Carter Nick : другие произведения.

81-90 Sammlung vun Detektivgeschichten iwwer Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  Carter Nick
  
  81-90 Sammlung vun Detektivgeschichten iwwer Nick Carter
  
  
  
  
  
  81. Kreml Fall http://flibusta.is/b/663741/read
  De Kreml-Datei
  82. Spuenesch Verbindung http://flibusta.is/b/607273/read
  Spuenesch Verbindung
  83. Death's Head Conspiracy http://flibusta.is/b/607245/read
  Death's Head Conspiracy
  84. Peking dossier http://flibusta.is/b/690087/read
  De Peking Dossier
  85. Den Horror vum Äisterror http://flibusta.is/b/691313/read
  Eis-Trap Terror
  86. Killer: Codename Vulture http://flibusta.is/b/612804/read
  Assassin: Code Numm Vulture
  87. ================================
  88. Vatikan Vendetta http://flibusta.is/b/635621/read
  Vatikan Vendetta
  89. Zeeche vun der Cobra http://flibusta.is/b/671056/read
  Zeeche vun der Cobra
  90. De Mann, deen den Doud verkaaft huet http://flibusta.is/b/678851/read
  De Mann, deen den Doud verkaf huet
  
  
  
  
  Kreml Affär
  
  
  Iwwersetzung vum Lev Shklovsky
  
  
  zu Erënnerung un säi Jong Anton
  
  
  
  
  
  Kapitel 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Et ass elo onméiglech en amerikanesche Fliger ze kapen. Dir wësst et, ech weess et, an all Idiot, deen jeemools eng Zeitung liest, weess et.
  
  
  Mee firwat war de Stewardess um Fluch 709 op d'Grande Laclair Island sou intim mat engem donkel-Haut, schwaarz-Hoer Passagéier an engem vun de virun Sëtzer souz? War si mat him flirting?
  
  
  Eng kuerzfasseg Saach, déi si déi ganzen Zäit ënner hirer Uniform gehal huet, déi tëscht hire Broscht erwiermt, déi ech vun Ufank vum Fluch mat Freed nogekuckt hunn. Jiddereen schénge schlofen, an am Ufank huet et mir geschéngt, datt dee Mann hir e bësse beréiert an him maache léisst wat hie wollt. Bei gudde Fluchgesellschaften ass de Client nach ëmmer Kinnek. A wéi si den Zipper vun hirer knapper Tunika e bëssen opgemaach huet, hunn ech mech scho gespaant op d'Spill vum Voyeurismus. Bis si e glänzend Metallstéck erausgezunn huet, dat kuerz an der Luucht fonkelt huet.
  
  
  Si huet et a senger Handfläch geluecht, sech ëmgedréit an ass duerch d'Dier an d'Frontkabinn gaang. De Mann ass opgestan an huet nach eng Kéier d'Gäng erof gekuckt, d'Waff kloer a senger rietser Hand ze gesinn. Ech hat de Luger an enger Schëllerholster ënnert menger Jackett, awer ech wousst, datt ech direkt seng Opmierksamkeet géif kréien, wann ech e Schrëtt op hien huelen. De Stiletto war a Suede Lieder um rietsen Ënneraarm ëmgeleet. Ech konnt de stille Fréijoersmechanismus benotzen fir et an meng Hand onopfälleg ze befreien, awer et war eng aner Saach ze werfen. De Mann wäert gesinn. Hien hat eng Chance fir ze schéissen ier ech him getraff hunn.
  
  
  Wärend ech nach iwwerluecht hunn wéi eng Aktioun ënner den Ëmstänn déi gréisste Chance op Erfolleg hat, gouf d'Entscheedung net vu mir geholl. Jiddereen ass erwächt mam Klang vun engem Pistoul an der Kabine. Ech héieren iwwerrascht Kläng ronderëm mech vu Passagéier, déi an hire Sëtzer sprangen. Dunn huet eng haart Stëmm alles erdronk. "Bleift jidderee roueg. D'Fluchrichtung gouf geännert. Zu Havana kënnt Dir sécher a gesond bleiwen. Et gëtt kee Grond fir Panik."
  
  
  Hien hat en Akzent: Spuenesch. Niewt mir huet d'Tara Sawyer en déif Otem geholl, an hannendrun huet dem Randolph Fleming säin Otem gefall.
  
  
  'Berouegt ..- Ech hunn d'Wierder geflüstert ouni meng Lippen ze beweegen. -Probéiert eng Fra ze roueg.
  
  
  'Kuba? Awer wéi ass et mat engem Anti-Hacking-Vertrag?
  
  
  Et war keng Zäit ze erklären. Déi eenzeg Leit, déi domatter op Kuba komm sinn, waren Agente vum Castro oder säi grousse Frënd am Ausland. Awer wann hatt geduecht huet an zougeet, da kéint se et selwer erausfannen. Si war net sou domm.
  
  
  De Mann huet säin däischtere Bléck iwwer d'Passagéier gerannt. Seng Aen hunn e Moment op eis geruegt, duerno huet hien se opgehuewen fir d'Reaktioun hannert eis ze moossen.
  
  
  Ech hu mech lues op d'Säit gedréint wéi wann ech mam Meedchen nieft mir wollt schwätzen. Iwwerdeckt vu menger kromme Schëller, meng Hand rutscht ënnert de Revers Richtung Luger. De Mann huet mech net opmierksam gemaach.
  
  
  D'Passagéier sollen net bewaffnet ginn. Ech hunn d'Waff a meng lénks Hand geluecht. Ech souz am Gang op der rietser Säit vum Fliger a konnt et einfach leeën ouni opzestoen. Ech hunn den Ausléiser gezunn.
  
  
  D'Waff ass aus senger Hand geflunn an ech hunn erëm geschoss. D'Front vu sengem Schnéi-wäiss Hiem gouf rout. Hien ass no hannen op d'Dier gefall an ass do hänke gelooss, wéi wann hien dermat ageklemmt wier. Säi Mond huet sech mat engem Gejäiz opgemaach, dat ni komm ass. Seng Knéien hunn gerëselt an hien ass gefall. Een huet d'Dier vun der anerer Säit gedréckt, awer säi Kierper huet de Passage blockéiert. no menger zwee éischte Schëss sinn ech no vir gesprongen.
  
  
  Hannert mir hunn ech eng Fra héieren, déi hysteresch kräischen. D'Moral huet ugefaang aus Kontroll ze spiraléieren. Ech hunn d'Läich mat engem Been ewech gezunn, an d'Dier ass opgaang. De Revolver vum Stewardess huet op d'Dier geschoss. D'Kugel ass duerch meng Aarsch geschloen, mäi Mantel duerchgebrach a weider op senger Streck bis e Gejäiz vum Réck vum Fliger mir gesot huet, datt een getraff gouf. Ech hunn daucht, d'Meedchen um Handgelenk gegraff an eng Spinnbewegung gemaach, bis si de Revolver erofgefall huet. Si huet hiert Bescht probéiert sech selwer ze verteidegen, huet hir laang schaarf Neel op mäi Gesiicht getest, an ech hu mäi Luger misse falen fir hatt mat engem Karatechop op den Hals ze schloen. Si ass schlëmm an meng Äerm gefall, an ech hunn hatt op den dout Kierper vun hirem Frënd gehäit. Ech hunn dräi Revolvere geholl, zwee an der Täsch geluecht an de Luger prett gehalen.
  
  
  Ech wousst net wat an der Kabine war. De Fliger huet geziddert, huet plötzlech Richtung geännert an huet ugefaang schaarf an den Ozean ze falen. Ech hu mäi Gläichgewiicht verluer, duerch d'Kabinedier gefall an hunn d'Dierrahmen missen gräifen.
  
  
  De Pilot louch ufälleg am Sëtz, hänkt um Kontrollstéck. Blutt leeft aus enger Kugelwonn am Réck. De Navigator stoung iwwer him. De Co-Pilot huet frantesch Efforten gemaach fir de Fliger erëm op déi richteg Streck ze kréien. De Navigator huet de Pilot vum Spëtzt ewech gezunn a probéiert d'Blutungen mat engem Handtuch ze stoppen. Hie kéint och probéieren Niagara Falls ze stoppen. De Co-Pilot huet d'Kontroll iwwer de Fliger iwwerholl an op den Autopilot gewiesselt. Hien huet sech ëmgedréit, wahrscheinlech fir dem Navigator ze hëllefen, huet mech gesinn a gefruer. Natierlech, hien huet mech fir privateer Nummer dräi.
  
  
  Ech holstered de Luger an winked him. "Mir kënnen op Grande Laclerc fléien. Si hunn de Krich verluer."
  
  
  De Co-Pilot huet laanscht mech op de Chaos am Gang gekuckt. De Navigator huet sech op eemol gedréint, de Pilot mat enger Hand gehalen, a mech ugekuckt. Hie war doud blech. "Wien der Däiwel bass du?"
  
  
  "Jantje Paraat." Ech hunn dem Pilot gewénkt. - "Si ass gestuerwen?"
  
  
  Hien huet de Kapp gerëselt. De Co-Pilot huet mech ugekuckt.
  
  
  "Si huet Howie erschoss ... Fluchbegleeder!" Dunn huet säi Gehir an den zweete Gang gewiesselt. 'Dir. .. Hallo . ..wat méchs du mat der Waff?
  
  
  Ech hunn him gelaacht. "Sidd Dir net frou, datt hie bei mir war? Dir sollt besser de JFK kontaktéieren a mellen. Da kënnt Dir direkt froen ob den Nick Carter eng Erlaabnis huet fir eng Waff u Bord ze droen. Sot hinnen den Timothy Whiteside ze konsultéieren. Am Fall wou Dir vergiess hutt, ass hien de President vun dëser Airline.
  
  
  Si hunn sech openee gekuckt. De Co-Pilot ass a säi Sëtz gefall, huet seng Aen op mech gehalen, an huet Radiokontakt etabléiert. D'Äntwert koum no enger Zäit. Si hu wahrscheinlech Whiteside aus dem Bett ze zéien. Seng Stëmm kléngt opgereegt a rosen. Ech wousst wat hien iwwer Stéierungen geduecht huet. Hie war scho kapabel ëmzebréngen, wann ee vu senge Fligeren eng Minutt spéit ukomm ass.
  
  
  Mëttlerweil sinn zwee aner Fluchbegleeder an der Kabine komm kucken. Si hu séier gefillt datt d'Situatioun erëm ënner Kontroll war an hunn berouegend Messagen duerch den Soundsystem gespillt.
  
  
  Ech hunn dem Pilot säin Puls gefillt. Hie war onregelméisseg. Ech hunn de Navigator doriwwer informéiert an ugebueden him op déi eidel Plazen hannen ze setzen.
  
  
  Hien huet mech nach ëmmer net sou gär, awer hie wousst datt hien meng Hëllef brauch. Mir hunn de Pilot ofgehaakt an hien iwwer d'Läiche am Passage zréck bruecht. D'uniforméiert Blond hat d'Gléck, d'Armrests tëscht dräi eidele Sëtzer ze klappen, fir datt mir hien konnten leeën. Hie war net grad an enger komfortabeler Positioun, mee ech hat d'Gefill, et géif him net méi laang stéieren.
  
  
  Ee vun de Fluchbegleeder huet ugefaang éischt Hëllef ze verwalten, an d'Tara Sawyer stoung nieft hatt. Si huet e Moment gekuckt a sot dunn: „Loosst mech eleng. Ech kann dat packen. Dir hutt nach vill ze maachen."
  
  
  De Navigator an ech hunn de Pilot un d'Meedercher verlooss. Mir hunn déi nach onbewosst Begleetpersoun op en eidele Sëtz hannert dem Pilot geplënnert.
  
  
  Ech hunn hir grëndlech gesicht, awer keng Waffe méi fonnt. Ech hunn hir Knöchel an d'Handgelenk fest gebonnen, am Fall wou hatt eppes mat hire gëftege Neel wollt probéieren wann se erwächt. Mir hunn den doudege Kaper an e Kleederschaf gesat sou datt d'Passagéier hien net gesinn hunn an sinn zréck an d'Kabine gaangen. De Co-Pilot huet nach ëmmer bleech a besuergt ausgesinn. Hien huet iwwer den Zoustand vum Pilot gefrot, an hie war net zefridden mat menger Äntwert. Hien verflucht. - Kelere... Wéi konnte si mat dëse Waffen u Bord kommen? An du?'
  
  
  "Ech hunn Erlaabnis dofir, wéi ech Iech gesot hunn. Zwee Revolvere waren ënnert hirer BH verstoppt. Elegant, mengt Dir net? Souwäit ech weess, gëtt d'Crew net op Waffe gepréift.
  
  
  Déi zwee Männer hunn d'Sécherheetsbroch unerkannt an hunn d'Schnurrkläng gemaach. Ech hu mech gefrot wéi et fir de Co-Pilot wier. Mir haten nach e laange Wee ze goen.
  
  
  "Denkt Dir, Dir kënnt nach ëmmer de Fliger op Port of Spain kréien, oder wëllt Dir datt ech iwwerhuelen?"
  
  
  Seng Wenkbrauwen hu gekräizegt. Hien huet geduecht datt ech de Geck mat him maachen. "Sidd Dir, Dir kënnt dëse Fliger fléien?"
  
  
  Ech hunn mäi Portemonnaie erausgezunn an hunn meng Lizenz gewisen. Hien huet de Kapp gerëselt. "Merci fir d'Offer, awer ech maachen et selwer."
  
  
  "Wann Dir Äert Gedanken ännert, sinn ech bereet Iech ze ersetzen", hunn ech geäntwert. "Ech wäert no sinn".
  
  
  Hien huet gelaacht an ech gehofft datt hien entspaant huet. Ech hunn d'Kabine verlooss. De Stewardess huet Gedrénks servéiert a probéiert d'Passagéier ze berouegen. En aneren huet en ale Mann Sauerstoff ginn. Hien hat wahrscheinlech en Häerzinfarkt. D'Tara Sawyer war nach ëmmer beschäftegt als Pilot. Roueg an efficace. Si huet mech ëmmer méi gär. Net vill Fraen hunn dës Situatioun roueg geholl. Si huet opgekuckt wéi ech nieft hirem stoung. "Hie kann et net packen, Nick."
  
  
  "Nee, ech gesinn."
  
  
  Hannert dem Pilot sëtzt, huet déi gebonnen Fluchbegleeder ugefaang zu Sënn ze kommen. Hir Aen hunn een nom aneren opgemaach, a si wollt d'Hand ophiewen, fir hiren schmerten Hals ze strecken. Wéi si gemierkt huet datt hir Hänn gebonnen waren, huet si probéiert ronderëm ze kucken. D'Schmerzstéck, déi duerch dës Bewegung verursaacht gouf, huet hatt erwächt. 'Och. ...," huet si beschwéiert. "Mäi Hals."
  
  
  Si huet op mech gekuckt.
  
  
  "Net gebrach", hunn ech lakonesch ugekënnegt. "An Dir musst Schéisscoursen huelen."
  
  
  Si huet d'Aen zougemaach an huet gekrasch. Ech wollt net datt hatt erëm passéiert, also hunn ech ee vun deenen anere Fluchbegleeder geruff. Ech hunn hatt gefrot fir e Glas Whisky a Waasser ze bréngen an hunn hatt gefrot fir sécher ze stellen datt hire Kolleg drénken. Si huet meng Uerder virsiichteg gefollegt, sech iwwer d'Meedchen am Stull geluegt, de Kapp um Kinn opgehuewen an d'Gedrénks an den Hals gegoss. D'Meedchen huet geschléckt, de Mond ofgedeckt an huet gegast, an de Fluchbegleeder huet Whisky an d'atmosphäresch Loft gegoss. E puer vun dësem Whisky krut op hir Uniform.
  
  
  Ech hunn gefrot: "Hutt Dir hatt jeemools gesinn, virun dësem Fluch?"
  
  
  Eng grouss Fluchbegleetpersoun mat fëmmengroen Aen huet de Réck riicht an huet mech ugekuckt. Elo datt si fäerdeg de Passagéier gehollef huet, war et ënnerdréckt Roserei an hirer Stëmm. "Nee, Edith, d'Meedchen, dat normalerweis mat eis flitt, huet kuerz virum Fluch ugeruff fir ze soen datt si krank war an e Frënd geschéckt huet. Dëse Frënd!
  
  
  "Geet dat dacks geschitt?"
  
  
  "Souwäit ech weess, war dëst déi éischte Kéier. Normalerweis huet de Fluchhafen Backup-Flugbegleeder, awer haut ass keng vun dëse Meedercher opgedaucht.
  
  
  Ech hunn et gezweiwelt. "Huet keen geduecht datt et méi wéi en Zoufall wier?"
  
  
  Si huet mech spottend ugekuckt. "Här, an der Fluchgesellschaft kënnt Dir ëmmer alles an der leschter Minutt erwaarden. Mir hunn d'Meedchen e puer Froen gestallt a wéi et erausgestallt huet datt si de Beruff versteet, hu mir si matgeholl. An iwwerhaapt, wéi eng Polizist sidd Dir?
  
  
  "Deen deen haut Gléck huet. Kënnt Dir w.e.g. eng Decken iwwer de Pilot leeën? All dës Leit wäerten mengen datt se eng Läich gesinn.
  
  
  Si huet batter op déi rout-Hoer Stewardess gekuckt, déi sech op hirem Sëtz erholl huet, an ass zréckgaang.
  
  
  Si huet mech ugekuckt wéi e blesséierte Vugel, dee laanscht e Bëschwee a Richtung eng hongereg Kaz spréngt. Ech souz nieft hir. Fraen fannen et méi einfach mat mir ze schwätzen wann ech hinnen net Angscht. Ech hu probéiert sou sympathesch wéi méiglech ze kucken.
  
  
  "Wann Dir aus dem Prisong gitt, wäert Dir net sou lecker ausgesinn wéi Dir elo maacht, Schwëster. Dem Kapitän seng Mordkäschte, plus alles wat se bereet sinn Iech ze ginn fir e Fliger ze kapéieren. Awer op der anerer Säit, wann Dir e bësse mat mir schafft, gitt mir eng uerdentlech Äntwert, vläicht kann ech eppes fir Iech maachen. Wéi ass däin Numm?'
  
  
  Si huet geäntwert, an ech hu geduecht datt ech eppes vun Hoffnung an Erwaardung an hirer dënnter, ugespaanter Stëmm entdeckt hunn. - "Mary Austin."
  
  
  "An Äre Frënd?"
  
  
  "Juan... Cardoza... Wou ass hien?"
  
  
  Ech sot hir ouni weider ado. 'Et ass ze spéit un hien ze denken.'
  
  
  Ech muss hir Reaktioun wëssen. Si konnt mir soen ob hatt wierklech eppes domat ze dinn huet. Hiert Gesiicht huet ausgesinn wéi wann ech hiert Häerz aus hirem Kierper gerappt hätt. Tréinen ugefaang aus hirem Flux.
  
  
  Ech si weider an engem frëndlechen Toun. "Sot mir méi iwwer de Juan, Mary. Wien war hien?'
  
  
  Hir Stëmm schénge muffled wéi si tëscht Geschwëster geschwat huet. "Kubanesch Flüchtling. Hie war ruinéiert an huet missen zréck. Hien huet gesot datt hie mam Castro verwandt wier an datt si him dofir net schueden.
  
  
  Ech geduecht hie méi wéi engem geheime Polizist ausgesinn. Dëst war d'Schwieregkeet fir Flüchtlingen opzehuelen; Dir wësst ni wien wierklech entkomm ass a wien fir de Feind schafft.
  
  
  "Wéi laang kennt Dir hien?"
  
  
  'Sechs Méint.' Hien huet ausgesinn wéi e Kand dat iwwer e gebrachent Spillsaach kräischt. "Ech hunn him begéint wéi ech fir Eastern Airlines op engem Fluch op Miami geschafft hunn. Virun zwou Wochen huet hie mech gefrot meng Aarbecht opzehalen. Hien huet meng Hëllef gebraucht. Hie wäert vill Suen op Kuba ierwen, a wann hien et kritt, kënne mir bestueden. Elo. .. du hues hien ëmbruecht."
  
  
  "Nee, Mary, Dir hutt hien ëmbruecht wéi Dir him de Revolver gitt an de Pilot erschoss."
  
  
  Si huet haart gekräizegt. D'Passagéier hunn iwwerrascht ronderëm gekuckt, e puer waren nach ëmmer Angscht.
  
  
  "Ech hunn geschoss ... et war en Accident ... de Navigator huet mech ugegraff ... hien huet mech geschloen ... ech ... ech wollt den Ausléiser net zéien ... ech ... ech wollt se just gutt änneren ...'
  
  
  Ech sinn opgestan, hunn d'Armrest geklappt an hunn se op déi dräi Sëtzer geluecht. Ech géif Hawk froen eppes fir hir ze maachen. Op d'mannst wousst hatt net déi éischt Regel vu Waff benotzt: ni e Revolver ophuelen ausser Dir plangt et ze benotzen. Zweet Regel: Kanner sollen net mat Revolver spillen.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  
  
  
  
  Wann mäi Chef, den David Hawk, mech N3 nennt, wat mäin offiziellen Code als éischten Killmaster ass, weess ech datt hien amgaang ass mir eng onméiglech Missioun ze ginn.
  
  
  Normalerweis, wann keen ronderëm ass, rifft hien mech Nick. Awer wann hien Houscht a seet N3, dat éischt wat ech mengen ass datt ech meng Liewensversécherung muss verduebelen. Leider war keng Firma verréckt genuch fir mech ze versécheren, also ass et egal.
  
  
  Ech sinn komm fir ze mellen. AX huet den äermsten Sëtz vun all Intelligenz Service. D'CIA an d'FBI Kärelen dréinen d'Nues drun, an de Geheimdéngscht Kärelen sinn nach méi schwéier ze gefalen. Si mengen datt si déi bescht Wiel sinn, well se de President musse schützen.
  
  
  Ech war midd. Ech ofgeschloss der tedious Aufgab a war freeën eis op e puer Wochen Fëscherei am Norden Michigan. Den Hawk huet d'Zeitung iwwer den Dësch op mech gedréckt, geheescht a gesot: "N3, verstitt Dir net wat dat heescht?"
  
  
  Ech hätt d'Äntwert kënne ginn ier ech déi blénkeg Iwwerschrëft liesen: "Schwieregkeeten."
  
  
  
  
  GENERAL HAMMOND
  
  
  ËMSCHLOEN AN FLAIR
  
  
  
  
  Ech mengen net vill Amerikaner kennen den Hammond. Fir dëst ze maachen, musse se iwwer d'Insel Grande Lacleir wëssen. De Generol war do en Diktator. D'Insel huet eng komplizéiert Geschicht. Nodeems et vun de Spuenesche eruewert gouf, ass et an d'Hänn vun de Fransousen gefall a gouf spéider vun den Englänner ageholl. D'Bevëlkerung war 90 Prozent schwaarz, Nokommen vu Sklaven aus Afrika bruecht fir op Zockerplantagen an an den dichte Bëscher ze schaffen. Virun 10 Joer hunn d'Inselbewunner an engem Referendum decidéiert mat de Briten ze briechen an eng onofhängeg Republik ze proklaméieren. De Randolph Fleming huet ugefaang do ze regéieren
  
  
  De Fleming war dee talentéiertsten a populärste Mann op der Insel. Hien huet wichteg Ännerungen gemaach a gouf e richtege Papp fir seng Leit. Dunn hunn se hien erofgelooss. Hien huet dem Militär net vill ginn, a si hunn et gerett. De Fleming ass an d'USA geflücht, wou hie politeschen Asyl krut. Den Hammond ass un d'Muecht geklommen an huet d'Leit versklaavt, sou wéi e Militärdiktator et passt. Den Hammond war elo dout. Accident? Vläicht net. Et war egal. Hien huet e Kraaftvakuum hannerlooss. Jiddereen, deen Unzeeche vu Leedung ënner dem Diktator gewisen huet, gouf während dem Hammond senger Herrschaft agespaart oder soss onfäheg, an ech hu gefaart datt ech scho wousst, wien d'Diplomate gesicht hunn fir d'Uerdnung op der Insel ze restauréieren.
  
  
  Hawk grommelt: "Mir hunn Intelligenz, déi uginn datt d'Russen Rakéitebasen op der Insel opstellen. Natierlech ganz roueg, wéi ëmmer. Dofir musse mir och roueg an ënnerdaach schaffen. Fir eis oflenken, mécht Kuba Kaméidi iwwer Grand LaClair. Si wëllen hiren Noperen an Nout hëllefen. Awer mir wëssen datt alles an den Hänn vun de Russen ass an datt den Zweck vun der "Hëllef" ass d'Installatioun vu Rakéiten op der Insel. Also, dës Operatioun endet am Kreml Dossier.
  
  
  Den David Hawk huet seng Fanger um Bord vum Dësch getippt an huet mech eescht gekuckt. "Dëst ass eng One-Man Operation, N3. Eis Regierung wëll keng zweet Kubakris. Et ass Är Pflicht de Randolph Fleming sou séier wéi méiglech op Grande Laclair ze liwweren.
  
  
  Ech hu gezweiwelt, datt d'Militär nach géif sëtzen oder eppes doriwwer soen.
  
  
  "Deng Aarbecht ass sécher ze stellen datt se kee Schued verursaachen. Dir musst de Fleming an de Presidentschaftspalais huelen. An Dir musst esou handelen, datt kee weess, datt eist Land eppes domat ze dinn huet.
  
  
  Ech hunn mäi Sarkasmus kloer gemaach. "Ech si gewinnt erschoss ze ginn, vergëft, menacéiert op all méiglech Manéier, et ass näischt Besonnesches doriwwer, awer ech hunn nach kee Wee fonnt fir mech onsichtbar ze maachen. Wéi wëllt Dir datt ech onsichtbar ginn? '
  
  
  Ech si gutt op vill Saachen, mee Hawk laachen maachen ass net ee vun hinnen. Hien ass komplett onsensibel. Hien huet net mol gelaacht.
  
  
  "Dëst ass scho gekëmmert ginn. Lucky Fleming an Tom Sawyer si gutt Frënn.
  
  
  "Ech hunn den Huck Finn besser gär, awer wéi kann e Mark Twain Buch mir hëllefen?"
  
  
  Den Hawk huet dës Aart vu Witz net gär, also huet hien mir e sauere Bléck. Thomas Sawyer. Dir hutt vläicht vun him héieren. Hien ass de President vun der Sawyer Hotel Group, dee gréissten op der Welt. Virun dräi Joer huet de Generol Hammond him en Terrain op der Plage ginn, fir en Hotel a Casino ze bauen, wou räich Touristen sech kënne Spaass hunn an eppes fir hir Suen auszeginn. Déi zwee verdéngen et. Dir verstitt natierlech, datt de Sawyer net vun enger Iwwernahm profitéiert, déi seng rentabel Firma direkt géif nationaliséieren. Ech hoffen Dir verstitt elo datt de Sawyer all eis Hëllef versprach huet am Austausch fir dem Fleming säi Verspriechen datt säi Geschäft an Zukunft net a Gefor wier. An de Fleming huet säi Wuert ginn.
  
  
  Ech hunn geknackt. Politik mécht komesch Bettkollegen. Patriot Fleming an inveterate Geschäftsmann Sawyer. An ech muss déi zwee zesummen setzen. Ech hunn dem Hawke säin ze haarde Büro verlooss mam banale Gedanken datt d'Welt e Chaos ass.
  
  
  Den Sawyer Hotel zu New York huet ausgesinn wéi all déi aner Hoteller am selwechte Präiss: e klenge Lobby ëmgi vun deiere Geschäfter. Awer eng Saach war anescht. Et war e private Lift deen direkt op den ieweschten Stack gefouert huet. Uewen eropgeet, sinn ech op de mëllen Teppech vun der grousser Hal geklomm, wou eng elegant gekleet Blond op mech gewaart huet. Deier Biller hänken un all de Maueren, awer kee vun hinnen konnt sech an der Qualitéit vergläichen mat deenen zwee Been, déi mech vun engem enke Rock ënnerscheeden. Eng kleng schlank Hand huet mir gewénkt. "Här Carter?" Ech hunn geknackt.
  
  
  "Ech sinn d'Tara Sawyer," sot si. "Papp, wéi ëmmer, schwätzt um Telefon a gefrot mech dech ze gesinn."
  
  
  Si huet mir d'Hand ginn a mech laanscht de Gank bis bei d'Dier op der anerer Säit gefouert. D'Zëmmer mir koum war ee vun de gréisste ech jee gesinn hat. Glas Dieren hunn Zougang zu enger Terrass gefëllt mat Planzen a klenge Beem. Et war kee Schreifdësch, keng Schränke, keng Dateien, just Insele vu gemittleche Still a Canapéë. An eng Bar. Den Här Sawyer wousst wéi Gäscht z'ënnerhalen. D'Meedchen huet mech lassgelooss an ass Richtung Bar gaangen.
  
  
  "Wat kann ech Iech bidden, Här Carter?"
  
  
  "Brandy, wann ech glift."
  
  
  Si huet mir e Glas Brandy gegoss an huet sech selwer mat engem Whisky Soda gehollef. Mir sinn op d'Glas Patio Dieren eropgaang an hunn op de Schnéi am Park drënner gekuckt.
  
  
  "Wat schued," sot si. „Et gi sou vill schéin Saachen, a keen traut sech nuets dohinner ze goen.
  
  
  Ech hu mer geduecht, ech kéint u vill Plazen denken, déi fir e puer Leit onsécher wieren, och am Dag. Zum Beispill, dëst Zëmmer wier fir d'Tara Sawyer net esou sécher gewiescht, wann ech net bewosst gewiescht wier iwwer hir Präsenz um selwechte Stack. Si war ganz curvy, vill Weiblechkeet ënner dem dënnen Stoff, dee locker vun hirer Broscht hänke gelooss huet an hir Hëfte fest ugepaakt huet. Ech hunn e roueg Toast fir hatt gemaach fir sécher ze stellen datt meng Bewonnerung hir net entkomm ass. Dunn huet d'Dier hannert eis opgemaach an et war alles eriwwer.
  
  
  Den Thomas Sawyer war net deen ech erwaart hunn ze gesinn. Ech hu mech en héije virgestallt, energesche Mann, deen Erfolleg a Kraaft ausstrahlt. Amplaz hunn ech e Mann gesinn net sechs Féiss grouss, awer en halleft Kapp méi kuerz, tatsächlech, mat schnelle Bewegungen. Seng eenzeg staark Punkt war seng onerwaart déif Stëmm. Hien huet e puer Meter vun mir ewech gestoppt an huet mech no uewen an erof gekuckt, wéi een deen en Auto kuckt deen dee kaafen. "Här Carter?" Hie war net sécher.
  
  
  Ech hunn bescheiden geknackt.
  
  
  "Dir sidd net wat ech mir virgestallt hunn."
  
  
  Hien huet sech net beschwéiert an ech wousst et. Déi meescht Leit denken un de Superspion als e Kräiz tëscht dem Bogart an dem Sir Ogilvy Rennie, dem hapless Matbierger, dee vum britesche MI6 "C" genannt gëtt, dee Mann deem säi Cover duerch en Artikel an der däitscher Zäitschrëft Der Stern geblosen ass. An ech gesinn guer net esou aus.
  
  
  "Ech wéilt Iech méi am Detail schwätzen", sou den Hotelmagnat weider. Mä dat kann waarden. Dir an d'Tara hunn e Fliger fir ze fänken an d'Zäit ass kuerz. Dir verloosst de Kennedy Fluchhafen um fënnef Minutte virun zwee.
  
  
  Also ass d'Blond weidergaang. D'Saachen goufen ëmmer méi interessant. Ech beréiert hirem Ielebou. „Wann Dir Är Saachen scho gepackt hutt, da gi mir besser. Meng Valise si schonn ënnen, awer ier mer kënne fortgoen, muss ech mat engem schwätzen."
  
  
  Si ass an en anert Zëmmer eragaang wéi de Sawyer mech bei d'Dier an d'Hal gefouert huet. Si ass eng Minutt méi spéit zréckkomm mat engem Nerzhut an e passende Nerzmantel iwwer e Puppelchenbloe Kleed. Si hat e Koffer bei sech, dee si spitzen op mech aus enger Distanz vu fënnef Féiss gehäit huet. Also wousst si wéi se sech limitéiere soll. Eppes kann ech appreciéieren. Ech hunn de Koffer gegraff an hunn nogekuckt wéi se hirem Papp Äddi soen.
  
  
  An enger Limousine déi grouss genuch war fir dem Mafioso säin Auto no engem aarmen Toyota ausgesinn ze loossen, huet si d'Luch zougemaach, déi eis vum Chauffer trennt, an ass op eemol op d'Geschäft gaang. "Elo kann ech Iech op e puer Saachen erliichteren. Den Dr Fleming muss absolut keng Ahnung hunn wien Dir wierklech sidd oder wat Är richteg Aarbecht ass. Hie muss mengen, datt mäi Papp dech als Hotel Sécherheetsbeamten agestallt huet. Hien huet dëse komeschen Stolz, nennt et Onschold wann Dir wëllt, a wann hie wousst, datt anerer ausser seng eege Leit him op den Troun hëllefe géifen, da kéint hien d'Présidence opginn.
  
  
  'IWWERT?' - Ech hunn hir Reaktioun nogekuckt. "Wess hien net datt Äre Papp just eng Arméi kaaft huet?"
  
  
  Si huet d'Ecken vun hirem Mond fir e Moment gedréckt, an hir Lippen schéngen en ellent Wuert ze bilden, awer si huet decidéiert d'Thema net ze vermeiden. "Hien huet keng Ahnung, an hie wäert ni besser wëssen. Hie mengt d'Militär mengt hien ass deen eenzegen deen déi aktuell Situatioun handhaben kann. Mä mäi Papp ass net sécher, datt de Kommando vun der Arméi hiert Wuert wäert halen an Dir musst vun dëser Säit op onsympathesch Iwwerraschungen virbereet sinn.
  
  
  Eréischt dann hunn ech verstanen. De Papp huet seng séiss kleng Duechter geschéckt fir sécher ze stellen datt ech meng Aarbecht maachen. Et war net nëmmen dem Grande Laclerc seng Arméi, déi hien net vertraut huet. Hien huet den Akes oder mir net vertraut, an hie war gewëllt seng lëschteg Duechter als Köder ze werfen fir sécher ze stellen datt d'Saache säi Wee gaange sinn. Gutt, dat war de Köder, deen ech glécklech geholl hunn.
  
  
  "Da sollt et net ausgesinn wéi wa mir zuenee gehéieren. Natierlech géif dem Thomas Sawyer seng Duechter net mat engem klengen Déngscht goen. Et ass d'selwecht mat Fleming. Awer Dir musst et fixéieren."
  
  
  Ech hu virgeschloen datt jiddereen eng separat Taxi huelen fir op JFK Fluchhafen separat ze kommen. Ausserdeem huet hatt net misse wëssen datt ech soss eppes maache muss. Ech sinn op de Büro vun der Fluchgesellschaft zu Manhattan ofgeliwwert ginn, hunn dem President vun der Fluchgesellschaft meng Dokumenter gewisen a gewaart, wéi hien d'Rekord iwwer Telefon um AX Sëtz zu Washington iwwerpréift huet. Ech wollt bewaffnet u Bord an konnt mech net leeschten op mech opmierksam ze maachen wann ech Passagéier kontrolléieren.
  
  
  Dem Hawke seng Äntwert war beandrockend genuch datt de President direkt de CEO um Fluchhafen geruff huet a wéi ech do ukomm sinn, gouf ech perséinlech an de Fliger escortéiert.
  
  
  D'Tara Sawyer war schonn um Fliger, a geschwat mat engem schéinen, gebilten, donkel-Haute Mann, deen an enger Rei vun dräi Sëtzer bei der Fënster souz. Ech hunn de Verdacht datt dëst de Randolph Fleming war, den neie wäertvolle President vum Thomas Sawyer op der Insel Grande Laclair. Ech hunn him gekuckt wéi ech nieft dem Meedchen souz a gemierkt datt hien Leedung an Integritéit ausstrahlt. Hien huet mech e Moment ugekuckt an huet mech dann net méi opmierksam gemaach.
  
  
  Hien huet mech wahrscheinlech als eng noutwendeg Reesbedarf ugesinn. Ech konnt seng Gedanken liesen. Wann hien d'Insel erreecht, fillt hien sech sécher; mee soulaang wéi hien net an de Presidentschaftswalen Appartementer war, war hien eng einfach Zil.
  
  
  Ech hu mech ee Moment gefrot, firwat de Sawyer net ee vu senge Privatjets benotzt huet fir eis ze transportéieren, an dunn direkt un de Stolz geduecht, vun deem Tara schwätzt: De Fleming géif ouni Zweifel esou eppes refuséieren, well et schéngt wéi de Retour vun engem feig. Dem Fleming seng Stëmm war mëll, seng Wierder gemooss, an hien huet mam Tara an engem geschäftlechen Toun geschwat. Et huet de Passagéier geschéngt, datt si iwwer Klengegkeete geschwat hunn. Wéi mir an der Loft waren, huet d'Steedin Këssen an Decken matbruecht. Geschwënn hunn déi meescht Passagéier d'Luuchten ausgeschalt an d'Gespréicher stierwen. Schlof war fir mech aus der Fro. Fir d’éischt muss ech natierlech de Fleming am A behalen, mee ausserdeem huet dem Tara seng verführeresch Präsenz nieft mir mäi Liewen net méi einfach gemaach. An ech hu gefillt datt d'Spannung géigesäiteg war. Mir konnten nëmmen probéieren iwwer eppes anescht ze denken. Op d'mannst huet et mech erwächt.
  
  
  Ech war nëmmen zu Fleming agefouert nodeems ech d'Kontroll iwwer de Kaping Tëschefall geholl haten. Hien huet dunn zeréck zouginn, datt et e glécklecht Zoufall war, datt den neie Sécherheetsbeamten am Sawyer Hotel um Grande Laclair um selwechte Fluch war. Hien huet gehofft datt ech seng Insel a seng Leit gär hätt.
  
  
  Dunn huet hien, als Beispill fir déi nach onroueg Passagéier, de Réck vum Sëtz erofgesat an huet sech e friddleche Schlof erlaabt.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  
  
  
  
  
  De Grand La Claire Fluchhafen war net esou grouss wéi de Chicago O'Hare Fluchhafen, awer et huet ausgesinn wéi wann de leschte Fliger all Passagéier um Grand La Claire gedumpt hätt. De Fluchhafen war sou modern, datt ech gefrot hunn, ob Sawyer aus dem Erléis vu sengem Hotel a Casino bezuelt huet. An helle Faarwen gekleet, goufen d'Inselbewunner vun engem Pak Zaldoten zréckgehal, déi Shorts a kuerzen Ärmelen Hiemer droen. Nieft hire Waffen hu si gläich grouss Scouten ausgesinn. E puer vun hinnen hunn e Cordon ronderëm de Fliger geformt an déi schwaarz Limousinen déi op si waarden.
  
  
  De Fluchbegleeder huet ugekënnegt, datt mir all sëtze sollte bleiwen bis den Dr Fleming de Fluchhafen fort ass. D'Trap koum an d'Dier op. Ech hat schonn e grousse Publikum gesinn, elo hunn ech däifend Gejäiz héieren, wéi den neie President vun der Insel de Fouss op säi Buedem gesat huet.
  
  
  Niewt mir huet d'Tara Sawyer geflüstert: "Kuckt d'Astellung zu him. Ech wënschen, mir wieren do erof a kéinte kucken wéi hien erofgeet.
  
  
  - Sécherheet hätt dech ewechgedréckt. Sidd frou datt Dir hei sidd," hunn ech geäntwert.
  
  
  Vun der Fënster hu mer gesinn, datt de Fleming, deen elo um Fouss vum Fliger war, seng Hand opgehuewen huet fir d'Inselbewunner ze begréissen. Den décke Mann huet liicht salutéiert, ass dunn op de Fleming gaang an huet seng Hand gerëselt. Fleming huet gelaacht.
  
  
  "Colonel Carib Jerome," sot Tara. "Chef vun der Arméi Staff. De Mann, deen dem Fleming säi Retour orchestréiert huet.
  
  
  Dëst war mäi Kontakt. Ech hunn him virsiichteg gekuckt. Säi schwaarzt Gesiicht war net schwaarz. Hien hat orientalesch Aen, héich Cheekbones an Olivenueleg Haut, wat beweist datt hien en Nofolger vun de brasilianesche Indianer war, déi d'Insel a prehistoreschen Zäiten eruewert hunn. Hie kéint fir eng grouss Vietnamesesch Guy Passe. De Jerome huet seng Lippen dem Fleming säin Ouer bruecht, fir datt hien an der Masshysterie héieren konnt.
  
  
  Aus dem Ausdrock op sengem Gesiicht hunn ech gemierkt datt hien de Fleming iwwer méiglech Gefore warnt. Hien huet de Fleming an d'Hand geholl an hien direkt an d'waarde Limousinen gefouert.
  
  
  De Fleming huet lächelt, dem Jerome seng Hand ofgerappt, an ass Richtung Vollek hannert dem Policekordon gaang, fir d'Leit d'Hänn ze rëselen - eng Handlung déi ech, wéi all vernünfteg Polizist oder Sécherheetsbeamten, abhort. Den Applaus huet net opgehalen, wéi hien an e groussen Auto mat offiziellen Fändelen op de Flilleke geklommen ass; E puer Zuschauer hunn et fäerdeg bruecht de Policekordon duerchzebriechen a probéiert op de beweegten Auto z'erreechen. Mir hu missen um Fliger waarden bis d'Militärpolizei u Bord koum fir de Stewardess festzehalen, deen de Fliger ze kapen wollt. Si huet mech ugekuckt wéi se ewechgeholl gouf, ängschtlech a froend. Ech laachen a wénken. Vläicht hätt ech e méi liichte Saz fir hatt geséchert; schliisslech war si Affer vun engem alen Trick gefall. Wéi si d'Trap erofgaang ass, ëmgi vun Zaldoten, huet de Public si als VIP ugesinn an haart gejot. D'Publikum gouf wuel net iwwer de Versuch vum Kaping informéiert. Endlech hu mir d'Erlaabnis kritt fir ze verloossen. D'Publikum huet nach ëmmer gejubelt. Mir haten eng Versammlung mam berühmten Dr. Fleming geflunn. D'Tara huet gelaacht a gewénkt, a krut d'Opmierksamkeet vun de Leit. Keen huet op mech opmierksam gemaach. Ech war frou doriwwer. Ee vun de schlëmmste Saachen, déi mat engem Geheimagent ka geschéien, gëtt ausgesat. Mir sinn an eng relativ roueg Zollbüro gefouert ginn, wou mir op eise Gepäck op de Fërderband gewaart hunn. Ech weisen op dem Tara säi Gepäck a mäin. D'Koffer goufen vun der Douane aus dem Weenchen erausgeholl a virun eis geluecht; sou kënne mir se opmaachen.
  
  
  D'Untersuchung war ongewéinlech grëndlech. An der Karibik sinn esou Gebräicher normalerweis extrem heefeg. Si këmmeren sech normalerweis mat räichen Touristen, déi se net wëllen beleidegen oder Angscht maachen. A wat mech nach méi iwwerrascht huet war de Wee wéi se mech gesicht hunn. Si hunn meng Schëllerholster fonnt, hunn meng Jackett opgeknäppt an op de Luger gefrunkt.
  
  
  "Erklärung w.e.g.." Dëse Mann huet net ausgesinn wéi wann hien mech wéi e räichen Tourist behandele wollt, deen net beleidegt sollt sinn.
  
  
  Ech hunn hinne gesot datt ech den neie Sécherheetsbeamten am Sawyer Hotel wier. De Mann war net beandrockt. Hien huet d'Fanger geklappt, duerno koumen zwee Polizisten, déi onopfälleg op enger opfälleger Plaz stoungen, an den Eck vun der Hal no vir. Hien huet mech bestallt fir op d'Policestatioun geholl ze ginn fir ze froen. Ee vun den Offizéier huet mäi Luger geholl. D'Tara huet ausgesinn wéi wann hatt op der Plaz wollt kämpfen. Ech sinn op hir Zéiwe getrëppelt fir datt se näischt Dommheeten géif maachen. Et war kee Sënn hei mat den Autoritéiten ze streiden. Ech hu gesot, ech géif hatt spéider am Hotel gesinn a si mat den Offizéier an d'Police-Camionetten hannert dem Fluchhafen gaang. Ech dierfen meng Valise mat huelen. Wann den David Hawk dat héieren hätt, wier hien un Indignatioun gestuerwen. Hien hat Veruechtung fir gewéinlech Polizisten. Et war eng zéng Kilometer Fahrt an d'Haaptstad, an d'Strooss war laang. D'Leit stoungen nach ëmmer op der Strooss, a virun eis war dem Fleming säi Cortège mat dräi Kilometer an der Stonn beweegt. Mir sinn de leschte Convoi vu Motocyclisten verfollegt. Déi Leit, déi mech op d'Gare bruecht hunn, waren, wéi all aner Polizisten op der ganzer Welt, pedantesch a langweileg. De Jerome huet en Dag fräi erkläert an eng Party organiséiert fir den Owend unzefänken. Fir dës Kärelen, natierlech, huet et just méi Aarbecht gemengt. Wéi mir laanscht de Sawyer Hotel koumen, stoungen nach ëmmer Leit an der drëtter a véierter Rei. Déi grouss Wiss virum Hotel war mat Touristen gefëllt, déi Fotoen gemaach hunn. D'Architektur vum Hotel war steril fir Angscht z'erwächen an ze verhënneren datt Touristen vergiessen firwat se do waren: hir Dollar um Spilldëscher ze verléieren mat der Illusioun datt se agreabel ënnerhalen ginn. Dat riesegt Gebai huet sech laanscht de Boulevard laanscht den Hafe gestreckt a stoung um Rand vum Geschäftsbezierk. Am Hafen hunn ech dräi rieseg Pleséierjachten gesinn a geduecht datt de Casino gutt mat Leit funktionnéiert, déi sech esou Spillsaachen leeschte kënnen.
  
  
  D'Policebüro gouf op enger onopfälleger Plaz plazéiert, wou se fir déi oppassen Ae vun Touristen net ze gesinn wier. An et war bal sou nei wéi de Fluchhafen. De Sawyer huet gutt fir säi Land a seng Rechter bezuelt. Et war e Schëld am Waardezëmmer, dee seng Generositéit gelueft huet. Si hunn mech duerch d'Hannerdier geholl. De Stewardess, deen de Pilot erschoss huet, souz op enger Holzbänk. Si war an Handschellen an huet roueg mat hiren Aen zou gekrasch. Si huet sech wahrscheinlech schrecklech Saache virgestallt, déi mat hatt geschéie kéinten. Ech souz nieft hirem an ugefaang hirem Hals ze masséieren. Ech hunn hir e puer Rotschléi ginn, gesot hir just d'Wourecht ze soen an net probéieren ze léien an erëm versprach, datt ech probéieren eppes fir hir ze maachen. No allem war si ze attraktiv fir hiert Liewen an enger Zell ze verbréngen. Si huet probéiert op mech ze laachen, huet de Kapp op meng Schëller geluecht an huet gekräizegt. Eng Garde koum an de Raum an huet si matgeholl. Si wollten net datt hatt sech wuel fillt.
  
  
  Ech war eleng fir eng Stonn gelooss. En Trick deen Iech Angscht mécht. Ech war besuergt. Ech konnt meng richteg Identitéit net verroden, an ech wollt net wierklech dem Sawyer seng Hëllef op dësem Punkt kréien. Ech hu beschloss den Idiot ze spillen a kucken wat geschitt.
  
  
  Endlech sinn déi zwee Polizisten um Enn vun hirer Waarde komm. Si ass duerch d'Dier geklommen markéiert "Administratioun". Deen een war de Chauffer vum Auto an deem se mech bruecht hunn, deen aneren war an zivil Kleeder.
  
  
  "Et deet mir leed, datt ech dech gewaart hunn," sot dee Leschten. Hien huet ze opgereegt geschwat. "Firwat hutt Dir d'Waff an Ärem Schëllerholster verstoppt?"
  
  
  Ech brauch him näischt ze soen. Ech hu gesot: "Ech mengen dat ass déi bequemste Plaz fir et ze droen."
  
  
  Hien huet et net gär. "Nëmme lokal Autoritéiten hunn d'Recht Waffen ze droen, Här Carter, Dir hutt d'Gesetz gebrach an. ..'
  
  
  „Hunn ech als Sécherheetschef am Sawyer Hotel net d'Recht eng Waff ze droen?
  
  
  'Nëmmen op Ärer Aarbechtsplaz. Wéi ech wollt soen, Dir hutt eis Gesetzer verletzt, wat Grond ass fir als ongewollten Alien an d'Ausland geschéckt ze ginn.
  
  
  Ech hu gelaacht beim Gedanken un dem Hawk seng Reaktioun wann ech him geruff hunn an him gesot hunn datt ech vun der Insel geschloen ginn. Ech hu beschloss d'Akupunktur op den Nervensystem vun der verkierpert Autoritéit ze gëllen. Ech sot nodenklech: "Da ruffen ech besser den Tom Sawyer un. Hie wäert et net gär hunn.
  
  
  Et huet geschafft. Hien huet sech mat engem Fanger ënner sengem Hiem kraazt, wéi wann hien op eemol vun Onkraut gebass wier. 'Um-mm... dat geschitt heiansdo bei eis... Um-mm. ... perséinlech Relatioun mam Här Sawyer?
  
  
  "Mir sinn Stéifbridder. Hien ass den eelsten.
  
  
  “Ehm... ech klären dat mat mengen... Superieuren op. Hien huet sech op den aneren Agent gedréit. "Howard, huelt hien an seng Zell. An der Tëschenzäit wäert ech gesinn wat ..." Hien huet de Saz net fäerdeg gemaach an ass séier hannert der Dier verschwonnen mat "Administratioun".
  
  
  Keen vun hinnen wäert jeemools vu menger Police agestallt ginn. De Luger hat si schonn esou duerchernee bruecht, datt si sech net emol beméit hunn, méi wäit ze kucken. De Stiletto deen ech um Ënneraarm droen ass net fonnt ginn. Mee ech wollt net méi Opreegung suergen bis et absolut néideg war. D'Nouvelle vu menger Roll an der Kapingsgeschicht haten dës Beamten nach net erreecht, awer op engem méi héijen Niveau wier et bekannt gewiescht. Ech no Howard an eng grouss Zell am Keller vum Gebai.
  
  
  D'Zelle war oval a Form mat Bänke géinteneen op zwou Maueren. Op enger vun de Bänke souz en décke Mann, wahrscheinlech en amerikanesche Geschäftsmann. Hie war midd an hat ee schwaarzt Aen dat méi blo gouf. Hien huet probéiert sou vill wéi méiglech Distanz tëscht him an dem anere Prisonnéier ze halen, dem verréckten schwaarze Mann. Wéi den Howard fortgaang ass, ass de schwaarze Mann opgestan, gelaacht an ugefaang ze probéieren ronderëm mech ze kommen. Ech hunn him ëmgedréit.
  
  
  "Bleift roueg," sot hien.
  
  
  Hien huet probéiert mech ze passéieren, awer ech hunn ëmmer gesuergt datt hie virun mir war. Ouni Warnung huet seng Fauscht meng Taille geschloen.
  
  
  Ech hunn säi Handgelenk gegraff an hien iwwer mech gekippt, hien op de Réck op de Buedem geschloen. Hien huet zefridden ausgesinn, wéi wann dat wier wat hie wollt. Hien sprang op d'Féiss a war amgaang erëm ze attackéieren, awer wéi hien de Stiletto gesinn, deen ech him erausgehalen hunn, huet hien seng Pläng opginn, d'Schëller gezunn a sech gesat. Ech hat den Androck datt hie kee gewéinleche Brawler war, awer hie gouf bezuelt fir d'Inmates Angscht ze maachen fir ze bekennen wat d'Police wärend der Verhéier wollt. Ech géif eng Schlof an der Zell huelen, awer elo hunn ech decidéiert datt et besser wier waakreg ze bleiwen an de schwaarze Mann am Aen ze halen. Hien huet awer déi nächst hallef Stonn näischt anescht gemaach.
  
  
  Dunn ass den Howard erëm opgetaucht, huet d'Dier opgemaach an huet mech gezeechent eraus ze kommen. Den gedronken Amerikaner huet probéiert eraus ze flüchten, mee dee grousse Schwaarzen huet hien ugegraff an huet hien erofgefall. Ech sinn midd vun him an hunn meng Hand op den Hals geschloen. Hien ass um Buedem zesummegefall an ech hunn de Verdacht datt hien e bësse schlofe géif kréien.
  
  
  "Setz et soss anzwousch", hunn ech dem Howie gesot. "Oder ech schwätze mat eisem Konsul." Ech wollt op alle Fall de Fleming warnen, datt dee Schwäin muss gebotzt ginn. Den Howard huet geduecht datt et raisonnabel wier datt hien meng Bestellung ouni ze zécken duerchgefouert huet, den onbewosste Mann an de Gank zitt an hien do hannerlooss.
  
  
  D'Tara Sawyer stoung um Comptoir. Si huet meng Luger gehal, a fir e Moment hunn ech geduecht datt si verréckt genuch war fir mech ze hëllefen fräi ze briechen. Si war ganz éierlech. Awer dunn hunn ech den nervöse Bléck op d'Gesiichter vun den dräi Polizisten hannert hatt gesinn. De Guy dee mech gefrot huet ugefaang ze schwëtzen.
  
  
  "Är Verhaftung war e Feeler, Här Carter. Ech entschëllege mech fir de Mëssverständnis." Hien huet mir mäi Koffer ginn.
  
  
  Tara huet mir meng Luger. Ech hunn et an e Schëllerholster gesat, a mir sinn zesumme duerch d'Dier erausgaang, déi vun zwee Offizéier opgemaach gouf. Elo hunn ech gemierkt datt d'Kamera ee Virdeel huet: et war net sou waarm wéi dobaussen. Och am Februar ass d'Hëtzt vun de Pavésteng opgestan a gouf vun de Maueren vun den Haiser reflektéiert. Ech hunn d'Tara froend gekuckt. Si huet nach ëmmer rosen ausgesinn.
  
  
  "Wat eng lächerlech Vue. Ech sinn direkt op Fleming gaang; säin éischten offiziellen Akt war Är Verëffentlechung ze bestellen an Iech ze autoriséieren Är Waffen iwwerall an zu all Moment ze droen. An den Owend schwätzt hien op enger ausseruerdentlecher Sëtzung an der Chamber. Hien huet eis Tickete fir d'ëffentlech Galerie ginn, hie wëll datt Dir him schwätzt. Um 2:30. Also mir hunn nach Zäit fir Mëttegiessen an Gedrénks.
  
  
  'An et ass alles?' - Ech hunn spottend gefrot.
  
  
  Si huet meng Hand gegraff. "Virun der Show, jo. Ech wëll net an dech rennen, Nick. Ausserdeem sinn ech ze hongereg.
  
  
  Mir konnten keen Taxi fannen. D'Stroosse ware voller Leit, déi danzen, sangen a gejubelt hunn. Si wollten net bis den Owend waarden fir ze feieren. Probéiert eise Wee duerch d'Leit ze maachen, si mir duerch "hausgemaachte Maartstänn" gefuer, déi Touristen mat Souveniren aus Singapur zréckbruecht hunn.
  
  
  Tëscht dem Maart an dem Hotel war eng Rei vun Affär Gebaier, wéi och eng breet Strooss, déi zu der Haaptentrée vum Hotel gefouert. De Aganksberäich war ongewéinlech grouss, ëmgi vun grousse Buttek Fënsteren, a riets war d'Entrée op de Casino. Ech sinn Richtung Receptioun gaang, awer d'Tara huet de Schlëssel aus hirer Täsch gefëscht. Si huet schon en Zëmmer fir mech gebucht. Mir hunn de Wee duerch d'Leit vun Touristen an de Lift gemaach an sinn op den ieweschten Stack komm.
  
  
  D'Tara huet mir a mengem Zëmmer gewisen, e risegt Appartement mat Vue op d'Bucht. Ech hunn op d'Wiss vun de Palmen ausgesinn, déi wäiss Plage, an d'Segeljachten, déi dat blo-gréng Waasser iwwerdecken. Suen. Et war iwwerall vill Suen. No engem Iwwernuechtungsfluch an an enger Zell ze bleiwen, hunn ech mech souguer ze dreckeg gefillt fir op deier Miwwelen ze sëtzen. Ech sinn duerch d'Schlofkummer an d'Buedzëmmer geklommen. D'Dusch war grouss genuch fir zwee. Ech genannt Tara. "Bréngt e puer propper Kleeder mat, fir datt mir eis géigesäiteg wäschen."
  
  
  "Oh nee," huet si mat engem laachen geäntwert. "Net op engem eidle Mo. Mäi Zëmmer ass niewendrun an ech wäert do wäschen.
  
  
  Gutt, op d'mannst hunn ech et probéiert. Ech hunn d'Verbindungsdier héieren op an zou, zwee Gedrénks iwwer den Telefon bestallt, meng Kleeder ofgerappt an d'Dusch ugeschalt. Ech hunn dat berouegend waarmt Waasser iwwer mech gelooss, bis mäi ganze Kierper gespullt ass, dunn op kal Waasser ëmgewandelt. Also, och ouni Schlof, fillen ech mech ëmmer wéi eng nei Persoun.
  
  
  Wéi d'Tara opgetaucht ass, mat engem nidderegen geschniddene Kleed deen hir wonnerschéin blo Aen passt, war ech zréck a meng Kleeder. De Moment wou ech hatt begréisst hunn, sinn d'Gedrénks ukomm.
  
  
  De Martinique-Punch ass an engem héijen, gekillte Glas ukomm, awer wéi se fäerdeg war, hat si sech nach ëmmer net geännert, also hu mir de Lift erofgeholl. Vun de véier Restauranten vum Hotel huet d'Tara een um zweete Stack gewielt. Mir souzen un engem Dësch ënnert engem Liicht Prabbelien, a si sot mir, datt den Homard, zerwéiert mat Botter an Zitrounejus, hei berühmt war.
  
  
  Ech hu mech gefrot wat viru war, wann d'Russen hiren nächste Schrëtt gemaach hunn. Ech hunn hire Versuch, de Fleming ëmzebréngen, verhënnert, him an engem kubanesche Prisong ze verrotten, also elo missten se e ganz neie Programm entwéckelen.
  
  
  Awer et war kee Sënn fir ze hongereg wärend ech op hir Äntwert gewaart hunn. Mir hunn eist Iessen geschmaacht an dunn Hand an Hand an d'Regierungsgebai fir dem Fleming seng Ried gaang.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Mir sollten net vill méi spéit kommen. All d'Sëtzer ware scho besat ausser eis reservéiert, an d'Generalgalerie huet mat der Hëtzt vun enger voller Sall ootmen. De Randolph Fleming souz op der Plattform, tëscht dem Kapp vun der Legislativversammlung op där enger Säit an dem eidele Stull vum Carib Jerome op där anerer. De Colonel stoung hannert dem Mikro an huet eng Eröffnungsried gemaach.
  
  
  Wéi hien fäerdeg war an de Fleming opgestan ass, sinn d'Mauere bal zesummegefall vun engem Donnerwieder. Ech hunn och geklappt, an d'Tara huet gewénkt, hir Ae si vu Begeeschterung Waasser.
  
  
  De Fleming huet fofzéng Minutte gewaart, bis den Applaus genuch verschwonnen ass fir komplett ze stierwen, béid Hänn erop. Wéi et roueg genuch war, koum seng waarm Stëmm duerch d'Lautsprecher. Hie war frou a frou doheem ze sinn an dankbar datt d'Leit him erëm opgeruff hunn d'Land ze féieren. Hien huet e Programm presentéiert, dee substantiell ausgesäit an ëffentlech Wahlen bannent engem Joer versprach huet, fir datt hien nëmmen ee Joer duerch Militärdekret regéiert. Hien huet eng Stonn laang geschwat an et war eng vun de beschte politesche Rieden, déi ech je héieren hunn.
  
  
  Eng aner Minutt vum Applaus ass gefollegt, an e Cordon vun Zaldoten huet verhënnert datt de Fleming vun de Leit ëmfaassend gouf. Déi dräi Männer, begleet vu Sécherheet, hunn dunn d'Gebai duerch eng Säitdier verlooss. Bis elo huet d'Militär seng Ofkommes mam Sawyer respektéiert. An et huet mir geschéngt, datt se net anescht hätte kënnen, wéinst der iwwerwältegend Popularitéit vum neie President. D'Tara an ech hunn gewaart bis d'Panik um Wee eraus e bëssen ofgeholl huet. Sparklers fonkelen an den Tara sengen Aen. "Wat haalt Dir dovunner, Nick? Wësst Dir wat de Fleming gemaach huet? Dem Generol Hammond seng Famill wunnt nach ëmmer am Palais, an de Fleming huet hinne gesot, hir Zäit ze huelen an soss anzwousch ze kucken. Hie bleift laang am Hotel an huet e ganze Stack ënner eis.
  
  
  Een huet geduecht fir meng Aarbecht méi einfach ze maachen. Et wier bal onméiglech gewiescht, Fleming am Presidentepalast am Aen ze halen, wou ech schliisslech näischt ze dinn hat. An dëst Evenement huet hien direkt a meng offiziell Aktivitéitssfär bruecht. Dunn ass et mir opgefall. "Dir hutt him net zoufälleg gemaach, oder?"
  
  
  Hirem Laachen huet meng Verdacht bestätegt. - Wat e klenge Verschwörer!
  
  
  "Okay," Ech hunn hir Merci gesot. "Dank der Hëllef, Ech kann elo en Aa op hien halen."
  
  
  Déi meescht vun de Leit sinn duerch d'Ausfahrt fortgaang, a mir sinn och fortgaang. D'Tara hänkt vu mengem Aarm. "An elo ass d'Pflicht erfëllt ..."
  
  
  "Dir hutt Är Chancen verpasst, jonk Fra. D'Schold ass wäit net erfëllt. Mäin Dag ass komplett beschäftegt. Ech huelen dech an Ären Hotel, dat ass alles. De beschte Wee fir op e Bully ze reagéieren ass zréck ze kämpfen sou datt elo d'Tara eng Kéier op de Mound ka goen. An ech hu wierklech vill misse maachen: mam Hotelmanager schwätzen, Fleming besichen a schlofen. Ech konnt déi lescht sechsdrësseg Stonnen net schlofen, an ech hätt vläicht eng ustrengend Nuecht virun mir.
  
  
  Si huet mech verdächteg ugekuckt an huet liicht gepout wéi ech hir am Lift Äddi gesot hunn. "Okay," Ech geduecht. Ech hunn de Manager gesicht a gemierkt datt hien schonn an de Fligel gesat gouf. Hie war net zefridden mat menger Präsenz op sengem Personal. Vläicht huet hien geduecht datt et wéinst Feeler war, déi hie gemaach huet. Hien huet mech säi Sécherheetschef Lewis virgestallt an huet eis dann sou séier wéi méiglech aus sengem Büro eskortéiert.
  
  
  De Lewis war en héije schwaarze Mann, dee fréier professionell Rugby an den USA gespillt huet. Hie war ruppeg fir mech bis ech him "d'Express" genannt (de Spëtznumm d'Press fir him deemools geprägt) an erënnert him un e puer vu senge beschte Matcher. Dëst huet him opgehuewen a méi frëndlech handelen. Hien huet mir iwwer déi speziell Moossnamen erzielt, déi hien geholl huet fir de President ze schützen an huet mech an de Fleming Büro geholl fir mech a seng Equipe virzestellen.
  
  
  Et waren véier vun hinnen, all staark amerikanesch schwaarz, am Eck vun der Hal verstoppt. De Lewis huet ënner dem Otem geschwuer an iwwer d'Arroganz vun den Arméioffizéier gegrommelt. Trotzdem huet hien gekrasch, ëmmer geduecht datt se jidderee kéinten op der Säit setzen. Hie war genervt datt de Stellvertrieder an zwee Zaldoten bei der Fleming senger Dier Waacht stoungen nodeems se seng Männer fortgeschéckt hunn. Donieft hu si och zwee aner Männer fortgeschéckt, déi sech op der anerer Säit vum Zëmmer geflüstert hunn: déck, kuerz, déck italienesch Amerikaner. Sou huet d'Mafia och Fleming geschützt, a mat him hir Interessen am Casino.
  
  
  Ech sinn u Leit aus dem Hotel virgestallt ginn, duerno dräi Zaldoten, déi virum Fleming sengem Appartement stoungen. Ech hunn de Stellvertrieder gefrot, ob de President zréckkoum. Hien huet mech gekuckt wéi wann ech him eng onschëlleg Propositioun maachen. De Lewis huet geklappt datt ech als Sawyer seng perséinlech Garde gedéngt hunn an datt se eng besser Aarbecht mat mir maache kënnen. De Lieutenant huet mech nach ëmmer net gemierkt; hien huet sech einfach ëmgedréit an de Code op d'Dier geklappt. Et gouf vun engem Bodyguard op der anerer Säit opgemaach. De Fleming huet mech iwwer d'Käpp vun deenen aneren am Raum gesinn an huet mech bei hien geruff.
  
  
  De Sall war gefëllt mat all Zorte vu Regierungsbeamten, déi sou no wéi méiglech beim grousse Mann wollte sinn. De Colonel Jerome huet et besser gemaach wéi en aneren. Ech sinn nëmme laang genuch bliwwen fir dem Fleming Merci ze soen an him fir seng Ried ze gratuléieren. Hie war Kapp iwwer Tallongen verléift mat der Organisatioun vu senger Regierung, mee hien interesséiert meng Wuelbefannen. Hien huet gehofft, datt ech keng Problemer méi op der Insel géif erliewen. Ech hunn him Merci gesot a sinn fortgaang.
  
  
  An der Hal huet de Lewis mech gefrot, ob ech d'Sécherheetsmoossnamen op engem anere Stack kéint erhalen. Mir sinn op de Buedem ënnen erofgaang, an iwwerall hunn ech Zaldoten, privat Bodyguards an d'Mafia gesinn. De President Randolph Fleming war gutt geschützt.
  
  
  Ech hunn dem Lewis Merci gesot, mech entschëllegt a sinn a mengem Zëmmer gaang. Déi kleng Falen, déi ech verlooss hunn, waren net betraff. Keen huet sech beméit fir mäi Zëmmer ze sichen. Ech hu mech gefrot, ob dem AX säi Wëssen iwwer d'Onzouverlässegkeet vun der Arméi vum Grand Laclerc aus dem Mësstrauen vun engem iwwerschafften Diplomat staamt. Ech genannt Sëtz an gewaart Hawk d'Stëmm duerch den Apparat ze kommen.
  
  
  Hien huet an engem héijen Toun gefrot firwat ech net méi fréi ugekuckt hunn, direkt no der Landung. Wann ech him iwwer de Luger Tëschefall gesot, hien Vented seng Bile iwwer iwwerzeilen Client Service, a wann hien huet genuch vu senger Roserei, Ech hunn him e kuerze Bilan vun den Evenementer.
  
  
  "Ech si sécher, datt de Kaping vun de Russen orchestréiert gouf," sot ech. "Awer et gouf am Däischteren gemaach. D'Steedin wousst net datt si benotzt gouf. Si huet mir net ganz schlau ausgesinn, op d'mannst panikéiert. Maacht eppes fir hatt." Et war eng Paus wéi hien eng Notiz gemaach huet an dunn gefrot huet: „Fleming, huet hien dat net verdächtegt wéi hien u Bord war? Hien ass keen Narr.
  
  
  "Ech denken net datt hien versteet firwat ech hei sinn. Op alle Fall ass alles gutt op der Insel. D'Leit handelen wéi den neie President Gott ass.
  
  
  'Super. Ech froe mech wéi eis Frënn dorop reagéieren. Egal wéi, haalt Är Aen op."
  
  
  Ech hunn den Telefon Äddi gekusst, en erof geluecht a sinn op d'Glas Whisky gaang, dat a mengem Zëmmer bruecht gouf. Ech hunn mäi Patron toastéiert, d'Receptioun geruff a gesot, ech wollt um fënnef erwächt ginn, an sinn op d'Bett geklappt.
  
  
  Wéi den Telefon mech um fënnef Auer erwächt huet, koum e Laachen op mäi Gesiicht. Ech hunn wäit gejaut an d'Tara genannt. Mir hunn eis um 5:30 an der Bar getraff a bis dohin hun ech mech an der Dusch opgefrëscht. Et huet sech sécher wéi eng Vakanz gefillt. Wéi ech an d'Bar koum, war si schonn do, zwee Martinis a gekillte Brëller virun hirem. All d'Männer an der Bar ware beschäftegt hir mat hiren Aen auszekleeden. Fantastesch! Si war an der Stëmmung fir eng verführeresch Tour an ech war an enger gudder Stëmmung. Si wousst e gudde Restaurant iwwer Bay Street mat enger Terrass mat Vue op den Hafen. Mir ugefaang mat Shark Fin Zopp, mee ech war ze beschäftegt mat Tara ze erënneren wat soss ech hat.
  
  
  D'Luuchten, déi an d'Däischtert gefall sinn, hunn eng glänzend Sëlwer Halskette ronderëm d'Plage geformt. D'Kläng vu Feier konnten aus de Stroossen héieren ginn. "Komm mir mellen", hunn ech virgeschloen.
  
  
  Um Maart gouf d'Feier vum Orchester verstäerkt. D'Inselbewunner waren gedronk, d'Touristen hunn d'lokal Problemer genoss a waren och midd. Mir hunn stänneg gedanzt um Wee zréck an den Hotel. D'Wuechten op der ieweschter Stack goufen geännert, mee meng speziell ID erlaabt mech séier laanscht. Ouni e Wuert ze soen, huet d'Tara bei der Dier vu mengem Zëmmer gestoppt. Ech hunn et opgemaach, ofgehalen wéi ech normalerweis no Unzeeche vu gezwongenen Entrée gesicht hunn, awer näischt fonnt. D'Tara huet hir Schong ofgeschloen an huet mat den Zänn an engem déiwe Wand-zu-Mauer Koup gespillt, während ech eis e waarme Whisky gegoss hunn. Si huet et geschmaacht, de Kapp zréck gehäit a lues d'Glas an den Hals gegoss.
  
  
  "Elo," sot si an enger heier Stëmm, "Ech wäert Är Offer unhuelen fir zesummen eng Dusch ze huelen."
  
  
  Dir kritt net vill Deals wéi dësen op Grand LaClare, also ass et ëmmer intelligent dovunner ze profitéieren. Mir sinn an d'Schlofkummer gaangen fir sech auszekleeden an d'Tara huet de Concours gewonnen, well et huet sech erausgestallt datt si näischt ënner hirem Kleed hat. Si hat eng laang, schlank, voll, glat Kierper.
  
  
  Si ass viru mir an d'Dusch gaangen, huet de Krunn voll gedréint, e bësse méi waarm, an ass ënner der Dusch geklommen. De Raum war ongeféier zwee an zwee Meter. Mir kéinten do Walzer. Et war et egal ob hir Hoer naass ginn, si stoung virun mir, ass dunn zréckgaang fir datt ech mäi Kierper och naass ginn. Ech ugefaang hir ze soaping an. Hir Gesiicht, Hals, Torso a Féiss.
  
  
  Wéi si ganz rutsch ginn ass, hunn ech hatt gegraff an op mech gedréckt. Mir hunn eis ëmgedréit fir d'Seef ze wäschen an ech hunn meng Lippen op hir gedréckt. Mir Kuss laang a passionéierte, an ech hu gefillt hatt vun Wonsch zidderen.
  
  
  Ech hunn hatt opgeholl, e Badehandduch um Wee an d'Schlofkummer gegraff, et ëm d'Tara gewéckelt an op d'Bett geluecht. Ech hunn hatt gedréchent, dunn d'Handduch ofgerappt. Wéi ech mech séier ofgedréchent hunn, war alles fäerdeg. Ech sinn an hir an enger séierer Beweegung eragaang wéi si hire Réck archéiert fir mech ze kréien. Si war fantastesch, huet genau verstan wat ech wollt a flësseg mat mir geplënnert. Ech erënnere mech net wéi laang et gedauert huet, mee ech sinn bal direkt ageschlof wéi mir fäerdeg waren. Si huet mech komplett erschöpft.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Mir haten Frühstück am Bett. Tara huet tropesch Friichten geholl, ech hunn zwee Dutzend Auster geholl. Ier ech se krut, ass d'Tara aus dem Bett gesprongen fir ze duschen an sech an hirem eegenen Appartement unzedoen. Ech hat de ganzen Dag fir ze raschten. Wärend ech an der Dusch war, hunn ech héieren datt den Telefon iwwer dem fléissende Waasser schellt. Ech hu probéiert net drop opmierksam ze maachen, awer déi Persoun um aneren Enn vun der Linn war insistent. Erënnert mech un Hoka. Ech loosse d'Waasser fléissendem a lafen fir den Telefon, e Spur vun Drëpsen hannert mir hannerlooss.
  
  
  De Geflüster um aneren Enn vun der Linn kléngt konspirativ. "Gudde Moien, Här Carter. Dëst ass de Carib Jerome. Kann ech mat Iech fir e puer Minutten schwätzen?
  
  
  Ech war iwwer Jerome gewarnt. AX Beamten hu geduecht datt hien e russesche Agent op der Insel wier. Awer vläicht war et just en Uruff. Ech wier op alle Fall esou neutral wéi méiglech. "Gitt mir zéng Minutte fir sech unzedoen", hunn ech geäntwert.
  
  
  Ech hunn de Roomservice geruff, waarme Kaffi an eng extra Taass bestallt, mech ofgedréchent, meng Schong undoen, an propper Kleeder an eng Jackett geännert fir meng Schëllerholster ze verstoppen wann de Kaffi an de Colonel ukomm sinn. An der Tëschenzäit sinn ech duerchgaang wat den Hawk mir iwwer Jerome gesot huet.
  
  
  De Jerome war en drësseg-sechs Joer ale Member vun enger prominenter Famill, obwuel net vun der Insel. Hie gouf zu Oxford gebilt an huet e spezielle Cours an der Militärakademie zu Sandhurst gemaach. Duerno huet hien sech als Affekot en Numm gemaach. Wéi de Randolph Fleming fir d'éischt zum President gewielt gouf a britesch Truppen d'Insel verlooss hunn, huet d'Parlament gefillt datt d'Insel seng eegen Arméi brauch. De Fleming huet de Policechef als Generol an der neier Arméi ernannt. De Jerome huet de Poste vum Personalchef erreecht. Den Hawk sot: "De Colonel huet eis iwwerrascht. Dem CIA no wier hie politesch ambitiéis a wollt nom Hammond sengem Doud d'Muecht iwwerhuelen. Amplaz kënnt hien direkt Fleming zréck.
  
  
  Dem Hawke seng Denkmaschinn huet sech haaptsächlech mat senge méigleche Motiver beschäftegt. Firwat géif en ambitiéise Mann mat enger Chance d'Muecht ze iwwerhuelen, sech un e politesche Géigner wenden, deen hie virdru gehollef huet ëmzebréngen? Eis Experten hunn gegleeft datt de Jerome schlau genuch war fir ze realiséieren datt hien onpopulär war. Hie wousst, datt d'Parlament hien ni géif ënnerstëtzen. Awer wann hien de Fleming als President ernennt, kéint hien eng staark Figur hannert dem Troun ginn.
  
  
  Ech hunn den Hawk gefrot ob de Jerome keng Ahnung vu menger richteger Identitéit hat. Awer sou wäit wéi hie wousst, war ech näischt méi wéi e Vertrieder vum Thomas Sawyer.
  
  
  De Colonel huet de Sall virum Kelner verlooss a stoungen riichtaus, net emol laachen, bis mir eleng gelooss goufen. Nëmmen seng donkel Aen hunn sech beweegt. Si hunn gesicht. Si hunn dat grousst Bett, d'Decken um Buedem, de Whisky an de Brëll um Dësch ënnersicht. Hien huet mech laang studéiert, während ech him Kaffi gegoss hunn. Schwaarz, keen Zocker. Nach ëmmer kee Laachen. Ech decidéiert et sécher ze spillen. D'Dier hannert dem Kelner zougemaach. De Jerome ass an en déiwe Stull ënnergaangen an huet eng Schlupp Kaffi geholl.
  
  
  "Du hues sech schéin niddergelooss", kléngt déi hees Stëmm ouni Emotiounen. Et war eng Fro hannert der Fro. Ech hätt vill virdrun iwwer dëst geduecht. Dëst war eng VIP Suite. Wat soll de Wuecht hei maachen? Ech hunn déi deier Miwwelen mat extremer Bewonnerung a Jalousie gekuckt a kuerz gelaacht.
  
  
  "Hei kënnt Dir gesinn wéi schwéier et ass an de beschten Positiounen ze sinn. Ech richen dëst well den Hotel voll ass. Ech wäert geschwënn an de Keller geplënnert ginn. Den Hotel muss während dëser Saison voll sinn, an de Colonel weess et. A Länner wéi Grand LaClare mussen d'Hoteler hir Gäschtbicher der Police iwwerginn.
  
  
  "Ganz schlecht fir Iech." Hien huet mech ëmmer froend gekuckt. Dunn huet hien seng Wenkbrauwen opgehuewen an d'Thema erofgelooss. "Ech wollt vun dëser Geleeënheet profitéieren fir Iech Merci ze soen fir Är Aarbecht um Fliger. Et war ganz glécklech fir de President Fleming - a mir - Iech u Bord vum Fliger ze hunn. A bewaffnet." Huet e Frang gemaach. "Wass Dir tatsächlech bekannt datt Dir eng verstoppte Waff droen?"
  
  
  Ech blénken net. Ech hunn him gelaacht, wéi wann hien eng Persoun wier déi en anert Geheimnis verroden. "Mäi Patron weess datt ech gär mat menge Waffen schaffen. Wéi Dir wësst, huet hien en Afloss."
  
  
  OK dann.' Elo fir d'éischte Kéier huet hien beim Gedanke vu mengem spezielle Privileg gelaacht. "An erëm ganz frou. Wann Dir net esou richteg reagéiert hätt, wier de President Fleming schonn dout oder an de falschen Hänn. Et brauch e ganz erfuerene Sécherheetsoffizéier fir sou séier ze reagéieren. Eng Fro méi iwwer den duebelen Dag. Wéi war ech méi wéi just en Hotel Sécherheetsbeamten? Ech sinn virsiichteg bliwwen.
  
  
  "Ech hunn d'Miss Sawyer begleet. Si kéint verletzt ginn oder ëmbruecht ginn, a meng Reflexe fänken un wann een eng Waff op mech weist.
  
  
  'IWWER? Also war dëst wierklech eng Iwwerraschung? Dir wousst net datt de President gezielt gouf? Awer dann, natierlech, wann ech du wier, kënnt Dir net wëssen, datt si him wollten entféieren an hien op Kuba huelen.
  
  
  Ech hunn onheemlech gefrot. - "Ass dat wierklech?" "Huet dës Stewardess zouginn?"
  
  
  Seng Aen, seng heesch Stëmm huet näischt ausgedréckt. "Mir kruten Informatioun vun enger anerer Quell. D'Meedchen ass fortgelaf ier ech hatt konnt froen.
  
  
  Flucht aus dem Prisong an deem ech war? Ech hunn nach eng Kéier un hir erschreckt Erscheinung geduecht. Konnt si wierklech en Agent gutt genuch sinn fir mech ze täuschen? De Jerome huet meng Gedanken geroden. "Hir vermeintlech Onschold huet d'weiblech Garde täuscht. Si huet eng Karate Beweegung benotzt, hir Kleeder geklaut an ass just fortgaang.
  
  
  "Awer wou konnt si goen?"
  
  
  E besuergt Schëlleren. "Dës Luxus Croisièreschëffer kommen a ginn hei. Ech huelen un datt si schlau genuch ass fir u Bord vun engem vun deene Schëffer ze kommen.
  
  
  Ech hunn et schwéier ze gleewen. Mee ech hunn och ni gegleeft datt e Stewardess zwee Revolver u Bord vun engem Fliger kéint droen. De Colonel huet d'Diskussioun vum Thema ewechgewénkt an huet sech op säi Stull zréckgezunn. - 'Et ass egal. Dank Iech ass de President sécher ukomm. D'Militär ass iwwerzeegt datt et besser ass wann se him hir voll Ënnerstëtzung ginn, sou datt eis Probleemer zu jidderengem seng Zefriddenheet geléist goufen." Hien huet säi Kaffi fäerdeg gemaach a steet op. "Wann ech Iech op iergendeng Manéier hëllefe kann, fannt Dir mech am Palais."
  
  
  Ech hunn d'Hand gerëselt, déi hien ausgestreckt huet an hien fräigelooss. Hie wousst méi iwwer mech wéi hien zouginn huet. Et war kloer aus senger Ausso, datt d'Arméi géif roueg bleiwen. Einfach dankbar fir de Kaping-Tëschefall hätt de Jerome net politesch Aussoe gemaach zu engem bloen Hotel-Security Guard. Ech hat de Verdacht, datt hie mir matdeele wollt, datt ech meng duebel Roll net méi mat him spille brauch.
  
  
  Ech hunn e Moment gewaart bis ech gemierkt hunn datt hien den Hotel verlooss huet an dunn de Sall verlooss huet. Et waren keng Zaldoten méi op der ieweschter Stack. Dem Lewis seng Männer sinn och verschwonnen. Nëmmen do war nach vill Mafia do.
  
  
  Ech sinn erofgaang an d'Flemings Appartement. Nëmmen Syndikat Leit waren dobäi. Ech krut gesot datt de Fleming nach schléift. Um Buedem ënnen hunn ech datselwecht Bild fonnt. Komesch! Ech decidéiert, datt ech e Bléck op de Casino huelen soll. Ech hunn no Äntwerten gesicht a vläicht fannen ech se do.
  
  
  Mammut, Spillerinne a pokeren Dëscher geformt e Rechteck ronderëm de Canapé, grenzt vun Samt-wéckelt Ketten. Keen war erlaabt hei ausser d'croupiers an Keesseberäich. D'Dëscher ware mat Touristen geprägt. Et waren keng Fënstere fir eraus ze kucken, keng Aueren fir d'Zäit ze soen. Just de Klink vu Mënzen, de Crunch vu Chips, opgereegt Gejäiz a Fluchen. Dëst ass net mäi Spill. Ech maachen all Moien eng Wette mat mir: datt ech an der Nuecht zréck an d'Bett kommen. Wéi ech probéiert hunn duerch d'Masse ze drécken, gouf ech hallef gedréckt vun der opgereegter Mass, déi sech wéi eng Herd Elefanten a Richtung Jackpot Gewënner riicht. Nieft dem Auto, dee schellt, hunn ech op eemol e Klangklang a mengem Uewen-Kall héieren. De Grond war zéng Féiss vu mir ewech, d'Lippen gekrabbelt vun Onzefriddenheet, Wenkbrauwen opgehuewe bei der Vue vun all Opreegung.
  
  
  Si huet wéi e Beacon geflickert. Laang rout Hoer an e Hosenkostüm mat Bällen op all de richtege Plazen.
  
  
  Wéi ech op d'Herd vun den Elefanten gewaart hunn, fir ze passéieren, hunn ech hir gesinn a verschwonnen duerch eng verstoppt Metall Schiebetür iergendwou bei de Keesseberäicher. Ech sinn op déi selwecht Plaz gaang. Si huet mäi Besuch nach méi dréngend gemaach.
  
  
  De gléckleche Mann ass virun mir un d'Kasse komm. Ech hunn op de Beamten gewaart fir d'Chips ze huelen an de Mann ze bezuelen. Wéi de gléckleche Gewënner verschwonnen ass, huet de Knecht meng eidel Hänn gekuckt a sot an engem langweilen Toun: "Wéi kann ech Iech hëllefen, Frënd?"
  
  
  Ech haassen et wann een mech e Frënd rifft an ech hunn dës Persoun nach ni a mengem Liewen gesinn. Ech brauch Chip Cappola. Ech wëll mat him schwätzen ".
  
  
  Dat désagréabelt Gesiicht gouf nach méi désagréabel. 'Ni dovun héieren.'
  
  
  Ech setzen meng nei ID op de Comptoir. Et huet gesot datt ech den neie Sécherheetschef am Sawyer Hotel wier. De Mann huet mech spottend ugekuckt. "Firwat hutt Dir mir dat net virdru gesot?"
  
  
  "Dir hutt dat net gefrot. Den Här Sawyer erwaart datt seng Gäscht héiflech mat sengem Personal sinn. Wéi ass däin Numm?'
  
  
  Hien huet et net erwaart, an hien huet et net gär. Hie war deen Typ, dee sech direkt këmmert, wann hien net méi ka rëselen. "Tony Ricco." Et war näischt méi wéi mëllen.
  
  
  "Dir hutt eng Warnung kritt. Net fir eng Sekonn zielen! Loosst mech dech net beschwéieren héieren. Elo wou ass Cappola?
  
  
  "Duerch dës Dier." Hien huet an d'Richtung gewisen, wou de Roude verschwonnen ass. Hien huet e Knäppche ënnert dem Schalter gedréckt an déi déck Metalldier huet sech opgemaach. Ech sinn duerch e blanne Passage gaangen. D'Gebai huet hei ausgesinn wéi eng Safe an huet och als Safe gedéngt. En héije schwaarze Mann souz bei engem Dësch hallef mat enger Aart vu Kontrollpanel gefëllt. Hien huet eng khaki Uniform ouni Insignien un a konnt fir en Hotelpolizist passéieren. Hie war sou frëndlech wéi de Keesseberäich. Wéi ech ukomm sinn, hunn seng kal Aen mech onfrëndlech gekuckt.
  
  
  "Ech brauch Cappola," sot ech, weisen meng ID.
  
  
  Hien huet sech an den agebaute Mikrofon hänke gelooss a sot an engem déiwe Gromper: "Carter hei. Neie Sécherheetsbeamten.
  
  
  D'Äntwert koum duerch den Intercom. "Schéckt hien."
  
  
  Hien huet e Knäppche gedréckt an d'Schwéiermetall Panel huet nees roueg opgemaach. Hannert him war e grousse Raum mat kale giele Maueren, en eidelen Dësch, e puer eidel Still an eng déif Canapé, op där de Roude souz. D'Zigarett tëscht hire Lippen huet en dënnen Stroum vu bloen Damp tëscht hiren hallef zouenen Aen fräigelooss. Si huet mech ugekuckt wéi wann ech en ale Frënd wier.
  
  
  Chip Cappola war d'Epitom vun engem Mann, dee wëll drësseg Joer méi jonk wéi hie selwer kucken. D'Jackett vu sengem wäisse Seidekostüm huet un engem Hanger un der Mauer hänke gelooss. Säin hell purpurroude Hiem mat engem donkelroude Monogramm op der Hülse war déi eenzeg hell Plaz am groe Raum. Seng Stëmm war grad esou faarweg. "Dëst Joer sinn d'Gänsen südlech geflunn."
  
  
  "Si hunn net zu Miami opgehalen," Ech hunn geäntwert.
  
  
  Ech weess net wien mat dësen idiotesche Code Wierder erauskomm ass. Et schéngt, datt se onopfälleg solle schéngen, awer gläichzäiteg sollten se net eppes sinn wat zoufälleg gesot ka ginn. Cappola huet mech entloossend ugekuckt.
  
  
  Nick Carter, oder? Killmaster? Dir sidd net wéi déi Mäerder déi ech kennen. Mee loosst mech dech net virun den Dammen beleidegen." Hien huet op de roude Kapp gewisen. Mitzi Gardner. Vläicht hutt Dir vun hatt héieren.
  
  
  Ech hun héieren. Mee si huet mech net als typesch Mitzi ugesinn. Net domm genuch. No menger Informatioun war si d'Meeschtesch vun enger grousser Zuel vu Mafiafamillen, vun deenen der véier schonn dout waren. Si këmmere sech wahrscheinlech ëm Suen fir si ze schmuggelen. Mafiafamillen Poppen ënner Spär a Schlëssel zu Schwäizer Banken. Et gehéiert elo zum Chip Cappola, engem héichrangegen Gangster, deen an den USA gesicht gouf. An esou een Typ huet elo fir AX geschafft.
  
  
  Cappola hat keen Interessi un der nationaler Sécherheet. Seng Loyalitéit war eleng un d'Natioun vun der Ënnerwelt. Ma hien wousst eng Saach sécher: hie wollt net datt d'Kommunisten de Casino iwwerhuelen, sou datt et zu sengem Virdeel war de Randolph Fleming z'ënnerstëtzen. Mam Fleming am Suedel sinn dem Cappola seng Affären zu Grande-Laclare onbehënnert weider gaang, wéi se dat an den Deeg vum Generol Hammond haten.
  
  
  Cappola huet op e Stull gewisen an ech hunn d'Offer ugeholl. "Ech si verdammt frou, datt Dir op deem Fliger war, deen de Fleming ukomm ass. Wa mir et verléieren, riskéiere mir all eist Liewen. Da wäerte mir eise Casino vergiessen, an de Sawyer verléiert den Hotel.
  
  
  "Mir hunn hien nach net verluer", hunn ech der Mafia erënnert. "Hien ass de President, an de Colonel Jerome seet datt alles gutt ass."
  
  
  Hien huet sech direkt gesat. "Hutt Dir mam Jerome geschwat? Hutt Dir him gesot, wien Dir sidd? Hien huet dës Wierder rosen gespaut.
  
  
  "Firwat sidd Dir esou rosen?"
  
  
  "Hutt Dir him gesot?"
  
  
  'Natierlech net. Wat hutt Dir iwwerhaapt géint hien?
  
  
  Hien huet seng Hänn op den Dësch geluecht a sech no vir geluecht. "Carib Jerome huet dem Fleming seng Entféierung bestallt."
  
  
  Ech sinn neutral bliwwen. "Wou hues du dës Iddi, Capolla?"
  
  
  "Iddi? Mir wëssen. Denkt Dir datt nëmmen AX weess wat lass ass? Mir hunn e Mann a Kuba. Hien ass sou mam Castro. Hien huet zwee Fanger zesummen gedréckt. De Jerome wëll de Fleming fir ëmmer ewechhuelen.
  
  
  Ech war net beandrockt. Wat och ëmmer d'Informatioun Cosa Nostra hat, et kéint ni méi wéi eis sinn. Ausserdeem war dat net konsequent mam Verhalen vum Colonel. Fleming war an den USA. De Jerome huet hien zréckgeruff.
  
  
  Cappola huet gelaacht. ' Lauschtert. Wärend de Fleming um Festland war, konnt de Jerome säi Putsch och mat der Hëllef vun de Russen net maachen. D'Amerikaner schécken de Fleming am richtege Moment fir alles duercherneen ze bréngen. An dat wier den Enn vum Jerome. Awer mam Fleming am Prisong op Kuba ass de Jerome fäeg de Public ze täuschen datt hien de Fleming befreit wann hien un d'Muecht kënnt. Hien wäert Erfolleg hunn an dat wäert déi lescht sinn, déi mir jeemools vum Fleming héieren.
  
  
  Ech lauschteren ëmmer alles wat net direkt no Blödsinn schéngt. Mee ech wéilt mech net vun de Gejäiz vun der Mafia schockéieren. Och wann dat alles wouer wier, waren dem Jerome seng Hänn elo gebonnen. Et war e Buzzing Sound, dräi kuerz Pipen. De Cappola sprang op, huet den Zweifel op mengem Gesiicht gelies a sot zum Roude Kapp: "Komm, relax. Hie war presséiert de Büro ze verloossen.
  
  
  D'Mitzi Gardner ass opgestan an huet hir Täsch iwwer d'Schëller geschloen. Si huet sech net presséiert an huet mech appraisingly an e bësse teasingly ugekuckt. "Een hat en Häerzinfarkt am Casino,"Si sot flaach. "All Kéier gëtt et e grousse Gewënner oder e grousse Verléierer." Hir Stëmm war liicht haart. "Loosst eis e Ride goen, Schatz."
  
  
  „De Sécherheetschef ass mat enger Dame fortgelaf? Wann Dir mengt, datt de Jerome de Fleming wëll entféieren, ech besser sécherstellen datt hien dat net mécht.
  
  
  Si huet d'Schëller gezunn. "Et ginn nach Leit an de Casinoen. Fleming ass haut absolut sécher. Hie schléift a brauch haut net aus dem Hotel ze verloossen. Ausserdeem hunn ech Iech eppes ze soen an Iech eppes ze weisen. Si sot dem schwaarze Foussgänger vertraut: "Mir ginn erof, Herzog."
  
  
  Hien huet breet op hatt gelaacht. Hunn hatt dausend Mol méi gär wéi ech. De Knäppche, deen hien elo gedréckt huet, huet de Lift vis-à-vis vum Casino-Entrée opgemaach, deen eis an e Kellergarage bruecht huet, dee véier Autoe passt. Et war e Volkswagen Camionnette an e hellviolette Cadillac. Praktesch fir Besucher déi net gesinn wëllen. Ech sot eppes doriwwer.
  
  
  Si lächelt wryly. "De Lift geet och an d'Dachappartement vum Chip. Do ass elo de Fleming.
  
  
  Si ass hannert d'Rad vun engem Cadillac geklommen. Ech souz nieft hir. "Verstoppt um Buedem bis mir den Hotel verloossen," sot si mir. De Jerome géif froen Iech ze verfollegen wann Dir virum Hotel opgedaucht sidd."
  
  
  Ech hunn matgespillt, loosst hatt mech Angscht maachen, a leien um Buedem wärend de Mitzy de Knäppchen dréckt. De Stolluch ass opgestan. Si huet de Motor gestart a mir sinn fortgefuer. En déif Echo dobaussen huet mir gesot datt mir duerch eng grouss Garage fueren. D'Pneuen hu gekrasch wéi mir den Eck op de Bierg gedréint hunn. Si huet sech op de Boulevard gedréint an no engem Kilometer huet si mech vu mengem Verstoppt befreit. De Chaos vun der Partei vun gëschter Owend war opgehuewen an d'Strooss war nees roueg. Et war kee Publikum méi.
  
  
  "Jerome," sot ech. "Wann Cappola Recht hat, firwat huet hien de Fleming net ëmbruecht? Firwat wollt hien hien op Kuba schécken? »
  
  
  Si huet mech net gekuckt. "Keen brauch eng Läich. An e liewege Fleming kéint nach ëmmer als Objet vu Verhandlunge mat Russland benotzt ginn.
  
  
  'Vläicht. Ech froe mech och firwat de Jerome wollt datt ech him verfollegen.
  
  
  Si huet mech iwwerrascht gekuckt. "Hien ass schonn eng Kéier iwwer dech gefall. All dëst Geschwëster iwwer d'Pistoul war natierlech keen Accident. Hie wëll, datt Dir hei verloosst. Wéi oft musst Dir wierklech op Äre Kapp tippen fir Äert Geescht ze maachen? '
  
  
  Ech hunn alles op de Réckbrenner geluecht. De Fleming war sécher am Cappola sengem Penthouse, an elo hat ech Zäit fir doriwwer nozedenken. Ech maachen dat am beschten wann ech entspaant sinn. Also hunn ech beschloss ze relaxen.
  
  
  Mir si laanscht de Maart an de Palais gefuer. Weider op der Spëtzt vum Hiwwel hunn ech eng baufälleg Festung gesinn, déi fréier als Prisong muss gedéngt hunn. De Keller ass voller politesche Prisonéier. Dreckeg Plaz. D'Alstad gouf um Fouss vum Hiwwel gebaut. D'Strooss gouf do verengt. De Mitzi hat Schwieregkeeten den Auto laanscht Karren ze manoeuvréieren, Kanner spillen a Frae mat Epicerie. Hei fannt Dir de richtege Goût a Charme vun der Insel. Mir hu keng Touristen gesinn.
  
  
  Mir sinn laanscht en alen Hotel gaangen, deen an der Verfallung war. Et gesäit aus wéi Gingerbread. D'Rasen si mat Gras iwwerwältegt an d'Fënsteren an d'Dieren si mat Sperrholz agepaakt. Virun honnert Joer war dëst e Luxushotel.
  
  
  "Al Poinciana," sot Mitzeee. "Wann et gebaut gouf, war et dee beschten Hotel an der Karibik. Elo e Paradäis fir Termiten. Et gëtt heiansdo nach ëmmer vu Biergbewunner benotzt, déi do campéieren wann se no bei der Stad musse sinn.
  
  
  E puer Saachen iwwer d'Meedche ware falsch. Si huet net wéi eng Schluecht geklongen. Et war Ausbildung an Intelligenz an hirer Stëmm. A fir en einfache Geld-Courrier huet hir Meenung grouss Gewiicht an der Mafia gedroen. Si hunn hir souguer meng richteg Identitéit gesot. Dëst huet mech virwëtzeg gemaach. Ech gefrot hir doriwwer. Si huet mat engem Mona Lisa Laachen geäntwert.
  
  
  Wann de Chip besuergt war, datt hien de Casino verléiert, hunn ech den Davey geruff an hie gefrot fir Iech hei ze schécken fir den Dag ze retten.
  
  
  Davey? Davey Hawk? Huet den Hawk Uerder vun dësem Chick geholl? Et huet gefillt wéi wann ech ënnert dem Gürtel geschloen ginn. War de Mitzi Gardner en AX Agent? Huet den Hawk erëm säi Spill gespillt a mech erëm eleng eleng erausgestallt? "Schéiss," sot ech, "Ech hu wierklech Witzer gär, awer wien bass du?"
  
  
  Si huet meng Fro mat enger Fro als Äntwert geäntwert. "Wéi engem Hutt soll ech fir dech undoen?"
  
  
  Ech verflucht ënnert mengem Otem. "Ech hätt léiwer datt Dir se all dumpt."
  
  
  Si huet Vertrauen net verluer. 'Dir hutt Gléck. D'Zäit ass bal hei."
  
  
  Mir waren elo duerch en oppene Gebitt mat dichter Dschungelvegetatioun gefuer. Duerno koumen d'Zockerrietflächen a kleng Bananneplantagen. Si sot mir iwwer d'Verännerung vun der Wirtschaft vun der Regioun. Bananen ware méi rentabel wéi Zockerrouer. Si hunn et gréng Gold genannt. Fleesch, Nelken, Zimt an déi aromatesch Tonka Boun sinn och ëmmer méi attraktiv ginn fir ze wuessen. Si sot datt si hir eege kleng Plantatioun op der anerer Säit vun der Insel hat.
  
  
  D'Strooss war guer net riicht. Si ass eng Zäit laanscht d'Küst gaang, ass dunn op d'Bierger gaang, déi sech wéi e Gruet duerch d'Mëtt vun der Insel ausgestreckt hunn. Wéi mir d'Plantatioune verlooss hunn, op der Mier Säit gouf d'Géigend sumpf, an op der anerer Säit hunn ech déif Canyonen gesinn, déi mat Beem a Planzen iwwerwuess sinn. Mir waren ongeféier zéng Meilen aus der Stad, wéi de Mitzi de schwéiere Gefier vun der Autobunn op eng Dreckstrooss gezunn huet, et eng hallef Meile gefollegt huet, an dunn an der Lagun gestoppt ass.
  
  
  Si huet de Motor ausgeschalt, hir Sandalen ofgeschloen an d'Dier opgemaach. Ech souz e Moment fir d'Vue ze huelen. Iwwer dat donkelblo Waasser, ongeféier ee Kilometer ewech, war Land ze gesinn. Den Terrain do ass steil geklommen, an d'Spure vun der aler Festung waren nach ze gesinn.
  
  
  An d'Vue direkt virun mir war nach besser. D'Mitzi huet all d'Kleeder ausgemaach an ass an d'Waasser gerannt. Si huet sech ëmgedréint an huet mech invitéierend mat der Hand gewénkt. Den zweeten Hiweis brauch ech net. Ech hunn mech séier ausgekleed an si gefollegt.
  
  
  Et war nëmmen eng liicht Welle, an d'Waasser war bal waarm. D'Meedche schwammen an enger séierer, glatter Beweegung, an ech hunn hir nëmme wäit vum Ufer erfaasst. Ech konnt et net ausstoen, mee mir waren am Waasser. Hir Haut huet sech mëll gefillt. Ech wollt hatt an d'Hëfte bei mech zéien, awer si ass zréck gerannt an ass ronderëm mech gedaucht. Weder vun eis war ganz bereet wéi si opgetaucht ass, gesucht an zréck an mech geduscht. Et gëtt näischt fir am déiwe Waasser ze halen, awer mir hunn et net gebraucht. Si war super.
  
  
  Wéi et alles eriwwer war, ass si op d'Uewerfläch schwammen. Ech schwammen bei hir a mir hunn ausgerout. Ech sinn am rouege waarme Waasser ageschlof. Ech hunn net gemierkt bis mäi Kapp gefall ass an an dat waarmt Salzwaasser gefall ass.
  
  
  D'Meedchen ass verschwonnen. Ech hunn zréckkuckt a gesinn datt si schonn op der Plage war. Op hirem Bauch, brong géint de wäisse Sand. Ech hu gemierkt datt Dir keng Trennung an hirem Schwammkleed gesinn. Ech sinn op d'Plage schwammen, sinn nieft hatt erofgaang an sinn erëm schlofen. Bis hir haarse Stëmm mech erwächt. "Gudde Moien, Carter. Dir sidd amgaang en Alliéierten ze treffen.
  
  
  Ech hunn d'Aen opgemaach a gesinn datt d'Sonn am Westen schonn ënnergeet. Et war keen op der Plage ze gesinn. Just e puer Kriibsen a vill Sand. Si huet dunn op d'Kopp iwwer d'Waasser gewisen. Eppes koum eis iwwer d'Waasser un, awer et war kee Boot.
  
  
  Et huet ausgesinn wéi eng mënschlech Figur. Ech blénken, hu mam Kapp gerëselt an nach eng Kéier gekuckt. Hie war nach ëmmer do. Dräihonnert Meter ewech an op der Plaz wou ech gemierkt hunn datt et absolut verbueden ass hei ze stoen, war e Mann zu Fouss. Héich, dënn, gekleet an engem laange wäisse Kleed, deen fladdert wéi e Fan. Hien huet eis mat enger würdeger awer determinéierter Approche ukomm. Dat war onheemlech.
  
  
  D'Meedchen nieft mir ass opgestan a gewénkt. Si huet sech roueg gekleet. Ech wousst datt et eng Halluzinatioun war. D'Waasser war zwar salzeg an huet sech wéi Sirop gefillt, mee ech si bal erdronk, wéi ech dran ageschlof sinn.
  
  
  De Mann koum ëmmer méi no. Ongeféier zéng Meter vun der Ufer huet hien säi Kleed opgehuewen, an d'Waasser bis op d'Hëfte gesonkt, an ass erëm opgestan, op d'Ufer. Hien huet mir ongeféier sechs Féiss grouss ausgesinn. Hie war al, mat engem laange Baart a wäiss Hoer. Hie war dënn, awer wiry.
  
  
  Ech souz plakeg um Sand mat donkelen Aen an engem breede Mond laachen Mitzi Gardner. Si stoung nieft mir an hien huet hir Hand mat Fangeren geholl, déi fir e Basketball erreechen konnten, sanft, wéi wann et en Ee wier. Si sot him e puer Wierder an enger Sprooch déi ech net kannt hunn a si hunn gelaacht. Si huet mech ugekuckt a gesot: "Dëst ass den Noah, Nick. Hien ass méi laang hei wéi iergendeen sech erënnere kann. Hien ass och e Géigner vun de kommunistesche Rakéiten op der Insel.
  
  
  Ech erwächen. Wat soss konnt ech maachen?
  
  
  Den Noah huet mech virsiichteg ugekuckt, dunn huet meng Hand gerëselt. Meng ass komplett a seng Handfläch verschwonnen, awer hien huet meng Hand just genuch gedréckt fir Éierlechkeet a Vertrauen ze inspiréieren. Ech beréiert Fleesch, waarm, mat Blutt bannen, lieweg.
  
  
  „Ech bewonneren dech ganz vill, Här Carter. Hien hat en däitleche briteschen Akzent an eng Stëmm, déi hie kéint gräifen, wann hie wollt. "Mitzi huet mir iwwer Är Handlungen erzielt, déi mäi Glawen un Iech gestäerkt hunn."
  
  
  Ech schlucken. - "Däi Glawen un mech?" "Op d'mannst maachen ech nach ëmmer wat méiglech ass. Ech fäerten, datt Dir onheemlech iwwerdriwwen.
  
  
  Hien huet Mitzeee gekuckt. Et muss eng enk Verbindung tëscht hinnen ginn. Natierlech aus Respekt, Frëndschaft a Verständnis. Dunn huet hien seng Opmierksamkeet op mech zréck.
  
  
  „Ech muss entschëllegen, Här Carter. Ech hunn de Mitzi gefrot, dech heihinner ze bréngen, ier Dir zevill an Ärer Aarbecht agefaange sidd. Leider gëtt et hei e Problem." Hien huet op de Bierg gewisen. "Ech muss eng schlëmm Krankheet verbannen. Ech kann elo net bleiwen, mee ech hu geduecht, ech sollt dech op d'mannst treffen an Iech meng Hëllef verspriechen, wann Dir se braucht. Ech hoffen Dir wäert mech erëm besichen."
  
  
  Hien huet sech no hannen hänke gelooss, d'Meedchen op d'Stir kuss, mech wénkt, zréck an d'Waasser, huet säi Kleed opgeholl a verschwonnen deeselwechte Wee wéi hie koum.
  
  
  Ech hunn hien nogekuckt. Mitzy huet gelaacht. "Wat bleift vun Ärer Rou? Et schéngt, datt Dir e Geescht gesinn hutt.
  
  
  Ech hunn op de Geescht gewisen. 'Wéi ...?'
  
  
  Si gouf eescht, huet mech ee Moment ugekuckt a gesot: „Fro net ze vill, Nick. Ech hu wierklech onheemlech Saache gesinn zënter ech dëse Mann begéint hunn. Dir wäert dat och erliewen. Elo gi mer besser zréck op Fleming, ier hien erwächt a wëll net e Spadséiergank maachen.
  
  
  Beim Verkleedung hunn ech eng grouss donkel Figur zréckkuckt, déi ënnert de Fielsen um Fouss vum Hiwwel um Kap verschwonnen ass. "Sot mir méi iwwer Äre Frënd", hunn ech gefrot.
  
  
  Si huet hir brong Schëller gezunn.
  
  
  "Denkt un wat ech Iech gesot hunn. Bereet Iech op Iwwerraschungen. Den Noah kann Iech vill vun hinnen ubidden, an ech si sécher datt ech se nach net all héieren oder gesinn hunn.
  
  
  Si ass viru mir an den Auto gerannt. Wéi ech an den Auto koumen, huet de Motor gebrëllt. Ier ech d'Dier zougemaach hunn, huet si de Gaspedal gedréckt a mir si mat voller Vitess laanscht de Rut zréck op d'Strooss gefuer.
  
  
  Ech hu keng Minutt gegleeft datt dësen Noah eng speziell Magie hat. Hien huet mech just ganz schlau a schlau ausgesinn. "Ass hien en Eremit?" - Ech hunn de Mitzi gefrot. Alles anescht wéi dëst. Hien ass de Leader vun engem Stamm vun iwwer honnert Leit. Si liewen an där aler Festung. Hie seet, datt seng Leit sech virun e puer honnert Joer no engem Sklavenrevolt hei néiergelooss hunn. Zesumme si si eng grujeleg Rëtsch. Si kënnen iwwerall am Dschungel sinn an Dir kënnt se net gesinn, ausser se wëllen dech."
  
  
  "Wéi hutt Dir hien erkannt?"
  
  
  Si huet hir Lippen gedréckt a mech gekuckt.
  
  
  "Et war och ganz komesch. Ech war an der Lagun schwammen wéi hien op eemol erof koum fir mir e Message ze ginn. Chip d'Assistent am Casino ëmbruecht, an Chip wollt ech et zu Miami huelen. Dësen Typ gouf ëm zéng Minutte virun dräi ëmbruecht. Noah sot mir um Véierel iwwer dräi.
  
  
  Et war méi einfach esou. Ech hat op d'mannst elo fest Buedem ënnert de Féiss. "Dschungeltrommel," Ech hunn gelaacht. "Telefon am Dschungel"
  
  
  'Vläicht. Awer méi spéit hunn ech gesinn datt hien eng ganz krank Fra mat Voodoo heelen. Hien huet gesot datt hien hir Dauf wier. Si ass opgestan an huet sech besser gefillt.
  
  
  Mäi Kapp war Kribbelen. D'Meedchen nieft mir war staark genuch fir an der haarder Welt vun der Mafia ze iwwerliewen. Fir dëst ze maachen, musst Dir eng praktesch Haltung zu allem hunn. An elo huet si vu Voodoo a Schwaarz Magie geschwat, wéi wa si selwer un hinnen gleeft. Ech hunn hir keng Froen méi gestallt.
  
  
  Mir si fënnef Minutte roueg gefuer. Op eemol war e schwaarze Mann an der Mëtt vun der Strooss. Hien huet eis gemierkt fir opzehalen. De Mitzi huet d'Fënster opgemaach an huet d'Fënster opgemaach. Hie war opgereegt; si huet him eppes am lokalen Dialekt gefrot an hien huet de Kapp gerëselt. Ouni e Wuert ze soen, huet de Mitzi den Auto an d'Réck gesat, sech ëmgedréint an de Gas geschloen.
  
  
  "Noah huet iwwer eis gefrot," sot si. "Et war e Rush. Eppes géif geschéien, awer hien huet net gesot wat.
  
  
  Ech hunn op Mitzeee gekuckt an dann zréck op de Messenger. D'Strooss war desertéiert. Wéi mer den nächsten Tour geholl hunn, huet sech d'Strooss ganz schlecht erausgestallt. Mir brauche e Jeep fir all Hindernisser einfach ze iwwerwannen. D'Halschent vun der Rees ass virun engem grousse Pothole an der Strooss opgehalen.
  
  
  "Mir musse weidergoen," sot de Mitzi.
  
  
  Dir kënnt et net Fouss nennen. Mir sinn wéi Bierggeessen op d'Beem geklomm bis mir endlech op eng héich Mauer aus Schiefer gebaut sinn. D'Festung huet de ganze Kaap besat an huet onheemlech ausgesinn. Wéi mir duerch d'Paart gaange sinn, waren d'Maueren vum Haff och aus Schiefer gemaach. Virun senger Kuliss goufe Steengebaier gebaut, e puer baufälleg, anerer an engem exzellenten Zoustand. Hir Diech hunn als Plattform fir d'Mauer gedéngt. D'Leit hu sech ëm déi imposant Figur vum Noah versammelt. Si haten donkel Native American Gesiichter. D'Männer hunn nëmmen e Ländchen un, d'Fraen hunn kuerz faarweg Röcke un. Jidderee war roueg, d'Stëmmung war depriméiert.
  
  
  Wéi mir erakoum, koum den Noah bei eis. Säi Gesiicht war däischter, awer säi Verhalen blouf houfreg a wierdeg.
  
  
  Hien huet eis dës Neiegkeet erzielt ouni ze blénken. Den Dr Fleming gouf entfouert. Chip Cappola gestuerwen probéiert dëst ze verhënneren. De Jerome huet den Hotel iwwerholl. All Amerikaner an Europäer ginn op Croisièreschëffer evakuéiert.
  
  
  Ech hunn gefrot: "Wou ass d'Tara Sawyer?"
  
  
  Eréischt méi spéit huet et mech opgefall wou ech meng Informatioun hierkréien. Mee während eiser roueger Fahrt am Cadillac hunn ech guer keen Trommelen am Dschungel héieren.
  
  
  De Message huet näischt iwwer hatt gesot," sot den Noah mir. Op alle Fall gouf et e Message. Dofir huet hien net nëmmen op Visiounen vertrauen. - "Wéi hutt Dir dat alles erausfonnt?"
  
  
  Hien huet d'Leit ronderëm him gekuckt an ech hunn de Mond ongedëlleg gesinn. „Zweifel w.e.g. net un, Här Carter. Net genuch Zäit. Den Dr Fleming gëtt an den Dungeons ënnert der aler Festung ofgehalen a muss gerett ginn. Är Miss Sawyer gouf wahrscheinlech op engem vun de Schëffer heem geschéckt.
  
  
  "Et schéngt mir onwahrscheinlech. Ech denken net datt de Jerome hatt lassgelooss hätt wann hien hatt fir Léisegeld ofgehale hätt.
  
  
  "Dëst ass en Argument. Mä dat ass net alles. Beschreiwunge vun Iech zwee goufen zirkuléiert, an zéngdausend Dollar goufen fir Är Erfaassung ugebueden.
  
  
  Ech verflucht haart. "Just wéi ech amgaang e bëssen Ëmwee ze huelen, fällt den Himmel."
  
  
  "Freed Dir deen Ëmwee gemaach hutt," huet den Noah kommentéiert. "Soss wier Dir schonn dout." Op d'mannst elo kënnt Dir zréck kämpfen."
  
  
  "Ech wéilt léiwer eppes maachen", hunn ech ausgemaach. Ech hunn d'Meedchen gekuckt. 'Bleif hei. Dir sidd sécher hei. Ech huelen Ären Auto."
  
  
  'Ni. Dir kennt d'Géigend net. Ech weess, an ausserdeem hunn ech nach Aarbecht ze maachen. Et war e metallesche Rand zu hirer Stëmm, déi op d'Charakteristiken ugedeit huet, déi hir eng Plaz an der Mafiafamilljenheet verdéngt hunn.
  
  
  "Si huet Recht,"Noah bemierkt. "Dir kënnt net zréck op de Port of Spain iwwer d'Küststrooss. Keen Zweifel Jerome bestallt et blockéiert. Dir musst duerch d'Bierger goen, an da kënnt Dir all Hëllef benotzen." Hien huet e laange Fanger op een décke, donkele Mann gewisen, dann op en aneren. "Hosen, Hiem. Begann dech. Wëllt Dir mat mir kommen ".
  
  
  Ech hunn et net gär. Wéi konnt ech sécher sinn datt dem Noah seng Geschicht richteg wier? A wien brauch dës Eskort op enger Rees, déi Gott weess wéi et wäert ophalen? Mee ech hat keng Wiel. Den Noah a seng Männer waren an der Majoritéit, an och de Mitzi huet dem Noah op der Säit gesat. Also hunn ech d'accord, op d'mannst fir de Moment. Wéi mir bei de Cadillac ukomm sinn, war d'Koppel och do, grinsend. Eis Guiden hunn elo Knéi-Längt Kotteng Hosen a wäiss Hiemer mat opgerullten Ärmelen un. Si haten Machetes an hire Rimm verstoppt.
  
  
  Si souzen am Réck.
  
  
  Et war néierens méi ëmgedréint an de Mitzy huet den Auto fënnef Minutte laang hin an hier drécke gelooss bis mir schlussendlech den Hiwwel konnten erofkommen. D'Haaptstrooss war scho schlecht, awer dës ass schrecklech. Mir si mat nidderegem Gang duerch dat ausgesinn wéi Schwäizer Kéis mat Lächer gefuer, a fir d'Situatioun méi schlëmm ze maachen si mir op der anerer Säit vum Gruet op e Fiels komm. Mir hunn eis gedréint an sinn laanscht e schmuele Wee gefuer, deen erof gefouert huet. Op där enger Säit huet den Auto de Biergsäit beréiert, an op där anerer hunn ech an en Ofgrond vun onverständlecher Déift gekuckt. Ech hunn näischt gesot fir de Mitzi net oflenken. Hie konnt sech besser op d'Fueren konzentréieren.
  
  
  No engem Kilometer vun dëse Schwieregkeeten si mir erëm duerch d'Bëscher gefuer, an ech konnt erëm fräi otmen. "Also Dir wësst de Wee," sot ech zu Mitzi. "Wéi komme mir an dem Jerome seng Dungeons?"
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. "Mir musse fir d'éischt eppes doriwwer erausfannen. Als éischt musse mir an deen alen Hotel goen, deen ech Iech um Wee op Är éischt Versammlung mam Noah gewisen hunn. Do kënne mir eis Pläng ausschaffen."
  
  
  Et war däischter ginn, wéi mir endlech eng Strooss breet genuch fir en Cadillac erreecht hunn. Mir konnten Luuchten ënnert duerch d'Vegetatioun gesinn. Also ware mir no bei der Stad. D'Mitzi huet d'Luuchten opgemaach fir op d'Strooss eraus ze fueren.
  
  
  E Liichtstrahl huet de Mann an Uniform beliicht. Hien huet eng Waff op eis geriicht. D'Meedchen huet direkt ofgebrach, den Auto an d'Réck gesat an nees beschleunegt. Ech hunn instinktiv zréck gekuckt. D'Réckluuchten hunn en aneren Zaldot gefaangen, dee just säi Gewier no uewen geriicht hat. Ier seng Waff héich genuch geklommen ass fir ee vun eis ze schloen, huet mäi Luger geschoss. Gläichzäiteg huet sech d'Schief gebrach. D'Mitzi hat vill Sperrholz op hir, ma si huet weider gefuer. Ech hunn duerch d'Spalt geschoss, wou d'Windschierm fréier war, an den Zaldot virum Auto ass gefall.
  
  
  De Mitzi huet den Auto gestoppt an ech hat Zäit fir eis Guiden ze kucken. Keen vun hinnen gouf blesséiert. Si haten sech an de Récksëtzer gekrabbelt an sinn elo nees virsiichteg opgestallt. Ech sinn erausgaang fir d'Geschenker méi no ze kucken, de Colonel Jerome eis geschenkt hat. Zwee Zaldoten stierwen. Ech hunn hir Uniformen a Waffen geholl an hunn se an de Récksëtz gehäit. Dem Noah seng Männer hunn hir Pistoulen gegraff. Ech soot. - "Kënnt Dir dëst handhaben?"
  
  
  Si kéinten. Si hunn als Palaiswiechter gedéngt wéi de Fleming President war. Vläicht wäerte mir enges Daags dëst Wëssen benotzen. Ech hunn de Moment d'Waff bei mir gehal an deenen zwee bestallt, d'Läiche an d'Bëscher ze zéien, wou se roueg leien, bis e puer hongereg Déier optauchen.
  
  
  Op alle Fall huet d'Stroosseblockade bewisen, datt dem Noah seng Informatioun richteg war. Dësen ale Mann hat méi an der Hülse wéi ech géif zouginn. Also de Jerome war zoustänneg, sot den Noah. Et ass Zäit iwwer ze denken wéi ee Fleming befreit. Dem Noah seng Autoritéit huet mir och méi Vertrauen an seng Frënn ginn. Si hunn sech schlussendlech virgestallt, an elo datt se bewisen hunn datt se Waffen handhaben kënnen, kënnen se nach ëmmer nëtzlech sinn.
  
  
  Mir sinn ouni Schwieregkeeten an den Hotel komm an de Mitzi huet den Auto an engem verloossene Schapp hannert dem Gebai geparkt. Vun do aus si mer an déi baufälleg Lobby gaangen. De Geroch vu Schimmel a verrottent Holz huet fir Dominanz gekämpft. Eis Guiden hunn eis d'Kräiztrap op an d'Kichen gefouert. Et war eng grouss Kichen mat Regaler laanscht eng Mauer an en Aarbechtsdësch an der Mëtt. Mir waren net eleng do. Et huet eng Käerz um Dësch gebrannt an dräi Männer hunn Iguana iessen, eng lokal Delikatesse, déi mäi Mo gebrach huet.
  
  
  Nodeems mir d'Männer an eis zwee Guiden begeeschtert mat den dräi Naturvölker begréisst hunn, konnten mir endlech iessen. Mat mengem brutalen Honger zefridden hunn ech e bësse manner wéi e Jo-Jo op engem Seel vun Iwwerraschungen a Schwieregkeeten gefillt. Meng Teller war nach hallef voll wéi déi dräi Naturvölker fortgaange sinn. Ech war frou se ze gesinn goen. Mir mussen eis eege Taktik entwéckelen, an ech hu mech net wéi eng oninvitéiert Firma gefillt.
  
  
  Den Noah sot mir d'Nimm vun eise Guiden, mee well ech d'Sprooch net kannt hunn, hunn ech se vergiess. Alles wat ech erënnert hunn war datt se laang waren, mat ville Konsonanten. Ech wollt se awer net beleidegen andeems se hinnen einfach den Tom oder den Harry nennen, also hunn ech mäi Problem erkläert an hir Meenung gefrot.
  
  
  Déi grouss vun deenen zwee huet gelaacht a gesot: "Dir kënnt mech Lambie nennen." Hien huet et mat engem zolitte "B" ausgeschwat.
  
  
  Mitzi sot a mengem Ouer: "Lamby. et ass eng grouss Klamm. Si iessen säi Fleesch fir hir Potenz ze erhéijen."
  
  
  "Hien huet Stil," Ech chuckled. "Vill besser wéi zum Beispill mäin Numm - N3. An du?' Ech hunn d'Nummer zwee gekuckt.
  
  
  Si huet breet gelaacht. 'Kako.'
  
  
  "Kuerz genuch," Ech ausgemaach. 'Wat heescht dat?'
  
  
  Hien huet erëm gelaacht. "Raufvugel. Ganz geféierlech.'
  
  
  'Super.' Ech hunn se gär. Si kéinte Geck iwwer d'Perspektiv vun der ganzer Arméi vum Grande Lacleur bekämpfen. Vläicht hu mer nach eng kleng Chance.
  
  
  "Dir verstitt datt mir den Dokter Fleming brauchen. Mir mussen de Fleming aus dem Prisong kréien. Mä als éischt musse mer dohinner kommen. Weess ee vun iech eppes iwwer Fluchtweeër, wéi Tunnelen, déi Prisonéier an der Vergaangenheet gegruewen hunn?
  
  
  D'Äntwert war negativ. War eleng. Ze schmuel fir ëm ze dréinen an ze géi fir zréck an d'Zelle ze krauchen. Wou d'Lach eraus koum, war elo eng Eisenpaart. Géint hinne louch nach ëmmer de verblendenen Doudekapp vum Ongléckleche Mann, dee säi leschte Versuch gemaach hat ze flüchten. Et war viru laanger Zäit. Dofir musse mir un eisem Darminstinkt schaffen, an et gëtt dacks bluddeg. Ech hu gesot wat ech doriwwer geduecht hunn. "Wou mengt Dir wëllt Dir ufänken?"
  
  
  Si hunn d'Schëller gleich gezunn. Kako sot et fir béid vun hinnen. "Wann de Fleming stierft, stierwen mir och. De Jerome wëll eng Rakéitestatioun op eisem Bierg bauen. Mir wäerte kämpfen, awer mir hunn net genuch Leit a Waffen fir hien ze stoppen.
  
  
  Ech hunn ugefaang d'Koppel ëmmer méi gär ze hunn. Hir Alter war schwéier ze roden, awer hir Haut war glat an hir Koordinatioun war gutt. Si geplënnert mat der Gnod vun Tiger. Ech hunn op d'Uniform gewisen. 'Setz dëst op. Dir wäert d'Roll vun Zaldoten spillen. Du hues de Mitzi a mech gefaangen a gitt eis an d'Festung huelen. Dir wäert soen, datt de Jerome eis bestallt huet an der Fleming senger Zell agespaart ze ginn.
  
  
  D'Meedchen d'Ae fir ee Moment schmuel. Ech hunn net gär hiert Liewen riskéieren, mee eisen "Trick" wier méi iwwerzeegend gewiescht, wa si och do gewiescht wier.
  
  
  D'Kako an d'Lambie hunn hir Hiemer an hir Hosen ofgedroen, e Moment mat hire Ländchen gezéckt, sech dann schei ëmgedréit an hunn se och ofgeholl. Si hunn allebéid Ouang, Krichsamuletten, un engem Gürtel ëm den Hals gedroen. Natierlech waren d'Waffen op der Hand, awer vläicht hu se geduecht datt et net schued e bëssen extra Schutz ze hunn. Si hunn Arméijacken iwwer eis Amulette gesat, Hosen undoen an hunn kloer gemaach datt mir bereet waren ze goen.
  
  
  De Mitzi war gefuer. Ech souz nieft hatt, an eis zwee Assistenten souzen hannert eis, Pistoulen op den Hals weisen. Um Wee an d'Festung huet d'Meedchen d'Ofkierzung am Beschten gemaach. D'Stroosse waren iwwerraschend eidel. Jiddereen ass dobannen bliwwen an hunn d'Riddoen zougemaach. D'Geschäfter waren däischter a geplanzt fir Plënneren ze verhënneren. Port of Spain gouf op eemol an eng düster Stad, ganz anescht wéi de Spaass vun der Nuecht virdrun.
  
  
  D'Festung stoung op engem nidderegen Hiwwel. Déi gréng Wiss virun him huet säi Bescht gemaach fir frëndlech ze kucken, awer deen Effekt gouf duerch d'Eisenzaun ronderëm an d'Kanoun am Zentrum vun der Wiss montéiert. Parking virun der Paart huet dës Plaz net méi bequem gemaach.
  
  
  E Korporal an zwee Zaldoten hunn eis Luuchten gesinn an hunn d'Strooss mat gezunne Waffen blockéiert. Mitzeee huet e bësse méi lues gemaach an e puer Meter virun hinnen gestoppt. Hannert mir huet de Lambie geruff: „Korporal, loosst eis kucken wat mir hunn. Fett Fang! Hien huet mech mam Mëndel vu senger Pistoul no vir gedréckt a generéis gelaacht.
  
  
  De Korporal koum virsiichteg un. Ech wollt dat fir d'éischt kucken. D'Jongen hunn d'Erfollegsgeschicht erzielt wéi se eis kruten an déi oniwwergänglech Erausfuerderungen déi se missen iwwerwannen. De Korporal war beandrockt. Wéi si hir Geschicht fäerdeg hunn, huet hie säi Gewier lues opgehuewen an op mech geriicht.
  
  
  Mäi Mo huet geknuppt. Hie géif Mitzeee net schéissen. Ech war sécher vun et. Si kéinten Niewefuerderungen oder Léisegeld dofir huelen. Mee wat Jerome fir mech geplangt hat war komplett anescht. De Korporal huet mech e Moment an der Däischtert gelooss, a kuckt mech duerch säi Visier. Dunn huet hien e Kommando geklappt. D'Zaldoten hunn de Wee gemaach. De Korporal ass an den Auto geklommen an huet de Mitzi bestallt an d'Festung ze fueren. Et war e gro Gebai. Keng Fënsteren an nëmmen eng Dier an der Mëtt, wéi en oppene Mond. Do stoung souguer eng hëlze Zong eraus. De Mitzi ass gestoppt an huet den Auto op der décke Parkplaz geparkt, an elo konnt ech gesinn, datt déi hëlze Zong eng Zuchbréck iwwer eng déif Gruef war. Elo gouf et Onkraut dran gewuess, awer viru laanger Zäit gouf et hei eng Linn vu Sklaven. iwwerschwemmt et mat Waasser aus dem Mier. All Ugräifer huet missen op e Nassuit vertrauen. Et stoung en Zaldot an der Mëtt vun der Bréck, an d'ganz Gebitt war vun helle Spotlights beliicht. De Korporal lénks. "Bréngt se eran, während ech deen Typ mat engem Waff halen."
  
  
  Ech gouf aus dem Auto gedréckt. De Mitzi koum op déi aner Säit eraus. Kako an Lambie haten hir Pistoulen op de Réck dréckt. De Korporal huet e bësse méi gegleeft an ass dobannen gaang. E puer Minutte méi spéit ass hien erëm ukomm, begleet vun engem Lieutenant. Den Zaldot op der Bréck huet streng salutéiert, an d'Behuele vum Newcomer sot mir, datt hien hei am Kommando war.
  
  
  De Korporal huet mat beschäftegte Gesten geschwat, bis den Offizéier him gezeechent huet ze roueg. Vun de Stären a sengen Aen, konnt ech roden, wien d'Belounung kritt hätt, wann dëst eng richteg Erfaassung gewiescht wier.
  
  
  Lambie bemierkt: "Uerder vum Colonel. Déi zwee mussen an der selwechter Zell wéi Fleming gespaart ginn. Dir gesitt, all gefaangen Villercher sinn zesummen.
  
  
  "Ech gesinn," huet de Lieutenant kuerz geäntwert. "Huelt se an d'Wuechtzëmmer."
  
  
  Hien huet sech ëmgedréit a mir waren gezwongen him duerch e Steengang ze verfollegen, deen e grujeleg Echo hat. E richtegen Albtraum fir déi, déi u Klaustrophobie leiden. Am Gardehaus huet de Stellvertrieder mat der Hand gewénkt, datt mir solle gesicht ginn.
  
  
  De Kako sot séier: „Mir hunn se scho gesicht, Lieutenant. Si sinn honnert Prozent reng."
  
  
  De Lieutenant huet gelaacht: 'Ganz gutt.' "Nick Carter, richteg? "Ganz geféierlech," sot de Colonel. Awer ech mengen, Är Zänn ginn den Owend erausgezunn.
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn a probéiert wéi e geschlagenen Hond ze kucken. Hien huet elo seng Opmierksamkeet op Mitzeee gedréint. Och mat Tréinen an den Aen a sech wéi eng Angscht Kaz gekackt, war si nach ëmmer derwäert ze gesinn. Vläicht huet hien et gär wann hatt e bëssen ënnergeuerdnet war. Seng Heften hu sech e Moment zréck an zréck gekippt an hien huet hire Kinn mat engem Fanger opgehuewen.
  
  
  De Colonel seet, Dir sidd vill wäert fir de Syndikat. Wat se wëllen bezuelen fir Iech zréck ze kréien. Mir wëssen dat." D'Mitzi huet nach méi erschreckt ausgesinn, an de Mond mat der Hand ofgedeckt an ugefaang ze knacken. „W.e.g., Här, schéckt mech net bei hinnen. Si wäerte mech ëmbréngen."
  
  
  Hien huet seng Wenkbrauwen opgehuewen. "Wann Dir se sou vill schätzt, firwat géifen se dat maachen?"
  
  
  Si huet e Moment op d'Lëps gebass, dunn, wéi wann se gemierkt hätt, datt de Stellvertrieder si kéint zwéngen ze schwätzen, huet si geflüstert: „Ech muss iergendwou Sue bréngen. Mee ech hunn et net geliwwert. Elo waren et Dollar Zeechen a sengen donkelen Aen. Gott, hien hat Phantasie! Hien huet ongedëlleg geklongen. "Wou sinn déi Dollar elo?" Si huet op eemol hoffnungsvoll ausgesinn. "Ech kann Iech weisen wou ... Wann Dir eis loosst, wäert ech ..."
  
  
  Säi Laachen war désagréabel.
  
  
  "Dir wëllt vill, Schatz. Wat de Carter ugeet, wann ech hie verluer hätt, hätt de Colonel mech amplaz Handschellen gehäit. Hien huet seng Schëlleren opgehuewen. "Aus iergendengem Grond denkt hien wierklech un dësen Här hei."
  
  
  D'Meedchen huet sech d'Hänn matenee reiben, se no him erausgehalen a méi no bei him gaang, mat Soumissioun an Opreegung bei all Schrëtt.
  
  
  - Dann just ech? Nëmmen du an ech?'
  
  
  Lust war op sengem Gesiicht ze gesinn. Ouni d'Aen vun hir ze huelen, huet hien mat eisen zwee Männer geschwat. "Ee vun iech wäert hei bleiwen, deen aneren wäert de Carter an d'Zelle huelen."
  
  
  Ech hat en grujeleg Moment wéi ech geduecht hunn datt de Stellvertrieder eleng mam Meedchen wollt sinn. Dunn hunn ech gemierkt datt hien mech mat engem vun de Kärelen schécken wollt. Ech hunn d'Muskelen e bësse gebéit, wéi wann ech d'Iddi gär hätt a geplangt de Mann laanscht de Wee ze attackéieren. Mitzeee konnt de Stellvertrieder handhaben, awer et kéint e Kampf ginn, an ech brauch keen Tëschefall, dee méi Zaldoten mobiliséiert. De Stellvertrieder huet meng Beweegunge gesinn, gegrinst an huet decidéiert trotzdem mat mir ze goen. Hien ass virun der Dier viru Lambie a mir erausgaang. Mitzeee huet him an engem séissen Toun geruff: "Leutnant ... bis spéider, jo ..."
  
  
  Hien ass duerch de Gank gaang, an ech hu gemierkt datt säi Gang méi opgereegt war wéi militäresch. Dem Stellvertrieder seng Gedanken waren net iwwer seng Flicht. Um Enn vum Gank huet hien eng déck Steng Dier opgemaach, eis gestéiert an se hannert sech geschloen. Ech hunn de Verdacht, datt mat dësem Granitblock hannert eis keng Kläng aus den Dungeons op den éischte Stack kéinte penetréieren. Mir sinn an den ënneschten Gank laanscht eng Steen Spiraltrap erakomm. D'Waasser ass drëpst an et war e mächtege Geroch. Et war keng Luucht ausser dem Lieutenant seng Luucht. Hien ass erëm virun eis gaangen, laanscht zwanzeg gespaarten Dieren op béide Säiten vum stinkende Gank. Um Enn vum Gank huet hien e Messingschlëssel iwwer véier Zentimeter laang erausgeholl, d'Dier opgespaart an an der Zell stoungen.
  
  
  Doktor Fleming souz géint d'Mauer mat engem Knéi opgestoppt. Hien huet säin anere Been virun him verlängert. Et huet ellent a geschwollen ausgesinn. Hie souz op de grénge Moos, deen de Steebuedem ofgedeckt huet, an ee vu sengen Äerm hänkt iwwer de Kapp vun enger Eisenkette un der Mauer.
  
  
  Hien huet opgekuckt, blénkt an d'Luucht, huet mech gesinn a souz op. Dunn huet hien meng Gard gesinn an endlech de Stellvertrieder. Hien huet d'Schëlleren nees erofgefall a säi Kapp ass an Verzweiflung no vir gefall. Den Offizéier stoung iwwer him, laacht. Hien huet säin Holster opgeléist, säi Revolver erausgezunn an ass eropgaang fir eng kloer Vue vu Fleming a mech ze kréien, a lues a lues d'Waff op meng Taille geriicht.
  
  
  "Här President." - D'Stëmm war rutscheg. "Hutt Dir gehofft e gudden Alliéierten op der Insel ze fannen? E Mann deen Iech schonn eng Kéier gerett huet a vläicht nach eng Kéier kann? Ech presentéieren Iech et. Hie ka bei dir bleiwen."
  
  
  Hannert mir huet de Lambie kloer den Otem gehal. Ech hat verschidden Optiounen. Ech konnt op der Säit goen a mäi Mann de Stellvertrieder schéissen. Awer vläicht war den Offizéier méi séier, an ech hunn ugefaang de Lambie ëmmer méi ze verstoen. Oder ech kéint ofgelenkt ginn a meng Luger erauszéien.
  
  
  Wärend ech doriwwer nogeduecht hunn, ass eng Rat der Gréisst vun enger Kaz duerch d'Zelle duerch d'Stiwwele vum Stellvertrieder gerannt. D'Liicht vu senger Luucht huet d'Déier wahrscheinlech Angscht gemaach. De Stellvertrieder sprang op d'Säit an huet si erschoss. Dëst huet mir genuch Zäit fir mäi Luger ze gräifen. Ech hunn de Lieutenant direkt an de Kapp geschoss. D'Lantern ass duerch d'Loft geflunn. Ech konnt et mat menger fräier Hand ophalen, meng Fanger op der waarmer Luucht verbrennen, konnt se awer séier erofsetzen ouni se ze briechen. De Stellvertrieder ass mam Gesiicht erof gefall. De grénge Moos um Buedem gouf lues a lues rout. D'Lambie huet mat Zefriddenheet geschnappt. Ech war frou datt mäi Schrëtt hien net iwwerrascht huet. Endlech, op Reflex, konnt hien den Ausléiser zéien a mech schéissen. Ech hunn him Merci gesot andeems ech him op d'Schëller geklappt hunn.
  
  
  Fleming blénkt. Hien ass nach ëmmer net un d'Luucht gewinnt. Hie war ongenéiert.
  
  
  "Ech verstinn näischt méi," huet hien gemëscht. "De Colonel Jerome freet mech zréck ze kommen an d'Land ze regéieren. Firwat ginn ech dann elo festgeholl? Firwat sidd Dir heihinner bruecht? Firwat sidd Dir esou léif mat dësem Zaldot?
  
  
  "Spéider," Ech hunn him roueg. "Et gëtt keng Zäit elo." Weder den David Hawk nach d'Tara Sawyer wollte datt de Fleming iwwer d'Axe seng Amëschung wësse sollt. Nom Jerome säi Verrot war d'Versuchung grouss him alles ze soen. Awer wann den Hawk an d'Tara Recht hätten, wann de Fleming ugefaang huet haartnäckeg ze handelen an net méi spille wollt, wien géif d'Insel schützen? Also ech muss léien. Ech weisen op säi Been. "Wéi schwéier sidd Dir blesséiert?"
  
  
  Hien huet nach ëmmer verwonnert ausgesinn, awer ech hu probéiert seng Opmierksamkeet vu politesche Saachen ofzeleeden.
  
  
  Hien huet gesucht. "Mäi Been ass gebrach."
  
  
  Ech hunn ugefaang dem Stellvertrieder seng Taschen no de Schlëssel vun den Handschellen ze sichen. Hie war net mat him. Ech konnt op d'Kette schéissen, awer ech hat wéineg Munitioun. Ech brauch vläicht e puer Kugelen do uewen. Ech hunn ee Fouss op d'Mauer gesat an gezunn. De Mörser tëscht de Steng war Joerhonnerte al a gouf vu Feuchtigkeit geschwächt. Ech hu gefillt datt d'Kette e bësse béien, awer ass net erofgaang. Ech hunn e puer méi mol geruckt, awer et war kee Gebrauch. Mir mussen dës Saach ausgruewen. Ech hunn eng séier Beweegung mat menger Hand gemaach, an de Stiletto ass aus senger Suedenmantel a meng gebogen Fanger gefall. D'razor-scharf Metal duerchgestrachenem d'Mörser, Zille an Zille erofgefall. Lambie ugefaang ze hëllefen. Dëst huet méi laang gedauert wéi ech geduecht hunn. Trotz der Keelt hunn ech schweessen. Wann de Stellvertrieder net geschwënn ukomm ass, da kéint een denken, kucken ze goen, wat him geschitt ass.
  
  
  Ech hunn eng déif Groove op enger Säit vun der Klammer gemaach. Ech hunn dunn d'Kette sou schwéier wéi ech konnt zesumme mam Lambie gezunn. Wéi si fräi gebrach ass, si mir op de glate Moos gefall. Fleming gouf no vir gezunn. Lambie an ech hunn et opgeholl. Hie konnt op sengem gudde Been stoen, obwuel hie ganz schwaach an schwindeleg war vum Kaméidi, dee mir hu misse maachen. Ech hunn de Lambie verlooss fir hien z'ënnerstëtzen, während ech dem Lieutenant seng Jackett ofgeholl hunn. Ech hunn och säi Rimm an Revolver geholl an hunn se all dem Lambie ginn.
  
  
  "Huelt dës Jackett aus a gitt dës un. Dir hutt eng Promotioun."
  
  
  Lambie konform. Mam Fleming tëscht eis si mir zréck an d'Wuechthaus.
  
  
  Dem Mitzi Gardner seng graziéis Këscht huet sech géint d'Relief gebogen. Si huet e Stull fir de Fleming gegraff, a wéi hien sech drop gesat huet, huet si gefrot: „Wou waart Dir esou laang? Mir wollten just goen a kucken. Gott, wat hunn se him gemaach?
  
  
  "Schlësselen. Kuckt an den Tiräng.
  
  
  De Kako huet den ieweschte Tirang opgemaach an huet mech eng Handvoll gehäit. Ech hunn e puer probéiert ier ech endlech déi richteg fonnt hunn. Desweideren war d'Schloss sou rusteg, datt ech et mat engem Pabeiergewiicht schloen ier se opgemaach huet. Et war eréischt wéi d'Handschellen ewechgeholl goufen, datt ech d'Neel dobannen gesinn hunn an d'Blutt vun de Wonnen um Fleming sengem Handgelenk. De Rost vun der aler Kette war an de Wounds, awer et war onméiglech ze wäschen. Et waren keng Medikamenter am Waardezëmmer. Dir sollt waarden.
  
  
  Ech hu gesot wéi ech d'Festung géif verloossen. De Lambie stoung mam Réck zur Dier a senger neier Uniform. De Kako huet dem Zaldot op der Bréck missen soen, datt de Stellvertrieder hie wollt gesinn. Wann hien komm ass, hu mir hien gebonnen an him e Gag an de Mond geluecht. De Mitzi ass dunn an den Auto gerannt an ass op d'Zippelbréck gefuer. Mir hunn de Fleming op d'Bréck bruecht an ech hunn hien an den Auto geschleeft. De Lambie, a senger Stellvertriederjacket, souz virun, tëscht Mitzi a Kako.
  
  
  Op der Gardepost huet de Lambie dem Stellvertrieder säi Revolver op de Mitzi geriicht, sech op si gedréint, sou datt de Wiechter säi Gesiicht net gesinn huet. De Kako wäert dem Korporal soen datt de Jerome d'Meedche bestallt huet fir him geholl ze ginn. Wann et geschafft huet, hu mir passéiert. Wann dat net funktionnéiert, hunn ech nach ëmmer de Luger. Lambie a Kako waren och bewaffnet. An dräi bis dräi ass e ganz favorabele Verhältnis.
  
  
  Mir sinn ouni Problemer an engem Cadillac ukomm. D'Mitzi huet d'Luuchten un an ass den Hiwwel erof gefuer. D'Wuechten hunn gesinn, datt mir gefuer waren an si laanscht d'Strooss gaang ouni se iwwerhaapt ze blockéieren. Si hu kee Fluchtversuch erwaart.
  
  
  De Korporal huet seng Hand opgehuewen fir den übleche Scheck ze maachen, an de Mitzeee huet d'Fënster erofgerullt. De Kako huet sech no vir geluegt fir dem Lambie säi Gesiicht ze decken a probéiert ongedëlleg ze kucken. "De Colonel huet seng Meenung geännert. Hie wëll e Meedchen him bruecht ginn. Elo.'
  
  
  De Korporal huet besuergt ausgesinn. "Leutnant, wann Dir hir selwer bréngt, wien ass hei am Kommando?"
  
  
  "Dir," huet de Lambie geklappt. 'Loosst keen eriwwergoen bis ech zréck kommen ....'
  
  
  De Korporal sprang zréck. Dem Lambie seng Stëmm kléngt net wéi dem Lieutenant seng. "Hey ... waart ... du net ... hey ... wat heescht dat?"
  
  
  Ech hunn de Schoss héieren an hunn mech geknéit. De Kako huet de Korporal erschoss. D'Zaldote stoungen net op der Garde, mee well de Mitzi séier mam Auto gefuer ass, huet ee vun hinnen et fäerdeg bruecht seng Hand op d'Dierhandtak ze leeën. Ech hunn den Aarm mam Hënneschten vu mengem Luger geschloen an dunn den Zaldot erschoss. Deen aneren huet säi Gewier gezielt, huet awer keng Zäit fir den Ausléiser ze zéien. Ech gepompelt Bläi an sengem Mo an Zäit.
  
  
  Et war super. Elo ware mir mat voller Geschwindegkeet iwwer d'Strooss gefuer. Mir waren um Enn vum Hiwwel wéi ech en Auto héieren hunn. Ech wousst deen Toun ze gutt. Mir sinn aus dem Gas. De Mitzi huet den Auto gestoppt, mech ugekuckt an d'Schëller gezunn. Mat Noutfall Gesetzer a Kraaft uechter d'Insel, et war keng Chance vun tanken. All Tankstelle ware gespaart. An de Fleming konnt net zwanzeg Meilen duerch d'Bierger goen.
  
  
  Mir kënnen et vläicht an den Noah's Hotel huelen, awer wat duerno? Wann de Jerome wousst, datt den Dr Fleming entkomm wier, wier hien net sécher iwwerall bei Port of Spain. Ech hu missen en aneren Auto sichen. Vu wou mir elo waren, konnt ech d'Küststrooss ënnen gesinn. Eng Jeep stoung bei der Alstad geparkt. Däischter Figuren stoungen ëm hien, an d'Lanteren hunn op der Strooss gebrannt. Et war eng Stroossespär. Ech hu meng Gedanken gemaach.
  
  
  "Dëst ass eisen neien Transportmodus. Ech weess net wéivill Zaldoten mussen aus der Hand geholl ginn, mee mir kënnen net Gewierschëss riskéieren.
  
  
  Vläicht ginn et aner Leit, déi kënnen intervenéieren. Dir zwee gitt op hinnen an distractéiert dës Kärelen. Ech këmmere mech ëm si. Probéiert se zesummen ze setzen. Mitzy, hues du en Revolver? Si gouf vu mir beleidegt "Sinn ech plakeg?"
  
  
  "Bleift hei mam Fleming. Wann iergendeen kënnt, schéisst wann et keen anere Choix ass, awer probéiert als éischt ze kucken ob et en Trick ass."
  
  
  Lambie an Kako verschwonnen. Ech sinn ëm d'Haiser gaang, déi um Hiwwel stoungen. Wéi ech laanscht d'Haiser gaange sinn, hunn ech d'Situatioun studéiert. Elo hunn ech d'Checkpoint Luuchten kloer gesinn. Meng Schrëtt goufe vu Fernen an aner Planzen gemuffelt. Ech sinn op d'Jeep geklommen an hunn virsiichteg ronderëm gekuckt bis ech eng Patrull gesinn hunn. Ech hunn se net verstanen, mee wat och ëmmer de Lambie an de Caco gesot hunn, et muss vill Spaass gewiescht sinn. Déi véier Zaldoten, déi an engem Grupp ronderëm meng zwee Jongen stoungen, hunn sech mat Laachen verduebelt. Si hunn mech de Réck gedréint. Ech hu séier gehandelt, Angscht datt se sech dréinen. "Ech stung direkt hannert hinnen mam Luger prett," sot ech schaarf. "Dir sidd all op Waff. Net eng eenzeg Bewegung! '
  
  
  D'Laachen huet op eemol opgehalen. Si stoungen gefruer. Lambie huet e puer Schrëtt zréck an huet Ziel. D'gold Braid vun den Epauletten op senger Jackett blénkt an der Däischtert. De Kako ass op d'Jeep gerannt, ass an d'Réckraum geklomm a mat engem Seel zréck. De Rescht war séier gemaach. Wéi de Kako dee leschte vun de véier gebonnen a gekackt hat, hunn ech d'Gasversuergung an der Jeep iwwerpréift. Zu menger Erliichterung war den Tank voll. "Setz se an d'Bëscher an huel déi Luuchten aus dem Wee," sot ech. "Ech wäert de Fleming ophuelen."
  
  
  Ech sinn mat der Jeep gefuer, wou mer de Cadillac verlooss hunn. Ech hu grad elo gemierkt, datt d'Luuchten vun der Jeep net funktionnéieren. E Fluch!
  
  
  De Mitzi huet mir gehollef de Fleming an de méi klengen Auto ze plënneren. Si souz nieft mir wéi ech hannert d'Rad geklommen an erof gefuer. "Lumby a Kako musse selwer an den Hotel kommen. Vun do aus kënne si sécher heem kommen."
  
  
  De Jeep muss flott gewiescht sinn, mee et war keng ideal Léisung. Ouni Luuchten an ouni Guide hunn ech net missen drun denken duerch d'Bierger ze fueren. De Gedanke drun, esou iwwer wandern Stroossen laanscht all Zorte vu Nidderschléi ze fueren, huet mir Gänsehaut ginn. Ech muss d'Küststrooss erofgoen.
  
  
  D'Lambie an de Kako hu sech net gär hannerlooss, mä si hu gesinn, datt dat déi eenzeg Léisung war.
  
  
  Wéi si fortgaange sinn, hunn ech d'Jeep erëm ugefaangen. Elo konnt ech dem Fleming endlech déi Fro stellen, déi mech zënter enger Zäit gestéiert huet. Ech hunn iwwer meng Schëller geruff: "Wësst Dir wat mam Tara Sawyer geschitt ass? Hunn se hir lass gelooss?
  
  
  'Nee. D'Zaldoten, déi mech gefaangen hunn, soten si géifen e Léisegeld vun enger Millioun Dollar fir hatt verlaangen. Wou hëlt Dir mech iwwerhaapt?
  
  
  "An Noah."
  
  
  Péng an Angscht widdert a senger Stëmm. "Jo, dat ass déi éischt Saach. Da muss ech an d'Stad goen. D'Leit wäerte mech nolauschteren."
  
  
  Ech loossen him mech täuschen. Ech selwer hat genuch Problemer net mat him ze streiden. Ech war besuergt iwwer Tara Sawyer. Ech konnt näischt mat hatt geschéien loossen. Ech sinn op de Gas getrëppelt. Wat ech méi séier Fleming a Mitzeee liwweren, wat ech méi séier an d'Stad kommen. Ech hunn den Eck gedréint an hunn Luuchten op der Strooss gesinn. En anert Hindernis.
  
  
  "Daucht erof," hunn ech dem Mitzi gefeiert. "A maacht Iech prett."
  
  
  Ech verlangsamt. Ech wollt datt se denken datt ech géif ophalen, just fir an der leschter Minutt duerch d'Barrière ze briechen. Ech hunn nëmmen zéng Meter ewech gesinn: e risege Camion mat engem klenge séieren Haubitze am Kofferraum. Hien huet de ganze Wee blockéiert. Et war kee Passage.
  
  
  Op der enger Säit vun eis huet dat ueleg Waasser aus dem Sumpf d'Liicht vun de Laternen reflektéiert. Also do giff ech net wäit goen. Op der anerer Säit waren et Palmen. Si wuessen net am Waasser, sou datt et festem Buedem gewiescht wier, awer d'Beem waren méi no beienee wéi ech gär hätt. Ech hu mech gefrot, ob ech e Jeep kéint fueren. Awer et war déi mannst schlecht Optioun. Ech hunn d'Rad gedréint an hunn d'Strooss mat der Drossel um Bord gezunn. Ech héieren se ruffen: "Stop", dann e Schoss. D'Kugel huet héich duerch d'Palmeblieder geflüstert.
  
  
  Eng Warnung Schoss.
  
  
  Flott Leit! Mitzeee huet sech an hirem Stull gedréint an huet d'Feier zréckgezunn, awer net sou virsiichteg, net an d'Loft. Ech hunn net zréck gekuckt. Et huet mir geschéngt, datt ech fir d'éischte Kéier a mengem Liewen op engem wilde Hengscht reiden. Ech sinn an e Bam gefall, deen anere Wee op zwee Rieder gesprongen a bal ëmgedréint. Si hunn op eis geschoss, awer si hunn eis net geschloen. Ech hu probéiert erëm op d'Strooss ze kommen, awer wéi ech et gemaach hunn, hunn ech do eng aner Iwwerraschung fonnt.
  
  
  Et war eng Jeep op der Strooss, a véier Zaldoten sinn dorop gerannt. De Fleming huet hannert mir e Gejäiz vu Péng erausginn. Et war net Spaass fir hien. De Mitzeee huet dem Fleming säi Kapp op d'Verfollegungsjeep geschoss, wéi ech sou vill Geschwindegkeet aus dem klengen Auto gepresst hunn wéi ech konnt. Et war net séier genuch. Ee vun eise Pneuen war eidel.
  
  
  "Nick, si fänken eis un." - huet de Mitzi geruff.
  
  
  Si brauch mir net ze soen. Hir Kugel huet d'Metall vun der Jeep bal am selwechte Moment getraff wéi ech d'Schëss héieren hunn. Ech hunn hir de Luger ginn.
  
  
  "Probéiert an de Grupp ze kommen. Ziel a weider ze schéissen." Si huet béid Hänn benotzt, awer et ass ganz schwéier op e bewegt Zil ze zielen wann Dir vu Säit zu Säit gerëselt gëtt. Et war eng vun deenen Zäiten, wou ech gefrot hunn, ob mäin Numm op d'Lëscht bäigefüügt gëtt, déi den Hawk a sengem Safe hält, all Numm mat engem Asterisk wat beweist datt déi Persoun dout ass.
  
  
  Mitzi gejaut. Ech hu geduecht datt hatt getraff gouf, awer si souz riicht. Ech hunn den Accident am Réckspigel gesinn. D'Jeep hannert eis huet sech ausser Kontroll gedréint an ass mat voller Vitess an de Sumpf gefall, wou e lues a majestéitesch no ënnen sank. Ech hunn d'Scheinwerfer ee Moment gesinn ier ech erausgaange sinn.
  
  
  De Mitzi huet de Luger tëscht menge Been gedréckt an sech ëmgedréit. Mir waren op engem flaache Pneu gefuer. Dëst war net deen eenzege Kaméidi an der Nuecht. De Klang vu Bambusstécker, déi huel hëlzent Drums schloen, konnt am Dschungel héieren ginn. Et war e muffled ominös Toun. Ech hu gefrot ob Kako a Lambee e Wireless Message un de Stamm iwwerdroe kënnen. Vläicht war et e Message iwwer eis Flucht, déi vun onsichtbare Figuren am Reebësch geschéckt gouf.
  
  
  De Rhythmus ass séier eropgaang. Et huet ausgesinn wéi eng Katastroph. Hannert mir hunn ech déi schwaach Stëmm vum Dr H. Fleming héieren. "Mir gi gefollegt, a si fänken eis séier un."
  
  
  Ech hunn d'Jeep op seng lescht Geschwindegkeet gedréckt.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Direkt virun eis op der Strooss huet een mat enger Taschenluucht eis gewënscht, op eng Landstrooss ze goen. Ech hu keng Froe gestallt an hunn mech ëmgedréit. Ech sinn mam Auto iwwer de Sand an eng aner Fackel bei d'Waasser gefuer, hunn d'Zündung ugeschalt a sinn erausgaang.
  
  
  Den Noah war do, elo ouni säi wäisse Mantel an huet e Ländchen un. Op der Strooss, wou mer just laanscht gefuer waren, hunn ech de Klang vun engem Auto héieren. Mir haten net genuch Zäit. Mir stoungen mam Réck op d'Mier. A meng Luger war eidel.
  
  
  De Mitzi koum och eraus. Den Noah huet de Fleming mat staarke Waffen aus dem Auto gezunn.
  
  
  "Komm mat mir, Carter. Huelt dem Mitzi seng Hand a loosst net lass. Bleift hannert mir."
  
  
  Ech hunn de Luger a mengem Rimm gestoppt, dem Meedchen seng Hand geholl an dem Noah gefollegt. Wat soss konnt ech maachen. Mir stierwen souwisou geschwënn. A vläicht kéinte mir souguer esou wäit schwammen, datt eis Verfolger eis net fanne géifen, wa mir nëmmen de Kapp niddereg genuch an den däischtere Wellen halen.
  
  
  Den Noah ass roueg a zouversiichtlech an d'Mier geklommen. Hien huet de Fleming liicht gedroen. D'Mier ass ëm d'Féiss opgestan, bis an d'Mëtt vun den Oberschenkel, dunn huet hien op eemol ugefaang, Schrëtt fir Schrëtt erëm opzestoen.
  
  
  Um nächste Schrëtt hunn ech meng Zeh op eppes schwéier geschloen. Ech hu bal getrëppelt, dunn hunn de Fouss opgehuewen. Ech hunn de Stee mam Fouss kraazt an e bësse méi héich gefillt fest Buedem. Ech hunn mäi Gewiicht drop geluecht. Ech hunn mäi Knéi ausgestreckt an hunn mech e Schrëtt méi héich gefillt wéi deen éischten. Mir klammen véier Schrëtt erop a si riicht iwwer eng rau Fielsfläch ongeféier sechs Zentimeter ënner Waasser gaang.
  
  
  Ech hunn roueg gelaacht. Ech war gutt beherrscht an dëser Magie. Ech hunn den Noah fir d'éischt laanscht dëse Steewee gesinn. Ech hu gemierkt, datt et eng al Steenstruktur war, wahrscheinlech eng Iwwerschwemmungsbarriär, déi duerch en Äerdbiewen scho laang ënner dem Mieresspigel gefall ass. Ech hunn net geduecht datt den Noah et jeemools iwwer Waasser gesinn huet. Hien huet et méiglecherweis duerch Accident beim Segelen entdeckt, an obwuel hie kee Forain war, huet hien et benotzt fir seng superstitious Unhänger Angscht ze maachen.
  
  
  Hannert mir hunn ech de Mitzi héieren kuckelen. "Et ass eng Éier, Nick. Elo wësst Dir eppes wat e Geheimnis fir bal jiddereen ass. Opgepasst op glat Beräicher a bleift an der Mëtt. D'Breet vun der Mauer ass nëmmen en hallwe Meter."
  
  
  Ech hunn hir Hand gedréckt. Staark genuch. "Dir wousst a probéiert mir Geschichten iwwer de Kleeschen ze erzielen, du dreckeg Hoer. Wéi wosst Dir?'
  
  
  "Beim Baden. Ech hunn de Kapp drop geschloen an hunn d'Bewosstsinn verluer. Noah huet mech gerett. Hien huet mir net gesot wat ech gemaach hunn bis ech him menacéiert hunn datt ech et selwer géif handhaben. Hien huet geschwuer et geheim ze halen."
  
  
  Mir waren bal op der anerer Säit, wéi e Paar Spotlights iwwer d'Waasser geschéngt hunn. Et goufe Gejäiz vun Iwwerraschung a Roserei. Si hunn eng Jeep fonnt, et waren awer keng Leit. Mir ware schonn ausserhalb vun der Luucht, sou datt se eis net gesinn hunn. Mir sinn op e géi Fiels ukomm, an deem eng schmuel Trap ausgeschnidden ass. Et war e laangen a schwéiere Kloteren, awer den Noah, deen de Fleming droen, huet keng Zeeche vu Middegkeet gewisen wéi hien den ieweschte Schrëtt erreecht huet a fënnef Féiss erof op d'Plattform sprang, déi als Rampart an Daach fir d'Haiser drënner verduebelt gouf. Ech hu geduecht datt hien gutt als Fitnesstrainer am AX Programm géif maachen. Hien huet de Fleming a seng ausgestreckt Hänn iwwerginn, an de President gouf séier an de Raum bruecht.
  
  
  Wéi mir ukomm sinn, hunn ech gemierkt datt de Raum scho fir seng Behandlung ageriicht war. Brennende Fakelen hunn un de Steenmaueren hänken. Am Zentrum vum Buedem war e Bett mat parfüméierter Blieder bedeckt. Mir sinn eng Aart Éieregarde vu Stammleit laanschtgaangen, déi jidderee liicht de Fleming beréiert huet, wéi wa se him e puer vun hirer Kraaft wëllen ginn.
  
  
  Wéi de Fleming op d'Bett geluecht gouf, sot ech: „Hien huet e gebrachent Been an et ass Rust um Handgelenk. Hie muss eng Bluttvergëftung hunn, an ech hat keng Zäit fir an d'Apdikt fir Antibiotike ze goen. Hien brauch et direkt. Gëtt et e Wee fir dëst hei ze kréien? '
  
  
  Deen héije schwaarze Mann huet mech onbestänneg gekuckt. Dem Fleming seng Stëmm war schwaach, awer hien huet gelaacht. "Merci fir Är Suerg, Här Carter, awer ech sinn a gudden Hänn. Ech bewäerten dem Noah säi medizinesche Wëssen méi héich wéi dat vum deierste Spezialist op der Park Avenue.
  
  
  De Patriarch sot roueg: "Mir sinn iwwer d'Natur vun Äre Verletzungen informéiert ginn, a mir kënnen d'Behandlung direkt ufänken."
  
  
  Déi zwou Fraen hunn de Fleming entlooss. Den Noah huet sech nieft him geknéit an huet de Schwamm an d'Flëssegkeet getippt, déi an enger Schossel nieft dem Bett war. Mat dëse Wierder huet hien d'Wonn um Fleming sengem Handgelenk gebotzt. Dunn huet hien déck gréng Jelly drop verdeelt.
  
  
  "Et ass eng waarm Kombinatioun vu Coca Blieder a gréng Seef," sot Noah. "Mir hunn him eng Bandage geluecht. Dëst Material wäert den Dreck aus der Wonn erauszéien, an da wäert d'Hand séier heelen.
  
  
  D'Been ze behandelen war e bësse méi schwéier. Noah riicht säi Been. Hien huet dunn säi Fanger an d'Schuel vun donkelrout décke Substanz gedréckt. Mat dëse Wierder huet hien e Krees ronderëm d'Wonn gezeechent, an am Krees huet hien en "X" gezeechent.
  
  
  Hien huet mech gelaacht. "Hunn Blutt," erkläert hien. "Fir den Däiwel aus dem Schanken ze verdreiwen." Elo goufen e puer Schichten vu gewürzte Blieder un d'Been gebonnen, op deem eng waarm Mielpaste war. Déck Bandage iwwer de ganze Been.
  
  
  Ech hu gefrot wéi vill vun dëser Manifestatioun primitiv Medizin war, déi iwwer d'Joerhonnerte effektiv bewisen huet an e psychologeschen Afloss.
  
  
  Ech wousst net. Awer de Fleming huet dru gegleeft, a vläicht konnt dëse Glawen hien heelen. Wéi vill führend Politiker kann hien heemlech en déif reliéise Mann sinn.
  
  
  A wann hien et net ëffentlech zouginn huet, vläicht huet hien déi verbueden Mystik vu Voodoo ugeholl. Awer ech hat keng Zäit fir ze waarden a kucken wéi dëst fir hien erauskënnt.
  
  
  Ech hunn den Noah op d'Säit gezunn a gefrot: "Huet d'Drums Iech och gesot datt de Fleming zréck an d'Stad wëll kommen a virun de Leit optrieden?"
  
  
  'Jo.' - Den ale Mann lächelt würdeg. De Fleming ass en Idealist a ganz haartnäckege a senge Glawen. Awer wann hien sech vum Schock erholl, wäert ech him d'Wourecht soen. Vläicht wëllt Dir zréck goen an d'Miss Sawyer befreien?
  
  
  Ech hunn him kee Wuert iwwer d'Duechter vum Hotelmagnat gesot. Hie wousst vill fir e Mann, dee bis elo uewen um Hiwwel gelieft huet. Vläicht waren et d'Trommelen, déi hien informéiert hunn, kombinéiert, natierlech, mat der Fäegkeet fir dës rare Unzeeche vum Dschungel korrekt z'erklären.
  
  
  Mäi Gesiicht gouf e bësse schwéier wéi ech gesot hunn: "Wann ech hatt net an engem Stéck zréckkréien, denken ech net datt ech eleng iwwerliewen."
  
  
  De Mitzi huet oflauschtert. "Dir sidd verréckt wann Dir dëst probéiert. Awer wann Dir et maacht, ginn ech mat Iech."
  
  
  "Fälschlech Viraussetzung," sot ech. "Ech kann dech net benotzen. Noah, gitt sécher datt hatt hei bleift.
  
  
  Zu menger Iwwerraschung huet hie geknackt. "Ech ginn Iech e Guide ..."
  
  
  "Nee," hunn ech him ënnerbrach. "Ech ginn just zréck wéi mir komm sinn."
  
  
  Hien huet seng Wenkbrauwen opgehuewen. Wousst, datt hien am Endeffekt net fäeg wier, datt ech meng Gedanken änneren. Hien huet d'Schëller gezunn, dem Mitzee seng Hand geholl an ass zréck op Fleming gaang.
  
  
  Ech koum op eng Trap, déi an de Fiels geschnëtzt war. Hannert mir hunn ech de berouegende Gesank vun de Stammhären héieren, wahrscheinlech geduecht fir de Fleming ze erholen. Ech sinn iwwer d'Mauer an d'Waasser zréck op déi aner Säit gaang. Ech hunn d'Jeep vague gesinn. Hie war opginn. Et gouf keng Spuer vun den Zaldoten.
  
  
  An der Halschent huet mäi Fouss e rutschleche Klump Mier geschloen, deen tëscht de Fielsen wuessen, an ech sinn rutscht. Ech sinn opgestan, Bulli gespaut. opgeriicht a méi virsiichteg gaang.
  
  
  Wéi ech op d'Plage koum, war ech naass.
  
  
  Ech hunn meng Kleeder ofgeholl a probéiert se sou gutt wéi méiglech erauszedréinen. Ech hunn de Luger sou gutt wéi ech konnt gedréchent an d'Pistoul op de viischte Sëtz vun der Jeep geheit. Ech hunn meng Kleeder iwwer d'Hood gehäit, fir datt se an der Hëtzt vum Motor dréchen kënnen.
  
  
  Ech hunn meng Stiwwelen net ofgeholl. Si sinn naass, awer ech brauch se fir ze reiden.
  
  
  Ech hat e gudde Fahrt mat deem flaache Pneu erwaart an ech war net enttäuscht. Wéi ech op d'Plaz ukomm sinn, wou déi aner Jeep an de Sumpf eragaang ass, sinn ech gestoppt fir de Luger opzeladen. Ech hunn Aktivitéit op der Plaz gesinn, dräi oder véier Männer op der Säit vun der Strooss. Vläicht sinn d'Leit, déi am Auto waren, net erdrénken, awer ech hunn net gesinn wat se gemaach hunn.
  
  
  Ee vun hinnen ass op eemol an d'Mëtt vun der Strooss erausgaang an huet mir gezeechent méi no ze kommen. Ech hunn hie bal erofgefall, awer ech hunn d'Lëpse mat Zäit gesinn. Ech hat meng Luger nach am prett a geplënnert méi no. Ech hunn Laachen héieren, eppes wéi e Victoire Klang, an op eemol ass d'Nues vun der Jeep aus dem Sumpf geflunn. Si hunn hien erausgezunn. Et war eidel. Keng Läichen.
  
  
  Dem Noah seng Dschungel-Assistenten hunn de Ersatzpneu erausgezunn an en zréck bei mech gerullt. Ech sinn erausgaang an hunn zwee vun hinnen d'Front vu menger Jeep gesinn, de Pneu änneren an den Auto mat engem grousse Laachen zréck gesat, dat heescht datt alles elo gutt war. Dunn sinn se séier ënnert de Palmen verschwonnen. Sou séier, ech hätt et net gesinn, wann ech just geblénkt hätt.
  
  
  Ech si séier gefuer, gefrot wat ech viru géif fannen, wou e grousse Camion d'Strooss blockéiert. Och dem Noah seng Männer waren do beschäftegt, den Auto war awer ze schwéier a konnten en net beweegen. Ech sinn erausgaang, sinn hannert d'Rad vum Camion geklomm an hunn hinne gezeechent aus dem Wee ze kommen. Ech hunn den Auto ëmgedréint a sinn erausgesprongen. Et war eng schéin Vue de Camion an de Sumpf ze rutschen. Nëmmen de Kanounelaf war nach liicht iwwer dem Waasser.
  
  
  Op menger Rees an de Fernhotel hunn ech kee begéint. E puer Männer hunn an der Kichen gespillt. D'Spill war nei fir mech. All Mann hat e poléierte Chip, dee komesch ausgesäit wéi e mënschleche Fanger. Si hunn sech ëm den Dësch gerullt. Wien de Spalt an der Mëtt vun der Tabell am nootste koum, huet gewonnen, no der Opreegung gesuergt. Coco war dee leschte fir ze rullen. Hien huet haart gejaut wéi säi Fanger an d'Rëss gefall ass. D'Verléierer bezuelt him duebel. Wéi hien an de Lambie mech gesinn hunn si opgehalen ze spillen. Wéi ech hinne gesot hunn ech wollt datt se mech an de Sawyer Hotel huelen, si schéngen net ganz opgereegt.
  
  
  Lambie huscht sënnvoll. "Et war zimlech riskant de Stellvertrieder an der Festung ze täuschen," sot hien. „Awer de Colonel ze täuschen? - Ech wees net.'
  
  
  Ech brauch e puer Helfer. Et war wichteg datt si un den Erfolleg vun der Operatioun gegleeft hunn. Nervös an zweifelhaft Leit ware fir mech näischt. "Noah weess wou mir higoen," Ech hunn ugekënnegt. "An hie wäert eis hëllefen."
  
  
  Dëst waren magesch Wierder. Wann Noah geduecht et kéint schaffen, et géif. Mat gudder Stëmmung si mir an d'Jeep geklomm.
  
  
  D'Stadstroosse waren nach eidel. Am Ganzen hu mer net méi wéi sechs Leit gesinn. D'Jeep héieren, si si sou Angscht wéi Mais. Et war kee Verkéier, all ëffentlech Gebaier waren zou, d'Fënstere waren däischter, ausser den éischte Stack vum Sawyer Hotel.
  
  
  De Kako huet säi Gewier op mäi Réck gewisen wéi mir Richtung Haaptentrée gefuer sinn. E Sentry am Schied vun der Dier huet eis gekuckt.
  
  
  De Kako ass erausgesprongen an huet mech gezeechent him ze verfollegen. Ech sinn op d'Dier geklommen, begleet vum Kako an dem "Leutnant" Lambie. De Sécherheetsbeamten huet eis gestoppt. 'Entschëllegt. De Colonel sot, datt keen den Owend géif kommen.
  
  
  D'Lambie huet sech gestreckt an den Zaldot gegléckt. "Mir ginn dobannen. Wann Dir eis wëllt stoppen, kënnt Dir um Enn verletzt ginn. Dëse Prisonnéier ass den Nick Carter, de Mann fir deen den Jerome dausend Dollar offréiert huet. Beweegen.
  
  
  "IWWER." De Wuecht huet säi Gewier op mech geriicht an huet seng Lëpse gelickt. "An deem Fall wäert ech hien dohinner bréngen."
  
  
  Lambie gekrasch. - "Oh nee, Dir wäert him net féieren. Ech liwweren et selwer. Dir mengt Dir kënnt dëse Präis vu mir huelen. Gitt weg, Schäiss! '
  
  
  De Sentry huet schëlleg ausgesinn an ass net séier genuch bewegt. De Kako ass laanscht mech gaang an huet hien mam Hënner vu sengem Gewier an d'Ouer geschloen. Dobäi huet hien zoufälleg den Ausléiser beréiert. D'Kugel huet tëscht menge Been geflüstert, méi héich wéi ech gär hätt. Et huet ugefaang ze real ze ginn. De Lambie huet nees Zänn gewisen. "Colonel. Wou ass hien?'
  
  
  Den elo zimlech beandrockte Garde huet bal onverständlech gemëscht: „An de Casino, Lieutenant. Soll ech Iech ronderëm weisen?
  
  
  "Ech mengen, mir kënnen et selwer fannen." Et war eng Warnung an der Lambie senger Stëmm. - "Bleift op Ärer Post."
  
  
  De Kako huet mech an de Lobby gedréckt. Den Thomas Sawyer wier schockéiert gewiescht, de Schued ze gesinn. Grouss Bänke goufen ausgeluecht. Racks vun Zeitungen a Zäitschrëften goufen ëmgedréint, a keng vun de Vitrine blouf onberéiert. D'Geschäftsregaler waren eidel. Wat eng Mess!
  
  
  De Colonel Carib Jerome war vläicht e grousse Verschwörer, awer hie war e schlechte Kommandant. Wann hien seng Männer net erlaabt hätt ze plunderen, hätt hie méi gewonnen, wa seng Pläng natierlech gelongen sinn.
  
  
  De Casino war nach méi schlëmm wéi de Lobby. Spillerinne Dëscher Wäert Dausende goufen iwwer Reparatur zerstéiert. Déi nackte Biller iwwer der verlängerter Bar goufe kraazt an d'Figure goufen ausgeschnidden. Kako an Lambie geflüstert. "Schéin Partei verpasst."
  
  
  Glasware gouf um Buedem ronderëm d'Bar gebrach. Et waren keng Fläschen. De Kako an d'Lambie hunn sech onwuel ëm déi eidel Zëmmer gekuckt. "Wou ass jiddereen fortgaang? Wou ass de Colonel?
  
  
  "Hie schléift am Däiwel. Wéi wier et mat dräihonnert Zëmmer mat bequem Better. Wéi fir Jerome, Ech mengen hien am Chip Cappola Büro zielen Casino Suen. Loosst eis bei hien goen.
  
  
  Mir sinn laanscht d'Keess gaang. Si sinn onberéiert bliwwen. Nëmmen et waren keng Stack vu Mënzen hannert der Glaspartition, keng Rechnungen an den oppenen Tiräng. D'Zaldoten goufen vun hei ewech gehaalen. Ech hunn de Knäpp gedréckt, deen d'Schiebe Metalltür aktivéiert huet.
  
  
  Ech sinn tëscht de Kärelen geklommen. Déi onfrëndlech schwaarz Garde um Kontrolldesk gouf iwwerrascht. Hien huet no sengem Revolver erreecht, awer dunn huet hien de Faass vum Lambie senger Pistoul um Réck gesinn, mech erkannt a gelaacht.
  
  
  „Nee, awer, Här Carter. Wou hutt Dir hien fonnt, Lieutenant?
  
  
  Et ass méiglech datt hien d'Säit gewiesselt huet, awer et huet mir méi wahrscheinlech geschéngt datt hien dem Jerome säi Spioun déi ganzen Zäit war.
  
  
  'Op engem Kontrollpunkt festgehalen. Sot dem Colonel mir sinn hei.
  
  
  De schwaarze Mann wollt eis awer nach net eraloossen. "Mitzi ass hei mam Carter fortgaang. Wou ass si?'
  
  
  De Lambie huet gleichméisseg seng Schëlleren gezunn. "Si war net mat him. Vläicht ass si fort."
  
  
  "Ma, si ass net wichteg." Hien huet den Intercom gedréckt. "Colonel, Dir hutt Gäscht."
  
  
  Et huet opgereegt geklongen. - "Ech hunn Iech gesot datt ech ..."
  
  
  "Zwee Zaldoten sinn komm fir den Här Carter ze liwweren."
  
  
  Elo gouf d'Stëmm op eemol méi glécklech. - "Et ass perfekt. Loosst se eran.
  
  
  D'Dier ass opgaang. De Carib Jerome souz um Cappola sengem Schreifdësch. Virun him louchen Koup Geldschäiner a Mënzen. Rezent Akommes aus Casinoen an aus Hoteler a Lobbygeschäfter: enorm Sue vum Syndikat a Sawyer.
  
  
  Ech hunn frëndlech gelaacht. "Hutt Dir e Wee fonnt fir räich ze ginn, Jerome?"
  
  
  Hien huet zréck gelaacht. Nëmme säi Laachen war e bësse méi kal wéi mäin. "Dir musst zouginn datt dëst e gudde Wee ass." Hien huet de Lambie gekuckt. "Leutnant, wou ass d'Meedchen, dat mat dësem Mann war?"
  
  
  Ech blurted aus. 'Doud.' Erdrénkt.
  
  
  Déi schwarz Aen hu sech zougemaach. "Si schwëmmt wéi en Delfin, Här Carter. Probéiert mech net ze narren. Si ass vill wäert zu Miami.
  
  
  Ech hunn iwwer meng Schëller op d'Dier gekuckt, déi nach op war. De schwaarze Mann huet eis Gespréich gefollegt. Mat him hannert meng Männer, Ech konnt net meng Luger benotzen. Dëst géif den Doud vum Kako a Lambie bedeiten. Ech wollt d'Dier zoumaachen an hunn de séierste Wee gewielt fir de Colonel iwwer d'Opmierksamkeet vu senge Wiechter ze informéieren.
  
  
  Ech sot de Jérôme trotzdem: "Dir kënnt e gudde Léisegeld fir Mitzeee kréien, awer ech wetten, datt de Lieutenant seng dausend Dollar ni gesinn wäert." Dat war duer. D'Dier ass zougeschloen. De Jerome huet sech op de Stack Suen op den Dësch geleet. Wéi hien nach eng Kéier eropgekuckt huet, huet hien direkt an de Faass vu mengem Luger gekuckt.
  
  
  "Huelt wat Dir braucht", hunn ech dem Lambie a Kako gesot wéi hir Pistoule vu mir fortgaange sinn, dem Jerome seng Iwwerraschung. Säi Gesiicht huet sech gespannt. „Verrot, Här Carter? Bestiech d'Zaldoten! Si wäerte Geriichtshaff just wéi ech. ..'
  
  
  Hie war séier. Ech hunn dat verdächtegt. Awer nach ëmmer net séier genuch. Hie war um Dësch a seng Hand ass séier op säi Holster geplënnert. Ech war e bësse méi séier, hunn de Luger vu menger rietser Hand op meng lénks transferéiert, de Stiletto an d'Hand geheit an en gehäit. De Stiletto huet seng Hand an d'Holster gepecht a säi Versuch ass gescheitert.
  
  
  Ech zouginn datt hien kee Feigling war. Et war e grousse Risiko fir hien. Mä wann hie kéint mech zwéngen ze schéissen, oder wann hie selwer schéissen kéint, et Alarm der Negro ausserhalb, a meng Chance géif verluer goen. Hien huet sech roueg gesat. Ech si mam Luger an hunn him bestallt géint d'Mauer ze stoen. Déi kleng schwaarz Aen hunn Haass gespaut, awer hien huet gemaach wat him gesot gouf.
  
  
  De Lambie huet d'Waff op de Stack vu Rechnungen geluecht an de Colonel grëndlech gesicht. Hien huet mäi Stiletto erausgezunn, mäi Revolver, an huet eng aner Ersatz an enger vu menge Taschen fonnt.
  
  
  "Sëtzt elo op de Canapé fir datt mir kënne schwätzen. Wou ass d'Tara Sawyer? Ech soot.
  
  
  De Jerome huet net emol geblénkt. Hie souz gemittlech um Canapé an huet seng Been gekräizt. Hien huet seng iewescht Lip sarkastesch gekrabbelt an eng Fro als Retour gestallt. - "Wou ass de Mitzi Gardner?"
  
  
  Ech hat keng Zäit oder Loscht Froen an Äntwerten ze spillen. Natierlech huet hien d'Tara am Hotel gehal. Mee ech konnt net drop zielen datt dem Jerome seng ganz Arméi schléift, an ech wollt net riskéieren de ganzen Hotel ze sichen. Ech stoungen virum Colonel an hunn him mam Mound vum Luger an d'Gesiicht geschloen. Et huet sech als ellent Schrummen erausgestallt. Ech wollt hien net ëmbréngen; hien war deen eenzegen deen deemools d'Arméi kontrolléiere konnt, an ech hunn hien nach gebraucht. Awer als éischt war ech besuergt iwwer d'Sécherheet vum Tara. Ech hunn dem Jerome iwwer dëst gesot an bäigefüügt: "Ech wäert net bedaueren datt Dir Äert Gesiicht disfiguréiert wann néideg."
  
  
  Hie war e schéine Mann. Hie wousst et, an hie war ëmsoss. "Okay," sot hien. - Dir wäert hatt nach ëmmer net befreien. D'Miss Sawyer ass an hirem Zëmmer um ieweschten Stack. Et sinn sechshonnert vu mengen Zaldoten tëscht den ënneschten an ieweschten Etagen."
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Iwwerdeems de Lambie de Colonel ënner Pistoul gehalen huet, hunn de Caco an ech dem Jerome seng Jackett an den Hiem ofgeholl an den Hiem a Streifen gerappt fir hien ze bannen. Mir loossen hien op de Canapé sëtzen.
  
  
  "Bleift hei fir en Aa op hien ze halen," hunn ech Kako bestallt. Ech hunn him gewisen, wéi d'Dierkontrolle funktionnéieren. "Waart bis de Lambie an ech bei d'Dier kommen. Dir maacht et just genuch op fir eis duerch ze loossen, an dann nees zou.
  
  
  De Lambie huet d'Waff erëm op de Réck gesat a mir sinn zu Fouss gaang. Den Negro war an engem Detektivroman agespaart an huet seng Aen net opgehuewen, bis ech d'Maulkuerf vu mengem Luger ënner senger Nues gedréckt hunn. Wéi ech gesinn wat hie liest, hunn ech misse grinsen. "Liest net, awer maacht; Ech hunn e Moment bäigefüügt ier de Lambie him schwéier op de Schädel mam Hënner vu sengem Gewier geschloen huet. Hien ass aus sengem Stull op de Buedem gerullt. Ob hien dout war oder net hänkt gréisstendeels vun der Dicke vu sengem Schädel of. Mir geschleeft him op ee vun de Casino Keesseberäich a gebonnen him un engem Stull do. Mir sinn séier an d'Lifter gaangen. An der Halschent an de Lobby ass d'Liftdier op eemol opgaang. Den Zaldot koum eraus, huet eis gesinn a probéiert zréck ze dauchen. Ech hunn de Stiletto erofgefall an en momentan ënnert sengem Adams Apel fonnt. De Lambie huet hien hannert der Réceptioun gezunn. D'Schlësselen vum Tara sengem Zëmmer waren net do, also musse mir sou roueg wéi méiglech dohinner kommen.
  
  
  Mir sinn zréck an de Lift gaang an ech hunn zwee Machetes opgeholl, déi vum Zaldot sengem Rimm gerutscht waren, nodeems ech hien geschloen hunn. Elo hate mer nëmmen 599 Géigner.
  
  
  Uewendriwwer si mir bei d'Tara senger Wunneng Dier gelaf. Ech hunn d'Schloss mat engem Stiletto erausgesicht a mir waren dobannen ier iergendeen an der Hal opgetaucht ass.
  
  
  Eng erstéckend Atmosphär huet am Raum regéiert. D'Klimaanlag war ausgeschalt. D'Tara Sawyer louch um Bett mat hiren Äerm a Been ausgedeelt. Si hat Hosen an eng BH un. Hir Handgelenk an d'Knöchel ware mat engem Rido un d'Bett gebonnen, sou datt si sech kaum beweege konnt. Si hat kee Gag am Mond, mee dat wier wuel net néideg gewiescht. Soundproofing am Sawyer Grand LaClare war excellent. Héichstens war et am nächste Raum ze héieren.
  
  
  Si huet mech a Lambie gesinn. Hir Gesiicht war vun Verzweiflung contorted, an ech geduecht si amgaang ze kräischen. Ech hunn hire Mond mat menger Hand bedeckt. "D'Leit vum Jerome sinn hei. Sidd roueg.'
  
  
  Hir Ae flicked Lambie. Si huet geduecht datt ech och gefaange wier. Ech hunn hir erkläert datt hien op eiser Säit war. Hir schéin blo Aen waren elo grouss an donkel. D'Angscht an hiren Ae gouf elo duerch Roserei ersat. Ech hu meng Hand aus hirem Mond ewechgeholl an hunn hir Kuss gemaach. Dunn hunn ech hatt lassgelooss fir d'Schnouer unzebannen. - "Si hunn hien ëmbruecht?"
  
  
  Ech wousst datt si Fleming gemengt huet. Ech soot. - "Nee. Mir konnten hien iwwerdecken. Hien ass blesséiert, awer sécher an de Bierger mam Noah."
  
  
  'Wien ass dat?'
  
  
  Natierlech huet si ni vun dësem ale schwaarze Zauberer a sengem Stamm héieren. - "Dir géift mech e Ligener nennen, wann ech Iech méi iwwer den Noah soen, awer wa mir lieweg aus der Stad erauskommen, stellen ech dech him vir. An och dann wäert Dir et net gleewen."
  
  
  Ech hunn d'Schnouer séier geléist fir de Schmerz ze erliichteren. Hir Hänn a Féiss ware wäiss a geschwollen wéinst enger schlechter Zirkulatioun. Si hat Péng an ech konnt gesinn, datt et e bëssen Zäit dauert ier hatt erëm kéint goen. Ech konnt awer net riskéieren hatt ze droen. Wann iergendeen probéiert hätt eis um Wee ze stoppen, hätt ech verzweiwelt meng Hänn gebraucht, a wahrscheinlech och Lambie.
  
  
  Ech hunn dem Tara seng Handgelenk a Knöchel mat kale Waasser aus dem Buedzëmmer geblottet. Dunn huet si en dënnem Kottengkleed aus dem Kleederschaf erausgeholl. Si huet besser ausgesinn wéi se war, awer Hosen an eng schéi BH ware just net ideal fir Krichsreesen.
  
  
  Et huet Tara wäertvoll Minutten gedauert fir op hir Féiss ze bleiwen. Mir hunn e Sall-fir-Zëmmer Test vun dëser. Ech hunn de Lambie an d'Hal geschéckt fir ze kucken ob d'Ausfahrt kloer ass.
  
  
  E Moment méi spéit huet hien de Kapp duerch de Rand vun der Dier gestouss an eis gewënscht. Mir sinn an de Lift gelaf sou séier wéi dem Tara säin Zoustand et erlaabt huet. Soubal ech de Knäppche gedréckt hunn, hunn ech eng Dier am Gank gesinn.
  
  
  Mir koumen op den éischte Stack an d'Liftdier huet sech lues a lues opgemaach. Duerch d'Rëss hunn ech en Zaldot gesinn. Fir d'Saache méi schlëmm ze maachen, war de Colonel Carib Jerome do mat enger Waff op eis geriicht.
  
  
  Ech hunn hannert der Metalltür gedréckt a gläichzäiteg de Kellerknäppchen gedréckt. D'Kugel ass vun de Metallmauere vum Lift gesprongen. Et war e Wonner datt kee vun eis verletzt gouf. D'Dier zougemaach a mir sinn bannen. Et schéngt wéi Stonnen vergaange wieren. Wann et keen Auto an der Garage war oder d'Ausfahrt blockéiert war, kéint den David Hawk ee vu sengen Agenten ofschreiwen. Den Tom Sawyer géif seng Duechter verléieren, an den Noah géif e verdammt gudden Assistent verléieren.
  
  
  Ech hu mech gefrot, wou dem Noah säin aneren Assistent war. Wahrscheinlech dout. Wann de Jerome hien iwwerzeegt hätt, hie fir eng héich Zomm lass ze loossen, hätt hie vläicht eng Kugel erwaart. De Colonel hätt kee Grond säi Wuert ze halen. Et war offensichtlech datt et e Feeler war den aarme Simpleton Kako eleng mat sou engem Typ ze loossen.
  
  
  De Lift huet e Loftbuffer um Rez-de-Chaussée geschloen. Mir waren an der Garage. Et ware vill Autoen, déi zu Gäscht gehéieren a méi héich bezuelt Personal, awer ech hat net erwaart datt ech Schlësselen an hinnen fannen an ech hätt kaum Zäit fir se all ze kontrolléieren. Op der Sortie stoung e Militärcamion. Et war méiglecherweis op Noutfäll virbereet a war séier op a lafen. Ausser datt hien ee Kilometer ewech schéngt.
  
  
  Ech hunn dat drop higewisen. "Lauf an deen Auto," sot ech. "Gitt hien lass wann ech de Réckzuch iwwerdecken."
  
  
  Si sinn gelaf. Op d'mannst ass de Lambie sou séier wéi e konnt gelaf, an d'Stëmmern Tara mat der Hand gezunn. D'Liftdieren hunn opgemaach. Wéi se op zwee Zentimeter opgemaach hunn, hunn ech an d'Spalt geschoss, no dem Jerome säi Virsprong. Ech hunn e Gejäiz héieren an hunn gehofft datt et de Colonel war. Ech hunn weider schéisst wéi d'Dier weider opgaang ass a méi Gejäiz goufen héieren. Endlech ass een op déi genial Iddi komm fir de Lift erëm erop ze schécken. Ech hu weider geschoss bis d'Dier komplett zou ass. Elo hate mer e klenge Virdeel. Ech sinn op de Camion gerannt a sprangen nieft dem Tara, deen de Motor gestart huet an sech dunn an de Sëtz nieft dem Chauffer néiergelooss huet. Glécklech. Wann et de Mitzi Gardner gewiescht wier, hätte mir eis gestridden, wien fuere géif, an et war elo keng Zäit dofir.
  
  
  Ech sinn am zweete Gang gefuer an hunn d'Ausfahrt geholl. Hie war net barrikadéiert. Wéi ech laanscht d'Haaptentrée vum Hotel gefuer sinn an d'Dier gekuckt hunn, hunn ech de Jerome mat e puer vu senge Männer dobausse gesinn. Si sinn op der Trap gestoppt fir op eis ze schéissen, awer si waren presséiert. D'Schëss sinn niddereg gaangen.
  
  
  Ech zigzagged hir weider Chancen ze minimiséieren Hit an héieren Lambie Feier vun hannen. Ech hunn him geruff fir sech selwer opzezéien. Hien huet mech net héieren. Oder vläicht war hien ze opgereegt fir ze reagéieren.
  
  
  Et war deemools schonn ze spéit. Ech hunn e kuerzt Gejäiz héieren an am Réckspigel hunn ech d'Lambie aus dem Auto gesinn. hie louch blo an onbeweeglech matten op der Strooss. D'Front vu sengem Hiem war am Blutt getippt. Säi Kierper huet geruff vun de Kugelen, déi him getraff hunn. De Jerome huet seng Revanche geholl elo datt mir ze wäit ewech waren fir gefaangen ze ginn.
  
  
  Ech konzentréiert mech op d'Fueren, probéiert meng Middegkeet ze ignoréieren. D'Kugel hunn net méi hannert eis geflüstert. De Jerome a seng Zaldoten sinn an d'Autoen gelaf, déi bei der Entrée vum Hotel geparkt waren. Mir waren wäit vun doheem a sécher.
  
  
  Um Boulevard hunn ech mech gedréint an de Gaspedal gedréckt. De Camion war méi gëeegent fir schwéier Lasten ze droen wéi fir d'Vitesse ze erhéijen. Mir haten e bëssen Zäit, awer et war net genuch fir dem Colonel seng Verfollegung ze vermeiden.
  
  
  Mir waren aus der Stad a si bei den Noah's Hotel gaangen. Eppes huet misse séier geléist ginn. Ech konnt de Jerome op der Küststrooss net vermeiden. Ech hat zwou Méiglechkeeten. Déi éischt ass de Camion an der Scheier hannert dem alen Hotel ze verstoppen. Deen anere war eng schlecht Strooss, déi duerch d'Bierger wandert.
  
  
  Et ass mir opgefall datt de Colonel wuel iwwer d'Existenz vum Hotel wousst an datt den Noah et benotzt huet. Hie géif net mol mussen kämpfen. Dat ganzt Gebai war aus Holz gemaach. Hien hätt eis verbrannt.
  
  
  Dofir hunn ech de Biergwee gewielt. Eise schwéiere Camion konnt d'Potholes an d'Knollen wuel besser behandelen wéi déi méi liicht Gefierer hannert eis, a si konnten net méi séier wéi eis op dëser Strooss.
  
  
  Wéi mir an der Béi ukomm sinn, haten se eis net gesinn. Ech hunn d'Luucht ausgeschalt an d'Steierrad gedréint. Mir waren elo onsichtbar am Dschungel fir zwee Jeeps déi eis op der Haaptstrooss passéieren. Super. Ech sinn opgehalen, d'Spotlight aus hirem Halter geholl a sinn op d'Ladeplaz gaang fir ze kucken wat mir bei eis haten. Oder vläicht huet de Lambie d'Waff erofgelooss. Meng Munitioun Versuergung war niddereg.
  
  
  Ech konnt d'Waff net tëscht de Seilspiral, der Schaufel an den dräi Këschte fannen. Ech war amgaang ze lafen, wéi d'Luucht op den Text op eng vun de Këschte gefall ass: "Dynamit." Ech hunn d'Këscht no vir gezunn. E puer Staange waren erausgefall, awer déi meescht waren nach ëmmer ordentlech an Séiss gewéckelt.
  
  
  Wann de Colonel Jerome erausfënnt, datt mir d'Haaptstrooss verlooss hunn, wäert hien sech ouni Zweifel ëmdréinen. Mä mir ware prett et ze akzeptéieren. Mir si ronn honnert Meter an den Dschungel gefuer. Ech sprangen aus der cargo Bucht a rennen zréck op d'Kräizung, mech virbereeden laanscht de Wee. Ech hunn et gemaach wéi dem Jerome seng Jeeps an d'Siicht koumen. Si si séier gefuer, sinn ëm den Eck komm, an ech hunn hir Luuchten entweckelt. Si hunn e Camion an der Distanz gesinn an, triumphéierend gejaut, sinn dorop gefuer. Wéi déi éischt Jeep op mech koum, hunn ech d'Sicherung gebrannt. Ech hunn e Staang Dynamit an de Récksëtz geheit an daucht sou wäit wéi méiglech an d'Blieder.
  
  
  D'Explosioun ass direkt geschitt an huet mech zréck op d'Strooss geheit. Mä mäi kierperlecht Zoustand war vill besser wéi dee vun de Passagéier an der Jeep. Ech hunn nach ëmmer den Otem gehal wéi ech dem Tara seng Stëmm héieren hunn mech ruffen. Ech sinn méi fréi opgestan wéi ech gär hätt an hunn hatt gezeechent, ewech ze bleiwen, kucken op den déiwe Krater, deen an der Strooss entstanen ass. Hannert mir ass eng zweet Jeep ëm d'Béi gezunn. D'Meedchen an ech sinn zréck an de Camion gelaf. Mir ware scho mat voller Geschwindegkeet gefuer, wéi d'Jeep mam Krater vum Krater mat engem Bremsschäiss gestoppt ass. Am Réckspigel hunn ech déi grouss Figur vum Jérôme gesinn, déi sech iwwer e risege Pothole an der Strooss leien. Kugelen hunn hannert eis geflüstert, awer mir ware schonn ze wäit ewech a si waren onwahrscheinlech eis ze schueden.
  
  
  D'Tara huet net verstanen wat geschitt ass. Ech hunn hir erkläert, wat ech hannendrun am Camion fonnt hunn, hänke gelooss fir hir e séiere Kuss ze ginn, dunn huet meng Opmierksamkeet op d'Strooss zréckgezunn.
  
  
  "Mir si sécher fir elo," sot ech hir. "Si kënnen net duerch dëst Lach fueren oder si mussen d'Beem ofschneiden. An dat brauch Zäit. Bereet Iech fir e Ride op rau Mier."
  
  
  Am Däischteren sinn ech bal an e Bam gefall wéi ech en Eck gedréint hunn, an dat huet mech drun erënnert datt ech Liicht brauch. De Risiko fir entdeckt ze ginn ass elo manner wichteg wéi de Risiko an e Bam ze rennen. E Bléck op d'Auer huet mir gesot datt d'Nuecht schonn eriwwer ass. Wann mir op déi schwieregste Plazen kommen, gëtt et bal liicht. Dëst huet et vill méi einfach gemaach.
  
  
  Awer et war nach ëmmer däischter, an d'Luuchten hunn duerch d'déck Blat geschéngt. D'Tara huet missen un den Dierrahmen halen fir net de Kapp op den Daach ze schloen. Si huet sech e puer Meilen ausgestreckt, duerno batter gelaacht.
  
  
  "Nick," sot si. "Ech mengen net, datt ech fir dëst qualifizéiert sinn. Ech war verréckt heihinner ze kommen an de Fleming ze treffen. Et war sou romantesch." Hirem Laachen geklongen enttäuscht. "Elo verstinn ech wat et wierklech ass."
  
  
  Ech hunn gelaacht. - "Ass d'Mäerchenwelt enttäuschend?"
  
  
  Also hatt war Angscht, si huet geschwat fir sech selwer ze kontrolléieren. Mir sinn ëmmer méi héich geklommen, an et gëtt nach méi haart. Ech hu gemengt, dat wier e gudde Grond, d'Hänn ze loossen. Schlussendlech ass Besuergnëss e Stimulant a Sex ass e super Tranquilizer. Ech gestoppt an der ignition Schlëssel. Et war ganz roueg. Ech sinn erausgaang, sinn ëm den Auto geklommen, hunn d'Dier op der Tara Säit opgemaach an hir erausgezunn. Ech hunn hatt an den Auto geschleeft, fir datt ech d'Géigend mat de Luuchten iwwerpréift fir ze kucken, ob et Schlaangen oder Porcupines ginn, déi de Spaass verwinnt. Hirem Mond war sou hongereg wéi mäin. Et war grad esou schwéier fir hatt wéi et fir mech war. Et huet laang gedauert ier mer endlech an de Camion geklomm sinn, komplett erschöpft a glécklech. Ech hunn gelaacht. 'Gefillt Dir Iech besser?' Si wénkt, huet sech op hirem Stull zréckgezunn an d'Aen zougemaach.
  
  
  Mat der Zäit wou mir de bloe Cliff ukomm sinn, war et scho hell. Ech hunn dem Tara gesot hir Aen eng Zäit laang zou ze halen an natierlech huet si se direkt opgemaach fir dobausse mat Interesse ze kucken. Wéi si duerch d'Fënster erauskuckt an nëmmen den Ofgrond gesinn huet, ass si bleech ginn. Si souz riichtaus, hieft de Kinn.
  
  
  Wéi mir de geféierlechen Deel vum Ofgrond passéiert hunn, hunn ech un de Fleming geduecht. Um Punkt wou d'Strooss an d'Luucht gaangen ass, si mir eraus geklommen a sinn zu Fouss weider gaang. Elo hunn ech eppes entdeckt wat ech virdru net gemierkt hat. De Wee goung an eng géi Klamm; doriwwer eraus de Rand, op der anerer Säit, do waren Höhlen, wou d'virdrun Iwwerschoss Bevëlkerung vum Stamm gelieft. Am Moment schéngt keen do ze liewen. Déi déck hëlze Paarte vun der Festung goufen zou. Ech hunn et mam Hënneschten vun der Pistoul geklappt. E puer Minutten méi spéit hunn ech d'Krabbelen vun de Ketten an d'Verréckelung vun hëlze Bolzen héieren. Dunn huet d'Paart no bannen geschwommen an e Mann an engem wäisse Mantel huet eis dobanne gewënscht. D'Tara huet ausgesinn wéi wann hatt e Geescht gesinn hätt.
  
  
  Den Noah huet d'Meedchen frëndlech begréisst, sot, datt de Fleming sech besser fillt, ass dunn an d'Schlecht Noriichtenabteilung gewiesselt.
  
  
  "Eis Linn gouf gëschter Owend ofgeschnidden. Mir hunn näischt vu bannen héieren zënter Dir fortgaang sidd. Kënnt Dir mir soen wat d'Situatioun am Port of Spain ass?
  
  
  Ech hunn de Verdacht datt den alen Hotel um Rand vun der Stad méi war wéi just eng Plaz fir ze bleiwen fir Stammkollegen, déi d'Stad besichen wëllen. Et sollt en Noriichtenzenter sinn fir Messagen déi aus der Stad koumen a mat der Dschungeltrommel iwwerdroe goufen. Wann et keng Messagen méi goufen, heescht et datt de Jerome hatt iwwerfall hat.
  
  
  Ech war ganz midd. Stonne laange Stress hunn ugefaang ze accumuléieren. Dës al Festung war impregnable. Kinneken, Piraten a Rebellen hunn ëmmer vergeblech probéiert déi héich Maueren an antiken Zäiten erauszefuerderen. Awer dës Kéier war meng eenzeg Verteidegung mäi Luger an eng Handvoll Kugelen, dem Mitzi Gardner säin zécken klenge Stall, an e puer Këschte vun Dynamit. E bësse géint eng modern equipéiert Arméi. Ech hu mech géint déi déck Steenmauer geluecht an dem Noah informéiert. Ech hunn him gesot wat ech mam Dynamit maache géif.
  
  
  "Ech sollt dee Cliff direkt opgeblosen hunn", hunn ech zouginn.
  
  
  "Awer ech hunn deemools net driwwer geduecht, an elo ass et ze wäit ewech. Mee ech maachen dës Streck an e Minefeld. Ech erwaarden datt de Jerome am Nomëtteg mat Jeeps heihinner kënnt. Eng Iwwerraschung waart op him. Ech brauch Portier.
  
  
  Den Noah huet d'Equipe zesummegesat an ech hunn d'Meedercher virgestallt.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  D'Leit hunn Dynamit aus dem Camion gezunn. Si hunn déi oppe Këscht an d'Festung gedroen, déi voll Këscht hannerlooss fir Minièren laanscht de Wee ze leeën. Ier ech de Camion verlooss hunn, hunn ech den Rotor vum Distributeur ewechgeholl, fir datt keen aneren de Camion konnt starten. Ech hunn de Wee an e Minefeld ëmgewandelt andeems ech sécher sinn datt d'Detonateure sou positionéiert sinn datt eng Persoun all Ladung onofhängeg vun deenen aneren detonéiere konnt. Wärend ech geschafft hunn hunn ech an der Festung Trommelen héieren; dëst waren net Messagen, mee Zeremoniell Kläng. Ech hunn ugeholl datt den Noah probéiert d'Moral e bëssen ze stäerken.
  
  
  No der Zäit wou ech fäerdeg war, hunn ech mech komplett erschöpft an hongereg gefillt. Et war mat Schwieregkeeten datt ech d'Festung erreecht hunn. Tatsächlech gouf et e Ritual. Helleg Villercher goufen ëmbruecht an a kochendem Waasser gekacht. plakeg Stammleit mat Speer hunn ronderëm de Kessel gedanzt. Si haten exzellent Waffen fir Bazookaen a Maschinnegewierer ze bekämpfen.
  
  
  Den Noah huet sech driwwer gekëmmert ier ech eng Chance hat eppes ze iessen. Ech war net emol hallef geschlof. Wéi den Noah mech erwächt, louch ech an engem coolen, donkelen Zëmmer; Ech konnt aus der Schattelinn bei der Dier gesinn, datt d'Sonn scho seng Mëttespositioun erreecht huet. Ech hunn e Mann op Wuecht laanscht de Wee gesat. Vun dëser Plaz aus sollt Dir Gefierer vu wäitem héieren héieren. Elo stoung hie virun Noah, an hie war opgereegt.
  
  
  
  
  "D'Militär koum de Camion un," sot den Noah.
  
  
  Ech sinn direkt erwächt. - 'Wéi vill sinn et?'
  
  
  "Hie kann net zielen." - Den Noah huet mam Beobachter geschwat.
  
  
  "Hie seet:" vill, vill.
  
  
  Ech sinn opgestan a sinn an d'Paart gelaf. Si sollten elo op der Spur gewiescht sinn an ech wollt sécher sinn, datt se den Dynamit net fannen. De Krichsdanz war eriwwer, an d'Leit, déi sech an hir Höhlen zréckgezunn hunn, sinn zréck an d'Festung geflücht.
  
  
  Ech hunn d'Dier an de Flemings Zëmmer gaang an hunn e Moment gefruer. Hie stoung virun der Dier tëscht zwee Meedercher. Et waren keng ellen rout Sträifen op senger verbannen Hand, keng gro op sengem Schockelabrong Gesiicht. Ech hat keng Zäit drop ze bleiwen, awer dem Fleming seng séier Erhuelung huet mech iwwerrascht. Ech hunn et aus mengem Kapp gesat a weidergaang. Ech sinn duerch d'Paart gelaf a sinn laanscht de Wee gelaf. Wa se séier wieren, kéint ech mat hinnen kollidéieren, awer ech muss sécher sinn.
  
  
  Wéi ech de Pass erreecht hunn, hunn ech nach ëmmer näischt gesinn. Ech war elo an engem Clearing an duerch d'Baumtops konnt ech de Camion um Enn vun der Ravin ongeféier eng hallef Meile drënner gesinn. De Grupp vu ronn drësseg Leit, déi an der Géigend stoungen, hat keng Absicht erop ze klammen. Ech froe mech firwat? Dunn hunn ech e Kaméidi hannert mir héieren. Et war de Mitzi. Si hat eng Äntwert.
  
  
  "Et gëtt eng aner Attack vun der anerer Säit, Nick. Schëffer an der Bucht. Vill Schëffer.'
  
  
  Dëst huet erkläert firwat d'Grupp nach ëmmer drënner waart. Et war eng gemeinsam Aktioun, eng Pincer Bewegung déi gläichzäiteg op zwou Fronte géif ufänken. Ech hunn hir Schëller ëmklammen. "Kënnt Dir d'Minen detonéieren?"
  
  
  "Dëst war ëmmer mäi Zil am Liewen. Wat sollt ech maachen?'
  
  
  Ech hunn hir d'Zündung gewisen, hir d'Luucht iwwerreecht an hir gesot wat ze maachen. "De Wee tëscht dësen zwee Punkte gouf ofgebaut." Ech hunn hir zwou Saachen drop higewisen. "D'Zündung op der rietser ignitéiert déi ënnescht Ladung dräi Minutten no der Sicherung. Wann déi éischt Grupp den Tour erreecht, muss se beliicht ginn. Ech hoffen dat geet duer, obwuel e puer Zaldoten heiansdo domm sinn. Huel der Zäit. Awer stoppen se."
  
  
  'Gären.' Si huet mech Kuss an ech hat den Androck, datt si mech Äddi Kuss. "Gléck mat der Flott."
  
  
  Ech hunn gelaacht. 'Dëst wäert schaffen. Vertrau Noah."
  
  
  Ech verséchert besser wéi ech gefillt. Mir haten net d'Ausrüstung fir eng Belagerung op béide Säiten laang ze halen. Ech hu misse maachen wat ech konnt bannent de Grenze vun de verfügbare Ressourcen, awer eppes huet mir gesot datt et e Wonner brauch fir dësen Dag ze iwwerliewen.
  
  
  Wärend menger Absence sinn an der Festung sérieux Ännerungen stattfonnt. De Stamm war beschäftegt. D'Leeder stoungen géint e festen Daach, deen och als Schutzmauer gedéngt huet, a Schädelgrouss Steng goufen an Eemer bruecht, déi wéi e Fërdergürtel vun Hand an Hand gefouert goufen.
  
  
  Komesch genuch, et war eng inspiréierend Vue. Dat rhythmescht Wackel vun all deene schwarzen Hänn, déi Material wéi eng lieweg Schlaang vermëttelt, huet Vertrauen an deene Leit bruecht, déi wuel ni e richtege Krich an hirem Liewe gekämpft haten.
  
  
  Den Noah huet säin Erscheinungsbild behalen, awer schéngt manner zouversiichtlech wéi seng Männer. Hien huet mam Fleming an engem rouegen Eck beim Paart geschwat. De Fleming huet sech op engem Hocker hänke gelooss a schénge probéiert den Noah vun eppes ze iwwerzeegen. Ech sinn méi no geplënnert fir d'Gespréich ze verfollegen.
  
  
  "Okay, Noah, ech wëll gleewen datt de Jerome en duebelt Spill spillt. Awer ech kann Iech an Är Männer net erlaben hiert Liewe fir meng Saach ze riskéieren. Wann de Jerome sou staark ass, da muss ech mech ënnerwerfen, sou wéi ech dem Generol Hammond ofginn. Ech wäert opginn an an d'USA exiléiert ginn. De Jerome ass e kapabele Mann, an dës Insel huet schliisslech d'Militärdiktatur virun iwwerlieft. Vläicht kann ech him souguer e puer Rotschléi ginn. Ech wëll datt Dir him mäi Message gitt.
  
  
  Dem Jerome e Message vu Fridden ze schécken war wéi säin eegenen Doudesstrof ënnerschreiwen. Och wann de Colonel den Noah a säi Stamm eleng gelooss hätt, géif ech kee Moment zum Land vun de Liewewiesen gehéieren. Ech hu geduecht et wier schlecht genuch fir eng Néierlag ze stellen. Ech haassen et. Awer et war nach méi schlëmm fir Iech virzestellen wat mat mir geschitt wier wann de Jerome esou beleidegt gewiescht wier wéi ech geduecht hunn. Ech waarden op d'Äntwert vum Patriarch. Dëst huet zu enger ustrengender Tirade ausgebrach.
  
  
  Fleming, ech respektéieren Ären Idealismus, awer et mécht dech blann. Wéi de Generol Hammond dech entlooss huet, hunn d'Leit nach ëmmer gegleeft datt hien d'Insel un d'Inselbewunner géif verloossen. Hie konnt sech leeschten dech ze verbannen. Carib Jerome kann net sou generéis sinn. Hien ass sou onpopulär wéi hien ambitiéis ass. Soulaang wéi Dir lieweg sidd, sidd Dir eng Bedrohung fir hien. An et ass net nëmmen Äert Liewen dat um Spill ass. Wann de Jerome seng Pläng geléngt, wäert hien dëse Bierg an eng Rakéitebasis ëmsetzen. Hien wäert eis fortfueren an eis Feinde heihinner bréngen. Hien kann net un der Muecht bleiwen ouni russesch Ënnerstëtzung. Dëse Bierg war eist helleg Heem fir Joerhonnerte. Eis Leit stierwen léiwer wéi dëse Bierg opzeginn.
  
  
  Den ale Mann huet gutt geschwat. Hien huet de Fleming iwwerzeegt, dee gewisen huet, datt hien net onsensibel géint raisonnabel Argumenter war. „Ech ginn zou, du hues Recht, Noah. Ech hunn ze laang an enger Dramwelt gelieft. Hoffnung hëlt heiansdo eng verführeresch Form un. Wann Dir mech braucht, kann ech Steng mat enger Hand werfen.
  
  
  Hien huet dem Noah säin Aarm a Respekt beréiert, dunn huet säi gudde Been op de Brüste gehumpelt.
  
  
  Den Noah huet mir gewënscht. Ech sinn op den Daach geklomm an iwwer d'Schluechte bei der Entrée vun der Lagun gekuckt. Déi kommend Flott huet mech drun erënnert wéi d'Briten Dunkirk während dem Zweete Weltkrich evakuéiert hunn. All Fëscherboot, all Freedsschëff, kuerz, alles wat am Port of Spain fonnt ka ginn, war op de Bierg komm.
  
  
  Ech gedreemt vun amerikanesch Torpedo Schëffer a Loft Cover duerch séier Kämpfer. Mee et war e wonnerbaren Dram, dee richteg ass.
  
  
  Déi éischt Booter sinn een nom aneren mat maximaler Geschwindegkeet duerch d'Waasser an eis Richtung gesegelt. D'Booter no him wäerten iwwerliewen. Déi éischt kréien eng Iwwerraschung. Si sinn séier ukomm, anscheinend vernoléissegt fir den Ënnerwaasser-Damm, deen hire Fortschrëtt géif stoppen. Dem Noah säi Ruff hätt d'Leit vun dësem klengen Hafen erschreckt, sou datt si näischt iwwer den iwwerschwemmten Stau wossten.
  
  
  Ech hunn nogekuckt wéi déi éischt zwee Yachten niewentenee rennen. Och ouni Spektiv konnt ech d'Bazookaen a Maschinnegewierer gesinn, déi d'Leit um Deck halen. Si schloen d'Damm gläichzäiteg wéi de Klang vu Metallkrack. D'Béi hu sech opgehuewen, den Hull huet gerëselt, an de Schock huet d'Leit vum Deck an d'Mier geheit. A fir de Schëffswrack ze feieren, gouf et gläichzäiteg e Pop vun der éischter Charge, déi Mitzeee detonéiert huet.
  
  
  Hannert den éischten zwee ongléckleche Yachten stoungen zwee Schlepper, déi net méi bremsen konnten. Si sinn an eng Steenmauer gerannt an hänken an engem Wénkel. Vun de Männer, déi iwwer Bord gefall sinn, sinn e puer ënner dem Gewiicht vun hire Stiwwelen an aner Ausrüstung erdronk, anerer hunn et fäerdeg bruecht sech un d'Damm ze halen. Déi folgend Schëffer hunn et fäerdeg bruecht an der Mëtt vun der Lagun ze stoppen. Awer dräi Schëffer, gelueden mat Zaldoten, déi op d'Zänn bewaffnet sinn, hunn d'Damm getraff ouni merkbare Schued ze kréien. Si hunn en onerwaart Hindernis mat Stécker fonnt. Si leien op der Héicht vun der Héichwaasserbarrière op der Trap, déi an d'Festung féiert.
  
  
  D'Leit aus dem éischte Boot hunn ugefaang iwwer d'Damm op d'Trap ze goen. Dat drëtt Boot huet sech liicht zréckgezunn an huet en Ofdeckungssalvo op d'Birscht geschoss.
  
  
  Ech hunn net gemierkt datt den Noah d'Trap erop komm ass, mee ech hu gemierkt datt hien nieft mir stoung. Hien hat e Bambus Periskop mat engem zousätzleche Spigel, deen him erlaabt huet direkt iwwer de Bréif ze kucken. Hien huet seng Hand opgehuewen, prett fir ze signaliséieren. Braune Figuren stoungen laanscht de Bréif, all hält e Steen.
  
  
  Duerch d'Schéiss vun de Boote konnt de Klang vun den Zaldotenstiefel ëmmer méi kloer héieren. Dunn hunn ech op der anerer Säit vun der Mauer e Gebrach héieren a gemierkt datt d'Zaldoten elo direkt ënnert eis waren. Noah huet seng Hand erof. Op eemol gouf et Beweegung bei der Mauer.
  
  
  D'Männer hu vergiess iwwer d'Kugel, déi iwwer d'Haut schwëtzen, hunn sech iwwer déi aacht Fouss déck Mauer hänke gelooss, d'Steng erofgeheien an erëm ofgedeckt. Dräi vun hinnen sinn aus hire Wonnen zesummegefall. Anerer hunn se fortgedroen an hunn hir Plazen geholl.
  
  
  D'Ofdeckungsfeier huet op eemol opgehalen. Ech hunn laanscht d'Schluechte bis op de Fouss vun der Trap gekuckt. Ech hunn Zaldoten gesinn falen: eng Kettenreaktioun vu Kierper déi Richtung Mier rullen.
  
  
  Dem Noah seng Männer hunn erëm Steng bruecht a sech op eng Widderhuelung vun hirem Erfolleg virbereet.
  
  
  D'Ofdeckungsfeier huet erëm ugefaang, an den déidleche Blei huet erëm iwwer d'Schluechte geflüstert, an d'Wiedergeschloe Mauer geschloen.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  Eng zweet Explosioun huet den Dschungel gerëselt. Also huet de Mitzi eng zweet Charge missen ofleeën. Noah brauch mech elo net. Ech konnt nach ëmmer net d'Booter mam Luger schloen, an hir Artilleriekugelen hunn d'Mauer nach net ze vill Schued gemaach. Den ale Ris hat gutt Kontroll iwwer d'Leeder. Ech sinn op de Wee gelaf. D'Mitzeee souz um Buedem mat der drëtter Sicherung an der Hand an huet besuergt ausgesinn. "Si si méi clever ginn," sot si mir. "Déi éischte Kéier hat ech siwen, an déi zweete Kéier véier, all zesummen. Awer elo kommen se een nom aneren. Mat enger Distanz vun aacht Meter. Et ass schued, eng ganz Minière fir eng Persoun.
  
  
  "Nee, si sinn et net wäert," Ech ausgemaach. 'Et ass egal. Ech wäert se individuell zerstéieren."
  
  
  D'Zaldoten sinn no vir gaangen. Si waren net gäeren ze kämpfen, mä si weider, gefuerdert vun der Flucht vun den Offizéier hannert hinnen. Si hunn net no vir gekuckt, mee op d'Säit an op de Buedem gesicht, no Booby Fallen.
  
  
  Ech sinn duerch den Ënnerwuessen op eng passend Plaz fir mech gelaf. E Stéck Steen, deen de Wee drënner blockéiert. Wann ech virun den Zaldoten dohinner kommen, kéint ech konstruktiv mat mengem Luger schaffen. Ech war just do ukomm wann déi éischt Persoun an der Rei koum. Hie war kuerz, stocky a ganz däischter. Säi Gesiicht war am Schweess gedränkt. Hien huet gestoppt fir säin Otem opzehalen, ass dunn lues zréck gaang an huet seng Aen op de Wee gehalen. Ech hu mam Luger Ziel geholl, dunn huet meng Meenung geännert an en zréck an d'Holster gesat. Et war e bessere Wee. No allem wousst hien net datt ech do wier.
  
  
  Meng Munitiounsversuergung huet op alle Fall vill ze Wënsch gelooss, an ech konnt nach net drop zielen. Ech hunn de Stiletto aus senger Mantel op mengem rietsen Ënneraarm geholl. Wéi den Zaldot ënner mir gaang ass, sinn ech vun hannen op hien gesprongen. Ech hunn hien erofgefall. Et huet gefillt wéi wéi eng kleng Loft, déi hien a senge Longen hannerlooss huet, aus him geblosen gëtt. Et ass net mäi Brauch onbewosst Géigner ëmzebréngen. Awer dës Kéier hat ech keng Wiel. Elo hat ech net de Luxus Prisonnéier ze huelen. Zergeet d'Aarbecht fäerdeg ze maachen, hunn ech hien ënner e Busch geschleeft, säi Gewier an d'Bandoleer geholl an zréck an meng Ënnerdaach gelaf. Wann ech op dës Manéier weidergeet, kéint ech op dës Manéier zimmlech vill zerstéieren, an och e Stock vu Waffen sammelen. Confortabel a raisonnabel!
  
  
  Deen nächsten huet seng Nues ëm den Eck gestouss. Hien huet mat Iwwerraschung an den Ae gestoppt wéi hien Bluttflecken um Buedem virun him gesinn huet. Hien huet de Kapp nach méi opgehuewen, sech ëmgedréit an mech gesinn. Hien huet e Maschinnegewier op engem Gürtel viru sengem Bauch gedroen, an dës Maschinnegewier huet villverspriechend a meng Richtung gezunn. Ech hunn dem Hawk roueg Merci gesot fir Training a Geschwindegkeet a Beweeglechkeet, wat all Top AX Agenten regelméisseg musse maachen an déi ech allgemeng veruechten well se eng Gewunnecht hunn meng Vakanzen ëmmer kuerz ze schneiden. Awer heiansdo eng Split-Sekonn méi Geschwindegkeet bedeit den Ënnerscheed tëscht Liewen an Doud. "Bleift bescheiden, Nick," hunn ech geduecht.
  
  
  Awer trotzdem schéin gemaach.
  
  
  Leider war de Mann wäit genuch vun der Spur ewech gerullt, datt hien net méi an der blann Plaz war. Mee ech konnt dës Maschinn net refuséieren.
  
  
  Mam Luger an der rietser Hand sinn ech erofgesprongen, an d'Läich gerannt an hunn séier ugefaang ze schaffen, ouni d'Aen vum Spur ze huelen. Et war mat Munitioun gelueden wéi e Pak Maulkuerf. Goldmine!
  
  
  Ech hunn hien laanscht de Rand vum Wee an d'Bëscher gerullt, meng Waff gesammelt an zréck op meng Plaz gelaf. Keen ass nach ëm den Eck komm. Komesch. Ech war fir eng Zäit beschäftegt. Si mussen Luger héieren hunn.
  
  
  Ech hunn nach eng zéng Minutte gewaart awer keen ass opgetaucht an ech hunn ugefaang ze fille wéi wann ech meng Zäit verschwenden. Ech sinn zréck op Mitzi mat mengem Loot. Vun hei aus konnt ech Camionen a Jeeps ënnert gesinn. D'Zaldoten hu sech ëm de Mann mam Walkie-Talkie versammelt. Si waarden wahrscheinlech op nei Bestellunge vun engem méi héije Positioun. De Mitzi huet schätzend op eis nei Waff gekuckt. Ech hunn gelaacht.
  
  
  "Si stoppen net alles wat Jerome op eis werfe kann, awer op d'mannst hu mir e klengen Verhandlungschip. Dës kleng Arméi drënner wäert wëssen datt mir bewaffnet sinn
  
  
  Ech hunn op de Grupp hei ënnen gewisen. "Si änneren hir Pläng. De Wee ass ze geféierlech an ech denken net datt se nach eng Frontalattack starten. Awer halen se op a warnt mech wann ech falsch sinn."
  
  
  Si huet d'Lëpse geleckt. - Loosst d'Gewier hei, ok? Vläicht kann ech eppes nëtzlech domat maachen."
  
  
  Ech hunn mäi Gewier an e puer Munitioun verlooss. Soubal ech fortgaange sinn, hunn ech en neie Klang héieren - d'Gebrühl vun enger Mine op der Küstestrooss. Anscheinend ass et Zäit d'Dynamit erëm ze sprengen.
  
  
  Ech hunn d'Luede fäerdeg gemaach, wéi déi nei Autoen um Enn vun der Strooss stoungen. D'Zaldoten koumen eraus an ech hunn e Mann mat engem Walkie-Talkie gesinn. Ech hat keng Ahnung datt dës Zaldoten a Gruppe kommen. Ech hunn net gewaart bis se sech verspreet hunn, awer déi éischt Charge detonéiert.
  
  
  Et ass ënner enger Jeep explodéiert an och zwee Camionen zerstéiert. Wéi de Kaméidi vun den Explosiounen erofgaang ass, hunn ech e Burst vu menger Maschinnegewier op d'Autoen hannendrun geschoss. D'Autoen, déi nach intakt waren, sinn an d'Réck gewiesselt a si virsiichteg zréck geplënnert. Et huet ausgesinn wéi wann et do eng Zäit laang roueg wier, also hunn ech decidéiert, zréck an d'Festung ze goen. Et war Kaméidi um Daach. Jiddereen war am Cover wéi Bazookas a Wäitschoss Gewierer weider op de Brüste schéissen. Noah huet mech gewënscht duerch säi Periskop ze kucken. Ech hunn grouss Gruppe vun Zaldoten duerch d'Iwwerschwemmungsbarrière a Richtung Trap gesinn. E puer ware schonn op d'Trap ukomm an hunn ugefaang se ze klammen. Noah huet däischter ausgesinn.
  
  
  Déi ganz Bewegung war méi séier gaang wéi ech gär hätt. Wann de Cover méi laang gedauert hätt, hätten se hir Männer geschloen, awer mir konnten se net erreechen, bis d'Feier opgehalen ass. Ech hunn d'Maschinn geklappt an dem Noah gesot fir mech ze alarméieren wann se uewen waren.
  
  
  Dat war awer net néideg. E puer Sekonnen méi spéit huet d'Ofdeckungsfeier op eemol opgehalen. Dëst war en Zeechen fir mech. Ech hunn héieren datt d'Sohle méi no réckelen wéi ech tëscht deenen zwee Zänn getraff sinn. Ech hunn den Zaldot bal mat enger Maschinnegewier an d'Gesiicht geschloen, awer hien ass fortgaang wéi den Zaldot de leschte Schrëtt gemaach huet. E Maschinnegewierschoss huet hien op de Mann hannert him geheit. Déi zwee sinn iwwer de Rand gefall. Ech hu weider geschoss bis d'Trap an de gréissten Deel vum Stau geläscht goufen. Déi lescht Männer sinn zréck an hir Booter gerannt an hunn sech ofgedeckt andeems se an d'Waasser gedaucht sinn.
  
  
  Et gouf kee Schéiss méi. D'Flott ass op d'wäit Enn vum Stau geplënnert an verankert, wou de Mitzi an ech sech am Salzwaasser ëmklammen. Et schéngt wéi virun engem Joerhonnert.
  
  
  Ech sinn zréck op Noah. Ech hu mech bequem gemaach an eng vun de laangen, dënnen a ganz leckere Zigaretten opgestallt, déi speziell fir mech zu Istanbul gemaach goufen. "Dat war den éischten Akt," sot ech. "Mir kënne wahrscheinlech e bësse Rescht kréien."
  
  
  "Dat ass vläicht wouer fir Iech, Nick. Ech sinn Iech ganz dankbar fir alles wat Dir gemaach hutt. Awer d'Belagerung ass nach net gebrach, nëmme verspéit an net laang. Dem Jerome seng Arméi kënnt zréck. Ech weess datt meng Leit mengen datt se gewonnen hunn, also erwaarden se eng Party. Wann ech hinnen kee Fest ginn, da wäerte se mengen datt ech vergiess hunn de Götter fir d'Victoire Merci ze soen, a si fäerten datt d'Gëtter eis net méi favoriséieren. Da verléieren se de Wonsch ze kämpfen."
  
  
  Noah huet mech verlooss fir d'Feier mat hellege Feier, Drums an Zeremoniell Danz ze organiséieren. Ech hunn meng Zäit gedeelt tëscht dem Feier kucken an d'feindlech Flott kucken. E puer Schëffer leien um Ufer. Ech war wierklech iwwerrascht datt d'Zaldoten no bei de Boote bliwwen sinn an net probéiert hunn d'Festung duerch d'Plage z'erreechen. D'Radioen wäerte rout-waarm sinn mat Bestellungen a Konterberichter.
  
  
  Ech stoungen an hunn d'Waasser gekuckt, wéi ech op eemol eng Hand an meng gefillt hunn. Et war eng waarm Hand, déi un meng Fanger geknuppt huet. Ech hunn ëmgekuckt. E Meedchen huet sech iwwer mech gelunn. Si war plakeg vun der Taille erof, an hir Haut glanzt vum Zeremoniell Danz. Hir Broscht hunn geschwollen. mäi Gesiicht. Meng Atmung huet ugefaang ze beschleunegen. An dat ass net alles.
  
  
  Ech hu missen elo oppassen, datt jidderee beschäftegt war ze feieren. Awer dës verdammt Drums haten och keen Effekt op mech. Zousätzlech gouf et keng merkbar Aktivitéit op de Schëffer. Ech sinn hir d'Trap erof gefollegt. Mir hunn eis an engem mëllen Bliederbett an engem rouegen Eck beim Paart fonnt.
  
  
  Dunn war alles eriwwer. De Klang vun den Drums gouf gedempt. Et huet e bësse wéi Gebied gefillt, an ech hu mech komesch roueg gefillt. Ech hunn d'Meedchen gehollef opstoen, a mir sinn zréck gaang, Hänn gehalen. Ech hunn hatt verlooss fir zréck an d'Brascht ze goen an d'Maueren ze kucken.
  
  
  D'Flott ass op den oppene Mier gaang! Ee Boot war nach ëmmer an der Lagun, an huet sech virbereet fir déi lescht aus dem natierlechen Hafen ze verloossen. Wat ass geschitt? Ech sinn erofgaang fir den Noah z'informéieren, dee just mat Fleming an Tara geschwat hat. Ech hunn hinnen d'Nouvelle gesot.
  
  
  "Elo kënne mir de Fleming an d'Meedercher hei eraus kréien," sot ech. "Vläicht kënne mir op eng aner Insel plënneren an e Message un d'USA schécken. Da kënne si eis mam Fliger ofhuelen. Esou wier op d'mannst de Fleming lieweg fir nach eng Kéier ze probéieren. An ech ka méi spéit zréckkommen fir de Colonel ze eliminéieren.
  
  
  De Fleming wollt awer net doriwwer héieren. Keng Fligeren. Keng Eliminatioun vum Jerome. Ech hunn opginn a sot him sauer datt et säin eegene Geschäft war. Hien huet et just mam Noah ze sortéieren, während ech déi zerstéiert Schëffer ënnersicht hunn.
  
  
  Noah huet verschidde Leit gewielt fir mech ze hëllefen. "Déi bescht Schwämm," sot hien. Ech hu keng Schwämm gebraucht, nëmmen Portieren. Ech hunn d'Geleeënheet genotzt fir ze kucken wéi Mitzy et geet.
  
  
  Si war nach do wou ech hir lénks, mee et waren keng Jeeps ënnert hir. Nëmmen de Camion war nach do. Si sot mir, datt si all op eemol fortgaang; wahrscheinlech gläichzäiteg wéi d'Schëffer gefuer sinn. Ech hunn hir iwwer dëst gesot, a si huet mech skeptesch gekuckt.
  
  
  "Dir mengt net datt de Jerome opginn wäert, oder? Wat wäert hien maachen?
  
  
  Ech hunn dem Noah a Fleming net gesot wat ech wierklech geduecht hunn. Mee ech konnt mam Mitzi schwätzen. "Ech bemierken datt hien de Castro fir Hëllef gefrot huet. Ech virauszesoen, datt mir Bomberen, Pistoulbooter, a wat och ëmmer Russland iwwer Kuba op eis Käpp schécken kann. Ech hoffen, mir wäerten net méi hei sinn." Ech hunn hir iwwer d'Booter erzielt, déi um Damm gefall sinn, an datt ech geduecht hunn dem Noah ze roden, säi Stamm fir eng Zäit an den Dschungel ze schécken, wa mir fort sinn. De Buedem ënnert de Féiss ka ganz waarm ginn.
  
  
  Si huet mech mat schued gekuckt. "Eng hoffnungslos Missioun. Vill Gléck mat deem ".
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  De Wand war staark genuch fir d'Uewerfläch vum Waasser ze räissen, huet awer wéineg gemaach fir eis Geschwindegkeet ze luesen. Den Tug war net fir Geschwindegkeet entworf, mee fir Bargen ze zéien, déi Produkter aus dem Interieur an de Port of Spain droen, an och wann mir mat Topgeschwindegkeet gesegelt hunn, hat ech d'Gefill datt mir krabbelen.
  
  
  Mat der Hëllef vun de Männer vum Noah hunn ech dëst Boot befreit, dat bei engem Feindattack gerannt war, an no e puer Reparaturen war et fir eis nëtzlech.
  
  
  Den Noah huet seng Männer an d'Géigend op der anerer Säit vun de Bierger geschéckt, wou se sech ausbreeden, fir net an d'Hänn vum Jerome sengen Zaldoten ze falen. Ech konnt dem Noah mierken, datt d'Festung net méi sécher war, an hat Schwieregkeeten him ze iwwerzeegen mat eis ze kommen. Hien hätt léiwer bei sengem Stamm bliwwen, awer ech hunn him drop higewisen, datt hie säi Stamm besser servéiert, andeems hien mat eis koum an eis hëlleft. Donieft, elo, wou gewosst war, datt hien de Fleming ënner säi Flillek geholl huet, misst hien dee Präis ouni Zweifel bezuelen. De Fleming huet och staark insistéiert, datt hien eis begleeden, an um Enn huet hien onwuel noginn.
  
  
  Elo verloosse mir d'Lagun op engem gefaangenen Ofschleefboot. Mat der Geschwindegkeet déi mir haten, souguer bis op déi nootste Insel, huet d'Rees e bëssen an eng Iwwernuechtungsrees verwandelt. Wéi och ëmmer, am helle Sonneliicht ware mir elo e einfache Kaméidi wa Feind Fligeren erschéngen ier mer d'Lagun verloossen. Da wollt ech probéieren ënnert der Küst ze segelen an onopfälleg ze verstoppen, an dann iwwer den oppene Mier op enger Plaz wou mir net erwaart goufen.
  
  
  Iwwerall wou mer gesegelt sinn, waren d'Sandbäll flaach, awer ech hunn op d'mannst keen Iwwerschwemmungsschutz ënner dem Mieresspigel gesinn. Wat wa mir entdeckt goufen? . Dann hätte mer wéineg Hoffnung.
  
  
  Ech sinn laanscht d'Kéirung vun der Lagun gaang. D'Ufer war mat Dschungel iwwerwältegt bis zum Waasser. De Schifer ass ënner Waasser an en Ënnerwaasser Canyon gaang. Ech sinn esou no wéi méiglech un der Ufer bliwwen. Ech hu gehofft datt d'Tug géint dat donkel Blieder net an der Distanz ze gesinn ass. Awer dëst huet sech als eng vergeblech Hoffnung erausgestallt.
  
  
  Mir ware bal do, wéi mer de Fliger héieren héieren kommen. Et ass lues an déif geflunn, huet eis net gemierkt bis se direkt iwwer eis war, an ass fort geflunn fir séier ze dréinen. De Fliger hätt keng Bommebelaaschtung, mee iergendwéi wier en bewaffnet gewiescht, soss hätt en sech net beméit, zréck ze fléien.
  
  
  Dat klengt Aarbechtspäerd, dat mir geklaut hunn, hat gutt Manöverbarkeet an ech hunn mech séier gedréint. Den Noah huet de Fleming hannert mir an d'Kabine gedréckt an d'Tara dran gedréckt, op d'Deck gesprëtzt.
  
  
  E séiere Kugelhagel huet e Spur Richtung eis iwwer d'Waasser hannerlooss. Ech hunn de Kurs geännert an d'Kugel hunn d'Ziel verpasst. Wéi de Fliger fir d'zweete Kéier ukomm ass, hunn ech d'Gebrühl vun eiser Maschinnegewier héieren. E séiere Bléck op d'Heck huet mir gewisen datt de Mitzi nach ëmmer e gutt Meedchen war. D'Waff war an hiren Hänn, a si huet och d'Zil getraff. De Gastank an engem vun de Flilleken ass explodéiert an de Fliger ass an d'Mier gefall. De Mitzi huet d'Maschinengewehr erofgesat an mir d'Victoireschëld ginn.
  
  
  Ech hu mech nach net getraut ze freeën. De Fliger hat ouni Zweifel Radiokontakt mat der Basis. Elo wou dat fort ass, schéngen déi aner Piloten de Bilan gemaach ze hunn. Awer et kéint eng Zäit daueren, a mir wäerten net op si waarden.
  
  
  Am Mond vun der Lagun war d'Tiefe sou flaach, datt d'Sandbanke mat bloussem A kloer ze gesinn waren. Awer d'Schleeger hat e flachen Entworf, a mir sinn ouni Schwieregkeete passéiert. Ech hunn de Kap an d'oppe Mier ofgeschalt. An ech hunn se direkt gesinn: zwee razur-scharf Bänner vun Héich-Vitesse Patrouillenbooter, déi duerch d'Waasser schneiden. Déi schlank Greyhounds si mat voller Geschwindegkeet op eis gerannt, soubal se eis gesinn hunn. A si hunn eis direkt gesinn. Eise Véierzylinder Dodge konnt sech net géint déi mächteg Motoren an hire Motorräim ausstoen.
  
  
  Mir konnten nëmmen Zäit kafen. Komme mer vläicht zréck op déi zweifelhaft Verteidegung vun der Festung? Ech hu mech gefrot, ob mir et kéinte packen. Ech manoeuvréiert d'Tug a gefrot. "Wees een hei wéi een e Boot fuert?"
  
  
  Meedercher kéinten dat maachen. Natierlech si se nëmmen op Yachten gesegelt, awer d'Aarbecht vun engem Tuerboot war net vill anescht.
  
  
  "Ersetzt mech. Mir ginn zréck an d'Festung. Dir musst bis däischter waarden ier Dir nach eng Kéier probéiert.
  
  
  D'Tara ass laanscht Fleming gerutscht an huet d'Spëtzt iwwerholl. Si sot an engem ugespaanten Toun. "Si sinn ze séier, Nick. Mir loossen se net.
  
  
  'Mäi Ambush wäert schaffen. Vertrau de Monni Nick.
  
  
  Ech hat keng Zäit ze erklären. Ech sinn op de Quartier gelaf, hunn d'Maschinengewehr an d'Munitioun gegraff an iwwer Bord gesprongen. Ech sinn op d'Ufer gewascht an an den Dschungel gedaucht. Den Tug huet onkloereg an enger riichter Linn a Richtung Festung gehummert. D'Patrouillebooter hunn sech ëmgedréit an hir Maschinnegewierer geriicht. Direkt hannert dem Schleier koumen Sprangbueren aus dem Waasser.
  
  
  Awer si waren ze vill presséiert. Si si weider niewentenee schwammen. Sou konnten si ni duerch de schmuele Passage goen.
  
  
  Dëst funktionnéiert och net. Déi éischt ass op enger Sandbank gerannt. Dat schnellt Schëff ass opgestan, bal d'ganz Crew iwwer Bord geheit. Vun Ofdeckung am Dschungel hunn ech op d'Männer geschoss, déi nach um Schëff waren.
  
  
  Dat zweet Patrouilléierboot hat och datselwecht Schicksal. Awer et war iwwer d'Erreeche vu menger Maschinnegewier. Leider huet et net geklappt an ech hunn meng Positioun geännert. Si konnten mech net gesinn a woussten net genau wou ech war, mee zwee Maschinnegewierer hunn a laange Burst op d'Beem geschoss, déi tëscht hinnen waren. Ech hunn hannert engem décke Log gewaart bis se midd ginn oder keng Munitioun hunn. Et huet op alle Fall net laang gedauert bis se ukomm sinn. Si haten e gréissere Problem wéi eng Maschinnegewier um Ufer, deen se nach ëmmer net schloen konnt. D'Gebrühl vun hirem Motor ass zu engem héije Gejäiz gewuess wéi se probéiert hunn aus der Sandbar ze zéien. Den Heck huet breet gerëselt. Jiddereen ausser de Steiermann ass iwwer Bord gesprongen, fir net an de schaarfe Bogen ze lafen. D'Boot ass Zoll fir Zoll geplënnert, awer et ass geplënnert. An no enger hallwer Minutt Aarbecht ass et lass. D'Crew sprang u Bord an ass zréck a Richtung Port of Spain. Ech sinn op d'Waasser geklommen an iwwer d'Waasser vun der Lagun bis op de Fiels gekuckt. Eis Tug ass sécher ukomm a jidderee war just d'Trap erop. Ech hu geduecht datt ech eng agreabel Iwwerraschung fir si virbereet hunn. Wann eng Patrouille esou einfach e Boot aus enger Sandbank erauskritt, kënne mir och en aneren eraus kréien. Mir kéinte séier vun der Grande LaClair ewech segelen. E puer vun eis kéinten d'Crew Uniform undoen. Wann iergendeen op der Küst eis gesinn hätt, wiere mir fir dem Jerome seng Männer verwiesselt ginn. An d'Refloating vum Boot sollt keng Problemer hunn. Ech hat geplangt fir zréck an d'Festung ze goen, meng Leit opzehuelen an en Tug heihinner ze schécken. Wann hien genuch Kraaft hätt fir d'Barge ze zéien, konnt hien d'Patrouilleschëff ganz einfach erauszéien.
  
  
  Ech hu mech op eemol ganz gutt gefillt. Bis ech Stëmmen héieren hunn. An de Knascht vu Stiwwelen, déi hannert mir op den Hiwwel klammen. Et waren op d'mannst véier Leit. Si hunn all Kéiers matenee geschwat. Wou koumen se op eemol hier? Vläicht huet d'Schéisserei hinnen hei gelackert. Et war Zäit fir mech eng méi sécher Plaz ze fannen.
  
  
  Ech hunn e Moment un d'Boot geduecht, déi ech um Heckdeck vum Patrullboot gesinn hunn. Awer dëst schéngt net déi bescht Léisung fir an oppe Waasser erauszegoen. Wa se mech gesinn hätten, wier ech dout gewiescht. Ech konnt probéieren an d'Festung ënner dem Deckel vum iwwerhängende Blieder ze schwammen.
  
  
  Mä mat all deem Blutt am Waasser, Ech kéint sécher vun Societeit sinn. Barracudas oder Haien. Dat Bescht wat ech maache konnt war probéieren hannert den Zaldoten an der Géigend ze kommen déi se scho gesicht haten.
  
  
  Ech sinn op de Buedem gaang an hunn de Kapp virsiichteg iwwer d'Bëscher gestach. Dat drëtt Patrouilléierboot war offshore verankert, säi Boot louch op enger Sandstreif um Fouss vum Hiwwel. Dëst Boot konnt eng Handvoll Leit droen. Et waren der net vill, soss hätt ech méi Stëmmen missen héieren.
  
  
  Waat elo? Ech wollt net waarden bis d'Zaldoten a mengem Gesiichtsfeld erschéngen. Ech sinn e Jeeër vun Natur. Ech waarden net gär bis Schwieregkeeten bei mech kommen. Ech sichen no hinnen. D'Persoun am Attack huet ëmmer e Virdeel. Ausserdeem hat ech en zousätzlechen Argument. Jiddereen deen ech hei treffen kann nëmmen e Feind sinn. An all Klang, deen se héieren hunn, kéint de Klang vun engem vun hinnen sinn. Si misste waarden fir ze schéissen, bis si sécher waren, datt si keng vun hire Männer ëmbréngen, an ech kéint attackéieren, soubal ech eppes gesinn oder héieren hunn.
  
  
  D'Maschinnegewier ze halen, sou datt et net op grouss Blieder a Rebe fällt, hunn ech ugefaang lues laanscht de Buedem ze réckelen. Drësseg Meter méi spéit hunn ech eppes Braunes gesinn. De Mann huet sech gebéit fir ënner de Rebe ze kräischen, seng Opmierksamkeet konzentréiert sech op eppes vir, säi Réck op mech. An enger schneller Bewegung ass hien op eemol an d'Blieder verschwonnen an ech hunn hien aus den Ae verluer.
  
  
  Ech sinn him gefollegt. Wann ech kéint him ëmbréngen, et géif e Lach an hirer Linn verloossen. An dat Lach wäert grouss genuch sinn fir den Nick Carter duerch ze loossen.
  
  
  Wann ech geschoss hätt, hätt ech déi aner op mech gelackelt, mä hien hätt sech zu all Moment ëmgedréit, mech gesinn a mir e Schoss ginn. Hie war net am Stiletto-Beräich.
  
  
  Ech hunn d'Maschinengewehr a menger lénkser Hand geholl, mäi Stiletto a menger rietser Hand gerëselt an ugefaang op hien ze kräischen. Ech war dräi Meter hannert him. Dunn huet hien sech ëmgedréit. Hien huet mech iwwerrascht ugekuckt an huet seng Maschinnegewier opgehuewen. Ech hunn d'Messer gehäit. Et huet him an den Hals geschloen ier hien den Ausléiser zéie konnt. Hien ass ouni vill Kaméidi zesummegefall. Ech koum him fir e Stiletto.
  
  
  Dunn ass mäi Kapp explodéiert.
  
  
  Wéi ech ukomm sinn, waren zwanzeg Beat Bands a mengem Kapp gespillt, déi all en anert Lidd gespillt hunn. Ech hunn op d'Bamtopp gekuckt an hunn dräi ellen glécklech Gesiichter iwwer d'Arméiuniform gesinn. Meng Hänn waren ënnert mir gebonnen. Ee vun deenen dräi war e Sergeant, déi aner zwee ware Privatleit. De Sergeant huet mäi Stiletto a säi Rimm gestoppt, d'Zaldoten hunn meng Maschinnegewier a mäi Luger gedroen. De Sergeant huet gesinn datt ech d'Aen opgemaach hunn, ass méi no komm an huet mech mat sengem Stiwwel tëscht de Rippen geschloen.
  
  
  "Fir de Belmont," huet hien gegrommelt a mech erëm geschloen. Also hunn ech dem Belmont säin Hals operéiert. Meng Hals wäert nächst ginn. Mat den Hänn hannert dem Réck konnt ech näischt géint dës Force Majeure maachen. Hien huet d'Hänn matenee reift, zefridden mat sengem Verdéngscht. "Stitt op, Här Dausend Dollar," sot hien. "An Dir kritt och eng Promotioun."
  
  
  Ech hu mech net beweegt. Also ech war méi wäertvoll fir si lieweg wéi dout. Wann se sou äifreg waren, mech sécher a gesond ze maachen, huet et mir raisonnabel geschéngt datt se och all d'Aarbecht solle maachen. De Sergeant huet seng Fanger geschloen. D'Zaldoten hunn mech op d'Been gezunn. Ee vun hinnen huet de Luger op meng Schëllerblad gedréckt an ugefaang ze drécken. Et waren zwou Méiglechkeeten. Oder ech sinn weider gaang, soss hätt ech meng Schëllerblad gebrach. Ech geplënnert op.
  
  
  Si hunn mech gedréckt vu wou d'Boot um Ufer war. De Sergeant huet op de Rescht vu senge Männer geklappt fir opzehalen ze sichen. Si hunn mech gefaangen.
  
  
  Zwou Stëmmen hunn geäntwert, an no enger Zäit koumen déi begleedend Zaldoten aus dem Dschungel. Si ware ganz zefridde mat sech selwer.
  
  
  De Sergeant huet déi nei Arrivée bestallt, den Doudegen Kolleg ze droen, a mir waren ënnerwee. D'Läich virun mir droen, zwee anerer nieft mir an e Sergeant hannendrun. Ech war net vill ëm meng Zukunft. Ech hat wuel e Begeeschterung mat engem fiichtege Keller an engem sadistesche Verhéierer, an dann e Begeeschterung mat enger Nues.
  
  
  Och wann den Hawk iwwer mäi Schicksal erausfënnt, kann hien näischt maachen. A sengem Posten huet hien et schwéier zouginn, datt en amerikaneschen Agent an den internen Affäre vum Grand LaClair involvéiert ass.
  
  
  Wéi mir hallef op d'Plage waren, huet e Schoss aus dem Dschungel geklappt. E Gejäiz hannert eis huet jiddereen ëmgedréit. De Sergeant huet opgehalen. Hie war amgaang ze falen. D'Front vu senger Uniformjacket gouf rout. D'Zaldoten hu sech op hien gerannt, wéi wa se hie wollte fänken. Nodeems si him entgoe gelooss hunn, hunn si hir Gewierer op den décke Ënnerwachstum ronderëm eis geriicht. Aner Gewier Schoss. Den Zaldot lénks vu mir, de Réck vu mengem Kapp opgedeckt, krut e Schlag op de Kapp, an ass op de Buedem gefall. Dee riets vu mir huet panikéiert, huet sech no hanne geluecht a gerannt.
  
