimann."
  
  
  "Jeg har fortalt dere sannheten," sa jeg. Ee klemte henne og hun glemte pistol.
  
  
  "Sengen," hvisket hun. "Ta meg til sengs."
  
  
  Jeg gjorde det. Mens jeg lå ved siden av henne, hendene mine kjærtegnet kroppen hennes til hun skiltes hennes lange, magre lår og han kjørte sin hånd over den fløyelsmyk inne.
  
  
  "Va benissime!" hun mumlet.
  
  
  Han la sin hånd stige høyere.
  
  
  "Kom," hun pustet.
  
  
  Han kysset henne full brystene, og hun holdt pusten. "Basta," ropte hun. "Det er nok. Nå. Jeg vil at du nå'.
  
  
  Hennes sakte trengt nah. Hes hyler brøt ut rundt halsen hennes. Kroppen hennes writhed med lidenskap, og jeg ble inspirert av en sterk og overveldende fysiske begjær. Jeg følte hennes våte lår nære rundt meg, og lyden av hennes plystring, gisper skrikene lød som et ekko i ørene mine. Hun klødde mine hender med henne negler, pakket armene rundt nakken og skuldrene, og trakk meg ned, nesten panisk å fullføre det vi hadde startet.
  
  
  Så kom øyeblikket da hver tanke, hver viljestyrke, var borte. "Mer, mer, Nick!" hun gispet. Mine lepper krøllet seg sammen til en smirk, som allerede var halvparten sardonic, halvparten forståelse. Hun klemte meg strammere, mer eiendomspronomen, og hennes hofter begynte å svaie som hun mistet kontrollen. En siste krampaktige tremor, og vi samlet sammen for å bestemme hva du skal gjøre, og hun stønnet som ild i tørt gress, en sang om lengsel, og en tilsynelatende endeløs glede.
  
  
  
  
  Da jeg våknet neste morgen, var det et øyeblikk av panikk, og det første glimt av frykt da jeg stirret på den ukjente omgivelser. Ved siden av meg, en varm kropp knurret lavt. Han så opp og lo da han så Gina sover form. Hennes hår var tangled på pute , en coppery halo i hennes hvitt undertøy. Veldig nøye, hun skled bort fra Nei til henne i hånden falt fra brystet mitt. Hun rørt for et øyeblikk , så pusten hennes ble enda igjen, og hun falt i en dyp søvn.
  
  
  Stille, så for ikke å vekke henne opp og la meg spørre henne hvor jeg skulle, jeg kom meg ut av sengen og samlet opp klærne mine. Jeg ble overrasket over at jeg ikke gå tilbake til hotellet og tilbrakte hele natten med Gina i armene mine. Men det ble ingenting av verdi på hotellrommet mitt, fordi en Etruskisk vase i Vatikanets Bibliotek fortsatt holdt et verdifullt dokument som inneholder hennes dødelig hemmelighet. Men nå som jeg hadde klart å holde dokumentet ut av hendene på KGB, jeg hadde for å få det tilbake, og så snart som mulig. Da han var kledd, han glattet fingrene gjennom håret hans, tok en titt på bed med sin rumpled, fuktig sengetøy og gave av Gina vakker ung kropp, og satte kursen for døren.
  
  
  Han ville ikke tankene å vekke henne opp som han visste hun ikke ville tankene . Men han var min sanne kjærlighet, og kvinner gleder burde aldri har holdt meg tilbake fra en jobb som trengs for å bli ferdig. Hun ga Nah en siste lidenskapelig se. Hun ville ikke si noe; hennes bryster steg og falt med hvert åndedrag . Han gled ut av rommet og lukket døren forsiktig bak ham .
  
  
  Det var på tide å sette alle tanker om Gina ut av hodet mitt. Jeg måtte fokusere på å trekke ut dokumentet, blir det uten å tiltrekke oppmerksomhet. Hvis jeg ved et uhell ble tatt i å forsøke å returnere dokumentet, ville det ikke være , for å si det mildt, alvorlige komplikasjoner. Først, det verste som kan skje agenter-annet enn død, selvfølgelig-er å tiltrekke offentlig oppmerksomhet. Muligheten for min kamuflasje som viser gjennom var risikabelt nok, men hvis jeg ble oppdaget prøver å ta tak i papiret, og dokumentet vil bli gjennomgått og undersøkt av noen italienske politimann som kunne se ego. Selv om jeg kan endelig overbevise myndighetene om at dokumentet tilhører den AMERIKANSKE regjeringen, den hemmelige vil opphøre å være en hemmelighet så snart som mulig. Han var sikker på at ikke alle italienske politiet ville være uvillig til å selge dette til en topp-hemmelig dokument til noen med en stor klump av lire i sine hender.
  
  
  Og hvis vi hadde fortalt Russerne der dokumentet ble i hallen, ville de ha forsøkt å få til det før jeg gjorde. Utdrag av dokumentet på den Etruskiske vase er nå mitt hovedmål. Alt annet var uviktig . Heldigvis våknet jeg tidlig opp for å være i Vatikanets Bibliotek når det åpnes.
  
  
  Jeg var i Piazzale XII, ved inngangen til Vatikanet, når jeg så at en stor folkemengde samlet seg på plassen foran meg, St. Peter ' s Square. Dette var ikke uvanlig. Paven ofte ut på balkongen på slottet sitt til å velsigne de trofaste og pilegrimer som står på plassen. Men denne morgenen, mengden av turister og Romerne virket større enn vanlig.
  
  
  Jeg måtte gjøre min vei gjennom folkemengden, mumler min unnskyldninger på hvert trinn. Hodene ble hevet til windows Pave-Palasset, og som hennes mann nærmet seg utkanten av den tette publikum, var det et skrik, som følges av en merkelig og nesten illevarslende stillhet, som oppslukt publikum. Han stod urørlig og så opp som hvit-kledde figur av Pave Paul VI ble åpenbar.
  
  
  Han hevet hendene hans velsignelse. Men han hadde akkurat begynt velsignelse når en kraftig innvirkning delt himmelen som torden. Først trodde jeg det var en bil lyddemper.
  
  
  Dessverre, det var mye mer alvorlig.
  
  
  Et kvart sekund senere, knust glass styrtet ned på Paven som stort glassmaleri av ego balkong knust med et brak. Noen i publikum under balkongen begynte å rope, og Paven forsvant ut av syne som mer glass falt inn i mengden av folk på torget.
  
  
  Ropene ble gjentatt av andre som publikum ble panikk-rammet. Han så i alle retninger for å se hvor skuddet kom fra; bildet må ha vært rettet mot Far og savnet ham ved et par inches .
  
  
  "Det er Pappa!" en skingrende italiensk stemme ropte.
  
  
  "De prøver å drepe ego! en annen ropte.
  
  
  Folk løp til inngangen til Vatikanet, og støy fra ih panikk stemmer sto opp i luften som en jamre av sorg og fortvilelse. Glasskår fortsatt falt på torget, men det ledende del av mengden, løp bort til dørene og ikke faller inn under byen shrapnel.
  
  
  Han kastet et blikk en gang på balkongen, og i det øyeblikket to tall i barene ble synlig. De bøyde seg ned for å hjelpe Papski opp. Der holdt han det, han kunne se at det var tilsynelatende uskadd.
  
  
  Bak meg, det var en annen roar rundt publikum. Han så seg over skulderen og så en lang svart bil i høy fart bort fra plassen. Var det bare en tilfeldighet, jeg lurte på , eller gjorde bilen har noe å gjøre med det jeg nettopp hadde sett?
  
  
  Jeg vet ikke hvorfor hun plutselig sett i retning av Vatikanets museer og biblioteker, hvor hun ble tatt. Men når jeg så på det, så jeg et helikopter synkende, og forsvinner bak en bygning. Det er klart så ut som en Amerikansk militær helikopter Skyhook.
  
  
  Jeg trengte ikke å tenke på det enda et sekund.
  
  
  Som han gjorde sin vei gjennom folkemengden, skjønte han at han måtte komme til biblioteket så raskt som mulig. Han presset gjennom de skremte folk og gikk fra torvet til søylegang-museet. Da hennes far inn den viktigste gårdsplassen, Stahl Vidny var tilbake med helikopter. Han sakte ned candid over Vatikanets Bibliotek. Og så henne, forsto jeg at noe var galt, fryktelig galt.
  
  
  Han begynte å kjøre, fordi han hadde ikke et sekund å miste. Hennes, følte mine dollar stabelen pounding, og adrenalinet strømmet gjennom mine årer som hennes kjørte mot museets inngang . Fanget opp i panikk av den tette publikum, uniformerte ansatte nesten alle venstre sine innlegg i front av det Pavelige bibliotek. De kjørte mimmo meg, ih øyne frosset i frykt. Jeg så tilbake på balkong der hvor min Far hadde kommet fra. Balkongen var øde, bare glasskår forble tause vitner til hva jeg nettopp hadde sett.
  
  
  Åpenbart, de visste ikke om de saint tilstand ennå; det ville ikke akkurat bli en sint, redd publikum. Vaktene som kjører frem og tilbake over plassen, så hvis du leter etter spor. Men jeg visste at de ikke ville finne noe , og jeg var sikker på at det var mer for å bekjempe og generell forvirring enn det som var overfladisk.
  
  
  Nå et annet glanset svart limousin kom til syne. Hennes dukket bak en rundt søylene på biblioteket inngang. Bilen hylte til en stopp. Det var en knirke for trusler, og to bredskuldret, fett menn hoppet ut rundt bilen og stormet inn i bygningen. På samme tid, luken i bunnen av helikopter åpnet, og hun var fanget i en serie av bevegelser i flyet.
  
  
  En skummel figur satte seg bak rattet i limousin. Mannens ansikt var umulig å se når bilen slingret frem og fløy forbi meg. Han myste og prøvde å skrive ned lisens plate nummer. Men selv om bilen stoppet, du har fortsatt å ha en X-ray øye å se tallene. Den rekorden ble dekket med en grov gjennomsiktig sort stoff.
  
  
  Når bilen var ute av syne, han flyttet på. Jeg ikke kunne komme inn på biblioteket mens bilen var i front av det, men nå som det var fart bort, jeg løp bort til inngangen av den pavelige monument og kikket inni. Noen ansatte nervøst snakket om hva som hadde skjedd.
  
  
  Men de to sterke-bygget menn som hadde bare hoppet ut rundt bilen var ingensteds å bli sett. Og ingen rundt den glade ih museum ansatte syntes å merke. Kanskje de hadde ikke sett de menn som kjører inn i biblioteket, men de hadde sett henne. Da han nærmet trappa til galleri, to paff ut. Hun hadde en svært sofistikert ballistikk kurs på AX , og jeg hadde ikke noe problem å bestemme at bildene skulle komme gjennom galleriene der en topp-hemmelig tegning hadde gjemt henne.
  
  
  Henne, løp opp trappene til tre dis, Luger i hånd, finger på avtrekkeren. Når jeg endelig nådd den første etasje, mine verste mistanker ble bekreftet. Den uniformerte tjener som hadde bestemt seg for å forbli på sin post hadde ikke reist enda, nå lå i et stort basseng av blod for dagen. Jeg trengte ikke å bøye seg over ham å se at han var død.
  
  
  For sent, han så den massive skåret i eik dører i galleri lukkes fra innsiden. Jeg kjørte der, men ikke fort nok. Selv om det ble brukt av Wilhelmina, ville det være umulig å hindre at dørene fra slamming stengt.
  
  
  Jeg hørte et klikk på en nøkkel i låsen. Han trakk av, og skogen rundt låsen delt åpne. Men gawk brøt gjennom halve tykk tredør. Da hørte han en ny smell, og innså at det samme skjedde på den andre siden av den lange korridoren. Galleriet ble lukket fra innsiden med en slik effektivitet at det ble klart at drift - noe som kan innebære at det hadde vært gjennomført med riktige kvalifikasjoner og forberedelser.
  
  
  Jeg kikket rundt vilt å se om det var mulig å gå inn i galleriet. Jeg hørte dempet stemmer bak meg. Jeg tok ikke noen flere sjanser med henne. Han snudde seg rundt så tre turister kom rundt hjørnet. En av dem, en rød-møtte kvinne i en lys kjole, kastet et blikk på den Luger og ropte.
  
  
  Hennes rop ansporet meg til handling. Han løp bort til rekken av windows nærheten lukket galleriet dørene. Han har låst opp låsen, åpnet en rundt for windows, og lente seg frem til å se ut i gårdsplassen. Om tretti meter fra helikopter, et metall kurv mer enn tre meter i diameter og høyde, koblet til en tykk stål kabel, falt . En mann ble krøp sammen i kurven, og jeg la merke til at kurven ble laget av pansret stål , samme metall som dekket bunnen av helikopter.
  
  
  Det var nå klart at det han først hadde gjettet var faktisk sant. Angrep på Paven var en diversionary taktikk for å ta oppmerksomheten bort fra det virkelige forbrytelse som det var i dag ble begått. De som sto bak denne aldri hadde til hensikt å drepe Paven. Dette angrepet ble gjennomført for å skape panikk og generell forvirring. Det virkelige målet var innsamling av gull og sølv skatter fra Galleri Po i Vatikanets Bibliotek, veldig galleri hvor den fordømte, uerstattelige hemmelig tegning hadde gjemt henne.
  
  
  Skrikene av en skremt turist tiltrakk seg oppmerksomheten til andre besøkende til museet. Han så seg tilbake og gjorde tegn til dem å forlate - måten han vinket til henne utløste alarmen av og til forvirret og skremt publikum. Han gikk tilbake til galleri-dørs, bøyde seg ned og lyttet oppmerksomt . Henne, hørt glasset knuses, og mistanke om at windows i galleriet ble brutt seg inn, og snart ih dyrebare skattene ble stjålet-gaver fra alle de regjerende Europeiske monarker, uvurderlige gjenstander gått ned til den pavelige fra konger og kirkelige princes . Og mellom dem var et dokument som var ment å returnere henne-for enhver pris.
  
  
  Et sted i museet, et alarmen ringte. Men ingen var i stand til å sette en stopper for den mest brutale ran i historien til Italia. Jeg kunne ikke hjelpe, men beundrer oppfinnsomhet av plan og effektivitet og profesjonalitet der forbrytelsen ble begått. Men dokumentet jeg trengte var i en Etruskisk vase, usynlig bak tett lukket dørene til galleriet.
  
  
  "Ringe vedlikehold staff!" Jeg ropte til den unge matematikk student står ved siden av meg, og egoets store øyne og munn forandret da han ble dyttet ned trappen av ego.
  
  
  "Ja, sir," sa han, kameraet ego dans på brystet som han gjorde sin vei gjennom den glade turister .
  
  
  "Fortell dem at den Pavelige Gallery er å bli ranet!" Ego oppkalt etter henne.
  
  
  Kanskje det var overbevisende lyd i mitt lag, eller det faktum at jeg snakket engelsk, men uansett hva det var, publikum roet seg ned. Han pekte dem til trygt rekkverk av trapperommet. Selv kvinnen som allerede hadde skrek da hun så min Luger roet seg ned, og syntes å være seg selv igjen.
  
  
  Øynene hennes vendte tilbake til Dag. En splintret, svidd treet over slottet merket sti av mine første skudd. En kule ville ha vært nok . Kanskje det endret seg med den andre eller tredje skudd. Han tok forsiktig sikte og skjøt tre skudd i en rad.
  
  
  Alle jamret som tunge kuler som traff dem. Metall-lås knaket høyt, og gjennom røyken og skår av tre, så hun at låsen hadde vært omtrent som tvang. Wilhelmina nok en gang viste henne verdt da hun ble skutt gjennom den tunge døren igjen. Bak meg, en annen kvinne skrek, og livredd for turister løp blindt ned trappen til lobbyen.Nå som de ikke lenger var i fare, gikk han tilbake, løftet foten hans, og sparket. Tae Ex Gjøre er en av de beste kampene teknikker. Blåse opp, Vil Cha-Gi, dag delt. Den andre døren og metall-lås fløy av treramme og clattered til gulvet.
  
  
  Da dørene svinges åpne og hennes umåtelig så to velbygde menn steg ut rundt en svart limousin . Det virket som om det hadde skjedd et par timer siden. Men ikke mer enn ti eller femten minutter var gått siden ferret var med dem når to menn - ih kamerater i helikopteret-brast i museet.
  
  
  De var stuffing en dyrebar gjenstand etter hverandre i flere allerede overbelastet tunge lerret poser. Metall kurv han hadde sett hang foran det åpne galleri vinduet og var knyttet til den brede stein terskel med to metall kroker . Den tredje mannen som er lagt lin poser i kurven. Glass-skjerm tilfeller ble knust, og poleres gulvet var dekket med glasskår .
  
  
  Så snart jeg brøt ned døren og tok en rask titt på scenen, tyven meg nærmest snudde seg og pekte på en revolver på meg. Han ropte ut til to av hans kamerater, og en av dem falt en lin sekken på gulvet og begynte å skyte tilfeldig.
  
  
  Han dukket bak doorjamb som kuler whizzed gjennom luften. Jeg hørte lyden av bly ricocheting rundt meg . Kuler braste inn i dørkarmen og nesten slå meg i hodet og brystet. Han sverget under pusten hans og trakk seg tilbake til et litt mer .
  
  
  En annen gawk whizzed forbi mimmo dør jamb. Han ventet et øyeblikk, så stakk hodet rundt hjørnet og skjøt. Galleri gitt liten dekning for de tre mennene. Mannen som avfyrte de første skuddene prøvde å smette unna. Men Wilhelmina var raskere, og hun ble rammet av sin første mål med en kule som traff Egoets venstre underarm.
  
  
  En kvalt skrik unnslapp ego lepper. Han jamret og falt mot knust skjerm tilfellet, revolver faller over egos av slapp og ubrukelig fingre. Mine øyne falt på den andre mannen akkurat som han skjøt meg.
  
  
  Dette var ikke kommer til å gi opp så lett som ego på den andre. Han dro sin tunge posen til det åpne vinduet, " jeg ønsker å sette skatten i en kurv i metall." Hans Luger trakk, mangler hans venstre låret av en tomme, og Em klarte å passere bag til den tredje mannen, som var og fortsatt står ved det åpne vinduet.
  
  
  Bak dem var et glass glassmonter i den andre enden av rommet. Dagen før, en Etruskisk vase hadde blitt plassert ved siden av dette displayet saken. Men nå som jeg så det, munnen var tørr. Det var ingen vase.
  
  
  Problemene er store problemer. Hvis tyvene ikke er stoppet og vaser er ikke returneres konsekvensene vil være uforutsigbar. Jeg syntes ikke så mye om situasjonen, men jeg løp inn i galleriet, skyting. Han tok sikte på såret mann og skjøt emu en gang i høyre lår. Han ble slått ut, slik at bare to egoer av hans lagkamerater.
  
  
  Mannen hun hadde sett klatring ned i metall kurv klatret tilbake i, og fra der hun stod, kunne hun se toppen av to fulle sengetøy poser. Den mørkhåret mann som hadde hjulpet dem var klar til å forlate. Galleriet var praktisk talt tom, og strippet for sine dyrebare skatter. Da mannen kom tilbake til brann, jeg kollapset til bakken. Kuler whizzed truende rett over mitt hode. Men jeg fortsatte å skyte, og tre og glass knuste alle rundt meg. Jeg følte glasskår falle på mitt lår og bryst.
  
  
  Hvis hun ikke hadde blitt drept av to andre menn, hvis hun ikke hadde fått dokumentet tilbake på den Etruskiske vase, Hawke aldri ville ha tilgitt meg, for å si det mildt.
  
  
  "Caita lue!" mannen i vinduet ropte, oppfordrer hans ledsager til å skynde seg. Han festet meg ned med hans skudd som den sårede mannen sjanglet til vinduet, slik at en blodig sti på gulvet. Et øyeblikk senere, de to mennene var i en kurv i metall med sin ledsager .
  
  
  Han hoppet opp og sparket to ganger mer som kurven steg mot det gapende magen av helikopter svever. Men når hennes mann gikk til vinduet og skjøt igjen, ser ut, kurven med folk i det allerede hadde forsvunnet inne i summing bil.
  
  
  Rustning panelet smekket på plass, og min siste gawk prellet av metall. Hennes forbannet som flere museum arbeidere og et dusin politimenn brast i gårdsplassen candid under meg. De skjøt på helikopteret, men til ingen nytte.
  
  
  Det virket umulig å stoppe ranerne. Jeg raste ut av vinduet og inn i gangen, ignorerer ruinene bak meg - ruinene som inntil nylig holdt museets mest verdifulle skattene. Et par nysgjerrige turister på jakt etter moro - og det fikk de - og var fortsatt tett ved toppen av trappen. En av dem, en feit mann i bermuda shorts, hadde kikkert rundt halsen hans.
  
  
  "Gi meg din kikkert," sa jeg.
  
  
  Han så på meg og fnyste. "Gå til helvete.'
  
  
  Det ble umiddelbart rettet på ham med en luger. "Kikkert" gjenta det. "Og oppriktig nå."
  
  
  Plutselig ble han redd. Han ga meg en kikkert, hans skjelvende fingre nervøst. Han snappet opp en kikkert på ego hender, løp tilbake til vinduet og rettet en kikkert på helikopteret.
  
  
  Av trapdoor i gulvet var nå helt lukket for å beskytte passasjerene og skatter Vatikanet samling , så vel som dokumentet måtte dessverre skjulte ham i en Etruskisk vase. Helikopteret begynte å ta av, og avvike fra museet. Det ble sett gjennom kikkert med helikopter, men nen hadde ingen identifikasjon symboler for å identifisere eiere. Hun gjorde kikkert gjennom vinduet på venstre side av helikopter og tok ansiktet bak vinduet. Det var et ansikt som fikk hårene på nakken min stå opp. Fantastisk, tenkte jeg, fortsatt ser på profilen til den mann jeg hadde sett så mange ganger før .
  
  
  Jeg var ikke lurt av oss i mine øyne, for oss som betraktere. Jeg hadde til å tro hva jeg så. Det var en hodeskalle - som ansiktet, tom, pergament-aktig hud, tykke og voksaktig. Mannens øyne var ond slange-som klynger med tynne, sorte elevene satt i en gulaktig, læraktig ansikt. Et bredt munn med tynne lepper, krøllet seg sammen til en hodeskalle smil. Det var den profilen jeg fortsatte å se på: den ene siden av ansiktet hennes, som hører til de mest fordervede og kjempestor matematikk største jeg noen gang har møtt. Jeg trodde jeg ble kvitt ham for alltid den dagen han styrtet inn Niagara Falls.
  
  
  Angivelig, han overlevde fallet. Judas var fortsatt i live.
  
  
  Helikopteret tok av raskt, skrenset igjen, og forsvant et øyeblikk senere.
  
  
  Han gikk tilbake til galleriet og så seg rundt i rommet. Bare et par displayet tilfeller forble urørt, uten tvil fordi ih innholdet var ikke verdifull nok. Det ser ut som tyvene visste akkurat hva de ville ha før å bryte inn i rommet .
  
  
  Han ba henne igjen for den Etruskiske vase, håper desperat at det hadde blitt flyttet eller ødelagt . Men vasen var ikke der, og det var ingen glasskår for å indikere at det hadde blitt ødelagt under ran. Men han visste at vasen ikke har en betydelig verdi. Det var verdt noe bare for å samlere. Sergej lyser opp for meg. Judas, mannen som så lenge hadde blandet seg inn med AX arbeid , tok en spesiell interesse i gamle italienske gjenstander. Jeg hadde ingen tvil om at mine øyne hadde sett alt riktig. Judas var fortsatt i live. Og han dro av de mest fantastiske heist i vår tid . Og han hadde en Etruskisk vase, fordi han er spesielt instruert sine menn til å ta det for.
  
  
  Hennes flinched som han forestilte seg egoets glede ved å oppdage overraskelse skjult i vase. Det var en ubehagelig tanke.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Utrolig!" ropte Hawk, rasende tempo i front av mahogny skrivebord i sin midlertidige Paris hovedkvarter på Rue de Fleur. Han ga meg et surt blikk og gjekk av i sin tweed dress. Ego er grått hår var pjuskete, og han var tygger iherdig på en tynn mørk sigar som spratt forsiktig mellom ego tenner.
  
  
  "Jeg beklager," sa jeg.
  
  
  "Det ville ikke ha vært en så vanskelig oppgave, Nick," sa han skarpt. "Du hadde den fordømte dokument i hendene. Og så... Vel, jeg har aldri hørt en så merkelig historie som det du har fortalt meg.
  
  
  'Jeg ikke har et valg. Jeg burde ha gjort det. Det var bare en tilfeldighet at dumme
  
  
  "Vet du hvem jeg skulle svare, for dette?" Hawk avbrøt meg. "Det var en felles operasjon, husker du det? Det er folk på militær etterretning. Jeg har for å rapportere dette til Pentagon og ... Gud, har du noen ide om hvordan presidenten vil reagere på dette? Når jeg henger opp telefonen, så snakk med ham, jeg vil ikke være i stand til å sove på mitt høyre øre for en hel uke."
  
  
  "Se," sa jeg irritably, " hvis du ønsker å frata meg mitt oppdrag ..."
  
  
  Hawk stirret på meg et øyeblikk, som om han hadde sett meg sitter det for første gang. Deres egoer endret. Sjokket av det dårlige været i Barentshavet så ut til å ha avtatt. Gud, Nick, sa han, har ikke noe imot meg. Jeg kan ikke skylde på dere alle, jeg vet det. Selv om mange mennesker vil prøve å gjøre det. Hvis det er minst noen feil, jeg vil fortsette å dele det. Du vet, det var mye misnøye med det faktum at presidenten er tilordnet denne posisjonen til å AX . Jeg vedder på at de vil hoppe på halsen .
  
  
  "Jeg vet ikke hva annet jeg kunne ha gjort til henne," sa jeg. "Kanskje... jeg ønsker en måte å gjøre det på en annen måte.
  
  
  Søppel. Hvis denne ran ikke hadde skjedd denne svært morgen, ville du har allerede blitt en stor helt. For å være ærlig, det var ganske smart av deg å skjule dokumentet i denne vasen .
  
  
  Han smilte svakt. "Hvordan hyggelig av deg å si det. Jeg må innrømme at jeg tenkte slik selv."
  
  
  Men forstår du, selvfølgelig, at det er meningsløst å overbevise noen om dette, " sa han sourly. "Vi er i en krise før vi returnerer dette dokumentet. Forresten, hvordan klarte du å komme seg rundt dette museet etter at helikopteret forsvant?
  
  
  "Det var plassert på service inngang, så for ikke å bli fanget av vaktene i bygningen.
  
  
  Men på veien dit, ble han møtt av Odin i gangen i første etasje, der et vindu var åpent som bare tryglet om å få bli brukt. Henne, hoppet for eksempel fem meter, en stemme, og det er det.
  
  
  "Hmm," Hauk brummet. "Vel, i hvert fall du ikke bli fanget. Er du sikker på at du så at Judas?"
  
  
  "Hvis det er ikke ham, det må være hans tvillingbror," sa jeg. "Ansiktet var identisk. Hawk ristet på hodet. Han tok ut en iso rta sigar, gikk rundt i stol, og satte seg ned. "Judas er fortsatt i live ... Vi fant ikke Egoets kroppen da han falt i fossen. Så det er mulig ."
  
  
  "Jeg tenkte på dette art tyveri," sa jeg. "I stil, det ligner en rekke andre kunst tyverier begått i Italia i løpet av de siste årene. Jeg lurer på om Judas var mesterhjernen bak alle disse ranene.
  
  
  "Jeg tror," Hauk svarte, " at hvis denne serien av tyverier er Judas gjør, jeg vedder på at det er andre motiver enn økonomisk gevinst. "Kanskje. Men akkurat nå er jeg mer opptatt av dokumentet enn Judas ' store planer. Han vil definitivt finne en ego i denne vasen, og minst han vil gjøre er å selge den til Russerne eller Kinesiske over hele verden for sitt hat mot Vesten.
  
  
  Hawk så veldig liten og veldig sliten i skinn stolen bak skrivebordet. Det plaget meg at jeg var belaste mitt ego med disse bekymringene.
  
  
  "Hvis andre kopier denne detonator, Nick," sa han stille, " vi kan være i alvorlig trøbbel. Jeg hadde ikke gå inn i detaljer når jeg ga deg dette oppdraget fordi du ikke trenger slik informasjon for å få jobben gjort, men jeg tror du burde nå vite hva vi har tapt hvis informasjonen ender opp i hendene av potensielle fiender.'
  
  
  "Med denne saken, Nick, du kan lage kjernefysiske våpen på en veldig liten skala. Bombekastere og howitzers kan være lastet med små kjernefysiske stridshoder, akkurat som tanken våpen. Ett skudd på en tank kanon kan drepe hundrevis av mennesker."
  
  
  "Og det er ingen forhandlinger om taktiske våpen," sa jeg.
  
  
  Jeg tror ikke at vi ville bruke slike våpen, selv om vi designet og produsert dem. Men Russerne kan ikke påtvinge denne begrensningen på seg selv. "Kjernefysiske våpen ville være ideelt for små-skala krigere som ikke stopper ved ih grenser." Hennes, han ristet på hodet. "Jeg håper du tok feil om Judas. Vi kan gjøre uten at det og tilhørende komplikasjoner. Jeg vil aldri glemme den operasjonen han utførte for noen år siden, da han hadde til hensikt å forlate sin egen etter å ha vært i Amerika-periodisk strømbrudd, svart av tåke, skittent vann, blod-rød elver og innsjøer ."
  
  
  "I dell selv," Hawk", men alt vi er interessert i akkurat nå er å få dette dokumentet fra Judas, eller hvem det er i dette helikopteret. Politiet i Rime ser ut til å være på din side, men jeg ville ikke forvente for mye fra dem. Ikke gå til dem med mindre du oppdage at de har klare instruksjoner."
  
  
  "Hva om Interpol i Rime? Jeg vet at noen mennesker der, og de vil sannsynligvis bli undersøker saken."
  
  
  "Jeg vil jobbe med dem. Selvfølgelig, de kan ikke vite nøyaktig hva du gjør."
  
  
  "Jeg forstår henne.'
  
  
  "Visste du ha en sjanse til å se Vatikanets Bibliotek galleri før du måtte forlate så raskt?"
  
  
  "Jeg tok en rask titt rundt omkring."
  
  
  "Vel, jeg tror vi bør ta en god titt på denne situasjonen er det," Hawk, sette sigar tilbake i hans tenner og biting det.
  
  
  "Men hvordan gjør vi det? Det vil være dobbel sikkerhet til politiets etterforskning er over.
  
  
  Kanskje det ville passe deg som din venn i Interpol, Hawke tenkte. Men vi vil ikke stole på det. Jeg tror det er bedre å gå rett til topp figur."
  
  
  "Hva Rim?"
  
  
  "Nei," Hauk humret. "Far."
  
  
  Han lente seg forover i stolen. "Snakk til Far?'
  
  
  'Hvorfor ikke?'
  
  
  "Gud, jeg ville ikke vite hva vi skal gjøre. Jeg mener, du har en protokoll og alt. Noen andre ikke kan gjøre det ? Han hatet møte fremtredende politikere, og hva Hawke hadde foreslått var helt uakseptabelt .
  
  
  "Nick, trenger du tillatelse til å søke på åstedet. Så du er av den type mennesker som kan snakke til Paven. Jeg tror du vil finne Paul VI en sjarmerende mann ."
  
  
  "Men vil han akseptere meg?"
  
  
  "Hvis president kalt emu, så ja. Hvis vi hadde til å prøve igjen å få Zjukov dokumentet tilbake, Paven kan nekte, fordi han ville blande seg inn i en sak mellom to av verdens krefter. Men siden det er klart at vår stat hemmeligheten ved et uhell ble stjålet av kriminelle, jeg tror at Paven vil være glade for å hjelpe oss, i enhver mulig måte. Og hvis han sier at du kan se deg rundt biblioteket, politiet vil ikke være i stand til å stoppe deg."
  
  
  Hennes sukket. "' God. Da vil jeg vende tilbake til Roma?
  
  
  "I aften," Hawk. "Det er, hvis det ikke forstyrrer dine planer for i kveld." Den siste kommentar hørtes sarkastisk.
  
  
  Sa han med en straight face, " Vel, det lille flyvertinne fra flyet. Nah har tjue-fire timer fri før neste løp, og han sa hei ... "
  
  
  "Det er nok, Nick," Hawk bistert.
  
  
  Han gliste og sto opp. "Jeg vil holde deg oppdatert."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Det varme været i Rime var over, det var overskyet og regnfull. Colosseum hadde dype bassenger som reflekterte den gamle arkitektoniske storhet. Brosteinene i smug ble vasket bort, og turister gikk rundt med flerfargede kjøretøy med dryppende vann.
  
  
  Avisene var fulle av rapporter om en Vatikanet ran. Men det var overraskende hvor få folk så ut til å vite hva som hadde skjedd på dell seg selv. I noen historier, det ble rapportert at fallskjermjegere havnet rundt flyet i gårdsplassen til museet. Andre øyenvitner var sikker på at rovdyrene var iført masker. En avis rapporterte at det var et dusin menn i bygningen, alle av dem er bevæpnet med maskingevær og truende turister med døden. En annen avis rapporterte at en maskert fremmed dukket opp ut av intet, og reddet livet av de som ble truet av kriminelle. Dette maskert fremmed angivelig hadde en tysk skytevåpen og snakket enten Slaviske eller hebraisk.
  
  
  Jeg bare håpet at politiet ville være bedre informert. Ikke rart rykter og spekulasjoner var så utbredt etter en så oppsiktsvekkende kriminalitet, men jeg har aldri sett trykk så forvirret. Han kunne ikke lese oss til en enkelt artikkel som beskrevet nøyaktig hva som skjedde solfylt morgen.
  
  
  Det beste jeg kan gjøre nå var å ta kontakt med min venn Antonio Benedetto på Interpol-hovedkvarteret i Rime . Antonio var en ung, kjekk inspektør som to ganger hjulpet meg med å gå gjennom Interpol-filer. Jeg trodde jeg kunne stole på ham igjen. Jeg fikk en god titt på ansiktet til mannen hun skutt i galleriet, og jeg ønsket å studere bilder av kriminelle. Jeg visste jeg kunne stole på Tony å holde min identitet til seg selv og ikke stille spørsmål.
  
  
  Henne, kontaktet ham sent i morgen. Egoets stemme var varm og vennlig.
  
  
  "Nick," sa han med et smell, " hva en overraskelse å høre fra deg igjen, amigo. Hva er det du gjør i Rime? Er du mesterhjernen bak en massiv Vatikanet heist? Ego er latter var smittsom.
  
  
  "Det er ikke min jobb," sa jeg. "Jeg bare tilbyr med ekte penger. Bokser. Kasserer og så videre.
  
  
  Han lo igjen. "Men i dette tilfellet tok en masse fantasi, amigo."
  
  
  "Ja," sa jeg. "For å være ærlig, jeg var litt involvert."
  
  
  "Fire ganger ?"
  
  
  Jeg hadde ikke gå inn i for mye detalj. "Tony, jeg vil gjerne se noen bilder av henne hvert år. Kan du ordne det?"
  
  
  'Selvfølgelig. Resultat i dag er ikke når. Enda bedre, vil vi ha lunsj. Jeg vet en hyggelig cafe ikke langt fra her.
  
  
  "Jeg kan ikke gjøre det i dag. Jeg har en avtale.
  
  
  Au. Vel, jeg håper hun er en vakker kvinne."
  
  
  Jeg sa, " Nei. "Med Min Far."
  
  
  "Umulig ! Antonio sa.
  
  
  "Det er riktig. Den Hellige Far som ser meg på klokka to på ettermiddagen ."
  
  
  'Barmhjertighet!" sa han lavt. "Du har mer innflytelse enn henne, tenkte jeg, amigo."
  
  
  "Med litt hjelp fra Washington," sa jeg. "Jeg vil fortelle deg om det senere. Kan jeg komme til kontoret i morgen?'
  
  
  "Benissimo," Han sa. "Du synes alltid å slå meg på, Nick."
  
  
  På samme dag, og han vendte tilbake til Vatikanet. Området rundt museet ble sperret av, og politiet var synlig overalt. Det ville være umulig å gå tilbake til galleri uten tillatelse fra myndighetene . Du kan like godt prøve å bryte seg inn i Fort Knox.
  
  
  Pappa sikkerhet var nå mye bedre enn det hadde virket på første. Gjerningsmennene ble vettskremt av skudd avfyrt mot ham på dagen for ran, og ingen kunne nærme seg ham uten imponerende dokumenter, og deretter en grundig sjekk.
  
  
  Den første linjen i forsvaret besto av flere politifolk rundt inngangen til vingen der den pavelige boliger og kontorer ble plassert. De var godt trent gutta, og det tok dem en stund for å teste meg.
  
  
  Selvfølgelig, han hadde forlatt alle sine våpen - og spesielt Wilhelmina er - på hotellet. Når de ikke kunne finne noe mistenkelig, de ga meg over til en plainclothes politimann, som ga meg over til Vatikanet Vakt.
  
  
  Til slutt, ble jeg eskortert til pavens kamre. Rommene var rik på historie i den Vestlige sivilisasjon. Den panelte veggene var dekorert med fresker, tak var mosaikk, utallige vegger og falmet gobeliner. Ennå nen var asketisk, nesten asketiske. Den følelsen jeg fikk når jeg så rundt henne var en følelse av høytid, en fullstendig mangel av lettsinn.
  
  
  Jeg ble vist et sete i et stort venterom, og mens jeg ventet på henne, jeg tenkte på henne utstyr til alle stats-og embetsmenn som satt i samme rom. Og nå er det Nick Carter ' s tur, Killmaster N3 AX. Jeg visste ikke om den sammenligningen fikk meg til å le eller lei meg.
  
  
  Det hadde vært minst en halv time, og jeg var begynt å bli litt nervøs når døren åpnes. En høyreist, distingvert utseende mann i en flammende rød cardinal ' s antrekk inn i resepsjonen.
  
  
  "Språk", sa jeg, få opp for raskt.
  
  
  Han kom opp til meg, ansiktet uttrykksløst. "Jeg antar du er Mr. Carter?" "Hva er det?" spurte han forsiktig.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Hennes Cardinal Pei. Ditt Ego Hellighet kan få deg nå. Du kan følge meg." Han pekte på det rommet han nettopp hadde skrevet.
  
  
  Han fulgte nøye med, høre lyden av sine egne fotspor. Da han lukket døren bak oss, han nikket til de to andre kardinaler, antagelig honor guard. Ih smalere, men ikke sint i øynene fortalte meg at min hver bevegelse var å bli overvåket nøye, hvis ikke evaluert.
  
  
  På slutten av hallen var to brune-robed munker. Totalt fem menn så på meg mens jeg sakte senket hodet mitt, fordi jeg visste ikke hva annet å gjøre. Pave Paul ble sittende åpent foran meg, omgitt av to munker. Han var iført en hvit smock og lokket, og på hans bryst var en stor gull kors.
  
  
  Kardinal Pei ikke si noe. Den subtil endring i deres uttrykk laget meg ta et kraftig steg fremover. "Deres Hellighet", sa jeg, senke hodet mitt igjen, ikke sikker på om å bue eller ikke. Et smil krysset Pappa er pursed lepper. Kanskje han så hvor ubehagelig jeg følte . Kanskje han følte usikkerhet som jeg trodde var nå reflektert i meg. I alle fall, jeg ble veldig beroliget av hans smil. "Mr. Carter,"sa han på perfekt engelsk," sett deg ned." Han gestikulerte til stolen ved siden av ham, og egoet pave ring glinted kort i lyset.
  
  
  Hennes sel, smertelig klar over at troverdigheten av min regjering, for ikke å nevne Hawk og AX, er nå på spill. Men Pappa er nedlatende holdning var smittsomt, og det var ikke lenge før jeg fant meg begynner å slappe av.
  
  
  Kardinal Pei tok opp en posisjon til Pavens høyre. "Dette er en ung mann sendt av President i Usa, Deres Hellighet," Kardinalen sa.
  
  
  "Ja, henne, husker jeg at denne publikum ble bedt om."
  
  
  Pave Paul VI snudde seg mot meg, og mine øyne tåkete for et øyeblikk. "Det ser ut til at regjeringen har blitt involvert i en fersk - og veldig uheldig, ekstremt uheldig-tyveri."
  
  
  "Ja, Deres Hellighet," sa jeg. "Et svært viktig dokument ble stjålet sammen med den pavelige gaver. For å beskytte egoet fra ... eh ... Mot fiendtlige elementer, henne tok frihet til å skjule ego i ett av vil oppfylle dine vakre Etruskiske vaser. Noen elementer fulgte meg til museum; folk som kom for å ta dokumentet fra meg ."
  
  
  Jeg visste at jeg var på glatte bakken, i territoriet til internasjonalt diplomati. Derfor han valgte sine ord så nøye som mulig. Når Pappa nikket, som om det å bli enig med meg, han var glad for at det tross tvetydigheten av mine kort forklaring, hennes var klart.
  
  
  "Deres president," sa han, " sa dette ... dette dokumentet, som du kaller egoet, er ekstremt viktig."
  
  
  "I dell selv, Deres Hellighet. Det er derfor vi var så ivrige etter å utforske galleri og kanskje stille noen spørsmål til museets ansatte. Vi forstår at politiet er å foreta en grundig undersøkelse. Men på grunn av viktigheten av dette dokumentet til min Regjering, vi fant det nødvendig å gjennomføre vår egen ... eh ... forsiktig etterforskning ." Kardinal Pei nikket, og ser først på Paven og så tilbake på meg. Jeg flyttet på.
  
  
  "For eksempel, vi trenger å sjekke om en vase er blant de stjålne varer. Selvfølgelig, det er en mulighet for at det ble overført til den Etruskiske museet etter biblioteket forlot det."
  
  
  "Jeg tror ikke det," sa kardinal.
  
  
  "Midt i dell," Far bekreftet. "Jeg tror inventory er komplett, Mr. Carter. Jeg bare kastet et blikk på henne cursorily, men jeg kan ikke huske at hun var en Etruskisk vase med henne. Selvfølgelig, de fleste av de stjålne varene ble fjernet fra butikken windows." Han stoppet og så på tvers av rommet fra meg på den motsatte veggen. Tid syntes å passere sakte, men han ville ikke si noe til henne. Til slutt, han så tilbake på meg . "Utmerket, Mr. Carter," sa han. "Du får lov til å tilbringe resten av dagen i galleriet og andre områder av biblioteket. Jeg vil også tillate deg å gjøre en avtale - som er, uten å gi ytterligere informasjon, men jeg sannsynligvis ikke trenger å fortelle deg - på den Etruskiske Museet."
  
  
  "Det er veldig snilt av deg, Din Hellighet."
  
  
  Han viste til Kardinal Pei. "Forberede et brev slik at egoet kan registrere det. Mr. Carter bør ikke ha noen unødvendige problemer med våre politiet.
  
  
  "Deres Hellighet," Kardinalen sa, nikker igjen.
  
  
  "Sørg for at det skjer umiddelbart." Far vendte tilbake til meg. "Vi personlig ønsker du å finne dette dokumentet, Mr. Carter."
  
  
  "Takk skal du ha veldig mye, Deres Hellighet," sa jeg, stod opp og ta et par skritt tilbake. Hun la seg på kne og venstre gjennom rommene, etterfulgt av Shell Cardinal Pei.
  
  
  Tjue minutter senere mottok han et notat med Pavens signatur og segl. Jeg ble overveldet av en aktiv fritid lindring. Min audiens med Pave Paul VI gikk godt, men det var det mest nervepirrende delen av min oppgave.
  
  
  
  
  Hennes første gikk til den Etruskiske Museet. Hele området ble midlertidig stengt. Vi hadde ikke våre besøkende, våre turister, så jeg har ikke noen problemer med å få informasjon. Som de andre Vatikanmuseene, dette så mer ut som et palass enn noe annet. Det var besatt med juveler og gjenstander fra Etruskisk tid. Han fortalte at de fleste av de elementer som ble funnet i nærheten Etruria under utgravningene av Pave Gregor XVI. Jeg hadde ingen anelse om at det ville være så mange vaser, flasker, boller og andre skatter i museet. Dessverre, i håp om at jeg ville være i stand til å gjenkjenne den vasen var fåfengt. Men med hjelp av noen mennesker rundt museum, ih har et omfattende arkiv av henne og oppdaget at vasen var gitt til Vatikanet for nesten to år tidligere, og at det er ingen oversikt over henne tilbake.
  
  
  Senere på dagen, hennes talte til noen galleri ansatte, som bekreftet at vasen, så langt som de visste, var i galleriet på morgenen ran. Dette etterlot meg med konklusjonen var jeg allerede gruer: rovdyrene hadde tatt henne.
  
  
  Hennes brukt en del av dagen i galleriet, og deretter en grundig politi sjekk. Den unge plainclothes cop så mistenksomt på Pappa ' s note.
  
  
  "Som trenger å bli sjekket, signor."
  
  
  "Så gjør det raskt," sa jeg. "Jeg har bare tid til å se rundt i dag."
  
  
  "Det er en viss prosedyre
  
  
  "Se," sa jeg. "Far selv fortalte meg at jeg ikke ville ha noen problemer med dette notatet. Bør jeg fortelle henne at du tviler på det?
  
  
  Den unge mannen så på meg et øyeblikk. Så så han på merk igjen. "Enkelt," sa han. Han gikk ut i galleri og ga det til den andre plainclothes offiser. Mannen leste det. Da de så på meg og sa noe stille til hverandre i italiensk. Mannen som ble stående på dagen snudde seg rundt, og pekte på meg, og så snakket besluttsomt til andre detektiv. Revmatismen var rolig og ledsaget av en uformell bølge av hånden. Den unge mannen ga merk tilbake til meg. "Sjefen min sier at du kan gå til galleri," sa han dystert .
  
  
  "G", sa jeg, og tok notatet.
  
  
  Jeg gikk inn og så seg rundt. Blant annet den unge mannen, det var tre politimenn. De snakket rolig til hverandre. Den lange hallen så forskjellig fra den første tid ego hadde sett det. Vinduene var lukket fordi det regnet, det var dystert. Den ødelagte lokk av glass skjerm tilfeller var tatt ut og undersøkt for fingeravtrykk. Han var sikker på at dersom tyvene hadde igjen noen fysiske bevis, ville politiet har allerede tatt ih. Men det ville ha vært noe meningsfylt venstre rundt hva jeg så denne morgenen hvis det ikke hadde vært for fingeravtrykk ...
  
  
  Han så på døren. Det ville være umulig å identifisere individuelle utskrifter av sko blant de mange tilgjengelige hvis de ble ikke plassert i vinduskarmen eller i andre spesielle steder hvor bare tyver var til stede.
  
  
  Han ba for den Etruskiske vase igjen, selv om han var sikker på at det ikke var i storsalen . Hun ble spurt av politiet om vase eller fragmenter av vasen hadde blitt brukt som bevis. Han sa det var det ikke.
  
  
  Jeg gikk tilbake til den gangen, prøver å huske hva jeg hadde sett kommer opp trappen om morgenen: de døde tjener og dører som nettopp hadde lukket seg. Så snudde han seg og gikk tilbake til galleriet. Deretter gikk han over til der hvor kroppen var og såg at nen fortsatt hadde blodflekker på henne. Dørene nå var vidåpne, og da hennes far kikket gjennom den høyre døren, så han at den ødelagte låser ikke hadde blitt reparert ennå. Politiet var sannsynligvis nysgjerrig på 9 mm kule de trakk seg ut rundt treet. Han så ned på bakken og så noe annet. Døren ble presset mot stønn av en metall krok på gulvet, som var satt inn i hullet nederst på døren. Det var interessant. Dette betydde at for å låse opp den dagen, tyvene hadde å stå utenfor dørene for å slippe kroker . Han lente seg ned og så på gulvet. Et tynt lag av støv utenfor døren til venstre et klart inntrykk av nyere sko .
  
  
  Mest sannsynlig, utskrift ble gjort av personen som drepte security guard og låste døren på denne siden av galleriet . Jeg trodde det var en crepe-såle med en heller uvanlig rutete mønster. Skriv ut flyttet rundt henne, hektes på døren kroken, og skjøv døren åpen for å slippe inn mer lys . Et lite kamera med ultra-sensitive svart-hvitt-film trakk den ut av sin egen lomme. Jeg tok tre bilder av skoen skrive ut og sette kameraet tilbake i et minutt. Og da han rettet seg opp igjen, så han en klump av tørket hvit gjørme ved siden av skriv ut. Mest sannsynlig, det falt av fra skoen der utskrift ble gjort. Han tok et lommetørkle fra hans andre lommen, tok et stykke leire, og svøpte det i lommetørkle så snart som ung detektiv tilbake. Da han så, han dyttet åpne døren igjen og festet kroken.
  
  
  "Er det noe galt, signor?" spurte han. Hans ego tone foreslo at han hadde tatt meg for en inntrenger.
  
  
  Jeg var ikke kommer til å fortelle ham noe om etter å ha blitt avslørt. Hvis det er mulig, bør hun bli bedt om å finne Judas før politiet gjør. Politiet kan ha forskjellige ideer om eierskap, dokument, og en internasjonal intriger kan begynne før det er tilbake til ego - og bare etter den italienske militære myndigheter har nøye studert ego.
  
  
  "Jeg så de blodflekker på gulvet," jeg løy. "Forferdelig tilstand."
  
  
  "Ja, det er forferdelig," sa han beroligende.
  
  
  "Takk for samarbeidet," sa jeg, å slå til igjen.
  
  
  Han stoppet meg. "Fortell meg, Signor, er du på Interpol eller kanskje på world press?"
  
  
  "Vi trenger dette, trenger vi noe annet," sa jeg. "Hennes profesjonelle besøkende til museet. Jeg går til museer over utendørsbassenget, og deretter beskrive og katalogisere innholdet i ulike publikasjoner. Så langt er mer enn ti tusen mennesker har besøkt det. Jeg kunne ikke vente på galleri for å åpne, fordi jeg fortsatt har femti-tre museer i syv andre Europeiske byer på jorden-rundt-tur på søndager. Jeg må gå nå, fordi jeg har noen flere museer å besøke her i Rime i dag."
  
  
  "Selvfølgelig," sa han.
  
  
  Da jeg forlot den unge mannen så på meg i senga og lurte på om han hadde blitt lurt.
  
  
  
  
  Interpol-kontoret ble plassert på 23 Via Delle Turati, i en ubestemmelig bygningen. Været hadde ryddet opp, og det ble en skarp vårluft i luften. Det ville være en god morgen med å ta en spasertur rundt i Roma, og oppleve atmosfæren-gå til Tivoli, Badene i Caracalla eller den berømte Villa Adriana. Men det var fortsatt arbeid å være ferdig, og at arbeidet var som venter bak de skitne fasaden av Interpol-hovedkvarteret.
  
  
  Hun ble funnet av hennes venn Tony Benedetto i Egoets små andre etasje kontor. Dim vegger og møbler for kontor ble tent opp av sollys streaming i gjennom det åpne vinduet og Tony stort smil .
  
  
  "Nick, min andre!" han hilste på meg og gikk rundt stolen for å gi meg en klem.
  
  
  "Buon giorno, amico," sa han med en humre.
  
  
  Tony var nesten min høyde, med tykt mørkt hår og lyse øyne. Vi har hjulpet hverandre ut før og hadde mye moro sammen. Tony likte å ha det litt moro.
  
  
  Vi spiller dette spillet. Han trakk frem en pakke Lucky Strike og tilbud Tony en sigarett.
  
  
  'Ah! Nå husker jeg hvorfor jeg liker deg så mye, Bambino. Fordi du har god Amerikanske sigaretter.
  
  
  Han tente den, og vi satt der i stillhet en stund, røyking i stillhet. "Så du er kontrolleren nå?" sa han til slutt fortalte henne.
  
  
  Han trakk på skuldrene. "Hvis du bor i organisasjonen lenge nok, vil du til slutt bli sjefen, enten du liker det eller ikke." Han smilte til meg med sin tannkrem.
  
  
  "Kanskje jeg bør la på AX før sjefen trekker seg," sa jeg. "Jeg tror ikke jeg kan håndtere office-arbeid".
  
  
  "Meg også," Tony sa. "Heldigvis, min lille kampanjen tillater meg også å arbeide utendørs." De mørke brune øyne var alvorlig nå. "Jeg har et tilfelle av et ran i Vatikanet, Nick. Hvordan er du involvert i dette?
  
  
  Det ble oppsummert av hva som hadde skjedd så langt av ilder. Han fortalte Emu om dokumentet, men ikke hva den inneholdt. Han lyttet bistert. Jeg vil gjerne se politiets bilder, bestemte jeg meg. "Jeg fikk en god titt på den personen jeg skadet."
  
  
  "Vi får se ih sammen, Nick," sa han. "Jeg sendte en mann til Vatikanet, men han fant ikke noe. Er det mulig at vi kan jobbe sammen på dette problemet? "
  
  
  "Kanskje," sa jeg. "Men det er ikke offisielt. Jeg foretrekker at Interpol ikke vet grunnen for mitt nærvær."
  
  
  Han nikket.
  
  
  "Og en ting til," la jeg til. "Hvis vi kunne finne dokumentet, det er meg. Du kan ikke engang nevne eksistensen av en ego til dine overordnede."
  
  
  Tony tenkte om det. "All right, Nick," sa han. "Vi er interessert i å komme i Vatikanet skatter er tilbake, vi trenger ikke å grave i staten secrets of the Americas." Smilet sakte tilbake til henne i ansiktet. "Jeg har en følelse av at du har en føre."
  
  
  Hun ble tatt ut av lommen med et lite kamera. Det var en Minolta med en svært rask lukker, og han brukte superpanchromatic film i det. "Jeg tror dette vil interessere deg," sa jeg. "Hvor fort kan den bli manifestert ?"
  
  
  "Vi har et lite mørkt rom," Tony svarte. "Og en profesjonell. Vi vil være i stand til å zoome rundt middagstid."
  
  
  "Flott," sa jeg. Han tok et lommetørkle og brettet ut det. "Og da hun ønsker å vite hvor klump av leire kom fra." Kan du finne ut?
  
  
  "Dette kommer til å bli litt vanskeligere, amiko," han lente seg forover og undersøkt klump av leire. "Jeg gir mitt ego til vårt apotek. Noe annet?'
  
  
  "Ikke i øyeblikket. La oss ta en rask titt på din foto album ."
  
  
  Vi brukte mer enn en time å se på politiet bilder i en stor grå rom fylt med arkivskap, skrivebord og kvinnelige funksjonærer. Når vi er ferdig, hun kjente ikke igjen en eneste ansikt i hele fotoarkiv at hun visste.
  
  
  "Jeg var sikker på at denne fyren ville være der," sa jeg. "Hvis personen du så var Judas," Tony sa, slapping den nyeste album,"han må ha vært svært forsiktig med å velge sitt folk."
  
  
  'Nøyaktig. Men denne ran ble begått av ekte fagfolk, og som regel folk på dette nivået har en kriminell fortid ."
  
  
  Tony legger en hånd på skulderen min. "Vi har bilder og et stykke leire," sa han. "Kom på. Vi vil ha en god lunsj, dryss litt god vin på ettermiddagen, og deretter gå tilbake til dags arbeid oppdatert.
  
  
  Han gliste og nikket. En ting jeg alltid likt om Tony. Egoet og sorgløs holdning var ekte, men jeg visste at bak uforsiktighet lå intelligens og utspekulert av en dedikert politimann.
  
  
  "Du har rett," sa jeg. "Vi kan ikke gjøre noe her før bildene er klare."
  
  
  Vi gikk til Mediterraneo Kafé og spilt dette spillet på terrassen. Det var varmere nå at skyene hadde ryddet, men vinden var fortsatt sterk. På Tony ' s anbefaling, vi bestilte stekt fisk. Hoveddelen av kurset ble innledet av spaghetti og deretter hvit ost. Våre lys hvit vin var deilig. Vi snakket om gamle dager, og Tony nektet media rapporterer om en jente vi begge visste. Vi lo mye, og for en stund, trykket av de siste søndag lettet, og hun var i stand til å slappe av.
  
  
  Mer enn en time senere, kom vi tilbake til Interpol-kontoret. Bildene ble utviklet og utvidet for å 18x24. Tony tok ihs ut av mappen og ga dem til meg uten å se på dem.
  
  
  "De gjorde en god jobb," sa jeg. "Se på dette."
  
  
  Han undersøkte det første bildet. "Ja," sa han, " det er et bilde, godt synlig. Jeg tror ikke jeg noensinne har sett noe lignende, Nick. Svært uvanlig.'
  
  
  "Jeg er enig, og det er bra for oss."
  
  
  "I særdeleshet. Jeg vil gjøre mer utskrifter og velge den type sko ."
  
  
  Vi kom inn i det mørke rommet, og lab-assistent umiddelbart lovet å lage flere kopier av de beste bildene. Da Tony tok en liste av sko butikkene i byen, og hennes, laget et par telefonsamtaler til å sjekke ut skoen produsenter. Det var et dusin ihs over hele Italia.
  
  
  Mens Tony bestilt flere menn til å besøke skobutikkene, vendte han tilbake til hotellet for å kode en rapport for Hawk. Jeg måtte sette egoet i en "postkasse" hvor egoet courier ville plukke det opp og sende det til Busket. AX ikke bruk en telefon, selv med en tale converter, unntatt når et presserende budskap måtte være levert. Jeg skrev min rapport og sendt det til Egoets postkassen.
  
  
  Da jeg kom tilbake til rommet mitt, jeg fant Tony ber meg om å ringe dem.
  
  
  "Vi fant en produsent," sa han. "Dette er en web-selskap i land som er engasjert i å produsere en slik utforming. Vi er for tiden på å lage en liste over forhandlere som er basert på produsentens regnskapsbøker."
  
  
  "All right," sa jeg. "Jeg skal være det før du er ferdig. Mine komplimenter for din effektivitet ."
  
  
  -
  
  
  Da hun kom tilbake til Tony Licks, av kvelden hun hadde lært at skofabrikk i hallen i Milano ble kalt den Nye italienske Samfunnet. Representant i Rime fikk bare små mengder av sko fra fabrikkene, og selges ih til bare to butikker i byen. Odin rundt disse butikkene gikk konkurs ca et år siden. Som et resultat, var det bare en butikk i utkanten av byen .
  
  
  Ved henvendelse, vi fant ut at eieren av butikken var en viss Luigi Farnese.
  
  
  "Nå skal vi finne ego," sa jeg. "Det er, hvis vår mann kjøpte ballett tøfler i Rime."
  
  
  "Kanskje," Tony sa. "Vi tror at vi har også identifisert av leire, amiko. Våre kjemiker mener det er Sicilia.
  
  
  "Hmm," sa jeg. "Mafiosi".
  
  
  -
  
  
  Tony hadde andre ting å gjøre, så han tok en taxi til butikken alene. Den var plassert på en smal gate i en av Rim er nytt nabolag. Sko og andre produkter som ble solgt på skinn. Farnese, en kort, feit mann med en smal bart, var veldig nyttig.
  
  
  "Tre kunder har nylig kjøpt disse crepe-soled sko," sa han. "Jeg skrev ned ih navn."
  
  
  Henne, så på navn. Barzini. Aranchi. Pallotti. De hadde ikke fortelle meg noe.
  
  
  Jeg spurte henne. "Kan jeg kopiere hennes navn?"
  
  
  'Selvfølgelig; for estestvenno.'
  
  
  Jeg har aldri gjort det, takket selger og venstre.
  
  
  
  
  Neste dag, Tony tok meg med til politiets hovedkvarter, der hennes ego assistent var ment å være, og emuer bestemte seg for å gå gjennom den store filer. Ved middagstid, fant vi det vi ønsket. Rocco Barzini hatt et frispark. Listen var gamle, og nen bare nevnt en mindre kriminalitet. En time senere fant vi egoet blant politiet bilder. Det var mannen som skjøt henne i Vatikanet .
  
  
  Tony gitt en kort stund med archivist.
  
  
  "Politiet har ikke hørt fra Barzini i ganske lang tid,"sa han," og de har mistet sitt ego i utseende."
  
  
  "De ikke vet hvor han er?"
  
  
  "De sier nei."
  
  
  "Vel, vi vet at han var på Sicilia nylig."
  
  
  "Ja, kjære, men denne kunnskapen er av liten nytte for oss. Sicilia er en stor øy med en fåmælt befolkningen. Du vil se at det vil være svært vanskelig å få noen til å snakke om Barzini eller noen andre." Jeg var enig med ham. Da han plutselig tenkte på Gina, en jente som ikke var koblet til mafiaen. "Kanskje, "sa jeg," vi kan finne ut noe om vår crepe - soled venn her i Rime."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Jeg gikk for å se Gina som natt. Hun visste at jeg skulle komme og laget en deilig edu. Hovedretten var scallopini alla Firenze, med smeltet ost på kjøtt og spinat. Først var det spaghetti, så kalvekjøtt, og til slutt ost og en fin dag. Den røde vinen var god.
  
  
  "Gjør alle italienske kvinner koke så godt, også?" spurte han henne når vi spilte et spill som dette på benken.
  
  
  Gina legger armen rundt skuldrene. "Ikke alle som er rundt dem," sa hun,"men de fleste italienske kvinner er." Hun trakk bena opp under henne, og skjørtet gled opp lårene, utsette henne hvit rumpe.
  
  
  "De gjør mye godt," sa jeg lavt.
  
  
  Hun smilte og lett kysset halsen min. "Jeg trodde du skulle komme tilbake til meg, Nick," hvisket hun.
  
  
  "Jeg er redd det er business," sa jeg litt. "Minst som er det viktigste målet i kveld."
  
  
  Hun rykket hånden hennes vekk. "Det er ikke akkurat smigrende, er det?" sa hun, trutmunn.
  
  
  Han smilte til henne og trakk henne tett. "Dette er svært viktig, men det betyr ikke at jeg ikke ønsker å se deg igjen."
  
  
  Han snudde ansiktet til ham og kysset henne på munnen. Hun la armene rundt halsen min. "Det er bedre for bena," hun mumlet. Da hun ble fri. "Hva slags virksomhet har du da?" spurte hun. "Jeg trodde du var i utenrikstjenesten."
  
  
  "På en måte," sa jeg. Gina, jeg kan ikke fortelle deg nøyaktig hvorfor hun er i Rime. Men kanskje du kan hjelpe meg, hvis det er det du har fortalt meg om deg selv, er sant."
  
  
  Hun kysset min øreflippen. "Hva mener du?'
  
  
  "Du sa at du kjenner folk fra underverdenen."
  
  
  Hun vek tilbake litt. "Men du er ikke politiet."
  
  
  Hennes nølte. Da er det besluttet å si hei så mye som mulig. "For noen grunn jeg kan ikke forklare det til deg, Gina, "sa jeg," jeg er interessert i hva som skjedde i Vatikanets Bibliotek for noen dager siden."
  
  
  Hennes mørke øyne var enda større enn vanlig.
  
  
  "Diavolo ! Er du interessert i Vatikanet ran?
  
  
  "Ja," sa jeg.
  
  
  'Ah. Jeg vet ikke. Det er visse typer forbrytelser som du ikke kan få informasjon om. Det er en slik forbrytelse. Ingen vet noe om det."
  
  
  "Jeg forventer ikke at du skal fortelle meg om kriminalitet, heller," sa jeg. "Jeg var bare håper du vil fortelle meg om noen."
  
  
  Hun trakk på skuldrene hennes skuldre. "Hvem er denne personen?'
  
  
  "Ego navn er Barzini," sa jeg. "Rocco Barzini".
  
  
  Hun tenkte seg om et øyeblikk. Da sa hun: "jeg vet ikke det navnet."
  
  
  "Tenk deg godt om, Gina," sa jeg, kysse henne på hånden. "Dette er veldig viktig for meg."
  
  
  Etter en stund, sa hun, " Nei, Nick, jeg kjenner ikke denne mannen."
  
  
  Han sukket.
  
  
  "Politiet selv ikke har noen ledetråder i dette tilfellet," fortsatte hun. "Det ville være bedre hvis du setter denne saken på hodet."
  
  
  Jeg kunne se bekymre deg i øynene hennes. "Gina,"sa jeg," jeg kan ikke."
  
  
  Hun lente seg tilbake på sofaen og tygget henne underleppa tankefullt. "Vel,"sa hun langsomt:" hvis jeg ikke kan overbevise deg til å gi opp, vi kan gjøre noe".
  
  
  "Ja?'
  
  
  "Det er en kvinne. Jeg møtte henne gjennom Rosa, en venn av meg fra kafeen."
  
  
  "Jeg husker Rose," sa jeg.
  
  
  "Denne kvinnen eier en bordell i Piazza Montecitorio. Hun vet Romerske kriminelle bedre enn sine brødre. Kanskje hun ønsker å snakke med deg." For en avgift.'
  
  
  "Jeg vil betale deg," sa jeg.
  
  
  "Du må gå dit alene. Hun ikke la kvinner inn i huset hennes, med unntak for jenter som jobber for henne."
  
  
  "Kan jeg se henne i kveld?"
  
  
  "Jeg vil ta en titt."
  
  
  Hun gikk til telefonen, ringte et nummer, og snakket i en lavmælt tone. Et par minutter senere, har hun hengt opp og satte seg ned ved siden av meg på sofaen.
  
  
  "It' s all right," sa hun trist. "Du kan gå dit etter ti o' klokken.
  
  
  Hun er klar til å snakke til deg. Hun nevner ikke navnet på personen du leter etter. Hun er redd for at telefonen hennes er noen ganger banket av politiet."
  
  
  "Takk, Gina," sa jeg. Han så på klokka. Det var nesten ti o ' klokken. "Da jeg skulle gå," sa jeg.
  
  
  "Det er noe annet."
  
  
  "Ja?'
  
  
  "For å gjøre ditt besøk ser normale ut, finne en rundt jentene før du kan snakke til Fru Vasari."
  
  
  Hun ble løftet opp av hennes mutt haken med henne pekefingeren. "Kanskje jeg kan unngå det," sa jeg.
  
  
  Hun så alvorlig. "Ikke spille spill med Fru Vasari, Nick. Hun sa hei, vil du betale for jenta, og at du bør hente inn pengene."
  
  
  "Jeg vil se på det."Det var ikke en hyggelig tanke å la Gina og gå til sengs med en prostituert. "Ikke vær redd for alltid. Jeg mener, den jenta. Rose forsikret meg om at Fru Vasari er svært strenge om sin helse."
  
  
  Den kom opp. "Hvis du er greit, jeg kommer tilbake hit når jeg snakker til henne."
  
  
  Hun så på meg med tårer i øynene. "Jeg ville virkelig liker det," sa hun.
  
  
  
  
  Jeg tok henne med taxi til Piazza Montecitorio. Plassen var i en stygg del av byen, og ikke for kvelden turer. Huset var veldig gammel, med en forvitret fasaden. Alle vinduene ble tent, selv om det i første etasje blindene var trukket og windows ovenfor dem var lukket, slik at bare striper i gult lys .
  
  
  Som hennes ryggskjoldet krysset fortauet, så hun en mann som står på neste covered patio. Han var ikke å se i min retning, men hans egoisme gjort meg skeptisk. En tynn ung jente, la meg i. Få flere kunder har flyttet inn i den store stuen, hvor de møtte jentene, mens jeg ventet i hallen utenfor den store hallen, de alle virket å være klar over min tilstedeværelse.
  
  
  En slank, middelaldrende kvinne med svart hår slicked rett tilbake nærmet meg. Jeg spurte henne. "Fru Vasari?"
  
  
  Hun smilte svakt. "Nei, til hennes Fru Vasari. Ønsker du en jente?
  
  
  Han visste ikke hvordan de skal reagere. 'Ja.'
  
  
  Da vi kom inn i stuen, flere kvinner så i vår retning. En ung blonde kvinne kom opp til oss. Hun var iført et par korte sorte truser som utsettes de fleste av hennes lår og bryster. Hennes vurdert hennes på om atten; hennes følte en annen touch av uskyld til hennes hjerte-formet ansikt. Hun spurte meg i italienske om hun kan holde meg opptatt . Hennes konklusjon var at hun var like bra eller like dårlig som de andre. Han nikket til henne.
  
  
  Hun smilte og tok tak i armen min possessively. Fru Vasari er moren til venstre og jenta spurte om jeg ville gjerne noe å drikke før vi gikk til rommet sitt. "Nei,"sa jeg," la oss gå oppe nå."
  
  
  "Ah, du ser frem til det, gjør du ikke?" Hun førte meg opp trappen til et rom i første etasje.
  
  
  Så snart døren lukket seg bak oss, begynte hun kler av seg meg. "Du er engelsk, er ikke du?" Mary fikk mange Engelskmenn ."
  
  
  Han la det renne en stund. Ser ut som hei likte det. Jeg hadde ikke ta mitt våpen, et risikabelt trekk, men jeg hadde ikke lyst til å tiltrekke seg unødig oppmerksomhet i denne omgang . Han løftet henne opp til kanten av jern seng og fjernet henne ballett tøfler og bukser, mens Maria deftly fjernet henne tynne klær. Nah hadde en vakker, ung kropp med en liten midje og fast full brystene. Det var et blåmerke på Lukk venstre lår, ingen tvil om igjen av en varm kunden.
  
  
  "Liker du Maria?" spurte hun.
  
  
  Han sto ved siden av sengen og tok av seg resten av klærne hans. "Ja, Maria, du er veldig vakker." Henne, smilte og ment det .
  
  
  Hun satte seg ned på gulvet ved føttene mine og begynte å stryke lårene mine. "Du er veldig vakker," sa hun. Hånden hennes gikk opp til mine kjønnsorganer og jobbet der. Hun lente seg frem og kysset mine lår. Hun ble løftet opp til kanten av sengen og flyttet til lårene mine for å krype opp mot hverandre.
  
  
  Når han kom inn i rommet, alt han tenkte på var å snakke til Fru Vasari. Men som Maria jobbet veldig fagmessig med meg, min opphisselse vokste, og etter den tid hun strakte på sengen og gjemt den puter under lårene, hennes var klar.
  
  
  Hun visste at hennes yrke også. Hun visste nøyaktig hva de skal gjøre og når du skal bringe meg til et eksplosivt klimaks. Da det var over, og vi ble liggende i en svette på rumpled ark, hun virket glad for at jeg var fysisk fornøyd. Hun hadde ikke forventet noe annet. Så for meg... Vel, det var hva jeg hadde betalt for.
  
  
  Jeg spurte henne om Fru Vasari.
  
  
  'Ah. Du er en som ønsker å snakke med Madame.
  
  
  "Ja. Kan du ta meg til henne?"
  
  
  "Kom med meg."
  
  
  Hun førte meg til en andre etasje kontor og vi gikk ned i en mørk gang til en bakrommet. Hun slo to ganger, og da hun åpnet hennes, hun dro.
  
  
  "Du ønsker å snakke til missus?" den mørkhåret kvinne spurte.
  
  
  Henne så mimmo nah inn i rommet. Det var svakt opplyst med rødt og blått lys. Lukten av røkelse wafted ned korridoren .
  
  
  "Ja, hun sa hun ønsket å se meg," sa jeg.
  
  
  "Kom inn," sa konen, gå til side.
  
  
  Hans kom inn i rommet, og lukten av Stahl var kvelende. En figur i rike silke tilbakelente på en lav baha ' i tykke vegg-til-vegg-rom . Når han kom til å slikke henne, så han at hun var en usedvanlig fett kvinne. Hei, hun skulle ha vært minst sytti, men hun var sterkt gjort opp, som en advarsel fra en tidlig lyd film. Hennes lid, rynkete ansiktet var dekket av makeup, øynene hennes var svarte og hennes øyelokkene var mørk blå . Blush ble smurt på henne fettete kinn, og rød leppestift dannet en falsk munn. Alt dette ble dekket av en oransje parykk. Hennes tykke hvite hender som stakk ut rundt henne silke kjole som to innskrumpet baller av deigen, og deretter hennes skinn fingrene ble dekorert med minst et dusin ringer.
  
  
  "Er at Mr. Carter?" Jeg løftet sitt gamle stemme.
  
  
  "Ja, frue," sa jeg.
  
  
  Assisterende presset en stol bort til sofaen og gjorde tegn til meg om å sitte ned. "Jeg beklager om odorous ting," hvisket hun. "Madame har en merkelig kroppslukt, som hun masker med røkelse."
  
  
  Selger nikket, også.
  
  
  "Stopp hvisker og tiptoeing," Mrs. Vasari fortalte kvinnen. "Du kan la oss være i fred for en stund."
  
  
  "Ja, frue." Hun snudde og gikk ut gjennom rommene. "Du ser bra ut," Mrs. Vasari sa på engelsk. "Har du noe imot om jeg tar av denne parykk? Veldig varmt."
  
  
  "Selvsagt ikke," sa jeg.
  
  
  Hun pursed henne puckered lepper og fjernet den oransje parykk fra hodet hennes. Hun var nesten skallet, med dusker av hvite hår som stikker ut her og der. Iført en parykk, hun var den mest bisarre kvinnen han noensinne har sett. Uten henne parykk, hun var en karikatur av en trist gammel kvinne. Merkelig nok, jeg likte det.
  
  
  "All right," sa hun i en gammel manns skjøre stemme. "Jeg forstår at du har kommet for å be om informasjon." Samtalen tok Nah ' s pusten.
  
  
  "Midt i dell, frue," sa jeg.
  
  
  "Bare ring meg Nellie."
  
  
  "Nellie?" Jeg spurte henne incredulously.
  
  
  "Min far var en norsk sjømann. Til tross for min italienske mors protester, han insisterte på å gi meg navnet Nelly."
  
  
  Hun rynket hennes tynne, malte lepper i en grotesk smil. "Ville du stole på at jeg var en veldig attraktiv kvinne?"
  
  
  'Selvfølgelig."Hennes håp om at min stemme høres vennlig.
  
  
  "Da jeg var sytten, jeg fikk et tilbud fra the Venetian nobility," hun croaked. "Hennes nektet. Du ser henne hotellet er mer enn et spa ekteskap.
  
  
  Jeg hadde ikke si noe fordi jeg ikke vet hva jeg skal si.
  
  
  "Når hun ble grunnlagt av dette huset, hun ble arrangert av noen av de mest prominente folk i Europa, Mr. Carter. Mine jenter visste politikere og høytstående tjenestemenn. Navnet på en bestemt statsråden var kjent over hele Italia . Han har aldri sovet med jenter. Han så på dem kle av seg og så spurte ih å stå naken foran ham mens han spilte med seg selv. Du vet aldri hva hver person ønsker er ."
  
  
  Hun var allerede choking på denne samtalen. "Senere," sa hun, " underverdenen vil ofte komme her. Mafiosi og andre. Ih kjente henne alle sammen, Mr. Carter. Jeg ble fortalt en rekke ting, men jeg har aldri solgt informasjon om folk likte jeg."
  
  
  Stanken i rommet hang opp til mine nesebor. Den rynkete maske fortsatte. "Du har kommet for å be om en mann."
  
  
  'Ja.'
  
  
  'Ego navn?'
  
  
  "Rocco Barzini".
  
  
  Øynene stirret på meg i lang tid over den rynkete hud, deretter tilbake til ansiktet mitt. "Jeg vet ego . Hva slags informasjon er involvert? '
  
  
  "Kan du fortelle meg hvor du skal finne ego?"
  
  
  "Kanskje," en hes stemme besvart. "Hvis informasjonen er verdt en masse penger til deg."
  
  
  "Jeg har penger," sa jeg.
  
  
  "Tjue tusen lire?"
  
  
  Hennes nølte. Det var mye penger, men jeg hadde en idé om at jeg ikke kunne forhandle med Nelly Vasari.
  
  
  'God.'
  
  
  "Har du med deg?"
  
  
  Han kom i en liten, tok ut en klump av lire, regnet ut tjue tusen, og ga pengene til Nellie. Hun plukket opp egoet og regnet det igjen med sin klønete gamle fingre. Når hun var ferdig, hun holdt bill opp til øynene og studerte gravering og strukturen til papiret.
  
  
  Jeg spurte henne. "Fornøyd?"
  
  
  "Du kan ikke være for forsiktig i jobben min," sa hun, " selv når du arbeider med Amerikanerne. Men det er ingenting galt med penger, så skal jeg fortelle deg alt jeg vet om denne parasitten Rocco Barzini.
  
  
  Hun wriggled inn skåret orientalsk stol ved siden av sofaen, det myke kjøttet av skulderen hennes svaiet frem og tilbake.
  
  
  "Barzini kom her fra tid til annen. Han var en liten tyv som mishandlet min jenter. Han var i fengsel. Han vanligvis bor og arbeider i Rime, men noen ganger forsvinner i flere år. Han brukte litt tid i Napoli, hvor han ble interessert i prostitusjon og narkotika. Og nylig kom han tilbake til Roma med en mann hvis navn du kanskje vet-Giovanni Farrelli."
  
  
  "Jeg tror ikke det," sa jeg. Men jeg husket navnet hennes, rundt Gina ' s historie.
  
  
  "Hver politimann i Rime vet at navn, Mr. Carter. Han er en rik mann med flere legitime interesser. Den mest lønnsomme er en vellykket utvikling og bygging selskapet Makelaardij Farelli . Men bak denne respektabel fasade, Signor Farrelli er en leder av underverdenen, en narkolanger og andre ulovlige virksomheter. Han er koblet til en mobster, Mr. Carter, og hans navn er koblet til en kunst-tyveri som fant sted i Venice, ca et år siden.
  
  
  "Interessant," jeg mumlet.
  
  
  "Når Rocco Barzini vendte tilbake til Roma, ble han Farrelli s livvakt."
  
  
  'Lojale. Og at Farrelly liv i Rime?
  
  
  "Signor Farrelli har mange boliger," hun croaked. "Han har et sted å bo i byen, men han er nesten aldri er der. Han har en villa nord for Rim og en suite på et hotell i Capri, som han eier . Det er nesten alltid i Capri på denne tiden av året.
  
  
  Hun plukket opp flasken og sprayet en duftende lukt i rommet. Væsken gjort henne håret ser våte og blanke i det myke lyset. Hun snuste på søt duft, nesebor fakling, så hostet voldsomt.
  
  
  Jeg spurte henne. "Er du ok?"
  
  
  "Ja, ja," sa hun. "All right, unge mann."
  
  
  "Tror du at Barzini og Farrelli kan være med på dette hotellet i Capri?"
  
  
  "Mest sannsynlig, Mr. Carter. Hotellet er kalt Cæsar Augustus og ligger i sentrum av øya ."
  
  
  "Du har vært veldig nyttig."
  
  
  "Jeg har alltid verdi en person for pengene." Hennes malt, læraktig munnen smilte skjevt.
  
  
  Han kom opp for å gå.
  
  
  "Du må betale femten tusen lire for jenta," Mrs. Vasari croaked. "Du kan betale på bunnen. Og komme tilbake igjen, Mr. Carter.
  
  
  "Takk," sa jeg.
  
  
  I gangen, jeg tok et dypt pust av det. Nede, han betalte mørkhåret kvinne for et kort opphold med Maria og venstre. Utenfor, er den friske luft aldri hadde luktet så godt.
  
  
  Hun fortalte meg at jeg kunne finne en taxi på boulevard litt lenger unna, så jeg gikk i samme retning. Det var en trykkende kveld, en hyggelig kveld. Men halvveis på neste blokk, shaggy hørte henne. Han snudde seg og så to menn nærmer seg raskt .
  
  
  Jeg hadde ingen grunn til å tro at jeg var i fare, men da de nærmet seg, kroppen hennes presset opp mot den klagende huset. De bremset ned. Man gått rundt dem mimmo meg, den andre ved siden av dem. Da mannen som gikk mimmo snudde seg rundt og kutte meg av . Jeg trodde jeg kjente ansiktet jeg hadde sett i Nelly Vasari ' s house.
  
  
  "Firth Mar!" sa han, å stoppe meg betydelig.
  
  
  Jeg hadde ikke et valg. Jeg sa, " Hva skjedde?" . "Hofretta!"
  
  
  Jeg var i en hast.
  
  
  "Hva gjorde du snakker med Fru Vasari om?" En annen, mindre muskuløs mann spurte på engelsk.
  
  
  Han så på mannen ' s square, pock-merket ansiktet, og plutselig følte meg naken uten en luger eller et par stiletter.
  
  
  "Hun er en gammel venn av meg."
  
  
  Den store mannen brummet. Du har aldri vært der, Signor.
  
  
  Hennes dyttet ham. "Flytte over!'
  
  
  "Ikke før du sier hva du sier til Madame," sa han.
  
  
  "Jeg har allerede sagt det. Det var en fornyelse av et gammelt vennskap ." Hennes hotel pass mimmo dem.
  
  
  En muskuløs mann slo meg i hodet. Det falt på hans følgesvenn, som la neven inn i mitt liv. Kombinasjonen av to slag slo meg ut for et øyeblikk . Det traff huset hardt, og gispet som en fisk . Jeg så en annen knyttneve som kommer mot meg og prøvde å smette unna det, men fikk en rask dask på kinnet. Øyeblikk senere, ble jeg tatt bakfra. Kopper-merket ansikt flyttet foran meg.
  
  
  "Fortell oss om denne samtale," han knakk.
  
  
  "Gå til helvete. Jeg jamret.
  
  
  En knyttneve smalt inn i brystet mitt. Før han kunne komme seg fra slaget, hennes to første ble truffet i ansiktet. Hennes, kjente jeg at hodet tilt til side. Disse gangsterne visste sine ting. De sannsynligvis ikke engang har noe å gjøre med den type menn hun ville ha likt, men som ikke gjør mye forskjell i øyeblikket.
  
  
  "Slutt med det", sa han knurret. Jeg så glimt av et blad, og deretter stiletto holdt under nesen min.
  
  
  "Si det, eller jeg vil skjære deg!"
  
  
  Han kunne puste igjen. "All right," sa jeg. "Jeg vil si det." Kniven ikke forsvinne, men det forble stille.
  
  
  Nå er han hadde fått tilbake sin styrke. Den smale bladet på kniven var bare tre inches fra mitt venstre øye. Jeg burde ha visst veldig godt hva jeg gjorde.
  
  
  "Vi snakket om slam virksomhet blir avslørt," sa jeg, fortsatt puster tungt. Han flyttet hans høyre ben slik at det var mellom egoet er sprikende føtter . "Fru Vasari selskap?" "Hva er det?" spurte han mistenksomt. 'Hvorfor?'
  
  
  Den andre mannen var holder hendene mine litt mindre tett.
  
  
  "Ja," sa jeg, oppkvikkende meg selv for handling. "Du se, ta henne med til et hotell, ber henne om å åpne et hus i Milano."
  
  
  'Hvilke? Fru Vasari ville aldri"
  
  
  Han dro den massive mann frem ett trinn, og kjørte sitt høyre kne hardt inn i henne pungen. Ego ' s face vridd. Han droppet dolk i gaten. Når jeg satte foten min ned, gikk jeg på de tettbygde mannen er vrist med min høyre fot . Han skrek, og egoets makt svekket. Jeg slengte min venstre albue inn i hennes ego brystkasse så hardt jeg kunne. Jeg hørte det sprekke. Han skrek, falt på sin side, og smalt inn i veggen bak oss.
  
  
  Den andre traff meg. Hun ble blokkert av en venstrehendt punch og returnerte det med en rett. Så han falt til jorden, hadde han nådd for stiletto, men det skled inn i mørket. Da kjente hun et knusende slag på ryggen. Den store fyren presset opp mot moan og angrep meg igjen. En ego knyttneve braste inn i baksiden av hodet mitt, og han falt ned til knærne. Det falt på sin side. En vanskelig oppstart slo meg over hele ansiktet. Jeg traff den med baksiden av hånden min, og den fløy av gårde.
  
  
  Når jeg ble sparket i siden igjen, jeg jamret høyt. Han kom ut med sin oppstart og savnet. Den muskuløse mannen sto opp igjen .
  
  
  "Basta cosi!" sa han. Han bestemte seg for å forlate.
  
  
  Egoet ledsager skyndte seg etter ham, og de forsvant rundt hjørnet. Det er vanskelig å sel. Det føltes som om jeg hadde gått gjennom en gigantisk kjøttkvern. Jeg hadde så sterke smerter i kroppen min at det var umulig å si hvilke områder som var skadet. Han løftet hånden opp til ansiktet hans. Det var en blodig rot.
  
  
  Han lente seg mot huset for et par minutter, i håp om at smertene skulle avta. Hennes, var for optimistisk. Han snublet ned den mørke gaten for flere hundre meter og til slutt nådde boulevard. Akkurat som hun hadde sagt, en taxi snart kom. Ego kalte henne og gikk inn.
  
  
  "Hva diavolo !?" sjåføren utbrøt da han så ansiktet mitt.
  
  
  Han ga emu Gina Romano adresse. Han kjørte raskt å komme meg rundt hans taxi så snart som mulig. Han gikk opp trappa og slengte Gina 's door". Da hun åpnet den, hennes øyne utvidet i sjokk.
  
  
  "Dia mio!" utbrøt hun.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Mine underarmer var tunge og munnen var tørr. Han prøvde å gjenopprette. Alt jeg kunne huske etter møtet med Gina var at jeg klarte å få Hawke på telefonen med stemmen converter for å la dem vite det . Han sa at han skulle ringe meg tilbake i morgen. Han flyttet en av hennes ben. Han kunne føle det andre kjøttet under arket . Han kjørte sin hånd over den myke bølger av liv, til det varme stedet hvor hans lår oppfylt. Gina slått til meg. Hennes venstre bryst børstet min side, og jeg følte hennes brystvorte skyv mimmo meg. Han nådde under ark og rørte henne varm og myk pels . Prøver å ignorere smerten, han rullet over på sin side, ved å klemme hardt rundt setemuskelen.
  
  
  "Mm," sa hun, fortsatt lukke øynene hennes.
  
  
  Hun kost opp til kroppen min, og pakket armene rundt livet mitt. Da hun la ut en annen lyd, og hennes øyne åpnet, blinker.
  
  
  'Kallenavn? Er du sikker på at du føler deg bedre?
  
  
  Han trakk henne hoftene opp til meg, og hun slung en arm over skulderen min. Brystene presset mot min nakne bryst.
  
  
  "Ingenting," jeg mumlet. "Men jeg tror situasjonen vil bedre seg i nær fremtid."
  
  
  Hun skiltes hennes fyldige lepper. Den nyklekte tungen var varm og søt. Hennes hofter spratt forsiktig mot meg. Kiss fått oss til å gispe. Gina svingte hennes høyre hofte over min hofte, og mine smerter i kroppen ble glemt i rush som grep oss som hennes snudde seg og løftet kroppen hennes til å ta min push. Hun kom til meg med glede, og på samme tid, vi nådde et klimaks.
  
  
  Da hennes benkpress er på ryggen til resten. Gina ble liggende ved siden av meg, og ser opp i taket. Til slutt, han rakte opp hånden og forsiktig rørte sår over hans venstre øye og på hans høyre kinn. De var tørre, men hele siden av ansiktet mitt vondt . Ved et mirakel, tennene mine så ut til å være der fortsatt. Han trakk ned ark og så et par blåmerker på hans overkropp.
  
  
  "De behandlet meg godt," sa jeg, " men jeg tviler på at de vil være i stand til å bevege seg så jevnt i morges."
  
  
  "Stakkars gutten," Gina purred mykt. Hun legger sin hånd på min hofte.
  
  
  "Jeg håper de ikke gidder Nelly Vasari," sa jeg.
  
  
  "De vil ikke gjøre det, Nick. Nah har mye av mektige venner ."
  
  
  "Jeg trodde de var Sicilianerne," sa jeg. "Selv om det er ingen direkte forbindelse, nå Barzini eller Farrelli har hørt det."
  
  
  .
  
  
  "Nick," sa Gina, å snu for å møte meg. "Er du kommer til å Capri?"
  
  
  Jeg spurte henne. "Hvorfor vil du vite det?"
  
  
  "Når du fortalte meg alt om ditt engasjement i tyveri siste natten, du kan ikke ha visst om det, men du tvang meg til å hjelpe deg," sa hun. "Og jeg kan hjelpe deg. Du kan også stole på meg helt nå som du har klarert meg for en lang tid. Jeg vet ikke dette Farrelly fyr. Du husker henne å fortelle deg at jeg var en ego elsker. Jeg vet at hennes ego alt, ego, id, ego vaner. Jeg kan være til nytte for deg."
  
  
  Jeg spurte henne. "Hvor lenge har du vært ... med Farrelly?"
  
  
  Hun unngikk mine øyne. 'Noen måneder. Han kjøpte meg en masse ting, men egoet grusomhet var uutholdelig for meg."
  
  
  "Hvordan kan jeg være sikker på at du vil nå hjelpe meg mot ham?" Henne, følte videre.
  
  
  Hun smalnet øynene hennes. "Jeg hater Farrelly, Nick. Jeg sverger du kan stole på meg.
  
  
  Henne, tenkte på det, og bestemte meg for å prøve det. "All right," sa jeg, " jeg skal ta deg til Capri. Min andre Interpol offiser kommer med oss."
  
  
  "Ta en politimann?"
  
  
  "Ja." Hun stoppet. "Farrelly ranet Vatikanet, Nick?"
  
  
  "Det er en god sjanse for det."
  
  
  "Men hvorfor skal regjeringen bryr seg?" Han så på Nah tankefullt. "Under ran, noe som hører til min regjering ble stjålet. Du trenger ikke å vite Jin lenger. Ikke spør meg igjen."
  
  
  
  
  "All right, Nick."
  
  
  Telefonen ringte. Gina fikk opp, gikk til andre enden av rommet, og plukket opp telefonen. Hennes nakne kropp fortsatt så attraktive. Et øyeblikk senere, hun snudde seg rundt . "Dette er for deg.'
  
  
  Det måtte være Hawk. Det var han.
  
  
  "Hvem i helvete var som skreddersydd?" han brølte på tvers av miles av havet.
  
  
  Hennes, han lo, til tross for sin hardt, sykelig ansikt. "Oh, en jente," sa jeg uskyldig.
  
  
  "Ja, ta skredder, jente!"
  
  
  "It' s all right," sa jeg. "Og jeg bare sette det på lønn."
  
  
  "I hvilken grad?" Hans stemme lød surt.
  
  
  "Du vet, jeg vil aldri ta betalt for dette," sa jeg. "Jeg ansatt Gina på midlertidig basis. Det blir med meg til kilden, det er viktig informasjon som jeg har diskutert med deg.
  
  
  "Så lenge du vet hva du gjør!" Han stanset for å finne hans sarkasme, " jeg håper du hadde en god natt, Nick."
  
  
  Ego ' s intensjoner var klare, men hennes forble uanfektet. "Ja, sir. Henne, føler jeg meg mye bedre med meg selv.'
  
  
  "Se, er du ok? Du hørtes litt slå opp i går kveld.
  
  
  "Jeg har det bra," sa jeg.
  
  
  "Vi har gjennomgått Judas' filer, "fortsatte han," og vi har nyheter for deg. Farrelly navn dukket opp i Judas ' s fil for flere år siden. Han stjal noen dokumenter fra regjeringen i England. Farrelly er en stor gutt. Han er enten mobster eller har nære bånd til dem."
  
  
  "Ja. Liker fyren som kan stille mannskaper og utstyr for en rekke ran Judas utarbeidet."
  
  
  "En stemme på hva det kom til, Nick. Jeg tror du bør gå til Capri.
  
  
  "Jeg vil fly til Napoli senere."
  
  
  'God. Holde meg orientert. Denne saken kan være større enn vi tror ."
  
  
  'Nøyaktig.'
  
  
  "Prøve å få litt søvn i natt."
  
  
  Han smilte til henne. Han visste at Hawk smilte også, med sin tynne ansiktet. "Ja, selvfølgelig," sa jeg.
  
  
  -
  
  
  Senere den morgen, gikk jeg til Interpol-kontoret og orienterte Tony Benedetto på den nyeste utviklingen. Han hadde en solid fil på Farrelly. Det var en referanse til "Mr. J." datoen ble senere enn angi AX.
  
  
  "Juda og Farrelly synes å ha blitt gode venner," Tony sa.
  
  
  "Som for Farrelly, jeg vet ikke." "Men ingen er en Jøde ennå. Han bare opprettholder hensynsløse forretningsforbindelser." Jeg så på mappen med filene. "Judas er ikke akkurat menneske, du ser, han mistet sine hender i en ulykke da han var ung, og han har kunstige hender som ser ut som kjøtt og blod, men er under en 'hud' laget av solid stål. Disse hender symboliserer en person. Han nesten drept meg med dem en gang.
  
  
  "Vi vil be om at han ikke har en annen mulighet," Tony sa.
  
  
  "Er du klar til å gå til Capri?"
  
  
  "Ja . "Hva gjør vårt fly igjen?"
  
  
  'Klokka fire. Vi vil være i Napoli, i en time, og på øya tidlig på kvelden."
  
  
  
  
  Det var fortsatt lys når vi tok kabelbanen til byen Capri, en snow-white island gjennomvåt i blomster. Øya var så liten at kobolt-blå havet kunne sees fra nesten hvor som helst i byen. Den smale, svingete brosteinsbelagte gater hadde utallige trapper som fører opp og ned til andre nivåer. Turister fylt den lille firkanten i midten og satt drikke cinzano ved solnedgang. To kvartaler fra torget var Caesar Augustus Hotel, en stor, vakker bygning med en bougainvillea treet over inngangen.
  
  
  "Stemmen er alle," sa Gina som sto vi foran den. "Suite Farrelly lever i er i tredje etasje stue. Du kan se balkong fra her. Når Farrelly er det, han har to livvakter, men du kan bare se en rundt dem. Den andre en han gjemmer seg når fremmede kommer på besøk . I det lille rommet ved siden av stuen, det er et metall stol som er alltid låst. Det kan være noe viktig i dette." Så spurte hun: "Hva er det du kommer til å gjøre når Farrelly kommer?"
  
  
  "Holde våre folk en hemmelig så lenge som mulig," svarte jeg. "Vi kan lære om landet eller hus på øya. Selvfølgelig, hennes, og jeg håper at Ego ikke er der, fordi vi ikke har nok bevis mot ham for å arrestere ham. Judas er den rette personen for meg. Jeg håper han har det jeg leter etter." Så: "Du kan ikke gå ovenpå."
  
  
  "Hvorfor ikke, Nick? Jeg kan vente på henne i gangen før du spør."
  
  
  "Nei, det er for farlig. Du går til kafé på torget for en drink."
  
  
  "Greit," sa Gina, skuffet.
  
  
  "Hvis du ikke hører fra oss i løpet av en time, kan du bestille rom på Hotel Paradiso."
  
  
  "Jeg skal gjøre det. Hun trakk på skuldrene og gikk mot torget.
  
  
  Tony smilte og ristet på hodet. "God informant, amiko," han vingeslagene på meg.
  
  
  "Du skulle ha sett Nelly Vasari," sa jeg.
  
  
  Overfor en situasjon som en Tony og jeg var i, hadde vi til å spille ved å trykke . Det er som å spille sjakk, fordi etter at de første to eller tre slå trinn, det er mange muligheter. Så vi dro til leiligheten, med svært foreløpige ideer. Vi banket på, og håpet det ikke ville være noen svar . Men døren åpnet, og vi så en jente som står der . Nah hadde platina blondt hår og rosa leppestift på henne plumpe leppene. Hennes blomster-mønster hus strøk, løst knappet på livet i en provoserende måte, ikke skjule sin sensuell kurver. Det var tydelig at hun var naken under pelsen. Hennes lange, svingete lår og rikelig med brystene tittet forførerisk rundt hjørnet med hver tunge skritt hun tok. Og dommer av hes mutterings og vaklende skritt, det var like klart at Ay ikke trenger å drikke i hånden hennes. "Er Mr. Farrelly her?" Tony bedt om.
  
  
  "Nei,"sa hun i Skandinavisk-engelsk aksent," Mr. Farrelly er ikke her." Hun lente seg mot veggen, og foldene av hennes housecoat gikk enda lenger.
  
  
  "Beklager," sa jeg, og prøvde å ikke se på hennes flotte kropp, " vi har kommet en lang vei for å se det. Kan vi snakke med Hema igjen?"
  
  
  "Du kan snakke til meg, sjefen," sa hun, kniser. "Hun er her, som alltid, helt alene." Hun legger hånden på døren jamb, som om hun kommer til å rippe kle seg helt av. Tony så på meg og smilte litt. "Vi er glade for å godta invitasjonen, signora."
  
  
  Hun vinket til oss og smalt igjen døren bak henne. Rommet var flott innredet, men renslighet var tydelig ikke hennes sterke side. Tomme flasker, overfylte askebegre, og halv tomme glassene var overalt, og det tykke teppet var strødd med aviser og illustrerte magasiner.
  
  
  Med en uformell gest, jenta gjorde tegn til oss om å sitte ned. "Ville du liker noe å drikke?" hun giggled drunkenly. Han ristet på hodet, og hennes lepper krøllet i frustrasjon . "Uflaks," sa hun.
  
  
  Den blonde snublet over til benken overfor to stoler, Tony og jeg skulle sitte på. Med et høyt og pinte sukk, falt hun tilbake på sofaen, og det løs knute av beltet kom ugjort, og etterlater nesten ingenting å vise for hennes modne kroppen. Ingen tvil om at vi var ansikt til ansikt med Farrelly ' s mistress. 'Hva vil du?'Hva er det?' spurte hun. "Kan du fortelle meg. Giovanni holder meg orientert om alt." Hennes ord fortsatt hørtes tvunget, men hun var ikke så full som jeg opprinnelig trodde.
  
  
  Når Tony forklarte at vi ønsket å kjøpe villaer på øya, hennes, snudde han seg og så inn i de små tilstøtende rom Gina hadde nevnt. Fra der jeg satt, kunne jeg se et metall stol med en telefon i hjørnet.
  
  
  "Det er svært få villaer for salg i Capri," sa den blonde som bare introduserte seg selv som Herta, " og hvis noen selger noe, det er en svært høy pris. Herrer, andre dyre Zhirinovsky ting? Det siste ordet ble gitt, med et hint..
  