  
  Ech hunn dee Mann geschloen, dee gelunn huet. Hie louch onbeweeglech. Déi aner zwee Zaldoten hunn hir Hänn héich opgehuewen. De Mitzeee ass aus dem Ënnerbriech erauskomm, a weist seng Waff op si. Si huet een geschoss ier ech no genuch koum fir hir Handgelenk ze gräifen. De Rescht Zaldot huet seng Hänn nach méi héich.
  
  
  Si huet mech rosen ugekuckt. "Du bass net sentimental, oder, Carter? Mir hu keng Zäit fir Prisonéier." Si huet den Handgelenk fräigelooss an déi kleng Waff zréck op den Zaldot gedréint, deen zu dëser Zäit blass ginn ass.
  
  
  "Stop," sot ech. "Ech wëll se lieweg huelen. Halt hien op Pistoul a kuckt ob Dir meng Handgelenk mat enger Hand entloosse kënnt.
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréint a si huet ugefaang d'Seel ëm meng Handgelenk ze bannen. Masséiert de Spasmen vu menge Fanger, hunn ech d'Zaldoten mam Seel ugetrueden an hunn gesteiert datt ech se net domat stéieren. Si hunn verstanen wat ech gemengt hunn.
  
  
  Den Zaldot, deen ech erofgefall hat, sprang op d'Féiss wéi wann hien eng Tonne Bläi op seng Schëlleren droen, an zwee vun den Zaldoten sinn mir op d'Ufer gefollegt, Mitzeee hannert Cover. Dat dënnt Schëff steet nach op der Sandbank fest. Mir sinn an d'Waasser gaangen an ech hunn zwee Zaldoten op de Bogen gefouert. Ech hunn hinne gesot wéi se d'Boot drécke sollen, hunn d'Mitzi op d'Heck geholl an hir op d'Deck gehollef.
  
  
  Si ass bis an d'Kabine gaangen an huet de Motor gestart. Ech héieren de Motor starten an sinn op de Bogen gaang. En hoarscht Geck gouf héieren. Dunn huet et opgehalen. Nach eng Keess, an dann guer näischt. Meng Diagnos war: eng Feelfunktioun. An ech konnt mech dofir Merci soen.
  
  
  "Halt op", hunn ech dem Mitzi geruff.
  
  
  Ech sprangen u Bord fir sécherzestellen, datt ech richteg war an hunn d'Lächer, déi vu menge Schëss verlooss goufen, verfollegt. Ech hat Recht. Ech hunn d'Brennstofflinn getraff wärend ech op Kommando schéissen. A fir d'Saache méi schlëmm ze maachen, war den Tank bis ënnen eidel. Net eng Drëps Benzin.
  
  
  Ech hu mech mächteg gefillt. Kee Brennstoff, keng Energie. Keng Kraaft, kee Patrullboot, kee Wee fir d'Insel ze verloossen. Absolut net.
  
  
  De Mitzi huet aus dem Cockpit geruff. "Nick, Zaldoten. Si lafe fort! '
  
  
  Ech hunn an d'Loft gebrannt a si hunn opgehalen. Mat geschloe Schëlleren. Si hu wuel elo eng Kugel am Réck erwaart. Ech sinn u Bord gesprongen a sinn op si gefuer. Et war kee Sënn fir se méi ze halen, mee ech wollt Munitioun mat mir hunn. Ech hunn hinne gemierkt fir un d'Land ze kommen an hunn Mitzeee genannt.
  
  
  Wéi si eis erfaasst huet, hunn ech hatt deen een ënner Pistoul gelooss an deen aneren aus senge Schong an Hosen befreit. Ech hunn meng Hosenbeen matenee gebonnen, meng Hosen mat Patrounen gefëllt, meng Taille mat engem Gürtel zougedréckt a meng Been iwwer den Hals geheit.
  
  
  "Looss se elo goen," hunn ech d'Meedchen bestallt. „Mir brauche se net méi, a si kënnen eis net méi schueden. Zwee méi oder manner maachen net vill Ënnerscheed."
  
  
  Ech hunn hinne gemierkt fir ze verloossen. Si brauche keng Ënnerstëtzung. Wéi si fortgaange sinn, sinn de Mitzy an ech sou séier wéi méiglech Richtung Festung gaang. Den Noah huet Fësch gebrannt an den Himmel huet mech gemierkt wéi laang ech net giess hunn. A meng Schanken hunn mir gesot datt ech schlofe muss. Obwuel ech virum Däischtert Aarbecht ze maachen hat, wier et e bëssen Zäit ier d'Däischtert verschwannen an ech hu geduecht datt et Zäit wier fir eng Paus mat Rumm, waarme Fësch an Uebst ze huelen.
  
  
  Ech hunn en eidele Raum fonnt, op de Steenbuedem gefall an entspaant. Mitzy wäert Rapport. Ech hat keng Ahnung wéi héich hatt op Hawke senger Lëscht war, mee wa mir et jeemools lieweg duerch e puer verréckten Twist vum Schicksal gemaach, Ech géif no hirem goen. Si huet eng speziell Medaille verdéngt.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Et ass Zäit d'Trap ze zerstéieren. Elo wou Flucht um Mier net méi méiglech war, konnt si eis net méi déngen.
  
  
  Sou en archeologesche Schatz zerstéieren war e Schrëtt, deen ech net wollt huelen, awer et war ze geféierlech fir Zougang zu der Festung ze kréien. Mir konnten Autoen héieren laanscht d'Küststrooss an d'Streck kommen, awer de Jerome kéint op d'Iddi kommen fir Rudderbooter an der Nuecht ze schécken a seng Männer op d'Trap ze schécken ouni datt mir et bemierken. An et waren ze wéineg vun eis fir all Fronten ze iwwerwaachen. Dem Noah seng Ae sinn donkel wéi ech him gesot hunn wat ze maachen.
  
  
  Ech hunn déi lescht Këscht Dynamit opgemaach, zwee Stécker erausgeholl an den ale Patriarch gekuckt. „Et deet mir och wéi, Noah. Wa mir lieweg hei erauskommen, verspriechen ech den AX eng nei Trap bauen.
  
  
  Ech hunn d'Maschinengewehr op den drëtte Schrëtt vun ënnen opgehuewen, e puer Lächer am haarde Schifer erschoss, Dynamitstécker an de méi mëllen, net oxidéierten Deel gesat an d'Sicherung beliicht. Ech sinn erëm gelaf a war schonn an de Maueren wéi d'Explosioun geschitt ass. Eng Lawine aus natierleche Fiels ass op d'Waasser gefall, a wéi de Klang ofgestuerwen ass, ass de Cliff zréck an e steile, onzougänglechen Hang verwandelt.
  
  
  Elo waren et also nëmmen zwou Accèsstroossen, déi nuets misste bewaacht ginn. Den Dokter Fleming huet gutt ausgesinn, an ech hat keen Zweiwel, datt mir en mam Noah op eng aner Insel transportéiere géifen. De Rescht vun der Grupp konnt sech dem Noah seng Männer am Dschungel uschléissen. Ech ginn an d'Stad, fannen de Jerome an schléisst hien of. Wann d'Militär gekäppt wier, wier d'Saache wuel berouegt an de Fleming kéint erëm als President agesat ginn.
  
  
  Ech hunn dem Noah de Plang virgestallt an hien huet net dogéint gemaach. Mir hunn eis ausgemaach datt hien d'Küststrooss déi Nuecht bewaacht an ech géif den Trail kucken. Ech hunn hien trainéiert, him gewisen wéi een Minnen explodéiere kann an him alles iwwer den Timing erzielen. Duerno sinn ech an eng aner Richtung verschwonnen. Soulaang mir Dynamit haten, konnt keen eis nuets attackéieren.
  
  
  Tara wollt hëllefen. „Mäi Papp huet mech geschéckt fir Iech ze hëllefen. Hutt Dir dëst vergiess? An Dir braucht Rou. Dir mengt, ech kann d'Saachen net wéi Mitzeee opblosen wann ech muss?
  
  
  Et gi Beliichtungsmatcher, jo. Awer wéi wäert si mat hirer Besuergnëss eens? Awer op d'mannst hir Firma géif meng Stonnen méi agreabel maachen. Donieft hat ech keng Attack an der Nuecht erwaart. Dem Colonel seng Truppen hate bedeitend Verloschter gelidden, an ech hunn de Verdacht, datt nom Verloscht vu sengem Patrullboot, de Jerome e bëssen Zäit brauch fir seng Wonnen ze lecken.
  
  
  Ech hunn dem Meedchen gesot datt ech déi éischt Stonnen op der Pflicht wier, awer si wollt net doriwwer héieren. Si huet geduecht datt ech muss relaxen. Ouni eppes Besonnesches ze bedeiten. Also hunn ech gestreckt a loosse de Schlof mech iwwerwannen.
  
  
  Et war schonn hell Dag, wéi d'Sonn a mengen Aen mech erwächt. Ech hu mech erem Mënsch gefillt, ausser dem Bump um Kapp, wou den Zaldot mech geschloen huet. D'Tara souz mam Réck op de Bamstamm, waakreg awer schléift. Si hat donkel Kreeser ënnert den Aen. Ech hunn hir ëmgedréit.
  
  
  Hir Stëmm kléngt déif. "Nick, ech si krank, mäi Bauch deet wéi. Et ass an de leschte Stonnen verschlechtert ginn."
  
  
  Mir waren ënner engem héije Bogen vu Beem a Sträifen vu gieler Sonn duerch d'Blieder gefiltert. Dem Tara seng Haut war gréng-giel a glänzt mat klenge Schweesspärelen. Et war e groe Niwwel virun hiren Aen. Ech hunn hatt an d'Äerm geholl a sinn den Hiwwel op d'Paart gerannt. Ech sinn an den Noah geruff. Ech hat Angscht datt hien nach ëmmer op der Wuecht wier. Hie war schliisslech deen eenzegen Medizinmann, egal wat et gedauert huet.
  
  
  Hien ass e puer Sekonnen no mir an d'Festung erakomm. Ech hunn d'Tara virsiichteg op de Buedem geluecht an den Noah ass direkt un d'Aarbecht gaang. Hien huet d'Drüsen an hirem Hals gefillt, huet säi Handgelenk gegraff, de Mond opgemaach an hir Handflächen ënnersicht. Ier hien se erofgelooss huet, hunn ech Blasen op seng Fangerspëtze gesinn.
  
  
  Nach ni war den ale Mann esou presséiert. Hien ass an ee vun de Raim geflunn. Ech sinn no him gelaf, awer ier hien d'Dier erreecht huet, ass hien erëm erauskomm mat enger Wicker Matte a Kürbis. Hien huet d'Matte gefall, huet se geschloen an huet mir gezeechent d'Meedchen op hien ze setzen. Ech hu gemierkt datt hien Liicht brauch an huet keng Zäit fir Fackelen an engem vun den däischter Zëmmeren ze beliichten.
  
  
  Ech hunn d'Tara op d'Matte geluecht an hir Kleed ewechgeholl. Op eemol war d'Mitzi am Haff, fir d'éischt interesséiert, awer dunn besuergt wéi si dem Meedchen seng bluddeg Lippen gesinn huet.
  
  
  Den Noah huet en halleft Kürbis an enger vu senge groussen Hänn gehal. Hien huet den Inhalt gerëselt, wat eng Mëschung aus Waasser a gréng Seef ausgesinn huet.
  
  
  "Zréck". Seng Wierder waren haart. Wéi mir gefollegt hunn, huet hien dem Tara säi Kapp opgehuewen, hire Mond opgemaach an d'Flëssegkeet an den Hals gegoss. "Manchin," sot hien gemooss. "E ganz gëftege Bam. Ee Biss vu senger Fruucht kann e plötzlechen, schmerzhafte Doud verursaachen. Och den Stamm beréieren kann ganz geféierlech sinn. Kuckt just dat aarmt Kand." Op eemol huet d'Tara gestreckt. Den Noah huet hatt erëm opgeholl an erëm e bësse vun der Flëssegkeet an den Hals gegoss. Wéi si no Otem gehal huet, hunn ech mech erënnert, wat ech schonn iwwer Manchinella wousst. Et war zimlech sérieux, wéi den Noah just gesot huet.
  
  
  Den ale Mann brauch Hëllef. Hien huet gesot: "Gitt e bësse Flëssegkeet op hir Fanger. Net reiwen!
  
  
  Ech hunn et gemaach. Hien huet hir ëmgedréint sou datt mir hir zréck gesinn. Et war och mat Blieder bedeckt. Ech hunn d'Flëssegkeet op hirem Réck gegoss wéi hire Kierper schmerzhafte spasmen.
  
  
  Ech hunn den ale Mann erliichtert héieren. "Ech mengen, mir hunn et just an der Zäit gemaach," sot hien. "Si wäert gutt sinn."
  
  
  No enger Zäit hunn d'Krampfungen opgehalen, an d'Meedchen louch onbeweeglech. Elo huet den Noah de Kürbis mat der Seefemëschung erof geluecht an déi aner Kürbis geholl. Hien huet ugefaang eng déck Emulsioun vu wäisse Pudder ze maachen a wat wéi Hunneg ausgesäit. Hien huet d'Meedchen ëmgedréit an et fir hatt gegoss. Dunn huet hien hatt op hir Säit geluecht.
  
  
  'Elo du.' Hien ass opgestan, huet mäi Hiem opgeknäppt an huet et no baussen ëmgedréit. De Stoff war och gëfteg. Hien huet meng Hänn mat Desinfektiounsmëttel gewäsch, huet datselwecht mat sengem eegenen gemaach a gelaacht. „Ech hätt dech sollt gewarnt hunn. Den Dschungel ass normalerweis e Frënd, heiansdo e Feind. Huelt déi aner Säit vun der Matte; mir droen hatt elo an d'Schatten."
  
  
  D'Tara huet hir Aen opgemaach wéi mir si an ee vun den donkelen Zëmmer geholl hunn an si op d'Bett geluecht hunn. Si war bewosst awer nach ëmmer ganz krank.
  
  
  Dëst bedeit datt et keen Auswee aus der Festung géif ginn. Mir sollten Fleming an Tara droen, awer dat war net méiglech. Net op géi Bierger. Net mat all de Geforen déi eis menacéiert hunn. Mir mussen waarden. Ech souz nieft der Blond an op eemol gemierkt, datt ech méi Suergen iwwer hir war wéi ech zouginn wollt. Ech hunn hatt gär, an elo gouf et fir mech méi kloer wéi jee. Wann den Noah d'Gëft net direkt erkannt hätt, wier si schonn dout gewiescht. Den ale Mann huet si am allerleschte Moment gerett, an dofir ass hien erëm a menger Wäertung opgestan. Ech richen Frühstück. Ech hunn net opgepasst bis den Noah geruff huet. Dunn sinn ech op déi aner komm, déi scho Mëttegiessen hunn.
  
  
  Ech war fir eng Iwwerraschung. Mir haten Gäscht. E jonke Mann mat donkel Haut an engem Ländchen. Hien huet Neiegkeeten bruecht, an no dem Gesiicht vum Noah beurteelen, war et keng gutt Noriicht. Den Noah sot mir an enger Stëmm, déi mat Middegkeet widderholl huet, wéi de Mitzeee an de Fleming enttäuscht an der Géigend stoungen. De Stamm war déi Nuecht net idle. Si hunn hir Scouten geschéckt.
  
  
  Dem Carib Jerome seng Zaldoten hunn och net sëtzt. Si hunn e Cordon vun der Ufer laanscht d'Lagun bis op d'Plage geluecht, wou dat drëtt Patrouilléierboot verlagert ass. Mir waren ëmgi. Mat zwee Patienten hunn ech net emol missen iwwerdenken duerch de Cordon ze goen. Ech hunn de Guy gefrot ob hien mech erauskënnt an d'Äntwert war kuerz: nee. Hien ass hei ukomm ier d'Ëmkrees fäerdeg war. Elo konnt hien och net zréck.
  
  
  Dëst bedeit datt d'Tara d'Bewegung vun den Truppen net gemierkt huet. Wann ech waakreg gewiescht wier, hätt ech vläicht eppes héieren. Oder vläicht waren se schliisslech ze wäit ewech. Ech hunn déi stille Figuren ronderëm mech gekuckt, gemierkt wéi schwaach mir waren, an op eemol war ech net méi hongereg.
  
  
  Ech hu giess. Op d'mannst huet et mech beschäftegt. Nom Mëttegiessen souzen mir roueg. Mir hunn gewaart.
  
  
  Ech hunn den Toun fir d'éischt héieren, e Split Sekonn ier den Noah sech op mech gedréint huet. Et war déi donkel, faul Dron vu Fligeren. Den ale Mann huet sech lues a lues opgestallt a gesot, wéi wann hien eis op Téi invitéiert: „Ech proposéiere mir an de Katakomben ze flüchten. Här Carter, géift Dir d'Miss Sawyer mathuelen?
  
  
  Wéi de Mitzi mir emol gesot huet, war den ale Mann voller Iwwerraschungen. Also hat hien e Keller ënner der Festung. Ech hu mech gefrot wéi déif, an ob et Bommen widderstoen kann, a wa mir do net lieweg begruewe wieren. D'Mitzi gouf blass, an ech wousst, datt si elo datselwecht denkt. Awer erëm hu mir keng Wiel.
  
  
  Ech sinn no Tara gaang. Ech war erliichtert ze mierken, datt si schonn hir Waffen ëm meng Hals leeën konnt. Wéi ech hatt dobausse gefouert hunn, huet den Noah eng déck Schieferdier opgemaach, déi ech nach ni gesinn hunn.
  
  
  D'Mitzi an de Guy ware schonn aus der Vue. De Fleming ass einfach duerch d'Lach op Krut gaang. Ech sinn him gefollegt. Den Noah huet déi déck Dier hannert sech zougemaach, an eis an der Steckdäischtert hannerlooss.
  
  
  Eng Sekonn méi spéit huet hien e Fonken mat engem Stéck Flint gebrannt an d'Käerz gebrannt. Mir haten Luucht. Den Noah huet dem Guy d'Käerz iwwerreecht, de Fleming an d'Äerm geholl an ass Richtung däischter Entrée vum Tunnel gaang, e puer Schrëtt erofgaang, eng kleng Flam iwwer dem Kapp huet eis wénkt.
  
  
  Den Tunnel war breet genuch fir eis duerch ze loossen, awer d'Héicht huet vill ze wënschen. E grousse Mann misst sech béien. Ech hu misse meng Knéien béien an de Mitzy huet de Kapp erofgesat fir net selwer ze schloen.
  
  
  Et war e laange Spadséiergank. Op alle Fall waren et genuch Fielsen iwwer eis fir e staarke Schlag z'erhalen. Wéi mir bis ënnen ukomm sinn, hu mir eis no enger schaarfer Wendung an engem zimlech grousse Raum fonnt.
  
  
  Mir hunn eis um Buedem gesat an den Noah huet d'Käerz ausgemaach. "Fir Loft ze spueren," sot hien. E puer Minutten ass vergaangen. D'Fligere kéinten scho laang iwwer eis stoen, awer et gouf keng Explosioun, déi d'Stille gebrach hätt. Net engem Toun. Ech hunn et net gär. Wat waren se gewaart?
  
  
  Dunn hunn ech iwwer eppes anescht geduecht. An eisem Eil, fir aus de Bommen ze flüchten, hu mir komplett vergiess datt mir eventuell eng zousätzlech Ausgang brauchen. Schliisslech war et ganz méiglech, datt eng Loftattack d'Dier vun de Katakomben blockéiert. Et war nëmmen eng Saach, déi eis ëmmer en Auswee garantéiert huet: Dynamit. A mir hunn et uewen gelooss.
  
  
  De Mitzi huet d'Maschinengewehr matbruecht, an ech hunn et am Däischteren gefillt. Ech sinn op d'Trap eropgaang, sinn zréck op d'Spëtzt an hunn déi schwéier Schiferdier ongeféier dräi Zentimeter opgedréckt. Déi hell Dagesliicht huet mech blann gemaach, awer ech hunn e bësse Beweegung gefaang. Ech sinn bliwwen wou ech war bis meng Ae sech un d'Liicht ugepasst hunn. Véier Männer a russesch Uniform sinn opgetaucht. Bestëmmt. De Colonel wollt de Fleming lieweg geholl ginn, net vun enger Bomm ëmbruecht ginn. Da kéint hien sech sécher sinn, datt hien net fir ëmmer verdriwwen gëtt.
  
  
  Si haten Maschinnegewierer. Vun de Fallschierm erofgaange sinn, hu se sech getrennt. Zwee sinn zesummen an eng Richtung gaangen, zwee sinn an déi aner. Si sinn duerch d'Zëmmer geklommen a ware selbstverständlech iwwerrascht, keen ze fannen. No an no hunn se ugefaang méi séier ze schaffen. Keen vun hinnen huet a meng Richtung gekuckt. Ech hunn d'Dier e bësse méi breet gedréckt a mech op d'Mauer gedréckt, déi am Schatten war. Ech hunn en domm Feeler gemaach. Wann ech un der Spëtzt gewaart hätt, hätt ech einfach geschoss. Elo misst ech hei waarden a probéieren dat Bescht draus ze maachen.
  
  
  Et huet ee vun hinnen laang gedauert fir säi Kapp duerch d'Dier ze stiechen, wou ech hannert stoung. All dës eidel Zëmmer hunn him geleeëntlech gemaach, seng Waff huet no ënnen gewisen. Ech hunn e puer Schrëtt zréck gemaach. Wéi hien dobannen war, hunn ech säin Tempel mam Hënneschten vun der Maschinnegewier geschloen. Hien ass gefall an huet sech net beweegt. Ech sinn zréck an d'Dier.
  
  
  Nummer zwee huet de Raum mat sengem Réck op mech verlooss. Et war no genuch fir e Stiletto. Ech verpasst bal ni, awer hien huet sech ëmgedréit. Dee messaartem Stol ass him laanschtgaangen, an d'Mauer geklappt a virun de Féiss op de Buedem gefall. Hien huet iwwerrascht ronderëm gekuckt a sech op mech gedréint. Ech war schonn hannert der Dier verschwonnen. Hien huet déi aner op abrupt Russesch eppes geruff. D'Äntwert koum direkt. Si hu geplangt mat Feier eran ze kommen. Dëst huet mir gepasst. Ech sinn d'Trap erof an d'Katakomben gaang. Wéi ech erwaart hunn, hunn se net déif geschoss, awer riichtaus, sech een nom aneren gerannt. Ech hunn se an d'Halschent geschnidden mat engem Feierausbroch ier hiren eegene Volley gedämpft gouf, fir datt de Klang vu menger eegener Waff déi véiert Marine alarméiert.
  
  
  Ech konnt de Mitzy net héieren hannert mir an d'Trap erop kommen wéinst dem Kaméidi. Elo koum hir Stëmm hannert mir. 'Wat ass geschitt?'
  
  
  "Mir hunn Besucher. Véier. Ech hu schonn dräi hei leien, een ass iergendwou dobaussen.
  
  
  Ech sinn op d'Dier gaang, awer hunn déi véiert Persoun net gesinn. Ech hunn haart gejaut, awer hien ass am Ënnerstand bliwwen. Et war dout Rou am Haff. Ze roueg. Ech hat keng Ahnung wou hien war an hie géif mech wahrscheinlech schéissen wann ech mäi Kapp ze wäit aus der Dier stoungen ech riskéieren him séier ze verléieren. Ech hat net gegleeft datt hien sech erëm hei lackele géif loossen. Vläicht war hien dee schlausten ënnert hinnen.
  
  
  Ech hunn eng russesch Maschinnegewier op Mitzi geheit. "Kuckt d'Munitioun."
  
  
  'Genuch.'
  
  
  "Halt de Passage ënner Kontroll. Ech kommen zréck a froen ob et en anere Wee ass, dëst ass deen eenzegen Auswee.
  
  
  Nodeems ech d'Situatioun beschriwwen hunn, huet den Noah eng Käerz gebrannt. Am däischter Liicht vun de Flamen hunn ech de Fleming gesinn, deen sech géint d'Mauer leien. D'Tara souz nieft him e puer Meter ewech. Si huet elo besser ausgesinn, obwuel si nach ëmmer verstoppt war. Dëst donkelt Lach an der Déift vum Bierg, richen vu Dreck a Schimmel, war och net en idealt Heem fir Erhuelungsmëttel. Awer ech konnt hir Situatioun net änneren bis ech de véierte Guy ausgeschloen hunn. Den Noah sot eppes zum Jong, deen duerch d'Linn vun der Arméi vum Jerome gebrach ass. De Jong huet geknackt, d'Käerz geholl an huet mech gewënscht him nozekommen. Eng däischter Luucht ass op e gemoolt Leinwand gefall, deen hannert enger Zort primitivem Altor hänkt. Hien huet d'Säit vum Canvas opgehuewen. E Gank koum hannert him op.
  
  
  Ech hu gehofft, datt de Jong de Wee wousst, well dës Käerzstämmchen net laang brennt. Mir sinn d'Trap erofgaang an sinn an en Tunnel mat Nischen an de Maueren eragaangen. Op e puer Plazen goufen Käerzen un der Mauer an Halter befestegt normalerweis dës Cinders puer Zentimeter laang. Et war en Eekleges, putrid Geroch. Ech hunn geschwënn de Grond gesinn. Déi meescht vun den Nischen enthalen mënschlech Skeletter, mat huel Schädel, déi op Steenregaler hannendrun leien. Et sollt e Stammgraf sinn.
  
  
  Mäi Sënn vu Richtung huet mir gesot datt mir op déi aner Säit vun der Festung géife goen. No enger Zäit hunn ech e Krees vu Liicht um Steenbuedem gesinn. Iwwer him war e ronnt Lach an der Mauer, kaum méi breet wéi meng Schëlleren. Ech konnt hatt net erreechen. De Jong huet et och gesinn. Hien huet mir d'Maschinengewehr geholl, et nieft der Käerz op de Buedem geluecht an mir gehollef eran ze klammen. Ech hunn d'Hänn op d'Spëtzt geluecht a sinn doduerch erausgeklomm.
  
  
  Ech hunn ëmgekuckt. Ech stoungen op der baussenzegen Mauer. Et war keng Beweegung iwwerall. Ech hunn meng Hand an d'Lach gestoppt an d'Maschinengewehr geholl.
  
  
  Ech sinn op de Rand vum Daach geklommen an hunn mäi véierte Mann gesinn. Hie louch op de Bauch hannert de Fallschierm, seng Waff huet op d'Dier geriicht, hannert där de Mitzeee stoung. Wann se onofhängeg schaffen, si se normalerweis net ganz beandrockend. Hie war jonk a schlank, awer déidlech wéinst der déidlecher Waff a senge Puppelcher Hänn. Ech hunn him op Russesch geruff: "Hutt Dir nach hei gekuckt?"
  
  
  Hien huet sech ëmgedréit. Ech hunn den Ausléiser gezunn. Äddi, onbekannt Zaldot. De Mitzi ass bei der Dier opgetaucht, huet d'Läich gesinn an ass dohinner gaang. Ech sprangen vum Daach. An engem Ae blénkt de fënnefte Fallschierm hannert der liicht oppener Dier eraus. Hien huet de schwéiere Revolver an den Hals vum Mitzi geschloen. Wann ech hie wollt ëmbréngen, muss ech Mitzeee schéissen. E Fluch!
  
  
  Hien huet mech ugekuckt an op gutt Englesch geruff: "Geheien Är Waff ewech."
  
  
  Hien huet dem Meedchen eppes gesot. Ech hunn d'Maschinengewehr erofgelooss.
  
  
  "Komm hei, net ze no. Stand géint dës Mauer."
  
  
  Seng Uniform war aus besserem Material gemaach wéi seng Kollegen. Hien huet d'Schëllerbänner vun engem Offizéier un, an e Walkie-Talkie hänkt vu sengem Gürtel. Och vu wäitem konnt ech dem Mitzi seng schwéier Otem héieren. Hien huet hir méi fest ugepaakt a si ass roueg gefall.
  
  
  Hien huet gelaacht. - "Ech ginn Iech eng Chance. Sot mir wou den Dr Fleming ass. Wann Dir net, Ech schéissen hir éischt. Da wäert Dir och stierwen."
  
  
  Meng Stiletto war am Haff net erreechbar. Dem Mitzi seng Stëmm koum duerch hir Zänn. - "Loosst hien an d'Häll goen."
  
  
  Ech hunn mech lues gedréint fir datt hien den Ausléiser net zéie géif. Hien huet ugefaang ze menacen. - "Ech hunn Iech gesot net ze réckelen."
  
  
  Ech hu gemaach wéi wann ech Angscht hunn. - 'Schéisst net. Ech wäert Iech soen. Hien verstoppt. Ech ginn no him.
  
  
  Mitzi verflucht mech. Si konnt och handelen. Wat e Killer Meedchen. Wann hien mech duerch d'Dier léisst, kann ech eng Waff vun engem vun de Russen räissen. Awer den Trick huet net geschafft. De Russ wousst och wou seng Komeroden waren. Ech hu gesinn wéi hien denkt.
  
  
  Hie konnt de Mitzi a mir als Schëlder benotzen a mat eis an d'Katakombe erof goen. Mat eis als Geiselen kann hien de Fleming uerderen, sech opzeginn. Awer wat wann de Fleming eist Liewen egal ass? Wat wann hien duerch eis schéisst fir de Feind ze schloen? Et war eng Chance déi hien net riskéiere konnt. Also huet hien en anere Wee gemaach. Hie wousst wahrscheinlech wéi wichteg de Mitzi fir mech war duerch d'Vitesse, mat där ech d'Waff erofgelooss hunn, soubal hien hatt gegraff huet.
  
  
  
  'Jo. Maach et. Follegt him. Awer wann Dir eppes probéiert, da stierft dat Stéck Hoer."
  
  
  Ech hat et ze handelen. Hie war e Kapp méi héich wéi d'Meedchen, an ech wousst, datt ech de Luger gutt genuch handhaben kéint fir hien an de Kapp ze schéissen, wéi hien mech duerch d'Dier gekuckt huet, déi ech eragaange war.
  
  
  "Gitt lues," huet hien bestallt. "Halt Är Hänn an der Loft. Biegen net iwwer. Ech kucken dir no.'
  
  
  Mir sinn an d'Katakombe gaangen. Just ier ech d'Trap erreecht hunn, huet hien mech gestoppt. Wahrscheinlech sou datt Är Aen un d'Liicht gewinnt sinn. Also hien war net sou domm.
  
  
  Ech konnt weidergoen. Hien huet mech net méi gefollegt. Wéi ech erofgaange sinn, hunn ech d'Hand op mengem Aarm gefillt. "Ech hunn et gesinn an héieren. Komm mat mir.' - huet den Noah mir an d'Ouer geflüstert.
  
  
  Hien huet mech weider gehalen an huet mech no vir gedréckt. Ech hunn him geflüstert, wat ech maache wollt a seng Fanger hunn mäi Handgelenk gedréckt.
  
  
  "Dëst wäert ni schaffen. Dir kënnt net hannert Iech gesinn. De Risiko fir e Schied ze gesinn an den Ausléiser ze zéien ass ze grouss. Mir probéieren et anescht. D'Wuert "Schatt" huet dem Noah eng Iddi ginn. Op d'mannst dat huet hien mir spéider gesot. Hien huet eng Käerz gebrannt, déi eng Këscht mat klengen hëlzene Poppen däischter beliicht huet. Den Noah huet ee vun hinnen geholl, eng laang Nadel dran gestach, déi hien och aus der Këscht geholl huet, dunn d'Popp virun him opgehuewen.
  
  
  Seng Lippen hunn ugefaang am stille Gebied ze beweegen. Oh mäi Gott, d'Mitzeee stoung dobaussen mat enger Pistoul op den Hals geriicht an den Noah wousst net wat ze maachen anescht wéi en Donnergott ze ruffen.
  
  
  De Fleming an d'Tara hunn och den ale Mann mat groussen Aen gekuckt. Den Noah ass op d'Trap gaang, ëmmer nach mat sech selwer. Ech sinn him gefollegt.
  
  
  Ech hat dat ze gesinn. Ausserdeem hätt ech d'Mitzeee befreit, wann d'Ruse gescheitert wier.
  
  
  D'Mitzeee an den Zaldot stungen an der Däischtert baussent der Dier, allebéid am Schied. Den Noah an ech sinn op der Trap wäit genuch gestoppt fir sech vun hinnen ze verstoppen. De Russ huet nervös vun der Trap op déi oppen Dier gekuckt. De Mitzi war ugespaant a prett fir op jiddereng vun hinnen ze rennen wann néideg. Ech hunn roueg fir mech gekrasch. Onméiglech! Dir wäert ni fäeg sinn dëst mat e puer verréckten Trick z'erreechen.
  
  
  Den ale Mann huet d'Popp gehäit. Mat engem schaarfen Klick ass si op de Steenbuedem direkt an de Strahl vum Sonneliicht gefall. Dem Russesche säi Kapp ass op eemol op de Buedem geréckelt. Ech hunn de Schoss erwaart, deen dem Mitzeee säi Liewe géif ophalen. Näischt. Ech verflucht Noah. "Keng Tricken," sot de Russ. Dës Popp, mat enger Nadel um Réck, war dee gréisste Super Trick deen ech je gesinn hunn.
  
  
  Et gouf op eemol eng wilde Beweegung an de Schatten. De Mann huet mat zwou Hänn gerëselt. Seng Fanger verbreet sech wéi wann hien duerch en elektresche Schock geschockt wier. D'Waff ass mat engem Crash op de Buedem gefall. Hien huet sech gestreckt, seng Këscht mat zwou Hänn geknuppt, op seng eegen Achs gedréint, an ass dunn op de Buedem gefall wéi eng liewenslos Mass.
  
  
  De Mitzy hat seng Waff an den Hänn ier ech iwwerhaapt bei hinnen ukomm sinn. Si huet d'Waff gehumpelt hänke gelooss, wéi si verstoppt vum Zaldot op d'Popp ausgesinn huet. Ech hunn de Mann ëmgedréit, sou datt hien um Réck louch. Hien ass gestuerwen. Säi Gesiicht gouf vun enger Grimasse vu Péng verzerrt. Seng Aen bulten. De klassesche Bild vun engem massiven Häerzinfarkt.
  
  
  Dëst war e Mann, deen duerch Angscht ëmbruecht gouf. Ech wosst et. Well et war déi eenzeg Optioun. En Zaldot dee véier vu senge Frënn gesinn ëmbruecht huet an enger aler Piratefestung déi legendär war. E Mann ëmgi vu Feinde. Spannung op de Maximum. Aus néierens fält e Symbol vum Doud op seng Féiss. Säin Häerz huet opgehalen. Onméiglech?
  
  
  Ech hunn Noah gekuckt. Den ale Mann huet sech mat de Läichen gefiddert. Hien huet fënnef doudeg Zaldoten mat Fallschierm geschleeft. Hien souz déi zwee géint de Comptoir, Been gekräizt. Wéi wann an enger relaxer Positioun. Hien huet deen drëtten un d'Mauer gepecht, d'Knéien gebogen an d'Äerm gekräizt. Hien huet déi véiert op déiselwecht Manéier gepflanzt. Hien huet den Offizéier an de Wickerstull gesat, an deem de Fleming souz. Erstellt d'Erscheinung vun enger Grupp vu Männer, déi d'Aufgab ofgeschloss hunn an elo waarden.
  
  
  Fir wat? Bestëmmt! Wéi konnt ech sou domm sinn. Wann de Fleming gefaange wier, wier hien ewechgeholl ginn. D'Männer hu missen zesumme mam Prisonnéier ewechgeholl ginn. En Helikopter kënnt geschwënn op. De Pilot wäert eleng sinn, well all verfügbare Raum muss vu Passagéier besat ginn. Ech kéint et auszeschalten! Alles wat ech gebraucht huet war de Radio vum Offizéier.
  
  
  Ech sinn gaang fir d'Saach ze kréien. Noah huet de Still Life fäerdeg gemaach an den Himmel studéiert. . Hien huet gelaacht. - "Mir kréien en Helikopter. Dëst kéint enges Daags nëtzlech kommen.
  
  
  Hien huet mech ugekuckt wéi wann hien mech erausfuerdere wollt seng Voodoo Konscht z'attackéieren. Dunn ass hien an d'Katakombe gaangen. De Mitzy an ech waarden op den Helikopter.
  
  
  Eng hallef Stonn méi spéit hu mer den Toun vu Propellerblades héieren. Hien ass niddereg geflunn, ronderëm d'Festung, an eng Stëmm koum iwwer de Radio. Hie wollt wëssen ob mir Fleming haten. Et war einfach, ech hu mol net misse léien. Ech hunn geäntwert datt mir de Fleming haten an datt hien lieweg ass. De Pilot huet gelaacht, de Kontakt gebrach an ugefaang ze landen.
  
  
  Dunn ass eppes geschitt wat mir net virausgesot hunn. D'Fallschiermer goufen duerch e plötzleche Wandstéiss ewechgezunn. D'Läiche vu russesche Zaldoten goufen wéi Wachsfiguren ëmgefall.
  
  
  De Sound vum Motor huet sech direkt an e piercing Gejäiz verwandelt, an den Helikopter ass no uewen gerannt. Wéi ech mat der Pistoul aus der Dier erausgaang sinn, war de Fliger direkt iwwer mech. Ech hunn de Pilot net gesinn. Et war onméiglech fir hien op d'Land ze kréien. Ech hunn gebrannt, den Helikopter huet geklappt. Hien ass hannert dem Bréif verschwonnen an am Waasser vun der Lagun verbrannt. Eisen Transport feelt. Ech kéint mech op de Kapp schloen.
  
  
  Hannert mir hunn ech de Mitzi héieren e puer Fluchen aussoen, déi souguer fir mech nei waren.
  
  
  Mir sinn erofgaangen. D'Käerz huet gebrannt, wat sech an de virwëtzeg Aen reflektéiert huet. Ech hunn de Kapp gerëselt. ' Pech. Mir hu missen d'Fal sécheren. Noah war roueg. Hien huet eescht ausgesinn an huet seng Wenkbrauwen opgehuewen sou datt Falten op senger héijer Stir erschéngen. Hien huet en déif Otem geholl.
  
  
  „Et gi bal ni Stuerm hei am Wanter. Normalerweis nëmmen am Juni, Juli, besonnesch August. Mä et schued net ze probéieren. Loosst Dir mech eleng? Ech wäert op d'Zeremonie preparéieren." Firwat net? Eng gutt Show wäert d'Zäit ëmbréngen bis dem Jerome seng nächst Attack.
  
  
  Ech hunn dem Fleming gehollef d'Trap hannert de Meedercher an de jonke gebierteg erop. Den Noah huet eis geruff. - „Huelt déi Läichen ewech. Dëst ass eng Beleidegung fir d'Gëtter." Déi plötzlech Roserei a senger Stëmm huet mech iwwerrascht.
  
  
  Ech hunn dem Offizéier säi Kierper aus dem Stull gezunn an de Fleming drop gesat. Ech hunn dunn d'Kierper op d'Ouverture an de Brëll bruecht. Ech hu mäi Bescht probéiert ze zéien an hunn et endlech fäerdeg bruecht se all an d'Mier ze drécken. Da souz ech nieft Fleming. Op eemol koum den Noah op. Hien huet ausgesinn wéi eng komplett aner Persoun. Hie war turbanéiert, mat Amuletten a Ketten hänke gelooss, an d'Kürbis, déi vu sengem Gürtel hänken, hunn déif Musek gemaach wéi hien trëppelt. Seng Ae ware grouss op, awer hie schéngt näischt ze gesinn. Hien huet eis scheinbar komplett ignoréiert an ass d'Trap op den Daach eropgaang.
  
  
  Do huet hien ugefaang ze danzen a sangen. D'Objeten, un déi hien hänkt, hunn dem Rhythmus vu senge Beweegunge Kläng gemaach. Hien huet seng laang Been verbreet, de Kapp zréck gehäit an d'Hänn an den Himmel erhéicht. De Wand, méi staark wéi virdrun, huet d'Hoer an de Baart wild geworf. D'Stëmm, déi ech virdru geduecht hat, kéint boomt elo tatsächlech boomt.
  
  
  Elo stoung hien an huet roueg nogelauschtert. Eppes huet him geäntwert. Ech hu fir d'éischt geduecht, et wier en Donnerwieder, dee vu wäitem zougeet. E Zidderen ass duerch mech gelaf. Dunn hunn ech gemierkt datt et en anere Sound war. Elo hunn ech ugefaang nach méi ze zidderen. Et war net den Donnerwieder deen geäntwert huet, d'Äntwert koum vun de Fligeren. Bomber. Anscheinend haten de Jerome a seng auslännesch Assistenten opginn de Fleming lieweg ze erfaassen. Elo war de Fleming nëmmen en Hindernis, deen hinnen verhënnert huet, d'Insel z'erreechen.
  
  
  Ech hunn Fligeren iwwer de Parapet gesinn, vläicht zwee Meilen ewech. Ech sinn op d'Dier gelaf, déi Zougang huet. an d'Katakomben an huet déi aner gewënscht. D'Meedercher an de Jong hunn de Fleming, de Stull an alles, an den Tunnel gedroen. Noah no hinnen. Ech hunn iergendwou eng Käerz vum Altor geholl, se beliicht a sinn erofgaang.
  
  
  Wéi mir an der ënnerierdesch Chamber erakoum, gouf et eng déif Explosioun. En aneren ass direkt nokomm. An nach een. Stëbs a schaarf Damp sinn duerch d'Rëss an de Raum erakomm. Et waren fënnef Hits hannertenee.
  
  
  D'Tara huet sech klaustrofobesch gefillt. Si ass d'Trap eropgaang. Ech sinn no hir gaang, hunn hatt gegraff an hir fest gehal. Dunn war et roueg. Et goufe keng Explosiounen méi. Déi éischt Welle vu Fligeren ass verschwonnen. Elo konnten mir d'Arrivée vun Helikopteren a Fallschierm an Opklärung vun de Resultater vun der Bombardementer erwaarden. Ech wollt se op Zäit bezuelen.
  
  
  Ech hunn ugefaang ze klammen an hunn erausfonnt datt ech net deen eenzegen war. Jiddereen ass midd vun dësem Kierfecht ënnen. D'Tara, de Mitzy an de Jong sinn duerno gefollegt. Fleming an Noah, géigesäiteg ënnerstëtzen, no him.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Den Altor gouf mat Schutt bedeckt an driwwer gouf e Lach gemaach. Vläicht huet den Noah ee vu senge Gëtter a sengem Wiederdanz gescheitert. De Raum uewen war intakt. D'Ausfahrt war kloer, nëmmen déi déck Granitdier war komplett ofgerappt.
  
  
  Den Haff war mat Krateren bestrooft a vu Mauer zu Mauer louch Schutt. Den Tuerm um Bréif krut en direkten Hit. Si war einfach net méi do. Verschidde Raim goufen ofgerappt an eng Mauer hannert engem dovunner gouf ofgerappt.
  
  
  Den ale Patriarch huet seng Hand op dem Fleming seng Schëller geluecht, de Schued iwwerpréift. D'Roserei war kloer op sengem Gesiicht. Hien huet sech ëmgedréint a kuckt op d'Biergspëtzten, schéngt e Moment ze denken, huet dann eppes a sengem Heemechtsdialekt zu Fleming gesot. De President vu Grand LaClare huet e komeschen, widderspréchleche Laachen erausginn.
  
  
  Dee schwaarz-bloen Himmel huet eis iwwert d'Baumspëtze geschwëmmt. D'Bamstämm hu sech hin an hier gewéckelt, an e staarke Wand huet duerch d'Blieder geflüstert. Duerch e Lach an der Baussemauer konnt ech déi rieseg Wellen an der Lagun gesinn.
  
  
  Eng grouss gro Figur erschéngt bei der Entrée vun der Lagun: eng Corvette. Ech froe mech wat se vun dësem Liichtschëff wollten. Déi kleng Kanounen u Bord vun dësem Schëff konnten den Effekt vum Bombardement net iwwerschreiden.
  
  
  Nieft mir huet de Mitzi Gardner gelaacht. "Wat mengt Dir datt d'Jerome Navy nach eng Kéier probéieren?"
  
  
  "Dëst Schëff gehéiert net dem Jerome. Si segelen ënner dem kubanesche Fändel, awer den Numm vum Kapitän ass vläicht méi wéi den Ivan wéi de Juan. Si sinn U-Boot-Jeeër, sou datt si Déiftscholden a Minen droen. Vläicht denken se datt se eis kënne sprengen andeems se e Fiels ënner Waasser sprengen.
  
  
  Wa jo, da musse se méi no kommen oder Taucher benotzen an ech ka mat hinnen ëmgoen. Déi aner si bei eis komm, hu virsiichteg d'Schëff ugekuckt. Hien hat bal keng Geschwindegkeet an ass mat gréisster Vorsicht tëscht de Flächen, riicht an den Héichwaasserschutz beweegt. Ech hat net geduecht datt se sou wäit géife goen, fir unzegräifen, mee ech hu bis de leschte Moment gehofft.
  
  
  Dat ass awer net geschitt. Just iwwer d'Gamme vun eise Waffen hunn se ankeren a véier Schwämm an d'Waasser geheit. Si sinn mat Déiftenschlag entkomm. Ech hunn hinnen Zäit ginn fir no bei menger Maschinnegewier ze kommen, an hunn dunn e Burst an d'Waasser geschoss, no der Streck déi se wahrscheinlech gemaach hunn. Déi éischt Etapp war net erfollegräich. Awer déi nächst huet se all schockéiert.
  
  
  De Sprangbuer vum Waasser ass explodéiert wéi véier Ladungen gläichzäiteg explodéiert sinn. Tonne Waasser a Stéck schwaarze Gummi sinn an d'Loft geflunn. Dëst huet eng Welle verursaacht déi d'Korvette schwéier getraff huet. D'Schëff huet ugefaang aus der Lagun erauszekommen, awer ech hat d'Gefill datt et e wesentleche Schued gelidden huet. A kucken op de rau Mier ausserhalb der Lagun, Ech geduecht, datt hien et net zu Port of Spain maachen kéint. Däischter Wolleken koumen séier un. De Wand huet gebrëllt, grouss Schaumkoppe iwwer d'Waasser verstreet.
  
  
  Fir d'éischt hunn ech guer keen aneren Toun héieren. Awer op eemol hunn ech e Squadron vun Helikoptere gesinn. Et war onméiglech fir Helikopteren an esou Wieder ze fléien, awer a verschiddene Länner zielen d'Mënscheliewen net.
  
  
  "Huelt deck", hunn ech sou haart wéi méiglech iwwer de Wand geruff. "Si probéieren eis hei ze attackéieren an dann hei mat engem Helikopter landen. - Begann dech! '
  
  
  Den Noah an de Jong hunn de Fleming an den Tunnel gedroen. D'Tara ass gefollegt, an de Mitzy an ech hunn d'Réck erop bruecht. Wéi d'Tara op d'Trap koum, huet si sech op eemol ëmgedréit. „Verdammt, ech hu genuch. Weis mir wéi een esou eng Maschinnegewier handelt. Ech wëll Iech hëllefen! '
  
  
  Si hat Courage an aus irgend engem Grond war ech houfreg op hatt. Ech hunn hir kuerz Instruktioune ginn, ënnersträicht datt hatt net sollt schéissen bis si sécher war datt de Feind an der Géigend ass.
  
  
  "Bleift hei, Tara," sot ech hir. "Mitzy, maach en anert Lach zou. Ech ginn op déi aner Säit. No der Landung, schéisst net op d'Crew bis se erauskommen. Vläit kënne mir schliisslech vun hei erauskommen. Ech gewaart bis Mitzeee verschwonnen an ee vun de Gebaier. Duerno sinn ech op déi aner Säit vum Haff gelaf. Ech war kaum ënner dem Daach verstoppt, wéi Helikopter niddereg fléien, e Hagel vu 50mm Kugelen an d'Maueren geschéckt. Wéi d'Ausbréch eriwwer sinn, sinn ech an den Haff erausgaang an op déi nootste geschoss. Hien ass wéi e knaschtege Vugel a Richtung Dschungel geflunn. Ech héieren d'Krack vum Mitzi senger Maschinnegewier. Et huet ee vun den Helikoptere getraff, awer et war keen effektiven Hit. D'Tara huet e puer laang Burst geschoss, awer huet näischt getraff.
  
  
  Wéinst dem Kaméidi vun hiren eegene Waffen, hu si wahrscheinlech net emol héieren, datt se geschoss gi sinn. Si sinn erëm komm fir iwwer eis ze fléien an hunn d'Landung vun engem Helikopter ofgedeckt, deen anscheinend Problemer hat. Et huet ugefaang staark ze reenen.
  
  
  Den Helikopter ass wéi e midde Vugel op de Buedem gefall. D'Dier ass vun der anerer Säit opgaang, an eng Maschinnegewier huet op d'Maueren geschoss, hannert deenen d'Meedercher souzen. De Pilot ass dunn aus dem Helikopter geklommen an ass ronderëm gaang. D'Maschinnegewierer vun de Meedercher hunn ugefaang ze blénken. Hien ass gefall, bluddeg. Déi zweet Persoun am Helikopter huet nach an eis Richtung geschoss. Ech konnt hien net gesinn vu wou ech stoung, also sinn ech aus dem Zëmmer gelaf an a Richtung Helikopter gelaf. Ech hat him ze roueg. Ech hunn duerch d'Glas geschoss an hunn de Kapp vum Schéisser a roude Pulp gesinn.
  
  
  Elo koum de Reen a staarke Böen. Den Himmel huet eng dreckeg gréng Faarf ginn. Et war Blëtz an en deafening geklappt vun Donner. Déi verbleiwen Helikoptere konnten de Stuerm net méi ausstoen. Si hu probéiert op der Plage ze landen.
  
  
  Ech war amgaang e Seel ze gräifen fir de Landungshelikopter ze bannen, wéi dem Mitzi säi Gejäiz mech gestoppt huet. Si weist op de Raum wou d'Tara wier.
  
  
  Ech wousst et ier ech do ukoum: Tara Sawyer louch um Buedem. Hire schéine Kierper huet sech an eng bluddeg Mass ëmgewandelt, duerch schwéier Kugelen aus engem Helikopter ofgerappt. No engem schnelle Bléck sinn ech séier aus dem Zëmmer verschwonnen. Ech konnt mech net leeschten iwwer eppes ze bleiwen. Ech hu missen dësen Helikopter festleeën. Mee et war net einfach fir mech, ech war ganz besuergt. Arme Tara! Si sollt net kämpfen.
  
  
  De Mitzi huet mir gehollef. Wéi mir fäerdeg waren, hu mir missen déif op de Buedem krauchen, fir net vum Wand ewechgeblosen ze ginn, deen Geschwindegkeete vu ronn 150 km/h erreecht huet. Mir sinn net an den Tunnel gaang. Ech wollt d'Tara net direkt erëm gesinn.
  
  
  Ech wollt roueg nodenken. An ech wollt den Noah och net gesinn. Hien huet no engem Hurrikan gefrot a krut en. Am Februar! Ech geduecht iwwer e puer Saachen.
  
  
  Mir souzen niewebäi, kee Wuert gesot, allebéid voller eegenen donkele Gedanken. De Stuerm huet fir eng aner Stonn weider gebrannt ier e gestuerwen ass. Op eemol gouf et eng dréngend Rou. Am Süden dréien d'Hurrikaner no Auer, am Norden dréien se géint d'Auer. D'Vitesse erhéicht vum Zentrum op de baussenzege Rank. Wann den Noah net nëmmen en Hurrikan verursaache kann, mä och säi Kurs verännere kann, kréie mer geschwënn e Vollschlag aus enger anerer Richtung.
  
  
  Ech hunn duerch d'Lach gekuckt, déi d'Bommen an der Baussemauer gemaach hunn. Ech hunn eng Corvette gesinn. D'Schëff ass gerannt an ass op an erof geklappt. Wellen e puer Meter héich hunn et mat schrecklecher Kraaft getraff. Déi meescht vun den Helikoptere sinn a Beem gefaangen an ofgefall, an dat gestrand Patrouilléierboot ass verschwonnen. Beschiedegt Yachten, déi an der Lagun schwiewen, goufen u Bord gewäsch a komplett zerstéiert.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  Den Noah ass virwëtzeg ronderëm den Helikopter gaang an huet sech selwer geknuppt. Awer wéi hien eis ukomm ass, war säi Gesiicht däischter a seng Ae waren däischter.
  
  
  Ech sot esou sanft wéi méiglech: "Ech hunn dech ënnerschat an ech ginn zou, datt ech et net verstinn, awer Dir hutt eis souguer en Taxi agestallt fir eis hei eraus ze kréien."
  
  
  Hien huet weider däischter ausgesinn. "Miss Sawyer ass e grousse Verloscht fir eis all. D'Konscht déi ech net beherrschen ass d'Konscht vun der Operstéiungszeen. Awer mir kënnen hir op d'mannst eng Plaz ënnert eisen Helden ginn.
  
  
  Voodoo Begriefnes fir Tara? Ech hat et net geduecht. Ech konnt mer net mol virstellen, datt hire Papp et géif schätzen. Ech géif hire Kierper mat mir huelen, mee ech decidéiert net doriwwer ze schwätzen nach.
  
  
  Noah war nach net fäerdeg ze schwätzen. - "De Wand wäert geschwënn zréck." Hien huet ronderëm gewisen. "De Fort ass duerch Bombardementer staark geschwächt ginn. Wann de Stuerm nees kënnt, wäerten d'Maueren zerbriechen. Mir solle besser erofgoen.
  
  
  Hien huet net op eis Äntwert gewaart, mee ass laanscht den Tunnel gaangen. De Mitzy an ech sinn him nogaang. Ech hunn op eemol un d'Tara geduecht. De Gedanken un hirem Doud huet mech krank gemaach. Ech wier frou all d'Technike vun eiser AH Organisatioun ze benotzen, déi mir bekannt sinn géint de Colonel Carib Jerome.
  
  
  Zwee Käerzen hu virum Altor gebrannt. Wahrscheinlech een fir de Gëtter Merci ze soen an een fir se fir d'Zukunft ze bieden. A mir kéinten all Hëllef benotzen. Den Noah war nach eng Kéier an der Mumm verstoppt, vläicht virgesi fir dem Tara säi Wee an d'Liewen nozegoen.
  
  
  Ech hu mech onerwënscht gefillt. Ech hu mech onroueg a gefaang gefillt. Ech hunn net emol gemierkt datt ech gaang sinn, bis den Noah mat enger roueger Stëmm zu mir sot: "Dir musst net hei bleiwen, Här Carter. Et ass e Labyrinth; et ginn aner Zëmmer déi Dir och wëllt gesinn. Hien huet e Steen beréiert, dee schéngt en Deel vun der Mauer ze sinn. Als Resultat huet en Deel vun der Mauer no bannen geschwommen. Hannert him war e Gank.
  
  
  Ech hunn eng liicht Notiz vu Reproche a senger Stëmm héieren. Hien huet wahrscheinlech geduecht datt ech mat der Zeremonie stéiert a war frou datt hien fortgoe konnt. Ech hat e puer Käerzen an der Täsch an ech hunn eng gebrannt. Ech sinn dunn mam Mitzi duerch déi oppen Dier gaang ier den Noah se erëm hannert eis zougemaach huet.
  
  
  Mir hunn eis an engem Zëmmer mat enger Brunn an der Mëtt fonnt. Also war dëst eng Plaz wou Waasser während enger laanger Belagerung gespäichert gouf. Déi reschtlech Zëmmeren hunn als Liewensmëttelkeller gedéngt. Si ware cool genuch fir Liewensmëttel laang an hinnen ze halen. An du koume mer op e ganze Metzlergeschäft; e Raum, dee bis op de Rand mat Kadaver gefëllt ass. Ech hu mech gefrot, wéi den ale Mann säi Stamm gefiddert huet, wa se net sécher ausserhalb vun de Maueren Juegd kéinte maachen.
  
  
  Mir sinn eng Stonn ronderëm déi ënnerierdesch Chamber gaangen, awer et war iwwerall vill frësch Loft. Ech wollt d'Quell vun dëser fannen. Mir sinn laanscht e Wicklungsgang gaangen, deen op d'Uewerfläch gefouert huet. Um Punkt wou ech de Verdacht hate mir waren um Haff Niveau, mir koumen op eng Gitterpaart, déi de Passage blockéiert. Ech hunn d'Schloss mat mengem Stiletto erausgesicht bis et opgemaach huet. Mir sinn weider gaang an hunn eng Trap op den Ecktuerm fonnt. D'Loft ass duerch d'Embrasure gefloss.
  
  
  Mir koumen op eng gespaart Dier. Ech hunn de Bolt zréckgezunn a mir sinn op d'Mahony-Trap eropgaang, déi an de Raum uewen um Tuerm gefouert huet.
  
  
  De Mitzi huet dat scho gesot. Keen wousst all Tricken vun dësem ale Schwindel! Et war de Radiosall! Gefëllt mat Iwwerdroung an Empfang Ausrüstung: déi bescht.
  
  
  Ech souz virun der Konsol a laacht. De Mitzy huet ganz anescht reagéiert. Si war rosen.
  
  
  "Elo schwätze mer mat dësem alen Hypokritesche Schëller!" - huet si gejaut. "Hien huet jidderee wéi en Idiot ausgesinn. Hie schéckt jidderee fort, fir datt hien anscheinend a Rou d'Gëtter ruffe kann, awer a Wierklechkeet geet hien a säi Radiosall fir d'Wiedermeldungen nozelauschteren. Kee Wonner, datt hie wousst, datt en Hurrikan géif kommen."
  
  
  "Hell jo," Ech dobäi. "Hien huet mech Kläng héieren, déi guer net do waren. Jungle Drums! Ech mengen et ass eng aner Installatioun verstoppt iergendwou an de Bëscher bei Port of Spain sou datt déi lescht Neiegkeeten hei signaliséiert kënne ginn. Loosst eis kucken wat an der Welt geschitt."
  
  
  Ech hunn e puer Schalter ëmgedréit an d'Luuchten koumen op. Den Apparat huet ugefaang ze hummen. Awer deen eenzegen Toun, dee mir kruten, war de knaschtege Klang vu statesche Elektrizitéit. De Stuerm war ze staark fir eppes ze huelen. Ech hunn de Radio ausgeschalt. D'Schleifen am Radiosall goufen zougemaach. Mir haten néierens dobaussen ze kucken, awer op d'mannst aus de Kläng, déi mir héieren hunn, konnte mir soen datt de Stuerm erëm a voller Kraaft war.
  
  
  Mir hunn de Radiosall verlooss, probéiert all Spure vun eiser Präsenz ze läschen. Ech wäert dem Noah net soen datt ech säi Spill entdeckt hunn. An eng Stonn méi spéit, wéi ech laanscht den ale Mann gaange sinn, fir ze kucken, wéi den Helikopter de Stuerm duerchgeet, hunn ech probéiert en onschëlleg Gesiicht opzesetzen. Mee et war net einfach.
  
  
  De Stuerm ass eriwwer. Mee och den Helikopter. Alles wat dovunner iwwreg war, war e Koup Eiseschrott géint eng vun de Maueren. D'Propellerblades stoungen aus gebéit wéi Tentakelen.
  
  
  De Radio gouf eise leschte Kontakt mat der Äussewelt. A mir kënnen et fir déi nächst puer Stonnen net benotzen. Och wann ech den Hawk kontaktéiere konnt, hätt hien ni fäeg en Helikopter an de Stuerm ze schécken, dee weider rosen huet. Et bleift just nach bis den nächsten Moien ze waarden.
  
  
  Ech hat eng Iddi wéi d'Vue dee Moment op der Insel wier. Op alle Fall war et kloer, datt all d'Stroosse vun ëmgefallene Beem gespaart waren. Och déi schwéierst Panzer konnten d'Strooss net iwwerschreiden. Also hu mir keen Nuetsattack erwaart. Ech sinn erofgaang fir d'Noriichten iwwer den Helikopter ze berichten.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  Mir hunn Iessen aus dem Noah senger onendlecher Versuergung giess, wéi den ale Ris op eemol de Kapp opgehuewen huet. Ech hunn et och héieren: de Klang vun opgereegte Stëmmen ausserhalb vun de Paarte. Noah war an zwee Spréng d'Trap erop. Ech sinn no him bei d'Paart gelaf.
  
  
  De Stamm ass zréck. Noah huet d'Paart opgemaach an d'Männer sinn eran gerannt. Noah huet hir Wierder fir mech iwwersat. Wéi den Hurrikan getraff huet, hu si sech an Höhlen verstoppt, déi iwwer d'Insel verstreet sinn. Dunn héieren se Drums vum Port of Spain: d'Haaptstad gouf zerstéiert, d'Arméi gouf opgeléist. An de Jerome war dout!
  
  
  Si ware schockéiert vum Zoustand vum Fort, awer elo wou se erëm sécher waren, hu si gehofft de Schued ze reparéieren. Wéi si ugefaang hunn op d'Vakanznuecht virzebereeden, hunn de Mitzy an ech datselwecht gemaach, wann och op e bësse méi kleng Skala.
  
  
  Ech muss bis den nächsten Moien waarden fir sécher ze stellen datt meng Aufgab fäerdeg ass. Ech hu missen dem Colonel seng Läich mat mengen Aen gesinn a Fangerofdréck fir AX maachen. Dem Noah sengem Stamm no war säi Kierper nach ëmmer am Sawyer Hotel, also muss ech sou séier wéi méiglech dohinner kommen. Wann de Camion net zerstéiert gewiescht wier, hätt ech e benotzt fir séier an d'Haaptstad ze kommen. Ech géing Männer mat Machetes mathuelen fir de Wee ze raumen wou néideg. Loosse mer hoffen, datt de Camion net datselwecht Schicksal erlieft huet wéi d'Helikopteren a Booter an der Lagun.
  
  
  Endlech géint Mëtternuecht si mir ageschlof. Den nächste Moien decidéiert ech net Hawk fir Hëllef just nach. Ech hunn et net gär, an nieft dem Hawk sot et wichteg datt ech alles selwer maachen, ouni auslännesch Hëllef. Ech hat nach eng Chance Fleming ze hëllefen d'Présidence eleng ze huelen.
  
  
  Fleming plädéiert fir Port of Spain sou séier wéi méiglech anzegoen. Mee Noah schéngt manner zouversiichtlech. Dschungeltrommelen waren witzeg, mee natierlech hat hien nach näischt um Radio héieren. Wat hien natierlech net haart wollt soen. Hien huet e puer jonk Männer mat Machetes geschéckt fir d'Strooss ze läschen, an ech si mat hinnen op de Camion gaang. Glécklecherweis ass keen eenzege Bam op hien gefall. Ech hunn den Rotor agefouert, den Vergaser getrocknt an d'Kapitel zougemaach. De Mitzi Gardner souz op der viischter Sëtz an huet Blieder op déi naass Polsterung geluecht. Hir Maschinnegewier louch um Dashboard.
  
  
  Ech hunn net protestéiert. Si hat d'Recht um leschten Deel dobäi ze sinn. Elo ware mir erëm eleng, an nëmmen dem Noah seng Leit hunn eis de Wee gemaach. Et kéint méi schlëmm ginn. D'Beem laanscht d'Strooss ware meeschtens kleng an einfach ze beweegen. Wou d'Strooss no beim Mier gelaf ass, sinn heiansdo ganz Sektiounen ewechgeschloen. Wann néideg, hunn d'Leit Logbicher op déif Plazen geluecht, fir datt mir ouni ze vill Ierger driwwer fueren.
  
  
  Den Dag war kloer. Den Himmel war onschëlleg blo an d'Mier war roueg. Awer d'Plage ware wéi Boots Kierfecht, an d'Haiser laanscht d'Küst ware meeschtens komplett zerstéiert. Dat éischt grousst Gebai, dat mir laanschtgoungen, den alen Hotel Poinciana, war a Ruine gelooss. Do sinn dem Noah seng Jongen aus dem Auto gesprongen, fir d'Katastroph ze kucken a wäertvoll Iwwerreschter am Schutt ze sichen. Dat alt Duerf virun war eng traureg Vue. D'Leit sinn ziellos duerch d'Schutt gaang, heiansdo eppes opgeholl, dann erofgefall a weider gaang.
  
  
  Déi al Hiwwelfestung, déi esou vill Stuerm ausgestan hat, huet dëse Schlag duerchgestan.
  
  
  D'Regierungsplaz huet nach ëmmer gutt ausgesinn, ausser datt keng eenzeg Fënster intakt war an d'Strooss mat Schutt besat war. D'Zaldoten an der Géigend waren onbewaffnet a si wéi verstoppte Roboter ronderëm gaang. Am Geschäftsbezierk ware verschidden Zaldoten ënner der Leedung vun de Junioroffizéier Dreck ewechgeraumt. Si hunn eis nogekuckt wéi mir laanschtgoungen, awer hu kee Versuch eis ze stoppen. Elo datt de Colonel dout war, si schéngen an engem Kraaftvakuum ze sinn. Am Sawyer Grand LaClare Hotel sinn déi graziéis grouss Beem, déi d'Rasen dekoréiert hunn, wéi Branchen ofgeschnidden. Si goufen hei an do verspreet. Et waren e puer Schëffer déi am Hafe gefüllt mat Waasser schwiewen. D'Waasser war dreckeg. Déi wäiss Plage ass an Ruine vun zerstéierte Sonnebetter a Prabbelien ëmgewandelt. Et waren keng Zaldoten no beim Hotel.
  
  
  Ech sinn op d'Haaptentrée gefuer. Mir koumen mat Waffen fäerdeg. Ech hunn Rechnung gedroen datt de Jerome vläicht vu verschiddenen Zaldoten als Éieregarde bewaacht ginn ass. Ech muss dat Rechnung huelen. Mä dat war net de Fall. D'Hal war eidel, wéi och de Casino.
  
  
  "Vläicht am Chip säi Lair?" - Mitzi huet haart geduecht. Mir sinn dohinner gaang. Et war natierlech keng schwaarz Sécherheetsbeamten hannert der Kees. Zu menger Iwwerraschung huet den elektresche Schloss nach ëmmer geschafft. Mir sinn weider gaang. Nach ëmmer keen am Siicht. Mir hunn d'Dier op de Büro vum Capolla opgemaach mat engem Knäppchen op der Kontrollpanel. De Jerome war net do, mä d'Sue waren do. Niewt mir hunn ech en déiwe Erliichterungszuch héieren. D'Mitzi huet hir Zong iwwer d'Lëpse gerannt wéi si d'Stacke vu Rechnungen gesinn huet.
  
  
  "D'Jongen zu Miami wäerte frou dëst ze héieren," sot si. "Ech mengen de Sawyer Hotel wäert geschwënn opmaachen."
  
  
  "Awer wou ass dem Jerome säi Kierper?" - Ech hunn ongedëlleg gefrot. Ech brauch Fangerofdréck. De Mitzi huet virgeschloen datt ech d'Dachappartement kucken.
  
  
  "Gitt, Nick. Ech loossen d'Suen hei. Alles kann nach geschéien, an ech wéilt net, datt déi Suen am leschte Moment verschwannen.
  
  
  "Ech wëll dech net eleng hei loossen," sot ech hir. "A Situatiounen wéi dës, muss dës Stad mat Plënneren schwammen."
  
  
  Si huet d'Lëpse gedréckt. "D'Dier kann vu bannen gespaart ginn, kann awer nëmmen aus der Hal opgemaach ginn. Et ass hei bal esou sécher wéi e Vault. Wësst Dir wéi e Lift Kontrollpanel funktionnéiert?
  
  
  Ech wosst et. Ech hunn genau nogekuckt wéi hatt et gemaach huet déi éischte Kéier datt mir et zesumme benotzt hunn. Ech hu kaum gefillt datt de Lift ophält, awer wéi d'Dieren opgaange sinn, sinn ech op den décke Teppech vun der ieweschter Stack geklommen.
  
  
  D'Bewegung war ze séier. Eng Hand mat engem Revolver huet mäi Kapp getraff. Ech hunn mech reflexiv gebéit, awer si hunn mech geschloen. Meng Aarm war momentan paralyséiert. Meng Waff ass op de Buedem gefall an ech konnt den Ielebou net béien fir de Luger ze gräifen.
  
  
  Ech sprangen zréck an hunn de Handgelenk vum Mann, deen de Revolver hält, mat menger lénkser Hand gegraff: et war de Jerome.
  
  
  Also ass hien net gestuerwen. Hien hat eng Wonn um Stir. Hie war wahrscheinlech eng Zäit laang fort, awer seng Muskelen waren elo komplett intakt. An hie konnt bal sou gutt kämpfen wéi ech. Hie wousst all dës Tricken.
  
  
  Wärend meng riets Hand nach ëmmer nëtzlos war an ech säi Handgelenk mat menger lénkser Hand geknuppt hunn, huet hien mech op de Kinn geschloen an huet mech dann direkt an der Lescht geknéit. Ech kräischen vu Péng. Mee ech hu missen dee Revolver vu mir ewech halen. Ech hunn fir d'éischt meng Muskelen gespannt an dunn op eemol op de Buedem gefall. Als Äntwert huet hien de Grëff geléist. Ech hunn mech geknéit. Hien huet säi Handgelenk ewech gezunn a probéiert mat sengem Revolver Ziel ze huelen. Ech hunn meng Zänn a sengem Been begruewen a weider gebass. Hien huet vu Péng gejaut an huet sech iwwer mäi Réck verduebelt. De Revolver ass op de Buedem gefall. Ech bëssen erëm. Hien huet gejaut an ech hu gefillt wéi waarm Blutt an seng Hosen erofgelaf ass. Dunn hunn meng Fanger de Revolver fonnt. Ech sinn op d'Féiss gesprongen, hien opgeheien, op ee Knéi gefall an op de Jerome geschoss.
  
  
  Ech hunn mäi rietsen Aarm masséiert bis ech d'Kraaft zréck gefillt hunn. Dunn hunn ech d'Läich an de Lift geschleeft. Ech hat keng Zäit fir Fangerofdréck ze huelen. D'Fanger ofschneiden war méi séier mam Hugo, mengem Stiletto. Ech hunn se mat enger Täsch gebonnen an an meng Tasche geluecht.
  
  
  Wéi ech den éischte Stack erakoum, war ech iwwerrascht, datt de Mitzi nach ëmmer do war. Wéi ech hir duerch den Intercom geruff hunn, huet si d'Dier vu bannen opgemaach. "Hass Dir hien fonnt?"
  
  
  'Jo, ech hunn et fonnt.'
  
  
  "Nick, hunn ech geduecht. Loosst eis e Camion huelen an d'Suen dem Noah liwweren, do wäert et sécher sinn."
  
  
  'Gutt. Waart hei wann ech de Camion an d'Garage huelen."
  
  
  Ech hunn de Camion geholl, mir hunn d'Suen ënnert den Tarp geluecht an zréck op d'Hiwwele gefuer.
  
  
  Mir ware bal bei der Festung bei der Haaptstad, wéi eng Jeep aus der Géigendeel Richtung eropgefuer ass an d'Strooss direkt virun eis blockéiert huet. E Colonel a russescher Uniform ass aus dem Auto geklommen an huet e Revolver erausgezunn. Hien huet eis eppes geruff. "Et gouf bestallt datt keng Gefierer op der Strooss erlaabt sinn. Weess du net...“ Dunn huet hien dem Mitzeee seng rout Hoer gesinn an huet ugefaang eppes ze verdächtegen. 'Wee bass du? Wat méchs du an dësem Camion?
  
  
  Ech hunn eng Maschinnegewier erausgeholl an op hien geschoss. Nodeems ech den Beamten an de Chauffer vun der Jeep entlooss hunn, sinn ech op de Gas laanscht d'Strooss gefuer. Dofir hu mir keng héich Offizéier iwwerall op der Insel gesinn. Elo souzen si am Festung an hunn nei Uerder gelauschtert. Port of Spain war ënner de Gesetzer vum Krich vun enger auslännescher Muecht!
  
  
  Wéi mir eng Distanz vun der Stad waren, hu mir den Noah a seng Männer begéint. Mam Noah virun a Fleming an engem hëlzene Palanquin si si op eis geplënnert.
  
  
  Ech hunn gekrasch an d'Bremspedal gedréckt. Wéi konnt de Fleming den ale Mann iwwerzeegen esou eppes ze maachen? Gott weess wéivill auslännesch Truppen op der Insel sinn. Ech sprangen aus dem Auto a sinn op den Noah gaang. Ech hu festgestallt datt ech meng Stëmm net méi mat Roserei kontrolléiere konnt. Ech hunn souguer ugefaang bei him ze jäizen, awer hien huet net dru geduecht fir zréckzekommen. Ech hunn d'Situatioun an der Stad beschriwwen, d'Kraaft vun der Muecht. Keng Reaktioun!
  
  
  "Elo datt de Jerome dout ass, wäerten d'Leit opstoen," sot hien. "Si wäerten de President Fleming ënnerstëtzen."
  
  
  Wéi? Mat engem Machete? Machetes vs Maschinnegewier? Den Noah ass ronderëm mech geklommen an ass majestéitesch fortgaang. De Stamm ass him gefollegt, laanscht de Camion schwammen. Si hunn op hiren Holztrommel gesongen a Musek gespillt. Ech sprangen an den Auto an hunn ugefaang de Camion ze dréinen. Mee de Mitzi huet d'Steier gegraff.
  
  
  "Mir kommen net zréck mat dëser Fracht, Léif. Dat muss biergof gedroen ginn, och wann ech et eleng muss maachen."
  
  
  Frau. Ee, Hawke huet hir nëmmen am Fleming Fall agestallt. Wann hatt insistéiert fir ëmbruecht ze ginn an entscheet datt si hir Mob Frënn besichen fir op d'mannst d'Suen ze kréien, kann ech hatt kaum zouzeschreiwen. Op d'mannst wäert hiert Liewen erspuert ginn. Ech sinn aus dem Camion gesprongen a sinn op Fleming un der Spëtzt vum Cortège gerannt.
  
  
  Wéi mir weidergaange sinn, hunn ech gemierkt datt d'Hoot hannert eis méi haart gëtt. Wann ech zréckkucken, hunn ech gemierkt firwat. Ëmmer méi Leit, déi anscheinend aus néierens optrieden, sinn aus dem Dschungel bei eis komm.
  
  
  D'Leit aus dem alen Duerf koumen aus de Bëscher wéi d'Zänn vun engem Draach. Mënschlech Flëss sinn aus den Hiwwele gefloss. Mir waren vun Awunner vun der Haaptstad begéint.
  
  
  Dunn ass eppes verréckt geschitt. D'lokal Arméi huet de Fort net verlooss fir eis z'attackéieren, mee fir eis matzemaachen. Si hunn ugefaangen a Richtung Festung ze schéissen.
  
  
  Dunn hunn ech verstanen. Dem Jerome seng Zaldoten stoungen hannert him, bis se erausfonnt hunn, wat hie wierklech gemaach huet, bis d'Russen hinnen gesot hunn. Elo hu si eng Revolutioun gemaach. D'Zaldoten an d'Leit koumen fir Fleming eraus. An d'Zaldoten goufen vun Offizéier ugeschloss, déi fir Fleming am Häerz waren. D'Leit, déi fir d'Kubaner waren an eng Handvoll russesch Beroder waren elo an der Festung gespaart an ëmgi vun enger Mass vu Leit an Zaldoten. A vill Leit kennen elo keng Angscht.
  
  
  Gejäiz a gewénkt Messer, hunn d'Awunner déi attackéiert bewaffnet Zaldoten gefollegt. Vill goufe blesséiert. Awer vill méi hunn ugefaang d'Maueren vun der Festung ze stiermen. Si hu gekämpft bis de Schéiss vun der Festung opgehalen huet. Dëst huet net méi wéi eng hallef Stonn gedauert. Leit, déi duerch d'Fënster an duerch d'Maueren erakoum, sinn duerch d'Paart gegoss. Et waren weder Kubaner nach russesch "Beroder" ënnert hinnen.
  
  
  D'Militär huet eng Formatioun geformt an ass geplënnert wou de Fleming d'Schluecht observéiert huet. Si hunn salutéiert an d'Gewier als Zeeche vu Loyalitéit presentéiert. Ech wousst datt ech de Fleming geholl hunn wou meng Regierung hie wollt.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 15
  
  
  
  
  
  
  
  
  Keen eenzege Fliger um Fluchhafen konnt fortlafen. Et war nëmmen ee Schëff am Hafen, prett ze segelen. All auslännesch Piloten, Offizéier a "Beroder" goufen u Bord bruecht an hunn d'Land als ongewollte Auslänner verlooss.
  
  
  Fleming huet eng efficace Botzen ugefaangen. Dem Noah säi Stamm huet sech nees an d'Festung zréckgezunn. D'Famill Hammond huet de Fleming invitéiert fir am Palais ze wunnen. Si wäerte fortgoen soubal de Fluchhafen erëm fir den normale Verkéier opmécht.
  
  
  Mitzeee geschéckt engem Courrier mat engem Notiz. Wann ech den Davey wollt froen, de Jongen zu Miami ze soen, wou si wier an datt si do bleiwe géif bis si weider Commanden kritt.
  
  
  "Tara Sawyer gouf an enger schéiner Zeremoniell Begriefnes geluecht"; si geschriwwen. "Si rascht am Marmer iergendwou an de Katakomben."
  
  
  Ech sinn eng aner Woch bliwwen fir Fleming ze hëllefen wann néideg. Mä et waren keng Problemer méi, an hien huet misse meng Hëllef net. Et war eng Zort Vakanz.
  
  
  Wéi ech op Washington zréckkoum, huet de Sawyer dem Hawk iwwer den Doud vu senger Duechter gekrasch. Hien huet gefuerdert datt si doheem begruewe gëtt. Ech hunn him nach net iwwer dem Tara säi Schicksal informéiert. Hawk erlaabt mech de Problem ze verstoen.
  
  
  Ech hu probéiert de Sawyer ze berouegen an hunn him iwwer dem Tara seng Ausnotzen erzielt. Ech hunn him op déi grouss Dankbarkeet vun den Naturvölker drop higewisen a gesinn, datt e puer vun der Roserei an der Trauer vum Sawyer zu Stolz ëmgewandelt goufen.
  
  
  Ech hunn him net iwwer Mitzeee gesot. Et huet kee Sënn fir e Krich tëscht him an der Mafia unzefänken. Wann e Meedchen déi iewescht Schicht Crème ewechhuele wollt, hunn ech geduecht datt si et verdéngt huet. Den Thomas Sawyer konnt d'Renovatioun ganz einfach mat de Benefice vu senger Firma bezuelen, a vläicht kéint de Mitzeee elo aus dem Geschäft zréckzéien an e rouegt Liewen liewen.
  
  
  Ech sot hinnen souwuel iwwer Noah. Den Hawk huet mech ugekuckt wéi wann hien deen Numm nach ni héieren hätt, awer de Sawyer schéngt ganz beandrockt mat de Geschichten, déi ech iwwer hien erzielt hunn.
  
  
  Wéi den Hawk an ech eleng waren, hunn ech de Jar vum Jerome seng Fanger op den Dësch geluecht. Den Hawk huet hir gekuckt wéi wann se e Jar mat Erdnussbotter wier. Dunn hunn ech mat engem fléissenden Geste dem Mitzi Gardner seng Notiz nieft hatt gesat. Hien huet op hir an dann op mech gekuckt. Ech hunn net een eenzegen Muskel ënner der Pergamenthaut bewegt gesinn. Hien huet net mol geblénkt.
  
  
  'Ech hunn Är Aarbecht gär.' "Ech waarden op Äre Rapport."
  
  
  Ech ugefaang mat klenge Saachen. Stewardess; "Ech war sécher datt de Jerome hatt ëmbruecht huet, awer mir konnten et nach ëmmer kontrolléieren." De Prisong, deen de Fleming sollt iwwerpréiwen. Dungeons, déi hie wollt an Laboratoiren fir d'Universitéit ëmsetzen. Dunn hunn ech mat engem indifferent Gesiicht e chronologeschen Iwwerbléck iwwer dem Noah seng Aktivitéiten ginn.
  
  
  "Hie wousst alles iwwer den Hurrikan zwou Stonnen virdrun," sot ech dem Hawk. "Genuch Zäit fir ze weisen datt hien net Angscht huet an e komplett Bild ze ginn. Ech froe mech firwat de Rescht vun der Insel iwwerwaacht gouf sou datt se hir Schëffer a Fligeren net an der Zäit a Sécherheet bréngen. Kann ech en Uruff maachen? '
  
  
  Et war méiglech. Ech hunn de Wiederbüro geruff a si hunn mech mat engem vu menge Frënn a Kontakt gesat, deen do schafft. "Jim, wéini krut Dir d'lescht Woch d'Hurrikanwarnung?"
  
  
  Et war eppes wéi e Fluch um aneren Enn. „Verdammt, Nick, et ass ze spéit fir eppes ze retten. De Satellit huet et net gesinn, bis en iwwer de Grande Laclair geflunn ass. Wéi mir d'Warnung kruten, war alles eriwwer. Mir hunn nach ni en Hurrikan Approche sou séier gesinn. An dëst ass am Februar! Och den Noah huet eis net am Viraus gewarnt."
  
  
  Ech hu geduecht datt ech verréckt ginn. "Wat wësst Dir iwwer Noah?"
  
  
  "Hien ass eisen Observateur an der Regioun. NOAH (Noah) ass seng Code Bréiwer. Hien ass verdammt gutt. Hie prognostizéiert normalerweis d'Wieder sou séier wéi mir kënnen. Wéi dann? Kléngt e bësse komesch.
  
  
  'Noah... näischt. Merci.'
  
  
  Ech hunn opgehaang. Hawk huet en aneren erofgesat. Seng Stëmm war däischter. „Wann hien dat zu Zäit gemellt hätt, hätt hie vill Schued verhënnert. Vill Liewe wiere gerett ginn."
  
  
  "An d'Insel ass an d'Hänn vun eisem ale Brudder op der anerer Säit vum Ozean gefall," hunn ech derbäigesat.
  
  
  Ech hunn roueg de Büro verlooss an d'Dier roueg hannert mir zougemaach. De Wiedersatellit fotograféiert permanent grouss Flächen vum Ozean. An dëse verréckten Hurrikan gouf net fotograféiert bis hien d'Küst vun der Insel getraff huet. Huet de Satellit de Stuerm net virdrun gesinn?
  
  
  Ech hunn eng Zigarett ugedoen an hu probéiert net méi driwwer ze denken. Ech hunn d'Zigarett ewechgehäit. Huet dës Aarbecht ugefaang mech senil ze maachen?
  
  
  
  
  ***
  
  
  
  
  
  
  Iwwer d'Buch:
  
  
  
  
  
  Et gi vill Manéiere fir eng Persoun ëmzebréngen ... Chinesesch Attentäter léiwer e Messer, anerer ëmbréngen mat hiren Hänn.
  
  
  Amerikanesch Mafiosi Léift grouss-Kaliber Revolver, Russesch Killer benotzen Dynamit.
  
  
  Wéi och ëmmer, et gëtt nëmmen eng Persoun déi all Methode fir ëmzebréngen kann. Säin Numm ass Killmaster!!!
  
  
  Dës Kéier muss den Nick Carter all seng Fäegkeeten benotzen fir mat de Metzler ze këmmeren, déi hien um Wee an de Kreml-Datei begéint.
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Spuenesch Verbindung
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Spuenesch Verbindung
  
  
  Dem US Geheimdéngscht gewidmet
  
  
  
  
  Éischt Kapitel
  
  
  Et war Hawk, an hie war Ressource. Hien huet net vill Praxis drun a wier net gutt drun, och wann hien a super Form wier.
  
  
  "Schiet Dir, N3?" hie gefrot mech um Telefon.
  
  
  "Natierlech sinn ech ski. A ganz gutt, wann ech esou dierf soen."
  
  
  "Packt Är Ski. Dir gitt a Spuenien."
  
  
  "Et ass schwéier a Spuenien ze ski,"Ech gesot. "Kee Schnéi"
  
  
  "Ännerung. Sierra Nevada. Iwwersetzung. Schnéi Bierger."
  
  
  "Ma, vläicht schneit et heiansdo ..."
  
  
  "Dir wäert e Begleeder hunn."
  
  
  "Och Skier?"
  
  
  "Genau. Och en Expert am Drogenhandel. Op Prêt vum Treasury Department's Drug Enforcement Administration.
  
  
  "Snowbird?"
  
  
  "Ganz witzeg. Dir wäert béid d'Party an engem Ski Resort an der Sierra Nevada treffen.
  
  
  "Geruff ...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Iwwersetzung: "Sonn a Schnéi / Nee, Här." Ech mengen, wien ass d'Party? »
  
  
  "Ech wäert Iech spéider matdeelen. An der Tëschenzäit flitt vu San Diego op Ensenada.
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "Eng kleng Fëscherei Stad zu Baja California."
  
  
  "Ech weess wat et ass an ech weess wou et ass. Ech kennen souguer säi spezielle Geroch. Wat huet eng Stad an der Wüst mam Langlaufen ze dinn?
  
  
  "Dir wäert do e Schatzkammer Agent treffen."
  
  
  "Och."
  
  
  "Sief héiflech zu hatt. Mir brauchen hir Erfahrung."
  
  
  "Hir?" D'Klacken hunn a mengen Nervenzentren geklappt.
  
  
  "Hir."
  
  
  "Wat ass dat? Soll ech Babysitter fir Drogenofhängeger ginn?
  
  
  "Dir sollt gesinn datt d'Versammlung stattfënnt."
  
  
  "Versammlung?"
  
  
  "Tëscht et an ee vun de Linken an der Türkiye-Korsika-Kalifornien Kette. Hie wëll sangen. Ech wëll d'Musek héieren ier hien den Hals ofgeschnidden ass."
  
  
  "Här, heiansdo Dir ..."
  
  
  „Sot dat net! Adress - La Casa Verde. Frot d'Juana Rivera."
  
  
  "An dann?"
  
  
  "Bréngt hatt mat Iech op Washington."
  
  
  "Wéini?"
  
  
  "Am nächste Fliger vun Ensenada."
  
  
  "Riets." Hien huet meng geballten Fauscht net gesinn.
  
  
  "Nikolai!" Hawk gezuckt. Hie verdächtegt mech frivol ze sinn.
  
  
  Ech hunn opgehaang. Nodeems ech e Fall op de Philippinen zougemaach hunn, deen no iwwerreife Kokosnëss geschmaacht huet, sinn ech viru just zwee Deeg op San Diego vun Hawaii geflunn. Ech war just ugefaang vun Kinks a menger Muskelen a Spannungen a menger Psyche lass ze ginn. Killen ass ni Spaass, Ech hunn meng Quote an P.I iwwerschratt.
  
  
  De beschte Wee fir alles aus Ärem Geescht ze kréien, aus Ärem Geescht, ass mat der Hëllef vun engem Gaggle vu schéine Starlets zu San Diego fir eng TV Serie ze filmen. Awer elo ...
  
  
  Ech hunn de Clerk ugeruff, him iwwer meng onglécklechst Ännerung vu Pläng informéiert, a gefrot him meng Rechnung ze preparéieren. Dunn hunn ech de Fluchhafen geruff an erausfonnt datt den nächste Fliger op Ensenada an eng Stonn an eng hallef fortgeet.
  
  
  Wann ech eng Paus vu menger spiky Dusch huelen, kann ech et just maachen.
  
  
  ***
  
  
  Baja California ass de Schwanz, deen aus Kalifornien hänkt. Keen schéngt wéisst, wat een doriwwer maache soll. Dëst war e Sträitpunkt tëscht den USA a Mexiko fir Joeren. No Méint vu Haggling iwwer d'Besëtzer vun der Wüstesträif hunn d'Mexikaner endlech opginn an ausgemaach et ze huelen.
  
  
  Ech hunn mech zréck geluecht a geschlof de ganze Wee op de klenge Fluchhafen op engem Dreckstreifen no bei engem klenge Fëscherduerf mam Numm Ensenada. D'Wuert heescht eigentlech "Bucht" oder "kleng Baach" wann Dir an Trivia bass.
  
  
  Wéi ech aus dem Fliger an dat helle Sonneliicht geklommen sinn, war d'Hellegkeet esou intensiv, datt ech Sonnebrëller undoen.
  
  
  En neie Mustang Taxi war bei den Diere vum Operatiounstuerm geparkt, an ech hunn de Chauffeur geruff fir hien an d'Stad ze huelen. Nodeems mir duerch rutscht Stroossen, Savannen, Sagebrush an décke Bësch passéiert sinn, si mir endlech op d'Haaptstrooss vun der Stad ukomm.
  
  
  La Casa Verde - dee gréng soll sinn, wann meng Spuenesch nach ëmmer adäquat wier, awer eigentlech eng Zort vu verblendende Pastellkalk war - war um Enn vun engem sëllegen Block, wou et sech wéi eng Eidechs op engem Fiels sonnt huet.
  
  
  Ech sinn aus dem Taxi geklommen, meng Täsch geholl a sinn an de Lobby gaang. Nom helle Sonneliicht war de Motel pitchdäischtert, awer ech hunn gesinn wéi de Moustache jonke Mann virgesäit wéi hien u menger Arrivée interesséiert wier. Ech hunn him gewénkt an den Heemtelefon opgeholl.
  
  
  "Diga." Et war e Meedchen op e puer Miniatur Switchboard.
  
  
  "Kënnt Dir mech a Kontakt mat Señorita Juana Rivera setzen?"
  
  
  "Oh jo." Et war e Klick an e laange Rank.
  
  
  "Diga." Et war en anert Meedchen.
  
  
  "Juana Rivera?"
  
  
  "Si".
  
  
  "Schwätz du Englesch?"
  
  
  Et goufen Zweiwelen. "Jess?"
  
  
  Ech zougemaach meng Aen. Dëst sollt eng vun deene Missiounen sinn. Ech hunn de Kapp gerëselt a sot e Code Saz, probéiert d'Absurditéit net ze fillen:
  
  
  "Oktober ass den aachte Mount vum Joer."
  
  
  "Et deet mir leed? Oh jo! Da sinn d'Äppel reift."
  
  
  "Gutt Meedchen! Dëst ass den George Peabody." Dëst war meng aktuell Cover Numm, an Hawk huet mech net gefrot et ze änneren. Also ech war nach ëmmer George Peabody.
  
  
  "Oh, Señor Peabody." Ech war frou ze héieren datt den Akzent fort war. "Wou bass du?"
  
  
  "Ech sinn an der Lobby," sot ech. "Soll ech kommen?"
  
  
  "Nee nee!" - sot si séier. "Ech wäert ënnen sinn."
  
  
  "An der Bar", hunn ech gesouch, a kucken op de ganz donkelen Enn vun der Lobby, wou de Mann hannert dem Comptoir säi Brëll ofgewäsch huet.
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréint a sinn Richtung däischter Bar gaang. De Bartender huet mech ugekuckt. "Senor?"
  
  
  "Pisco sauer," sot ech.
  
  
  Hien huet geknackt
  
  
  
  an huet sech gedréint fir dat ze maachen.
  
  
  Ech hu gefillt, datt déi schwéier Loft mëll hannert mech beweegt, de Geroch vu frësche Zitrounen op mech droen. Ech hunn mech ëmgedréit an hunn e schlank, donkel-eyed, donkel-Hoer Meedchen vu ronn fënnefanzwanzeg gesinn, mat der bal luminescent hellwäiss Haut charakteristesch fir Waasserlilies.
  
  
  "George," sot si op Spuenesch. Et war wéi "Hor-hey."
  
  
  "Juana?" Ech hu gesot, et richteg ausgeschwat hallef tëscht dem "h" an dem "w."
  
  
  Si huet hir Hand ausgestreckt. Ech wäert et huelen. Duerno hunn ech op en Dësch géint d'Mauer gewisen.
  
  
  Mir sinn ukomm. Si war graziéis, reng a ganz feminin. Hire Kierper war flexibel a schéin geformt. Hir Been och. "Gutt al Hawk!" Ech duecht. Wéi oncharakteristesch vun him!
  
  
  Mir hunn eis gesat.
  
  
  Si huet Äis Téi bestallt, sech an hire Stull niddergelooss, an huet sech no vir geluegt, hir Ae glänzend. "Elo. Wat heescht dat alles?"
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. "Ech hu keng Ahnung. Mäi Chef zu Washington wäert eis instruéieren.
  
  
  "Wéini?"
  
  
  "Dës Nuecht."
  
  
  Hir Gesiicht war eidel. "Awer dat heescht datt mir haut net hei sinn."
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Hire Mond ass opgaang. "Da gëtt et keng Zäit fir ..." Si huet de Mond abrupt zougemaach.
  
  
  "Wat, Juana?"
  
  
  Hir Gesiicht war rosa. "Hien ass olvidado fir mech."
  
  
  "Dir hutt eng kuerz Erënnerung," sot ech a fäerdeg meng Pisco Sour. "Wonderful aguardiente," Ech geduecht. Irgendwann muss ech Pisco, Peru besichen.
  
  
  Ech erwächen. "Packt Är Poschen, Juana. Mir huelen den nächste Fluch hei eraus."
  
  
  "Awer Dir sollt eppes iwwer d'Missioun wëssen ..."
  
  
  "Drogen," sot ech.
  
  
  "Natierlech schwätzen ech iwwer Drogen"
  
  
  "An d'Mëttelmier. Mir ginn a Spuenien."
  
  
  Hire Mond huet de Buschtaf "o" geformt.
  
  
  "Ski."
  
  
  Si huet Äis Téi gedronk. "Kënnt Dir dat widderhuelen?"
  
  
  Dat ass genee wat ech gemaach hunn.
  
  
  Dunn huet si mech täuscht. Hir Aen hunn opgestan. "Och! Natierlech, Sierra Nevada! Et gëtt en éischtklassege Ski Resort do, net wäit vu Granada.
  
  
  Ech hunn gekuckt.
  
  
  "Kënnt Dir Ski?" si gefrot mech.
  
  
  Dëst war den Dag fir dës Fro. "Jo Dir sidd?"
  
  
  "Ganz gutt," huet si roueg geäntwert.
  
  
  "A bescheiden", hunn ech geduecht. Ech sot roueg, "Mir wäerte sech narren."
  
  
  De Barkeeper huet mech nogekuckt. Ech wénkt op Juana a si wénkt zréck. Si war schéin, raffinéiert, erreechbar.
  
  
  ***
  
  
  Wéi mir dobausse gaange sinn, huet e Liichtblitz, deen aus dem Faass vum Gewier reflektéiert gouf, mäi Bléck op dat schwaarzt Lach um Enn gezunn. De Mann louch flaach um waarmen Teer Daach iwwer der Strooss, an ech wousst, datt hien mech an der Kräizung vu sengem Ëmfang zentréiert hat.
  
  
  Fir e Moment hunn ech gefruer. Ech hunn dunn d'Juana op d'Säit geheit an an déi entgéintgesate Richtung gedréckt, Richtung de Cover vun der Dier. De Schoss huet an der Strooss geklappt.
  
  
  "Waart!" Ech hunn hir geruff.
  
  
  "Awer Nick ..."
  
  
  "Roueg!" - Ech hunn gejaut.
  
  
  Ech sinn séier opgestan an sinn an d'Lobbyfenster gelaf. Ech hunn mech iwwerdeckt, ech hunn duerch d'Fënster gekuckt. Ech hunn de Glanz vum Gewierfaass erëm erfaasst. De Mann war nach um Daach vum Dréchegeschäft.
  
  
  Wéi ech op meng Waff kommen, huet hien d'Gewier opgehuewen an erëm geschoss. D'Kugel ass an d'Holzstruktur direkt iwwer dem Juana säi Kapp eragaang. Elo ass si zréck an d'Dier gekrëppelt. "Clever Meedchen!" Ech duecht.
  
  
  Wéi ech erëm opgekuckt hunn, war de Mann verschwonnen.
  
  
  Ech héieren Lafen Féiss. Ech hunn duerch déi stëpseg Fënster gekuckt a gesinn e Mann an engem schwaarze Kostüm aus engem Geschäft op der Strooss erauskuckt an op d'Plaz gekuckt, wou de Scharfschützer op eis gewaart huet.
  
  
  Ech sinn aus dem Hotel gelaf, gewénkt fir d'Juana fir dobannen ze bleiwen, an sinn d'Trapen vun der Haberdashery-Geschäft zwee gläichzäiteg op den ieweschten Stack eropgaang.
  
  
  Ech sinn spéit. Hien ass fortgaang.
  
  
  Et war näischt lénks um Daach ausser vill vun Mexikanesch Zigarette Hënneschten an engem Sombrero zwee Deeg virdrun aus dem Buttek ënnert kaaft.
  
  
  "Auslänner", sot de Buttekbesëtzer, e Mann mat engem décke Bauch an engem lächelende Gesiicht. Gonzalez.
  
  
  "Tourist?"
  
  
  "Jo".
  
  
  "Kënnt Dir et beschreiwen?"
  
  
  De Gonzalez huet d'Schëller gezunn. "Iwwer Är Héicht. Brong Hoer. Brong Aan. Dënn Mann. nervös".
  
  
  Dëst ass alles.
  
  
  Ech hunn d'Juana an der Hotellobby op der Säit gezunn, während mir op den Taxi gewaart hunn fir eis opzehuelen an eis op de Fluchhafen ze huelen.
  
  
  "Hie war virun zwee Deeg hei," sot ech hir.
  
  
  "Also?"
  
  
  "Wéi laang sidd Dir hei?"
  
  
  Tour."
  
  
  "Denkt Dir datt hien gemierkt huet wien Dir sidd?"
  
  
  Hir Aen hu sech zougemaach. Si huet dëst als Beleidegung geholl. Si war Latina, schéin a voller Feier. "Ech mengen net!" - sot si indignéiert.
  
  
  Ech hunn et net als Beleidegung ugesinn.
  
  
  "Um wat hutt Dir geschafft ier Dir iwwer dës Aufgab kontaktéiert sidd?"
  
  
  "Eng Drëps Drogen."
  
  
  "Schlag et?"
  
  
  Si huet geknackt, d'Aen erofgesat.
  
  
  "All dat?"
  
  
  "Jo." Hirem Kinn opgehuewe defiantly.
  
  
  "Eng lénks?"
  
  
  "Vläicht esou," sot si evasively.
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréint an hunn d'Dier uewen am Dréchegeschäft erauskuckt.
  
  
  "Jo," Ech ausgemaach. "Ech mengen vläicht esou."
  
  
  Hir Gesiicht huet sech vu Roserei verdréit.
  
  
  Ech hunn hiren Ielebou gegraff. Taxi ass ukomm. Gléck Nick. Gerett vun Ensenada Taxicab.
  
  
  "Komm, Juana. Nächst Arrêt, Washington, DC.
  
  
  Ganz autoritär. Ganz bosseg.
  
  
  Si ass sënnvoll an den Taxi geklommen, e schéint Stéck Oberschenkel blénkt. Mee ech hunn et kaum gemierkt.
  
  
  Zwee
  
  
  Den Hawk souz op der Konsole vun der AX Theater Kontrollpanel, dréckt Knäppercher an ajustéiert Dials. Ee Knäppchen fir Toun. Ee Knäppchen fir Bänner. Ee Knäppchen fir 16mm Film. Ee Knäppchen fir Live Sendung. Ee Knäppchen fir en ale schwaarz-wäiss Film.
  
  
  
  
  
  
  Ee Knäppchen fir Rutschen. Oder, wann Dir wëllt Är Aen Rescht, ee Knäppchen fir eng mëll weiblech Stëmm narrating Intelligenz Partituren.
  
  
  D'Gespréich bis zu dësem Zäitpunkt war just Geschwëster. Ech hunn alles aus mengem Kapp geläscht. Ech erënnere mech nëmmen datt ech d'Juana Rivera visuell konnt a gesinn hunn. Wéi och ëmmer, eppes an hire Gedanken schéngt virbedingt, virgetest a steril.
  
  
  Mee si war schéin, an ech gär schéin Fraen. Ech hu geduecht: "Wann ech nëmmen hir Stëmm läsche konnt, sou wéi den Hawk eng Opnam leschen kann, déi hien net wollt héieren."
  
  
  D'Luuchten sinn komplett ausgaang, a virun eis war e Bild um Écran, dat magesch op der Mauer erschéngt.
  
  
  "Enrico Corelli," sot eng mëll weiblech Stëmm iwwer d'Bild, déi um Écran blénkt. Et war eng Stillbild, déi viru ronn fofzéng Joer gemaach gouf, aus engem klengen Deel vun enger méi grousser Foto opgeblosen. Den Kuliss war de Vatikan Rotunda.
  
  
  "Géint 1954 fotograféiert", ass d'Stëmm weider. "Dëst ass déi lescht iwwerliewend Foto vum Corelli. De Rescht vu senge Fotoe goufe fir vill Sue kaaft. D'Enquête kann net beweisen, datt d'Suen aus der Mafiakass kommen. Awer dat ass wat se gleewen."
  
  
  Ech hunn laang a virsiichteg op d'Foto gekuckt. D'Gesiicht war bal net z'ënnerscheeden vun deem aneren. D'Gesiichtsmerkmale waren ganz normal: donkel Hoer, e festen Kinn, keen Ënnerscheed an der Gesiichtsform. Ech erënnere mech et sou gutt wéi ech konnt, mee well et esou vill Mol aus esou engem klengen Stéck grainy Film opgeblosen gouf, war et bal näischt do fir mech ze fokusséieren.
  
  
  Eng Kaart blénkt um Écran. Et war eng Kaart vu Korsika. D'Stad Basriah war an engem Krees duergestallt.
  
  
  "Et gouf festgestallt datt den Enrico Corelli hei wunnt, an de Banlieue vu Basria, op Korsika, an enger Villa, déi an der Napoleonescher Ära gebaut gouf. Hien huet e Personal vun zéng Dénger an zwee Bodyguards. Hie lieft mat enger Fra genannt Tina Bergson.
  
  
  "De Corelli ass elo fënneffënnefanzwanzeg Joer al. Hien huet fir d'italienesch Regierung zu Roum geschafft, gouf awer no e puer Méint entlooss. Hie war kuerz bestuet, awer seng Fra ass u Pneumonie gestuerwen, während de Corelli net geschafft huet. Entschëllegt huet hien ugefaang fir Membere vun engem Ring vu Fälschungen an Déif ze schaffen - Exil aus den USA, déi op Sizilien gebuer goufen a Member vun der Mafia zu New York a Chicago waren. Hie gouf e gudde Sécherheetsbeamten an e ganz gudde Geschäftsmann fir si. Wéi d'Kette vun Apdikten gegrënnt gouf, war hien ee vun den éischte Leit, déi e Flosspunkt bei Neapel opgemaach hunn.
  
  
  "D'Drogennetz bléie an den 1960er Joren, an um Enn vun dëser Zäit war de Corelli eng Schlësselfigur an der ganzer Mafia Kette ginn.
  
  
  "Zënter deem huet hien verschidde Meeschtesch. Ee probéiert hien ëmzebréngen, wéi hien hatt fir eng aner Fra verlooss huet. Si gouf spéider erdronk an der Bucht vun Neapel fonnt."
  
  
  D'Kaart ass verschwonnen an eng Luxusjacht, ongeféier 180 Meter laang, huet den Ecran mat enger schéiner Faarfrutsch gefëllt.
  
  
  "Dëst ass dem Corelli seng Freed Yacht, Lysistrata. Si flitt ënner dem Fändel vu Frankräich. De Corelli betruecht sech selwer als Bierger vu Korsika, obwuel hien zu Mailand gebuer gouf.
  
  
  Elo koum e Bild vun enger grousser Villa um Bildschierm.
  
  
  "Haus vum Corelli. Och wann hien nëmmen zwee Leifwiechter huet fir him ze bewaachen, gëtt säi Besëtz stänneg vun enger hallef Dose Gewierer patrouilléiert.
  
  
  En neit Bild blénkt. Et war e Kierper am Gras gelunn. Hie gouf e puer Mol erschoss. D'Läich war onerkennbar, awer aus der Erscheinung vun den Iwwerreschter hunn ech decidéiert datt d'Kugel, déi him getraff hunn, Dummies waren - gewéinlech Kugelen an den Tipp vun engem X geschnidden.
  
  
  "Et war e franséischen Agent mam Numm Emile Ferenc. Hien huet probéiert an d'Villa Corelli ze briechen, wéi d'Immobilie genannt gëtt. Anscheinend gouf hie vu Patrullen entdeckt an ëmbruecht.
  
  
  Dunn ass e Bild vun enger desertéierter, wüstähnlecher Landschaft um Bildschierm opgetaucht. D'Objektiv zoomt op eng Figur déi no bei enger majestéitescher Lombardei-Poplar stoung, deen eenzege Bam vun iergendenger Gréisst a Siicht. Wéi d'Figur gewuess ass, konnt ee gesinn, datt hien e Mann vun onbestëmmten Alter war, awer éischter grouss a staark gebaut. D'Gesiicht war am Schied.
  
  
  "Enrico Corelli. Dëst ass dat nootste Bild, dat iergendeen an de leschten zéng Joer konnt fotograféieren. D'Foto gouf mat enger Teleskoplëns aus engem séchere Standpunkt op de Géigendeel Hiwwel gemaach. Och wann d'Gesiicht net z'ënnerscheeden ass, kann de Kierper vum Mann kloer gesi ginn Computer Schätzunge weisen datt hien ongeféier 182 war, Héicht - 6 Féiss, stoungen oprecht, a Gesondheet - excellent.
  
  
  Den Ecran ass däischter ginn. Dunn hunn se de Film ugefaangen. Et war eng Zeen op enger Plage, méiglecherweis op der franséischer Riviera. Eng beandrockend Blond an engem klenge Bikini ass iwwer de Sand gesträift, d'Hëfte gewéckelt an hir laang blond Hoer iwwer d'Schëlleren fléien. Si huet e Moment opgehalen an sech ëmgedréint, wéi wann een mat hatt schwätzt. Si huet op d'Kamera gekuckt a lächelt.
  
  
  "D'Tina Bergson. Si ass dräianzwanzeg Joer al. Gebuer a Schweden ass si op Roum geplënnert, wou si eng kuerz, awer net erfollegräich Filmkarriär hat.
  
  
  
  
  
  Dunn, virun zwee Joer, ass si an d'Schwäiz geplënnert, wou si an der Geldmanipulatioun involvéiert war, anscheinend zum Virdeel vun der Mafia oder enger Aart vu Mafia-ähnlecher Organisatioun. Si gouf gefaangen, awer ni viru Geriicht bruecht. Vill vun de Sue sollen d'Hänn geännert hunn fir hir ze hëllefen aus de Schwäizer Autoritéiten ze flüchten.
  
  
  Kuerz duerno huet si sech am Haus vum Enrico Corelli fonnt. Corelli huet hir net bestuet, awer si ass säi konstante Begleeder. Si schwätzt schwedesch, franséisch, italienesch a spuenesch, souwéi Englesch. Hiren IQ gëtt gesot op 145 baséiert op engem aktuellen Test, dee si gemaach huet wéi si eng Aarbechtsapplikatioun fir eng Schwäizer Bank ausgefëllt huet. Si ass e super Skifuerer."
  
  
  Am Film gesäit een hatt elo den Hang erof geet. Ech hat zouginn datt si ganz gutt war. Et ass kee Wonner, datt si d'Wanterméint op der Skipist wollt verbréngen; si schéngt Sport ze Léift.
  
  
  Eng aner Kaart erschéngt um Écran. Hien huet d'Welt op enger Mercator Projektioun gewisen mat enger Linn, déi vum Mëttleren Osten op d'Tierkei, vun der Tierkei op Sizilien, vu Sizilien op Korsika, op d'Riviera, zréck op Korsika, an dann a Portugal, vun do op Kuba. , dann an Zentral Mexiko an dann zu San Diego a Kalifornien.
  
  
  Kette vun Drogen.
  
  
  "An de leschte Jore sinn et vill Verännerungen an der Haaptmedikamentversuergungskette ginn. Normalerweis fänken haart Drogen am Osten un a reesen westlech duerch d'Mëttelmier, wou se veraarbecht ginn. D'Kontroll vun dëser Kette ass op Korsika verankert, stoppt just virun der ganz wichteger Veraarbechtung an der Riviera D'Drogen ginn dann op Korsika zréck an op Kuba duerch eng vun dräi Arrêten: Portugal, Marokko oder Algerien.
  
  
  Nei Kaart. Hien huet Korsika erëm gewisen.
  
  
  "Vun dësem Gebitt verlängeren d'Verdeelungslinnen zréck an de Mëttleren Osten an op hir definitiv Destinatioun am Westen. Geld aus dem Westen kommen heihinner, wou se dann ënnert de Linken an der Kette verdeelt ginn.
  
  
  D'Objektiv konzentréiert sech op d'Kaart, weist de Corelli Estate an de Banlieue vu Basria, ëmkreest.
  
  
  "De Rico Corelli ass de Mann, deen d'Kette kontrolléiert. Hien kritt seng Commanden vu Sizilien, wou e Mafiafamillen d'östlech Halschent vun der Kette kontrolléiert. Den Don am Westen kontrolléiert de Rescht vun der Kette, plus d'Verdeelung."
  
  
  D'Bild ass verschwannen an d'Luucht ass opgaang.
  
  
  Mir souzen eng Zäit laang a Rou.
  
  
  Den Hawk huet den Hals gekläert "Well?"
  
  
  "Interessant," sot ech.
  
  
  "Akademesch," sot Juana.
  
  
  "Ech averstanen mat hir," Ech weider.
  
  
  Hawk gekrasch. "Et ass just e Briefing."
  
  
  "Wat iwwer Corelli?" - gefrot Juana.
  
  
  Den Hawk huet seng Aen zougemaach an am bequeme Schwenkstull gewackelt.
  
  
  "D'Mobsters goufen onzefridden mat de Benefice vum Drogeprogramm", sot den Hawk endlech. "Virun sechs Méint hunn se ugefaang Leit vu bannen ze schécken fir den Netzwierksystem ze kontrolléieren. De Corelli huet e bedeitende Betrag geholl - ze vill, laut Don USA. Awer d'Sizilianesch zweet konnt net e Wee denken fir d'Situatioun ze korrigéieren. Op der Versammlung gouf decidéiert, datt de Corelli misst fortgoen. Ee Mann gouf geschéckt fir hien ze schloen, awer hien ass aus der Siicht verschwonnen. Dir hutt gesinn wat mam sougenannten Trench-Agent geschitt ass, deen probéiert huet d'Immobilie z'infiltréieren.
  
  
  "Duerno hunn d'Mafiafamillen decidéiert de Corelli duerch Tina Bergson z'attackéieren. En Detektiv, dee behaapt aus der Schwäiz ze kommen, huet probéiert hatt enges Daags zu Basria op enger aler Schwäizer Uklo verhaft ze ginn. Mä ee vun de Corelli Bodyguards intervenéiert a gerett Tina. Hien huet dunn den Detektiv op eng Emgéigend Plage geholl, hien gebonnen an erlaabt him ze waarden op Héichwaasser fir erdrénken. De Mann ass geflücht an ass aus Korsika fortgaang, fir ni méi zréckzekommen.
  
  
  Ech hunn meng Hand opgehuewen.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Wéi wësse mer dat alles?"
  
  
  "De Corelli huet eis gesot."
  
  
  "Direkt?"
  
  
  Hawk gezuckt. "Mir hunn eng Persoun no bei Corelli, obwuel hien hien ni begéint huet. De Corelli huet d'Informatioun op eegen Initiativ erausginn.
  
  
  "Firwat?" - gefrot Juana.
  
  
  "Hie sot, hie wollt fir ëmmer verloossen."
  
  
  "Fir Iech selwer an d'Meedchen ze retten?" Ech gefrot.
  
  
  "Genau. A kréien Asyl an de Staaten."
  
  
  "Am Tour fir ...?"
  
  
  "Déi ganz Kommandozeil, déi richteg Kommandokette a wéi et funktionnéiert."
  
  
  "Wéi wësse mir datt et keen Trick ass?" Ech gefrot.
  
  
  "Mir net." Den Hawk huet faul seng Aen opgemaach. "Dat ass wou Dir kommt." Hien huet sech op d'Juana gedréint.
  
  
  Si huet geknackt.
  
  
  "Mat Ärer Erfahrung musst Dir erausfannen ob de Corelli eis d'Wourecht seet - oder eis op de Gaart Wee féiert."
  
  
  Ech hu gesoot. Heiansdo ass dem Hawke seng Diktioun hoffnungslos Victorian.
  
  
  D'Juana huet keng Opmierksamkeet op d'Wierder bezuelt. "Ech wäert erausfannen."
  
  
  "Ass eppes ageriicht ginn?" Ech gefrot.
  
  
  "Et ass eng Versammlung zu Sol y Nieve. An engem Ski Resort a Spuenien. Hunn ech Iech iwwer dëst gesot?
  
  
  "Kuerz"
  
  
  Den Hawk huet sech zréckgezunn. "All Joer geet d'Tina Bergson an dëse Ski Resort, an de Corelli geet mat hir. Si verbréngen ongeféier engem Mount do."
  
  
  "Gitt hien do wéi de Rico Corelli?"
  
  
  "Nee. Mir wëssen net wéi en Numm hie benotzt. Mä mir wëssen, datt si ëmmer zu Fouss. An de Corelli wëll do treffen."
  
  
  "Dëst kéint e Setup sinn," hunn ech gemëscht.
  
  
  "Natierlech," sot Hawk. "Duerfir bass du hei, Nick. Dofir ass et AX op der Foto."
  
  
  "Waarden op streiken."
  
  
  Hien huet geknackt. "Ugeholl, d'Mafiosi woussten iwwer dem Corelli seng Pläng. Géifen se net gären eisen Nummer eent Enforcer hunn?
  
  
  
  
  
  
  an eisen Nummer eent Drogenexpert? "
  
  
  Ech reiwen mäi Kinn. "Wéi maache mir Kontakt?"
  
  
  Den Hawk sot: "Mir hunn e Mann zu Malaga. Hien huet e Jong zu Sol y Nieve. Dem Corelli seng Bodyguards komme bei him. Dir trefft eise Mann zu Malaga an hie mécht e Rendez-vous mam Jong am Resort. Da trefft Dir de Corelli Gesiicht zu Gesiicht."
  
  
  Ech hunn geknackt. "An dann?"
  
  
  "Da wäert d'Miss Rivera iwwerhuelen *
  
  
  "Hutt Dir eis Päss virbereet?"
  
  
  "AX Identifikatioun huet d'Dokumenter. Dir wäert ëmmer nach den George Peabody sinn, awer elo sidd Dir e professionnelle Fotograf."
  
  
  "Här, ech kann net mol e Brownie fueren, vill manner en Hasselblad!"
  
  
  "Dës Kameraen sinn haut zouverlässeg! Si wäerten Iech och d'Grondlage gutt léieren. An Dir, Miss Rivera, sidd d'Epitom vun engem Fotograf. All Är Pabeiere sinn fäerdeg. Verbrennt se nodeems Dir Är Vergaangenheet erënnert huet.
  
  
  "Poséieren ech plakeg?" - gefrot Juana.
  
  
  Hawk war schockéiert. Seng blo Aen sinn erweidert. Hie war de leschte vun den ale Puritaner, e komplett ënnerdréckte Mann an enger Gesellschaft wou sexuell Fräiheet d'Regel war. "Mäi léiwe Meedchen!"
  
  
  "Géift Dir plakeg poséieren?" - Ech gefrot séier.
  
  
  "Natierlech," huet si geäntwert. "Am professionelle Sënn. Wann ech eng Roll spillen, spillen ech se op de Grëff.
  
  
  Hawk d'Gesiicht geännert Faarf. Et war ganz rout. Hien huet seng Hänn an enger Angscht vu Verlegenheet gekuckt. "Wann Dir scho fäerdeg sidd," huet hien interagéiert.
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Weider."
  
  
  "Ech weess, Dir wäert et egal sinn datt mir Är Cover als Mann a Fra Team opgeriicht hunn," sot hien séier, seng Ae blénken.
  
  
  "Här!" - hunn ech geruff.
  
  
  "Här an d'Madame George Peabody vu Millers Falls, Minnesota."
  
  
  "Ech hunn dat gär!" - sot Juana mëll.
  
  
  "Ech haassen dëst!" - Ech hunn gekrasch. "Dëst ass ze wäit ewech! An dat verursaacht Komplikatiounen!"
  
  
  "Awer et erlaabt d'Madame Rivera méi einfach ze handelen - wa se muss." Dem Hawk säi Gesiicht gouf erëm rout.
  
  
  "Ech verfollegen keng Logik!" - Ech hu geknipst.
  
  
  "Eng eenzeg Fra, e Meedchen wéi Miss Rivera ..."
  
  
  "Ech sinn iwwerrascht vun dësem!" - Juana ënnerbrach.
  
  
  „... Et wier vill méi schwéier, oh, verfollegt ze sinn, loosse mer soen, wéi eng bestuete Fra ze sinn. Gesitt Dir?
  
  
  Ech hunn d'Gesiicht an de Sand geluecht. Ech hunn wierklech déi verdréint Logik gesinn.
  
  
  Den Hawk huet sech op d'Juana gedréint. "Hutt Dir averstanen?"
  
  
  "Voll." Si huet charmant gelaacht.
  
  
  Hawk wénkt mat Zefriddenheet. Dunn huet hien op mech gekuckt. "Ginn et Nodeeler?"
  
  
  Verdammt hien! "Et gesäit zolidd aus," hunn ech zouginn. "Mir sollten eng Aart Alarm opsetzen," hunn ech weider gaang. "Ech mengen, am Fall wou alles auserneen fällt. Ech wëll fäeg sinn d'Juana a meng Haut ze retten egal wéi.
  
  
  "Mir hunn een zu Granada, just eng hallef Stonn vum Resort. Malaga wäert Iech informéieren.
  
  
  "Riets. Dëst sollt et ofdecken."
  
  
  "Dir kënnt all kodéiert Message schécken Dir wëllt duerch Granada."
  
  
  "Okay," sot ech. Ech hunn op d'Juana gedréint. "Hutt Dir eppes ze diskutéieren?"
  
  
  Si huet op mech gekuckt an dann op Hawk.
  
  
  "Ech mengen net. Ech sinn an Ären Hänn bis ech den Här Corelli treffen. Da këmmeren ech mech dofir."
  
  
  ***
  
  
  Ech war just geschummt wéi et e schaarfe Klop op déi gespaart Dier war, déi mäi Raum vum Juana trennt.
  
  
  Ech erwächen. "Jo?"
  
  
  "Nick!" huet si geflüstert.
  
  
  "Wéi?"
  
  
  "Fënster."
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréit. "Wat iwwer dëst?"
  
  
  "Kuckt dobausse."
  
  
  Ech erreecht fir d'Schëller Holster hänkt vum Bettpost. Ech sinn op d'Fënster gaang, an de Schatten bliwwen an mech un d'Mauer gedréckt. D'Riddoen mam Faass vu mengem Luger zréckgeheien, hunn ech an déi donkel Strooss drënner gekuckt.
  
  
  Iwwer der Strooss war e Cadillac, deen eenzegen Auto op der Spär.
  
  
  Do souz e Mann op der Säit vum Chauffer, deen a Richtung mech war. Dunn, wéi ech nogekuckt hunn, ass en anere Mann séier iwwer d'Strooss op de Cadillac geklommen, kuerz mam Chauffer geschwat an op de Récksëtz geklommen.
  
  
  De Caddy huet ugefaang an ass séier d'Strooss erof gefuer, riets um Eck gedréint.
  
  
  Ech sinn zréck an d'Dier déi eis Zëmmer trennt.
  
  
  "Hutt Dir hien erkannt?" Ech gefrot hir.
  
  
  "Jo. Ech hunn hien virun engem Moment aus dem Auto gesinn. Hien huet op mäi Zëmmer gekuckt - oder Ären. Ech hunn säi Gesiicht gesinn. An dunn ass hien an d'Hotellobby gaang."
  
  
  "Wien war hien?"
  
  
  "Ech hunn hien de Mëtteg um Dulles Fluchhafen gesinn. Wéi mir ukomm sinn. Hien hat eng kleng Lieder Koffer. Déi Aart an där Dir eng Waff mat enger optescher Sicht setzen kann.
  
  
  "Gutt Meedchen," sot ech absent.
  
  
  Et gouf eng Paus. "Wat solle mir elo maachen?"
  
  
  "Gitt schlofen," sot ech. "Op d'mannst wësse mir datt se wëssen."
  
  
  "Gitt Dir net no him sichen?"
  
  
  "Zu Washington? Et ass eng grouss Stad ".
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Gitt schlofen, Juana." Ech sinn vun der Dier fortgaang. "Séiss Dreem."
  
  
  Ech hunn hir héieren, datt si sech selwer gebrach huet an dunn ass si vun der Dier fortgaang. E Moment oder zwee méi spéit héieren ech d'Bett kräischen wéi si an geklommen an souz.
  
  
  Dunn gouf et Rou.
  
  
  Ech souz bei der Fënster, gekuckt, gewaart. Awer kee koum.
  
  
  Dräi
  
  
  Mir sinn duerch déi niddreg Féiss gaangen an sinn op enger Fluchhafe bei Malaga gelant. Den Taxichauffer huet eis duerch e Wirbel vun Europäesche Miniaturautoen vun alle Marken a Formen an d'Stad gefuer.
  
  
  Mir bliwwen op ee vun den Haapt Hoteler an der Stad, Vue Malaga Harbour. Et waren e puer Handelsschëffer a Freedsboote bei de gutt gehalene Häfe vermierkt oder verankert.
  
  
  D'Juana ass midd. Si huet sech op hirer Säit vum Zëmmer gespaart, huet sech eng Schlof gemaach an eng Dusch geholl. Ech sinn direkt an d'AX Safe House gaangen.
  
  
  Et war e klenge Büro an engem Haus ee Block ewech
  
  
  
  
  
  
  Stroossen a ronderëm den Eck.
  
  
  "CONSTRUCTION", liest d'Schëld op der Dier. "SRS. RAMIREZ AN KELLY"
  
  
  Ech hunn geklappt.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Señor Peabody."
  
  
  "Si".
  
  
  Dier opgemaach. Et war de Mitch Kelly.
  
  
  "Hallo, Kelly," sot ech.
  
  
  "Moien, Senor." Hien huet gelaacht an huet mech eragelooss. Dunn, op an erof an den däischteren, antike Gang, huet hien d'Dier virsiichteg gespaart.
  
  
  Ech hunn op de Büro gekuckt. Et war kleng, mat engem beat-up Schreifdësch, eng Rëtsch alen Dossierschränke, an eng Dier déi an d'Toilette féiert. Hannert dem Dësch huet d'Fënster op den Hafen an d'Stad Malaga gekuckt.
  
  
  Kelly huet mech op de Réck geklappt. "Hunn dech net gesinn zënter ech iwwer de Fall Blood Oranges héieren hunn, Nick."
  
  
  Dëst ass a Griicheland geschitt. "Virun fënnef Joer, richteg?"
  
  
  "Riets. De Hawk sot, Dir géift kommen."
  
  
  Hien huet den Tirang opgemaach an huet eng schéin Bausch & Lomb 30x Spektiv eraus gezunn, déi hien nodenklech an d'Hand gehuewen huet.
  
  
  "Ech hu vläicht Neiegkeeten fir Iech."
  
  
  "Och?"
  
  
  Hien huet säi Brëll iwwer d'Aen gesat an huet sech ëmgedréit fir sech ëm den Hafen ze kucken. Ech hu gemierkt datt hien d'Booter kuckt wéi ech geklappt hunn.
  
  
  Kelly huet AX zu Malaga fir op d'mannst dräi Joer gefouert. Seng Aarbecht war et ze wëssen wat a wien aus Malaga kënnt a geet.
  
  
  Ech hunn iwwer seng Schëller gekuckt. Hien huet de Pleséierpier am Zentrum vum Hafe studéiert. Hie schéngt besonnesch un der grousser Yacht interesséiert ze sinn, déi iergendwou an der Mëtt verankert ass.
  
  
  "Dat ass et," sot hien. "Dëst ass Lysistrata." Dem Corelli seng Yacht.
  
  
  Ech erënnere mech un eng Foto déi ech um AX HQ gesinn hunn.
  
  
  Hien huet mir d'Bokular iwwerreecht. Ech hunn et konzentréiert. Hie war excellent; Ech hunn d'Yacht ganz kloer gesinn. Verschidde Crewmemberen hu sech um Deck gebrach. Alles u Bord war roueg a roueg. Ech konnt eng Rei vun Kabinen op der Haaptrei mat zwou Zeile vun Fënsteren gesinn, Bedeitung, datt d'Kabinen waren zwee deck ënnert.
  
  
  Et war eng grouss, schéin Pleséier Yacht. De Fändel vu Frankräich huet am Heck geflunn.
  
  
  De Mitch Kelly huet sech bei sengem Schreifdësch gesat an huet e Pabeier gerüst. Ech wousst datt hie wollt datt ech oppassen op wat hie seet. Wéi ech amgaang mäi Brëll ofzeginn, hunn ech gesinn, datt een an engem Pullover an Hosen aus der Haaptkabin op d'Deck koum. Et war eng Fra mat laang blond Hoer. Si war ganz busty an dënn Taille, an déi enk passend Hosen, déi hir Hëfte an den Oberschenkel ëmklammen, hunn der Fantasi näischt verlooss. Hatt hat flott Been ënnert deenen bloen Hosen. Hir Haut war fair a glat, an hir Ae waren blo. Si ass an d'Sonn erausgaang, huet hir Sonnebrëller un a setzt se absentéiert zréck op der Plaz.
  
  
  "Tina Bergson," sot ech haart.
  
  
  De Kelly huet den Hals gekräizt an d'Fënster ausgekuckt, an d'Sonn op d'Waasser gekrasch. "Jo."
  
  
  "E perfekt Meedchen," Ech bemierken.
  
  
  "Eng aner Saach iwwer Nick Carter,"Kelly snorted. "Wéi geet et dir ëm?"
  
  
  "Ech maachen just wat de Mann zu Washington seet," hunn ech gemëscht.
  
  
  "Dëst ass gëschter komm," sot de Kelly an huet de Pabeier erëm gerëselt.
  
  
  Ech hunn d'Aen vum Tina Bergson seng schlank Schëlleren a Këscht ofgeholl, mat engem Pullover bedeckt, an d'Binokulare réckgängeg erofgesat. D'Kelly huet et opgeholl, säi Stull gedréint, a konzentréiert se op Tina Bergson wärend ech déi gedréckt Informatioun gelies hunn.
  
  
  KELLY. RAMIREZ AN KELLY. 3 PASEO ZAFIO. Arrivée Dënschdeg BOARD LYSISTRATA. DE BESOCHER ASS BEREI. D'TINA BERGSON BRENGT HEM AN D'YACHT. Spéit Ski Rendez MAT Drogenexpert.
  
  
  "Réimesch Nues!" - Ech widderhuelen mat engem Grinsen.
  
  
  "Dat ass dem Corelli säi Spëtznumm," sot Kelly. "Zimlech corny, ass et net?"
  
  
  "Zimlech corny, jo." Roman Nose war de Leader vun den Indianer.
  
  
  "De Corelli betruecht sech selwer als en Outcast. Dir wësst - vun der Mafia."
  
  
  Ech hunn de Message nach eng Kéier gekuckt. "No der Formuléierung beurteelen, ech mengen, hatt trëfft mech, oder?"
  
  
  "Riets. Si kennt Ären Hotel. Ech hunn schonn eng Notiz geschéckt."
  
  
  "Wéini wäert si do sinn?"
  
  
  "Si sollt dech an der Lobby um Mëtteg ophuelen." Kelly huet op seng Auer gekuckt. "Dat gëtt Iech eng hallef Stonn."
  
  
  "Wat iwwer Juana?"
  
  
  "Si kann waarden. Dëst ass eng virleefeg Enquête."
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn. "Firwat all dës Blödsinn?"
  
  
  "Roman Nose war Angscht. Ech mengen, hie wëll wëssen, ob hie gefollegt gëtt.
  
  
  "Oder wann jo," Ech geduecht.
  
  
  ***
  
  
  Ech hunn de Mëtteg an der Lobby gewaart.
  
  
  Wéi si erakoum, sinn all d'Aen an der Lobby op hir gedréint, d'Fraen hu mat Indignatioun ausgesinn, Männer hu mat Interessi gekuckt. D'Awunner um Dësch verwandelt op eemol zu frëndleche Lotharios.
  
  
  Ech sinn opgestan an si komm. "Miss Bergson," sot ech op Englesch.
  
  
  "Jo," huet si mat nëmmen engem liichte Akzent geäntwert. "Ech si spéit. Et deet mir wierklech leed".
  
  
  "Dir sidd derwäert op ze waarden," sot ech.
  
  
  Si huet mech kal gekuckt. Ech hunn un Äisbierger an de Fjorde geduecht. "Soe mir dann goen?"
  
  
  "Jo," sot ech.
  
  
  Si huet sech ëmgedréit an huet mech aus der Lobby an dat hell spuenescht Sonneliicht gefouert.
  
  
  "Et ass just vis-à-vis vun der Plaz," sot si. "Mir kënne goen"
  
  
  Ech wénken an hunn hir Hand galant geholl. No allem war ech an Europa. Si huet mir et ouni Kommentar ginn. All spuenesch Ae huet sech gedréint fir eis zwee ze begréissen - hir mat Bewonnerung, mech mat Näid.
  
  
  "Et ass e schéinen Dag," sot si an huet en déif Otem.
  
  
  "Hutt Dir Malaga gär?" Ech hunn meng Aen op hir Gesiicht gekollt.
  
  
  "Oh jo," sot si. "Et ass faul an einfach hei. Ech Léift Sonn. Ech hu gär Hëtzt."
  
  
  Si sot et
  
  
  
  
  
  , mee ech hunn et net ernimmt. "Wéi war Är Bootfahrt?"
  
  
  Si huet gesucht. "Mir sinn an enger Schauer virun der Costa Brava gefaangen. Soss ..."
  
  
  "An ären - Äre Komerod?"
  
  
  Si huet mech nodenklech gekuckt. "Här Roman?"
  
  
  "Här Roman" D'Charade ass weidergaang.
  
  
  "Dir wäert him geschwënn gesinn."
  
  
  "Ech huelen et du Ski," sot ech wéi mir op d'Marina ukomm sinn.
  
  
  "Ech hunn dat gär." Si huet gelaacht. "An du?"
  
  
  "Moderat," sot ech. "Meeschtens an den USA. Aspen. Stowe. *
  
  
  "Ech wëll enges Daags an Amerika goen," sot d'Tina Bergson, hir blo Aen waarm a stierwen mech intensiv no.
  
  
  "Vläicht Mister ... äh, Roman - wäert eppes iwwer dëst ze soen hunn."
  
  
  Si huet gelaacht. D'Zänn waren perfekt. "Vläicht, wierklech." Si huet mech intensiv gekuckt. "Ech mengen, Dir an hien wäerte gutt zesummekommen."
  
  
  Da ware mir op der Embank, an de jonke Mann um Enn stoung op Opmierksamkeet, riicht seng Astellung zu Tina Bergson. Hie war zimmlech dënn, awer ausgesinn wiry a staark. Hien hat gekrauselt schwaarz Hoer an e Bläistëft-dënn Moustache.
  
  
  "Señorita," sot hien. Hien huet seng Hand ausgestreckt fir hir erof an dat klengt, schlank Motorboot ze hëllefen, deen un den Dock gebonnen ass.
  
  
  "Merci, Bertillo," sot si zaart. "Dëst ass den Här Peabody," sot si him a weist op mech.
  
  
  "Señor," sot Bertillo. Seng Ae waren donkel an intelligent.
  
  
  Ech sprangen no Tina Bergson an dann Bertillo geplënnert fort, de Motor ugefaangen, a mir arced Richtung Yacht dräi honnert Meter ewech.
  
  
  D'Bucht fonkelt an der Sonn, Mierwe sammelen Offall aus dem Mier, a wéi mir duerch d'Waasser geschnidden hunn, si si rosen an den Himmel geflunn, eis mat Mierwaasser gesprëtzt.
  
  
  An e puer Minutten ware mir un d'Yacht gebonnen. Elo konnt ech den Numm gesinn, Lysistrata. Iwwer eis hunn zwee Séifuerer erof gekuckt an d'Leeder erofgeheien. Mir sinn u Bord geklomm.
  
  
  An enger Kabine op der Haaptdeck, déi sech als Salon erausgestallt huet, hunn ech e muskuläre Mann gesinn, deen an engem gemittleche Loungestull sëtzt. Hien huet eng Zigare gefëmmt, déi Haloen vu bloen Damp iwwer säi Kapp geschéckt huet.
  
  
  Mir sinn erakomm. Hien ass opgestan, säi grousse Kapp ass an eng Dampwolk eropgaang. Tina! "Hien huet hatt begréisst a si huet zréck gelaacht.
  
  
  "Dëst ass den Här Peabody aus Amerika," sot si. "Här Peabody, dëst ass den Här ... äh ... Roman."
  
  
  Ech hunn ëmgekuckt. D'Ëmgéigend war herrlech.
  
  
  Hien huet gelaacht an d'Hand gerëselt. Säi Grëff war fest. "Här Peabody, ech huelen un datt Dir Ski?"
  
  
  Ech hunn geknackt. "Ech maachen Slalom."
  
  
  "Tina och. Ech och, awer net fir laang. Mir verbréngen Zäit zu Sol y Nieve. Ech huelen un, datt Dir do wäert sinn?"
  
  
  "Ech."
  
  
  "Mat Ärem Begleeder?"
  
  
  "Jo."
  
  
  "Dëse Komerod. Verstinn hien d'Essenz vun der Versammlung?
  
  
  "Hien hatt".
  
  
  "Entschëllegt?"
  
  
  "Mäi Begleeder ass eng Fra. Si versteet ".
  
  
  Ech hunn "The Roman Nose" studéiert. Vun der Foto, déi ech gesinn hunn, hunn ech gemierkt datt hien einfach de Rico Corelli kéint sinn. Tatsächlech war ech sécher datt et de Rico Corelli war. Hie war de richtegen Alter, obwuel hien säin Alter net sou vill gewisen huet wéi déi meescht Männer am Geschäft.
  
  
  "Ech hat ëmmer gutt Relatioune mat den Amerikaner," sot de Corelli.
  
  
  Tina huet gelaacht. "Ëmmer."
  
  
  "Mir freeën eis op Är Präsenz an eisem Land," sot ech. "Op d'mannst verstinn ech datt Dir ..."
  
  
  Corelli huet seng Hand opgehuewen. "Ech hoffen d'Rees ze maachen. Wa mir kënnen en Deal maachen."
  
  
  "Et wäert nëmmen eng Versammlung daueren," sot ech. "Am Ski Resort."
  
  
  Hien huet geknackt.
  
  
  "Wat ass de Grond fir dës Virversammlung?" - Ech hu schaarf gefrot.
  
  
  "Sécherheet," huet hien geklappt, op eng Zigare gepuscht. Décke Rauch huet ugefaang duerch d'Kabine ze wandelen.
  
  
  "Dir schéngs sécher genuch." Ech hunn mech no vir geluegt a gläichméisseg a sënnvoll geschwat. "Ech versécheren Iech, soulaang ech ronderëm sinn, ginn et keng Sécherheetsprobleemer."
  
  
  E schwaache Laachen blénkt op seng Lippen. "Wahrscheinlech nee."
  
  
  De Steward huet Gedrénks matbruecht. Ech hunn mech zréckgezunn. D'Sëtzung gouf diskutéiert an ausgemaach. Et wier einfach him am Auswee ze kontaktéieren an Juana mat him huelen.
  
  
  Mir drénken.
  
  
  Mir hunn iwwer eppes anescht geschwat. Fënnef Minutte si vergaangen. Endlech Tina opgestan.
  
  
  "Ech gleewen datt den Här Peabody ängschtlech an säin Hotel zréckkënnt."
  
  
  Ech hunn geknackt. "Merci fir Är Zäit, Här Roman. Ech freeën eis op eng méi voll Diskussioun am Schnéiland.
  
  
  Mir hunn eis géigesäiteg gekuckt an ech hunn mech ëmgedréint fir ze verloossen. D'Tina ass op mech komm an huet meng Hand geholl.
  
  
  "Et deet mir ganz leed, datt ech net mat Iech op d'Ufer zréckkommen. Awer de Bertillo wäert Iech zréck huelen."
  
  
  Ech hu lues d'Hand gerëselt. "Merci souwuel fir Är charmant Gaaschtfrëndlechkeet."
  
  
  Mir waren op deck an ech sinn op d'Boot erofgaang. Si huet mech vun der Deck gewénkt wéi d'Boot ugefaang huet eraus ze spin an ass Richtung Dock gaang.
  
  
  Mir waren nëmme fofzeg Meter fortgaang wéi e plötzleche Gejäiz vun der Yacht héieren huet. E schrecklechen Toun huet sech séier a kontinuéierlech iwwer d'Uewerfläch vum Waasser verbreet.
  
  
  Ech hunn mech séier ëmgedréit. "Stop, Bertillo!"
  
  
  Ech hunn d'Tina gesinn de Salon verlassen, wou si just fort war. Si ass gestoppt.
  
  
  Eng Serie vun orange Blëtzer an der Kabine blénkt, dunn huet d'Gebrühl vu Maschinnegewierer iwwer d'Waasser geklomm.
  
  
  Ech héieren e Gejäiz.
  
  
  E weidere Schoss huet geklappt an ech hunn d'Tina Bergson op d'Plack gesinn, hir Stëmm ofgeschnidden an der Mëtt vum Gejäiz.
  
  
  Eng Figur an engem donkel wetsuit geplënnert séier laanscht deck als
  
  
  
  
  
  Panther, a sprang iwwer d'Gelänner op der wäiter Säit an d'Waasser. Ech hunn eng Pistoul erausgezunn, awer konnt hien net präzis schéissen.
  
  
  "Gitt ëm d'Yacht!" - Ech hunn op Bertillo geschlof.
  
  
  Iwwerrascht, erschreckt, awer kapabel, huet hien op d'Motorboot geschoss, a mir sinn op der Styrbord Säit laanscht de Bogen vun der Yacht gerannt.
  
  
  Nëmmen d'Bubbles hu gewisen, wou de Mann am Nassuit higaang ass. Hien huet seng Scuba-Ausrüstung do hannerlooss, dat war evident. Hien ass fir ëmmer fort.
  
  
  Mir hunn eng ganz Minutt ëmkreest, awer hien ass ni opgetaucht.
  
  
  Ech sinn d'Trap op d'Deck eropgaang, wou véier Crewmemberen d'Tina ëmginn hunn, déi otemt awer roueg gekrasch huet. D'Schëller vun hirem Pullover war mat séier dréchent Blutt bedeckt.
  
  
  Ech sinn an de Salon gelaf.
  
  
  De grousse Mann louch um Buedem. Säi Kapp gouf duerch d'Schéiss bal komplett zerstéiert. Hien ass gestuerwen ier hien op d'Deck geschloen huet.
  
  
  Ausserhalb hunn ech op d'Ufer gekuckt, awer et war kee Mann an engem Nassuit.
  
  
  Ech hunn d'Schëff a Richtung Ufer gegraff an de Mitch Kelly genannt. Hie war schockéiert, awer hien war e Profi. Hien huet direkt d'Malaga Garde geruff.
  
  
  D'Tina huet hir Aen opgemaach.
  
  
  "Et deet wéi!" si huet gekrasch.
  
  
  Dunn huet si Blutt gesinn a geschwächt.
  
  
  Véier
  
  
  De Mitch Kelly huet den ënneschten Tirang vum Dateiekabinett opgemaach. Hien huet gesinn wat ech duerchgaange sinn. Ech hunn nogekuckt wéi hien de Liederfall ofgeschloss huet, deen de Radiotelefonsender enthält.
  
  
  Et war e flotte klenge Kit: Japanesch gemaach, mat Solid State Transistoren. Dir kënnt bal op de Mound goen a mat him zréckkommen.
  
  
  Et huet e puer Momenter gebrommt nodeems hien et ageschalt huet, bis et erwiermt. Hien huet mech guer net ugekuckt, awer ass op d'Aarbecht gaang, kontaktéiert den AX no e puer initialen Uruff, an huet kuerz mam Bedreiwer am AX Monitor mam gewéinleche R/T-Gebuert geschwat.
  
  
  "Ech hunn den Hawk."
  
  
  Ech hunn den Telefon "Här?" Ech konnt kaum meng Roserei enthalen.
  
  
  "Nick, dëst ass keen autoriséierten Uruff! Ech wëll datt Dir wësst ... "
  
  
  "Si mir kloer?"
  
  
  "Jo."
  
  
  "Schéisserei."
  
  
  "Riets." Dem Hawk seng Stëmm gouf virsiichteg. "Wat ass geschitt, Nick? Et gëtt mir ëmmer Päiperleken wann Dir Sécherheetsmesuren befollegt.
  
  
  "Wien huet dës Missioun organiséiert? Treasury Department?"
  
  
  "Dir wësst datt ech net autoriséiert sinn ze schwätzen."
  
  
  "Et richt witzeg."
  
  
  "Sot et nach eng Kéier?"
  
  
  „Et sténkt! De Corelli ass dout."
  
  
  "Doud?" Paus. "Oh, léif mech."
  
  
  "Wien huet dat arrangéiert?" - Ech hunn nach eng Kéier gefrot.
  
  
  "Ech kann net…"
  
  
  "Et war e Setup. A wien et arrangéiert huet, huet mech benotzt fir de Corelli ëmzebréngen.
  
  
  "Nee! Oh, ech gesinn wat Dir mengt."
  
  
  "Kuckt dëst, Här, wann ech glift! Wann d'Mafia propper ass, dann ass eppes vun eiser Säit falsch gaang. Wann de Corelli eng Aart Spill gespillt huet, dann war de Schatzkammer e Bedruch.
  
  
  "Sidd Dir sécher datt hien dout ass?" - Den Hawk huet schaarf gefrot. Säin Toun vun der Stëmm huet bedeit datt hien sech vu sengem éischte Schock erholl hat.
  
  
  "Däi Halschent vum Kapp war ofgeschloen? Oh jo. Hien ass dout, Här."
  
  
  "A säi Komerod?"
  
  
  "Si ass lieweg, awer blesséiert."
  
  
  "Ech mengen et war déi richteg Saach ze maachen,"Hawk. "Réimesch Kontroll iwwerpréift Corelli."
  
  
  "Réimesch Kontroll ka vun der Mafia bezuelt ginn!"
  
  
  "Nicholas ..." hie reprochéiert mech.
  
  
  "Bedenkt dës Missioun eriwwer, Här."
  
  
  "Berouegt Iech, Nick. Ech kontaktéieren Iech soubal ech e puer Uruff maachen.
  
  
  "Madame Rivera an ech wäerten net fir weider Instruktioune verfügbar sinn."
  
  
  „Bleift do! Ech wëll dat kloer maachen."
  
  
  "Et ass scho gekläert, Hawk. Oder vläicht gëtt e méi genee Begrëff kartéiert. Äddi".
  
  
  "Nick!"
  
  
  Ech ugemellt.
  
  
  Kelly war iwwerrascht vum Gespréich tëscht Hawk a mir. Hien huet sech net a bewosst Ongehorsamkeet engagéiert. Dofir huet hien iwwer onwichteg Saache geschwat. Hien ass op säi Schreif gaang an huet sech gesat. Hien huet mech virsiichteg studéiert a gewaart bis den Daach op mech zesummebréngt.
  
  
  "Denkt Dir datt AX benotzt gouf?" - huet hien endlech gefrot.
  
  
  "Ech mengen et, awer ech weess et net."
  
  
  "Eng Leck?"
  
  
  Ech hunn op meng Hänn gekuckt. "Vläicht."
  
  
  "Wat iwwer d'Meedchen?"
  
  
  "Juana? Ech weess wierklech net iwwer hatt. Wann hatt an dësem involvéiert war, wäert si laang fort sinn.
  
  
  "Wuer gees du?"
  
  
  Ech hu mech op d'Dier gedréint. "Mir ginn zréck an den Hotel. Ech froe mech ob hatt do wäert sinn."
  
  
  Si war. Ech konnt hir héieren an hirem Zëmmer rummage soubal ech op meng Säit vum Raum erakoum. Op d'mannst huet et ausgesinn wéi hatt. Just fir sécher ze stellen, datt ech mäi Luger erausgeholl hunn a sech an d'nächst Dier geplënnert hunn.
  
  
  "Juana?" - sot ech roueg.
  
  
  "Oh. Nick?"
  
  
  "Här Peabody."
  
  
  "Wéi war ët?"
  
  
  Et war Juana, okay. Ech konnt der Stëmm soen. Ech hunn de Luger ënnerstëtzt, decidéiert datt wa si mam Hitman gewiescht wier, hatt scho Malaga verlooss hätt, well hir Participatioun un der Charade fäerdeg wier.
  
  
  Ech hunn d'Dier opgemaach an erakomm. Si war an engem ganz formell awer cool sicht Kostüm gekleet, datt op Goût a Suen ugedeit ouni deier gin. Si huet gelaacht, wat bedeit datt si näischt iwwer Corelli wousst.
  
  
  "Dir kuckt midd, Nick."
  
  
  "Ech sinn. Frësch aus Energie."
  
  
  "Firwat?"
  
  
  Ech souz um Rand vum Bett an hunn op hatt gekuckt. Ech wollt voll vun der Luucht profitéieren wann ech hiert Gesiicht liesen. Si huet sech op mech gedréint, de staarke Sonneliicht vu Malaga ass erangaang, all Detail vun hirem Gesiicht beliicht.
  
  
  "Rico Corelli ass dout."
  
  
  Hiert Gesiicht gouf blass. Wann hatt gehandelt huet, hat si eng exzellente Kontroll iwwer hiren arterielle System. All Physiolog
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  Hie wäert Iech soen datt den arterielle System onfräiwëlleg ass.
  
  
  "Ëmbruecht? Op enger Yacht?"
  
  
  Ech hunn geknackt. "Charakter an engem Wetsuit."
  
  
  "Wat iwwer d'Fra, déi mat him war?"
  
  
  "Tina Bergson gouf blesséiert, awer si ass nach ëmmer lieweg. Et huet ausgesinn wéi e Setup, Juana.
  
  
  "Wat solle mir elo maachen?"
  
  
  "Mir waarden," sot ech. "A Wierder vum Hawk. Ech hunn Iech schonn informéiert."
  
  
  Si huet mech ugekuckt. "Hutt Dir de Mann gesinn, deen de Corelli ëmbruecht huet?"
  
  
  "Nëmme seng Silhouette."
  
  
  "Huet hien ausgesinn wéi deen deen eis zu Ensenada erschoss huet?"
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn. "Ech hunn hien och ni gesinn."
  
  
  "Et ass vläicht de Mann am Auto zu Washington gewiescht."
  
  
  "Dës Kéier huet hien e Nassuit un. Hie kéint deen sinn. Ausserdeem kéint hien de Senator Barry Goldwater gewiescht sinn.
  
  
  Juana huet dëst ignoréiert. "Hien huet eis zu Ensenada opgeholl an eis iwwer Washington op Malaga gefollegt." Si war elo positiv a kuckt direkt op mech.
  
  
  "Vläicht".
  
  
  "Et sollt sinn!"
  
  
  "Wanns du ët sees."
  
  
  Si ass Richtung mech geplënnert bis si sechs Zentimeter vun mir ewech gestoppt. "Si soten, Dir sidd ee vun de beschten. Wéi hutt Dir dat geschéie loossen?"
  
  
  Ech hunn hir virsiichteg ugekuckt, keng Ausdrock op mengem Gesiicht ze weisen. Awer et war sou vill Roserei a mir datt Wellen vun Emotiounen musse erreecht hunn fir hatt ze beréieren, well si huet sech zréckgezunn wéi wann hatt erwaart datt ech hatt géif schloen.
  
  
  "Ech wäert vergiessen, datt Dir dat jeemools gesot hutt."
  
  
  Si huet sech zesumme gezunn an huet de Kapp grujeleg gerëselt. "Ech wäert net"
  
  
  Den Telefon huet geklappt.
  
  
  "D'Kelly ass hei," sot d'Stëmm. "Ech halen a Kontakt mat Tina Bergson."
  
  
  "Och?"
  
  
  "D'Zivilgarde huet si an eng privat Klinik net wäit vun eis, bei Alcazaba, geholl. Hiren Dokter kritt eis Pai.
  
  
  "Wéi bequem."
  
  
  "Si ass bewosst. Si wëll dech gesinn."
  
  
  Ech hu séier geduecht. "Fin. Gëff mir d'Adress."
  
  
  "Ech muss dech dohinner huelen."
  
  
  "Fin. Ech kontaktéieren Iech a fofzéng Minutten. Kelly, wéi wousst d'Zivilgarde wou se se huelen soll?
  
  
  Kelly grinst. "Mir hunn och e puer vun hinnen."
  
  
  Laachen hunn ech den Telefon opgehuewen.
  
  
  "Wat war dat alles?" - D'Juana huet mech gefrot. Si war nach ëmmer siichtbar gerëselt vun der Noriicht vum Corelli sengem Doud. Dee Moment hunn ech decidéiert datt si onschëlleg wier.
  
  
  "Tina Bergson. Si erholl sech. Ech wäert mat hatt schwätzen."
  
  
  "An ech?"
  
  
  Ech wollt d'Juana zu all Moment siichtbar sinn. "Dir gitt".
  
  
  Si entspaant. "Oh gutt." Smile. "Ech hu mech gefrot wat Dir mat mir maache géifs."
  
  
  "Wéi ëmmer, ech huelen dech mat mir. Dir sidd e ganz schéint Meedchen, an ech hunn schéin Meedercher gär. Ech hunn gelaacht.
  
  
  Si huet eigentlech blo. "Verdammt dech." Ech mengen si war besuergt iwwer hir Verstand erëm.
  
  
  ***
  
  
  De Mitch Kelly huet de gréissten Deel vum Spazéiergang op de Büro an d'Klinik verbruecht fir sech op d'Juana Rivera ze weisen. Hien huet d'Roll vun engem ganz haarden, raffinéiert Spezialagent gespillt. Tatsächlech konnt hien d'Fraen charméieren och wann hien keng Roll spillt. D'Juana schéngt determinéiert seng Beweegung ze akzeptéieren, anscheinend benotzt hiren Interessi un Kelly fir mech ze stimuléieren.
  
  
  Mee ech hunn net vill opgepasst, ech war ze beschäftegt ze denken.
  
  
  Als éischt war ech rosen op mech selwer, datt ech d'Produktioun net gesinn hunn kommen. Mat dësem Scharfschützer, deen zu Ensenada operéiert an enger komescher Crew, déi eis zu Washington kuckt, muss ech op Ierger zu Malaga virbereet sinn. Wéi och ëmmer, ech hunn geduecht datt d'Mäerder no mir a Juana waren, net Corelli. Sou domm!
  
  
  Dëst war wat ech a menge Gedanken realiséiert hunn. D'Tounen vun den Autoshornen vu baussen huet mech endlech aus der Dämmerung bruecht an ech hunn ugefaang ze kucken wéi déi schmuel Stroosse vu Malaga laanscht mech passéieren.
  
  
  Den Auto ass op d'Säit vun der Strooss gezunn a mir sinn erausgaang. D'Klinik war op enger schmueler Strooss, am Schiet vun direktem Sonneliicht vun de Gebaier ronderëm. D'Gebaier waren propper a gutt ënnerhal. Et war definitiv net Deel vun de Slums vu Malaga.
  
  
  Kelly koum duerch d'Haaptentrée. Mir sinn op déi kromme Marmertrapp eropgaang, no enger Fra an enger wäisser Uniform mat engem zimlech formidablen Heck, déi kuerz mam Mitch Kelly geschwat huet wéi mir erakoum. Wéi mir den zweete Stack Gang erofgaange sinn, huet en dënnen Mann an engem Geschäftskostüm a schwaarze Krawatt Kelly mat engem breede Laachen begréisst.
  
  
  Laut Kelly, et war den Dokter Hernandez, dem Tina Bergson säin behandelenden Dokter. Ech konnt duerch dem Hernandez säi stralend Laachen soen datt dem AX seng Sue seng Rechnungen bezilt an hien all opgeléist gëtt wéi hien seng Patronen hir Sklaven begréisst.
  
  
  "Wei geet et him?" - Kelly gefrot.
  
  
  Den Hernandez huet seng Hänn virun him geklappt, huet en déif Otem geholl an huet sech laang besuergt.
  
  
  "Et ass eng Kugelwonn, Dir verstitt. Sou eng Wonn verursaacht heiansdo tatsächlech Sepsis am Blutt. Sepsis ass Gëft," sot hien mir, wéi wann ech den Haaptidiot an der Grupp wier. "Ech mengen wierklech, datt hatt gutt aus dësem kënnt. Mat Gott senger Hëllef kënnt si eraus!”
  
  
  "Wéi séier?" Ech gefrot.
  
  
  "E puer Deeg," sot den Hernandez nodeems hien eng Minutt geduecht huet.
  
  
  "Ah," sot ech. "Dann ass et guer net esou eescht."
  
  
  Seng schwaarz Ae blénken fir ee Moment. Dunn huet hien e besuergt, besuergt Laachen gelaacht. "Eescht genuch, Señor Peabody,"Hien huet gesot. Dëst huet gemengt, datt hien hir net direkt loosse géif. Ech hu missen d'Tatsaach akzeptéieren datt seng Widderstand medezinesch raisonnabel gewiescht wier. Eng Kugelwonn kann eng béis kleng Saach sinn. "Awer et ass gutt datt hatt
  
  
  
  
  
  "Ech sinn direkt hei ukomm," sot den Hernandez weider. - Si war bal am Schock. Wann et ëm Schéisswonnen kënnt, musst Dir Iech Suergen iwwer Schock maachen.
  
  
  Ech hunn geknackt. "Kënne mir eran kommen fir hatt ze gesinn?"
  
  
  "Natierlech natierlech!" Den Hernandez huet gestrahlt, sech op d'Kelly gedréint a wénkt Richtung Dier an der Gang. "Komm w.e.g. eran".
  
  
  Kelly huet d'Dier opgemaach an ass an e grousse grousse Raum mat engem Spidolsbett an der Mëtt gaang. D'Jalousie goufen gezunn an eng Luucht stoung um Nuetsdësch nieft dem Bett.
  
  
  D'Tina Bergson war schéin, och wa si a ganz ausgeglachene wäisse Lengen gewéckelt war an d'Këscht déif an de Spidolsdecken bedeckt war. Hir Hoer waren iwwer d'Këssen ausgeflüstert, en Halo vu gesponnenen Gold.
  
  
  Si hat hir Aen zou wéi mir eragaange sinn, awer si huet se opgemaach wéi mir op hatt gekuckt hunn.
  
  
  Hire Bléck huet no mech gesicht. "Här Peabody," sot si.
  
  
  Ech hunn geknackt. "Ech si frou, datt Dir sou gutt kuckt."
  
  
  Si huet probéiert ze laachen. "Et war ... et war ..." An d'Tréinen sinn an de Ae gefall.
  
  
  Ech sinn op hir komm. "Tina, et war schrecklech. Wëllt Dir mir eppes soen?
  
  
  Hir Stëmm war e Geflüster. "Ech fille mech sou geschummt. Ech...“ Si huet eis plädéierend ugekuckt.
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréit. "Fin. Kloer de Raum. Si wëll eleng mat mir schwätzen.
  
  
  Juana huet sech opgeriicht. "An ech."
  
  
  Eis Ae begéint. "Bleift, Juana. De Rescht ass eraus!"
  
  
  Den Hernandez an d'Kelly hu gehorsam de Raum mat der Fra an der wäisser Uniform verlooss.
  
  
  Ech hunn dem Tina seng Hand geholl. "Wat ass et, Tina? Firwat schummt Dir Iech?"
  
  
  Si huet sech vu mir ewechgehäit. "Et ass en Trick," sot si. "D'Spill mir gespillt."
  
  
  "E Spill?" Ech hunn dem Juana seng schaarf a souguer Stëmm héieren.
  
  
  "Jo," huet d'Tina nervös geäntwert.
  
  
  "Sot eis iwwer d'Spill," Ech hunn hir bestallt.
  
  
  "Et war dem Rico seng Iddi. Ech mengen, hie war Angscht a wousst datt iergendeen probéiert hien ëmzebréngen.
  
  
  "Wéi wosst hien?"
  
  
  "Dëst ass scho probéiert."
  
  
  "Fin. Hien huet de Verdacht datt een probéiert hie fir hien ëmzebréngen. Wéinst sengem Accord mat eis?
  
  
  "Jo," si geflüstert.
  
  
  "Wann hie wousst, datt een him géif schloen, firwat ass hien direkt an eng Fal gaang?"
  
  
  "Hien huet et net gemaach," sot Tina. "Hien ass net an d'Fal gefall. Tatsächlech vun der Saach ".
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréit an op d'Juana gekuckt. Eng komesch Gedanken ass a mengem Kapp opgestan. Ech hunn dem Tina seng Hand fest gedréckt.
  
  
  "Weider," hunn ech hir gefuerdert.
  
  
  "Et war net de Rico op der Yacht," sot d'Tina endlech, huet hir Aen plädéiert.
  
  
  Also! Kee Wonner, datt alles sou séier geschitt ass!
  
  
  "Nee?"
  
  
  Déi Persoun mat där Dir geschwat hutt war net de Rico Corelli. Dëst war e Mann Rico fir vill Jore bekannt. Säin Numm war Basilio di Vanessi. Sizilianesch.
  
  
  "Wat iwwer Rico? War hien op enger Yacht?
  
  
  "Nee Rico ass an der Sierra Nevada. Soubal d'Versammlung op der Yacht eriwwer war, hu mir him misse matdeelen - an da géifen Dir an hien am Ski Resort treffen. Dëse virleefegen Rendez-vous war en Test. Am Test, Rico huet Guernini benotzt."
  
  
  "Guernini?"
  
  
  "Jo. Wéi ass et? - Zwilling!
  
  
  "Duebel," sot Juana.
  
  
  "Jo! Dir wësst, fir erauszefannen ob iergendeen probéiert de Rico ëmzebréngen. Gesitt Dir?
  
  
  "Oder kill mech," Ech geduecht.
  
  
  "Et ass richteg."
  
  
  - Also Vanessi ass dout, net Corelli?
  
  
  Si sot: "Jo. Dat ass richteg".
  
  
  D'Juana huet mech ewechgedréckt a stoung beim Bett. "Dir liews," huet si geklappt. "Ech kann soen."
  
  
  D'Tina souz hallef am Bett, hir Aen wild. "Firwat schwätzt Dir esou mat mir?"
  
  
  "Dir seet d'Wourecht net! Corelli ass dout! An Dir probéiert eis mat engem Fake ze cadreren!"
  
  
  "Et ass net wouer! Ech schwieren!" Dem Tina säi Gesiicht war mat Schweess bedeckt.
  
  
  "Ech gleewen net!" D'Juana huet schwéier gedréckt.
  
  
  "Rico ass elo an der Sierra Nevada. Mir hunn hien aus der Yacht zu Valencia befreit. Ech kann et beweisen"
  
  
  "Wéi?"
  
  
  "Ech ... ech ..." Tina konnt et net ausstoen. Si huet ugefaang ze kräischen.
  
  
  "Wéi?" - huet d'Juana geruff, sech béien an hir gewalteg gerëselt.
  
  
  D'Tina huet geschüchtert a gekrasch vu Péng. Hir Tréinen fléissen. "Dat ass richteg!" si huet gekräizegt. "Corelli ass lieweg!" Elo huet si offen gekrasch. "Zu Valencia gëtt et e Rekord datt hien d'Yacht verléisst!"
  
  
  D'Juana riicht sech op, hir Ae si schmuel awer zefridden. "Mir kënnen et kontrolléieren."
  
  
  Ech hunn d'Juana sanft op d'Säit gedréckt, hir e weess a weess Look ginn. D'Juana war fett an ech hunn dat gär. Elo woussten mir datt de Corelli lieweg war.
  
  
  "Wou ass hien?" Ech gefrot Tina.
  
  
  "Ech hunn Iech gesot. An der Sierra Nevada." Hir Aen hunn an Horror zréckgezunn.
  
  
  "Awer ..."
  
  
  "Hie wäert mir soen, wou hien dech wäert treffen."
  
  
  "Ass hien incognito am Resort?"
  
  
  Tina wénkt verzweifelt. "Jo Jo! Oh, Här Peabody, et deet mir sou leed, datt et net gutt gaang ass."
  
  
  "Dir musst sinn!" - Ech hu geknipst.
  
  
  "Gitt Dir dohinner fir hien ze treffen?"
  
  
  "Ni!"
  
  
  "Nee?" Hir Gesiicht ass ausernee gefall.
  
  
  "Nee!" Ech war kategoresch.
  
  
  "Firwat, firwat net?" Si ass erëm an Tréinen ausgebrach. "Hien ... hien ... wäert mech ëmbréngen!"
  
  
  "Jo," sot ech roueg. "Ech gleewen, datt hie wäert."
  
  
  Kapitel fënnef
  
  
  Et ass net einfach Gedankewellen aus Ärem Gehir op een aneren ze projizéieren. Ech hunn dëst fir Joer probéiert ouni Erfolleg. Awer dee Moment wousst ech datt ech mat Juana Rivera nëmmen duerch Gehirwellen muss kommunizéieren - richteg extrasensoresch Perceptioun.
  
  
  Ech hunn hir Gesiicht gekuckt a gouf ganz nodenklech. Ech hu geduecht: "Kommt hir Hëllef, Juana." Du bass eng gutt Guy;
  
  
  D'Juana huet mech ugekuckt, gespullt, wéi wa si ongenéiert wier, datt e Mann si sou no kuckt.
  
  
  Ech wousst, datt meng ursprénglech Gedanken net eragaang ass. Dir sidd wahrscheinlech meng verluer
  
  
  
  
  
  Guy awer.
  
  
  "An d'Häll mat all deem", hunn ech endlech geduecht. Ech hunn d'Gefill datt hatt et gefaangen huet.
  
  
  Ech hu mech op d'Tina gedréint a geschloen: "Kee Wee!" Ech sot nach eng Kéier. "Alles ass eriwwer. Dir hutt eis fir d'leschte Kéier gelunn. Keng Versammlung."
  
  
  Dem Juana seng Ae si schmuel an ech konnt bal hir Gedankeprozesser verfollegen wéi si d'Konvolutiounen vum Spill a Konterspill duerchgestrachen huet.
  
  
  "Waart eng Minutt," sot si séier. "Mir kënnen net nëmmen Spuenien verloossen ouni den Här Corelli ze gesinn!"
  
  
  D'Tina huet opgehalen ze kräischen an huet mech hoffentlech gekuckt.
  
  
  Ech hunn op Juana gekuckt wéi ech op e Gaardwurm op enger frëscher Zalot gekuckt hunn. "Oh jo, mir kënnen!" - sot ech rosen. "Si hunn eis gelunn an dat ass den Enn."
  
  
  "Awer wat iwwer d'Informatioun, déi Corelli eis muss ginn?"
  
  
  "Mir brauchen dat net."
  
  
  "Dir braucht dat net," huet d'Juana plädéiert, "awer ech brauch et!" Ech sinn deen, deen hei geschéckt gi war fir hien ze kréien. Dir sidd just e Bodyguard!"
  
  
  Ech hunn op d'Tina gekuckt fir ze kucken wéi hatt eis kleng dramatesch Improvisatioun hëlt. Si gouf Zuschauer bei engem séieren Tennis Match.
  
  
  "Ech kontaktéieren den AX," hunn ech geruff, eppes wéi e spéide Vintage "Bogart" ze maachen. "Missioun geläscht!"
  
  
  "Loosst mech mat hinnen schwätzen!" - sot d'Juana, schonn opgereegt. "Ech hu vill am Spill!"
  
  
  "Mir sollten net virun hatt schwätzen," sot ech onwuel, an d'Tina gewénkt.
  
  
  „Ech ass egal wien héiert! Dëst ass meng Aufgab!
  
  
  Ech hu geduecht, wéi wann ech d'Konsequenze waacht. Endlech hunn ech gesot: "Wëlls du wierklech de Corelli treffen?"
  
  
  Juana wénkt. "Natierlech! Just well Dir déi éischt Versammlung ruinéiert hutt ... "
  
  
  "An du?" - Ech hunn ënnerbrach, op d'Tina gedréint. "Wéi eng Garantie kënnt Dir eis ginn datt Dir de richtege Corelli an der Sierra Nevada begéint?"
  
  
  „Ech hunn dir schonn gesot! Dir wësst wann Dir déi richteg Informatioun kritt.
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn.
  
  
  - D'Juana huet intervenéiert. "Mir mussen de Corelli treffen," sot si. "Dëst ass schrecklech wichteg fir mech!"
  
  
  "Gutt Meedchen," Ech geduecht. Ech halen en impassivt Gesiicht, ech hunn mech iwwer d'Tina hänke gelooss. "Mir probéieren et nach eng Kéier."
  
  
  Si huet hir Ae mat Erliichterung zougemaach a gelaacht.
  
  
  "Dir musst enk mat eis zesummeschaffen, Tina," sot ech hir. "Et gëtt kee Grond fir unzehuelen datt de Killer elo heem geet. Hie wäert dech och ëmbréngen."
  
  
  D'Juana huet gefroot. "Firwat? Wann hie bezuelt kritt fir de Rico Corelli ëmzebréngen, huet hien säi Kontrakt zerwéiert.
  
  
  "Awer hie wäert definitiv iwwer säi Feeler léieren. D'Mafia weess datt de Corelli lieweg ass - oder geschwënn stierft. Da wäert de Mäerder d'Tina verfollegen - fir hien op de Corelli ze féieren!
  
  
  D'Tina huet geschnauft.
  
  
  "Mir wäerten eng Wuecht an dësem Raum setzen," hunn ech ugekënnegt. "Ech soen dem Mitch Kelly."
  
  
  "Awer en ausgebilte Killer kann iwwerall duerchdréien. Wéi weess e Wuecht wien ze kucken?" - gefrot Juana.
  
  
  Ech froen. "Mir hu keng Ahnung wien de Mäerder ass. Hie muss just keen no bei him loossen."
  
  
  "Awer mir wëssen," sot d'Tina op eemol, souz op a wénkt vu Péng bei der plötzlecher Bewegung.
  
  
  D'Juana an ech hu sech mat opgemaache Mond op hir gedréint. "Du weess?"
  
  
  "Wien ass de Killer? Dëst ass e Mann mam Numm Mosquito. Et muss sinn. Hien ass e professionelle Killer. Säi richtegen Numm ass Alfreddo Moscato.
  
  
  "Wéi wësst Dir?"
  
  
  "Well en Hitman probéiert huet an d'Villa vu Rico op Korsika viru sechs Méint ze briechen. Et ware vill Fallen an Apparater laanscht d'Maueren, sou datt hien net erakoum. Awer wéi hien probéiert huet, huet hien d'Drähten geschloen, déi d'Infraroutbiller gemaach hunn. d'Fotoen entwéckelt an hien huet et als Moscato unerkannt."
  
  
  "Rico Corelli kennt Moscato?"
  
  
  "Nee. Si hunn ni begéint. Ee vun de Rico Männer huet de Moscato unerkannt.
  
  
  "Also Dir seet datt de Moscato de Corelli net vu Siicht kennt a mengt datt hien hien ëmbruecht huet."
  
  
  Tina huet geknackt. "Ech hunn net driwwer geduecht, awer jo, ech géif dat soen."
  
  
  "Wat weess Dir nach iwwer Moscato? Alles wat eis hëllefe kann hien z'identifizéieren?
  
  
  Dem Tina säi Gesiicht gouf rosa. "Hie huet wierklech Meedercher gär," huet si zouginn.
  
  
  "Eppes méi wéi dat?"
  
  
  "Hie huet Koppelen gär," huet d'Tina ongenéiert ausgebrach.
  
  
  "Pairen?" - Ech hunn lëschteg gefrot.
  
  
  "Et ass net witzeg!" - sot d'Juana schaarf.
  
  
  Ech hunn zréck op Tina. "Huet hien eng Gewunnecht vun dräi-Geschicht Sex?"
  
  
  "Jo," sot Tina. "Et huet eppes mat him ze dinn. Hien mécht dat all Kéier ier hien op d'Aarbecht geet. Et entspaant him."
  
  
  "Vläicht kënne mir dëst Wëssen benotze fir hien ze fannen ier hien eis fënnt."
  
  
  "Fannt eis?" - huet d'Juana domm widderholl.
  
  
  "Hie wäert natierlech nach eng Kéier probéieren de Wee op Corelli ze fannen. Well hien kennt hien op den éischte Bléck net." Ech hunn op déi zougemaach Fënster gekuckt. "An deen einfachste Wee fir de Corelli ze fänken ass eis ze kucken."
  
  
  Dem Juana seng Aen hunn opgestan. "Da gesi mir eis zu Malaga an hien ass eis no."
  
  
  "Nee. Mir fannen hien als éischt." Mee ech brauch eppes ze fixéieren. "Tina, wéi kann ech de richtege Corelli kontaktéieren?"
  
  
  Si huet sech ëmgedréit. "Dir musst waarden bis hien mech rufft."
  
  
  "Awer wéi wäert hie wëssen, wou Dir sidd - ech mengen, an dëser spezieller Klinik verstoppt?"
  
  
  Si huet d'Schëller gezunn. "Hie wäert. Ech kann et garantéieren."
  
  
  "Ech wëll net op de Ski Resort goen an do op hien waarden," sot ech.
  
  
  "Den Dokter seet, ech wäert an e puer Deeg gutt sinn."
  
  
  Ech hunn geknackt. "Da wäerte mir waarden. An der Tëschenzäit probéieren mir Mosquito ze schwetzen. Ech hätt gär datt hien verschwanne wärend mir un dësem Rally schaffen.
  
  
  ***
  
  
  Ech hunn de Mitch Kelly séier informéiert
  
  
  
  
  
  
  , a bannent enger Minutt war hien um Telefon, huet de Kommandant vu Malaga tricked fir e Member vun der Civil Guard ze ginn, fir d'Tina Bergson am Aen ze halen. Um Wee an den Hotel, Ech sot Kelly iwwer d'Richtung vun der Operatioun.
  
  
  Hien huet gesot datt hien net héieren huet datt The Mosquito zu Malaga war, awer natierlech huet hien keng Gefiller an der Géigend festgestallt. Hie schéngt ze denken, datt ech him kritiséieren. Ech verséchert him Nee.
  
  
  "Häll," sot hien. "Firwat kuckt Dir net?"
  
  
  "Wat Ënnerwelt?"
  
  
  "Malaga Stew," sot hien. "Dat ass wéi se iwwer Mosquito héieren. Verdammt, du an d'Juana gesi ganz legit aus. Dir kënnt e puer geil Expats sinn, déi probéieren e Bodyguard ze lounen. Ech hunn e Kontrakt deen Stew bannen kennt. Säin Numm ass Diego Perez. Lauschtert, ech schécken Iech et den Owend. Hien wäert dech ëmginn."
  
  
  Ech hunn d'Juana ugekuckt, all prim an ugespaant wéinst mengem männleche Chauvinismus.
  
  
  "Fin. Loosst eis probéieren".
  
  
  Mir hunn d'Rees a Rou ofgeschloss.
  
  
  Soubal mir an den Hotel zréckkoum, hunn ech den Telefon héieren.
  
  
  Et war Kelly.
  
  
  "Eent. Ech hunn en Deal mam Diego gemaach.
  
  
  "Fin."
  
  
  "Hien ass fënnef Fouss siwe Zentimeter grouss, schlank ausgesinn, mat engem klenge Moustache a ganz intelligent. Loosst d'Bänn dech net narren."
  
  
  "Riets"
  
  
  "Zwee. Ech hunn just d'Interpol-Signal entziffert."
  
  
  "Interpol?"
  
  
  "Ech hunn hinnen eng Beschreiwung vum Doudegen zesumme mat Ofdréck geschéckt. Dëst ass net Corelli. Dëst ass Vanessi, okay "
  
  
  Ech hunn geknackt. "Also d'Tina seet d'Wourecht."
  
  
  "Jo. Vill Gléck haut den Owend, Nick.
  
  
  ***
  
  
  Den Diego Perez huet sech erausgestallt genee ze sinn wat de Mitch Kelly beschriwwen huet - e schlank ausgesinnende Eskorttyp, dee flott awer korrekt Kleeder unhat an e konstante Stroum vun onkonsequent Gespréicher behalen huet fir d'Dammen ze begeeschteren, an dësem Fall Juana Rivera.
  
  
  "Ech sinn den Diego Perez," sot hien mir wéi ech him eragelooss hunn.
  
  
  "Wéi geet et dir?" Ech soot. "Dëst ass meng Fra Juana."
  
  
  "Schéin Dame," sot hien mat engem Bou. Ech hunn e Bléck op Juana geklaut. Si huet probéiert hiert Gesiicht nach ëmmer ze halen, awer ech konnt d'Roser dobannen gesinn. Si huet de Verdacht datt ech bei hatt laachen.
  
  
  "Den Här Kelly huet mir den Zweck vun eisem Owend gesot," sot den Diego kuerz a kuckt mech sënnvoll.
  
  
  "Wou ufänken?" Ech gefrot.
  
  
  Hien huet d'Plaz benannt a mir hunn en Taxi geruff a sinn eran komm. Den Diego souz mam Juana, huet op Spuenesch an dann Englesch gestrahlt a geschwat. Ech hunn duerch d'Fënster gekuckt.
  
  
  Zu Malaga weess een wierklech net wou d'Steech ugefaang hunn a wou d'Veräiner opgehalen hunn. Mir hunn ugefaang an engem Restaurant mat Vue op d'Mëttelmier, nieft dem Hafen, an engem Gebitt vun der Stad mam Numm La Malagueta. D'Sonn ass iwwer d'Uewerfläch vum Mëttelmier ënnergaangen a mir hunn Mier giess a Wäin a Cognac gedronk. D'Waarden hunn Käerzen a faarwege Brëller gebrannt an d'Nuecht ass gefall.
  
  
  "Ech hunn eng Iddi, Diego," sot ech.
  
  
  "Iddi?" Den Diego huet ugefaang ze laachen. Hien huet Intrig gär.
  
  
  "Ech sinn e räichen amerikanesche Tourist. Dir kënnt et gesinn wéi ech Suen ronderëm geheien. Ech gi mat menger Fra zu Fouss. Mee ech langweilen mech mat menger Fra. Ech wëll méi wéi nëmmen en einfacht Baueremeedchen an d'Bett setzen. Ech wëll zwee!"
  
  
  Den Diego war frou. "Awer wéi erkläert Dir d'Präsenz vun Ärer Fra, Señor?"
  
  
  "Si ass mat dir, Diego."
  
  
  Säi Gesiicht ass an e stralend Laachen gebrach. "Och!"
  
  
  "A wa mir zwee Meedercher fannen, déi zu zwee schaffen, gi mir erausfonnt, ob si an de leschten Deeg opgefuerdert goufen, besonnesch gëschter Owend."
  
  
  "Ech gesinn!" Dem Diego säi Gesiicht huet Bewonnerung ausgedréckt: "Da loosst eis goen."
  
  
  "Riets. Loosst eis kucken wat duerno geschitt."
  
  
  Mir hunn ugefaangen op Discoen zu Malaga ze goen. Eng europäesch Disco ass am Fong eng donkel Plaz mat enger niddereger Plafong a ganz wéineg Fënstere. Kleng Dëscher si ronderëm eng Plattform an der Mëtt arrangéiert. Et hänken all Zorte vun Dekoratioune vun der Plafong - gedréchent Moos, Gürtel, Seeler, Garters, Strings, Bras, Peitschen, bal alles wat Dir Iech virstellen kënnt.
  
  
  Et gëtt ëmmer Musek haart iergendwou vun enger Stereo Kassett gespillt. Lautsprecher emittéieren Kaméidi an all Richtungen aus verstoppte Rezessiounen. Strobes blénken multi-faarweg Luuchten an all Richtungen. Faarweg Rutschen vun plakeg Kierper a Koppelen a verschiddene sexueller Positiounen ginn op d'Maueren projizéiert. De Kaméidi ass fantastesch.
  
  
  Dann ginn all d'Strobeliichter aus an eng Grupp vu Gittaristen kënnt op d'Bühn. E Flamenco Dänzer erschéngt - männlech oder weiblech.
  
  
  Virun Mëtternuecht ware mir mat negativen Resultater op eng hallef Dose Plazen gaangen.
  
  
  "Fin?" No enger Zäit hunn ech den Diego gefrot.
  
  
  "Näischt, Senor," sot hien. "Et gi vill Frae verfügbar - Singlecharts, Duebel, souguer Triple - awer keen huet zënter kuerzem Triple gemaach."
  
  
  "Also mir probéieren nach eng Kéier."
  
  
  "Mir sinn aus dem Raum." Dem Diego seng Ae si schmuel. "Ech mengen, mir sollten Torremolinos probéieren."
  
  
  "Wou ass et?"
  
  
  "E bësse méi südlech. An der Costa del Sol."
  
  
  "Méi Diskothéiken?"
  
  
  "Dat Bescht. Lieweg. Déier. Verstuerwen."
  
  
  Ech hunn geknackt. "Et kléngt gutt. Gitt".
  
  
  Géint ongeféier eng drësseg si mir op eng Plaz hallef an der Haaptstrooss vun Torremolinos erakomm. Et war eng donkel Plaz. Caged Déieren sinn an Käfeg hin an hier geklommen, déi vun der Plafong no bei der Entrée Bar hänken.
  
  
  Luminescent gemoolt Still an Dëscher glitter an der Däischtert. Flamenco Dänzer verdampft am normale Schrëtt
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  s op enger klenger Bühn am Zentrum vum Raum. Eng Rutsch vun zwou Lesbenes an Ekstase gouf op d'Mauer projizéiert. Verstäerkt Gittarmusek huet sech mam frantic Gejäiz vum Sänger konkurréiert an engem scheinbare Versuch all Patréiner ze deafen.
  
  
  Mir hunn eis gesat, Sangria bestallt an ugefaang ze kucken.
  
  
  Diego ass verschwonnen.
  
  
  D'Juana an ech hunn géigesäiteg gekuckt.
  
  
  Meng Hand huet meng Schëller gegraff. Ech hunn mech abrupt ëmgedréit, erschreckt vum onerwaarte mënschleche Kontakt.
  
  
  "Ech hunn se," sot Diego a mengem Ouer.
  
  
  Ech hunn dem Juana seng Hand beréiert, hatt gewarnt do ze bleiwen, an dem Diego an d'Däischtert gefollegt. Et war eng kleng Dier zur Säit vun der Disco. Den Diego huet mech doduerch gefouert a mir sinn duerch en däischteren Gank an e Raum um Enn gaangen. Um Dësch souz eng Fra vun onbekannter Alter an engem dreckegen, zerräissene Flamencokostüm. Et war eng schwaach elektresch Luucht an der Mauer iwwer hirem Kapp. Si hat schwaarz Hoer, schwaarz Aen a schwaarz Poschen ënnert hinnen.
  
  
  "Bianca," sot Diego. "Dëst ass e Mann".
  
  
  D'Bianca huet midd gelaacht. "Ech hunn dech gär," sot si.
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Äre Kamerad?"
  
  
  "Si ass net sou gutt wéi ech, awer si wäert do sinn."
  
  
  "Säi Numm?"
  
  
  "Carla." Si huet d'Schëller gezunn.
  
  
  "Bianca," sot ech. "Dir musst gutt sinn. Ech wëll keng Suen verschwenden."
  
  
  "Verschwenden Är Suen net op Bianca a Carla!" d'Fra huet geschnauft. "Mir sinn gutt. Ganz gutt".
  
  
  "Ech wëll keng Amateuren!" Ech soot. "Ech wëll wëssen, ob Dir zwee virdru zesumme geschafft hunn."
  
  
  "Natierlech schaffe mir zesummen," sot d'Bianca a wénkt berouegend mat hirer Hand op mech. "Maacht Iech keng Suergen doriwwer. Mir verdeelen d'Suen."
  
  
  "Wéivill?"
  
  
  "Siwe dausend Pesetas pro Stéck."
  
  
  "Dat ass vill! Ech muss wëssen ob Dir gutt sidd!"
  
  
  "Nolauschtert, Dir frot een ..."
  
  
  Diego sot: "Wien, Bianca? Hutt Dir Empfehlungen?
  
  
  "Natierlech hunn ech Empfehlungen! Dëse Fransous lieft zu Marbella."
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. "Ech vertrauen kee Fransous!"
  
  
  Si huet gelaacht. "Dat ass gutt. Ech och!"
  
  
  Den Diego an ech hunn d'Schëller gezunn.
  
  
  "Hey," sot si. "Et war een dee mir gëschter gemaach hunn! Carla an ech. E richtege Bastard, hien war! Hie wollt alles! An direkt! Oh, ech soen Iech ... "
  
  
  "Wien war hien?"
  
  
  Si huet gefroot. "Ech wees net. Hien seet eis net säin Numm. Hien ass eng donkel Guy. Du weess. Gesäit italienesch aus oder eppes. Huet net Spuenesch geschwat."
  
  
  Ech hunn den Diego ugekuckt an hien huet een Lidd erofgesat.
  
  
  "Wou wunnt hien?" Ech gefrot.
  
  
  "Mir sinn an eng Villa hei zu Torremolinos gaang."
  
  
  Ech hunn a mengem Portemonnaie gerammt an zéngdausend Pesetas erausgezunn. "Gëff mir d'Adress," sot ech, "a haalt déi zéngdausend."
  
  
  Hir Aen sinn erweidert an ech hunn Schweess op hirer Stir gesinn. Hir Lippen waren naass vu Spaut. Si gouf tëscht Gier a Vorsicht zerrass. Si huet elo de Verdacht datt ech méi wéi just e Client mat komeschen sexuellen Wënsch kéint sinn. Awer si war méi u Suen interesséiert wéi Zweifel.
  
  
  Si erreecht d'Suen.
  
  
  "Adress?"
  
  
  "Ech weess d'Adress net. Ech ... ech huelen dech dohinner."
  
  
  Ech hunn d'Suen zréckginn an hunn fënnef dausend zréckgezunn. "De Rescht wa mir dohinner kommen, Bianca."
  
  
  Den Diego huet verwonnert ausgesinn. "Senor. Wat iwwer déi aner Senora? Är...?"
  
  
  "Gitt zréck dohinner, Diego, an huelt hatt an eng hallef Stonn heem."
  
  
  Ech hu geduecht datt wann iergendeen den Diego kuckt, si géifen him an d'Juana zréck an den Hotel verfollegen.
  
  
  Ech hunn dem Bianca seng Hand gegraff a mir sinn duerch d'Dier hannert der Disco erausgaang.
  
  
  Et war ganz däischter dobaussen. Neon Luuchten beliicht der viischter vum Gebai, mee de Réck war bal pitch schwaarz.
  
  
  D'Bianca sot: "Waart hei."
  
  
  Si ass fortgaang, an eng hallef Minutt méi spéit ass en Taxi bei d'Haus gezunn, a si huet mir gewénkt.
  
  
  Ech souz nieft hatt, richen de muffege Geroch vun hirer Make-up, hirem Schweess, an hir Kleeder.
  
  
  Si huet mam Taxichauffer geschwat, engem traureg Aen, Baret-Droen Viejo, an hien ass fortgefuer, duerch déi schmuel Stroossen, déi op d'Foussgänger um Rand vun der Stad féieren. Mir hunn de Geschäftsdeel vun Torremolinos verlooss an an de Faubourgen Wunndeel erakomm.
  
  
  Zéng Minutte méi spéit huet d'Bianca sech no vir gebonnen an den Taxichauffer op d'Schëller geklappt.
  
  
  "Aqui! Hei".
  
  
  Hien huet en Taxi gestoppt.
  
  
  "Deen?" - Ech hunn d'Bianca gefrot, d'Villa unerkannt, op déi si weist.
  
  
  Si huet geknackt.
  
  
  "De Mann - wunnt hien eleng do?" Ech gefrot.
  
  
  "Et ass richteg. Et gëtt keen aneren."
  
  
  Ech hunn hir fënnefdausend Pesetas iwwerreecht, aus dem Taxi geklomm, dem Chauffeur bezuelt an hinnen zwee gewénkt wéi se fortgefuer sinn.
  
  
  Den Taxi ass verschwonnen.
  
  
  Ech hunn d'Schëllerholster gepréift. De Luger huet gewaart.
  
  
  D'Villa, déi Bianca identifizéiert huet, war e klengt Stuckhaus ëmgi vun engem gutt gehalene Gaart. Et war eng oppe Paart virum Haus.
  
  
  Ech sinn erakomm.
  
  
  D'Haus war däischter.
  
  
  Ech hunn et vermeit. Et war evident datt de Bewunner vum Haus entweder dobausse war oder am Bett geschlof huet.
  
  
  Ech hunn d'Fënster erauskuckt an d'Kichen an den Iesszëmmer gesinn.
  
  
  Déi zweet Fënster huet an d'Schlofkummer gekuckt, an een huet am selwechte Bett geschlof.
  
  
  Ech hunn mech ëmgekuckt fir sécherzestellen datt keen mech kuckt. Dunn, sou mann wéi méiglech Kaméidi ze maachen, sinn ech an d'Kichenfenster gaang a probéiert se opzemaachen.
  
  
  Zu menger Iwwerraschung gouf hie fräigelooss a fléien eraus.
  
  
  Ech sinn duerch.
  
  
  De Buedem vun der Villa war geréckelt, an ech sinn ouni Toun drop erofgefall. Ech hunn ëmgedréit
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  hien huet säi Luger erausgezunn an ass Richtung Dier an d'Gang hannen an der Kichen gaang.
  
  
  D'Schlofkummer Dier stoung op de Kapp. Ech sinn séier duerch et an d'Schlofkummer gaang an hunn e Liichtschalter bei der Dier gemierkt. Ech hunn mäi Stéck op d'Bett geluecht an d'Luucht ageschalt.
  
  
  "Afréieren," sot ech, geduecht hien hätt eng Waff op der Hand.
  
  
  Keng Bewegung. Näischt. Ech hunn gekuckt. D'Liicht, déi de Raum iwwerschwemmt huet, huet mir gewisen wat geschitt ass, an ech hu mech krank gefillt. De Mann, deen am Bett loung, war net méi do. D'Këssen an d'Bettgezei goufen eropgedréckt fir wéi een ze schlofen.
  
  
  Ech hunn e Moment vun absoluter Panik gefillt, ech hunn d'Luucht erreecht fir et auszeschalten.
  
  
  De Sound hannert mir koum ze séier. Och wann ech sou séier wéi ech konnt gesponnen hunn, de Luger gedréint fir ze fangen wien et war, hunn ech d'Beweegung ni fäerdeg gemaach. Ech war an d'Däischtert gestierzt dee Moment wou en haart Metallobjekt mäi Schädel getraff huet.
  
  
  Déi éischt Saach, déi ech gemierkt hunn, wéi ech erëm bewosst waren, war datt ech net konnt otmen. An dunn hunn ech entdeckt, datt ech och Kappwéi hat. Déi drëtt Saach, déi ech gefillt hunn, war d'Positioun an där mäi Kierper verdréit war. Ech war an engem ganz enk Raum mat kaum genuch Plaz fir meng schmerzhafte Schanken.
  
  
  Ech war erstécken, probéiert propper Loft duerch den Niwwel vu gëftege Damp ze otmen, déi mech ëmginn hunn.
  
  
  Ech hunn meng Aen opgemaach an am Ufank hunn ech näischt gesinn. Meng Ae sténken, verschwonnen an nei fokusséiert. Op eemol hunn ech gemierkt datt ech meng Äerm a Been net konnt bewegen.
  
  
  Wéi ech probéiert hunn riicht ze sëtzen, hunn ech an der däischter Luucht gesinn, datt ech am Virsëtz vun engem ganz klenge Volkswagen ageklemmt war. De Motor war lafen, mä den Auto huet sech net beweegt.
  
  
  Ech hu gekëscht a probéiert den Hals ze läschen, awer ech konnt net.
  
  
  Verkéiersdampen! Dëse Gedanke blénkt duerch mäi Kapp, an ech souz riichtaus, ronderëm kucken, fir d'éischte Kéier gemierkt wéi de Schlauch déi bal zougemaach Fënster duerchbrach.
  
  
  Den Auspuff leeft duerch e Schlauch an d'Volks. Ech wousst genuch iwwer dës Autoen fir ze wëssen datt se praktesch Loft- a Waasserdicht dobannen waren. A mat der Arrivée vu Kuelemonoxid hat ech wéineg Zäit.
  
  
  Meng Handgelenk a Knöchel ware mat enge Seeler gebonnen, déi matenee gebonnen sinn, sou datt ech wéi eng Stier ausgesinn, déi e Stierhond verfolgt. Ech hunn erausgezunn, probéiert de Schlëssel an der Zündung ze gräifen fir se ze dréinen, awer ech konnt meng Knöchel net héich genuch am Auto manoeuvréieren fir op de Schlëssel ze kommen.
  
  
  Ech louch do an ootmen schwéier a Verzweiflung. Ech wousst, datt ech net d'Méiglechkeet hätt frësch Loft an d'Lunge ze otmen.
  
  
  Ech wousst datt Mosquito dobausse waart, a fënnef oder zéng Minutte méi spéit ass hien an d'Garage komm, d'Dier vum Auto opgemaach, de Motor ausgeschalt an mech iergendwou fir d'Liwwerung geholl. Hien huet mech komplett outsmart!
  
  
  Ech konnt meng Knöchel mat menger rietser Hand erreechen, awer ech konnt se net héich genuch ophiewen fir d'Stahlblatt un der Réck vu mengem Knöchel ze beréieren. Ech rutschen vum Sëtz an hunn de Gang Hiewel geschloen, bal seng Form verluer.
  
  
  An dunn hunn ech de Stolblade beréiert.
  
  
  Ech hunn e Moment d'Bewosstsinn verluer, mäi ganze Kierper gouf vun engem schmerzhafte Hust gefoltert. Ech hat keng Zäit.
  
  
  D'Blade ass erauskomm an ech hu probéiert d'Seeler ze schneiden déi meng Knöchel hält. Eng Minutt méi spéit ass de Seel gebrach. Ech konnt net méi otmen an hunn den Otem gehal. D'Dunkelheet huet ugefaang vun alle Säiten op mech ze kommen. Elo konnt ech d'Fanger kaum beweegen.
  
  
  Kuelemonoxid fléisst weider an den Auto.
  
  
  Da sinn meng Been wonnerbar fräi ginn. Ech hunn se vu menge Handgelenk ewech gedréckt an hunn ee Fouss op de Gaspedal gedréckt. De Volkswagen sprang, awer d'Brems huet gehalen.
  
  
  Ech hunn de Ganghebel eraus an erof an d'Réck gedréint an hunn de Fouss erëm op de Gaspedal gedréckt.
  
  
  De Volkswagen huet duerch déi zougemaach Garagentür geschoss an doropshin gerannt.
  
  
  Awer d'Dier huet net opgemaach, obwuel ech d'Rëss vum Holz héieren hunn.
  
  
  Ech hunn de Volkswagen no vir gefuer.
  
  
  Meng Visioun ass erëm verschwannen an ech konnt bal näischt gesinn. Meng Longen hu sech vun der gëfteger Loft geschüchtert.
  
  
  Nach eng Kéier - zréck, briechen et.
  
  
  D'Dieren opgemaach.
  
  
  Ech hunn d'Nuecht dobausse gesinn. Forward.
  
  
  Ech hunn de Volkswagen erëm an d'Réck gesat a sinn duerch déi oppen Dieren an d'Opfahrt geflunn. Ech sinn an en oppene Beräich gezunn an opgehalen. Frësch Loft ass duerch d'Fënster gegoss.
  
  
  Riets vu mir hunn ech e plötzlechen Burst vun orange Flam gesinn, virum Toun vun engem Pistoul.
  
  
  Ech hunn d'Seeler op meng Handgelenk geschnidden an hunn meng Handgelenk befreit. Ech hunn d'Dier opgerappt an d'Fënster erofgerullt, an der frescher Loft Husten. Eng Minutt méi spéit war de Lenkrad a menger Hänn. Ech hunn de Volkswagen gedréint, d'Luucht ugeschalt an op de Punkt gezielt wou de Schoss hierkënnt.
  
  
  Een huet gejaut. En anere Schoss huet geklappt. Ech sinn iwwer d'Ausfahrt op d'Gras gefuer a sinn op d'Bëscher gaang, déi no bei der Garage gewuess sinn. Ech hunn eng mënschlech Silhouette gesinn aus de Bëscher sprangen an iwwer de Wiss lafen. Ech hunn de Volkswagen op hien gehalen.
  
  
  Hien huet sech eng Kéier ëmgedréit, säi erschreckt Gesiicht beliicht duerch déi hell Luuchten vum Auto. Hie war e kuerzen, donkel-Hoer, Ronn-Gesiicht Mann mat décke Wenkbrauwen, laang sideburns an e bloe Baart a Kiefer - Mosquito.
  
  
  Hien huet erëm geschoss, awer verpasst, an ech hunn de Gas schwéier gedréckt. De Volkswagen sprang no vir.
  
  
  Moscato zigza
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  gged elo, probéiert Ënnerdaach am klenge Haff ze fannen. Ech sinn op de Gaspedal getrëppelt an hunn d'Volks sou schwéier wéi et konnt. Ech gesinn hien op eng Mauer sprangen an driwwer sprangen.
  
  
  Ech hunn de Fouss vum Gaspedal ofgeholl an d'Brems geschloen. De Volkswagen huet sech op d'Säit gedréint, d'Gras opgegruewen an an eng Mauer gerannt, d'Luuchten sinn direkt ausgaangen.
  
  
  D'Rad ass a mengem Bauch, awer ech war net séier genuch fir eescht verletzt ze ginn.
  
  
  Ech sinn aus dem Auto geklomm an op d'Mauer gesprongen, an de Wénkel vu Vegetatioun a Bëscher am Nopeschhaff gekuckt.
  
  
  Et war keen a Siicht.
  
  
  Ech sinn zréck an d'Haus a sinn dobannen gaang. An der Schlofkummer konnt ech gesinn wou ech stung a wou Mosquito sech verstoppt huet ier hien mech geschloen huet. Ech hunn mäi Luger um Buedem fonnt, wou ech en erofgelooss hunn.
  
  
  Ech hunn et opgeholl an ugefaang d'Schlofkummer ze verloossen, geplangt eng Fal fir Moscato ze setzen. Desto oder spéider muss hien zréckkommen.
  
  
  Op eemol hunn ech gemierkt datt ech net eleng am Haus war.
  
  
  E Mann stoung am Gank, a laacht op mech.
  
  
  Dat éischt wat ech gesinn hunn war de Webley Mark VI, eng ganz déidlech Waff. Bal direkt hunn ech mech op de Mann konzentréiert, deen d'Waff hält.
  
  
  Hie war e groussen, imposante Mann an engem Mantel mat engem Gürtel. Hien huet de Webley bal zoufälleg geknuppt, wéi wann et näischt méi wéi eng Visittekaart wier, riicht op mäi Mo.
  
  
  Sechs
  
  
  Hien hat e laangt, bal dënnt Gesiicht mat donkelen Aen a gewellten Hoer, déi loosst iwwer d'Stir gefall sinn. A gläichzäiteg, obwuel seng Gesiichtsmerkmale onbeweeglech an enger expressiver Mask vun Onparteilechkeet waren, sinn seng Lippen an e flaache Laachen geschnidden.
  
  
  "Hie war fléien," sot hien traureg op ganz britesch Englesch. "Elo war dat dommst vun dir him entzéien ze loossen."
  
  
  Ech hunn meng Hand op hien gewénkt, probéiert meng net op hien ze weisen. "Kënnt Dir dat Gesiicht aus mengem Mo kréien?"
  
  
  "Wat? Oh!" Hien huet gelaacht. De Webley rutscht an d'Säittasche vu sengem Gürtelmantel a verschwonnen. "Dir sidd Amerikaner, oder?" Hie schéngt vun der Iddi traureg ze sinn.
  
  
  "Jo. An et huet kee Sënn mech ze blaméieren datt ech fortlafen. Wann Dir net an dëse Korridor wéi QE II ausgebrach wier, hätt ech hien ëmbruecht!"
  
  
  Hien huet d'Schëller gezunn. "Ma, dat ass wéi et heiansdo geet, ass et net?" Hien huet breet gelaacht. "Wat denks du? Solle mir him verfollegen? Gëtt et eng Chance?"
  
  
  "Hien ass scho wäit vun hei," sot ech. "Ech fäerten, datt mir hien vergiessen."
  
  
  Hien huet mech virsiichteg studéiert. "Ech erkennen dech net, Frënd. CIA? Militäresch Intelligenz?
  
  
  Ech sot roueg, "Ech sinn en amerikanesche Tourist. Vu wat schwätz du?"
  
  
  Hien huet gelaacht. Sengem Adam säin Apel huet op an erof gesprongen wéi säi Kapp zréckgefall ass. Hie war e groussen, schéine Mann mat engem typesch briteschen Tweed Look. "Du hues keng Ahnung, oder?"
  
  
  Hien huet gesucht. "Verdammt. Ech sinn de Parson. Barry Parson. britesch Sujet. Op Vakanz a Spuenien. An du?"
  
  
  "George Peabody. Genau d'selwecht, ech si sécher."
  
  
  Hien huet irritéiert gelaacht. "Bullshit."
  
  
  "Eigentlech jo," hunn ech geäntwert, och gelaacht. "Et ass däischter hei. Wëllt Dir him aushalen?
  
  
  "Entschëllegt mech wann ech glift?"
  
  
  "Set et eraus. Du weess. Waart op hien hei."
  
  
  "IWWER. Iwwerwaachung behalen? Affirméierend. Ech si ganz averstanen mat dir, ale Mann."
  
  
  "Rufft mech George."
  
  
  Hien huet geschnauft. "Dann George."
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn. "Mir wäerte waarden". Ech sinn op d'Bett gaang an hunn mech um Rand gesat.
  
  
  Hien ass laanscht mech gaang an ass op d'Këssen zesummegeklappt, de Réck op d'Kappdrock hänken. Ech hunn hien héieren, wéi hien a senger Tasche gefëmmt huet. Hien huet e Pak spuenesch Zigaretten erausgezunn, eng an de Mond geluecht a séier mat engem laange Wachsmatch beliicht. "Oh. Entschëllegt. Fëmmen?"
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. "Gefall."
  
  
  "Wéi sidd Dir iwwerhaapt op hien komm?" - huet hien op eemol gefrot.
  
  
  "WHO?" Ech hu gewonk well ech wousst wéi domm et alles kléngt. Mee et war ëmmer Sécherheet.
  
  
  "Mosquito," sot de Parson, wéi wann ech komplett inkompetent wier.
  
  
  "Well." Ech hu probéiert de Wee op de richtege Cover ze gesinn. "Dës Fra lieft zu Malaga," sot ech. "Si ass mat engem Geschäftsmann bestuet, deen ech kennen, Wéi hire Mann awer an der Schwäiz ugefaang huet mat senger Meeschtesch ze spillen, huet d'Fra decidéiert eng Affär mat dem Mann ze hunn, deen Dir Mosquito nennt hirem Mann Ech handelen am Numm vun Häre Mosquito ze zwéngen opzehalen a seng Erpressung Schema opzeginn.
  
  
  Zigarettenrauch ass an d'Loft geklommen. Et war däischter, awer ech konnt de Parson gesinn verwinnt laachen. Hien huet erëm gelaacht, ganz roueg, ganz veruechtend.
  
  
  "Dir wësst wéi Dir Clichéen benotzt," sot hien am Gespréich. "George? George, ass dat néideg?"
  
  
  "Dir hutt fir déi richteg Geschicht gefrot. Dëst ass eng richteg Geschicht." Ech hunn him ëmgedréit. "An du?"
  
  
  "Ach. Jo." Hien huet en déif Otem geholl. "Ma, Mosquito ass mir op ville Weeër bekannt, awer net als e grousse Liebhaber."
  
  
  "Ma," hunn ech schrecklech ugefaang.
  
  
  "Hien ass mir meeschtens bekannt als d'Pistoul Prezzolata. Et ass e gebrach laténgescht Wuert fir Tut Mann / Säi richtegen Numm ass Alfreddo Moscato, also Mosquito. Hie gouf vu Roum geschéckt fir hei a Spuenien ze schaffen, awer ech weess net wéi eng Aarbecht. Mosquito vun der napolitanescher Hierkonft"
  
  
  "Awer firwat jäizt Dir him?"
  
  
  "Dëst
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  Am Ufank war et eng net-militäresch Affär, awer elo ass et eng paramilitäresch Affär ginn. Eng Moustique ass viru sechs Méint op ee vun eise Männer zu Roum gefall an huet hien ëmbruecht.
  
  
  "Ee vun Äre Männer?"
  
  
  "Militär Intelligenz," sot de Parson dréchen. "Mir si besuergt iwwer den Drogenhandel am Mëttelmierraum. D'Arméi si voll dovun. Mir hu probéiert et zanter dem Enn vum Zweete Weltkrich ze stoppen. A mir waren op der richteger Pipeline wéi den Justin vum Moscato ëmbruecht gouf." De Parson huet nodenklech gestoppt.
  
  
  Ech hunn geknackt. "Et ass kloer. Entschëllegt."
  
  
  "Ech war d'lescht Woch a Spuenien wéi mir d'Wuert kritt hunn datt d'Moskito hei war. Ech hu probéiert hien ze fannen, awer et ass gescheitert. Dunn, just haut den Owend, sinn ech aus Leads gelaf an hu fonnt datt Dir mat enger Prostituéiert schwätzt, déi ech hatt just gefrot hätt nodeems ech hatt gefrot hunn. si ass zréck an d'Disco a koum hei op engem duebel.
  
  
  "Militäresch Intelligenz?" Ech sinn et gewinnt. "MI6?"
  
  
  "Fënnef, eigentlech." Hien huet gelaacht. "Dir sidd ganz Asiicht wann Dir un MI6 denkt. De sechsten ass natierlech Spionage. An déi Top fënnef ass d'Kontraintelligenz. Riets? Elo wäert ech Iech net stéieren iwwer Äre speziellen ID Tag well ech weess datt Dir Yankees schrecklech sensibel sidd iwwer Sécherheet an all dat. Allerdéngs soll dëst eis Relatioun net komplizéiert. Ech proposéieren datt mir an Tandem schaffen a probéieren eise Mann Moscato ze kréien.
  
  
  "Wat sinn Är Bestellungen iwwer Moscato?" Ech gefrot.
  
  
  "Et deet mir leed? A. Tatsächlech ass Mosquito e ganz lästeg Spiller. Si hunn mir gesot et ze zielen."
  
  
  "Alles?"
  
  
  "Jo. Eliminéiert hien."
  
  
  "Wien mengt Dir ass hannert him?" Ech gefrot.
  
  
  "Mafia, ouni Zweiwel. Hien huet scho vill Mol fir Pappe geschafft.
  
  
  "Et deet mir Leed iwwer Justin."
  
  
  "Justin?" Hien huet mir eng eidel Gesiicht presentéiert.
  
  
  "De Mann deen ëmbruecht gouf. Är..."
  
  
  "Oh, Justin Delaney. Jo. Arme Justin." Parson suckt. "Ma, hie wousst, wat hien erakënnt, wéi hien ugeschloss ass, oder?
  
  
  Ech hunn him am Däischteren gekuckt. Ech hu geduecht et wier wéi d'Briten. Steif Uewerlip an all dat.
  
  
  "Wat kritt Dir vun Ärem Patron?" - hie gefrot mech sardonically.
  
  
  "Patron?"
  
  
  "Verluer Fra?" Hien huet eng Paus gemaach. "Hutt Dir Mosquito senger Plaz an hirem ... Léift geholl?"
  
  
  Oh. Meng Cover Geschicht. "Dëst ass eng reng ridderlech Fro," sot ech mat engem Laachen.
  
  
  "Dir Yankees hunn en Iwwerschoss vun almoudeschen Galanterie. Gutt gemaach!"
  
  
  Mir sinn roueg.
  
  
  No enger Stonn hu mer décidéiert, datt de Moscato net zréck kënnt.
  
  
  Zwou Stonne méi spéit hu mir a mengem Hotelzëmmer gedronk. Deemools waren et "Barry" a "George". Ech war nach ëmmer verdächteg, mee decidéiert et zu Informatiounen Féierung kéint.
  
  
  ***
  
  
  D'Juana stoung an der Dier an hirem Mantel, hir Hoer falen iwwer d'Schëlleren, hir Ae voller Schlof, an e Frown op hirem schéine Gesiicht.
  
  
  "Wat fir eng Visioun vu Pulchritude ass dëst?" - huet de Parson geruff, mat engem Glas Cognac gewénkt.
  
  
  "Dëst ass d'Juana," sot ech. "Hallo Juana."
  
  
  "Ass dat de Senora vun deem Dir mir gesot hutt?" - De Parson huet mat komplexe Gesten gefrot. Hie war bal sou gedronk wéi ech.
  
  
  "Natierlech net," sot ech. "Dëst ass meng Fra!" De Parson huet sech ëmgedréit fir mech ze kucken. Dunn huet hien sech ëmgedréint an op d'Juana gekuckt.
  
  
  „Ech soen elo! Du hues super Goût, ale Mann! Super Goût!"
  
  
  Ech sinn opgestan a béien. "Merci, Barry. Oh Juana. Kommt eran, wann ech glift. Et deet mir leed, ech sinn ze spéit. Ech hunn mäin ale Frënd begéint."
  
  
  De Parson huet gelaacht. "Jo, wierklech, meng Léif. Den Numm ass Barry Parson."
  
  
  "Dëst ass d'Juana Peabody," sot ech.
  
  
  D'Juana schléift net méi. Si ass an de Raum komm, kuckt mech rosen. "Wat ass geschitt?"
  
  
  "Ech soen Iech méi spéit, Fra," sot ech, erënnert hatt un hire Status mam Parson. "Duerch ze soen, datt ech mäi ale Mate Barry Parson vu Six gerannt hunn."
  
  
  "Fënnef," sot Parson.
  
  
  "Fënnef an een ass sechs, wéi ech gesot hunn." Ech hunn gelaacht. "Wëlls du bei eis matmaachen, Juana?"
  
  
  "Et ass spéit an ech sinn midd."
  
  
  "Dir gesitt net midd aus," sot de Parson, goung op hir a kuckt op hir intensiv. "Dir kuckt ganz lëschteg." Hien huet sech niddergelooss, hie säi Kinn opgehuewen an huet hatt séier op d'Lippen kuss. "Dir gesitt?"
  
  
  Ech hunn d'Aen zougemaach, op d'Explosioun gewaart. Et ass ni geschitt. Wéi ech meng Aen erëm opgemaach hunn, hunn ech gesinn, datt si dem Parson lächelt an eng Zigarett fëmmt, déi magesch an hire Mond gefall ass. Spuenesche Rauch ass vu senger glänzender Spëtzt eropgaang.
  
  
  Ech souz zréck op de Canapé, erstaunt. Wat ass mam Juana Freed geschitt?
  
  
  D'Juana huet de Parsons elo an d'Ae gesicht, hire Kierper lass a sech no him archéiert. "Dir sidd britesch, oder?"
  
  
  "Shaggy Old Lion zu Parson!" - sot hien mat engem laachen. Hien huet hir ëmklammen. "Dir Yankees kreéieren super Rassen vu Weibercher."
  
  
  Si huet et net ofgerappt. "5?" - huet d'Juana widderholl. "Wat mengs du fënnef?"
  
  
  "Militäresch Intelligenz," sot ech. "Kontraintelligenz, hmm, Barry?"
  
  
  De Parson huet geknackt. "Genau, ale Mann. Ech hu gesot, Wëllt Dir zwee net bei meng Grab kommen fir e Patt ze drénken?
  
  
  D'Juana huet hell gelaacht. "Sief verléift."
  
  
  Ech hunn schwaach opgekuckt. "Fin."
  
  
  "Dir kënnt och kommen, George."
  
  
  "Ech schwätze," sot ech sou éierlech wéi ech konnt. Ech hunn ugefaang wéi den David Niven ze kléngen.
  
  
  ***
  
  
  Ech hat et dem Juana ze ginn. Si huet him sou Fäegkeet gespillt wéi hien hatt gespillt huet.
  
  
  D'Luuchten waren an der Stuff vun der Villa vum Barry Parson un. Et war e wonnerschéin aménagéierten Appartement.
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  ce, am üblechen Stil fir d'spuenesch Küst dekoréiert - Teppecher, Tapisserie, décke hëlze Still, Canapéë, Dëscher.
  
  
  Ech hunn nach ëmmer gedronk gespillt wéi mir an de Raum koumen. Well et am nootste war, sinn ech op d'Couch gaang an hunn mech um Rand gesat, de Kapp zréck gehäit a schrecklech gejaut.
  
  
  D'Juana huet mech ugekuckt an huet sech dunn ëmgedréit an de Parson gelaacht. Hien huet mäi Wee gekuckt, gelaacht an d'Juana an seng Äerm geholl. Si Kuss laang an déif. Ech hunn se duerch d'Schlitze vu menge Aen nogekuckt an hunn nach eng Kéier iwwer de consomméierte Kënschtler Juan Rivera geduecht.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Ech hunn de Kapp opgehuewen. Eng Fra stoung an der Dier, d'Äerm gekräizegt, kuckt de Parson an d'Juana. Si war eng schéin jonk Fra mat brong Hoer, donkel brong Aen a crémeg Haut.
  
  
  De Parson huet d'Juana vun him ewech gezunn an sech op d'Fra an der Dier gedréint. "Elena," sot hien. "Dëst ass den George an dëst ass d'Juana."
  
  
  "Hm!" D'Elena huet geschnëtzt.
  
  
  D'Juana huet de Parson gekuckt an dann zréck op d'Fra. "Wee bass du?" - huet si roueg gefrot.
  
  
  "Dëst ass meng ..." De Parson huet sech op mech gedréint a schéngt ze blénken, "... Fra."
  
  
  Ech hunn geknackt. "Wéi geet et dir, Elena?"
  
  
  "Elena Morales," sot si a laacht. Si huet sech op de Parson gedréint, huet hire Kinn opgehuewen, op hien erof gekuckt an ass op d'Bett nieft mir gaang fir ze plumpen.
  
  
  Dem Juana säi Gesiicht huet e Moment bewölkt, awer dunn magesch geläscht wéi de Parson hatt gequetscht huet an hatt aus dem Zëmmer duerch d'Dier gefouert huet, duerch déi d'Elena erakoum. E Moment méi spéit hunn ech héieren wéi hien mat Brëller a Fläschen klappt. Méi Gedrénks!
  
  
  Dem Elena säi Mantel ass vun hire Schëlleren gefall. Si hat en dënnen Nuetskleed ënner hirem Mantel un, an ech konnt d'Kontur vun hire Broscht kloer gesinn. Si hat eng voll Figur an eng exquisite Form vu sengem Kapp bis op d'Knöchel.
  
  
  "Sidd Dir wierklech mam Parson bestuet?" Ech gefrot.
  
  
  Si huet béis gelaacht. "Firwat wëllt Dir wëssen?"
  
  
  "Well ech virwëtzeg sinn."
  
  
  "Ech halen dech um Lafenden".
  
  
  "Dir wäert net soen?"
  
  
  "Ech mengen net, datt et e groussen Deal ass." Si erreecht iwwer an huet meng Nues geknuppt. "Ech de Verdacht datt Dir dat wësst."
  
  
  Ech riicht eraus an huet hir Schëlleren.
  
  
  "Hey, Är Fra," sot si. "Si ass schéin. Ech mengen, de Barry huet hatt gär.
  
  
  "Komm, Madame," sot ech, wéi si sech géint mech hänke gelooss huet an d'Kleeder gemittlech ewechgeholl ginn.
  
  
  "Ech verstinn net wat Dir seet," huet si gelaacht.
  
  
  "Et gëtt ëmmer ze vill geschwat iwwerhaapt," sot si vernünfteg. "Denkt Dir net, George?" Si huet et "Hor-hey" ausgeschwat.
  
  
  "Jo."
  
  
  Mir versammele sech wéi an engem Donnerland, an ech erënnere mech datt ech de Klink vu Fläschen a Brëller am nächste Raum héieren hunn. Mä dat war alles. Wat och ëmmer Parson gemëscht huet, huet et net an engem vun Elena oder ech Brëll gemaach. Ech hunn de Parson oder d'Juana net duerno gesinn.
  
  
  D'Elena huet och net iwwer de Mangel un Alkohol kommentéiert. Si war ze beschäftegt mir ze weisen wéi vill ech mäi ganzt Liewen ouni hatt verpasst hunn.
  
  
  Si huet vill Freed a mengem Schëller Holster a mengem .38 Luger. Si huet probéiert et ofzeschléissen an alles ass vermëscht. Et war déi lescht Saach ech war Droen, an nach méi wéi si Droen. Iergendwéi huet si mäi Holster ofgeholl an op de Fliesbuedem gehäit.
  
  
  Ech hu mech – verdeedegt – ouni hien gefillt, hunn ech bal „plakeg“ gesot.
  
  
  Si erreecht de Luuchtschalter an huet d'Luucht ausgeschalt.
  
  
  Ech hu gemierkt datt d'Krabbelen vu Fläschen am nächste Raum opgehalen hunn.
  
  
  Siwen
  
  
  Fir de Sol i Nieve Ski Resort z'erreechen, musst Dir vu Malaga laanscht eng südlech Steigungen vun der Sierra Nevada laanscht eng südlech Steigungen reesen. Den Hotel Sierra Nevada, wou mir agecheckt waren, war um Enn vum Prado Llano, an dem Juana an ech seng Kostüm hunn d'Skipist iwwersinn.
  
  
  De wäisse Hang vu Borreguilas trennt de Skilaf ongeféier hallef tëscht Picacho de Veleta a Prado Llano. Den ënneschten Seelbunn vum Prado Llano geet eriwwer an den ieweschten Seelbunn fänkt vu Borregilas un. De Motorraum ass no bei.
  
  
  Zwee parallel Barrancas enthalen déi ënnescht Skipisten vu Borregilas op Prado Llano. Si sinn duerch e schaarfe Gruef vu Granit a Glimmer getrennt, op deem och no staarkem Schnéi nëmme kleng Schnéiflecken ze gesinn sinn.
  
  
  De Seelbunn vu Prado Llano op Borreguilas ass iwwer d'Haaptbarranca suspendéiert, wou déi einfach Lafen sinn. Méi schwiereg Strecken leien am Osten an der Nopeschluecht.
  
  
  Ech souz um Balkon deen ronderëm den Hotel gelaf ass an d'Skiercher nogekuckt hunn, awer hu séier decidéiert datt ech léiwer Ski wéi kucken. Awer just fir meng Ofdeckung ze garantéieren, hunn ech eng hallef Dose Fotoe mat engem Rolleiflex 1 gemaach, gratis vum AX's Requisitenabteilung zur Verfügung gestallt, fir sécher ze sinn datt d'Patronen hei ënnen mech gesinn.
  
  
  Et war eng ustrengend Rees, a geschwënn sinn ech dobannen gaang, hunn d'Schong ausgemaach an hunn mech mat engem middem Opschlag op d'Bett geluecht. Mee ech konnt net schlofen. Ech hunn un d'Evenementer vun de leschten zwee Deeg geduecht.
  
  
  Zwee Deeg sinn vergaangen zënter der Moustique d'Zwillinge vum Rico Corelli, sengem Adjoint, ëmbruecht huet. Absolut näischt geschitt an den zwee Deeg no menger Reunioun mam Barry Parson an Elena Morales. Awer ech hunn a Kontakt mam Mitch Kelly gehalen, an et waren e puer Messagen vum Hawk:
  
  
  DING
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  : Probéiert ënner kengen Ëmstänn direkt mat Rico Corelli ze kommunizéieren. Dem AX säin Accord mat him bleift onverännert. Keen Zeeche vun Duplizitéit vu senger Säit. Waart bis Dir vun him duerch Tina Bergson héiert.
  
  
  ITEM: Eis Informatioun weist datt Moscato de Moment net zu Malaga oder Torremolinos ass. Widderhuelen net, probéiert him net ze verfollegen. Kuckt him no.
  
  
  ITEM: D'Sol y Nieve Treffen ass nach ëmmer amgaang.
  
  
  ITEM: Déi ugefrote Informatioun iwwer Barry Parson ass net verfügbar. MI5 verréid net ob esou eng Persoun existéiert. Natierlech ass den Numm e Pseudonym; MI6 wäert wahrscheinlech seng Identitéit net verroden bis seng aktuell Missioun fäerdeg ass. Entschëllegt, awer et gëtt keng Bestätegung oder Verweigerung vun him oder seng Roll an dësem Schema.
  
  
  POINT: Moscato ass en Hitman dee fir d'Mafia fir vill Jore geschafft huet. Hien Hits och an fräi Agence.
  
  
  ITEM: Elena Morales - net vill ass iwwer hatt bekannt. Si huet kee Rekord vu fréiere Bedeelegung u Spionage, Konterintelligenz oder geheimer Aarbecht a Spuenien fir d'Regierung. Si konnt awer guer net Spuenesch sinn, mee Franséisch oder Italienesch. Keng Hiweiser.
  
  
  ITEM: Bestätegung vun der Präsenz vu Moscato a Mexiko an der Zäit wou de Scharfschützer Iech an Ensenada attackéiert huet. Ausserdeem gëtt et e Rekord datt hien gläichzäiteg wéi Dir eng Rees an Europa gemaach huet, obwuel net duerch Iberia.
  
  
  Et war vum Hawk.
  
  
  Den zweete Moien nom Mord vum Rico Corelli sengem Stuntdouble krut ech en Uruff wärend ech mam Juana Kaffi iessen.
  
  
  "Kelly," sot d'Stëmm. "Tina huet vun der Roman Nose héieren. Dir musst haut op Sol y Nieve goen.
  
  
  "Riets."
  
  
  "Sich net no him. Waart bis déi éischt Nuecht. Um Mëtternuecht, gitt an de Seelbunn Maschinnenraum a begéint säi Kontakt do. De Kontakt Numm ass Arturo. Hien wäert eng Reunioun tëscht Iech a Roman Nose opstellen, zu wéi enger Zäit Dir sollt e Rendez-vous mam Juana maachen. Awer fir déi éischt zwou Versammlungen musst Dir eleng goen.
  
  
  "Verstoen."
  
  
  "Dat ass et," sot Kelly. "Vill Gléck."
  
  
  "Waart. Wéi geet et mam Tina?"
  
  
  "Maacht mat."
  
  
  "Wéini wäert si an de Resort goen?"
  
  
  "Näischt gëtt gesot. Den Hernandez huet hatt nach net fräigelooss oder gesot wéini hien hatt wäert befreien.
  
  
  "Eppes iwwer Parson?"
  
  
  "Negativ".
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  "Ähnlech".
  
  
  "Dir schafft wierklech schwéier, oder?"
  
  
  "Och, Nick!"
  
  
  ***
  
  
  Géint 4 Auer am Nomëtteg sinn ech aus dem Bett gerullt an d'Skihosen, en Hiem an e Pullover un.
  
  
  D'Skier waren nach op den Piste. Ech konnt Männer a roude Jacketten gesinn, Meedercher a grénge Jacketten, Figuren vu béide Geschlechter a Jacketten, déi duerch d'Gassen vum ënneschten Stack trëppelen. Wann ech laanscht de Maschinnesall bis zum niddregsten Hang vum Seelbunn trëppelen, hunn ech en zweeten Hang iwwer Borregilas gesinn an enger grousser Wendung bis un d'Spëtzt vun der héchster Ofstamung, Veleta.
  
  
  D'Seelbunnen waren nach laafen, gläichzäiteg op an erof, laanschteneen, voll erop, eidel erof. Ech hunn nodenklech an de Maschinnesall gekuckt.
  
  
  Rico Corelli. Wann ech nëmmen wosst wéi hien wierklech ausgesäit. Den Hotel war kleng - ech konnt meng Plaz an der Aganksberäich huelen an him treffen ouni all déi lächerlech Kaape an Dolken, déi den Hawk a seng Minions sou gär hunn.
  
  
  Nach ëmmer. Eng Persoun ass schonn ëmbruecht ginn. De Rico Corelli war e grousse Mann op enger geféierlecher Missioun. Sécherheet war wichteg.
  
  
  Ech hunn op d'Dier vum Juana sengem Zëmmer geklappt.
  
  
  "Jo?"
  
  
  "Komm mir ginn erof, Juana."
  
  
  Mir sinn zesummen erausgaang wéi Mann a Fra - eng al bestuete Koppel an där d'Feier vu Sex a Léift laang ausgestuerwen ass. Jonggesell Mann a Virgin Fra.
  
  
  ***
  
  
  D'Loft war kal, awer erfrëschend. De Schnéi war perfekt fir Ski, just eng liicht Pudderschicht op de richtege Plazen. Kee Stuerm gouf virausgesot. Awer ech hu gefillt datt et déi Nuecht kéint Schnéi ginn.
  
  
  Mir hunn eis un engem vun de leschten Dëscher am Prado gesat a waarme Schockela a Cognac gedronk. E Grupp vu véier sinn d'Piste erofgaangen, hir Schier a Pole géint d'Mauer vum Iessen geparkt an ugefaang no engem Dësch a Still ze sichen.
  
  
  Si hunn Däitsch geschwat. Ech kann e bëssen Däitsch, also hunn ech hinnen d'Halschent vun eisem Dësch ugebueden. Si hunn d'Juana ugekuckt a si séier ausgemaach. D'Partei huet aus véier Leit bestanen. Ee war iwwer véierzeg a scheinbar de Leader vun der Grupp; déi aner dräi ware wahrscheinlech am spéiden drëssegjärege. De Leader huet Däitsch geschwat, war awer eigentlech Schwäizer. Déi aner dräi ware gemëscht - en Dän an zwee Däitschen.
  
  
  Si konnten d'Aen d'Juana net ofhuelen, och nodeems de Manyacho hinnen véier dampende Becher Schockela bruecht huet.
  
  
  "Herr Bruno Hauptli," sot de grousse Mann, an huet seng Hand ausgestreckt fir meng Hand ze rëselen.
  
  
  "George Peabody. Vun de Staaten."
  
  
  "Och jo! Bestëmmt. Ech hunn eppes vum amerikanesche Akzent an Ärem Däitsch erkannt."
  
  
  "Sorry," hunn ech gelaacht. "Dëst ass d'Juana, meng Fra."
  
  
  "Sou glécklech!" - huet de Bruno Hauptli geruff, sech op seng Begleeder gezunn an op Däitsch erkläert, datt si mat mir bestuet wier.
  
  
  "Jo, jo," soten déi zwee Däitscher a kucken op d'Juana. Den Dän huet an de Schockela getippt.
  
  
  "Sidd Dir muer Ski?" - huet den Här Hauptli gefrot.
  
  
  Juana wénkt. "Mir hu wëlles."
  
  
  "Ah! Muer sinn ech net op den Piste, awer vläicht den nächsten Dag - oder geschwënn
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  t! "Den Herr Hauptli huet opgereegt säin Oberschenkel geschloen. Firwat maache mir net en Duett aus dësem - ech mengen en Trio", sot hien, an erënnert mech un.
  
  
  Juana fonkelt. "Ech hätt dat gär!"
  
  
  "Här Peabody?"
  
  
  "Oh, gär et, gär et!"
  
  
  Jiddereen huet gelaacht well et kloer war datt ech et net gär hätt.
  
  
  D'Gespréich ass weidergaang. Den Hauptli huet d'Juana op eemol an d'Hand gegraff, si vun den Dësch gefouert a sech mat hir iwwer seng Schier a Pole geleet. Si hunn an e puer technesch Diskussiounen iwwer d'Schloss hien op seng Schi haten. D'Juana huet gesäiert a gejaut.
  
  
  "Herr Hauptli," sot ech op Däitsch zu engem vun de jonke Männer. "Hien ass e Geschäftsmann, jap?"
  
  
  Den Däitschen nieft mir war klassesch blo-Aen a blond. "Jo! Den Herr Hauptli ass ee vun den erfollegräichste Geschäftsleit um gemeinsame Maart, "sot hien. "Hien huet vill Verantwortung."
  
  
  "Hien ass an der Vakanz?" Ech gefrot.
  
  
  "An enger Woch gëtt et eng grouss Versammlung zu Paräis. Elo ass den Här Hauptli entspaant, genéisst d'Sonn, de Schnéi a ..."
  
  
  Paus.
  
  
  D'Däitschen hunn gelaacht, an den net ganz melancholeschen Dän huet d'Hand op den Dësch geschloen.
  
  
  "Meedercher!"
  
  
  Laachen.
  
  
  Et huet mech un eng vun deenen alen Comic-Operen erënnert, déi ech an engem spéiden Optrëtt gesinn hunn - al Filmer aus den 1930er. Eppes iwwer dëst huet mir net ganz richteg ausgesinn. Mee ech konnt et net verstoen.
  
  
  ***
  
  
  De Restaurant war wéi en typesche Ski Resort Iesssall ageriicht, mat engem laangen Dësch am Zentrum vum Sall, Trestle Stil, a méi kleng Dëscher laanscht d'Maueren vum Sall.
  
  
  Eis Grupp - d'Juana an ech hu sech dem Herr Hauptli a senge Frënn ugeschloss - war direkt am Zentrum vun der ganzer Versammlung. Den Här Hauptli huet weiderhin onendlech mam Teutonesche Geschwëster gekrabbelt, wat jidderengem op eemol verwirrt a verwéckelt huet. Och déi, déi keng Däitsch oder Englesch verstanen hunn, schéngen duerch säi Charisma komplett faszinéiert ze sinn.
  
  
  Ech hunn meng Zäit während der laanger Molzecht geholl a virsiichteg ronderëm op de Rescht vun den Hotel d'Iessen gekuckt.
  
  
  Ech hunn no der Réimer Nues gesicht, probéiert de richtege Rico Corelli am Mier vu Gesiichter ronderëm mech ze gesinn. Et schéngt keng Méiglechkeeten ze ginn.
  
  
  Et war eelef drësseg ier ech iwwerhaapt d'Zäit wousst. D'Brandy ass ukomm an ech souz et ze schmaachen. Wéi den Här Hauptli gestoppt huet fir säin Otem opzehalen, hunn ech mech op d'Juana gedréint a gesot: "Ech ginn eraus fir frësch Loft virum Bett. Kommt Dir, Schatz?
  
  
  Si huet mech roueg gelaacht. "Nee, Schatz. Entschëllegt. Ze kal. Sidd net ze spéit."
  
  
  Ech laachen a fäerdeg meng Brandy.
  
  
  "Herr Hauptli, et war e richtegt Genoss. Bis muer oder iergendwann - richteg?
  
  
  "Jo," sot den Herr Hauptli, säi Gesiicht ass mat Wäin, Brandy an der Spannung vum Iessen ausgeblosen. "Auf weidersehen".
  
  
  Ech hunn mäi Stull zréckgedréckt, mech fir déi zwee Däitsch an dem Dän gebéit a sinn duerch de vollstännege Restaurant gaang.
  
  
  Et war ganz kal dobaussen. D'Loft war cool. Ech hunn de Kapp erausgestoppt an sinn dunn erëm erop an eist Zëmmer gaang an hunn mir Kopfhörer an eng Strumpf kaaft. Ech hunn och mäi Windbreaker un, kontrolléiert d'Gewichte a mengem Schëllerholster a vergewëssert Iech datt d'Messer op meng Knöchel gebonnen ass.
  
  
  Ech hunn et op d'Spëtzt vum Wicklungswee gemaach ouni Tëschefall. Wäit vum Schutz vun de Gebaier hunn ech mech méi kal gefillt wéi ech gefillt hunn zënter ech an der Sierra Nevada ukomm sinn. De Wand huet meng Kleeder duerchgeschnidden bis ech mech hallef plakeg gefillt hunn.
  
  
  Et war keng Luucht am Maschinnesall. Och um Bierg gouf et kee Klang. Ech hunn iwwer meng Schëller gekuckt. Giel Strahlen vum Liicht aus den Hotelszëmmeren a vun de Fënstere mat Vue op de Prado hunn gëllen Muster op de wäisse Schnéi erstallt.
  
  
  D'Gebai wou d'Sessellift-Maschinn stoung war vum Schnéi ëmgi. Ech konnt d'Haaptentrée gesinn an den Dall opmaachen. D'Dier vum Maschinnesall war zou, awer net gespaart. Ech hunn de Grëff gedréit an et gedréckt. Et war ganz däischter am Gebai, obwuel d'Reflexioun vun de Stären op de Schnéi e bësse Liicht bruecht huet. Et war erstaunlech wéi hell den Himmel souguer spéit an der Nuecht war.
  
  
  Ech konnt hannert dem Rad op d'Wendung gesinn, wou d'Seelbunnen an engem Hallefkrees an déi entgéintgesate Richtung gedréint hunn. An der Mëtt vum Hallefkrees war e Seelbunn, deen gedauert huet bis d'Ausrüstung moies ugefaangen huet.
  
  
  Ech war amgaang no vir ze goen, wéi ech een gesinn hunn, dee laanscht de Seelbunn passéiert. Wien et war wéi ech erakoum, war entweder am Gebai oder duerch eng aner Entrée erakomm. Ech geduecht hie muss op mech gewaart hunn. Da wäert hien natierlech meng Kontaktpersoun sinn.
  
  
  Arturo.
  
  
  Ech hunn mäi Stéck gegraff, erausgezunn, a gespannt wéi ech no vir gaang sinn, mäi Mond opgemaach fir "Arturo" ze flüsteren.
  
  
  Ech sot ni eppes doriwwer.
  
  
  Een aneren huet et gemaach!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  De Klang schéngt hannert der Seelbunn ze kommen. Ech hunn d'Stéck opgeholl an et op d'Silhouette dohinner gewisen. Wann hien den Arturo genannt huet, war hien net den Arturo. A well ech den Arturo misst uruffen, wousst ech datt dës Persoun een aneren wier, dee probéiert den Arturo virun mir ze fannen, een deen net op menger Säit ass.
  
  
  "Jo?" - huet eng Stëmm an der anerer Halschent vum grousse Maschinnesall gefrot.
  
  
  Direkt gouf et eng haart
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  , den Echo vun engem Gewierschoss - e Bericht, deen an deem klenge Raum wéi de Schlag vun honnert Drums hin an zréck geklappt huet. E Blëtz vun orange Flam erschéngt an ass direkt verschwonnen. Ech héieren e Gejäiz op meng lénks.
  
  
  Ech hu mech direkt gekräizegt an op d'Figur hannert dem Seelbunn geschoss.
  
  
  Een huet op Spuenesch geschwuer. Lénks vu menger hunn ech de Klang vun engem falende Kierper an e Kréien héieren. Ech hunn erëm geschoss, probéiert de Mann hannert der Seelbunn ze gesinn. Ech konnt keen Deel dovun erausfannen.
  
  
  D'Dier ass erëm opgaang an ech hunn d'Figur erkannt; geflücht. Ech hunn erëm an d'Richtung vum Toun vun der Dier geschoss, an dunn duerch d'Däischtert a Richtung Plaz gelaf.
  
  
  Et war keen do.
  
  
  Et war eng Dier - déi zweet Entrée an de Maschinnesall. Ech hunn et opgemaach an ausgesinn. Et war keen a Siicht. Ech sinn séier dobausse gaang an hunn de schneeegen Hang erop an erof gekuckt. Keen. Keen.
  
  
  Zréck an d'Gebai, hunn ech héieren, datt een gegast huet a päift, ech hunn de Jong fonnt an iwwer hien op de Betonbuedem geknéit. Ech konnt hien guer net gesinn.
  
  
  "Arturo?" Ech gefrot.
  
  
  "Jo". Hien huet geschüchtert.
  
  
  "Wou kann ech de Mann treffen, deen ech gesinn hunn?"
  
  
  "D'Spëtzt vu Veleta ass Picacho de Veleta. Zwielef Auer. Muer den Owend".
  
  
  "Okay," hunn ech geflüstert. Ech hänke mech no. Ech héieren seng ustrengend, intermittéierend Atmung. Dunn, ier ech soss eppes soen konnt, hunn ech e vertraute Gurgling héieren, dee vill wéi e Rassel kléngt, awer eigentlech guer net e Rassel ass.
  
  
  Eppes anescht.
  
  
  D'Liewen verléisst de Kierper.
  
  
  Den Arturo war dout.
  
  
  Ech sinn séier opgestan an hunn de Motorraum verlooss, mat menger Figur laang a bereet ronderëm d'Outcrops gefuer, bis ech de Prado Llano ukomm sinn an an den Hotel gelaf sinn.
  
  
  Ech hunn nëmmen eng Kéier zeréckkuckt a gesinn, datt d'Luucht am Maschinnesall opgaang ass, an donkel Figuren dobannen wanderen.
  
  
  D'Schëss waren haart genuch fir déi ganz Sol-y-Nieve Police ze alarméieren. D'Zivilgarde war do.
  
  
  Schockéiert sinn ech d'Trap eropgaang an duerch d'Lobby, lénks an d'Bar gedréint, probéiert mäin Otem mat engem staarken Schlupp Cognac opzehuelen.
  
  
  Dat huet gehollef.
  
  
  E puer.
  
  
  Awer e bëssen.
  
  
  8
  
  
  Déi gedämpft Opreegung, déi direkt no der Schéisserei vum Arturo an der spéiderer Mord-Enquête eriwwer war, war bannent enger hallwer Stonn komplett ofgeholl. D'Zivilgarde, déi am Ski Resort stationéiert ass, huet sech ëm de Kierper gekëmmert an huet de laangen tedious Prozess ugefaang fir Besucher a Personal am Auswee ze froen.
  
  
  Ech hunn d'Police Aarbecht net beneid. Et war ustrengend, dankbar a besonnesch onwuel Aarbecht op esou Héichten zu dëser Zäit vum Joer. Si ware gutt Leit.
  
  
  Ech hu Gléck. Näischt huet si bei mech gefouert.
  
  
  De Cognac huet mech e bësse berouegt. Ech hunn d'Aen op den Hotellobby gehalen, kucken wéi jiddereen kommen a goen. Ech hunn no engem gesicht, deen ausgesäit wéi dee Mann, deen ech am Bett an der Villa zu Torremolinos fonnt hunn, de Mann, deen ech gegleeft hunn, war Mosquito.
  
  
  Endlech sinn ech opgestan, sinn an d'Hal gaang an hunn de Prado Llano gekuckt. Et huet geschéngt, datt elo keen am Ausland wier.
  
  
  Ech sinn duerch d'Lobby gekräizt an d'Trap erop op den zweete Stack, wou eise Raum war. Wéi ech de Schlëssel an d'Dier agesat hunn, hunn ech am nächste Raum gelaacht. Dem Juana säi Laachen.
  
  
  Laachen, Ech hunn d'Dier gedréckt an d'Luucht ugeschalt. Also huet si den Här Hauptli an hiert Zëmmer geholl. Op d'mannst huet hien witzeg ausgesinn, och op seng booresch Teutonesch Manéier. Et gouf eng Trouscht - sou eng extrovertéiert Persoun hat verschidde verstoppte Falten.
  
  
  Ech sinn op d'Dier gaang an hunn d'Ouer drop geluecht.
  
  
  Giggel. De Spaass fléien aus hir wéi Blasen aus engem Glas Schampes. Den Här Hauptli sollt besser am Bett sinn wéi an der Stuff, hunn ech schief geduecht. Ech hunn dëse Mann net vertraut.
  
  
  "W.e.g.," sot Juana. "A gitt e bësse Äis dohinner, wann ech glift, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Ech sinn vun der Dier fortgaang, fränkend.
  
  
  Barry Parson?
  
  
  Ech konnt seng Stëmm dunn héieren, muffled awer onverkennbar - en onverkennbaren briteschen Akzent, gedämpft Amusement a gedämpfter Opreegung.
  
  
  "Dat ass richteg, Schatz. Ee Glas Whisky, kënnt!"
  
  
  Déi leschte Kéier wou mir de Parson gesinn hunn war zu Malaga. Den Dag nodeems dem Rico Corelli säi Lookalike ëmbruecht gouf, sinn hien an d'Elena mat Juana a mir fir Akafen a Mëttegiessen ugeschloss. Mir sinn d'Nuecht ier mer op Sol-y-Nieve fortgaange sinn, mat hinnen iessen gaangen. Mee mir hu keng vun hinnen gesot wou mer higoen, well mir wossten net bis moies fréi. Wéi wosst de Parson wou mir waren? A firwat huet hien eis no? Huet hien entdeckt datt Mosquito eis och verfollegt? Ganz méiglech. D'Moustique war hei - ech hunn de Verdacht datt hien den Arturo ëmbruecht huet. Op d'mannst war dat déi offensichtlechst Méiglechkeet.
  
  
  Awer firwat war de Parson net do fir Mosquito ze stoppen wann hien him gefollegt huet? A firwat...?
  
  
  De Gedanken un Mosquito huet mech gestoppt. Ech hu séier geeschteg iwwerluecht an d'Kaarten an eng komplett nei Hand geréckelt. Ech hunn dunn gemierkt datt et ganz méiglech war datt de Barry Parson net den onschëllegen britesche MI5 Offizéier war deen hie behaapt huet.
  
  
  Sou:
  
  
  Eng Prostituéiert huet mech an d'Villa wou Mosquito zu Torremolinos verstoppt.
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  deen him d'Nuecht virdrun gehollef huet.
  
  
  Ech hunn de Mann an der Schlofkummer fonnt, probéiert hien ze gräifen, gouf awer ënnerbrach. De Mann ass fortgelaf. En anere Mann, deen sech selwer Barry Parson nennt, ass an d'Schlofkummer eragaang, a behaapt e geheime briteschen Agent no der Moustique ze sinn.
  
  
  Loosst eis unhuelen datt de Parson guer keen Agent war. Loosst eis soen datt de Mann am Bett just den John Doe war. Loosst eis soen datt Mosquito den John Doe do plazéiert huet an mech dunn ënnerbrach huet fir déi falsch Mosquito ze verschwannen. An dann ugeholl, datt hien et fäerdeg bruecht huet mech ze iwwerzeegen datt d'Moskito verschwonnen ass.
  
  
  Da war hien Mosquito! Barry Parson! An hien ass mech just op Sol-y-Nieve gefollegt, ass mir an de Maschinnesall gefollegt, huet den Arturo ëmbruecht, wahrscheinlech ugeholl datt den Arturo ech war, an ass fortgelaf. Elo war hien am Bett mam Juana, an der Hoffnung op de richtege Rico Corelli geführt ze ginn!
  
  
  Ech hu kale Schweess ausgebrach.
  
  
  Ech si séier op den Telefon gaang. Een an all Suite Sall. Ech hunn den Telefon opgeholl an de Schreifdësch huet direkt geäntwert - net vill spéit Nuecht rifft.
  
  
  "Madame Peabody, wann ech glift."
  
  
  E Moment méi spéit hunn ech am nächste Raum den Telefon héieren héieren.
  
  
  "Hallo?" Et war Juana.
  
  
  "Sot kee Wuert. Dëst ass den Nick. Ech héieren Parson do. Stellt Iech vir, et ass déi falsch Nummer."
  
  
  "Et deet mir wierklech leed. Ech gleewen datt Dir hutt ... "
  
  
  "Halt et do. Ech treffen de Corelli muer den Owend, um Mëtternuecht. Veleta. De Kontakt ass dout. Halen Parson do ganz Nuecht wann Dir kënnt. Hie kann de Mann sinn, deen dem Corelli säin Duebel ëmbruecht huet.
  
  
  "Dir stéiert mech, wann ech glift, an ech muss et net ophalen."
  
  
  "Sot him näischt. Halt hien a Kontakt. Wann Dir dëst alles versteet a kënnt erfëllen, sot: "Ech wëll net ruppeg schéngen, awer ech kann Iech net hëllefen. Dann hänkt op."
  
  
  "Ech wëll net ruppeg sinn, awer ech kann Iech net hëllefen."
  
  
  Ech hunn opgehaang. Ech hunn dem Parson seng Stëmm aus dem ganze Raum héieren.
  
  
  "Wien war et, Juana?"
  
  
  "Falsch Zuel. E puer gedronk Englänner."
  
  
  De Parson huet gelaacht. "Sidd Dir sécher datt hien net Amerikaner ass?"
  
  
  "Hien hat dee selwechten Akzent wéi Dir," huet d'Juana geäntwert.
  
  
  Gutt Meedchen! Si war cool wéi Pudder.
  
  
  Ech hunn meng Stilettoen, mäi Luger, gepréift an an en Turtleneck Pullover a Jackett geännert. Ech war erëm an d'Bar. Ech wollt denken. An ech wollt net de Rescht vun der Nuecht an deem Zëmmer bleiwen. Vläicht kéint ech dem Bartender bezuelen fir mech an d'Lounge nieft der Bar ze loossen.
  
  
  Ech hunn d'Luucht ausgeschalt a roueg fortgaang.
  
  
  D'Bar war genau d'selwecht wéi ech et verlooss hunn. Ech hunn ëmgekuckt. Et ass onwahrscheinlech datt jiddereen scho geschlof war.
  
  
  Ech probéiert den Dësch. "Wou ass jiddereen?"
  
  
  "Disco", war de Beamten iwwerrascht. "Am Keller."
  
  
  "Ech héieren kee Kaméidi."
  
  
  "Et ass schalldicht, Sektor."
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn an d'Trap erofgaang, wat ech geduecht hunn op den ënneschten Niveau vum Hotel gefouert, wou d'Versuergungsraim waren.
  
  
  Dräi Dieren gefouert vun der Landung ënnen, an eent sot: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Ech sinn bis an d'Bar riets gaangen an hunn e Patt bestallt. De Bartender, gekleet wéi e Flamenco-Dänzer mat laange Sideburns no bei sengem Schädel, huet séier e Patt virbereet.
  
  
  Elo loossen ech meng Ae virsiichteg iwwer d'Patrone vun der Disco wandelen. Ech hunn dës Plaz net gemierkt: et kéint gewiescht sinn wou Mosquito sech nom Mord verstoppt huet, ausser datt Mosquito de Barry Parson war.
  
  
  Awer ech hunn de Mann net gesinn, deen ech fir d'éischt an der Schlofkummer vun der Villa zu Torremolinos gesinn hunn.
  
  
  Ech war amgaang ze sëtzen wann ech een gesinn deen ech kannt.
  
  
  Si souz am wäitem Eck, ganz eleng, ënner engem iwwerhängenden Deel vun der Struktur, déi e grousse flaache Steen imitéiert. An engem vun dësen helle Momenter huet d'Liicht hir direkt an d'Gesiicht getraff, si huet geblénkt a sech ewechgedréit.
  
  
  Anscheinend war et d'Elena Morales.
  
  
  Wat war hir Roll an dësem Charade? Wousst hatt firwat de Barry Parson op Sol y Nieve koum? War si Deel vun dëser? Oder war si just en onschëllegen Nofolger, Deel vun engem Display, deen de Parson opgeriicht hat fir säin eegenen Deel ze schützen?
  
  
  Oder war ech falsch iwwer Parson?
  
  
  Ech sinn op hir gaang, plötzlech aus der Däischtert iwwer hir erschéngen a breet laachen.
  
  
  "Moien, Elena."
  
  
  "George! Wat eng agreabel Iwwerraschung!"
  
  
  "Wéini sidd Dir ukomm?"
  
  
  "Oh, de Barry an ech sinn hei ëm eelef komm. Mir hunn allebéid geduscht, gewiesselt a sinn direkt an den Iesszëmmer gaang, awer natierlech war et Zäit fir ze iessen. A mir hunn Är Fra gesinn. Si sot, du wiers fort." Hir Ae blénken. "Op Geschäft."
  
  
  "Awer hei sidd Dir - eleng!"
  
  
  "Ma, mir sinn hei erof komm, eis dräi. Et war en anere charmante Mann hei. Däitsch. De Barry huet missen eropgoen fir e Gepäck ze sortéieren. Hien ass ronn eng hallef Stonn méi spéit zréck. verloossen. Dann hu mir gedanzt an ..."
  
  
  "Wéi laang ass den Däitsche bliwwen?"
  
  
  D'Elena huet gelaacht. "Ass dat wat Dir Kräiz-Examen nennt, George?"
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Natierlech net. Wat ass geschitt nodeems de Barry aus dem Gepäck zréckkoum?"
  
  
  "Den Däitschen ass fortgaang, wéi gesot, an dunn huet de Barry ongeféier zwielef-drësseg gesot, hie géif d'Juana an hiert Zëmmer huelen. D'Juana ass midd. Hien huet mir gesot hei ze waarden." Si fränkt rosen. "Ech sinn nach ëmmer hei."
  
  
  Ech bestallt Gedrénks.
  
  
  "Wat geschitt wann de Barry dech net urufft?" Ech hunn den Här gefrot.
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  erënnere mech un wat ech dem Juan gesot hunn.
  
  
  Si huet gelaacht. "Ech ginn alleng an d'Bett."
  
  
  "Vläicht net."
  
  
  Hir Aen konzentréiert sech op mäi Gesiicht. "Sot Dir mir eppes?"
  
  
  "Vläicht".
  
  
  "Okay," sot si, huet sech op mech gedréint an huet hir Hand op mengem Oberschenkel geluecht. "Ech wäert Iech soen wat. Firwat huelt Dir d'Fläsch net a kommt op mäi Zëmmer? Mir waarden bis de Barry erëm do ass.
  
  
  Ech hunn eng Fläsch Cognac geholl a mir sinn zesummen d'Trap eropgaang. D'Elena huet e bësse gewéckelt, awer huet hir Likör gutt gehal.
  
  
  Hir Zëmmer war um drëtte Stack. D'Elena huet de Schlëssel aus hirer Täsch geholl an huet mir en ginn. Ech hunn d'Dier opgemaach an hatt eran gelooss. Si huet d'Luucht ugeschalt an ech hunn d'Dier hannert eis zougemaach.
  
  
  Si huet e puer Pabeierbecher erausgeholl, ech hunn d'Fläsch opgemaach, Cognac gegoss an ugefaang ze drénken, um Rand vum Bett souz.
  
  
  "Deng Fra ass ganz schéin," sot d'Elena.
  
  
  Ech hunn geknackt.
  
  
  "Hutt Dir Familljeproblemer?"
  
  
  "Net méi wéi en aneren."
  
  
  "Awer Är Fra schéngt aner Männer gär ze hunn."
  
  
  "Wéi geet et mam Barry?"
  
  
  "Jo."
  
  
  "Barry ass Äre Mann?" Ech gefrot.
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. "Mir maachen wéi." Si huet gelaacht.
  
  
  "Wéi laang kennt Dir hien?"
  
  
  "Oh. Vläicht ee Mount."
  
  
  "Wou hutt Dir him begéint?"
  
  
  Si huet eng Wenkbrau opgehuewen. "Zu Malaga."
  
  
  "Wat mécht de Barry fir e Liewen?"
  
  
  Si huet gelaacht. "Hie mécht Léift."
  
  
  "Nee. Ech mengen, wat ass säi Betrib?"
  
  
  "Ech beméien mech net an d'Männer Affären."
  
  
  Ech hunn geknackt. Bestëmmt. Si géif net. Si war spuenesch. Déi spuenesch Fra mengt net an hirem Mann sengem "aneren" Liewen - ni.
  
  
  "An Dir," sot si mat engem Laachen. "Wat méchs du?"
  
  
  "Ech sinn e Fotograf," sot ech a probéiert ze erënneren wat op mengem Cover war no engem Moment vun totaler Amnesie. "Ech verkafen Biller."
  
  
  "Och." D'Elena huet mech virsiichteg gekuckt. "Dir wësst, ech hunn dech ni mat enger Kamera gesinn."
  
  
  "Mir sinn an der Vakanz," sot ech unconvincingly.
  
  
  "Ma, dat stëmmt och fir d'Briten," huet si roueg gemëscht.
  
  
  "Barry schafft och ni?"
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. "Hie seet datt hien de UK Vertrieder fir d'Firma ass. Verkeefer Vertrieder."
  
  
  Dëst war nei. Anscheinend war dëst dem Parson seng Legend. Ech hu beschloss méi iwwer hien erauszefannen.
  
  
  "Wat verkeeft hien?"
  
  
  "Ech weess et wierklech net. Ech froen net."
  
  
  "Krespondéiert hien jeemools mat de UK?"
  
  
  "Ech mengen net. Ech hunn hien ni gesinn Bréiwer schreiwen. Awer hie mécht vill Telefonsuriff."
  
  
  "Och."
  
  
  "Ech mengen hien huet e Sekretär. Hie schwätzt ëmmer mat hatt."
  
  
  "Ech gesinn." Ech froen. "Wou ass hatt?"
  
  
  "Ech weess et net. Hien rifft um Telefon, an ech weess net wou hien rifft, well ech net am Raum sinn wann hien ufänkt. Oder wann hatt him rifft, muss ech him den Telefon ginn an hien waart fir mech aus dem Raum ze verloossen."
  
  
  Ech hunn geknackt. "Dir spuenesch Meedercher si wonnerbar," sot ech. "Den Amerikaner huet bei der Dier nogelauschtert. Oder huet hien geschloen." "Awer et brauch speziell Disziplin fir net oflauschteren."
  
  
  Si huet geknackt. Dunn huet si gelaacht. "Ze vill fir mech."
  
  
  "Dir lauschtert?"
  
  
  "Ech maachen."
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Gutt Meedchen."
  
  
  "Hie schwätzt awer ni vu Geschäfter. Hie schwätzt ëmmer vu Leit. Leit déi ech net verstinn. Hien nennt se "hien, oder sech selwer, oder Mann, oder Fra."
  
  
  Et kléngt wéi gutt Gespréich mam Agent.
  
  
  "Hutt Dir schons mat sengem Sekretär geschwat?"
  
  
  "Jo. Ech hunn e klengen Akzent fir hatt opgesat sou datt si géif mengen ech wier domm. Si huet mech mat engem plötzlechen Blitz vu Pixie-ähnlechen Humor gelaacht.
  
  
  Ech hunn hir Oberschenkel gepresst. "Du bass guer net domm, Elena."
  
  
  "Awer si mengt ech sinn domm."
  
  
  "WHO?"
  
  
  "Chris. D'Fra mam Barry schwätzt."
  
  
  "Wësst Dir hiren aneren Numm?"
  
  
  D'Elena huet de Kapp gerëselt.
  
  
  "Hien huet mat hir geschwat soulaang wéi Dir hie kannt?" - Ech hunn gefrot, awer net ze verstoen wou mir higoen, einfach weider op de gewéinleche Wee fir Informatioun ze sammelen.
  
  
  "Oh jo. Hie war ëmmer a Kontakt mat hatt. Hien huet laang-Distanz Uruff fir e puer vu senge Affär Affären ze këmmeren.
  
  
  "An England?"
  
  
  "Oh nee, net ëmmer. Heiansdo a Frankräich."
  
  
  "Sidd Dir sécher datt et Frankräich war?"
  
  
  Si huet gefroot. "Ech mengen jo. Ech lauschteren net ëmmer esou virsiichteg, George. Ech hunn net ëmmer déi richteg Chance. Firwat sidd Dir esou interesséiert?
  
  
  "Ech hunn de Barry gär." Ech hunn gelaacht. "Ech froe mech just a wéi engem Geschäftsland hien ass."
  
  
  "Ech hunn de Barry och gär."
  
  
  "Wësst Dir d'Nuecht de Barry an ech mat Juana an d'Villa heem komm sinn?"
  
  
  "Jo."
  
  
  "Wou war hien deen Dag?"
  
  
  "Hie war de ganzen Dag doheem. Ech mengen".
  
  
  Dëst bedeit datt hien de Corelli net erschoss huet - et war Mosquito oder eng onbekannt Firma. De Barry war net Mosquito - keng Chance.
  
  
  "An hien huet deen Dag mam Chris geschwat?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "Jong Fra. Sekretär".
  
  
  "IWWER. Nee. Ech mengen net. Hien ass an der Villa bliwwen. Mir sinn op d'Plage gaang."
  
  
  "Plage? Am Wanter?"
  
  
  "Mir souzen um Sand an der Sonn." Si huet gelaacht. "Et war witzeg."
  
  
  "Wéi wier et den nächsten Dag? Uriff an England?
  
  
  "Nee. Näischt deen Dag."
  
  
  "Spéider?"
  
  
  "Ma, ech mengen, hatt rifft de Moien. Dir wësst, et ass fréi haut."
  
  
  "Meedchen Chris?"
  
  
  "St. Si ass e séiss Meedchen. Ganz effektiv. Ech hunn eng Foto vun hatt am Kapp. Du weess? Sëtzt um Schreifdësch an dësem Büro. Ganz formell."
  
  
  Ech hunn geknackt.
  
  
  "Ech gesinn hatt um Telefon. Ech gesinn hatt mam Barry schwätzt. Si denkt un mech an hatt huet mech net gär. D'Elena huet hir Zänn gewisen.
  
  
  "Wësst hatt iwwer Iech an de Barry?"
  
  
  "O, sécher. Christina an ech ... "
  
  
  Ech hunn erreecht
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  an huet hir Hand gegraff. Ech hu bal hir Gedrénks verspillt. "Wat ass geschitt?" Si huet op en Akzent gewiesselt.
  
  
  "Christina? Dir sot Chris."
  
  
  "Et ass dee selwechten Numm. Ass eppes falsch?"
  
  
  Gëtt et eppes falsch. Eppes huet sech ganz richteg gefillt. Elo ass alles op der Plaz gefall. Chris war Christina. Christina war Christina. D'Christina, an der Mëtt ofgeschnidden mat der viischter vermësst, war d'Tina.
  
  
  Elena suckt. "Dir gitt fort?"
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. "Wat huet Iech déi Iddi iwwerhaapt ginn?"
  
  
  "Däi Geescht ass scho soss anzwousch gaangen."
  
  
  Ech erreecht eraus an huet hir an meng Waffen. "Net méi. Kuckt. Et gëtt kee Cognac méi. All Iddien?"
  
  
  "Ech denken drun," sot d'Elena a befreit sech vu menge Waffen. "Ech hunn eppes méi bequem undoen."
  
  
  Si ass opgestan an ass an d'Buedzëmmer gaang.
  
  
  Wéi si erauskoum, huet si bal näischt méi bequem gefillt.
  
  
  An ech hu mech ganz bequem gefillt.
  
  
  Néng
  
  
  Moies war ech bal fäerdeg mam Frühstück, wéi d'Juana an den Hotel-Iesssall erakoum an op mech koum. Si hat just geduscht a lächelt.
  
  
  "Gudde Moien, Madame Peabody," sot ech, souz op an hunn e Bogen an der Taille gemaach.
  
  
  "Gudde Moien, Här Peabody," sot si dréchen.
  
  
  Si huet sech gesat.
  
  
  "Dir kuckt irritéiert", hunn ech bemierkt wéi ech e Croissant geschmiert hunn. "Fielsen an Ärem Bett?"
  
  
  Si huet sech ëmgekuckt fir sécher ze stellen datt keen nolauschtert. Et waren de Moment just sechs aner Clienten am Iesszëmmer.
  
  
  "Ech hunn et déi ganz Nuecht do gehal, just fir Iech!" si attackéiert mech ënnert hirem Otem.
  
  
  "Merci," sot ech. "Ech si sécher datt Dir et genoss hutt."
  
  
  Si huet rosen blöd. "Wat ass dat elo?"
  
  
  "Ech hunn Iech gesot. Ech sinn net emol sécher datt de Barry Parson alles ass wat hien nach seet.
  
  
  Si huet sech ëmgekuckt. De Kelner huet iwwer eis geschloen. Si huet mat engem Laachen bestallt an de Kelner ass séier fort. Si huet mech ëmgedréit. "Ech och," huet si zouginn.
  
  
  Ech hunn opgekuckt. "Och?"
  
  
  "Dir hutt gesot datt hien de Mann wier deen dem Corelli säin Duebel ëmbruecht huet."
  
  
  "Ech huelen et zréck. Hie konnt et net maachen. Hien huet en Alibi."
  
  
  "Awer hie schéngt vill iwwer d'Mafia ze wëssen."
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn. "Hie behaapt en Agent ze sinn. An déi britesch Militärintelligenz schafft fir ze probéieren d'Mafia Drogennetz ze demontéieren.
  
  
  "Ech weess dat alles. Awer et schéngt net ze gleewen."
  
  
  "Interessant", hunn ech geduecht. Ech hat ëmmer déi selwecht Gedanken.
  
  
  "Wou waart Dir déi ganz Nuecht?" - huet si op eemol gefrot.
  
  
  De Kelner huet hir e kontinentale Frühstücksschacht an e dampende Pot Kaffi bruecht.
  
  
  "Ech war bei engem Frënd bliwwen."
  
  
  Eng Wenkbrau ass opgestan wéi si d'Rulle opgemaach huet an et gebotzt huet. "Och?"
  
  
  "Mme Parson."
  
  
  "Wann et eng Madame Parson gëtt", huet si gelaacht. "Ech hu geduecht, Dir kéint hatt an der Disco rennen."
  
  
  "Also ech hunn."
  
  
  "Wat ass wierklech mam Mann geschitt, deen ëmbruecht gouf?"
  
  
  Ech hunn ëmgekuckt. "D'Moustique ass no mir an de Motorraum gefollegt an huet hien ëmbruecht. Allerdéngs hunn ech d'Versammlungsplaz erkannt. Ech treffen de Corelli um Mëtternuecht den Owend."
  
  
  "Ass et wierklech besser fir Iech esou fräi hei ze schwätzen?"
  
  
  "E Käfer am Kaffi Pot?" Ech hunn gelaacht. "Ech bezweifelen et. Awer sot näischt an Ärem Zëmmer, wat Dir geheim wëllt halen. Ech si sécher, datt d'Verdammt Saach gebrach ass. Ech mengen dat ass wéi ech vum Corelli säi géif Killer attackéiert ginn. Juana, huet de Parson eppes iwwer Corelli gesot? "
  
  
  "Corelli?" Si huet de Kapp gerëselt. "Nee, firwaat?"
  
  
  "Ech mengen hien kennt d'Tina Bergson."
  
  
  Juana ass gefruer. "Kënnt Dir sécher vun dëser sinn?"
  
  
  "Net wierklech." Ech hunn mech zréckgezunn. "Firwat?"
  
  
  "Hien, Dir wësst, schwätzt Italienesch. Ganz gutt".
  
  
  "Wat huet d'Tina Bergson domat ze dinn?"
  
  
  "Ganz näischt. Ech hunn un de Corelli geduecht."
  
  
  "Denkt Dir datt de Parson italienesch ass a Corelli kennt?"
  
  
  D'Juana huet de Kapp gerëselt. "Ech denken iwwer näischt. Ech hu just gesot datt hien mech iwwerrascht huet wéi hie mam italienesche Saz erauskoum.
  
  
  "Wat fir eng Phrase?"
  
  
  Si huet blo. "Ech erënnere mech net".
  
  
  "Awer Dir wësst datt et italienesch war?"
  
  
  "Hien huet et zouginn. Hie war och ganz cool."
  
  
  "An et war en Accident?"
  
  
  "Nach méi." D'Juana huet op hirem Teller gekuckt. Si gouf op eemol prima a präzis. Ech hunn net gelaacht, obwuel ech intern gelaacht hunn. Eppes ongewollt an der Mëtt vum Lovemaking, ech wousst et. An hien ass mat engem flotte räichen italienesche Saz erauskomm. Interessant. Ganz interessant.
  
  
  "Hien ass Ski?" Ech gefrot.
  
  
  "Ech weess et net. Ech mengen, soll ech wëssen?"
  
  
  "Ech hu just geduecht. Mir fueren haut op d'Piste, Juana. Ech soll um Cover sinn. An ech besser e puer Fotoen maachen." "Fin. Ech sinn midd vun all dëser Boudoir Aarbecht."
  
  
  "Dir schéngs et ganz gutt ze huelen," sot ech zoufälleg, kuckt hatt iwwer. "Eigentlech hunn ech dech ni sou gesinn ... oh, frou, wann Dir opfällt wat ech mengen."
  
  
  Si war rosen. "Ech huelen Är ..."
  
  
  "Elo, elo," hunn ech gewarnt, de Rescht vu mengem Café con leche erofgefall.
  
  
  "Wéini gitt Dir Ski?"
  
  
  "Ech muss op mäin Zëmmer goen a fir d'éischt botzen."
  
  
  Si huet geknackt. "Ech wäert prett sinn um néng drësseg."
  
  
  "Dann ass et néng drësseg. Loosst eis op d'Spëtzt goen. Veleta. Dir spillt?"
  
  
  "Sécher!" Hirem Kinn erschoss. Si huet mech erausgefuerdert. Ech hu mech besser gefillt. Si huet nach ëmmer fir hir Verstand an hir Gläichheet gekämpft. Gutt Meedchen.
  
  
  ***
  
  
  Mir hunn eis Ausrüstung op Prado Llano gezunn an op ee vun de Seelbunnen geklomm fir déi éischt Rees op Borreguilas.
  
  
  Et war en frëschen Dag, d'Sonn war héich um Himmel an de Wand huet e bësse Fiichtegkeet gedroen.
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  re. "Et wäert déi Nuecht schneien," hunn ech geduecht. Ech erënnere mech un de Schnéi an der Loft d'Nuecht virdrun. Elo géif et geschéien, ech war sécher dervun.
  
  
  De Seelbunn huet gesprongen a geruckt wéi mir souzen op erop an d'Sierra Nevada Peaks eropklammen. Vun do war alles ze gesinn. Et gouf ëmmer méi kal - séier. Ech hunn mech ëmgedréint a gekuckt, an et war wéi um Enn vun der Welt ze kucken. Op enger grousser Distanz virun mir louch déi ganz Plain vu Granada, obwuel et en bëssen Niwwel drënner war, genuch fir déi voll Panoramavue vun allem ze verstoppen.
  
  
  Mir sprangen aus der Seelbunn iwwerdeems de Begleetpersoun et hält, a sinn an d'Appartementer op der Strooss. Et war hei ganz héich, d'Loft war dënn, d'Keelt huet eis vun alle Säiten ëmginn an eis Haut duerch d'Kleeder gedronk.
  
  
  Mir sinn roueg den Ufank vum Skipist ukomm. Et war en Wüsteland - komplett mat Glimmerschist a Schnéi bedeckt - et waren iwwerall keng Beem oder Déck. Nëmmen Schnéi, Fiels an Himmel. Ech hunn mech roueg a meng Éisträicher agespaart a gekuckt wéi d'Juana géint hir Kanadier kämpft.
  
  
  Mir stoungen e puer Minutten do, an hunn den Hang gekuckt, an dunn hunn ech mäi Brëll vun der Mutz geholl, d'Kapp iwwer d'Oueren gezunn an op hatt gewénkt.
  
  
  "Du fir d'éischt!"
  
  
  Si huet geknackt an huet sech no vir gedréckt, d'Knéien gebéit, an huet ugefaang de steile Sektioun vum éischte Tropfen erof ze bewegen.
  
  
  Ech sinn hir gefollegt, entspaant a genéisst de knusprech Schnéi op de Kante vu menge Ski. Mir waren an de beschte Wiederkonditiounen.
  
  
  Enges Daags ware mir entspaant a si huet e puer Sandwichen matbruecht, déi si fir hiren erstaunleche Wäert erabruecht huet. Mir hunn se giess an hu kee Wuert matenee gesot. Mir basking just an der Sonn an an Awe vun der Einsamkeet an Schéinheet vun de Bierg.
  
  
  Mir hunn eis Sandwichen fäerdeg gemaach a si weider gaang.
  
  
  Et war e super Laf.
  
  
  Wonnerbar.
  
  
  Nodeems mir de kuerzen Ofstamung vu Borregilas gemaach hunn, souz mir de ganzen Dag am Hotellobby, an hunn Geschichten mam Barry Parson an Elena Morales tauscht wéi d'Feier geknackt an d'Touristen koumen a gaangen. Mir konnten déi ënnescht Pist - vu Borregilas bis op Prado Llano - ausserhalb vun der Fënster gesinn an hunn Zäit verbruecht fir d'Forme vun de verschiddene Schifuerer ze kommentéieren.
  
  
  Endlech sinn ech raus gaangen an duschen. D'Iessen war bescheiden, mat der üblecher grousser Unzuel u Platen, an um eelef-drësseg hunn ech ugefaang e bëssen nervös ze ginn. Mir souzen dee Moment nach an drénken.
  
  
  Ech hunn mech entschëllegt, sinn erop op mäi Zëmmer gaang an hunn meng Luger a Stiletto iwwerpréift. Ech hunn dunn eng Kaart vun der Géigend erausgezunn an d'Streck bis zum Veleta-Monument iwwerpréift, dat ech dee Moien vun uewen um Ski-Piste gesinn hat. Wéi ech deemools gesot hunn, leeft d'Regierungsstrooss vu Granada op Motril op der Costa del Sol direkt nieft der Betonstruktur.
  
  
  D'Strooss vu Prado Llano ass mat der regulärer Autobunn ongeféier dräi Meilen vu Prado ugeschloss. Ech markéiert meng Streck Norden op d'Kräizung an dann südëstlech op Veleta op der Autobunn. Ech hunn d'Kaart an d'Tasch geluecht, d'Schlëssel vum gelounte Renault geholl an an d'Lobby gaangen.
  
  
  Am Iesszëmmer hunn ech d'Juana nach ëmmer mat Elena gesinn. Ech froe mech wou de Parson gaangen ass. Do stoen, hunn ech duerch d'Fënster virun dem Hotel gekuckt, wou de Renault geparkt war. Verschidde Figuren ware vum Prado geplënnert, wahrscheinlech aus dem Eski senger Bar. Ee vun hinnen war den Här Hauptli.
  
  
  Ech sinn duerch d'Véierdier vum Hotel an d'Däischtert dobausse gaangen an hien huet mech gesinn wéi ech wénken.
  
  
  "Vergiesst net, mir wäerten dës Course enges Daags maachen!
  
  
  "Ech hätt et léiwer am Dagesliicht", sot ech op Däitsch.
  
  
  Hien huet haart gelaacht a koum an d'Lobby.
  
  
  Ech sinn an de Reno komm. Vun den Häng huet en kale Wand geblosen. Et war kal am Auto, awer gemittlech. D'Hëtzt vum Motor wäert et séier ophëtzen.
  
  
  Et huet ugefaang liicht ze schneien. Et war ze fréi fir ze halen, mee et ass op déi äisegem Schnéi Flecken gefall, déi schonn op der Strooss waren. Snowdrifts hunn ugefaang laanscht de Rand vum Trottoir ze accumuléieren.
  
  
  De Renault huet wéi e gléckleche Vugel gehummert. Ech si lues gefuer an hunn déi hell wäiss Linn am Zentrum vun der Strooss gutt am Ae gehal. D'Double Spuer Strooss war eng schmuel Spuer fir zwee Autoen laanscht. Ech hunn e Bus an en Auto nogekuckt, déi sech laanschtenee kämpfen op enger Rees vu Granada, an erënnert mech un en Elefant, deen mat enger onkooperativer Antilope paréiert.
  
  
  Ech begéint zwee Autoen Richtung Prado Llano an dunn an der Haaptstrooss erakomm wou ech gedréint der switchbacks ze verfollegen an zréck Richtung Veleta. De Schnéi gouf ëmmer méi schwéier. Et ass duerch d'Liichtstrahlen gekräizt an huet e Rido virun mir geformt. Ech konnt d'Autobunn kaum gesinn, an och wann se méi breet war wéi d'Opfahrt, war se net fir Iwwerhalen oder Stuntfueren op all Terrain entworf.
  
  
  De Renault ass liicht laanscht d'Kriibsstrooss gefuer, mee ech konnt gesinn, datt de Schnéi e bëssen un den Trëttoir kléngt. Heiansdo konnt ech de Rand vun der Autobunn guer net gesinn.
  
  
  E Stol Stol ass den Hang erop geklommen
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  Elo hunn ech Renault missen all meng Bensin ginn. Ech hunn an eng niddereg Gang gewiesselt a lues a virsiichteg duerch d'Erhéijung vum Schnéi geplënnert.
  
  
  Endlech hunn ech en Zeechen gesinn: VELETA. An iwwer d'Schëld huet eng Dreckstrooss vun der Haaptstrooss ofgedréint bis op e gewinnt Betonmonument uewen op engem Fiels.
  
  
  Ech hunn de Renault op eng Dreckstrooss gedréckt an iwwer Fielsen an Äis ëmgedréint, bis ech op eng flaach Parkplaz erreecht hunn, anscheinend aus haarde Fielsen. Den Auto war net ze gesinn.
  
  
  Meng Auer huet fënnef Minutte virun zwielef gewisen. Ech froe mech wat mam Rico Corelli geschitt ass. Dunn ass en anere Gedanke bei mir opgetrueden: Huet de Corelli decidéiert net de Rendez-vous ze halen, wéi hie geléiert huet datt den Arturo dout war? Huet de Corelli sech elo iergendwou hannert engem Fiels verstoppt, op ech gewaart fir an d'Open erauszekommen, fir datt hien mech konnt schéissen?
  
  
  Ech hunn d'Zündung ausgeschalt an de Renault ass gestuerwen. Et waren iwwerall Pneuenspuren am gefruerene Schläif, déi awer näischt bedeiten. Ech hunn geschüchtert. Et war hei einsam, op der ofgesécherter Plaz an de Bierger. Et war just de Corelli an ech - an hien huet et esou arrangéiert. Kill mech fir den Doud vum Arturo? Fir den Doud vum Basiglio di Vanessi?
  
  
  Ech hunn d'Luuchten virsiichteg ausgeschalt. Ech souz fir eng Zäit, d'Méiglechkeeten ofgewiicht. Dunn hunn ech an meng Windbreaker komm an de Luger erausgezunn. Et war eng Taschenlamp am Fach um Dashboard, deen ech normalerweis droen, also hunn ech se erausgeholl an ageschalt.
  
  
  Dunn hunn ech d'Renault Dier opgemaach. De Wand ass mat erschreckenden Effekt an mech geschloen. Ech hunn mäi Windbreaker méi no gezunn a stoungen nieft dem Renault an hunn d'Dier mat engem Geck zougemaach. Ech hunn meng Täscheluucht an d'Nuecht geriicht an alles wat ech gesinn konnt war de Schnéi, deen a Richtung mech dréint, an all Richtungen um Spëtzt vum Peak geschloen, wou de Wand vun alle Punkte vum Kompass bléist.
  
  
  D'Monument souz do, däischter a roueg, an ech sinn ronderëm gaang bis ech de bloe Simka vun hannen aus der Siicht erausgezunn hunn. Ech hat keng Ahnung wéi säi Chauffer him geschwat huet fir duerch d'Äis an d'Äiseg ze briechen, awer do stoung hien. Ech hunn den Hood beréiert. Et war nach waarm.
  
  
  Hannen am Monument war e Koup Baumaterial hannerlooss vun den éischten Handwierker, déi d'Monument fäerdeg gemaach hunn. Ech stoung do bei der Simka, a probéiert de Wand ze verstoppen, an et war do, datt ech e plötzleche Kaméidi net wäit vu mir héieren hunn.
  
  
  Ech hunn de Luger fest a menger Hand gehal an hunn sech an d'Richtung gedréit, wou de Klang kënnt. Wéi de Wand gerannt huet, den Toun räissen an an all Richtungen verstreet huet, war ech net sécher, ob ech d'Bewegung ugeet oder net.
  
  
  Dunn hunn ech Fouss héieren.
  
  
  Ech hunn de Luger an der Hand gehal, gezielt a prett fir ze pressen.
  
  
  "Ah, Peabody," sot d'Stëmm, wéi duerch e Schal.
  
  
  Ech hunn dat net erkannt.
  
  
  Awer wéi hien an d'Plaz vun der Taschenlampe geklommen ass, hunn ech hien direkt erkannt.
  
  
  Et war de Barry Parson.
  
  
  Mee elo hat hien guer kee briteschen Akzent. Hien huet op eng vague Manéier geschwat, wat mech dozou bruecht huet ze gleewen, datt hien bis elo nëmmen d'Roll vun engem britesche Geheimagent gespillt huet.
  
  
  Wien war hien?
  
  
  Hien ass vun hannert engem Koup Baumaterial gestouss an huet seng Hand ausgestreckt fir meng ze rëselen.
  
  
  Ech sinn gefruer.
  
  
  "Entspanen," sot de Barry Parson. "Alles ass gutt. Ech sinn de Corelli. Rico Corelli."
  
  
  10
  
  
  De Schnéi huet laang ronderëm eis gedréint, a kee vun eis huet sech beweegt. Et gouf ëmmer méi kal.
  
  
  "Fin?" - sot hien, leet sech méi no, probéiert mäi Gesiicht ze gesinn.
  
  
  Ech hunn de Luger ënner mengem Windbreaker gestoppt just am Fall. "Wéi kann ech sécher sinn?" Ech gefrot him. "Fir d'éischt sot Dir mir datt Dir de Barry Parson sidd, an elo sot Dir mir datt Dir Rico Corelli sidd."
  
  
  Hien huet gelaacht. "Komm mir. Dëst sollt kloer sinn! Ech sinn hei, a wien kéint hei sinn ausser de Rico Corelli?
  
  
  "Jiddereen kéint hei sinn fir Är Fro ze beäntweren. Jiddereen deen iwwer d'Versammlung wousst."
  
  
  "Wien soss wéi de Rico Corelli an dat ermordte Kand?" hie gefrot.
  
  
  "Moustique. Hie kann et wëssen."
  
  
  "Denkt Dir, ech sinn Mosquito?" - gefrot Parson mat engem laachen.
  
  
  "Hie wier deen eenzegen gewiescht, dee gewosst hätt datt de Corelli mech hei begéint huet."
  
  
  „Sief intelligent! Ech sinn net Mosquito!"
  
  
  "Dir sot et, awer ech weess et net."
  
  
  "Wann ech Mosquito wier, wat géif ech hei maachen?"
  
  
  "Probéiert de Corelli ze fannen an hien ëmzebréngen."
  
  
  "Awer ech sinn de Corelli."
  
  
  Et gouf zu enger regulärer Komedie. Ech hunn de Kapp resignéiert gerëselt. "Loosst eis soen, Dir sidd Corelli. Ech sinn verdammt kal. Loosst eis a mengem Auto klammen a schwätzen."
  
  
  Hien huet gelaacht. "Fin." Ech hunn hie vir op de Renault gefouert.
  
  
  "Schéin kleng Aarbecht," sot hien.
  
  
  "Super," sot ech. "Wann Dir lount, kënnt Dir dat Bescht kréien."
  
  
  Ech hunn d'Dier mat mengem Schlëssel opgehuewen a sinn eran gaang, dunn erreecht an d'Passagéierdier fir hien opgemaach. Hien ass dobannen geklommen an huet d'Dier zougeschloen. Den Auto huet geklappt. Et war nach waarm dobannen.
  
  
  "Loosst mech Iech iwwer Basiglio di Vanessi soen," sot hien no enger Minutt vu Rou. "Ersatz. Si hu probéiert mech zanter Méint ze fänken.
  
  
  "Si?"
  
  
  "Een héich an der Mob," sot de Parson. Ech konnt et net hëllefen; Ech hunn nach ëmmer un hien als Barry Parson geduecht
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  net wéi Rico Corelli.
  
  
  "Awer wéi wësst Dir dat?"
  
  
  "Ech hunn och Frënn do. Op der Spëtzt. Capo Capo wollt mech aus der Kette. Hie wollt mech de ganze Wee.
  
  
  "Wat ass säin Numm?"
  
  
  Hien huet gelaacht. "Vergiess et. Vertrau mir just".
  
  
  "Fin. Also de Capo Capo wollt datt Dir gitt.
  
  
  "Hie wollt mech ëmbréngen. Probéiert mir schonn zweemol ze soen. Eemol op Korsika. Eemol zu Neapel. Ech war do fir eng Liwwerung."
  
  
  "Neapel? Dat ass wou d'Moskito hierkënnt."
  
  
  Hien huet mech intensiv gekuckt. "Dir wäert laanscht kommen."
  
  
  "Ech gouf gesot."
  
  
  "Vun weem?"
  
  
  "Näischt."
  
  
  "Wann den zweete Streik gescheitert ass ..."
  
  
  "Deen an Ärer Villa op Korsika?"
  
  
  Hien huet gefroot. "Jo." Hien huet gewaart. Dunn: "Wann dat gescheitert ass, hunn ech decidéiert d'Geschäft ze verloossen. Dat ass wéi ech bei Iech Leit koumen."
  
  
  Ech hunn geknackt. "Ech weess alles doriwwer." Ech net. Awer et war nëtzlos fir seng Geschicht ze lauschteren. Ech hat kee Wee fir ze wëssen ob et richteg oder falsch war.
  
  
  "Fin. Wéi mir Korsika op enger Yacht verlooss hunn, hunn ech Vanessi mat mir geholl.
  
  
  "Fir Är Plaz ze huelen?"
  
  
  "Jo. Wéi mir zu Valencia ukomm sinn, ware mir en Dag am Hafen bliwwen an ech sinn um Ufer bliwwen wéi se fortgaange sinn.
  
  
  "Huet d'Lysistrata ouni dech gesegelt?"
  
  
  "Genau. Vanessi huet de Rico Corelli gespillt."
  
  
  "A wéi se zu Malaga gelant sinn, huet de Vanessi nach ëmmer Corelli gespillt?"
  
  
  "Jo." Hien huet eng Paus gemaach. "Mat der Hëllef vun Tina Bergson."
  
  
  "War Vanessi zu Malaga?"
  
  
  "Nee. Hie blouf op der Yacht. Mir hu geduecht datt et esou besser wier. Da gëtt et kee Feeler. Ech mengen, am Fall wou een hien erkennt."
  
  
  "Kann iergendeen zu Malaga dech identifizéieren?"
  
  
  "Keng Chance," Parson laacht.
  
  
  "Nach?"
  
  
  "Da hutt Dir d'Tina kontaktéiert a si ass dech begéint."
  
  
  "Riets."
  
  
  "Ech gleewen datt iergendeen Är Spur erausgesicht huet, dech op d'Yacht gefollegt huet, Scuba-Ausrüstung undoen an dech geschloen huet."
  
  
  "WHO?"
  
  
  "Moscato, natierlech. Wee soss? Hie weess alles iwwer mech. An hie muss d'Aen op d'Yacht gehalen hunn, wéi se erakoum. Hien huet et just Zäit gemaach wärend Dir no beim Schëff war fir Iech matzemaachen.
  
  
  "Firwat huet de Moscato dech net erkannt?"
  
  
  "Hie weess iwwer d'Yacht, iwwer d'Tina, iwwer d'Leit ze treffen ..."
  
  
  "Kloer. Awer hien huet dech net wierklech erkannt."
  
  
  "Riets."
  
  
  "An hien huet d'Tina geschloen a blesséiert."
  
  
  "Merci Gott si hunn hir net ëmbruecht!"
  
  
  Ech hunn hien nogekuckt. Hien huet an d'Tasche gezunn an huet e Pak amerikanesch Zigaretten erausgeholl. Hien huet een gebrannt an de Match gewénkt. Déi leschte Kéier huet hien eng spuenesch Zigarett erausgeholl. Awer dann huet hien natierlech de britesche Geheimagent Barry Parson gespillt. Hie war e komplette Schauspiller a wousst wéi effektiv déi richteg Requisiten waren.
  
  
  "Wéi ass hatt elo?" Ech gefrot.
  
  
  "Du mengs wat se aus der Klinik soen?"
  
  
  "Jo." Hie wousst.
  
  
  "Hat geet".
  
  
  "Wéini kann hatt mat Iech bäikommen?"
  
  
  Hien huet gezéckt. "Geschwënn."
  
  
  "Nodeems ech mäi Partner begéint hunn?"
  
  
  "Riets." Hien huet gelaacht. "Lauschtert, d'Tina ass Deel vum Deal. Dir wësst dat, oder?
  
  
  "Jo," sot ech. "Awer als éischt wëlle mir eis treffen, an da wäerte mir d'Detailer diskutéieren."
  
  
  Hien huet geknackt. "Dat ass alles wat elo wichteg ass."
  
  
  "Eng Saach iwwerrascht mech."
  
  
  "Wéi?" Rauch ass virun sengem Gesiicht opgestan. Ech konnt säi Gesiicht an der Windschirm vum Renault reflektéiert gesinn, wéi hien en Drag vu senger Zigarett geholl huet.
  
  
  "Wéi sidd Dir iwwerhaapt op de Mosquito's Trail zu Torremolinos komm?"
  
  
  Hien huet gelaacht. "Nett, hmm?"
  
  
  "Ganz propper." Ech hu gestoppt. "Zu nett."
  
  
  Seng Ae gekuckt iwwer meng. "Waat sees de?"
  
  
  "Ech soen datt ech net ganz mat Ärer Geschicht d'accord sinn, Corelli. Dir gitt an den Deal wann ech kal mat Mosquito sinn, an dann spillt Dir de Barry Parson, e Geheimagent. Wat gëtt et?"
  
  
  "Komm mer zréck," sot de Parson eescht. "Nolauschtert. Ech wousst, datt Dir no der Mosquito war. Averstanen?"
  
  
  Ech hunn geknackt. "Dir hätt dat natierlech virstellen. Mee firwat wars du iwwerhaapt zu Malaga? Ech mengen, Rico Corelli. Dir hutt zu Valencia verstoppt. Firwat op Malaga goen fir Iech vergeblech auszesetzen?
  
  
  "Versécherung," sot hien lues.
  
  
  "Versécherung?"
  
  
  "Ech war sécher vum Moment wou ech d'Yacht zu Valencia verlooss hunn. Du verstees?"
  
  
  Ech hunn geknackt.
  
  
  "Fin. Et war waarm op der Yacht bis déi Minutt wou d'Moskito geschloen huet. Richteg erëm?"
  
  
  Ech war zielen. "Fin. Stellt Iech vir, Dir wärt dee Moment zu Sol y Nieve sinn.
  
  
  "Dat ass wat ech Tina gesot hunn."
  
  
  "Ech hunn esou ugeholl. Ech mengen, firwat huet gehollef op Malaga ze kommen? Dat war meng Fro."
  
  
  "Ech wollt méi iwwer dech wëssen." Hien huet d'Schëller gezunn. "Ech mengen, mäi Liewen ass an engem flotte klenge Pak gewéckelt. Ech ginn an d'Staaten. An du an dat Meedchen dat Dir hutt do sinn meng Erzéiungsberechtegten. Also?"
  
  
  "Riets."
  
  
  "Also ech wollt kucken wéi Dir besser sidd.
  
  
  Eng laang Rou ass duerno. Ech hunn him kal gekuckt. Hien huet mech grad sou kal gekuckt.
  
  
  "Wou hues du mech geholl?" Ech gefrot.
  
  
  Hien huet gesucht. "Fin. Kuckt. Dir war op der Juegd. Ech wousst Dir géift probéieren Moscato ze fannen. Riets?"
  
  
  "Ech huelen un."
  
  
  "Ech hunn just gewaart bis ech dech fonnt hunn."
  
  
  "Hutt Dir mech virdrun erkannt?"
  
  
  "O, sécher. Ech hunn gekuckt wou d'Tina higaang ass.
  
  
  "An du bass du mir an d'Juana déi Nuecht gefollegt?"
  
  
  "Natierlech natierlech."
  
  
  "An d'Villa."
  
  
  "Riets. Wéi Dir deen Hooker getraff hutt - deen deen en Dräier mat Moscato hat an deen aneren deen breet war - wousst ech datt mir am Geschäft waren. Ech hu just en Aa op dech gehalen."
  
  
  "Mee firwat
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  brécht Dir dee Wee duerch wéi ech Moscato dout haten? "
  
  
  Seng Ae begéint meng. "Mir maachen all Feeler, oder?"
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn. "Fin. Awer firwat dann d'Cover Story?
  
  
  "Barry Parson's Jazz? Ech hu just vum Regal gestëbt," sot hien, an ass an de briteschen Akzent vum Barry Parson gefall. "An et schéngt wéi wann et déi richteg Saach war fir de Moment ze maachen. Wat maachen ech, maach mech a sot: "Ma, hei sinn ech, gudden alen Rico Corelli!" Elo mécht dat net vill Sënn, oder? »
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Ech hunn nach ëmmer net gär all dës Verdueblung an Tripling. Dir kënnt direkt mam Juana konnektéieren. Dir schléift mat hir do an erëm hei. Firwat hutt Dir hir net einfach d'Informatioun ginn an hatt gefrot et ze kontrolléieren? "
  
  
  Hien huet seng Zigarett gebass a kuckt duerch d'Schirma eraus. De Schnéi ass gefall, awer elo manner. Ech hunn opgekuckt an hunn d'Reflexioun vun eisen zwee Gesiichter an der düsterer Nuecht gesinn.
  
  
  Seng Aen hunn mech ugekuckt.
  
  
  "Ech trauen ni an d'Schlofkummer," sot hien a fränkt. "Ech mengen, net emol meng eegen. Dëst ass d'Plaz déi ech zu Torremolinos gelount hunn. Wéi weess ech, datt de Moscato mech net gefilmt huet ier ech dech bei him gefollegt hunn? No allem huet hien geduecht datt hien mech op der Yacht ëmbruecht huet. Awer vläicht war et en Trick. Riets? Vläicht ass et net Moscato do, vläicht huet de Moscato déi ganzen Zäit un mech geduecht an op mech gewaart. Wéi konnt ech wëssen? "
  
  
  Ech souz do.
  
  
  "An dësen Hotel. Ech vertrauen näischt. Näischt wéi dëst. Ech mengen et sinn Käfere an all Sall. Ech hu misse mat der zukünfteg Versammlung duerchgoen, well dat Deel vum ursprénglechen Plang war. Ech wäichen net gär vun den ursprénglechen Pläng, well et ze vill dem Zoufall iwwerléisst. Well mir eis scho kennen kennen, hunn ech et einfach cool gespillt an vun do weider gefouert. Et deet mir ganz leed wann dëst Äre Sënn vun Uerdnung beleidegt."
  
  
  Et huet Sënn gemaach.
  
  
  "Waat elo?" Ech gefrot.
  
  
  "Mir hunn eng Reunioun tëscht mir an dem Meedchen opgeriicht," sot de Parson, erëm sachlech. "Liwwert Mikrofilm."
  
  
  "Wou?"
  
  
  "Ma, Dir wësst wat ech iwwer den Hotel denken. Dëst gëtt d'Recht op all Zuel. An ech hänken net gär mat Leit am Prado Llano. Lauschtert, wéi ass et mat der Skipist?
  
  
  Ech war zielen. "Et ass vill desertéiert, okay - heiansdo. Et ginn och keng Insekten um Schnéi." Ech hunn gelaacht, gefrot wéi wouer dëst war.
  
  
  "Verdammt de Schnéi. Dir kënnt eng Persoun e Kilometer ewech mat enger Teleskopobjektiv schéissen." Hien huet geschüchtert. "Ech hunn et guer net gär."
  
  
  "Awer wann kee weess datt Dir Corelli sidd ..."
  
  
  "Wien huet gesot? Zousätzlech gëtt et nach e schlechte Punkt. Wann de Moscato nach ëmmer existéiert - an ech si sécher datt hien et mécht nodeems den Arturo et kaaft huet - hält hien en Aa op Iech an Är Breet, oder?
  
  
  "Iwwer de Juan?"
  
  
  "Natierlech! Also ech muss et iergendwou gesinn, déi opfälleg a gläichzäiteg geschützt ass.
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn. "Dëst ass eng schwéier Rechnung fir ze fëllen."
  
  
  "Nee? Wat iwwer ee vun dëse Seelbunnen? Wann Dir an enger vun dësen sidd, sidd Dir isoléiert, eleng a sécher!
  
  
  Ech hunn doriwwer geduecht. "Gondel? Ech verstinn wat Dir mengt. Kréien op et mat hir a klammen zesummen. Wärend Dir do sidd, am Seelbunn gespaart, kënnt Dir an engem kontrolléierten Ëmfeld transportéiert ginn a kee wäert méi schlau sinn. Ass et alles am Film? "
  
  
  "Riets."
  
  
  Ech souz an geduecht. "Awer een kéint dech nach vum Hang schéissen."
  
  
  "Do komms du eran, ale Mann," sot de Parson, wéi hien op d'britesch Universitéit zréckkoum. "Dir gitt op d'Ski, steet op der Borregilas Gare an iwwerdeckt eis wa mir kommen."
  
  
  Ech hunn doriwwer geduecht. Ech hu gär. Wat ech méi driwwer geduecht hunn, wat ech méi gär hunn.
  
  
  "Ech wäert et kafen," sot ech.
  
  
  "Wéi vill Zäit?"
  
  
  Ech hu gesot: "Muer um zéng de Moien?"
  
  
  "Dat ass richteg," sot de Parson. "Ech bleiwen ewech vum Juana. Ech wëll keng Komplikatioune wa mir sou no bei engem Deal sinn.
  
  
  "Gléck," sot ech.
  
  
  Hien stoung am Schnéi, seng Windbreaker ugepasst. Ech konnt d'Keelt duerch d'oppen Dier spieren, och wann de Schnéi bal komplett geschmolten ass.
  
  
  "Fänkt un", sot de Parson. "Ech wäert dech verfollegen."
  
  
  Ech hunn geknackt.
  
  
  Hien huet d'Dier an d'Gesiicht geklappt an ass séier ronderëm d'Monument gerannt, wou hien aus der Siicht verschwonnen ass.
  
  
  ***
  
  
  Renault huet ouni Problemer ugefaangen. Ech hunn et e bësse méi waarm gelooss, dunn gewaart bis ech d'Simka um Eck vum Monument gesinn hunn, hir Luuchten schréiegt erof op déi provisoresch Strooss. Duerno sinn ech fortgefuer, laanscht déi kuerz Zougangsstrooss op d'Autobunn gekrabbelt. Ech hunn dem Parson am Réckspigel gewénkt.
  
  
  Ech hunn e Simka no mir gesinn, seng Luuchten hunn am falende Schnéi geflimmert.
  
  
  D'Ecker an d'Ecker waren zimmlech scharf, déi konstant Bremsen an Ofschaltung erfuerderen. Ech hunn ugefaang d'Strooss ze genéissen, wéi ech den éischte naass Bremssystem gefillt hunn.
  
  
  Ech sinn en Dall vu schwaarze Glimmer erofgaang, deen opgestan ass, wou d'Strooss an eng V-förmlech Nut geplatzt gouf. Um Enn hunn ech gesinn, datt den Trottoir e séiere schaarfe Wee no riets mécht.
  
  
  An der Mëtt vun der Sektioun hunn ech ugefaang ze bremsen a gefillt ze rutschen. Ech hu geduecht datt ech zoufälleg op eng gefruer Plaz op der Strooss gestouss wier an et nach eng Kéier probéiert. Mä dëst war guer net eng gefruer Plaz.
  
  
  Ech hunn erëm op d'Brems geschloen fir e bësse Traktioun ze kréien beim Ofschalten, awer
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  D'Brems huet anscheinend keng Kraaft op d'Rieder iwwerdroen.
  
  
  Ech hunn verzweifelt d'Geschaltung gedréckt, awer elo sinn ech ze séier gaang fir ze engagéieren a konnt net erofschalten.
  
  
  Ech hunn op de Buedem verlangsamt wéi ech op d'Schräg komm sinn, awer d'Vitesse war ze séier. Glécklecherweis ass d'Kurve ganz gutt ausgefall. Ech hunn en Tour gemaach. Awer dunn hunn ech e séiere lénksen Tour an déi entgéintgesate Richtung begéint an erëm op d'Brems geschloen, an der Hoffnung datt d'Strooss mir hei Traktioun géif ginn. Mee ech gefillt näischt mee naass Ineffektivitéit.
  
  
  Näischt.
  
  
  Ech hunn d'Rad schwéier gedréint a gedréint. D'Strooss huet sech riicht gemaach, awer ass biergof gaangen wéi d'Autobunn e laangen, flaache Travers gouf deen en héije Fielshang gekräizt huet. Um Enn vum Travers hunn ech e schaarfen Réckwee mat engem grousse Warnschëld op der Autobunn virun gesinn.
  
  
  Ech hunn erëm op d'Brems geschloen, awer krut keng Äntwert. Ech hunn de Gang Hiewel gedréckt, awer konnt et net op de Minimum reduzéieren. Ech hunn ugefaang d'Rad zréck an zréck ze dréinen, probéiert d'Reibung vum Schnéi-Typ ze kréien fir de Renault ze bremsen, sou datt ech déi verdammt Saach an d'niddereg Gang erofkommen.
  
  
  Mëssgléckt.
  
  
  Ech hunn dem Parson seng Luuchten hannert mir gesinn an hunn mech gefrot ob hien mech an der S kuckt an iwwer meng onerklärlech schlecht Fuere verwonnert huet.
  
  
  Ech hunn d'Liicht zweemol geflitzt als eng Zort Signal fir Hëllef.
  
  
  D'Kurve koum ëmmer méi no an ech hat absolut keng Kontroll iwwer d'Vitesse vum Renault. Ech geduecht iwwer d'intern Drainage Grouf ze klammen, mee decidéiert, datt d'Chance vun Smashing der Achs an d'Rieder ze grouss war ze riskéieren. Donieft wier ech vläicht flaach op der Schiferbank gefall, déi aus dem Gruef opgestan ass, wéi de Lenk aus mengem Réck gewuess ass.
  
  
  D'Pneuen hu gekrasch an ech hunn d'Rad no lénks gedréint fir den Tour ze séier ze maachen. Ech sinn an d'Steigerung vun der Bank op meng riets gefall. De Renault ass vun der Säit vun der Strooss ofgezunn an ass direkt op de baussenzege Rand vun der Strooss gaang, wou et ongeféier e Fouss Fiels ënner engem wäissgemoolten Holzzaun gestapelt war, dee sech ongeféier zwanzeg Fouss ausgestreckt huet.
  
  
  Ech sinn op d'Säit an d'Geldschierm gefall, eppes vun der Säit vum Renault ofgerappt, an dunn zréck op d'Band galopéiert. Mee ech hu schwéier gezunn an den Auto erëm riicht gesat.
  
  
  Virun mir ass d'Strooss weider séier erofgaang. Honnert Meter ewech hunn ech eng Strooss gesinn, déi schaarf no riets dréint, mat engem aneren hëlzene Schutzschirm deen den Tour schützt an e ganz grousst Schëld just virum Tour.
  
  
  Ech wäert ni fäeg sinn deen Tour ze maachen.
  
  
  Ech hunn d'Gebrühl vun engem Motor bei mengem Ouer héieren a séier ëmgedréint.
  
  
  Et war Parson.
  
  
  Hien huet seng SIM Kaart laanscht mech gebrannt an huet op der Strooss geschoss.
  
  
  Ech hu gefrot wat d'Häll hie probéiert ze maachen. Ech wollt him ruffen, awer ech hunn net.
  
  
  Hien huet direkt virun mir geschnidden an ech hu bal gejaut fir hien aus dem Wee ze kommen oder ech géif geschloen ginn.
  
  
  Ech gedréckt de Gang Hiewel erëm, verzweifelt probéiert e Gang ze änneren, mee et war kee Gebrauch.
  
  
  Parson war direkt virun mir. Ech hu bal d'Aen zougemaach, an erwaarden den Crash.
  
  
  Et ass ni geschitt.
  
  
  Op eemol huet mäi viischte Bumper dem Parson sengem hënneschte Bumper geschloen. Ech hunn dem Parson seng rout Simca Brems- Luuchten gesinn a blénken an aus an aus an dann erëm aus.
  
  
  Ech war méi lues.
  
  
  Et war en alen Trick fir e flüchten Auto ze stoppen, andeems den Auto virun him verlangsamt gëtt fir den Auto hannendrun ze bremsen.
  
  
  Ech hunn de Steierrad fest gehalen, well ech wousst, datt ee Steen op der falscher Plaz op der Strooss de Renault vum Simca säi Bumper géif geheien an ech géif lénks oder riets geworf ginn, duerno giff ech vum luesen Auto rutschen an entweder op eng Cliff oder iwwer de Rand vun engem Cliff an d'Loft.
  
  
  Dem Parson seng Bremsen hu weider blitzt a blénkt a wéi mir an d'Dréi koumen, huet hien mech gestoppt. Ech hunn den Auto ëmgedréint a sinn an den Auto geklomm, rëselt.
  
  
  D'Dier ass opgaang an de Parson ass aus senger SIM Kaart erausgaang. Hie koum zréck op meng Säit vum Auto mat Schnéi ronderëm him.
  
  
  Meng Luuchten waren dobaussen op, hunn de Réck vum Simca beliicht a gewisen datt de Parson an der Nuecht do stoe stoe.
  
  
  "Ech wäert net froen wat geschitt ass," sot de Parson lues. "Een huet Äre Renault geschloen."
  
  
  Ech hunn geknackt. "Merci fir d'Hëllef. Et war e gudden Trick."
  
  
  Mir sinn op der Esqui Bar um Prado gestoppt ier ech mam Auto an d'Garage geholl hunn. Ech hat dräi Lumumbas an eng Taass Kaffi an hunn mech nach ëmmer net ganz gutt gefillt.
  
  
  eelef
  
  
  Ech sinn zréck a mengem Zëmmer no engem kuerzen Openthalt an der Esquí Bar mam Parson. D'Rum an de Schockela am Lumumba hunn gehollef mech e bëssen ze berouegen, awer ech hunn nach ëmmer geziddert wéi ech de Schlëssel an d'Dier gesat hunn a bannen gaang ass.
  
  
  Wéi ech d'Luucht ageschalt hunn, hunn ech e raschelend Kaméidi um aneren Enn vum Raum héieren, dunn ass d'Verbindungsdier opgeschwiermt an d'Juana stoung do, d'Aen grouss. Si schéngt just aus engem déiwe Schlof erwächt ze sinn.
  
  
  "Hutt Dir him begéint?"
  
  
  "Jo," sot ech. Ech sinn séier op de Bureau gaang an hunn do en Notizblock geholl. Ech hunn séier e "Käfer" drop gekrabbelt an hir et gewisen.
  
  
  Si huet geknackt datt si et verstanen huet.
  
  
  "Wéi ass et geschitt
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  goen? "- si huet mech gefrot.
  
  
  "Näischt ze berichten. Ech muss hien erëm gesinn." Ech war beschäftegt a mengem Notizblock ze schreiwen. "Dir trefft hie muer um zéng Auer an der Gondel. Detailer méi spéit."
  
  
  Si huet geknackt.
  
  
  "Elo ginn ech an d'Bett a raschten."
  
  
  "Okay," sot si.
  
  
  Ech hunn op d'Dier an d'Hal gewisen, datt ech hir geschwënn dobausse begéinen.
  
  
  "Gutt Nuecht, George," sot si an ass zréck an hir Zëmmer.
  
  
  Ech hunn meng Kleeder ofgeholl, an propper gewiesselt a sinn an de Gank erausgaang. D'Juana stoung eng Zigarett ze fëmmen.
  
  
  "Sidd Dir sécher, datt d'Zëmmer ofgerappt sinn?" si gefrot.
  
  
  "Positiv".
  
  
  "Hutt Dir de Corelli kennegeléiert?"
  
  
  "Jo. Mir kennen hien als Barry Parson.
  
  
  Si huet mech studéiert. "Ech hunn et bal erausfonnt."
  
  
  "Ech hunn datselwecht gemaach."
  
  
  "Dir kënnt sécher sinn?"
  
  
  "Wéi kann ech ganz sécher sinn? Awer hien trëfft dech um Seelbunn, wou d'Häll kritt Dir d'Materialien."
  
  
  "Wat ass et?"
  
  
  "Ech kann dëst handhaben," sot si zouversiichtlech.
  
  
  "Fin. Ech iwwerdecken Iech vun de Skipisten. De Corelli wëll et esou.
  
  
  "Awer wéi konnt Mosquito iwwer d'Versammlung tëscht him an Iech wëssen?"
  
  
  "Hien huet eis déi ganzen Zäit gekuckt."
  
  
  "Ech wäert probéieren en Aa op hien ze halen."
  
  
  "Maach dir keng Suergen. Ech këmmere mech ëm. Trefft just de Corelli an entdeckt ob hien eis de Geck mécht oder net.
  
  
  Si huet mech ugekuckt. "Firwat huet hien mir d'Informatioun net méi fréi ginn?"
  
  
  "Hie sot, hie wollt sécher sinn."
  
  
  Si huet d'Schëller gezunn. "Ech mengen dat mécht Sënn."
  
  
  „Huelt de Seelbunn mat him a schleeft vu Borregilas erof. Ech treffen dech an der Bar ënnen wann et alles eriwwer ass. Da renne mir erof a kontrolléieren d'Authentizitéit vun de Saachen.
  
  
  "Malaga?"
  
  
  "Granada. Den AX huet e Sender do."
  
  
  "Fin."
  
  
  Ech sinn zréck an de Raum an sinn an d'Bett gaang.
  
  
  ***
  
  
  Elo konnt ech alles laanscht de Fielsgrat gesinn. D'Sonn war reng wäiss. D'Schnéi Luucht war blann, mee ech hunn e Filter op meng Zeiss 60x Brëller benotzt.
  
  
  De Seelbunn war no uewen geplënnert, an ech hunn dem Juana säi giele Pullover kloer gesinn. Et war just hir a Parson bannen. D'Gondel huet normalerweis véier Leit gedroen, an ech wousst datt de Parson de Begleetpersoun fir de private Ride muss tippen, awer ech war net besuergt. Hien hat d'Suen dofir.
  
  
  Ech hunn erëm mam Brëll um Terrain gerullt an dunn hunn ech hien gesinn.
  
  
  ***
  
  
  Hie louch um Bauch op enger Granit-Leed ongeféier hallef tëscht Borregilas an dem Prado Llano. Hie war a groe Kleeder gekleet, sou datt hie sech mam Glimmer a Granitschifer vermëscht huet. Mee ech konnt gesinn, datt hien schliisslech e Mann war, an ech hunn gesinn, datt hien e laange Gewier an den Hänn laanscht de Fiels hält. E Spektiv war un d'Gewier befestegt.
  
  
  Ech konnt net d'Zort Gewier aus dem Brëll soen.
  
  
  Hie louch ganz roueg a waart. An hien huet d'Gondel mat Juana a Parson gekuckt. Wéi wosst hien, datt si him huelen? Wéi konnt hie wëssen?
  
  
  Parson? War de Parson en Ersatz? Een huet d'Juana opgestallt? Wéi ass d'Informatioun erëm gelaf? Keen huet e Wuert an eise Zëmmeren gesot. Keen ausser ech a Parson woussten d'Zäit a Plaz.
  
  
  An awer louch de Mäerder a waart.
  
  
  Moscato? Ganz méiglech.
  
  
  Ech hunn mäi Windbreaker ausgedréckt an de Luger erausgeholl. Ech hunn et gepréift an an meng Windbreaker-Tasche gesat. Ech misst den Hang iwwergoen a mech un de Fiels verankeren fir en z'erreechen. Da muss ech iwwer d'Fielsen krauchen an hien ëmbréngen, ier hien schloen.
  
  
  Et war keen anere Wee. Wann ech Moscato lieweg verloossen, probéiert hien de Rico Corelli erëm ze kréien - probéiert weider bis hien et fäerdeg bréngt!
  
  
  No der Geschwindegkeet vum Seelbunn an der Lag vum Mann op de Fielsen ze beurteelen, hat ech ongeféier eng Minutt an eng hallef Zäit fir meng Beweegung ze maachen.
  
  
  Ech hunn d'Ofstamung e bësse gepréift fir de geféierlechen Tycoon ze vermeiden a si just drënner gefuer. Wéi ech um Enn vun der Rutsch getraff hunn, ass eppes mam Rescht vum Schnéi uewen geschitt, an ech hu mech op eemol bis op d'Knéien an der Rutsch begruewen. Ech hunn gedréckt a geschloen an de Schnéi ass vu mir geflunn. Ech hu Gléck. De grousse Ball vu rullende Schnéi ass weider vu mir fortgaang an huet d'Fielsen an der Géigend geschloen.
  
  
  Ech verluer wäertvoll Sekonnen.
  
  
  D'Fielsen ware virun mir, awer ech hunn d'Persoun net gesinn, déi ënner mir leien. Ech hu misse mäi Brëll eraushuelen a lues laanscht de Gruet panéieren.
  
  
  Dunn hunn ech hien gesinn.
  
  
  Ech war ongeféier honnert Féiss aus Course gehäit! Ech war ze grouss.
  
  
  Ech hu séier erëm den Hiwwel erofgaang, zréck op de anere Wee, mech gedeeft vun där Course an zréck op e Punkt, dee vum Mann op de Fielsen erreechbar ass.
  
  
  Ech hunn d'Klammern fräigelooss an d'Ski an d'Fielsen geluecht fir ze vermeiden datt se rutschen. Duerno hunn ech mäi Brëll erausgeholl an iwwer de Rand vun de Fielsen gekuckt.
  
  
  Ech hunn de Seelbunn gesinn tëscht der zweeter an drëtter Stahlstütze lues a lues erop. An ech konnt e Mann mat engem Gewier gesinn, deen et fest hält a virsiichteg d'Gondel guidéiert wéi se op d'Spannestahlkabel eropgeet.
  
  
  Ech hunn de Luger op de Kapp vum Mann geriicht a geschoss.
  
  
  D'Kugel huet e Steen getraff an iergendwou fortgelaf. Ech héieren de Ricochet Gesank.
  
  
  De Mann huet sech séier ëmgedréit. Ech hunn e Blur op sengem wäisse Gesiicht gesinn. Hien huet séier de Réck gebogen, sech gedréint an d'Gewier op mech geriicht, Ëmfang an alles.
  
  
  D'Kugel huet de Schnéi hannert mir getraff - ze no fir
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  Confort.
  
  
  Ech hunn erëm geschoss. Hien ass awer direkt nom Schoss aus der Siicht verschwonnen. Ech konnt hien net gesinn.
  
  
  Do gekrochen, hunn ech vergeblech probéiert hien ze fannen.
  
  
  En anere Schoss huet de Stee mat menger Hand gebrach.
  
  
  Ech hunn erofgefall.
  
  
  D'Gondel ass lues laanscht de Kabel geplënnert an ech konnt dem Juana säi giele Pullover gesinn an dat war alles wat ech opgepasst hunn.
  
  
  De Schéisser ass opgestan an huet sech vu mir ofgedréit, op d'Gondel gezielt. Ech hunn erëm geschoss.
  
  
  Hien ass gefall, sech iwwer e Fiels gebogen an huet iwwerhaapt d'Mark verpasst. Ech hu gesinn, wéi hien géint de Fiels ausgerout huet an op d'Gondel gezielt huet.
  
  
  Ech hunn iwwer d'Fielsen ugefaang, awer wousst datt ech hien net an der Zäit erreechen konnt.
  
  
  Klickt op d'Kabelklemmen, ech souz op meng Schier an hunn d'Descente ugefaang, zwee Pole an enger Hand an e Luger an der anerer. Et war net déi bequemste Ski Positioun déi ech mir virstellen konnt.
  
  
  Wéi ech virugaange sinn, hunn ech gemierkt datt ech net op Schi schéisse konnt an domat méi vu menger wäertvoll Zäit verschwenden.
  
  
  Ech sinn op den Niveau erofgaang, wou hien gekräizegt hat, huet sech vun de Befestigungen befreit an hu sech duerch d'Steng gekräizt.
  
  
  Hei ass hien!
  
  
  Ech hunn gebrannt.
  
  
  Hien huet op d'Gondel gezielt an huet genee geschoss wéi ech geschoss hunn - oder vläicht eng Sekonn no mir. Wat och ëmmer geschitt ass, mäin eegene Schoss huet anscheinend verursaacht datt et falsch geschoss huet, a seng Charge ass harmlos an d'Basis vun der Gondel erakomm, anstatt duerch d'Fënster an d'Häerz vum Parson.
  
  
  Ech hunn de Schéisser geschloen.
  
  
  Hien ass d'Gesiicht als éischt an d'Fielsen gefall an dunn, an enger reflexiver Bewegung, sech ëmgedréint an huet säi Gewier ëmgedréint bis et direkt op mech geriicht war.
  
  
  Ech sprangen zréck an op de Schnéi, rutschen de Bierg erof. Kugelen si ronderëm mech verstreet, awer net een eenzegen Hit. Ech sinn zréck op de Fiels geklomm, fir ze kafen.
  
  
  De Stee war rutsch, mee ech sinn driwwer gekrasch, a wéi eng aner Kugel bei mengem Ouer explodéiert ass, hunn ech de Kapp opgehuewen, hien kloer gesinn an hien an den Hals geschoss.
  
  
  Hien ass direkt gefall. Blutt ass ronderëm hien an enger rouder Wollek explodéiert.
  
  
  Hien huet dunn an engem Puddel vun äisegem Roude geluecht wéi ech bei him koumen.
  
  
  Et war den Alfreddo Moscato.
  
  
  Moustique.
  
  
  Matchmaker!
  
  
  ***
  
  
  D'Gewier datt mech Schoss an datt Rico Corelli an der Gondel ëmbréngen soll war e Winchester Model 70 Super Grad Gewier chambered fir 30-06 Springfield Munitioun an equipéiert mat engem Bausch & Lomb Balvar Lee Punkt variabelen Muecht Ëmfang. Et war e schéinen Rig.
  
  
  D'30-06 Springfield Hi-Speed ​​​​Bronzepunktpatroun kann eng Mëndungsgeschwindegkeet vun 2,960 fps an eng Geschwindegkeet vun 2,260 fps op 300 Yards produzéieren, mat enger fataler Kraaft vun 2,920 ft-lb Mëndungsenergie an 1,700 ft-lb. Pond op 300 Meter. De Bausch & Lomb Variable Power Scope passt vun 2 1/2 op 4x un, mat Héicht a Windage justierbar mat nëmmen zwee bewegt Deeler.
  
  
  Wann eppes hëllefe kéint e Mann aus enger Remote Shooting Szen ëmbréngen, dës Kombinatioun kéint.
  
  
  Ech hunn mech iwwer den Doudegen hänke gelooss. Hien hat e Portemonnaie a Pabeieren, awer si ware kloer gefälscht. Den Numm gouf als Natalio Di Cesura uginn an d'Zeitunge soten datt hien aus Bari, Italien kënnt.
  
  
  Hien hat donkel Haut, donkel Hoer, an e raséiert bloe Kinn a Wangen. Seng Sideburns waren méi niddereg wéi soss, awer schéngen net ze laang.
  
  
  Hien hat e flotte Windbreaker an eng enk Skihosen un.
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréint beim Klang vu plötzleche Schrëtt op de Steng. Ee vun de Civil Guards koum op d'Plaz erof, huet d'Ski ofgeholl an ass mat engem Notizbuch an der Hand op mech gaang. Ech hu gemierkt, datt säi Sécherheetsgurtholster undoen ass.
  
  
  Hie kuckt op mech, sot näischt, an ass dunn op de Fiels gaang, wou den Doudegen louch. Hien huet sech niddergelooss an de Kierper gekuckt, duerno suergfälteg studéiert an e puer Notizen gemaach.
  
  
  Hien huet den Hals vun der Läich beréiert a seng Puls gefillt. Ech konnt him soen datt hien net do wäert sinn. Hien huet d'Pabeieren erausgeholl, se studéiert an dunn de Winchester 70 an den Ëmfang ënnersicht.
  
  
  Hien ass opgestan an huet sech op mech gedréint.
  
  
  "Entschëllegt fir den Andréngen, Senor," sot hien op Englesch.
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Wéi wousst Dir datt ech Englesch wier?"
  
  
  "Ech weess, Dir sidd Amerikaner", korrigéiert hien mech mat engem Laachen. "Mat menge Schi."
  
  
  Si waren éisträichesch, mee ech kaaft se am Sun Valley. An et war op hinnen gedréckt.
  
  
  "Hutt Dir dëst Zeien - Ierger?" - gefrot hien delikat, awer kloer.
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn.
  
  
  "Vläicht sidd Dir méi wéi en Zeien. Sidd Dir vläicht am Doud vun dëser Persoun involvéiert?
  
  
  Ech sot näischt. Wéini géif hien mir meng Rechter soen? Awer natierlech, a Spuenien gouf Dir Är Rechter guer net gelies.
  
  
  Ech hunn ugefaang meng Windbreaker opzemaachen fir mäi Portemonnaie eraus ze huelen.
  
  
  D'Guardia Waff, engem .45 Colt American, war direkt a senger Hand an deckt mäi Mo.
  
  
  "Ech bieden däi Pardon, Senor, awer huel w.e.g. näischt aus Ärer Täsch."
  
  
  "Ech wëll just meng ID iwwerginn," Ech hunn gelaacht. "Ech sinn op Empfehlung vum Señor Mitch Kelly vu Malaga komm."
  
  
  Unerkennung blénkt iwwer säi Gesiicht. "A. Kloer. Dir hutt seng Kaart hei. Och ee vun Ären." Hien huet et gekuckt a lues a lues zréck an de Plastiksdossier geluecht. Hien huet de Portemonnaie zréckginn an en mat engem schlau Schlag zougemaach.
  
  
  Ech hunn et geholl an et ewech gesat.
  
  
  "Ech bieden Iech entschëllegt, Senor. Ech net
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  Ech waarden op Iech op all Fro. Wann Dir wëllt verloossen? "
  
  
  Ah, dee wonnerbare klengen AXE Emblème am Eck vun der Mitch Kelly Kaart, déi jidderee schéngt ze kennen a gär ze hunn.
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréint an op den Doudegen gewisen. "Ass hien Iech bekannt?"
  
  
  D'Guardia huet de Kapp gerëselt. "Ech mengen net. Awer ech wäert geschwënn erausfannen."
  
  
  "Héiflech Rot," sot ech. "Dëse Mann kann zu Malaga fir e Verbriechen gesicht ginn. Mord".
  
  
  "Och."
  
  
  "A fir d'Ermuerdung vun engem Jong gëschter Owend hei um Prado Llano."
  
  
  Dem Guardia seng Aen hu sech zougemaach. "Dir wësst vill Saachen, Senor."
  
  
  "Et ass mäi Geschäft. Wësse vill Saachen. A maacht Fotoe vun hinnen", hunn ech mat engem Laachen derbäigesat.
  
  
  Hien huet salutéiert. "Akzeptéiert w.e.g. meng Entschëllegung fir Iech festzehalen. Ech mengen et wier gutt wann Dir net hei wier wann mäi Kolleg ukomm ass. Hien ass e bësse jonk an impulsiv.
  
  
  Ech hunn den Hang erop gekuckt. Eng aner Guardia war op Schier a leeft erof.
  
  
  "Merci."
  
  
  Hien huet sech vun der Taille gebéit a salutéiert. "Ech soen dem Señor Kelly datt mir eis begéint hunn."
  
  
  Ech sinn an d'Klammen gerutscht, meng Pole opgehuewen a séier op de Prado Llano erofgaang.
  
  
  ***
  
  
  Eng hallef Stonn méi spéit sinn ech zréck an den Hotel. D'Juana waart op mech an der Stuff beim grousse Kamäin.
  
  
  Mir waren alleng.
  
  
  Hiert Gesiicht huet vun Opreegung gegluecht. "Ech hunn dëst," huet si mir geflüstert.
  
  
  Ech hunn geknackt.
  
  
  "Wat war all déi Opreegung?" - huet si geduecht.
  
  
  "Ech hunn de Moscato Angscht gemaach an hien ëmbruecht."
  
  
  Hiert Gesiicht gouf blass. "Wéi wousst hien datt mir eis um Seelbunn treffen?" si gefrot. "Keen wousst ausser Dir an ech - a Parson."
  
  
  "Denkt Dir datt Parson wierklech Corelli ass?" Ech gefrot.
  
  
  Si huet d'Schëller gezunn. "Hie weess sécher vill iwwer d'Drogennetz. An hien ass prett et eis op engem Sëlwer Teller ze ginn. Ech si ganz opgereegt."
  
  
  "Hass Dir jeemools enttäuscht ginn?" - Ech hunn lëschteg gefrot.
  
  
  "Ganz zolidd. Soubal mir ugefaang hunn mat deem éischten Ersatz Corelli ze spillen.
  
  
  "Mir liwweren de Mëtteg alles op Granada."
  
  
  "Ech kann net sécher sinn datt d'Informatioun richteg ass, Nick," sot si, wéi wa si schonn eng Zäit driwwer nodenkt an endlech eng Entscheedung getraff hätt. "Et schéngt onglécklech datt ech sou wäit gaang sinn an net kann soen ob Corelli echt ass oder net."
  
  
  "Maach der keng Suergen. Dem AX seng Erënnerungsbank wäert et wëssen.
  
  
  "Awer ech froe mech firwat ech eigentlech heihinner geschéckt gi sinn." Elo huet si gekrasch.
  
  
  "Vergiess et. Et ass en Deel vun der Aarbecht."
  
  
  De Mecanicien an der Prado Llano Garage huet sech entschëllegt. „Ech kréien et um zwou Auer de Mëtteg. Ass et séier genuch fir Iech, Senor?
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn. "Et muss sinn. Wat ass geschitt?"
  
  
  "D'Bremsflëssegkeet ass drainéiert ginn, Här."
  
  
  "Aus wéi engem Grond?"
  
  
  "Pipeline Paus." Hie wollt net vill soen.
  
  
  "Break?"
  
  
  "Ganz komesch, Senor," huet hien zouginn. "Et ass net dacks datt eng flësseg Linn esou verschleeft. Tatsächlech ass et onméiglech."
  
  
  "Wat ass dann geschitt?"
  
  
  "D'Linn ass gebrach."
  
  
  "E Schnëtt?"
  
  
  "Et gesäit aus wéi et, Senor." Elo huet hien sech onroueg gefillt. Esou Saachen waren him onverständlech.
  
  
  "Huet een dat virsiichteg ausgeschnidden?" Ech gefrot.
  
  
  "Ech wees net. Ech géif net gär doriwwer schwätzen. Dëst ass eng sérieux Uklo."
  
  
  "Awer et gëtt keen ze bezuelen, also firwat net dat soen?"
  
  
  Hien huet mech laachen gesinn. "Fin. Ech soen, datt een dës Linn ofgeschnidden huet, Senor. Schnapp! Et mécht Sënn?"
  
  
  "Oh jo," sot ech. "Et mécht Sënn".
  
  
  De Jong huet eescht ausgesinn. - Also Dir hutt e Feind, Senor. Vläicht e Mann vun enger Fra?
  
  
  D'Spuenier sinn esou onheelbar Romantiker!
  
  
  "Jo," sot ech. "Ech fille wéi et kéint sinn. Awer et ass et wäert, wësst Dir?"
  
  
  Hien huet gestrahlt. "Okay dann. Gutt!"
  
  
  "Ech wäert um zwee sinn."
  
  
  "Oh, et gëtt nach eng kleng Saach," sot hien.
  
  
  "Wéi?"
  
  
  Hien huet nach eng Kéier gezéckt, sech ëmgekuckt fir ze kucken ob iergendeen nolauschtert.
  
  
  "Wësst Dir wat dat ass?" hien huet eppes aus der Täsch geholl an et an der Hand gehal.
  
  
  Ech hunn et vu senger Hand geholl. Et war e schéine Feeler. Magnéitesche Sender kombinéiert mat Richtungsfinder. Flotte Modell! Ganz professionell. Wahrscheinlech japanesch oder däitsch.
  
  
  Ech hunn et gekuckt. "Ech hu keng Ahnung wat et ass."
  
  
  "Ech och, Senor."
  
  
  "Wou hutt Dir dëst fonnt - dëse Gadget?"
  
  
  "Et war un der Ënnersäit vum Renault befestegt, Senor."
  
  
  "Wéi interessant. Ech denken, et war eppes wat just vun der Autobunn fortgaang ass wärend ech gefuer sinn.
  
  
  "Dëst ass Magnetismus, wësst Dir, Senor? Ech hu geduecht datt Dir interesséiert sidd dëst ze gesinn."
  
  
  "Ech sinn ... ganz interesséiert."
  
  
  Ech hunn de Richtungsfinder a menger Täsch geluecht an e puer honnert Pesetas erausgezunn. Ech hunn se dem Jong ginn. "Dëst ass fir Iech," sot ech. "Fir Ären Interessi a fir Är Rou."
  
  
  "Ech verstinn, Senor."
  
  
  Ech war sécher datt dëst esou wier.
  
  
  Elo wousst ech wéi Moscato iwwer d'Seilbunnsversammlung erausfonnt huet.
  
  
  Ech hunn him selwer gesot 1
  
  
  Zwielef
  
  
  Wéi d'Juana an ech am Alhambra-Gaart souzen, koum e kuerzen, donkel-Hoer, donkel-eyed, krullend-Hoer Zigeiner mam Numm Gervasio Albanez bei eis. Hien huet eis Rees viru gefouert. Vum Design sinn d'Juana an ech hannerlooss.
  
  
  "Et ass waarm fir Andalusien", sot hien an engem ganz gudden engleschen Akzent.
  
  
  "Awer net fir Marokko," sot ech als Äntwert, erëm ongenéiert fir Hawk an de komplett kannerech Unerkennung System vun AX geschaf.
  
  
  Hien huet geknackt
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  Ech hunn ëmgekuckt. Ënnert dem Pefferbam stoung eng konkret Bänk, an hien huet eis dohinner gefouert. Mir souzen zesummen, kucken aus op de spigelt Pool an de grousse mauresche arch vis-à-vis.
  
  
  "Ech hunn Neiegkeeten fir Iech," sot hien a geflüstert. "Mir sollten eis direkt treffen nodeems den Tour eriwwer ass."
  
  
  "Neiegkeeten?" Ech gefrot.
  
  
  Hien huet de Fanger op seng Lippen geluecht. "Nach. Op de Géigendeel Hiwwel." Hien huet laanscht d'Alhambra op den Hiwwel no Nordosten gewisen. Mir krute virdru gesot datt et e puer Höhlen um Hang wieren, Höhlen an deenen nach vill Zigeiner gelieft hunn. Tatsächlech huet de Gervasio eis dat selwer gesot.
  
  
  Ech hunn geknackt. "Nom Ausfluch. An der Entrée vum Alhambra."
  
  
  D'Publikum bei der Entrée vum Alhambra huet ugefaang ze dënnen wéi mir erausgaange sinn an de Gervasio huet eis op de Parking gaang.
  
  
  "Hutt Dir en Auto?"
  
  
  "Ach, nee," Gervasio Laachen. Hien huet Zauber a Richtung Juana gegoss. "Ech hunn nëmmen eng ganz kleng Lambretta ...
  
  
  "Spill kee Blutt iwwer de ganze Wee," sot ech. "Gitt mat eis. Mir huelen Iech méi spéit heihinner an Dir kënnt d'Lambretta ophuelen.
  
  
  "Dir sidd esou e Land."
  
  
  "Negativ. Mir si just praktesch. Mir kënnen d'Zäit net verschwenden fir zréck an zréck ze fueren op Iech ze waarden fir iwwer grouss Hiwwelen ze kommen. Wou gi mer hi?"
  
  
  "Ech liewen an enger Höhl, Senor," sot hien tragesch, an huet dem Juana méi Jus mat sengen Aen ginn.
  
  
  Si huet him gekuckt. Hie war bei hir komm.
  
  
  "Vergiess et, Gervasio. Ech wetten datt Dir e véierzéng Liter Krug voller haart Goldmënzen um Buedem vun Ärer Höhl hutt.
  
  
  Seng Ae fonkelnei. "Dir sidd eng humoristesch Persoun, Senor."
  
  
  De Gervasio an d'Juana sinn op de Récksëtz geklommen. Hien huet hir virsiichteg nogekuckt, awer ech hunn seng Ae gesinn, déi mech heiansdo am Spigel kucken.
  
  
  "Gitt hei erof, Senor, an dann no riets," sot hien mir a lafe weider bis mir no kuerzer Zäit virun engem Lach am Bierg gestoppt hunn. Et waren aner Autoen ronderëm geparkt, souwéi e Koup Motorrieder. Meeschtens waren et Sëtzer a Peugeoten. Et war eng grouss Parkplaz am Dreck.
  
  
  "Mir sëtzen hei."
  
  
  Ech hunn geknackt. Ech hunn hien am Réckspigel gekuckt. "An elo d'Nouvelle, Gervasio."
  
  
  "Senor Mitch Kelly wëll, datt Dir him direkt zu Malaga rufft."
  
  
  "Huet hien erkläert firwat?"
  
  
  "Natierlech net, Här. Awer hie war persistent."
  
  
  "Wou kann ech him ruffen?"
  
  
  "Ech hunn eng Linn am Haus."
  
  
  Hien huet op d'Entrée an d'Höhl gewisen.
  
  
  Ech hunn op Juana gekuckt. "Ma, loosst eis goen."
  
  
  Mir sinn fortgaang an sinn dem Gervasio an d'Höhl gefollegt. D'Innere war ageriicht wéi all Heem, mat schwéiere spuenesche Miwwelen an Teppecher um haart gepackten Dreckbuedem. Et waren Glühbirnen a Luuchten an elektresch Steckdousen ugeschloss. Et war e ganz staarke Kachen Geroch am Haaptraum.
  
  
  De Gervasio ass um Enn vum Raum an de Librairie gaang an huet e Liederkoffer erausgezunn, deen mech un dem Mitch Kelly säi R/T an engem sécheren Haus zu Malaga erënnert huet.
  
  
  Hien huet et ugeschloss a léisst et opwiermen. Ech souz an kucken him. D'Juana ass opgestan an ass ronderëm gaang, an huet beandrockt d'Hänn op de Maueren gekuckt, déi fäeg gewéckelt Tapisserie, d'Spëtzt déi d'Dëscher ofdeckt, d'Biller.
  
  
  De Gervasio huet d'Codebréiwer geliwwert an op dem Kelly seng Demande fir Identifikatioun geäntwert.
  
  
  "Kelly?" - sot ech no engem Moment. "Firwat eng Hotline?"
  
  
  "Et ass e Meedchen. Si geet op Sol y Nieve.
  
  
  "Recht. Also?"
  
  
  "Hutt Dir Problemer?"
  
  
  Ech hunn opgehalen, an de Gervasio kucken. "Problemer?"
  
  
  "Ma, Dir hutt Är réimesch Nues nach net opgehuewen. Riets?"
  
  
  "Eigentlech hu mir."
  
  
  Et war Rou. "Nolauschtert," sot Kelly. "Gëschter krut d'Meedchen en Uruff vun der Roman Nose an huet hir iwwer den Doud vun engem jonke Mann gesot, an de Moien - iwwer den Doud vun engem anere Mann!"
  
  
  "Dat ass richteg."
  
  
  "Roman Nose refuséiert mat Iech oder NX ze treffen, richteg?" NX Drogenexpert. Ganz gutt. Juana Rivera.
  
  
  Ech waarden. "Negativ. Wat ass säi Grond?"
  
  
  "De Roman Nos seet, hie wëll dat alles annuléieren. Hien ass sécher datt et e Setup ass. Hien ass iwwerzeegt datt seng Organisatioun probéiert hien ëmzebréngen. Liest Dir mech?
  
  
  "Laut a kloer."
  
  
  "D'Meedchen fiert elo an engem roude Jaguar." Op engem roude Jaguar. Ass et kloer?"
  
  
  "Ech gesinn. Fro. Firwat kënnt hatt?"
  
  
  "Si seet, si wëll Roman Nose kréien fir Iech ze treffen."
  
  
  "Waard eng Minutt. Mir souwuel daten Roman Nues. Ech widderhuelen. Mir souwuel daten Roman Nues. Liest Dir mech?
  
  
  Paus. "Ech liesen dech."
  
  
  "Ech verstinn net firwat si mengt datt mir d'Roman Nose net kennegeléiert hunn?"
  
  
  "Vläicht hutt Dir net."
  
  
  "Et gëtt eng Méiglechkeet. D'Réimesch Nues ass tatsächlech net positiv identifizéiert ginn. Awer hien huet eis Material ginn."
  
  
  "D'Meedchen insistéiert datt Dir de Roman Nose net kennegeléiert hutt. De Roman Nose wëll zréck op Korsika ouni de Risiko vu senge Feinde identifizéiert ze ginn. Also daten Iech net."
  
  
  "Also Dir mengt datt eis réimesch Nues keng réimesch Nues ass."
  
  
  "Re-Run vun der Show zu Malaga Bay. Jo. Ganz méiglech".
  
  
  "Et ass fir mech relativ kloer," Ech zouginn. "Zwee Méiglechkeeten: eng réimesch Nues ass eng réimesch Nues, oder eng réimesch Nues ass net. Kelly. Gitt an Ären Auto a maacht mat bei Sol y Nieve."
  
  
  Paus. "Firwat?"
  
  
  "Ech brauch deng Hëllef. Mir mussen sécherstellen datt de Roman Nos ass wat hie seet hien ass.
  
  
  "Wéi kann ech hëllefen?"
  
  
  "Dëst ass eng komplizéiert Geschicht. Awer ech weess wat ech elo maache soll."
  
  
  "Ech wënschen ech kéint déi selwecht Saach soen!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  an Nieve. Hotel Sierra Nevada. Dës Nuecht. Riets?"
  
  
  "Riets."
  
  
  "Enn vun der Verbindung."
  
  
  Ech souz an hunn de Set laang gekuckt. Dunn hunn ech mech ëmgedréint a gesinn d'Juana mech kucken.
  
  
  "Fin?"
  
  
  Ech hunn ëmgekuckt. De Gervasio huet eis och mat groussen Aen ugekuckt. Ech hu mam Juana geschwat. "Hutt Dir dëse Mikrofilm?"
  
  
  "Jo," sot si, an hir Täsch erreecht.
  
  
  "Fin. Gëff et dem Gervasio."
  
  
  Si huet just dat gemaach. Hien huet de klenge Pak Film a senger Hand gekuckt. Dunn huet hien mech froend ugekuckt.
  
  
  "Bléien dëst geheien a schéckt et Symbol fir Symbol op AX."
  
  
  D'Zigeiner huet geknackt.
  
  
  "Juana, gitt zréck op de Renault zu Sol-et-Nieve."
  
  
  "Ouni dech?" Hir Aen hu sech zougemaach.
  
  
  "Jo. Ech wäert d'Tina Bergson ofbriechen."
  
  
  "Mee firwat?"
  
  
  "Déi Minutt ass si am Resort opdaucht a schwätzt mam richtege Corelli, si gëtt direkt unerkannt."
  
  
  "Awer ...?"
  
  
  "Ech mengen, een probéiert hien ëmzebréngen."
  
  
  "WHO?"
  
  
  "De Mann, dee sech Barry Parson nennt."
  
  
  Dem Juana seng Ae sinn erweidert. "Awer firwat muss et Parson sinn?"
  
  
  "Et sollt sinn".
  
  
  "Also waren et zwee Leit fir de Corelli ëmzebréngen?" - huet d'Juana gefrot, gefroot.
  
  
  "Et ass méiglecherweis datt d'Mafiosi him op zwee Kontrakter ënnerschriwwen hunn am Fall datt een net funktionnéiert."
  
  
  "Et ass schwéier."
  
  
  "Dir wetten datt dëst Äert Liewen ass. Lauschtert. Loosst eis dëst analyséieren. Loosst d'soen Parson wëll Corelli ëmbréngen. Riets? A Parson, wéi mir, kennt de Corelli net vu Siicht. Awer hie weess datt ech probéieren eng Versammlung mam Corelli opzestellen. Net nëmmen ech - mee du an ech och. Also kënnt hien eis méi no. Sou no wéi méiglech ".
  
  
  Ech gemengt am Bett. Den Hiweis huet Juana net entkomm. Si huet blo.
  
  
  "Elo. Loosst eis unhuelen datt de Parson mam Moscato präsent war wéi den Arturo ëmbruecht gouf. De Parson, natierlech, huet mech nogekuckt. Da muss hien d'Instruktioune héieren hunn, déi ech vum Arturo krut wéi hie gestuerwen ass. Sou wäit?"
  
  
  "Super."
  
  
  "De Parson geet dann op d'Sëtzung fir sech ze verstoppen a waart bis de Corelli opdaucht. Awer wien wäert sech weisen? Ech net Corelli. De Parson steet do an ech ginn erop a säi ganzt Gesiicht ass mat Ee bedeckt.
  
  
  "Awer firwat ass de Corelli net op d'Versammlung gaang?"
  
  
  "Dir hutt héieren wat Kelly just gesot huet. Hien huet gesot datt de Corelli Angscht huet wéi den Arturo erschoss gouf. Ech muss unhuelen datt hien et just beschäftegt huet an et ouni hien geschéie léisst.
  
  
  "Firwat ass Mosquito net do gaang fir de Corelli ëmzebréngen?" - huet d'Juana onschëlleg gefrot.
  
  
  "Ech hunn doriwwer geduecht," Ech zouginn. "Ugeholl, hie war sou presséiert fir fort ze lafen nodeems hien den Arturo ëmbruecht huet, datt hien net héieren huet wat den Arturo mir gesot huet."
  
  
  Si huet gefroot.
  
  
  "Okay," sot ech, séier weider, "Parson ass do, an ech sinn do. Wat seet de Parson? Dat eenzegt wat hie ka soen ass wouer. Hie weess datt ech net Corelli sinn. An hie weess, datt d'Versammlung stattfënnt. Hie seet: "Ech sinn de Corelli! An hien spillt alles aus, arrangéiert eng Versammlung mat Iech.
  
  
  "Wat iwwer Mikrofilm? Hien huet mir de Film ginn."
  
  
  "Mir kontrolléieren et aus. Awer et ass ganz einfach dës Zort vun Informatioun ze ersetzen: Nimm, Plazen an Datumen.
  
  
  "Fin ..."
  
  
  "Hien mécht e Film, arrangéiert eng Versammlung mat Iech. Hien arrangéiert eng Versammlung mam Corelli ze spillen. Hien gëtt Iech e gefälschte Film, an iwwerdeems probéiert de Moscato hien ëmzebréngen, an ech ëmbréngen de Moscato.
  
  
  "Awer wéi wousst de Moscato iwwer d'Sëtzung?"
  
  
  "Et gëtt e Feeler bei Renault," sot ech hir.
  
  
  "Op wat waart de Parson elo?" - huet si geduecht.
  
  
  "Hie waart op d'Tina fir ze weisen. Hie weess iwwer hatt, och wann hien hatt vläicht net perséinlech kennt. Ech mengen hien muss dës "Telefonsriff" un d'Tina gefälscht hunn fir d'Elena duercherneen ze bréngen. Awer hie weess datt d'Tina schlussendlech am Sol y Nieve wäert optrieden. Hie wäert op hir waarden a loosse hatt him op Corelli huelen, an Bingo! Gesitt Dir? "
  
  
  "A wat gutt ass d'Tina ze interceptéieren?"
  
  
  "Ech wëll hatt warnen datt hir Erscheinung am Sol y Nieve Corelli beaflosst."
  
  
  Si huet geknackt. "An dann?"
  
  
  "Loosst mech et erausfannen," Ech proposéiere mëll. "Ech hunn nach keen Highlight."
  
  
  ***
  
  
  D'Juana Rivera ass mam Gervasio a mir an e Locatiounsauto zu Granada gefuer, wou ech e Seat Mini mat manueller Transmissioun gewielt hunn. De Juana ass dunn de Gervasio zréck an d'Alhambra gefuer, wou säi Minibike geparkt war.
  
  
  Ech sinn am Seat op der Malaga-Granada Autobunn fortgaang an sinn op Malaga gaangen. Et war schonn zimlech spéit, mee d'Sonn huet sech nach net gewisen. Ech hunn meng Aen op de roude Jaguar gehal - den Auto ass einfach z'ënnerscheeden.
  
  
  Et muss net méi wéi zwanzeg Minutte gedauert hunn, wéi ech hien gesinn hunn, wéi hien op der schneller Ofstamung iwwer den Dall vu mir gebremst huet. Ech hu mech séier zréckgedréit, an e verbrannt Weessfeld gefuer an e séieren Dräieck gedréint. Ech war virun der Jaguar zréck op Malaga, wéi ech gesinn, datt hien am Réckspigel op mech kommen.
  
  
  Ech hunn meng Hand ausgestreckt an e puer Mol op hatt gewénkt, a Signal fir hatt ze stoppen.
  
  
  Si huet d'Hand gesinn, dunn huet si den Auto gesinn a schliisslech huet si mech gesinn. Si war iwwerrascht, awer net depriméiert. Ech hunn op d'Säit vun der Autobunn gewisen a mir sinn zesumme gezunn.
  
  
  Ech sinn aus dem Suedel geklommen an sinn op de Jaguar gaang. Si souz do, cool a schick an deem ganz skandinaveschen Stil, deen hatt hat, mat engem hellgrénge Pullover an engem groe Rock.
  
  
  "Ech hu mam Kelly geschwat," sot ech, wéi ech meng Stëmm konnt kréien.
  
  
  "Jo. Weess du firwat ech hei sinn?"
  
  
  "Natierlech. Awer d'Pläng hunn geännert."
  
  
  Hir Gesiicht
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  gefall. "Rico schonn heem gaang?"
  
  
  "Vläicht jo. Wahrscheinlech nee. Mä et gëtt e Problem. En anere Mann mécht sech wéi Rico.
  
  
  "Wéi geet et dir…?" Si blénkt. "Et ass kloer. Jo. Een mécht sech als Rico."
  
  
  "Ausser de Rico huet seng Meenung geännert nodeems hien mat Iech geschwat huet."
  
  
  "Nee. Hie war sécher." Hir Aen hu sech liicht verréckelt. "Nolauschtert. Gleefs du mir net? Éierlech gesot ...?"
  
  
  "Ech gleewen dir," sot ech. "De Problem ass datt mir en anere Gemini hunn, en aneren Ersatz, en anere Rico Corelli."
  
  
  "Da muss ech de richtege Rico warnen ..."
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. "Een probéiert hien ëmzebréngen. Wann Dir him zougitt an him begéint, wäert de Mäerder wëssen wien de Rico ass. Gesitt Dir?
  
  
  Hir Gesiicht huet geännert. "Jo, jo, ech verstinn!" Si huet mech eescht gekuckt. "Wat wëllt Dir ech maachen?"
  
  
  "Ech wëll, datt Dir zu Granada bleift."
  
  
  Si huet hir Lip gebass. "Et ass sou einsam."
  
  
  "Awer Dir waart eleng an der Klinik."
  
  
  "Et huet mech verréckt!"
  
  
  "Wéi ass Är Schëller?"
  
  
  "Ganz gutt," si lächelt. "Dir gesitt?" Anscheinend war et nëmmen eng kleng Bandage. Et huet sech net emol op den dramateschen Kéiren vun hirem Pullover gewisen.
  
  
  "Okay, wäert Dir et maachen, Tina?"
  
  
  "Wat kann een maachen?"
  
  
  "Bleift zu Granada?"
  
  
  Si huet gesucht. "Fin ..."
  
  
  "Ech huelen dech op d'Mëttegiessen," sot ech konspirativ.
  
  
  Hir Aen hunn opgestan. "Wëlls du, George?"
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Gären."
  
  
  "Dann maachen ech et."
  
  
  "Folg mech op de Jaguar." Mir ginn an den Hotel a kontrolléieren Iech an.
  
  
  Si huet geknackt, hir Ae fonkelnei vun Opreegung.
  
  
  "Denkt Dir datt de Rico rosen wäert sinn wann hien héiert?"
  
  
  "Wat - wat hunn ech iessen mat dir?"
  
  
  "Jo." Si huet d'Schëller gezunn. "Iwwregens, wiem ass et egal?"
  
  
  Bis elo huet si geféierlech a mat groussem Erfolleg gelieft. Ech huelen un datt si gegleeft huet datt si geféierlech fir ëmmer mat deemselwechte Sécherheetsgrad liewen kéint.
  
  
  ***
  
  
  Mir hunn Iessen an engem wonnerschéine klenge Restaurant no beim Akafsberäich vu Granada. Bander hunn an engem Eck spuenesch Musek gespillt an d'Waarden hunn iwwer eis geschwiewen a probéiert hir Bescht fir eis ze verwinnen.
  
  
  Et war ongeféier zéng wéi mir de Restaurant verlooss hunn an an den Hotel gaang sinn. Granada ass eng schéin Stad an der Nuecht. D'Luuchten sinn an de Geschäfter un an d'Leit ginn d'Stroosse ronderëm d'Auer. Zéng war zimlech spéit, awer e puer Leit waren nach net fort. D'Zivilgarde schéngt d'Stroosse vu Kriminalitéit ze schützen.
  
  
  Mir sinn an den Hotel eragaangen an d'Tina ass bei si komm fir de Schlëssel ze kréien. All d'Aen an der Aganksberäich hunn sech ëmgedréint an hunn hir Spazéiergang gefollegt. Ech hunn e puer Séilen héieren. Et war eng Widderhuelung vun hirer Leeschtung zu Malaga.
  
  
  Si huet hire Schlëssel gehal an huet mech mat engem rosen Bléck gedréint.
  
  
  "Ech si sou knaschteg mat Schlësselen."
  
  
  Ech hunn geknackt. "Fin. Ech verstinn se sou gutt."
  
  
  "Jo. Da komm an setzt de Schlëssel an d'Schloss, wann ech glift." Hir Aen blénken mat Iessen, Wäin an Erwaardung.
  
  
  "Ech sinn nëmme Mënsch," sot ech a si si an de Lift gefollegt. Wéi d'Dieren op eis zougemaach hunn, hunn ech all Mann an der Lobby gesinn, déi mech mat neidesche Aen kuckt.
  
  
  Mir si mam Lift erop gefuer an déi seideg Krullen vun hiren Hoer hunn mech beréiert wéi se roueg nieft mir geplënnert ass. Ech hunn mech ëmgedréit an an hir Ae gekuckt. Si huet gelaacht.
  
  
  D'Liftdieren hunn opgemaach a mir sinn an de Gank erausgaang. Et war e laange roude Samt Teppech um Buedem. Et war e groussen antike Canapé géint d'Mauer. Blummen a Vasen hänke vun de Maueren.
  
  
  Ech hunn d'Zëmmernummer fonnt a probéiert de Schlëssel an d'Schloss ze setzen.
  
  
  Tina huet gelaacht.
  
  
  Ech wousst net datt ech sou gedronk war. Ech hu probéiert nach eng Kéier.
  
  
  D'Dier huet magesch opgemaach.
  
  
  Si ass virun mir an d'Zëmmer eragaang, huet sech liicht gedréint wéi se dat gemaach huet, a mat hirem ganze Kierper laanscht mech gaang. Ech konnt de Kontakt vu Kapp bis Zeh fillen a Form vun AC an DC rëselen.
  
  
  Ech sinn eragaangen an d'Dier hannert mir zougemaach. Ech si sécher datt keen him beréiert huet. E puer Hotel Dieren sinn verzaubert.
  
  
  Ech stoungen do an hunn hir mat engem dommen Laachen op mengem Gesiicht gekuckt. Ech weess et war en domm Grinsen, well ech zoufälleg mäi Gesiicht an engem klenge vergëllte Spigel gesinn hunn, deen un enger vun de Maueren hänkt. A si huet mech mat engem Ausdrock op hirem Gesiicht ugekuckt, deen nëmmen als mat primitive Lust belaascht ka beschriwwe ginn.
  
  
  Si war a mengem Waffen. Ech hunn hir fest fir mech gehal. Si huet gesucht. Si sot mir, datt si sou laang an der Klinik war an esou schrecklech Péng hat.
  
  
  Traureg, traureg.
  
  
  Jo, jo, si sot mir.
  
  
  Wéi si gesinn huet, datt ech mat hirem Péng sympathiséiert hunn, huet si mir d'Wonn op hirer Schëller gewisen. Et war keen anere Wee fir mir dat ze weisen ausser de Pullover auszedoen, a wéi se et gemaach huet, hunn ech gesinn datt se ënner dem Pullover guer näischt huet, dat heescht näischt wéi dës schéin gëllen Haut. Si war de Wee wéi d'Natur hir erstallt huet.
  
  
  Tatsächlech hunn ech souguer déi kleng Bandage op hirer Schëller gekuckt an dem Dokter Hernandez seng Aarbecht bewonnert.
  
  
  - Et war net schrecklech? si gefrot mech.
  
  
  Ech hu sympathiséiert.
  
  
  "Ech hat eng Kéier eng Narbe op mengem Oberschenkel," sot si mir. Et war eigentlech well ech d'Impfungsmark op mengem Aarm net gär hätt, huet si weider, sou datt d'Impfungsmark op mengem Been gesat gouf. Hie war schrecklech geschwollen.
  
  
  Ech hu sympathiséiert.
  
  
  Si huet mir gegleeft. E Moment méi spéit huet si de Rock an d'Hosen ofgeholl an mir d'Narben op hirem Oberschenkel gewisen. Et huet hatt ganz gutt ausgesinn. Ech hunn hir dëst gesot.
  
  
  "Natierlech," sot si, "Dir hutt wahrscheinlech och Wonnen."
  
  
  - Ech sinn e Veteran vu ville Kampfkonscht.
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  ars, Ech verséchert hirem, an ugefaang hir de Beweis ze weisen.
  
  
  Mir sinn dee Moment iergendwéi an d'Schlofkummer opgehalen, an d'Tina huet d'Bettdecken virsiichteg zréckgezunn an d'Blieder e bësse geklappt, d'Këssen a komesch Positiounen bewegt.
  
  
  Wéi ech hir gefrot hunn firwat si d'Këssen esou getrennt huet, huet si mir gesot datt schwedesch Fraen ganz fortgeschratt Iddien iwwer Léift hunn. Fir ze beweisen datt schwedesch Fraen hire Mann a Liebhaber gutt behandelen, zitéiert si aktuell Liewenserwaardungs Charts, déi vun de Vereenten Natiounen zesummegestallt goufen, déi bewisen hunn datt schwedesch Männer eng Liewenserwaardung vun 71,85 Joer hunn am Verglach mat amerikanesche Männer hir Liewenserwaardung vu 66,6 Joer.
  
  
  "Ech weisen Iech firwat," sot si mir. Mir hu verschidde Methoden fir de Flux vu vitale Jusen z'erhalen.
  
  
  Dräizéng
  
  
  Frühstück zu Granada.
  
  
  "Dir musst mir verspriechen, hei an engem Hotel ze bleiwen," sot ech Tina, a kuckt ronderëm de wonnerschéinen Interieur vum Iesszëmmer.
  
  
  D'Tina huet traureg ausgesinn. "Awer ech wäert de Ski verpassen!"
  
  
  "Wann Dir op Sol y Nieve gitt, sidd Dir fir den Doud vum Rico verantwortlech."
  
  
  "Ech verstinn et." Si huet gekrasch.
  
  
  "An Dir kënnt Iech op Ärer Plaz setzen."
  
  
  "Okay. Wou gitt Dir hin?"
  
  
  "Ech ginn zréck an de Resort. Ech hunn eng Aarbecht".
  
  
  ***
  
  
  Et war eng agreabel 40 Minutte Fahrt op de Bierg op Sol-y-Nieve. Wéi ech ukomm sinn, waren d'Skifuerer schonn um Hang. Et war e kloren Dag mat schéinem Liichtpuder no engem kuerzen Hierscht d'Nuecht virdrun.
  
  
  Ech sinn an de Lobby gaang an hunn de Mitch Kelly gesinn an der Bar virun der Lobby souz.
  
  
  Ech hunn e Stull nieft him gesat. "Gesäit aus wéi wann Dir de Moien eng Bar opgemaach hutt."
  
  
  "Riets. Just komm."
  
  
  "Du bass fréi, oder?"
  
  
  "Ech hu geduecht, ech géif heihinner kommen sou séier wéi ech konnt. Wat ass de Komplott?
  
  
  "Dir wësst wat et ass. Eise Mann ass hei, awer hien huet Angscht seng Hand ze weisen. A mir hunn en Duebel, dee wëll, datt ech hien an d'Réimesch Nues huelen.
  
  
  "Also?"
  
  
  "Dat ass wat mir maachen."
  
  
  Mir hunn de Kapp zesummen gebéit an ech hunn him d'Diagramm ginn - Nëss, Bolzen, Hammer, Séi an Holz.
  
  
  ***
  
  
  Ech sinn a mengem Zëmmer gaang an hunn Kleeder geännert. Ech hunn meng Ski Ausrüstung un a waarden op d'Juana fir mech ze ruffen.
  
  
  Si huet et direkt gemaach.
  
  
  "Ech gesinn, Dir sidd zréck," sot si an hirer héijer, sérieux Stëmm - de blesséierte Puritaner.
  
  
  "Jo," sot ech musikalesch. "Et war eng laang Rees."
  
  
  Si huet geschnauft. "Wat steet haut um Programm?"
  
  
  "Mir sinn am Ski".
  
  
  "Fin!"
  
  
  "Da wäerte mir den Owend handelen."
  
  
  "Aktioun?" Hir Stëmmung huet sech verbessert.
  
  
  "Dir wäert d'Elena këmmeren."
  
  
  "Wéi?"
  
  
  "Bleift déi ganzen Zäit bei hatt. Ech schaffen un eppes mam Parson. Kelly an ech."
  
  
  Si huet geknackt. Si war enttäuscht. "Awer d'Elena schéngt ganz onschëlleg."
  
  
  "Onschold oder Schold ass keng Fro. Mir mussen de Parson isoléieren. Ech arrangéieren et. Awer ech wëll net datt d'Elena mech oflenkt.
  
  
  "Fin. Elo. Waat elo?
  
  
  "Gesäit aus wéi e super Dag op den Piste."
  
  
  Si huet gestrahlt. "Recht op!"
  
  
  ***
  
  
  Mir hunn de Rescht vum Dag am Schnéi verbruecht. Et war strikt Entspanung a Rou. Fir e puer Stonnen hunn ech de Corelli, Tina, Elena, Hauptli komplett vergiess - vergiess iwwer all dës problematesch Leit an iwwer d'Missioun, iwwer dës spuenesch Verbindung, déi sech sou schwéier erausgestallt huet. Ech hat all Pläng. Et war just eng Fro fir op de Parson ze waarden fir op der richteger Plaz zu der richteger Zäit ze sinn. Spéit am Nomëtteg hu mir Parson an Elena bei Borregilas gerannt. D'Elena schéngt zréckgezunn an depriméiert ze sinn, awer de Parson war säin ale ebullient Selbst.
  
  
  "Mir haten en erstaunleche Laf de Moien, oder net, Elena?" Hie war wierklech sou britesch datt et bal säi Blutt gestuerwe war.
  
  
  "Och?"
  
  
  "Ech hat geduecht et wier super! Excellent Konditiounen! Wierklech super Run!” Hien huet op d'Juana gelaacht. "Wéi geet et dir, léif Fra?" Et waren grouss Buschtawen a senger Stëmm.
  
  
  "Wonnerlech," sot Juana.
  
  
  "Ech mengen, mir mussen dech gëschter Owend verpasst hunn. Wou waars du?"
  
  
  "Ronn," sot Juana.
  
  
  "Ech war zu Granada," sot ech.
  
  
  De Parson huet d'Schëller gezunn. Ech hunn hien op der Säit geholl.
  
  
  "Et gëtt een deen Dir treffe sollt," sot ech him mat enger roueger Stëmm.
  
  
  "Och?"
  
  
  "Iwwer d'Rees".
  
  
  "Fueren? "Wat eng Rees, ale Mann?"
  
  
  "An d'Staaten."
  
  
  "Schon? Dir mengt, Dir hutt d'Material gekuckt, dat ech Iech ginn hunn ...?"
  
  
  "Nach net. Awer et schéngt raisonnabel eng Route ze kreéieren. Ech si sécher, datt et logistesch Problemer gëtt."
  
  
  De Parson huet den Hals gekläert. "Okay. Wou maache mir dat?"
  
  
  "Net eis Zëmmeren," sot ech. "Ech sinn iwwerzeegt datt si gebrach sinn."
  
  
  Seng Aen sinn grouss. "Denkt Dir wierklech net?"
  
  
  Verdammt Hypokrit! Hie war deen deen d'Käfer gepflanzt huet!
  
  
  "Ech mengen wierklech," sot ech.
  
  
  "Wou dann? Am Schnéi?" Hien huet gelaacht.
  
  
  "Disco".
  
  
  "Am Keller vum Hotel?"
  
  
  "Riets."
  
  
  Hien huet geknackt. "Du bass weider."
  
  
  "Zéng Auer?"
  
  
  "Gutt Show."
  
  
  "Ech hunn dem Juana gesot d'Elena ze treffen. Mir wëllen einfach keng Amëschung. Et ass wichteg".
  
  
  "Natierlech, ale Mann."
  
  
  "Déi véier vun eis iessen zesummen, an dann sëtzt d'Juana mat Elena an der Stuff."
  
  
  "Ech ginn zou datt d'Elena e ganz Problem ass," huet de Parson gefrunkt. "Entschëllegt doriwwer"
  
  
  "Näischt wat net behandelt ka ginn."
  
  
  Mir hunn zesummen Iessen giess an alles ass no Plang gaangen. D'Juana an d'Elena sinn an d'Stuff gaang, an de Parson an ech sinn op d'Disco erofgaang fir "Geschäft ze schwätzen."
  
  
  Do
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  D'Buedemshow huet nach net ugefaang. De Stereo-System huet haart Musek geliwwert an Dänzer hunn um Buedem gerappt a maachen Aaffen, Stoff a wat och ëmmer "an" hirer spezieller Szen war.
  
  
  De Parson an ech hunn en Dësch am Eck. Ech souz am V, zwee Mauere sech aus mech ewech. Parson souz op meng lénks. Ech hunn et do mat Zweck gesat. Riets vu mir war en eidele Stull.
  
  
  Mir hunn e mëllen Wäin bestallt fir unzefänken. Et huet wierklech net laang gedauert bis d'Musek méi haart ginn ass an d'Aktioun um Danzpist méi séier opgeholl huet. Verschidde Gedrénks goufen schonn op d'Schëller vun hire Komeroden duerchgefouert.
  
  
  Dunn ass de Mitch Kelly opgetaucht, huet eis am Eck gesinn, an huet sech tëscht den enk ofgebauten Dëscher gedréint fir bei eis ze kommen.
  
  
  Hien huet op mech gelaacht. "George," sot hien.
  
  
  "Kelly," sot ech. Ech hunn de Parson ëmgedréit. "Barry Parson, dëst ass de Mitch Kelly. Hien ass dee Mann vun deem ech Iech gesot hunn."
  
  
  Kelly huet gelaacht a sech gesat. Hien huet vum Kelner bestallt an d'Kand ass an de Leit verschwonnen. Et war däischter an et waren Strobeliichter am Zentrum vum Danzpist.
  
  
  "Dir gesitt wierklech net italienesch aus," sot de Kelly mat sengem groussen, entwaffnende Grinsen.
  
  
  Dem Parson säi Gesiicht ass gefruer. "Ma, du och."
  
  
  "Ech behaapten dat net", huet d'Kelly geäntwert.
  
  
  Dem Parsons seng Aen hu sech zougemaach. Hien huet mech ugekuckt an dunn, net den Ausdrock op mengem Gesiicht gesinn, zréck op Kelly. "Wat soll dat heeschen?"
  
  
  "Et soll heeschen: Wéi kënnt Dir beweisen datt Dir sidd wien Dir sot Dir sidd?"
  
  
  Parson entspaant. "Ma, elo. Ech mengen ech hunn et Ärem Kolleg bewisen. Geet dat net duer?
  
  
  "Ech sinn déi Persoun déi Ären Transport an d'Staaten arrangéiere soll." Dem Kelly säi Gesiicht huet sech gespannt. "Ech wëll net probéieren déi falsch Persoun ze schmuggelen!"
  
  
  "Ech sinn déi richteg Persoun," sot de Parson, säin Akzent huet däitlech reduzéiert. Hie gouf méi wéi d'Roll vum "Corelli", déi hie mat mir am Veleta gespillt huet. Ech souz, genéissen de Kompromiss.
  
  
  "Ech fille wéi wann mir iwwer zwou verschidde Saachen schwätzen, Här Parson," sot Kelly héiflech. "Ech hunn d'Erlaabnis fir den Transport an d'USA vun enger Persoun ze arrangéieren déi eng Schlësselfigur an der mediterraner Drogenkette ass."
  
  
  "Ech sinn e Mann," sot de Parson.
  
  
  "Dëse Mann heescht de Rico Corelli. Sidd Dir Rico Corelli?" De Kelly hat e vague Laachen deen seng Aen net erreecht huet.
  
  
  "Jo. Ech sinn de Rico Corelli." Dem Parson seng Lippe ware wäiss, an hien huet se ganz schwéier gedréckt. Spannung, Spannung.
  
  
  "Ech fäerten, Dir musst et zu menger Zefriddenheet beweisen, Signor Corelli."
  
  
  De Parson huet seng Hand op de Mond geluecht. "Net sou haart! Dësen Numm ass iwwerall bekannt!"
  
  
  "Mat all de Kaméidi kann keen héieren", huet d'Kelly gelaacht. "Ech widderhuelen, Dir musst mir Är Identitéit beweisen."
  
  
  "Awer ech hunn dem George Peabody schonn d'Material ginn dat et beweise kann."
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn.
  
  
  D'Kelly huet a seng Täsch gezunn an huet eng Enveloppe erausgezunn. Et war d'Gréisst vun engem Bréif. Hien huet et opgemaach an huet eng kleng Roll Film erausgezunn. Hien huet de Pak an der Mëtt vum Dësch geluecht.
  
  
  De Kelner huet dem Kelly e Patt bruecht.
  
  
  De Parson huet op de Pak gekuckt.
  
  
  "Mäi Mikrofilm?" - huet hien mat enger gedempter Stëmm gefrot.
  
  
  "Nee, Rico Corelli," sot Kelly.
  
  
  "Awer ech hunn de Film dem Här Peabody ginn! E richtege Rico Corelli Film!"
  
  
  "Negativ, Parson. Dëst ass onméiglech".
  
  
  "Wat, onméiglech?" De Parson war gutt fir ze bluffen, awer ech konnt d'Spannung ronderëm seng Ae gesinn - kleng Kräipféiss vun Nerven déi a säi Kierper wuessen.
  
  
  "Ech sinn de Rico Corelli, Parson. An ech getraut Iech dës Tatsaach erauszefuerderen.
  
  
  Dem Parson säi Gesiicht war wéi Granit. Ech erënnere mech un d'Schiefer laanscht de Skipist. Hien huet op d'Roll vum Mikrofilm gekuckt. Hien huet et opgeholl fir et nach eng Kéier ze kucken, huet sech souguer gestéiert et auszepaken.
  
  
  "Dir musst net probéieren et ze liesen," sot Kelly. "Et ass ze kleng fir ze gesinn. An op alle Fall ass et en Duplikat.
  
  
  Eng dënn Schweesspärel huet sech um Parson senger Stier geformt. "Duplizéieren?"
  
  
  "Oh, jo, wierklech," sot de Kelly mat engem Laachen, deen eng Kobra jalous mécht.
  
  
  "Wat iwwer d'Original?"
  
  
  "Här Peabody huet hien op Washington geschéckt fir vum Bureau of Narcotics vu sengem grousse Land gepréift ze ginn."
  
  
  De Parson huet de Kelly laang gekuckt. Endlech huet hien en déif Otem geholl.
  
  
  "Okay," sot hien. "Also sou sou."
  
  
  "Eigentlech, jo, Barry," sot ech mat engem Laachen. "Fin?"
  
  
  Hien huet sech op mech gedréint, seng Lippen krullen. "Wat huet Iech dozou bruecht esou eng Charade ze maachen? Ech verstinn net".
  
  
  Hie géif sech selwer verteidegen. De Mitch Kelly an ech hunn eist Haaptziel erreecht. Mir hunn festgestallt datt de Parson net de Corelli war. Wann hien de Corelli gewiescht wier, hätt hien gegrinst a mir fir mäi klenge Spill gratuléiert. Awer hie géif net opginn. De Problem vum Parson senger Siicht war, datt hien net emol wousst, wien de Corelli war; hien huet de Verdacht datt de Mitch Kelly hien tatsächlech kéint sinn. An de Mikrofilm huet hien nervös gemaach. Seng war gefälscht. Dëst kéint richteg sinn. Hie wousst just net wat hie soll maachen.
  
  
  "Tatsächlech," sot ech mat engem Laachen, "dës Versammlung gouf op Uruff vum Här Corelli organiséiert." Ech wénken Richtung Kelly.
  
  
  Kelly laacht. "Jo. Ech wollt kucken wéi dee Mann ausgesäit, deen ugestallt gouf fir mech ëmzebréngen.
  
  
  Dem Parson säi Gesiicht war eng Mask vun alen Liederwueren.
  
  
  "Dir sidd ganz humoristesch, Här K."
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  Ellie"
  
  
  "Dir kënnt mech Corelli nennen. Héiert Dir d'Ähnlechkeet, Här Parson?
  
  
  Wat e verdammt Zoufall! Ech duecht. Et war net eng Iota vu Wourecht an deem wat Kelly implizéiert huet - datt hien den Numm Kelly geholl huet fir wéi Corelli ze kléngen. Mee et huet schéin gespillt.
  
  
  "Fin. Corelli. Et ass e Spill vu Kaz a Maus." Dem Parson seng Stir war elo vu Schweess blénken. "Ech hunn net gär Kaz a Maus Spiller."
  
  
  "Keen weess," sot Kelly. "Besonnesch d'Maus. Virun enger Minutt war Dir eng Kaz. Elo sinn Är Aen rout."
  
  
  Parson suckt. "Komm. Wat wëllt Dir?"
  
  
  "Ech wëll wëssen, firwat Dir probéiert mech wéi e Verléierer ze maachen!" - Ech hu geknipst.
  
  
  De Parson huet dënn gelaacht. "Ech hunn dech als Sauger gemoolt vum éischte Moment, wou ech dech begéint hunn, George - wéi och ëmmer Ären Numm ass, Här Geheimagent aus Amerika - an ech verstinn net genau op wéi eng Punkt Dir schwätzt."
  
  
  "Dat war onfrëndlech," sot ech mëll. "Ganz onfrëndlech vun Iech, Barry-Baby." Ech hunn mech op hien gezunn. "Ech mengen wann Dir d'Roll vum Corelli am Veleta iwwerholl hutt."
  
  
  Hien huet d'Schëller gezunn, säi Gesiicht gefruer an engem gefruerene Laachen. "Ganz einfach. Ech hunn Ären Auto geschloen. An ech war do wéi den Arturo ëmbruecht gouf. Ech sinn op Veleta gaang fir de Corelli ze fannen an hien ëmzebréngen.
  
  
  Ech hunn de Mitch Kelly ugekuckt an hien huet de Kapp gebéit an huet säi Likör gedronk.
  
  
  - Also, op der éischter Nuecht war Dir am Maschinnesall vun der Seelbunn?
  
  
  "Natierlech. Ech sinn Iech op Sol-y-Nieve gefollegt fir de Corelli ze fannen. Ech wollt just sécherstellen, datt ech jiddereen begéint, deen Dir begéint hutt.
  
  
  "Also Dir wousst datt ech mam Corelli daten ..." Ech hunn mech ëmgedréit fir de Mitch Kelly ze kucken, "... Mëtternuecht zu Veleta."
  
  
  "Riets."
  
  
  "An Dir waart op mech wéi ech ukomm sinn?"
  
  
  "Genau." De Parson huet schwaach gelaacht. „Ech konnt dësen Zoufall kaum erklären, oder? Ech hätt solle soen, datt ech Corelli war, wéi Dir mech fonnt hutt. An ausserdeem wousst ech datt ech de Rico Corelli schlussendlech duerch dech fannen. Hien huet sech op Kelly ëmgedréit. "Wéi ech".
  
  
  "Et war iergendwéi eng plötzlech Inspiratioun, ass et net?" Ech ugebueden.
  
  
  "Dëst ass richteg." De Parson krut Vertrauen.
  
  
  "An Dir hutt geduecht, datt de Corelli op d'Uewerfläch géif kommen fir erauszefannen, firwat Dir him ausgesäit?"
  
  
  "Eppes wei dat"
  
  
  "An Dir hutt gehofft, datt bis dohinner de gefälschte Mikrofilm net gepréift gëtt?"
  
  
  "Ech hu missen eng Chance huelen."
  
  
  Ech hänken zréck, kucken him. "Net wierklech, Barry. Gudden Versuch. Awer net gutt genuch."
  
  
  De Parson huet gefroot. "Ech verstinn net".
  
  
  "De Fakt ass datt Dir d'Bremslinn am Renault ofgeschnidden hutt ier ech op Veleta fortgaang sinn. Du wollts mech ganz aus dem Bild eraus. Dir wollt, datt de Corelli ganz eleng beim Monument wier, fir datt Dir hien ëmbrénge konnt an op d'Fräiheet fueren. Riets?"
  
  
  De Parson huet en déif Otem geholl. "Ech verleegnen et. Firwat muss ech op all dës Ierger goen fir dech duerno ze retten, wann Ären Auto ausser Kontroll war?
  
  
  Kelly huet mech ugekuckt. Et war en iwwerzeegend Argument.
  
  
  Awer ech wousst d'Äntwert op dës Fro: "Dir hutt mech gebraucht nodeems de Corelli net op der Versammlung opgetaucht ass. Ech war deen eenzegen deen dech bei him féieren konnt. Ausser Juana. Awer d'Juana dierft de Corelli net begéinen bis ech. Du hues mech misse kréien, Barry. Lieweg Firwat net maache wéi wann Dir Corelli sidd, bis de Corelli mech endlech verroden. Riets?
  
  
  Hie souz onbeweeglech.
  
  
  D'Luuchten an der Disco sinn op eemol ausgaang an dunn sinn d'Luuchten erëm un. D'Stereo war ausgeschalt an d'Dänzer hunn de Buedem mat Porto Timberen verlooss. Professionell spuenesch Dänzer gekleet a Flamencokostümer hu sech op der klenger Bühn versammelt. Déi sechs Gittaristen souzen op Still hannen op der Bühn.
  
  
  An de Momenter duerno ass de Sänger - e Mann - no vir komm, huet seng Gittar gesträift an ugefaang d'Geschicht vum Danz ze erzielen.
  
  
  "Wat wëlls du mat mir?" De Parson huet gefrot, a kuckt de Kelly.
  
  
  "Een huet dech ugestallt fir mech ëmzebréngen," sot d'Kelly, hir Lippen hunn sech opgedeelt.
  
  
  "Ech verleegnen et," sot de Parson.
  
  
  "Ech brauch dee Schäiss net," sot de Kelly an enger niddereger, menacéierter Stëmm. "Een huet dech engagéiert. Dir sidd e professionnelle Killer. De Barry Parson ass e Cover. Zënter dem Zweete Weltkrich hutt Dir an Dosende vu Länner geschafft. Komm. Interpol weess alles iwwer Iech."
  
  
  Mir hunn dat aus engem Hutt gezunn.
  
  
  Dem Parson säi Gesiicht gouf zu Äis. "Ech sinn en Employé, dat ass wouer. Ech schaffen fir deen dee mir bezuelt."
  
  
  Ech hunn Kelly gekuckt. Hien huet den Drock weidergefouert. Parson gebrach. Hien huet et zouginn. Hie war rosen. Elo wäert hie fir Kelly schaffen wann Kelly d'Äis héich genuch setzt.
  
  
  Dat wollte mer awer guer net.
  
  
  "Wien huet dech agestallt fir mech ëmzebréngen?" - Kelly huet nach eng Kéier gefrot.
  
  
  "Wann ech Iech soen, ech wäert den Owend en Zil sinn," sot de Parson mat engem déiwe Laachen.
  
  
  "Wann Dir dëst net maacht, sidd Dir en Zil deen elo an dëser Disco sëtzt," sot d'Kelly, a setzt vill Kraaft an hir Wierder.
  
  
  "Ech sinn iwwerhaapt dout," sot de Parson.
  
  
  „Mir kréien dech hei eraus. Sot eis wien dech agestallt huet a mir ginn direkt bei d'Dier. Mir bréngen Iech aus dem Resort eraus. Ech hunn Assistenten."
  
  
  D'Kelly huet sech ëmgedréit an an d'Bar gekuckt. Ee vun de Kellner, déi do stoungen, huet de Kelly gekuckt a wénkt. D'Kelly huet dunn op den Dësch am wäitsten Eck vum Raum gekuckt. Do souz e schwaarze Mann. Hien huet säi Baret mat sengem Fanger gekippt wéi d'Kelly no him gekuckt huet.
  
  
  Eng kleng Dekoratioun fir alles richteg ze maachen.
  
  
  Parson war blass, nee
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  w.
  
  
  Flamenco Musek huet ugefaang ze spillen an de Solist koum eraus fir ze danzen. Hie war séier a stänneg. Seng Fersen goungen wéi Maschinnegewierfeier. Den Danz huet am Tempo a Volumen erhéicht.
  
  
  "Sot mir, wien dech agestallt huet!" - Kelly huet geknackt.
  
  
  "Net dat," sot de Parson. "Alles anescht, awer net dat."
  
  
  "Mafia?" Ech gefrot.
  
  
  Hien huet mech contemptuously ugekuckt. "Et waren dem Moscato seng Cheffen! Ech net". Seng Aen sinn grouss. Hien huet gemierkt datt hie mir praktesch gesot huet wien hien agestallt huet.
  
  
  Nëmmen eng Persoun lénks!
  
  
  "Et war hatt!" - Ech hunn geflüstert, a Richtung Parson geleet. "Tina!"
  
  
  Hie war an Zäit a Raum gefruer.
  
  
  Hien huet de Mond opgemaach an erëm zougemaach. Säi Kapp wénkt liicht. Dëst ass alles.
  
  
  Dunn huet hien geplënnert.
  
  
  Hie beweegt sech mat Blitzgeschwindegkeet. Ech hunn seng Hand a sengem Schouss gesinn fir säi Gürtel z'erreechen, wou hie säi grousse Webley verstoppt hat. Ech hunn e Klump op sengem Hiem gesinn. Hien huet gehofft de Kelly mam éischte Schoss ze schloen, awer ech hunn seng Waff Hand ofgeschnidden soubal hien et gezunn huet. Dëst ass de Grond firwat ech hien op meng lénks gesat hunn - sou datt ech seng Waffhand kontrolléiere konnt. De Schoss kléngt haart a kloer, awer glécklecherweis huet et de Buedem getraff.
  
  
  En zweete Schoss gouf direkt héieren.
  
  
  De Parson huet sech hannert de Sëtz gespannt, ass dunn erofgaang, wéi eng Marionett, déi duerch seng Seeler lassgelooss gouf, a léisst säi Kapp no vir op d'Tabletop falen.
  
  
  Ech hunn mäi Fouss op dem Webley säi Revolver gesat an d'Kelly ass séier opgestan an ass op de Parson säi Kierper gaang. Et war sou vill Kaméidi vu Musek, Danz an Ënnerhalung, datt zu eiser Iwwerraschung keen d'Hannergrondmusek an der Däischtert vun der Disco gemierkt huet.
  
  
  D'Kelly huet de Parson un d'Schëller gegraff an huet hien a sengem Sëtz riicht gemaach. Ech erreecht iwwer an opgeholl de Webley, tucking et tëscht mengem Rimm a mengem Mo. Dunn hunn ech mech ëmgedréit, de Parson un déi riets Schëller gegraff an gehollef dem Kelly him op d'Been ze hiewen. Ënnerstëtzend hien ënnert eis, hu mir eis duerch déi voll Dëscher bis zum Ausgang vun der Disco gemaach.
  
  
  "Muy borracho." D'Kelly huet ee vun de Kelner geknackt.
  
  
  De Keller huet sympathesch gelaacht.
  
  
  Déi zweet Flamenco Danz weider, Maschinn Pistoul Schoss aus den Dänzer 'Fersen maachen et onméiglech d'Kläng vun engem real Submachine Pistoul aus der danzen Fersen vun lokal Jose Greco z'ënnerscheeden.
  
  
  "Heiansdo haassen ech dës Aarbecht," sot de Kelly mir wéi mir d'Trap an d'Lobby eropgaange sinn.
  
  
  Mir hunn dem Barry Parson säi liewenslosen Kierper duerch d'Lobby geschleeft - glécklecherweis desertéiert am Moment - op d'Trap an hunn dunn de luesen klammen ugefaangen.
  
  
  Hie war ganz dout wéi mir hien endlech op säin eegent Bett a sengem eegene Raum geluecht hunn.
  
  
  14
  
  
  De Mitch Kelly huet e puer Joer als Detektiv fir de San Francisco Police Department geschafft ier hien demissionéiert huet fir an den AX Stall matzeschaffen. Soubal ech d'Dier vum Barry Parson säi Raum zougemaach hunn, huet hie séier ugefaang duerch d'Taschen vun de Parsons Kleeder ze rommelen.
  
  
  Hien huet den Inhalt op d'Kommode geluecht an ass an d'Buedzëmmer gaang fir en Handtuch ze kréien. Et war vill Blutt um Kelly sengem Kierper an Hänn. Kelly huet hien am Häerz geschoss, an d'Kraaft vum Schlag huet de Parson direkt ëmbruecht. Kelly benotzt seng eege Colt.38 Detective Special, mat dëse speziellen héich-Vitesse, héich-Penetratioun Patrounen gelueden.
  
  
  Wéi de Kelly aus dem Buedzëmmer erauskoum, huet hien sech grëndlech getrocknt an huet op seng Armbanduhr gekuckt.
  
  
  "Portemonnaie," sot ech. Ech hunn duerch d'Pabeieren gekuckt. "Barry Parson, et seet do."
  
  
  "Streng ofdecken," huet d'Kelly gemëmmt, op mech gaang a stoung nieft mir a kuckt. "Een huet eng gutt Aarbecht gemaach."
  
  
  "Dokumentatioun? Mengt Dir et war MI5?
  
  
  Kelly huet de Kapp gerëselt. "Huet Iech gesot datt mir d'Briten kontaktéiert hunn. Si hunn seng Identitéit net bestätegt."
  
  
  "Jo, awer ..."
  
  
  "Wann d'Briten net bestätegen, verleegnen d'Briten. Gesinn?"
  
  
  Ech weider duerch Kreditkaarten a Pass. Ech hunn op de Pass gekuckt, awer de Kelly huet de Kapp gerëselt. "Vergiess et. Dëst ass och e Cover."
  
  
  "Gesäit aus wéi déi richteg Saach"
  
  
  "Dir kënnt e gudde Set vun Dokumenter a Portugal gemaach kréien wann Dir d'Sue hutt fir se ze bezuelen. Dorënner déi bescht gefälschte Päss um Kontinent. Et ginn Honnerte vu gefälschte IDen déi ronderëm Europa roamen - all zu Lissabon gemaach.
  
  
  Ech hunn nodenklech duerch d'Pabeieren gekuckt. "Réckt Regierung?"
  
  
  Hien huet de Kapp gerëselt. "Ech géif soen datt hien e Freelancer war. Mercenary fir Locatioun. Eppes wei dat. Ech hunn Iech gesot datt den Interpol him en No-Sale Uerder erausginn huet. Awer ech wäert nach ëmmer seng Fangerofdréck kontrolléieren.
  
  
  Ech hunn d'Zeitunge weider gelies an hunn dunn ëm säi Gepäck gekëmmert. Et war näischt do fir soss eppes ze proposéieren wéi e räiche Brit, deen de gréissten Deel vu senger Zäit ronderëm de Kontinent verbruecht huet.
  
  
  D'Kelly huet e klenge Set erausgezunn an huet ugefaang dem Parson seng Printen auszerollen. Wéi hien all zéng fäerdeg war, huet hien d'Tënt virsiichteg geläscht an d'Ofdréck an d'Glasin geluecht. Hien huet dunn eng kleng japanesch gemaach Mini-Kamera mat sengem Numm drop gestempelt erausgeholl an e puer Biller vum Parson säi Gesiicht gemaach. Am Rescht huet de Barry Parson komplett harmlos ausgesinn, ouni d'Vitalitéit, déi him gemaach huet wat hien am Liewen war.
  
  
  Et war absolut näischt a senge Saachen, déi de Parson mat engem Landsyndikat verbannen konnt. Mir hu geduecht datt de Parson keng Bee hat
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  Schafft mat all Grupp, Tina huet als Frontmann gehandelt, awer besonnesch mat hatt.
  
  
  An dat huet d'Tina d'Nummer eent Fragezeechen gemaach. Fir wiem huet si geschafft - wa si tatsächlech fir een geschafft huet?
  
  
  Kelly huet weider op seng Auer gekuckt.
  
  
  "Besuergt iwwer Zäit?" Ech gefrot.
  
  
  "Ech froe mech wat mir mat dësem Kierper maachen."
  
  
  Ech hunn en déif Otem geholl. "Et ass net vill wat mir maache kënnen. Mir ginn einfach eraus a loossen et hei.
  
  
  "Awer Elena Morales?"
  
  
  "Si kënnt eran a fënnt hien. A si bléist d'Päif. Näischt wat de Parson mat eis verbënnt, näischt konkretes.
  
  
  "Mir ware mat him an der Disco gesinn."
  
  
  "Kënnt Dir et fixen?"
  
  
  Kelly huet doriwwer geduecht. "Et ass zimlech spéit. Dofir hunn ech d'Zäit gekuckt. Elf drësseg. Ech denken net, datt mäi Kontakt elo am Pflicht ass.
  
  
  "En héije Mann mat engem Fu Manchu Moustache?"
  
  
  Kelly grinst. "Jo. Kenns du hien?"
  
  
  Ech hunn mech gesat an op den Teppech gekuckt. "Mir hunn nach ee Problem fir eis Suergen ze maachen. D'Tina weess net datt hiren Hitman dout ass. Si mengt datt hie wäert waarden wann hatt zu Sol-et-Nieve kënnt fir de Corelli ze beréieren. An dat heescht, datt si wäert kommen. Hei. Mir mussen hatt stoppen."
  
  
  Kelly gefroot. "Wéi?"
  
  
  Ech hu geduecht. "Kuckt. Wéi iwwer dëst? Mir ruffen Tina am Hotel zu Granada. Mir verloossen e Message vun der Persoun. Et seet, datt hien Sol y Nieve verléisst a wëll wëssen, wou si treffen. Da waarden mir just hei bis hatt den Hotel rifft. Mir fannen eraus mat wiem si wëll schwätzen. An dee Mann ass de Rico Corelli.
  
  
  Ech hunn d'Fënster eraus gekuckt, op dem Kelly seng Äntwert gewaart. "Et kléngt gutt. Wat hu mir ze verléieren?
  
  
  "Ugeholl hatt rifft de Parson direkt fir him ze soen wien ze schéissen?"
  
  
  Kelly huet d'Schëller gezunn. "Si fënnt eraus datt de Parson dout ass a kontaktéiert dann de Corelli. Mir si op alle Fall vir."
  
  
  "Ech ginn an d'Waardezëmmer fir d'Elena Morales z'ënnerbriechen," sot ech. "Ech wëll net datt hatt heihinner wandert an de Kierper fënnt. Si hätt de ganzen Hotel alarméiert."
  
  
  "Ech wäert Iech matmaachen soubal ech d'Bergson Fra gekëmmert hunn."
  
  
  Mir hunn d'Dier opgespaart a sinn an de Gank erausgaang. Keen huet eis gesinn.
  
  
  ***
  
  
  Béid d'Juana Rivera an d'Elena Morales hunn mech ugekuckt wéi ech e puer Minutten méi spéit an d'Lobby gaangen sinn. Ech héieren haart Laachen a Gejäiz vu Freed am ganzen Aganksberäich. D'Juana an d'Elena waren an der Mëtt vun enger raucous Party mam Herr Hauptli, sengen zwee Däitschen, sengem Dän an enger Grupp vu ronn zwanzeg anere Ski Koppelen.
  
  
  Ech sinn eriwwer gaang an hunn dem Juana an d'Elena gewénkt. Zwëschen sech hunn se eng Plaz fir mech gemaach. Den Herr Hauptli huet mech gesinn, mech begréisst an de Grupp virgestallt.
  
  
  Ech hunn gegrinst, mat menger Hand gewénkt, a mech zréck op de Canapé tëscht de Meedercher hänke gelooss, an d'flammend Feier gekuckt. Et war hei sécher a sécher, wäit vum Toun vu Gewierer an de Bléck vu Blutt.
  
  
  Den Här Hauptli huet d'Grupp mat senge méi spannende sportlechen Ausnotzen bewonnert - hie war e schaarfe Jäger, en Expert Fëscher, e Yachtsman vu groussem Erfolleg an e grousse Biergsteiger - an ech hunn e puer Zeilen op d'Iessen-Check gekrabbelt an ofginn. Juana mat enger Warnung et aus der Siicht ze halen.
  
  
  Si huet et net emol zouginn, awer ech wousst datt hatt et aus jidderengem seng Siicht gelies huet. E schaarfe Ielebou op d'Ripp huet mir gesot datt si et verstanen huet.
  
  
  PARSON ASS DOUT. TINA'S MAN. Schwäif ELENA.
  
  
  Ech hunn dee leschten Deel era gesat well ech net wousst wat ech mam Elena Morales maache soll. Wann hatt eescht mam Barry Parson involvéiert war, da wësse se vläicht - oder roden - wat hie gemaach huet. Soss war et net néideg si fir Enquête ze huelen. Fir hir Wuel, Ech wollt hatt net iwwer dem Parson säin Doud wëssen just nach. Ech hu gefillt datt wann d'Juana hatt net handhabe konnt, ech kéint.
  
  
  De Mitch Kelly ass an der Dier vum Wunnzëmmer opgetaucht, breet lächelt a wénkt un d'Koppelen déi hie kannt. Dunn huet hien mech gemierkt, ass séier eriwwer gaang, huet sech iwwerholl a sot mat enger gerénger Stëmm: "Lobby. Schnell". Keen aneren héieren. Hien huet meng Schëller gedréckt, d'Juana generéis op d'Wang gekusst, an huet d'Stuff verlooss mat engem Wénkel vun Entschëllegung un den Här Hauptli.
  
  
  Ech hunn dem Juana säin Oberschenkel beréiert a sinn opgestan fir ze verloossen. Kelly stoung um Buedem-bis-Plafongsglasfënster hannert der Lobby mat Vue op d'Basis vum Ski Laf. Hien huet meng Reflexioun am Glas gekuckt. D'Lobby war komplett eidel.
  
  
  Hien huet a mengem Ouer geschwat ouni seng Lippen ze beweegen - en ale Police-Trick, dee vu senge Zellkomeroden ausgeléint gouf.
  
  
  "Si huet den Hotel zu Granada verlooss. Et gesäit aus wéi wann hatt op Sol-et-Nieve geet.
  
  
  "Wéini ass si fortgaang?"
  
  
  "Haut den Owend. Et ass onbekannt wéini."
  
  
  "Et ass schlecht Neiegkeet".
  
  
  Kelly huet geknackt.
  
  
  An der Reflexioun vun der Glasfënster hunn ech gesinn, datt ee vun de Mataarbechter den Telefon erofgeet an duerch d'Lobby an d'Hal trëppelt. Eng Minutt méi spéit koum hien erëm eraus. Hannert him ass séier a graziéis Elena Morales gaangen.
  
  
  Ech hunn Kelly gedréckt. D'Elena ass gezielt op d'Trap gaangen. Dëst bedeit datt si an hirem Zëmmer géif goen - de Raum, dee si mam Barry Parson gedeelt huet!
  
  
  D'Kelly an ech hunn iwwerrascht Bléck ausgetosch. Ech hunn d'Juana gesinn aus der Stuff mat engem besuergtem Bléck an hiren Aen. Ech schloen Kelly.
  
  
  "Halt d'Juana an der Stuff. Maacht mat bei hir. Ech wäert d'Elena kréien."
  
  
  "Riets."
  
  
  Ech hunn gewaart bis d'Elena hallef op d'Trap war ier ech ugefaang hunn
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  d duerno. Eppes ass geschitt. Een huet hatt gewarnt. Ech konnt net erausfannen wien a firwat. Et war awer offensichtlech datt si an hirem Zëmmer géif goen.
  
  
  Drëtte Stack. Laanscht de Gank, ronderëm de Béi. Si huet an hir Täsch fir hir Schlësselen erreecht. Awer wéi si se erausgeholl huet an de Grëff beréiert, ass d'Dier opgaang. Si huet sech ëmgedréit fir de Gank erof ze kucken. Ech erwaarden esou eng Bewegung an duckt zréck ëm den Eck, aus der Siicht.
  
  
  Si huet mech net gesinn.
  
  
  Ech héieren d'Dier hannert hir zou.
  
  
  Ech sinn séier duerch de Gank geplënnert an sinn bei hirer Dier gestoppt. Am Ufank konnt ech näischt héieren wéinst der Dicke vum Panel. Den Teppech huet verhënnert datt Kläng duerch d'Lück tëscht der Dier an dem Frame kommen.
  
  
  Awer dunn huet et mir geschéngt wéi ech dobanne flüsterend Stëmmen héieren hunn. Ech hunn eng liicht, héich Stëmm héieren - eng Fra. Natierlech, d'Stëmm vun Elena Morales. Awer mat wiem huet si geschwat?
  
  
  Keen. Keen. Natierlech huet si den Telefon benotzt!
  
  
  Dunn huet d'Gemumm opgehalen an ech hunn näischt méi héieren. Ech gewaart op de Sound vun der Receiver an der Basis ersat ginn, mee verpasst et. Dunn huet d'Dier opgemaach an zougemaach. Kleederschaf? Huet si sech verkleed fir eraus ze goen?
  
  
  Ech sinn séier op de wäiten Enn vum Gank gaang an sinn op e Balkon erauskomm, deen d'Gebai op dräi Säiten ëmginn huet. Ech sinn aus der Siicht verschwonnen an hu mech géint d'baussenzeg Mauer gekräizegt, op d'Elena gewaart fir an de Korridor erauszekommen.
  
  
  Awer si huet sech net gewisen.
  
  
  Ech hunn op meng Auer gekuckt.
  
  
  Fofzéng Minutten.
  
  
  Ech sinn zréck an d'Gang gaang an hunn virun hirer Dier gestoppt, den Hals gekräizt an d'Ouer op d'Panel gedréckt.
  
  
  Näischt.
  
  
  Ech hunn de Luger erausgezunn an hunn en op meng Këscht geknuppt wéi ech no vir gaange sinn an de Grëff gedréint hunn. D'Latch war nach ëmmer op, sou wéi d'Kelly an ech.
  
  
  Ech sinn séier bannen gaang, hunn de Réck géint d'Dier geleet an de Luger virun mir gehalen.
  
  
  Et war keen do - lieweg.
  
  
  Dem Parsons säi Kierper louch genee do wou mer et verlooss hunn.
  
  
  Mee et war keen aneren am Sall.
  
  
  Wou war d'Elena Morales?
  
  
  Ech hunn op d'Schafdieren gekuckt, awer de Kleederschaf war ze kleng fir datt jiddereen sech do verstoppt. An nach ëmmer ...
  
  
  Et war e schwaache Klang, an am Ufank war ech net emol sécher datt ech et héieren hunn. Awer wéi ech do stoen, kaum getraut ze otmen, hunn ech et erëm héieren. Et war den onmëssverständlechen Toun vun engem Mann dee probéiert nach ëmmer ze bleiwen, awer liicht bewegt. Ech hunn erëm an de Kleederschaf gekuckt, awer de Klang koum aus der falscher Richtung.
  
  
  Nee. Hie koum aus dem Buedzëmmer.
  
  
  Ech hunn de Luger fest gegraff a si bei d'Buedzëmmerdier gaangen. Et war zou.
  
  
  "Elena," sot ech roueg.
  
  
  Et gouf keng Äntwert.
  
  
  Et war een do, an et war net d'Elena. Wou ass si gaangen? Oder war si mat engem aneren do?
  
  
  "Elena," sot ech, dës Kéier méi haart.
  
  
  Näischt.
  
  
  "Ech ginn dës Dier op. Ech hunn eng Waff. Kommt eraus, d'Hänn iwwer de Kapp," hunn ech gebrëllt, op enger Säit vun der Dier stoen.
  
  
  Näischt.
  
  
  Ech hunn d'Dierhandtak gegraff, nach ëmmer géint d'Dierschnëtt gedréckt an et ëmgedréit. D'Dier ass opgaang an ass no bannen geschwommen. Ech hunn gespannt. Net engem Toun.
  
  
  Duerch déi oppe Spalt konnt ech d'Buedzëmmer gesinn. D'Luucht war un. An do stoung blass an ugespaant d’Tina Bergson, an de Kär Angscht.
  
  
  Ech geplënnert, deckt hatt mat der Luger. Duerno hunn ech Accessoiren gesinn, déi fir d'Benotzung am Basin geluecht goufen. Subkutan, Fläsch mat Flëssegket, Kotengstécker.
  
  
  Si huet mech mat groussen Aen gekuckt.
  
  
  "Wou ass d'Elena?" Ech hunn hir gefrot, obwuel ech amplaz honnert méi Froen hätt kënnen stellen.
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. "Ech hunn d'Elena net gesinn. Ech hunn nëmmen de Barry gesinn. An hien ... hie war dout." Hir Stëmm ass geflüstert. Si war um Rand vun schwaach.
  
  
  Ech sinn an d'Buedzëmmer gaang an hunn hatt riicht um Ielebou gegraff. Si huet sech géint mech gedréckt, schwéier otemt.
  
  
  "Huet si him ëmbruecht?" hir Stëmm geflüstert a mengem Ouer.
  
  
  Ech sot näischt. Wéi konnt ech hir soen datt et Kelly an ech war?
  
  
  "Firwat bass du zréck op Sol-y-Nieve?" - Ech gefrot hir roueg.
  
  
  Hir Aen sech op mech. Ech hunn hatt gedréckt an si um Rand vun der Badewanne gesat. Ech souz nieft hir. Ech hunn de Luger op hirer Këscht gehal. Si war eng lëschteg Fra an ech hunn hir guer net vertraut.
  
  
  "Fir ze gesinn ... ze gesinn ..."
  
  
  "Barry Parson," Ech dobäi. "Fir him de Corelli ze weisen, fir datt hien hie kéint ëmbréngen."
  
  
  Net engem Toun.
  
  
  Hir Lëpsen hunn geziddert an hir Aen hu vu mir ewech gekuckt. "Jo," si geflüstert.
  
  
  "Dir hutt de Barry Parson agestallt fir de Corelli ëmzebréngen," sot ech flaach. "Dir kënnt et net verleegnen. Hien huet eis virdru gesot ... "
  
  
  "Ech verleegnen et net," sot si fest. Hiert Gesiicht krut erëm Faarf. Mäi Bléck huet op d'Hypodermesch Nadel gekuckt.
  
  
  "Motiv?" Ech gefrot. "Sidd Dir en Drogenofhängeger? Ass dat alles?"
  
  
  Si huet d'Schëller gezunn. "Ech sinn all duercherneen. Ech weess net firwat ech him ëmbréngen wëll, ausser datt ech hie méi haassen wéi en aneren op der Welt.
  
  
  "Awer hie refuséiert dat ze maachen, rattelt all déi am Drogennetz involvéiert sinn," sot ech.
  
  
  Si huet de Kapp hänke gelooss.
  
  
  "Firwat sidd Dir zréck komm?" - Ech hunn nach eng Kéier gefrot.
  
  
  "Fir de Barry ze fannen," sot d'Tina mëll. "Ech sinn op de Balkon gaang, hunn dobannen gekuckt an hien gesinn. Dout. Ech sinn erakomm ... "
  
  
  Ech hunn iwwer hir Schëller gekuckt. Bestëmmt! Balkon! Dëst ass va
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  wéi d'Elena de Raum verlooss huet ouni hatt ze gesinn. Wéi d'Elena de Barry dout fonnt huet, war si zum Doud Angscht an ass fortgelaf. Si huet einfach d'franséisch Dieren opgemaach, ass op de Balkon erausgaang an ass séier fort. Dunn, direkt duerno, ass d'Tina d'Réckstrooss eropgaang fir de Barry a sengem Zëmmer ze treffen - vläicht hu se allebéid geplangt ze treffen - a si huet de Barry dout fonnt. Hir Bedierfnes fir Drogen huet iwwerholl a si ass an d'Buedzëmmer gaang fir besser ze ginn, grad wéi ech.
  
  
  „Ech sinn eragaang an hunn erausfonnt datt hien erschoss gouf. Am Ufank hunn ech geduecht datt d'Elena hien ëmbruecht hätt. Awer vläicht huet de Corelli entdeckt datt de Barry him verfollegt huet. Vläicht wousst de Corelli datt ech ..." Hir Ae si mat Tréinen gefëllt. "Ech fäerten, Nick!"
  
  
  Ech hunn hatt gerëselt. "Dir musst mech op Corelli huelen, Tina. Dëst ass déi eenzeg Äntwert. Ze vill Leit hu probéiert eis ze stoppen dës Lëscht vun Nimm ze kréien. Zevill. Elo ass et un Iech, Tina.
  
  
  Si gouf blass. "Hie wäert erausfannen, Nick! Hie wäert mengen, ech hunn een agestallt fir hien ëmzebréngen! Dir kënnt mech net dozou forcéieren. Du muss mech lass loossen!"
  
  
  "Kee Wee, Tina!" - Ech hu geknipst. "Dir sidd déi eenzeg Äntwert. Dir féiert mech elo bei him. Weist mir et just an ... "
  
  
  "Hie wäert et net zouginn!" huet si geruff. "Hie wäert seng Identitéit verleegnen."
  
  
  "Tina..."
  
  
  Si erreecht eng hypodermesch Nadel. Ech hu geduecht wat hatt maache géif soubal si op meng Schëller gedréint huet. Ech hunn d'Maulkuerf vum Luger géint de mëllen Deel vun hirem Hals gedréckt. „Nee, neen, Tina! Net eng Nadel. Natierlech ass alles gutt fir e puer Minutten, awer Dir musst ëmmer zréck an d'Realitéit kommen.
  
  
  "Nick!" - huet si gekräizegt, nach ëmmer d'Nadel gehalen.
  
  
  Ech hunn de Luger a menger Tasche geluecht an d'Nadel erreecht. Hir Gesiicht huet bal direkt geännert. Vun dëser roueger, schéiner Mask huet et sech an d'Gesiicht vun enger hellesch Kaz ëmgewandelt - d'Ae fonkelen, d'Zänn blo, d'Lëpsen hunn sech an engem bestialesche Gromperen opgedeelt.
  
  
  D'Nadel ass an den Ënneraarm eragaang ier ech mech virun dem verréckten Schnëtt schützen konnt.
  
  
  Si huet gelaacht, e rouegen, humorlosen Gejäiz.
  
  
  Ech hu gefillt datt alles mech verlooss huet. Ech hu mech wéi e Stéck Kitt gefillt.
  
  
  Si huet mech an den nächste Raum gefouert an huet mech dann an e Stull gedréckt.
  
  
  "Eng kleng Mëschung vun eisem eegenen, Nick," sot si mat hirem satanesche Laachen. "Dir bleift do wéi e gudde klenge Jong. Ech ginn hei fort."
  
  
  Nee, Tina! Ech hu probéiert ze soen, awer näischt koum eraus.
  
  
  Si schéngt mat engem beschleunegten Tempo ze beweegen - honnert Rummen pro Sekonn, duerch d'franséisch Dieren an op de Balkon lafen. Dunn gouf et Rou.
  
  
  E puer Joerhonnerte méi spéit héieren ech een un d'Dier klappen. Et war Kelly.
  
  
  "Nick! Bass du do? Nick?"
  
  
  Ech hunn de Mond opgemaach. Op d'mannst huet hien geplënnert. Mee ech hat keng Stëmm. Ass d'Lähmung fort?
  
  
  D'Dier ass opgaang an d'Kelly ass an de Raum geplatzt, d'Waff gezunn. Hie stoung just do an huet mech iwwerrascht ugekuckt.
  
  
  "Hey Nick!"
  
  
  Ech hunn meng Lippen erëm geplënnert. D'Lähmung ass passéiert. Ech hunn gegrommelt.
  
  
  D'Kelly huet sech ëmgekuckt, d'Buedzëmmer iwwerpréift an eng Hypodermesch Nadel geroch. Direkt koum hien zréck bei mech, huet mech an d'Gesiicht geschloen, mech aus dem Stull opgehuewen an mech an d'Buedzëmmer geschleeft. Hien huet mäi Kapp ënner der Dusch geluecht an dat kalt Waasser huet mäi Hals getraff.
  
  
  De Kelly huet mat mir geschwat wärend hie geschafft huet.
  
  
  "Dëst ass eppes Neies. Mir hunn Aktien vun dëser. Klappt dech aus sou datt Dir net réckelen kënnt, awer Dir kënnt alles gesinn wat geschitt. Temporär Lähmung. Ofgeleet vu kurari, och bekannt als urari, urari, urali, vurali. , a woura. Awer et gouf mat eppes anescht geschnidden. Frot mech net wat. D'Formelen verschwannen ëmmer soubal mir se kréien."
  
  
  Geschwënn sinn ech lieweg komm.
  
  
  "Schnell!" Ech soot. "Dëst ass d'Tina. Si ass vu Granada komm fir de Barry Parson ze treffen an huet säi Kierper hei fonnt. Si ass elo um Wee eraus. Si mengt Corelli him ëmbruecht. Wann hatt elo fort leeft, da kéint si hie spéider ëmbréngen.
  
  
  "Waard eng Minutt!" - Kelly huet geklappt. "Ech sinn heihinner komm fir dech ze fannen. D'Tina war ënnen an der Lobby déi d'Szen erstallt huet!"
  
  
  "WHO?" - Ech hunn ongedëlleg gefrot.
  
  
  "Tina Bergson."
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Genau. Awer elo ass si fort."
  
  
  "Gitt? Awer ...?"
  
  
  "Si war an der Aganksberäich, awer si ass fortgaang," sot de Kelly mir wéi mir aus dem Zëmmer an an der Gang lafen. Mir hunn ugefaang d'Trap erof ze goen an ech hunn eng Mass vu Leit an der Lobby gesinn. Jiddereen huet op de Parking gekuckt.
  
  
  Ech gesinn d'Juana sech ëmdréinen an op eis waarden.
  
  
  "Wat heescht dat alles?" - Ech hu geknipst.
  
  
  "Si ass an engem roude Jaguar," sot d'Juana, a weist op déi geparkten Autoen. Ech hunn d'Luuchten an engem vun hinnen gesinn. D'Liicht huet duerch d'Däischtert geschnidden an de schneebedeckte Bierg beliicht, wou d'Strooss vum Prado Llano ewechgehäit an op d'Haaptautobunn gefouert huet.
  
  
  "Si huet eng grouss Szen gemaach," sot Juana séier. "Et war ganz dramatesch."
  
  
  "Ze dramatesch!" - Kelly sot dréchen.
  
  
  "Wëlls du mir soen wat hatt gemaach huet?" - Ech hunn ongedëlleg gefrot.
  
  
  "Si ass hei virun net zéng Minutte komm, huet d'Häll opgeworf a gefrot fir de Mario Speranza!"
  
  
  "Wien ass de Mario Speranza?" Ech gefrot.
  
  
  Kelly huet de Kapp gerëselt. "Wéi si gesot krut datt de Señor Speranza net hei war, konnt si et net ausstoen a gouf bal hysteresch do an der Lobby."
  
  
  Ech konnt gesinn
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  De Jaguar huet ugefaang ze beweegen. Dem Tina seng blond Hoer sinn hannert hir gefloss.
  
  
  "Et huet eis all d'Hal op der Flucht verlooss," erkläert d'Juana.
  
  
  "An dunn ass si direkt gefall an d'Receptionistin huet hatt missen erëmbeliewen", huet d'Kelly ofgeschloss. "Ech sinn dech gefollegt."
  
  
  Ech froen, denken séier. "Dëst ass eng Performance - d'Bühn ass hei ënnen. Fir wat dat ass, weess ech net. Awer ech muss hatt stoppen."
  
  
  "Dat ass richteg," sot Kelly. "Wat maache mir?"
  
  
  "Kuckt dee Mario Speranza," sot ech dem Kelly. "Hien existéiert wahrscheinlech net. Ech ginn Tina sichen!
  
  
  Ech sinn duerch d'Leit a Richtung Dréidier gaang an hunn den Här Hauptli do mat sengem Team vu Sycophanten gemierkt. Hien huet seng Hand gewénkt a sech ewechgedréit.
  
  
  Et war kal bei Renault. Gutt ugefaangen. Ech sinn op d'Strooss gefuer an zweemol gerutscht ier ech se ënner Kontroll krut. Et waren Äisflecken op der Strooss, d'selwecht wéi virun zwou Nuechten.
  
  
  D'Strooss ass erofgaang a riets gedréint. Ech konnt de roude Jaguar guer net gesinn, mee ech hu mech drun erënnert datt d'Strooss riets gedréint huet an dunn ugefaang huet lénks ze dréinen an eng laang, breet Houfeisenëmlafbunn, déi de Rand vun der Barranca ëmkreest.
  
  
  Ech hunn de Motor ugeschalt well ech de Jag net aus den Ae wollt verléieren.
  
  
  Meng Luuchten hunn de Rand vun der Strooss gewisen, an ech hunn onfräiwëlleg d'Brems gedréckt fir d'Resistenz ze testen. Ech war erliichtert d'Spannung an de Bandeauskleeder ze spieren.
  
  
  Ech hunn de Renault ëm d'Béi gedréint a gesinn dem Tina Bergson säi roude Jaguar hallef ëm déi breet Houfeisenbéi. Si war lues gefuer, awer huet dunn séier séier wéi ech hatt gemierkt hunn.
  
  
  Den Auto schéngt an der Däischtert no vir ze sprangen, d'Luuchten reflektéieren no uewen op der Strooss, wéi wa se duerch den Himmel klammen. An dunn - ech konnt meng Aen net gleewen - ass den Jaguar an d'Bank gefall, bal an eng Fielsmauer gerannt.
  
  
  Maacht Iech ëm, Tina! - Ech hunn onfräiwëlleg gejaut. "Dréi!"
  
  
  Ob hatt et gemaach huet oder net weess ech net, mee déi nächst Saach, déi ech gesinn hunn, war den Jaguar, deen net op d'Sandbar riicht, mee op de baussenzege Rand vun der Strooss. "Tina!"
  
  
  Et war e verluerene Gejäiz.
  
  
  Den Jaguar huet d'Vitesse opgeholl an ass iwwer de Rand gaang, wéi wann en trainéiert wier fir e ganz flaache Schwan an e Puddel ze tauchen.
  
  
  D'Luuchten hunn déi geckeg Glimmer-Schiefer drënner gefaangen, Schnéiflecken géint d'Schiefer gedréckt an e Wénkel vu Luuchten a Reflexiounen am Schnéi beliicht, dunn huet den Auto sech an de Steng begruewen, gesprongen, sech ëmmer erëm ëmgedréint, d'Luuchten hunn an de Schnéi gesponnen. Nuecht a mat engem Crash de Fouss vun der Barranca an e Stéck scharf Steng gerannt.
  
  
  Et war Rou fir ee Moment.
  
  
  Dunn ass e staarke Flammbléck an den Himmel geschoss an eng haart Explosioun huet duerch d'Loft geklappt. Rauch huet laanscht d'orange Flammen gebilt, schaarf, erstéckend schwaarzen Damp.
  
  
  D'Feier huet ugefaangen an ass dunn erëm op d'Wrack vum vermëschten Jaguar gefall an huet ugefaang d'Metall lues ze iessen. Dunn ass den Damp lues opgestan, d'Feier danzt laanscht d'Kante vu roude Stol, kloerem Glas a faarwege Plastik.
  
  
  Schockéiert sinn ech virsiichteg laanscht d'Autobunn gefuer an hunn de Punkt erreecht wou de roude Jaguar iwwer de Rand gaang ass. Ech hunn erof gekuckt. Alles wat ech gesinn konnt war e Rëss an de Fielsen an d'Schëller um Rand vun der Strooss geschnidden.
  
  
  Ech hunn de Renault geparkt, de Schlëssel erausgeholl an aus dem Auto geklomm. Et war kal op der Streck. Ech sinn op de Rand vun der Strooss gaang wou den Jaguar duerch d'Fielsen gaangen ass. Ech stoungen do, kucken op déi dislodged Steng, an no der charred schwaarz Linn am Schiefer drënner, wou en hell rout Feier crackled iwwer d'Iwwerreschter vun Tina Bergson an de roude Jaguar.
  
  
  An e puer Sekonnen sinn déi éischt vun den Hotelgäscht an engem Fiat Auto ukomm, geparkt a si bei mir um Rand vun der Strooss komm. Ogling.
  
  
  An dann koumen anerer.
  
  
  A méi.
  
  
  Spannungssicher.
  
  
  Ech war krank.
  
  
  Ech hunn de Wee erof op de Fielshang mat mengem Pocketblëtz gemaach, laanscht de charred Deel vum Fiels, wou de roude Zänn fir d'éischt getraff huet, an endlech an der Géigend nieft der Maschinn selwer erreecht.
  
  
  Awer d'Flamen hunn d'Schutt verbraucht, an et war onméiglech méi no ze kommen ouni verbrannt ze ginn.
  
  
  Mat menger Hand op der Spëtzt vum Kapp sinn ech stoen a waarden.
  
  
  E Pompjeescamion huet an der Strooss gejaut, a geschwënn ass e grousse Pompjee, deen eng Skijacket unhat an e portable Feierläscher droen, den Hang erofgefall an ugefaang verbrannt Schutt ze sprëtzen.
  
  
  Ech hunn geschüchtert.
  
  
  Do stoung e Pompjee, an huet de verkoolten Wrack gekuckt. D'Zivilgarde war bei him bäikomm an huet eng Taschenlamp op de gebrannten Auto geriicht. De Liichtstrahl war méi staark wéi mäin.
  
  
  Ech koum méi no.
  
  
  Dunn hunn ech et gesinn.
  
  
  Et war e charred Kierper am virun Sëtz. Wat vun him iwwreg war war schwaarz a schmuel.
  
  
  Tina.
  
  
  Alles wat bleift vum gëllene Meedchen mat gëllener Haut.
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréit, krank.
  
  
  Ech muss op e Fiels nieft dem Schutt gefall sinn an an e Land vu soulvoller Funk erakomm sinn. Een huet mäin Aarm a Schëller gerëselt. Ech hu gemierkt datt eng Stëmm fir eng Zäit mat mir geschwat huet.
  
  
  Ech geplënnert.
  
  
  "Nick."
  
  
  Et war Kelly.
  
  
  "Si ass dout," sot Kelly. "Verdammt Saach."
  
  
  "Ech mengen, si huet just gefillt datt et eriwwer war a si besser lafe." Ech hu gesoot. "Si wousst datt de Rico Corelli géif
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  hatt fir de Rescht vun hirem Liewen."
  
  
  "Awer de Corelli wousst et net emol!"
  
  
  "Hie wäert wëssen. Dofir ass hien fortgaang," sot ech. Sou hunn ech et verstanen.
  
  
  "Ech hunn den Numm iwwerpréift, Nick."
  
  
  Ech hunn opgekuckt a gefroot. Ech hunn net verstanen wat hie gemengt huet.
  
  
  "Mario Speranza ass net am Hotel registréiert."
  
  
  Ech souz an geduecht doriwwer. "Awer si huet dem Clerk deen Numm ginn."
  
  
  Hien huet geknackt. "De Beamten seet datt hien hir dat gesot huet. De Klerk seet dat ass wéi si aus dem Schädel koum.
  
  
  Ech hunn op den Dreck ënnert eis gekuckt. "Sot Dir datt de Rico Corelli nach ni bei Sol y Nieve war?"
  
  
  "Ech soen datt hien definitiv net hei war - oder an engem aneren Hotel zu Sol y Nieve - fir de leschte Mount oder esou. Wann säin Numm op der Cover Mario Speranza ass.
  
  
  "Awer no ..."
  
  
  „Gesitt Dir et net? Vläicht wousst hien iwwer Tina. Vläicht wousst hien datt hatt en Hitman agestallt huet fir hien ëmzebréngen.
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt fir et ze klären. "An all dat Geschwëster iwwer d'Versammlung war just e gefälschte Doud vum Tina Bergson?"
  
  
  "Guer net. Ech soen de Rico Corelli muss iwwer Tina Bergson a Barry Parson gewosst hunn. An hien ass einfach guer net an d'Resort komm. Jiddereen huet geduecht datt hien hei wier - en Hitman, dee vun der Mafia agestallt gouf. Jiddereen war hei ausser de Corelli! "
  
  
  "Wou ass dann de Jong vun engem Bitch?"
  
  
  Kelly huet d'Schëller gezunn. "Ech mengen, mir besser dem Hawk d'Signal ginn an iwwer ufänken."
  
  
  Mir sinn opgestan fir den Hiwwel erop ze goen, awer ech konnt hien net eleng loossen.
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréit an nach eng Kéier op de Wrack gekuckt.
  
  
  "Firwat ass si dohinner gaang?"
  
  
  Kelly huet de Kapp gerëselt. "Si war eng schéin Fra, Nick. Schéin Fraen maachen domm Saachen. Si muss Corelli gär hunn. An hatt hat hien och gehaasst."
  
  
  "Oder hunn dës Suen gär," sot ech.
  
  
  "Dir denkt net sou vill un d'Leit, Nick?" Kelly suckt.
  
  
  "Soll ech? Soll ech, wierklech?" Ech hu mech berouegt. "Ech mengen, si huet decidéiert datt et e bessere Wee war wéi d'Welt ze lafen fir ze probéieren aus dem Rico Corelli seng bezuelte Waffen ewech ze kommen."
  
  
  "Si wäert ni wëssen wéini hien hatt schloen", sot de Kelly dispassionéiert.
  
  
  "Ech froe mech wou dee Baascht elo ass?" Ech hu hallef haart geduecht.
  
  
  Fofzéng
  
  
  Den nächste Moien ware mir als éischt fir de Frühstück. Trotz dem Juana säi stralende Erscheinungsbild war si geeschtlech depriméiert. Ech hunn dat erkläert andeems mir gesot hunn datt mir d'Aufgab gescheitert hunn.
  
  
  Mir hunn e kontinentale Frühstück giess an an der helle Sonn gesat. Ech hu virgeschloen, mir gi moies op Ski ier mir Spuenien verloossen, awer si huet dogéint gemaach.
  
  
  "Ech wëll just meng Saachen packen."
  
  
  Ech hunn geknackt. "Ech ginn op Veleta an e puer Runen."
  
  
  Si huet geknackt, hir Gedanken wäit ewech.
  
  
  "E Penny?"
  
  
  Si huet net geäntwert.
  
  
  "Zwee Penny?"
  
  
  "Wéi?"
  
  
  "Fir Är Gedanken. Wat ass geschitt?"
  
  
  "Ech mengen, ech hunn un d'Verschwendung vum Mënscheliewen geduecht. Tina Bergson. Barry Parson. Moustique. Dem Rico Corelli seng éischt Take. An och d'Elena Morales - egal wou si ass.
  
  
  Ech erreecht eraus an huet hir Hand. "Dat ass wéi d'Welt funktionnéiert."
  
  
  "Et ass net eng ganz flott Welt."
  
  
  "Huet een Iech versprach wat et war?"
  
  
  Si huet traureg de Kapp gerëselt.
  
  
  Ech hunn d'Rechnung bezuelt a sinn fortgaang.
  
  
  Et war cool, mee Veleta ass nach ganz roueg. D'Sonn huet liicht geschéngt. D'Streckfläch war gutt gepuddert. Ech hunn meng Spektiv erausgeholl an den Hang ënnersicht. Wéi ech virdru erkläert hunn, goufen et zwee Ofstänn vun der Spëtzt vu Veleta.
  
  
  Dës Kéier hunn ech beschloss e méi laang Laf ze maachen, een deen no lénks verzweigt wéi Dir erofgaang ass. Ech hu just mäi Brëll zréck an hire Liederkëscht gesat, wéi een iwwer d'Fielsen vun der Seelbunn ëmgeklommen ass an op mech koum.
  
  
  Et war den Här Hauptli, an dës Kéier war hien eleng.
  
  
  Ech hunn gewénkt. "Gudde Moien, Här Hauptli."
  
  
  Hien huet gelaacht. "Gudde Moien, Här Peabody."
  
  
  "Ech hunn dech gëschter vermësst, oder wa mir zesumme mam Ski gaange sinn."
  
  
  "Et gëtt definitiv Geschäftsdrock," sot hien agreabel.
  
  
  "Jo," sot ech, séier no him kucken. Mä hien huet sech ëmgedréit fir op den Hang ze kucken.
  
  
  "Wou ass Är beléifte Fra?"
  
  
  "Package".
  
  
  "Da gitt Dir fort?"
  
  
  Ech hunn geknackt.
  
  
  "Et ass schued. D'Wieder war sou gutt."
  
  
  "Tatsächlech gëtt et."
  
  
  Hien huet gelaacht an huet sech op engem Fiels uewen op der Streck gesat. Ech sinn bei him bäikomm wéi hien seng Stiwwele fest geschnidden huet an ugefaang seng Schier blo ze wackelen.
  
  
  "Wou sinn Är Frënn?" - Ech gefrot him, souz nieft him. Wat der Däiwel, ech hat näischt anescht am Moment ze maachen.
  
  
  "Si sinn am Hotel,"Hien huet gelaacht. "Si schéngen net ganz gär mat mir haut matzemaachen. Spéit Nuecht an der Esqui Bar koumen d'Lumumbas aus hiren Oueren.
  
  
  "Dir sidd normalerweis net trennen."
  
  
  "Et ass d'selwecht mat Suen. Si lackele wéi e Magnéit." Hien huet nach eng Kéier gelaacht, dem Kréie seng Féiss an den Aenecken déif an däischter.
  
  
  "Dir sidd en Zyniker, Här Hauptli."
  
  
  "Ech sinn e Realist, Här Peabody."
  
  
  Hien huet den éischte Ski geholl an huet ugefaang suergfälteg Wax op de Buedem opzebréngen. Hie war e virsiichteg a methodeschen Aarbechter, wéi ee sech vun engem gudden Däitsche erwaarden.
  
  
  "Fraulein Peabody erënnert mech un een no bei mir," sot hien no engem Moment.
  
  
  "Sécher?"
  
  
  "Dir wësst, ech hat eng Duechter." Hien huet opgekuckt. "Natierlech wousst Dir net. Entschëllegt." Hien huet seng Wax weider
  
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  ing. "Si war dat schéinste Meedchen."
  
  
  "War do, Här Hauptli?"
  
  
  Hien ignoréiert meng Interventioun. "Si war nonzéng an op der Uni," hie weider. "Meng Fra - hir Mamm - ass gestuerwen wéi si e klengt fënnef Joer aalt Meedchen war. Ech fäerten datt ech ni fäeg war hir richteg Leedung ze ginn wéi hatt opgewuess ass. Du verstees?" Seng Aen opgestan a begéint meng.
  
  
  "Ech war ni e Papp, also kann ech dat net wëssen, Här Hauptli."
  
  
  "Éierlech Äntwert". Hien huet gesucht. "Wat och ëmmer et war - Elterenvernoléissegkeet oder onverständlech Verschwendung vu materielle Besëtzer vis-à-vis vun hatt - wéi si op d'Universitéit fortgaang ass, hu mir den Touch verluer."
  
  
  "Et geschitt dës Deeg."
  
  
  "An hirem Fall ass dat Schlëmmst geschitt. Hir Komeroden ware ganz an Drogen." Hien huet mech erëm gekuckt. "A si ass an dëser Grupp involvéiert zu engem Grad deen ech net konnt handhaben." Hien huet weider Waxen. "Si ass un Heroin süchteg."
  
  
  Ech hunn op Hauptli gekuckt.
  
  
  "E Joer nodeems si süchteg gouf, ass si un enger Iwwerdosis gestuerwen." Hien huet an d'Distanz a Richtung Vega vu Granada gekuckt. "Selbstverwaltung"
  
  
  "Et deet mir wierklech leed," sot ech.
  
  
  "Et huet kee Sënn Är Trauer op dësem spéiden Datum ze verschwenden," sot den Hauptli, seng Stëmm haart am Verglach mat senger normalerweis agreabel Stëmm.
  
  
  "Ech bedaueren dës Verschwendung vum mënschleche Liewen," sot ech, an denken un wat d'Juana beim Frühstück gesot huet.
  
  
  Hien huet d'Schëller gezunn. "Op eng Manéier schëlleg ech mech selwer. Ech hunn dem Papp seng Verantwortung entzéien. Ech gouf intim mat anere Fraen - net nëmmen eng, mee vill - a vernoléissegt meng Duechter. Hien huet ee Moment geduecht. "A si huet meng Vernoléissegkeet erliewt, reagéiert sou gutt wéi se konnt. Andeems ech mech selwer op déiselwecht Manéier ofgeleent hunn, hunn ech hatt ofgeleent.
  
  
  "De Psycholog kann Iech anescht soen," sot ech warnt. "Selbstanalyse ass e geféierlecht Spill."
  
  
  "Ech hunn net nëmme Fraen begéint. Ech war an dësem Geschäft."
  
  
  "Jidderee soll e Beruff hunn," sot ech.
  
  
  "Awer net deen, deen ech hat."
  
  
  Ech hunn him nogekuckt, wousst wat hie géif soen.
  
  
  "Drogegeschäft," sot hien mat engem battere Laachen. "Jo. Ech hu mech ganz wahrscheinlech den Heroin geliwwert, deen mäi eenzegt Kand benotzt huet fir sech selwer ëmzebréngen. Wéi ass dat mat Ärer Moral, Herr Peabody?
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt.
  
  
  "Et passt net gutt mat mir. Ech hunn ugefaang d'Geschäft ze analyséieren déi ech ëmmer war. Ech hunn ugefaang iwwer säin Impakt op d'Mënschheet ze denken. Ech hunn net gär wat ech gesinn hunn."
  
  
  Hien huet en anere Ski ausgewielt an huet ugefaang et ze waxen.
  
  
  "Ech hu beschloss, et wier Zäit fir aus dem Geschäft erauszekommen an unzefänken fir meng Mëssbrauch iwwer d'Joren ze verbesseren."
  
  
  Ech konnt näischt soen. Ech waarden.
  
  
  "Si hunn mir gesot wat géif geschéien wann ech d'Organisatioun verloossen. Si sichen no mech bis d'Enn vun der Welt. An ëmbréngen." Hien huet mirthlessly gelaacht. "Verstitt Dir dat?"
  
  
  "Jo, Signor Corelli."
  
  
  "Enrico Corelli," sot hien mat engem hallwe Laachen. "Rico Corelli, an Dir sidd Carter. Si soen mir den Nick Carter ass dee Beschten.
  
  
  Ech hunn geknackt. "Normalerweis. Net ëmmer. Awer normalerweis."
  
  
  „Ech soen Iech, dëst war vun Ufank un en administrativen Problem. Einfach Versammlung, richteg? Treffen am Schnéi - beschäftegt mam Schnéi! Hien huet gelaacht, staark Zänn gewisen. „Just de Geck, Här Carter! Witz".
  
  
  "Jo," Ech zouginn.
  
  
  "Et schéngt einfach genuch. Ech verloossen Korsika bei Lysistrata an treffen dech an der Sierra Nevada.
  
  
  "Sécherlech."
  
  
  "Et ware Problemer vun Ufank un. D'Capos hunn iwwer mäi Plang erausfonnt. Een no bei mir huet et geschätzt. Oder iwwerhéiert. D'Mafiosi hunn e Kontrakt mat mir ënnerschriwwen.
  
  
  "Moustique".
  
  
  "Jo. Fir esou e Schlag ze verhënneren, hunn ech mäin ale Kolleg Basilio Di Vanessi iwwerzeegt fir mech op menger Yacht ze poséieren. An dat ganz flott Meedchen, mat deem ech geschlof hunn, ass mat him gaang fir d'Charakteriséierung wierklech ze maachen.
  
  
  "Dir hutt Ären eegene Mann encadréiert?" - sot ech mëll.
  
  
  "Net ze wëssen datt et en Hit wier," sot de Corelli. "Ech hunn am Fong gemaach wat Dir sot. Awer ech hat wierklech net geduecht datt Mosquito géif heelen. Ech hat gehofft, datt d'Versammlung tëscht Basilio an Iech ouni Problem géif goen an datt eng richteg Versammlung tëscht Iech a mir kéint arrangéiert ginn. "
  
  
  Ech hu gesoot.
  
  
  "Awer dat ass net alles. Just ier ech d'Yacht zu Valencia verlooss hunn, hunn ech entdeckt datt mäi schéine schwedesche Nightingale geplangt war vu mir lass ze ginn!
  
  
  "Tina Bergson?"
  
  
  "Jo. Si wollt datt ech stierwen. Si huet selwer e Kontrakt mat mir ënnerschriwwen. De Corelli huet sardonesch gelaacht.
  
  
  "War et e Grond?"
  
  
  "Ech war esou virwëtzeg wéi Dir, Här Carter. Dir musst d'Tina e bësse méi kloer verstoen.
  
  
  Ech hunn hir perfekt verstanen, awer näischt gesot.
  
  
  "Si ass eng Nymphomaniac, Här Carter. Ech mengen dat ass Iech net iwwerraschend. Awer vläicht ass de Grond firwat si sou e Freudian Symbol ginn ass esou interessant wéi d'Tatsaach vun hirer Obsessioun.
  
  
  Ech hunn hie virwëtzeg gekuckt.
  
  
  "Mat fofzéng gouf si vun engem schwedesche Bauer vergewaltegt. Si gouf schwanger. D'Ofdreiwung war erfollegräich, awer d'Sepsis huet sech entwéckelt. Mat fofzéng hat si eng Hysterektomie. Dës onfruchtbar, schéin, intelligent Kreatur gouf obsesséiert mat der Zerstéierung vun hirer Weiblechkeet, mat hir Onméiglechkeet Mamm ze sinn Well si net weder eng Fra nach e Mann war, gouf si wat se soll ginn - e Superman Mat dëser Schéinheet an dëser Intelligenz - ech versécheren Iech, hir Intelligenz ass limitéiert!
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  Ess, Här Carter! - si huet decidéiert datt si dat klengt Räich iwwerhëlt, vun deem ech de Meeschter war."
  
  
  "Drogennetz," sot ech.
  
  
  "Genau. Elo schwätzen ech iwwer hir Ambitiounen nodeems ech decidéiert hunn dës Kette ze briechen an hir déifste Geheimnisser dem US Drug Enforcement Department z'entdecken.
  
  
  Ech hunn geknackt. "An dat war de Grond firwat si de Parson engagéiert huet fir dech ëmzebréngen!"
  
  
  "Dat stëmmt. Glécklecherweis hunn ech hir éischt schockéiert Reaktioun op meng Entscheedung d'Kette ofzebauen als verdächteg interpretéiert an hunn meng Aen opgemaach. Obwuel si mir versprach huet datt si mir trei bleift a mech an Amerika begleeden, hunn ech ugeholl datt si gelunn huet. .
  
  
  "Am meeschte interessant."
  
  
  "Mäi nächste Schrëtt war mäin eegene Spioun op Parson ze schécken. Ech mengen, iwwregens, Dir fannt de Parson an den Interpol-Dossieren als Daniel Tussaud, de Verstuerwenen vum franséischen Underground. Hie war en zéng Joer ale Kand während dem Weltkrich. Zwee, a gewuess zu Spionage a Mord.
  
  
  "Hien ass elo dout."
  
  
  "Dat ass wat ech verdächtegt." Corelli huet d'Schëller gezunn. "Ech hunn héieren datt Dir d'Disco mat Ärem Bekannten aus Malaga verlooss hutt."
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Net vill wäert Iech entkommen."
  
  
  "Genuch," huet de Corelli gesucht. - Gutt, d'Elena Morales huet de Parson nogekuckt, wat him erlaabt huet hir an enger Bar zu Torremolinos opzehuelen. An et war si, déi mech gewarnt huet, datt hien op Sol-y-Nieve komm ass fir mech ze fannen a mech ëmzebréngen. Aus dësem Grond hunn ech dech net zu Veleta begéint."
  
  
  "Ech hunn et ausgeschwat."
  
  
  Corelli wénkt. Hien ass fäerdeg mat senge Schier. "Ech hat gehofft, datt d'Tina vläicht op der Lysistrata senger Yacht ëmbruecht ka ginn, wann eppes do geschitt ass, awer wéi Dir wësst, ass si entgoe fir schlëmmer Verletzung. Och wann d'Capos d'Ausféierung gutt geplangt hunn. Dat huet gemengt, datt ech d'Wieder am Ae muss halen, sou datt näischt géif geschéien Net nëmme fir den Attentäter Capo, awer och fir den Attentäter Tina. Also sinn ech einfach den Här Hauptli ginn, an hunn e puer Chômeuren zu Valencia agestallt fir d'Roll vu menge vermeintleche Sykopanten ze spillen.
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Dir sidd e ganz ressourcevolle Mann, Här Corelli."
  
  
  "Ech hunn e laangt Liewen gelieft wéinst menger Ressourcen an engem ganz geféierleche Beruff." Hien huet gefroot. "Net e Beruff. Dëst desecratéiert d'ganz Bedeitung vum Beruff. An engem ganz geféierleche Rackett. Gutt Wuert. Schwéier. Flaach. Onromantesch. Rakéiten".
  
  
  Ech hunn geknackt.
  
  
  "Ech hunn dech scho laang mat Bewonnerung nogekuckt." Corelli laacht. "Ech hunn direkt gemierkt datt Dir Mosquito ëmbruecht hutt. An ech hu virausgesot datt Dir och de Parson ëmbrénge géift. Dem Tina säin Doud ass fir mech iwwerrascht. Ech mengen net, datt si sech ëmbruecht huet, wéi se am Prado Llano soen. Awer ech mengen, hatt muss d'Kontroll iwwer dës Maschinn verluer hunn nodeems se méiglecherweis entdeckt huet datt de Parson dout war an decidéiert huet datt ech alles iwwer hatt wousst an hatt ëmbrénge géif.
  
  
  Ech sot: "An dësem Fall huet si decidéiert fort ze lafen ier Dir wousst datt hatt hei wier."
  
  
  "Genau."
  
  
  "Si ass dout. Dat ass alles wat et ass."
  
  
  Corelli wénkt. Hien huet d'Klammen op d'Ski festgehalen, d'Stiwwele mat hinnen ugepasst an d'Clips opgesat. Hien ass opgestan an huet seng Knéien gebéit.
  
  
  Ech hunn ugefaangen ze verkleeden.
  
  
  "Wëlls du mat mir fueren?"
  
  
  "Schéin."
  
  
  Hien huet gelaacht. "Virun deem, Nick, ech hätt gär datt Dir dëst besëtzt."
  
  
  Ech hunn erof gekuckt. Hien huet d'Enveloppe erausgehalen. Do war e Bummel drop. Ech hunn d'Enveloppe opgemaach an eng vertraute Roll gesinn - Mikrofilm.
  
  
  "Et ass just wat Dir denkt. Nimm. Plaze . Datumer. All. All de Wee vun der Tierkei duerch Sizilien an d'Riviera bis Mexiko. Dir kënnt keng Saach oder eng Persoun verpassen wann Dir d'Fakten befollegt. Ech wëll datt dës Kette zerstéiert gëtt, fir datt se net méi zesummegesat ka ginn. Fir dem Beatrice säi Wuel."
  
  
  Beatrice. Seng Duechter. An ass dat net dem Dante säi Bild vun der Weiblechkeet?
  
  
  "Okay, Corelli," sot ech.
  
  
  Hien huet mech op de Réck geschloen. "Gitt!"
  
  
  ***
  
  
  Hien huet e luesen Traverse géint d'Falllinn ugefaang, ass dunn den Hang gekräizt a rennt erof a Richtung Tour. Hien huet dunn zréck an déi schéin dekoréiert Christie gedréint an ass ronderëm de Koup Steng gaang.
  
  
  Ech hunn de Mikrofilm an d'Bannentasche vu menger Skijacket gestoppt a sinn gerannt fir se ze kréien. De Schnéi war richteg gepackt. Ech hu gefillt datt meng Ski mat engem flotte sprangen an de Pudder gebass hunn.
  
  
  De Corelli war ënner mir wéi ech laanscht d'Kurve vun de Fielsen geplënnert sinn. Hien huet e puer Wendungen gemaach, an d'Wedeln eragaang, an dunn op e ganz breet Travers laanscht e mëllen Wénkel vun der Streck.
  
  
  Ech sinn him gefollegt, e puer Wendungen gemaach an d'Kéiren vu mengem Kierper ofgerappt. Um Enn vum Laf, direkt um Travers, hunn ech en drëtte Schifuerer op enger alternativer Streck gesinn.
  
  
  D'Hänge ware sou, datt ofwiesselnd Sektiounen sech a bestëmmten Ofstänn duerchschnëtt hunn, eppes wat un zwee Drot erënnert, déi op bestëmmte Plazen locker verdréit waren.
  
  
  Et war e jonke Mann an enger bronger Jackett. Hie schéngt wéi en Teenager; op d'mannst hat hien dat wiry, schlank Bau. Onofhängeg vum Alter, hien war en exzellente Skier. Seng Schier hu sech an de Schnéi gegruewen an hie war e Meeschter fir ze dréinen an ze dreiwen.
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  besëtzen de Kilometer.
  
  
  Op enger Sektioun vum Hang, wou zwee Lafen zesummegefall sinn, ass de jonke Schifuerer op der Säit gefall a lues a lues an enger Rei vu flaache Traversen erofgaang. Wéi ech op de Corelli koum, war hien aus der Siicht hannert dem Fielsgrat, deen déi zwee Bunnen getrennt huet.
  
  
  "Eng wonnerbar Trapp," sot ech.
  
  
  Hien huet geknackt.
  
  
  "Wann Dir an d'Staate kommt, huelen ech Iech op Alta an Aspen. Dir wäert hinnen Léift!
  
  
  Hien huet gelaacht. "Ech kann dech op dat huelen!"
  
  
  "Gutt Deal," sot ech. "Weider. Ech verfollegen dech op den nächsten Arrêt."
  
  
  Hien huet gelaacht an ass fortgaang.
  
  
  Ech sinn e puer Momenter no him ukomm. Mäi rietse Ski war e bëssen hannendrun an ech hu probéiert meng Haltung unzepassen fir e bessere Biss ze kréien.
  
  
  Ech sinn e méi steile Offall eropgaang, mat engem Schnéiplouch verlangsamen, well de Réckgang tëscht zwee Fielsvirschléi ze schmuel war fir graziéis Manöveren, an ass dunn an eng breet Kloerheet vu Schnéi an Äis entstanen, déi ausgesäit wéi e Picknickberäich vun all Skier. Ech hunn de Corelli um Enn gesinn.
  
  
  Ech sinn erofgaang, no dem Corelli no lénks, an et war dee Moment datt ech de Jong erëm gesinn hunn.
  
  
  Hien war méi séier erofgaang wéi eis zwee an der alternativer Laf a war elo op d'Kräizung vun zwou Bunnen um Buedem vun engem breeden, schréiegt Feld.
  
  
  Ech gestoppt fir e Moment, Schnéi op der Hockeystick Arrêt geschloen, a stoungen just do. De Pulver war gutt. De Schnéi drënner war schwéier. Mee de Bléckwénkel gefall mir net. Ech mengen, et war géi a bal flaach, awer et war e konkave Hang uewen, deen mir net ganz gutt gefall hunn.
  
  
  An awer ass de Corelli ouni Probleemer hallef laanschtgaangen. Hie war vu lénks op riets vu mir gefuer, a wärend ech nogekuckt hunn, ass hien an eng Steigung gaang an ass vu riets op lénks zréck komm. Hannert him hunn ech e jonke Mann op engem anere Laf gesinn, deen op de Fielsgrat kommen, deen eis Laf vu sengem getrennt huet.
  
  
  Ech war just amgaang ze fortgoen, wéi ech e Warnbléck aus der Ecke vu mengem Ae gefaangen hunn. Ech hunn de Kapp erem opgehuewen, an d'Sonn gekrasch. Spillen meng Aen mech en Trick? Nee!
  
  
  De Guy huet eppes a senger rietser Hand gehal an déi zwee Skipole mat der lénker geknuppt. Hien huet eng Aart vu Waff gehal - Jo! Et war eng Handpistoul!
  
  
  Elo huet d'Kand opgehalen an sech am Schnéi gesat. Elo war hien hannert de Fielsen an ech konnt net gesinn wat hie mécht, mee ech wousst instinktiv datt hien op de Corelli gezielt huet, dee vun him fortgefuer ass, net bewosst datt hien op d'Siicht gezielt war.
  
  
  "Hauptli!" Ech hunn gejaut, a benotzt säi Cover am Fall wou ech vun enger Aart optesch Illusioun gefälscht ginn ass.
  
  
  Hien huet séier de Kapp gedréint, kuckt den Hiwwel op mech. Ech hunn meng Hand op de jonke Mann gewénkt. De Corelli huet sech ëmgedréit an huet näischt vu sengem Wénkel gesinn. Ech hunn verzweifelt an Warnung gewénkt. De Corelli huet gemierkt datt eppes falsch war an huet reagéiert. Hien huet probéiert seng Laflinn z'änneren, huet awer säi Gläichgewiicht verluer a wéinst engem net erfollegräiche Frontfall gefall. Awer hien huet sech zesumme gezunn an huet säin Oberschenkel geschloen, an huet dunn ugefaang ze rutschen.
  
  
  Ech sinn op meng Schi gesprongen an hunn d'Steng geschloen, erof op d'Fielsen, hannert deenen de jonke Mann souz. Ech hunn déi zwee Ski Pole ënnert meng lénks Hand geluecht an de Luger erausgeholl.
  
  
  Den Tycoon koum aus néierens. Ech hunn d'Fielsen fir de Kapp vum Guy gekuckt, awer hunn näischt gesinn. Den Tycoon huet mech hallef tëscht sengem Knéi an der Ski-Klammen opgeholl an huet mech als éischt an de Schnéi geschloen, e Schi komplett ofgerappt wéi d'Sécherheetshandtake sech loosen an et iwwer de lockeren Feld fléien. Ech sinn rutscht a sinn endlech op eemol gestoppt. Deen anere Ski louch nieft mir. Ech erënnere mech net emol wéi hien erauskoum.
  
  
  De Corelli ass aus dem Schnéi erausgaang an huet sech elo ëmgedréit fir op d'Steng ze kucken.
  
  
  Den éischte Schoss huet geklappt. Hien huet verpasst. Elo konnt ech de jonke Mann gesinn, deen aus de Fielsen erauskënnt an no vir geet. Ech hunn de Luger op de Kapp geriicht an den Ausléiser gezunn. Ze wäit no riets.
  
  
  Hien huet sech séier ëmgedréit an huet mech gesinn. Seng Mutz ass ofgefall. Gëllen Hoer sinn ëm den Hals gefloss.
  
  
  Et war d'Tina Bergson!
  
  
  Ech war sou erstaunt datt ech net konnt denken.
  
  
  Awer dunn huet mäi Gehir, ouni ze froen, déi ganz Geschicht widderholl.
  
  
  Tina!
  
  
  Et war net hire Kierper am roude Jaguar.
  
  
  Et muss d'Elena Morales sinn. Ech hunn et elo gesinn. Ech hunn d'Elena gesinn an de Parson säi Raum goen an dem Parson säi Kierper fannen, wou mir hien verlooss hunn. An ech hunn hatt am Raum gesinn - d'Tina Bergson war schonn do! D'Tina ass op Sol-y-Nieve komm fir de Parson ze fannen an hien op de Corelli ze schécken fir hien ëmzebréngen. A si huet de Parson dout fonnt - ier d'Elena an de Raum koum. Also huet si d'Stuff geruff fir d'Elena ze bréngen. An d'Elena koum, geschéckt vun engem Message.
  
  
  D'Tina huet d'Elena op de Balkon erausgaang an erof op de roude Jaguar, well si wousst elo datt d'Elena dem Corelli seng Aen an Oueren wier. Si huet hir an engem Jaguar an ëmbruecht hir. Beim Houfeisenëmlaf, aus der Siicht, huet si d'Elena hannert d'Rad gesat, den Jaguar mat Skistiwwelen oder eppes schwéiers ugefaangen, de Gaspedal gehalen a selwer fortgesprongen.
  
  
  An hien ass an der Däischtert fortgelaf, obwuel ech direkt hannert hatt gaangen ass.
  
  
  An elo…
  
  
  Elo ass si komm fir de Corelli ëmzebréngen an d'Drogennetz selwer ze iwwerhuelen, wéi ëmmer.
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  äis wollt maachen!
  
  
  Ech hunn de Corelli erëm gesinn an d'Tina kucken. D'Tina huet erëm op mech geschoss. Ech geäntwert hir mat Feier. Ech war ze wäit ewech fir eppes Guddes ze maachen.
  
  
  Si huet mech ugekuckt, dann op Corelli, an ass duerch de Schnéi op Corelli gaangen. Hien huet verzweifelt probéiert aus dem Schnéi an den Hang erof ze kommen. Wéi vill Männer an extrem geféierlech Beruffer, huet hien kloer net gär eng Waff op seng Persoun ze droen.
  
  
  Si ass gezielt op him an hire Skischueder gerannt, hir Waff héich gehalen.
  
  
  De Schnéi ronderëm den Tycoon ass schwéier gefruer. Ech konnt et mat Spannungen op der Spëtzt vum Hang knacken gesinn, deen e gerundéierte Kontur geformt huet, deen no ënnen vum Feld hänke gelooss huet.
  
  
  Ech geplënnert zréck, weisen de Luger an de Schnéi an eemol, zweemol, dräimol gebrannt. D'Schëss hunn an der Loft geklappt. De Schnéi huet an all Richtungen verstreet. Et war e Spaltkraaft an déi ganz Plack vu Schnéi an Äis huet ugefaang ze schmëlzen - trennen vun der ieweschter Halschent vum Tycoon, deen mech um Buedem gelant hat.
  
  
  Vun Ufank un ass hien séier geplënnert. Rutsch!
  
  
  Si huet et gesinn kommen, awer konnt et net vermeiden. Si huet de Corelli zweemol erschoss an ass dunn op hien gerannt, e Schnéi-Rutsch vermeit, awer et huet hatt gefaangen an hatt erofgedroen. Ech hunn hir giel Hoer an dësem Material verschwannen gesinn.
  
  
  Dunn huet de Schnéi accumuléiert an huet ugefaang géint d'Wirbelsteng ze zerbriechen, mat engem Crash an engem Crash ze stoppen.
  
  
  Ech hu meng Schi gesammelt a sinn lues a lues a Richtung Corelli erofgaang.
  
  
  Hien huet sech op der Säit geluecht, am Schnéi blutt.
  
  
  Ech sinn him ukomm. Säi Gesiicht war wäiss vu Péng a seng Ae waren onkonzentréiert. Hie war schockéiert.
  
  
  "Breech d'Kette!" - huet hie mir geflüstert.
  
  
  Ech hunn de Kapp vum Schnéi opgehuewen. "Ech wäert et maachen, Rico."
  
  
  Et war déi éischte Kéier ech him mam Numm genannt.
  
  
  Hien huet sech mat engem liichte Laachen op seng Lippen zréckgezunn.
  
  
  Siechzéng
  
  
  Ech zougemaach seng eyelids.
  
  
  Ech hunn dem Guardia Civil gehollef de Corelli säi Kierper ze këmmeren an dunn op Schi gelooss wéi e puer Leit mat Schaufel ugefaang hunn fir d'Tina Bergson ze graven. Ech hunn de Mann mam Fu-Manchu Moustache op der Säit gezunn an him iwwer dat trauregt Enn vum Barry Parson erzielt.
  
  
  D'Dusch war schéi fir de Stress an d'Spannung vun dëser Spuenescher Connection Saach ze entlaaschten. Ech hunn a mengem Zëmmer gedämpft ier ech mech ugedoen an fir d'Juana Rivera geklappt hunn. Et ass Zäit hir dat lescht Kapitel vun der Geschicht ze erzielen a mat hatt de Wee op Malaga unzefänken.
  
  
  Ech hu mäi Luger an der Schëllerholster iwwerpréift, déi iwwer de Kappofen hänke bliwwen ass an erreecht mäi Kleed. Well meng Féiss dréchen waren, hunn ech de Stiletto ugepecht an en iwwer meng Schëlleren a coolem Frotté gedréckt. D'Buedzëmmerspigel war däischter, awer ech hunn et fäerdeg bruecht meng Hoer ze kämmen. Ech hunn nach eng Kéier gepréift a fonnt datt déi gro Strécke net méi optrieden nodeems ech se d'Woch virdrun erausgeholl hunn.
  
  
  Ech wousst datt ech an Zukunft méi vun hinnen gesinn, net manner.
  
  
  Meng Poschen ware gepackt - ech hunn dat gemaach ier ech an d'Dusch geklomm sinn - an ech hu geduecht e puer Kleeder unzedoen ier ech d'Juana uruffen, an dunn hunn ech geduecht, wat d'Däiwel, an sinn op d'Dier gaang an hunn mat menge bloe Knöchel geklappt.
  
  
  "Komm eran," Ech hunn hir geckeg Stëmm héieren.
  
  
  "Dir sidd prett?"
  
  
  Et gouf keng Äntwert.
  
  
  Ech hunn d'Dier opgemaach an erakomm.
  
  
  D'Dier huet hannert mir zougemaach, an ech hunn mech iwwerrascht ëmgedréit fir d'Juana am Stull vis-à-vis mir ze fannen. Si war komplett plakeg, hire Mond war mat engem Schal gebonnen, an hir Hänn waren hannert hirem Réck gebonnen an un e Stull gebonnen. Hir Been waren un d'Been vum Stull gebonnen. Si huet mech mat roueg plädéierenden Aen ugekuckt.
  
  
  Ech hunn op den Dierknäppchen gezunn.
  
  
  "Nee, nee, Nick!" - sot d'Stëmm mëll.
  
  
  D'Riddoen no bei der Fënster hu geblénkt, an d'Tina Bergson ass vun hannen erauskomm, mat enger Pistoul an der Hand. Et schéngt enorm - fir hatt. Et war e Parsons Webley Mark IV. Si huet Ski Kleeder un - déi selwecht déi si op den Piste un. Si war naass a kal, awer soss ganz okay. Hir Ae verbrannt mat der Leidenschaft vum Wahnsinn.
  
  
  "Hallo, Nick," sot si mat engem lëschtegen Laachen.
  
  
  "Tina," sot ech.
  
  
  "Jo. Ech sinn net an der Lawin gestuerwen, déi Dir verursaacht hutt.
  
  
  "Kloer".
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréint an hunn dem Juana säi plakege Kierper erëm gekuckt. Da gesinn ech d'Zigarette verbrennt op hirer bloer Këscht. Ech hunn geschüchtert. D'Tina Bergson hat sadomasochistesch Tendenzen, méiglecherweis lesbesch Tendenzen, déi zu Nymphomania gefouert hunn.
  
  
  "Du bass krank, Tina," sot ech mëll. "Wat gutt mécht et Leit wéi Juana ze schueden?"
  
  
  Tina explodéiert. "Rico war en Narr deen probéiert d'Drogenkette ze briechen! Hien hat dee beschten Geld-Schema op der Welt - an hie wollt et lass ginn!
  
  
  "Awer et huet seng Duechter ëmbruecht."
  
  
  Tina huet gelaacht. "Déi Duechter gouf eng Hoer wéi all Fraen - all Mann ass an deen domm Fachhéichschoul gaangen, wou si gaangen ass."
  
  
  "Nëmmen an Ärer Fantasi, Tina," sot ech. "Dir braucht e Psychiater."
  
  
  Si huet de Kapp zréck gehäit a gelaacht. "Du bass e Puritaner, Nick! Du weess et? Puritaner!"
  
  
  Ech hunn un d'Schëllerholster geduecht, déi um Kappofdrock a mengem Zëmmer hänke gelooss hunn an hunn mech verflucht fir en domm Narr ze sinn. Ech ginn néierens ouni hien. Alles wéinst engem domm sentimental
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  Ech hunn meng Interessi un Juana Rivera zum Doud gesat.
  
  
  "Gëff mir de Mikrofilm, Nick," sot d'Tina, a bewegt sech vun de Riddoen ewech, wou si op mech gewaart huet. "Ech hunn dech mam Rico gesinn. Dir musst et kréien. Gëff mir et oder ech ëmbréngen dech."
  
  
  "Kee Problem, Tina," sot ech. "Wann ech Iech d'Band ginn, wäert Dir déi zwee vun eis ëmbréngen a fort."
  
  
  "Nee," sot d'Tina, hir Ae blénken. "Ech ass egal wat Dir mat deem Bitch maacht. Dir kënnt verloossen an zréck an d'Staaten fléien fir alles wat ech interesséiert. Ech brauch just Mikrofilm an ech loossen dech goen.
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. "Kee Wee, Puppelchen."
  
  
  Hir Aen waren hell an Äisblo. Ech hunn un déi skandinavesch Fjorde an d'Äiskrust geduecht. An ech hunn un dee schéine Kierper ënnert de Skikleeder geduecht.
  
  
  D'Tina huet op Juana mat engem schwéiere britesche Webley gewisen. Ech hunn hatt mat enger bal krankhafter Faszinatioun gekuckt. Dem Juana seng Ae sinn an Angscht zréckgezunn. Ech hunn hatt gesinn zidderen. D'Tréinen hunn hir Wangen erofgaang.
  
  
  "Dir sidd e Monster," sot ech roueg. "Kënnt Dir mech héieren, Tina? Dir hätt d'Verantwortung vu mir iwwerholl anstatt d'Juana ze folteren. Wat fir eng onmënschlech Kreatur sidd Dir?
  
  
  D'Tina huet d'Schëller gezunn. "Ech wäert hatt op de Grof vun dräi ëmbréngen, wann Dir mir dës Filmer net bréngt, Nick."
  
  
  "Ech hu kee Film," sot ech séier. Op eemol hat ech e Plang. Ech wollt hatt denken, datt ech ze vill protestéieren.
  
  
  Hir Aen hu sech zougemaach. "Ech hunn dech mam Rico gesinn. Dir musst de Film vun him kritt hunn. Hien huet eng Reunioun mat Iech alleng gebraucht. Dat ass alles. An hien huet et. Hien muss Iech et ginn. Alleng, Nick."
  
  
  Ech schweessen. „Tina, lauschter op mech! Hien huet de Mikrofilm gepost. Hien huet hien op Washington geschéckt."
  
  
  "Rico géif d'Mail net trauen!" huet d'Tina geschnappt. "Ech kennen hien besser wéi dat. Kommt op eng besser Iddi, Nick. Zwee".
  
  
  "Tina, et ass wouer!" Ech sinn impulsiv Richtung hatt geplënnert. "Let elo d'Waff erof a hëlt d'Juana aus dem Stull!"
  
  
  D'Tina huet sech op mech gedréint. De Mound vun enger schwéierer Pistoul war op meng Këscht geriicht. "Dëst ass Webley.455 Nick," sot si schaarf, grimassend. "Et ass sou mächteg wéi e Frontier Colt. Loosst mech dech net zerräissen. Op esou enger kuerzer Distanz gëtt et näischt méi vun Ärer Këscht an Häerz. Ech misst duerch Är Saachen goen fir de Film ze fannen. An ech hunn Äre groussen haarde Kierper ze vill gär fir et ze zerstéieren. Gëff mir et, Nick. Film! "
  
  
  D'Juana huet gekrasch.
  
  
  Ech geplënnert e bëssen.
  
  
  "Nee!" D'Tina huet geruff, dunn huet d'Waff op de Kapp vum Juana geriicht, d'Maulkuerf just Zentimeter vun hiren Hoer ewech. "Gëff mir dee Film, Nick. Oder si wäert stierwen!
  
  
  Ech hunn hir verzweifelt gekuckt.
  
  
  "Ech hunn een an zwee gesot, Nick! Elo - dëst ass de leschte Moment ...“ Si huet gesouch.
  
  
  "Waard eng Minutt!" Ech hunn gekrasch. "Et ass am anere Raum!"
  
  
  "Ech gleewen et net," sot d'Tina mat engem liichte Grinsen. "Nee. Dir drot et mat Iech selwer. Sou eng wäertvoll Saach."
  
  
  Mäi Gesiicht ass gefall. "Wéi kënnt Dir esou sécher sinn?"
  
  
  Si huet gelaacht. "Ech weess! Dat ass alles. Ech weess!" Si ass op mech geplënnert. "Geff mer et!"
  
  
  Ech hunn an d'Tasche vu mengem Terry Mantel gezunn. "Tina..."
  
  
  "Lues!"
  
  
  Si huet hir schwéier Maulkuerf opgehuewen an et op mäi Hals geriicht.
  
  
  Ech hunn mech zréckgezunn. "Et ass a menger Täsch."
  
  
  Si huet mech ugekuckt, hir Aen zougemaach, hire Geescht rennen.
  
  
  „Dann huel däi Kleed of a gitt mir et. Lues a lues".
  
  
  Ech hunn mäi Rimm ofgeschaaft, a raschteg geduecht. Natierlech war et kee Film a menger Täsch. Méi…
  
  
  "Off!" - huet si geschnappt.
  
  
  Si war ze wäit ewech fir mech hir Mantel ze gräifen wéi ech am Ufank gehofft hat. Ech hunn et vu menger Schëller an aus mengem Kierper geheit. Ech stung do plakeg an ongeschützt. Wann hatt nëmme méi no gewiescht wier, hätt ech d'Kleeder ofgerappt, de Webley aus hirer Hand gerappt an ...
  
  
  "Geheien et op d'Bett!"
  
  
  Ech hu gesoot.
  
  
  Si ass Richtung him geplënnert, huet d'Waff op meng Këscht an Häerz gesat. Mat der lénker Hand huet si an enger Täsch gerammt. Eidel. An dann eng aner. Eidel.
  
  
  "Lier!" si huet gejaut. "Wou ass et? Wou ass et?"
  
  
  Ech hunn hir Aen blo gesinn wéi si mech ugekuckt huet, hir Ae lafen op an erof mäi Kierper a meng Been. Ech hunn mäi Been liicht geréckelt, wénken a probéiert hatt net de Band ze gesinn, wou et laanscht de Réck vu mengem Knöchel gelaf ass.
  
  
  Ech hunn onfräiwëlleg mäi Bléck op mäi rietse Been gedréint. Si huet gemierkt, wéi mäi Bléck verschwonnen ass, an hir Aen sech am Gedanken verengt. Si huet méi no op mäi Fouss gekuckt, dunn mäi Been erof, a si huet e klengt Stéck Band op de Réck vu mengem Knöchel gesinn.
  
  
  "Hei ass et!" - huet si geschnappt. "Befestegt et op Är Knöchel! Bréngt et, Nick. Bréngt et an ... "
  
  
  "Tina, ech schwieren Iech!"
  
  
  "Wëlls du, datt ech dech ëmbréngen an dëse Band vu mir selwer ewechhuelen?"
  
  
  Ech wousst datt hatt et géif maachen.
  
  
  Ech hunn plakeg a vulnérabel gefillt, ech hunn mech hänke gelooss an erreecht mäi richtege Knöchel. Wéi ech et opgesat hunn, war de Band lass duerch d'Feuchtigkeit an der Dusch, also hunn ech direkt de Pin ewechgeholl.
  
  
  "Schnell!" Si huet mech geruff, sech iwwer mech geleet an hir lénks Hand verlängert fir se vu mir ze huelen.
  
  
  Ech hunn meng Stiletto erausgezunn an si bis op hir gaang, hunn meng lénks Hand erausgehalen, wéi wa si de Mikrofilm hält. Hir Aen hunn op meng geklappt Fauscht geflimmert a si huet sech reflexiv gestreckt.
  
  
  Ech hunn hatt mat der Fauscht gedréckt. Si huet seng Fanger him beréieren. Ech hunn hir Handgelenk gegraff. B mat
  
  
  
  
  
  
  Zorte vun Iwwersetzung
  
  
  Iwwersetzung vun Texter
  
  
  Originaltext
  
  
  1507/5000
  
  
  Iwwersetzungsresultater
  
  
  Op ee Punkt hunn ech meng riets Hand op hire Kierper geréckelt an de Stiletto an den Hals just ënnert hirem Ouer gestoppt.
  
  
  Si huet de Webley mat engem gurgling Gejäiz gebrannt.
  
  
  D'Kugel ass an d'Mauer vum Hotel gerannt, an huet de Wee op déi aner Säit gemaach.
  
  
  Meng Këscht huet gebrannt vum Feier vum explodéierende Pudder.
  
  
  Ech hunn zréckgezunn.
  
  
  Si ass gefall an arteriell Blutt ass aus hirem Kierper op hir gëllen Haut gestierzt.
  
  
  Wat en Offall.
  
  
  Wat eng Häll vun engem Offall.
  
  
  Erschreckt sinn ech opgestan, hire Kierper opgehuewen an an d'Bett gedroen.
  
  
  Enges Daags huet si hir Aen opgemaach.
  
  
  "Nick," si geflüstert a laacht witzeg. "Ech wäert ni liewen siwenzeg-siwen ze gesinn, wäert ech?"
  
  
  "Dir hutt de falsche Beruff gewielt," sot ech.
  
  
  Si ass labber gaangen.
  
  
  Ech hu mech op d'Juana gedréint, probéiert hatt ze tréischten, se aus dem Stull entbannen an dann an de Kleederschaf gezunn, wou si Kleeder geännert huet. Dunn sinn ech a mengem Zëmmer gaang an an mäin geklommen.
  
  
  Ech sinn zréck gaang. Ech hunn elo mäi Rolleiflex gehalen, genee ausgesinn wéi ech a mengem Cover sollt ausgesinn. Léif Old Hawk.
  
  
  Tatsächlech war ech frou mech unzedoen. Et ass ëmmer méi einfach iwwer alldeeglech Saachen ze schwätzen wann Dir gekleet sidd.
  
  
  "Wou ass dëse Mikrofilm?" - D'Juana huet mech gefrot.
  
  
  Ech hunn de Rolleiflex opgeholl. "Hei," sot ech. "E gudde Kameramann dréit ëmmer säi Film a senger Kamera."
  
  
  Si huet hir Zong bei mech erausgehäit.
  
  
  Ech hunn et op Film gefaang. Ech war schliisslech ee vun de beschte Fotografen am Mëttlere Westen, oder? An d'Juana brauch net ze wëssen datt ech Mikrofilm a menger Hosentasche hat, wéi e Pak Zigaretten oder e Schlësselring, oder?
  
  
  
  
  
  
  Death's Head Conspiracy
  
  
  
  
  Death's Head Conspiracy
  
  
  Prolog
  
  
  D'Mumura Island war wéi e klenge grénge Bijou am déifbloe Samt vum Südpazifik. Verstoppt an engem Eck vum Tuamotu Archipel, Mumura war eng vun de wéinege polyneseschen Inselen déi net vu Missionären oder Zivilisatioun beaflosst gouf. D'Mumuran Leit bloufen nach ëmmer am vollen Sënn vum Wuert fräi. Keen huet enk Schong op d'Féiss geluecht oder déi schéin brong Broscht vun hire Fraen iwwerdeckt. Et waren ongeféier fënnefhonnert vun hinnen am Ganzen, si hu keng Ahnung iwwer dat Paradäis dat hir Insel war, well se soss näischt woussten.
  
  
  Bal déi ganz Bevëlkerung huet elo op der gëllener Plage gewaart wéi e Motorboot duerch déi sanft Breaker a Richtung Ufer geschnidden huet. Um Béi vun dësem auslännesche Schëff stoung den Atu, grouss an oprecht, ouni Angscht virun der Geschwindegkeet vum Schëff oder dem Gebrühl vum Motor, wéi e Leader et passt.
  
  
  Wéi d'Boot e puer Meter vum Ufer gestoppt ass, sinn d'Männer bei hire Kapitän gerannt, während d'Fraen um Ufer bliwwen sinn, begeeschtert ënner sech laachen an d'Kanner gewarnt net ze stéieren.
  
  
  Aus dem Boot erausgaang, huet den Atu e grousse Koffer vun engem Crewmember geholl an ass an d'Waasser gaang, hält se héich fir et dréchen ze halen. D'Boot huet zum Liewen gebrëllt an ass zréck an d'wäiss Yacht gerannt, déi liicht eng hallef Kilometer ewech gerannt huet.
  
  
  Den Atu ass laanscht d'Plage gaangen, houfreg säi Koffer virun him. Hien huet et op e Steen gesat, deen seng Vorfahren als Opferaltor benotzt hunn, awer elo ass et eng Plattform ginn.
  
  
  D'Mumuraner hu sech ronderëm gedronk. De musikalesche Rhythmus vun hirer Zong ass mat Opreegung gewuess.
  
  
  Den Atu huet seng Hand opgehuewen fir d'Stille, an direkt deen eenzegen Toun deen ze héieren war war den Opschlag vun der Owendbris a senge Handfläch. De wäiss-Hoer-Chef lächelt zaart op seng Männer a béie sech erof fir d'Schlässer vun der Valise opzemaachen, wéi déi wäiss Männer um grousse Boot him gewisen hunn.
  
  
  Hien huet seng Hand iwwer dat glänzend brong Material vum Koffer gerannt. Hien huet nach ni sou eppes beréiert, an den Atu huet et verwonnert. Dunn, wéi hien d'Ongedold vu senge Männer gesinn huet, huet hien déi zwou Säiten vum Deckel gegraff an en opgehuewen.
  
  
  Hien huet d'Schätz een an enger Zäit erausbruecht, sou datt d'Leit jiddereng vun hinnen genéissen. E Stéck Stoff, onheemlech flexibel a punktéiert mat faarwege Spiralen, am Géigesaz zu all Blummen a Polynesien. Ketten, déi mat erstaunleche Steng gestierzt goufen, hunn d'Sonn reflektéiert an et an e Reebou ëmgewandelt. Kleng länglëg Poschen mat Pabeier-wéckelt Sträifen déi séiss geschmaacht hunn. Den Atu huet een an de Mond geluecht an huet ugefaang ze kauen fir ze demonstréieren wat déi wäiss Leit him gewisen hunn. Hien huet déi reschtlech Sträifen verdeelt, gesinn datt sou vill wéi méiglech Kanner se kritt hunn. Wonner si weider aus dem Koffer kommen. Et waren Saachen déi sprangen, Saachen déi blénken, Saachen déi Kläng gemaach hunn. All neie Schatz huet e freedeg Geck an de Leit verursaacht.
  
  
  Dësen Dag wäert sécherlech zu Mumur erënnert ginn.
  
  
  U Bord vun der Yacht, déi elo Mumura verléisst, stoungen zwee Männer um Gelänner, an hunn d'Réckinsel duerch d'Binokulare gekuckt. Ee war schwéier, Bier-ähnlech, mat engem Ball vun schwaarz Hoer datt wäschen néideg. Deen anere war méi grouss a schaarf dënn, mat sëlweren Hoer, déi vun enger héijer, glatter Stir zréck gekämmt sinn. Obwuel d'Männer an zivilen Kleeder waren, war et eppes militäresch an hirem Verhalen. Hannert dem méi héije Mann souzen e risegen Däitsche Schäfer an e muskuläre schwaarzen Dobermann, a kuckt d'Welt mat Haass.
  
  
  De Fedor Gorodin, dee méi schwéiere sot. "Firwat maache mir dat net eriwwer, Anton? Mir sollten elo zimlech wäit vun der Insel sinn. Seng Stëmm war e schaarfe Gromper, deen seng Ähnlechkeet mat engem Bier erhéicht huet.
  
  
  De gro-Hoer Anton Zhizov huet säi Brëll erofgesat a lues geknuppt. Seng kleng donkel Aen waren duerch déif Sockets ënner riichter schwaarz Wenkbrauwen verstoppt. "Jo, ech mengen, d'Zäit ass komm."
  
  
  Den Zhizov huet sech op den drëtte Mann gedréint, deen onroueg um Deck hannert hinnen gaang ass. "Wat sot Dir, Varnov? Sidd Dir prett?"
  
  
  Varnov war en dënnem Mann mat gehumpelten, schmuele Schëlleren, déi him nach méi kleng gemaach hunn wéi hie wierklech war. Hien hat déi blass, ongesonde Haut vun engem Mann, dee seelen dobausse geet.
  
  
  "Jo, jo, ech si prett", huet de Varnov geschloen. "Ech war prett an de leschten zwanzeg Minutte."
  
  
  "Exzessiv séier ka ganz deier sinn," sot de Zhizov mëll. Et soll elo zimmlech schéin an der Sonn ënnergeet." Hien huet sech op e jonke Mann an enger Séifuersuniform ëmgedréit. "Boris, sot dem Kapitän eis ze halen, ech wëll eng Foto maachen."
  
  
  De jonke Mann gouf virsiichteg. "Jo Monsieur." Hien huet ugefaang Richtung Bréck ze plënneren, mee gezéckt. "Här?"
  
  
  "Wat ass et, Boris?" - Zhizov gefrot ongedëlleg.
  
  
  "D'Leit op der Insel. Ginn se Zäit ze evakuéieren? »
  
  
  "Mënsche? Dir mengt dës brong Haut Wilden?
  
  
  "Y-jo, Här. Si schéngen ganz harmlos.
  
  
  De Gorodin ass op eemol ënner dem Gelänner erausgesprongen, d'Muskele vu senge rieseche Schëlleren hunn sech geknuppt. "Wat schwätzt Dir iwwer, Jong? Dir hutt eng Commande kritt! »
  
  
  Zhizov huet seng manicéiert Hand opgehuewen. "Boris ass jonk, Fedor. Et behält en Touch vum Humanismus,
  
  
  
  
  wat net ëmmer eng schlecht Saach ass."
  
  
  Hien huet sech op de jonke Séifuerer gedréint. "Wa mir eis Ziler erreechen, Boris, musse e puer Liewe geaffert ginn. Wéi Dir wësst, mat den Ännerungen, déi mir maachen, wäerten d'Konditioune fir all Vëlker vun der Welt staark verbessert ginn, dofir hunn dës einfach Naturvölker hiert Liewe fir de Benefice vun der Mënschheet ginn. Verstees du, mäi Jong?
  
  
  "Jo, Här," huet de Boris geäntwert, obwuel Zweifel nach ëmmer a sengen Ae verstoppt war. Hien ass no vir op d'Bréck geplënnert.
  
  
  "Ech weess net firwat Dir probéiert eppes ze erklären", huet de Gorodin geruff. "D'Bestellung muss direkt ausgefouert ginn. Dat ass wéi Dir an ech geléiert goufen"
  
  
  "Mir mussen unerkennen datt d'Zäite veränneren," sot Zhizov. "Wa mir un der Muecht sinn, brauche mir hell jonk Leit wéi Boris. Et wier net schlau fir hien elo ewech ze drécken.
  
  
  D'Pitch vun de Motoren huet sech geännert an d'Yacht huet sech ofgebrach. Mat enger liicht Verréckelung am Gläichgewiicht hunn déi zwee Hënn gekrauselt, vun de Féiss vun hirem onbestännege Fouss geworf. Den Zhizov huet d'Enn vun hirer duebeler Lénge gegraff, an enger Loop duerch d'Schinn gebonnen, a béid Hënn an d'Gesiicht geschloen. Si hunn sech géint d'Schutz vun der Kabine gedréckt, schwaarz Lëpsen, déi staark wäiss Zänn an engem rouege Grommel hannerloossen.
  
  
  "Ech weess net firwat dës Hënn dech net ausernee räissen wéi Dir se behandelt", sot de Gorodin.
  
  
  Den Zhizov huet e kuerzen, blaffende Laachen ginn. "Angscht ass dat eenzegt wat dës Déiere verstinn. Si géifen fir mech op Kommando ëmbréngen, well se woussten, datt ech d'Kraaft hunn, se ëmzebréngen. Dir sollt méi iwwer Psychologie léieren, Fedor. Mat engem jonke Mann wéi Boris, Dir musst Gedold sinn. Mat dësen séissen Däiwel funktionnéiert nëmme Grausamkeet." Hien huet d'Liederschnouer nees iwwert d'Gesiichter vun den Hënn gezunn. Si hunn keen Toun gemaach.
  
  
  "Wann Dir fäerdeg sidd mat Ären Hausdéieren ze spillen," sot Varnov mat staarken Sarkasmus, "Ech wäert d'Demonstratioun weiderféieren."
  
  
  "Op all Manéier. Loosst eis kucken, ob all déi Zäit a Suen, déi mir an Iech investéiert hunn, Dividenden ausbezuelt."
  
  
  De Varnov huet a seng Tasche gezunn an huet e schwaarze Liederkoffer erausgezunn. Vun et huet hien en dënnen Metallzylinder sechs Zentimeter laang geholl, op engem Enn gewisen. "Dëst ass en elektronesche Stylus," huet hien erkläert. "Mat dësem kontrolléieren ech den Ausléiser, eng komplizéiert Set vun Astellungen déi nëmmen ech weess."
  
  
  "Brauche mir all dat Gespréich?" - Gorodin beschwéiert. "Loosst eis kucken wat lass ass."
  
  
  "Sief Gedold, Fedor," sot Zhizov. "Dëst ass e wichtege Punkt fir den Här Varnow. Mir mussen him et voll genéissen. No allem, wa säi Projet klappt, wat vu sengem Liewen bleift, wäert am meeschte désagréabel sinn. "Hie wäert net versoen," sot Varnov séier. "Dir musst drun erënneren datt dëst ee vu menge manner zerstéierende Geräter ass. Wéi och ëmmer, dëst wäert méi wéi genuch sinn fir eng Insel vun der Gréisst vu Mumura. Den elektronesche Stylus an der Hand hält, huet hien ugefaang säin Hiem opzeknäppen. "D'Schéinheet ass datt souguer kompetent Zollinspekter ni eng Bomm an deem Koffer fonnt hätten, well et keng Bomm dran ass."
  
  
  "Mir all wëssen dat," huet de Gorodin ongedëlleg intervenéiert. Varnov weider wéi wann keen him ofgelenkt. "Et gëtt keng Bomm ënnert den Trinkets, well de Koffer selwer ass eng Bomm. Soft, flexibel, fäeg fir an all Form ze veraarbechten, déi ultimativ Ausdehnung vum Prinzip vu Plastiks Sprengstoff ass spaltbar nuklear Plastik. Den Detonatiounsapparat ass Miniatur an engem Metallschlëssel gemaach. An hei ass den Ausléiser." Elo datt seng Këscht ausgesat war, huet de Varnov seng Fangerspëtze gegruewen an wat als geheelt vertikal Narbe op der lénker Säit vu senger Këscht ausgesäit.
  
  
  De grousse Fyodor Gorodin huet sech geschüchtert an sech ëmgedréit. "Wow, ech kann net waarden fir hien ze kucken", huet de Varnov kuerz gelaacht. "Dir kuckt ouni bedaueren wéi e puer honnert Leit aus enger Distanz stierwen. An trotzdem haasst Dir, e Mann ze kucken, e Klappe vu senger eegener Haut opzeweisen." Hien huet de Rand vun der Narben mat senge Fangerspëtze festgehalen an huet sech sanft no baussen gezunn. Mat engem Saugklang huet d'Fleesch sech vu senger Këscht getrennt, an huet eng Tasche opgedeckt, déi eng Ronn Metallobjekt d'Gréisst vun engem Sëlwer Dollar Honnert kleng Kontaktpunkten net méi grouss wéi de Kapp vun engem Pin deckt.
  
  
  De Varnov huet de Rand vun der Scheif liicht mat sengem Stylus beréiert. "Den Zougangsschlëssel, ech nennen et. Fir mech de Schlëssel fir Räichtum a Revanche, fir Iech de Schlëssel fir Muecht."
  
  
  "A fir déi, déi eis am Wee stinn", huet de Zhizov bäigefüügt, "de Schlëssel zum Vergiess." "Genau richteg," sot Varnov. Hien huet ugefaang den Tipp vun der Nadel op e puer Punkten op der Ausléiserscheif ze beréieren. "Dir musst d'Uerdnung vun de Kontakter net erënneren," sot hien dem Zhizov. "Et ännert sech automatesch no all fäerdeg Signal. De Mann muss sech ofdecken."
  
  
  Zhizov lächelt subtil bei him. "Ech bewonneren d'Grënnlechkeet vun Ärer Selbstverteidegung. Et war flott d'Passwuert mam Pacemaker ze verbannen.
  
  
  "Jo, ech hu geduecht", war de Varnov ausgemaach. "Wann aus iergendengem Grond mäin Häerz ophält ze schloen, ass de Passwuert programméiert fir d'Detonatioun vun all existent nuklear Plastikbommen ze signaliséieren. Wann mir d'Geschäft starten an all d'Konditioune vun eisem Ofkommes erfëllt sinn, wäert ech natierlech mäi Häerzschlag Passwuert deaktivéieren.
  
  
  "bestemmt"
  
  
  
  
  
  - sot Zhizov.
  
  
  Varnov huet d'Manipulatioune mam Stylus ofgeschloss an d'Hautklappe glat. "Do. Et ass fäerdeg."
  
  
  Déi dräi Männer hunn d'Insel um Horizont gekuckt. De Gorodin huet säi massive Kapp lues a lues gedréint.
  
  
  "Näischt ass geschitt, Warnow," sot hien, "Är Bomm funktionnéiert net."
  
  
  "Bleift just kucken," sot de Varnov him. "Et gëtt eng automatesch Verzögerung vun drësseg Sekonnen tëscht dem Passschlëssel an der Entloossung vum Detonator op der Bomm. Dëst gëtt mir Zäit, wann ech jeemools muss, e Réckzuch ze signaliséieren.
  
  
  "Wise Precautiounen." Zhizov guttgeheescht. "Awer dës Kéier gëtt et kee Besoin fir sou eng Verspéidung."
  
  
  De Varnov huet nogekuckt wéi d'Second Hand en Hallefkrees um Dial vu senger Armbanduhr ofgeschloss huet. Hien huet déi lescht Sekonn haart gezielt. "Fënnef, véier, dräi, zwee, een."
  
  
  Fir d'éischt war et eng zweet Sonn, déi grad wéi eng aner ënnergaang ass. Säi giel-orange Feierkugel ass gewuess wéi e risegen Direktkriibs wéi schwaarze Damp a wäissen Damp d'Mumura Island verstoppt hunn. D'Schockwelle ass duerch d'Waasser a Richtung Yacht geschloen, déi als zéng-Fouss Breaker gesi ka ginn, vun der Katastrophszene gedroen. D'Welle huet d'Heck getraff, d'Schëff a seng Passagéier iwwerwältegt. Zur selwechter Zäit huet e Klang hinnen getraff. Dat laangt, rëselt Brühl, wéi Donner, huet sech dausendmol verstäerkt.
  
  
  Den Anton Zhizov huet seng Komeroden mat engem dënnen lippen, triumphanten Laachen gedréint. "Ech mengen, mir hu genuch gesinn. Loosse mer dobannen goen an eis dréchen, während ech de Kapitän bestelle fir ënnerwee ze goen.
  
  
  Déi zwee Hënn hu sech gekräizegt, als éischt mam Bauch op d'Deck gefall, hir Aen breet vun Horror wéi de Feierkugel, elo däischter rout, an den Himmel op enger schwaarzer Rauchkolonn opgestan ass. Den Zhizov huet d'Leinwand gezunn, d'Choke Kraange fest befestegt, an d'Déieren hallef hannert sech gezunn, a Richtung Kabine.
  
  
  Vu wäitem huet d'Yacht Club Dampkolonn eng gewalteg Schéinheet ausgesinn. Et war keng Schéinheet méi op der Insel Mumura, elo schwaarz a verschwonnen. Nëmmen e Wandstéiss ass erakomm fir d'Liicht ze fëllen, wou déi kachend Flamen de Sauerstoff verbraucht hunn. Soss gouf et Rou. An den Doud.
  
  
  Eent
  
  
  D'Nuklear Explosioun huet ugefaang seng Maut op mengem Liewen zwou Wochen nom feierlechen Doud vu Mumura an hire Leit ze huelen. Et ass am intimste Moment geschitt.
  
  
  Hiren Numm war Yolanda. Si hat riicht, blo-schwaarz Hoer a cremeg Haut. Ech begéint hatt fréier am Owend an engem klenge Flamenco Club bei Broadway. Si huet do gedanzt, an engem enke roude Samtkleed un, deen hir geformt Broscht a schlank Taille ënnersträicht a ronderëm dem Dänzer seng laang Been ausgeflunn ass. Si huet mir e laangen, usprochsvollen Bléck wéi si an hirem Danz virun mengem Dësch gestoppt huet. Et war eng Invitatioun an eng Erausfuerderung. Et war e Bléck deen eng Fro gestallt huet, déi ech net ignoréiere konnt.
  
  
  Elo, wéi si sech op mengem Bett ausgestreckt huet, hat si nëmmen en houfreg Laachen. Si wollt datt ech hire plakege Kierper bewonneren, an ech hunn hatt net enttäuscht.
  
  
  "Komm, Nick," sot si, "maacht elo Är Kleeder lass a komm mat mir."
  
  
  Ech hunn mäi Hiem ofgeholl, gegrinst, an nach eng Schlupp vu mengem Remy Martin geholl.
  
  
  D'Yolanda huet hir Aen iwwer meng blo Këscht an iwwer mäi Kierper gerannt. "Komm," sot si autoritär, "Ech wëll dech elo."
  
  
  Ech hunn mäi Grins e bëssen erweidert. "Komesch Saach iwwer mech. Ech reagéieren net gutt op Bestellungen a menger eegener Schlofkummer. Mir mussen eis eens ginn, wien hei zoustänneg ass."
  
  
  Si souz am Bett op, hir spuenesch Aen fonkelnei, hir Karminlippe getrennt fir eppes ze soen. Ech sinn séier op d'Bett gaang an hunn hir Protest mat mengem Mond gedempt. Fir d'éischt huet si sech gespannt an meng blo Schëlleren ugegraff, wéi wann se mech wollt ewechdrécken. Ech rutschen meng Hänn laanscht hir samteg Säiten, hunn dat mëllt Fleesch geknéit, wou d'Schwellung vun hire Broscht ugefaang huet.
  
  
  Si huet ënner mengem Mond gegast an hir Zong ass no vir gefuer, virsiichteg am Ufank, duerno mat grousser Erwaardung. Hir Hänn sinn op mäi Réck geplënnert an ech hunn de Biss vun hiren Neel gefillt wéi hir Fanger iwwer mäi Kierper rutschen. Hir virwëtzeg Hänn rutschen an d'Tailleband vu menger Hosen, sichen, sichen.
  
  
  Op eemol huet si hire Mond vu mengem ewech gezunn. Si huet schwéier otemt an hir Haut war glänzend mat der Spull vum Wonsch. Si huet mäi Gürtelschnouer fonnt an huet et mat liicht zidderen Hänn ofgeschaaft. Ech sinn opgestan an hunn d'Aarbecht fir hatt fäerdeg gemaach, zréck fir plakeg nieft hatt ze leien. Ech Kuss hirem oppene Mond, meng Zong duerch hir schaarf Zänn gedréckt. Si huet et mat hire Lëpsen erfaasst a gesaug, a bewegt hire Mond zréck an zréck iwwer meng Zong an engem sensuelle Versprieche vun zukünfteg Genoss.
  
  
  Ech hunn virsiichteg ewech gezunn, hire ronnen Kinn kuss, an dunn an den Huel vun hirem Hals geplënnert. D'Yolanda huet schaarf den Otem gehal wéi meng Zong laanscht de Rëss tëscht hire Broscht rutscht.
  
  
  Ech hunn mäi Gesiicht iwwer hiert opgehuewen a si huet hir Broscht mat hire laange Fanger gekuppelt a mir ugebueden. D'Nippelen stoungen oprecht, naass Rosen géint den Hannergrond vun donkelbraune Haloen. Wéi ech mech gebéit hunn fir d'Offer ze huelen, koum en dréngende Käischen aus dem klenge Raum nieft mengem Wunnzëmmer, deen ech als Büro benotzen.
  
  
  "Oh, Nick, wann ech glift net ophalen," Yolanda gasped wéi ech gezéckt.
  
  
  "Léift," sot ech, "et gëtt nëmmen eng Saach op der Welt, datt ech dech op eng Kéier verloossen kann.
  
  
  
  
  
  Fluch et, an deen Toun deen Dir héiert ass et.
  
  
  Ech hunn meng Been aus dem Bett geschloen an sinn aus der Schlofkummer a mäi Büro gaang. Um Dësch huet de roude Telefon säi schrecklechen Uruff weidergefouert. Ausser mir hat nëmmen eng Persoun dës Telefonsnummer - David Hawk, Direkter a Chief of Operations vun AX, US Special Intelligence Agency. En elektronescht Scrambling-Signal huet verhënnert datt iergendeen op d'Linn verbënnt. Ech hunn den Telefon opgeholl an an de Mondstéck geschwat, sou datt meng Stëmm am Raum net héieren ass.
  
  
  "Dir hutt en Talent fir déi onbequemsten Zäit ze wielen fir ze ruffen," sot ech.
  
  
  Dem Hawke seng Stëmm huet mat engem vertrauten, dréchene New England Sound geäntwert. "D'Madame muss waarden, Nick, wien och ëmmer si ass. Dëst ass dréngend ".
  
  
  "Ech hunn dat geduecht," sot ech, ignoréiert seng präzis Erklärung wat ech gemaach hunn.
  
  
  "Et war eng nuklear Explosioun am Pazifeschen Ozean. Eng kleng Insel mam Numm Mumura an der Tuamotu Grupp.
  
  
  "Du mengs datt een erëm ugefaang huet ze testen?" Ech gefrot.
  
  
  "Et war keen Test. D'Insel gouf zesumme mat de puer honnert Polynesier zerstéiert, déi do gelieft hunn.
  
  
  "Wéi laang ass dëst geschitt?"
  
  
  "Zwou Wochen."
  
  
  "Ech hunn näischt doriwwer héieren"
  
  
  "Ech weess. Et gëtt e komplette Blackout vun der Noriicht. All grouss Länner wëssen dat natierlech. Mir hunn alleguer Stralungserkennungssystemer, déi et eis erlaben d'Plaz vun enger nuklearer Explosioun iwwerall op der Welt ze bestëmmen. Awer net een eenzegt Land mat nuklear Potenzial ass unerkannt datt hien näischt doriwwer weess.
  
  
  "Liet een?"
  
  
  "Et ass schwéier fir sécher ze soen, awer ech mengen net. Haut de Moien krut eis Regierung eng Léisegeldfuerderung vu Leit déi behaapten de Mumuru opgeblosen ze hunn.
  
  
  "Du mengs, si froe fir Suen?"
  
  
  "Vill méi. Wat se froen ass entsprécht der bedingungsloser Kapital vum ganzen US Militär an dem Transfert vun eiser Regierung an hir Hänn.
  
  
  "Kéint de Message vun engem komeschen kommen?"
  
  
  "Mir ware sécher datt et echt wier. Si hunn Fakten iwwer d'Mumura Bombardement, déi nëmmen d'Täter konnte wëssen.
  
  
  "Si froen definitiv en héije Präis. Wat wa mir se refuséieren? »
  
  
  "Laut dem Bericht ginn eis gréisste Stied wéi Mumura opgeblosen. New York wäert éischt sinn, an duerno gëtt eng vun eise Stied all zwou Wochen zerstéiert, bis mir hir Fuerderunge ginn oder näischt méi ass. "Wou passen ech an?"
  
  
  "De President wëll alles maache fir dëst ze maachen, awer mir kënnen eng héich sichtbar Operatioun net leeschten. Mir hunn déi voll Ënnerstëtzung vum Joint Intelligence Committee, awer déi tatsächlech Aarbecht fällt op AX. An du bass e Mann, Nick.
  
  
  "Wéini wëllt Dir datt ech zu Washington sinn?"
  
  
  "Wéi séier kënnt Dir dëst maachen?"
  
  
  Fir déi éischte Kéier hunn ech d'Yolanda gesinn an der Dier stoen a mech kucken. Si war nach plakeg. Een Aarm stoung um Dierrahmen an hir laang Been waren liicht auserneen. Hir spuenesch Ae beliichten mat Wonsch.
  
  
  Ech sot an den Telefon: "Ech kann direkt fortgoen wann Dir mech braucht, awer vläicht muer de Moien?"
  
  
  Dem Hawk seng Opschlag kléngt kloer iwwert den Drot. "Ech mengen, et ass näischt wat mir haut den Owend maache kënnen." Fuert weider Är Dame z'ënnerhalen, awer probéiert e bëssen Energie ze spueren. Ech wëll, datt Dir hei sidd a moies als éischt alarméiert. Et gëtt en Zäitfaktor hei an de Moien Briefing wäert entscheedend sinn.
  
  
  "Ech wäert do sinn," sot ech an huet opgehaang.
  
  
  Dem Yolanda seng Ae sinn iwwer mäi Kierper geraumt, dauernd wann se den Zentrum vun hirem Interesse fonnt hunn.
  
  
  "Merci Gott," sot si. "Fir e Moment hunn ech geduecht datt ech Är Opmierksamkeet verluer hunn."
  
  
  "Keng Chance," Ech verséchert hir. Ech sinn séier no vir geplënnert an hunn hatt an meng Äerm geholl. Si war e grousst Meedchen, breet Schëlleren a grouss, mat breeden, festen Hëfte, a si war net gewinnt, vun engem Mann an d'Loft opgehuewe ze ginn. Ech hunn hatt an d'Schlofkummer gedroen an si op d'Blieder geluecht.
  
  
  "Oh, Nick," huet si otemt, "loosst mech w.e.g. net erëm esou."
  
  
  "Net haut den Owend," Ech hunn hir versprach. Ech hu mech dunn no vir geluegt an d'Aktioun weider gefouert, wou mir opgehalen hunn.
  
  
  Kapitel zwee
  
  
  Wéi ech vun der 747 um Dulles International Airport erofgaange sinn, gouf ech vun engem stille jonke Mann begréisst, dee mech an eng waarden Limousine gezunn huet. Hien huet virsiichteg duerch de Moienverkéier manövréiert a schlussendlech virun engem onremarkabelt Gebai um Du Pont Circle gestoppt.
  
  
  Ech hunn de Mann erkannt, deen aus der Dier erauskoum wéi ech erakoum. Hie war de Chef national Sécherheetsberoder vum President. Hien huet net gelaacht. D'Leit an der Lobby - de Magazinverkeefer deen d'Clienten iwwerpréift, de Sécherheetsbeamten am Lift - schéngen ganz normal ausser Dir hutt Aenkontakt gemaach. Dunn hutt Dir déi haart, seriös Analyse gesinn, déi sech an den Ae vun de Regierungsagenten op Flicht manifestéiert. Et war komplett Sécherheet am AX Sëtz.
  
  
  Ech hunn meng Umeldungsinformatiounen dräimol ofginn, mäi Gesiicht gouf vun engem Telecomputer gescannt, a meng Handfläch gouf vun engem elektronesche Sensor verifizéiert. Schlussendlech waren d'elektronesch a mënschlech Iwwerwaachungshënn iwwerzeegt datt ech wierklech Nick Carter, Agent AX N3, Killmaster bewäert sinn, an ech dierft den David Hawke gesinn. Hien souz a sengem battere Liederstull an huet eng vun de laangen Zigarren geknuppt, déi hie bal ni gebrannt huet.
  
  
  Seng Stolblo Aen hunn keng Emotiounen verroden wéi hien op mech am Stull vis-à-vis him wénkt.
  
  
  
  
  
  "Ech kann net verstoen," sot hien, "wéi Dir weider esou monstréis gesond ausgesäit, mat deem verduerwe Liewen dat Dir tëscht Missiounen féiert."
  
  
  Ech hunn den ale Mann gegrinst, dee souz Ramrod riichtaus, méi wéi e Mann vu fofzeg wéi siwwenzeg ausgesinn. "D'Geheimnis ass ëmmer kloer ze denken," sot ech him.
  
  
  "Natierlech," sot hien. Eng Säit vu sengem Mond ass liicht gekréint an deem wat am nootste war zu engem Laachen deen jeemools op sengem liederegen New England Gesiicht opgetaucht ass. Dunn huet hien wierklech sérieux. "Nick, mir sinn a grousse Problemer."
  
  
  "Ma, et gesäit aus wéi et. Dir sot mir hu gëschter e Message kritt."
  
  
  "Dëst ass richteg. Dëse Mann behaapt datt hien a seng Leit fir d'Explosioun zu Mumur verantwortlech sinn, a si bereet eis Stied een nom aneren ze zerstéieren."
  
  
  "Wien ass de Mann?" Ech gefrot.
  
  
  "Anton Zhizov. Ech huelen un, Dir kennt dësen Numm."
  
  
  "Natierlech. Nummer zwee Mann am russesche Militärkommando. Ech hu geduecht, Dir sot, datt keng vun de Groussmuechte involvéiert waren.
  
  
  "D'Sowjets refuséieren all Verantwortung fir Zhizov. Wéi Dir wësst, war hien de Leader vun de militanten Hardliners am Kreml. Hie gëtt ëmmer méi onzefridden mat der wuessender Detente tëscht eise Länner. Et gesäit aus wéi wann hien eleng erauskoum. Hien huet mat sech Rout Arméi Colonel Gorodin an e puer vun de Marine Kräften, déi net un friddlechen Zesummeliewe gegleeft. Si schéngen och ewech ze kommen mat engem grousse Cache vu russesche Gold ze klauen.
  
  
  "An den Zhizov denkt, datt se mat enger klenger Unzuel vun Atomwaffen d'USA besiegen kënnen?"
  
  
  "No eisen Experten erwaart hien datt soubal hien eis an d'Verhandlunge dréckt oder e puer vun eise Stied sprengt, d'sowjetesch Regierung hir Politik ännert an hien ënnerstëtzt."
  
  
  "Denkt Dir, datt d'Russen dat maachen?"
  
  
  "Ech wëll net emol spekuléieren," sot Hawk. "Eis eenzeg Suerg elo ass den Zhizov ze stoppen. De President huet kloer gemaach, datt et kee Kapital géif ginn. Wann de Zhizov d'Wourecht seet - a mir mussen dovun ausgoen, datt hien dat ass - seng Bommen sinn schonn an enger Rei vun amerikanesche Stied gepflanzt."
  
  
  "Dir sot, datt New York dat éischt Zil war. Huet Zhizov eis eng Frist ginn? »
  
  
  "Zéng Deeg." Dem Hawk seng Aen hunn op déi oppe Säit vum Schreifkalenner geflickert. "Mir hunn néng Deeg iwwreg."
  
  
  "Da méi fréi ech ufänken, wat besser. Hu mir Leads? »
  
  
  "Nëmmen een. En Agent zu Los Angeles, deen mat der Atomenergiekommissioun schafft, huet déi klasséiert Donnéeën iwwer d'Mumura Explosioun an de Message vum Zhizov gesinn an eis just virun e puer Stonnen kontaktéiert. D'Agent seet datt si wäertvoll Informatioun huet a freet e Mann ze schécken, also si kann et perséinlech liwweren.
  
  
  "Entschëllegt," hunn ech ënnerbrach, "hues du gesot hatt?"
  
  
  Den Hawk huet seng Zigare schwéier gebass a gefroot, awer ech hunn e Glanz an sengen Ae gesinn. "Ech weess net wéi Dir an esou Saache gitt, Nick, awer jo, den Agent ass eng Fra. Ganz attraktiv, laut dem Bild an hirem Dossier.
  
  
  Hien huet eng aacht-vun-zéng schwaarz-wäiss Foto iwwer den Dësch erausgehalen.
  
  
  D'Gesiicht, dat op mech zréckkuckt, war eent mat héije Knäppchen, grouss, breet liicht Aen, an e liicht humoristesche Mond, encadréiert vun décke blonden Hoer, déi locker iwwer hir Schëlleren gefloss hunn. Ech hunn d'Foto gekippt fir déi vital Statistiken ze kontrolléieren. Rona Volstedt, 26, 5'7, 115 lbs.
  
  
  Ech hunn d'Foto un den Hawk zréckginn.
  
  
  Hien huet gesot: "Wann ech esou glécklech wier wéi Dir, géif ech e Verméigen op der Rennstrecke maachen an an zwou Wochen an d'Pensioun goen."
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Wéi ech scho gesot hunn, ech verdanken alles zu pure Gedanken. Wëllt Dir datt ech direkt ufänken? "
  
  
  "Dir hutt eng Reservatioun fir 13.00. Fluch op d'Küst. Ier Dir gitt, kuckt d'Spezialeffekter. De Stuart wëll Iech e puer nei Spillsaachen weisen.
  
  
  Wéi gewinnt war de Stuart séier a virsiichteg fir mir seng lescht Motiver ze weisen, awer well seng "Spillsaachen" mäi Liewen méi wéi eng Kéier gerett hunn, hunn ech him op säi Wee gelooss."
  
  
  "Dir wäert e klengt Feier hannert der Glaspartition gesinn", sot de Stewart als Begréissung.
  
  
  "Dir hutt et dës Kéier gemaach, Stuart," sot ech. "Dir hutt Feier erfonnt!"
  
  
  Hien huet meng Bemierkung ignoréiert a weidergespillt. "Dës ronn wäiss Pëllen, déi ech a menger Hand halen, sinn eng Verbesserung op eis üblech Rauchpellets. Ech wäert demonstréieren." Hien huet eng Hand duerch d'Gummi-Dichtung an der mëndlecher Trennung gestouss an huet ee vun de Pellets an d'Feier geheit, a séier seng Hand ewechgeholl.
  
  
  Et war e mëllen Pop an e bloen Niwwel huet de klenge gespaarte Raum gefëllt.
  