  
  "Midt i dell," Tony sa, smilende på Hei. Han kremtet. "Herta, jeg ser henne telefonen i det andre rommet. Kan min venn ringe vår hotell? '
  
  
  Tony rynket pannen.
  
  
  "Selvfølgelig," sa hun i en hes stemme. "Jeg skal slå deg på hellige." Hun reiste seg opp fra sofaen, og kappe skled nedover lårene, for et øyeblikk, for å avsløre henne blek trekant.
  
  
  Da hun gikk inn i det andre rommet for å slå på de hellige, Tony hevet et øyenbryn. Og da han døde mimmo lukk for å gå til et annet rom, hun tok ego hånd.
  
  
  Henne, så at han var klemmer henne fekk høyre bryst. Hun vinket tilbake og tilbake og smilte. Tony gikk inn i rommet og lukket døren. Gerta kom bort til stolen min og sto ved siden av meg, legger hånden på skulderen min: "Du er en kjekk mann," sa hun.
  
  
  Henne, så på lukk. "Takk," sa jeg. "Fortell meg, Gerta, har Mr. Farrelly gjort noen ny virksomhet venner i det siste?" Jeg hørte henne, og han fikk en ny partner." Hun vendte tilbake til sofaen med en drink i hånden hennes. "Giovanni har alltid nye ansikter," sa hun langsomt. "Men skal vi bare snakke om Giovanni?" Du og din far, ikke bare leve i midten av virksomheten, gjør du?
  
  
  "Selvfølgelig du er veldig gjestfrie," guds tjener stoppet henne, i håp om at Tony var opptatt med å søke som leder.
  
  
  "Du vet, folk som henne. Det har alltid vært slik. Jeg har hva de vil. Gjør jeg sjokk du?
  
  
  "Ikke i det hele tatt," sa jeg. Hva var Tony gjør det?
  
  
  'God jobb. Jeg er glad du ikke er i sjokk. Da er du akkurat som henne. Du vet at du må ta muligheten når den kommer, gjør du ikke?
  
  
  "Ja, det er," sa jeg, tenker på rommet ved siden av.
  
  
  Herta sette ned sine ruter og strakte seg dovent på sofaen. Hun tilfeldig kneppet hennes kappe som Tony angitt.
  
  
  "Benissima !" sa han lavt.
  
  
  Herta ikke se på oss. "Jeg vet hva du vil," sa hun i en hes stemme. "Og du kan gjøre det. Hver av dem etter tur, eller begge deler på samme tid. Det er helt i orden, jeg vil ikke fortelle Giovanni.
  
  
  Tony sto foran henne, og så ned på henne naken kropp. "Nick," sa han gjennom en tørr munn, " kanskje vi har noen flere minutter, ok?"
  
  
  "Gud, nei, Tony."
  
  
  "Så gå bort. Jeg vil se deg senere."'
  
  
  "Tony, han vil være tilbake når som helst!"
  
  
  Tony sett på sofaen og snudde seg mot meg. "Det er lett for deg når en jente venter på deg torg." Nå var han opprørt og litt sint. Ikke på meg, men på situasjonen. Han visste at jeg hadde rett.
  
  
  "Gjør hva du vil," sa jeg, " men gi meg den informasjonen du fikk på telefonen."
  
  
  Ego ansikt forandret seg. "Jeg beklager, Nick. Du har rett. Han tok en siste kikk på Hertha, så snudde han seg og gikk mot døren.
  
  
  "Beklager, vennen min," sa han til naken jente. "Bare ikke tid eller sted."
  
  
  Herta så på meg litt rådvill. "Don' t du ønsker å sove med meg?"
  
  
  "Du er den mest populære kvinnen på øya," sa jeg, " men min venn og jeg har presserende forhold til å ivareta."
  
  
  
  
  Tony var stille mens vi var i heisen. Da vi kom inn i lobbyen, jeg fortalte henne: "Se på det på denne måten, amiko. Du kan få et problem ."
  
  
  Tony lo. "Jeg tror det er en kald dusj på hotellet ...'
  
  
  Jeg spurte henne. "Hva er det?"
  
  
  'Se. Som mann. Dette er Farrelly.
  
  
  En høy, mørk mann i hans forties kom inn i lobbyen med en annen fyr. Det ble nøye undersøkt av egoet, slik at han kunne finne ut neste gang. Så henne, så på den andre mannen hobbling med en stokk, og følte ego. Det var Barzini, som hadde skutt henne i låret under et ran i Vatikanet . Da de to mennene kontaktet nærmeste counter , hennes mann slått til avisen counter slik at Barzini kunne ikke se ansiktet mitt.
  
  
  "Jeg har ikke blitt spurt ennå?" Farrelly spurte desk clerk.
  
  
  "Nei, Signor Farrelli."
  
  
  "Utmerket. Send maten opp i tre. La oss si tagliatelle alla bolgnese.
  
  
  "Jeg skal ta meg av det, Signor Farrelli."
  
  
  Farrelli og Barzini gikk til heisen uten å legge merke til oss. Barzini haltet stygt. Et øyeblikk senere, heis døren lukket seg bak dem.
  
  
  "Ego ballett tøfler," sa jeg.
  
  
  "På Barzini er?"
  
  
  "Ja. Det har en crepe såle.
  
  
  
  
  På vei tilbake til plassen, Tony trukket et stykke papir ut av lommen hans. "Jeg åpnet denne stolen med hendig lås plukke og fant to interessante ting. Den ene var en bærbar pc med Judas ' s adresse på den. Jeg dekodet det. Dette bekrefter andre bevis som du fant i Vatikanet."
  
  
  Henne, så på papiret. Det var skriblet: "Senior. Jude, San Marco Import, Via Sachetti, Pancino, Sicilia " .
  
  
  "Selvfølgelig," sa jeg. "Judas' s hovedkontor i Zala på Sicilia, så det er nok der han ansatt banditter."
  
  
  "Dette betyr at våre interesser er også skiftende der. Hvis den stjålne gjenstander er nå på Sicilia, min saken vil bli løst når vi finner ih.
  
  
  "Ja," sa jeg, " selv om min oppgave vil ikke være så lett å fullføre. Ikke hvis Judas funnet dokumentet i vase . "
  
  
  "Snu papiret," Amiko Toni fortsatte, " og så kan du lese hva jeg har kopiert." Det ble skrevet i en bærbar pc. Betyr dette noe for deg?
  
  
  Han stoppet under lyset av hotellets liten veranda og undersøkt Tony håndskrift. Jeg leste den: "Leonardo' s last" pluss dato.
  
  
  "Det er trolig en referanse til stjålet elementer," Tony sa , " og Leonardo kunne være samleren å kjøpe ih."
  
  
  "Kanskje.'
  
  
  Noe om notatet fascinert meg. Hvis det bare var et spørsmål om transport av stjålet gods, det var ingen av virksomheten min, siden jeg var sikker på at vasen var ment for Judas ' egen samling. Men jeg hadde en følelse som, for noen grunn, periode hatt en reell betydning for meg enn for noen andre !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Etter 48 timer, kom vi på Sicilia. Øya var ufruktbar og steinete, med en dyster, men nydelig utsikt. Vi utforsket den første landsbyen og funnet at innbyggerne var omtrent som beskrevet i guidebøker. Mennene enten brummet uforståeleg svar på våre spørsmål eller ignorerte oss fullstendig. Kvinnene forsvant da vi kom på scenen. Til slutt, Tony spurte den gamle mannen til å fortelle oss hvor de Via Sachetti hall var. Det viste seg å være en lang vei, steinete og ujevn, noe som fører til en annen stream på øya. Vi lærte at selskapet San Marco Importen var lukket ganske lenge siden, selv om det ble kjøpt av en utlending. I henhold til den gamle mannen, bygningen var lent mot en klippe med utsikt over havet.
  
  
  Vi visste at huset ville utvilsomt være overvåket, så hvis vi tok en taxi dit, forutsatt at vi kunne finne en taxi i landsbyen, ville vi umiddelbart har problemer. Så vi bestemte oss for å nærme Judas ' gjemmested fra den andre siden av båten.
  
  
  Neste morgen, etter ankomst, vi leide en båt til fiske og gjort det til det sted hvor black rock ruvet nesten to hundre meter over oss. Fra dans båt, klippen så nesten loddrett. Vi satt en liten hvit båt i en smal strand ved foten av en klippe.
  
  
  "Kanskje vi burde ha tatt veien, min andre," Tony gjettet, vippe hodet tilbake for å studere rock ovenfor oss. "Jeg tror det er en veldig vanskelig klatre."
  
  
  Gina satt ved siden av oss på mørk sand, hennes blonde hår svaiende som en manke i vinden. "Nick, "sa hun," jeg kan bare klatre bergarter barbeint."
  
  
  "Du trenger ikke blande seg inn med noe," sa jeg. "Du vil bli her til å passe på båten."
  
  
  "Nei," sa hun. Hun snudde seg til Tony. Han løftet på skuldrene.
  
  
  "Ingen protester," sa jeg. "Du er mer verdifull for oss, enn hvis du prøver å klatre denne klippen. Hvis du hører skudd, vent i 15 minutter. Hvis nam Odin ikke dukker opp rundt oss, dra med båt. Forstår du?"'
  
  
  "Ja," sa hun bistert. "En fjerdedel av en time.'
  
  
  "Greit," sa jeg, og smilte. "Se båten nøye. I nær fremtid, kan det være vårt eneste alternativ. Vi vil være tilbake i en time."
  
  
  Vi forlot Gina i båten og begynte å klatre. Vi var iført lys windbreakers og gummi-soled sko som vi hadde kjøpt i landsbyen, og Tony hadde en spiral av tau slung over skulderen hans. Jeg hadde klatring kroker å henge i belte mitt.
  
  
  Det var en smal avsats ved foten av klippen. Vi valgte den veien som førte fra det. Hennes ryggskjoldet er foran, på jakt etter glatte flekker og peker ih til Tony. Fra ego-grim uttrykk i ansiktet, jeg kunne fortelle at ego for å arbeide for Interpol generelt var annerledes. Faktum er at Toni sjelden måtte forlate komforten av sivilisasjonen . Jeg var nysgjerrig på hvor mye Interpol betaler i forhold til AX.
  
  
  Det tok bare noen minutter å komme midten av stupet, men ellers var det merkbart tregere. Stien var praktisk talt borte, og vi måtte finne hånd og fot-støtte i sprekkene. Det var en risikabel virksomhet. Nå var vi så høyt at hvis vi falt, og det var vanskelig å si hva som ville skje med oss. Og når vi var omtrent tretti meter under toppen, Tony skled på en løs stein, mistet balansen, og begynte å falle.
  
  
  "Hold ut din hånd!"
  
  
  Han ga ut sin høyre hånd og grep meg. Hennes ego grep henne i armen, og Alenka ego banket på min venstre beinet sin støtte. Når hennes, jeg sklei og prøvde å flytte beina mine, hennes, jeg trodde jeg skulle falle. Men med sin høyre hånd, han grep en skarp stein over hodet hennes og holdt godt fast.
  
  
  "Finne noe å holde på med føttene," jeg brummet. Min alyonka begynte å løsne stein. Det som virket som en evighet før Tony funnet fotfeste igjen, og la gå av meg så jeg kunne sette min venstre fot tilbake opp og lene seg på lukk.
  
  
  'God? Spurte jeg, puster tungt.
  
  
  "Ham," han knurret, ansiktet hans er skremt.
  
  
  Tony beundret henne. Han var langt mer redd for klatring enn han var av henne, men han startet det uten noen motforestillinger .
  
  
  "Det er ikke langt," sa jeg.
  
  
  Han nøye utvalgte steder til å gripe inn, og fortsatte. Gina ble en dukke langt under på den smale stranden.
  
  
  Vi kom til slutt til om lag femti meter nedenfor toppen med Tony like under meg. Hans knokene var hvite, og hans lepper var pursed. Han tok tauet fra ham og repeterende det gjennom en klatring krok som fanget ham på livet . Holder fast til berget med sin høyre hånd, han la krok og loop av tau henge løst fra siden og kastet det hele til toppen av klippen.
  
  
  Kroken forsvant over kanten av stupet. Tauet ble hengende ved siden av meg. Hun ble dratt av ee. Etter et par decimeters, kroken fanget på noe, og stoppet. Han trakk på tau og så på Tony. "Vi er nesten der," sa jeg.
  
  
  Ego ' s ansikt var i tvil. Han tok knute på tauet og begynte å klatre. Hold hender, han klatret til toppen. Halvveis gjennom, kroken gi slipp på henne, og falt tre decimeters, så kroken snagged igjen. Han kunne kjenne svetten på leppene hans og i hans øyne.
  
  
  Han klatret forsiktig videre, og endelig tittet frem bak toppen. Bare tjue meter unna, var det hvit-pusset San Marco Import bygningen. Det var en lav, en-etasjes bygning med bordet-up-vinduer, og ugress vokste bak en høy wire gjerdet som omringet bygningen .
  
  
  Da han klatret over kanten og krøp til hvor kroken var forankret bak en skarp stein. Ego dro den opp, så så på Tony og nikket. Han klatret opp tauet. Det tok litt innsats for Emu, men til slutt gjorde han det og satte seg ned ved siden av meg.
  
  
  "Du har sprø ideer, amiko," sa han.
  
  
  "Jeg vet," sa han med en latter. Jeg gikk til kanten av stupet og vinket til Gina til å la henne vite at vi var trygt opp. Hun vinket på revmatisme. Henne, så på den steinete terreng. "Det er en enklere vei ned omtrent en halv kilometer fra her," Tony fortalte henne. "Vi vil bruke dem senere."
  
  
  "E-Conte," sa han . "Jeg er enig i."
  
  
  Vi krøp opp til porten. Ingen tegn til liv.
  
  
  "Jeg vil ta en rask titt," Tony sa. Han krøp ned mot hjørnet av wire gjerdet, ansiktet hans svette. Han så opp på forsiden av bygningen, så kom tilbake til meg.
  
  
  "Det er en sikkerhetsvakt ved hovedinngangen, som jeg tror er bevæpnet," sa han.
  
  
  'Sin akkurat som jeg trodde.'
  
  
  "Minst én bil som er parkert i front, men jeg så det, service inngangen til side moan. Jeg tror dette vil tillate oss å gå inn uten security guard å legge merke til oss."
  
  
  "All right," sa jeg. "Men jeg har nettopp oppdaget et alarmsystem i dette gjerdet. Vi har å gjøre noe med det."
  
  
  Det tok femten minutter til å improvisere en omvei rundt alarm system, slik at vi kunne skjære et lite hull i bunnen av gjerdet. Da vi krøp inne og satte kursen for sidedøren at Tony hadde funnet . Når vi kom dit, fikk vi la merke til at vakten ikke kunne se oss fra sin stilling ved porten. Mimmo av bygningen gled forbi henne til ego kunne få en god titt. Han var iført en åpen skjorte og gjennomført en AK-47 automatgevær under armen. Ved siden av porten, var det en liten security guard ' s kiosk; knyttet til messe var noe Tony hadde ikke sett før: en stor tysk Shepherd. Heldigvis, vinden blåste i vår retning, slik at hunden ikke lukte oss . Men jeg visste at vi trengte å være veldig rolig når vi åpnet service inngang.
  
  
  Vi krøp opp til metall døren og så på lock. Det var ikke vanskelig å åpne ego; med en spesiell lås plukke, det tok bare et par minutter. Han forsiktig dyttet åpne døren og kikket inni.
  
  
  "Kom," Tony hvisket til henne.
  
  
  Vi dro ut våre våpen og gikk inn. Tony lukket døren bak oss. Vi var i en korridor som fører til forsiden av en liten bygning. Det var en kjedelig summende lyd i det fjerne. Det så ut som et skall fra under, men det var ingen trapper i sikte.
  
  
  Hun gjorde tegn til Tony å holde seg nær til meg så vi krøp opp til forsiden av huset. Vi befant oss i en slags resepsjonen eller på kontoret. Det var en mann i en hvit laboratoriefrakk sitter på bordet, som jeg trodde var en slags tekniker. I hjørnet, vakt leste en italiensk avis. Ingen rundt dem så eller hørte oss.
  
  
  Det var en L-formet disken foran pulten, som skiller mennesket fra den åpne døra og vaktpost. Når Tony nikket til henne, og han gikk gjennom porten på telleren, og han tok et par skritt mot vakten.
  
  
  "Sett deg ned," ropte han til henne på italiensk.
  
  
  Vakt og hoppet opp fra stolen, og egoets hånd gikk til revolver og på sin hofte, men da han så at mine Luger var rettet mot emu brystet. Mannen i den hvite lab-coat så på Tony og så på meg, sakte å komme opp fra sitt sete.
  
  
  "Hvor er Judas?" Jeg spurte henne, holde min pistol spisse og mine øyne festet på vakt.
  
  
  "Hva trenger du det for?" vakten spurte.
  
  
  "Kom, la oss gå," Tony sa, som kjører sin .38 Beretta til mannen tilbake. "Ikke prøv vår tålmodighet."
  
  
  "Judas er ikke her," sa mannen. Han svarte på italiensk, men han syntes tysk, eller kanskje Skandinavisk. Nå snudde han seg til oss og studerte ansiktene våre. Han var en tynn mann med rimless briller og kalde blå øyne. Han så ut som den type mann Judas ville leie. Men hvis han var en tekniker, hva var ego-funksjon her?
  
  
  "Kan du ta kontakt med sentry utenfor?" Jeg spurte henne.
  
  
  "Ja," sa han.
  
  
  "Ikke fortell dem!" vakten, løp bort til hjørnet.
  
  
  Jeg gikk over til ham, tok ego revolver ut av sitt hylster, og gjemte den under mitt belte. Så snudde han seg til tekniker," Forteller at vaktpost utenfor for å komme inn her, " sa jeg.
  
  
  "Han kan ikke forlate sin stilling!"
  
  
  "Ikke snakk til dem!" vakt insisterte.
  
  
  "Hold kjeft, din idiot!" teknikeren sa icily.
  
  
  "Bare fortelle ham at Mr. Judas som er på telefonen og ønsker å gi dem spesielle personlige instruksjoner," sa jeg.
  
  
  Mannen så fra meg til Tony. "Gjør som han sier," Tony sa.
  
  
  Teknikeren åpnet en skuff i stolen hans og fant senderen. Han trykket på knappen og sa, " Carlo." Komme her. Mr. Judas ønsker du å snakke med ham på telefonen.
  
  
  Vi ventet i stillhet som vaktpost gikk fra gate til bygning med en truende AK-47 under armen. Da han nærmet seg døren, en sikkerhetsvakt i hjørnet ropte, " Se opp! De har våpen!
  
  
  Mannen i døren kikket på Tony og meg, så hevet automatisk. Han skjøt henne og traff emu i brystet. Når det traff døren, bilen skranglet voldsomt. Kuler tore i gulvet, disk, og brystet på vakt som hadde kalt advarsel. Han smalt inn i veggen og falt av stolen han satt på. Begge var døde.
  
  
  Han gikk til døren og kikket ut. Det var ingen i sikte. Da han vendte tilbake til tekniker, ansiktet hans var hvit.
  
  
  "Nå, la oss gå," sa jeg. "Er Judas borte, også?"
  
  
  "Jeg er her alene," sa han. Jeg kunne fortelle av ego, som i sin tale at han var å fortelle sannheten.
  
  
  "Hvor er tyvegods?" Tony bedt om.
  
  
  'Hvilke?'
  
  
  "Vatikanet skatter. Hvor er de skjulte?
  
  
  "Ah, du tenkte skatten var her?"
  
  
  Han gikk bak disken og trykket Luger til mannen i venstre øre. "Hvor er de?'
  
  
  Ego ansiktet var hvitt som kritt, og han puster tungt. "Jeg hørte dem snakke om cave," sa han, å svelge.
  
  
  "Hva slags hule er det?"
  
  
  'Snake Cave. Et sted her.
  
  
  "Jeg vet det," Tony sa.
  
  
  Hun ble låst ned vanskeligere ved K-mann Luger. "Hva er underground her?"
  
  
  En ser ynkelig horror krysset ansiktet hans. 'Ikke noe sånt!" sa han høyt.
  
  
  Tony og jeg så på hverandre. Jeg spurte henne. "Hvis skatten er gjemt i en hule i nærheten, hva tror du er i rommet under oss?"
  
  
  "Jeg tror vi bør finne ut av," Tony sa.
  
  
  "Binde ham opp," sa jeg. "Vi har bare et par minutter før Gina blader på båten."
  
  
  Tony kneblet mannen på ego av sin egen tie, knytte ego med et tau mens han ventet på stigen. Det var ingen trapper, men når han åpnet døren til kost skapet, så han heis.
  
  
  Henne, utbrøt. "Come on, Tony!"
  
  
  Vi kom inn i den lille heisen og ned noiselessly, spent på å se hva vi kunne finne nedenfor. Noen øyeblikk senere, vi kom med øynene vidåpne.
  
  
  "Gode Gud!'Tony sa.
  
  
  "Du har rett," sa han, og plystret lavt.
  
  
  Vi kom inn i en utrolig underjordisk kompleks. Vi kunne se korridorer og rom i alle retninger, bortsett fra stupet. Mens vi gikk, jeg kunne ikke tro mine egne øyne. Den ene delen inneholdt en komplett kjernefysiske "fabrikken", og de tilstøtende rommene inneholdt alt tilhørende utstyr og mekanismer. Juda Stahl som en atomic scientist! Til slutt fant vi en slags laboratorium med et stort skrivebord og en safe. Tony gikk til arbeid på det trygge, som han var glad for å si at han kunne åpne, mens han undersøkte henne stol. Når det trygge ble åpnet, fant vi noen interessante dokumenter. Festet en ih stol.
  
  
  "Siste uløste art tyverier," Tony sa. "Juda og Farrelly må ha jobbet sammen hele tiden."
  
  
  Han tok et stykke papir fra hele trygg og så på det. "Min Gud," sa jeg. "Judas har holdt hemmeligheter fra NATO-land i år . Og til slutt, hadde han nok ih å bygge sin egen atombombe."
  
  
  "Det er nok derfor han begynte disse ranene," Tony sa. "For å finansiere dette prosjektet."
  
  
  Han plukket opp et annet papir og stirret på det i lang tid. "Vel, vel," sa jeg, ler sourly. Det var en stjålet dokument som setter henne i en Etruskisk vase.
  
  
  "Var det du ønsket, Nick?"
  
  
  'Ja.'Sitt pent foldet papir og satt i et minutt.
  
  
  "Deretter din lokaliteten i Russland er fullført," Tony sa, " og jeg skal være klar når jeg samle kunstskatter fra denne hulen."
  
  
  Han ga Emu noen blekk tegninger. "Nei, min lokalitet i Russland er ikke fullført. Vi trodde at Judas ville selge dette dokumentet til Russerne, men det ser ut til at han kan bruke det selv. Dette er en detaljert utviklingen av tegning av dokumentet som la det i et minutt. Og i andre aviser det er notater på utformingen av enheter."
  
  
  "Er du forteller meg, Amiko, at dokument som Judas uvitende stjal inneholder en plan for en del av atombomben?"
  
  
  "Ja," sa jeg. Det var klart at Judas så at tenner som ville gjøre ego arsenal mer effektiv, og så ego hotellet til bruk. Dette er også indikert at Judas bombe var liten, muligens bærbare. Det slo meg at selv en bærbar bombe kan fullstendig ødelegge en stor by.
  
  
  "Tror du han vil bruke det?" Tony bedt om.
  
  
  "Jeg kjenner henne for sikker."
  
  
  "Så hvor er den bombe?"
  
  
  Han så på han ettertenksomt. "La oss anta at bomben er klar," sa jeg. "Judas hadde tid til å lage en enhet og sette egoet i sin bombe. Antar at alt er klart, og bomber gå et sted?
  
  
  "Ah," Tony mumlet.
  
  
  Han plukket opp et stykke papir og undersøkte det. "Se på dette, Nick."
  
  
  Noe var skriblet i blyant på papir. Det var på italiensk, og det å lese: "Makt av en busslast med et utvalg av førti-fem kilometer, på bakkenivå."
  
  
  "Min Gud," sa jeg.
  
  
  "Men hva vil han gjøre med et slikt våpen?" Tony bedt om.
  
  
  "Jeg vet ikke," sa jeg. "Men uansett hva han ønsket, tegning rundt vase laget ego planlegge mer ekte . Og henne, jeg føler ansvar for det."
  
  
  "Tull," Tony sa. "Ingen kan forutse en slik en utrolig årsak-og-virkning-saken."
  
  
  Han plukket opp en trykt brosjyre som nettopp hadde falt ut fra under stolen. "Det er interessant."
  
  
  "What' s up, Nick?"
  
  
  "Skipstrafikk tidsplan for italienske linjer". Jeg så på listen av cruiseskip på forsiden av brosjyren og så navnet som blinket i mitt hode. "The Voice of Leonardo".
  
  
  Tony ' s øyne smalnet. "Leonardo. Vent, vi er... "
  
  
  "I samsvar med Farrelly," hennes emu nektet media rapporter. "Du har dekodet det. På nen ble skrevet: "Legg til Leonardo etterfulgt av en dato. Det var i går.
  
  
  "Leonardos varer," Tony sa sakte. "Che diavolo, min venn. Tror du dette notatet refererer til ... "
  
  
  "Det virker sannsynlig for meg." Han åpnet mappen og fant en liste over avreise datoer for ulike skip. Ved siden av Leonardo, datoen var sirklet i rødt. Når hun så hvordan det var, hennes forbannet under hennes pust.
  
  
  Tony kikket over skulderen min, så tilbake på meg. "Helt fantastisk", sa jeg. Leonardo vil seile igjen i fire dager . Det har sannsynligvis en atombombe om bord. Og så vil han reise til New York."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Senere, Gina og jeg vendte tilbake til Roma. Tony Benedetto bodde på Sicilia for å vente på sin Interpol kolleger og samle Vatikanet skatter rundt Judas Cave. Han har allerede levert en tekniker over til den Sicilianske politiet og ba Interpol i Rime å verve hjelp av Rhyma og Capri politiet til å arrestere Giovanni Farrelli og Judas så snart de vises .
  
  
  Rundt Gina på rommet, blir vi kalt flyplassen, og reserverte seter på et fly til Napoli neste morgen. Leonardo var i Napoli, og fra det hun ville seile for New York.
  
  
  Ikke når han kontaktet Hawk. Han var glad for å høre at jeg hadde dokumentet tilbake, og var i godt humør før jeg fortalte dem at Judas hadde nesten helt sikkert allerede aktivert tenner.
  
  
  'Hva?'
  
  
  "Jeg tror han vil sette dette atombombe om bord Leonardo,"sa jeg," og skipet vil reise til New York."
  
  
  "Gode Gud," Hauk mumlet. "Tror du han har til hensikt å bruke denne bomben her ?"
  
  
  "Jeg kan ikke forestille meg noe annet," sa jeg.
  
  
  Det ble en lang stillhet, bare avbrutt av Hawke ' s tung pust på den andre siden. Han tok et dypt pust og fortsatte, ikke tenkt til å gjøre situasjonen ser rosenrød hvis han visste at det var helt annerledes.
  
  
  "Som du vet, den bomben som han har opprettet en rekke femten miles. For ikke å nevne sekundære og tertiære sjokkbølger. I henhold til tegninger jeg fant, Emu klarte å lage en bombe liten nok til å bli lagret i en kanal som safe i løpet av noen dager . Men størrelsen har ingenting å gjøre med ødeleggende kraft ... '
  
  
  "Ja, jeg forstår at Carter. Gå videre, " Hawk, tydelig irritert av fakta hans emu hadde rapportert.
  
  
  "Alle Judas hadde å gjøre var å kaste bombe over bord. Det kan da ligge på bunnen av Havnen i New York i flere dager, selv uker. Kanskje måneder. Nå som det har en detonator, alle emu har å gjøre er å koble sammen ego med en lang rekke tenner. Han kan være på tur i Philadelphia og emu trengte bare å trykke på en knapp. Og så... Farvel, New York".
  
  
  "Men hvorfor? Hawk bedt om. "Det spiller ingen rolle om han slipper bomben av skipet, Carter. Jeg ønsker å vite hvorfor han er besatt av en slik gal plan."
  
  
  "Fordi Judas er juks, sir. Du vet det like godt som jeg gjør. Han hater oss og vårt land, spesielt når vi sist møtte i Niagara. Kanskje det var en ego-konsept som flyttet-hvem vet.
  
  
  'Ta hevn? Hawk utbrøt, og nå var han nesten sint på meg for å sette ego foran min idé av Judas ' s twisted karakter. "Drepe ti millioner mennesker, Carter? Herregud, mann, vi trenger å stoppe ham før denne tingen egentlig får ut av hånden. Du har fått til å finne det bombe, Carter. Og, selvfølgelig, Judas."
  
  
  "Jeg vedder på at du," sa jeg fort. "Men hvis det er noen trøst, jeg vedder på at du penger at Judas ikke passere på våre hemmelige detonator til andre." I det minste ikke ennå . Etter nøye å lese dokumenter som han fant i laboratoriet, jeg mistenker at han passerte planer til sine ansatte i flere fragmenter. Så ingen vet hele enheten, alle bare vet en del. Jeg håper vi ikke trenger å bekymre deg om det lenger når vi fanger Judas."
  
  
  "Om New York ikke blåse opp først, mener du."
  
  
  "I dell selv, sir," sa jeg.
  
  
  "Come on, Nick. La meg vite nøyaktig når Leonardo kommer i New York, slik at midler kan være på scenen. Du kan finne bomben før skipet kommer her . Hvis ikke, jeg er nødt til å advare mange mennesker."
  
  
  "Jeg vet det.'
  
  
  
  
  
  Når jeg er ferdig ringer, Gina og jeg gikk til kontoret i Italia. Jeg ble fortalt at rute nylig hadde endret seg og at jeg skulle gå til kaptein av havnen i Napoli eller representant for den italienske linje .
  
  
  Etter lunsj på en av Gina ' s favoritt restauranter, kom vi tilbake til rommet hennes. Jeg kunne ikke gjøre noe før neste morgen, når flyet igjen for Napoli. Hennes også har reservert et sete for Gina, men har ikke sagt hei ennå.
  
  
  Etter at jeg helte henne en drink, Gina, som også var iført en gjennomsiktig slåbrok, kom og satte seg ned ved siden av meg på den lille sofaen og kost opp til armen min.
  
  
  "Vil dette være vår siste kveld sammen, Nick?"
  
  
  Jeg så inn i de mørke øynene og innså hvor mye Gina Romano hadde gjort for meg. Jeg ville savne henne veldig mye hvis vi måtte bryte opp. Dette var en feil i mitt arbeid. Du kan ikke komme inn i emosjonelle vansker. Det bare gjør vondt. Så det ville være bedre om dette var vår siste natt. Men jeg fortsatt behov for Gina.
  
  
  "Ærlig talt," sa jeg, " dette er ikke kommer til å bli vår siste natt. Det er, hvis du ønsker å jobbe i AX for en stund lenger."
  
  
  "Åh, ja, jeg tror det," sa Gina. Hun kysset meg, og mitt blodtrykk steg kraftig.
  
  
  "Vent til du ser er det en jobb før du får altfor båret bort," sa han med et smil.
  
  
  "Kan jeg få henne til å bo hos deg?"
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Da vil alt bli bra."
  
  
  Han så på henne brystvortene, som var mørk under selve slåbrok. Det var ikke lett å fokusere på Judas."
  
  
  "Gina,"sa jeg," du trenger ikke å vite noen av de tingene ilder har vært gjemt fra henne før nå."
  
  
  Hun så alvorlig, og venter på at min forklaring.
  
  
  "Vi sjekket Leonardo' s rute fordi vi tror det er en atombombe om bord."
  
  
  "Nick, mener du den lille atombomben?"
  
  
  "En bestemt type, ja." _
  
  
  "Men hva har dette å gjøre med Vatikanet ran og Giovanni Farrelli?"
  
  
  "Vi tror at Farrelly og en viss Judas, eller kanskje Judas alene, brakte bombe om bord i et skip på vei til New York. De skapte en bombe ved hjelp av et dokument som er stjålet fra meg."
  
  
  "Nick, det høres utrolig."
  
  
  "Men det er. Han må finne denne bomben før Judas blir detonert det. Hvis Judas er om bord, vil han trolig være skjult. Han er en mester i forkledning, så jeg kan ikke stole på ham for å bli oppdaget. Jeg må begynne å lete etter bomben umiddelbart."
  
  
  "Og du må hjelpe til med det?"
  
  
  "Jeg føler meg ikke komfortabel med å spørre deg, Gina. Men Tony Benedetto er opptatt med å lete etter Farrelli, og jeg er ikke sikker på om Interpol vil gjøre hva jeg vil si når vi får på skipet. Du har bare å følge mine bestillinger, og du vil være i stand til å passere gjennom dager, som vil forbli stengt for meg."
  
  
  For et øyeblikk, hun så mimmo på meg. "Det høres farlig," sa hun mykt.
  
  
  "Ja, det kan være livstruende."
  
  
  "Men tror du at Giovanni planlagt denne forferdelige ting?"
  
  
  "Jeg tror han hadde noe med det å gjøre."
  
  
  Hun tok et dypt åndedrag. "Jeg hater Giovanni Farrelli," sa hun langsomt. "Hvis jeg kan gjøre noe for å stoppe ego, vil jeg være veldig fornøyd . Men "- hun stoppet - " det er noe annet. Min niese Anna liv i New York. Hun er min siste gjenværende slektning, og jeg elsker henne veldig mye. Ville livet hennes også være i fare på grunn av denne bomben?
  
  
  "Mest sannsynlig," innrømmet jeg.
  
  
  "Så skal jeg bli med deg, Nick."
  
  
  "All right," sa jeg. "Da vil du fortsatt få betalt." Han legger ned sitt glass og klemte henne. Munnen hennes var varm og utålmodig. Hennes brystvortene var hardt under sin slåbrok.
  
  
  "Jeg er glad for at du trenger meg, Nick," hvisket hun.
  
  
  "Jeg vedder på at du," sa jeg.
  
  
  "Og at du stoler på meg."
  
  
  Jeg kunne ha fortalt henne at jeg ikke stoler på noen, men det var ingen vits i skuffende henne eller nedsettende henne om hva hun skulle gjøre for AX. Han dyttet henne ned på sofaen, og vi kost sammen, og for en stund hadde vi ikke bryr oss om Judas, eller Giovanni Farrelli, eller Leonardo med døden våpen om bord. Det var bare varm hud, sensuell lukter, lyder og kjærtegn, Gin og brølende helvete hun hadde laget inne i meg.
  
  
  Neste morgen, det var en kort flytur til Napoli. Vi landet like etter klokken åtte, tok en taxi på flyplassen, og ble fløyet åpne til Napoli harbor-området, hvor vi kom, og alle de store luksus passasjerskip satt til av. Vi kom dit klokka ni, og kom ut foran porten master ' s office. Et par minutter senere, ble vi satt i ego master ' s office, snakker om Leonardo.
  
  
  "Har du lyst til å ri på Leonardo , signor?" sa den unge mannen spurte.
  
  
  'Ja.'
  
  
  "Vel, han er ikke her."
  
  
  "Hvordan?"
  
  
  "Jeg er sikker på at ego ikke er i havn, Signor Carter," sa han. "Men hvis du vil vente et minutt, jeg skal sjekke det ut." Gina så på meg som han forlot kontoret. "Det er uflaks, er det ikke?" spurte hun.
  
  
  "Kanskje.'
  
  
  Når den unge italieneren oppgitt, han hadde en stor bok under armen, som sikkert veide minst ti kilo. Han falt på sitt ego tungt på stolen.
  
  
  "En tillitserklæring, Mr. Carter," sa han. "Leonardo seilte for to dager siden, i samsvar med den nye planen for den italienske linje."
  
  
  "Min Gud," sa jeg bittert.
  
  
  "Kan du finne ut her i Italia Linje office når skipet er ventet å ankomme i New York".
  
  
  Jeg spurte henne. "Hvor langt gjorde skipet gå?"
  
  
  Han så opp. "Hvis jeg husker det riktig, det er en rask båt.
  
  
  Det må være halvveis nå. Han ristet sakte på hodet. Bomben var definitivt på styret. Og på mindre enn tre dager, vil skipet ankomme i New York. Han prøvde å huske hvor den nærmeste AMERIKANSKE militære ledelsen var i hallen. Jeg trengte å få til telefonen min raskt.
  
  
  Den kom opp. "Takk," sa han til den unge matematikk fyr.
  
  
  
  
  Hvis du raskt trenger hjelp av de militære, som du trenger å snakke med rett person. Jeg fant denne mannen Generelt MacFarlane ansikt. Hun fikk en telefon fra en EMU på nærmeste US Air Force base. Mens vi snakket, han sjekket min ID-kort på andre linje.
  
  
  "Jeg beklager å spørre deg, General," sa jeg, " men jeg må ha en plan som kan fange opp med Leonardo.
  
  
  "Så dette flyet skulle være her snart," general sa. "Jeg vet det. Har du noe?"
  
  
  Det var en kort stillhet. "Det er en supercargo at de forberedte seg på å fly til Washington. Vi vil presse reise frem og gjøre en liten avstikker for deg. Tror du dette er normalt?
  
  
  "Det høres bra ut, ikke Generell."
  
  
  "Flyet vil være på flyplassen i Napoli på elleve o' klokken. Jeg skal være om bord til å identifisere deg."
  
  
  "Veldig bra, General," sa jeg. "Vi trenger to fallskjermer og en redningsflåte."
  
  
  Spurte han. "To fallskjermer?"
  
  
  "Jeg har en ung kvinne med meg, General. Hun jobber i AX.
  
  
  "All right, vi vil ta vare på det, Mr. Carter.
  
  
  "Takk skal du ha veldig mye, General."
  
  
  På vei tilbake til flyplassen, ble hun spurt av Gina hvis hun noen gang hadde skydived alle over flyet. Hun så på meg som om tankene hennes hadde blitt gal.
  
  
  Jeg spurte henne. "Tror du at du kan gjøre det?"
  
  
  Hun sukket. Jeg vil finne det ut da.
  
  
  Vi hopper i havet, så vi landet litt mykere enn på land, " sa jeg. "Selvfølgelig, du må frigjøre deg fra fallskjerm så snart du faller i vannet, ellers vil du få problemer. Så snart vi får kvitt fallskjermer, vil vi ha en redningsflåte."
  
  
  Jeg tror jeg kan gjøre det, " sa hun, men hun så nervøs. Kort tid etter at vi kom på flyplassen, en stor transport flyet landet på en grønn bakgrunn . Den Generelle og den adjutant møtte Gina og meg i stasjonsbygningen. Den generelle var en høy mann, en gang en pilot . Han så på min ID-kortet forsiktig. Deretter ga han meg et stort smil.
  
  
  "Air Force vil ta deg med til åstedet for ulykken, Mr. Carter. Hvordan haster er dette turen på dell seg selv?
  
  
  "Jeg kan bare fortelle deg at det er en farlig mann om bord Leonardo, General, og vi må 'finn' ham.
  
  
  Generelle MacFarlane pursed hans lepper; han ønsket å be om mer, men han visste at jeg kunne ikke svare ham. Til slutt, holdt han ut sin hånd og sa, " jeg ønsker deg lykke til."
  
  
  "Takk, General," sa jeg. "Vi vil bedre igjen nå."
  
  
  Generelt kom ikke tilbake til lastefly. Han sa at han hadde noe å gjøre i Napoli, og at etter at han ville returnere til sin base. Vi sa farvel til ham på cargo-terminalen på stasjonen bygningen og gikk til flyet, ledsaget av en adjutant. Motorene var allerede i gang, og vi gikk om bord i en sterk vind. Kort tid etter ble vi introdusert for et halvt dusin uniformerte soldater og offiserer, vi tok av.
  
  
  Italia Linje, noe som ga oss en detaljert plan for Leonardo ' s reise, og vi ble fortalt at vi, for eksempel, hvor vi ville finne ego. Vi har også kontaktet kaptein, Kaptein Bertholdi, og han visste at jeg hadde for å sørge for at de to fallskjermhoppere var ikke tapt på sjøen. I løpet av den siste halvtimen før kontakt mellom fly og skip, radio kommunikasjon vil bli opprettholdt .
  
  
  Piloten beregnet hvor lang tid det ville ta å innhente Leonardo og beregnet fire til fem timer. Dette passer meg veldig godt , fordi tiden var blitt en viktig faktor . Vi spiste kald mat som bilen fløy over sør-Frankrike. Da vi begynte, fastlands-Europa ble etterlatt.
  
  
  Vi fikk fallskjermer, og en ekstremt tålmodig Amerikansk sersjant viste Gina hvordan de jobbet og hva du skal gjøre når den tid kom. Jeg så og hørte det.
  
  
  "Og alt jeg trenger å gjøre er å trekke ringen? Gina bedt om.
  
  
  "Helt fantastisk, frue," sergeant sa. "Men først må du gå av flyet helt, husk det."
  
  
  "Ja. Det bør telle sakte til ti, " sa hun.
  
  
  "Jeg tror det vil være all right, Sersjant," sa jeg.
  
  
  "Ja," Gina svarte nølende. Hun så liten og skrøpelig, jeg står der i en grønn flight suit at hei Lee. Hun skjøv håret ut av ansiktet hennes. "Jeg kan gjøre det."
  
  
  "Bare ikke la gå av ringen," sergeant sa. "Du kan gå langt før du fange egoet igjen."
  
  
  "Ikke la gå av ringen," Genie bekreftet.
  
  
  I mellomtiden, pilot kontaktet Leonardo og informert kapteinen om våre hoppe og hvor du skal lete for oss. Han spurte kapteinen til å ta oss om bord og hjelpe oss på noen måte han kunne .
  
  
  Det var en skyfri dag. Gina og jeg stirret ut av vinduet til vi kunne se den lange hvite ocean liner liggende urørlig under oss i kobolt blå havet.
  
  
  Sersjanten nikket til meg. "Vi er klar for å hoppe, Mr. Carter."
  
  
  Et par minutter senere, ble vi stående i åpen penger flyet. Vinden ulte rundt oss. Ingenting kunne bli sett, men blå himmel og blå himmel.
  
  
  "All right, Gina," sa jeg. Han respekterte henne for hennes tapperhet. "Ikke se ned. Du bare gå ut døren og hold ringen. Telle til ti og trekker på det.
  
  
  Jeg vil følge deg helhjertet."
  
  
  Alle rettigheter, sa hun, prøver sitt beste for å smile.
  
  
  Hun snudde seg og hoppet. Jeg så henne falle, og da så jeg bule av hvit silke bak henne. Hei det lyktes. Han nikket til sersjant og hoppet ut rundt flyet.
  
  
  Hvis du ikke hoppe tac del, i de første sekundene etter hopp, magen vil være merkelig opprørt. Mine spratt opp og ned som hennes styrtet i havet nedenfor, og vinden ulte rundt ørene mine og hodet, holder pusten. Strekker seg ut i ringen, jeg så det snu så det gjorde en salto i den nedadgående luftstrømmen prøvetaking. Plutselig fallskjerm rykket kraftig. I neste øyeblikk var det langsomt flytende mot det glitrende havet med en hvit ballong over mitt hode. Candid under meg, Gina steg, hennes fallskjerm forsiktig swaying i vind. Ikke langt foran var den langsomt voksende hvitt skrog av Leonardo, tegne en skummende bildet i det rolige havet.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina krasjet inn i det dype, blå Atlanterhavet et par hundre meter fra den elegante hvite skrog av Leonardo, som hadde stoppet biler og virket nesten urørlig. Som hennes k & nb ned, så hun en livbåt blir senket fra skipet . En tredje hvit fallskjerm, vår redningsflåte, flagret foran meg. Et sekund etter tabellen så hennes, hennes, stupte i havet.
  
  
  Han var helt nedsenket i vann, og da han kom opp igjen, hans fallskjerm stroppene var fjernet. Salt vann stukket mine øyne. Ih tørkes det av og prøvde å se Gina gjennom bølgene. Ee endelig fant ham to hundre meter unna . Tabellen landet bare korte av skipet er stigende bue.
  
  
  Tankene hennes drev til Gina. Når han var femti meter unna nah henne, så han at hun var fin. Hun tok av henne fallskjerm, og svømte mot meg. Vi møttes i den travle & nb og ee legge armen rundt midjen hennes.
  
  
  "Jeg gjorde det, Nick!" utbrøt hun med et strålende smil på ansiktet hennes.
  
  
  Henne, humret. "Kom," sa jeg. "La oss komme seg ut gjennom vann."
  
  
  De gjorde det til stasjonen uten problemer, og etter å angre sitt sete belter, han fått pakken. Når det ble trukket ut med en ventil på siden, det var en susing av luft prøvetaking, en høyt hiss over havet, og den gule redningsflåte oppblåst. Jeg fikk om bord og dratt Gina i .
  
  
  "Ah!" sa hun, å falle tilbake på bordet. "Hva en lettelse!
  
  
  "Vi vil være på skipet før du vet ordet av det," sa jeg. "Se på dette." Og henne, og pekte på en liten båt som kom mot oss.
  
  
  Skuta var med oss veldig raskt. Det var flere unge Italienerne om bord. Som de som er lagt oss opp i båten, så de på hverandre i overraskelse da de så Gina ta av henne fly cap slik at hennes våte håret falt ned over skuldrene . Odin rundt menn plystret, men Gina ignorert ego og klamret seg fast til armen min.
  
  
  
  
  Når vi gikk om bord, mannskapet skyndte seg for å gratulere oss. Flere passasjerer jostled, men kapteinen var ingensteds å bli funnet. Jeg tenkte at hvis Judas var om bord på skipet, må han ha sett oss nå. Det var dårlig for oss, men det var ingenting vi kunne gjøre med det.
  
  
  Vi ble tatt med til skipets lege, som sa i en kort undersøkelse. Han var veldig hyggelig, men han snakker ikke engelsk.
  
  
  Da en ung skipets offiser eskorterte oss til et tomt på første klasse.
  
  
  Jeg spurte ham da han skulle til å forlate. "Når kan jeg snakke med din kaptein?"
  
  
  "Jeg vil spørre ham, signor," sa han, og ser lengselsfullt på Gina.
  
  
  "Minst de er her for å få med oss noen tørre klær," sa Gina, som peker til klærne på dobbeltseng. Gina var iført en bluse, skjørt, og ull genser, mens jeg var iført en tropisk sort og sport skjorte. Også oni om vi trenger mykt skinn sandaler.
  
  
  "De virker veldig nonchalant om vår ankomst," sa jeg. "Hvis offiser forsinkelser, jeg finner master meg selv."
  
  
  Vi kledd raskt. Gina så fantastisk i hennes antrekk. Han så ut som en Siciliansk gigolo. Jeg åpnet den tunge vanntett pose jeg hadde tatt på og undersøkt mitt våpen, luger, og hårnåler. Han festet den på over sin kort-sleeved skjorte og gjemte Wilhelmina. Men jeg ventet til Gina gikk inn i det lille badet for å børste håret før du slår Hugo rundt og stropping henne til min underarm. Da hun kom tilbake til hytta, min jakke var allerede som dekker mitt våpen.
  
  
  "Du ser vakker," sa Gina.
  
  
  "Du også," sa jeg. "La oss gå og ta en titt. Vi har ikke mye tid."
  
  
  Vi gikk på dekk. På et så stort skip, og det var vanskelig å finne ut hvordan å komme til kaien. Vi gikk i ca tyve minutter før vi endelig nådd den øvre passasjer dekk.
  
  
  "Hvor kan vi finne en mester?" Sjømannen spurte henne.
  
  
  "Mester, sir? Det er umulig.'
  
  
  "Han venter på meg," sa jeg.
  
  
  Han nølte. "Kanskje du bør be forvalter."
  
  
  "Til helvete med ego! Hvor er den første kompis?"
  
  
  "Ah, Mr. Ficuzza. Det bør være på broen.
  
  
  "Takk," sa han til henne, og mimmo gikk forbi ham i trappen, der en kjede ble hengende foran dem. Han holdt ut hånden.
  
  
  "Du og damen skulle gå til tour guide første, sir."
  
  
  "Wada al diavolo!" sa Gina høyt. "Hva en skrivefeil!"
  
  
  Hun neppe ham. Ay la hånden på skulderen hennes.
  
  
  "Se," sa han til sjømannen. "Vi vil gå dit for å lete etter Mr. Ficuzza, med eller uten din bedrift. Kan du ta oss til ham?"
  
  
  Han så på min dystre ansiktet for et øyeblikk. "Flott," sa han. "Følg meg."
  
  
  Han utgitt stigen kjeden og vi fulgte ham til broen. Han ba oss om å vente i midtgangen, mens han gikk opp i bro. Han fikk et glimt av menn i hvite drakter, og etter noen få øyeblikk, en av dem kom ut rundt dem. Det var Ficuzza første parring.
  
  
  "Ah, Mr. Carter og Savner Romano," sa han med et stort smil.
  
  
  Jeg spurte henne. "Hvor er kaptein?"
  
  
  "Han sa han ville se deg snart."
  
  
  Han begynte å bekymre deg. En linje ansatte offiser i Italia ville ha fortalt EMU hvor mye vår lokalitet i Russland var på vei for, selv om han ikke kjenner detaljene.
  
  
  "Vi ønsker å snakke med ham nå," sa jeg. "Vi trenger å diskutere en svært viktig korketrekker."
  
  
  "Men, Mr. Carter, kapteinen er svært opptatt. Han... "Jævla skredder, Ficuzza," sa jeg. "Sikkerhet for dette skipet og egos av passasjerene er på spill. Tiden renner ut.'
  
  
  Han så gjennomtenkt. Så sa han: "Følg meg."
  
  
  Etter en kort spasertur, fant vi oss selv i døra av kapteinens lugar. Ficuzza banket på. Da vi hørte en stemme inni, Ficuzza åpnet døren og tre av oss gikk inn.
  
  
  En høy, feit mann med sølv-grå hår var å sitte på et trebord. Han sto opp og hilste på oss høylydt etter Ficuzza introduserte oss.
  
  
  Han sa," Slik at de er de to fallskjermjegere! ", som var nedlatende. "En dramatisk måte å komme om bord, tror ikke du, Mr. Carter?"
  
  
  "Jeg er redd vi hadde ikke noe valg, Kaptein," sa jeg.
  
  
  "Sett deg ned," sa han, og pekte på to stoler.
  
  
  Vi spiller dette spillet.
  
  
  "All right," Bertholdi sa. "Mitt firma har informert meg om at du er på utkikk etter en viss passasjer på mitt skip. Fortell meg, Mr. Carter, hvorfor kan ikke denne mannen bli arrestert hvis han kommer i land i New York?"
  
  
  "Først av alt," sa jeg, " det er ingen tvil om at denne mannen er i forkledning, så vi må finne ham før vi kommer til New York. Sekund, jeg er ikke en politimann, og selv om jeg var, denne mannen ville ikke ha igjen noen vitner i live. Så det er ikke bare en enkel arrest."
  
  
  "Ja, selvfølgelig," sa kapteinen. "Kan jeg se ID-kort, Mr. Carter?"
  
  
  Hennes emu viste sitt ID-kort.
  
  
  "Ah, Amerikansk etterretning. Og den unge damen?
  
  
  "Hun jobber for oss," sa jeg.
  
  
  Han smilte vitende og vilje. "Mr. Ficuzza vil hjelpe deg å møte dine behov, Mr. Carter. Du kan ikke bruke skytevåpen på dette skipet, unntatt i selvforsvar, og du må respektere andres personvern av mine andre passasjerer. Også, bør du gjøre ditt beste for ikke å rote med dem."
  
  
  Han begynte å bli sint igjen. ""Kaptein Bertholdi,' sa jeg, ' jeg er ikke klar til å argumentere. Jeg foreslår at du lytter til hva jeg har å si før du bestemmer deg for hva vi vil og ikke vil gjøre."
  
  
  Bertholdi og Ficuzza så på hverandre indignert. "Jeg har ikke hele dagen til å diskutere dette korketrekker, Mr. Carter," Bertholdi sa kaldt. "Hvis du har noe å si, kan du holde det kort."
  
  
  "Kaptein," sa jeg, " vi snakker ikke bare om denne mannen. Vi tror at han tok en svært farlig våpen til dette skipet .
  
  
  'Et våpen?'
  
  
  'Slik at stemme.'Henne,' så åpenlyst på ham. - "Atomvåpen".
  
  
  Ego ' s øyne utvidet litt.
  
  
  "Vi tror det er en liten atombombe."
  
  
  Ficuzza op fra sin stol. "Diavolo!
  
  
  Kaptein Bertholdi ansikt viste et snev av sjokk, så han raskt tilbake til sin skeptisk blikk. "Hvilke bevis har du for dette?"
  
  
  "Ingen harde bevis," innrømmet jeg. "Et notat med navnet til skipet og en masse ekstra informasjon. Men sammen er de fører til en rimelig konklusjon ." Det var en lang, dyp stillhet. "Men du er ikke sikker på om det er en bombe på mitt skip?"
  
  
  "Det er mer enn sannsynlig, Kaptein," sa jeg.
  
  
  "Og du ønsker å søke skipet for en mulig bombe?" "Kaptein," sa Ficuzza, " jeg kan sette av et par menn på det .
  
  
  "Vi trenger minst et dusin menn," sa jeg. "Dette er et stort skip, og tiden renner ut. Vi må begynne å søke på hytter av alle passasjerer som spiller dette spillet i Napoli , fordi jeg er sikker på at det virkelige navnet til den personen vi leter etter, Judas, ikke på passasjer-listen. Selvfølgelig er vi nødt til å sjekke det ut."
  
  
  "De fleste av passasjerene gikk om bord i Napoli, Mr. Carter," kapteinen sa. "Du ønsker å forstyrre og opprørt disse menneskene . Som du vet, passasjerer har visse rettigheter.
  
  
  Og en ting rundt dem er retten til sikkerhet, om bord på dette skipet, " sa jeg. Jeg ber også om at du betro meg til med søket, som jeg har erfaring i slike ting. Da hun ønsker du å bremse ned skipet, slik at vi kan få mer tid."
  
  
  Gå tregere! Bertholdi utbrøt indignert. Vi bryr meg ikke. Det må forholde seg til en tidsplan. Min passasjerer har også sine egne tidsplaner. Du vet ikke engang om det er en bombe om bord. Nei, skipet opprettholder normal marsjfart.
  
  
  Kaptein!
  
  
  "Og," avbrøt han, " Mr. Ficuzza er ansvarlig for søk. Du får sine ordrer, Mr. Carter, ellers vil det ikke være et søk på alle. Er det klart?"
  
  
  "Det begynner å bli klarere."
  
  
  Kaptein Bertholdi slått til Ficuzza. "Ta ti personer, og disse to folk og søke på hytter. Start med tredje klasse og gå opp fra det."
  
  
  "Kaptein,"sa jeg," jeg tror ikke Judas vil ha noe, men en første - klasse."
  
  
  "Jeg gjentar, Mr. Ficuzza, start med den tredje klassen," Bertoldi sa. "Hvis søket ikke klarer det, får vi se om vi trenger å søke i andre deler av skipet."
  
  
  Mannens dumhet var utrolig. Han bestemte seg for å koble henne til selskapets hovedkvarter på at han var å forhindre en full-skala søk.
  
  
  "Takk for samarbeidet, Kaptein," sa jeg kaldt, og sto opp.
  
  
  "Til tjeneste, Mr. Carter," sa han. "En ting, Mr. Ficuzza. Hvis det er passasjerer som nekter å søke etter sine hytter, ikke insisterer. Send ih til meg og jeg skal forklare ."
  
  
  "Kaptein, vi har ikke tid til dette ...
  
  
  "Du kan gå nå, Mr. Carter."
  
  
  Hennes bort på ham. "All right," sa jeg. Han snudde seg og forlot hytta med Gina, og Ficuzza fulgte etter meg.
  
  
  Ficuzza var mye mer verdifull enn sin herre. Han raskt fanget purser Fabrizio, og sammen har de samlet sammen ni sjømenn som var til å søke hos oss. Hun ønsket at det ikke var en så stor jobb, slik at han kunne håndtere det på egen hånd.
  
  
  
  
  Det ble annonsert over høyttaleren at alle tredje-class-passasjerer som skulle forbli i sine hytter etter lunsj for å sjekke bagasjen. Det ville ha vært en annen advarsel til Judas om hva som foregikk , men det synes ikke å være noen grunn til å holde våre handlinger hemmelig. Vi tilbrakte hele kvelden søke bagasjen, men fant ingenting. Hvis passasjeren ikke var i hytta, den søker ikke ble utført på kommando av eieren. Heldigvis, de fleste av passasjerene ble det. Vi måtte stoppe ved midnatt, også på kapteinens ordre.
  
  
  Etter noen motstand, han tillot oss å søke motor rom, men vi fant ingenting.
  
  
  
  
  Neste morgen, den gruppe detektiver, inkludert Gina og meg, hvilte en stund. Vi måtte gjøre det. Den italienske mannskapet var i fare for å falle i søvn, og vi var også utslitt. Kort tid før middag, vi hadde en rask matbit og fortsatte på vår måte. Hun ble overtalt av Bertholdi å gå rett fra tredje klasse til første klasse, slik at vi kunne forlate begynnelsen av andre klasse for sist. Søket fortsatte hele dagen. De fleste av passasjerene var svært imøtekommende. Noen insisterte på møte med kapteinen, men til slutt ble enige om å søke sine eiendeler.
  
  
  Ved slutten av den andre dagen, vi hadde samlet hele passasjer liste, men vi kunne ikke finne noe som så ut som en atombombe, og vi fikk ikke se noen som selv eksternt lignet Judas. Hvis han var om bord, han gjemte seg godt, eller ego har besøkt alene rundt de andre elleve mennesker å gjøre jobben. Men vi var fortsatt tom.
  
  
  På den tredje dagen, spurte vi Bertholdi hvis vi kunne søke mannskapet kvartalene. Han ble rasende. "Er det ikke åpenbart nå at du var feil om bomben , Mr. Carter?"
  
  
  "Ikke i det hele tatt," sa jeg. "Og hvis du ikke gi meg tillatelse for denne undersøkelsen, vil jeg wire henne til hovedkvarteret. Og da vil jeg også ta kontakt Washington, som vil deretter ta kontakt med myndighetene i Rime."
  
  
  Den hovmod venstre Bertholdi ansikt. "Er det en trussel, Mr. Carter?"
  
  
  "Du kan kalle det hva du vil, Kaptein. Jeg skal gjøre mitt beste for å søke dette skipet. Vi kommer full fart til New York, og vi ikke får det til i morgen . Denne byen er hjem til ti millioner mennesker. Hvis du er ikke bekymret for passasjerene, mener om disse menneskene. Hvis det er en atombombe om bord som lett kan eksplodere når som helst, ville du like å ha en slik en katastrofe på din samvittighet? Det er, hvis du kommer ut i live, som jeg tviler.
  
  
  Ficuzza sa lavt, " Kaptein, kanskje mannskapet vil ikke tankene dette problemet."
  
  
  Bertholdi fikk opp fra bak stolen og begynte å tempo. Da han snudde seg til meg, og ansiktet hans var alvorlig. "All right, Mr. Carter," sa han. "Du kan gjøre din egen forskning. Men jeg vil personlig følge deg til mine sjefer kvartalene."
  
  
  "Som du vil," sa jeg.
  
  
  Søk dratt på sakte, til midt på dagen. Det ga ingenting, og vakte sinte kommentarer fra Master Bertholdi. Han var spesielt sint når vi kort besøkte ego ' s quarters, så vel. Spurte han. "Nå vet du, det er ingen bombe?"
  
  
  "Jeg fortalte henne. "Nei, nå vil jeg søke overbygningen, hele veien til livbåtene."
  
  
  "Absurd!" han mumlet, men la oss gå videre. Ficuzza hjulpet oss på en stund, og så Gina og jeg var alene. Vi søkte galeier, lager, alle groper og hjørnene av store skip, men til ingen nytte.
  
  
  "Kanskje captain' s høyre, Nick," sa Gina over middag den kvelden. "Kanskje det ikke er en bombe om bord. Kanskje Judas savnet sin sjanse på grunn av flukt endringer i timeplanen."
  
  
  "Jeg skulle ønske det var sant," sa jeg. "Jeg ønsker virkelig Bertholdi å være rett. Men kjenner jeg henne Judas, Gina." Hennes rynkete panne. "Det må være steder som vi ikke har søkt. Eller kanskje en av våre assistenter gjorde en dårlig jobb. Vi vet ikke. Og i morgen skal vi seiler inn i Havnen i New York . Jeg må sende Hawke en melding på radioen i kveld. '
  
  
  "Hva sier du?"
  
  
  "Det er bare det at vi ikke finner Judas og ego bombe. Hawk vil tenke på noe.
  
  
  
  
  Hennes sov urolig. Når jeg våknet opp neste morgen og så på Gina, som var fremdeles sover i den andre delen av hytta , tenkte jeg på hvor nær vi var til New York . Under frokosten fikk vi en bulletin som sier at turen ville ta ytterligere tre timer.
  
  
  "Skal skipet være lov til å forankre?" Gina bedt om.
  
  
  "Hvis det er slik, vil det være en innbydende komité," svarte jeg.
  
  
  Mens de andre passasjerene pakket opp og forberedt til å gå i land, ble han i vår hytte med Gina. Om ti o ' clock jeg gikk på første klasse dekk, i håp om å se noen som kan se ut som Judas. Ved halv ti siste fastlandet var i sikte, og kort tid før middag landet vi i New York Harbor. De fleste av passasjerene var på dekk, noe som ofte blir oversett Manhattan skyline og Statue of Liberty.
  
  
  Som jeg forventet, ble vi møtt. Kystvakten fanget Leonardo ved havnen og spurte Ego til å stoppe. Kaptein adlød, men jeg kunne se ham, ropte sint på hans offiserer. Kort tid etter middag, flere Coast Guard offiserer og soldater bordet, ledsaget av flere AX agenter, Ordfører i New York, og David Hawke.
  
  
  Kaptein Bertholdi bedt om å møte meg i sin hytte. To senior Coast Guard offiserer, Ordfører, Hawk, Ficuzza, Gina, og henne var ment å gå der. Hawkeye bit inn i en mørk sigar som ego informert henne av våre feil.
  
  
  "Jeg tror ikke Judas er om bord," sa han. "Og hvis han er om bord, at bomben er sannsynligvis det, også." Han kastet et blikk på Gina. "Du leie vakre kvinner, Nick," sa han.
  
  
  Gina har forstått, et kompliment, ikke sarkasme. "G," sa hun, og smilte.
  
  
  "Prego," David Hawke sa.
  
  
  Hun ønsket å le, men tanken på Judas trukket hjørnene av munnen min ned.
  
  
  "Har du søkt i hele skipet?" Hawk bedt om.
  
  
  "Topp til bunn," sa jeg. "For Guds skyld, som vi også så i toaletter. Jeg vet bare ikke noe annet."
  
  
  Jeg sa ikke noe. Hauk og Gina så på meg.
  
  
  "Hva er det? Hawk bedt om.
  
  
  "Jeg var bare tenker på et annet sted," sa jeg. "Fortell Bertholdi jeg skal være der."
  
  
  Jeg skyndte meg å purser dusj, husker at i begynnelsen av vårt søk, purser hadde fortalt meg om en mann som hadde kommet opp til captain ' s skrivebord for å snakke om sikkerheten av ting . Dette er viktige elementer. Dette betydde at det må være en trygg om bord.
  
  
  "Ja, Mr. Carter," Fabrizio sa når ego spurte henne om det. "Vi har en stor safe på vårt kontor. Men jeg kan ikke forestille meg det er noe i det som er av interesse for deg.
  
  
  "Kanskje vi skal ta en titt," sa jeg. Fabrizio ikke irritere oss. Han visste ikke engang gidder å tilkalle master. Øyeblikk senere, mann-størrelse trygge ble åpnet. Han bøyde hodet og fulgte ham inne. Vi alle så ut. Den store pakken inneholdt en sølv gjenstand fra Spania. Det var en skuffelse.
  
  
  "Jeg beklager, signor," Fabrizio sa.
  
  
  "Vel, det var bare en idé."
  
  
  Jeg forlot henne en ego og gikk tilbake til captain ' s dusj. Noe gikk gjennom hodet mitt, men jeg kunne ikke finne det ut.
  
  
  De startet på kontoret. Kaptein gjekk tilbake til stolen. Alle andre ble sittende med unntak for Hawke, som sto i hjørnet med en sigar i hjørnet av rta og hans tynne armene krysset over brystet hans. Jeg gikk bort til ham og ristet på hodet, noe som indikerer at jeg hadde mislyktes .
  
  
  "Men Mr. Carter har sett dette skipet opp og ned!" sa Bertholdi. "Hvis det var noe slikt om bord, ville han ha funnet det."
  
  
  "Unnskyld meg, Kaptein," sa den øverste av de to Coast Guard offiserer, en orlogskaptein. "Vi kan ikke tillate dette skipet å gå inn New York Harbor til en mer grundig undersøkelse er gjennomført."
  
  
  "Faktisk, "ordføreren er avtalt," vi bør holde utkikk. Millioner av liv står på spill ."
  
  
  Bertholdi bort på meg, som om hennes ego hadde ledet henne inn i denne vanskelig situasjon. "Skal du," spurte han, " å forlate min passasjerer her på havet, mens du fortsetter å søke mitt skip?"
  
  
  "Nei," Hauk svarte på vegne av kystvakten offiser. Alle så på ham. - "Vi har en bedre plan som gjør at mange mennesker tryggere for passasjerer. I dag var det flere ferger kjører her. Passasjerer overføring til disse fergene uten bagasje og gå til porten . De vil bli godt tatt vare på mens skipet søkte igjen. Selve skipet vil bli returnert til det åpne havet, og undersøkelsen vil bli utført av mine menn og Orlogskaptein er menn under min retning.
  
  
  "Tilbake til det åpne havet!" sa Bertholdi i en hul klang. "Å flytte min passasjerer?"
  
  
  "Jeg tror dette er den eneste sikre løsningen, Kaptein," Hawke sa. "Den ferger vil være her snart," den orlogskaptein sa.
  
  
  "Men du har ingen rett!" utbrøt Bertholdi. "Dette er veldig dumt."
  
  
  "Kaptein," Hawk icily,"det ville være dumt å ignorere trusselen."
  
  
  Kaptein Bertholdi kollapset tungt ned på en stol. Han stirret på hendene. "Utmerket," sa han. "Men hvis bomben er ikke funnet, herrer, hun blir bedt om å invitere mine selskapet til å protestere mot denne uheldige hendelsen."
  
  
  "Han vil bli behandlet med respekt," Hauk svarte. "Nå, Kaptein, jeg tror du ville bedre informere passasjerene om hva som skjer."
  
  
  De trodde at det hadde vært virvler rundt i hodet mitt plutselig tok form. Han ventet på den andre menn til å forlate. Når bare kapteinen, Hawk, Gina og hennes fortsatt var i hytta, hun ble spurt: "Kaptein, er det sant at passasjerer kommer til deg for å overlate verdisaker på mer enn et visst beløp?"
  
  
  Bertholdi ga meg et surt blikk. Jeg tror at han anser meg som sin personlige plageånd. "Faktisk, Mr. Carter," sa han .
  
  
  Hawk så på ansiktet mitt, prøver å finne ut hva jeg tenkte.
  
  
  "Hadde du mange slike henvendelser i løpet av denne turen?"
  
  
  "Kanskje fem eller seks."
  
  
  "Og så er disse folk kommer til dette kontoret, gjør de ikke?"
  
  
  "Ja, Ja."
  
  
  "Hva er det du opp til, Nick?"
  
  
  "Jeg tenker, sir," sa jeg. "Odin rundt disse passasjerene satt en ganske stor pakke i skapet hans ?"
  
  
  "Ja, i dell seg selv. Det var flere Ihs."
  
  
  "Og du hadde å forlate alene, rundt disse menneskene er alene i denne hytta, selv for en kort tid?"
  
  
  Han så rart på meg, da jeg så at han husket noe. Det var første gang en ilder hadde talt til dem siden jeg møtte ham , og han talte med en viss ærefrykt i stemmen. "Ja, ja," sa han sakte.
  
  
  "Hva gjorde han ser ut som? Hawk bedt om.
  
  
  "Han hadde et skjegg. En veldig merkelig mann som ser. Svært tynne ansiktet.
  
  
  'Judas! Hawk ropte.
  
  
  "Jeg tror det, også," sa jeg. "Og kanskje han endret sine planer, mens i denne hytta. Han kan ha ment å sette bombe i en stor safe, men har kanskje bestemt seg for, da han var her alene, for å finne et bedre sted. Eller kanskje han ikke ønsker å vekke kasserer nysgjerrighet om elementet."
  
  
  Bertholdi rummaged i en stol skuff og trakk ut et ark. Han så på Nei for et øyeblikk. "The voice of ego er et navn," sa han. "Benedict Arnold." Han har en førsteklasses hytte nummer tolv på dekk A."
  
  
  I det øyeblikket, ordføreren dukket opp i døråpningen med et stykke papir i hånden og et forskrekket uttrykk i ansiktet.
  
  
  "Mine herrer, hvis det var noen tvil om alvoret i situasjonen, ih ble avklare nå."
  
  
  "Hva er det? Hawk bedt om.
  
  
  "My office, har nettopp mottatt denne telegram via Rim," sa han hardt.
  
  
  Hawk plukket opp et stykke papir og lese det høyt:
  
  
  
  
  
  "Herr Ordfører. Atombomben har vært plassert på en slik plass at byen din kan bli ødelagt ved å trykke på en knapp . Du må tro oss når vi sier det ikke er en spøk. Som bevis på dette, kan vi gi koden antall av våre tenningen mekanisme: TELEFONA 312.
  
  
  De vil bombe detoneres innen 48 timer dersom summen av ett hundre millioner dollar i gull barer er ikke betalt. Det er omtrent ti dollar å leve i New York. Tenk om dette veldig nøye. Det er svært få kilder til penger tilgjengelig. Du vil motta en ny melding med videre informasjon innen 24 timer.
  
  
  
  
  
  Hawk så på meg. "Det er ham," sa han. Så spurte han: "Kan du forestille deg hva han kunne gjøre med tall i millioner av dollar?"
  
  
  "Vet du hvem som har sendt denne e-posten?" Ordføreren stilte.
  
  
  "Mannen vi leter etter," Hauk svarte. "Telegrammet var å bli sendt til en av egos av de medskyldige i Rime , slik at det skulle sammenfalle med ankomst av Leonardo i New York".
  
  
  "Sannsynligvis Farrelly," jeg mumlet.
  
  
  "Tvert imot," sa kapteinen. "Det ser ikke si noe om Leonardo , ingenting i det hele tatt."
  
  
  "For åpenbare grunner," Hauk mumlet. "Åpenbart, at de ikke ønsker å trekke oppmerksomhet til dette skipet, Mr. Bertholdi."
  
  
  Hun la merke til utseendet i captain ' s øyne når Hawk adressert brev til ham uten ego til vanlig overskrift. Ego, arroganse var irriterende, men ikke på langt nær like irriterende som egoets vilje til å hjelpe meg. Men nå Hawk var ansvarlig, og Bertholdi tok ordre fra HAM, om emu likte det eller ikke.
  
  
  "Jeg ble informert om at presidenten og guvernøren fikk identiske telegrammer, "ordføreren sa." De vil ha oss til fellesskap heve de nødvendige pengene. Men hundre millioner kroner i gull, min Gud, hva slags lure er dette?
  
  
  "En galning som vi bør ta svært alvorlig, Herr Ordfører - en psykopatisk thug som er fast bestemt på å gjennomføre sin trussel om gull barer er ikke levert," sa jeg.
  
  
  "Absurd, og helt absurd," Bertholdi sa, rynker pannen. "Dette er en spøk - en dårlig Amerikansk spøk."
  
  
  "Jeg ville ikke lyst til å le hvis en bombe gikk av," Hawke sa. Han strakte halsen mot døren og ropte ut til kystvaktoffiser som står utenfor.
  
  
  "Yes sir? Den orlogskaptein, sa han oppgitt.
  
  
  "Mr. Carter og han vil søke denne hytta. I mellomtiden, ta adjutant og noen av mine ledere og se om du kan finne Benedict Arnold i hytta tolv på Dekk A. Han kunne være som person. Ah, ja, Kaptein, "Hauk lagt til," han vil være bevæpnet og farlig. Derfor, prima tar alle mulige forholdsregler ." Politimannen nikket og snudde seg.
  
  
  "Han har skjegg," kapteinen sa. Den gamle krigførende var nesten helt borte, og hans værbitt ansikt var brettet med bekymring linjer. "Og en veldig, uh, magre ansiktet. Oh, og jeg husker en ting."
  
  
  "Som en? Hawk knakk, nøye følge master hver kursiv.
  
  
  "Vel, jeg vet ikke om det er viktig," Bertholdi nølte, " men han spurte meg om det er mulig å få insulin om bord i flyet. Hennes mistanke er at han har diabetes.
  
  
  "Ikke rart han ser så ille," sa jeg lavt, ser Judas ' s skumle profil i mitt indre øye. Hawk nikket. "Og Kaptein, vil du sende to av mine mining eksperter er her for å forberede oss for eventuelle uforutsette omstendigheter ? Og la oss vite når Arnold er funnet."
  
  
  "It' s all right," den orlogskaptein sa. Han gikk ut over hele hytta. Gina satt ved siden av meg, kronglete hennes fingre mellom mine. "Hvordan kan jeg hjelpe deg?" spurte hun.
  
  
  "Gå og ta en kopp kaffe i lobbyen," Hawk. "Du fortjener det."
  
  
  Gina smilte til meg og forlot hytta. Kaptein høflig fulgte henne. Til slutt, begynte han å vise noen respekt. Når Hawk og jeg var alene på hytta, han snudde seg mot meg og gliste.
  
  
  "Jeg kan ikke gjøre mye utendørs arbeid, Nick," sa han, " og jeg bare elsker det. Har du noen andre magiske ideer?
  
  
  "No, sir. La oss nå slå denne hytta innsiden og ut.
  
  
  Og vi gjorde det. Jeg visste at fergene var på vei og passasjerer skulle komme i land tidlig, noe som gjorde meg til å føle meg litt bedre. Men hvis Judas hadde vært å holde detonator av en bombe, han kunne ha blåst oss opp på noen øyeblikk.
  
  
  Vi rummaged gjennom mesterens bord, søkte skap, og søkte hele hytta. Hawk lei raskt. Han satte seg ned i stolen bak captain ' s dusj , og han la merke til en liten innsjø av blod på hans panne.
  
  
  "Jeg begynner å bli gammel, Nick," sa han. "Det virker ganske jævla tett her."
  
  
  "Du har rett," sa jeg. Han så på sideveggen av førerhuset, så ventilasjons rist, og tenkte.
  
  
  Han satte seg ned ved siden av barer. Den ble plassert i en ganske stor panelet, som da var festet til stønn med skruer. Odin ' s po-skrue var løsnet.
  
  
  Jeg spurte henne. "Har du noen neglesakser?"
  
  
  "Ja," sa han, nå inn i bilen og levere meg en saks.
  
  
  Da han så at jeg var i ferd med å løsne skruene på panelet, han kom over, og sto ved siden av meg med interesse. Jeg jobbet febrilsk, og selv om panelet fast til det ene hjørnet for en stund , jeg endelig klarte å dra den av.
  
  
  Vi så inn i kanalen og det vi så: en tre-fots-lange bunt pakket inn i brunt papir. Det fylt åpningen av kanalen, og han hvilte på med slutten på det punktet der duct buet og gikk horisontalt ut av hytta.
  
  
  "Ta skredder," Hawk.
  
  
  Han brukte et par saks til å klippe et hull i papiret, og sett på innholdet. Det var en boks rundt lys metall, trolig hele aluminium legering. Det var mekanismer utenfor, inkludert en miniatyr lang rekke elektroniske mottaker. En liten, rød lyset var på, ingen tvil om signaliserer at bomben var klar til å eksplodere umiddelbart.
  
  
  Han vek tilbake.
  
  
  "Jeg skal ringe til gruvedrift spesialister," Hauk sa stille. "Jeg har også noen som forstår det."
  
  
  Jeg spurte henne. "Hva gjør vi med passasjerer?"" "Bør vi komme først?"
  
  
  Hawk ' s kalde øyne smalnet tankefullt. "Jeg tror ikke det. Når som helst, vi kan møte en konfrontasjon med Judas. I tillegg må vi anta at bomben kan eksplodere nesten rett under våre neser i mindre enn et minutt, og kanskje også for andre. Vi er rett ved siden av havnen. Hvis en bombe går av her, fastlandet vil lide så mye skade som om vi var i havn . Nei, Nick, vi må prøve å slå av ego."
  
  
  Han nikket, bestemt, som Hawk, å løpe Judas. Han gikk ut av hytta for å hente spesialist. Han låste døren bak ham og undersøkt forferdelig pakke igjen.
  
  
  Den røde saint fortsatte å truende glød, som viser skremmende og ødeleggende kraften i bomben. Deretter lurte han på om Judas ville virkelig presse sikring knappen, selv om den drepte hans ego . Denne personen, som jeg kjente henne fra tidligere erfaringer, var selve symbolet på det onde. Kanskje hvis han hadde visst at vi hadde oppdaget bombe, han ville ikke ha nølt med å gjennomføre sin umenneskelige plan, selv om egoet eksplosjon hadde drept ham. Vi kunne ikke ta noen sjanser, så mye var sikkert, spesielt når vi hadde å gjøre med en mann som uforutsigbar og mentalt vridd som Judas.
  
  
  Hun forutså forferdelig utfallet av denne mareritt-en soppsky å spre sine atomic bitterhet. Millioner av mennesker innenfor en førti-fem kilometer radius av ødeleggelse vil dø. Mange tusen mennesker vil dø i løpet av den sekundære og tertiære shockwaves. Og tusenvis flere vil dø en langsom og fryktelig død fra stråling.
  
  
  Mine tanker ble raskt avbrutt av en banker på døren. Han gikk opp til henne og spurte henne hvem det var. Så snart Hawk kalt ego navn, han låste opp døren og gikk til side for å la ham i.
  
  
  Han ble etterfulgt av Kaptein Bertholdi og tre dystert utseende menn jeg ikke kjenner. "Se på dette, Bertholdi," Hawk irritably, matet opp med master ' s mistillit og mangel på medfølelse. Bertholdi ble blek. Han stod skjelvende, nevene knyttet i impotent raseri.
  
  
  "Og komme ut av her, sir," Hawkeye knakk, noe som indikerer at hun skulle bli eskortert av master av dagen .
  
  
  Bertholdi Schell gikk opp tre trinn, hans øyne merkelig frank foran ham. Han låste døren bak ham og vendte tilbake til Hawke og de tre andre. "Mr. Gottlieb, Nick Carter," sa han.
  
  
  Han håndhilste med en tynn, stri mann med rimless briller, stereotypen av en vitenskapsmann. Hawk forklarte meg at Gottlieb hadde oppfunnet en tenner, en enhet som er tillatt Judas og hans følgesvenner å lage bomben.
  
  
  I mellomtiden, to tenningen eksperter var opptatt med å fjerne emballasjen fra bomben. "Det ville være forferdelig... Det ville være forferdelig, "Gottlieb mumlet," hvis enheten min ble brukt på denne måten."
  
  
  Dette, selvfølgelig, var en underdrivelse. Gottlieb ble med de to andre menn bøyd over bombe. "Er du sikker på at det er ham?" spurte Ego Hawk.
  
  
  Gottlieb nikket. "Det er ingen tvil om det. Den person som setter sammen om dette er godt bevandret i termonukleære fisjon. Dessverre, vi har utvidet denne kunnskapen ytterligere." Hawk så på meg og henne, og grimaced. Gottlieb og to menn var tilsynelatende arbeider på bomben. En rød opplyst spøkelsesaktige glød skinte fra ih ' s ansikter som Gottlieb klikket på tungen hans og mumlet for seg selv. "Her," sa han til sist. "Det er en stemme wire der. Ja, dette er det. Nei, ikke den andre.
  
  
  Vi folksomt rundt døråpningen, stønnet. Jeg prøvde å ikke tenke på hva som ville skje hvis bomben gikk av akkurat nå, selv om jeg ikke føler det. Folk som jobbet på bomben syntes å ha nerver av stål. Hawk gikk til døren og spurte om de Orlogskaptein hadde rapportert ennå. Det var ikke sånn.
  
  
  "Gjør dette ting på har makt at de attributtet til deg? Gottlieb spurte henne.
  
  
  Han snakket langsomt, ikke ser i min retning, som alle hans oppmerksomhet var fokusert på skurring. "Jeg tror ikke det. Fra her, bomben vil ødelegge alt innenfor en radius på seksti, sytti kilometer." Han fokuserte på tenner-mekanisme, og deretter, som for å understreke hans tanker, sa: "Vi som ikke har en eneste sjanse for oss."
  
  
  Alt jeg kunne gjøre var å riste på hodet. Gottlieb, som en mann som leser en dødelig katekisme, fortsatte, og fortsatte å observere arbeidet til spesialister: "Men den første eksplosjonen, den første sjokkbølger, ville ikke være slutten på saken. Nedbør, tidevanns bølger - stråling sykdom og en oppdatering av ubebodd land, en oppdatering av dødehavet. Manhattan vil bli en nøytral sone, helt ubeboelig i flere tiår framover ."
  
  
  Jeg gjorde ikke be henne igjen. Gottlieb ga meg nok klaging å tenke på.
  
  
  "Hvor er du? Hawk spurte nervøst, fortsatt å tygge på hans ståle sigar.
  
  
  Odin rundt menn slått for å møte ham. "Vi har en annen risikofylt tilfellet, sir," sa han. Svetten dryppet fra pannen til hans ansikt.
  
  
  Hauk og jeg lente meg over den andre, og så intenst.
  
  
  På et tidspunkt, da han mente de var nesten ferdig, Gottlieb skrek: "Nei, faen skredder! Ikke dette!'
  
  
  Mannen arbeider på enheten stoppet og lente hodet mot veggen. Henne, så ego, hendene skjelver litt som han lukket øynene og tok et dypt åndedrag. Så han ristet på seg for å få et grep på seg selv. Han fortsatte med de to andre, og i mindre enn ti minutter, tre menn slått, en mørk linje av tilfredshet forming på sine lepper.
  
  
  "Det er skjedd," Gottlieb hvisket. "Det harmløse bombe.
  
  
  Hauk og jeg så på hverandre. Han pustet ut. "Det ble for mye for min slitne kropp," sa han. Han lente seg mot kapteinens skrivebord og tok et dypt åndedrag.
  
  
  Han sto opp og prøvde å smile.
  
  
  Hawk plukket opp en ny sigar, lyser det, og nøye blåste ut en sirkel. Den steg til hytta tak når han så åpent på meg. "Nå som det er gjort, Nick, det er bare en ting igjen å gjøre."
  
  
  Han nikket til henne. "Judas," sa jeg. "Og hvis jeg kan si det, sir, bedre død enn levende."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Passasjeren varsler umiddelbart ble løftet opp, og Kaptein Bertholdi takket oss for en godt utført jobb. Ferger som nettopp hadde kommet på skipet ble sendt tilbake til kaien. Leonardo vil gå inn i havnen flere timer forsinket.
  
  
  Kort tid etter at ordre ble gitt, orlogskaptein av kystvakten kom til broen, der Hawk og jeg gikk for å se kaptein. "Benedikt var ingensteds å bli funnet," den orlogskaptein rapportert til Hawke. "Ditt folk er fortsatt undersøker, men han gjemmer seg ut, og håper å unnslippe oss når de andre passasjerene komme i land."
  
  
  "Det er greit," Hawk sourly. "I forvirringen av passasjerer prøver å få av, vil det være nesten umulig for oss å få en god titt på alle. Og selvfølgelig, han kan alltid endre utseendet hans igjen."
  
  
  "Jeg tror vi kan stole på det," sa jeg.
  
  
  Skipet dokket klokka fem. New York Post allerede hadde en spesiell sak på gaten med fete overskrifter. En flokk stuet sammen i Porta bar og rundt nei; politiet prøvde å holde ih tilbake. Rapporter og fotografer var overalt.
  
  
  Hawk plasserte offiserer ved begynnelsen og slutten av midtgangen.
  
  
  "Fra nå av, jeg vil heller gjøre det alene," Emu fortalte henne.
  
  
  "All right," sa han. "Jeg vil bo om bord for en stund, slik at du vet hvor jeg er hvis du trenger meg."
  
  
  Gina og jeg forlot skipet før passasjerene forlatt. Ee tok henne med til toll-bygning, og fortalte henne til å bo der.
  
  
  Det var kaotisk fra havnen i baren, og jeg hadde et pessimistisk følelsen om å finne Judas.
  
  
  "Du bor i nærheten, er du ikke?"
  
  
  "Nei, jeg kommer for å søke i hele marina. Hvis vi mister en annen en, få et rom på Hilton Hotel og bo der til du får et varsel fra meg."
  
  
  "Greit," sa hun, kysser meg på kinnet. "Vær forsiktig.'
  
  
  'Dere også.'
  
  
  
  
  Journalister blanda med nysgjerrig rundt havnen i bar, og politiet måtte forlate sin innsats for å opprettholde orden. Han stoppet ved inngangen til passasjen, der to andre AX midler ble også stående. Når de stoppet en passasjer med skjegg og holdt ego stramt. Han raskt kontaktet dem og fortalte dem at de hadde feil en . Skjegget var ekte.
  
  
  Like etter klokken seks, en mann som hadde nettopp gått av dekk så henne. I stedet for å gå til toll, han gikk til begge endene av bygningen, der en vakt ble stasjonert ved porten. Ved første jeg så henne, bare egoet fra baksiden. Han var godt kledd, og Schell var bærer en stokk. Ego er ganglag var kjent. Han så nærmere og så en naken hånd holder en koffert. Det ser ikke ut som ekte skinn. Og at høyre hånd ikke bøyes rundt håndtaket på posen som en ekte hånd. Akkurat som hennes var i ferd med å følge ham, og han snudde på hodet, slik at han kunne se Ego ' s ansikt. Han hadde bart og solbriller, men denne hodeskallen var umiskjennelig. Det var Judas. Når han så meg, han skyndte seg inn i tråden av bygninger. Det var mange mennesker i mellom oss, og jeg måtte gå gjennom folkemengden. Hans fremgang var treg , og da han døde, Judas var allerede ved porten. Når Wilhelmina dro den ut og løp, han ble sett på å slå ned en sikkerhetsvakt og gå gjennom porten til parkeringsplassen.
  
  
  Da han nådde henne, Judas forsvant ut av syne. Guard, som hadde hoppet i beina hans, prøvde å stoppe meg, men jeg ropte ut hvem jeg var og gikk gjennom porten. Så gikk hun rundt i rekken av parkerte biler , så hun en taxi trekke opp. Judas var ute på meg gjennom bakvinduet.
  
  
  Den Luger holstered ham og kjørte til motorsykkel parkert der. Det var en gruppe av langhårede unge menn i nærheten, og jeg gjettet at motorsykkelen tilhørte en rundt dem. Jeg så på det og så at nøkkel i tenningen. Henne, hoppet inn i salen. Det var en stor Honda designet for motorveien, og motoren gjorde en beroligende lyd. "Hei du!" En av de unge menn brølte rundt dem.
  
  
  "Jeg vil bare låne ego for en stund!" ropte henne i revmatisme. Jeg tok av og kjørte taxi.
  
  
  Når jeg dro ut på gaten, taxi bare snudde til venstre, to kvartaler unna. Jeg kjørte henne gjennom trafikken. Jeg begynte å ha passert en taxi og tenkte jeg kunne ta Egoet i trafikk lys. Deretter bilen begynner å passere gjennom krasny Bryliv. Judas enten ga driver en masse penger eller sette en pistol mot hodet ' egoer. Ti minutter senere var vi på motorveien som fører til john f. kennedy International Airport, NY . På motorveien, taxi trukket vekk fra meg, men jeg trodde jeg hadde kommet til rett sted. Jeg forsto ikke hvordan Judas kunne ha fått på et fly uten Ego ta opp med ham på flyplassen.
  
  
  Hun var galt. Da jeg svingte av motorveien mot jernbanestasjonen og prøvde å lukke avstanden mellom meg og taxi , ble jeg trukket ut til olje-gjennomvåt skilting og syklisten skled ut åpent foran meg.
  
  
  Heldigvis for henne, jeg landet på en voll overgrodd med høye busker, og alt jeg hadde var blåmerker, skrubbsår, og en revet passer. Men sykkelen kunne ikke lenger brukes. Jeg bestemte meg for å betale erstatning til eieren senere, og dro rett til flyplassen. Hun ble stoppet av alle passerende biler, men de har ikke lenger tok haikerens .
  
  
  Endelig, en bil som hentet meg, og vi ankom flyplassen i minst 45 minutter etter Judas .
  
  
  En sving i det avslørt at et dusin utenlandske flyvninger ble planlagt å reise på kvelden. En av dem var Pan Am løp i Roma. Ja, en mann som har sjekket inn i siste liten. En Mr. Benedikt.
  
  
  Jeg spurte henne. "Kan jeg fortsatt få henne til ham?"
  
  
  Mannen snudde seg for å sjekke rute, klikk så på klokka. "Nei," sa han.
  
  
  Flyet igjen ti minutter siden. Rivne regionen på gang i henhold til planen.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Det var klart at Judas ville fly tilbake til Roma uten forsinkelse. Der skulle han være nær sitt hovedkvarter og Farrelly og gjengen hans. Han antakelig ikke visste at vi hadde oppdaget en ego t-kompleks på Sicilia.
  
  
  Jeg hadde ikke forlate Roma til neste morgen. Men i en og en halv time var det et fly til London og deretter en tur til Roma, så vi var ment å komme til frokost, som en time senere, da Judas landing .
  
  
  Hun fikk en telefon fra Gine og tok en taxi fra Hilton til flyet mens jeg kjøpte disse billettene. Hennes hotellet ville ha henne til å være med meg fordi hun visste Giovanni Farrelli så godt. Når Hawke ringte henne og ba om unnskyldning for å miste Judas , han sa, " Vel, han vil være lett å finne i Rime. Men husk at dersom han unndrar seg, har han fortsatt har tenner."
  
  
  "Skal hun ta kontakt med politiet i Rime eller Interpol, så de kan prøve å plukke ham opp når han lander?"
  
  
  "Nei," Hawk. Det var det harde, kalde lyd i stemmen hans at han bruker noen ganger. "Hvis politiet ta ego, du vet ikke hva som kan skje. Nick, jeg ønsker ikke å se ego døde som du foreslo.
  
  
  Jeg var ikke overrasket over å høre det.
  
  
  Da vi tok av, Gina og jeg var helt utslitt og hadde sovet mesteparten av veien. Jeg fikk ikke mye søvn, men jeg var uthvilt nok til å fortsette på min vei. Gina sov som en baby.
  
  
  I London, vi var i stand til å overføre raskt og enkelt, og kom i Roma like etter klokken åtte. Det var en klar og solfylt morgen. Jeg ga taxi sjåføren adressen til leiligheten Gina hadde gitt meg. Farrelly brakte hans kvinner der, og Gina sa han noen ganger brukes sitt ego for å møte andre underverdenen sjefer. Politiet visste ikke leiligheten har eksistert, men jeg tenkte Judas gjorde . Hvis han hadde kalt Farrelli umiddelbart etter landing , Emu ville ha blitt fortalt at det ikke var trygt å gå til Sicilia . På denne måten, de kan bestemme seg for at denne leiligheten var det tryggeste stedet, og det var sannsynlig at de ville møte der til å diskutere videre planer .
  
  
  Nesten en time senere, etter landing, stanset vi foran en boligblokk. Vi var i ferd med å gå inn da jeg hørte en oppstyret rundt hjørnet.
  
  
  "Stå stille her," Gineh fortalte henne.
  
  
  Jeg løp opp til hjørnet av huset, og så to menn kommer ut på fortauet og gå opp til en sølv Lancia parkert over gaten. Den ene var omgitt av en høy, slank Farrelly, og den andre var Judas, som så ut som Død i sin farge . Han var usminket, men fortsatt er løselig med en stokk.
  
  
  Jeg bestemte meg for å slå til med en gang. Wilhelmina dro den ut. "Det er nok," jeg ropte. "Roma er siste stopp."
  
  
  Han reagerte på de to beina raskere enn han trodde. Da han ble skutt, han løp til bilen. Wilhelmina sparken, men jeg savnet, og Gawk gravd ned i brosteinen rett bak ham. Jeg skjøt ham igjen, traff ham på støtfangeren, og han forsvant bak bilen.
  
  
  'Faen det! Jeg mumlet.
  
  
  Deretter Farrelly sparken. Gawk fløy bort fra neste hus. Jeg ble tvunget til å gjemme seg når han skjøt igjen, og jeg følte et stikk sår på utsiden av min venstre arm. Jeg så henne på den andre siden av bilen som døren åpnes, men jeg var for opptatt med å prøve å holde Farrelly fra å treffe meg .
  
  
  Plutselig hørte han Gina ' s skrik. Hun skrek. "Han er redd for å skyte!"
  
  
  Ser Farrelly slå til Gina, hennes, han husket at hun var en egoet elsker. Når han så henne, han var et øyeblikk som er fylt med sinne. Han tok sikte og skjøt på lukk. Gawk gått mimmo nah ved et par inches.
  
  
  Han kom tilbake til brann. Min første skuddet traff veggen ved siden av Farrelly; min andre traff emu i nakken. Han rykket convulsively og falt ned på fortauet.
  
  
  To kuler whizzed forbi føttene mine fra bak bilen. Et øyeblikk senere, motoren brølte og Judas sped unna ned den smale gaten. Jeg skjøt henne i bilen, men jeg bare klarte å bryte den bakre vindu.
  
  
  "Er du ok? Jinwoo spurte henne.
  
  
  'Ja.'
  
  
  Gå til leiligheten og bo der, " sa jeg. "Jeg vil komme og se deg senere."
  
  
  Hun protesterte, men jeg var allerede kjører til Alfa Romeo 2000 parkert på samme fortauet. Det var ikke låst. De brakte motor med tenning ledninger, henne, hoppet i bilen og kjørte etter Judas.
  
  
  To kvartaler senere, hennes ego så henne. Han kjørte tre blokker foran meg, og skrenset rett fram, prøver å bli kvitt meg. Henne, gikk gjennom skilt med en ryddig slip av bak rattet og et hvin av dekk . Foran meg, Judas og snudde til venstre inn i en liten gate som førte direkte til et industriområde. I fem minutter, vi startet et halvt dusin fotgjengere og nesten kolliderte med to personbiler. Men Judas ikke forsinke, og heller ikke hennes. Hvis vi hadde vært på motorveien, Alfa ville ha tatt opp med ham , men med denne metoden for kjøring, hastigheten på bilene var nesten det samme, og Judas innså dette.
  
  
  Etter fem minutter, Judas tok ledelsen og tapte sitt ego. Men da han rundet hjørnet på lager, han så en bil på asfalt med døren åpen. Den luger hylte til en stopp, hoppet ut, og trukket opp. Judas var ingensteds å bli sett. Han så på lager, og lurte på om han hadde gått der. Hennes ryggskjoldet raste mot ham som mitt blikk falt på kumlokk. Det var ikke noe uvanlig om det, bortsett fra at det var litt på skrå. Han åpnet den, gikk over til det, og sett på lokket forsiktig . Kanten satt sine spor i gjørma av gaten. Han lente seg ned og lyttet. En dempet shaggy stemme hørt henne. Utvilsomt, det var shaggy Judas.
  
  
  Til tross for seg selv, han beundret hennes ego for henne utspekulert. Til tross for hans dårlige helse og kunstige hender, mannen var like smart som den velkjente fox. Jeg raskt åpnet trapdoor og senket meg til min støvler rørt det tredje trinnet av metall trappen til rommet. En skarp stanken steg opp rundt meg. Slike steam gjør det vanskelig å puste, og det dypere ned i gravi, jo mørkere ble det. I mørket under meg, jeg kunne høre basketak av rotter. Hvis Judas unnslapp ved å ta nytte av den enorme underjordiske nettverk av kanaler og passasjer som utgjør Rhyme er avløpsanlegg, det var en god sjanse for at jeg aldri ville finne egoet igjen.
  
  
  Og det var det siste hun ønsket.
  
  
  Han unngikk meg i Niagara Falls. Men nå er han ville ikke unngå meg, nå som det bare var mellom to av oss menn. Han økte sin fart og raskt ned slim-dekket metall trapper.
  
  
  Da han endelig nådde bunnen, kom han over en smal stein hylle. Strømmer av skitne og illeluktende vann sakte gurgled over den gamle steinen. Stanken var nesten uutholdelig, og luften var knapt pustende.
  
  
  Svak sirkel av lys som faller fra gaten over meg, og ga meg en idé. Han sto stille og lyttet i den beksvarte skygger. Så hørte jeg det igjen, lyden av skyndte seg fotspor ekko i mørket, kanskje en hundre meter til høyre for meg.
  
  
  Wilhelmina var i min hånd. Hennes ydmyk bøyde seg og fulgte Judas inn i den mørke mørke.
  
  
  En varm, hårete tingen børstet mine føtter. Jeg nesten skrek på flagget av tillatelse til å utføre, men jeg dempet lyden som rotte fløy mimmo meg, pipende, og løp ned smal hylle. Det var vanskelig å holde opp tempoet, spesielt siden avsatsen var blitt glatt og vått på grunn av mosegrodd lag med gamle, forvitret stein.
  
  
  Store, eyeless insekter hang fra det lave taket. Jeg ville ikke bli overrasket om jeg så flaggermus, også . Slim dryppet overalt, og luften var kvelende og undertrykkende. Men ikke halvparten så deprimerende som Judas.
  
  
  Han fokuserte på sin fading fotspor. Noe glinted i mørket foran meg. Hennes kost opp til å stønne, og holdt pusten. Men da Judas skyndte seg på, og han fulgte med Wilhelmina i hans hånd.
  
  
  Da hun rundet hjørnet, ble jeg plutselig tvunget til å dykke, og hun nesten mistet balansen og falt ned i kloakk. Gawk plystret høyt over meg, og jeg kunne høre Judas halt igjen. Han fulgte ham inn i et mindre kloakk rør, en mørk korridor betydelig smalere enn den første.
  