  
  "Dat ass et?" - Ech gefrot e bëssen enttäuscht.
  
  
  "Wéi Dir gesitt," sot de Stuart, wéi wann ech näischt gesot hätt, "schéngt den Damp ganz dënn ze sinn, kaum d'Loft faarweg, a stéiert anscheinend net mat Visioun oder Handlung. Wéi och ëmmer, ech hätt gär datt Dir et e bësse richen.
  
  
  D'Gesiicht ewechgedréint huet de Stuart seng Daumen benotzt fir de Gummirand vum Siegel ze loosen. Den Damp erauskënnt war ze dënn fir ze gesinn, awer ech sinn weidergaang an hunn e minimalen Otem geholl. Direkt hunn ech ugefaang mat Husten a Niesen. Tréinen hunn meng Aen verschwonn, an d'Schleimhaut vu menger Nues an der Trachea schéngt a Brand ze sinn. Ongeféier fofzéng Sekonnen nodeems de Stuart den Deckel zougemaach huet, sinn d'Symptomer verschwonnen an ech
  
  
  
  
  
  Ech konnt ootmen an erëm gesinn.
  
  
  "Staark Saachen," sot ech, gemierkt, datt de Stuart e bëssen zoufälleg op meng Onbequemlechkeet ausgesäit.
  
  
  "Den Effekt, wéi Dir Iech kënnt virstellen, ass temporär," sot hien, "awer den Damp vun engem Pellet ka jiddereen an engem duerchschnëttleche Raum bannent dräi Sekonnen immobiliséieren. Elo wëll ech datt Dir et probéiert." Hien huet mir iwwerreecht wat wéi en gewéinleche Linnentuch ausgesäit.
  
  
  "Wëlls du, datt ech meng Nues schloen?" Ech gefrot.
  
  
  "De Stoff huet en ultra-feine Mesh dran gewéckelt," sot hien. D'Ecker ginn hannert Ärem Kapp befestegt fir eng Mask géint Dampbelaaschtung ze bidden.
  
  
  Ech hunn de Schal iwwer d'Nues an de Mond gezunn an zwee Ecker op de Réck vum Kapp gedréckt. Si hunn sech unenee festgehalen an d'Mask op der Plaz gehalen. Ech hunn d'Gummi-Dichtung op der Glaspartition opgemaach, e klengen experimentellen Otem geholl an déif inhaléiert. De schaarfe Geroch war nach ëmmer präsent, awer dës Kéier hunn ech keng onsympathesch Effekter. Ech hunn de Siegel zougemaach an d'Schal-Mask ofgeholl.
  
  
  "Gutt Aarbecht, Stuart," sot ech eescht.
  
  
  Hien huet probéiert net ze frou ze kucken. "Ech hunn nach ee klengen Artikel deen Iech nëtzlech ka sinn." Aus engem Tirang huet en e bronge Liedergurt eraus gezunn an e virun mir erausgehalen, wéi en stolze Papp säi neigebuerene Kand ze weisen.
  
  
  Ech hunn de Gürtel aus sengen Hänn geholl, ech sot: "Stuart, du muss ausrutschen. Dëst ass ee vun de offensichtlechste gefälschte Schnallen, déi ech a Joere gesinn hunn. Dëst wäert e professionnelle Agent net fir zéng Sekonnen narren. Wat ass dobannen, Captain Midnight Decoder?
  
  
  "Firwat maacht Dir et net op a gitt eraus?"
  
  
  Eppes am Stuart sengem Toun huet mir gesot datt hie viru mir war, awer ech hunn ëmmer nach de spezielle Schnalle iwwerpréift a séier e klenge Fréijoerspär fonnt, deen e verstoppte Fach opgemaach huet. Ech hunn et opgemaach an et war e schaarfe Message wéi de Pabeierdeckel aus der Schnalle koum.
  
  
  De Stewart sot: "Am richtege Modell, amplaz vun enger Kap, ass eng kleng Sprengladung dobannen. Net mächteg genuch fir ze zerstéieren, awer ganz kapabel den alarme Feind Agent ëmzebréngen oder ze kräischen, deen et vun Iech geholl huet.
  
  
  Ech hunn eng hallef Dosen Rauchbäll an eng Nuesmask geholl an hunn mäin eegene Gürtel fir dem Stewart säi Stuntmodell gehandelt. Aus der klenger Täsch, déi ech matbruecht hat, hunn ech d'Geschir vu mengem Handel erausgeholl - d'Wilhelmina, meng néng Millimeter. De Luger an den Hugo, meng duebelschneideg, razur-scharfe Stiletto. Ech hunn de Luger an engem FBI-Stil Gürtelholster plazéiert an de Stiletto an engem personaliséierte Suede Lieder Mantel, deen ech op mäi richtege Ënneraarm gebonnen hunn. Mat der korrekter Flexioun vun de Muskele vu mengem Ënneraarm ass den Hugo, de Grëff als éischt, an meng Hand gefall. Ech hunn meng Jackett erëm undoen, meng Täsch gegraff, a sinn dobausse gaang fir en Taxi op Dulles ze huelen. Killmaster ass zréck am Geschäft.
  
  
  Kapitel Dräi
  
  
  Et war ee vun deene rare Deeg zu Los Angeles, wéi de Wand de Smog aus dem Pool geblosen huet.
  
  
  Et war eng laang Taxifahrt vu Los Angeles op d'Adress vum Rona Vollstedt um Fouss vun engem vun de Canyonen am Santa Monica Bierger. Ech hunn eng Zigarett gebrannt, während de Chauffeur mir am Detail gesot huet, wat hie géif maachen, wann hien den Dodgers géif fueren.
  
  
  Hien huet mech virun engem gemittleche Gîte, verstoppt vun der Strooss ënnert de Pinien. D'Stille vum Canyon gouf duerch de Kaméidi vun ongeféier enger Dose Motorrieder gebrach, déi laanscht d'Strooss passéieren. Et schéngt wéi eng komesch Treffplaz fir e Vëloclub ze sinn, awer d'Astellunge vun de Motorradfuerer kënnen net ignoréiert ginn.
  
  
  Ech sinn op déi kuerz Steentrapp eropgaang an sinn iwwer den Teppech vu Piniennadelen bis zur Virdier gefuer. Et war keng Klack, also ech hunn geklappt.
  
  
  D'Meedchen dat d'Dier geäntwert huet war op d'mannst besser wéi d'Foto déi ech am Hawk sengem Büro gesinn hat. Hir Haut war kloer a wäiss, mat engem liichte Rous op de Këschte. Elo konnt ech gesinn datt hir Aen déi déifblo vun den nërdleche Mier waren, an hir mëll blond Hoer schéngen duerch Moundliicht beliicht ze sinn.
  
  
  "Ech sinn den Nick Carter," sot ech, "vun AX."
  
  
  Hir Aen hunn meng Gesiicht fir eng Minutt gekuckt, hunn dann meng Schëlleren geholl an iwwer mäi ganze Kierper gerannt. "Komm eran," sot si. "Ech sinn d'Rhona Volstedt."
  
  
  Hir Stuff huet ausgesinn wéi eng Explosioun an engem Plackebuttek. Bits a Stécker vu Gittaristen goufen ouni offensichtlech Methode verspreet, Fläschen vu Klebstoff a Shellac leien um Teppech, an déi puer iwwerliewend Instrumenter goufen op d'Mauere geluecht.
  
  
  D'Rona huet gesinn wéi ech dat alles ugeholl hunn. Si sot: "Mäi Hobby ass Gittaren bauen a reparéieren. Ech fannen et ganz relax."
  
  
  "Dir musst vill Zäit eleng verbréngen un hinnen ze schaffen," sot ech.
  
  
  "Ech wousst net wéi vill bis elo."
  
  
  "Vläicht kënne mir e puer Ännerungen maachen an der Aart a Weis wéi Dir Är Fräizäit verbréngt," sot ech. "Awer als éischt géift Dir eis e puer Informatioun iwwer d'Mumura Explosioun ginn."
  
  
  "Ech sinn net sécher datt ech verstinn wat Dir mengt," sot si zweifelhaft.
  
  
  Dëst war déi richteg Äntwert. Ech hunn hir Identifikatioun bewosst net ginn. Ech wousst datt den Hawk hir géif instruéieren an ech wollt sécher sinn datt ech mat der richteger Fra geschwat hunn.
  
  
  "Kënnt Dir Konformitéit retten?"
  
  
  
  
  
  Ech soot.
  
  
  "Entschëllegt, ech halen se net zënter ech ophalen ze fëmmen."
  
  
  "Ech hu probéiert d'lescht Joer selwer opzehalen ze fëmmen, awer hunn nëmmen zwou Wochen gedauert." Ech hunn ëmmer e bëssen domm gefillt duerch eng vun dëse Prozeduren ze goen, awer kleng Virsiichtsmoossname wéi dës kënnen den Ënnerscheed tëscht engem liewege Spioun an engem dout Spioun maachen.
  
  
  D'Rhona Vollstedt huet sech entspaant an sech op de Canapé gesat. Si huet blo Hosen un, déi hir Been verstoppt hunn, awer hir locker Blouse huet genuch gepaakt fir fest, perky Broscht ze weisen, déi keng Ënnerstëtzung vun der Lingerieindustrie brauch. Si war dënn, awer guer net emaciated. Ech souz nieft hatt, inhaléiert de liichte Blummen Doft, a si huet geschwat.
  
  
  "Wéi Dir wahrscheinlech gesot hutt, sinn ech vun der AEC. Déi meescht vun eiser Undercover Aarbecht an Ermëttlungen gi vum FBI geleet, awer mir maachen e puer vun der Aarbecht selwer. Et war bei enger vun deenen, déi ech Knox Varnow kennegeléiert hunn.
  
  
  "Virun fënnef Joer huet hien eng ganz kleng Positioun op engem vun eisen Energieprojeten. Hien huet ugefaang op Cocktailpartys ze schwätzen an anscheinend e puer komesch politesch Meenungen auszedrécken. Ech krut den Uerder sou no wéi méiglech bei him ze kommen fir no him ze lauschteren. Et war net schwéier. Hie wollt wierklech een op seng Iddien nolauschteren. Hie schwätzt op de Prozess fir en nuklear Sprengstoff aus Plastik ze maachen, dat an bal all Form geformt ka ginn. Ech gefrot him wat d'Zil wier a seng Ae wierklech opgestan. D'Material kann benotzt ginn onschëlleg-sicht Elementer ze maachen, datt einfach an all Land op der Welt geschmuggelte ginn an an hire Stied gesat ginn, hie gesot. Dir kënnt verlaangen datt d'Land kapituléiert oder d'Stied een nom aneren zerstéiert ginn.
  
  
  "Natierlech, gesäit aus wéi Mumur."
  
  
  "Dat ass wat ech geduecht hunn, hie brauch Sue fir säi Prozess ze verbesseren, vill Suen. Hien huet d'AEC Beamten iwwer säi Schema gesot a si hunn hie praktesch aus dem Büro erausgezunn. Mir konzentréieren eis haaptsächlech op déi friddlech Notzung vun der Atomenergie, a kee wëll souguer iwwer Waffen schwätzen.
  
  
  "Natierlech gouf de Varnov vun der Aarbecht op der Aufgab befreit. Hie war ganz beleidegt. Hien huet geschwuer datt hie sech mat dem ganze verrottenen Land gläich géif kréien fir hien net z'ënnerstëtzen. Hien ass kuerz drop aus der Siicht verschwonnen a mir hunn net ze schwéier probéiert hien ze fannen, well éierlech gesot, mir hu geduecht datt hie verréckt wier.
  
  
  "Dir hutt eng gutt Aarbecht op Varnov gemaach," sot ech. Dunn, fir hatt e bëssen ze placéieren, hunn ech derbäigesat: "Wéi no sidd Dir him komm?"
  
  
  Si huet d'Aelidden erofgaang an huet mech mat hirem donkelbloe Bléck ugekuckt. "Eigentlech sinn ech nach ni sou no komm. De Warnow war esou a sengem Plastikprozess involvéiert, datt hien net un ... aner Saachen interesséiert konnt. Ech hu mech e bëssen erliichtert. Hien hat en elektronesche Pacemaker, deen säin Häerzschlag geregelt huet, an et wier zimlech schweier gewiescht, wann hien an engem intime Moment zougemaach hätt. Sot mir, Nick, Dir benotzt net sou kënschtlech Mëttelen, oder?
  
  
  "Nee," hunn ech gelaacht. "Ech benotzen ëmmer nach all déi originell Deeler."
  
  
  "Ech si frou dat ze héieren. Wëllt Dir e Cocktail?"
  
  
  "Super Iddi," sot ech. "Da ruffen ech den Hawk zu Washington un a sot mir wat Dir mir gesot hutt. Wa mir Gléck hunn, kënne mir den Owend alleng verbréngen.
  
  
  Mir sinn zesummen an déi hell, kompakt Kichen hannen am Gîte rural geklommen. Ech hu gesot: "Dir hutt eng zimlech isoléiert Plaz hei."
  
  
  "Jo, ech weess. Ech hunn et gär. D'Crowds hunn mech ni wierklech ugeschwat. Dës Doudeger Strooss endet e puer Meilen op den Hiwwel bei engem privaten Immobilie, also ass et net vill Traffic hei."
  
  
  "Wann et net fir déi brëllend Motorrieder op der Strooss wier, kënnt Dir wäit aus der Stad sinn. Komme se dacks heihinner? "Nee, dëst ass déi éischte Kéier datt ech se gesinn hunn. Si schéngen op eppes ze waarden. Et ass e bësse grujheleg, awer si sinn net bei d'Haus komm."
  
  
  Alarm Klacken hunn haart a kloer a mengem Kapp geklappt.
  
  
  "Rona, deen Uruff deen Dir de Moien mam Hawk gemaach hutt - hutt Dir den Telefon hei benotzt?"
  
  
  "Jo, ech hunn. Firwat-?" Si huet gegast wéi d'Realiséierung opgetrueden ass. "Denkt Dir datt meng Linn getippt gëtt?"
  
  
  "Déi sécherst Saach ze maachen ass unzehuelen datt all Linnen getippt ginn bis Dir anescht beweist. Ech hunn dës Biker Band net gär. Hutt Dir en Auto? "
  
  
  "Jo, et ass op der Strooss geparkt, déi op den Hiwwel féiert."
  
  
  "Setz e puer Saachen zesummen a loosst eis hei erausgoen."
  
  
  "Awer wou wäerte mir goen?"
  
  
  "AX huet e Strandhaus zu Malibu fir Agenten ze benotzen wann néideg. Do wäert Dir vill méi sécher sinn. Ech hunn net bäigefüügt: "Wa mir eng Mass vu Motorradfuerer passéieren", awer dat ass wat ech geduecht hunn.
  
  
  Kapitel véier
  
  
  Mir sinn duerch d'Hannerdier erausgaang an sinn duerch d'Bëscher op de géi Hang gerutscht, wou dem Rona säin Auto geparkt war.
  
  
  "Du solls mech besser fueren," sot ech hir. Dëst kann e puer komplex Manöver erfuerderen.
  
  
  Si huet mir d'Schlësselen iwwerreecht an ass séier op d'Passagéier Säit gaang. Ech sinn hannert d'Rad geklommen, gemierkt datt de Récksëtz mat vill vun hirer Gittarausrüstung gefëllt war - Rosewood Panelen, Rollen aus Stol an Nylon Saiten, an Ebony Fangerboards.
  
  
  De Grupp vu Motocyclisten hat eis nach net gemierkt, mä si hu sech onroueg um Fouss vun der Strooss gemoolt. Ech hunn de Motor gestart an hunn hannert eis Gejäiz héieren. Ech hunn de Gang Hiewel geschloen
  
  
  
  
  
  
  niddereg, an den Auto sprang de Bierg erop. Mir hunn d'S-Kurve erof gejaut, e Moment aus der Siicht, awer ech konnt hir Autoen héieren hannert eis op den Hiwwel brullen.
  
  
  Mir hunn direkt op der kuerzer Montée Vitesse gepackt an ech war roueg dankbar, datt d'Rona en Auto mat e bësse Muskel ënnert der Hood hat. D'Motorrieder erschéngen am Réckspigel, an ech hunn e Pop héieren, deen net Deel vun hirem Auspuff war. D'Kugel ass vun der Récksäit vum Auto gesprongen, gefollegt vun engem aneren, niddereg gezielt.
  
  
  Ech hunn den Auto ëm en aneren Eck gedréint an d'Wilhelmina aus dem Holster gezunn. Ech hunn d'Sécherheet ewechgeholl an de Luger dem Rona iwwerginn. Ech hu gesot: "Ech kann net méi lues maachen fir Iech e gudde Schoss ze ginn, awer weider ze schéissen an et gëtt hinnen eppes ze denken."
  
  
  D'Rona huet sech duerch d'Fënster gezunn an huet lénks op d'Biker geschoss. Ech war frou ze gesinn, datt si wousst, wéi eng Waff ze verschaffen. Den Auto op der Strooss ze halen, ech war ze beschäftegt ronderëm ze kucken fir ze kucken ob en eppes getraff huet, awer d'Verännerung vum Pitch vum Motor hannert eis huet mir gesot datt et se op d'mannst verlangsamt huet.
  
  
  Wéi ech tëscht eis an de Vëlosfuerer e bëssen Otem gefall hunn, huet de staarke Benzingeroch mir gesot datt si e Lach an eisem Tank gemaach hunn. D'Brennstoffmoossnam war schonn um Punkt E gewackelt, also ech wousst, datt mir net vill méi wäit géife goen. Ech hunn de Gaspedal op de Buedem gedréckt a mir hunn zwee weider Wendungen geféierlech gemaach.
  
  
  D'Vëloen hunn nach ëmmer hannert eis iwwer d'Strooss gedonnert, awer ech hat e puer Wendungen tëscht eis wéi de Motor Houscht an ech wousst datt et schlecht wier. An de leschten drësseg Sekonnen sinn ech mat engem verzweifelte Plang komm fir eis lieweg aus do erauszekommen. Dem Ron säi Luger war eidel an et war keng Zäit fir nei ze lueden. De Busch op béide Säite vun der Strooss war ze déck fir eis wäit ze lafen. D'Verfolger haten nëmmen e puer Sekonnen fir ze handelen, sou datt mäin éischte Versuch deen eenzege wier dee mir kéinte kréien.
  
  
  Ech sinn abrupt an der Mëtt vun der Strooss gestoppt, hunn e Spull aus Stol Gittar String vum Récksëtz gegraff an op der Säit vun der Strooss op e Pol gerannt. Ech hunn den Drot ëm de Pol geschloen, d'Enn zweemol gedréint fir se ze sécheren. Op den Auto gerannt, hunn ech d'Spull duerch d'Réckfenster geheit, an de viischte Sëtz gesprongen, an all lescht Unze Kraaft aus dem Auto gepresst fir eis e liichte Steigung an aus der Siicht hannert engem Klump vu Chapparral an der Strooss. déi aner Säit vun der Strooss.
  
  
  D'Geräisch vun de Motorrieder war just een Tour erof vun eis, wéi ech iwwer de Sëtz hänke gelooss hunn a gläichzäiteg dem Rona gesot hunn: "Gitt eraus a sëtzt hannert dem Auto."
  
  
  "Awer Nick, si gesinn eis soubal se hei duerch d'Bëscher kommen."
  
  
  "Ech mengen, si hunn eppes ze denken," sot ech. "Maacht elo wéi ech Iech soen."
  
  
  Dem Rona seng Instruktioune no, hunn ech d'Spull vum Gittardraht gegraff an gezunn. Ech hunn d'Dier opgemaach, e puer Drot ronderëm de Fënsterrahmen gewéckelt an d'Fënster opgerullt fir se op der Plaz ze halen. Dunn hunn ech d'Dier geschloen. Motorrieder hunn d'Strooss gebrëllt wéi ech nieft dem Rona gefall sinn, an e Stol Gittarstring hannerlooss iwwer d'Strooss op enger Héicht vu ronn véier Féiss.
  
  
  Déi zwee Leader vum Motorradspack hu bal gläichzäiteg den Drot getraff. Et huet ausgesinn wéi wann se sech iwwer eppes wénken, awer den nächste Moment hunn hir Käpp an d'Loft gefruer an d'Geschichte sinn ënnert hinnen erausgebrach. Helmet Käpp hunn den Asphalt geschloen an hunn verréckt laanscht d'Strooss gesprongen wéi grujheleg Fussballbäll. D'Motorrieder, Lenker déi nach ëmmer vun de Kapplosen Reider gehal ginn, hunn den Hiwwel fir e puer Meter gebrëllt, ier een geschwënn huet fir deen aneren ze schloen, a se béid an e Wirbel vu Fleesch a Maschinnen geschéckt.
  
  
  De Rescht vun de Vëlosfuerer hu probéiert op de glaten Asphalt ze wankelen a rutschen. D'Resultat war e Koup, e Wirbel vu gebéiten Autoen an zesummegefallene Kierper. Ech hunn dem Rona seng Hand gegraff a mir sinn fortgaang. Mir louchen hannert de Bëscher ufälleg, wéi mir d'Iwwerliewenden vun der Motorradband héieren konnten hir Vëlo starten an an d'Distanz verschwannen.
  
  
  E Gidder leeft duerch dem Rona säin dënnen Kierper. "Wien mengt Dir si waren, Nick?"
  
  
  "Si musse verbonne sinn mat de Leit, déi Mumura opgeblosen hunn an New York menacen. Ären Telefon ass wahrscheinlech fir eng laang Zäit getippt ginn. Haut de Moien, wéi Dir den Hawk geruff hutt, woussten si datt Dir op eppes war. Si hunn gewaart fir ze kucken wien den AX géif schécken an hunn dann geplangt eis lass ze ginn.
  
  
  "Jo, awer dëst si just Truppen. Wien gëtt d'Commanden? »
  
  
  "De Leader huet sech als Anton Zhizov erausgestallt, e richtege Kampf Hawk aus der Rouder Arméi. Et schéngt, datt ee vun de Männer mat him war de Fyodor Gorodin. Net sou schlau wéi Zhizov, awer grad esou geféierlech. A wann Är roden richteg ass, do ass Knox Vornov.
  
  
  "Also alles wat Dir maache musst ass se ze fannen an ze verhënneren datt se déi meescht vun den USA explodéieren."
  
  
  "Dat ass alles. Mee Verdammt, ech hunn aacht ganz Deeg."
  
  
  No enger sécherer Paus si mir zréck op d'Strooss gaang an sinn a Richtung e Klappgeschäft gaang, deen vun enger Apelwécker Fra gelaf ass, déi wéi jidderee seng Mamm ausgesäit. Ech kaaft Rone
  
  
  
  
  
  
  Béier a krut eng Handvoll Changementer fir den Telefon.
  
  
  Als éischt hunn ech de Joint Intelligence Committee Kontakt zu Los Angeles geruff. Ech erzielt him iwwer d'Läiche op der Strooss an iwwer dem Rona säin Auto an de Bëscher. Ech hunn en Taxi geruff an d'Rona an ech hu sech niddergelooss fir ze waarden.
  
  
  Kapitel fënnef
  
  
  Malibu. Eng Spillplaz fir Filmstären, e Weekend Heem fir déi Räich an d'Plaz vum Noutbezierk Nr 12 AX. E puer goufen am ganze Land gesinn fir AX Agenten a speziellen Ëmstänn ze benotzen. Ech hu gefillt datt d'Rona an ech d'Rechnung passen.
  
  
  Dee selwechte Schlëssel datt all AX Agent d'Dier fir eng vun hinnen opgemaach huet. Si waren an all Zorte vu Quartieren a Gebaier etabléiert. Deen zu Malibu gouf net genuch mam Begrëff "Emergency Quarters" beschriwwen. Dat modernt Glas a Mahagony Gebai gouf vun der Pazifik Küst Highway Zougangsstrooss duerch e siwe-Fouss Zait geschützt. Niewendrun war e risege Wunnzëmmer mat enger héijer Plafong a gemittleche Miwwelen ëm en hängende Kamäin arrangéiert. Eng zéng-Fouss Ebony Bar huet de Wunnzëmmer vun der klenger, funktioneller Kichen getrennt. Eng Schmelz-Eisen Spiraltrap huet op eng dräisäiteg Landung gefouert, wou d'Schlofkummeren waren.
  
  
  D'Rhona huet e Buedzëmmer mat engem gesonkene réimesche Bad gemierkt. "Ech géif definitiv gär e Bad huelen," sot si. "Denkt Dir, datt hei eppes ass, wou ech spéider kéint verstoppen?"
  
  
  "Kuckt iwwer d'Schlofkummeren," sot ech. "Dës Plazen sinn zimlech gutt gelagert."
  
  
  Si ass eropgaang an huet duerch d'Schränke an d'Tiräng geraumt, während ech d'Bar iwwerpréift hunn. Geschwënn huet si getrëppelt an erëm getrëppelt mat hirem Velourskleed iwwert den Aarm an hir Äerm voller Fläschen a Dosen.
  
  
  "AX huet sécher seng Hideouts fir all Occasiounen, oder?"
  
  
  "Si sinn net sou flott," sot ech hir. "Ech war an enger Koppel wou ech géint Ratten fir eng Plaz fir ze schlofen hu misse kämpfen."
  
  
  D'Rona huet mech laang vum Fouss vun der Trap ugekuckt. "Dat ass deen eenzege Problem dee mir hei net wäerten hunn."
  
  
  "Op d'mannst een," Ech ausgemaach. "Wat drénks du gären? Hey, ech hunn e puer prett wann Dir eraus kommt."
  
  
  "Wat och ëmmer Dir hutt," sot si wéi si an d'Buedzëmmer koum.
  
  
  D'Sektioun vun der Mauer bei der Badewanne war aus Kieselglas gemaach an huet d'Bar dobausse konfrontéiert. Wann d'Buedzëmmer Luucht war, war d'Glas zimmlech duerchsichteg a wat dobannen lass war, war kloer ze gesinn, op d'mannst am Erscheinungsbild, fir jiddereen deen aus der Bar kuckt. Ech konnt net sécher sinn ob d'Rona dëse voyeuristeschen Effekt bewosst war oder net, awer aus der studéierter Gnod vun hire Bewegungen hunn ech de Verdacht datt si et wier.
  
  
  Si huet d'Flaschen an d'Dosen op d'Regal geluecht, dunn d'Blouse ofgeholl. Och duerch dat verzerrt Kieselglas war déi rosa Faarf vun hiren Nippelen ënnerscheet vum méi wäisse Fleesch vun hire Broscht. Si ass aus hire lockere bloe Hosen erausgaang an huet de Sträif vun hire schwaarze Bikini-Hosen erof op hir laang schlank Been gezunn. Si huet d'Waasser mat engem Fouss getest, e leschte Bléck op sech selwer am voller Spigel gemaach an ass an d'Bad getratt.
  
  
  Ech sinn op den Telefon um wäit Enn vun der Bar gaang fir den Hawk ze ruffen. Ech hunn direkt meng perséinlech Nummer geruff. Natierlech war et eng Méiglechkeet datt dem Malibu säin Telefon getippt gouf, awer wéinst der Reesgeschwindegkeet konnt ech net ophalen doriwwer ze Suergen.
  
  
  Ier ech konnt berichten wat ech vu Rona geléiert hat, huet den Hawk d'Gespréich opgemaach.
  
  
  "Ech war just um Telefon mat engem ganz opgereegte JIC Vertrieder, dee gesot huet, datt Dir him mat enger zimmlech mësslecher Botzaarbecht hannerlooss huet, déi hie sollt entsuergen an der lokaler Police erklären."
  
  
  Ech erkennen d'Genauegkeet vum Bericht
  
  
  "Nick, ech verstinn," Hawk weider, "datt wéi mir schaffen, puer Kierper wäert zwangsleefeg hannerlooss ginn. Wär et ze vill wann Dir an Zukunft déi néideg Discards méi virsiichteg maacht ... sot Dir, andeems Dir se duerch d'Häerz schéisst? »
  
  
  "Ech wäert probéieren méi virsiichteg ze sinn," hunn ech versprach, "wann d'Ëmstänn et erlaben."
  
  
  "Okay. Sot mir elo, huet d'Miss Vollstedt eppes wäertvollt fir eis?"
  
  
  Ech hunn e Laachen ënnerdréckt wéi ech d'Rhona gesinn an der Dëppchen opstoen an hir blo Hand fir en Handtuch eraushalen. "Jo," sot ech, "ech mengen et."
  
  
  Ech hunn dem Hawke iwwer dem Rona Knox Varnow seng Enquête viru fënnef Joer gesot a säi Schema fir d'Natioun z'erpressen andeems hie menacéiert seng Stied een nom aneren ze sprengen. Den Hawk war besonnesch interesséiert wann ech him iwwer dem Varnov seng Iddi erzielt hunn Plastik Nuklear Sprengstoff ze maachen.
  
  
  Hien huet gesot: "Et passt ganz gutt mat neien Entwécklungen an der Regioun. Ech wëll dat net iwwer den Telefon diskutéieren, awer ech hätt gär datt Dir moies zréck op Washington flitt.
  
  
  "Dat stëmmt. Ech wäert muer do sinn."
  
  
  D'Rona war schonn aus dem Bad, huet sech mat engem Handduch getrocknt. Mat geleeëntleche Sensualitéit huet si dat flauschegt Handduch op an erof op hirem glaten banneschten Oberschenkel bewegt. Wéi ech dem Hawk geäntwert hunn, muss meng Stëmm e bëssen Enttäuschung reflektéiert hunn, datt esou eng verspriechend Bekanntschaft sou séier eriwwer war. Den Hawk huet säin Hals op seng disapprobéierend Manéier gekläert. - Dir kënnt d'Miss Vollstedt mathuelen. Mäi Projet wäert Aarbecht fir Iech zwee hunn.
  
  
  "Mir wäerten do sinn", sot ech mat grousser Begeeschterung.
  
  
  Ech hunn opgehaang an hunn e puer Martinis gemaach
  
  
  
  
  
  Frigo fir alkoholescht Gedrénks ënnert der Bar. Wéi ech eng Zitrouneschnëss an all Glas gefall hunn, koum d'Rona aus dem Buedzëmmer. Si hat eng kuerz Veloursmantel un, déi mat engem Gürtel gebonnen ass. Dëst war genuch fir d'Kriibs z'erreechen, wou den Oberschenkel den Hënner trëfft.
  
  
  "Ech fäerten, datt dëst Kleed net fir e grousst Meedchen ass," sot si.
  
  
  "Ech géif dat net soen," sot ech hir. Dem Rona seng Been, wéi se elo waren, hunn net mol e bëssen dënn ausgesinn. Amplaz hu se ronn, glat a béis ausgesinn. Ech hunn hir de Martini iwwerreecht.
  
  
  "Merci," sot si. "Hutt Dir Washington geruff?"
  
  
  "Jo. Hawk wëll eis do muer fléien. Said hien huet Aarbecht fir eis zwee. Sidd Dir an der Rei?"
  
  
  "Firwat net? Et muss besser sinn wéi hei mat Motocyclisten ze hänken a Gott weess wien nach op mech schéisst."
  
  
  D'Rhona huet e Schlupp vun hirem Gedrénks geholl, dunn d'Glas op de Comptoir gesat an huet ugefaang gewalteg ze zidderen, wéi wa si vun engem Böen vu kaler Loft ewechgesprengt ginn ass.
  
  
  Ech hunn e Schrëtt a Richtung hatt gemaach. "Rona, wat ass geschitt?"
  
  
  Si huet en déif Otem geholl. "Ech mengen dat ass eng spéit Reaktioun op all Opreegung de Mëtteg." Ech denken, ech sinn net sou cool a gesammelt wéi ech geduecht hunn."
  
  
  Ech sinn eran gaang an hunn hatt ëmklammen. Hire Kierper, dee sou schlank a kapabel a Kleeder ausgesinn huet, huet iwwer mech geschmollt mat enger waarmer Flexibilitéit déi erstaunlech war. Hir Broscht, gedréckt géint meng Këscht, bewegt mëll mat hirer Atmung.
  
  
  "Ech hu sou verdammt Angscht, Nick," sot si, "fir dech, fir mech a fir jiddereen op der Welt. Wéi wäert dëst Enn? »
  
  
  "Schlecht," sot ech. "Awer net fir eis. Elo relax a loosst mech Suergen."
  
  
  Ech hunn d'glat Muskele vun hirem Réck duerch d'Velormantel masséiert.
  
  
  Si huet de Kapp gekippt fir mech an d'Aen ze kucken. "Ech hoffen, Dir hutt Recht, Nick," sot si.
  
  
  Ech hänke mech iwwer a Kuss hatt op d'Lippen. Si huet no Badseef geroch, mat engem liichte Blummendoft an den Hoer. Hir Lëpse ware cool a supple a geschmaacht wéi Minze.
  
  
  Meng Hänn rutschen erop an hunn den oppene Rand vum Kleed fonnt, dann erof op déi waarm, tiermeg Hiwwele vun hire Broscht. Mat engem liichte Gejäiz vu Wonsch huet si vu mir ewech gezunn. Just genuch Zäit fir de Gürtel ze loosen an d'Kleeder zréck iwwer d'Schëlleren ze rutschen, a léisst et op de Buedem falen.
  
  
  Lues a bewosst huet si meng Hänn iwwer hir Plakegkeet gerannt, huet sech e Moment géint hir Broscht gedréckt, dunn huet d'Nippelen erëm opgeriicht wéi si d'Hänn iwwer hire Kierper an iwwer hire flaache Bauch mat senger mëller-wéi-Suede Haut gerannt huet.
  
  
  Hir Ae ware gefaange wéi si hire Kapp gekippt huet fir ze kucken, si huet meng Fanger laanscht hiert silkeg Këssen op hiert waarmt Zentrum gefouert an hir hongereg Aen opgestan fir mäin ze treffen.
  
  
  Wéi ech zréckgaange sinn a séier meng Kleeder ewechgeholl hunn, huet si mech mat echten Interessi a Bewonnerung studéiert, ni verwandelt, och wann ech ganz plakeg war. Dunn huet si einfach hir Äerm opgemaach fir mech ze begréissen.
  
  
  Ech hunn op d'Schlofkummerlandung gekuckt, awer si huet de Kapp gerëselt - wéi wann se ze soen datt hir Bedierfness ze dréngend war fir ze verzögeren - datt d'Plaz hei war, d'Zäit ass komm. Mir hunn eis op den décke bloen Teppech ausgestreckt an ech hunn hire Kierper gesträift. Fir d'éischt waren hir Stréimunge roueg, wéi de Séi vum Wand, awer ass geschwënn zu Féiwer vu Nofro gewuess wéi si sech gerullt huet an mech op hir gezunn huet.
  
  
  Wéi ech an hir erakoum, huet si hire schlanken, faire Kierper gebéit fir mech ze treffen. Dunn war et de dréinen, dréiende Rhythmus vun hirem kwellende Wonsch, zesummebaut op der cresting Welle vum Héichpunkt, gefollegt vun enger laanger, flotter Ofstamung op déi eidel Ufer vu séisser Erschöpfung.
  
  
  Kapitel sechs
  
  
  Den nächste Moien ass d'Rona op d'Aarbecht gaangen an huet e grousse Frühstück virbereet. D'Übung vun der Nuecht huet eis allebéid en groussen Appetit gemaach, a mir hunn eist Iessen begeeschtert erofgesat. Wéi de Kaffi an eise Coupë ofgekillt huet, huet alles anescht ugefaang ze waarm. Wéi och ëmmer, et war e Wochendag, a vu wat ech den Owend virdrun iwwer de Ron geléiert hat, konnt d'Plaz nom Frühstück eis bis spéit am Owend beschäftegt halen.
  
  
  Amplaz sinn ech an d'Bad gaang an hunn eng kal Dusch geholl.
  
  
  Mir verloossen Los Angeles. International op néng Stonne Fluch, an zu Dulles ware mir an enger AX Limousine vun engem aneren vun Hawk's rouegen an effiziente Chauffeuren begéint.
  
  
  Mir sinn duerch d'Sécherheetsritual gaang a ware séier un engem Dësch vis-à-vis vum David Hawk souz. Den Haaptmann vum AX huet iwwer de Rhone Volstedt gekuckt an huet mech mat enger ongeschwater Fro a sengem Bléck ëmgedréit. Ech hunn d'Schëller gezunn an hunn him sou onschëlleg wéi ech konnt gelaacht.
  
  
  Den Hawk huet schaarf den Hals gekläert an ass op d'Geschäft komm. "Zu där Zäit wou Dir mech gëschter geruff hutt, Nick, hu mir e Séifuerer mam Numm Juan Escobar virum Karibik Croisièreschëff Gaviota gehal. Hie gouf zu Fort Lauderdale festgehale wéi hien verdächteg gehandelt huet wärend hien duerch d'Douane gaang ass. Kee Kontraband gouf bei him nach a sengem Koffer fonnt, awer well all eis Leit dës Deeg duebel Alarm waren, hunn d'Florida Autoritéiten eise Büro geruff. Si hunn den Escobar fir d'Verhéier bei eis bruecht, awer mir hunn näischt aus him bruecht. Dunn, wann Dir der Miss Volstedt Informatiounen iwwer Knox Varnow a seng nuklear-Plastik Sprengstoff vermëttelt, hu mir e méi no kucken op de Koffer hie matbruecht. Selbstverständlech hunn eis Laboratoiren bewisen, datt dat spaltbar Material ass.
  
  
  
  
  
  
  Op der Latch hu mir e mikroelektronesche Detonator fonnt, dee vun engem wäitem Radiosignal ageschalt ka ginn. An, witzeg genuch, gouf et e klenge Schädel um Grëff gravéiert - e klengen Doudekapp.
  
  
  "Hutt Dir nach eppes vum Séifuerer héieren?" Ech gefrot.
  
  
  "E bëssen. Ech loossen de Mann Iech selwer soen."
  
  
  Den Hawk huet e Knäppchen op sengem Intercom gedréckt a gesot: "Schéckt Escobar." Eng Minutt méi spéit sinn e puer düster Regierungsbeamten erakomm, an tëscht hinnen stoung e sullen, pockmarkéierte Mann. D'Regierungsbeamten sinn fortgaang an den Hawk huet dem Escobar gefuerdert sech op e Stull ze sëtzen.
  
  
  Ech sinn eriwwer gaang a stoungen virum Mann. "Loosst eis Är Geschicht héieren," sot ech.
  
  
  Escobar huet sech onwuel gewiesselt. "Ech hunn et schonn zwanzeg Mol gesot."
  
  
  "Sot et nach eng Kéier," sot ech. "Fir mech."
  
  
  Hien huet mäi Gesiicht gekuckt an huet ugefaang ouni ze zécken. "Grouss Guy, hien huet mir e Koffer a fënnefhonnert Dollar ginn. Hie sot eng Paus fir e puer Wochen ze huelen. Dann, wann ech mam Schëff ophalen, gëtt hien mir nach fënnef. Alles wat ech maachen ass mäi Koffer an e Schloss zu Cleveland ze setzen an et do ze loossen. Dat ass alles wat ech weess. Ech schwieren."
  
  
  "Wien ass de grousse Mann?" Ech gefrot.
  
  
  "Ech weess säin Numm net. Heiansdo geet hien op engem Hafen, heiansdo op engem aneren. Alles wat ech weess ass datt hien nei Besëtzer huet a wann hien en Uerder gëtt, lauschtert jiddereen.
  
  
  "Nei Besëtzer, hutt Dir gesot?"
  
  
  "Jo. Virun fënnef oder sechs Méint hu si Gaviota kaaft. Si schéissen déi meescht vun der aler Equipe, awer si behalen e puer vun eis. Ech schaffen fir jiddereen. Dir gesitt, dëst ass Aarbecht. Déi nei Kärelen déi se an der Equipe agestallt hunn sinn net aus Südamerika wéi de Rescht vun eis. Si schwätzen witzeg a bleiwen vun eis ewech."
  
  
  "Sot mir méi iwwer de grousse Mann."
  
  
  "Hien ass de Chef, dat ass alles wat ech weess. Hie gesäit ruppeg a schwätzt mat enger niddereger Stëmm. D'Schëllere si grouss, wéi e Stier."
  
  
  Ech hunn Hawk gekuckt.
  
  
  "Dës Beschreiwung passt Fedor Gorodin," sot hien.
  
  
  Ech sot zu Escobar: "Gëtt een aneren Uerder?"
  
  
  "Ech gesinn nëmmen eng Persoun zweemol. Dënn, béis, gro Hoer. Hien ass deen eenzegen deen ech jee gesinn hunn Uerder un de grousse Guy ginn.
  
  
  Ech hunn zréck op Hawk. "Zhizov?"
  
  
  Hien huet geknackt.
  
  
  Ech hunn d'Hänn an d'Taschen geluecht a lues a lues op déi wäit Mauer gaang. Duerno sinn ech zréck komm a stoungen erëm virum Séifuerer. Ech hunn an seng Ae gekuckt bis hien ewechgekuckt huet.
  
  
  "De Juan," sot ech him, "Dir hutt wahrscheinlech héieren datt d'USA Krimineller gerecht behandelen an datt Dir keng Mëssbehandlung muss fäerten. Awer dëst ass eng ganz aner Situatioun, Juan. Keng Zäit fir Gedold. Wann Dir eis leien, wäert ech perséinlech sécherstellen, datt och wann Dir lieweg sidd, Dir wäert d'Senorita net benotzen. Verstees du mech, Juan?
  
  
  "Jo, Senor!" - huet hien geschnappt. Seng bulging Aen hunn mir gesot datt hie wousst datt ech kee Geck maachen. „Am Numm vu menger Mamm schwätzen ech d'Wourecht! Et waren sechs aner Leit, deenen se och Valise ginn. Ech hunn net héieren wou se se huelen. Mäi Fall war fir Cleveland. Dat ass alles wat ech weess, Här, gleeft mir.
  
  
  Ech hu gemaach. Ech wénken op Hawk an hien huet Escobar.
  
  
  "Ech huelen un, Dir hutt d'Schëff an dës nei Besëtzer iwwerpréift," sot ech wéi eis dräi erëm eleng waren.
  
  
  "Jo. Gaviota ass e venezuelanesche Registry. Déi fréier Besëtzer kruten e grousse Betrag u Cash bezuelt vun engem Mann dee gesot huet datt hien Halcyon Cruises representéiert. Dëst ass natierlech gefälscht.
  
  
  Rona geschwat. "Kënnt Dir d'Schëff erfaassen an d'Crew ausféieren? Fannt eraus wou d'Bommen hierkënnt? »
  
  
  "Mir kéinten,"Hawk zouginn. "Awer mir konnten net sécher sinn datt de Gorodin u Bord wier, an et schéngt datt den Zhizov kaum erschéngt. Och wa mir wësse wou d'Bommen gemaach goufen a wou den Ausléiser gespäichert ass, géifen d'Rumeuren iwwer d'Fange vum Schëff se erreechen ier mir et gemaach hunn. An da kënne se Bommen explodéieren, déi schonn a Gott weess wéi eng Stied gepflanzt sinn. Nee, dës Übung muss niddereg-Schlëssel sinn, dofir wollt ech dech an den Nick hei.
  
  
  "Ech hu mech gefrot wéini Dir dorop kommt," sot ech. "Keen beleidegt, Rona, mee ech si gewinnt eleng ze schaffen."
  
  
  "Net dës Kéier," sot Hawk. "Eisen éischte Schrëtt ass een u Bord vum Croisièreschëff ze kréien. An een eenzege Mann wäert ze vill Opmierksamkeet unzéien.
  
  
  "Firwat?" Ech gefrot.
  
  
  "Et geschitt sou datt d'Gaviota spezialiséiert ass op ..." hei huet den ale Mann et néideg fonnt fir erëm den Hals ze läschen, "... Hochzäitsreesen."
  
  
  D'Rona Volstedt huet ugefaang ze laachen, awer séier nüchtern, wéi den Hawk hir ee vun deene strenge New England Looks huet.
  
  
  Hien huet gesot: "Ech hu mat der Atomenergiekommissioun ausgemaach datt d'Miss Volstedt fir d'Dauer vun dësem Noutfall op AX ernannt gëtt. Ech denken net, wann ech Iech froe fir d'Roll vun enger neier bestuete Koppel ze spillen, géift Dir Är Schauspilltalenter ze vill ausdehnen.
  
  
  "Ech mengen, mir kënnen et packen," sot ech mat engem riicht Gesiicht.
  
  
  "Während hien op der Pflicht ass," huet d'Rhona bäigefüügt, a mir blénkt wann den Hawk net gesicht huet.
  
  
  "Ech wousst, datt ech op Är Zesummenaarbecht ziele konnt," sot Hawk dréchen. "Dir gitt muer op d'Croisière op Antigua mat. D'Gaviota wäert e puer Häfen an der Karibik uruffen, duerch de Panama Canal segelen an d'Westküst vu Mexiko opgoen, an zu Los Angeles stoppen. Awer wann Dir d'Basis vun den Operatiounen net entdeckt hutt an se ofgeschalt huet bis d'Schëff a Panama ukomm ass, dann
  
  
  
  
  
  
  et wäert ze spéit sinn. Well an aacht Deeg soll eng Bomm zu New York oflafen."
  
  
  "Kuerz Hochzäitsrees," Ech kommentéiert.
  
  
  Hawk weider wéi wann ech näischt gesot hätt. D'Ausfluchsmissioun ass fir erauszefannen wou d'Kofferbommen op d'Schëff gesat ginn an zréck an d'Quell kommen. Do sollt Dir Anton Zhizov fannen an, wahrscheinlech, Knox Varnov. Da sidd Dir op Iech selwer. Ech ginn Iech all méiglech Ënnerstëtzung fir dësen Zweck, awer all grouss Operatioun ass net méiglech."
  
  
  D'Rona an ech hunn dem ale Mann säi Büro verlooss an hunn dee selwechte Fluch erof an den Document Management Center geholl. Do krute mir all Dokumenter a Fotoen zur Verfügung gestallt, déi mir als Här a Madame Nicholas Hunter géife stellen.
  
  
  Wéi mir de AX Sëtz verlooss hunn, huet d'Rona gespillt, handele wéi eng Braut fir d'Welt.
  
  
  "Mengt Dir net," sot si schei, "datt well eis 'Bestietnes' eréischt muer offiziell ufänkt, mir haut an zwee verschiddene Raim solle bleiwen?"
  
  
  "Gutt Iddi," sot ech wéi ech en Taxi geruff hunn. "Ech muss haut zimlech spéit erausgoen an ech wëll dech net erwächen wann Dir erakënnt."
  
  
  "O wierklech?" - huet si mat schwéierem Sarkasmus gefrot. "Wat ass hiren Numm?"
  
  
  "Komm Schatz, Dir géift et egal sinn datt ech gëschter Owend als Jonggesell genéissen."
  
  
  Mir sinn an den Taxi geklomm an d'Rona ass sou wäit vu mir ewech geplënnert wéi de Sëtz et erlaabt. Mat sengen Hänn geklappt an de Knéien geknuppt, souz si bei d'Fënster ze froen.
  
  
  Ech loosse hatt fir eng hallef Dose Blöcke suckelen, dunn zréckginn. "Wann et Iech besser fillt, wäert ech haut den Owend um AX Sëtz sinn fir meng Hausaufgaben ze maachen."
  
  
  Si huet sech ëmgedréit an huet mech mat hiren nordesche bloen Aen ugekuckt. "Tatsächlech?" - huet si an der Stëmm vun engem klenge Meedchen gefrot.
  
  
  "Recht," sot ech. "Ech hunn et egal, Geschäft an Ënnerhalung ze vermëschen soulaang een net mat deem aneren stéiert. Mee haut soll alles ëm d'Geschäft goen. Ech wëll Iech alles soen wat mir iwwer Anton Zhizov, Fedor Gorodin a Knox Varnov hunn.
  
  
  Rhona erreecht eraus an huet hir Hand liicht op mengem Knéi. "Et deet mir leed, Nick. Ech wollt net kannerech schéngen.
  
  
  Ech hunn op hatt gelaacht. "Et wier keen anere Wee."
  
  
  Dunn huet si nieft mir rutscht an ech hunn mech erofgefall fir hatt zaart ze kussen.
  
  
  Kapitel siwen
  
  
  Den nächsten Moien, e puer Stonnen ier d'Gaviota ukomm ass, huet e Charterfliger eis op Antigua bruecht. St John's, d'Haaptstad vun der klenger Insel, ass nach ganz britesch an den zentrale Deeler vun der Stad. Awer wann Dir an Är Heemechtsstad kënnt, fänkt Dir un déi mëll musikalesch Sprooch vum Calypso ze héieren an déi faarweg Kostümer ze gesinn, déi d'Leit net droen fir Touristen ze beandrocken, mee well se d'Faarwen gär hunn.
  
  
  De Reesagent am Queen's Hotel huet net presséiert eis Tickete fir d'Gaviota Croisière ze verkafen.
  
  
  "Dir hutt schonn den éischten Deel vun der Croisière verpasst," sot hien, "an ech muss Iech nach de ganze Präis bezuelen."
  
  
  "Wat mengs du, Léif?" - Ech gefrot wéi e Bräitchemann.
  
  
  D'Rhona huet hir Zong sensuell iwwer d'Lippen gerannt. Ech si sécher, mir kënne mat deem wat nach vun der Croisière bleift.
  
  
  Ech hunn dem Reesagent geknipst. "Dir gesitt wéi et geschitt."
  
  
  Mat e bësse Réckzuch huet hien e puer Tickete fir den Här an d'Madame Hunter geschriwwen. Mat e bësse manner Réckzuch huet hien meng Suen geholl.
  
  
  D'Rona an ech sinn e bëssen ronderëm gaang, Fensteren akafen an d'Hänn gehalen, nei bestuete gespillt am Fall wou iergendeen eis kuckt. Tatsächlech war et guer net schwéier.
  
  
  No enger Zäit si mir erof an d'Docks gaange fir ze kucken wéi d'Gaviota erakommen. Et war glat a wäiss, mat enger séier ausgesi Silhouette, vläicht manner wéi fënnefhonnert Féiss laang. Wéi si Richtung Déift-Mier Dock geplënnert, waren déi glécklech Hochzäitsrees Passagéier merkbar fehlen.
  
  
  Eng isoléiert Koppel hei an do huet mat engem Laachen iwwer d'Schinn gekuckt, awer d'Schëff schéngt mat vill manner Passagéier ze segelen wéi seng Kapazitéit. Anscheinend hunn déi nei Besëtzer hiert Produkt net ganz schwéier gedréckt, wat verständlech war mat deenen aneren Geschäfter déi se haten.
  
  
  Ech hunn e puer Passagéier a Crew observéiert, déi d'Schëff verlooss hunn a minimal intermittierend Luede, awer hunn näischt verdächteg oder vertraut Gesiichter gesinn. Dem Juan Escobar no huet de gréissten Deel vun der Equipe méi slawesch ausgesinn wéi Latäin.
  
  
  D'Rona an ech hunn sech gesat an den Tresorier fonnt. Ganz onenthusiastesch huet hien eis an eis Kabine gewisen, en Aussenraum en Deck ënner der Promenade. Et war spatzem aménagéierten: e Stull, e Canapé, e klengen Dësch, eng Kommoud an zwee Eenzelbetter. Déi lescht war ongewéinlech fir eng Hochzäitsrees, awer d'Rona an ech hu geschwënn erausfonnt datt se einfach zesumme mam Roller Skate fueren. D'Leuchtstofflampe iwwer dem Kommoudspigel huet zimmlech kal Luucht ofginn. Ech hunn d'Gardinen opgemaach an déi waarm Karibik Sonn eragelooss.
  
  
  D'Rona ass komm a stoung nieft mir. Si sot,
  
  
  "Ma, wat wëllt Dir elo maachen, léif Mann?"
  
  
  "Ech brauch Iech net ze soen wat ech maache wëll. Als éischt maache mir awer e Spadséiergank ronderëm d'Schëff. Denkt drun, Dir maacht et mat Freed?
  
  
  "Oh, ok," sot si. "Awer wann dës Hochzäitsrees net geschwënn ophëlt, kann ech och heem bei menger Mamm goen."
  
  
  Ech hunn hire flotte ronnen Arsch geschloen an erausgedréckt
  
  
  
  
  
  
  op deck. Mir sinn e puer Stonnen op d'Placke gaang, d'Baren, de Fitnessstudio, den Iesszëmmer, den Theater, de Kaarteraum a Kaddosbuttek gekuckt. De Mangel un aner Passagéier war schlëmm. D'Hochzäitsparen, déi mir begéint hunn, schéngen zevill anenee verléift fir ze bemierken ob iergendeen mat hinnen segelt oder net. Déi puer Crewmemberen, déi mir begéint hunn, ware ganz beschäftegt mat hiren Aufgaben a schéngen eis als onsichtbar ze betruechten.
  
  
  Mir hunn de Rescht vum Dag an der Beobachtungslounge verbruecht, e puer fruuchteg Rumm Gedrénks geschlof, schief gekuckt wien u Bord koumen an hiert Gepäck bewäerten.
  
  
  Wéi d'Dämmerung gefall ass, koum kee méi wäit wéi de Fyodor Gorodin oder den Anton Zhizov u Bord, a keng komesch Valise koumen an den Hänn vu retourpassagéier oder Crewmemberen. Mëttlerweil huet de séissen Rum-Gedrénks onangenehm a mengem Bauch geklot.
  
  
  Wéi d'Däischtert vum Atlanteschen Ozean erofgaang ass, huet d'Gaviota e puer Pfeifen geklongen fir Sträifpassagéier u Bord ze ruffen, a mir hunn eis bereet ze segelen. Eng lokal Stoltrommelband huet eis serenaded wéi d'Schëff vum Dock fortgaang ass.
  
  
  Mir hunn Owesiessen am bal desertéierten Iesszëmmer giess, sinn dunn ëm d'Deck geklommen an sinn zréck an eis Kabine gaang. Ausserhalb vun der Dier huet d'Rona sech ëmgedréint fir mech ze kucken an ech hunn hatt ëmklammen an hatt kuss. Et huet alles ugefaang mat engem einfache frëndleche Kuss nom Iessen. Awer dunn hunn ech den Tipp vun hirer Zong liicht, bal schei gefillt, meng Lippen beréieren, an ech hat d'Gefill datt de "Hochzäitsrees" keng Charade wier. Ech hat méi wéi eng Viraussetzung, wéi hir séiss kleng Hand ënner der elastescher Band vu menger Hosen gerutscht ass a spilleresch erofgeet, an erwaart eng sanft Sträit, déi eng laang Nuecht vun erotescher Akrobatik versprach huet.
  
  
  Si ass zréckgaang an, bewegt sech mat der Sensualitéit déi all Frae gemeinsam ass, awer effektiv vun nëmmen e puer benotzt, huet si hir Kleeder ofgeholl. Si huet et lues gemaach, vun der éischter Knäppche vun hirer Blouse bis zum leschte Quetschen vun hiren Hëfte, déi hir Hosen op de Buedem rutschen, an hir gesonde, velvety Haut verroden. Zwee schmuel wäiss Streifen hunn d'Kontur vum Bikini beschriwwen, deen si beim Sonnebuedem gedroen huet. Wäiss Grenzen hunn e flauscheg mëllen Dräieck encadréiert, dee just e Schiet méi däischter war wéi hire blonde Kapp.
  
  
  Wärend eiser frendlecher Léift am Malibu Haus, hat ech keng richteg Chance fir dem Ronas säin onheemleche Kierper ze schätzen. Déi dënn Greyhound, déi si an hire Kleeder scheinbar ze besëtzen, war täuschend. Obwuel et keng Unze iwwerschësseg iwwerall drop war, gouf et och keng scharf Ecker.
  
  
  Si poséiert virun mir, genéisst meng Bewonnerung. "Denkt Dir net datt ech ze dënn sinn?" - sot si, et war net de geringsten Zweiwel op hirem Gesiicht.
  
  
  Ech hunn mäi Kinn geschloen a probéiert kritesch ze kucken: "Ma, elo wann Dir et erwähnt ..."
  
  
  Si huet meng Lippe liicht mat de Fanger beréiert. "Ech verstinn de Message. Et ass Zäit fir mech opzehalen fir Komplimenter ze fëschen."
  
  
  Ech hunn mäin Aarm ëm d'Taille geluecht an hunn hatt op mech gezunn, de mëllen Hiwwel vun hirem Bauch kuss.
  
  
  D'Rona huet sech géint mech gedréckt, a mécht whimpering Kläng vu Genoss wéi ech hire Bauch mat menger Zong an engem luesen, ëmmer erofkommend Krees exploréiert hunn.
  
  
  Ech hunn hatt lassgelooss a si ass op mech gefall, wëll an hirem Mond sichen. Ech hunn hatt opgeholl an an d'Bett gedroen. Do hunn ech hatt sanft op de Satindeckel erofgesat.
  
  
  D'Rona huet d'Ënnerlipp tëscht hiren Zänn gegraff an huet mat giereg Aen nogekuckt wéi ech aus menger Kleeder rutschen.
  
  
  Et ass wouer, datt mir net déi suergfälteg nei bestuete waren, déi mir eis gemaach hunn. Awer ech bezweifelen datt all legitim nei bestuete Koppel je eng méi erfëllend Hochzäitsnuecht hat wéi mir. Ier mer endlech ageschlof sinn, hunn déi éischt gro Sonnenopgang den ëstlechen Horizont beliicht.
  
  
  8
  
  
  Wéi d'Gaviota op d'Martinique koumen, ware mir op, verkleed an hunn e gudde Frühstück iessen. D'Rhona wollt déi faarweg Boutiquen laanscht d'Fort-de-France Waasserfront besichen, awer ech hunn hir gesot datt ech misst bleiwen, wou ech kucken wien a wat u Bord kënnt. Ech geschéckt hir eleng ewech, mee si koum zréck manner wéi eng Stonn méi spéit, sot si war net Spaass.
  
  
  Wéi et sech erausstellt, hätt ech mat hatt kënne goen, obwuel si gär op de Gangplank gekuckt huet. Mir hunn 4 Stonnen op Martinique verbruecht, während deenen e puer nei bestuete Koppelen un d'Land gaangen sinn a mat pelzege Stréihütchen an aner Dreck aus Souvenirgeschäfter zréckkoum. D'Crew blouf meeschtens u Bord. Et goufe keng verdächteg Koffer. Keng schwéier, bearish Russen. Keng dënn Russen mat gro Hoer.
  
  
  Déi Nuecht sinn d'Rona an ech erëm ëm d'Promenade gaangen. D'Aktivitéit u Bord vun der Gaviota war wéi gewinnt minimal. Mir sinn fréi an eis eegen Kabine zréckgezunn, wou d'Aktioun däitlech eropgeet.
  
  
  Eisen nächsten Arrêt war La Guaira, den Hafen vu Caracas. Zënter datt Gaviota a Venezuela registréiert war, hunn ech gehofft datt eppes an der glänzender Haaptstad vun deem Land geschéie kéint.
  
  
  Ech war erëm enttäuscht.
  
  
  Déi Nuecht hunn ech ugefaang iwwer eis Missioun Suergen ze maachen, obwuel ech meng Zweifel dem Ron net zouginn hunn. No all, hu mir kee gudde Grond ze gleewen, datt Zhizov a seng Equipe net virdrun all de Koffer Bommen an der schicksal Stonn gepflanzt haten.
  
  
  
  
  
  
  Oder d'Stied vun Amerika kënne scho ofgebaut sinn a prett sinn an enger nuklearer Wollek ze explodéieren soubal e Knäppchen an enger onbekannter Plaz dréckt. Wann de Juan Escobar d'Wourecht gesot huet, goufen op d'mannst sechs Bommen mat dem Gaviota seng Crew geschéckt. Fir alles wat mir woussten, et kéinten aner Weeër ginn fir se ze verbreeden.
  
  
  An nach fënnef Deeg soll déi éischt Bomm zu New York explodéieren. Wéinst der onsécherer Stëmmung vun der amerikanescher Ëffentlechkeet dës Deeg, kann d'Zerstéierung vun eiser gréisster Stad alles sinn wat gebraucht gëtt fir lauter Verhandlungen unzefänken. Natierlech gëtt et keng Verhandlunge mat Leit wéi Anton Zhizov.
  
  
  Mir haten nëmmen zwou Choixen - kapituléieren oder kämpfen. Wahrscheinlech, no enger klenger demokratescher Debatt, huet d'Regierung decidéiert ze kämpfen. Mä dat wier absurd, well et kee sichtbare Feind war. Verstoppte Bommen, ausgeléist vu Radiosignaler vun enger onbekannter Plaz, hu kee sichtbare Zil. Wann déi zweet an drëtt Stied explodéieren, kann de Wëlle vun de Leit ze kämpfen verschwannen. Och wann dat net geschitt wier, hätt d'Zerstéierung vun de grousse Stied vum Land d'Leit d'Kraaft entzunn fir ze widderstoen.
  
  
  Also war de Gaviota eisen eenzege Spill. De wackelege Douane Offizéier, deen de Juan Escobar festgeholl huet, huet eis e klenge Knuewel an der Rüstung vum Feind geliwwert. Meng Aarbecht war duerch dës Lück ze kommen an de Killschlag ze liwweren ier hie konnt schloen.
  
  
  Fënnef méi Deeg.
  
  
  Eis Léift déi Nuecht huet déi selwecht Spontanitéit gefeelt, op d'mannst vu mengem Deel. Natierlech huet d'Rona gefillt datt eppes falsch war.
  
  
  "Wat ass geschitt, Nick? Sidd Dir besuergt iwwer d'Missioun? »
  
  
  "Mir sollten elo e puer Handlungen ënnerhuelen," sot ech. "Muer gi mir op Curacao, a wann näischt do entwéckelt, hu mir Problemer."
  
  
  "Wëlls du léiwer datt ech op meng Säit vum Bett geplënnert sinn an dech schlofe loossen?" - gefrot si eescht.
  
  
  Ech hunn hir gegraff an hir plakeg Kierper op mech gedréckt. "Schéiss, wa mir nëmme fënnef Deeg hunn ier d'Welt ufänkt ze explodéieren, wëll ech sou wéineg wéi méiglech vun hinnen schlofen."
  
  
  Mat engem liichte Purr vu Genoss huet d'Rona hir Been ëm meng Been gewéckelt. A fir eng Zäit hunn ech net un Atombommen a Form vu Koffer geduecht, ech hunn net un engem Doudekapp geduecht.
  
  
  De Fedor Gorodin ass u Bord vun der Gaviota op Curacao opgetaucht. Ech war sou frou den düsteren, breetschëllegen Russen ze gesinn, datt ech him kussen. Curacao ass en internationale Freeport mat e puer vun de beschte Shopping an der Karibik. Déi meescht vun de Passagéier hunn d'Schëff moies verlooss op der Sich no Schnäppercher, a wéi se am Nomëtteg heem komm sinn, war ënnert hinnen de kräftege Gorodin, vergeblech an engem Palm Beach Kostüm probéiert wéi en typesche Croisièrepassagéier ze kucken, wat och ëmmer dat ass. . . Ech hunn hien op eemol gemierkt an hunn hien a menger Siicht gehalen, während hien sech gemaach huet wéi wann hien iwwer d'Deck wandert, ier ech an d'Offizierequartiere kräischen.
  
  
  Ech war e bëssen enttäuscht, datt hien net ee vun de Koffer mat der Bomm u Bord geholl huet. Mee well Curacao den historesche Sëtz vun de Schmuggler ass, hat ech e Verdacht datt d'Zäit komm wier. Wann eng vun de Bommen opgetaucht ass, kéint ech probéieren et ze verfolgen, et géif meng Aarbecht vill méi einfach maachen. Awer wann net, da kann ech ëmmer de Gorodin festhalen.
  
  
  Nodeems ech erausfonnt hunn a wéi enger Kabine dee grousse Mann wunnt, sinn ech mam Rona an der Bar am Observatiounsraum bäikomm.
  
  
  "Gorodin ass u Bord," sot ech hir.
  
  
  Hir blo Aen hu sech vun Opreegung vergréissert. "Oh Nick, dat heescht Dir kënnt d'Bommen duerch et verfollegen."
  
  
  "Dat oder e Schlag op mäi Schädel. Well bis elo war et e Feeler."
  
  
  Ech hunn e kuerze beleidegte Bléck gesinn an hunn hir Hand geholl. „Verstitt mech net falsch. An e puer Manéieren, dës waren déi dräi bescht Deeg vu mengem Liewen. Awer d'Aarbecht kënnt éischter, an et kann ouni vill iwwerdreiwen gesot ginn, datt déi ganz verdammt Welt op meng Schëlleren ass.
  
  
  "Ech weess, Schatz," sot si. "Ech wollt net egoistesch sinn."
  
  
  "Wann dat eriwwer ass, kënne mir eng kleng Vakanz maachen," sot ech. "Et wier schéin an d'Bett ze krauchen, wann den Zhizov, de Gorodin an de Knox Vamov net bei eis ugeschloss wieren."
  
  
  D'Rona huet si erstaunt gekuckt. "Ech soll dat hoffen!" Dunn huet si bei mech gelaacht an alles war erëm gutt.
  
  
  "Wat wäert Dir maachen?" si gefrot.
  
  
  "Biet datt ee vun de Koffer mat de Bommen u Bord bruecht gëtt, fir datt ech eragoen. Soss muss ech no Gorodin goen. Schnell a propper. Well iergendwou waarden den Zhizov an de Varnov mat engem Knäppche, deen déi meescht vun den USA kéint opblosen. Wann ech suergfälteg ginn, kann een hinnen e Message schécken fir datt se net op d'Deadline musse waarden.
  
  
  "Wat kann ech maachen, Nick?"
  
  
  "Bleift aus dem Wee," hunn ech geschnappt, dunn zréckginn. "Rona, Saache kéinte verréckt an déidlech vun hei u ginn. Ech sinn trainéiert dëst ze maachen, awer Dir sidd net. Ech wëll, datt Dir zréck an eis Kabine gitt an Iech do gespaart. Maacht d'Dier net op, bis ech Iech e Signal ginn.
  
  
  "Okay," huet si gekrasch.
  
  
  Ech geschéckt Rona op hirem Wee. Si war gutt Firma. An nëtzlech. Awer net op dëser Etapp vun der Operatioun.
  
  
  Ech sinn zréck op d'Deck fir eng besser Vue op de Gangplank ze kréien. Wéi d'Däischtert gefall ass, hu mir eis bereet ze segelen, a keng eenzeg Koffer gouf u Bord gedroen. Mir lénks Willemstad Harbour
  
  
  
  
  
  
  Nodeems ech déi schwiewend Pontonbréck mam Numm Queen Emma passéiert hunn, hunn ech décidéiert datt ech den Här Gorodin musse konfrontéieren. Dunn hunn ech e Start héieren.
  
  
  Et war e schnelle Boot mat Zwilling Baussenmotoren a keng Luuchten. Wéi hie sech opgeriicht huet, huet een him e Seel erofgelooss. De squat, kaale Mann um Boot schéngt Uerder ze ginn. Seng Männer hunn den donkelen rechteckegen Objet op d'Deck opgehuewen. Et war e Koffer; an ech hu gemengt et wier genau d'selwecht wéi dem Juan Escobar.
  
  
  Wéi d'Linn ugefaang huet ze klammen, sinn ech no hannen laanscht d'Schinn geplënnert fir ze kucken wien hieft. Et war mäi Frënd Fyodor Gorodin, nach ëmmer seng Glace Kostüm Droen, an hien huet e puer net-laténgesch Membere vun hirer Grupp gefouert. Ënnert dem Schwanz vu mengem Hiem erreeche, hunn ech d'Wilhelmina aus dem Holster um Gürtel gezunn. Ech hunn de bekannte Luger a menger Hand geknuppt, ech hunn e Schrëtt a Richtung Gorodin a seng Frënn gemaach.
  
  
  Ee Schrëtt ass alles wat ech gelongen hunn. Eppes huet de Réck vu mengem Kapp geschloen, den Deck huet gerëselt a mech mat enger riseger Fauscht geschloen. Et war en direkten Rush vum Toun a mengem Kapp, dee schéngt zréck duerch mäi Schädel ze verschwannen wéi alles roueg a schwaarz war.
  
  
  Kapitel néng
  
  
  Komesch genuch war ech am Ufank just bewosst datt meng Nues Jucken huet. Ech hu probéiert eraus ze kommen an et ze kraazt, awer meng Hänn wollten net beweegen. Ech hunn meng Aen opgemaach. Da realiséiert ech mäi Kapp. Et deet wéi ee groussen Zänn wéi wann den Nerv vun engem Otem vu kaler Loft getraff gouf. Ech hunn meng Aen erëm zougemaach a lues a lues opgemaach. De Péng ass net fortgaang, mee meng Ëmgéigend koum am Fokus.
  
  
  Ech louch um Réck op engem schmuele Koteng an enger klenger Bannenkabinn. Ech hunn gesinn, datt meng Been mat e puer Wendunge vu Klebeband gebonne sinn. Meng Hänn waren um Handgelenk hannert mengem Réck gekräizt; si goufen och zesummegepecht. Op der Bunn vis-à-vis mir souz d'Rhona Volstedt, eng hell gesträifte Blouse an eng breet Hosen un. Hir Äerm a Been goufen och zougemaach.
  
  
  "Freed dech erëm bei eis ze gesinn, Här Carter," huet eng schwéier Stëmm vun iergendwou virun der Hütt geruff. Ech hunn de Kapp mat Effort op d'Stëmm gedréint. De Fyodor Gorodin huet sech an engem Vinylstull loungen, deen erausgezunn ass vis-à-vis vun zwee Bunks. "Ech denken net, datt et kee Sënn huet Iech den Här Hunter ze nennen," huet hie weider. "Dës Masquerade ass bal soubal opgehalen wéi se ugefaang huet."
  
  
  Virun der Kabinedier souz e jonke Mann mat ordentlech gekämmten brong Hoer op engem ausklappbare Metallstull nieft engem Kaartendësch. Ech erkannt de Luger hien hält, op mech gezielt - Wilhelmina. Ech hunn meng Hänn e Bruch vun engem Zoll geréckelt a war onglécklech mam Mangel un Drock, wou et sollt Drock ginn. Et war kee Stiletto. Ech hunn hien am Gorodin sengem Gürtel gesinn.
  
  
  "Jo, Carter," huet de Gorodin geruff, "mir hunn Är Waff." An Är ... "Fra". Vläicht kënnt Dir elo mat eis schwätzen.
  
  
  "Ech verfollegen dech net," sot ech, grad wéi déi al College Deeg. "Mäi Numm ass Nicholas Hunter."
  
  
  De Gorodin huet sech op de jonke Mann gedréint an huet geschloen: "Boris, gitt mir d'Kaart." Hien huet eng fënnef-vun-siwen Kaart aus dem Boris senger Hand gerappt an huet ugefaang haart ze liesen. "Nick Carter, Agent AX N3. Bewäertung: Killmaster. Rapporten un David Hawk, Washington, DC, Direkter, AX. "Denkt Dir net datt eis Leit dech duerch Ruff kennen. Carter? Wann Äre Frënd Miss Volstedt genannt AX, mir wossten si en Agent geschéckt haten. Vläicht wann eis Komeroden zu Los Angeles Iech kennen, da wieren se méi virsiichteg an hirer Verfollegung.
  
  
  "Net nëmmen Äre Ruff, awer och Äert Gesiicht ass bekannt fir e puer vun eis, déi Kopien vun Ärer Foto kritt hunn, Carter. De Kapitän huet dech erkannt wéi Dir mat der Fra an Antigua u Bord komm sidd. Hien huet mech doriwwer geradiot an Dir sidd zënterhier ënner Iwwerwaachung. Wéi ech u Bord koumen, woussten mir, datt Dir geschwënn Är Beweegung géift maachen a si prett fir Iech."
  
  
  "Okay, Gorodin," sot ech, hunn d'Spill verlooss, "wat braucht Dir?"
  
  
  "Dir wësst och mäi Numm, ech gesinn. Ma, dat ass ze erwaarden. Ech wëll et ganz einfach. Als éischt wëll ech datt Dir mir alles erzielt wat Dir wësst a verdächtegt iwwer eis Operatiounen. Ech gleewen datt Dir den Numm Gaviota vum Juan Escobar krut. Mir hunn hien zu Fort Lauderdale geholl gesinn.
  
  
  Ech hu séier berechent datt näischt wat mir wossten als Iwwerraschung fir de Gorodin kommen, also hunn ech et him geluecht, en aneren Deel vu mengem Geescht benotzt fir no engem Auswee ze sichen.
  
  
  "Mir wëssen datt den Anton Zhizov Är Show féiert," sot ech. "Dëst war offensichtlech well hien de Léisegeld-Telegram ënnerschriwwen huet. Mir wëssen wéi eng Bommen Dir benotzt, wéi Dir se an eis Stied liwwert. Mir de Verdacht datt e Wëssenschaftler mam Numm Knox Warnow se fir Iech mécht. Dat ass et."
  
  
  "Ganz gutt," sot de Gorodin. "Dëst ass d'Äntwert op den einfachen Deel. Elo wëll ech datt Dir mir iwwer AX erzielt. Natierlech, wann mir d'Organisatioun iwwerhuelen, wäert d'Organisatioun keng Bedeitung hunn, awer et wäert d'Saachen ëmmer méi einfach maachen wa mir mat hiren Operatiounen vertraut sinn. Dir kënnt ufänken mat mir déi aktiv Agenten ze soen."
  
  
  Ech sot näischt. Mäi Kapp war throbbing. Ech hu probéiert ze denken.
  
  
  "Carter, ech hu keng Gedold fir Spiller," huet de Gorodin geklappt, an all Erscheinung vun Héiflechkeet ass verschwonnen. "Ech kann Iech schwätzen - ech kann all Mann schwätzen - awer vläicht wier et méi séier ze kréien
  
  
  
  
  
  
  si vun enger Fra."
  
  
  "Si weess näischt iwwer AX," sot ech séier. "Dëst ass eng eemoleg Aufgab fir hatt."
  
  
  De Gorodin ass vu sengem Stull opgesprongen an ass mat iwwerraschender Geschwindegkeet fir e grousse Mann no vir gaang. Hien huet mech mam Réck vu senger haarer Hand iwwer de Mond geschloen. Ech hunn Blutt geschmaacht.
  
  
  "Stille," huet hien bestallt, "Wann ech mat der Fra fäerdeg sinn, hutt Dir eng aner Chance fir ze schwätzen."
  
  
  Wéi den hulking Russesche sech vu mir ewechgedréit huet an iwwer de Rhône stoungen, huet mäi schmerzwolle Gehir un de Stuntgurt erënnert, op deen de Stewart sou houfreg war a Special Effects. Deen deen an den Hänn vum Béisen explodéiert ass wéi hien et vun Iech geholl huet fir de offensichtlech gefälschte Schnalle z'ënnersichen. Firwat hutt Dir de Gorodin net fonnt? Ech hunn erof gekuckt an d'Äntwert gesinn. Mäi Sportsshirt huet et bedeckt.
  
  
  Ech hu probéiert op d'Bett ëmzedréien fir mäi Gürtel ze exponéieren. De jonke Boris, dee bei der Dier souz, huet mir mam Maulkuerf vu sengem Luger gezeechent, fir roueg ze leien. Och wann ech mäi Rimm zéie konnten an de Gorodin drop gefall wier, wieren d'Rona an ech nach ëmmer sécher mat enger Waff gebonnen, déi eis iwwerdeckt huet an engem Schëff mat kloer feindleche Crewmemberen. Ech leien onbeweeglech, probéiert eng Alternativ a menge Gedanken ze fannen.
  
  
  De Gorodin huet direkt an d'Gesiicht vum Rhonas gekuckt. Vu wou ech souz, konnt ech gesinn, datt hir blo Aen grouss an Angscht waren, awer si huet d'Kontroll net verluer.
  
  
  "Elo ass et Ären Tour, Miss Volstedt," sot hien, "fir mir iwwer AX ze soen."
  
  
  "Wat den Nick gesot huet ass wouer," sot Rhona roueg. "Ech weess näischt iwwer AX."
  
  
  "Fréier oder spéider wäert Dir mir soen wat ech wësse wëll", sot de Gorodin. "Wat méi schlau Dir sidd, dest méi séier kënnt Dir schwätzen." Wann dat gesot huet, huet de Russ sech erausgezunn an dem Rhona seng Bluse gegraff, seng déck Fanger tëscht de Knäppercher gedréckt. Hien huet béiswëlleg gezunn an d'Blouse ass erofgaang an huet him eng Handvoll fragil Material hannerlooss.
  
  
  Dem Rhona seng Broscht erschéngen virun hiren Aen: den ieweschten Deel war liicht gebrannt, an de gerundeten ënneschten Deel war wäiss, well en net vum Bikinitop verstoppt war.
  
  
  De Gorodin huet sech un de Boris bei der Dier gedréint. „Wat mengs du dovun, mäi Jong? Net esou grouss wéi e puer, awer fest a voll.
  
  
  De Boris huet kuerz geknackt, awer d'Ofstëmmung vum Gorodin seng Handlungen war a sengen Aen ze gesinn.
  
  
  "An et ass agreabel ze beréieren," sot de Gorodin, a lafe seng grouss Hänn iwwer dem Rona seng Këscht. "Wat schued datt mir keng Zäit hu fir e bësse Spaass ier d'Verhéier ufänkt. Vläicht gëtt et spéider Zäit dofir, wann d'Madame richteg äntwert.
  
  
  Ech konnt d'Muskele gesinn, déi am grousse Mann seng Äerm bewegen, wéi hien ugefaang huet dem Meedchen seng Broscht ze pressen.
  
  
  "Mir fänken erëm un," sot hien. "Dir sot mir d'Nimm vu jidderengem, deen Dir kennt mat AX."
  
  
  D'Rona huet gegast wéi de Gorodin hir Broscht wéi reife Fruucht mat senge massiven Hänn gepresst huet. "Ech kennen net aner AX Leit!" huet si geruff.
  
  
  De Gorodin huet sech opgeriicht, rout Fangerofdréck hannerlooss op der Plaz wou hien d'Rona ofgehalen huet. Hien huet traureg de Kapp gerëselt an sech op mech gedréint. "Äre Frënd wäert och haartnäckeg sinn. Et gesäit aus wéi wann ech ee vun iech verletze muss, an ech mengen, ech hätt näischt méi gär wéi hatt ze verletzen. Hien huet seng Hänn iwwer dem Rhona säi bloe Bauch gerannt an huet ugefaang d'Knäppercher op hir Hosen z'erhiewen.
  
  
  Dëst ass wou den Held vum Film seet: "Waart, beréiert d'Dame net! Ech soen Iech wat Dir wësse wëllt. Dëst ass falsch. Natierlech hunn ech d'Rona gär, a wat de Gorodina hatt géif maachen, hätt och Narben op mech hannerlooss, awer si war eng professionell, an Dir gitt net an d'Spionagegeschäft, sief et Killmaster fir AX oder zwee méi. .. e bësse Spioun zugonschte vun der Atomenergiekommissioun, ausser Dir sidd bereet de Risiko ze huelen. A vu praktescher Siicht, déi Minutten, déi et fir de Gorodin dauert fir Rhona Vollstedt ze zerstéieren, just fir erauszefannen, datt si him näischt ze soen hätt, géife mir sou vill méi Zäit ginn fir e Wee eraus ze fannen, fir datt ech d'Missioun fäerdeg bréngen. Um Enn vum Dag soll déi wichtegst Iwwerleeung d'Missioun sinn. Also hunn ech meng Zänn gekrasch a probéiert op mäi Fluchplang ze konzentréieren.
  
  
  Knuckles hunn op d'Kabinedier geklappt.
  
  
  De Gorodin huet op Russesch geschwuer, wéi d'Dier opgaang ass an de blass Séifuerer stoe bei hie kucken a probéiert net op déi hallefplakeg Blond op der Bunn ze kucken.
  
  
  "Radiomeldung fir Iech, Här," huet de Séifuerer gemëscht.
  
  
  "Net elo, Idiot," huet de Gorodin geruff. "Gitt eraus!"
  
  
  "B-awer, Här, dëst ass de Generol Zhizov. Dringend".
  
  
  Grunting mat Verärgerung, huet de Gorodin sech vu Rona zréckgezunn.
  
  
  "Super. Sot dem Generol, ech wäert do sinn."
  
  
  D'Crew Member huet eng defteg Salut gemaach a verschwonnen.
  
  
  De Gorodin ass um Dësch gestoppt, op deem säi jonke Assistent souz. "Boris, haalt ëmmer op dës Leit op. Opgepasst op Carter.
  
  
  "Jo, Här," huet de Boris geäntwert, ouni ze zécken, a weist dem Vilnelmina op mech.
  
  
  De Gorodin ass fortgaang an huet d'Dier hannert him geschloen. Ech hunn hannert mengem Réck geschafft, ech hu probéiert mäi Hiem erop ze zéien, sou datt de Boris den Zaubergurt gesinn. Wéi ech geplënnert hunn, hunn ech dem Boris säi Fanger gesinn, deen den Ausléiser dréckt.
  
  
  "Du besser leien", sot hien. "Gitt sécher datt ech dech schéissen wann ech muss."
  
  
  Hien huet et gemengt. Ech gestoppt Plënneren.
  
  
  D'Rona huet hir Geschwëster zréckgehalen. Ech hu séier op hatt gekuckt. Si huet net ausgesinn wéi eng Gejäiz. De Boris huet och gekuckt. Wéi säi Bléck op hir blo Broscht gefall ass, huet hien schrecklech ausgesinn.
  
  
  
  
  
  
  D'Rona huet erëm gekräizegt, eng Serie vu traureg Kläng gemaach, an huet e schüchterend Otem geholl. "Boris," sot si mat Tréinen an hiren Aen, "looss Dir him dat mir maachen?"
  
  
  Dunn hunn ech verstanen. D'Rona war méi professionell wéi ech erwaart hunn. Si hat den ale Blëtz vu Matgefill an den Ae vum jonke Mann gefaangen, an elo huet si domat gespillt.
  
  
  "Ech kann Iech net hëllefen," sot de Boris. "Dir musst dem Colonel soen wat hie wësse wëll."
  
  
  "Ech kann net," sot Rhona. „Ech weess näischt. Hell mécht mech schrecklech Saachen. Dir sidd net wéi hien, Boris. Ech gesinn d'Mënschheet an dir. Hëllef Mir w.e.g."
  
  
  Si war gutt, wierklech iwwerzeegend, an nëmmen hallef handele.
  
  
  De Boris huet seng Lëps gebass, awer huet de Kapp gerëselt. "Ech kann Iech net hëllefen."
  
  
  Wäertvoll Sekonnen sinn vergaangen. Ech hat e gewësse Betrag vu kierperlecher Fräiheet, genuch fir verzweifelt ze spillen - wann d'Rona mech kéint oflenken. Ech hunn hir opmierksam gemaach, dunn hunn ech spitz op de Pak Zigarette gekuckt, deen um Kaarten Dësch virum Boris louch.
  
  
  Si huet schwaach op him gelaacht an huet schwéier gesouch. "Ech verstinn, Boris," sot si. "Dir schafft fir wat Dir gleeft, grad wéi mir. Wat och ëmmer si mir gemaach hunn, ech weess et wier anescht gewiescht wann Dir zoustänneg wier."
  
  
  De Jong huet hir mat eppes ganz no un Dankbarkeet gekuckt.
  
  
  "Ech froen Iech net Är Iwwerzeegungen ze verroden," huet d'Rhona weider. "Awer kéint Dir eng kleng Faveur maachen?"
  
  
  "Wann ech kann", huet de Boris kaum héieren.
  
  
  "Ier dëst Béischt de Gorodin mech ufänkt ze folteren, zéien ech eng Zigarett op." Si krut en anere schwaache Laachen.
  
  
  "Dëst ass eng kleng Freed, awer vläicht déi lescht. Géif Dir mir eng ginn? "
  
  
  De Boris huet gezéckt, an huet dunn geknuppt. "Sécherlech." Hien huet de Rucksak virun him opgehuewen. "Dëst sinn Russen. Hues du egal? "
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. "Eng Zigarett ass eng Zigarett wann Är Nerven Erliichterung erfuerderen."
  
  
  "Et wäert schweier sinn," sot hien. "Ech kann Är Hänn net lassloossen."
  
  
  "Liicht et w.e.g. a setzt et a mengem Mond," huet si geäntwert.
  
  
  Et war e ganz Wäitschoss. Ech hätt nëmmen e puer Sekonnen. Ech hunn mech gespannt a gekräizt.
  
  
  De Boris huet eng Zigarett opgeléist, opgestan an d'Pistoul a säi Gürtel geluecht. Hien ass duerch d'Kabine gekräizt an huet eng Zigarett tëscht dem Rhona seng Lippen gesat. Wärend hie geplënnert ass, hunn ech meng Been aus der Kummer op d'Deck erofgesat a lues opgestallt.
  
  
  Ech war prett op him ze lungen wann hien sech ëm. Ech hat gehofft, datt hien iwwer Rhona wier, heiansdo d'Zigarett vun hire Lippen ophiewen. Awer offensichtlech géif hien op seng Plaz zréckkommen.
  
  
  An elo huet hien mech aus dem Eck vu sengem Aen gesinn. Hien huet sech schaarf op mech gedréint an huet de Luger gegraff. Awer dann hunn ech eng onerwaart Paus. Wéi de Boris sech op mech gedréint huet a sech ewechgedréit. Rona, si huet d'Knéien bal ënner dem Kinn opgehuewen, hir Féiss op d'Zil geriicht an se mat engem staarken Drock no vir geschloen. Dëst gouf mat erstaunlech Geschécklechkeet a Blitzgeschwindegkeet gemaach.
  
  
  De Boris hat eng Pistoul an der Hand, awer ier hien et konnt ophiewen, gouf hien op mech katapultéiert, sou datt hie säi Gläichgewiicht mat sou enger Kraaft verluer huet, datt hien op meng Féiss mam Kapp gefall ass, an de Luger ass op d'Deck gefall. Et huet nëmmen eng Split Sekonn gedauert fir meng gebandte Féiss opzehiewen, elo e Club mat duebel Lieder Sole, a säi Schädel mat hinnen ze briechen. Den éischte Schlag war beandrockend fir d'mannst ze soen, awer déi nächst dräi a séier Successioun, duerchgefouert duerch Sprangen op an no ënnen mat der voller Mooss vu mengem Gewiicht, hunn et an d'Vergiess geschéckt.
  
  
  "Aarm Boris," sot d'Rhona nodeems se iwwer sprangen a mat engem kranken Ausdrock op hirem Gesiicht op hien erofgekuckt huet, "Ech fänken bal un him gär ze hunn."
  
  
  Kapitel zéng.
  
  
  Ech hat keng Zäit fir meng Dankbarkeet a Bewonnerung auszedrécken fir dem Rona seng erstaunlech Beweeglechkeet a Geschwindegkeet am Moment vun der Wourecht. Ech war ze beschäftegt ronderëm d'Kabine ze kucken fir de schaarfe Rand vun eppes fir eis ze schloen. Awer op den éischte Bléck war et näischt méi schaarf wéi den stompegen Wénkel vun engem Spigellosen Büro.
  
  
  Duerno hunn ech e Leuchtstofflicht iwwer dem Bureau gemierkt. Natierlech war et net erreechbar, awer d'Tube konnt einfach briechen wann ech se mat eppes schloen. Ech hu vläicht mäi Luger vergiess, deen elo um Deck an der Géigend stoung. Ech sinn net e ganz gudde Schoss mat den Hänn hannert dem Réck; ausserdeem géif de Schoss ze vill Kaméidi maachen. Aus deemselwechte Grond konnt ech d'Waff net an d'Luucht werfen.
  
  
  Ech hunn meng gebonnen Knöchel iwwer de Rand vum Bett geklappt a gesat. Andeems ech meng Fersen géintenee schaffen, hunn ech et fäerdeg bruecht ee vu menge Schong ze léisen, sou datt en un den Zänn vu mengem rietse Fouss hänkt. Ech hat nëmmen Zäit fir eng probéieren. Ech hunn d'Been e puer Mol virsiichteg vun de Knéien ofgeschaaft, an dunn opgestan an esou gutt wéi méiglech riicht gemaach.
  
  
  De lockere Schong huet mäi Fouss verlooss an ass no uewen spiraliséiert. Et schéngt lues ze beweegen wéi ech nogekuckt hunn datt et Richtung säin Zil beweegt. D'Ferse vum Schong huet den Doudegen Zentrum vum Leuchtstofflicht getraff, wat zu engem vun de schéinste klengen Daumen resultéiert, déi ech je héieren hunn.
  
  
  D'Kabine ass däischter ginn an ech sinn laanscht de Buedem gesprongen, wou ech Glasscheren héieren hunn falen. Squatting a Gefill hannert mengem Réck, Ech hunn dënn Stécker vun Glas fonnt. Si waren scharf genuch
  
  
  
  
  
  
  mee déi meescht waren ze kleng. Ech hu mäi Wee duerch d'Schärft gepickt, ech hunn endlech ee fonnt, dee grouss genuch ass fir tëscht Daumen a Zeigefanger ze halen, an hunn de Band op meng Handgelenk gesinn. Wéi ech mam kromme Glas geschafft hunn, ass meng Hand op eemol naass ginn. Ech wousst, datt ech mech geschnidden hunn, awer meng Hänn waren ze numm fir Schmerz ze fillen.
  
  
  Wann et op d'mannst eng Notch an all Décke vum Band war, hunn ech meng Handgelenk verdeelt a si platzen aus. Am Däischteren ze schaffen, hunn ech de Klebstoff vu menge Knöchel räissen.
  
  
  "Fäerdeg," sot ech Rhona. "Sot eppes fir datt ech dech fannen."
  
  
  "Ech sinn hei," Dem Rona seng Stëmm koum aus der Däischtert.
  
  
  Ech sinn opgestan a sinn op de Klang vun hirer Stëmm gaang wéi ech héieren hunn, datt een d'Deck baussent der Kabinedier kraazt. Dunn huet d'Schlëssel opgemaach.
  
  
  Sprangen op d'Schutz, hunn ech mech géint d'Dier gedréckt. D'Dier ass opgaang, d'Luucht ass hannert dem Gorodin gegoss, dee fir eng Sekonn gezéckt huet. Et war eng Sekonn méi laang. Ech hunn hien direkt no riets an de Kiefer geschloen, sou datt Schockwellen meng Schëller erreechen.
  
  
  Ech hunn him an d'Taille gegraff wéi hien gesackt huet an hien aus der Dier gezunn. Ech hunn de Stiletto vum Gorodin sengem Gürtel gerappt an den Hugo op sengem Ënneraarm zréck an d'Schëller gerutscht. Et war genuch Luucht um Deck fir d'Wilhelmina ze fannen, an ech hunn och de Luger geholl.
  
  
  Ech sinn elo op d'Bett gaang, wou de Ron gedëlleg gewaart huet an d'Band vun hire Handgelenk a Knöchel räissen.
  
  
  "Loosst eis goen," hunn ech gejaut, an huet hatt geworf wat vun hirer Blouse iwwreg war. „Bleift hannert mir, ech probéieren eis iwwer de Rand ze kréien. Dëst ass eis eenzeg Chance.
  
  
  Mir sinn an de Gank gaangen. Ech hu probéiert meng Lager ze kréien. Op all Enn vum Gank konnt ech e Fluch vu schmuele Metalltrappen gesinn. Ech hat eng fofzeg-fofzeg Chance fir ze roden wéi eng Richtung sécher wier. Ech hu mäi Choix gemaach a sinn op d'Trap gelaf, Rhona no mir.
  
  
  Mee ech hunn de falsche Choix gemaach.
  
  
  Wéi mir um Enn vun der Trap ukomm sinn, hunn ech de Klang vu schwéiere Féiss héieren, déi no kommen. Ech hunn mäi Luger erausgezunn an op d'Männer geschoss wéi se erofgaange sinn.
  
  
  Mat menger fräier Hand hunn ech d'Rona op d'Säit gedréckt wéi e Kierper laanscht eis geflunn ass an d'Deck geschloen huet. Et war ee vun de Slavic Séifuerer. Mir héieren de Patter vu Féiss laanscht de Gank op der ieweschter Deck.
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréint an, no der Rona, op d'Trap um aneren Enn vum Gank gelaf. Ech konnt gesinn datt mir um ënneschten Deck waren a wousst datt mir zwee Niveaue musse eropgoen ier mir d'Gelänner erreechen.
  
  
  Mir hunn d'Metalltrappen erop gedonnert an op déi nächst Deck komm, grad wéi e Grupp vu Gorodin seng Männer ëm den Eck gerannt sinn. Ech hunn an hir Richtung geschoss, wat se just genuch verlangsamt huet fir datt mir déi nächst Trap erop lafe kënnen. Drënner huet een zwee Donnerschëss geschoss. D'Kugel sprangen aus dem Stahlskott, wéi mir op déi nächst Deck aus hirer Erreeche sprangen.
  
  
  An dësem Korridor waren et Dieren déi an d'Rettungsbootgebitt gefouert hunn. Ech hunn net dru geduecht fir ee vun de Schëffer ze befreien, mee do waren Rettungsjacken laanscht de Schotten gelagert, a wa mir e puer vun hinnen kéinte gräifen, kënne mir am Waasser iwwerliewen.
  
  
  Wéi mir duerch d'Dieren op d'Strooss ausgebrach sinn, stoungen dräi Crewmemberen tëscht eis an dem Gelänner. Ee vun hinnen hat eng Waff. Hien huet seng Waff fir Feier opgehuewe, mee Wilhelmina war schonn a menger Hand. Ech hunn eng Kugel an d'Stir geschéckt an hien ass op d'Gewier gefall. Ee vun deenen aneren Teammemberen huet d'Gewier geruckt fir et vum Doudegen ze befreien, an deen Drëtte huet eng Handpistoul aus senger Kleeder gezunn an e Schoss an eis Richtung geschoss. D'Wilhelmina huet geäntwert. De Bandit huet seng Këscht geknuppt an ass zréck op d'Gelänner gesprongen, iwwer d'Säit geklappt fir an de schwaarze Karibesche Pool drënner ze sprëtzen. Den Iwwerliewenden huet opginn fir d'Gewier ze befreien an ass op d'Heck gerannt.
  
  
  Ech hunn den Deckel vum Holzbehälter mam Label "Life Jackets" ofgerappt, awer hunn nëmmen een dobannen fonnt. Ech hunn et op d'Rona geworf, a si huet d'Schëller gezunn, probéiert d'Iwwerreschter vun hirer Blouse ze sammelen.
  
  
  Elo goufe schaarf Gejäiz héieren, an d'Leit vu béide Säiten sinn laanscht d'Deck op eis gelaf. Et ass Zäit Iech selwer ze retten. Ech hunn meng Hand op d'Rona gewénkt, op d'Gelänner geklomm, sinn op déi schmuel baussenzeg Ledge erofgaang an daucht.
  
  
  Am rosen Feierkampf fir ze flüchten, hunn ech déi rau Wonn op mengem zerbrachene Schädel vergiess. Ech erënnere mech dat gutt wéi ech d'Salzwaasser schwéier getraff hunn.
  
  
  Dunn sinn d'Luuchten ausgaang. Mee ech sinn geschwënn zu menger Sënn komm, hu mech wéi e gebrachene Heizkierper gekacht a Waasser gespaut.
  
  
  D'Gaviota war e puer honnert Meter gesegelt, awer elo koum et méi no, seng Sichluuchten hunn iwwer d'Waasser gespillt.
  
  
  De Wand huet staark geblosen an d'Mier war rau. Et wäert schwéier fir si sinn eis an dëser seeding Ozean Wüst z'entdecken. D'Waasser war waarm, awer voller onfrëndlech Kreaturen mat scharfen Zänn - an et war einsam.
  
  
  Alleng! Et ass mir virkomm, datt ech d'Rona net méi gesinn hunn zënter mir iwwer Bord sprangen. Huet si wierklech mat mir daucht? Ech konnt net sécher sinn. Ech sinn an engem breede Krees schwammen, an d'Waasser gefall, wéi Spotlights op mech blénken, awer ech konnt Rhona net gesinn.
  
  
  
  
  
  
  De Gaviota koum elo lues a lues op mech. Vu mengem Ausbléck um Waasserniveau huet et enorm a menacéiert ausgesinn. Ongeféier fofzeg Meter vu mir ass d'Schëff gestoppt an d'Luuchten hunn ugefaang methodesch hin an hier iwwer d'Waasser ze dréinen.
  
  
  Eppes Wäiss huet sech op de Wellen tëscht mir an dem Schëff gewéckelt. Ech konnt net riskéieren ze ruffen. Meng Stëmm huet liicht iwwer d'Waasser gedroen, an d'Schëffsmotore waren elo roueg. Ech sinn op den Objet am Waasser gekräizt, awer sinn abrupt opgehalen wéi meng Hand Stoff a Fleesch beréiert huet.
  
  
  Et war net Rona. Mat enger Mëschung aus Erliichterung an Enttäuschung hunn ech entdeckt datt et de Kierper vun engem Crewman war deen iwwer Bord gefall war nodeems ech hien erschoss hunn.
  
  
  De laange Fanger vun enger Sichluucht huet eis an der blannender Flam fonnt. Ech daucht direkt, loosst den doudege Matrous iwwer mech schwammen. Ënner Waasser hunn ech an d'Richtung vum Schëff gekuckt. Ech hunn d'gedämpft Geräisch vu Gewierer héieren an de Klang vu Kugelen, déi d'Waasser schloen.
  
  
  Wéi ech ukomm sinn, huet de Schëffsgehäuse viru mir wéi eng wäiss Stolmauer opgedaucht. Si hunn nach ëmmer um Deck geschoss an ech hunn de Klang vun engem Boot héieren, deen erofgesat gouf. Ech sinn laanscht den Heck zréck an d'Heck komm, wou ech mech sou gutt wéi méiglech ënner dem Iwwerhang verstoppt hunn. Hei war ech ausserhalb vun der Luucht an wier schwéier aus dem Boot ze gesinn, wann et net iwwer mech gerannt wier. Leider war et néierens fir d'Schinn ze gräifen, dofir hu mir missen duerch d'Waasser schwammen fir no beim Hull ze bleiwen.
  
  
  D'Boot huet am Mëttelschëff gesprëtzt, an d'Reeder sinn op d'Sëlwerfleck Waasser gerannt, op déi d'Spotlight gefall ass. Si sinn mat e puer staarke Schlag op d'Plaz komm an hunn de naasse Kierper an d'Boot geschleeft. Een huet geschwuer, ass dunn opgestan an huet de Gaviota duerch e Bullhorn geruff.
  
  
  "Et ass net de Carter oder d'Fra! Hien ass ee vun eis! »
  
  
  No enger Minutt vu schwiewender Rou, huet dem Gorodin seng Stëmm gebrach: "Gitt zréck u Bord. Mir sichen nach eng Kéier wann et hell gëtt."
  
  
  D'Boot ass gehorsam zréck op Gaviota a gouf u Bord gehuewen. D'Dagesliicht war nach ëmmer gutt siwe Stonnen ewech, an ech hat net erwaart datt ech ronderëm sinn wann et koum. Baséierend op enger ganz rauer Schätzung, hunn ech decidéiert datt mir iergendwou am Golf vun Honduras waren. Ech hunn e Kurs bei de Stäre gesat a soubal d'Kläng um Deck ofgestuerwen hunn, hunn ech ouni Sprëtz no Osten gepufft, wat, wéi ech berechent hunn, d'Richtung op dat nootste Land war. D'Waasser war nach ëmmer waarm an d'Mier war berouegt genuch fir Schwammen méi einfach ze maachen. Mat Gléck kann ech et op e puer Land maachen oder vun engem frëndleche Boot gesinn.
  
  
  Roueg schwammen, lues bewegt fir meng Energie ze konservéieren, hunn ech mech erëm gefrot wat mam Rona geschitt wier. Ech gefillt déif Trauer.
  
  
  Kapitel eelef
  
  
  Et war Dagesliicht, ganz rosa a Gold iergendwou vir, wéi ech d'Karibik Mier geschloen, schwammen, geschloen hunn. Meng Kierperhëtzt war virun Stonnen opgeléist, an dat eemol waarmt Waasser huet sech elo äiseg gefillt. Wann et hell genuch war, hunn ech opgehalen fir den Horizont ze scannen. Am Ufank hunn ech kee Land a Siicht gesinn, a meng Muskelen hunn aus Protest gejaut, datt ech weider schwammen ouni sichtbar Belounung. Dunn hunn ech e brong Fleck gemierkt, wou d'Blo vum Mier an den Himmel am Oste begéint sinn. Äerd. Ech hunn decidéiert datt et entweder Honduras war oder, wann d'Stréimunge mech nërdlech gedroen hunn, Yucatan. Et war net vill wichteg. All Stéck dréchen, haarde Buedem ass wëllkomm.
  
  
  Ech hunn mech e puer Minutten ginn fir ze schwammen, dunn ëmgedréint an hunn de laangen, einfache Crawl op de wäiten Ufer ugefaang. No enger Zäit krut ech Firma.
  
  
  Am Ufank war et just e Ripple op enger glaterer Uewerfläch op meng riets. Wéi ech op d'Waasser gaang sinn, hunn ech nogekuckt an nei Ripples gesinn. Dann nach een. An eng aner. Ech wousst wat et war och ier déi éischt Sichelfërmeg dorsale Fin op der Uewerfläch erschéngt.
  
  
  Haien.
  
  
  Wéi ech opgehalen hunn ze beweegen, hu se d'Richtung geännert, virun mir gekräizt, an dunn zréckgedréit, elo méi no. Ech konnt dräi vun hinnen erausstellen, obwuel ech keen Zweiwel hat datt et Frënn an der Géigend waren. Wéi ech an d'Waasser ënnergaange sinn, konnt ech se op enger Distanz vu ronn fofzeg Féiss kloer iwwer mech kreesen. Si haten d'Schiefer zréck a wäiss Ënnerbau vun engem bloen Hai. Och wann de wäisse Hai e méi haltege Mann-Iesser ass, ass de bloe Hai net mäi Liiblingsschwammebegleeder op laang Distanz.
  
  
  Déi dräi Exemplare ronderëm mech waren tëscht aacht an zéng Féiss laang. Ech war e komeschen Andréngen an hir Waasser - knaschteg, lues, vläicht geféierlech, awer e potenziell Iessen. Vun Zäit zu Zäit géif ee vun deenen dräi op mech rennen an dann fortgoen, wéi wann ech meng Reaktioun testen. Ech wousst, datt fréier oder spéider ee vun hinnen géif kommen an mech mat hiren schaarfen Zänn schloen.
  
  
  Ech schwammen weider Richtung de Gruet vum Land. Mat Ustrengung hunn ech mäi Schlag lues a entspaant gehalen, wéi wann ech guer net vun den dräi Raubdéieren gestéiert wieren. Et war méi fir mäi Benefice wéi fir hir; du placéiert den Hai net.
  
  
  Meng Begleeder sinn stänneg méi no gewuess wéi ech mäi schmerzhafte Fortschrëtt a Richtung Ufer fortgesat hunn. Glécklecherweis war d'Blutt scho laang vun der Wonn um Kapp an de Schnëtt um Daumen ewechgewäsch.
  
  
  
  
  
  
  
  wou ech et mam Leuchtstoffglas geschnidden hunn. Wann ech frësch Blutt an d'Waasser ronderëm mech gespillt hunn, géifen d'Haien net zécken, mech an d'Stécker ze räissen.
  
  
  Wärend meng Opmierksamkeet op d'Haien konzentréiert war, hunn ech de brong Segel tëscht mir an dem Land net gemierkt, e bëssen no Norden. Well ech d'Gréisst vum Boot net wosst, konnt ech d'Distanz dozou net bestëmmen. Awer et ass op mech komm, an ech hunn geeschteg probéiert eraus ze kommen an et ze beschleunegen. Mat Segel war et onwahrscheinlech vun der Gaviota ze kommen, an och wann et wier, géif ech léiwer meng Chancen mat der Crew vum Gorodin huelen wéi mat den déidlechen Torpedoen, déi ëmmer op mech kommen.
  
  
  Wärend ech dës Gedanken geduecht hunn, ass eppes direkt ënner mir gerannt. Et huet mech net beaflosst, awer d'Turbulenz huet mech wéi e Kork am Waasser gedréint. Meng Spillkomeroden hu sech op Ugrëff virbereet.
  
  
  Ech hunn opgehalen ze schwammen an hunn verzweifelt meng Waffen op d'Boot gewénkt. Ech konnt net soen ob ech gesi ginn, mee d'Boot ass weider a meng Richtung gesegelt, wat berouegend war. Wéi en aneren Hai just sechs Féiss vu mir ass, hunn ech den Hugo aus senger Mantel gezunn an d'Hëllef prett ënner Waasser gegraff. De Stiletto huet d'Chance net vill geännert géint dräi Attentäter déi all tëscht dräi a véierhonnert Pond waacht, awer et huet mir eng Chance ginn.
  
  
  Ech hunn e puer Mol gedaucht fir d'Haien ze kucken, wärend ech meng Aen op dat kommend Boot halen. Elo huet en aneren Hai vu senge Komeroden ofgebrach an mech ugegraff. Et gëtt eng populär Theorie datt well de Mond vun engem Hai op der Ënnersäit vu sengem Kapp läit, muss en op de Réck rullen fir ze bäissen. Gleeft et net. Wann den ënneschte Kiefer scharnéiert, mécht en ominéise Crescent an eng déidlech, geckeg Höhl op. En Hai kann aus bal all Positioun duerch dech kauen.
  
  
  Dëst huet decidéiert mech direkt unzegräifen. Ech sinn ënner der Uewerfläch gaang fir hien op déiselwecht Manéier ze treffen, sou e klengt Zil wéi méiglech ze presentéieren. Hie war op mech wéi eng blo-schwaarz Ënnerwaasser Rakéit ier ech den Hugo an eng defensiv Positioun kréien konnt. Mënschlech Manöverbarkeet ënner Waasser ass am beschten limitéiert. An et war nëmmen Zäit fir mech opzewerfen an déi rieseg schwaarz Form ënner mech ze loossen. Et war sou no, datt dem Hai seng käreg Haut meng Schëller kraazt.
  
  
  Fannen mech defenslos, den Hai huet direkt Richtung geännert an ass mat deenen zwee aner bäikomm. Hir opgereegt Beweegungen hu virgeschloen datt si sech op eng konzertéiert Attack virbereeden. Wann ech d'Boot kucken, hunn ech gemierkt datt et en einfacht Holzboot mat engem Segel war. Kleng, däischter Haut stoungen am Béi a weisen op mech. Si schéngen ze jäizen, awer ech hunn d'Wierder net héieren.
  
  
  D'Réckfinn huet duerch d'Waasser an der Géigend geschnidden. Dës Kéier sinn ech méi déif gedaucht an och den Hai. Hien huet en Ëmwee ënner mir gemaach a goung no uewen, seng Kiefer wäit op, seng béis Ae schéngen mech erauszefuerderen. Ech somersaulted an vermeiden déi déidlech Zänn vun Zentimeter, mä dës Kéier Hugo war prett. Ech hunn d'Blade an den ieweschte Bauch vum Hai gestach. Mäin Aarm huet geruckt wéi wann ech vun engem séiere Gidderzuch geschloen ginn, awer ech hunn festgehalen, wéi de Moment vum Hai eis souwuel no uewen gedroen huet an d'Stiletto-Blade duerch déi haart wäiss Haut vu sengem Bauch geschnidden ass.
  
  
  Ier mer d'Uewerfläch erreecht hunn, hunn ech vum blesséierten Hai ewechgedréckt, deen e Spuer vu donkelrout Blutt wéi Damp hannerlooss huet, eng Darmschleife, déi aus enger Spalt laanscht säi Bauch erausstécht.
  
  
  Ech sinn opgestan an ass vum ëmbruechte Mäerder fortgaang, nëmmen eemol zréckkucken fir ee vu senge rezente Frënn ze gesinn, hien an de Bauch räissen a gewaltsam e grousse Stéck Fleesch an Entrails ofgerappt. Den drëtten Hai war net wäit hannendrun.
  
  
  Ech sinn op d'Uewerfläch geklommen an hunn séiss, frësch Loft an d'Lunge otem. No enger Minutt hunn d'Oueren opgehalen an ech héieren Stëmmen. Zéng Féiss hannert mir huet d'Boot an engem liichte Schwell gewackelt, d'Segel huet reift. Am Boot ware véier Männer. Si ware kuerz an donkel, mat delikaten Features, déi symmetresch op klengen, ronne Käpp gesat hunn. D'Wierder, déi se geschwat hunn, ware fir mech onverständlech, awer ech hunn geléiert datt et eng Maya Sprooch war, eng antik Sprooch vu méi niddereg Mexiko, déi elo am südëstlechen Deel vum Yucatan, Quintana-a-Ru geschwat gëtt.
  
  
  Braune Waffen op muskuläre Waffen hunn mech erausgezunn an hunn mech aus dem Waasser an d'Holzboot gezunn. Ech héieren e Klang hannert mir, hunn ech mech ëmgedréit an de bluddege Schaum um Waasser gekuckt, wou zwee Haien de blesséierte Mann a Stécker gerappt hunn. An e puer Minutten wier ech nächst.
  
  
  Ech hunn meng Hänn an Dankbarkeet fir meng Retter erweidert, awer hir zouen Aen an onpassiv Gesiichter hunn net geäntwert. Ee vun hinnen huet mech gezeechent an de Bogen ze sëtzen. Ech hunn dat gemaach, a si hunn d'Segel erofgelooss. De Wand huet d'Leinwand gefaangen, an de liichte Boot schéngt iwwer d'Waasser eropzeklammen an op d'Ufer ze rennen.
  
  
  Kapitel zwielef
  
  
  Wéi d'Boot glat a roueg Richtung Ufer geplënnert ass, hunn meng Efforte vun de leschte siechzéng Stonnen ugefaang mech opzehalen. De Kampf an der Flucht vu Gaviota, de laange Schwammen an d'Schluecht mat Haien hunn mech midd. Ech wénken an zougemaach meng Aen hinnen e Rescht ginn, an no enger zweeter - also
  
  
  
  
  
  De Buedem vum Boot schéngt de Kies ze schrauwen, an d'Leit sinn aus der Grupp vun Hütten gelaf fir d'Schëff un d'Land ze zéien.
  
  
  All Aktivitéit gestoppt wéi ech erausgaang sinn an op der Plage stoungen. Keen vun de Maya stoungen méi héich wéi mäin Armpit. A wéi meng Bootskollegen hunn si weder Begréissung nach Feindlechkeet op hire Gesiichter gewisen, obwuel si mech mat e bësse Virwëtz ugekuckt hunn.
  
  
  Dëst waren d'Nokommen vun den haarden a rebellesche Mayaen, déi während den Deeg vun der Kolonisatioun ni der spuenescher Herrschaft ofginn hunn. Nom 1847 Revolt am westlechen Yucatan gouf vun de Spuenien zerstéiert, déi an d'Dschungel vu Quintana Roo geflücht hunn, wou bewaffnete Resistenz an d'20. Och elo sinn difern Dierfer wéi déi, wou ech geholl gi sinn, ganz un hiren eegene Geräter vun der Bundesregierung iwwerlooss fir sech selwer no alen Stammtraditiounen ze regéieren.
  
  
  Zwee Männer aus engem Fëscherboot si vu béide Säiten op mech komm. Jiddereen huet eng kleng brong Hand op mengem Ielebou geluecht an mech no vir gedréckt. Ech wousst net ob si mech begleeden oder mech gefaange huelen.
  
  
  Si hunn mech duerch en Duerf vun ongeféier zwanzeg Haiser tëscht Reie vu rouege, oppassen Maya Leit gefouert. Mir stoungen virun enger méi klenger Hütt wéi déi aner um baussenzege Perimeter vum Duerf. Den Daach war Daach, an et waren keng Fënsteren an de Schlammmaueren.
  
  
  Wéi ee vu menge Begleeder ugefaang huet mech duerch d'Dier ze guidéieren, huet hien de Metallklump vun der Wilhelmina gedréckt, déi nach ëmmer géint mäi Oberschenkel gedréckt ass. Hien huet mäi fiichten Hiem opgehuewen an e Luger erausgezunn.
  
  
  "Pistola!" - huet hien geschnappt, dat éischt Wuert op Spuenesch, dat ech vun deenen zwee héieren hunn.
  
  
  "No se funciona," sot ech him. Et war wouer. D'Waff huet net geschafft nodeems se iwwer Nuecht a Salzwaasser ënnergeet ass. "No tiene balas," Ech dobäi. Och richteg. Ech hunn all meng Munitioun op Gaviota zréckgezunn.
  
  
  Keng Äntwert vu Maya. Anscheinend woussten si nëmmen e puer Wierder Spuenesch. Nodeems hien d'Wilhelmina konfiskéiert hat, huet den Indianer mech an d'Hütt gedréckt an d'Holzdier hannert mir zougeschloen. Hien huet mat sengem Begleeder an der Maya Sprooch geschwat. Vun hirem Toun hunn ech verstanen datt ee vun hinnen do soll bleiwen an d'Dier bewaachen, während deen aneren op e puer Geschäft fortgaang ass. Ech hunn mech op de kompaktéierten Äerdbuedem gesat an op d'Mauer geluecht.
  
  
  Fir déi éischte Kéier a ville Stonnen hunn ech un d'Missioun geduecht, déi mech an d'Karibik bruecht huet. War et wierklech eréischt gëschter, datt ech op der Grenz war, e Komplott mat engem Koffer an enger Bomm ze besiegen, wéi ech mat engem Luger an der Hand Richtung Fedor Gorodin geplënnert sinn? Wéi och ëmmer, wéi wäit sinn ech vun eppes ze maachen fir d'nuklear Zerstéierung vun New York an dräi weider Deeg ze verhënneren.
  
  
  Ech hu probéiert meng Gedanken zréck op meng aktuell Situatioun ze bréngen, awer eng Visioun vum Rhona Vollstedt, e schlanke Greyhound an Nordic Blond, huet duerch mäi Geescht geblénkt. Wou war si elo? Dout? Et ass besser ze erdrénken wéi vum Gorodin aus dem Mier erausgerappt ze ginn.
  
  
  D'Dier zu menger Hütt ass opgaang an zwee vu menge Wiechter sinn erakomm. Mat Gesten a Gréiss hu si kloer gemaach, datt ech si soll begleeden. Ech sinn opgestan a si mat hinnen zréck an d'Duerf gaang.
  
  
  Mir koumen an eng Hütt méi grouss wéi déi aner. Eemol wäiss gemoolt, ass et lues a lues gro ginn. Zwee Mayanen hunn mech duerch d'Dier gefouert, dunn opgehalen virun engem ale Mann op enger Plattform souz. Hien hat knaschteg gro Hoer an e Gesiicht esou haart a gekräizt wéi eng Walnussschuel.
  
  
  Hien huet eng kromme Hand opgehuewen a meng zwee Wiechter hunn sech zréckgezunn, mir eleng mat him gelooss.
  
  
  "Ech sinn Cholti," sot hien an enger staarker, déif Stëmm, déi fir säin Alter a seng kleng Këscht onpassend ausgesäit. "Hei sinn ech den El Jefe, de Leader."
  
  
  "Ech sinn geéiert," sot ech, "a frou een ze fannen deen Englesch schwätzt."
  
  
  "Am Duerf sinn ech deen eenzegen deen Englesch schwätzt", sot hien houfreg. "Ech sinn an d'Schoul zu Merida gaang. Ech géif meng Jongen léieren, awer si wëllen d'Yankee Sprooch net wëssen. Dunn ass hien roueg gefall, seng Hänn a sengem Schouss geklappt, op mech gewaart fir ze schwätzen.
  
  
  "Mäi Numm ass Nick Carter," sot ech. "Ech sinn en Agent vun den USA. Wann Dir mech mam Telefon an déi nächst Stad kéint huelen, wier ech dankbar. Ech wäert Iech gutt bezuelen.
  
  
  "Si hunn mir gesot datt Dir eng Waff hätt," sot de Ciolti.
  
  
  "Jo. A menger Aarbecht muss ech mech heiansdo verteidegen, heiansdo ëmbréngen."
  
  
  "Wäiss Leit sinn net ganz wëllkomm zu Quintana Roo, Carter. Ech hu guer net gär wäiss Leit mat Waffen. Meng Leit goufe vu wäisse Männer mat Waffen ganz schlecht behandelt.
  
  
  "Ech wëll Iech oder Är Leit net schueden, Jefe. D'Leit, déi ech kämpfen, si béis Leit, déi déi grouss Stied vu mengem Land wëllen zerstéieren an esou vill vu menge Leit ëmbréngen.
  
  
  "Wat soll dat fir eis hei zu Quintana Bur bedeiten?
  
  
  "Wann dës béis Leit erlaabt sinn ze gewannen, wäert keng Plaz op der Welt vun hinnen sécher sinn, och net Äert Duerf. Si hu just eng Insel am Pazifeschen Ozean zerstéiert, wou d'Leit vill wéi Är eege waren.
  
  
  "Sot mir wéi Dir um Mier opgehalen hutt, Nick Carter."
  
  
  Ech hunn him eng Geschicht erzielt aus der Zäit wou Rona an ech op engem Croisièreschëff an Antigua ukomm sinn. Cholti nolauschtert mat sengen Aen enk, seng Ae bal zou, seng Hänn onbeweeglech op de Knéien. Wéi ech fäerdeg war, souz hien eng ganz Minutt do.
  
  
  
  
  
  
  an der Rou. Dunn hunn seng Aen opgemaach an hien huet mäi Gesiicht studéiert.
  
  
  "Ech gleewen dir, Nick Carter,"Hien huet gesot. "Deng Stëmm läit net an Är Ae soen d'Wourecht. Den Telefon deen Dir sicht kann am Norden zu Wigfa Chico fonnt ginn. Ech géif dech dohinner huelen, awer ...
  
  
  "Awer wat?" Ech hu virgeschloen.
  
  
  "Dir sidd e wäisse Mann. Dir hutt eng Waff an eist Duerf bruecht. Aus dëse Grënn wëllen meng Leit Iech dout. Si wäerte mech als el jefe lauschteren, a vläicht kann ech hinnen gleewen, wéi ech maachen, datt Dir eis kee Schued mengt. Awer et gëtt een deen net rësele kann."
  
  
  "Wien ass dat?" Ech gefrot.
  
  
  "Säin Numm ass Tikhok. Hien ass mäi Jong. Wann ech stierwen, wäert hien hei zoustänneg sinn. Ech fäerten, datt dat ganz geschwënn geschitt. Den Tikhok wäert ni averstane sinn Iech ze loossen, bis Dir him begéint.
  
  
  "Rann an hien? Ech hu geduecht datt Dir gesot hutt datt keen hei Englesch schwätzt.
  
  
  "Et ginn aner Sproochen," sot den ale Mann. "Mäi Jong waart op dech elo bei mengem Haus. Wéi Dir Iech mat him behuelen wäert Äert Schicksal bestëmmen. Et soll sinn ".
  
  
  "Ech verstinn", hunn ech dem ale Mann gesot. Cholti wénkt op d'Dier vu senger Hütt. Ech hunn mech ëmgedréint a lénks.
  
  
  Ier ech zwee Schrëtt an d'Klärung virum Cheffenhütt gemaach hunn, ass eppes mat engem Crash duerch d'Loft geflunn an op de Buedem op meng Féiss geschloen. Et war e sechs-Fouss Speer, seng schmuel, doppelseiteg Tipp am Buedem begruewen.
  
  
  Op der Géigendeel Säit vum Kläranlag stoung e jonke Mayan, plakeg bis an d'Taille, seng brong Haut stramm a glänzend iwwer stramm Muskelen. Hien huet den Zwilling géint d'Spuer bei menge Féiss gedréckt, an hält hien an engem Wénkel an der traditioneller Erausfuerderung. Ronderëm eis waren d'Dierfer, hir Gesiichter impassivéiert awer hir Ae virsiichteg.
  
  
  Also ass dëst den Tikhok, de Jong vum Leader. Dëst war de Mann, deen ech an der Schluecht konfrontéiert hätt, wann ech d'Duerf lieweg verloossen. Awer wann ech hien ëmbréngen, wäert säi Papp mir d'Vigia Chico gesinn loossen? Och wann den ale Mann d'accord ass, loossen seng Leit mech liewen? Iergendwéi hunn ech den Tychok missen besiegen ouni him seng Éier ze entzéien.
  
  
  Ier ech d'Spies beréiert hunn, hunn ech den Hugo bewosst aus mengem Ënneraarm erausgeholl. Ech hunn de Stiletto opgehuewen fir d'Dierfer ze gesinn, dunn hunn ech en an d'Dier vun de Cheffenhütte spiral geschéckt, wou se hänke bliwwen, de Grëff rëselt. Och wann et keng hörbar Äntwert vun den Beobachter war, hunn ech eng ënnerierdesch Genehmegung gefillt.
  
  
  Duerno hunn ech d'Spuer aus dem Buedem gezunn an an der selwechter Positioun wéi Tikhok gehal, an d'Mëtt vun der Clearing geplënnert. Do hu mir d'Spëtze vun de Speer beréiert an enger Salut, déi komesch un déi an engem Quartier benotzt erënnert. Den déidlechen Ënnerscheed war datt eis Speer zwielef Zoll Stahl duerchbrach hunn, e Blade deen fäeg ass e Mann ze impaléieren oder e Glied aus sengem Kierper ze schneiden.
  
  
  Ech hunn e Schrëtt zréck an enger bereeter Haltung geholl, an den Tycho huet direkt attackéiert, de Grëff vu sengem Spuer no uewen geschwenkt. Ech hunn meng Spuer erofgelooss fir de Schlag ze blockéieren, dunn hunn ech se séier opgehuewen fir d'Blade ofzeleeën, déi mäi Schädel opgedeelt hätt.
  
  
  Meng Äntwert war meng eegen Äntwert, déi Maya virausgesot a blockéiert hat. Hien ass dunn geplënnert fir den erwaarten Schlag entgéintzewierken, awer ech hunn einfach mat der Klinge gefënscht an op der Säit den Hënneschten op seng Këscht gedréint. Den Tikhok huet vu Péng gekrasch, awer huet seng Speer fäeg gekräizegt, prett fir de fatale Schlag ze blockéieren.
  
  
  Mir sinn zréckgezunn, sinn zréck an eis ursprénglech Positioun, an d'Schluecht huet erëm ugefaang.
  
  
  D'Konscht vum Quartier ass op vill Manéiere sou formaliséiert wéi Fechter oder souguer danzen. All Hit huet e Block, all Block bewegt e Konter. Déi eenzeg Kläng am Yucatan Clearing waren d'Klang vun de Schaften an d'Klang vun de Blades, ënnersträicht duerch déi schwéier Atmung vum Tychok a mir. Méi wéi eng Kéier hunn ech eng Ouverture gesinn fir de Punkt vun engem Speer duerch ze fueren, awer huet mäi Schub just genuch verlangsamt fir de jonke Mayan e Block ze maachen. Ech hunn et fäerdeg bruecht säin eegene Blade vu mir ewech ze halen bis elo, ausser e Krunn an der Säit, déi e Crimson Fleck op mengem Hiem hannerlooss huet.
  
  
  Den Duerchbroch ass komm, wéi ech de Speer aus enger vu sengen Hänn mat engem duebelen Upslash geschloen hunn, wann hien en normale Upslash an Slash Attack erwaart huet. Mat sengem Speer, deen nëtzlos an enger Hand hänke gelooss huet, war dem Tychok säin Hals op meng Blade ausgesat. Ech hunn de Schub e Fraktioun vun engem Zoll op d'Säit geréckelt, kaum d'Haut geschnidden. Ech hunn an den Ae vum Maya gesinn datt hie wousst wat ech gemaach hunn.
  
  
  Nodeems hien d'Kontroll vu sengem Speer erëmgewielt huet, huet den Tychok mat déidlecher Ferocity reprochéiert. Ech hunn de Wee fir seng Attack gemaach an hunn ugefaang ze fäerten datt den Duell nëmmen am Tychok sengem Doud oder mäin Enn kéint.
  
  
  D'Enn ass mat erstaunlecher Plötzlechkeet komm. Roueg héich op mech gesprongen, dunn geknackt an huet den Hënneschten dovunner wéi e Baseball Fliedermaus geschloen, mech just iwwer meng Knöchel gefaangen an meng Been ënner mir erausgeschloen. Ech sinn op de Buedem gefall an sinn op de Réck gerullt just zu Zäit fir ze gesinn datt d'Klingen vum Tychok säi Speer mäi Gesiicht duerchbriechen. An der leschter Sekonn huet et sou no bei mengem Ouer an de Buedem gestierzt, datt ech seng Hëtzt gefillt hunn.
  
  
  Ech sprangen op meng Féiss, Spuer prett erëm, a konfrontéiert de Feind. Et war en neie Message a sengen Aen - Kampf Kameradschaft. Mir waren och elo. Ech erspuert säi Liewen, wat hien net konnt verzeien bis
  
  
  
  
  
  erspuert meng.
  
  
  Ech hunn gespillt. E Schrëtt no vir gemaach hunn, hunn ech meng Blade Richtung Tychok a Begréissung gebéit. Hien huet seng eege Speer erof bruecht fir mäin ze treffen, an d'Schluecht war eriwwer. Mir hunn eis Waffen erofgelooss an de Handgelenk gegraff, Maya-Stil. D'Duerfbewunner hunn zoustëmmend geschwat, a fir d'éischte Kéier hunn ech Laachen op déi donkel Gesiichter vun den Indianer gesinn.
  
  
  Den ale Chef ass bei eis komm an huet mam Tihok an der Maya Sprooch geschwat. Hien huet sech dunn op mech gedréint a gesot: „Ech hunn mäi Jong gesot, datt hien dapere a mat Éier gekämpft huet. Ech soen Iech datselwecht, Nick Carter. D'Stad Vigia Chico kann an enger Stonn erreecht ginn. Zwee vu menge stäerkste Männer wäerten Iech mam Kanu dohinner huelen.
  
  
  Hien huet mir e Pak an waasserdicht Stoff gewéckelt. "Dir musst Är Pistoul botzen an ueleg ier d'Salzwaasser dréchent, oder et wäert nëtzlos sinn géint déi béis Männer déi Dir sicht."
  
  
  Ech hunn him Merci gesot an den Hugo aus der Hüttdier erausgezunn. Ech sinn dunn zwee muskulär Männer gefollegt, déi scho gewaart hunn, mech an de Kanu ze huelen.
  
  
  Dräizéng
  
  
  D'Kanorees laanscht d'Küst war séier a roueg. Zwee Mayanen hunn eis direkt um Rand vun der Surf begéint. Keen vun hinnen huet geschwat.
  
  
  Mir si bei Vigla Chico u Land gaangen, eng Siidlung déi dräimol esou grouss ass wéi dat Duerf dat mir verlooss haten. D'Wunneng schénge méi permanent, an d'Eisebunnsbunnen am Osten hunn um baussenzege Rand vun der Stad opgehalen. Meng Reier hunn mech op eng Plaz geholl, wou et mir ausgesäit datt dëst d'Haus vun engem lokale Chef war, huet kuerz mat him an der Maya Sprooch geschwat an huet mech op eemol verlooss ouni ze kucken.
  
  
  Ech gefrot fir eng Telefonsnummer a gouf zu engem allgemenge Gebai geholl, datt anscheinend als Schoul gedéngt, allgemeng Buttek, Reunioun Sall, Lager, a méi. Den Telefon war e fréie Modell mat engem robusten Holzgehäuse an engem Grëff op der Säit.
  
  
  Déi nächst zwou Stonne ware verbruecht fir op Merida ze kommen, d'Haaptstad vum Yucatan, a vun do duerch e Labyrinth vu Repeater an Zwëschenoperateuren, bis déi vertraute Stëmm vum David Hawk Analy iwwer d'Linn koum.
  
  
  Ech sot him wou ech war an huet him eng kondenséiert Versioun vun wéi ech do ukomm, geschwat séier aus Angscht datt mir Kontakt zu all Moment verléieren kéint.
  
  
  "Ech brauch e séiere Wee aus hei," sot ech him. "Et gëtt eng Eisebunn, awer anscheinend muss den Zuch nëmmen eemol all total Sonnendäischtert goen."
  
  
  "Ech bréngen Iech en Helikopter. Wat ass de Status vun der Missioun? "
  
  
  "D'Koffer kommen u Bord vun der Gaviota vu Curaçao. De Fyodor Gorodin schéngt de Chef vun der Operatioun mam Zhizov ze sinn, anscheinend an hirem Sëtz an nëmmen heiansdo op der Strooss. Et gëtt keng Bestätegung datt de Knox Vornov d'Schlësselpersoun ass, awer d'Beweiser si staark genuch fir eis et sécher ze betruechten. Ech hu gezéckt, dunn bäigefüügt: "Mir hunn d'Rhona Vollstedt verluer."
  
  
  "Et deet mir leed dat ze héieren, Nick," sot den David Hawk. Ech wousst hien et gemengt. Als Direkter vun AX war hien mam Doud vertraut, awer de Verloscht vu sengem Agent huet him méi déif verletzt wéi vill mierken. "Kanns du hei alleng schaffen?" hien dobäi.
  
  
  "Ech kann, awer et wier flott wann et een mat dësem Territoire vertraut wier. Et gëtt däischter hei an ech brauch Iech net drun ze erënneren datt mir op enger Frist sinn."
  
  
  "Natierlech net," sot Hawk dréchen. "Waard eng Minutt."
  
  
  Fir e puer Sekonnen huet den Telefon roueg a mengem Ouer geknackt, an ech wousst datt den Hawk Informatioun op säin Desktopcomputer aginn. Dunn ass hien zréck mat der Äntwert:
  
  
  "D'CIA huet en Agent mam Numm Pilar zu Veracruz. Si wäert Iech do am Bahia Bonito Hotel kontaktéieren.
  
  
  "Si?"
  
  
  "Jo, Nick, et gesäit aus wéi wann Dir Gléck hutt. Ech krut gesot datt et e roude Kapp ass, gutt ausgestatt mat ... äh ... all zousätzlech Ausrüstung. Den Hawk huet den Hals gekläert, dunn an engem aneren Toun weider. "Kënnt Dir arrangéieren fir en Helikopter bei Vigia Chiu ze landen?"
  
  
  "Recht hannert dësem Gebai gëtt et e Clearing. Wéi séier kënnt Dir den Helikopter schécken? »
  
  
  "Ech muss duerch de Staatsdepartement schaffen. Wann se op Punkt sinn, hutt Dir e Vugel an dräi bis véier Stonnen.
  
  
  "Fin. Ech wäert suergen, datt d'Landungsberäich mat Flares oder Bränn beliicht. Wéi mir dës Detailer diskutéiert hunn, ass et mir opgefall, datt ënner normalen Ëmstänn sou Informatioun ni onverschlësselt iwwer ëffentlech Telefonslinnen iwwerdroe géifen. D'Ëmstänn waren awer alles anescht wéi normal;
  
  
  "Dir wäert Sue brauchen," sot Hawk. "Ech waarden bei Ärem Hotel a verschiddene Zentralamerikanesche Währungen. Eppes anescht?"
  
  
  "Jo. Mäi Luger huet e Salzwaasserbad geholl, also wëll ech e Waff Botzkit op der Hand hunn. 9mm Munitioun och."
  
  
  "Et wäert op Iech waarden." Et war eng Paus op der Linn, wéi wann den Hawk nach eppes bäigefüügt hätt. Awer dunn huet hien just gesot: "Du hues méi wéi Gléck, Nick."
  
  
  Ech hat eng Aarbecht, wou ech de lokale Duerfchef iwwerzeegt hunn Signalluuchten fir en Helikopter ze schécken. Hie wollt mir net hëllefen. D'Awunner vu Vigia Chico waren e bësse manner feindlech géint d'Äussewelt wéi d'Mayans am Duerf op der Küst, awer hir Verbindunge mat den alen Traditiounen bloufen staark. Wäiss Leit koumen selten op Yucatan op Friddensmissiounen, an d'Leit waren net gär ze treffen
  
  
  
  
  
  
  ee vun hire fléien Autoen.
  
  
  Ech hunn endlech hir onwuel Zesummenaarbecht déi al äusgeleiert Manéier gewonnen. Verspriechen hinnen Suen. Privat hat ech gehofft, datt de Staatsdepartement CIA Pilot e bësse Sue géif bréngen. Et wier e bëssen désagréabel aus der Vigia Chico erauszekommen, wann d'Awunner mengen, si wieren dupéiert.
  
  
  An den nächsten Stonnen hu sou Bedenken am Réck vu mengem Kapp geluet wéi ech d'Placement vun Signalluuchten iwwerwaacht hunn. Et war vill dréchen dout Holz ronderëm, also hunn ech sechs Bränn an engem Krees opgeriicht fir d'Landungszone ze skizzéieren.
  
  
  Soubal d'Feier gebrannt hunn an d'Klärung beliicht war, hunn ech mech gesat a gewaart. A waart. A waart.
  
  
  Ech hätt gewosst, datt d'Saache mam involvéierte Staatsdepartement net sou glat géife goen. Wéi ech den Toun vum Helikopterrotor héieren hunn, war et Sonnenopgang, a meng Feier Crew war definitiv net zefridden mat der Verzögerung. De Pilot huet eise klenge Grupp gesinn an huet säi Schëff era bruecht an huet eng rieseg Wollek mat décke rout-bronge Stëbs opgeschoss.
  
  
  Den Numm vum Pilot war Martin. Hie war en dënnen jonke Mann mat enger spitzen Nues. Mir hunn IDen austauscht wéi d'Duerfbewunner sech ronderëm gedronk hunn, den Helikopter mat groussem Verdacht ugesinn.
  
  
  "Ech hoffen, datt si e puer Suen mat Iech geschéckt,"Ech gesot.
  
  
  "Geld? Firwat?"
  
  
  "Fir mat de Signalbränn ze hëllefen, hunn ech dëse Leit eng Bezuelung verspriechen."
  
  
  De Martin huet sech op den hellen Himmel gedréckt. "Ech weess net firwat Dir Signal Luuchten gebraucht huet; bal e ganzen Dag.
  
  
  "Wann ech en Helikopter gefrot hunn," sot ech kal, "et war däischter. Ech hu gehofft, datt de Staatsdepartement séier genuch reagéiert fir mech virum Sonnenopgang hei ewech ze kréien. Ech hunn e relativ beschäftegten Zäitplang, ale Frënd.
  
  
  "Keen huet eppes gesot iwwer d'Suen anzebréngen," huet hien geruff.
  
  
  D'Leit, déi ronderëm eis stoungen, hunn eppes gemëmmert, an ech hat Angscht datt si d'Essenz vun eisem Gespréich gefaangen hunn.
  
  
  "Hutt Dir Är Suen bruecht?" Ech gefrot.
  
  
  "Ma ... e puer," sot hien virsiichteg.
  
  
  Ech war verluer meng Stëmmung. „Also raus d'Häll! Ech hunn dëse Leit Sue versprach an ech de Verdacht datt si Är Schanken briechen wa se se net kréien.
  
  
  De Martin huet beleidegt ausgesinn, huet e geschniddene Portemonnaie aus senger Récktasche gezunn an ugefaang duerch seng Rechnungen ze bléien. Irritéiert hunn ech de Portemonnaie vun him geholl an de Portemonnaie erausgezunn. De Montant vun de Rechnungen war just iwwer fofzeg Dollar. Ech hunn et dem Eelere ginn, deen et feierlech gezielt huet an dunn ouni ze laachen wénkt. Hien huet mat den Dierfer geschwat, déi fortgaange sinn, fir eis de Wee fräi ze maachen.
  
  
  Wéi mir op den Helikopter geklomm sinn, sot de Martin: "Dir musst hinnen alles ginn? Déi Indianer wieren wuel mat der Halschent zefridden.
  
  
  "Vläicht," sot ech. "A vläicht wiere si net glécklech - bis se e Speer duerch den Hals setzen. Wäert et Iech fënnefanzwanzeg Dollar kaschten?
  
  
  Hien huet de Motor ouni Kommentar an d'Liewen gestart.
  
  
  "Maacht keng Suergen," sot ech him. "Ech wäert Äre Bäitrag komplett berechnen an Dir wäert iwwer déi normal Kanäl vum Staatsdepartement rembourséiert ginn. Wann Dir Gléck hutt, kritt Dir Är Suen bis Chrëschtdag zréck. Vläicht net dës Chrëschtdag ... "
  
  
  Fir d'éischte Kéier huet de Martin sech e bëssen entspaant an huet et souguer fäerdeg bruecht ze grinsen. "Okay," sot hien. "Ech muss zouginn, et ass méi bëlleg wéi e Spuer am Hals. Wou?"
  
  
  "Veracruz," sot ech him, a mir sprangen.
  
  
  Kapitel véierzéng.
  
  
  Den Hernando Cortés ass am Joer 1519 zu Veracruz u Land komm, deen éischte Spuenier ginn, dee Fouss op mexikanesche Buedem gesat huet. Zanterhier ass d'Stad a verschiddene Kricher vun den Amerikaner an zweemol vun de Fransousen ageholl ginn.
  
  
  Wéi mir iwwer d'Bucht vu Campeche gegléckt hunn an ech an d'sonnebeliichte Stad gekuckt hunn, war et kloer datt Veracruz elo op d'mannst e Präis war, deen all Blutt an Donner wäert wäert sinn.
  
  
  Mir hunn eis an der Géigend hannert dem amerikanesche Konsulat niddergelooss, wou ech eng Invitatioun refuséiert hunn fir fir Mëttegiessen ze bleiwen. Ech hu mech steif a klamme vu Spannungen gefillt, erschöpft vun der Insomnia, an hat keng Loscht fir kleng Gespréicher iwwer Martinis mat e puer vun eisen Auslännerbeamten ze maachen. Ech hunn dem Martin seng Hand gerëselt, him nach eng Kéier verséchert, datt hien seng Sue géif zréckkréien, an hunn den Aussentelefon benotzt fir en Taxi ze ruffen.
  
  
  D'Taxifahrt op Hotel Bahia Bonito huet eis duerch e puer vun den historesche cobblestone Stroossen vun der Stad gefouert mat pittoreske alen Haiser, wéi och breet modern Stroossen nieft Stol- a Glas Wolkenkratzer.
  
  
  Mäin Hotel war al, awer bequem, mat engem grousse Bannenhaff op den Himmel an dräi Reihen Zëmmer ronderëm. Ech sot dem Chauffeur ze waarden a sinn dobannen gaang. Wéi ech mäin Numm gesot hunn, huet de Mann um Schreifweis mir e Raumschlëssel, eng déck zouene Enveloppe an e Pak an der Gréisst vun enger Klarinettkëscht iwwerreecht. Ech hunn d'Enveloppe geschnidden an et a verschiddene Gréissten a Faarwen fonnt: Dollar, Pesos, Quetzals, Cordobas, Colones, Lempiras, Balboas, Bolivars, Gourdes, Pounds, Frangen a Gulden. Ech hunn e Peso erausgezunn, de Chauffer bezuelt, a mat der Täsch ënner dem Aarm, sinn ech op den drëtte Stack op mäi Zëmmer gaang. Et waren keng Messagen vu Pilar oder soss.
  
  
  Ech hunn e laangt, steamy Bad an dann eng cool Dusch geholl, dunn hunn ech de Package vum Gummireiniger ofgewéckelt.
  
  
  
  
  
  
  an ugefaang um Luger ze schaffen. Ech hätt Hawk froen mech eng nei Pistoul ze bréngen, mee Wilhelmina war eng al a vertrauenswürdeg Frënd.
  
  
  Ech hunn de Luger auserneen geholl an all Deeler iwwerpréift. Well et gutt geschmiert an duerch eng waasserdicht Beschichtung geschützt war, huet d'Salzwaasser d'Metall nach net beschiedegt. Ech hunn Léisungsmëttel op all Deel benotzt, och déi kleng Schrauwen, an hunn d'Flecken duerch d'Lach geschafft bis se pur wäiss waren. Ech gedréchent der ofgebauter Pistoul mat engem lint-gratis Koteng Swab, beréiert kritesch Deeler mat niddereg-Viskositéit Schmieröl, an nees Luger. Ech hunn en aacht Ronn Clip aus der Këscht mat Muschelen gelueden, déi den Hawk geliwwert hat an d'Wilhelmina an d'Holster op mengem Gürtel gestoppt.
  
  
  Mäi Kierper huet Schlof gebraucht, awer mäi Geescht huet net opginn. Et waren Pläng dëst ze maachen, d'Schleifen zou ze maachen. A wann ech mäi Gehir eng Paus ginn hunn, koum eng Foto vum Rona an d'Siicht. D'Blond, där hire schlanken, flexibele Kierper scho sou vill Nuechten a mengem Äerm war, konnt net als en anere verluerene Aarbechtspartner ugesi ginn.
  
  
  "Si erlaben weder Zäit nach Erschöpfung fir Trauregkeet", hunn ech batter geduecht a sinn aus dem Zëmmer geflunn. Um Dësch hunn ech gefrot, ob et e Buttek an der Géigend wier, wou ech Kleeder kafe konnt.
  
  
  „Jo, Senor. Aguilars, déi iwwer der Strooss läit, huet eng exzellent Wiel, "sot de Clerk.
  
  
  "Gracias. Ech waarden op e Visiteur. Wann hatt kënnt, sot hatt wou ech mech fannen."
  
  
  Ech sinn iwwer d'Strooss gekräizt an hunn eng Handvoll Hawk's Suen op Kleeder ausginn. Nodeems ech en neie Kostüm mat all de passenden Accessoiren ugedoen hunn, hunn ech nach eng Kéier mat mengem Receptionist konsultéiert a gemittlech op d'Strooss op den Trottoircafé gaang. Ech souz bei engem Dësch mat Vue op d'Entrée an bestallt eng Fläsch lokal Brandy, déi wéi Feier gebrannt, awer net schlecht geschmaacht. Schluppen Brandy, Ech hu gefrot wéi laang ech sollt waarden ier ech decidéiert hunn datt mäi Begleeder, de Pilar, net géif opkommen.
  
  
  Dee Moment huet en däischter Haut Meedchen an enger niddereger Blouse, déi kaum hir wonnerschéi Broscht enthale war, tëscht den Dëscher geschwënn an op mech gestoppt. Hir Hoer waren schwaarz an déck, liicht verwéckelt, frësch aus dem Bett. Si hat Aen d'Faarf vum schwaarze Kaffi, déi exotesch Genoss versprach huet.
  
  
  "Kënnt Dir op engem Match retten?" - huet si mat engem liichte Akzent gefrot.
  
  
  "Entschëllegt, ech halen se net zënter ech ophalen ze fëmmen." Ech hunn hir gesot.
  
  
  "D'lescht Joer hunn ech probéiert eleng opzehalen ze fëmmen, awer ech hunn nëmmen zwou Wochen gedauert", huet si richteg geäntwert.
  
  
  "Dir musst Pilar sinn."
  
  
  "Jo. An Dir sidd den Nick Carter ... deem säin Numm Killmaster ass. Äre Ruff ass virun Iech." "Ech weess net ob ech coy handelen oder entschëllegen."
  
  
  Hir voll Lëpse kromme an e Laachen. "Dir sollt ni entschëllegen. Kann ech sëtzen? »
  
  
  "Natierlech. Meng Manéieren sinn haut e bëssen ausgeschnidden, wéi alles anescht."
  
  
  De Pilar huet sech op de Stull vis-à-vis mir gesat. "Dir gesäit aus wéi wann Dir Schlof braucht," sot si.
  
  
  "D'Geschäft kënnt als éischt," sot ech mat engem insinuéierende Laachen. "Kënne mir hei schwätzen?"
  
  
  Hir schéin Aen rutschen iwwer d'Loafers am Café a Passanten um Trottoir. "Dës Plaz ass sou gutt wéi all", sot si mir mat engem Schëlleren.
  
  
  Ech hunn dem Kelner gezeechent fir en anert Glas an hunn de Pilar e Brandy gegoss. Dunn hunn ech schaarf gefrot: "Wat hues du mat dengen Hoer gemaach?"
  
  
  Instinktiv ass hir Hand a momentaner Duercherneen op de Kapp gaang, dunn huet si gelaacht. "Si mussen Iech gesot hunn datt ech e Roude sinn. Wéi Dir wësst, an eisem Geschäft ass et dacks e Besoin fir d'Erscheinung z'änneren. Hutt Dir gär schwaarz? "
  
  
  "Léift et. Ech wetten, datt Dir och sou séiss wéi e Roude war."
  
  
  "Firwat, merci," sot si a kuckt mech béiswëlleg vun ënner hire laange Wimperen.
  
  
  Ee Moment schéngen dem Pilars seng Fonctiounen an dat dënnt Gesiicht vum Rona Vollstedt ze verschwannen. Ech hunn eng Schlupp vu staarkem Brandi geholl an d'Bild ass verschwonnen.
  
  
  "Dat eenzegt wat mir hunn," sot ech, "ass d'Boot, dat de Koffer u Bord vun der Gaviota bruecht huet." Ech konnt keen Numm oder Identifikatioun an der Däischtert erausfannen. Et war ze niddreg am Waasser gefuer a gouf vun zwee Baussenmotoren ugedriwwen."
  
  
  De Pilar huet d'Lëp gebass an de Kapp gerëselt.
  
  
  "Näischt wéi dëst. Hutt Dir eng vun de Leit um Boot gesinn?
  
  
  "Den Haaptmann war kuerz, schwéier gebaut a komplett kaal."
  
  
  Si huet hir Hand opgehuewen fir mech ze stoppen. "Ee geckeg, kale Mann?"
  
  
  "Dat stëmmt. Kenns du hien?"
  
  
  "Ech mengen et. Et gëtt e Mann deen eng Bande vu Schmuggler zu Curacao féiert. Säin Numm ass Torio.
  
  
  "Kënnt Dir mir soen, wou ech hien fannen?"
  
  
  "Ech kann dech dohinner huelen. Ech kennen Curacao a mir kënne séier handelen."
  
  
  Fir eng Minutt wollt ech dogéint maachen. Ech wollt net datt hatt wéi d'Rona géif ginn. Mee de Pilar hat Recht, ech konnt wäertvoll Zäit zu Curacao ouni Guide Offall, an Zäit war vun der Essenz.
  
  
  "Wéi séier kënne mir fortgoen?" Ech soot.
  
  
  "Mir kënnen muer de Moien e fréie Fluch fänken. Ech arrangéieren alles.
  
  
  "Kënne mir méi fréi ufänken?"
  
  
  "Nee. An et ass wichteg datt Dir den Owend rascht. Muer musst Dir staark a waakreg sinn."
  
  
  Meng schmerzhafte Muskelen hunn d'accord. Mir hunn nach e Glas Cognac gedronk a si ass mat mir op mäin Hotel gaang.
  
  
  "Ech kommen dech moies halen," sot de Pilar, "a mir ginn op de Fluchhafen."
  
  
  Ech hunn hatt am Haff gelooss an sinn midd opgestan
  
  
  
  
  
  
  zu mengem Zëmmer.
  
  
  Kapitel fofzéng
  
  
  Ech hunn meng zweet Dusch vum Dag geholl an d'Jalousie géint d'Owend Sonn gezunn. Ech hunn meng nei Kleeder ofgeholl an se op de Stull geluecht. Duerno hunn ech plakeg op d'Bett gestreckt, d'Blat iwwer mech gezunn an op d'Plafong gekuckt.
  
  
  Et ass normalerweis onméiglech fir Iech selwer ze schlofen. All Nerv a mengem Kierper brauch Rou a meng Ae hu sech wéi Sandsäck gefillt, awer ech konnt net schlofen.
  
  
  Iergendwou hunn e fréieren amerikanesche Wëssenschaftler an e fréiere russesche Generol sech virbereet fir mäi Land, Stad fir Stad ze wëschen. Iwwermuer wäert New York als éischt fortgoen. Ech muss iergendwou rennen fir se ze stoppen, net vu mengem Hotelbett zu Veracruz ze fléien.
  
  
  Awer ouni Virbereedung an d'Schluecht ze rennen wier domm a geféierlech. A wann de Pilar de Smuggler Torio fënnt, kann hien nach genuch Zäit hunn fir d'Missioun ofzeschléissen. Ech zougemaach meng Aen. Eng Visioun vu Rona ass virun mir geschwemmt, verschwonnen, dunn zréck.
  
  
  D'Sonneliicht, déi duerch d'orange Jalousie leeft, ass lues a lues duerch all d'Schatten vu gro verschwannen bis et endlech däischter war. Trotzdem konnt mäi Geescht net berouegen.
  
  
  Et huet geschéngt wéi wann all Toun vun der Strooss drënner direkt an d'Ouere koum. Spullt d'Toilette an den nächsten Sall, gushing Niagara Falls.
  
  
  Dunn huet een liicht op meng Dier geklappt.
  
  
  "Jo?"
  
  
  "Dëst ass Pilar," koum déi mëll Äntwert.
  
  
  Ech sinn aus dem Bett geklommen, en Handduch gegraff an d'Dier opgemaach. De Pilar huet e schwaarze Kleed mat klenge Blummen ugedoen, déi an den Hiwwelen an Däller vun hirem räiche Terrain glécklech wuessen schéngen.
  
  
  "Komm eran," sot ech.
  
  
  "Ech hu wierklech net gegleeft datt Dir schlofe kënnt," sot si an ass dobannen gaang.
  
  
  "Deng Schéinheet gëtt nëmme vun Ärer Wäisheet iwwerschratt", hunn ech geäntwert.
  
  
  "Ech hunn Iech eppes bruecht fir Iech ze hëllefen." Si ass liicht op de Rand vum Bett gefall.
  
  
  "Pillen?" Ech gefrot. "Ech huelen se ni."
  
  
  Si huet faul op mech gelaacht. "Nee, net Pëllen. Ech."
  
  
  "Ma", hunn ech geäntwert, an erholl vu menger Erstaunung, "Dir sidd sécher eng lecker Pille, a guer net schwéier ze schlucken."
  
  
  Hir schéint Gesiicht gouf eescht, bal streng. "Maacht kee Geck," sot si. "Eis zwee Liewe kënne muer vun Ärem kierperlechen Zoustand ofhänken, an ..." Hei huet si gezéckt, hir Ae rutschen iwwer meng Handduch gekleete Figur. "A vläicht wäert ech och haut onroueg eleng raschten."
  
  
  "Vläicht," sot ech.
  
  
  "Gitt mir alles iwwerloossen?"
  
  
  "Pilar, ech sinn an Ären Hänn."
  
  
  "Bien. Fir d'éischt wëll ech, datt Dir hei op d'Bett läit."
  
  
  Ech sinn gehorsam op d'Bett gaang a war amgaang mech ze senken, wéi hir staark brong Fanger ënner dem Handtuch, deen ech unhat, gerutscht an et ewechgebrach hunn.
  
  
  "Mir brauche keen Handduch dofir," sot si entscheedend. "Léien op de Bauch, wann ech glift."
  
  
  Ech hunn mech op d'Bett geluecht, meng Äerm an d'Këssen geklappt. Eppes cool huet mäin Hals un der Basis vu mengem Schädel beréiert a lues a lues erof op mäi Réck gefloss. Ech hunn e liichte Geroch vu Kanéil geroch. Iwwer meng Schëller hunn ech gesinn datt de Pilar eng kleng Fläsch aus der Täsch hëlt, déi se gedroen huet an den Inhalt op meng Wirbelsäule gegoss huet.
  
  
  "Cinnamon Ueleg,"Si erkläert. "Elo wëll ech, datt Dir de Kapp erëm setzt a loosst mech Iech hëllefen ze relaxen."
  
  
  "Jo, Madame," hunn ech gelaacht. Et war e geflüstert, silkeg Toun. Aus der Ecke vun mengem Aen hunn ech e Blëtz vun engem donkelen Oberschenkel gefaangen a gemierkt datt d'Pilar all hir Kleeder ofgeholl huet.
  
  
  Wéi wann ech meng Gedanken senséieren, huet si meng Aen zougemaach mam liichten Touch vun hire coolen, mëlle Fanger. "Entspanen," huet si gemëscht. "Elo musst Dir just relaxen."
  
  
  Dunn sinn hir Hänn op mengem Réck a glat kleng Kreeser geplënnert, hir Fangeren dréckt fest a sanft. Si huet den Ueleg iwwer meng Schëlleren a Këscht verbreet, a mécht Kläng vun der Genehmegung fir sech selwer. Si huet d'Kriibs op menger Säit fonnt, wou de Maya-Spuer mech gegraut huet, an hir Fanger hunn d'Péng geschloen.
  
  
  Si huet den Ueleg op meng Taille applizéiert, hir Hänn rutschen herrlech iwwer meng Haut mam parfüméierte Schmierstoff. Down an down, iwwer den Hënner an de Réck vun den Oberschenkel. Touch d'Huel vun de Knéien e bësse méi, dann d'Kälbermuskelen, laanscht d'Achilles Sehne, sou datt meng Fersen op hir Handfläche leien.
  
  
  De Pilar huet d'Ueleg sanft op d'Sohle vu menge Féiss applizéiert, e Fanger tëscht jidderee vun den Zänn rutscht.
  
  
  Meng Haut war lieweg an iwwerempfindlech fir hiren Touch. Et huet geschéngt wéi wann ech d'Proximitéit vun hirem plakege Kierper duerch meng Pore fille konnt.
  
  
  Ech hu gesot: "Pilar, ech weess net ob ech opgereegt oder schléift sinn. Maacht weg eng Entscheedung! »
  
  
  "Berouegt", huet si mëll geruff. "Mir hunn just ugefaang".
  
  
  Dunn huet si meng Zänn eent an enger Zäit geholl, se gekëmmert, se tëscht hire Fanger gerullt. Mat Daumen a Zeigefanger huet si eng geölte Mantel gemaach, déi all Zeh erop an erof rutscht.
  
  
  Dunn huet de Pilar all Fouss an d'Hänn geholl an et geknéit bis ech gefillt hunn datt d'Schanken kraken. Dunn huet si d'Hänn erëm op meng Been geréckelt, hir qualifizéiert Fanger hunn sech an déi gespannt Muskelen gegruewen, presséiert, manipuléiert, zéien de schmäerzhafte Péng eraus.
  
  
  Besonnesch Opmierksamkeet gouf op meng Rump bezuelt. Mat enger Hand op all Hënneschten huet si sech niddergelooss an huet mat iwwerraschend Kraaft fir eng Fra gepresst, hir Hänn rhythmesch vun Fersen bis Zéih gerullt.
  
  
  D'Bett huet liicht gesackt wéi de Pilar
  
  
  
  
  
  
  huet sech op meng Féiss fonnt. Vun dëser Positioun huet si sech no vir geluegt an hir flexibel Fanger laanscht mäi Réck gerannt, magesch déi gespannt Muskelen entspaant.
  
  
  Wéi si no vir erreecht huet fir meng Schëlleren an den Hals ze masséieren, hunn ech d'Nippel vun hire wackelege Broscht gefillt géint mech. Elo hunn hir Hänn mäi bloe Réck vu menge Schëlleren op meng Féiss rutschen.
  
  
  "Elo dréit ëm," sot si, "an ech maachen déi aner Säit."
  
  
  "Ech weess net ob ech et ausstoen."
  
  
  "Maacht Iech keng Suergen, ech si sécher datt Dir weiderhi wäert."
  
  
  Ech sinn op de Réck gerullt.
  
  
  Pilar suckt. "Firwat, Nick, ech hu geduecht datt Dir entspaant sidd!"
  
  
  "Verdammt!" Ech hunn gelaacht, d'Geleeënheet genotzt fir meng plakeg Masseuse ze kucken. Hir Haut war wéi poléierte Kupfer - glat a flawless. Hir Broscht waren voll a reift. Si sinn ënnergaangen, dunn sinn se staark opgestan. Hir schmuel Taille a ronn, fest Hëfte blénken mat engem liichte Glanz vu Schweess.
  
  
  Si huet sech graziéis hänke gelooss fir eng Fläsch Ueleg aus dem Nuetsstand opzehuelen an huet et op mech gesprëtzt, hir Waffen verbreet.
  
  
  "Maacht Iech keng Suergen," sot si, wéi wann ech meng Gedanken nach eng Kéier liesen, "näischt wäert ongeschloss bleiwen!"
  
  
  Also elo hunn ech hir Hänn ofginn. D'Aen zou - keng beonrouegend Biller sinn a mengem Kapp entstanen. Ech hat e Gefill vu Gewiichtlosegkeet, wéi wann mäi Kierper, guidéiert vun deene kennen Fanger, duerch de Weltraum dreift. Ech schéngen aus Toffee gemaach ze sinn ... stramm, ausgestreckt, lecker ausgestreckt bis zu enger Fraktioun vum Bruchpunkt.
  
  
  Ech hunn op eemol meng Aen opgemaach an dem Pilars seng Hand gegraff. "Dat ass genuch," sot ech. "Mir hu just d'Limite vun der Massage erreecht. Hutt Dir aner Talenter? »
  
  
  De Pilar huet mir e faulen, kierchleche Laachen ginn. Ech war mat engem Schock vun exquisite Genoss iwwerwonne wéi hire Mond iwwer mech zougemaach huet.
  
  
  A fir eng Zäit huet et mir geschéngt, wéi wann ech duerch e klengt Samt-Lach an eng Welt vun onvirstellbare Genoss gezunn ginn. Dunn ass en Zidder vun der Verëffentlechung iwwer mech komm. A fir déi éischte Kéier a ville Stonnen war ech eidel vu Gedanken oder Gefiller, schwiewen am Void, schwiewen op eng déif Well vun der Vergiessung.
  
  
  Ech hunn de waarmen, glühenden Kierper niewent mir gezunn an eis allebéid mam Blat ofgedeckt.
  
  
  A manner wéi enger Minutt huet de Schlof, deen ech gesicht hunn, mech an enger waarmer, Zimt-parfüméierter Ëmfaassung gewéckelt.
  
  
  Kapitel Siechzéng
  
  
  Ech erwächt am Sonnenopgang Gefill wéi wann all déi al Deeler mat neien ersat goufen, Teflon-Beschichtete, permanent geformt Komponente. Aus dem Buedzëmmer koum d'Waassersprëtzen an eng Fra hir Stëmm op Spuenesch sangen. Ech sprangen aus dem Bett, sinn bei d'Dier gaang an hunn se gedréckt.
  
  
  Dampstroum sinn an de Raum gerannt. Hannert dem transluzenten Duschgardin konnt ech d'Silhouette vum Pilar sengem schéine Kierper gesinn, wéi si sech selwer opgeléist huet an eppes aus der Zäit vu Pancho Villa gesongen huet. Heiansdo géif de Rido op hir Haut hänken, an huet eng glänzend Uewerfläch wéi eng Cellophanfenster an enger Schockelaskëscht opgedeckt.
  
  
  Ech stoungen eng Minutt do, hunn de Spektakel genoss, hunn dunn de Rido gegraff an op d'Säit gezunn.
  
  
  D'Pilar huet iwwerrascht gegast an huet sech mat hiren Hänn an engem instinktive feminine Geste iwwerdeckt. Dunn huet si d'Äerm erofgesat a stoung ënner dem Spray vun der Dusch lächelnd, während d'Waasser d'Hiwwelen an d'Huele vun hirem Kierper erofgeet, sou datt si wéi e Siegel glanzt.
  
  
  "Gudde Moien, querido," sot si. "Ech hoffen, ech hunn dech net erwächt." Hir Aen hunn iwwer mäi Kierper geréckelt. "Wark Dir ëmmer esou op?"
  
  
  "Et hänkt alles dovun of wien am nächste Raum duscht."
  
  
  "Ech hoffen du hues gutt geschlof."
  
  
  "Wéi e Logbuch. Wann d'Welt jeemools iwwer dëst Schlofpillenmedikament vun Iech erausfënnt, gesi mir déi lescht vun de Barbituraten."
  
  
  "Flatter. Sëtzt Iech, ech seefen Äre Réck.
  
  
  Ech sinn an d'Dusch gaangen an de Pilar huet mech ëmgedréit. Si huet hir Hänn geläscht, awer d'Gebitt vu menger Anatomie, déi si geläscht huet, war definitiv net mäi Réck. Ech hunn mech ëmgedréint a stoungen vis-à-vis vun hatt, a Waasser huet op eis zwee gesprëtzt. Fir déi éischte Kéier hunn ech gemierkt wat fir e grousst Meedchen hatt war.
  
  
  "Et fällt mir op," sot ech, "datt ech vill Bestellunge vun Iech kréien. Et ass Zäit fir mech ze iwwerhuelen.
  
  
  "Wat hutt Dir gemengt, querido?" - si huet otemt, sech no vir geleent, déi herrlech Broscht schwéngen op mech.
  
  
  Ech hu si bei den Äerm geholl, ech hunn de Pilar opgehuewen an si bei mech bruecht. Dunn hunn ech et erofgesat, eng Fraktioun vun engem Zoll gläichzäiteg.
  
  
  Si huet e klenge Klang vu Freed gemaach wéi hir Waffen meng Këscht cupped a si huet eis zesummen gezunn, hir Këscht géint meng gedréckt. Mir hunn e luesen, gewellten, onbeweeglechen Danz do an der Dusch ugefaang, lues a lues de Rhythmus erhéicht bis de Pilar dréint a rëselt wéi eng Fra besëtzt. Op eemol huet si gejaut, hir Stëmm duerch de monotone Waasserbrühl duerchgebrach.
  
  
  Duerno stounge mir zesummen, hunn d'Waasser iwwer de Kierper wäschen gelooss.
  
  
  Mir hu séier gekleet an sinn dunn an en nooste Café gaang fir e leckere Frühstück vun Huevo Rancheros. Mir hunn et mat mexikanesche Béier ofgewäsch, deen och beim Frühstück besser ass wéi de batter mexikanesche Kaffi-Fi.
  
  
  Den Taxi huet eis op Aeropuerto Nacional bruecht, wou mir an engem klenge Fliger geklomm sinn. Mir sinn um sechs drësseg fortgaang. Mat zwou Stonne Zäitdifferenz géife mir géint Mëtteg op Curacao landen.
  
  
  Wann mir fléien
  
  
  
  
  
  iwwer déi friddlech Gréng vu Yucatan an déif blo vun der Karibik, Ech konnt net hëllefen, mee drun erënneren, datt virun net vill Stonnen ech fir mäi Liewen do gekämpft.
  
  
  Wéi duerch géigesäiteg Accord, hunn de Pilar an ech während der Rees net geschwat. Fréier de Moien ware mir just e Mann an eng Fra déi d'Liewen an géigesäiteg genéissen, wéi wann eise gréisste Problem wier ze entscheeden wat fir Frühstück ze iessen. Awer elo ware mir zwee Professionnelen, déi op onbekannte Gefore riichten, wousst datt mir ni zréckkommen. Dëst war net d'Zäit fir kleng Diskussioun. Mir souzen roueg, verluer an eise perséinleche Gedanken.
  
  
  D'Stëmm vum Pilot huet d'Stëmmung gebrach. "Déi vun iech op der Styrbord Säit kënnen elo d'Insel Aruba viru gesinn. Aruba ass déi klengst vun den dräi Inselen, déi d'Hollänner Antillen ausmaachen. Curacao ass nach fofzeg Meilen ëstlech. Mir fänken un eis Ofstamung a wäerten a ronn fofzéng Minutten landen.
  
  
  Wéi de Pilot eis weider iwwer d'Wiederkonditiounen op Curacao erzielt huet (wéi ëmmer perfekt), hunn ech nogekuckt wéi Aruba laanscht eis gleeft. D'Stroosse tëscht Aruba a Curacao ware mat wäisse Segelboote a vill kleng brong Inselen ouni permanent Bevëlkerung gestierzt, obwuel se heiansdo vu Fëscher benotzt goufen.
  
  
  Eise Fliger ass um Plesman Fluchhafen gelant a mir hunn en Taxi fonnt fir déi fënnef Meilen an d'Haaptstad Willemstad. D'Kabine war en ale Hudson mam Daach ewechgeholl sou datt et dobaussen benotzt ka ginn.
  
  
  De Chauffeur war e sproochleche Matbierger, deen determinéiert schéngt eis op all lokal Klatsch während eiser kuerzer Fahrt auszefëllen. Ech hunn net vill opmierksam gemaach wat de Mann gesot huet bis ee Saz mäi Kapp wéi en Äispick duerchgebrach huet.
  
  
  "Waart emol", hunn ech de Chauffeur geklappt. "Wat sot Dir iwwer d'Blond aus dem Mier gezunn?"
  
  
  Hien huet sech a sengem Sëtz mat engem breede Laachen ëmgedréint, frou, mäin Interessi gewënscht ze hunn. "Och jo, Senor. Virun 2 Deeg gouf et vill Opreegung bei de Fëscherhafen. Ee vun de Schëffer koum mat enger giel-Hoer Dame zréck. Si hat eng Rettungsjacket un, déi hatt um Waasser gehalen huet, obwuel si net bewosst war wéi se erabruecht gouf. Ganz komesch, well keen eenzegt Boot an engem Accident involvéiert war.
  
  
  "Wou ass si elo?" Ech hunn intervenéiert
  
  
  "Wéi d'Wuert vun de Fëscherkäpp erauskoum, ass de Mann vun der Fra séier ukomm an huet si mat sech geholl."
  
  
  "Hire Mann?" - Ech widderholl.
  
  
  "Oh jo. Hien ass e grousse Mann, wéi e Bier, deen heiansdo mat Goviota schwëmmt."
  
  
  Gorodin! Hie muss op Curacao zréckkoum wann hien mech oder d'Rona net am Waasser fonnt huet. Keen Zweiwel huet hien do gewaart, wéi d'Wuert vun den Docks koum, datt d'Fëscher hir bruecht hunn. Dëst war virun zwee Deeg. Ech berechent d'Chance datt Rona nach lieweg war. Et war e Wäitschoss: "Wësst Dir wou de Mann ... hire Mann ... d'Fra geholl huet?" Ech gefrot.
  
  
  - Neen, Senor, mä vläicht wäert mäi Frënd, de Fëscher Saba, Iech soen. Et war deen, deen d'Madame aus dem Mier gezunn huet."
  
  
  "Kënnt Dir mech op Saba huelen?"
  
  
  "Elo, Senor?"
  
  
  "Aktuell." Ech hunn eng zéng Gulden Rechnung aus mengem bulgende Portemonnaie erausgezunn an dem Chauffeur iwwerginn. "A maacht et séier."
  
  
  "Fënnef Minutten," sot hien, an huet d'Suen a senger Täsch.
  
  
  A fënnef Minutten, bal bis zur zweeter, si mir duerch e Labyrinth vu schmuele Stroossen bis op d'Fëscherdocken ausserhalb vum Willemstad gaang, mat Hëllef vun engem Horn, op deen de Chauffer sech dauernd hänke gelooss huet, de Wee gemaach. Mir sinn abrupt op der Embank gestoppt virun engem Framehaus mat enger grousser, gefëmmtem Fënster an engem Schëld mat verwitterte Faarwen op deem "Vanvoort's Refuge" steet.
  
  
  Wéi ech aus dem Auto geklomm sinn, hunn ech en Tug op menger Hülse gefillt a gemierkt datt ech de Pilar bal vergiess hunn.
  
  
  "Nick, blond ... ass dat Är Rhona?"
  
  
  "Et sollt sinn."
  
  
  "A wat wäert Dir maachen?"
  
  
  "Fannt hatt wann ech kann."
  
  
  "Awer mir hunn eng Missioun."
  
  
  Wann et net fir d'Rona wier, wier et keng Missioun. Et war hatt, déi eis den Hiweis ginn huet, an elo kann si eis op Gorodin féieren. Ausserdeem war si net a geféierlech Aarbecht ausgebilt wéi mir. Wann se elo an den Hänn vum Gorodin ass, muss se e schreckleche Präis bezuelen. Ech muss probéieren hatt ze fannen. Ech sinn hir vill schëlleg."
  
  
  "Dir sidd hir näischt schëlleg," sot de Pilar. "Dir hutt hatt net gezwongen d'Aufgab ze maachen. An d'Zäit ... wësst Dir wéi en Dag et ass?
  
  
  "Jo, ech weess. Muer ass d'Deadline."
  
  
  "Vergiess iwwer hatt, Nick. Kommt mat mir an ech huelen dech op Torio. Mir fanne hien op der Bank net wäit vun hei."
  
  
  Ech hunn virun der Dier vum Vanvoort säi Verstoppt gestoppt an hunn an d'Gesiicht vum Pilars gekuckt. Wéi ech geschwat hunn, war meng Stëmm kal. "D'Entscheedung ass meng, an ech hunn et ugeholl. Kommt Dir mat mir? »
  
  
  Si huet mäi Bléck fir ee Moment begéint, huet sech dunn ewechgedréit. Si erreecht eraus an beréiert meng Hand. "Et deet mir leed, Nick. Dir musst no Ärem Gewësse handelen. Ech hëllefen Iech op all Manéier wéi Dir frot. "
  
  
  Ech hunn hir Hand gedréckt a sinn duerch d'Dier gaang.
  
  
  Kapitel siwwenzéng
  
  
  Vanvoort's Hideaway war keng touristesch Bar. D'Luucht war däischter, d'Loft war schwaach. D'Mauere ware mat Plakater bedeckt, déi Reklamm fir Béier a Politiker hunn. D'Linoleum um Buedem ass bis op bloe Holz an engem Sträif laanscht d'Front vun der ongelackerter Plank ofgeschnidden.
  
  
  D'Clientèle ware Fëscher a Séifuerer.
  
  
  
  
  
  vill Vëlker. An all Männer. De Buzz vum Gespréich a Klink vu Brëller huet op eemol opgehalen, wéi d'Besucher de Pilar gemierkt hunn, deen an engem kuerzen Zitroungelen Kleed beandrockend ausgesinn huet.
  
  
  Hannert dem Comptoir souz e Clubfouss Hollänner mat Bizeps wéi Melonen, déi ënnert de kuerzen Ärmelen vu sengem Hiem erausgestouss sinn.
  
  
  "Ech sichen no engem Fëscher mam Numm Saba," sot ech.
  
  
  Dem Hollänner seng kleng Ae si wéi Insekten iwwer mech gescannt. "Wien huet gesot datt hien hei wier?"
  
  
  "Säi Frënd ass en Taxichauffer. Deen zu Hudson.
  
  
  Hien huet säi massive Kapp vu Säit zu Säit gerëselt. "Bedeit mech näischt."
  
  
  Béid Hänn op der Staang plazéiert, hunn ech mäi Gesiicht dergéint gedréckt. "Här, ech hu keng Zäit fir Spiller ze spillen, an ech hu keng Zäit fir ze erklären. Awer ech wëll, datt Dir dëst wësst: Wann Dir mech net a fënnef Sekonnen op de Sabu weist oder mir seet, wou ech hien fannen, wäert ech iwwer dës Bar goen an Är Schanken briechen, bis ech eng Äntwert kréien.
  
  
  Den Hollänner wousst datt ech eescht wier. Säi Blos ass blann. "Dobäi," huet hien geknackt. "Eleng an engem Stand géint d'Mauer."
  
  
  Wéi ech vun der Bar ewechgekuckt hunn, huet d'Babbel erëm ugefaang a jidderee gouf beschäftegt mam Pilar ze kucken.
  
  
  Deen eenzege Mann am Stand war e schwaarze Virgin Islander.
  
  
  "Saba?" Ech gefrot.
  
  
  "Dat ass richteg, Frënd. Setz dech. An d'Madame och. A senger Ried war e puer vun der Musek britesch an e puer war déi calypso melodesch Saachen déi Dir an Deeler vun de Westindien héiert. "Dir musst d'Angscht vu Gott an den Hans setzen, maacht hien esou zréck."
  
  
  "Ech wëll iwwer d'Fra froen, déi Dir virun zwee Deeg bruecht hutt. Deen, deen Dir am Mier fonnt hutt."
  
  
  - Ah, d'Madame mat giel Hoer. Ganz schéin. Si erwächt net fir e Wuert ze soen. Ganz, ganz midd. D'Mier drain Är Kraaft. Awer ech denken net datt si verletzt gouf. Näischt ass gebrach."
  
  
  "An de Mann huet hatt ewechgeholl? Deen, dee gesot huet, hie wier hire Mann?
  
  
  "Oh-ho, vläicht ass hien net hire Mann," oder? Ech sinn net iwwerrascht. Hie gesäit net aus wéi déi Dame mat giel Hoer, déi sech mat hirem Mann verwiesselt huet. Ze rau, ze ellen. Sidd Dir e Mann, Frënd?
  
  
  "Nee, mee ech sinn hire Frënd, an de Mann, deen hatt ewechgeholl huet, war definitiv net." Wësst Dir wou hien hatt geholl huet?
  
  
  "Jo, ech weess. Ech soen him de Wee an d'Queen's Hospital. Hie seet hien ni min ', hien hëlt d'Dame op wou hien Frënn huet. Hien huet gesot datt si sech ëm hir këmmeren. Also ech kucken wou hie geet. Hien hëlt d'Meedchen an engem Motorboot mat zwee anere Männer Si ginn op Little Dog, eng kleng Insel zwielef Kilometer vun der Küst Näischt wéi grouss Fielsen an engem Fëscherei Hütt si vun de Männer Angscht elo.
  
  
  "Kënnt Dir mir weisen wéi ech op Little Dog kommen?" Ech gefrot.
  
  
  "Natierlech. Gitt erof op d'Docken, Dir kënnt dës Plaz gesinn. Komm, ech weisen Iech."
  
  
  De schwaarze Mann ass opgestan an huet de Stand verlooss. De Pilar ass eis dobausse gefollegt an erof e puer géi Blöcke bis op d'Waasserfront, wou de Saba iwwer dat glänzend Waasser gewisen huet, wat e schaarfen Ausschlag vu brong Fielsen ausgesäit.
  
  
  "Klengen Hond," sot hien. "Vläicht 500 Meter laang, 200 Breet. Déi eenzeg sécher Plaz fir d'Boot ze landen ass op der anerer Säit. Dir kënnt et net vun hei gesinn.
  
  
  "Ech brauch e schnelle Boot," sot ech. "Kennt Dir iergendeen deen mir een lount?"
  
  
  "Natierlech. Ech hunn e Frënd mat dem schnellsten Boot am Hafen, ausser de Schmuggler an der Police. Hien reprochéiert Iech vill Suen, awer Dir kritt Är Suen."
  
  
  "Fin." Ech hunn de Pilar ëmgedréit. "Elo wäert ech Iech froen eppes ze maachen wat fir Iech ganz schwéier wäert sinn."
  
  
  "Wat ass geschitt, Nick?"
  
  
  "Waart op mech. Waart, wann ech net vun der Däischtert zréck sinn, rufft den David Hawk zu Washington un a sot him alles wat Dir wësst."
  
  
  "Kann ech mat dir goen? Ech kann d'Boot steieren. Ech kann op ville Weeër hëllefen."
  
  
  "Nee," sot ech fest. "Dëst ass meng Aarbecht an ech wëll datt Dir hei bleift."
  
  
  "Jo, Nick," sot si mat ongewéinlech Demissioun.
  
  
  Ech hunn hir Hand gedréckt a sinn dem Saba op d'Docken gefollegt, wou mir säi Frënd um Boot fannen. Et huet sech erausgestallt als en ale schnelle Boot, dat vu sengem stolze Besëtzer suergfälteg a guddem Zoustand gehale gouf. De Mann war net zevill besuergt iwwer de Friemen a senger Stolz a Freed ze fléien, awer genuch Gulden hunn d'Hänn geännert fir seng Widderstand ze reduzéieren. De Motor war e riesegen Evinrude, deen direkt an d'Liewe komm ass, a geschwënn war ech laanscht den einfache Kanal Richtung Little Dog gefuer. Ier ech ze no komm sinn, hunn ech e breet Krees ronderëm d'Fielsinsel gemaach. Bei der Entrée op der wäiter Ufer war e Boot mat Kabinen un eng ongemoolt Pier gebonnen. Hannert dem Pier war eng hëlzen Hütt. Bleechgroen Damp huet aus dem Kamäin gebilt.
  
  
  Ech erstreckt Evinrude, dann gescannt der Hütt an ëmginn Fielsen fir all Zeeche vum Liewen. Huet net. Also hunn ech de Motor ugeschalt an sinn zréck ronderëm d'Insel gaang.
  
  
  Ech sinn laanscht d'fielseng Ufer op der wäiter Säit wandert, no enger méiglecher Landungsplaz gesicht. Déi geckeg Peaks klammen fofzéng oder zwanzeg Meter, wéi wann eng grouss Stéierung am Zentrum vun der Äerd se vum Ozeanbuedem geheit huet. Schlussendlech sinn ech op e schmuele Waasserkeil tëscht e puer Knëppelsteng komm an hunn et fäerdeg bruecht d'Boot duerch ze pressen. Ech hunn hatt geséchert, op d'Fielsen geklomm a si Richtung Hütt op der Géigendeel Säit vun der Insel.
  
  
  
  
  
  
  
  D'Bewegung war am beschten lues, an ech sinn virsiichteg geplënnert am Fall wou de Gorodin d'Auer hält. No zwanzeg Minutte koumen ech op e gemittleche Punkt wou ech op de Bauch leien an d'Hütt kucke konnt. Hei war et méi grouss wéi vun der Ozean Säit, an et schéngt wéi wann et an zwee Zëmmeren opgedeelt wier. Déi eenzeg Fënster, déi ech gesinn konnt, war mat nëmmen slatted Lächer agepaakt. Nach ëmmer keen Zeeche vu Mënscheliewen, nëmme bëlleg Damp verbreet sech duerch d'Loft. Elo wou ech de Wand vum Damp war, hunn ech e schlechte Geroch gemierkt. Vläicht wousst ech zudéifst wat et war, awer ech hunn de Gedanken ofgeleent a sinn an de Shack gekropt, a probéiert de Rëss an der Fënster ze vermeiden am Fall wou iergendeen kuckt.
  
  
  Ech sinn ouni Problemer an d'Hütt komm an hunn mech ënnert der agepaakt Fënster gesat.
  
  
  De Gestank hei war net ze verwiesselen. Et war de Geroch vu gebrannt Fleesch a mënschlech Hoer. Ech hunn d'Zänn gebitzt a probéiert dat mentalt Bild ze läschen, wat mam Rona Vollstedt geschitt wier. Eng schaarf, kaum behënnert Stëmm vu Roserei gouf aus der Hütt héieren. Et war de schwéiere Growl vum Fyodor Gorodin.
  
  
  "Dir hutt mir vill Ierger ginn, du an de Carter," sot hien. "Awer Dir kënnt ëmmer nach meng Verzeiung verdéngen. Dir hutt Informatiounen; Ech brauch dës Informatioun. Einfach Austausch. A wierklech, wéi kënnt Dir eng Persoun wéi ech refuséieren, déi sou talentéiert ass fir ze iwwerzeegen? »
  
  
  Ech hunn de Kapp lues opgehuewe fir duerch de Raum tëscht de Brieder ze zéien, an dem Gorodin seng Stëmm ass weidergaang.
  
  
  "Mir wëssen, datt de Carter net erdronk ass. Et gëtt Beweiser datt hien an engem Maya Fëscherduerf am Yucatan u Land bruecht gouf. Ausserdeem konnte mir hien net verfollegen. Et wier e Kontaktpunkt wou Dir him am Noutfall kontaktéiere kënnt. Ech wëll datt Dir mir sot, wou et ass."
  
  
  Elo konnt ech de Raum duerch d'Fënstere gesinn. D'Rona Vollstedt souz an engem hëlze Stull nieft dem Gorodin. Een eenzegt Seel gouf ëm hir Taille gebonnen, hir Waffen op hir Säiten gebonnen an se um Réck vum Stull gehalen. Si hat nëmmen e Schrott vun den Hosen un, déi si unhuet, wéi si vum Croisièreschëff gedaucht ass. Si war plakeg vun der Taille erop, huet kleng, gutt geformte Broscht opgedeckt. Hir Ae ware rout an hir Hoer waren matte. Wéi si geschwat huet, war et an enger wäiter, midd Stëmm.
  
  
  "Et war kee Kontaktpunkt," sot si.
  
  
  "Dir sidd e Ligener an en Narr," sot de Gorodin. "Dir sollt wëssen, wat ech dech soen kann. Friddlech elo oder spéider a jäizen Aangscht. Eng Manéier oder aner, Ech fannen Carter. Hien huet schonn e puer vu menge beschte Männer ëmbruecht, an all Minutt lieweg ass hien eng Bedrohung fir eise Plang. Elo - nach eng Kéier - wou kënne mir den Nick Carter fannen?
  
  
  "Ech hu keng Ahnung wou hien ass," sot Rhona an engem midd monotone.
  
  
  "Ech hu keng Gedold méi," huet de Gorodin geruff. "Elo wäert ech Iech weisen wat mat Leit geschitt mat deenen ech Gedold verléieren."
  
  
  De grousse Russ ass op der Säit geréckelt an d'Quell vum Damp aus dem Kamäin gouf entdeckt. E rout-waarme Koup Holzkuel huet an engem groussen Eisen Brazier geschmollt. D'Gummi-bedeckte Grëff vun e puer laangen Instrumenter stoungen aus de Kuelen. De Gorodin huet virsiichteg de Grëff gegraff an d'Tool erausgezunn. Dëst waren laang, spitzen Nueszangen. D'Zénger hunn eng däischter orange gegluecht wéi hien se dem Rhona gewisen huet.
  
  
  "Dir hutt vläicht vun dëser Technik héieren," sot hien.
  
  
  "D'Fleesch gëtt gläichzäiteg aus dem Kierper gerappt. Besonnesch Opmierksamkeet gëtt op d'Tender Broscht vun der Fra bezuelt. Dir wäert zimmlech laang liewen, awer zu all Moment vun där Zäit wäert Dir bieden fir ze stierwen."
  
  
  Dem Rona säi Bléck ass hypnotesch op déi glänzend Spëtze vun der Zang gefall. "Awer ech weess näischt," sot si mat Tréinen an hiren Aen, "guer näischt."
  
  
  Gorodin ignoréiert hir. "Ech ginn Iech nach eng Chance fir meng Froen ze beäntweren," sot hien kal. "Da fänken mir un."
  
  
  Ech hunn iwwer mäi Handlungsplang geduecht. Ech konnt de Gorodin ëmbréngen andeems ech duerch d'Fënstere schéisst, awer aus hire Schatten am däischteren Zëmmer konnt ech gesinn datt zwee méi Männer géint déi nootste Mauer stoungen. Si wiere sécherlech bewaffnet a ganz wahrscheinlech ëmbréngen d'Rona ier ech ëm den Eck vun der Hütt an d'Baussendier kommen. Eng aner Dier, direkt vis-à-vis vun der Fënster, huet anscheinend an en zweete Raum gefouert. Et huet net gehollef. Wann et eng Fënster am Raum gewiescht wier, wier se agepaakt ginn.
  
  
  Wärend ech probéiert hunn mat engem machbaren Plang ze kommen, huet de Gorodin d'Zangen an d'Kuel gesat an a meng Richtung gedréint. Ech war aus der Siicht wéi hien zu engem vun den onsichtbare Leit gesot huet: „Bréngt hien heihinner. Weist d'Miss Wohlstedt, wat si sech erwaart, wa si net mat eis kooperéiert.
  
  
  E Slavic Guy mat kuerzen Hoer huet sech virun menger Fënster gekräizt, a wéi ech de Kapp erëm opgehuewe hunn, huet hien d'Dier op der anerer Säit opgemaach. De Geroch vu verbrannt Fleesch verbreet sech wéi gëfteg Gas. De Slawen ass eng Minutt méi spéit zréckkomm, hannert him eppes um Buedem gezunn, deen hien e puer Féiss vu Rhone deposéiert hat.
  
  
  D'Kreatur um Buedem war a Form vun engem Mann mat engem Kapp, engem Torso, zwee Äerm an zwee Been. Et war wéineg anescht de Mann iwwer dëst proposéiert. Fleesch a Muskele goufen aus all Deel vum Kapp a Kierper gerappt, verbrannt, zerrass an zerrass. Et schéngt keng Uergel iwwerall ze ginn
  
  
  
  
  
  
  war net zerstéiert. Op ville Plazen hu sech Schanken duerch Lächer am Fleesch gewisen, während d'Kreatur Blutt an aner Kierperflëssegkeeten bluddeg.
  
  
  D'Lëpse ware komplett ofgerappt, an huet eng Grimasse vun ausgesate Zänn hannerlooss, déi e Schädel ausgesinn. Wou een A war, war elo nëmmen e naass, schwaarzt Lach.
  
  
  Dat Schlëmmst ass datt dëst Iwwerreschter vum Mënsch lieweg war.
  
  
  D'Rhona huet geknackt a sech ewechgedréint wéi dëse Geescht d'Buedemstécker mat enger kramphafter Hand zerstéiert huet.
  
  
  "Dir kënnt net vun engem ale Frënd ewech wéi dat," sot de Gorodin. "Oder vläicht erkennt Dir de schéine jonke Boris net."
  
  
  D'Rhona huet e wackelege Gejäiz erausginn.
  
  
  "Mir hunn hien onbewosst fonnt, awer nach ëmmer lieweg," huet de Gorodin weider. "Mir hunn et erëmbelieft. Mir hunn him nogekuckt a virun den Tester gefiddert. Dunn huet hien bezuelt, net ganz couragéiert, ech zouginn, fir dee suergfälteg Moment wou hien seng Pflicht entzéien an Iech an de Carter erlaabt ze flüchten. Steigert schaarf, seng Stëmm gouf méi haart. "An elo ass et Är Zäit. Ech brauch den Nick Carter, an Dir kënnt mir soen wou ech en fannen.
  
  
  "Ech ... ech weess et net," huet d'Rhona gekräizegt.
  
  
  De Gorodin huet op Russesch geschwuer an erreecht fir d'Gummi Griffe vun der Zang.
  
  
  De waasserdichte Röhre mat de sechs Rauchbäll, déi de Stuart mir ginn huet, war a menger Hand. Iergendwéi hunn ech missen ee vun de Pellets an d'glühend Kuel geheien. Et war eng einfach Distanz - de Problem war de Pellet duerch d'Gitterfenster ze kréien. Ech hunn e Blowgun gebraucht, a wéi d'Bild a mengem Kapp koum, hunn ech séier de Kugelpen aus menger Täsch gezunn an d'Kapsel ofgeschrauft, mat der Cartouche dobannen ewechgehäit. Dëst huet mech mat engem dräi an en halleft Zoll Duerchmiesser Rouer gelooss, schmuel op engem Enn a breet genuch um aneren fir eng vun den Damppellets ze akzeptéieren. Ech hunn eng Kugel an de Fass vum Pen geworf, et tëscht de Brieder vun der Fënster gestoppt an ugefaang d'Rakéitebunn suergfälteg unzepassen fir präzis ze sinn.
  
  
  Elo ass de Gorodin op Rona komm. Eng Zang an all Hand hält, huet hien déi waarm Zang géint hir lénks Nippel gedréckt. Ech hunn d'Maulkuerf vu menger hausgemaachte Blowgun op déi glühend Kuel geriicht. Mäin éischte Versuch muss perfekt sinn, well ech am zweeten onwahrscheinlech Erfolleg hunn.
  
  
  Ech hunn en déif Otem geholl, meng Lippen op d'Enn vum Röhre gedréckt an mat engem explosive Puff ausgeot.
  
  
  De Ball ass an d'Kuel geflunn an huet sech op de waarme Kuelen mat engem leckere Geschwëster a Champignonrauch niddergelooss, an huet säi blass, erstéckend Damp an all Ecker vum Raum verbreet.
  
  
  Segen dem Stuart seng Erfindung, hunn ech eng Täschmaschinn erausgezunn an meng Nues a Mond domat ofgedeckt. Ech hunn den Eck vun der Hütt gedréint an hunn d'Dier mat menger Schëller opgemaach. Et huet geschüchtert an dunn opgedeelt wéi ech et schwéier geschloen hunn.
  
  
  Wéi ech an d'Hütt gebrach sinn, Luger an der Hand, hunn ech gesinn datt de Gorodin duerch d'Dier an den nächste Raum stierzen, während ee vu senge Männer blann no engem Zil fir seng Maschinnegewier gesicht huet.
  
  
  Ech erschoss an hien ass gefall. Hien huet nach ëmmer probéiert d'Maschinnpistoul vum Buedem opzehuelen, also hunn ech hien erëm erschoss an hien huet opgehalen ze beweegen.
  
  
  Déi zweet Persoun am Raum huet mech mat enger waarmer Zang ugegraff nodeems se se vum Buedem opgeholl hunn, wou de Gorodin se erofgelooss huet. Ech hunn him eng Kugel an de Kapp geluecht, dunn op d'Rona gerannt a séier befreit. Tëscht Husten huet si et fäerdeg bruecht mäin Numm ze otmen.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Dat ass richteg," sot ech. "Rou roueg, ech bréngen dech an enger Minutt hei eraus."
  
  
  D'Mask vum Schal ass aus mengem Mond gerutscht wéi ech d'Rona dobausse gedroen hunn an hatt op de Buedem gesat hunn. Ech gewaart bis meng Aen geläscht, dann sinn ech zréck fir Gorodin.
  
  
  Ech sinn iwwer déi zidderend Iwwerreschter vum Boris an den zweete Raum vum Shack gaang. Eidel. Et war eng Fënster mat Brieder bedeckt, awer se war gebrach. Ech hunn d'Ëmgéigend Fielsen gekuckt, awer de Gorodin net gesinn.
  
  
  Dem Rona säi wäite Gejäiz huet mech vun der Fënster ewechgehäit. Ech sinn duerch d'Kabine zréckgezunn an d'Dier eraus. De Gorodin ass laanscht e kuerze Wee tëscht Knëppelsteng bis op de Pier gerannt, wou d'Boot verlagert war. Wéi ech duerch d'Dier gaangen ass, huet hien sech ëmgedréint an huet mech mat enger laangfasser Erma Pistoul erschoss. Seng Kugel huet meng Hülse getraff, just genuch fir mäi Zil ze ruinéieren wéi ech zwee Schëss zréck geschoss hunn. Ee vun hinnen huet de Brennstofftank vum Cruiser geschloen, an d'Boot ass mat enger haarter Explosioun eropgaang wéi de Gorodin vum Wee hannert de Fielsen gerannt ass.
  
  
  Ech hunn nieft Rona geknéit. "Dir kënnt goen?"
  
  
  "Ech ... ech mengen et."
  
  
  - Da bleiwt direkt hannert mir. Ech hunn e Boot op der anerer Säit vun der Insel verstoppt. Et wäert net einfach sinn ze Fouss, an de Gorodin ass iergendwou do mat enger Waff.
  
  
  "Dir féiert de Wee, Nick," sot si. "Ech maachen et"
  
  
  Ech hunn mäi Hiem ofgeholl an et dem Rona ginn, net aus Bescheidenheet, mee well et bal d'Faarf vun engem Fiels war. Meng eegen Haut war gebrach genuch fir net sou en offensichtlech Zil ze sinn. Mat Rona hannert mir, Ech hunn de Wee zréck iwwer déi geckeg Fielsen a Richtung mäi Boot gemaach, schmerzhafte virsiichteg fir de geringsten Toun oder Bewegung.
  
  
  Wéi ech et gesinn hunn, war et nëmmen ee schmuele Fiels tëscht eis an dem Boot - e Glanz aus Metall an der Sonn.
  
  
  
  
  
  
  Ech hunn d'Rona schwéier op de Buedem gehäit an ass nieft hatt zesummegefall, grad wéi de flaache Rëss vun der Erma Pistoul d'Stille zerstéiert an de Kies zwee Féiss virun eis gesprëtzt huet.
  
  
  "Bleift wou Dir sidd", hunn ech op d'Rona gefeiert an de Luger op d'Plaz geriicht, wou ech de Blëtz vun der Pistoul gesinn hunn. Ech schéissen eemol, zweemol.
  
  
  Dem Gorodin säin Aarm a seng Schëller hu sech ëm de Boulder gewéckelt an hien huet e wilde Schoss geschoss, deen aus de Fielsen iwwer eise Kapp gesprongen ass. Ech hunn zréck geschoss an hunn de russesche Gejäiz a Péng héieren wéi meng Kugel duerch säi Ënneraarm gerappt huet.
  
  
  Elo suergfälteg ass de Gorodin gewiesselt fir seng Wonn z'ënnersichen an e perfekte Schiet op de Boulder ze werfen, deen virun him stoe war. Anscheinend war hien net schwéier blesséiert, well ech gesinn de Schied klappen an seng riets Hand unclenched, huelen dann d'Waff erëm an krauchen méi héich op d'Fielsen fir Feier.
  
  
  Wéi de Gorodin säi Kapp erschéngt, war ech prett mam Luger gezielt. Ech hunn den Ausléiser gezunn. Den Hammer huet déi eidel Chamber getraff. Ech hunn zwee Munitioun Clips benotzt an hunn déi aner net.
  
  
  De Russ huet geschoss, awer duerch d'Kugelverwonnung war säin Zil schlecht an hien huet sech aus der Siicht zréckgezunn.
  
  
  Ech hunn déi jagged Fielsen ronderëm eis gescannt fir eng Plaz déi besser Ofdeckung ubitt. Zéng Meter vun der Aart a Weis wéi mir komm sinn, war e Sarg-förmleche Kavitéit.
  
  
  Ech sinn op d'Rona's Ouer gaang an ech hunn geflüstert: "Wann ech Iech soen, da riicht op a laaft an dat Lach dobaussen. Beweegt séier an haalt weider.
  
  
  Si huet de Mond opgemaach fir eppes ze soen, awer de Gorodin ass erëm opgestallt an huet Zil geholl. "Gitt!" - sot ech mëll. D'Rona ass erausgesprongen, entgedeckt, getrëppelt an an eng Alkov gedaucht wéi d'Kugel e Stéck Boulder Zentimeter aus dem Lach gebass huet.
  
  
  Ech sinn op d'Been gesprongen an si gefollegt. Wéi ech an eng flächeg Tasche gefall sinn, huet d'Kugel meng Schëller verbrannt an de Buedem geschloen. Ech sinn an e geschützte Gebitt geflunn an hunn déi plakeg Naassheet vu Blutt op där Plaz gefillt.
  
  
  "Du bass getraff!" - sot Rona.
  
  
  "Kum."
  
  
  Vun doriwwer eraus koum d'Stëmm vum Gorodin, deen elo konnt roden firwat ech säi Feier net zréckginn. "Carter, kënnt Dir mech héieren? Ee méi wéi dëst wäert Iech ofschléissen! Kommt eraus mat den Hänn erop! »
  
  
  No e puer Sekonnen Rou sinn zwee weider Schëss geschoss ginn. Ee vun de Kugelen huet eist schmuel Lach getraff an, ricocheting hin an hier, huet eis mat Fragmenter vu Steen gesprëtzt.
  
  
  Wéi ech Rona ukomm sinn, hunn ech geflüstert: "D'nächst Kéier schéisst hien, jäiz."
  
  
  Si huet am Versteesdemech geknuppt an huet en agoniséierte Gejäiz beim nächste Schoss erausginn. Ech hunn hir d'Schëld "okay" ginn a gewaart.
  
  
  "Okay, Carter," huet de Gorodin gebrëllt. "Gitt eraus, oder d'Fra stierft!"
  
  
  "Ech kann net!" - Ech hunn zréck geruff, meng Stëmm kléngt gespannt vu Péng. "Ech si blesséiert, an d'Fra ass schwéier blesséiert. Loosst hatt goen an ech maachen en Deal mat Iech.
  
  
  - Ech denken, Dir hutt och keng Kugelen, hmm. Geheien d'Waff ewech; dann schwätze mer."
  
  
  Ech hunn d'Blutt vu menger Wonn laanscht dem Rona seng Hoerlinn an iwwer hiert Gesiicht geschmiert, si op de Réck geluecht an hir gesot wat ze maachen. Dunn huet hien de Gorodin geruff an d'Pistoul ewechgehäit.
  
  
  Wéi ech de Gorodin héieren héieren kommen, hunn ech mech op de Bauch gerullt a louch gehumpelt a onbeweeglech. Dem Gorodin seng schwéier Schrëtt sinn iwwer eis verschwannen. No enger Paus sot de Gorodin: "Gitt eraus, Carter, raus!"
  
  
  Rhona sot dunn schwaach: "Hien ... hien ass onbewosst."
  
  
  "Vläicht net," huet de Gorodin geruff. "Loosst mech kucken ob hien et gefälscht."
  
  
  Seng Waff ass direkt iwwer mech explodéiert, an huet d'Kugel geschéckt Dreck a Schutt Zentimeter vu mengem Kapp ze streiden. Seng Wierder hunn en Trick signaliséiert, an ech hunn mech net beweegt.
  
  
  E Schied ass op d'Fielsen gefall. Ech hunn et aus der Ecke vu mengem Auge gesinn wéi hien iwwer mech hänke gelooss huet. Ech wousst datt hien eng Pistoul an der Fauscht hat, se suergfälteg zielt, an ech hunn an ängschtlech Erwaardung gewaart. Rona, ech hu gebiet, looss mech elo net erof!
  
  
  Dunn hunn ech de Kick vun hirem Been héieren, de mëllen Däischter vun hirem Fouss wéi et mam Gorodin sengem Kierper verbonnen ass, an hien ass getrollt.
  
  
  Ech hunn de Stiletto a menger Hand geknuppt, ech hunn direkt gedréint an d'Blade a seng massiv Këscht gestierzt. Mat engem laangen Opschwong an engem gurgling Krächen huet hien d'Waff opginn - a säi Liewen.
  
  
  Ech hunn d'Rona eraus an den däischteren Nomëtteg geholl a gesot: "D'Boot huet just de Gruet geläscht. Waart op mech do - ech hunn eng lescht Saach ze maachen.
  
  
  Si huet mech froend ugekuckt, awer huet sech ëmgedréit an ass Richtung Boot gaang. Ech hunn dem Erma seng Pistoul erreecht, déi de Gorodin erofgelooss huet, an hunn all d'Muschelen ausser een erausgeschloen. Duerno sinn ech iwwer d'Fielsen zréck an d'Fëscherhütt gaang. D'Dier ass opgaang an den Damp ass opgeléist.
  
  
  Ech sinn duerch d'Zëmmer op déi zerräissen Iwwerreschter vum Boris gaang. Kaum hørbar Geschwëster koumen aus dem zerstéierten Hals, an déi schaffend Hand huet de Buedem gekräizt.
  
  
  Et huet gefillt wéi wann ech eppes Wichtegs ze soen hätt, awer ech konnt d'Wierder net fannen. Ech hunn d'Waff einfach duerch meng bewegt Hand op de Buedem geluecht a sinn duerch d'Dier erausgaang.
  
  
  Ech sinn just e bëssen zréck op de Rhône an d'Boot gaang wéi ech e Schoss héieren hunn
  
  
  Kapitel uechtzéng
  
  
  Wéi ech mam Rona an d'Boot komm sinn, souz si gehumpelt iwwer de Bogen, an huet sech wéi e klengt verloossent Kand geknackt. D'Tréinen sinn iwwer d'Wangen geflunn a si huet traureg geziddert.
  
  
  "Et ass elo gutt," sot ech. "Keen wäert eis verfollegen."
  
  
  Si erreecht mech an huet hir Waffen iwwer hir Këscht gekräizt.
  
  
  
  
  
  
  a Richtung mech, hält mech un, wéi wann ech e Fluch vun der Erléisung wier. Nodeems si duerch en Albtraum vu Gewalt an engem laangen Openthalt am Ozean cool gehalen huet, war si un der Grenz vun hirer Ausdauer - um Rand vum Zesummebroch. An ech wousst datt hatt Rou a medizinesch Opmierksamkeet brauch.
  
  
  Mat enger Hand, déi d'Rona nieft mir hält an déi aner d'Boot steiert, sinn ech iwwer d'Waasser gekräizt a sinn a Richtung Docks vu Curacao gaang. Wéi mir op d'Iwwerpassung ukomm sinn, wou d'Boot verlagert war, hunn ech eng Figur gesinn, déi do stoe stoe a waart. Et war Pilar. Anscheinend, wärend se d'Boot gekuckt huet, huet si gemierkt datt mir no kommen.
  
  
  Ech sinn ofgebrach, Richtung Dock gedréckt an d'Seel op de Pilar geheit. Si huet et un d'Spike geséchert wéi ech erausgesprongen an d'Heck geséchert hunn. Dunn hunn ech d'Rona opgeholl an hatt op den Dock opgehuewen, wou si sech an enger tranceähnlecher Katatonia vu Schock wéi eng Zombie gesat huet.
  
  
  "Et muss Rhona sinn," sot Pilar.
  
  
  "Jo. Si ass a schlecht Form. Komm mir huelen en Taxi a bréngen hatt an d'Spidol."
  
  
  "Ech ka besser maachen wéi dëst. Während Dir fort war, hunn ech eng Jeep gelount. Et steet direkt do geparkt. Dir hëlt Rona zréck; Ech wäert goen. Ech weess de Wee an d'Spidol. Dunn huet si onkonsequent bäigefüügt: "Deng Rona ass ganz schéin."
  
  
  "Pilar," sot ech, "Ech si frou dech ze gesinn. Dir sidd e praktesche Partner. Gitt."
  
  
  Wéi de Pilar an ech an engem Jeep duerch d'Stroosse vu Willemstad gefuer sinn, sot si: "Wat ass op der Insel geschitt."
  
  
  "De Gorodin war do mat e puer vu senge Béiser," sot ech hir. "Hien huet d'Rona gefoltert fir hatt ze schwätzen. Wat hien net wousst ass datt hatt him net äntweren konnt. Si war just e Spillliebhaber fir Hardcore Professionnelen.
  
  
  "Awer si war wierklech e Benevolat," huet de Pilar bemierkt.
  
  
  "Wahr, awer kee vun eis huet d'Zäit geholl fir hatt iwwer déi méiglech Risiken ze soen."
  
  
  Dem Pilars seng schwaarz Aen hunn meng am Réckspigel begéint. - Këmmert Dir Iech ëm hatt, Nick?
  
  
  Ech hunn e Moment gestoppt ier ech geäntwert hunn. "Wann Dir mengt datt ech hir Geielen a Käerzen gär hunn, dann ass d'Äntwert nee. Ech hunn dëst dreckeg Geschäft esou laang gemaach datt ech net weess ob ech wierklech iergendeen am klassesche Sënn vum Wuert gär kann. Awer wann Dir mengt, mir egal wat mat hatt geschitt, natierlech. Soss wier ech net op Little Dog Island gaang fir hatt ze hëllefen. Ech weess et schéngt mir ze mënschlech ze sinn, awer ech sinn nach net zu engem Äisblock ëmgewandelt.
  
  
  De Pilar huet roueg geschwat, direkt no vir gekuckt. "Nick, sot mir eppes."
  
  
  "Sécherlech."
  
  
  "Gitt Iech egal wat mat mir geschitt?"
  
  
  Ech riicht eraus an huet meng Hand op dat waarmt Fleesch vun hirer Schëller geluecht. "Vill," sot ech.
  
  
  De Pilar huet gesucht, a sot dunn a virwëtzeg Toun: "Ech hoffen, Dir bedauert et ni."
  
  
  Zu dësem Zäitpunkt hu mir eis gedréit an an d'Opfahrt vum Queen's Hospital gezunn, e glänzend neit Gebai a Pastellblo. Ech hunn e Stack Rechnungen beim Keesseberäich hannerlooss, an ee vun den Dokteren huet mir verséchert, datt d'Rona déi bescht medizinesch Versuergung ubitt. Ech hunn dem Dokter gesot datt all zousätzlech Käschten vum amerikanesche Konsulat bezuelt ginn, an dunn hunn ech d'Konsulat geruff fir Arrangementer ze maachen.
  
  
  Ech sinn an der Jeep op Pilar zréck komm. Et war däischter an den Himmel fonkelt mat enger Onendlechkeet vu Stären. Ech hu gesot: "Loosst eis de Schmuggler beréieren."
  
  
  Ech sinn hannert d'Rad vun enger Jeep geklomm; De Pilar huet Instruktioune ginn. Mir sinn zréck op d'Band an dunn südlech gedréint.
  
  
  "Et muss aner Nouvelle sinn, déi Dir mir net gesot hutt," sot de Pilar. "Wéi hutt Dir de Gorodin verlooss?"
  
  
  "Dout."
  
  
  "An déi zwee, déi mat him waren?"
  
  
  "Och dout. An en Typ mam Numm Boris, dee gestuerwen ass well hien ze léif an ze suergfälteg war fir ze spillen.
  
  
  "Also hutt Dir véier Kierper verlooss?"
  
  
  "Dat stëmmt. Mee iergendwou preparéieren den Anton Zhizov an de Knox Varnov sech fir muer New York op ze sprengen. Wa mir net fir d'éischt bei si kommen, ass et egal ob se véier Läich oder véiertausend op Little Dog Island fannen."
  
  
  De Pilar huet nodenklech ausgesinn. An hie war roueg.
  
  
  Mir sinn op de sediste Deel vum Quai gefuer, wou déi äermst vun de lokale Fëscher hir traureg schein Schëffer a Waasser mat Ueleg an Dreck gelagert hunn. E puer Meilen méi spéit huet de Pilar op e rauem groe Frame-Gebai gewisen, vu vir vun enger eenzeger blasser Glühbir beliicht. Am Verglach mat dësem huet dem Varnov säi Hideout ausgesinn wéi dem Trader Vic seng Hütt.
  
  
  "Do musse mir ufänken," sot de Pilar. "Wann Dir Torio wëllt, gitt op Little Lisa."
  
  
  D'Schallwellen hunn eis getraff, während mir nach fofzeg Meter vun der Dier waren. Méi haart konnt net méi haart ginn. Dobannen hu mer eis eng honnert oder esou lëschteg Leit ugeschloss, déi, obwuel se net gerode sinn, op d'mannst hysteresch waren. Jiddereen schéngt a konstante Beweegung ze sinn. Et war onméiglech fir de Kaméidi ze erdrénken, sou datt jiddereen gejaut huet. Vun Zäit zu Zäit huet schaarf weiblech Laachen duerch d'Kakophonie geschnidden. Iergendwou huet eng Jukebox gespillt, awer nëmmen d'Reverberatioune vun den déifste Bassnoten waren ze héieren.
  
  
  De Pilar an ech hunn eise Wee ënner de verréckten Kierper op en einfache Bord op der Réck vum Gebai installéiert. Op der Säit vun dësem, Gedrénks aus net-labeléierte Fläschen gegoss, stoung eng Fra vun der Gréisst vu Godzilla. A bal esou attraktiv.
  
  
  "Kleng Lisa?" - Ech hunn dem Pilars säin Ouer geruff. Et war kaum eng wilde roden.
  
  
  "Kleng Lisa!" - huet si mat engem Grinsen bestätegt.
  
  
  D'Lisa huet eng Kaskade vu knappe Krullen a Shorts gespillt.
  
  
  
  
  
  
  eng rout Faarf, déi net mënschlech Hoer kéint sinn. Iergendwou tëscht sechs a siwe Fouss grouss, Lisa war a Poschen bedeckt, Taschen, an komesch geformte Stécker Fleesch. Wéi wann en Amateursculpteur séier Lehm op de Frame geschloen huet. D'Absicht d'Aarbecht méi spéit fäerdeg ze maachen, huet hie mat Recht de Vertrauen u seng kreativ Fäegkeeten verluer an opginn.
  
  
  Wéi ech endlech hir Opmierksamkeet krut, huet d'Lisa vun der anerer Säit vun der Bar op mech gelummert, d'Fleesch vun hiren verschiddenen Deeler danzen op verschiddene Rhythmen.
  
  
  "Wat wäert et sinn?" - huet si mat enger Stëmm gerabbelt wéi en eidele Faass, deen op Koteng rullt.
  
  
  "Ech wëll Torio," Ech geruff.
  
  
  "Ech hunn ni vun him héieren," Little Lisa boomt an Äntwert.
  
  
  "Gorodin huet mech geschéckt."
  
  
  "Och ni vun him héieren."
  
  
  Ech hunn mäi Portemonnaie erausgezunn. Ech war niddereg op Gulden, also hunn ech e puer amerikanesch Rechnungen op de Bord virun der grousser Fra geluecht.
  
  
  "Ech hunn vum Andrew Jackson héieren," sot si. "Torio schléift am hënneschte Raum." Si huet mat engem Fanger op d'Gréisst vun engem Pickel gewisen.
  
  
  Mam Pilar op Seel sinn ech op déi schmuel Dier um wäit Enn vun der Bar gaangen. Am klenge Raum hannert hirem war ee Stull, een Dësch an eng Krëpp. starten.
  
  
  Ech hunn d'Dier zougemaach an de Kaméidi hannendrun ass gestuerwen. Ech kontrolléiert aner Dier op der Géigendeel Mauer. Dëst huet zu der fräier Loft hannert dem Gebai gefouert. Ech no der unsuspecting Smuggler, gesichte him an fonnt engem .38 Colt automatesch. Nodeems ech dem Pilar dat vermëttelt hunn, hunn ech de Maulkuerf vu mengem Luger ënnert senger Nues gestoppt an hien an d'Gesiicht geschloen.
  
  
  Ech hunn "Torio!" .
  
  
  Hien huet de Kapp gedréint, traureg gelaacht a lues a lues seng Aen opgemaach. Wéi hien d'Waff ënnert der Nues gesinn huet, sinn d'Ae grouss ginn.
  
  
  "Hey, wat ass dat, e Raiber?"
  
  
  "Stitt op, Torio," hunn ech gekrasch. "Mir gi fueren."
  
  
  Dëst huet hien iwwerrascht. Hien huet sech gesat. "Waart," hie plädéiert. "Ech kennen dech net emol."
  
  
  "Et ass net sou vill vun engem Spill," sot ech him. "Spill richteg mat mir an Dir sidd fir eng Ronn Rees. Elo beweegt et! »
  
  
  Ech hunn him liicht mam Faass vun der Pistoul gepickt fir ze ënnersträichen, an den Torio sprang aus sengem Bunk mat iwwerraschend Beweeglechkeet fir e Mann mat engem schlechten Hangover. Ech hunn hien aus der hënneschter Dier erausgedréckt an hien ass gehorsam a Richtung wou mir d'Jeep geparkt hunn.
  
  
  De Pilar ass mam Auto gefuer an ech souz hannen mam Torio mam Luger gezielt.
  
  
  "Fuert d'Strooss fir ongeféier honnert Meter erof a fuert dann of wann Dir eng donkel Plaz fannt," sot ech hir.
  
  
  "Elo, Torio," sot ech wéi mir déi däischter Strooss erofgefuer a geparkt hunn, "Ech wëll iwwer d'Koffer wëssen."
  
  
  "Koffer?" - huet hien widderholl.
  
  
  "Ech hunn net vill Zäit, Torio," sot ech, "a mäi Charakter och net. An nëmmen enger Minutt oder zwou héiert Dir Schanken knacken a vill Blutt gesinn. Dës Schanken an dëst Blutt wäerten ären sinn, Torio, also notzt w.e.g. dës Geleeënheet fir d'Informatioun ze deelen.
  
  
  Am Moundliicht konnt ech Schweesspärelen op seng Kopfhaut gesinn an op déi glat Säite vu sengem Kapp lafen.
  
  
  Hie wénkt séier: "Okay, ok. Ech wäert keen Held fir eng Rëtsch Auslänner sinn. Dir mengt d'Koffer, déi ech op Gaviota geholl hunn, richteg?
  
  
  - Smart Conclusioun, Torio. Ech wëll wëssen, wien dir se ginn huet a wou Dir se geholl hutt."
  
  
  "Hie war e Husky, auslännesch-klangende Guy mat deem ech viru sechs Méint en Deal gemaach hunn. Grouss Hoer Af. Hien huet mir ni säin Numm gesot, an hie war kee Guy fir Froen ze stellen. Hien huet mir ëmmer am Viraus bezuelt, sot mir dann, wéini et Zäit wier de Koffer opzehuelen. Ech war südlech vun hei, e bëssen an d'Hiwwelen, an en Helikopter koum mat engem Koffer, an ech hunn en op d'Schëff gedroen. Vertrau mir, dat ass alles wat ech weess, Frënd. Ech hunn souguer an ee vun de Koffer gekuckt an et war eidel. Et ass e komeschen Geschäft, awer ech kréien net bezuelt fir virwëtzeg ze sinn.
  
  
  "Wéivill Koffer hutt Dir op d'Schëff gesat?" Ech gefrot.
  
  
  "Komm mer goen, déi leschte Kéier wou mir et opgeholl hunn, war virun dräi Nuechten. Et wäerten am Ganzen aacht sinn.
  
  
  "Kënnt Dir eis bréngen, wou den Helikopter landen?"
  
  
  "Natierlech, awer et sinn ëmmer e puer Garde mat Waffen. Si an de Pilot, en Typ mam Numm Ingram, deen do hängt wann säin Helikopterpilot dobannen ass.
  
  
  "Et ass un Iech," sot ech, "fir sécherzestellen, datt mir laanscht d'Wuecht kommen. An elo hu mir Instruktioune.
  
  
  De Pilar ass südlech gefuer an ass op eng schmuel Dreckstrooss gezeechent Torio gefuer. An dunn sinn mir an d'Ouverture gaang. Glécklecherweis hat de Pilar eng Véierrad-Jeep gelount, de Fahrt war schwiereg: d'Strooss gouf an e Wee, de Buedem war Fiels, an den Terrain gouf an Hiwwelen.
  
  
  De Smuggler souz elo virun mir sou datt wann d'Luucht op eis komm ass, hie konnt sprangen a mat sengen Äerm wénken fir unerkannt ze ginn ier iergendeen ugefaang huet ze schéissen.
  
  
  "Et sinn ech, Torio," sot hien.
  
  
  De Mann mat der Pistoul ass lues no vir geréckelt an ass sechs Meter ewech gestoppt. "Wat méchs du hei? Et gëtt haut kee Pickup"
  
  
  "Et gi Problemer op Gaviota,"Sa Torio. De grousse Guy sot ech sollt kommen an Ingram soen.
  
  
  "Wien sinn déi aner zwee?"
  
  
  
  
  
  - huet d'Wuecht verdächteg gefrot.
  
  
  "Si ... si ..." Torio huet schweier ugefaangen.
  
  
  "Gorodin an ech," Ech intervenéiert. "Mir hunn Informatioun déi direkt Zhizov erreechen soll."
  
  
  Nimm ware wichteg fir de Schutz. De Laf vu sengem Gewier ass erofgaang an hien ass op d'Jeep geklommen. "Wäis mir Är ID, wann ech glift, Här," sot hien respektvoll.
  
  
  "Natierlech," sot ech an hunn an meng Täsch e Stéck Pabeier gezunn. Ech hunn et ofgehalen fir datt d'Wuecht et erreechen konnt. Wéi hien et gemaach huet, hunn ech säi Handgelenk gegraff an hien no vir gedréckt. De Pilar huet dem Mann séier hannert d'Ouer geschloen, hien huet e gefruer ier e konnt kräischen.
  
  
  Ech hunn de Wuecht geknackt an hien mat engem Stéck Nylon Seel gebonnen, dat ech am Boot fonnt hunn a fir dës Gefor benotzt hunn. Seng Luucht dréinen, hunn ech e klengt hëlze Gebai fofzeg Meter ewech beliicht. Direkt hannert him stoung e klengen, robusten Helikopter. Ech hunn d'Luuchten ausgeschalt an de Pilar gemierkt fir de Motor vun der Jeep auszeschalten. Den Torio viru mir gedréckt, de Luger an der Hand, sinn ech mat enger Seilroll an d'Gebai erausgaang an ass séier fort, de Pilar no mir. Wéi mir d'Dier ukomm sinn, hunn ech se opgemaach an bannen gerannt, de Knäppchen op der Luucht gedréckt. Zwee Männer, déi an de Betten géint déi wäit Mauer geschlof hunn, souzen abrupt op. Deen eent war e schwéieren Slavic Typ deen de Brudder vun der behënnerter Garde bei der Entrée kéint sinn, deen aneren war e blass, dënnem Mann mat enger grousser Nues a schwaachem Kinn. Ech hunn decidéiert datt hien den Ingram wier, de Pilot.
  
  
  De Wuecht huet sech op säi Gewier erreecht, dat sech géint d'Mauer no bei de Kapp vu sengem Bunk geleet huet.
  
  
  "Dir wäert stierwen probéieren," Ech sot him, an de Mann gefruer. Den Ingram ass gefruer, huet seng Aen reift a blénkt.
  
  
  De Pilar huet de Liichtschalter fonnt, a seng brillant Flammen hunn deen eenzege Raum am Gebai gefëllt. Lénks vun eis war eng sophistikéiert Kuerzwelle Radiosender.
  
  
  "Torio! Dir hutt eis ausverkaaft", huet d'Wuecht beschëllegt.
  
  
  "Natierlech," sot de Schmuggler, "mat enger Pistoul op de Kapp wäert ech séier ausverkaafen - an Dir wäert och, Frënd."
  
  
  "Ingram, maacht Iech un," hunn ech bestallt. "Ass den Helikopter mat Gas gefëllt?"
  
  
  "Jo, ganz," huet hien nervös geäntwert.
  
  
  De Mann huet vun Angscht geziddert. "Ech wollt net datt hien esou Angscht huet datt hien net fléien kann," sot ech. "Folg einfach Uerder an Dir wäert net verletzt ginn." Dëst huet hien berouegt an hien huet ugefaang seng Kleeder unzedoen.
  
  
  "Torio, sëtzt an dësem Stull," sot ech, an de Schmuggler huet sech séier gefollegt. Ech hunn eng Rolle Seel op de Wuecht geheit a gesot: "Bind him op. Ech brauch Iech net ze warnen fir eng gutt Aarbecht ze maachen.
  
  
  Ech riicht meng Luger op de Gard an Torio, sécherstellen Torio war mat gutt knapper Knuet geséchert. De Pilar hat dem Schmuggler seng .38 Kaliber Pistoul an der Hand an huet den Ingram am Ae gehal, awer hie géif eis keng Ierger maachen.
  
  
  Wéi den Torio fest gebonnen war, hunn ech dem Wuecht gesot: "Sëtz elo am Stull um aneren Enn vum Raum." Wéi hien däischter gefollegt huet, hunn ech dem Pilar gesot: "Huelt d'Seel a bind se och."
  
  
  De Pilar huet mir de Colt iwwerreecht an ass op d'Wuecht geklommen. Dëst war e grave Feeler. Si ass tëscht mir an eisem Prisonnéier komm. An enger séierer Beweegung huet de Mann e Messer vun iergendwou ënnert seng Kleeder gezunn an de Pilar gegraff, si virun him ëmgedréint, de Kapp no hannen gekippt an d'Blade vum Messer géint den Hals geluecht.
  
  
  "Drëpst d'Waff oder d'Fra stierft," huet hien gerappt.
  
  
  Crouching erof wéi hien hannert dem Pilar säi Kierper stoung, de Mann offréiert keen Zil, Ech konnt net absolut sécher sinn, datt ech hatt géif verpassen an de Killpunkt schloen. Wann ech d'Waff gedréint hunn fir besser Ziel ze kréien, géif hien den Hals ofschneiden. Also hunn ech gezéckt.
  
  
  "Verdammt, ech hunn Iech gesot, loosst d'Waff." - huet hien geschnappt. "Denkt Dir, ech bluffen?"
  
  
  Wéi ech mech net bewegt hunn, huet d'Wuecht d'Messer gezunn, an e roude Blutwurm ass um Pilars den Hals gekräizt. Ech hat de Luger nach am prett.
  
  
  "Ingram, huelt d'Waff vun dësem Idiote," huet de Wuecht geklappt.
  
  
  "Ech ... ech kann dat net maachen," sot de Pilot, seng Stëmm rëselt.
  
  
  D'Wuecht huet him gekrabbelt: "Sief eng Kéier e Mann, du knaschteg Feigling, oder ech ..."
  
  
  Mir hunn ni erausfonnt wat de Wuecht dem Ingram kéint gemaach hunn, well a senger Roserei op de Pilot huet hien de Kapp just genuch gedréint fir datt ech de Luger an d'Positioun kréien an hien duerch säin ongeschützte lénksen Tempel schéissen. Hien huet sech vum Pilar ewechgedréit, vun der Mauer gesprongen an ass um Buedem zesummegefall. D'Messer ass harmlos ewechgesprongen.
  
  
  D'Pilar huet mech mat engem beleidegten Ausdrock op hirem Gesiicht gekuckt. "Dir géift him mäi Hals ofschneiden ier Dir Är Waff opginn hutt, oder?" Si sot.
  
  
  "Natierlech," hunn ech zouginn. "Wann hien meng Waff hätt, da wieren Dir an ech allebéid dout."
  
  
  Si wénkt lues. "Jo, ech mengen, Dir hutt Recht. Awer trotzdem ...“ Si huet de Kapp gerëselt. "Du bass cool. Dir gitt mir Gänsehuel."
  
  
  "Mir wärmen dech méi spéit op", sot ech séier an hunn de Pilot ëmgedréit. "Elo, Ingram, Dir wäert mech huelen, wou Dir d'Koffer ophiewen, déi Dir op Torio liwwert."
  
  
  - Mengt Dir Zhizov Ënnerstand?
  
  
  "Dat ass richteg. Wou ass et?"
  
  
  "An de Bierger op der Grenz vu Venezuela a Britesch Guyana. Mee ech konnt ni do am Däischteren landen. Dagsiwwer ass et zimmlech schwéier.
  
  
  Ech hunn op meng Auer gekuckt. „Wa mir elo fortgoen, soll et liicht sinn
  
  
  
  
  
  wa mer dohinner kommen. An Ingram, wann Dir mech zoufälleg an déi falsch Richtung weist, sidd Dir permanent Six Feet Under Buedem. "
  
  
  "Ech si weder couragéiert nach domm," huet hien geäntwert. "Ech wäert genau maachen wat Dir mir sot."
  
  
  "Dat ass gutt, Ingram. Dir kënnt nach ëmmer liewen fir Är Mamm all déi onsympathesch Detailer ze schreiwen.
  
  
  De Pilar, dee virdru roueg op der Säit stoung, huet geschwat. "Nick, Dir kléngt wéi wann Dir eleng hei eraus geet."
  
  
  "Ech sinn," sot ech. "Et ass d'Enn vun der Linn an et wäert wahrscheinlech Freedefeier ginn. Eng Fra kann en Hindernis sinn."
  
  
  "Nee," sot si, verbreet hir Been resolut. "Mir sinn esou wäit zesumme komm an elo wäert ech net hannerloossen. Ech hunn dir vill gehollef, oder? "
  
  
  "Et ass richteg, awer ..."
  
  
  "Huelt mech mat Iech, Nick," si intervenéiert. "Ech kann esou gutt schéissen wéi Dir, an zwou Pistoulen wäerten eis Chancen op Erfolleg verduebelen. Dëst bedeit vill fir mech, querido "
  
  
  Ech konnt ee Moment net entscheeden.
  
  
  Awer wat de Pilar gesot huet huet Sënn gemaach. Si war e erfuerene Profi, méi haart wéi déi meescht Männer. A si wousst, datt si verbrauchbar ass, datt wann néideg, fir d'Missioun, ech hir opferen.
  
  
  "Da loosst eis goen," sot ech. "Well Dir de Jeep net benotzt fir zréck an d'Stad ze kommen, gitt vir an zitt d'Verdeelerkapp, sou datt et net nëtzlos ass fir jiddereen deen et nëtzlech fënnt." Ech konnt net hëllefen, mee dobäizemaachen, "Wësst Dir wat eng Distributeur Cap ass?"
  
  
  Hir voll Lëpse kromme an e liicht spottende Laachen. "Jo, querido, ech weess iwwer Distributeurkappen a vill aner Saachen déi Dir net géift gleewen."
  
  
  Ech hunn zréck gelaacht. "Okay. An du kanns eisem Frënd nach ee Knupp ginn, fir datt hien eng Zäitchen schlofe kann."
  
  
  "Ech wäert séier op", sot si an huet de .38 Kaliber vu mir geholl, si ass séier fort.
  
  
  Ech sinn op de Radio gaang, hunn en op de Buedem zerbrach bis d'Këscht opgemaach huet, an dunn d'Darm mam Hënneschten vum Wuecht Gewier zerstéiert. Wärend dëser rauer Showdown hunn ech den Ingram am Ae gehal, obwuel hien e ganz gudde Jong war an net méi eng Gefor stellt wéi en Zännlosen alen Hond op engem Seel.
  
  
  Ech hunn dem Torio gesot: "Dir schafft e bëssen an da kënnt Dir zréck op Willemstad. Et ass eng laang Rees, awer et gëtt Iech Zäit fir nozedenken wéi Dir am Beschten e Liewen mécht. Huelt d'Waasserversuergung, hunn ech ugeroden.
  
  
  Hien huet kaum gelaacht. Hien hat net vill vun engem Sënn vun Humor.
  
  
  D'Pilar ass zréck mat der Verdeelerkapp, déi si mir mat engem Spott Curtsy iwwerginn huet. "Wien do ass, soll net viru Mëtteg erwächen," sot si. "An da wäert hien e Kappwéi hunn, datt keen Aspirin wäert heelen."
  
  
  "Okay, Ingram," sot ech, "loosst eis Ären Helikopter an d'Loft huelen." Dunn sinn déi dräi vun eis laanscht de ruttéierten a mat Fiels gedréckte Wee bis zum Waarden Helikopter gefuer.
  
  
  Kapitel nonzéng
  
  
  Den Ingram huet scheinbar Charge iwwerholl wéi hien d'Spëtzt vum Helikopter iwwerholl huet a mir sinn an den Nuetshimmel fortgaang. Mir sinn ëstlech an e bëssen südlech gaangen, geschwënn hunn d'Luuchte vu Curacao hannert eis gelooss. Déi kleng Insel Bonaire ass och ewechgerappt, a fir eng Zäit war et nëmmen dat schwaarzt Karibescht Mier ënner eis an de Stärenhimmel uewen.
  
  
  Mir hu séier d'Luuchte vu Caracas gefaangen a si fir eng Zäit laanscht d'Küst vu Venezuela gaang.
  
  
  "Dir sot, datt dës Zhizov Bierg Refuge schwéier ass ze lokaliséieren," sot ech.
  
  
  "Bal onméiglech," huet den Ingram geäntwert. "Keng Fluchgesellschafte fléien iwwer dës Plaz. Awer wa se et hätten, hätten se et ni gesinn. D'Gebaier sinn aus dem selwechten orange-brong Fiels vun de Bierger gebaut. Et ass bal onsichtbar aus der Loft. Et gi keng Stroossen dohinner. All Ëmgeréits musse mat der Loft geliwwert ginn. Zhizov huet en Deal mat enger vun de südamerikanesche Regierungen gemaach, ech weess net wéi eng, fir den Transport vu Wueren. Meng Aarbecht war VIP'en an dës Valise ze transportéieren. A wann ech d'Landmarken net kennt, déi mech guidéiert hunn, hätt ech dës Plaz ni selwer fonnt.
  
  
  Mir sinn op der lénkser Säit Trinidad passéiert a si südlech gedréint fir an d'Land duerch d'sumpescht Terrain vum Orinoco Delta ze goen. Den ëstlechen Himmel huet ugefaang méi hell ze ginn an d'Features vum Land goufe sichtbar wéi mir an d'Biergregioun bekannt als Guiana Highlands gedonneren.
  
  
  Dunn hu mer missen Héicht gewannen, an Ingram huet den Pitch vun den Rotoren ugepasst fir e méi déif Schlupp vu méi dënnem Loft ze huelen. Den Dag gëtt et méi hell, mee déi héich Wolleken hunn keng Zeeche vun Ofdreiwung gewisen.
  
  
  E Gedanke, deen ech bewosst vermeit hunn, ass a mengem Kapp gerannt. Dëst war den Dag New York géif stierwen wann ech et net stoppen kéint.
  
  
  Den Ingram huet mech op d'Schëller gedréckt, meng Gedanken ënnerbrach. Hien huet no vir op eng Fielsformatioun gezeechent, déi ongeféier geformt ass wéi eng opgehuewe Faust, an huet eng obszön Salut ginn.
  
  
  "Kuckt Dir dat viru?" - huet de Pilot iwwer de Klang vun eisem Motor geruff. "Dëst ass de Benchmark dee Pilote musse passéieren. Mir nennen et Fanger Mountain. Direkt hannendrun ass e klenge Fielsdall, wou den Zhizov säin Haus gemaach huet.
  
  
  "Wat sinn d'Chancen datt se ufänken ze schéissen soubal se eis gesinn erakommen."
  
  
  - Ech mengen et ass onwahrscheinlech. Den Ingram schéngt de Courage an der Loft ze hunn, deen him um Buedem feelt. "Si sinn zimlech zouversiichtlech an hirer Sécherheet hei an Helikoptere kommen a ginn zimlech dacks. Ausser si fannen iergendwéi eraus wat geschitt ass
  
  
  
  
  
  op Curaçao sollte mir keng Problemer hunn ze landen.
  
  
  "Okay," sot ech.
  
  
  "Awer dëst ass just den Ufank. Soubal se Iech oder d'Madame gesinn, wäert all Häll lass briechen.
  
  
  "Kënnt Dir mir eng Iddi vum kierperleche Layout vun dëser Plaz ginn?" Ech gefrot. "Wou ass dem Zhizov säi Sëtz? Wou mécht de Wëssenschaftler Varnov seng Aarbecht?
  
  
  "Nee," sot den Ingram, an huet mech dunn séier ugekuckt, wéi fir mech vu senger Oprechtheet ze versécheren. "Gleeft mir, ech géif Iech elo soen, wann ech et wosst. Alles wat ech maachen ass um Helipad ze bleiwen, während iergendeen fort geet oder landen, oder wa se lueden wat se wëllen datt ech droen.
  
  
  "Wat wann Dir e Message liwwere wëllt?"
  
  
  "Ech ginn et dem Wuecht op der Helipad. Hie wäert erauskommen an eis treffen. An hien wäert deen éischten sinn, mat deem Dir ze këmmeren hutt.
  
  
  Mir hunn e Fanger aus Fiels ofgeronnt an hunn ugefaang an e schmuele Canyon mat schéi Fielsen op alle Säiten erof ze goen. Och dann, wann ech net no hinnen gesicht hätt, hätt ech net all d'Gebaier gesinn, déi grau aus Steng gebaut sinn. Ech hunn véier zimlech grouss Gebaier gezielt, ee klengt bei engem Stéck flaach Land op dat mir erofgaange sinn. Niddereg Fielsgräifen a Knëppelsteng hunn d'ganz Gebitt geklappt, an et waren nëmme liichtschwaache Spure vu Weeër, déi d'Gebaier verbannen.
  
  
  Wéi ech nogekuckt hunn, koum e Mann aus engem klenge Gebai bei der Helipad eraus an huet eis gekuckt. Hien huet e Gewier iwwer d'Schëller gedroen.
  
  
  "Et ass e Sécherheetsbeamten," sot Ingram.
  
  
  "Ass hien deen eenzegen?"
  
  
  "Hien ass deen eenzegen deen ech je gesinn hunn. Et kënnen anerer sinn."
  
  
  Ech hunn dem Pilar gesot: "Biech erof sou datt Dir net gesi kënnt." Nodeems si Positioun geholl huet, sinn ech och onsichtbar ginn.
  
  
  "Wa mir landen," sot ech dem Ingram, "loosst de Wuecht méi no kommen, direkt bei d'Dier."
  
  
  "Wat wann ech hien net hei kréien kann?" - huet de Pilot nervös gefrot, säi Courage an der Loft fänkt un ze verdampen.
  
  
  Probéiert ganz schwéier," Ech hunn geäntwert. "Et war wéi wann Äert Liewen dovun ofhänkt. Well, Ingram, ale Frënd, et ass.
  
  
  Mir sinn virsiichteg an engem klenge Clearing gelant an Ingram huet de Motor ausgeschalt. Wéi de grousse Rotor gestoppt huet, huet de Mann mam Gewier eppes geruff vu wou hien stoung, zwanzeg Meter ewech.
  
  
  Den Ingram huet d'Dier opgemaach a geruff: "Ech hunn eppes fir de Generol."
  
  
  "Sidd Dir lëschteg?" - huet d'Wuecht zréckgeruff. "Bréng et."
  
  
  "Ech ... Ech wäert Hëllef brauchen," sot Ingram. "Et ass ze schwéier fir mech."
  
  
  Rou huet regéiert. Mee dunn hu mir Fouss op eis laanscht de Kies Uewerfläch héieren. "Dir wësst, ech sollt kee Portier sinn," huet de Garde beschwéiert. "Dir musst-"
  
  
  Hien huet abrupt opgehalen, wéi wann hien eis gesinn hätt. Ech wousst, datt mir an Ierger waren, wéi ech den onmëssverständlechen Toun vun engem Wuecht héieren hunn, dee säi Gewier ewechhuelt an de Bolt schéisst. Ech hunn de Luger prett gehal, awer elo ze riskéieren ze schéissen an d'ganz Crew ze alarméieren wier fatal gewiescht. Amplaz hunn ech op mäi Ënneraarm gedréckt an den Hugo ass a meng Hand gefall. Ech hunn de Stiletto ëmgedréit; hält de Klingen tëscht Daum a Zeigefanger, ass hie séier an d'Dier geklommen. De Wuecht huet säi Gewier opgehuewen an ech hunn d'Blade a seng Richtung gewisen.
  
  
  De Stiletto ass an d'Loft geklappt ier d'Blade an den Hals vum Mann koum. Hien huet e Klang gemaach wéi e häerzleche Geflüster, huet zwee Schrëtt zréck gaang an ass op de Buedem gefall, Blutt aus sengem Hals spréngt.
  
  
  De Pilar sprang aus dem Copter. Den Ingram huet den Doudegen aus dem Pilotsitz gekuckt.
  
  
  "Waat elo?" - huet de Pilar gefrot.
  
  
  „Elo wäert ech mech ronderëm schlecken an dëst Steenduerf entdecken. Dir wäert hei bleiwen fir Ingram ze kucken. Wann ech zréck kommen, sinn ech vläicht op der Flucht an ech brauch een fir mech ze decken.
  
  
  "Okay, Nick,"Si sot mat engem frëndlechen Accord, deen mech iwwerrascht huet.
  
  
  Ech hunn hir liicht Kuss gemaach, dunn iwwer den Doudegen Wuecht gelunn, de Stiletto aus sengem Hals gerappt an d'Blade propper gewäsch. Ech hunn et op meng Ënneraarmmantel zréckginn, dunn iwwer d'Fielsen geklommen, de Wee vun der Wuechtpost vermeit.
  
  
  Ech erënnere mech wéi ech dës Plaz aus engem Vugelperspektiv gesinn hunn, sinn ech op dat gréisste Gebai gerannt. Et war logesch unzehuelen datt dëst de Sëtz vun der Operatioun wier. Ech leien op engem klenge Gruet mat Vue op e Wee, deen op e laangt niddereg Gebai féiert - Kasär. Wéi ech nogekuckt hunn, hunn d'Leit a rau bloe Kleeder an Aarbechterkappen ugefaang aus der Sortie ze plënneren. Si hunn sech als onbewaffnet erausgestallt. Anerer haten Pistoulen an Holsters an haten brong sowjetesch Arméi Uniformen mat roude Trimm. Hannert der Kasär hunn ech e grousst Quadratgebai gemierkt, dat ech mäin éischten Zil gemaach hunn.
  
  
  Ech hunn mäi Standpunkt verlooss an sinn ëm d'Kasär gaang, virsiichteg op e Punkt driwwer komm. Wéi déi aner, war et nëmmen ongeféier sechs Féiss héich, an ech hu geduecht datt den Interieur ënner dem Buedemniveau geschloen ass. Ech hunn Stëmmen héieren an hunn mech geknéit fir de schmuele Belëftungsspalt ze lauschteren.
  
  
  "Hutt Dir fir mech geschéckt, Generol Zhizov?" Et war eng jonk Stëmm - energesche, militäresch.
  
  
  Zhizov reagéiert mat engem fetteg-glat patronizing Intonatioun. "Ech hunn Iech geschéckt, Major Rashki, well ech kee Message vum Colonel Gorodin zu der ernannter Zäit krut. Mir mussen also dovun ausgoen, datt hien eis an de leschten Etappe vun der Operatioun net zur Verfügung stinn. Ech brauch eng zweet am Kommando
  
  
  
  
  
  an ech hunn dech gewielt."
  
  
  "Ech sinn geéiert, Generol."
  
  
  Sot mir, Major, sidd Dir ganz vertraut mam Plang?
  
  
  "Jo Här. Mir hunn nuklear Sprengmëttel a siwen amerikanesche Stied gepflanzt, an dat lescht Apparat gouf um Panamakanal gesat. D'Nimm vun de Stied an déi genee Plazen vun de Bommen sinn nëmme fir Iech an engem amerikanesche Wëssenschaftler bekannt."
  
  
  "Ganz gutt, Rashki. Wësst Dir wéini déi éischt Bomm explodéiert ass? »
  
  
  "Haut, Här." Hien läscht den Hals verlegent. "Rumeuren verbreet sech am ganze Camp, Här."
  
  
  "Jo, et ass kaum e Geheimnis; d'Preparatiounen sinn evident. Ech wäert Iech soen, datt New York déi éischt amerikanesch Stad wäert zerstéiert ginn. Well hir Regierung eis Bedéngungen net akzeptéiert huet, wäert den Dokter Varnov déi éischt Bomm a genee véier Stonnen detonéieren."
  
  
  Mat grousser Erliichterung hunn ech op meng Auer gekuckt. Et war eng äiseg Angscht datt, wéi ech de venezuelaneschen Himmel am Sonnenopgang ëmkreest, New York souguer dann duerch d'Hällfeier vun enger nuklearer Explosioun ausgeglach ka ginn.
  
  
  Just wéi ech d'Chancen géint mech gezielt hunn, huet e killt Gromper aus dem Ventilator geklomm.
  
  
  "Ah, ech gesinn, meng Hënnfrënn sinn erwächt," huet Zhizov gespurt. „Maach keng Angscht, Major, soulaang ech alles kontrolléieren, wäerte se Iech net schueden. Awer ee Wuert vu mir a si wäerten dech an e puer Sekonnen ëmbréngen. Zhizov portraitéiert enthusiastesch Laachen dem oniwwerzeegten Raschke. "Dës Béischt gi vun zwee vun de mächtegste Kräften op der Welt regéiert, Major," huet Zhizov weider. "Angscht an Haass. Erënneren dëst "
  
  
  "Jo, Här," huet de Major onsécher geäntwert iwwer d'Grommel vun den Déieren.
  
  
  Ech sinn ewech vum Ventilator geplënnert a souz op de Bauch, kucken op d'Weeër tëscht de Gebaier. Éischt vun all, Ech brauch en Hiweis op d'Wunneng vun Knox Vornov, deen de Schlëssel fir déi ganz mäerderesch Affär war.
  
  
  D'Aarbechter sinn alleng an zu zwee laanscht gaangen. Déi bewaffnet Zaldoten, mat hirer fetter Haltung, schéngen zefridden ze sinn bis zum Punkt vun der Indifferenz. Vläicht, wéi den Ingram ugedeit huet, si si virsiichteg ginn ze gleewen datt hir Sécherheet an esou enger Plaz onverwënsbar war.
  
  
  Et war kloer datt ech Bewegungsfräiheet sollt hunn. Also hunn ech gewaart bis den nächsten Aarbechter ënner him passéiert an hannert him gefall ass. Ech hunn him mam Luger geschloen an hien ass an meng Äerm gehackt. Ech hunn hien séier op d'Fielsen gezunn an hunn him fir ëmmer roueg gemaach.
  
  
  Ech hunn de bloe Jumpsuit, deen hien unhat, ofgeholl an iwwer meng Kleeder gezunn. D'Hosen waren e bëssen kuerz, awer soss passen se. Ech hunn den Hutt opgemaach an d'Vizier op d'Stir gedréckt. Vun enger raisonnabeler Distanz konnt ech onopgemerkt passéieren. Nodeems ech dem Aarbechter säi Kierper tëscht zwee rieseg Knëppelsteng verstoppt hunn, sinn ech zréck op de Wee gaang an sinn duerno gefollegt. Schrëtt goufen hannert mir héieren. Ech duckt an eng niddereg Dier, déi ausgesäit wéi e Späicherraum. Ech hunn mat mengem Réck op de Wee geknéit a mam Dierhandtak gefiddert wéi wann ech e defekte Schloss iwwerpréift hunn.
  
  
  De waarme Geroch vun Iessen erreecht meng Nostrils wéi zwee Aarbechter opgehalen op de Wee hannert mech ze bleiwen.
  
  
  "Ech muss net roden, wien de Frühstück kritt deen Dir maacht", sot ee vun hinnen. "Amerikaner, richteg? Fir de Wëssenschaftler."
  
  
  "Natierlech," sot en aneren. "Hien ass eisen Éieregäscht."
  
  
  "Wat huet hien de Moien wärend mir eisen üblechen Dreck iessen?"
  
  
  "Frësch Eeër, Ham, Toast a reife Tomaten."
  
  
  Éischt Aarbechter; expressiv gekrasch. "Ech bieden datt et kee Glace gëtt bis mir all dëse Bierg Feegfeier verloossen an erëm als Mënsch liewen. Wéi ech beneiden dat gutt Iessen a Fraen déi Amerikaner genéissen.
  
  
  "D'Zäit ass no, Kamerad. Haut musse mir d'Amerikaner schloen."
  
  
  "Wann jo, dann feiere mir haut. Awer elo muss ech goen."
  
  
  Wéi ech roueg nogekuckt hunn, huet ee vun deenen zwee Männer den ugrenzende Wee geholl, no lénks verzweift, während deen aneren, mat engem Schacht mat Iessen, riicht weidergaang ass. Ech hunn hien laanscht de Wee gelooss an sinn him duerno gefollegt, mäi Gesiicht mat menger Mutz bedeckt.
  
  
  De Mann huet sech net ëmgedréint, an ech sinn him op ee vun de grousse Gebaier gefollegt, getrennt vum Grupp vu Gebaier stoungen. Hien ass e puer Schrëtt erofgaang, huet d'Dier opgemaach an ass hannendrun verschwonnen, ech hunn him e puer Sekonnen ginn, dunn an déi selwecht Dier.
  
  
  Ech hunn entdeckt datt dës Gebaier vill méi déif gegruewen a vill méi virsiichteg fäerdeg waren wéi ech mech virgestallt hat. Hir Duerchduechte Design weist eng laang Virbereedungsperiod un.
  
  
  Et war ee laange Korridor mat glatte Steenmaueren, déi sech glat an engem Bogen gekrommt hunn. Och wann ech den Aarbechter net gesinn hunn, konnt ech seng Schrëtt virun héieren. De Gank gouf a reegelméissegen Ofstänn vun elektresche Glühbirnen beliicht, an do war ouni Zweiwel eng Kraaftstatioun.
  
  
  Dunn hunn ech mech drun erënnert datt virun e puer Joer Rumeuren ginn, datt eng russesch Basis iergendwou a Südamerika virbereet gëtt. Dëst war ëm d'Zäit vun der kubanescher Rakéitekris, an an der Détente déi duerno ass, sinn esou Rumeuren ausgestuerwen. Elo stellt sech eraus datt d'Basis e Fakt ass. Et war méiglecherweis vum offiziellen russesche Regime opginn, awer vum Zhizov a seng Fraktioun als verstoppt Zentrum vun hiren Operatiounen reaktivéiert.
  
  
  Ganz laanscht de Gank I
  
  
  
  
  
  
  Ech sinn nëmmen duerch eng Dier gaang. Anscheinend waren et net vill Zëmmer, well se hu missen aus festem Fiels geschnëtzt ginn. Héieren Stëmmen virun, Ech opgehalen abrupt.
  
  
  "Ech hunn de kinnekleche Frühstück fir seng Héichheet bruecht." Et war d'Stëmm vum Liewensmëttelliwwerer, voller Sarkasmus.
  
  
  "Liwwert just d'Iessen a maacht idiotesch Bemierkungen." D'Äntwert Stëmm war gruff a geschäftlech.
  
  
  "Wat mécht den Amerikaner do?" - huet den Aarbechter gefrot. "Ass hien prett fir de groussen Dag?"
  
  
  Elo sinn ech lues a lues laanscht d'gebogen Mauer geplënnert fir d'Spriecher ze kucken an hunn e Punkt erreecht wou ech d'Enn vum Gank gesinn. Do stoung en Zaldot mat engem beandrockende schwaarze Moustache, deen déi massiv Dier bewaacht huet. Hien huet d'Iessen Schacht vum Aarbechter geholl an d'Lëpse gedréckt ier hien gesot huet: "Hien ass net anescht wéi soss, ausser datt hien de Moien am Dämmerung opgestan ass. Awer ech kann net wëssen wat a sengem Kapp lass ass.
  