  
  Han rundet hjørnet igjen, fant henne, tok sikte og skjøt. Gawk hit hjørnesteinen og prellet av. Jeg savnet det, og løp etter Judas før han kunne komme for langt foran meg .
  
  
  Det var et klassisk katt-og-mus-lek. Han svarte på alle ego flytte med samme gambit. Men da jeg rundet hjørnet, han var ingensteds å bli funnet. Dette avløpsvann området var ikke lenger i bruk. Det var tørt og nesten luktfri. Dette overrasket meg på først. Men hun ble snart oppdaget av grunnen til at Judas valgte denne passasjen, og nedenfor gaten. Han så hullet i stønn, som nå var dekket med en tin plate. Det var en provisorisk trapdoor. Han stoppet, lyttet og hørte et smell på den andre siden av døren. Så på solnedgangen.
  
  
  Nå er han kunne stå oppreist. Han fant seg selv i en tunnel strødd med søppel og ulike bergarter. Mens hans sto der, hennes hørte en lyd i det fjerne. Angivelig, Judas visste at dette vil gå fra kloakk og bestemte seg for å bruke den for å bli kvitt meg. Hun fant snart ut hvordan han skal gjøre det. Sergei dukket opp foran meg, og jeg så at Judas i silhouette. Han skjøt meg to ganger. En gawk nesten brøt gjennom ermet mitt. Nå villig ble mer farlig på grunn av mørket.
  
  
  Han gikk over til lysløypa åpning. Da han nådde den, så han at tunnelen førte til et lite rom, hvor en lyspære ble hengende. Jeg så meg rundt. Nå er han visste hvor vi var. Bein av om femti menn lå i en skurrende nisje, deres hodeskaller stablet på toppen av dem, og de stirret på meg bistert. Judas tok meg med til katakombene, tunneler under byen hvor de første Kristne gjemte seg fra sine tormentors. Hennes konklusjon var at det må være katakombene i St. Callixtus, den mest berømte av alle Romerske katakombene. Selv om det var en innvielse, disse stedene var ikke på turist-listen.
  
  
  Han gikk tvers over rommet og følges Judas. Det var helt mørkt igjen, selv om det var lyspærer hengende her og der . Jeg kunne høre Judas pesende nå, beviser at han var blitt svakere. Han regnet med at det hadde vært en god stund siden ferret hadde gitt emu en injeksjon av insulin, og at chase hadde forstyrret egoets metabolismen. Han ville ikke ha varte veldig lenge. Men jeg ville ikke ha ham til å komme til det punktet hvor han ikke kunne blande seg med turister . Tempoet plukket henne opp.
  
  
  Snart, gikk han inn i et annet rom med samme belysning som den første. Juda fikk ikke se henne, så han stormet inn i rommet. Akkurat som i det første rommet, det var hauger av knokler og hodeskaller på hyller i veggene. Han var halvveis over rommet når han hørte tung pust til sin rett.
  
  
  Han snudde seg raskt. Judas lente seg mot en haug av tørre, sprø bein. Ego ' s ansikt var som aske og svett. Mannen var skinn og bein , og hans hodeskalle så mer ut som hodeskaller på hyllene enn målet om et levende menneske. Han pleide å være en stygg mann, men nå er han blitt forskrekkelig groteske.
  
  
  Hans pust var uregelmessige, tungpustethet. Det var et lag av skum av hans nedre leppen. Han holdt en forkortet Smith & Wesson revolver .44 Magnum. Hvis den traff meg fra det, ville det svært raskt bli med resten av restene i katakombene.
  
  
  Han lo hoarsely som han betraktet som sin neste trekk. Latter rullet ut av ham som småstein på en vindusrute; protetikk vinket tips av deres ego-skjelvende fingre nølende. I høyre hånd holder den revolver var glatt og voksaktig .
  
  
  "Nå kan jeg endelig drepe deg, Carter," han croaked.
  
  
  Jeg stupte i bakken og landet mellom beina, som jeg følte sprekk under meg. Judas ' s revolver bjeffet og tapte Paris. Han sto opp og rettet den emu luger på sitt bryst. Fingeren min strammet på avtrekkeren, men det gjorde ikke brann.
  
  
  Judas falt revolver i fanget hans og falt tilbake mellom beina. Ego ' s ansikt var contorted, hans øyne vinduer. For et øyeblikk, kortpustethet virket svært høyt, og så plutselig stoppet. Egoets kroppen spent, og revolver falt over ego ' s arm. Så ego mål treffer veggen-ego øynene var vidåpne, i en diabetiker koma.
  
  
  Jeg reiste meg opp og gikk over til ham. Øyeblikket hennes lente seg over ham, og hans kropp rykket voldsomt og frøs. Hennes ego tok en puls. Det var ingen puls.
  
  
  Han sto opp, holstered den luger ,og så ned på den nakne skjelett. Judas var død, hans kjernefysiske detonator var trygg, og han lengtet etter sol.
  
  
  Han forlot kroppen der, og gikk gjennom en bedre opplyst tunnel til inngangen til katakombene. Judas kunne ikke bli funnet fram til han så ut som de andre skjeletter i disse tunnelene. Hvis egoet hadde ikke blitt funnet før den svenske ego råtnet bort, egoet kan ha blitt sett på som den fortsatt er i en tidlig Kristen. Akkurat som han var absorbere mørk humor og tenkte, han kom over en gruppe turister på vei til avkjørselen.
  
  
  Den italienske guiden så på meg. Han sa. 'Kom!' - Du må holde deg med selskap, signor! Det er nesten over."
  
  
  Henne, sluttet seg til dem, og gikk mot lyset foran oss. "Enkelt," sa jeg til henne guide. "Jeg ble forsinket av en heller skummel scene."
  
  
  Han humret. "Det verste er ennå ikke kommet, signor."
  
  
  Henne, tenker år og oppgaver jeg hadde fortsatt å gjøre hvis jeg holdt opp med livet. "Jeg håper du ikke er relatert til profeten Nostradamus," sa jeg.
  
  
  Han synes ikke å forstå spøk.
  
  
  Men jeg brydde meg ikke. En ting var sikkert: Judas var død. Ingen visste hva som var i vente for meg neste. Så i stedet for å tenke på fremtiden, og han vendte tilbake til i dag, her og nå. Og så henne, tenkte på Gina, og begynte å smile. Det beste smilet du kan tenke deg.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Om boken:
  
  
  
  
  
  Hvordan er dette mulig? Nick Carter var plutselig tvunget til å skjule dokumentet i Vatikanet Museum under rutinemessig arbeid . En tilfeldig Etruskiske vase syntes egnet for dette formålet.
  
  
  Men det var ikke om Carters Nike og ego aktiviteter, som det viste seg senere når Carter prøvde å finne dokumentet. Fordi i det øyeblikket, var han en uventet vitne til en svært profesjonell kunst tyveri.
  
  
  Og som kunstskatter, inkludert en Etruskisk vase, forsvant en etter en inn gjennom vinduet , Carter så åpent i møte med sin gamle fiende, Judas.
  
  
  Judas var i stand til å gjøre mer med dette dokumentet enn Hawk og Carter kunne ha forestilt seg i sitt verste drømmer ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Cobra Tegn
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Cobra Tegn
  
  
  oversatt av Lev Shklovsky
  
  
  dedikert til minne om den avdøde sønnen Anton.
  
  
  Hovedpersonene:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  alias N3 agent AX
  
  
  "SHIVA"
  
  
  Leder av organisasjonen Cobra
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  Indian secret Service-agent
  
  
  PURAN DASS
  
  
  leder av den Indiske secret Service
  
  
  NIRAD og RANJIT
  
  
  medlemmer av organisasjonen Cobra
  
  
  REEVA SINGH
  
  
  shiva ' s barnebarn
  
  
  
  1
  
  
  Hun krøllet opp i armene mine, myke og skjøre, og for øyeblikket er helt fornøyd. Hennes sjeldne helbredende opplevelse var med en kvinne som Reeva. Skygger spilt over hennes gylne hud og svart hår, og et øyeblikk trodde jeg at jeg var holder en drøm som går i oppfyllelse. Rommet var mørkt, og Knuckles hadde senket den. Og heldigvis, hotellet hadde en air condition-systemet prøvetaking av luft fra natta varme i New Delhi.
  
  
  "Kan du ikke fortelle meg hvorfor," Reeva hvisket. Hennes myke, varme leppene forsiktig børstet hulrom mellom nakke og skulder, brystene presset mot armen min.
  
  
  Hennes slått henne i ansiktet og så på den linje av hennes behagelige lepper. Neste, Lobka var truende, med sta uttrykk for en kvinne som er vant til å få alt hun ønsker... kvinnen som var engasjert fortsatt var et barn. "Hva, Reva?" Jeg spurte, kjører min fingertuppen gli over fløyelsmyk hud av hennes liv.
  
  
  "Hvorfor kom du hit, Nick?" Han trakk seg tilbake, slippe hodet på puten. Hennes lange svarte hår dannet en vifte på hvitt stoff på puten, som en halo som rammet inn ansiktet med perfekte funksjoner... et ansikt som i det øyeblikket reflektert indre kvaler og uforståelig vantro.
  
  
  — Jeg fortalte deg, " sa jeg, og prøvde å høres pasienten og overbevisende. "Mitt firma har sendt meg for å forhandle om kjøp. Tekstiler, silke, brokade... ord, alt. Alt som koster mindre i dette landet enn andre steder.
  
  
  Selvfølgelig, han løy til henne. Selvfølgelig, han kunne ikke fortelle Reeva hvem hun var. Uansett, hva er forskjellen? Det var ingen grunn til å involvere jenta, brenna min dekke, og avsløre hei at hennes navn var Nick Carter, en ØKS agent for tiden på en oppgave i New Delhi.
  
  
  Tidlig på morgenen den samme kvelden, kom han på et Air India flight. Og den siste personen jeg forventet å møte ble en kvinne som Reeva, en herlig ledsager at ingen kunne telle på. Hun ble sittende i hotellets bar da hun kom tilbake fra en svømmetur i bassenget. Hennes perfekte figuren ble pakket inn i en blå og sølv sari; vi følte også en umiddelbar fysisk tiltrekning ved første blikk. Deretter ett ord førte til en annen, og nesten uten å vite det, jeg inviterte henne på middag.
  
  
  Vi gikk til en fransk restaurant i Chanakyapuri, en rød og svart oase midt i en tett by. Det var en mulighet for å lokke henne inn og overbevise henne om å tilbringe natten sammen.
  
  
  Det viste seg at jeg ikke trengte å prøve for hardt å overbevise henne.
  
  
  Øynene hennes, som skinnende og sensuelle som hennes hår, snakket klart og tydelig. Selvfølgelig, var det spørsmål og word games... en vanlig praksis i kunsten av forførelse. Opptakten til en natt med kjærlighet og lidenskap.
  
  
  
  Unødvendig å si, New Delhi betydde mye mer for meg (og for å AX) enn Bl Singh. Han hadde blitt sendt til India med Hawke, og selv om han følte at det var en desperat idé, det var umulig å overtale den Gamle Mannen. "Men vi er ikke det minste et bevis på at denne mannen finnes!" Jeg har pekt på.
  
  
  "Alle de mer grunn til å gå der, Nick," Hawke sa med en sarkastisk til å le. "Opprør og opptøyer er bevis, er de ikke?" Calcutta hall er i en tilstand av semi-anarki. Og som følger opprørerne med våpen? Ammunisjon vokser ikke på trær, for å være nøyaktig.
  
  
  "Dette er en intern sikkerhet utgave av den Indiske regjeringen," sa jeg.
  
  
  "Faktisk. Helt fantastisk. Jeg er helt enig med henne. Faktisk, hvis det var bare opprør og opptøyer, dette ville ikke være en oppgave, Nick.
  
  
  "Hva da?"
  
  
  "Ta en titt på dette. Han ga meg et brettet papir. "Dette vil fortelle deg mer om vår mystisk mann, Herr 'Shiva'.".. kanskje med noen vage hint om at den andre faktisk eksisterer. Den bitre røyk fra sin sigar brent mine nesebor, og jeg flyttet til langt stol å lese dokumentet.
  
  
  Etter å ha lest artikkelen, jeg hadde en ganske god idé om hva Hawk gjør.
  
  
  Sjefen sa med et smil. "Som du kan se, dette er en skitten business, trenger du ikke enig?
  
  
  "Jeg vil si umoralsk.
  
  
  "Godt sagt, Nick. Vår mann kommer til å sende ti millioner dollar verdt av rå heroin til Usa. Men som du har sett, dette er ikke den mest forstyrrende element. Hvis det var bare narkotika, ville jeg ha kalt noen andre. Men når det kommer til internasjonalt diplomati... og fred i verden... så jeg bare nødt til å overlate denne oppgaven til deg.
  
  
  Han nikket uten å åpne rta.
  
  
  Dokumentet at han nettopp hadde lest var fra det Ovale Kontor. Det er umulig å gå høyere. Han siktet til noe jeg hadde lest om i avisene, en hendelse som vi aldri trodde ville være i slekt å AX, la alene min linje med arbeid.
  
  
  Noen kalt det Sovjetiske ambassaden i Washington, utgir seg for å være President i Usa. Stemmen var perfekt simulert. Det kan være en spøk, men ordene var ikke uskyldige i det hele tatt. Den "president" utstedt trusler om en inflammatorisk natur, med trusler som bidro til at den Sovjetiske ambassadør til å skynde seg med en rapport til Moskva.
  
  
  Til slutt, den misforståelse var løst, og det Hvite Hus utstedt mange unnskyldninger. Dette kunne ha vært slutten på det, men det ville ha vært en oppfølger i stedet. Den første sekretær i sentralkomiteen, de viktigste politiske figur av Sovjetunionen, snakket med presidenten på "hotline". Bare han ikke var den første sekretær i det hele tatt. For å fortelle deg sannheten, ingen i Washington eller Moskva visste hvem var å etterligne den russiske stemme. Utveksling av ord var langt fra vennlige og bedt presidenten til å kalle inn til ekstraordinært møte i det Nasjonale sikkerhetsrådet.
  
  
  Alt var klart igjen... men ikke for lenge. De ilder, mindre enn to uker siden, hadde opplevd en rekke lignende hendelser; en utveksling av trusler og utskjelling mellom India og Pakistan, mellom Israel og Egypt, mellom Kommunistiske Kina og Japan. Hver gang røsten av en diplomat var perfekt imiterte, noe som førte til en overflod av sinte trusler og motvirke trusler.
  
  
  Verden var på randen av kjernefysisk krig. Nå, ifølge det Hvite Hus dokument, noen prøvde å kaste oss alle ned i avgrunnen. "Så du mistenker at dette mystiske 'noen' som kaller seg Shiva er hjernen bak en organisasjon kalt Cobra, og at han er ansvarlig for hva som skjer..."
  
  
  "Kanskje, Nick. Forutsatt at Shiva er en person og ikke noe annet, " the Boss avklart. "Vi vet for et faktum at Cobra eksisterer. Og vi er ganske sikker på at det er en våpen-og narkotikahandel organisasjon. Men det er ingenting i forhold til dette, " forklarte han nervøst, trykke dokumentet han hadde akkurat ferdig med å se på. "Er dette Shiva en ekte person?" Eller er det et dekke for noen merkelige internasjonal organisasjon som ga ordre til Cobra? Stemme hva vi trenger å finne ut... så snart som mulig, jeg kan legge til.
  
  
  "Så du mener at hvis Shiva er en mann, han er faktisk å imitere stemmer?"
  
  
  Hawk nikket wearily.
  
  
  "Men du vet ikke engang om Shiva eksisterer."
  
  
  "Bull' s-øyet."
  
  
  - Så, han har til å finne en person som ingen har sett, som kan være i stand til å etterligne stemmen til noen tegn, som han kan... Hvor tror du jeg skal starte?
  
  
  "De trenger ikke ringe deg Fighter 3 for ingenting, Carter.
  
  
  Det var ikke revmatisme hun hadde håpet på. Men som jeg har sagt, noen ganger er det umulig å forhandle med noen som Hawk. Så jeg måtte gå over hele verden, og be for noen eller noe som kalte seg selv Shiva.
  
  
  Hun vet at dette er et pseudonym, og deretter studier av dokumenter hjemme. Faktisk, Shiva var en Hinduistisk gud kjent som the Destroyer. Kriger, hungersnød og død... disse ulykker ble ego er absolutt og uendelig herredømme, under egoets kontroll og autoritet. Men det var mer; de bøkene han leste inneholdt illustrasjoner og bilder av statuer viser Shiva utsmykket med slanger. Disse er ikke vanlige slanger, men cobras, dødelige Indian vipers.
  
  
  Og så måtte jeg følge en sti som syntes ikke-eksisterende, og umulig... hvordan å telle antall sandkorn på bredden av Ganges!
  
  
  Men hvis Shiva var et produkt av noens vridd fantasi, så Reeva Singh definitivt ikke var. Jenta var ekte, søt, myk og overraskende livlige.
  
  
  
  Henne, snudde seg mot henne og løse ee korketrekker forskning problemer, ved å trykke på hans lepper til henne plumpe munnen. Hennes gylne hud var dekket av et lett slør av lys, og når brystene presset mot de umodne og hardt bryster, ble jeg overveldet av en ukontrollerbar trang.
  
  
  "Nei, det gjorde jeg ikke," jeg hvisket, som hun prøvde å be en annen serie av spørsmål som begynte å bekymre meg. "Jeg er Nick, og du er Reva... du trenger ikke å vite noe mer... for øyeblikket. Ee klemte henne godt, og hun kvalt et stønn.
  
  
  Presser teppet av sengen med foten hans, hennes far holdt henne fast til ham. Reeva øynene var store, men hun syntes å være å se på noe på den andre siden av rommet. I det øyeblikket, han visste at han var i trøbbel.
  
  
  En støyreduserende hørte henne. Et sekund senere, ble hun identifisert med opprinnelse i metallic knirke som kom fra rommet som en hes hvisken... Noen var fikle med låsen. Min Smith & Wesson var i den øverste skuffen på nattbordet ved siden av sengen, men i det øyeblikket det var ute av rekkevidde av min hånd. Svak støy stoppet, etterfulgt av et klikk... og så henne, forsto jeg at jeg ikke ville ha tid til å ta tak i pistolen.
  
  
  Hennes hoppet ut av veien så snart som svingte døren åpen. To skjeggete menn, kledd i hvite broderte skjorter og lerret bukser lik pysjamasen brukt av de fleste Indianere, sto ut mot lyset som kommer ned korridoren. Men det som slo meg mer enn Svenskene var kort-barreled pistol holdt fast ved en av de turbankledde tall.
  
  
  Pistolen var pekte på meg, og det var ingenting jeg kunne gjøre med det. Døren lukkes mykt bak de to menn, og ubevæpnet mann slått på den hellige lys i rommet.
  
  
  Han blunket på den plutselige glød og så på de to angripere, og prøver å finne en vei ut. De var sterke og muskuløse, deres skjeggete ansikter uttrykksløst, og dommer av deres skjegg og turbans, de var begge Sikher.
  
  
  "God kveld, sahib," den med pistolen sa, og hilsen omgjort til en uanstendig glis da han skjønte at Reeva og jeg var naken, og derfor enda mer sårbare.
  
  
  I øyeblikket, det eneste kortet som kan spilles var å bo under dekke av en turist og en forretningsmann. I en dårlig tone, sa han, " Hva er historien?" Jeg gjorde en gest til å ta telefonen, men en ubevæpnet Indisk Sikh flyttet gammeldags telefon ved siden av meg.
  
  
  "Hva tull, sahib! han utbrøt, flirer. "Ingen ga deg tillatelse til å flytte, selv ikke mem sahib," han pekte på Reeva, som allerede hadde trukket opp den dekker og var krøllet opp under ark.
  
  
  "Se på kasser, Mohan," mannen med pistolen sa til sin følgesvenn.
  
  
  "Hvis det er et ran, du vant ikke finner noe verdt å stjele," ih advart henne. "Jeg har bare kvitteringer. OSS rupees, US US-dollar.
  
  
  De var ikke imponert i det hele tatt. Ikke i det hele tatt.
  
  
  Men som han sa, han begynte å konsentrere seg, forberede hans kropp og sinn for en voldelig og udelt fusion. Den siste tiden har hun hatt en pause mellom oppdragene, Hawk insisterte på å ta henne ut av den vanlige hvile periode og ferie til å gå gjennom en intensiv treningsperiode for å perfeksjonere sine ferdigheter i de mest uvanlige former for selvforsvar. Blant de ulike teknikker som hun mestret, var det også en form for autosuggestion at jeg ble undervist av et svart belte, en "rette dan", en mester i taekwondo, en koreansk versjon av "kung"." Instruktøren også trent meg i taekwondo. Denne formen for karate er basert på bruk av styrke og momentum oppnådd ved å bruke hele kroppen, spesielt lår og føtter.
  
  
  Så, når en av de to angriperne i gang rotet gjennom alle mine eiendeler og var i ferd med å avsløre hele min personlige arsenal, var jeg klar for å ta det første skrittet. Han forestilte seg selv som en fjær, i stand til å hoppe ut rundt søppel og kaste kroppen hans i verdensrommet.
  
  
  Revu dyttet henne og hoppet ut av sengen, landing på hælene som en katt. En gawk whizzed over mitt hode som den traff gulvet. Mohan er partner hadde en kraftig lyddemper på sin pistol.
  
  
  "Nick ... nei! Reeva ropte, som om tigge meg ikke til å starte en kamp eller prøve å motstå de to mennene.
  
  
  Men jeg var ikke kommer til å kaste bort mer tid.
  
  
  Mohan og hans partner ikke true med jenta, men beveget seg mot meg, deres lepper krøllete i et matchende smil. Ih tennene og tannkjøttet ble farget røde fra tunge å tygge på paan blader. I blendende lys av ih lampe, munnen så blodige, som om de hadde nettopp ferdig med biter av rått kjøtt.
  
  
  "Du undervurderer oss, sahib," flirte den med pistol. — Vi kunne drepe jenta, men vi ønsker å gjøre en veldig god jobb på deg først."
  
  
  Hun trengte ikke å vente å se hva "jobben" han hadde i tankene. Med en high-pitched gråte av "ki-app" som umiddelbart satt det to menn på det defensive, henne, sprang til hans føtter og angrepet. "Jeg forstår-rio-cha-gi -" - en sirkulær kick hvor alle Alenka er balansert bakover. Ego gitt henne med all den styrke og konsentrasjon han kunne mønstre. Han strakte ut sin høyre fot, og treffe målet.
  
  
  En heslig gurgle ledsaget stønn av mannen med pistolen; min nakne hæl sparket ego i solar plexus. Air stormet ut av egoet lungene som han kollapset på gulvet, gisper etter pusten. Pistolen var dingler i fingrene hans, men som han hevet våpenet til brann en ny sjanse, han hoppet over det og hoppet på Mohan før han kunne dra bort.
  
  
  "Ikke vær redd, bror," jeg hvisket så den andre desperat prøvde å ta tak i beina til å kaste meg tilbake. Han var raskere enn han var.
  
  
  Her ble han belønnet for sin innsats da han begynte å trene taekwondo og kung fu.
  
  
  Hånden hennes var hevet som om det var base for den dødelige "ma-nal-chi-ki", en form for angrep som du har lært å mestre perfekt. Hånden min var å bevege seg gjennom luften mot et bestemt punkt i rommet mot Mohan mål. Og når mitt harde fingre rørte ved foten av egoets nese, jeg trengte ikke en medisinsk embedseksamen å vite at mannen var død.
  
  
  Hun ble stukket av et stykke av emu bein i hjernen, umiddelbart å drepe det. En strøm av blod rant ned rta ego, og blikket seg ned på meg... så, ego er uklare øyne før de blir store åpne og glassaktig som to deler av sort marmor. En hes, kvalte lyd rømt gjennom rta ego som han treffer gulvet. Inert som en filledukke, nesen ugjenkjennelige, rød og knust som saften av en moden frukt.
  
  
  Mohan var ikke lenger en "killer", "han var et lik.
  
  
  Men i de få sekundene det tok meg til slutt av ego, ego medskyldig gjenvunnet nok til å prøve å gå tilbake til angrep. Henne, følte han krøp over gulvet candid bak meg, og jeg ikke har tid til å tenke to ganger.
  
  
  Hennes, var klar umiddelbart. "Hanna, dol, seth" ... en, to, tre... jeg mentalt trodde. Da hennes venstre albue var dyttet tilbake i et forferdelig "pal-kuch chi-ki".
  
  
  Hennes motstander treffer henne candid under haken. Han skrek, og hun snudde seg rundt, bare for å tenke over hva som var igjen av den perfekte sett av tenner. Fordi nå kjeven var helt løs, knust. Blodet sildret ned Ego er haken og halsen, søle på hans plettfrie skjorte. Den nedre delen av ansiktet hans ble bokstavelig talt revet i stykker; et blåmerke var allerede sprer seg fra sin kinnbenet til hans øyne.
  
  
  Mannen prøvde å snakke, men det var bare en dempet lyd rundt ego rta, men før ego kunne slå henne ut, klarte han å trekke på avtrekkeren på pistolen. Jeg falt fremover, liggende på gulvet i lang tid. En annen stor-kaliber gawk whizzed forbi to inches i front av meg og slengte til den motsatte veggen. Det var en goggle-eyed dum-dum som kan gut en person som en fersk slaktet kylling klar for steking. Mannen stod opp og rygget mot døren.
  
  
  Før han kunne skyte en annen gjennom sin helvetes kuler, hennes sikksakk gikk ned linjen som blir engasjert meg oppriktig hver dag. Men han var borte før hun kunne snappe pistolen ut av Egoets hender. Han stormet inn i korridoren og så en tynn sti av blod og hørte tunge shuffle av metall trapper ved enden av uncarpeted korridoren.
  
  
  Da han gikk tilbake til rommet sitt og dro på bukser hadde han til venstre på siden av sengen. Reeva så på meg med store, redde øyne. Hei sa det. "Ikke vær sint, vær så snill! - Når selger tekstiler, det er alltid hard konkurranse.
  
  
  "Hun var ikke til å le. Henne,og etterlot henne alene med den blodige figur som en gang hadde vært en mann.
  
  
  Deretter kjørte han henne rundt i rommet. Ingen så ham jage overfallsmannen. Han hadde for å fange ham, fordi nå som Mohan var død, var det ingen måte å vite om han virkelig var på Della. Jeg trodde ikke de var vulgært tyver; de viste høyere ferdighet enn vanlige kriminelle.
  
  
  Han var sikker på at de ikke opptrer under illusjonen av å be om penger. Noe var krasje i hodet, noe jeg ikke kunne sette ord på det tidspunktet. Det var som en gåte... noe som fikk meg til å revurdere hva som Hawke hadde fortalt meg. Er det mulig at noen har allerede avslørt min identitet siden jeg kom til India på et turist-visum? Mange spørsmål kan ha gått ubesvart hvis han ikke hadde fanget Mohan er medskyldig.
  
  
  Hotellets lobby var nesten øde, og natten kontorist sov på telleren. Han la merke til en veldig rask bevegelse bak gardinene som gjemte den store glass dører som fører ut til terrassen og hagen. Barefoot, han kjørt til telt, presset ih til side og løp inn i den mørke hagen.
  
  
  Gresset var vått og kaldt føttene. Månen forsvant bak en haug av skyer som dekket henne oransje ansikt. Da så jeg en refleksjon av skyer i bassenget, hvor hun laget den berømte svømme før møtet med Reeva og har middag med henne. Borte er det klirrer i glass, den rytmiske bevegelsen av svinger, og gutturale innslag av gateselgere.
  
  
  Nå var det bare lyden av pusten min, de slo av min puls. Jeg krøp frem forsiktig, mine sanser straining på enhver bevegelse, noe støy som ville tillate meg å finne min byttedyr... før det ble oppdaget.
  
  
  I sitt hastverk, han hadde ikke tid til å trekke pistolen hans. Så jeg måtte bare stole på min intellekt og mine hender. Selv om du ikke trenger å stole på din intellekt og hender når du finner en lyddempet pistol rettet mot livet.
  
  
  Min instruktør kjente meg av kallenavnet "Chu-Mok", som betyr"Knyttneve" på koreansk. Men på det tidspunktet, jeg hadde ikke tid til å sette det jeg var forsker i praksis. Alt var stille i hagen. Banyan etterlater bare svaiet litt, skjule del av skapet med sine store bagasjerommet.
  
  
  Hun ville ha sett spor av Indisk blod da han plutselig la merke til en flash, etterfulgt av voldsom susing av en dødelig kule. Denne gangen var det meg som ropte. Så jeg tok henne i hånden til munnen min, hennes gawking øyne skrape min skulder.
  
  
  Det var et overfladisk sår, men det stukket dårlig. Stahl gritted tennene og ventet, føler seg mer sårbare enn noensinne. Gunslinger, men ønsket ikke å ta noen flere sjanser, og forvente meg til å angripe ham som hevn.
  
  
  Han begynte å kjøre mot gjerdet. Jeg vil sannsynligvis løpe etter ham, også, fordi jeg ikke ønsker å la ham komme unna uten undervisning i emu en leksjon. Angivelig, han var kommet tilbake fra den behandling som ego hadde gitt ham kort tid før, så mye at han hoppet over grensen veggen med overraskende smidighet. Han beveget seg mer som en katt enn et menneske. Men til tross for smertene i armen, hennes føltes bare som mobil. Han tok det, klatret over muren, og landet barbent på en oppdatering av grus. En annen ringelyd eksploderte i mine ører, men det var ikke et skuddsår.
  
  
  En Indisk i en hvit turban klarte å nå scooter parkert i enden av grusveien bak gjerdet. Med motoren brøler, scooter trukket vekk, og den Indiske visste ikke engang se tilbake. Jeg burde ha forsøkt å praie en taxi eller sykkel, taxi, men jeg visste at mannen med pistolen hadde allerede forsvunnet inn i labyrinten av bakgater av byen.
  
  
  Så, i stedet for å fortsette nå tilsynelatende desperat jakt, gikk han tilbake til gjerdet og klamret seg fast til to av tre innlegg, klatring over det igjen. Denne gangen satte han i mindre anstrengelse. Gresset var en reell lettelse til føttene mine, i forhold til grus. Han gikk til bassenget, vasket hans hånd, og krysset plenen, slipping noiselessly i lobbyen.
  
  
  Doorman våknet opp fra sin søvn, noe som utvilsomt tillatt to Indianere til å komme opp til rommet mitt uten å bli lagt merke til. Men, jeg var ikke kommer til å klandre ego for liket som forlot henne oppe, og at jeg trengte å bli kvitt. "Søvnløshet, sahib?" spurte han meg, gjesping som han sakte reiste seg opp. Da han lente seg over disken, gi meg en avledet se... faktisk, hennes var bare i buksene. "Jeg skal sende til noen sovetabletter for deg, vil ikke jeg?"
  
  
  "Takk skal du ha, du trenger ikke," jeg gikk ned, med et stramt smil.
  
  
  Hvis han la merke til den lange, blodige scratch igjen på meg med en Sikh kule, han lot som om ingenting hadde skjedd. Jeg legger mine hender i mine lommer og gikk til heiser, uten at noen ser meg. Ikke at jeg føler meg flau, tankene du; men jeg vil heller ikke trekke oppmerksomhet. Fighter Nr 3 som trengs for å finne en mann som heter Shiva av telefonen.
  
  
  
  2
  
  
  Reeva Singh var ikke der for å hjelpe meg å rydde rommet mitt.
  
  
  Døren til soverommet mitt var på gløtt, men det var ingen som gjemmer seg bak det å fortsette det arbeidet som Mohan og hans partner ego hadde avbrutt. Rommet var tomt, bortsett fra for frosne liket av mannen hun hadde drept med en karate spark. Den Indiske lå med armene og beina spredt ut i en merkelig stilling, nesten nedsenket i en pool av mørkt blod som ble fortsatt sprer seg.
  
  
  Den rumpled tepper viste at han hadde tilbrakt mesteparten av kvelden med henne og Reeva. Angivelig, jente gikk lei og gled ut av rommet før noen kunne stoppe henne. Jeg var ikke dum nok til å tenke selv for et sekund på at jeg kan stole på henne til taushet. Så de bestemte seg for å endre sin hotellet neste morgen. Hun ville ikke ha noen fra New Delhi Politiet til å komme til meg og spør meg spørsmål. Han ville ha til å svare med flere løgner for å beskytte sin dekning.
  
  
  Men bortsett fra å bekymre seg om Reeva Singh, som ikke engang visste om hun skulle holde sin munn lukket eller ikke, hennes hadde å bekymre deg for Mohan. Selvfølgelig, å få ego ut av rommet mitt var ikke lett, spesielt siden hennes hotel unngått noe støy på alle kostnader. Heldigvis, resten av gjester som allerede var sovna. En dør åpnet ikke for oss som jeg dratt kroppen hennes ned øde korridoren. Ikke skremt ansiktet kan se min rød-rimmed øyne, min såret i armen, eller my bloody byrde.
  
  
  Ego pantsatte det foran heisen, og fant det jeg trengte i mine bukser lomme. Stål blad av min pennekniv viste seg å være en veldig nyttig enheten, faktisk, med Della ' s pennekniv, jeg var i stand til å åpne døren og låse hytte på øverste etasje, frigjøre heissjakt, kaster kroppen flere titalls meter ned.
  
  
  Dette vil være Mohan evige hvilested.
  
  
  Han var allerede hode og skuldre i luften, resten av sitt ego kroppen klar for en siste dytt i dyp grop i brønnen, da han ble oppdaget av noe som fikk meg til å hoppe på tillatelse til å utføre flagg. Hylsen av sine Indiske kurta hadde blitt rullet opp som kroppen hennes ble dratt ned i hallen, og nå er jeg så en detalj jeg ikke hadde lagt merke til før.
  
  
  Det var en tatovering gjort i uutslettelig blått blekk som skilte seg klart ut på underarmen min, og når jeg skjønte at det var en tegning, mine mistanker ble bekreftet. Tatoveringen var en kveilet opp king cobra kjører opp armen i en typisk angrep posisjon. Kile-formet mål og flagrende tungen ble tapt i Mohan er frosset kjøtt.
  
  
  Og så Cobra dukket opp. De sendte Mohan og ego medskyldig for å sørge for at Nick Carter ikke utsett ih er hemmelig organisasjon. Bare planen mislyktes. En av de to agentene var død, og den andre med en ødelagt ansikt ikke har tid til å få noen opplysninger, selv ikke den minste bevis på at jeg var virkelig Fighter Nr 3, en agent i tjenesten av AX.
  
  
  Et punkt i min favør, tenkte jeg, å rykke på omslaget til den døde mannens skjorte og sparker liket. Mohan er frosne kroppen fløy ned, spretter av mørke vegger av heissjakten. Henne, hørt ham nå sitt endelige mål... det var en dunk som en kropp falt. Hvis Shiva kan fortsatt hjelpe emu, det ville være noe i mot det.
  
  
  Problemet var at jeg fortsatt ikke vet, som en ilder, hvis denne mystiske figuren hadde eksistert, en hjerne som opererer under dekke av en Cobra, en valgt følelse å trekke strenger av dette internasjonale nettverket.
  
  
  
  Trafikk flyttes sakte gjennom Nehru-Parken. Til skaren av biler, sykkel-taxi, scootere og sykler, hvite søyler av Connaught Circus så skaren av fotgjengere som tause vaktposter. Mennene i store hvite bukser og hvite "kurtas" det var ikke mye forskjellig fra klær av Mohan og ego sputnik, gikk raskt, alvor og complacently. Svarthåret kvinner pakket seg i" sarier", andre i silke tunikaer og beskjeden" churidar " (bukser som passer rundt anklene og midje). De har alle hatt en forvirret publikum, med en følelse av at det haster som henger over dem, og på samme tid på å vente.
  
  
  Men mer enn severdigheter og lyder av byen, mer enn den eksotiske atmosfæren som alltid laget New Delhi til en unik by, min interesse var fokusert på bare en ting.
  
  
  Til Shiva.
  
  
  "Du forteller meg at Tjenesten bare hørt om Cobra, er du ikke?" Jeg spurte henne, den personen som sitter overfor meg som vi begge nippet myntete på en street cafe i nærheten av park.
  
  
  Denne morgenen, jeg kontaktet den Indiske Secret Service. Min "kontakt" var en Secret Service-offiser som var spesielt anbefalt til meg. Ashok Anand var en mann på min alder, men tynn og utslitt, med skarpt og gjennomtrengende øyne, et aggressivt uttrykk i ansiktet... uttrykk for noen som vet alle reglene i spillet, uansett om de er onde eller ikke. .
  
  
  "Har du hørt av Cobra?" — Hva er det? " spurte han, rynker pannen. Han hevet kopp til munnen og tok en lang slurk kaffe før du fortsetter. "Selvfølgelig, Mr. Carter. Vi har hørt om den Cobra... rundt Kashmir, ved Calcutta, Madras, Bombay... fra hele landet vårt. Der det er opptøyer og mutinies, det er alltid en Cobra.
  
  
  "Og Shiva?" Jeg insisterte.
  
  
  "Ser du dette?" Anand svarte, som peker til overflaten av stolen, en svært skinnende tre hylle. "Det er glatt, formløse, kan du se?
  
  
  Han nikket til henne.
  
  
  "Vel, da vil du forstå når jeg forteller henne at Shiva er formløse, uten ansikt, uten personlighet, Mr. Carter. Han lente seg over stolen og så på meg med en halv-lukkede sorte øyne. "Det er bare et navn lånt fra en ond gud, selv for oss på IISA, den Indiske secret service.
  
  
  Og stemmen hennes er i utgangspunktet, på samme sted hvor det var dagen før... bare hotellet er forskjellige. Hawk tillatt meg å ta kontakt med Indianerne, selv om han rådet meg til ikke å stole på ih for å få hjelp.
  
  
  Det var et rykte i dell seg selv at misteltein Indianerne kalte det " forræderi." Selv om hans egoistiske kollega hadde sikret Hawke av den ytterste diskresjon, det var ingen vits i å ta unødige sjanser, spesielt når livet mitt og suksess av min misjon var på spill.
  
  
  "Kan jeg spørre hvorfor regjeringen er så ivrige etter å finne vår Shiva?" Anand sa i samme tone, forsiktig og warily.
  
  
  "Heroin," sa jeg. "En ti-millioner-dollar last bundet til Usa. "Jeg trodde ikke jeg ville avsløre mine mål for mye hvis jeg snakket med ham om den virkelige grunnen, nemlig at jeg prøvde å spore kilden til stemmen impersonations som har forårsaket panikk i internasjonalt diplomati i de siste månedene, truende fred på jorden.
  
  
  "Ah, ja, men det er virkelig dårlig forretning! Den Indiske smilte og begynte å få opp. "Vennligst unnskylde meg for et par minutter, men jeg vil definitivt kalle min veileder. Kanskje han kan gi meg mer informasjon om Cobra.
  
  
  "Selvfølgelig," sa jeg. Anand skjøvet tilbake stolen og gikk over terrassen.
  
  
  Jeg så på han før han forsvant inni. Da han så ned på bunnen av koppen, nesten angret på at han aldri hadde lært å lese skjebne fra te blader. Hvem vet, hvis han hadde lært det, han ville nå være i stand til å forutsi suksess eller fiasko for sin oppgave.
  
  
  Han lente seg tilbake og la blikket drift over overfylt terrasse til trafikk som kveilet seg rundt Connaught Circus. Det var så mange spørsmål, så mange hull med havet, at jeg ville ha hatt å gjøre mye av boltret seg for å gjøre noen fremgang. "Mer kaffe, sir?"
  
  
  Hun ble skremt til å se servitør lener seg over bordet. "Bring to," sa jeg, peker mot Anand er tom kopp.
  
  
  "To mynte-te, — kelneren sa. "Kan jeg tilby det til Pakora, eller gjør det herren vil prøve signatur Indisk rett, en kjøtt bjørn kalt samosa?" De er gode, sahib.
  
  
  Han ga henne et bekreftende nikk, litt forvirret av ego-drevet tilnærming. Mannen plukket opp de tomme glassene, og da han snudde seg for å gå tilbake til kjøkkenet, fant jeg meg selv som stirrer på sin nakne arm i sjokk. Jeg hadde ikke tid til å se på det for lenge, men jeg hadde også nok tid til å gjøre seg hva som ble skrevet på nen.
  
  
  En kveilet cobra er noe som ikke er lett å glemme! Han presset tilbake sin stol og hoppet til føttene hans.
  
  
  "Kuda, skreddersy ta den, der er Anand?" - Jeg tenkte, noe som gjør min vei mellom bordene. Clink av plater gjennomboret mine ører, et skrik som blandet med honking horn og lyder av biler rundt kaffe og Nehru-Parken. Men minst jeg var ikke så sårbare som jeg hadde vært i går kveld, da jeg hadde måttet forsvare meg mot to Sikher som vil inn på hotellrommet mitt.
  
  
  I skulder hylster bar hun var min kjære Wilhelmina, den .38 Luger som reddet meg fra så mange desperate situasjoner, mer enn jeg likte å huske. Og i tilfelle en pistol var ikke nok, jeg hadde Hugo, min stiletto, omsluttet under min skjorteermet.
  
  
  "Er det noe du ønsker, sahib?" En av kelnere i hvite jakker spurte meg.
  
  
  "Telefon," sa jeg.
  
  
  Han viste til den roterende dører som fører inn i rommet. Det slo meg at Anand var å ta for lang tid på telefonen. Dette, i tillegg til tatovering jeg la merke til på kelneren armen, gjorde meg urolig.
  
  
  Han fant henne telefoner, ved å følge instruksjonene for mannen i hvit jakke, en rad av svart og gammeldagse telefoner satt opp på venstre side av den smale korridoren. Jeg raskt så seg rundt og la merke til et tegn for dagen til min høyre. Kanskje hennes var nervøs for ingen spesiell grunn, kanskje hennes, er bekymret for ingenting.
  
  
  Vel, det var bare en måte å forsikre.
  
  
  Han gled hånden hans under hans lys sommer jakke, følte en betryggende trykk på Wilhelmina er hilt, og gikk nedover korridoren til herretoalettet. Passasjen var øde. Åpne døren, han satte sin høyre fot frem.
  
  
  Døren knaket åpne, tillater meg et raskt blikk inn i svart-og-hvit flislagt bad. Det synes ikke å være noen der. Han gikk frem, la det svinge åpne døren bak meg. Jeg hvisket, " Ashok?" - Det garderober ble stengt klokka tre i ettermiddag.
  
  
  Han ventet et sekund og deretter kalte henne igjen. Ingen respons. Taus som en katt, med en økt følelse av frykt for å bli fanget, den luger trakk henne ut av hylsteret og bøyes sin finger på avtrekkeren litt. For det meste, moderne Lugers har en ufølsom utløse; men Wilhelmina var modifisert spesielt for meg av gutta i AX-lab ved hovedkvarteret i Washington. Trigger var klar til å gå av så snart som hun trakk av.
  
  
  Jeg gikk til første toalett på venstre side. Med et fast grep på metall håndtak, han dyttet åpne døren og lukket den like raskt. Den første garderoben var tom, som var den andre. Og i den tredje, lener seg på den senket toalett sete, lå urørlig, livløse kroppen av Ashok Anand.
  
  
  Han holdt ut hånden og løftet ego ' s head. "De jævlene! han hveste halvhøyt. Anand er bredt øyne stirret tilbake på meg. Han kjørte fingrene over egoets øyelokkene, og dermed slette forbauset uttrykk venstre ved døden av den menneskelige ego.
  
  
  En tynn linje, nå lilla, merket egoets halsen. Deadened spirer, konkluderte jeg med, undersøke blåmerke. Han kneppet kragen av Egoets skjorte for å få en bedre titt på blåmerke, og så merker av to små hull, mindre enn en centimeter fra hverandre. "Men hvorfor?"spurte han seg selv. Det er klart at Anand var stuet døde, fordi egoet, tunga hang fra rta, men disse merkene på halsen syntes å ha vært igjen av tennene til en slange.
  
  
  For en tid siden, mellom en misjon og en annen, kom jeg til å lese flere bøker på herpetology, vitenskapen om reptiler. Og hun vet at reaksjoner på giftige slangebitt starter vanligvis en fjerdedel av en time eller en halv time etter bittet.
  
  
  Ashoka Ananda bit dragen, men dette gjorde ikke føre til døden av ego: kanskje disse tegnene betydde en advarsel eller representerte et religiøst symbol. En ting var klart: han var ikke kommer til å stoppe der for å finne ut.
  
  
  Den luger fjernet det og skled ut rundt cockpit. Toalettet var fortsatt tom. Hvis jeg hadde gått tilbake til den jeg hadde før, ville jeg utvilsomt ha kjørt på kelneren. Så langt hun kunne se, han var ikke den eneste som jobbet i baren, som er en del av Cobra organisasjon.
  
  
  Han ble stilt for en annen vei ut. Et glass vindu over en porselen vask så ut over de støvete veiene av Nehru-Parken. Han klatret over kanten av vasken og så ut. Vinduet åpnes på baksiden av kafeen, ut av syne for dem som sitter på terrassen, hvor servitører, tatovert eller ikke, ventet på bord.
  
  
  Han åpnet vinduet på rist med en dolk og løftet det, unhooking den rustne metall kroker av rammen.
  
  
  "Det er bedre måter ut, sahib.
  
  
  Det er for sent til å snappe Wilhelmina nå. Han snudde på hodet og så smilende ansiktet av en servitør med en pistol. "Det .22 Beretta var rettet rett i mine øyne. De var små-kaliber våpen, men hun visste Berettas godt nok til å vite hvor farlige de kan være på nært hold.
  
  
  "Hun er bare blitt bedt om å få litt frisk luft," forklarte jeg.
  
  
  Han hadde ikke smile, bare viftet med pistol på meg, signaliserer meg til å løfte armene over hodet og hoppe av vasken. Han holdt en Beretta pekte på meg. Alt jeg hadde å gjøre var å godta egoets invitasjon. Henne, landet på gulvet og stirret på ham. Det var tydelig at han var nervøs, fra se i øynene hans, det virket som han hadde liten erfaring i slike situasjoner.
  
  
  "Jeg trodde Indianerne var et gjestfritt folk," sa jeg. "Jeg tror min andre over det" - og han snudde hodet mot skapet hvor Anand kropp hadde funnet henne - " hadde en ulykke."..
  
  
  "Det samme vil skje med deg, sahib, "kelneren lo, å ta et skritt fremover, beretta nå rettet for mitt liv. "Snart, vi vil nok høre en stor krasj utenfor, et forferdelig rot. Det vil bli så mye støy at det vil drukne den skuddsår.
  
  
  Så, han var ikke den eneste i Barr som var koblet til Cobra. Hvordan de visste hvor de skulle finne meg, og hvordan de visste om Anand — to ubesvarte spørsmål i tillegg til de andre jeg var akkumulere.
  
  
  "Virkelig?" Jeg svarte, noe som gjør Arianerne le. "Jeg foreslår at du gjenta at politimannen bak deg."
  
  
  Han hadde rett.
  
  
  Kelneren var uerfarne, nye til denne type arbeid, og ikke engang vet dette gamle triks. Før kunne jeg avslutte min setning, snudde han seg brått for å møte ikke-eksisterende politimann. Og i et brøkdels sekund, hennes var i aksjon.
  
  
  Han hoppet frem og sparket servitør i nakken. Han skrek som den eneste av mine sko hit egoets kragebeinet. Han senket sin etappe og leverte en dødelig venstre blåse til emu milt. Den Beretta fløy bort som mannen presset sår flekk med hånden, og kaster opp dryppet ned på sidene av rta ego.
  
  
  Så han falt fremover, han plukket det opp til hver stamme og slo hans ego i ansiktet igjen. Jeg hørte henne skjærer tennene mine i det øyeblikket da min rta ego rørt hver stamme. Mannen skled på gulvet. Utenfor bad, oppvaskmaskin skranglet deafeningly, etterfulgt av hamrer mot av retter.
  
  
  Selvfølgelig, dette var en plan utformet for å drukne ut skuddet var ment for meg. Han tok beretta og stappet det inn i et par av lin bukser stor nok til å skjule en pistol.
  
  
  Da han tok mann av hår og løftet hodet, som om han var en marionett med sine strenger kuttet. "Du er ikke ser bra ut, mann!" Jeg utbrøt i en lav stemme.
  
  
  Han mumlet noe jeg ikke kunne høre, spytte ut blod og ødelagte tenner, smøre haken hans. "Hvor er han?" - trykket den. "Jeg vil vite hvor jeg kan finne sjefen.".. Shiva.
  
  
  - Shiva... Shiva er borte, " kelneren mumlet, henger hodet. Mannen lukket øynene og munnen hans begynte å blø igjen.
  
  
  "Tenk om igjen," hveste jeg, heve hånden min. Hennes fingre dannet en harpun-formet punch kalt penn Koloni feltet gee-rom-ki, som var ment å løsne emu tungen. Og det gjorde ego åpne sin smerte-uklare øyne.
  
  
  En annen heart-rending stønn ledsaget virkningen. Men at bastard var ikke å tenke på å drepe Anand, så jeg var ikke i humør til å være en god Samaritan. Han stakk emu negler under øyelokkene hennes, klemme henne øyeepler.
  
  
  Kelneren vek tilbake, riste convulsively. Ego mål traff gulvet, men etter et sekund av det, hoppet på toppen av ham, stakk emu fingre tilbake inn i øynene. Hun kunne ha blitt blendet av hennes ego for livet. Men bortsett fra å være flyttet til døden av en Indisk agent av henne hotellet, få revmatisme.
  
  
  "Si meg: hvor er Shiva?" - gjenta det.
  
  
  Det var en ubehagelig syn; mannen er funksjoner ble forvrengt med frykt og smerte. Ansiktet hans og forsiden av skjorten hans allerede var umulig å skille dem, de var smurt inn med blod og spy, hans øyne ville komme ut av sine huler, han kunne ikke puste.
  
  
  "H - h -" han jamret.
  
  
  "Hvor er han i hallen?" Jeg knakk. "Hvor?"
  
  
  Men forrige slo med tillegg av "tommel i øyet" teknikken slo ego ute av brunst. Kelneren lente seg tilbake og unngikk fysisk pine, tillater seg å drive ut i glemselen.
  
  
  Han fjernet fingrene, og hennes øyelokkene stengt over øynene hennes. Hennes ego forsøkte å gjenopplive henne ved å riste henne voldsomt, men vedkommende var bevisstløs og ble til en skygge av seg selv. Hun var i ferd med å dra henne livløs kropp i skapet, for å sette hodet under vann, og ta hennes ego tilbake til bevissthet, da hun hørte lyden av skritt. Noen gikk ned i hallen, på vei til badet døren.
  
  
  "Nirad?" En stemme ropte.
  
  
  Unødvendig å si, Nirad var ikke i stand til å svare.
  
  
  Denne gangen, hun ville ikke la seg bli overrumplet. Han gikk i vasken, og klatret opp på porselen kant; vinduskarmen han hadde løsnet tidligere var på gløtt.
  
  
  Han presset vinduskarmen frem med sin frie hånd. Utenfor badet døren, en bekymret stemme ropte ut til Nirad igjen.
  
  
  Heldigvis, vinduet var stor nok til å passe gjennom. Støtte glass panel med én hånd, han hoppet ned på terrassen og tittet inn på badet.
  
  
  Svingte døren åpen, og jeg tok et mentalt bilde av ansiktet stirrer ned på Nirad er blodige kroppen i vantro. Det var et ukjent ansikt, en som Ego aldri hadde sett før. Men jeg visste at jeg ville se den unge Indiske igjen, som var stirrer incredulously på Nirad er urørlig figur i det øyeblikket... og sannsynligvis i nær fremtid.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Det er lett for enda en Vestlig observatør til å oppdage den sanne essensen av Gud i den doble utgaven av Shiva-cobra. Nedstammet fra pre-vedisk religion, er dette svært gamle medlem av den Indiske trinities må til slutt bli assosiert med fallisk symbolikk. Faktisk, i ego ikonografi, vi finner alltid de hovne panseret på en cobra i en offensiv posisjon. Så det er ikke overraskende at Shiva er svært ofte beskrevet med klær for alle over cobra skins, øredobber også laget av skinn, en propitiating ledningen og et belte rundt live vipers..."
  
  
  
  Han lukket boken og kikket gjennom biblioteket, vindu, etter bred steintrapp som førte til terrasse på kafeen ved siden av Nehru-Parken. Ingen la merke til min rask avreise rundt baksiden av klubben.
  
  
  Jeg hadde ikke forvente Nirad er partner til å skrike, og jeg var rett om det. Heller ikke han ser noen ambulanse eller politi biler kommer til åstedet for å samle Ashok Anand kropp. Turister og forretningsfolk kom og gikk. Baren fortsatte å kjøre uten avbrudd, og fra hennes ståsted i Connaught Place bokhandel, hun kunne til og med se Nirad er medskyldig, en ung Indisk mann i en servitør uniform.
  
  
  Som for Nirada, egoer har ikke sett oss stående eller liggende ned hvor som helst. Den andre er ego trolig brakte henne ego til noen private rom eller restaurant, slik at det kunne komme seg. Ingen tvil om at leder for byrået visste om den sekundære aktivitetene til sine ansatte, ellers noe uvanlig ville ha blitt lagt merke til.
  
  
  I alle fall, han var fast bestemt på å holde øye til en eller begge av kelnerne stoppet å fungere. Nirad "venstre" før han kunne få noen opplysninger fra ham. Så, med ingen andre gyldig bevis, web føre til følge var overvåking av to Cobra hitmen.
  
  
  Jeg var ikke dum nok til å tro at de ville føre meg oppriktig til en mystisk karakter, men jeg var ganske sikker på at når de mekanismer som var satt i gang, Shiva, hvis han virkelig eksisterte, ville til slutt vises.
  
  
  Så jeg fortsatte å late som jeg var svært interessert i bøker vises i butikken, helt opp til å kjøpe et volum på Indiske reptiler som var å studere det. Når hennes endelig fikk ut av bokhylla, hennes gjemte seg i skyggene, prøver å bli nesten usynlig. Det var nok turister i nærheten, så jeg var ikke så iøynefallende. Det siste hun trengte å gjøre var å tiltrekke seg oppmerksomhet.
  
  
  Etter mange års tjeneste i sin HÆR, jeg forsto at tålmodighet er den mest nyttige dyd. På dell selv, som skumringen begynte å falle inn i himmelen, er jeg endelig så min mann kommer ut for kaffe. De ned på bred steintrapp, sakte, trinn for trinn.
  
  
  En ung mann bøyd over Nirad er blodig form, var ledende sin ledsager. Nirad øyne var det blindfolded; ego kamerat led ego som om han var blind. Så langt som han var opptatt av, servitør er midlertidig blindhet betydde at Cobra hadde en mindre agent.
  
  
  Jeg tok et skritt frem og holdt øynene på to av dem, slik at de ikke glir ut av min observasjon etter at jeg har tilbrakt hele dagen i vente for henne. Connaught Place var overfylt med arbeidere og funksjonærer som kommer hjem fra jobb. Jeg var i ferd med å krysse den overfylte plassen når to av mine menn gjorde en brå bevegelse, men jeg var lettet da jeg så en annen Nirada stoppe en sykkel taxi og forlate sin partner i setet av den smale bil.
  
  
  Den unge Indiske vinket med hånden, og motorisert taxi kastet ut i strømmen med en skarp rumble. En ung mann med griffin øyne står alene på fortauet slått hodet i min retning, tilsynelatende ikke sikker på hva du skal gjøre.
  
  
  Hvis han var usikre, var han ikke.
  
  
  Jeg gjemte seg bak den hvite søyler, venter på å se hva han ville gjøre. Et annet øyeblikk av ubesluttsomhet og han til slutt gikk av fortauet. Han legger to fingre for å leppene hans og la ut en høy-pitched fløyte for å stoppe en annen sykkel taxi.
  
  
  Kelneren var fortsatt på seg sin hvite uniform bukser, men han hadde endret seg jakken sin. I stedet, nen var iført en mørk åpne-necked skjorte. Noe metallic skinte på sin hals, og reflekterer solnedgangen glød som et speil. En ung mann fikk på en tricycle, og sjåføren tråkket på gasspedalen, følgende trafikken rundt Nehru-Parken.
  
  
  Jeg ville ikke kaste bort mer tid.
  
  
  På mindre enn et sekund, han var på fortauskanten og hyllet en annen taxi uten å miste synet av kelneren.
  
  
  Da han var i skrøpelig gammel bil, han dyttet en dott av regninger i førerens hånd, ikke gi ham tid til å protestere.
  
  
  "Følg min venn det," jeg bestilte.
  
  
  Sjåføren, som fokuserer først på penger emu hadde gitt henne, og så på sykkel taxi som servitør hadde stoppet mindre enn et minutt siden, ikke nøl med å adlyde. Han tok foran lane, og han lente seg i setet, holde øynene på sykkel taxi som han håpet ville ta meg ett skritt nærmere den unnvikende og mystiske Shiva.
  
  
  Så langt, alt så ut til å gå bra, sa jeg til meg selv, sikker på at kelneren hadde ikke sett meg, ventet på henne utenfor baren eller å komme inn i en taxi for å følge ham. Jeg fortalte sjåføren til speed opp før vi var bare tre biler bort fra den unge kelneren.
  
  
  "Hvor er min andre gang?"
  
  
  Fra Connaught Place, vi satte kursen mot Connaught Circus til å slå inn i et smug som fører bort fra New Delhi Mall. "Den gamle bydelen," sjåføren forklart. Så han ga meg et raskt blikk og la til, " Gjorde han rane deg, sahib?" Hvis ikke, jeg skal ringe politiet...
  
  
  "Nei, ikke noe sånt," Ego forsikret ham, og lente seg over setet for å hviske noe i Emu i øret.
  
  
  Han rødmet under hans coppery hud. "Forstått, sahib." Uansett hva du kaller det... møter, eller hva?
  
  
  "Akkurat," jeg bekreftet med et stort smil, forutsatt at jeg var etter en ung mann på vei til en romantisk date.
  
  
  "Vær forsiktig, sahib," taxi driver advarte meg. "Delhi kvinner er veldig flink," og han fulgte den setningen ved å gni tommelen mot hans pekefingeren for å understreke sine krefter observasjon.
  
  
  "Ja, men ikke miste synet av vår venn," sa jeg.
  
  
  Det var nesten mørkt, og etter Connaught Circus exit, trafikk lettet. Sjåføren skiftet emne og trakk min oppmerksomhet til monumenter. På slutten av en lang, støvete avenue, han pekte på den berømte minareter av Jama Masjid, en stor festning-som-moskeen omgitt av rød sandstein.
  
  
  Og frank foran moskeen og den nærliggende basaren ble en annen monument rundt en rød stein, et imponerende kompleks igjen av Mughal Keisere, det Røde Fortet. Han trodde nok at kelneren ville forsvinne inn i basaren, men tydeligvis er han ikke innser at han ble forfulgt. I stedet for å komme i nærheten av moskeen og frilufts-markedet, tok han en sykkel taxi direkte foran porten som fører til fort.
  
  
  "Stopp," han sa til sjåføren.
  
  
  Han stoppet bare som servitør forsvant gjennom porten. Jeg kom ut igjen og skyndte seg etter min mann, glad for at mørket hadde gitt meg noen form for ly. Foran porten, var det boder med "suvenir", postkort, guidebøker, og lokale delikatesser.
  
  
  Men jeg var ikke en turist, og jeg har ikke tid til å stoppe opp og beundre disse "perlene". Holde litt avstand unna, og hans øyne som følges kelneren er hvite bukser og mørk trøye.
  
  
  Minst han hadde aldri sett meg, som gjorde at han ikke kjenner meg. Med mindre Cobra har distribuert bildet mitt, og i så fall Nick Carter Stahl er mindre anonym enn henne hotellet innrømmer.
  
  
  Foran oss, på slutten av oppkjørselen, en servitør stoppet foran en smal parkett messe. Logg annonserte i begynnelsen av Lumiere og Sønn vis. Da jeg innså at den unge Indiske hadde kjøpt en billett til å spille, jeg nølte ikke med å følge ham.
  
  
  Det var en historie leksjon, en "reise" ikke uten hjelp av psykedeliske stoffer. En grus veien ledet fra billettkontoret på gårdsplassen til fort. Her, i en hage omgitt av marmor palasser bygget av keiserne, mange rader med stoler var plassert for publikum.
  
  
  En spotlight sendt en gul stråle av lys inn i kolonnene foran marmor bygninger, og lyd kommentar ble kringkastet over høyttalerne. Høyttaleren er beskrevet en Påfugl Tronen stjålet av den persiske horder som invaderte India i det attende århundre.
  
  
  Da den hellige lyset gikk ut, og jeg hørte lyden av hover bak meg. Han vendte hodet, halvparten forventer å finne seg selv midt i en maddened flokken.
  
  
  I stedet ble han fanget i veien for en knivskarp dolk.
  
  
  Bladet hveste, ripping venstre ermet mitt dublett. Uten å tenke to ganger, han til slutt dro bort og begynte colonialmacke flytte med én hånd. Den Indiske servitører vil ikke prøve lykken en gang til.
  
  
  Egoets hvite tenner blinket i en sardonic smil, og stiletto blad virvlet i luften. Da solen skinte full på ego er ansikt, blinding ham. Den unge mannen kastet seg inn i midtgangen mellom rader med stoler og løp.
  
  
  Publikum, for det meste Vestlige turister, syntes å tro at indiansk var en del av showet. Noen begynte å heie, og lyden av hester ' hover kunne bli hørt i luften. Trompeter blared rundt høyttaleren, ledsaget av et kamprop. Han løp etter de angriper.
  
  
  Jeg visste ikke hvordan han visste hvem jeg var, eller at jeg var etter ham. Men jeg kunne fortsatt høre susing av dolken ego blad som det skar gjennom luften og tore gjennom ermet mitt dublett. Det er nesten hull i huden min.
  
  
  Fortsatt kjører, han kom inn i hans jakke for sin pistol. Ingen rundt publikum funnet noe rart om våre bevegelser, og som spotlight støvet marmor bygninger, en blendende refleksjon innrammet av en kelner ' s gjemmested.
  
  
  "Lazienki..." fortelleren annonsert.
  
  
  Jeg var på en av de marmorsøyler før søkelyset fanget meg. Hennes øyne smalnet og Stahl søkte for omkringliggende skygger. En stikkende lukten av mose og råtnende vegetasjon gjennomsyret palace uten vegger. Han gjemte seg der og venter på meg til å falle i den fellen at jeg nå innså hadde vært for meg.
  
  
  Jeg kunne ha snudd og gått tilbake til hotellet for å studere neste trinn, men jeg ga opp på den ideen, nå som jeg følte jeg var nær ved å avdekke Cobra er nefarious operasjoner... og Shiva. Jo før jeg finne denne personen, jo bedre vil det være for alle.
  
  
  Lyden av den unge kelneren ' s fotspor, som ble ledsaget av et dunk. Jeg kunne høre ham å kjøre mot baksiden av bygningen, lenger og lenger bort fra turister som var å se de leke i hagen. Han var også glad for det, fordi han ikke ønsker uskyldige seerne til å være involvert i voldelige stemme-til-stemme konfrontasjon som var i ferd med å skje.
  
  
  Han løp, krumbøyd, fra søyle til søyle, ører stukket opp på hver raslingen. Det var vanskelig å høre noen lyder andre enn de som er laget av bakgrunnen av den innspilte videoen. Et lite stønn blanda med trommevirvel, forsterket av den kraftige lyd-systemet som er installert i hagen. Hvis det ikke var for den hvite bukser mannen hadde på seg, ville han ha vært i stand til å gjemme seg i skyggene uten tvil.
  
  
  Men når den hellige lyset gikk ut, hennes ego så henne igjen. Han hadde gått kort marmor trapp som er koblet en bygning til en annen, og nå var han spredt ut på gulvet.
  
  
  Fingeren hennes var allerede på avtrekkeren på pistolen. Trigger klikket akkurat som han trakk av. Lyden av trommer rundt høyttaleren var sammen med barking av skudd, maskering min skudd.
  
  
  Hennes, så gawk bli sittende fast i en marmor søyle, sende en sky av hvit røyk i luften. Skuddet ble overdøvet av en annen øredøvende lyden av hester ' hover. Jeg bommet på målet, så jeg kjørte videre. Kelneren hoppet til sine føtter, og Ego var ingensteds å bli sett.
  
  
  Han passerte liten trapp han hadde bare kjøre ned, og fant seg selv i midten av en smal grassy bane omgitt av marmor bygninger. Bak meg hørte jeg hiss av tung pust. Det er nytteløst å tenke på å skyte en kanon. Så jeg løftet begge albuer, drilling. Det fanget unge Indian i ribbeina, men selv om han gispet for et øyeblikk, emu klarte å presse meg ett trinn tilbake.
  
  
  Å drepe ego, som ikke var en del av planen min. Døde, ville han ha vært ubrukelig for meg, og veien som skulle føre meg til Shiva endte det i gårdsplassen til Red Fort. En live kelneren kunne gi meg verdifull informasjon.
  
  
  Plutselig, rundt mørket bak meg, hes, knapt hørbar stemme runget.
  
  
  "Veldig bra, Ranjit.
  
  
  Jeg svingte hennes høyre ben tilbake med et kraftig spark, og hælen på foten min, landet på andres stamme. Den andre angriper jamret i smerte og vek tilbake. Han hoppet ut av veien, pesende, og tok et skritt tilbake, med sikte Wilhelmina på to angripere.
  
  
  To mot en, Ranjit var servitør, mannen hennes som følges, men de andre var ikke en fremmed heller. -"Så møtes vi igjen, sahib," sa han med en grov, tvunget til å le. Ordene som kom ut av munnen hans, iso rta med noen vanskeligheter, fordi den nedre delen av egoet ansikter var pakket inn i en hvit bandasje.
  
  
  "Ja," sa jeg, erkjenner ego: han var Mohan er medskyldig, skjeggete Sikh som kjeven han hadde knust kvelden før.
  
  
  Ranjit tok fordel av den korte utveksling av ord for å duck bak en søyle, et øyeblikk å unngå Luger er dødelig banen. "Det er nytteløst å fortsette, sahib," sa Indisk Sikh. "Hvis du dreper oss, du vil ikke vite noe.
  
  
  "Hva skjer hvis jeg ikke drepe deg?" Jeg spurte henne. Men i det øyeblikket, for et brøkdels sekund, noe metallic raskt krysset mitt synsfelt. Han snudde seg rundt og trakk av. Gawk fløy gjennom luften, sprette av en hylle langs veggen av bygninger. Og så det samme pistol bokstavelig talt skled ut rundt fingrene mine, med fat innpakket i et metall loopen.
  
  
  Ranjit kom ut fra sitt skjulested og grep en pistol. Jeg innså da at det var noe jeg ikke hadde lagt merke til tidligere, et objekt som glitret rundt ego ' s nakke. Det var et stykke av kobbertråd, ingen tvil om en felle som brukes for å drepe Ashok Anand.
  
  
  "Du er ikke så smart som du tror, sahib," en annen Hinduistiske bemerket med en humre.
  
  
  Han forsøkte å rygge unna, men Ranjit bortkastet tid. Kelneren sette en pistol mot mitt bryst, advarsel meg nok til å stoppe meg brått. Og jeg var ikke nær nok til å prøve å snappe pistolen ut av egoets hender. Og hvis noen prøvde å sparke henne, hun var sikker på at den unge svarthåret servitør ville ikke nøle med å trekke på avtrekkeren.
  
  
  "Nå heve hendene over hodet, sahib," gutten som er bestilt. Og han tok et skritt frem, munnen kronglete inn i et djevelsk smil.
  
  
  Han holdt opp hendene og så seg forsiktig i retning av andre Sikh. Ranjit ga emu en kobbertråd. Ledningen hummed som mannen pakket inn endene rundt håndleddene.
  
  
  "Mohan er død," sa han, stemmen hans nesten ikke hørbar som den musikken som spilles rundt høyttalerne. Showet var ikke over ennå, og heller ikke var Fighter # 3 ' liv, som jeg hadde håpet. "Gurnek, men er fortsatt i live,' sahib.' Et Indisk Sikh nærmet meg som Ranjit kom opp å slikke meg.
  
  
  Jeg hadde tønne Wilhelmina er luger under nesen min, og plutselig slo det meg at hun ikke lenger var min gamle ennå. For ikke å nevne kobbertråd som Gurnek holdt i begge hender.
  
  
  "Du fortjener verre, sahib, mye verre," sa kelneren.
  
  
  Han lekte med en "light" trigger. Et veldig lett trykk var nok og Hawke ville ha hatt å leie Fighter Nr 4. Men før den unge mannen kunne gjennomføre sine trusler, Gurnek flyttet inn bak meg. Bare denne gangen, min bakover kick var tapt i luften, som mangler sine mål.
  
  
  Det løkka strammet rundt halsen min, og jeg hadde til å heve hendene mine igjen. Jeg var ute på henne åpenlyst gjennom snuten av Luger, men Ranjit gi slipp på avtrekkeren og fotograferte pistol, treffer meg i pannen med baken av det. På samme tid, en kobbertråd som var å trykke ned på min luftrøret prøvde å skyve det unna.
  
  
  Tråden skjære gjennom huden min, og jeg kunne ikke puste. Det er gjort en kvalt lyd, og Ranjit, ler, plukket den opp og slo meg i lysken. Smerten gjorde meg stønn, noe som gjør meg bøye seg over.
  
  
  Hver stamme hjerte rose en gang, noe som fører meg til å eksplodere i en uutholdelig smerte. "Du er en tosk, sahib... Cobra vet... Cobra vet alt, Mr. Carter.
  
  
  Egoets stemme syntes å komme fra rundt den mørke tunnelen. Jeg slet med å frigjøre meg, for å skyve unna ledningen Gurnek var med på å kvele meg. Men jeg kunne ikke håndtere nei, det var for tynn. Med et stønn, han falt fremover, prøver å puste.
  
  
  Deretter baken av en pistol smalt inn i hodet mitt, og i det fjerne, en stemme som er rundt en høyttaler annonsert, " jeg kommer ikke til å være i stand til å komme ut herfra.": "Hvis det finnes et paradis på jord, det er her... her, her!
  
  
  Emu ikke stole på henne. I mellomtiden, jeg lurte på om jeg noensinne ville ha sjansen til å tro noe som dette igjen.
  
  
  
  
  4
  
  
  Det var lett i starten.
  
  
  Fløyelsmyk, myk og glatt, mørkt og koselig dis. Den beskyttende mørket som engasjerer fikk meg til å smile. Men da det begynte å svi, kutte huden min liker skår av knust glass. Jeg måtte forlate, eller hun ville ha revet meg i stykker, flådd meg i live. Så jeg sprang fremover som om jeg hadde akkurat kommet opp fra bunnen av sjøen. Og jo høyere jeg klatret opp, jo mer jeg ble revet fra hverandre.
  
  
  - Nei! Hennes... jeg vil ikke ha det! Jeg hørte min egen stemme. Jeg prøvde å gjenta det høyere, prøver å løfte vekten som ble trykke ned for mine øyne. Han blunket, og noe av et ubestemmelig farge begynte å bevege seg frem og tilbake foran meg, vibrerende inn og ut av rommet.
  
  
  Hennes åpnet øynene startet for andre gang, så en tredje, og på samme tid, hennes prøvde å gå videre til mine mål traff noe hardt. Vibrasjonene stoppet, og han sank ned igjen, for svak og trøtt til å gjøre en annen flytte.
  
  
  Jeg vet ikke hvor mye tid som har gått siden da. Henne, følte jeg at jeg ble fanget av drømmer, og hver gang jeg prøvde å dytte henne bort og åpne øynene, men noe riper i huden min, noe brent. Endelig er det i gang igjen, fremover i vekslende bølger av Vlad og smerte.
  
  
  Så den "tingen" kom sammen. Det var en vegg, en skrøpelige veggen som ble nå satt foran meg, forstørret eller forminsket... og deretter normal. Mitt mål var en knust eggeskall... det er som ikke drikker det for en måned på rad. Jeg lente seg mot den nærmeste veggen, hører til de vakreste lyden i verden, lyden av brystet stigende og fallende med hvert åndedrag.
  
  
  Som klødde og tore på huden min-i løpet av den lange skjærsilden mellom bevissthet og ubevissthet, siden det er sengetøy på der jeg lå på ryggen min. Så snart han innså at jeg var i live, han svingte beina av halm-dekket benken og sto opp, skjelvende.
  
  
  Jeg trykker hånden min mot veggen for å få opp. Henne, følte jeg meg som en narkoman i uttak, jeg var syk. Det blåser henne golovs mottatt, pluss wire-innstramming av halsen min, slo meg ut.
  
  
  Nå, først av alt, han hadde til å gjenvinne sin styrke.
  
  
  Han tok et par skritt til knærne stoppet bøying. Han gikk rundt henne celle... en liten firkantet rom med leire vegger og gulv. Det var ingen vinduer, ingen vinduer, ingen dører. Senere, hvis det var et fremtiden, jeg var sikker på at jeg kunne finne ledd i stønn der døren skal være, fordi noen.... Og noen ville ha trukket meg ut.
  
  
  I den ene enden av cellen til venstre på pall, to barer som var festet i veggen. Begge kom opp til midjen min, og var dekket med netting. Hennes, selvfølgelig, var ikke kommer til å vente på meg til å bli introdusert til min tormentors, så jeg gikk til rekkverk, prøver å gjenopprette fra smerten av å bli truffet av Ranjit med baken av sin pistol.
  
  
  Men før du berører den netting, og å undersøke de to barer for å se om ih kunne fjernes, skoene hennes ble fjernet. Folk som fanget meg igjen meg i min skjorte og bukser. Den stiletto var borte, så var det Beretta, og selvfølgelig Luger. Jeg kunne ikke engang se henne camisole, men det var ikke kaldt på digitale kameraer... i alle fall ikke ennå.
  
  
  Skoen hennes tok den og kastet ego i barer. Ingenting skjedde. Ingen gnister. Takk Gud griller var ikke elektrifisert. Hun satt på hennes ballett tøfler igjen og nådde for en rundt fire metall skruene som holdt barer til stønn. Men når mine fingre rørte nu, det var en stemme i stillheten, en stemme som fikk meg til å hoppe.
  
  
  "God morgen, Mr. Carter. Fordi det er på dagtid, vet du. Jeg håper du har hatt noen gode drømmer, sahib...
  
  
  Stemmen kom fra bak en eller to barer. Ingen tvil om at det var en forsterker skjult bak metall skjermen. Men det som var mest skremmende var at stemmen var kjent... særlig kjent.
  
  
  "Hallo, dette er Carter, dette er Agent 3. Faktisk; Hawk fortalte deg alt uten å fortelle det til meg. Så denne agenten din, Anand, jeg tror det er hans navn. Vel, han ikke dukket opp på møtet. Nei, du trenger ikke å be om unnskyldning. Vi vet at vår mann er ute av rekkevidde, og.. nei, ikke i det hele tatt! Egoet ikke eksisterer, det er alt. Nei, jeg vil være tilbake i Washington i morgen. Cobra? Jeg er veldig mye redd for at vår regjering ikke vil være i stand til å gripe inn i saker av den Indiske security service. Du forstår, selvfølgelig... Ja, og takk for din omtanke. Fortell Mr. Anand som jeg beklager at jeg ikke har mulighet til å møte ham."
  
  
  Det ble en lang pause. Og så blir det stille igjen. Han flyttet bort fra barer og tilbake til barneseng. Til tross for den tomhet i magen, til tross for den forferdelige følelsen av kvalme, hun måtte innrømme en ting: Shiva var en ekte, hensynsløs, kaldblodige thug, en utspekulert motstander som hun aldri hadde møtt før.
  
  
  Kort tale jeg hadde bare lyttet til, telefon samtale som hadde uten tvil allerede har funnet sted, ble levert i en perfekt kjent stemme. Det var min egen stemme, med den samme perfekt intonasjon, tale -, og intonasjon.
  
  
  Shiva innrammet meg og bortkastet ingen tid å fjerne den Indiske secret service fra scenen. Selv når Anand var ikke lenger ved pulten sin, ingen tenkte på å koble de to av oss. Og hvorfor skulle de, tross alt? Ikke "Nick Carter" call kort tid før og fortelle dem at Shiva er en falsk? Den samme "Nick Carter" påpekte at selv om "Cobra" virkelig eksisterer, er den organisasjon som er så opptatt av den Indiske regjeringen har ingenting å gjøre med den mystiske tegn.
  
  
  "Nick Carter," sa Trump på alt dette. Og tilsynelatende, han var allerede på vei hjem til AX-hovedkvarteret i Washington. "Jeg er veldig imponert, Shiva. Hvordan gjorde du selv klarer å reprodusere stemmen min?
  
  
  "Det var en lyd enhet som er installert på hotellrommet, Mr. Carter," min røst svarte, reproduseres elektronisk med en slik presisjon at jeg ikke kunne hjelpe, men være skremt av å høre meg selv.
  
  
  "Så kan du passere på mine komplimenter til elektronikk folk. Han søkte dette rommet har fire ganger, og fant ikke en eneste mikrofon... selv i de mest usannsynlige steder, " sa jeg, heve stemmen min som om jeg tvilte på at han kunne høre meg. Den skjulte mikrofoner kunne ikke se henne, men det var nå klart at Suksess i min hotellrommet ville har ingen problemer med å sette Odin i en celle.
  
  
  "Dette er en av Haji s nyeste oppfinnelser; en ekstremt følsom, kraftig, liten størrelse mikrofon," den duplikat av min stemme forklart.
  
  
  "Det er som å finne en nål i en høystakk," sa jeg.
  
  
  Min latter ekko i luften, så min stemme fortsatte, " Veldig bra, Mr. Carter. Jeg er glad for å se at du ikke har mistet din sans for humor. Men Haji, i tilfelle du ikke har hørt om nen, er en web — verdig ting som Albania har eksportert over de siste tjue årene. Og nå arbeider han for meg, for Cobra... for Shiva! Stemmen var exultant.
  
  
  "Hema fungerer det?"
  
  
  "Du vet veldig godt, Mr. Carter. Tross alt, AX ikke sende deg til India bare å utsette en gjeng våpenhandlere eller heroin forhandlere! Du er interessert i det mirakuløse funn av Haji, egoet er genial oppfinnelse... esken!
  
  
  "Boksen? - gjenta det.
  
  
  - Kallenavn stemme simulator, sin oppfinnelse, og er i stand til å reprodusere eksisterende vokal-lyd. Og den er liten, Mr. Carter, selv etter din standard miniatyrmodeller. Ikke mer enn en pakke sigaretter... men det er mye mer farlig, selvfølgelig.
  
  
  Jeg spurte henne. "Og hva skal du gjøre med din boksen?" Jeg holdt øynene festet på metall skjermen, så hvis det kan ta opp alle mine bevegelser.
  
  
  "Du tror henne gal, ikke sant?"
  
  
  "Gal? Ikke akkurat, Shiva. Du er mye smartere enn mange mennesker, vanligvis, gale mennesker ikke kan komme opp med en slik en komplisert plan.
  
  
  "Takk, Mr. Carter. Jeg setter pris på din kompliment. Nei, han var ikke veldig gale, i alle fall ikke fra mitt synspunkt. Som for Boksen, den oppfinnelser av Haji, har tjenesten allerede sett hvordan geniale og effektivt det er. Disse hendelsene ble bare tester, eksperimenter, for å være presis.
  
  
  "Men snart, når Haji har gjort noen endringer på sin enhet, ulykker vil slutte å være rene eksperimenter. Som du kan se, Mr. Carter, India er i dag en nøytral effekt mellom Kina og Vesten. Med hjelp av mine partnere i Beijing, denne siden fungerer som en motvekt vil kollapse i et øyeblikk, og så drømmen om mine forfedre kommer sant, når Kina og det Indiske subkontinentet vil bli med hender som gode allierte, en allianse som vil vare lenger enn noen andre i verdenshistorien."
  
  
  "Jeg spurte henne. "Hva slags allianse?" Tankene hennes noterte ned alt han sa, og prøvde å kjøpe tid. I mellomtiden, mine øyne var nøye skanning rammen av kameraet. Jeg sto opp sakte, så for ikke å gjøre noe støy; det var ikke liker Shiva ville høre på meg i bevegelse, eller høre meg å skrape på veggene prøver å åpne sprekker. Det må være en dør, men jeg fikk ikke se ham igjen.
  
  
  "Sino-Indiske Alliansen, Mr. Carter, som er et alternativ til begge nasjoner til å befri verden av partene i blokkene. Nei, jeg er ikke en stormannsgal, jeg bryr meg ikke om verden faller på ansiktet sitt på føttene mine. Jeg har mer penger enn jeg kan bruke. Jeg har også noen innflytelse i min regjering. Men når Kina og India bli en nasjon, mitt folk vil ikke lenger være en "sulten horde", som Vestlige journalister ringer den andre ego. Vi kommer til å bli like kraftig som Bharat, det gamle India. Og så mitt folk vil gå tilbake til de gamle gudene, det Nagas... til slange guddommer av mine forfedre.
  
  
  "Vi er i det tjuende århundre, Shiva. Det er ikke enkelt å konvertere millioner av mennesker. I dag, folk er mer interessert i å fylle magen enn i snake tilbedelse.
  
  
  Du vet svært lite om den Indiske mentalitet, Carter. Hennes linjen går tilbake til den kongelige familie, en familie som går tilbake til Naga, slange stamfar. Jeg bærer turban som om det var en drage, en kveilet cobra med en stolt hodet hvilende på pannen min, " Shiva svarte. Stemmen... Ego Stahl stemme var så kaldt som en reptil-tallet. Jeg var dobbelt så imponert at han kunne snakke og oversette sine følelser takk til Haji oppfinnelse.
  
  
  "Hvorfor ikke du mate din mann først?" Hvis du har mye penger, hvorfor ikke du gi ih til regjeringen, slik at barna ikke går sulten? Eller er du redd for at de ikke vil sette pris på din gest, at de ikke ønsker å tilfredsstille din grådige forespørsler? Hodet er kastet tilbake og Stahl scoffs på ego drømmer, han er i en forferdelig mål som han har satt for seg selv.
  
  
  Men Shiva var ikke kost seg i det hele tatt.
  
  
  "Jeg har snakket for mye, Carter," han kunngjorde. "Men hennes hotellet er her for å la deg vite at du faktisk har snublet over et reir av slanger, og at jeg ikke vil tolerere lite folk som deg." Din regjeringen ikke representerer et politi verden, og det kan ikke stoppe meg fra å se mine drømmer går i oppfyllelse. Allerede, Kinesiske Kommunistiske tropper er å fokusere sin oppmerksomhet på vår nordlige grense, klar til å kvitte India og andre underutviklede land av iga fattigdom.
  
  
  "Hold dreaming, Shiva. Myndighetene i Beijing laget du ser ut som en imbecile, og du tok agnet... rundtur. Når troppene cross India nordlige grensen, kan du være trygg på at Vesten vil ikke stå stille å se hva som skjer. Du vil kjempe en krig som vil helt utslette menneskeheten fra jorden. Så kanskje... men dette er ikke sikkert, bare slanger vil forbli, en uendelighet av slanger som vil krype gjennom ørkenen, og den radioaktive planet.
  
  
  Henne, lente seg mot moan, og holdt pusten. Hvordan kan du snakke om noe med noen som Shiva? Og hvordan kan jeg få snakke intelligent når alt jeg kunne tenke på var en måte å flykte? Jeg har kjent gale mennesker i mitt liv, men ikke så logisk og gal som den mann som kalte seg selv Shiva.
  
  
  Nei, han hadde ikke lyst til å regjere i denne verden, at han bare ønsket å gå tilbake i tid, på bekostning av å slippe løs en tredje verdenskrig. Og det faktum at han var døv til mine kommentarer, at han ikke ser faren hans crazy plan, sendte et kaldt nedover ryggen min.
  
  
  "I alle fall, Mr. Carter, du, blant så mange mennesker, vil ikke se slik en tragisk slutt her. Gurnek fortalte meg om Mohan er død; det kan gi deg et par anledninger. Mohan for Carter, Carter for Mohan. Bare denne gangen, døden vil ikke være rask og umiddelbar. Vet du hvor mye en person kan lide før han døde av en slange bite, Mr. Carter? Shiva sa kaldt.
  
  
  "Det kommer an på slangen.
  
  
  "Faktisk," Shiva er avtalt. "Jeg er glad du kan fortsatt grunn, Carter. Men i tilfelle du går glipp av noen detaljer, vi er klare for å gi deg med de nødvendige data.
  
  
  Han lente seg mot den skitne dør, sukk, sluttet å lete etter de skjulte dør, og vendte tilbake til høyttaleren skjult bak metall skjermen. "Come on, Shiva," sa han tørt. "Jeg er alle ører.
  
  
  "Jeg hadde ikke tvil om det i et sekund, Mr. Carter," han lo. "Men jeg skal være kort, fordi jeg har viktigere ting å gjøre. Herpetology har vært min hobby i flere år nå, og jeg tør si at jeg er en ekte autoritet på reptiler, spesielt giftige seg. Jeg har en samling på rundt to dusin forskjellige typer.
  
  
  "Som de gjorde du velge for meg?"
  
  
  "Fem slanger, Carter. Du kan ikke gjenkjenne ih ved første øyekast, men de vil garantert kjenne deg igjen. Slanger har en dyp følelse av territorialitet. De er ikke annerledes når ih er forstyrret i ih huset. Avhengig av ih av en dødelig bitt, en person kan ha alt fra to timer til sju til åtte dager.
  
  
  — Hvis en tannet viper vasker sine tenner i kjødet ditt, vil du snart begynner å blø fra alle ildere, Mr. Carter; din spytt vil være farget med blodet, urinen rød. Vil du lider uutholdelig magesmerter, og du vil dø som et resultat av en hjerne blødning."
  
  
  "Veldig fristende! Jeg utbrøt, holde et øye på noen av bevegelsene, som leter etter bekreftelse på at de var ikke bare trusler.
  
  
  "Hvis du velger min favoritt, king cobra, du vil dø av anoxia, en langsom og smertefull form av kvelning. På den annen side, king cobra ' s fetter, den Asiatiske cobra, har en gift som har vist seg å være dobbelt så toksisk som strychnine. Så valget er ditt, Mr. Carter. Hvis du velger cobras, du vil dø en relativt elendig død i et par timer, hvis du velger vipers, være forberedt på det mest groteske og uutholdelig smerte tenkelig.
  
  
  "Og hvis jeg ikke velge henne, Shiva?" Hva vil skje?
  
  
  Du har ikke noe valg, Carter, ikke noe alternativ. Til slutt, vil du innse hva en seriøs person hun er! Så, før jeg vet at din etterfølger, vennligst tillat meg å fortsette denne samtalen med deg. Jeg har noen interessante opplysninger, Mr. Carter. Veldig interessant.
  
  
  Det var det siste jeg hørte fra "meg selv", eller snarere, fra Shiva i min egen stemme. Det ble stille igjen, bare avbrutt av min pust. Hennes gikk helt kald, sikker på at disse ikke var usannsynlig trusler. Shiva var fast bestemt på å drepe meg, slik at han kunne se døden kommer til meg i smerte. Kanskje han var fast bestemt på å såre noen, akkurat som hun hadde drevet sin absurde drømmer og ambisjoner.
  
  
  Men uansett hva egoets motiv, er han ikke tvil om oppriktigheten av egoets ord. Øynene hennes skannede den lille cellen, og hennes, fortsatt desperat ønsker en vei ut, når en knirke, eller snarere en svak summing, fikk meg til å slå min oppmerksomhet til de to barer.
  
  
  Ett steg sakte til å forsvinne inn i moans. De fire metall skruer var ubrukelig, da skjermen ble kontrollert elektronisk. På dette punktet, egoet ikke lenger var synlig; i stedet ble et firkantet hull. Sunn fornuft fortalt meg til å holde stille og rolig så mye som mulig.
  
  
  Men jeg hadde å gjøre en overmenneskelig innsats for å bo der jeg var da et minutt senere, en king cobra minst ti meter lang rullet ut av hullene, og på gulvet i cellen.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  Kongen Cobra hadde allerede flyttet inn i en offensiv holdning, hodet hevet på sin hals, når en annen drage falt ut rundt stønn hull. Jeg kunne ikke kjenne det av navnet, men det var hardt og tett skalaer, og når det spredte seg ut på gulvet, er det laget en merkelig hiss, som lyden av brann.
  
  
  Han gled langs veggen, for å prøve å nå halm seng. Shiva sa han ville sende meg fem slanger. En tredje, mer enn en meter og en halv lang, var synkende rundt hullet på det tidspunktet. Det var en Asiatisk cobra, en type som kjente det umiddelbart fra den særegne kile-formet merker på baksiden av hodet.
  
  
  Hennes bitterhet var dobbelt så giftige som strychnine, husket han, som han beveget seg sakte mot pallen hevet over bakken.
  
  
  Til spott og plystret av de tre reptiler ble lagt til mine gale latter rundt høyttaleren, skjult bak barer, latter som er fylt celle med sine uhyggelige avstå. Shiva lo, ved hjelp av en albansk forsker oppfinnelse for å gjenskape latter på min egen stemme, og det lød i mine ører.
  
  
  "Good-bye, Mr. Carter." min usynlige fiende utbrøt muntert. "God dag til deg!"
  
  
  Latteren døde sammen med den groteske siste refreng. Han så delte tunge og glødende øyne av den fjerde slange innrammet i døråpningen. Det var en krait, en type Asiatisk cobra, og det skled og skitt etasje.
  
  
  Han åpnet hans nesebor, og det var en sterk lukt i luften, en harsk smak. Det var en musky lukt. Hennes er andpusten, men Stahl duften er sterkere, nesten håndgripelig i de trange rammene av cellen.
  
  
  Shiva trodde det alle ut.
  
  
  Slanger med en ih sterk følelse av lukt virket enda mer irritert: hva naturen var de til oss, de lukter skjerpet min irritabilitet til vanvidd. En king cobra, dobbelt så lang som den andre, trippet elegant over gulvet. Han fortsatte å nærme pallen seng, for å unngå raske bevegelser som kan provosere reptil å starte et dødelig angrep.
  
  
  Så snart min begynnelse rørt slutten av trebenk, en femte dragon dukket opp rundt det mørke hullet i motsatt moan. Hun var den minste av dem alle, spesielt sammenlignet med king cobra. Men størrelse hadde ingenting å gjøre med hennes evne til å drepe, og hun var som fryktet av denne siste reptil som de fire andre til sammen. Nå er de nærmet seg meg, som ble stående med ryggen til moan.
  
  
  Liker det eller ikke, jeg måtte flytte.
  
  
  Han kastet seg frem i verdensrommet, først med intens mental konsentrasjon, så hinket av etasje og landet på et strå-dekket benken. Kongen cobra plystret og belastet på meg. Han kunne se dråper av venom glinset på hennes sylskarpe hoggtenner.
  
  
  Jeg trakk bort når jeg følte hennes bite i baken av min sko. Hun kunne ikke bite min ankel. En giftig gulaktig væske dryppet på halm hvor det ble lagret. Cobra krøp over sengen. Han raskt kneppet skjorta og utgitt hendene rundt ermene.
  
  
  Snake ' s hood virket bredere enn før, og den reptile svaiet fra høyre til venstre, klar til å angripe igjen. I mellomtiden, de andre fire ble vred på gulvet, alle slikker og slikker sine måten å madrassen. Han trakk tilbake så hardt han kunne, og rettet sin skjorte som en matador holde en rød klut foran en sint okse.
  
  
  Som cobra rykket frem til å synke tennene inn i mitt kjød, han drapert hans bomull skjorte over nah og lente seg sidelengs. Skjorten flyttet som om det var levende. Under duken, den reptile hveste og writhed, prøver å flykte rundt provisorisk felle.
  
  
  Jeg var ikke kommer til å vente til cobra å bryte fri, så jeg raskt løste lærbelte på buksene mine. Holde henne med slutten av spenne et par inches over halm, faren gikk tilbake på benken. På dette punktet, er det bare tingen å gjøre var å prøve å få til stønn hull.
  
  
  Den elektroniske styringen av metall rutenett var ikke aktivert med dem ildere som skjermen gikk opp på veggen. Åpningen, ut fra hvor hennes var ved enden av cellen, syntes stort nok til å gi meg en mulig fluktrute.
  
  
  Og generelt, det var verdt et forsøk. Ellers reptilians ville ha angrepet alle sammen, og da ville det ikke ha vært noen flukt fra voldelige og smertefull død som ventet meg. En drage med spisse skjell ble vred seg i full lengde på kanten av sengen.
  
  
  Det var den reptile Shiva hadde fortalt meg om, med en gift så sterk at hvis det litt, ville det føre til indre blødninger og få meg til å blø som en ilder. De tre andre slanger, tiltrukket av king cobra er hiss, krøp over gulvet mot flagrende skjorte som dekket store krypdyr.
  
  
  Dragen, på den annen side, syntes bare interessert i meg, men med kalde øyne som så ut til å reflektere blod. Og i min mening, det var ikke en cobra, men en reptilian viper, der Shiva kunne finne sin inkarnasjon.
  
  
  Det var om lag seksti cm lang, med merkbar lys og mørke mønstre på sin skjellete sider. Hennes bevegelser var ikke oppgitt i det hele tatt, og hiss hun gjorde som hun krøp til kanten av madrassen gjort meg wince.
  
  
  Beltet strengen strammes opp, løfte ego høyt opp i luften, og på samme tid, dragon festet med utrolig fart, løper gjennom luften. Han senket gjenger belte med spenne på reptil hode. Metall prellet av grov skalaer, men virkningen sendt vipers skyve tilbake, coiling på toppen av hverandre.
  
  
  Dette var i det øyeblikket hun hadde ventet på.
  
  
  Ut av hjørnet av hennes øye, så hun hette på hodet av en king cobra stikker ut fra under sin skjorte. Nå er mitt liv var avhengig av hvor fort jeg flyttet det, jeg tok en dyp pust og hoppet så høyt jeg kunne til side.
  
  
  Hennes pilte mot åpningen i motsatt stønn, de fem reptiler plystret og hveste som et kor av sinte demoner. Han kastet et blikk over skulderen hans. Lukten som Stahl hadde luktet tidligere var sterkere, illeluktende miasma så gjennomgripende at det virket opplagt.
  
  
  Den reptilians var nå nærmer meg, klar til å angripe og drepe. Da jeg nådde åpningen i stønner, de var mindre enn to meter fra meg. Han satte seg opp, men han hørte cobra hiss så nær at han snudde seg og stemplet foten hardt på skitt etasje.
  
  
  Han kom ned som et lyn, plukket opp en håndfull jord, og kastet det på cobra er utmerket hode. Den reptile hode snappet opp, og eieren dukket inn i hullet, som klamrer seg fast til enden av den smale passasjen.
  
  
  Den siste tingen på hennes sinn var der tunnelen var i gang, eller hvis du var i passering av andre reptiler. Noe traff i skinn og sålen på skoen min, ute av stand til å trenge gjennom de lukkes. Han rykket hans fot unna, og flyttet inn i den mørke gangen, stanger hodet mot toppen av lav, smal tunnel.
  
  
  Det var ikke rom for å snu på hodet og se om noen dragon form hadde fulgt meg inn i tunnelen og inn i den digitale kameraer. Han flyttet frem, fortsatt høre den hektiske hiss av reptiler bak ham. Heldigvis, lyden vokste svakere når han beveget seg nedover midtgangen.
  
  
  Banen tok jeg var den eneste mulige alternativ til den visse død. Selv om jeg klarer å drepe et par slanger, de overlevende vil sikkert være i stand til å synke sine hoggtenner i mitt kjød før ih kan stoppe ham. Og selv om alle fem av dem var borte, var han sikker på at Shiva ville ikke nøl med å sende en annen gruppe av giftige reptiler til cellen. Så på en måte, han kunne betrakte seg trygg.
  
  
  Nå som hans valg ble gjort, hans fortsatte krabbe på alle fire. Tunnelen syntes å stige litt, med en svak stigning. Det var svakt opplyst; refleksjon av verden filtrert ut bak meg, og en blek glød falt fra over. Men jo lenger det gikk, jo mørkere det ble. Lyskilden ikke bli mer intens. Han knapt kunne se hendene da han gikk ned den smale ganger.
  
  
  Alle rundt meg var vått smuss og en muggen lukt. Han fortsatte på i flere minutter, og til slutt stoppet for å ta pusten hans og fjern hodet. Han var villig til å satse livet hans at elektronisk utstyr som er installert av Shiva i den digitale kameraer ikke har video og en elektronisk øye... han nok bare hørt meg, selv når han ikke sier det. Men jeg var ganske sikker på at han ikke har tid til å se på mine bevegelser.
  
  
  Tid syntes å stå stille, så jeg prøvde å finne tråden i tunnelen, og på samme tid finne ut hvor jeg var, finne en måte å bryte ut rundt Shiva net og utsett ego planer av den Sino-Indiske alliansen. Vi har ikke lenger følte hiss av reptiler, vi gjorde ikke lukte at illeluktende lukt... hva var sølt på digitale kameraer.
  
  
  En pust av luft prøvetaking børstet ansiktet, og et umerkelig drag. Oppmuntret, og han fortsatte sin bevegelse. Ingen alarmer gikk av, og i hvert fall ikke den vanlige klokker eller sirener. Klart, Shiva var overbevist om at han hadde blitt kvitt Nick Carter.
  
  
  Men i stedet, Nick Carter var henviser bare til sin venn Shiva, sinnet, Cobras, og egoets kraftig våpen... boksen. Hvis det ikke var for hjelp av oppfinnelsen plan eller innretning for seg selv, hele verden ville ikke være i stand til å håndtere Shiva. Som ga meg et fullstendig bilde av hva egoet planer var alt om. Men Shiva gått glipp av et viktig punkt: han gjorde ikke vise meg hvordan han ville bruke sin Boksen for å oppnå hans utrolige mål.
  