  
  "Nee, ech mengen net. Gutt, dat Bescht fir hien, dat Schlëmmst fir mech. Ech ginn e Frühstück mat langweilegem Mush.
  
  
  Ech si séier zréck de Gank erofgaang, sou wéi ech komm sinn. Elo wou ech wousst wou ech de Barnv fannen, ech brauch e Wee ze fannen fir bei hien ze kommen. Wärend ech iwwer dëse Problem geduecht hunn, hunn ech en Eck gedréint an ze spéit gesinn eng Figur an der Distanz kommen. Vun der Uniform hunn ech gemierkt datt et ee vun den Zaldoten war.
  
  
  Duerch Zoufall, wéi wann ech eppes vergiess hätt, hunn ech mech zréckgezunn. Hien huet mech geruff, awer ech hunn daf an domm gespillt. Ronderëm de Béi, aus der Siicht vun den Zaldoten, sinn ech zréck an d'Hellegtum vum Varnov gefuer. Awer "Schrëtt koumen vun der anerer Säit un. Ech hu gestoppt. De Liewensmëttelaarbechter kënnt zréck, gefollegt vun engem aneren Zaldot un der Dier vun de Warns.
  
  
  Ech hu séier eng Entscheedung getraff an sinn op déi eenzeg Dier gerannt, déi aus dem Gank féiert.
  
  
  D'Dier war gespaart, also hunn ech ënnert dem Aarbechter sengen Overall an meng Tasche komm an hunn en dënnen elastesche Streifen aus Stol fonnt. Méi haltbar a flexibel wéi en traditionellt Stéck Plastik, funktionnéiert dësen Apparat séier mat engem einfache Sperr.
  
  
  Mat dem Aarbechter ëmmer nach vun enger Säit an dem Zaldot vun der anerer Säit, hunn ech d'Dier op gedréckt an eran gerannt.
  
  
  Kapitel zwanzeg.
  
  
  No e puer Sekonnen ass de luxuriéisen Interieur vun dësem Zëmmer zesummekomm. Et waren keng rau Flächen oder déif Faarwen. Soft Texturen - Këssen, Canapéë, Better, Chaise-Lounge - alles an engem Karneval vu Reeboutéin.
  
  
  "Dir kënnt op d'mannst klappen," koum eng kloer weiblech Stëmm vun iergendwou lénks.
  
  
  "De grousse Wëssenschaftler muss haut fréi opstoen", sot eng aner Stëmm vun där anerer Säit.
  
  
  Wéi meng Ae sech un dat däischter Liicht ugepasst hunn, hunn ech entdeckt datt d'Stëmmen aus engem Gebitt vu Satinbetter a flauscheg Këssen an ageschniddene Ovalen op all Säit vum Raum kommen. Wéi ech nogekuckt hunn, erschéngen tousled blond Käpp lénks a riets, gefollegt vu Kierper déi ausgesinn wéi College Cheerleaders. Blond Nummer eent hat e rosa Nuetskleed kuerz genuch fir keen Zweiwel ze loossen datt si blond gebuer gouf. Nummer zwee huet Harem Pyjamas un, blo genuch fir ze bestätegen datt si och eng richteg Blond war.
  
  
  "Ech hoffen, datt ech net intrudéieren," sot ech.
  
  
  "Ech sinn den Terry," sot d'Blond Nummer 1 an enger rosa Shortie.
  
  
  "An ech sinn de Jerry," sot d'Nummer zwee am Harem Pyjama.
  
  
  "Béid sinn mat engem 'i' geschriwwen." Terri erkläert
  
  
  "Wichteg Informatioun," sot ech.
  
  
  "Mir sinn Zwillinge," huet de Jerry virgeschloen.
  
  
  "Eng aner erstaunlech Entdeckung," sot ech.
  
  
  D'Meedercher sinn aus hire Better opgestan an si koumen op mech kucken.
  
  
  "Ech hunn dech nach ni gesinn," sot Terri.
  
  
  "Dir gehéiert net hei, oder?" - Jerry dobäi.
  
  
  "Dir sidd wéi e Stuerm komm," sot den Terri. "Ech mengen, si verfollegen dech an Dir wëllt datt mir dech verstoppen. Wéi erstaunlech!"
  
  
  "Du bass kee Polizist, oder?" - sot Jerry. "Mir verstoppen d'Polizisten net."
  
  
  "Ech si kee Polizist," hunn ech hinnen verséchert. "Wien ech sinn a wat ech maachen ass ze vill fir a manner wéi enger Stonn z'erklären, an ech hu keng drësseg Sekonnen. Awer Dir kënnt soen datt ech ee vun de gudde Kärelen sinn - an ech maachen guer net de Geck - ech brauch Är Hëllef.
  
  
  Mir hunn dee Moment Stëmmen héieren a si bei der Dier lauschteren.
  
  
  "Firwat hutt Dir ëmgedréit an zréck komm wéi ech dech geruff hunn?" Et war d'Stëmm vum Zaldot, deen op mech am Gank geruff huet.
  
  
  "Ech verstinn net vu wat Dir schwätzt. Ech hunn just de Professer Frühstück bruecht. "Ech hunn dech elo net gesinn," huet den Aarbechter geäntwert.
  
  
  "Dir sidd virun enger Minutt heihinner gaang, dunn ëmgedréint an zréckgaang."
  
  
  "Ech net."
  
  
  "Keen ass mat dir komm?"
  
  
  "Nee. Frot de Yuri bei der Dier vum Professer. "Ech wäert hien ersetzen A wann Dir liewt, loosst eis goen!"
  
  
  D'Kläng vun engem Aarbechter säi Fouss duerch de Gank. D'Klinge vu Schlësselen ausserhalb vun der Dier.
  
  
  Ech hunn mech géint d'Mauer op der Scharnéiersäit vun der Dier gedréckt, de Luger an der Hand gehal. D'Zwillinge stierzen d'Waff mat breet Cornflower bloen Aen, hunn dunn openee gekuckt, gelaacht enttäuscht. Wat dee Moment duerch hir kleng Gehirer passéiert, kéint fir vill Leit Liewen oder Doud bedeiten.
  
  
  De Wuecht huet d'Dier opgemaach an se liicht opgemaach.
  
  
  "Ma, gutt, Dir Meedercher sidd fréi op,"Hien huet gesot.
  
  
  "Wat vun dësem?" - sot den Terry.
  
  
  "Mir kënnen opstoen wann mir wëllen," huet de Jerry derbäigesat.
  
  
  "Op an erof, erop a vir.
  
  
  
  
  
  
  Gutt, dëst ass Äert ganzt Liewen," huet d'Wuecht geschloen.
  
  
  "Wien vun eis wëll de Professer de Moien?" - huet den Terry gefrot.
  
  
  "Oder sinn et eis zwee erëm?" - Jerry agesat.
  
  
  "Weder deen een nach deen aneren. Hien hat just Frühstück an d'Aarbecht kënnt als éischt fir hien. Dann Iessen - a Fraen fir Dessert."
  
  
  "Wat méchs du dann hei, Marcus?" - sot den Terry. "Dir gitt net an eise Raum ausser wann de Professer dech fir eis schéckt."
  
  
  "Ech sichen no engem Mann," sot hien entschëllegt.
  
  
  Hie gouf vum Giggling vun de Meedercher geäntwert.
  
  
  "Ech hu geduecht, ech gesinn en Aarbechter am Gank," huet de Marcus streng weider. "Een deen net zum Team gehéiert. Ech hu geduecht, hie kéint heihinner kommen."
  
  
  "Mir hunn net eng eenzeg Persoun gesinn," sot Terri onschëlleg.
  
  
  "Dëst ass sou eng Enttäuschung," huet de Jerry mat Ängscht bäigefüügt.
  
  
  "Ech sinn net ee fir Phantomen ze gesinn," sot de Marcus. Ech héieren hien en zécke Schrëtt no vir huelen. "Et wäert eng Zäit daueren ier de Professer säi Frühstück fäerdeg mécht an ee vun iech schéckt. Well ech schonn hei sinn, kéinte mir eis vläit e bëssen amuséieren...
  
  
  "Absolut net!" Terry intervenéiert. "Eise Kontrakt seet datt mir hei exklusiv fir den Dr. Varnov sinn. Mir goufen gewarnt net Spiller mat aneren ze spillen.
  
  
  "Awer denkt drun," sot de Jerry mischievously.
  
  
  "Teasers," sot de Garde. Hien ass zréckgaang an d'Meedercher hunn d'Dier zougemaach. D'Schlass zougemaach.
  
  
  "Elo si mir wierklech a Schwieregkeeten," huet d'Terri gelaacht.
  
  
  "Awer wéi Spaass," sot hir Schwëster.
  
  
  "Merci villmols," sot ech an hunn de Luger zréck an d'Holster gesat. Ech hunn gelaacht. "Vläicht kann ech Zäit fannen fir Iech ze bezuelen. Ass et wouer datt Dir nëmmen hei sidd fir ... äh ... Warnow ze déngen?
  
  
  "Dir hutt héieren wat mir dem Marcus gesot hunn, mir si just Wind-up Spillsaachen fir den amerikanesche Wëssenschaftler," huet Terri geäntwert.
  
  
  "A wann ee berücksichtegt wéi eng Persoun hien ass, brauch et eis net vill Zäit", sot de Jerry a koum bei mech.
  
  
  "Wéi bass du an dësem komm?" Ech gefrot.
  
  
  "Du mengs, wat gutt Meedercher wéi mir maachen op enger Plaz wéi dës?"
  
  
  "Eppes wei dat."
  
  
  "Mir hunn eng Annonce an enger San Francisco Underground Zeitung geäntwert," sot de Jerry. "Meedercher wéi Dir wëllt Rees, Opreegung, Abenteuer."
  
  
  "An natierlech hutt Dir d'Aarbecht."
  
  
  "Natierlech. Et musse fofzeg aner Meedercher gewiescht sinn, awer mir haten de Virdeel Zwillingen ze sinn."
  
  
  "Dat ass net alles wat Dir hat", sot ech, a bemierkt hir generéis Formen.
  
  
  "Ech hunn dech gär," sot Terri.
  
  
  "Ech wetten, Dir sidd och vill méi e Mann wéi e Professer," huet de Jerry derbäigesat.
  
  
  "Seng sexuell Talenter, oder Mangel dovun, interesséiere mech net," sot ech eescht. "Awer hien huet sech als déi geféierlechst Persoun op der Welt erausgestallt, eng Bedrohung fir d'USA an d'ganz Welt. Ech erspueren Iech déi grujeleg Detailer, awer gleew mir, an dësem Moment ass näischt méi wichteg fir d'Zukunft vun der Mënschheet wéi fir mech an de Varnov Laboratoire ze kommen. An ech wëll datt Dir Meedercher mir hëllefe "
  
  
  "Dir mengt, datt dësen dommen alen Labo fir Iech méi wichteg ass wéi dat?" - sot d'Terri an hieft hirem kuerzen Nuetskleed nach méi héich.
  
  
  "An dëst?" De Jerry huet intervenéiert, d'Tailleband vun hire Pyjama Hosen geknipst an se bis an d'Mëtt vun hire gerundéierten Oberschenkel rutscht.
  
  
  "Ech sot méi wichteg, Meedercher, net méi Spaass."
  
  
  "Firwat solle mir Iech hëllefen?" - gefrot Jerry. "Dir wäert net mol léif mat eis sinn."
  
  
  Et war kloer, datt de Patriotismus an den Humanismus Wierder waren, déi an hire schéinen, helle Kapp net bemierkbar waren. Awer ouni hir Hëllef ware meng Chancen null.
  
  
  "Wéi dat ale Spréchwuert seet," Ech sot hinnen mat engem pokeren Gesiicht, "Dir kraazt mäin, ech wäert Är."
  
  
  E puer stralend Laachen hunn de Raum opgeliicht. "Du mengs Dir wäert?" - D'Zwillinge äntweren zesummen.
  
  
  "Wann Dir mir hëlleft an de Varnov Laboratoire ze kommen."
  
  
  Glécklech knikkend, si hunn meng Hand geholl an hunn mech op e Stack vu faarwege Këssen gefouert, wou se séier déi dënn Deckel ewechgeholl hunn. Am Ae blénken si plakeg, hu verschidde verführeresch Posen ënnert de Këssen gemaach. Ech hunn entdeckt datt d'Terry e klenge Mol just ënner hirer lénkser Broscht hat, an dat war deen eenzege Wee wéi ech d'Zwillinge vuneneen ënnerscheeden.
  
  
  Et war déi eenzeg Kéier a mengem Liewen, datt ech presséiert war ze kompletéieren, wat vläicht déi spannendst vun all mënschlechen Operatiounen ass. An dofir hunn ech en neie Weltrekord gesat fir déi meescht Kleeder an der mannsten Zäit ewechzehuelen.
  
  
  "Mmm, lecker," Terri kommentéiert.
  
  
  "Ech wousst, datt hie méi wéi deen ale Professer hätt," huet de Jerry guttgeheescht.
  
  
  "Komm hei," huet den Terri bestallt, "riicht tëscht eis."
  
  
  Ech hu séier geknéit a positionéiert mech an der klassescher Positioun iwwer dem Terry säi äifreg klenge Kierper.
  
  
  "Ech hunn net tëscht mir gemengt, mee tëscht eis", sot si mat engem Opschwong, e rouege Geck, deen guer net wéi eng Plainte ausgesäit.
  
  
  "Gitt Dir egal?" - Ech hunn hatt gefrot, an d'Tore vum Himmel erakomm.
  
  
  "Ohhhhhhh," huet si gekrasch.
  
  
  "An Zukunft wäert ech d'Stécker nennen", hunn ech hir gesot an an den Tunnel vun der Léift gefall.
  
  
  Dat ass wéi et alles ugefaang huet, obwuel mir a ganz kuerzer Zäit eng endlos Unzuel u Turnstonnen ugeholl hunn, déi meescht net an Bestietneshandbuch beschriwwe sinn.
  
  
  No enger Zäit hu mir eis esou unenee interesséiert, datt de Jerry an enger niddereger, traureger Stëmm gesot huet: "Ech hu wierklech net gär siwwenzeg ze spillen."
  
  
  Ech war an enger schweier Positioun gesat fir ze schwätzen, awer mäi Kapp mat grousser Ustrengung gedréint, hunn ech gefrot
  
  
  
  
  
  
  onschëlleg: "Wat heescht dat, Jerry? - Spill siwwenzeg."
  
  
  "Här, jidderee weess dat," huet si knaschteg geäntwert. "Sechzechzegnéng mat engem kucken."
  
  
  Ech sinn op hatt komm an, mat e bësse Coaxing, si gouf den drëtte Partner an enger vun de komplexsten, exoteschen an ustrengenden Opféierungen, déi ech erënnere kann. An ech erënnere mech zimlech vill.
  
  
  Duerno, wéi ech séier ugefaang hunn unzedoen, hunn d'Zwillinge mech mat gléckleche Gesiichter ugekuckt, mat klenge Laachen a Wénkel vun Dankbarkeet ofgewiesselt. Et war de Jerry, dee mat engem laange gléckleche Siicht gesot huet: "Dir wësst, ech mengen, déi dräi vun eis géifen eng fantastesch Koppel maachen."
  
  
  Awer meng Gedanken ware schonn am Problem vu Warnow a Firma absorbéiert. "Okay," sot ech, "de Spaass a Spiller sinn eriwwer. Loosst eis elo kucken ob mir net e Wee an d'Hellegtum vu Knox Varn fannen.
  
  
  Si hunn bal unisono geknackt. Mä et war kee richtegen Interessi op hir Gesiichter.
  
  
  "Erënnert Dir Iech un eise klenge Deal?" Ech gefrot hinnen.
  
  
  "Jo," Terri fränkt. "Awer Iech hëllefen kéint geféierlech sinn."
  
  
  "Ausserdeem," huet de Jerry derbäigesat. "Mir hunn eppes ze verléieren. Si bezuelen eis méi Sue wéi mir jeemools an eisem Liewen gesinn hunn. Wa mir hei fortgeet, wäerte mir et benotze fir e klenge Kleedergeschäft opzemaachen.
  
  
  Ech hat dee Moment den entscheedenen Androck, datt d'Zwillinge net esou domm wieren, wéi se sech virginn.
  
  
  "Also Dir wäert e Kleedergeschäft opmaachen wann Dir hei fortgeet," sot ech. "A wat mécht Iech ze denken, datt Dir jeemools hei fortgeet? Dir sidd Gefaangenen, wësst Dir net? "
  
  
  Den Terry huet de Kapp gerëselt: "Mir si guer net Gefaangenen. Mir kommen a ginn wéi mir wëllen. Wa mir midd ginn, gekäppt ze sinn, gi mir ronderëm d'Haus. Plaz. A keen hält eis op."
  
  
  "Natierlech," sot ech. "Dir kënnt goe wou Dir wëllt, well et gëtt keng Ausfahrt vun dëser Steenfestung ausser duerch d'Loft. Awer sot dëse Leit datt Dir wëllt opzehalen fëmmen a frot se Iech hei eraus ze huelen. Da léiert Dir wat Dir viru laanger Zäit sollt roden hunn - datt Dir och Sklaven a Ketten sinn.
  
  
  Elo hat ech hir onverdeelt Opmierksamkeet. Hir séiss, glänzend Gesiichter goufen eescht a si hunn ängschtlech Bléck ausgetosch.
  
  
  "Ech hunn mäi Liewen net riskéiert fir heihinner ze laachen," hunn ech séier weider gaang. Dës Leit wëllen Amerika an d'ganz Welt mat Atomkraaft iwwerhuelen. Hir Bommen si schonn an de wichtegste US-Stied stationéiert a si prett fir een nom aneren ze explodéieren, wann eist Land hir Fuerderungen net entsprécht."
  
  
  Ech hunn op meng Auer gekuckt. "Wann ech net op Varn kommen, deen deen eenzegen ass, deen d'Apparater aktivéiere kann, wäert déi éischt Atombomm New York an all seng Awunner an nëmmen zwou Stonnen zerstéieren."
  
  
  Ech hunn geknackt wéi se schockéiert hunn. "Jo, dëst si Fakten. A fir datt Dir Meedercher ophalen mir dës domm Blond opzesetzen, a weiderzemaachen. Well, ausser Varnov, dee säi Land veruerteelt, si mir déi eenzeg dräi Amerikaner am Zentrum vum Feindlager.
  
  
  "An ouni mech kënnt Dir ni lieweg vun hei eraus."
  
  
  "Oh, mäi Gott," sot Terri. "Wéi kënne mir hëllefen?"
  
  
  "Ech wëll datt dës Prozedur benotzt gëtt fir Iech zwee an an aus dem Warns Labo, Wunnquartier an alles anescht ze kréien. Ech wëll, datt Dir mir alles erzielt, wat Dir do gesinn hutt, wat mir en Hiweis op seng Operatioun kéint ginn. A maacht et séier; Zäit fir ze plënneren ass elo! »
  
  
  Déi zwee hunn direkt ugefaang ze schwätzen. "Waart," sot ech, "Terry, fänkt un."
  
  
  "Et gëtt e Sécherheetsbeamten," sot si. "Awer de Marcus ass déi meescht vun der Zäit op der Pflicht. Hie schléift an engem klenge Raum hannert der Dier vum Professer, dee schéngt aus massivem Stol gemaach ze sinn. An hien eleng begleet eis dohinner an zréck. Hien dréckt de Signalknäppchen, an de Varnov geet op déi aner Säit vun der Dier, mécht d'Dier op a schwätzt duerch eng Zort Eisengitter. Et gëtt kee Schlëssel fir dës Dier; et mécht vu bannen op - an de Professer geet ni aus iergendengem Grond.
  
  
  "Okay. Soss eppes?" - Ech hu geknipst. "Wat ass dobannen?"
  
  
  "Wann Dir erakënnt," sot de Jerry, "Dir gesitt e Büro mat engem Schreifdësch an engem Telefon. D'Plaz ass kaal, et gëtt keng aner Miwwelen. Mä et ginn Dossier cabinets. An eng grouss cadréiert Kaart vun den USA hänkt op der Mauer nieft dem Dësch. Eng aner Dier féiert vum Büro op ...
  
  
  "Waard eng Minutt!" - Terry ënnerbrach. "Et ass eng Mauer sécher hannert dëser Kaart. Gutt, net genau eng sécher. Awer e quadrateschen Eck.
  
  
  "Wéi wësst Dir dat?" Ech gefrot hir.
  
  
  "Well enges Daags wéi ech eragaange sinn, hunn ech dat gesinn. D'Kaart gouf vum Haken geholl a louch um Buedem ënnert dësem Lach an der Mauer ongeféier engem Fouss Quadrat. Warnow hat Pabeieren op sengem Schreifdësch verbreet, déi hie muss gelies hunn, während hien op mech gewaart huet. Ech mengen hien huet vergiess d'Pabeieren ewech ze setzen an d'Géigend mat enger Kaart ze decken.
  
  
  Si huet gelaacht. "Oder hie mengt, ech sinn ze domm fir den Ënnerscheed tëscht engem Lach an der Mauer an Dir-weess-wat ze soen. Ech hunn op alle Fall gemaach, wéi wann ech näischt gemierkt hunn, an ech war deemools net besonnesch virwëtzeg. Déi nächst Kéier wou hien mech geschéckt huet, war d'Kaart do, keng Pabeieren.
  
  
  "Wéi kann hien Iech ënnerscheeden?" Ech gefrot, just meng gebilt roden ze confirméieren.
  
  
  "Ech hunn e Mol hei," sot d'Terri mat dem geringsten Hiweis vun engem Laachen, a weist op d'Géigend ënner hirer lénkser Broscht. "A wéi Dir gesitt, droe mir verschidde Kostümer fir eis z'ënnerscheeden."
  
  
  "Okay, Jerry, maach weider. Wat ass am Raum nieft dem Büro? "Ma, et ass wierklech ee grousst Zëmmer gedeelt vun engem Rido.
  
  
  
  
  
  Op der enger Säit gëtt et e Bett, e puer Miwwelstécker an e Buedzëmmer dat mam Büro verbënnt. Op der anerer Säit, frot mech net. Ech hunn et ni gesinn, Ech mengen do ass eng Zort Equipementer. Oh jo, an et gëtt nach een vun deenen internen Telefone nieft dem Bett.
  
  
  "Hutt Dir hien jeemools héieren iwwer dës Telefone schwätzen?"
  
  
  "Nëmmen eng Kéier. Mee et war eng Zort duebel Diskussioun an ech hunn et net verstanen."
  
  
  "Si hunn him zweemol geruff wärend ech do war," sot hir Schwëster. "Ech hunn och net verstanen iwwer wat hie geschwat huet. Awer ech mengen ech weess elo."
  
  
  "Sot mir doriwwer, Terry."
  
  
  "Ma, hien huet ganz rosen ausgesinn. An hie sot eppes wéi: lauschtert, setzt mech net op Drock, allgemeng, a menacéiert net. Denkt drun, wann ech fort goen, geet alles mat mir. Dorënner Moskau, General, Ech koum op d'Konferenz mat zwee suitcases. Awer aus iergendengem Grond ass een verluer gaangen. An dunn huet hien gestoppt a gesot: "Heescht dat eppes fir Iech, Generol?"
  
  
  "Ech weess net wat hien dem Generol seet", hunn ech kommentéiert. "Awer et seet mir vill. Varnov huet esou e System, datt wann hien stierft, all Stied, dorënner Moskau, mat him stierwen. Net nëmmen ass hien e béise Bastard, hien ass intelligent wéi d'Häll.
  
  
  Mäi Geescht huet fir eng Minutt gedréint wéi ech déi verschidden Aspekter vun engem funktionnéierende Plang sortéiert hunn. Dunn hunn ech gesot: "Engersäits ass d'Zäit dee wichtegste Faktor. Awer ech gesinn keng Plaz fir ze presséieren. Ech kann de Marcus kréien fir ee vun iech bei déi Dier ze huelen. Awer ech kann de Warnow net forcéieren et opzemaachen, ausser hien hëlt d'Initiativ. Dat ass, wann hien de Marcus nach net no Iech geschéckt huet.
  
  
  "Ausserdeem kann ech net no dir duerchbriechen ouni de Marcus ëmzebréngen, deen direkt nieft der Dier wäert stoen, wou de Varnov him gesinn kann. A ier ech de Marcus këmmeren konnt, huet hien d'Dier an d'Gesiicht geschloen. Also et hänkt alles vun Iech of, Meedercher. Deen, deen haut bei hie kënnt, muss eppes an dës Dier hänken, fir datt se net ganz zou ass, a maache fir datt de Varnov hien net bemierkt. A fir dëst braucht Dir e Wonner vun der Zäit.
  
  
  "Ech hunn eng besser Iddi," sot Terri. „Deen, deen d'Zoustëmmung vum Professer kritt huet, geet mat him an d'Schlofkummer, pompelt hien an setzt hien an d'Bett. Si freet hatt dann op d'Toilette ze goen. Domat kann hien net streiden, also schléisst hien sech an d'Buedzëmmer, spült d'Waasser, leeft dann an de Büro an mécht d'Stoldier fir Iech op. Si geet dann zréck duerch d'Verbindungsdier a klëmmt mam Varnov an d'Bett.
  
  
  "Preng Genie," sot ech.
  
  
  "An der Tëschenzäit musst Dir de Marcus lassloossen," huet den Terri gerannt, "a waart virun der Dier."
  
  
  "Gëff mir fënnef Minutten," sot ech. "An ech wëll datt de Marcus hei vum verbleiwen Meedchen gelackt gëtt, fir datt ech séier a roueg ëm hien këmmeren."
  
  
  "Hie wëll normalerweis net zwee vun eis op der Moiesfeier," sot de Jerry. "Awer ugeholl hie weess?"
  
  
  "Maacht Iech keng Suergen, ech wäert fir bal alles prett sinn," sot ech hir.
  
  
  Et gouf nach eng weider nodenklech Rou, an dunn hunn ech gesot: „Elo musse mer just ofwaarden. Awer wéi laang?
  
  
  "Hien ass wéi eng Auer," sot Terri. "Et sollt all Minutt hei sinn."
  
  
  "Natierlech," sot de Jerry. "Awer wann et säi groussen Dag ass fir New York ze wëschen, wäert hien wahrscheinlech nervös sinn a verdammt sécher net schlofen."
  
  
  "Oh mäi Gott," Terri gejaut.
  
  
  An ech hunn näischt gesot, well d'Enormitéit vun der Fro an déi potenziell Katastroph, déi mat der Äntwert ass, meng Gedanken iwwerwältegt hunn.
  
  
  Eenanzwanzeg
  
  
  Et war eppes wéi e Kleederschaf an engem däischteren Eck vum Zëmmer, an ech hunn mech hannendrun gesat, komplett vun der Dier ofgerappt. D'Minuten sinn endlos vergaang wéi meng spasmend Muskele fir Erliichterung gefrot hunn. Endlech sinn ech opgestan. Et war domm an esou enger onwueler Positioun ze bleiwen, wann Dir wahrscheinlech de Warnschall vum Schlëssel an der Dier héieren konnt.
  
  
  Eng hallef Stonn ass vergaang, wéi ech beurteelt hunn datt d'Äntwert op déi rieseg Fro kritt gouf, war de Varnov amgaang frivol Ënnerhalung opzeginn an sech op déi donkel Affären vum Dag ze konzentréieren, seng Hand war prett fir e Signal ze schécken deen d'Stad géif sprengen vun New York. an den Himmel. An ausser wann de President an der leschter Stonn decidéiert huet national Panik ze riskéieren an Manhattan ze evakuéieren, war d'Schicksal vun all dëse Leit a mengen Hänn.
  
  
  Wéi ech gewaart hunn, hunn ech e wuessend Gefill vun Angscht gekämpft, d'Machbarkeet vun enger hallef Dutzend alternativ Pläng berechent. Si waren all praktesch a ganz schlau. Awer jidderee koum zu engem Doudegen - bei der onduerchsiichtlecher Stoldier tëscht mir a Varnov.
  
  
  Vun Zäit zu Zäit konnte fuzzy muffled Toun aus dem Tunnelkorridor héieren. Ondäitlech Stëmmen, dat däischter Klatter vu schwéiere Féiss, d'Klang vum Metal. D'Meedercher hunn op mech gelauschtert mat hiren Oueren op d'Dier gedréckt, awer gemellt, datt si näischt Wichtegs héieren hunn, just onnëtz Geschwëster, wéi verschidde Männer, anscheinend séier, laanschtgaange sinn.
  
  
  Dunn, no enger laanger Zäit vu Rou, grad wéi ech amgaang war all verzweifelte Plo ze riskéieren, egal wéi verréckt de Risiko, gouf et ongedëlleg op d'Dier geklappt, direkt gefollegt vun engem Schlëssel an d'Schloss.
  
  
  Ech war scho gutt verstoppt, wéi de Marcus an de Professer seng Konkubinezëmmer agebrach ass a geruff huet: "Du do - Little Miss Mole," fuerdert d'Amerikanerin.
  
  
  
  
  
  
  Är Servicer fir zwee! De Professer gouf verspéit wéinst engem Besuch vun der Spëtzt Messing, an hie seet, datt wann Dir net direkt kommt, hie wäert Iech d'Hënn vum Generol fir Iessen fidderen.
  
  
  "Oh mäi Gott, dës Hënn iessen aarme klenge mech an dräi Bissen," sot Terri an hirer séisser Stëmm. "Loosst eis séier maachen, ier de Professer seng Stëmmung verléiert."
  
  
  "Ech mengen, Dir mengt seng Coolness, net seng Hotness, Terry Léif," korrigéiert Jerry.
  
  
  "Ech ruffen se wéi ech se gesinn, léif," huet si geäntwert a bei d'Dier gerannt.
  
  
  "Oh, Marcus!" - huet de Jerry geruff, - kënnt Dir fir eng kleng Minutt zréck kommen nodeems Dir meng Schwëster geliwwert hutt?
  
  
  "Komm zeréck?" - De Marcus huet irritéiert geklappt. "Fir wat?"
  
  
  Ech sinn einsam an ... an ech brauch e richtege Mann, net dës midd al Täsch mat Schanken.
  
  
  "Wierklech? Ass dat elo de Fall, sot de Marcus, seng Stëmm rëselt vun Opreegung?" "Wat kënnt Dir e richtege Mann an enger klenger Minutt maachen?"
  
  
  "Kënnt Dir zwou kleng Minutte schounen?"
  
  
  "Ech konnt vill spueren, awer ech kéint an Ierger kommen."
  
  
  "Ech wäert net soen. An mengt Dir net, ech sollt de Risiko huelen?
  
  
  An dann, no enger schrecklecher, onsécherer Paus: „Jo, ech kommen zréck. A manner wéi enger Minutt. Sidd prett!"
  
  
  Wéi wann et en Ausrufezeeche vun Accord wier, ass d'Dier mat engem Knascht geschloen. An dunn gouf et e grousse Vakuum vu Rou.
  
  
  "Verschwend net eng zweet Sekonn," sot ech dem Jerry mat enger gerénger Stëmm, "An haalt him beschäftegt!"
  
  
  "Verdammt, hie wäert ni wëssen, wat him getraff huet," huet si gemëscht, an ech hunn erëm gedréckt.
  
  
  E puer Sekonnen méi spéit ass de Marcus zréck.
  
  
  "Wéi Dir gesitt, sinn ech prett, Liebhaber," sot de Jerry.
  
  
  "Ech si méi bereet wéi Dir jeemools wäert sinn," sot hien hir mat engem nervöse Geck. "Awer ech muss dem Warnow seng Dier bewaachen, an ech hu keng Zäit meng Kleeder auszedoen."
  
  
  "Vergiessen iwwer déi domm Dier,"Jerry geäntwert. "E wilde Pak vun Elefanten zwanzeg Meter héich konnt et net briechen, wann de banneschten Zëmmer vu Buedem bis Plafong mat Erdnuss bedeckt wier."
  
  
  Natierlech war de Marcus ze wäit ewech ze äntweren. Awer eng Minutt méi spéit huet hien e puer reng business-ähnlech Grunzen erausginn wéi de Jerry gesot huet: "Oh, Gott, du bass ze vill!" an ech hunn hannert dem Kleederschaf geschloe.
  
  
  Ech sinn einfach awer séier mam Stiletto no vir gestouss. Ech hunn e Moment iwwer hinnen geschwënn wéi ech meng Waff iwwer säi breede Réck opgehuewen hunn. Dem Jerry seng oppen Ae sinn erweidert bei der Vue vu mir.
  
  
  Op eemol, vläicht duerch e puer Déierinstinkt oder de Bléck an dem Jerry seng Angscht Aen, huet de Marcus de Kapp opgehuewen an sech hallef Richtung mech gedréint.
  
  
  Also hunn ech d'Blade amplaz a seng Këscht gestach.
  
  
  Säi Mond war agape a seng Aen ausgesinn riicht an Ongleewen. Awer dunn, just roueg gejaut a schrecklech grimassen, hunn ech séier d'Messer erausgezunn, et ass gehorsam op de Jerry gefall a gefruer.
  
  
  Ech hunn d'Blade op senger Uniformjacket ofgewäsch an d'Waff erëmfonnt, während de Jerry, mam erschrecktsten Ausdrock op sengem Gesiicht, vergeblech probéiert huet säi Kierper dovun ofzedrécken. Ech hunn seng Schëller gegraff an hien gezunn, an hien ass op de Buedem gerullt. Hien huet an d'Onendlechkeet vum Raum gekuckt.
  
  
  De Jerry souz op an huet e Fleck vu Blutt aus hirem plakege Kierper mam Eck vum Blat gewäsch wéi si mech mat engem Ausdrock gekuckt huet, deen ech net ganz Plaz konnt setzen. Ausser datt et vläicht eng Mëschung aus Bewonnerung war, Onglawen un der bevirsteeter Realitéit vum wilde Doud an en Hiweis vun Eelst. Hat mech gehaasst, Blutt oder Läich, ech konnt net soen.
  
  
  "Jo," sot ech, wéi wann ech eng ongeschwat Fro beäntweren, "dat ass wéi et geschitt. A wann ech net presséiert, wäerte Millioune vun aneren, vill méi onschëlleg, stierwen.
  
  
  Dunn hunn ech hatt verlooss an, op an duerch de Gank gekuckt, sinn ech op déi riseg Stoldier gerannt, hannert där de Varnov an den Fernsteuergerät an de Flilleke gewaart hunn.
  
  
  E puer ängschtlech, schweess Minutte si vergaangen. An dunn hunn ech héieren datt d'Knäppche klickt an d'Dier huet e bëssen opgemaach. Hien huet ugefaang a Richtung mech ze schwenken, awer ech hunn hien gefaangen an bannen gepresst, just an der Zäit fir en Abléck vum Teri säi plakege Réck ze fangen wéi se aus der Siicht hannert der Schlussdier verschwonnen ass.
  
  
  Ech hunn d'Dier roueg zougemaach an an engem Schlof de ganze Raum ronderëm gekuckt. De Jerry huet et beschriwwen als e Schreifdësch mat engem Telefon, Dateischränke, eng grouss gerammte Kaart vun den USA, an en Deel vun Zentralamerika, deen hatt net ernimmt huet. Ech sinn duerch d'Schreifweis Tiräng gaang, awer si waren gespaart. Ech hunn eng aner Pass duerch d'Dateikabinett gemaach, datselwecht Resultat.
  
  
  Ech hunn d'Kaart studéiert. D'Réng, gezeechent mat engem roude Markéierer, hunn siwen US Stied an de Panamakanal ëmkreest. Ziler fir Zerstéierung. Eng vun de Stied war Cleveland, awer mir konnten se ignoréieren, well d'Bomm, déi se wollt zerstéieren, vun der Douane ofgefaasst gouf. D'Stied waren op der Kaart nummeréiert an, mat Ausnam vu Cleveland, ware se ausnahmsweis New York, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco a Washington, DC.
  
  
  Ech hu gemierkt, datt d’Kapital bis zum leschte behalen ass, ouni Zweiwel fir eiser Regierung d’Méiglechkeet ze ginn bis déi lescht Stonn ze verhandelen.
  
  
  D'Kaart gouf vum Drot vun engem robuste Kupferhaken suspendéiert. Ech hunn et aus dem Haken geholl, zouversiichtlech datt, wéi den Terry gesot huet, ech dat gapende Lach oder d'Verstoppeplaz fannen, wou déi geheim Dokumenter verstoppt waren. Mä et war keen esou Lach
  
  
  
  
  
  d'Mauer ënnert der Kaart war glat.
  
  
  Et ass mir opgefall datt dat einfacht Lach an der Mauer hannert der Kaart net ganz erfindlech war fir de Stipendiumsniveau vum Varns. An elo hunn ech ugefaang mam Kupferhaken ze experimentéieren, se a verschiddene Richtungen ze verdreiwen, awer ze fannen datt et fest fest an onbeweeglech war. Awer net ganz onbeweeglech. Well wann ech den Haken op mech gezunn hunn, huet en liicht geklickt. An dunn ass e quadrateschen Deel vun der Mauer roueg op d'Säit geréckelt, an huet e Container opgedeckt mat engem klengen, mat Lieder iwwerdeckten Notizbuch an eng Serie vun nummeréierten Zeechnungen, déi jidderee mat engem roude gestreckte Schädel huet, deen, fir mech op d'mannst, selbstverständlech de Standuert uginn huet. vun der ugeplanzt suitcases -bommen.
  
  
  Si hunn d'Plaze uginn, dat heescht, wann Dir eng entspriechend Erklärung hätt wéi ee Gebai a wéi enger Stad ass. Ouni Text oder aner Orientatioun haten d'Drécker keng Bedeitung.
  
  
  Och wann et wéi en Alter an dësen ugespaanten, nervösen Ëmstänn ausgesinn huet, huet e Bléck op meng Auer mir gesot datt nëmmen zwou Minutte vergaange waren. A well ech gegleeft hunn datt de Wamou nach zéng Minutten oder méi liewen kéint wann den Terry op meng Zäitbedarf alarméiert gouf, hunn ech mech um Dësch gesat an ugefaang eng séier Studie vum lieder gebonnenen Taschebuch.
  
  
  Fir d'éischt waren d'Bréiwer an d'Zuelen déi et enthale fir déi meescht Leit sou kloer wéi e chinesesche Kräizwuerträtsel. Awer ech sinn un all Zorte vu Puzzel gewinnt, an et gi wéineg Agenten op der Welt déi sou gutt beherrscht sinn an der Konscht vu Coden ze léisen. Ech erkannt geschwënn et als amerikanesche Code vun Wëssenschaftler vun der Warn Ära benotzt. A wann de Code grondsätzlech einfach genuch war, wann iergendeen eng erstaunlech clever mathematesch Formel kritt huet fir se z'entschlësselen, ass et mäi Wëssen ni vun engem Feind bannent oder ausserhalb vun den USA geknackt ginn.
  
  
  Ech hunn duerch meng Erënnerung gefloss an de Prinzip vum Code ass bal direkt a mengem Kapp gefall. Ech hunn e Pen an engem Halter um Dësch nieft dem Notizblock fonnt an hunn séier Shorthand Notizen gemaach, transkriberen a kondenséieren nëmmen d'Basis Basis vun Text an Zuelen, de Kontur vum Doud vum Kapp Verschwörung. Et enthält d'Geheimnisser vum Varnov's Bommendetonatiounsapparat, aktivéiert vun engem selbstverdéngte Stylus. D'Mikroelektronik gouf an eng Dollar-Gréisst Scheif der Gréisst vun enger Hautklappe konstruéiert fir et fäeg ze maachen e mächtegt Héichfrequenzsignal iwwer grouss Distanzen ze vermëttelen - en Apparat e bëssen un e Pacemaker erënnert awer vill méi komplex, all d'Bommen an Unison detonéieren. Sekonnen nom Warns sengem leschte Häerzschlag.
  
  
  Dësen komplizéierten, onheemlech klengen Fernsteuerapparat gouf "Access Key" op der éischter Säit bezeechent. An op der leschter Säit, ënner der Rubrik: DISARM, gouf et eng Serie vu fënnef Zuelen, déi, wéi den Text erkläert, de Schlëssel waren fir d'Bommen auszeschalten och nodeems se d'Signal kruten fir ze explodéieren. Dës Noutvirsiichtsmoossnam verhënnert datt de Pacemaker un dem Warnow säin Häerz gebonne gëtt.
  
  
  Mee et war e Fang. Wann d'Verspéidungssignal geschéckt gouf fir d'Bommen ze starten, waren et nëmmen drësseg Sekonnen fir d'Explosiounen ze annuléieren.
  
  
  Ech hunn d'Zuelen séier geeschteg fotograféiert an hiert Bild op d'Frontmauer vu mengem Kapp projizéiert. Ech hunn eng bal onfehlbar Erënnerung, an eng Dosen Zuelen erënneren wier kee richtege Problem. D'Zuelen hunn ech awer op e Stéck Pabeier geschriwwen, dat ech zesummegeklappt an an d'Tasche geluecht hunn.
  
  
  Ech hunn d'Diagrammer vum Stylus a Scheif fir eng aner Minutt studéiert, an dunn d'Plaze vu Kofferbommen a verschiddene Stied opgeschriwwen.
  
  
  Nodeems ech dat gemaach hunn, hunn ech d'Buch an d'Notizen mat engem Transkript vu senger Essenz an eng aner Tasche geluecht. Ech hunn ongeféier fënnef Minutte verbruecht fir déi entschlësselte Fakten opzeschreiwen, well ech muss en éischte-Hand Aarbechtskenntnisser vum Apparat hunn, wann ech dem Warnow säin déidleche Plang géif stoppen. An ech hu festgestallt datt ech bal alles erënnere kéint wann ech d'Detailer fir d'éischt schrëftlech setzen. Egal wéi, wann Dir den Apparat ënnerholl hutt, war et esou einfach wéi Dir déi verschidde Kompasspunkte mat engem Bleistift beréiert.
  
  
  Elo hunn ech d'Pläng, ze voluminös fir ze droen, an de Wandbehälter gerutscht, de Messinghaken geschloen fir d'Lach zou ze maachen an d'Kaart op der Plaz hänken.
  
  
  Ech sinn roueg an d'Buedzëmmer eragaang an ass bei déi aner Dier gaang. No bei him gedréckt, hunn ech héieren wat ech gemierkt hunn, war dem Varnov seng Stëmm an dem Terry seng Äntwertstëmm. Ech war net op d'Gespréich opgepasst wéi ech de Luger aus sengem Holster gezunn hunn an den Dierknäppchen gegraff hunn. Awer den Haaptgrond war datt de Varnov sech entschëllegt huet wéinst "dréngend Experimenter, déi direkt musse virbereet ginn", an den Terry huet nach e puer Minutten mam charmante Professer gefrot, dee sou e grousse Mann war, datt hien hatt aus Otem gelooss huet. . méi vun der selwechter.
  
  
  Wéi ech d'Dier lues opgemaach hunn an an de Raum gekuckt hunn, stoung de Knox Warnow, mat enger wäisser Labojacket iwwer Hosen, am Profil op mech, seng Hänn op der Schëller vum Thorn, wéi si, a Boudoir Kleedung gekleet, an seng Ae gekuckt huet mat engem feindlecht Ausdrock. . adoration.
  
  
  D'Hoer vun de Warns waren schwaarz, staark mat groe gewürzt. Hien hat eng kleng Nues
  
  
  
  
  
  schlanke Fonctiounen an e schlanke Kierper dee bal fragil ausgesäit. Bis ech a seng hellgréng Ae gekuckt hunn, déi keng Emotioun gehalen hunn, obwuel se haart a brillant wéi Smaragde waren, huet hien eng onwahrscheinlech Bedrohung fir d'Iwwerliewe vun der mächteger Natioun op der Welt gestallt. A kaum e Mann deen eng Ronn mat Terry oder hirem Zwilling goe kéint.
  
  
  "Haut den Owend schécken ech fir Iech an Är Schwëster," sot hien elo. "Et gëtt eppes ze feieren mat Vintage Schampes an engem speziellen Iessen. An da verbrénge mir eng laang exotesch Nuecht vu Genoss zesummen.
  
  
  "Ech bezweifelen et ganz vill, Varnov," sot ech him wéi ech an de Raum hannert dem Luger erakoum. "Ech erwaarden datt Dir den Owend als mäi Gefaangen zréck an d'USA zréckkënnt."
  
  
  Säi Gesiicht ass iwwerrascht gefall wéi hien op mech gedréint huet. Wéi hien no Wierder gefëmmt huet, hunn ech gesot: "Terry, gitt zréck an Äert Zëmmer. Ech wëll datt Dir an Är Schwëster gekleet sinn a waarden op mech fir Iech ze kommen."
  
  
  Si huet de Mond opgemaach fir eppes ze soen, dunn huet si séier gemaach
  
  
  "Ech weess wien Dir sidd," sot Varnov roueg, säi Gesiicht huet d'Berouegung ausgedréckt. "Iwwerrascht dëst Iech?"
  
  
  Et war, awer ech hunn näischt gesot.
  
  
  De Varnov ass an e massive Liederstull nieft dem Bett ënnergaangen, seng Been gekräizt an seng Äerm iwwer seng Këscht gekräizt. "Denkt Dir, Carter," huet hie weider mat engem Geflüster vun engem Laachen, "datt ech net prett sinn fir eng Geleeënheet wéi dës? Natierlech net. Ech wäert ni dëse Raum mat Iech lieweg verloossen. A wann ech stierwen, wäert bal am selwechte Moment d'Halschent vun der Welt zu Asche ginn."
  
  
  "Ech weess dat alles," sot ech. "Ech hunn Är geheim Dokumenter entziffert, an Är Virbereedunge sinn ëmsoss. Mengen d'Zuelen 5-21-80-54-7 eppes fir Iech? »
  
  
  Säi manesche Ausdrock huet wéi eng Käerz am Wand geblosen an ass erausgaang. Eng Zäit laang konnt ech bal d'Gears vu sengem Geescht gesinn, déi sech erofgoen, schaarf kollidéieren, an dann duerch Alternativen fueren.
  
  
  Hien huet d'Schëller gezunn an huet e blass, resignéiert Laachen ginn. "Ma," sot hien, "am Schluss ass näischt wichteg. All Männer, all domm Kreaturen vun de Stierflecher mussen op en Enn kommen."
  
  
  "Adel Philosophie," Ech hunn geäntwert.
  
  
  "Mir zwee," sot hien weider, "mir sinn eleng an dësem Dungeon vun engem Raum, mir kontrolléieren d'Dicht vun der Welt. Denk driwwer no. Denkt einfach drun! Déi onerwaart Kraaft déi mir an eisen Hänn halen." Hien huet eng Paus gemaach. "Mir kënne Kräfte zesummeschaffen an d'Welt zesumme regéieren. Oder mir kéinten all aner an den nächste puer Minutten zerstéieren. Wat wäert et sinn? "
  
  
  "Weder," sot ech. "Och e schlechte Verléierer weess wann d'Spill eriwwer ass. An acceptéiert seng Verloschter. Elo ginn ech Iech drësseg Sekonnen fir ze entscheeden. Kommt mat mir a stellt de Prozess, oder Dir stierft an dësem Stull. Perséinlech hoffen ech datt Dir den Doud wielt. Well et wäert méi wéi e bëssen daueren fir mäin Hals ze riskéieren fir dech hei erauszekommen.
  
  
  Déi spastesch Fanger vun enger Hand, spannen den décke mëllen Aarm vum Stull, huet de Varnov lues geknuppt. "Okay, ech ginn mat dir," sot hien. Hien huet seng Been opgehuewen a schéngt opzestoen.
  
  
  Mä op eemol huet hien dem Stull seng Armrest gedréckt. Den Top gepolsterten Aarm klappt direkt op verstoppte Scharnéier fir eng kleng beliicht Konsol ze weisen. Et hat e grousse roude Knäppche, e Knäppcheschalter an e nummeréierten Ziffer.
  
  
  Wéi hien de Knäppche mat der Handfläch schaarf getraff huet, hunn ech hien an d'Broscht geschoss. Wéi och ëmmer, seng aner Hand war scho fir den Ziffer erreecht. Also ech erschoss hien erëm. D'Hand huet sech geschloen an ass erëm an de Schalter zréckgaang. Ech weess net, ob et de reflexive Spasmus vum Doud war oder de leschten iwwermënschlechen Effort vun engem Mann, deen nëmmen eng Sekonn vun der Éiwegkeet ewech war; mee, zu menger Iwwerraschung, der Hand weider ze falen a gläichzäiteg der toggle schalt gezunn.
  
  
  Deen dënnen Klick gouf gefollegt vun de wäitem muffleche Kläng vu Klacken an dem Gejäiz vu Sirenen. Wann esou Kläng déi rieseg Steemaueren a bal eng hallef Ton Stoldieren duerchgoe kéinten, wousst ech, datt dobausse, an dëser Gemeng vun Zaldoten an Aarbechter, et e jäizen, klingend, Ouerschnëttruff no Hëllef war.
  
  
  Ech wollt de Warnow zwéngen, mir ze soen, wou hien den ganz wichtege Stylus gehal huet, ouni deen d'Detonatiounssignaler vum Pacemaker net kënne annuléiert ginn. Awer elo war hien dout, ech hat kee Stylus, an déi lescht drësseg Sekonnen waren gekickt. déi destruktivst Multiple Explosiounen an der mënschlecher Geschicht.
  
  
  Dem Vamov seng Ae sinn zréck gerullt, blannend Doud, wéi ech op d'Hand vu menger Auer kucken, ech béien, seng Jackett räissen a bal an der selwechter Bewegung säin Hiem ofgerappt hunn. An dann war et de Stylus; aus sengem Hals op enger laanger Sëlwerkette suspendéiert!
  
  
  Seng Këscht war blo, awer mat Blutt bedeckt. Ech hunn d'Blutt frantesch aus engem véier-Zoll Quadrat vun der Haut gewäsch, déi op dräi Säiten duerch Plastikstut grenzt. Ech hunn meng Fanger ënner dem Rand gerutscht an e Liederklappe zréckgezunn fir den Zougangsschlëssel mat senger Spiral vu klenge, nummeréierte Kontaktpunkten z'entdecken.
  
  
  D'Nadel esou virsiichteg halen wéi en Neurochirurg e Skalpell hätt, hunn ech den Tipp op d'Kontaktpunkte beréiert, an d'elektronesch Kombinatioun fir de WARM-UP-Signal ausgeléist: Fënnef ... eenanzwanzeg ... aachtzeg ... véieranzwanzeg. ..siwen!
  
  
  Elo ass mäi Bléck op d'Auer gefall. Véier - dräi - zwee - eent an - bang
  
  
  
  
  
  
  ! D'Zäit fir d'Explosioun an d'Zerstéierung vu Stied, déi ni komm ass, hat ech véier Sekonnen ze spueren. An et ass geschitt!
  
  
  Oder war et?
  
  
  Ech hunn op d'Armrest vum Stull gekuckt. Iwwert de roude Knäppchen war d'Inscriptioun: DESTRUCT. Iwwer dem Schalter ass d'Inscriptioun: ALARM. Elo hunn ech den nummeréierten Dial studéiert. Et gouf mam Label "DESTRUCTION DELAY" bezeechent an a Gradatiounen vun Null bis siechzeg Minutten skizzéiert. D'Indikatornadel, déi Varnov anscheinend probéiert huet op Null ze reduzéieren, blouf bei siechzeg.
  
  
  Siechzeg Minutte bis wat? Déi gréng Luucht iwwer de roude DESTRUCT Knäppchen schalt op. Et gouf keen anere Knäppchen fir d'temporär Spär ze annuléieren, also hunn ech hoffentlech de selwechte Knäppchen erëm gedréckt. Näischt. Déi gréng Luucht blouf op.
  
  
  Ech hunn nogelauschtert. An der Distanz hunn Alarm Klacken a Sirenen weider haart geklappt. Ech hunn d'Kette an d'Stylus iwwer dem Warnow säi Kapp geheit, den Apparat a menger Tasche geluecht an an d'Dier gerannt, d'Waff an der Hand. Ech hunn d'Dier opgeruckt a war erschreckt vum deafening Toun vu Klacken a Sirenen. Ech hunn derfir gesuergt datt d'Stoldier gespaart war, sou datt keen de Warnow säi Kierper erakënnt an entdecken konnt, an sinn duerch de Sécherheetsraum an den Tunnel gerannt. Fir d'éischt hunn ech kee gesinn an si séier an d'Schlofkummerdier vun den Zwillinge gerannt.
  
  
  Wéi ech do ukomm sinn, sinn zwee Zaldoten mat Gewierer ronderëm d'Béi opgetaucht an hunn d'Ziel geholl. Ech hunn mech géint d'Zelldier gedréckt wéi se gebrannt hunn, awer verpasst. Ech hu virsiichteg aus enger riichter Hand op de Leader geschoss. Wéi hien getrommelt a gefall ass, huet deen aneren sech séier ëm d'Béi zréckgezunn.
  
  
  Ech hunn op d'Dier geklappt a mäi Numm geruff. Den Terri huet mat groussem Aen erausgekuckt, huet dunn opgemaach fir mech eran ze loossen, an huet d'Dier zougeschloen.
  
  
  Béid Meedercher waren an onopfälleg gekleet, bal formell gro Kostüm. Et stoung e puer kleng identesch Koffer virun der Dier.
  
  
  "Vergiess et," sot ech. "Mir sinn an enger knapper Plaz an Dir wäert ze séier bewegen fir se ze droen. Sidd Dir prett?
  
  
  Béid hunn eescht gewénkt.
  
  
  "Huet ee vun iech jeemools eng Waff ofgeschoss?"
  
  
  "Mäi Papp huet mir geléiert wéi een Ziler mat senger Pistoul schéisst", huet den Terri offréiert.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. "Ech hunn ëmmer Waffen gehaasst. Awer wann ech muss, kann ech Zil huelen an den Ausléiser zéien.
  
  
  Ech sinn op dem Marcus säi ufälleg Kierper gaang an hunn seng Waff aus sengem Holster gegraff. Ech hunn et dem Terry ginn. "Schéiss fir ëmzebréngen," sot ech hir. "A lass!"
  
  
  Ech hunn se virsiichteg an den Tunnel gefouert. Den Alarm huet gestoppt, d'Stille gouf gebrach. Mir sinn op der Säit a Richtung éischten Tour vum Tunnel gekrabbelt, eis géint d'Mauer gedréckt. Do sinn ech erofgaang an sinn no vir gekrabbelt bis ech ëm d'Béi kucke konnt.
  
  
  Dräi Meter ewech stoung e Réckzuchszaldot géint déi nooste Mauer mat sengem Gewier am prett. Hien huet mech e Split-Sekonn méi spéit gesinn an ech hunn hien an d'Këscht geschoss. Mäin Zil war héich an dëser schweier Positioun an ech hunn hien an de Mond mat engem Knall gefaangen, d'Kugel huet e puer vu senge viischten Zänn duerchbrach ier hien duerch säi Gehir passéiert.
  
  
  Wéi mir laanscht säi Kierper passéiert sinn, hunn d'Meedercher opgehalen an hunn mat engem Ausdrock vun Eeklees erof gekuckt. Den Zaldot hat eng Pistoul bei sech. Ech béien mech erof fir se opzehuelen an hunn d'Waff dem Jerry iwwerginn. E Moment huet si d'Waff gekuckt wéi wann et eng déidlech Schlaang wier. Awer dunn, mat engem Schëlleren, huet si mech gefrot wéi ech et benotzen, an ech hunn hir gewisen.
  
  
  Elo si mir op d'Ausfahrt vum Tunnel gerannt, wou ech op verstoppte Zaldoten gepréift hunn. Näischt fonnt, mir sinn an d'Dagesliicht erausgaang. Mir hu séier e puer Meter laanscht de Wee gerannt a sinn op e puer Zaldoten gerannt. Männer an Aarbechtskleeder gi mat schnelle Schrëtt Richtung eis. Si waren onbewaffnet, also hunn ech net probéiert se ze schéissen. Si hunn mech net mol gekuckt. awer hien huet d'Meedercher am laanschtgoungen mat Virwëtz gekuckt.
  
  
  An dunn hunn ech mech drun erënnert datt ech och an Aarbechtskleeder war, d'Männer ware sou ofgelenkt vun der Vue vun de Meedercher, datt se mech net virsiichteg kucke konnten. Vläicht goufen et sou vill Aarbechtstypen, datt se net all gutt bekannt waren.
  
  
  Ech hunn de Wee ofgedréint an hunn d'Meedercher op en Hiwwel gefouert, dee mat grousse Knëppelsteng gesträift gouf, déi Cover an Ofdeckung ubidden. Wéi ech bei engem grousse Fiels gestoppt hunn an nach eng Kéier erofgekuckt hunn, fir sécher ze stellen, datt mir gefollegt gi sinn, koumen zwee Männer an Uniform, eent mat Offizéiersinsignen, hannert dem Fiels eraus mat Gewierer, déi direkt op eis vun enger Distanz vu sechs Féiss gewisen hunn.
  
  
  Ech hunn keen Toun héieren an ech gouf mam Luger gefaangen, et war keng Zäit fir en opzehuelen.
  
  
  "Stitt hei a sot mir wien Dir sidd?" - sot den Offizéier mir op Russesch.
  
  
  Glécklecherweis war ech geléiert dës Sprooch mat perfekter Ried ze schwätzen, an ech sot séier op Russesch: "Ech sinn de Boris Ivanov, an de Major Rashki huet mir instruéiert dës Meedercher op en Hiwwel tëscht de Fielsen ze begleeden, wou se sécher sinn bis d'Gefor ass vergaang."
  
  
  Den Offizéier huet gelaacht, huet mech riicht an d'Ae gekuckt a gesot: "De Major géif keen Aarbechter schécken fir Zaldotenaarbecht ze maachen. Op jidde Fall ass d'Ernennung vun den Aarbechter meng perséinlech Aufgab, an en Numm wéi Boris Ivanov war net op menger Lëscht. Ech erënnere mech och net un Äert Gesiicht, mat sengem auslänneschen Tint, ouni Zweiwel amerikanesch. Also, Dir wier den Nick Carter, no deem mir op d'Juegd sinn. Mat grousser Schwieregkeet, well Dir sidd wéi ee vun eis gekleet." Wéi den Offizéier dës zimlech laang Uklo gelies huet, hunn ech e Bléck op d'Meedercher geklaut.
  
  
  
  
  
  Wéi den Offizéier déi laang Uklo gelies huet, hunn ech e Bléck op d'Meedercher geklaut. Si haten d'verwonnert Frowns vu Leit, déi d'Sprooch net verstinn, déi se schwätzen, awer gläichzäiteg hu se Angscht an domm ausgesinn wéi d'Terri d'Russen hir onermiddlech Haltung mat hirem Gewier ugekuckt huet mat eppes no Panik.
  
  
  "Dir maacht Är riets Hand op," sot e Matbierger, "a fällt just d'Waff op de Buedem. An da kommt Dir mat eis."
  
  
  No engem Moment zécken, wéi déi zwee Männer onblinkend op d'Pistoul gekuckt hunn, déi ech schwaach nieft mir gehalen hunn, hunn ech d'Fanger entspaant an de Luger ass op de Buedem gefall. De rouege Knascht, deen hien gemaach huet wéi hie gelant ass, gouf ni héieren. Den Toun gouf vun zwee Crashen ënnerbrach, déi no beienee gemaach goufen, wéi wa rieseg Hänn meng Oueren schloen.
  
  
  Wärend ech mat engem Gefill vu kompletter Onrealitéit nogekuckt hunn, huet den Offizéier, deen de Kapp an engem Aen duerchgebrach huet, lues a lues zréckgezunn, op de Fiels zesummegeklappt, säi Gewier gehäit an op de Buedem gefall.
  
  
  Säi Kamerad, deen an den Hals geschoss gouf, huet rout geschloen wéi hien op seng Knéien gefall ass a no vir gefall ass, ëmmer nach d'Gewier a sengen Hänn geknuppt.
  
  
  An hannert mir, nach ëmmer op dem Marcus seng schwéier, fëmmen Pistoul ze weisen, stoung den Terri, hire schéine Mond huet e groussen, ronnen, rouege ooooh ...
  
  
  De Jerry huet och eng Waff gehal, obwuel si eng hat. Hien huet et hallef häerzlech opgehuewen an huet Zil ouni Erfolleg.
  
  
  Op eemol huet den Terry d'Waff erofgesat, op de Buedem gefall a gejaut. "Dir - Dir sollt gläichzäiteg gebrannt hunn", huet si gekräizegt, de Jerry virgeworf, deen, déi dout Zaldoten kuckt, och ugefaang ze kräischen.
  
  
  Ech klappen dem Thorn säi verwuerzelt blonden Kapp a sot mëll: „Ech sinn dir schëlleg, Puppelchen. Mäi Gott, wéi ech dir schëlleg sinn! »
  
  
  Ech hunn mäi Buedem Luger opgeholl an dunn déi zwee an d'Äerm geholl, se ugepaakt a gesot: "Kommt kleng Zaldoten, loosst eis goen!"
  
  
  Zwanzeg zwee
  
  
  Wéi mir séier op d'Spëtzt vum Hiwwel geklomm sinn, déif gekrochen, vu Fiels op Fiels lafen, hu mir ugefaang Richtung Helipad ze kreesen. Direkt virun eis war d'Gebitt iwwer de Gebaier gefëllt mat Zaldoten, déi no eis gesicht hunn. E puer Aarbechter kruten Waffen, a si hunn och fir eis gejot. Et war onméiglech duerchzekommen, also hu mir eis an enger klenger Täsch tëscht zwee rieseche Knëppelsteng a Form vu squatten prehistoreschen Monsteren verstoppt.
  
  
  D'Meedercher souzen mat iwwerrascht Gesiichter, Waffen op de Knéien.
  
  
  "Ech weess net wéi Dir mat dësem fortkomm sidd," sot ech. "Firwat hunn d'Zaldoten Är Waffen net gesinn?"
  
  
  "Well," sot den Terri, "wa mir erofgaange sinn an den Aarbechter gesinn hunn kommen, hunn ech d'Waff ënner dem Bande vu mengem Rock gesat an meng Jackett driwwer gehäit. Ech hunn dem Jerry gezeechent a si huet datselwecht gemaach. Dës Klumpen konnten eis net schueden, awer ech hu geduecht datt wa se d'Waffe gesinn, da géifen se den Alarm ophiewen. Also wéi den Offizéier a säi Knecht mat hire Gewierer erausgesprongen sinn an ugefaang hunn op Russesch ze schwätzen, hunn ech dem Jerry geflüstert a gesot: 'Zréck Är Pistoul eraus a schéisst wann ech dech stiechen.'
  
  
  D'Terri huet geschloen, "Awer si konnt et net ausstoen. Si huet sech erausgehäit, oder net, kleng Schwëster? "
  
  
  "Ech konnt d'Schlaang wahrscheinlech net schéissen wann se opgerullt gouf fir mech ze schloen", huet de Jerry geäntwert.
  
  
  "Iwwregens," sot ech, "et war e brave Spill an e verdammt intelligent Spill. Dir sidd allebéid ganz schlau Kazen. Also firwat maacht Dir wéi wann Dir domm Blonden sidd? "
  
  
  De Jerry huet mat engem wrange Laachen geäntwert. "Ma," sot si, "mir hu viru laanger Zäit geléiert datt Männer sech gär fillen. A wann Dir eng sexy kleng Blond sidd, kënnt Dir vill méi aus engem Guy kréien wann Dir him eng séiss awer domm Routine gitt.
  
  
  "Dat ass net d'Halschent dovun," sot Terri. "Wann Dir Iech hannert engem Rauchschirm verstoppt, kënnt Dir all Kéier kucken, lauschteren, denken an erauskommen. Well wann Dir eidel-Kapp erschéngt, verschwënnt Dir an den Hannergrond. Dir kuckt esou geféierlech wéi Miwwelen. An dofir déi grouss Rieder, déi probéieren Iech op verschidde Manéieren ze täuschen, erlaben Iech all hir Geheimnisser z'entdecken."
  
  
  "Hutt Dir schons dru geduecht e Spioun ze ginn?" - Ech hunn mat engem Geck gefrot.
  
  
  Hire Käpp wénken bal unisono.
  
  
  "Op eis Manéier," sot de Jerry, "mir maachen e bësse Spioun. Fir Firmechef. Affär Saachen. Awer dëst ass e schwéiert, onvergiesslecht Spill, a mir wëllen et fäerdeg bréngen. Mir hu geduecht datt dës Charade eng normal Vakanz wier. Si huet op déi géi Ausgruewung vum Fiels gekuckt. "E puer Vakanz. Mir kéinte bei WACS bäitrieden, méi Rescht hunn a méi sécher sinn.
  
  
  Noding, Ech hunn en neie Clip an de Luger gelueden. "Wa mir jeemools lieweg vun hei erauskommen, erënnere mech un Iech Meedercher," sot ech. "Dir hutt vill Talenter", hunn ech mat engem Grinsen bäigefüügt.
  
  
  "Denkt Dir schlecht drun lieweg eraus ze kommen?" - sot d'Terri an huet op d'Lëp gebass.
  
  
  „Ech wäert éierlech mat dir sinn. Am Moment gesäit et net gutt aus. Ech hunn meng Auer studéiert. "Ech hunn d'Gefill datt wa mir net a genau fënnefanzwanzeg Minutte vun dësem Helikopter op dës Steenzäit Festung erof kucken, mir wäerte vum Himmel erof kucken. Oder erop - aus der Häll."
  
  
  "Wat heescht dat?" Jerry sot, hir Wenkbrauwen schéisst erop. „Kuckt, ech si wäit net glécklech op dëser Welt. Awer ech sinn net prett ze stierwen."
  
  
  "Ech mengen et ass besser fir Iech net ze wëssen wat dat heescht," hunn ech geäntwert. - Op alle Fall ass dëst just eng gebilt Erklärung. A wann ech Recht hunn, da wäert Iech am Viraus net gutt maachen. ".
  
  
  
  
  
  
  "Kënnt Dir en Helikopter fléien?" - sot den Terry.
  
  
  "Jo. Ech ka bal alles fléien. A meng Erënnerung un d'Topographie géif eis an déi nooste Stad bréngen. Awer wann alles gutt leeft, hu mir e Pilot deen all Zoll vun dësem Land kennt."
  
  
  Ech hunn op der Säit duerch de Raum tëscht de Steng gekuckt. Lénks vu mir souz den Helikopter ewech vum Zentrum vu sengem Site. Hie gouf eng kuerz Distanz geréckelt, no beim Tank. An ech hat gehofft, datt dat bedeit, datt den Ingram de Vugel gesträift huet. Wou war hien? Wou war Pilar? De Site an d'Ëmgéigend waren desertéiert. D'Läich vum ermorde Garde gouf ewechgeholl.
  
  
  De Pilar muss sech verstoppen. Oder gouf si gefaangen? A schlussendlech hunn ech mech gefrot, wéi woussten d'Zaldoten datt si no Nick Carter waren? Mat Varnov dout, wien kéint d'Wuert weiderginn?
  
  
  De logesche Choix vun Erklärunge schéngt ze sinn datt entweder de Pilar gefaange gi war a fir d'Wourecht gefoltert gouf, oder den Ingram entkomm ass an d'Bounen verspillt huet.
  
  
  "Ech wäert den Helikopter Pad kontrolléieren," sot ech. "An ech wëll datt Dir Meedercher hei bleift. Déi dräi vun eis kënnen ni zesumme schaffen. Op der anerer Säit, wann Dir eleng gefaang sidd, kënnt Dir domm spillen a soen datt Dir just Angscht hutt an Iech verstoppt huet bis de Schéiss eriwwer war.
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Hutt Dir Problemer fir domm ze maachen?"
  
  
  Si hunn schwaach gelaacht an mir e puer hallefhäerzeg Laachen geschéckt.
  
  
  "Elo," hunn ech weidergespillt, "vun dësem klenge Spiounsloch tëscht de Steng kënnt Dir d'Pad kloer gesinn. An ech wëll, datt ee vun iech dat ganzt Aa hält. Wann ech do erof kommen, wann alles kloer ass, huelen ech meng Overall aus a waarden am Kostüm deen ech unhunn. Dëst wäert Äert Signal sinn fir den Take ze passéieren. An ech mengen huelen."
  
  
  Béid hunn eescht gewénkt.
  
  
  „Wann Dir gesitt, datt ech do an der Schwieregkeet sinn, da bleift wou Dir sidd, bis ech d'Signal ginn, datt et eriwwer ass. Ech kéint och ganz dout sinn. Wann et Iech offensichtlech ass, gitt eraus a fänkt Ären onschëllegen Akt un. A gitt net mat enger Waff gefaangen. Gitt se lass."
  
  
  Ech ugefaang ze verloossen an opgehalen. Ech wénken an hunn hinnen e bësse Salut ginn.
  
  
  "Äddi, Nick," sot de Jerry.
  
  
  "Äddi a Vill Gléck fir Iech, Nick," sot Terri.
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréit an daucht
  
  
  Kapitel Dräianzwanzeg
  
  
  Et ware vill Zaldoten an e puer Aarbechter, déi op den Häng iwwer dem Grupp vu Gebaier hannert mir gerammt hunn. Mä wéi ech direkt duerch den Helikopter-Pad bis op d'Band geschloe sinn, hunn ech kee begéint.
  
  
  D'Ëmgéigend schéngt elo desertéiert a roueg ze sinn. D'Feele vun Truppen huet fir mech net besonnesch menacéiert geschéngt. Et ass méiglech, datt d'Gebitt ronderëm den Helikopter gekämmt hunn, d'Zaldoten hir Efforten op den Hiwwelen iwwer dem Zentrum vum Komplex konzentréiert hunn, wou et vill méi Ofdeckung war.
  
  
  Op der anerer Sait.
  
  
  Aus der Ofdeckung sprangen, sinn ech laanscht d'Band op d'Helipad gerannt. Ech hunn den Helikopter gekuckt. Hien huet eidel an ausgesat, prett an den Himmel ze fléien. Meng elektresch Auer huet mir gesot datt et véierzéng Minutte lénks waren - nach vill Zäit. Hannert dem Wilhelmina sinn ech op e Punkt bei der Dier vun der konkreter Sécherheetspost gaangen. D'Dier war zou, an ech sinn op eng vun de schmuele Fënstere mat Metallbarren gaang fir dobannen ze kucken.
  
  
  An deem Moment ass d'Dier opgaang. Ech sinn op d'Gesiicht gefall an hunn de Luger opgehuewen fir op engem Punkt eidel Beräich ze brennen. Awer mäi Zil hat laang schwaarz Hoer an e frëndlecht, Zänn Laachen.
  
  
  Et war Pilar! Wann et net fir d'Waff wier, hunn ech hatt verlooss, déi ëm hir Taille gebonnen war, si huet komplett feminin a wënschenswäert ausgesinn.
  
  
  Ech hunn mäi Fanger op den Ausléiser entspaant a sinn mat engem Grinsen opgestan, dunn an meng Coverall erreecht an de Luger an d'Holster bruecht.
  
  
  De Pilar ass mat oppenen Äerm op mech komm. Si huet mech ëmklammen a Kuss. "Nick!" Si sot. "Ech war net sécher, ech hunn Schëss héieren a geduecht datt Dir kéint ..."
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Ech sinn nëmmen hallef dout," sot ech hir. "Vun Erschöpfung. Wou ass den Ingram?
  
  
  "Si hunn hien geholl. Fir hien ze bestrofen fir dech heihinner ze bréngen."
  
  
  "Dir kënnt aus hirer 'Disziplin' stierwen," sot ech.
  
  
  Si ass zréckgaang an huet mech nach eng Kéier bewonnert. - Dir kuckt erschöpft, Nick. Si huet gesucht. "Du bass e grousse Mann an ech haassen dech ze verléieren." Si huet d'Waff aus hirem Holster gezunn an et op meng Këscht geriicht mat enger Hand sou stänneg datt et e Stéck Stahl gewiescht wier, deen an engem Vize agepaakt ass. "Awer," huet si weider, "dat ass wéi de Kichelcher zerbriechen, wéi se soen, oder?"
  
  
  "Also Dir waart déi ganzen Zäit op der anerer Equipe," sot ech, wierklech stotteren, well ech de Verdacht hunn, datt si mech all Sekonn ëmbrénge géif.
  
  
  "Nee," huet si geäntwert, "net wierklech. Ech sinn en duebelen Agent, eng Mënz mat zwee Gesiichter. Ech déngen heemlech Russland a maachen och wéi wann ech en Agent vun Ärem Amerika sinn. Béid bezuelen mech gutt - gutt, ganz gutt. A meng Léift fir Suen ass méi grouss wéi meng Léift fir all Land, wësst Dir? Si huet spottend gelaacht.
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. "Nee, ech verstinn net. Net ze kloer.
  
  
  "Russland," huet si erkläert, "Ech gouf vun der richteger an offizieller Regierung vun der UdSSR opgefuerdert dës Basis vun Operatiounen z'entdecken, sou datt Varnov, Generol Zhizov a seng onofhängeg Fraktioun enthale kënne ier se d'Atombomm detonéieren.
  
  
  
  
  
  Dëst ass e kloere Krich mat Amerika. Also, fir eng Zäit war ech Ären Alliéierten. Awer dunn, wéi ech gesinn hunn datt e gudde Generol net mat der Hëllef vu Varnow verléiere konnt fir déi mächteg USA ze besiegen, war ech iwwerzeegt, Kräfte matzemaachen. Dëst ass déi grouss Strategie fir Russland, an d'Regierung un der Muecht wäert sech soubal de Putsch fäerdeg bréngen.
  
  
  Si huet opgehalen, an elo huet hire Fanger op den Ausléiser festgehalen.
  
  
  "Ausserdeem," huet si bäigefüügt, "de Generol huet mir e fantastesche Betrag bezuelt. Mäi Geldgurt gouf en décke Währungsgurt. An tatsächlech ass d'Suen déi eenzeg Kraaft, déi ech unbidden.
  
  
  Ech wollt hir soen datt de Varnov dout war, awer ech wousst datt hatt mir net géif gleewen. An d'Dier zu dësem Raum muss mat mächtege Sprengstoff opgeblosen ginn ier dës Tatsaach bewisen ka ginn. Donieft huet e Bléck op d'Auer mir gesot datt et nëmmen zéng Minutten iwwreg waren.
  
  
  Wéi och ëmmer, dës stiermesch Gedanke goufen ruppeg ënnerbrach, wéi d'Pilar hir Zänn an enger Grimass bloe gelooss huet an eng haart, héich geflüstert Päif erausbruecht huet.
  
  
  Direkt sinn dräi Zaldoten mat Maschinnegewierer aus ronderëm den hënneschten Eck vun der Gardepost gerannt. Si goufen genee iwwerwaacht vum Generol Zhizov, herrlech a senger ofgeschniddener Uniform. Doberman Pinscher an Däitsche Schäfer kämpfen mat enger Kette; Léngen danzen virun him.
  
  
  Wéi dës onhelleg Grupp mech ëmginn huet, huet den Zhizov de Pilar bestallt fir mech vu menge Waffen ze befreien. An d'Hand, déi mech esou zaart gestrach hat, ass an meng Kleeder duerchgebrach, souwuel de Luger wéi och de Stiletto fonnt an se matgeholl.
  
  
  "Ech bewonnere sou e formidabele Feind, Carter," sot de Generol. "Awer meng Bewonnerung enthält keng Barmhäerzegkeet. Dofir sinn ech der Meenung, datt d'Strof soll de Verbriechen passen. A wat kéint esou passend sinn, wéi een Déier engem aneren vu senger eegener Aart ze fidderen. Och wann dëst natierlech eng méi héich Vue ass. Hien huet sënnvoll op d'Hënn no ënnen gekuckt, déi mech mat béisen Ae kucken, gekrauselt a mir hir glänzend, ofgeschnidden Zänn gewisen hunn.
  
  
  Wéi hien dat gesot huet, hunn ech ugefaang mat der absurd disproportionnéierter grousser Gürtelschnouer ze spillen, déi de Stuart mir zu Washington ginn huet. Denken iwwer zukünfteg Noutfäll, hunn ech den Ënnerstëtzungsgurt ëm d'Overall befestigt. Et huet meng Outfit e witzege Look ginn, awer et huet och extra Opmierksamkeet op d'Schnalle bruecht.
  
  
  Ech erënnere mech datt de Gürtel laang a Salzwaasser ënnergeet war, hunn ech de Stuart geeschteg gelueft fir d'Schnalle komplett waasserdicht ze maachen.
  
  
  Wéi ech eng offensichtlech lëschteg Beweegung gemaach hunn fir d'Schnalle ofzeschléissen, huet de Generol de Geste gefaang.
  
  
  "Huelt d'Hand vum Schnalle!" - huet hien gebrëllt. Ech hunn gefollegt wéi wann ech mat menger Hand an engem déidleche Kichelcher gefaang gi wier.
  
  
  "Huelt him de Rimm a bréngt et mir!" - hien huet de Pilar commandéiert.
  
  
  Mat engem entloossende "gefänkte" - "Dir - net - eis"? Laachen, Pilar huet hire Gürtel ofgeschnidden an huet en dem Zhizov iwwerginn. Wéi ee vun den Zaldoten d'Hënn am Besëtz geholl huet, huet hien ugefaang se z'ënnersichen, heiansdo opkuckt fir mir e schmuele Bléck vu Smugness ze ginn.
  
  
  "D'amerikanesch Method fir Miniaturwaffen ze verstoppen," sot hien, "ass net clever genuch fir all fënnef Joer ale russesche Jong ze narren. Wat hutt Dir hei bannen, oder? Single Shot Pistoul? Messer schalt? Oder traditionell Cyanid Pëllen? "
  
  
  Wéi hien geschafft huet fir de schlecht verstoppte Fréijoersschlëssel ze fannen, sot hien: "Wéi idiotesch einfach. De Fang ass an dësem Curl verstoppt an ...
  
  
  Hien huet op d'Dummy-Schnalle gedréckt wéi d'Booby Trap mat engem erschreckenden Toun explodéiert ass, de Klang spréngt vun den Hiwwele a kuerz duerch de Canyon drënner.
  
  
  D'Hänn, déi d'Schnalle gehal hunn, sinn verschwonnen an de Generol huet de bluddege Stomp lues a Richtung säi Gesiicht geréckelt, dat ausgesat war wéi wann et eng verrotten Waassermeloun wier. Hien ass op de Buedem gefall.
  
  
  Dunn sinn ech gerannt an den Hals vum Zaldot ofgeschnidden, deen d'Leescht an der enger Hand an eng Maschinnpistoul an der anerer hält. Ier hien gefall ass, hunn ech d'Pistoul gegraff a seng Frënn mat engem kuerzen Burst ofgeschnidden, deen se wéi Spillsaachen an enger Schéissgalerie erofgeschloen huet. De Pilar huet d'Waff op mäi Bauch geriicht, also hunn ech hir Äddi mat engem Lead Kuss ouni bedaueren.
  
  
  Den Zaldot, deen ech Karate geschnidden hat, ass erëm lieweg an huet ugefaang opzestoen. Ech hunn hien zréck gehäit an hien mat engem anere séiere Ruck op de Buedem gedréckt.
  
  
  Ech hat erwaart datt d'Hënn direkt op mech rennen. Mä am Géigendeel, si hu sech géint hiren hëlleflosen Meeschter gedréint, deen si sou grausam beleidegt hat, a grausam dëse bluddege Rescht vun engem Mann gekauft huet.
  
  
  Elo hunn ech meng Overalls ofgeholl an, fir sécher ze stellen, datt de Stylus an dat klengt Liedercodebuch mat Dekodéierungsnotizen nach a menger Jacketasche waren, a Richtung Monster-geformte Knëppelsteng gedréint. Erhiewt a verbreet meng Waffen generéis, hunn ech e breet Signal vun der Victoire geschéckt a wëllkomm op d'Meedercher.
  
  
  Fir e Moment hunn ech gesinn wéi se vun de Fielsen eropklammen an op d'Bank rennen, hir blonde Käpp an der Sonn wackelen. Ech hunn dunn de Luger an de Stiletto vum Buedem bei Pilar opgeholl. Ech stung iwwer hatt an hunn geduecht: wéi schéin ass de Béisen. Wat e Verloscht!
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréit fir ze verloossen, dunn, als Nodenken, deem säin Zweck net Gier war, hunn ech opgemaach
  
  
  
  
  
  hir blouse an ewechzehuelen wat si als décke Währung Rimm beschriwwen, nämlech engem Geld Rimm.
  
  
  Huelt et mat mir sinn ech an den Helikopter gelaf. Ech hunn de Brennstoffmeter gepréift, hu bal vu Freed gekrasch wéi ech fonnt hunn datt den Tank voll war an de Motor sech erwiermt, déi grouss Blade dréint wéi d'Meedercher daucht an u Bord klammen.
  
  
  Ech hunn Dynamik gewonnen, mäi Schrëtt ugepasst, a mir sinn aus dem Buedem geflunn wéi e risege wingless Vugel, erschreckt vum Schoss vun engem Juegdgewehr. Ënnert dem Komplex vu Gebaier, an deenen déi fatal Verschwörung vu Knox Varnov an Anton Zhizov stattfonnt huet, schéngt an de Buedem opzeléisen wéi mir opgestan a rutschen.
  
  
  Fueren duerch eng Notch tëscht de Bierger, laanscht e risege verlängerten Fanger vu Fiels, hu mir d'Géigend bal aus den Ae verluer.
  
  
  Awer eng Minutt méi spéit gouf et schockéiert definitiv fir eis, wéi et opgeblosen, verbrannt, gerappt gouf vun der atomarer Explosioun, déi ech all Sekonn erwaart hunn wéi ech op meng Auer gekuckt hunn. Wéi de Klang eis erreecht huet, hunn d'Schockwellen eis erreecht. Den Helikopter gouf opgehuewen, gesprongen a gesponnen, wéi wann e vun enger rieseger Hand gepëtzt gouf.
  
  
  Dat blannend wäiss Liicht war sou hell, datt mir gezwongen waren ewech ze kucken. Awer wéi den Helikopter gestoppt huet, hu mir op d'Explosiounsplaz zréckkuckt a gesinn de blass, raucheg Pilz vun enger eropgaang, erweiderend Wollek.
  
  
  Ech hunn dem Zwilling hir erschöpft Gesiichter gewénkt a gesot: „Jo, dat ass richteg. Et war grouss, de Grousspapp vun Explosiounen. An ech wousst et géif kommen. Frot Dir Iech datt ech net de Sënn gesinn hunn Iech ze warnen? Dir wäert hysteresch a Panik ginn.
  
  
  "Firwat hutt Dir net Angscht?" - Terry gefrot raisonnabel.
  
  
  "Well d'Drohung vum Doud fir mech bal normal ass", hunn ech geäntwert. "An all Aufgab follegt hien mäi Ielebou."
  
  
  "Ernennung?" - sot Jerry. "Wéi eng Aufgab? Sot eis wat Dir maacht. Sot eis wat dëst schrecklecht Geschäft alles ass."
  
  
  "Wie waren dës Leit?" - huet den Terry gefrot. "Wat war an deene Gebaier?"
  
  
  "Wéi eng Gebaier?" Ech soot. "Wat fir Leit Et waren keng Gebaier.
  
  
  "Nouvelle vun der Explosioun wäert Schlagzeilen an den Zeitungen maachen, an da kënne mir all eise Frënn soen wat geschitt ass", sot de Jerry.
  
  
  "Dëst wäert ni d'Zeitungen erreechen," sot ech. "A wann et gefrot gëtt, wäert ech de geringste Wëssen iwwer d'Explosioun an d'Evenementer ronderëm verleegnen. Thema zougemaach. Period! »
  
  
  "Wéi kënnt Dir esou mysteriéis virun ..." Terri ugefaang.
  
  
  "Meng Aarbecht ass e Geheimnis," sot ech. Dann mat engem Laachen: "An ech sinn e Fantom deen net wierklech existéiert - just e Bild vun Ären Dreem."
  
  
  Ech hunn dem Terry de Geldgurt iwwerginn a gesot: "Ech sinn Iech schëlleg, Schatz, an et gëtt e klengen Acompte. Ech sinn Iech zwee Schold. An ech de Verdacht datt et genuch an dësem dreckeg räiche Gürtel ass fir e Kleedergeschäft opzemaachen.
  
  
  Kapitel Véieranzwanzeg
  
  
  Zwee Deeg méi spéit gouf ech tëscht de Satinplacke vun engem Tennis Geriichtsbett am meeschte deiersten a luxuriéise Raum am Royal Curasao Hotel op der Pescadera Bay ausgestreckt. An enger Hand war e Glas dréchen orange Likör, no der Insel benannt, an der anerer war e Puppelchen blo Telefon. Ech hunn d'Stëmm vum David Hawk a mengem Ouer héieren, dee just dunn mir mat ongewéinlecher Freed vu sengem Troun zu Washington, DC signaliséiert huet.
  
  
  "An vergiesst net Suen ze schécken!" Ech hunn him gesot.
  
  
  "Sonn?" hie geruff. "Ma, et ass net sonneg hei. Et huet de ganzen Dag gereent! » Dunn huet hie mëll gelaacht.
  
  
  "Schéckt Suen per Telegraph!" - Ech hunn him zréck geruff. "Ech sinn e Mann mat onlimitéierter Gedold. Also all Zäit an der nächster Stonn wäert maachen. A wann et do wierklech reent, gitt sécher e Reenmantel un! »
  
  
  Ech hänken op.
  
  
  Ech hunn mech gerullt a gewonk op d'Rona Volstedt, déi nieft mir louch, op Këssen opgestallt an e Glas vun der selwechter lokaler Concoction drénken.
  
  
  "Hawk wollt wëssen ob mir extra Congé vun der Regierung wollten," sot ech hir. "Hien huet eng gemittlech Croisière an d'Karibik proposéiert."
  
  
  Rona huet eng sauer Zitroun Gesiicht. Dunn huet si gelaacht. "Ech wousst net datt dësen ale Mann e Sënn fir Humor huet."
  
  
  "Hien verstoppt et gutt," Ech hunn geäntwert. "A strammt et nëmmen op wann et eng speziell Occasioun ass, déi e klenge Laachen wäert ass. Zum Beispill, wann eng ganz Natioun vun der atomarer Zerstéierung vu Stad no Stad gerett gouf.
  
  
  Rhona huet e Schlupp vun hirem Gedrénks geholl. "Wat huet hien nach gesot?"
  
  
  „Nëmmen dat, no menger Instruktioun, seng Kärelen all d'Koffer mat Bommen entdeckt hunn. Hien huet d'russesch Regierung informéiert, datt den Attentat ofgespillt gouf; de Fichier ass zou."
  
  
  "Oh mäi Gott," huet si gekrasch. "Ass dat alles wat der ganzer Kaper ass? Eng kleng Croisière, e puer Schëss, e Schwammen am Ozean, eng Folterkammer, méi Schëss an eng kleng Explosioun? »
  
  
  Si huet gelaacht. "Also wat kënne mir maachen fir Spaass ze hunn?"
  
  
  Ech hu kee Wuert gesot.
  
  
  Awer ech hunn déi nächst zwou Wochen nach ëmmer op dës Fro geäntwert.
  
  
  
  Enn.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Peking dossier
  
  
  iwwersat vum Lev Shklovsky zu Erënnerung vu sengem verstuerwene Jong Anton
  
  
  Originaltitel: The Peking Dossier
  
  
  
  
  Éischt Kapitel
  
  
  Ech hunn net vill op den Titel opgepasst. Et huet eppes gesot datt e Senator erschoss gouf.
  
  
  Ech hunn d'Mënz op de blénkege Kiosk-Teller am Waldorf geluecht. Et muss hinnen eng Stonn gedauert hunn, fir et esou blénkeg ze maachen. "Während Dir do sidd," sot ech zum Meedchen hannert dem Comptoir, "Ech hätt gär e Pak Lucky Strike."
  
  
  Si huet sech iwwerholl an huet d'Regal ënnersicht. Ech hu wierklech gär wat geschitt ass wéi hatt sech hänke gelooss huet. Ech dobäi en halleft Dollar.
  
  
  "Nee, nee," sot si. "Zigaretten siwwenzeg-fënnef.
  
  
  Ech hunn hir gekuckt. "New York Präisser si genuch fir eis opzehalen," sot ech.
  
  
  Si huet mir säi Laachen ginn.
  
  
  "Et ass an der Rei," sot ech, en anere Véierel op de Comptoir gehäit. Nick Carter, déi lescht vun de grousse Spender.
  
  
  Ech hunn meng Reflexioun am Lobbyspigel gesinn. Ech hunn ëmmer geduecht datt ech genau ausgesinn wien ech war. Geheimagent. Ech sinn ze grouss a gemengt fir an e Smart Business Kostüm ze passen. Donieft gesinn ech och aus wéi wann ech ze laang am Wand an am Wieder dobaussen gewiescht wier. Kleng Meedercher nennen sou e Gesiicht "al". Déi grouss Meedercher nennen et "vill duerchgaang." Ech mengen et ass just Falten, an de Rescht stéiert mech net.
  
  
  Ech hunn op meng Auer gekuckt. 1:50. Ech sinn fréi ukomm. Den Hawk wollt datt ech mat engem vun AX begéine fir mech iwwer eng Aart Noutfall ze informéieren. Hie géif mir e Meedchen schécken. Redhead. Si géif froen ob ech wousst wéi ech an den Tower Restaurant kommen. Et gëtt keen esou Restaurant zu New York.
  
  
  Ech sinn op ee vun de grousse mëlle Still am Waardesall gaang, do stoung en Äschebecher. Ech hunn de leschte Package vu menger spezieller Mark benotzt a vergiess méi ze bestellen. Awer Lucky Strike war och an der Rei. Ech hunn d'Zeitung opgemaach.
  
  
  "Spéit gëschter op der exklusiv Grenada Casino zu Nassau, Senator John W. Saybrook, President vun der Militärpolitik Comité, vun engem héije Ugräifer an engem Schwänz erschoss an ëmbruecht. No Zeien huet de Senator just e puer Mol gespillt Black Jack gewonnen, wann e Spiller nieft him, geruff "Cheat", eng Pistoul erausgezunn an zweemol erschoss. Lokal Police huet de Verdächtege festgeholl. E virleefeg psychiatresche Bericht weist datt de Mann, Chen-li Brown, geeschteg onbestänneg ass. Déi maximal Wette um Dësch war zwee Dollar.
  
  
  Ech hunn d'Bild gekuckt. Chen-li Brown huet guer net geeschteg onbestänneg ausgesinn. Hien huet méi wéi eng Kaz ausgesinn, déi just eng Kanarie giess hat. Schmuel asiatesch Aen op engem breet, haart Gesiicht. De Mond huet sech an e béise Lach gekrauselt. Ech hunn d'Foto nach eng Kéier gekuckt. Eppes huet mech gestéiert. Eppes wéi déi zwou Biller niefteneen: fannen de Feeler.
  
  
  "Entschëllegt mech, awer kënnt Dir mir soen wéi ech an den Tower Restaurant kommen?"
  
  
  Ganz rout. Décke Kupferfaarweg Wolleken ronderëm e schéint Gesiicht. E Gesiicht dat schéngt all Aen ze sinn. Aen déi ganz faarweg ausgesinn. Gréng, brong, roude brong. Si hat eng Zort militäresch Kostüm un. Just Fort Knox: hei ass eng verstoppte Goldmine.
  
  
  Ech soot. - "Tuerm?" 'ni vun him héieren.' Ech hat et ze soen, an ech sot et wéi e perfekte Schauspiller.
  
  
  'Nee?' - sot si, huet déi léif Falten op hirer léifer Stiermer geknackt. - Vläicht mengt Dir den Tower Hotel? Dëst war och Deel vu mengem Text.
  
  
  'Och nee. Wéi domm, oder? Ech war e puer Frënn ze treffen an geduecht si sot Tower Restaurant. Si selwer war eng wonnerbar Actrice.
  
  
  "Wësst Dir wat," sot ech haart sou datt jiddereen deen interesséiert kéint héieren. - Ech wetten, datt et en Telefonbuch an der Bar ass. Mir fannen all Restauranten deenen hir Nimm d'Wuert "Tower" enthalen.
  
  
  "Dëst kéint e puer Stonnen daueren," sot si.
  
  
  "Ech weess," sot ech.
  
  
  Mir hunn en däischteren Eck fonnt. Ech hunn Bourbon bestallt, si huet Sherry bestallt. D'Madame war eng Fra. 'Ma?' Ech sot dat wann de Kelner eis Gedrénks bruecht. Et ass net datt ech sou presséiert sinn fir unzefänken.
  
  
  Si huet gefrot. — Hutt Dir schonn d'Zeitung vun haut gelies? Si wollt also op de Buedem kommen.
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn. "Nëmmen déi éischt Säit."
  
  
  Si huet geknackt. Doriwwer wollt ech schwätzen.
  
  
  "Du mengs de Senator Saybrook?"
  
  
  'Net wierklech. Ech gemengt eigentlech Chen-li Brown.
  
  
  - Ass dëst mat him verbonnen?
  
  
  "Mmmmm. Deelweis.'
  
  
  Allmächtege Gott. En anert Meedchen dat gär Spiller spillt. Mee ech hu Spiller guer net gär, an och net gär d'Meedercher déi se spillen. Ech hunn eng Schlupp Bourbon geholl a gewaart.
  
  
  Ech probéieren dech net ze pranken ... et ass just verdammt ... - si huet no dat richtegt Wuert gesicht, - ... verdammt ... gutt, 'schwéier' ass net ganz dat richtegt Wuert." Si erreecht hir Portmonni op der Canapé nieft hirem.
  
  
  "Erënnert Dir Iech un wéi de Senator Morton gestuerwen ass?"
  
  
  Ech hunn meng Erënnerung gepréift. "Et war virun dräi oder véier Méint. Fliger Crash, ass et net?
  
  
  Si huet geknackt. "Privatfliger. De Pilot huet net iwwerlieft.
  
  
  'Waat?'
  
  
  'Waat.' Si huet hire Portmonni opgemaach an en Ausschnëtt aus enger aler Zeitung erausgeholl. "Et war dee Pilot," sot si. Och am däischteren Liicht hunn ech verstan wat hatt gemengt huet. "Chen-li Brown," sot ech.
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. 'Nee nee. Charles Bryce.
  
  
  Ech hunn d'Foto nach eng Kéier studéiert. Et war jo dem Chen-li säi Gesiicht. "Wann dat de Fall ass, da sinn all dës Chinesesch Leit d'selwecht, an ech kann d'Geschicht net verstoen."
  
  
  Si huet bal gelaacht. "Vläicht ass dëst déi eenzeg Erklärung. Awer et kann net déiselwecht Persoun sinn, well si huet gestoppt, "well de Charles Bryce dout ass." Si souz zréck a waart bis d'Bomm explodéiert.
  
  
  'Zwillinge?'
  
  
  - Wat iwwer Triplets? Si huet erëm an hire Portemonnaie gezunn an huet eng Foto erausgezunn. Si war aus engem geheime AXE Fall. Ech hunn dem Henderson seng Handschrëft erkannt. Et hat "Lao Zeng" drop geschriwwen. D'Foto war grouss a kloer. Méi kloer wéi eng Foto aus engem alen Zeitungsausschnëtt, a méi kloer wéi eng Foto aus der heiteger Zeitung. Et war ouni Zweiwel erëm datselwecht Gesiicht. Vun no huet et méi al ausgesinn, awer d'Gesiicht ass d'selwecht bliwwen. Elo hunn ech op eemol verstan, wat mir virdru komesch ausgesinn huet. Et war eng Warz an der Mëtt vu senger Stier. A manner kloer Fotoen huet si ausgesinn wéi ee vun deene gemoolte Flecken vun enger indescher Kastemark. Ausser et war eng richteg Warzen. Méi genee, dräi Warzen. Richteg an der Mëtt vun dräi verschiddene Stiermer. Statistesch onméiglech, och wann et Triplets waren. Chen-li Brown, Charles Bryce a Lao Tseng mussen déi selwecht Persoun gewiescht sinn. Awer wann dësen Charles Bryce net aus den Doudegen opgestan wier, wier et onméiglech gewiescht.
  
  
  "Wien ass Lao Zeng?"
  
  
  'Chef Agent vum KAN.' Also dat ass et; KAN stoung hannendrun. Asiatesch Kill Kader. Eng locker Federatioun vu Chinesen, Cambodianer, Laotianer, Vietnamesesch an all aner, déi mengen datt d'USA d'Wurzel vun all hire Probleemer sinn. Wat och ëmmer dat Wuert fir si bedeit, fir eis huet et gemengt "Amerikaner sinn amgaang hiren Hals ofgeschnidden ze kréien." Well KAN war am Fong dat maachen.
  
  
  Ech hunn d'Meedchen gekuckt. Si huet an hiert Glas gekuckt wéi wann se probéiert an d'Zukunft ze kucken. "Lao Zeng huet en M1 Grad," sot si.
  
  
  Éischt Klass Killer. Wann ech dëse Lao Zeng begéinen, géif ech meng Gläichheet treffen. Si huet mech mat Aen voller Angscht gekuckt. Ech loossen hire Bléck direkt op mech goen. Ech wollt dee Bléck an hiren Aen halen. Et war déi éischt Zeeche vun Gentleness ech gesinn hat zënter mir begéint. Dat charmant, séier Meedchen an der Lobby huet sech zu enger strikt Geschäftsfra verwandelt, soubal mir eleng an der donkeler Bar waren. Ech wëll net wierklech wéi den Don Juan handelen, awer et ass normalerweis de Géigendeel. De Bléck huet sech an e Blink verwandelt, an elo war et mäin Tour fir op d'Geschäft ze kommen. Ech hu gefillt wéi wann hatt d'Saachen net ze liicht geholl huet.
  
  
  "Lao Zeng," sot ech kuerz, "wou ass hien elo?"
  
  
  D'Emotioun an hiren Ae verschwonnen wéi de luesen Fade vun engem Fernsehbild. "Mir wëssen et net," sot si lues. - Wou geet hien normalerweis hin?
  
  
  Si huet geschloen an huet d'Schëller gezunn. - Mir wëssen och net. China? Indochina? Virun ongeféier fënnef Joer hu mir d'Spuer verluer. Hie kéint iwwerall sinn.
  
  
  Ech hunn an d'Tasche geruff fir eng Zigarett. Ech muss se an der Lobby gelooss hunn.
  
  
  Si huet mech ugekuckt a gelaacht. "Dir hutt se an der Lobby gelooss." Si huet hire Pak aus hirem Portmonni gezunn.
  
  
  Ech hunn eng vun hirem geholl, mat engem Filter, an hunn hir Zigarett och gebrannt. Glécklecherweis huet si net zu der leschter Generatioun gehéiert, ee vun deenen, déi vun esou Saachen beleidegt sinn. Rufft mech almoudesch, mee ech sinn vun enger Saach iwwerzeegt: eng Fra kann nëmmen am Bett aggressiv sinn.
  
  
  "Elo," sot ech, "wat ass meng Aufgab?"
  
  
  "Jo," sot si. "Dëst ass Är Aufgab elo."
  
  
  "Hok stellt sech vir, datt een probéiert de Chen-li aus dem Prisong ze briechen. Wien et ass, kéint de Schlëssel fir all dëst sinn." Si huet vague an d'Loft gewisen. "Ma," sot si, "et muss eng politesch Verschwörung sinn."
  
  
  - Sot mir, komm. Dëst muss e Witz sinn. Zwee Senatoren goufen vun zwee Chinesen ëmbruecht, déi d'selwecht ausgesinn, awer net déiselwecht Persoun sinn, a si sinn och doubléiert vun engem héije CAN Agent, an Dir mengt datt et eng politesch Verschwörung ass.
  
  
  Si huet mech froend gekuckt. - Wéi géift Dir dat dann nennen?
  
  
  "Ech géif et léiwer eng Science Fiction Geschicht nennen."
  
  
  Si huet mech fir eng Zäit gekuckt an dann gelaacht. "Si hunn mir net gesot datt Dir sou witzeg wier", sot si.
  
  
  "Ech probéieren guer net witzeg ze sinn. Gesäit aus wéi eng Aarbecht fir John Brunner oder een aneren. Ech si just hei fir d'Muskelen ze schaffen."
  
  
  "Mmmm," sot si, de Sarkasmus vun hire Lippen lecken. Wann et nach eng Kéier muss geschéien, hunn ech gehofft datt hatt mech et géif maachen. "Muskel," sot si, "ass wesentlech. Déi Leit, déi op Chen-li wëllen kommen, maachen et net mat Waffen. Si huet e Schlupp vun hirem Gedrénks geholl. E puer Büro-Buffonen hunn hir ouni Hoffnung an hiren Ae gekuckt. Ech hu geduecht datt ech meng Plaz hei fir véierzeg bis fofzeg dausend Dollar verkafen kéint.
  
  
  A wat d'Gehirer ugeet, sot si, Dir wärt net lieweg wann Dir se net hätt. Ech mengen net den "n" an N-3 heescht null.
  
  
  "Genau," sot ech. 'Ech sinn genial. Mee ech hunn ëmmer geduecht datt Dir "Null" mat engem "n" schreift an net mat engem "0". Hirem Lob huet mech rosen. Ech weess net genau firwat. Si wousst och näischt anescht an huet de Sujet geännert. "De Gar Kantor waart schonn op eis zu Nassau. Mir kontaktéieren him soubal mir dohinner kommen."
  
  
  'Mir?' Et huet sech méi schaarf erausgestallt wéi ech geplangt hunn. Fir elo. Ech schaffen net gär mat Fraen. Spill, jo. Net vill Aarbecht. Wann ech et schwéier hunn, toleréiere ech just eng Fra vu menger Säit: Wilhelmina. Meng séiss 9mm Luger Pistoul.
  
  
  "Oh nee," sot ech. "Et wäert net geschéien. Ausserdeem, wann d'Muskele fir d'éischt kommen, da sidd Dir net ee vun hinnen. Dir hutt net genuch dovun. Si souz abrupt op. Et war Roserei an hiren Aen. "Et ass net datt ech et als Nodeel betruechten," hunn ech bäigefüügt, "Ech hu just net gär muskulär Tante."
  
  
  - Also, ech si just eng dënn Tatta, déi just am Wee ass?
  
  
  Ech hunn hir gekuckt. "Ech géif dech guer net dënn nennen."
  
  
  Si huet et net als eng frëndlech Bemierkung geholl. Si huet e Schoulmeeschter Gesiicht gemaach. "Ma, Här Carter, et gesäit aus wéi wann de Sëtz wëll datt ech matmaachen. Ënnert anerem kennen ech de Soe-toan Dialekt vu Chinesesch, an ech mengen, et ka fir eis nëtzlech sinn.
  
  
  - Zu Nassau? Ech hunn gelaacht.
  
  
  - Zu Nassau a vläicht soss anzwousch. Si huet net gelaacht.
  
  
  Ech hunn geknackt. 'Ech verstinn.' Ech hunn dat guer net verstanen. Awer eppes huet ugefaang op mech ze kommen. Wat och ëmmer dëse Komplott war - e Komplott fir all US Senatoren ëmzebréngen oder soss eppes - et war dem May seng Aarbecht. An ausser wann et ëm Mord koum, hunn de KAN an ech net déiselwecht Sprooch geschwat. Da war et dëse Lao Zeng. a fréier oder spéider kéint d'Spur him féieren. An et kéint iwwerall sinn. A China, an Indochina vläicht. Also et war méi wéi wahrscheinlech datt ech hir Wëssen brauch.
  
  
  - Wéini gi mer fort?
  
  
  "Géint véier drësseg." Si huet elo zwee éischt Klass Fliger Ticketen. "Ech hunn e Raum fir eis op Paradise Island virbereet."
  
  
  Esou géife mir souwuel Hausaarbecht wéi och Bett deelen. Ech hunn dem Kelner gezeechent an d'Gedrénks bezuelt.
  
  
  'Iwwregens, wat ass Ären Numm?'
  
  
  "Stewart," sot si. "Linda Stewart." Si huet gestoppt. "Mme Stewart."
  
  
  "Oh," sot ech. Also wat dann? Ech wollt hatt net bestueden.
  
  
  - Also wien ass dëse gléckleche Guy, Här Stewart?
  
  
  'Dir.' Si huet op d'Ticketen op den Dësch gewisen.
  
  
  Här a Fra John Stewart Flight New York - Nassau
  
  
  - De Rescht vun Ären Dokumenter sinn an eisem Gepäck. Führerschäin, Pass, etc. Alles am Numm vum Här John Stewart. Ech hunn mäi Gepäck an der Receptioun verlooss. Wärend Dir en Taxi bestellt, huelen ech en of. "Ech soen Iech de Rescht am Fliger."
  
  
  Mir souzen nach um Dësch. Nice, cool donkel Eck Dësch. Ech hunn hirem Handgelenk gegraff an huet hatt erof gezunn. Ech hunn haart gezunn well ech wousst datt hatt net géif kräischen. Ech hunn mäi Ënneraarm geréckelt an de Stiletto ass an d'Hand rutscht. Ech hunn gesuergt datt hatt him gesinn huet. - Ok, Linda. Ech hunn hir Hand fest gehal. - Ech wëll Ären Numm wëssen. Ech brauch Är ID an ech wëll et elo.
  
  
  Hir Gesiicht gouf wäiss an hir Aen däischter ginn. Si huet hir ënnescht Lip gebass a gekuckt. Ouni e Wuert ze soen, huet si hir Täsch gegraff. "Oh nee, Schatz, ech maachen et selwer."
  
  
  Ouni meng Aen aus hirem Gesiicht ze huelen, hunn ech hir d'Täsch geholl an d'Inhalter mat menger fräier Hand gesicht. Schlësselen, Pulver kompakt, Lipstick, Portemonnaie. Et war och eng Pistoul, datt ech e Bléck op. propper .22. Ech hunn et an meng Täsch geluecht. No e bësse Gefligel hunn ech fonnt wat ech gesicht hunn: e Füllfieder.
  
  
  Ech hunn et op den Dësch geluecht an et aus dem Fall geholl. Ech halen et fest an hunn de Code entziffert. Tara Bennett. Alter zwanzeg-aacht Joer al. Rout Hoer. Gréng Aen.' Also hir Aen waren offiziell gréng. "IDAX-20. Klass R.' Si huet an der Wëssenschaft Departement geschafft a war extrem zouverlässeg. Wärend ech gelies hunn, huet si mäi Gesiicht studéiert. Si wousst wat ech gelies hunn, awer si huet nach ëmmer schockéiert ausgesinn.
  
  
  - Okay, setzt et ewech. Ech hunn op de Grëff gewisen. Ech hunn hatt net lassgelooss wéi hatt et ewechgehäit huet.
  
  
  - Vertraus du mir elo? Hir Stëmm war nach ze wackeleg fir Sarkasmus.
  
  
  "Ech hunn dech ni gefrot, Tara," sot ech.
  
  
  Si huet mech mat verwonnert gekuckt. - Also fir wat war dat alles gutt?
  
  
  "Näischt gutt," sot ech. "Et ass just datt wann ech mat enger Fra schaffen, sinn ech méi bequem ze wëssen datt ech net fir hatt schaffen. Ech war net sécher ob Dir iwwer dëst wousst.
  
  
  Ech sinn op d'Ausfahrt gaang. Si huet hir Saachen geholl an huet mech roueg gefollegt. Wéi mir duerch d'Lobby gaangen sinn, hunn ech mech zu hatt gedréint. "Sot dem Doorman en Taxi ze ruffen. Ech treffen dech an e puer Minutten virun der Dier."
  
  
  Si huet hir formell gréng Aen erofgesat an ass fortgaang.
  
  
  "Zwee Pak vun Lucky Strikes,"Ech gesot. Ech hunn elo op den Här John Stewart seng Ausgaben gelieft.
  
  
  D'Meedchen hannert dem Comptoir huet mech e Moment ugekuckt an huet mir dann déi zwee Päck iwwerreecht. Si huet de Kapp gerëselt.
  
  
  A si huet gefrot. - 'Wee bass du?' - Eng Zort Masochist?
  
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  
  Wann Dir wëllt wëssen firwat ech dat maachen, loosst mech Iech soen datt ech et net fir d'Suen maachen. Wann Dir am Joer virdrun sechs Méint Chômage war, hutt Dir wahrscheinlech méi verdéngt wéi ech; An dat beinhalt Är Chômagegeld net. Wann Dir wësse wëllt firwat ech dat maachen, da muss ech Iech soen datt de richtege Grond de Patriotismus ass. Natierlech kann dëst ëmmer richteg sinn. Awer wann Dir mech an den Dock setzt an d'Wourecht wëllt an näischt wéi d'Wourecht, muss ech derbäisetzen datt et 40 Grad zu Nassau war an ech war elo op enger rosa Sandstrand nieft engem vun de beschte Kierper an engem vun de klengste Bikinien an der Welt . Dëst Meedchen hat alles. Direkt bis zu hirem Appendix. Tara Bennett war wonnerschéin gebaut. Ee Meter siwwenzeg fënnef; crémeg Kierper. D'Halschent dovunner waren d'Been... Si war vläicht dat schéinst Meedchen op deem ech jeemools meng Ae geluecht hunn. An ech hat d'Gefill, datt wann ech meng Kaarte richteg spillen, et wier net nëmmen meng Aen, déi op hatt gezunn ginn.
  
  
  Wéi se soen, et war profitabel. Awer ech mengen net datt et mech manner patriotesch gemaach huet. D'Nuecht virdrun krut ech en Text vum Gar Cantor dee sot: "Halt Äre Kapp erop, alles ass roueg." Hien huet mir gesot datt hie mech kontaktéiere géif wann d'Zäit richteg war. Bis dohinner hu mer just misse wéi eng normal amerikanesch Koppel an der Vakanz handelen. Dëst bedeit, wann ech et gemaach hunn, datt mir während dem Iessen iwwer näischt dierfe schwätzen ausser - haart - iwwer ob et an der Rei wier ze schwammen oder net.
  
  
  Ech lénks Tara am Sall, erënneren mech, datt si Linda war an ech Här John Stewart, an erausgaang eng gutt Foto ze maachen. Ech haassen Insel Gedrénks, an d'Insel Bartenders respektéiert mech dofir. Dëst ass gratis Berodung: bestellt e karibesche Schlaang a si ignoréieren Iech. Bestellt en ordentleche Whisky a si ginn Iech all Informatioun déi Dir braucht.
  
  
  Ech wollt lokal Meenungen iwwer d'Schéisserei kréien. Ech krut wat ech wollt. Insider behaapt datt et just dreckeg Geschäft wier. Chen-li war net vun der Insel a war keen Tourist. Op d'mannst war hien net geeschteg onbestänneg. Wéi hien d'Stad fir d'éischt besicht huet, war hien zimlech enttäuscht, awer duerno ass se einfach verschwonnen. Eppes dreckeg war geschitt.
  
  
  Wéi ech zréck an eist Zëmmer sinn, sinn ech net an d'Schlofkummer gaang. Ech hunn d'Kleeder ofgeholl an op de Canapé an d'Bett gaang. Dëst ass en anere gratis Tipp: näischt mécht eng Fra méi op wéi e Mann dee kloer keen Appetit fir hatt huet.
  
  
  Ech hunn eng Zigarett ugedoen an d'Tara gekuckt. Si schléift op der Plage. Ech gefrot, ob si gëschter Nuecht geschlof. Mee ech wollt dëse Gedanken net weiderféieren. Dat war alles wat hatt gemaach huet, natierlech war et och flott.
  
  
  - Här Stewart? Et war den Hotel Bellhop. Ech hunn meng Hand iwwer meng Aen géint d'Sonn gehalen. "Et ass en Här am Hafen, dee gäre mat Iech schwätze wëllt." Dëst wäert Gar. Natierlech wollt hien d'Leit am Hotel vermeiden. Ech wénken an no him. Mir sinn um Enn vun der rosa Sandstrand ukomm, um Ufank vun engem kriddelen Fielswee. "Dir musst hei laanschtgoen," sot hien. - Dir kënnt hei zréck kommen. Dir wäert net duerch d'Lobby an engem swimsuit erlaabt ginn.
  
  
  "Merci," sot ech.
  
  
  - Laanscht dëse Wee. Op der anerer Säit ass eng Trap erof.
  
  
  Jo, sot ech. Ech hu verstan firwat hien zéckt, mee ech hunn him eng Zigarett ugebueden anstatt en Tipp. "Bis dech méi spéit," sot ech, wéi e Vakanzer, "Dir kritt Ären Tipp muer." Mir hunn ugeholl datt den Här Stewart e ganz generéise Mann war, oder?
  
  
  Ech sinn laanscht de Wee bis zum Hafen gaangen. D'Vue war eenzegaarteg. Weider, wou d'Insel kromme, gréng tropesch Hiwwele opgestan, vun enger schmuel rosa Grenz ëmgi. Lénks vu mir war eng Mauer vu rosa Steen, déi mat déifrout Primrose gestreift ass, wéi de Boun, deen Dir kritt wann Dir zéng brong Marmer drop setzt. Op där anerer Säit, ongeféier siwe Meter ënner mir, louch Waasser, dat wéi Saphir an der Sonn gefonkelt huet. Wat och ëmmer et war, et war sécher keng Ofkiirzung. Den Hafe war nach dräihonnert Meter ewech, an ech sinn ni méi no komm.
  
  
  Wann ech de Crash vun deem Boulder net eng Sekonn héieren hunn ier et mech erreecht huet, wier ech e grousse flaach Pancake gewiescht anstatt Carter, ongeféier sechs Féiss am Duerchmiesser. Hien ass net nëmmen gefall, hie gouf gedréckt. Ech sinn gerannt an hunn mech géint de Steenmauer gedréckt. De Knëppelsteng huet de Wee getraff an ass méi wäit an d'Waasser gefall. Ech sinn bliwwen wou ech war an hunn nogelauschtert. Wien et och ëmmer war hat e Virdeel. Hie kéint mech vun uewen kucken. Ech hu just de schmuele Wee an d'Waasser siwe Meter drënner missen kucken. Déi schaarf Steng um Enn blénken wéi schaarf Zänn an engem lustigem Mond.
  
  
  'Ma?' Ech héieren een geflüstert. Et huet keng Harvard Ausbildung gedauert fir ze realiséieren datt et zwee vun hinnen waren. Net datt dës Offenbarung mir vill gehollef huet. Ech hat wuertwiertlech mäi Réck op d'Mauer a war plakeg. Amplaz vu Waffen konnt ech nëmmen e Pak Zigaretten an eng Këscht mat Mätscher kréien. Et waren net mol Steng bei mir. Ech hu mech géint d'Mauer gekrauselt. Wann ech erofgaange sinn, muss ech de Wee verfollegen. Net iwwer d'Waasser erwaart erschoss ze ginn.
  
  
  Deen anere Mann huet wuel als Äntwert geknackt, well bis zum Attentat kee Klang héieren huet. Oh mäi Gott, hie war grouss. Eng Tonne Mauer. Ganz dausend Kilogramm. Et war wéi wann ech vun engem Leopard Tank getraff ginn.
  
  
  Mir sinn op engem schmuele Fielswee kollidéiert an hien huet mech mat Waffen an d'Gréisst vun Hamen geschloen, a mengem Réck geschloen. Ech hat net d'Kraaft fir dëse Schlag ze widderstoen. Dat Bescht wat ech maache konnt war probéieren ze widderstoen. Ech hu probéiert hien ze knéien, awer hien huet sech ëmgerullt an de Schlag mat senge schwéieren Oberschenkelmuskelen gefaangen. Net grad e zerstéierende Schlag.
  
  
  Ech konnt dëse Baascht net lass ginn. Hien huet mech wuertwiertlech festgehalen wéi ee grousse Faass Klebstoff. Hien huet mäin Hals mat sengen Hänn gegraff, an et schéngt wéi wann et näischt ze maachen wier. Meng riets Hand war iergendwou ënnert eis gefaangen. Ech konnt just him mat de Fanger vu menger lénkser Hand an d'Aen schloen. Ech hunn et net gär gemaach, mee op dëser Distanz konnt ech bal net verpassen. Ech hu gefillt, datt eppes an d'Marmelade ënner meng Neel dréit an hien huet en onmënschleche Klang vun Angscht gemaach. Hien ass vu mir gerullt an ass op seng Knéien gefall. Blutt huet tëscht meng Fanger gesippt. Ech sinn erëm opgestan.
  
  
  Éischt Ronn, mee déi bescht war nach ze kommen.
  
  
  Meng nächst Géigner war schonn gewaart. Hie stoung roueg e bësse méi wäit erof op d'Streck mat engem rouegen .45 Revolver op de Mo.
  
  
  Hien huet op Ouschteren am Beschten a sengem wäisse Kostüm ausgesinn. wäiss Hiem a wäiss Krawatt. Donieft war et kloer, datt hie keng Absicht hat, Blutt drop ze kréien. Schéi Koppel, dës zwee. Dee blonden, blass-eyed Dandy an dee fréiere Schwéiergewiicht Champion. An dann den Nick Carter a senge purpurroude Schwämm. Ech stoungen do, ootmen schwéier, lafe meng Hand iwwer den déiwe Schnëtt a menger Säit. Den Ex-Champion ass e puer Meter viru mir op der Spur gefall.
  
  
  D'Blond huet mech komplimentéiert. - Also, Här Carter, ech gesinn datt Dir eng raisonnabel Persoun sidd. Dir wësst natierlech, datt et ganz domm wier mech ze probéieren ze attackéieren?
  
  
  Hie war wahrscheinlech britesch. D'Wierder koumen aus sengem Hals mat engem vertrauten, séissen Akzent.
  
  
  "Jo, natierlech," sot ech. "Meng Mamm huet mir geléiert ni mat enger bewaffneter Persoun ze streiden. Wann hien net erreechbar ass.
  
  
  "Et ass schued datt Dir dee Boulder net op Iech fale gelooss hutt." Et wier vill méi schéin. "Amerikanesch Tourist ëmbruecht duerch Falen Fiels." Keng Schwieregkeeten, keng schwiereg Froen. Kee komplizéierte Plang fir de Kierper ze entsuergen.
  
  
  "Nolauschtert," sot ech. "Ech wëll Iech op kee Fall eng Belaaschtung sinn." Firwat huele mir net nëmmen eng Paus?
  
  
  Hien huet gelaacht. Méi präzis, hien huet geäntwert. Seng Waff war nach riicht op mäi Mo. "Ah," sot hien, "Dir hutt mir schonn ee Kierper hannerlooss, deen ech muss lassloossen. Zwee Kierper si jo e bësse méi eng Erausfuerderung.
  
  
  Ech soot. - Zwee Kierper? Ären Ex-Champion ass net dout. Hie wäert einfach ni méi fäeg sinn méi ze broderen. "Ech brauch Kane net méi,"Hien huet op den nach net dout Kierper gewisen. Awer kommt drun denken," hien huet seng Fanger wéi e College Comedy Professer geklappt, "hien huet keng Kugelwonn, a säin Doud kéint duerch e Fall verursaacht ginn." Hien huet mat Zefriddenheet gelaacht. "Ech mengen, de Kane wäert falen. Op deene dreckeg Fielsen do, ënner dem Waasser.
  
  
  Säi Laachen ass méi breet ginn. Dëse Baascht huet mech wierklech op d'Nerven bruecht. A mengem Beruff ass Mord Deel vu menge Verantwortung. Ech hu geduecht datt et schlau wier him just ze schwätzen. Et géif Zäit spueren wann ech probéiert erauszefannen wat ech domat maache soll. Deen eenzege Problem war, datt ech nach näischt komm sinn. Ech konnt mir schonn en Zeitungsbericht iwwer mech virstellen: "Killmaster zerstéiert vum Brave Daan." Ech hunn et guer net gär.
  
  
  Et war net déi schlëmmste Situatioun an där ech jeemools war, awer dat huet näischt bedeit. Hie war fënnef Meter vu mir ewech, an hien hat eng Waff an der Hand. Hie war ausserhalb vu menger Erreeche, awer ech war a senge Siicht.
  
  
  Hannert mir goung de Wee riicht wéi e Pfeil. Riets vu mir sinn héich Fielsen. Waasser op der lénker Säit. Tëscht eis ass e blannen, hallef behënnerte Ris. dee mech ëmbrénge kéint ouni mech ze gesinn, wann hie kéint. Wann déi Kugel mech net fir d'éischt getraff hätt. Awer vläicht kann ech dëse Kane nach iergendwéi benotzen. Ech hätt iwwer dëst geduecht. Ech brauch Zäit.
  
  
  "A wéi gitt Dir vu menger Läich lass?" Ech denken, datt et Kugellächer dran wäert sinn."
  
  
  Als Äntwert huet hien an d'Bannentasche vu senger Jackett erreecht an huet eng ausgeschafft grouss Whiskyfläsch erausgezunn. Hien huet de Sëlwerdeckel mam Daum opgehuewen.
  
  
  Ech hunn et net verstanen.
  
  
  Hien huet erëm geknackt. - Kee Whisky, Carter. Benzin. Et gëtt eng Höhl am Fiels ronderëm de Béi. De Kane hätt do e Feier gebrannt...
  
  
  "Benotzt mech wéi Brennholz."
  
  
  "Dat ass et". Hien huet schwéier gesucht. "Ech denken, ech muss et elo selwer maachen." Ech hoffen, datt de Chen-li him richteg Merci wäert soen.
  
  
  Ech war hongereg fir e puer Informatiounen. "Firwat waart Dir net just bis hien et selwer mécht?"
  
  
  Ech wënschen ech kéint. Hie kënnt awer eréischt muer den Owend aus dem Prisong. A keen hätt Iech hei virdrun fonnt.
  
  
  Esou. Si hunn seng Flucht geplangt. Den Hawke war erëm richteg. Mee wat huet deen Bastard domat ze dinn? De Kane huet opgehalen an huet e roueg gejaut. Ech hunn e Schrëtt a Richtung him gemaach.
  
  
  - Schrëtt zur Säit, Carter. D'Blond huet e séiere Schrëtt no vir gemaach, d'Waff virun him gehalen. Hien huet d'Fläsch Benzin zréck an d'Tasch geluecht, an erënnert un d'Kapp op. E Benzinfleck huet sech iwwer seng Jackett verbreet. Hien huet net gemierkt.
  
  
  De Kane huet erëm sanft gekrasch. Ech hunn op hien erof gekuckt. Op eemol hunn ech e Wee eraus gesinn. Ech hunn e weidere Schrëtt no vir gemaach. Blond och. "Zréck," sot hien mat enger schaarfer Bewegung vu senger Hand.
  
  
  "Wëlls du de Kane erwächen? Hien wäert schwéier sinn ze këmmeren wann hien op seng Sënner kënnt. Ech kann hien mat engem Schlag fäerdeg maachen.
  
  
  "A firwat wëllt Dir esou hëllefräich sinn?"
  
  
  "Éier," sot ech. „Wann ech stierwe muss, wëll ech op d'mannst ee vun iech zwee mat mir huelen. Absichtlech sinn ech Richtung Kane säi Kierper gaang. Et huet mech e bësse méi no bruecht. Vläicht net no genuch, awer et sollt genuch sinn. Nach net...
  
  
  Ech hunn mech op dat wat vum Kane säi Gesiicht verlooss huet an huet meng Waff mat enger onsichtbarer Hand gegraff. Kane huet e Sound gemaach, dee méi wéi "Gaaah" kléngt.
  
  
  "Jesus Christus," sot ech, séier erëm opgestallt. "Ech mengen hien huet e Plang."
  
  
  'Wéi?' De Witmans ass e bësse virgaang fir mech besser ze verstoen. "De Plang," Ech widderholl. "Planier oder Ribel."
  
  
  Hien ass erëm e bësse méi no komm fir meng schlëmm Wierder ze verstoen. Dat ass wann ech op d'Geschäft koumen. Mat engem Daumenfloss hunn ech eng Këscht vu Mätscher beliicht an a seng Benzin-gedrénks Jackett geheit. Si huet direkt Feier gefaang. Hien huet seng Waff erofgelooss a probéiert d'Flamen ze läschen, awer et huet net geklappt. D'Flämme verbreet sech séier. Hie sprang a verdréit, jäizt wéi e brennende Marionett. - 'Hëllef mir. Oh Gott hëlleft mir. Wann ech glift.'
  
  
  Ech hunn him ugekuckt an hunn d'Schëller gezunn. "Wann Dir kee Feier gär hutt, ass Waasser an der Géigend."
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréint a si laanscht de Wee zréck op déi hellrosa Plage gaang.
  
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  
  
  Tara verschwonnen. Si war wuel schonn an hiert Zëmmer eropgaang. Ech war mat Plooschteren a Blutt bedeckt a brauch e Bad. An drénken. An nach eppes. Ech hat fir d'éischt mat dëser Saach ze këmmeren.
  
  
  Ech hunn et an der Kichen vum Restaurant beim Pool fonnt. Hien huet en Hamburger mat engem Bäilag giess, ech hunn him um Halsband gegraff an hien an de Kiefer geschloen. De Kach, deen de Grill geschafft huet, huet verstanen a lénks.
  
  
  "Also, lolly, wéi vill hunn se Iech dofir bezuelt?"
  
  
  Als Äntwert huet hie säi Metzlermesser erreecht. Dëst war falsch. Hien huet sech selwer géint d'Mauer zréckgezunn a béid Handgelenk ageklemmt. Ech hunn se e bësse méi wäit gedréint fir sécher ze sinn.
  
  
  "Hey Guy, sidd Dir an der Rei? Loosst mech goen.' Säin Numm war Carlo. Et war op seng Uniform geschriwwen.
  
  
  - Net bis Dir mir sot, wien et war, Carlo. Wien huet dech bezuelt fir mech op dee Wee an d'Éiwegkeet ze goen?
  
  
  "Loosst goen," huet hien geruff. Ech hunn de Grëff festgehalen an hien liicht am Bauch geknéit. Hien huet gekrasch. 'Ech schwieren. Ech weess net wien et ass.
  
  
  - Schwätzt, Carlo. War hien a wäiss gekleet?
  
  
  'Nee. De Mann a Wäiss ...“ huet hien abrupt opgehalen.
  
  
  - Wien war et, Carlo? Ech hunn him an d'Mauer geschloen.
  
  
  "Gitt an d'Häll," sot hien.
  
  
  Ech hunn hien op de Grill geschleeft. D'Fleesch ass mat Fett gesprëtzt. Ech hunn de Kapp erof gedréckt, fir datt hien duerch d'Barren kucke konnt a mir virstellen wéi säi Kapp herno ausgesäit. "Bb-Bangle," sot hien. "Christian Bangel."
  
  
  "Wonner Christian. A wien huet dech geschéckt?
  
  
  "Ech weess et net," huet hie gekrasch. 'Ech schwieren. Ech wees net.'
  
  
  Ech hunn him lassgelooss an hunn e Schrëtt zréck geholl. Hie wäert wahrscheinlech keng Ierger méi maachen. "Dann sot mir wéi hien ausgesäit."
  
  
  Hien ass zréck a säi Stull gefall. "Grouss Guy," hie sot. 'Chineesesch. Awer ganz grouss. An engem verréckten groe Kostüm.
  
  
  Ni gesinn et virdrun.
  
  
  "An dëse Bangel, wou kann ech en fannen?"
  
  
  Hien huet mech an Angscht gekuckt. Ech hunn him mat engem schlëmmen Ausdrock op mengem Gesiicht gedréint. Wat och ëmmer hien Angscht huet mir ze soen, hien huet och Angscht mir et net ze soen.
  
  
  - Dëst ass de Besëtzer vum Grenada Hotel.
  
  
  De Senator gouf an engem Grenada Casino erschoss. Op d'mannst zwee Puzzlestécker ware schonn op der Plaz, an ech hu mech gefrot wéi et alles ausgesäit. - Wat wësst Dir nach?
  
  
  'Näischt méi. Wann ech glift. Näischt.'
  
  
  "Okay," sot ech. Ech hunn net gär en ängschte klenge Guy ze folteren. Wat ech nach musse wëssen, wäert ech probéieren op eng aner Manéier erauszefannen. Ech hu mech ëmgedréint fir ze verloossen, awer wollt eppes anescht wëssen.
  
  
  "Iwwregens." Ech hunn mech ëmgedréit. "Wéi vill huet hien Iech bezuelt fir dëse séissen Message ze liwweren?"
  
  
  Hien huet seng Handgelenk reiwen. "Fofzéng".
  
  
  "Dann huet hien dech täuscht." Ech bezuelen zwanzeg.
  
  
  - Nick, bass du dat? Si war an der Dusch.
  
  
  Ech soot. - "Nee, "Dreckeg Vergewaltegung."
  
  
  "Ech verstinn dech net," huet si gejaut. "Waart eng Sekonn."
  
  
  Ech souz op d'Bett. D'Dier ass opgaang a si erschéngt an enger Dampwollek, hir Hoer krullen an der Dusch. Si hat e laange wäisse Terry Mantel un. Ech hu mech gefrot firwat ech ëmmer geduecht hunn datt schwaarz Spëtze sou sexy wier. "Gar genannt ..." Si gestoppt a kuckt op mech. "Oh mäi Gott, Nick. Wat ass geschitt?' Si ass séier op mech wéi e Feierwäissen Engel.
  
  
  "Ech hunn d'Dier geschloen," sot ech.
  
  
  Hir Aen hunn d'Schnëtt a Plooschteren op mengem Réck gescannt. "Dir gesäit schrecklech aus," sot si.
  
  
  "Da sollt Dir dës Dier gesinn."
  
  
  Si huet gesucht. "Sëtzt esou." Si ass verschwonnen a koum e puer Momenter méi spéit mat engem waarme Stoff an enger Schossel Waasser zréck. "Wéi se ëmmer an de Filmer soen, et kann schueden."
  
  
  "A wéi se an de Filmer soen, ech bäissen d'Kugel. Wat war et mat Gar?
  
  
  — Hie wëll den Owend bei eis iessen. Um 8 Auer am Martinique Café. Si huet mäi Réck bal zaart behandelt. -Wëlls du mir iwwer dës Dier erzielen?
  
  
  "Et war eng Fal. Dem Chen-li seng Frënn wëssen datt ech an der Stad sinn. Mee ech verstinn net wéi se dat wëssen. Ech hunn op hatt gedréint an hunn hir Ae gefaang. Si huet besuergt ausgesinn a probéiert et ze verstoppen. Ech hunn Iech gesot, Puppelchen. Dëst ass kee Spill fir Fraen. Ech hätt gewosst datt dëst hatt rosen géif maachen, awer ech hunn hatt sanft zréck op d'Bett gezunn. "Kuckt," sot ech. "Ech si sécher datt Dir Äert Handwierk kennt, wat och ëmmer et ass, awer wat et och ass, ech si sécher datt et kee Hand-zu-Hand Kampf ass. Dat ass alles wat ech gemengt hunn.
  
  
  Si huet erofgekuckt a gesucht. "Ech sinn en ausgebilten Agent a ka ganz gutt ëm mech selwer këmmeren." Et huet geklongen wéi d'Stëmm vun engem ausgebilten Agent, awer et kléngt wéi e schlecht dubbed Film: et passt net mam Bild. D'Sonn huet hir e feine Niwwel vu Sommersprossen ginn, déi hir jonk, onschëlleg a ganz fragil ausgesinn huet. An esou war et. Ech hunn hatt an den Äerm geholl. Si war kleng a waarm. Si huet no Zitrounen geroch, a si huet mat hirem Mond gär opgemaach. Ech lafe meng Fanger laanscht d'Bréck vun hirer Nues. "Dir hutt Sommersprossen," sot ech.
  
  
  "Awer op d'mannst ginn ech net Sonnebrand," huet si gelaacht. "Déi meescht Blonden ginn verbrannt."
  
  
  Dëst huet mech un eppes erënnert. Ech hunn den Telefon gegraff. Gëff mir d'Police. - Ech sot de Bedreiwer. E Bahamas Polizist huet den Telefon geäntwert. - Et gëtt e Fielswee hannert dem Hafe vum Paradise Hotel. Dir wësst dat?' Hie wousst et. Virun enger hallwer Stonn hunn ech do eng Flam gesinn. Et huet ausgesinn wéi wann e puer Jongen mam Feier gespillt hunn. Ech mengen du hues besser do ze kucken. De Sergeant huet verstanen an ech hunn opgehaang.
  
  
  "An elo fir eis ..." Ech hunn zréck op Tara. "Mir sollen Gar net bis aacht Auer treffen ..."
  
  
  "Nolauschtert, Nick." Si huet besuergt ausgesinn. "Ech mengen, mir hunn eng Missioun an ..." si huet gestoppt ... Ech hunn hatt ënnerbrach an hunn mäi Saz fortgesat. "Dëst gëtt eis Zäit fir d'éischt d'Aufgab ofzeschléissen." Ech géif gären dëst Grenada Casino ze kontrolléieren aus.
  
  
  Ech hu geduecht datt ech Enttäuschung an hiren Ae gesinn.
  
  
  Ech sinn an d'Buedzëmmer gaang fir eng Dusch ze huelen. Si huet de Radio ageschalt. Ech hunn mech am Buedzëmmerspigel ugekuckt a gefrot firwat ech nach keng eenzeg gro Hoer hunn. "The One Note Samba" gouf um Radio gespillt bis d'Musek fir eng "wichteg Noriichtemissioun" ausgeschalt gouf.
  
  
  De Senator Paul Lindale war dout.
  
  
  Dem Senator säi Kierper gouf op der Schwell vu sengem Heem fonnt. Hien ass wahrscheinlech aus der Fënster vu sengem Büro um zéngte Stack gefall. Natierlech hu si geduecht et wier en Accident.
  
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  
  Et ass ëmmer dräi Auer moies an engem pitch-däischteren Casino. All Stonn, all Dag, bei all Wieder ass et ëmmer dräi moies. Mat middlechen Fraen a Männer mat dréiende Kapp, iwwer Dëscher gebogen a "Komm Schatz" gejaut, Kaarten a Wierfel gespillt. Et ass bal en Orchesterarrangement. Am Eck war eng Trommelsektioun, déi e Rhythmus mat de Spielautomatenrollen an der geleeëntlecher Ausbezuelplack erausgeschloen huet: fofzeg Bäll a Véierel. De Raum gëtt méi roueg wéi Ënnerhalungspräisser eropgoen. Zum Beispill, op der craps Dëscher kënnt Dir d'PIN falen héieren, virun allem wann zéng dausend Dollar am Spill sinn.
  
  
  De Grenada Casino war net anescht. Ech hunn de Scheck fir fofzeg Dollar ausgezeechent - den John Stewart hätt sécher net méi gespillt, well deen eenzege Wee fir duerch de Casino ze kommen war ze réckelen beim Spillen. Ech hunn d'Tara nogekuckt wéi d'Newbies op ee vun deenen eenarme Mäerder kommen, déi se mat Véierel gestoppt hunn. Dunn hu mir geschnëtzt, awer näischt verstanen.
  
  
  Mir hunn eis getrennt fir en Aa op déi zwee wahrscheinlechst Eventer ze halen. Tara huet Roulette mam Chinese Händler gespillt, an ech souz um Blackjack Dësch wou de Senator säi Gewënn a Verloschter gemaach huet.
  
  
  Ech hunn zwanzeg-eent an der éischter Hand, wéi och an der zweeter. Ech wetten meng Chips op der drëtter Ronn, awer den Händler huet mech gestoppt. De Grenada Buschtaf G gouf vun de Chips gefeelt. Hien huet mir gesot, se zréck an d'Kassierer ze huelen. Dëst waren nei Chips, sot hien. Si haten dës Schwieregkeet fréier am Dag.
  
  
  Ech hat schonn e puer Schwieregkeeten, an dës Kéier hunn ech keng Risiken geholl. Dës Kéier war ech bewaffnet. Ech sinn an d'Keess gaang. Hien huet sech immens entschëllegt an huet mir déi aner Chips iwwerreecht, déi hien frëndlech an meng Hand geluecht huet.
  
  
  Fënnef Sekonnen méi spéit war ech komplett schockéiert.
  
  
  Ech weess net wat se mir ginn hunn, mee et muss Blödsinn gewiescht sinn. Wéi ech meng Aen opgemaach hunn, hunn zwee Chen-li mat zwee Warzen an der Mëtt vun hiren zwee Stiermer iwwer mech gebéit. Awer wa se do waren, si si verschwonn, well wéi ech endlech zu Sënn koumen, waren se allebéid fort. Wéi meng Pistoul: D'Wilhelmina ass mat engem anere Mann fortgaang. Dës Kéier mat engem Chinese. Hien souz vis-à-vis vu mir am Raum an huet mir gelaacht. Et war e klengen, fëmmen, schallisoléierte Raum, anscheinend hannert dem Büro vum Keesseberäich, dee sech mat sengem eegene Betrib këmmert an Chips ausgedeelt huet. Nieft dem Mann mat menger Pistoul ware sechs aner Leit am Sall, a keen huet gelaacht ausser de Mann mat menger Pistoul.
  
  
  "Mir begréissen Iech op eiser bescheidener Versammlung. Hien huet de Kapp spottend gebogen. Hef war e kuerzen, gutt gebaute Mann an engem elegante Seidekostüm gekleet. Loosst mech Iech Iech virstellen. Mäin Numm ass Lin, Lin Qing.
  
  
  "Här Qing." Ech hunn och geknackt.
  
  
  "Här Lin," korrigéiert hien. De Familljennumm gëtt ëmmer als éischt ernimmt.
  
  
  All dës Frëndlechkeet war ze léif. Ech hu gefrot ob hien mech zu engem Gabelduell erausfuerdere géif. "Mir sinn traureg," sot hien weider, "datt mir Är Präsenz op eiser klenger Versammlung op esou, solle mir soen, abrupt Manéier hunn. Mee betruecht Iech als Éieregäscht.
  
  
  Ech hunn ëm de Krees vu Steen Gesiichter gekuckt. "Gutt Kärelen, ech géif dat net verpassen fir d'Welt."
  
  
  Laachen, Lin huet sech op déi aner. "Här Carter mécht de Geck," sot hien hinnen.
  
  
  Si hunn nach ëmmer net gelaacht.
  
  
  "Ma," huet hien d'Schëller gezunn, "wéi Dir gesitt, meng Begleeder hunn net gär Hären Witzer ënnereneen. Si gi léiwer direkt op méi wichteg Saachen erof. Hien huet d'Zigarett geholl an se op de Réck vum Gold Onyx Këscht geklappt. Ee vu senge Komplizen ass opgespronge fir him e Liicht ze ginn. E schwaache séissen Aroma verbreet sech am ganze Raum. - Oh, wéi ruppeg vun mir. Hien huet mir den Telefon iwwerreecht. - Eng Zigarett, Här Carter?
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. Ech gefrot firwat ech sou vill iwwer dëst Jon Stewart Nonsense këmmeren. Mäin Numm schéngt wéi dat am beschten gehalene Geheimnis an dëser Stad. "Ech huelen un, et géif mir net vill hëllefen, wann ech soen, Dir hutt de falsche Mann a mäin Numm ass Jon Stewart?"
  
  
  D'Lin huet eng Wenkbrau opgehuewen. "Entschëllegt, Här Carter.
  
  
  Ee vun Ären alen Feinde ass eisen ale Frënd. Hien huet Är Arrivée um Fluchhafen gesinn an huet et dem Här Bangel gemellt. Hien huet sech bequem op sengem Stull zréckgezunn. "A wärend mir iwwer eise fréiere Patron schwätzen," huet hien op eng Zigarett gestoppt. "Ech huelen un datt Dir vu sengem fréien Doud héieren hutt?"
  
  
  Jo, tragesch, sot ech. "Fir esou ewechgeholl ze ginn an der Prime vun Ärer Jugend."
  
  
  Riets. D'Laachen ass zréck. "Awer vläicht eng ongerecht Tragedie. Dir gesitt, e puer vun eis waren net d'accord mat der Aart a Weis wéi den Här Bangel d'Saache behandelt huet, an elo wou ech iwwerholl hunn, wäerten déi Ënnerscheeder verschwannen. Hien huet déi aner adresséiert "während hien aus dëser Welt war."
  
  
  Elo hu si gelaacht. E puer méi Zigarette sinn opgetrueden a gebrannt. Ech hunn ugefaang d'Natur vun hiren Affären virzestellen. De séissen Geroch vum Erfolleg huet de Raum gefëllt.
  
  
  - An elo, Här Carter, mir si prett Iech eng Offer ze maachen. Net datt mir sollen. Awer Ären direkten Doud ouni eis Sich bréngt eis kee Virdeel.
  
  
  Ech war iwwerrascht datt Bangel dëse Virdeel net gemierkt huet. Ech hunn dës Widdersproch ganz komesch fonnt.
  
  
  Ech gefrot. - Wat ass dëse Virdeel?
  
  
  Fënnef Prozent. Fënnef Prozent vum Gewënn. Et ass eng gutt Offer. Mee erwaart keng Millioune. De Retail Wäert vum Heroin ass vill méi héich wéi de Präis dee mir dofir kréien.
  
  
  'An de Rescht?' Ech hunn op seng Zigarettekëscht gekuckt. 'Grass. Hasch?
  
  
  - Natierlech, fënnef Prozent vum Gesamtbetrag. Hien huet erëm gelaacht. An déi aner Saach, wéi Dir seet, ass eng kleng Saach ... Si froen eis fir Opium.
  
  
  "Dir bréngt et hei op Nassau a schmuggelt et selwer an d'USA." Ech hunn et als Ausso gemaach; net als Fro.
  
  
  Hien huet geknackt. Mee natierlech wësst Dir dat schonn. Soss, Dir an den Här Bangel,"Hien huet gezéckt, "huet net streiden."
  
  
  Déi lescht Ausso huet mech opgefall. Hien huet mir en Accord ugebueden wéi wann ech en Drogenagent wier a wéi wann de Bangel nëmme mat Drogen beschäftegt. Gutt, vläicht war dat et. Vläicht war dës Chen-li just Member vun engem Drogensyndikat. Vläicht war hien just esou gesteng, datt hien zoufälleg engem US Senator hëllefen. Vläicht war et alles ee grousse verréckten Zoufall. Oder vläicht ass dat wat d'Lin wollt datt ech denken.
  
  
  Ech gesinn, Dir zéckt, Här Carter. Dir wëllt vläicht een konsultéieren ier Dir Är definitiv Entscheedung maacht. Wow! Hien wénkt dem Mann, dee bei der Dier souz.
  
  
  Chu ass opgestan an huet d'Dier opgemaach.
  
  
  Tara.
  
  
  Hir Handgelenk waren zesummen gebonnen, hiert Kleed war zerrass, an hir Hoer si während dem Kampf lassgaang. Hoer, datt ech hir virsiichteg Stil gesinn an pin up virun verloossen. Déif onglécklech huet si mech ugekuckt, nëmmen op mech.
  
  
  'Et deet mir leed.'
  
  
  Zwee Männer hunn hatt ofgehalen. Een op all Säit. Béid haten Sten Maschinnegewierer; kuerz, liicht britesch Waffen datt fënnef honnert Ronne pro Minutt Feier kéint. Instinktiv sinn ech zu hatt komm. Si hunn hatt lassgelooss an hir Waffen opgehuewen wéi de Chu an en anere Mann komm sinn fir mech ze gräifen. Si hu just e Feeler gemaach. Si mussen opgehalen hunn mech ze sichen wéi se d'Waff fonnt hunn.
  
  
  Mat enger kuerzer Bewegung hunn ech d'Stiletto op meng Handfläch iwwerginn, sou datt nëmmen den Tipp erausgeet. De Chu huet mech als éischt erreecht, an ech hunn meng Dolk a säin Häerz gestierzt. Säi Mond huet opgemaach an hien ass vun Iwwerraschung gestuerwen. Et ass sou séier geschitt - an dofir ouni offensichtleche Grond - datt déi aner momentan hir Wuecht erofgelooss hunn. E Moment wou ech profitéiert hunn.
  
  
  Ech sinn op Lin Jing gaang.
  
  
  Mat engem Schwenk vu menger lénkser Hand hunn ech hie virun mir bruecht an hien dann an engem Eisen Grëff gehalen, de Stiletto op den Hals gedréckt.
  
  
  Déi zwee Maschinnegewiererhelden hunn op der Plaz gefruer. De Rescht, duercherneen, bliwwe wou se waren. Ech kéint d'Lin als Geisel benotzen fir d'Tara a mir selwer eraus ze kréien. Mee ech wollt et net esou.
  
  
  "Entlooss hatt," hunn ech bestallt.
  
  
  Fir ee Moment huet keen sech bewegt. Just ech. Ech hunn d'Lin no vir gedréckt bis mir bei engem vun den Tara sengen Garde erreecht hunn. Mat der Schärft vum Blade hunn ech Lin gezwongen, säi Kinn opzehiewen, a säin Hals war ausgesat. "Ma, entlooss hatt," huet hien erausgedréckt. De Wuecht huet seng Waff erofgesat an huet gemaach wéi hie gesot krut.
  
  
  Ech bestallt Tara. - Gitt hei eraus.
  
  
  'Awer. Nick. †
  
  
  'Komm mir!'
  
  
  Si ass bei d'Dier gaangen. Ech hunn de Lin choke gemaach an hien op d'Wuecht gedréckt, déi sech an Horror zréckgezunn hunn wéi ech d'Maschinnpistoul vun engem gegraff hunn an ugefaang ze schéissen. Als éischt hunn ech deen anere Schéisser geschloen, an dunn war et Kannerspill.
  
  
  Zéng Sekonnen méi spéit war alles eriwwer.
  
  
  Ech hunn meng Maschinnegewier erofgelooss an d'Wilhelmina opgeholl. Um Dësch am Eck hunn ech eng kleng oppe Këscht mat Chips gemierkt. Ech hu virsiichteg ee vun hinnen an der Hand geholl an iwwerpréift. Eng ganz kleng Nadel, ongeféier zwee Millimeter laang, huet iergendwou op der Säit erausgestoppt. Ech hunn den Chip an der Halschent gebrach. Eng hellgiel Flëssegkeet koum eraus. Drëpsen auszeschalten. D'Chips déi se géint mech benotzt hunn. Ech hunn den Deckel op der Këscht zougemaach an an meng Tasche geluecht. Wien weess. Wann d'Spill géint Iech geet, kënne se vläicht praktesch kommen. Ech hunn meng Hand duerch meng Hoer gerannt, mäi Krawatt riicht gemaach an d'Dier fir ëmmer hannert der desintegréierter Nassau Chinesesch Unioun zougemaach.
  
  
  Ech hunn op meng Auer gekuckt. Mir waren zwanzeg Minutte spéit. Vun der Zäit hu mer op de Martinique Cafe, Gar war fort.
  
  
  Awer elo hunn ech mech wierklech drop gefreet.
  
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  
  Ech hunn d'Tara am Hotel erofgelooss an sinn no Gar sichen gaang. Hien ass an engem klengen Hotel bei der Küst bliwwen. Wéi ech do ukoum war et voller Polizisten; D'Ambulanz, déi d'Signal ageschalt huet, sot mir, datt ech vläicht spéit kommen. Et huet sech erausgestallt datt ech just an der Zäit war.
  
  
  Den Dokter huet mech ugekuckt an huet hoffnungslos gezunn. - Hien huet nëmmen e puer Minutten. Do kann ech net vill maachen.
  
  
  Ech squatted nieft Gar. "Muer den Owend," huet hien geflüstert.
  
  
  Ech hunn geknackt. Ech weess. Auswee vun Chen-li. Ech héieren meng Auer säi Liewen erof zielen. Oder war et mäin Häerz? 'Eppes anescht?'
  
  
  'Hie sot. - "Ech hunn Iech e Message hannerlooss ..."
  
  
  Dat ass et. Gar an ech geschafft wahrscheinlech op fënnef oder sechs Aarbechtsplazen zesummen. Hie war sou professionell wéi Dir kéint froen. Ech hu geduecht datt hien ëmmer do wier. Dat ass wat Dir mam Doud kritt. Dir bleift onstierwlech bis déi lescht Sekonn.
  
  
  Ech sinn zréck op mäin Auto a si fortgaang, wéi wann d'Vitesse meng Konzeptwelt beschleunegt hätt. Mä dat war net de Fall. Tatsächlech, wat ech méi iwwer dëse Fall geléiert hunn, wat ech manner verstanen hunn. Dräi identesch Chinesesch. Dräi dout Senatoren elo. Casino. Erléisung vum Doud. An de Lao Zeng, deen iergendwou an Indochina war. Et huet net zesummegefall an net konvergéiert. Den Kuliss fir all dëst war KAN, a KAN war den Attentat Kader. A wann d'Juegdsaison fir Senatoren opgemaach hätt, wieren dräi schonn ëmbruecht ginn, a siwennanzzeg nach lieweg. Mat deem Taux, deen se elo géingen, géife se geschwënn de ganzen amerikanesche Regierungssystem zerstéieren. Ech hu missen erausfannen, wat se gemaach hunn, fir virun hinnen ze kommen an et ze verhënneren. Hien huet e Message fir mech hannerlooss. Oder war et fir mech geduecht? Hien huet gesot: "Sot dem Tara Tara Bennett. ID = AX-20. Tara Bennett, Wëssenschaftler.
  
  
  Op eemol gouf ech rosen.
  
  
  D'Tara wousst eppes wat ech net wosst. Zum Beispill, si wousst firwat si mat mir war. An net wéinst dem Sutoaneschen Dialekt. Wéi si mir an där Bar gesot huet datt ech sou e verdammt Genie wier, wousst si datt si d'Gehir fir d'Aarbecht hat, a wat mech ugeet ... "Muskel," sot si, "ass eng Viraussetzung fir dës Aufgab. Op eemol hunn ech déi klassesch weiblech Trauer realiséiert, AX wollt mech nëmme wéinst menge Kräften unzezéien.
  
  
  Gutt, dat kéint den Owend änneren. D'Tara an ech hätten e gutt a ganz laangt Gespréich. Egal ob hatt et gär huet oder net. A si géif mir d'Wourecht soen.
  
  
  Si louch um Bett an d'Luucht war aus. 'Net néideg.' Si sot wéi ech erreecht hunn d'Luucht opzemaachen. Ech hunn d'Luucht ugeschalt. Eng kleng purpurroude Welt d'Gréisst vun engem Véierel huet op hir Wang opgeschwollen. Si huet hir Fanger opgehuewen fir et ze decken. Entweder aus Péng, oder aus Vanity. Si huet erëm kleng an hëlleflos ausgesinn.
  
  
  Ech sot: "Gar ass dout." "...an ech mengen et ass Zäit mir ze soen firwat hien gestuerwen ass."
  
  
  "Gar? Oh nee.' Si huet de Kapp gedréint an d'Tréinen hunn an hire gréngen Aen gewellt. Ech hunn hallef erwaart datt d'Tréinen gréng sinn.
  
  
  "Wat huet hien gemaach?"
  
  
  Si huet erëm a meng Richtung gekuckt. - Ech weess et net, Nick. Wierklech... Ech weess et wierklech net.
  
  
  - Sot, komm, Schatz. Du bass net déi éischt frech Fra déi ech verhéiert hunn, a wann Dir heiansdo mengt datt ech Iech Preferenz ginn ...
  
  
  - Oh, Nick. Tréinen sinn elo a voller Kraaft gefloss. Si riicht an begruewen hirem Gesiicht a meng Këscht. Ech hunn net geäntwert.
  
  
  Si huet sech zesumme gezunn, souz op a sot a süchteg: "Ech krut gesot net ze schwätzen. "Ech sinn net bestallt Iech ze soen," huet si sech selwer korrigéiert.
  
  
  Net ouni Zärtheet hunn ech mäi Fanger op d'Narben op hir Wang geluecht. "Da loosse mer just soen, ech wäert et aus dir schloen."
  
  
  "Dir wäert dat ni maachen."
  
  
  Ech hunn hir gekuckt. "Mir hunn aner Weeër." Ech soot. Dem Carter säi berühmte Wourecht Serum, zum Beispill.
  
  
  - An dëst? si gefrot.
  
  
  "An dëst ..." sot ech. Ech hunn hatt an meng Äerm geholl a Kuss si laang a lues. "Méi," sot si. Ech hunn hir méi ginn. "Okay," sot si mat engem Opschlag. 'Dir hutt gewonnen. D'Amerikaner wäerten op der Normandie Küst landen.
  
  
  Ech hunn mäi Grëff festgehalen. "Das weissen wier," sot ech. Ech gefillt hir Broscht. "Wat soss, Fraulein?"
  
  
  Si huet ugefaang ze laachen an huet d'Lëp gebass. "D'Bomm wäert op Shirohima falen."
  
  
  Ech hunn meng Hand hannert d'Ouer geluecht. - Zu Shirohima?
  
  
  "Zu Hiroshima." Elo hu mir allebéid gelaacht.
  
  
  "Ganz interessant," sot ech, entlooss hirem Mantel iwwer vläicht déi bescht Broscht an der ganzer westlecher Hemisphär. Oder vläicht déi bescht vun de westlechen Hemisphären. "Oh Meedchen, Meedchen. Dir sidd wierklech schéin. Ech hunn mäi Kleed erëm zougemaach. - Also, loosst eis elo schwätzen.
  
  
  "Ech mengen, den aktiven Deel gefällt mir besser."
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Ech weess," sot ech. "Awer dat ass wéi ech d'Wourecht erausfannen." Kee Sex bis Dir mir soen. Meng Method fir Folter ass sexuell Frustratioun. Ech hunn meng Krawatt opgehuewen'
  
  
  - Ech warnen Iech, an enger Stonn sidd Dir rosen.
  
  
  Si huet mech ugekuckt an huet e bëssen nervös gelaacht. "Béischt," sot si. 'Och nee. Séiss Wierder hëllefen Iech net. Ech hunn mech zréckgezunn an hunn meng Äerm gekräizt. - Ech maachen Iech eng éierlech Offer. Wann Dir mir net gitt wat ech wëll, ginn ech Iech net wat Dir wëllt."
  
  
  Si huet gefroot. "Keng Foul Sprooch," sot si.
  
  
  "Och! Dëst ass Deel vum Plang. Wann Dir net séier schwätzt, wäert ech dech beleidegen, bis Dir fällt.
  
  
  "Eescht, Nick. Ech hunn Commanden ...
  
  
  'Eescht. Tara. Dat ass mir egal. Ech hunn hatt direkt an d'Ae gekuckt. "Virun allem hunn ech net gär mäin Hals ze riskéieren, ausser ech weess all d'Risiken. Zweetens, ech hunn d'Iddi net gär net vertraut ze ginn. Ech hunn den Hawk ni eppes vu mir gesinn.
  
  
  "De Punkt ass natierlech net datt hien Iech net vertraut. Wann et een ass, deen hien net vertraut, da sinn et ech. Oder op d'mannst meng Theorie, ech mengen. Hie sot Dir kënnt ophalen wann ech Iech soen. Dir mengt vläicht datt de ganzen AX verréckt ass.
  
  
  "Mat Gar an dräi Senatoren a sengem Sarg ass et ganz onwahrscheinlech datt ech fortgoen. Also maach weider. Wéi eng Theorie hutt Dir?
  
  
  Si huet en déif Otem geholl. "Hutt Dir jeemools vun Single-Zell Kultur héieren?"
  
  
  'Mmm. Biologie... Genetik. Eppes wei dat?'
  
  
  - Ma, Dir sidd méi no. Dëst ass en neie Wee vu Reproduktioun."
  
  
  - Wat ass falsch mat deem alen?
  
  
  "Nolauschtert," sot si. "Ech briechen meng Uerder fir Iech dëst ze soen." Also musst Dir eescht sinn a lauschteren."
  
  
  "Ech lauschteren," sot ech.
  
  
  "Duerch e Prozess, deen se Single-Zell Transplantatioun nennen, ass et méiglech, duerch de Kär vun enger Zell aus engem reife Kierper - vun all Zell aus engem Deel vun deem Kierper - en neien Organismus ze kreéieren deen genetesch identesch ass."
  
  
  Ech hunn hir mat engem Laachen gekuckt. 'Widderhuelen.'
  
  
  "Si kéinten eng Zell aus mengem ofgeschniddenen Nol huelen, se an dat richtegt chemescht Ëmfeld setzen, an d'Resultat wier e Meedchen dat an all Detail genau wéi ech ausgesäit."
  
  
  - Geet dat? - Ech hunn näischt dovunner gegleeft.
  
  
  'Jo. Et ass kee Geheimnis. Fir genee ze sinn, hat Time 1971 en Artikel doriwwer. Bis elo gouf dat nëmme mat Fräschen gemaach. Op d'mannst ... souwäit mir wëssen. Awer China ass wäit virun eis a ville Saachen.
  
  
  'Waard eng Minutt. Sidd Dir gesot datt Chen-li a Charles Bryce Klonen sinn, Schéiss vun der selwechter Planz?
  
  
  Si wénkt schei. "Ech hunn Iech gesot datt Dir et net gär hätt," sot si.
  
  
  'Ech verstinn net. Ech mengen ... firwat? Ech mengen, och wann et méiglech ass, mécht et nach ëmmer kee Sënn.
  
  
  ' Lauschtert. Och hei am Land gouf et Studiegruppen. Mir hu probéiert erauszefannen, wéi eng Leit eng eenzeg Zell Verbreedung wäert sinn. An ee vun de Grënn, datt mir keng Experimenter an dëser Richtung gemaach hunn, ass wéinst der Äntwert op dës Fro: déi schlëmmste Leit. Hitlers. Leit mat Wahnwahnen vu Grandeur. Leit wéi Lao Zeng, zum Beispill. Éischt Klass Killer.
  
  
  "Okay, loosst eis soen datt Lao Zeng multiplizéiert gouf ..." Ech hunn de Kapp gerëselt. Et war net einfach un esou eng super Fantasie ze gleewen. "Wat kréien se dovunner? Ausser Egoismus. A wat huet dat mat CAN an dëse Senateuren ze dinn? Wat huet dat mat dëser ganzer Nassau Situatioun ze dinn?
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. 'Ech wees net. Ech weess absolut näischt iwwer dëst. Alles wat ech weess ass datt dës Kopien vun First Class Assassins zu First Class Assassins wuessen. Si wäerte kucken an denken - an ëmbréngen - wéi d'Original. A meng Theorie ass datt de KAN dem Lao Zeng säi Material geholl huet fir e Kader vu rengbluddege Attentäter ze kreéieren.
  
  
  'Dir wësst iwwer dëst ...'
  
  
  'Wat fir Blödsinn...?'
  
  
  - Entschëllegt Iech iwwer dëst ze froen.
  
  
  Si huet mech virsiichteg studéiert. - Denkt Dir, datt ech verréckt sinn?
  
  
  - Natierlech, ech mengen, Dir sidd verréckt. Mee ech och. Gesond Männer leien elo am Bett a froe sech wéi d'Onkraut an hirem Gaart lass gëtt. An normal Fraen packen elo hir Mëttegiessen. Dir musst verréckt sinn fir bei AX ze schaffen.
  
  
  "Dat ass meng Theorie," sot si.
  
  
  "Et ass verréckt, awer dat heescht net datt et net wouer ka sinn."
  
  
  Si huet eng Erliichterung opgehuewen. "Merci, Nick." Dunn huet si gelaacht. 'Ziel mir...'
  
  
  Jo.'
  
  
  Si huet d'Hoer vun der Stir ewech gebastelt. -Hutt Dir schons gewéinlech Fraen begéint?
  
  
  'Nee.' Ech soot. "Si sinn net meng Typ."
  
  
  - Wéi eng Zort bass du?
  
  
  Brunettes," sot ech. Si huet beleidegt ausgesinn. „Kuerz, fett a ganz domm. Och wann," hunn ech bäigefüügt, "Ech sinn op fir alles."
  
  
  "Wéi ass et op?" - huet si gefrot, mäi Hiem opgeknäppt.
  
  
  "Ganz oppen," sot ech, hunn hir Kleeder ofgeholl. "Super," sot si. An dat war den Enn vun eisem Gespréich.
  
  
  Ech wëll Iech soen datt ech e puer Fraen kennen. An ech hu geduecht datt ech schonn dat Bescht wousst. Awer ech wëll Iech soen datt ech falsch war. Tara war eppes anescht. Ganz anescht. An et war ganz anescht aus dëser. Et schéngt mir datt all Kéier wann e Nerd probéiert esou eppes an engem Buch ze soen, et kléngt wéi d'Héicht vun der Langweil. Si "hieft" ëmmer, si "squirmt", hien "piercéiert" hatt, a si "explodéiert ëmmer". Esou eppes kléngt ëmmer wéi den Transkript vun engem Ringermatch.
  
  
  D'Tara war anescht an ech hunn net genuch Wierder dofir. Si huet mech gefillt wéi ech hire Kierper erfonnt hunn an et war lieweg fir d'éischte Kéier an nëmme fir mech. Si war oppen an onschëlleg, si war waarm wéi Botter a roueg. Si war e Meedchen an och eng Fra. Si war d'Fro an d'Äntwert. Si war Tara. A si war meng. Ech war och anescht.
  
  
  Ech hunn hir gekuckt. Et waren Tréinen an hiren Aen. "O mäi Gott." Si Kuss meng Schëller. 'Merci. Merci.'
  
  
  Ech loosse meng Hand duerch déi rout Wollek spillen. Ech géing mech als Bauerhunn ugesinn, wann ech soen: näischt, d'Gefill ass géigesäiteg. Also hunn ech just zougemaach an hatt nach eng Kéier Kuss gemaach.
  
  
  Mir waren esou no beieneen, wéi mir en op d'Dier geklappt hunn. Ech sinn aus dem Bett geklommen. Wann et e Meedchen fir d'Nuecht wier, wier si erakomm wa mir net geäntwert hätten. Awer dann erëm, vläicht war et net e Meedchen.
  
  
  Ech hunn en Handtuch ëm meng Taille gewéckelt, d'Waff geholl an ass Richtung Dier gaang. Ech hunn et liicht opgemaach.
  
  
  Et war Sall Service. Et war eng extensiv, fueren Partei op der Weenchen; komplett mat Schampes an engem Sëlwer Cooler.
  
  
  Ech stoung do no him kucken a suckt schwéier, op eemol ganz hongereg. "Ech wënschen ech kéint dat bestellen," sot ech zum Kelner, "awer ech mengen, Dir hutt déi falsch Nummer."
  
  
  Hien huet gefrot. - Här Stewart?
  
  
  'Jo. Ech sinn de Stuart.
  
  
  - Den Här Garson Cantor huet dat fir Iech bestallt. Bis Mëtternuecht, sot hien. Iwwerraschung.'
  
  
  "Okay," sot ech wéi de Keller erëm fortgaang ass. Gar Message iergendwou an der Mëtt vun der Plëséier.
  
  
  "Du mengs wéi Bounen an engem Epiphany Pie?"
  
  
  Ech hu keng Ahnung wat ech mengen, mee Gar sot mir, datt hien e Message hannerlooss an dëst Iessen ass all hien eis lénks, also ... "Ech kucken ronderëm den Dësch fir eppes vun Note. Eng Zort Pabeier. Et koum mat Schampes. Eng Enveloppe, bannen nëmmen eng Visitekaart mat de Wierder "Beschte Wënsch an grouss Buschtawen geschriwwen och eppes, datt e Code ginn soll."
  
  
  M-1 x4+?
  
  
  "Wéi schrecklech," sot ech. "Dat ass Bullshit". Ech hunn säi Message nach eng Kéier studéiert: "Vläicht ass dëst d'Formel." Ech hunn dem Tara d'Kaart ginn: "Hei. Du bass de Wëssenschaftler an der Famill."
  
  
  D'Tara huet et mir zréckginn an huet d'Schëller gezunn. - Dëst ass net d'Formel déi ech weess. M minus 1, mol 4 plus eppes. Si huet de Kapp gerëselt. - Dir hutt Recht, dëst ass Nonsens.
  
  
  Ech hunn d'Kaart nach eng Kéier gekuckt. Hey waart. Ech verstinn.' Op eemol huet et alles Sënn gemaach. 'Wësst Dir wat dat heescht? Dëst bedeit datt Dir Recht hutt.
  
  
  Si huet mech eidel gekuckt. - Wéi eng?
  
  
  "Iwwer déi Klonen. Kuckt.' Ech hunn hir d'Kaart erëm gewisen. "Dëst ass net M minus 1. Dëst ass d'Band M 1. Ml. Codenumm Lao Zeng. An Ml x 4 ass gläich op Ml mol 4. Et gi véier MI. Véier Männer déi ausgesinn wéi Lao Zeng. Véier Klonen. Plus eng Fro Zeechen. Plus Gott weess wéi vill méi.
  
  
  Duercherneen huet si sech op hirem Stull zréckgezunn. "Dir sidd Zeien vun engem historesche Moment."
  
  
  "Oh, komm," sot ech. "Dir war virdru richteg."
  
  
  Jo, sot si. "Awer ech hunn ni bedauert datt ech virdru richteg waren."
  
  
  Dëst muss meng zéngt Zigarette ginn. Also et war ze vill. Ech hunn den Zigarettestéck iwwer de Balkongelinn geheit an hunn e gesinn wéi en dapere klenge Bomber. "Mir liewen mat Éier a falen wéi verfault Biren." De Wand huet aus dem däischteren Hafen opgestan; Fëschschëffer fir Anker hunn nervös op de Wellen geréckelt, wéi ongedëlleg Kanner, déi virun hiren Elteren erwächt waren an elo op en neien Dag freeën. Ech konnt net schlofen. Ech hunn gewaart bis d'Tara dozéiert ass, dunn hu mir Schampes gegoss a sinn op de Balkon erausgaang. Dausende vu Stären an e wäisse Mound hänken iwwer d'Welt vum einfache Waasser a Strand. Ee Moment wollt ech déi aner Welt vergiessen, mat hiren haarde Linnen a Bluttrout. Dës Welt vu Mord an Doud, wou se fir d'éischt schéissen a spéider Froen stellen.
  
  
  Mee ech hat vill Froen fir mech ze stellen. An elo konnten d'Äntwerten net méi spéit ofgesot ginn. Chen-li war ee vun dëse Klonen. Hien huet de Senator ëmbruecht. Elo plangt een den Chen-li den Owend aus dem Prisong ze briechen. Awer wien war dësen "een"? A wéini war "haut"? Dat "een" kéint zwielef Männer mat Handgranaten sinn oder ee Mann mat engem gudde Plang. An haut ass dat längste Wuert. Et dauert vu Sonnenënnergang bis den nächsten Sonnenopgang. Et war eppes anescht. De Lin Qing sot, datt en "ale Feind" mech drop higewisen huet. Wat ale Feind? Ech hat dausend Feinde. A wann hien nach op der Insel wier, kéint hie just mäi Wee Kräiz. Iergendwéi hunn ech d'Äntwerten missen fannen. A virun deem, "den Owend."
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréit an hunn d'Tara dobanne gekuckt, déi do schlofen. De Mound gouf am Glas vun der Dier reflektéiert; et huet ausgesinn, wéi wa si an der Loft op engem bloe Bett mam Mound als Nuetsliicht suspendéiert wier. Ech hunn erëm ewech gekuckt. Et war och eppes ähnleches. Ech hat nach ëmmer d'Tara ze Suergen a schützen. Si war en Agent an e Senior Fuerscher, awer si huet mäi Schutz gebraucht. En anere Grond firwat ech net schlofen konnt. Dëst wier net méiglech wann ech kee Plang hätt, wéi wou ech ufänken, fir all déi Firwat ze verfolgen.
  
  
  Ech hunn meng Sich ugefaang. Am Schreifschirm hunn ech fonnt wat ech wollt. Déi kitschy Broschüren loossen se fir Touristen eraus. "Spaass zu Nassau" "Wou leeft dat alles?"
  
  
  "Wou leeft dat alles?" do war eng Kaart vun der Insel. Ech hunn et opgeholl fir méi no ze kucken. Ech hunn de Prisong fonnt. Gutt. Wann ech e Gefaange wollt flüchten, wou géif ech hien huelen? Ech géif gären vun der Insel eraus. Also ech géif op d'Küst goen. E klenge Fliger kéint d'Plage als Pist benotzen. Oder ech géif e Boot benotzen. Privat Schëff, privat a privilegiéiert Yacht. Ech hunn d'Strecken vum Prisong op d'Mier verfollegt. Et war vill Mier, et waren vill Stroossen. Ech hu mech déi ganz Insel virgestallt.
  
  
  Wéi ech erëm eropgekuckt hunn, war d'Vue geännert. D'Sonn ass hannert der Äerdlinn erausgaang an den Himmel huet d'Mutter Äerd mat enger vertrauter Decken vu rosa bedeckt. D'Fëscher hunn hir Haiser op der Bay Street verlooss an si sinn op hir Schëffer gaang, déi um Pier verstoppt waren. D'Fraen hunn hir Maartstänn opgeriicht mat lëschtegen Stréihütchen a glänzend Poschen gefëllt mat Mieresmuschelen. Wann ech Jon Stewart, mir kéinten duerch dëse Maart Spadséiergank an Jet Ski um Mier, dann iessen op frësch gefaange Mier Bass an der Stad. Wann ech den John Stewart wier, géif ech elo net iwwer dem Chen-li seng bevirsteet Flucht wëssen, a wann ech dat gemaach hunn, géif ech d'Police alarméieren fir et ze verhënneren. - Mee Nick Carter hëlleft Chen-li Fluchtweeër.
  
  
  De Killer war just eng Zännstaang an der ganzer Maschinn, an ech war sicht déi ganz Maschinn; Ech war op der Sich no der Plaz wou se Klonen masseg produzéieren. A wann ech Gléck hunn, féiert de Chen-li mech dohinner. Wann ech nëmmen him kéint fortlafen. Jiddereen ausser ech.
  
  
  Et war sechs Auer moies, an elo hat ech eng Zort Plang. Elo konnt ech schlofen.
  
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  
  
  Regel eent: kennt Äre Feind.
  
  
  Ech hunn d'Interfield Road ofgedréint a sinn op de Fluchhafen gaang. Mäin alen Feind, op d'mannst laut Lin Jing, huet mech um Fluchhafen ukomm. Vläicht kéint de Fluchhafen mir eng Virsprong ginn. Ee, et war eng wëll roden, mee et war e probéieren wäert.
  
  
  Ech hunn d'Gesiichter hannert dem Comptoir gekuckt. Douane. Informatiounen. Auto Locatioun Hertz. Reservatioun. Keen vun hinnen huet mech un eppes erënnert. Ech sinn an de Kiosk gaang an hunn eng Zeitung kaaft. Fir eppes ze maachen ze hunn wärend ech geduecht hunn wat ech maache soll. Et war näischt an et iwwer e Grenada Casino. Auslänner. Mä et ass net sou komesch. Si wollten d'Touristen wuel net erschrecken. Oder vläicht woussten d'Police just net doriwwer. Vläicht ass een aneren méi fréi komm an huet dëse Chaos gebotzt. Een aneren an dësem Drogenhandel.
  
  
  Oder ee vun deenen aneren. Ech hunn d'Lëscht vun den Doudegen iwwerpréift. Bangel ass am Bett gestuerwen. Onsécherheet mat enger Zigarett. Seng Mamm, déi zu Kensington gelieft huet, huet hien iwwerlieft. Näischt wéi gutt Saachen iwwer déi Doudeg. De mortuis nil nisi bonum. Ech hunn ëm meng Zeitung gekuckt. Al Feinde hu sech net an de Schatten verstoppt.
  
  
  Et war nach eng Saach déi ech maache konnt. Déi léif englesch Dame vum BOAC huet d'Passagéierlëscht vum Méindeg den Owend fir mech gekuckt. E Méindeg den Owend si mir um 7:30 Auer vun New York ukomm. De Pan Am ass um siwen op Miami fortgaang, an de britesche Fliger vu London ass um aacht ukomm - nee, e Véierel op aacht. Et war e bësse fréi. London. Ech geduecht iwwer dëst fir eng Zäit. De Charles Okun war e Feind vu London. Awer nee, si kruten hien wéi se säi Labo iwwerfall hunn. Aacht! Gewënn Po! Et kéint hien sinn. De Carlo, de Messenger, sot, datt de Mann, deen him bezuelt huet, e grousse Chinees war. De Ving Po war fënnef Féiss grouss, e KAN Agent baséiert zu London. An et ass onwahrscheinlech datt hien vergiess huet datt hien jeemools mat mir daten. Loosst mech Iech drun erënneren, datt hien elo eng dräi-Fanger Hand hat.
  
  
  'Deier.' Ech hunn d'Meedchen hannert dem Comptoir gelaacht. "Kënnt Dir mir soen ob den Här Wing Po um Méindeg de Fluch vu London war?"
  
  
  "Oh, et deet mir leed." Si huet souguer ganz traureg ausgesinn. "Awer ech fäerten, datt ech Iech dës Informatioun net dierf ginn."
  
  
  "Ech weess, Dir kënnt net," sot ech.
  
  
  Ech hunn hatt direkt an d'Ae gekuckt. Kuckt Nummer zwee: kaum kontrolléiert, séiss Leidenschaft.
  
  
  Si huet mir Informatioun ginn. De Vin Po war jo op dëser Passagéierlëscht. Hie war net eleng op dësem Fluch. Säi Reesbegleeder war den Numm Hung Lo.
  
  
  "Wann Dir interesséiert sidd," huet si hëllefräich bäigefüügt, "si hunn e Fluch zréck op London fir zéng Auer den Owend gebucht."
  
  
  Ech war an dëser interesséiert.
  
  
  Huelt eng Chance, Ech genannt de Grenada Hotel. Här Win Po war mat hinnen ugemellt. Mäi Spill huet ugefaang ze bezuelen. Awer op der anerer Säit gëtt et e gewëssen Hung Lo. Dir kënnt och net nëmmen déi ganzen Zäit gewannen.
  
  
  Ech sinn zréck an den Hotel an hunn de Carlo fonnt, eise géigesäitege Frënd. Hie géif Vin erkennen. Ech hunn him gesot wat ech wësse wollt a sot him wéi vill ech dofir bezuelen. Mir sinn eis eens ginn.
  
  
  Ech sot Tara wat ze erwaarden. Si geduecht et wier Spaass.
  
  
  Ech Kuss hirem Äddi a geklommen zréck op den Auto.
  
  
  Regel zwee: an de Prisong goen. Gitt direkt an de Prisong.
  
  
  Awer ënnerwee sinn ech bei Peace Pipe gestoppt, en engleschen Zigarenhersteller zu Nassau. Si haten meng ellen Mark mat engem Gold Mondstéck op Lager. Ech hunn e puer Päck bestallt fir an den Hotel geschéckt ze ginn an hunn e puer Päck matgeholl fir direkt ze benotzen.
  
  
  Ech sinn an eng Bar op Baystreet gaang an hunn e Sandwich an e Béier giess. Dann nach een. An nach een. A Bourbon fir Iech ze waarm. Wéi ech fortgaang sinn, war ech gedronk a getrollt. Ech hu mam Bartender iwwer d'Rechnung gestridden. De Punkt ass, hie war no all Recht. Ech sinn an enger stiermescher, lauter Stëmmung erausgaang, sinn zréck an den Auto geklomm an fortgefuer. Ech hunn de falsche Wee op eng eenzeg Strooss gedréint an hunn op déi kommend Autoen gehäit. Ech hu wierklech de Sound vun dësem Horn gär. Ech hunn ugefaang ze signaliséieren, "Dëst-ass-de-Ufank-mir-fuere-de-Schluecht weider."
  
  
  Dëse Polizist ass op der Chamberstrooss opgetaucht. Ech hat keng Dokumenter bei mir. Hie war ganz léif. Hie wollt mech zréck an mäin Hotel huelen. Verzeien a vergiessen. Hie wollt mech schlofen.
  
  
  Ech hunn him op de Kinn geschloen. Och e gudde Wee fir an de Prisong ze goen.
  
  
  Nassau Prisong war net esou schlecht wéi gewinnt. Et war eng clunky, zwee-Geschicht Steen Struktur op der Westsäit vun der Insel. D'Awunner nennen et "den Hotel" well dat ass wéi et ausgesäit. Et huet vill natierlech Schéinheet ze bidden. Nett ofgeschniddene Rasen a schmuele Gäert. D'Clientèle besteet haaptsächlech aus Leit, déi eng Nuecht aus hirem Drénkwaasser schlofen, heiansdo Déif an heiansdo lokal "Kriminell Maniac". Bis elo hunn d'Rennen Onrouen net zu gewaltsam Kriminalitéit gefouert. Sou goufe Leit wéi Chen-li op kee Fall berücksichtegt, wa se hire Sécherheetssystem opgeriicht hunn. Awer si hunn him dat Bescht ginn, wat se haten. Eng Wuecht stoung virun senger Zell.
  
  
  Ech war ganz gedronk. Si soten ech war Recht op een Telefon Uruff. Ech hunn hinne gesot, ech wollt den Péitrus uruffen. Si soten ech wier ganz gedronk.
  
  
  Si hunn mech erop geholl. Nieft Chen-li waren et nëmmen zwee aner Prisonéier. Ech war an der selwechter Zell mat deenen zwee Kärelen gesat.
  
  
  Ee vun hinnen huet geschlof, anscheinend gedronk.
  
  
  Deen aneren huet ausgesinn wéi een mat deem een net an der selwechter Zell agespaart gifft. Hie war grouss, mächteg gebaut, mat Narben vu Punkturwonnen, déi säi blo-schwaarz Gesiicht wéi e Patchwork-Quilt ausgesinn.
  
  
  Hien huet un eppes geduecht wéi ech erakoum.
  
  
  Dem Chen-li seng Zell war um aneren Enn. Doriwwer um Enn vum Gank. Wann hien lénks bliwwe wier, hätt ech en net gesinn. Mäin éischte Bléck op de Klon. Hie war cool a roueg.
  
  
  Ech hunn eng Zigarett ugestouss an hunn dee groussen Zellmate de Pak iwwerreecht. Hien huet een geholl, en ënnersicht, de gëllene Mondstéck gefillt an et zum Liicht gehalen. "Esou Schäiss." An hien huet gelaacht.
  
  
  Säin Numm war Wilson T. Sheriff, an hie gehéiert eng Bar genannt der Wooden Néckel, eng lokal Etablissement just ausserhalb vun der Stad. Op eemol sinn d'Polizisten opgedaucht an hunn Bündelen Heroin ënner dem Barteller fonnt. "Hie gouf gepflanzt, Mann. Ech sinn net esou domm. Hien huet seng Waffen verbreet. Si waren propper. "Op der anerer Säit," huet hien de Réck vum Kapp kraazt, "wann ech sou schlau sinn, firwat sinn ech dann hei?"
  
  
  Si hunn seng Bar zougemaach an hien dunn geschloen. Den Nassau hat kee groussen Drogeproblem, sot hien, sou datt d'Polizisten just gemaach hunn, wéi wann hien e Kinnek wier. Et ass wéi wann se wierklech de grousse Patron hunn. - Mëttlerweil laacht e schlauen Typ de Kapp of.
  
  
  "Jo," sot ech. "Wat eng Spannung."
  
  
  Wilson T. Sheriff an ech gouf Frënn. Hien huet mir iwwer seng Fra a seng Kanner erzielt an iwwer dat gielt Haus dat hie fir sech selwer gebaut huet. Ech hunn him gefrot ob hien e seriéise Feinde hat an hien huet gelaacht. "Jesus, jo. Awer meng Feinde. Si géifen dech léiwer a Stécker schneiden wéi dech esou ze dekoréieren. Dat ass wat mech sou rosen mécht, Mann. Keen vun hinnen wäert eppes draus kréien."
  
  
  "Wat iwwer Är Bar?"
  
  
  Hien huet seng Schëlleren opgehuewen. Wann iergendeen et wëllt, da muss se et nach kafen. Entweder vu mir oder vun der Regierung. Egal wéi, si mussen nach bezuelen."
  
  
  "Ausser si wollten et fir en aneren Zweck." Ech hu scho gerat wien "si" waren.
  
  
  Ech hunn eppes an dësem Prisong geléiert. D'Police drënner war bis zéng am Asaz. Garde Chen-li war déi eenzeg Garde uewen. Et gouf all fënnef Stonnen geännert. Déi nächst Garde gëtt um Véierel iwwer sechs. Warden Bruckman gëtt duerch de Jailer Crump ersat.
  
  
  Ech hunn him e puer Froen iwwer Chen-li gefrot. Eise schlofen Zellmate huet sech kuerz a sengem Schlof gerührt. Dunn huet hien sech ëmgedréit an huet ugefaang ze schnurren.
  
  
  Chen-li hat nëmmen ee Besucher. "Sailor," huet de Wilson geduecht. E bony Guy an engem Tracksuit. Chen-li huet him Johnny genannt. Johnny koum all Dag. Déi leschte Kéier war de Moien. Hien hat en Tattoo vun engem grousse roude Päiperléck um Aarm. Et war onméiglech net vun engem Kilometer ewech ze bemierken.
  
  
  Eng Saach hunn ech iwwer d'Jore geléiert. Saachen déi net an engem Radius vun engem Kilometer verpasst kënne ginn, ginn normalerweis aus iergendengem Grond do plazéiert.
  
  
  De Sergeant ass op mech komm. Ech war scho ganz sober. Ech hat vill Berouegung. Ech gefrot ob ech meng Fra ruffen kéint.
  
  
  Um sechs Auer koum d'Tara wéi geplangt. Si konnt net verstoen wéi ech sou domm kéint sinn. Si sot hinnen, datt ech e gudde Mann wier, e gudde Bierger, e gudde Mann, an datt ech nach ni sou eppes wëlles gemaach hunn. An ech géif et ni méi maachen. Si sot mir spéider datt si richteg Tréinen gekrasch huet.
  
  
  Si hunn d'Ukloen am Austausch fir eng Geldstrof erofgelooss.
  
  
  Um zéng Minutte virun sechs huet de Wandtelefon a mengem Block geklappt. De Garde Bruckman huet säi Poste verlooss an ass de Gank erofgaang fir him ze beäntweren. 'Jo.' Hien huet a meng Richtung gekuckt. 'Jo. Ech schécken him direkt erof.
  
  
  Hien huet de Réck op d'Mauer gedréint. "Hey," sot hien an den Telefon, "Ech wollt dech froen ..." Seng Stëmm gouf niddereg a vertraulech. Ech hat gehofft, datt seng Fro net ze laang dauert, well et kéint mäi Zäitplang stéieren.
  
  
  Ech gekuckt Wilson T. Sheriff. Ech hunn him wierklech gär. An hien ass reift fir den Owend ze stierwen. Fir vum KAN ëmbruecht ze ginn, well hien en Zeien war. Ech hunn eise stille Zell Begleeder net vertraut. Hie war ze roueg. An e bësse gedronk. Dir kéint et e Kilometer ewech richen.
  
  
  Awer firwat d'Häll huet mir egal. Dat mannste wat ech maache konnt war de Wilson schützen. Hie souz op sengem Bett. "Et sidd Dir, Mann," sot hien. "Dir kënnt elo heem goen."
  
  
  "Dir gitt och fort," sot ech. 'Ganz gläich.'
  
  
  "Ech géif net op et wetten."
  
  
  - Jo. Fir éierlech ze sinn.' - Ech hunn d'Naht vu menger Jackett gefillt: "Ech getraut alles drënner ze setzen." Elo, grad elo.
  
  
  Ech hunn se an seng Hand geluecht. Ech wousst datt d'Chips, déi ech aus dem Casino bruecht hunn, praktesch kommen.
  
  
  Wéi de Prisong Brookman fir mech koum, de Wilson war scho geschlof, Brookman huet mech op d'Dier op d'Trap gefouert. "Okay, Stuart. Dir musst eleng goen. Ech kann dëse Buedem net verloossen.
  
  
  "Merci, Agent Bruckman," sot ech.
  
  
  "Um ënnen vun der Trap, just lénks. Deng Fra waart do.
  
  
  Ech wénken mat engem Laachen. "Tatsächlech," sot ech. "Ech wëll Iech wierklech Merci soen. Dir sidd sou léif mat mir gewiescht. Ech hunn meng Hand ausgestreckt. "High five."
  
  
  Hien huet seng Hand ausgestreckt.
  
  
  Fënnef Sekonnen méi spéit war hie schonn ënner Segel.
  
  
  Ech tripled d'Dosis vun Anästhesie an all Token. Béid Männer wäerten ongeféier fënnef, sechs Stonnen eraus sinn. Dëst sollt laang genuch sinn.
  
  
  Chen-li huet mech ugekuckt an huet roueg geknuppt. Hien huet geduecht datt et alles Deel vum Plang wier.
  
  
  Et war Véierel iwwer siwen. Op der Trap sinn ech an de Warden Crump gerannt, dem Warden Bruckman säin Ersatz. "Brookman huet e Message fir Iech," sot ech.
  
  
  'Och?' Hien huet opgehalen, duercherneen.
  
  
  Ech hunn an meng Tasche gezunn an hunn e geklappt Stéck Pabeier erausgezunn. Ech hunn et, zesumme mam Chip, fest a seng waarden Hand geluecht.
  
  
  Ech hunn säi schlofe Kierper zréck an d'Zellblock gezunn.
  
  
  Niewendrun huet de Sergeant mir iwwer d'Gefore vum Drunken gepriedegt.
  
  
  Ech hunn dem Sergeant gesot datt ech soss e gudde Jong wier. Mir hunn d'Hand gerëselt.
  
  
  De Beamten am Empfangsraum huet de Sergeant héieren falen a koum eran fir ze kucken wat de Fall war. "Et ass just ëmgekippt." Ech soot. 'Just. Kommt laanscht kucken. Ech hunn seng Hand gegraff wéi wann ech hie wollt séier ophalen.
  
  
  De Police-Schrëftsteller ass op de Sergeant gefall.
  
  
  D'Tara huet op mech um Comptoir gewaart.
  
  
  "Ech hunn d'Hand mat all de Polizisten geschloen, déi mir sou léif waren," sot ech.
  
  
  "Mir musse wierklech op eis Wuecht sinn," sot si wéi mir fortgaange sinn. "Ech mengen, jidderee schléift elo sou gutt hei."
  
  
  Si huet ugefaang dem Brahma säi Lullaby ze hummen.
  
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  
  D'Tara an ech waren op der Sich no enger Plaz fir ze schwätzen. Mir hunn e Pub net wäit vum Prisong fonnt. Real gefälschte antike Pub - mat Plastiks Zillen an Holz Vinyl. Dës Plaz gouf Het Schelmenhor genannt an ech hu mech gefrot, ob ech e richtege Schëller wier.
  
  
  Ech hu keng Schwieregkeete vum Prisong erwaart. Si schlofen all déi éischt Stonnen. A wéi een eemol gesot huet, bis Mëtternuecht schlofen ass wichteg. Ech hunn gezweiwelt datt hire Schlof ënnerbrach wier. Dat éischt Gefier vum Géigner wier eréischt um 10 Auer do, a well de Wing Po Ticketen op engem zéng Auer Fluch op London gebucht hat, huet d'Echappée virun 10 Auer misse geschéien.
  
  
  An d'Echappé koum. Ech hu mech dorop gesuergt. Op der anerer Säit hunn ech och der Police gehollef. Op d'mannst hunn ech hinnen gehollef um Liewen ze bleiwen. Wann Dir Gléck hutt, gëtt keen erschoss. Dem Chen-li seng Frënn géifen d'Police kucken a wéi ech gehofft hunn, déi schlofen Hënn net erwächen. Dëst war meng Guttheet deen Dag.
  
  
  Ech hunn d'Tara op en Dësch am Eck gefouert an e Bourbon bestallt. Si huet Sherry bestallt. D'Milady ass eng Dame bliwwen. - All Neiegkeeten vum Carlo?
  
  
  Si huet ugefaang duerch hir Portmonni ze rummaging. "Hien huet geruff," sot si. - Ech opgeholl. Si ass mat enger Handvoll Zigarettedempen opgedaucht, huet sech gewéckelt an erëm gedaucht. Zillos Sichen hunn néierens gefouert. Si huet dann methodesch ugefaang d'Täsch eidel ze maachen, een Element gläichzäiteg. Pulver kompakt. Zigaretten. Portemonnaie. Si huet mech duercherneen gekuckt. "Wann Dir e Kommentar iwwer dëst maacht, Carter, sidd Dir fäerdeg."
  
  
  Si huet hir Razzia weider.
  
  
  Ech si weider op der Sich no engem passenden Kommentar.
  
  
  Hutt Dir d'Nouvelle nach héieren? 'Nee, natierlech net.' D'Tabletop huet schonn ugefaang dem Waterloo Square ze gleewen. "Senator Cranston." Si huet opgekuckt. 'Autosaccident. Dat ass op d'mannst déi offiziell Ausso.
  
  
  -Hutt Dir déi richteg Informatioun kritt?
  
  
  Si huet geknackt. "Wann ech Washington geruff hunn fir eis Erkenntnisser ze berichten, hunn ech alles verstanen. De richtege Grond ass datt de Fliger beschiedegt gouf.
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. En aneren Dag, en aneren Doud. A bis elo hat CAN all Tromp. "Dir hutt no engem Message vum Carlo gesicht," hunn ech erënnert. "Ech mengen, Dir sollt Iech besser mat Ärer Sich séier séier maachen." Si huet duerch hir Täsch gerammt ... Si huet d'Fanger geschloen. "Ech si sécher datt et war." De Carlo huet d'ganz Grenada gekämmt, sou wéi Dir him gesot hutt, a wann de Ving Po fort ass, ass de Carlo him gefollegt. E puer Villa op der Küst, "sot hien. Um Enn vun der Cascade Road. Dunn huet hien lénks oder riets. Gutt op d'mannst refuséiert Dir do
  
  
  Ech hunn hir de béisste Look vun de leschten Deeg ginn. "Tara!" Meng Stëmm kléngt haart. Si huet de Pabeier fonnt. "Béit lénks," sot si.
  
  
  Ech hu probéiert d'Hotelbroschür ze erënneren. D'Kaart hunn ech um Balkon am éischte Mueresliicht studéiert. No "Wou ass et alles geschitt?" Cascade Road ass parallel zum Atlanteschen Ozean gelaf, ongeféier ee Kilometer vun der Plage. Laut Fun zu Nassau war Cascade Road bekannt als Haaptstrooss vu Millionären. "... mat e puer vun den extravaganten Villaen an all de Bahamas." Op alle Fall war et e gudde Refuge fir Chen-li. An eng gutt Plaz fir Är Insel Flucht ze starten. Et gëtt keen Zweiwel datt de Vin Po do op Chen-li gewaart huet.
  
  
  "Iwwregens," sot si. "Hien ass nach ëmmer do."
  
  
  "Wien," sot ech, "wou soss?"
  
  
  "Vin Po ass nach ëmmer op der Cascade Road. Op d'mannst an all Wahrscheinlechkeet ass hien do. De Carlo sot datt hie vu Grenada ofgeschloss gouf. Ech hunn mäi Gepäck geholl. Et huet ausgesinn wéi wann hie geplangt huet sech do ze settelen.
  
  
  Et huet missen do sinn. Glécklecherweis huet de Carlo en Aa op de Ving behalen. Mee et war wéineg Chance datt et sech géif bezuelen. De Carlo hätt kënne bestuet ginn. D'Tatsaach, datt ech Gléck hunn mécht mech nervös. Et erënnert mech wéi vill vun eisem Liewen a Schicksal an de Laun vun ironesche Gëtter verstoppt ass. "Drénken," sot ech. "Mir mussen op d'Aarbecht goen."
  
  
  - Op der Cascade Road? Si huet ongedëlleg ausgesinn.
  
  
  "Deelweis," sot ech.
  
  
  - Wat mengt Dir mat "deelweis"?
  
  
  "Ech mengen, ech sinn deen Deel deen op d'Cascade Road geet." Dir sidd deen aneren Deel zréck an den Hotel.
  
  
  Si huet e Gesiicht gemaach. "Dir kritt ëmmer all Spaass." Wat Spaass.
  
  
  Ech hunn e Gefill. "Ech wëll, datt Dir Är Saachen packt an den Hotel verloosst."
  
  
  Ech hunn d'Adress opgeschriwwen an e Message bäigefüügt deen hir Zougang géif ginn. Ech hunn hir de Pabeier iwwerreecht. "Mir wäerten eis do erëm treffen."
  
  
  Si huet mäi Bléck vermeit. - Wat wann ... a wat wann Dir net kommt?
  
  
  Ech hunn hir Absicht ignoréiert. "Wann ech viru Mëtternuecht fort sinn, kontaktéiert den Hawk a gitt sécher datt Dir esou séier wéi méiglech hei eraus kënnt."
  
  
  Si huet mech erëm mat engem witzegen, Duerchduechte Bléck. Si huet geduecht wat géif geschéien wa mir eis ni erëm treffen.
  
  
  "Ech kommen," sot ech. 'Maach der keng Suergen. 'Ech ginn ëlo.'
  
  
  Ech Kuss hir, mee meng Gedanken waren soss anzwousch.
  
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  
  Vill Leit soen datt Geld kee Gléck kaaft, awer ech fänken un ze verdächtegen datt se falsch sinn. D'Haus op der Cascade Road huet schrecklech glécklech ausgesinn. Modernt Schlass aus rosa Steen mat Glasmaueren mat Vue op d'Mier. Dir erreecht et iwwer eng laang U-förmlech Fuert. A beurteelen wat an der Garage war, Dir sidd just mat engem Bentley oder engem Aston Martin oder engem Lamborghini do. Et waren nawell e puer flott Saachen aus ze wielen wann Dir do war. Et waren Ställ, Tennis Geriichter, e privaten Hafe mat enger fofzéng Meter Yacht. A wann Dir vun all deem midd sidd, kënnt Dir einfach ronderëm kucken. D'Plaz selwer war e Feierdeeg vun der Natur. Nieft der Fuert huet en antike Figebam eng Serie vun natierleche Paarte erstallt. Seng décke Branchen hunn sech op de Buedem gebéit fir Wuerzelen ze huelen wéi nei Beem. Et waren aner Beem mat Scharlachroute Blieder, an d'Äerd war e Wirbel vu Geroch a Blummen. Et war wéi eng Gaardefeier an nëmmen Blummen invitéieren.
  
  
  Ech hunn den Auto bei der Haaptstrooss verstoppt a sinn zu Fouss weider gaang. Ech sinn ëm d'Haus gaangen, awer et war egal. Do hate si Sécherheet. Awer elo ass si net méi do.
  
  
  Mat engem Schlag hunn ech him eppes am Hals gebrach. Ech hunn seng Waff mat mir geholl. Als Souvenir. Dir wësst ni wéini Dir eng Waff brauch. Ech positionéiert mech ongeféier drësseg Meter vum Haus, an engem ordentleche landschafte Beräich. Ech hat eng Vue op déi geplatzt Terrass. Et war eng Bar mat Iessen an Gedrénks. D'Terrass huet op Gäscht gewaart. Ech waarden och.
  
  
  Si hunn d'Haus verlooss. Vin Po mat engem eelere Mann a senger Fra. Vin huet net geännert. Hie war ee vun deenen héijen, kalen, Kleederschafsgréisst Männer deenen hir Gesiichter keng Zäit oder Emotiounen reflektéieren. Et kéint grad esou gutt aus gieler Seef geschnëtzt ginn. Hien huet un wat de Carlo "e komeschen groe Kostüm" genannt huet - d'Uniform vun alle Maoisten. No hirer Kleedung ze beurteelen, waren de Mann a Fra Englesch. Sëlwer-wäiss Hoer, extrem schmaachlos wann luxuriéis. Vläicht ee vun deenen ausgefalene Titeldréier. Herzog an Herzogin vun Atwaters-Kent. Grof a Gräfin Massa-virun Erfolleg.
  
  
  De Mann huet e puer Gedrénks gegoss an d'Fra ass laanscht d'Geriicht gaangen. Alles war gläich agreabel. Net Ären typesche Optakt zum Blutt an Heldentum.
  
  
  MG ass ukomm. Blond, ongeféier nonzéng, dréchen, schéin. koum mat enger Laascht vu Këschten aus Kleedergeschäfter eraus. Si huet de Mann an d'Fra Kuss gemaach, ass an d'Haus komm an ass e puer Momenter méi spéit mat engem Abendkleed iwwer den Aarm zréckkomm. Si huet him no hirem Kierper gehal an huet mat engem Laachen pirouette. Jiddereen, dorënner de Vin Po, huet zréck gelaacht.
  
  
  Et huet ugefaang ze schéngen datt ech e Feeler gemaach hunn. Dës glécklech Zeen vun der britescher Uewerklass ass vläicht genau wat et schéngt: eng glécklech Zeen vun der britescher Uewerklass. Wat de Sentry ugeet, vill räich Kärelen astellen Sécherheetsleit fir hir Immobilie ze bewaachen. Et kann ganz gutt sinn, datt de Vin mech an en Dout Enn gefouert huet, wëssend datt hien mech de ganze Wee gefouert huet, a heemlech a seng Fauscht laacht. Wann dat de Fall wier, hätt ech d'Saache wierklech geknackt.
  
  
  Mee dat stëmmt net.
  
  
  E puer Minutte méi spéit koum de Butler eraus. Hien hat eng grouss Këscht Zigarette bei sech. De Butler huet ausgesinn wéi e Chinese. D'Meedchen war amgaang an d'Haus zréckzekommen, an de Butler huet sech zu hatt gedréint, an dofir op mech. Ech hunn duerch d'Gewier Ëmfang gekuckt. De Butler hat eng kleng Warzen an der Mëtt vun der Stir. Klon Nummer dräi.
  
  
  Ausserdeem hat hien eng Pistoul a sengem Pak Zigarette. De Moment wou hien et bruecht huet, huet de Vin Po och eng Zigarett gebrannt an op d'Schatten iwwer den Haff gewisen.
  
  
  Dräi Banditen sinn aus dem Ënnerwuessen opgestan. All vun hinnen waren Immigranten aus dem Osten. Ech kann ee vun hinnen. En kresende Mann an engem wäissen Hiem, Jeans a verschwonne Bordelen.
  
  
  Vun de Partisanen. Kambodscha Terrorist.
  
  
  Hien huet fir d'éischt géint d'Regierung vum Prënz Sihanuk gekämpft, an duerno, wéi déi kinneklech Regierung gefall ass, huet hien géint de Lon Nol-Regime geplot. Wann Dir kambodschanesch Politik akzeptéiert wéi se sinn, kënnt Dir him e patriotesche Fanatiker nennen. Awer seng Präsenz hei huet hien zu engem kommunistesche Supporter gemaach. Am Wierfelspill vun der asiatescher Politik ass et schwéier ze soen wien wat ass ouni Kristallkugel.
  
  
  Déi aner zwee waren nei fir mech. Mee si haten héchstwahrscheinlech en impressionante kriminellen Rekord. Si hunn Gras-Faarwen Kakis a Corduroyjacken un. Wann Dir se esou gesinn hutt, hutt Dir se wahrscheinlech fir Gärtner ugesinn. Si hunn hir Besëtzer wéi gepléckte Blummen gegraff an an d'Haus gedréckt. D'Meedchen huet e puer Mol gejaut, awer de Butler hat déi aner Dénger wuel schonn d'Stëmme gemaach, well keen eraus koum fir ze kucken wat geschitt.
  
  
  D'Prisonéier goufen op de véierte Stack gedriwwen. D'Meedche gouf an en separaten Zëmmer bruecht. Ech hunn d'Szen duerch d'décke Glasfënstere gekuckt, bis ee vun dëse Raiber, an engem Ugrëff vun extremer Vorsicht, d'Riddoen opgezunn huet an d'Szene vu mir verstoppt huet.
  
  
  Ech sinn séier duerch d'Géigend an de Krees vu Beem bei der Patio gaangen. D'Luucht war scho hellblo ginn. Ech hunn op meng Auer gekuckt. Et war hallef siwen. D'Feierwierk kéint zu all Moment explodéieren.
  
  
  Si sinn zréck op d'Terrass, elo Meeschter vun der Situatioun an dem Haus. De Wing huet sech e Patt gegoss an huet säi Glas fir en Toast opgehuewen. „Plan Nummer eent, Hären. Hien huet säi Glas an engem Schlupp fäerdeg gemaach. "Mir solle besser Punkt fir Punkt goen."
  
  
  Si souzen all ronderëm den Dësch. De wiry Här huet ugefaang mat engem allgemengen Iwwerbléck, eppes wéi: Isi ino, lucky tao.
  
  
  Net déi geringsten Ënnertitelen um Écran. Schéin. Ech war de Frontmann vun der Show an et wäert vill 'Oo laki tao' dra sinn.
  
  
  Ouni et ze realiséieren, koum de Wing mech zur Hëllef.
  
  
  - nëmmen Englesch, Kwan. Englesch. Mir schwätzen véier verschidden Dialekter ënner eis. Also loosst eis Englesch schwätzen wéi mir ursprénglech ausgemaach hunn. Hien huet sech op de Wang Tong gedréint. - Ginn et Problemer mat der Yacht?
  
  
  Van huet de Kapp gerëselt - nee. 'Wéi geet et dir. Den Johnny huet alles iwwerpréift. Hien ass schonn u Bord.
  
  
  Johnny. Séifuerer. Mat deem Schmetterling um Aarm tattooed. Deen deen Chen-li am Prisong besicht huet. Hie war elo de Kommando vum Herzog senger Yacht.
  
  
  Wing lächelt an huet sech un de Grupp gedréint. "Dir wäert feststellen datt den Johnny e ganz schlechte Kapitän wäert sinn. Net wäit vun hei wäert d'Yacht en Accident hunn. Dir wäert geheim vum U-Boot an Äre Feeler gerett ginn. - huet hien erëm gelaacht - si wäerten um Mierbunn begruewe ginn.
  
  
  Ech hat d'Gefill datt dës "Bugs" Leit uewen am Haus waren. Et war net sou schwéier hire Plang erauszefannen. D'U-Boot-Rettung war e gudden a schlauen Trick. Awer de Crash inszenéieren war pure Genie. Den alen Trick ass ee Verbriechen ze decken andeems en en anert mécht. Si kéinten et als e gescheitert Kapung mat de Kierper vun de Briten u Bord als stille Zeien kaumen. E puer fetteg Spuere vum Chen-li senger Präsenz u Bord ware genuch fir ze weisen datt hien um Mier erdronk war. Dir kënnt net de ganzen Ozean sichen fir e Kierper ze fannen. Ech hu mech gefrot ob den Johnny, de "Kapitän", op d'Yacht géif goen fir d'Authentizitéit vun allem. Dat wier e gudde Pull. Seng Tattoo huet hien op Chen-li gezunn, an datt et ee Kilometer ewech gesi ka ginn. Ech hu gefrot ob et den Johnny nach getraff huet. Ech hu beschloss, datt dem Johnny seng Mamm sech Suerge sollt maachen.
  
  
  Ech hat e puer Bedenken selwer. Zum Beispill: wéi en U-Boot ze neutraliséieren? Wéi konnt ech déi al Koppel an d'Meedchen retten?
  
  
  "Wat d'Meedchen ugeet ..." Et war den drëtte Mann, dee säi Mond opgemaach huet. Hien huet dee coolste vun hinnen all ausgesinn an hat e komplette Set vun Edelstahl Zänn. Wéi hien lächelt, huet hien ausgesinn wéi e mechanesche Hai. An elo huet hien gelaacht. "Ech mengen," sot hien mat engem lustvollen, schlau Bléck, "firwat wäerte mir hatt elo ëmbréngen?" Mir kënnen et all genéissen - vläicht um Mier. Säi Laachen huet sech zu Féiwer gelaacht. Säi Plang gouf allgemeng ugeholl. Van a Kvam hunn och gelaacht.
  
  
  De Wing Po huet verzichtend gelaacht. "Okay," sot hien. Dann vill Spaass. Hien huet sech zum Butler ëmgedréit. - Wësst Dir, Frënd, scho wat ze maachen?
  
  
  De Butler schéngt d'Fro als Beleidegung ze huelen. Natierlech wousst hie wat ze maachen. "E puer Leit ëmbréngen an dann Board." Hien huet sech bal geschummt iwwer dës kleng Wierker. Mä hien hat säin eegene Grond dofir. D'Warz op senger Stir huet uginn datt hien e Klon war. Hien ierft dem Lao Zeng seng schrecklech Fäegkeeten an d'Arroganz déi si begleet huet. Et war opfälleg datt hien déi Ënneruerdnung net gär huet. De Vin Po huet dem Klon säi Gesiicht studéiert. - Maacht Iech keng Suergen, Hong Luo. Är Zäit wäert kommen.'
  
  
  O mäi Gott. Wann dëst eng BD wier, wier d'Luucht elo iwwer de Kapp op.
  
  
  Follegt dëse Skript.
  
  
  Den Numm vum Klon Butler war Hong Luo. Den Hung Lo koum mat Wing aus London. Gesetz war zréck op London mat Ving gebucht. Haut um zéng. Awer den Hung Lo huet erwaart an dëst Boot ze kommen. Also den Chen-li, säin Duebel, wäert um Fliger sinn. Schéin duebel.
  
  
  Natierlech ass de Fluchhafen voller Polizisten. Awer hien wäert all déi relevant ID an e britesche Pass hunn, alles an der Rei, souwéi de Beweis datt hien just vu London ukomm ass. Et wieren ouni Zweiwel Leit um Fluchhafen, déi géife schwieren, si hätten hien e puer Owender virdrun do gesinn. Ech konnt vergiessen dësen U-Boot ze verfolgen. Ech géif mech Suergen iwwer de Fliger méi spéit.
  
  
  Et ass Zäit fir eppes anescht ze suergen.
  
  
  D'Kommissioun huet hir Kontroll do op der Terrasse weidergefouert. Ech sinn roueg duerch d'Haus gegléckt. D'Dier war gespaart. An d'Fënstere schéngen just fir Spaass do ze sinn. Déi haltbar, nahtlos Bogen - wéi e Kathedralgewelf - sinn aus décke, onbriechbare Glas, sécher versiegelt an a Steng gesat. Frësch Loft war also en Thema fir Klimaanlag. Nëmmen um véierte Stack waren d'Fënstere richteg. Grouss Fënsteren déi horizontal rutschen kënnen. Ee vun hinnen war op. Et war, wéi se soen, dat eenzegt Päerd op deem Dir wetten konnt. D'Steng, déi se benotzt hunn fir dëse Palais ze bauen, waren guer net kleng. Dëst ware grouss, flaach, onregelméisseg geformte Steng mat onregelméissegen Ofstänn zesummen. D'Ënnerstëtzungspunkte waren heiansdo annerhallwe Meter auserneen. Jiddefalls hunn ech just ugefaang erop ze klammen. Wéi ech ongeféier drësseg Meter héich war, hunn ech gemierkt datt ech net den Tarzan war. Drësseg Féiss grouss ass eng schlecht Positioun fir ze realiséieren datt Dir net Tarzan sidd. Et ass nach méi schlëmm ze realiséieren datt Dir an enger einfacher Mauer aus Steen hänke bleift, ouni aner Ënnerstëtzungspunkt an der Géigend. An dunn ass d'Been, op deem ech balancéiert hunn, ofgefall, an ech sinn aus mengem lénksen Aarm hänke bliwwen, deen an enger Nisch iwwer mäi Kapp gestoppt war. Dat ass alles wat mech do hält. Den Hierscht géif mech net direkt ëmbréngen, awer dat war net de Punkt. Et wäert d'Liewe vun engem Meedchen an enger eelerer Koppel kaschten.
  
  
  Ech hunn meng schwéier Grëff mat enger Hand festgehalen an de Giebel iwwer mir studéiert. Näischt wat mir hëllefe kéint. Et gëtt kee Fëllpunkt, kee Grëff fir d'Hänn. Just e Steen. Mat enger kuerzer Beweegung hunn ech de Stiletto a menger rietser Hand geholl a probéiert en anere Punkt vun der Ënnerstëtzung auszeschneiden, an de Zement tëscht de Steenfragmenter gedréckt. Ech hätt et a sechs Méint kënne maachen, awer mäi lénksen Aarm huet ëmmer weider verletzt an ech konnt net weider sechs Minutten halen. Ech hunn erëm ugefaang iwwer d'Gefor vun engem méiglechen Hierscht ze denken. Alles berécksiichtegt, e gebrachent Been war entspriechend engem Doudesstrof.
  
  
  Ech hunn nach eng Kéier probéiert, direkt iwwer de Kapp, fir ze kucken, ob et e Stéck liicht verwitterten Zement tëscht hinnen ass. Ech hunn et e staarken Drock ginn an et ass an ee grousst Stéck zerbrach. Elo hat ech Plaz fir meng riets Hand, ongeféier an der Linn mat menger lénkser. Ech hunn d'Messer tëscht meng Zänn geluecht, de Grëff gegraff a lues a lues, schwéier otem, mech erop gezunn.
  
  
  Ech hunn mäi Knéi geluecht wou meng Hand war. Vun do aus ass alles gutt gaangen. Iwwer mech war eng natierlech Rezessioun, e Fënsterrahmen. Mat enger leschter, gréisserer Effort sinn ech dohinner komm.
  
  
  D'Fënster ass wäit opgaang.
  
  
  Ech geklomm bannen.
  
  
  Ech hu mech an engem Gaascht Sall vun Zorte fonnt. A wann dëst e Gaaschtzëmmer ass, dann ass dat Bescht wat Dir wëllt (ausser Räich) fir déi Räich ze besichen. De groussen Teakbuedem war mat orientaleschen Teppecher bedeckt. Net déi, déi Dir an de lokale Geschäfter kaaft, awer déi, déi Dir aus Persien kritt. Ophiewen. D'Bett gouf op eng Zort Plattform geluecht a mat zéng Quadratmeter Pelz bedeckt. D'Molerei op der Mauer gouf vum Här Van Gogh ënnerschriwwen.
  
  
  Ech konnt net fënnef Minutten réckelen. Meng Hänn hu geruff vun de leschte Spannungen. Et deet mir leed. Ech verstinn och datt Helden ni midd ginn sollen. Mä dëst geschitt nëmmen aus der Fantasi vun Romaner gescheed vun der Realitéit. Wat ech mengen ass: Gleeft net alles wat Dir liest.
  
  
  Ech hunn erëm Otem gefall an sinn op d'Aarbecht gaang.
  
  
  Ech hunn d'Meedchen éischt fonnt. Si war un d'Bett gebonnen. Si war sou ugeschloss, datt ech net anescht konnt wéi denken, datt si e bësse Spaass mat hatt hätten, ier se seelen. Vun no war si nach ëmmer schéin an zaart schéin. Et war sou e Spektakel fir eng Seife kommerziell. Extrem oninteressant. Hire Kierper war eppes anescht. Loosst eis just soen et war interessant. Hirem wäisse Kleed war deelweis unbuttoned, opgedeckt nach méi wäiss Fleesch. Si huet mech mat groussen Aen gekuckt. Si wollt kräischen, awer si hunn hire Mond geknackt. Also, ausser "Mmmmph, mmmph", konnt si näischt soen.
  
  
  Ech sot hir zouzemaachen an datt ech hire Frënd war. Si huet e bësse berouegt, an ech hunn de Stecker aus der Socket gezunn. Si louch op d'Bett, d'Äerm an d'Been ausgedeelt. Ech hunn ugefaang d'Seeler ëm hir Been ze loosen. Si huet ugefaang ze kräischen. Ech hunn hir gesot datt hatt keng Zäit dofir huet. Ech hunn hir eis Chancen beschriwwen, deen Dag ze iwwerliewen a gefrot, ob si mir hëllefe wéilt dës Chancen ze verbesseren. Si sot si prett war. Ech hunn hatt erëm gebonnen an hunn hatt geknackt.
  
  
  Ech héieren, datt si zréck. Et schéngt wéi wann se um zweete Stack waren. D'Stëmmen waren haart. Et gouf e gelaacht, an een huet gesot: "Ma, komm ..." an een huet gesot: "Jo ... du koumen Trëppelen op der Trap ze héieren. D'Chance waren fifty-fifty. Eng Chance ass datt et den Hong Po war deen den Herzog an d'Herzogin ëmbruecht huet. Deen aneren, well hien ass, wäert kommen fir déi schéi Jongfra ze besichen.
  
  
  Vläicht wollt de Vin Po just e Piss maachen.
  
  
  Egal wéi, ech hu missen e Choix maachen. Ech konnt nëmmen op enger Plaz gläichzäiteg sinn.
  
  
  Ech sinn zréck an d'Meedchen an d'Zëmmer gedréckt a stoungen nieft der Dier.
  
  
  Dier opgemaach.
  
  
  D'Meedchen huet geschluecht.
  
  
  Dëse Gottverloosse Baascht war esou matgedroen, datt hien seng Méck ofgerappt huet, ier hien iwwerhaapt d'Dier hannert sech zougemaach huet... Ech sinn no him gedaucht an hunn him an den Hals gegraff. Hien huet meng Äerm gegraff, awer ech hunn hien ëmgedréit an hien zréck op d'Mauer gedréckt. An hien huet geschloen.
  
  
  Hien huet gejaut. Blutt fléisst. Si hunn ënnen gelaacht. Dës Sadisten hu geduecht datt et e Meedchen wier dat gejaut huet.
  
  
  De Vin wollt falen, awer ech hunn hien zréckgezunn. Ech mengen dat ass wat hien rosen gemaach huet. Hien huet mech mat enger Kraaft attackéiert, déi ech net an him verdächtegt hunn. Och mat engem Messer, wat ech net erwaart hunn. Hien huet op mäi Häerz gezielt an huet mech an d'Schëller geschloen ... Hien huet erëm op mech gezielt, awer dës Kéier war ech prett. Ech hunn säi Messer mat menger Hand gegraff an d'Grondlage vum Judo ugewannt. Hien ass duerch d'Loft an engem beandrockende Somersault geflunn an ass d'Gesiicht als éischt op de Schlofzëmmer gelant. Duerno huet hien sech net méi beweegt. Ech hunn säi Kierper geschloen. De Bastard ass direkt op sengem eegene Messer gelant. Dës Kéier direkt an d'Häerz, hunn ech geduecht. Ech hunn de Kierper ënnert d'Bett geschleeft. Da loosse ech d'Meedchen goen.
  
  
  'Wéi ass däin Numm?' Si huet just eidel ausgesinn ...
  
  
  Ech insistéiert. - 'Däin Numm? Wéi ass däin Numm?'. D'Meedche war schockéiert. Ech hunn hatt geschloen. Dunn huet si ugefaang ze kräischen a loosst sech op mech falen. Si huet un mech geknuppt, gekrasch. Ech Kuss hir eemol, op der Spëtzt vun hirem Kapp. "Lauschtert, Schatz," sot ech. "Mir schwätzen méi spéit. Elo musst Dir vun hei eraus. Ech muss eng aner Yacht fannen. Si huet geknackt a probéiert sech erëm zesummen ze zéien.
  
  
  - Gëtt et eng Trap hannert?
  
  
  Säi Kapp ass opgestan a gefall.
  
  
  'Géi. Da gitt vir.'
  
  
  Ech hunn d'Dier opgemaach. Et waren elo méi Stëmmen ënner. Chen-li a seng Begleeder sinn ukomm. Chen-li beschreift de Schlof Prisong. Hien huet et als Witz gesot. Hien huet nach geduecht datt et Deel vum Plang wier. Seng Geschicht huet jiddereen wéi eng Bomm getraff. Et war dout Rou.
  
  
  "Et war de Carter," sot de Vin Po.
  
  
  D'Meedchen an ech sinn iwwer d'Récktrap op d'Landung erausgaang. "Méi séier," hunn ech geflüstert. Si huet ugefaang d'Trap erof ze goen.
  
  
  Ech hunn an d'Hal gedréint.
  
  
  "Mir kënnen de Carter eis Pläng net ruinéieren." Dat ass et, "sot de Wang. "Net eng Verdammt Saach."
  
  
  Ech war bal am Sall vun der aler Koppel.
  
  
  D'Meedchen ass zréck. - 'Wou soll ech goen?'
  
  
  "Christus vu Gott," sot ech. - Dëst ass Ären eegene Gaart. Dir wësst wou Dir Iech verstoppt, oder?
  
  
  Si huet mech eidel ugekuckt an huet geschluecht. Si war nach an engem Zoustand vun Schock.
  
  
  "Chen-li," huet de Wing bestallt, "ännert Är Kleeder elo." Mir musse gutt um Fluchhafen kucken.
  
  
  D'Meedchen stoung just do. Ech hunn hir Schëller gegraff. Wou hues du emmer verstoppt wanns du verstoppt gespillt hues?
  
  
  "Am Stall," sot si. "Ënnert dem Stréi."
  
  
  Hung huet ugefaang d'Trap ze klammen.
  
  
  "Da gitt," hunn ech geflüstert. "Begann dech." Si ass fortgelaf.
  
  
  Ech sinn an de richtege Raum komm, hunn him nëmmen eng Sekonn an eng hallef geschloen. Déi elegant Koppel souz um Buedem, geknackt a mat de Réck openeen. Ech hunn hannert dem Rido gedréckt an hunn meng Waff erausgezunn soubal den Hung Lo d'Dier opgemaach huet. Ech hunn zweemol geschoss ier hien gemierkt huet wat geschitt ass. Wéi hien erausfonnt huet, war hie schonn dout.
  
  
  Déi zwee hunn sech geluecht.
  
  
  Ech hunn seng Läich an e Wandkabinett gesat an d'Koppel bestallt dout ze gesinn. Si hunn kee Wuert verstanen. "Doud," Ech widderholl, hinnen gedréckt. Meng Schëller war mat richtege Blutt gefierft an ech hunn meng Hand driwwer gerannt fir et ze bluddegen.
  
  
  "Okay, mir ginn fort," war dem Wing seng Stëmm vun der Trap héieren. "An ech mengen, Dir sollt sou séier wéi méiglech op d'Boot kommen."
  
  
  De Buzz vu verschiddene Stëmmen gouf héieren. Ech hat keng Ahnung wéi vill involvéiert waren. A wéi vill Leit ware mam Chen-li? Mä wien och ëmmer, si hunn am Fong zweete Fiedel gespillt. Wang Tong huet de Kommando iwwerholl.
  
  
  "Huelt den Hong Luo an zitt dëse Sex Däiwel vun dësem Poulet ewech."
  
  
  Ech hunn gelaacht. Ech hunn den almoudesche Witz witzeg fonnt. Ech ginn zou, datt et net sou witzeg war, mä et koume vill Féiss.
  
  
  Ech sinn zréck op meng al Verstoppt hannert dem Rido. Déi eeler Koppel huet iwwerzeegend dout ausgesinn. Dës Tatsaach huet mech vläicht dräi Minutten.
  
  
  Kläng vun Duercherneen a verschidden Ausrufezeeche goufen aus dem Gank héieren. Si hunn d'Dier an d'Meedchenzëmmer opgemaach. Et gëtt keng sexy Däiwel oder Chick. "Lemur, Lemur," sot de Kwan. -Wat ass mat hinnen geschitt?
  
  
  Et gouf eng kuerz Diskussioun. Dunn si si roueg ginn, an d'Dier vum Zëmmer, wou ech war, huet liicht opgemaach. Et war de Van a seng dräi Komeroden. Si hunn däischter op déi "dout Koppel" gekuckt an opgereegt geschwat. Ee vun hinnen ass op d'Sich no Hong Luo gaangen. Dräi Männer ware bliwwen, awer si waren net bewaffnet.
  
  
  Ee vun hinnen huet d'Dier vum Wandkabinett opgemaach.
  
  
  "Ah," sot hien. Déi aner si bei him komm fir ze kucken. Jiddereen huet sech op d'Läich gekuckt. Wang huet et kuerz zesummegefaasst. "Mord," sot hien.
  
  
  E Moment wéi dësen kann ni méi geschéien. Egal wéi, ech hu missen elo handelen. Meng Schëller blouf nach ëmmer géint d'Riddoen, a si hu séier Conclusiounen aus dësem Fleck gezunn. Ech hu mir virgestallt, wéi et géif geschéien: Ech géif erausgoen, schéissen, bang-bang-bang, an all dräi schéissen, während se nach beim Wandkabinett stinn.
  
  
  Ech sinn erausgaang fir ze schéissen.
  
  
  Meng Iddi war falsch.
  
  
  Ech erschoss ee vun hinnen, mee Van an déi aner sprangen op d'Säit. Souwuel daucht op mech aus Géigendeel Enn. Si hunn gläichzäiteg attackéiert an d'Aarbecht opgedeelt. Den éischte Schlag war e Schlag op mäi Handgelenk, an d'Wilhelmina sprang aus menger Hand. Van huet sech niddereg wéi eng Opluedstéier gelunn an huet mech an de Rippen geschloen. Ech verduebelt an ustrengend Péng, lass Loft wéi e flaach Pneuen. Et huet mech e bëssen ëmgefall, awer um Wee op de Buedem hunn ech op dem Van seng Knöchel geduet. Hien ass gefall a mat engem Schlag gelant. Fir eng frantic Minutt, Ech geduecht ech géif et maachen. Ech hunn de Stiletto an der Hand geholl, awer et war alles sënnlos. Deen aneren war waakreg. Dës Kéier huet hien net op mäi Handgelenk gezielt, mee konzentréiert sech op d'Quell vun all meng super Pläng. Den zéng Pond Club huet op mäi Schädel gekräizt.
  
  
  Wéi ech ukomm sinn, louch ech um Buedem vun deem wat ausgesäit wéi eng Bibliothéik. Fir eng Sekonn hunn ech geduecht datt ech an engem ëffentleche Liesraum wier. Esou grouss war de Raum. Mäi Kapp gefillt wéi eng iwwerripe Melon an meng Aen opzemaachen gefillt wéi hieft Gewiichter. Allerdéngs hunn d'Efforte sech gelount. Elo wousst ech eng Saach, déi ech virdru net wousst: Ech wousst elo wéivill et der waren. Well all zéng vun hinnen waren an dësem Sall mat mir.
  
  
  Meng Pistoul war fort, sou wéi meng Stiletto. Meng Schëller ass net verschwonnen, mee ech wënschen et wier. Et huet him geschéngt, datt een dauernd meng Hand gebass huet.
  
  
  Wann Dir jeemools an engem Krich war, sidd Dir wahrscheinlech an dëser Positioun. Oder wann Dir jeemools e Kand an engem Quartier war wou et ëm "eis" Bande versus "si" goung. An "eis eegen Leit" goufen an eng Dout-Enn Gaass gepresst. D'Kaarte si géint Iech, an d'Kavallerie wäert net réckelen. Et sidd Dir géint de Rescht vun der Welt, an Dir hutt keng Chance. Ausser Dir hutt eppes "spezielles". Hemingway benotzt d'Wuert cajones, dat heescht "Bäll" op Spuenesch; och bekannt als Macho. Oder, op hollännesch, noble deien. Ech sinn net ganz sécher, firwat Hoden e Symbol vun alles dapere an éierleche ginn, awer dann erëm, ech sinn net een deen esou e Cliché a Fro stellt. Ech sinn e feste Glawen u Spréch wéi "Schaffen op eng Frist mécht Iech prett" an "E Mann ass nëmme wäert seng Bäll." Dofir hunn ech der dräi.
  
  
  Mäi perséinleche Schatz.
  
  
  Natierlech sollt Dir wëssen datt ech net mat dräi Eeër gebuer sinn. Déi drëtt war e Cadeau vun AX. Tatsächlech ass dëst och eng kugelfërmeg Granat. Déidlech Gasbomm. D'gedréckte Besëtzer d'Handbuch fir et liesen: ( 1. Pull the PIN. 2. Throw a bomb. 3. Run like hell.) an "List of Possible Parking Spots", dat ass AX Schlaang fir wou Dir eng verstoppte Waff verstoppe kënnt. Saz +3 ("benotzt de flexibelen Z-5 Appendage a setzt d'Granat op Äre Kierperdeeler") hat e puer Ënnertext.
  
  
  Wat ech deemools net wousst a wat ech elo weess, ass datt tëscht Ären eegene Parts de sécherste Refuge vun der Welt war. Keen géif iwwerhaapt drun denken do eng Granat ze sichen. An dës Tatsaach huet mäi Liewen méi wéi eemol gerett. Mä et ass ee Problem mat dëser Granat: wéi et aus verstoppt ze kréien.
  
  
  Hei sidd Dir virun Ärem Feierequipe. Zwielef Waffen sinn op Äert Häerz gezielt. Si bidden Iech ze blann, awer Dir seet nee. Si bidden Iech eng Zigarett an Dir sot nee. Si froen ob Dir eng lescht Ufro hutt an Dir äntwert: "Jo, Här." Ech géif gären endlech bequem ginn.
  
  
  Dëst ass de Problem mat der Granat.
  
  
  - Ech mengen hien ass erwächt. - De Kwan huet geschwat. Van ass komm fir ze kucken ob dat stëmmt... Ech konnt net virstellen wéi ech fir ëmmer dout wier.
  
  
  Gutt, gutt, "sot hien. "Nick Carter."
  
  
  Ech hu mech lues erop gezunn a mäi Kapp gefillt. "Ech war zoufälleg an der Géigend a geduecht ech géif ophalen a kucken et eraus."
  
  
  Hien huet gelaacht. - Wat schued datt mir net woussten datt Dir komm sidd.
  
  
  "Ech weess," sot ech. — Dir sollt e Kuch baken.
  
  
  Hien huet sech mat engem Geste op déi aner gedréint. "Hey, kommt hei. Ech wëll datt Dir de berühmte Meeschter vun den Attentäter eng leschte Kéier begéint - Nick Carter Vun der Manéier wéi hien et gesot huet, hunn ech Applaus erwaart a vläicht e puer méi Applaus.
  
  
  Awer amplaz krut ech eng barmhäerzlech Serie vu Sniperen.
  
  
  "Elo ...", sot de Wang. - Et gëtt nach ee Problem. Wien wäert d'Éier hunn eise Killmaster ëmzebréngen? Et war eng rhetoresch Fro natierlech, de Vahn wollt d'Leit him d'Kroun ginn.
  
  
  "Fir mech.' - De Kwan huet op eemol eng Pistoul erausgezunn: "Ech hunn Uerder laang genuch gefollegt. Ech brauch dës Éier fir Promotioun." De Wang huet och eng Pistoul erausgezunn an et op de Kwan geriicht. Hien huet gesot: "Ech si méi wäertvoll."
  
  
  Ech hu mech gefrot wéi eng vun hinnen méi wäertvoll war. Dëst huet mech wierklech ugefaang ze interesséieren.
  
  
  Déi zwee stoungen openee kucken, zwou Pistoulen hunn op d'Häerz vunenee gewisen.
  
  
  De Krees vun de Männer huet e Schrëtt vun hinnen zréck geholl, wéi wa se eng Zort Squaredanz ouni Musek géifen maachen. Dës Bewegung huet d'Spannung erhéicht, déi zwee Helden mat Waffen opgefuerdert hunn ze kämpfen. Elo ass et eng Saach vu Stolz. Wann ee vun hinnen zréckgeet, wäert hien d'Gesiicht verléieren. Oder wat och ëmmer.
  
  
  "Ech bestellen Iech Är Waff ze falen." Et war e sënnlost Spill an de Van wousst et.
  
  
  "An ech soen Iech, datt ech keng Commanden méi huelen."
  
  
  Ech mengen de Kwan huet als éischt geschoss. Zwee Blëtzer sinn an enger Split-Sekonn geschitt, an ech war schonn hallef duerch de Raum. Den Duell huet e bësse vun der Oflenkung geliwwert, déi ech gebraucht hunn. Um Buedem sëtzen, hunn ech d'Granat an d'Hand geholl an hunn ugefaang, Zoll fir Zoll, Richtung Dier ze krauchen. Beim éischte Schoss hunn ech et erofgelooss, den Otem ofgehalen an op d'Ausfahrt gelaf. De Gas huet en déidlechen Dampschirm geformt. Si hunn gegast a gefall, probéiert mech z'erreechen. Een ass duerchgaang, awer ech hunn him an de Bauch geschloen an hien huet sech gebogen. Ech hunn e grousse Sprong gemaach an hunn mech gezwongen eraus ze sprangen. Et war eng schwéier antik Eichen Dier mat engem dekoréierte Schlëssel an engem dekoréierte Schloss. D'Dier huet berouegend an zouversiichtlech geklickt. Si wäert den Drock vun aacht Banditen net fir ëmmer widderstoen. Awer erëm, si haten net vill Zäit. De Gas géif se a siechzeg Sekonnen ausschloen, a bannent dräi Minutten wieren se all dout.
  
  
  Ech sinn op de véierte Stack eropgaang, d'Fënster opgemaach an en déif Otem geholl. De Gas bleift do wou et war: an der zougemaacher Bibliothéik um zweete Stack, am Raum wou d'Fënster zou waren.
  
  
  Déi eeler Koppel war nach ëmmer wou ech se verlooss hunn. Si ware sou Angscht, datt si nach ëmmer gemaach hunn wéi dout wieren. Ech hunn se opgeholl, zréck an zréck gebonnen, an hunn se dräi Trapen erof gedroen.
  
  
  Mir sinn op d'Gras virum Haus komm an hunn eis op d'Gras geluecht fir den Otem opzehalen. Ech hunn an der Bibliothéik Fënster gekuckt. Dräi Kierper louchen verdréit drop. D'Fënster konnt net opmaachen, awer si stierwen a probéiert se opzemaachen.
  
  
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  
  Et waren keng Suiten lénks op der British Colonial, also ech gelount dräi Zëmmeren. Zwee vun hinnen ware fir Thestlewaites. Et huet sech erausgestallt datt dëst de Familljennumm vum Herzog an der Herzogin war. A si ware wierklech den Herzog an d'Herzogin. Et huet sech erausgestallt datt d'Meedchen, Nonnie, hir Duechter war. A bedenkt datt den Herzog dräianzwanzeg Joer al war, hunn ech Respekt fir den Adel gefillt.
  
  
  Nonnie krut den zweete Raum.
  
  
  Den Nonnie ass just weiderhin op d'Drëtt komm.
  
  
  Den drëtte Raum war mäin.
  
  
  Virsiichteg hunn ech probéiert hir z'erklären datt ech net hiren Typ war. Si huet vehement protestéiert a gesot datt si mech gär hätt. Ech hunn sanft erkläert datt si net meng Aart war. Et huet hir gekrasch. Ech sot ech gelunn. Ech hu gesot datt ech hatt extrem verführeresch an zerstéierend sexy fonnt hunn. Ech hunn hir gesot datt ech schwéier blesséiert wier.
  
  
  Si huet sech als ganz verständlech gewisen.
  
  
  "Ech hunn ugeruff an hunn zwee Gespréicher. Déi éischt war mat London, mam Roscoe Clyne. Roscoe war en AH Agent. Als Marksman waren seng Talenter wäit ënner der Moyenne, awer wann et ëm iergendeen komm ass, iwwerall, Roscoe Cline war zweet bis keent.
  
  
  De Roscoe huet ausgesinn wéi all déi aner a wéi keen. Hien huet et fäerdeg bruecht wéi dräi verschidde Leit am selwechte Block ze kucken. Hien hat e spezielle Wee fir säin Ausdrock a seng Haltung ze änneren. Enges Daags hutt Dir zréck gekuckt an e Jong gesinn. Wann een nach eng Kéier zréckkuckt, war den Erfarejong verschwonnen an een aneren gesinn - en Affekot oder e Rennfuerer - op alle Fall: een ganz aneren. Dann waren et just Är Gefiller, Dir hutt geduecht datt Dir net gefollegt gëtt ... D'Geschicht seet datt de Roscoe eemol aus Dachau geflücht ass, einfach andeems hien aus dëser Nazi-Héichbuerg erausgaang ass, einfach well, wéi hien et gesot huet, "hien ausgesinn wéi e Däitsch" .
  
  
  Gleeft et oder net. Ech gleewen voll an dësem fir laangfristeg.
  
  
  De Roscoe huet versprach, de Fliger vun Nassau ze fänken. Hie wäert weider Chen-li a Wing Po kucken bis ech dohinner kommen. Et war zéng Minutte virun zéng. Ech genannt de Flughafen. De Fluch op London ass pünktlech fortgaang. Dunn hunn ech de Radio ugeschalt. Et war Neiegkeet vun enger Flucht, awer näischt iwwer dem Chen-li senger méiglecher Erfaassung. De Roscoe muss seng Tricken weisen.
  
  
  Den Hoteldokter huet meng Schëller ënnersicht, se verbannen an mir eng Sprëtz ginn.
  
  
  Hien huet kee Wuert gegleeft datt ech an d'Dier gerannt wier.
  
  
  Ech wollt duschen, drénken a véierzeg Stonne Schlof hunn. Awer ech wollt och d'Tara gesinn, an ech sinn net sou blo datt ech net gemierkt hunn datt hatt déi lescht Stonnen duerch d'Häll muss sinn. Et war saftbar wéi si e Gesiicht gemaach huet a gesot huet: "Dir hutt och ëmmer Spaass." Ech wousst och wat hatt wierklech gemengt huet. Ech selwer géif léiwer ufänken no hir ze sichen wéi ze sëtzen a waarden. Ech hunn gehofft datt d'Tara hir Hotelreservatioun annuléiert huet an op d'Adress gaang ass, déi ech hir ginn hat. Ech sinn op e gielt Haus op der anerer Säit vun der Stad gefuer.
  
  
  Madame Wilson T. Sheriff geäntwert mech. Nee, si sot mir, Tara war net do. Wien war dës Tara? A wien war ech fir hatt? D'Blutt huet ugefaang a mengem Kapp ze dréinen. D'Tara sollt viru Stonnen hei gewiescht sinn. Et war déi sécherste Plaz ech denken kéint. Mee ech hätt hatt net missen zréck an deen Hotel loossen. Ech hätt hatt direkt heihinner geschéckt. De Message, deen ech der Madame Sheriff geschéckt hunn, huet gemengt, datt ech hir Verfolger lass ginn. Ech hu mir virgestallt, datt dës zwou Fraen zesumme sëtzen, Kaffi drénken a mat hire Kanner spillen.
  
  
  De Spektakel, deen elo virun den Ae koum, war vill manner agreabel.
  
  
  Si haten Tara.
  
  
  Awer hei ass de Problem erëm. Wien sinn se'? A wou hunn se hir geholl? Ech wousst erëm net wou ufänken. An och elo konnt d'Tara ...
  
  
  Ech sot der Madame. Sheriff, wien ech war.
  
  
  Si huet mir eng Fläsch Rum ginn.
  
  
  Ech hänke mat hatt. Et wier domm ze verloossen bis ech weess wou ech higoen. Granada? Et ass onwahrscheinlech datt se d'Tara dohinner geholl hunn. Mä et war déi eenzeg Plaz ech denken konnt. An dofir hunn se hir net dohinner geholl. Ech hunn nach eng Schlupp Rum geholl.
  
  
  Ech geschéckt Mrs. De Sheriff krut Pabeier a Pen an huet eng Notiz op Pabeier fir d'Police iwwer Wilson geschriwwen. Ech hunn hinne gesot, wien déi richteg Krimineller waren an datt si se wahrscheinlech fënnef Féiss ënner der Wiss fannen. Ech hunn hinne gesot datt et vläicht e puer méi Kierper do sinn, awer ech wousst net wou.
  
  
  Dunn ass d'Luucht erëm opgaang.
  
  
  "Wood Nickel" war genau sou wéi de Wilson et beschriwwen huet. Eng e bësse verréckten Tavern op der Säit vun der Strooss. Ech sinn laanscht hien gefuer an hunn tëscht de Beem geparkt.
  
  
  D'Fënstere waren däischter, awer wéi ech méi no komm sinn, hunn ech gesinn datt se mat schwaarze Gardinen bedeckt waren.
  
  
  Ech héieren Stëmmen.
  
  
  Ech hunn d'Wilhelmina erreecht. Ech hunn hatt geholl, wéi d'Loft am Raum erëm atmbar gouf, an ech hunn hatt missen aus dem Strängel vum erstéckenden Thai räissen. Ech hunn e Stilett iergendwou um Buedem an der Bibliothéik fonnt. Et war schéin meng al trauen Pistoul zréck ze hunn. Eng nei Waff ass wéi eng nei Léift - Dir sidd ëmmer Angscht datt se Iech entloossen.
  
  
  Ech hu mech méi no bei der däischterer Fënster gezunn.
  
  
  Ech, Toto?
  
  
  Nous besicht.
  
  
  Si hunn op eppes gewaart an op Franséisch geschwat. Franséisch war eng gemeinsam Sprooch an Indochina. Vill vun dëse Revolutioun-verstuerwene Länner waren eemol franséisch Kolonien an hunn dunn d'Onofhängegkeet konfrontéiert, a froe sech zesumme wéi eng Richtung ze huelen. Lénks oder riets. Ech war nach ni sou gutt an dësen orientalesche Sproochen, mee op d'mannst schwätzen ech franséisch.
  
  
  "Si le Yacht ass deel. Gesitt Dir d'Signal?
  
  
  Si waarden op e Signal datt d'Boot fortgaang ass.
  
  
  - Plus et ass wichteg, où sont les autres?
  
  
  Si hunn och op "aner" gewaart. Wann dës "aner" wieren, wou ech gehofft hunn, datt se ganz laang waarden.
  
  
  Ech hu gespaant fir all Wuert ze fänken wat se gesot hunn. Si hu sech gefrot, ob "les autres" de Carter kontaktéiert hätt. Si hu geduecht, et wier schued, datt si net dierfen hëllefen.
  
  
  "C'est dommage," sot een, "que la femme est mort."
  
  
  Mäin Häerz huet opgehalen ze schloen.
  
  
  Tara war dout.
  
  
  Wäisheet, Virsiicht, Selbstverteidegung, Chance, Zweck, AH, Liewen, alles ass an sënnlosen Stëbs zerbrach. Ech sinn just verréckt ginn. Ech sprangen op an hunn d'Dier opgemaach. Ech attackéiert déi éischt bewegend Objet a Siicht. Ech hunn net mol meng Waff gezunn. Ech wollt d'Fleesch an den Hänn fillen an hunn e primitive Wonsch gefillt ze räissen an ze rächen. Ech wollt meng eegen Waff sinn.
  
  
  Op eemol huet sech erausgestallt datt ech mat dräi Männer gekämpft hunn. Zesumme ware si sechs Féiss grouss an dräihonnertfofzeg Pond am Gewiicht, awer wann et ëm Wahnsinn geet, hunn ech kee Gläich. Blind Roserei, brennende Roserei, ass wat Narren zu Supermänner mécht.
  
  
  Ech war eng kontinuéierlech rosen Maschinn. Ech war eng Fabréck déi Punches a Kick geheit huet. Net een ass mech entkomm. Mir goufen zesummegesat wéi e chinesesche Puzzel - een eenzegen, dréinen, schéisse Ball. Si waren all Angscht ze schéissen, Angscht ee vun hinnen ze schloen.
  
  
  Ech wéilt Iech soen wéi ech et gemaach hunn. Tatsächlech, Ech wënschen ech wosst et selwer. Awer alles wat ech erënneren ass meng eegen Roserei. Wéi et eriwwer war, waren se all dout. An ech hunn dat nëmme mat menge bloen Hänn erreecht.
  
  
  Dem Tara säi Kierper war op den Dësch an der Bar ausgestreckt. Et gouf kee Puls. Keng Zeeche vum Liewen. Ech hunn hatt opgeholl an hunn hatt dobausse geholl. Hir rout Hoer hunn mech wéi eng Handvoll Flam verbrannt. Hir Gesiicht huet am Moundliicht bleech ausgesinn, awer e liichte Niwwel vu Sommersprossen huet nach ëmmer hir Nues bedeckt. E Klump vu Péng huet sech a mengem Hals geluecht a gejaut, nëmmen fir an engem zerstéierende Gesucht auszebriechen. Mee et goung net weider; hien ass just do bliwwen.
  
  
  Ech Kuss hir Äddi.
  
  
  Si huet kuerz a meng Äerm gerührt.
  
  
  Ech Kuss hir erëm.
  
  
  Si huet gelaacht a geschloen. "Hallo, Nick," sot si mat engem laachen. - Hunn ech dech ze vill Angscht gemaach?
  
  
  Ech hunn et bal erofgelooss, ech war sou schockéiert vun dëser onerwaart Leeschtung. Ech konnt keen anere Wuert soen. Si huet gelaacht. 'Sech berouegen. Dir sidd net verréckt. Sleeping Beauty ass lieweg a gutt."
  
  
  Endlech hunn ech et fäerdeg bruecht "Whaaaaaaaaaa" erauszekréien. Oder eppes ähnleches.
  
  
  Si huet erëm gelaacht. "Loosst mech goen an ech soen Iech alles."
  
  
  Ech hunn et erofgesat. "Mmmm," sot si. "Et ass schéin erëm ze plënneren." Si huet hir Waffen ausgestreckt an am Moundliicht gesponnen.
  
  
  Si war super. Si war eng mythesch Nymph. Eng Nymph aus enger aler Legend, erëm gebuer, aus de Kamm vum Mier eropgeet, eng magesch Kreatur aus engem Mäerchen, erwächt ongeschued aus enger Verzauberung déi honnert Joer gedauert huet.
  
  
  Ech hunn op hatt gekuckt, mech méi oder manner verzaubert. Si huet hiren Danz gestoppt, de Kapp gerëselt a gelaacht. "Ech haassen Iech d'Wourecht ze soen, léif." Et ass wierklech ganz onromantesch."
  
  
  Probéiert et, sot ech.
  
  
  "Biofeedback," sot si.
  
  
  Organesch Feedback?
  
  
  Organesch Feedback."
  
  
  "Dir hutt et scho gesot," sot ech. "Awer wat ass dat?"
  
  
  Gutt, ouni Zweifel hutt Dir vun dësen Theorien héieren iwwer wéi Dir Kappwéi stoppen, wéi Dir mat Asthma ëmgeet, just andeems Dir Är Gehirwellen kontrolléiert ... "Also wat?" Et war e Bestseller mam Numm Biofeedback. Ech liesen keng Bestseller, awer ech hunn iwwer dës Theorien héieren. Et huet näischt mat "wéi kann ech eng dout Persoun imitéieren?"
  
  
  Gutt," sot si, "ech hunn dat gemaach." Si hunn mech gefrot wou Dir sidd, ee vun hinnen huet mech geschloen an ech sinn gefall. Dunn hunn ech just mat dësem Bio-Feedback ugefaang. Ech hunn de Puls erofgesat bis ech et net méi konnt spieren an hunn den Otem gehal. Ech hunn dat ëmmer gemaach wa se ze no bei mir waren."
  
  
  Just?' - Ech hunn meng Fanger geschloen.
  
  
  Nee. Net einfach. AX huet eng Grupp vu weiblech Agenten trainéiert fir dëst ze maachen. Dës Übung huet vill Méint gedauert. Awer et funktionnéiert."
  
  
  Awer sot mir, firwat hutt Dir mech net kontaktéiert? Si huet d'Schëller gezunn. "Am Ufank war ech net sécher datt et du wier." Awer och," huet si gestoppt a kuckt op de Buedem, "Ech wollt wëssen, ob dat Iech stéiert."
  
  
  Ech hunn hir e gëftege Bléck. "Ech war sou verdammt besuergt wéi se gesot hunn Dir wier dout, datt ech an dee Veräin gestiermt sinn wéi verréckt."
  
  
  'Hallo.' - Jäischt net esou. Denkt Dir datt ech heihinner komm sinn fir Spaass ze hunn?
  
  
  'Nee.' - Awer Dir hutt net Spaass gemaach. Dir hutt op der Aarbecht geschlof.
  
  
  Ech hunn geléiert datt dës Method verschidde Virdeeler huet. Dir kënnt Är Häerzfrequenz praktesch stoppen, während Är Oueren weider funktionnéieren. An d'Leit tendéieren einfach keng Wierder an der Präsenz vun enger verstuerwener Persoun ze knacken.
  
  
  Tara huet vill geléiert. Net datt et eis méi wäit bruecht huet, awer op d'mannst d'Geheimnisser vun Nassau goufen opgekläert.
  
  
  De Ling Jing an de Bangel haten eng orientalesch Apdikt. Bangel hat och en Hotel zu Nassau. Just wann et alles ze gutt war fir wouer ze sinn, huet de chinesesche Service KAN eng Offer gemaach déi se net refuséieren konnten. Am Austausch fir d'Quell vun Drogen net ofzeschneiden, huet de KAN zwanzeg Prozent vum Erléis a periodesche Servicer gefuerdert. Dës "geleeëntlech Faveur" war ganz einfach: alles wat se hu misse maachen war Cover an Cover fir eng Serie vu Klonen déi de KAN iergendwou wollt infiltréieren.
  
  
  Nassau war eng ideal Wee Gare. No bei Amerika, awer nach britesch Territoire. Dëst huet si vu ville Probleemer a Risiken gerett. A fir déi lescht Etapp vun hirer Rees war et eng Loft fir op engem Fëscherboot ze kommen an op engem Fernseh Florida Riff ze landen. De System huet gutt geschafft.
  