  
  Jeg kom til India lurer på om Shiva virkelig eksisterer. Og nå at hans ego hadde funnet ham, var han fortsatt en ukjent karakter, om enn i kjøtt og blod. Så han endte opp med en ukjent, uløste ligningen. Jeg ville ha hatt for å få tak i Haji oppfinnelse, hovedsakelig fordi jeg hadde ingen idé om hvordan en stemme etterligne kan brukes til å etablere absolutt makt over hele verden.
  
  
  Den fuktige veggene i pakket jord klødde mine armer og skuldre, og svetten dryppet ned på brystet mitt. Han kunne ikke stoppe nå, men tunnelen ble smalere, og jeg trengte å bevege seg fremover, selv om overflaten av veggene var peeling huden min av.
  
  
  Jeg hadde en visjon om meg selv fanget i en tunnel med noen exit rundt det. Mine negler ble brutt og blodige, og jeg følte at jeg var en muldvarp som beveget seg lett i kroppen min. Men akkurat da jeg var i ferd med å miste håpet, mitt blikk landet på noe som fikk meg til å stoppe brått.
  
  
  Det var en barriere foran meg. Den kunstige saint trengt gjennom to samlet i en firkant-formet parkett panel. Uten å lage en lyd, han krøp frem, drar ham bøyde kroppen inn i tunnelen.
  
  
  Ingen lyd kom fra den andre siden av tre barriere. Hennes trykket på det ene øyet for å k skulle, som ikke har den fjerneste anelse om hva som var bak henne. Noen steinblokker, steiner, store biter av tre, og en stor pool av stillestående vann, var det første jeg så. Så kom den kjente spott av slanger.
  
  
  Fremvoksende fra steinblokker av stupet, havet slangen hevet sin lange, slanke halsen, med sin overraskende små hodet over overflaten av stillestående basseng med vann. Noe falt fra over, raw, blodig kjøtt. Nesten umiddelbart, ego ble slukt av en sulten drage. Så stor øgle ble kastet inn i hullet. En king cobra størrelsen av, si, en jeg hadde igjen i den digitale kameraer rose opp i typisk nah angrep posisjon.
  
  
  Lizard løp for the rocks, men cobra var raskere. Nikke hans hette på hodet til den ene siden, han kastet seg frem, bite i dyret er skjellete halsen. Lizard kjempet for en annen, og cobra skled tilbake; Han så bitt dyr beveger seg som en beruset, lener seg på sin side og rister på beina convulsively. Cobra deretter slukte ee hodet først.
  
  
  Når den store krypdyr var tilfredsstilt, det krøllet opp rundt en steinete boulder, så hvis basking i solen midt på dagen. Mer mat fikk i hule - rotter, øgler, rått kjøtt. Henne, løftet hodet, prøver å se hvem som var å mate dragen Shiva samling.
  
  
  Men mistelteinen hullet dekket stein vegger og parkett trapdoor ligger nederst ga meg ikke en full undersøkelse. Da dragen var fed, den hvesende sunket. Jeg innså da at Shiva hadde brukt tunnel for å lokke sulten reptiler i min celle, ingen tvil om våkne ih opp med stinkende lukt han spredte seg i det lille rommet.
  
  
  Nå parkett luken ble senket, og jeg holdt øynene på the gathering, venter på alle reptiler for å bli matet. Ingenting i verden som vil gjøre meg prøve å flykte til hver dragon er mer enn fullt. Etter å ha spist, de vil ikke være så aggressiv som de fem personene jeg til venstre for henne å se på digitale kameraer. Han visste reptilian vaner godt nok til å vite at noen brå bevegelse som truet ih sikkerhet ville føre til ih å angripe, selv om sult sunket.
  
  
  Så jeg ventet for dem å spise hver siste bit. Det var et ekkelt syn: slanger, cobras og andre reptiler gjentatte ganger angrepet, svelge sine ofre, som convulsively sparket. I mellomtiden, hennes prøvde å finne ut hvem som var ansvarlig for distribusjon av mat. Til slutt la han merke til en lange, krumme arm strekker seg ut over kanten av ormebol.
  
  
  "Vil de spise det de er gitt," sa en kald, sarkastisk stemme.
  
  
  Hvis Shiva var fortsatt en ukjent stemme, denne gangen hukommelsen sviktet meg. Stemmen var veldig kjent. Sist gang jeg hørte henne var for to dager siden, da hun hvisket søte ord av kjærlighet til meg. Så jeg følte hennes begjær, lidenskap. Nå kunne jeg føler min vrede stiger.
  
  
  Det var Reeva Singh, en vakker, mørkhåret jente som håndterer dragon styret.
  
  
  
  
  6
  
  
  Kanskje jeg burde ikke ha vært så overrasket. Kanskje jeg burde ha behandlet dette med den vanlige kynisme at så mange folk beskylder meg, ringer meg kald, hard, ute av stand til følelser. Tross alt, når folk risikerer sine liv, det er umulig ikke å bli "kule", med nådeløs kynisme for å møte de grusomme realitetene i verden.
  
  
  Likevel, han holdt henne i armene, ikke grovt, men med en følelse av anbud ømhet at han hadde følt før i healing rom. Selv om hun var en fremmed, en som jeg husket den varme og ønske om hun hadde vekket i meg, den utsøkte gleden hun hadde gitt meg. En opplevelse som er ikke lett glemt.
  
  
  Men ved å høre hennes ord, og jeg innså at det var bare en decoy, en decoy utformet for å distrahere meg når Mohan og Gurnek brast inn på hotellrommet mitt, tankene hennes gikk vill av raseri. Escape nå Stahl er mer enn bare et spørsmål om overlevelse. Hennes hotellet, slik at Reeva ville føle det samme vanvittig redsel for at hun hadde vært utsatt for i den digitale kameraer, den samme uutholdelig smerte.
  
  
  De lange, tynne armen forsvant hele synsfeltet. Det siste offeret var en svart mus, bitt og svelget av en slange i en jafs. Til slutt, når det var stille, faren kom ut og begynte å trykke forsiktig åpne parkett trapdoor som sto mellom meg og frihet.
  
  
  Det var ingenting som hindrer meg fra å løfte panelet nå, men jeg var fortsatt på ingen hast. Jeg måtte handle svært nøye, uten å gjøre en feil kjører gevinst. Øynene hennes skannede the burrow i tilfelle noen rundt dragen ikke hadde roet seg ned. Men ingenting flyttet. Ingenting, men en tre barriere.
  
  
  Til slutt, løfte luke, han gled tilbake i skyggene og holdt pusten. Her, også, tid tildeling var et viktig element, en viktig del av planen min. Jeg var fortsatt på alle fire, tunnelen vegger skrape på mine svette armer og skuldre. Det vil ikke være lett, for det første å trekke deg over pass og deretter krysset hullet for å skalere grov stein vegger.
  
  
  Men ja, denne siste lokaliteten i Russland var ikke lett fra begynnelsen. Faren er min sterke side, utfordringen er grunnlaget for min eksistens; hun definitivt ikke ville bli betraktet som Nr 3 Fighter på grunn av hennes vakre ansikt. Så dette er ikke tilfelle med min erfaring, som jeg har fått fra å jobbe i AX for mange år.
  
  
  Det er derfor hennes stemme ikke ønsker å ta noen sjanser. Jeg holdt tilbake inntil ferret var sikker på at jeg ikke blir tilbudt noen andre hjelpe andre enn den jeg var for tiden arbeider med. Bare da gjorde det kaste hele vekten fra side til side, å frigjøre seg fra de grove veggene i tunnelen.
  
  
  Mine øyne hadde allerede er justert til lyset, så jeg følte meg ikke lenger som en muldvarp utenfor mitt ego lair. Han legger hodet og skuldrene frem og kikket forsiktig inn i hullet. Kongen cobra var fortsatt krøllet opp på en stor kampestein, sin hette på hodet vendt bort, den andre slanger ble liggende i en avslappet, ikke-aggressive posisjon.
  
  
  Kjør, Carter, kjøre fortere!
  
  
  Han krøp fremover, fortsatt doblet over. Ikke en eneste nysgjerrig blikk snudde seg i min retning med brevet, og ingenting flyttet inn i hullet. Okay, så langt så bra. Nå, sitt helt ut, rundt tunnelen og luktet etsende reptilian lukten henger som tåke nederst på ih lair.
  
  
  Hans sinn raskt beregnet avstanden mellom liv og død, død og så lenge smerte av en slange bite. Jeg hadde for å komme til den motsatte veggen og klatre til toppen av hullet før den slanger lagt merke til hva som foregikk.
  
  
  Han flyttet til han var fullt på hans føtter, lener ryggen mot veggen. Henne, hørt at noen beveger seg over gropen, lese at lys shuffle. Han håpet at Reeva var alene, men det var ingen måte å fortelle. Han tok et dypt pust, rettet brått, og sprang frem.
  
  
  Det landet på kveilet baksiden av king cobra. Det går uten å si at dette ikke var planlagt. Men hun kunne ikke vente med å se hva cobra reaksjon ville være. Han var allerede som klamrer seg til den store steinblokker som dannet den ytre veggen av grave seg når han hørte at slangen er kjent for hiss igjen.
  
  
  Jeg visste ikke engang har tid til å se over skulderen min. Han presset kroppen sin frem med all sin styrke, presser hardt med hans føtter og rørende på samme tid. Jeg la merke til at mine sko ble berøre noe mykt, men jeg ser ikke tilbake for å se hva det var. Han grep den kanten av stein veggen med hendene og gikk over kanten av avgrunnen.
  
  
  Hullet var fylt med spott og skrikende av vekket reptiler. De var svaiende, hoppe i luften, flyr fra stein til stein; for meg, det var som å se et nytt show. Jeg hadde ikke tid til å stoppe og få igjen pusten. Et kvart sekund senere var han på bena igjen, og på samme tid, Reeva Singh la ut et rop om tillatelse til å utføre.
  
  
  Han løp bort til henne og la hånden over munnen hennes, kvelende hennes skriker i protest. Hun slet kraftig for en stund, sparker og klore som et lite dyr; men til sist hun ble stille. Hun hadde nettopp ferdig med fôring andre reptiler holdt i mindre glass bur i et rom som nå var en kombinasjon av en egen zoo og en herpetology lab.
  
  
  Hennes bøyde armen før hun falt fremover; hennes la merke til at hennes bein knaket. En vill tanke blinket gjennom meg... det er for å minne henne varm og myk kropp som han holdt henne i armene sine. Reeva var en av de mest sexy kvinnene hun hadde møtt. Og nå forstår jeg at hun bedro meg, gikk det på!
  
  
  "Ikke fortell meg! Jeg hveste. "Ikke et ord!
  
  
  Han løftet henne bøyd arm enda høyere, og sette sin blodige fingre over munnen hennes. Kvinnen gispet i panikk. Jeg spurte henne. "En overraskelse?" "Ikke fortell meg at du ikke visste at jeg var her, du hore!"
  
  
  Som hun prøvde å snakke, jeg trakk hånden hennes vekk fra ee rta, slik at hun kunne mumle, " jeg - jeg visste ikke, jeg sverger."..
  
  
  "Ja, du visste ikke om Mohan og Gurnek, gjorde du det?" Dette er ikke et spill, Reeva, dette er livet, må du huske dette.
  
  
  Hun ristet på hodet voldsomt, avviser min anklage. Han løsnet grepet hans på leppene igjen slik at hun kunne snakke.
  
  
  — Jeg visste det ikke, " hun bekreftet, pesende som han holdt henne i hånden bak ryggen hans. "Jeg visste ikke noe, Nick. Tro meg, jeg ber deg! Du må tro meg.
  
  
  "Vel gjort, du blir skutt i hodet... hvordan var det ment å skje, ham om natten? Jeg spurte, holde øynene på inngangen til laboratoriet. "Hvor er nøkkelen?" "Men hun kan ikke vente til Reeva til å svare meg. Han kom inn i egoet liten kappe og funnet det han ønsket. Han dro henne sammen, hans bomull tøfler skli på det skitne gulvet.
  
  
  Han lukket døren fra innsiden og sette nøkkelen i et minutt, da han presset Reva tilbake til enden av den lange, smale rom. Hun sluttet sliter, og når jeg trykket meg i hånden til henne smidige kroppen, jeg kunne kjenne hjertet hennes slå raskere.
  
  
  — Han... han har aldri fortalt meg noe om deg, " hun stønnet.
  
  
  "Hvem?"
  
  
  - Shiva... min onkel.
  
  
  "Din som?"!
  
  
  "Min onkel. Han er min onkel. Nick, vennligst la meg forklare hva han gjorde mot meg... - hun mumlet. "Lytt til meg, så... og så, hvis du ikke tror meg, så gå videre og gjøre hva du vil.
  
  
  Han var uaffisert. Hun ville ikke tillate seg selv å bli lurt en gang til med denne lille jenta er feminin wiles. Men, det var ikke en stor avtale for å høre det, han begrunnet, spesielt siden når en mann som ba for sitt liv, han var alltid å fortelle sannheten. Og så Reeva, om hun fortalte sannheten, var det nærmeste bane til Shiva.
  
  
  "Ja, jeg har prøvd å møte deg for å få informasjon, jeg innrømmer det," hun panted igjen som tvang han henne til å sitte på en pinnestol.
  
  
  Jeg hadde ikke noe våpen, andre enn mine hender, men jeg trodde ikke at jenta var bevæpnet, og kan spille triks på meg.
  
  
  "Så det var du. Hvorfor er du lyver, Reeva? Du har vært lure meg fra begynnelsen, innrømmer det!
  
  
  Hun forsto ikke alle ordene, men hun syntes å forstå betydningen av hva jeg sa til henne. "Jeg måtte bare spørre deg noen spørsmål," svarte hun. - Finn ut hvorfor du kom til India. Min onkel sa ikke noe annet for meg, han nevner ikke de to mennene som brøt seg inn i rommet ditt!
  
  
  Hun snudde sin lille ansikt til meg, en naiv og rampete lille ansiktet, med tråder av svart hår faller over henne i øreflippen. Hvisket hun, hennes ord knapt hørbar. Hvis hun ikke hadde vært så uskyldig som hun hevdet å være, ville hun har allerede prøvd å skrike, jeg tenkte å få noens oppmerksomhet. Men kanskje hun prøvde å kjøpe tid, tenker at de andre skulle legge merke til henne fravær. Jeg kunne ikke ta noe for gitt.
  
  
  Så, du ble bedt om å få litt informasjon. Hvorfor? han fortsatte i en kald stemme.
  
  
  "Fordi Shiva gjorde meg til å gjøre det, Nick. Jeg visste ikke at du var her." Faktisk, jeg visste ikke engang vet hva som skjedde med deg etter at jeg gikk henne rundt hotellet. Jeg kunne ikke bo der når Mohan var død...
  
  
  "Så han' tvunget ' du?" - gjenta det.
  
  
  "Vær så snill og lytt til meg," hun knurret. "La meg forklare alt fra begynnelsen.
  
  
  Hun har mistanke om igjen at han prøvde å kjøpe tid, men tonen av egoets stemme var oppriktig, ivrig etter. Jeg burde ha lyttet til henne. Hvis hun ville vært å fortelle sannheten, Reeva kan ha ført meg til Cobra; hvis hun lå, jeg vil fortsatt ha til å lytte til henne og prøve å finne noen anelse i hennes ord, noe som ville gi meg om at anelse. Han ble stående rett ved siden av henne, klar til å brått avbryte hennes historie hvis noen dukket opp på laboratoriet.
  
  
  Reeva hadde ikke gjøre noen unødvendige bevegelser. Tonen i stemmen hennes har ikke endret som hun forklarte at Shiva hadde tvunget henne til å bli med Cobra-organisasjon. "Han holder min far, Nick... big brother' s ego, og hvis hun hadde gått til politiet eller noen rundt regjeringen, han ville ikke ha nølt før drapet ego. Min far er veldig syk, desperat syk. Min onkel truet ikke bare å drepe ego, men også om å frata ego noen behandling... hvis jeg ikke følge mitt ego ' s ordre.
  
  
  "Hvor er din far nå?"
  
  
  "Jeg vet ikke." Shiva har egoet fange et sted, men ikke i dette huset.
  
  
  Jeg har alltid ansett meg selv som en kjenner av mennesker, i stand til å gjette om en person som er oppriktig eller ikke. Og nå, selv om jeg var med å holde øynene åpne for alle hint av jord i stemmen hennes som kanskje ikke svikter henne, til tross for min første sinne, fant jeg ut at jeg hadde betrodd henne til Reeva historie. Først og fremst fordi det var fornuftig. Spesielt hvis Shiva var utpressing henne på grunn av hennes far for å få henne til å delta i sin skitne planer.
  
  
  "Det er noe annet å forklare," sa jeg.
  
  
  Men denne gangen ble jeg avbrutt. Noen var i bevegelse på den andre siden av veien. "Reeva?" En manns stemme kalt. "Hvorfor er døren lukket?" La meg!"
  
  
  "Hvem er det?" Jeg hvisket, tvinge jenta til å komme opp fra stolen sin.
  
  
  "Odin er rundt min onkel er menn, Nirad.
  
  
  "Jeg kjenner ham. Late som ingenting har skjedd. Å stole hei var risikabelt, men på dette punktet, jeg hadde ikke noe annet valg.
  
  
  "Vent et øyeblikk! Reeva ropte. Og hun ga meg en forskrekket ser ut som han ga henne nøkkelen og dyttet henne mot døren.
  
  
  Jeg gjorde et raskt søk i laboratoriet, men kunne ikke finne noe jeg trengte som et våpen for å kjempe Nirad. Vel, uansett, jeg viste emu et par ting dagen før, så det var ikke vanskelig for meg å gjøre det på min egen. Han sto utenfor døren og ventet, ører stående, mens den unge Indiske fortsatte å vri håndtaket for å stille Reeva for å åpne det.
  
  
  Jo før han kom inn, jo raskere jeg vil avvæpne ham, bestemte han seg for.
  
  
  Det var Nirad, Ranjit, Gurnek, Hakshi, Shivas, og Gud vet hvor mange andre. I alle fall, jeg er inngått for meg selv, jeg trengte for å begynne å se etter en stemme simulator som Shiva eid et sted, og Nirad var en god start, akkurat som alle andre.
  
  
  Reeva nådd ut med en skjelvende hånd, skyve nøkkelen inn i låsen.
  
  
  Hvis hun jukset på meg nå, ville det bli mer komplisert, men det var den eneste måten å finne ut om hun ble liggende til meg. På denne tiden ble hun å vri nøkkelen i låsen for å åpne lab døren.
  
  
  
  
  7
  
  
  "Hva betyr det?" Nirad bedt om. Den Indiske ikke lenger hadde bandasjer og erstattet kelneren uniform med tradisjonelle klær.
  
  
  "Jeg vet ikke... jeg innså at døren var låst," Reeva svarte, backing unna. Jeg spent, fordi jeg var ikke sikker ennå at hun ikke ville advare Nirad av min tilstedeværelse utenfor døren.
  
  
  Den unge mannen hadde ikke gidder å se tilbake så gikk han inn i laboratoriet og smalt igjen døren bak ham. "Ikke la det skje igjen! han utbrøt, som haughtily som han hadde sported i barre.
  
  
  Reeva tok et skritt tilbake, tilsynelatende i ferd med å miste kontroll av hennes nerver. Ego-bevegelser forrådt ego nervøsitet. Og så En betrodd henne, og bestemte seg for å stole på en, selv etter det som skjedde.
  
  
  "Din onkel ønsker å se deg i sin studie," den Indiske annonsert tørt. "Umiddelbart."
  
  
  Ordet henger i luften som et signal som fikk meg til å handle. Igjen, det var "taekwondo" som ville ta meg gjennom en vanskelig situasjon. Hennes stormet fremover, nesten som flyr gjennom luften for å levere et kraftig slag.
  
  
  Det var rettet mot Nirad er milt, effekten av cha-cha-gi slått ego til bakken. Den Indiske rullet over på sin side, ansiktet fordreid i rasende og en grotesk grimase av smerte.
  
  
  Han krøp sammen ned og brukt den fulle lengden av hans bryst og lår til å slå Ego i kjeven. Nirad falt bakover under ji-lu-ki, ego kick, mål falt til side; jeg innså at min knuckles hadde knust den emu ansikts bein. Men han ga ikke opp.
  
  
  "Lukk døren!" Rehve hveste til henne. Jenta løp for å sette nøkkelen i låsen.
  
  
  Nirad klarte å snu og komme til hans føtter. Han grøsset og nådde inn i bukselinningen av buksene sine, hvor han så baken av pistolen han prøvde å holde. Så alt som skjedde i en forvirret drøm, en serie av handlinger bestemmes av refleksjon. Han raskt pilte til høyre og snurret rundt, øker sin venstre skulder til hver stamme er midje. Står på ett ben, hennes landet på hver stamme, og umiddelbart anstrengt hennes venstre ben med et perfekt spark.
  
  
  "Jop-hva-gi" hans ego, på håndleddet, banket pistol til gulvet. Nå som han var ubevæpnet, den unge Indiske så på meg med ville øyne. Ego er vanlig arroganse forsvant i skrekk, han begynte å trekke seg tilbake, og en mørk blå blåmerke begynte å øke på kjeven fra slaget han hadde nettopp landet.
  
  
  Han åpnet munnen for å skrike, og da han bokstavelig talt hoppet opp til halsen, ved å trykke på hans tommelen hans hals. Nirad syntes å være gisper etter pusten, men Næh fortsatt hadde krefter til å løfte benet hennes og sparke meg i lysken. De blindende smerte gjort meg løsne mine grep på den andre halsen. Jeg sjanglet å få igjen pusten, og jeg måtte bøye ned til gulvet, hendene foldet over brystet mitt.
  
  
  Nirad kjørt til døren. Han hoppet frem, fortsatt reeling fra det forferdelig slag han hadde mottatt. Han hoppet på ham, flytte hans ben. Det falt med et smell.
  
  
  Hun ble umiddelbart på toppen av nen, kne på Ego er lår. Jeg spurte henne. "Hvordan er dine øyne, Nirad?" Det var fortsatt spor av behandling Emu hadde gitt henne i baren der han jobbet.
  
  
  I stedet for å svare, han kastet sin fulle vekt fremover, prøver å kaste meg av. Hvis hennes kragebeinet var brukket av en emu, hun ville bli brutt av en emu og sin brystkasse, og han ville ikke være i stand til å komme opp igjen. Så løftet hun hånden for å ta i karate.
  
  
  Men Nirad må ha vært en fan av martial arts filmer, ellers ville noen har lært ego det grunnleggende av karate. Så snart armen hevet, han er faktisk parerte min kutte slag med en "kara-nal McKee". Det var nesten kommer til å bli en kamp, og det var det hun ønsket.
  
  
  - så... Du er bedre enn jeg trodde, " sa jeg, dro unna til å komme tilbake på føttene mine.
  
  
  Han sto opp og vaklet som det begynte å sirkle rundt ham. Med en hes vekk fra henne, og han kastet seg frem, landing et dødelig slag mot solar plexus og deretter en albuen i kjeven. Den kombinerte virkningen av "pan-te ji-lu-ki" og "pal-kuch chi-ki" var nok til å ikke bare riste ego og selvtillit, men også bryte to av emu ribbein.
  
  
  Nirad gikk tilbake, beruset med smerte. Han vil ikke la seg bli berørt. Shiva var fast bestemt på å få meg til å dø en grusom død, og minnet om Ashok Anand morder fortsatt var levende i mitt sinn. Spesielt siden Ashoka aldri utgjort en alvorlig trussel mot vår Shiva, vår ulovlig Cobra operasjoner.
  
  
  Så han ikke syntes synd på Nirad. Han var en leiesoldat... en hitman i tjenesten av en gal morder. Noen som har undervurdert meg ved å ignorere min utholdenhet og selvoppholdelsesdrift instinkt.
  
  
  Jeg tror ikke han var i stand til å kjempe på nytt, med en brukket kjeve og to brukne ribben. Kanskje til og med en punktert lunge.
  
  
  Men da han så, han fortsatte å kjempe den fysiske smerten med sitt liv. Han ble bokstavelig talt klore på gulvet, prøver å fange den falne pistol. Han har til og med klart å få fingrene rundt ego før ego kunne stoppe henne.
  
  
  "Jeg trodde du var endelig begynner å forstå min tankerekke, Nirad.".. Jeg sa, og sparket fingrene i emu, sender pistol flyr igjen. Våpenet prellet av en av lab tabeller og landet på gulvet.
  
  
  Det var ikke lenger et spørsmål om å ta den unge Indiske ut på veien for tiden. Han hadde sett for mye, spesielt Reeva skyld. Selv om ego bandt henne opp og kneblet henne, før eller senere ville han fortelle Shiva hvordan ego ' s niese hjalp meg å flykte.
  
  
  Jeg tror ikke jeg følte det, eller til og med et snev av medfølelse for stakkars fyr. Men jeg var klar over at de til slutt, ikke bare én person var involvert, men millioner av menneskeliv. Hvis Shiva hadde gjennomført sine planer, Vest ville ikke ha vært vitne til dannelsen av en Indokina bloc uten intervensjon. Dette ville innebære hele arsenal av kjernefysiske våpen, og starter med Triton-interkontinental ballistisk rakett med et termonukleært stridshode. Og resultatet var skremmende, selv for de mest hardbarkede og kaldblodige menn.
  
  
  "Kaldblodige" er ikke det rette ordet for meg. Jeg er ikke en sadist, men med tid og erfaring jeg har sikkert "herdet". Nirad var på min vei, den vei som førte til suksess for min oppgave. Jeg hadde møte den virkeligheten av den situasjonen. Så, mens den unge Indiske krøp sammen på gulvet, og gråt som et skremt barn, hun dyttet ego til føttene hans og dyttet ham mot stone wall of the snake pit.
  
  
  Ego ansiktet var dekket av blod, forårsaker merkelige mønstre til form på kinnene, munnen var halvparten åpne, og tunga hang ned som en ødelagt bird ' s wing. - nei... "sahib.".. Vær så snill, ingen... meg...
  
  
  "Du ble bare følger ordre, kjenner jeg henne," avbrøt jeg, å fullføre setningen. "Meg også, Nirad, henne også.
  
  
  Bak ham, kunne han høre reptiler pipende og hvesende da de traff stein vegger av gropen. Nirad var ikke tvunget til å arbeide for Cobra, gjorde han det på sin egen måte. Her, nå, han ville fullføre sitt arbeid, mye tidligere enn han hadde forventet.
  
  
  Når han skjønte at jeg mente det, parets ego plutselig endret. Han prøvde å fri seg med foten sin, som allerede hadde truffet meg i ansiktet, og hveste, " Shiva ønsker å se deg død!" "Det er ikke Stahl idé å bu på at prospektet.
  
  
  "Kanskje, Nirad, men du vil ikke være her for å se hva som skjer." "Jeg kunne ikke kaste bort mer tid. Neven fanget ham i haken og han falt bakover. Ego tok henne ved bukselinningen av henne buksene. Nirad prøvde å skrike, men hans brukne ribben bare tillatt ham et lite stønn. - Ha en god tur! Jeg utbrøt, og kastet ego over kanten av avgrunnen.
  
  
  Han forsøkte å klamre seg til kanten, men kunne ikke. Ego ' s ben flagret i luften, så det Indiske falt bakover og fant seg selv i en kunstig dam, der han kunne se den forferdelige havet slanger flytte på sine hoder.
  
  
  Gurgling b & nb, wiggling ringer og haler. Nirad kroppen vridde seg i smerte. Den Indiske slått på sin side, forsøker å komme seg ut av stillestående vann. Sea dragon sank sin korte tenner i egoets underarmen; da den kom ut på sin egen, beveger seg unsteadily i sitt rette element. Men det forble med sine hoggtenner innebygd i mannens arm, med en fremmed, skremmende fasthet.
  
  
  Når han til slutt droppet sitt bytte og Nirad prøvde å stå opp som en galning, king cobra grep inn for å vise at ingen kan forstyrre dets fred i sitt territorium. Han så på scenen med en slags fascinert horror. Dette var hva Shiva hadde laget for meg. Cobra stod og svaiet i luften.
  
  
  Nirad ikke har tid til å rope til oss før vi tenkte på å kjøre unna. Den reptile kjørte lynraskt, og på samme tid, den taggete skjellete viper sank sine hoggtenner i den unge Indiske er ankel. En krampaktig gurgle rømt Nirad lepper. Han så det som pit kom til liv med et sus, en hiss, og pisker.
  
  
  En krampaktig grøss ristet den Indiske kropp. Egoets bena spent, hans hender tviholder på kragen på skjorten hans, som om han ikke kunne puste. Han var choking på cobra venom, som hadde lammet nerve sentre for hans puste.
  
  
  Røde flekker dukket opp på Nirad hender og armer, og det var indre blødninger. Slanger, hvesende ustanselig, ble gjentatte ganger ego - drevet, synke tennene inn torturert kjøtt i en rekke dødelige bitt. Henne, vendte seg bort når Nirad er tunga stakk ut fra rta, og nå klarte han ikke å uttale ord.
  
  
  Lyden av en lemlestede kropp å falle til bunnen av gropen var det uunngåelig klagesang; Død ville komme i et par minutter. Men det var ikke min tur, heldigvis.
  
  
  "Dette er hva din onkel gjorde for meg," Rivet fortalte henne. "En matbit etter en annen.
  
  
  Hun ble sittende i en stol, ansiktet begravd i hendene hennes. Når noen snakket til henne, løftet hun hodet og så meg inn i øynene. Hennes spisepinner var ikke våt med hollyhocks, og hennes sorte øyne var alvorlige og kaldt. Hun hadde ikke mistet kontroll av hennes nerver, selv ikke etter den forferdelige synet hun hadde vært vitne til.
  
  
  "All right," hvisket hun. "Jeg er fornøyd. En dag skal jeg fortelle deg alt om den brutale og ydmykende ting min onkel gjorde meg til å gjøre til sitt folk... griser som jobber på ham, som tilber ham, det var som om han var en Naga, en gud. Nirad fortjente verre, det kan jeg forsikre deg.
  
  
  Først da fikk Reva ser ut til å være på randen av besvimelse, hennes ansikt som viser sterke følelser. Han plukket henne opp nøye, og plukket henne opp. Hun var skjelvende. Han holdt henne tett, rørte henne halsen med et lett kyss. Snart, jeg håpet, tiden ville komme til oss også, en tid da ingen ville avbryte. Men nå er jeg nødt til å forlate, og før jeg forlot henne, jo bedre.
  
  
  Hun følte min bekymring og trukket vekk fra meg.
  
  
  "Jeg spurte henne. "Hvor er vi?" Hva er den nærmeste byen?
  
  
  "Jeg vil fortelle deg alt," sa hun. "Men først må du binde meg opp, ellers min onkel vet at jeg har hjulpet deg unna og la min far dø." Han vil trolig drepe meg, også.
  
  
  Hun gikk for å få et tau, og henne, pekte på en stol. Så, da hun forklarte alt jeg trengte å vite, hennes surret tau rundt midjen hennes og ankler, jeg ønsker scenen til å se ut som for estestvenno.
  
  
  Hennes kort fortalt hei hva formålet med min oppgave var; hennes kunne være klarert av hey, nå som hun var en verdifull alliert. Men jeg hadde ikke lyst til å sette henne i fare.
  
  
  Og når jeg innså at hun trengte meg, kanskje mer enn jeg trengte henne, den siste tvil forsvant, noe som gir vei til den mest komplette tillit.
  
  
  "Agra er bare et par kilometer unna," jenta forklart. - Like utenfor villa, følg hovedveien: det vil føre deg rett inn i byen. Vi skal møtes i kveld: jeg skal prøve å få mer informasjon. For deg.
  
  
  "For oss, mener du. For liv og frelse din far, " mannen hennes nektet rapporter som dukket opp i media.
  
  
  Når det ble avtalt tid for møtet, fant han noen filler i hennes skap, gagged henne, og gjorde seg klar til å forlate. Han sørget for siste gang, at hans skolissene var tett bundet så for ikke å vekke Shiva mistanker.
  
  
  Nirad pistol som lå på gulvet. Ego sette det i hans baklomme, så tok en kort hvit kappe som hang i skapet og sette det på... en primitiv skjorte som det ville i det minste tilfredsstille min umiddelbare behov.
  
  
  Reeva slått unna. Tårene begynte å våt henne med pinner. Hun ba meg om å komme tilbake, for å la henne vite at alt ville være det beste, men noe stoppet meg, kanskje frykten for å aldri se henne igjen. Henne, tenkte på Reeva Singh, men det første som kom til tankene var følelsen av en ØKS agent. Hun kan skuffe Riva, men jeg kunne ikke skuffe min regjering og stoler på den som er plassert i meg... ikke når millioner av menneskers liv var i fare fra absurd dagdrømmer, kriminelle planlegging av en galning.
  
  
  
  
  8
  
  
  Ordspråkene er praktisk å bruke fordi de konsist uttrykker universelle sannheter: de lett kan tilpasse seg alle slags situasjoner. Hva som kom til mitt sinn, når Reeva Singh forlot henne alene i laboratoriet, med sin samling av giftige reptiler og den groteske kroppen av en servitør som lå i det, var: "Når det regner, trenger du ikke å bli våt."
  
  
  Hendelser ikke skjer sakte, de bokstavelig talt kom styrter ned på meg med dem ilder som den kom i New Delhi to dager tidligere. I en kort periode av tid, etter gjentatte ganger og lurte på om jeg var følgende et agn som ville føre meg til en blindvei, Shiva klarte å lokke meg inn i sin hule. Det var ikke en lett reise, og jeg fikk ikke til å se det mystiske Shiva... den siste master of Haksha og Cobra hjernen. Men jeg har fått mer enn nok bevis for å overbevise meg selv om at dette ikke er fiksjon. Mennesket har eksistert, selv om vi ikke møtes ansikt til ansikt.
  
  
  Før eller senere, at det ville skje, også lenge før han visste jeg hadde noe å si til ham. Men nå måtte jeg få til Agra før han eller gorilla ego oppdaget min flukt, før de så inn i cellen og fant det tomt, bortsett fra fem sint slanger.
  
  
  Døren åpnet seg til en smal korridor med tettpakkede vegger. Utenfor Shiva ' s mansion, hørte hun lavt, blomstrende hoopoe lyder. Linjen "Poo ... poo...poo" ble erstattet av en alarm som syntes å være reflektert i min hver tanke, hver bevegelse. Jeg trippet ned den smale passasjen, og på samme tid, en stemme runget ut i luften, som et ekko av alle over enden av passasjen.
  
  
  "Nirad?" Hva gjør du her?" Du vet han liker ikke å vente...
  
  
  Det må ha vært Ranjit eller Gurnek, sannsynligvis den tidligere, siden Gurnek ansiktet var fortsatt bandasjert. Hun fanget utålmodighet i mannens stemme, og krøp sammen ned i en alkove i gangen som shaggy bort til meg. Jeg kikket opp og så Ranjit. Egoets skjorte var åpne på brystet, og garrote han hadde rundt halsen ga ut en metallisk glans. Den Indiske banket på lab døren, og hun ville ikke vente for henne ego til å reagere.
  
  
  Bøying i to, han kjørte inn i en annen korridor, inn i en slags labyrint. Han var i villaen, jeg begrunnet, og vanligvis en villa har en dør eller mer. Ee finnes det et minutt senere. Han dyttet åpne den massive, intrikat innlagt parkett døren og blunket, prøver å tilpasse seg den blendende lys av morgensolen.
  
  
  Courtyard syntes å ha blitt fullstendig flyttet rundt noen form for Middelhavet innstillingen. Tett løvverk, blomstrende busker, frodige planter. Det er klart at Shiva spart ingen kostnad å reprodusere en eksakt kopi av et hjørne av den fruktbare landskapet i sør-Frankrike.
  
  
  Lukke døren sakte, han løp ned grus vei som alltid begynte i ettermiddag på siden fasaden. Banen blir en tett klynge av einer trær og busker, pent trimmet og velstelte. Generell alarm hadde ikke gått av likevel, og hennes sikkert ikke kommer til å vente på det å gå av. Et raskt blikk over skulderen min bekreftet at Ranjit fortsatt ikke hadde hatt tid til å advare de andre.
  
  
  Men jeg visste det var en i løpet av minutter. Jeg kunne ikke finne vår gate, vi hadde ingen annen vei ut enn et gjerde rundt trærne. Han trykket hodet og nakken til skuldrene, og gikk frem, skyve til side barriere rundt grenene med sin nakne fingre. Det er gjort mer støy enn hotellet, men denne lokaliteten i Russland har allerede slått inn i en katastrofe fra begynnelsen, og selv nå er det ikke bli bedre.
  
  
  Grener bokstavelig talt rev av meg klærne, pisket i ansiktet mitt og øynene. Jeg hørte en svak bevegelse bak meg, forvirringen av stemmene stadig klarere. Hennes fortsatte å presse gjennom grener og endelig fikk gratis; Hennes ble stående på kanten av den støvete veien som ledet langs villa.
  
  
  Jeg visste ikke engang har tid til å ta pusten min. Han løp, sparker opp skyer av støv med hvert trinn. Svake lyder av dempet musikk gjentatt foran meg som jeg fulgte lyden, håper det var å komme fra en lastebil eller van på veien til Agra.
  
  
  Hvis jeg husker sin geografiske beliggenhet riktig, Agra var om en tre timers kjøretur fra New Delhi og var også kjent som stedet hvor Taj Mahal ligger. Hvis du besøker byen var ikke en del av mine planer, så Shiva var.
  
  
  Henne, gikk ut på hovedveien. Det var utrolig smal, en web-lane med trafikk i begge retninger. Monsoon sesongen skulle begynne i et par måneder, så roadbed var nakne og øde, en uniform expanse av mørke støv. Innskrumpet trær foret sider av veien, og gribbene plassert på forvridde grener, stille eaters av skremmende, bar vei lik.
  
  
  Reeva hadde ikke tid til å gi meg detaljerte instruksjoner. Jeg så nedover veien i begge retninger, men det var ingenting å vise meg den eksakte veien til Agra. Han myste mot det strålende sol, og et øyeblikk senere så han en familie samlet rundt et lite bål på den andre siden av veien.
  
  
  To voksne og fire barn så på meg med utilslørt nysgjerrighet. Han bestemte seg for å ta en sjanse og løp over gaten, og stoppet brått da han nådde gruppen. En tynn mann kledd bare i midjen området løftet ansiktet til å se på meg uten å prøve å stå opp. Han må ha vært ti år yngre enn det jeg var, men hans krøllet, nedsunket ansikt gjort ham til å se mye eldre.
  
  
  "Agra?" Jeg spurte en gang det ble etablert at ingen rundt dem snakket engelsk. Han pekte på gaten og spurte igjen: "Agra?"
  
  
  Min mor og far utvekslet overrasket blikk, og to barn på fire hver gang rykke i mine bukser. "Baksheesh, baksheesh!" den lille jenta, helt naken, gjentatt, rykke på min bukse ben med én hånd og peker mot munnen min med andre. Ego er tynn, sutre stemmen fortsatte å påberope seg.
  
  
  På villa, de tok min jakke sammen med min lommebok, og pengene jeg hadde i min innvendig lomme, så alt jeg hadde med meg var en håndfull av rupees som jeg mottok fra Reeva. Dette er et annet problem som du kan legge til de andre. Men, han fant en kobber mynt og plassert den i håndflaten av sultne barn er utstrakte hånd.
  
  
  "Agra," sa han, og skottet nervøst på hekken som gjemte villa. - Taj Mahal...
  
  
  "Ah, den Sahib, Taj Mahal! mannen sa. Han var fortsatt på huk ned, men han løftet sine benete hånden for å vise meg veien, til venstre for villa.
  
  
  Han løp igjen, og føler en skarp smerte i hans lår. Jeg kunne bare håpe på at en bil, vogn eller andre kjøretøy vil passere mimmo å hjelpe meg med å få til Agra. Men i stedet for bil eller van, hørte jeg en lyd som umiddelbart førte meg tilbake til virvar av hendelser som hadde funnet sted på min første natt i New Delhi. Det var en hoste, og deretter brølet av en motorsykkel bak meg.
  
  
  Han holdt kjører, snu hver gang. Fra veien som nå omgitt villa, en motorsykkel med to personer om bord trukket ut på hovedveien; ih hoder ble pakket inn i turbans og de var på vei mot meg. Nirad pistol, som han holdt i sin bukse lomme, grep tak i henne.
  
  
  Det var en Astra. 32, i stand til å treffe alle mål innenfor en radius på flere meter. Astra gjør pistoler som er identisk med Colt og Hotell Lindner pistoler (som koster betydelig mer), og den har brukt ih mer enn en gang i fortiden. Men når han stoppet for å sikte og trekke på avtrekkeren, skjønte han at våpenet var tom. Hun dyttet pistolen tilbake i buksene ' bredde og løp igjen, selv som en gawk fløy inches bort fra meg, og en del av bark fløy av et tre et par skritt til venstre for meg.
  
  
  Den som avfyrte skuddet hadde litt praksis og et trenet øye. Jeg begynte å kjøre i zigzags, på jakt etter et krisesenter som ville tillate meg å komme ut av stien for å unngå kulene som ble regnet ned som peanøtter. En ny sjanse, og denne gangen gawk beitet min høyre skulder. Femti meter foran henne, så han en tre skur med en kolonne av svart røyk steg opp fra sin murstein skorstein.
  
  
  Jeg hadde ingen anelse om hva det var, men jeg fortsatte å kjøre som jeg aldri hadde kjørt i mitt liv. Sykkelen forkortet avstand, men støv stiger opp fra veien gjorde det vanskelig for sjåføren å se, og derfor kjøre bilen til maksimal hastighet. Han tok fordel av dette og stormet inn på tunet strødd med søppel, mens en av de to mennene som er bestilt hans følgesvenn for å stanse og fortsette å gå.
  
  
  Det må ha vært Ranjit og Gurnek, tenkte jeg, selv om jeg var sikker på at Shiva hadde mer enn to livvakter. En tredør åpnet på den siden av bygningen; døren hang på bare en av sine rustne hengsler. Han var inne i, og den kvalmende lukten av blod og ekskrementer fra dyr som er fylt hans nesebor.
  
  
  Jeg var i et slakteri, og jeg følte at jeg var tilbake i det nittende århundre. Hinduer spiser ikke kjøtt, Muslimer gjør. Den neste av storfe, utålmodige hamrer mot av storfe hover, og stirrer forskrekket av menn forbereder seg til å slakte kyr klart indikerte at jeg hadde kommet til den minst egnede steder å gjemme seg.
  
  
  Mennene begynte å rope, heve nevene. Han var en uinvitert gjest som hadde ingenting å gjøre med dyr som trengs for å bli drept. "Sorry, folkens," jeg mumlet, løper mellom to store kuer til badekaret full av blod som førte direkte til den eksterne avløp.
  
  
  Lukten var nok til å slå hvem som helst magen; han var ønsket å slutte Shiva håndlangere. Det luktet av slaktet kjøtt og frykt. Scott fidgeted i panikk, hans hover dunkende på skitt etasje. Bak meg hørte jeg henne exchange ord i et språk jeg ikke forstår. Da lyden av fottrinn nærmer meg, og borte fra støy av dyr.
  
  
  "Carter! Ranjit ropte. "Vi har bare lyst til å snakke." Shiva ønsker å gjøre en avtale!
  
  
  Det var en god ting, han tenkte at mitt liv var verdiløst for ham...
  
  
  Dyr, for det meste ubundne, truet med å løpe sammen. Hennes også lov til det. For å bli knust av en flokk livredd for kyr drevet av instinkt av selvoppholdelsesdrift. Bare, selvfølgelig, det samme instinkt følte for henne. Så jeg fortsatte å kjøre, og en annen gawk whizzed over mitt hode, spretter av fremgangsmåten ved siden av badet.
  
  
  Gawking brakt opp en spray av blod, møkk og urin som farget mine bukser. Hun gikk til en død center, stønn i baksiden av det store rommet, hvor vi ikke kunne se windows, vi kunne ikke se dørene.
  
  
  Hun ville ha noe som ville gi meg et par sekunder av dyrebar tid. Han klatret opp til kanten av badekaret og tok pitchfork han hadde sett over haug av fôr. "Carter! Stemmen ropte igjen. "Det er alt over, sahib!
  
  
  "Ikke akkurat! Jeg svarte høyt, holde pitchfork som et spyd.
  
  
  Ranjit avfyrt et skudd, men på samme tid, de fire skarpe tennene av pitchfork sank i emu brystet. Den rustne verktøyet kastet henne så hardt som den kunne. Nå er han stod urørlig, ser den unge Indiske vakler tilbake, munnen henger åpne, hendene knyttet i tre skaftet av våpen.
  
  
  Gurnek, som stod bak hans følgesvenn, ignorerte meg fullstendig, stirrer i fascinasjon på fire renner blod som sprayet rundt såret. Han prøvde å dra pitchfork gratis, men Ranjit fortsatte å skrike, et vilt skrik av smerte vokser svakere av den andre.
  
  
  Det var Ranjit ' s pinte skrikene, ego moans av sinne og smerte som Gurnek prøvde å dra pitchfork over egoets brystet, sender kuer, alle dusin av dem, vanvittig susende inn i den smale passasjen til nedløpsrøret. Ih hørte henne thudding, hoofbeats, bellowing; Hennes, hoppet ut og begynte å krype mot kloakk.
  
  
  Gurnek skrek, viftet med armene i luften. Ego ble truffet i ryggen med horn og bokstavelig talt kastet opp i luften, landing, ved et stort bad. Ranjit kollapset midt i en maddened flokk kyr. En siste stønn av smerte rømt ego lepper som hans hender åpnet og lukket i en grotesk parodi av en knyttneve.
  
  
  Så illeluktende pust av dyr børstet kinnene mine og jeg sprang ned midtgangen, stadig treffer veggen ved enden av slakteriet. Skitne og stinkende, med et hovent ansikt dekket i blod og svette, han skal ikke ha vært en hyggelig person, " sa han da han gikk ut på veien, etterlater denne scenen av fryktelige smerter.
  
  
  Jeg var ikke sikker på hva som hadde skjedd med de to Indianere. Gurnek vil trolig fortsatt være i live, men jeg håpet at wil sår ville eliminere Ranjit for alltid. Under forskjellige omstendigheter, følte jeg at jeg hadde gjort en anstendig jobb.
  
  
  Folk i slakteriet må også ha vært Shiva folk. Hun trengte ikke å vente for dem å komme frem for å hevne sine kamerater. Jeg begynte å gå mot gaten, lurer på hvordan jeg kan overbevise noen til å gi meg en tur, så skitne.
  
  
  Mimmo passerte en gammel Ford. Han var på vei til Agra, men det var nytteløst å bølge rasende for dem til å stoppe. Jeg har fått et glimt av henne kobber-rød ansiktet, deretter bilen forsvant i en sky av støv som rose som det gikk mimmo.
  
  
  Han fortsatte å gå, fast bestemt på ikke å stoppe.
  
  
  Jeg trengte et rent bad, Svensker, penger og våpen. Så vidt jeg vet, den AMERIKANSKE regjeringen ikke har vårt konsulat, vår delegasjon i Agra. Byen var også i nærheten av New Delhi. Men kanskje han kunne ha funnet det jeg trengte på hotellet.
  
  
  Og likevel, han måtte gjøre det. Det var allerede forbi middag, og jeg hadde en avtale med Rhea den kvelden. Det var fortsatt en masse ting som trengs å gjøres, så hun plukket opp tempoet. Reeva sa at Agra hall er bare et par kilometer unna villa.
  
  
  Et par kilometer eller ikke, det var alltid en utmattende tur. Solen midt på dagen slo ned på hodet mitt nådeløst, og himmelen var en blendende, skyfri expanse oversådd med falske refleksjoner. Det var ca ti minutter, et kvarter, før en vogn trukket opp til meg. Det var en falleferdig vogn trukket av et par skinny okser bærer en cartload av høy.
  
  
  Han vinket til sjåføren, en grå-skjeggete mann som tok opp stafettpinnen og trukket vogn til fortauskanten. "Snakker du engelsk?" Jeg spurte bonden.
  
  
  "Rent vann", sa han. "Ikke Engelsk...
  
  
  Han pekte en finger først på ham, så på seg selv. "Agra?" "Jeg spurte henne. "Agra?"
  
  
  "Agra?" - gjenta bonde, og han skal svinge sin hånd fra side til side i en gest som betyr "Ja"i det universelle språket.
  
  
  Han nikket ivrig og klatret opp i handlekurven i midten av seinen. Mannen gliste til meg, viser meg tennene og tannkjøttet smurt med paan. Da han løsnet styringen og okser gjenopptok sin langsomme tempoet, som fortsatt var bedre enn på lang tur å gå.
  
  
  Han dozed av, lurt av den rytmiske rocker og knirkende på vognen. Jeg trengte å få litt søvn, selv om det bare var for en time. Men tankene mine ble avbrutt av en sterk hum, en hum som ble sterkere etter hvert som vognen rullet ned den solfylte veien.
  
  
  Instinktivt varsling, han kikket tilbake. Støvet var stigende i det fjerne, små skyer av fin sand som skjuler kilden til støy hun hørte. Jeg ønsker ikke å ta unødvendige risikoer, så for ikke å invadere oss med mitt liv, vår oppgave suksess, hans skyndte meg ned i det duftende høy, hoper seg ganske mye på topp for å gjøre seg selv usynlig.
  
  
  Jeg kunne ikke finne ut hva som kom. Han kikket ut i natten i tre van, lytte til konstant å brøle av flere motorer. Og når hun så hva det var, hennes sank dypere og dypere ned i høyet og holdt pusten.
  
  
  Disse var nye ansikter, men fra det øyeblikket, ih ikke kunne glemme henne. Tre menn, alle Sikh Indianere. et motorisert troppen sendt av Shiva til å finne meg og jakte meg ned og drepe meg, eller bringe meg tilbake til villaen, som venter på den siste bestillinger av den Store Leder. De brølte siste mimmo okse vognene; alle tre motorsykler på vei til Agra.
  
  
  Hvis bare Hawk kunne se meg nå, tenkte jeg.
  
  
  Han var skittent, fattig, bare bevæpnet med en losset pistol, og min kunnskap om taekwondo og karate. Det var ikke vanskelig å forutse, hvis min vurdering av Shiva er sant, at dagen vil bli stressende
  
  
  
  
  9
  
  
  Jeg ankom Agra en time senere, og van falt meg av i utkanten av byen. Støvete grusveier gatene, svingete smug, en labyrint av smug som syntes å ha blitt laget spesielt for å forvirre tilfeldige besøkende. Etter å ha mottatt noe informasjon, fant han seg selv i front av American Express for office.
  
  
  Ikke at min situasjon var det spesielt morsomt, men det fikk meg til å le. Stemmen hennes er langt fra bildet av en vanlig Amerikansk turist, med pass og ingen penger, bortsett fra noen rupees Reeva ga meg før jeg var bundet opp.
  
  
  Jeg tenkte på å leie en bil og kjøre tilbake til New Delhi, men det ville ha tatt minst seks timer, og jeg ikke har nok tid. Jeg trengte å komme i kontakt med Hauk og gjør deg klar til å møte Reeva senere på dagen. Så Nick Carter, skitne, fillete, riper, og blodige, kvadrerte skuldrene hans, tok et dypt pust, og gikk inn gjennom døren av en pen bygning som var den eneste håp i en fremmed by og for meg er en forferdelig fiende.
  
  
  Agra er ikke en megacity. Tre væpnede menn på motorsykler kunne feie hele byen i et hjerteslag. Gulvet var allerede truende i mitt hode da han dro inn i den hvite bygningen, og ba om lederens kontor.
  
  
  Jeg har vært i vanskelige situasjoner før, men det er grenser på latterliggjøring. Uten pennies, til å kjøpe våpen eller klær, eller å leie en bil, ville jeg ikke ha muligheten til å håndtere Shiva og Ego personlige gorilla-teamet. Passet mitt, penger, og mine eiendeler var trygge rom i et hotell i New Delhi, men resten av meg var i Agra, en tre timers kjøretur fra hovedstaden.
  
  
  Så snart hun kom inn i bygningen, en uniformert vakt kom til døren min. Henne, tilsynelatende, det var han som ikke kunne skylde på dårlig fyr, spesielt når han så sin refleksjon i speilet stønn... bildet av en skitne og fillete hjemløse mannen.
  
  
  "Jeg ønsker å se manager," annonserte han til vakt. "Det var en ulykke.
  
  
  "Direktøren er i sesjon, kan ikke bli forstyrret, 'pucka hippie'... mannen svarte, kaster en fornærmelse i ansiktet mitt.
  
  
  Greit, jeg luktet geiter, og han var ikke ment for å være modell, men jeg hadde ingen intensjon om å stå der og kranglet med vakt... Ikke når alt, inkludert American Express ,kan ha blitt ødelagt hvis Shiva hadde gjennomført sine planer.
  
  
  "Jeg bryr meg ikke om han er i økten," han eksploderte sint. "Dette er en nødsituasjon. "Og hun begynte å miste hennes temperament når en annen Stahl presset meg mot veggen, har ikke tenkt å kaste meg ut på veien. "Du kan ikke behandle en gentleman som det!" Jeg utbrøt, skjærer tennene mine.
  
  
  Vakt nådd i hylsteret av hans tjeneste pistol. Tabbe nummer to. Jeg liker ikke "hooligans", og jeg liker ikke å bli dyttet rundt. Så, med rask bølge av hånden hennes og et spark til nyre, sendte hun den lange mannen er viltvoksende på den polerte gulv. Odin po klerkov så opp og hoppet i beina hans.
  
  
  "Du trenger ikke å bekymre deg," Ego forsikret ham. "Forresten, min sjef har en annen... Og jeg trenger å snakke med ham om virksomheten. "Umiddelbart." Jeg kommer ikke til å sitte her og vente på din kollega "- jeg pekte på vakt figur - " å avgjøre om han er sosialt presentabel eller ikke.
  
  
  Det må ha vært min tone av stemme eller hastverk med som vakt avvist henne, for den unge ekspeditøren nikket fort og løp til rekken av tabeller. Jeg sto urørlig i hallen, et smil klistret opp mine lepper, klar til å komme ut rundt meg igjen hvis jeg ikke handle i et minutt.
  
  
  Ekspeditøren var en Hindu, men mannen som holdt ut hånden til meg var en Amerikansk, en høy, tynn fyr et par år eldre enn meg. Han så nesten ubehagelig i hans pinstriped dress, ulastelig, mens Svenskene ' klærne var skitne og fillete.
  
  
  "Hva kan jeg hjelpe deg med?" spurte han meg, ser meg opp og ned.
  
  
  "Det er best å ikke snakke offentlig," Ego knakk.
  
  
  "Tilgi meg?" sa han truende i forundring.
  
  
  "Jeg foreslår at du går til ditt kontor. Jeg jobber for regjeringen og myndighetene. Spesialtilbud På Hoteller I Secret Service.
  
  
  "The secret service?" Clera svarte med en latter. "Kom igjen, du ønsker å spøke med meg for alltid! Hva er dette en spøk?
  
  
  "Jeg tuller ikke. Og hvis du ikke vil ha meg inn på kontoret, jeg er nødt til å stå opp for meg selv. Men jeg ville ikke ønsker å skade deg...
  
  
  Vakten kom til seg selv og begynte å gå mot oss. Han fortsatte å se i clerk ' s øyne, i håp om at han ville bli enige. Ego av situasjonen forsto henne: så vidt han visste, var han overfor en galning som var urolige og luktet ille.
  
  
  Han så bort fra meg og så på vakt. Han nølte et øyeblikk, så til slutt så tilbake på meg og nikket sakte. — Jeg vet ikke hva det er, men jeg forsikrer deg at jeg ikke er redd for deg, " sa han i en anstrengt stemme.
  
  
  "Ikke alltid være redd for noen. Tross alt, hun er fortsatt en kunde, selv om mitt brev av kreditt er fortsatt i New Delhi.
  
  
  Hun fulgte ham gjennom en rad av fasiliteter som skrivebord og inn i en liten tre-panelt office, en miniatyr-vegg-mølle på det Indiske subkontinentet. Han kastet et blikk på navn gravert på bordet, satte seg ned i skinnstol, kremtet, og begynte å fortelle sin historie fra begynnelsen.
  
  
  Hennes nevner ikke Shiva navn, ikke spesifisere oss essensen av hans oppdrag, oss hans forhold med ØKS. Han introduserte seg til henne som en agent for CIA ' s special branch, i et kontor som kunne ha en svært spesiell betydning for regissøren. Jeg forklarte situasjonen for emu, som peker på at mine dokumenter og penger var fortsatt i New Delhi, og at min lokalitet i Russland ikke tillate meg å gå tilbake til hovedstaden, kanskje for et par dager.
  
  
  Da jeg var ferdig med min historie, blant annet hvorfor jeg introduserte meg selv som en hjemløs person, manageren ønsket å vite navnet mitt og sjekket opplysninger ved å bruke datamaskinen ved siden av pulten. Jeg er vanligvis ganske god på tall, men jeg har aldri giddet å huske mitt kort nummer. Så jeg bare ga Mr. Reynolds, manager, en fullt navn med en adresse i Washington som var på kortet.
  
  
  Noen ganger, på flyplasser, jeg kjøper "detektiv" eller spy bøker, spennende målinger som hjelper meg å slappe av og tøm hodet. Men jeg har aldri vært i stand til å finne en situasjon som er enda eksternt kan sammenlignes med en jeg fant meg selv i. Hvem vet, heltene i bøkene alltid hatt fantastiske summer til disposisjon i ulike valutaer, at de aldri gikk ut av våre pass, vår identitet dokumenter, vårt våpen. Men han var ikke hovedpersonen i mysteriet bok.
  
  
  Alt som skjedde med meg var ganske forbanna " virkelige." American Express kontor var ekte, akkurat som byen Agra. Alt som skjedde med meg personlig. Han ser på Reynolds tett som han studerte datamaskinen data. Hvis han ikke hadde hjulpet meg, ville jeg ha hatt henne opp til halsen min. Lett og enkelt.
  
  
  "All right, Mr. Carter, du er ikke en ånd," Reynolds til slutt sa etter å ha lest informasjonen. "Og du er en travel fyr, også, som jeg kan legge til. Har du reist utendørs svømmebasseng så bra? Et smil dukket opp på ansiktet hans, så det manager om unnskyldning for den måten jeg ble behandlet.
  
  
  "Minst du er noen som kan lytte," sa jeg. - Dette er en kvalitet som mange mennesker mangler akkurat nå.
  
  
  "Jeg er redd det er alt," han er avtalt. Han tilbød meg en sigarett og spurte om jeg ønsker å rydde opp i sitt hus, og han heter Jean for å sende en sjåfør for å plukke meg opp.
  
  
  Han satte pris på tilbudet, men ønsket ikke å gi ham problemer. Jo færre mennesker hun dras inn i dette, jo bedre er det for alle. Ego takket henne for hennes vennlighet, men avslo invitasjonen. "Hva jeg må først av alt er et par hundre dollar i Indiske valuta, hvis det er mulig, og kontoret for å ringe sjefen min i Washington.
  
  
  "Ingen problem," Reynolds forsikret meg. Han kom seg raskt opp fra stolen, er alle lykkelig og begeistret for muligheten til å delta, om enn i en redusert form, i aktivitetene til et hemmelig og t-karakter.
  
  
  Tjue minutter senere, med en hoven bukselommen fra en dott av regninger, han ble sittende på direktørens skrivebord, venter på Hawk til å våkne opp Otto hvelv. "Men du skjønner det er etter midnatt?" sjefen min mumlet.
  
  
  "Jeg trodde du aldri gikk til sengs før tre."
  
  
  "Tre timer?" Skredder, jeg trenger ikke å få opp klokka seks, Nummer Tre!
  
  
  Jeg var alltid # 3 når Hawke var sint; hennes var Nick eller Carter da han var i en mer hjertelig stemning. Selvfølgelig, den Store Lederen ville ikke tilgi meg for å glemme tid forskjell mellom Washington og India.
  
  
  "Greit," sa jeg. "Jeg skal la deg gå tilbake til sengs i et minutt, jeg trodde, men som du kan være interessert i å vite hva som skjedde."..
  
  
  — Jeg vet akkurat hva som skjedde, " han eksploderte. "Jeg har allerede talt til den Indiske security service. Jeg ble informert om at samtalen. Nick, la oss ikke begynne med er den samme gamle historien. Jeg innrømmer at jeg var feil. Til å begynne med, Shiva aldri har eksistert.
  
  
  "Feil igjen. Shiva eksisterer, håper jeg, for en kort tid...
  
  
  "Hva er det du snakker om?" Hawk ropte. "Jeg trodde du var ferdig, at du skulle fly hjem."
  
  
  "Kanskje neste uke, hvis alt går bra," sa jeg. Jeg fortalte Hawk alle detaljer, fra mitt første møte med Mohan og Gurnek, til drapet av Anand, til min makt på den Røde Fort, å hva som skjedde etterpå. Da han fortalte Emu alt han visste om-Boksen, han var bokstavelig talt sjokkert.
  
  
  Fra andre begge ender av linjen kom en skarp g? n? rale på tusenvis av kilometer før revmatisme kom. Hawke ' s stemme er absurd myk og tynn, men jeg hadde ikke behov for en oversetter å fortelle meg at han var dypt bekymret. "Nå vet du hva jeg ønsker fra deg, Nick...
  
  
  "Jeg har en vag idé," sa jeg. "En boks, er det ikke?"
  
  
  "Jeg vil ha mer." Jeg vil Shiva og Haji, hvis det er nødvendig. Og jeg ønsker ikke ih stykkevis, er det klart, Nick?
  
  
  — stor. Den allerede bestemt seg for å kjøre situasjonen i henhold til dine kriterier. Men hva gjør jeg med tilførsel av heroin? Bør jeg fortsette å kjempe for det?
  
  
  "Avtale med Shiva første. Ellers, vil jeg ta kontakt med den Indiske security service. Boksen er mye mer viktig, selvfølgelig.
  
  
  "Selvfølgelig, like selvfølgelig," jeg mumlet.
  
  
  "Ønsker du å jobbe alene, eller ville du heller ha henne spør Indianerne for å trå til og hjelpe deg med?"
  
  
  "Ikke ennå," sa jeg. "Hvis Shiva mistenker at den Indiske security service kommer til å forstyrre ego' s planer, han vil rush landet rundt for å ta tilflukt i Kina, og da vil vi aldri finne egoet igjen. Men i øyeblikket, jeg tror ikke han ser på meg som en umiddelbar fare, så jeg ber dere om ikke å nevne det når du ringer tjenestemenn i New Delhi. "Jeg tror at Anand fikk meg til å forstå hvordan, i henhold til egoet, det var 'lekkasjer av konfidensielle informasjon i de høyere lag av ego-Tjenesten. "Jeg ønsker ikke annet en å fly vekk før jeg har en sjanse til å klippe av emu vinger."..
  
  
  "Og plukke egoets fjær," Hauk lagt til.
  
  
  "Oh, vi vil ta boksen fra ham, selvfølgelig.
  
  
  Deretter fant vi en cipher, en kode navn, slik at han kunne være sikker på at han snakket til den virkelige Nick Carter, og ikke til en elektronisk stemme, en genial oppfinnelse av en albansk vitenskapsmann. "Dette er viktig for virksomheten, Nick. Våre Moskva, vår Washington vil ikke se på som Kina forbereder seg på å sluke subkontinentet uten ih intervensjon. De vil bli tvunget til å ta initiativ, krig eller ikke krig. Derfor...
  
  
  "Det er nok," avbrøt jeg, og prøvde å le, men jeg kunne ikke. - Jeg har en kontakt innenfor organisasjonen. Og jeg kan ikke akseptere sitt nederlag.
  
  
  "Ja, vi vet det," Hauk sukket. "Det er derfor jeg kan ikke miste dere åpent nå... Og jeg kan ikke miste Boksen.
  
  
  "Og Shiva, også," la jeg til. "La oss ikke glemme revmatisme i India til Alexander den Store... eller skal vi si Hitler?"
  
  
  "Jeg tror ikke at gamle Adolfo var så utspekulert eller selv så bestemt, Nick. Lykke til, og den ser frem til å høre tilbake fra deg snart.
  
  
  "Skynd deg, sjefen. Jeg lover, veldig snart.
  
  
  En time senere, gikk han henne rundt på hotellrommet sitt, ser det helt annerledes fra da han kom til American Express kontorer. Hennes kappe, bukser og ballettsko ble kastet ut, bytte ih med typiske lokale klær: en hvit bomull skjorte, sommer bukser, skinn sandaler. Anonym Svensker. Han dusjet, barbert grundig, og til slutt gnidd ansiktet, hender og føtter med et lag av fett vann.
  
  
  Som et resultat, hadde jeg en kobber hudfarge, og dette makeup tillatt meg å gli inn i mengden. Shiva folket ville ha en Westerner, og hvis de ikke var smart nok til å vokte avslutt på American Express, de ville ha ham, så de var ikke smart nok til å tenke at jeg ville endre min klær og utseende.
  
  
  Ekspeditøren bak disken i lobbyen på hotellet var taktfull, selv om smartere enn hans New Delhi motstykke. Faktisk, ser på meg med utilslørt nysgjerrighet (han så ikke ut som mannen som nettopp hadde lagt inn), han nevner ikke til oss endringen av klærne mine, traumatiske endring av farge, den raske økningen i fargen på huden min.
  
  
  "Hun burde ha vært sendt et telegram" Emu fortalte henne.
  
  
  "Jeg beklager, men at vi ikke har riktig utstyr, sahib," svarte han. Deretter, fra under disken, han trakk seg ut et topografisk kart av Agra med fargeillustrasjoner av byens landemerker, inkludert, selvfølgelig, Taj Mahal. "Du bør gå til Gwalior Veien telegraph office. Du kan sende et telegram fra det, " avsluttet han, som peker til en prikk på papiret med en rød blyant.
  
  
  Jeg takket henne som jeg kastet opp kartet og stoppet sykkelen taxi rett utenfor hotellet. "Til Gwalior Veien postkontor," han sa til sjåføren. Min aksent og tale definitivt ikke matche fargen på huden min. Sjåføren kikket på meg, ser på meg med det samme nysgjerrigheten som hotellet kontorist.
  
  
  Men han gjorde ingenting for å tilfredsstille sitt ego nysgjerrighet. Jeg kunne ikke vente med å komme til telegraph office til å sende et telegram til hotel manager i New Delhi og fortelle Dem at jeg ikke ville være tilbake for et par dager. Til slutt bestemte han seg for å ringe den Indiske security tjeneste for å informere dem om hva som hadde skjedd ih agent Ashok Anand.
  
  
  Til slutt, jeg måtte kjøre et par ærender før møtet Reeva på sju. Uten å kaste bort helst, taxi sjåføren på vei i retning av post office. I mellomtiden, han fortsatte å lete rundt med skeptiske øyne, spesielt når han så noen på en motorsykkel.
  
  
  Så vidt jeg visste, Shiva er mennesker som fortsatt ønsket meg, så jeg trengte å bli så ubemerket som mulig. Ok, min nye makeup jobb og sminke hjulpet meg mye, men jeg ønsker ikke å ta noen unødvendige sjanser.
  
  
  "Er Sahib en skuespiller?" "Hva er det?" driveren våget seg som han trakk opp til Gwalior Veien postkontor.
  
  
  "Noen folk tror jeg er en skuespiller... sa jeg.
  
  
  "Så kanskje det sahib ønsker å gi meg hans autograf.".. Dostal, den Indiske, som er skrevet navnet med penn og papir, smilende på henne, på papir jeg ble gitt. Jeg holdt ut. "Takk skal du ha veldig mye, sahib! sjåføren utbrøt med et lykkelig smil.
  
  
  Hun trengte ikke å vente for ego ' s reaksjon når han påvist på frihånd. Tross alt, alle vet at James Bond har vært pensjonist i flere år.
  
  
  Den sentrale døren av posten var tom; han gikk inn uten å tiltrekke seg mye oppmerksomhet eller å se Shiva tre motoriserte gorillaer.
  
  
  Jeg kablet det, betalt for det med helt nye sedler, og da de installerte det i det neste rommet for lokale og langdistanse samtaler. Det var en lang kø foran disken, så det var en annen tjue minutter før det var min tur til å skrive inn telefonkiosk mens operatøren ga meg linjen til New Delhi.
  
  
  Selv om hotellet antall fløy ut av hodet mitt, kan jeg ikke glem telefonnummeret til Ashok er sjefen. Han løftet henne på en tre krakk og lukket glass døren bak ham. Da telefonen ringte, han plukket det opp og umiddelbart fant seg selv på linje med Hawke ' s Indiske kollega, en mann som heter Puran Dass.
  
  
  Den Indiske Secret Service visste ikke sant formålet med min oppgave. Selvfølgelig, det var en multimillion-dollar forsendelse av heroin, men ingen antydet en imitator av Haji stemme.
  
  
  Hennes visste ikke engang snakke om det nå med Anand er sjefen. Men han fortalte Dem hva som skjedde til ego-agent. Som jeg mistenkte, de har ikke funnet kroppen ennå. Han ga Dass all nødvendig informasjon, inkludert adressen til en street cafe i nærheten av Nehru-Parken i Delhi.
  
  
  "Du sa du ikke har tid til å møte Anand," Dass pekte ut for meg etter at jeg ga dem alle detaljer av Ashok er død. "Og likevel har du snakket med min assistent i går, tror jeg."..
  
  
  "Jeg er redd det er for lang tid å forklare," sa jeg. "Jeg var under press, hvis du skjønner hva jeg mener...
  
  
  "Nei, jeg forstår ikke, Mr. Carter," Dass sa tørt. "Og jeg finner det ikke morsomt at agenten min er død." Jeg forstår ikke hva som skjer; en dag du forteller oss at du har aldri møtt Anand, den neste dagen du komme og fortelle oss at han er blitt drept. Dette kan være tilfelle i ditt land, men her i India, vi verdsetter menneskelig liv mer enn noe annet.
  
  
  "Lytt, Dass: jeg fikk ikke ringe deg for å belære meg. Når hennes sa at jeg var drukning, hennes ment som noen hadde satt en pistol mot baksiden av hodet mitt, bestilling av meg å si akkurat hva jeg sa. Tro meg, din agent døde har dypt forstyrret meg. Og hvis det er noen trøst, kan jeg fortelle dere at Ashok er killer vil ikke lenger være i stand til å spille rollen som bøddel i navnet Cobra.
  
  
  "Kan jeg spørre deg hvor du er nå, Mr. Carter?"
  
  
  "Han kan ikke gi deg noen informasjon: ikke ennå, likevel.
  
  
  "Skal jeg minne henne om at din handlefrihet i dette land regnes som en tjeneste til din Regjeringen?"
  
  
  "Jeg er vel klar over Madame Gandhis samarbeid.
  
  
  "Så fortell meg hva dine grunner var for å komme til India." Jeg kan ikke gi deg noe mer bevegelsesfrihet hvis jeg er fornøyd med å holde alle i den mørke...
  
  
  Noe som ikke høres riktig ut.
  
  
  Jeg husket lekkasjer Hawk og Ashok Anand hadde fortalt meg om. Dass var alt annet enn snill og samarbeidsvillig, stemmen hans tørr, nesten aggressiv. Jeg hadde ikke kjenne henne inntil to Cobra hitmen, Ranjit og Gurnek, funnet ut om mitt møte med Anand på kafé i parque. Hvis det hadde virket som en tilfeldighet da han var nesten sikker nå...
  
  
  Mindre, konkluderte han med, Dass hadde advart ih.
  
  
  Selvfølgelig, emu, ville det ikke være vanskelig eller uvanlig å be reisebyrået hvor han kommer til å møte meg. I stedet kan han ha kontaktet Shiva, i håp om å drepe to fugler med en stein.
  
  
  "Vel, Mr. Carter," Dass sa utålmodig. "Er du fast bestemt på å behandle meg som om jeg var sjefen din, Mr. Hawk, eller er du insistere på at mitt kontor behandler deg riktig?"
  
  
  "Nei, jeg er ikke engang drømme, Herr Dass. Og siden du er så sterk, jeg vil la dere få vite at jeg ringer fra Bombay. Jeg nevnte hotellet jeg har bodd på et par år siden, og la til , " Hvis du vil, kan du sende meg en gjennom ditt folk." Det er registrert som Kent, Clark Kent, rom 747.
  
  
  Hvis han var en Amerikaner, han ville forstå. Men han ble født i India, så han ikke synes det er rart at jeg bodde på et hotell under et antatt navn. Kanskje ego hadde undervurdert henne, kanskje han bare var irritert ved hjelp AX hadde bedt om.
  
  
  På samme tid, men det virket mulig at mine mistanker om ego lojalitet og tilknytning til Shiva organisasjonen var vel etablert. Og jeg kunne ikke risikere det, siden Shiva er gratis i hallen og eier Boksen.
  
  
  "Jeg kan ikke vente med å snakke med noen av dine folk, Herr Dass," konkluderte jeg med. "Og hennes, jeg ønsker å uttrykke min kondolanse på død av Anand. Jeg håper å se din agent i kveld.
  
  
  "Han vil være her rundt ti, Mr. Carter," Puran Dass sa raskt. Og har min fulle tillit.
  
  
  "Jeg håper det, Herr Dass.
  
  
  Jeg fant det vanskelig å undertrykke sarkasme som truet med å vise i min røst. Men ekspeditøren ikke synes å legge merke til. Han hengt opp og sto opp, og nådde for glass dør av telefonkiosk.
  
  
  Utenfor, noen blokkert på min vei. Og han var ikke en fremmed.
  
  
  
  
  10
  
  
  Jeg visste ikke om å si "hei" eller "farvel".
  
  
  Det andre uttrykket var uendelig mye å foretrekke, gitt at mannen foran meg, bak skyve glass dør, var en av de tre Sikher jeg hadde sett racing mot Agra, jage meg.
  
  
  "Du har fullstendig endret utseende, 'sahib' Carter , " mannen sa, skyve døren åpne et par inches til stammen for å gå inn. Han holdt en sløv pistol i hånden. Den Indiske ' s intensjoner var ganske intuitivt.
  
  
  — Vet du hva folk sier, " sa jeg med et tvunget til å le. "Når du er i Rime, ser ut som Romerne.
  
  
  Han kommenterte. "Og når du er i India, gjøre hva Indianerne gjør, eh?"
  
  
  - For estestvenno. Du tenker alltid på deg selv som en god djevelen, alle hensyn tatt i betraktning. Men vil du ikke tigge meg til å følge deg, sahib?" Eller ønsker du heller å avslutte samtalen på en mer eksplosiv merk? Pistolen var pekte direkte på brystet mitt.
  
  
  Den Indisk Sikh var ikke en idiot. Og ego var ikke moret på alle ved min fjollete og fjollete holdning. Det er ikke å spille komedie uten grunn, det er bare å prøve å kjøpe tid. Han åpnet døren og gjorde tegn til meg om å komme med ham.
  
  
  "Fortell meg, hvordan fant du meg?"
  
  
  "Er du alltid så sarkastisk, 'sahib' Carter?"
  
  
  "Bare når de prøver å tråkke på tærne, mem sahib," jeg svarte, bruke ordet ego så hvis jeg skulle møte en kvinne.
  
  
  I respons til revmatisme av fornærmelse, Sikh dyttet en .45 kaliber pistol i ryggen min, og utgir seg for å fortsette å chatte gledelig med meg, led meg gjennom lobbyen på postkontoret til karuselldører som fører til gaten. "Hotell ansatte en annen rupi," han lo, endelig besvare mine korketrekker. "Og det er ikke mange hotell i Agra. Bare vise et bilde av" Sahib "Kolodezny , og deretter hotellet ekspeditøren sier," Ja, denne fyren bare gikk til postkontoret, omtrent ti minutter siden..." "Sahib" Carter mener han er veldig smart, at han lo av Shiva! Men nå er" sahib " Carter forstår at han er dum, og ikke Cobra folk.
  
  
  Det var et snev av forfengelighet og triumf i den Indiske stemme. Men jeg var mer bekymret for min hud enn mitt ego, min stolthet. Bak glassdører, så han to ego kamerater sitter på motorsykler, ih blikket festet på dagen for e-post.
  
  
  "Du trenger ikke å skade uskyldige kvinner og barn i alle husene rundt deg, gjør du?" Jeg spurte min følgesvenn mens han holdt en pistol mot ryggen min, bestilling av meg for å åpne døren. "Tenk på hvor mye blod har blitt utøst forgjeves, sahib!
  
  
  "Det vil være ditt blod, sahib, ikke andres.
  
  
  "Så ha medlidenhet med den forsvarsløse tigger," jeg mumlet, og nådde ut og trykke på den åpne håndflaten til brystet mitt. Rett foran meg, en fet, tung kvinne trasket opp trappa med opprivende treghet. Han trykket ned på døren, åpner den et par inches, slik at han kunne høre raslingen av en lang silke sari på marmor trapp. Solen glinted et øyeblikk på juvelen kvinnen var iført i nesen da hun nådde toppen av trappen.
  
  
  Hun ser ikke opp og begynte å åpne døren.
  
  
  "Vær så snill," sa han høyt, unnvike til side. Han var sikker på at en Sikh ville ikke trekke på avtrekkeren så nær en kvinne. Hun smilte og nikket litt, både hender gripende pakken er pakket inn i en ark av mørkt papir og bundet med sterke rep.
  
  
  "Jeg håper det ikke er skjøre," jeg mumlet, tar en bunt rundt hennes armer.
  
  
  Kvinnens munn åpnet litt på flagget av tillatelse til å utføre. Han visste ikke om Shiva var å gi ordre til sine menn for å bringe meg tilbake til villa levende eller døde, men jeg var ikke kommer til å fortelle meg det. Vesken hennes ble kastet på den Indiske; hennes finger på avtrekkeren knakk, og Gawk whizzed gjennom luften.
  
  
  Bildet tiltrukket seg alles oppmerksomhet. Fett kvinne skrek kraftig, og gunslinger kjørte mot henne i panikk. Folk på postkontoret begynte å skrike og kjører i alle retninger som den Indiske prøvde å unnslippe. Hun ville ikke ha ham til å slippe unna så lett.
  
  
  Han knipset sin venstre fot, og leverer et kraftig slag mot mann under hver stamme. Han sjanglet og trakk igjen. Toppen av glass dør sprukket. Lyden av skudd og knust glass løse vitenskapelige problemstillinger hysteriske skrik av de tilstedeværende som trodde de var låst i posten.
  
  
  Stort skår av glass ble spredt på gulvet og på marmor trapp. Han kastet seg med all sin vekt, flytte hans ben svært raskt, en rett frem, venstre litt bøyd for å bevare motvekter. Han traff Indian på kne med tre ganger styrken av den første slag.
  
  
  Ego begynnelse brått spent da han forsøkte å klamre seg til døren jamb; det var blatant bak. Han så seg ikke tilbake da han prøvde å komme til hans føtter. Han trakk hendene tilbake, slik at nevene hvilte på hans nedre ribbena, da han leverte en ond backhand som knuste flere av hans ben.
  
  
  Mannen klarte ikke å holde tilbake et skremmende gråte før gli fremover. Nå hadde han sine hender på hans skuldre, å trykke så hardt han kunne. Utenfor, de to andre hoppet av sine motorsykler. Våpen kastet en illevarslende hellige lys i solen som de raste mot byen.
  
  
  Å drepe ih ene gangen var det mer praktisk for meg enn å eliminere alle tre sammen. Den første Indiske fortsatte å stønne, prøver å fri seg ved min utflukter. Min anspente muskler som hun slet med å få hodet og skuldrene ned til den glinsende skår av glass.
  
  
  Han stod opp med en forferdelig stønn som endte i en high-pitched skrike som den første shard av glass rev gjennom sitt ego og kjøtt. Han fortsatte å presse den, ser på glasset pierce egoets huden før du går inn i egoets bull halsen.
  
  
  Et annet bilde av løse problemstillinger et kor av hysteriske skrik, og en gawk nesten klødde hodet mitt. Han holdt henne Indian ned med den ene hånden, og med den andre prøvde å snappe rifle fra ham. Nå hadde han ingen styrke igjen som en delt av glass gjennomboret ego er muskuløs hals, sakte inn til benet.
  
  
  Når glasset traff emu carotisar, det var som om en hageslange hadde kuttet det. En strøm av blod spurted ut og sprutet over ansiktet mitt og i front av meg skjorten. Mannen la ut et rop som ble til en forvirret gurgle da hun ble kastet i bakken av ego, er viltvoksende på stort skår av glass. Fingrene løsnet, og den butte-nosed pistol falt til gulvet. Den Indiske prøvde å løfte hodet, men blodet var for mye for et dypt sår hals.
  
  
  Deretter egoets kroppen begynte å riste convulsively, hender svingende i luften som om du prøver å klø noen... den siste dans av en hodeløs kylling som vil blø.
  
  
  Jeg hadde fortsatt to andre menn for å nøytralisere. De har ikke har en ekstrem bekymring for uskyldige tilskuere av tragedier, og de begynte å skyte på meg igjen.
  
  
  Den gawk treffe mannen, som var vred på gulvet i en forferdelig smerte. Hvis glasset knuse inn i den carotisar hadde ikke allerede drept i ego, gawking hadde gjort jobben sin. Mannen falt sammen med en krampaktige trekning av nerver og muskler.
  
  
  Han sto bak den livløse skikkelse, oppskrapinger gulvet med foten før han fant pistolen. Hennes hevet våpenet og returnert brann på de to andre Sikher. Noen sette av alarmen. Jeg hadde ikke lyst til å være her når politiet ankom, enten fordi arrestere dem ville ha hindret meg fra å gå til møtet med Reeva.
  
  
  Så, i stedet for å skyte på to væpnede menn, og han rettet på forhjulet av en motorsykkel parkert foran postkontoret. Gawking øyne fast i nen som smør. Den hiss av rømmer luft prøvetaking forårsaket en av de to menn til å snu seg rundt for å se hva som foregikk.
  
  
  Han trakk igjen og hørte en kule suser gjennom luften. Hennes mål var rettet mot den Indiske tilbake, men i stedet for piercing Ego er ryggraden, Gawk hit Emu i baksiden av låret. Såret var ikke dødelig, men man kunne ikke lenger gå. Faktisk, gikk han slapp som en ark som hun så seg rundt etter en annen avslutt.
  
  
  Jeg trodde ikke jeg ville bli jaget av den siste av de tre Cobra hitmen. Han bøyde seg over kroppen sin venn, og når han trakk til å drepe ham, innså han at han hadde avfyrt det siste bildet. Og hennes fortsatt ikke har tid til å få ammo for Astra at hennes fikk fra Nirad før hennes, gikk ego til helvete.
  
  
  Hånden hennes var fast i sin lomme på baksiden. Han plukket opp Astra, falt det på gulvet, og plassert en .45 kaliber pistol på sin plass, som var bedre enn Astra, en mye lettere pistol. For ikke å nevne at jeg ikke ønsker å bære to våpen. En var mer enn nok, spesielt siden jeg ble litt stolt over å oppdage at min slag og spark var nesten en mer pålitelig form for forsvar enn Wilhelmina er luger.
  
  
  Han så tilbake og så en av de Sikher å hjelpe sin sårede kamerat på en motorsykkel med dekk intakt. Min sandaler knaket høyt som hennes feide over lobbyen og pilte bak postkontoret teller.
  
  
  Det var hauger av sekker fulle av e-post. Han gled mellom sekkene og løp som en galning under nesen av den forbauset landpostbud, som var frosset i frykt. Post-og telegraf ansatte syntes å være i en tilstand av hypnose. De åpnet sin munn uten å flytte og bare fulgte meg med øynene sine.
  
  
  Bakrommet åpnet på en lasting dock. Alarm bell fortsatte å ringe, og de kjente jammer av politi sirener kunne høres i det fjerne. Jeg lurte på om de to Indianere som hadde blitt igjen i live av henne hadde klart å rømme. Hvis de lykkes, var jeg sikker på at de ville spore meg ned mens jeg fremdeles var i India. Men jeg ønsker ikke å miste av syne nam ih, nam Riva... oss ah. Hawk umiddelbart forstått viktigheten av min oppgave, så jeg trengte å få Boksen før Shiva brukt sl.
  
  
  Det som plaget meg mest, og hva som gjorde opp min griner sinn så jeg hoppet av lasting dock til løp mellom de to varebiler, var om Shiva ville bo her mens jeg hadde en sjanse til å forstyrre Ego ' s planer. Hvis egoet folk hadde kommet tilbake til villa, ett med en kule i beinet, for å rapportere at de andre var døde, Shiva ville vært perfekt i stand til pakking opp og forsvinner hvis hennes ikke hadde rapportert nen til den Indiske politiet. Det er mulig at han har allerede tatt shaggy skritt for å bli klar til å forlate landet.
  
  
  Med mindre, selvfølgelig, Reeva kan holde den sammen. Det var noe annet som kunne overbevise Shiva at jeg ikke var en umiddelbar trussel mot ego ' s planer, og det var basert på mine tvil om at Puran Dass var medskyldig i Cobra plan. Hvis Dass hadde talt til Shiva etter min telefon (noe som betydde at mine mistanker offiseren lojalitet var basert på harde fakta, ikke bare intuisjon), Shiva skulle ha kjent til at jeg ble liggende når jeg hevdet å være i Bombay, og som jeg mistenkte Dass. Så ville han også ha forestilt seg at, overbevist om at Dass var involvert i Cobra tomt, ville han ha vært skeptisk til å kontakte noen Indiske politiet... eller noe secret service branch.
  
  
  Det var bare en hypotese, men jeg kunne ikke risikere det Indiske politiet forstyrre min oppgave, og jeg kunne ikke la Shiva fly til Kina med Boksen i sin besittelse. Reeva var den eneste personen som han kunne få informasjon, kan du kort forklare sin misjon, og avsløre sin onkel er absurd og skremmende plan. Jenta lovet å hjelpe meg. Dette er ikke lenger en Samaritan gest korketrekker, men en felles følelse korketrekker. La hennes onkel flykte før jeg kunne lure henne med Shiva var den visse død for ego, far.
  
  
  Hun visste ikke engang vet hvor Shiva var holder sin far fanget, som han bare tillot henne å snakke til ham på telefonen. Jeg måtte finne ut, men hvis Shiva forsvant rundt om i landet, før jeg hadde en sjanse til å fullføre oppdraget, så både av oss hadde noe håp om å befri fangen. Heldigvis klarte jeg å komme bort fra postkontoret før det Indiske politiet har blokkert meg.
  
  
  Sirener fortsatt var i sorg da han befant seg i smug av butikker på andre siden av postkontoret. Han sluttet ikke å se tilbake, men fortsatte å gå, å skli inn i en liten butikk hvor det var et stort virvar av varer og varer som syntes å skjule like mange synder.
  
  
  To, en eldre fyr med bøyde seg skuldre, men smart nok til å gjenkjenne en sannsynlig kjøper umiddelbart trer fram så snart hun kom inn i butikken. Mannen snakket engelsk med en sterk Britisk aksent, og når han forklarte henne hva jeg trengte fra egoisme, han var smart nok til ikke å avbryte meg, eller spør meg noen nysgjerrige spørsmål om min Amerikanske aksent.
  
  
  Til tross for den manglende samsvar mellom min aksent og Indiske klær, presenterte meg som om det var noe merkelig med det. Han var ikke i stand til å gi meg med ammunisjon for .45 kaliber kanon som han hadde lånt fra en Sikh, men tilbød meg en stor del av buffalo skjule. Skinn, som jeg innså når jeg kjøpte sandaler, var ikke lett å finne i India. Men buffalo pisk var i god stand, som var den bomull jakke. Skjorten jeg var i dag iført var dekket av blod, men eieren ville ikke virke for interessert heller. Rupi er alltid rupees, og det er det viktigste.
  
  
  Jeg endret hennes klær i butikken. Når hennes blodige "jakke" ble overlevert til eier, han kastet det opp i en pakke, og kastet den inn i en tre-telleren på baksiden av butikken. "Vil du noe annet, sahib?" — Hva er det? " spurte han med et glimt i øyet da han tok ut noen dott notater han hadde i lommen.
  
  
  "Har du en sopelime?"
  
  
  "En sopelime?" — Hva er det? " spurte han, som ikke forstår.
  
  
  "Det er en sopelime," forklarte han, og gjorde en feiende bevegelse med begge hender.
  
  
  "Åh, ja, jeg forstår henne! han svarte, strålte. Han så seg rundt for hva hans ego var å spørre ham.
  
  
  Det var trolig den samme kosten han brukte til å feie butikken hans, men han kunne ikke vente med å gi det til meg, sikkert til riktig pris. Prisen er utvilsomt ganske høy for Agra priser, men på samme tid det virket latterlig lave til meg. Mannen prøvde å bryte kost i et ark med mørkt papir, men forklarte han med et smil at jeg ville ta det som det er.
  
  
  Han så litt forvirret, så mye at han rynket pannen og så ned, nesten skuffet og fornærmet for at jeg var nekte ham muligheten til å utføre vanlige ritualet, og deretter kjøpe elementet. Spurte han. "Er det nok, sahib?"
  
  
  - Ja, jeg tror at en kost og en bøffel løkka er tilstrekkelig i disse andre omstendigheter. Du trenger ikke ha noen ammunisjon, gjør du?
  
  
  Mannen ristet på hodet flere ganger. Han trakk seg ut en annen skinnende nytt lovforslag og dyttet det inn i hennes palm. "Du har aldri sett meg, ok?"
  
  
  "Jeg har aldri sett noen," de to mennene sa, uten å nøle et sekund ' s puttet pengene i et minutt.
  
  
  Få henne en annen bill og gjenta operasjonen. "Kan du fortelle meg hvor jeg kan finne ammunisjon?" Min andre venn inviterte meg til å gå på jakt i det landet...
  
  
  "For å være ærlig, sahib, jeg vet ikke hvor kan du finne ammunisjon du trenger. Vi er fredelige mennesker her i Agra. Bare myndighetene egne våpen.
  
  
  "Er du sikker på at du ikke husker noen butikker hvor du kan finne det jeg trenger?" Jeg presset henne, og jeg sa, jeg ga dem penger.
  
  
  Han sa. "Bare et øyeblikk!Han sette ned en ett-minutts-regningen og gikk tilbake til butikken. Jeg så ham smøre noe på et stykke mørkt papir. Når han ga meg et stykke papir, henne, og så på navnet og adressen skrevet på nen. "Det er det beste jeg kan gjøre, sahib," mannen ba om unnskyldning. "Hvis Basham ikke har hva du trenger, jeg tror ikke du vil finne ammo her i Agra. Dette er en beskjeden byen... vi selger ting bare for turister. Du forstår, ikke du?
  
  
  "Selvfølgelig," ego forsikret henne.
  
  
  Så her var han, ut på gaten, bevæpnet med et kosteskaft, en hud pisk, og en .45 kaliber pistol som ville komme godt med hvis han bare kunne skyte. Men på dette punktet, hans absolutt ikke kunne klage. I alle fall, han var fortsatt i live. Ganske tilfredsstillende, tatt i betraktning alt jeg har vært gjennom.
  
  
  
  
  11
  
  
  Det var en utrolig visning av den primitive og ukontrollerbare fysisk styrke at hennes sjeldne healere hadde sett. Mannen flyttet med en slik fantastisk hastighet og smidighet at jeg ikke kunne hjelpe lente seg tilbake i stolen min, føler musklene i livet kontrakt convulsively. Han hoppet opp i luften og tok ned som en tiger, med feline nåde, som alltid var en integrert del av egoet av dødelige evner.
  
  
  Og, som en tiger, det hadde paw-som fingre bevæpnet med klør så skarp som klør. I neste sekund, han brukte sin dødelige våpen for å skrape den andre personens ansikt, etterlot store blodige sår som syntes å ha blitt skåret ut av kjøtt.
  
  
  Blodet begynte å dryppe, crimson rivulets welling opp rundt den dype kutt i benet. Mannen så særpreg, sine funksjoner ugjenkjennelige, hans ego kjøtt som hang i tatters som flådd hud. Svimlende, prøvde han å trekke seg, men ble angrepet igjen.
  
  
  Ikke nøyer seg med å slå motstanderens ansikt til en blodig masse, Tiger tok ned på ham. Jeg så på henne, tenner så skarp som sabler, skarpe og spisse. Jeg skalv med avsky, men jeg kunne ikke ta øynene av scenen, sin brutalitet og likegyldighet til menneskelig liv.
  
  
  Han fortsatte å stirre i fascinasjon. Figur med klør rakte hånden til streik med kanten av hennes palm: det var den mest perfekte ma-nal-chi-ki-punch hun noen gang hadde sett.
  
  
  Dette er en advarsel om at jeg ikke kunne bare ignorere, om hva som kan skje når visse "disipliner"-spesielt karate og kung fu - brukes til å forårsake skade heller enn en rettferdig sak. Hennes hadde aldri trodd på en slik straff eller vold siden begynnelsen av vold. Han ristet på hodet dessverre og kikket på den glødende ringe på klokka.
  
  
  Jeg kjøpte henne en Japansk-laget se tidlig den morgenen. Det var ikke ennå five o ' clock. Jeg hadde to timer igjen, så jeg vendte min oppmerksomhet tilbake til filmen, en Hong Kong-stilen drama.
  
  
  Nord kino var med utsikt over Taj-Veien, bare for å minne meg på at jeg fortsatt hadde for å besøke det berømte Taj Mahal. Men han våget ikke vise ansiktet sitt i en så populær og overfylt sted. Hennes, selvfølgelig, var ikke å sitte i en kinosal bare for å ha det gøy mens whiling bort dagen. Siden hennes, jeg var sikker på at Cobra folk var fortsatt på lur i byen, prøver å finne meg slik at de kunne fullføre meg av, hun ble valgt av kino for å forbli uoppdaget så lenge som mulig.
  
  
  Jeg hadde en besettelse med å gå tilbake til Shiva ' s mansion for å konfrontere ham, men han visste ikke hvor mange livvakter var i monster tjeneste, og han visste ikke engang vet om han fortsatt var der. Møtet med Reeva var planlagt klokka sju i en liten by omtrent tjue kilometer fra Agra.
  
  
  Stedet der vi skulle møte var kjent som Fatehpur Sikri, en forlatt byen rundt marmor og sandstein. Ved hjelp av en guidebok som han kjøpte på den samme butikken hvor du kjøpte han se, han var i stand til å ta i sinnet hans et topografisk kart over stedet. Det var mange palass haller, noen med store trapper og balkonger med utsikt over den store gårdsplassen. Lang forlatt Stahl bygge komplekse var det perfekte gjemmested for oss begge, et sted hvor de kan snakke rolig uten å bli oppdaget av godt trente Cobra agenter.
  
  
  Det var en kveld da jeg kom dit, og det var også i min favør. Mørket vil beskytte meg fra nysgjerrige øyne av Shiva motorisert brigade. Mitt eneste problem var imidlertid at jeg ikke kunne få nok ammunisjon for min pistol.
  
  
  Han fulgte eieren råd og dro for å besøke en Indisk heter Basham. Han hadde en jernvarehandel ved bazaar, en liten butikk hvor du kan finne alt fra hammere til opium. Men det var ikke en del av egoets utvalg av pistol blekkpatronene. Det var ikke om penger, det var om tilgjengelighet.
  
  
  "Jeg trenger minst tjue - fire timer, sahib," kjøpmannen sa når Ego tok henne til side for å forklare hva jeg var ute etter.
  
  
  "Tjue-fire timer er for lenge," sa jeg.
  
  
  Han holdt opp hendene, håndflatene opp. Tom tom, var .45 kaliber pistol som hadde tilhørt Cobra matematikk student som vil bled til døden på postkontoret. Basham slikket leppene hans grådig, blikket festet på penger han ble viftet foran Ego ' s ansikt.
  
  
  "Jeg ville være glad for å tjene deg, sahib.".. men mine hendene bundet. Blekkpatronene du spør meg om er ikke lett å finne i India. Jeg trenger minst en dag å finne ih...
  
  
  "Det er en virkelig skam... for oss begge. Vær tålmodig!
  
  
  "Men kanskje jeg kan vise det til deg, noe annet," kjøpmannen sa, og forsvant inn på baksiden av butikken, bare for å komme ut en liten senere med en skinnende stiletto, som han holdt i sine hender som en dyrebar gjenstand eller et offer til et fugleskremsel. Hvis reptilian guddommer, Nagy, var å se på denne scenen, hennes, at de ikke ville være fornøyd. Den stiletto nå var festet til mitt underarmen i en veldig lys scabbard, nesten identisk med den jeg hadde slitt når Shiva menn hadde klart å avvæpne meg.
  
  
  Så jeg hadde en kniv, en sopelime (omgjort til to identiske klubber om en fot lang tid hver), og en bøffel pisk. Alt som var ment for å erstatte pistol. Jeg var ikke helt ubevæpnet, greit, men jeg var ikke henne gå arsenal heller.
  
  
  Imidlertid, hvis alt hadde gått etter planen, jeg kan ikke engang trengte å bruke en pistol. Jeg hadde ingen intensjon om dating Cobra er menn før jeg var klar til å konfrontere Shiva på en mye mer personlig nivå enn ved tidligere anledninger.
  
  
  Så det var viktig at møtet med Rhea gikk greit. Han lovet jenta til å finne og frigjøre hennes far. I sin tur, hun viste at hun er mer enn villig til å prøve å få alle mulige informasjon. En pakt som er født og laget av gjensidig fortvilelse. Reeva trengte meg, henne, trengte henne like mye, hvis ikke mer.
  
  
  Så jeg satte meg ned i setet mitt og fortsatte å se film, lytte til out-of-sync stemmer, farger som lys og nydelig som aluminium Jul håp. Bildetekster, ett i Hindi og andre i Bengali, sannsynligvis hadde svært lite å gjøre med betydningen av norsk dialog. Men rytmen, den utrolige ferdigheter av hovedpersonen i kunsten "kung fu" fascinert min mening.
  
  
  Filmen endte på fire-tretti. Programmet annonsert en videreføring av filmen, så jeg reiste meg opp fra stolen og gikk til en, rundt den kommer ut, mingling med chattering og kommenterer publikum. En gang han var på gaten, hadde jeg ingen problemer med å bo ubemerket før en taxi fant ham, klar til å ta meg med til den forlatte byen Fatehpur Sikri.
  
  
  Sjåføren, godt barbert og uten en turban, heldigvis (i det øyeblikket hun ble sett overalt av Sikher), spurte meg for femti kroner for en halvtimes tur. På det svarte markedet, en dollar var verdt tolv rupees. Det var en rimelig pris, så jeg ga Dem penger opp foran og sette ham i baksetet på en gammel Citroen.
  
  
  Ikke en eneste motorsykkel fulgt oss, og de ikke prøver å kjøre forbi oss. For å være presis, reisen til Fatehpur Sikri var begivenhetsløs. Det var den samme veien jeg tok etter at jeg rømte rundt Shiva ' s mansion. Han seg på setet som vi passerte rad av sikringer som atskilt huset fra gaten. Det var ikke et menneske å se, og herskapshus, med sine pakket jorden vegger, så tom og forlatt.
  
  
  Jeg var ikke fornøyd, selvfølgelig, fordi jeg tenkte på Shiva, Haji, og selv Reeva på vei mot den Kinesiske grensen. Vel, konkluderte han med, tiden vil vise.
  
  
  Han så på klokka igjen og prøvde å slappe av. Det var fortsatt nok av tid, men jo nærmere han kom til den forlatte byen for å slikke den, jo mer nervøs og engstelig han ble. Han benyttet anledningen til å fullføre det han hadde begynt å kjøpe en kost og en bøffel pisk.
  
  
  Basham var snill nok til å låne meg en hånd drill. Han boret to hull i kosten håndtak, ett i hver ende av klubben. Nå er han bundet pisk av en bøffel pisk først i ett hull, så i den andre, og fester den godt med en streng på sidene. Dermed mellom de to pinner det fikk noe sånt som en strukket skinn genser. Jeg sjekket knop; hullene i tre av pinner var liten, var det ingen fare for at huden flasser av.
  
  
  Når han var ferdig med å montere enheten, han så på avstand fluted minareter av den imponerende Jami Masjid-Moskeen. Men den massive bygningen så liten i forhold til den enorme veggen som stod opp fra de sørlige siden av moskeen. Veggene ble bygget til ære for seire av Akbar, the Mughal Keiseren, som grunnla den legendariske byen Fatehpur Sikri. Veggene blir oversett i det omkringliggende landskapet, og den gruppe av skitten hytter som dannet landsbyen ved foten av den forlatte byen.
  
  
  "Har Sahib vil egoet å vente her?" Taxi sjåføren foreslo å bremse ned for å stoppe ved inngangen til en øde parkeringsplass ved siden av et øde og stille by. "Jeg vil gi deg en god pris: tretti kroner for å ta deg tilbake til Agra.
  
  
  "Jeg beklager, men jeg har andre forpliktelser," forklarte jeg, stuffing buffalo hud pinner i mine bukser lomme. Henne, åpnet døren og gikk ut, rundt bilen.
  
  
  "Guidene er ikke lenger her, sahib," taxi driver svart. "Tror ikke du vil Luke for å vise det til deg?" Dens kjent med Fatehpur Sikri. Jeg vil vise deg noe som ingen andre turist har sett før...
  
  
  "Jeg tviler ikke på det," jeg er avtalt, ler. "Men jeg må møte min Indiske guide i et par minutter." Ha en trygg reise, sahib!"
  
  
  "Som du vil," sa sjåføren, skuffet. Han startet motoren, rundet hjørnet, og kjørte bort, og etterlot seg en sky av støv bak ham.
  
  
  Hennes tursti fortsatte.
  
  
  Den siste turist-buss har allerede venstre for Agra. Kjøpmenn som hadde vist sine varer på gårdsplassen rundt moskeen også tilbake til landsbyen, forlater marmor og sandstein bygninger forlatt. Han raskt gikk over gårdsplassen, sjekket kartet han hadde revet ut av boken, og fant bygning kjent som huset av Maruam.
  
  
  Det var det at Reeva gjort en avtale for meg i mindre enn en time. Jeg følte ikke noe, og jeg fikk ikke se noen bevegelse som kan vekke mine mistanker. Bygningen, med sine forgylte fresker og malte himlinger, var stor og høytidelig, et testament til Akbar ' s rikdom og politisk makt. Han ble sittende på første trinn i en smal marmor trapp som førte til en balkong som sprang rundt huset.
  
  
  Og venter begynte. Jeg bare ba om at Reeva Singh ville ikke la meg ned.
  
  
  På syv, og jeg begynte å bli nervøs. På ti minutter over seks, hun var dobbelt bekymret. Men på et kvarter over seks, han hørte lyden av en bil stopper på parkeringsplassen. Deretter, den svake lyden av skritt ekko gjennom gulv-asfaltert gårdsplass som dannet mønster av et stort sjakkbrett.
  
  
  Angivelig, Akbar var å spille sjakk, ved hjelp av hans konkubiner og dansere som lever bønder. Hennes, for, som han sakte reiste seg opp, følte meg som en brikke settes inn i spillet, men bare som fast bestemt på å sjakkmatt sin motstander. Shiva var overbevist om at han kunne kontrollere alle mine bevegelser, diktere sine egne skitne regler.
  
  
  Men hvis jeg hadde muligheten til å si eller gjøre noe, ville dette utvilsomt være det siste spillet som et geni kriminelle bør spille.
  
  
  "Nick?" Nick, er du der?
  
  
  Det var en kjent stemme, men med et snev av frykt, panikk. Det var ikke helt mørkt ennå, og selv om himmelen var stadig mørkere, kunne han se Reeva er slank figur striding over gårdsplassen. Hun var iført en åpen-necked Western kjole. Hun var vakrere enn han husket, men dette var helt klart ikke tiden for slike tanker.
  
  
  Når Reeva så meg, løp hun, hennes sandaler skramlende på marmor fliser i et akselererende tempo.
  
  
  "Jeg bønnfaller deg, hold me tight!" han mumlet. "Det er det jeg virkelig ønsker akkurat nå, Nick.
  
  
  Ee plukket henne opp og holdt henne tett. Hun var skjelvende, et grøss gikk gjennom hele kroppen hennes, og hun klamret seg til meg, legger hodet på brystet mitt.
  
  
  "Du trenger ikke å være redd," jeg hvisket lavt. "Jeg lover at alt vil ordne seg til det beste. Vil du se din far igjen, og ting vil endre seg for ham også, ikke bekymre deg.
  
  
  Hun løftet hodet og prøvde å smile. Han var lett kysset på munnen av ee: hun gikk tilbake og skjøv håret tilbake fra øynene hennes. "Jeg stoler på deg, Nick," sa hun mykt. "Min onkel lært meg å ikke stole på noen... jeg kan ikke tenke med hjernen min lenger, fordi det er så mye i mitt hode. Men jeg tror deg, Nick. Jeg har ikke noe valg. Hvis du ikke kan hjelpe meg, hvis du ikke kan lagre min far, og ingen i verden kan. Og jeg har ingen andre å vende seg til, Nick! Vi har noen å gå til.
  
  
  I den sorte øyne, med ih trist og skremt uttrykk, var det også en bestemt blikk. "Vi har gjort et skritt fremover," sa han beroligende. Han førte henne inn i bygningen, og hun satte seg ned på trappen, prøver å roe ned.
  
  
  Det var ikke lett, som hun var midt oppe av spenning og frykt som fikk henne til å skjelve fra topp til tå. "Jeg trodde ikke jeg kunne gjøre det til møtet," forklarte han etter en stund. "Jeg hadde å gjøre opp en unnskyldning for å fortelle min onkel at jeg var nødt til Agra for shopping. Han prøvde å sende meg med en av hans menn, men jeg endelig klarte å overbevise ham om at det ikke var nødvendig.
  
  
  Hennes kort fortalt hei om hendelsene i dag, forteller noah alt som skjedde til dem ilder som han forlot nah.
  
  
  "Hvor mange menn har han igjen?" Jeg spurte, etterbehandling min historie.
  
  
  "Fem mennesker, ikke mer. Ranjit er på sykehuset, men jeg tror ikke han vil overleve. Ego lungene er ødelagt av indre blødninger.
  
  
  "Og den andre med kule i beinet?"
  
  
  "De tok Ego tilbake til villaen. Han kan ikke gå, så han bør ikke være en fare for oss. Jenta begynte å forklare hva som hadde skjedd da hun ble funnet bundet og kneblet. Det kan høres overbevisende både av oss i øyeblikket, men Shiva var en mistenkelig karakter. Til tross for Reeva er tårer og rop, at han igjen nektet henne tillatelse til å se sin far. Heller ikke han avsløre hvor han holdt sin bror til fange.
  
  
  "Jeg snakket med min far på telefonen. Han var svært svak, han kunne bare mumle et par ord, Nick, " Rhea lagt i en fjern stemme. "Hvis du ikke kan befri ham, uansett hvor han er, jeg tror ikke han vil leve lenge."..
  
  
  "Egoisme," ee trygg på henne, selv om han hadde ingen anelse om hvor å finne Reeva far. Først av alt, det var Shiva som hadde til å nøytralisere henne. Selv om jeg hadde klart å unngå fellene satt av monster, jeg var vel klar over at det ikke ville være lett å nå det. "Vet du noe om Haji oppfinnelse, som djevelsk enheten din onkel samtaler Boksen?"
  
  
  "Jeg prøvde å komme inn i laboratoriet, men onkelen min, sikkerhet ville ikke la meg i. Men jeg følte noe... Hun lukket øynene og rynket pannen, prøver å huske. "Kanskje det ikke betyr noe... la han til etter en stund.
  
  
  "Alt er viktig. Hva er det om?
  
  
  — vel... jeg hørte Shiva snakker med noen på telefonen og sier noe om Bombay. Jeg syntes det var merkelig på den tiden, fordi han ikke har Dell i Bombay... eller i hvert fall ikke noe jeg vet om.
  
  
  En ringte i hodet mitt, og det var neppe en behagelig lyd. "Er du sikker?" Jeg insisterte. "Hørte du noe annet, for å finne ut hvem han snakket til?"
  
  
  Reeva ristet på hodet. "Jeg hørte ham bare si Bombay." Et par ord om hotellet, stemme og det er det. Men da han flyttet vekk fra telefonen, min onkel ser ikke fornøyd.
  
  
  Gjorde han snakker i telefonen før eller etter ego folk kom tilbake over Agra?
  
  
  - Før. Det beroliget henne. To av dem kom i omtrent en time, kanskje mindre, " Rheeva svarte. "Han var på telefonen før de kom.
  
  
  Så Puran Dass var Cobra er medskyldig!
  
  
  Alt begynte å rydde opp, for å gi mening. Nå forstår jeg hvordan Cobra folk visste at jeg var nødt til å være på street cafe morgen Ashok og jeg har møtt. Det var ikke en tilfeldighet. Dass hadde satt opp alt, tilsynelatende under Shiva bestillinger. Ikke overraskende, den Indiske secret Service funnet seg mot en vegg mens de prøvde å finne ut hvem som sto bak Cobra. Ikke rart de var så lite effektiv og ineffektiv når opprør og opptøyer brøt ut over hele India i de siste seks månedene.
  
  
  I henhold til hva jeg visste om den Indiske Secret Service-organisasjon, Dass var den høyeste autoritet.
  
  
  Informasjonen kom ut på ego av kabinettet. Hawke snakket om" lekkasjer " i IISA, mottiltak mot etterretning, men han hadde aldri mistenkt for noe så alvorlig. Heldigvis ble det besluttet å handle alene. En avgjørelse som i nåværende tilstand, har allerede blitt en gyldig grunn.
  
  
  - Visste du klarer å finne ut mer?
  
  
  Reeva ristet på hodet igjen. "Jeg beklager, Nick. Jeg prøvde mitt beste, men jeg får inntrykk av at min onkel ikke stole på meg... nå er det mindre enn noen gang. Han og Haji snakket for det meste av dagen, men vaktene hadde ikke forlate laboratoriet. Jeg hadde ikke tid til å lære noe mer.
  
  
  "Jeg forstår. Du gjorde alt du kunne, og det er alt som teller, " hennes far sa. Så jeg hadde ikke noe annet valg enn å gå tilbake til villaen. Når det kommer jeg til å ta ledelsen i aksjon.
  
  
  Men det var en stor risiko. Nesten uoverkommelig.
  
  
  Hvis jeg ikke hadde prøvd å få Boksen før det ble brukt igjen, ingen kunne ha sagt hva Shiva ville ha gjort med tre ess i ermet... selv om det hadde blitt utelatt, en fjerde i reserve. Han skulle ikke ha stoppet nå, etter å ha kommet så langt.
  
  
  "Jeg trenger å gå tilbake til villaen med deg," Rivet forklarte henne. "Jeg fortalte deg hva han skulle gjøre med Boksen. Hvis vi venter, vil alt gå i henhold til våre ego planer, enten vi vil det eller ikke. Jeg har ingen andre valg, Reeva.
  
  
  "Meg også," hvisket hun. Hun tok hånden min og klemte fingrene i henne. "Jeg parkerte bilen utenfor, det er bare noen få skritt unna.
  
  
  Vi gikk ut i gata, og etterlater bak freskomalerier rom i huset av Marouam. Himmelen var crimson red, solen en blek oransje lapp på den fjerne horisonten.
  
  
  Reeva var fortsatt holder min hånd, og han lyttet til lyden av våre fotspor som hans sandaler clattered over flislagt gårdsplass. Så det var en plutselig sprekk i våre ører, et brøl som ville ha slått de fleste mennesker er kaldt blod. Men mange års trening og erfaring har gjort meg sterk, å snu mine nerver til ståltråd. Likevel, jeg ville lyve hvis jeg sa at jeg var ikke redd.
  
  
  Lyden av forlatte bygninger ekko som torden. Reeva ikke kunne hjelpe, men gråte ut og klemte meg, tviholder på min arm i redsel. Et sekund senere, ble jeg blendet av motorsykkel er lyskaster, som allerede var pekte på mitt ansikt.
  
  
  Det var tre Sikher, hver riding en motorsykkel som et kavaleri enhet. De begynte å sirkle meg; ih sarkastisk latter gjennomboret meg som så mange stikk sår. Shiva var utfordrende igjen. Men hvis hun hadde blitt spilt ego spillet, Nick Carter snart ville ha vært en død mann. Noe jeg definitivt ikke ville la henne gjøre.
  
  
  
  
  12
  
  
  To menn hun visste nesten umiddelbart. En av dem var Gurnek, ansiktet hans bandasjert og arrete, men fortsatt i live og vel. Den andre var mannen fra postkontoret, den samme som hadde klart å ta den sårede kamerat unna. Den tredje, skjeggete og med en turban surret rundt hodet, som de andre, var ukjent for meg. Men jeg visste hva han tenkte, selv om vi aldri ville møtt.
  
  
  "Du vakte min onkels mistanker, Reeva", en av de tre forklart. "Det er derfor han beordret oss til å følge deg, jeg vet du vil lede oss åpenlyst til 'Sahib' Carter ...
  
  
  Reeva og jeg sto urørlig, frosne. "Ikke si et ord til oss," hvisket han til henne jente. "Kan gjøre akkurat hva jeg forteller deg, og du blir fin."
  
  
  "De kommer til å drepe oss, Nick!"
  
  
  - ingen. Din onkel er en stormannsgal: hvis noen har til å dø, jeg er sikker på at de vil drepe ham personlig.
  
  
  Jeg skjermet øynene fra blendet av lys og så seg rundt. Hver Cobra agent var bevæpnet med en .45 kaliber pistol, som på det tidspunktet var rettet mot meg, ett i brystet, ett i hodet, og en tredje i ryggen. "Så hva er det du kommer til å gjøre, skyte oss begge?" Jeg ropte over brølet av motorsykler.
  
  
  "Skyte deg, 'Sahib' Carter ?" Odin humret rundt menn. Det var noen jeg ikke kjenner, en høy, lubben unge mannen, som tydeligvis likte å se meg i denne posisjonen. "For lett. Nei, Shiva ga oss spesielle personlige instruksjoner. Dette er veldig klart. Du vil ikke være i stand til å motstå oss, fordi hvis du prøver å gjøre det, vi vil drepe jenta; deretter, når vi bringer deg tilbake til villaen, Shiva vil ta vare på deg personlig.
  
  
  "Hvordan du behandlet Nirad," Gurnek lagt til.
  
  
  Bildet blinket gjennom hodet mitt. Jeg så Nirad å falle med hodet først inn i en grop av slanger, så jeg reptiler gjentatte ganger angripe ham, og jeg hørte ego skrik og forstått gleden av Shiva se meg lide den samme død kval.
  
  
  "Selvfølgelig kan jeg ikke motstå," sa jeg. - Tre mot en er ikke en sport, herrer. Men ikke skade jenta, hun har ingenting å gjøre med det.
  
  
  "Hun hjalp deg å flykte.
  
  
  "Jeg ville ha drept henne hvis hun ikke hadde gjort det." Egoet far er en fange av master. Hun bryr seg ikke om noe annet. Jeg bryr meg ikke om jeg lever eller dør. Han viste til Reeva og så henne i ansiktet. "Er ikke det rette, hore?"
  
  
  Han løftet sin hånd og slo henne hardt i hele ansiktet. Han hvisket det. "Kom igjen, kjør til dem... Gjør som jeg fortelle deg! -
  
  
  For et øyeblikk, jenta forskjøvet, ør og livredd. Hun visste ikke hva jeg gjorde, men til slutt løp hun, skriking på toppen av lungene hennes. "Han prøvde å drepe meg!"
  
  
  Mennene forsto ikke hva som foregikk.
  
  
  Gurnek fikk av sykkelen, og Reeva løp til ham. Dette var i det øyeblikket hun hadde ventet på. De to andre Sikher avverget deres øyne, såler av deres ih sko skyve på gulv som de har sluttet å ri rundt meg.
  
  
  Reeva bokstavelig talt kastet seg på Gurnek er føttene, og gråt som en hysterisk kvinne. Hun spilte sin del perfekt, noe som gir et utseende av sannheter, som syntes å avvæpne Gurnek — i hvert fall nok til å gi meg tid til å tegne min stiletto rundt sin scabbard og kaste en tynn-blader dolk.
  
  
  For en andre, alt jeg hørte var Reeva er kontinuerlig, heart-rending moan. Deretter Gurnek sjanglet tilbake, tviholder på sitt ansikt convulsively. Den stiletto styrtet inn i emu venstre øye, å kutte løken i halvparten. En blodig, geléaktige massen dryppet inn i emu ansikt; han la ut en heart-rending gråte og prøvde å dra ut sin dolk.
  
  
  Jeg hadde ikke stå der og se hva som skjedde.
  
  
  De ble beordret til å ta meg i live... men ikke nødvendigvis uskadd. Selvfølgelig, de vil prøve å redde sitt eget skinn første, og hvis jeg ikke handle raskt, alt vil bli ansett som tapt. Han løp, og de andre hoppet av sine sykler. Dette var andre feil gjort av Shiva gorillaer, som han klarte å klatre opp i et minutt for å plukke opp to klubber som er gjort rundt kost.
  
  
  Det ble skapt av et våpen som ved første øyekast virket ufarlig. Men Della på Gaten, de to klubbene, sammen med en del av hard og sterk piske rundt buffalo skjule, var en svært farlig, nesten dødelig trussel.
  
  
  Det var en "nunchaku", den som gjorde det, en orientalsk enheten som jeg først så under en voldelig demonstrasjon gitt av min karate mester i AX-hovedkvarteret i Washington.
  
  
  Et våpen som er typisk for kampsport hadde en unektelig allsidighet, og i dette tilfellet, han hadde til hensikt å eksperimentere med det.
  
  
  Holder stokk i den ene hånden, den andre strømmen begynte å vri det til det fått tilstrekkelig styrke og hastighet. Min gawking øyne ble sittende fast i marmorplater ved mine føtter, men jeg fortsatte å kjøre, glemmer å si det til noen, men Sikh jeg ville valgt som mitt mål og som mitt mål ville være.
  
  
  Gurnek ikke hadde blitt avvæpnet, men han var ikke i den beste formen, heller. Jeg hørte Reeva skrik i redsel som en annen gawk whizzed gjennom luften og beitet min venstre skulder. Jeg kjente en forferdelig brennende følelse som forlot meg en flammende rød etterpå. Men gawking ikke traff hånden min. Samsara laget en smertefull ansiktet på meg, men det stoppet meg ikke fra å fortsette å vri nunchaku.
  
  
  "Jeg skal drepe deg, Carter!" mannen ropte.
  
  
  "Mot Shiva ordre?" Jeg svarte med et smil. Men .45 kaliber pistol ble pekt på brystet mitt. Å ta risiko er en ting, men å være dum er noe helt annet. Hennes strukket til baton mistet fart og til slutt hang på håndleddet mitt.
  
  
  "Ned med at ting! Den Indiske bestilt.
  
  
  "På dine ordrer, Mester," jeg mumlet, og slipper nunchaku gjennom fingrene mine.
  
  
  Sikh var fortsatt satsing på meg, men så snart hun la gå av hennes spisepinner, han bøyde seg ned for å plukke opp ih. Det var hans tredje feil i de siste minuttene.
  
  
  Mens han var bøyd over motstanderen kastet seg på ham. Han lukket fingrene rundt håndleddet på hånden som nå hadde pistol med all den styrke han kunne mønstre. Han trakk og nesten slå meg i beinet. Men denne gangen var jeg fast bestemt på å tilbringe resten av mine dager flytter rundt som en krøpling, slik at resten av kroppen min ville forbli intakt og intakt.
  
  
  Cobra-agent vek tilbake, prøver å frigjøre seg. Min hånd er funnet mål-det ønsket: strukket ut, det ble en sigd, rundt bein og muskler. Den harde siden av palm landet på mannens hals; på samme tid, hennes synkron knipset hennes høyre fot.
  
  
  Den resulterende cha-cha-gi ikke bryte emu shin, men smerten av slag, ga meg et par ekstra sekunder, som jeg desperat trengte. Hun ble fanget av hånden, som allerede var holder pistolen i begge hender. Sikh Indian writhed febrilsk prøver å bevege seg bort, selv når han var sikker på at hans våpen var ikke lenger pekte på ham.
  
  
  Det er en plutselig bevegelse bak meg. Den tredje leiemorder, en brawny unge Indiske som hun aldri hadde sett før, løp for å hjelp av sin ledsager. Selv om det allerede var vanskelig å kjempe med ett: det ville ikke være vanskelig å takle to menn bevæpnet med pistoler.
  
  
  Så snart jeg klarte å lirke våpen fra rundt første mann fingre, noe som fører ego til å falle på sin marmor fletter, jeg skyndte meg å plukke opp "nunchaku"som hadde falt ned for hans føtter. I sum, det tok meg fem sekunder for å få den nødvendige fart og fremdrift for det.
  
  
  Den tredje personen uvørent gikk til angrep. Hennes hoppet tilbake og landet en frittalende ego medskyldig. Når han ble angrepet, hans stick allerede var rettet mot den andres ego i skallen.
  
  
  "Nunchaku" nå har nådd en styrke flere ganger større enn det som er nødvendig for å bryte menneskebein.
  
  
  Hva som skjedde etterpå, hun hadde aldri i sitt liv.
  
  
  Den Indiske i skallen bokstavelig talt eksplodert. En geleaktig masse fortsatt pulserende hvor turban hadde blitt rullet opp. Biter av bein, skår av hår og hodebunn fast til dem, splattered i ansiktet mitt, og min hjerne, gråhvit i merkelige spiraler, spredt gjennom luften som lava rundt en vulkan utbrudd. Men hvis Nunchucks gjorde en god jobb, jeg hadde fortsatt to motstandere til venstre. Gurnek var i live, men med bare ett øye. Og fortsatt er i live, var en ung Indisk som hadde kommet for sent til å redde livet til sin ledsager.
  
  
  Den muskuløse Sikh pause, en ser av avsky og vantro på ansiktet hans. Den dødelige batonger lansert igjen, og han støttet bort nervøst, peker pistolen mot ansiktet mitt.
  
  
  "Drepe meg og Shiva vil mate deg til slanger." Jeg trenger å gi dem viktig informasjon, og hvis han ikke høre det rundt munnen, kan du glemme at du finnes.".. han hveste til henne gjennom gritted tenner.
  
  
  Han var bløffing henne. Han så på det ugjenkjennelige figur av hans medsammensvorne. Han brukte et brøkdels sekund for å slippe nunchucks, som fløy gjennom luften som en boomerang i en enkelt strøm. Hennes ego aldri hadde brukt det på denne måten før, og visste ikke hvordan det ville fungere.
  
  
  Heldigvis, primitive våpen ikke skuffe meg. En eller begge av batonger (jeg kan ikke si for sikkert, Nunchucks ble flyr på en utrolig hastighet) krasjet inn i det Indiske automatiske pistol. Kraft i slaget slo våpenet ut av tårns ego. Pistolen landet et par meter bak ham. Den store Sikh belastet meg som en sint bjørn, hans ansikt contorted med raseri.
  
  
  Karate eller ikke, denne gangen var det for meg.
  
  
  Før hennes ego kunne stoppe henne, før hun kunne innse hva som hadde skjedd, mannen som var en del av Shiva ' s team og "innleggelser komiteen" kom ned på meg som et tonn murstein. Pusten fanget i halsen min som jeg falt bakover, traff hodet på marmorplater rundt stort sjakkbrett av gårdsplass.
  
  
  Noe varmt og slimete dryppet ned på mitt ansikt, et kort øyeblikk blinding meg. Tårene strømmet nedover kinnene mens hun prøvde å åpne øynene igjen. Så snart jeg kunne se henne igjen, jeg så opp og så Gurnek står ved siden av meg. Det skadde øyet, det lille som var igjen av det, fortsatte å utvise geléaktige og blodig saken som en kran venstre åpne.
  
  
  Da den Indiske ben bøyd akkurat som henne var å prøve å få opp. Jeg gritted mine tenner som stål tå av mitt ego boot treffer baksiden av hodet mitt. Han var den eneste av de tre mennene som ikke i sandaler. Og nå var han ved hjelp av sin motorsykkel støvler for å slå meg på brystet.
  
  
  Jeg kunne ikke se henne på grunn av smerten som var uskarpt min visjon. Jeg visste ikke engang vet hvor hun var eller hva Gurnek hadde gjort mot henne, men hun kan ikke hjelpe meg, det er sikkert. Jeg følte meg som brystkassen var sprengning, som mine ben var knuste alle på en gang, når Gurnek treffe meg igjen.
  
  
  Hennes ristet voldsomt, som en vill hest som prøver å kaste av sin rytter. "Shiva spiller ingen rolle nå, Carter," Gurnek sa, gjør det klart at egoet er forstått, til tross for bandasjene som skjuler den nedre delen av egoet.. "jeg skal drepe deg, så vil du være ferdig en gang for alle!"
  
  
  Fra tonen i hennes ego ' s stemme, visste jeg at han mente det. Den andre Indiske, den som hadde angrepet meg og slo meg i bakken for en stund siden, prøvde å ta tak i bena mine. Han krøp sammen ned foran meg, og hennes fortsatte å sparke som en desperat mann, spesielt når Gurneka er nachah rykket igjen, landing et knusende slag mot brystet mitt.
  
  
  Det var i dette øyeblikket at hennes Yi nådd ut med begge hender og grep mannen er ankel, kraftig bøying ego ben. Han prøvde ikke å miste balansen. Så en annen Sikh kjørte hans mektige knyttneve inn i mitt liv. Det var en uutholdelig smerte. Jeg kunne ikke puste, men hvis jeg ga opp på henne akkurat nå, de to ville legge meg til deres strålende trophy-listen.
  
  
  Rundt den siste bit av styrken jeg hadde igjen, jeg grep Gurnek er ankel og holdt vri på det, jeg ønsker å høre lyden av bein bryte snart. I stedet, mannen falt fremover, å miste balansen. Og han satte sine ben på den lure av en annen Indisk. Vei tilbake, han sprang i beina hans.
  
  
  Jeg forventet Gurnek er stor kompis til å angripe meg igjen, men i stedet ble han kjørte i motsatt retning. Hennes ego ikke kunne la gå for langt, også fordi han var aktiv etter at den falt pistol. Han var bak ham da han bøyde seg ned for å plukke opp våpen. Henne, gjort et stort hopp i luften og anstrengt seg i foten for å levere en "flying" blåse.
  
  
  Kraft i slaget, virkningen av min fot treffer den Indiske er baksiden, sendt ego til å krasje. Han kastet et par ganger på gulv, og pistolen landet et par meter unna, ute av rekkevidde.
  
  
  Selv da, han kikket nervøst over skulderen før rushing å plukke opp pistolen. Gurnek var ikke gir opp lett. Han sto opp og gikk over til meg. Selv om han haltet, bærer alle med sin vekt på det ene beinet, han kunne fortsatt gå. Men mest slående av alt var den skumle metallic glød som fanget min oppmerksomhet... metal dryppende en geléaktige stoff over det Indiske er bisected øye.
  
  
  Bak Gurnek er en uklar figur sent på ettermiddagen skygger. Reeva Singh er endelig tilbake på scenen. Ikke lenge før hun hadde spilt sin del perfekt, og med hennes skrik av redsel og flukt, hun tillot meg å flytte fra defensiv til offensiv handlinger.
  
  
  Han kunne se henne nå som hun klatret inn i salen på en motorsykkel parkert på tunet. Gurnek ikke kunne kjøre, han var fortsatt halter når han endelig sikkerhetskopiert, doblet over. Men jeg feilberegnet i mine beregninger, forutsatt at han hadde angrepet meg før du bruker dolk i hånden.
  
  
  Den Indiske rykket hans hånd bort; da nådde ut og kastet kniven. Bladet hveste gjennom luften. Og denne gangen Gurnek nesten glipp av.
  
  
  Den knivskarpe blad sank inn i mitt lår muskel. Mine knær spent, og jeg følte meg svak. Hun ville skrike, men jeg kvalt ropet som syntes å flykte mine lepper. Smerten skjøt gjennom meg, kronglete mine nerver. Han styrtet inn i meg som en varm nål, dypere og dypere, inntil hele kroppen min var nummen, nå på grensen av fysisk motstand.
  
  
  Dette var ikke ment for å skje.
  
  
  Han knyttet nevene, gritted tennene før de gritted, og prøvde å blokkere ut uutholdelige smerter. Så senket han hånden hennes, lukket øynene et øyeblikk, og til slutt trakk kniven ut rundt sin hofte. Jeg hadde ikke tid til å stoppe blodstrømmen. Men heldigvis, stiletto mislyktes blodkar på lår muskler.
  
  
  I alle fall, var han fortsatt blødning som en slaktet gris.
  
  
  Stoffet i buksene mine klamret seg fast til benet, hvor en stor mørk flekk var å spre, våt med blod jeg allerede hadde tapt. Gurnek vill latter ekko gjennom luften. Den Indiske begynte å nærme meg, og hennes prøvde å krype til en rundt bygningene rundt tunet. Jeg klarte å vri Em er ankelen, og han kunne ikke gå uten å halte. Men han kunne fortsatt gå. Han trådte frem som den tredje Cobra agent også begynt å bevege seg bak meg.
  
  
  Jeg så meg rundt og så pistolen som han hadde funnet. Hennes som var igjen med dolken, som Nunchucks var ute av rekkevidde. "Reeva," som de sa. "Hvor gjorde du av?"
  
  
  Kanskje det var telepati. Men uansett hva det var, hun "hørt" meg.
  
  
  Brølet av motorsykkel misteltein utslettet strøm av velsignelse, dulling min smerte og fysisk tortur. Han kom ut gjennom mørket, sporing Gurnek ' s figur i lys av det store fyrtårnet, silhuett mot skyggene av solnedgangen fremover. Den Indiske slått hodet hans og løftet hendene som om å stoppe bilen. Egoet til den andre personen, den muskuløse ung Sikh, på den annen side, så ut som han ikke ønsker å endre sin programmet. Holdt han kommer mot meg. Han kom for dolk, prøver å ignorere den bankende smerte som venstre Nachah helt nummen.
  
  
  Gurnek prøvde å gjemme seg i en av de øde marble halls of the palace. Nå som han ikke lenger var en umiddelbar trussel og fare, takket være Reeve, jeg var i stand til å fokusere oppmerksomheten min på hans medsammensvorne. Pistolen bjeffet og pustet ild, men plutselig mørke som så ut til å regne ned fra himmelen som den siste av skumringen lyset gikk ut forhindret ham fra å ta forsiktig mål, og gawk fløy et par meter fra meg.
  
  
  Han holdt pusten og sto på den samme banen som enhver stamme, som strekker seg skadede benet tilbake. Han kunne se den hvite turban av overfallsmannen og enda løpet på pistolen. Han hadde mistet tellingen av kuler hadde han brukt opp, så kunne han ikke si om våpenet var tom eller hvis det fortsatt hadde et par runder til venstre.
  
  
  Da han hørte klikk på avtrekkeren, han avstivet seg for skudd. I stedet, det Indiske sover søtt. Han kastet våpenet unna, og den landet med et dunk på gulv. Til slutt, det virket som om ikke alt ble plottet mot meg.
  
  
  Kanskje Reeva hadde støttet Gurnek inn i et " hjørne." Om ikke akkurat i "corner", da den Indiske var ute av veien. Jeg kan avverge det med mitt ego senere, når jeg har slått ut min partner ego. Han visste at Gurnek var ubevæpnet, så Reeva ville være i stand til å håndtere situasjonen på egen hånd.
  
  
  Nå er alt jeg hadde å gjøre var å håndtere en merkelig Indisk, Shiva personlige agent. Han bøyde og holdt pusten. Den menneskelige bare var en massiv form som vises rundt i mørket. Skyer formørket måne, skjuler den skinnende ansikt, og på gårdsplassen av Fatehpur Sikri var i skyggen. Han myste øynene og prøvde å kikke inn i mørket. Min motstander ikke ønsker å ta noen sjanser, fordi jeg ikke kunne høre hans bevegelser. Jeg var ikke sikker på om han hadde sett meg når han vil trakk kniven ut rundt hans hoften, eller hvis han hadde visst at jeg var bevæpnet.
  
  
  Stahl dolk er en dyrebar våpenet nå som Nunchucks har mistet det. Og jeg kunne ikke stole på min dype kunnskaper om karate med en etappe som kom ut av forsamlingen fra et sår som blødde nesten hele tiden, og som jeg ikke har tid til å helbrede. Hans blod forsyning var å gjøre meg svakere og svakere, og hvis benet ikke hadde blitt bandasjert, jeg vil snart være i trøbbel.
  
  
  Henne, skrek. "Kom igjen, du bastard! Hva venter du på? - Det er blasfemier, tilnavn og fornærmelser som i India umiddelbart påvirke en persons stolthet. Kanskje "bastard" var ikke et rundt dem, men allerede min kunnskap om skikker og skikker av subkontinentet venstre mye å være ønsket. "Er du redd?" Det er sant? Jeg begynte å rope, prøver å finne en massiv form i skyggen av mitt ego.
  
  
  Frontlys av motorsykkel Reeva hadde hoppet på var ikke peke i min retning. Det ble stadig mørkere og mørkere ved den andre, og han fortsatte å lete etter henne, i håp om å finne noen i kjøtt og blod. Da en stor vekt falt på meg. Jeg ble kastet på ryggen min, min skadet nachalah gjemt under meg.
  
  
  Smertene var overveldende, og merkelig selvlysende lys danset foran øynene mine. Hennes ristet på hodet og prøvde å kjøre bort prikker av verden. Med seg i foten vridd i halvparten, han var bokstavelig talt som er festet til bakken med hoveddelen av fett ung Sikh. Men jeg bokstavelig talt følte meg løft av bakken som knyttneven smalt inn i min kjeve. Han skakke på hodet til siden, puste hardt. "Du skitten bastard! Jeg hveste, slutt å tenke på det rette ordet.
  
  
  Den Emu ikke synes å like valget av tilnavnet, så det slo ut for andre gang. Hun følte mannen er varm, stinkende ånde på ansiktet hennes. Han var et dyr, en okse i menneskelig form. Og han svarte, uten et ord... bare med nevene. Emu så klart å få sine hender på mitt lår og sparke meg skadde beinet.
  
  
  Mitt hode var fortsatt blødning, og det vondt mer enn noensinne. Den stiletto blad skrapet mot gulv fliser. Men jeg fortsatt ikke vet om den Indisk Sikh hadde lagt merke til at jeg var bevæpnet. "Jeg vil gi deg tilbake til Shiva, Carter!" Han gispet, låsing meg til gulvet. "Men ikke alle i ett stykke!
  
  
  "Hvor forferdelig! Jeg mumlet i en hånlig tone, mine lepper curling i en smertet grimase som han plantet sine knær på lårene mine. Mine hender og fingre begynte å gå nummen, blod dryppet ned rundt såret, og den Indiske holdt hendene mine. Noen flere sekunder, og jeg vil ikke være i stand til å holde sverd lenger. Og hvis det skjer, er det over for meg.
  
  
  Han begynte å bevege hånden frem, prøver å ta skarpe, fortsatt blodig blad nærmere Indian beregninger. Han hvisket det. "Hva er ditt navn?" Tross alt, det har vi ikke... introdusert oss ennå!
  
  
  "Bark," sa han og flirer. - Seirende Barking.
  
  
  "Barking, taper," ego korrigert henne, og plutselig flyttet kniven sin hånd for å sjekke min motstander beregninger. Det tok all den styrken jeg hadde forlatt, helt opp til grensen.
  
  
  Men det fungerte. Takk Gud for det arbeidet.
  
  
  Det skarpe bladet rev ung Sikh er bomull skjorte som smør. Han gjorde ikke stoppe henne. Dolken sank dypere når han løftet sine knær, prøver å trekke unna. Det er for sent for en forandring av taktikk. Nå er han kunne ikke stoppe meg lenger. Den stiletto styrtet mellom hennes ego er to ribbein, slicing gjennom kjøtt og muskler som en slakter ripping gjennom en kalv.
  
  
  Den unge Indiske rullet over på sin side og falt tungt på ryggen kniven utgitt ham. Med styrken av desperasjon, jeg krøp over ham å fullføre jobben, stopper ikke på oss, bare for et sekund på deg til å føle deg som en uutholdelig smerte i min blødning etappe. Den stiletto ble begravd opp til hilt i Laia ' s side. Mannen gispet, prøver å puste. Han snudde seg håndtaket på kniven uten å trekke det ut.
  
  
  En strøm av tykt, varmt blod rant ned ego ' s side som dolk ble drevet inn i henne, bladet stikker til egoets brystet. "Gris! Den Indiske gispet. "Men også... du kommer til å dø... Du kommer til å dø, Carr...
  
  
  De var ego ' s siste ord.
  
  
  Hennes hotellet, slik at de ikke ville vise seg å være profetier.
  
  
  
  
  13
  
  
  Hendene mine var glatt og klissete med Laia blod. Hun fortsatte å piske opp voldsomt som hennes emu skiver åpne sitt bryst, stopper ikke før det var absolutt sikker på at den var død. En gurglende lyd kom fra egoet i hans hals, og han ikke lenger talte, men tippet over brystet opp og ned convulsively. Til slutt pesing stoppet; hennes emu la sin hånd på den regulerbare dollar. Bunt av muskler forårsaket en krampaktige hjerterytme, etterfulgt av en ufrivillig nervøs skjelving, en skjelving som rystet ego fra topp til tå.
  
  
  Han rørt en gang, så frøs.
  
  
  Hennes gled tilbake, min sårede begynnelse strukket ut foran meg. Med raske bevegelser, han tok av seg skjorta, skjær den åpner med en dolk, og begynte å kle såret med provisorisk bandasjer. Det tok to strimler av cordon å viske ut blodet som var engasjert hele tiden strømmer ned i den dype sår.
  
  
  Etter en stund prøvde han å komme tilbake på føttene hans, øynene søker etter Reeva. Jenta hadde gjort en god jobb, og nå måtte jeg hjelpe henne med å ta ned Gurnek. Senere... vel, jeg vil eliminere Gurneka først, og så vil jeg ta opp de neste trekk.
  
  
  Han lyttet, og nesten umiddelbart hørte en svak hum... summingen av en motorsykkel motor ringer i det fjerne. Gårdsplassen var badet i lys som skyer som gjemte månen forsvant. Det slo meg at naturkreftene var på min side, som om de hadde lovet å beskytte meg. Det var mørkt på første, og mangel på fred beskyttet meg, og lar meg til å bekjempe og drepe Laia.
  
  
  Men nå som ung Sikh var død, skremt av min styrke eller utspekulert, månen var tilbake, flom gårdsplassen til den forlatte byen med sine bleke glød. Henne, så på figuren av Laia, som ble liggende på ryggen, sin hvite skjorte smurt med tørket blod. Ego lepper krøllet opp i et smil som viste Ego riktig hvite tennene og tannkjøttet hans var farget røde fra paan tyggegummi. Liket lå urørlig på marmorplater, krøp sammen i en forferdelig smerte.
  
  
  Han følte ingen anger og ikke objektet til den unge Indiske død, delvis fordi det var en korketrekker for å overleve. Det er enten Barking eller henne. Han så bort fra det frosne, blodige kroppen og prøvde å komme på beina igjen. Jeg måtte gjøre flere forsøk før han kunne holde seg på føttene.
  
  
  Hun ble dratt med av hennes skadet beinet, som fortsatt var pounding og fortsatt nummen fra tap av blod. Jeg startet over tunet, pause for et øyeblikk å plukke opp min Nunchucks der de hadde falt, og samtidig plukke opp Laia er pistol.
  
  
  Så vidt jeg vet, Gurnek var ubevæpnet. Jeg hadde en primitiv Orientalsk våpen og en dyrebar tysk dolk med en knivskarp blad som reddet livet mitt. Og på toppen av det, Reeva hadde en motorsykkel. Ingen tvil om jenta og Gurnek visste topografien i Fatehpur Sikri mye bedre enn det jeg gjorde, som var både en fordel og en ulempe. Fordi hvis det var en vei ut, rundt denne labyrinten av tomme og forlatte bygninger, Gurnek sannsynligvis burde ha kjent, med mindre Reeva var i stand til å blokkere egoets rømme og holde egoet fanget før jeg kom til nah.
  
  
  Han stoppet et lite øyeblikk til å lytte, og igjen hørte han en svak summing av en motorsykkel motor. Det kom fra bak en spesiell målgruppe hall, divan-i-khas. Jeg husket å se en illustrasjon av palasset i guideboken jeg hadde kjøpt, et svart-hvitt fotografi av en imponerende bygning med en stor sentral kolonne, der fire identiske korridorer forgrenet av å nå de sider av øvre balkong i form av kvadrater.
  
  
  Det var ingen behøver å komme til jenta er redde raskt. Jeg måtte flytte ett skritt av gangen, å dra beinet bak meg som en klumpete stykke bagasje. Smerten ble redusert nå at hennes såret var bandasjert, og blødningen stoppet. Men jeg var i smerte. For å gjøre vondt verre, det gjorde meg enda mer sårbare enn noen gang, alvorlig bremse ned bevegelsene mine, min evne til å bevege seg med normal hastighet.
  
  
  Bruk av karate spark var nå ute av spørsmålet, og hver bevegelse av hånden og knyttneve ble problematisk og vanskelig, fordi det ville kreve en enorm innsats for å opprettholde et godt tyngdepunkt, og balansen. . . . Nå, mer enn noensinne, jeg måtte stole nesten utelukkende på nunchucks og dolk.
  
  
  Jo nærmere han kom til Lobbyen, høyere bilens motor hummed i hans ører. Det som en gang hadde vært en fjern og utydelig hum ble en kjedelig rumble, et lite brøl. Det klamret seg fast til en rundt den ytre søylene, som var dekket med misteltein slående form og lignet tusk av en gigantisk elefant. Han stoppet for å hvile og samle sine tanker. En kraftig stråle av lys gjennomboret sted foran meg. Da lyden av rennende fotspor.
  
  
  "Roar! "Jeg skrek. "Hvor er han?"
  
  
  Hun ville ikke svare meg, men et øyeblikk senere Gurnek kom ut rundt bygningen og kjørte over gårdsplassen. Hennes ego begynte å hjemsøke henne, selv om han visste at jeg ikke kunne få til det. Han ble kjørt på av et nesten normalt tempo, så jeg visste at ankelen var ikke vondt lenger. Det var da Reva entret scenen. Hun bom mimmo på meg og gjorde tegn til meg for å bli satt. Ego ' s ansikt var spent, hans øreflipp skrukket; det var et ansikt av absolutt besluttsomhet, en maske av kalde og beregning av besluttsomhet.
  
  
  Jeg kunne ikke nekte for at jeg var jævla stolt av henne. Hun gjorde jobben sin perfekt, holde Gurnek i sjakk som et fanget dyr før jeg klarte å bli kvitt Lai. Og nå som Lai var død, var det bare en Cobra agent venstre for å fikse. Det var nunchaku er batonger som løftet henne over hodet, grep en tett, og kastet ut i den andre.
  
  
  En sirkulær bevegelse av hånden angi hold deg i bevegelse... Som jeg håpet, ville avgjørende ødelegge Gurnek planer... og ego selve livet. Reeva pekte på den Indiske fra begge ender av gården. En stråle av lys fra fyret lyser spøkelsesaktige arkader og kolonnader av royal palace, rammer det som en ekspresjonistisk maleri.
  
  
  Men det var ingenting pittoreske om veien Gurnek begynte å bevege seg, å gjenta hans shaggy beveger seg. Han hadde sett meg, og nå var det ingen vei han kunne unngå en kollisjon som Reeva jaget etter ham på sin motorsykkel som en motorisert shepherd prøver å fange en mangler Scott. Nå Indisk var et dyr for frykt, frykt og fortvilelse.
  
  
  Han prøvde å komme seg rundt meg, men igjen Rhea viste sin dyktighet, kutte av egoets banen. Hun nesten traff ham. Jenta gjorde sitt beste for å unngå en direkte kollisjon, og han kunne ikke klandre henne. Hun har også ønsket ikke å bli kastet av sykkelen.
  
  
  Men, selv uten å berøre den, hei klarte å holde egoet ut av veien, og hindrer den fra å rømme. Den Nunchaku virvlet rundt i hodet mitt, og når Reva flyttet fram igjen, og tvinger Gurnek til å komme mot meg, hun ble utgitt av det instrumentet for død, og så det skar gjennom luften.
  
  
  Den"killer" pinner var veldig nyttig igjen. Han var fortsatt ser på scenen, å ta et skritt videre, når Gurnek skrek og dukket sidelengs, som klubbene treffe emu i brystet. Slaget var som en knyttneve for å treffe midten, og det tok pusten unna. Han sjanglet, full som faen, ikke i stand til å holde balansen.
  
  
  Han haltet fremover, flytter så fort han kunne for å holde stiletto på en armlengdes avstand. Det var ingen tid å kaste bort, fordi etter Gurnek er eliminering, hadde jeg fortsatt å møte Shiva, mannen som helvetes feller hun hadde flyktet, men som ikke hadde vist meg ansiktet hans i retur.
  
  
  Gurnek var på bena igjen før hennes nådde ham. Han grep en nunchaku ,men tydeligvis aldri hadde sett eller brukt våpen før. Han visste ikke hvordan de skal håndtere det, så han bare kastet det på meg. Klubbene falt, og han bøyde seg ned for å plukke opp nu, akkurat som Gurnek kastet seg på meg.
  
  
  Jeg fant meg selv seg på ryggen igjen, og kjemper for livet mitt, med det Indiske mellom nevene. Han var ikke lenger i stand til grunn: en geléaktige og blodig stoffet var dryppende ned ego av revet øye, det var ikke bare ansiktet av en galning, men ansiktet av monstre.
  
  
  Han slo meg i barken av albuen, og fingrene mine ufrivillig løsnet sitt grep. Dolken skled rundt armen min. Jeg nådd ut blindt, men den Indiske slo meg igjen i halsen med håndflaten hans hånd. Han visste ikke mye om karate, men han må ha lært noe fra våre tidligere møter. Og nå var han med hans talent og intelligens til å fullføre meg av.
  
  
  Reeva sykkel stoppet med en høy-pitched stønn, belyse våre flettet sammen organer med en stråle av lys. Jeg hørte henne med å komme ut av bilen, men jeg visste at hun ikke kunne hjelpe meg. Og siden Gurnek var å sparke min skadede benet, rask og enkel seier for hun hadde håpet på var ikke i sikte. Mannen var i panikk, og dette ga ham en hevn av styrke og besluttsomhet. Han kjempet for sitt liv.
  
  
  Hennes også.
  
  
  Han sto på sine palmer og prøvde å kaste den av. Jeg rullet over på min side, men han falt på toppen av meg igjen. I mellomtiden, men jeg klarte å ta tak i klubber, en i hver hånd, med et stykke av piske rundt buffalo gjemme seg i midten. Nå var det ingen annen måte å bruke et våpen, en metode hun ikke hadde opplevd ennå. Hvis jeg bare kunne binde et skinn snor rundt Gurnek halsen, to klubber som ville hjelpe meg å bruke mitt ego, min kropp.
  
  
  Han satte kneet i min side og slo meg i nyrene, noe som gjør det stønn, som såret. Den marmor fliser syntes å danse foran øynene hans, og fjernt søyler doblet og tredoblet. Han prøvde å fokusere synet, men alt er så uklart, kom nærmere, og deretter forsvant.
  
  
  Gurnek, nå i et vanvidd, spyttet ut ordene i en Indisk dialekt jeg ikke kunne forstå. Men hvis jeg kunne ikke høre hva han var mumlende, det var ikke vanskelig for meg å plukke opp betydningen av hans springende uttrykk; det var, for å si det mildt, ikke optimistisk, ikke-vennlig.
  
  
  Han følte seg som en kraftig krampe i leggen, som var bøyd under vekten av egoet. Han vendte hodet akkurat som den Indiske nådd for stiletto, flytte sine alenka til høyre for å heve dolk. I dette øyeblikk, den begynte å stige opp til nivået av hver stamme.
  
  
  Men han var ikke kommer til å gi opp så lett.
  
  
  Han ladet frem med blind dolk streik, bruke kniv til å stikke. Jeg flyttet så langt unna henne som jeg kan, prøver å holde meg unna. Plutselig Reeva dukket opp bak maddened Indiske og begynte å slå ego på rygg og skuldre med henne nevene. Om det såre ham eller ikke, det gjorde ikke saken. Hennes intervensjon distrahert ung Sikh så mye at jeg klarte å unngå den blodige stiletto blad og vikle skinn snor rundt halsen hans.
  
  
  Det er hvordan det hele startet: første angrepet på hotellrommet mitt, så Ashok Anand, og så spirer på badet i baren. Og nå er teppet var kommer til å falle på et annet medlem av den beryktede band av kjeltringer i tjeneste for Shiva.
  
  
  Hennes far grep to klubber tett som han strammet buffalo-hud snor rundt Gurnek halsen. Den Indiske ytret et rop av overraskelse og forferdelse på samme tid, droppet stiletto, prøver å presse ledningen ut av hans hals. Han ville ikke ha overlevd hvis han holdt presset.
  
  
  Han vridd spisepinner rundt seg og plukket dem opp. Jeg fikk ikke se Gurnek ansikt, og jeg hadde ikke lyst til å se sitt ego. Han prøvde å svelge luft, hans pust var astmatiske og tungpustethet, men luften ikke ville nå sitt lungene. Støttet av desperasjon, han kjempet for sitt liv med alle sine gjenværende styrke. Og det var ikke nok.
  
  
  Han var i kontroll nå, til tross for hans nummen ben og tretthet. Hennes skolisse strammet, takk til pinner som tillot henne å bruke den nødvendige press. En annen gurgle rømt Indian lepper, og da mannen ga opp, ikke lenger tilbyr oss den minste motstand. Egoets kroppen rykket frem, og han falt ned med ansiktet ned. Selv da, "nunchaku" ikke ville gi slipp på henne før det var helt sikkert at Gurnek hadde kommet tilbake til folden av sine guder, Naga slanger, som han så inderlig trodde.
  
  
  Da han endelig skjønte at han var livløs, at hans legeme lå urørlig på kalde gulv, og at bare en muskel i låret hans vibrerte convulsively, snudde han seg over henne og frigjort henne i nakken fra den fatale skinn strengen. Ego ' s ansikt var rasende, og hans tunge var bitt, nesten kuttet i to av tennene, som han knyttet i redsel.
  
  
  "Kunne ha vært verre, mannen," jeg mumlet. "Tenk på hva som skjedde med dårlig Nirad...
  
  
  Men han hørte ikke min kommentar. Med en stor innsats, han sakte kom opp, holde øynene på Gurnek er figur. Men han vil ikke reise seg igjen rundt den døde. Den Indiske kjempet hardt for å gi emu sin grunn. Men i slutten, alt endte i ingenting.
  
  
  Han var død.
  
  
  "Hjelpe meg med å ta av seg klærne," Rivet sa til henne, unngå jentas blikk, som syntes å gi meg en bekymret, stille utseende.
  
  
  Hun trenger ikke stille noen spørsmål, og han ser at jeg er skjorteløs og høyre side av mine bukser er dynket i blod. Hun bøyde seg ned og snudde seg vekk, unbuttoning Gurnek skjorte. Den Indiske jakke ble farget med blod, men det var bedre enn ingenting.
  
  
  Reeva har aldri sett på en død mann, ikke av respekt eller beskjedenhet, men mannen var en ubehagelig syn, og jeg kunne ikke skylde på jenta for å prøve ikke å se på det hovne, blodig ansikt med sin blå tunge som stikker ut. Benet rundt lekker øye glinted merkelig i gjenskinn av motorsykkel er frontlys.
  
  
  Så husket jeg noe som Reeva hadde nevnt til meg den dagen, tilbake på Shiva ' s mansion. Hun ville ikke gå inn i detaljer, men det tok ikke lang tid å finne ut hva hun mente med misteltein. Hennes onkel brukte henne for de mest skammelige ting, på grunn av en sadistisk smak i å tvinge henne til å tilfredsstille lidenskaper av menns ego.
  
  
  Og nå følte jeg ingen anger for Gurnek, for de to andre som lå døde på gårdsplassen, ofre ikke så mye av min vrede som av min beslutning om å holde seg i live og fullføre oppdraget.
  
  
  Han fjernet den blodige bandasjer han hadde pakket rundt beinet hennes, deretter fjernet henne buksene, så vel, la Reeva krøp sammen ved Gurnek kropp. Han krysset gårdsplass og satte kursen for stein basseng han hadde lagt merke til tidligere. Den var full av regnvann. Han satte seg ned på en av hver stamme og vasket såret, søker våte flekker fra revet skjorte for å hindre infeksjon i såret, og koldbrann i foten. Jeg var ikke engang sikker på at vannet ikke var forurenset, men i det øyeblikket jeg hadde ikke noe annet valg, så jeg bestemte meg for å ta risiko.
  
  
  Da han kom tilbake til Reeva, jenta tok av dead man ' s bukser og kurta. De var litt stort på livet, men han hadde gjort opp for det med late Gurnek ' s belte. Reeva hjalp meg å sette på skjorten min, så gikk tilbake, gni hendene sammen som om hei, det var kaldt.
  
  
  Hvisket hun. "Hva gjør vi nå, Nick?"
  
  
  "La oss ta bilen og gå tilbake til villaen," sa jeg. Ego ' s ansikt var spent, nedsunket, som om blottet for følelser. Hun hadde vært gjennom mye, men hun var fortsatt smalere, mer bestemt enn noen gang. Han tenkte på faren, og lurte på om han hadde så mye indre styrke som hans datter ego. I dette tilfellet, han kan overleve og holde ut helt til vi finner ego.
  
  
  - Hva vil skje videre? Reeva bedt om. - Hvordan... hvordan har du tenkt til å gjøre det?" la hun til, peker til min skadede benet.
  
  
  De fleste av smerte hadde sunket, og at han kunne gå med mindre innsats enn før. Den nunchucks sette henne ned, gjemt ih i baklommen av henne buksene, og raste stiletto i skinn scabbard som holdt henne av underarmen.
  
  
  "Hvordan?" - gjenta det. "Ikke bekymre deg. Jeg finner henne noen måte.
  
  
  "Du finner alltid noe," prøvde hun å le.
  
  
  Hun fortalte meg at Ego onkel som var igjen med fem menn, ikke medregnet Ranjit og ung Sikh han skutt i beinet på Agra postkontor. Så var det bare to mann igjen i ledelsen, bortsett fra Shiva, og Haksha. Det vil ikke være lett... men, denne lokaliteten i Russland var ikke lett fra begynnelsen.
  
  
  
  Vi kjørte i taushet. Reeva hadde begge hendene på rattet i den lille bilen. Når Fatehpur Sikri var bak oss, innhyllet i mørke og støv, hun snudde på hodet og pekte på dashbordet skuff.
  
  
  "Hun hadde du en gave," forklarte hun. "Jeg beklager at jeg ikke gi det til deg tidligere, men jeg visste ikke at du hadde behov for det."
  
  
  Han åpnet en skuff og nådde inne, følelse før han rørte ved baken av pistolen. Hun ble undersøkt av en pistol i oversikten lys: det var en liten .22-kaliber Beretta, ganske uvanlig for en ung dame.
  
  
  Men Reeva var også en fremragende jente fra alle steder av utsikt.
  
  
  Den Beretta var et effektivt våpen på nært hold. Han burde ha husket at han konkluderte med, kontrollere pistol, glad for at Reeva ikke hadde glemt å legge i det.
  
  
  "Når vi er innen synsvidde av villa, tregere og handle som om ingenting har skjedd," jeg beordret henne, som strekker seg ut i sete, så jeg kunne ikke bli sett. Spesielt med denne dårlige ben, det var kommer til å bli en tøff test, men hvis alt går som han håpet, at jeg skal være tilbake i form snart.
  
  
  "Ville det ikke være bedre å få noen til å hjelpe, Nick?" Det virker så risikabelt for meg, to av oss er mot oss alle... jeg mener, "la han til, ser nervøst inn i øynene," vi kommer til å ta en fryktelig fare.
  
  
  "Det er den eneste veien videre," sa jeg, og fortalte Hei alt jeg visste om Puran Dass, og hvorfor han ikke hadde skrevet til den Indiske Secret Service for hjelp til gjennomføring av operasjoner. Etter den tid Ey ferdig forteller henne historien om lekkasjer i Dass kontor og hans ego tilkobling til Shiva, var vi allerede i synet av huset.
  
  
  Han satte seg ned på setet som Reeva bremset ned. "Dere er mine øyne fra nå av," jeg hvisket. "Hva ser du?"
  
  
  "Ingenting ennå.
  
  
  Øynene hennes pilte til Nah fra nedenfor. Hun satt stiffly bak rattet, ryggen presset mot setet, øynene hennes stirrer rett frem. Han ble slått av motorveien ved en moderat hastighet, steiner og bergarter hoppende under bilen.
  
  
  Plutselig, Reeva bremses til en stopp. "Det er to av dem! "Hva er det?" han sa. "To vakter!
  
  
  Lyder av skudd som følges. Siste stopp. Fra dette øyeblikk, det gjorde jeg ikke har den luksus av å gjøre en eneste feil.
  
  
  
  
  14
  
  
  Henne, skrek. "Få ned lavere!" -
  
  
  Han kom ut og dro henne inn i setet. Reeva var en veldig lett mål. Kuler suser, og ricochet ild i tørt gress. Regnet pøste ned frontruten som bly, forårsaker store skår av glass til å falle på oss.
  
  
  "Å ligge stille og vente til jeg gi deg signal om å fortsette," Reva advart henne. Han senket håndtere og åpnet døren, krypende langs den støvete veien. Døren blokkert meg, runde kuler overhead. Lyden av løpende skritt gjentatt gjennom hele hotellet. Han hevet beretta og oppvokst Rivnenskaya hodet akkurat nok til å ta mål.
  
  
  Turban-kledd bevæpnet mann falt som en såret soldat.
  
  
  Noen ventet på meg der, og det var ikke Nag, av at jeg var jævla sikker på. Hennes treffer man åpent i brystet. I motsetning til sine kamerater, og hans død var rask og relativt smertefri. Men den andre vakten var ingensteds å bli sett. Jeg falt mine øyne og skannede banen fra side til side, bare i tilfelle han prøvde å ta meg av vakt og kjøre inn i meg bakfra.
  
  
  "Opphold der nede! Reve mumlet for henne, ber henne om ikke å komme seg ut, rundt bilen. Hun begynte å skli ut av stolen, så stoppet brått og gjorde akkurat som han bestilte.
  
  
  En annen skudd ringte ut, gi meg et godt inntrykk av den usynlige skytterens skjulested. Lyden kom fra høyre, utover høyt og tett hekk veggen som omringet villa. Barlind og einer trær helt skjult motstanderen min. Hvis han skulle komme i bak meg, hvor hun hadde vært under dekke hele dagen, jeg ville ikke ha hatt en eneste sjanse til å unnslippe. Så jeg trengte å flytte, og det raskt.
  
  
  Jeg kikket raskt ned alley og funnet det jeg trengte; hennes fingre ble grepet av en knyttneve stor stein jeg hadde lagt merke til på kanten av støvete vei. Med en rask bevegelse, jeg kastet henne ego over bilen døren og hørte et smell som den traff bakken omtrent ti meter foran meg.
  
  
  En annen gawk whizzed gjennom luften. Jeg kunne ikke se skytespill, men han kunne ikke se meg, heller. Jeg lyttet, og snart min tålmodighet ble belønnet med lyden av løpende skritt, ikke mot meg, men i motsatt retning. Shiva vakt, siste gorilla står mellom gal og meg, kjørte mimmo, gjemmer seg bak en tykk hekk.
  
  
  Hun ble kastet ut av en annen rock, denne gang større enn den første. Pistolen bjeffet igjen, og Gawk øyne knipset en liten smule opp midt på den smale sti. Et skrik unnslapp leppene mine, en high-pitched moan av kjempet smerte. Ikke dårlig for en som aldri ville vært i teater, jeg tenkte. Det var ikke en lang trukket ut skrik som kunne høres fra en lang avstand, men det var en virkelig skremmende skrik, og det hadde en effekt.
  
  
  Den hekker skiltes til å innrømme en figur med en turban surret rundt hodet. For sent, han skjønte at det ikke var noen død mann på stien. For sent, han innså at scream var et triks for å trekke ego rundt ly. Han trakk seg unna, selv ikke ser i min retning. Men nå hadde han ikke tid til venstre... for evig, han hadde håpet på.
  
  
  Den .22-kaliber pistol kjørte kulen i emu skulder, vri den som en marionett så hardt at emu hadde å klamre seg til gjerdet for å holde sin balanse og ta dekning. Jeg trakk igjen, og så ham utføre en skummel dans, når en andre gawk slo et hull i midten av egoet pannen.
  
  
  Ingen lyd rømte mannen lepper.
  
  
  En gang i gjenskinn av frontlykter, han hevet hendene hans, og sparket en annen intetsigende skutt på pistolen. Da han skled sakte ned, som om å sitte i midten av banen, ben strukket ut foran seg, kroppen vippet frem, hodet hengende på brystet.
  
  
  Reeva så opp, stod opp og tittet rundt slutten av dashbordet. "Men, Onkel -" begynte hun.
  
  
  "Han vil være her snart, jeg forsikrer deg", " jeg hvisket. Han beregnet at Beretta fortsatt hadde et par runder igjen, mer enn Sikh er tungt .45 kaliber pistol. Så jeg ønsker ikke å ta opp armene. Han sakte fikk hans føtter og gikk ut fra bak bullet-befengt bildøra. To menn lå døde på veien, ofre for sin egen dumhet, med sin naive tro på den guddommelige mennesket Shiva.
  
  
  Men den boksen var ekte. Ego er planer om å erobre alle India er også ekte og bestemt. Han snakket om "humanitær" behov, av ønsket om å fø og kle sitt folk, men Shiva var en tyrann som søkte mest hensynsløse diktatur, og ego av midler til å oppnå makt var like umenneskelig som ego av metoder ville ha vært hvis han hadde fått makt.
  
  
  En lang linje av hekker plutselig lyser så lysene kom på rundt huset, store kvikksølv lamper tvinge meg til å gå tilbake, skjerming mine øyne fra blendende lys. Hundrevis av insekter, møll, og gigantiske myggen syntes å sveve i strålen av lys på min sti. De hummed og virvlet, mingling med støv og lukten av død.
  
  
  Store fluer sirklet som miniatyr gribber, faller på de to blodige lik og heve en sterk øredøvende hum i luften. En lyd som fikk meg til wince som hennes ører stukket opp i en raseri for andre lyder. Jeg kunne ikke høre noe, men fluene våre lyden fra den opplyste villa.
  
  
  "Ravi! Arun! plutselig var det en metallisk stemme, en stemme som ikke høres ut som oss, eller noen andre enn seg selv.
  
  
  Jeg så på henne, og hun ga meg en liten nikk av godkjenning. "Shiva," hvisket hun. "Det er ham, min onkel. Vær forsiktig, Nick, vær så snill!
  
  
  "Du fordømt bums! Hvor er du? Hva skjedde? Arun? Ravi? Shiva kalles ut til to menn igjen, og stemmen hans virket til å flyte mot meg som ekko av en gammel plate.
  
  
  Det er tid for en direkte konfrontasjon, en ansikt-til-ansikt konfrontasjon. Jeg steeled meg selv, gjorde tegn til Reeva å bo bak meg, og gikk stadig nedover stien. Shiva ropte igjen, men egos av livvakter var i stand til å svare. Den flyr, spesielt grådig fluer som tok ned på den livløse kropper av de to Indianere, holdt samtalen i gang.
  
  
  "Jeg skal drepe deg for din dumhet!" Shiva skrek i en high-pitched stemme som forrådt sinne og frykt.
  
  
  Men han våget ikke kommer ut for å møte meg. Det ble stille igjen. Jeg krøp sammen ned så hardt jeg kan, prøver å holde beinet mitt fra å gå nummen. Etter flere kneet bøyes i rask rekkefølge, blodet begynte å sirkulere regelmessig. Med én hånd, han dyttet til side hennes tykk bush.
  
  
  Herfra kunne han se den indre hagen, frodig og velstelt. Det som slo meg igjen, var at denne garden var et avvikende nuona, så frodige og fruktbare for sine tørre terrenget, også rik på planter og blomster for å være dyrket på en slik en tørr og støvete vanlig. Men ja, Shiva hadde penger, kroner og dollar, for å lokke Haji inn i hans nett. Egoet hadde ubegrensede ressurser til rådighet midler som gjorde det mulig å få makt, og mange forbindelser i relevante kretser. Jeg lurte på hvor mye han ga Dass for å holde hodet over det Indiske security service på sin lønn. Eller kanskje Dass var en annen fanatiker som blindt trodde på Shiva drømmer om storhet i golden age of India, i den mektige Mori og Gupta sivilisasjon.
  
  
  Uansett menneskets motiver, er det en fare for verden forble. Men ikke som farlige og lumske som Shiva selv. Jeg klemt inn i den tykke greinene på hekken, i håp om at ingen raslende eller knirkende ville forråder mitt nærvær.
  
  
  "Carter?" En stemme ropte ut med mer enn et snev av sarkasme i det. Det var en endret stemme som tok på dramatiske proporsjoner. "Det er du, og de andre?" Har du kommet for å besøke meg?
  
  
  Han var kald, kontrollert igjen. Han var ikke i humør for samtale eller ego puns. Jeg ville ha foretrukket å avslutte diskusjonen på en skarpere merk. Men jeg kunne ikke se det. Han stoppet og skjøvet til side for grenene, holde øynene på veien hadde han skyndte klatret... det virket som søndager siden, ikke timer.
  
  
  Hva... hva, ta en skredder!...
  
  
  Han blunket og så igjen å overbevise seg selv at dette bare var et triks, en optisk illusjon. Men nei, mine øyne var ikke lure meg. Det var Shiva, men han ville ikke se på alt som den personen jeg forestilte ham til å bli, var det ingenting i nen rundt hva jeg forestilte meg. Han var helt forskjellige fra oss, den eneste personen jeg noensinne har sett i mitt liv.
  
  
  I stedet for høyre hånd, fra begynnelsen av palm... eller hvor fingrene er vanligvis plassert, mannen hadde en rustfritt stål protese... opp til skulderen. Han hadde ikke en høyre hånd, men Reeva er ondskapsfulle og utspekulerte onkel hadde ikke bære oss, vanlige protetikk, oss, vanlige ting, oss tre eller plast hender. Nei, sir.
  
  
  En stål cobra knyttet til skulderen hans beveget seg frem og tilbake i luften, en "cobra" som lignet en levende krypdyr i hver vei, metall tenner som drypper med en kraftig bitterhet!
  
  
  Å si at det var fantastisk og utrolig var en underdrivelse. Han holdt blinker, men det var ikke en luftspeiling eller en hallusinasjon. Det var hva som er p/, fryktelig og skremmende hva er p/! Stål cobra er anatomiske detaljer ble nøyaktig ned til den minste detalj: et kileformet hode med en hette, åpne og lukke kjeven. Tennene var utvilsomt hypodermiske sprøyter, i stand til å injisere dødelig reptilian bitterhet i offerets blod.
  
  
  Hennes blikk flyttet fra den merkelige og truende enheten til Shiva ' s ansikt. En kald, kantete, reptilian ansikt. Han hadde smale sorte øyne og tykk, buskete øyenbryn. Han var av middels høyde, med en tynn, slank kropp som kom ånden av demonisk ondskap.
  
  
  Han var ikke en vanlig motstander, men et menneske, som de fleste av mine fiender, samlet i en enkelt gang... folk som Karak, den unnvikende Varulv, eller den personifiserte demon som kalte seg selv " Mr. Judas."
  
  
  Så hvis stål cobra var ikke nok, som en defensiv våpen (og, om nødvendig, som et offensivt våpen), Shiva er god hånd holdt en .45 kaliber pistol, den verdensberømte Amerikanske Colt. Shiva viftet med pistolen og tilbake, og venter på enhver bevegelse eller lyd som kan avsløre min posisjon i hekken.
  
  
  Ropte han. "Ærlig Talt, Carter! "Jeg vil ikke skyte. Vi trenger å snakke, diskutere... Selv din samtale med Herr Dass i dag ikke kommer til å ende, forresten. Og mens vi er i det, fortell meg hva du gjorde for å niesen min, ganske gå Glipp av Singh." Jeg kan ikke finne denne søte jenta.
  
  
  Jeg fikk ikke svar.
  
  
  I stedet, han hevet beretta og rettet det til Shiva brystet. Sakte, han trakk av, tenker for seg selv at marerittet snart ville være over. Mannen stod perfekt, og jeg kunne ikke ha ønsket meg et lettere mål: faktisk, lys streaming fra della sviatum bak ham annenhver dag helt opplyst sin slanke figur.
  
  
  Men i stedet for å se ham, falt på sine knær, i stedet for å høre egoets siste dempet skrik eller å se ham writhe i smerte, hennes ble overrasket da han så goggle-eyed Beretta sprette av brystet hans. Deretter gawk falt i en gammel stein statue i sentrum av hagen.
  
  
  "Så du er der! Den Indiske gliste og trakk av hingst, som skyter en kule dødelig et par cm fra hodet mitt.
  
  
  Hennes instinktivt doblet over, fortsatt ikke tro sine egne øyne. Den gawk prellet av brystet hans, men det var ingen tegn til at Shiva var iført et skuddsikkert korsett under sin hvite kurta . Faktisk, hennes ego kunne se hennes nakne bryst under sin skjorte, omrisset av henne brystkasse, musklene. Alt er klart synlig for min vantro øyne.
  
  
  Med mindre han er stål, også, hun avsluttet. Men det var umulig. Et menneske er ikke en robot... eller ikke?
  
  
  Nei, selvfølgelig var det ikke, men det var ingen tvil om hva jeg så, og det var ingen tvil om at Shiva syntes å være utstyrt med overnaturlige krefter. Guo rettet den en gang, og trakk av. Hennes var rettet mot den Indiske hode, men i samme øyeblikk han vek tilbake, og gawk ble sittende fast i døren jamb, snevert mangler mark.
  
  
  Så han var sårbar, eller i det minste at han ble utsatt i noen deler av kroppen hans. Siden jeg ikke vet hvor mange runder jeg hadde igjen, hun trengte ikke å vente til Shiva for å komme ut rundt slottet. Med en rask bevegelse, til tross for at han skadet foten, han dyttet vekk hennes tykke sikring og begynte å fly gjennom hagen. Henne, visste at egoet pistol kan gå av når som helst. Det var en lyd han ikke vil ha henne til å høre, men han risikerte det likevel, ba om at mannen ville holde seg ute av syne før hun nådde side fasaden av villaen.
  
  
  "Er du ute etter noe?"
  
  
  Han snudde seg rundt og trakk på samme tid. Men Beretta var stille: butikken var øde. Ett klikk, og det er det. Hun ble kastet av en revolver til Shiva er vridd, smilende ansikt. En cobra-formet metall arm skutt opp. Den Beretta prellet av metall arm og falt til bakken.
  
  
  "Ikke flytte, Mr. Carter. Steg fremover, " Shiva bestilt. Han holdt colt pekte rett mot brystet mitt, og jeg var ikke kommer til å skille meg fra den anatomiske deler av kroppen min... i hvert fall ikke så tidlig.
  
  
  "Hva er det du venter på, Shiva?" Hvorfor ikke du skyter, så la oss få dette overstått?
  
  
  "Å se deg dø uten lidelse en ynkelig død, kjære andre?" Nei, jeg er redd det er ikke min stil. Tross alt, min vakre slanger er fortsatt sultne, til tross for rikelig edu takk til unge Nirad. Jeg tror gutten var mer nyttig som en servitør. Men jeg vil Cobra til å være et enkelt og kompakt organisasjon. Og siden Nirad sin eldre bror var allerede i min tjeneste, så jeg ingen grunn til ikke å ansette gutten som godt. Dessverre, du ikke tenke på å avslutte karrieren din. Monster klikket tungen bebreidende, holder pistolen pekte på meg å stable dollar.
  
  
  Bak meg, hennes, hørte jeg at noen beveger seg forsiktig. Han snudde på hodet og så i figur av Sikh han hadde såret tidligere i dag, skyte en EMU i det høyre benet i front av Agra postkontor. "Å, det er du, Krishna! Shiva sa: lykkelig. Deretter så han på meg med et kyss. "Jeg tror dere to vet, en annen, et annet.
  
  
  "Vi hadde gleden av å møte igjen i dag," jeg mumlet.
  
  
  "Allerede. Jeg husker Krishna forteller meg detaljer om møtet. Men hva du ikke vet, Mr. Carter, var at Krsna er Nirad sin eldre bror. Han var oppkalt etter den Hinduistiske guden for kjærlighet, selv om han ble oppdratt som troende Sikh. Men ingen av som betyr noe nå — Shiva kutte ham ut. "Det er nok å si at Krishna har en viss hat for deg, kjære Carter, spesielt siden han har oppdaget at du er ansvarlig for det tragiske dødsfallet av din brors ego.
  
  
  "Hvis Nirada ikke hadde drept henne, han ville ha drept meg," sa jeg. "Du vet veldig godt, Shiva. Dette er loven i jungelen, survival of the fittest.
  
  
  "Faktisk, faktisk," den Indiske humret. — Men du, jeg er veldig lei for å si det, du er ikke den sterkeste lenger, Mr. Carter.
  
  
  Krsna ikke si et ord til oss. Han ønsket at han hadde lagt merke til den svulmende Nunchucks i hans lomme på baksiden. Men med en pistol rettet mot brystet og den andre på ryggen, så han ikke tør gjøre en falsk trekk, eller de hadde både trekk utløser. Så jeg sto der, prøver ikke å legge for mye stress på min skadede benet.
  
  
  "Du har ikke besvart min korketrekker spørsmålet ennå, Carter," Shiva fortsatte. "Kan du ikke fortelle meg hva som skjedde med min vakre niese."..
  
  
  "Hun er død.
  
  
  Han hevet øyenbrynene som egoets truende sorte øyne blinket. "Dead?"
  
  
  "Døde" jeg løy. "Gurnek drept henne før ego kunne stoppe ham. Hun døde umiddelbart, hvis det er noen trøst.
  
  
  "Ikke i det hele tatt," Shiva svarte med en hånlig latter. "Hun har alltid vært en løgn, selvgode hore siden hun var barn. Men jeg vil savne henne spesielt, for det hun gjorde med min mann, og hva de har funnet ut så morsomt siden hun bodde sammen med meg...
  
  
  "Så hun var din fange, mener du.
  
  
  "Som du foretrekker, det spiller ingen rolle. Bortsett fra sin fattige far... min kjære bror vil lide dypt for tapet av sin kjære datter.
  
  
  Med hver bestått nest, var han begynner å innse hvor lett det var å hate denne mannen. Han var en pervers, et monster med et sinn som en stål felle, strålende, men vridd, er gal. Mannen slikket leppene hans og ga meg en sadistisk, sarkastisk smil.
  
  
  "Jeg vil ha mye moro med deg, Carter," sa han med et humre. - Som du vil se, den lille tiden vi tilbringer sammen blir gøy!
  
  
  "Si meg en ting, Shiva, bare for posten," avbrøt jeg, heve stemmen min, håper at Reeva kunne høre meg og i tilfelle hun gikk glipp av den første linjene av dialog. "Hvor er Reeva far?" En jente som heter I. fortalte meg om det... ønsker du å vite? Hei, jeg stolte ikke på henne...
  
  
  Shiva er vridd psykologi fungerte akkurat som jeg hadde håpet.
  
  
  "Du var en lure til å tvile på min niese," sa den Indiske. "Min bror er trygt og lyd, bare noen få skritt unna. Hvis jeg husker henne riktig, du gikk til slakteriet samme dag. Der du startet pandemonium, jeg kan legge til.
  
  
  "Hvor er han?"
  
  
  "Hva, Mr. Carter?" Min bror er ikke i en posisjon til å forårsake skader i alle husene rundt, tale og alt, for å være presis, han er ikke i en posisjon til å forårsake skader i alle husene rundt vannet området. Han gloated, nyter den makt han holdt i hendene.
  
  
  Og han sto der, ute av stand til å gjøre et trekk for å snu situasjonen. Han hadde to pistoler og pekte på ham, foran og bak, klar til å slå inn et stykke av Sveitsisk ost i løpet av sekunder. Det var ikke den beste tiden for min favoritt stunts, spesielt med Krishna, som var veldig ivrige til å skyte meg for å hevne drapet på sin bror.
  
  
  Men plutselig gawking klippe kort ego drømmer om en side. Skuddet ble avfyrt i retning av hekken der Reeva lå i dekning. Jenta hadde et perfekt mål. Han hoppet ut av veien av Shiva pistol og så på Krishna ut av øyekroken: en røde flekker dukket opp på forsiden av sin hvite skjorte. Han gikk ned som en logg, virkningen av en kule banket ego tilbake mot den åpne døren på siden fasaden av villaen.
  
  
  Jeg hadde håpet å ta tiden til å be om tillatelse til å utføre Shiva. Han hoppet frem, slående hånd holder pistolen til å tvinge ego til å la gå av pistolen. Han sparken bare som en cobra-formet stål hånd kom ned på skulderen min.
  
  
  Tennene, dryppende med dødelig gift, var to cm fra halsen min. Jeg traff Indian i kjeven, unngå ego av brystet, som jeg fortsatt ikke forstå hva han hadde på seg under jakka," og ønsker ikke å bryte min hånd på en stål plate.
  
  
  "Du kan ikke vinne, Carter! Aldri! Mannen hveste som hennes ego slengte håndflaten hans hånd i spalting mellom hennes hals og skulder. Slaget arbeidet; mannen løsnet grepet hans et øyeblikk, og pistolen falt til bakken.
  
  
  Det ble kastet til side av ego, og pistolen gikk flyr over grus og sti. "Så vi er selv," sa jeg, å ta et skritt tilbake. Jeg legger hånden min i en liten og plukket opp nunchucks.
  
  
  Shiva smalnet øynene til de var to tynne spalter, ansiktet hans mer reptilian enn noen gang. Jeg tror ikke han visste hva "nunchucks" var, men han definitivt forstått at de ikke var uskyldige våpen. Han støttet opp til døren, gikk over Krsna er lik... på samme øyeblikk, skuddsår ringte ut igjen. Men denne gangen Reeva mål var ikke like nøyaktige, og hennes gawking øyne ble sittende fast i støv og grus på sin onkels foten.
  
  
  "Da hore er i live," monster sa, " ikke for lenge, Carter, jeg forsikrer deg.
  
  
  "Du kan ikke råd til å forsikre seg mot en ulykke!" Sa jeg ironisk nok, å holde mine avstand på grunn av cobra er tenner. Skinnende tenner på metall stang minnet meg om Shiva er særegen galskap, hans sadistiske metoder.
  
  
  "Det er kjørt seg fast!" Ikke skyt, Nick! Reeva stemme var skingrende med panikk bak de tykke hekk.
  
  
  "Bo der, ikke gå! Hei ropte tilbake på henne.
  
  
  Jeg måtte bruke min nunchucks å knuse monster ' s head inn eller kvele det. Men jeg kunne ikke få noen nærmere, i hvert fall ikke ennå.
  
  
  "Du må ha innsett at tennene er min cobra... det Indiske er veldig sorte øyne knipset til metall hånd for et øyeblikk ...de er full av dødelig gift, en blanding dannet rundt venom av fire slanger. Han prøvde å ta sin tid, og stopp ved beskrivelse av dragen. "Det var laget med en blanding av grønn mamba venom, skjellete viper venom, Australske slangegift, og min favoritt reptil for grunner til at du kanskje har gjettet, nemlig king cobra venom. Alle sammen, Mr. Carter, de gjør et inntrykk som gjør at unge Nirad død virke som en barmhjertig gave, som om gutten var ikke vondt i det hele tatt. Men du vet hvor mye han led, ikke du, Carter?
  
  
  "Hvor er Boksen, Shiva?" Jeg spurte henne, ignorerer sin korte tale og den sataniske smirk som krøllet hans ego leppe. "Jeg er villig til å gjøre en avtale med deg, en exchange. Ditt liv er på oppfinnelsen av Haji.
  
  
  "En deal? sa han med en latter. "Du tuller, Carter. Tenk, han selv tok forholdsregler for å ødelegge alle Haji er notater og notater i saken noen gang han bestemte seg for å kjøre bort! Nei, det er bare en Boks her, og det er meg, Carter. Ingen andre vil få det.
  
  
  "Så bra gutta i Beijing vil gi deg carte blanche, ikke sant?" Du er deluding deg selv, Shiva. For ikke å nevne at du kaster bort min dyrebare tid.
  
  
  Så langt som hun visste, det Indiske ble bløffing. Kanskje den albanske Hadji var å skli unna villa i det øyeblikket, tar hans dyrebare oppfinnelse med ham. Dens gått for langt til å se min lokalitet i Russland mislykkes miserably. Det er derfor gjorde jeg den beslutningen. Så lenge jeg holder ut av rekkevidde av metall cobra arm, kan jeg komme unna med det.
  
  
  Han tok et skritt frem, og Shiva støttet unna. Han var redd, til tross for den forferdelige våpen som syntes å være en integrert del av egoet av kroppen, ego for å bli. Flirer han fortsatte å dra henne fots langs grus oppkjørselen. Han støttet bort igjen, men denne gangen var det hennes, gikk til side og løp mot meg, prøver å komme etter ham før han kunne manøvrere min metall arm for et drap slag.
  
  
  Bevegelsen nødvendig tid beregnet til hundredel av en dolly andre, den tiden det tok å trekke skinn snor rundt monster halsen, og den tiden det tok å smette unna og unngå å bli bitt av subkutan tenner. På samme tid som han sprang frem, prøver å bryte gaur skjule rundt Shiva hals, en stål hånd svingte ned og klippe ledningen i to. Hennes "nunchaku" stick treffer metall stang på den forbannede enheten, men tre gled over den glatte overflaten.
  
  
  Den giftige tenner kom farlig nær halsen min. Shiva presset henne mot fronten, gi slipp på det som var igjen av min nunchucks (en tidligere kosteskaft), og grep stål cobra med begge hender. Mannen var puster tungt, og den kunstige armen kom opp foran meg. Jeg visste ikke hvordan det fungerte, men jeg kunne ikke stoppe for å spørre om det.
  
  
  Albue rørt mannens bryst. Den Indiske var iført noe hardt, men ikke metallic. Det må ha vært plast. Shiva fortsatte å glise enda så slet han, og så hvis du leser mitt sinn, han sa, " Veldig lys og skuddsikkert." En annen flott oppfinnelse fra Haji. "Han oppførte seg som en galning, selv i de mest desperate situasjoner.
  
  
  Han var så stolt, så trygg. I mellomtiden er de gift-spyttet tenner holdt slikker og slikker, kommer opp til halsen min. Armen min var overnaturlig sterke, som en robot, mens den Indiske andre armen ikke kunne overvinne min fysiske styrke. Men jeg ble for sterk for ham, og han kjempet hardt for å holde skinnende metall tenner synker ned i halsen min.
  
  
  Det ble plukket opp av en av hver stamme og gikk i angrep, treffer ego i lysken. Shiva la ut et stønn som han doblet i løpet, og på samme tid er hun ble drevet av tann-som sprøyte nåler inn i egoets kjøtt, i ego er tynn, muskuløs nakke.
  
  
  Det første uttrykk for undring og flagg tillatelse til å utføre, og ble etterfulgt av et uttrykk av skrekk at forvrengt ego-funksjoner.
  
  
  Jeg trukket tilbake slik at stål hånd ikke ville treffe meg på første eller andre, og da jeg stoppet, ser Shiva gispe, prøver å puste. Fornærmelser begynte å påvirke luftveiene sentre, merkelig blodig flekker dukket opp på huden. Mørke røde flekker raskt dukket opp på huden - indre blødninger.
  
  
  - En bil... Carter ... Ann... motgift... han jamret, prøver å flytte hans ben, slik at han kunne komme inn i villaen på nytt, og sannsynligvis gjøre det til laboratoriet. Men egoets beina allerede var lammet.
  
  
  Shiva falt til bakken og vred seg i en voldelig krampaktige tremor som rystet hele hans ego, kroppen.
  
  
  Reeva dukket opp på min side.
  
  
  Men hun ser ikke bort eller begrave hodet i brystet mitt. Hun satt der, skjelvende, ser hennes onkel dø, aldri slutte å stirre på den vred figur, snu og fortsatt kaldt i møte med døden.
  
  
  Fordi det var døden som var å sette på dette vis det, i denne hagen som virket så ut av sted, så frodig og grønt, og så ut av sted i den tørre fattigdom med bart og støvete India.
  
  
  Det var en ubehagelig død. Men, dette Shiva var aldri en hyggelig person.
  
  
  
  
  15
  
  
  Jeg kan ikke si at i slutten alt endte godt, det er, er en vakker pakke med en boks festet med et bånd, for mottakelser ved dørene Akademiet. Faktisk, etter Shiva er død, bare en matte store (det var bare én til venstre) klarte å rømme gjennom nettverket av en organisasjon som kalte seg selv Cobra.
  
  
  "Hawk fortalte meg at han visste fra en pålitelig kilde at Haji hadde krysset det Indiske grensen for å forsvinne inn i den grenseløse territoriet til Kina. Etter det, ingenting annet var kjent om den albanske vitenskapsmann. Men jeg var ikke naive nok til å tro at før eller senere, i ikke altfor fjern fremtid, vi ville ikke møte en ego underveis.
  
  
  Som Shiva, ved første Haji var fortsatt en gåte, en ukjent trussel som vitenskapelig oppfinnsomhet var sannsynligvis allerede blir utnyttet av folk som hersket Beijing.
  
  
  Allikevel, det er ingen av virksomheten min... i alle fall ikke ennå.
  
  
  For ti dager siden, jeg hadde andre ting å gjøre, nemlig å drepe Shiva og hente boksen. Shiva var død. Boksen som Reeva og jeg hadde funnet i trygge på madman ' s villa var allerede i hendene våre. Deretter dro han til Agra for å plukke opp tingene sine i New Delhi, tar Reeva med ham. Og i dette øyeblikk, Shiva ' s niese, liggende ved siden av meg på en stor matte på den gylne sanden på en liten strand langs Malachar kysten. En ti-minutters spasertur unna, var den pittoreske byen Panaji, en gang okkupert av portugisisk. Vi var i Goa på en velfortjent ferie.
  
  
  Reeva var krøllet opp ved siden av meg, mumler i søvne, hennes slanke, solbrune kroppen lukter solkrem. Den myke, rytmiske lyden av bølgene skvulper mot land gjorde meg dypt døsig, en fantastisk følelse. Jeg var ikke truet lenger, jeg trengte ikke å kjøre lenger, jeg føler ikke desperat. Jeg har ikke lenger kjempet for mitt liv, eller som står overfor situasjoner som i mange tilfeller virket tydelig mot meg, men nesten aldri favoriserte meg.
  
  
  Men selv da jeg hadde svært få muligheter i dette tilfellet. Hele denne tiden var det Shiva som skapte situasjoner, diktert reglene for spillet. I slutten, han var taperen, som, etter min mening, at han aldri hadde trodd var mulig. Selv en forsendelse av legemidler verdt ti millioner aldri nådde sitt mål takket være rask inngripen av den Indiske regjeringen.
  
  
  Helikopteret bærer heroin rundt Kina ble raskt fløyet av Indian Air Force fly i det øyeblikket det krysset grensen, og var på vei til himmelen i India.
  
  
  To dager senere, minister begikk selvmord: hans død, viste at han hadde bånd til Cobra organisasjon. Og som for Puran Dass, en tidligere Indisk etterretning offiser, den lange arm av Loven har endelig bevist sin effektivitet.
  
  
  Dass var i fengsel i New Delhi, i påvente av rettssaken. Emu ville ha hatt mye å fortelle dommerne, spesielt siden regjeringen lovet Emu et opphold av dødsstraff hvis han gikk med på å avsløre alt han visste om Cobra ' s operasjoner.
  
  
  Fra veien hennes ego kjente henne, jeg hadde ingen tvil om at Dass ville være en samarbeidende vitne, forteller offentlige tjenestemenn alt de ønsket å vite, og kanskje mer.
  
  
  Derfor, i den nåværende situasjonen, sprekkene ble fylt i. Med unntak av Haji, jeg klarte å fullføre oppgaver, å Hawke er tydelig tilfredshet. Han hadde ikke engang glemt sitt løfte til Reeva. Vi fant sin far i et hemmelig sted, tilbake i slakteriet.
  
  
  Nå er den fattige mannen ble innlagt på et privat rom i beste sykehus i New Delhi, der leger og sykepleiere gjorde alt mulig for hans recovery til alle tider og på kvelden. Dermed er han holdt sitt ord til Reva og AX.
  
  
  "Ta en måned av," Hawk i et utbrudd av generøsitet nå at han hadde fullført oppdraget med noen suksess.
  
  
  Såret på beinet mitt begynte å gro, men hver gang det ikke blir noe bedre. Og jeg hadde en anelse om at sjefen min skulle ringe meg tilbake i et par uker å sette en ny oppgave på ryggen min... som jeg ikke kunne si nei til.
  
  
  Alle disse tankene vrimlet gjennom hodet mitt mens jeg lå på stranden, basking i solen.
  
  
  Han kom ut og pakket armen rundt skuldrene hennes, og trekker henne til ham. Men noen stakk meg i ribbeina...
  
  
  Det døsighet borte, og hun var kjapt på beina. Reeva brøt ut i latter da vi begge slått for å møte en skjeggete mann som hadde satt ned en stor flettet kurv på sand. "Jeg spør litt, sahib," sa mannen med et smil. "Bare tjue rupees og jeg vil vise deg hvordan å fortrylle slanger.".. Svært giftige, sahib... cobras!
  
  
  Jeg ga dem tjue rupees uten å si et ord til oss.
  
  
  Tjue rupees for å si "nei" til å fungere som en snake charmer, men å ha det privilegium til ikke å se en cobra foran deg, selv om det er temmet.
  
  
  "Du vet, du vil elske den vise," Reeva er sagt med en humre.
  
  
  "Ikke så mye som jeg liker deg," sa jeg, klemmer henne igjen.
  
  
  Ovenfor, måker svevde i den skyfrie himmelen. Heldigvis, de er ikke gribber, tenkte jeg. Deretter gribber og dragen glemte det, selv India.
  
  
  Jeg hadde Reeva med meg, og det var mer enn nok til å holde meg opptatt.
  
  
  tråden.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Mannen som solgte sin død
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Mannen som solgte sin død
  
  
  oversatt av Lev Shklovsky i minnet av sin tapte sønn Anton
  
  
  Opprinnelige navn: Mannen Som Solgte Død
  
  
  
  
  Prologen
  
  
  Hxiang Shu Zhang ventet. Alene i mørketiden. Han krøp sammen på månelys snø som en drage klar til å angripe. Ego er nesebor flagret og oppblåst ut skyer av damp. Ego ' s øyne blinket vilt over sin egen sti.
  
  
  Den hvite kamuflasje regnfrakk gjorde lite for å beskytte sin stri kroppen fra den harde vinden og minusgrader. Bak ham, ego-død sledehunder lå spredt-legged i den stadig skiftende snø. Ego av sleden ble knust av hylende rage of the dogs ' dødskrampene. Bitterhet, Hsiang visste nå. Slow-skuespill klager. Never mind, tenkte han. Hsiang ikke tenke på å løpe lenger. Han ikke lenger trodde om overlevelse. Alt han kunne tenke på var død og pistol på sin hofte som var ment for å drepe ego.
  
  
  Hundre miles øst, langt borte i en spøkelsesaktig landskap, ruinene av egoets livsverk fortsatt smouldered. En high-pitched gråte av bestialsk raseri brøt ut rundt Ego halsen på minnet om alle de årene han hadde satt seg inn i det, og på ego er brutal, brå ødeleggelse. Ego av laboratoriet. For et øyeblikk, han bukket under for de trodde det opprinnelig var ment for. For et øyeblikk, han forestilte seg ødeleggelsene det må ha forårsaket.
  
  
  Han forestilte seg stort felt av Amerikanske hvete, forkrøplet og råte i den varme solen, skitten og illeluktende med dødelig sopp av ego-lab. Han så hvordan russiske byråkrater var desperate etter nye forsyninger av korn for den sultende befolkningen, som de ikke kunne finne hvor som helst. Han smilte ubevisst.
  
  
  Men bare for en brøkdel av et sekund. Vinden rev smil fra egoets lepper, og minner ham på hvor han hadde vært, og de som hadde forandret ego ' s skjebne. Det vil ikke være noen hyllest til Hshang Sjo Jan. Det mislyktes. Og ego ledere ville være fornøyd om det.
  
  
  Men han var ikke å komme tilbake for å møte dem. Hsiang visste at han skulle dø her, i snøen, i ørkenen, i denne endeløse natt. Men før han kan smake døden, han vil tilfredsstille hans tørst for drap: døden av den Amerikanske.
  
  
  Hsiang var sikker på at en høy American ville komme snart, fordi dette Amerikaner var en solid mann. Han nøye drept Sunget og Jiang, selv-lærte killers. Og etter å ha drept de to vaktposter, han gikk til store lengder for å plante brannbomber. Ødeleggelse av lab ' en var ferdig.
  
  
  Den Amerikanske slo mens Hshang lå og sov. Han ble vekket av den siste dempet eksplosjoner og så flammer skyte ut alle rundt dører og vinduer.
  
  
  Han løp til sin slede og hunder, flyktende fra en svært fjern figur, den Amerikanske at Eskimoene hadde hvisket om i den sørlige oppgjør tidligere denne uken.
  
  
  Når hundene døde på vei, Hsiang innså at amerikaneren hadde tatt forholdsregler. Han var ikke kommer til å la Hsiang går, så det var klart at det Amerikanske var ikke typen til å overlate noe til tilfeldighetene. Han vil komme til å sørge for at Hsiang er død .
  
  
  Hsiang var skjelvende med sinne. "Dø, Amerikansk," hvisket han til natten. "Dø først."
  
  
  Én time, to. Han krøp sammen ned, varmet av hat. Og til slutt, svakt fra den økende vind, barking av hunder.
  
  
  Hsiang raskt tok ut sin høyre hånd rundt mitt på saueskinn og stakk det i parkeringsplass munn. Fingrene hans strammet rundt den automatiske pistol. Den Kinesiske vet egoet som en Type, 54, ih kopi av den russiske 7.62 mm TT M 1933 Tokarev . Hsiang sakte tok pistolen ut av lommen og tok åtte Mauser runder hver, tung nok til å gå gjennom en fot av furu, til Odin ' s room. Da han satte seg ned på magen hans i snøen, åpne mellom ego-smashed slede spor, og kikket gjennom visiret av hans våpen.
  
  
  Det vil ikke være et vanskelig skudd i måneskinn. Et godt definert mål nærmer seg det med åpne øyne fremover. Hsiang sette pistolen tilbake i en liten, senket sin hvite-capped hodet, og ble nesten usynlig i snøen. Da han begynte å telle. En Amerikansk ville ha gode hunder, den typen som kunne leve av å være tretti-fem. Men jeg måtte ta min tretthet hensyn: tjue-fem en time. Om to og et halvt minutt per kilometer. Fire hundre meter per minutt. Syv meter per sekund.
  
  
  Da han hørte lyden igjen, det ble tydeligere. Ved stikker opp ørene, han kan skille lyder fra forskjellige hunder. Et øyeblikk senere, kjelke skranglet.
  
  
  Hsjan trakk pistolen hans. Han fikk ikke se sleden før han var hundre meter unna. Han løp ut gjennom snøstorm, hunder brusende, en humpete haug av teppe-dekket rekvisita kjører lengden på sleden, og da en høy, mørk figur som lener seg ut rundt den bakre løpere, svaiende gjennom spøkelsesaktige landskapet.
  
  
  Hsiang teller sakte til ti, og deretter åpnet ild. Se over visiret på mørk figur som står bak lading hunder, Hsiang så en liten dusk, kanskje en hodeskalle og hår, som røykte for et øyeblikk i måneskinn før kollapse inn i snøen. Men urørlig driver og bjeffende hunder fortsatte å løpe.
  
  
  Hsiang skjøt igjen og igjen. Og igjen. Hundene, sleden, og mannen fortsatte å kjempe, ruvet høyt over ego-visir. Han kunne ikke gå glipp av nå. Hsiang er pekefingeren strammet på avtrekkeren igjen. Pistolen skranglet.
  