  
  De Charles Bryce, zum Beispill, ass de Klon deen de Senator Morton ëmbruecht huet. Um éischte geschafft hien als einfach Kichen Assistent an engem Grenada Casino ; dunn huet de KAN hien, andeems hien hei an do déi richteg Saiten gezunn huet, als Pilot vun de "Flying Aces" ernannt; - hien huet de Fliger erofgefall - mam Senator dran. Wat de CAN ugeet, huet de System glat geschafft, awer d'Lin Ching huet géint dëst Schema protestéiert. Haaptsächlech entworf géint d'Méiglechkeet vu plötzlechen Schnëtt. Et waren aner Memberen déi gegrommelt hunn.
  
  
  Dëst koum zu engem Kapp wéi Chen-li Saybrook erschoss an ëmbruecht huet. Et war onméiglech. De Senator Saybrook wier vläicht dem Chen-li säin Zil, awer hie sollt doheem zu Maine ëmbruecht ginn. Wéi de Saybrook direkt an de Casino geklommen ass, huet de Chen-li geduecht: "Firwat soll ech waarden?"
  
  
  Et war eng verdammt domm Saach ze maachen. Sou wäert Dir Äert eegent Nascht opmaachen.
  
  
  Chen-li gouf festgeholl.
  
  
  Lin Jing wollt verloossen. Schlecht genuch fir Bangel anzegoen, wann néideg. De Rescht vun der Bande war och op der Grenz vu Mutin.
  
  
  De ganze Grenada Casino-Geschäft war op eemol a Gefor.
  
  
  Si geschéckt Win Po. Hire grousse Mann zu London, plus e Rettungsteam vu CAN fir op Chen-li ze kommen. Wing hat sech als Opiumhändler etabléiert, an dës Roll huet him erlaabt dem Lin Jing säi Vertrauen ze gewannen, souwéi dem Lin Jing no mir ze schécken. Mä wéinst dësem Chaos a Rebellioun zu Grenada, KAN huet missen eng nei Plaz fannen. Also hunn se Wood Nickel an de Fall bruecht, d'Drogen vum Wilson T. Sheriff verstoppt. Dës Bar gouf hiren neie Sëtz. Do hu si sech versammelt fir hir weider Aktiounen ze plangen. Déi meescht hunn do souguer giess a geschlof. De Plang war gutt.
  
  
  Wing war de Meeschter hannert dem Chen-li senger Flucht aus dem Prisong. Hien huet och den Accident mat dëser Yacht geplangt an den U-Boot bruecht. Duerno huet hien eng "Geschäftsversammlung" mam Herzog arrangéiert an huet och gesuergt datt dem Herzog säin treie Butler verschwonnen ass. War et net zoufälleg an agreabel datt Vinh Po en exzellente Butler kannt? Just ukomm vu London mat Empfehlungen vun der Lady Cheryl.
  
  
  Hien huet déi gewalteg Aktiounen op Wang Tong verlooss. Dës Klassen waren net schlecht, gutt, grausam. Wat lästeg war, waren d'Iwwersetzungen. Iergendwou, vu Franséisch bis Cambodian bis Thai bis Chinesesch bis Wang Tong seng speziell Englesch, Feeler sinn an d'Aktiounen gekräizt a gutt geluechte Pläng hunn e puer vun hirer Bedeitung verluer. Wat duerno ausgesinn huet wéi eppes aus dem Comedy Film Keystone Cops.
  
  
  All Kéier wann ee vun de KAN Kärelen iwwer e Kierper gestouss huet, si hunn ugeholl datt et KAN mécht.
  
  
  Nodeems de KAN all Grond fir Bangel ëmzebréngen, an de KAN huet och geplangt Lin Ching ëmzebréngen. Dofir huet jidderee geduecht datt een aneren aus dem Grupp et gemaach huet, an huet roueg d'Läiche ewechgeholl, déi ech verlooss hunn.
  
  
  De Rescht war manner witzeg. Dëst war deen Deel deen mam Garou ze dinn huet. Si koumen zu him wann hien mech kontaktéiert. D'Jongen aus Van hunn dëst gemaach, an d'Nouvelle koum datt "den Amerikaner dout war." De Vin Po huet selbstverständlech geholl datt ech dësen Amerikaner war. Et war schonn am spéiden Owend wéi de Wing säi Grupp Richtung Cascade Road gaangen ass, an déi aner hunn hir Geschichten iwwer allgemeng Gespréich ugefaang.
  
  
  Si hunn décidéiert datt se mech besser kréien - a séier. Mee ech war schon op Cascade Road. Si hunn d'Tara amplaz vu mir geholl.
  
  
  - Wou hunn se dech bruecht?
  
  
  Hmm,” si huet sech ëmgedréit.
  
  
  Dir sot, si hunn dech geschloen. Ech wëll wëssen, wou.
  
  
  Si huet de Sand op meng Këscht fléien. - "Ech mengen dat ass e ganz sensiblen Thema." Si huet en Häerz am Sand op meng Këscht gezunn. 'Waat leeft?' - gefrot si mat engem laachen. - Sidd Dir jalous, Carter?
  
  
  Natierlech sinn ech net jalous. An nennt mech net Carter. Dir kuckt wéi déi weiblech Reporterin aus dem Film.
  
  
  "Ech hunn just d'Lauren Bacall gespillt." Si ass mat Dignitéit opgestan a lafe laanscht d'Plage am Moundliicht. "Wann Dir mech braucht," huet si geruff, "Päischt just." Dat eenzegt wat vun hirer Dignitéit entschëllegt konnt war datt si keng Kleeder unhat. Wéi mir eis fir d'éischt begéint hunn, schéngt si wéi eng zimlech anstänneg jonk Fra. Awer a leschter Zäit huet si méi wéi eng futtis jonk Fra ausgesinn wéi eng anstänneg Dame.
  
  
  Ech wollt hatt definitiv. Ech wollt hatt erëm. Awer déi schlëmmst Saach iwwer all dëst war datt ech net weess wéi ech pfeifen.
  
  
  Ech sinn opgestan an si laanscht d'Ufer gefollegt.
  
  
  Mir sinn schwammen gaangen.
  
  
  Am Waasser, ënnert de Wellen, si mir ronderëm eis rutschen.
  
  
  "Et wäert net schaffen," sot si. Ech soot. - "Maachen eng wetten?"
  
  
  Gutt, et kéint gewiescht sinn, wann eng aner Well eis net auserneen gerappt hätt. Also hu mir Léift um Rand vum Ozean gemaach, elo mat Waasser bedeckt, dann erëm plakeg. Mir sinn an de selwechte Rhythmus gefall wéi d'Gezei, oder d'Gezei - d'selwecht wéi eis, sou datt si an ech Wellen a Ufer ginn, an hirem natierleche Verlaf treffen an Äddi soen; Mir sinn géigesäiteg ginn, zaart Begréissung a Äddi, mat naassem, salzege Kuss. Tatsächlech huet et ni opgehalen. Mäi Mond op hirer Këscht huet hatt direkt erëm ugefaang wéi mir zesummen an d'Kraaft Waasser erofgaange sinn an erëm zesummen opgestan sinn, ouni Atem vun Opreegung.
  
  
  E bësse méi spéit sot si mir: "Dir wësst, am Ufank hat ech Angscht."
  
  
  Ech lafe der bannenzeg vun menger Hand iwwer hire Mo. "Dëst ass en grujeleg Spill, Schatz. A wann Dir net wësst wéi Dir mat Messer oder Kung Fu spillt ... bon, ech maachen Iech net zou. Ech hunn déif an hir Ae gekuckt. "Da loosst mech Iech dat soen: Ech war ganz rosen op Iech."
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. - Ech mengen dann net. Ech mengen, bis haut, wéi Dir an ech an där Bar souzen, wéi Dir do op der anerer Säit vum Dësch souz, eng Millioun Kilometer ewech.
  
  
  "Kuckt." - sot ech mëll. "Dat ass wéi ech sinn. A keen kann mech dofir bezuelen. Dir wësst, datt elo, datt ech bei dir sinn, Ech sinn all Är. An de Rescht vun der Zäit ... gutt, dann sinn ech wahrscheinlech ganz fir mech.
  
  
  Si huet gelaacht. Et war en Niwwel vun Trauregkeet an hir. 'Maach der keng Suergen. Carter. Ech wäert net probéieren dech ze änneren. Et ass just ... "Si huet gestoppt, nodenkt wat ze soen, an huet dunn decidéiert weiderzemaachen, "datt ech dech net virdru kannt hunn." Dann, wann ech net d'Lauren Bacall sinn, dann hunn ech dës schrecklech ekelg Tendenz Little Annie ze sinn. Si huet erëm gelaacht, awer dës Kéier war hiert Gesiicht méi frou. Maach der keng Suergen. Elo sinn ech ganz grouss a staark, an ech hunn dech gär fir wien Dir sidd.
  
  
  Ech hunn en agebaute Reflex zum Ausdrock "Ech hunn dech gär", zu enger Serie vu Refusen. Ech hunn ni eppes versprach ... mir mussen et alleguer onverbindlech halen ... Ech hunn d'Tara ugekuckt. "Ech mengen" Ech hu gesot vläicht hunn ech dech och gär.
  
  
  "Oh mäi Gott," sot si ...
  
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  
  De British Museum war sou attraktiv wéi ëmmer. Et war ëmmer eppes sënnvoll un dësem Appel fir mech. Dir sicht eng Rüstung, déi de Kinnek Arthur eemol gedroe muss hunn, oder e Mönchsmantel "aus 610". Et fällt Iech op eemol op, datt d'Geschicht net déi kleng Geschicht ass, déi an deene Geschichtsbicher kompriméiert a gedréchent ass, wéi eng String vu sterile Leit an Eventer, déi Hand an Hand op déi Datume geet, déi ëmmer erënnert ginn. (1066, Viking Vikings." 1215, Magna Carta.) Geschicht ass eng stiermesch, stiermesch Akkumulation vu Fakten, geschriwwen mat Courage, Vertrauen a Blutt. Geschicht ass Leit wéi Dir a mir, fir ëmmer veruerteelt fir hir einfach, alldeeglech Existenz ze déngen. An net e Metallschëld, oder e Stéck Stoff.
  
  
  Wéi gesot, grujheleg.
  
  
  Ech hunn arrangéiert de Roscoe um eelef Auer am Raum ze treffen, wou dem Constable seng Fangerofdréck gehale ginn. Fir anzegoen braucht Dir e spezielle Pass. Ech hat dëse Pass an Uweisungen wéi ech dohinner kommen, souwéi e brillante Pamphlet iwwer den John Constable (1776-1837). Ech hunn de Pass un d'Margaret Rutherford's Duebel iwwerginn, déi mir e riesegen Dossier vu Printen iwwerginn huet. "Romantesch Realist", sot d'Broschür. "Konstabel wollt zréck an d'Natur kommen." Wann jo, dann war d'Natur (1776-1837) eng wonnerbar Plaz. Eng Vue vun brillant gréng.
  
  
  - Awer jo. Do war keng Toilette am Haus.
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréit. Et war Roscoe Cline.
  
  
  "Bleift dëst Bild bewonneren," sot hien. Ech hunn mech ëmgedréit an d'Bild bewonnert. "Eise gemeinsame Frënd aus Nassau ass heihinner komm. Hien huet e Landhaus an de Cotswolds gelount. Ech hunn en anert Bild ukomm. Haiser mat thatched Daach an engem blo-grénge Floss. "Är Chen-li ass nach ëmmer do." Si sinn direkt vum Flughafen dohinner gaang an sinn zënterhier net méi fortgaang. Et waren keng Visiteuren. Et goufe keng Telefonsuriff, "wat ongewéinlech ass. Si si just eng Rëtsch Squires déi roueg, uerdentlech, Outdoor Liewen liewen. Natierlech waren se nëmme véieranzwanzeg Stonnen hei gewiescht.
  
  
  Ech hunn en anert Blat ëmgedréit an dës Kéier studéiert d'Millen a Stroum. "Hutt Dir aner CAN Agenten gesinn?"
  
  
  - Keen, Niki. Keen.'
  
  
  — Huet een dech gestéiert?
  
  
  Wien ech? Lamong Cranston? Mat der Fäegkeet de Geescht ze Wolleken? Keen gesäit d'Schatten, Puppelchen.
  
  
  Dann hunn ech nach eng Fro, Roscoe... Firwat freet Dir mech dës Biller ze kucken?
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréit. Roscoe huet d'Schëller gezunn. "Ech hu just geduecht, Dir sollt eppes iwwer Konscht wëssen."
  
  
  Wat ech dann gesot hunn ass net gëeegent fir Publikatioun.
  
  
  Mir hunn Mëttegiessen an engem West End Diner genannt The Hunter's Lodge. En Iessen mat Holzpanel mat deem wat e Menü vun Aal a Jelly an Hues zréck schéngt. Ech hunn d'Tara geruff an hatt gesot datt si eis sollt gesinn. Mir sinn an engem "Appartement" bliwwen, dat engem Frënd vum Roscoe gehéiert huet, engem Meedchen dat elo aus der Stad war. Mir ware méi eleng an hate manner Schwieregkeete mat all deem John Stewart Nonsense iwwer Porter a Keller a Déngschtmeedchen. Et war och de friddlechste Wee fir mat der Stad ze interagéieren. Ech hunn de Wee gesinn wéi de Roscoe d'Tara gekuckt huet wéi se ukomm ass. Si huet e smaragdgrénge Kaschmir Kleed un, deen niddereg geschnidden an enk war wéi d'Pescht, huet hatt no der Bescht vun hirer Fäegkeet gewisen an hir fest Ronn Broscht gehollef. Si muss akafe gaangen sinn an dee Moien kaaft hunn. Op d'mannst hunn ech et nach ni gesinn. Ech kann heiansdo e Kleed vergiessen, mee ech wäert ni eng enk Kleed vergiessen.
  
  
  Ech hunn hir Roscoe virgestallt. Si huet hiren eegene Laachen gelaacht. Wéi gesot, Roscoe ka kucken wéi e wëll, awer hien ass elo spezialiséiert fir ouni Ausdrock ze kucken. Här alles, Duerchschnëtt Mann. Duerchschnëtt Héicht, Bau, Gesiicht a Kleeder. Ech schätzen datt hien ongeféier fofzeg Joer al ass oder sou, an ech kréien dës Figur andeems ech alles opzielen wat hie gemaach huet. Awer hien huet seng eege déck Hoer, et ass net gro, an et huet net déi aggressiv schwaarz Faarf, déi geschitt beim Fierwen.
  
  
  Also huet d'Tara gelaacht. E puer Momenter méi spéit, wéi ech de Roscoe gekuckt hunn, war et de Gary Grant. Hie war grouss an dënn, an op eemol hat hien en ugepasste Kostüm un an ech hunn gesinn datt hien onheemlech wäiss Zänn hat. Iwwer déi Wäissheet déi blann, an d'Tara huet blann ausgesinn.
  
  
  Ech hunn mech e bësse méi gesat, den Hals geraumt a mat engem entscheedenden, autoritäre Geste den Kelner ugeruff an Gedrénks bestallt. "Sot mir," hunn ech dem Roscoe ëmgedréit, "wien kuckt elo Ären Handel?"
  
  
  'Handel?'
  
  
  'Baussen. Ären Aussenhandel.
  
  
  - Oh, dësen Handel. Charlie Mays. Hutt Dir hien schons gesinn?'
  
  
  Ech hunn hien ni gesinn.
  
  
  "Ma, dat ass gutt. Waffen sinn och gutt. Wann eppes geschitt - an ech mengen näischt wäert geschéien - hie wäert mech wëssen. Hien huet e Jong mat him, Pearson. Also Dir musst keng Suergen iwwer näischt."
  
  
  'Jongen?'
  
  
  De Roscoe huet mech direkt an d'Ae gekuckt. "Ech mengen, Dir waart zimlech schlau wéi Dir zwanzeg war."
  
  
  Ech hunn iwwer dëst fir eng Zäit geduecht. "Ech géif mech awer vill besser fillen, wann Dir elo do sëtzt."
  
  
  Roscoe huet de Kapp gerëselt. - Ech sinn e Blutthënn, Nicky. Net e Schutzhond. Donieft ginn ech och ... "Ze al", wollt hien soen, koum awer mat Zäit zu Sënn, "Ech sinn an der leschter Zäit ze faul ginn, fir eng ganz Woch am naasse Gras ze waarden an ze waarden."
  
  
  "Wéi kënnt Dir esou sécher sinn datt se sou laang bleiwen?"
  
  
  - Produkter, zum Beispill. Si hunn Epicerie fir ongeféier eng Woch bestallt. Si hu souguer eng Hausmeeschter agestallt. Dëst bedeit datt si fir eng Zäit gutt Jongen plangen. Esou Neiegkeeten verbreet sech séier duerch d'Duerf. A gleeft mir, an esou Stied gëtt et Neiegkeeten, wann een zweemol néit.
  
  
  "Also wat solle mir maachen?"
  
  
  "Waart just?"
  
  
  "Waart a sidd opgepasst", huet hien zwou elektronesch Këschte erausgezunn. Kleng Tasche schwaarz Këschte. 'Ee fir Iech; een fir mech.'
  
  
  'Schafft vun enger Distanz?'
  
  
  'Jo. Gitt einfach op den nächsten Telefon a wielt néng-dräi-sechs-véier-null-null-null. Ausserhalb vun der Stad musst Dir als éischt Null-eent maachen. Da dréckt de Code Knäppchen op dëser Cutie an Dir héiert eng Opnam vum Mace säi Bericht. Rapport all Stonn.
  
  
  "An et ass alles?"
  
  
  "Nee," sot hien. - Et gëtt eppes anescht. Dir kënnt och ruffen an Äre Message op der Band hannerloossen. Da kënnen de Mace an ech et nolauschteren. Dolores iwwerwaacht de Monitor dauernd, also gi mir alarméiert wann eppes falsch geet. Gitt sécher hir ze soen wou Dir wunnt. Dolores war en AX Schalter.
  
  
  - An dëst Haus - ass et méiglech Käferen an et ze planzen?
  
  
  Hien huet e sauere Gesiicht gemaach an de Kapp gerëselt. 'Kaum. Oder si musse fir eng Zäit fort goen, mä si hunn nach keng Unzeeche vun et gewisen, wie. Mir probéieren vläicht en Aarbechter aus iergendengem Grond ze schécken. Awer wann de Vin Po fir sou en Trick gefall wier, wier hien scho laang dout gewiescht. Mir hunn eng Verbindung zum lokalen Telefonsnetz, sou datt mir all erausginn Messagen kënnen ofbriechen.
  
  
  Ech hunn et net gär. Mir hu misse waarden. Awer ech konnt net riskéieren mech selwer a Gefor ze stellen. Vin Po erënnert mech. weisen him just Äert Gesiicht eemol an déi ganz Operatioun géif versoen.
  
  
  Ech hunn op meng Auer gekuckt. Et war zwou Minutte virun eent. "Wann Äre Paging System funktionnéiert, mengen ech, Dir hutt Zäit et ze maachen."
  
  
  De Roscoe huet mir säi blendende Laachen ginn. - Firwat maacht Dir et elo net? frend? Halt et e bëssen an den Fanger. Probéiert et selwer.
  
  
  "Ech vertrauen Iech implizit, Roscoe," sot ech. Hien huet op Tara gelaacht. "Ech mengen mam Telefon. Ech weess, Dir wäert mir e genee Bericht ginn.
  
  
  Hie kéint dat streiden, awer N-3 ass ëmmer méi wichteg wéi K-2. De Roscoe ass op den Telefon gaangen.
  
  
  Tara lächelt.
  
  
  Et war de séissen awer eidele Laachen vun enger Fra déi weess datt d'Flott just gesegelt ass. "Ech sinn hongereg," sot si a kuckt op de Menü. "Ausserdeem ass hien net mäin Typ," huet si bäigefüügt ouni opzekucken.
  
  
  Ech hunn eng Wenkbrau opgehuewen. "Ech hunn net mol ee Moment geduecht," sot ech.
  
  
  De Mace hat eis keng Neiegkeeten ze soen. Wat eis am Fong den Dag Fräi ginn huet. Ech kaaft Ticketen fir de Musical. Eng Saach genannt "Tell Your Mother", déi e snooty New York Times Verkeefer genannt "zimmlech witzeg, wann Dir esou eppes gär."
  
  
  D'Tara war prett fir Shopping ze maachen an ech war e bëssen nervös fir näischt gemaach ze kréien. Meng Stëmm muss e bësse grujheleg geklongen hunn, well si op eemol roueg ass.
  
  
  "Ech weess wat Dir denkt," sot si endlech. "Dir mengt, datt dëst eng vun deene Gottverléissege Touristenfälle wäert sinn, a wat maache mat dësem Meedchen? Méi genee, wat mécht hatt hei? Alles wat hatt maache kann ass entfouert ginn an akafe goen.
  
  
  Ech hunn net geäntwert. Hir Schätzung war no.
  
  
  "Ma, ech hunn e Grond hei ze sinn." An de Grond ass datt wann Dir erausfonnt wou hire Labo ass, wäert ech wëssen, wéi eng vun hinnen Klonen sinn a wat mat hinnen ze maachen. Si huet mech mat deene selweschte häerzlechen, gedréckte Lëpsen ugekuckt, wéi si deen éischten Dag, wou mir eis um Waldorf getraff hunn. An d'Hoer um Réck vum Hals stoungen grad wéi deemools. Ech wousst datt hir Reaktioun reng defensiv war. Si souz do an huet gefillt datt ech lästeg war an et war wéineg wat hatt dermat maache konnt. An ech war onraisonnabel Touchy, an et war näischt ech doriwwer maachen kann och.
  
  
  Mir stungen um Eck vum Piccadilly Circus, an hunn an hëlleflos Roserei openee gekuckt.
  
  
  Si sot. "Ausserdeem gëtt et nach eppes wat ech maache kann."
  
  
  "An dat ass wouer," sot ech. "Du mengs, Dir wäert och eppes soen." Jo.' Si sot. "An ech kann Iech och ganz glécklech maachen."
  
  
  Et ass schwéier ze streiden mat sou enger ongeschaafter Wourecht. Mir hunn eis ausgemaach um fënnef Auer am Appartement ze treffen. Bis dohin këmmert jidderee vun eis ëm sech selwer. Ech sinn an e Pub op Charing Cross Road gaangen. Et gouf en bëssen Niwwel. Net ganz Niwwel, mee éischter eng Zort décke Keelt. Déi heelen Wonn op menger Schëller huet verletzt. Ech hu mech gefrot, firwat d'Leit et gär hunn, géigesäiteg sou vill ze verletzen, wann Péng tatsächlech existéiert.
  
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  
  Um Véierel fir dräi sinn ech an de Pub ukomm. Pünktlech fir mech drun z'erënneren, datt d'Zäit no dräi Auer war. D'Briten drénken net während dem Dag. Dofir, op d'mannst dem Roscoe no, kënnen d'Englänner net trauen. Ech hunn e Béier bestallt an duerch d'Zeitung geblitt.
  
  
  Et war e klengt Stéck Neiegkeeten aus den USA op der Säit zéng vun der London Times. Et huet sech erausgestallt datt d'Senatoren Bale a Croft Affer vun engem Helikopter Crash waren, während d'Effekter vum Hurrikan Carla gepréift hunn. Op d'mannst hunn se geduecht. Den Helikopter an de Pilot ware vermësst an d'Enquête gouf wéinst dem Hurrikan Dora verspéit.
  
  
  Also, et gi sechs vun hinnen. Morton, Saybrook, Lyndale, Cranston, an elo Nail and Croft. Ech kéint dem Washington seng Akrobatik virstellen. Privat Gespréich iwwer Attentater a Verschwörung. Encouragéierend Aussoe vun der Regierung. Mëttlerweil sinn am Hawke sengem Büro topgeheim Verhandlunge stattfonnt. Wéi kënne mir Sécherheetsmoossnamen huelen ouni verbreet Panik ze verursaachen?
  
  
  Ech hu mech gefrot wéi - wann den Hawke et gemaach huet - hien de Klonfall géif handhaben. Bis elo gouf et keng iwwerzeegend Beweiser fir d'Theorie. A wann hien iwwerhaapt e bëssen geneigt wier eis Theorie ze akzeptéieren, hätt ech nach eng Zäit net mat him begéint. Ouni Zweifel ware schonn Klonen am Land. Awer wéi kënnt Dir se op déi gewënschte Lëscht setzen wann Dir net wësst wéivill Exemplare vun der selwechter Persoun ronderëm sinn?
  
  
  Mee natierlech war dat dem Hawk säi Problem. Wärend ech mäin eegene Problem hat. Meng Aufgab war d'Zuchtplaz vun dëse Klonen ze fannen, egal wou se waren. Killt d'Original an zerstéiert d'Kopie. Probéiert och erauszefannen wéi vill - wann et nach e puer vun hinnen sinn - fräi mat Uerderen ëmbréngen. Wann ech dat gemaach hätt a laang genuch gelieft fir d'Geschicht ze erzielen, hätt Washington vläicht e komplette Shutdown ugefaang. Op d'mannst wann ech laang genuch liewen.
  
  
  Et ass alles a Kreeser geplënnert an ass dunn zréck bei mech komm. Washington huet op meng éischt Beweegung gewaart. An ech waarden op dem Chen-li seng éischt Beweegung. An da kënnt e Moment, un deen Dir iwwerhaapt net nodenke sollt: wat wann dës Chen-li guer net bewegt? Wat wann hien just verstoppt sëtzt, während d'Senatoren ëmmer manner ginn?
  
  
  D'Klack huet ugefaang ze klingelen. D'Meedchen hannert der Bar sot mir et wier Feierowend. Ech bezuelt a lénks.
  
  
  Heiansdo frot Dir Iech ob mir Deel vun engem risege Schachspill sinn. D'Big Hand kënnt a bragt datt se Iech iergendwou setzen wou Dir ni wollt sinn. Et gesäit aus wéi eng ganz zoufälleg Bewegung. mee schlussendlech stellt sech eraus datt dëst de leschte Schrëtt vum ganze Spill war.
  
  
  Ech sinn e kuerze Spazéiergang gaang. Zillos, mengen ech. Laanscht Bond Street. Zu enger gudder Zäit hunn ech mech zu Burlington Arcade fonnt, eng schmuel, laang Galerie vu Geschäfter. Ech hunn den Hals gekräizt, wéi all déi aner, fir op d'Fändel-dekoréiert Plafong vun der Galerie ze kucken. Ech hunn d'Geschäftsfenster mat Hiemer a Kameraen an d'Fënstere mat chinesesche Figuren gekuckt.
  
  
  Ech hunn en Ëmwee gemaach wéi e Virginia Mann eng Foto vu senger Fra gemaach huet.
  
  
  Dunn hunn ech en Zoufall begéint.
  
  
  Meng éischt Reaktioun war ewechzekréien fir datt hien mech net géif gesinn; kuckt Äert Gesiicht an der Reflexioun vun enger Buttekfenster. Awer dunn hunn ech gemierkt datt hien mech schliisslech net erkennt. Ech kannt säi Gesiicht bal sou gutt wéi mäin. Ech hat him schonn zweemol begéint. Ech hunn hien schonn eng Kéier ëmbruecht. Awer net an dësem Kierper. Chen-li war iergendwou am Land. Den Hung Luo war an der Häll, an ech hunn net geduecht datt de Lao Zeng elo akafe géif. Dëst Gesiicht gehéiert engem aneren. Datselwecht breet, haart Gesiicht. Déi selwecht flaach, onfrëndlech Ausdrock. Déi selwecht perfekt plazéiert Warz.
  
  
  En anere Klon.
  
  
  Ech sinn him mat enger geleeëntlecher, roueger Gaang gefollegt. Tube op Piccadilly, zréck op Russell Square.
  
  
  Et war geféierlech him esou no ze verfollegen. Awer et ginn e puer Risiken déi Dir musst huelen. Ausserdeem ass hien gaang wéi e Mann, deen keng Probleemer erwaart huet. Hien huet seng Verfolger net gekuckt an huet sech net ëmgedréit. Fazit: Multiple Choix. Oder hie wousst net, datt hie verfollegt gouf; oder hie wousst a féiert mech an eng Fal.
  
  
  Ech sinn him e puer méi Block gefollegt bis de Klon an e roude Mauerhaus verschwonnen ass. D'Dier war nummeréiert 43, an e Bronze Nummplack huet déi irrelevant Informatioun bäigefüügt: "The Featherstone Society" mat der irrelevanten Notiz: "Gegrënnt 1917." Wat d'Häll war dës Featherstone Society? Déi nächst Saach, déi ech hu misse maachen, war et erauszefannen.
  
  
  Et war e makrobiotesche Restaurant iwwer der Strooss. Op eemol hat ech e groussen Appetit fir gesond Iessen.
  
  
  Ech hunn en Dësch mat Vue op d'Strooss geholl; den Kelner, deen an esou Ëmgéigend net esou gesond ausgesinn huet, wéi ee kéint mengen, huet e puer Kréichelen ofgeknäppt an mir e Menü iwwerreecht. Ech hat e Choix: Sonneblummen Sorbet (geschnitten Joghurt mat Somen) oder eng Lëscht vun ëmmer méi déidleche Koncoctions. Spinat Jus, Kabes Soufflé. Ech hu mech op enger Karaff Bio-Limonade néiergelooss, gefrot wéi eng Uergel se et fäerdeg bruecht hunn et ze maachen.
  
  
  E Paar vu Staang-wielding Witfraen hunn e schmerzhafte Sortie vun der Featherstone Society gemaach.
  
  
  E lëschtegen Teenager an engem T-Shirt an Jeans huet den Dësch nieft mir geholl an eng Sonneblummen bestallt. Si huet mech ugekuckt wéi kleng Meedercher kucken.
  
  
  Eng Fra koum mat vill Päck era. Si hat en iwwerdriwwe rouden Hutt um Kapp a bal ostentatious Falten. Am Ufank hunn ech geduecht datt si mat sech selwer schwätzt. Mee ech war falsch. Si huet mat hirem Täsch geschwat. "Okay," sot si, "a bleift roueg roueg."
  
  
  Si war absolut Recht doriwwer. Eng Akafssack mat engem Mond deen ze grouss ass KANN ganz lästeg sinn.
  
  
  Si huet sech um Dësch nieft mir gesat an huet hir flauscheg brong Kaape ofgeholl. Si war no bei uechtzeg, awer nach ëmmer gekleet am Aklang mat hiren Teenager. Si war eng Zort Teenager Meedchen. Pärel Kette a Musky Parfum.
  
  
  "Sëtzt," sot si zu der Täsch. Si huet sech ëmgedréit an huet mir en entschëllegt Laachen. "Ech verstinn net firwat se hien net an d'Restaurante loossen. Si soen et huet mat Noutheet oder soss eppes ze dinn. Awer hien ass ganz schéin. Si huet an hir Täsch gekuckt. - Ass dat net richteg, Schatz?
  
  
  Sweetie war e sechs Pound Yorkshire Terrier. Och bekannt als Roger. Zoufälleg gefällt mir all déi kleng, japfen Hënn guer net, an e puer dovunner muss iwwer d'Gesiicht geschriwwe sinn. - Ech hoffen Dir hutt keng Angscht virun Hënn.
  
  
  Ech hunn hir gesot datt ech keng Angscht virun Hënn hunn.
  
  
  Oh gutt.' Si huet gelaacht an meng Hand geklappt. "Well de Roger net eng Méck verletzt."
  
  
  Ech hu mech haart gefrot, wéinst senger Héicht, ob eng Méck him géif verletzen. Si huet en héije Laachen erausginn a souz flirtatiously méi no.
  
  
  Hiren Numm war Miss Mabel. Si huet an dësem Quartier fir méi wéi fofzeg Joer an engem Haus gelieft, dat si bescheiden als zimlech luxuriéis beschriwwen huet. - An, loosst eis soen ... e Kaddo vun, loosse mer soen ... e Frënd. D'Miss Mabel wollt mir wëssen datt si tatsächlech Sex hat. Ech hunn d'Miss Maybelle gesot datt ech net iwwerrascht war.
  
  
  Dëst huet mir e puer Punkten verdéngt an d'Gespréich huet eng definitiv Richtung geholl. Ech hunn hir gesot datt ech souz an op e Frënd waarden, deen de Moment d'Featherstone Society besicht.
  
  
  "Mmm," sot si. - An du wollts net dohinner goen. Gleefs du net un dës Saachen? †
  
  
  Ech hunn hir gesot datt ech net vill doriwwer wousst.
  
  
  "Keen weess iwwer Geeschter, Här Stewart." Mir musse just unerkennen datt se do sinn."
  
  
  Esou. D'Featherstone Society erlaabt Iech mat den Doudegen ze schwätzen.
  
  
  Ech hu mech gefrot ob dëse Klon d'Senatore verhéiert.
  
  
  Ech hunn hatt gefrot ob hatt jeemools do gewiescht wier a si huet geschnorchelt.
  
  
  "Ha. Nee, et ass onwahrscheinlech. Den John Featherstone huet mech 1920 verflucht. Verdammt, stellt Iech vir. Hien huet gesot datt ech e Brawler wier, fir et mild ze soen. Oh, hie war e Liebhaber vun Anstännegkeet, e richtege Fanatiker. Si huet op de Kapp mat hirem Zeigefanger getippt, dee mat enger Sammlung vun Diamanten Réng gefonkelt huet. Erënnerungen un engem vergaangene Skandal.
  
  
  "Ma, wann Dir mech freet," sot si roueg a mengem Ouer, "et ass net eng eenzeg Läich an dësem Haus wäert iwwer schwätzen." Dout oder lieweg, Dir musst en Engel sinn fir an dëst Haus anzeginn. An Engelen, léif, sinn extrem langweileg. Si huet gemaach wat Dir e béise Wink nennt.
  
  
  De Kelner huet hir e Soda reich an Vitaminen bruecht. Si huet e Schlupp geholl an e Gesiicht vun Eele gemaach. Dëse Getränk ass ganz gutt fir Iech.
  
  
  Wat hunn ech erëm gesot? Oh jo, gutt, wéi hie gestuerwen ass, huet seng Duechter iwwerholl. Gutt, vu Komeschheet schwätzt ... Alice Featherstone, léif Madame, d'Juffin Mabel huet d'Lëpsen desapprobéiert. "D'Jongfra ze laang ze spillen ass ni eng gutt Saach."
  
  
  Ech hunn dem Miss Mabel seng psychosexuell Theorien ignoréiert. "Wat mengs du mat dësem Nonsens?"
  
  
  Ma, Blödsinn. "Oh, Touve" oder "Wauve." Sou eppes. Ech weess net genau. Wann Dir mech freet, Schatz, et ass wéinst deem Chinesesch Iessen, dat si als Kand giess huet. Si iessen déi schrecklechst Saachen, Dir wësst. Ech mengen et betraff hirem Gehir.
  
  
  Ech hu vill vu genuch Leit iwwer d'Jore geléiert fir ze wëssen datt een alles muss nolauschteren. Vun hirer Liiblingstheorie fir Teppech bis zu enger step-by-step Replikatioun vun hirem beschte Golfspill. Jidderee wëll héieren. A wann Dir bereet sidd op Saachen ze lauschteren, déi keen anere wëll héieren, ass et eng gutt Chance, datt se Iech Saachen soen, déi keen aneren wäert. Also fir d'Léift vun der Welt hätt ech hatt net ënnerbrach wann ech net en Aa op d'Strooss gehalen hätt. Wat ech do gesinn hunn, sot mir, datt ech den Haaptpräis gewannen kéint.
  
  
  Ech entschëllegt a sinn op den Telefon. Ech hunn hien am Härenzëmmer fonnt an hunn d'Nummer geruff. Mace hat keng Neiegkeeten.
  
  
  Ech schreiwen op Band.
  
  
  De Klon hat just Sall verlooss 43. Hien ass an den Eck gaang fir e Bréif ze schécken. Ausser et war net dee selwechte Klon deen ech hei gejot hunn. Ausser hien hätt sech an der leschter hallef Stonn gekleet an gehumpelt. Natierlech war et méiglech. Mee ech hunn et net gegleeft. Mäi Klon huet ze zouversiichtlech ausgesinn fir mat enger Verkleedung ze stéieren. A wann et een anere gewiescht wier, wier ech mat eppes méi grousst konfrontéiert. Dëst ass eng Kloningsstatioun.
  
  
  Et war zéng Minutten op véier. Ech hunn e Message fir Roscoe hannerlooss. Ech sot him hei ze kommen an en Aa op déi nächst Klon halen. Bis dohin sëtzen ech hei a kucken. Ech kucken ob nach een erakënnt.
  
  
  D'Miss Mabel huet erëm mam Roger geschwat. Ech hu gefrot ob ech meng nächst Äntwert ouni Virliesung iwwer Liewensmëttelchemie kéint kréien. Ech hunn eng Chance geholl. "Firwat ass d'Alice Featherstone opgewuess mat Chinesesch Iessen?"
  
  
  Miss Maybelle schéngt et eng domm Fro ze denken. Gutt, léif. Wat soss iessen d'Chinesen?
  
  
  Just eng zweet. "Du mengs datt d'Featherstones Chinesesch sinn?"
  
  
  "Ma," si weist op mech mat hirer Hand. 'Net wierklech. Awer erëm, net ganz richteg.
  
  
  Kuerz gesot, den Old John war en Téiexporteur. Hie gelieft a China fir vill Joren. Awer mat der Revolutioun vun 1912 gouf et fir d'Western kloer datt si net méi wëllkomm waren. Säin Dossier gouf konfiskéiert. Si hunn seng Fra ëmbruecht. An de John ass zréck op London mat senger klenger Duechter.
  
  
  A mat engem Virléift fir Mystik.
  
  
  Hien huet behaapt datt hien all Dag mat senger Fra geschwat huet. An hien huet et fäerdeg bruecht vill al Aristokraten ze iwwerzeegen datt hien hire "Kontakt mat den Doudegen" kéint sinn. Si hunn him gehollef an d'Featherstone Society gegrënnt. Dat war praktesch alles wat d'Miss Mabel doriwwer wousst. Ausser datt den John a seng Duechter Alice als Eremit gelieft hunn. Nëmmen vun Zäit zu Zäit eraus ze goen fir e Fluch op déi manner pur Häerz ze setzen.
  
  
  Si huet hir Geschicht op Zäit fäerdeg. Net mol eng Sekonn ass vergaang ier si an hir Täsch gekuckt huet. "Roger!" hien huet hatt gebass. 'Schlechten Hond.'
  
  
  Si entschëllegt a lénks.
  
  
  Et war 4:30 wéi de Roscoe opgetaucht ass. Hien huet en Dësch um aneren Enn vum Raum geholl a wéi hien laanschtgaang ass, huet hien eng Notiz op mäi Schouss gefall: "Et ass eng Hannerdier an der Gaass."
  
  
  Et huet ugefaang ze reenen soubal ech de Restaurant verlooss hunn. Ech hunn ënner dem Deckel vun der Entrée gestoppt an hunn d'Fënster iwwer d'Strooss gekuckt. Eng Fra vu ronn siechzeg an engem schwaarze Seidekleed war um Windowsill geknéit a kuckt eraus.
  
  
  Duerch de Reen hunn ech hir Stëmm héieren. - Oh, Seel. Hie sot. "Och Seel. Wow.'
  
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  
  
  Et war eng schmuel cobblestone Gaass, déi laanscht de Block gelaf ass. Op e puer Plazen war et e bësse méi breet, wou fréier Entréeën fir eng Zort Stall oder kleng Kette waren. Et ass an engem Tunnel ongeféier zwielef Meter laang opgehalen. An dunn gouf et eng Säitestrooss.
  
  
  Nummer 43 war e Véierstäckeg Villa. Et gouf keng Feierauswee, mee et war eng Hannerdier.
  
  
  Dier opgemaach.
  
  
  An do stoung mäin éischte Klon. Hien huet mech och gesinn an huet mech e kuerze froende Bléck. De Look "Ech hunn dech nach net gesinn".
  
  
  Wann Dir Zweifel hutt, sollt Dir improviséieren. Ech sinn op hien gaang a laachen. Sorry, mee ech sichen dem Marsden säin Haus. Ech hunn dem Roscoe seng Notiz aus menger Täsch gezunn a gemaach wéi wann ech se studéiert hunn. Hei steet et, et soll d’Hausnummer véieranzwanzeg sinn, awer,” hunn ech d’Schëllerzéiung gezunn, “et gëtt guer keng véierzeg véierzeg.”
  
  
  Hien huet op mech Säit gekuckt. 'Ech wees net. Awer op d'mannst fannt Dir hien net an der Gaass." Dëst war déi éischte Kéier, datt ech mat engem Klon geschwat hunn. Ech hunn anerer héieren schwätzen, awer net mat mir. Elo huet et mech erstaunt. Si hunn all perfekt Englesch geschwat ouni Akzent. Amerikanesch Englesch Akzent Si goufen virsiichteg trainéiert.
  
  
  "Nolauschtert," sot ech, "vläicht kann ech Ären Telefon benotzen." Ech hunn dem Marsden seng Nummer...“ Ech hunn erëm mam Roscoe sengem Notiz gespillt.
  
  
  Hien huet de Kapp gerëselt. "Et ass falsch."
  
  
  "Oh," sot ech. "Ma, merci."
  
  
  Ech hat keng aner Wiel wéi d'Gaass ze verloossen. De Reen huet elo méi haart gefall. Et huet den Trëttoir getraff an huet haart am schmuele Passage geklomm. D'Plaz war ominös. D'Gaass ass däischter. De Reen ass däischter. Schnéi duerch plötzlechen Reen. Ech hunn mäi Halsband opgedréit.
  
  
  Et war net wat ech gesinn oder héieren hunn. Et war just Instinkt.
  
  
  Ech sinn opgehalen fir eng Zigarette opzemaachen. Hien huet genee ee Schrëtt vu mir ewech gestoppt.
  
  
  Ech hunn mech net ëmgedréit. Ech hunn de Stiletto an meng Handfläch rutschen gelooss a si weider op de Wee gaang. Ech hunn dem Tara seng Wierder erëm héieren: "E Klon vun engem Éischtklasses Attentäter," sot si, "soll en Éischtklassegen Attentäter sinn."
  
  
  Gutt. Also gouf ech gefollegt. Tëscht dem Echo vu menge eegene Schrëtt an dem Trommel vum Reen konnt ech en aneren Toun erkennen.
  
  
  Den Tunnel war virun mir. Ech sinn den Tunnel erakomm. Do war et méi däischter. Ech hunn mech an de Schied vun der Mauer gedréckt an zréck an d'Gaass gekuckt.
  
  
  Näischt.
  
  
  An trotzdem... Ech hat et net virgestallt. D'Hoer um Hals stinn aus engem Grond op.
  
  
  Deen eenzegen Toun deen héieren konnt war de Klang vum Reen. Eng roueg Kugel ass aus néierens geflunn. Si huet de Steen Mauer getraff. Ech hu mech gekackt an hunn mäi Messer fir d'Wilhelmina ersat. Just am Fall. Ech hat net erwaart hien ëmzebréngen. Ech wollt e puer Äntwerten aus him kréien. Op dëser Etapp vum Fall wäert en aneren dout Klon zu engem aneren Doudegen féieren.
  
  
  Ech sinn an d'Schatt gekropt an hunn mäi Mantel ofgeholl. Ech hunn et un engem Steen an der Mauer hänke gelooss. D'Kugel huet laanscht mech geflüstert an huet mäi Mantel geschloen... Op mengem Bauch hunn ech ugefaang aus dem Tunnel eraus ze kräischen, an d'Richtung aus där d'Kugel koumen.
  
  
  D'Tatsaach ass datt hien net gewinnt ass ze vermëssen. Hien huet déi stierwend Kläng vu sengem Affer erwaart - "fuh" oder "argh". D'Stille huet him op d'Nerven gefall, wann en hat. Hie koum aus der Verstoppt soubal ech den Tunnelentrée erreecht hunn. Ech hunn méi niddereg geschoss an hien mat der Pistoul an d'Hand geschloen. Net an d'Hand selwer, mee an d'Waff, déi op de Buedem gefall ass. Ech sprangen an attackéiert. De Moment wou hien no seng Waff erreecht huet, hunn ech se vun him ewech gehäit. Et war schwéier géint hien ze kämpfen. Hie war gutt. Hie wousst all Trick ech wousst. Hien hat e Messer. Just esou war et do a riicht op mäin Häerz. Ech hunn säi Handgelenk gegraff a konnt d'Bewegung stoppen. Awer net laang. Hien huet de Knéi opgehuewen a mech bal geschloen, wou et ganz lästeg war. Ech hunn mech ëmgedréit an mech liicht no vir gebonnen an hien huet mech an de Bauch geschloen.
  
  
  De Schlag huet mech vu de Féiss geschloen an d'Messer huet mech bal getraff. Ech erwächen. D'Spëtzt vu mengem Kapp huet hien op de Kinn mat engem haarden Zännstéck geschloen. Dëst huet seng Intentiounen frustréiert. Hien huet seng Messerhand e Karateschnëtt ginn an huet se erausgeschloen, d'Waff stoung direkt tëscht de Boulder, tippt erof. Ech hunn weider säi Handgelenk gehalen an hien op säi Réck gerullt. Hien huet probéiert mat engem Judo Beweegung aus dem Halt ze kommen, mee ech war scho bereet op seng Beweegung. Hien ass gerutscht an op déi naass Steng gefall. Ech hunn dat dréchent Knascht vu Schanken héieren. Hie louch do iwwerrascht no uewen. Seng Been waren ënner gestoppt, hie war nach ëmmer bewosst an huet keng Péng gefillt. De Schock huet all dës Gefiller einfach ausgeschalt. Vläicht ware seng Been permanent behënnert. "Okay," sot ech. 'Ech weess wien Dir sidd. Ech wëll e puer Detailer vun Iech héieren. Wéivill vun iech sinn do?
  
  
  Hien huet seng Aen zougemaach an arrogant gelaacht.
  
  
  "E ganze Koup." "Ze vill fir eis ze stoppen."
  
  
  Wou ass Är Basis?
  
  
  Dat Laachen erëm. 'Wäit. Op enger Plaz wou Dir eis ni wäert fannen.
  
  
  Ech hunn d'Waff op hien geriicht. 'Géi. Mir fänken vun Null un. An ech brauch keng Äntwerten wéi "vill" a "wäit". Ech wëll Äntwerten wéi vill a wou. Also maach weider.
  
  
  Säi Gesiicht war roueg.
  
  
  "Soss schéiss du mech?"
  
  
  Hien huet de Kapp gerëselt. "Et gëtt keen Ënnerscheed tëscht Doud a Liewen. Dir Westerner verstinn net. Ech kéint net. Also ech sinn schon dout.
  
  
  Dir hutt wéineg Gefore lénks wann déi lescht Bedrohung esou eng Äntwert kritt. Et war en Dout Enn. Ech hunn och gescheitert. Awer dann, wann ech net konnt kréien wat ech wollt, konnt ech ëmmer probéieren Bestätegung ze kréien vun deem wat ech geduecht hunn ech ze wëssen.
  
  
  "Awer Dir denkt datt anerer et fäerdeg bréngen." Datt Dir fäeg sidd all honnert Senatoren ëmzebréngen?
  
  
  Mir mussen se net all ëmbréngen. Genuch fir se all zum Doud Angscht ze maachen. Fir eng Spaltung an Ärer Regierung ze verursaachen. Ären ... Kongress, wéi Dir et nennt. Da kontaktéiere mir Äre President, an alles geschitt wéi mir wëllen.
  
  
  Elo war et mäin Tour e bësse Veruechtung ze weisen. - Et schéngt, datt Dir eppes vergiess hutt. Dëse President huet Bodyguards an e relativ enke Sécherheetssystem.
  
  
  Hien huet de Kapp gerëselt. - Et schéngt, datt Dir eppes vergiess hutt. Dës Zort vu Sécherheetssystem gouf virdru ëmgaang. An ausserdeem wäerte mir hien net ëmbréngen. Mir wëlle just säi Gehir ze kontrolléieren.
  
  
  Dofir ass dëst hire Masterplang. Paralyséiert de Kongress a maacht de President Är Marionett. Mam Kongress am Chaos wäert den aktuelle Service onlimitéiert Kraaft hunn. A CAN wäert komplett Kontroll iwwer dëst hunn. Et war net esou onméiglech wéi et schéngt. Bodyguards schützen nëmme vu Kugelen. An net géint en Omelett voller Geescht-verännerend Drogen. Oder géint Aspirin dat net Aspirin ass. Dat war alles wat se gebraucht hunn. Si soen datt de Rasputin den Zar a senger Muecht hat. Awer haut musst Dir net emol Rasputin fir dëst sinn. Dir musst just en Drogen Guy sinn. D'Kinneke vum Mëttelalter haten hiren eegene Goût. D'Leit schmaachen Iessen a Gedrénks fir sécherzestellen datt se net vergëft sinn. Et war Aarbecht. Mä dat ass elo net de Fall. Dofir sinn déi aktuell Herrscher verdeedegt. Dem CAN säi Plang war verréckt. Awer et war net sou verréckt.
  
  
  De Klon huet d'Bewosstsinn verluer. Oder sou huet et ausgesinn. Et war wéineg lénks fir mech ze maachen. Ech krut op alle Fall keng méi Informatioun. Awer eng Saach war kloer: hien huet misse stierwen. Oder déi ganz KAN Clique kënnt no eis.
  
  
  Ech hunn de onbeweegleche Kierper gekuckt. Ech geduecht fir eng Minutt. Ech hu geduecht iwwer de beschte Wee fir hien ze stierwen. Ech sinn fortgaang. Ech sinn zréck an den Tunnel gaang an hunn mäi Mantel an de Stiletto opgeholl, deen ech erofgelooss hat. Vun do aus sinn ech d'Strooss erof gaang.
  
  
  Alles wat ech héieren hunn war e schwaache Klang. Natierlech war hien net onbewosst. Hien huet sech ëmgedréit an d'Waff opgehuewen.
  
  
  An hien huet sech selwer an d'Ae geschoss.
  
  
  Éischt Klass Mord.
  
  
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  
  
  Dem Lyric Theater säin "Tell Your Mother" war, wéi versprach, "zimmlech witzeg wann Dir esou eppes gär huet." Déi schlecht Saach ass datt ech et wahrscheinlech net kucken. Déi eenzeg interessant Saach war d'Meedchen, déi aus hire Kleeder erauskënnt. Janice Venus. Ech erënnere mech un hir aus den Deeg wou hirem Numm Janice Wood war.
  
  
  D'Janice Venus war eng blond Gëttin mat, wéi och ëmmer hiren Numm, eng schéin Figur. Si war e waarme Begleeder op enger Rees an d'Riviera viru fënnef Joer wahrscheinlech. Mir sinn als Frënn getrennt. Mäi Geschäft an hir Zukunft goufe vum affablen a räiche Grof Hoppup gerett. Hien huet mech e puer Informatiounen iwwert Diamanten Smuggler, an Janice huet mech eng Rëtsch vun Diamanten. Wéi ech se fir d'lescht zu Nice gesinn hunn, si si bestuet.
  
  
  Esou wéi et elo ausgesinn hätt, hätt et e bëssen anescht kënne ginn. An enger Paus hunn ech ugeruff an en opgeholl Message vum Mace kritt. Vun deem, wat hien duerch säin Teleskop gesammelt huet, louch d'Geheimnis vun engem gudde Porridge am Haferflocken.
  
  
  Dat ass alles wat se elo haten.
  
  
  De Roscoe huet ugekënnegt datt hien dräi Klonen gezielt huet. Een huet am Addison Hotel giess; een war nach ëmmer bei Featherstone, an déi drëtt war deemools am Old Vic, de Sir Laurence Olivier spillt Hamlet. Ech hunn e Message hannerlooss "Sot deng Mamm", wat zimlech witzeg war wann Dir an esou Saachen sidd.
  
  
  Ech sinn just an der Zäit zréckkomm fir den zweeten Akt unzefänken. D'Luuchte ware schonn ausgaangen, an d'Tara huet mech missen op mäi Sëtz wénken. Den Orchester huet eng zweete Kéier opgetrueden.
  
  
  'Neiegkeeten?' - huet si geflüstert gefrot.
  
  
  'Jo. Et ginn dräi.'
  
  
  "Ginn et dräi vun hinnen? Oder dräi méi?
  
  
  'Jo.'
  
  
  Si huet gestoppt. - Also, nëmmen siwen.
  
  
  'Jo.' Ech hunn geknackt. 'Nach ëmmer.'
  
  
  Den Orchester huet e Lidd gespillt dat Janice gesongen huet. "Dëst Meedchen," sot d'Tara, "hues du hatt kennt, oder waren et Zeeche vu Léift op den éischte Bléck?"
  
  
  Ech wousst net datt ech dës Symptomer haten. "Ech kannt hatt scho," sot ech. 'Virun e puer Joer. Léift Meedchen. Näischt méi.'
  
  
  Tara huet eng Wenkbrau opgehuewen. "Ma, si gesäit net méi aus wéi e Meedchen."
  
  
  Si war wahrscheinlech Recht doriwwer. Dem Janice seng Miessunge waren elo 90-60-90.
  
  
  "Mir ware just Frënn," sot ech. "Éierlech".
  
  
  Tara huet mech ugekuckt. - Sot Ärer Mamm.
  
  
  No der Show si mir hannert d'Bühn gaangen. Janice war waarm. Tara war genial. Janice huet eis hir nei Léift agefouert, Mickey. Tara opgedaucht. Déi véier vun eis sinn iergendwou gaang fir Béier ze drénken.
  
  
  Am Taxi heem huet d'Tara gesot: "Du hues Recht, si ass e schéint Meedchen. A si huet zimlech schaarf bäigefüügt: "Näischt méi."
  
  
  Et gi verschidde Weeër fir erauszefannen ob iergendeen Är Dier geäntwert huet wärend Dir fort war.
  
  
  Leider kennt jiddereen dës Manéieren.
  
  
  Besonnesch déi Leit, déi probéieren d'Dier fir Iech opzemaachen an Ärer Verontreiung.
  
  
  Dank Ian Fleming sinn dës Multi-Hoer Fallen wäit bekannt ginn. An all erfuerene Agent weess wéi dat ze maachen. An aner Spioun Schrëftsteller hunn aner gutt Tricken ausgesat. Dem Geheimagent säin Trick ass datt seng Taktik geheim bleift. Haut, fir de Präis vun engem Paperback Buch, ass all Kand d'Spëtzt Bild vum Carter.
  
  
  Gutt, de Carter ass méi lëschteg.
  
  
  A wann Dir heiansdo mengt, datt ech eng gutt Saach wäert ruinéieren andeems Dir et fir dës puer Gulden ofginn, denkt nach eng Kéier. De Punkt ass datt een meng Köder geholl huet. Wéi mir an d'Appartement zréckkoum, hunn ech gemierkt datt een do war. Oder et war nach ëmmer. Ech hunn d'Tara gemierkt fir erëm eraus ze kommen an op mäi Signal ze waarden. Ech hunn d'Waff gegraff an hunn meng eege Schloss mat engem Masterschlëssel opgemaach. E mëlle Klick amplaz vun der Kakophonie vu Kläng vun engem klingende Set vu Schlësselen. Et war däischter dobannen. An et war roueg. Dës ganz haart Rou verursaacht vun engem probéiert net do ze sinn. Ech hunn d'Wilhelmina fest an d'Hand gedréckt an ugefaang virsiichteg ronderëm d'Wunneng ze goen. Zëmmer fir Zëmmer. Duerch déi cluttered Stuff, den Iesszëmmer, a schliisslech de Stuff, wënscht dem Roscoe säi Frënd hir Kaz ewechgeholl ier se fortgaang ass, well d'Kaz un meng Fersen geknuppt huet.
  
  
  Gutt. Also huet eise Gaascht an der Schlofkummer gewaart oder sech an der Dusch verstoppt. Oder hien ass scho laang net méi do.
  
  
  Ech gestoppt an der Schlofkummer. Et war een do. Ech héieren hien otmen. Meng nächst Schrëtt war e Meeschterstéck vun Koordinatioun. An enger Bewegung hunn ech d'Dier opgemaach, d'Luucht ageschalt an d'Ziel geholl.
  
  
  Hie sprang aus dem Bett wéi Brout aus engem Toaster. Jesus, Nick. Ass dat Äre Wee Moie Moien ze soen?
  
  
  Ech hunn d'Waff erofgesat an de Kapp gerëselt. - Neen, Roscoe. Awer et ass e verdammt gudde Wee fir mat enger Kugel Hallo ze soen, du verdammt Bitch. Wësst Dir datt ech dech ëmbrénge kéint?
  
  
  Hien huet seng Hoer zréck gebastelt a gejaut. Dunn huet hien säi Kinn kraazt, op mech gekuckt. "Dir Amerikaner sinn all esou," sot hien. Lauschtert. Dëst ass menger Frëndin Appartement, nee? Dofir wëll ech net mat Iech schwätzen. Also hunn ech de Schlëssel. Also sinn ech eran gaang. Also wéi soll ech wëssen datt Dir kommt?
  
  
  Roscoe ... - Ech hunn mech um Bett vum Bett gesat, - ... wat dës Methode vun Ärer Aarbecht ugeet ... †
  
  
  Hien huet seng Hand opgehuewen. "Priedegt net. Nick. Wann ech glift.' Hien huet eng Zigarett opgeléist an ech hunn gesinn datt d'Flam liicht gerëselt huet. - Wou ass d'Tara?
  
  
  Ech sinn op d'Fënster gaang an hunn hir en Zeechen ginn.
  
  
  Keng Priedegt, Roscoe. Wuert.'
  
  
  Hien huet gesucht. 'Wuert?'
  
  
  A.'
  
  
  "Feier".
  
  
  Dëst ass d'Wuert.
  
  
  Ech hunn meng Zigarett op den Hënner vun der Pistoul geklappt. "Et ass meng Aarbecht, Roscoe, ech sinn am Brand." Dir sidd e Schied. Ech schéissen. Dat heescht, datt et vill Leit ronderëm lafen, déi plangen mech ze schéissen. An dann, wann ech net op menger Wuecht bleiwen, wäerten se geléngen.
  
  
  Bang bang an ech sinn dout. Verstoen?
  
  
  Hien huet geknackt a gelaacht. "Falsch," sot ech. 'Et ass net witzeg. Dëst ass verdammt sérieux. Ech mengen Dir sidd e Genie, Roscoe, awer ech mengen, Dir sidd iwwerzeegend. An der Iwwersetzung heescht et datt Dir indifferent gëtt. An dëst ass e ganz gudde Wee fir ze stierwen.
  
  
  Ass et kloer? Hien huet geknackt. An hien huet net gelaacht.
  
  
  Ech hu missen ophalen. Mee wéi all Priedeger stoung ech ze laang a mengem Priedegtstull an hunn him nëmmen ee moralesche Schlag ginn, vun deem hien net konnt erholen.
  
  
  Roscoe huet d'Schëller gezunn. "Okay," sot hien. Ma, ech hunn dat alles schonn héieren. Awer haut den Owend ... Dir hutt e Stuerm an enger Téibecher erstallt. †
  
  
  D'Tara stoung an der Dier. "Also Dir wäert Téi drénken.
  
  
  Si huet gelaacht. Een oder zwee Läffelen?
  
  
  Roscoe lächelt zréck. "Dëse Frënd vun Iech huet säi Ruff verpasst."
  
  
  'Wéi?'
  
  
  "Creatioun vu militäresche Trainingsfilmer."
  
  
  Tara huet Téi gemaach.
  
  
  De Grond fir dem Roscoe säi Besuch war dem Featherstone seng Firma, an hie wollt wëssen, wat hien domat maache soll. Soll ech muer nach eng Kéier kucken oder wat? Jo, sot ech. "Weider kucken. Mir musse wëssen wéini dës Klonen ufänken ze handelen. Ze wéineg geschitt; Ech hunn et net gär. An der Tëschenzäit kucke mer mol méi no. Mol kucken ob mir erausfannen wat dobannen leeft. 'Hm. Ech weess et just nach net, Nick. Ech bezweifelen et.
  
  
  'Also?'
  
  
  - Also wat wäert Dir dann maachen?
  
  
  "Ech wäert d'Featherstone Society besichen fir meng léif spéider Tante Myrtle ze treffen.
  
  
  "Du mengs just eran kommen?" Just.'
  
  
  "Ma... ech kéint eran fléien, mee ech mengen dat wier ze flott, oder?
  
  
  Roscoe opgestan. "An Dir sidd deen, deen mir seet, net ze laachen." Sidd Dir all dës Manéier komm?
  
  
  Wann dëst e KAN Camp ass, sidd Dir geschrauft. Du hues e zimlech vertraut Gesiicht, Frënd. Dir sidd bal esou anonym wéi den Nixon um Demokratesche Caucus.
  
  
  "Ech hunn op Är Spezialeffekter Departement gezielt fir mir eng Mask ze ginn an eng passend Verkleedung géif hëllefen.
  
  
  Roscoe suckt. "Eis Spezialeffekter Departement," sot hien, "ass dout."
  
  
  'Gestuerwen?'
  
  
  "Ma, Dir gesitt ... et ass wierklech e bësse morbid ... Et war eng al Fra, déi fréier fir Ealing geschafft huet. Dir wësst, dëse Filmstudio. An ... bon ... si ass gestuerwen. Ech weess!' Hien huet mech ënnerbrach ier ech e Wuert soen konnt. Dëst ass lächerlech, dëst ass éierlech, dëst ass Kanneraarbecht an et ass onméiglech. Awer dëst, ech fäerten, ass just d'London Departement vun AX.
  
  
  Ech hunn him gefreet andeems ech näischt gesot hunn.
  
  
  Hie sot. = "Kann ech dohinner goen?"
  
  
  "Entschëllegt, Roscoe. Ech brauch dech méi dobaussen. Wann ee vun dëse Klonen an d'USA geet, heescht dat, datt en anere Senator an d'Morgue geet. Mir mussen erauszefannen wat dës Kärelen sinn.
  
  
  Hien huet seng Hänn an d'Loft geheit.
  
  
  'Dann ass et ok. Mir sinn zréck bei eisem Startpunkt. Dir gitt dohinner. Also ech kann Iech och elo froen. Wann Dir stierft, kann ech dës Krawatt huelen?
  
  
  Ech weess. Sief eescht. Awer eescht, wat proposéiere Dir?
  
  
  "Ech proposéieren," Tara huet eis ugekuckt, "Ech ginn dohinner."
  
  
  Nee, sot ech. 'Absolut net.'
  
  
  - Awer, Nick. †
  
  
  Nee.' Ech soot.
  
  
  'Awer ...'
  
  
  Da lauschtert keen hei op mech. Nee. Dëst ass d'Enn.'
  
  
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  
  Also Tara ass souwisou gaangen.
  
  
  Gutt, net genau Tara. Net d'Tara, de "curvy roude Kapp." Curvy Redheads sinn ze einfach op enger Strooss voller Leit ze gesinn, an ze einfach ze verfolgen. D'Fra, déi den nächsten Dag op der Nummer 41 an d'Receptioun komm ass, war eng al Déngschtmeedche mat enger Maus. Mat gro-brong Hoer, enger Hakennues an enger Täsch amplaz vun engem Kleed. Mir haten d'Kostüm, d'Perücke an d'Make-up dank Janice an Tell Your Mom. Wann d'Tara net spéitstens um 7 Auer an den Theater kënnt, kann d'Performance net weidergoen - d'Perücke an d'Nues hunn hir Mamm gehéiert.
  
  
  D'elektronesch Stëmm Recorder an Armbandswatch Kamera waren vun AX.
  
  
  De Bandrecorder war dee leschte Modell - e klenge Sony mat Batterien. der Gréisst vun enger Zigarettekëscht an esou verkleed, datt et och wéi eng Zigarettekëscht ausgesäit. Et war Toungedriwwen, wat bedeit datt et keng Rou opgeholl huet. Mat enger Geschwindegkeet vun 4,75 konnte mir ronn zwou Stonne kloer Toun ophuelen. Andeems hien de Volumeknäppchen ganz dréit, konnt hien aus enger Fra hir Portemonnaie ophuelen, grad wéi dem Tara. Grouss oppe Canvas Shopping Bag.
  
  
  Wann Dir jeemools gefrot hutt wéi eng verréckte Leit mat den Doudegen schwätzen, ass d'Äntwert räich verréckte Leit.
  
  
  Bibi Hodgson, zum Beispill. D'Tara ass um Wee op hatt gestouss (klickt). Gutt. Also ech weess wien hatt ass. Awer d'Tara seet datt, laut Vogue, dës Dame eng "Squatter" ass, en Titel deen Dir nëmme kritt wann Dir eng Tonn Suen op Schong a Rimmer ausginn hutt. Déi Zort Fra fir déi e bësse Geld ausginn heescht nach ëmmer en Dior Kleed. D'Madame Hodgson kritt hir Suen vum Här Hodgson. Mr. William A. Hodgson vun Hodgson d'Immobilien Agenten. An ech weess wien hien ass. Dem Hodgson seng Immobilienagenturen besëtzen d'Halschent vu Florida an e groussen Deel vun der Insel déi se Manhattan nennen.
  
  
  Et war och d'Madame Wentworth Frogg, déi ongeféier 45 Milliounen Dollar hat. D'Tara begéint hir ënnen am Empfangsberäich. Si huet och eng Foto vun der Réceptioun Beräich selwer. Victorian Sall mat roude Plüsch Canapéë a vill potted Palmen. D'Tara huet missen e Formulaire ausfëllen. E puer Froen iwwer säi perséinleche Liewen an d'Liewe vum Verstuerwenen. No der ofgeschloss Form, Här Louise Rigg vu St Louis, Missouri, besicht hir Tatta Myrtle Rigg. An der Rubrik "Grënn fir Besuch" huet d'Tara geschriwwen: "Fir Rot ze froen fir eng Ierfschaft z'investéieren." Si wousst net firwat si et geschriwwen huet. Si sot et ass just un hir geschitt.
  
  
  - Ass dat vill Suen, Léif? - huet d'Receptionist gefrot. An d'Tara huet geäntwert: "Sou grouss datt et mech Angscht mécht."
  
  
  D'Receptionist huet gelaacht
  
  
  En dënnen orientalesche Bouf huet si no uewen an e purpurroude Waardezëmmer voller Palmen gefouert. An hien huet hir gesot datt de Song Ping eng Versammlung arrangéiert. Song Ping kënnt an eng hallef Stonn bei hir. An der Tëschenzäit kéint si vläicht eng Zäitschrëft liesen. Vläicht eng Taass Téi? Hien ass verschwonnen an ass e Moment méi spéit zréck mat enger dampende Coupe. D'Tara huet et geholl an de Jong ass erëm verschwonnen.
  
  
  Si huet knapps eng Minutt oder zwou gewaart an huet dunn d'Dier opgemaach. Et war keen am Gank ze gesinn. Géint hannert der zouener Dier gouf eng gedronk Fra hir Laachen héieren. Vun der zweeter Dier koum e schwaache Gebrum. E Medium dee gekrasch huet wärend hien an eng Trance gefall ass. Déi drëtt a lescht Dier war "Privat" markéiert. Et gouf keen Toun vun do. D'Tara huet probéiert et opzemaachen. Et war gespaart.
  
  
  Aus hirer riseger Täsch huet si en Zännpick an e Plastikstreif erausgeholl. Si war net un dëser gewinnt a geschafft ineptly. Mee et waren keng Schrëtt op der Trap, a kee koum an déi aner zwee Zëmmeren. Endlech huet si d'Dier opgemaach.
  
  
  Si huet et hannert sech zougemaach an huet sech ëmgekuckt. Et war e klenge wäisse Raum. Et waren e puer Spullen, e klenge Frigo, en duebelen Uewen mat engem Kettel. Glas Vitrine hunn d'Maueren beliicht. Ee vun hinnen huet all Zorte Téi. gréngen Téi. Kamillen. Lapsang Souchong. Eng Sammlung vun Téibecher mat rosa a wäisse Blummen souzen ordentlech um Top Regal. Just wéi d'Coupe de Jong hir bruecht. An enger anerer Vitrine, um aneren Enn vum Raum, war eng Sammlung vu brong Fläschen. Jidderee enthält eng Aart vu granulärem Pulver. D'Etiketten hunn einfach "A", "B" oder "H" gesot. En anere Set vu Flaschen enthale Flëssegkeet, an um ënneschten Regal waren Hypodermesch Nadelen.
  
  
  D'Vitrine war gespaart.
  
  
  Et war eng gebrauchte Nadel am Spull. Tara huet et opgeholl. Et waren nach e puer Drëpsen Flëssegkeet dran. Si huet et virsiichteg an eng eidel Ampull injizéiert, déi an der Géigend läit. Si huet d'Ampullen geschnëtzt. De wëssenschaftleche Computer am Réck vun hirem Kapp ass duerch e puer dausend Punchkaarte gerannt an huet d'Äntwert a manner wéi enger Sekonn zréckginn. Si huet d'Ampulle an hir Täsch geluecht an ass bei d'Dier gaang.
  
  
  Stëmmen goufen am Gank héieren.
  
  
  Si huet gefruer.
  
  
  - Also, Miss Alice. Maach der keng Suergen. Näischt Schlecht wäert geschéien," et war eng männlech Stëmm. Mat engem héije nasal asiateschen Akzent. Hien huet geschwat wéi wann hie mat engem Kand schwätzt. All Silb gëtt getrennt betount. "Ausserdeem gëtt et kee Béisen, erënnere mech?"
  
  
  Alice geäntwert vague. 'Jo. Ech weess. Béisen existéiert zënter ... awer heiansdo froen ech mech ...
  
  
  - Sidd net iwwerrascht, Miss Alice. Gleew mir. Däi Papp huet mir och vertraut. Nach ëmmer ...
  
  
  Erënnert Dir Iech un wat hien Iech gëschter gesot huet?
  
  
  Alice suckt. Jo, Ian. Ech trauen dir.'
  
  
  "Okay," sot hien. - Also erënnert Dir Iech un wat ze maachen?
  
  
  "Näischt," huet si mat enger roueger Stëmm geäntwert.
  
  
  'Näischt. Genau.' Duerno gouf et eng kuerz Paus. "Ma, firwat gitt Dir net erop an maacht et?"
  
  
  Vläicht huet si als Äntwert geknackt. Een eenzegt Paar Schrëtt sinn d'Trap eropgaang. Déi aner Koppel huet nëmmen e puer Schrëtt gemaach. Eng Hand huet op d'Dier geklappt. Dier opgemaach. Am Hannergrond huet déi gedronk Madame weider geschwat. "Oh, léif, léiwe Robert." An engem traureg Lidd.
  
  
  'Ma?' sot de Mann.
  
  
  Eng Fra mat enger haarder Stëmm huet him geäntwert. 'Wéi Dir kënnt gesinn. Spéitstens muer.
  
  
  "Probéiert et haut ze kréien. Mir brauchen et vläicht muer.
  
  
  'Gutt. Da looss mech eleng.
  
  
  D'Dier huet zougemaach an d'Schrëtt vun engem Mann hunn d'Trap erofgekuckt.
  
  
  D'Tara huet gewaart bis d'Gang erëm roueg war. Si ass séier zréck an d'Waardezëmmer an hire Stull. Si huet den Äis Téi gekuckt, deen hatt onberéiert gelooss huet. Si huet geschnëtzt. Et war Téi.
  
  
  Si huet de Magazin geholl. Dier opgemaach.
  
  
  D'Fra hat e schwaarze Kimono un. Et huet e bedeitende Kierper mat bedeitende Protuberanzen bedeckt. Si hat eng kuerz männlech Frisur an e strengt Gesiicht. Si huet an enger gemoosser, heier Stëmm geschwat.
  
  
  Mäin Numm ass Song Ping. E Feeler ass geschitt. Ech kann dech haut net ophuelen. Kënnt Dir muer zréck kommen? Et war méi wéi eng Bestellung. Muer um 2 Auer. Si huet de Kapp kuerz gebéit, an huet hir Aen net erlaabt matzemaachen. Si rutschen laanscht Tara wéi schwaarz Spotlights.
  
  
  Tara ass opgestan. 'Awer ...'
  
  
  Um zwou Auer.' Wéi d'Tara d'Trap erofgaang ass, huet si hir geruff. "Deng Tatta wäert dann do sinn."
  
  
  D'Tara huet opgehalen opzehuelen an huet sech op mech gedréint. Wäert Louisa Rigg hir Tatta Myrtle gesinn? Muer op der selwechter Wellelängt, an Dir héiert alles."
  
  
  Si war ganz zefridde mat sech selwer. Si war vun Opreegung gespuert. Et war den Hansier Brinker, deen e Lach am Staudamm fonnt huet an elo de Fanger dra gestoppt huet, fir d'Land vun enger gigantescher Katastroph ze retten. Si war sou verdammt frou datt ech hatt wierklech net wollt soen datt hatt guer näischt geléiert huet. Nëmmen Fotoen kënnen e Wäert hunn. Roscoe huet de Film geholl fir entwéckelt ze ginn. Den nächsten Moien kréie mir eng Äntwert.
  
  
  "Ech wënschen Dir hutt e Bild vun deem wat säin Numm erëm war - deen deen mat Alice geschwat huet."
  
  
  - Yana?
  
  
  Jo. Seng Stëmm kléngt wéi d'Stëmm vun engem berühmten CAN Agent.
  
  
  Dem Tara seng Ae sinn erweidert. "Sot Dir datt aner Leit näischt domat ze dinn hunn?" An deen Narcologen? Also et ass net grad wat ech kannerlech, onschëlleg Spaass nennen.
  
  
  Net wierklech.' Ech hunn gelaacht.
  
  
  Wat war an dëser Sprëtz? Pentothal?
  
  
  Si huet de Mond erofgesat. - Wéi wësst Dir? Ech hunn dëst fir d'lescht gespäichert.
  
  
  Ech hunn gelaacht. „Lauschtert, Schatz. Vun den zwielef Tricken musse se räich Bitches scam, si hunn eelef do. Natriumpentothal ass e Wourecht Serum, ass et net? Also, si ginn dës Dammen eng gutt Chance andeems se hinnen als éischt dësen Téi ginn an d'Dammen soen hinnen alles wat se wësse wëllen. All Zort vun Detailer iwwer de verstuerwene Liebhaber. Dann Wuert fir Wuert widderhuelen d'Medien et méi spéit. Et gëtt eng ganz iwwerzeegend Leeschtung. Dës Dammen erënnere sech net wat se virdru gesot hunn. Dës Dammen sinn dumbfounded. An dankbar - a generéis.
  
  
  Dem Tara säi Mond huet e stille "O" geformt.
  
  
  "Et ginn eng Rei aner Virdeeler domat verbonnen. Wann dës Wourecht inkriminéierend ass, gëtt et ëmmer d'Méiglechkeet vun Erpressung. A wann genuch Geld involvéiert ass, seet de Geescht dem Zil, wat et maache soll. Wat och ëmmer et ass - Charity, Aktien, Schwäizer Bankkonto - Dir kënnt sécher sinn datt se d'Suen erakréien. Tara ausgesinn duercherneen. "Awer wat huet dat mam CAN ze dinn?"
  
  
  'Näischt. Dëst ass richteg. Ech mengen et ass erëm alles Nassau. D'Featherstones ware mat Bedruch engagéiert, de KAN huet doriwwer erausfonnt a se erpresst. Wahrscheinlech genau d'selwecht wéi bei Bangel. Et ass mir op eemol komm, datt de Bangel an d'Featherstones nach eppes gemeinsam haten: Si waren allebéid Drogendealer.
  
  
  Ech hunn hir gesot:
  
  
  "Also KAN hätt dee selwechte Wee geholl fir dobannen ze kommen. Si hunn menacéiert hinnen opzehalen ze liwweren ausser se kréien en Deel vum Erléis plus e puer Servicer. Servicer wéi vläicht Ënnerdaach fir Klonen ubidden.
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. "Charmant."
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn. "Charmant." Sécher. Awer haalt Äre Witz fir Iech selwer.
  
  
  Esou komme mir net méi no un de Sëtz vun dëse Klonen. Ausserdeem si mir net hei fir d'Geheimnisser vun der Gesellschaft z'entdecken. Eis Aufgab: hir Eliminatioun.
  
  
  Si huet e bësse geschüchtert. - Dat ass e méi mëllt Wuert wéi Mord, oder?
  
  
  Ech hunn hir gekuckt. Si souz mat de Been ënner sech op engem Seidestull an der Schlofkummer. Si huet e blassrosa Kostüm un an huet rosa a wäiss a glat wéi Seid ausgesinn. Wéi ee vun deene Meedercher, déi e Sam Peckinpah Film e blann Ae mécht. Wéi ee vun deene Meedercher déi an der Fove Story kräischen.
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. - "Am Risiko fir corny ze kléngen ... awer wat mécht e Meedchen wéi Dir eigentlech an enger Aarbecht wéi dës?"
  
  
  D'Fro huet si gestéiert. Si huet hir Neel studéiert. Fir eng laang Zäit. Et war wéi wa si se ni virdrun gesinn hätt. "Ma," sot si endlech, "et ass ... eng laang Geschicht." Virun enger Zäit ... äh, ech hunn ... e Mann kennegeléiert.
  
  
  Viru laanger Zäit. Ech sinn ënnert all de Kandidaten als déi bescht, an dann, wéinst ... dëser Persoun ... Ech sinn an der Academy of Arts ... Mir - oh gutt, et ass egal. Et war während dem Johnson senger Zäit datt de Vietnamkrich nach eng Kéier säin Héichpunkt erreecht huet. Ma, ech... hunn et ënnerschriwwen. Si huet de Kapp zréck gehäit an huet mir e witzegt Laachen ginn. "Och hunn ech geduecht et wier ganz spannend a romantesch fir all Dag mat Leit wéi James Bond ze schaffen."
  
  
  "Vergiesst net den Nick Carter ze ernimmen?"
  
  
  Oh," sot si. "Ech hu mech net getraut doriwwer ze dreemen."
  
  
  Ech sinn duerch de Raum gaang an hunn mech nieft hatt gesat. Ech hunn hire Kinn an meng Hänn geholl.
  
  
  Lauschtert, sot ech. "Mir wäerten e puer méi vun Äre Wënsch erfëllen."
  
  
  Hm.' Si huet mech schlau gekuckt. - Wéi wësst Dir wat ech dreemen?
  
  
  Okay, sot ech. - Loosst mech roden. Ech zougemaach meng Aen. "Dir wëllt fräi sinn an der Loft ze schwammen an do Léift ze maachen."
  
  
  Mmmm...“ Si huet sech dru geduecht. 'Interessant. Awer vläicht ass et ze lëfteg.
  
  
  Dann ass alles gutt. Wéi wier et ... wéi wier et mat engem Musée. Do hu si e Bett aus dem 16. Joerhonnert - vun enger aler Wiertschaft. Mir kéinten hannert de Samt Riddoen rutschen an eis Nimm op d'Kappbänk kraazt wa mir fäerdeg sinn.
  
  
  Ech hunn et gär," sot si. "Awer de Musée mécht net bis zéng de Moien op." Si huet mech ugekuckt. - Sidd Dir mat menger Iddi averstanen?
  
  
  Ech hunn ausgemaach.
  
  
  An engem Bubblebad.
  
  
  An engem Bubbelbad?
  
  
  "An engem Bubbelbad."
  
  
  Lauschtert, ech kann et recommandéieren. Wann Dir d'Bubbles berücksichtegt an alles wat domat gehéiert, ass dëst ordentlech, propper Sex. Dir sollt et an deem Fall einfach ni probéieren. Op d'mannst wann Dir meng Héicht bass.
  
  
  Si huet mech gedréchent. Mat engem groussen, mëllen, waarme Handtuch.
  
  
  "Ech wëll Iech eppes froen," sot ech.
  
  
  Iwwer wat?'
  
  
  Si huet e puer interessant Saachen mat dësem Handduch gemaach.
  
  
  "Et ass egal," sot ech.
  
  
  Mat dat richtegt Meedchen am Bett ass et och net alles schlecht. Dir musst Iech och net undoen fir Ären Alarm op déi richteg Zäit ze setzen. Net mat zwee Leit, déi sech gär hunn a Sex gär hunn. De Problem ass datt et ni laang genuch dauert. Schwieregkeeten ginn zréck.
  
  
  Ech sinn op d’Säit gaangen an hunn eng Zigarett gebrannt. "Ech wollt dech froen ..." Ech hunn e Rauchring geblosen. "Gëtt et e Wuert op Chinesesch dat ähnlech ass wéi 'oh, tuve, wow'?"
  
  
  Si huet hire Fanger duerch d'Hoer op menger Këscht gerannt. Wëllt Dir de Sujet änneren, léif? Oder wollt Dir probéieren dës Badewanne Szen op Chinesesch ze maachen?
  
  
  Ech hunn dem Alice Featherstone säi Gesang erkläert. D'Tara huet gefroot. "Oh, Seel, wow?" Si huet d'Schëlleren an eng Minutt geduecht. "Ha. Waart eng zweet. Dir sot et wier e Lidd. Ech hunn geknackt.
  
  
  'Hm.' Si ass aus dem Bett geklommen. 'Gitt net.' Si huet hiert Kleed gegraff an ass an d'Stuff gaang. Ech héieren de Bandrecorder erëm schaffen.
  
  
  Si ass zréck laachen. Si hat dës Wierder. "Ech verstinn," sot si houfreg. "Tao."
  
  
  "Dao? Wéi ass dëst den Tao vun där antiker chinesescher Relioun?
  
  
  Si huet geknackt. Hir Owend Gebieder sinn e konstante Gesank: "Oh, Tao! Oh Tao! Et ass eng gutt Chance datt et kléngt wéi "Oh, tauve, wow." Wann Dir nëmmen wousst wat Dir lauschtert.
  
  
  Si ass zréck op d'Bett gefloss an huet sech opgerullt, hir Waffen ëm d'Knéien gewéckelt. Si war ganz zouversiichtlech a sech selwer. Natierlech war déi bescht Erklärung, déi ech bis elo erfonnt hunn, déi zimlech zweifelhaft Theorie, datt d'Alice obsesséiert war mat engem konstanten Drang fir ze zéien an ze wéckelen.
  
  
  Tara strahlt. "Oh, Nick. Perfekt. Alles ass richteg. Déi Featherstones, déi wéi Eremite liewen, sinn Taoisten - Asketen. A wat fir mat den Doudegen ze schwätzen. Taoisten si Mystiker. An déi Fluchen, déi si géint d'Miss Mabel ausgeschwat hunn, zum Beispill, Taoisten si Fanatiker. An och huet si gestoppt, wéi Boltini, d'Flying Wallendas an d'Alice annoncéiert, déi stänneg widderhëlt datt et kee Béis ass. Si huet d'Bett geschloen, "Oh, dëse Klon, deen Iech seet, datt Doud a Liewen d'selwecht sinn.
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. "Et heescht ongeféier d'selwecht wéi de Great Electric Shredder am Himmel."
  
  
  Si huet gesucht a gekrasch. "Eng typesch philosophesch Iddi. Awer net schlecht.
  
  
  Ech hunn mäi Been gebéit. 'Weider?'
  
  
  "Ma ... well se mengen datt de Béisen net existéiert, maache se näischt fir et ze stoppen. Maacht näischt an alles wäert sinn wéi et soll. Dëst ass hire grousse Motto.
  
  
  'Ehm-hmm. dëst kann fir Alice richteg sinn. awer net fir Klonen, KAN mécht elo net komplett näischt.
  
  
  Mmmmm. Ech wees net. D'Leit interpretéieren reliéis Doktrinen op komesch Manéier. Kuckt just d'Inquisitioun. Oder dës endlos Kricher fir den Hellege Graal. Ech géif eng méiglech Verbindung net ausschléissen.
  
  
  Ech hunn iwwer Konsequenz geduecht an d'Méiglechkeet refuséiert. Politik ass déi eenzeg Relioun an dësen Deeler. A wann een den Owend Gebied séngt, dann ass et méi wéi "O Mao" wéi "O Tao".
  
  
  De Punkt ass," sot si weider, "datt ech d'Alice ka kréien fir ze schwätzen." Wann si wierklech eng Taoist ass, wäert si net ronderëm de Busch schloen. Vläicht kann hatt mir vill soen iwwer wat an deem Haus geschitt. Tatsächlech huet si all d'Äntwerten.
  
  
  Ech hunn midd meng Hänn iwwer meng Aen gerannt. "Ech hoffen, mir musse keng Wierder iwwer dëst maachen, awer Dir gitt net zréck an dat Haus."
  
  
  Ech krut dee gréngen Aen Bléck vun hatt.
  
  
  Mir géife vill Wuert doriwwer ausginn.
  
  
  A firwat net?'
  
  
  Aus dem eenzege Grond, datt soubal se Iech bemierken, si pompelen Iech voller Pentotal an Dir wäert hinnen alles soen. Benotzt Äre Geescht, Tara. Do ass et ganz geféierlech. Mir wëssen net emol wéi geféierlech et ass bis mir dës Fotoen identifizéieren. Also bleift vun hinnen ewech. Dir hutt Ären Deel gemaach. De Roscoe an ech wäerte weider dem Alice seng Fäll ënnersichen.
  
  
  A wéi wäert Dir et maachen wann et ni eraus kënnt?
  
  
  Ma ... dann musse mer dobannen.
  
  
  Si ass aus dem Bett geklommen an huet ugefaang rosen ronderëm de Raum ze goen. Mee et ass sou domm. An Dir verschwenden esou vill Zäit wéinst dëser. Plus, et ass nach méi geféierlech fir Iech. Ech hu schonn en Entrée Pass. Muer. Um zwou Auer.'
  
  
  Si war richteg. Ech hunn e Feeler gemaach, deen ech nach ni gemaach hunn. Ech hunn eng emotional Entscheedung getraff. Méi wéi alles wollt ech hatt schützen. An dat war falsch. Emotiounen sinn net erlaabt a menger Aarbecht. Dir loosst se bei der Dier soubal Dir ufänkt.
  
  
  Ech ausgemaach datt si géif goen. Ënnert zwou Konditiounen.
  
  
  Als éischt: also wäerte mir eis éischt mat de Fotoen beschäftegen. Wann dës Plaz war eng richteg Héichbuerg vun CAN Agenten, si hätt net do. Si huet ausgemaach.
  
  
  Zweetens, Roscoe an ech wäerten op hatt am makrobiotesche Restaurant iwwer der Strooss waarden a mat hirem duerch e Mikro kommunizéieren. Wa mir eppes wéi e Passwuert héieren hunn, kënne mir zur Rettung kommen.
  
  
  Si huet ausgemaach. Iwwregens, mat enger Iwwerraschung. "Ma, Nick, ech kann net emol dreemen datt et anescht wier. Et ass net datt ech Angscht hunn," sot si, "et ass just datt ech ..." Si huet eng Zäit laang geduecht, "Ech fäerten."
  
  
  
  
  Kapitel 15
  
  
  
  
  
  Et war e scheiss Dag. Ech schneiden mech beim raséieren. D'Tara huet de Spigel erofgelooss. De Kaffi war ze schwaach. An et huet ugefaang ze reenen. Dat war de gudden Deel.
  
  
  Virun eelef Auer huet d'Tara d'Haus verlooss. Si wollt hir Make-up undoen a sech pünktlech undoen, fir datt si fréi op Featherstone kënnt. Si huet gehofft aus dem bequem placéierten zweete Stack Waardezëmmer no uewen ze schlecken fir d'Alice Featherstone ze treffen.
  
  
  Meng 11 Auer Telefon un de Mace huet sech als e weidere Schlag erausgestallt. "Sorry Kärelen," sot de Grupp, "nach ëmmer keng Aktioun."
  
  
  Ech genannt Lightfoot d'Téi Buttek a gesot meng Bestellung wier net fäerdeg bis Mëttes. Si haten keng Courrieren.
  
  
  "Kann ech et net hunn?" Si soten jo. Et war eng schwéier Uerdnung.
  
  
  Dëst bedeit datt d'Fotoen, déi Tara bei The Featherstone's gemaach huet, net einfach identifizéiert goufen. Si sollten se op Washington geschéckt hunn. Wahrscheinlech. Ech kréien op alle Fall de Mëtteg eng Äntwert. Et gëtt nach vill Zäit fir d'Tara am Theater ze kontaktéieren wann et néideg ass. Ech hunn d'Appartement verlooss a sinn laanscht d'Stroosse gaangen. Um 1 Auer de Mëtteg hunn ech de Roscoe am makrobiotesche Restaurant begéint. Ech hu beschloss fir d'éischt eppes z'iessen.
  
  
  Zéng Minutte bis zwielef war ech am Lightfoot's Tea Shop. E klengen, knaschtege Buttek um Rez-de-Chaussée vun engem ausgefalene Gebai iergendwou zu Soho. D'Mauere ware vu Buedem bis Plafong mat Regaler mat riesegen Téigläser beliicht. D'Fënstere vis-à-vis vun der Strooss waren och mat Stécker Téi gefëllt.
  
  
  Hannert dem Comptoir stoung e knaschtege Mann, deen eng threadbar brong Schürze un. Hien huet op meng Dokumenter gekuckt a wénkt. Hien huet d'Dose vum Regal geholl an op de Comptoir geluecht. Hien huet ugefaang et a brong Wéckpabeier ze packen.
  
  
  "Ech, äh ... wéilt et hei benotzen," sot ech.
  
  
  Hien huet de Kapp gerëselt. — De Buttek passt kaum dofir, oder?
  
  
  - Oder vläicht uewen?
  
  
  Hien huet mech verdächteg ugekuckt. "Ech weess et net," sot hien. - Ech muss dat kontrolléieren. Hien ass op d'Keess gaang an huet den N-3 gedréckt. E puer Momenter méi spéit huet den Telefon zweemol geklappt an ass dunn roueg ginn. "Okay," sot si. Si huet e Knäppche ënnert dem Comptoir gedréckt an e klengen Deel vun der Réckmauer rutscht op.
  
  
  D'Lach huet mir Zougang zu enger schmueler Trap, déi op d'lokal AH Sëtz féiert. D'Trap huet an e klengen, schaarfe Empfangsraum gefouert. Zwee orange Plastikstühle, en Dësch mat Kopien vun Tea News bedeckt, an e grousst, schaarf Schreifdësch. Eng donkelhaareg Schéinheet souz um Dësch a kauen Gummi. Si huet mech interesséiert ugekuckt, opgehalen ze kauen an d'Been an déi aner Richtung gekräizt. Zu hirem Recht war eng aner Dier. Hellege vum Hellege. Ech hunn op meng Auer gekuckt. Et war zwielef Auer. Ech hunn zwou Hänn op den Dësch geluecht a mech liicht no vir geluecht. "Ech wëll mat Dolores schwätzen," sot ech.
  
  
  Si huet e komplett onbestänneg Gesiicht gemaach. Ech flashed meng ID. Hir Aen hunn endlech e bësse Verständnis gewisen a si huet geknackt. "Dir wësst näischt sécher an dësem Téigeschäft," sot si. "Wëlls du Dolores oder Äre Message?"
  
  
  "Message," sot ech e puer Knäppercher op hirem Telefon wéi ech ugefaangen der Téi Dowéinst erëm: "Entschëllegt." "Jongen, keng Aktioun."
  
  
  Ech hunn de Jar opgemaach an um Dësch gesat. All Foto war virsiichteg op eng Computerkaart verbonnen. Léif Dammen Mme. Hodgson a Frogg goufen als solch unerkannt. Dem Featherstone seng Sekretärin war instrumental bei der Entloossung vun der Agnes Crown, der fréierer Sekretärin vum Scotland Yard, well e puer Dokumenter, déi si hat, vun do geklaut goufen. Kee Beweis vun hirer Bedeelegung gouf jeemools entdeckt. "Carelessness" war de Grond fir hir Demissioun. Si war awer ënner Verdacht. De Jong, deen d'Tara den Téi bruecht huet an se an d'Waardezëmmer gefouert huet, war de Pam Cohn, e jonken Terrorist a Spezialist am psychologesche Krich. Besonnesch gutt bei psychotropeschen Drogen. Hie war de Chef Enquêteur vum CAS. Iergendwou an Asien hunn se hien aus den Ae verluer. Dank dem Tara seng Foto huet den AH seng Donnéeën am Archiv aktualiséiert. Last but not least war et Song Ping. M-2. Zweet Klass Killer. Zweet Klass heescht net datt si schlecht war. Et heescht näischt ausser datt si e Mäerder war. An all déi Feministen, déi elo op Männer rosen sinn, schéckt Är Reklamatiounen un de Mao Tse Tung. Song Ping war eng béis Tante. Laut der Computerkaart war si en Expert an de Schwieregkeete vu kierperlecher Folter.
  
  
  Ech sinn op den Telefon gesprongen an den Theater geruff.
  
  
  D'Tara ass scho fort.
  
  
  Ech hunn den Telefon sou schwéier geschloen datt den Dësch gerëselt huet a gesot datt ech Dolores wollt. "Dolores perséinlech. A séier! D'Sekretärin huet hir Kauen op véier oder véier Mol beschleunegt an e puer Knäpper gedréckt. D'Dier op hir riets huet liicht opgemaach. "Dir wäert Dolores net verpassen," sot si. Dëst ass dat eenzegt Meedchen op der Panel.
  
  
  D'Meedchen um Switchboard war e groussen, baggy Mann mat gro Hoer, Droen vun engem laang-dout Shirt an engem haggard Gesiicht.
  
  
  Ech soot. - "Dolores?"
  
  
  Hien huet gesucht.
  
  
  "Kuckt," sot hien an huet säin Ouer vun engem Kopfhörer opgehuewen.
  
  
  "Ech sinn de Carter," sot ech.
  
  
  'Och.' Hien huet e bësse méi riicht ausgesinn.
  
  
  Ech hunn him gesot Roscoe eng dréngend Noriicht ze ginn. Pläng geännert. Mir hunn d'Tara missen offangen ier si an d'Léiweng erakoum. Ech ginn zréck an d'Appartement am Fall wou hatt kënnt. Elo war hien op de makrobiotesche Restaurant. Wann ech hatt net kennen kennen, geif ech hien do um halwer 2 treffen.
  
  
  Ech hunn en Taxi geholl an zréck an d'Appartement a Rekordzäit. Et war kee Container do. Alles wat ech maache konnt war waarden. Wann hatt net am Theater gewiescht wier an net hei, hätt si iwwerall gewiescht. A London ass eng grouss Stad. Et war kee richtege Grond fir Panik. Ier ech de Roscoe gesinn hunn, hat ech all Geleeënheet fir hatt an der Zäit ze warnen. Och wann et am allerleschte Moment war. Ech hu mech awer e bëssen onroueg gefillt. Ech weider ronderëm déi eidel Appartement ze Fouss. De Reen huet nervös op d'Fënster geschloen. Vun der nächster Strooss koum de schwaache Gebrum vum Jazz. Vun der Strooss selwer konnt een d'Gekrasch vun den Autoen héieren. E Fliger ass iergendwou héich iwwer mech geflunn. D'Kaz huet geblosen. D'Auer huet getickt.
  
  
  Ech wollt alles ofbriechen. Sëcher eng Auer. Vläicht fir Zäit ze stoppen. Oder vläicht well se net deen Toun gemaach hunn deen ech wollt héieren. De Klang vun Tara kënnt duerch d'Dier. Eng ganz, schrecklech Zäit, wann näischt geschitt, da bedroht alles op eemol an op déi falsch Manéier ze geschéien.
  
  
  Um 1 Auer de Mëtteg hunn ech d'Nummer geruff. Ech krut dem Roscoe seng Äntwert op meng Noriicht. Dann dräi Beeps an dem Mace säi Grupp: Sony, Kärelen. Nach keng Aktioun.
  
  
  Ech hunn opgehaang. Ech reiwen meng Aen an reiwen mäin Hals. Do stung et nees. Ech hunn opgehalen ze reiwen. Wat huet mäi Radar mech gewarnt? Ech hunn op d'Mauer gekuckt. Dann zum Telefon. Ech hunn den Telefon opgeholl an d'Nummer erëm geruff.
  
  
  Roscoe: Halt op. Niki. Mir fannen hatt.
  
  
  Pip, Pip, Pip. Mace: Sorry Kärelen. Nach keng Aktioun.
  
  
  Ech hunn den Telefon e bësse vu mengem Ouer ewech gehal.
  
  
  Dëst waren déiselwecht Wierder déi de Mace zweemol benotzt huet!
  
  
  All Stonn huet hien en neie Message ginn. Natierlech konnt hie wuel näischt méi erausfannen, mä d'Wiederhuelung huet him nach ëmmer net gestéiert. All Stonn fir déi lescht Deeg koum hien mat engem komeschen Bericht oder Neiegkeet iwwer wat se an der Provënz iessen. A wann hien iwwerhaapt näischt ka kommen, koum hien nach ëmmer mat engem Mate.
  
  
  Ech hunn den Telefon erëm op d'Ouer gehuewen... Ech hunn virsiichteg nogelauschtert. "Sorry Kärelen. Nach ëmmer keng Aktioun. Jo! Dat ass et! Et war e liichtschwaache Gromperen a senge leschte Wierder. E Fliger dee laanscht geflunn ass. Dee Klang war do virdrun. Do war eppes kromm.
  
  
  Ech genannt Dolores. Hien huet mir bestätegt datt dee selwechte Message fir dräi Stonnen do war. Nee, sot hien, hien huet et net verdächteg fonnt. Hien huet nëmmen geduecht datt de Mace probéiert e Witz ze maachen andeems hien deeselwechte Message ëmmer erëm benotzt.
  
  
  Ech sot him iwwer de Fliger. Hie war e Moment roueg. 'Allmächtege Gott.' Hie sot. 'Du hues Recht.'
  
  
  Ech hat net méi de Mace. Ech war iergendwou tëscht Roserei a Panik. Roserei datt ech sou op Tara seng Sécherheet konzentréiert war datt ech hir richteg Intentiounen aus den Ae verluer hunn an net méi séier iwwer dem Mace säi Message erausfonnt hunn. All eis Hoffnungen op "dëse Fall auszenotzen" waren op dem Chen-Li Brown sengem Spur baséiert, en Trail deen zum Klonlaboratoire an op Lao Zeng féiert. Wann hien schonn seng Beweegung gemaach huet, ass all Hoffnung verluer. Mir wäerten ni dëst Nascht vu Klonen fannen. Mir konnten se ni stoppen. Gott wäert mech bestrofen fir dës Bitch déi ënner menger Haut ass.
  
  
  "Okay," sot ech zu Dolores. "D'Intentioun ass dëst. Ech brauch en Helikopter, deen mech dohinner brénge kann. Gitt dem Roscoe extra Hëllef an ...
  
  
  - Maacht Dir de Geck? - hien huet mech ënnerbrach. "De London Büro ass net sou grouss. Mir hunn einfach keng extra Hëllef - op d'mannst net déi Aart déi Dir braucht.
  
  
  - Helikopter?
  
  
  "Et ass nach ëmmer amgaang."
  
  
  'Géi. Da sot Roscoe eleng ze goen. A fir Gott d'Wuel, sot him oppassen!
  
  
  ' Lauschtert. Wann ech du wier, géif ech mech keng Suergen iwwer Roscoe maachen. Hie kann heiansdo e bësse pedantesch sinn, awer net wann säi Liewen op der Linn ass. Hien huet d'Liewen ze vill gär.
  
  
  Ech hu gesoot. "Loosst eis hoffen."
  
  
  Den Helikopter sollt mech um halwer 1 am Hyde Park ophuelen. Jiddereen wier iwwerrascht, awer dat ass mir näischt. Egal wéi, si wäerte fir Deeg doriwwer schwätzen. Ech hunn d'Wilhelmina gebotzt an erëm gelueden. Ech hunn d'Stiletto erëm an d'Schëller geluecht an eng aner Gasbom gesat. Glécklech Pierre, also direkt an der Mëtt.
  
  
  Ech hunn mäi Reenmantel undoen an sinn an de Reen erausgaang.
  
  
  
  
  Kapitel 16
  
  
  
  
  
  De Roscoe huet op seng Auer gekuckt. Et war fënnef Minutten op zwee. D'Tara sot si géif um halwer 2 bei Featherstone goen.
  
  
  Hie wollt net ze verdächteg schéngen, andeems hie wéi e Verréckten aus dem Restaurant laaft. Also huet hien bezuelt, d'Zeitung geholl an ugefaang an der Entrée ze liesen. De Reen huet ugefaang méi haart ze reenen. Also déi Persoun déi an der Entrée liest wäert net erausstoen. Hien huet wahrscheinlech un säi vergiessene Regenschirm geduecht.
  
  
  Hie muss d'Tara gesinn hunn wéi si iwwer d'Strooss erschéngt, ronderëm den Eck. Si huet hien net gesinn. Si hat e Regenschirm an et huet déi néideg Jalousie zur Verfügung gestallt fir hir Visioun ze limitéieren.
  
  
  De Roscoe ass op hir vu senger Säit vun der Strooss ukomm. Passéiert vum Epicerie. Nieft dem Schouster. Vergaangenheet der Gaass. Hien huet wahrscheinlech d'Aen net vun der Tara ofgeholl, sou datt hien de Mann net gemierkt huet. Vläicht waren et zwee Männer. Si koumen op hien. Hie war wuel net vun der Tatsaach gewarnt, datt de Mann net esou e flotte schwaarze Regenschirm benotzt. An hien huet et nach ëmmer an der Hand geklappt.
  
  
  Op d'mannst, esou stoung d'Saache wéi mir et spéider virgestallt hunn.
  
  
  Géint den Owend hu mir dem Roscoe säi Kierper fonnt. Hie war an der Gaass. Seng Hänn hu sech nach ëmmer un de grousse schwaarze Regenschirm geklackt, dee rasserhafte Tipp vun deem säin Häerz duerchgebrach huet.
  
  
  
  
  Kapitel 17
  
  
  
  
  
  Den Helikopter ass ongeféier e Kilometer vum Haus op engem sumpesche Feld gelant. E grousse Fiat 130 huet op mech gewaart. De Chauffeur huet mir d'Schlëssel iwwerreecht, mech an déi richteg Richtung gewisen a sech nieft mir gesat. Nieft mengem Chauffer Sëtz. Dunn sinn mir all an verschidden Richtungen gaangen.
  
  
  De Reen huet opgehalen an d'Landschaft huet eng onreal giel-gréng Faarf gegluecht. Eng vun deene Blummen aus dem Constable senge Biller. Et war eng vun deene fantastesche Landschaften mat Hütten an Wierts aus der Zäit vum Richard de Lionheart. Ech hu gefillt datt mäi Blutt bei dëser universeller Erausfuerderung kachen. Juegd. Kräizzuch. Ech sinn a mengem grousse Fiat geklomm fir d'Draachen ëmzebréngen. Meng Pistoul a Stiletto waren déi nei Excalibur. Ech war Deel vun der Geschicht an huet Geschicht gemaach. Ech konnt schonn d'Hornen héieren meng Arrivée begréissen. Ech, den all-erueweren Held.
  
  
  O mäi Gott. Awer: endlech Aktioun:
  
  
  Ech geparkt den Auto hannert der Grouf a weider duerch déi kleng Bëscher op de Réck vun der Propriétéit. Et war en Ënnerdaach, dee si fir sech gelount hunn. En Daachhaus dat eng komesch Atmosphär ofginn. Et war ganz roueg.
  
  
  Ze roueg.
  
  
  Ech hunn ëmgekuckt. Nieft dem Haapthaus waren zwee kleng Haiser, gläich komesch. Déi nooste war ongeféier zwanzeg Meter vum Haaptgebai. Béid waren agebrach. Ech froe mech wéi ee Mace benotzt huet. Ech war ganz sécher datt hien et net méi benotzt.
  
  
  Ech sinn vun engem Bam an deen aneren gaang an hunn dat zweet Haus erreecht. Ech krut och eng Vue vun der Fuert. Mäi Gléck war ze gutt fir wouer ze sinn. Do stoung en Auto geparkt.
  
  
  Et war en alen amerikanesche Stationwagon. Dës al Faux Holz Säiten aus engem 1952 Chevrolet. Den Daachräck war voller Gepäck. A Fëscherausrüstung.
  
  
  Wou se higaange sinn, si si net fësche gaangen. Awer si waren amgaang iergendwou ze goen, an ech sinn just an der Zäit ukomm.
  
  
  Ech hunn en anert Haus erreecht. D'Dier war gespaart. Ech hunn duerch eng vun de Glasfënstere bannen gekuckt. Ech hunn an d'Fënster erreecht. Et huet opgemaach. Vläicht ze einfach. Ech hunn d'Wilhelmina virbereet an sinn dobannen gaang.
  
  
  Wann een anere wéi de Mace involvéiert wier, wier ech an Ierger. Dës al Floorboards hunn mir bei der geringster Bewegung ewechginn. Si hunn ënner menger Entrée gekrasch. Mä wann een do war, hie war roueg.
  
  
  Ech hu weider gaang. Et waren nëmmen zwee Zëmmeren um Rez-de-Chaussée, a si schéngen eidel, ganz eidel. De Kamäin gouf mat Kupferdëppen an engem propperen, awer verkoolte Raster hänke gelooss.
  
  
  Ech sinn d'Trap eropgaang.
  
  
  Buedzëmmer.
  
  
  Dëst war seng Plaz am Haus. Dem Mace säi Bandrecorder war nach ëmmer um Bett. Déi mächteg Spektiv stoungen nach ëmmer aus der Fënster. D'Bett war eng Tangle vu Blieder. De Mace an de Pearson hunn sech hei ëmgedréit. Et war eng Affichage vun Blechbecher am Eck. De schwaache Geroch vu Fësch hänkt nach ëmmer an der Loft.
  
  
  Et waren keng Unzeeche vun engem Kampf.
  
  
  Wat eng gutt Noriicht dëst kéint bedeiten. Eppes huet si vun hirem Poste fortgeet. Mä dat heescht net onbedéngt datt si dout waren.
  
  
  Ech hunn duerch Spektiv gekuckt. Ech hunn Chen-li am Haus gesinn. Hien huet mat zwee Männer geschwat. Ech konnt hir Been gesinn, awer hir Gesiichter waren net ze gesinn. Ech hunn den Recorder benotzt fir e Message un Dolores ze vermëttelen. Dës Saach war a Funkkontakt mat där Schéinheet am Téigeschäft. Dunn sinn ech erëm erof gaang an sinn duerch d'Fënster erausgeklomm.
  
  
  Dréchent Wieder. Ech hu mech onwuel gefillt. Ech hu geduecht et wier d'Wieder. Awer nach eng Kéier hunn ech geduecht datt dëst eng Warnung wier.
  
  
  Ech si Richtung zweet Haus. Deen deen am nootste beim Haaptgebai war. D'Brieder, déi an d'Dier ageklemmt goufen, goufen erausgerappt. Ech hunn d'Wilhelmina gequetscht an d'Dier opgemaach.
  
  
  Wat ech do gesinn hunn, huet de Bauch geknuppt.
  
  
  Et war Blutt iwwerall. Den alen hëlzebuedem war domat getäuscht an huet déi obszön Faarf vum Doud befleckt. Et ass gefruer tëscht de Nähte vun de Buedemplacken. Déi wäiss Kottengmiwwel goufe mat geschmiert. D'AXE Armbanduhr louch zerquetscht. Eng AXE .38 Kaliber Pistoul louch a Blutt iwwerdeckt op engem Miel-Stëbs. An eng rout gemoolt Axt louch nieft dem Kamäin.
  
  
  Kamäin.
  
  
  Et huet nach gebrannt. Et huet och Hëtzt ginn. Et war e Koup waarmen Äsche um Gitter. Am Eck, nieft dem Feier, louch... eng Hand. Ech hunn e ganz komesche Kaméidi héieren an dunn gemierkt datt ech meng Erbrechung an d'Bass bäigefüügt hunn.
  
  
  Ech sinn an d'Kichen gaang an de Krunn ugedriwwen, dunn kale Waasser op mäi Gesiicht gesprëtzt an mäi Handgelenk ënner dem Krunn gestoppt. Meng Oueren stungen. Ech hunn de Krunn zougemaach. Ech hat geduecht ech héieren eppes. D'Kräischen vum Holzbuedem.
  
  
  
  
  Kapitel 18
  
  
  
  
  
  D'Tara huet mir spéider gesot, awer ech kann elo soen. An der richteger Uerdnung.
  
  
  Si huet de Roscoe net gesinn. Awer si huet net zréck gekuckt. Si wousst hien do war. Zesumme mat mir. Am Restaurant. Si koum an der Featherstone Society wéi geplangt um 14:30. Um Hals hat si eng Pärelschnouer, déi all Gespréich bannent engem Radius vu fënnef Meter vun hatt un den Empfänger iwwer d'Strooss iwwerdroe konnt. An hirer Täsch hat si dee selwechte Stëmmrekorder, dee si den Dag virdrun benotzt hat.
  
  
  D'Tara huet sech gutt gefillt.
  
  
  D'Receptionistin huet e bësse genervt gemierkt, datt d'Tara ze fréi ukomm ass. D'Pam Cohn huet si an deeselwechten zweete Stack Waardezëmmer gefouert wéi den Dag virdrun an huet hir eng aner Taass Téi ugebueden. Si huet et verlooss fir déiselwecht Zäitschrëften ze studéieren.
  
  
  Dës Kéier huet d'Tara eng Taass Téi geholl. Et koum en agreabele Geroch vu Kanéil vun him. Si huet hire Fanger an d'Flëssegkeet gedréckt an huet se ofgelickt. Mäi Meedchen krut en A an der Chimie aus engem Grond. "Den Téi," huet si zu de Pärelen a Sonya geflüstert, "ass mat Methaqualone gefëllt." Si huet ongeféier fënnefhonnert Milligramm gezielt. Dëst Medikament gëtt Iech wat se "gutt virbereet" nennen. Engersäits e Gefill vu Schläiflechkeet, op der anerer Säit e Gefill vun Erhuelung. Wat de Streik selwer ugeet, kann et Iech op zwou Weeër ëmbréngen. D'Drogen selwer, oder d'Feele vun dësem Medikament. D'Entzugssymptomer sinn ähnlech wéi déi vun der Epilepsie - e puer Deeg vu Krampfungen, déi am kompletten Zesummebroch ophalen kënnen: Doud. Dës Leit hei woussten wat se maachen. Déi fënnefhonnert Milligramm waren genuch fir de Kapp ofzeschloen. Op d'mannst genuch fir Iech ze denken datt Är Tante Myrtle vun den Doudegen zréckkoum.
  
  
  D'Tara huet den Inhalt vun der Coupe op ee vun dëse Potten gegoss. Wann dës Rebe net richteg an de Buedem verwuerzelt wier, wier se sécher lassgaang.
  
  
  Si ass erëm an de Gank erausgaang, an erëm war et kee fir hatt ze stoppen. Si ass op d'Trap op den ieweschten Stack geklommen. Zwou Dieren hunn zu Raim op der viischter Säit vum Gebai gefouert. Ee vun dëse Raim gehéiert Alice. Si huet hir Aen zougemaach a probéiert d'Fënster virzestellen, op déi ech gewisen hunn. Stoe virun d'Haus, hie war op hir riets. Et soll also d'Dier lénks sinn.
  
  
  Si huet op d'Dier geklappt.
  
  
  Dem Alyssa seng Stëmm kléngt schwaach: "Komm eran."
  
  
  D'Alice Featherstone louch um Bett an hirem bloe Seid Pyjama, tëscht fënnef gedréckte Seidkëssen gestoppt. D'Alice Featherstone huet net ze gesond ausgesinn. Kleng Schweesspärelen erschéngen op hirer Stier, a si huet sech mat engem orientalesche Fan geflunn. Hir gro, gesträifte Hoer louchen hannen um Kapp fiicht, an d'Pupillen vun hiren Ae ware bis zu Pinpricks geschrumpft. Si erënnert Tara vun der frumpy Kinnigin vun Alice am Wonderland.
  
  
  D'Alice Featherstone war mat Drogen iwwerlaascht. An dëst huet dem Tara seng Aarbecht vill méi einfach gemaach. Si huet iwwerhaapt keng Suergen iwwer eng logesch klingend Excuse gebraucht. D'Alice war de Moment net méi logesch. Si war iergendwou an där Grenzzone wou deen eenzege Saz Blödsinn ass a Logik Duercherneen bréngt.
  
  
  Si huet ugefaang an enger niddereger Stëmm ze schwätzen. Aus e puer Grënn huet si geduecht datt si sechs Joer al war an d'Tara war hir Mamm. Tatsächlech ginn et Medikamenter déi Iech esou denken kënnen. Haschish ka scho vill, mä déi Saachen, déi een schlucken, schnëssen oder sprëtzen, maachen d'Aarbecht nëmme gutt. Awer vläicht war et just d'"Tell Your Mother" Verkleedung déi d'Klack geklappt huet. Jiddefalls huet d'Tara opgehalen a Mamm gespillt.
  
  
  Mamm wollt alles iwwer Yana wëssen. Seng Mamm huet dem Ian net vertraut wéi säi Papp dat gemaach huet. D'Alice sot, si huet dat net selwer gemaach.
  
  
  De Yang war en éierleche Taoist. Awer den Ian huet geännert. Alice wousst net firwat. Si huet just esou gefillt. D'Alice huet gär ze fillen. Si hat och e kuscheleg Teddybier. Huet de Mo dat net gär gesinn?
  
  
  Méi spéit, sot si midd. Wat iwwer dëst Ian?
  
  
  Gutt, viru fënnef Joer, op dem Papp sengem posthumesche Rot, huet den Ian iwwerholl. Alles war gutt gaangen bis virun zwee Joer. Hien huet dunn all dës al Mataarbechter entlooss an nei Mataarbechter ernannt. Si sinn och Taoisten, sot hien. Awer trotzdem... D'Alice huet se net wierklech gär. Natierlech net nei. Pam Cohn, Pin. An dann d'Véierelcher.
  
  
  Quadruplets?
  
  
  Dës véier Kärelen déi all ausgesinn. Laut hinnen ass nëmmen ee vun hinnen op d'Juegd gaangen. Nee, ech konnt net. Net fir op d'Juegd, hien huet hatt gepëtzt ... Alice huet ugefaang ze kräischen. Vläicht géif hien hir ze placéieren.
  
  
  D'Tara sot datt d'Mamm hatt schützt. Alice huet opgehalen ze kräischen. Si huet ugefaang ze sangen. D'Tara huet hir Aen opgehuewen an op hir Auer gekuckt. Et war fënnef Minutten op zwee. Si huet misse séier zréckkommen, während se op hatt am Waardezëmmer gewaart hunn. Awer wéi ass et mat deene Véierelcher? Huet d'Alice soss eppes gesot? Alice huet geknackt. Si huet gelaacht. Si hunn dräi Bridder, an dës Bridder sinn Triplets. A si kucken wéi dës Véierelcher. Et stellt sech eraus datt se Septuplets sinn ... oder net? D'Alice huet just weider gelaacht. Éischt Triplets. Dann d'Véierelcher... D'Alice huet just weider gelaacht. Et waren och Chen-li an Hong Lo, déi iergendwou an Irland waren. Oder an Island. Oder soss anzwousch. An dann war et de Peng Li, de Pilot. D'Alice huet hir Hänn gewénkt. Hie war an Amerika. An da waren et, da waren et," Alice huet op hire Fanger gezielt, "Dopey, Sheezy an Doe." Si huet gelaacht. Awer si sinn no e puer Wochen fortgaang. Si si mam Pam Cohn an Amerika gaangen. Fir den Zauberer ze treffen. Nee, fir dëse Presbyterianer ze treffen. Fir mat der Press ze schwätzen. Fir bei den Zänndokter ze goen. Hei ass et. Nee nee. Gutt, hatt huet sech net erënnert.
  
  
  Tara huet doriwwer geduecht. Also si si no e puer Wochen fortgaang. Fir ... de President! Et huet missen esou sinn. Si sinn hinnen hallef ze begéinen.
  
  
  Et war zwou Minutte virun zwee. D'Tara huet dem Alice seng Hand gedréckt. "Sinn dat all d'Bridder, déi Dir kennt?" si gefrot.
  
  
  'Och. nee," sot Alice. 'Et gi vill méi. Dëst ass eng ganz grouss Famill. Awer de Rescht sinn iergendwou wäit ewech. D'Alice huet opgehalen ze knacken.
  
  
  - Sidd Dir sécher? - huet d'Tara streng gefrot. "Dir wäert net an den Himmel goen wann Dir léien."
  
  
  D'Alice huet sober ausgesinn. "Op d'mannst ass dat wat den Ian seet. Hie seet, datt déi aner nach eng Zäit laang doheem bleiwen an datt mir se solle vun do eraus kréien. Also wann Pam Cohn an anerer fortgeet, kommen neier eran. Oh, éierlech, Mamm. Dat sot hien.' D'Alice huet éierlech hiert Bescht probéiert.
  
  
  Tara ass opgestan. "Ma, léif," sot si. "Elo muss ech goen, an du bass e gutt Meedchen an ..." huet si probéiert eppes ze denken fir op eng mutterlech Manéier ze soen, "elo iesst Äre Pore gehorsam, a geschwënn wäert ech erëm bei Iech sinn." D'Tara huet d'Dier hannert sech zougemaach an huet en déif Otem geholl. "Dir hutt et héieren, Schatz," sot si zu hirer Halskette. "Et gëtt nëmmen een an Amerika de Moment. An dëst ass e Pilot. Gesäit aus wéi en Helikopterpilot. Oder vläicht gouf hien zesumme mat deene Senatoren ëmbruecht, déi hien ëmbruecht huet. Si huet gestoppt, dunn konnt net hëllefen, awer derbäi ze ginn: "An du wollts net datt ech heihinner kommen." haha.
  
  
  Si huet gelaacht an ass d'Trap erofgaang. Um Enn vun der Trap, um Wee erop, ware Pam Kon an Song Ping. Si hunn rosen ausgesinn. Ganz rosen.
  
  
  Pam Cohn hat eng Hypodermic Nadel an hirer Hand.
  
  
  Alles wat d'Tara konnt soen war: "Oh. Nick.'
  
  
  
  
  Kapitel 19
  
  
  
  
  
  Wann Dir Äert ganzt Liewen probéiert Iech géint den Dag vun der Dommheet ze bewaffnen, da kënnt deen Dag vun der Dommheet.
  
  
  Ech hunn d'Waff nieft dem Spull gesat, an d'Kräischen vum Buedem huet mech dohinner taucht. Ech sinn spéit. D'Messer ass duerch d'Zëmmer geschleeft, an huet meng Hand an de Spull gedréckt wéi en neie Päiperléck an der Sammlung.
  
  
  "Okay, Carter. Dréckt sech lues ëm."
  
  
  Et waren dräi vun hinnen. Et war net déi "si" déi ech erwaart hunn. Si hunn ausgesinn wéi dräi lokal Béiser. Super dandy. Hir Kleeder an hir Frisuren waren zéng Joer méi jonk wéi si, an hir bulging Muskelen hunn net mat modernen Kleeder gepasst. Si sinn op mech mat Waffen prett. De Leader ass virun.
  
  
  "Hänn hannert Ärem Kapp,"Hien huet gesot.
  
  
  Ech hunn him vun uewen no ënnen gekuckt. Déi eenzeg gutt Saach iwwer him war säi Kostüm. "Ech wéilt meng Hänn ophiewen," sot ech, "awer ech hunn en technesche Problem." Ech weisen op d'Messer nach ëmmer géint meng Hand gedréckt.
  
  
  Hien huet sech op ee vu senge Begleeder gezunn. "Giles," sot hien. Weg hëllefen Här. De Giles ass op mech gaang an huet e Messer erausgezunn. Mäi Blutt huet gebubbelt. De Giles huet mech gesicht. Hien huet de Stiletto fonnt, ass awer net no bei der Gasbom komm. Ech si wahrscheinlech net säin Typ.
  
  
  De Giles huet gelaacht. Ganz zouversiichtlech. - OK Boss. Hien ass propper.
  
  
  "Da gitt Dir an de Robbie hien an d'Haus."
  
  
  De Giles an de Robbie hunn meng Hänn geholl a mat engem Paar Pistoulen géint meng Wirbelsäule gedréckt, hu si mech Richtung Haus gefouert.
  
  
  Et gëtt keen Zweiwel doriwwer. Si maachen déi bescht Killer dës Deeg. Bangel, Lin Ching, an elo hunn dës Kärelen sech wierklech an Héiflechkeet iwwerschratt. Vin Po war een aneren. Wéi ech mat him an d'Zëmmer komm sinn, huet hien mir en Doudesblénk ginn an de Bastard gebrëllt: "Spär him op." Si hunn mech op e Stull gedréckt. Jiddereen huet mech un d'Schëller geholl an dréckt: Ech hunn mech gesat. Wing wénkt. Den Haaptschlecht huet sech och gesat. Ech war an enger anerer hëlzener Bibliothéik. Nëmmen et war net esou grouss wéi zu Nassau. An d'Fënstere waren op. Donieft war Chen-li och net hei.
  
  
  Wing ass duerch de Raum geklommen; wéi e bewegt Bierg huet hie mat enger Zigarett mat senger Dräifinger Hand gefiddert. Ech erënnere mech un méi glécklech Zäiten. "Mir si wierklech midd vun Iech, Carter," sot hien endlech. Seng Stëmm war héich an äisegem. "Ausserdeem, Dir waart ëmmer domm."
  
  
  Ech wollt dat net éierlech beäntweren. Alles wat ech gemaach hunn war eng Wenkbrau ophiewen. Donieft konnt keen Elefant him verhënneren, mir ze soen, datt ech domm wier.
  
  
  "Dir hutt geduecht datt mir vun Äre Frënn an deem klengen Haus gekuckt ginn, sou datt Dir eis endlech konnt fänken." Hien huet gelaacht. Egal wéi, hien huet d'Lëpse gedréckt. "Tatsächlech ... et war just de Géigendeel." Mir haten Ären Aen op Är Frënn a mir woussten datt dëst eis bei Iech féiert. Op d'mannst ware mir op Äre Besuch virbereet.
  
  
  Hie war richteg. Ech war domm. Ech gefall an hir Fal mat meng Aen op. Awer op der anerer Säit wousst d'Konschtakademie wou ech war. An de Vin Po hätt besser gewosst, datt si et woussten... Hien ass um Dësch opgestan. Hien huet d'Këscht opgemaach. "Am Fall wou Dir geduecht hutt, datt Är Frënn Iech hëllefe ..." huet hien eng kleng Audiokassett erausgehalen. - Mir hunn Ären Agent Mace gefrot fir e leschte Message ze maachen. Fir fair ze sinn, huet hien dräi gemaach. Mir wollten net e repetitive Message deen anerer hei lackele wéi et Iech lackelt. Hien huet de Band op e klenge portable Stëmmrekorder gesat. "Mat der Zäit déi drëtt Message ufänkt ze widderhuelen, si mir net méi hei." Hien huet mech erëm gedréint. "Ech hu geduecht, Dir kéint interesséiert sinn déi offiziell Ofdeckung ze héieren vun deem wat haut geschitt ass."
  
  
  Hien huet e Knäppchen gedréckt an de Mace huet säi Post-mortem Bericht ugefaang.
  
  
  - Entschëllegt, ech sinn Fëscherei gaangen. Iessen net d'Iessen. Verdünnte Porridge schmaacht nach besser. Ech hu séier probéiert a war séier enttäuscht. IWWER.'
  
  
  Ech hunn e Moment geduecht datt de Mace e Feeler gemaach huet, awer ech hu séier gebiet, datt hie mir verzeien géif, wou hien de Moment am Niwwel war.
  
  
  De Mace huet säi Wee net verluer. Gutt.
  
  
  Déi üblech Ofschloss ass "Enn vum Message."
  
  
  "Am Programm" heescht datt de Message am Code ass. Einfach Code fir séier Messagen ze schécken. Zesumme mam éischte Wuert, sollt Dir ëmmer dat nächst véiert Wuert huelen. Ech hunn erof gezielt. Dem Mace säi Message un eis war: "Sorry. D'Iessen ass verwinnt. Schnell!'
  
  
  Verstäerkungen kommen am Moment wou den Orchester ufänkt ze spillen. Spillschoul oder net. Ech konnt bannent enger Stonn op Hëllef zielen.
  
  
  De Flillek huet sech zum Haaptschlecht gedréint. "Cornelius," sot hien. "Elo setzt dës Band."
  
  
  De Cornelius huet d'Band geholl an de Raum verlooss.
  
  
  "Elo, Carter ... elo, wou Dir eis esou vill gehollef hutt, maachen ech Iech eng Faveur ... Call Chen-li," sot hien dem Giles.
  
  
  De Giles ass fortgaang. 'Géi. Wat wollt Dir wierklech iwwer eis wëssen?
  
  
  Hien ass duerch säi ganzt Arsenal vu Grimassen a Geck gaang ier hien d'Äntwert fonnt huet. - Dir wollt erausfannen, wou de Sëtz ass, oder? An elo," sot hien wéi de Giles an de Chen-li an de Raum erakoum, "dat ass wou mir dech huelen."
  
  
  Ech hunn op Chen-li gekuckt.
  
  
  Wat ech am mannsten attraktiv iwwer him fonnt hunn, war d'Hypodermesch Nadel a sengem Aarm.
  
  
  Et war keng Zäit fir eppes ze probéieren, ech hunn en anere Mëssgléckt Versuch gemaach fir hien an den Hals ze gräifen, awer de Robbie an de Giles hunn mech drop geschloen. Ech gouf zréck an de Stull geheit. E Schlag op de Kiefer, dee schéngt all d'Fëllungen aus menger Zänn ze schloen. De Vin koum op an huet mech geschloen. Alles ass ganz séier geschitt. De Giles an de Robbie hunn mech gehal. Chen-li huet meng Ärmel opgerullt. Et war näischt wat ech maache konnt, verdammt. An enger schneller Bewegung ass d'Nadel a meng Hand verschwonnen.
  
  
  Si hunn mech e puer Minutten esou gehal. Sekonne passéiert, vläicht. Oder eng Auer. Ech weess näischt anescht. De Cornelius ass zréck a sot, hien hätt d'Band an der Kassett gerappt. Hien sot hien entschëllegt. De Vin Po huet verflucht a gesicht no Klebstoff fir et ze fixéieren. Hien huet sech zum Cornelius ëmgedréit a gesot: „Hënn Welpen. Arschloch.' An dann ass säi Gesiicht rout ginn. Roude Rous. D'Bléieblieder hunn opgemaach a sinn een nom aneren op de Buedem gefall. Hien huet mech gär, hien huet mech net gär ...
  
  
  "Kapuletten," sot de Giles. Hien huet gelaacht. E fette Waasserkäfer ass aus dem Mond gekrasch. Ech hu probéiert hien mat menger Hand ewech ze drécken. Bleift sou raisonnabel wéi méiglech.
  
  
  Et war e verluerene Spill.
  
  
  Mäi Mond war dréchen. Ech hu probéiert opzestoen. Mee ech hu geschéngt net méi ze wëssen wéi ech et maachen. Ech hunn op meng Schong gekuckt. Wéinst dem falschen Enn vun der Spektiv. Si ware wäit ewech. Awer d'Schnalle. Si waren schéin. Si waren Gold. Si waren glänzend.
  
  
  
  
  Kapitel 20
  
  
  
  
  
  Déi nächst Period war e konstante Albtraum. Ech erënnere mech net wéivill Stonnen oder Deeg dëst gedauert huet. Et war keen Ënnerscheed méi tëscht Dag an Nuecht, tëscht Schlof a Wake. An Ären Dreem sidd Dir heiansdo vu Monstere gejot. Ganz Leit laachen Iech. D'Trottoiren knacken a sprëtzen Erbrechung. Awer dann maach Dir d'Aen op, rëselt de Kapp a gesitt erëm Äre vertraute Bettpost, déi zougeschloen Gardinen, den Hiem, deen Dir gëschter Owend op de Buedem geheit hutt. Dir moosst Är Verstand un Äre Féiss duerch de berouegende Kontrast vun der Realitéit.
  
  
  Mee et war keng Realitéit fir mech.
  
  
  Wéi ech meng Aen opgemaach hunn, hunn ech aner Monstere gesinn. Laachen Spigel Gesiichter. Kaleidoskopesch Vue. E verännert, breet, lues bewegt Universum vu Formen a verännert Faarwen. Mythesch Kreaturen an onméiglech Evenementer. A mengen Dreem ass d'Tara ëmmer erëm zréck. Hir Hoer si gréng. Hir Aen si wëll. Enges Daags huet si meng Hand sou schwéier gedréckt datt d'Blutt ugefaang huet ze fléissen. Enges Daags hunn ech hatt a meng Äerm gehal a si huet fir Alter gekrasch.
  
  
  Lues a lues sinn d'Dreem gaangen. Et gouf manner grujeleg. Mäi Kapp verwandelt an engem wäisse eidel Écran. Keng Biller. Keng Gedanken. Enges Daags hunn ech meng Aen opgemaach an "Fliger" geduecht. Ech war um Fliger. Probéieren dëst Wuert a menger Perceptioun ze fangen huet mech zréck an en déiwe, onrouege Schlof geschéckt.
  
  
  Ech war am Auto. Ech hunn duerch d'Autofenster gekuckt. Ech hunn d'Aen erëm zougemaach.
  
  
  Wéi ech nach eng Kéier gekuckt hunn, war d'Vue déiselwecht. Den Himmel war nach blo. D'Gras war nach ëmmer gréng. De Bus dobaussen huet keng Form oder Faarf geännert. Et waren e puer Buschtawen op de Réck. Mee ech konnt net gesinn wat et war. Et war Blödsinn, si waren Hieroglyphen. Ech hunn geschüchtert. Egal wat se mir gemaach hunn, egal wéi eng Drogen se mir ginn, ech konnt net liesen!
  
  
  Ech hunn an déi aner Richtung gekuckt a virsiichteg, mat hallef oppenen Aen, ronderëm den Auto gekuckt. Ech war op een op meng riets Handschellen. Ech hu gefillt. Awer ech wollt nach net a seng Richtung kucken. Ech wollt net datt se wëssen datt ech scho waakreg war.
  
  
  Den Auto war eng Limousine. De viischte Sëtz war vun engem schwéiere groe Rido aus der Siicht verstoppt. Et war keen Toun ausser de Sound vum Motor an d'Kläng vun der Strooss. Deen nieft mir souz war net sproocheg. Ech hunn de Kapp lues no riets gekippt a meng Gesellschaft mat enk Aen gekuckt. Ech brauch guer net esou virsiichteg ze sinn. Hien huet geschlof. Dënn, dënn Mann. Ech mengen Vietnamesesch. Dokter oder Assistent an engem wäisse Spidolskleed. Nee. Wahrscheinlech ass dëst just en anere CAN Agent verkleed fir Dokter ze spillen.
  
  
  Ech hunn d'Dier probéiert. Zougemaach. Natierlech.
  
  
  Ech hunn erëm duerch d'Fënster gekuckt. De Bus war nach virun eis. Ech konnt nach liesen, mee wat op deem Bus geschriwwen ass war onlieserlech. Et gouf an orientalesche Bréiwer geschriwwen.
  
  
  Mir hunn iwwer d'Bréck gedonnert. Aner Gefierer op der Strooss enthalen Ween a Vëloen. Et war nëmmen een aneren Auto. Eng aner Limousine. Hie war hannert eis gefuer.
  
  
  Ech hunn erëm dobausse gekuckt. Ech weess net wéi laang ech gekuckt hunn. Déi nächst Saach ech gesinn war eng Stad Strooss. Kaméidi Tram, Leit um Vëlo. Ochsenkarten a Leit a gréngen Uniformen a Stréihutt iwwerall. Ech hunn laanscht meng schlofe Garde gekuckt an d'Fënster op seng riets. Ech hunn d'Paart gesinn. Den Hotel ass hannert dëse Paarte. Wéi konnt ech wëssen? Eppes ass zréckkomm. Ech hunn erëm aus menger eegener Fënster gekuckt. Géint dem Hotel, um Daach vun engem Gebai, hunn ech gesinn wat ech gesicht hunn. E risege Faarfportrait vum Ho Chi Minh mat enger Fläch vu 40 Quadratmeter.
  
  
  D'Gebai selwer gehéiert zu enger vietnamesescher Staatsbank. D'Stad war Hanoi. De Vin Po huet mech op Hanoi geholl.
  
  
  Ech hunn mat neiem Interessi ronderëm gekuckt. Ech hunn Hanoi fir aacht Joer net gesinn. E puer Gebaier hunn Zeeche vum Krich gewisen, awer de Schued war net sou schlecht.
  
  
  Hanoi ass eng schéin Stad.
  
  
  Eng Stad vu laangen, schaarfe Stroossen, déi hei an do mat ale franséische Kolonialhäeren gestierzt sinn. Buddhistesch Monumenter, Chinesesch Tempelen. De Red River ass kloer a propper, an d'Junks op seng Ufer rullen faul laanscht dat bloe Waasser. Iwwerraschend sinn et keng anti-amerikanesch Slogans op de Billboards. Keng Zeeche vun Haass. Dës Leit haassen net.
  
  
  Dëst ass déi falsch Haltung zum Krich. Dir haasst an dann denkt direkt datt anerer dech haassen. Eng Saach iwwer ze denken. Mee fir d'éischt konnt ech net gutt denken. Zweetens, ech sinn en AX Agent. Et ass net datt se net denken. Awer si gi fir de Krich virbereet.
  
  
  Op enger Säit Strooss ass eng aner Limousine méi no gezunn. Ech hu séier bannen gekuckt. Et waren Riddoen op der hënneschter Fënster. Awer virun souz Chen-li nieft dem Chauffeur. Chen-li huet mech gesinn a gesinn datt ech waakreg war. Hien huet de Chauffer gedréckt, deen den Horn gedréckt huet.
  
  
  Mäin Dokter ass erwächt. Ech hunn him e verduebelt, erschreckt Bléck op wat ech muss wéi déi lescht Deeg gewiescht sinn. "Rugby," sot ech. "Gudde Ball ..."
  
  
  Hien huet gelaacht. - Et mécht kee Sënn. Carter. Dir hutt dëst Medikament fir véieranzwanzeg Stonnen net geholl. Den Effekt ass eriwwer. Du hues schon duerch alles geschlof. A mat dësem N-2 ginn et absolut keng Nebenwirkungen.
  
  
  Hien huet mech appraisingly gekuckt. "Gudden Versuch."
  
  
  Hie war, Gott weess firwat, en Amerikaner. Hie kléngt op d'mannst wéi ee vun den Amerikaner. Awer Frënd? Oder e Feind?
  
  
  "Wéi ... wéi laang sinn ech ënner Segel?"
  
  
  "Ah," sot hien. "Dëst ass klasséiert Informatioun. Loosst eis just soen ... Laang genuch fir Iech hei ze kréien. A frot mech net wou "hei" ass.
  
  
  "Hanoi," sot ech.
  
  
  Säi frëndlechen Ausdrock ass verschwonnen. Seng Aen hu sech enk. Hien huet e Knäpp gedréckt an d'Fënster hannert dem Sëtz ass erofgerullt. "Här Wing," sot hien. "Äre Prisonnéier ass erwächt."
  
  
  D'Riddoen sinn zréckgezunn. Dem Vin Po säi flaach Gesiicht erschéngt, um Hals vum Fënsterrahmen ofgeschnidden. Hien huet ausgesinn wéi eng monstréis Marionett. Hien huet mech ugekuckt a gekrasch.
  
  
  "Hie schéngt ze denken datt mir zu Hanoi sinn."
  
  
  "Oh," sot de Wing. Dunn huet hien geknackt. - Jo, Hanoi. Gesitt Dir et do? Hien huet op eng Grupp vu groe Gebaier gewisen. "Li Nam De."
  
  
  Al franséische Prisong. Och bekannt als Hanoi Hilton. D'Plaz wou eis Krichsgefaangen gehale goufen.
  
  
  "Keen Zweifel Dir hutt Geschichten iwwer dës Plaz héieren," sot hien. "Awer Dir wäert feststellen datt de Prisong, an deem mir Iech schécken, ganz ... ganz anescht ass." Obwuel ech kee Grond gesinn firwat Dir sollt wëssen, wou et ass. Hien huet e Knäppchen gedréckt an d'Riddoen hunn erëm zougemaach, a blockéiert meng Vue.
  
  
  - Dokter Quoy? Also et war e richtegen Dokter. "Fir en Narr ass eisen Här Carter net sou domm." Och ouni gutt Vue kann hien nach ëmmer seng Richtung an Zäit berechnen. Net datt hien zréckkënnt, awer ech mengen et ... vläicht en anere Schoss.
  
  
  Bei dëse Wierder hunn meng Hänn ugefaang ze zidderen. Ech konnt net ophalen ze rëselen. Och net d'Gefill vun Iwwelzegkeet a mengem Darm. Ech konnt mech net erënneren datt d'Droge selwer esou Gefiller verursaacht huet. Awer vläicht huet mäi Kierper et eleng gemaach. De Quoi huet mech ugekuckt an erëm gelaacht. Säi Iwwerleeënheetsgefill gouf restauréiert. - Maacht Iech keng Suergen, Mister Carter. Dës Injektioun wäert Iech einfach schlofen. Et gi keng schlecht Dreem méi. Näischt geféierlech. Mir wëllen datt Dir frësch sidd wéi eng Daisy wann mir dohinner kommen.
  
  
  Ech hat wéineg Wiel. verdammt Jesus.
  
  
  Eng aner Injektioun.
  
  
  Wieder eidel.
  
  
  
  
  Kapitel 21
  
  
  
  
  
  Wéi ech erwächt, war et däischter. Ech leien op eppes mëlles. D'Loft war mam Geroch vu Jasmin gefëllt. E liichtschwaache, berouegende Brumm gouf héieren. Reflexiv hunn ech op meng Auer gekuckt. Natierlech hat ech keng Auer méi. Si hunn se viru laanger Zäit vu mir geholl. Wann d'Anästhesie Effekt huet.
  
  
  Ech hunn ugefaang meng Lager ze kréien. Ech louch um Buedem op enger mëller Matratz, bedeckt mat engem Kotteng. D'Zëmmer war vun der spéider Dämmerung beliicht a fréie Stären, déi duerch d'Lüfter blénken. Et war eng Wand. Dëst huet Kaméidi mat sech bruecht.
  
  
  Et war kee Kaméidi. Et war e Lidd. Eng déif, kloer Mëschung aus Honnerte vu männleche Stëmmen huet an ee Saz fusionéiert: „Oh Tao; iwwer Tao.
  
  
  De Sall war grouss. Sparsely aménagéierten awer bequem. Set vu Luuchten. Et waren keng Still, mee Koup Këssen waren op de Buedem verstreet; de Buedem ass mat gewebten Matten bedeckt. Um aneren Enn vum Zëmmer war eng aner Matratz mat engem anere Koup Këssen.
  
  
  Awer nee. Dëst waren keng Këssen. D'Tara louch do.
  
  
  Si huet sech net beweegt. Si huet nach geschlof. Oder si war nach ënner dem Afloss vun de Schlofpillen.
  
  
  Ech sinn opgestan an sinn op den aneren Enn vum Raum gaang. Ech hunn nach ëmmer geruff. Ech beréiert hir Schëller. Si war richteg. - Tara?
  
  
  Si huet gekrasch, sech ëmgedréit an hiert Gesiicht an der Matratz begruewen.
  
  
  "Tara," Ech widderholl. Si huet de Kapp wilde gerëselt. "Nee, nee, wann ech glift," sot si.
  
  
  Ech hunn hir Schëller hin an hier gerëselt. "Tara." Si huet hir Aen opgemaach. op eemol, op eemol. Wäit op. Si huet mech just gekuckt. Keng Erliichterung, keng Reaktioun, keng Unerkennung.
  
  
  Hire Bléck war besuergt. Endlech hunn hir Lippen sech beweegt. -N-Nick? sot si mëll.
  
  
  Egal wat se hir an de leschten Deeg gemaach hunn, et huet hatt net geännert. Alles war genau dat wat ech d'lescht Kéier gesinn hunn. Déi gréng Aen, déi mech gescannt hunn, ware breet a glänzend. Et waren keng schwaarz Linnen op hir vun der Krankheet si gelidden haten. Och d'Sommersprossen waren nach ëmmer iwwer hiert Gesiicht verstreet.
  
  
  Si huet hiert Gesiicht opgehuewen an huet meng Hand geholl; lues iwwer meng Schëller, Hals a Wangen gerannt. Et war wéi wann si sech mat de Fangeren iwwerzeege wollt. Wéi wann se hir Aen nach net ganz vertraut.
  
  
  "Oh mäi Gott," sot ech. "Oh, Nick," sot si. A mir hunn eis aneneen opgeléist bis d'Faarwen verschwannen. Mir Kuss an honnerte vu Stëmmen hir Gesang fäerdeg.
  
  
  Ech zéien ewech a lafe meng Hand froend iwwer hiert Gesiicht. "Eigentlech wier ech leed Iech hei ze gesinn an net glécklech ze sinn. Wéi ..." Ech hunn de Kapp gerëselt, "wéi bass du hei komm?" Wéi ech endlech erëm nodenke konnt, hunn ech geduecht, du wiers sécher a gesond zu London.
  
  
  Si huet sech op d'Matratz zréckgezunn an d'Gesiicht mat hiren Hänn ofgedeckt, an erënnert wéi si heihinner komm ass. Op eemol huet si mech ugekuckt.
  
  
  "Awer wann Dir net ... waart Dir net do ... Dir sidd net do."
  
  
  Ech hu probéiert hatt ze verstoen. — Bei Featherstone? Nee, et war Roscoe.
  
  
  "Roscoe? Nee, ech hunn hien net gesinn. Awer ech hu geduecht ... ech mengen, dat lescht wat ech gemaach hunn war dech uruffen an ... a wann Dir net opgetaucht sidd, hunn ech geduecht, ech hat geduecht datt se dech och gefaangen hätten. Si hunn mir och gesot wat geschitt ass. Nick, ech erënnere mech ... oder, oh. Ech mengen ech erënnere mech elo, et war och sou e Schock, awer ... si soten mir deemools ... datt Dir mir net méi hëllefe kënnt. Dass Dir hire Gefaange war.
  
  
  Si mussen eng Verbindung tëscht dëser Villa an dem Featherstone sengem Haus gehat hunn. Vläicht e Radio. "Ma, si hu Recht doriwwer." Ech soot. - Jo, ech war hire Prisonnéier. Awer net zu London. Ech sinn an hir Villa gaangen.
  
  
  'Op der Immobilie? Zu Chen-li?
  
  
  "Waart," sot ech. Ech hunn de Raum fir Mikrofonen oder aner verstoppt Nolauschtergeräter gepréift. Et war näischt do. Ech hunn hir gesot wat mat mir op mengem leschten Dag zu London geschitt ass. Keen vun eis wousst wat mam Roscoe geschitt ass. Mir woussten just datt et net ze gutt kéint sinn.
  
  
  'An du?'
  
  
  Ech gefrot. -Wat hunn se Iech gemaach? Ech hunn meng Hand duerch déi rout Engelhoer gerannt.
  
  
  "Denkt drun," sot si. Si beréiert mäi Gesiicht erëm. - Denkt drun, Dir hutt mir gewarnt net dohinner ze goen. Dir sot: "Si pompelen Iech voller Pentathol an da sot Dir hinnen dem Hawk säi Mëttelnumm." Dir hutt Recht iwwer eng Saach. Ech wosst net Hawk d'Mëttelnumm. Oh Nick, ech sinn sou ongenéiert. Si huet ugefaang ze kräischen. Net dës grouss bulging Tréinen voller Selbstschued, mä dës Péng vu mentaler Péng.
  
  
  "Hey, roueg," sot ech mëll. „Schold Iech elo net. Elo ass et eng Fro vu Wëllen oder Kraaft. Dat ass wat Drogen domat ze dinn hunn. Si huelen Äre Wëllen ewech. Et gi guer keng Helden am hypodermesche Nadelkrich. Dir sollt wëssen wat.'
  
  
  Si huet geknackt a méi Tréinen hunn ugefaang ze fléissen. "Ech weess dat," sot si. "Awer dat hëlleft net vill." Besonnesch wann ech geduecht hunn Iech a Gefor ze bréngen.
  
  
  Gutt, Dir kënnt dës Schold droen, well deen eenzegen deen mech a Gefor gesat huet war ech selwer. Ech sinn direkt an d'Fal vun der Win Po gefall an hunn et komplett ouni Är Hëllef gemaach. An ech mengen, wa mir wierklech op de Buedem kommen, mengen ech, et ass meng Schold datt Dir gefaange sidd. Ech sollt op meng Gedanken gelauschtert hunn an dech net bannent engem Kilometer vun där Plaz loossen loossen.
  
  
  Si huet gelaacht. Et war dat éischt Laachen zanter enger laanger Zäit, an hir Lippen hunn nach ëmmer domat gekämpft. "Ech mengen," sot si, "Dir sollt et Schicksal nennen." Ech hätt op Är Meenung gelauschtert, mee ech sinn e verdammt Rebell. Jiddereen deen mech wéi e klengt Meedchen oder op d'mannst wéi e klengt Meedchen behandelt, wëll ech beweisen datt ech an der Praxis ganz nëtzlech sinn.
  
  
  Ech hunn hir Wang beréiert. "Ze nëtzlech," sot ech.
  
  
  Si huet d'Blat liicht erofgesat, déi hatt ofdeckt.
  
  
  "Wëllt Dir et probéieren a kucken ob ech elo nëtzlech sinn?"
  
  
  Ech wollt dat wierklech gesinn.
  
  
  Et gouf un d'Dier geklappt.
  
  
  Ech hunn et opgemaach an zwee Männer koumen dobannen. Fir ee Moment hunn ech vergiess datt mir Prisonnéier waren. D'Männer waren an einfache Stoffkleeder gekleet. Hire Kapp goufen raséiert. Hir Gesiichter waren - ech haassen dëst Wuert ze benotzen wann et ëm d'Ostler kënnt - awer hir Gesiichter waren onverständlech. Ee vun hinnen hat e grousse Becher Waasser gedroen. Si hunn gebéit.
  
  
  Si hu kee Wuert gesot.
  
  
  De Mann mat der Becher ass duerch d'Zëmmer gaang an huet Waasser an d'Kanne gegoss, oder op d'mannst eng Saach, déi sou ausgesinn huet. Eng aner abegraff eng däischter Plafongsliicht, eng frosted Biren an engem frostéierte Glasglobe. Et war net piercing, wierklech, mee et huet eis trotzdem blénken.
  
  
  Hien huet de Kleederschaf opgemaach. Et waren eis eege Kleeder - gutt, meng Kleeder an e puer Dreck, deen hien dem Tara geléint huet - awer hien huet zwee aner Kostümer erausgezunn. E Paar gro Seid Pyjamas. Net déi, déi Dir an der Vakanz dréit, awer déi, déi Dir op formell Eventer trauen.
  
  
  Fir d'Tara hat hien e schéine Seidbestickt ao dai, traditionell Fraekleedung.
  
  
  Si hunn dat a Rou weider gefouert. Mir hu misse wäschen, verkleeden a prett sinn an enger hallwer Stonn, wéi mir d'Signal kruten. Mir woussten net ob mir prett waren fir wat. An hir Pantomime huet eis dat net gesot.
  
  
  Si ware Mönche," sot ech wéi se erëm fortgaange sinn. 'Oder nët?'
  
  
  - Ech... Ech weess et net. Si huet sech um Krug gewäsch.
  
  
  Ech hunn geknackt. "Si ware Mönche. Ech hunn se viru kuerzem héieren sangen. "O Tao: O Tao'I Ech sinn op d'Fënster gaang an hunn d'Schalter opgemaach. Et war e Gitter hannert hinnen. Sou wäit wéi ech gesinn konnt, war d'Gebai, wou mir waren, Deel vun enger "riser aler Steenfestung." D'Landschaft an der Distanz war wéi de Gaart vun Eden.
  
  
  'Jo.' Ech hunn e Stommfilm gekuckt a gouf op eemol rosen op d'Situatioun. "Si si Mönche. Taoist Mönche. An dëst ass e Klouschter. Dir hutt Recht. Tao a KAN sinn iergendwéi verbonnen. Obwuel Gott weess wéi. A wéi ass et méiglech datt Kléischter nach an dësem Eck vun der Welt existéiere kënnen. Ech hunn d'Jalousie erëm zougemaach. "Grand Prix Spill," sot ech. "Strike oder duebel nächst Ronn." Ech geplënnert ewech vun der Fënster. "Hunneg," sot si, koum hannert mir mat engem Schwamm a Seef. "D'Haaptsaach," huet si ugefaang mech mat engem mëllen Schwamm op de Réck ze streiken, "... wou mir och sinn, du hues eis hei eraus."
  
  
  Hiren Hiweis war sou transparent wéi meng Reizbarkeet. Awer et huet geschafft. Wann eppes, et huet mech laachen. Ech hunn de Schwamm gegraff an e Kuss gemaach.
  
  
  "Wann Dir mech souwisou seife gitt, maacht et e bësse méi héich an e bëssen no riets." Si huet e klenge Klang an den Hals gemaach. "Hm?" an huet de Kapp zréck gehäit. "Oh mäi Gott," sot si, "all dës Deeg ... oder Stonnen, oder Joeren ... dës schrecklech Medizin, déi si mir ginn. Oh, Nick. Et huet d'Welt esou eng schrecklech Plaz gemaach. Alles war sou en Albtraum. Ausser wann ech gedreemt hunn, datt Dir mech hält. Dunn hunn ech ugefaang ze kräischen an alles wat vu mir iwwreg war huet gesot: "Halt op, et ass den Nick." An ech mengen, dofir hunn ech festgehalen. An ... elo sëtze mir hei a kämpfen eis eege kleng Kämpf, wéi wann näischt vun deem geschitt ass. geschéien.' Si huet mech ugekuckt: "Ech hunn dech wierklech gär, wësst Dir dat?"
  
  
  Op eemol hat ech eng Erënnerung. Tara, gréng-Aen a sobbing a meng Äerm. "Ech hat dee selwechten Dram," sot ech. "Wahrscheinlech datselwecht Medikament. Ech fänken un ze froen firwat si eis heihinner bruecht hunn. Wat wëlle si vun eis? Well ech fänken un ze denken datt si wëllen datt mir zesummen sinn. Net nëmmen ech oder Dir. Mee mir sinn zesummen.
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt an huet sech gefroot. 'Ech verstinn net.'
  
  
  Ech hunn gelaacht. 'Gott schützt. Well ech verstinn och net. Fir elo. Ech hunn awer d'Gefill, mir wäerte séier genuch erausfannen. Mëttlerweil, ier mer eis Suergen ufänken, loosst eis Suergen iwwer dës Klonen. Mir wësse schonn eppes iwwer dës erwuesse Klonen, awer dës Klonen sinn amgaang ze erstallt ginn, d'Brout vun där Dir geschwat hutt, mir mussen se zerstéieren.
  
  
  Si huet sech ao dai gewéckelt. Et war blassgréng mat giel Blummen a gefall hallef duerch hir lëschteg Hëfte iwwer hir Satinhosen. "Oh," sot si. "Wat dës erwuesse Klonen ugeet, hunn ech vun Alice héieren."
  
  
  Si huet mir dem Alice seng Geschicht erzielt, während si hir Hoer gekämmt huet. D'Chance waren e bësse besser wéi ech gehofft haten. Zu där Zäit gouf et nëmmen ee Klon an Amerika, a mat Gléck war hie schonn an d'Kinnekräich vun de Schatten gaangen. Dout.
  
  
  Et waren dräi zu London, mee dat géif net laang daueren, wann ech mäi Wee kréien. Mat e bësse Gléck an e puer Woche vum Liewen kann ech se ophalen. Et war souguer eng Chance datt AX zu London responsabel war. Och esou eng rostig AX (AH) funktionnéiert heiansdo gutt. Also elo ass et op d'Tara a mir komm. Wa mir dëst Nascht kéinten zerstéieren, géif all d'Sprangen ronderëm ophalen.
  
  
  Ech hu mam Schnëtt vu mengem Seid Pyjama gekämpft. Ech hu missen et op meng Schëller bannen.
  
  
  "Wéi gesäit esou eng Brout vu Klonen aus?"
  
  
  Si huet gesucht. - Esou wéi se sinn - wéi mënschlech Embryonen. Si sinn wahrscheinlech an engem kontrolléierten Ëmfeld - vläicht en Inkubator - oder e Labo iergendwou.
  
  
  - Wéi Reagenzglieser Puppelcher?
  
  
  Si huet grujeleg geknackt. "Ech hunn net geduecht datt ech déi einfachst Aarbecht an dëser Aufgab hätt. Ech muss mech stänneg forcéieren ze erënneren datt dës bal Kanner zukünfteg Mäerder sinn.
  
  
  Ech hunn meng verdammt opgeknäppt Pyjama op de Buedem geheit an hunn meng eegen Kleeder erreecht. Ech hunn mäi bloen Hiem gekuckt. Ech hunn et sou laang gedroen datt et bal ouni Hëllef ukomm ass. Mäi Gott, ech wier net op e Kostümbal. An ausserdeem war d'Spill schonn ze fortgeschratt fir op eemol Schwieregkeete mat der orientalescher Etikett ze maachen.
  
  
  "Wéi lass ze ginn?" .
  
  
  "Ech hat e klenge Laser a mengem Sak. Gutt, waart. Vläicht hunn ech et nach. Si ass an de Kleederschaf gaangen an duerch hir Täsch gerammt. "Nee, net méi," sot si. "Ech mengen, mir mussen eppes improviséieren. Vläicht eppes mat der Chimie ze dinn. Alles wat mir an dësem Labo fanne kënnen.
  
  
  Endlech huet si hir Hoer mam leschte Kamm gekämmt. Meng rout-Hoer Geisha. Ech hunn meng Strëmp un. "Ma, wat Dir maacht ass Äert Geschäft. Ech mengen ech wäert just mäin eegene Betrib këmmeren.
  
  
  Si huet gefroot. "Ech hu just geduecht ... si hunn Är Waffen geholl, oder? Also wat mengt Dir ...
  
  
  Si huet hir Lip gebass.
  
  
  Ech hunn meng Hosen opgezunn. Iwwer meng Hosen, déi mir net ewechgeholl hunn. Iwwert de gudden ale Pierre, nach flott an der Mëtt verstoppt.
  
  
  "Ma," sot si fest a komplett géint hir Natur, "wéi Dir et maacht ass Äert Geschäft." Ech mengen ech wäert just mäin eegene Betrib këmmeren.
  
  
  Ech hunn eng Wenkbrau opgehuewen awer net geäntwert.
  
  
  
  
  Kapitel 22
  
  
  
  
  
  Gutt, Här Carter, mir hunn eis endlech getraff. Et war de Lao Zeng, de Ur-Ur-Grousspapp vun der ganzer Firma. Mat engem Ur-Ur-Grousspapp-Warz an der Mëtt vun der Stir. Hie war an engem Rollstull. Wat schéngt vill ze erklären. Firwat ass hie selwer vum Schluechtfeld verschwonnen? De Wonsch sech selwer zu engem méi héije Klon z'erhiewen. Dosende Mol am Dag fir ze kucken wien hien eemol war, zréck an Aktioun, zréck an der Gesellschaft. Hien huet e bësse Whisky gegoss an eis och ugebueden.
  
  
  Tara sot nee. Ech hunn de Stanane geholl.
  
  
  Hien huet säi Glas opgehuewen. "Um Nick Carter," sot hien, "an all déi kleng zukünfteg Carters."
  
  
  Ech hunn an d'Tasche geruff fir eng Zigarett. Si verschwonnen. Lao Zeng huet mir eng aus enger grousser lackéiert Këscht. D'Zigaretten haten e gëllene Mondstéck. Anscheinend huet hien meng konfiskéiert.
  
  
  Mir waren a sengem Zëmmer. Oder a sengem Büro. Et war e grousse Raum. Et hätt kéinte grouss sinn, awer d'Fënstere ware zou an d'Atmosphär war e bëssen muffeg. Och hei war d'Situatioun e bësse spatzen. Laangen Teak Dësch, ronnen wäisse Sofa. Een eenzege Stull. Déi eenzeg Dekoratioun war en extrem faarwege Stoff an eng Sammlung vu Waffen op der Mauer hannert him. Et muss ongeféier honnert Waffe sinn. Net besonnesch rar oder besonnesch al, mä si hunn do un der Mauer hänken, an déi Mauer selwer war mat engem risege Blat aus onbriechbarem Glas bedeckt. Nieft de Pistoulen goufen et nach aner Waffen: e puer Messer an Handgranaten, souwéi e puer onnéideg Saachen vun onbestreideger Doudesfäll. All eenzel Deel gouf vun engem klenge Spotlight beliicht an drënner war e klengt Bild.
  
  
  "Ech gesinn, datt Dir meng Sammlung bewonnert," sot hien. "Kommt a kuckt méi no." Ech sinn aus der Canapé opgestan an hien huet säi Rollstull gedréint fir mech ze verfollegen. Ënnert der ugewisen US Army Pistoul war e Schëld dat liest "Bristol, Kenneth, Daejeon 1952." E Stiletto mat engem Pärelmamm Grëff hänkt niewendrun. "Hample, Stewart, Paräis, 1954." Ech hunn dee verdammt Stiletto gekuckt a mat enger Pfeif ausgeot. Et war wéi e Schwäert mat Bonaparte an Napoleon ënnert gesinn, oder e Won mat Har a Ben drënner. Stu Hample war ee vun deenen Trampelen deenen hir Nimm scho Mythen kreéieren. Hie war déi bescht AX, N1 jeemools haten. Vun Paräis 1954. Wann een dee Stiletto mat engem Pärelmamm Grëff ewechgeholl huet. Zesumme mat sengem Liewen.
  
  
  'Dir?' Ech hunn op Lao Zeng gedréint.
  
  
  "Ech wousst, datt Dir beandrockt wier," sot hien. 'Jo. Ech perséinlech hunn all dës Waffen op der Mauer ageholl.
  
  
  Hien huet op meng riets gewisen. "Awer ech mengen et ass eppes an dësem wat Iech méi interesséiere kann." Ech sinn an déi uginn Richtung gaang. Ech brauch d'Schëld net ze liesen fir ze gesinn datt hien d'Wilhelmina derbäi gesat huet. A meng Stiletto. Ouni Pärelmamm Pen, awer trotzdem mäin Hugo.
  
  
  "Just am Fall wou Dir mengt Dir kënnt et zréck huelen," sot hien. "Dëst Glas ass onbriechbar, et ass elektrifizéiert a fest gespaart."
  
  
  Hien huet gelaacht. "Awer sëtzt Iech a schléisst Äert Getränk." D'Iessen gëtt direkt zerwéiert a mir hunn nach vill ze schwätzen."
  
  
  Hie war zouversiichtlech a senger Sécherheet. Hie war vläicht am Rollstull, mä hie war och hannert dem Steier. An dat war gutt. Et gëtt eppes iwwer Kontroll ze sinn, wat d'Leit d'Kontroll iwwer hir Wierder verléiert. Et ass falsch, awer et ass richteg. Dir kënnt e Guy seng Waff op de Kapp weisen an him iwwer seng Geschicht froen, awer alles wat Dir kritt ass e Paar zougemaachte Lippen. Awer e Guy deen eng Pistoul op Äre Kapp weist wäert definitiv säin Darm ausspäizen. Wann Dir eppes iwwer dëst verstitt, loosst mech w.e.g. Bescheed.
  
  
  Ech hunn mech op de Canapé zréckgezunn. "Impressiv ..." sot ech. - Figurativ gesinn.
  
  
  Hien konzentréiert säi Bléck op Tara. "Dir sidd e Wëssenschaftler," sot hien. - Dir spezialiséiert op Mikrobiologie. Keen Zweifel wësst Dir schonn alles iwwer eis Klonen.
  
  
  Tara huet mech ugekuckt. Ech hunn hatt gefrot fir weiderzemaachen.
  
  
  "Jo," sot si. "Ech sinn iwwerrascht vun Ärer fortgeschratt Technologie."
  
  
  Hie schéngt et gär ze hunn. "Et ass ganz ... fantastesch, ass et net?"
  
  
  - Wéi laang hutt Dir dëst ugefaang?
  
  
  Hien huet gelaacht. "Virun zweeanzwanzeg Joer. Bon, eigentlech virun deem... Mee dee Moment hu mer mat menger Famill ugefaangen. Doktor Quoi...“ huet hie sech u mech gedréint, „Ech gleewen, datt Dir dëst scho begéint hutt ... gutt, mäi Papp huet et ugefaang. Hie war ganz interesséiert fir d'Genetik an huet et fäerdeg bruecht d'Regierung him e klenge Labo ze bidden. Virausgesat, natierlech, datt hien mat der Zäit e puer vun de beschte Geescht an der kommunistescher Welt verduebelt. Hien huet ugefaang um Nguyen Segun ze schaffen ... "
  
  
  - Dee Physiker? D'Tara huet iwwerrascht ausgesinn.
  
  
  Lao Zeng wénkt. 'Jo. Awer Shogun hat verschidde genetesch Anomalie. D'Tara schéngt dat scho ze wëssen. - Genee dat wollt ech soen. Brakdon Syndrom, ass et net? Seng Symptomer erschéngen eréischt no 30 Joer.
  
  
  Genau. Awer, wéi Dir verstitt, kënnen Embryonen d'Killen net während der Inkubatioun an Reagenzglieser iwwerliewen. Verschidde Gruppe vu Shogun Klonen stierwen virum drëtte Mount. Am Ufank huet de Quoi geduecht datt seng Method falsch wier. D'Regierung huet datselwecht geduecht. Si hunn hir Ënnerstëtzung zréckgezunn. Dunn, e puer Joer méi spéit, huet de Shogun selwer ugefaang Abnormalitéiten ze weisen.
  
  
  "An dunn huet de KAN decidéiert eis fir en anere Versuch z'ënnerstëtzen?"
  
  
  Hien huet mech ëmgedréit. 'Jo. Awer nëmmen dës Kéier huet de KAN him e physesch a genetesch perfekten Spender geliwwert.
  
  
  "Also et war Dir."
  
  
  Jo et war ech. Nieft menger...“ huet hien eng Split-Sekonn gezéckt, „meng kierperlech Perfektioun, ech hat eng Rei vun, solle mer soen, „Talenter“, déi de KAN passionéiert wollte weiderhëllefen.
  
  
  "En Talent fir kale Blutt ëmzebréngen," sot ech.
  
  
  Hien huet bescheiden gebloßt. 'Jo. Awer Dir, Här Carter, sidd och en talentéierte Killer. Hien huet eng Paus gemaach. "Obwuel, wann Dir et gär héiert, ass Äert Blutt nach e puer Grad méi waarm." Wien sinn ech fir Äert Ego ze beaflossen." Elo huet hien op mech mat deemselwechte Kaz-ähnleche Laachen gelaacht, deen ech op Chen-li op der Foto gesinn hunn, déi den Dag no der Ermuerdung vum Senator Saybrook gemaach gouf. Dem Hong Luo säi Laachen och wann hien den Herzog an d'Herzogin ëmbruecht huet. Elo war net d'Zäit him den Ënnerscheed tëscht engem psychopathesche Killer an engem Mann ze erklären, deen nëmmen a Selbstverteidegung ëmbruecht huet. Viru laanger Zäit hunn ech mech grëndlech ënnersicht. Virun enger laanger Zäit sinn ech erwächt a gefrot ob ech esou schlecht wier wéi déi Leit, déi ech zerstéiert hunn. Wann ech net alles muss opginn an an engem Landhaus zréckzéien. Nee. Et war e groussen Ënnerscheed tëscht mir a Lao Zen. Ech hunn d'Thema zréck bruecht wou ech et wollt.
  
  
  - An dës Klonen vun ären hu Wuerzel?
  
  
  Jo. Um zweete Versuch. De ganze Grupp huet iwwerlieft. Den Dr Quoy huet un der drëtter Grupp geschafft wéi säin Häerz opginn huet. Dir verstitt datt et kee war fir hien ze ersetzen. Seng ganz Operatioun war geheim. Nëmme säi Jong huet him gehollef. Dee Jong huet spéider probéiert déi drëtt Grupp erauszebréngen, awer hien huet net genuch Wëssen. Mir wollten net datt d'Regierung weess wat mir maachen, also hu mir et an d'USA geschmuggelt. Do krut hien eng exzellent genetesch Ausbildung. Eisen Dr Quoi ass en Harvard Mann. Dës Tatsaach schéngt him ze gefalen.
  
  
  D'Tara sot: "An duerno konnt hien an de Schrëtt vu sengem Papp goen."
  
  
  De Lao Zeng schéngt frou ze sinn, datt hie jo äntwere konnt. Hie selwer wollt wierklech méi Jongen kréien, besonnesch nom Accident. An elo ass säin Dram erfëllt. Zu dësem Moment huet den Dr Quoi fënnefdrësseg nei Klonen geschwënn. Fënnefdrësseg nei Lao Zengs. Jiddereen ass an excellent Gesondheet. Dank der Virsiicht.
  
  
  Fir e Moment hunn ech gefrot wéi vill et an der ursprénglecher Grupp waren.
  
  
  Meng Gedankenzuch gouf vun engem kuerzen Uruff ënnerbrach.
  
  
  "Ah, et ass Zäit ze iessen," sot hien. D'duebel Dieren goufen vun engem Paar Mönche opgemaach, déi gläich ausgesinn hunn - Klonen? Nee, et mécht kee Sënn - a mir goufen duerch e Steengang an den Iesszëmmer gefouert.
  
  
  Dëst war d'Fest mir begéint. Gutt, e Fest wann Dir Afe Gehir, Geess Schwäif a Matière squid gär. D'Tara huet net direkt gemierkt wat si géint war an attackéiert mam Appetit vun enger dräi Deeg Abstinenz, mat villen "ahs" an "mmmms." Monkey Gehir sinn eigentlech lecker. Dëst ass wat ech mir gesot hunn a wat ech muss iessen fir meng Kraaft ze halen. Awer ech hunn roueg gehofft, datt et e Sandwichgeschäft ronderëm den Eck wier, an ech hu mech gefrot, ob ech mech schueden hätt, andeems ech fir e Burger erausgoen. Ech denken just: wat de Bauer net weess, ësst hien net.
  
  
  D'Iessen gouf vun stille Mönche zerwéiert. No der Haaptplat huet de Lao Zeng hinnen eng Aufgab an enger onbekannter Sprooch ginn. Super Finale. Joerhonnert Eeër.
  
  
  D'Gespréich um Dësch war ganz agreabel. Wat hie wierklech wollt soen, war méi spéit. Zur selwechter Zäit war hien lëschteg an oppen. Enges Daags huet hien d'Roll vum rouegen, frëndlechen Host opginn. Ee vun de Mönche huet d'Dier an d'Kichen fir e Moment opgemaach, an de Lao Zeng ass explodéiert an huet seng Jackett méi no gezunn fir sech virun dem déidlechen Entworf ze schützen. De Mönch ass séier gerannt an huet d'Dier zougemaach, an de Lao Zeng huet sech erëm berouegt. Ech hunn vu sengem nei fonnte Wëllen profitéiert an hien iwwer d'Relatioun tëscht KAN an Tao gefrot a wéi dëst Klouschter d'kommunistesch Purge iwwerlieft huet.
  
  
  Hien huet an d'Hänn geklappt an déi stille Keller hunn ugefaang eis Teller ze läschen. "Näischt wäert Iech ophalen et ze soen," sot hien. "Dir kënnt näischt mat dëser Informatioun maachen. Déi eenzeg Relatioun déi tëscht eis existéiert ass eng vu géigesäitege Virdeel. Dunn koum e Mönch mat engem Dëppe Téi. Hien huet eng Taass fir Tara gegoss an eng fir mech. Hien ass op Lao Zeng gaangen, awer de Lao Zeng huet hien ewechgewénkt a weider geschwat. "D'Klouschter gëtt eis zwou wichteg Saachen. Éischt vun all, e Labo fir eis Experimenter. Net nëmmen genetesch Experimenter, awer och Experimenter mat deem wat Dir nennt Geescht-ännerend Drogen. Hien huet sech zréckgezunn an d'Waffe vu sengem Rollstull reiwen.
  
  
  "Ech denken, Dir hutt d'Éier e puer vun hinnen ze probéieren?"
  
  
  "Loosst mech Iech versécheren, Carter, datt mir zimmlech wäit an dësem sinn. H-20 ass deen eenzegen Halluzinogen ouni Nebenwirkungen. De Quoy sot datselwecht, awer eng zweete Kéier eng gutt Noriicht ze héieren, géif net schueden.
  
  
  - An zweetens?
  
  
  Zweetens, kuckt selwer. Gitt einfach an d'Fënster.
  
  
  Ech sinn an d'Fënster gaang.
  
  
  An ech hunn e Feld vu Blummen gesinn. Et huet sech an all Richtungen bis zum Horizont gestreckt. Et war e Feld vu Mohn. Opium Mohn. Fir e Moment hunn ech probéiert säi Maartwäert ze bestëmmen, awer ech weess just net wat no enger Billioun kënnt. Ech hu weider duerch d'Fënster gekuckt.
  
  
  "Schéin Vue, ass et net?"
  
  
  Ech brauch säi Gesiicht net ze gesinn fir ze wëssen datt hien en dënnem Lach um Gesiicht hat.
  
  
  "Also Dir sidd e Fournisseur," sot ech, "fir dës Clique zu Nassau a fir d'Featherstone Society."
  
  
  Hien huet mëll gelaacht. - 'Ënner anerem. Ënnert vill, vill anerer. Mir gleewen datt Opium eise beschte Verméigen ass fir eng global Organisatioun ze bauen. An Opium war eis Haaptwaff am virege Krich.
  
  
  "An dës Mönche," hunn ech gefrot, "accord mat Ärer Politik?"
  
  
  "Dës Mönche," sot hien, "wësse näischt iwwer Politik. Si wëssen net emol wat mir mat dësen Drogen maachen. Och net wat am Labo geschitt. Alles wat se wëssen ass datt wann de Staat aner Tempelen a Klouschter zerstéiert huet, KAN huet se intakt fir si gehal. Si si ganz dankbar. Si stelle keng Froen. Wann se d'Wourecht woussten, wieren se och ganz opgeregt. Awer et ass onwahrscheinlech datt se erausfannen.
  
  
  Ech hunn déi zwee Mönche bei der Dier gekuckt. Si hunn hir Aen erofgesat.
  
  
  "Si schwätzen net Englesch," sot de Lao Zeng. Also wann Dir denkt hinnen ze soen wat mir wierklech maachen, ech fäerten datt Dir eng ganz schwéier Zäit hutt. Wann nëmmen," hie geäntwert, "Dir beherrscht den zimlech komplexen an obskure Suzoi Dialekt."
  
  
  Ech hu mäi Bescht probéiert net op Tara ze kucken.
  
  
  "Awer," sot hien. 'Setz dech. Ären Téi gëtt kal. A mir hunn nach vill ze schwätzen.
  
  
  Ech sinn zréck op den Dësch. Ech hunn Tara gekuckt. Si huet méi schwaach ausgesinn wéi ech geduecht hunn. Déi puer Stonnen haten hir elo hir Maut geholl. Hir eyelids waren schwéier. Ech erreecht d'Coupe. Hir Ae blénken op eemol op mech. Gréng Luuchten. Mee dat heescht: Halt op! Ech hunn hir erëm gekuckt. Den Téi war mat Drogen geprägt, a si huet et ze spéit entdeckt. Ech hunn meng Coupe opgehuewen a gemaach wéi ech e Schlupp huelen. -Wat wollt Dir nach schwätzen? - Ech hunn de Lao Zeng gefrot.
  
  
  "Är Kanner," sot hien. "Deng an Miss Bennet."
  
  
  "Eis wat?"
  
  
  "Kanner," huet hien widderholl. "Awer vläicht wier et besser wann den Dr. Quoy alles erkläert." Hien huet sech vum Dësch gedréckt a sech Richtung klengen Intercom gerullt. Hien huet de Knäppchen gedréckt a gewaart. Wärend hien dat gemaach huet, mam Réck op mech, hunn ech den Téi zréck an de Kettel gegoss. "Elo," sot hien einfach an de Riedsapparat. Duerno war hien erëm um Dësch. Ech hunn Tara gekuckt. Si war e bësse verréckt, awer stoung ëmmer riicht. De Quoi koum an erkläert.
  
  
  Et war wierklech ganz einfach.
  
  
  Hien ass bei eis komm fir ze impfen. Si wäerten eng kleng Arméi vun N3 Agenten fir sech selwer erhéijen. Awer dës Kéier wäerten dës N3 Agenten fir KAN schaffen. D'Tara géif hinnen eng Rei genial Genetiker ginn. Tara Klonen déi weider un der Impfung vu Leit schaffen. Déi éischt wëssenschaftlech Fäegkeet war schonn an de Genen agebonnen, an den CAS huet nëmmen déi néideg praktesch Ausbildung missen ubidden.
  
  
  Mä si wollten et ee Schrëtt méi wäit huelen.
  
  
  "Wat wäert geschéien", hu si geduecht, "wann d'Tara an ech e Kand hunn. Oder méi Kanner. Déi statistesch Chancen ware véier op een datt mir en Agent produzéieren deen all aner Agenten iwwerpréift. E brillante Killer aus wëssenschaftlecher Siicht. Dat Bescht vu béide Welten. An dann, andeems se dëst als Original benotzen, kréien se déi erfuerderlech Unzuel vun Duplikaten duerch Grafting. Wat sinn d'Méiglechkeeten fir CAN. Den Dr Quoy war frou. Mat fofzeg oder honnert vun dësen Superclonen kéint KAN d'Welt iwwerhuelen.
  
  
  Tara huet ugefaang no vir ze falen. Si huet e bësse lethargesch ausgesinn. Si huet de Kinn op der Hand geluecht a schénge Schwieregkeeten ze hunn et op der Plaz ze halen. Ech hu missen och Téi drénken, also hunn ech ugefaang hir Symptomer ze imitéieren.
  
  
  De Lao Zeng huet sech op Kuoi gedréint. "Ech mengen, se schlofen elo geschwënn", huet hien geflüstert. - Wéini plangt Dir Är éischt Operatioun ze maachen?
  
  
  "Vum Sonnenopgang," sot hien. - Wann se nach schlofen. An der Tëschenzäit brauch ech Zäit fir am Labo ze preparéieren. D'Operatioun ass kleng. All Zell am Kierper huet all déi Genen déi néideg sinn fir eng exakt Kopie ze kreéieren. Ech huelen einfach eng dënn Sträif Haut vun hiren Ënneraarm. Wann se an hir Zellen zréckkommen, wäert ech se ënnersichen.
  
  
  D'Tara war scho mam Kapp um Dësch geschlof. Ech hunn eppes gemumpelt an och de Kapp erofgesat.
  
  
  De Lao Zeng huet seng Hänn geklappt.
  
  
  Verschidde Mönche koumen op. Ech war ze schwéier fir ee Mönch ze droen, also zwee hunn mech gedroen. Si hunn eis zréck an eis jasmin-parfuméiert Prisongszell gedroen.
  
  
  
  
  Kapitel 23
  
  
  
  
  
  D'Schlësselen op der Kette klingelen an d'Dier huet opgemaach. Mir goufen op zwou verschidde Matten geluecht an d'Mönche dierfen fortgoen. Vu mengem Eck hunn ech mat zouenen Aen nogekuckt wéi de Quoy sech iwwer d'Tara lenkt. Déi kleng Luucht op der Schlësselkette bei senger Taille huet geflickert. Hien huet hire Blutdrock geholl, duerno mat engem onperséinleche Fanger op hir Këscht geklappt. Dunn huet hien e Stethoskop aus senger Täsch geholl. Hie muss ganz sensibel gewiescht sinn. D'Kopfhörer ware méi laang wéi soss a si méi déif an meng Oueren gegruewen. Hie war frou. Dunn ass hien bei mech komm.
  
  
  Elo stoung hien iwwer mech a verflucht roueg. D'Mönche hunn meng Jackett unhalen an hien huet seng blo Hand gebraucht fir mäi Blutdrock ze huelen. Mir sinn duerch déi ganz Farce gaangen. Ech hu mech als dout Gewiicht gemaach. Et war schwéier fir hien meng Jackett aus ze huelen. Hien huet eng Bandage op meng Aarm geluecht an huet ugefaang ze pompelen. Ech hu gefrot ob mäi Blutdrock him géif soen ob ech wierklech schlofen, ob ech et gefälscht hunn.
  
  
  Ech hunn ugeholl datt dat net de Fall wier.
  
  
  Hien huet meng Këscht geklappt, huet dunn säi Stethoskop erëm erausgezunn. Ech gewaart op de kal Metal lauschteren Stéck géint meng Këscht dréckt. Dunn hunn ech de Kapp gegraff an haart gezunn.
  
  
  De Péng muss intensiv gewiescht sinn. Hien huet de Kapp no hannen gehäit an d'Tréinen sinn an den Ae gespullt. Hien huet gekrasch. Ech hunn seng Krawatt gegraff an erëm gezunn, hien hallef erstéckt. Mir hunn eis gerullt bis ech uewen war an ech hunn him e Punch op de Kiefer ginn an dann e Punch op säin Hals, deen hien eng laang Zäit onbewosst bleift.
  
  
  Fir e Moment hunn ech geduecht him ëmzebréngen. Ech hätt him just gestierzt. Awer dëst huet fir mech wéi eng domm Beweegung ausgesinn. Ech wäert d'Ronn gewannen awer de Match verléieren. Säin Doud géif eisen Doudesstrof bedeiten. Wann d'Hoffnungen fir Klonen vun eis ze maachen verdampen, géif de Lao Zeng direkt e Feierequipe schécken. Entweder si hunn eis just erschoss, oder si hunn eis mat hirer Berouegungssprëtz ofgeschloss. Op d'mannst da wäerte se eis ofschléissen. Mëttlerweil géif d'Klonfamill weider existéieren zesumme mat den drësseg-fënnef Bridder, déi amgaang wieren ze schlofen. Nee, et ass besser dem Lao Zeng säin Dram fir eng Zäit ze verloossen. Op d'mannst fir eng Zäit.
  
  
  Ech hu misse mam Quoi sengem onbewosste Kierper schaffen. Ech hunn de Keychain aus senger Taille geholl. Et war eng ganz Sammlung vu Schlësselen. Et muss op d'mannst zwanzeg ginn. Ee vun hinnen muss de Schlëssel vu sengem Labo sinn. An ech hunn gehofft an dëse Labo ze kommen.
  
  
  Dunn hunn ech mech ëm säi wäisse Mantel gekëmmert. Vun enger Distanz soll dat mir eng Tarnung ginn. Och hannendrun. Op alle Fall hunn dës Mönche d'Aen erofgehalen.
  
  
  Mir hunn d'Roll gewiesselt. Dës Kéier war hien dout Gewiicht an ech hat eng schwéier Zäit him undressing. Ech hunn d'Schlësselhanger ëm meng Taille hänke gelooss an hunn säi wäisse Mantel un. Ech war ongeféier aacht Zentimeter méi grouss wéi den Dr Quoy, awer dat huet mir net vill ëm. Ech béien mech erof, hunn säi onbeweegleche Kierper op d'Mauer gedréint an hien mat enger Kottengdecken bedeckt. Wann se Uerdnung gehalen hätten, hätten se déi schlofen an der Rei fonnt. Soulaang se net ze genau kucken.
  
  
  Ech hu gemierkt datt ech staark op mäi Gléck an d'Kierzegkeet vun aneren vertraut hunn.
  
  
  Ech hunn e leschte Bléck op déi friddlech schléift Tara gemaach an sinn an de Gank erausgaang.
  
  
  Wou goen?
  
  
  Et ass onwahrscheinlech datt de Laboratoire an dësem Gebai läit. Vläicht ass et an engem vun den Erausgebaier op enger méi oder manner wäiter Plaz. Also éischt hunn ech e Wee eraus ze fannen.
  
  
  Et war kal an däischter am grousse Steengang. Nëmme beliichte Käerzen, a regelméissegen Ofstänn géint d'Mauer gesat. Et waren och Dieren mat Schleisen. D'Mönchezellen déi elo eidel waren? Oder besat Prisongszellen?
  
  
  Ech sinn lénks gaang an sinn de Gank bis zum Schluss gefollegt. Hien ass bei d'baussendier erausgaang. D'Dier war net zou. Obwuel mat Quoi Schlëssel Kette ronderëm meng Taille, Ech hu gefillt wéi wann ech d'Schlëssele fir e ganzt Räich hat.
  
  
  D'Nuecht war kloer a roueg. D'Stäre ware schonn ze gesinn, obwuel den Himmel nach net ganz däischter war. Et war eréischt hallef néng oder zéng Auer, mä d'Taoist Bridder ware schonn an enger roueger Linn an dat grousst Gebai eragaang, an deem hir Schlofzëmmeren wahrscheinlech waren.
  
  
  Dëst bedeit datt et kee Labo kéint sinn.
  
  
  Et waren am Ganzen fënnef Gebaier.
  
  
  All Gebaier am Komplex sinn aus schwéier gro Steen ee Fouss décke gebaut. Ech wetten, datt se vun Hand gemaach goufen. Just wéi d'Grouss Mauer vu China. Awer dann d'Uurenkelkanner vun deene Bauhären. Dës Gebaier waren nëmme sechshonnert Joer al. Mee. Ursprénglech war et eng Festung. Oder vläicht war et ëmmer e Klouschter.
  
  
  Dem Lao Tseng seng Chambers, souwéi eis "Gaaschtzellen", waren am klengste vun de fënnef Gebaier. Hannert, an all Richtungen ausgedehnt, waren et Mohnfelder an der Distanz. E bësse lénks an engem risege zweestäckege Rechteck waren d'Schlofkummeren vun de Mönche. Géint deem war eng Scheier-ähnlech Struktur, déi sech als Tempel erausgestallt huet. Et bleiwen also zwee Gebaier.
  
  
  Ech hunn de wäitsten Ausbau als méigleche Laboratoire gewielt. Vläicht hunn d'duebel Baren op de Fënsteren an d'Plumen vum Damp aus dem Kamäin dëst wahrscheinlech fir mech gemaach. Wat ech probéieren ze soen ass, datt et net emol esou domm vun engem Choix war.
  
  
  Ech hunn dat ganz einfach erreecht. Ech sinn och just laanscht zwee Mönche mat Bicher gaang, déi d'Dier bewaacht hunn. De breede Gank war d'selwecht wéi deen, deen ech verlooss hunn. Naass an eidel. Déi selwecht Käerzen. Ech hunn d'Chance geholl, ech hunn e Raum gewielt a stoungen e Moment do fir sécher ze stellen datt et keen Toun dobannen ass.
  
  
  Ech probéiert de Spär. Dier opgemaach.
  
  
  Et war eng Klouschterzell. D'Bett war näischt méi wéi en Eck vum Zëmmer mat enger Matte bedeckt.
  
  
  Et war e Spull, e Këssen, e puer Bicher an eng kleng Liesluucht. Ech hunn d'Lampe ugeschalt an d'Bicher gekuckt. Dëst waren zwee Bänn vun der marxistescher Bibel: De Kommunistesche Manifest a Kapital, souwéi eng Rei Pamphleten. Ech hunn se duerchgesat. Ee vun hinnen war genannt "Wéi een ënnerentwéckelt Land iwwerhuelen?" eng aner "Wéi kann ech en iwwerentwéckelt Land ënnergruewen?" An dat huet alles abegraff ausser Island.
  
  
  Hei huet definitiv e Mönch gelieft. Awer net en Taoist Mönch. Kommunistesche Mönch. Ee vun deene heftegen, engagéierten, kommunistesche Asketen. Ech froe mech wéivill vun dëse Raim op dës Manéier besat waren. Awer ech war meng Zäit verschwenden. Ech hunn d'Zell verlooss a sinn weider gaang, laanscht aner, genee déiselwecht hëlzent Dieren. Ech wousst net wéi ech wësse wéi déi richteg Dier ausgesäit. Ech hat net geduecht datt et eng Neonlichtkëscht mat de Buschtawen LAB driwwer blénkt. Awer iergendwéi hunn ech erwaart datt d'Dier anescht a vläicht e bësse méi modern wier.
  
  
  Iergendwou hannert mir huet eng Dier zougemaach. Soft Schrëtt koumen op mech. Et war ee Mann. De Kapp béien, sinn ech weider gaang, mäi Kinn mat enger Hand ofgedeckt: Quoi, iwwerpréift en thorny genetesche Problem.
  
  
  De Mann ass laanscht mech geklommen ouni mech ze kucken a verschwonnen ëm eng Béi méi wäit am Gank.
  
  
  Elo hunn ech eng séier Entscheedung ze treffen. Ech hätt kënne bleiwen, wou ech elo war an domatter Mësstrauen op mech bréngen. Ech kéint dobausse goen, wat vläicht méi sécher ass, awer net ganz rentabel.
  
  
  Et war och eng duebel Chance datt ech net fannen wat ech gesicht hunn. Awer wann ech dës Gedanken opginn hätt, wier ech e Comptabel zu New Jersey gewiescht, net e Geheimagent zu Hanoi.
  
  
  Ech si weider gefuer an hunn mech ronderëm d'Béi fonnt. A fofzeg dausend Chartered Comptabelen aus New Jersey gegrinst wéi de Bläi Päif schaarf erof koum, knapps mäi Kapp vermësst an der Mauer hannert mech mat engem Crash getraff.
  
  
  Gedréckt géint d'Mauer, huet hien op mech gewaart, d'Enn vun der Päif prett a senger Hand. De Moment wou d'Päif d'Mauer getraff huet, hunn ech säi Handgelenk gegraff an hien gedréint, awer dës Päif war net deen eenzegen aus Bläi. Säi Grëff war onbestänneg. Nach ëmmer den Telefon gehalen, huet hien eng aner Ausfall gemaach, dës Kéier op mäi Tempel gezielt. Awer elo hunn ech säi Handgelenk fest gegraff an hien mam Knéi geschloen ...
  
  
  Et war e Klon. Ech hunn hien net ënnerschat. Een erfollegräiche Schlag wier net emol duer, fir de Stär aus sengem Halsband ze schloen.
  
  
  Ech war absolut Recht doriwwer. Op menger zweeter Schlag huet hien op meng Féiss geduscht an ech sinn op de Buedem gefall. Hien souz op mech an huet ugefaang mech ze schloen. Ech hunn mech gerullt, awer hien huet mech um Hals gegraff. Ech hu mäi Bescht probéiert seng Hänn vu mir ze zéien, awer ech hu gefillt wéi wann ech net schwéier genuch probéieren.
  
  
  Dës Minutt virum Doud ass ganz hell. Vill Mol war ech just eng Minutt vum Doud ewech, a just mat där leschter Minutt Hellegkeet huet d'Auer gestoppt.
  
  
  Den Empfänger louch um Buedem, ausserhalb vu menger Erreeche. Ech konzentréiere mech intensiv op eng konzentréiert Bewegung. Meng Been waren hannert sengem Réck. Ech hunn d'Féiss op de Buedem geluecht a geschloen wéi e Päerd prett fir säi Reider ze werfen. Et huet hien net aus dem Suedel geklappt, mee hien huet säi Gläichgewiicht e bësse verluer, a wéi mir eis erëm beréiert hunn, war hien ongeféier sechs Zentimeter no riets. Meng Hand huet de Päif beréiert an ech hunn hien op de Kapp geschloen.
  
  
  Ugh.
  
  
  Hien ass vu mir ofgerappt a louch onbeweeglech um Steenbuedem, Blutt aus enger grousser orange Wonn um Kapp. Hie wäert net ze laang bléien. Hie war dout.
  
  
  Ech konnt hien net hei verloossen an ech konnt net riskéieren säi Kierper fir eng laang Zäit ronderëm ze zéien. Mir waren e puer Meter vun enger anerer hëlzener Dier - eng aner Zell. Ech hunn d'Dier opgemaach an hien bannen gezunn.
  
  
  Ech war iwwer de Kierper béien wéi ech eng Stëmm aus der Dier héieren.
  
  
  - Problemer, Dokter?
  
  
  Ech hunn mech net ëmgedréit. Ech hu mech gekippt, sou datt elo meng Héicht a Gesiicht mech net konnten ofginn. Ech hu probéiert meng Stëmm esou héich ze maachen wéi dem Quoi seng.
  
  
  "Hien wäert gutt sinn."
  
  
  'Kann ech eppes fir dech maachen?'
  
  
  "Vergewëssert Iech datt hien net gestéiert gëtt wann ech fort sinn."
  
  
  - Awer dëst ass mäi Zëmmer.
  
  
  "Dann huelt säin Zëmmer, Verdammt." Dëse Mann brauch Rou. Meng héich Stëmmung ass e bëssen erofgaang, awer hien huet net gemierkt.
  
  
  "Jo, Dokter," sot hien kuerz. An hien ass lénks. Wéi hien d'Dier hannert him zougemaach huet ze schwéier fir mech ze soen datt hien net gär Bestellungen huelen an et egal ass datt ech doriwwer wousst.
  
  
  Ech hunn eng Minutt a komplett Däischtert verbruecht fir d'Ausmooss vum Mess ze schätzen, deen ech wärend menger Exploratioun gemaach hunn. Bis elo hunn ech näischt fonnt. Nieft de Schwieregkeeten. Et war ganz wahrscheinlech, datt ech am falsche Gebai war, a wann ech Pech haten, Ech hu vläicht an engem Dout Enn opgehalen. Vun deem Moment un wou ech Nassau verlooss hunn ass alles falsch gaangen. Awer op der anerer Säit ware se falsch an déi richteg Richtung. D'Tara an ech sinn um Enn wou mir wollte sinn. Zesummen, lieweg, am Klonen Sëtz. Elo bleiwt just nach fir un d'Geschäft ze kommen. Ech hunn d'Dier liicht opgemaach an an de Gank eraus gekuckt. Et war ganz gutt wat ech gemaach. Well just dee Moment ass eng Dier um Enn vun der Sall opgaang, an e Gerüchter vu Stëmme gouf héieren. Am Ufank waren et dräi. Dräi Klone stoungen an der Dier an hunn géigesäiteg eng gutt Nuecht gewënscht. Si hunn all Englesch geschwat. Ech hunn ugeholl datt et Deel vun hirer Formatioun war. Dunn huet d'Dier méi breet opgemaach an et war wéi wann ech um Enn vun engem Fërdergürtel stoung. Zwee ... véier ... zéng ... uechtzéng ... eenanzwanzeg identesch Exemplare. Serial Klonen.
  
  
  D'Versammlung, oder wat et och ëmmer war, ass eriwwer. Si waren op hir Zëmmeren ënnerwee. Ech hunn de Klon-Schlofkummer amplaz vum Labo gewielt.
  
  
  Wann Dir déi grujeleg Szen erwaart hutt, wou de Carter gläichzäiteg eenanzwanzeg Mäerder mat engem Bläi Päif ëmbréngt, da war Dir falsch. Roueg hunn ech d'Dier erëm zougemaach a si bei d'Fënster gaang.
  
  
  Wéi och ëmmer, wann Dir op meng Probleemer waart op Enn, musst Dir e bësse méi laang waarden. D'Plaz war komplett desertéiert. Ënnert dem Ofdeckung vun nidderegen, ordentlech ofgeschniddenen Ënnerwuessen sinn ech op dat lescht Gebai gaang. Dëst muss de Labo gewiescht sinn.
  
  
  Ech war bal bei der Dier, déi vun enger Rëtsch vun dësen ubiquitäre Mönche bewaacht gouf. Tëscht deene Klonen, déi an der Gebuert identesch waren, an de Mönche, déi identesch ausgesinn hunn mat hiren identesche Mantel a raséierte Kapp, hunn ech gefillt wéi wann ech Deel vun enger Liewensgréisst Marionettenshow wier. Nëmmen een hat genuch Fantasi, wann hie verschidde Personnagen huet misse kreéieren.
  
  
  Ech war just laanscht d'Gebai ongeféier fënnef Meter vun der Dier, wéi hien aus néierens erauskoum.
  
  
  "Nach ëmmer op der Aarbecht ... Dokter?"
  
  
  De Schwéierpunkt op dat lescht Wuert bedeit datt hien net an dësem "Dokter" gleewe géif och an honnert Joer. Ech gefillt eng midd Nostalgie fir déi gutt al Spezialeffekter, Tarnung Departement zu Washington. Ech hunn de Bläi Päif a menger Täsch mat menger Hand gedréckt an ëmgedréit.
  
  
  De Klon waart op mech mat enger Waff an der Hand. "Super, N3," sot hien. Seng Lëpsen hu sech an e veruechtend Laachen gekrauselt. "Gott. wéi Dir gewuess sidd, Dr Quoy.
  
  
  Hien huet keen eenzege Schrëtt a meng Richtung gemaach a war nach ëmmer ausserhalb vu menger Erreeche.
  
  
  -'Géi.' Ech hunn héieren, datt Dir eng Zort helleg Kéi sidd. Also ech kann dech net ëmbréngen. Awer ech si sécher datt se Iech zréck wëllen. Also gitt zréck.
  
  
  Hie wousst wat hie wollt. Hie konnt mech net ëmbréngen, mee hie géif mech definitiv voller Bläi pumpen, wann hie wollt. Acquisitioun Charakteristiken, wéi Kugelwonnen, ginn net un d'Kanner weiderginn. Ech hat him ze neutraliséieren. mee ech misst him iwwerraschen. Ier hien schéisse kann. Och wann hien verpasst huet, géif de Klang vun deem .45 e ganze Peloton unzéien.
  
  
  Ech stoung esou roueg wéi e Stéck Fiels. "Maacht séier," sot hien.
  
  
  Ech hu just weider op hien mat engem riicht Gesiicht kucken.
  
  
  'Firwat? Firwat soll ech dat maachen? Du kanns mech net schéissen wann ech dir näischt maachen. Dir kënnt mech net emol verletzen," Ech hunn gelunn. "Bluttverloscht wäert déi kleng Chirurgie verspéiten, déi se fir mech geplangt hunn. Also wann Dir wëllt datt ech zréckkommen, musst Dir mech fir d'éischt iwwerzeegen.
  
  
  Hien huet gezéckt. Hie war net sécher ob mäi klenge Bäitrag zu der Wëssenschaft wouer wier oder net. Hien hat op alle Fall Zweifel. Wann hien mech flüchten léisst, wäert hien an Ierger sinn. Wann hien mech voll Kugel pompelt, kéint hien an nach méi grouss Ierger sinn. Dëst bedeit datt hien zu engem Faustkampf erausgefuerdert gouf.
  
  
  Hien huet d'Erausfuerderung ugeholl. Nëmmen seng éischt Wiel vu Waff war net seng Faust, mee Karate. Ech hunn e schwaarze Rimm am Karate. Mee ech hat och eng schwaarz Bläi Päif. Alles war ganz gutt geplangt. Fir déi zweete Kéier an enger halwer Stonn hat ech e Kierper, deen ech misse lassloossen.
  
  
  Gutt, Dir hat dëst zougemaach Schapp. Awer den Dokter Quoi huet vläicht de Schlëssel dozou. Et huet mech sechs probéiert, awer endlech ass d'Dier opgemaach. Ech hunn dem Klon seng Läich bannen gezunn an d'Scheierdier gespaart.
  
  
  D'Mönche stoungen nach ëmmer mat den Aen erof an hunn d'Entrée vum Laboratoire bewaacht. Dat war onheemlech. Wahrscheinlech waren d'Klonen hir Bridder, awer si hunn alles gesinn an hunn näischt gemaach. Ech hunn ugefaang e bëssen iwwer dem Tara seng Erklärung vun der Taoistescher Moral ze verstoen. Et gëtt keen Doud an et gëtt kee Béisen, also wann Dir och begéint. Dir maacht just näischt. Ech sinn duerch d'Laboratoire Dier gaang.
  
  
  Den Interieur vun dësem Gebai war anescht wéi aner Gebaier. Et war e klenge Klouschter Empfangsraum a grouss wäiss duebel Dieren. Den zéngten Schlëssel huet mir Zougang ginn an d'Dieren sinn opgemaach.
  
  
  Ech mengen dat ass déi schlëmmste Plaz wou ech jeemools war.
  
  
  Laanscht der Mauer stoungen eng Rei vu grousse Glasröhren mat wuessend Friichten. Ech wäert Iech eng Faveur maachen an d'Beschreiwung ausgoen.
  
  
  Et waren och aner Reagenzglieser. Méi kleng - mat Klumpen vun der Substanz déi an der Flëssegkeet schwiewen. Ech hunn fofzeg gezielt. Wéi eng vun hinnen waren mënschlech a wéi eng net, konnt ech net soen. Et war en Dësch am Zentrum vum Sall. Et waren Käfeg vu Fräschen a Ratten a verschidde Meerschwäin, déi erschéngen de Moment wou ech d'Luucht ugeschalt hunn.
  
  
  Géigewier do war e Büro. Eng grouss Glasfënster huet hien vum Labo getrennt, awer et huet him erlaabt alles vun do ze iwwerwaachen. D'Mauer an engem Wénkel op d'Fënster war den Dram vun all verréckten Wëssenschaftler. Ongeféier sechs Meter Aarbechtsbänk mat spruddelende Fässer gefüttert duerch elektresch Heizspiralen, Waasserkondensatoren a klenge Gasfackelen. D'ganz Plaz war mat enger Art vu Metalldecken bedeckt, sou eppes wéi eng Hood iwwer engem Uewen, a vun do koum en onbriechbaren Glasbildschierm deen dat ganzt ofgedeckt huet.
  
  
  Mä dat ass net alles.
  
  
  Hannen am Labo war et nach e puer duebel Dieren, just nieft der Dier vum Quoy säi Büro. Ech hunn mat de Schlësselen gefiddert an hunn se opgemaach. Ech hunn mech erëm an engem schmuele Gank fonnt. Sechs zougemaach hëlzent Dieren.
  
  
  Ech hunn de Schlëssel fir déi éischt fonnt.
  
  
  E jonken Thai Mann a sengen zwanzeger Joere war um Buedem am Eck geschwommen. Wéi hien mech gesinn huet. hien huet ugefaang ze knacken an ass weider a säin Eck gekrabbelt.
  
  
  An engem anere Raum ass eng al Fra mat engem wilde, eidele Bléck op mech gesprongen an huet ugefaang mech mat wilde, ziellosen Schlagen an d'Këscht ze schloen. Ech hunn hir Hand gegraff a sanft awer fest gedréckt zréck. Amplaz vu mir huet se elo op déi mëll Mauer ugefaang. Ech hunn d'Dier erëm zougemaach an e Moment geduecht.
  
  
  De Quoy sot, datt hien och mat Drogen am Labo experimentéiert huet. Hien sot fortgeschratt Geescht-verännerend Drogen. Gutt, déi zwou Meenungen hu kloer geännert. D'Wëssenschaft geet weider. Ech hu beschloss datt ech deemools genuch gesinn hunn.
  
  
  Ech sinn zréck an de Laboratoire an hunn de Quoy säi Büro besicht.
  
  
  D'Mauere ware mat Bicher an Ordner gefëllt. Wahrscheinlech säi perséinlechen Archiv. Ech hunn säi Schreifdësch gesicht. Ech wousst net wat ech erwaart hunn ze fannen. Awer wat ech fonnt hunn war excellent. Set vun aacht Schlësselen. Ech hunn se mat de Schlësselen op mengem Gürtel verglach, déi mir Zougang zum Laboratoire an de Kammer ginn hunn. Jo. Jiddereen hat säin eegenen Duebel. Ech hunn de méi klenge Set vun Duplikaten a meng Tasche rutscht. Dunn ass en anere Gedanke bei mir opkomm, an ech hunn se am Saum vu menger Hosen verstoppt. Meng verstoppt Chancen ze gewannen ugefaang ze Erhéijung.
  
  
  Ech hunn d'Labo-Dier hannert mir zougemaach a sinn erausgaang, laanscht déi droopend Mönche, an d'Nuecht.
  
  
  Ongeféier hallef do hunn ech eppes Interessantes gesinn. Zwee Mönche déi sech zimlech hefteg streiden. Et ass erstaunlech datt dës Mönche iwwerhaapt kënne schwätzen, awer wat nach méi erstaunlech ass, datt se matenee streiden. Ech hunn mech hannert e puer Bëscher verstoppt wéi se mir laanschtgaange sinn, elo ware se roueg.
  
  
  Ech sinn de Rescht vum Wee duerch de Komplex gaang ouni weider Iwwerraschungen. Ech wënschen ech wierklech Zäit hat. Ech muss ongeféier eng Stonn an eng hallef fort sinn. Ech hunn ugeholl datt ech dëse Quoy eng zwou Stonne Punch ginn hunn, awer ech hunn de Risiko souwisou geholl. Wéi ech op d'Haaptpaart vun eisem Heem koum, gouf et vun zwee Mönche bewaacht. Si waren net do wéi ech fortgaange sinn. Awer wéi all déi aner hunn se d'Aen erofgefall an hunn mech net opmierksam gemaach.
  
  
  Ech hunn keen am Gank gesinn. Schnell a roueg sinn ech der Dier vun eiser Zell ukomm. Ech hunn roueg d'Dier opgemaach. D'Tara war nach ëmmer do. Nach schlofen. Ech hunn duerch d'Kamera op déi aner Teppech gekuckt. Quoy war nach do. Vertraulech a menger Aarbecht sinn ech an de Raum komm. Ech hätt awer net esou sécher sollte sinn.
  
  
  E Paar Hänn hunn mech vun hannen ugegraff. Eng Hand huet mech ëm den Hals zougemaach. Ech hu probéiert ewech ze kräischen, awer eng aner Hand huet mäi Handgelenk op der Plaz gehalen an huet meng Hülse opgerullt wéi déi Hand méi enk ëm den Hals zougemaach huet. Ech hunn zréck gekuckt. Et waren zwee Mönche. Si musse mech roueg gefollegt hunn. Deen drëtte waart op mech ausserhalb vun der Dier. Mat enger Sprëtz. Den Dokter Quoi ass aus dem Bett opgestan. Ech hunn e Pang gefillt. Ech hunn mech vu sechs staarke Waffen befreit a meng Roserei op den éischte Mönch ausgeliwwert, deen erreechbar ass. No ongeféier e puer Sekonnen huet d'Kanéngchen Lach opgemaach an ech hunn ugefaang ze falen.
  
  
  Méi déif.
  
  
  Et gëtt ëmmer méi déif.
  
  
  Zréck am Wonderland.
  
  
  
  
  Kapitel 24
  
  
  
  
  
  D'Tara stoung iwwer mech a sot eppes onverständleches. Si hat hir eege hellrosa Hosen un. Si hat eng quadratesch Gazeverband um Ënneraarm. Ech hunn meng Aen op de Ënneraarm erofgesat. Et war déiselwecht Quadrat vu Gaze.
  
  
  Si hunn et gemaach. Si hunn eis geimpft.
  
  
  Eis Ierwen hu schonn an Reagenzglieser geschwemmt, iergendwou an deem Albtraumlaboratoire, iergendwou ënnert stéissleche Ratten a Fräschen.
  
  
  Ech sprangen aus dem Bett.
  
  
  "Berouegt," sot si. 'Sech berouegen. Dir sidd nach ze schwaach. D'Dieren sinn bewaacht. Mir kënnen nach näischt maachen. Si huet sech ëmgedréit an huet ugefaang eppes ze mumlen. Ech hu mäi Kapp gerëselt, probéiert Sënn aus hire Wierder ze maachen.
  
  
  Dunn hunn ech hien gesinn. Si huet mam Mönch geschwat. Dëse Gibberish muss den elo berühmte Sutoi Dialekt gewiescht sinn. Dëst war déi zweete Kéier datt eng berouegend Erfahrung mech meng eege Verstand a Fro gestallt huet.
  
  
  De Mann souz um Buedem, hält nach ëmmer den Teller mat Iessen, deen hien an eis Zell gefouert huet. Hien huet genau d'selwecht ausgesinn wéi déi aner. Skinhead. Awer wann hien seng Aen opgemaach huet, hunn ech gemierkt datt hien speziell war. Ech hunn nach ni esou Aen gesinn. Si enthalen all Wëssen an all Onschold vu Millioune Joer Mënschheet.
  
  
  D'Tara huet sech op mech gedréint.
  
  
  "Ning Tang ass den Abt. Hien ass hei komm fir eis ze hëllefen. Op d'mannst fir sécherzestellen, datt eist Iessen net gedroe gëtt. Si hu geplangt eis mat Schlofpillen ze schlofen. Hir Stëmm kléngt e bësse wackeleg.
  
  
  Ech hunn den Ning Tang gekuckt, an déi endlos Aen. - Ass dat all d'Hëllef, déi hien eis gëtt?
  
  
  Si huet d'Schëller gezunn. 'Ech wees net. Eis op iergendeng Manéier ze hëllefen ass géint säi Glawen. Wat och ëmmer geschitt, et muss de Wëlle sinn - gutt, loosst eis soen, Gott. Hie fillt sech wéi wann hien am Wee ass, an et stéiert him.
  
  
  "Wat d'Häll fir Relioun ass dëst," sot ech. "Ass Drogen a Leit ëmbréngen de Wëlle vu Gott?"
  
  
  Si huet mech roueg ugekuckt. Hie seet datt seng Handlungen de Mord net verhënneren. Hien kann nëmmen deen beaflossen, deen ëmbruecht gëtt. Wann hien näischt mécht, wäerten se eis ëmbréngen. Wann hien eis hëlleft, wäerte mir se ëmbréngen.
  
  
  - Ass et alles Mord fir hien?
  
  
  Si wénkt eescht. "Et ass alles Mord fir hien."
  
  
  Ech froen. "Firwat hëlleft hien eis dann?"
  
  
  "Hie seet datt hien eis och d'Chancen hëlleft."
  
  
  Ech hunn ëmgekuckt. Et waren zwee vun eis a mir waren an enger Zell gespaart. Onbewaffnet. Do waren der vill dobaussen. Jiddereen ass bewaffnet. - Rufft hien et richteg?
  
  
  De Mönch sot eppes. Tara huet et iwwersat. "Hie seet datt hien eis Gefiller versteet ... awer hie wënscht datt Dir him versteet. Hien huet gesot ..." Si huet gezéckt, wéi wann ech Angscht viru menger Reaktioun. "Hien huet gesot datt Verständnis Iech Fridden bréngt."
  
  
  'Och jo? Dann ass dat flott. Hie schwätzt einfach iwwer d'Welt. Hei, a sengem klenge Taoist Tempel. Awer wéi ass et do? Wéi ass et mat all deene Ranner, déi duerch d'Mohnen, déi hien a sengem Gaart wuessen, hire Wee am Liewen maachen? Frot him wat hien doriwwer denkt. D'Tara huet op de Buedem gekuckt a gesouch.
  
  
  "Ma, maach séier," sot ech. "Fro hien."
  
  
  Si hu bal zéng Minutte matenee geschwat. Et muss ganz interessant gewiescht sinn. Den Ning Tang huet eng laang, nodenklech Paus gemaach an huet an enger traureg Stëmm geschwat. Endlech huet hien eppes gesot, wat d'Tara gemaach huet.
  
  
  "Hie wousst näischt iwwer dësen Opium," sot si. "Hie weess net vill iwwer wat do lass ass. Hien huet säi ganzt Liewen hei verbruecht. Awer hie seet datt hie gleeft, beurteelt vum Feier an Ärer Stëmm, sot hien, datt Dir no bei der Quell vun der universeller Energie sidd. Da sot hien mir Iech ze warnen, datt net all Mönche hei Mönche sinn. E puer vun hinnen ... ongeféier d'Halschent ... ongeféier honnert ... KAN Partisanen."
  
  
  Ech selwer hu schonn iwwer eppes ähnleches geduecht. Dëst erkläert d'Mönche, déi ech gesinn hunn streiden an d'Mönche, déi mech gegraff hunn fir mech ze sprëtzen. Awer déi lescht Koppel déi ech gesinn hunn hunn genau ausgesinn wéi all déi aner. Richteg bis op déi droopend Aen. Ech hunn d'Schëller gezunn, gefillt eng déif Roserei Gebai. "Super," sot ech. 'Schéin ze wëssen. Dat heescht d'Halschent vun hinnen sinn Partisanen. Awer wann se all d'selwecht ausgesinn, wéi kënne mir se erkennen?
  
  
  D'Tara huet d'Fro vermëttelt a sech u mech gedréint. "Hie seet, mir kënnen dat net wierklech maachen."
  
  
  Ech sinn opgestan an hunn ugefaang an d'Zell erop an erof ze goen. 'Ma, wann et säi Gewësse kann erliichteren, huet hien eis eppes gesot, awer hien huet näischt gesot. Hie gär esou Rätselen.
  
  
  Ning Tang opgestan. Hie muss goen, sot hien héiflech. Mee et wäert zréck bei eisem nächsten Iessen. Bis dohinner huet hien eis mat e puer Taoist Platituden hannerlooss:
  
  
  "Aktioun bitt manner Äntwerten wéi d'Leit mengen."
  
  
  "Iddie si méi staark wéi Waffen."
  
  
  Zu deem hien an enger feierlecher Ofschlossried bäigefüügt huet:
  
  
  "Am Dag vun de Wonner wäert alles richteg ginn." Erëm, dëst Verständnis war de Schlëssel zum Fridden. Dës Aart vu Gespréich mécht mech wierklech verréckt. Mee hien huet mech Äddi mat sengen alen Aen ugekuckt, a fir ee Moment hunn ech näischt gefillt. Fir e Moment wousst ech all d'Äntwerten, an déi Äntwerte ware richteg.
  
  
  Hien ass fortgaang an ech hunn héieren wéi säi Schlëssel eis Dier gespaart huet. De Sound huet mech zréck op grausam Realitéit bruecht. Ech wollt een schloen. Awer déi eenzeg Persoun an der Géigend war Tara. Ech sinn weidergaang an de Raum erop an erof.
  
  
  "Et ass gutt datt Dir elo rosen op mech sidd," sot si. - Wat hues du dann geduecht? Datt ech him an zéng Minutten zu engem iwwerzeegten AX Agent maachen.
  
  
  "Dir kënnt op d'mannst probéieren, Schatz." Amplaz fir mech dëse Blödsinn ze widderhuelen, géif dëst Verständnis mir Fridden bréngen.
  
  
  'O mäi Gott. wei domm bass du.
  
  
  "Och. Gutt. Du bass schlau, an ech sinn e Stéck Schäiss.
  
  
  Si huet gesucht. 'Ech hunn dat net gesot.'
  
  
  Oh nee?' Ech hunn ee vun de Këssen vum Buedem opgeholl an et gewénkt. Et ass alles hei, Puppelchen, am verstoppte Mikrofon. Wëllt Dir datt ech e Geck spillen?
  
  
  Si huet erëm gesucht. - Ma, dat ass net wat ech gemengt hunn. Ech wollt just soen, wann Dir nëmmen verstanen hutt ...
  
  
  "Jo Jo. Ech weess. Da fannen ech endlech Fridden."
  
  
  "Jo," sot si. Si huet de Kapp gerëselt, en anere Këssen opgeholl an et op mech geworf. Dunn ass et geschitt. Ech hunn de Këssen, deen ech gehal hat, op hatt geheit. Si ass op d'Säit gedaucht, huet d'Gläichgewiicht verluer an ass erëm op d'Matratz gelant. Vun do aus huet si ugefaang Këssen op mech ze geheien, déi ech op hatt gehäit hunn. Si ass mat engem groussen orange Këssen opgestan an huet ugefaang mech mat et ze schloen. Ech hunn hatt gegraff an hir zréck op d'Matratz gedréckt a mir hunn ugefaang rosen ze kussen. Dëst huet eis e bësse berouegt. Mir hunn schwéier geotemt an hunn eis geknackt. Da war ech dran. Alles war genau sou wéi et ëmmer bei eis war. Et war eréischt an der leschter Minutt, datt e Gedanke duerch mäi Kapp blénkt. Ech hunn zréckgezunn. "Maacht Iech keng Suergen," sot si. "Wa si wëllen datt mir hinnen e super Puppelchen maachen, da musse se nach e puer Woche waarden." Mee et huet net geklappt. De Gedanken, datt de KAN wollt, datt mir dat maachen, war widderspréchlech. Ech sinn aus hirem geklommen an hir zaart Kuss. "Et deet mir Leed Léif. Ech fäerten, datt ech dee Risiko net wëll huelen."
  
  
  No enger Zäit sot si: "Du hues Recht. Ech hunn Iech gelunn. Ech kéint Äre Puppelchen elo kréien. Si huet mech Kuss. Ech wëll e Kand vun dir.
  
  
  'Aktuell?'
  
  
  "Ech wëll dat wa mir hei erauskommen." An ... net esou ... bon, ech wéilt net datt se dat verstinn. Ech géif léiwer mech ëmbréngen wéi dëst. Awer ech gleewen un dech, Nick," sot si mat engem Laachen. "Ech mengen, wéi de Mann sot, Dir sidd no bei der Quell vum Wëssen. Ech gleewen datt Dir en nobele Charakter hutt an datt Dir e gléckleche Stär hutt, egal wat dëse Mann seet. Ech gleewen, datt Dir eis vun hei eraus kréien wäert.
  
  
  Ech hätt iwwer dëst geduecht. Ech sinn opgestan, hunn en Handtuch ëm mech gewéckelt an hunn erëm ugefaang ze goen. Elo geif ech mäin nobelen Charakter gären géint eng Zigarett austauschen. Ech hunn duerch d'Fënster gekuckt. Et war Mëtteg. Ech hunn en halleft Dag verluer.
  
  
  "Ech hunn de Labo fonnt," sot ech hir. 'Komm hei.'
  
  
  Si huet e Sarong aus engem Kottengplack gemaach an ass op d'Fënster gaang. Mir waren op eemol ganz depriméiert. Ech hunn op de Labo gewisen an hir de Layout beschriwwen. Ech hunn hir d'Schlëssel gewisen, déi ech vum Quoy sengem Schreifdësch geholl hunn. Ech hat se nach. "Alles wat mir elo maache mussen ass hei fort goen."
  
  
  - Denkt Dir, Dir kënnt et maachen? - huet si roueg gefrot.
  
  
  "Natierlech," sot ech. "Gëlle Séil a gléckleche Stär? Natierlech. Wéi kann ech verpassen?
  
  
  Si huet schwéier geschloen an meng Ouerschnouer gebass. "Wonnerlech," sot si.
  
  
  Eng Rëtsch Schlësselen hu bei der Dier geklappt. Mir sinn allebéid séier a Richtung Bett geduewen, wou mir eis gemaach hu wéi wa mer geschlof wieren.
  
  
  D'Dier huet nees zougemaach. Ech hunn op de Schacht mat Iessen gekuckt. "Mir besser iessen," sot ech. "Iessen soll eis berouegen."
  
  
  "Mmmmm." Si huet sech op hirer Matte gewéckelt wéi e Modell aus enger Konschtklass. "Ech si frou, datt dat net de Fall ass. Ech mengen ech sinn hongereg Si huet den Schacht op den nidderegen Dësch gedroen an den Deckel vun der nach ëmmer dampende Teller geholl."
  
  
  Si huet him awer verdächteg gesnuff. Si huet gejaut. "Maacht Iech keng Suergen," sot ech. "Dëst ass Chinesesch Iessen. Dir wäert an enger Stonn erëm erwächen.
  
  
  Mir hu giess. Et war en einfacht Iessen, Räis mat Geméis. Awer et war lecker an op d'mannst fëllt. Ech hunn d'Tara ugekuckt an hunn erëm hongereg gefillt. Mä dat huet misse waarden. Op enger anerer Plaz an zu enger anerer Zäit. Si huet mäi Bléck op hatt gefillt, de Kapp opgehuewen, schei gelaacht an hir Opmierksamkeet zréck op den Teller gedréit.
  
  
  Ech hu probéiert ze verstoen. Dëst ass plötzlech Verlegenheet. Ech hat nach vill iwwer hatt ze verstoen. Meng Reaktioun op Fraen ass normalerweis einfach. Wann ech Froen hunn, si si déi Aart déi einfach mat engem Jo an Nee beäntwert ka ginn. Nëmmen dës Kéier war näischt einfach ronderëm iwwerhaapt. Net Froen oder Äntwerten. Falsch Fra a meng Gefiller fir hatt. Einfach Nimm sinn net méi uwendbar.
  
  
  Si war net e schéint Meedchen mat Brëll oder engem Kalenner Babe, obwuel ech net e Mount virstellen konnt deen net besser ausgesinn wéinst hirem. Si war souwuel Kategorie A an Kategorie B. A zertifizéiert wëssenschaftleche Genie an eng excellent Aarbechter. Si war intelligent a sexy. Ausschreiwung a spannend. Si huet mech stimuléiert, irritéiert, mech erausgefuerdert, meng Séilen opgehuewen. a wann et mech irritéiert huet, huet et mech och opgereegt.
  
  
  - Wéi wier et mat mir op d'Aarbecht?
  
  
  "Wéi," huet si gefrot, "virstellen Dir Iech dat?"
  
  
  Ech hunn de Schacht vu mir ewech gedréckt, den Drang ënnerdréckt fir eng Zigarett ze fëmmen. D'Tatsaach datt se dem Tara säi Laser geholl hunn ass eng Saach, awer meng Zigaretten huelen ass Folter.
  
  
  "Ech hunn e bëssen iwwer dës Mönche geduecht," sot ech. - An ech hunn eng Iddi. Kënnt Dir séier schwätzen?
  
  
  - Am Sutoeschen Dialekt?
  
  
  "Am Sutoaneschen Dialekt."
  
  
  'Ech hunn mer dat geduecht. Fuert weider.'
  
  
  "Okay, d'Halschent vun de Mönche sinn hei CAN Agenten, richteg? Et sinn ongeféier honnert vun hinnen, a si wäerten zu all Moment op d'Szen rennen fir eis Pläng ze verhënneren. Dofir musse mir se zerstéieren. Oder huelt se op d'mannst aus dem Spill."
  
  
  'Géi. Awer wéi wësse mir wien si sinn?
  
  
  - Mir kënnen se net erkennen. Dat ass de Punkt. Nëmmen e richtege Mönch kéint dat maachen.
  
  
  D'Tara huet gefroot. "Ech bezweifelen datt mir him kënnen iwwerzeegen eis ze soen, wann dat ass wat Dir geduecht hutt." Net wann hie weess datt mir dës Agenten ofhuelen, oder méi schlëmm.
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. "Ech wëll net datt hien Iech iwwerhaapt seet." Ech wëll dës richteg Mönche dës CAN Agenten erfaassen oder méi schlëmm.
  
  
  Fir e Moment huet si mech just gekuckt.
  
  
  „Wëlls du och, datt ech et reenen oder vläicht Gold aus Stréi maachen?
  
  
  Ech hunn gelaacht. - Ech mengen et ass net sou schwéier.
  
  
  - Dir kënnt et einfach soen. Wéi eng Argument proposéieren Dir ech ze benotzen? Ech mengen, wéi iwwerzeegt Dir Männer déi engagéiert sinn näischt ze maachen eppes ze maachen? An zweetens, wann Dir et fäerdeg bréngt se ze iwwerzeegen, wéi eng Waffen bidd Dir hinnen ze benotzen?
  
  
  Ech sinn erëm opgestan an hunn de Raum erop an erofgaang. "Wat den éischten Deel vun Ärer Fro ugeet, vertrauen ech op hiren Instinkt fir Selbsphär."
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. "Et wäert net schaffen. Si sinn net Angscht virum Doud.
  
  
  'Ech wees et. Mee ech mengen net hir perséinlech Iwwerliewe. Ech mengen hire Glawen retten. Kuckt, et gëtt nëmmen ee Grond datt si mam KAN zesummeschaffen: hiert Klouschter ze retten. Dëst muss déi lescht verbleiwen Héichbuerg vum Tao a ganz Indochina sinn. Wann net an der Welt.
  
  
  'Also?'
  
  
  "Also wann dës Mönche stierwen, stierft hire Glawen mat hinnen. KAN wäert net nei Mönche akzeptéieren. Dës Plaz wäert eng KAN Festung ginn, net engem Taoist Tempel. Wa se net dofir wëllen kämpfen. An dësem Fall, näischt maachen ass entsprécht Iech selwer ze zerstéieren.
  
  
  "Awer wieren se net ouni hire Schutz gestuerwen?"
  
  
  "Mat eiser Hëllef kéinte si op eng aner Plaz plënneren."
  
  
  Fir eng Minutt huet si hir Aen a Gedanken zougemaach. - Souwäit ech gesinn, kléngt et schéin. Awer nach eng Kéier, ech sinn e pragmateschen Amerikaner wéi Dir, a mir hu mat engem ganz anere Gedanken ze dinn.
  
  
  "Ech gleewen et net," sot ech. "Ech mengen datt all Idealisten um Enn d'selwecht sinn. Si si gewëllt fir hir Iddien ze stierwen, awer si sinn net gewëllt sech selwer fir hir Iddien ze stierwen.
  
  
  Et war nach eng Waasserkastanje op der Schacht. Si huet et mat de Fangeren geholl an e Bëss geholl. Si huet gelaacht. Gutt Iddi, "sot si. "Et ass iwwerhaapt wäert ze probéieren. Et gëtt wierklech nëmmen ee Problem.
  
  
  Ech hu gesoot. 'Wéi?'
  
  
  "Wéi seet Dir Idealist am Sutoen?"
  
  
  Ech hunn e Këssen op hatt geheit.
  
  
  'Nee nee.' Si sot. "De Quiz ass nach net eriwwer. Wat iwwer den zweeten Deel?
  
  
  "Wat ass den zweeten Deel?"
  
  
  "Wat solle se als Waff benotzen?"
  
  
  "Oh, dat," sot ech mat engem Laachen. "Dee vum Lao Zeng säi Büro." Ech hat e bëssen wait bis si Niveau mat mir war. Et huet hir net ze laang gedauert.
  
  
  'Gott. Waffen op der Mauer.
  
  
  "Waffen op senger Mauer. Et hänken ongeféier honnert Unitéiten dovun an et sinn ongeféier honnert richteg Mönche. A meng Mathematik Enseignant géif soen, datt hien eng Waff pro Persoun gëtt.
  
  
  - Hey, awer waart emol. Sou wäit wéi ech mech erënneren, ass dëst Glas géint d'Mauer onbriechbar, et ass elektrifizéiert a gespaart.
  
  
  "A mäi gesonde Mënscheverstand seet mir datt wou et e Schloss ass, et muss e Schlëssel sinn." An datt wou Elektrizitéit ass, do ass e Schalter. An ee vun de Mönche an de Lao Tseng Kammer muss wëssen, wou se sinn.
  
  
  Si huet mech e Moment eescht ugekuckt, dunn huet si gelaacht, sprang eriwwer an huet mech ëmbruecht. "Heiansdo," sot si, "Dir sidd einfach super."
  
  
  "Dir hutt nach näischt gesinn," sot ech.
  
  
  
  
  Kapitel 25
  
  
  
  
  
  Déi Nuecht huet den Dag vun de Wonner ugefaangen.
  
  
  Dat éischt Wonner ass geschitt wéi d'Tara e Pak Zigaretten aus hirem Portmonni erausgezunn huet. Dir mengt vläicht net datt dëst Wonner gläichwäerteg ass fir Waasser aus engem Steen ze extrahieren, awer da sidd Dir net esou süchteg un Fëmmen wéi ech.
  
  
  Dat zweet Wonner huet e bësse méi laang gedauert. Ongeféier eng Stonn fir genee ze sinn. Awer wéi den Ning Tang erëm mat eisem Mëttegiessendach fortgaang ass, huet hien d'accord mat sengem Ieweschte Geriichtshaff ze schwätzen. Wann d'Geriicht d'accord ass, wäert hien zu mengem Plang bäitrieden.
  
  
  Déi drëtt kann net als 100% Wonner ugesi ginn, awer ech si bereet et esou ze betruechten. Well fir d'éischt war et net meng Iddi. Wann ech net Tara leschte Match benotzt, Ech hätt ni an de Kleederschaaf erreecht fir ze gesinn, wat a mengem Poschen lénks war, an ech hu vläicht ni déi dräi schéin Chips fonnt ech aus dem Grenada Casino, mat giel Inhalter aus Drëpsen. Duerch e Wonner si se an de Nähte vun der Jackett bliwwen.
  
  
  Den Timing war och ganz flott. Well manner wéi 4 Sekonnen méi spéit huet de Schlëssel an der Dier geklappt an e Mönch, anscheinend ee vun de CAN Agenten, koum eis kucken.
  
  
  Et waren nëmmen e puer Stonnen zënter eisem leschten drogen Iessen a mir sollten entspaant sinn. Well hie kéint eng Waff an der Hand hunn, awer hie war net op seng Wuecht. A wéi hien sech niddergelooss huet fir e bësse méi no ze kucken, war et net schwéier fir hien mat dem Chip verstoppt a menger Hand ze schloen. Ech hunn him just d'Waff geholl. E revolver vun komeschen russesche fabrikatioun. Seven Shot 7.65 Kaliber Revolver.
  
  
  Ongeféier zéng Minutte méi spéit, wéi ech erwaart, koum säi Partner fir ze kucken wat lass war.
  
  
  Elo ass et Zäit ze handelen. Ech wousst net d'Resultat vum Ning Tang senger Versammlung, awer elo war d'Situatioun esou. An ech sinn net een deen eng Chance verpasst.
  
  
  D'Tara an ech hu sech an Klouschterkleeder ëmgewandelt an hunn d'Katten opgemaach fir eise Kapp ze decken. Dëst war eng aner schwaach Verkleedung. Awer op d'mannst waren d'Mönche vun alle Gréissten an Héichten, sou datt eis Bau an Héicht eis net ginn. Ech hunn d'Dier tëscht eis an eis onbewosst Wuecht zougemaach, a mir si liicht aus dem Gebai an iwwer dat donkelt Gebitt gerutscht.
  
  
  Mir sinn direkt an de Labo gaangen.
  
  
  D'Tara huet sech doheem ënnert de spruddelende Fässer a komplexen Ausrüstung gefillt. Si huet séier dräi Méint al Klonen identifizéiert. Nei Klone vu Lao Zeng. Déi aner Kreaturen waren Aaffen, sot si. Dunn huet si, wéi duerch de Blëtz geschloen, op d'Rei vun Reagenzglies gestierzt. "Eis," sot si heisst. A si huet sech ewechgehäit.
  
  
  Ech stoung Gard iwwerdeems si duerch e Kleederschaf voller Chemikalien rummaged, probéiert erauszefannen wat mat hinnen ze maachen. "Wat mengs du," sot si endlech. "Ech konnt d'Klonen ëmbréngen andeems Gëft an hir Ernährung bäigefüügt. Awer dann wier de Laboratoire nach intakt, an de Quoi kéint muer erëm ufänken en neie Grupp z'erhiewen...“ Si war a Gedanken verluer, huet mat den Neel géint d'Zänn geklappt.
  
  
  'Oder?'
  
  
  "Oder ... ech kann e puer Glyceryltrinitrat maachen an dat wäert d'Enn sinn."
  
  
  "Glycerol Trinitrat?"
  
  
  "Nitroglycerin ass fir Iech."
  
  
  'An datselwecht fir Iech.'
  
  
  Ech hunn gelaacht.
  
  
  'Ma?'
  
  
  'Jo. Gitt vir, fuert weider. Kritt séier Nitroglycerin. Ech wéilt hinnen keng zweet Chance ginn."
  
  
  Si ass op d'Aarbecht gaang, huet de Glasbildschierm opgehuewen, deen d'kachend Chemikalien blockéiert huet. Si huet eng grouss ronn Kolbe erausgesicht, gefëllt mat enger kloerer Flëssegkeet, déi drop aus engem nooste Rouer mat enger anerer kloerer Flëssegkeet gegoss gouf. Dës Saach war op der Heizspiral an huet grouss Kaméidi Klacken gemaach. Eng Kondensatiounskolonn gouf uewen op der Kolben gesat, a kale Waasser huet d'Temperatur behalen, och wann d'Substanz mat engem automatesche Rührer gerührt gouf. Ech hunn hir net gefrot wat den Tëschefall eigentlech war. Jiddefalls huet si de ganze Mess an d'Drain geheit.
  
  
  Dunn huet si zwee méi Flëssegkeeten geholl, allebéid faarweg; een an d'Fläsch geluecht an deen aneren an d'Fütterungsröhre. Wann ech jemols Zweifel hätt, wieren se elo fort. Si hat eigentlech e Grond hei ze sinn. Si huet mat der schneller an effizienter Liichtegkeet vun e puer rout-Hoer Mann an engem brong Hood geschafft, eng gutt Fee Vermëschung Salamander d'Aen mat Eenhoorn Tréinen. Si ersat de Frigo Rouer an stirrer.
  
  
  "Okay," sot si. Awer den Dag vun de Wonner huet seng éischt falsch Notiz geschloen.
  
  
  A vill aner falsch Notizen.
  
  
  Dës falsch Noten waren - vu lénks no riets - Vin Po. Dr Quoi an eng Dose gefälschte Mönche mat enger Dose richteg grouss Revolver. Déi domm siwen-Schoss Nagant Pistoulen.
  
  
  Ech sinn net einfach Angscht. Wann ech eleng wier, géif ech Quoi als Geisel huelen. Awer si selwer hunn dës Geiseltheorie bekannt. Zwee Mönche koumen op Tara, hunn e Revolver an hirem Réck gedréckt, an de Vin Po huet mir bestallt d'Waff ze falen.
  
  
  Ech hu gesoot. An hien huet seng Waff erofgelooss. Ech hunn ugefaang an déi schlecht Gewunnecht ze kommen, dran agefaangen ze ginn.
  
  
  Ech hunn him dat gesot.
  
  
  Hien huet gesot datt et Zäit wier d'Gewunnecht ze briechen. Datt dëst déi lescht Erfaassung war. Dass ech net méi fortlafen. De Quoi huet bäigefüügt datt et Zäit war fir mech eng nei Gewunnecht z'entwéckelen. Hien huet mat eppes experimentéiert, awer hat et nach net op d'Leit probéiert ... Mir goufen ongeféier an eng vun den Zellen hannert dem Labo geholl. Nieft der Zell vun enger aler Fra, déi op d'Maueren geschloen huet, an der Zell vun engem jonke Mann, deen an d'Kandheet zréckgezunn ass. Si hunn eis dobanne gehäit, d'Dier zougeschloen, an dunn gouf et e schwéiere Klang vum Bolzen, dee virun rutscht.
  
  
  D'Schrëtt verschwonnen.
  
  
  D'Fënstere ware gespaart. De Käfeg war kleng. Et war näischt bannen wéi gesteppte Maueren. Mir waren an enger mëller Zell. A si wäerten eis verréckt genuch maachen fir dës mëll Kamera nëtzlech ze sinn. Op d'mannst géifen se probéieren.
  
  
  Alles wat ech wousst war datt se net gelengt. Kamikaze ass net mäi Stil, mee meng Gasbomm war nach ëmmer tëscht menge Been verstoppt. Wann ech hatt an de begrenzte Raum vun der Zell loosse loossen, wäert hien eis mathuelen. Mee op d'mannst hätt ech Quoy kontaktéiert. Ech wäert mäi Schëpfer erreechen wann meng Fäegkeeten nach intakt sinn.
  
  
  Ech hunn Tara gekuckt. Si war erschreckt. Ech hunn d'Symptomer erkannt. Breet oppen Aen, expressivlos Gesiicht. Besuergnëss ass anescht wéi Angscht. Angscht mécht Iech ganz Suergen. Den Horror ass paralyséierend.
  
  
  Ech hunn hatt an meng Äerm geholl a probéiert hatt ze begeeschteren. Ech hu probéiert d'Angschtattacke vun hatt auszedrécken. Si huet nach ëmmer geruff. Ech hunn hatt gerëselt. Ech hunn hatt geschloen. "Erwächt Schatz. Ech brauch dech."
  
  
  Si huet hir Neel a mengem Aarm gegruewen. "Et deet mir leed," sot si an enger erstéckter Stëmm. "Ech ... ech fäerten wierklech." "Verdammt, du hues Recht," sot ech. - Wéi mengt Dir, ech fille mech?
  
  
  Si huet mech iwwerrascht gekuckt. 'Angschteg?'
  
  
  "Christus," sot ech. "Wann ech dat net gemaach hunn, wier ech scho prett fir dës gepolstert Zell."
  
  
  Si huet de Kapp op meng Schëller geluecht an huet just do hänke gelooss. "Firwat fillen ech mech elo besser an net méi schlecht?"
  
  
  "Well Dir mat enger Persoun gespaart sidd, net eng Maschinn." Si huet subtil op mech gelaacht. Nervös, awer mat engem Laachen. "Wann dat de Fall ass," sot si, "firwat seet et 'Made in Japan' op Ärem Hënneschten?"
  
  
  "Well ech do gemaach gi sinn," sot ech, no hirem op hirer Rees. Ech hunn meng Hand duerch meng Hoer gerannt. Si huet sech selwer imitéiert, awer op d'mannst war si erëm kontrolléiert.
  
  
  "Maacht séier," sot ech, "loosst eis raisonnabel sinn." Éischtens, wéini wäert dës Verdammt Saach explodéieren?
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. "Maacht Iech keng Suergen doriwwer. Wann ech dat kaalt Waasser ausgeschalt hätt, wiere mir schonn dout gewiescht. Awer fir ze explodéieren, muss d'Chemikalie bis zu 240 Grad erhëtzen, an et wäert dat net eleng erreechen. Ech hunn et och fäerdeg bruecht dat Glas Rido erëm erof ze kréien. Si wëssen net emol datt ech d'Chemikalien geännert hunn, well se hir Klonen selwer kënnen ëmbréngen. Am Ufank gouf et ... bon, loosst eis soen, Iessen fir Klonen.
  
  
  'Dann ass et ok. Wéi fir Quoy a seng witzeg Pistoul, Ech hunn eng Iddi. Ech hu virgeschloen, datt wann de Quoi hei zréckkënnt, hie vläicht net mat engem ganze Peloton kënnt. E puer Mönche mat Revolvere wieren wuel duer. Hien wäert doriwwer denken. Ech sot Tara wat ech gemengt.
  
  
  Si waren net presséiert fir zréckzekommen. Vläicht huet et just e bëssen Zäit gedauert fir sech virzebereeden.
  
  
  Mir hunn eis op béide Säiten vun der Dier positionéiert. D'Tara war op der rietser Säit. Wann d'Dier op ass, wäert si hannendrun sinn.
  
  
  Eng schwéier Rou huet sech accumuléiert an eis Zell agefall. Wann d'Madame nieft eis op d'Mauer geklappt hätt, hätt d'Dichtung de Klang begruewen. Ech sot Tara e bëssen Schlof ze kréien wann si geduecht si et néideg. Si huet geduecht datt hatt et brauch. Ech sinn waakreg bliwwen an d'Stille nogekuckt. Ech waarden op et briechen.
  
  
  Ech hu mech gefrot wéi eng Zort Medikament de Quoy fir eis am Geschäft hat. Ech hunn ëmmer un déi al Science Fiction Filmer geduecht, wou den Uni Chimie Professer seng Studenten zu rieseg Bugs mécht. Oder deen, wou Astronauten d'Moundstrahlen iwwerdosis maachen an zu verréckte Kaktusse ginn. Carter begéint Dr Vail Tweet. Geschwënn an dësem Theater. Zwee Poschen Popcorn a vill Coca-Cola. Da gitt Dir heem a maacht Léift op de Canapé.
  
  
  D'Tara huet sech momentan an hirem Schlof gerührt. Ech hu geduecht datt et ongeféier sechs Auer moies war. D'Villercher waren op a fléien fir eng Stonn; an d'Liicht duerch d'Spärfenster gegoss. Ech hunn hatt gerëselt.
  
  
  Déi éischt Minutt vun der Erhuelung ass déi schwéierst. Ech hunn nogekuckt wéi si d'Perceptioun vu mengem brong Mantel a gesteppte Maueren ugepasst huet. Si huet d'Hänn iwwer d'Aen reift. 'Wéi Auer ass et elo?' Si huet sech ëmgekuckt. 'Och.' Also ass si endlech zréck an d'Land vun de Liewewiesen. "Ech denken, mir wëssen et net, oder?"
  
  
  "Et ass Zäit opzestoen," sot ech.
  
  
  "Ech hat sou e gudden, séchere Schlof. Ech hunn gedreemt datt mir ...
  
  
  "Schh."
  
  
  Ech héieren d'Dier an de Gank op. Laboratoire Dier. D’Tara huet sech nees direkt am Eck geluecht, wéi mir geprouwt haten. Wéi d'Dier opgaang ass, war hire Kierper verstoppt, awer hir Hand konnt et erreechen. Si war prett fir Aktioun. Hirer Meenung no war den Timing perfekt. Si hat net laang genuch geschlof fir waakreg ze sinn, an net laang genuch fir Angscht ze hunn. Ech war op der anerer Säit vun der Dier gelunn, mäi Kapp op d'Mauer geluecht. schlofen.
  
  
  Dier opgemaach. Zwee bewaffnet Mönche hunn den Dr Kuoi ëmginn. De Quoy hat eng Sprëtz an der Hand.
  
  
  Alles ass séier a gutt gaangen.
  
  
  Den éischte Mönch, e CAN Agent, huet mech mat sengem Revolver gepickt. Dem Tara seng Hand erschéngt hannert der Dier. Den zweete Mönch huet e liichte Prick a sengem bloe Fouss gefillt. Déi lescht vun Grenada Fonctiounen. Ech hunn de Revolver gegraff an hunn d'Lunge geschloen. Hien huet zoufälleg geschoss, op déi gesteppte Mauer. Quoi huet gekräizt. Den zweete Mönch ass bewosst gefall. Elo hat ech eng Waff an den Hänn. Den éischte Mönch krut zwou Kugelen am Bauch. Quoy ugefaang fortlafen. Ech hunn hien opgaang an hunn hien ofgehalen, während d'Tara d'Sprëtz gegraff huet an hien injizéiert huet. Seng Aen hunn an Angscht zréckgezunn. Hien huet liichtschwaache gefall. Ech hunn déi zweet Waff vum Buedem opgeholl an d'Tara iwwerginn. Dunn hunn ech de Schlëssel geholl an de Quoy a seng Frënn an der Zell gespaart.
  
  
  Mir waren nees fräi. Dëst bedeit datt ech aussergewéinlech schlau oder aussergewéinlech domm sinn. Wielt. Awer sot mir net d'Äntwert ...
  
  
  D'Tara huet sech géint d'Mauer geleet an d'Aen zougemaach. "Kann ech elo passéieren?" Si war wierklech ganz schwaach.
  
  
  "Denkt Dir, Dir kënnt nach eng Stonn aushalen?"
  
  
  Si huet gezéckt an huet sech erëm opgeriicht. "Ech verspriechen".
  
  
  "Komm mer goen," sot ech.
  
  
  "Waart eng Sekonn." Si huet mir de Revolver zréckginn, deen ech hir ginn hat. - Waart, oder? Si huet d'Schnouer vun hirem Klouschtermantel ofgeschnidden. De Mönch war sou grouss wéi ech, an de Saum vu sengem Kleed ass ongeféier sechs Zentimeter um Buedem gezunn. Si huet et eropgezunn bis et iwwer hir Knöchel war. "Halt et elo." Ech hunn de Stoff gehal, während si d'Schnouer erëm fest gebonnen huet an den iwwerschësseg Stoff driwwer geklappt huet.
  
  
  "Ech weess," sot si. "Et ass net besonnesch schéin, awer et wäert besser sinn wann ech muss lafen." Si huet hir Waff geholl. 'Géi. Wou ginn mir Chef?
  
  
  "An de Labo."
  
  
  Mir sinn op d'Dier komm an ech hunn se liicht opgemaach. Ech hunn d'Tara gemierkt fir ewech ze bleiwen. Zwee Labo-Assistenten waren dobannen beschäftegt. Si ware wéi Mönche gekleet, awer hir Kleeder ware mat wäisse Labomantel bedeckt. Si hunn um gedeckten Dësch geschafft, awer hunn dem Tara seng Kreatioun net beréiert.
  
  
  Ech sinn duerch d'Dier gerutscht a sinn roueg duerch de Raum gaang. Wéi ech ongeféier zéng Meter hannert hinnen war, hunn ech gesot: "Stei do an hieft Är Hänn op. Dréckt sech lues ëm.
  
  
  Si hunn gemaach wéi se gesot goufen. Ech sot Tara.
  
  
  "Wat hu mir an dësem Medizinkabinett fir se fir e puer Stonnen ze roueg?"
  
  
  Si ass op d'Regaler vun Zaubergedrénks geklommen an d'Sortéierung studéiert. "Mmmm, wéi wier et ... wéi wier et mat engem amobarbital?" Dëst ass genuch fir e gudden a rouege Schlof.
  
  
  "Alles ass gutt mat mir".
  
  
  Si huet ugefaang d'Sprëtzen ze preparéieren. "Wéi hues du léiwer? Normale Schlof oder wat?"
  
  
  "Jesus," sot ech. "D'Wiel ass un de Keefer." Ech hunn meng Aen op déi zwee Mönche gehal. Ee vun hinnen huet virsiichteg seng Hand iwwer den Dësch gerannt.
  
  
  Dann fir d'Bett," sot si, hallef fëllt d'Hypodermesch Nadelen.
  
  
  Ech hunn op d'Coupe geschoss, op déi hien seng Hand erausgehäit huet. D'Glas ass gebrach a giel Flëssegkeet ass erausgelaf. Et corroded der Uewerfläch vum Dësch.
  
  
  Mir hunn et all gekuckt. Ech hunn de Kapp gerëselt. "Ech mengen, Dir sollt besser dohinner goen." Ech wéilt näischt mat dir geschitt." Zënter enger Zäit hu si sech net bewegt. "Ech hu fënnef méi Schëss an ech schéissen wierklech gutt. Also hutt Dir wierklech nëmmen ee Choix. Schlof ..." Ech hunn op d'Tara an d'Nadelen gewisen, "oder stierwen."
  
  
  Ech hunn mäi Revolver gewénkt. Si sinn an d'Mëtt vum Raum gaang.
  
  
  Ech weess net firwat ech hinnen wielen loossen. Et war d'selwecht wéi onarméiert Leit kal Blutt ze schéissen. Ech hunn d'Waff ënnert hirer Nues gehal, während d'Tara se mat enger Sprëtz injizéiert huet, se mat Alkohol reiwen, wéi wann et egal wier. Gutt Gewunnechten si grad esou schwéier ze briechen wéi schlecht.
  
  
  Si sinn geschwënn ausgaang a si geschlof. Si huet mech ëmgedréit.
  
  
  'Waat elo?' - Si huet probéiert roueg ze schwätzen, awer hir Stëmm huet geziddert.
  
  
  "Dir kënnt ëmmer nach net ausgoen," hunn ech gefrot
  
  
  "Kann ech dann sëtzen?"
  
  
  Ech hunn hir gelaacht. Wéinst hirer komescher Kombinatioun vu Fäegkeet an Zärtheet, Kraaft a Schwächt, Fra a Kand. Si souz an ech Kuss der Spëtzt vun hirem Kapp.
  
  
  "Dir hutt nach eng Saach ze maachen, Schatz."
  
  
  "Nitroglycerin".
  
  
  Nitroglycerin. Kënnt Dir et staark genuch maachen fir e ganzt Gebai ze sprengen? Ech mengen, och eise glänzenden Stär. Dokter Quoy?
  
  
  Si huet geknackt. "Inklusiv säi Büro an all seng Pabeieren."
  
  
  "Dann maachen et."
  
  
  Ech hunn op eemol un déi onschëlleg Affer an den Zellen geduecht. De Jong, déi al Fra, a wien och ëmmer dat wonnerbare Verméigen hat, dem Dokter Quoy säi mënschleche Meerschwäin ze sinn. Ech hu mat mengem Set vun aacht Schlëssele gefiddert. Zell Schlësselen. Iergendwéi hunn ech misse probéieren dës Leit ze retten. Mee wéi erklärs du deene Leit déi net verstinn wat Dir maacht? Wéi kënnt Dir hinnen soen, "Follow mech. Maach der keng Suergen.'...
  
  
  Ech sinn an d'Medizineschaf gaang an hunn d'Medizin geholl, déi d'Tara géint d'Mönche benotzt huet. "Wéi vill ass genuch fir regelméisseg Anästhesie?"
  
  
  - Oh ... fënnefhonnert Milligramm ass genuch. Kënnt Dir dëst mat dëser duercherneen bréngen? Si huet op eng Fläsch kloer Flëssegkeet gewisen. "Wësst Dir wéi een eng Injektioun gëtt?"
  
  
  Ech hunn geknackt. An hien huet ugefaang e Berouegungsmëttel ze vermëschen.
  
  
  'Géi. Ech probéieren dës Kärelen hei eraus ze kréien. Zum Tempel, wann ech Zäit hunn. Do si se wuel nach eng Zäit laang sécher...? Ech hunn d'Coupe an hirer Hand gekuckt. "Wann ech zréck heihinner kommen, wësst Dir wéi Dir dëse Schäiss werfen?
  
  
  - Loosst hien net, léif. Soll ech just d'Waasser ausschalten an d'Heizung un?
  
  
  'Géi. Ech wäert mäi Bescht maachen fir hei zréck ze kommen fir dech ze kréien. Oder wäert Dir mech am Tempel treffen? Ech ginn ëlo.
  
  
  'Nick?'
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréit. 'Wat ass et, Schatz?
  
  
  - Gitt sécher datt alles gutt ass? Et war wéi e Gebied. Ech hunn d'Flasch an d'Nadel erof gesat an hatt opgeholl. Ech hunn all seng Weichheet ënnert dem raue Stoff gefillt. Ech hu mech e bëssen erweicht gefillt duerch hir pulséierend Hëtzt, déi ustiechend Hëtzt, déi duerch mäi Kierper an a mengem Häerz verbreet ass. Et gëtt e Wuert dofir. Et ass e witzegt Wuert dat op Valentinskaarte gedréckt gëtt an honnertmol an der Stonn op Jukeboxen gespillt gëtt. Ech Kuss hir. Ech Kuss hir Hallo an Äddi, Ech wëll dech an ech hunn dech gär, a si huet mech wéi wann ech en Deel vun selwer ginn hätt. "Alles wäert gutt sinn," hunn ech geflüstert. 'Alles gëtt gutt.'
  
  
  Si huet de Kapp hänke gelooss. "Ech weess wat do ass,"Si zougemaach hir Aen. "All dës Leit mat all dëse Revolver?
  
  
  "Ma, si sichen elo net no mech. Si mengen, datt ech hei eppes Onverständlech ginn.
  
  
  D'Aen, déi si op mech opgemaach huet, waren onverständlech.
  
  
  "Eng Planz," hunn ech gekläert. "Produkt vun Quoy d'Magie Elixir Company." Also wann ech et richteg spillen, kann ech aus Ierger bleiwen. Ausserdeem," Ech hunn hire Kinn opgehuewen, "a mengem Liewen hunn ech vill Männer mat vill Waffen begéint." An ech liewen nach.
  
  
  Si huet probéiert ze laachen a schlussendlech gescheitert.
  
  
  "Cheer up," sot ech. "Ech sinn onschëlleg. Noble a gléckleche Stär, erënnert Iech un? Zousätzlech ass den Held ni vulnérabel. Dir hutt genuch Geschichte gelies fir dëst ze wëssen.
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. "Dëst ass keng Geschicht. Dëst ass Realitéit. Si huet gestoppt. "Peter Hansen war sou en Held, an eppes ass mat him geschitt."
  
  
  Enges Daags hunn ech Hansen begéint. Eng attraktiv Guy an engem sniper. Hawk huet him e richtegen Talent genannt. Awer eppes ass mam Hansen geschitt. Net e grousst Äddi, awer eppes wat méi schlëmm gewiescht wier. Si hunn den Hansen an der Wirbelsäule geschloen. D'Kugel vum .45 Kaliber huet d'Nerven ofgeschnidden, déi Iech erlaben Saachen ze maachen wéi Spadséiergank. A maachen Léift. Ech hunn dee Gedanken sou séier wéi méiglech ewechgedréckt. "Dat ass eng aner Geschicht," sot ech. 'Net mäin. Net eis.
  
  
  Si huet mech erëm Kuss, hir eyelids blénken vun neier Angscht.
  
  
  Ech sinn ewech gezunn an hunn hir un d'Schëlleren gegraff. "Stop et," sot ech. "Ech hunn Iech gesot datt alles gutt wier." Also alles wäert gutt sinn. An haalt déi Waff fest. Ech weisen op den Nagan deen um Dësch läit. "Huelt et mat Iech wann Dir dobausse gitt a benotzt et wann néideg."
  
  
  Si huet geschloen an geknackt, lues a lues d'Kontroll iwwer sech selwer erëmgewielt.
  
  
  "Kuckt dech am Tempel." - Ech sinn an d'Zellen gaang.
  
  
  'Nick.' si gefrot. "Kann ech elo passéieren?"
  
  
  
  
  Kapitel 26
  
  
  
  
  
  Et war en anert Affer vum Dr Kuoi senger Praxis. E Mann iwwer mäi Alter, europäesch, grouss. Hien huet vill gelaacht. An hien huet gedreemt. Ech hu gefrot wéi dësen ongléckleche Mann heihinner komm ass. An, merci mäi perséinleche Gott, Ech sinn hei eleng erausgaang.
  
  
  Ech hätt Recht datt keng speziell Sécherheet fir mech gesicht huet. D'Géigend war roueg. D'Sonn war schonn héich, an d'Loft huet vun Hëtzt geschüchtert. Déi üblech Reie vu Mönche, déi op de Buedem kucken, ware Richtung Tempel. Hoods ginn gedroen fir hir kaal Kapp ze schützen. Ech hunn mech roueg an d'Situatioun taucht. Et gi keng Klonen a Siicht. E Burst vu rauem Laachen aus der Schloffenster huet mir informéiert datt d'Guerilla Mönche dee Moment nach bannen waren.
  
  
  Meng dräi Protégés ware pazifizéiert. Si wäerte sécher am Tempel mat echte Mönche sinn.
  
  
  Ech hunn se bruecht an hunn se op gewéckelt Gebietsteppecher nieft de kneelende Mönche geluecht. Et war cool bannen. D'Resultat vun décke externen Maueren oder Mangel u Leidenschaft bannen. Déi stille Mönche hu wéi Statuen ausgesinn. Awer net wéi Steestatuen. De Steen ass dreckeg an Äerd, an och de glatteste Marmer huet nach ëmmer Hiweiser vu Fiels, Bierg a Dreck.
  
  
  Wann et nëmme méiglech wier fir Biller vu Wolleken ze maachen. dann war dat alles. Ee grousst Bild vum Himmel.
  
  
  An der éischter Rei hunn ech den Ning Tang gesinn. Ech hu probéiert säi Bléck ze fangen, awer hie war no bannen gedréint, fixéiert op e puer abstrakte Gedanken. Ech hunn den Tempel verlooss. Wann ech presséiert, kann ech nach an de Labo an Tara kréien. Ech wollt net datt hatt d'Propriétéit eleng duerchkreest.
  
  
  Et war méi schwéier ze verloossen wéi ze kommen. Wéi ech an den Tempel koumen, war ech ee vu ville. Elo war ech ee vun deenen puer. Déi gefälscht Mönche woussten datt déi richteg Mönche häerzlech gebiet hunn. A wann ech weder richteg nach gefälscht sinn, da muss ech Carter sinn. Awer vläicht hunn ech just nach ëmmer Gléck kritt.
  
  
  Ech hu wierklech probéiert ze goen, probéiert den Tempo vun enger Persoun ze halen, fir déi Zäit an Distanz just stierflech an onwichteg Saachen sinn. Et géif einfach net gutt goen.
  
  
  Also ass et net gutt gaangen.
  
  
  Dëst war net deen éischte Klon, hien huet d'Sonn mat verengten Aen gekuckt. An an de Labo.
  
  
  Laboratoire an Tara.
  
  
  Ech hunn mäi Tempo beschleunegt.
  
  
  Ech geiff soen.
  
  
  All sechs stoungen bei der Brunn. Ongeféier zwanzeg Meter vu mir. Sechs Klonen. Ee vun hinnen huet de Kapp während dem Gespréich opgehuewen. Hien huet mech gesinn an ugefaang ze kräischen. Dunn sinn se all op mech komm. Ech hunn hannert engem Bam gedréckt a gebrannt. Ech hunn een an der Schëller blesséiert, awer hien ass weidergaang. Ech hat véier Schëss lénks. Wann ech véiermol schloen, wieren et nach ëmmer zwee Klonen a voller Gesondheet. Ech hu just un dës Situatioun geduecht wéi d'Verstäerkung ukomm ass. De Rescht si Klonen. Nëmmen zwanzeg. Si sinn aus hirem Dorm gerannt a si Richtung mech gaang.
  
  
  Et gëtt eng Zäit wou Dir séier muss lafen.
  
  
  Ech hunn déi eenzeg méiglech Streck geholl. Dat huet geheescht, datt ech op d'Mohnfelder muss goen. Wann Dir e Guy an engem Film esou domm mécht, wësst Dir datt hien veruerteelt ass. All Verréckten, deen op e Steen klëmmt oder iwwer e flaache Feld leeft, veruerteelt sech selwer.
  
  
  Awer heiansdo gëtt et einfach keng aner Wiel.
  
  
  Wann ech an de Labo gaang sinn, géif ech se op Tara féieren. Wann ech se an den Tempel bréngen, wäert ech anerer a Gefor bréngen a wéineg maache fir mech selwer ze hëllefen. Ech hat kee Plang a mengem Kapp. Keng laangfristeg Smart Feldmanöver. D'Fro war net ob ech géif iwwerliewen. Awer wéi laang?
  
  
  D'Mohnfeld huet mir wéi eng Szen aus Oz gewénkt. Endlos Teppech vu purpurroude Blummen. Dram Zeen. Eng héich onwahrscheinlech Waterloo.
  
  
  Ech hat e Virsprong vun drësseg Meter a véier Kugelen. Dëst ass alles. Dëst ass wou d'Zeechung vu menge Segen ophält. D'Kugel hunn de Buedem bei menge Féiss duerchgebrach, an hunn béis Wandstéiss geschéckt wéi se laanscht meng Schëller geschloen hunn. Ech sinn weider laafen an hunn nach e puer Meter gewonnen. Iergendwou an der Mëtt vum Feld war eng kleng Steenkëscht. Wann ech kéint et kréien, Ech kéint et als temporär Verteidegung benotzen, als temporärer Basis.
  
  
  Dem Carter seng lescht Bastioun.
  
  
  Elo si verspreet a probéiert mech ëmginn. Kugelen hunn ronderëm mech geflüstert, wéi wann ech an e gestoppt Zëmmer gesaug gi wier, sinn ech e Steengebai ukomm. D'Dier war gespaart. Ech hunn mech un d'Mauer gedréckt a mech ëmgekuckt. D'Klone koumen op mech. Zwanzeg identesch Gesiichter, déi mech aus zwanzeg verschiddene Richtungen ukommen. Zwanzeg Revolvere ginn op mech geriicht.
  
  
  Ech hunn op dat nootste Zil geschoss. präzis op e Punkt am Zentrum vun der Stir gezielt. Hien ass lëschteg op säi blummegestratte Graf gefall. E weidere Schéissschnëtt huet vun alle Säiten op mech gereent. Si sinn an d'Mauer hannert mir gefall, hunn d'Blummen op meng Féiss verletzt, awer aus irgendege Grënn hunn se mech net beréiert.
  
  
  Dunn hunn ech verstanen.
  
  
  Si waren nach ëmmer ënner Uerder mech net ëmzebréngen. Si konnten net wëssen datt de Quoi mäi Gefaange war an datt säi Laboratoire e puer Minutten vun der Éiwegkeet war. Souwäit si woussten, war ech nach ëmmer d'Gäns, déi dat gëllent Ee geluecht huet. Si wollte mech just fänken a mech zréck an de Käfeg setzen. Op eemol wousst ech genau wat ech maache soll. Géigewier Chance net méi opgeregt mech. Gewënner sinn ni realistesch.
  
  
  Ech hunn op zwee Klonen geschoss, déi mäi Wee blockéiert hunn an déi Richtung déi ech gebraucht hunn, a sinn erausgaang. Ech géif dat ni maachen. Nëmmen dann, zur selwechter Zäit. de Labo opgeblosen. Et ass wéi e klenge Vulkan explodéiert, de Buedem gerëselt, Feier gespaut, Fielsen a Strahlen an d'Sonn geheit, a just weider explodéiert, knall, knal, knall. An an der Mëtt vun der kräizender Verwirrung déi duerno gefollegt ass, sinn ech e puer Meter fortgeschratt. Ech sinn iwwer d'Feld gerannt, alles ewechgedonnert, wat a mengem Wee stoung, wéi e Krichsgott.
  
  
  Si hunn ugefaang an hir Sënner ze kommen an hunn verfollegt. Dëst war genau wat ech wollt. Si hunn vill Zäit verluer, an ech hunn d'Féierung geholl.
  
  
  Ech hunn d'Dier an de Lao Zeng Kammer erreecht. Et war keen fir d'Dier ze bewaachen. Keng Mönche. Keng Partisanen. Wéi dee Chaos ausgebrach ass, huet keen sech eigentlech an d'Open erausgaang.
  
  
  Wéi ech op de Laos Büro ukomm sinn, hunn ech gemierkt firwat. D'Glasmauer huet sech opgedeelt an d'Waff ass verschwonnen. D'Taoisten hu mäi Plang ugeschloss. Si hunn d'KAN Kärelen op Pistoul gehalen a vu mir ewech.
  
  
  Ech hunn Lao Tseng a Wing Po am Iesszëmmer fonnt. Zwee Mönche hunn se mat Waff gehalen. Ech hunn d'Mönche aus dem Gebai gefuer an hunn mat engem vun hinnen Waffen ausgetosch. Seng siwen Schoss géint déi ech lénks haten.
  
  
  Et waren zwou Dieren am Iesszëmmer. Een an der Gang, déi aner an der Kichen. Ech hunn d'Dier op de Gank opgemaach, awer d'Schloss huet geschafft. Wéi d'Dier zou ass, war se wierklech gespaart. Baussent. Ech selwer stoung bei der Kichendier, a richt mäi Revolver op d'Gefaangenen. De Lao Zeng huet däischter ausgesinn. De Vin Po huet rosen ausgesinn. Mee si hunn nach net opginn.
  
  
  Ëmmerhin waren hir Rettungsequipen ënnerwee. Dem Lao Zeng seng Klonen kommen just an der Zäit fir se ze retten. Op d'mannst dat ass wat se gehofft hunn.
  
  
  De Lao Zeng huet d'Waffe vu sengem Rollstull gegraff. "Genéisst Äre kuerze Moment vun Herrlechkeet, Carter. Well ech warnen Iech: Dëst wäert nëmme ganz kuerz daueren. Do hunn ech honnert Agenten an zwanzeg vu menge beschte Jongen. Dir hutt keng Chance.
  
  
  "Ma, loosst eis kucken," sot ech. - Op jidde Fall sinn Är Intrigen verhënnert. Wann Dir net héieren hutt, ass Äre Labo just an den Himmel gaang - Klonen, Dokumenter, den Dr Quoi a seng ganz verdammt Bande.
  
  
  De Vin Po huet probéiert dat mat positiven Denken ze widderleeën. "Mir kënnen et restauréieren," sot hien, méi zu Lao Zeng wéi fir mech. "Et gëtt en neien Doctor Quoi an eng nei Generatioun vu mächtege Klonen. An der Tëschenzäit wäert eis Missioun et fäerdeg bréngen Äert Land ze paralyséieren. D'Klonen, déi dat géife maachen, waren net méi am Labo.
  
  
  Alles wat ech konnt soen war: "Weider dreemen." Et gouf Kaméidi am Gank. Stiwwelen hunn Kaméidi gemaach. D'Dieren opgemaach. D'Klonen sinn ukomm. Just e puer Sekonnen a si kommen an zesumme mat mengem ale Frënd Chen-li. Vin Po lächelt. "Elo wäert Dir ruppeg erwächt ginn." Dir kënnt gutt sinn, Carter, awer Dir sidd net gutt genuch fir zwanzeg bis een.
  
  
  "Mir wäerte gesinn," sot ech nach eng Kéier.
  
  
  D'Dier zum Gank ass opgaang an d'Klone si bannen gerannt. Déi ganz Famill. "Dës Dier zou!" sot de Lao Zeng. De Revolver um Kapp huet hien manner Angscht gemaach wéi de Gedanke vun engem Entworf. D'Dier zougemaach a säi Schicksal zougemaach.
  
  
  Si waren net presséiert mech ze kommen. Si haten zwanzeg bis eent an ech war prett ze goen. Ech hunn meng Waff erofgefall. Eng vu menge Hänn konzentréiert sech op d'Kichendier, an déi aner ass an d'Falten vu mengem Kleed verschwonnen, wou ech d'Bomm verstoppt hunn. Ech hu gemierkt datt et Zäit war. Dunn hunn ech hatt verlooss. Wéi en haarde Ball. Direkt an de Kapp vum Lao Zeng. Duebel Punch! Et huet hien de Bewosstsinn geschloen a gläichzäiteg ass d'Bomm ofgesprongen, an de Raum mat déidlechen Damp gefëllt. Ech sinn aus der Kichen gelaf ier se iwwerhaapt gemierkt hunn wat geschitt ass. Ech hunn d'Dier hannert mir gespaart a sinn an den Tempel gaang.
  
  
  Tara war do. Zesumme mam Ning Tang. Hien huet gesot datt déi aner Mönche CAN Agenten am Schlofhaus halen. Si goufen all virsiichteg gebonnen an op de Buedem geluecht. Richteg Mönche hunn erëm hiert Klouschter geleet.
  
  
  Ech gefrot Tara him ze froen, wéi si gefillt iwwer Waffen ze benotzen an eigentlech aner Leit mam Doud menacéiert. D'Tara huet d'Äntwert héieren, dunn huet mech zougemaach. Si huet de Kapp gerëselt.
  
  
  "Dir wäert net gleewen".
  
  
  "Probéiert et," sot ech. "Haut gleewen ech alles."
  
  
  "Si hunn all wierklech gehaasst dës Waffen ze benotzen. Dofir," si huet de Kapp gerëselt, "dofir hu si d'Kugel iwwerhaapt aus de Waffen geholl."
  
  
  'Wéi?' Ech hunn d'Waff a menger Hand gekuckt, déi ech mam Mönch ausgetauscht hunn. Ech hunn op déi oppen Dier vum Tempel gezielt a gebrannt. Näischt. Just e knaschtege Klick.
  
  
  Ech hunn gelaacht.
  
  
  Dëse ganzen Opstand ass ouni Kugel geschitt. D'Tatsaach, datt d'KAN Kärelen geduecht hunn, datt d'Kugel genuch wieren fir ze gewannen, huet se an eng Fal gefouert.
  
  
  Ech hunn an den Ning Tang seng Ae gekuckt an erënnere mech datt hie gesot huet datt Iddie méi staark si wéi Waffen. Dunn hunn ech geduecht datt ech et verstanen hunn.
  
  
  Fir eng Zäit.
  
  
  
  
  Kapitel 27
  
  
  
  
  
  Evaluatioun ass ee vun deenen neie Wierder déi ech haassen. Eng vun deene schlechte Gewunnechten vum Etablissement wou den Effort ni "intensiv" ass a wou d'Truppen ni just "ausgeschéckt" ginn, mee "ofgesat". Schätzung ass just e grousst Wuert fir wat ech dem Hawk soen wat ech weess a wat hie mir seet wat hie weess, a mir entscheeden keen aneren ze soen.
  
  
  D'Tara an ech waren op de Wee fir dëst.
  
  
  Et war ee vun deene schéine Fréijoersdeeg wou Washington glänzend ass an all Monument schéngt monumental Bedeitung ze hunn.
  
  
  D'Tara war onwuel roueg am Taxi. Dréckt meng Hand fest, si huet d'Lëp gebass, verluer an hiren eegenen oniwwersiichtleche Gedanken. Si ass esou zënter dem Fliger gelant. De Radio vum Chauffeur war op eng vun deene Statiounen ofgestëmmt, déi al Standards spillt, a grad elo hu si dat gutt aalt Cole Porter-Lidd "So Near, And Yet So Far" gespillt. Dat ass wéi si war.
  
  
  Mir sinn op Dupont Circle gefuer a sinn virun enger bestëmmter onmonumentlecher Dier vum United Press and Telegraph Service gestoppt. Op d'mannst eng besser Fassad fir dem AX säi Sëtz wéi dee ofgefaangen Londoner Téigeschäft.
  
  
  Den Hawk huet eis begeeschtert begréisst. Hien huet vu sengem iwwerflëssege Schreifdësch opgekuckt a gekrasch.
  
  
  "Sëtzt Iech," sot hien. "Hutt Dir eng Minutt?"
  
  
  Hien huet eppes an engem roude geheimen Dossier gelies an eng onbeliichten Zigare geknätzt. Eis kleng Schluecht mat de Klonen war eriwwer, awer hei um Hawke sengem Schreifdësch ass de Krich weidergaang. Neit Geschäft. Nei Geschichten.
  
  
  D'Tara huet duerch d'Fënster op déi sonneg Bamstämm gekuckt. Hir iewescht Lip war ugespaant. Ech hunn mech ëmgedréint a gezunn. Wat och ëmmer hir stéiert, si wäert et fréier oder spéider erausfannen. Si war eng vun deene Fraen, déi net an pokeren soll kréien. Op d'mannst wann Dir esou Gefiller hätt.
  
  
  Amplaz hir ze kucken, hunn ech den Hawk gekuckt. Op sengem ale Gesiicht mat jonke bloen Aen. Mat engem Gehir, deen all Adress vun engem Nazi-Hangout am Joer 1940 nennen kann, awer net erënnere wéi en Hiem hie gëschter unhat.
  
  
  Endlech huet hien opgekuckt. "Entschëllegt," sot hien haart. "Wann ech wousst datt Dir sécher sidd, sidd Dir vu menger Prioritéitlëscht verschwonnen." Hien huet sech op d'Tara gedréit. - Ma, Miss Bennet. Wéi gefällt Dir den aktiven Deel vum Kampf?
  
  
  Tara lächelt. E komeschen, oniwwerzeegend Laachen. "Ganz flott," sot si roueg. 'Jo, ganz flott. Awer ... ech denken net datt ech et nach eng Kéier wëlle maachen.
  
  
  'Nee?' Hien huet eng Wenkbrau opgehuewen an a meng Richtung gekuckt. - Okay, Carter. Däin Tuer. Hien huet sech a sengem krackelege Schwenkstull zréckgezunn an huet eng gekauft Zigare gebrannt.
  
  
  "Dir wësst schonn dat meescht, Här." Mir hunn en Nascht vun dëse Klonen fonnt an et zerstéiert. D'Tara huet sech ëm d'Klon Embryonen gekëmmert, de Labo, an de verréckten Wëssenschaftler hannendrun. KAN wäert se net méi Zucht. Op d'mannst wa mir lieweg sinn, hunn ech Ving Po neutraliséiert, Lao Tseng an all erwuesse Klonen. Op d'mannst all déi, déi an Indochina waren
  
  
  "A mir sinn déi, déi hei waren, an déi puer, déi zu London waren," huet hien mech ënnerbrach. "Mir hunn och hiren Drogenexpert kontaktéiert. Do ass. Wat heescht-säin-elo?
  
  
  "Pam Cohn." †
  
  
  'Jo. Mir hunn hien an hien gëtt virsiichteg alles zou. Natierlech hu mir him als éischt e puer vu sengem eegene Wahrheetsserum ginn. Den Hawk huet geschloen. Hien huet gär vu Chancen profitéiert sou vill wéi ech. "Mir hu näischt méi Suergen iwwer." Dës Featherstone Show war och zou. Scotland Yard ass dofir verantwortlech. Gesäit aus wéi wann se do vill Hits geholl hunn. An dës Suen hunn vill CAN Aktivitéiten finanzéiert.
  
  
  Ech hunn dem Hawk gesot iwwer d'Opiumfelder a wéi KAN den Drogenhandel als Mëttel fir Infiltratioun benotzt. Hien huet grujeleg de Kapp gerëselt an huet seng Zigare erausbruecht, wéi wann hien e Parasit domat ëmbréngt. "Leider ass den Drogenhandel net an eiser Kompetenz. Awer ech soen hinnen ëmmer datt et vill méi hannert dësen Drogen ass wéi just Gier.
  
  
  Hien huet gesucht. „Vläicht lauschtere se elo e bësse méi. Op alle Fall gëtt dëse spezielle Mohnfeld net méi benotzt - zesumme mat där Branche zu Nassau, déi Dir zougemaach hutt. Dat mécht zwee.
  
  
  "An Honnerte méi esou Plazen fir unzefänken."
  
  
  Hawk huet mir e piercing Bléck. "Dausende géifen et besser passen." Hien huet zréck op Tara. 'Ma.' - Eigentlech sollt Dir frou sinn. Är ... wéi hunn ech et erëm genannt? ...eng verréckt, onvirstellbar Theorie... bon, et huet sech erausgestallt.
  
  
  D'Tara huet den Hals gekläert. "Dir hutt et e Gottverloossen, verréckten Dram genannt, Här." - sot si direkt.
  
  
  Hawk ausgesinn duercherneen. Vläicht fir d'éischte Kéier a mengem Liewen. "Ma, ok," huet hien gemëscht. "Ech hunn dech alles duerchgoen gelooss, oder?
  
  
  "Jo, Här," war déi eenzeg Äntwert, déi hie krut.
  
  
  'Dann ass et gutt.' Hie war prett eis ze loossen. - 'Nach méi?'
  
  
  Ech hunn geknackt. 'Zwee Saachen. Ech hunn dëse Mönche versprach, datt mir probéieren hinnen en neit Klouschter ze fannen. Iergendwou am fräien Territoire. Ech géif gär mäi Wuert halen. Mengt Dir, mir kënnen eis dofir këmmeren?
  
  
  Den Hawk huet eng Notiz a sengem Notizbuch gemaach. "Ech gleewen datt et eng Militärbasis a Südkorea gëtt. Loosst mech dat éischt kontrolléieren. Ech gleewen, datt mir dat maache kënnen. An déi zweet Fro.
  
  
  "Roscoe."
  
  
  Den Hawk huet ugefaang mat Schwieregkeeten eng nei Zigare ze beliichten. Dunn huet hien opgekuckt an huet mir iwwer Roscoe gesot. Iwwer dee verdammt Regenschirm a wéi se en fonnt hunn.
  
  
  "Et war wahrscheinlech besser op e puer Weeër," sot hien. Dunn huet hien en däischteren laachen. - Verdammt, dat ass domm ze soen.
  
  
  Hien huet sech a sengem krackelege Stull ëmgedréit an duerch d'Fënster gekuckt. Ausgekuckt. "Ech wollt soen datt mir vill schlecht Press iwwer dëse Roscoe Guy kritt hunn. Hie gouf ze al an ze suergfälteg. Abington zu London huet d'Erlaabnis gefrot fir ze pensionéieren. Just ier dat geschitt ass, hutt Dir him geruff. Op alle Fall wier dat seng lescht Aarbecht. An ech weess net wéi de Roscoe dat verstanen hätt. A senge beschte Joeren war hien en exzellenten Agent. Dëst war säi Liewen.
  
  
  Hawk huet en déif Otem. Ech gefrot, ob hien iwwer selwer geduecht. Iwwer den Dag wou hie selwer suergfälteg gëtt an een decidéiert hien an d'Pensioun ze schécken. Här, elo hunn ech ugefaang och un mech selwer ze denken.
  
  
  Hawk sech vun der Fënster ewech.
  
  
  "Wat wäert Dir maachen? Verbréngt eng vun Äre wuelverdéngte Vakanzen am Ausland?" Et war säi Wee mir ze soen datt hien mech e puer Woche fräi gëtt.
  
  
  Ech hunn Tara gekuckt an iwwer Riviera geduecht. Oder iwwer Tahiti. Jo, eng Wüstinsel wier perfekt fir eis. "Vläicht," sot ech.
  
  
  Hien huet weider. - 'An du. Frau Bennet? Dir verdéngt och e puer Deeg Fräi. Mir hunn derfir gesuergt datt de Peter eng exzellent Betreiung kritt, awer Dir kënnt Är Vakanz zesummen verbréngen. Dir zwee.'
  
  
  Ech hunn an e méi héije Gang gewiesselt.
  
  
  'Peter?' Ech hu mech op hatt gedréint.
  
  
  Si huet mech direkt an d'Ae gekuckt. "Peter Hansen," sot si roueg.
  
  
  Peter Hansen, blesséiert Held. Wien säin Numm huet si am Labo ernimmt wéi hatt mech gewarnt huet virsiichteg ze sinn? "Mäi Mann," huet si ofgeschloss.
  
  
  Fir e Mann mat wéineg Zäit fir Takt, huet den Hawk e generéise Geste gemaach. Hien huet den Hals gekläert, opgestan an ass an d'Hal erausgaang.
  
  
  D'Tara huet mech traureg gekuckt. "Ech hunn hien gär," sot si. - Ech kann him net verloossen. Ech géif dat net maachen och wann ech kéint. Awer Nick, ech hunn dech sou gär gär. Si huet erausgehäit, mech gegraff an mech no gezunn. Ech hunn hir Gesiicht gekuckt. D'lescht Kéier. Déi begeeschtert gréng Aen, déi auburn rout Hoer, an déi domm Sommersprossen, déi nach do waren. An ech geduecht iwwer wat Zort Liewen ech fir hir wëllt. E séchert a gutt Liewen, wou alles bleift wéi et ass an ni zu engem Albdram gëtt. D'Liewe konnt ech hatt ni verspriechen. E Liewen dat ech ni konnt liewen. E Liewen dat ech wuel ni wëllen.
  
  
  "Vläicht ass et op e puer Weeër besser," sot ech. "Gott wäert mech gär hunn fir domm Saachen ze soen."
  
  
  
  
  
  Iwwer d'Buch:
  
  
  Eemol gouf et eng Verëffentlechung fir Experimenter gewidmet: eng Kierperzell vun engem huelen, se an de richtege Konditiounen entwéckelen an en Duplikat vun dëser Persoun kréien. Den Duebel wäert identesch sinn am Erscheinungsbild, hien wäert identesch a Fäegkeeten sinn.
  
  
  Nick Carter konnt et net gleewen, mee hien huet misse wann hien esou "Klonen" oder identesch duebel begéint. An dësem Fall sinn dëst Duebele vun engem brillanten Killer, deen nëmmen een Zil verfolgt: de Kongress, de Senat an de President vun Amerika ze intimidéieren an se un hire Wëllen ënnerzegoen. An domat d'Weltpolitik aus verschiddene Siichten ze kontrolléieren.
  
  
  Nick Carter kann esou vill Klonen zerstéieren wéi hie wëll, awer et ass sënnlos. A wärend US Senatoren ermord gi sinn, mécht de Carter seng verzweifelt Aarbecht: Stop d'Produktioun vu Klonen an eliminéiert de richtege Mäerder.
  
  
  Awer kann net all Klon e richtege Mann sinn?
  
  
  
  
  
  
  Inhaltsverzeechnes
   Kapitel 2
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  Kapitel 15
  
  
  
  Kapitel 16
  
  
  
  Kapitel 17
  
  
  
  Kapitel 18
  
  
  
  Kapitel 19
  
  
  
  Kapitel 20
  
  
  
  Kapitel 21
  
  
  
  Kapitel 22
  
  
  
  Kapitel 23
  
  
  
  Kapitel 24
  
  
  
  Kapitel 25
  
  
  
  Kapitel 26
  
  
  
  Kapitel 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Den Horror vum Äisterror.
  
  
  iwwersat vum Lev Shklovsky zu Erënnerung vu sengem verstuerwene Jong Anton
  
  
  Originaltitel: Ice Trap Terror
  
  
  
  
  
  Éischt Kapitel
  
  
  Et war schonn iwwer dem héijen Daach vun de Bamstämm däischter ginn. Schatten rutschen iwwer d'verzweifend Blieder, verdickten de dampende Rido vun der ënnerdréckender Hëtzt, déi sech duerch verbreet huet. Dëst huet dat schlëmmt, ustrengend Gefill, dat ech nach méi schlëmm hat. Et gëtt eng irreconcilable Kraaft am Dschungel lauert - e riesegen Lech deen all Är Energie suckelt an och Äre Wëllen ze liewen. Dës Kraaft huet mech fir een Dag an en halleft beaflosst. Si huet mech gefuerdert ze stoppen an ze léien, just opzeginn an dës däiwelshorden vun Insekten mech fir ëmmer ofzeschléissen. D'Enn vum Nick Carter - Super Agent AH, Killmaster N3. An esou hunn ech mech an dësem helleschen Eck vun Nicaragua, genannt Mosquito Coast, fonnt. Ironescherweis ass den Numm vun dësem nidderegen, waarme sumpfesche Gebitt net vun dësen däiweleschen Insekten geholl, mee vun de Mosquito Indianer.
  
  
  Ech hunn awer weidergehalen, well ech wousst, datt ech meng Destinatioun virun Däischtert muss erreechen. De bal onduerchsiichtlechen Ënnerwachstum huet mech genuch verspéit. Ech hu missen all Meter vum Dschungel mat mengem Machete läschen. Ech hunn verflucht a bal ausgefall wéi d'Mass vu Gréngs, déi ech just ofgeschnidden hat, erëm eropgeflunn ass.
  
  
  Ech hunn am décke Bulli vun engem bal dréchene Stroum gegruewen - ee vun deenen Dausende, déi sech hei wéi Kapillaren verdréien. Wéi ech laanscht gaang sinn, hunn kräischen, schläimeg Kreaturen ugefaang aus der stagnéierter Mëschung opzestoen. De Schweess huet mäi Gesiicht erof gestreamt, meng Kleeder a Rucksak süchteg. Et war wéi wann d'Rucksakbänner a meng Schëlleren geschnidden hunn.
  
  
  Fréi gëschter Moien huet e Navy Patrouilleschëff mech bei Laguna de Perlas ofginn. Vun do aus sinn ech südwestlech ongeféier parallel zum Tungla River gaangen.
  
  
  Et war Dezember, also d'Enn vun der verreenten Saison. Ech war dankbar fir dëst. De Nidderschlag variéiert staark am Nicaragua, awer Bluefields op der Karibik Küst kritt 750 Zentimeter Nidderschlag pro Joer. Am Juli oder August wier meng Rees, schonn e komplette Misère, komplett onméiglech gewiescht.
  
  
  Et gi keng Stroossen an dësem Eck. Déi eenzeg Autobunn ass de Panamericano um aneren Enn vum Land. D'national Eisebunnsnetz ass ongeféier véierhonnert a fofzeg Kilometer laang a läit haaptsächlech op der Pazifik Küst. Ech géif mech op alle Fall ni trauen et ze notzen, sou wéi ech mech ni trauen mech op der eenzeger Strooss an der Géigend ze weisen. De wäisse Frieme wier gemierkt a mësstrauen, an et wier eng Katastroph an dëser kritescher Etapp gewiescht.
  
  
  Ech hunn mäi Wee weider duerch déi helle Faarwen vun dëser onrealer Dämmerungswelt op den ëstleche Plateau vum Gruet vun nidderegen Peaks fortgesat. Den héchsten Héichpunkt hei ass manner wéi zwee dausend Meter, an déi duerchschnëttlech Héicht ass siwenhonnert. Op der anerer Säit ginn d'Bierger erof op e fruchtbare Plateau mat Ebenen a Séien. Op dëser Säit war et awer en Dschungel iwwerdeckten Hang, eng endlos Linn vu verminfeste Beem, décke, fleischeg Planzen a Pilze. Riesen Rebe ronderëm Beem a Branchen gezwongen; feide Schimmel an donkel Moos hunn de Buedem bedeckt. De schaarfe Geroch vu verrotten Vegetatioun war iwwerall.
  
  
  No an no gouf d'Klammen méi géi; d'Récke si méi schaarf ginn an den Ofgrond méi déif. D'Schluchten waren Behälter fir Lafen Reewaasser, an hir stagnéiert Sumpf waren Zuchtplaze fir Millioune feindlech Kreaturen, déi mech als Delikatesse ugesinn hunn. D'Loft war ëmmer voller Insekten. Frog a méi kleng Mamendéieren erschéngen nëmmen an der Nuecht. D'Villercher hu sech am Laf vum Dag iwwerholl, hunn awer meeschtens héich an de Bamstopp gesat. Troublemakers, Fräschen an onopfälleg kierzende Villercher hu sech nieft dem Waasserfall versammelt. Et war eng, d'Gréisst vun enger Kräid, awer ganz hell faarweg. Si huet eng bal perfekt Skala geflüstert, ni déi lescht Note widderholl. Et huet mech verréckt. Nieft Insektebissen a Vugelwahnsinn hunn ech och Schlaangen an Eidechsen missen aushalen. Daags Wanderer wéi déi sténkeg Eidechse sinn och um Buedem gekrasch. Et waren och Boa Constrictors a Lächer an op Branchen, mëttelgrouss Bamschlaangen, a schliisslech predatoresch Schlaangen wéi de fanged ferocious Spearman. Hir Heemecht war eng déidlech Reservatioun déi kaum exploréiert oder kartéiert gouf an iergendeen domm genuch verspreet huet fir ze probéieren dohinner ze kommen.
  
  
  Ech hunn de Rescht vum Dag duerch d'erstéckend Déift verbruecht, nëmmen eemol gestoppt fir e Snack. Ech war sécher, ech géif et net maachen, awer wéi d'Däischtert gefall ass, verlangsamt duerch d'Liicht, déi nach ëmmer hannert e puer Wollekebanke kënnt, sinn ech op eng grouss Grupp Honduranesch Palmen komm. Et war wéi e Bësch an engem Bësch, ganz aus dësen héije Palmen mat fiederleche Blieder an zimlech glate Stämme gemaach. Zwëschen hinnen sinn méi kleng Figebam gewuess, ëmgi vu Schwarmen vu bluddeg Moustiquen.
  
  
  Honduran Palmen wuessen a vill vum Dschungel an Zentral- a Südamerika, awer e Stärekoup wéi dëst war rar. Dëst beweist datt d'Géigend eemol kultivéiert gouf, well d'Maya d'Fruucht vun dësem Bam benotzt hunn fir Ueleg ze produzéieren. Obwuel et net einfach war, dëse Bam mat Steenachsen ofzeschneiden, hunn si d'Holz och fir hir Gebaier benotzt. An dëser Géigend huet de Bam gebléit a schlussendlech iwwerholl Land, dat eemol iwwerall ugebaut gouf.
  
  
  Vun deem Moment un, wou ech an d'Palmebued gaange sinn, sinn ech lues a virsiichteg gaang. Direkt virun soll dem Colonel Zembla säi Sëtz sinn. Vun deem klengen AH iwwer de mysteriéise Colonel a seng Aktivitéiten opgedeckt hat, wousst ech datt dës Sektioun vum Bësch schwéier vu Männer, Flares, Fragmentéierungsminen a sensibel Signalmikrofone bewaacht gouf, déi fäeg sinn och de schwaachste Toun opzehuelen.
  
  
  Ech sinn op all Véier no vir gekrëppelt, all Zoll vun der Géigend exploréiert. Ech hunn duerch d'Uebst gedréckt a si wéi eng Schlaang duerch d'Kessel geschloen. Ech hu bewosst déi schwieregst an onbegänglechst Strooss gewielt. Wann en Déier oder eng Planz de geringste Kaméidi oder Rüstelen mécht, géif ech se benotze fir no vir ze goen, den Toun ze erdrénken deen ech gemaach hunn. De Rucksak war schwéier an huet vu Säit zu Säit gewéckelt. De Schweess ass schmerzhaft an meng Ae gegoss, sou datt ech net richteg gesinn hunn. Dëst huet mech nach méi irritéiert, wéi ech mäi Gesiicht mat menger Ärmel ofgewäsch hunn.
  
  
  Am Trainingslager, an de Bëscher a Felder, déi angeblech ofgebaut goufen, war et e praktescht Spill, deen eisen Instrukteuren eng sadistesch Freed gemaach huet. Hei war alles déidlech eescht, an ech hu mech gespannt fir all gebéit Grasblatt, Fleck zerquetscht Moos oder Rief ze fannen, déi néierens ze gesinn hat. Ech hunn e puer Minièren entdeckt an si ronderëm gaang ouni se ze beréieren. D'Drähten ofschneiden wier Suizid. Just ier ech op den Trail getraff hunn, hunn ech e Flarekabel fonnt. Ech sinn laanscht hien gekrabbelt an hunn eng Signalpatroun fonnt, déi ech ofgerappt hunn.
  
  
  De Wee war eng Onkraut-gefëllte Strooss, déi vum Tungla River ugefaang huet an Norden riicht. Et war wahrscheinlech e Kanu-Dock drënner, an et wieren och e puer Scharfschützen an de Bëscher gewiescht. Den Trail selwer war natierlech mat Minen an aner Fallen no bei dem Colonel Zembla sengem Dschungel verstoppt. Also ech hätt definitiv net dee riichten, schmuele Wee gehat. Ech sinn zréck an d'Schatten verschwonnen an hunn ugefaang mäi Wee méi virsiichteg duerch d'Ënnerwach ze maachen. Drësseg Meter ewech huet den Trail op eemol gedréint an huet mech ofgeschnidden. Ech hunn d'kleng, mat Moss bedeckte Kloerheet virsiichteg ënnersicht. Si schénge sou friddlech mat klenge geflügelte a glänzend Päiperleken, déi am däischter Liicht danzen.
  
  
  D'Mine gouf am Moos begruewen mat der Hoernadel no uewen. Wien et opgestallt huet, huet et net professionell genuch gemaach, well et e klenge Moosfleck direkt uewen erausgehaang huet. Lénks a riets vu mir waren décke Hecke vun Dornen. Ech konnt et net vermeiden, soss misst ech zréck goen a vu wäitem ronderëm dës Plaz goen.
  
  
  Crouching erof, Ech hunn e puer Toun nogelauschtert. Ech héieren näischt a gefrot wat ech maachen. Déi laang Rees zréck kann méi geféierlech sinn wéi d'Mine ofwaffnen. Et wier vläicht eng Booby Trap déi explodéiert ass wann se beréiert sinn, awer dat schéngt dem Colonel Zembla säi Charakter net ze passen. Hie war net ee fir eng Minière ze verschwenden déi net méi konnt gegruewen ginn fir de Passage ze sécheren.
  
  
  Ech hunn iwwer meng Schëller an d'Däischtert vum Dschungel hannert mir gekuckt. Et géif ze laang daueren fir zréck ze kommen, an am Däischteren hat ech keng Chance. Ech sinn no vir gekropt an suergfälteg e Stéck Moos opgehuewen. D'Mine hat eng eenzeg Zündung ënner Drock. Ech hunn den Otem gehalen, meng Hänn op meng Hosen gewäsch an den Zündknäpp gedréit. D'Fiedem waren korrodéiert an de Grëff huet net einfach ginn. Endlech huet et geschafft. Ech hunn d'Sicherung erausgeholl, de Grëff an d'Mine zréckgezunn an d'Moosstéck ersat. Dunn hunn ech erëm gesucht.
  
  
  Ech sinn opgestan a sinn virsiichteg laanscht de Wee gaang bis ech zréck an d'Bëscher niewendru konnten. Ech hunn de Rescht vu menger Rees an de Bëscher verstoppt. All Detail verlaangt maximal Efforten . Ech hunn eng aner Minière fonnt fir z'iwwergoen an e puer Flares. Mine ware sou déck wéi Insekte verstreet. Endlech sinn ech an eng méi oppe Plaz eraus komm. E puer Meter ewech ass en héijen, eckegen Hiwwel eropgaang, déck bedeckt mat Bëscher a Beem, déi mat Wéngerten agebonne sinn.
  
  
  Op den éischte Bléck huet et ausgesinn wéi e pyramidähnlechen Hiwwel. Awer dunn hunn ech gesinn, datt d'Fundament aus Schichten vun interlocking Steng gemaach gouf, an op enger Säit war eng Trap mat Honnerte vu Schrëtt. D'Mauere ware mat schéine Orchideeën an aner Epiphyten bedeckt, déi méi doheem an de Rëss vum Steenwierk waren wéi op de Branchen vu Beem. Ech hunn d'Ruine vun engem antike Maya Gebai gekuckt. Et war bal onméiglech se als d'Aarbecht vu mënschlechen Hänn ze erkennen. Si goufen ee mam Dschungel, deen se virun dausend Joer geschléckt huet. D'Struktur, kloer als Tempel entworf, ass spektakulär aus den Tiefen vum Dschungel opgestan, däischter a mysteriéis op dëser wäiter Plaz.
  
  
  Méi wichteg wéi säin historesche Wäert war den Zweck fir deen et elo benotzt gouf. Berichter dovunner hunn eis fragmentaresch erreecht a kommen dacks nach aus Rumeuren. Wéi och ëmmer, wann eis Informatioun richteg war, verstoppt an dësen isoléierten a scheinbar verloosse Ruine war déi fortgeschratt elektronesch Installatioun, déi virstellbar ass.
  
  
  Et huet alles ugefaang virun zwee Méint mat enger verréckter Radiomeldung vun eisem Agent zu Oaxaca, Mexiko. Vun där Zäit un huet d'Konschtakademie lues a lues d'Bild vun engem eenzegaartege Genie entwéckelt, dee sech Colonel Zembla genannt huet. Hien huet eppes iwwer de Klimawandel erfonnt a wollt déi Klimakontroll als Waff benotzen. Wien hien et géif benotzen a firwat war onbekannt. Wéi och ëmmer, alles huet uginn datt hien an dësem Mayatempel genuch Ausrüstung hat fir den onendleche kachend Dschungel an e risege Gletscher ze maachen.
  
  
  Bannent Deeg, oder vläicht Stonnen, huet hie geplangt just dat ze maachen: ouni Warnung, Zentralamerika an eng grouss arktesch Landschaft ze maachen.
  
  
  Ech hätt him gestoppt.
  
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  
  Ech hunn mäi Rucksak ofgeholl an en virsiichteg um Buedem geluecht. Ech hunn et wierklech gär wärend menger zwee Deeg Rees hei. Hien huet mir Iessen an Ënnerdaach zur Verfügung gestallt, an ech hunn gehofft, datt hien mech erëm géif hëllefen. Wat ech duerno misse maachen, muss virsiichteg a roueg gemaach ginn. Alles wat ech mat mir konnt huelen war e klenge Set vun Tools, déi d'Jongen aus dem AX Laboratoire speziell fir dëse Fall gemaach hunn. Ech konnt et op mäi Rimm clipsen sou datt meng Hänn fräi waren. Meng Gasbomm war op meng Knöchel geband a meng Stiletto war ëm mäi Aarm gebonnen. Ech lénks meng Luger. Ech hat elo eng 7.65mm Chi-Com Stil Pistoul am Vietnam benotzt. Et hat en agebaute Schalldämpfer an erfuerdert speziell Patrounen mat rimlosen Fäll. Et war wäit vun engem Luger: et huet net sou vill Kraaft, mee et war grad esou efficace op enk. Ausserdeem kënnt Dir net wierklech e Schalldämpfer op engem Luger setzen. Dëse Grëff huet mech nach ëmmer net ganz gutt an der Hand gefillt well ech un déi méi schwéier däitsch Pistoul gewinnt war.
  
  
  Ech geduecht iwwer e bréngen machete, mee ech géif net eng brauchen duerch d'Ruine ze kréien, well se net iwwergräifend waren, a wann ech e Messer benotzt, géif de Sound definitiv ginn mech ewech. A laang-bladed Messer war eng gutt Waff wann Dir de Raum haten, mä et wier schwéier an engem Tempel wéi engem Luger ze verschaffen. Also hunn ech hien mat mengem Rucksak verlooss an sinn an d'Cloud ronderëm den Tempel gaang. Et ware wuel méi Mikrofonen hei verstoppt wéi an all Emissiounsstudio. Ech hu geduecht, de Mann um Monitor géif mech fir en Dschungeldier verwiesselen, well den Alarmsystem keng Warnungen méi gëtt. Ech sprangen op an hunn mech op déi éischt Ledge vum Tempel gezunn. Ech hu misse Wuerzelen, Rebe a Stämme fir Ënnerstëtzung benotzen, well ech net déi zerbriechlech Leeder vertraut hunn.
  
  
  Ech sinn bal blann an eng aner Fal gefall. Glécklecherweis hunn ech eng kleng Ouverture héich am Bam gesinn. De Mann, deen d'Mine gepflanzt huet, huet uginn wou hien d'Schuel gepflanzt huet. Ech hu mech net getraut ze réckelen. Et huet mech fir ëmmer gedauert fir d'Zündung ze fannen. Et war e gielzeg dënnen Kabel mat klenge scharfen Spikes dran. Hien huet sech tëscht zwee Beem ausgestreckt a komplett an d'Blieder verschwonnen. Wann ech méi wäit goe géif et duerch mäi Fleesch schneiden wéi e Raséierapparat. Zur selwechter Zäit géif de Pin aus dem Gewiicht hannert dem Bam fräi briechen, an de Bam an ech géifen zesummen an d'Loft klammen. E Gaaschtfrëndleche Mann, dëse Colonel Zembla!
  
  
  Ech sinn ëm de Kabel gaangen a virsiichteg weider gekrach. All puer Meter hunn ech de Fouss un d'Rebe gehackt fir ze lauschteren an ze raschten. Dunn sinn ech erëm opgestan. Ech hunn Schlitze a Protrusiounen fir Ënnerstëtzung benotzt. Héich iwwer d'Baumspëtzen hunn ech de Mound gesinn opkommen, e blass Liicht werfen.
  
  
  Eemol un der Spëtzt hunn ech mech tëscht zwee Steenblocken aus der geckeg Cornice gekräizegt. Ech hunn den Daach ënnersicht, dee flaach a rechteckeg war. D'Front, déi op d'Trap an d'Réck féiert, waren duebel sou laang wéi d'Säit, wou ech eropgeklomm sinn. Den Daach war propper a wuel frësch geluecht. Am Eck op der wäiter Säit stoung wat wéi eng Hütt ausgesäit, wéi e Koup Schutt.
  
  
  Fir an den Tempel ze kommen, hunn ech missen duerch d'Dier vun där Hütt goen, well et keng aner Entrée op den Daach war. Tëscht mir an der Hütt stoungen zwee Wiechter an en Helikopter. Ee vun de Wiechter huet sech géint de Chassis vum Helikopter geleet. Deen aneren ass lues laanscht de Bréif gaang. Souwuel vun hinnen waren kuerz, stocky mestizos; wéi siwwenzeg Prozent Nicaraguaner sinn hallef Native American an hallef Hispanic. Si haten locker Hosen an Hiemer a mëll Suede Stiefel un. Si schéngen gutt ze sinn an hunn keen Toun gemaach. Si waren net wéi richteg Zaldoten gekleet, awer si konnten hir liicht automatesch Gewierer einfach benotzen wann Dir ze no bei hinnen kommt. Dëst waren belsch 7,62 mm NATO FAL Gewierer; ganz gutt a ganz populär ënnert South Amerikaner.
  
  
  Den Helikopter war e Bell Sioux 13 R, dräi-Sëtzer. Et huet e bëssen ausgesinn wéi eng grouss Libelle mat sengem Schwanz erop. Et war en zouverlässeg Aarbechtspäerd dat vill zënter Korea benotzt gouf. Op dëser göttlecher Plaz war sou eppes dat eenzegt Transportmëttel. Dofir ass den Daach vum Tempel gëeegent fir Landung gemaach. Den Hawk huet Loftfotoe gemaach, déi weisen, datt den Helikopter normalerweis um Daach geparkt war. Eng Enquête, déi virun enger Woch ofgeschloss ass, huet erausgestallt, datt den Helikopter net zum offiziellen archeologesche Team gehéiert. Et gouf duerch eng Serie vu ganz dezent Transaktiounen an engem Arméidepot zu Mexiko City kaaft. Dëst ass geschitt just Deeg nodeems d'Stad vum schlëmmste Schnéistuerm a Liewenserënnerung getraff gouf. U sech net esou staark, awer trotzdem genuch fir déi schlëmmste Verdacht op AH ze erhéijen. Wéinst dëser, Hawk decidéiert mech hei ze schécken.
  
  
  Ech war déi éischt vun eise Leit, déi dësen Helikopter genee gekuckt hunn. Et war e virwëtzeg Emblème op den Dieren; eng gëllen Sonn mat dräi crimson Linnen op. Et war wéi wann een d'Bijoue mat engem Messer geschnidden hätt an d'Metall elo blutt. Ech hu gefrot wat dëst bedeit. Wéi de Patrullist méi no koum, hunn ech dee selwechte Sticker op senger Broschttasche gemierkt.
  
  
  Hie koum ëmmer méi no ... D'Situatioun gouf schwéier. Déi zwee Wiechter waren elo esou wäit auserneen, datt ech se net gläichzäiteg vun deem wou ech souz konnt schéissen. Wann ech een schéissen, wäert hien deen aneren alarméieren ier ech mech dréinen an him nokommen. Wann ech ze fréi geplënnert sinn, sinn ech tëscht hinnen opgehalen; wann ech awer spéit sinn, wäert ech och wéi eng Rat gefaange sinn. Also iergendwéi missten se souwuel op eemol neutraliséiert ginn, an dann ouni Toun ze maachen.
  
  
  De Wiechter ass ronderëm e puer Steng gaang, déi aus der Brüstung gefall waren. Hien war sou oft ëm den Daach gaangen, datt hien elo seng kleng Mutz drop gehäit huet an ziellos iwwer de Brüstung gekuckt huet mat der Pistoul, déi vu senger Schëller hänke gelooss huet. Heiansdo huet hien sech net mol gestéiert fir ze kucken; eppes wat souguer e lafenden Hond mécht. Déi éischt Fuerderung ass datt Dir ëmmer sollt wëssen wat ronderëm Iech geschitt, well Äert Liewen dovun ofhänke kann. Et wäert him säi Liewen kaschten.
  
  
  Ech hunn de Stiletto an meng Hand geluecht. A menger anerer Hand hat ech eng Pistoul mat engem Schalldämpfer. De Schied huet mech komplett geschléckt. Ech war ee mat de Steng. An der Dämmerung sinn Objeten heiansdo méi schwéier z'ënnerscheeden wéi an der Däischtert, an ech kann dofir bestätegen. Hie koum ëmmer méi no. Ech hunn den Otem gehalen... Op eemol konnt ech hien net méi gesinn. Hie war wahrscheinlech erëm ronderëm e puer gefall Fielsen gaang. Fir e Moment hat ech Angscht, datt hien mech gesinn hätt, an ech duckt fir Cover. Dunn hunn ech aus dem Augeeck seng Been gesinn. Also hie wousst nach ëmmer net datt ech do wier. Elo konnt ech säin Otem an d'Russel vu sengen Hosen um Daach héieren. Ech hunn op dräi gezielt a sprangen op.
  
  
  Tatsächlech war meng Haaptsuerg d'Wuecht um Helikopter. Ech wollt se als éischt aus dem Wee kréien an de Rescht als Schëld benotzen. Opgrond vun der Distanz, sengen onberechenbaren Reaktiounen an der Tatsaach, datt ech kee Kaméidi dierf maachen, huet hien déi gréisste Gefor duergestallt. Ech hunn zweemol séier gebrannt. Den éischte Schoss huet hien an der Broscht getraff, deen zweeten am Hals. Ouni en Toun ze maachen, ass hien op de ronne Stol-Rack vum Helikopter gefall. D'Sohle vu menge Stiwwelen hunn méi Kaméidi op de Fielsen gemaach wéi d'Schéiss vu menger Waff.
  
  
  Ech hu probéiert eng aner Wuecht an d'Nier mat engem Stiletto ze schloen. Ech hunn erwaart datt hie géif afréieren wann hien säin dout Frënd gesinn huet. Awer hien huet wéi e Panther reagéiert. Mat enger instinktiver Beweegung huet hien sech ëmgedréint, sech béien. Duerno ass alles an engem Blur geschitt.
  
  
  Wann hien richteg trainéiert gewiescht wier, sollt hien elo seng Waff benotzen. Awer an där Split Sekonn huet hien op eng Manéier reagéiert, déi ech net erwaart hunn. Hien huet sech gebéit, säi Gewier erofgelooss an erreecht de Kommandodolk, dee vu sengem Gürtel hänkt. Hien ass gewinnt him ze kämpfen. Hien huet dëst als Kand geléiert. Fir him war d'Waff just e knaschtegt Stéck Eisen.
  
  
  Ech hunn erwaart säi Gewier ze vermeiden, awer de laange Faass vum FAL Gewier ass a mengem Handgelenk geschloen an de Stiletto ass aus menger Hand geflunn. Duerno goung alles wéi Blëtz. D'Gewier ass tëscht eis op de Buedem gefall. Meng riets Hand mat der fëmmen Pistoul opgestan. Säi lénksen Aarm huet sech verlängert fir de Schlag ze huelen. Seng riets Hand, mat aacht Zentimeter vun kal Stol, riicht op mäi Mo. Meng lénks Hand huet säi richtege Handgelenk gegraff an huet se zréckgezunn. Elo stoung hien mam Réck op mech a konnt d'Hand, an där hien d'Messer hält, net méi beweegen. Hien huet de Mond opgemaach fir ze kräischen. Ech hunn meng riets Hand op säi Gesiicht gedréckt an den Hënneschten vun der Pistoul tëscht sengen Zänn gedréckt. Hien huet gezappt a probéiert ewech ze squirmen. Meng lénks Hand huet sou staark gedréckt, datt se sech no hanne béien huet. Hien huet meng Schanken geschloen a probéiert mäi Gesiicht an d'Ae mat senger fräier Hand z'erreechen.
  
  
  Ech hunn d'Waff a säi Mond geluecht an den Aarm gezunn. Eppes huet geknackt. Seng Hand ass labber ginn an d'Messer ass vu senge schwaache Fanger gefall. Meng lénks Hand war hannert sengem Hals. Hien huet probéiert sech erëm fräi ze briechen. Mëssgléckt. Hien huet keen Toun gemaach wéi säin Hals geschloen huet.
  
  
  Ech hunn de liewenslosen Kierper vu mir ewech gedréckt an d'Messer geholl. Wéi de Wuecht op de Buedem gefall ass, säi Kapp an engem ongewéinleche Wénkel, war ech scho bei d'Dier gelaf. Bannen war eng al schmuel Trap. Op de grousse Sapodilla-Holzstänn waren d'Ausschnitte nach kloer ze gesinn a gréisstendeels onbeschiedegt vun der Zäit. D'Stengmauere ware mat Bas-Reliefs bedeckt, d'Faarwen vun deenen am Liicht vun den elektresche Luuchten op der Plafong stoungen. E bësse Liicht ass duerch d'däischter Rëss vun de fréiere Fënstere penetréiert, elo iwwerwältegt mat gréngen Spinneweber vu Planzen.
  
  
  Halschent op der Trap hunn ech gezéckt. Weder vun uewen nach vun ënnen gouf näischt héieren. Ech hunn meng Stiletto ofgeschnidden, e Kiesel opgeholl an en erof gehäit. Hien ass vun de Fielsen gesprongen. Nëmmen en Echo konnt héieren ginn. Ech si weider op de Wee mat menger Pistoul am prett.
  
  
  Ech sinn op eng Plattform erauskomm mat engem gewellten Daach an engem Gank, deen no lénks gedréint ass. Duerno gouf viru kuerzem alles aus Beton, Stahlbalken an Aluminium rekonstruéiert. D'Luuchten hänken nach un der Plafong wéi e String vu Chrëschtdagsliichter, awer nieft hinnen war e Metal Klimaanlagkanal mat Lächer all puer Meter, déi kill Loft erausloossen. Vun deem Moment u gouf de Mayan Tempel näischt méi wéi eng Schuel, eng Schuel vun den ultramoderne Strukture vum Colonel Earth.
  
  
  Um aneren Enn vum Gang war eng Stoldier, déi sou staark ausgesinn huet wéi eng Bankgeweltdier. Et war keen Toun. D'Dierrahmen hat eng agebaute Schloss mat engem roude Grëff. Et war méiglech datt d'Dier opgoe wann ech de Knäppchen dréckt. Allerdéngs ass et ganz wahrscheinlech datt een op der anerer Säit e Signal kritt fir d'Dier opzemaachen.
  
  
  Ech hunn d'Ouer op de kale Stol geluecht. Am Ufank hunn ech näischt héieren. Dunn hunn ech en nidderegen Humm héieren, deen ech gefillt hunn anstatt héieren, zesumme mat dem héijen, liichtschwaache Gejäiz vun den Generatoren. Ech hunn d'Schlass erëm gekuckt. Aus menger Toolbeutel hunn ech e Masterschlëssel erausgeholl: e Tool mat engem Fréijoër, deen d'Nadel tëscht Deeler vun der Spär spréngt an doduerch hëlt. Et war eng einfach Saach an erfuerdert vill Erfahrung a Gedold fir ze benotzen. No dräi Versich huet d'Dier opgemaach. Ech sinn séier a roueg do gekropt, wéi eng Kaz. Den Tempel schéngt roueg a verlooss. D'Vibrationen verstäerkt, fëllt de Raum mat dem supersonesche Rumm vun enger mächteger Energiequell. Ech sinn direkt op den Toun gaang well ech intuitiv wousst datt et d'Quell war vun deem wat ech gesicht hunn. Meng Schrëtt hunn op de raue Beton geklomm. En anere Gank, eng aner Trap, en anere Gank an endlech eng zweet Stoldier, hannert där de Kaméidi nach méi haart war wéi virdrun. Ech hunn de Meeschterschlëssel erëm benotzt a si virsiichteg eragaang.
  
  
  Et war en nidderegen Zëmmer mat Reihen Neonluuchten. Op béide Säite ware Stolkabinetten mat Schalter, Sensoren a Reihen Computerrollen hannert Glas. Am Zentrum war e Schalterbord bal annerhallwe Meter laang mat enger onvirstellbarer Zuel vu Knäppercher, Drot a Potentiometer, ënnert deenen et Schëlder mat Inskriptiounen stoungen, déi mir näischt bedeiten: Labion. Index, Counterflow Clutch a Catharidine Faktor. D'Kraaft fir dëst elektronescht Gebai gouf duerch e Kabel esou déck wéi mäi Aarm a laanscht de Buedem op e Schalter an der Mauer op der anerer Säit geliwwert. Et war eng Dier an der Géigend, a vun do koum de piercing Gekrasch vun der Kraaftwierk. Mä dat huet mech net interesséiert. Ech war wou ech soll sinn. Ech sinn op d'Computerkabinetten gaang an hunn d'Rotary Switch Panels no vir gezunn.
  
  
  Coils, Fréijoer-dënn Transistoren, an integréiert Kreesleef glinted am Liicht. Aus menger Täsch hunn ech eng Polyesterdous erausgeholl, déi ausgesäit wéi eng regulär Spraydouse vun Insektizid. Ech hunn d'Ausrüstung mat engem klore Mantel vun héich ätzend Léisungsmëttelsäure gesprayt. Also hunn ech all d'Schränke geschleeft an d'Panelen erëm zougemaach wann ech fäerdeg war.
  
  
  Seier war eng Erfindung vum AX Laboratoire. Eng Bomm kann en Deel vum Objet deaktivéieren, awer vläicht net alles; a sécher net all déi wichteg Deeler, ausser ech hunn esou vill Sprengstoff benotzt, datt de ganze Mayan Tempel zerstéiert gouf. Wéi och ëmmer, déi plötzlech Zerstéierung vum Tempel kéint manner agreabel international Konsequenzen hunn.
  
  
  Da gouf et de logistesche Problem, wéi ee sou schwéier eppes schmuggelt. An et besteet och d'Gefor, datt d'Bomm op mech fonnt an entlooss gëtt. D'Säure konnt net festgestallt ginn bis et ze spéit war a konnt net ewechgeholl ginn nodeems se gesprëtzt gouf. Och de Bus wier verschwonnen, an net de geringsten Hiweis hannerlooss wat geschitt nodeems ech fortgaang sinn.
  
  
  Ech hunn déi ätzend Substanz iwwerall virsiichteg gesprayt. E puer Stonnen, an d'Sauer hätt duerch alles giess. Deeler geschmoltenem, Kabelverbindungen opgeléist a verursaacht eng Kuerzschluss am Metallgehäuse. Bis ech erëm am Dschungel sécher a gesond sinn, wäerten dem Zembla seng Techniker hir Hoer räissen. Bis Mëtternuecht war all Stéck Ausrüstung, déi ech gehandhabt hunn, e Koup Eiseschrott. Dëst géif eisen Diplomaten Zäit ginn Nicaragua an d'Organisatioun vun amerikanesche Staaten ze zwéngen fir z'ënnersichen. Sabotage war meng eenzeg Aarbecht. Wann ech fäerdeg sinn, laachen jiddereen doriwwer. Ausser dem Colonel Zembla.
  
  
  Ech hunn mat de Computeren fäerdeg an d'Innere vum Switchboard gesprayt. Op eemol ass d'Dier opgaang an zwee Techniker an e Sécherheetsbeamten koumen era. Hir Iwwerraschung war sou grouss wéi mäi Schock. D'Techniker - ech hu geduecht datt se Techniker waren, well se a wäisse Mäntel waren a mat Pabeieren an den Hänn waren - waren onbewaffnet. De grau gekleete Garde hat en .38-Kaliber Rossi brasilianesche Revolver an engem Holster op der Hëft. Si entworf et selwer mat engem Smith & Wesson an et hat eng véier-Zoll barrel. Hien huet et gegraff a geruff: "Alto."
  
  
  Ech wollt awer net stoe bleiwen. Ech hunn et nëmmen fäerdeg bruecht de Selbstzerstéierungsstreif aus dem Zylinder ze räissen an an en donkelen Eck ze geheien. Ech hunn Ziel geholl an zweemol geschoss. De Wiechter huet vu Péng gejaut an huet sech den Hals gegraff. D'Kugel vu sengem Revolver ass iwwer mäi Kapp gaangen ouni eppes ze schloen. De Wuecht ass hannert him op de Cabinet gefall. Hien huet gekrasch, seng Neel an d'Metall gegruewen a lues op de Buedem rutscht.
  
  
  Ech sprangen op d'Dier an sinn op zwee Techniker begéint, déi anscheinend dem Wuecht seng Uerder gefollegt hunn a stoe stoen. Dëst huet mech aus dem Gläichgewiicht bruecht. Ech hu gefillt datt een mäi Hiem gräift. Ech hunn 360 Grad gedréint fir säi Grëff ze entkommen. Dee Moment sinn nach méi Wiechter agebrach. Den zweeten Techniker ass op mech gerannt, huet de Kapp gebéit an huet mech mat Kraaft zréck an de Raum gedréckt.
  
  
  D'Wuechter sinn op mech gerannt. Eng Fauscht huet mech am Sonneplexus geschloen, an déi aner huet mech an de Kiefer geschloen. Ech hunn zréckgezunn. Ech hu probéiert den Otem opzehalen an hunn déi lescht zwou Kugelen op d'Ugräifer geschoss. Ech war frou ee kräischen ze héieren. E Hagel vu Fausten a Stol huet op mech gereent. D'Pistoul gouf aus menger Hänn geschloen. Dëst ware staark, energesche Kämpfer. Wann ech vun engem lass ginn, hunn zwee anerer seng Plaz geholl.
  
  
  An dëser Duercherneen hunn ech op eemol schwéier an d'Liewe geschloen. Ech verduebelt an ustrengend Péng a gefall op de konkret Buedem. De Stiwwel huet mech am Tempel geschloen. Hallef numm, hunn ech ronderëm mech erreecht, mäi Been gefillt an et gezunn. De Mann ass jäizend tëscht deenen anere gefall. Elo konnt ech mäi Messer kréien.
  
  
  Ech hunn alles ronderëm mech gehackt a gefillt eppes waarms op mengem Gesiicht an Hänn sprëtzen. Meng Stiletto gouf ze rutsch fir ze halen. Ech hunn d'Gebrühl vun de Wiechter héieren. Et sinn ze vill vun hinnen a si koumen nach ëmmer. Si hunn mech gekickt a mech mat den Hënner vun hire Revolvere geschloen. E puer hate Pistoulen a si hunn alles probéiert fir mech mat hinnen ze schloen. Hir Stiwwelen hu mäi blesséierte Kierper getraff. D'Leit an hiert Gejäiz goufe méi schwaach a méi onkloer: en Niwwel vu Schatten a Stëmmen. De Revolver huet geschoss. Et war wéi eng Charge vun Dynamit explodéiert am ënneschten Sall. Et huet mech däischter opgefaang datt de mäerdereschen Attack opgehalen huet. D'Wiechter stoungen op Opmierksamkeet, ootmen schwéier. E Mann stoung an der Dier, lues a lues e Colt 357 Python erof. Net iwwerraschend huet de Schoss am Raum geklappt. Hie war an der selwechter Uniform wéi déi aner gekleet, awer säi Verhalen huet Vertrauen an Autoritéit vermëttelt. Hien hat en dënn a scharf Gesiicht. E Gangster-Moustache ass iwwer seng gepresste Lippen gefall, a seng Aquiline-Nues huet him d'Erscheinung vun engem Raubvull ginn. Hie stoung do wéi e geleeëntleche, oninteresséierte Spectateur, awer seng Ae ware schwéier wéi Steen.
  
  
  'Wat ass hei lass?' - huet hie ganz roueg gefrot. Här," sot ee vun de Wiechter, "mir hunn dësen Englänner hei fonnt." Hien huet de Juan ëmbruecht a blesséiert ...
  
  
  "Silenzio". De Mann huet e Revolver op mech geriicht. 'Komm mat mir.'
  
  
  Ech hunn meng Stiletto erofgefall a sinn opgestan, stagnéiert, meng Muskele kräischen vu Péng.
  
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  
  
  Ech war an enger donkeler Höhl. Dat eenzegt Liicht koum duerch eng Rëss ënnert der décke hëlzener Dier. Den Dachgeschoss war ganz kleng, net méi grouss wéi e grousse Kleederschaf. Wien weess wien oder wat eemol dobannen war. Op d'mannst elo souz ech do, matten am dreckeg Dreck. Ech muss iergendwou ënner dem Tempel gewiescht sinn, well d'Wuerzelen vun de Beem a Planzen an d'Steng gerannt waren, awer anscheinend sou lues, datt se elo d'Maueren zesummenhalen.
  
  
  Ech hunn mech op d'Steenmauer hänke gelooss, plakeg a mächteg an der Foul Loft, gewaart, wat duerno geschéie géif. Si hunn mech gesträift, mech gesicht an alles ewechgeholl. An och meng Gasbombe an Armbandsuhr.
  
  
  D'Enquête gouf vun enger Persoun gefouert, deenen hir Numm a Positioun ech net weess. Hien huet mech net gefrot. Seng Wierder waren limitéiert op e puer kuerz Uerder fir mech oder déi zwee Garde, déi him begleeden. Hien huet mech mat enger roueger, arroganter Veruechtung behandelt, déi mech nach méi rosen wéi wann hien sech sadistesch behuelen hätt. Hien huet mech hei hannerlooss an, sou wäit wéi ech konnt soen, vergiess.
  
  
  D'Stonn ass sou lues vergaang, datt ech bal verréckt ginn. Ech hunn en Deel vun der Zäit verbruecht fir Fluchtoptiounen ze iwwerdenken. A si waren net do. De Rescht vun der Zäit hunn ech iwwer ätzend Seier geduecht; wéi lues awer sécher, zesumme mat Zembla d'Ausrüstung, et giess aus mengem Liewen ewech. All Sekonn huet mech dee Moment méi no bruecht, wou den Zerstéierungsprozess gemierkt gëtt an da géife si mir sécher net méi hei verrotten.
  
  
  De Klang vun engem Bolzen op der anerer Säit vun der Dier huet mech Angscht gemaach. D'Dier huet opgemaach. Meng Enquêteur zréck mat zwee nervös Wiechter. Hien huet meng Hosen op mech geworf an huet sech dunn géint den Dierrahmen mat der Loft vun engem geleeëntleche, onsinteresséierten Beobachter geleet.
  
  
  - Kleed Iech un, Amigo, mir ginn op Besuch, an d'Dammen si bei eis.
  
  
  'Wou?'
  
  
  "Maach de Mond zou. Maacht wéi Dir gesot hutt.
  
  
  Hien huet gewaart bis ech meng oppe Hosen geknäppt hunn an huet mech dunn gezeechent déi provisoresch Zell ze verloossen. Ech blénken an d'Liicht vun enger ausgesater Halleluucht an hunn e Moment gezéckt fir meng Lager ze kréien. Dëst huet dozou gefouert datt de Wuecht mech mam Laf vu senger Waff gestierzt huet. Mir hunn en anere Wee gemaach wéi mir komm waren an hunn e puer Zaldoten an Techniker begéint, déi mech mat enger Mëschung aus Ekel a Virwëtz ugekuckt hunn. Eng Zäit laang si mir laanscht laange Gäng mat kale Maueren, d'Trap erop an erof gaangen. Si waren all sou ähnlech datt ech hoffnungslos an dësem Labyrinth verluer ginn. Endlech si mer an eng breet Hal komm, déi an aner Gäng opgaang ass, sou datt et ausgesäit, wéi wa mer d'Achs vun engem Speechrad erreecht hätten. Dës Hal gouf séier zu enger grousser Zentralhal. Vill dovun war däischter beliicht vun engem Glanz vun den Damastgardinen, déi an engem Krees vun der Plafong hänken. Et war ee staarke Fleck deen en helle Krees am Zentrum vum Buedem formt. D'Mauere ware bal all Säit mat Librairie gefëllt. Décke Lieder-gebonnen Bänn stoungen nieft blatt Blieder. D'Mauer wou ech virun stoe war eidel ausser dee risege mysteriéise Sticker deen héich an direkt an der Mëtt hänkt. Déi gëllen Sonn huet op der Bühn geschéngt, op där d'Instrumentkonsol stoung, déi vu mir zerstéiert war. Fënnef Leit souzen ronderëm hatt.
  
  
  Et waren zwee mëttelalterlech Männer do. Een hat e Kapp sou kaal wéi e Billiardball. Deen aneren hat e Gesiicht, dat op den éischte Bléck mat enger klappende Dier kollidéiert war. Eng vun de Fraen war kuerz a fett, mat schwéieren, ongewollten Broscht a scharfen, piercing Agate Aen. Déi zweet war méi jonk an e bësse besser gebaut. Si huet ausgesinn wéi wann hatt sech langweilen.
  
  
  De fënnefte Mann war e Mann ganz anescht wéi de Rescht. Hien souz tëscht de Fraen op der Konsol an engem markant schwaarz Lieder Schwenkstull. Hien huet e Liichtbeige Business Kostüm mat engem bloe Kaschmir Schal un. Hien huet sech op d'Konsole geluegt, säin Ielebou opgehuewen an meng Toolbeutel an der Hand gehal, wéi wann hie mech gefrot hätt, se ze kucken. Hien huet mech direkt an d'Gesiicht gekuckt mat engem weisen an traurege Bléck an sengen Aen.
  
  
  Hie war kleng an agil. Net en ale Mann, mä d'Jore sinn net léif mat him. Déi déif Falten op sengem Gesiicht an d'Kreeser ënner sengen Ae schéngen an hinnen gedréckt ze sinn, all Spuer vu Jugend oder Artlessness geläscht. Hien war Géigesaz iergendeen aneren ech jee gesinn hat. Déi ongewéinlech gekraagt Nues, d'Linn vun der Stir an déi enk kompriméiert Uewerlip hunn eng thoroughbred Maya opgedeckt. Hie brauch sech net virzestellen. Ech hunn de elusive Colonel Zembla begéint. "Komm eraus an d'Liicht, Senor," sot hien. Seng Stëmm war héich a schaarf, wéi e Schwäert.
  
  
  D'Pistoul huet mech no vir gedréckt.
  
  
  Ech stoungen an der Mëtt vun engem blannend Liichtstrahl, a fir e puer laang Minutten huet keen eppes gesot. Zembla huet sech net bewegt, awer déi aner hu sech onroueg op hire Sëtzer geréckelt an hunn mech mat intensiven Aen studéiert. Si waren net sou purebred wéi hire Leader, awer Maya Blutt huet e Mark op hir déif gesonde Gesiichter hannerlooss.
  
  
  "Mir hunn alles zweemol gesicht", sot den Zembla schlussendlech, "awer mir hunn néierens verstoppt Sprengstoff fonnt."
  
  
  Ech sot näischt.
  
  
  "Ech lauschteren," sot hien. Seng Stëmm war täuschend frëndlech. D'Waff, déi mäi Réck gestach huet, war näischt wéi dat.
  
  
  "Ech hunn hatt net verlooss," sot ech.
  
  
  Vläicht," huet hien geäntwert. Hien huet meng Toolbox op d'Kopp gedréint sou datt säin Inhalt iwwer d'Konsol Schacht gerullt huet an meng Mikrofilmkamera opgeholl huet. "Dir sidd e laangen an haarde Wee komm just andeems Dir Fotoen maacht, Senor," sot hien. Fotografie war den zweeten Deel vu menger Aufgab. Ech hu misse sou vill Ausrüstung op Film wéi méiglech kréien, awer nëmmen nodeems ech d'Chance hat fir meng Spray ze benotzen. An dëser Hisiicht war Hawk onbestänneg. Zerstéierung koum éischt. Ech konnt net anescht wéi laachen, och wann ech mech ongewéinlech an nervös gefillt hunn, wéi en Tiger, deen eng Fal schnufft.
  
  
  Op eemol, mat enger schaarfer Beweegung vu senger Hand, huet Zembla meng Saachen op de Buedem geheit.
  
  
  'Wee bass du? Wéi ass däin Numm? Wat méchs du iwwerhaapt hei?
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn. "Mäi Numm ass Nick Carter an Dir wësst firwat ech hei sinn. Dir hat de Grond virun enger Sekonn an den Hänn.
  
  
  "Carter ..." Hien sot den Numm virsiichteg. - Ech mengen ech erënnere mech un eppes ... Jo! Hei ass et! Kuba 1969 a Chile d'lescht Joer. Gutt, dës Kéier hutt Dir gescheitert, Här Carter.
  
  
  "Vläicht hues du Recht", hunn ech geäntwert, an hie gekuckt. Meng Ae sinn stänneg hin an hier geréckelt, a probéiert eng schwaach Plaz zu Zembla ze fannen, an deenen anere véier, oder am Mann a Wiechter, déi tëscht mir an dem donkelen Gank stoungen. Et war net eng eenzeg, absolut keng Optioun fir Flucht. Zembla schéngt meng wuessend Besuergnëss ze spieren, huet e kuerzen, schaarfe Laachen a gesot: "Berouegt Iech. Mir wäerten dech net hei ausféieren.
  
  
  "Ech waarden op d'Zeremonie wou meng Këscht opgerappt gëtt a mäin Häerz erausgerappt gëtt."
  
  
  "Dir musst zouginn datt Dir et verdéngt, Señor Carter." Si ware gutt Leit, déi Dir ëmbruecht hutt. Mee mir hunn e Wee komm fir Iech selwer ze benotzen, a wann Dir keng Fotoen dovunner maache kënnt, gëtt et eng Chance datt Dir fäeg sidd ze kommunizéieren wat Dir sicht. Iwwregens, just aus Virwëtz, huet de Verrot Iech de Wee hei net gewisen?
  
  
  Ech hunn erëm gleichgräifend d'Schëller gezunn. "D'Äerd ass voll vu Rumeuren."
  
  
  - Ech hat schonn Angscht vun dëser. Nëmme mat der Hëllef vun engem Verréider konnt Dir duerch de Gürtel vu mengem Schutz goen. Déi eenzeg Equatioun déi ech net léise kann ass d'Gläichung vun der mënschlecher Onberechenbarkeet. Ech denken net datt et mech no haut den Owend stéiert.
  
  
  Hie wousst net wéi richteg hie war. Awer aus engem anere Grond wéi hie geduecht huet! A wéi hien d'Wourecht erausfonnt huet ... Ech hunn erëm ëmgekuckt a geschléckt. Et war eng Fal, e Graf. Och déi onermiddlech Luucht iwwer de Kapp schéngt Gefor auszestrahlen.
  
  
  "No haut den Owend", sou d'Zembla weider, "et wäert ... Mee Dir wësst wahrscheinlech schonn alles iwwer meng kleng Installatioun hei!"
  
  
  "Dir denkt just datt Dir de gréisste Frigo op der Welt hutt."
  
  
  "Net genau," huet hien gelaacht. „Ech wäert just e imaginäre Bierg maachen. Dat ass, Radiowellen ze benotzen fir ze maachen wéi wann de Bierg existéiert, all seng Eegeschafte projizéieren op d'Loftfloss vun der Troposphär. Et muss op ronn 15.000 Fouss geschéien fir datt et schneit. Natierlech wäert keen dës Radiowellen gesinn, an de Fliger flitt vläicht just duerch si. Nëmmen d'Klima wäert mengen datt et e Bierg ass!
  
  
  - Wat hutt Dir zu Mexiko City geduecht? - Ech hunn sauer gefrot.
  
  
  Also, Dir hutt gemierkt! Et war souzesoen eng experimentell Emissioun. Deemools ware meng Brennpunkte just e puer Meilen ausser an de Banlieue. Awer dës Kéier wäert ech fäeg sinn déi meescht vun Zentralamerika ze decken an ...
  
  
  - Schwéierpunkten?
  
  
  Ech hunn hien ënnerbrach. 'Wat mengs du?'
  
  
  Et wäert Iech kloer sinn datt ech net e Radiosignal mat enger Wellelängt d'Breet vun engem Bierg produzéiere kann. Ech muss eng Serie vu Punkte projizéieren oder loosse mer soen Feldlinnen, déi d'Kontur vun engem Bierg iwwer d'Géigend bilden, déi ech gewielt hunn ze zielen. Ganz präzis Berechnungen sinn erfuerderlech fir ze bestëmmen wou d'Backupsender ze placéieren sou datt se am richtege Verhältnis zu der mathematesch Achs vum Haaptdiagramm sinn.
  
  
  "Meng Assistenten," huet hien bäigefüügt, wénken op déi véier hannert him, "iwwerwaachen all eng Supportstatioun an hirem eegene Land."
  
  
  Meng Hals ass dréchen. "Awer dës Achs, den Zentrum ronderëm deen alles dréint, ass hei, ass et net?"
  
  
  Jo, sécher.'
  
  
  D'Halschent vun mir huet en Opschlag geschloen, déi aner Halschent verflucht säi Geck.
  
  
  Wat geschitt nodeems Dir alles mat Schnéi bedeckt?
  
  
  Hien huet mysteriéis gelaacht. "Da kënnt dat drëtt Maya Räich."
  
  
  Ech war erstaunt, wéi seng Wahnwahnen vu Grandeur mäi Geescht voll iwwerholl hunn. Dunn hunn ech geklappt: "Sidd Dir net ze wäit südlech dofir?"
  
  
  Dëst ass wouer am Sënn datt d'Wie vun eiser Zivilisatioun zu Dukatan war. Awer déi éischt zwee Maya Räicher hunn nach méi südlech verlängert. Hien huet mat engem schaarfe Laachen bäigefüügt: "Neem ni e Yucatecan e Mexikanesch. Eis al Feindlechkeet mat den Azteken existéiert nach ëmmer, obwuel mir déiselwecht Teules hunn, déiselwecht Gëtter wéi de Feathered Serpent Kukulcan.
  
  
  Hien huet sech ëmgedréit an op dat liicht gefëllte Bild op der Mauer gewisen. "Et erënnert eis un hien."
  
  
  - Wat iwwer déi rout Linnen?
  
  
  "Si erënneren eis wien eis richteg Feinde sinn. Am Joer 1519 huet de Cortés d'Mayans zu Tabasco ëmbruecht an duerno dräi Schlitze an engem Bamstamm geschnidden. Am Numm vum Kinnek Charles I. vu Spuenien huet hien eist Territoire am Besëtz geholl." Zembla huet mech erëm gekuckt. "Dir sidd eise Feind, Carter." Är Famill huet eist Land fir fënnef Joerhonnerte besat an eis gezwongen an Aarmut ze liewen.
  
  
  "Wat maacht Dir dann selwer?" Mat dësem Apparat wäert Dir nach méi Aarmut verursaachen. Alles wäert afréieren. Gummi, Bananen a wäertvoll Bëscher stierwen aus Frost. Kaffi a Kakao ginn zerstéiert. Industrie wäert zerstéiert ginn. Déi ganz Wirtschaft vun Zentralamerika gëtt iwwer Nuecht zerstéiert."
  
  
  Hien huet seng Hand gewénkt, wéi wann en Insekt him stéiert. "Den natierleche Ressourcen berécksiichtegt, eist Land ass bal virgin. Dat klengt Stéck dat entwéckelt gouf, gëtt duerch kapitalistesch Ausbeutung ofgeschaaft. Eist Liewen wäert sech net änneren, well mir nach ënner Honger an Aarmut leiden. Wann dëst eriwwer ass an Dir Gringos verloossen, wäerte mir eis Wirtschaft bauen, awer nëmme fir eis selwer. Dir kënnt soen datt ech Zentralamerika temporär onrentabel maachen.
  
  
  - Dir mengt onbewunnt.
  
  
  "Onprofitabel, onbewunnt, fir den Imperialist kënnt et op d'selwecht erof."
  
  
  'Dëst ass Nonsens. An d'Awunner wäerten net mat Iech averstanen. Firwat warnt Dir hinnen net, Colonel? Op d'mannst da kënne si sech op dat kalt Wieder virbereeden.
  
  
  "Dir musst realistesch iwwer dës Saache sinn. Wien wäert mech gleewen? Ech sinn kee Partisan. Ech sinn en elektreschen Ingenieur. A wat dëse Colonel ugeet, ass et en Éiererang, dee mir vun der Arkansas Confederate Militia iwwerreecht gouf fir Servicer déi ech hinnen eemol geliwwert hunn. Wann se mir gegleeft hunn, hätt ech genuch Kraaft fir d'Attack zréckzebréngen, Señor Carter. Wéi Dir bewisen hutt, sinn ech vulnérabel. Dir wäert ouni Zweifel verstoen datt ech alles geheim halen muss bis meng Kraaft net iwwerwonne ka ginn. A fir Är Fro ze beäntweren: dofir liewen ech honnerte vu Kilometer vum Yucatan, an dësem Wüstendeel vun Nicaragua.
  
  
  Awer Dausende vu Leit, Är Leit, wäerte leiden a stierwen.
  
  
  Mir hu fir Jorhonnerte gelidden. Mir si gehärt géint d'Veruerteelung vun der Natur. Dir kënnt soen datt mir wéi Riet sinn. Luxus an Iwwerfloss hunn Är Leit effeminéiert a schwaach gemaach. Jo, d'Leit stierwen, leider. Mee et wäerte vill manner vun hinnen sinn, wéi wann et eng bluddeg Revolutioun wier. D'Leit mussen ëmmer stierwen fir anerer ze liewen. Verstitt Dir net? Et ass onbedéngt datt ech fir d'éischt mäi Bierg erstellen an eréischt dann meng Fuerderunge mat der Welt vermëttelen.
  
  
  Wat geschitt wann Är Fuerderungen net ugeholl ginn? Wäerten Är Sender nach funktionnéieren a wäert Dir alles zréck an d'Äiszäit huelen?
  
  
  Dëst war eisen Dram fir ze laang fir opzehalen. Jorelaang hu mir vum Dag gedreemt, wou mir kéinte ernimmen, wat mir säen."
  
  
  Trotz dem Feier vu senger Ried, waren seng Aen ganz normal wann hien op mech gekuckt huet. "Dësen Dag sollt ursprénglech muer sinn, Här Carter, awer et ass kloer datt Är Interventioun eisen Zäitplang no vir geréckelt huet."
  
  
  "Fir haut?"
  
  
  'Sech treffen!' Seng Fanger sinn iwwer eng Rei Knäppercher gerannt. "Eis déidlech Ernte fänkt elo un!"
  
  
  Net elo! Net bis nach e puer Stonnen eriwwer sinn! Ech hu misse meng ënnescht Lëpse bäissen fir net op hien ze jäizen, wéi d'Tools ënner sengen Hänn zum Liewen koumen. Ech hunn un dräi Kanäl geduecht, déi an aneren Zentralamerikanesche Länner ausgestraalt ginn.
  
  
  D'Häerz vun allem ass vläicht hei gewiescht, awer dat Häerz huet nach ëmmer geschloen. Här, wäert dës Säure ni schaffen? Meng initial Panik ass verschwonnen. Et ass mir opgetrueden datt näischt dës onverhënnerbar Zerstéierung konnt stoppen. Den Zembla konnt sech et leeschten fir eng Zäitchen ofkillen ze loossen, awer um Enn ware seng Pläng zum Echec veruerteelt.
  
  
  Den Zembla huet gefroot wéi de Meter eng Anomalie registréiert, a seng Hand huet liicht gerëselt wéi hien d'Liesung ugepasst huet. Awer seng Stëmm kléngt fest an zouversiichtlech. Hien huet am selwechte souguer Tonalitéit geschwat. "Dir wësst, Carter, ech war prett fir Är Arrivée."
  
  
  - Wousst Dir, datt ech kommen?
  
  
  "Oh, net direkt, awer d'Wahrscheinlechkeet datt eng Regierung en Exterminatiounsexpert schéckt war zimlech héich." Hien huet ängschtlech op déi danzen Pfeile op der Kontrollpanel gekuckt. Een nom aneren huet hien d'Circuitë gemaach. "Dofir hunn ech extra Virsiichtsmoossname geholl." Meng Sender funktionnéieren onofhängeg vuneneen.
  
  
  'Wéi?' - "Hutt Dir keng Kontroll iwwer dës aner Punkten?"
  
  
  'Jo, sécher. "Ech wäert se vun hei un mat engem Relais Signal schalt,"Hien huet gesot. Hien huet op de Panel geklappt. "An ech wäert se erëm op déiselwecht Manéier maachen." Eréischt dann kréien se nach eng Radiopuls.
  
  
  Et gefillt plakeg tëscht meng Schëllerblades. "Dir mengt datt wann se op sinn, se nëmmen duerch Fernsteierung ausgeschalt kënne ginn?"
  
  
  'Genau. Dëst ass Schutz géint Sabotage. Eng Aart Versécherung fir meng eege Sécherheet an d'Sécherheet vu menge Installatiounen. Wann alles hei zerstéiert wier, a Gott blesséiert den Idiot, deen et probéiert huet, da wier de Bierg nach erstallt. D'Resultat wier katastrophal.
  
  
  Ech hu schlëmm gefrot: "Wat mengs du, katastrophal?"
  
  
  Ee Sender zerstéieren wier gläichwäerteg mat engem Stéck ënnert dem Zelt ewechzehuelen. D'Zelt wäert eng aner Form hunn, bleift awer nach stoe bleiwen. Meng Berechnunge si ganz genee, an ech denken léiwer net un déi meteorologesch Stéierungen, déi optrieden, wa mäi Kraaftfeld op dës Manéier aus dem Gläichgewiicht geheit gëtt. Fir d'Saach méi schlëmm ze maachen, wann dës Gare géif ausfalen, déi aner kënnen d'Signal net méi iwwerdroen. Et ass ganz méiglech datt Zentralamerika dann fir ëmmer mat Schnéi an Äis bedeckt ass.
  
  
  Déi däiwelsch Wourecht vu senge profetesche Wierder huet mech wéi e Schlag geschloen.
  
  
  "Mäi Gott," hunn ech geruff, sprangen op hien, "fänkt net un!" Stop! ech...'
  
  
  Eng haart Explosioun huet meng Warnung Mëtt Saz ofgeschnidden. Ech hunn de Buedem geschloen. Zwee Wiechter sprangen op mengem Réck. Si hunn mech bal zerdréckt an d'Loft aus menge Longen gepresst. Ech hunn gekrasch a gekämpft wéi verréckt. Kee Resultat. Dës zwee ware méi staark wéi ech. Si hunn mech op de Buedem gepecht. Muskulär Waffen hunn mech fest gehal. Eng rau, eeler Hand huet mäi Mond sou fest gedréckt, datt meng Zänn bal duerch meng Lippen gaang sinn. Ech hunn de Kapp befreit.
  
  
  'Stop! Nee...'
  
  
  Rau Fanger zougemaach nach méi enk ëm de Mond.
  
  
  Meng Gejäiz stinn a mengem Hals. Et war eng hoffnungslos Situatioun.
  
  
  Zembla huet roueg gelaacht. - Rou, Senor. Ech hunn schonn aner Channels ageschalt a souwäit ech kann soen, funktionnéiert alles gutt. Elo synchroniséiere se just.
  
  
  Vum Buedem hunn ech hëlleflos nogekuckt wéi Zembla seng véier Statiounen op déiselwecht Wellelängt ëmgewandelt huet. Ech hunn ugefaang ze zidderen, eng animalistesch Muskelreaktioun. Iwwerhaapt net berouegt, Ech hunn gewaart fir ze kucken wat geschitt. Wann dem Zembla seng Installatioun tatsächlech geschafft hätt, wier meng Sabotage kontraproduktiv gewiescht. Andeems ech seng Installatioun hei sabotéieren, géif ech onbewosst d'Katastroph fir ëmmer verursaachen. D'Konsequenze wiere katastrophal. Den Zembla huet säi Fanger spektakulär iwwert de grousse Knäppche gelooss. "An elo de Stroumstroum." Hien huet zefridde gelaacht an huet mat aller Kraaft de Knäpp gedréckt. D'Luucht ass däischter ginn. Déif am Tempel konnt de wuessende Klang vun Generatoren héieren. "Ech brauch méi Energie," sot hien. Hien huet e puer grouss Knäppercher gedréit.
  
  
  Hien huet kritt wat hie gefrot huet, awer op eng aner Manéier. Vulnerabel Circuiten konnten déi plötzlech Iwwerlaascht kloer net widderstoen. Meng ätzend Seier giess hinnen ze vill. De Kaméidi vun den Generatoren gouf haart a piercing, an de Gestank vun iwwerhëtzten Deeler konnt duerch d'Klimaanlagrille héieren. Wäit, wäit ewech, Ech héieren Sprëtz an crackles wéi Volt Course ouni Limite duerch d'Ausrüstung ech mat mengem Spraydousen geschafft. Ech héieren liichtschwaache, héichgeheescht Gejäiz vun de Leit, déi an dësem Raum gespaart sinn.
  
  
  Nëmmen Zembla schéngt ze verstoen wat dës Kläng a Gestank bedeiten. Hien huet frantesch d'Knäpper gedréint, probéiert d'Hänn op Null zréckzebréngen. Awer elo, datt hien d'Kraaft ageschalt huet, huet et net vill Sënn gemaach.
  
  
  'Nee nee! Dëst kann net wouer sinn. Seng Aen bulten an Horror, hien huet gekuckt wéi d'Instrumenter rennen an d'Kraafttransformatornadel an déi rout Zone koum. Säin eegene Panel huet ugefaang ze kierzen wéinst Iwwerlaascht. De gielzegen Damp ass an d'Nähte vun de Metallplacke gedronk. D'Männer hannert him hunn gedämpfte Fluchen erausginn. Eng Fra huet Houscht an de Stull mat hire geklaute Fanger geknuppt. D'Panelen hu gebéit wéi wa se ënner ganz héijen Drock wieren. Do war e schmuele Passage. Wäiss Flamen hunn opgestan an dem Zembla seng Hand verbrannt. Ech gefillt komesch nauseous. Et war schrecklech ze kucken wéi säi ganze Plang a sech selwer zesummeklappt. Den elektronesche Monster, deen hien erstallt huet, huet sech selwer verbraucht. Hien huet seng fragil Deeler geschmëlzt, seng eege Sensoren an Drot gestoppt, sech selwer mat statesch Elektrizitéit bestrooft an de Gestank vu verbrannter Isolatioun ausgeot. Duerch den Damp konnt ech dem Zembla säi Gesiicht gesinn. Et ass verschwonnen an opgehalen Mënsch ze sinn.
  
  
  Et waren Tréinen an den Ae vum Damp, oder vun der Opreegung, oder vun deenen zwee. E verzweifelte Klang ass aus sengem Hals entkomm.
  
  
  "Carter, Carter, Dir hutt et gemaach. Hutt Dir eng Ahnung datt ...
  
  
  Op eemol war ech vun engem schrecklechen Loftdrock iwwerwältegt. Dem Zembla seng beleidegt Stëmm ass roueg gefall. E blannend Liichtbléck huet de Raum duerchgebrach. Zembla a seng Frënn goufen an enger däifender Explosioun ëmbruecht. D'Wiechter, déi mech festhalen, goufen wéi Poppen ewechgehäit. D'Explosioun huet meng Longen zerstéiert. Den Himmel war mat engem Reen vu Metall, Glas a raschelende Stécker vu glühende Kabel gefëllt. Ech hunn mech schwéier op de Buedem gedréckt. Ech war frou, datt d'Wuecht mech erofgefall an op de Buedem geluecht. Dëst huet wahrscheinlech mäi Liewen gerett.
  
  
  De Kaméidi an d'helle Liicht si sou séier verschwonnen wéi se ugefaang hunn. Mäi Kapp huet gedréint an d'Oueren hunn geschloen. Ech hunn gewaart. Dunn hunn ech opgekuckt. D'Verdampfung an den Damp hänken nach ëmmer a Wipp an der Hal. Vague konnt ech de Chaos gesinn, dee lénks war. D'Kontrollpanel platzt wéi eng reife Tomate. Zembla schéngt an Damp opgaang ze sinn. Op d'mannst gouf et keng Spuer vun him. De Rescht waren um Buedem verstreet, wou se gefall waren. De kaale Mann louch op d'Gesiicht. En anere Mann an eng déck Fra louchen um Réck. E Stéck Metallplack stécht um Hals vun enger langweileger Fra. Si ass gestuerwen, knéien vun engem Stull. D'Blutt ass duerch de verkoolten Deel erofgaang. Et fléisst an ueleg Baachen laanscht d'Mauer an iwwer d'Bühn, déi zerstéiert ass.
  
  
  Ech sprangen op d'Been, hunn en déif Otem geholl an ëmgekuckt. Ee vun de Wiechter war um Buedem gesprëtzt, Blutt aus sengem Mond gelaf. De Mann, dee mech gegraff huet, ass verschwonnen, wahrscheinlech fir den Alarm opzehiewen. Deen anere Wuecht ass op seng Säit gerullt an huet säi Gewier op mäi Bauch geriicht.
  
  
  Ech hunn et an engem Sprong erreecht. Hien hat keng Zäit fir ze reagéieren oder ze schéissen. Ech hunn him an d'Gesiicht gestouss. Mat rosen Kraaft huet meng riets Ferse him op d'Nues geschloen. Ech héieren e Schanken knacken. Stécker vu sengem Nasal Schanken a sengem Gehir duerch. Hien ass dout gefall.
  
  
  Ech hunn seng Waff opgeholl. Ech hu misse verloossen. D'Sirenen hunn gejaut. Ech hunn de rosen Gebrëll vu Männer héieren, déi duerch d'Gäng rennen. Si wäerten geschwënn hei sinn a wäerten keng Froen stellen, awer fir d'éischt schéissen. Wann ech eng Fluchchance hätt, misst et am Chaos vun den nächste Sekonnen sinn.
  
  
  Mee ech hunn mech ëmgedréit an op d'Bühn gelaf. Ech konnt nach net fortgoen, och wann et mäi Doud bedeit. Ech hu missen d'Kleeder vun dëse véier Leit sichen. Wou koumen se hier a wou waren déi aner véier Sender verstoppt? Ech hätt fir d'éischt erausfonnt. Ech hunn et fäerdeg bruecht dës Installatioun ze penetréieren an ze zerstéieren. Dat war mir och verschriwwen. Mä meng Aufgab war nach net fäerdeg.
  
  
  Tatsächlech huet et just ugefaang.
  
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  
  Eng dichte Wollek vu Stëbs an Damp, eraussträichen Stécker aus verdrësseltem Stol, widderhuelend Gejäiz vun Angscht a Péng - Dem Dante seng Häll war duerno näischt. Houscht sinn ech mat bloe Féiss um Buedem gestouss. Ech erreecht d'Blutt-splatter Bühn an hunn nieft jiddereng vun den dräi Kierper geknéit. Séier a grëndlech hunn ech duerch d'Schrott vun hire Kleeder gesicht.
  
  
  Dëst war net d'Zäit fir pickeg ze sinn. Ech hat keng Zäit fir grëndlech z'ënnersichen. Ech hu misse gräifen wat ech konnt an dann esou séier wéi ech konnt lafen. Ech hunn dem Doudegard säi FAL Gewier ënner mengem Aarm geknuppt. Päss, Identitéitskaarten, komesch Stécker Pabeier - alles wat spéider d'Plaz vun de Rescht vun de Sendere kéint uginn, déi ech gesammelt hunn. Ech hunn dat ganzt an d'déck Dame Täsch geluecht. Et war eng grouss Lieder Fraenbeutel mat engem Schëllerband. Ech kann et ëm den Hals hänken wéi eng Täsch. Ech war bal fäerdeg wéi ech de Klang vu Stiwwelen dobaussen héieren hunn. Ech hunn ëmgedréit, Gewier prett.
  
  
  D'Männer sinn an de Raum gebrach. Si hunn an Duercherneen an Angscht gejaut. D'Verwirrung gouf ausgedréckt wéi zoufälleg si hir Waffen gehal hunn. Ech hunn de Réck géint d'Bühnmauer gedréckt. Op eemol hunn aacht Zaldoten mech gesinn an opgehalen ze jäizen. Si hunn mech mat Suerg gekuckt. Si sinn lues zréck an d'Dier gaang. Ech hunn mäi Gewier bedrohend gewénkt. Ech hunn hinnen bestallt ze stoppen an hir Waffen ze falen.
  
  
  D'Kräfte vun de Parteien ware bal gläich. Ech war an engem liicht besser Positioun, mee ech war eleng. Ech kéint e puer vun hinnen ëmbréngen; mee ech wier erschoss ginn. Gott sei Dank, keen wollt ee vun dëser Koppel sinn. Reflexiv schéngen si hir Iwwerleeënheet ze erkennen. Ech hunn d'Spill verluer. Dunn, agonizing lues, hir Gewierer a Pistoulen, een nom aneren, op de Buedem geklappt.
  
  
  De Kaméidi huet ausserhalb vun der Hal verstäerkt. Méi Zaldote koumen un. Ech si laanscht d'Mauer geplënnert. Ech hunn de Faass vu mengem Gewier déi ganz Zäit gehal. D'Koppel, déi ech mat Waff gehalen hunn, liesen d'Verzweiflung a mengen Aen. Keen huet sech beweegt. Jidderee vun hinnen hätt mech ouni ze zécken erschoss, wann net fir de perséinleche Risiko. Ech sinn roueg ronderëm si gaang. D'Stengmauer vum Gank huet sech komesch kal a plakeg géint mäi bloe Réck gefillt. Ech sinn op eng Kräizung mat engem anere Korridor komm, deen an engem Dout Enn opgehalen huet. Also hunn ech missen duerch d'Haaptsall goen. Ech hu mech gefrot wéivill Sekonnen ech verlooss hunn. Zu all Moment kënnen aner Zaldoten mech attackéieren.
  
  
  Ech erreecht déi nächst Kräizung ouni Schwieregkeeten. Dëse Korridor war kuerz a gläicht e Portal zu engem Gebai. D'Trap huet erop gefouert. Ech sinn d'Trap erof gelaf, gestoppt an e kuerze Volley an d'Hal geschoss. Dëst wäert d'Kärelen fir eng Zäit niddereg do leien. Ech hunn ugefaang mat laange Schrëtt op d'Trap erop ze goen. D'Trap huet op d'Plattform gefouert, wou de richtege Massaker stattfonnt huet. Eng Mauer gouf endlech zerstéiert. Päifen a Réier sinn an eng verwéckelt, writhing Mass ausgestreckt. De scheissend Damp huet grouss Dampwolleken erstallt. Et huet ausgesinn wéi e richtegt Schluechtfeld. Drënner hunn aacht Zaldoten hire Courage gesammelt. Si hunn haart iwwer Blutt geruff, dat heescht iwwer mäi Blutt. Si goufen blann schéissen; am Void huet d'Gebrühl vun hire Gewierer wéi Explosiounen ausgesinn. Dräi Schëss kléngen op eemol aus enger klenger Nisch lénks vu mir. Stécker vun Zille fléien aus der Mauer no bei mengem Kapp a Këscht. Ech hu mech fir Cover gedréckt. Et schéngt wéi wann ech gefaange wier. Wann et eng Ausfahrt op den Daach vum Tempel gewiescht wier, wier et duerch déi grouss Verréckelung blockéiert ginn, déi stattfonnt huet. De Mann an der Alkove huet nees geschoss. Ech Schoss zréck. Déi donkel Figur ass verschwonnen. Mat menger Pistoul wénken, sinn ech him nogaang. Hie louch um dreckege Buedem ze wéckelen. Seng Këscht an de Bauch ware mat donkelen Bluttflecken vu Kugel bedeckt. Ech hunn mech iwwer hien hänke gelooss an hunn säi Revolver gegraff. Ech Schoss Richtung Trap. Dem Colonel Zembla seng Zaldoten hu sech openee gestouss, sech fir d'éischt zréckgezunn. D'Schéisserei huet e Moment gestoppt. Ech sinn duerch d'Schutt gekrabbelt vun deem wat eemol e Portal war. Vergeblech hunn ech d'Betonblocken a zerdréckt Steng gezunn, probéiert d'Ausfahrt opzemaachen. Kee Resultat. Ech héieren d'Zaldoten erëm ënner versammelen. Si sinn d'Trap erop gekräizt. Dat haart Schleifen vu Stiwwelen an de Klang vu Waffen hunn meng Oueren gefëllt.
  
  
  Meng Hänn hunn déi zesummegeklappt Mauer gefillt. Op eemol hunn ech en Otem vu kaler Loft op meng Fanger gefillt. Ech hunn verzweifelt un d'Dreck gezunn. Ech hunn déi lëschteg Fielsen a Betonstécker hannert mir erof op d'Trap geheit. De Mann huet gejaut wéi e Block op säi Schädel gefall ass. Ech hunn en Tunnel duerch d'Schutt gegruewen an hunn mäi Gewier doduerch gedréckt. Op der anerer Säit war e breet archéierten Korridor. Et war eng al schmuel Trap, déi op den Daach gefouert huet. Et war déi éischte Kéier, datt ech dëse Wee geklommen.
  
  
  Ouni ze zécken sinn ech déi reschtlech Schrëtt erop geflunn an op den Daach geflunn. Ech war egal vun de Leit, déi vläicht do waarden. Ech wousst wéivill Kärelen hannert mir waren, a si waren do fir mech. Wann et méi Kärelen un der Spëtzt wieren, hätt eng virsiichteg taktesch Approche meng Haut och net gerett. Keen eenzege Schoss gouf geschoss.
  
  
  Eng zéng Leit stounge beim Bell Sioux-Helikopter wéi en ugefaangen huet. D'Gebrühl vu Motoren an de Propellerwind vun de Propeller hunn meng plötzlech Erscheinung onopfälleg gemaach. Mee ech hat nëmmen eng kuerz Chance op d'Zeen virun mir ze kucken. Dunn hunn se mech an d'A geschloen. Den Helikopter huet e puer Meter iwwer dem Landungspad geschwënn an huet onbestänneg gewéckelt. De Pilot war e Mann mat engem Moustache, dee mech déi éischte Kéier gefaangen huet. Säi Passagéier war keen anere wéi de Colonel Zembla! Iergendwéi huet Zembla et fäerdeg bruecht dem Doud ze flüchten. Op d'mannst gouf hien net schwéier blesséiert wéi d'Konsol a säi Gesiicht gebrach ass. Duerch e Schicksal ass hien aus der zerstéierender Explosioun entkomm. An elo war hien och vu mir fortgelaf! Säi Gesiicht war mat Blutt bedeckt. Seng Stir gouf mat enger hausgemaachter Bandage verbannen. Seng glänzend Aen reflektéiert wilde Roserei.
  
  
  'Trëfft hien! Schéisst Carter! Seng Stëmm huet d'Gebrëll vum Helikopter erdrénkt. Den Helikopter ass fortgaang. Seng Stëmm huet nach ëmmer duerch d'Loft geklomm. Ech hunn mäi Gewier opgehuewen an op den Héichdrockpanzer gezielt. Ech hunn och gehofft, zesumme mat Zembla, d'Halschent vum Tempel vum Gesiicht vun der Äerd ze wëschen. Awer d'Zaldoten hu scho fir mech opgemaach. Ech hat e Choix tëscht Martyrium oder Erléisung vu mir selwer an der Täsch déi um Hals hänkt. Meng Roserei huet mir gesot: "Schéiss deen Helikopter erof a vergiess et." Mäi Geescht huet mir awer gesot, d'Täsch a Sécherheet ze huelen.
  
  
  Ech hunn dem Zembla säi leschte liichtschwaache Gejäiz héieren: "Kukulkan wäert Revanche huelen!" Den Helikopter ass dono majestéitesch an d'Loft geklommen an a Südwestlech Richtung gedréint. Hien ass an der Distanz verschwonnen. Ech sprangen iwwer de Bréif vum Tempel. Den Zaldot huet sech iwwer de Rand geleet. Hien huet d'Waff erof geriicht. Wéi ech gefall sinn, hunn ech zoufälleg geschoss. Et war et derwäert. Ech hunn de Mann gesinn wackelen an hannert der Steenmauer falen. Anerer hu sech ronderëm hien zesummegesat, rosen hir Waffen gewénkt a schéissen. Si waren am siwenten Himmel. Hëlleflos sinn ech erofgefall. Bamzweige hunn mäi Fall gepolstert wéi ech op d'Schréiegt Säit vum pyramidfërmege Tempel geschloen hunn. D'Wuerzelen vu Beem, déi net ze fest an de Spalten vun de Fielsen verwuerzelt waren, sprangen aus hinnen. Zesumme mam Bam sinn ech nach sechs Meter gefall. De Schlag, dee mech endlech getraff huet, huet d'Loft aus menger Lunge geschloen. Wéi och ëmmer, Branchen a Blieder hunn de Schlag erweicht. Ech sinn an d'Blieder gekrabbelt op der Sich no Ënnerdaach a sinn weider op den Hang gerullt. D'Zaldoten aus dem Tempel hu sech mat hire Komeroden ugeschloss. Kugelen hunn de Buedem ronderëm mech duerchgebrach. D'Uebst ass an d'Schläif geblosen. Gefangen am déidleche Bleireen, konnt ech, komesch genuch, mäi Kierper net méi fillen. Ech hunn d'Kugel gezielt, déi laanscht d'Oueren flüchten. Wann ech d'Geleeënheet hat, hunn ech Feier zréckginn. Ee Mann gouf an d'Gesiicht erschoss. En aneren gouf an der Këscht blesséiert an ass och vum Schluechtfeld verschwonnen. Ech si vu Busch zu Bam a vu Bam zu Busch gelaf. Mam Zickzack hunn ech gehofft erof ze kommen ouni déidlech blesséiert ze ginn. Ech hunn d'Fondatioun erreecht an hunn e Moment opgehalen. Dunn sinn ech sou séier wéi ech konnt iwwer déi onfruchtbar Sträif vu kee Mënscheland gelaf, déi den Tempel ëmginn huet. D'Kugel ass vun engem nooste Knëppelsteng mat engem Naseschäischen gesprongen. Eng aner Kugel huet de Hosenbeen räissen. Et war egal well ech hei fir ëmmer fortgaange sinn. Ech konnt mäi Rucksak an de Machete net ophuelen. Si waren ëm den Eck an aus der Siicht. Ech daucht an den Dschungel. Déi déck Däischtert vu Blieder huet mech ëmginn. Ech hunn direkt lénks gedréint, direkt op de Wee, deen vum Tempel op den Tungla River féiert. Ech konnt ni zréckgoen wéi ech komm sinn.
  
  
  D'Kräizung vum Dschungel ouni Bestëmmungen a mat de vill méi erfuerene Maya-Rebellen hannendrun war ze vill vun enger Erausfuerderung. Ech hu misse riskéieren vun enger Mine opgeblosen ze ginn. Ech hu gebiet, datt d'Gléck mech net géif falen, bis ech de Floss erreecht hunn. Ech hat häerzlech gehofft, datt ech e Boot géif fannen fir erof ze segelen.
  
  
  Op eemol koum eng Stëmm aus dem décke Bësch. - Wien ass dat ? Ech sprangen no vir, hunn ech duerch e schmuele Spalt an de stahnleche Bëscher gebrach a bal iwwer en Zaldot gesträift, deen um Buedem gekräizt ass. Hien huet eng riseg al Pistoul opgeholl. Ech daucht op d'Säit.
  
  
  Ech war vum Schoss blann. D'Pistoul huet mäi Gesiicht verbrannt. D'Kugel huet mech héich an der lénker Schëller duerch de pectoral Muskel getraff. Ech hunn ausgefall. Ech hu kee Péng vum Schlag gefillt. Wann ech Gléck hunn, wäert et vill méi spéit geschéien. Eng aner Kugel ass laanscht meng Wang geflunn. Ech hunn mech gerullt. Ech sinn op de Buedem gefall a bal d'Bewosstsinn verluer. Den Zaldot huet eng drëtte Kéier geschoss, awer verpasst. Ech sinn opgestan, nodenklech geholl a geschoss. Hien huet e piercing Gejäiz, verzweifelt, probéiert nach eng Kéier ze schéissen, awer ass dout gefall.
  
  
  Ech sinn opgestan an hu schwéier gesucht. Ech hunn d'Schëller gezunn. D'Wonn mat enger Hand iwwerdeckt, sinn ech laanscht de schmuele Dreckwee gaang. Ech hunn d'Verfollegung vun der Zembla senger perséinlecher Arméi hannert mir héieren. Eng Branche, déi vun enger Kugel duerchgebrach ass, ass nieft mengem Kapp geplatzt. E puer Nuetsdier, duerch de Kaméidi aus sengem Lach erausgedriwwen, sprange wéi verréckt laanscht de Wee virun mir. D'Kugel ass direkt virum Déier an de Buedem explodéiert. Et huet abrupt gestoppt a verschwonnen an dënn Loft an engem Sprong wéi nei Kugelen ugefaang hunn d'Géigend ze schloen. Et schénge keen Enn un dësem schwiewend Wee ze ginn. Elo hunn ech ugefaang e schmerzhafte Knascht a mengem Kapp ze erliewen. Ech sinn gelaf, hunn d'Zänn gekrasch. Vun Zäit zu Zäit sinn ech bal ausgefall. Enges Daags sinn ech an hysterescht Laachen ausgebrach. Ech héieren e schaarfen, zerstéierende Klang vun enger Explosioun hannert mir, direkt gefollegt vun engem piercing Gejäiz. Meng Verfolger selwer goufen Affer vun enger vun hiren eegene Fallen.
  
  
  Déi lescht Meter waren endlos. Endlech sinn ech ëm de leschten Eck komm. Ech sinn op eng kleng Clearing komm, déi Richtung Pier gelaf ass. Wéi ech laanschtgaange sinn, hunn ech op zwee Männer geschoss, déi den Hafe bewaacht hunn. Een ass an d'Waasser gefall, an deen aneren ass an d'Halschent geklappt wéi e Scharnier.
  
  
  De Pier selwer war näischt méi wéi eng hallef verfault Plack, déi an der donkeler Tungla läit. Zu dësem Zäitpunkt war de Floss schmuel a flaach. De fëmmen Dschungel huet iwwer béid Banken archéiert. Dës Vegetatioun wier gutt iwwerdeckt wéi ech de Floss erofgaange sinn. D'Blammlech Ufer war praktesch onpassbar. Dëst wäert dem Zembla seng Leit ophalen wa se probéieren no mir ze kommen.
  
  
  Zwee Schëffer goufen un de Pier verstoppt. D'Boot huet vu Säit zu Säit geréckelt. D'Front an d'Réck vun hinnen waren enk, wéi e Kanu. D'Schëfferschëff gouf op villen T-förmleche Trusses nieft. Op där anerer Säit war eigentlech e richtege Maschinnesall, ongeféier siwen an en hallwe Meter laang an zwee Meter breet. D'Schëff hat eng kleng Kabine um hënneschten Deck. Side bulkheads goufen op béide Säiten vun der Kabine installéiert, an engem staarke Zénk Daach fäerdeg déi ganz Struktur. De Kierper war mat Koffer bedeckt. Den Entworf konnt net vill méi wéi ee Meter sinn.
  
  
  Ech sinn op dat ale Boot gerannt wéi ech zu engem laang verluerene léiwen. Mëttlerweil hunn ech e puer Schëss op d'Boot geschoss. Nëmmen eng Bomm konnt d'Boot ënnerzegoen, awer elo war et onnëtz. Ech hunn d'Mooringlinnen lassgelooss an an d'Kabine gedaucht. Zur selwechter Zäit sinn d'Zaldoten an d'Ofwier erakomm. Nieft dem hëlze Lenkrad war den Starterknäppchen. Ech hunn de Choke gezunn an den Starter gedréckt. D'Kugel sinn an den oppene Cockpit geflunn. Ech sinn erofgefall. Ominös Kläng koumen aus der Hal. Pulséierend a rosen Houscht koum de Motor aus Protest zum Liewen. Ech setzen den Drossel op déi extrem Positioun. Laanscht de Schräg sinn ech vum Pier bis an d'Mëtt vum Floss gesegelt.
  
  
  D'Iwwerreschter vun der Horde vum Colonel Zembla hu sech um Ufer versammelt. Uerder goufen ginn, Äntwerte geruff. Si hunn geschoss wéi verréckt. D'Kugel hunn gejaut wéi se vum Zinkdach a Kupferhülle gesprongen hunn, déi dënn hëlze Schutt ronderëm mech zerbriechen. Wéi d'Beschoss fir ee Moment gestuerwen ass, hunn ech déi lescht Schëss aus dem FAL Gewier geschoss. D'Langboot huet mat Schwieregkeete geschwommen.
  
  
  Säi Kierper huet vun esou grausam Behandlung gerëselt. Awer mir sinn an d'Mëtt komm an hunn ugefaang de Floss erof ze goen. Ech hu gehofft, datt mer schlussendlech an d'Hafenstad Principolca kommen. De Stroum huet eis uerdentlech Geschwindegkeet ginn an d'Schéissen ass ofgeholl. D'Blieder vun onheemlech üppig Vegetatioun hu sech iwwer eis ugesinn. An e puer Momenter sinn de klengen Hafen an den Dschungelkloer verschwonnen, wéi wa se ni existéiert hätten. De Kaméidi vu Leit a Waffen ass och gestuerwen. Iwwer mir hunn ech dat blo-gréng Liicht vum Owend Himmel gesinn. E rustege brong Floss ass ronderëm mech gefloss. Däischter gréng Beem hu sech op béide Säiten iwwer eis gezunn. D'Branchen goufen mat risege Rebe dekoréiert. Onheemlech grouss Planzen hunn alles iwwerdeckt. En erstéckten Damp hänkt iwwer de Floss. De schaarfe Geroch vu verrotten Vegetatioun war iwwerall.
  
  
  De Longboat war schwéier ze kontrolléieren. Et huet all meng séier ofhuelend Kraaft gedauert fir an der Mëtt vum Floss ze bleiwen. All Kurskorrektur huet e Rush vu Péng duerch meng Schëller geschéckt. D'Blutt ass meng Këscht erofgaang. D'Kugel gouf vu kuerzer Distanz geschoss. Dofir waren d'Wonnen, wou d'Kugel a mengem Kierper erakoum a wou se erausgaang ass, propper an iwwerraschend kleng. Awer ech wousst datt ech ouni medezinesch Hëllef net laang daueren.
  
  
  Ech hu geduecht un déi grouss Täsch déi nach ëmmer um Hals hänkt. Eréischt elo, wou d'Gefor op d'mannst fir eng Zäit vergaangen ass, hunn ech gefillt wéi séier ech schwächen. Ech hu mech géint d'Steierad hänke gelooss fir en an der richteger Positioun ze halen an hunn meng Täsch ofgerappt. Bannen war e wäisse Spëtztuch. Et huet agreabel vum schaarfen Parfum geroch, dee bal all Fraen am Süde gär hunn. Ech hunn de Schal an eng Bandage gerullt an et op meng Schëller gebonnen. Ech hunn de Knuet mat den Zänn festgehalen. Dëst géif d'Blutungen stoppen. Ech gefrot iwwer de Rescht vun der Täsch. Awer elo war net d'Zäit oder Plaz fir z'ënnersichen. Dofir hunn ech nach eng Kéier op d'Boot gedréint, dat an der Tëschenzäit op déi lénk Bank gefuer ass.
  
  
  Ech war un der Spëtzt fir eng, vläicht zwou Stonnen. Ech hu weider mam kämpften Boot gefiddert. Ëmmer nees huet si menacéiert a Richtung Fielsen oder blödstlech Sandbanken ze dreiwen. Ech konnt net soen wéi laang et gedauert huet. De Péng a menger Schëller huet duerch mäi ganze Kierper geschoss. Et huet ausgesinn wéi en Albtraum. Ech kéint kloer denken. Iergendwéi sinn ech bewosst bliwwen. Intuitiv wousst ech datt ech stierwen wann ech op de Buedem fueren.
  
  
  Lues a lues huet de Floss sech erweidert a verdéift. D'Langboot huet laanscht de Beschleunigungsstroum geschwëmmt, an ech hunn mech géint d'Mauer vun der Kabine gelunn. Ze midd an ze schwaach sinn ech faul gerutscht a souzen um Buedem. Ech hunn den Inhalt vu menger Täsch nogeduecht, awer war ze schwaach fir direkt ze denken. Grouss Schweesspärelen erschéngen op menger Stir. Mäi ganze Kapp war am Féiwer.
  
  
  Sou sëtzen ech all Verständnis vun Zäit verluer. Vun der Kabine hunn ech iwwer d'Dschungelkloer eraus gekuckt, déi ech laanschtgaange sinn. Ech héieren Unzeeche vum Liewen um Ufer, de plaintive Stréimunge vum ale Schëff an de Knupp vum Motor an der klenger Hal. Ech leien, schwéier ootmen, géint d'Mauer vun der Kabine. Déi offensichtlech Bewosstsinn vu sengem Zoustand gouf duerch e vague Iwwelzegkeet Gefill ersat. Et huet gefillt wéi mäi Gehir amgaang wier ze explodéieren. D'Deck huet e bësse geréckelt. Et huet geschéngt datt et nach ni e Mayan Tempel oder de Colonel Zembla gewiescht wier.
  
  
  D'Wieder huet ugefaang ze änneren. No an no gëtt den Himmel méi staark wollekeg. Déi verdampend waarm Loft gouf elo cool, an heiansdo souguer kal. Et war eppes menacéiert an der Loft. De Wand huet traureg gejaut. D'Longboot huet geruff. Ech hu mech op d'Féiss gekämpft an hunn d'Kabinedachstütze festgehalen. D'hulking Beem hu sech am Protest géint de Wand gebéit. Den Himmel gouf tëntschwaarz. Massive Stämme hu sech bedrohend ënner dem ëmmer méi Wand gewiecht. E Klappschall gouf an der Distanz héieren, gemëscht mat de Kläng vun erschreckten oder blesséierten Déieren. De Wand huet sech fir ee Moment erofgaang. Dunn, mat däifender Kraaft, ass et a voller Kraaft aus enger anerer Richtung ausgebrach.
  
  
  Wann ech jeemools dem Colonel Zembla säi Kraaftfeld gezweiwelt hätt, hätt ech et elo gegleeft! D'Waasser vum Floss huet ugefaang ze dréinen. De jäizende Stuerm huet d'Langboot bedrohend gekippt a weidergefuer. De Blëtz huet sou breet wéi de Schwanz vun engem Koméit geblitzt. Den Himmel huet an dësem onerdleche Liicht purpur geschéngt, mee zesumme mam Donner koum awer nees Däischtert. Dunn huet et ugefaang ze reenen. Am Ufank war et liicht Reen. Awer geschwënn huet et zu engem zweete Floss verwandelt. Vun den Donnerwiederen ass e Stroum Waasser erausgaang. E schreckleche Stuerm, verursaacht duerch Zembla, huet d'Boot geschloen. Mäin Otem huet geklappt. D'Longboot huet op all d'Nähte gewackelt a gekräizt. Ech hunn d'Lenkrad gegraff, bis e plötzleche Wandstéiss et dréint. Ech hunn him misse loossen. Meng Kraaft ass ausgaang. Wand a Reen hunn elo komplett Handlungsfräiheet. D'Schëff huet sech mam Stroum beweegt.
  
  
  Ech hu mech verzweifelt festgehalen. D'Minuten hu geschéngt wéi eng Éiwegkeet. De Floss gouf en Delta. Ech hu gemierkt datt mir op d'Mëndung kommen. Duerch den jäizende Stuerm konnt ech d'Luuchte vum Princepolka kaum erausfannen, iwwer de breede Mond op ménger lénkser Säit geflickert.
  
  
  Riets hu sech agitéiert Mierwaassermassen gedréint. Gewellte Schaum markéiert d'Plaz wou de Floss an d'Mier fléisst.
  
  
  De Longboat ass an e Whirlpool gefall. Matzen an engem verréckten Wirbelwind vu Schaum, Wand a Reen ass d'Vitesse weider klammen. Wellen esou héich wéi Haiser hu virun eis opgedaucht. Dee Moment, wéi se d'Schëff op senger Säit gekippt hunn, hunn ech d'Ruder geruckt. Zweemol hunn ech de Kiel vum Schëff gefillt, an et huet mir geschéngt wéi mir ënnerzegoen. Ech hat schonn all Hoffnung verluer wéi de stiermeschen Ozean eis gerett huet. D'Boot gouf an engem Whirlpool gefaangen, iwwer schaarfe Fielsgebidder opgehuewen an direkt an d'Flosszweig gedroen. Um Enn huet d'Mier eis endlech ëmgedréit. Mir hunn eis hannendrun am relativ rouege Waasser vum Hafe fonnt.
  
  
  Ech hunn de midd Longboat just ënnert dem Ufer bruecht. Am Verglach mat deem wat et virun enger Minutt war, goufen et net esou vill Wellen. D'Schëff ass diagonal gerannt. Ech sinn e bëssen an der Kabine bliwwen fir meng Rou erëm ze kréien. Ech konnt kaum gleewen, datt alles eriwwer wier. An ech hunn iwwerlieft! Ech sinn iwwer d'Gelänner geklommen an un d'Land geklomm. D'Waasser war cool. De Buedem ënnert menge bloe Féiss war plakeg. Ech hu geruff vun der Kraaft vum Zembla sengem Mënsch gemaachte Stuerm. E brennende Péng huet meng Këscht duerchbrach. Ech sinn op meng Knéien op der Fielsstrand gefall. Schwéier Otem, Ech zougemaach meng Aen a souz do fir eng Zäit ier weider.
  
  
  Wéi ech de Boulevard ukomm sinn, war de Stuerm bal eriwwer. De Wand huet sech an eng äisegem Wand verwandelt. D'Reendrëpsen hu wéi Äisnadelen ausgesinn.
  
  
  Wéi ech op d'Plaz an der Stad koumen, huet et ugefaang ze schneien.
  
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  
  Ech hunn barfuß iwwer d'Plaz geziddert. Et gouf all Minutt méi kal. Dosende vu schmuele Stroossen hunn op dräi Säiten op d'Plaz opgemaach. Déi véiert Säit hannert mir war den Embankment. Do stoung déi faarweg Fëscherflott vun der Stad Prinzapolca. D'Booter hunn d'Kabele gebrach. D'Maste sinn am dréiende wäisse Schnéi verluer gaangen.
  
  
  Ënner normalen Ëmstänn wier d'Plaz zu dëser Zäit vum Dag voller Leit. Zu Fouss hin an hier, si hunn hir lescht Akeef gemaach a vun Zäit zu Zäit an de lokale Klatsch intervenéiert. Maartstänn, al Päerd an och eeler Ween, et wier bal onméiglech ze zielen. Händler hunn hir Wueren ausgestallt. Schloofend Iesel géifen nieft hire Besëtzer wénken stoen, belaascht mat Mëllechdousen, Fässer Wäin, Säck Miel an Zement, a souguer laang Eisen Baren a Still, Dëscher a Schränke. Awer net elo. Dem Zembla seng Wieder huet eng Speech an d'Rieder geluecht. En äisegem Wand huet iwwer déi desertéiert Plaz a laanscht d'Haaptstrooss gejaut. De grénge Park vu mir lénks huet eemol traureg ausgesinn. D'Schalter vun den hellege Gebaier goufen zougemaach. Si schéngen onbewunnt. Clay Pëllen mat Nimm stoungen héich op Strooss Ecker.
  
  
  Ech war sicht Calle Montenegro. Laut der Lëscht déi am AH Sëtz war an déi ech aus Häerz geléiert hunn, huet eisen Agent, den Dr Hector Mendoza, um 10 Calle Montenegro gelieft. Ech hunn dëse Mann ni begéint. Wat ech betrëfft, kéint hien den Héichpunkt vun der Integritéit sinn, obwuel ech ganz vill gezweiwelt hunn. Hie war op der Lëscht fir e Grond. Princepoliza war net wéi aner Stied a Lateinamerika, wou all zweet Persoun Geheimnisser huet ze verkafen, an all fënneft Persoun ass e Geheimagent. Eng aner Fro ass vu wéi engem Land oder Organisatioun si Agenten sinn. Loyalitéit ass sou relativ a verännerbar wéi Suen vun enger Hand op déi aner. Dir kënnt hinnen nëmmen trauen, wann Dir en Aa op se hält, an och da kënnen se Iech op Äert Gesiicht täuschen an et ass bal onméiglech en zouverléissege Agent vun enger auslännescher Muecht ze fannen.
  
  
  Ech hu misse mat et ëmgoen. Den Dokter Mendoza treffen war e Risiko deen ech hu missen huelen. Dem Colonel Zembla seng Organisatioun war zimlech nationalistesch. Dofir hunn ech Prinzapolca evitéiert wéi ech virun zwee Deeg do ukomm sinn. Ech hätt et elo gemaach, awer meng Wounds hu misse behandelt ginn. Ech brauch och Kleeder. Alleng an naass Hosen kënnt Dir net wäit goen. Ech hätt jiddefalls net kënnen op d'Landungsplaz kommen, wou d'Patrouilléierboot op mech gewaart huet. Ech brauch Hëllef, egal wéi verdächteg oder geféierlech et war. Halschent iwwer d'Plaz hunn ech de Calle Montenegro fonnt. Et war eng schmuel, opsteigend Strooss, op béide Säiten vun där et Haiser - Appartementer - Kantinen, Stiwwelen an aner kleng Geschäfter mat zougemaachte Luede waren. Ech hu séier duerch d'Däischtert op der Sich no Nummer zéng gerannt. Gebogen, ech hu misse géint den Äisstuerm kämpfen. An dat war just den Ufank! Am Verglach mat deem wat et kéint ginn, war et Mëttes an der Sahara.
  
  
  Et gi manner Geschäfter méi héich. Déi lescht Blöcke vun Haiser ware Gebaier aus grousse Steng gebaut. Schnéi gemëscht mat däischteren Gras gefall mir direkt an d'Gesiicht
  
  
  Ech laanscht de gespaarte Stall. Bannen do waren plaintive Kläng an d'Stamping vu kalen, erschreckten Déieren. Nummer zéng war net wäit vum Ställ. D'Entrée huet ausgesinn wéi eng donkel Höhl. Ech sinn an d'Gebai erakomm. Et huet ausgesinn wéi e Frigo. De Wand huet sech erofgaang, awer d'Loft blouf äiseg.
  
  
  D'Schrëtt hu gekräizt an d'Mauere waren net gemoolt. Et war eng Landung um éischte Stack. Am däischter, flakkende Liicht vun der Luucht, déi iwwer de Kapp schwéngt, hunn ech probéiert all d'Nimm ze entzifferen. Den Dokter Mendoza war weder do nach um nächste Stack. Ech hunn säi Büro um drëtte Stack fonnt, nieft engem eidele Raum, deem seng Dier an engem Entworf geschloen ass. Dem Mendoza säin Nummplack war direkt iwwer eng al-äusgeleiert Klack etabléiert, am Zentrum vun der Dier wéi e Messing Bauch Knäppchen. Ech hunn gezunn an hunn en haart Klangschall héieren. D'Schuppel vu Féiss war kaum am Haus ze héieren. Mendoza huet anscheinend e puer Zëmmer besat. E plötzleche Gedanken huet mech d'Täsch vum Hals gemaach. Ech hunn et an en eidele Raum geheit an d'Dier zougemaach. D'Dier vum Dokter ass opgaang an e Kapp ass erausgestoppt.
  
  
  - Dokter Mendoza?
  
  
  "Si".
  
  
  "D'Wieder ass ganz waarm," sot ech, "och fir dës Zäit vum Joer." Et geklongen witzeg.
  
  
  Seng scho kleng Aen hu sech nach méi enk. Hien huet e dreckeg bloe Pullover iwwer e wäissen Hiem un. D'Enn vu sengem Halsband ware wéi d'Flilleke vun engem doudege Päiperléck gekrauselt. E schwéiere Bauch hänkt iwwer eng verschwonnen blo Hosen. Säi blass Gesiicht war wéi eng Melon geformt. Hien huet schwéier otemt an huet no enger Aart vu lokaler Fiichtegkeet geroch.
  
  
  Ech hunn hien ongedëlleg ugekuckt. 'Ma?'
  
  
  "Ech ... ech hoffen et reent geschwënn fir d'Baueren." Hien huet e helle Stoff aus der Tasche geholl an seng Uewerlipp gewäsch. 'Jesus! Dëst ass sou estupido, Senor. Kuckt just dobaussen.
  
  
  "Dir musst mir soen," sot ech heis, "looss mech eran."
  
  
  'Wat wëlls du?'
  
  
  Ech hunn hien ewechgedréckt a sinn a säi Büro erakomm. - Firwat der Däiwel brauch ech ... En Dokter?
  
  
  'Ach...!' Et war wéi wann hien meng Schëller fir d'éischte Kéier gesinn. Hien huet seng Aen gerullt an de Stoff iwwer säi Gesiicht gezunn. "Federalisten?"
  
  
  'Nee.'
  
  
  'Wien dann?'
  
  
  'Et ass egal. Patch mech einfach op a maach der keng Suergen méi. Dir kritt gutt dofir bezuelt.
  
  
  - Natierlech. Ech hu guer net driwwer geduecht. Hien huet d'Dier zougemaach a mech gezeechent, op de Stull vis-à-vis ze sëtzen. Säi plötzleche Laachen schéngt ganz gezwongen. 'Wann ech glift."
  
  
  De Sall war kal an düster. E Rido hänkt vun der Plafong op de Buedem, an huet de Raum an zwee Deeler opgedeelt. Elo ass et op der Säit gedréckt ginn. Et waren e puer wackeleg Still an eng Canapé virun hatt. Op der anerer Säit war e klenge Mahagony-Schreifdësch, dat üblecht Sortiment vun Éischt Hëllef Kits, Regaler mat Tools, e Stull op deem ech souz, eng justierbar Luucht an en oppene Sterilisator an deem e puer Nadelen gekacht waren. Eng gespaart Dier huet an de Rescht vum Appartement gefouert. Et huet no Stëbs geroch an no stierf Béier geroch.
  
  
  Den Dokter Mendoza huet d'Lupp an d'Tasch geluecht an de Schal vu menger Schëller ofgerappt. Hien huet d'Wonn vu vir an hannen ënnersicht. "Et gouf kee Schued un de Schanken, kee Schued un de Bluttgefässer," sot hien. "Just e schéint klengt Lach am Fleesch. Ech géif soen, kleng Kaliber."
  
  
  "Et huet net esou ausgesinn."
  
  
  "Ma, et ass ni d'selwecht, ass et?" Hien huet de Schaf opgemaach an eng Fläsch Desinfektiounsmëttel erausgeholl.
  
  
  - Dat ass alles wat ech hunn. Leider hunn ech Penicillin ausgaang. Mä wann deen Taschentuch net dreckeg war, da sollt dat duergoen. Dir kënnt net vun der Kugel selwer infizéiert ginn.
  
  
  "Ech weess," Ech geruff. Ech hunn d'Gelänner mat den Hänn gegraff. Verdammt, hien huet den Desinfektiounsmëttel net verdünnt! Et huet keng Keimen ëmbruecht; nee, hien huet se mat smolding Kuelen verbrannt. Ech hunn d'Zänn gebonnen fir net ze kräischen. Hien huet Dermatol op d'Wonn gesprëtzt an meng ganz Schëller mat sterile Gaze verbannen.
  
  
  "Elo rascht, soss geet d'Wonn erëm op." De Bléck a sengen Aen huet mir gesot datt ech iwwerall op der Welt entspanen konnt, awer net a sengem Büro.
  
  
  "Ech kann net," sot ech.
  
  
  "Vergewëssert Iech datt et net erëm blutt."
  
  
  Hien huet sech gefroot an e Moment geduecht. Hien huet duerch en anere Schaf gerappt an huet eng elastesch Bandage erausgezunn. Do huet hien mech esou fest gewéckelt, datt ech ugefaangen hunn eescht un der Zirkulatioun a mengem Aarm ze zweiwelen. Hien huet de Fall mat engem Metal Clip geséchert. Hien huet e Schrëtt zréck gaang an huet mech erwaardend ugekuckt.
  
  
  "Ech brauch Suen a Kleeder," sot ech. "Da ginn ech fort."
  
  
  - Jo, awer dat ass net ...
  
  
  - Wéi eng Agent sidd Dir, Mendoza? Ech hunn hien abrupt ënnerbrach. Ech hu genuch vun dësem schmuele Söldner, Dokter oder net. "Dir mengt net datt ech esou fortgoen, oder?"
  
  
  'Här, ech stinn Iech komplett zur Verfügung. Awer ech sinn aarm. Meng Kleeder passt Iech net, kënnt Dir selwer gesinn. An d'Suen... - Hien huet déif Otem geholl an huet erëm säi helle Stoff erausgeholl. 'Awer waart. Mäi Brudder Miguel kann Iech hëllefen. Hien ass ongeféier déi selwecht Héicht wéi Dir, Señor, an hien huet viru kuerzem säi Land verkaf. Also hien huet Suen. Firwat hunn ech net virdrun un hien geduecht?
  
  
  'Géi. Rufft de Miguel un an huet hien heihinner komm.
  
  
  - Leider hu mir keen Telefon. De Mendoza ass op säi Schreif gaang. Hien huet eng Kaart aus der ieweschter Tirang geholl an eppes drop gekrabbelt. Hien huet et mir ginn. "Gitt dem Miguel an alles wäert gutt sinn."
  
  
  Hien huet d'Adress op der Réck geschriwwen.
  
  
  - Wou ass d'Noevo Street?
  
  
  - Déi nächst Strooss ass riets, Señor. Dëst ass dat drëtt Haus op der rietser, éischte Stack. Gëtt et nach eppes...?'
  
  
  Ech sinn opgestan an hunn meng fiicht Hosen ausgestreckt. - Ech muss domat liewen.
  
  
  - Vläicht e Glas Tequila?
  
  
  "A mengem Zoustand? Ech kéint net méi duerch d'Dier goen."
  
  
  "Ech hunn e puer Kafion."
  
  
  Kafion ass en almoudeschen Stimulant; Et ginn elo besser Medikamenter. Also Mendoza hat nach e puer vun deene Saachen. Hie war en Dokter. Et ass him egal wat hien mir ginn huet. Ech hunn geknackt. Ech hu just missen huelen wat ech hei kéint kréien.
  
  
  Hien huet zwou Pëllen an engem Glas Waasser opgeléist. Ech hunn et gedronk, an d'Fënster ginn. Ech hunn d'Glas op de Windowsill geluecht an d'Gardinen zréckgezunn fir dobaussen ze kucken. Déi schmuel Strooss drënner war gro an däischter. Näischt war ze gesinn ausser de falende Schnéi. Ech hu gefrot ob hie géif schwätzen. Mendoza war lëschteg genuch fir d'Wiederännerung mat der plötzlecher Erscheinung vum blesséierten Nordamerikaner ze verbannen. An ech hat e schlëmme Verdacht datt hien esou virsiichteg war wéi e Klatschkolonnist. Hie war déi eenzeg Persoun déi wousst datt ech nach lieweg war. Ech hu gefrot ob et méi sécher wier hien ëmzebréngen.
  
  
  Ech hunn de Rido falen gelooss a sech ëmgedréit. De Mendoza souz um Dësch mat senger rietser Hand am Top Tirang. Ech konnt roden wat hien do hält. Keen Zweifel hätten anerer virun mir déi selwecht Iddi gehat. D'Waff, déi hien elo wahrscheinlech an der Hand gehal huet, sollt hinnen hir Meenung änneren. Dëst huet meng Meenung geännert, op d'mannst fir de Moment.
  
  
  - Merci. Ech ginn ëlo.'
  
  
  - Gitt bei mäi Brudder, Senor, Miguel wäert Iech hëllefen. Et war condescension a senger Stëmm.
  
  
  Ech sinn bei d'Dier gaang. De Café huet mäi Häerz méi séier geschloen. Ech hunn e Moment gewaart ier ech d'Dier opgemaach hunn. Vun baussen konnt näischt héieren ginn. Ech hunn e leschte Bléck op den Dokter. "Keng Wuert doriwwer, Mendoza."
  
  
  "Señor, ech schwieren op d'Éier vu menger Mamm!
  
  
  "Wann Dir schwätzt, kommen ech zréck," sot ech, "a gitt eraus, ob Dir nach eng Mamm hutt."
  
  
  De Mendoza huet seng Schëllere resignéiert gezunn. Anscheinend hat hien esou Menacen Dosende vu mol vu problematesche Patienten héieren. Et huet him net méi gestéiert. Ech sinn dobausse gaang an d'Dier hannert mir zougemaach. Ech hunn lénks a riets an den eidele Gank gekuckt. Duerno hunn ech d'Kaart mat der Adress vum zweifelhaften Mendoza Brudder iwwerpréift. Ech hunn et net gär. De Gedanke vu waarme Kleeder an Iessen war verlockend, awer ech hunn him guer net vertraut. De Geroch hei war nach méi schlëmm wéi dem Mendoza säi Büro. Ech werfen e froende Bléck ronderëm mech. Eng kleng Metallkëscht glänzt just iwwer dem Dierrahmen. Telefon Socket. Deen décke Bastard huet mir gelunn.
  
  
  Ech sinn an den eidele Raum nieft dem Büro gaang an sinn dobanne gerutscht. Ech hu meng Täsch vum Buedem opgeholl. De Sall war eidel an huet sauere Lack geroch. Et waren Koup Stëbs a Sand an den Ecker. An der Däischtert sinn ech op d'Mauer gekräizt, déi dëse Raum vum Dokterbüro trennt. Ech souz op de kale Regaler an hunn d'Ouer op déi dënn Mauer gesat. Näischt gouf héieren. Ech souz gemittlech. Wärend ech gewaart hunn, hunn ech probéiert de Péng a menger Schëller ze vergiessen. Wat géif hien maachen? De Café huet mech gefreet. Trotz dem stimuléierende Effekt war ech vum Schlof iwwerwonnen.
  
  
  Ech sinn erwächt mat de rose Gejäiz vun enger Fra. "Wou ass deen Typ, du fette Schwäin!"
  
  
  Mendoza reagéiert an engem ingratiating Toun. - Ech... Ech weess et net. Ech schwieren! A sengem Zoustand kann hien net wäit ewech sinn. Ech hunn him eng Kaart mat Miguel senger Adress ginn. Vläicht huet hien verluer.
  
  
  Verluer? Och e Mann mat Ärem aarme Verstand géif net verluer goen, wann hie just den Eck misst maachen. De Miguel huet gewaart zënter Dir ugeruff hutt. Mir hunn all gewaart - ze laang. Wou ass deen AH Agent higaang?
  
  
  "IWWER! Jo, hie wousst d'Code Sätze, awer hien huet net erwähnt datt hien vum AH Señor war.
  
  
  'Señorita!'
  
  
  "Señorita. Och mat där Wonn konnt hien mech nach fäerdeg bréngen. hien war ganz cool! Ech hu geduecht et wier méi schlau fir hien bei Iech ze lackelen. Dir kéint et packen. Och mat menger Waff géif ech ...
  
  
  "Dir sidd e grousse Slacker, Mendoza," huet d'Fra ënnerbrach. "Sot mir séier iwwer dës Wound." Wéi huet hien et kritt?
  
  
  Hien huet ni gesot, senorita. Mee mir schwätzen iwwer Zembla ...
  
  
  "Colonel Zembla!" Ech hunn d'Fra am Mendoza sengem Büro héieren, wéi se schwieren an hir Féiss stampen. 'Wéi huet den Agent AH him verlooss? Ech hu geduecht datt mir nëmme seng Pläng woussten!
  
  
  D'Ouer op d'Mauer gedréckt, hunn ech mech gefrot, wien hei, nieft AH, eppes weess - a wéi. Wien war dës Fra? Wéi eng drëtt Partei huet et gehéiert? Dëst huet sech als de wäermste Schnéistuerm erausgestallt, deen ech je erlieft hunn. Ech hunn virsiichteg nogelauschtert wat hatt duerno gesot huet.
  
  
  - Dir sidd en Narr, Mendoza! Wann hien zréck kënnt, benotzt Är Waff. Kuckt mech net esou un. Ech soen net datt Dir him ëmbrénge sollt, op d'mannst net ausser Dir musst. Ech wëll him lieweg huelen. Da kann de Miguel him froen.
  
  
  "Miguel ass gutt an dësem,"Mendoza muttered. "De Wee wéi hien d'Leit behandelt. Hie kéint e super Chirurg sinn."
  
  
  "Also ech verstinn," si grinsst. 'Ech muss goen. Sidd Dir sécher, datt Dir d'Suen erëm gesinn wëllt?
  
  
  "Ach, senorita
  
  
  Ech hunn de rouege Geräisch vu Geldschäiner héieren.
  
  
  "Hei".
  
  
  "Muchs gracias, senorita. Äddi!'
  
  
  Ech sinn op d'Dier geklommen an hunn se liicht opgemaach. D'Fra koum op d'Plattform eraus. Si huet zu sech selwer gegrommelt. Si war jonk a schlank an hat schéin Been. Den opgedréint Halsband vun hirem schwéiere Mantel a Floathut huet verhënnert datt ech hir Features am däischter Liicht gesinn. Hir waarm Kleeder huet et kloer gemaach datt si iwwer dem Zembla seng Pläng wousst. Op d'mannst war si gutt virbereet!
  
  
  Hir Fersen hunn ongedëlleg op de Buedem getippt. Elo war si Niveau mat der Dier. Ee Schrëtt méi. Meng Hand fléien eraus. Ech hunn hir mat engem Judo Grëff gegraff. Einfach Erstéck. Ech hu misse virsiichteg sinn. Den Halsband vum Mantel sollt net stéieren. Ech gefillt hir Haut. Meng Daumen hunn géint d'Nerven am Hals gedréckt. Si huet den Otem verluer. Hir laang rout Neel fléien zréck, beréiert mäi lénks Ouer a gräift meng Wang. Ech hunn méi haart gedréckt. Zwou Sekonnen méi spéit huet si d'Bewosstsinn verluer. Si huet keen Toun gemaach. Hir schlank Kierper ass op mech gefall wéi si zesummegefall ass. Ech hunn hir Hand gegraff an si iwwer d'Schwell vum eidele Raum gezunn, grad wéi d'Dier an dem Mendoza seng Wunneng opgaang ass an den Dokter dobausse gelaf ass.
  
  
  "Señorita. Dir hutt vergiess - Madre Dios!"
  
  
  Ech sprangen no vir. Erstaunt vu mengem plötzlechen Attack, stoung hien onbeweeglech. Mir sinn anenee gerannt an a säi Büro gebrach. Mendoza huet wéi e Schwäin gejaut. Ech hunn him mat menger lénkser Hand geschloen. Fir e Moment hunn ech meng Wonn vergiess. De Schlag feelt Kraaft a Genauegkeet. Eng krank Péng huet duerch meng Schëller geschoss. Et war domm fir ze probéieren et ze benotzen, an elo hunn ech d'Virdeeler ze ernimmen. De Mendoza huet mat sengem Mo op mech gefall. Hien huet ee vu senge alen Still ëmgefall an mech ëmgefall. Ech sprangen op d'Been. Eng onpreparéiert awer staark Fauscht huet mäi Tempel beréiert. Ech hunn déi schwiewend Hand gegraff. E Schëllerwerfen huet hien duerch de Raum an op en Dësch geflunn. De Mendoza ass nieft sengem Schreifdësch zesummegeklappt an enger Dusch vu Pabeier, Bicher a Stécker aus Holz. Den ale Revolver ass aus dem Schreif-Tirang gefall a louch direkt un seng Féiss. Seng Hand ass op hien geschoss. Ech sinn mat Schwieregkeeten opgestan. De laange Faass war riicht op mäin Navel geriicht.
  
  
  - Ass d'Waff net gelueden? - Ech hunn onerwaart frëndlech gefrot. Mendoza ass fir dës Köder gefall. Hien huet op seng Waff gekuckt. An engem Sprong war ech nieft him. Ech gräifen säi rietsen Aarm an hunn en op d'Säit gedréint. E puer Zentimeter vu menge Féiss huet d'Kugel de Buedem getraff. Zweemol ass meng Fauscht verschwonnen, dës Kéier déi richteg, a säi Mo. De Schlag op säin Adam säin Apel huet de Kapp zréckgeschloen. Hien ass op seng Knéien gefall an ass um Buedem gefall.
  
  
  Ech sinn aus dem Büro gelaf an hunn d'Dier hannert mir geschloen. D'Fra war nach op der selwechter Plaz wou ech hir erofgelooss hunn. Ech hunn hatt an en eidele Raum geschleeft an d'Dier zougemaach. Op de Knéien hunn ech ugefaang hir ze sichen. Si hat keng Täsch bei sech, awer hir waarm Jackett hat vill intern Taschen. Si huet ausgesinn wéi e Shoplifter. Ech hu ganz wéineg fonnt. Eng Nicaraguan ID Kaart déi seet datt si zu Managua gelieft huet, wat ënner den Ëmstänn e Fake wier. Ech gesammelt och e crumple Pak vun Zigaretten, eng Kamm, Mascara, engem Nagel Fichier, Lipstick, puer wrinkled tangerines, ronn zwanzeg-fënnef Dollar an lokal Suen an engem 9mm PM - Makarov. De Makarow ass ganz ähnlech dem Walther PP, deen als Modell dofir gedéngt huet. Et ass eng grouss automatesch Pistoul, ze schwéier fir eng Fra. Vun hire Saachen konnt ech Figur eraus wien si war, mee ech konnt net Figur eraus wien si nach.
  
  
  Si huet gekrasch. Si huet de Kapp virsiichteg gerëselt. Si ass zu hirem Sënn komm. Ech souz an gewaart. Hir Saache goufen nieft mir gestapelt. Wéi si erwächt, wollt ech net ze no bei hatt sinn. Si kéint probéieren eppes ze maachen.
  
  
  Si huet sech op den däischteren, dreckege Buedem gerullt an huet hir Been ënner hirem décke geplooide Rock gestoppt. Hosen wären méi waarm. Awer Nicaraguanesch Frae droen se net, an et huet selbstverständlech missen op der lokaler Moud bleiwen. Lues souz si op. Si huet hir Hand op d'Stir gedréckt, wéi wann hatt e schlechten Hangover hätt. Dee groussen Hutt huet him vum Kapp gerutscht. Liicht brong Hoer gefall a Wellen iwwer hir Schëlleren. Hir gebogen Figur stoung géint dat däischter Liicht aus der stëpseger Fënster eraus. Si huet de Kapp op mech gedréint an huet hir Hand erofgesat. Eng schwaach Luucht huet hiert Gesiicht beliicht.
  
  
  Et war eng Vue déi ech mech erënneren. Si war verdammt feminin. Vun hire vollen, geformte Broscht ënner hirem enke Wollen Pullover bis zu de Féiss a Knöchelstiwwelen. Hir Gesiicht war häerzfërmeg a versprach déi selwecht Zäertlechkeet a Leidenschaft wéi hire Kierper. An, natierlech, hien hat déi kal, déidlech hardness datt all Agent besëtzt. Dëst ass einfach inévitabel an eisem Beruff. Awer ech hunn méi wäit gekuckt. A wat ech gesinn hunn, war e puer ganz grouss, ganz Angscht blo Aen.
  
  
  Ech erkannt dëst Gesiicht. Ech hunn hir Foto a Kaarteboxen am AH Sëtz gesinn. Si war an ee vun de Fäll mat neie Leit an der Géigewier Equipe Operatiounen datt ech iwwerpréift. Et huet mech eng Zäit gedauert fir seng Plaz ze bestëmmen. No der Zäit huet si hir üblech Kompositioun erëmgewielt, ech wousst. Tamara Kirova, baséiert a Mexiko, ass ee vun de villverspriechendste jonke Membere vum Staatssécherheetscomité, besser bekannt als de russesche Geheimdéngscht.
  
  
  Oder just KGB.
  
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  
  
  Si blénkt e puer Mol an huet dunn den Otem gehal wéi wann hatt Angscht hätt. "Moien, Tamara," sot ech.
  
  
  "Mäi Numm ass net Tamara," sot si fléissend op Spuenesch. "Ech sinn d'Rosita, dat séiss Meedchen, dat ..." Si huet hire Saz net fäerdeg gemaach an huet gesouch.
  
  
  Si huet mech rosen ugekuckt. "Laachen net sou gnädeg," huet si elo op Englesch geschnappt. "Ech erkennen dech och, Nick Carter." Wann Dir mech ëmbrénge wëllt, maacht et séier.
  
  
  "Wann ech wollt, datt Dir stierft, da wier Dir scho gestuerwen," sot ech sou roueg a léif wéi méiglech. "Ech wëll wëssen firwat de KGB sech mam Colonel Zembla, Tamara beschäftegt." Elo wou mer eis begéint hunn, kann et net sou schwéier sinn, oder?
  
  
  "Näischt," huet si gejaut. "Dir wäert näischt vu mir léieren."
  
  
  Ech hu meng Hänn gepréift fir sécher ze stellen datt et ëmgedréint ass. Also hunn ech direkt gefrot wat ech wollt wëssen,
  
  
  "Et gi Weeër, Tamara," sot ech roueg. Si huet gelaacht, awer et war en dënnen an zidderen Lach. Si huet hir Angscht net verstoppt. Ech war net de schwaache Dr Mendoza, dee liicht geführt gouf. Si huet mat engem erfuerene AH Agent ze dinn, an dat war e gudde Grond Angscht ze hunn. Awer si huet probéiert roueg ze bleiwen.
  
  
  "Mir kennen Är Manéieren, Carter," huet si geschnëtzt. - An Ärem Sëtz, Dir kënnt mat mir schwätzen. Mat modernen Methoden an Drogen fänkt jiddereen iergendwann un ze schwätzen. Mee mir sëtzen hei, an engem eidele Raum, alleng. Dir kënnt mech schloën a folteren bis ech vu Péng kräischen. Ech si méi staark wéi Dir mengt. Si huet sech liicht no vir geluegt, hir Aen verengt. "A wann Dir probéiert, wann Dir mech erreecht, wäert ech jäizen."
  
  
  "Da wäert et dee kuerste Gejäiz an der Geschicht sinn."
  
  
  'Vläicht. Dëst ass vläicht déi bescht Léisung. Wann ech dech mat mengem Doud verhënneren kann, dat wäert meng Victoire ginn.
  
  
  'Victoire?'
  
  
  "Ausserdeem, Dir wäert net gewannen, Carter." Dir kënnt net gewannen.
  
  
  Ech hu näischt méi verstanen. 'Gewannt? Wat ze gewannen? Furious huet si op de falende Schnéi gewisen. "Mir sinn vläicht ze spéit fir de Plang vun dësem imperialisteschen Handwierker vun Iech ze briechen; Ech zouginn ...'
  
  
  - Keeserlechen Händler?
  
  
  "...mee mir wäerten dat ophalen. Ech verspriechen. Fräiheetsliewende Sozialismus ..."
  
  
  - Hey, waart emol! Ech hunn hir ënnerbrach. "Denkt Dir datt de Colonel Zembla ee vun eis ass?" Wat ass dës amerikanesch Verschwörung?
  
  
  "Et ass offensichtlech," sot Tamara veruechtend. "Ass hien Amerikaner oder net?"
  
  
  "Souwäit ech weess, huet hien an eisem Land geschafft. Dat heescht awer net, datt mir eppes domat ze dinn hunn. Wéi kënne mir dovunner profitéieren? Erklär mir dat.
  
  
  - Denkt Dir datt ech verréckt sinn, Carter? Wéi mir iwwer seng Handlungen a Mexiko héieren hunn a gesinn wat hien zu Mexiko-Stad gemaach huet, woussten mir direkt wat lass war. Dir gitt him Waffen, Ausrüstung a Suen. Dir schmaacht him datt hien sech als e richtege Revolutionär ugesinn, an e puer Deeg méi spéit erklärt Dir Zembla als Feind an eng Bedrohung. Duerch Är Marionetten an der Organisatioun vun amerikanesche Staaten verlaangt Dir Handlung. Dëst ass wou Är Gunboat Diplomatie an d'Spill kënnt. Är Arméi, natierlech, intervenéiert, wéi 1965 an der Dominikanescher Republik. Är Expansiounspläng sinn sou domm transparent! Awer si wäerten versoen!"
  
  
  "Verdammt, du bass verréckt, Tamara!" - Ech hu geknipst. Ech hunn ugefaang rosen ze ginn. Ënner normalen Ëmstänn hätt ech doriwwer gelaacht. Elo war ech midd, hongereg a frustréiert. Meng Missioun ass falsch gaang an ech hat e Kugelloch a menger Schëller. Fir alles ofzeschléissen, krut ech elo Platituden, Slogans an al Fraegeschichten geléiert. Et war méi wéi ech verdroen konnt. Déi eenzeg Excuse war datt si et selwer gegleeft huet. Si war kloer géint Zembla. Dat huet awer net onbedéngt fir déi ganz KGB-Organisatioun gëllen. Dacks soen se der lénkser Hand net wat hir riets Hand mécht.
  
  
  "Béid Är Aussoen zur selwechter Zäit funktionnéieren net", hunn ech gekrasch. "Dir kënnt d'OAS net eng amerikanesch Organisatioun nennen an eis an deemselwechten Otem virwerfen, e puer vu senge Memberen ëmzebréngen. Firwat? Sinn se schonn am selwechte Boot? Ech froe mech ob Dir jeemools nolauschtert wat Dir seet? Et ass vill méi wahrscheinlech datt Äert Land hannert Zembla ass, prett fir hannert de Kulissen erauszekommen an et ze botzen wann et erfollegräich ass, wat iwwregens net wäert geschéien.
  
  
  'Mir,? Dir, bellicose Lakei vum Imperialismus, firwat plangt eis Elite-Team vu Spezialkräfte scho säi Mayan Tempel opzebriechen a seng meteorologesch Installatioun ze zerstéieren? Seng Sécherheetsmoossname waren amateuristesch. Mir hu scho säi Geheimnis geléiert. Wann nëmmen eise Mann am Tempel eis méi fréi kontaktéiert hätt, da wier dëse Schnéi net emol ...
  
  
  Si huet de Mond mat hirer Hand bedeckt, hir Aen grouss. No engem Moment vu Rou huet si hir Hand erofgesat. Si huet de Kinn reiben a sot mat enger roueger, äiseger Stëmm: "Schéinen Trick, Här Carter, awer wat Dir aus mir erauskritt, wäert Iech net hëllefen."
  
  
  Ech hunn dobausse gekuckt. "Nee," hunn ech zouginn, "ech mengen och net, Tamara." An ech mengen och, datt Dir Leit wäert erausfannen, datt de Sëtz vun Zembla schonn an Ruinen ass, an hien ass selwer bei Gott weess wou gaangen. Op d'mannst wann se nach duerch dëse Stuerm de Wee fannen.
  
  
  - An Dir sot esou.
  
  
  - Verdammt, ech soen et! Ech hu geknipst. Ech hu mech erëm waarm gefillt. Ech hunn op meng Schëller gewisen. 'Wéi mengt Dir, datt ech dat hunn? Wanns de et nëmmen an den domme Gehir géif duerchdréien loossen.
  
  
  'Ech vertrauen dir net. All dëse Schnéi ...
  
  
  "Dat, Léif, ass well seng Sécherheetsmoossname besser waren wéi Dir, ech oder soss en aneren verdächtegt." Hien mécht dat bewosst fir senge Leit eppes ze ginn fir iwwer ze schwätzen an Hëllef ze kréien. Hien ass e Fan vu revolutionäre Spiller, also ech mengen datt hien e bësse méi gemaach huet wéi hie brauch. Mir sinn hei aus engem Grond. Wat hien awer net ugekënnegt huet, war datt et nach méi Channels gëtt fir d'Wieder ze kontrolléieren. Dräi, fir genee ze sinn, an dräi aner Zentralamerikanesch Länner!
  
  
  -W-wat? - Tamara war aus Otem.
  
  
  - Jo, a wat nach méi schlëmm ass, datt se onofhängeg vum Haaptsender funktionnéieren. Et ass wéi Dësch Been. Deen eenzegen Ënnerscheed ass datt dësen Dësch net fällt bis all d'Been zerstéiert sinn. Ech soen näischt, Tamara. Ech war do. Ech hunn den Haaptsender zerstéiert ier ech wousst datt et gebraucht gouf fir Backupsender ze verbannen.
  
  
  - Awer ... wann dat wat Dir seet stëmmt, dann ...
  
  
  "Da muss all Kanal separat deaktivéiert ginn. Jo. Och, souwäit ech verstinn, wäert net nëmmen d'Kraaftfeld net zerstéiert ginn bis all dës Sender behënnert sinn, awer et wäert ëmmer méi zerstéiert ginn. Dëst wäert d'Wieder nach méi onbestänneg maachen. Hie kann net méi kontrolléiert ginn."
  
  
  'Nee! Nee, ech kann dech net gleewen. Dir probéiert mech erëm mat Äre Ligen a Bedruch ze falen, Carter.
  
  
  Si huet de Kapp entscheedend gerëselt. Awer ech hunn an hiren Ae gesinn datt ech gewonnen hunn. "Tamara, et wier besser wann ech gelunn hunn", sot ech lues a roueg. - Mee ech hu kee Grond. Et géif mir näischt maachen. Dëst ass d'Wourecht vun A bis Z."
  
  
  "Dëst ass sou onheemlech. Et ass wéi e verréckten Albtraum ...'
  
  
  Si huet sech ëmgedréit an erëm duerch d'Fënster gekuckt. Hir Rou war nëmmen deelweis d'Resultat vun hirer Duercherneen an Indecisioun. Si war net esou Angscht virun mech wéi virdrun. Si war op d'mannst net domm, soss hätt se net fir de KGB geschafft. Vläicht war si just e bëssen naiv an onerfueren. Ech konnt bal hir Gedanken héieren wéi si d'Alternativen ugesinn huet. Ech hu gehofft datt hatt och iwwerluecht huet wéi hatt mech géif benotzen. Tatsächlech hunn ech drop gerechent, well et evident war, datt ech et misste benotzen.
  
  
  "Nick," sot si endlech. Si huet mech erëm gekuckt. Et war onendlech Hëtzt an hirer Stëmm a si sot just mäi Numm. - Nick, dës aner Kanäl. Wësst Dir wou se sinn?
  
  
  "Vläicht, vläicht net."
  
  
  "Mir wëssen allebéid eppes. Elo wa mir dëst zesummesetzen. Mir kéinten zesumme schaffen.
  
  
  "Sot Dir datt Dir gleeft datt AH net mat Zembla kollaboréiert?"
  
  
  Si huet geknackt. "An Dir musst mir gleewen, Nick."
  
  
  'Firwat soll ech dir gleewen? Russland ka vill gewannen wann Zembla gewënnt.
  
  
  'Et gëtt näischt! Wann d'Zembla et fäerdeg bréngt, dëse Beräich ze vereenegen, gëtt et méi schwéier fir eis an eis Revolutioun wäert vill méi laang daueren bis et erfollegräich ass. Awer et ass méi, Nick. Spillt Dir Schach?
  
  
  "Ech hunn se virdru gespillt."
  
  
  "Fir eis Russen ass dëst eng Passioun, wéi Dir wësst. A firwat? Well et eng limitéiert Zuel vu schlau, schlau a gläiche Géigner géint all aner mat enger onendlecher Zuel vu Spillméiglechkeeten setzt. Sou ass eis Politik. Mir gären wëssen, wat eis Optiounen sinn an ob mir hinnen packen kann. De Colonel Zembla ass komplett anescht. Hien ass e wilde Mann. Et muss eliminéiert ginn. Soss kéint et net nëmmen Zentralamerika menacéieren, mee de ganze Muechtbalance an der Welt.
  
  
  "A mir sinn Baueren am Spill, oder?
  
  
  - Net Baueren, Nick, mee Ritter. Si huet kuerz gelaacht, hir Lëpse liicht geziddert. "Päerd kënne Säit an iwwer anerer sprangen. Net Baueren. Si gi gezwongen kuerz, sënnlos Schrëtt an eng Richtung ze huelen.
  
  
  - Ass dëst eng Offer fir an Ärer Richtung ze sprangen, Tamara? Ech hunn kuerz awer haart gelaacht. Esou e Sprong wier Suizid. Äre KGB huet mäin héije Präis op de Kapp gesat.
  
  
  'Ech wees et. Mee ech weess och wat virdru geschitt ass. Et kéint nach eng Kéier geschéien," sot si, "an et wäert erëm geschéien wann Dir net ze domm sidd." Kuckt Iech un! Dir hutt meng Pistoul an dem Dokter Mendoza säin ale Revolver, awer ausser dat? Einfach naass Hosen! Gitt Dir de Colonel Zembla mat dësem besiegen? Ech soen net, mir wäerten Frënn sinn. Mee mir hunn e gemeinsamt Zil. Dofir kéinte mir zesumme schaffen! Mir mussen zesumme schaffen!
  
  
  Dem Tamara seng Ae blénken hell an der Däischtert vun dësem eidele Raum. Ech hu geduecht datt hatt mech op hir Manéier mécht. Ech war och egal. Ech brauch d'Hëllef vum KGB, d'Hëllef vun der Organisatioun mat Ausrüstung a Liewensmëttel. Ech hunn op hatt gekuckt wéi wann ech hir Kommentarer iwwerluecht hunn. Si huet mat engem eeschten an éierleche Bléck zréck gekuckt. Si huet hir Roll gutt gespillt, souguer ganz gutt, awer si war ze naiv, wéi dat dacks bei Fraen an eisem Beruff de Fall ass. Si huet hir Positioun mat hire schwaarze Granit Aen verteidegt. Et huet mech un de schéine Venus Fluchtrap erënnert, eng fleischeg Planz, déi esou séiss riche muss fir d'Insekten, op déi se ernährt.
  
  
  "Ma ..." sot ech zéckt, "wat proposéiere Dir?"
  
  
  'Komm mat mir.'
  
  
  - Dem Miguel säin Haus ëm den Eck?
  
  
  'Jo.'
  
  
  - Wéi vill méi ausser Iech zwee?
  
  
  Si huet d'Lippe geleckt, a sech gefrot, ob si soll léien. "Nëmmen een, een Diego Ordaz."
  
  
  Dëst kann richteg sinn. Et war onwahrscheinlech, awer et war egal. — Hutt Dir do en Transceiver?
  
  
  "Kuerz Wellen, all Bands,"Si geäntwert séier, meng Accord gemierkt. "Mir fannen Iech Kleeder an Iessen."
  
  
  Ech hu gesoot, wéi wann ech onwuel dem Inévitabel noginn. Ech sinn opgestan an hunn meng naass, plakeg Hosen ofgezunn. 'Géi.'
  
  
  "Dëst ass eng schlau Entscheedung, Nick," sot si feierlech. - Kann ech meng Saachen elo zréck kréien?
  
  
  "Jo," hunn ech geäntwert, an de Macaroon an hir Nageldatei erreecht. "Net dëst."
  
  
  Si huet beleidegt ausgesinn wéi si hir Taschen gestoppt huet. "Nick, ech hu geduecht, mir trauen eis elo."
  
  
  Ech hu misse laachen. - Natierlech. Awer esou vertrauen ech Iech méi. Ech hunn d'Dier opgemaach a mir sinn an de Gank erausgaang. - Doktor Mendoza sot iwwregens, datt Dir eppes vergiess hutt. Wat war et?'
  
  
  Si huet hire Mond erausgezunn wéi e béist klengt Meedchen. "Ech hu vergiess him alles ze bezuelen wat hie wollt. Ech hunn hien, wéi Dir seet, an Amerika gefuddelt.
  
  
  Ech hu weider grinsen; et war onbedeitend genuch fir wouer ze sinn. Intern hunn ech och nach eppes anescht missen laachen. Bis elo huet d'Tamara studéiert vermeit eppes iwwer d'Täsch ze soen, déi nach niewend mir war. Si huet et net mol gekuckt. Anscheinend huet si gefillt datt dëst iergendwéi wichteg war. Et war déi éischt Saach si géif maachen wann ech hir eng Chance ginn.
  
  
  Eraus op de Calle Montenegro koumen mir op déi nächst Kräizung, e puer Schrëtt vum Haus. D'Haiser op béide Säite vun der Strooss ware roueg an däischter. D'Tamara ass wäiss ginn, wéi de falende Schnéi op hir Hoer gefall ass an hire Mantel gestëpst huet.
  
  
  "Nick," sot si wéi mir op de Calle Noevo gedréint hunn, "Colonel Zembla muss zu all Präis gestoppt ginn!" Meng Ae goufen op dat drëtt Haus op der rietser gezunn, d'Gebai wou de Mendoza gegleeft huet datt säi Brudder wunnt. D'Fënstere mat zouenen Jalousie schéngen donkel a desertéiert. - Net Zembla, Tamara. Hien huet d'Kontroll iwwer seng Aarbecht verluer."
  
  
  "D'Kanäl gehéieren him souwisou. Dat ass wat ech gemengt hunn." Hir Stëmm war schaarf: "Et wier schrecklech wa mir gescheitert."
  
  
  "Pflanzen, Beem, Insekten, Déieren - déi ganz Ökologie iwwer e Gebitt vun Dausende vu Quadratkilometer wäert zerstéiert ginn."
  
  
  - A Leit! "Si huet sech geschüchtert a stoung fir e Moment an der Dier vum Haus, an huet de Schnéi vun hire Stiwwelen gebastelt. "Si musse gewarnt ginn, Nick." Et wier ongerecht hinnen net doriwwer ze soen.
  
  
  "Si wäerten Iech net gleewen," hunn ech geäntwert. "Ech mengen, si gleewen hir Aen net méi. Si wäerten net verstoen wat viru läit."
  
  
  'Dëst ass ongerecht!' - huet si impulsiv widderholl. "Dausende vu Leit stierwen aus Honger a Keelt!"
  
  
  Ech hunn hir Hand gegraff, wéi wann ech hatt duerch de Gank féieren wollt. Ech ofgehalen hir eege automatesch Pistoul op hir weisen. "Gutt gesot," sot ech. "Dëst ass sécherlech Deel vun der Dramaturgie déi se Iech am KGB léieren. Kënnt Dir och op Kommando kräischen?
  
  
  "Wéi gemengt esou Saachen ze soen!" - huet si mat oprechter Roserei gesucht. Et war bal wéi wann d'Tréinen an hiren Ae géifen. "Mir sinn op verschiddene Säiten, et ass wouer. Awer déi Leit, déi fir de Colonel Zembla leiden a stierwen, sinn net op der selwechter Säit. Si probéieren sou gutt wéi se kënnen ze liewen! Nick, bass du sou haartnäckeg datt Dir all Sënn vun der Mënschheet verluer hutt?
  
  
  - Ech hunn eemol e Gefaangenen aus Ärem Vladimir Lager "Zéng" bei Potma befreit. Ech kennen Är sowjetesch Charity ganz gutt.
  
  
  Si huet sech gespannt an d'Lippen gedréckt. Mir ware schonn no bei der éischter Dier riets. Egal wéi vill hatt op meng Spott reagéiere wollt, si blouf roueg, Angscht datt hatt hir Ambush géif versoen. Trotz der Keelt war et e vague Geroch vu Gefor an Doud an der Loft, déi ech bal fille konnt.
  
  
  "Mir sinn hei," sot si. 'Komm bannen.'
  
  
  'Nach dir. Ech bleiwen hannert dir. Déi éischt Persoun, déi probéiert mech ze attackéieren, kritt eng Kugel am Réck.
  
  
  "Nick, ech schwieren ..."
  
  
  - Dir éischt, Tamara. Ech hunn hir Hand méi fest gedréckt. Mäin Daum huet géint den Nerv gedréckt bis si hëlleflos gekrasch huet. "Loosst eis kucken wéi eng Partei Dir fir mech geheit hutt."
  
  
  Hir Hand um Türknäppchen huet gerëselt. "Nick, dëst ass kee Wee fir zesummen ze schaffen. Maacht weg dëse Revolver ...
  
  
  "Forward."
  
  
  Mir sinn erakomm. Wat mir gesinn hunn, huet kee vun eis erwaart. Et war e Massaker. Ee Mann huet sech um Buedem geschloen. Deen aneren souz schief an engem Stull a klappt d'Hänn roueg an de Schouss. Béid kruten den Hals vun Ouer bis Ouer ofgeschnidden. Däischter gestuelte Blutt huet e grousse Puddel um Buedem geformt. Et ass op d'Këscht vum souzende Mann gegoss an aus dem Stull getrëppelt. D'Mauere ware mat Blutt gesprëtzt, ursprénglech aus de carotisarterien gesprëtzt.
  
  
  'Meng léif Mamm,' huet d'Tamara de Kapp gebéit an iwelzeg.
  
  
  Wann de Mo net esou eidel gewiescht wier, hätt ech och gehäit. Elo war de Bauch am Hals, mee ech hunn et fäerdeg bruecht mech ze kontrolléieren. Ech hunn de Rescht vum Raum studéiert. Alles gouf ëmgedréint. D'Tirangen goufen eidel gemaach, d'Stulldeckele goufen ofgerappt, an de modernen Transistor-Transceiver op ech gezielt hat war nëtzlos. Ech hunn op d'Tamara gedréint. Si ass an dréchene Schnéien ausgebrach. Ech hunn hatt mat menger Handfläch op d'Wang geschloen, net schwéier, awer sensibel.
  
  
  "Stop et," sot ech. "Komm mir ...."
  
  
  - Oh... oh, mäi Gott. Hir Aen sinn erëm gekläert, awer si stoung op de Féiss, geziddert wéi e Kittel.
  
  
  "Är Leit?"
  
  
  -Y-jo. Miguel an ... an Diego am Stull. Wéi ...?'
  
  
  "Si ware méiglecherweis iwwerrascht. Si goufen ënner Pistoul festgehalen a mat engem Messer ëmbruecht fir sou wéineg Kaméidi wéi méiglech ze maachen.
  
  
  Ech hu gesoot. Meng Stëmm war düster: "Et gesäit aus wéi wann den Dr. Mendoza schliisslech keng Mamm huet."
  
  
  'Wéi?'
  
  
  "Hie muss ganz beschäftegt gewiescht sinn nodeems ech him verlooss hunn", hunn ech erkläert. - Hien huet dech iwwer mech geruff. An ech wetten et war deemools datt hien Iech un d'Leit vun Zembla zu Prinzapolitsa gemellt huet.
  
  
  "Natierlech! Hien huet eis zwee verroden! Hir Gesiicht war verzerrt mat Roserei an Haass. "Mir mussen zréck goen a mat him ëmgoen."
  
  
  - Gutt Iddi, awer loosse mer et fir spéider loossen. Mir musse vun hei eraus."
  
  
  "Ech hoffen, datt d'Mäerder zréck kommen an eis hei fannen."
  
  
  "Spuert Är Revanche fir eng besser Geleeënheet, Tamara. Mir mussen dës Kanäl verstoppen, a si sinn iwwer dräi weider Länner verspreet. Et gëtt näischt méi kënne mir hei zu Prinzapolets maachen.
  
  
  - Jo, jo, ech verstinn. Si huet mech mat engem eidele Bléck gekuckt. - Entschëllegt, Nick. Ech hu probéiert dech an eng Fal ze lackelen, alles wat Dir wousst aus Iech erauszekréien.
  
  
  "Maacht Iech keng Suergen doriwwer. Dir hutt mech ni mat Ärem Spill täuscht. Äre Kommando Kader ass fort an Är Komeroden sinn dout. Et gesäit aus wéi wann mir elo wierklech zesumme musse schaffen, awer da musse mir eis géigesäiteg vertrauen. Wëllt dir et?'
  
  
  Si huet geknackt. "Elo sinn et just eis lénks."
  
  
  'Esou.' Ech hunn hir d'Makarov Pistoul zréckginn. Ech gefrot wat Hawke iwwer eng Aarbecht mat engem russesche Agent soen géif. Ech hat net vill Wiel, mee et hätt onnéideg Problemer geschaf. Ech hu missen de Sëtz vun der Academy of Arts sou séier wéi méiglech kontaktéieren an d'Saach erklären. Mä déi wichtegst Saach éischt. Ech sinn an de klenge Raum gaang, wou déi zwee Läiche leien a gefrot: "Ginn et Kleeder déi mech passen?"
  
  
  'Nick
  
  
  Ech hunn mech lues ëmgedréit, meng Kraaft gesammelt. D'Tamara huet e groussen automatesche Revolver op mech gewénkt, wéi wa se net wousst wat ze maachen. Si huet nach eng Kéier geknuppt an d'Waff an d'Tasch geluecht. "Braune Koffer. Et gehéiert dem Miguel, an hien ass ongeféier déi selwecht Héicht wéi Dir. Hie war esou, ech mengen.
  
  
  "Grouss Meedchen," Ech hunn gegrinst, an huet hir de Magazin geworf, deen ech aus der Waff geläscht hunn, ier ech et un hir iwwerginn hunn. Si huet den Test gepackt. Si huet bis zum Hals geblosst, awer huet näischt gesot.
  
  
  De Miguel huet sech méi kuerz wéi ech erausgestallt a méi déck. Trotzdem hunn ech e puer Saachen ënnert den Hiemer fonnt, en décke Wollpullover, Wollhosen an e Paar décke Strëmp, déi ganz gutt passen. Ech setzen alles op fir gutt geschützt ze sinn vun der Keelt, Schnéi an Äis. Déi bescht Iwwerraschung war e Paar Lieder Stiefel, déi zimlech grouss waren, sou datt se trotz den extra Strëmp net gestach hunn.
  
  
  - Hutt Dir aner Transceiver ausser dësem Koup Dreck?
  
  
  Ech hunn d'Tamara doriwwer gefrot wéi ech mech verkleed hunn. "Nee," koum déi decouragéierend Äntwert. "Et war dat eenzegt wat mir haten."
  
  
  "Dat ass de Problem," hunn ech geruff. "Ech hat gehofft, datt mir Hëllef kéinte ruffen. E Patrullboot waart op mech um Mier.
  
  
  — A mir hunn do e Fëschschleier. Huet ee vun iech hei kee Radio?
  
  
  'Ech fäerten net. Soss géif ech et benotzen. Déi puer Leit, déi mir hei hunn, sinn all zweifelhaft, grad wéi den Dokter Mendoza. Ech denken net datt et eppes besser ass wéi e Kristallsender. Mir mussen e Boot aus dem Hafen klauen. Hoffen mir kommen duerch dëst ier de Stuerm eis ewech bléist.
  
  
  "Mir kéinten e Fliger huelen," sot si zoufälleg.
  
  
  Ech hunn meng Schong undoen an aus dem Zëmmer gestampt. "Fliger? Wéi eng Fliger?
  
  
  "D'Cessna 150 déi ech aus Mexiko City mam Diego geflunn hunn. Den Ënnerstëtzungsgrupp ass mam Trawler ukomm. Si huet de Magazin an d'Loft gehäit, en erëm erfaang a béis gelaacht. "Natierlech, wann Dir keng weiblech Pilote vertraut ..."
  
  
  "Dir hutt hien heihinner bruecht, oder?" Wann Dir et an dësem Stuerm an der Loft kritt, Madame, ech wäert ni méi Fraen hannert dem Rad kritiséieren.
  
  
  Si huet gelaacht, eng déif, guttural Toun; generéis, mat engem helle Laachen, tëscht engem Mann an enger Fra, net tëscht Agenten. Si gouf erëm sérieux. "De Fliger ass op enger haarder Plage nërdlech vum Duerf. Ech hunn et fest gebonnen, fir de Fall, datt mer net zu Zäit op Zembla kommen an d'Wieder sech verännert huet. Dofir hu mir waarm Kleeder matbruecht. Ech si frou, datt mir dës Virsiichtsmoossnahm geholl hunn. Awer wann d'Karibik ...
  
  
  Si brauch de Saz net fäerdeg ze maachen. Ech konnt mech ganz einfach virstellen, datt d'Wolleken an de klenge Fliger zerstéieren, d'Landungsausrüstung zerbriechen an et zerbriechen wéi wann et eng Kartongskëscht wier. Mir hunn direkt d'Haus verlooss. Ech hu just et fäerdeg bruecht dem Miguel säi Schofsmantel vum Haken op der Récksäit vun der Dier ze gräifen. Tamara war eng Fra mat enger breeder Séil an huet sech séier un alles gewinnt. Si konnt sech zwéngen, déi zwee Doudeger dispassionéiert ze kucken. Si huet net méi doriwwer geschwat. Si waren dout an et war besser se ze vergiessen. Eppes huet misse gemaach ginn, wat zu näischt kéint féieren an och zu hirem eegenen brutalen Doud féieren. Méi spéit, wéi et alles eriwwer war, konnt si si traueren. De Gedanke huet mäi Kapp gekräizt datt wann d'Push komm ass, si war ëmmer nach mäi Feind. Ech wéilt hatt net ëmbréngen.
  
  
  Noevo Street war eidel wéi ëmmer. Déi gutt Bierger vu Prinzapol ware schockéiert vun engem Äisstuerm iwwer deen se näischt verstanen hunn. Mir sinn no bei der Renn op enger Säit vun der Strooss bliwwen. D'Tamara ass automatesch méi no bei mech geplënnert, wéi wann se Schutz a Trouscht gesicht huet.
  
  
  "Et war Iessen an der Wunneng. Dir hutt eppes gebraucht.'
  
  
  "Komesch," sot ech. "Do hunn ech op eemol mäin Appetit verluer."
  
  
  "Vläicht ass et nach eppes am Fliger."
  
  
  Mir sinn op de Calle Montenegro gedréint, zréck op d'Stadplaz laanscht dem Dr Mendoza sengem Haus. Näischt war siichtbar. Näischt huet sech beweegt, awer et war eng komesch Rou. Et huet mech Angscht gemaach. Ech hunn virsiichteg nogelauschtert. Nach eng Kéier, meng Joer Erfahrung huet meng Instinkter geschäerft, déi mir gesot hunn, datt eppes falsch wier. Ech hunn meng Been liicht erofgesat, ganz virsiichteg. Tamara ass roueg nieft mir gaang.
  
  
  Mir sinn laanscht dem Mendoza sengem Haus geklommen wéi si geschwat huet. "Diego war e gudde Guy," sot si nodenklech. "De Miguel war wierklech dem Dokter säi Brudder, wann et eng Trouscht ass."
  
  
  Mir si bis op e rau gehacktenen Ieselween gaang, deen just virum Stall op Zuchbänner stoung. Ech hunn d'Ställ gekuckt. Elo waren d'Dieren op. Et war komplett däischter.
  
  
  Bal rosen hunn ech geflüstert: "Mir si gefaangen." Ier d'Tamara reagéiere konnt, hunn dausend Waffen aus der Däischtert vum Stall geschoss. Tatsächlech waren et nëmmen ongeféier zéng vun hinnen, awer dat ass ze vill wann et ëm Iech kënnt. Ech hu mech gefillt wéi eng Lehmdaub vun alle Säiten erschoss.
  
  
  Ech hunn d'Tamara gejaut an hunn d'Eelebou geschloen. Ech hunn mam Mendoza sengem antike Revolver zréckgeschoss. Ze séier. Ech hu gezweiwelt datt ech iergendeen getraff hunn. Si hunn erëm op eis geschoss, e roude Blëtz aus dem Stall. Ech hunn erëm geschoss. Méi Bläi ass laanscht eis gerannt. Mir sinn op de Weenchen gaangen an sinn hannert dëser zweifelhafter Barrikade gerannt.
  
  
  'Nick.' Tamara huet meng Hand gegraff. "Si hunn eis ëmginn!"
  
  
  "Et huet kee Sënn fir Panik ze maachen," hunn ech zréck geflüstert. Ech béien mech sou déif wéi ech konnt ënner dem Weenchen kucken. "Zéng op een, dëst sinn déiselwecht Baaschtarden, déi Är Leit ëmbruecht hunn." Si ginn net Prisonnéier huelen. Mir musse kämpfen.
  
  
  Volley nom Volley ass an déi al hëlze Säite vum Won gerannt. D'Kugel hunn déck Brieder zerbriechen an an de nach falende Schnéi ricochetéiert. Et gesäit aus wéi wann se vill Munitioun haten. Mir haten net méi wéi an eise Revolveren. Ech brauch dem Tamara net op eise Problem ze weisen. Si huet nëmmen heiansdo geschoss, nëmme wa si op e Feierblumm ziele konnt. Ee vun hire Schëss getraff. E plötzleche Gejäiz an de Klang vun enger falender Pistoul. En däischter Haut a Bauerekleeder koum eraus, danzen wéi wann e Pirouette mécht, seng Hänn iwwer säi bluddege Gesiicht geklappt. Tamara huet keng aner Kugel op dëser Offall. De Mann huet gejaut. Dunn huet ee vu senge Frënn am Stall hien erschoss. Hien ass mam Kapp an de Schnéi gefall.
  
  
  "Mir si bal aus der Munitioun," huet d'Tamara ausgeot.
  
  
  D'Waffen vum Schéisswaffen hu weider geschoss. E Fluch! Wann et nëmmen e Wee wier fir se ze sprengen an all dat! Dëst huet mir eng Iddi ginn. "Maacht séier," hunn ech bestallt, "hëllef mir dësen hëlze Pin aus dem Hub ze zéien an d'Rad ewechzehuelen!" Mat dem Hënneschten vun der Mendoza Pistoul hunn ech e provisoresche Keil vun der Achs ewechgeholl. Zesummen hu mer d'Holzrad ausgeschrauft. Et koum mat engem Knascht eraus. De Won ass op eng Achs gefall an déi aner Säit ass opgestan. Also hu mir besser Ofdeckung.
  
  
  "Gëff mir eng vun Äre Mandarinen."
  
  
  Tamara huet mech ugekuckt. "Tangerinen? Ech ... Ech verstinn net wat Dir mengt.
  
  
  Bläi ass ronderëm eis geflunn, wéi wa mir an engem Hornet-Nascht wieren. Et war keng Zäit fir Erklärungen. "Verdammt!" - sot ech schaarf. "Déi Mandarinnen, déi Dir drot, kucken echt aus, awer ech weess esou gutt wéi Dir datt et verstoppt Granaten sinn." D'Briten hunn se och am Krich géint Hitler benotzt. An et schéngt mir, datt Är Zigaretten eigentlech Brandzäitbommen sinn. Verdammt, an AH kennen mir och esou Tricken. Haut oder muer kann ech Iech iwwer déi kënschtlech Latex-Hënn erzielen, déi mir duerch d'Kanäl gesat hunn, fir Schlässer ze sprengen. Komm!'
  
  
  Si huet an eng vun hire Manteltaschen erreecht an huet mir e perfekt camoufléiert Sprengstoff iwwerreecht.
  
  
  "De Stamm ass d'Zündung," sot si. "Wat Dir méi kuerz brécht, dest méi séier wäert d'Explosioun verfollegen."
  
  
  Ech hunn déi gefälscht Mandarin an d'Achsloch am Rad gepecht. "Loosst eis elo dës Ratten aus dem Nascht räissen!" Ech hunn d'Rad op de Weenchen gerullt.
  
  
  "Gëff mir Cover."
  
  
  "Ech hunn nëmmen dräi Schëss lénks."
  
  
  "Si wäerten net widderstoen wann et geschitt", hunn ech versprach. Tamara huet ugefaang ze schéissen. Ech sinn opgestan an hunn d'Rad gedréckt. Hien ass duerch de Schnéi duerch d'Strooss erofgerullt, iwwer e Gruef op der anerer Säit vun der Strooss gesprongen, a stackéiert riicht an den däischtere Stall gerullt. Ee Moment war et dout Rou. Déi néng verbleiwen Scharfschützer hu sech kloer gefrot wat lass war. Wa mir Gléck hunn, wäerte se elo ëm d'Rad sinn.
  
  
  Dunn ass d'Granat explodéiert. Vu bannen am Ställ gouf en däifend Gebrühl héieren. D'Dier ass vun de Scharnéier erausgaang an ass iwwer d'Strooss geschwemmt. Den Himmel huet mat helle Faarwen gerëselt, gefollegt vun blannend Wäissheet. Zunge vu Feier platzen aus der gebrach Dier. Bannent Sekonnen huet de Stall an e brennende Inferno ëmgewandelt.
  
  
  Vun hannert dem Weenchen hunn ech geflüstert: "Et war net nëmmen eng Granat." Gläichzäiteg war et eng Brandbomm!"
  
  
  Si huet philosophesch d'Schëller gezunn. "Dat Wichtegst ass datt Dir Är Aarbecht maacht ouni Iech selwer ze stierwen, wéi en Held."
  
  
  Zesumme si mer duerch d'Strooss duerch d'Ruine vun de Ställ gelaf. Enges Daags ass d'Tamara bal um gefruerene Schnéi gerutscht. Si huet sech erholl an huet mat Verlegenheet gebloßt. Ausserdeem huet si mat mir weidergehalen. Mir sinn den Eck vum Calle Montenegro ukomm an sinn iwwer déi wäiss Plage vun der Plaz gekräizt.
  
  
  Elo ass et dem Tamara säin Tour de Wee ze féieren. Si wousst wou d'Cessna 150 war, mee ech hunn net. Ech hu gebiet datt mir ouni weider Schwieregkeeten an de Fliger kommen.
  
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  
  Iwwerraschend gouf et keng weider Schwieregkeeten. Op d'mannst net déi Aart, déi op zwee Been geet. D'Wieder schéngt souguer Zemblan Fanatiker dobannen ze dreiwen op der Sich no Ënnerdaach a Wärter.
  
  
  De Schnéi huet ugefaang méi schwéier ze falen. Staark Wandstéiss hunn eis bal aus de Féiss geschloen. Déi äiseg Loft huet meng Longen zougedréckt a meng Ae verletzt. Meng Fanger gefillt wéi Äiswierfelen. Ech hat keng Handschuesch un. D'Karibik Mier ass opgestan a gekacht: wäisse Schaum op schwaarzt Waasser. De Stuerm koum aus Westen, aus dem Déifland. Als Resultat war déi niddereg Küstelinn net ënner Waasser. No méi wéi enger Stonn schwéier Spadséiergank laanscht d'Moskito Coast Plage, mir erreecht de Fliger numm vun der Keelt.
  
  
  D'Tamara huet sech an de lénke Sëtz geschloen.
  
  
  "Hëtzt d'Heizung op", sot ech, a schwätzt meng Zänn. Si huet de Motor gestart, eng séier Kontroll gemaach an d'Vitesse erhéicht fir de Motor ze testen. "Dëst ass déi éischte Kéier, datt ech d'Deicers fir Start hunn missen opmaachen," sot si. Si huet op d'schneebedeckte Plage gekuckt. 'Waart. Mir konnten e puer Schlag vum Wand ausstoen.
  
  
  Si huet d'Brems lassgelooss a lues de Gas no vir gedréckt. D'Cessna huet geziddert a gerëselt ënner dem Ugrëff vu Wand, Schaum a Schnéi. Mir hunn eng breet Sträif vu vulkanesche Fielsen a Kieselstécker gefuer, heiansdo op Äis rutschen. Et war kee Wee fir de Kapp vum Fliger an de Wand ze weisen. Et huet aus alle Richtungen geblosen. Tamara huet de Gas ganz dréckt. E puer Hits, hunn ech mir geduecht, et ass an der Rei! Ech hat eng CLV Lizenz - Kategorie Air Transport. Dëst huet mir déi selwecht Rechter wéi eng regulär kommerziell Lizenz. Nëmmen d'Ufuerderunge waren méi héich. De Pilot ass erfuerderlech méi héich Fluchfäegkeeten an exzellent kierperlech Fitness ze hunn. Meeschtens kommerziell a berufflech Piloten hunn et. Ech sinn gutt bewosst vun der Evolutioun vu Fliegermaschinnen zënter datt den Icarus sech fir d'éischt mat Wachs a Fiedere bedeckt huet. Awer elo wou mer deen jäerleche Stuerm mat näischt anescht wéi enger Matchbox mat enger Flillekspann vun ongeféier 12 Meter trotzde gelooss hunn, hunn ech mech gefrot, wéi mir kéinte fortgoen.
  
  
  Mir fléien laanscht d'Ufer bis mir Startgeschwindegkeet erreecht hunn. Fir eng Cessna 150 sinn dat ongeféier 90 Kilometer an der Stonn. Mir hunn eis fräigebrach an an d'Loft gesprongen. Et war eng schrecklech Sensatioun. Ech hunn gesinn datt d'Tamara guer net zefridde war mat hirem Start. Si huet op hir ënnescht Lëpse gebass, si huet den Hënner a Pedalen gehandhabt wéi en Organist, deen "Enter the Gladiator" an engem Boogie-Woogie-Stil spillt. Tamara ass lues a lues mam Fliger op eng Héicht vun 2000 Féiss eropgaang. Op dëser Héicht huet si weider geflunn. Si huet roueg d'Drossel zréckgezunn bis den Tachometer 2.300 U/min gelies huet.
  
  
  "Dir sidd e gebuerene Pilot," sot ech hir.
  
  
  "Wou ech hierkommen, ass d'Wieder all Joer fir sechs Méint esou", huet si geäntwert. 'Wou gi mer hin?'
  
  
  "Wësst Dir datt dëst déi éischte Kéier ass, datt ech Zäit hunn iwwer dëst Suergen ze maachen?" Ech hunn meng Täsch opgemaach an ugefaang duerch Päss an Dokumenter ze kucken. An der Tëschenzäit hunn ech hir erkläert wéi ech se kaaft hunn a wiem se gehéieren. De Besëtzer vun der Täsch war Señora Ana Mojada, eng Witfra déi am Hotel Vacaciones zu Puntarenas, Costa Rica wunnt. Laus iwwersat huet si an engem Pensiounshaus gewunnt an do als Haushälterin geschafft. Op d'mannst wa mir hir Dokumenter kontrolléieren kéint. Ech gefrot wéi real si waren wéi ech déi nächst Formatioun vun Dokumenter iwwerpréift.
  
  
  Den Numm vun dësem kale Kapp war Tonichi Karpo. Hie gouf gegleeft en Aarbechter zu Polencia, Honduras ze sinn. En anere Mann, Ramon Batuk, huet op Isla de Sangre, Panama gelieft. Hie war als Spëtzekleeder Händler bekannt. Isla de Sangre - "Bloody Island". D'Tamara huet geschüchtert wéi ech hir d'Lëscht gelies hunn. "Ech denken net datt dëst déi richteg Plaz fir e Spëtzeverkeefer ass."
  
  
  "Ma, wann Dir Honnerte vu klengen Inselen wéi Panama hutt, kritt Dir heiansdo verréckte Nimm." Ech hunn alles nach eng Kéier iwwerpréift, d'Pabeieren erëm a meng Täsch geluecht. Mir haten ganz wéineg Zäit lénks. "Zu Honduras," hunn ech decidéiert.
  
  
  Si huet de Fliger op de West-Nordwesten gekippt. Mir fléien zréck an d'Land iwwer Nicaragua. Aner honnert a fofzeg Kilometer a mir wieren iwwer Honduras gewiescht. Visibilitéit war null. Et war e komplette Whirlpool dobaussen, e verwéckelt wäiss Mess. Tamara huet all d'Instrumenter iwwerpréift, de magnetesche Kompass a benotzt hir praktesch Intuition. D'Aarbecht war fir eng Zäit ganz intensiv. An enger relativ roueger Zäit huet d'Tamara mech gefrot.
  
  
  - Polencia, Honduras? Wou ass deen Typ vu Carpo hier?
  
  
  'Ech sinn vun do. Jo. Wësst Dir wou et ass?'
  
  
  'Ech hunn ni vun dësem héieren. Déi eenzeg Plaz, déi fir mech kennt schéngt Puntarenas. Dëst schéngt en opkommende Touristenresort am Golf vun Nicoya ze sinn.
  
  
  "Et geet gutt mat engem Numm wéi Hotel Vacaciones. Si sollten e bësse méi originell sinn. Si kënne vill vu Panama mat senge schéinen Inselnimm léieren.
  
  
  "Et sinn Kaarten an der Täsch nieft Iech, Nick." Kuckt ob Dir eng Kaart vun Honduras fannt. Da kann ech meng Lager kréien.
  
  
  Op der Plaz, déi se uginn huet, wiere Kaarten. Ganze Stack vu Kaarten, tatsächlech. Méi wéi ech jeemools op engem privaten Jet gesinn hunn ech begéint. WLK's World Aviation Maps - fir all Deel vun Zentral- a Südamerika, detailléiert Kaarte kritt vu privaten Agenturen, an dat gutt ënnersicht FAA Pilot's Handbook fir d'USA.
  
  
  Ech hunn d'Kaart fonnt, déi ech gesicht hunn. - An hei kënnt Polencia. No senger Gréisst beurteelen ass et en Duerf dat aus zwee Leit an engem Poulet besteet. Et läit tëscht der Haaptstad Tegucigalpa an dem dräidausend Meter El Picacho. Hmm, wéi gutt sidd Dir op Geessweeër ze landen?
  
  
  - Mir landen zu Tegucigalpa, wann Dir et egal ass. Ech mengen dat ass deen eenzege Fluchhafen an Honduras. Op alle Fall wäert et am noosten Polencia sinn.
  
  
  Ech hunn hir d'Koordinaten ginn an d'Kaarten zréckgesat. Si huet de Radio ugeschalt, an der Hoffnung de Beacon opzehuelen. De Lautsprecher huet nëmmen eng Aart vu statesche Knaschtoun gemaach. Näischt sënnvoll konnt aus dësem gemaach ginn. D'Radiokompassnadel huet sech lues gedréint. Et war mir net plausibel, datt all d'Statiounen aus der Loft geholl goufen. Si waren einfach net ze héieren, an et kéint nëmmen ee Grond sinn. D'Signaler goufen duerch dem Colonel Zembla säi Wiederwiessel gestéiert. Ongënschteg Konditiounen eleng konnten net zu engem Echec vun dëser Gréisst verursaachen. Wann ech doriwwer nodenken, hunn ech och gemierkt, datt mir zu Prinzapolets ni iwwer Radio Hëllef ruffen hätten. Mir ware wierklech alleng. Méi wéi ech am Ufank gefaart hunn. Ech sot dat zu Tamara. - Si huet mat engem düsteren Bléck geäntwert. Hir Lippe ware blass.
  
  
  "D'Ironie," sot ech, "ass, datt den Zembla seng Fuerderunge fir d'ganz Welt iwwer Radio bekannt maachen wollt." Vläicht huet hien geduecht et soss anzwousch ze maachen, ausserhalb vun dësem Mess, awer ech bezweifelen et. Ech denken net datt hien ganz gemierkt huet wat hien erakënnt. Ech denken, datt säin riesegen Ego seng Berechnungen e bëssen bewölkt huet. Dëst geschitt dacks mat megalomaneschen Diktatoren. Hie war schliisslech net sou schlau.
  
  
  - Nee, hien war ze schlau, Nick. D'Tamara huet de Mond erëm zougemaach an sech op hir Tools konzentréiert. Et hat wéineg mat fléien ze dinn. Kuckt Är Hänn a korrigéiert wann néideg. Dëst ass alles. D'Cessna, hieft a dréint, huet säi Wee duerch d'Wirbelloft gemaach. Tamara huet ausgesinn wéi eng Tierkei op engem wëll Päerd reiden. Si ass mam Fliger geflunn. Hir Waffen a Been hunn zouversiichtlech a séier op all Bewegung vum Apparat reagéiert. Si huet gutt geflunn, verdammt gutt souguer. Deen eenzegen Nodeel fir blann ze fléien ass datt Dir de Bierg net gesitt, dee virun Iech dréit.
  
  
  "Firwat Polencia, Nick?" - huet si no enger Zäit gefrot.
  
  
  „Firwat gi mer dohinner? Well et nërdlech vu Prinzapolca ass, an déi aner zwee sinn am Süden. De Stuerm gouf ëmmer méi staark, an ech hu beschloss, datt mir besser déi längste Sektioun unzegoen, an dann dee méi kuerzen.
  
  
  'Ech hunn mer dat geduecht. Awer wat ech gemengt hunn war, wéi kënnt Dir sécher sinn datt et e Sender do ass? Carpo, Batuk a Señora Mojada kéinten iwwerall an iwwerall kommen. Si kéinte falsch Dokumenter benotzen.
  
  
  "Dir sollt dat wëssen," hunn ech gelaacht, "Señorita Rosita vu Managua."
  
  
  - Lacht net iwwer mech, Nick. Loosst eis elo eescht ginn!
  
  
  Ech hu gesoot. "Et gi véier Grënn. Als éischt hunn ech net nëmmen hir Päss, mee och hir national ID Kaarten. Dir wësst esou gutt wéi ech, datt Dir einfach mat engem falsche Pass an en anert Land kënnt. Awer probéiert an Ärem eegene Land mat enger falscher ID ze liewen. Dëst ass besonnesch schwéier. Besonnesch a Lateinamerika. D'Police kontrolléiert gären. Zweetens, jidderee vun dësen Kärelen kontrolléiert de Sender. Dofir musse si no bei senger Installatioun gelieft hunn. Drëttens verstinn ech net firwat Zembla falsch Dokumenter benotzt. Et ass net ouni Risiko. Nee, ech mengen dës Plazen stëmmen.
  
  
  - An de véierte Grond?
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn. "Mir hunn näischt Besseres."
  
  
  Ech verstinn. Da maache mir et einfach. Si huet d'Lëpse gedréckt. Ech hu gemierkt datt dëst hir Gewunnecht war wann hatt sech iwwer eppes besuergt huet. Dunn huet hiert Gesiicht hell. "Et ass e Kuerf hannert dem Stull, Nick." Den Diego war ganz hongereg wéi hien sech op d'Rees virbereet huet, a vläicht war et nach eppes an hatt.
  
  
  Ech hunn e Kuerf fonnt, ee vun deene wicker mexikanesche Shopping Poschen. Tatsächlech huet den Diego net vill hannerlooss. Et war nach eng Fläsch bëlleg roude Wäin lénks an der Fläsch an e puer Tacos lénks, souwéi jamon an Tostadas - Tapas. Si waren kal, awer trotzdem lecker. D'Tostadas waren nach knusprech a gefëllt mat all Zorte vu Gutt, dorënner gréng Peppers déi waarm genuch waren fir Äert Bannen ze verbrennen.
  
  
  Ech hunn d'Fläsch an engem Schlupp eidel gemaach fir d'Feier ze läschen. Ech hunn de Kuerf zréck an entspaant am Stull. Warme Wäin, d'Heizung vum Fliger an e vollen Magen hunn mech geschlof gemaach. Ech hu probéiert meng Aen op ze halen. Awer hien huet net laang gedauert. D'Cessna huet gerockt a gerockt. Fir meng Oueren war de Klang vum Motor e pulséierend, schlof-induzéiert Gerüchter.
  
  
  Ech sinn erwächt lues. Déi dreemlos Schwaarz, an där ech gefall war, huet sech lues a lues an eng düster gro Realitéit verwandelt. Ech gefillt engem throbbing Péng a menger blesséiert Schëller. Meng Muskelen krampen, well ech ze laang an der selwechter Positioun souz. Nach net ganz waakreg, hunn ech meng Aen opgemaach. Am Ufank hunn ech geduecht datt ech nach ëmmer am Boot wier a vum Tempel fort ze segelen. Ech hunn an eng riseg gro Infinity gekuckt. Et huet mech e puer Sekonnen gedauert fir ze realiséieren datt ech op de Fliger hin an hier geheit ginn. Ech leien mam Kapp géint d'Dier an hunn duerch d'Fënster op Honduras gekuckt. Alles war mat Schnéi bedeckt. Ech hunn de Kapp op d'Tamara gedréint a gejaut.
  
  
  'Gutt geschlof?'
  
  
  - raisonnabel, d'Ëmstänn berécksiichtegt. Wou si mir?'
  
  
  "Bal zu Tegucigalpa. Mir landen a fofzéng Minutten. Huet iergendeen Iech scho gesot datt Dir schnurft?
  
  
  "Nëmme wann ech d'Kompliment zréckginn", hunn ech gelaacht. — Gëtt et nach eppes um Radio?
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. "Ech hunn den Androck datt all d'Kanäl hei einfach ausgeschalt sinn." Et schéngt mir datt d'Zembla d'ganz Verantwortung fir dës Rou dréit.
  
  
  "An deem Fall," sot ech, net méi ze laachen, "si wäerte wahrscheinlech d'Stad evakuéieren." D'Regierung hänkt vun der Kommunikatioun of, besonnesch a schwéieren Zäiten, bis de richtegen Enn kënnt.
  
  
  "Dës aarm Leit," huet si geflüstert, "dësen aarme, ongléckleche Mann an ..."
  
  
  Zéng Minutte méi spéit hu mir eng donkel Mass ënnert eis gesinn. Mir sinn iwwer d'Haaptstad vun Honduras geflunn. Ech hu plötzlech Angscht gefillt. Tegucigalpa soll en helle Fleck an dësem groe Mess sinn. Mir sollen d'Luuchten gesinn, déi flaachen oder op d'mannst am Schnéi reflektéieren. Tegucigalpa ass bal véier Joerhonnerte al. Et ass eng Stad déi houfreg ass op seng Universitéit a seng Kathedral aus dem uechtzéngten Joerhonnert, déi vu wäitem mat senger Kuppel an zwee Tierm ze gesinn ass.
  
  
  Tegucigalpa, mat hiren zweehonnertdausend Awunner, schéngt net méi ze existéieren.
  
  
  D'Tamara huet de Fliger duerch de razende Stuerm erofgesat. "De Fluchhafen ass südlech vun der Stad, zimlech héich, bal 3.000 Fouss. Maacht Äre Gürtel fest. Et wäert eng haart Landung sinn wann ech Visibilitéit verléieren.
  
  
  "Vergewëssert Iech datt Dir geschwënn erëm fortgoe kënnt," hunn ech hatt gewarnt. "Vläicht gëtt et e Begréissungscomité op eis waart."
  
  
  - Wat mengs du, Nick?
  
  
  "Mir wëssen net wat geschitt ass zënter mir Princepolca verlooss hunn. Tegucigalpa ka bal desertéiert ginn. Awer si kënnen och ënner Kampfgesetz sinn. A wann dat esou ass, da kënnen d'Zaldoten einfach op engem anere säi Fliger schéissen. Et gëtt eng aner Méiglechkeet. Wann den Zembla sech gutt ëm seng Public Relations gekëmmert hätt, wieren d'Kommunikatiouns- an Transportmëttel ganz gutt an d'Hänn vu senge Komplizen gefall. De Stuerm kéint e Signal sinn, elo ze schloen, wou d'Land paralyséiert ass. Ech bezweifelen et, awer mir kënnen op näischt sécher sinn. Tamara huet mech besuergt ugekuckt. Si ass ronderëm de Rand vun der Stad geflunn. Wärend ech geschlof hunn, huet si ugefaang gutt iwwer déi ursprénglech Héicht vun 2000 Féiss ze fléien. Si ass e puer honnert Féiss erofgaang an huet de Fliger an eng breet Wendung ëmgewandelt. Tegucigalpa gouf kloer ze gesinn a verschwonnen no lénks wéi mir iwwer d'Land geflunn sinn.
  
  
  Honduras ass ganz ähnlech wéi Nicaragua. Mat Ausnam vu schmuele Küststreifen ass et e Biergland. D'Landwirtschaft ass d'Haaptquell vum Liewen, awer vill vum Land ass nach net kultivéiert. Wéi Nicaragua, huet et elo ausgesinn wéi eng barre Arktis Landschaft. Däischter Wolleken, schwanger mat Schnéi, hänke ronderëm en imaginäre Biergspëtzten op enger Héicht vu véier bis fënnef dausend Meter.
  
  
  Mäi Pilot schéngt de Fluchwee ze kennen. Et ass wahrscheinlech datt si schonn hei gelant ass. Si huet den Auto erëm dréien gelooss, bis op ongeféier dausend U/min verlangsamt an d'Landungsluuchten ugeschalt. Lues a lues huet si de Fliger erof bruecht. Fir ee ängschtleche Moment hunn ech geduecht datt si wollt datt mir an der Mëtt vum Grove landen. Dunn hu mer den Ofstig fäerdeg gemaach. D'Betonbunn vum Tegucigalpa Fluchhafen huet am Glanz vun eise Landungsliichter opgedaucht. Wand a Schnéi hunn de Fliger geschloen. D'Visibilitéit huet sech net vill iwwer d'Propeller verlängert. Vague konnt ech déi massiv Forme vum Kontrolltuerm an Hangar direkt viru mir gesinn. Ech hu mech gefrot, wien an dëse Gebaier op eis gewaart huet. Wann een do war.
  
  
  Mir hunn de Buedem geschloen, sprangen, erëm op de Buedem geschloen a rutschen. Tamara huet d'Kontroll iwwer de Fliger erëmgewielt, a mir sinn an den Tuerm gerullt. Mir hunn e puer al P-51 Mustangs laanschtgaangen, Krichsreliquië, en DC-4, an e Grupp vu pensionnéierte F-5s. Et waren keng kommerziell Fligeren a Siicht. D'Hangaren, Kontrolltuerm an Arrivée Hal waren däischter; et waren keng Zeeche vum Liewen. Mäi Verdacht, datt d'Stad evakuéiert gouf, gouf méi staark wéi jee. Natierlech ass et och méiglech, datt nëmmen d'Virstied evakuéiert goufen. D'Bevëlkerung konnt an engem Camp am Zentrum vun der Stad gesammelt ginn fir op d'Enn vun dëser onverständlecher Katastroph ze waarden. Op der anerer Säit, et kéint ee groussen Ambush ginn. Tamara war akut bewosst vun der potenzieller Gefor. Wéi mir an d'Arrivée Hal kommen, huet si d'Landungsliichter ausgeschalt, d'Brems geschloen an d'Cessna 180 Grad gedréint. Am Noutfall hate mer elo genuch Plaz fir nees séier ofzegoen. Keen koum eraus fir eis ze begréissen. Et huet geschéngt wéi wann och keen sech an de Schied vum Gebai verstoppt huet. D'Tamara huet de Motor gestart an huet virsiichteg no baussen gekuckt.
  
  
  Ech gefrot hir. - Gesitt Dir eppes?
  
  
  'Nee. Loosst eis waarden!'
  
  
  D'Dier ass opgaang an e Mann ass fortgelaf. Hien huet sech gestreckt, rutscht, getrëppelt a sou séier wéi méiglech gelaf. Ech hunn hien net erkannt. Hie war op alle Fall keen Zaldot a war onbewaffnet. Hien ass an den Hangar gefall. Mir hunn de schwaache Klang vun engem Auto héieren, dee mat voller Geschwindegkeet ugefaangen a fortgefuer ass. Mir gewaart e puer Minutten, mee soss näischt geschitt.
  
  
  "Wahrscheinlech e Marauder," sot ech, "an och en Drénken." Ech hu mat der Dier gekämpft. Den äisegem kale Wand war en Horror no der gemittlecher Hëtzt vum Fliger. "Waart", hunn ech dem Tamara geruff. - Ech kucken. Ech si bei d'Dier gelaf, vun där de Mann eraus koum. Mendoza seng Pistoul mat enger Kugel an der Hand, prett fir ze schéissen. Et war bal ze däischter dobannen fir eppes ze gesinn. Ech hu ronderëm d'Mauer gefillt an hunn de Schalter fonnt an hunn en ageschalt. Näischt. Ech hunn e puer mol probéiert. Ech hunn op eemol opgehalen ze lauschteren. De Wand huet dobausse gejaut. Pabeier ass an déi grouss Fënstere geblosen.
  
  
  Op der anerer Säit vum grousse Marmer Waardesall stoung eng Rei vun Ticket Stänn. Ech sinn op den nooste Comptoir gaang an hunn e froende Bléck hannendru geworf. Ech hunn d'Büroen an d'Toilette ronderëm gekuckt. De Fluchhafen war desertéiert. Ech sinn zréck op de Comptoir gaang an hunn den Telefon probéiert deen um Dësch war. Ech war net iwwerrascht datt d'Linn net funktionnéiert. Vun hannen waren liicht schütend Schrëtt héieren. Ech dréinen mech ëm, hunn den Telefon erofgelooss an d'Waff opgeholl.
  
  
  Et war Tamara. Si brauch mir net ze soen datt si nervös war. Hir Ronn Aen waren der Gréisst vun saucers. Si war déidlech wäiss. "Ech konnt et net méi do stoen," sot si.
  
  
  - Et ass net vill besser hei. Ech weisen op den Telefonsempfänger deen nieft dem Dësch hänkt. "Keen ass hei. Den Telefon an d'Luuchten funktionnéieren och net méi.
  
  
  - Wat solle mer elo maachen?
  
  
  "Polencia".
  
  
  Si huet nervös meng Hülse gegraff. - Loosst eis fir d'éischt op Tegucigalpa goen, Nick. D'Stad kann schliisslech net komplett evakuéiert ginn. Net an esou enger kuerzer Zäit. Et muss een sinn deen eis hëllefe kann. Police oder Arméi.
  
  
  "Ech wënschen ech kéint, Puppelchen, awer ech kann net." Mir musse fir d'éischt een fannen fir dës Saach z'erklären. A wa mir esou een fannen, ass déi eenzeg Fro, ob se eis gleewen. Mir sinn Auslänner ouni Pass oder Visa. Neen, si géife léiwer mengen datt mir d'Ursaach dofir wieren."
  
  
  "Awer mir kënnen Zembla net ophalen. Just déi zwee vun eis.
  
  
  Ech hunn d'Hand geschloen, déi meng Hand gehalen huet. - Solle mir wetten? ..
  
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  
  Eng Stonn méi spéit hu mir Tugucigalpa an engem geklauten militäresche Land Rover an d'Biergduerf Polencia verlooss.
  
  
  Mir waren Gléck genuch eppes ze fannen, datt duerch eng desertéiert Flughafen war Rees. De Rover souz an der klenger Policegarage vum Fluchhafen nieft den ale Propellerfliger. Den Auto gouf opgehuewen an dat rietst Virrad gouf ewechgeholl. Soubal déi Honduran Autoritéiten decidéiert hunn ze handelen, ass anscheinend allgemeng Panik entstanen. De Rover gouf einfach hannerlooss. Et war rostig, mat enger gekrackter Windschutzscheibe an entéiertem Gitter. Awer méi wichteg, et war komplett zou. Op dëser Héicht, an och méi héich an de Bierger, wou mer hu misse goen, gëtt et sou eppes wéi de Wanter. Natierlech näischt am Verglach mat aktuellen Ëmstänn, awer et huet Sënn gemaach datt Honduraner zougemaach Autoen benotzt hunn. Ech war dankbar fir dëst.
  
  
  Ech hunn e passende Rad an der Garage fonnt. Mëttlerweil huet d'Tamara no Benzinkanister ausserhalb vun der Tankstell geraumt. Ech hunn e Pneu gewiesselt wéi se komm ass fir mir ze soen datt d'Pompel net funktionnéiert - et war keng Kraaft. Glécklecherweis hu mir e puer Fässer Benzin fonnt. Mir hunn et fäerdeg bruecht genuch mat der Handpompel ze pompelen fir sechs Jerry-Dosen an den Tank vum Allterrain Gefier ze fëllen. Ëmmerhin géif den héijen Oktan natierlech e Lach an den Zylinder verbrennen. Déi eenzeg Fro war wéi séier. Et waren keng Waffen am Rover, wat net iwwerraschend ass. Mir hunn eng Seelroll an en Éischt Hëllef Kit fonnt. Ier se fortgaang ass, huet d'Tamara d'Bandage op menger Schëller geännert. Ech war frou datt d'Blutungen opgehalen hunn an d'Lächer gutt zougemaach hunn. Wéi och ëmmer, et goufe keng Medikamenter fir de Knascht Schmerz ze entlaaschten. Ech hu probéiert de Péng ze vergiessen. Meng Studie vun der östlecher Philosophie a meng extensiv Yoga-Praxis solle mir domat hëllefen. Geescht iwwerwannt Matière - an et funktionnéiert!
  
  
  Endlech, um Wee, hu mir gemierkt datt den Uewen schlecht funktionnéiert, an de Schalldämpfer war geknackt. D'Kabine war mat engem kontinuéierleche Brühl an dem Geroch vu Verbrenne gefëllt. Ech hu geduecht wéi ironesch et wier wann d'Kuelemonoxidvergëftung eis stierwen ier mer eng Chance haten op eng méi adäquat Manéier ze stierwen. Perséinlech hunn ech léiwer äisegem Schnéi oder waarm Bläi.
  
  
  Ech goung. D'Tamara huet de Wee mat der Kaart fonnt, déi si um Schouss entfalen huet. De Wee, dee mer verfollegt hunn, bestoung aus engem kontinuéierleche Zickzack duerch d'Hiwwelen a schliisslech aus engem schlussendlechen, schrecklechen géi Klammen an Polencia. Kloteren dës Peaks kann net als eppes spektakuläres ugesi ginn. Si sinn net besonnesch géi a falen net an déi selwecht Kategorie wéi d'Alpen oder déi méi jonk Rockies. Mee elo hu mer missen duerch schneebedeckte Bëscher ofschneiden. Kloteren duerch windswept Pässen op äisegem Päerds- a Biergweeër war méi geféierlech wéi et schéngt. Däischter Wolleken hunn iwwer eis hänken. Stécker vu groe Niwwel a Schnéi, plazeweis mat Hagel gemëscht, hunn d'Terrain-Gefier vun alle Säiten geschloen.
  
  
  Eng kleng Arméi vun Naturvölker war op béide Säiten vun der schmuel Strooss beweegt. Flüchtlingen, déi hir Dierfer an Hütten verlooss hunn. Si trudged ënner dem Schutz vun Tegucigalpa. E puer si mat Päerd oder Mulle gefuer, anerer haten Wagonen, awer déi meescht sinn zu Fouss gaang. Si hunn fléissend Ponchoen un, locker Kotteng Hosen a Sandalen. Schlecht gekleet a miserabel, si si mat hire schwaache Saachen op de Réck gezunn. Wa si Zembla-Supporter waren, hunn se et net gewisen.
  
  
  Enges Daags hunn ech gestoppt fir e Weenchen laanscht ze loossen. Tamara huet d'Säitfenster opgemaach. - Wéi wäit ass et zu Polencia? - huet si de Mestizo gefrot. Hien huet e Moment gestoppt an de Poncho méi fest ëm säi gefruerene Kierper gezunn. "Vläicht eng Stonn. D'Strooss ass schlecht. Gitt zréck wann Dir kënnt.
  
  
  - Nee, mir musse weidergoen. Merci.'
  
  
  De Mann huet seng Hand op d'Fënster geluecht. - Et huet kee Sënn, Senorita. E puer vun eis sinn aus Polencia. Leit mat Waffen hunn eis aus eisen Heiser gefuer."
  
  
  - Zaldoten?
  
  
  'Nee. aner. Ech weess net firwat si eist Duerf gebraucht hunn. Wann Dir mat enger Waff konfrontéiert sidd, ass et besser net Froen ze stellen an ze befollegen.
  
  
  "Mir wäerte virsiichteg sinn. Villmools Merci, Senor. Tamara huet d'Fënster zougemaach. Hir Gesiicht war grim wéi mir gefuer. - Et gëtt keen Zweiwel elo, Nick. Dir hutt Recht. De Sender ass do.
  
  
  'Jo. Nach eng Saach. Zembla war schonn do.
  
  
  Si huet mech mat engem schaarfe Bléck ugekuckt. - Wéi kënnt Dir esou sécher sinn?
  
  
  "Ech sinn net sécher, awer et ass um Zäitplang. D'Kanäl mussen net ganz grouss sinn. Si goufen prefabrizéiert an op eng fix Wellelängt ofgestëmmt. D'Befehle goufen aus dem Mayan Tempel duerchgefouert. Zembla huet se heemlech installéiert, ouni Opsiicht. Esou wäert kee Staat verdächteg ginn an Zaldote schécken fir seng Aktivitéiten z'ënnersichen. Elo wou alles falsch gaang ass, huet hien e Choix gemaach. Hie kéint seng Kanäl ofbauen a säi Programm vergiessen, oder hie kéint seng Pläng zu all Präis ausféieren. An ech gesinn dëse Fanatiker nach net opginn. Dem Schmid no huet dat eppes mam Märtyrerkomplex ze dinn. Elo wou Polencia vu senge bewaffnete Banditen besat ass, ass et kloer datt Zebla décidéiert ass bis zum batteren Enn ze kämpfen. Well et kee Radiokontakt gëtt, géif ech soen, hie flitt hin an hier tëscht senge Poste fir seng Männer z'ënnerstëtzen an ze commandéieren.
  
  
  "Du mengs de Colonel Zembla ass hei zu Polencia?"
  
  
  "Hien ass méiglecherweis erëm fortgaang an huet Sentries verlooss."
  
  
  - Mir sinn net sécher, Nick.
  
  
  Ech hunn dem Rover säi Steierrad gegraff wéi wann et dem Zembla säin Hals wier.
  
  
  "Nee, mir sinn net sécher."
  
  
  Mir hu gekämpft de Wee erop ze fannen. Heiansdo tëscht Gruppe vu Beem, deenen hir Branchen ënner enger ongewéinlecher Schnéibelaaschtung gebéit hunn. Heiansdo laanscht Niwwel iwwerdeckte Biergketten mat Fielsen op där enger Säit a groer Eidel op där anerer. D'Keelt huet sech verstäerkt. Den äisegem Wand huet duerch d'Kabine wéi e Raséierapparat duerch Pabeier geschnidde, an eis Zänn hu wéi Kastanette geschwat. Endlech si mer op e klenge Plateau um breeden Enn vun engem dreieckfërmege Dall ukomm. Op der anerer Säit vum Dall war Polencia.
  
  
  Eng rieseg glänzend Fläch huet virun eis ausgedehnt. D'Liicht reflektéiert blannend op de jonke Schnéi. Den Himmel selwer schéngt ze blénken an ze blénken. Déi trommelend Wollekemassen fonkelne wéi Quecksilber. Den Dall blénkt wäiss an onheemlech schéin. Graceful Äiskuppelen hunn dat eemol gréngt Land bedeckt. E Floss ass an der Mëtt vum Dall gefloss. Ech konnt gesinn, wou et an den Dall fléisst. Hiwweleg Taschen ënner enger décke Schnéi Schnéi hunn Schnellschnell uginn. Déi vill Kaskaden, déi elo vun Äis ëmgi sinn, hunn eng méi héich Positioun uginn. Polencia war um Fouss vun engem grousse Waasserfall etabléiert. Normalerweis bestoen d'Duerfhaiser aus beigegroe Steng a Gips, awer elo war et e Cluster vu verréckten Elfenbenhütten ronderëm eng gläich wäiss Kierch.
  
  
  Ech wousst, datt et e Mann um Kierchtuerm waacht. Anerer wäerten d'Stroosse patrouilléieren, an e puer sëtzen op de steile Steigungen ronderëm den Dall. D'Wiechter déi mir gesinn hunn, sechs vun hinnen, hunn donkel Flecken géint e liichtem Hannergrond geformt. Déi zwee stoungen bei enger provisorescher Blockade geformt vun engem Zait vu Logbicher op der Strooss déi op Polencia féiert. De Rescht huet sech an engem Hallefkrees op eiser Säit vum Duerf néiergelooss.
  
  
  Si hunn eis nach net gesinn. Soss hätten se eppes gemaach," sot Tamara. "Si stinn just do... Oder vläicht wësse si datt mir kommen a si waarden, ouni ze schéissen, bis mir méi no kommen."
  
  
  "Ma, loosse mer se net méi laang halen."
  
  
  "Mir kënne probéieren de leschte Sentry mat enger flankéierender Bewegung ze zerstéieren." Mir kéinten seng Waff benotzen.
  
  
  Ech hunn net direkt geäntwert. Ech studéiert der Géigend an geduecht. Ech hu probéiert mat engem Plang ze kommen, deen eng uerdentlech Chance op Erfolleg hat. Ech hunn et net wierklech gär.
  
  
  "Nee, mir kennen hir Routine net," hunn ech no enger Zäit geäntwert. "A mir hu keng Zäit hei ze stoen an alles erauszefannen." Ausserdeem ass d'Duerf komplett op. Et wäert verdammt schwéier sinn dohinner ze kommen. An och wann et funktionnéiert, kënne mir hir Plaz net wëssen. Da gi mir eis ewech. Nee, eis eenzeg Chance ass ze streiken ier se wëssen datt mir hei sinn.
  
  
  - Okay, sot mir wéi!
  
  
  Ech hunn alles duerchgekuckt. Ech hunn dunn eng Rouleau Seel vum Réck vum Auto geholl. "Gëff mir Är Waff," sot ech.
  
  
  'Firwat? Et sinn nëmmen dräi Patrounen lénks an et.
  
  
  'Super. Dat sinn zwee méi wéi ech verlooss hunn. Oh jo, an nach eng Granat, wann ech glift.
  
  
  Si huet traureg ausgesinn awer huet gemaach wéi ech gefrot hunn.
  
  
  'Wou gi mer hin?' huet si gefrot wéi ech bereet war aus dem Rover ze klammen.
  
  
  - Net mir, mee ech. Bleif hei.'
  
  
  - Nick, nee!
  
  
  'Et sollt sinn. An der Tëschenzäit kënnt Dir d'Jeep ëmdréinen an den Tank aus de Dosen fëllen. Wann ech et fäerdeg bréngen, kann e schnelle Réckzuch néideg sinn. Wann ech net kommen, dann ...
  
  
  'Sot dat net.'
  
  
  "Wann ech net geléngen", hunn ech widderholl, "dan hutt Dir eng Chance." Et gëtt méi wéi genuch Bensin fir zréck op Tegucigalpa ze kommen.
  
  
  "Ech haassen dech", huet si no mir geruff. Ech hunn iwwer meng Schëller op déi schlank Figur gekuckt, déi am Land Rover souz. Wann et nëmmen net sou verdammt kal wier an d'Situatioun net sou geféierlech an dréngend wier! Da géif ech gär gesinn, ob si och weess wat Léift ass. Mäi Darmgefill huet mir gesot datt mäi léiwe russeschen Agent passionéiert genuch war fir eis ze vergiessen datt mir ëmmer kal waren.
  
  
  Ech sinn um Enn vum Plateau ukomm an hunn ugefaang op d'Hiwwelen ze klammen, déi op de bloe Cliff iwwer dem Dall féieren. Ech hu missen de Schnéi mat engem Fouss packen bis et schwéier genuch war fir mäi Gewiicht z'ënnerstëtzen. Dann mam anere Fouss dat nächst Stéck asw. Et war déidlech midd. Schrëtt fir Schrëtt sinn ech opgestan. Geschwënn konnt ech meng Beenmuskelen net méi spieren wéinst dem Stamp. Op ganz géi Stécker hu mir missen op de Knéien krauchen. Ech sinn kaum opgestan mat menge Waffen. Endlech sinn ech den ieweschte Rand vum Fiels ukomm. Elo huet meng Rees op de Fiels just iwwer Polencia ugefaang.
  
  
  Den éischten Deel war net ze schwéier. Et bestoung haaptsächlech aus engem Labyrinth vu Bëscher a klenge Beem, mat zoufälleg Branchen, déi op de komeschste Plazen wuessen. Mä dunn huet d'Décke vun dëse windswept al Beem opgehalen ze wuessen. Ech sinn an en dichte Bësch komm. Grouss Nadelbeem, Eichen an Elmebëscher hu sech ënner dem Drock vu Wandstéiss gebéit. D'Branchen hu séier geplënnert. Et huet ausgesinn wéi wann d'Äerm vu Säit op Säit schwéngen fir waarm ze halen. E puer Beem sinn ënner dem Gewiicht vum Schnéi zesummegeklappt a mat gefruerene Stämme gebrach. Ech hu missen op oder ënnert hinnen goen, méi krabbelen wéi ze Fouss.
  
  
  Trotz dem Schnéi, deen alles iwwerdeckt an op de Buedem ausgeglach huet, hunn ech gesinn, datt d'Beem um Hiwwel stinn. Dësen Hiwwel louch iwwer dem Flossbett, just virun der Plaz, wou de Floss mat engem Donnerwieder an den Dall gerannt ass. Et war eng grouss Grupp vu Fir Beem; donkel, kromme Formen no zesummen. Ech sinn do ënner dem Daach vun de Beem gaang. Hei war de Wand manner staark an de Schnéi manner dicht. Ech sinn op d'Ufer erausgaang an hunn virsiichteg ronderëm gekuckt. De Wand ass erofgaang. Dëst erlaabt eng besser Kontroll vum Wee. De Schnéi ronderëm mech huet friddlech a frëndlech ausgesinn. De Seel huet schwéier op meng blesséiert Schëller gedréckt. Ech hätt gär et iwwer meng aner Schëller geschleeft, awer ech hu misse meng riets Hand fräi halen fir ze schéissen.
  
  
  Ech hunn d'automatesch Pistoul e puer Mol gezunn fir se vum Ueleg ze befreien, dee vun der Keelt verdickt ass. Ech gestoppt dout a mengem Bunnen a gewaart. Ech hunn gesicht an nogelauschtert fir ze kucken ob iergendeen an der Géigend war. Et waren keng Zeeche vum Liewen iwwerall.
  
  
  De Floss - wéi et och ëmmer genannt gouf - ass wéi eng Kanalisatiounspäif ënner dem Äis a Schnéi gefloss. Ech hunn gezweiwelt datt et an engem normale Wanter géif afréieren. Beem a Bëscher, déi vum Stuerm opgeworf goufen, hunn sech tëscht de Fielsen an der Mëtt verankert. D'Beem hunn e rauem Schnéi-Damm geformt, deen sech vun enger Bank op déi aner ausdehnt.
  
  
  Ech sinn no riets duerch eng flächeg Depressioun Richtung Fiels geplënnert. Nieft dem Waasserfall, kuerz virun der Plaz, wou de Floss an den Dall gelaf ass, ass e grousse Fiche gefall. Hie war hallef op der Bank, hallef am Floss. Déi ënnescht Branchen waren déif ënner dem Schnéi, awer d'Wuerzelen hunn nach ëmmer frësch ausgesinn. Dat huet geheescht, datt de Bam viru kuerzem ofgerappt gouf.
  
  
  Ech hunn hei opgehalen. Ech hunn een Enn vum Seel un e Bam gebonnen. Ech hunn den aneren Enn ëm meng Taille gebonnen. Ech sinn iwwer de gefruerene Floss gekräizt a sinn a Richtung Waasserfall gaang. Et wier méi einfach gewiescht op d'Äis vum Floss ze goen, mee ech wollt net entdeckt ginn. Mäi Plang war einfach. Wéi ech déi ganz Längt vum Seel benotzt hunn, wier ech no genuch beim Waasserfall fir dem Tamara seng perfekt camoufléiert Granat z'installéieren an déi ëmständlech Damm ze zerstéieren. Ech hunn drop gerechent, datt dat nei geformt Äis sech net ganz géif setzen. Wann d'Äis géif platzen, da géif dës accumuléiert Mass wéi Waasser aus engem Reservoir erofkommen. Polencia war just erof am Dall. D'Populatioun ass verschwonnen. Nëmmen d'Leit vun Zembla an de Sender sinn an der Stad bliwwen.
  
  
  Et war net sécher. D'Granat kéint explodéieren ier ech d'Sécherheet vun de Beem erreecht hunn. Eng Mauer aus Schnéi an Äis géing mat breetgeschwindegkeet iwwer de Rand rutschen. D'Resultat wier esou déidlech wéi en Äerdrutsch. An ech wollt mech net an deem Whirlpool afangen loossen. Ech wosst näischt iwwer ignition timing Astellunge. D'Seel war meng eenzeg Hoffnung.
  
  
  Et waren nach fofzéng, zéng Meter méi un de Stau. Ech hunn de Wee laanscht Branchen a Steng gemaach. Ech hunn d'Tangerine Bomb an enger Hand an d'automatesch Pistoul an der anerer. Ech hu geduecht datt ech Stëmmen héieren hunn, awer näischt war ze gesinn. Net fir laang. Ech sinn méi no gekropt, mäi Kapp a mäi Kierper sou déif wéi ech konnt goen. Ech war bal de Cliff ukomm, wéi ech d'Kläng erëm héieren hunn. Dës Kéier gouf et kee Feeler! E puer Männer sinn duerch d'Fiichtebued gaang. Si sinn op de Floss gaang. Hir Stëmmen hunn duerch de Schnéi geklomm. Ech hunn kloer héieren wat se gesot hunn. „... hei sinn d'Spueren, hunn ech Iech gesot, ech hu geduecht, ech gesinn eppes Komesch. Hie kann net wäit ewech sinn.
  
  
  E Meter vun mir ewech war e Stéck Holz aus dem Äis erausgestouss. Ech hunn an dësem Ënnerstand op d'Äis gedaucht an hunn mech an engem Lach tëscht raschelende Branchen fonnt. Meng Verfolger musse mech héieren hunn. Ech hunn den Otem gehalen, déi russesch Pistoul war prett fir a menger Hand ze schéissen. Ech hunn eng aner Stëmm héieren op Spuenesch geruff. 'Fridden. Hei ass de Seel. Si geet iwwer de Floss.
  
  
  Ech hunn duerch déi doudege Branchen gekuckt. Ech konnt véier Figuren erausstellen, déi um Flossbank stoen. D'Männer hunn formlos Uniformen mat engem Emblème un, deen ech schonn am Tempel gesinn hunn. Hir Handschuesch Fausten hunn un hir Gewierer geknuppt, wéi se op d'Äis gekuckt hunn. Eng liicht Loft huet geblosen, wouduerch hir Uniformen un hire Kierper hänken. "Sou frascht wéi deng Schwëster," sot déi drëtt a grinsend. 'Hallo!' - huet den zweete Mann mat engem obszöne Geste geäntwert. - Huelt d'Seel, José. Loosst eis kucken ob Dir e gudde Fëscher sidd.
  
  
  Ech hunn de Seel ëm meng Taille erreecht an hunn et ofgeschnidden. Ech wollt net véier Kärelen dräimol schéissen. Ech hunn d'Seel erofgelooss a kucken wéi et duerch d'Äis wéckelt. Ech hunn onbewosst meng lénks Hand opgehuewen, déi mat Tamara senger Bomm. Schweesspärelen sinn op eemol op menger Stir opgetaucht. Ech hunn d'Granat an Onglawen ugesinn. Ech hunn zoufälleg den Zündröhr dräi Véierel vum Wee erop gebrach. Vermeintlech ass dëst geschitt wann ech fir Cover daucht. Dräi Véierel vun wat? D'Schuel war gekippt a konnt zu all Moment explodéieren - awer wéini? Ech hu mech hannert engem gefallene Bam gekräizegt, gefrot ob eng Granat op eemol a mengem Gesiicht explodéiere géif. Op eemol hunn ech héieren: "Oh Frënn!" An de Spass vun ombre. Do sëtzt een um Floss!
  
  
  Véier Männer koumen direkt op mech. Een huet de Kapp gebogen fir d'Strecken ze studéieren. Si haten all Gewierer an den Hänn, prett fir ze schéissen. Ech hunn dem Tamara seng Pistoul virsiichteg op de Leader vun de véier geriicht. Hie war nëmmen zwanzeg Meter ewech wéi ech eemol gebrannt hunn. Ech hunn de Mann de Bauch geknuppt an op seng Knéien gefall. Ech hunn eng Mandarinbomm op der Gabel vun enger Branche verlooss. Ee vun deenen aneren dräi ass gerutscht an ass op d'Äis gefall. Déi aner zwee hunn direkt Feier opgemaach. D'Kugel hunn Koup Schnéi an Äisschnëtt gejot, déi mech schmerzhaft an d'Gesiicht getraff hunn. Ech krut e puer Sekonnen dank dem Iwwerraschungseffekt. Da zielen dës Kärelen besser. An ech war bal an hir Siicht. Si konnten net verpassen.
  
  
  D'Sekonne sinn komplett vergaang wéi d'Granat explodéiert ass. D'Explosioun huet mech wéi eng Eisenfauscht am Réck getraff. Ech hunn d'Äis ënner menge Féiss gefillt wéi d'Explosioun duerch de rauem Damm gebrach ass. Ech sinn duerch d'Loft geflunn, erëm gelant a rutschen. Eng Schauer vun Äis, Schnéi an Holz ass op mech gefall. Ech hunn d'Gejäiz vun anere Männer héieren wéi d'Gebrühl vun der Explosioun gestuerwen ass ... an dunn huet d'Äis ugefaang mat engem ominöse Gebrëll ze knacken. Dat kalt Waasser ënner dem Äis ass nach net gefruer. Elo huet et ugefaang séier laanscht de Kraterrand ze fléien. D'Äis huet gekrasch a gerëselt ënner dem schwéieren Drock; hien huet ugefaangen ze briechen. Grouss Lächer goufen siichtbar. D'Äismass konnt net méi agehale ginn an huet zesumme mat de Reschter vum Bësch ugefaang wéi e massive gefruerene Floss duerch de Rand vun der Stad ze rutschen.
  
  
  Ech hu probéiert opzestoen. D'Äis huet gedanzt a sech op an erof gewéckelt. Ech sinn erëm op de Knéi gefall. Ech konnt net mol e puer Meter un d'Ufer krauchen. Ech hunn op meng Verfolger op der Säit gekuckt. De Mann, deen ech erschoss hunn, ass verschwonnen. Alles wat ech gesinn hunn waren d'Hänn, déi verzweifelt un eppes geknuppt hunn. Hien ass an eng Spalt am Äis gefall. Déi aner rutschen an hunn gejaut. Ech konnt näischt anescht wéi un de Bamstécker hänken. De befreit Floss ass rosen duerch d'Zéng Fouss Spalt gerannt. Béid Banke ware vun engem staarke Stroum bedeckt. Ee vun de Männer vun Zembla huet probéiert aus dësem séissen Sprangbuer eraus ze kommen. D'Äis huet Plaz ginn. Ee Gejäiz, an de rësele Stréim huet hien opgeschloen. Déi zwee verbleiwen Männer hu gejaut wéi Männer, déi mam Doud konfrontéiert sinn. Et war näischt ze maachen. Bestänneg si mir op de Fiels rutscht. Äisblocken an Iwwerreschter vu Beem hunn eis vun alle Säiten geschloen.
  
  
  D'Spëtzt vum Waasserfall huet e risege Whirlpool ausgesinn. Alles huet gedréint a gouf an d'Mëtt vum Wirbel gezunn. Ech gouf mat engem schreckleche gurgling Sound dran gezunn. Dunn sinn ech gefall.
  
  
  Ech hunn verzweifelt no alles erausgesicht wat meng Ofstamung verlangsamen. Ech hunn de Logbuch gegraff, erëm verluer, awer erëm gegraff. Vill Branchen goufen no beim Stamm zerrass oder gebrach. Awer et waren nach ëmmer genuch Branchen an Nadelen fir mäi Hierscht ze mëllen. De Kaméidi gouf méi haart. Et war wéi wann d'Sécherheetsventile vun dausend Dampkessel op eemol opgaange wieren fir iwwerschësseg Damp erauszekréien. Schnéi an Äis sinn an den Zentrum vu Polencia gegoss. D'ganz Stad war an enger Äismass verschleeft, déi erop geflunn ass an erofgefall ass. Ech war am Zentrum vun dësem Whirlpool wéi d'Kugel an de Bamstämm direkt bei menge Féiss erakoum.
  
  
  Ech hunn mat groussen Aen op de Grupp vu Männer gekuckt. Si goufen aus der Stad verdriwwen an iwwer d'Plain verspreet. Mëttlerweil hunn se op mech geschoss. Alles wat ech maache konnt war ronderëm ze hänken a bieden. Ech hu gehofft, datt ech sou séier bewegt, datt se mech net schloen. Awer net ze séier, well dann briechen ech den Hals. Ech hu mech an engem Whirlpool vu räissend Waasser, Fielsen a Beem fonnt. D'Kugel huet eng Branche direkt iwwer mäi Ouer geschloen. Eng aner Kugel ass vum Boulder ricochetéiert, dee mir mat engem metallesche Schrack passéiert hunn. Dëst huet mech ugespaant mat Angscht gemaach. De Floss huet dunn den Dallbuedem mat der Kraaft vun engem Kanounkugel geschloen. Ech sinn aus de Féiss geschloen an iergendwou gehäit. Onsichtbar Objete sinn an mech gefall. Ech sinn duerch Wellen vum äisegem Waasser geschluecht ginn, bis et virun mengen Aen schwaarz gouf.
  
  
  E staarke Stroum huet mech zréck op d'Uewerfläch bruecht ier ech gemierkt hunn wat geschitt ass. An der Halschent duerch dat verflaacht a bal komplett zerstéiert Duerf sinn ech op d'Uewerfläch komm. Ech hu Waasser opgehuewen a wie weess wat fir aner Schrecken. Ech hu probéiert ze schwammen. De Schlag op de Réck huet mech gefall. Ech hu kee Fortschrëtt gemaach. Also sinn ech bliwwe wou ech war fir de Kapp iwwer Waasser ze halen. Ech hat gehofft, datt dat och meng Circulatioun géif stimuléieren. Et war wéi wann ech am Arktesche Ozean wier. Egal wéi, meng Iwwerlieweschancen waren net vill besser! En anere Schoss gouf no mir geschéckt. Ech hu mech dunn ausserhalb vun der Gamme fonnt bei deem wat Polencia seng Kierch muss gewiescht sinn.
  
  
  De Floss huet rosen gerullt. D'Blutt huet a menge Venen gefruer. Meng Nerven sinn numm. Ech hu näischt méi gefillt. Bläi Gewiichter schéngen op meng Äerm a Been gepecht ze sinn. Ech sinn ënner Waasser gaang, hunn de Wee op d'Uewerfläch gemaach an hunn ugefaang erëm ënnerzegoen.
  
  
  'Nick! Nick, waart...
  
  
  D'Stëmm koum aus dem Niwwel, vun iergendwou wäit ewech. Ech hunn meng Hand frantically gewénkt. Eng staark Hand huet mäi Handgelenk gedréckt. Ech hunn gezunn a probéiert ze hëllefen. Ech hunn de Stroum gekämpft. Ech hunn den Drang gekämpft fir opzeginn. Ech hunn de bal irresistiblen Drang gekämpft fir a Schlof ze falen an an dat weltgréisste Waasserbett ënnerzegoen. Awer d'Hand huet net opginn an huet mech weider gezunn. Endlech hunn ech fest Buedem gefillt. Ech war nach geschleeft gin. De Floss huet sech ëm meng Hëfte, Knéien, Knöchel gedréint ... an dunn sinn ech eraus geflunn! Ech hunn e puer onbestänneg Schrëtt gemaach an ass zesummegefall.
  
  
  'Nick. Gott schützt.' - Ech hunn en Zidderen an hirer Stëmm héieren. Grouss Tréinen sinn an den Ae vum Tamara gespullt. - Gott sei Dank hues du dem Ufer no genuch schwammen, fir datt hatt dech konnt gräifen. Sidd Dir gutt?
  
  
  'Näischt.' - Meng Stëmm ass gebrach. Ech hunn de Kapp midd gerëselt an hunn op hatt gekuckt. "Et ass schéin wann eng Fra dech këmmert", hunn ech geduecht.
  
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  
  Et war Owend wéi mir zréck op Tamara d'Cessna. Et war kee Stär um Himmel. E plötzlechen Schnéi Schnéi huet d'Beem begruewen an de Buedem bedeckt, scho mat engem wäisse Stoff bedeckt. Et war kal. All Otem huet verletzt. Meng onfräiwëlleg Schwammen huet meng Wenkbrauwen a Baart mat enger Schicht Frost bedeckt.
  
  
  Mir waren agreabel iwwerrascht eng däischter Sträif vu matt gielem Liicht iwwer den Zentrum vun Tegucigalpa, der Haaptstad vun Honduras ze gesinn. Dëst bedeit datt eis Viraussetzung richteg war. D'Stad huet Hëtzt an Ënnerdaach der Obdachlosen a gestrand Bevëlkerung do. De Fluchhafen an d'Stroosse bis dohinner waren nach ëmmer desertéiert. Mir hu just kuerz iwwer d'Méiglechkeet iwwerluecht fir an d'Stad ze goen. Awer déi al Argumenter hunn erëm entscheedend gewisen. Mir géifen ze vill Zäit verbréngen fir déi richteg Autoritéiten ze sichen. Am onwahrscheinlechen Fall datt se eis vertrauen, wäert hir Hëllef a Fro stellen, a wa se eis net vertrauen, wäerte mir e Verléierer sinn. Dobäi koum d'Gefor, datt e puer mat Zembla zesummeschaffen an heemlech géint d'Regierung schaffen. Ouni präzis Donnéeën wësse mir ni mat wiem mir ze dinn hunn.
  