  
  Egoets synsvinkel var fylt med wild dog øyne, tunge hengende fra siklende munn, poter sliping gjennom snøstorm som stemplene i en flyktende helvetes maskinen. Hsjan knelte ned og sparket igjen i gapet mellom seg selv og figur i den mørke parque. Deretter kastet han seg ut av veien for fartsovertredelse slede.
  
  
  På nært hold, så sleden gikk mimmo, Hshang så at figuren hadde ingen ansikt. Parken var tom. Han tilbrakte sine dyrebare kuler på fugleskremsel. I neste øyeblikk, så han vekt på kjelke heis som flyr figur vimsa sitt skjulested under teppet.
  
  
  Den tynne blad glinted i måneskinn.
  
  
  Hsiang svingte pistolen opp som kroppen traff ham, sende ham liggende på ryggen i snøen. En sterk hånd grep Ego håndleddet og knuste bein.
  
  
  Svakt, Hsiang forsøkte å heve pistolen igjen.
  
  
  'Kven er du?'skrek han. "Hvem er du som dreper så godt? Den stiletto blinket ned.
  
  
  I det siste, korte øyeblikk av sitt liv, Hsiang hørt to ting.
  
  
  Ego blodet drypper på snø.
  
  
  Og navnet: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Mannen som solgte sin død
  
  
  
  Navn original: Mannen Som Solgte Død
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prologen
  
  
  
  
  
  
  Xiang Shuyang ventet. Alene i mørketiden. Han krøp sammen i månelys snø som en drage i ferd med å angripe. Ego er nesebor quivered og oppblåst ut skyer av damp. Egoets øyne stirret tomt på ego ' s egen sti.
  
  
  Den hvite kamuflasje kappe gjorde lite for å beskytte sin stri kroppen fra den harde vinden og subzero temperaturer. Bak ham, ego-død sledehunder lå strak i den stadig skiftende snø. Sani ego ble knust av hylende raseri av hundene. Bitterhet, Xiang visste nå. Slow-skuespill bitterhet. Never mind, tenkte han. Xiang ikke lenger tanken om å kjøre unna. Han ikke lenger trodde om overlevelse. Alt han kunne tenke på var død og pistol på sin hofte som var ment for å drepe ego.
  
  
  Hundre miles øst, langt borte i kratt av spøkelser, ruinene av ego livets anliggender fortsatt smouldered. En high-pitched gråte av bestialsk raseri brøt ut rundt ego halsen på minnet om alle de årene han hadde satt seg inn i dette, og som grusom, plutselig ødeleggelse. Ego av laboratoriet. For et øyeblikk, han lurte på hva det var designet for. For et øyeblikk, han så for seg ødeleggelse det ville føre til.
  
  
  Han forestilte seg stort felt av Amerikanske hvete, hemmet i vekst og råte under den brennende solen, smurt og reeking av dødelig sopp av ego-lab. Han så hvordan russiske byråkrater desperat behov for nye korn forsyninger for sultne befolkning, som de kunne ikke finne hvor som helst. Han smilte ubevisst.
  
  
  Men alt dette var borte for bare Dolly sekunder. Vinden kutte smil fra egoets lepper, og minner ham på hvor han hadde vært, og som hadde endret sin skjebne. Det vil ikke være noen Shu Xiang-prisen i januar. Det mislyktes. Og ego ledere ville være fornøyd om det.
  
  
  Men han ville ikke møte dem. Hsiang visste at han skulle dø her, i snøen, i ørkenen, i denne endeløse natt. Men før han kan smake døden, han vil tilfredsstille hans tørst for drap: drepe denne Amerikanske.
  
  
  Xiang var sikker på at en høy American ville komme snart, fordi dette Amerikaner var en grundig person. Han pent drept Sunget og Jiang, selv-lærte killers. Og etter å ha drept de to vaktposter, han gjorde sitt beste for å plante brannbomber. Laboratoriet ble fullstendig ødelagt.
  
  
  Den Amerikanske slo mens Xiang lå og sov. Ego ble vekket av den siste dempet eksplosjoner, og han så flammene utbrudd rundt alle dører og vinduer.
  
  
  Han løp til sin slede og hans hunder, flyktende fra en annen fjern figur, den Amerikanske at Eskimoene hadde hvisket om i den sørlige oppgjør tidligere denne uken.
  
  
  Når hundene døde på vei, Xiang visste at amerikaneren hadde tatt forholdsregler. Han var ikke kommer til å la Xiang flykte, så det var klart at den Amerikanske var ikke en person som kunne overlate noe til tilfeldighetene. Han vil komme til å etablere Xiang ' s død.
  
  
  Xiang grøsset med sinne. "Dø, du fordømt Amerikansk," hvisket han til natten. "Dø først."
  
  
  Én time, to. Han krøp sammen ned, basking i hat. Til slutt, for hundene begynte å bjeffe svakt i økende vind.
  
  
  Xiang raskt trakk ut sin høyre hånd rundt hans saueskinn mitt og stakk den i lommen hans dublett. Fingrene hans strammet rundt den automatiske pistol. Den Kinesiske vet ego som Typen 54, ih kopi av den russiske 7.62 mm TT M 1933 Tokarev. Xiang sakte trakk en pistol fra lommen og cocked det med ett av åtte Mauser runder, tung nok til å trenge inn i et foten av furu. Da han sank mage-først i snøen, mellom ego-smashed slede spor, og kikket over visiret av hans våpen.
  
  
  Det vil ikke være vanskelig i måneskinn. Et godt definert mål tilnærminger ham med frank øyne. Hsiang sette pistolen tilbake i lommen, senket hodet i en hvit lue og sto nesten usynlig i snøen. Da han begynte å telle. Den Amerikanske vil ha gode hunder, hvis hastigheten kan komme opp til tretti-fem kilometer per time. Men trøtthet var noe å regne med: tjue-fem en time. For eksempel, to og et halvt minutt per kilometer. Fire hundre meter per minutt. Syv meter per sekund.
  
  
  Da han hørte lyden igjen, det ble tydeligere. Og når han var våken, han kan skille lyder fra forskjellige hunder. Et øyeblikk senere, kjelke skranglet.
  
  
  Hsiang trakk ut sin pistol. Han fikk ikke se sleden før det var en hundre meter unna. Han spurtet ut av den snørike bakhold: hunder ble racing, en humpete haug av teppe-dekket rekvisita strukket hele lengden av sleden, og deretter en høy mørk figur som stikker ut bak på sleden svaiet over spøkelsesaktige landskapet.
  
  
  Xiang sakte teller til ti og åpnet ild. Se over visiret på mørk figur hodet bak lading hunder, Xiang så en liten bolle, muligens hode og hår, vises en kort stund i måneskinn før du dykker ned i snøen. Men urørlig driver og bjeffer hunden holdes i gang.
  
  
  Xiang skjøt igjen og igjen. Og igjen. Hundene, sleden, og mannen fortsatte å lage støy, truende over Ego bakholdsangrep. Han kunne ikke gå glipp av nå. Xiang ' s pekefinger pakket rundt utløse igjen. Pistolen tordnet igjen.
  
  
  Egoets synsvinkel var fylt med ville øyne av hunder, tunger som stikker ut av siklende munn, poter sliping på blizzard-som snø som stemplene i en flyktende helvetes maskinen. Xiang rose til knærne og skjøt igjen gjennom gapet mellom ham og den mørke jacketed figur. Deretter kastet han seg ut av banen av fartsovertredelse slede.
  
  
  På nært hold, så sleden gikk, Xiang så at figuren hadde ingen ansikt. Parken var tom. Han tilbrakte sine dyrebare kuler på fugleskremsel. Den neste tingen han visste, det vekt på sleden løftet noe som fløy rundt i ly av teppet.
  
  
  Den tynne blad glinted i måneskinn.
  
  
  Hsiang svingte pistolen opp som stiletto traff ham, sende ego liggende på ryggen i snøen. En sterk hånd grep Ego håndleddet og knuste bein.
  
  
  Hsiang forsøkte å heve pistolen igjen.
  
  
  Han skrek. 'Kven er du?"Hvem er du som dreper så godt?" blinket stiletto.
  
  
  I de siste øyeblikk av livet, Xiang hørt to ting.
  
  
  Som blodet drypper på snø.
  
  
  Og navnet: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  Kapittel 1
  
  
  
  
  — Er du helt sikker Hsiang er død, Nick?"
  
  
  Det er tider når David Hawke " kan være irriterende, og dette var ett av de øyeblikkene. Å sitte i hans hovedkvarter i Washington, D.C., mens hans ego-rumpled tweed passer stinket av egoet stinker av billige sigarer, Hawk spilte i sin egen produksjon av "Den Perfekte Byråkrat."
  
  
  En brun mappe merket "Carter-Hsiang" ble plassert diagonalt foran ham, og Hawk trukket på baken hans sigarett og gjorde sitt beste for å sørge for at jeg fikk ikke se noe rundt innholdet. I tillegg til mappen og sigar, egoets viktigste krykke var en jeg prøver pennen, som jeg fortsatte å skrive i mappen mens jeg beskrevet det som skjer i Arktis.
  
  
  Han kastet et blikk på klokka og stirret på den blå sky av røyk som hang over Hawke er grått hode. "Hsiang er død i Rivne på femti-fire timer, syv minutter, og seksten sekunder," sa jeg.
  
  
  Hawke ' s penn fortsatte å klø papiret.
  
  
  "Det emu ble knivstukket to ganger i halsen med en dolk. Det første såret og skadet carotisar, den andre åpnet luftrøret. Kroppen er der fortsatt. Hvis du ønsker å gå og se kroppen, kan jeg fortelle deg om nen innsiden og ut.
  
  
  "Nå, nå, Nick," Hawk. "Ikke så fiendtlig. Du vet hvordan ting er med våre folk i Washington. Vi bor på papirarbeid. Hvordan kan vi rettferdiggjøre oss selv? Agenter som deg, Killmaster playboys, få alle de morsomme, alle eventyr, alle reiser. Ikke spare oss disse få elendig øyeblikk.
  
  
  Hawk ga meg et smil om lengden av en ego sigar rumpe. "All right, Nick," sa han. "Takk. Ikke bare på dine egne vegne, og AH. Det er noen høytstående offentlige tjenestemenn som vil at du skal vite at de setter pris på det du gjorde det."
  
  
  Han gjorde aktuelle lyder av takknemlighet.
  
  
  "Hsiang jobbet for å få oss veldig alvorlig trøbbel," sa han. "Og henne, er jeg redd for at vi vil se mer av sitt slag nå." I tillegg til å være en ganske dyr hobby, krigen har blitt veldig sjeldne. Det er en krig på den gammeldagse måten, med soldater og våpen, med massiv ødeleggelse i det åpne feltet.
  
  
  Hsiang var en ny type soldat: en økonomisk kriger. Færre kopier, flere hjerner. Wen er i nærheten-kirurgisk kunnskap om verdensøkonomien og gal manns ønske om å dissekere ih. Resultatet er det samme: at nasjoner og folk, som styrte alle siviliserte systemer som er generert av livet. Men kostnaden av operasjoner er lavere, og målene er lett å skjule."
  
  
  Hawk tok ut en iso rta sigar, lente seg over pulten sin, og snakket veldig sakte, veldig tydelig, og det er veldig bevisst. "Men faren er ikke mindre.
  
  
  Han vinket med hånden foran ansiktet hans, som om å slette en usynlig horror.
  
  
  "Visste du se kirsebær blossoms på vei her?" spurte han.
  
  
  "Ja," sa jeg.
  
  
  "Washington har mye å tilby i løpet av våren," sa han.
  
  
  Hennes, så på ham kraftig. Jeg vet ego har en merkelig måte å komme til det punktet, og det var ikke vanskelig for meg å mistenke ego for å prøve å belaste meg med noen kontorarbeid. Ego burde ha kjent henne bedre.
  
  
  "Så godt som Washington er," sa han, " jeg tror det finnes bedre steder."
  
  
  "Ikke for deg," sa jeg.
  
  
  Hawk lo. "Hva med en ferie, Nick?"
  
  
  Øyenbrynene mine skutt opp til hårfestet mitt, men før Hawk kunne nyte sin lille overraskelse, det var senket igjen av ih.
  
  
  "Hva er vitsen?"
  
  
  'En spøk?" sa han, belysning annen av hans skitne sigarer.
  
  
  "Du hørte meg," sa jeg.
  
  
  Hawke spiller fornærmet uskyld. En dag vil jeg betale noen for mye penger for å lage en kopi av den Oscar for dem. — Hvorfor tviler du på meg, Nick?" Har hun noen gang løyet til deg?
  
  
  Vi hadde begge å le.
  
  
  "Seriøst," sa han. — Hva med en tur?" Han lente seg tilbake i dreibar stol, hans øyne skanning taket som om det var et kart over verden.
  
  
  "Til noen fine og varme sted hvor du kan bli kvitt den Arktiske kulden," sa han.
  
  
  Jeg ventet på henne, men jeg trenger ikke si noe.
  
  
  "Ah, ta den franske Riviera, for eksempel. Ja, jeg har hørt at det er vakkert i slutten av våren, like før turistene strømmer det. Et sted som Fin. Jeg hadde nok informasjon. "Hør," sa jeg. "Snakker du om en ferie eller en jobb?"
  
  
  Hawke ' s ideen om et ærlig svar var et nytt spørsmål. — Vet du hvem som er med i Fin nå?"
  
  
  "Si meg," sa jeg.
  
  
  "Bare én av beste film stjerner i Amerika."
  
  
  Jeg fortalte henne. 'Egentlig?'
  
  
  "Ja, ja," Hawk med en hai-som glis. "Og synes hun å være alene, også." I går kveld, var hun der helt alene , i den Mediterrane Palace, spille og å miste rulett, og ingen kunne trøste henne. Hawke ristet på hodet på "dine sorger" av det hele. "All right," sa jeg. "Det er å gi opp. Hvem er det?'
  
  
  Ego ' s øyne smalnet litt som svarte han, "Nicole Cara."
  
  
  "Nicole Gjør," sa jeg,"døde i en flyulykke for fire år siden."
  
  
  'Virkelig? Hawk, plassere min flybillett over stolen.
  
  
  
  Kapittel 2
  
  
  
  
  Han var en ekte freak.
  
  
  Henne, sto og stirret på ham i ego glass bur, uvitende om noe, men egoet arbeid. En liten birdlike mål, nervøs øyne tindrer bak en par briller som er plassert på en lang nebb nese. Ego er beinete kroppen rykket med nervøs spenning, som om han var alltid kommer til å kjøre bort når han ble redd. Nikotin fingre bladde gjennom bildene av ego på blitsen-dekket dusj. Alene i sitt lille rom med god utsikt over hans arkivskap, som stod der som imponerende rader av gravsteiner i en overfylt kirkegården, og han følte seg i sitt rette element. Hubert Wicklow, en hengiven av faktiske forhold, en keeper av minner, en bærer av glemt data. Empire ' s Ego var støvete arkiv av en enkelt Nasjonal News Agency.
  
  
  Stråler av lys som filtrert gjennom forurenset New York luft gjennom de høye vinduene i rommet var det bare en lettelse. Luften hang fortsatt og tung med støv i rommet.
  
  
  I dette store mausoleet, det siste er balsamert: journalistisk funn av oberster som hersket et sted i Latin-Amerika for en uke eller en måned; mordere som forbrytelser begeistret publikum for fjorten dager, crooks, idrettsutøvere, presidenter, statsministre, forvist konger, en stor, internasjonal kjede av folk som raskt vant lunefulle oppmerksomhet av pressen, og så sklei på å være praktisk talt glemt. Men ikke Hubert Wicklow.
  
  
  I den gigantiske avkroker av egoet sinn, navn, fakta, data og statistikk var stablet opp som gjerrig er skatter. Hva han kunne ikke umiddelbart husker fra minnet, han kunne finne i ti minutter, trekke ut det siste rundt graven-som skuffer av hans arkivskap.
  
  
  Det er folk som kan gjøre en slik minne lønnsom, men ikke Hubert Wicklow. Sette ego foran fremmede, få egoet til å utføre, og fortelle emu hvordan å bli rik ved å gi bare en enkel faktum, og alle som brøt ut rundt den tynne ego rykninger rta var en hjelpeløs stammer. Han trakk på skuldrene og holdt ut sine hender, håndflatene opp. Han ristet på hodet svakt. Regndråpene spilt på pannen og rullet ned nesen.
  
  
  Hubert Wicklow hadde en merkelig og subtile geni. Stygg var et godt ord for ham. Den andre, også.
  
  
  Han kremtet.
  
  
  Skremt, han så opp. Hans hånd rørte haug av bilder på gulvet. Ego ' s face ble rød. Hånden slo en ulmende sigarett i askebeger, savnet, og rullet sigarett over bordet.
  
  
  "Ta skredder," sa han.
  
  
  "Ro deg ned," sa jeg. "Det er bare meg."
  
  
  Em hadde klart å finne sin egen sigarett, og nå, krumbøyd i stolen, han var flittig søke etter bilder under pulten sin.
  
  
  Ego ord virvlet gjennom røyken. "La meg rydde opp i rotet første. Over det. Forbannelse. Jeg hørte ham bang hodet på stolen under, og klikk igjen med hans bilder, skylles, men glad.
  
  
  Han nøye plassert ih på stolen, stod opp og holdt ut hånden. "Hvordan har du det, Nick?"
  
  
  "Som alltid," sa jeg. "Og du?'
  
  
  "Jeg gjør alt jeg kan," sa han.
  
  
  Han plukket opp en bunke med bilder fra en stol i hjørnet av rommet sitt og satte dem på gulvet. "Sett deg ned," sa han.
  
  
  'Jeg sitter ned.'
  
  
  Bosetting hans skjelett tilbake i svingstol, han stubbed ut sin sigarett, tente en annen, sette den i hjørnet av rta, og tok en rask dra. Blitsen fløy gjennom luften og landet på Emu skjorte. "Fortsatt united trykk og telegraf tjenester?" Dette pseudonymet var det eneste han noen gang påpekt om den forbudte tema for mitt arbeid. "Ja," sa jeg.
  
  
  "Vel, hva kan vi gjøre i dag for våre andre journalister?" spurte han med et smil.
  
  
  "Jeg trenger informasjon," sa jeg.
  
  
  Hubert skled frem på bordet. "Fortell meg om det," sa han.
  
  
  "Nicole Gjør Det," sa jeg.
  
  
  "Døde på Mars 3, 1972, i en flyulykke ved Flyplassen i Frankfurt, som drepte tretti-seks passasjerer og mannskap på en Caravel ansatt av..."
  
  
  Han rakte opp hånden. "Hoo-hoo."
  
  
  "Jeg hadde ikke lyst til å få deg til å føle som om jeg ikke var der lenger."
  
  
  "Det hadde ikke engang forekommer det meg," sa jeg. "La oss fokusere på detaljer. Først av alt, er du sikker på at hun er død?"
  
  
  "Uten tvil.'
  
  
  Jeg spurte henne. "Har du ikke hørt noe imot? "Tvil om identifikasjon av organer. Ryktene du alltid hører i slike tilfeller: ikke helt død, fryktelig vansiret, låst i en celle et sted?"
  
  
  "Nei," Hubert sa. "Hun er død. Ingen, selv ikke den fang club, har gitt uttrykk for en annen oppfatning."
  
  
  "Aldri noen indikasjon på det motsatte?"
  
  
  "Nei, absolutt ikke."
  
  
  "All right," sa jeg. "Begynnelsen av den andre og siste korketrekker: anta at jeg møter en kvinne som ser ut akkurat som Nicole Gjør, så å si, en full ring. Hvordan vet jeg om hun er ekte eller en bedrager?
  
  
  "En vanskelig oppgave," Hubert sa. Han la ut sin sigarett, la hendene bak hodet, og lente seg tilbake, lukke øynene. "Nicole Gjør Det," han mumlet. Nicole Gjør. Du bør vite hennes detaljer. Alyonka, høyde, øyenfarge, hår. Hun er naturlig blonde, eller var. Han snakket tankefullt. "Det viktigste data er bare et faktum. Du trenger noe spesielt som du ikke har sett i en film ennå."
  
  
  "The voice, egentlig?'
  
  
  "Som en liten føflekk, veldig høyt opp på innsiden av venstre lår."
  
  
  'Er du sikker?'
  
  
  "Mer enn bare et rykte," sa han. "Jeg kan ikke huske hvor jeg leste det fra, men jeg tror det. Jeg tror du kan stole på at Nick. Dette er det beste jeg kan tilby deg.
  
  
  Han sto opp og ristet Emu hånd. "Jeg vet ikke hvordan du gjør det," sa jeg, " men du er et mirakel."
  
  
  Hubert lot seg et fornøyd smil og reiste seg opp. "Det er noe annet du kanskje trenger å vite, Nick." Hun ga ham et spørrende blikk.
  
  
  "Du er den andre personen med en sterk interesse i å Nicole Cara som har kommet til å se meg i de siste seks ukene."
  
  
  "Gå på", sa jeg.
  
  
  "Som du vet, Uni-Nasjonale Nyheter er ikke bare relatert til trykk. Vi er også en kommersiell handlefrihet. Kan noen komme her og kjøpe hva vi tilbyr. For det meste er det bilder, for det meste for bøker. Om to uker siden, en fyr som kom inn her, og ba meg om å kjøpe kopier av alle de bilder av Kara i vårt arkiv."
  
  
  "Du har allerede hatt slike forespørsler, har du ikke?"
  
  
  "Noen ganger," Hubert sa. "Vanligvis, men de kommer her først for å vise alle bildene, og bare da kan du fortelle dem hva de ønsker. Denne fyren kjøpte den uten å se. Dette var den første uvanlig funksjon.
  
  
  "Og den andre?"
  
  
  "For det andre, har det ikke vært mye interesse i Nicole i de siste årene." Flere bøker ble utgitt etter hennes død. En selvbiografi av en fang-klubben har blitt publisert. Og det var alt. Deretter fikk vi en forespørsel til ett bilde for å illustrere den populære historien av disse årene. Så spør nah for alt vi hadde var bare et sekund ego innfall."
  
  
  "Og den tredje?".
  
  
  — Du har en jente som heter Wilhelmina. Det var en uttalelse, ikke en korketrekker.
  
  
  Wilhelmina er en ganske dødelige kjæreste, eller rettere sagt, en Luger-type pistol. Hun var aldri langt borte fra meg. Ikke mer enn Hugo, min stiletto, og Pierre, gass bombe.
  
  
  "Denne fyren hadde en kjæreste som at," Hubert sa. "Under den venstre armhulen."
  
  
  "Hva gjorde han ser ut som?'
  
  
  "Store karen," sa han. "En av disse bredskuldret, tettvokst typer. En Neandertaler-ansikt. Hennes øyne er gjemt bak solbriller. Arret er trukket på venstre kinnbenet, om to og en halv inches lang.
  
  
  — Gjorde han si hva han skulle gjøre med disse bildene?" "Det var ganske mye alt han sa. Han sa fyren han jobbet for var gal om nah.
  
  
  — Du vet navnet hans?"
  
  
  Hubert rummaged gjennom en bunke med kvitteringer i en stol skuff. "Du kommer til å elske det, Nick," sa han, plukke en ut.
  
  
  Jeg så på papiret han ga meg. Kundens signatur var på bunnen. Ved siden av det er scrawls som ville fornærme en seks år gammel: John Smith.
  
  
  "Han var like nydelig som såg han," Hubert sa. Det må ha vært noe accusatory på den måten han så på sin gamle venn, fordi egoet høres nesten absurd, som forsvar. "Come on, Nick. Hvordan kunne jeg ha kjent ham? Kan noen komme inn her og kjøpe hva de vil."
  
  
  "Har ikke noe imot meg," sa jeg. — Etter all denne personen kunne ha vært helt annerledes. Kanskje det bare er en tilfeldighet.
  
  
  "Selvfølgelig," Hubert sa da hennes shell avsluttet dagen. "Det er slik en sjanse.'
  
  
  Han ristet Emu hånden igjen og sa farvel. Han fortsatte å se på henne da hun gikk nedover den lange hall til heis.
  
  
  Good — bye, Nick, Ego hørte henne si. "Ta vare på deg selv. Vær forsiktig.'
  
  
  
  Kapittel 3
  
  
  
  
  "Ta vare på deg selv. Vær forsiktig.'
  
  
  Selv den rasende brølet fra motorene tretti tusen fot over Atlanterhavet kunne ikke drukne ut ordene. Det var illevarslende. En ferie som ikke var en ferie. De fordømte Hawk. En vakker jente som er engasjert, kan eller kan ikke være død.
  
  
  Han så ned på sin skuff av mat. En forskrekket del av løk kikket ned på siden av den brune sausen som omringet halvt kokt kjøtt som en cyclops s eye.
  
  
  En skygge krysset min visjon.Jeg hørte flyvertinnen spør henne. 'Ikke er sulten?'
  
  
  Hennes, han ristet på hodet.
  
  
  Hennes lange, slanke hånd gått foran meg for å ta skuffen.
  
  
  Hun ble innledet med et glass whisky. "Jeg liker det," sa jeg. "Kanskje dette vil hjelpe meg til å sove."
  
  
  "Ja," sa hun. "Dette er også Odin rundt om i verden. Han så opp på et par lyse blå øyne og rampete smil.
  
  
  "Jeg har hørt det er andre drikker er tilgjengelig."
  
  
  "Ja," sa hun. "Og bedre bakt for deg."
  
  
  Han tente en rundt hans gull-tipped sigaretter. "Og for lungene, også, tror jeg.
  
  
  "Ja," sa hun. "For lungene, også. Vil du bo i Paris?
  
  
  "Nei". Jeg har en overføring tur til Orly i førti minutter, etter at vi har landet.
  
  
  'Dessverre. Ellers kunne jeg vise deg severdighetene.
  
  
  "Ja, selvfølgelig," sa jeg. "Men kanskje en annen gang."
  
  
  "Kanskje.'
  
  
  Hun tok papiret og slått til å forlate .
  
  
  "Jeg tror du hadde bedre å få meg en annen whisky," sa hei til henne bakfra.
  
  
  Jævla Hawk, tenkte jeg igjen. Selv whisky ville ikke hjelpe meg.
  
  
  Han var fortsatt i dårlig humør da han landet på Flyplassen i Nice senere på dagen på en flytur rundt i Paris. Fra taxi som tok meg med til Beau Rivage Quai des Etats-Unis, jeg kunne se det solfylte expanse av Middelhavet fra den ene siden. På den andre — en nesten ubrutt linje av hoteller, villaer, og høyhus slåss med hverandre som en tispe for bortskjemt brats i den legendariske lekeplasser for de rike.
  
  
  Mitt rom hadde utsikt til sjøen. På en høy franske dag, en kjølig bris blåste. Jeg har pakket mine poser, sette Wilhelmina, Hugo, og Pierre i to rullet opp håndklær, og gjennomført ih til rullesteinstrand.
  
  
  For en time han lå med øynene lukket, lytte til vann hviske mot land.
  
  
  Når mannen kom tilbake til rommet sitt, det var ikke behov for å gjøre en rutinemessig sjekk. Det var ingen benekte det faktum at noen var inne.
  
  
  Det var en stor fruktkurv på frokost bordet. Menneskeheten hadde en hvit-kortet er koblet til et grønt bånd. Håndskriften var at en fransk kjøpmannen, men det var ingen tvil om ektheten av senderen. "Velkommen til den franske Riviera," kortet lese. "La ferien bli alt vi kan håpe på.
  
  
  Rumpehullet hawk! Fra det øyeblikket jeg kom tilbake til bassenget, han som har plaget meg, gjorde meg, gjorde narr av meg for alltid. Først ble det antatt at Hsiang kan ha rømt fra meg. Tilbake da, det var en mindre opplagt invitasjon til å ta en mindre opplagt ferie. Det hadde også vært noen ganger i det siste når Hawke hadde skimped på detaljer om oppdraget. Han kunne forstå det. Det var noen ting som han visste var ikke så sikker som han kjente henne, gitt risikoen for å bli tatt. Dessuten er jeg ikke trenger å vite alt for å fullføre min oppgave. Men, for å fortelle sannheten, hennes misteltein ikke gi oss den fjerneste anelse om hvorfor hun var i Nice. Hva gjorde Hawke vare hvis Nicole var i live eller ikke?
  
  
  Hendene mine var knyttet til nevene. Og blodet banket vilt i mine ører. Ro deg ned, sa han til seg selv. Anta at den gamle mannen i hans hull på Dupont Circle i Washington vet hva han gjør. Og så, hvis du ikke vet hva det er, kan du prøve å finne ut noe. Bare la ting skje. Det er uvitenhet som er årsaken til at du så mye trøbbel.
  
  
  Handlinger. Dette var det jeg trengte. Jeg har alltid følt meg bedre da. Ventetiden har kommet til en slutt. Jeg dusjet og kledd for kvelden. I lommen på min dublett var mitt nye pass i navnet av Nicholas Anderson. Uansett hvor hun går, en pistol, stiletto, og gass-bombe kan komme som et sjokk, spesielt hvis vaktene var så ivrig som jeg mistenkte.
  
  
  Denne gangen Wilhelmina, Hugo og Pierre vil bo. De var ikke følgesvenner av Nicholas Anderson, turist. Men en mann ved navn Nicholas Carter med rang av Killmaster AH ville være en lure til å komme ut alene. Han stakk to single-edged blad i hennes krage . Den tredje var i beltet på ryggen. De lå flatt, usynlig, betryggende, og dødelig.
  
  
  Jeg vil fortsatt ha tid for middag før kvelden er arbeidet starter. Etter å ha forlatt rundt hotellet, han snudde seg igjen, krysset Quai des Etats-Unis, i neste hjørne, og begynte en lang, svingete tur langs kysten til havnen for å spise lunsj på et sted utendørs, alene og med levende lys, med stekte reker, ratatouille og hvit vin. .
  
  
  Det er ikke i en hast. Nå som hun var klar til å handle, hennes tapte denne over-stimulering . Henne likte maten og miljøet. På den andre siden av havnen, yachter og trålere som kom i natt. Himmelen mørkere, snu fra blå til svart alle rundt. Lys flickered i restauranter over gaten. Han tok en siste slurk vin og stubbed ut sin sigarett.
  
  
  Hvis jeg hadde en ferie, det ville være over nå. Det var på tide å starte.
  
  
  Bar overkropp og er støttet av unge hender, hun klatret opp en bane med høyt gress og purpur blomster, en blek, sensuell budbringer av mørke gleder og gjennomgripende gleder for de som er villige til å gi etter for fristelser av krem-farget verden. bak nah. Hvis statuen hadde et navn, ingen ville ha tenkt på å legge det. Men gitt innstilling, inngangen til casino, kanskje dette arbeidet var unødvendig. Lady luck vil være nok.
  
  
  Palais de la Méditerranée på Promenade des Anglais i Nice er ikke for oss det beste, men for oss de verste casino på Cote d ' Azur. Likevel, det er profesjonelle, effektive, og like innbydende, både for turister som begrenser deres risiko for ti eller tjue dollar for en natt, og for spillere som krever høyere priser.
  
  
  På toppen av dobbel buet trapp som fører til den første til andre etasje, som strekker seg i alle retninger, kjent som Les Salons de la Mer, henne, snudde seg til Sekretariatet. Bak disken, som så mer ut som et skap, satt to menn i tailcoats, blek, med en air av uknuselig skepsis. Ved siden av dem satt en heavy-eyed ung kvinne kledd i en sorg kjole, dele sine tvil om menneskeheten som blinket gjennom ih er trette øyne. Flere turister, tilsynelatende fra en av de mange konferanser som Nice city Council vert regelmessig, var samlet rundt stolen.
  
  
  Som han gjorde sin vei gjennom dem, han satte inn sitt pass og en fem-franc stykke på telleren. Mynten var nok for en inngangsbillett for en kveld. Femten franc en uke, tretti i måneden, seksti en sesong. Alt jeg fikk lov til å gjøre inne, dens gjort en stor antar her. Jeg var å satse det på flaks seg selv, satser på at på en kveld jeg ville vinne, hva Hawk har sendt meg.
  
  
  En av de andre skeptiske utseende menn åpnet my passport "Nicholas Anderson", stirret på bildet, og deretter undersøkt ansiktet mitt.
  
  
  Jeg fylte ut skjemaet mens han sjekket my passport i arkivet i hjørnet bak ham. Fornøyd, han som er skrevet navnet mitt på en gul casino-kort med to rødbrune striper på siden og gled det over til meg.
  
  
  De to sikkerhetsvakter ved inngangen til Les Salons de la Mer nikket til meg da jeg nærmet meg henne.
  
  
  Hennes stod på toppen av tre, marmor trapper som leder opp til en overdådig hall; et rom på ulike nivåer, bred og lang som en fotballbane, helt dekket med rødt. Overfor meg, røde gardiner innrammet med havutsikt windows. På liten balkong utenfor, badet i måneskinn og en våt våren bris, par satt og drakk drinker og snakker over støy fra trafikk. Det var bord mellom meg og balkonger til venstre og høyre. Roulette, craps, baccarat, blackjack, écarté, trente et quarante . Under den myke gløden av blod-rød-skjermer, sølv tannhjul spunnet, kort hvisket mot det grønne klut, terninger skranglet og chips strømmet i en kontinuerlig syklus av gevinster og tap.
  
  
  Han gikk raskt over rommet, stopper ved en av de to restauranter for en drink. Det var ikke mange mennesker i begynnelsen av sesongen. Flere bord var stengt. Fra tid til annen en stemme som vil si kraftig over din, " Ingenting ne va plus," og så ville hun høre tikker av en elfenben ball mot veggene av et roulette hjul.
  
  
  Det var ikke noe spesielt om publikum. Amerikanerne folksomt rundt blackjack og craps tabeller . Baccarat gruppe besto hovedsakelig gjennom Briter og seniorer, og den internasjonale scenen var sentrert rundt rulettbord. Det var et par allestedsnærværende Japanske folk i blå drakter, hvite skjorter, og ekte bånd, to Arabere, en håndfull av Grekerne, noen Skandinaver, en Spanjol, Tyskere, Engelskmenn og Amerikanere.
  
  
  Sitter på tre stoler, spent eldre kvinner bevæpnet med blyantstumper bøyd over arkene, å utarbeide strenge systemer som D ' Alembert og Abrogation .
  
  
  Han sto bak en av de eldre kvinnene ved bordet nærmest inngangen. Det, jeg hadde et synsfelt som gjorde det umulig for noen å komme inn gjennom hovedinngangen uten å bli lagt merke til.
  
  
  Jeg ga hver croupier to hundre og femti franc. "Fem i chips," emu fortalte henne. Regninger forsvant inn skrivebord, safe gjennom en grådig spilleautomat med en messing tut. Rundt en skattekiste av fargede symboler for ulike trossamfunn, femti gule disker raste mot meg. Han la dem regne ned i hans dublett.
  
  
  For en stund, og han tillot seg å falle i søvn til den klang av spill, rumble av hjulet, ritual gråter av croupier blandet inn i en endeløs rytme:
  
  
  - Skipet . Blush. Overtredelse. Faites fox jeux. Ingenting er ikke et stort pluss. Koriander. noir. Overtredelse. Faites vous jeux. Ingenting er ikke et stort pluss. Skru-krok. Blush. et par.'
  
  
  Hver gang døren åpnet, så han opp forhåpentligvis, men forgjeves.
  
  
  Han kom i en liten og begynte å plassere innsatser. Noen ganger stolen tok mine chips, noen ganger det ga dem bort. Mine tanker var bare halvparten på rattet. Sin spilt på høyere nivå.
  
  
  En og en halv time gikk. Lei, byttet jeg til å satse på ett individuelt tall. Det er bare å sette beløpet bokstavelig talt i Nike Carter, brakt opp til ti — og tapte. Dens enkle å sette beløpet bokstavelig talt i Nicholas Anderson, satse på seksten og taper igjen. Dens bare sette brev av David Hawk, satse på ni og tapt. Antall endte bokstavelig talt i Nicole, og igjen satt på ti.
  
  
  Min chip var bare i antall på det grønne arket, sjansen var 37 til 1. Dealeren flyttes hans håndledd og det store hjulet begynte å spinne mot klokken. Elfenben ball spratt inn i hjulet med klokken, mot strømmen av ibenholt, som en meteor på nattehimmelen. 'Ingenting ne va plus,' croupier bjeffet. Hjulet bremset ned. Ballen falt ut fra under rim, spratt over skott, bremset, spratt én gang, to ganger, og falt i box nummer ti. Den rake presset en stabel av gul chips og en rosa hundre-franc stykke mot meg.
  
  
  Ih plukket det opp, kastet noen gule kortene til giveren som satt spillet, og bøyde seg ned for å samle inn resten.
  
  
  Da jeg så opp igjen, var hun det, ærlig overfor meg, på den andre siden av stolen. Det var spennende. Hennes honey-blonde hår, trukket tilbake fra sin solbrune ansiktet og bundet med en blek grønn-båndet, som ble avslørt høye kinnben, støttet av en skjønnhet som tid kan ikke spore. En tynn hvit kjole, med et lite kutt i halsen for å vise frem den fylde av henne full brystene hang fra henne godt bygget kropp. Han så at det var ingenting som hindrer henne harde brystvorter fra å trykke mot det kjølige, mykt stoff.
  
  
  Hun stakk hånden i vesken hennes og trakk ut en hundre-franc merk. "Fem chips," sa hun til forhandleren.
  
  
  Han deftly pakket bill rundt et tre-disk og droppet det i den umettelige arch s kobber sjakten. Hun la henne pose under armen og brukte begge hendene til å presse chips som et barn tviholder på et fjell av cookies. Bevegelsen var så uskyldig som jeg hadde til å smile. I det øyeblikket, hun så opp og stirret på meg over stolen, øynene hennes skinner som brennende smaragder. Da hun så ned igjen, på de kinnben i forvirring, og fortsatte å stirre på stolen. Hennes uttrykk ble alvorlig, grim. For å nå ut mellom spillerne som sitter ved bordet, hun holdt seg rundt henne gule chips for en syv. Hun er tapt, hun satt på seksten, og hun har mistet. Hun er betted på sytten-og tapte. Hun har spilt nitten og tapt. Hun er betted på tjue-seks og tapt. Hun er på tretti-tre og tapt.
  
  
  Ti ganger på rad, hun satset på den samme nummer, de verste odds på bordet, og tapte ti ganger på rad. Nå pusten hennes steg, og hennes bryster flyttes opp og ned i spenning, tømming av den tynne stoffet på kjolen. Hennes rosa-lakkert hendene skalv da de grep henne å smelte skatten, og etter to runder, hun var i stand til å holde det som var igjen i en hånd.
  
  
  Sitt aldri trodd at hun spiller for moro skyld. Et tynt lag av is glinset på undersiden av halsen hennes, og en gang når hjulet er slått, hun bit hennes leppe. Henne, så som fingre av hennes høyre hånd trukket ut en annen tilbakestille strengen over den minkende bestanden av hennes venstre hånd.
  
  
  Hun så på ham. Ee lepper som setter dempe ord. "Vær så snill," sa hun. 'Vær så snill.'
  
  
  Hun setter nummer ni chip foran henne. Ritualet ble gjentatt: hjulet dreies mot klokken, hall slått i den andre retningen; i det øyeblikk ballen falt, var det et rop: "Ingenting ne va plus" og en stillhet som spillerne ventet.
  
  
  Selv om jeg var døv, alt jeg hadde å gjøre var å se hei i øyet til å se resultatet. To tårene vellet opp fra under henne, øyelokk, som balanserer det å rulle nedover hennes kinn. Henne, så kroppen hennes spente. Hun svelget hardt, og tårene stoppet.
  
  
  Hun så ned på hånden hennes. Seks chips igjen. Hennes lange, brune arm pakket en rundt dem og plasserte det på antall tjue-fire. Denne gangen, hun lukket øynene hennes når hjulet er slått. Resultatet ble ikke noe bedre. På mindre enn ti minutter, Lukkes bare hadde to chips igjen. Hennes uro hadde ikke avtatt, men nå er hun virket nesten gikk til hennes ulykke. Hun nølte ikke med. Hun setter nummer tretten chip foran henne.
  
  
  "Gjerne," ropte han fra hele stolen.
  
  
  Hun så på meg og prøvde å smile. Men hun kunne ikke stoppe haken og lepper fra skjelvende, og øynene hennes var glinsende med hollyhocks. Hun lukket øynene igjen, unngå blikket.
  
  
  Øynene hennes fortsatte å stirre på Lukk. En dør åpnet i bakgrunnen ovenfor. En mann kom inn. Han så ut som den store fyren som samles inn data på henne.
  
  
  
  Kapittel 4
  
  
  
  
  Han bare sto der for et brøkdels sekund før egoets skarpe øyne sporet ham videre. Og så ego er super-søte svarte spisse ballett tøfler clattered ned trappen til den røde løperen. Hennes var allerede kommer rundt stolen mot henne.
  
  
  Vennlig hilsen bak henne, smilende med grusomme glede at crinkled Schrammel ego på kinnet, han rakte opp hånden og sank hans plumpe fingre inn i kjøttet av sin høyre arm, like over albuen. Han hvisket noe i øret hennes.
  
  
  Hun stivnet, ansiktet stivt med frykt. Bestemt, men forsiktig, redd for å forårsake problemer, prøvde hun å bryte ut rundt egoet av vedvarende utflukter. Hennes garvet hud viste hvite flekker fra den grove press på ego er lure.
  
  
  Hennes nærmet seg henne fra den andre siden, all godhet og uskyld.
  
  
  "Ah, du er det," gjentatt det. — Jeg begynte å tenke at jeg hadde mistet deg. Hvis du er lei av rulett, hva med en drink?
  
  
  I stillheten som fulgte, hørte han en forhandler som sier, " En." Hun tapte igjen.
  
  
  Når billig parfyme traff ham som en stinker kloakk, og hans sort silke passer glinted i myk casino lys, Pollard Willow nådd ned og ga meg alle sine mentale krefter. På tross av parfyme, på tross av sin drakt, han vil alltid ha utseendet av en mann som har tilbrakt mesteparten av sitt liv i tavernaer hvor flyr scurry over paier.
  
  
  "Hvem i helvete er du, skredder?" — Hva er det? " spurte han i en hvisken. Det var et godt tegn. Han var ikke kommer til å lage en scene.
  
  
  "Kanskje, mr. Smith? hadde min revmatisme.
  
  
  Han sa, "ikke sant?"
  
  
  Hun ønsker ikke å se på ham. "Vel, hva med en drink?" Hennes far sa. — Du ser ut som du kommer til å trenge noen å freshe opp."
  
  
  "Ja," sa hun. "Ja, takk. Jeg kan selvsagt.
  
  
  "Vel, det er flott, da," sa jeg. "Skal vi gå?"
  
  
  "Denne damen har en avtale andre steder," sa han.
  
  
  "Sier du det," sa jeg. "Men jeg er overrasket over at hun ikke fortelle meg det."
  
  
  "Hør her, gutt," sa han. "Ta mitt gode råd og komme ut av her. Ikke stikke nesen i noe som ikke angår deg.
  
  
  "Ja, men det bekymrer meg," sa jeg. — Du hørte den unge damen. Hun ønsker en å drikke med meg."
  
  
  Ego ' s face ble rød. "Ikke få meg til å spørre deg for mange ganger," sa han.
  
  
  Ego ruka tilfeldig trukket tilbake hans jakke, bevisst vise meg hva som var gjemt i beltet, og også å vise meg at han hadde mer guts enn sunn fornuft, og at sikkerheten av Palais de la Mediterranee var ikke så sikker som han trodde. Bedømme etter han dolly sekunder at jeg så dette våpenet, det virket for meg at han støttet opp sin drivverk med Trejo som en Meksikansk .22, Modell 1. Mexico kan ikke være kjent for sitt våpen-industrien, men noen skjønnheter som kommer fra det er så fredelig som en pyromaniac på et pulver skipet. Modell 1 er en skitten og veldig uvanlig våpen. Det har en selector i øvre venstre hjørne av butikken. Når du snur ego og trekke på avtrekkeren, pistolen branner åtte skudd i en automatisk sprekke.
  
  
  Jenta var gisper etter pusten. "Ikke vær en idiot, Guido," sa hun.
  
  
  "Jeg tror ikke at du bruker ego," Emu fortalte henne.
  
  
  — Jeg ville ikke risikere det.
  
  
  "Jeg håpet du ville sagt det," sa jeg.
  
  
  Han tok henne forsiktig i hånden, og sammen gikk vi til døren. Bak oss, Guido mumlet en forbannelse.
  
  
  Egoet, sinnet, eller hva som var skjult bak som Neandertaler pannen, måtte gå gjennom mange sliter med å komme til en konklusjon eller huske hva noen hadde sagt det til å gjøre. Han hadde ikke slå meg som typen til å bli et geni i selvstendig tenkning.
  
  
  I mellomtiden er det sjanse for at han ville åpne ild redusert med hver tomme som vi satt mellom oss. Guido har blitt opplært til å handle, ikke tror, og hvis han kommer ned til virksomheten med en gang til å tenke gjennom, vi vil få rikelig tid til å gå til Paris.
  
  
  Mens du holder henne spent kroppen ut av skuddlinjen, skyndte vi oss til døren. Guido hadde mer guts enn vanlig forstand, men hver andre bekreftet min tro på at han var programmert til å unngå prangende scener.
  
  
  Det var bare et par sekunder før vi nådde toppen av trappa, men det føles alltid lenger når en av disse courier-fornøyde kunder er sliping noe i hodet.
  
  
  Passerer gjennom døren, vi gikk gjennom entreen til venstre vinge av trappen, som kom ned gjennom to buer til inngangen av den Mediterrane Palace .
  
  
  Noen øyeblikk senere, Shaggy ' s stemme hørt henne på den andre siden av trappen, og da jeg kikket ut på den andre siden, så jeg Guido kjører ned, nesten rett ved siden av oss. Ego ' s øyne var fulle av raseri under hans lukkede brynene.
  
  
  Han var bare to eller tre skritt når vi slått ut foran døren til Palasset på en kjølig kveld. Glede asylsøkere kom likevel, men i mindre tall. Når jeg så tilbake, en svart Citroën og en hvit Mercedes skled forbi inngangen. Som vi passerte mimmo statue av Dame Fortuna, så jeg Guido stående urørlig, en lubben silhuett mot lys casino, øker sin knyttneve og viftet med det.
  
  
  "Kjør," sa jeg til kjæresten.
  
  
  "Ja," sa hun. "Jeg kjenner henne.'
  
  
  Vi kjørte langs Promenade des Anglais. En lett tåke som drev innover syntes å dekke rekke lys ved inngangen til Angel Cove som en myk klut. Tre-farget vimpler henger limply langs polene i den tunge luften, som var ment å gi vegen en festlig utseende. Trafikk roet seg ned, sporadisk brøl av en motor å bryte stillheten.
  
  
  En merkelig, skummel luften hang over land, en følelse av fuktig rotna vokser i mørket, et glimt av den sanne gleda av dagen og kvelden, nå fordrevet av den snikende natt.
  
  
  I stillhet, skyndte vi oss gjennom helgen og skygge. Westminster Hotel terrassen var vakler med gule lamper, og gule lys flickered på bordene utenfor der eldre gjestene tett mot den fuktige, nipper kaffe og kjemper omfavnelse av en ensom hvelv. De kunne se den forfalne Pratt Villa, livløs bak en skjerm av palmer og forvitret skodder.
  
  
  Hennes, så seg rundt. Guido var borte. Likevel, jeg hadde følelsen av at vi var under oppsikt. Vi passerte West End Hotel Massena Museum , hvor flomlys spilt mellom palmer bak iron gate. Fremover, dome av Hotellet Negresco ruvet som en lubben kvinnes bryst mot månelys himmelen.
  
  
  Han stoppet og snudde henne til å møte ham . Ansiktet hennes ble spylt med spenning, og øynene hennes var glitrende. Kroppen hennes skimmed over meg for et øyeblikk.
  
  
  "Takk," sa hun andpusten. "Thank you, sir...'
  
  
  "Anderson," sa jeg. "Nicholas Anderson".
  
  
  "Vel, takk, Mr. Anderson.
  
  
  "Du har ikke takket meg ennå," sa jeg. — Jeg er ikke sikker på om du er ute av skogen ennå." Jeg tror ikke din venn Guido var fornøyd med hva som skjedde på casino.
  
  
  "Nei, — sa hun. "Definitivt ikke. Det vil være flere problemer. Mye mer problemer.
  
  
  "Si meg," sa jeg. "Ditt navn er Nicole Gjør?"
  
  
  Hun så meg i øynene for en lang tid. Den vakre ansikt, som hadde liksom blandet uskyld med løfte om raffinert lidenskap, nå så desperat.
  
  
  "Mange mennesker tror at," sa hun. "Minst én person er trygg."
  
  
  Det var revmatisme som ikke løse noe som helst, men før hun kunne si mer, utseendet av håpløshet forsvant fra ansiktet hennes. Hun skakke på hodet mischievously. "Mr. Anderson," sa hun. — Jeg antar at du vil gi meg en drink." Er det ikke et bedre tidspunkt enn nå?
  
  
  Negresco Bar er nesten utryddet. Det store rommet var som en mørk grotte, med en svak rosa lys valgt å smigre gammel kvinne falmet hud.
  
  
  Vi satte oss ved siden av hverandre på en blå benk på en runde marmor-toppet tabellen som hvilte på en kunstig leopard hud.
  
  
  Jeg følte hennes skjør skjønnhet igjen, varmen av hennes faste lår ved siden av meg på den blå benken, kurven av hennes bryster, den klassiske formen på ansiktet hennes, rikdom av henne gyllenbrune hår ... emerald spenning i øynene hennes.
  
  
  En servitør på en hvit jakke svømte opp til oss med den studerte ydmykelse av et hotell som har en tendens til å imøtekomme ekstreme smak.
  
  
  "Hva vil du ha å drikke?"Jeg spurte kjæresten.
  
  
  Hun lo lurt, som en tenåring som har blitt sluppet løs på Willie i en kaffebar.
  
  
  "Ah," sa hun. — Jeg har ikke tenkt på det. Jeg må innrømme at jeg er ikke akkurat en kjenner av sprit, men en dag det slo henne til å drikke en hel cocktail listen.
  
  
  Kelneren stokket føttene hans, ga uttrykk for en rolig blanding av bekymring og endeløse avvisning av hyggelig prat. Jeg var fristet til å tilby Dem et drama skole stipend.
  
  
  Jentas hånd rummaged mellom to tallerkener av oliven og kjeks for å plukke opp et postkort.
  
  
  "Jeg skal prøve denne," sa hun.
  
  
  Kortet lese: "Royal Negresco 14 F".
  
  
  Det var en sammensetning av po Kirsch, bringebær sirup, appelsinjuice og Moet champagne. Bare å lese dette gjorde magen brenne med opprør.
  
  
  "Nei, jeg tror ikke du er en ekspert," mannen sa.
  
  
  Jeg sa til kelneren, " En Kongelig Negresco." Og whisky on the rocks. Han la seg på kne og venstre.
  
  
  Det er vanskelig å skjule i Barra Negresco. Faktisk, det er en flott avslutning til militære mesto å være veldig synlig, så det har vært en glede å være der. Det var også grunnen til at jeg kom hit etter at vi forlot casino. Som i sin tur gjort meg utrolig glad for at jenta valgte dette stedet for en drink. På dette tidspunktet i kampen, planen var ikke å gå under jorden. Hennes oppdrag er å lære mer om jenta, mer om Guido og mer, mye mer om den mann som har sendt denne huleboer til Mediterrane Palace. Og hun ble bedt om å finne ut, og som gjør at ingen var ute etter meg.
  
  
  Så langt, ilder er kvelden har blitt velsignet. En jente funnet det. Dette spillet endte godt. Guido fant meg. Og hvis han hadde vært riktig, den usynlige mannen Stahl ville ha vært vitne til vårt raske til å flykte til Negresco . Og da kvelden var ikke bare velsignet, men hadde knapt begynt.
  
  
  "Madame," kelneren sa. Bøying på livet, han plasserte henne noe å drikke på en runde papir serviett med bokstaven "Imperial H" og ordene "Negresco" og "Fin" i tre blå ringer.
  
  
  "Monsieur."
  
  
  Han viste til jenta og hevet sitt glass. "Heldigvis", sa jeg.
  
  
  Hun så på meg over kanten av hennes glass. Rampete og moret se forsvant rundt øynene hennes. Jeg så tårene igjen.
  
  
  "Nei, jeg fortalte henne. — Jeg tar det som det ikke var en så fin kveld til deg."
  
  
  "Nei, — sa hun. "Selvfølgelig ikke". Stemmen hennes var svak og desperat.
  
  
  "Hvis du vil unnskylde min frekk kommentar," sa jeg, " du vet så mye om rulett som du gjør om sprit, gitt spillet nah."
  
  
  "Jeg vet," sa hun.
  
  
  "Folk alltid gjøre," sa jeg. "De fleste går det å ha det gøy, men det er selvsagt ga inntrykk av noen som var med å gjøre mer alvorlige ting."
  
  
  Hun ristet på hodet. Selv i svakt lys, håret skinte . "Nei, Mr. Anderson..."
  
  
  "Jeg tror du bør ringe meg Nick," sa jeg. "All right," sa hun. 'Kallenavn.'
  
  
  "Det var bedre," sa jeg.
  
  
  "Nei, hun var ikke i at casino for moro."
  
  
  "Du har mistet fire-fem franc," sa jeg.
  
  
  "Du betaler mye oppmerksomhet til meg," sa hun. "Vel,"sa jeg," jeg er alene i Nice, og du var vanskelig å gå glipp av."
  
  
  Hun smilte kort. 'Henne, jeg antar at...'
  
  
  Hun nådde inn i hennes lille vesken. Hun så et hvitt lommetørkle, pass, leppestift, og den siste gul chip. Hun fant ut at hennes ego og med et lett klikk, hun landet på marmor benkeplate. "Fem franc," hvisket hun.
  
  
  "Det er alle de pengene du har, er det ikke?"
  
  
  "Ja. Er dette også så lett å se?
  
  
  "Jeg er redd for det."
  
  
  "Det er egentlig ikke fem franc," sa hun. "Det er et stykke plast."
  
  
  Jeg spurte henne. "Hvorfor må vinne på casino dette betyr så mye for deg?"
  
  
  For andre gang den kvelden, øynene hennes søkte ansiktet mitt.
  
  
  "Du ser ikke dårlig," sa jeg, " du ser ikke sulten." Det ser ikke ut som du trenger Svensker og husly. Jeg fikk ikke inntrykk av at du prøvde å vinne en ferie eller en smykker butikk. Grådighet er også ute av spørsmålet.
  
  
  - ingen.
  
  
  "Men du har spilt til å vinne en masse penger. Det var viktig for deg.
  
  
  "Ja," sa hun. Ono ' s stemme.
  
  
  "Jeg tror hun ønsker å vite hvorfor."
  
  
  Hun studerte ansiktet mitt igjen med de intelligente grønne øyne, som nå er kald og dyp som havet.
  
  
  "Hva ser du?'
  
  
  "Fare," sa hun. "Vanskeligheter".
  
  
  "Du kan stole på meg," sa jeg.
  
  
  "Ja," sa hun. — Jeg tror det, også.
  
  
  "Dessuten,"sa jeg," med bare en fem — franc forkaste linje, du har ikke mye valg."
  
  
  Hennes fuktige, varme lepper skiltes fra henne selv, hvite tenner i en ufrivillig smil. "Men dersom hans kone ikke stoler på deg, hennes ville ha igjen," sa hun. "Da jeg ville ha forsøkt å finne noen andre."
  
  
  — Er det så viktig?"
  
  
  Hun plukket opp hennes glass og tok en lang slurk.
  
  
  "Vil noe mer?"
  
  
  "Jeg er ikke vant til å drikke," sa hun. "Men, jeg tror jeg vil ha et glass til. Jeg vet ikke om jeg vil at hun skal være beruset til å glemme eller feire. Ja, Nick, en annen en.
  
  
  Kelneren kalte henne over, og vi ventet i stillhet mens han brakte oss til en annen Royal Negresco.
  
  
  Hun tok en slurk, og når hun er ferdig, hun syntes å ha kommet til en beslutning. "Ja," sa hun. "Jeg stoler på deg. Jeg håper du er på toppen av gutta som er med å hjelpe. Det er egentlig ikke for meg, ikke bare for den jenta du en gang møtte i et casino.
  
  
  "Jeg vet," sa jeg, betryggende henne.
  
  
  "Dette går langt utover deg og meg. Ja, jeg trenger å vinne en masse penger og raskt. Du så det. Jeg trenger dette for å ansette noen.
  
  
  Øyenbrynene rose i uuttalte spørsmål.
  
  
  "Noen veldig spesielle," fortsatte hun. "Jeg vet ikke engang hvor mye det koster. Vet du, Nick? Vet du hvor mye det koster å leie en leiemorder?
  
  
  Han kom ut og plukket opp en gul chip fra stolen. "Fem franc," sa jeg.
  
  
  
  Kapittel 5
  
  
  
  
  For et øyeblikk, hennes uttrykk endret i overraskelse. Så, slå en forvirret ansikt til meg, hun lente seg mot meg. Henne, jeg så henne i øynene, nå lyser av den velkjente emerald brann, leppene åpnet seg, for å komme nærmere mine.
  
  
  I neste øyeblikk, hun bøyde opp. Ansiktet hennes slått aske. Øynene hennes var fast bak meg, på den ene siden dør av Negresco bar.
  
  
  Henne, snudde seg rundt. Guido var den første til å se henne, flirer litt. Da så han en kantete, stri Kinesisk mann, hans høye, slanke kroppen innhyllet i svart fra hode til tå. Og mellom dem, blant disse ego-drevet tjenere, er den fæle skapningen jeg vil vite som Dr. White. Lothar Inuris. Øyeblikket ego så henne for første gang, han slet med å kontrollere sinne som kom over ham, da han så jenta klar til å trykke på leppene mine. Han gjenvant sitt uttrykk og trakk sitt ego i en fold av vennlige hjertelighet. Dette uttrykket gikk bra med ego av antrekket: et godt kutte blå blazer, grå bukser, en skjorte som ofte utropt seg selv en av de nyeste kreasjoner av Turnull & Asser i Jeremin Street i London, silke skjerf, og ballettsko fra Gucci.
  
  
  Men for all omsorg og kostnad som hadde gått i hans klær, Dr. Inuris hadde et intellekt slaver av en pervers og kraftig harddisken.
  
  
  Ego øyne, ibenholt perler som var slaver til egoets evne til å skjule sine sanne hensikter, ble satt på en liten, globular hodet toppet med tykk, svart hår slicked tilbake fra en smal panne. Målet i seg selv, med sin tynne lilla lepper og trange nesebor i sin store nese, ble overskygget av sin lange og brede torso. Men det er ikke et dvelende hint av styrke, men bare tanken på en mildhet forankret i kontinuerlig selv-nytelse. Hans hender var ekstraordinær. Lang palms, unormalt lange, spisse fingre, korte negler. Det hender av en kirurg eller strangler. Den glatte, uten skjegg, ansikt og merkelig, sjuke-og blek hud ga inntrykk av at glandular balanse hadde blitt forstyrret, første ødelegge kroppen, og så tvinge sinnet til å tjene unaturlig besettelser. Han så ut som en mann som tar glede i å skade noen og undertrykte andre til hans bisarre perversjoner som styrer ham. Han pustet sint. Han så at egoet skjerf hadde løsnet litt, avslører en dobbel rad av vorter som dekket ego er tynn, spiky nakken som et grotesk krage rundt sin krøllet øyne.
  
  
  Andre som emu krysset min vei. Ih delte en ånd av selvtillit lykkes i å oppnå utenkelige ting og en tro på sitt eget geni, som også overbevist om ih av en ugjennomtrengelig immunitet mot gjengjeldelse. Selv før han talte, han var allerede kjent som Dr. Lothar Inuris, som allerede er en mann som i naturen tillatt ingenting, men ligger.
  
  
  Han smilte og bukket. Han hevet en av hans smidige armer i en nølende salute og gikk over til meg. Hennes far sto opp for å hilse på ham.
  
  
  "Ah," sa han. "Et øyeblikk, jeg trodde vi hadde mistet deg. Og det ville være veldig trist. Men jeg beklager. Tilgi min mangel på folkeskikk. Jeg har ennå til å presentere meg selv. La meg." Til hennes lege. Lothar Inuris.
  
  
  Det var ingen styrke i hånd holdt han ut for meg. Emu innkalt henne med all den godhet han kunne mønstre. "Hyggelig å møte deg, Lege," sa jeg. "Jeg, Nicholas Anderson."
  
  
  "Amerikansk, hennes, antar jeg," sa han.
  
  
  "Ja," sa jeg.
  
  
  "Kjære Zhirinovsky folk," sa han. "Europa skylder deg mye."
  
  
  "Takk for at du sier at, Lege," sa jeg. "Ellers, fra hva jeg har lest, vi er ikke alltid velkommen her."
  
  
  "Ja," sa han. "Det er de som har glemt, men det er ikke rundt ih tall. For de som glemmer, de beste holdningen er toleranse."
  
  
  "Vel, Legen, kan jeg få deg noe å drikke?"
  
  
  Han ristet på hodet beklageligvis. — Jeg setter pris på din gavmildhet, Mr. Anderson, men jeg er redd jeg er nødt til å avvise." Grunnen til at hun er her ikke er sekulær, men rent profesjonelt."
  
  
  Han gikk mellom ham og jenta som var fortsatt studerer ved bordet. Han vippet hodet i hennes retning, senke sin allerede myk, kultivert stemme enda lenger.
  
  
  Det var en stemme som er fullstappet med insinuasjon. Og det var dette veldig sekund stemme som var ment å imponere den som lytter. Inuris ' overlegen intelligens, ego-uovertruffen evner, hans beste intensjoner oppriktighet, og hvis alt dette ikke er nok, er det en fare for harselering en mann med to ledsagere kan anses å være i stand til å bruke makt.
  
  
  "Hvis du er kjent med Europa, Mr. Anderson," sa han, " og spesielt med Sør-Amerika, har du kanskje vet at tittelen lege brukes ganske fritt. Men i mitt tilfelle, det er en tittel som er opptjent og opparbeidet etter mange år med hard trening. Hennes M. D., Mr. Anderson, er en spesialist i kirurgi det tilbud som i noen grad med den mekaniske arts. Erkjennelsen av dette, og med ingen intensjon om å ignorere intelligens boost, han forsøkte å skaffe seg ekstra spesialiteter. Hun har også en psykiater med en praksis som omhandler" — han bort på henne - " med de mest vanskelige saker.
  
  
  Hun tilhører dem, at det ville være greit å hisse opp ego med din fryd. "Så det er du som er herre?"
  
  
  Han ble belønnet med en splint som gikk gjennom kroppen hans. "Ja," sa han, prøver å le. "Jeg antar det er hva de kaller oss i Amerika." En veldig interessant og primitive sikt. Men jeg må ikke bli distrahert. Som jeg var i ferd med å si, denne unge damen var en av mine pasienter.
  
  
  Stemmen hennes falt til lamslått tillit. "Mener du hun er syk, Doktor?"
  
  
  Dr. Inuris prøvde sitt beste for å være tolerant, men jeg kunne se at jeg prøvde mitt beste for å være tålmodig. "Vel, det er en ganske generell term, for å si det sånn. Profesjonelt, alt er mye mer komplisert. Men la oss bare si, uten å forstyrre forholdet mellom lege og pasient, og uten å gå inn i tekniske beskrivelser, at den unge damen som lider av en alvorlig følelsesmessig lidelse."
  
  
  "Jeg skjønner," sa jeg. — Du kunne ha lurt meg. Og du håper det,sa han til seg selv.
  
  
  "Ikke alle emosjonelle sykdommer manifesterer seg på en måte som ih lett kan gjenkjennes av ikke-spesialister som deg."
  
  
  "Jeg antar ikke," sa jeg.
  
  
  Dr. Inuris smilte til meg. "Jeg er glad du har en så bred outlook, Mr. Anderson," sa han. "Guido gjort det klart for meg at din oppførsel mot ham på casino var, hvordan skal jeg si det, noe krigførende."
  
  
  "Ja," sa jeg. — Men på den annen side, denne herren av deg var ikke akkurat hva du vil kalle vennlig med denne unge dame." Jeg mener, han skadet henne, og hun virket ikke særlig ivrig på egoisme.
  
  
  -"Jeg må be om tilgivelse din igjen," Dr. Inuris sa da han talte til meg med en hyklersk, strålende smil. "Nå og da Guido blir for vanskelig. Og henne, jeg tror han var redd for mitt sinne. Du ser, jeg vet ikke kjøre en vanlig klinikk. Den unge damen har blitt overlatt til min omsorg i en villa ikke langt fra her, og på dette stadiet av hennes behandling, det er ikke hensiktsmessig å utsette henne til hva du og jeg anser normal sosial avkastning.
  
  
  "I forrige uke," fortsatte han, " hei, klarte å la villa for en uautorisert tur til casino. Guido er ikke en profesjonell sykepleier, og kanskje det er derfor du bør forvente feil på hans del. Likevel, jenta er midlertidig forsvinning gjorde meg veldig sint med Guido, og han lovt meg at jenta ikke lenger ville unnvike hans eskorte. Likevel, hei, som klarte å gjenta det i kveld.
  
  
  Så det er forståelig, er det ikke det, som Guido er, hvordan skal jeg si det, ganske utålmodig med henne? Og, " sa legen. Inuris sa åpent at" Det er også klart at, som en Amerikansk mann, du er en edel, grep inn for å beskytte henne fra noe som var helt uakseptabel oppførsel for deg."
  
  
  "Vel, Lege," sa jeg, " jeg visste ikke det var så mye bak det. Jeg bare tenkte, din tjener, var opp til noe."
  
  
  "Opptredener kan være villedende," sa han.
  
  
  "Ja, det gjorde jeg," jeg er avtalt. "Skreddersy ta henne, jeg hadde aldri trodd at hun var syk."
  
  
  Dr. Inuris klappet hånden min betryggende. -"Vel, vel," sa han. "Det tar for mye for deg å forstå ting basert på en kort observasjon, selv medisinsk vitenskap, noen ganger blir forvirret."
  
  
  "Jeg ser," sa jeg.
  
  
  — Og nå, Mr. Anderson, vil du forstå når jeg må be deg om å gi meg, og-eh -".. min personalet vil avslutte kvelden med jenta og få henne tilbake til vår villa. Jeg vet ikke hvor mange andre samtalene du har hatt med sin venn, men hvis du kan gi meg noen velmenende råd, vil du være klokt å se på alt hun kunne ha sagt i lys av hennes sykdom. Noen ganger nah er fristet til å si ting som kan virke sannsynlig ved første øyekast, men dessverre de er forårsaket av hennes sykdom, som jeg håper jeg kan kurere."
  
  
  Hennes, nikker i enighet. — Jeg håper virkelig du kan helbrede henne, Lege. Det virker slik en skam at en søt jente som henne..."
  
  
  "Jeg har ethvert håp," Dr. Inouris sa. "Men varigheten av behandlingen er sannsynlig å være ganske lang."
  
  
  "Det er for dårlig," sa jeg.
  
  
  "Ja," sa han, med et snev av utålmodighet. — Men nå er vi virkelig å gå." Det var en fornøyelse å møte dere, Mr. Anderson. Veldig hyggelig. Han knakk fingrene, og Guido flyttet, klar for action.
  
  
  Jeg trengte ikke det. Jenta fikk opp, gjemt hennes veske under armen, og gikk over til dem. Legen smilte pent til henne.
  
  
  Med et uttrykk av ukuelige avsky, hun gikk til legen og Guido er mimmo å svingdøren gjennom som de hadde inngått. En høy, kantete Kinesisk mann blokkert Ey vei, men da hun nærmet seg ham, gikk han til side for å åpne døren for henne, og fulgt henne. Guido fulgte henne .1
  
  
  "Jeg beklager å bry deg," Dr. Inuris sa til meg.
  
  
  "Det var synd," sa jeg. "Slik en søt jente..."
  
  
  "Prøv å glemme henne, min kjære mann," Dr. Inuris sa da han gikk for å se Dag.
  
  
  "Jeg skal vise dere ut," sa jeg.
  
  
  "Ingen trenger, kjære andre," sa han i en unctuous stemme. "Oh, — sa jeg. — Jeg vil veldig gjerne det."
  
  
  Legens ansikt mørknet. "Som du vil.'
  
  
  Hennes fulgte ham i dag. Den hvite Mercedes var parkert ved fortauskanten. Jeg kjente det som bilen jeg hadde sett kommer ut av casino. Jenta, Guido, og Kineser ble stående i nærheten.
  
  
  Legen klappet i hendene. Han sa, " Hva venter vi på?"
  
  
  Den Kinesiske mannen åpnet døren, så gikk frem og kom deg bak rattet.
  
  
  Med et glimt av henne lenge, prangende ben, jenta skled inn i baksetet. Jeg la merke til at hun var iført ballett pumper med høye hæler. I disse dager, kvinner sjelden ha medisinsk ih, men ingen sko noen gang har prydet en kvinne på foten så godt. Du så ih et par år siden, da Nicole Kara fortsatt var i live.
  
  
  Dr. Inuris gled inne. Guido lukket døren og satte seg ned ved siden av Kineser. Motoren var allerede i gang, og bilen skled bort fra fortauskanten.
  
  
  Henne, ser dem kjøretur unna som han lært lisens plate. Mercedes dro til en stopp på hjørnet. Gjennom bakvinduet, så jeg legen heve sin hånd til hennes vakre ansikt.
  
  
  Så jeg har ombestemt meg. Den enorme hånd avslappet som en stor edderkopp. Etter et øyeblikk, bare på tommelen og pekefingeren var stikker ut rundt hånden.
  
  
  Som ghost bil rundet hjørnet, legen. Inuris veldig sakte nådd ut av hånden hans, forsiktig og med et smil av intens nytelse, og sette fingrene i jentas luftrøret og begynte å presse det.
  
  
  
  Kapittel 6
  
  
  
  -
  
  
  Så snudde han seg og gikk tilbake til baren. Hvis Mye Mer. Inuris betydde en rask død, ville han ha latt Guido gjøre det. Kanskje legen likte en langsom død, han var sikker på det. Men hvis han kunne gjøre som han ville velge en mye mer behagelig sete enn baksetet av en bil.
  
  
  Hun ble tatt med tilbake til stolen, under den kritiske blikk fra kelneren, som så litt lettet da han kom tilbake fra min lille tur ute med Dr. Inuris og hans skremmende lite gjengen. Jeg hadde ikke smigre meg selv at kelneren var bekymret for min sikkerhet eller bevis. Hennes mistanke om egoets ekte interesse var i meg, forutsatt at jeg var frisk nok til å betale regningen min, for å se om, som mange turister, jeg kan ikke vite at spissen ble inkludert i regningen, og derfor betale emu dobbeltrom.
  
  
  Jeg gjorde en bevegelse i luften, og han skyndte seg til bordet, og de er nøye med å senke sine øyne til å presse marmor bill mot meg. Som jeg spores banen av min hånd ego, mine øyne falt på håndskrift. Det var på et papir stå, forvrengt av stammen av glass rundt der jenta ble drukket.
  
  
  Han plukket opp glasset og tok papiret. Mens den Andre. Inuris og hennes ble liggende til hverandre, hun var veldig opptatt med noe.
  
  
  Hun skrev sin melding med et øyenbryn blyant. "Villa Narcissa," sa han, " Cap Ferrat. Hjelpe meg, Kostya av Gud. 'Det var ikke signert, og jeg innså at ferret fortsatt ikke vet hvem hun var.
  
  
  Men jeg visste at det var hun som: tilregnelig, til tross for alt Dr. Inuris hadde sagt. Vakre, desperat, og trygg nok til å gå med den onde legen uten motstand. Men hema hun var, og forble et mysterium.
  
  
  Det var et mysterium at han kommer til å løse begge ender av kvelden.
  
  
  Men jeg må handle raskt. Han kastet et blikk på klokka. For eksempel, halv ett, og Dr. Inuris hadde en stor fordel. Hun betalte regningen, ikke var tippet, men heller å servitøren har bestemt skuffelse, og venstre Negresco gjennom hovedinngangen. Drosjene var ventetid for passasjerene. I Renault, foran i køen, sjåføren, en feit-overfor mann, lå med hodet kastet tilbake, snorking tungt bak rattet. Når egoet tappet ham på skulderen, han umiddelbart våknet opp. Han så opp på meg, strålte med et smil som alltid var en blanding av animalsk selv-hån og intriger, smilet av en eks-soldat. "Monsieur," sa han, som om å tiltrekke seg oppmerksomhet.
  
  
  Jeg spurte henne. "Vet du Cap Ferrat?"
  
  
  "Selvfølgelig," sa han.
  
  
  — Vet du Villa Narcissa ?"
  
  
  "Ja."
  
  
  — Kan du ta meg med det?"
  
  
  "Som du vil, sir." Men jeg beklager, dette er et merkelig sted.
  
  
  'Egentlig?'Jeg sa, yanking åpne bakdekselet på ego Renault og komme i. "Fortell meg hvorfor, men for nå, la oss skynde seg."
  
  
  Bilen skled vestover langs strandpromenaden og svingte rundt første hjørne.
  
  
  "Ingen bor der. Det er øde her, " sa han.
  
  
  — Har du vært der i det siste?"
  
  
  — Nei, jeg kan ikke si det. Men ingen av dem har bodd der i mange år, Monsieur. Jeg kjenner henne sikkert. For noen uker siden, kanskje en måned siden det ble vedtatt av mimmo nim om natten. Det er en mur mellom villa og veien, og et strykejern og-gate ved gate. Hennes, så i den gate. Det ble ingen fred. Du kan føle det når ingen er i huset. Denne villaen var et slikt hjem.
  
  
  — Vet du hvem de tilhører?"
  
  
  — Nei, sir, jeg vet ikke. Eierskap her passerer fra en eier til en annen, og noen ganger tilstedeværelsen av en fremmed rett og slett betyr at de to er gitt tillatelse til å bo i deres hus."
  
  
  Renault var skyter fart nå. Jeg så Beau Rivage Hotel forsvinne bak oss, og da vi kjørte inn i en sving i veien som skrånet sakte ned til havna med en vei skåret ut av klippene som oversett havet.
  
  
  "Det er alltid nye ansikter i villaer," sa sjåføren.
  
  
  "Passerer Midten Guinea Cormiche? "Sa jeg.
  
  
  "Ja, sir."
  
  
  Nå var vi klatring, og sentrum av Nice var bak oss. Nedenfor meg til min rett, havet lå urørlig under et teppe av tåke.
  
  
  — Jeg vil sette pris på det, "sa jeg," hvis du ikke ville ta meg til portene på Villa Narcissa og la meg få av en kilometer tidligere."
  
  
  "Fikk det", sa sjåføren. Han var trolig en god soldat. Fett og smart, selv da. Forstå det den som vil gi emu hvis det forstår, og glemme resten. Først av alt, ta vare på deg selv og overleve. Overlevelsen var alltid den beste reklame en soldat kan gjøre for seg selv.
  
  
  Han kjørte fort og jevnt, nyter den utfordringen som en av de mest spennende veier i verden. Veien videre var øde, og han tente et par gule lykter for å bryte et teppe av tåke. Selv om natten var rolig, hastigheten opprettet en behagelig bris.
  
  
  "Her," sa han.
  
  
  Et skilt lesing " St. Jean-Cap-Ferrat ruvet og blinket mimmo. Til høyre for meg, som er skissert et sted i lysene, Cap Ferrat lå som en tommel som stikker ut i sjøen. Renault ' s motor klynket som driver skled inn i lavgir, forberede seg til nedstigningen fra svært god Corniche.
  
  
  — Vi skal være der snart, " sa han med et hint av underholdning. — Er dine venner venter på deg?"
  
  
  Hun brydde seg ikke emu svare på. "Nei," sa jeg, " jeg er ikke redd.
  
  
  "Kanskje det er det du ønsker, du også."
  
  
  Han la en hånd på rattet og følte under setet med den andre. Når han trakk ego tilbake, han hadde et dekk jern i hans hånd. Han smilte og lo. — Kanskje du kan bruke denne?"
  
  
  "Kanskje. Men jeg skal gjøre uten det. Takk for din godhet.
  
  
  "Never mind," sa han. "Denne villaen er et merkelig sted. Jeg prøver virkelig hardt. Veldig utrivelig. Dette er ikke et hjem der du føler deg komfortabel og velkommen."
  
  
  "Jeg har aldri vært der," sa jeg. "Men jeg tror du.
  
  
  "Jeg vil slå av den hellige," sa han. "Dette vil hjelpe nattsynet."
  
  
  Jeg spurte henne. "Det hær?
  
  
  "Fremmedlegionen, "sa han," lukk øynene et par minutter. Jeg vil fortelle deg når vi kommer dit.
  
  
  Etter en stund, bilen stoppet. "All right," sa han.
  
  
  Han åpnet øynene igjen. Det var mørkt rundt oss. Han ga driver en stabel av regninger.
  
  
  "Heldige meg," sa han.
  
  
  Sitt ute, rundt bilen.
  
  
  Sjåføren lente seg ut. - Kilometer åpne. På høyre side. En mur. Tre meter høy. Knust glass på toppen. Porten er syv meter lang. Spisse toppen. Det er ikke noe som er verdt å stjele inne. Minst en måned siden. Men minst lykke til.
  
  
  Han var fortsatt smilende som bilen stille støttet nedover veien. Jeg ventet til jeg kunne ikke høre på det lenger, og så gikk jeg. Mens hennes shell var fortsatt på, sjekket jeg at barberblader var fortsatt på plass.
  
  
  Biter av moss strødd den gamle moan, som om spirende råtne. Rust skrelles av the iron gate. Måneskinn skinte gjennom bartrær som steg tett sammen rundt lapper of tåke, og spilte med uflidd gresset som stakk opp rundt jorda som et skjegg på et kadaver.
  
  
  Jeg kunne ikke se mye fra veien. Bare banen av bilen, som var akkurat passert, vurderer hjulspor i den sammenraste gress. Høye trær stod som voktere mellom nysgjerrig betrakter og villa.
  
  
  Han sto utenfor porten for en stund, å lytte. Bare stillhet. Ingen hunder signaliserer min tilstedeværelse. Ingen sjette sansen for merking patruljer, en følelse som har reddet meg så mange ganger.
  
  
  Han tok av seg jakken og kastet det over veggen for å beskytte hendene fra skitne skår av glass som lå på steinene, venter spent på å blø ihjel. Han hoppet opp, fant et solid fotfeste, og trakk seg opp i én bevegelse, trekke jakken sammen med ham.
  
  
  Huk ved foten av veggen, han stanset og lyttet. Bare stillhet. Huk lav, og ved hjelp av trærne igjen, han beveget seg fremover, parallelt med banen. Hennes beveget seg sakte. Min fot trådte på det våte gresset. En tåke som luktet av barnåler og sjøvann virvlet rundt meg.
  
  
  Som jeg var klatring bakken, så jeg et glimt av lys gjennom trærne, og gjennom tåken. Et par sekunder senere, den nådde et åpent felt.
  
  
  Jeg stoppet ved kanten av trær og så bilen spor på min høyre sving til venstre og slå deretter rett tilbake til inngangen til villaen. Den hvite Mercedes, nesten skjult av tåke, sto mørkt og stille i oppkjørselen.
  
  
  Villaen selv, kule som stein, flytende i natt sjøluft, ruvet rundt tåke som åstedet for en forferdelig mareritt. Høyt opp i vinduet, omgitt av hengende skodder, en del av en melkeaktig hvit gardin fanget måneskinn og så ned på scenen under som en unseeing øye. De to øverste etasjene på the villa ble mørkt. Sergei brant i tre vinduer i første etasje plan.
  
  
  Å holde i tregrensa, huset raskt avrundet det. Den tilbake, siden på den annen side, og foran forble svart og stille. Han begynte å nærme gjennom grovt gress. Bare en tynn gardin dekket det høyre vinduet. Stigende til sin bakdel, han kikket inni.
  
  
  Det var kjøkkenet. En høy Kinesisk mann som satt med ryggen til meg på en tre bord, drikke en dampende kopp te.
  
  
  Jeg dukket ned og gikk til det andre vinduet, velsignelse vann som allerede var dempning min shaggy ører. Sakte, jeg løftet hodet mitt igjen og fant meg selv å se inn i et rom som hadde bare en seng. Guido ble liggende på dette bed, hodet lent mot veggen, bla gjennom et magasin. Jeg så ham ta av seg jakken og overføre pistol fra beltet hans skulder hylsteret.
  
  
  Den tredje av de tre opplyst rom var plassert på en betydelig avstand fra de to første. Og som hennes ryggskjoldet falt, holde under nivået av windowsills, legens stemme hørt henne.
  
  
  "Kjære," sa han. — Jeg har prøvd veldig hardt å være tålmodig med deg. Og jeg finner ut at tålmodighet er ikke belønnet med forståelse og takknemlighet for din del; bare utroskap og svik. Og nå, dessverre, min tålmodighet har løpt ut.
  
  
  Hennes nå var på nivå av vinduet. Det var åpne, og legens stemme, siktet for trusler, var godt synlig. Han gikk til vinduskarmen. En annen del av den tynne hvite teppet, bare delvis trukket, hang i rom som et spindelvev i graven. Ser ut gjennom vinduene, hun så klart Dr. Inuris og jenta. Legen hadde tatt av seg jakken og legge skjerfet tilbake på, men et par doble vorter var fortsatt glodde på foldene av silke bandasje.
  
  
  Henne, så at jenta var kledd akkurat det samme som når ee møtte henne. Nah ' s hender ble holdt bak ryggen som et barn å bli skjent for dårlig oppførsel, hodet er litt bøyd, og hennes glanset håret var fortsatt bundet tilbake med en blek grønn sløyfe.
  
  
  "Jeg håpet du ville vise meg noe takknemlighet," legen sa. "Jeg håpet at du ville komme til meg på salvo med skatter at bare en kvinne kan gi, er at du skulle begynne å betale meg for hengivenhet som hennes har strømmet ut på deg så klart og så hele tiden. Kan du ikke tror meg, men er det virkelig var min mest oppriktige håp. Men kanskje det er for håp. Det vil ikke være første gang. Og så jeg vet også at det ikke er gitt frivillig, kan bli tatt med makt." Jenta så på ham åpenlyst. Hun snakket langsomt og bevisst. "Du er forferdelig," sa hun.
  
  
  Inuris ' ansikt tvunnet med sinne. Han løftet hånden og senket det igjen. — Dette er ikke andre gang i kveld at du har provosert meg nok til å gjøre meg lyst til å vise grusomhet i usedvanlig vakre ansikt." Men jeg burde ikke gjøre det, bør jeg gjøre det? Henne, ser så forferdelig ut. Ja, jeg forstår at min har ikke løses av deg. Andre har allerede forklart dette til meg.
  
  
  "Ikke misforstå, Lege," jenta sa. — Det har jeg ikke nevne ditt utseende. Jeg har i det minste rett til å gjøre det.
  
  
  'Oh Lee?" sa legen.
  
  
  "Nei, — sa hun.
  
  
  "Vel, min kjære?"
  
  
  "Jeg liker deg fordi du er så usigelig dårlig," sa hun.
  
  
  Legen lo, en high-pitched humre rømmer rundt egoet er uanstendig hals.
  
  
  "Hvor lite vet du om dårlige til å snakke om nen så lett. Men snart vil du lære mer om det, og jeg selv vil være guiden din, læreren din, din partner."
  
  
  "Aldri," sa hun.
  
  
  "Ja, kjære," Dr. Inuris sa. "Og veldig snart. Her, i rommet, på sengen.
  
  
  Jenta kikket raskt på døren.
  
  
  Legen ristet på hodet. "Nei," sa han. "Det vil ikke hjelpe deg.
  
  
  Jenta grimaced.
  
  
  I det øyeblikket, jeg ønsket å handle, til rush inn i rommet for å se Dr. Inuris og høre hans myke, sjelfulle stemme. Men jeg tvang meg selv til å roe ned. Inntil nå, ilder ikke hadde gjort noe, men skravling. Jenta vil overleve dette. Og mens jeg venter, jeg vil ha mer og mer muligheter til å lære mer om dette pervers mann og ego mystisk fange som omhandler hennes fantastiske ansikt og feilfri kropp å vekke ego trussel.
  
  
  Et smil av brutalitet og forventning blottet for egoet tenner. "Vel, min bunke dollar," sa han. — Jeg gir deg en siste sjanse. Jeg ga deg alt jeg kan. Vil du gi meg det du kan i retur, eller bør det bli tatt fra deg?
  
  
  "Kan du ha meg, Lege," sa hun fast, " men du vet, og jeg vet, at du aldri vil ha meg."
  
  
  Legens ansikt bleknet og kjeven sammenbitte i sinne. Venen pulserende i hans tempel som en drage, krøllet opp under egoet er blek kjøtt. Han gikk bort til jenta som nå er satt stille og rolig, og ser på ham mimically som om egoet ikke lenger eksisterte. Ego er stor hånd oppe og tore båndet rundt håret, som falt hei, over skuldrene i en gylne fossen.
  
  
  Sinne blusset opp i frastøtende en del av egoet ansikter, forsterke dem noen sekunder det tok emu å ta grønt bånd og kaste den i gulvet. Han stoppet et lite øyeblikk til å håndtere det og forberede seg på en kaldblodig angrep på lukk. Jenta fortsatte å mimm på ham, som om hennes ego intensjoner var ikke lenger å berøre henne som den summende av et fly.
  
  
  Legen holdt ut hånden igjen. Ego er lange, slanke fingre lukket rundt delikat halsen på kjolen, og hans knokler bevisst på pause i den frodige spalting mellom hennes bryster.
  
  
  Han gjorde en rask bevegelse med håndleddet hans og trakk trekk av kroppen hennes. Hun satt urørlig som han trakk trekk fra hennes skuldre, og la det falle til gulvet med en raslingen.
  
  
  Hun ville ikke flytte for å beskytte hennes nakne bryst fra grådige opphisselse raste i henne ego ' s øyne. Hennes armer hang på sine sider. Hun var kun iført hvite truser og ballett pumper.
  
  
  Legen pust hveste ut av ham. "Ah, ja," sa han.
  
  
  Som hun tvang seg selv til å ignorere stemmen inne i meg som skrek etter meg og bryte min ego er snake halsen, hendene hans gled til lårene, og hennes truser begynte å skli ned hennes brun lårene.
  
  
  Hubert var rett om Nicole Gjør, hvis hun var Nicole Tvang. Hun var naturlig blond.
  
  
  Sengen var på min høyre i hjørnet mellom vegg og vindu. Jenta, som fortsatt ubevegelig, var på min venstre side, med Dr. Inuris mellom henne og bed.
  
  
  Å få til knærne, pesende litt fra spenningen og utmattelse, han rullet opp trusen hennes ankles.
  
  
  Dr. Inuris fikk hans føtter, grep ee arm, og begynte å dra henne tilbake til sengen.
  
  
  Han la henne ta ett trinn, og deretter en annen, bare for å være sikker. Det var ingen føflekk på innsiden av venstre lår. Ikke i det hele tatt. Da han hoppet over vinduskarmen og dukket inn i rommet.
  
  
  Legen snudde seg for å se meg. Jenta føres tilbake til sin bunt av ødelagte klær.
  
  
  Skjerf falt fra legen halsen, utsette ego er kvalmende krage rundt vorter. Før hun kunne bygge bro mellom oss, han lukket den i sin forbauselse.
  
  
  "Guido! ropte han. "Guido!
  
  
  
  Kapittel 7
  
  
  
  
  Ut av hjørnet av hennes øye, så han jenta løfter henne fillete kjole og trykk på rester av stoffet mot henne sensuell kropp. Dr. Inuris var fanget som en edderkopp, å kaste bort sin tid på å vente på ankomsten av den dødelige Guido.
  
  
  Han prøvde ikke å kjøre til døren. Det blinket gjennom mitt sinn om at han var nok redd for å kjøre inn i hans lille torturer i en mørk gang, og deretter betale en bot for Guido er feil intelligens og petulance i form av en .22-kaliber pistol kule fra at drittsekk. På samme tid, jeg hadde et mentalt bilde av en dverg huleboer hoppe ut av sengen, å trekke sine Trejo pistol fra under armen, og kjører mot jentas rom.
  
  
  Som en trengt opp i et hjørne bokser, Dr. Inuris flyttet fra venstre til høyre langs veggen på rommet, ego, håndflatene ut, så hvis du er i et tegn på forsoning.
  
  
  Jeg ville ikke ha mye tid. Legen var like mye en fysisk trussel som sukkerspinn, men det var ingen vits i å komme mellom ham og Guido. Web-kampen at han kunne få inn ble en hvor oddsen var på hans side.
  
  
  Han la emu tilnærming med en bølge av hans skulder og venstre arm. Han sparket meg, å ta tak i min høyre arm. Hun ble utgitt av et slag, og et anstendig ego punch til kjeven. Han smalt inn i veggen, og raste ned, ubevisst, blod strømmende nedover ego av lilla lepper.
  
  
  Hennes stahl ikke hastverk med å nyte synet, men heller snudde seg og løp mot dag. Sent. Det svingte åpne.
  
  
  Guido ble stående der. Trejo som var rettet mot mitt liv. "Stå stille," sa han.
  
  
  Hans hender var hevet. Hun fortalte at på den tiden, Nicholas Anderson, beskytter av jomfruer i nød, hadde ingen spesiell grunn til å håndtere Guido. Det var ikke absolutt nødvendig.
  
  
  Pistolen forble stille. Legen var fortsatt ensom nå. Guido smilte. — Så du tok den jævelen ned, gjorde du ikke?" Vel, det er alt, tror jeg. Men jeg kan fremdeles ikke godkjenner, kompis. Dette betyr dårlig for meg. Og jeg liker det ikke. Du bør ha løpe vekk når jeg fortalte deg. Nå kan du angre på det.
  
  
  Guido er skarpe øyne tok i jenta og utvidet. "Kle på seg," sa han. "Og få Tysoeng ." Fortell dem at legen trenger hjelp. Og ikke prøv å være slem.
  
  
  Jenta snudde ryggen til oss, tok ut en koffert fra under sengen, valgte noen elementer av klær, og begynte å kle på seg.
  
  
  "Du," Guido sa, " å plukke ut et stykke av veggen og sette dine hender på den.
  
  
  Jeg gjorde det, så ble jeg fortalt. Guido hadde et akseptabelt søk for meg. Han ville trolig blitt baken av slike vitser ofte nok til å lære sin handel. Egoets søk kanskje har brakt Emu en pistol, en kniv, og en bensin bombe, men han var ikke god nok til å få tre barberhøvler. Guido var ikke veldig fantasifull. "All right," sa han, " du er ren. Snu deg rundt, legge hendene bak hodet og hold ih det før jeg forteller dere til å sette ih ned."
  
  
  Shaggy lyd ble hørt utenfor døren. Jenta kom tilbake med en Kinesisk mann som var bærer med seg et håndkle og noe som så ut som en liten bolle med vann. Det var første gang Ruki ego hadde sett henne. Negler på hans pekefingeren og små fingre stakk ut som fire-tommers dolker.
  
  
  "Fortell legen, Tysoeng," Guido sa.
  
  
  Den Kinesiske nikket.
  
  
  "Du," Guido sagt til jenta, " stå ved at den hvite ridder av deg, og ingen vitser. Han har fått nok av deg. Hvis det var opp til meg, vil jeg skyte deg både her på stedet. Så jeg ville være mer komfortabel.
  
  
  Den Kinesiske mannen knelte ned ved siden av Dr. Inuris, tørke Ego ansikt med et håndkle. Legen jamret, og egoets hodet hang ned fra sitt stygge halsen. Ego er blunket med øynene. Den Kinesiske mannen fortsatte å tørke egoet til legen presset egoet til side, forsiktig så du ikke berører ego lange negler. "Hjelp meg opp, Chang," sa han.
  
  
  Den Kinesiske mannen grep Ego under armhulene og løftet ham opp. Han fortsatte å lene ryggen mot veggen og stønne. "Gi meg litt brandy, Chang," sa han.
  
  
  Den Kinesiske mannen gikk ut gjennom rommene og returnerte en stund senere med et glass cognac. Legen duppa gris ansikt i glasset og inhalert røyk før du drikker. Med sin frie hånd, han følte at hans skadet kjeven. Så snudde han seg til meg med et trett smil. "Ingen reell skade, Mr. Anderson," sa han. 'I alle fall for meg. Som for deg... vel, det kan være en helt annen sak.
  
  
  "Hør," sa jeg.
  
  
  Men Guido avbrøt meg: "hold Kjeft," sa han.
  
  
  Dr. Inuris vinket ham som trener du arbeider med en yapping ung hund. "Det er nok, Guido, "sa han.
  
  
  Guido ga ham et blikk som ikke var uhøflig. Angivelig, ih relasjoner var ikke bygget på vedlegg. Guido ville ha vært like glade for å peke lite av hans Dr. Inuris automatisk pistol på jenta og meg, bare for å se oss kollapse under egoet kuler.
  
  
  — Vel, Mr. Anderson, jeg tror det er tid for deg og Meg å komme til en endelig forståelse. Jeg trodde jeg gjorde det klart for du tilbake i Negresco at jenta som tiltrakk oppmerksomheten var faktisk veldig syk. Og din tilstedeværelse her kan bare forverre og komplisere sykdommen henne. Du er villig til å akseptere ganske dramatisk måte som du har så smertelig vist din lojalitet, siden tilsynelatende ingen skade har blitt gjort. Men du må forstå at jeg er en mann av vitenskap, og vil ikke tolerere all forstyrrelse når det kommer til svært alvorlig problem for behandling av en syk person."
  
  
  "Hvis noen i dette rommet er syk, Lege," sa jeg, " det er deg.
  
  
  Han følte igjen kraften av egoets innsats for å inneholde sinne som truet med å rive av egoet maske av en velvillig lege for å lufte vridd sinne som brant inne i ham.
  
  
  En splint gikk gjennom kroppen hans. Han tok en slurk av brennevin. Ego ' s øyne stirret på den gule væsken som han virvlet brandy i hans hender. Han begynte å forstå hva jeg hadde hørt og sett, mer enn han mistenkt. "Mr. Anderson," sa han med en av hans nedlatende smil. "Det er noen tilfeller mellom en lege og en pasient som virker, hvordan skal jeg si det, merkelig for en utrent person. En scene som kanskje virke sjokkerende i matematikk til noen som du vil bli umiddelbart forståelig til en av mine kolleger.
  
  
  "Stopp det, Lege," sa jeg. "Jeg kan ikke akseptere det, og hvis du tror det, så er du enda galere enn hun mistenkte, og jeg hadde en mistanke om at du var helt juks og disgracing ditt yrke."
  
  
  Legen stakk snuten hans i globular bolle med sin cognac glass og tok et dypt åndedrag før du glodde på meg.
  
  
  "Hva en skam," sa han med et trist smil. "Altfor dårlig. For deg. Du er en tosk, Mr. Anderson. Hvis du bare ville lytte til meg, kan du nå nyte utsiktene til å fordype deg i den svært rike skjønnheten av Cote d ' Azur. Men i stedet, din stahet tvunget deg til å forstyrre mine planer. Og det, sir, er svært uheldig.
  
  
  "Dessverre for deg," sa jeg. "Men han er ikke her for en jente, tror jeg."
  
  
  "Helter underholde meg, Mr. Anderson," sa han, mens du nipper til sin brandy. "Kanskje din erfaring er forankret i Westernfilmer, som mange av dine landsmenn, men mine er basert på fakta. Og så hennes, jeg håper du tror meg når jeg forteller deg at, basert på min lange erfaring, plutselig død blir møtt av flere helter enn feige. Og dens sikker på at dette er like ønskelig for dem som det er for ih mindre, men klokere brødre. Men nok philosophizing. Det er nok å si, du gjorde ikke oss, vår jente, en tjeneste. Og for meg, du er ingenting mer enn en liten ulempe.
  
  
  "Det gjenstår å se, Lege," sa jeg.
  
  
  "Ja," sa han. "Og det kommer opp nå."
  
  
  Dr. Inuris legge ned sitt glass. "Tiong, pakke opp alle bagasjen og sette alt i bilen. Vi reiser så snart som mulig.
  
  
  Han vendte tilbake til meg. "Nå, Mr. Anderson, du har gjort meg ukomfortabel. Henne skal jeg gi opp dette huset nå. Snart Guido, Chang, hennes, og den unge damen som velferd du er så opptatt av vil forlate. Vi vil være på utkikk etter nye overnatting som en forholdsregel mot forstyrrelser som kan være forårsaket av folk som er nysgjerrige på om din posisjon. Og næringslivet "- ego er tynne lepper, delt i en selvtilfreds smil, og hans øyne pilte til jente - " vil fortsette inntil sin uunngåelige begge ender.
  
  
  Guido viftet med pistol på meg. — Og hva vil skje med ham?"
  
  
  "Ah, Guido. "Kjære Guido," sa Dr. Inuris. 'Vær tålmodig. Vi vil skrive en resept for Mr. Anderson til rett tid. I mellomtiden foreslår jeg at du tar ego til en av kjeller rom og binde ham opp tett. Spør Chang til å komme med dere. Og så, når Chan har pakket opp, og de to av dere har lagt i handlevognen, vil vi se hva vi kan gjøre med Mr. Anderson ' s ego-drevet separasjon fra denne unge damen.
  
  
  "Gå på", Guido sa idet han pekte på døren.
  
  
  Chang sammen med oss ute i gangen. De var et ganske godt lag i dell seg selv. Chang støttet nedover korridoren foran meg, holde godt unna meg. Guido bodde langt nok bak meg at jeg ikke kunne bevege seg raskt mot våpen.
  
  
  På slutten av trappen, og det var en liten trapp som fører ned. I bunnen av trappen, og vi kom inn i et lite rom, tom bortsett fra en tre-støttet stol og en hvit malt stolen som en avis var pent foldet i svakt lys av en naken pear tree skrudd i taket. Under bordet, pent rullet opp som om ih hadde blitt satt det til sitt tiltenkte formål, var langt tau.
  
  
  "Sett deg ned," Guido sa.
  
  
  Han var en effektiv ansatt. Det tok Dem et minutt å binde armene mine bak på stolen og mine ben til ben.
  
  
  "Du kan gå nå, Chang," sa han.
  
  
  Den Kineser, senket hodet i en perfunctory bue, deretter gikk opp trappen i stillhet.
  
  
  "Jeg sender ham bort," Guido sa, " fordi jeg har noe å fortelle deg.
  
  
  'Oi?'
  
  
  "Legen mener du er en slags prankster, kompis. Du gjør ego til å le. Han stakk snuten av pistolen under haken min og vippet hodet tilbake. — Men jeg tror ikke du er så morsom." Du har påført meg mye trøbbel i kveld, og jeg liker det ikke i det hele tatt. Så hva har jeg å fortelle deg er hva legen har planlagt for deg-kanskje han vil la deg leve — vil du dø. Jeg vil sørge for å komme ned her før vi drar." Så skal jeg drepe deg." Legen kan bli sint på meg for en stund, men han er fortsatt ikke veldig fornøyd med meg. Og i en time eller så, vil han bestemme at det spiller egentlig ingen rolle. Så du er død, og jeg er veldig fornøyd.
  
  
  Hun tilhører dem, og det gjør ikke vondt å gjøre denne monkey tror hun arbeider med en weakling. "Jeg har en masse penger, Guido," sa jeg. — Hvis du lar meg gå, vil jeg gi henne alt til deg."
  
  
  "Oh mann," sa han. "Jeg elsker å bli spurt."
  
  
  "Du kan bli rik, Guido," sa jeg. "La meg gå. Vær så snill.'
  
  
  — Jeg vil bare fortelle deg en ting, " sa han, ved å trykke på pistolen litt vanskeligere. Han senket stemmen hans å hviske. — Du kommer til å dø, kompis. Han tok fram en pistol og gikk raskt ut av døren. Hun så at døren lukker seg bak ham og hørte låsen klikker. Han begynte å røre på fingrene sine i retning av beltet. Etter et par sekunder, han trakk bladet rundt skjulested, og var allerede arbeider på tauene. Guido kan ha vært flørting med Nicholas Anderson, men Nicholas Carter var en annen sak helt. Den uskyldig turist turen har kommet til en slutt. Det tok meg ikke mer enn tretti sekunder for å så gjennom tauet.
  
  
  Han tok opp avisen fra stolen. Dette-Mateen var fett nok til å trekke lure. Han åpnet avisen og venstre det brettet bare én gang. Da han rullet det opp og deretter diagonalt i et stramt sylinder og bøyd den i to. Det ferdige produktet hadde en konisk skaft og en rock-hard-head. Det var en billig våpen, men dødelig.
  
  
  Han plukket opp kutte tau, og bandt hans ben løst for å stolen, og gled hendene i ryggen, tviholder avisen bak ryggen hans.
  
  
  Jeg trengte ikke å vente lenge. Ego shaggy clattered ned trappen, og låsen har klikket på. Guido ' s ansikt var lys rød. Han sparket i døren.
  
  
  "Skitne jævler," sa han. — Han ønsker Chang til å drepe deg. Å straffe meg. Vel, de kan alle få dritt for meg. Etter den tid jeg er ferdig med det, vil du være død.
  
  
  "Ikke gjør dette, Guido," sa jeg.
  
  
  "Fullfør dine bønner, kamerat," sa han, kommer opp til meg med sin pistol trukket.
  
  
  Jeg åpnet munnen min litt, slik at han skulle tro jeg hadde tenkt å si noe annet. Da hun ble kastet av bidu po for seg selv, og hun traff ego hånd med pistol. Våpenet buet over Ego skulder og knust i bakken bak ham.
  
  
  Guido ' s øyne utvidet. Han krøp sammen ned defensivt, følelse hans forslått arm og stokke føttene hans. Ego pust kjørte rundt hans sitrende lungene som hans adrenalin system justert til økningen av smerte. Ego lyse øyne aldri la meg gå.
  
  
  Jeg fulgte ham som han skled bakover. Han stoppet rubbing hans skadet arm. Han kom tilbake, famlende etter pistolen.
  
  
  Plutselig falt han til knærne og hans høyre hånd, skutt ut til sitt våpen. Jeg ventet til armen var helt ute, så knipset avis på ego ' s albue. Beinet brakk, og et dyr hyl rømt Ego lepper.
  
  
  Et eller annet sted over, hørte jeg stemmen hennes som lege... "Guido?" sa han. "Guido! Hvor er du?'
  
  
  Guido var trengt opp i et hjørne i dette mørke rommet i kjelleren hans, ansiktet hans contorted med smerter som hans uskadd hånd pilte til sitt våpen. Egoets fingrene lukket rundt hilt som han la sitt våpen hit Ego nesen nedenfra, i neseborene. Egoets nesen ble knust, og skår av bein trengt egoets mord-besatt hjernen.
  
  
  En høy-pitched klagende rop rømt fra egoets blodige ansikt. Så han falt på ryggen, rykket, og frøs. Han gikk ned på sine knær, flyttet bidah til sin venstre hånd, og grep pistolen med sin høyre.
  
  
  Se opp, han så en spøkelsesaktig figur kledd i svart på toppen av trappen. Egoets hender var utrakt, og en mørk væske ble sakte drypper fra de fire dolk-som spiker. Han stoppet på toppen av trappen, og det jeg hørte Zhang snakker for første gang, og de to ordene han sa laget en blodpropp kjøre kaldt i mine årer.
  
  
  "Mactan er Latrodectus," sa han i et monotont.
  
  
  Takket være den tvilsomme gleden av aksene lære å overleve Henne, visste hva som drypper fra ego negler: konsentrert kritikk av black widow.
  
  
  
  Kapittel 8
  
  
  
  
  Og slik ble det. Det var ikke margin for feil. Enten jeg bli kvitt Chang, raskt og nøyaktig, eller får han meg og tårene mine kjøtt fra hverandre med noen av de mest onde gift utgitt av noen skapning på Jorden. Bitterhet er femten ganger sterkere enn av en klapperslange. Men døden, hvis det var noen trøst, ville mest sannsynlig kommer snart på grunn av dette er ting som tilsvarer venom av tusenvis av edderkopper som drypper fra hver gigantiske negl av denne Kineser.
  
  
  Han nærmet seg meg som om han var ubevæpnet, steg for steg, som om noen gikk i en begravelse prosesjon. Bak ham, på toppen av trappen, og du ser ned med et hånlig smil, Dr. Inuri laget en uformell gest av farewell, som om å si farvel til to ping-pong spillere, og forsvant inn i full visning.
  
  
  Han trakk videre inn i rommet og plassert en hvit malt stol mellom seg selv og det nærmer seg Chang. Egoets var ansiktet uttrykksløst, hans puste utrettelig, hans mørke øyne festet.
  
  
  Han satte føttene sammen. Dette var ikke tiden for dårlig skyting resultater. Han var rett om Guido ' s pistol. Det var en .22-kaliber Trejo, Modell 1. Den retningsvelger ble satt til å frekvensen av brann: når avtrekkeren ble trukket, åtte runder eksplodert, og det ble drevet til å treffe Chang ' s benete brystet. Hvis det var en emu sikte på hodet, det var en sjanse for at noen av kulene ville gå glipp av på grunn av egoets rekyl."
  
  
  Chang stoppet på bunnen av trappen, ved siden av rommet, i skyggen av en ego-nedsunket ansikt. Og så svart-skjorte i hendene, de grusomme hender, svaiende hypnotically frem og tilbake som en kald opptakten til en ballett av død, skled over terskelen.
  
  
  Hennes pistol som ble reist i begge hender. Sakte, graven er buet armer writhed som gigantiske ål i et ritual ytelse, og fra tid til annen en dråpe av tykk venom rullet ned spiker til bakken.
  
  
  Jeg følte meg pistolen stabilt i hånden min, men motsto trangen til å åpne ild. Hun ønsket Chang til å flytte lenger inn i rommet, mot lyset.
  
  
  Han senket våpen nøye for å lindre sine muskler og leddbånd fra belastningen av å vente. Akkurat da, Zhang hoppet over stolen.
  
  
  Ingen tid til to hender. Ikke mer tid for forsiktig satsing. Med et flikk med sin hofte, han hevet våpenet og trakk av.
  
  
  Det var en eksplosjon... fullstendig stillhet.
  
  
  Guido ' s adorable død maskin er fast.
  
  
  Chan sto på den andre siden av stolen, stikker fingrene inn i øynene. Dukke ned, traff jeg henne med papir bat, men bare møtte air når han tok hendene bort. Han raskt rundet stolen, beveger seg sidelengs, men da han flyttet, hans gjorde det samme, holde samme avstand mellom oss.
  
  
  I mikrosekunder av hverandre, svart, fet negler blinket frem som fire piler, søker mine øyne. Hennes dyttet pistol i et minutt, for å svinge balltre og tilbake, treffer bare luft.
  
  
  Hvert gram av konsentrasjon i min hjerne og øyne anstrengt å måle retning og hastighet på hver av Chang ' s potensielt dødelige angrep.
  
  
  Og den hypnotiske rytmemønstre han flettet for meg var bare en del av en mer intrikat omrisset av en gammel plan for angrep som til slutt ville ende i døden. Air-piercing negler blinket og slikket og slikket, armene spre seg lenger fra hverandre, øynene sliter mer og mer med å holde tritt med den mørke, svak bevegelse. Da var det et øyeblikk av nonchalanse, skarp smerte av en spiker blir drevet inn i kjøttet, og da pinen og døden.
  
  
  Med mindre Chang ' død kom tidligere.
  
  
  Hennes klubben var rettet mot emu haken, og da han rykket hodet tilbake, hennes venstre hånd braste inn i emu hodet med all sin styrke. Han gispet og sjanglet tilbake, men raskt gjenvunnet sin balanse og angrep igjen.
  
  
  Jeg gikk over til ham, trekke ut en stol foran meg. Chan sto i hans sted.
  
  
  Egoets venstre hånd plutselig skutt opp i mine øyne. Han kastet hodet tilbake, men innså for sent at det var en finte. Egoets høyre arm ble pekt ned, to gift spears rettet mot nettverk av årer på håndleddet mitt, som allerede var skyve stolen fremover.
  
  
  Stolen ble dyttet tilbake i siste liten, og Chang slet med å gjøre opp for sitt trekk. Han var sent. Ego er pinky finger fløy over mål, og spissen av lang negl av hans pekefingeren smadret inn i bordplaten.
  
  
  Med sin høyre hånd, han traff henne ego i hodet med balltre. Han lente seg i å unngå henne som hennes stol vendt den andre veien. Det ble belønnet med en sprø crackle. En hvesende pust, sinne blandet med forvirring, rømt Chang ' s lepper. En fire-tommers negl stod skjelvende, sine tips begravd dypt i skogen.
  
  
  Han dro stolen sin bort til ham igjen. Tiong ønsker ikke å høre noe mer om det. Stolen forstyrret med Emu ego intensjoner. Egoet venstre ønsker ikke mitt ansikt og øyne, og høyre hånd tok tak i stolen og prøvde å dra ego ut av min sterke lure.
  
  
  Mellom oss, en farget, brutt spiker quivered i hvitmalt tre; bladene ble ikke mer enn en millimeter og en halv i myk gran, som en liten pil, alt dekket i dødelig gift, fra den spisse enden til den sprakk andre siden .
  
  
  Unnvike en, rundt Chang ' s høye spark med sin venstre hånd, slo henne med balltre på ego av hennes høyre hånd, som allerede var klamrer seg fast til stolen. Chang gikk bort med et glimt av spenning i hans øyne.
  
  
  Henne, visste hva han hadde ventet på: et øyeblikk av hensynsløshet. Da jeg lente meg over bordet til å streike, ryggen og nakken ble utsatt for mitt ego med min venstre hånd.
  
  
  Hvis han hadde holdt på til bunnen av stolen, ville han ha handlet noe mer enn en såre håndledd for en ren og endelige venstre hånd til min hals. Det var en setning jeg ikke kommer til å gjenta, selv om Chan håpet jeg ville.
  
  
  En stol sakte dyttet henne mot ham, svingte klubben threateningly. Øyeblikket treet var innen rekkevidde igjen, Chang nådd ut med sin høyre hånd og grådig tok stolen.
  
  
  Vi igjen tok opp vår slepebåten-of-war posisjoner rundt stolen, strekker Ego ' arm mot mitt mål, mens hennes spratt frem og tilbake, unnvike sin nådeløse angrep.
  
  
  Plutselig falt han til knærne og hoppet ut fra under stolen.
  
  
  Deretter den andre lange spiker på Chang ' s høyre hånd brøt av og falt stille til gulvet.
  
  
  Før han kunne komme seg fra flagget til gjennomføring klaring, han sto opp igjen. Og for første gang, stemmen hennes så frykten i hennes ego ' s øyne. Våpen i Ego ' s høyre hånd var nå helt sløv.
  
  
  Han tok stolen igjen. Det var et trekk som Chang kunne bare ignorere på bekostning av dødelig fare. For å nå ut med sin venstre hånd, han grep bunnen av treet igjen. Og stemme vi sto der som to duelists på et lommetørkle-størrelse overflaten, bare et par trekk og død er svært nær.
  
  
  Han motsto fristelsen til å nærme Chang under de dødelige dolker, risikere sitt liv til å knuse ansiktet hans med et eneste slag av klubben. Oddsen var å få mer og mer i min favør av den andre. Det ble halvert ved arsenal foran meg. Han kunne ha råd til å vente på henne. Men Chang brøt ned. Han kastet seg over stolen, hans hode stakk frem som et menneske spyd.
  
  
  Bidu kastet det, hoppet til side, og tok Ego håndleddet med begge hender. Ego klør ønsket mitt kjød som et par mørke, glinsende hoggtenner. Ego er muskuløs kropp ble spredt med billedsiden ned på bordet.
  
  
  Han tok en hånd av egoets håndleddet og trykket ego halsen til bordet med sin albue, mens andre trakk egoets armen tilbake. Han slet med min vekt og min grep, nerver og muskler festing og bein festing. Ego munnen åpnet i en stille skrik. Som hennes trykket lettet, hans hånd falt hjelpeløst til kanten av stolen. Tiong lå pesende. Ego ' s øyne uttrykt uutholdelig smerte og enorme hat.
  
  
  Jeg tok et skritt tilbake og så på ham.
  
  
  Vi både så det på samme tid: brukket negl var fortsatt fast i treet, og han visste Chan var fast bestemt på å ta tak i det, til tross for smerten og ubrukelig arm, for å bruke ego i sitt siste angrep. Da han kom opp på hans uskadd høyre arm, han gikk rundt hennes ego og landet en karate spark på emu halsen med siden av armen, noe som fører egoets ansikt å knekke mot et tre.
  
  
  Et forferdelig skrik brøt ut rundt egoets innsiden, og når han stahl snurret rundt som en drage, svaier frem og tilbake på toppen av den hvite alteret stol.
  
  
  Det var en spiker shard rundt hans høyre øye. Han var fortsatt skriker når kroppen hans døde av giften, skli av stolen og landet på gulvet med et dunk.
  
  
  Jeg hadde ikke tid til å kaste bort vår ego-vår respekt for de døde, oss-om du fortsetter å stirre på Guido og Chang ' s likene i dette dystre arena. Jeg hadde noe å gjøre med Dr. Inuris, og jeg gikk raskt opp trappen.
  
  
  Utenfor huset, hun hørte brølet fra Mercedes-motoren. Hun ble geleidet ut av døren akkurat som bilen rygget ut av oppkjørselen og forsvant rundt hjørnet på huset. Jeg så en jente i forsetet, sliter med et ekkelt lunatic.
  
  
  Da han kom til hjørnet av villaen, bilen var på toppen av skråningen som fører ned til gate. Han ville ha vært ved porten før meg, men Dr. Inuris har å slutte å åpne undervannshuset. Deretter vil jeg ta opp med henne ego og knuse emu skallen i cashewnøtter. Dr. Inuris må ha følt det på samme måte.
  
  
  Døren til høyre svingte åpne, og jentas kropp, virvlet av ego arm, fløy hodestups.
  
  
  Han løp bort til henne som bilen raste mot gate. Det var et hvin av trusler nedenfor som Inuris brakte henne til en plutselig stoppe opp og frem, rundt bilen. I frontlyktene, ble han desperat prøver å åpne porten.
  
  
  Jeg hadde ikke tid til det akkurat nå.
  
  
  Han knelte ned ved siden av henne og tok henne med hodet i hendene. Ser opp til Hei ansikt, han hørte motoren roar igjen som Inuris kjørte rundt porten.
  
  
  Jenta rørt.
  
  
  Himmelen var lettere i øst. Tåken hadde løftet og en forfriskende bris blåste fra himmelen.
  
  
  Jenta plutselig kom til bevissthet, hennes øyne bredt med frykt.
  
  
  "Det er alt akkurat nå," sa jeg, og gir henne en stor klem. "Han er borte, og jeg tror ikke han vil noen gang komme tilbake hit."
  
  
  Jeg følte spenningen i kroppen hennes lette, og etter et par minutter, så hun opp på meg og klarte å smile.
  
  
  Det var vakkert.
  
  
  
  Kapittel 9
  
  
  
  
  Vi ble sittende på verandaen trinn med drikke som han hadde brakt ut fra innsiden. Det var ikke noe galt med scotch Inuris hadde. Jenta så vanlig, bortsett fra for noen få riper på henne albuene.
  
  
  Jeg spurte henne om hun ønsket å komme i, men hun ristet på hodet. Jeg kunne ikke klandre henne. Villa ser ikke veldig attraktive i økende daggry. Biter av skallet og brutt rosa gips bulged, og mørke rust flekker spredt over overflaten som brast kapillærer på en gammel drukkenbolt nese.
  
  
  Nei, han kunne ikke klandre henne for ikke ønsker å gå lenger. For Nei, det var virkelig et hjemsøkt hus, med minner av virkelige grusomheter, selv uten likene av Guido og Tiong som en ekstra, skumle touch.
  
  
  Hun lente seg mot en av de peeling tre pilarene i hjørnet av trapper og stirret ut over havet.
  
  
  Ey fortalte henne at Guido og Tiong var døde. Hun tok nyheten med et nikk, som om slike ting var uunngåelig i en verden hvor rettferdighet alltid går sin gang og ondt, kan ikke unnslippe straff.
  
  
  Jeg hadde ikke insisterer på at hun snakker. Hun vil gjøre det nok når hun er klar. Jeg visste det. Men hei, første hun trengte å sitte og nyte frisk bris, duften av bartrær, og deilig kunnskap om at hun var fri for Dr. Inuris og ego av den lille gjengen.
  
  
  Med hodet kastet tilbake, hennes gylne håret som en pute på en gammel søyle, var hun nyter den rene luften av den nye dagen.
  
  
  Når hun til slutt snakket, stemmen hennes var absurd vemodig. "Det er så hyggelig her," sa hun. "Nei, jeg mener ikke direkte her, her, på dette stedet. Jeg mener her, langs Rivieraen, med trær, blomster, hav, himmel og sol. Jeg ville ha bedt henne om å komme hit en annen gang, med noen andre. Men selv noen som Dr. Inuris kan ikke slette ego av skjønnhet. Og nå som han ikke var her, bør hun har bodd her. I det minste midlertidig. Men det kan ikke skje, ikke nå. Jeg har andre ting å gjøre. Inuris ' escape var bare begynnelsen, i hvert fall for meg. Du tror ikke han kommer tilbake, har du, Nick?"
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. "Nei, han er ikke til å komme tilbake her," sa jeg. — Men det betyr ikke at han ikke vil dukke opp igjen. Jeg visste at folk som ham før. De liker det ikke når ih er ydmyket. De kan ikke la ih planer få messed up. Og når de gjør det, har de en tendens til å ønske hevn. De vil ikke hvile før de får sin hevn, selv om det tar år. Dr. Inuris er nettopp en slik person.
  
  
  — Hvordan kan du stoppe ih?
  
  
  — Du dreper ih. Som gale hunder.
  
  
  Hun var iført en blå arbeid skjorte med et par knapper ugjort på toppen og bleket jeans. I morgen, for så å gru på natten, og i klærne hun hadde i all hast tok rundt henne koffert på rommet sitt, hvor en feil flytte kan gjøre Guido skyte, hun så så god, om ikke bedre, som hun hadde den morgenen i kasinoet, det øyeblikket ee først så henne.
  
  
  Hun trakk opp knærne og pakket armene rundt ih. Hun bøyde hodet for å dekke ansiktet med hennes gylne kappe, som dekket alt, men hennes øyne og panne. Hun så opp på meg fra toppen av knærne.
  
  
  "Du kan sitte her, Nick," sa hun. "Du befridde meg fra Dr. Inuris. Det er alt jeg spurte om.
  
  
  "Jeg tror jeg husker noe om en fem-franc for mord," sa jeg.
  
  
  Hun løftet hodet og smilte. "Jeg anser avtalen oppfylt," sa hun. "Jeg tror ikke du er en hema som Guido som dreper ugler."
  
  
  "Langt ifraa," sa jeg. "Men noen mennesker bare har å bli drept. Og det synes for meg at Dr. Inuris er en av dem.
  
  
  "Du har mer rett enn du tror," sa hun. — Men det bør ikke være ditt problem. Kanskje jeg kan få hjelp andre steder hvis jeg trenger det.
  
  
  "Jeg tror det er problemet mitt nå," sa jeg. "Det er mulig at Dr. Inuris kan være lurt å avtale med deg senere, henne, tenkte han kanskje ha noe for meg, også. Jeg fortalte deg at folk som ham er ikke annerledes når de blir avbrutt i ihc. Og jeg tror at jeg har litt forstyrret mitt ego planer. Det kan få meg til å sove dårlig, og lurer på hvor han er, hva han er opp til, eller kanskje han tenkte at han plotting intriger som kan umulig være så tilsynelatende bra for helsen min.
  
  
  "Jeg tror du har rett, Nick," sa hun. — Men du kan ta vare på deg selv. Du trenger ikke å bo på meg, og mine bekymringer.
  
  
  Jeg holdt det. — Vil du det skal være slik som dette?"
  
  
  Hun så på meg og sa ingenting. Hun bare så meg inn i øynene. Henne, så tårene welling opp i øynene hennes. Hun ristet på hodet og svelget hardt.
  
  
  Hennes sel satt ved siden av henne, og la armen rundt skuldrene hennes. "Så det er fint. Uansett hva det er, vi skal fikse det sammen. Ok?'
  
  
  "Greit," sa hun med et stort smil.
  
  
  "Forresten," sa jeg — " jeg synes det er dumt å bryte en vinnende kombinasjon. Vi ville ikke ha gått glipp flyten av denne verden for noe."
  
  
  "Takk, Nick," sa hun.
  
  
  "Nå er det for en ting," sa jeg.
  
  
  'Hva?'
  
  
  "Oppriktig nå, og det raskt, før noe annet skjer, kan du bare fortelle meg navnet ditt, og hva er alt dette?"
  
  
  "Det er en lang historie," sa hun. "Hvorfor ikke du skjenke deg en annen drikke og sitte her nede ved stolpen, hvor du vil være mer behagelig."
  
  
  Jeg holdt det. "Jeg er klar til å gjøre alt. Men før jeg tar et steg, før himmelen kollapser, eller veranda taket faller på deg, eller jeg turen over terskelen og bryte nakken min, hun ønsker å vite hvem du er og hva vi prøver å gjøre.
  
  
  Det gikk ned nah som et utbrudd av automatisk ild.
  
  
  "Mitt navn er Penny Doane, og vi prøver å hindre tyveri av 15 milliarder dollar fra Usa."
  
  
  
  Kapittel 10
  
  
  
  
  Penny Daggry. Han sa navnet et par ganger til seg selv som han blandet iskrem med sterk drikk han hadde skjenket seg selv. Navnet ikke passer. Det matchet hennes oppdrift, hennes gylne hår, hennes solbrun hud, og hennes vilje til å akseptere det når oddsen snudde seg mot henne.
  
  
  Hennes sel er motsatt nah ved foten av kolonnen. "Vel, Penny, fortelle meg historien."
  
  
  Hun lente hodet mot en søyle for å la solen varme henne trøtt ansikt. "The story of Penny Doane," begynte hun, stemmen hennes er myk og gjennomtenkt, " begynner med historien om Philip Doane, min far..."
  
  
  Philip Doane var født i Kina, sønn av en Amerikansk misjonær. De bodde i landsbyen, hvor de hadde omsorg for de syke, hjalp de fattige, og der Philip Doane tilbrakte sin barndom. Den Kinesiske måten av livet var alt som ung Philip visste.
  
  
  Blant mange unge Philip Don ' s venner var gamle Ji Shan Jo. Han var en mager, hunchbacked mann med langt, hvitt bart som hang ned begge sider av rta. Ego ' s hud var som pergament, men hendene hans var så fleksibel som en tenåring. I hans yngre år, Jie Shan Jo var en berømt magiker.
  
  
  Philip Doane var den gamle mannen som er favoritt i landsbyen, og han lærte Philip av noen av sine triks. Gee elsket oppgaver og utfordrende ting. Han kunne tilbringe mange timer carving gjenstander som den intrikate bokser han samlet - en boks i en boks i en boks som bare kunne bli åpnet av noen som visste ih komplekse, men enkel kombinasjon. Å peke på ett sted, trykke lett på en annen, forårsaket av boksen for å åpne.
  
  
  Ji Shan Jo lærte unge Philip kunst av disse triksene, og etter den tid Philip måtte ta hans foreldre til en Amerika han aldri visste, han hadde blitt ganske flinke til å lage ih. Utfordrende Joe oppgaver . Som et minne og ære deres vennskap, den gamle mannen ga Filip, en av sine bokser, et kunstverk dekket med vakre elfenben utskjæringer. Philip Doane var ti år gammel da foreldrene kom tilbake til Amerika. Han har aldri glemt oss, den gamle mannen, våre onde øyet ego. "Livet er full av magi," Tse sa . Shang Jo ikke fortelle gutten. "Du vet aldri hva triks det vil spille eller hva mirakler vil det produsere. Det er den største vis av all tid."
  
  
  Mens du bor i Amerika, Philip fortsatte å løse gåter og magiske triks. Han elsket slott. Skrevet låser, kombinasjonen låser-alt dette fascinert ham. Når Philip gikk på universitetet, studerte han engineering, og på et tidspunkt begynte å jobbe for et firma som utviklet sikkerhet systemer for banksektoren. Det var den perfekte jobben for Philip Doane.
  
  
  Ganske tidlig i sin karriere, han begynte å få et visst rykte takket være hans skjønn, åpenbart en magisk talent for å designe sikkerhet systemer. Når andre bedrifter nærmet seg ham, han gikk inn i virksomheten selv. Gitt sitt omdømme, det er ikke overraskende at regjeringen kontaktet ham kort tid etter for oppdrag han har mottatt.
  
  
  Gold Mine og Fort Knox har blitt nesten synonymt i Usa. Men det mange ikke vet er at det er nå mer gull i Federal Reserve hvelv i nærheten av Nassau-knust i Manhattan enn noe annet sted i verden. Og da regjeringen bestemte seg for å oppgradere denne kjeller, er det slått til Philip Doane.
  
  
  Penny Dawn flyttet og gjemt beina under henne. Et glass kom, og hun tok en slurk, forteller hennes historie.
  
  
  "Det er en god ting Philip Ikke er en ærlig mann," sa jeg.
  
  
  "Ah," hvisket hun, " men dette handler ikke om ham. Åh, så ja, sa hun i all hast. "Gjør ingen feil om dette. Penger, gull, eller forskrifter; - identifisere, eller hva de spurte oss ego for å beskytte, det gjorde ikke vare. Det var en vanskelig oppgave for ham å utvikle noe som Ji Shan Jo ville være stolt av. Stem på hva som motiverte dem. Å designe slott som var både enkel og komplisert på samme tid."
  
  
  "Så oppgradere sikkerheten system på Nassau-Sturt ego lagring anlegget var den største utfordringen," sa jeg. "Og han ferdig?"
  
  
  Hun smilte et mystisk smil. 'Ah, ja. Han gjorde. Det var den største mesterverk av ego liv..."
  
  
  Regjeringen liker å påstå at ingen kjenner den kombinasjonen som trengs for å åpne safen, som man ikke har nødvendig informasjon til å bryte seg inn i det. Men selvfølgelig, Philip Doane er den eneste personen som vet ego. Og med dem ilder som han designet hvelvet, regjeringen ansatt ego som en konsulent for å opprettholde kvaliteten på ih sikkerhetstiltak. Det gjør alle nødvendige endringer i henhold til de siste nyhetene i slike områder som sikkerhet eller tyveri teknikker. Han tar den endelige avgjørelsen om hvem som vil bli ansatt som en bevæpnet vakt, og en viktig del av forsvaret. Philip Doane kunne ha levd et langt og lykkelig liv. Livet var bra. Han var i en svært respektabel posisjon, giftet han seg med den vakre Jean, og de hadde en datter som de var begge veldig hengiven: Penny.
  
  
  Men livet var full av triks, Ji Shan Jo hadde sagt det så mange ganger. Og en dag denne skjebnesvangre magic forandret alt.
  
  
  Det var en sweltering sommer dag, Dawn og familien kjørte til stranden for å unnslippe undertrykkende by heat. Når de kom tilbake på kvelden, hyggelig sliten og uthvilt, de var bare noen få kilometer fra hjemmet når det skjedde. Føreren av en bil som kommer fra den andre siden mistet kontrollen og kolliderte med Doane bil i en head-on kollisjon. Philip ' s kone ble drept øyeblikkelig. Philip selv bare hadde noen få skrammer. Men Penny Daggry gikk med hodet først gjennom frontruten. Hun var fryktelig vansiret.
  
  
  Legene bind jenta opp som best de kunne, men fortalte Philip det var noe annet de kunne gjøre. Hun ville bli arrete for resten av hennes liv, og Philip Doane var stukket av skylden for denne ulykken, som hadde slike forferdelige konsekvenser for barnets ego. Penny vokste opp med overfor den slags grusomheter som andre barn kan vise: spotter henne vansiret, arrete ansikt. Philip virket mer fornærmet enn Penny. Han bortskjemt Penny i alle mulige måten å kompensere for henne misdannelse, som hadde blitt noe av en besettelse med ham. Han tok henne med på ekstravagante turer, sendte henne til de beste skolene, ansatt piano og sang lærere, dans lærere, tok henne med til konserter, ballett, teater, alt for nah. Og, selvfølgelig, vi tok henne med til alle plastikkirurger i landet.
  
  
  Det virket som hver måned var det en annen lege, og hver måned samme revmatisme: arrvev, deformiteter for fullstendig. Det var ikke noe annet som kan gjøres. Å vokse opp, gå på skole, og får henne grad, Penny lært å leve med henne arr. Hun hadde tilpasset seg godt, og tenkte at livet var over. Men hennes far vedvarte, til tross for hennes protester, i arbeidet med denne magiske kirurg som ikke eksisterer.
  
  
  Men det viste seg at det ikke eksisterer. Og en dag, uanmeldt og uanmeldte, han møtte opp på Philip Doane ' s Manhattan kontor. "Jeg tar det," sa mannen, " at du leter etter en kirurg for din datter?"
  
  
  - ja... men hvem er du...?
  
  
  "Jeg er som kirurg," sa mannen. "Kan jeg introdusere henne? Dr. Lothar Inouris.
  
  
  
  Kapittel 11
  
  
  
  
  Så mye mer. Inuris var henviser til en enkel byttehandel: tilgang til Federal Reserve hvelv i bytte for et nytt ansikt for Krone.
  
  
  Det virket latterlig. Bare en galning ville tilby det, og bare en galning ville akseptere det. Dette betyr ikke at Lothar Inouris og Philip Doane var like gal. Hvis Philip Doane var gal, han var gal med kjærlighet til sin datter. Alle foreldre ønsker å gjøre noe for sine barn; Philip gikk til ekstreme lengder. Og prisen var høy for Don Filip. Egoet ble bedt om å betale den høyeste pris som det kunne ha råd: ødeleggelsen av egoet mesterverk. Krypten utformet han har armert betong vegger. Det er tjue-sju meter under Nassau Street. Utenfor er en gate med en intrikat dobbeltrom key system. Men tilgang til hvelvet seg selv på, er gjennom en smal passasje, gjennom en tre meter, nitti-tonn stål sylinder. Sylinderen roterer i en ett-hundre-og-førti-tonns ramme. Når inngangen er stengt, sylinder viser så langt at rammen er fylt med solid stål, og deretter vasker en centimeter, som en stor kork i en flaske. Det er lufttett, vanntett, og låst opp for en stund, for ikke å nevne alt det elektroniske utstyret, tv og andre sighting utstyr, samt human security system som er bygget rundt en av de største enheter av sitt slag i landet: snikskyttere trene regelmessig. med håndvåpen og automatvåpen.
  
  
  Alarmsystemet kan blokkere noen exit rundt bygninger. Og inne i hvelvet det er låst rom, tremannsrom låser. De inneholder ca fjorten tusen tonn gull bullion i Usa og om lag sytti andre land. Hver bar veier ca tolv pund. Det er ikke noe du kan bære i lommen, og du vil ikke være i stand til å gjøre det ubemerket med en hel flåte av biler.
  
  
  Å få gull ut av det var et mysterium at selv Zhang Ji Jo ville ha likt. Og emu ønsker også Philip Ikke er løsningen. Det var enkelt og vanskelig på samme tid.
  
  
  På det første møtet, to menn kom ansikt til ansikt med deres forhold. Philip Don, en mann som er besatt av sin datters tragedie, ikke umiddelbart bestemmer seg for å handle hans unike magic for at av Dr. Lothar Inuris. Web-problemet var tillit.
  
  
  -"Men, min kjære kamerat," sa Dr. Inuris: "Vi kan både ha tillit til hverandre. Jeg tror at du vil få dette prosjektet til en vellykket konklusjon, og du bør overlate meg med vellykket drift av din datter. Du ikke har et valg.'
  
  
  "Selvfølgelig du har rett," Philip Doane sa. "Ingen, jeg gjentar, ingen kan gjøre hva jeg kan gjøre. Det ble perfeksjonert av de mest avanserte metodene. Mine egne metoder, basert på mange års forskning.... Og hennes eneste kirurg i verden som kan helbrede arrvev som har påvirket din datter, og gi henne ikke bare et nytt ansikt, men også en vakker en."
  
  
  "Og hennes," Philip Ikke sa dispassionately, " hennes er den eneste i verden som har full sikkerhet informasjon som du trenger."
  
  
  "Det er riktig. Så ingen av oss ønsker å svikte tilliten til en annen, gjør det? Hva både menn ble spurt om var en stor oppgave. Inuris, oppsatt på å komme med om lag en sjettedel av verdens gull utvunnet i uminnelige tider, ble enige om å gi Philip Doane med en lojale ansatte så lenge som nødvendig. Imidlertid, for sin egen sikkerhet, avslo han å gi navn til den andre bakmenn som er involvert i dette store ran. I retur, gikk han med på å sette opp Drift Penny hvis Philip ville demonstrere sitt samarbeid ved å gi tilgang til gull. Når langsiktig planlegging når ugjenkallelig scenen, vil han begynne Penny ' s transformasjon. Det vil ta måneder, kanskje år, for å stjele gull. Operasjonen vil vare på søndager.
  
  
  Selv før ih første møtet var slutt, Philip Doane og Inuris utviklet et system for å holde kontakten. Så Filip fortalte legen at han ville la dem vite når han var klar til å starte sin plan.
  
  
  Fra den dagen av, Philip Ikke virket som en helt annen person til hans datter. For første gang i år, han virket glad og munter. Penny ikke stille spørsmål om denne fargen endrer seg, rask zoom. Hei, jeg ville tro at han var endelig kommet til enighet med situasjonen. Men denne lykken hadde en ulempe. Penny oppdaget at hennes far hadde blitt fortært med febrilsk spenningen over tid, og når hun uttrykte sin bekymring, han knyttes det spenning til et nytt prosjekt. Penny stoppet det. Hun var glad for at han ikke lenger dro henne rundt om i landet, til alle slags leger, og at han var oppslukt av sitt arbeid. Hun hadde ikke engang lagt merke til egoets endret utseende; egoet er hår hadde naturlig grå over år, men over tid, fra ego til det nye prosjektet, hadde han gått ned i vekt og bøyd over. Ego ansiktet var skrukket og gamle. Til slutt, en natt, la hun merke til egoets fysiske endringer.
  
  
  Han kom tidlig hjem, i godt humør, og helte to glass av hans beste sherry, odin, rundt som han ga ay. "En toast, Penny. La oss drikke til magien i livet."
  
  
  Penny så på sin far med moret forvirring. Det hadde vært år siden ferret hadde sett ego så glad. "Hva er det som foregår, Pappa?"
  
  
  Philip Doane seg ned i sitt favoritt stol. "Du vil bli operert av en kirurg i morgen kveld. Og når du våkner opp, vil du ha et nytt møte. Det vil ikke være et spor av ditt gamle arr og drift merker. Penny så på ham incredulously.
  
  
  "Det er sant," sa han. Han legger ned sitt glass og rakte opp hånden som om å sverge. — Jeg er helt alvorlig. Jeg har sett denne mannen er på jobb og jeg skal fortelle dere, emu er ikke i solen."
  
  
  "Men Pappa," Penny sa. "Jeg virkelig ikke bryr seg lenger." Philip Ikke nikket. "Jeg vet," sa han. "Og det er derfor jeg er så stolt av deg." Men, Penny, vær så snill, la oss ikke krangle. Selv om du ikke bryr deg, kan du gjøre det for meg, for den gamle mannen. For din far til å bringe emu lykke og glede.
  
  
  Penny hadde ingen problemer med å akseptere forespørselen. Hun gikk opp til sin far og kysset Ego på kinnet. Philip la armen rundt Dawn Sl.
  
  
  "Gud velsigne deg," sa han. Tårene strømmet nedover egoets kinn. "Ikke få av, Far," sa hun. "Bare glede." Hun tenkte om det. "Si meg, hva vil jeg se ut?"
  
  
  "For å fortelle deg sannheten, jeg vet ikke," sa Philip. "Jeg overlot alt til legen. Han vet at. Men han fortalte meg så mye at du vil bli veldig, veldig vakre.
  
  
  "Han ser ut til å være en fremragende person."
  
  
  "Ja, veldig bra," sa Philip.
  
  
  "Fortell meg om nen?"
  
  
  "Det er ikke mye å si om dette. Men en god mann. Hans stemme var svak og gjennomtenkt.
  
  
  "Hvor er han?" Hvem er det?" Hvor er han fra?
  
  
  "Det spiller ingen rolle." Han virket nesten sint på hennes spørsmål. "Han er den beste i sitt felt, og det er bare viktig punkt, er det ikke?" "Pappa," Penny sa, " er det noe du vil fortelle meg?"
  
  
  "Nei, nei," sa Philip, med en kunstig smil. — Det er ikke sant i det hele tatt. Men det er ikke mye å si om nen alene. Jeg mener, hva er forskjellen? Et viktig resultat."
  
  
  "Dette er veldig merkelig, Pappa," Penny sa.
  
  
  "Vel, dette har ikke skjedd ennå,
  
  
  Vel? Og henne litt nervøs stemme og alle, nå som det er så nært. Og dette bombardement av spørsmål gjør ikke egoet noe bedre, heller.
  
  
  "Vel, jeg ser ikke noe galt i det. Dette er for estestvenno. Til slutt, dette er viktig. Jeg mener, du ikke ville forlate meg til noen mistenkelige lege.
  
  
  Philip Ikke hoppet opp som om hans ego hadde blitt sparket.
  
  
  'Pappa.'
  
  
  Han begynte å hulke. Ego ' s datter knelte ned ved siden av ham. "Jeg tror du bedre ville fortelle meg alt," sa hun. Philip løftet hendene opp til ansiktet hans. "Jeg kan ikke," sa han mellom hulk. "Jeg kan ikke gjøre dette.'
  
  
  "Du har fått til," Penny sa.
  
  
  Og når de hulkende stoppet, Ikke Philippe, fortsatt dekker ansiktet med hendene, sa hans datter hva han hadde gjort. Han forklarte hvordan han og den mystiske Dr. Inuris hadde klart å sette nye folk lojale til legen på alle de viktige sikkerhets-innlegg rundt hvelvene over år. Noen ganger Philip Ikke lyktes, som når jeg prøver Vakt til venstre og måtte ansette en ny. Philip Ikke arrangert at når en ny person ble brakt i, Dr. Inuris tota ble valgt og oppnevnt. Men det er ikke alt. Menn forlot medisinske sentre. Med informasjon som er samlet inn og levert av Philip, Inuris organisert i hva han kalte " magiske forsvinninger." Vakten ble forsvinner, men ingen visste om det. For umiddelbart, for å ta egoets sted og gjøre egoets arbeid, det var en ideell verden skapt av Dr. Inuris.
  
  
  Etter en stund, hele arkiv-systemet var under kontroll av et helt team fokusert på én ting: å stjele gull.
  
  
  Don Filip er løsningen var like enkel som den var for komplisert. Det vanskeligste var å erstatte menn, men Dr. Inuris gjorde det. Og enkelhet var at Philip Doane visste fra begynnelsen at det var ingen vits i å bruke brute force for å bryte seg inn i det ugjennomtrengelige vault han hadde skapt. Det var noen svakheter i metall. Den svake spot, han visste, var i vakter.
  
  
  Nå operasjonen har blitt mye enklere. De fleste av gull var eid av Usa. Noen av bullion aksjer var eid av andre land, og når det gjeld behov for å bli betalt av "gull stablere" i deres spesielle sko flyttet gull til ønsket kupeen ved hjelp av hydrauliske heiser og transportbånd.
  
  
  Hver dag, i henhold til en tidsplan satt av Don Filip, hver vakt flyttet en gull bar og erstattet ego med en falsk en, med ingen vet noe som helst, men vokter seg selv, og han var ikke kommer til å snakke om det. Hvordan termites spise bort på huset. Sakte, men effektiv. I løpet av få år, tusenvis av gull barer forsvant. Vanligvis, når forholdene ble ansett som helt sikker, lastebil plukket opp og levert store belastninger. Etter en viss tid, antall gull barer venstre i hvelvet ble mindre enn antall falske gull barer. Milliarder ble stjålet. På denne tiden, prisen på gull på verdensmarkedet har vært stabil: $ 35 per unse. Så, plutselig, en kombinasjon av krefter som begynte å renne dollaren styrke. For mange dollar ble skrevet ut. Det ble for mye papir penger. Tilliten til dollaren begynte å svekkes. People ' s gold hotel.
  
  
  Offisielt, gull var mer verdifulle. Offisielt, dollar var mindre verdt, og det var et stort fly til gull, vekk fra dollar. Når store økonomiske vismenn av verden besluttet å opprette en gratis gold markedet, har prisen skutt i været til over hundre dollar en unse.
  
  
  Alt var klar for en økonomisk slag. Dr. Inuris og hans venner kontrollerte nesten en sjettedel av alt gull i verden. De hadde en ekte alenka på markedet, og var i stand til å møte høye priser og høye krav.
  
  
  Han og Philip Ikke forklarte alt til Penny, og da hun insisterte på at han går til myndighetene, nektet han.
  
  
  "Ikke ennå. Det ville være en katastrofe på dette stadiet. Noe vil lekke ut, og den amerikanske økonomien vil stupe inn i kaos. Resultatet ville være så katastrofale at absolutt ingen ville være urørt. Industrien vil kollapse, arbeidsledighet vil skyte i været, og aksjemarkedet vil kollapse. Men så lenge vi tier om det, det er fortsatt en mulighet for at USA vil finne sin gull igjen. Jeg sier nå, du bare ødelegge en god ting i hele denne historien: et nytt liv for deg. Hvis vi holder rolig før operasjonen, alt vil bli bra. Regjeringen vil du høre det i grunn løpet, men det er ingen grunn til å bryte dam til vi får vår fortjeneste. Vi må samarbeide for nå, ellers er alt jeg vil se i mitt arbeid er en stygg jente og en far dømt som en tyv." Penny skjønte raskt. Hennes far var rett. Hennes eneste sjanse var å ha en operasjon, og dermed avbryte avtalen mellom Philip Doane og Dr. Inuris. Og etter at hun kan fortsatt gjøre hva det tar å fikse situasjonen.
  
  
  Hennes far syntes å lese tankene hennes. "Så snart denne operasjonen er ferdig," sa han, " Dr. Inuris vil betale sin gjeld til meg, og min kontrakt med ham vil komme til en slutt. Så, Penny, du kan gjøre hva du trenger å gjøre.
  
  
  Og så hun kysset hennes far farvel neste natt. En bil ble vente foran ih huset. Den høye Kinesisk mann som tok plass bak rattet før hun kunne få den tilbake. Mannen bak henne satt i skyggene. Egoet stemmen kom fra egoet halvt skjult ansikt. "Hennes lege er Inuris," sa han. "Din kirurg, Savner Daggry."
  
  
  Før var de en kilometer fra huset hennes, ga han henne stoffet. Og Penny Dawn var bevisstløs da de nådde sine mål.
  
  
  
  Kapittel 12
  
  
  
  
  Jeg innså at jeg var ute på Penny Dawn søte ansiktet da hun fortalte meg denne historien. Når hun stoppet et øyeblikk, hun var sliter med mange spørsmål og bekymringer reist av hennes historie på en solrik dag. Det var fortsatt mange uferdige bilder som han håpet hun ville fullføre. "Så dette god lege gjorde du se som Nicole Cara," sa jeg, virvlende den siste av mine drink i mine hender.
  
  
  "Ja, han var imponert over bildet av filmen stjerners han forgudet." Kroppen hennes skalv med undertrykt latter. "Nei, selvfølgelig var jeg takknemlig for. Jeg kunne ikke tro mine egne øyne da jeg først så meg selv i speilet. Et nytt ansikt, et vakkert ansikt. Da jeg innså at jeg aldri hadde kjent før som skjønnhet, fysisk skjønnhet, er en virkelig flott gave. Men en gave, "fortsatte hun, stemmen hennes anstrengt med ubehagelige minner," krever en høy pris.
  
  
  Inuris forklart at Penny var bevisstløs i overkant av 72 timer. Fremdeles betatt av utsøkt skjønnhet av hennes nye ansikt, fullkommenhet som brakte henne tilbake beundrende blikk rundt speilet, hun la ikke merke til legen nærmer seg henne. "En mann kunne tilbringe hele sitt liv på jakt etter en slik kvinne," sa han, stående åpent ved siden av henne. "Jeg visste aldri Nicole." Men jeg skal innrømme at jeg ville gi mye for å bli kjent med henne. Og ser du liker dette gjør meg miste mitt sinn.
  
  
  Plutselig, han kom ut og trakk henne tett. En hånd som er pakket rundt ee. Ego er gratis hånden slet på den tynne slåbrok og omtrent presset brystet hennes. Han presset leppene hans til hennes og stakk tungen mellom tennene.
  
  
  Skremt, Penny seg fri. "Ikke rør meg!"
  
  
  "Jeg tror du bør lære å akseptere min oppmerksomhet," legen smilte.
  
  
  Penny spurte ego til å forlate. Da legen fortalte henne hvor hun var i gymsalen: i sør-Frankrike, i en villa. Og, som han forklarte, hey, ikke la henne igjen før han og faren fullføre avtalen. Penny hadde ikke noe valg, men å være en fange. Hun lot ikke til å vite om avtalen mellom Philip Doane og Dr. Inuris, som viste seg å være i hennes favør. Hun bestemte seg for at den beste strategien for nah ville være underdanig atferd og uvitenhet. Hei, vi var ikke lov til å forlate villa under noen andre omstendigheter.
  
  
  Dr. Inuris, tilsynelatende innser at hans første grov tilnærming til henne var en alvorlig feilberegning, ikke gjøre noen fysisk anstrengelse i flere dager. Men han har utsatt henne for en "blitzkrieg" av sin perverse sjarm. Og de" ansatte", Guido og Tiong, ble det mindre årvåken.
  
  
  Inuris fortalte hei om seg selv. Og rundt biter av informasjon hun hadde satt sammen ved å se og lytte, hun var i stand til å forestille seg en vridd, vansiret mann som holdt henne fanget.
  
  
  Første, Inuris var avhengig av heroin. Egoet og kjærlighet for utilslørt bruk av sprøyte var åpenbart. Han var av tysk avstamning, og hadde vært en medisinsk student under krigen. I løpet av denne tiden, var han i stand til å praktisere og utvikle kirurgiske teknikker på fanger i konsentrasjonsleire som han var tilknyttet. Hvor mange hundre mennesker hadde han lemlestet, drept for å perfeksjonere teknikkene han var nå å skryte av? Deretter flyktet han til Sveits, hvor han åpnet en liten klinikk. Han hadde vokst rik takket være fanatisk jakten på nye unge med eldre kvinner. Økende rikdom stimulert ego, grådighet, og han fokuserte utelukkende på slukke sin tørst etter rikdom.
  
  
  I alle sine memoarer, han har aldri en gang har nevnt hvor han visste om Philip Doane. Han har også snakket ikke til Penny om ih er forretningsforhold.
  
  
  Et par dager gikk med til Inuris ' historier, mens Penny var solte seg i villaens hage. Så en kveld, da hun følte at Inuris og Egoer ble roet seg nok til å falle i søvn, takket være sine åpenbare samarbeid, hei klarte å slippe unna og gjøre det til Nice. Hun hadde nettopp kommet på casino når Guido tatt opp med henne. Da hun var tilbake til villaen, Inuris ble rasende og advarte henne med uanstendig trusler ikke å gjenta den kvelden.
  
  
  En uke senere, Ay klarte å snike seg ut igjen. Og Guido funnet henne igjen. Men denne gangen var det en mann som heter Nicholas Anderson...
  
  
  Han plystret på henne. "Dette er en veldig interessant historie for meg. Men det er en ting. Nicholas Anderson ' s virkelige navn er Nick Carter. Han er en agent for myndighetene i Usa.
  
  
  Penny er oppsperrede øyne og munnen hennes dannet en liten, stille O.
  
  
  "Nå som du er å gjøre det så klart,"sa jeg," jeg tenkte jeg skulle gjøre det samme."
  
  
  "Jeg trenger å bli vant til det," Penny sa. "Men jeg ser ikke at det gjør noen forskjell."
  
  
  "Meg også", sa jeg. "Vi begge fortsatt ønsker å ta Inuris alltid før han dreper oss. Og så snart vi ego-tak i henne, jeg ønsker å vite litt mer om dette gullet, og som Inuris ' partnere. Du forstår, ikke du, som før din far, du står overfor noen form for straff?
  
  
  Penny senket øynene hennes. "Ja," sa hun. "Jeg kjenner henne. Men jeg tror han vet, også. Og emu vil ikke bryr seg. Det eneste han var redd for var å fortelle meg. Og nå skal jeg bli tatt vare på i stillhet.
  
  
  "Ta skreddersy hvis det er ikke sant, Penny Doane," sa jeg. "Du er en veldig vakker kvinne."
  
  
  Der, på den ødelagte covered patio, hun rødmet. "Jeg er ikke vant til slike komplimenter ennå," sa hun.
  
  
  "Vel, jeg tror du bør bli vant til det," sa jeg, komme seg opp fra trappen.
  
  
  "Det er så merkelig," sa hun. "Jeg vet ikke om jeg noen gang vil bli vant til det."
  
  
  Han gikk bort til henne og tok henne opp. "Jeg vil hjelpe deg til å prøve selv," sa jeg. "Det er bare et spinn, praksis." Han tok henne med ansiktet i hendene og tok henne med munnen hans. Hun ventet på meg. Hennes armer er pakket rundt meg, og kroppen hennes, en spiller av solid prikker og myke linjer, sammen med mine. Hendene hennes kom opp og fanget i håret mitt.
  
  
  "Ah," sa hun endelig, " oh, Nick.
  
  
  Hun puster tungt, den garvede toppen av hennes svulmende bryster i den lange V-hals i sin skjorte. Han så jentas øyne lyser opp med grønn brann. Hennes armer er pakket rundt halsen min, og leppene børstet min, varm og våt, med en lidenskap som alltid var mer enn bare takknemlighet. Hennes lår presset mot lårene mine i en rytme av ukontrollerbar trang. Og hennes hender, tjenere av ønske henne, flyttet ned til touch lårene mine. Han kneppet sin skjorte, tok brystene i hendene og kysset henne hardt i brystvortene sine. Hun la skjorte skyv av skuldrene utålmodig. "Skynd deg, Nick," hun pustet. 'Raskere.'
  
  
  Hun stoppet da han dro av henne bleket jeans og truser. Både fingrene og mine rushed til å kle av meg klærne mine før vi sank ned sammen på duggvåte gresset, der hennes armer og ben surret meg i fløyelsaktig kjøtt. Hennes munn stønnet ivrig i øret mitt, som lyden av en tornado rundt, løfter oss opp og slippe oss ned i et basseng av ufattelig glede. Igjen og igjen, helt til vi var ferdig med et brak eksplosjon og venstre rolig, varm og nær hverandre i solen på en ny dag.
  
  
  Det lå i gresset, hans stahl var å fortelle ham hva han tenkte. Dr. Inuris bestemte seg for å ta henne med seg da han flyktet. Hvis emu hadde lyktes, alt ville vært fint, i hvert fall for ham. Den emu vil da være i stand til å holde Penny fange til ilder er tyveri av gull var komplett. Men det mislyktes. Em måtte kaste Pennies rundt bilen for å distrahere meg og rømme. Så lenge hun var i live, han var i fare. Men han kunne ikke risikere å gå tilbake til villaen. Det var for farlig. Før eller senere vil noen finne Guido og Tiong død i kjelleren. Og umiddelbart etter at noen begynte å spørre en masse spørsmål om person som har leid villa.
  
  
  Nei, Lege. Inuris vil aldri komme tilbake. Han var fortsatt på rømmen. Kampene var ikke et spill av ego. Han vil vente og forberede gjengjeldelse for hans bødlene, som vil marsjere på det. I golden age, han var en tekniker, en demon creator, en erstatning for de vaktene som "magisk" forsvant. Henne, visste hva det betydde. Det var alltid noen som hadde gode vilkår for dette, for eksempel" avvikling "eller"ubetinget opphør av virksomhet." Disse vaktene var døde ih erstattet. Alexander var Inuris ' bidrag til tyveri av gull.
  
  
  Noen andre er å tilby arbeidskraft, sylte, og en haug av hjernen som er nødvendig for en operasjon av denne størrelsen og kompleksiteten. Jeg visste ikke hvem nøyaktig, men jeg fant tilstedeværelsen av Guido og Tiong neste til legen veldig lærerikt. De så ikke ut som gamle venner av lege eller gamle venner av noen andre. Det var som om Guido og Chang hadde blitt tildelt den legen som en fordel av medlemmer av alliansen.
  
  
  Så når legen ble stående uten livvakter og mistet en jente som emu burde ha holdt ute av syne, han skal ha konkludert med at han var på vei til sine venner ' ly pit så snart som mulig. Hvis han var rask nok, han kunne gå tilbake til sine kamerater, og fortelle dem hva som skjedde, og stole på at den avgjørelsen at de vil tilgi ego eller i hvert fall ikke straffe det til noe avgjørende går galt.
  
  
  I mellomtiden, den ego-partnere kunne gjøre sitt beste for å sørge for at ingenting gikk galt med å spore opp jenta og muligens "Nicholas Anderson." De vil sørge for at ih munnen er beseglet til evig tid.
  
  
  Hvis min gjetning er riktig, Dr. Lothar Inuris er på vei tilbake til New York.
  
  
  "Det høres bra ut for meg," Penny sa.
  
  
  Han ønsker ikke å fortelle henne om den andre, en god grunn til at Dr. Inuris var trolig i New York. Ikke ennå. "All right," sa jeg. "La oss gå. Trenger du noe annet i huset?
  
  
  Penny ristet på hodet. "Alt jeg trenger er passet mitt, og det er i min lomme. La oss gå. Hånden hennes gled inn i meg så vi gikk opp veien til porten ved inngangen til Narcissa villa. Solen skinte så klart, og det var hyggelig å del med den dystre ruinene av villa og sin død innbyggere.
  
  
  "Vi vil hitchhike å Fint," sa jeg. — Vi har fortsatt å gå gjennom mimmo av hotellet mitt. Dens bare en følelse av at jeg må mine venner uansett hvor vi går. Ih ' s navn er Hugo, Wilhelmina, og Pierre.
  
  
  Snart var vi ute igjen rundt hotellet. Vi tok en taxi til Flyplassen i Nice, øst for byen, og da vi stoppet i front av flyplassen bygning, Penny dro på ermet mitt.
  
  
  "Se," sa hun.
  
  
  Parkert utenfor — eller snarere, forlatt — var en hvit Mercedes.
  
  
  "Vi er på rett spor," sa jeg. "Han tok antakelig en Air France til Paris på 7: 30 am."
  
  
  Vi tok en Inter fly rundt i Nice ved 9: 30, med forbindelser i Paris og New York.
  
  
  Vi hadde ikke mye tid igjen før vi dro. Hun ble brakt kaffe til oss begge, noen croissanter, og en kopi av International Herald Tribune. Den store overskriften på første side umiddelbart fanget min oppmerksomhet. Prisen på gull har toppet. Etterspørselen etter det var på et rekordhøyt nivå i internasjonale markeder, og bekymringer om fremtiden for dollaren intensivert.
  
  
  Hun desperat behov for å få informasjon om hvem som sto bak hele denne gull tyveri drift, hvis det fortsatt var en sjanse for å avverge det helt katastrofe. Hvis de fleste av OSS gull ble lekket, den internasjonale gull krisen ville slå inn i en internasjonal panikk. Papir dollar ville være verdiløs. Et brød ville være verdt en million. Henne, husket lest et sted om Germania da den Første Verdenskrig. I et par år, verdien av merkevarer har sunket fra fire merkene til fire milliarder kroner merker. Alt var satt opp for historien til å gjenta seg selv, men denne gangen i Usa.
  
  
  Turen til Paris var lagt inn uten problemer. Flyet skrenset over Bukten av Engler for å få høyde, så ta av.
  
  
  "Jeg ønsker å komme tilbake hit snart," Penny sa.
  
  
  "Når alt dette er over," hennes far sa.
  
  
  "Da" eller "om"?"
  
  
  I Paris ble vi bytte fly, og en stor Boeing 747 tok av på tidspunktet for Orlov . Hvis min gjetning er riktig, Lothar Inuris var ikke mer enn to timer foran oss. Vi var ikke kommer til å ta opp med egoet, men minst det føltes som om vi var på vei i riktig retning. Over Atlanterhavet, Penny sov på skulderen min. Jeg hadde ikke klandre henne. Nah hadde en tøff natt. Jeg ble sliten, for den del, men jeg hadde ikke søvnig. Jeg likte ikke å være låst opp på dette flyet. Hun er interessert i å være på jorden og jage etter Inuris og hennes ego følgesvenner. Men til slutt, noen på de ansatte kom over intercom, og fortalte oss til å feste vår setebelter. Kunngjøringen våknet Penny. Hun gjespet, strukket, så kost opp til meg og lukket øynene.
  
  
  "Hei, Sonya," sa jeg. Hun åpnet ett grønt øye og så opp på meg fra under henne tykk gylne hår. 'På tide å våkne opp. Vi har å gå på jobb.
  
  
  Hun løftet hodet og skjøv håret tilbake. "Jo før jo bedre," sa hun. "Hva er du?'
  
  
  "Vi kommer til å besøke din far," sa jeg. — Dette er første punkt på dagsorden. Han er den beste fører vi har med Inuris. Husk, han hadde et kommunikasjons-system med Inuris, og jeg ønsker å vite hva det er.
  
  
  Taxi stoppet foran en av de femti-år-gamle bygårder på Riverside Drive.
  
  
  Når hun betalte sjåføren, hennes raskt og så seg rundt. Ingenting på gaten virket unormalt for meg. Hvis noen var å se på leiligheten, det var godt skjult.
  
  
  Han plukket opp kofferten sin som taxi dratt bort igjen.
  
  
  'Hva er det nå? Penny spør.
  
  
  Henne, så på klokka. '5: 20.'
  
  
  — Han vil være hjemme når som helst."
  
  
  Vi tok treg heis opp til åttende etasje. Han tok ut Wilhelmina Poe hylsteret og dyttet det inn i vesten lomme, holde fingeren på avtrekkeren. Penny er caliper strammet når hun så Luger. "La oss bare kalle det en rutine for sikkerhets skyld," sa jeg. "Jeg skal være den første til å gå ut over den løft."
  
  
  Penny nikket. Når heisen stoppet, han satte seg ned bak kofferten sin og åpnet forsiktig døren. Hvis noen har ventet i gangen, ville de ha til å skyte på en liten, lave mål for å komme gjennom åpningen i dag. Deretter emu bedre bli virkelig god og rask.
  
  
  Han dyttet åpne døren og så ut på den andre siden. "It' s all right," sa jeg.
  
  
  Penny hadde et sett med nøkler klar. "Hold deg vekk fra døren når du åpner det," hennes far sa. "Og la meg gå først."
  
  
  Øyeblikket døren åpnet, skjønte han at leiligheten var tom. Det var fylt med bedervet luft og støv motes hang nesten urørlig i lys av at filtrert gjennom vinduer i skrå wisps. Penny lukket døren bak oss. 'Pappa?'Nei!' utbrøt hun.
  
  
  — Jeg tror ikke han er hjemme, " sa jeg, å sette pistolen unna.
  
  
  "Vel, det vil ikke være lenge, da," sa hun. Hun åpnet vinduene og skjenket meg et glass av Philip Doane sherry. "Det er alt vi har," sa hun.
  
  
  "It' s all right," sa jeg.
  
  
  — Hva er det?"
  
  
  "Halv fem."
  
  
  "Gjør deg komfortabel," sa hun. "Jeg kommer til å ta en dusj og skifte. Hvis han kommer mens jeg er borte, du er nødt til å introdusere deg selv.
  
  
  Han sto opp, løsnet på slipset, og begynte unbuttoning hans skjorte.
  
  
  "Jeg vil heller at du samtykker til forslag, og jeg kunne ta en dusj for henne alene," sa jeg.
  
  
  Ee tok henne i hånden. Hun ga meg en rampete se og led meg ned i hallen.
  
  
  "Du liker å leve farlig, ikke sant?"
  
  
  "Du kan si at," sa jeg.
  
  
  Hun giggled. "Jeg vet ikke hva som vil skje når han kommer hjem, og vi er fortsatt i dusjen."
  
  
  — Vi kan si hei, " jeg foreslo.
  
  
  Det romslige badet hadde en dusj. Vi tok av oss klærne og gikk under nah. Henne igjen beundret krumning av kroppen hennes.
  
  
  "Hvordan vil du ha det?" — Hva er det? " spurte hun, hennes hender på trykk.
  
  
  "Varme og sterk," sa jeg.
  
  
  En skarp jet skutt ut rundt dusjen hodet. Såpe grep tak i henne, og Penny ble sittende under fossen, brystet litt presset mot mine. Han la såpe skyv forsiktig ned på ryggen. Hennes armer strakte seg ut og trakk meg til henne. Hun la hendene på skuldrene og satte seg med beina litt fra hverandre så trakk han en sti av skum langs og mellom hennes bryster, og deretter enda lavere, over hennes flat mage og rygg, og tilbake mellom hennes lår.
  
  
  "Jeg ønsker å være din badekar svamp," sa hun, ved å trykke på kroppen hennes mot min, ff glatt, skummende kjøtt perlende rundt meg. Hennes gned mot nah. Hun smilte dovent på meg, øynene hennes bredt.
  
  
  "Vask meg," sa hun. "Vask meg overalt."
  
  
  Hendene hennes lukket seg rundt halsen min. Han kom ut og løftet bena hennes før de var på lårene mine, deretter presset ryggen mot stønn av badet og inn nah. En liten, lang "ah" unnslapp leppene. Og så, i vår egen wild, flytende universet, har vi laget en rasende surfe, og deretter en virvel av uimotståelig sug, der vi ble feid vekk og forsvant i en malstrøm av ren begeistring.
  
  
  Uansett hvor vi var, returnerte vi til lyden av rennende vann på vår viklet organer.
  
  
  "Jeg var sikker på at han var her," Penny sa da vi kom tilbake til stuen.
  
  
  Han avsluttet sin drink og tente en sigarett. Ikke fortell henne ennå, hei, hva jeg tenker.
  
  
  Penny flyttet uneasily i stolen sin. "Kanskje han jobber sent," sa hun til slutt. Tross alt, han kunne ikke ha visst jeg kom hjem i dag.
  
  
  Han sa ikke noe. Hun har sannsynligvis allerede mistenkt for det samme som henne, men hun kunne ikke tro det. Penny Dawn var ikke gal.
  
  
  "Jeg skal ringe til ego-kontor," sa hun. Det var en telefon i hallen. Jeg hørte henne ringe ett nummer, så en annen. "Central," sa hun. "Jeg får en auto-svar at nummeret jeg prøver å nå er frigjort. Jeg tror det må være en feil. Jeg hørte henne ringe nummeret, og det var et øyeblikks stillhet før hun snakket igjen. — Er du helt sikker?" Jeg hadde ikke høre svaret, men jeg visste at det var sant.
  
  
  Hun kom inn i stuen og så på meg. "Noe er galt", sa hun.
  
  
  Han tappet sitt glass. "Jeg vet hva som skjer.'
  
  
  — Du visste hele tiden, gjorde du ikke?" sa hun.
  
  
  Han nikket til henne. — Jeg tror din far blir holdt som gissel." Dr. Inuris holdt deg her for å sørge for at din far gjorde ikke noe for å hindre at siste-liten-gull tyveri. Da han mistet deg, han og hans venner slått til din fader å sørge for at du ikke gjør noe som ville ødelegge mine planer.
  
  
  "Men så vidt han visste," Penny sa: "jeg visste ikke noe om hva som foregikk mellom ham og min far."
  
  
  "Når det er femten milliarder dollar på spill, kan de ikke ta noen sjanser," sa jeg. Og dessuten, det er nå ca $ 45 milliarder kroner. Femten milliarder er den offisielle prisen, beregnet på tretti-åtte dollar per unse, at regjeringen betalt for gull. I et fritt marked, prisen er nesten tre ganger høyere."
  
  
  Penny ulte. "Hva gjør vi nå?'
  
  
  — Har du noen ide om hvordan din far alltid kontaktet legen?" Inuris?
  
  
  Hun ristet på hodet. "Nei,"sa hun," han ville ikke fortelle meg det."
  
  
  "Gitt den tilstanden av huset,"sa jeg," han brydde seg ikke."
  
  
  "Kanskje de ikke ta ego ut av her," Penny sa, " kanskje på kontoret."
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. "Jeg kan være feil," sa jeg, " men for mange ting ikke skjer som de gjør i et kontorbygg. Det er heis operatører i nærheten. Det er for mange folk overalt, i inngangspartier, på gaten, som kan se og huske på noe. Boligbygg er pricetypes bedre, roligere. Folk gå om deres egen virksomhet. Det ville være mye enklere og mindre risikabelt for å fange din far i ditt eget ego dom. Gitt tid forskjell mellom dette stedet og Europa, var det ikke vanskelig for Inuris ' venner til å komme hit tidlig hvis legen kalte dem på flyplassen.
  
  
  — Og der ville de ta ego?"
  
  
  "Jeg vet ikke," sa jeg. — Men etter det du har fortalt meg om din far, han er en av dem som tar glede i å forlate en bly eller annet sted."
  
  
  "Du har rett," Penny sa. "Men hvor er det?'
  
  
  "Sier du det," sa jeg.
  
  
  Penny ' s øyne pilte rundt i rommet. "Alt ser akkurat det samme," sa hun. Jeg ville ha lagt merke til henne hvis jeg hadde. Han er veldig ryddig. Hun la bena under henne i stolen og krøllet opp motfallen.
  
  
  "Tenk på det," sa jeg.
  
  
  Penny lukket øynene. Rommet var stille. Gjennom vinduer mot Departementet for akutte Situasjoner, kunne hun se den oransje ballen av innstillingen søndag glødende candid over horisonten. Han så på klokka. Det var klokken seks New York-tid. Bankene på tvers av Amerika var stengt. Verden var rolig og trygg, i hvert fall til i morgen. Og så kanskje panikk for å sette hele tråden for å hvile.
  
  
  Plutselig Penny hoppet opp. "Jeg får det," utbrøt hun.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapittel 13
  
  
  
  
  Hennes far hoppet i stolen.
  
  
  "Hva mener du?'
  
  
  "Jeg vet hvor han vil forlate det anelse," sa hun. "Hvis han forlot det."
  
  
  "Hvor?'
  
  
  "Safe G".
  
  
  Han så spørrende på henne.
  
  
  "Som elfenben boksen som gamle Jie ga til min stamfar når han reiste til Kina. Den lagrer alle sine papirer i nen. Hvis han forlot en anelse et sted, må det være i denne boksen.
  
  
  "Hvor er denne boksen?"
  
  
  "I ego-rom," Penny sa, og var allerede racing ned i hallen etter henne.
  
  
  Hun kom tilbake i et minutt. Det var et nydelig stykke arbeid, en rektangulær elfenben tilfelle, hver tomme av sidene og toppen dekorert med vakre relieffer av tilsynelatende hvert dyr tenkelig. Penny ga meg en ego.
  
  
  Han grep tak i lokket og dro. Boksen forble tett lukket. Penny så på meg pityingly.
  
  
  "Det er ikke så lett," sa hun. "Oi, var å ha det gøy samle bokser som var fylt med gåter, husker du?"
  
  
  "Hvordan føles det å åpne?"
  
  
  "Jeg vet ikke," var revmatisme.
  
  
  "Vi har to alternativer å velge mellom," sa jeg. "Vi kan enten bryte ego, som jeg ikke ønsker å gjøre, eller om vi har å avsløre det hemmelige."
  
  
  "Det er altfor verdifulle til å bryte," Penny sa. "Min far ville aldri tilgi meg."
  
  
  "Førti-fem milliarder dollar er også svært verdifull," sa jeg. "Og jeg absolutt hater alle som prøver å rane de Forente Staters regjering. Enten vi vite raskt, eller Philip ' s bidrag til å fikse en rekke problemer med er en haug av ødelagte elfenben.
  
  
  Han plukket opp esken nøye, snu den over i hans hender. Han klappet sin lokk, bunn og sider. Jeg trykket den. Jeg klemte den og følte hjørner. Jeg prøvde å peke og trykke kombinasjoner. Det ristet henne. Ingenting fungerte.
  
  
  Han så på Krone. 'Noen ideer?'
  
  
  Hun ristet på hodet. Uansett hva det er, vil det være både enkle og komplekse. Dette var Ji måte . Gir du et problem som jeg syntes var veldig vanskelig, men løsningen vil alltid ser deg rett i ansiktet.
  
  
  "Stirrer deg i ansiktet hele tiden," sa han. 'God.
  
  
  La oss anta at dette er "løsningen".
  
  
  Boksen var på fanget mitt. Henne, sett på lokket. Ingenting, men dyr. Løver, tigre, aper, panther, lamaer, elefanter, slanger, bjørner, giraffer, grevlinger, hvaler, ugler, gorillaer, antiloper.
  
  
  Penny lo.
  
  
  "Hva er det? Spurte jeg, og ser på Nah da hun bøyde seg ned for å inspisere boksen.
  
  
  "Oh, var jeg bare å tenke på gamle Jie . Han sannsynligvis ville ha likt det. Ser i boksen han hadde gjort for den lille gutten var så forstyrrende.
  
  
  "Jeg ville ha vært mye lykkeligere hvis gamle Jie hadde fast til enklere triks," sa jeg.
  
  
  "Men det er enkelt," Penny sa. "Hennes sinn har roet seg ned.'
  
  
  "Jeg vil gi deg femten minutter til å løse det, og da vil jeg bryte det i stykker," sa jeg. "I mellomtiden, kan du se hvor du kan finne en penn og papir."
  
  
  Penny var tilbake på et øyeblikk.
  
  
  Jeg begynte å telle det. "Web hosting", sa jeg. "Femti-fire dyr der oppe. Tretten på hver side. Ingenting nederst. Av en total av ett hundre og seks og seksti. Seks løver. Åtte elefanter. Aper, fem. Bjørn, tre. Slanger, fem. To ugler. Hval, fire. Lamaer, fem. Tre giraffer. En panther. Gorillaer, fire. Buffalo, fem. Fem påfugler og tre dandies.
  
  
  Han fortsatte å telle det. Penny fortsatte å skrive helt til jeg sa, " Det er alt."
  
  
  "Sammen," sa hun. "Det er et total av ett hundre og seks og seksti."
  
  
  Jeg tok liste fra Nah og undersøkte henne ego mens hun kikket over skulderen min. — Ser du noe uvanlig?" Jeg spurte henne.
  
  
  Penny ristet på hodet. "Noe mer enn en gjesteliste for en Noahs Ark party," sa hun.
  
  
  "Kanskje en avskjedsfest," sa jeg. "Ved ankomst, må alle land, i par."
  
  
  Penny var fortsatt ser på listen nøye. "Så vil det bli vanskelig.
  
  
  "Hva mener du?'
  
  
  "For panther-og grevling," sa hun. "Det er bare én som er rundt dem. Tror du de vet noe?"
  
  
  Da så jeg det. "Du har rett, de vet noe. Sjekk ih.'
  
  
  "Jeg skal ta en titt," Penny sa.
  
  
  — Du legger ikke merke til noe om dem?"
  
  
  "Det er ikke noe spesielt," sa hun. "Bortsett fra det er bare én som er rundt dem, og flere andre."
  
  
  Det ble tatt fra Nah av listen. Han holdt boksen i den ene hånden og papir i den andre. "All right," sa jeg. "Det er mer enn to dyr per dyr, med tre unntak."
  
  
  "Ja," sa hun. "Et par av ugler, a panther-og en grevling."
  
  
  'Riktig. Hva er ugler?
  
  
  "Symboler av visdom," sa hun.
  
  
  "Igjen." Hvor er det ugler?
  
  
  "Åpne i løpet av panther og grevling," sa hun. "Rett?'
  
  
  "Panther, og grevling," gjenta det.
  
  
  Penny er rynkete panne.
  
  
  "R & D," sa jeg. "Initialene av Philip Doane."
  
  
  Henne, klikket på panther. Ingenting skjedde.
  
  
  "Oh, Nick," Penny sa sakte.
  
  
  "Ikke gi opp," sa jeg. — Vi kan prøve noe annet."
  
  
  Han la en finger på panther og den andre på grevling. Han så på Krone. Spurte han.
  
  
  Jeg trykket den. Både dyr skled under tommelen min. Det var et svakt klikk et sted inne i boksen. Han fjernet hånden hennes, og lokket svingte åpne. Philip råd Donna var den første vi så.
  
  
  
  Kapittel 14
  
  
  
  
  Det var ikke mye, men det var nok: et stykke hvitt papir med svarte blokker bokstaver.
  
  
  Fu Kuan Yeon Akrobatiske Tropp. Nå i Solen Teater Min .
  
  
  I ett hjørne, i en liten, pen hånd som Penny anerkjent som sin far, var den tid og dato for møtet: 8: 05 cet Dr. Inuris bortkastet tid. Som jeg mistenkte, han nok kalt hans kollega rundt flyplassen i Nice og fortalte ham å plukke opp Philippe Doane så snart som mulig. Han vil holde forklaring til han kommer i New York.
  
  
  Så noen må ha betalt Philip Trenger et besøk tidlig i morges. Han var nok observant, men ikke observant nok til å holde den gamle mannen fra å legge papiret i elfenben safe, trolig mens han var dressing.
  
  
  "Kom," Penny sa.
  
  
  "Ikke så rask.'Fra utseendet på ansiktet mitt, hun visste at jeg ikke vil ha henne med meg.
  
  
  — Du kommer ikke til å gifte seg med Odin, du?"
  
  
  "Jeg er redd jeg er nødt til å," sa jeg. "Vi får en del måter her, i hvert fall midlertidig."
  
  
  "Jeg ønsker å gå, Nick," sa hun. — Jeg dratt du her. Og han er min far.
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. "Så snart det blir mørkt, jeg vil gå til teater og grave litt rundt.
  
  
  Jeg vet dette theater. Det ligger ved krysset mellom Bowery og Chinatown. Du vil skille seg ut for mye der.
  
  
  'Hva så?'Kanskje vi skal la dem vite at vi er her.' Kanskje ih vil lokke deg ut.
  
  
  "Og hva som skjer," sa jeg. "Hva hvis de fange oss begge?"
  
  
  "De vinner og taper vi," sa hun med en skuldertrekning.
  
  
  "Jeg kan ikke råd til det," sa jeg. "Og den amerikanske regjeringen, også. Dette er ikke mitt spill, der "i morgen", får du en ny sjanse. Hvis de vinner og taper vi, det vil være et tap, ikke bare til deg, til meg, din far, men til mange andre mennesker. Dr. Inuris og hans venner må være litt redd akkurat nå. Din flukt og å måtte ta din far som gissel er nok til å forstyrre ih er planer om å gjøre ih nervøs. Husk at Dr. Inuris du har utelukket fra behandling for noen grunn. Dette gull heist nærmer seg sitt klimaks. I øyeblikket, de er ikke sikker på hvor vi er, men i det minste bør de mistenker at vi forårsaker dem problemer. Så det er en sjanse for at de vil fremskynde operasjonen. Hvis vi gjør en feil i våre beregninger, vil de være fri som fugler, og disaster vil ramme de Forente Stater, så det vil sannsynligvis resten av verden. Jeg tror ikke du vil at dette skal være på din samvittighet, Penny-Donu.
  
  
  Hun senket blikket.
  
  
  "Lytt, la meg vite av ni i morgen tidlig. Hvis jeg ikke er tilbake da, ring Joint Trykk og Wire Service i Washington og be for en mann som heter Hawke. Fortell Dem alt du vet. Deretter kan du gjøre hva du vil. Det er alt jeg ber ham om. Minst denne måten vil du ha en sjanse til å se din far igjen.
  
  
  Penny nikket i avtalen. "Hva kommer til å skje med deg, Nick?" Hun trykket hennes varme kropp mot min.
  
  
  "Ikke bekymre deg," sa jeg. "Jeg bare husket at jeg har mye å leve med."
  
  
  Hun kunne ikke hjelpe for å smile. "Så prøv å huske denne," sa hun.
  
  
  "Det vil distrahere meg for mye," sa jeg.
  
  
  Hun tok et skritt bort fra meg. "Nå får klar til å dra," sa hun.
  
  
  Jeg var iført en lys blazer, mørk grå bukser,og en mørk blå turtleneck jeg hadde tatt ut av kofferten min. Wilhelmina og Hugo Pierre gikk tilbake til sine vanlige steder, mens hennes var fylt med et par barberblader i foldene av hans turtleneck.
  
  
  Penny utgitt meg. "Vær forsiktig, Nick," sa hun.
  
  
  "Ikke la noen, men meg," sa jeg.
  
  
  "Ikke bekymre deg," sa hun.
  
  
  Kanskje det var Sunget Min Teater i fun-tallet som ble en hit , men jeg tvilte på det. En ting var sikkert: hvis det noen gang hadde hatt sine glansdager, forutsatt at det noen gang har hatt, det må ha vært en lang tid siden. Den store, gamle, firkantet bygning som syntes å være skjult i skyggen av Manhattan Bridge, som buet over det. Han var i konstant halvmørke, som om cringing å vise korrupsjon som hadde hendt egoet gjennom årene.
  
  
  Det har mistet sin store scenen for lenge siden, og fungerte som en kino for de fleste av året. Vel, igjen, det er ikke tilfelle når Hollywood-gjester ser frem til sine premierer. Det var gamle Westernfilmer og billig import fra Hong Kong film bransjen. Akrobater tok til scenen en gang eller to ganger i året rundt Taiwan. En spesiell ære denne gangen gikk til Kuan Yeon Troppen.
  
  
  Hennes var krøp sammen på den skitne taket, kikket gjennom en av de støvete takvinduer. Nedenfor meg, på scenen, så jeg en mann naken midjen og en jente i en bar-back-dress bøyde seg til publikum. Det var en lav-tasten runde med applaus.
  
  
  De hoppet tilbake opp på scenen og sto langt fra hverandre. Det er en jente på den ene siden og en mann på den andre. Et glass tasseled dart satt på en bare tre bord.
  
  
  Jenta tok ut en og snudde seg mot mannen som hadde ryggen til henne. Hun bøyes armen og kastet emu spydkast med all sin styrke. Dart grøsset i leggen er ego, og en dråpe blod kom ut fra under huden.
  
  
  Han så på det litt lenger, og så nøye gikk over taket dekket med tjære. Det var en annen takvindu som trengs for å bli utforsket. Det var tøft, men ikke ugjennomsiktig, og ser ned gjennom den gamle glass laget min puls quicken. Dr. Lothar Inuris ble stående i rommet under meg.
  
  
  Han var ikke alene. Han var i selskap med to andre menn. Og selv om hun aldri hadde sett før, nam-en, for oss andre, hun ble straks klar over ih. Hennes sett ih bilder i gjerninger og ah.
  
  
  Rundt dem, Odin var høy og tynn, med mørke bølgete hår og en mørk, kjekk ansikt. Hun ble straks klar over Don Mario nen Prinsippet. Hvis mafiaen var et fotballag, han ville være den beste målscorer og fotball spiller i fjor på samme tid. Han var i den nye mafia; født i USA, er godt utdannet, smart, erfaren og tøff. Han ville ikke bruke muskelen der han kunne bruke sunn fornuft. Han visste loven innsiden og ut, og brukes hver smutthull han kunne finne. Du kan mistenke ego av mange ting-ran, lån sharking, narkotika, prostitusjon og gambling, men bevise det. Ego er kalt "prince", og selv de gamle dons ga ham sin grunn. De var gamle hunder med gamle triks. Prinsen visste nye. Han er flink til å vaske skitne penger utenlands. Han visste hvordan å infiltrere og overta den juridiske virksomheten uten å bekymre deg for om loven. Han visste at alle triks og feller av politiet og tusen og en måte å unngå ih. Hvis noen var etter 45 milliarder kroner gull, prinsens oppmøte virkelig gjorde forstand.
  
  
  Ikke mindre interessant var den tredje mannen i rommet. Han hadde en fyldig, kraftig kropp og flatskjerm-funksjoner når månen var full. Selv uten uniform, ego var lett å kjenne igjen. Sønn av Voen, eller snarere Oberst, Sønn av Sieh. Han arbeider i den Kinesiske Hæren og etterretningstjenesten, vokste opp i Vest, og har fått en økonomi grad fra Oxford. Militært, ble han ansett som en glimrende strateg. Han opparbeidet seg et rykte som en første-rate hodet av intelligence agency kjent som Moonrise utenfor Macau i 1950-årene. Han organiserte militære etterretningstjeneste i Nord-Korea og Hanoi. Russisk etterretning anses ego den farligste Kinesisk agent de noen gang hadde møtt. Det ble sagt at han var så kul som han var strålende, og som er like ambisiøs som han var kaldblodige. Nå, på denne tilsynelatende fredelig våren kveld, fant han seg selv i en lurvete Manhattan teater, og dommer av uttrykk på ansiktene deres, han var veldig sint.
  
  
  Hennes Sønn er oberst kunne ikke høre hva han sa mens han satt i en rett-støttet stol på et trebord i et tomt rom, men det var ingen tvil om temaet ego, hans sinne. Ego ' s ansikt var contorted med sinne. Mørke blodet rant fritt under huden hans, og mens han talte, pekefingeren på høyre hånd, pilte en benete spyd mot Lothar Inuris.
  
  
  Prinsen sto til side, armene krysset, og smilte contemptuously på den lumske lege.
  
  
  Inuris holdt ut sine hender til Oberst i et tegn på forsoning. Men Kineserne ikke ønsker å vite. Dr. Inuris prøvde å snakke, men i revmatisme av Oberst, Sønn hoppet opp og slengte neven på bordet. Han ville ikke høre våre prekener. Ikke engang lyden av Oberst Sønn neve på bordet kunne bli hørt.
  
  
  Men han kunne gjette hva som foregikk. Dr. Inuris tilbake til byen og ga Riviera detaljene av hans mislykkede venture. Og Oberst, min Sønn reagerte forutsigbart. Han hadde et rykte for å være en perfeksjonist. Og stemmen hans eksploderte. Inuris var en tosk. Ego ' s rolle i operasjonen var enkel nok: å holde jenta unna. Nå er han ødela den planen. Ikke bare én gang, men to ganger. Og nå er hun løpe vekk. For ikke å nevne at edle American Nicholas Anderson, som kom her for å hjelpe.
  
  
  Oberst Sønn stoppet å gå. Egoets hender laget hakking bevegelser mens han snakket. Dr. Inuris prøvde å være så lite synlig som mulig, noe som er viktig i et rom med bare tre personer.
  
  
  Jeg elsket å se Legen Inuris få slått opp. Han fikk det som han fortjener og mer, men ser på alene ikke ville har hjulpet meg å ta et steg frem.
  
  
  Oberst roet seg ned. Han gikk tilbake til pulten sin. Han tente en lang sigarett, inhalerte dypt og langsomt frigjøres ego rundt hans tykke neseborene. Røyken var flytende i to like store bekker. Han begynte å snakke igjen.
  
  
  Jeg legger øret mitt til takvindu ramme, men jeg kunne ikke høre noe. Og hennes forsiktig lente seg mot takvindu, ved hjelp av én hånd for motvekter, hennes følte en av de windows bevege seg under fingrene mine. Han flyttet vekk fra henne, kikket inn i rommet. Ingen rundt dem syntes å ha hørt noe. Oberst Sønn bare fortsatte som før.
  
  
  Fingrene mine utforsket løs glass. Gulvet holde egoet i stedet må ha tørket opp for mange år siden. Glasset lett å flytte på. Hånden hennes flyttet, og Hugo, stiletto, skled inn i hånden min. Hennes tause stahl kuttet av kitt. Så hun nøye plassert knivbladet i en treramme og smidde det. Med tuppen av hennes stiletto, han løftet glasset og tok den ut. Nå er hennes Sønns røst kunne høre henne . "For nå, vi trenger bare å flytte på. Ekte fagfolk, som idiot, "Inuris pekte på legen," fulgte hans instrukser riktig." Han tok en annen drar du på røyk rundt hans sigarett og blåste ego gjennom hans nesebor igjen. "I utgangspunktet, må vi handle som om denne jenta og Mr. Anderson ikke eksisterer. De kan utgjøre en trussel for vår drift, men det er også en mulighet for at dette ikke er tilfelle." Han så på Inuris. — Tror du denne jenta ikke vet noe om vår drift. Henne, jeg håper du fikk det riktig. Som for denne Anderson, hans ego synes noe mer enn et uheldig sammentreff. I alle fall, det er for sent nå å sette en stopper for planene våre. Det er for mye som står på spill for oss alle, og vi er nå nær slutten.
  
  
  "Men jeg tror at noen av endringene som er nødvendig." Han avsluttet sin sigarett. — Jeg vil diskutere det med dere i et par minutter." Men først "— han reiste seg opp fra stolen, tok ut en tom pakke sigaretter rundt lommen, og krøllete det opp — " jeg trenger noen sigaretter. Han gikk ut gjennom rommene.
  
  
  Jeg fortsatte å se på henne. Dr. Inuris så på Don, Mario. En av de fæle, high-pitched, nervøs giggles brøt ut rundt ego av warty hals. Ego er nerver var litt mindre anspent når Oberst Sønn var ikke i rommet. Trenger Mario så på ham kaldt.
  
  
  "Ikke bekymre deg," Dr. Inuris emu sa. "Alt vil bli bra. Jeg vet at det er et faktum.
  
  
  Trenger Mario ventet lenge før du svarer. Egoets stemme var fylt med avsky. "Ikke spille noen sillier enn nødvendig," sa han. "Alt gikk bra helt til du har bestemt meg for at jeg skulle bli hennes elsker."
  
  
  "Alt vil bli bra," Inuris sa. "Ikke bekymre deg.'
  
  
  "Hør," Don Mario sa: "av alle de folk som har noe å bekymre deg, er du i første omgang. Hvis noe går galt, har du å bekymre deg om meg og Oberst Sønn, du stakkars jævelen, siden du er her. Og hvis du ikke gjør det, er det alltid noe å bekymre seg for."
  
  
  "Ser du den stemmen," Dr. Inuris sa. "Alt vil bli bra. Stol på meg. Anta...'
  
  
  Jeg hadde ikke høre resten av det. I neste sekund, min pust stoppet som en metall kjede lukket seg rundt halsen min. Hennes kjempet for et pust av prøvetaking av luft under stål presset av smash bite i kragen på min genser, min hånd instinktivt nådd for luger. Min tunga stakk ut fra rta. Mine øyne virket å hoppe, som såret. Et sted i mitt oksygen-fratatt hjernen, jeg visste at den ene bak meg var å bruke dødelig nunchucks så elsket av karate jagerfly.
  
  
  Kjeden mellom de to håndtakene presset hele mitt liv rundt meg. Men hånden min var fortsatt på pistolen.
  
  
  "Nei, nei, Carter, dette er ikke kommer til å fungere," en stemme som sa. Så det var et kraftig slag til baksiden av hodet og et glimt av kvalmende lys før jeg ble oppslukt i mørket.
  
  
  Kapittel 15
  
  
  
  
  Da jeg kom til bevissthet, fant jeg meg selv liggende på gulvet i et lite rom bak scenen. Mine hender og føtter var bundet med, og på baksiden av hodet mitt føltes som om noen hadde knust mitt ego med sandbag. Oberst Seung, Don, Mario, og Inuris sto og så på meg.
  
  
  — Føler du deg litt bedre?" Oberst spurt om sin sønn.
  
  
  Han forsiktig flyttet hodet frem og tilbake. "Jeg tror ikke noe er ødelagt," sa jeg.
  
  
  Oberst Sønn tent en rundt hans lange sigaretter og la røyken sive gjennom hans nesebor. "Faktisk, du fortjener å dø," sa han. "Hvis bare fordi du var så uforsiktig. Uforsiktighet i vårt arbeid er uakseptabelt, vet du. Og det var veldig uforsiktig av deg å dra det vinduet ut rundt takvindu. Har det noen gang har skjedd til deg at når du fjerner glass, friskhet i rommet luft prøvetaking øker? Mer presist, en svært liten flyt av luft prøvetaking. Men tilsiget er nok til å spre skyer av røyk rundt mine nesebor. Min observasjon av røyk har reddet livet mitt mer enn en gang." Han smilte. "Du kan si at jeg er en av de få menneskene i verden som røyker for deres helse."
  
  
  "Hvis jeg kunne, ville jeg bue til dine krefter observasjon, Oberst," sa jeg. — Men jeg er redd det er litt vanskelig i min nåværende situasjon."
  
  
  "Jeg skal ta den tanken, Carter," sa han. Han bort på Dr. Inuris. "Ja, det er Carter, du idiot. Nick Carter, ikke Nicholas Anderson. Han er en agent for AH.'
  
  
  Dr. Inuris åpnet sin munn. Trenger Mario sett i overraskelse.
  
  
  -"Henne, jeg hadde ingen anelse om -" Dr. Inuris begynte.
  
  
  "Stille!"Oberst, min sønn avbrutt ham. "Selvfølgelig du hadde ingen anelse om. Denne hjernen din er på fingertuppene, i skrittet, kanskje overalt, men hodet. Så du trodde han var bare en turist, en ganske gallant busybody som skjedde til å komme for å redde en jomfru i nød? Du er enda mer av en idiot enn jeg trodde. Mannens navn er Nick Carter. Hver selvrespekt intelligence agency på Jorden har en fil på ham. Han har en master assassin av yrke . Oberst Sønn så på meg. "N3, er det ikke?"
  
  
  Han ville ikke si noe til henne og prøvde å flytte til en sittende stilling. Hodet mitt ble splittet.
  
  
  "I tillegg til ego av utseende," Oberst Sønn fortsatte, som om å gi en forelesning, " Carter er også kjent for sitt arsenal av våpen. Luger, kjent som Wilhelmina. Han plukket opp Egoet fra stolen og vinket til dem. Han vil gjenta vis. "En liten, men dødelig gass bombe kjent som Pierre."
  
  
  Dr. Inuris nikket på hvert element presentert til emu. Ego 's face ble rød, og hun så igjen puls-som blå ormen under ego' s tempel. Emu måtte svelge mange av fornærmelser, og emu ikke liker det. Han skalv med sinne.
  
  
  Plutselig, gikk han frem og kysset meg i ribbeina. Henne, falt og rullet bort. Kick savnet meg, men rullende hjalp ikke mitt hode mye. Smertelig, satte hun seg opp igjen.
  
  
  Oberst fikk opp fra bak stolen. Hun hadde en dolk i hånden hennes. For et øyeblikk, jeg trodde han var etter meg, men i stedet gikk han på Dr. Inuris, som gikk tilbake til ego spalting var mot veggen med ingen annen vei ut. Oberst, Sønn hevet kniven under haken hans. Han snakket veldig rolig, noe som bare økte ego, sinne.
  
  
  "Lytt nøye," sa han. — Du har allerede forårsaket oss nok trøbbel. Du er så heldig at jeg ikke har drept deg ennå.
  
  
  Bare min Ære krever at du være lov til å delta i denne operasjonen. Og hvis jeg var deg, ville jeg ikke stole på at ære for mye. Så ta mitt råd og verne det veldig godt: hold deg rolig. Ikke rush inn i noe; kanskje du vil overleve. Men hvis du ignorere mitt råd, jeg vil klippe ekkelt hals uten den minste nøling. Som for Carter, hennes og hennes alene, jeg vil bli kvitt ham, akkurat når det passer meg, og ikke før. Gjorde du deg klar?"
  
  
  Han så vidt understreket korketrekker med tuppen av dolk i legens hals. Jeg legger nok trykk på Inuris Rivnenskaya halsen til å klø ham, men ikke til å stikke hull ham. Legens øyne bulged rundt hodet. Em klarte en brysk nikke anerkjennelse.
  
  
  Oberst Sønn flyttet vekk fra ham, og gjenopptok sin plass ved bordet. "All right," sa han. "Nå, mine herrer," sa han, feste sine øyne på hver av oss. "La oss komme tilbake til det punktet. Før vi forlater dette rommet i kveld, ønsker jeg alle til å holde seg oppdatert med den nyeste utviklingen. Han smilte til meg. "Selv du, Carter.
  
  
  "Ikke gjør meg en tjeneste, Oberst," sa jeg.
  
  
  'En tjeneste? han lo. 'Neppe. La meg fortelle deg noe, " sa han, lener seg fremover i stolen. — Vil du dø veldig sakte og veldig smertefullt. Og henne, jeg vil du skal vite at en del av denne smerten vil være i ditt sinn. Noen rundt dem er knyttet til kroppen din, men jeg kan forsikre deg at det treffer ditt sinn vil definitivt være mye mer uutholdelig. Før jeg er ferdig med det, vil du tigger meg om å dø. Du vil fortsette å be."
  
  
  "Ikke vær for sikker på det, Oberst," sa jeg.
  
  
  Oberst Sønn rakte opp hånden. "Vær så snill, Carter, spar meg din bravado og la meg fortsette med det jeg har å si. Jeg bryr meg ikke at du sitter her og delta i vår samtale i dag. Jeg ønsker å informere deg om at du har mislyktes. Og så lenge du lever, eller heller, så lenge jeg lar deg leve, jeg vil kunnskapen av din unnlatelse av å trykke ned på deg som en stor stein, klemme all vilje til å leve rundt deg." Han senket stemmen hans. "Jeg vil at du skal tenke på det, Carter, i tid."
  
  
  Han klappet hendene sammen som om å bryte en spell.
  
  
  "Nå er det første elementet er jente."
  
  
  "Ikke involverer henne i dette," sa jeg.
  
  
  "Hold kjeft, Carter," oberst sa til sin sønn. "Jeg ville være den største idiot hvis jeg ikke dra nytte av dumhet av min kollega, Dr. Inuris. Din ridderlig tendenser har ingenting med meg å gjøre. Selv om du blir nødt til å innrømme at det ville være uklokt ikke å bringe dem ut.
  
  
  "Hun vet ikke om det," sa jeg.
  
  
  "Jeg tror han er å fortelle sannheten," Dr. Inouris sa. "Hun fortalte meg at hun ikke visste noe om farens forhold med meg."
  
  
  Enten Lothar Inuris var en større idiot enn han så ut, eller ego mad forstand var fortsatt mye ideen om å dele en kjærlighet reir et sted med egoets personlig oppstandelse av Nicole." I alle fall, jeg brydde meg ikke.
  
  
  Men Oberst Seung vet... "jeg fortalte deg til å holde kjeft," sa han. Legen mumlet noe om å prøve å hjelpe og lukket munnen hans, men krøp under Oberst Sønn scornful blikk.
  
  
  "Nei, Carter, jeg er redd for at jenta vil ha nøytralisert. Jeg sier som en kollega. Henne, kan du sette deg selv i mine sko. Anta at, som du sier, at jenta ikke vet noe. Men jeg kan legge til at jeg ikke anta dette, fordi det forutsetter også at jeg vil stole på deg, og jeg vil aldri stole på henne. Men la oss anta at jenta ikke vet noe. Det er ingenting om virksomheten forholdet mellom hennes far og Dr. Inuris. Det er imidlertid en ting som hun vil oppdage før eller senere, hvis hun ikke har åpnet ee ennå. Oberst ' s Sønns øyne stirret unblinkingly på meg. "Og det er fordi hennes far er borte."
  
  
  Han prøvde å holde ansiktet hans ubevegelig.
  
  
  — Og hvis hun finner ut om det, vil hun sannsynligvis sjekk på Egoets sted; undersøkelser som vil involvere myndighetene." Og når myndighetene starte avhør med henne om hennes far, den unge damen vil uten tvil fortelle dem at hennes far hadde en affære med Dr. Inuris, legen som utførte operasjonen på henne. Og selv om han var til å ta på seg en falsk identitet, ego, mestring av sine båter er slik at egoet er virkelige identitet vil snart overflaten. Men han fikk ikke bruke en antatt navn. Og så myndighetene vil oppdage at dette Dr. Inuris har fått noen beryktet, hvis du mener at navnet kan bli kjent om det vises i rettsdokumentene til en rekke land. Jeg ønsker ikke å fornærme min kollega unødvendig, men noen egoistiske forbrytelser har en særlig uheldig rykte, selv i samfunn som er ganske tolerant av seksuelle utskeielser. Andre forholder seg til eller foreslå stoffmisbruk, spesielt for personlig bruk. Og atter andre foreslår involvert i spionasje. For ikke å nevne noen forbrytelser mot mindreårige, som, kort sagt, kan lett bli klassifisert som krigsforbrytelser."
  
  
  Henne, så på Inuris. Han senket hans øyne som de tre mennene stirret på ham i ytre avsky. Men på samme tid, følte han et brennende hat for å være gjenstand for en slik offentlig ydmykelse av Oberst ' s Sønn. Han tenkte for seg selv at hvis det noen gang var en mulighet når Dr. Inuris kunne gjøre den Kinesiske betale, ville han bli glad for å gjøre det.
  
  
  Oberst Sønn fortsetter... Og så myndighetene vil uunngåelig gå til Dr. Inuris og utover. Inuris, som vi har sett, er så fullstendig avhengig av sin egen nytelse. Han krever intens nytelse. Han er forferdet ved eventuelle ulemper dette medfører. Han er redd for å bli såret, med ufattelig feighet. Unn deg ego i hendene av myndighetene, utsette egoet til den minste smerte, og hva som vil bli resultatet? Han ville ha utbrøt alt i håp om å spare hans grusomme skjule. Og hvorfor? Alt fordi vi glemte å nøytralisere jente. Oberst Seung ristet på hodet, som om i en tentamen tegn på anger. "Nei, jeg er redd vi er nødt til å ta henne. Er du ikke enig, Carter?"
  
  
  Du har noe å si.
  
  
  "Men jeg må ta taushet for samtykke, Carter," Oberst sa til sin sønn. "Som bringer oss til det uunngåelige spørsmålet: hvor er jenta?"
  
  
  "Jeg er redd jeg ikke vet, Oberst," sa jeg.
  
  
  Oberst smilte til meg. "Carter, var vi bare snakker om pålitelighet. Basert på, selvfølgelig, på den velkjente omdømme. Jeg fortalte deg da, og jeg skal fortelle deg igjen: jeg stoler ikke på deg.
  
  
  Oberst Sønn tent en lang sigarett og tente en rundt to av tre kamper at han tok ut av lakkert safe i pelsen hans lomme. Så tok han min stiletto fra stolen og gikk for å skjerpe annen kamp.
  
  
  "Vær så snill å ikke la meg såre deg, Carter. I tid, jeg vil forårsake smerte i alle dens former, men jeg håpet å unngå de vanlige tortur. Husk, jeg har ingen reell motvilje mot å såre deg, men jeg vet det er en glede å ha min uverdige kollega her, " han rykket hodet i legens retninger. Inuris: "Det ville gjøre meg ikke gjøre det. Han ikke fortjener den slags attraksjon.
  
  
  "Gå på, Oberst," emu fortalte henne. Jo før han starter, jo bedre. I tortur, er det et punkt der ditt sinn ikke lenger mottar meldinger av smerte sendt av kroppen din, selv om du fortsatt er ved bevissthet. Deretter sjel flyter på en uoppnåelig nivå, fri og trygg. Jeg kunne se frem til det, og vet at hvis jeg kunne nå dette nivået og bli der til morgenen, Penny Dawn ville fylle i Hawke.
  
  
  Oberst kom opp, gikk rundt stolen, og stoppet foran meg. Han nådde ned, tok tak i hendene mine, som var bundet sammen, og stakk spissen av kampen under neglen min høyre pekefingeren. Da han beveget svovel hodet med red-hot tips av hans sigarett, og det lyser opp med en ond hiss.
  
  
  Han satt og så på flammen brenne gjennom kampen, forlater sort krøllet rester. Oberst Sønn nådd over bordet, tok en dolk, og holdt skinnende tips en brøkdel av en tomme fra mitt øye.
  
  
  "Ikke gå,"sa han," eller øyet kan slå inn i en oliven på et spyd."
  
  
  Henne, så kampen fortsatt brenner.
  
  
  "Hvor er jenta?" - sa oberst hans sønn.
  
  
  Hennes, jeg følte varmen kommer nærmere til min hud.
  
  
  "Ikke flytte, Carter," oberst advart.
  
  
  Smertene økte, og jeg følte min musklene stramme ufrivillig. Bladet var et svakt uskarphet foran mine øyne.
  
  
  Og så, helt plutselig, det var over. Oberst Sønn nådd ut med sin frie hånd og slukket flammen. — Jeg burde ha visst jeg skulle ikke ha prøvd, Carter, men jeg måtte. Du vil aldri vite. Han snudde seg for å Ikke Mario og smilte.
  
  
  "Jeg befinner meg i en vanskelig posisjon," sa oberst hans sønn. "Jeg har å gi Carter kreditt, jeg er sikker på at han ville gi meg kreditt. Vi er både fordeler og veldig god. Selv om det var verdt risikoen å se om han kunne være sensitive til enklere former for tortur, dypt ned i henne visste at det ikke var så, ikke mer enn hennes." Han snudde seg mot meg. — Faktisk, du slags velkommen ideen, ikke du, Carter?" Du håpet at du ville passere den innledende fasen til nivået av total glemsel som vi alle vet ego. Han smilte og lo. "Det er nesten som jeg kan lese tankene dine, er det ikke?"
  
  
  Trenger Mario avbrutt ham. "Veldig bra, Oberst. Jeg tror det er på tide å stoppe spøkte og spille spill.
  
  
  Oberst Sønn så på klokka. "Jeg beklager," sa han, " at du aldri skal kaste bort tiden din. Og vi har veldig-del - i kveld.
  
  
  "Gi meg kniven," Don Mario sa.
  
  
  Med en svak bue, Oberst ga Emu en skinnende stiletto.
  
  
  Trenger Mario veide ego admiringly i hans hånd. Deretter så han på meg med sin iskalde blå øyne. "På mindre enn femten minutter, vil du fortelle meg hvor denne jenta er, Carter."
  
  
  Han krysset rommet og hvisket noe i legens øret. Legen nikket og gikk ut gjennom rommene. Noen minutter senere kom han tilbake og nikket til Don, Mario. Trenger Mario svarte med en brysk nikke godkjenning. Hva kan du fortelle oss om nen, han var ikke en mann som bortkastet ord. Oberst Sønn satte seg ned igjen. Jeg hadde ingen anelse om hva vi har ventet på.
  
  
  Mindre enn ti minutter senere hørte jeg en skarp banke på døren hennes.
  
  
  'Hvem er det? Trenger Mario bedt om.
  
  
  "Vito" var revmatisme.
  
  
  "All right," Don Mario sa.
  
  
  Døren burst åpen, og en liten medtatt statue forskjøvet i og kollapset på føttene mine. Ego ' s ansikt var flekkete og skjorten hans ble revet. En av egoets briller manglet. Til tross for min forvirring, det tok bare et overfladisk blikk til å innse at den patetiske skapning foran meg, var ingen andre enn Philip Doane.
  
  
  — Du vet hvem det er, gjør du ikke?" Trenger Mario sa.
  
  
  Hvis det var ment som en korketrekker, han visste allerede revmatisme, å dømme av den måten anerkjennelse blinket over ansiktet mitt, kanskje for et brøkdels sekund.
  
  
  "Husk," sa Oberst 's Sønn," jeg har planer for Mr. Doane.
  
  
  "Ikke bekymre deg," Don Mario sa. — Jeg vet om dine planer. Du vil likevel få egoet tilbake, for det meste.
  
  
  "Veldig bra," sa Oberst hans sønn.
  
  
  — Har du noen medisinske forsyninger hendig, Doktor?" Prinsen spurte.
  
  
  "Ja," Dr. Inuris sa.
  
  
  "Bring ih her. Jeg trenger kompresjon og kneble pads og kanskje noen morfin før vi kan få egoet tilbake til bevissthet. Og ta alt du har for å stoppe blødningen.
  
  
  Oberst Sønn så mine øyne utvides ved omtale av legemidler
  
  
  "Tror ikke du har hørt noe du ikke burde ha, Carter," sa han. — Vil du være dopet deg selv for den nærmeste fremtiden.
  
  
  Dr. Inuris løp rundt i rommet og kom tilbake med en svart bag.
  
  
  Philip Doane lå på gulvet, stønnet fra tid til annen. Trenger Mario knelte ved siden av ham og slått ham til han var med forsiden opp, puster litt, som en fisk fanget rundt vannet.
  
  
  Trenger Mario venstre hånd skutt ut, grep den gamle mannens underkjeven, og tvunget ego munnen åpen. Da han satt på tuppen av dolk og trykket ego mot kinnet før han kunne se huden bule ut foran øynene mine.
  
  
  Trenger Mario så på meg. "Lytt, Carter, og tenke raskt. Hennes kniv spesialist. Stol på meg. Det er også ikke mot ego bruk. Jeg spør deg hvor jenta er. Jeg vil ha en rask og ærlige svar. Jeg tuller ikke. Ingen falske bevis. Hvis jeg ikke får et svar, jeg vil kutte den gamle mannens kinn og be ham igjen.
  
  
  Oberst Sønn strålte. Mario, tilsynelatende, var nær ved å emu i ånden av en person.
  
  
  Trenger Mario fortsatte å snakke. "Og hvis jeg ikke får det revmatisme jeg liker, jeg vil gjøre det litt mer. Da hennes beru andre kinnet til, og spør deg igjen. Så jeg jobber med mine ører og nese. Jeg vil kutte ut hennes øyne, hennes fingre. Tærne. En hel etappe. Legen vil holde dem i live, fordi oberst behov ham i live. Men det vil være et vrak, og til og med en lege vil ikke være i stand til å fikse ego. Og du er en å skylde på. Å holde munn som en stor helt, Carter. Hvordan vil du ha det?
  
  
  Han kunne nesten se bladet gjennom den gamle mannen er blek, tynn kinnet. Han lå med øynene lukket, pusten hans plystret over hans krum brystet. Uansett hva han var, Philip Doane hadde ikke mye å se på. Han fikk meg en masse trøbbel, men det var det minste av det. Hva gjorde han truet katastrofe for millioner av mennesker. Så, på den ene siden, ego var ikke verdt å spare. Men i hans besettelse, han var ikke så ille. Hennes gjetning er at i hans eget sinn, han bare åpnet noen dører for å få folk i bytte for å gjøre sin datters liv lysere. Hvis jeg la Ikke Mario kuttet mitt ego i stykker, kan det spare Penger. Og ved å spare henne, kanskje jeg kan redde henne gull.
  
  
  På den annen side, hvis jeg åpnet munnen min, og fortalte dem hvor og hvordan for å få Krone, det kan gi den gamle mannen en idé om hva han hadde gjort for nah. Han sannsynligvis fortjener det, sjansen til å se henne en gang: vakker.
  
  
  Men det er sannsynlig at ett glimt vil koste et utendørsbasseng om førti-fem milliarder dollar.
  
  
  På en strengt faglig nivå, bare en revmatisme kunne gi det. Og det var helt stille.
  
  
  Han åpnet sin munn og sa: "Du vil finne henne i farens leilighet. Hun venter på meg.'
  
  
  
  Kapittel 16
  
  
  
  
  Oberst Sønn slo Mario på baksiden. "Vakker," sa han, med et smil bredt nok til å avsløre et sett av stål jeksler. "Bare vakker."
  
  
  Trenger Mario ikke svare på emu. "Vito," ropte han. "Kom inn.'
  
  
  En ilder-faced thug stakk hodet inn døren. Trenger Mario kastet emu en haug med nøkler.
  
  
  "Gå tilbake til den gamle mannens hus," sa han. "Du vil finne en jente der. Ta henne tilbake til skipet. Jeg vil se deg der."'
  
  
  "All right," sa ferret, og forsvant. Til tross for mine instruksjoner, Penny, jeg hadde ingen tvil om at ferret ville deftly følge ego ' kommando. Hun får høre nøkkelen i låsen, og bestemmer seg-til tross for alt vi har sagt til hverandre at hennes far har kommet etter alle, og er nå åpner denne døren. Bare det vil ikke være ham.
  
  
  Oberst Sønn så på meg merkelig.
  
  
  Selvfølgelig, jeg innrømme at det virket som en gal, spesielt i øynene på en profesjonell som Oberst Sønn. Han lo nesten. Han luktet en felle. Det var ingen forklaring for jenta prøver å redde sin far. Det var absolutt ingen fordel for ham. Fordi, i egoets mening, hadde vi ikke har en stor fremtid for den gamle mannen, hadde vi ikke har en stor fremtid for meg, hadde vi ikke har en stor fremtid for jenta.
  
  
  Jeg kunne ikke klandre ham. Fra egoets synsvinkel, spillet var nesten over, og han vant. Med den jenta i ego av myndighetene, han hadde nesten alle kortene: den mystiske Mr. Anderson, som falt i egoets hender rundt intet, og viste seg å være en ØKS agent; jenta som lett kunne føre til em mye trøbbel, og Philip Doane, som må har alltid vært et mysterium for Oberst Sønn, siden prisen for å stjele gull må ha vært Det må ha virket utrolig lav til ham.
  
  
  Hun ble ikke bedt om å fortelle Dem hva som er hennes motiver var. Han ville ikke ha forstått det uansett. Selvfølgelig, jeg brøt alle regler. Disse reglene sa: "Gi opp på denne gamle mannen. Ta deg tid til jenta til å komme til Hauk. Stall for tiden. Len deg tilbake og se Don Mario kuttet Philip Doane i stykker. Late som dere ikke ser blodet, horror, og pinefull smerte. Tenk deg alle de gode tingene som du vil oppnå ved å sitte ut. Ta bilder av blodet strømmer rundt den gamle mannens ansikt og øyne. Gjør deg immun mot skrikene. Bare tenk på hva instruksjoner si.
  
  
  Noen ganger har du å forkaste instruksjoner. Noe inni meg høyt sa nei til ideen om Don Mario knuser den gamle mannen i stykker mens oberst og Sønn applauderte og Inuris slikket leppene hans og ego ' s øyne glasert over med glede. Det var ikke overfølsomhet. Noe inni meg som fortalte meg at tiden Ikke Mario tillot ham å få sin måte ved å torturere Philip Doane, ville jeg starte med å si at jeg var å miste. Og hennes virkelig-della-er ikke bare et hotell eller noe. Hennes hotel vinne alt.
  
  
  Hennes hotel gjenvinne gull, bringe tilbake hennes datter gamle Philip Dawn ego uskadd og bruke mikrofoner og høyttalere for revansje. Hennes mål er å utslette ih fra jorden. Det var en stor gamble. Men når det kom ned til virksomheten, i det øyeblikket Don Mario stakk spissen av kniven i Philip Doane er kinnet, noe dypt inne i meg sa, kaste bort den jævla bok av avgjørelser og spille det på din egen måte. Oberst Synd vil aldri forstå. Han var en prosentandel spiller. Og min prinsippet var at så lenge jeg ikke dø, jeg hadde en sjanse til å vinne. Hans sønn så overrasket. "Jeg er overrasket, Carter. Virkelig overrasket. Og litt skuffet. Jeg trodde du vil vise mer mot."
  
  
  "Ingen kommer, Oberst," sa jeg.
  
  
  "Kanskje ikke, Carter," sa han. — Men du hadde et rykte for å være svært nær til det. Og stole på meg, mine rapporter om du er fersk. Nyere nok til å forstå deres siste møte med min gode venn Hsiang i Arktis, for ikke å nevne Dr. Inuris. Han viste til Inuris med en conspiratorial smil. — Du husker Hsiang, ikke du, Doktor?" Jeg mener, minst du har sett ego bilde, har du ikke? Lothar Inuris nikket.
  
  
  "Det var en god jobb — din interesse i Hsiang," my Son ' s oberst fortalte meg. - Veldig hyggelig og en liten betimelig på min del. Hvis Hsiang hadde lyktes, egoet til det foretaket ville ha meget vellykket slått sammen med denne saken, den siste fasen som er med meg i ditt land. Men, jeg tror at verden vil ha en svært vanskelig fremtiden, selv uten Hsiang innsats." Jeg hadde ikke svare på hans skryte av. Han smilte til meg. "Og du, også, Carter, har en svært vanskelig fremtid foran deg. Når vi er i Kina, vil vi ha veldig lange samtaler. Og du vil fortelle meg en masse ting. Men først vil du ha en lang sjø reise, som vi vil starte i et par timer. Er ikke det riktig, Don, Mario? Trenger Mario nikket. "Skipet er i orden," sa han. "Vi har sped opp ting."
  
  
  "Vi vil forlate før daggry," Oberst 's Sønn sa," takk for samarbeidet, Carter. Mr. Doane er her — - han viste til den gamle mannen som var fremdeles lå på bare gulvet " til å bli med oss, fordi som du er hjemme, han har noen ferdigheter som vi ønsker å ha. Som for jente... Oberst Sønn vippet hodet tilbake og stirret i taket. — Som for jenta, Lothar, kanskje jeg skal gi henne til deg senere, når vi kommer til safe harbor." Mens vi er på sjøen, kan du ha det gøy med henne, så vi ikke risikerer å bli så trygg som vi er på Riviera. Når vi kommer til Kina, kan du bo der så lenge du ønsker med jenta. Men jeg kjenner deg, Lothar, og jeg mistenker at du vil bli lei av nah lenge før vi får det. Hvis det er tilfelle, vil vi gi til mannskapet, som kan gjøre hva de vil med den, og så skal vi bli kvitt nah. Dette har ingen praktisk verdi for oss.
  
  
  Dr. Inuris strålte av glede og bøyde seg høvisk. "Takk for din gavmildhet," sa han.
  
  
  "Du vet at du egentlig ikke fortjener det," sa Oberst 's sønn," men jeg tror at alt vil bli bra når jenta er i vår varetekt, og så er jeg villig til å tilgi henne for din taktløshet i Riviera."
  
  
  "Takk, Oberst, Sønn," Dr. Inuris sa.
  
  
  Oberst Sønn slått til mobster. — Så for deg, Trenger Mario, jeg er redd jeg ikke har en spesiell avskjedsgave, selv om du er ganske verdig egoer. Jeg likte å gjøre forretninger med deg. Du er et menneske ofte, og din overbevisning, som vi så i kveld, er mest beundringsverdige. Hun virkelig ønsker å uttrykke sin dype respekt for deg.
  
  
  "Jeg skal få det her," Mario sa idet han pekte på en stol. "Veldig nøyaktige," sa Obersten. "Det er veldig heldige som deg, som ledet den formidable Agent AX Carter til å forråde en ung kvinne, som er arving til Arsenal ego. Det er nesten poetisk hensiktsmessig. Veldig bra, Don, Mario. Du vil få en ego Luger, en ego stiletto, og en ego lite bensin bombe. Ære ih med dine trofeer.
  
  
  Trenger Mario sette bombe i en liten, og pistol og kniv i beltet.
  
  
  Oberst Sønn så på klokka. — Vi har et par minutter før lastebilen kommer, som du er avtalt. Han sa til meg: "Når han kommer, Carter, vil vi begynner vår reise. Nyte det så mye som du kan, fordi dette vil være din siste tur. Du kommer til Kina med førti-fem milliarder dollar verdt av gull, som du sikkert allerede vet. Med hjelp av Dr. Inuris, den luckless Mr. Ikke, og uvurderlig hjelp av Don, Mario, som har gitt den nødvendige arbeidskraft, vi var i stand til å melk Federal Reserve."
  
  
  "Og i morgen, rykter vil være rasende over utendørsbassenget at de fleste av OSS gullbeholdningen og gull reserver av mange ih lojale venner har forsvunnet. Din regjeringen vil gi oppmuntrende meldinger, men ryktene vil vedvare og vokse seg sterkere. Og snart, bankfolk og andre myndigheter vil kreve garantier, og endelig bevise det. De kan ikke gi bevis. Da dollaren vil ikke være verdt noe, fordi tilliten til den er ødelagt. Folk som har dollar vil prøve å exchange ih, men for hva? Den Britiske pund vil svekke. Tyske merker, selv Sveitsiske franc, vil bli devaluert, fordi ingen vil stole på papir penger lenger. Gull som er igjen i verden vil bli uvurderlig. De som har det vil holde egoet. De som ikke har et ego vil få panikk.
  
  
  Eieren av en butikk med et brød vil nekte å selge den hvis brødet er ikke betalt for med noe annet enn papir penger. En matte store som trenger en lege vil ha noe å betale for det, bortsett fra ubrukelig papir penger at legen ikke vil akseptere. Scener som dette vil bli gjentatt mange ganger på ulike steder. Og snart, gjenger vil være å vandre i gatene og plyndring butikker på jakt etter hva de trenger for å overleve. Fabrikkene vil bli lammet fordi ingen har råd til biler, vaskemaskiner og tv-er de produserer. Og de ansatte vil få sparken. En Arabisk sjeik i den persiske Gulf vil kreve betaling i gull før frakt sin olje. Og det vil ikke være gull å betale. Så det blir ingen olje. Og i nær fremtid, vil det ikke være mer biler, ingen flere tog, ingen flere fly, og våre fabrikker vil ikke bare være inaktiv, men også ubrukelig. De Forente Stater, så du vet ordet av det, vil bli en økonomisk ørkenen. Byene vil bli fylt med sultne mennesker. På landsbygda vil være herjet av fremmede forsyne seg av gjenger som dreper Scott Bell ' s mat og stjele grønnsaker." Han ønsker ikke å høre noe mer. Han så på Don, Mario. Han syntes ikke å betale noen oppmerksomhet til det.
  
  
  Jeg fortalte henne. "Og du?'"Dette er ditt land. Du bor her. Vil du det?'
  
  
  Oberst, min sønn lo. "Don Mario er et produkt av en ny kultur, Carter. Ikke forvent at han skal være styrt av sine følelser. Ego er om overlevelse og profitt, ikke empati. Vi er partnere i denne bedriften. Vi er forskjellige bare i ett henseende, i vårt valg av betaling for vår deltakelse. Kina, som er fattige i gull, valgte gull. Trenger Mario har liten interesse i gull. Oh, hva-hva holder han til seg selv, men finner det for pompøs og i prinsippet fra et filosofisk synspunkt, er uinteressant. Men det er last som er rikelig i Kina, last som løfter stor fortjeneste hvis du selger ego klokt.
  
  
  Og dette, Carter, er Mac-og hva du kan gjøre rundt i denne verden: heroin. Du ser, Carter, når dollaren svekker seg, vil det komme en tid da folk vil søke etter en annen betalingsmåte. Og dette medium for utveksling som Ikke Mario foreslår å innføre er heroin. Tror du ikke det er det som får folk til å glemme sine problemer? Og jeg forsikrer deg, vil de ha problemer. Visse personer i regjering vil være interessert i å gjenopprette orden på alle kostnader, og en befolkning som er glad for å drikke heroin vil være en attraktiv fristelse. Synes du ikke det, Doktor?"
  
  
  Oberst Seung ikke vente på et svar. — Du vet, legen selv er veldig glad i mais, er ikke du, Lothar? Så du ser, Carter, som Ikke Mario, takket være ego samarbeid med oss, vil ha en uuttømmelig tilførsel. Og denne reserven vil gi emu enorm styrke. Så i tid, når noen fred går tilbake til ditt land, Ikke Mario vil dra nytte av mye mer enn fra verdien av gull solgte han til dn. Ego gevinster vil bli beregnet i form av konsesjoner til lover at nå forby noen over-ego handlinger. Dette vil bli beregnet ved å eie land, er en uuttømmelig ressurs som han vil kjøpe opp med heroin."
  
  
  Og når panikk avtar, og andre land, se visdom til å gjenbruke det som er igjen av befolkningen for en viss grad av industriell aktivitet, så må Mario vil ta over som kjører fabrikker. Befolkningen vil være motivert av behovet for heroin, akkurat som mennesker er nå motivert av behovet for dollar. Og Ikke Mario vil bli den de facto som hersker i landet, for ikke å nevne det faktum at samtidig vil han bli sin lovgiver. Nå kan folk vet ego som en prins, men jeg kan forsikre deg, Carter, snart vil folk bøye seg for emu som en konge.
  
  
  "Du er gal," sa jeg.
  
  
  Oberst Sønn rakte opp hånden. "Vær så snill, Carter, henne, jeg ber deg. Vær realistisk. Jeg har ingen lyst til sinnssykdom. Prøv å tenke på heroin som en ny valuta. Er det mer logisk å vurdere tac av en pakke av hvitt pulver enn noen gule metall eller farget papir? Nei, Carter, det er ikke sant. Emu trenger bare å være gitt i en annen form for tillit. Justering. Og motgang som vil bli møtt på en del gi midler til å gjennomføre denne justeringen. Jeg innrømmer at dette er en radikal tilpasning, men en slik tilpasning er nødvendig for Don Mario å realisere ego-ambisjoner. Du ser, gull vil ikke gjøre emu noe godt. Eie gull ville nå underordnet egoet til de regler og tenkning som er relevante i øyeblikket. Begge av disse reglene, og ved denne tankegangen, Ikke Mario er en kriminell, og betyr å stjele hans eiendom. Nei, Ikke før Mario kan oppnå status som ego ambisjon og rolig geni-attributtet til egoet, må det først være en revolusjon. Og hans gull troppen vil føre til en revolusjon i Usa.
  
  
  Så for de som har gull, vi er overbevist om at det vil alltid være folk i verden som er sulten på gull. Som så å si vil beholde den gamle tro. Et Kina med ego valmuer og gull vil være dobbelt rik, selv om en betydelig del av vår poppy beskjære er dømt for Ikke Mario for mange år framover. Kina og USA vil bli veldig gode venner.
  
  
  Og dens sikker på at de som tror på gull, og de som tror på valmuefrø vil leve sammen i flere århundrer fremover."
  
  
  Akkurat som det. Hele planen. Det var forferdelig. Du kan kalle det gale. Men grensen mellom galskap og genialitet er smale, og Oberst og Sønnen var rett om én ting. Det var ingenting i AX-filer for å vise at det var noe galt med ego bevissthet. Hva han setter ut for å gjøre, var intet mindre enn et mesterstykke, den naturlige sluttproduktet av skjæringspunktet for en økonom er spesialitet og den kaldblodige grådighet av en soldat som var kjent for sin dyktighet i krig. Og fra hva han sa, Emu var bare et par timer unna å fullføre den. Han så på klokka igjen. "Bare et par minutter, herrer. Så snudde han seg til meg alene. "Carter, det er en banke på døren i et minutt. Når dette skjer, betyr det at en lastebil er i vente for oss utenfor. Denne lastebilen vil ta oss til havna, hvor Don Mario movers raskt legg gull om bord på skipet. Du vil bord på dette skipet, og vi skal forlate oss i et par timer.
  
  
  Jeg kommer til å be Trenger Mario å løse bena. Og jeg vil be deg om å komme opp og gå rolig ut av dette rommet og få i lastebilen. Når vi kommer til skipet, hennes, jeg vil ha deg til å komme ombord stille og gå dit du skal. Hvis du gjør så jeg spør, vil du bli kvitt unødig smerte. Men, jeg vet forkjærlighet for edel dåd, det er nødvendig å ta forholdsregler.
  
  
  Han plukket opp nunchucks fra stolen. Han så tre håndtak og en kjede som henger mellom dem. Oberst tilfeldig slung kjeden over hodet mitt og trakk lenker stramt nok til å bite gjennom halsen min og inn i min luftrøret.
  
  
  "Du kan komme ombord på egen hånd," sa han, ", eller du kan gå bevisstløs. Gjøre opp tankene dine.'
  
  
  Trenger Mario knelte ved min fot og untied tauene. "Dr. Inuris," Oberst Sønn sa, som peker til Philip Doane. "Få den gamle mannen opp. Henne, jeg ønsker at han skal være i god tilstand når vi kommer i Kina." Han smilte og lo. "Ser du, Carter, vi kommer til å trenge et nytt "trygge".
  
  
  Den rustne hull på en fraktebåt hang dypt i tåke, glinting i måneskinn, forankret i en skranglete pier. Til tross for lav høyde, stern av skitne skip
  
  
  Sarah Chamberlain-Cardiff ruvet over oss mens vi sto utenfor bilen. Så, på slutten av pier, en stor kran med stønnet kabler var hauling en stor container om bord.
  
  
  "Gull, Carter," oberst sa til sin sønn. Under råtnet taket av den gamle seraglio som gikk langs bryggen, et par nakne lyspærer brent, støping gule stråler av lys på banen. "Ta en titt på din bilen på vei øst. Ikke noe spesielt, ikke sant?
  
  
  Han ventet ikke på svar.
  
  
  "Men skinn er villedende, Carter. Denne opprørende ser last lekter manøvrer og seiler raskere enn et jagerfly. Videre, elektronisk utstyr som er utformet for å gjøre ego usynlig for radar. Men jeg tviler på at "Sarah Chamberlain" behov for å gi noen bevis for sin styrke. Hvem i sitt rette sinn ville betale noen oppmerksomhet til en stakkars gammel Britisk-flagget fraktebåt?
  
  
  "All right, Sønn," sa Mario. "Nå er jeg sa farvel til henne. Mitt folk fortalte meg at de fikk den siste av heroin noen timer siden, og to timer senere er de sikre resten av lasten om bord. Etter det, kan du la til enhver tid." De var lei seg for hverandre i hendene.
  
  
  Oberst så på klokka. "Jeg stoler på deg, Mario," sa han. "Jeg vil gi instruksjoner til å gå på en o-tiden på ettermiddagen."
  
  
  "Ikke bekymre deg," Don Mario sa. "Jeg vil bo i mitt kontor før du går seiling til å sørge for at alt er i orden."
  
  
  "Veldig bra," sa Oberst hans sønn. "Typisk for din grundighet, Don, Mario. Jeg tror at en dag skal vi møtes igjen."
  
  
  "Good — bye, da," Don Mario sa. Han så på Dr. Inuris, som var støtter Philip Doane . "Henge der, Doc," sa han. "Prøv å opptre som en god gutt".
  
  
  Dr. Inuris tror ikke ego er verdt å svare på.
  
  
  "Lucky me, Carter," sa han. Han klappet beltet, der Hugo og Wilhelmina var gjemt under jakka. "Takk for at du suvenirer." Han dro i dørhåndtaket, og forsvant inn i fjøset.
  
  
  "All right," oberst sa til sin sønn. "Alle ombord. Sarah Chamberlain var lov til å seile før daggry — "han lo," med en last av stål.
  
  
  Oberst, min sønn rykket håndtak av nunchaku, noe som fører kjeden strammer rundt min nakke som om å oppfordre til en hest på. Vi fortsatte ned til kaien og opp langangen. Jeg kikket opp og så den Kinesiske kapteinen så ned på oss fra det høye pier. Kinesiske mannskapet vrimlet overalt med en single-mindedness som alltid preget veltrente soldater.
  
  
  Uansett maskiner og elektronisk utstyr som var om bord, Sarah Chamberlain var ikke en av det tjuende århundre sammendrag når det kom til fengsel fasiliteter. Under dekk, Oberst Sønn dyttet meg til han nådde et strykejern celle med en sperret vindu uten glass. Foran ham var to Kinesiske menn bevæpnet med maskinpistol våpen. Oberst Seung tok nunchaku fra rundt halsen min og sette en haug av tastene rundt min lomme.
  
  
  Han åpnet cellen dør. "Kom inn, Carter. Og så er Mr. Dawn " han fortalte Dr. Inouris.
  
  
  Gulvet var laget av jern og dekket med halm, og Dr. Inuris la gå av Don Philippe, som hadde falt til halm. Vaktene sto åpne for dagen, og munnkurv av ih våpen pekte på oss.
  
  
  "Du kan la den gamle mannen som han er, Lothar," oberst sa. "Carter, jeg er redd du må håndjern og bein jern."
  
  
  Hennes, han trakk på skuldrene. Håndjern og ben strykejern var festet til veggene. Ett par hender, ett par til føttene. Han lydig inn. Oberst Seung låst ih med sine nøkler.
  
  
  "Jeg vil også nær cellen dør," sa han. "Og henne, jeg vil du skal vite noe, Carter. Jeg har en web-nøkkelring. Så ikke engang tenk på å gjøre narr av vaktene. Det er virkelig ikke noe de kan gjøre for deg. Men de kan skyte veldig godt. Jeg vil heller at det aldri skjedde, selvfølgelig, men hvis det gjør det, jeg vil gjøre meg med å forstå det.
  
  
  Han gikk tilbake rundt cellen. Døren lukket og Oberst slått nøkkelen i låsen. Han sto opp igjen og vinket til meg gjennom barer. "Jeg vil besøke deg fra tid til annen, Carter, og kanskje kan vi snakke." Men nå er alt jeg kan si er en trygg reise. Han snudde seg rundt og forsvant over hele synsfeltet.
  
  
  For en liten stund vaktene stirret på meg gjennom barer, med hodene tett sammen. Jeg ignorerte dem. Snart fikk de kjeder seg og forsvant.
  
  
  Det må ha vært en halv time senere da jeg hørte stemmer utenfor cellen. Oberst Sønns ansikt dukket opp igjen i front av barer. Han smilte, og nøkkelen skranglet i lås. Svingte døren åpen for å åpenbare sin sønn, to sikkerhetsvakter, og Penny Daggry.
  
  
  
  Kapittel 17
  
  
  
  
  "Nick" Penny kalt. 'Pappa.'Hun løp inn i cellen og falt ned til knærne ved siden av Philip Doane.
  
  
  Oberst kom opp til henne og grep henne i armen. "Din lojalitet er beundringsverdig, Savner Dawn," sa han. — Men jeg beklager at frihet er å være noe begrenset. Du vil være i håndjern, akkurat som de andre Carter. I hvert fall ikke mens vi er ikke i sjøen. Og da vil du være tillatt å ta vare på din far "— han lo godt — " forutsatt at Dr. Inuris kan gå glipp av deg." En gang på havet, jeg får se om vi kan gjøre livet litt enklere for far. Men for nå, vi må ha maksimal sikkerhet. Jeg håper du vil forstå det.
  
  
  Han fastbundet henne og til venstre gjennom cellene. Han vred om nøkkelen i låsen igjen.
  
  
  Vi hørte shaggy egoer dø ned i jern korridoren. Så blir det stille.
  
  
  Penny så på meg gjennom kameraet.
  
  
  "Oh, Nick," sa hun. "Hva kommer til å skje?"
  
  
  "Penny Dawn," sa jeg. "Tro meg eller ikke, vi kommer til å ødelegge dette prosjektet."
  
  
  Philip Doane jamret og flyttet sin tynn kropp på halm seng.
  
  
  "Jeg trenger ham til å våkne opp," Penny fortalte henne.
  
  
  "All right," sa hun. Hun begynte å ringe. 'Pappa. Pappa. Dette er hennes. En krone.
  
  
  Den gamle mannen rørt igjen.
  
  
  "Stå opp, Pappa. Jeg trenger deg."
  
  
  Ego ' s øyne rykket og han tvang seg til å sitte opp. "Er det du, Penny?" sa han. "Det er så mørkt her. Jeg kan ikke finne min penger."
  
  
  "Det er rett ved siden av venstre hånd, Far," sa hun.
  
  
  I svakt lys, han famlet for ih, grep den, og satte den på hans nese. Til tross for mangelen på en objektiv, kunne han nå se. Ego ansikt lyser opp når han så henne. "Min Gud," sa han. "Er det virkelig deg, Penny?"
  
  
  "Ja, Pappa.
  
  
  "Du er fantastisk," sa han. "Vakkert.'Og han begynte å gråte.
  
  
  "Hysj , Pappa," Penny sa. "Du trenger ikke å gråte."
  
  
  "Jeg kan ikke hjelpe for det," sa han.
  
  
  "Pappa, det er noen her med oss. Vi trenger din hjelp. For første gang, den gamle mannen skjønte at han og Penny ikke var alene i front av digitale kameraer. Han snudde seg og stirret på meg.
  
  
  "Dette er Nick Carter, Pappa," Penny sa. — Han ønsker å hjelpe oss med å komme ut herfra."
  
  
  "Faktisk, Mr. Doane," sa jeg. "Jeg ønsker å få deg og Penny ut av det her og holde skipet fra å synke. Men jeg kan ikke gjøre det uten din hjelp.
  
  
  "Hva kan jeg gjøre?" sa han.
  
  
  "Slutte å sutre," emu fortalte henne. — Det eneste spørsmålet er, vil du gjøre det?"
  
  
  "Hvis jeg ikke kan, jeg gjør det," sa han. — Jeg skylder Lothar Inuris ingenting mer. Min kontrakt med ham ble avsluttet i det øyeblikk han opererte på Penny. Men han og hans lumske venner bedratt meg. De kom til meg i morges. Og de tok meg med til dette skipet, og kastet meg inn i denne cellen. Når jeg forlangte en forklaring, den Kinesiske lo og kalte meg en idiot. Jeg skal hjelpe deg, Carter. Jeg er en gammel mann og jeg vet ikke hvordan å kjempe, men jeg skal hjelpe deg. Nå som Penny er all right, jeg bryr meg ikke om hva som skjer med Dr. Inuris og hans venner, eller til meg. Dette er en dobbel-spillet."
  
  
  "Hva mener du?'
  
  
  "De trodde jeg var bare en gammel, dum person. Den gamle idiot. Men det var noe de ikke vet om meg. Han ble født i Kina. Jeg snakker IH språk. Og i dag hørte jeg henne si noe på Kinesisk som indikerer en dobbel-spillet.
  
  
  "Gå på", sa jeg.
  
  
  "Toma godta det var til stede. Jeg tar det Penny fortalte deg om dette?"
  
  
  Han nikket til henne.
  
  
  "Vel, da, jeg antar du vet, min rolle. Henne, gikk inn Penny tilfelle. Men han visste aldri hvem som er hans venner var. Frem til i dag. Og da hun fant ut at hennes venner ' egoer inkludert Kinesisk og Amerikansk mafia medlemmer. Avtalen var at mafiaen ville forsyne gull til Kinesisk i bytte for heroin. Jeg kan ikke si jeg liker det veldig mye, men jeg tror også jeg er ikke i noen posisjon til å klage på det. Vel, først alle snudde ryggen til meg, bring meg her og snu meg over til Oberst Synd. Men den andre svik fortsatt eksisterer. Kineserne er å lure mafia."
  
  
  Jeg spurte henne. "Hvordan?"
  
  
  "Dette heroin," sa han,"er forgiftet."
  
  
  "Hva mener du?'
  
  
  "Akkurat det jeg sier," Philip Doane sa. "Jeg vet ikke hva de legger i det, men jeg vet en ting: heroin er pakket i to forskjellige typer plast poser. Ting i grønne poser drepe raskt. Ting i blå poser arbeidet sakte. Men hvis noen av dem traff kroppen din, vil du dø.
  
  
  Jeg måtte ta av meg hatten for Oberst Synd. Førti-fem milliarder dollar i emu gull var ikke nok. Uten å avfyre et skudd, vil han konkurs i Usa og drepe millioner av mennesker. Det var bedre enn en kjernefysisk krig. Hvis vi ikke hadde stråling, vi ville ikke ha industriell ødeleggelse. Bare en befolkning, døde og stadig å dø, ute av stand til å forsvare seg selv.
  
  
  Og han var sikker på at Kina ville forstå Hans Sønn planer og dra full nytte av dem. Trenger Mario vil virkelig være kongen: kongen av kirkegården. Et sted i hans ego stash var trolig flere tusen pounds av ekte heroin. Han sjekket det ut, og bestemte seg for at Oberst Sønn ble handlet i god tro. Han burde ha visst bedre. Men det var ingen grunn til å synes synd på ham. Han var bare litt mer grådige enn emu som trengs for å bli. Tanken på mitt ego blir lurt drev meg gal med glede. Bortsett fra at hvis han hadde realisert, Oberst, Sønn ville ha blitt sittende på toppen av en golden horse, og en masse uskyldige mennesker ville ha vært død eller døende på gatene i Usa siden den gang.
  
  
  Men ikke hvis jeg har noe å si om det.
  
  
  "Ok, hør her," sa jeg, snu til Philip Doane. — Jeg har en jobb for deg." Og du må gjøre det raskt. Men jeg tror du kommer til å overleve, med tanke på hva Penny sa om deg.
  
  
  "Jeg skal gjøre mitt beste," sa han. "Hva er det?'
  
  
  "Penny fortalt meg at du er en ekspert på låser og at du vet alt det er å vite om dem."
  
  
  "Det kan være sant," Don', sa Filip.
  
  
  "All right," sa jeg. "Jeg vil at du skal fri meg fra disse sjakler og åpner døren for meg."
  
  
  "Det er hardt arbeid," den gamle mannen sa. "Spesielt uten verktøy."
  
  
  "Tenk om jeg fortalte deg at vi har noen verktøy, primitive, men verktøy."
  
  
  "Hvor?'
  
  
  "Under min krage," emu fortalte henne. "Vil du finne to barberhøvler det.
  
  
  Den gamle mannen kom opp fra bakken og haltet stiffly mot meg. Han trakk tilbake hans krage og tok ut to plater. "God stål," sa han. "Ja, jeg tror vi kunne bruke ih. Den sjakkel låser på dell seg selv er fremdeles primitive, " sa han etter en overfladisk inspeksjon. "Som for døren mekanisme, vil du se at dette er heller ikke et problem."
  
  
  "Hvor lang tid kan det ta?"
  
  
  Ego øyne lyste opp ved tanken av å være til nytte igjen i håndverket han visste best. — Det kommer an på hvor lenge jeg jobber." Kanskje tjue minutter.
  
  
  "Skynd deg," sa jeg. "Hvis noen kommer, skjule disse bladene under halm."
  
  
  Den gamle mannen var allerede strukket ut i full lengde på gulvet, holde hendene på torget oppdateringen av lyset strømmer inn gjennom sperret vinduet. Jeg kunne ikke se hva han gjorde, men jeg kunne høre den svake friksjon av metall som hendene hans famlet under fuktig lag med halm.
  
  
  Han prøvde å tømme hodet hans mens han jobbet. Han prøvde ikke å kaste bort energi på å bekymre deg om egoets krefter vil vare, eller om du Colonel ' s Sønn ville plutselig trinn inne for å se hvordan egoet fangene gjorde. Han prøvde å forvise den rytmiske rasp av bladet på betong, langsom sitt puste, og glemme tiden. Men utenfor, han visste at dette kran svingte som en stor pendel mellom kaien og skip, fylling av egoets holder med tonnevis av gull. Han kan tvinge seg selv til ikke å tenke på tid, men han kunne ikke stoppe ego i livet. Og i det øyeblikket kommer da denne kranen vil ta sin siste trinn, og den store reisen av Oberst Sønn vil begynne. Da ville det være for sent for meg å gjøre det jeg skal gjøre.
  
  
  "All right," Philippa Doane hørte henne si.
  
  
  Han sto opp og i hennes ego hånd, så en av bladene, eller det som var igjen av det. Det var som om han hadde først delt ego i to på langs og skjær noe av rundt det som var igjen. Han flyttet klønete mot meg og tok tak i låsen på mansjetten av min høyre hånd. Han la den spisse metallskinner inne, holder hans øre nær lås. Han puslet litt med provisorisk tasten mellom tommelen og pekefingeren, så snudde den nøye.
  
  
  "Nesten", sier han. "Men ikke godt nok."
  
  
  Han trakk seg tilbake til fred-plassen, og igjen hørte hun skrape av metall på betong.
  
  
  "Det må være slik," sa han når han kom tilbake.
  
  
  Full av selvtillit, han raste skjerpet bladet tilbake inn i låsen og vridd hans håndleddet kraftig. Det var et klikk i den fremdeles stillhet av cellen. Lås svingte åpne. Philip Doane ansikt skylles med spenning. "Resten er enkle nå," hvisket han. Etter et par sekunder, for han ga ut min andre arm og ben.
  
  
  Han satte sin munn nær ego i øret.
  
  
  "All right," sa jeg. "Nå slipper Penny, veldig stille. Så får vi ta vare på cellen dør.
  
  
  Den gamle mannen nikket til meg. På mindre enn et minutt, Penny hendene og føttene var gratis.
  
  
  Han kalte den gamle mannen til ham og sa, hvisker igjen, " Hvordan vil du åpne cellen dør?"
  
  
  Han holdt ut hånden. I egoets palm var hans andre blad, fortsatt ubrutt. Han holdt ego på den butte siden, og med hans andre tommelen og pekefingeren, han rappet bladet frem og tilbake.
  
  
  "Hva jeg kommer til å gjøre er kalt loiding. Dette gjøres vanligvis med en stripe av celluloid. Det har stivhet, begge, og fleksibilitet til å skyve-lås-fanen frem og tilbake. Bladet vil gjøre det samme.
  
  
  — Gjør det mye støy?"
  
  
  "Jeg vet ikke," sa den gamle mannen. "En ekte loiden bør være veldig stille. Men så snart dette språket faller tilbake, jeg vet ikke hva som skjer. Vi vil bare nødt til å ta den risikoen.
  
  
  "Vi har ikke mye valg," sa jeg. — Jeg setter en krone i hjørnet mellom dør og vegg når døren er åpen. Hvis noe går galt, er hun ute av linjen av brann. Som for deg, hvis alt går bra, forteller du meg når låsen er gratis, og da vil du stå ved siden av Penny. Når jeg går ut døra, ikke flytte. Bli der du er til kaller jeg dere." Forutsatt at jeg fortsatt er i stand til å ringe ut.
  
  
  Den gamle mannen gikk ned på sine knær for en dag, og begynte å klatre inn på slottet med en kniv.
  
  
  Han prøvde å holde sin pust i ro. Jeg var fristet til å slutte å puste helt, slik at det ville være fullstendig stillhet.
  
  
  Ego håndleddet flyttet én gang, to ganger, tre ganger. Det fungerte i plassen mellom døren og safe. Så stoppet han.
  
  
  Den gamle mannen snudde seg for å møte meg og nikket. Det var på tide å få til å fungere. Og denne jobben bestod av å fange en eller flere submachine våpen.
  
  
  
  Kapittel 18
  
  
  
  
  Han løp ut døren som en okse som ser en nybegynner tyrefekter, bøyd over, hard og samlet på samme tid.
  
  
  De ble stående i gangen, en på min venstre side, en på min høyre, og ih tanker ble sakte nok til at kjevene sine utelates når de så meg komme fram. Å snu til venstre, han løftet hendene som kniver og knust vakt i skulderen mens han var fortsatt tviholder på sin maskinpistol. Da han falt til bakken med et brak, han grep henne ego, en hånd festet over munnen hans for å stoppe ham fra å skrike, og den andre hånden rundt livet for å støtte ego. Hun ble presset av sin partner ego direkte inn i hennes partner er ego, bygge bro over gapet mellom dem så raskt som mulig, slik at selv den andre guard fikk rotet sammen med sine våpen under hans partner ' s arm. Han løftet armen hadde han vært holdt på mannens midje og kuttet over ego-knust skulder i de tykke vakt i halsen. Det var ikke et perfekt slag, men han vippet halsen hans til side. Da han kom ut igjen, hun ble truffet ovenfra av en åpenbar emu i ansiktet. Ben brakk leddene mine, og blodet fosset ned haltende rta. Ego mål traff veggen for hardt, og han skled inn til bakken bevisstløs. Den andre er ego snudde henne rundt og klemte henne adamseplet med håndflaten hans hånd før han kunne dra nytte av det faktum at jeg ikke lenger var dekker emu munnen.
  
  
  Han trakk henne organer til side, samlet opp sine våpen, og stakk hodet i kameraet. "All right," sa jeg. "På tide å få igjen pusten."
  
  
  Penny og hennes far raskt sluttet seg til meg. Ga Odin emu rundt roboter. "Jeg ønsker å gå av dette skipet uten å bruke ih," emu fortalte henne. "Vi kommer ikke gjennom toppen, vi kommer tilbake gjennom dette dekket. Jeg vet hva jeg leter etter. Det vil være borte fra kaien. Følg meg, og hvis vi kjører inn i noen hema, la ih til meg. Og hvis noe skjer med meg, kan du bruke dette våpenet for å ta ned Hema hvor som helst, og så lenge ilder har noe å forholde seg til. Henne, jeg så henne når vi kom ombord: den lille døren på babord side av Sarah Chamberlain. Vi har gjort vår vei nedover den mørke korridoren til avkjøring på hekken. Vi flyttet forsiktig, men møtte ingen.
  
  
  Døren var i vente for oss.
  
  
  "Gi meg pistolen," sa jeg.
  
  
  Han dro på håndtaket og åpnet døren forsiktig. Jeg så dystre, flytting av vann over East River fem meter under meg.
  
  
  "Du går først, Penny," sa jeg. "Beina først. Tillat deg selv å henge på kanten. Og så du bare la gå. Den minste avstanden som du faller, mindre støy det er. Deretter svømme så rolig som du kan til kaien og vente på meg der. Det samme gjelder for deg, Mr. Ikke. Der vil du finne en trapp som fører til bryggen, like forbi høyre-boom.
  
  
  Det gikk uten feil. Han lukket døren som best han kunne for så å falle av slutten. Jeg kunne bare håpe at ingen forbipasserende ville bli overrasket av et kraftig lys på babord side av Sarah Chamberlain. Men jeg tvilte på at noen rundt mannskapet var på stranden. Tiden for avreise var for nær. På den annen side, vi alltid hadde gutta fra Don Mario å bekymre deg.
  
  
  Oberst, min sønn skulle ikke ha vært så ivrig etter å vise meg skipet. Det gjorde det mulig for meg å få øye på døren og trapper fører opp fra kaien, k & nb.
  
  
  Penny og hennes far var ventet på meg i bunnen av trappa.
  
  
  "All right," sa jeg. — Jeg skal gå opp disse trappene og ta mitt våpen med meg. Følg meg oppe." Så snart vi kom til toppen, jeg vil gå til Don Mario. Jeg ønsker deg to ut av her. Kjøre så langt og så fort som du kan.
  
  
  "Nei, Nick," Penny sa. "Ikke nå'.
  
  
  "Hun har rett," den gamle mannen sa. "Du trenger litt hjelp."
  
  
  "Jeg vet," sa jeg. "Og jeg får det fra Don Mario." I hvert fall den mest øyeblikkelig hjelp. Men jeg vil ikke at dere to med meg. Det nytter ikke å såre deg.
  
  
  "Kommer jeg med deg, Nick," Penny sa.
  
  
  Hennes, han ristet på hodet. — Hvis du ønsker å gjøre noe for meg, det kan du. Men det er ikke noe du kan gjøre her.
  
  
  "Så fortell oss hva du vil," sa den gamle mannen.
  
  
  "Jeg vil at du skal ringe David Hawke. Penny vet hvor du skal kontakte ham, Joint Trykk og Wire Tjenester i Washington. Fortell dem at Sarah Chamberlain må stoppes for enhver pris. Fortell dem at Nick Carter sa du å ringe em. Ønsker du å gjøre dette?
  
  
  "Hvis vi kan, vi vil gjøre det," sa han.
  
  
  "All right," sa jeg. "La oss gå. Tiden er kort. Han startet opp trappen. På toppen av det, jeg kikket over kanten av brygga. Det så bra ut. Alle øyne vil bli trukket til den spesielle tar du hurtig på. Han var fortsatt i bevegelse, nå på vei tilbake til kaien. Jeg måtte bare å håpe på at han forlot minst én beholder av gull, og ego-arbeidet kvelden var ikke over ennå. Jeg visste at mitt arbeid var ikke helt over ennå, heller.
  
  
  Jeg har hørt Penny og hennes far får opp bak meg. Den gamle mannen var puster tungt. Han vendte hodet mot dem. "Opphold lav og holde seg i skyggene. Jeg vil dekke for deg. Få ut nå. Kjør!"Hun var alene, i mafia sirkler, og den Kinesiske, og tiden rant ut.
  
  
  Han krøp langs stien på magen fra kaien til den lange slapp markise hvor Trenger Mario hadde inngått. Han gikk opp for å beskytte dør-rammen og prøvde låsen.
  
  
  Det var ikke låst. Hennes raskt gled gjennom det, og i mørket.
  
  
  Videre, ved elven, saint så henne. Jeg begynte å gå i den retningen, min pistolen klar i hånden min. Han måtte være forberedt på det verste. Hvis jeg hadde vært heldig, Don, Mario ikke ville ha lagt merke til meg. Jeg håpet at jeg ville lykkes.
  
  
  Huk lave, han fortsatte å gå før han så en brennende hellige lys på kontoret med windows overalt ser ut over lager, og elva. Office for hele bredden av elven.
  
  
  Trenger Mario ble satt i sving stolen bak skrivebordet sitt, og ser på Sarah Chamberlain . Bortsett fra et par telefoner, og en kopi av Lloyd ' s register i aldermen, stolen var øde.
  
  
  Bor i skur seg, gjemmer seg fra skipet, han rykket åpne døren og avfyrte pistolen. "Veldig rolig, Mario," sa jeg. Han ville ikke flytte. Han bare fortsatte å se ut av vinduet på skipet.
  
  
  "Dette er Carter," sa jeg. "Jeg vil at du skal komme opp og trekke teppet på vinduet som vender mot skipet. Deretter sitte ned igjen. Jeg ønsker å snakke med deg." Hold hendene nær ansiktet når du setter deg ned igjen. Jeg har noen nyheter for deg om din Kinesiske venner som jeg tror du ønsker å høre.
  
  
  "Når det gjelder hva du har å si, ville det være fint å høre det, Carter," sa han.
  
  
  "Du trenger ikke å lytte til noe, Mario. Men hvis du ikke lytte, det kan være dødelig, " sa jeg. "Og etter alt arbeidet ditt, ville du ikke ønsker å være i et" kongen er død, lenge leve kongen ' situasjon, ville du?"
  
  
  I hans revmatisme, Mario skjøvet tilbake stolen, gikk til vinduet og trakk teppet. Jeg gikk inn i rommet og kom borti ham som han satte seg ned igjen.
  
  
  "Snakker raskt," sa han.
  
  
  "Det er nøyaktig hva jeg skal gjøre," sa jeg. "Dine venner jukset på deg."
  
  
  Mario lo. - Selvfølgelig, og kavaleriet er også kommer.
  
  
  "Du bør nok begynne å tro det, også," sa jeg. "Slutten av handelen er ikke oppfylt. Den eneste korketrekker venstre er om din venn, Oberst Sønn, kan flykte til friheten etter at han lurt deg.
  
  
  "All right, Carter, slutte å gjøre disse gåtene. Hva er greia?
  
  
  "Heroin".
  
  
  "På heroin er all right," Don Mario sa. "Hennes ego ble testet med folk jeg stoler på."
  
  
  — Visste du sjekke alt?"
  
  
  "Selvsagt ikke," sa han. "Men vi tok prøver av flere tonn hver."
  
  
  "Det var en god ting," sa jeg. "De andre er forgiftet."
  
  
  "Stopp det, Carter," sa han. "Jeg er ikke en sucker. Du har en one-in-a-million sjanse til å blåse opp denne saken, og det betyr å snu meg mot min sønn. Jeg vil ikke spise det.
  
  
  "Jeg er her for å gjøre deg mot din Sønn for juks på deg. Det heroin er forgiftet . Dette er virkelig søppel. Og de skitneste en i grønne poser.
  
  
  Mario pursed hans lepper. "Du vet, Carter. Jeg begynner å bli interessert i deg. Hvordan vet du om disse grønne poser?
  
  
  — Akkurat som jeg kjenner henne om blå poser og spise." Hvis du har noen andre om bord på dette skipet som også forstått Kinesisk, ville du vite dette. Denne gamle mannen var født i Kina.
  
  
  "Hvor fort kan vi gjøre testen?" Mario sa. "Ta litt av denne siste biten av søppel fra skip. Grønne poser. Hva er i grønne poser dreper den raskeste.
  
  
  Mario svarte Odin telefonen. "Vito," sa han. "Gi meg en, rundt den grønne poser." Umiddelbart.'
  
  
  Han hengt opp og så på meg. "Greit, Carter, har du en sjanse. Trinn tilbake. Det er en trapdoor foran pulten min. Etter et minutt, det åpner og Vito, og går ovenpå. Ikke vær nervøs med dine våpen. Vito vil gjøre som jeg sier. Du kan være sikker på at det ikke vil gjøre noe.
  
  
  Det var en brummende lyd under meg, og en del av gulvet gled unna, avslører Vito ' s ilder-som ansiktet da han kikket inn i rommet.
  
  
  "It' s all right, Vito," Don Mario sa. "Det er ingen problemer."
  
  
  Vito klatret inn i rommet, og floorboard skled tilbake. Han plasserte den grønne posen på Mario stol.
  
  
  "Vi trenger en guinea gris," sa han. "Og jeg tror jeg vet rett person til det." Han plukket opp telefonen. Oberst 's Sønn," sa han. 'Raskt.'Han var i vente. Når han talte igjen, stemmen hans var absurd presserende. "Oberst, Son?" Trenger Mario. Lytte. En ulykke skjedde med en av mine gutter. Send Dr. Inuris med din koffert. Vi trenger det snart.
  
  
  Han hang opp før Oberst Synd kunne stille noen flere spørsmål. Han trakk gardin tilbake en brøkdel av en tomme, og så ut på skipet. Snart etter, den sure Dr. Inuris nådd begge sider av rampen, og begynte på kaien.
  
  
  "Han kommer," sa jeg.
  
  
  "Ta det, Vito," Don Mario sa. Vito gikk ut gjennom rommene. "Ikke bekymre deg om Vito," Don Mario sa. "Vito er ærlig. Alt du trenger å bekymre deg om heroin. Men minst du må innrømme at jeg gir deg en sjanse, Carter. Hvem bedre til å bruke som et marsvin enn en narkotika-avhengige lege?
  
  
  Shaggy hørte henne og sto der han trodde jeg ville få Ikke Mario og Vito i en kort sprekke hvis de prøvde noe. Døren åpnet seg langsomt, og Dr. Inuris kom inn i rommet, Vito følgende.
  
  
  Ego ' s øyne utvidet ved utførelsen klaring flagg da han så meg stå der. "Carter!"
  
  
  "Faktisk, Lege. Den gamle fortsatt. Hun ble holdt opp av fat på en EMU assault rifle under haken.
  
  
  Han sa, " Hva betyr det?"
  
  
  Jeg traff ham i ego luftrør med fat av mitt våpen. "Hold kjeft, Doc.
  
  
  "Lege" Don Mario sa. "Carter og hennes ønsker for å gjøre litt penger. Det er på grunn av at heroin.
  
  
  Henne, gikk tilbake med våpen.
  
  
  — Hva skjedde med at heroin?" Inuris bedt om. "Det er bare ren heroin."
  
  
  "Det er det jeg ønsker å si, Lege," Don Mario sa. "Men Carter sier noe annet. Han sier han er forgiftet.
  
  
  -"Ikke hør på ham," Dr. Inuris sa. — Hva vil han vite om det?"
  
  
  "Han sier han vet nok, Lege.
  
  
  — Vil du tro emu?" Inuris bedt om. "Agent AX?"
  
  
  "Frem til nå, ilder, det pirret min interesse."
  
  
  "Oberst Seung ville ikke lyve til deg," Dr. Inuris sa.
  
  
  "Vel, det er hva jeg prøver å fortelle Carter," Don Mario sa. "Likevel, emu klarte å overbevise meg om at det er bedre å være sikker enn første beklager senere. Det er derfor vi invitert du her. Fordi jeg sa til meg selv: "Mario", sa jeg, " hvem er den beste personen til å bedømme om dette heroin er god eller ikke? "og da sa jeg til meg selv,"Vel, ingen andre enn vår gamle venn, Dr. Lothar Inouris, som viste seg å være en utmerket forsker og en hengiven venn." Så, Lege, gi deg en gratis prøve.
  
  
  "Jeg ønsker ikke det," Dr. Inuris sa.
  
  
  "Vil du ikke?" Trenger Mario sa. "Don 't du ønsker å? Hørte du det, Vito? Han sier at han ikke vil ha en gratis prøve.
  
  
  "Er han som rik?" Vito sa. "Jeg har aldri sett en rusavhengig slå ned en gratis prøve før."
  
  
  "Jeg tror han egentlig ønsker noe, Vito," Don Mario sa. "Som enhver narkoman. Men han er så omtenksom. Du er bare for å være høflig, ikke du, Doktor?"
  
  
  Inuris ' grusomme ansikt var dynket med blod. — Jeg ønsker ikke dette, " ropte han.
  
  
  -"Vel, vel, Legen," Don Mario sa. — Du har gått for langt med dette høflighet. Han dro meg hårnål ut av beltet og laget et snitt i den grønne posen. Noen hvitt pulver sølt ut.
  
  
  "Vel, Lege, vi kommer til å ha en avskjedsfest her. Vi har ikke lys, men jeg har kamper, og Vito, jeg tror du vil finne sprøyter og nåler hvis du ser i legens bag. Og jeg ville ikke bli overrasket om det er et stykke gummi slange og kanskje et par andre ting som vi trenger." Vito, og kom ut og snappet posen fra rundt legens armer. Trenger Mario åpnet opp egoet, og begynte og rotet gjennom nen.
  
  
  "Ikke la dem gjøre dette, Carter," Dr. Inuris ba. "Hvorfor ikke, Doktor? Jeg fortalte henne. "Jeg ser ikke i alle husene rundt hva dette kan føre til. Hvis du forteller sannheten, som er.
  
  
  "Vær Så Snill, Carter. Vær så snill.'
  
  
  Han ville ikke se på meg. Kanskje han bare ser på meg. Men han kunne ikke. Han kunne ikke ta øynene av stolen der Ikke Mario og Vito ble sittende. Og han fortsatte å tigge. Ordene rant som luften rundt en punktert indre rør.
  
  
  "Gull, Carter. Jeg vil gi deg gull. Dele mine. Du kan bli rik. Du vil aldri trenger å jobbe igjen. Mye penger. Mer enn du noensinne vil se med ØKS. Du kan gå et sted. Du kan bli rik. Bare spar meg fra her. Du kan gjøre det. Jeg vet du kan. Jeg vil gjøre det verdt det for deg. Du vil ikke angre det."
  
  
  Trenger Mario fikk opp fra bak stolen. Vito ble stående ved siden av henne, en full sprøyte i hånden.
  
  
  "Jeg kan ikke enig, Lege," sa jeg.
  
  
  "Ingen kan høre deg, Lege," sa Mario. "Det er for mye støy utenfor. Denne kranen er veldig støyende.
  
  
  Dr. Inuris ned på sine knær. Svetten sildret ned Ego ' s ansikt. "Ikke gjør dette," bønnfalt han. "Ikke gjør dette. Spør du. Ikke gjør dette mot meg.
  
  
  Mario slo hans ego i ansiktet. "Hold kjeft, du dum hund," sa han.
  
  
  Han grep Inuris ' høyre arm og dyttet ermet av egoets jakke og skjorte ovenfor albuen. En knapp spratt av seg skjorta og rullet bort. Vito ble stående foran legen med en sprøyte i hånden.
  
  
  Dr. Inuris begynte å sutre. Trenger Mario rammet hans ego igjen. "Du må beholde roen, Lege," Don Mario sa. 'Se på den lyse siden. I et par minutter, vil du bli av på en lykkelig reise... eller dø. Uansett, dine problemer er over, kjære.
  
  
  Legens øyne utvidet i frykt.
  
  
  "All right, Vito," Don Mario sa.
  
  
  Han dyttet Inuris beina hans og holdt ut en naken, arrete hånd.
  
  
  Inuris prøvde å vri seg unna. Han sparket Vito og laget ego hoppe unna.
  
  
  Trenger Mario ' s ansikt mørknet. "På ingen måte" han grumbled.
  
  
  Lothar Inuris fortsatt var vred. Trenger Mario legger en arm rundt Ego er hals og holdt legens strak arm med den andre. "All right, Vito,"sa han," la oss prøve det."
  
  
  Vito nærmet seg forsiktig fra siden, som en tyrefekter med et lite sverd for det endelige slaget. Dr. Inuris ' øyne bulged rundt hodet. Han prøvde å si "nei, Nei, nei", men ingenting kom ut, bortsett fra en lang og pinefull 'NNNN' iso rta.
  
  
  Vito var ved siden av ham nå, holder nålen til sin nakne arm, og Ikke Mario var å hjelpe dem, å holde armen fortsatt å finne vene. Spissen av nålen fikk under huden hans, og Vito presset stempelet ned. Trenger Mario utgitt Inuris. Han og Vito gikk tilbake. Dr. Inuris sto opp. Han trakk ned i ermet hans skjorte og doublet. "Jeg vil forlate deg nå," sa han i en stemme kvalte, " når du er ferdig med meg."
  
  
  Jeg så Mario hånd nå for luger.
  
  
  Dr. Inuris smilte til emu. "Jeg trenger min koffert," sa han. Han tok et skritt mot bordet. To trinn.
  
  
  Det var laget av Don Mario ' s bil.
  
  
  Inuris så på meg. "Synd, Carter," sa han. "Du kan bli rik." Det var en merkelig, glassaktig utseende i ego ' s øyne. "Men du er ikke Stahl til å lytte. Beklager, Carter. Men hva har dette å si bety? Hvem har den siste til å le...
  
  
  hahaha..."
  
  
  Og så ingenting, men blod kom ut av rta. Det trillet nedover skjorten hans, farging, hvitt stoff. Han så merkelig på den skremmende flom som om det tilhørte en annen.
  
  
  En stor krampe beslaglagt ego, kroppen, og kastet den i bakken. Blodet var fortsatt å strømme ut, pakking et skjerf rundt ego halsen rundt væske rubiner. Dr. Inuris var sjokkert. Egoets hæler treffer gulvet. Da han benken presser urørlig.
  
  
  "Jesus," Vito hvisket.
  
  
  
  Kapittel 19
  
  
  
  
  "All right, Carter," sa Mario. — Du hadde rett. La oss gjøre en avtale nå.
  
  
  "Vi vil lage en våpenhvile," sa jeg. — Vi vil jobbe sammen for å sørge for at Oberst Seung ikke løpe av med gullet. Etter at det er hver mann for seg selv igjen.
  
  
  "Det høres greit nok," sa han.
  
  
  Mario plukket opp Odin på sine telefoner. "Slå av trykk," han som er bestilt.
  
  
  Henne, så ut av vinduet. Lyden av kran maskinen begynte å falme. Høyt over skipet, en dinglet over klekkes rundt beholdere.
  
  
  Trenger Mario slått til Vito. "Gå ned," sa han. "Ta guttene. Fortell dem om å bringe alle fyrverkeri de kan samle. Vi trenger det. Og bringe mer dynamitt og bensin.
  
  
  Vito forsvant gjennom trapdoor.
  
  
  "Så lenge vi er på samme side,"sa jeg," jeg ønsker at mitt våpen tilbake."
  
  
  "Selvfølgelig," sa Mario. Han trakk en luger og stiletto fra beltet.
  
  
  "Ikke glem denne lille tingen i lommen," sa jeg.
  
  
  Han tok ut Pierre. "En bensin bombe tross alt, er det ikke?"
  
  
  "Vær forsiktig med det," emu fortalte henne.
  
  
  Mario smilte. "Vi jobber sammen, Carter." Han ga ego til meg, og satt sitt ego i et minutt.
  
  
  Mario er menn startet opp trappen, fyller kontoret. Å løfte hånden, Mario gestikulerte til taushet.
  
  
  "Dette er Carter. Han jobber med oss. Så ikke vær nervøs, ikke alltid gjøre feil når ting går litt galt. Vi er boarding dette skipet. Jeg vil egoet maskinen til å blåse opp, og jeg vil at det skal skje fort. Hvis noen Kinesiske fyr ønsker å stoppe deg, må du kutte ned på ditt ego. Vi ble lurt. La oss dra."
  
  
  Mennene kjørte rundt på kontoret, gjennom den lange skur, og ut på bryggen gange. Det var rundt tjue personer i alt, inkludert Mario og meg. Prinsen plukket opp en maskinpistol. Vær forsiktig med at ting, hennes ego advart henne. "Han var i & nb."
  
  
  "Takk," sa Mario. "Jeg skal gi det et forsøk, og hvis det ikke fungerer,"han klappet hans armhulen," jeg har fått noen igjen."
  
  
  Fra havnen, Barnes så opp akkurat i tide til å se den Oberst hans Sønn, megafon i hånden, vises på rekkverket på broen, med kapteinen på sin side.
  
  
  "Hva er det som foregår, Mario?" ropte han. "Hvorfor gjorde kran stoppe?"
  
  
  Den første av Mario menn stormet til langangen.
  
  
  Mario hevet sin maskinpistol og skjøt en kort utbrudd på kran er en kabel. En puff av blå røyk dukket opp, og så stram kabel knakk. Den store beholderen slingret og braste inn i Sarah Chamberlain ' s skrog med et øredøvende smell. Det var stille, og da hun hørte skrikene.
  
  
  Oberst ikke trengte noen til å forklare situasjonen til emu. I neste øyeblikk, snudde han seg og signalisert til kaptein, sende ego kjører til styrhuset. Han lente seg over bryggen rekkverk og gav ordre til sine menn på dekk. Den Kinesiske kjørt til rekkverk, svingte sine økser. Han såg metall sprekk som akser begynte å blinke, må du skjære gjennom den tykke bunter av tauene som holdt Sarah Chamberlain til kaien.
  
  
  Mario stoppet halvveis ned rampen. Han hevet maskingevær. En by av kuler beitet rekkverk, rykke i metall og kjøtt. Mann skrek og falt...
  
  
  Det ble senket av en luger på broen og skjøt. Oberst Sønn dukket som stål under styrhuset windows smalt kraftig mot sin gawking øyne. Da han kom tilbake, han hadde en pistol i hånden. Vi var på dekk. "Vito," Mario pustet. — Du trenger ikke gå med halvparten av mennene med Carter." Ta dynamitt. De andre for å gjøre veien til styrehus.
  
  
  Den lille ferret nikket. Mario hadde allerede venstre og skjøt gjennom salgsautomat på dekk. Henne, så Kineser ta tak i hodet hans og faller i en blodig tåke.
  
  
  Og da jeg var inne i skipet, med Vito og resten av Mario menn etter meg opp trappa. Nedenfor Kineser ned på ett kne og hevet geværet. Et skudd rang ut ved siden av meg, og han så drapsmannen ta tak i armen hans og faller fremover.
  
  
  Ut av øyekroken så jeg Vito flirer så skyndte vi oss ned dekk etter dekk. Hennes hørte skudd bak oss, og Odin rundt Mario menn la ut et dempet skrik og falt slutten av hytte trapper.
  
  
  Skytingen stoppet. Det var bare lyden av skritt på jern skritt nå, og foran henne så han et skilt med en pil som peker til maskinrommet.
  
  
  Vi var i gangen. Foran oss, et metall svingte døren åpen, og fat på en maskinpistol begynte å skyte på oss. Det var for høyt og for langt, og kulene var skrape vegger og tak. Han stupte i bakken og hoppet på beina igjen, luger i hånd. Hun ble skutt én gang. Et skrik ringte ut, og pistol fat styrtet ned. Jeg kikket over terskelen og fant meg selv å se på en mimmo magasinet kommer ned en annen trapp. Gawk whizzed over mitt hode og braste inn i vanntette skott. Hun gjorde tegn til Vito og menn til å bo bak. Han så ned i maskinrommet. Den store stempler, polert til en perfekt glans, begynte å gå sakte. Han så en uniformert ingeniør gestikulerer som ild i tørt gress, og folk kjører til deres innlegg.
  
  
  En annen skudd whizzed over mitt hode. På den andre siden av motoren rom, et dusin riflemen brast gjennom døråpningen, jevnet seg på rampen, og åpnet ild.
  
  
  Jeg krøp ut i dag, og slengte den stengt da et skudd traff meg. Han viste til Vito. "De har en pistol på inngangen."
  
  
  "Hva er det vi gjør?'spurte han.
  
  
  "Gi meg en stokk med dynamitt."
  
  
  Jeg hadde den i hånden min nesten før korketrekker ferdig med det. Sikringen tent for det. "Jeg skal prøve å blåse opp denne store fellen," Vito fortalte henne. "Når denne saken eksploderer, alle vil kjøre gjennom døren. Opphold på dekk.
  
  
  Dekk under oss begynte å riste, og motorene revved opp. Hvis Oberst Seung ikke hadde vært fanget over og klarte å frigjøre skipet fra kabler, Sarah Chamberlain skal ha vært ute på havet nå. Henne, og jeg håpet at Ikke Mario ville stoppe ego.
  
  
  Han sto ved siden av vanntette skott og tent lunte. Deretter kastet han åpner døren og kastet dynamitt i det store rommet. Han vek tilbake. Da han hørte smell, han dyttet åpne døren igjen. Det var et kaleidoskop av dødsfall: felle brøt gjennom i midten, pilene blødning ut, gripe tak i noe å ta tak, og knuste som metall brøt vekk fra festepunktene. Det var ikke tid til å fortsette å se på. Skrikene hadde allerede fortalt hele historien.
  
  
  Han fikk opp, krysset terskelen, og skyndte meg ned trappene. Den crewman grep tak i armen min og knuste rumpe av hans luger over nesen med egoet. Benet sprukket.
  
  
  Sjåføren ble stående i nærheten, og trakk en pistol fra beltet. Jeg skjøt ham og så at blodet var oser fra under hans skjorte, fra under hans blå dublett.
  
  
  Bak meg, og jeg hørte flere skudd og skrik. Den Kinesiske mannen trakk øksa ut av veggen klipp og slått for å møte meg. Den blanke blad hang over Ego ' s head som Luger holdt den til egoets munnen og trakk av. Målet er ego forsvant, og øksen falt.
  
  
  Mimmo whizzed meg storøyd, ripping røret åpne. Henne, så en av mannskapet mål over rifle. Det falt på en av hver stamme og skjøt. Han krympet tilbake med et skrik. Alle rundt meg, jeg kunne høre den infernalske stakkato av skudd og hyl og sus av ricocheting kuler. Tilfeldig rope, banning, snerrende, eller virkningen av en kropp banket av en kule. Mimmo meg rullet et hode. Odin rundt Vito ' s menn, offer for øks. Og så skytingen stoppet.
  
  
  Han så seg rundt. Vito så henne. Han trykket hånden til brystet hans. Blod sivet mellom fingrene hans. Han hevet sin andre hånd og viftet med pistolen i triumf. Ego ' s face brøt seg inn i en ratty smil. "Veien er klar," ropte han.
  
  
  "All right," sa jeg. "Sette noen dynamitt på og la oss komme oss ut herfra."
  
  
  Ego eksplosiver eksperter allerede var å sette pinner med dynamitt i biler.
  
  
  "Jeg vil tenne sikring," sa jeg. "De andre gå tilbake opp trappen, ut døren."
  
  
  De så altfor glad for å få lov til å gjøre det. Vito lente seg litt til venstre i respons til beregningene, men en av de andre som holdt ego oppreist.
  
  
  Han flyttet raskt fra en pose til den neste, holder passer til sikringene. De begynte å hiss som julestjerner.
  
  
  Det er på tide å forsvinne. Han så på døren. Vito så på meg, så gjorde tegn til meg om å skynde seg. Så hørte jeg skuddene og skrikene i gangen bak meg. Vito er oppsperrede øyne. Han grep sin tilbake og deretter doblet over. Han var nesten døde når han til slutt løp ned trappen.
  
  
  Brylev i maskinrommet gikk ut. Metall dør lukket seg. Hennes ble fanget.
  
  
  Fanget i stummende mørke, bare avbrutt av den gule fyrverkeri av brennende veker. Hun egentlig ville ha blitt stoppet av "Sarah Chamberlain." Men det ville være det siste jeg gjorde.
  
  
  I løpet av sekunder, disse fem pakker med dynamitt vil blåse opp hele akterenden av Oberst Sønn skipet, snu Ego inn Nick Carter ' s flying kisten.
  
  
  
  Kapittel 20
  
  
  
  
  Men ikke hvis han handlet raskt.
  
  
  Han skyndte seg vekk fra trappen, og stupte inn i den første sikring, og dro den ut. Det var en tid med prøvelser og jeg vant det. Det må ha vært omtrent ti sekunder før den siste sikring ble utgitt.
  
  
  Han tente en fyrstikk, dro tilbake til trappa, og gikk opp. Før eller senere, noen er nødt til å gå gjennom denne døren hvis Oberst Seung ønsker ego skip å seile. Og når det skjedde, var han klar. Hånden min gled over sin bredde og lukket rundt bensin bombe.
  
  
  Hennes, i håp om at jeg ikke ville ha til å vente for lenge. Hennes også trodde ikke det ville være som dette.
  
  
  Sønnen hadde ikke tid, forutsatt at han ikke var opptatt med Don, Mario.
  
  
  Men når den fikk sin sjanse, dens måtte være rask. Jeg kunne ikke råd til å gå glipp av. Jeg hadde håpet at den som vi var utenfor, den som var leder liten ekspedisjon som ødela Vito og resten av ego battle group, var utålmodig.
  
  
  Hvis han hadde sett sikringene brenner før han slengte døren, ville han sannsynligvis blitt venter for eksplosjon, og nå lurte han på hvorfor Ego den ferret hadde ikke hørt den ennå. Hvis han ikke kunne se, vel, han var trolig omgruppering, forberede hans menn til å ta ut noe levende inntrengere i maskinrommet.
  
  
  I alle fall, han måtte handle raskt, fordi han visste at Oberst Sønn ikke har mye tid igjen. Sarah Chamberlain er ikke å gå hvor som helst så lenge egoet folk ikke kontroll maskinrommet.
  
  
  Døren åpnet med lang spaker, en på hver side. Ingen kunne presse ego ut uten å flytte det inn. Dette var i min favør. Jeg ville ikke bli overrasket over noe. Han hvilte fingertuppene på en hånd på håndtaket, hver nerve varsling for det minste tegn på bevegelse. På den annen side, jeg hadde Pierre.
  
  
  Da er det nesten kom som en overraskelse, så fort at jeg nesten mistet spaken. Sergei lyser opp blendende. Ved første lys, Piera holdt det skakke. Han kastet en bombe ned i hallen og lukket døren med all sin makt.
  
  
  Jeg hørte et lite eksplosjon, så ikke noe mer. Han visste at folket var nå å ta tak i sine strupen i korridoren utenfor og døende. I et øyeblikk, ville alt være over. Ingen vil unnslippe. Og i et minutt eller to, ville det være trygt å komme ut av her. Pierre raskt gjorde jobben sin og forsvant uten et spor.
  
  
  På toppen av trappen, og dagen var å skyve håndtaket ned, ser på klokka. Etter en liten og en halv, han løsnet grepet hans og gikk ned til maskinrommet.
  
  
  Denne gangen, var han fast bestemt på å ikke la noe gå galt. Han tente sikringer, løp opp trappene, og dyttet åpne døren. Kroppene ble stablet i gangen. Han lukket døren bak ham og løp så fort han kunne, og teller som han gikk. "Tjue-ett... tjue-to..."
  
  
  På tjue-fire, han stupte på dekk. Det var en øredøvende eksplosjon som rystet hele skipet. Lys flickered over mitt hode, og skipet flatet ut igjen. Samle sin styrke, han begynte å klatre opp til baugen. Jeg forlot henne Mario amidships, hvor han kjempet sin vei videre. Jeg visste ikke hvordan han gjorde det, men hvis han kunne komme nær til baugen, han ville være bak vognen. Kanskje han kunne bruke en distraksjon.
  
  
  Han tok trappen og skyndte seg gjennom lange korridorer. Henne, følte jeg at jeg var kvelende litt. Så henne, forsto jeg at jeg var å gå en liten oppoverbakke. Sarah Chamberlain ' s skrog brakk i to. Skipet sank. Nå ble vannet som strømmer inn i maskinrommet.
  
  
  Jeg visste ikke hvor langt jeg hadde gått, men vinkelen ble gradvis brattere. En trapdoor på toppen av trappen fanget hennes øyne. Han gikk opp trappen og stakk hodet ut. Så snudde han seg og gikk på dekk. Ingen så meg.
  
  
  Skytingen var fortsatt skjer her. Hennes, så jeg tre Kinesiske menn opptak fra bak luken. Fingrene mine er lukket rundt luger . Han skjøt hver av dem gjennom en gang.
  
  
  Det var rolig på min side av dekk nå. Blinker av automatiske brann var fortsatt synlig amidships.
  
  
  Huk lave, han løp mot Mario ' s menn. Jeg la merke til at de var med i livbåten som et skjold. Bare Mario og to andre holdt seg. Odin rundt dem ble også skadet.
  
  
  Hennes due i ved siden av dem. Jeg spurte henne. "Hvor er du?'
  
  
  Mario sparket i retning av broen. Han løftet på skuldrene. "Jeg mistet mye av folk," sa han. "Oberst fortsatt er det med kaptein.
  
  
  "Vito og den andre er død," sa han til dem. "Men maskinrommet er blåst opp.
  
  
  "Ja," sa Mario. "Vi hørte en eksplosjon. Godt gjort. Men jeg vil ikke hvile før jeg har jobbet med oberst seg selv.
  
  
  — Hvorfor ikke la det til meg, Mario?"
  
  
  "Nei," sa han. "Det er en personlig sak. Ingen forfører meg ustraffet."
  
  
  Kuler braste inn i livbåten er hull.
  
  
  "Det er nytteløst å bo her," sa han. — Du trenger ikke samtykker til noe som helst. Jeg går opp til dem. Gi meg en rundt disse gass bokser.
  
  
  'Hva har du tenkt å gjøre?"
  
  
  "Vi vil gå til angrep," sa han. — Vi vil ta trappen under broen. Vi er i en vanskelig vinkel fra det, men det er ingen vits i å bo her.
  
  
  "Kommer jeg med deg," sa jeg.
  
  
  "Gjør hva du vil, Carter. Nå har jeg min egen virksomhet. Kom igjen, gutter.
  
  
  De hoppet ut på hver side av livbåten. Paff ut fra brua. Hver stamme av såret mann doblet over og skled over dekk under skinnene. Han skrek gang før kollapse på kaien.
  
  
  Det ble dannet ved rearguard. Kuler tore i dekk rundt oss, men nå er de tre av oss var på trappene. Mario var rett. Oberst Sønn og Master hadde en dårlig vinkel for brann. Kuler whizzed over oss. Odin fløy ned rundt submachine våpen og landet med et brak på dekk. Dette innebar at de måtte kjøre ut av ammunisjon. Mario åpnet gass-sylinder. Da han nådde toppen av trappen, hans sønn og kapteinen gikk ut av styrhuset døren. Siste skudd traff Mario ' s companion. Han grep på hans liv og doblet over. Det var bare to av oss på brua nå, med Oberst Synd og kaptein i styrhuset. Mario gliste til meg da vi dukket under linje av ild.
  
  
  "Ser du hva hun ser?"
  
  
  Han pekte på en krokete finger på styrhuset windows. Kuler tore gapende hull i nen. Mario rykket tommelen på gass-sylinder og gliste. Da han plukket det opp og begynte å helle bensin gjennom hullet.
  
  
  Svingte døren åpen. Hennes, så jeg kaptein stirrer intenst på Mario. Han skjøt henne i ubeskyttet øreflipp og øyne. De forsvant inn i den røde tåken, og kapteinen på kroppen og skled ned på broen.
  
  
  Da hennes far så tilbake på Mario, han reiste seg opp og kastet kampen ut av vinduet.
  
  
  Da Oberst Seung skjøt ham.
  
  
  Han var litt sent. Kampen traff styrehus. Det var et brøl, og deretter hele hytta brast i flammer.
  
  
  Mario var fortsatt står der med et dumt smil i ansiktet hans.
  
  
  Han så på meg, og ga meg tommelen opp. "Hei, Carter, tror du hun er med Onkel Sam nå?"
  
  
  Da han satte seg opp og falt ned på hans side. Jeg gikk bort til ham og følte sin puls. Det var ingen puls lenger. Flammene lekket ut gjennom de knuste vinduene, og begynte å krype over avskallet maling som var en del av Sarah Chamberlain ' s forkledning.
  
  
  Det er på tide å forlate. Henne, gikk til trappen. Gawk prellet av metall. Så snudde han seg rundt og trakk på Luger. Gawking øyne treffer ugyldige.
  
  
  Hun sto ute på Oberst Sønn er svertet ansikt. Ego hud ble forkullet og krøllet som en mamma ' s. Ego tenner folk er ikke uhøflig blottet på meg. Med en liten bølge av hånden hans, han hevet pistol.
  
  
  Han var allerede er i en transe når han trakk av. Den stiletto var allerede i min hånd, og det stakk henne ego i livet. Det var for sent å stoppe da hun hørte hammer pounding på det tomme rommet. Kniven gled inne. Oberst Sønn gispet.
  
  
  Kniven rykket henne bort. Han sjanglet tilbake som en ball i en brann brøt ut rundt styrhuset, rundt egoet hans ansikt, og hans hår.
  
  
  Min gjetning er at han allerede var død da han sjanglet av rekkverk og falt over det. Han var definitivt døde når hjernen hans knust på dekk under. Knitrende flammer begynte å spre seg langs kanten av broen. Henne, gikk ned trappa.
  
  
  Henne, nummen og fysisk sliten som han kastet seg på kaien. Den jammer av nærmer sirener sivet inn i mitt sinn, og et siste blikk bak meg som fortalte meg at det ikke var en dårlig drøm. Den første brann trucks allerede hadde sluttet. Den Ih lysene var et svakt lys i forhold til den sterke, brennende glød av skipets bro.
  
  
  Videre ned til bryggen, mimmo så en liten mann i en rumpled tweed passer du nipper til en sigar.
  
  
  Henne, gikk opp til ham. Han løftet hånden i en hilsen. "Vel, Nicholas," sa han. Her? Og hennes, jeg trodde jeg hadde sendt deg på ferie.
  
  
  
  Kapittel 21
  
  
  
  
  Kontoret fortsatt luktet det samme: sigar røyk og gamle tweed. David Hawke satt ved pulten sin, rister på hodet i misbilligelse.
  
  
  "Veldig uforsiktig, Nicholas," sa han. "Veldig uforsiktig."
  
  
  "Jeg er redd for at det var det beste jeg kunne ha gjort under de rådende omstendigheter," sa jeg. "Det viktigste var å hindre at Oberst Synd fra seiling unna med gull. En gang fikk han til å åpne kjole, ting kan bli litt mer komplisert. Og det ville være rykter om tap av gull.
  
  
  Hawke tok et drag på sin sigar. "Vi klarte å nappe dette i bud," sa han. "Mens du sov det av i går, regjeringen utgitt imponerende handelsbalansen statistikk, og spår en bedre økonomi for det kommende året, og har også bekreftet sin sterke nektet å heve den offisielle gullprisen. Som et resultat, prisen på gull på det frie markedet i Zürich, Paris og London har falt, og dollar mot andre valutaer, er inne i sin beste dag i de siste månedene. Og henne, tror jeg, ganske voldelig død av Oberst ' s Sønn har allerede ankommet, før de folk som ventet på signalet av "Sarah Chamberlain".'
  
  
  "Vel, — jeg sa. Ting ser ut til å bli bedre.
  
  
  "Det er fortsatt mye å rydde opp," Hawke sa. "Jeg er glad for å si at myndighetene i Washington har vært til stor hjelp for meg. Brannvesenet redusert brann om bord på skipet til et minimum. Politiet var glad for å bli kvitt Mario og familiens ego, inkludert å finne heroin. Han hadde en anstendig mengde, er det en hel galleriet under at pier, under elva." Hawk sette en kamp til sin ferske sigar. "Etter avklare situasjonen med Don Mario, politiet var bare altfor glad for å gi noen av våre forespørsler. Det er en uvanlig streng, men ikke påtrengende sikkerhet system rundt skipet. Egne embetsmenn og høyere militære etterretning tjenestemenn er involvert i å returnere gull til hvelvet. Alle sikkerhetsvakter forbundet med Federal Reserve hvelv og alle ledere er forbundet med egoet security har blitt tatt i forvaring. Det vil trolig ta oss mesteparten av søndagen til å klare ting opp, men ved slutten av søndag, vi forventer gull for å være tilbake i lagring og falske gull til å bli forkastet. Beslaglagt heroin er ødelagt.
  
  
  — Du sa at alle som er involvert i å beskytte hvelvene har blitt tatt i forvaring?" Jeg fortalte henne. Hawke tok et drag på sin sigar før du svarer. "Vel, — sa han. 'Ikke egentlig. Med unntak av én person.
  
  
  "Philip Doane?".
  
  
  Hawk nikket. "Jeg så henne i går, Ego, datter," sa han. "Når hun ringte meg kvelden før, hun fortalte meg hvor jeg skal finne henne. Så når alt var rolig fra havnen i baren, jeg gikk for å besøke henne. Vi snakket i lang tid. Hun fortalte meg at du var veldig nyttig hei, Nick. Og jeg fortalte henne at hun var svært nyttig. Fordi uansett, hvis noe hadde skjedd med deg om bord i skipet, og hun hadde ikke kalt, vel, jeg er ikke sikker på hva staten dette landet ville være i dag. Litt aske fra emu sigar falt på Gillette. Han så ikke ut til å legge merke til.
  
  
  "Og hennes far?"
  
  
  Hawk blåste ut litt blålig røyk og sette sigar i askebeger. "Philip Doane er død," sa han. "En jente fortalte meg. Han døde kort tid etter at de kom hjem. Hennes gjetning er at de prøvelser og vanskeligheter på dette skipet har slitt ham ut. Hun fortalte meg at de var kommet hjem, og han virket fornøyd. Han vasket opp og satte seg ned i en stol i stuen. Han ba om et glass sherry og ba henne om å fortelle hele historien om hva som hadde skjedd med henne. Han var veldig imponert over deg, Nick. Han sa det var en gammel Kineser...
  
  
  "Ja," sa jeg.
  
  
  "Ja, det er hva det ble kalt," Hawke sa. "Vel, hun sa at hennes far trodde at dette Ji vil beundre deg. At du var en slags veiviser. En mann som utmerket seg på noen ganske magiske ting. Da han lente seg tilbake i stolen og beundret hans datter. Hun fortalte meg at han deretter hevet sitt glass og laget en skål. "Om den magiske liv". Så han tok en slurk, sette ned glasset, og lukket øynene. Penny sa at hun visste at han var død.
  
  
  "Jeg beklager," sa jeg. "Han forårsaket mange problemer, men i slutten, var han ikke en dårlig person. Egoet feil var at emu brydde meg ikke om noe, men hans datter ego.
  
  
  "Ego ble begravet i morges," Hawk. 'Alt er i orden. Jenta mener det også. Hvis han fortsatt var i live, ville vi ha til å kreve ham direkte. Han ville ha brukt resten av sitt liv bak murene."
  
  
  "Jeg ville ikke satse Stahl på det," sa jeg.
  
  
  Hawke smilte bistert. "Vel, jeg vet, ego er et talent, ville det heller ikke være Stahl å si det," sa han. "Men jeg vet at ego datter føles godt, er han mest sannsynlig ikke ville ha forårsaket hei, for mye trøbbel. I tillegg, han gjorde sitt beste for å rette sine feil. Han forlot et komplett sett av tegningene for det nye vault security system. På slutten skrev han at selv om han ikke hadde funnet en måte å bryte gjennom nah ennå."
  
  
  "Så er det over," sa jeg. "Alle endene ser ut til å være knyttet opp igjen. Dr. Inuris, Oberst, Sønn, Don, Mario, Ikke Philippe: alle døde. Gull trygt og heroin ble konfiskert.
  
  
  "Partene er trygg igjen," Hawke sa. "I hvert fall for nå." Han tok et langt drag på sin sigar. "Likevel, Nicholas, det var litt uforsiktig. Da han gliste, kom ut og tok tak i hånden min. "Igjen," sa han, "min takk og takknemlighet fra en fremtredende valgt tjenestemann".
  
  
  "Takk," sa jeg.
  
  
  "Vi er takknemlig," Hawke sa. "Vel, Nick, jeg tror du fortjener å tilbringe en ferie."
  
  
  "Vent et øyeblikk," sa jeg.
  
  
  Hawk holdt opp en hånd for stillhet. "Nei, det er alvorlig denne gangen. Du fortjener det. For en stund. Gå hvor du vil.
  
  
  "Jeg tror ikke på det.'
  
  
  "Prøv det".
  
  
  "Kanskje," sa jeg, forbereder seg på å forlate kontoret.
  
  
  "Ah," Hawk. "Vent litt. Jeg har glemt henne noe. Han kom for hans skrivebord. "Jenta ba meg om å gi deg dette. Hun sa at hennes far ønsker du å ha henne. Han plukket opp en rektangulær pakke pakket inn i brunt papir og bundet med tau.
  
  
  Han satte seg ned igjen og pakket den ut. G s postboks . "Jenta sa noe annet. "La meg se, hva var det igjen?" En annen ego spøk. — Ikke fortell meg din hukommelse svikter deg. Hennes budskap lese: "Fortell Mr. Carter, jeg vedder på at du fem franc, at han ikke husker hvordan å åpne denne saken."
  
  
  Jeg smilte til henne som jeg trykket panther og grevling. Lokket på boksen fløy av gårde.
  
  
  Inne i den, så jeg en liste over avgang ganger, omringet av turen antall og tid. Han raskt lukket lokket før Hawk kunne se hva som var inni. Han så på klokka og fikk opp. "Vel, jeg vil gå bedre. Hawk sto opp og tok meg i hånden igjen. "Oh, Nicholas," sa han. "Sørg for å legge igjen en melding der vi kan finne deg."
  
  
  "Selvfølgelig," sa jeg. 'Uanstrengt. Du kan finne meg i Hong Kong. Prøv Halvøya Hotellet.
  
  
  Emu vinket til henne og skyndte seg bort til døren. Han stod der og gliste som en katt å røyke sigarer.
  
  
  Høyt oppe i åsen over Riviera, i en liten by på slutten av veien, står en inngjerdet hotellet. De som er inne kan du se alt fra utsiden. Men dem som er utenfor kan ikke se innsiden. Det er et sted som blokker av verden.
  
  
  Fra bakveggen, en fascinerende landskap av appelsinlunder og vingårder ned til den fjerne blendende Middelhavet. Innenfor murene er det hager med mye trær og blomster, og fargerike fugler. Ikke når solen glitrer på den gamle steinmurer, og det blå vannet ved bassenget lokker kroppen innbydende.
  
  
  På kveldene, hundrevis av stearinlys wrap bordene ute i mykt skimrende intimitet under en kul stjernespekket himmel.
  
  
  Og så du har fortsatt tid mellom den kvelden og neste, ikke når...
  
  
  Månen saint oversvømmet rommet, ansiktet hennes badet i sølv og glød. Hun lå på gulvet i søpla, hennes huden myk og våt, kan du trykke mot meg.
  
  
  "Noen champagne?"
  
  
  Hun smilte og ristet på hodet. "Luften er allerede berusende." Hun lente seg i å slikke meg:"Nick?"
  
  
  Hun hvilte hodet på skulderen min. Hun pustet inn den søte duften av håret hennes . 'Hva?'
  
  
  'Det spiller ingen rolle.'
  
  
  "Nei, jeg fortalte henne. "Gå foran. Hva var det du kommer til å si?" Hånden hennes gled nedover låret. 'Det spiller ingen rolle.'
  
  
  "All right," sa jeg.
  
  
  — Jeg var bare nysgjerrig."..
  
  
  'Hva?'
  
  
  "Dette er dumt." Hånden hennes var faktisk veldig flinke og dyktige.
  
  
  "Ingenting," sa jeg. "Det spiller ingen rolle om det er dumt."
  
  
  "Vel, det er dumt .
  
  
  "Vel, hvis det plager deg, du kan si det med en gang," sa jeg.
  
  
  Hun dukket under ark for et øyeblikk. Nah også hadde en god idé om hva de skal gjøre det.
  
  
  Rampete, trutmunn, og truende på samme tid, hun krøp ut fra under arket igjen. Hånden var opptatt igjen.
  
  
  "Nei, — sa hun. "Så burde jeg egentlig ikke spørre."
  
  
  "Takk," sa jeg. 'Det er bare å spørre. For å behage meg.
  
  
  Hånden hennes var veldig opptatt akkurat nå. — Har du noe imot?"
  
  
  "Nei, jeg fortalte henne. "Jeg er sikker på at jeg ikke huske."
  
  
  'Er du sikker?'
  
  
  "Helt, helt sikker."
  
  
  — Kan jeg stille deg to spørsmål?"
  
  
  "Spør meg om tre, fem, hundre spørsmål."
  
  
  "Det er vakkert her, er ikke det, Nick?"
  
  
  "Er det Odin som vil møte dine spørsmål?"
  
  
  "Nei," sa hun, ved å trykke på leppene mine. — Hun ble bare bedt om å takke deg."
  
  
  "Og disse spørsmålene?"
  
  
  "All right," sa hun. "Første korketrekker: vil du betale meg tilbake de fem franc du skylder meg?"
  
  
  I hennes revmatisme jeg kom over til nattbordet og tok ut en fem-franc notat fra hennes lommebok. Hei ga den til meg.
  
  
  "Begynnelsen av andre korketrekker?"
  
  
  "Nå sier folk at jeg er veldig vakre. Og likevel, folk alltid si at skjønnhet ikke gå utover utenfor. Nick, hvis den vakre, er min skjønnhet bare på utsiden?
  
  
  Det var ikke behov for ord. I hennes revmatisme, kom over kroppen hennes.
  
  
  * * *
  
  
  
  Om boken:
  
  
  Nick Carter så Nicole Løver i et kasino på den franske Riviera... Nicole var borte. For noen år siden, hun ble drept i en bilulykke.
  
  
  Så hvem var kvinnen med den døde jentas ansikt? Carter ' s jobb var å finne ut.
  
  
  Men noen folk fortalte seg selv at ego-forferdelig innstillingen koste millioner av dollar. I mellomtiden, noen er å ta en betydelig del av verdens gullreserver gjennom en spion tomten som strekker seg fra luksuriøse franske strender til New York ' s "stinky" waterfront...
  
  
  Hva oppløftende rolle gjør Penny Ned spill i dette tvilsomme dell?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"