  
  "Wéi eng Erklärung solle mir ginn fir wat zu Polencia geschitt ass?" Tamara huet de Kapp gerëselt. "Nick, dat war dee wildeste Stunt, deen ech je gesinn hunn. Wann ech net besser wousst, hätt ech geschwuer datt Dir eng ganz Fläsch Wodka hätt.
  
  
  "Ech hätt elo gär eng," Ech hunn geäntwert, schnurrend. "Iwwregens, hutt Dir eng besser Iddi fir dës Installatioun mat eise limitéierten Ressourcen ze zerstéieren?"
  
  
  "Ma ... nee, net direkt, mee ech mengen nach ..."
  
  
  "Méindeg Moien Iwwelzegkeet vum Direkter!"
  
  
  'Wat mengs du, Nick?
  
  
  'Vergiess et. Denkt drun datt nëmmen ee Sender zerstéiert gouf. Zwee méi ze goen. A mir mussen et "mat insgesamt dräi Kugelen an natierlech Ären Zigaretten maachen."
  
  
  - Nick, dat ass ongerecht! - sot si, pouting. "Meng Zigarette sinn gutt."
  
  
  "Et gëtt näischt wat Smokey gemaach hätt fir e Bär ze heelen", hunn ech geäntwert. - Wëllt Dir, datt ech eng Zigarett opbréngen?
  
  
  "Net genee," si huet gelaacht. "Wien ass Smokey the Bear?"
  
  
  "Et géif ze laang daueren et z'erklären. Iwwregens, ech hätt elo gär eng Zigarett mat engem Schlupp vun Ärem Wodka. Awer nëmmen meng eegen Mark mat engem Gold Mondstéck.
  
  
  „Gëlle Mondstéck! Gitt vir, fuert weider. Fir wat ass et?
  
  
  "Dëst ass fir meng T-Zone."
  
  
  "T-Zone?"
  
  
  'Allmächtege Gott! Tamara, léieren se Iech iwwerhaapt näischt an dëser Akademie um Ulyanovsky Prospekt? Dir wäert net fofzéng Minutten zu Manhattan lescht.
  
  
  "Op d'mannst léiere si eis net iwwer T-Zonen. Ausserdeem kléngt et obszön.
  
  
  Et war op meng Lippen ze soen datt dëst net sou ass. Awer dunn hunn ech mech un engem ausverkaafte Film erënnert deen ech virun e puer Wochen gesinn hunn. Si kéint Recht ginn. Ech hunn den Hals gekläert a geruff: "Gëff mir de Cookie."
  
  
  Si huet mir e Cookie ginn. Et war ee vun deenen Erdnuss Kéis Cookien déi Dir an Automaten fannt. Et war déi eenzeg essbar Saach, déi mir am desertéierte Fluchhafen op der Grenz vun eise Fäegkeeten fanne konnten, mir sinn an d'Maschinn gebrach an hunn eng Dose Päck matgeholl. D'Schockelstécker aus dem Automat niewendrun waren komplett oniessenbar, och nodeems mir se ofgedréchent hunn. No eiser Razzia hunn ech dem Cessna seng Panzer gefëllt. D'Tamara huet de Fliger an en eidelen Hangar getaxit, ewech vum Wand.
  
  
  Mir waren nach do. Mir waren an engem Cessna. De Motor war Leergang an d'Heizung war op voller Héicht fir eis ze entdecken. Mir hunn eis Kichelcher geschmaacht. Ech hat dem Tamara säi Mantel un, während mäin dréchent. Meng Hosen an Strëmp hu mech wéi e Stéck Äis festgehalen. Mir hunn an de Gebaier no Decken oder dréche Kleeder gesicht. Kee Resultat. Wéi de Fluchhafen evakuéiert gouf, gouf anscheinend alles nëtzlech matgeholl. Ech hunn Tamara an der mëller grénger Luucht vum Dashboard gekuckt. Hir Rou, Widderstandsfäegkeet a Courage goufen bewonnert. Si huet gekämpft, geschwuer an huet mir gehollef mech am Land Rover erëmbeliewen. Ech war no bei Erschöpfung nodeems mir déi puer verbleiwen Kärelen entzéien, déi Zembla an der elo zerstéierter Polencia stationéiert haten. Si huet gelongen. Si war de ganze Wee zréck gefuer. Mir hunn eis gestridden, ob ech meng naass Kleeder sollt ausdoen an op mengem bloe Buedem afréieren, oder an hinnen bleiwen a sënnvoll an en Äisblock ginn. Endlech si mer zu engem Kompromëss komm. Ech hunn mäi Mantel an Hiemer ofgeholl an hire Mantel undoen. De Rescht huet misse richteg dréchen.
  
  
  Elo wou mer endlech friddlech ausroue konnten, gouf kloer, datt d'Tamara och um Enn vu senger Kraaft war. Si war zwee voll Deeg an Nuechten op der Flucht. Hir Gesiicht an Haltung hunn Zeeche vu Middegkeet gewisen. Ech war net vill besser. D'Tamara huet d'Kribbelen aus hirem Schouss gebastelt an hir Fanger geleckt.
  
  
  'Géi. A wou elo? Puntarenas, Costa Rica?
  
  
  'Nee.' - Ech hunn de Kapp gerëselt.
  
  
  "Awer Nick, Panama ass vill méi südlech! Mengt Dir net ...
  
  
  "Oh, mir ginn als éischt op Puntarenas," sot ech, ënnerbrach hire Protest, "just net elo ... Kuckt Iech, Tamara." Du bass dout midd. Ech kéint dëse Fliger fir Iech fléien, awer ech sinn net vill besser. An an dësem Wieder wier et verdammt schwéier just an der Loft ze bleiwen. Mir mussen e bësse raschten.
  
  
  "Awer mir hu keng Zäit dofir."
  
  
  "Da musse mir Zäit dofir fannen," sot ech fest. Si huet mech froend ugekuckt an dunn gezuckt. "Du hues Recht, Nick, wéi gewinnt. E puer Stonne Schlof wier d'Äntwert.
  
  
  De Cessna 150 ass net fir ze schlofen entworf. Mee Tamara huet eng aner Iwwerraschung fir mech virbereet. Et hat Sëtzer, déi haut an Autoen heefeg sinn. Réckgeklappt, si hunn e bësse schweier Better gemaach, awer si ware schlofbar. Si waren net op der FAA Lëscht vun Ausrüstung Reglementer, mee Tamara huet sech net ze vill iwwer US Sécherheetsnormen. Zu dësem Moment war mir och egal. Mir hunn eis ausgestreckt, jidderee a sengem eegene Stull, ongeféier aacht Zentimeter auserneen. Mir leien eng Zäit laang a Rou a kucken eis un. D'Stille gouf oppressiv.
  
  
  "Mir kënnen net nëmmen de Motor déi ganz Nuecht lafe loossen," huet si ugefaang.
  
  
  'Nee.'
  
  
  "Et muss hei ganz kal sinn ouni Heizung."
  
  
  Eng weider Minutt vun der Rou. D'Atmosphär war mat ongeschwate Wënsch a verführeresche Gedanken gelueden. "Mir kënnen Äre Mantel deelen, da wäerte mir net afréieren", sot ech endlech.
  
  
  Jo, si huet ausgemaach. Si ass opgestan an huet d'Zündung ausgeschalt. De Motor huet e puer Mol gehost an ass dunn gestuerwen. Eng plötzlech Rou ass iwwer eis gefall. Tamara huet gezéckt... Si huet sech lues a lues niewt mir op mengem schmuele Sëtz geluecht. Gedréint op mech Gesiicht, si ausgestreckt op hir voll Héicht. Ech hunn mäi Mantel opgemaach an en ëm eis gewéckelt. Ech hunn hire Kierper op mäin gedréckt. Hir ronn, héich Broscht hunn ausgesinn wéi gefruer Äppel op menger bloer Këscht wéi se sech automatesch géint mech gedréckt huet. Eis Oberschenkel beréiert. E Zidderen leeft duerch hir. An et war net vun der Keelt.
  
  
  Ech wollt hatt net Angscht maachen oder verletzen. Ech brauch hatt fir ze vill aner Saachen. Op eemol hire Liebhaber ze ginn war ze riskant. Mee ech konnt meng Hänn net méi kontrolléieren. Lues an onkontrolléiert rutschen si sech op hir dënn Taille an ënner hirem Wollpullover. Meng Fanger rutscht sanft iwwer hir enk, flaach Bauch. Ech hu gefillt datt hatt ënner mengem Touch geziddert huet. Eng brennend, dréckend Hëtzt verbreet sech duerch mäi Kierper. Meng Hand huet hir samteg Haut gekëmmert; sichen, hoffen. An dunn hunn ech et gefillt - eng kribbelend Pulsatioun, eng vague awer sënnvoll Äntwert.
  
  
  Mir kussen. Lazy an eescht am Ufank. Dann méi staark. Eng schmäerzhafte Leidenschaft schénge bei Tamara ze fléien. Hire Kierper huet a meng Hänn mat wellenähnleche Beweegunge gerëselt. Hire Mond war wéi eng batter Uebst. Ech hunn geziddert a gespannt ënner der Kraaft vun hirem Ëmfang. Endlech ass si fräi gebrach. Si huet gelaacht. E stolz, schmuel Laachen, wéi wann ech mäi Wonsch spottéieren. Awer wann hatt de Geck iwwer eppes gemaach huet, war et hiren eegene Wonsch, net mäin. Et war keng Grausamkeet oder ulterior Motiv an hirem Laachen.
  
  
  Si huet meng Hänn net widderstoen. Op der anerer Säit huet si mech roueg mat hire Beweegunge gefuerdert bis mir plakeg nieftenee leien. D'Kabine war waarm a fiicht, an net nëmme vun der Heizung. Lues a roueg hunn ech meng Jackett zréckgezunn. Ech hunn hir gekuckt, wierklech op hatt gekuckt, de ganze Wee. Hir mëll glänzend Haut, hir perfekt Broscht mat crimson Nippel, hire üppige Bauch, dee mat hirem schnellen Atmung an der Zäit opgestan ass a gefall ass, hir ronn, mëll Hëfte, déi a laang schéi Been gefloss sinn. Meng Aen hunn hir verschlëmmert. Si huet erstaunlech ausgesinn. Si huet hir Waffen verlängert fir mech ëmzebréngen. "Nick, Nick ..." si geflüstert. "Du bass sou staark, sou e richtege Mann. Esou soll et haut den Owend sinn, esou ginn ech Iech. Keng Ligen, keng Tricken. Net Russland an Amerika. Just e Mann an eng Fra zesummen ... Ech hunn eng Broscht sanft Kuss, dann déi aner. Hatt huet sech geschloen, mech an d'Hoer gegraff an mech nach méi no gezunn. Meng Hand rutscht tëscht hire Been an dann op déi mëll bannenzeg vun hiren Oberschenkel. Hir Hëfte entspaant. Hir Knéien breet verbreet, invitéiert mech hir komplett ze huelen.
  
  
  Si huet eis an engem klenge Stull ëmgedréint. Elo ware mir openeen. Si ass ënner. Ee vun hire laange ziddere Been hänkt iwwer de Rand vum Stull, an ënnerstëtzt eise Kierper. Lues a lues huet si hir Hand tëscht eise Kierper erofgesat. Si huet mech sanft géint hiert naass, waarmt, zidderend Fleesch gedréckt. A klenge spilleresche Kreesser huet si ugefaang ze dréinen an ze kräischen. Hir Fanger hunn mech gär an hir gedréckt.
  
  
  "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, si huet en Otem gehal. Si schénge mech ganz déif bannenzeg geschléckt ze hunn. Hire Kierper verdréit. Si huet mat Genoss geknackt, si huet hir Been geschloen. Hir Äerm a Been sinn ëm mäi gespannten, mobilen Kierper gewéckelt. Eng Chill ass op meng Wirbelsäit gelaf. Ech hu gefillt datt hir Muskelen gespannt sinn, wéi wa se net méi Deel vun hirem Kierper wieren. Ech schloen. Meng ganz Séil a Kierper war am gléckleche Gléck vun dësem Moment. Si huet hir Been nach méi enk ëm meng zéien Hëfte gewéckelt. Hir passionéierte Fanger hunn mech mat rhythmesche Beweegunge masséiert. Meng opgehuewe Ekstase ass déif an hatt gefall. Ech hunn geschüchtert. Ech konnt meng Beweegunge net méi kontrolléieren.
  
  
  Dem Tamara seng Fanger hu sech nach méi déif a mäi Fleesch gegruewen. Si huet mech nach méi no tëscht hiren hoffnungslos gespannten Oberschenkel gepresst. Si huet gekrasch a gekrasch ënner mir wéi hir eegen Leidenschaft mat der Kraaft vun enger Gezäitewell ausgebrach ass. Eise Kierper hu sech kramphaft gerëselt. Et huet geschéngt wéi wann et ni géif ophalen.
  
  
  Wéi alles eriwwer war, ware mir e bësse méi laang do geluecht, erschöpft a voll. Eise Mond huet sech zougezunn. De Klang vun eisem Otem war déif a schwéier.
  
  
  "Nick," si geflüstert wéi mir ugefaang an en déiwe Schlof ze falen.
  
  
  'Mmmmm...?'
  
  
  "Nick, wien ass Smokey de Bier?"
  
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  
  Costa Rica besteet och haaptsächlech aus Bierger. E puer vun hinnen sinn dormant Vulkaner, déi heiansdo eng Héicht vu méi wéi dräi dausend Meter erreechen. Mee theoretesch war och den ënneschten Deel vum Déifland elo op dëser Héicht. D'Bierger türmten iwwer him op enger onvirstellbarer Héicht. Wéi de Colonel Zembla virausgesot hat, gouf d'Wieder verschlechtert wéinst dem Stéierungen vum Kraaftfeld. Elo wou déi zwee Sender zerstéiert waren, gouf d'Dammzaun gespaart. D'Schnéistuerm, déi d'Tamara an ech an Honduras erlieft hunn, sinn an en Hurrikan verwandelt.
  
  
  Eng batter Keelt huet de Fluchhafen ugegraff wéi mir spéit an der Nuecht südlech geflunn sinn. Tamara ass an engem breede Bogen iwwer de Pazifik geflunn fir de Stuerm sou vill wéi méiglech ze vermeiden. Awer wéi mir an d'Land Richtung Puntarenas gedréint hunn, ware mir an engem howling, blannend Schnéistuerm gefaangen. D'Tamara huet et awer fäerdeg bruecht de Fliger sécher an enger Wiss bei dëser Costa Rica Hafenstad ze landen. Dem Cessna seng Flilleke waren an enger décker Schicht Äis bedeckt. D'Entdecker hunn net gehalen.
  
  
  D'Rancher mir gelant nieft engem 1940 Buick véier-Dier Sedan. Den Auto gouf mat Eisen Drot geséchert. De Récksëtz huet Plaz fir Pouleten. De Bauer huet d'Nicaraguanesch Suen net wierklech gär, mä mir hate keng aner Bezuelmëttel. Mir hunn och net wierklech gär datt mir fir dës Raritéit zéngmol den Dagpräis musse bezuelen. Mir hunn d'Hënn aus der Camionnette geschloen an fortgefuer.
  
  
  De Kontrast tëscht den Héichlanden vun Honduras an der Küstregioun Costa Rica war direkt opmierkbar. De Schnéi, deen do am Bësch gefall ass, blouf mëll. Hei huet de Wand onbehënnert iwwer déi grouss Ausdehnen vum Golf vun Nicoya geblosen. De Schnéi ass vun den Eben geblosen an huet sech an Däller gesammelt oder ënner dem Deckel vu Gebaier a Klumpen vu Beem. De Wand huet eis aus alle Richtungen geblosen. Wandstéiss vun Zäit zu Zäit hunn den Auto geféierlech no bei Drainagegruewen gefuer, déi op béide Säite vun der Strooss parallel gelaf sinn. Heiansdo stounge mir bal nach stoe wärend Hagel a Schnéi géint eis koumen. De konstante Wand huet de Schnéi an den Hagel an eng äiseg Mass ëmgewandelt, déi zu enger konkret haarder Krust gefruer ass. Et huet geknackt wéi mer et passéiert hunn. Den Himmel war blannend wäiss, voller Reflexiounen a blénkeg Luuchten. Et ass onheemlech datt sou eng intensiv Keelt an sou blendend Schéinheet kombinéiert kënne ginn. D'Kombinatioun vun deenen zwee huet mech blann gemaach wéi ech mam Lenk gekämpft hunn. Ech konnt kaum d'Baumzweige a Bëscher gesinn, déi eis geschloen hunn. Den Auto huet hinnen een nom aneren getraff. D'Tamara huet sech op mech geklappt fir e bëssen opzewiermen.
  
  
  Endlech si mer an Puntarenas gerutscht. Et ass den Haapthafen vun Costa Rica um Pazifeschen Ozean. D'Stad läit ongeféier 140 km westlech vun der Haaptstad San José. Typesch eng Stad mat enger Populatioun vun iwwer 30.000 Leit. Elo huet et méi no engem eidele Kierfecht ausgesinn. Et war keen a Siicht. Och d'Déieren, déi sou dacks esou Stied dréinen. En aalt Croisièreschëff an e puer Thunfischtrawler waren am Hafe verankert. Si goufen an d'Äis gefruer. Hagel, Schnéi a gewellte Wand hunn d'Schëffer zerquetscht an d'Masten gebrach.
  
  
  Mir si weider am niddregsten Gang gefuer. Mir hunn de Verdacht, datt den Hotel Vacaciones Deel vun engem Touristeresort op der anerer Säit vum Hafe wier. Mir sinn an de Skippercafé komm. Damp ass aus dem Kamäin erausgaang, an déi rout Flam vun engem Uewen, deen ze hell verbrannt huet, huet duerch d'Fënster geschéngt. Ech hunn opgehalen. D'Tamara ass dobannen gaang fir Richtungen ze froen. Wéi si zréckkoum, war si bemierkbar blann. "Et ass schrecklech do, Nick," sot si an engem zidderen Stëmm. "Et schéngt wéi wann de ganze Quartier do ass. Fraen a Kanner zidderen virum Uewen. D'Männer stinn ëm hien a kucken apathesch. Si sinn duercherneen. Si hunn Angscht an hu bal keng Iessen. Ee vun hinne sot mir, datt an der Kathedral, wou nach méi Leit sëtzen, absolut näischt ze iessen ass. Si stierwen, Nick. Do musse mer en Enn maachen!
  
  
  Ech hunn hir Been berouegend geschloen. "Mir wäerten alles maachen wat mir kënnen. Wou ass den Hotel läit?
  
  
  Si huet traureg geknackt. "Wat solle mir maachen wa mir do kommen, Nick? Et ass net wéi d'Miss Mojada eis geschéckt huet. Si wäert et ni kafen! Ausserdeem wësse mer net ob et Zembla-Supporter am Hotel sinn. Si kënnen do sinn, awer de Sender kéint iwwerall verstoppt ginn.
  
  
  "Ech weess, awer mir mussen iergendwou ufänken, Tamara, grad wéi zu Polencia."
  
  
  Schlussendlech si mer op e breet Boulevard erauskomm, dee mat Hoteler, Baren a Souvenirbutteker geprägt ass. Als Resultat vum verstäerkten Tourismus an de leschte fënnef Joer si si mushroomed. Den Hotel Vacaciones war ee vun de gréisste Gebaier. Et gouf vun der Strooss duerch eng hallefkreesfërmeg Fuert getrennt. Vun der Strooss aus huet et ausgesinn wéi e grousst verchromte Beienhaus mat Balkon. Déi zwee ënnescht Stäck goufe verlängert fir d'Sonnterrass an den elo gefruerene Pool ëmginn. Déi ganz Géigend war vun enger héich Steen Mauer ëmgi.
  
  
  Fofzéng Meter vun der Entrée war déi schmuel Entrée vun engem Fiat Auto gespaart. En Dampstroum koum aus der Auspuffleitung eraus. Also de Motor war lafen. D'Fënstere waren zou. Mä wéi ech gestoppt hunn, ass d'Dier nieft dem Chauffeur direkt opgaang an e Mann koum eraus. Hien huet d'Dier op gelooss wéi hien op eis koum. Hannert him hunn ech en anere Mann gesinn fueren. Béid hunn Maschinnegewierer op de Buick gehalen. Ech hunn meng Pistoul virsiichteg erausgezunn an se op de Sëtz nieft mir geluecht. D'Waff mat menger rietser Hand halen, Ech hunn d'Fënster mat menger lénkser Säit erofgerullt. Ech géif sou laang wéi méiglech héiflech bleiwen.
  
  
  - Senor? - huet de Mann mat engem verdächtege Bléck gefrot.
  
  
  "Kënnt Dir w.e.g. Ären Auto réckelen," sot ech. "Mir wëllen an den Hotel goen."
  
  
  “Den Hotel ass voll. Nei Gäscht sinn net méi erlaabt.
  
  
  "Mir sinn net Gäscht," Ech geäntwert séier.
  
  
  'Och nee? Wat dann?'
  
  
  "Mir sinn invitéiert," sot Tamara.
  
  
  "Business," Ech dobäi.
  
  
  De Mann blénkt an huet méi virsiichteg ausgesinn wéi jee. Sidd Dir Kënschtler déi fir "Sënn ouni Sënn" optrieden sollen?
  
  
  D'Tamara an ech hu séier géigesäiteg gekuckt. Mir hunn net verstanen wat hie gemengt huet, mä mir hunn séier gewénkt.
  
  
  "Natierlech," sot ech. "Mir si Kënschtler. Loosst Dir eis laanschtgoen?
  
  
  Wien sinn se, Juan? - huet de Fiat-Chauffeur geruff.
  
  
  Performers," huet de Juan zréckgeruff. Seng Aen hu sech zu Schlitze verengt. - Awer si sinn guer net ähnlech. Ech mengen ...'
  
  
  Ech hunn hien ënnerbrach. "Mir sangen, witzegen an ..."
  
  
  Puh! — huet de Mann gelaacht. "Mir kënne mat eppes besseres kommen."
  
  
  "Ech danzen," sot Tamara an enger niddereger, verlockender Stëmm, kuckt op hien. Si huet et fäerdeg bruecht sech no vir ze lenken wärend se hir Këscht erausgepufft huet. Keng kleng Leeschtung mat all deene Kleeder déi hatt unhat. Dat veruechtend Laachen um Gesiicht vum Garde verschwonnen wéi Schnéi an der Sonn.
  
  
  - Bueno! Dat ass besser!'
  
  
  "Jo, amigo," hunn ech ënnerbrach, "éier Dir d'Senorita Fandango vu Fandango and the Grind gesinn." Exotesch Dänzer mat engem weltwäite Ruff. Wann Dir hatt gesitt ...
  
  
  'Si' sot de Mann. Hien huet d'Gewier erofgesat an ass zréck op de Fiat gaang.
  
  
  "Onfrëndlech Jong", hunn ech gemëscht wéi hien an den Auto zréckkoum.
  
  
  Hien huet d'Dier op gelooss an huet eis virsiichteg nogekuckt. Hien huet de Radio vum Dashboard geholl an e puer Wierder gesot. Et gouf eng Minutt Verspéidung. Dunn ass d'Äntwert komm. Et huet misse gutt kléngen. Op d'mannst huet de Mann dem Chauffeur geknackt, an de Fiat ass zréck gefuer.
  
  
  "Den éischten Hindernis ass iwwerwonne ginn", sot ech wéi mir et passéiert hunn. "De Sender ass hei am Hotel."
  
  
  - Well do Sécherheet ass?
  
  
  - Jo, an och well d'Luuchten am Hotel sinn. Dëst bedeit datt se hiren eegene Generator hunn. Dofir ware si op déi kommend Evenementer virbereet. Wahrscheinlech hat Zembla seng Männer schonn hei an Erwaardung vun Evenementer stationéiert.
  
  
  "Ech hoffen, datt den Hotel erhëtzt ass," sot d'Tamara, rëselt.
  
  
  Ech hu meng Schëller gefillt. D'Wonn ass gutt geheelt. "Ech wonneren," sot ech nodenklech, "wou se de Sender verstoppt hunn."
  
  
  'Ech froe mech soss, wien oder wat sinn dës "Sënner ouni Sënn"?
  
  
  'Ech wees net. Iwwregens, kënnt Dir danzen? Si huet gelaacht. "Ech weess vläicht näischt iwwer Äre Smokey Bear, Nick, awer ech hunn e puer méi Tricken zu Ulyanovsk geléiert."
  
  
  "Dëst wäert nëtzlech sinn," hunn ech gelaacht, "well ech keng Kaartentricke kennen."
  
  
  Ech war net iwwerrascht, datt et keen Doorman war. D'Hal war eidel ausser den Administrateur. Et huet ausgesinn wéi e Konschtmusée. D'Mauere ware mat Fresken a Biller bedeckt. Am Zentrum vum gëllenen Teppech war e Sprangbuer mat Plastiksblummen dekoréiert. Am wäitsten Eck, hannert dem Comptoir, stoung e lues bewegende jonke Mann mat satineschen Aen an expressiver Nues. Hannert him hänkt en oppene Kader fir Mail a Schlësselen, a lénks war e klengt Tafel. Do louch wuel en anere Walkie-Talkie ënner dem glänzenden Rosenholzholz vum Comptoir. Op jidde Fall huet hien eis erwaardend ugekuckt, wéi mer ukomm sinn. Wéi och de muskulären Här, deen nieft him géint de Comptoir geleet huet. Wéi all Hotelmanager hat deen Typ gesträifte Hosen un an hat eng Nelke a sengem Knäppchen. Mee dat ass wou d'Ähnlechkeeten ophalen. Seng Jackett huet ausgesinn wéi eng geschwollen Schwäinblase. D'Nelke war verschwonnen a seng schwéier Këscht huet sech aus sengem schlecht passend Kostüm erausgezunn. Natierlech huet hien dem richtege Manager seng Kleeder ofgeholl an hien iergendwou verstoppt. Ech hat gehofft, datt hien net a senger Ënnerwäsch afréiere géif.
  
  
  Ech héieren d'Tamara séier ootmen. Ech sinn duerch hir Intuition gaang. Zembla huet den Hotel bannen a baussen blockéiert. Mir hunn et fäerdeg bruecht duerch déi éischt Verteidegungslinn ze kommen, awer et war nach vill ze maachen.
  
  
  De Pseudo-Manager huet sech opgeriicht an huet eis op an erof gekuckt. Seng Stëmm schéngt vu ganz déif ze kommen. "Fandango a Grind?"
  
  
  'Jo.'
  
  
  "Dir sidd net op menger Lëscht, Señor Fandango."
  
  
  "Ech sinn Grind; Si ass Fandango. Mee ech kann Iech eng Erklärung ginn.
  
  
  "Eisen Agent," ënnerbrach Tamara, "huet alles vermëscht."
  
  
  "Déi aner Kënschtler konnten net kommen," sot ech.
  
  
  "Dëst Wieder ass schrecklech. †
  
  
  De Manager huet seng Hand opgehuewen. 'Stop! Stop! Ech wëll net méi doriwwer héieren. Danz Dir zwee?
  
  
  Ech hu mech entschëllegt. "Ma, ech si meeschtens dovun aus, an ..."
  
  
  "Hien ass elo mäi Manager, an ..."
  
  
  - Awer wann Dir insistéiert, da wëll ech nach ëmmer ...
  
  
  'Genuch! Et ass wahrscheinlech sou gutt wéi wann Dir net gedanzt hutt, Senor Grind. Si froe fir eng Fra a si kréien eng Fra. Eppes fir se ze begeeschteren, richteg? Wou ass Äre Kostüm, Senorita?
  
  
  "Maacht Iech keng Suergen doriwwer," huet d'Tamara schaarf geäntwert. "Awer ech brauch Musek."
  
  
  "Huet se Iech dat net gesot?" Hotel Vacaciones huet eng permanent Equipe vun dräi Leit. Hie spillt d'ganz Saison an der Cocktailbar. Dës Kombinatioun ass zur Verfügung. De Manager huet bal bedauerlech gesucht. "Och. Ech hoffen Dir sidd esou gutt wéi d'Carmen ...
  
  
  "Carmen?"
  
  
  — Carmen LaBomba, senorita! Si ass ganz berühmt an dësem Beräich. Ech hunn ni vun dir héieren.
  
  
  "Dëst wäert sech no haut den Owend änneren," huet d'Tamara an enger süchteg Stëmm versprach. Si huet him erëm mat hirem Bléck gewënscht. Ech hu mech net wuel gefillt. Mäi Halsband huet ugefaang den Hals ze knipsen. Et war wéi wann mir eng gutt Aarbecht an der Union City, New Jersey, ugemellt hunn.
  
  
  'Señor, mir si kal a mir sinn 'midd an hongereg', sot ech schaarf. "Wann hatt nach muss optrieden ..."
  
  
  'Jo. Pepe, weis hinnen an hiert Zëmmer.
  
  
  De Sekretär sprang op Opmierksamkeet. "Säit! Wéi eng Zëmmer?'
  
  
  "Gëtt et net e permanente Raum fir Kënschtler? Gëtt et eng vun dësen, getrennt vun de Gäscht, hannen am Hotel?
  
  
  "Si, Si," Pepe averstanen. Hien huet kräfteg geknackt an de Schlëssel vum Bord hannert him gegraff. Hien huet sech ënner dem Comptoir gedréckt. "Hei, elo Favorit."
  
  
  "Mir ruffen Iech un," sot de Manager. "Hutt eng gutt Zäit, senorita, an Dir wäert sou gutt sinn wéi d'Carmen."
  
  
  Tamara huet him mat engem sensuelle Laachen belount. Mir hunn dem Administrateur gefollegt. - Net ganz frëndlech, oder? D'Tamara huet dat gemierkt, wéi mer de Lift gefuer sinn.
  
  
  "Ech mengen hien huet dës Carmen wierklech gär," Ech hunn geäntwert. Ech hu mech nach ëmmer net ganz wuel gefillt wéi d'Saache weidergaange sinn.
  
  
  Mir sinn laanscht de Gank gaangen, deen an d'Haaptsall féiert. Mir sinn dann an e grousse ronne Raum voller wäiss Ronn Canapéë, bequem Still, Dëscher a Sailen erakomm. Op där enger Säit war eng grouss Fënster mat Vue op d'Sonnterrass. Déi aner Säit gouf an eng Cocktailbar ëmgewandelt. Héich tëscht zwou grousse Sailen hänkt e Banner mat grousse gëllene Buschtawen:
  
  
  WËLLKOMMEN, HELLEG VUN DER TRUE EVANGELIE KIRK - Frëmmegkeet - Kënschtlechkeet - Rengheet - GESEGEN Mëssbrauch.
  
  
  "Dir musst méi spéit do danzen," sot de Pepe. Hien huet op d'Cocktailbar gewisen, wou haart Laachen ze héieren ass.
  
  
  Ech hunn an d'Stuff an déi Richtung gekuckt, déi de Pepe uginn huet. - Wien sinn dës Leit do? Ech hunn gefrot, nach eng Kéier op de Pepe gekuckt.
  
  
  Pepe huet d'Schëller gezunn. - Saints of the True Gospel Church, Här. Wien soss kéint an dësem Hotel sinn?
  
  
  - Natierlech. Wee soss.'
  
  
  Mir sinn an de Gank duerch d'Stuff geplënnert. Ech hunn un de Kommentar vun de Garde iwwer "Sënn ouni Sënn" erënnert. Endlech hunn ech den Administrateur un d'Schëller gegraff. "Pepe, si hunn eis ganz onerwaart geruff. Mir verstinn dat guer net. Wien sinn dës, äh, Saints?
  
  
  ' Norte Americanos, Señor Kies. Si gleewen datt drénken, fëmmen, danzen oder schlofen mat engem anere Mann senger Fra sënnlech ass. Si hunn e Raum an dësem Hotel gebucht als Deel vun hire Kräizzich ronderëm d'Welt fir jiddereen ze konvertéieren deen déi wéineg Genoss vum Liewen genéisst. Ech soen Iech dat als Frënd, Här. Mir erwaarden eis ganz langweilen mat dësen Saints. Leider goufen se duerch e plötzlechen Wiederwiessel verspéit. Ganz lästeg.'
  
  
  "Mir kënne soen datt si ëmgewandelt sinn," huet d'Tamara mat engem lëschtege Laachen bemierkt.
  
  
  De Pepe huet seng Aen opgerullt. "Wann ech, wéi si, geduecht hunn datt d'Enn vun der Welt no wier, da wier ech op meng Knéien fir Verzeiung ze froen, well ech sinn en inveteréierte Sënner. Op d'mannst wann ech d'Chance kréien! Op der anerer Säit, wann et näischt falsch mat mengem Liewensstil wier ...
  
  
  "Ech verstinn. Elo wou se eng Chance hunn, kompenséiere se fir verluer Zäit.
  
  
  "Et gesäit aus wéi et," sot de Pepe. Hien huet seng Aen erëm gerullt. Mir koumen op en eidelen Iesszëmmer. Mir sinn duerch e schmuele Gank ronderëm d'Kichen gaangen. De Pepe huet eng vun den Dieren opgemaach an huet eis gewënscht fir eran ze kommen. 'Hei. Ech fäerten datt dëst net eise beschte Raum ass, awer ...
  
  
  "Mir verstinn dat ..." sot ech. - Wat iwwer d'Show? Firwat goufe mir gefrot dëst ze maachen?
  
  
  "All Saints si bestuet, Senor, wierklech bestuet. An d'Fraen, déi si matbruecht hunn... D'Sekretärin huet schei gelaacht an d'Féiss gerappt, wéi wann net ganz sécher ass, wat hie mat senger Figur maache soll. "Mir hunn et am beschten geduecht fir hir nei Bedierfnesser sou gutt wéi méiglech z'erreechen. Mir wëllen net datt se am Wee sinn oder Kaméidi maachen."
  
  
  "Jo, dat géif wierklech d'Saache mat dësem Stuerm verréckelen, oder?"
  
  
  Pepe gespannt. Cool a reservéiert sot hien: "Set keng Froen méi, Senor. Dir wäert gutt bezuelt ginn.
  
  
  Besonnesch wann Dir eis Gäscht op eng agreabel Manéier amuséiere kënnt. Anescht wéi dat ass et näischt vun Ärem Geschäft. Ech proposéieren Iech hei ze bleiwen bis Dir Leeschtung muss. Äddi.'
  
  
  Pepe hat Recht. Et waren net vill Saachen am Raum. D'Maueren an d'Plafong waren crèmefaarweg. Um Buedem war dee selwechte gëllenen Teppech wéi am Salon. Et war e Stull, en Dësch an e flotte Schreifdësch an engem schwéieren donkele Stil, dee Spuenesch imitéiert huet. D'Duebelbett war mat engem donkelbloe Brokadebett bedeckt. Et war och e klengt Buedzëmmer mat engem Bidet dat méi grouss ausgesäit wéi eng Duschkabinett. D'Terrass war mat Schnéi bedeckt. D'Glas an de Schiebetüren béien ënner der Kraaft vum Wand. Awer no allem wat mir erlieft hunn, hunn d'Heizkierper eng flott a gemittlech Hëtzt ausgestraalt. Also si mir am Sall bliwwe bis mir hu missen opstoen. De Pepe huet sech iwwregens dofir gesuergt. Hien huet eis agespaart!
  
  
  "Dee Baascht," hunn ech gekrasch, an den Dierknäppchen gezunn.
  
  
  "Nick," sot Tamara, "Gitt e Bléck."
  
  
  Si stoung bei de Schiebetüren. Ech sinn eriwwer gaang a stoungen nieft hatt. Si huet op d'Kichenausdehnung gewisen, déi senkrecht op eise Raum läit. An der Kichen, duerch déi hell beliichte Fënsteren, hunn ech e fette Manager gesinn, dee mat e puer Militanten geschwat huet. Wéinst dem ongënschtege Wénkel konnt ech net alles erausstellen. Ech hunn Männer bei engem Dësch gesinn. Hir Maschinnegewierer hänken onwuel um Réck. Si hunn giess. D'Figur a gesträifte Hosen gestikuléiert wëll mat sengen Hänn. Ech hunn net geduecht datt hie verréckt wier. Hie schéngt Uerder ze ginn. D'Jongen hunn reegelméisseg geknackt a weider iessen. No enger Zäit ass de Manager verschwonnen.
  
  
  - Wat denks du? - gefrot Tamara.
  
  
  "Ech weess et net," hunn ech geäntwert. "Et gesäit aus wéi wann se iessen. Ech wéilt gären wëssen wou se hikommen!
  
  
  "Waart, si ginn op!"
  
  
  D'Männer stoungen op. Eng fett al Fra an engem formlosen Kleed erschéngt. Si huet den Dësch geläscht. Fir e puer Minutten ass näischt geschitt. Ech hat Angscht, mir hätten se aus den Ae verluer. Dunn e bësse méi wäit koum d'Luucht op a mir hunn se erëm gesinn. Si hunn sech ausgedehnt, staark gegäppt a sech gekrät. Endlech hu si sech bei engem klenge quadrateschen Dësch gesat an hunn ugefaang Kaarten ze spillen. Ee vun de Männer huet sech op säi Stull zréckgezunn, seng gestiwwelte Féiss ëm d'Been vum Stull gewéckelt. Meng Opmierksamkeet gouf op den Objet gezunn, op deem hien sech op hie geleet huet. Et war eng déck Eichen Dier mat schwéierem Eisen Frigo oder Frigo Armaturen.
  
  
  "Jo," sot ech lues, "jo, ech fänken un ze verstoen."
  
  
  'Waat?'
  
  
  "Ech wetten Iech alles datt dem Zembla seng Installatioun am Frigo ass." Ofkillung gëtt natierlech ausgeschalt. D'Päifen a Pipelines dobannen bilden en exzellenten Iwwerdroungsnetz.
  
  
  'Dir sidd sécher?'
  
  
  "Nee," hunn ech zouginn, "awer sidd Dir sécher datt dat net wouer ass?"
  
  
  'Nee.'
  
  
  "Op d'mannst ass et net de Guy dobaussen, deen d'Steaks bewaacht," sot ech. "Ech muss ermëttelen. Mir kënnen esou gutt do ufänken wéi soss anzwousch.
  
  
  Si huet sech no bei mir gedréckt. Et war Suerg an hiren Aen.
  
  
  'Mee wéi?'
  
  
  Ech hunn hir ëmklammen. Hire Kierper huet geziddert. Ech hu laang a schwéier geduecht. Wann ech nëmmen dee Seelball hätt, hunn ech zu Polencia verlooss. Oder meng Stiletto, déi mir am Mayan Tempel ofgeholl gouf. Oder mäi Luger, lénks zu Washington ... Nodeems ech no enger Zäit keng logesch Léisung fonnt hunn, hunn ech ugefaang manner offensichtlech Optiounen ze betruechten. Awer och si schéngen manner gëeegent wéi soss. No enger laanger Paus sot ech nodenklech: "Ma, vläicht gëtt et e Wee eraus wa mir Är Zigarette benotzen." Hir Ae sinn an Horror erweidert wéi ech mäi Plang geluecht hunn. Si huet gejaut. "Probéiert dëst net! Dëst ass onméiglech!
  
  
  - Wéi déi aner. Mir mussen eppes maachen. Bleift hei a gitt mir en Alibi am Fall wou de Pepe oder soss een opdaucht.
  
  
  Si huet mäi Mantel fest mat béide Hänn geknuppt an de Kapp gerëselt. - Nee, maach et elo net. Mir hu vläicht eng kleng Chance, awer nëmmen wa mir mat normale Mëttelen aus dësem Raum erauskommen. Net wann Dir d'Dier ofbriechen a Gott weess wéi eng Alarm opgehuewe gëtt. Dir musst Är Beweegung wärend dem Señorita Fandango sengem Debut maachen, Nick. Weg wait. Da kann ech Iech hëllefen, op d'mannst duerch d'Leit vun Zembla oflenken.
  
  
  - Dem Señorita Fandango säin Debut, ass et net? Ech laachen wryly. "Denkt Dir wierklech datt Dir gutt genuch sidd fir de ganzen Hotel ze hypnotiséieren?"
  
  
  Sicht Iech selwer, Señor Grind!" Si huet hire ziddere Kierper op meng ganz Längt gedréckt. Mat defteg, séiere Fanger huet si meng Jackett opgeknäppt. Si ass zréckgaang an huet laacht hiren eegene Mantel vun de Schëlleren geheit. - Nick, konnt net kommt hien mat Nimm besser?
  
  
  "Ech hu missen improviséieren," sot ech defensiv. Ech hunn mäi Mantel nieft Tamara op de Buedem gehäit. "Mmm ... ech och!" D'Tamara huet d'Wollcardigan, déi si als Blous unhat, opgeknäppt, sou datt hir wäiss voll Broscht nëmmen deelweis bedeckt waren. Si huet e puer méi Schrëtt gemaach bis si genuch Plaz hat.
  
  
  'Senorita Fandango fänkt hir Leeschtung un!'
  
  
  Si huet hire Rock opgeknäppt an huet en erofgesat. Hir Cardigan erreecht provokativ op hir Hëfte, wéi e klenge Minidress. Wéi e schei Meedchen huet si de Saum vun hirem Weste opgehuewen an et ëm d'Taille gewéckelt. Si war plakeg vun den Hëfte bis op d'Féiss ausser e klengt Paar wäiss Hosen.
  
  
  Dunn huet si ugefaang ze danzen. Hire Kierper blouf onbeweeglech. Just den Deel tëscht hirem Navel an de Knéien huet sech méi wéi d'Beem dobausse beim Stuerm geschüchtert a gedréint!
  
  
  - Wat mengs du, Nick? - huet si mat engem Laachen gefrot.
  
  
  Wat ech mengen ech gesot. - "Ech mengen, Dir sidd méi Senorita Grind wéi Fandango. A Senorita La Bomba mat him.
  
  
  Si huet ugefaang roueg ze laachen. Si huet d'Knäppercher op hirem Weste gerappt. Woolen Coattails schéngen vun hire Schëlleren ze falen. Si erreecht hannert hir fir hir BH ofhuelen. Si huet den Tempo erhéicht. Si koum bal plakeg op mech.
  
  
  'Solle mir ...?' - huet si häerzlech gefrot, a wénkt mam Kapp op mech.
  
  
  Loosst eis wat? Meng Gedanken ware wäit ewech, an ech hunn net direkt verstanen wat hatt seet. Schwätzt zu enger Zäit wéi dës! Dëst sollt net geschéien! Dunn hunn ech meng Sprooch fonnt. - Hell, jo, natierlech! Mir wäerten et schwéier hunn!
  
  
  Tamara huet nach eng Kéier gezappt. Si erreecht iwwer an huet mäi Rimm gegraff an huet et e gudden Zuch ginn. Ech gefillt engem Tug uechter mäi ugespaant Kierper. D'Tamara huet nach ëmmer gedréint a gedréint. Ech hunn erausgezunn an hunn den dënnen wäisse Nylon geholl. Ech hunn gezunn. Firwat net? Si war richteg. Mir sollten besser waarden. Wat ass de beschte Wee fir Zäit ëmzebréngen? Si huet opgehalen ze danzen an huet hire plakege Kierper géint mech gedréckt. Si huet mech Kuss, hefteg. Hir Lippen waren naass a waarm. Ech hunn hatt opgeholl an an d'Bett gedroen, eis Lëpse sinn nach ëmmer zesummegedréckt. Mir sinn direkt op d'Bett gelant. Schnell hu mir weider kuss gemaach. Meng Zong ass déif tëscht hire verlaange Lippen an de waarme Huel vun hirem Mond gefall.
  
  
  Si huet hir Waffen opgehuewen fir hir Waffen ëm mäi Hals ze wéckelen. Mee ech hunn se breet auserneen gehaalen an hir zréck an d'Weichheet vun de Këssen gedréckt. Ech sinn opgestan an hu mech séier ausgekleed. D'Tamara huet sech op d'Këssen zréckgezunn a gekuckt. Waffen breet verbreet, Been liicht auserneen. Si huet schwéier otemt.
  
  
  Nick," huet si geflüstert wéi ech nieft hatt geluecht hunn.
  
  
  "Maacht et nach eng Kéier wéi gëschter Owend ..." Meng Hand ass iwwer d'Hiwwele vun hire Broscht wandert, laanscht hir Nippel, erof op hire glate Bauch bis op déi mëll, liicht Hëtzt. Si huet gekrasch. Hire Kierper krut "en onofhängegt Liewen ënner menge Kärelen. Hir Stëmm huet mech an d'Ouer geschloen, mech gefrot, hatt komplett ze huelen an de blénkegen Feier ze läschen, deen meng Fanger an hire Lenden agebaut huet. Ech Kuss hir Lippen, hirem Kinn, der mëll huel vun hirem Hals. Meng Zong huet déi haart Nippel ëmkreest. Nei Schwéngungen hunn eis duerchgebrach. Meng naass Lëpsen hunn hire Mo gestreet. Ech gefillt hir satiny Haut ugespaant. Mäi getrëppelte Mond ass nach méi niddereg geplënnert bis d'Tamara vu Genoss gejaut huet. Si ass vu Säit op Säit gerullt, gekrasch vu Freed wéi meng Lippen hatt beréiert hunn, hir intensiv pulséierend Erhuelung erhéicht. Si huet hir Waffen mat scharfen Beweegunge verlängert. Hir Fanger hunn meng Hoer gegraff.
  
  
  Ech riicht op, hirem zidderen a writing Kierper ënnert mech. Ech hunn hir feucht Hëtzt gefillt. Si louch a wëll Erwaardung, prett mech ze kréien. Si huet mech mat enger Kraaft gegraff, déi mech bal verréckt huet. Si huet hir Freed haart ausgedréckt. Hir Waffen hu frantesch ëm mäin Hals gewéckelt, si huet mech géint déi verjéngend Kéiren vun hirer Këscht gedréckt. Hire Kierper ënner mir huet meng rhythmesch Beweegunge mat wilde, onkontrolléierbare Ruck widderholl. Hir Klauen hunn déif a mengem Réck gegruewen, erofgerappt an an d'Fleesch vu menge Lenden gegruewen. Si huet mech méi déif an hir gedréckt, hir Hëfte sou wäit wéi méiglech ausernee verdeelt.
  
  
  Dem Tamara seng frantesch Bedierfnesser zefridden war eng tedious Aufgab. Ech loosse meng Zong hin an hier an hirem Mond rutschen, fir si ze berouegen an hir Rou erëm ze kréien. Et war hoffnungslos. A voller Freed huet si hir Been ëm mäi Réck gewéckelt. Hir plakeg Kierper war rutsch mam Schweess vun der brennend Leidenschaft. Si arched hirem Réck. Erop an erof. Fir d'éischt lues a well-ähnleche Beweegungen, dunn ëmmer méi séier, bis schlussendlech all Gefiller aus eisem Kierper verdriwwen goufen. Erschöpft si mir op d'Bett gefall, ech war alkoholiséiert, konnt mech net beweegen, ech wollt eppes soen, awer konnt d'Wierder net fannen, ech hunn iwwer hatt erreecht an d'Decken iwwer eise schweess Kierper gezunn. Tamara huet mech roueg a meng Äerm geklappt.
  
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  
  D'Cocktailbar gouf El Coyuntura genannt. Wann ee vun de Gäscht - Hellegen oder Sënner - net méi fréi deen Dag do gewiescht wier, da wiere se de Wee no bannen gedréckt. An anere Wierder, jiddereen wousst iwwer eis Arrivée.
  
  
  D'Lobby hat eng breet geschnëtzt Mahagony-Bar mat den erfuerderleche Spigelen a Fläschen hannendrun an e gregaresche Bartender deen dräi Sprooche geschwat huet; all dräi sinn schlecht. Amplaz vun engem Messing Staang hat d'Bar e klore Plastiksröhre mat Leuchtstofflichter. Am sensuellen roude Neonlicht huet all Fra op d'mannst zéng Joer méi jonk ausgesinn. Géint der Bar waren et e puer mëll Sëtzer, mä de gréissten Deel vum Salon war vun der Plaz hannendrun besat, erënnert un en Amphitheater mat ofgerënnten Maueren, déi mat gielem Pabeier bedeckt sinn. Ronn Dëscher goufen ronderëm e Poststempel-Gréisst Danzpist an eng kleng Bühn arrangéiert. D'Halschent vun der Bühn gouf vun der verspracher Kombinatioun vu Gittar, Trompett a Piano opgeholl. D'Museker hunn éischter mat Begeeschterung wéi mat Talent gespillt. Si hunn elo gestoppt nodeems se viru kuerzem mam Mama Looka Boo Boo mat grousser Begeeschterung opgefouert hunn. E puer vun de méi klengen Hellegen hunn sech un der däiwellecher Sënn vum Danz verwéckelt a sinn zréck op déi voll Dëscher oder Bar gestoppt fir mat hire Frënn matzemaachen. D'Männer hunn schwaarz Kostümer a Krawatten un, obwuel déi meescht Krawatten elo opgehuewe waren.
  
  
  D'Frae waren nach méi sauer, d'Kiefe gekrasch, d'Hoer zréck gekämmt an an e Knuewel gebonnen. Formlos Kleeder, déi vum Hals bis op d'Féiss strecken, hunn hir Figur verstoppt. Si hunn e bëssen tipply gelaacht, hir glänzend Perle-Ae gerullt an hir zéiend Wierder geruff fir iwwer de Stuerm ze jäizen.
  
  
  Dobaussen huet de Stuerm den Hotel mat erschreckender Kraaft getraff. Trotz de Gejäiz an dem mufflechen Effekt vun de schwéiere Gardinen, hunn ech ëmmer erëm Fragmenter vu Beem, Steng an Dreck aus zerstéierten Haiser héieren, déi d'Maueren schloen. D'Gebai huet gerëselt, Gedrénks a Brëller. Esou muss d'Titanic gaangen sinn, hunn ech mir geduecht. Et war eréischt deemools datt Courage an Entschlossenheet am Gesiicht vum Doud nach ëmmer traditionell waren. Hei hunn déi fromm Hellegen féiwer gedronk, décidéiert sech bis déi lescht Stonn ze genéissen. Mat esou engem Hangover hätte si sech wuel gewënscht, datt si den nächsten Moien dout wieren.
  
  
  Ech stoung hannert der Bühn, d'Bühn war direkt virun mir. Tamara stoung nieft mir, an engem wäisse Blat gewéckelt, dat mir aus dem Bett am Raum geklaut haten. Si huet et wéi e Sarong gewéckelt an et ëm hir Taille mat roude Rido-Schnouer gebonnen. Et huet hir d'Erscheinung vun enger Virgin ginn, eng passionéiert awer nach ëmmer fehlerlos Braut déi op hire Mann waart. Trotz der Erwaardung an der Schlofkummer war ech nach ëmmer net sécher wat hatt do op der Bühn maache géif. Si wousst et selwer net. "Spill mat Ouer", sot si wéi mir hire Kostüm undoen. Nodeems ech de Combo héieren hunn, war ech net sécher datt et funktionnéiert. D'Haaptsaach war de Public ze gefalen an d'Personal oflenken. Mir waren eis eens doriwwer.
  
  
  Ech hunn mech op de Pepe gedréint, dee sech ongeféier dräi Meter hannert eis géint e Pilier geleet huet. Hien ass virun fofzéng Minutten bei eis komm an huet elo d'Roll vum Proprietaire gespillt. Oder e Sécherheetsbeamten, deen d'Bulle op der lénker Säit vu senger Jackett kritt.
  
  
  "Elo wäert ech hatt virstellen," sot ech him.
  
  
  Bueno. _ Grupp ...?'
  
  
  "Ech hu virun e puer Minutten mat hinnen doriwwer geschwat. Mir hunn schliisslech eng Melodie fonnt, déi se soen, si kennen. Ech gleewen et net bis ech et héieren.
  
  
  - Si si gutt Jongen, Senor.
  
  
  "Oh, si sinn super!" Ech hunn de Combo signaliséiert. Den Trompettist huet eng Fanfare geblosen, wéi wann säin Instrument eng Uebstzalot hätt. Ech sinn no vir gestouss an hunn mat den Hänn gestuert, bis jidderee roueg war ausser eng ganz déck Fra, déi Hick hat.
  
  
  Ech hunn haart gejaut. - 'Yahora, Dammen a Caballeros, la senorita fandango! muy celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  Si hu wuel net Spuenesch verstanen, awer wat ech gesot hunn war kloer genuch. Si hunn ugefaang ze klappen. Fir d'éischt d'hicke Fra, an dann de ganze Raum. Zéckend fänken d'Museker un d'Rumba Tamba opzeféieren. Tamara huet d'Bühn geholl. Ech sinn erausgaang. Wéi ech laanscht si gaange sinn, hunn ech eng Schicht vu Schweess op hirem Gesiicht gesinn. Si war Angscht. Wahrscheinlech méi Angscht wéi wann hatt misst maachen wat ech géif maachen. Si ass gestoppt. Ee vun de Männer huet gejaut. Si huet hir Gläichgewiicht erëmgewielt. Mat laange Stripperschritte goung si an d'Mëtt vun der Bühn. Si huet ee Bléck op de Combo, huet de schwéiere Schlag gefaangen an ugefaang déi sensuell Beweegungen, déi si mir virdru gewisen huet. Hiren ieweschte Kierper kaum bewegt. Déi glänzend Falten vum Blat hunn ugefaang mat de schnelle kreesfërmege Beweegunge vun den Hëfte an den Hënner ze dréinen. Si huet sech ëmgedréit an huet ugefaang de roude Schnouer lues ze entspanen. Si huet et ofgeschaaft, huet et lassgelooss. Hire Charme huet ugefaang sech selwer z'entwéckelen. Si huet et fest op hir Këscht gehalen an huet mech an de Pepe gekuckt. Laachen huet si mir d'Schnouer geheit.
  
  
  Si huet weider d'Blat mat hirer lénkser Hand gehalen. Si huet hir aner Hand ënnert hire laange blonden Hoer bruecht an huet se opgehuewen. Dunn huet si ugefaang ze danzen. D'Blat huet sech lues a lues opgemaach bis d'Publikum d'Band vun hirer BH an hir Hosen gesinn konnt. De Gittarist huet et mat vibréierende Saiten a schaarfen Akkorde bei all Bewegung schéin ënnerstëtzt. De Public huet et gär. Nëmmen e puer vun de Fraen goufen e bëssen bleech. De Pepe huet all Zréck gekuckt a sech mat engem schlaue Bléck an den Ae gedréint.
  
  
  Ech hunn e Schnouer ëm dem Pepe säin Hals geluecht an hien erstreckt. Hien ass op d'Säit gerannt fir ze flüchten. Ech hunn d'provisoresch Nues festgehalen. Hien ass op d'Knéien gefall. Et war méi einfach a méi séier esou. Hien huet probéiert ze kräischen, awer de Schnouer huet all Klang gedempt. Ech hunn méi haart gezunn. Mat Hëllef vum Seel als Hiewel, hunn ech meng Daumen op de Réck vu sengem Kapp gedréckt. E Ruck a säi Kapp ass op d'Säit gerullt.
  
  
  Keen schéngt et ze bemierken. D'Leit an d'Leit, déi vum "Manager" ronderëm d'Stuff gesat goufen, hunn dem Tamara seng Beweegung nogekuckt. De Rhythmus vun der Musek gouf ëmmer méi séier. All Ae waren op Tamara konzentréiert. Ech hunn den doudege Receptionist an d'Schatten vun de Flilleke geschleeft an hien hannert e Koup eidele Béierkëschte gehäit. Dem Tamara seng Jackett louch op enger vun den Tirangen. Si huet de Rescht vun hire Kleeder dran gewéckelt an huet alles matgeholl, trotz dem Pepe sengen Objektiounen. Ech hunn meng Jackett méi no un d'Bühn geplënnert an hunn se ofgeschnidden. Am Fall vun Ierger konnt d'Tamara elo séier hir Kleeder gräifen. Ech hunn hir Leeschtung gesinn.
  
  
  Si huet och d'Blat ofgeholl. D'BH an d'Hosen un, huet si mat iwwerdriwwe séieren a wackelege Beweegungen op an erof gewackelt. Si huet gedanzt wéi wann hiert Liewen dovunner ofhänkt.
  
  
  An esou war et. Wéi meng ass, iwwregens. Ech sinn hannert d'Kulisse laanscht e schmuele Gank erausgaang, deen an den Haaptentrée Foyer féiert. Ech hunn e Moment opgehalen, wéi ech an d'Hal ukomm sinn. Ech hu mech drun erënnert datt ech zwee Männer hei um Wee an d'Stuff gesinn hunn. Si hunn ausgesinn wéi Pepe, wéi Hotelgäscht. Si richen wéi Patréiner vun engem bëlleg Paräisser Bordell. Ech hunn d'Loft geschnëtzt. De Geroch vu Rousewaasser ass vill méi schwaach ginn.
  
  
  Ech hunn virsiichteg ëm den Eck gekuckt. Tamara huet besser gemaach wéi ech gehofft hunn. Béid Männer waren e puer Meter ewech, wou d'Hal den Haaptwunnzëmmer ginn ass. Deen een huet deen aneren stänneg an d'Ripp gestach. Kloer Kenner vun der Konscht. Mat engem Trejo .22 an dem Pepe senger automatescher Pistoul an der Hand sinn ech sou roueg wéi ech konnt deen anere Wee gekruppt bis ech an déi eidel Cafeteria ukomm sinn.
  
  
  D'Dëscher waren esou arrangéiert, datt et schwéier war, direkt an d'Kichen um aneren Enn vum Zëmmer ze goen. D'Dëscher ware komplett gedeckt. Ech hu misse virsiichteg sinn net an eppes ze briechen oder eppes ze briechen. Liicht gegoss duerch ronn Fënsteren an zwou swing Dieren. Heiansdo hunn ech Kläng an der Distanz héieren. Ech hunn d'Dier virsiichteg op gedréckt a rutscht eran. Ech hunn mech géint d'Mauer vun der klenger Alkov tëscht der Kichen an dem Iesszëmmer gedréckt.
  
  
  Et war e Buffet mat Regaler drënner fir Besteck a Karaffen. Nieft hir, mat der Dier op, stoung e grousse Lengenschaf voller Handdicher an Dëschtuch. Et waren och Besen a Moppen, e puer Eemeren, Botzpulver an e Véier-Liter Fläsch Buedemlack. Ech hunn d'Dier roueg zougemaach an an déi richteg Kichen gekuckt. Ech konnt nëmmen en Deel dovun gesinn: den Zwee-Dier Frigo, den automateschen Spullmaschinn an den Dësch, deen ech virdru duerch d'Fënster gesinn hunn. D'Kläng, déi ech aus dem Iesszëmmer héieren hunn, koumen vun enger fetter Fra déi den Dësch geläscht huet. Snorting a gehumpelt fir sech selwer, si huet sech ronderëm. De Gank zum Frigoenraum sollt ronderëm den Eck sinn, aus mengem Gesiichtsfeld. Ech hunn net weider gekuckt. Ech wollt net riskéieren gesinn ze ginn. Et war souwisou egal.
  
  
  Ech hunn eng vun dem Tamara seng Zigaretten geholl an et mat engem Match aus der Hotelkëscht gebrannt, déi ech aus dem Zëmmer bruecht hunn. Ech stoung onbeweeglech fir eng Minutt, virsiichteg nogelauschtert. Ech hunn näischt héieren ausser de heiansdo Klätter vun Dëppen a Pannen an den asthmatesche Atmung vun enger Fra.
  
  
  Nodeems ech gefëmmt hunn, sinn ech an d'Léngenschaf gaang an hunn e puer Handdicher an eng eidel Poubelle gehäit. Ech hunn e bësse Wachs drop gesprayt an eng Zigarett drop gehäit. Ech gesinn, datt et weider géif schmëlzen, sinn ech duerch d'Schwénkeldieren zréck an den Iesszëmmer gaang an hunn gewaart. Ech hunn de Kleederschaf opgemaach. Tamara sot et géif zwou an eng hallef Minutt huelen, mä d'Situatioun huet et schwéier déi genee Zäit ze bestëmmen. Beliichtung Zigaretten hunn e Ball op engem Enn vun der selwechter Zesummesetzung wéi e Match - an dësem Fall, d'Enn mat engem Mark Ofdréck. D'Zigarett war zousätzlech mat brong Kotteng gefëllt mat Salpeter. Déi offen Enden vun den Zigarette goufen aus echtem Tubak gemaach. Am Iesszëmmer ze waarden war nervös, awer et war näischt anescht wat ech maache konnt. Ech hunn Tamara vertraut fir jiddereen beschäftegt ze halen. D'Sekonne sinn erschreckend lues vergaangen. Dunn ass d'Zigarett ausgebrannt.
  
  
  Si huet eng Flam fir ongeféier fënnef Sekonnen erstallt, wat genuch war fir den Eemer an eng Rauchbomm ze maachen. D'Léngen hu gebrannt, an dunn hunn d'Handtücher ugefaang ze schmëlzen. Sauerem Damp ass aus dem Kleederschaf an d'Kichen gegoss. Och op der anerer Säit vun den Dieren konnt ech e schwaache Geroch richen, wéi d'Fra endlech ugefaang huet ze ruffen: "Fuego!" Fuego!
  
  
  Ech hu mech onbeweeglech gehackt, an d'Gejäiz gelauschtert. Dunn hunn ech schwéier Schrëtt an d'Ausrufe vun zwee Garde héieren: "Ay!" Fuego! Ech héieren een soen. Ech sinn an d'Nisch gaang mat enger Pistoul an der Hand. D'Warchter hu probéiert erauszefannen, wat brennt. Déi déck Fra huet gejaut, mat den Äerm gewénkt. Déi dräi hu sech vum Damp gehuewen an gekacht.
  
  
  "Hänn op," hunn ech bestallt.
  
  
  D'Fra huet méi haart gejaut wéi jee. D'Männer an Uniform hunn sech ëmgedréint an hunn am Ongléck gejaut. D'Feier huet elo säin Héichpunkt erreecht. Décke, ueleg Damp huet aus dem Schrank gebilt, verstoppt d'Tatsaach, datt d'Feier nëmmen am Eemer verbrannt huet. Den Damp an de Gestank mussen hir Reflexe verwiesselt hunn wéi ee Guy seng Waff erreecht huet an deen aneren op mech sprang. Ech hunn als éischt am Knéi geschoss. De flaach, schaarfe Pop vun engem .22 war verluer an de Gejäiz vun der Fra an dem Brühl vum aneren Typ deen op mech sprangen. Ech hunn e Schrëtt no vir gemaach fir datt hien e Moment méi fréi bei mir war wéi hien erwaart huet. Ech sinn op d'Knéien gefall an hunn tëscht senge Been geduscht. Wéi hien op mech gefall ass, hunn ech meng Äerm ëm seng Been gewéckelt a gläichzäiteg opgestan. Et war eng Variatioun vum Rugby Flip. Ech hunn e bëssen ëmgedréit a mat senger eegener Kraaft en an de Schaf gehäit. Säi Kapp ass duerch d'Sëlwerregal gefall. Hien ass zesummegefall, méi kal wéi d'Wieder dobaussen.
  
  
  Trotz sengem gebrachene Knéi konnt den éischte Garde net ophalen. Mat engem Knuewen a geknackten Zänn huet hien probéiert de Ventil vu sengem schéine Holster opzemaachen, fir datt hien eng Kugel a mengem Kapp setzt. "Muy bravo," sot ech, an huet him an de Bauch an dann an de Kinn geschloen. Hien huet sech geluecht wou hie war. D'Fra war sou aus hirem Verstand, datt si net méi no Vernunft lauschtere konnt. "Sorry, Senora," sot ech. Meng lénks Hand huet mat enger gekraagter Fauscht op de Kinn geschoss. Si huet gekrasch a passéiert, ech hunn se virsiichteg op de Buedem erofgesat.
  
  
  Ech sprang iwwer si an de Kleederschaf. Am décke Rauch hunn ech d'Mop gegraff an an de brennen Eemer gestoppt. Ech hunn d'Feier geläscht, awer hunn d'Handtücher geschmollt. Wann ech d'Feier ënner Kontroll haten, hunn ech de Mop-Griff an d'Eemergriff gesat an den Eemer aus dem Schrank ewechgeholl.
  
  
  Ech hunn hien verlooss, d'Waffen vun de Garde gegraff, dunn all dräi an de Kleederschaf gedréckt. Ech hunn de Schaf gespaart, de Schlëssel a menger Tasche geluecht, a sinn duerch d'Kichen an de Frigo gelaf, an de dampende Eemer um Grëff vun enger Mop schwenken. A menger anerer Hand hunn ech e Pot Wachs gehal.
  
  
  Ech sinn e kuerze Gank op der anerer Säit vun der Kichen erof geflunn an sinn an engem Zëmmer gelaf, wou d'Wuechte Kaarte gespillt hunn. D'Kaarte waren nach ëmmer op den Dësch, wou d'Männer se gehäit hunn. Hannert dem wäitste Sëtz war eng grouss Dier. Ech hunn de Stull op d'Säit gedréckt a meng Schëller géint déi grouss Metallschlëssel geréckelt. D'Dier huet geklickt an ass opgaang. Ech sinn gerannt ouni ze kucken.
  
  
  De "Manager" huet e grousse Revolver gegraff an op de Mo geziilt. D'Zelle war nëmme fënnef x siwe Meter a war voll mat verschiddenen Haken a Päifen. Hie misst verdammt schlecht Zil hunn fir mech ze verpassen. Hie stoung iwwer de Radio hannen an der Zell. Hien huet sech wuel gefrot, firwat hien keng Statioune fënnt. Weineg wousst hien datt de Stuerm, deen hien gehollef huet ze kreéieren, him och verhënnert huet all Radiosender ze kréien. De Revolver louch nieft him um Dësch nieft dem Empfänger. Seng Hand huet him wéi de Blëtz ugegraff.
  
  
  Ech sinn gelaf ouni ze stoppen. Ech hunn mech op hien gezunn, mäi Kapp tëscht seng Schëlleren gesat. Ech hunn d'Mop mat all der Kraaft gezwongen, déi ech hat. De waarmen Eemer huet him direkt an d'Gesiicht getraff. De Revolver huet direkt nieft mengem Ouer geschoss. Dat boomend Gebrühl vun engem Schoss an engem klenge Raum huet mech iwwerrascht. Ech hunn hie gesinn falen. Hien ass roueg gefall an ass erëm geplënnert. Dunn ass hien onbeweeglech gefall. Den Ofdrock vum Eemer war evident op sengem schlecht verbrannt Gesiicht, e Mark, deen hie fir de Rescht vu sengem Liewen géif droen.
  
  
  De Sender war eng einfach Schuel am Verglach zum Kontrollzentrum am Tempel. Et bestoung aus verschiddene Metallkabinetten, geformt a Gréisst wéi vertikal Sarg, mat Sensoren, Knäpper a Schalter. D'Spëtzt vun de Schränke bestoung aus engem Kraaftfeldraster an enger Mass vu Spule vu bloe Kupferdraht. Déck Kabelen verschwonnen duerch e Lach an der Ventilatioun. Elektronesch Geräter hu roueg gehumpelt. D'Generatoren vum Hotel, déi Stroum geliwwert hunn, ware méiglecherweis am Keller nieft de Kessel.
  
  
  Ech hunn den Haaptschalter ëmgedréint. D'Geschwëster huet opgehalen. D'Äerm vun e puer Meter hunn e Moment hin an zréck gedanzt an dunn zréckgefall. Ech hunn dem Feind seng Pistoul opgeholl a virsiichteg alles gebrach wat briechen konnt. Duerno hunn ech de Manager aus dem Frigo gezunn an en ënner den Dësch gerullt, wou d'Wuechte souzen. Ech sinn zréckgaang, d'Schränke opgemaach an d'Innen, d'Buedem an d'Maueren mat Wax gesprëtzt. Ech hunn de leschten Deel benotzt fir d'Feier am Eemer erëm ze beliichten. Ech hunn brennende Handdicher an d'Wachspuddelen op de Rig geheit. D'Flämme sinn opgestan, vun engem Entworf aus dem Belëftungsloch geflunn. Ech sinn eraus gelaf - riicht an eng gebonnen Fauscht, déi a mengem Bauch verschwonnen ass.
  
  
  De Manager huet sech iergendwéi erëm bewosst a sprang op d'Féiss, voller Revanchewënsch. Déi zweete Kéier huet hien mech onerwaart attackéiert. Seng Fauscht ass an den Hënneschten vun engem Revolver vun de Garde gefall, deen ech a mengem Rimm gestoppt hat. Et huet mech gerett. Ech hunn nach eng Kéier ausgeotemt, ier hien d'Dier konnt zouschloen, soss hätt ech lieweg verbrannt. Ech hu mech fräi gebrach an hien ugegraff. D'Feier huet mäi Mantel scho geleckt.
  
  
  Hien huet ausgesinn wéi eng Gorilla. Hien ass op mech gerannt, op Spuenesch geschwuer. Ech hunn hien mat engem reguläre Judo-Griff, enger steifer Hand gefaangen. Meng lénks Hand huet den Halsband vu sengem Mantel geknuppt, meng riets Hand säin Hiem. Hien huet gestoppt. Ech hunn mäi rietse Been ëm säi richtege Kalb gewéckelt an hien geschloen. Hien huet sech op d'Säit gewéckelt an huet ugefaang ze falen. Ech hunn him e bëssen gehollef.
  
  
  Furious mat Roserei an Haass, hien huet mech kraazt och wann hie gefall ass. Säi Schong ass op der Schwell vun der Frigodier gefaangen. Mat sengen Äerm gewénkt, ass hien zréck an de brennende Wachs gefall. All Bewegung huet d'Flamen nach méi gebrannt. Hien ass op alle Véier gefall. Säi Kapp erofgeet, hien huet an Angscht gejaut. Wéi eng menschlech Fackel huet hien virun mengen Ae verbrannt. Ech konnt him net hëllefen an d'Dier zou. Seng Gejäiz waren net méi ze héieren, an d'Feier wier net direkt entdeckt ginn. Endlech konnt ech déif Otem huelen. Ech hunn dëst verzweifelt gebraucht. No an no ass et bei mir opgefall, datt ech schwéier blesséiert sinn. D'Wonn a menger Schëller huet sech erëm opgemaach; wahrscheinlech wann ech d'Wuecht attackéiert. Schëss vu Péng hunn duerch mäi Aarm geschoss. Ech hu probéiert d'Fanger vu menger lénkser Hand ze beweegen. Elo kéint ech Bewosstsinn verléieren oder weider handelen; Ech sinn weider. Ganz wäiss Gesiichter sinn ech aus dem Zëmmer erausgaang, zréck an d'Kichen an an d'Alkove.
  
  
  Ee vun de Männer huet op d'Lénge Kleederschaf Dier geklappt an haart no Hëllef geruff. Ech gestoppt an op d'Dier geklappt. - Senor?
  
  
  "Säit! Si!
  
  
  "Wann Dir wëllt datt ech Kugelen op Iech duerch dës Dier schéisst, da fuert weider laut."
  
  
  Et war Rou fir ee Moment. Du sot hien: "Ech wäert roueg sinn, Amigo."
  
  
  "Bueno".
  
  
  Wéi ech zréck laanscht de Gank, deen op d'Bühn féiert, hunn ech zwee Männer gesinn, déi an der Stuff sëtzen, bei der Entrée vun El Countura stoen. Si hunn hir Féiss gestampelt an encouragéiert geflüstert. Wéi ech op d'Flilleke koumen, hunn ech gemierkt firwat. D'Tamara huet nëmmen Hosen un. Wéi si sou laang konnt daueren, muss ee vun de gréisste Geheimnisser vum Danz sinn.
  
  
  D'Kombinatioune waren erschöpft. Si hunn de Chorus fir déi honnertste Kéier gespillt, de Rhythmus war awer nach staark, an d'Tamara huet dovunner profitéiert.
  
  
  Mat Stripperschrëtt huet si sech op an erof gedréckt, hir Hëfte gewéckelt an hir blo Broscht gerëselt. D'Leit hunn d'Zustimmung applaudéiert, obwuel e puer vun de Fraen no schockéiert schéngen. All Ae waren op hir quivering Nippel konzentréiert. Et war e besuergt Bléck an hir Aen ... bis si mech gesinn. Hir Gesiicht huet hell. Ech hunn hir gezeechent fir séier ze maachen. Si wénkt onmerkbar an huet hir Finale ugefaangen.
  
  
  A wat eng Finale!
  
  
  D'Band war amgaang d'Melodie erëm ze spillen. Tamara huet déi éischt Akkorde opgeholl an sech gebéit fir d'Blat an hir BH opzehuelen. Si huet jidderengem e wonnerbare Bléck op déi provokativ üppig Ronnheet vun hirem Hënner ginn. D'Publikum hat eng kloer Vue op déi enk Nylonlinn vun hiren Hosen tëscht hire festen Oberschenkel, déi sech momentan gespannt hunn wéi se sech no vir lenkt. D'Hosen rutschen provokativ an den Aarsch erof a sinn do bliwwen wéi se opstoen an mir d'Blat an d'BH bruecht huet.
  
  
  "Grouss Gott," huet si gejaut. - Ech hu geduecht, Dir géift ni kommen.
  
  
  "Stop et séier," Ech hunn geäntwert.
  
  
  Ech hunn nogekuckt wéi hatt zréck op d'Bühn danzt. Hir wackeleg Hënner war eng erfreelech Vue. D'Hellege sinn verréckt ginn. Ech weess net wat d'Fraen geduecht hunn, awer e puer vun hinnen hunn ausgesinn wéi wann se ni driwwer kommen. D'Bluttgefässer vun de Männer platzen. Gedrénks goufe méi séier gedronk wéi d'Waarden hinnen bréngen. Fir déi éischte Kéier an hirem Liewen, a schwaarze Kleeder gekleet, hunn se d'mëll Schéinheet vun echte weibleche Kéiren gesinn an sech dovu begeeschtert. Iwwerhaapt, si hunn d'Enn vun der Welt konfrontéiert, Armageddon, a méiglecherweis déi zweet Erscheinung op eemol. A wa se stierwen - wat e Wee fir Äddi ze soen!
  
  
  Et gouf en encouragéierend Gejäiz. D'Tamara huet ugefaang hir Hosen auszedoen. D'Grupp huet den Héichpunkt gefillt an ass an déi memoriséiert Melodie gefall. Ech hunn ëmmer erëm iwwer d'kaale Käpp gekuckt a gebiet, datt déi déck Eechendier vum Frigoen d'Feier géif enthalen an datt d'Wuecht am Lengenschaf nach ëmmer vun Schrecken zitt. D'Tamara huet déi enk elastesch Band vun hiren Hosen erof gezunn. Gott, firwat huet si net presséiert? Drënner. Soft gekrauselt Hoer gouf sichtbar. Méi Kaméidi a Gejäiz!
  
  
  Ech hunn décke Schweesspärelen aus der Stir gewäsch a meng schmerzhafte Schëller reiwen. D'Hosen si lues an d'Been erofgaang. Si huet se ofgeschloen an sech ëmgedréit. Si huet sech gebéit fir et opzehuelen. D'Been riicht an d'Hënner opgehuewen, si huet de Männer eppes gewisen, wat se ni vergiessen.
  
  
  D'Leit hu gekrasch.
  
  
  De Combo huet gebrëllt.
  
  
  Tamara ass vun der Bühn direkt an meng Äerm gerannt.
  
  
  Et gouf vill Applaus, awer et war net genuch Zäit fir zréck ze goen. Ech hunn hatt an engem Mantel gewéckelt an hunn hir gesot datt si vill Zäit hätt fir sech unzedoen, nodeems mer aus dem Hotel verlooss hunn. Onbefestegt vun hire Kleeder ass si no mir duerch d'Gang an d'Haaptwunnzëmmer gelaf.
  
  
  "Nick, Nick," huet si otemt, "wat ass geschitt?"
  
  
  "Et ass egal," sot ech.
  
  
  'Awer ...'
  
  
  "Dräi Kanäl goufen zerstéiert, ee blouf. Ech soen Iech spéider d'Detailer.
  
  
  Mir sinn aus dem Hotel fortgelaf. Et huet sech méi einfach erausgestallt wéi ech geduecht hunn. Ech hunn e Moment um Comptoir gestoppt an, wéi ech et verdächtegt hunn, stoung e Walkie-Talkie um Regal ënnert dem Comptoir. Ech hunn hien ugeruff an hunn an engem knaschtege Pseudo-Manager-Toun de Leit am Fiat virum Gebai bestallt, opzestoen an de Buick laanscht ze loossen. E klenge, bëllege Mikrofon huet d'Ännerung vun der Stëmm verstoppt, an d'Äntwert war kuerz: "Si, Señor!" An der Hal, duerch d'Dier, si mir an en alen Auto gesprongen an en an d'Liewen bruecht.
  
  
  De Fiat mat Sécherheet stoung op der Säit vun der Zougangsstrooss. Wéi d'Tamara gesinn huet, datt mir et géife maachen, huet si deenen zwee Männer eng frëndlech Welle ginn, wéi mir laanscht gefuer sinn. Si entspaant zréck op de verfault Canapé an ugefaang ze laachen. Et war hysteresch Laachen vun Erliichterung. Aus Otem huet si geruff: "Oh, hutt Dir déi zwee Männer gesinn?"
  
  
  'Wéieng? An dëser Fiat?
  
  
  "Nee, Nick, déi zwee sinn an der Stuff!" Si huet ugefaang nach méi haart ze laachen. Si hunn esou iwwerrascht ausgesinn wéi mir laanscht si gerannt sinn. "Oh, dee Bléck op hir Gesiichter!" D'Tamara hat Laachen. "War ech wierklech sou gutt?"
  
  
  "Jo, Dir war wonnerbar."
  
  
  "Ass et wouer?"
  
  
  "Gutt genuch fir mech verréckt jalous ze maachen."
  
  
  D'Tamara huet sech e bëssen berouegt a gelaacht, während ech mam Lenkrad vum Buick gekämpft hunn a Richtung Fliger gefuer sinn. Wéi si ugefaang ze verkleeden; d'Laachen huet opgehalen, an um aneren Enn vu Puntarenas sot si mat enger niddereger, zécker Stëmm: "Nick, d'Wieder." Ännerungen.'
  
  
  Riets. De Schnéi ass elo an engem süchtege Wirbelwind gefall. Deen eemol genialen, reflektéierenden Himmel ass däischter ginn, an iwwer dem Humm vum iwwerwierkte Motor huet de Wand wéi e blesséierte Geescht gejaut. Beem, Fielsen an alles, wat sech beweege konnt, fléien ronderëm eis wéi en jäizenden Hurrikan. Knëppelsteng ricocheted Dieren a Fënsteren. Mir fannen eis an enger Welt verréckt duerch d'Aktiounen vun engem Verréckten.
  
  
  "D'Senderausschaltung vum Hotel huet de Schnéistuerm verursaacht," sot ech grujeleg.
  
  
  "An et wäert nach méi schlëmm sinn," huet Tamara geflüstert.
  
  
  "Jo, bis mir de leschte Sender am Panama zerstéieren."
  
  
  Si huet sech op mech gedréint, wäiss wéi de Schnéi dobaussen. "Awer Nick," huet si mat onverschlësselten Horror gefrot. 'Mir sollten dat kënne maachen, oder?
  
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  
  
  Vun der Kaart beuerteelen, Isla Sangre war ongeféier sechshonnert Kilometer vu Puntarenas. Awer wa mir verréckt genuch waren fir an deem Wieder ze fléien, ware mir net verréckt genuch fir direkt dran ze rennen. Eemol an der Loft sinn mir an engem breede Bogen iwwer de Pazifesche Ozean geflunn. Dëst huet de Fluch bal zweehonnert Meilen méi laang a vläicht nach 150 Meilen wéinst de konstante Zickzack gemaach. Mir fléien iwwer de Golf vu Chiriqui mat senger gréisster Insel, Coiba, eng Strofkolonie. Mir hunn dunn d'Azuaro Hallefinsel ofgeronnt a si bei den 150 Meilen breet Golf vu Panama komm. Ënnerwee war de Golf vu Panama mat Panama City a Balboa.
  
  
  All dës Zäit huet de Fliger näischt anescht wéi Schwong an Tauchen. D'Tamara an ech hu vu Säit zu Säit gerullt, zréck an zréck. Mir souzen ni roueg. Nëmmen d'Gürtel hunn eis op der Plaz gehalen. Ee Push huet deen aneren gefollegt. De Fuselage huet gekrasch a gekräizt, d'Flilleke hu geschéngt wéi wann se zu all Moment briechen. All Kéier wann de Fliger an enger Lofttasche gelant ass, géif meng Schëller eppes schwéier schloen an ech géif erschreckend Péng erliewen. Ier mer fortgaange sinn, huet d'Tamara d'Wonn gekleet an d'Bandage festgehalen, awer dëst war net genuch. D'Blutt huet weider vu menger Schëller erausgespillt a mäi Hiem gedämpft.
  
  
  Si huet gejaut. - Wat sinn d'Koordinate vun der Insel, Nick?
  
  
  "Nach net do", hunn ech iwwer de Kaméidi geruff. - "Éischt a Panama City."
  
  
  'Firwat? Sangre Island ass am Archipel de las Perlas, deen ëstlech vun hei ass anstatt am Norden.
  
  
  Ech hunn d'accord gewénkt. Archipel heescht "Mier vu ville Inselen", an an dësem Fall bezitt et sech op ongeféier honnert aachtzeg kleng "Pärelen" op der anerer Säit vun der Bucht. Ech hunn op déi oppe Kaart gewisen. "Dir wäert Äert Zil an dëser Zopp nach net fannen, an Dir kënnt d'Instrumenter net méi vertrauen. Mir brauchen e Landmark ier mir déi kleng Insel an dëser Grupp fannen. D'Stad läit just siechzeg Kilometer nordwestlech vum Archipel. Vun hei aus kënne mir d'Richtung bestëmmen.
  
  
  No Tegucigalpa a Puntarenas hunn ech geduecht datt ech zimlech gehärt wier géint déi wilde an onermiddlech Zerstéierung déi de Colonel Zembla gemaach huet. Awer et war eng onvirstellbar Katastroph an der Panama City. Dëst ass eng vu menge Liiblingsstied mat ville gudde Erënnerungen. Ech erënnere mech un en Owend mat enger schéiner Fra an hirem Appartement um Fouss vum Mount Ancon an erwächen mam Klang vun de verwitterten Klacken vun der Kathedral bei Avenida Central. Wéi mir iwwer d'Stad geflunn sinn, hunn ech d'Iwwerreschter vun der Kathedral gemierkt, den ale Regierungspalais, de schéine Nationaltheater, de Malecon Boulevard an de Bovedas Boulevard mat dem alen ënnerierdesche Prisong. Alles, wierklech alles, war gebrach an zerstéiert, gebrach an ofgerappt duerch déi grausam Plo vun engem onmënschleche Stuerm. D'Stad mat enger Bevëlkerung vun 300.000 Leit huet opgehalen ze existéieren an huet sech an déiselwecht rieseg Ruine verwandelt wéi déi al Stad néng Kilometer ewech, déi 1671 vum Korsair Henry Morgan mat de Buedem gerappt gouf.
  
  
  Balboa, den Hafen vun der Channel Zone, huet sech och als Wüst erausgestallt. Vun eiser Héicht konnte mir d'Miraflores-Schlässer, zéng Kilometer vum Ufer, kaum erkennen. Déi zwee Kanäl, déi dozou féieren, ware komplett blockéiert. Verschidde Frachtschëffer an Tanker stinn op zwee vun de gréissten Äisfelder vun der Welt, all bal zweehonnert Meter breet a fofzéng Meter déif. E monstréise Wand huet duerch d'Kanäl geschloen. Et war näischt ze weisen datt et op der anerer Säit vum Isthmus besser wier.
  
  
  Ech hunn mat Roserei gesäiert, wat Zembla zu dësem eemol fruchtbare a räiche Land gemaach huet.
  
  
  "Dréit sech ëm," hunn ech op Tamara geklappt. Ech hu mech schlecht gefillt. - 'Südëstlech op d'Isla Sangre. _
  
  
  - Denkt Dir datt Zembla do ass?
  
  
  "Ech hoffe häerzlech esou," sot ech, an hunn e leschte battere Bléck op déi dréiend wäiss Landschaft geworf. "Wann ech hien fannen, wäert d'Insel a sengem Blutt bedeckt sinn, ech verspriechen Iech."
  
  
  D'Haaptinsele vu San Miguel, San Jose a Pedro Gonzalez waren einfach ze fannen, awer dem Zembla säi leschte Refuge war just e Blip op der Kaart an näischt méi an der Realitéit. Et war e Stärekoup aus dem Waasser ënner engem décke Cover vu Schnéi, Hagel a Mierschaum, ëmgi vun enger Sandstrand. Wéi mir driwwer geflunn sinn, huet d'Cessna an de verännerleche Loftstroum gegoss a gewéckelt. D'Tamara huet sech mam Stiermer gekämpft, während ech no enger Plaz gesicht hunn fir ze landen.
  
  
  "Ech mengen, mir sollten op der Plage landen. Och eng Steen Geess kann net op dëse Fielsen stoen.
  
  
  - Wat ass dat do? huet si gefrot, no lénks ze weisen.
  
  
  Si huet de Fliger an engem uechtzeg-Grad-Wénkel gekippt sou datt ech et och kucke konnt. Duerch den Hagel wéi Maschinnegewier Kugelen, konnt ech e schwaache Glanz vun e puer vun den ale Gebaier gesinn. Si goufen op d'Manéier vun enger aler Hacienda ronderëm en Haff gruppéiert. All dëst war vun enger dräi-Zoll décke Steen Mauer mat engem schwéieren Paart mat Eisen Trägere ëmgi. Op d'mannst esou waren se fréier gebaut, an et war kee Grond ze gleewen datt dës Maueren net grad esou déck a staark waren. Zembla schéngt d'Saache gär ze komplizéieren, besonnesch wann et ëm d'Verteidegung oder d'Flücht kënnt.
  
  
  "Hien ass hei," sot ech. Meng Hand huet dem Tamara seng Hand gedréckt. 'Kuckt! Säin Helikopter läit am Haff.
  
  
  'Ech verstinn. Awer wäert Dir meng Hand elo lassloossen? Ech falen léiwer net direkt op säin Daach. Loosst Är Hand lass a fannen eng Plaz fir ze landen, okay?
  
  
  Ech hunn glécklech op hatt gelaacht. Mir hunn den Zembla schlussendlech op säi Lair verfollegt. Mäi Grinsen ass lues verschwonnen wéi ech gemierkt hunn datt et kee passende Landungsgebitt iwwerall ronderëm de Perimeter war. Besëtzer a Spëtzeverkeefer Ramon Batuk huet seng Hacienda uewen op engem ronnen Hiwwel gebaut. Vun der Haaptpaart huet e Wee duerch d'Fielsen an e Boothaus an enger natierlecher Bucht gefouert. Den Hiwwel war relativ glat awer ze géi. De Rescht vun der Insel war entweder ze rau oder iwwerwältegt mat stahnlechen, knaschtege Bëscher.
  
  
  "Dëst muss d'Plage sinn," sot ech hir düster.
  
  
  "Et gëtt e bësse Plage e bëssen zréck, deen nach ëmmer zimlech uerdentlech ausgesäit," huet si geäntwert, hir Lippen gedréckt. Si huet d'Cessna erëm gekippt an ass Richtung e klenge Fleck vu windswept Ufer geflunn. "Et wäert wierklech schwéier sinn, Nick, a mir kënnen net no bei Heem kommen."
  
  
  „Wien këmmert sech ëm e klenge Spazéiergang? Ech hoffen mir kënnen nach zu Fouss wann mir landen.
  
  
  De Fliger ass erofgefall. De Wand huet et opgeholl an iwwer d'Metall gejaut. Sand huet ronderëm d'Rieder opgeblosen. Deeler vum Fliger hu gerëselt wéi op eemol gelähmt. D'Tamara huet sech mam widderstoenen Stéier gekämpft. "Mir hunn e Spréchwuert a Russland," huet si intermitteréiert ausgeschwat. "Halt an dëser Situatioun fest um Lenkrad!"
  
  
  Mir goufen an d'Lofttasche gesaug, erof. D'Cessna huet gerëselt, gerëselt a rutscht laanscht d'Plage an engem groe, sandege Reen vu geblosen Sand. Scharf Steenpëtze stungen aus dem Sand virun eis. Lénks louch eng Mauer vun neie Steng a Knëppelsteng, a riets eng bedrohend Mauer vu kochendem Surf. De Fliger ass erofgefall.
  
  
  Ech hunn gekrasch. - 'Op! Op!' Mäi Gejäiz war e Reflex, well ech wousst datt d'Tamara alles gemaach huet fir hir Nues opzehiewen. D'Plage koum mat zerstéierende Geschwindegkeet un. Nues am Sand begruewen. E laange Gesis, dann en Donnerwieder. Mir sinn ëmgedréint ginn, d'Flilleksträisser goufen ofgerappt, an de Propeller iwwer de Motorblock geklappt, hallef mat Sand bedeckt. De Buedem ass opgestan an huet eis wéi e Koup mënschlechen Äerm a Been op den Daach geheit. De Fliger ass bal ëmgeklappt an ass dunn mam Schwanz an d'äiseg Wellen gefall. Salzwaasser huet op eis gesprëtzt wéi mir zréckgezunn sinn. Mir waren verréckt, awer stoe stoen. De Fliger huet an de Surfen hin an hier geréckelt. Mir hunn op d'Wellen geréckelt. D'Tamara huet de Kapp gerëselt, en opgehuewen an duerch déi futtis Fënsteren op der Plage gekuckt. Schreckend hunn ech en déif Otem geholl an ugefaang de Sand ze studéieren an ënner eis ze surfen. "Dat ass wat ech gär iwwer dës kommerziell Flich," sot ech mat engem liichte Laachen. "Dir landen ëmmer mëll."
  
  
  "Laacht mech net!" - sot si mat Tréinen an den Aen. - Ech hunn alles zerstéiert, ech weess! Mir huelen et ni méi an d'Loft!
  
  
  "Et wier wahrscheinlech net anescht geschitt", hunn ech bemierkt. "De Sand ass ze mëll an de Wand kéint eis vun de Féiss schloen."
  
  
  - Mä wat maache mir elo?
  
  
  'Wat kann een maachen?' Ech hunn de Wicker Kuerf hannert mir gegraff, deen eemol Iessen gehal huet. Elo enthält et dem Tamara seng Makarov Pistoul, dem Dokter Mendoza seng antik Pistoul, dem Pepe säin .22-Kaliber automatesche Revolver, souwéi d'Revolvere vun zwee Garde an dem Manager. Ech hunn dem Tamara hir Pistoul an dem Pepe seng Pistoul ginn, an de Rescht vun den Revolveren a meng Taschen geluecht. 'Wat kann een maachen?' - Ech widderholl. - Ma, loosst eis spazéieren. Loosst eis et maachen!'
  
  
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  
  
  Zu Fouss hu mir de Wee laanscht verréisseg Hiwwelen ënner engem jäizenen an haarden Himmel gemaach. De Schnéi war nach ëmmer méi staark. D'Däischtert gouf ëmmer méi déck. Verschidde dorneg Beem hunn am Wand gekräizt. Boulders ware permanent gefall. De Wand huet d'Loft aus eise Longen gesaug wéi mir dergéint gelaf sinn. Mir waren erstéckt wéi erdrénke Leit an konnten heiansdo net méi no vir kommen. De Stuerm schéngt elo wéi eng kontinuéierlech Mass, grausam, onverzichtbar a mäerderesch. Dem Tamara säi Gesiicht war a Blutt bedeckt vu falende Knëppelsteng. Ech wousst datt ech net vill besser ausgesinn. De Péng a menger Schëller huet mech erschöpft. Et war net méi nëmmen eng Saach vum Fleesch, Péng huet meng Séil a meng Schanken duerchgebrach. Ech hu mat dëser a meng steif Fanger gekämpft. Mir hunn eis gekämpft an hunn haartnäckege gestäipt, géigesäiteg ënnerstëtzen.
  
  
  Eng hallef Stonn, eng Véierelstonn an eng weider hallef Stonn ass passéiert. Endlech si mer den Hiwwel ukomm. Mir hunn déi déck, staark Mauere vun der Hacienda honnert Meter ewech gekuckt. Si leien ënner enger décker Schnéi Schnéi. Wann do Sentries wieren - an ech war bal sécher, datt et do wieren - wieren se net un der Mauer. Si hu sech an der zweifelhafter Ënnerdaach vun enger Mauer gehackt. Et wäert eng kaum sichtbar Linn vu raggéierte Männer an Uniformen sinn, déi op gefruerene Kierper festhalen.
  
  
  "Loosst eis iwwer d'Mauer klammen," sot ech. "Zwee oder dräi Paarte wäerten ze schwéier bewaacht ginn."
  
  
  D'Tamara huet de Kapp mat engem Schütter gerëselt. - Mir kënnen net, Nick!
  
  
  - Mir kënnen och net stoe bleiwen.
  
  
  Mir hunn ugefaangen den Hiwwel hannert der Hacienda erop ze goen, just virun der Haaptentrée. Op e puer Manéieren war et elo méi schwéier no vir ze kommen. Et waren manner Hindernisser, awer déi kaal Uewerfläch vum Hiwwel gouf vum Wand poléiert an an e rutschegen äisegem Hang ëmgewandelt. Tamara ass fir d'éischt gefall, an ech hunn hatt missen ënnerstëtzen. Dunn hunn ech mäi Gläichgewiicht verluer. D'Tamara wollt hëllefen, an op eemol si mir allebéid erofgerappt, ängschtlech eis Hänn geknuppt. Eis Ausdauer ass gestuerwen, awer erëm aus senger eegener Äsche opgestan. D'Liewen war manner wäertvoll wéi d'Hëtzt a Fridden, deen den Doud bréngt, awer d'Liewen huet triumphéiert.
  
  
  Op der Spëtzt si mir erschöpft ënner dem Ënnerdaach vun der Mauer gekrabbelt. Si war al. D'Mauerwierk war verschleeft an et goufe grouss Lücken tëscht den natierleche Steng. Am Duerchschnëtt war et dräi an en hallwe Meter an der Héicht. Ech hunn virsiichteg opgekuckt an op e puer Plazen Ënnerstëtzungspunkte fir meng Been an Äerm gemierkt. "Folg mech wann ech uewen sinn," sot ech Tamara.
  
  
  - Wéini sidd Dir uewen? Dir mengt wann Dir et maacht!
  
  
  "Wann ech uewen sinn, Tamara," sot ech fest. Ech wollt net iwwer d'Wourecht an hire Wierder denken. - A waart op en Zeechen. Et kann Sentries op der anerer Säit ginn.
  
  
  Ech hunn de geféierleche Kloteren op déi al Mauer ugefaang. Ech hu meng Schutzhandschuesch missen ofhuelen fir meng Fanger e bessere Grip op déi glat Fielsen ze ginn. Eng Keelt huet meng Séil duerchgebrach. Ech hu meng Äerm gespannt gefillt. Blutt a Muskelen gefruer. De Steen ass ënner dem Gewiicht vu mengem Fouss zerbrach. Ech hunn mech géint d'Mauer gedréckt an hunn dem Tamara säi rouege Schreiwen vun Horror héieren. Ech hat e Moment geduecht, ech kéint net méi wäit goen. Dunn hunn ech mech erënnert wéi no Zembla war, an de Gedanken huet mech erwiermt. Ech gefillt virsiichteg fir en anere Punkt vun Ënnerstëtzung. Ech hunn hatt fonnt. Zoll fir Zoll sinn ech eropgeklomm.
  
  
  Eng lescht Effort huet mech iwwer de Rand op déi breet flaach Spëtzt gedroen. Razor-scharf Glasscheren goufen iwwer d'ganz Längt verspreet, awer de Schnéi an d'Äis hunn hiren Effekt negéiert. Tatsächlech hunn se mir gehollef op der glatter Uewerfläch ze bleiwen.
  
  
  Ech war amgaang d'Tamara ze bewege fir mech ze verfollegen, wéi ech en Abléck vum Sentry gesinn hunn. Hie war gebündelt a mam Kapp gebogen, d'Hänn déif an d'Taschen, ass hie lues zréck an zréck tëscht der Mauer an dem nooste Gebai gaangen. En automatesche Gewier hänkt vu senger rietser Schëller. Hien ass eriwwer gaang, wou ech op der Mauer leien. Ech hunn op Tamara gekuckt fir hatt ze warnen. Si huet mäi Kommando net gefollegt a koum scho no mir! De Sentry koum méi no. No genuch fir hatt ze héieren wann eppes geschitt ass. Ech hunn den Otem gehal.
  
  
  Tamara huet säi Gläichgewiicht verluer a gefall. Si huet e erschreckt Gejäiz erausginn. Net vill, e bësse méi haart wéi en onfräiwëllegen Opschwong, awer haart genuch. De Sentry huet direkt seng Ae mat Virwëtz opgeworf an huet mech gesinn. Ech sprangen.
  
  
  De Mann wousst seng Pflicht a probéiert sech ze verteidegen. Spéit! Hien huet nach ëmmer d'Gewier erhéicht, wéi ech hien op d'Säit gehäit hunn, mat de Knéien a sengem Bauch op him gelant. Ech hunn d'Gewier aus sengen Hänn gerappt, et ëmgedréit an et geschloen. Den Hënner huet hien an der Säit vum Hals geschloen. Hien huet gesucht a gefruer. Säi Kapp war an engem onnatierleche Wénkel zu sengem Kierper.
  
  
  'Nick!' - geflüstert vun uewen. Ech hunn opgekuckt an hunn d'Tamara op der Mauer gesinn.
  
  
  "Ech konnt net waarden. ech...'
  
  
  "Et ass egal," hunn ech gejaut. 'Sprangen.'
  
  
  - Wëllt Dir mech fänken?
  
  
  "Emmer léif."
  
  
  Ech hunn d'Gewier op de liewenslosen Sentry gesat an hunn meng Waffen verlängert. Si ass gefall. Ech hunn hatt gefaang. Och wann et net e mëllen Aarm war, huet et verdammt gutt gefillt. Si huet sech no bei mech gedréckt a mech um Hals kuss. 'Waat elo?' - huet si roueg gefrot.
  
  
  "Haaptgebai. Et ass eng gutt Chance datt mir den Zembla a säi leschte Kraaftfeldsender do fannen. Mir mussen déi zwee zerstéieren.
  
  
  - Oh, ass dat alles? - sot si mat engem sarkasteschen Toun. Mat der Zeh vun hirem Stiwwel huet si de gefallene Siicht gedréckt. "Wéi vill vun hinnen wäerten et tëscht eis an Zembla sinn?"
  
  
  'Ech wees net. Ech mengen et ass ze vill.
  
  
  'Jo. A si mussen eis fannen an eis dann ëmbréngen oder eis eraus halen bis mir zum Doud afréieren. Mir stinn elo fest, datt mer hannert der Mauer stinn. Déi puer Kugelen déi mir hunn wäerten net vill Ënnerscheed maachen. Hutt Dir méi gutt Iddien wéi dës? Ech hunn hir roueg nogelauschtert. Si huet probéiert hir Angscht mat hirem Zynismus ze verstoppen. Dëst ass eng komplett natierlech Reaktioun. Jiddereen deen aus engem gudde Grond keng Angscht huet ass en Narr. Tamara war eng haart, praktesch, couragéiert Fra an op kee Fall eng Narr.
  
  
  "Ech hu keng Ahnung," Ech zouginn. "Mir kënnen nëmmen eist Bescht maachen an hoffen. Et wäert schwéier sinn, awer mir musse probéieren."
  
  
  Si huet gehorsam geknuppt. "Nodeems dëst eriwwer ass, Nick, ech probéieren eppes Schéines ze soen."
  
  
  "Ech wäert fir Hëllef ruffen," sot ech mat engem Laachen. An de Schied vun de Gebaier hu mir op de Réck vun der Hacienda geklommen. Ech hu léiwer d'Automatik vum Sentry bis ech entdeckt hunn datt säi Mechanismus gefruer ass. Ech hunn et erofgesat an ee vun de Revolvere geholl.
  
  
  Mir hunn den Eck ukomm an hunn opgehalen. Virun eis war en Haff mat engem Helikopter. Ech studéiert laang, schmuel Haaptgebai wou ech gehofft Zembla ze fannen. Et war méi grouss wéi d'Baugebaier, mat enger iwwerdeckter Veranda déi ganz Längt leeft. Am Zentrum war eng Paart, duerch déi d'Autoen an d'Haaptentrée erakoumen.
  
  
  D'Veranda war däischter a kaum ze gesinn duerch d'Rideau vum dréiende Schnéi. Ech hat e staarke Verdacht datt et nach iergendwou e Sentry gepost gouf. Een oder méi, all nervös a kal, mat Kribbelen Fanger. "Mir wäerten de längste Wee huelen," sot ech. Mir sinn op de Réck vum nächste Gebai gelaf. Ech hätt léiwer weider laafen, mee Vorsicht a Rou waren un der Uerdnung vum Dag. Lues a lues si mir weider gaang. Op dëser Säit vun der Hacienda war en zweet Gebai dat ausgesäit wéi eng Garage. Mir hunn den aneren Enn ouni Tëschefall erreecht. Riets war eng fräi Plaz vu ronn zéng Meter. Hannendrun war d'Haaptgebai.
  
  
  Mir stoungen a virsiichteg nogelauschtert. Mir hunn näischt héieren an sinn hannen am Haaptgebai gerannt. Virun eis huet sech eng laang Rei vu Fënstere mat verdréinte Schmelzstären ausgestreckt. D'Monotonie gouf duerch zwou Dieren ënnerbrach, déi d'Rei an genee dräi Deeler opgedeelt hunn. Hannert hinnen war eng Paart an eng aner Rei vu Fënsteren, vun deenen e puer hell beliicht waren. Eng kuerz cobblestone Strooss huet vum Gebai d'Paart op de massive Haaptpaart gefouert. Bei der Paart war e Stand, deen e Paytelefon ausgesinn huet. Waarden Stand. Déi schmuel Ouverture gouf beliicht.
  
  
  'E Fluch. Mir mussen iwwer d'Opfahrt goen an et ass bewaacht.
  
  
  "Vläicht wäerte se d'Fra net schéissen," sot Tamara.
  
  
  'Firwat?'
  
  
  "Si wëllen vläicht fir d'éischt Froen stellen."
  
  
  "Tamara, wann Dir mengt Dir kënnt Köder spillen ..."
  
  
  Ech kéint och mat der Mauer schwätzen. Si béien sech séier ënner d'Fënster. Ech sinn hir gefollegt, an der Hoffnung datt si net ze reckless géif ginn. Ech hat d'Gefill datt si fir d'éischt géifen schéissen a spéider Froen stellen. Mir hunn déi éischt vun zwou Dieren an de nächste Set vu Fënstere gekräizt. Tamara war en hallwe Meter vun mir ewech. Si war zouversiichtlech an hir Beweegungen an ech wousst, datt ech hatt net konnt stoppen ouni en erhëtzt Gespréich an eng méiglech Entdeckung ze riskéieren. Ech hu probéiert un eng Alternativ ze denken, awer konnt keng fannen. Mir koumen op déi zweet Dier an déi nächst Fënster. Op eemol héieren ech Stëmmen.
  
  
  'Waart!' - Ech hunn energesch geflüstert. Vill zu menger Iwwerraschung huet si gestoppt an ass op mech gekrasch. D'Lampe blénkt. Mir hunn duerch d'Fënster gekuckt.
  
  
  De Colonel Zembla ass rosen hin an hier. Ech hunn net héieren wat hie gesot huet. Wéi och ëmmer, hien huet weider den Dësch an der Mëtt vum Raum gestouss. Den Dësch war mat elektroneschen Deeler, Transistoren, Circuitboards, Lötstécker a Zangen besat. Hannert Zembla waren déiselwecht Metallschränke a Paneele fonnt am Mayan Tempel. Nëmmen dës waren op. D'Gitter waren ewechgeholl an d'Verdrahtung huet sech wéi e komeschen Perm ronderëm gekrabbelt. Et war net schwéier virzestellen, wat hien an dësem Zëmmer mécht. Hien huet en neie grousse Kontrollsystem fir säin déidleche Komplott gebaut fir Zentralamerika ze eroberen an dat Drëtt Maya Räich ze kreéieren.
  
  
  Ech hu mech gefrot, mat wiem hie geschwat huet, wéi en zweete Mann mat engem moustachéierten, dënnen Gesiicht opkomm ass an nieft him stoung. Dem Zembla säi Kompliz war nach méi schrecklech a kalbluddeg wéi soss een. Hien huet e Stack Pabeiere mat Diagrammer ausgeklappt. Déi zwee Männer ware sou engagéiert fir hir Pläng ze diskutéieren, datt ech mech getraut hunn e bësse méi no ze kommen. Aus der Ecke vu mengem Aen hunn ech sechs méi Männer gemierkt, zwee bewaffnete Wiechter a véier Techniker a wäisse Mäntel, déi wahrscheinlech un der Versammlung schaffen. Tamara huet mech froend ugekuckt.
  
  
  Als Äntwert hunn ech op d'Dier hannert eis gewisen. Ech hunn d'Schlëssel virsiichteg gedréckt a sech géint dat déckt Holz geluecht. D'Dier war net zou. Mir hunn de Wee bannen gemaach an hunn d'Stëmmen am nächste Raum an der kaler Hal gelauschtert.
  
  
  '... direkt ëmbréngen!' - déi rosen, dogmatesch Stëmm vum Colonel Zembla gouf héieren. „Wann ech d'Situatioun an den nächste Stonnen net ënner Kontroll kréien, gëtt de Stuerm ze vill ze handhaben - och fir mech! †
  
  
  "Mir kënnen d'Installatioun stoppen", huet seng Ënneruerdnung virgeschloen.
  
  
  "Tohel, dëst ass d'Aarbecht vun engem Verrieder."
  
  
  'Neen, Här. Kuckt hei d'R Sektioun. D'Jongen hunn einfach net déi néideg Deeler fir dës Sektioun ze montéieren. Et kann net an den nächsten Stonnen gebaut ginn, also ...
  
  
  "Dir getraut mir iwwer Sektioun R ze liesen! Wien huet d'Thema erstallt? Ech selwer, ass et net? Mir wäerten e Wee fannen et nei ze verbannen. An ech wëll keng Defaitistesch Riede méi vun Iech héieren. Ech wäert den Tohel ni opginn, och wann mäi Räich fir ëmmer ënner Äis begruewen ass! Et war net meng Schold datt dëst geschitt ass. Alles huet super fir mech geklappt. Wann dësen Nick Carter ...
  
  
  Et gouf en allgemenge Geck, deen abrupt vum Zembla sengem Handwierk mam Numm Tohel ënnerbrach gouf. "Sidd Dir nach ëmmer iwwerzeegt datt hien hannert eisem Versoen ass?"
  
  
  "En temporäre Réckschlag, net e Feeler. Awer déi konstant Verschlechterung vum Wieder weist, datt aner Statiounen net méi funktionnéieren. Jo, ech si sécher, datt den Nick Carter eppes domat ze dinn hat. Ech weess net wéi hien iwwer hir Plaz wousst, awer hien huet och mäi Mayan Tempel entdeckt. An hien, verdammt, huet et fäerdeg bruecht et komplett ze zerstéieren.
  
  
  "Et gi Berichter vun enger Fra ..."
  
  
  Zembla lächelt veruechtend. "Loosst et dem Carter fir de Chick an d'Schluecht ze huelen an dës Affär wéi e Picknick an engem Sexclub ze behandelen. Awer an dësem Stuerm wäert hien ni d'Insel erreechen. A wann hien duerch e Wonner iwwerlieft, wäert näischt him retten. Aner Statiounen waren net bereet op seng Attack, mir waren bereet!
  
  
  Ech hunn d'Schrëtt vu Stiwwelen héieren. Op eemol koum e Mann an Uniform um Enn vun der Hal. Säi Mond ass vun Iwwerraschung opgaang wéi hien no säi Gewier erreecht huet. D'Tamara an ech hu sech instinktiv ëmgedréit. Mir hunn ouni ze zécken geschoss. Eng Kugel ass an den Hals eragaang wéi hien ugefaang huet ze jäizen, an eng aner huet säin Ae erausgeschoss. Ech weess net wien wou opgehalen ass. Hien ass no hannen gefall, säi Gewier kléngt op de Buedem. Blutt an all Richtungen gesprëtzt. Mir hunn hien net gesinn de Buedem beréieren; Mir waren schon nees geplënnert. Ouni e Wuert ze soen hu mir als gutt trainéiert Team zesumme geschafft.
  
  
  Mir platzen an de Raum. Eis Revolvere hunn d'Feier gespaut och ier d'Dier komplett opgemaach gouf. Mat engem erstaunten Ausdrock am Gesiicht huet ee vun de Wiechter de Bauch geknuppt a gefall. Tamara huet sech ëmgedréint an huet e schéint klengt Lach an der zweeter Sentry gemaach, während hien seng Waff erhéicht huet. Een Techniker ass zesummegefall, deen aneren ass lues op d'Knéien gefall. Séier wéi e Panther huet den Tohel en décke Holzdësch ëmgedréit. Deeler an Tools verspreet. Hien huet de Colonel Zembla hannert sech an de Cover gezunn. Säi Colt .357 huet ugefaang Feier ze spuen. Déi lescht zwee Techniker, iwwerrascht an decouragéiert vun eisem Attack, sinn op déi oppen Dier gekräizt. Si waren allebéid spéit. D'Tamara huet d'Ziel geholl an si stierflech blesséiert, si sinn gefall.
  
  
  Ech hunn duckt fir dem Tohel seng Schëss ze vermeiden. Mäi Revolver war eidel. Ech hunn et op den Tohel geheit an deen zweeten gegraff. Den Tohel huet sech gedréckt an d'Waff ass hannert him an de Cabinet gefall. Zembla attackéiert mech wéi verréckt. Hien sprang iwwer den Dësch wéi wann en Hindernis iwwerwannen. Wéi en Tiger ass hien no vir gerannt an huet mech erofgeschloen. Mir sinn zesummen op de Buedem gefall. Eis Fanger haten keng Zäit fir an d'Fauscht ze knéien. Den zweeten Revolver gouf aus menge Fanger geklappt, an deen drëtten an der Hëtzt vum Kampf aus menger Jackett gerutscht. Dem Zembla säin haarde Schädel huet mäi Kiefer geschloen an huet meng Nues gegruewen, déi geblutt huet, meng Fanger hunn seng Hoer ënner dem Kappband geknuppt. Meng Faust ass opgestan an huet d'Gnod zréckginn. Ech hunn mat Zefriddenheet gelaacht wéi ech seng Nues héieren hunn briechen. Seng Haut a seng Fleesch waren zerräissen. Hien huet vu Péng gejaut. Mat engem séiere Ruck huet hien de Kapp ewechgedréit, an dat huet hien gerett. Soss hätten déidlech Schankenfragmenter säi Gehir duerchgebrach.
  
  
  Seng Äntwert war mäi Mo mat sengem bony Knéi ze schloen. Hien huet probéiert op mäi Been ze gräifen, wat hien erofgehalen huet. Mir hunn iwwerenee gerullt. Weder Tamara nach Tohel hu sech getraut op eis ze schéissen. Si hu sech allerdéngs vu kuerzer Distanz openee geschoss ouni een eenzegen Hit ze schéissen. Zembla huet nach ëmmer probéiert meng Bande oder mäi Been ze briechen. Mäi Knéi dréckt a seng ongeschützt Leescht. Ech hat geduecht, ech géif him fäerdeg maachen. Ech hunn hien héieren kräischen a gefillt hien zidderen. Déi nächst Sekonn huet den Tohel an d'Beliichtung geschoss. De Sall war an Däischtert zougedréckt, an an der Däischtert Zembla fräi a verschwonnen.
  
  
  D'Sirene huet ugefaang ze kräischen. De Klang war bal verluer am Brudder vum Stuerm. D'Tamara an ech hunn zoufälleg no engem Auswee gesicht. Zembla an Tohel sinn net. Si woussten d'Gebai bannen a baussen. Ech hunn hir Schrëtt am Gank héieren. Si sinn fort. Ech hunn frantesch ronderëm no enger Waff geraumt. Ech hunn e Revolver fonnt. Et war och d'Fro ob et reprochéiert gouf. Ech hunn eng Hand op menger Hülse gefillt. Tamara. Mir sinn an de Gank wandert.
  
  
  Dobaussen, am Haff an hannert den Haiser sinn d'Leit vun Zembla zum Liewen komm. D'Sirene huet weider gejaut, d'Dier ass opgaang an zwee déidlech Feierausbréch sinn op eis gerannt. Ech Schoss zréck. Ech hu e staarke Réckwee gefillt an de staarke Geroch vu Gewierzer geroch. Ech weess net ob ech eppes getraff hunn, mee ech war verdammt frou ze fannen datt ech e Revolver voller Kugel hat. Mir si laanscht de Gank an den Haff gerannt. Nuets konnten mir iwwerall Gejäiz héieren.
  
  
  Mir lafen. E puer hunn rosen geruff, anerer opgereegt, an dat alles gouf duerch d'Klatter vu Stiwwelen verstäerkt. Ee vun de Männer vun Zembla ass ausgefall an ass op de Buedem gefall. Kugelen sinn an d'Dier geflunn, d'Loft mat Schrapnel a Bläi gefüllt. Mir si weider Richtung Dier um Enn vun der Hal gelaf. Angscht awer determinéiert ass d'Tamara hannert mir op d'Mauer gerannt.
  
  
  Mir sinn duerch d'Dier an de baussenzegen Haff erausgaang. E bessere Goal hätte si net kënne froen. De Klang vun eise lafende Féiss gouf begleet vum Geknackel vu Gewierer. Bannen huet d'Feier esou plötzlech gestoppt wéi et ugefaang huet. Mir sinn impulsiv an deen eenzegen Ënnerdaach gelaf, dee mir gesinn hunn, e Koup gebrochenen Holzkëschten. Si bestoung aus décke Planken mat Metallbänner a goufen benotzt fir sensibel elektronesch Ausrüstung ze transportéieren. Si goufen opgestockt fir als Brenne ze déngen. Gewierschëss hunn gebrëllt a Kugelen hannert eis an de Buedem gefall wéi mir verzweifelt tëscht Këschten gedaucht hunn.
  
  
  E Hagel vu Kugel ass duerch eis provisoresch Ënnerdaach gerappt. Ech hunn Tamara erof gezunn. Déi éischt zwee Männer vun der Arméi waren ze ongedëlleg fir virsiichteg ze sinn. Zwee Schëss a si sinn an de Schnéi gefall. Ech hunn ugefaang Këschte wéi verréckt ze beweegen fir eis Verteidegung ze stäerken. Déck Brieder absorbéiert Kugelen. Nëmmen en onglécklechen Direkttreff konnt eis elo schloen, soss misste se hannert eis duerch d'Haus krauchen. Ech hunn opgekuckt, awer kee bei de Fënstere gesinn. D'Männer ronderëm eis hunn Bläi op eis gegoss wéi wann hir Waffen Gaardeschlauch waren. Egal wéi eng Richtung ech gekuckt hunn, et waren ze vill Leit fir ze flüchten. A mir hunn nëmmen e puer Ronnen.
  
  
  Op eemol, ënnert all de Kaméidi, hunn ech den Toun vun engem elektresche Starter héieren. Den Helikopterrotor huet ganz lues ugefaang ze dréinen. An der Glaskabine konnt ech d'Silhouette vun zwee Männer gesinn. Déi drëtt, ee vun de Wiechter, huet séier Stoppen a Seeler vun alle Säiten vum Helikopter ewechgeholl. Et gëtt nëmmen eng Kugel a mengem Revolver. Ech hunn virsiichteg Ziel geholl an d'Zil geschloen. De Sentry huet gejaut an huet ugefaang ze zéien. Hien huet sou haart gejaut, datt d'Schéisserei fir ee Moment opgehalen huet, wéi jidderee no him gekuckt huet.
  
  
  "Tamara, loosst mech eppes schéissen."
  
  
  - Benotzt just meng Waff. Et gi sechs méi Kugelen," sot si, an huet mir de Makarov iwwerreecht.
  
  
  Si huet dem Pepe seng .22 fir sech behalen. Datt si mir ouni ze zécken hiren eegene Revolver ginn huet war e Geste deen ech ni vergiessen wäert. Si huet op den Helikopter gekuckt. De Motor war op voller Kraaft gelaf fir sech opzewiermen. "Si wäerten an dësem Stuerm zerstéiert ginn."
  
  
  „Vläicht, awer mir kënnen net hei sëtzen a kucken. Si wëlle flüchten, a wann et hinnen geléngt, fänken se erëm vun Ufank un. Méi schlëmm, si hunn de Sender op gelooss, an Dir hutt héieren wat Zembla doriwwer gesot huet.
  
  
  "Awer ech hu geduecht datt am Raum ..."
  
  
  "Et war just en neie Basiskontrollsystem deen se installéiert hunn. Mir maachen dat op en Enn, awer den zweeten Sender ass soss anzwousch. Ech hunn eigentlech op hien op der anerer Säit vum Paart gewaart, wou mir all dës Luuchte gesinn hunn.
  
  
  "Dat heescht, datt keen de Stuerm an e puer Stonnen kann stoppen. Op d'mannst wann Zembla d'Wourecht seet. Da gëtt d'Wieder ni méi kontrolléiert!
  
  
  'Jo. An de Problem ass datt Zembla normalerweis richteg ass.
  
  
  D'Schéisserei huet erëm ugefaang wéi den Helikopter lues an onstänneg fortgaang ass. Hien huet hin an hier gerappt. D'Schéisserei gouf eng zweete Kéier gestoppt wéi d'Kabinedier opgaang ass. Am Passagéiersëtz hunn ech dem Tohel seng schlank, muskulär Figur gemierkt. Säi Fouss huet d'Dier wäit opgemaach. A senger rietser Hand hat hien e Colt, deen hien mat senger gebéiter lénkser Hand ënnerstëtzt huet an op eis riicht. Hien huet eppes gejaut wat ech net verstanen hunn. Anscheinend war de Gejäiz fir Zembla geduecht, deen als Pilot gehandelt huet. Den Helikopter huet liicht gekippt a sech op eis rutscht.
  
  
  "Baass! Ech war vun Roserei gesäischt. "Hie kënnt op eis fir eis ofzeschléissen wéi Kanéngercher!" Maacht de Kapp net erof, Tamara!'
  
  
  "Okay," sot si mat enger fester Stëmm.
  
  
  An enger Sekonn hu mir misse wielen. Wa mir aus eiser Barrikade erauskommen, wäerten dem Zembla seng Leit eis schéissen. Wa mir bleiwen, gi mir vun uewen erschoss. Frustratioun a Roserei hunn mech gefëllt wéi den Helikopter méi no geflunn ass.
  
  
  "Verdammt Schäiss!" - Ech hunn mech selwer héieren knurren. Meng Hand huet d'Waff geknuppt. Ech hunn mat verzweifelt a reckless Gewalt gehandelt. Ech sprangen tëscht de Këschte. E schaarfe Péng huet duerch meng verletzte Schëller a Këscht geschoss wéi ech an e schwéiere Bam gefall sinn. D'Brieder sinn ofgesprongen an d'Këschte si gefall. Ech sprangen an den Haff ënner dem Helikopter, deen erankomm ass. Ech hunn en Abléck vum Tohel sengem iwwerrascht Gesiicht erwëscht. Hien huet instinktiv reagéiert, séier, dank Joeren Training. D'Faass vu sengem .357 Colt Magnum huet sech op mech geschwommen a geschoss. Eng schwéier Kugel huet mäi Aarm verbrannt an huet e laangt Lach a menger Hülse gemaach. D'Makarov Pistoul ass aus menger Hänn geflunn an ass e puer Meter vu mir ewech gefall.
  
  
  Ech hunn den Tohel héieren laachen. - "Probéiert et ze kréien Carter!"
  
  
  Ech hunn d'Waff gedueft, mech ëmgerullt, an hunn se knaschteg ënner mengem Kierper gezunn. D'Pistoul huet geklappt, gedréckt an erëm geklappt. Mäi Kierper huet gefillt wéi wann et zu zwee verschiddene Leit gehéiert. Meng lénks Säit war verbrannt mat Péng a bal paralyséiert; meng riets Säit war trotz der neier Wonn gutt. Den Helikopter huet liicht geréckelt. Zembla konnt et am staarke Wand net oprecht halen. Vläicht war hien och schockéiert vu menge Schëss. Tohel entlooss a verpasst. Hien huet hin an hier geréckelt, probéiert d'Bewegung entgéintzewierken. Seng massiv, stompeg Kugelen hunn nieft mir an de Schnéi geschloen.
  
  
  Tamara war op de Knéien, huet de Kapp géint d'Këscht geleet. Tëscht de Volleys hunn ech hir piercing Gejäiz héieren. Fir déi éischt an eenzeg Kéier hunn ech gesinn datt si an Hysterie Angscht huet. Ech hunn déi drëtt Kugel bal instinktiv geschoss. Ech hu gesinn, wéi eng Sekonn méi spéit den Tohel op eemol schrumpft, wéi op der Schwell. Seng Aen hu sech aus hire Sockets erausgezunn. Seng Stëmm huet Kläng gemaach, déi keng Wierder waren, mee sënnlos Houscht. Hien huet Houscht, gejaut an den Ausléiser vu sengem eidele Magnum gezunn. Hien huet gespannt a geziddert. Duerno huet hien sech lues a lues no vir gebonnen an aus dem Helikopter gefall.
  
  
  Den Tohel huet mat engem Schlag de Buedem geschloen. Erstaunlech hunn seng Männer a gespannter Rou nogekuckt, wéi wa se net verstinn datt hire Leader dout war. Ech souz roueg am Haff mat Äis bedeckt. Ech hu mech schwaach an nauseous gefillt. Deen eenzegen Toun war dem Tamara säi rouege Gesucht an déi plötzlech Beschleunegung vum Helikopter wéi d'Zembla opgestan ass a fort geflunn ass.
  
  
  D'Iwwelzegkeet ass fortgaang, awer d'Schwächheet net. Ech kniet erof, vernoléissegt de Risiko vun de Leit ronderëm mech erschoss ze ginn. Ech hu mech no vir an de Wand vum Helikopterrotor gezunn. De Makarov huet zerräissen a geréckelt wéi wann hien en eegent Liewen hätt. Meng lescht dräi Kugelen hunn an déi fragil Héichdrockpanzer geflüstert. Ee Moment hat ech Angscht datt ech ze spéit geschoss hunn an den Helikopter schonn ze héich fléien. Awer dunn huet den Haaptpropeller ugefaang komesch Schleifkläng ze maachen. Den Helikopter huet gerabbelt a geknackt wéi Zembla probéiert et ze kontrolléieren. Hien huet geschwommen a fléien ëmmer méi héich iwwer d'Hacienda. Dann e plötzleche Schock. Hien huet ugefaang erof ze rutschen. Eppes explodéiert an e Stéck Metall ass iwwer eis geflunn. Mir hunn eng kleng Explosioun héieren. Ee Moment huet den Helikopter onbeweeglech geschwënn. Eng kleng Flam huet den Hood gelickt. Et ass dunn an engem grousse Bogen gedaucht an an den anere Fligel vum Hacienda sengem Haaptgebai gefall.
  
  
  Mat engem schreckleche Rutsch ass den Helikopter zesumme mam Zembla an en Emgéigend Gebai gefall. Ech war op de Buedem geheit. Stécker vun der Mauer fléien iwwer den Haff zesumme mat Trägere, Fënsteren a Mauerwierk. Den Daach ass zesummegefall, wou den Helikopter e grousst Lach geblosen huet. Hongereg Flamen hunn héich um Himmel gebrannt. Schwindel sinn ech op d'Been gesprongen. Ech hunn näischt gebrach, mee meng scho beschiedegt Nues huet elo kontinuéierlech geblutt. An den Otem gehait, sinn ech iwwer d'Këschte gestouss fir d'Tamara ze fannen. Mir hu misse vun hei eraus. Meng gräifen Hand huet hir mëll Kéiren beréiert. Si huet e Moment un mech geknuppt an huet meng Fanger sanft duerch hir blond Hoer gerannt. Geschützt vun der elo zerstéierter Barrikade, war si ongeschaaft.
  
  
  Dat gebrannt Feier huet sech séier verbreet. Am glänzend Liicht hunn ech déi verbleiwen Leit vun Zembla gesinn ronderëm lafen. Si haten néierens ze goen a woussten net wat ze maachen. Et gouf keng Organisatioun méi. Hire Leader war dout a si haten keen Zweck méi. Ënner esou Ëmstänn géife si zweemol iwwerdenken, den Doud vun engem Helden ze stierwen. Awer si bloufen Feinde, geféierlech Feinde. Wa mir jemols eng Chance hätten aus all deem ze flüchten, wier et elo.
  
  
  Mir sinn aus de Këschte gekräizt an sinn hannen am nooste Gebai gelaf. All Kéiers si mir op d'Säit gesprongen an ducken wann een laanscht gerannt ass. Aus Otem si mir zréck laanscht dat brennt Haaptgebai gelaf. De Laachen op dem Tamara seng Lippen huet mir gesot datt si d'selwecht geduecht huet wéi ech. An dësem flammende Feier gouf dem Zembla säi leschte Sender zerstéiert an an Eiseschrott ëmgewandelt.
  
  
  Eng Grupp vu Männer huet eis bei der Haaptentrée entdeckt a Feier opgemaach. Kugelen hunn menacéiert ronderëm eis geflüstert, d'Zille vun der Mauer op béide Säite vun eis gebrach. Mir sinn duerch d'Paart gedréckt, hunn se hannert eis geschloen, a si laanscht de breet gepolsterte Wee gelaf. D'Haillend Pfeif vum äisegem Wand vermëscht sech mam Knascht vum Feier an dem Knascht vun zesummegefallene Gebaier hannert eis. Et war wéi eng hellesch Symphonie.
  
  
  Mir waren um Enn vum Hiwwel ukomm an hunn eis elo misse laanscht héich Koupe Knëppelsteng goen. E heftege Stuerm huet d'Tamara e puer Mol vun de Féiss geschloen. Ech hunn hir op d'Been gehollef an sinn direkt op de glaten äisegem Wee gefall. Mir si weider op de Wee.
  
  
  Panting si mer endlech an déi geschützt Bucht vum Boothaus ukomm. Alles wat mir iwwerdenke konnten war d'Boot a wéi et ze beweegen. Et misst einfach e Boot do sinn, wa mer dat géifen iwwerliewen. Ech hunn d'Dier gedréckt. Si huet net opginn, an ech hat net genuch Kraaft fir et mat menge Schëlleren ze schloen, awer dunn huet d'Tamara roueg mam Pepe sengem Revolver duerch d'Schloss geschoss.
  
  
  Mat eisem leschten Effort hu mir et iwwer de Pier gepackt. Et war e Boot. Déi glänzend zéng-Fouss Croisière-Yacht huet wild wéi e gebrannt Hengst geruckt. Mier goen war net ouni Risiko sécher geschéngt. D'Yacht gouf gebaut fir d'Wellen mat héijer Geschwindegkeet ze fueren, awer an dësem Stuerm géif se einfach a schwéiere Mier direkt um Boothaus kapsizéieren. Mä dat lescht wat ech wollt war op der Insel ze bleiwen.
  
  
  D'Tamara huet déi grouss Dier opgemaach an d'Seeler ofgerappt. Ech hunn ënnert dem Dashboard ronderëm gerammt an de Motor virgewiermt. Meng Muskelen hunn iwwer de ganze Kierper wéi. D'Männer sinn an d'Bothouse gerannt. Ech héieren se kräischen a schéissen. Ech gedréckt de Start Knäppchen. De Motor huet ugefaangen, geschnëtzt, gezippt, an dunn zum Liewen gebrëllt. Ech war däischter bewosst datt meng Hand instinktiv fir den Drossel erreecht huet. D'Growl ënner de Fouss verwandelt sech an eng staark Pulsatioun. D'Yacht ass aus dem Boothaus an d'Baach geflunn, wéi déi éischt Leit duerch d'Hënndier eragaang sinn.
  
  
  Ausserhalb vun der Bucht ware mir vun de stiermesche Wellen vum Golf vu Panama getraff. Ech verlangsamt bis eis Geschwindegkeet dräi Kniet iwwerschratt. D'Mier war eng séiss Mass vu wäisse Schaum, déi horizontal iwwer eis opgestan ass. D'Boot hat keng Zäit fir sech ëmzedréien. De Bogen gouf begruewen an ass op der anerer Säit vun der Welle opgedaucht. Waasser ass frantesch aus dem Virdeck an vum Daach vun der Kabine gerannt. Ech war ze schwaach fir d'Boot ze halen. D'Blutt ass duerch meng Hänn erofgaang an ass aus menger Nues gegoss. Ech hat Kontroll opginn. Ech hu gefillt wéi wann ech gefall sinn. "Huelt d'Kontroll," sot ech bal inaudibly. "Tamara, komm hannert d'Rad. Ech kann net ... Déi gapend Däischtert vum Bewosstsinn huet mech zougemaach. Ech hunn e leschte Bléck op den Himmel a laachen. D'Wieder huet geännert.
  
  
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  
  Ech hunn gedreemt datt ech an enger Hängematt leien. Opreegung huet mech sanft hin an hier geréckelt. Ech leien ausgestreckt ouni Schong a mat enger Jackett ënnert dem Kapp amplaz Këssen. D'Boot stoung onbeweeglech mat rouegen Autoen. Eng liicht Wand huet geblosen; d'Sonn war waarm.
  
  
  Meng zweet Androck war, datt ech nach gedreemt. Ech hat ee vun deene wonnerbar erotesche Dreem, déi schéngen ëmmer op en Enn ze kommen, wann d'Saachen ufänken ze kucken an dech moies enttäuscht ze loossen. D'Tamara huet sech géint d'Heck Gelänner a just hir BH an hir Hosen geleet. De Wee wéi hir laang, flexibel Been op der Deck ausgestreckt sinn, hire Réck archéiert, hir Broscht erausgedréckt, an hiert Gesiicht opgehuewe fir sou vill Sonn wéi méiglech ze fangen ass eng sensuell Visioun déi ech gär a mengen Dreem gesinn. Awer si war real, real, wéi d'Sonn! Ech suckt a flexéiert meng Waffen. De Péng war och richteg. Ech souz riichtaus. D'Boot gouf vun enger bloer Well iwwerwältegt. D'Mier war roueg an den Himmel blendend kloer. "Hallo," Tamara Laachen. Si huet hir Hand iwwer d'Aen opgehuewen, sech virun der helle Sonn geschützt.
  
  
  "Hallo," Ech grinsst als Äntwert. "Mir fueren."
  
  
  "Mir sinn aus Brennstoff."
  
  
  'IWWERT.'
  
  
  "E puer Minutten nodeems Dir d'Bewosstsinn verluer hutt, huet de Motor ugefaang ze purren an huet gestoppt. Do kann ech näischt méi maachen.
  
  
  'Nee, natierlech net.'
  
  
  "De Stroum bréngt eis an e puer Stonnen un d'Land."
  
  
  "Mir wäerte beschäftegt sinn. E bësse Rou wäert eis net schueden.
  
  
  "Ech mengen och", sot si. Si huet de Kapp erëm zréck geheit. "Et gouf ze waarm an dëse Kleeder an ech wollt e bëssen sonnen. Ech hoffen dir egal?
  
  
  "Wie sinn ech? Ni!'
  
  
  Mäi Bléck ass iwwer déi kloer türkisblo Gewässer op d'niwweleg Ufer an der Distanz wandert. Panama blénkt am Liicht, d'Mier war roueg. Ech hu roueg gefillt. Et war keen Otem vum Wand. Keen eenzegt Déier huet an der Wiss vum Gras gerascht, a keng eenzeg Stëmm koum aus dem dichten Smaragdebësch. Et war ze fréi dofir. D'Flëss an d'Kanäl waren nach mat décke Äismasse verstoppt. Awer d'Äis wäert séier knacken a zerbriechen. Schnéi aus de Bierger schmëlzen kéint hei an do temporär Iwwerschwemmungen suergen, mee dat war an Zukunft. De Mënsch an d'Béischt waren nach ëmmer verwinnt, a probéiert ënner den onheemlechen Horroren erauszekommen, déi vum imperious Stuerm vun Zembla erstallt goufen. Méi spéit fänken se un hir verstuerwene Familljememberen ze traueren an ufänken hir Haiser opzebauen. Awer dat wäert méi spéit geschéien ...
  
  
  Ech hunn déi waarm, parfüméierter Loft ootmen an hunn meng Féiss fest um Deck gepflanzt. Et war e breet Laachen op mengem Gesiicht. "Et war derwäert fir ze kämpfen."
  
  
  Tamara opgestan mat languid Gnod. Si ass op mech komm an huet d'Äerm sanft ëm mäi Hals gewéckelt. Hir Fanger hunn d'Knäppercher vu menger Blouse gegraff. Hir Hand rutscht iwwer meng Këscht.
  
  
  "D'Opreegung ass eriwwer," sot ech. "Dir musst Iech keng Suergen méi maachen."
  
  
  "Ech hunn dat ni missen maachen, Nick, awer ech hunn et gär."
  
  
  "Wa mir Panama erreechen, wäerten eis Weeër divergéieren. Nach net...'
  
  
  "Nee," huet si traureg a mengem Ouer geflüstert.
  
  
  "Dir hutt Är Verantwortung an ech hu meng, a mir wäerten ni fir deen aneren änneren. Alles war gutt a wäert gutt sinn bis mir op Panama kommen.
  
  
  "D'Boot dreift."
  
  
  "A mir kënnen näischt doriwwer maachen."
  
  
  "Just fir Spaass ze hunn wärend mir nach kënnen."
  
  
  Ech Kuss hir ronn an zéien hirem haarden a flexibel Kierper op mech.
  
  
  Ech war falsch. D'Opreegung ass nach net eriwwer.
  
  
  Iwwer d'Buch:
  
  
  Et huet alles ugefaang mat enger verstoppter Radiomeldung, déi vun engem AX Agent a Mexiko kritt gouf. Elo huet den Nick Carter de Wee duerch den dichten Dschungel vun Nicaragua gemaach, deen Mosquito Coast genannt gouf. Hie war vun Moustique belagert, gëfteg Schlaangen an onhaltlech Hëtzt. Seng Rees war brutal, awer hien huet en antike Mayan Tempel ze fannen. Do war de Sëtz vum Colonel Zembla. An dat kéint Zentral- a Südamerika an eng Polarregioun maachen. A wéi déi äiseg Keelt bedroht ze streiken, muss den Nick och de russesche KGB Agent Tamara Kirova iwwerzeegen datt Amerika näischt mat dësem hellesche Schema ze dinn huet.
  
  
  Mee de Colonel Zembla bréngt et fäerdeg, säin äisegem Horror erëm opzebauen. Da gëtt den Nick Carter opgefuerdert dat onméiglech ze maachen ...
  
  
  
  Inhaltsverzeechnes
   Kapitel 2
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Assassin: Codename Vulture
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Assassin: Codename Vulture
  
  
  Gewidmet fir d'Leit vun de Geheimdéngschter vun de Vereenegte Staate vun Amerika
  
  
  
  Éischt Kapitel.
  
  
  Ech hunn meng dréchen Lëpse mat menger décker Zong geleckt an d'Sonn iwwer de Kapp gedréckt. Et war e Goût vun ale Pabeier a mengem Mond, an engem däischter, awer persistent Buzzing an meng Oueren.
  
  
  Et war onméiglech genee ze wëssen, wéi laang ech onbewosst um Rand vun engem klengen, dënnen Dornbusch leien. Wéi ech fir d'éischt komm sinn, konnt ech mech net erënneren wou ech war oder wéi ech dohinner komm sinn. Dunn hunn ech eng verdrësseg, glänzend Mass vu Schutt gesinn, e klenge Mooney Fliger, wéi e blesséierten Hawk aus dem Wollekenhimmel gefall. Hallefgebrach Metallstreifen - d'Iwwerreschter vun engem staarke Schlag - sinn just drësseg Meter iwwer dem brong Feldgras geklommen, an dënn Dampfloss hunn nach ëmmer an den Himmel erreecht. Elo hunn ech mech drun erënnert datt ech aus dem Fliger geworf gi sinn, wéi en de Buedem getraff huet, an dunn vun de räissende Flamen ewechgekrabbelt ass. Vun der Sonnepositioun hunn ech gemierkt, datt e puer Stonnen zanter dem Moien Crash vergaange sinn.
  
  
  Mat Schwieregkeeten a grousse Péng hunn ech mech an enger sëtzer Positioun gesat, de waarme wäisse Lehm op den Oberschenkel duerch meng zerräissen Kaki Hosen gefillt. De Buschhemd, deen ech unhat, huet um Réck geknuppt, an den Doft vu mengem eegene Kierper huet meng Nues gefëllt. Ech hu meng Hand opgehuewen fir meng Ae vum Sonneliicht ze schützen, hunn ech op dat héije Léiwgras gekuckt, dat schéngt endlos an all Richtungen ze strecken, nëmmen ënnerbrach vun der spatzem Gréngs vun enger eenzeger Regenschirm Akazien. Et waren keng Zeeche vun der Zivilisatioun, just en endlos Mier vu Gras a Beem.
  
  
  E Geier huet sech roueg iwwer de Kapp bewegt, ronderëm a pirouettéiert. E Schied op de Buedem viru mir werfen, de Vugel hänkt obsessiv a kuckt. De Geschwëster an den Oueren war elo méi däitlech, an et ass mir opgefall datt et guer net a mengem Kapp war. De Klang koum vun der Plaz vum Accident. Et war de Klang vu Mécken.
  
  
  Ech hu mech op de Wrack konzentréiert. Dunn huet e Geier an e Schwarm vu Mécken mech drun erënnert datt den Alexis Salomos mat mir op dësem Fliger war - hien huet et pilotéiert wéi de Problem opgestan ass. Ech squinted mee hunn him néierens bei der Crash Site gesinn.
  
  
  Schwaach opstoen, hunn ech entdeckt datt meng Been numm waren. De ganze Kierper war verletzt, awer et schéngt keng gebrach Schanken ze sinn. De laange Schnëtt um lénksen Ënneraarm war schonn heelen, d'Blutt war gedréchent. Ech hunn däischter op de schmuele Wrack gekuckt. Ech brauch den Alexis ze fannen fir erauszefannen ob hien iwwerlieft huet.
  
  
  D'Geschwëster vun de Mécke gouf méi haart wéi ech op de Kierper vum Fliger kommen. Ech hänke mech no an hunn an d'Kabine gekuckt, awer hunn mäi Frënd net gemierkt. Ech fille mech krank op de Mo. Dunn, wéi ech ronderëm d'Front vum Wrack gaangen, laanscht de charred Propeller a crumpled Stéck Fuselage, Ech sinn op eemol opgehalen.
  
  
  Dem Alexis säi Kierper louch an engem groteske bluddege Koup ongeféier zéng Meter ewech. Och hien gouf erausgehäit, awer net ier de Fliger hien erofgefall ass. D'Front vu sengem Kapp a Gesiicht goufe vum Impakt vun der Windshield vum Fliger zerquetscht, a säin Hals schéngt gebrach ze sinn. Seng Kleeder goufen an d'Schlëssel zerräissen an hie war mat gedréchent Blutt bedeckt. Grouss brong Mécken hunn säi Kierper iwwerdeckt, an all d'Crimson Spalten gekrabbelt. Ech hunn ugefaangen ze dréinen, e bësse krank gefillt wéi ech Bewegung am laange Gras hannert der Läich gesinn hunn. Déi gefleckt Hyena koum lues a lues un, bewosst vu menger Präsenz awer ze hongereg fir ze këmmeren. Wärend säin Erscheinungsbild nach ëmmer a mengem Gehir registréiert ass, huet d'Hyena déi kuerz Distanz tëscht sech selwer an dem Kierper gekräizt an dat ausgesat Fleesch op der Säit vum Alexis Salomos gegraff, e Stéck ofgerappt.
  
  
  "Gitt ewech, verdammt!" - Ech hunn dem Béischt geruff. Ech hunn e Staang aus charred Holz opgeholl an en op d'Hyena gehäit. D'Déier ass iwwer d'Gras gekrach, mat engem Stéck bluddege Mond. E Moment méi spéit war hien net méi do.
  
  
  Ech hunn nach eng Kéier op de vermëschte Kierper gekuckt. Ech hat net mol eng Schaufel fir se ze begruewen, also hunn ech et misse loossen fir vun Déieren bannent 24 Stonnen zerstéiert ze ginn.
  
  
  Gutt, ech konnt et net hëllefen. Den Alexis Salomos war grad esou dout, mat oder ouni Begriefnis. Um Enn hunn si him agefaangen an ëmbruecht, a si hu mech och bal. Op d'mannst bis zu dësem Punkt hat ech iergendwéi iwwerlieft. Awer de gréissten Test vu mengem Gléck kéint nach kommen, well ech hunn gegleeft datt ech ongeféier hallef tëscht Salisbury a Bulawayo war, am déifsten Deel vum Rhodesian Bush Land.
  
  
  Ech sinn ëm de Wrack gaangen, bis et de Kierper erëm verstoppt huet. Just ier de falsche Fliger ugefaang huet ze niesen an ze Husten op fënnef dausend Féiss, huet Salomos gesot datt mir geschwënn laanscht e klengt Duerf fléien. Vun deem wat hie gesot huet, hunn ech geschat datt d'Duerf nach fofzeg bis siwwenzeg Meilen südwestlech war. Ouni Waasser a Waffen, meng Chancen dohinner ze kommen ware ganz niddereg. De Luger a Schëllemesser, deen ech normalerweis gedroen hunn, goufen a mengem Hotel zu Salisbury gelooss. Keen vun hinnen konnt ënnert mengem T-Shirt verstoppt ginn an ech hat op alle Fall net virausgesinn, datt ech se op dëser spezieller Fligerfahrt op Bulawayo brauchen. Ech war op Vakanz an relax.
  
  
  Den Ular huet mat AX geschafft - der Top geheime Intelligenz Agentur vun Amerika - a war einfach mat engem ale Frënd aus Athen begleet, deen ech zoufälleg zu Salisbury begéint hat. Elo war dëse Frënd dout, an déi wilde Geschicht, déi hien mir erzielt huet, gouf glafwierdeg.
  
  
  Ech sinn op en Emgéigend Termitenhiwwel gaang, e Koup haarde wäisse Lehm sou grouss wéi mäi Kapp mat ville Kamäiner déi als Entréeën déngen. Ech hu mech staark dergéint hänke gelooss, op déi wäit Linn vu Féiwerbeem gekuckt, a probéiert déi schwammen Mécken op der anerer Säit vum Wrack ze ignoréieren. Just virun dräi Deeg hunn ech den Alexis Salomos an engem klenge Restaurant bei Pioneer Memorial Park zu Salisbury kennegeléiert. Ech souz op der Terrass iwwer d'Stad erauskucken, wéi de Salomos op eemol bei mengem Dësch opgetaucht ass.
  
  
  "Nick? Nick Carter? - sot hien, an e luesen Laachen erschéngt op säi schéint donkelt Gesiicht. Hie war e Curly-Hoer, Quadrat-Kiefer, Curly-Hoer Mann a senge véierzeger Joeren, deem seng Ae mat enger glänzender Intensitéit op dech gekuckt hunn, wéi wann hien d'Geheimnisser an Ärem Kapp gesinn hätt. Hie war Redakter vun enger Zeitung zu Athen.
  
  
  "Alexis," sot ech, opstoen fir meng Hand auszesträichen. Hien huet et mat zwou Hänn geholl an et kräfteg gerëselt, säi Laachen nach méi breet wéi mäin. "Wat d'Häll mëss du an Afrika?"
  
  
  D'Laachen ass verschwonnen, a fir d'éischte Kéier hunn ech gemierkt datt hien anescht ausgesäit wéi ech mech erënnert hunn. Hien huet mir gehollef e KGB Mann ze verfolgen, dee virun e puer Joer zu Athen wichteg Dokumenter geklaut hat. Hie schéngt zënterhier bedeitend al ze sinn. Säi Gesiicht huet seng gesond Erscheinung verluer, besonnesch ëm d'Aen.
  
  
  Hien huet gefrot. - "Gitt et Iech egal wann ech mat Iech kommen?"
  
  
  "Ech wäert beleidegt sinn wann Dir net," Ech hunn geäntwert. "Sëtz w.e.g. Kelner!" E jonke Mann an engem wäisse Schirtech koum op den Dësch a mir hunn allebéid britesch Ale bestallt. Mir hu geschwat bis d'Gedrénks ukomm sinn an de Keller fortgaang ass, an dunn ass de Salomos nodenklech ginn.
  
  
  "Sidd Dir an der Rei, Alexis?" - Ech hunn endlech gefrot.
  
  
  Hien huet mech gelaacht, awer de Laachen war dënn a gezwongen. "Ech war an Ierger, Nick."
  
  
  "Gëtt et eppes wat ech maache kann?"
  
  
  Hien huet seng quadratesch Schëlleren gezunn. "Ech bezweifelen datt eppes ka gemaach ginn." Hien huet Englesch gutt geschwat, awer mat engem merkbare Akzent. Hien huet eng laang Schlupp vun Aler geholl.
  
  
  Ech gefrot. - "Wëllt Dir mir iwwer dëst soen?" "Oder ass et ze perséinlech?"
  
  
  Hien huet bitter gelaacht "Oh, dëst ass perséinlech, mäi Frënd. Dir kënnt soen et ass ganz perséinlech. Seng Ae begéint meng. "Een probéiert mech ëmzebréngen."
  
  
  Ech hunn op säi Gesiicht gekuckt. "Bass du secher?"
  
  
  Kromme Laachen. "Wéi zouversiichtlech soll ech sinn? Zu Athen brécht e Gewierschoss eng Fënster a vermësst mäi Kapp ëm Zentimeter. Also ech huelen den Hiweis. Ech huelen e bëssen Zäit fir mäi Cousin hei zu Salisbury ze besichen. Hien ass en Händlerimporteur, dee virun 10 Joer heihinner ausgewandert ass. Ech hu geduecht, ech wier sécher hei fir eng Zäit. Dunn, virun zwee Deeg, huet e schwaarze Mercedes mech bal um Haaptboulevard getraff. De Chauffer, deen op d'Säit vun der Strooss gezunn ass, huet genee ausgesinn wéi dee Mann, deen ech virdrun zu Athen gesinn hunn. "
  
  
  "Wësst Dir wien dëse Mann ass?"
  
  
  "Nee," sot de Salomos a rëselt de Kapp lues. "Ech hunn hien viru kuerzem aus dem Apollo Gebai gesinn, wéi ech do e bëssen gespionéiert hunn." Hien huet gestoppt a kuckt op säin Al. "Hutt Dir jeemools vun den Apollo Linnen héieren?"
  
  
  "Ueleg Tanker Firma, ass et net?"
  
  
  "Dat ass richteg, mäi Frënd. Déi gréisste Linn vun Tanker op der Welt, am Besëtz vu mengem Landsmann Nikkor Minurkos.
  
  
  "Oh jo. Ech kennen Minurcos. Fréiere Milliardär Séifuerer. Eremit; keen gesäit et dës Deeg."
  
  
  "Stëmmt erëm," sot Salomos. "De Minurcos ass viru bal 10 Joer aus dem ëffentleche Liewen zréckgezunn, wärend hien nach e relativ jonke Mann war. Hie gëtt ugeholl datt hie bal all seng Zäit a sengem Penthouse am Apollo-Gebai bei der Plaza de la Constitución verbréngt, wou hie säi Betrib mécht. Perséinlech Kontakter sinn gemaach haaptsächlech vun enk Mataarbechter vun Minurcos "Bal keen kritt jee eng perséinlech Publikum mat him."
  
  
  "Ganz räich Leit schéngen hir Privatsphär ganz vill ze schätzen," sot ech, si schëdden meng Aler. "Awer wat huet de Minurk mat de Versuche vun Ärem Liewen ze dinn?"
  
  
  Salomos huet en déif Otem geholl an et lues eraus gelooss. "Virun ongeféier sechs Méint huet dem Monurko säi Verhalen ugefaang ze änneren. Dëst war besonnesch interessant fir mech an natierlech och fir aner Zeitungsredaktiounen, well all Informatioun iwwer Minurkos spannend a wichteg ass fir d'Lieser vun den Olympesche Spiller zu Athen. Notéiert wéi de Minurk, deen ëmmer aus der Politik bliwwen ass, ëffentlech Aussoe géint déi regéierend Junta zu Athen ugefaang huet. Op eemol huet hien ugekënnegt datt d'Cheffen ënner de Colonel schwaach a sozialistesch waren. Hien huet erkläert, datt si d'"Revolutioun" vum 21. Abrëll 1967 verroden hätten. an implizéiert datt Griicheland besser wier mat der Restauratioun vum Konstantin II oder enger anerer Monarchie. Hien huet d'Gefor vu Lénke wéi Papandreou zitéiert an huet virgeschloen datt et eng aner "Shake-up" an der griichescher Regierung muss ginn.
  
  
  "Ma," sot ech, "dee Mann huet d'Recht no all deene Joren op eemol fir Politik ze interesséieren. Vläicht ass hien midd vu senge Suen auszeginn.
  
  
  "Et gesäit aus wéi wann d'Saache nach méi wäit goen. E Mann wéi Minurcos ka vill Frënn kafen. Genereel a Colonel kommen
  
  
  op an aus dem Penthouse, mä si wäerten net schwätzen iwwer d'Press ze besichen. De Minourk gëtt geruff fir eng privat Arméi an engem Zweck gebaute Camp am Norde Griicheland ze finanzéieren an een op Mykonos, eng Insel an der Ägäis.
  
  
  Schlussendlech ass et de rezente Verschwannen vum Colonel Demetrius Racione. D'Minurcos-dominéiert Zeitung schléisst datt hien erdronk ass beim Boot zu Piräus, awer säi Kierper gouf ni fonnt. Den Nikkor Minurkos fänkt elo eng grouss Kampagne un fir de Ración duerch e Mann vu senger eegener Wiel ze ersetzen, e Faschist mam Numm Despo Adelphia. D'Junta wëll Adelphia net, awer seng nei an nobel Leadere fäerten de Minurka a seng Frënn am Generalsëtz.
  
  
  "Eng interessant Situatioun," hunn ech zouginn, "awer mengt Dir datt Minurcos eng Terrorkampagne mat Iddie vun engem bluddege Putsch ufänkt?"
  
  
  "Vläicht. Mä et ginn aner Méiglechkeeten. Et ginn nei Gesiichter, déi kee vun de Journaliste gesinn huet, ier se aus dem Penthouse un der Spëtzt vum Apollo komm a gaang sinn; De Minurcos selwer ass nach ëmmer verstoppt. Ech hunn awer gemierkt, datt ee vun den neie Gesiichter engem griicheschen Amerikaner gehéiert mam Numm Adrian Stavros.
  
  
  Meng Aen hu sech liicht zougemaach bei Salomos. "Stavros zu Athen?" - Ech hu lues gemëscht. "Gesellschaft mat Minurcos halen?"
  
  
  "Et schéngt esou. Ausser ..."
  
  
  "Wann nëmmen wat?"
  
  
  "Well. Zënter dem Minurcos seng rezent Bemierkungen sou aus Charakter waren, ass hien vläicht net d'Quell dovun.
  
  
  "Stavros seng Iwwernahm vum Minurcos Empire?"
  
  
  "Vläicht géint d'Wënsch vum Minurkos," proposéiert Salomos. "Vläicht gouf et schonn e klenge Putsch, verstoppt. Well de Minurcos ganz geheimnisvoll ass an ëmmer Geschäfter duerch Ënneruertnunge mécht, kéint hien ëmbruecht oder gefaange ginn an ënner sengem Numm handelen, a seng grouss Zomme Suen ausginn ouni datt iergendeen et bemierkt. Note. Direkt. duerno "Wéi ech esou eng Theorie a mengem Editorial virgestallt hunn, gouf den éischte Versuch op mäi Liewen zu Athen gemaach."
  
  
  De besuergte Bléck ass zréck an seng Aen. Ech erënnere mech un d'AX-Datei op Adrian Stavros a realiséiert datt hien esou e Manöver kapabel war. De Stavros huet Posterdemonstratiounen op der Yale University als Student ofgehalen. Duerno gouf hien an enger radikaler Bombardement vun engem CIA-Büro involvéiert a spéider e Versuch op d'Liewe vun engem Senator gemaach. Hien ass aus de Kupplunge vum FBI an der CIA entkomm an huet sech iergendwou a Brasilien begruewen, wou hien zu schlëmme Verbrieche wéi Schmuggel a Mord weidergaang ass. Well et wéineg Beweiser géint hien an de Staate gouf, hunn d'USA net probéiert hien zréckzebréngen. Awer a Brasilien hunn se him nogekuckt.
  
  
  "An dee Mann, deen probéiert dech hei zu Salisbury ze rennen?" Ech gefrot. "Hutt Dir gesinn datt hien d'Penthouse am Apollo Building verlooss huet?"
  
  
  "Jo, Nick," sot Salomos. Hien huet e Schlupp vum Rescht vu sengem Alen geholl an duerch den hibiskus iwwerdeckten Balustrade den Hiwwel a Richtung Stad gekuckt. "Ech sinn verzweifelt. E Frënd vu mengem Cousin, deen am Land ausserhalb vu Bulawayo wunnt, huet mech gefrot him fir eng Zäit ze besichen bis dat passéiert. Ech hunn seng Invitatioun ugeholl. E gelounte Fliger waart op mech um Fluchhafen. Ech fléien et well ech e lizenzéierte Pilot sinn a genéisst d'Ride. Dat heescht, wann ech vergiesse kann ...“ Et war eng kuerz Rou, dunn huet hien mech ugekuckt. "Nick, ech géif et wierklech appréciéieren wann Dir mech op Bulawayo géif begleeden."
  
  
  Ech wousst datt den Alexis Salomos net géif froen ob hien aus Angscht verzweifelt wier. An ech hat nach e puer Deeg Vakanz ier ech eng aner Aufgab vum David Hawk krut, dem enigmateschen Direkter vun AX.
  
  
  "Ech wollt ëmmer Bulawayo gesinn," sot ech.
  
  
  E Bléck vun Erliichterung erschéngt op dem Alexis säi Gesiicht. "Merci, Nick."
  
  
  Zwee Deeg méi spéit hu mir fortgaang. Salomos war en erfuerene Pilot, an et schéngt, datt de Fluch iwwer wëll Rhodesia uneventful an agréabel ginn. Salomos fléien niddereg sou datt mir selten Déieren an interessant topographesch Feature vum Busch gesinn. De Fluch schéngt dem Salomos seng Séilen opzehiewen, an hie war ganz wéi säin ale Selbst. Awer Mëtternuecht, ongeféier hallef bis Bulawayo, huet d'Serenitéit vum Moien zu engem Albtraum verwandelt.
  
  
  Dem Mooney säi klengen Zwee-Sëtzer huet Hust. Am Ufank war et dem Salomos egal, mee dunn huet et sech verschlechtert. Hien huet de klenge Motor ausgeschalt, awer dëst huet d'Saache just komplizéiert. Mir hunn d'Héicht verluer an hunn eng breet kreesfërmeg Tour ugefaangen.
  
  
  De Salomos huet op Griichesch geschwuer, dunn ass säi Gesiicht blass ginn. Hien huet de Panel studéiert a mech gekuckt. "De Brennstoffmeter weist voll", huet hien iwwer de jäizende Motor geruff. "Et ass de Moien net vun hirer ursprénglecher Positioun geplënnert." Hien huet op d'Glas geklappt, déi de Sensor iwwerdeckt huet, awer näischt ass geschitt. D'Nadel blouf um Bréif F.
  
  
  "Mir sinn aus dem Gas," sot ech onheemlech. Dëst ass schlecht Neiegkeet fir all Fliger, besonnesch kleng.
  
  
  "Net wierklech, awer mir ginn séier erof," sot Salomos, de Mooney an temporäre Gleich gesat a mat de Kontrollen kämpft. "Dëse Fliger war ruinéiert, Nick. De Sensor ass op der Plaz gefruer, awer d'Tanks ware bal eidel wéi mir fortgaange sinn.
  
  
  Et huet misse virsiichteg gemaach ginn."
  
  
  "Oh mäi Gott," hunn ech gemëscht. "Kënnt Dir him Planz?"
  
  
  "Et gëtt kee Fluchfeld hei," sot hien, a probéiert de Fliger ze verhënneren, datt et an eng Schwanz geet. "Awer mir musse probéieren op oppenen Terrain ze landen - wann ech et nom Planungsplang halen kann."
  
  
  "Gëtt et eppes wat ech maache kann?"
  
  
  "Jo. Biet." Den Alexis huet mech ugekuckt. "Et deet mir leed, Nick."
  
  
  "Et ass egal," sot ech. "Plant just dës Saach." Ech hunn net mol iwwer d'Problemer gefrot. Ech hat keng Zäit. Mir sinn e géi erofgaang an de Grasfeld geschwëmmt.
  
  
  De Motor huet nach eng Kéier gehescht an erëm gehäit, an ass dunn fir ëmmer gestuerwen, wéi mir de Buedem op eis gesinn hunn. Ech hu beschloss, et wier alles eriwwer. Et schéngt keng raisonnabel Erwaardung ze ginn et ze iwwerliewen.
  
  
  Fënnefhonnert Féiss Mir sinn erofgefall wéi e Vugel mat engem gebrachene Flillek. Dräihonnert. D'Akaziebeem sinn ënnert hinnen rutschen. Een Honnert. Dem Salomos säi Gesiicht war mat Spannungen gefruer, a seng Hänn ware verbueden ze probéieren ze kontrolléieren. Duerno gouf et d'Bewegung vu Gras an Dornen mat schwindeleger Geschwindegkeet, de Flillek gouf vun enger Branche vun engem verdréinen Bam zerrass, an am leschte Moment huet de Fliger d'Nues liicht opgehuewen an op d'Säit gerutscht. Den Impakt huet eis virun de Fliger geheit. Et gouf e Schleifen a Knascht vu Metall an e lauter Glaskrack, an eis Kierper hunn an der klenger Kabine geschloen. Dunn koum de leschte Noutstopp: meng Dier ass op geflunn a mäi Kierper ass vu Kapp bis Zeh iwwer d'Gras geflunn ier hien um haarde Buedem geknackt huet.
  
  
  Ech erënnere mech näischt anescht ausser ... schmerzhaft duerch d'Gras krauchen, sech instinktiv vum Fliger fortbeweegen, an dann eng Explosioun mam Klang vu knackende Flamen iergendwou hannert mir.
  
  
  Zweet Kapitel.
  
  
  Ech hu probéiert d'Erënnerung un d'Katastroph aus mengem Kapp ze drécken, a mech staark op den haarde Lehm vum héijen Termitenhiwwel hänken. Mee et war méi schwéier vum Alexis Salomos säi Gesiicht lass ze ginn, sou wéi et zu Salisbury ausgesinn huet wéi ech gesot hunn ech géif mat him op Bulawayo fléien.
  
  
  Hannert dem glänzenden Metallkierper vum ofgebrach Fliger konnt ech nach ëmmer de persistent Geschwëster vu Mécken héieren, awer ech hu probéiert net ze lauschteren. Ech konzentréieren mech erëm op déi wäit Linn vu Féiwer Beem um Gras Horizont. Iergendwou hunn ech geléiert datt Féiwerbeem heiansdo d'Präsenz vu Waasser mellen. Awer dës Beem waren net an déi Richtung, déi ech brauch fir an d'Duerf ze kommen.
  
  
  An engem Sënn hunn ech mech verantwortlech fir den trageschen Doud vum Salomos gefillt. Hien huet mech mat sengem Schutz vertraut, an ech konnt dat net maachen wann hien mech gebraucht huet. Hien huet Rotschléi vu mir erwaart, awer ech hunn d'Gefor vun engem klenge Fliger net virausgesot. Ech hu mech och schëlleg gefillt well ech seng onheemlech Geschicht net ganz gegleeft hunn. Wéi och ëmmer, seng bluddeg Läich war kloer Beweis datt op d'mannst en Deel vu senger Theorie richteg war. Een wollt hien dout. Ob dës Persoun een war, deen am Penthouse iwwer den Apollo Büroen zu Athen gewunnt huet, war nach ëmmer a Fro.
  
  
  Aus der Ecke vun mengem Aen hunn ech Beweegung gefaangen a sech a Richtung eng vun den Ausgänge vum Termitenhiwwel gedréint. Eng kleng hellgréng Schlaang huet sech aus enger Spalt no bei menger lénkser Hand geschlitt a schéngt op mech ze staren. Ech sprangen zréck. Ech wousst net datt Schlaangen an Termitenhiwwele wunnen. Et war eng gréng Mamba, eng vun den dräi geféierlechste Schlaangen op der Welt. Wann et gebass gëtt, kann d'Affer ongeféier dräi Schrëtt tëscht sech selwer an dem Reptil goen, ier säi Gëft him ëmbréngt. D'Mamba, déi momentan ausserhalb vun der Rei war, ass an e nooste Lach gerutscht.
  
  
  Ech getrollt iwwer den Dreck wéi meng Häerzfrequenz verlangsamt huet. Ech hunn e Moment ëmgekuckt an hunn e schaarfe Stéck Metall ongeféier engem Fouss laang um Buedem fonnt. Een Enn war ganz schaarf. Nodeems ech e Stéck vum hëlze Frame, deelweis verkoolt, aus enger Sektioun vum Fuselage zerräissen, hunn ech et an zwee Stécker vun der selwechter Längt gebrach an de breet Enn vum Fragment opgedeelt, d'Stécker mat mengem Taschentuch gebonnen fir e Grëff fir meng selwergemaachte Form ze bilden Messer. . Ech hunn déi rau Waff a mengem Gürtel gestoppt an, ouni zréck op de Wrack ze kucken, sinn ech op d'Beem gaang.
  
  
  Et war schwéier just duerch d'Land ze goen. Dat grousst Gras an d'Därebëscher hunn u meng Kleeder gezunn an a mengem Fleesch gerappt, mech gegraff an mech zréckgehalen. En Hornbill huet op mech vun engem Akazienbaum an der Géigend gekrasch. Ech hu mech fonnt meng Iwwerlieweschancen auszerechnen. Et ginn honnert Weeër fir ze stierwen, a keng vun hinnen ass agreabel. An dësem Gras kann e Mann op e Léiw stousse ier hien hien gesäit. Mee et sinn normalerweis déi kleng Kreaturen, déi am meeschten Ierger verursaachen: Schlaangen net méi grouss wéi e mënschleche Fanger, Skorpiounen an Zecken, déi déif ënner der Haut begruewen. Wann Dir Waasser fannt an et drénkt, kënnt Dir mat Leberflëss an aner Parasiten infizéiert ginn, déi Iech vu bannen no baussen iessen. A wann Dir et vermeit, kënnt Dir nach ëmmer vu Moustiquen attackéiert ginn, déi giel Féiwer a Malaria droen.
  
  
  Wéi ech endlech op d'Beem ukomm sinn, hunn ech nëmmen d'Iwwerreschter vun engem Waasserbunn fonnt. D'Plaz ass dréchen. Et war décke schwaarze Schlamm am Zentrum, an d'Hoof an d'Patteofdréck vu villen Déieren ronderëm de Perimeter vun der Géigend.
  
  
  Ech hu mech géint de grénge Stamm vun engem nooste Bam gelunn an am Schiet ausgerout. Ech hunn meng Zäit an Energie verschwenden andeems ech heihinner komm sinn. D'Richtung an dat noosten Duerf, dat de Salomos um Fliger ernimmt hat, war néngzeg Grad vun der Course, déi mech heihinner bruecht hat. Trëppelen ënner der brenner Sonn huet mech nach méi geschwächt. Mäi Mond gefillt wéi gebrannt Lieder. Ech erënnere mech un den Thermos vu kale Waasser, deen de Salomos op de Fliger bruecht huet. Ech hunn säin zerdréckten Héichhut ënnert dem Schutt gesinn; säin Inhalt ass am Feier getrocknegt. Ech hu probéiert net un d'tropesch Sonn iwwer den Kapp ze denken oder den Duuscht a mengem Hals a sinn gaang.
  
  
  Et muss e puer Stonne méi spéit gewiescht sinn, datt ech gemierkt hunn, datt ech ouni Rou net méi weidergoe kéint. Meng Been hu vu Schwächt geziddert, an ech hunn d'Loft a meng Longen a laangen, raspende Otem gesaug. Ech hunn en doudege Bamstämm gesinn, en Deel dovun am spatzen Schiet vun engem nahe Dornbësch, just e puer Meter vir. Ech sinn schwéier op de Buedem gefall an hunn mech géint e Stomp geluecht. De ganze Prozess vum Sëtzen, d'Erliichterung vu kierperlecher Ustrengung beim Fouss, huet Zefriddenheet bruecht.
  
  
  Meng eyelids zougemaach an ech ignoréiert de Péng a mengem Kierper. Ech hu probéiert iwwer déi kleng Muskelen an den Oberschenkel ze vergiessen an d'Insektebissen op d'Gesiicht an d'Äerm. Ech brauch Rescht an ech wäert et kréien. Schrauwen alles anescht.
  
  
  E Klang koum aus dem Busch.
  
  
  Meng eyelids opgemaach liicht. Ech hunn e Feeler gemaach? Ech hunn an dat héicht Gras gekuckt, awer näischt gesinn. Et muss meng Fantasie gewiescht sinn. Ech hunn d'Aen erëm zougemaach, awer de Klang huet sech widderholl.
  
  
  Dës Kéier hunn meng Aen méi séier opgemaach. Et war keen Zweiwel doriwwer; et war de Klang vun enger mënschlecher Stëmm. Ech hunn d'Oueren ugestrach an héieren eng Zwéck briechen.
  
  
  "Dat war eppes!" - Ech hu gemëscht.
  
  
  Dunn ass de Klang méi konstant an däitlech ginn. Déi zwee Männer hunn an engem Dialekt geschwat, deen ech ni héieren hunn.
  
  
  "Hallo!" Ech hunn mat all menger Kraaft gejaut. "Hei!"
  
  
  An engem anere Moment hunn ech hir Kapp iwwer d'Gras a Richtung mech gesinn. Schwaarz Käpp a Kakihemden. Wéi si mech gesinn hunn, sinn hir Stëmmen méi haart ginn an ee vun hinnen huet gewisen.
  
  
  Ech hunn e bësse relax. Ech war méi no un der Zivilisatioun wéi ech geduecht hunn. Et muss en Duerf oder op d'mannst eng Strooss iergendwou an der Géigend sinn. Männer koumen aus dem Gras a kucken mech. Si waren grouss, schlank an düster.
  
  
  "Hallo," sot ech. "Hutt Dir Waasser?"
  
  
  D'Männer hunn sech géigesäiteg gekuckt, dann zréck op mech. Si koumen a stoungen iwwer mech. Ech hunn net probéiert opzestoen. "Waasser," sot ech.
  
  
  Si waren allebéid a ganz schaarf westlech Kleeder gekleet an hunn hausgemaachte Sandalen un. Deen héijen vun deenen zwee huet op meng Féiss gewisen, an no engem Moment ass hien erofgaang an huet mäi Stiwwel ofgeschloss. Ier ech froe konnt wat hie mécht, huet hien et ofgeholl an et sengem Frënd gewisen. Deen, dee mäi Stiwwel fir d'Inspektioun ofgehalen huet, hat eng grouss, breet Narbe diagonal iwwer säi Gesiicht. En aneren huet e klenge Spigel a sengem ausgedehnten rietsen Ouerschnouer un. Béid hate Machetemesser - Pangas - um Rimm.
  
  
  Deen héijen huet mam aneren geschwat, an ech hu gemierkt datt hie Swahili schwätzt. "Mzuri sana," sot hien, laacht, a bezitt op meng Schong. Hien ass weider op Swahili. "Dëst ass mäi Glécksdag."
  
  
  "Lauschtert mech," Ech hunn schwaach ugefaangen.
  
  
  Si hunn mech ignoréiert. Deen héije Mann huet sech gebéit an huet meng aner Schong entlooss. Ech hu probéiert mäi Fouss ewech ze zéien, mee hien huet mech rosen ugekuckt an huet den zweete Schong vun drënner erausgezunn. Hien huet seng geschnidde Sandalen ofgeschloen an huet meng Schong op meng Féiss gezunn, net beméit d'Schnouer ze bannen. "Sawasawa!" - sot hien zu sengem Komerod, huet mech komplett ignoréiert.
  
  
  Ech hunn op eemol gemierkt datt dës Leit net meng Retter wäerten sinn. An et ass mir opgefall, datt ech vläicht méi schlecht wier wéi ier se ukomm sinn, wann ech op d'Iwwerliewe zielen.
  
  
  "D'Schong passen gutt." Dëst war déi héchst.
  
  
  Deen aneren huet d'Situatioun net genéissen. "Denkt Dir, dat sinn Är Schong? Si mir net zesummen bei hien komm?"
  
  
  "Ech war deen Éischten, deen hien gesinn huet," sot de groussen. "Dir kënnt seng Hosen hunn. Wann hien eng Täsch huet, wäerte mir den Inhalt deelen.
  
  
  "Et ass net richteg, datt Dir d'Schong fir Iech selwer huelt", huet dee mat dem Spigel geschmiert.
  
  
  Den héije Mann huet sech op mech gedréint. "Huelt Är Hosen aus," huet hien bestallt, nach ëmmer op Swahili. Seng Ae ware giel mat roude Sträifen, an et waren dënn Narben op all Wang, déi duerch déi grouss Narben am Ufank net opfälleg waren.
  
  
  Meng Hand louch op de Grëff vum provisoresche Messer, verstoppt et aus hirer Vue. Et huet geschéngt wéi wann et misst benotzt ginn. Hien, mat engem ausgestreckten Ouerlobe, huet eng Panga aus sengem Gürtel geholl. Et war keen Zweiwel iwwer hir Intentiounen. Si konnten de wäisse Mann net alles entloossen, wat hien hat an hien dann liewen loossen.
  
  
  "Okay, ech huelen meng Hosen aus," sot ech. Ech krut Kraaft, mee ech wollt et net weisen. "Awer ech muss erëm op d'Been kommen." Ech hunn meng lénks Hand op déi grouss verlängert.
  
  
  Hien huet hir eng Zäit laang veruechtend ugekuckt, an huet hatt dunn ugegraff
  
  
  hien huet de Ënneraarm rëselt opgehuewen an mech op d'Féiss gerappt. Dee Moment wou ech de Buedem verlooss hunn, hunn ech mäi Metallmesser aus mengem Gürtel gezunn an et schwéier an d'Mëtt vun der Afrikaner gestach.
  
  
  Et war Iwwerraschung a sengen Aen, wéi de razor-scharfe Metal duerch Fleesch a Muskel rutscht. Seng riets Hand huet automatesch de Grëff vum Panga gegraff, awer dat war seng lescht fräiwëlleg Handlung. Hien huet en ellen Toun gekrasch an an de Stëbs bei menge Féiss gerutscht.
  
  
  Deen aneren huet e Moment mat grouss-Aen op säi gefallene Kamerad gekuckt. Dunn huet hien e wilde Klang an den Hals gemaach an d'Panga geschwënn, déi hie just ofgerappt hat.
  
  
  Ech hunn zréck. Dat grousst Blat huet mäi Gesiicht laanscht gehäit, duerch d'Loft geschnidden an huet mäi Kapp a Schëller knapp verpasst. Wann ech net geplënnert wier, wier ech gekäppt ginn. Wéi ech awer d'Panga vermeit hunn, sinn ech gefall. Den Afrikaner ass op mech komm an huet d'Messer erëm geschwenkt, an déi glänzend gebogen Blade huet duerch d'Loft a Richtung Hals geflüstert. Ech hunn séier no riets gerullt an d'Blade huet den haarde Lehm geschloen. Wärend mäin Ugräifer säi Gläichgewiicht erëmfonnt huet, hunn ech mech ëmgedréit an hien brutal geschloen. Ech hunn de Knascht vu senge Schanken héieren. Hien ass nieft mir mat engem haart Gejäiz op de Buedem gefall.
  
  
  Wann ech sou staark wéi gewinnt gewiescht wier, wier dëst d'Enn vun him gewiescht. Awer ech war net presséiert fir d'Virdeeler ze benotzen déi ech erstallt hunn. Wéi ech geknéit hunn, stoung den Afrikaner schonn, an d'Verzweiflung huet iwwer säi Gesiicht geflitzt. Hien huet erëm op mech geschwächt, an dës Kéier war de Bou breet. D'Blade ass duerch d'Hülse vu mengem Shirt geschnidden, no ënnen geschnidden. Ech hunn hie mat mengem Schrapnel geschloen an eng flächeg Wound op senger Këscht gemaach. Hien huet nach eng Kéier gekrauselt an mech mat senger Panga op de Kapp geschloen, wéi ech op de Stomp gefall sinn. D'Kraaft vum Schaukel huet dozou gefouert datt hien säi Gläichgewiicht verluer huet an op meng riets Hand gefall ass. Ech hunn säi raggéierte Halsband mat menger lénkser Hand gegraff, säi Kapp zréckgezunn an de Metallscharf iwwer den Hals gerannt.
  
  
  D'Blutt huet mäi Gesiicht an d'Këscht iwwerschwemmt, wéi den Afrikaner haart a konvulsiv op säi geschniddene Hals gegast huet. Hien ass mam Gesiicht erof gefall, huet nach ëmmer säin Hals geknuppt, an ass dunn op den haarde Buedem gerullt, ouni Bewegung.
  
  
  Schwéier ootmen, hunn ech op een Ielebou zréckgezunn. Ech war rosen datt ech vital Energie op dësem Kampf verschwonnen hat deen ech brauch fir ze iwwerliewen, awer ech war dankbar fir ze liewen. Wéi ech d'Gefor vum Busch um Accident geeschteg bemierkt hunn, hunn ech eng Saach vergiess: de Mann. Et schéngt wéi wann de Mann ëmmer éischt op der Lëscht wier. Wann Dir dëse Faktor ignoréiert, kënnt Dir stierwen ier d'Bëscher dech ëmbréngen.
  
  
  Op d'mannst an dëser Situatioun hat ech ee Fakt. Dës Leit koumen aus der westlecher Richtung, net aus der südwestlecher, déi ech geholl hunn. Vläicht si si duerch en Duerf gaang oder iergendwou d'Strooss verlooss. Datselwecht kéint iwwer d'Richtung gesot ginn, an där se riichten. Ech sinn schwaach opgestan an hunn déi westlech Richtung gewielt.
  
  
  Déi waarm afrikanesch Sonn huet sech op den Himmel geleet wéi ech erem ginn. Ech sinn am héije Gras zesummegefall, a froe mech ob et nach eng Iwwerliewenschance wier. Ech brauch wierklech Waasser. Et war kee Gefill méi op der Zong oder am Mond. Ech louch do a kucken wéi de Skorpion lues laanscht mech duerch d'Gras kraucht. Ech wousst net ob ech fäeg wier ze beweegen wann hien attackéiert, awer hien huet mech net gemierkt. E Moment méi spéit ass hien fortgaang. Ech grimased an beneid him well hien kee Problem hat iwwerlieft, op d'mannst fir de Moment. Et war e bëssen ironesch datt dës Spezies zënter méi wéi véierhonnert Millioune Joer laanscht d'Uewerfläch vum Planéit gekrabbelt ass, laang ier d'Dinosaurier opgetaucht sinn, an datt se wahrscheinlech laang virum Ausstierwen vum Mënsch op der Äerd erschénge géif. Irgendwéi huet et ongerecht ausgesinn, awer dunn war ech partiell.
  
  
  Wéi ech do louch, koum en aneren Toun an d'Oueren. Et war e wäitem Buzzing, net vill anescht wéi de fréiere Buzzing vu Mécken. Awer de Sound gouf séier méi haart a gouf erkennbar wéi dee vun engem Autosmotor.
  
  
  Ech sinn opgestan an hunn de Kapp gebéit fir ze héieren. Jo, et war eng Zort Auto. Ech sinn zéckt opgestan a sinn op de Klang gaang. Ech hunn näischt gesinn wéi Gras an heiansdo Beem. Mee de Kaméidi koum all Sekonn méi no.
  
  
  "Hallo!" Ech hunn iwwer d'Gras geruff. "Hey, hei!"
  
  
  Ech sinn gefall a gefall. Erem onbestänneg op d'Been geklomm, sinn ech erëm no vir gestierzt. E Moment méi spéit hunn ech et gesinn - e Land Rover, staubeg a kraazt, an eng Säitestrooss stoungen, déi näischt méi wéi eng Streck am Gras war. De Rover, en oppenen Auto, war vun zwee Männer besat, déi mech net gesinn hunn, well en op de nooste Punkt op der Strooss ukomm ass a weider op de Wee ass.
  
  
  Ech hunn geruff. - "Hallo!"
  
  
  Ech hu mech knaschteg duerch d'Gras gemaach an hunn endlech op d'Strooss komm. Ech hunn erëm gejaut wéi ech do ukomm sinn. Ech sinn hannert dem Auto gerannt, wéi en Drunken, wackelen, awer mat Gesiicht erof gefall.
  
  
  Ech leien do an hunn haart verflucht, d'Verzweiflung fillt sech a menger Këscht erop. Dësen Auto kann meng lescht Chance fir Iwwerliewe ginn.
  
  
  Dunn hunn ech héieren de Rover lues a lues a stoppen. Ech hu probéiert opzestoen fir ze kucken wat geschitt ass, awer ech hat d'Kraaft net. ech
  
  
  Ech hunn héieren, datt de Motor Idle war, dunn ass de Rover zréck an den éischte Gang gewiesselt, sech op d'Strooss ëmgedréit, a Richtung mech gaang. Si hunn mech entweder héieren oder hunn mech gesinn.
  
  
  E puer Sekonnen méi spéit huet den Auto nieft mir gestoppt, de Motor ass gestuerwen, an ech héieren zwee Männer a briteschen Akzenter schwätzen.
  
  
  "Oh mäi Gott, et ass europäesch."
  
  
  "Wat mécht hien hei an de Bëscher, eleng?"
  
  
  "Vläicht sollte mir him froen."
  
  
  Geschwënn ass kal Waasser a mäi Mond gefloss, op d'Front vu mengem dreckegen Hiem gefall, an ech konnt meng Zong erëm fillen.
  
  
  "Oh mäi Gott, Mann, wat ass geschitt?"
  
  
  Ech konzentréiert mech op déi zwee fleischeg Gesiichter déi iwwer mech dréinen. Si ware wäiss, mëttelalterlech Rhodesianer, wahrscheinlech Häre Baueren, déi den Dag an der Wüst verbruecht hunn.
  
  
  "Fliger Crash," Ech hunn geäntwert. "Ech sinn dovunner weidergaang."
  
  
  Wéi se mech an de Rover gesat hunn, wousst ech datt ech et gemaach hunn. Awer ech konnt net vergiessen datt dem Alexis Salomos säi Kierper vun Hyena verschlësselt gouf wéinst engem zu Athen. Ech hat gehofft, datt den David Hawk et erlaabt mech ze verdéiwen, wat am Apollo-Gebai lass ass, fir erauszefannen, ob den Adrian Stavros wierklech a Brasilien wier, wéi jidderee geduecht huet. hunn net laang gesinn.
  
  
  Drëtt Kapitel.
  
  
  "Du gesäis net ganz gutt aus, Nick."
  
  
  Den David Hawk, Direkter vun der supergeheimer amerikanescher Agentur AX, huet eng kuerz Zigare an de Fanger vu senger rietser Hand gehal, wéi hien sech op säi breede Mahagony-Schreifdësch no vir lenkt. Mir souzen a sengem Büro am AX sengem Sëtz, dee clever am Amalgamated Press & Wire Services sengem gelounte Raum um DuPont Circle zu Washington verstoppt war.
  
  
  Ech hunn him mat engem wrange Laachen gekuckt. "Si wollten datt ech e bësse méi laang am Spidol zu Salisbury bleiwen. Awer Dir wësst wéi séier ech langweilen. Wann ech blass sinn, ass et well ech Sonn an e gudde Sirloin Steak brauch. Wat haalt Dir vum Salomos senger Geschicht? "
  
  
  Den Hawk huet en Drag vu senger Zigare geholl an e Rank vu Damp a meng Richtung geblosen. Um groussen Dësch souz, hien huet kleng an dënn ausgesinn, mat sengem tousled gro Hoer an d'Gesiicht vun engem Connecticut Bauer. Awer ech wousst datt dëse fragile Look täuscht. Hie war e richtegen Dynamo.
  
  
  "Et mécht mech e bëssen Angscht," sot hien. "Wat mech och Angscht mécht ass datt Dir bal tëscht Missiounen gestuerwen ass. Ech hunn nach ni eng Persoun gesinn déi Problemer esou einfach fonnt huet.
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn. "Salomos war e Frënd. Meng an AX. Hien huet säi Bescht probéiert eis ze hëllefen de Borisov ze fannen, erënnere mech drun?
  
  
  "Jo, ech erënnere mech," sot Hawk nüchtern. "Ma, Är Rhodesian Escapade ass eriwwer, also loosse mer se erof. Wat d'Méiglechkeet ugeet, datt den Adrian Stavros géint déi griichesch Regierung kéint plangen, ech géif et net laanschtgoe loossen.
  
  
  "Huet hien nach ëmmer d'Plantatioun a Brasilien?"
  
  
  "No eise Quellen ass dëst nach ëmmer säi Sëtz. Mir hu kee rezente Bericht." Den Hawk huet sech a sengem grousse Liederstull zréckgezunn. "Wann et wierklech de Stavros war deen Äre Frënd gesinn huet de Minurcos Penthouse ze verloossen, si mir definitiv mat enger interessanter Situatioun konfrontéiert. D'Dreem fir e ganzt Land ze regéieren passen ganz gutt mat deem wat mir iwwer hien geléiert hunn.
  
  
  Hawk studéiert seng bony Gelenker. Den Adrian Stavros war ëmmer neurotesch, méiglecherweis psychopathesch. Zousätzlech fir en erfollegräiche Schmuggelring a Brasilien ze bedreiwen, deen d'Regierung net ofgebaut huet, huet hien och politesch Attentater engagéiert, déi lescht vun deenen ugeholl gëtt de Mord vum israelesche Beamten Moshe Ben Canaan ze sinn.
  
  
  "Da verstinn ech datt AX an der Alexis Salomos Geschicht interesséiert ass," sot ech.
  
  
  „Ech fäerten, datt dat soll sinn. An ech gleewen datt well Dir Salomos als Äre Frënd ugesinn hutt, Dir dës Aufgab gär hätt.
  
  
  "Jo Här, dat hätt ech gär."
  
  
  Den Hawk huet seng Zigare an engem Emgéigend Aschebecher erausgestoppt. "Mäi éischten Impuls ass Nee ze soen an d'Saach un een aneren weiderzeginn. Dir wësst wéi ech probéieren dem Agent seng perséinlech Bedeelegung un der Aufgab ze vermeiden.
  
  
  "Et ass fir mech wichteg datt dem Alexis säi Killer net fräi geet," sot ech roueg.
  
  
  "Fin. Dir kënnt dëst handhaben. Ma sidd extra virsiichteg, Nick. Ech mengen déi bescht Saach fir ze maachen ass op Rio ze goen a mam CIA Guy do ze schwätzen. Fannt eraus ob Stavros ausserhalb vum Land ass a wou hien seng Zäit verbruecht huet. Dann, wann Är Leads Iech op Athen féieren, gitt dohinner. Halt mech just um Lafenden."
  
  
  Ech hunn gelaacht. - "Maachen ech dat net ëmmer?"
  
  
  "Ma, heiansdo vergiesst Dir datt et Leit hei sinn, déi op hiren däischter Schreifdësch sëtzen an et ass hir Aarbecht d'Show ze féieren." Seng Stëmm huet deen haarden Toun ugeholl, deen heiansdo geschitt ass, wann hien iwwer Protokoll a Kommandokette geschwat huet. "Wann Dir zu all Moment Hëllef braucht, frot et. Dofir si mir hei."
  
  
  "Sécherlech."
  
  
  Hien huet den Schreifschirm opgemaach an eng Enveloppe erausgeholl. Seng Aen vermeide meng. "Am Viraus op Är Ufro a meng méiglech Konzessioun un Iech, hunn ech virsiichteg, wann net verstänneg, Ären Ticket kaaft."
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Merci un." Ech sinn iwwer den Dësch komm an hunn d'Enveloppe geholl.
  
  
  "Dir sollt besser waarden fir ze kucken wéi dat alles spillt, ier Dir entscheet ob ech Iech Gonschten gemaach hunn," huet den Hawk geäntwert.
  
  
  Den nächsten Owend sinn ech op engem Pan Am Fluch op Rio de Janeiro geklomm. Ech war déi ganzen Zäit roueg
  
  
  Dag a gefillt wéi meng al selwer erëm. De Fluch war onendlech, awer ech hunn ëmmer un deen aneren am klenge Mooney Fliger geduecht wéi de Salomos mir de Feld gewisen huet, iwwer d'Problemer an d'Noutlandung, a wéi de Salomos säi Läich an der waarmer Sonn ausgesinn huet.
  
  
  Den nächsten Moien sinn ech zu Rio ukomm an hunn mech an den Hotel Floriano ugecheckt, net wäit vum Copacabana Palace. Et war just e Block vun der Plage an hat den Doft vu Kolonial Brasilien. De Sall hat eng Plafongsverkleedung Fan an louvered Dieren, an der schmuel Balkon hat eng kleng Vue op d'Mier.
  
  
  Et war waarm zu Rio. All d'Brasilianer, déi dohinner komm sinn, waren op der Plage, an déi meescht vun hinnen mussen an der Copacabana-Géigend nieft dem Hotel gewiescht sinn. Virwaat op d'Hëtzt, hunn ech mat mir e Worsted Kostüm aus tropescher Woll matgeholl. Mëttes hunn ech geduscht, e liichte Kostüm iwwer d'Wilhelmina, mäi Luger an den Hugo un, e gesteppte Stiletto um rietsen Aarm, a sinn an engem vu menge Liiblingsrestauranten, Chale op der Rua da Matriz 54. Dëse Restaurant war fréier mëttes e Kolonialhaus an nach ëmmer mat wäertvollen Antikitéiten a Biller ageriicht. Negro Dénger hunn Dëscher gewaart an d'Bar versuergt. Ech hunn e Mixto Churrasco bestallt, deen aus Schnëtt vu Rëndfleesch a Schweinefleesch mat Geméis besteet, an de reguläre Chop weiderginn, exzellente lokale Béier um Krunn, fir hire ganz gudde Grande Uniao Cabernet Wäin. Mee ech hat just ugefaang ze iessen, wéi ech gesinn hunn, datt d'Meedchen erakoum an sech um nächsten Dësch gesat huet. Si war grouss a schlank, an hir Mane vu brennege roude Hoer huet hir Mëllechwäiss Haut nach méi hell gemaach. Hir blendend gréng Minidress stoung schaarf mat hiren Hoer an huet déi meescht vun hire laangen, perfekten Oberschenkel an atemberaubend Spaltung vun der Taille gewisen. Si huet gréng Schong un hirem Kleed a gréng Braceleten op hirer lénkser Hand ze passen.
  
  
  Déi rout Hoer hunn mech fir e Moment duercherneen gemaach, awer dunn hunn ech gemierkt datt déi leschte Kéier wou ech hatt gesinn hunn, hir Hoer kuerz a brong waren. Dëst war virun méi wéi engem Joer an Israel. D'Meedchen Numm war Erika Nystrom. Si war Member vum israeleschen Intelligenznetz Shin Bet. Säi Codenumm war Flame wéi si an ech zesumme geschafft hunn fir e russesche Komplott géint d'israelesch Regierung ze stoppen, awer deen Numm huet sech mat all Missioun geännert.
  
  
  Ech sinn opgestan a sinn op hirem Schreif gaang. Wéi si hir laang Wimperen opgehuewen huet fir mäi Bléck ze treffen, huet e Laachen iwwer hiert Gesiicht verbreet. "Och!" huet si geruff. "Et sidd Dir. Wat eng agreabel Iwwerraschung." Si geschwat Englesch ouni de geringsten Akzent.
  
  
  Dem Erica seng Elteren waren skandinavesch Judden. Hir Famill huet fir d'éischt zu Oslo gelieft an duerno zu Kopenhagen, ier si an Israel emigréiert huet wéi si just aacht Joer al war.
  
  
  "Ech wollt datselwecht soen," sot ech. D'Erica an ech hunn en intimen Owend zu Tel Aviv verbruecht fir op de Courrier ze waarden; et war en Owend, dee mir allebéid wierklech gutt gefall hunn. Elo hunn hir Aen mir gesot datt si et mat Zäertheet erënnert huet. "Wëlls du bei mir bei mengem Dësch matmaachen?"
  
  
  "Ma, iergendeen wäert mech spéider matmaachen, Nick. Dir egal?"
  
  
  "Et ass net wéi wann ech net mat Iech schwätzen," sot ech.
  
  
  Si ass bei mir u mengem Dësch komm an huet e liichte Mëttegiessen fir sech selwer bestallt, an den drëtte Mann, deen si erkläert huet, war en Agent: "Dir kuckt wierklech gutt, Nick."
  
  
  "Dir sollt mech virun enger Woch gesinn hunn," sot ech. "Ech hu gär rout Hoer, Erica."
  
  
  Si huet mir e Laachen geflitzt. Eng laang aquiline Nues huet e breet, sensual Mond ënnersträicht. Hir Ae waren donkel gréng an hirem Kleed fonkelt. "Merci," sot si. "Si sinn meng, ausser d'Faarf. Et huet net laang gedauert datt mir an Israel zesumme geschafft hunn.
  
  
  "Ech erënnere mech," sot ech. "Sidd Dir hei am Geschäft?"
  
  
  "Jo," huet si geäntwert. "An du?"
  
  
  "Jo," hunn ech gelaacht. "Et ass ëmmer Geschäft, ass et net?"
  
  
  "Bal ëmmer."
  
  
  Ech erënnere mech drun datt ech viru kuerzem an den Zeitungen gelies hunn, datt Israel duerch de Mord vum Moshe Ben Kanaan rosen war an datt hire President versprach hat, bis zum Enn dovunner ze kommen. Et war an dësem Mord datt d'amerikanesch Intelligenz gegleeft huet datt den Adrian Stavros involvéiert war. Ech konnt net hëllefen, awer ze froen ob d'Erica zu Rio war fir entweder den Adrian Stavros ze entféieren an hien an Israel ze huelen, wat israelesch Stil war, oder hien ëmbréngen.
  
  
  Ech gefrot. - "Bleifs du laang genuch zu Rio fir datt mir e Patt drenken a schwätzen?"
  
  
  "Vläicht," sot si. Hir Hänn hunn meng Spaltung eropgedréckt wéi si se op den Dësch geluecht huet a mäi Blutdrock ass zéng Punkten eropgaang. Hir gréng Aen hunn an meng gekuckt a sot mir datt si wousst datt ech net vu Wäin a Gespréich schwätzen.
  
  
  Ech hunn mäi Glas geholl. Si bestallt a war déi selwecht Grande Uniao Cabernet zerwéiert. "Fir dës Geleeënheet," sot ech.
  
  
  Si huet hiert Glas geholl an et mat mengem geklinkt. "Op dës Geleeënheet."
  
  
  Mir haten just eisen Toast fäerdeg wéi e jonke Mann opgetaucht ass. Ech hunn hien net mol gesinn, bis hien nieft eis stoung. Hie war e massive, muskuläre Guy mat ganz kuerzen blonden Hoer an engem haarden, quadrateschen Gesiicht. En Deel vu sengem lénksen Ouer gouf gefeelt, awer dësen Defekt huet säi männlecht Erscheinungsbild net schueden. Hien huet e beige Summer Kostüm un, deen d'Bulle ënner sengem lénksen Aarm net komplett verstoppt huet.
  
  
  "Ech hunn dech am Ufank net gesinn, Erica," sot hien zimlech haart.
  
  
  kuckt op mech. "Ech hat net erwaart datt Dir mat engem sidd."
  
  
  Dës Wierder waren als sanft Strof geduecht. Si hunn mat engem klore Akzent geschwat. Ech erënnere mech un d'Foto vun dësem Mann an der israelescher Geheimdéngschtdatei AX. Et war den Zechariah Gharib, den Exekutor vum Shin Bet. Meng Theorie iwwer seng an dem Erica seng Präsenz zu Rio schéngt verstäerkt ze ginn.
  
  
  "Dëst ass en ale Frënd, Zach," sot Erica. "Hien huet mat mir an Israel geschafft."
  
  
  De Gareb huet déi drëtt Plaz geholl. "Ech weess," sot hien. "Carter, ech mengen."
  
  
  "Dëst ass richteg."
  
  
  "Äre Ruff ass virun Iech."
  
  
  Seng Manéier war abrupt, bal feindlech. Ech gefillt seng Jalousie datt ech Erica kannt. Ier ech him äntweren konnt, huet hien zu hatt gedréint. "Hutt Dir Vichyssoise bestallt wéi ech virgeschloen hunn?"
  
  
  "Jo, Zach," sot d'Erika, e bëssen duerchernee vu sengem Mangel u Frëndlechkeet. "Et wäert geschwënn hei sinn."
  
  
  "Vichyssoise ass dat eenzegt wat et wäert ass an dësem Restaurant ze iessen", huet den Zach ze haart beschwéiert.
  
  
  "Et deet mir leed, datt Dir Pech hutt," hunn ech roueg geäntwert. "Ech mengen, datt déi meescht Platen hei gutt preparéiert sinn. Si hu vläicht Chef geännert zënter Ärem leschte Besuch.
  
  
  Den Zack huet sech ëmgedréint an huet mir en enk Laachen ginn. "Vläicht".
  
  
  Ech hu beschloss, datt vun elo un d'Gespréich manner wéi agreabel wier. Ech hunn mäi Iessen fäerdeg gemaach also hunn ech de Kelner geruff fir de Scheck ze bréngen. Ech hunn ugebueden fir déi ganz Partei ze bezuelen, awer den Zach huet séier refuséiert.
  
  
  "Wou bleift Dir?" - Ech gefrot Erica.
  
  
  "Zu Corumba op der Avenida Rio Branco," sot si.
  
  
  Den Zack huet op hatt gekuckt.
  
  
  "Ënnert wéi engem Numm?"
  
  
  Si huet gezéckt. "Vargas"
  
  
  "Kann ech dech do ruffen?"
  
  
  "Dir wäert wéineg Zäit hunn fir ze kommunizéieren"
  
  
  - Zack sot hir séier.
  
  
  Si huet hien ignoréiert an huet séiss op mech gelaacht.
  
  
  "Jo, Dir kënnt mech ruffen. Ech hoffen, mir treffen eis erëm, Nick.
  
  
  Ech erwächen. "D'Gefill ass géigesäiteg." Ech hunn hir Hand mat menger Hand beréiert an eis Aen hu sech ee Moment begéint. Ech wousst datt den Zack jalous war a well ech hien net gär hunn, hunn ech et zu sengem Virdeel gespillt. Hie souz a kuckt mech. "Dir héiert en Uruff vu mir."
  
  
  "Okay," sot Erica.
  
  
  Ech hunn hinnen ewechgehäit an de Restaurant verlooss. Wéi ech erausgaang sinn, konnt ech bal d'Hëtzt vum Zack senger Feindlechkeet op mengem Réck fillen.
  
  
  Dee selwechten Dag sinn ech mam Seelbunn den impressionante Corcovado-Bierg erop gaang, uewen op deem eng riseg Statu vum Christus dem Erléiser stoung. Nodeems ech d'Plaz erreecht hunn, sinn ech bis op d'Observatiounsbroch gaang, op der ernannter Plaz gestoppt an ugefaang ze waarden. Ongeféier fofzéng Minutte méi spéit ass e Mann bei mir um Gelänner komm. Hie war iwwer meng Héicht, awer méi schlank. Obwuel hien nach net am Mëttelalter war, war säi laangt Gesiicht mat déiwe Falten bedeckt. Et war de Carl Thompson, an hien huet fir d'CIA geschafft.
  
  
  "Schéin Vue, ass et net?" Hie sot als Aféierung, huet seng Hand a Richtung Stad drënner gewénkt, déi wäiss an der Sonn geschéngt huet a vu gréngen Hiwwelen an engem Kobaltmier ëmgi war.
  
  
  "Atmosphär," sot ech. "Wat ass lass, Thompson?"
  
  
  "Iwwer d'selwecht," sot hien. "Et ass zimmlech roueg hei zënter dem leschte Changement vun der Verwaltung a Brasilia. Wéi geet et haut bei AX? Fir eng Zäit hunn Dir méi Munitioun erschoss wéi d'Arméi an Asien.
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Heiansdo schéngt et esou. Ech war beschäftegt, an ech si sécher, Dir hutt och.
  
  
  "An elo hunn se dech op den Adrian Stavros gesat."
  
  
  "Dëst ass richteg." Ech hunn d'Croisièreschëff gekuckt, säi glate Bogen iwwer dat bloe Waasser segelen, lues a lues an den Hafen eran. Do ënnen huet et ausgesinn wéi e Spillsaachen. "Wéini war déi leschte Kéier wou Dir him gesinn hutt?"
  
  
  Hien huet ee Moment geduecht. "Mir hunn Plaz Iwwerwaachung vun der Plantage. Viru fënnef oder sechs Woche gouf hie gesinn, wéi hien dës Plaz verlooss huet. Mir mengen, hien ass op e Fliger op Madrid geklommen.
  
  
  "Dëse Fluch kéint op Athen weidergoen."
  
  
  "Wahrscheinlech esou. Hutt Dir hien do gesinn?"
  
  
  "Mir mengen et. Wat leeft op der Plantage?
  
  
  "D'Plantatioun ass säi richtege Sëtz. Hien huet eng Divisioun hei zu Rio, Apex Importer, a mir mengen de Schmuggel gëtt duerch dës Firma gemaach. Awer hien besicht hir Büroen net ganz dacks, obwuel säin Numm offen mat hatt assoziéiert ass. De President vun der Firma mécht reegelméisseg Reesen op Parakata.
  
  
  "Wou ass d'Plantatioun?"
  
  
  Thompson wénkt. "Et ass nieft engem Duerf, an der Mëtt vun néierens. Et gëtt vum Stavros senger klenger Arméi vu fréiere Gefaangenen, politesche Fanatiker a fréieren Nazien bewaacht. Awer elo gëtt et nëmmen e bësse Kraaft do."
  
  
  Ech gefrot. - "Hass Dir eppes Ongewéinleches do gemierkt?"
  
  
  "Ma, wann Dir vill Leit oder Waffen mengt, ass d'Äntwert nee. Mee et war e Besucher, dee kee vun eis virdru gesinn huet. Zënter datt hien virun néngzeg Deeg mam Stavros opgetaucht ass, hu mir him bal stänneg gekuckt. a kee gesinn hien d'Plaz verloossen. Et gëtt näischt ongewéinlech iwwer dëst, ausser datt ee vun mengen zwee Männer insistéiert datt deen neie Guy, e Mëttelalter Mann, e Prisonnéier do ass. Hie gouf vun engem Gebai an dat anert mat bewaffnete Wiechter transferéiert."
  
  
  "Wéi huet dëse Mann ausgesinn?"
  
  
  Thompson huet d'Schëller gezunn. "Mir hunn eng Foto vun him, awer et ass vu wäitem. Hien ass ongeféier fofzeg, géif ech soen, mat kuerzen däischter Hoer, déi e bësse gro an den Tempelen ginn. Hien ass e stocky Mann deen ëmmer Seidhemden unhuet.
  
  
  Et gesäit aus wéi wann et de Minourkos kéint sinn, de griichesche Versandmagnat deem seng politesch Aussoe viru kuerzem Athen gerëselt hunn an deem säi Penthouse Adrian Stavros gesi gouf.
  
  
  "Kann ech eng Kopie vun der Foto hunn?"
  
  
  "Et kann arrangéiert ginn,"Sa Thompson. "Kuckt, Carter, an der leschter oder souer Woch hu mir d'Iwwerwaachung vun der Plantage temporär misse reduzéieren fir Spotkontrollen, an ech musse vläicht eis Leit an den nächsten Deeg komplett dobausse zéien well et ass en anere Problem deen komm ass op fir eis Dir wëllt, fir datt ech d'Erlaabnis kréien d'Persoun mat Iech zréck ze schécken?
  
  
  "Nee, hunn ech gesot. 'Hawk huet mir Hëllef versprach wann ech se brauch. Wéini kann ech d'Foto kréien?'
  
  
  "Wéi ass et haut den Owend?"
  
  
  "Fin".
  
  
  "Mir benotzen e bëssen aner Iwwerdroungsplaz," sot Thompson. "Dëst ass e Stadbus. Dir gitt op Ären Hotel. Mäi Mann wäert schonn do sinn. Dir gitt an de Réckberäich vum Bus, wou kee geet, an huelt de leschte Sëtz op der rietser Säit. D'Foto gëtt ënnert dësem Sëtz befestegt. . De Bus gëtt mam Label Estrada de Ferro bezeechent a bréngt Iech an den Zentrum wann Dir esou wäit wëllt goen.
  
  
  "Wéini geet de Bus laanscht den Hotel?"
  
  
  "Um siwe fofzéng. De Bus gëtt Nummer elf."
  
  
  "Okay," sot ech. "An merci."
  
  
  "All Kéier," sot den Thompson. E Moment méi spéit ass hien fortgaang.
  
  
  Spéit am Nomëtteg sinn ech kuerz beim Apex Import Büro gestoppt. Et war an engem vun den alen restauréierte Regierungsgebaier, déi eidel waren, wéi d'Haaptstad op Brasilia geplënnert ass. D'Büroen waren dräi Flich erop an de Lift huet net geschafft.
  
  
  Ech sinn an den zimlech klengen Empfangsberäich eropgaang. D'Klettern huet Schweess op d'Uewerfläch vu menger Stier bruecht, well d'Klimaanlag vum Gebai schéngt net besser ze schaffen wéi de Lift, an et war e swelteren Dag zu Rio. En donkel-Hoer Meedchen huet sech bei engem Metalldësch gesat an huet mech verdächteg ugekuckt wéi ech erakoum.
  
  
  "Kann ech dir hellefen?" - huet si op portugisesch gefrot.
  
  
  Ech hunn op Englesch geäntwert. "Ech géif gären Här Stavros gesinn."
  
  
  Hir donkel Aen hu sech nach méi schmuel. Wéi si erëm geschwat huet, war et op gebrachent Englesch. "Ech gleewen, datt Dir op déi falsch Plaz komm sidd, Senor."
  
  
  Ech soot. - "Och?" "Awer den Här Stavros selwer huet mir gesot datt ech him duerch Apex Imports kontaktéiere kéint."
  
  
  "Senior, Här Stavros huet keen Büro hei ..."
  
  
  D'Dier vum Privatbüro ass opgaang an e risegen, donkelhoer Mann koum op. Hien huet gefrot. - "Ginn et Schwieregkeeten?" Säin Toun konnt net frëndlech genannt ginn.
  
  
  "Ech hunn just nom Här Stavros gesicht," sot ech.
  
  
  "Fir wat fir en Zweck?"
  
  
  Ech hunn d'Rudeheet ignoréiert. "Här Stavros huet mir ugeroden Japanesch Kameraen am Grousshandel vun him ze kafen, wann ech him hei kontaktéieren." Ech hunn iwwerrascht gehandelt. "Sinn ech am falsche Büro?"
  
  
  "Den Här Stavros ass de President vum Verwaltungsrot," sot den donkele Mann, "awer hien huet kee Büro hei a beschäftegt sech net mat der Firma. Ech sinn hire President; Dir kënnt mat mir ëmgoen."
  
  
  "Dëst ass de Senor Carlos Ubeda," huet d'Meedchen e bëssen arrogant intervenéiert.
  
  
  "Schéin dech ze begéinen, Här," sot ech an hunn meng Hand ausgestreckt. Hien huet et schwéier geholl. "Mäi Numm ass Johnson. Virun e puer Wochen hunn ech den Här Stavros zoufälleg am Chale Restaurant begéint. Hien huet gesot datt hie vun enger Rees an Europa ëm déiselwecht Zäit zréck wier an datt ech him hei kontaktéiere kéint.
  
  
  "Hien ass nach ëmmer zu Athen," sot d'Meedchen.
  
  
  Ubeda huet hir e piercing Bléck. "Wéi gesot, den Här Stavros kann net hei kontaktéiert ginn. Awer ech wäert frou Är Bestellung weiderzeginn."
  
  
  "Et ass kloer. Ee, Ech wollt wierklech mat him perséinlech ze këmmeren. Kënnt Dir mir soen wéini hien aus Athen zréckkoum?
  
  
  E Muskel huet sech um Ubeda säi Gesiicht virum Mond gedréckt. "Hie gëtt net zënter e puer Wochen aus Europa erwaart, Här Johnson. Wann Dir Geschäfter maache wëllt, musst Dir mat mir handelen."
  
  
  Ech hunn gelaacht. „Ech ruffen dech un, Här Ubeda. Merci fir deng Zäit".
  
  
  Ech hunn se gelooss no mir kucken. Zréck dobaussen hunn ech en Taxi gefuer an sinn zréck an mäin Hotel. Dem Meedchen seng Bemierkung huet mir d'Bestätegung ginn, déi ech gebraucht hunn, war den Adrian Stavros wierklech zu Athen, wéi de Salomos mir gesot huet. A wann dës Foto eng Foto vum Nikkor Minurkos wier, da gouf et interessant.
  
  
  Ech hunn eng Zäit geduscht an ausgerout, dunn op den Nummer eelef Bus geklommen, no dem Thompson seng Instruktioune. Wéi hien et erwaart hat, war d'Foto un de Sëtz an enger klenger brong Enveloppe befestegt. Ech hunn et opgeholl, an e klenge Café am Stadkär gaang an e gudde portugisesche Wäin bestallt. Eréischt dunn hunn ech d'Foto aus der Enveloppe geholl an se studéiert.
  
  
  Wéi den Thompson gesot huet, war d'Bild net ganz gutt, obwuel eng Teleobjektiv ouni Zweifel benotzt gouf. Et war e Bild vun dräi Männer, déi just d'Ranchhaus verlooss hunn a Richtung Kamera gaang sinn. De Mann an der Mëtt war deen den Thompson mir beschriwwen hat, an trotz der klenger Gréisst vum Gesiicht, dat ech hat ze identifizéieren, hat ech wéineg Zweifel, well ech et mam Gesiicht verglach hunn dat mir an AX Aus de Fotoen gewisen huet , Dëse Mann war eigentlech et Nikkor Minurkos. Ech hunn nach ni aner Männer gesinn.
  
  
  Minurcos ass sullenly tëscht deenen aneren zwee gaangen.
  
  
  Keen vun hinnen huet geschwat, mä de Mann lénks vum Minurk, grouss an Teuton-ähnlech, huet de Minurk gekuckt, wéi wann hie just mat him geschwat hätt an op eng Äntwert gewaart huet. Dem Minurcos säi Gesiicht war grimmeg an eescht.
  
  
  Ech hunn d'Foto erëm an d'Enveloppe geluecht an an d'Tasche geluecht. Wann d'Observatioun vum CIA Agent richteg war, war mäi Frënd Salomos seng Theorie wierklech bewisen. Iergendwéi huet de Stavros dem Minurkos seng Operatiounen zu Athen iwwerholl an e Putsch a sengem Numm geplot.
  
  
  No engem liichten Iessen am Café hunn ech dem Erica Nystrom säi Raum am Corumba Hotel ugeruff. Hir Stëmm war frëndlech a waarm. Si sot, datt si de Rescht vum Owend eleng géif verbréngen, eleng, an datt si frou wier, wann ech hatt besichen. Hien an den Zach haten e klenge Kampf an hien ass an engem Nuetsclub an engem Roserei gaang.
  
  
  Nodeems ech en Datum fir néng gemaach hunn, sinn ech zréck an den Hotel an hunn den Hawk genannt. Hien huet an enger midd Stëmm geäntwert an de Scrambler um Enn vun der Linn aktivéiert fir datt mir kënne schwätzen ouni alles an de Code ze tippen.
  
  
  "Wat eng schlecht Zäit, Nick," sot hien, e bëssen irritéiert. "Ech mengen dat ass déi eenzeg Kéier wou ech dech zu dëser Zäit héieren."
  
  
  Ech hunn gelaacht. Ech konnt mir virstellen, datt hien hannert engem speziellen Telefon a sengem supergeheime Appartement sëtzt, seng gro Hoer getrëppelt, vläicht e Seid-Tuxedo op sengem dënnen Kierper an déi inévitabel Zigar, déi tëscht sengen Zänn geknuppt ass.
  
  
  "Op d'mannst sinn ech net an engem Meedchen d'Schlofkummer,"Ech sot mat zweifelhaftem Éierlechkeet.
  
  
  "Hmmm! Den Owend ass nach net eriwwer, oder? Täuscht mech net, mäi Jong. Ech hunn dat alles selwer duerchgaang."
  
  
  Heiansdo hunn ech geduecht datt den Hawk psychesch Fäegkeeten huet, déi meng bannescht Gedanken zu sengem analytesche Geescht opgedeckt hunn.
  
  
  "Nee, Här," hunn ech zouginn. "Den Owend ass nach net eriwwer. Mee ech hunn den éischten Deel dovunner gutt genotzt, ech mengen datt Minourcos e Gefaangenen op der Stavros Plantatioun bei Paracatu ass. Ausserdeem hunn ech geléiert datt Stavros zu Athen ass.
  
  
  "Ma," sot den Hawk nodenklech, "dat ass interessant."
  
  
  "Dëst ass konsequent mat der Theorie vum Salomos."
  
  
  "Also gitt Dir op Parakatu?" - Hawk gefrot.
  
  
  "Riets. Vläicht kann ech dat erausfannen. Den CIA Thompson seet datt d'Plantatioun de Moment schlecht bewaacht ass. Awer et gi Komplikatiounen."
  
  
  "Jo?"
  
  
  "Et gëtt en ale Frënd hei zu Rio. D'Meedchen, mat deem ech an Israel un der Operatioun Promised Land geschafft hunn.
  
  
  "Oh jo. Nystrom. Firwat schéngen schéin Fraen Iech ronderëm d'Welt ze verfollegen?
  
  
  Ech hunn gelaacht. „Sief net jalous, Här. Wéi Dir bemierkt hutt, hutt Dir och Deeg an Nuechten.
  
  
  Vun deem aneren Enn gouf e Suckel héieren. "Komm, Nick."
  
  
  "Ma, Här, et fällt mir op datt d'Miss Nystrom hei a Brasilien kéint sinn aus deemselwechte Grond wéi ech. Oder éischter, wéinst der selwechter Persoun. Mir verdächtegen de Stavros vum Mord vum Ben Kanaan, oder?
  
  
  E bësse Rou. "Jo, mir wëssen. An ech géif soen, Dir hutt richteg geroden."
  
  
  "Den Hüttler ass bei hatt," hunn ech bäigefüügt. "Ech mengen, si sinn no Stavros. Si wëssen vläicht net datt hien de Moment zu Athen ass. Mee ech wëll net, datt mir all gläichzäiteg op der Plantage optrieden, a schlussendlech géigesäiteg duerch Feeler schéissen oder soss wäert Dir d'Aarbecht ruinéieren. Meng Iddi ass fir Iech dem Nystrom seng Missioun mat der israelescher Intelligenz ze bestätegen. Dir sidd en ale Frënd vun hirem Chef, Giroud, an ech mengen, hien wäert mat Iech ënner den Ëmstänn averstanen.
  
  
  De Hawk huet sech eens ginn.
  
  
  „Wann dat de Fall ass, mengen ech, mir solle alleguer éierlech sinn a sech sëtze fir ze kucken, ob mir géigesäiteg kënne hëllefen. Oder op d'mannst bleiwen vuneneen ewech."
  
  
  Dës Kéier ass d'Stille weider gezunn. "Okay, mäi Jong. Ech ruffen de Giroux un an kommen zréck.
  
  
  "Merci," sot ech. "Ech wäert net réckelen bis ech vun dir héieren."
  
  
  Mir hunn net laang missen waarden. Eng Stonn méi spéit, kuerz ier ech an den Erica säin Hotel fortgaang sinn, huet den Hawk mech ugeruff. Hie muss de Giroud virum Sonnenopgang zu Jerusalem aus dem Bett gezunn hunn. Dem Giroux seng Äntwert war jo, an ech krut den Uerder offen dem Stavros säi Problem mam Nystrom ze diskutéieren, deen d'Missioun zoustänneg war, obwuel den Zach Gareb bei hatt war. Ech krut e Code Wuert dat bewisen huet datt de Giroux hatt bestallt huet hir Aarbecht mat mir ze diskutéieren.
  
  
  Ech sinn e puer Minutten no néng am Zëmmer vum Erica ukomm. Si huet mech bei der Dier begréisst mat engem kuerzen, relaxen Kleed deen déi meescht vun hiren Oberschenkel ausgesat huet. Si huet e sëllegen Doft an e breet, sensuellt Laachen un.
  
  
  "Ech hu geduecht, Dir géift ni heihinner kommen," sot si, huet d'Dier hannert mir zougemaach an se gespaart.
  
  
  Ech sinn an d'Zëmmer komm an hunn mech ronderëm gekuckt. Et war méi grouss wéi mäin, an ech gefrot, ob Zack et mat hir gedeelt.
  
  
  "Wëllt Dir e Brandy? Ech hunn eng onopgemaach Fläsch an et ass dat Bescht wat Dir zu Rio kaaft.
  
  
  "Kléngt gutt," sot ech.
  
  
  Si huet zwee Gedrénks gegoss. D'Glas huelen, Ech loossen meng Aen hiert schéint Gesiicht strecken. "Dir waart ëmmer e schéint Meedchen fir besser ze verlaangen."
  
  
  "An ech kréien et normalerweis," sot si. "Dir?"
  
  
  "Dir hutt mech zu Tel Aviv besicht," sot ech roueg a mat engem Laachen.
  
  
  Hir laang Wimperen gefladdert wéi hir Aen meng fir ee Moment vermeit. Wéi si erëm opgekuckt huet, huet si gelaacht. Ech erreecht eraus an beréiert hir Wang. Si huet eng Schlupp vu Brandi geholl. Ech hunn meng Hand geluecht
  
  
  op hir dënn Taille an huet si op mech gezunn. Si huet séiss geroch a war mëll.
  
  
  "Erënnert Iech un déi Nuecht, Nick?" - huet si mäin Ouer geotemt. "Erënnert Dir Iech wierklech wéi ech?"
  
  
  "Ech erenneren mech."
  
  
  "Dat war ganz gutt, war et net?"
  
  
  "Ganz."
  
  
  Mir setzen d'Glieser op den nächsten Dësch. Ech hunn hatt op mech gezunn an hunn hir Lippe mat mengem beréiert. Hir Zong koum an de Mond.
  
  
  "Gott, Nick," huet si gemëscht.
  
  
  Ech hunn meng Hänn iwwer hir Hënner gerannt, d'Kéiren gefillt bis op hir Hëfte. Ënnert mengem Touch hunn hir Hëfte lues a lues ugefaang ze wackelen.
  
  
  Si huet mech sanft vun hirem ewech gedréckt an d'Luucht ausgeschalt. Dunn huet si ugefaang lues a graziéis unzedoen. Ënnert hirem Mantel hat si nëmme kleng Bikinishosen un. Hir Broscht hunn sech ongedëlleg op mech gestreckt wéi si hire Mantel vun de Schëlleren ofgeholl huet. Hir Broscht waren voll, reift a Mëllechwäiss. An engem anere Moment ass e klengt Unterwäsche vun den Hëfte an den Oberschenkel gerutscht an an engem dënnen Koup op de Buedem gefall.
  
  
  D'Erika huet mech offen ugekuckt, an huet hire Bléck erlaabt iwwer mäi plakege Kierper an der Dämmerung vum Raum ze rutschen.
  
  
  "Schéin," huet si gekrasch. "Sou vill schwéier Muskel."
  
  
  Ech hunn hatt op mech gezunn, fillt hir Plakegkeet géint meng. Si huet hir Hand iwwer meng Këscht a Schëlleren gerannt, a mengem Kierper geplënnert. Si huet mech gesträift, mech gestreet, mech mat hiren Hänn gär gemaach, während meng Fanger hatt erfuerscht hunn. Hir Oberschenkel verbreet bei mengem Touch a si huet gekrasch.
  
  
  Ënnert eis war e mëllen, décke Teppech. D'Erika huet drop geknéit an huet hir Hänn iwwer mäi Kierper rutscht wéi se erof koum. Si wousst all d'Weeër fir e Mann ze begeeschteren an hat keng Zweifel iwwer se ze benotzen. E Moment méi spéit sinn ech nieft hatt erofgerutscht an si gräift zréck op den décke Schattendeppech gedréckt. Ech kniet iwwer hir, lafe meng Hänn iwwer hir Broscht. Si huet gejaut. Meng laang Oberschenkel hunn mech ëmklammen. Ech hunn meng Hand laanscht de seidege banneschten Oberschenkel gerannt.
  
  
  "Oh jo," huet si gekrasch. Hire Mond war liicht op, hir schéin gréng Aen waren zou.
  
  
  Wéi ech an hir erakoum, huet hire vollen Mond e Moment erweidert, an e liichte Zidderen ass duerch hire Kierper gaang. Dunn huet si ugefaang mat mir ze beweegen, hir Fanger hunn meng Schëlleren ugegraff, hir Oberschenkel ronderëm meng Taille zougemaach. Ech weess net wéi laang mir zesumme gespaart waren ier et fir eis zwee eriwwer war.
  
  
  Duerno hunn ech laang bei hir geluecht, ech wollt net réckelen. Waarm Entspanung ass no an no an déi äusserst Faser vu mengem Fleesch an an déi bannescht Déift vu menger Séil duerchgedrängt.
  
  
  Spéider hu mir eis ugedoen, sech op e klenge Canapé gesat an eise Brandi fäerdeg gemaach. D'Erika huet hir laang rout Hoer gekämmt a si huet sou frësch ausgesinn wéi wann ech an de Raum geklommen sinn.
  
  
  "Ech si frou, datt den Zach net un d'Dier geklappt huet," bemierkt si.
  
  
  "Hie schéngt ganz jalous, Erica. War Dir no?
  
  
  Si huet mech ugekuckt. "Een Dag. Seng Iddi, net meng. An hie war ganz inept. Ech hunn him gesot datt näischt kierperlecht jeemools erëm tëscht eis geschéie wäert. Hien ass vun dëser beleidegt. Ech wollt hien net an dësem Fall involvéieren, awer ech gouf refuséiert. Hien ass ganz gutt mat Waffen."
  
  
  "Hie muss op dëser Missioun sinn, oder?"
  
  
  Si huet mech nodenklech gekuckt. "Jo."
  
  
  "Erica, ech hunn erausfonnt firwat Dir a Brasilien sidd. Mir schéngen déiselwecht Persoun ze verfolgen. Mäi Chef huet Är kontaktéiert an hien huet meng Gedanken bestätegt. Mir diskutéieren eis individuell Aufgaben a kollaboréieren matenee wann et machbar schéngt ".
  
  
  Déi gréng Aen hu sech e bëssen zougemaach. "De Giroud war net a Kontakt mat mir an dem Zach."
  
  
  "Dir kritt an den nächste Stonnen en Telegramm. An der Tëschenzäit hunn ech e Code Wuert kritt, wat Dir sollt erlaben mir ze trauen. D'Wuert ass Goliath."
  
  
  Si huet iwwerrascht ausgesinn. "Dat ass dat richtegt Wuert!"
  
  
  "De Giroud huet dëst geschéckt."
  
  
  Si huet sech eng aner Brandy gegoss. "Okay, Nick. Awer ech waarden op en Telegramm deen mir seet wéi fräi ech bei Iech sinn. Si huet gelaacht an huet mech op d'Wang kuss.
  
  
  Ech erwaart hatt virsiichteg ze sinn. Si war e gudden Agent. "Alles ass gutt. Ech soen Iech just e puer vu mengen Iddien. Dir braucht guer net ze schwätzen."
  
  
  "Dat ass fair."
  
  
  "Mir sichen allebéid no Adrian Stavros, awer aus verschiddene Grënn." Hir Gesiicht war expressivlos. Si huet näischt ginn. "Dir wëllt hien wéinst dem Mord vum Ben Kanaan. Mir sinn nach net ganz kloer firwat hien gebraucht gëtt, awer et huet vläicht eppes mat der griichescher Politik an der Entféierung vum Nikkor Minurkos ze dinn.
  
  
  "Griichesch Schëffer Magnat?"
  
  
  "Riets. Hie kann zu Parakatu sinn a géint säi Wëllen ofgehale ginn. De Stavros ass zu Athen, also musst Dir entweder waarden bis hien zréckkoum oder an Europa goen fir hien ze kréien. Awer ech mengen de Wee dohinner ass duerch alles wat mir vu Parakatu léiere kënnen, ech muss mam Minurcos schwätzen.
  
  
  "Wann Dir interesséiert sidd, huelen ech Iech zwee mat mir op Parakata. Dëst kann Är Chancen verbesseren dohinner ze kommen. Diskutéiert dëst mam Zach a sot mir muer wann Dir den Telegramm kritt.
  
  
  "Wa mir wierklech Stavros verfollegen," sot d'Erika, "wier et net besser fir eis direkt op Athen ze goen?"
  
  
  "De Stavros gëtt ugeholl datt hien säin temporäre Sëtz do mécht, am Penthouse vum Minurcos, wat eng richteg Festung ass. Dir kënnt net nëmmen d'Plaz stiermen, du an den Zack. An déi selten Geleeënheeten, wou hien d'Plaz verléisst, kann et sinn wéi dat ass schwéier,
  
  
  mee Minourcos kann eis soen wéi mir op Stavros kommen.
  
  
  Si ass op eemol roueg gefall, meng Propositioun berücksichtegt. Wéi si mech ugekuckt huet, koum e liichte Laachen op hir voll Lippen. "Ech kontaktéieren Iech muer de Moien, Nick Léif."
  
  
  Ech hänke mech erof an hunn hir Lippe mat mengem beréiert. "Dir wäert et maachen." Ech sinn opgestan, erreecht meng Waff an hunn se un. Dunn huet hien seng Jackett iwwer si gehäit. "An halen Zach op enger kuerzer Kette, okay?"
  
  
  Si huet et gär. Si huet nach ëmmer gelaacht wéi ech de Raum verlooss hunn.
  
  
  Kapitel véier.
  
  
  Ech hunn un den Adrian Stavros geduecht wéi ech dem Erica säin Hotel verlooss hunn. Et war schonn owes spéit an et war keen Taxi a Siicht. Ech sinn virsiichteg laanscht Rio Branco Avenue gaangen. An de Stavros Sëtz op Parakatu ze kommen, och mat senger reduzéierter Sécherheet, kéint zimmlech schwéier sinn. Dem Stavros säi klenge Grupp hat e schlechte Ruff. Hien huet d'Dregs vun der Gesellschaft ronderëm him zu Parakatu gesammelt. Wesentlech ware si wéi hie selwer, awer ouni seng Führungsfäegkeeten. Ech erënnere mech un dëst, hunn ech decidéiert datt den Adolf Hitler op vill déiselwecht Manéier ugefaang huet. An Däitschland muss et an den 30er Jore wéineg Leit gewiescht sinn, déi den Ex-Korporal eescht geholl hunn. Dëst Beispill war eng Lektioun ze léieren, awer d'Welt schéngt et ni ze léieren.
  
  
  Ech sinn e puer Block gaang ouni en Taxi ze gesinn. Ech sinn an e Beräich vu Geschäfter a Büroen op der Strooss eragaang. Wéi ech d'Gaass erofgeet fir a mengem Hotel ze goen, momentan den Transport opzeginn, war ech fir eng Iwwerraschung. Um drëtte Buttek ass eng donkel Figur aus de Schatten erausgaang an huet mat der Fauscht op mech gewénkt. Et war e Messer an der Fauscht.
  
  
  Wéi d'Attack ugefaang huet, war ech bal laanscht d'Entrée. Wann hien nach eng Sekonn gewaart hätt, hätt ech hien guer net gesinn, d'Attack wier gelongen, an d'Messer hätt mech an de Réck gestach. Awer a sengem Rush fir d'Aarbecht ze maachen, huet hien ze séier geplënnert, an ech hunn d'Bewegung a menger Peripherievisioun gefaangen.
  
  
  Wéi de Messer mech an de Réck geschloen huet, hunn ech mech schaarf gedréint an hunn mäi lénksen Aarm erausgehäit fir de Schlag ze blockéieren, wat ech et fäerdeg bruecht hunn, awer d'Blade huet duerch de Stoff vu menger Jackett an dem Hiem geschnidden a liicht mäi Ënneraarm geschnidden. Ech loossen d'Gewiicht vum Mann him op mech droen. Ech hunn mech dunn ëmgedréint, et an den Hänn gehalen an et an d'Gebai nieft eis geschloen.
  
  
  Fir e Moment hunn ech geduecht datt et den Zack war, seng Jalousie gëtt him besser, well de Mann war stocky a staark. Awer wann ech méi no gekuckt hunn, hunn ech gesinn datt hien méi grouss war wéi den Zach an donkel Hoer hat. Hien huet brasilianesch ausgesinn a war e richtegen Thug.
  
  
  Ech hunn d'Wilhelmina mat menger fräier Hand erreecht, awer mäin Ugräifer hat keng Absicht fir mech dee Virdeel ze kréien. Hien huet d'Messer nees schaarf gezwongen, dës Kéier op mäi Gesiicht gezielt. Ech hunn d'Blade verschwonnen an deelweis ofgeleet, awer et huet mäi Ouer geschnidden. Hien huet d'Waff eng drëtte Kéier opgehuewen an mech mat sengem Gewiicht geschloen.
  
  
  Säi Momentum war ze staark. Hien huet mech erofgefall a mir sinn zesummen op den Trottoir gefall. Ech hunn him kuerz op de Kiefer mat menger rietser Hand geschloen, awer hien huet net emol gemierkt. Mir hunn eng Kéier ëmgerullt wéi ech probéiert hunn mech virun dem Stéiermesser ze schützen. Ech wollt den Hugo, mäi Stiletto eraushuelen, mee ech konnt meng Hand an Aarm fir ee Moment net befreien, fir datt d'Messer an meng Handfläch rutschen.
  
  
  Fir e kuerze Moment war de grousse Mann iwwer mech. Hien huet op Portugisesch geschwuer a mech béis an d'Broscht geschloen. D'Messer war net laang, d'Blade war zimmlech breet, awer d'Blade war op eng Raséierschärft geschärft. Hien huet däischter an der Nuecht gegluecht wéi ech seng Messerhand am leschte Moment gegraff hunn ier d'Blade meng Këscht erreecht huet. Eis Hänn hunn e Moment gerëselt wéi hien probéiert huet d'Blade ganz eran ze dréien. Ech hunn meng riets Hand fräigelooss a blann an d'Gesiicht gegraff, ech hunn seng Ae gefillt a mat mengem Zeigefanger a Mëttelfinger an hinnen gegruewen. Ech hunn mäi lénks Augeball mat mengem Mëttelfanger duerchgebrach a mäi richtege Augeball mat mengem Zeigefanger duerchgebrach. D'Aeball ass geplatzt a mäi Fanger gouf naass.
  
  
  "Ahhhh!" - huet den Ugräifer geruff, seng Aen mat senger fräier Hand geknuppt an de Messer an der anerer vergiess. Hien huet erëm gejaut an deelweis vu mir gefall.
  
  
  Wärend dëser kuerzer Rou ass den Hugo endlech a meng rietser Hand geschleidert. Ech hunn et just erwëscht, wéi dee grousse Mann vill gejaut huet an d'Messer erëm opgehuewen huet fir blann mat deem ze schloen. Ech hunn de Stiletto ënner sengem opgehuewe Aarm agebaut an d'Blade ass op seng Säit just ënner sengem Rippkëscht eragaang an ass de ganze Wee erofgaang.
  
  
  Dunn hunn ech gesinn, datt dem Ugräifer säi Rescht Aen iwwer mäi Kapp an d'Däischtert kuckt, an dee Moment hunn ech däitlech déi gro Nassheet op senger rietser Wang ënner dem zerdréckten A gesinn. Ech hunn de Stiletto vu menger Säit gezunn an hien ass schwéier op mech gefall, säin eegene Messer huet op den Trëttoir geklappt.
  
  
  Ech hunn de Kierper ewechgedréckt a sinn opgestan. E séiere Bléck ronderëm, Ech gesinn, datt et keng Foussgänger Emgéigend waren ze gesinn wat geschitt ass. Ech hunn dem Mann seng Täsche geraumt an hunn e puer Dokumenter a sengem Portemonnaie fonnt. Eng vun de Kaarten huet uginn datt hien en Employé vun Apex Imports war.
  
  
  Et schéngt, datt de Mann mam Numm Ubeda méi beandrockt vu mir war wéi ech geduecht hunn. Oder vläicht huet hien Stavros zu Athen genannt an de Stavros huet dementéiert datt hien jeemools vu mir héieren huet. D'Ubeda huet wahrscheinlech decidéiert datt ech eng Aart Polizist war, deen d'Apex Importsgeschäft amëschen. Oder e CIA Guy deen e bëssen ze virwëtzeg gouf. Wien och ëmmer den Ubeda geduecht huet datt ech wier, hien huet selbstverständlech en A op mech gehalen a wousst wou ech bleiwen. Et war a mengem Beschten op Parakata bei der éischter Geleeënheet ze goen.
  
  
  Ech hunn den Doudegen Brasilianer verlooss a sinn séier an mäin Hotel zréckgaang. Et waren keng weider Tëschefäll déi Nuecht, an de Moien ass ouni Tëschefall komm.
  
  
  Erica Nystrom, Zach an ech hu sech um néng moies getraff. an engem klenge Café op Avenida Presidente Vargas mat Vue op d'Hiwwele hannert der Stad Rio an déi faarweg Favela Hütten op der Hiwwel iwwer der Stad. Den Zach hat meng Proximitéit zu Erica realiséiert a war onglécklech mat der Perspektiv fir och eng kuerz Zäit mat mir ze schaffen. Hie war nach méi feindlech wéi virdrun. D'Erika krut e kodéierten Telegramm vu Jerusalem, an deem si an den Zack bestallt goufen, mat mir op all Manéier ze kooperéieren, déi néideg ass fir den Erfolleg vun eisem gemeinsamen Zil Adrian Stavros ze stoppen.
  
  
  "Wann Dir Informatioun vum Minurkos wëllt, gitt op Parakatu," sot den Zack mir enk, seng blo Aen blénken vu Roserei. Säi Kaffi blouf onberéiert um Dësch virun him. "Eis Missioun ass de Stavros ze fannen an hien ze zerstéieren. Natierlech wäerte mir hien net am Parakat fannen.
  
  
  Seng streng Aen hunn an mäin gegléckt. Ech hunn vun him op d'Erika gedréint. Si war kloer duerch säi Verhalen opgeregt. Ech gefrot. - "Wat sot Dir, Erica?"
  
  
  "Ech hunn dem Zach scho gesot. Ech denken, datt Är Approche net nëmmen Iech passt, awer och eis."
  
  
  Den Zach huet si gejaut. - "Äert Gehir ass duerch Sex bewölkt!" "Dëse Mann ass offensichtlech Äre Liebhaber. Alles wat hie seet schéngt Iech raisonnabel ze sinn.
  
  
  "W.e.g., Zach!" - sot d'Erika schaarf.
  
  
  "Oh Gott," hunn ech gemëscht, mam Kapp gerëselt. "Kuckt, ech brauche keng komplizéiert Léiftaffären déi am Wee stinn. Vläicht war ech falsch iwwer eis zesummen schaffen. Ech kann Hëllef vum Hawk kréien just duerch froen. Oder vläicht vun der CIA. Awer ech wäert net an d'Operatioun goen fir sech mat engem suergfältege Militant ze verwéckelen, deen seng perséinlech Gefiller net ënner Kontroll kann halen.
  
  
  Dem Zack säi Gesiicht ass op eemol rout ginn an hien sprang aus sengem Stull. "Nolauschtert, Carter ..."
  
  
  "Setz dech!" - Erika bestallt an engem rouegen awer autoritären Toun.
  
  
  Den Zach huet hir e strenge Bléck gemaach, an huet sech dunn zréck a sengem Sëtz gesat. Hien huet eppes ënner dem Otem gegrummt, awer vermeit meng Aen.
  
  
  "Wann et eng aner Saach wéi dëst ass, musse mir schwätzen," sot Erica. "Verstitt Dir, Zach?"
  
  
  Hien huet gezéckt. Wéi hie geschwat huet, sot hien e Wuert. "Jo."
  
  
  "Et gëtt näischt tëscht eis, Zach. Dir lauschtert mech?"
  
  
  Hien huet hir intensiv gekuckt. "Sécherlech."
  
  
  "Et gëtt näischt tëscht eis an et wäert ni sinn. Also wat och ëmmer tëscht mir an dem Nick geschitt, huet näischt mat Iech ze dinn. Wa mir wëllen zesumme schaffen, musst Dir dat verstoen."
  
  
  Hie schéngt e bëssen ze relaxen. Hien huet mech an dann op Erica gekuckt. Seng Fauscht hunn um Dësch geknuppt. "Wanns du ët sees."
  
  
  "Ech mengen et wierklech. Elo ginn ech op Parakata. Wann Dir mengt, datt esou e Plang onverständlech ass, probéieren ech Iech vun dëser Aufgab ze entlaaschten.
  
  
  Hien huet op hatt gekuckt a säi Gesiicht huet sech geännert an erweicht. "Dir wësst datt ech dech net ouni mech géif loossen." Seng Ae begéint meng erëm. "Dir an de Carter schéngen d'Show ze lafen. Wann Dir fortgeet, ginn ech fort."
  
  
  Ech gefrot. - "A kënne mir de Geriichtskonkurrenz ausstelle bis se eriwwer ass?"
  
  
  "Dir hutt hatt héieren," sot den Zach sullen. "Keng Konkurrenz." Hien huet seng Kaffisbecher gekuckt.
  
  
  "Entschëllegt, Zach," sot Erica.
  
  
  Hien huet sech gedréckt. "Wéini gi mer op Parakata?"
  
  
  Ech studéiert him fir ee Moment. Vläicht klappt et schliisslech. "Wat méi fréi, wat besser."
  
  
  "Ech weess wou Dir en Auto lounen kënnt," sot Erica. "Mir kënnen d'Brasília Strooss huelen, déi duerch den Tijuca Bësch de gréissten Deel vum Wee geet."
  
  
  "Dat ass richteg," sot ech. "Wa mir haut en Auto kréien, proposéiere ech datt mir haut den Owend fortgoen. Et wier besser, nuets duerch de waarme, plakege Dschungel ze fueren."
  
  
  "Ech sinn gutt mat deem," sot Zach.
  
  
  "Dann ass et decidéiert," huet d'Erica derbäigesat. "Zach, kënnt Dir mir hëllefen en zouverléissege Auto ze wielen?"
  
  
  Hien huet op hir gekuckt. E liichte Grinsen erschéngt op sengem Gesiicht. "Vu wat ech iwwer de Carter gelies hunn, ass hien en Autosexpert. Firwat gi mir net all?" Hien huet mech froend ugekuckt.
  
  
  Ech hunn säi Bléck fir ee Moment ofgehalen. Jo, hien kann et maachen. "Ech ruffen eis en Taxi," sot ech.
  
  
  ***
  
  
  Den Owend si mir fortgaang. Baséierend op meng Empfehlung huet den Zach e schwaarze BMW 3.0 CS Sedan fir d'Rees gewielt. Seng Ëmgank Charakteristiken waren excellent an et hat eng gearbox datt war e Genoss ze bedreiwen. Den Zach ass bis bal Mëtternuecht gefuer, an dunn hunn ech de Chauffer säi Sëtz iwwerholl. D'Strooss konnt net gutt ugesi ginn, obwuel et eng Autobunn op Brasilia an den Interieur war. Den Ënnerhalt war allgemeng schlecht, an op e puer Plazen schéngt den Dschungel prett ze sinn, de schmuele Sträif an d'Häerz geschnidden ze huelen.
  
  
  Mir hunn en Deel vum Dag als Virbereedung fir d'Rees ausgerout, awer d'Monotonie vun der Rees huet et net erlaabt
  
  
  relax. Mir sinn d'ganz Nuecht gefuer an hunn den nächsten Dag zweemol an der wäermsten Zäit geschlof: eng Kéier am Auto, sëtzen, wat schwéier war wéinst de Moustiquen an der Hëtzt, an erëm an engem dreckegen Hotel an engem klengen Duerf. Déi Nuecht si mer nees laang gefuer an den nächsten Moien si mer zu Parakata ukomm.
  
  
  Et war e grousst Duerf vun e puer dausend Leit, mat enger Stadplaz a ville Kantinen. Mir sinn net do bliwwen, well mir net wollten op eis opmierksam maachen. Et wier sënnvoll datt d'Stavros Männer sech selwer amuséieren andeems se d'Duerf besichen, an ee vun hinnen kéint verdächteg vu wäiss Friemen sinn.
  
  
  D'Strooss op d'Plantatioun, wann et eng Strooss genannt ka ginn, läit fënnef Meilen vu Paracatu. Et war eng Dreckstrooss mat déiwe Rëss, déi bal onmerkbar an den Dschungel an engem nonzeg-Grad-Wénkel op d'Autobunn geschnidden hunn. Den Auto ass lues mam Zach um Rad gefuer. Branchen aus der Ënnerbriechung hunn sech kraazt, un den Auto gezunn an eis duerch d'Fënster gestach. Well mir lues a lues hu misse fueren, hunn Moustiquen den Auto gefëllt an eis op all oppenen Plaz gebass. Den Thompson vun der CIA sot mir datt d'Plantatioun bal zéng Meilen vun der Strooss war. Mir waren ongeféier hallef do an et huet bal eng Stonn gedauert fir esou wäit ze kommen. Glécklecherweis hu mir keng Autoe gesinn, well mir dee Moment keng oppe Konfrontatioune wollten.
  
  
  Ongeféier sechs Kilometer vun der Autobunn hu mir eng Plaz fonnt, wou mer de BMW vun enger schmueler Strooss an de Bësch zéie konnten, sou datt en zimlech gutt verstoppt war. Soubal mir fortgaange sinn, hunn Insekten eis ugegraff. Mir hunn d'Repellent gesprëtzt an hunn d'Strooss getraff.
  
  
  Ongeféier eng hallef Kilometer vum Adrian Stavros sengem Ranch-Stil Villa, do war en héije Eucalyptusbam. De Bam stoung laanscht de Perimeter vum geraumte Land, nieft engem héijen Drotzaun, an engem Gebitt, dat anscheinend eng Kéier Deel vun der Immobilie war, awer zanter dem Dschungel zréckgeworf gouf. Eng Zäit laang gouf de Bam vun der CIA als Observatiounspost benotzt. Et war zu dësem Bam, datt ech Erica an Zach gefouert wéi mir duerch déi fiichteg, klebrig Hëtzt geklommen. Mir si mat ongeféier der selwechter Geschwindegkeet wéi den Auto geplënnert an sinn a manner wéi enger Stonn do ukomm. Op der Spëtzt vum Bam, verstoppt aus der Plantage, war eng Bambusplattform mat Pandan-Fieden un d'Branchen befestegt. Bambus Schrëtt goufen op de Stamm a Branchen op verschiddene Plazen befestegt fir Kloteren méi einfach ze maachen.
  
  
  "Gie mir do erop?" - gefrot Erica.
  
  
  Ech hunn eng Moustique geschloen. "Wann et eng Trouscht ass, ginn et wahrscheinlech keng esou Feeler."
  
  
  "Da loosst eis eropgoen a bleiwen fir eng Woch," sot den Zack. Seng blond Hoer waren op der Stir gemat, a säi Kaki-Shirt, wéi all eis Kleeder, war mat Schweess gefleckt.
  
  
  Ech hunn him gelaacht. Seng ganz Haltung huet geännert zënter d'Erica hien zréckgezunn huet, an hie schéngt d'Tatsaach ze akzeptéieren datt si net kierperlech un hien ugezunn ass. Ech hunn de Smith & Wesson .38 Revolver gekuckt, deen an der Taille Holster op sengem Gürtel souz a war frou, datt ech en matbruecht hunn. Erica war de Smart Agent, awer den Zack war de muskuläre. Hie war Waffenexpert an huet eng Këscht vu verschiddene Waffen a sengem Auto matbruecht.
  
  
  Mir sinn op e Bam geklommen. Ongeféier hallef un der Spëtzt hunn ech ugefaang en neie Respekt fir d'CIA Agenten ze hunn, déi dëst regelméisseg während hirer rezenter konzentréierter Iwwerwaachung missen maachen. Wéi mir op d'Plattform ukomm sinn, ware mir erschöpft. D'Erika war nach nervös vun der klammen an der Héicht wou si sech elo fonnt huet.
  
  
  Si huet gejaut. - "Gott, war et et wäert?"
  
  
  Ech hunn déi mächteg Spektiv gegraff, déi um Hals hänke gelooss hunn an d'Plantatioun gekuckt. Dunn hunn ech et drop higewisen. Ech gefrot. - "Wat denks du?"
  
  
  Si huet gekuckt wat den Zach an ech scho gesinn hunn - eng oppe Vue duerch d'Blieder op de ganze Bauerenhaff. Vun dësem Punkt un konnt en Beobachter duerch d'Binokulaire gesinn, wat iergendwou op der Plantage geschitt ass. Nieft dem Haaptgebai, deen d'Ranch war, gouf et nach eng Grupp vun anere Gebaier ronderëm, meeschtens hannen, déi ausgesinn wéi Kasären an Erausgebaier. Et war en beandrockende Setup. Déi gefiermt Gebitt war komplett mat Beem a Sträich gepflanzt, et waren Dreckstroossen a Parkplazen. Hannert dem Zait war e Gebitt, dat fréier mat Gummibeem gepflanzt gouf, wéi de fréiere Besëtzer hei gelieft huet, awer den Dschungel huet se erstéckt.
  
  
  D'Erika hat eng Spektiv an huet d'Géigend ënnersicht. Si huet glécklech gesucht. - "Dir hutt Recht, Nick. Moustiquen kënnen net esou héich fléien."
  
  
  "Vläicht ware mir all falsch," sot Zach no enger Zäit. "Mat dësem scoped Gewier, deen ech a mengem Auto hunn, konnt ech hei sëtzen an de Stavros seng Männer de ganzen Dag ëmbréngen."
  
  
  Ech gefrot. - "Wéi wäert Dir se all dobausse kréien?" "A wa mir se eraushuelen, wéi halen mir se do wärend mir se ewechhuelen?"
  
  
  "Ausserdeem," huet d'Erika bäigefüügt, "wa mir vu baussen attackéieren, si hunn eng gutt Chance fir op Minurcos ze kommen ier mir et maachen an hien ëmbréngen."
  
  
  "Et ass wouer," sot ech. "A wa se hien ëmbréngen, wësse mir vläicht näischt hei."
  
  
  "Et ass wouer datt mir d'Minurcos net a Gefor kënne bréngen," huet den Zach zougestëmmt. "Awer ech kéint hei e Gewier super benotzen. Wéi schued".
  
  
  Ech hu geduecht, den Zack wollt ze vill ëmbréngen. Et war ze vill wéi d'Juegd fir hien. Ech wollt jidderengem entgoen, deen eigentlech a mengem Wee stoung, awer ech hunn kee Sënn gesinn onnéideg ëmzebréngen. Dir konnt net all Mann probéieren, veruerteelen an exekutéieren just well hie fir Stavros geschafft huet.
  
  
  Déi nächst puer Stonnen, bis de Mëtteg, hu mir d'Plantatioun nogekuckt, a mir hunn eis duerch d'Binokulaire gewiesselt. D'CIA schätzt d'Zuel vun de Militanten op der Plaz op ongeféier eng hallef Dosen an net méi wéi aacht. Nodeems dës Stonnen op der Plattform verbruecht hunn, d'Leit kucken kommen a goen, hunn eis eegen Observatioune dës Conclusioun bestätegt. Wann d'Konfrontatioun entwéckelt, wäerte mir op d'mannst zwee op een sinn.
  
  
  Mir hunn d'Minurcos net gesinn bis mir d'Plattform verlooss hunn. Seng Präsenz op der Plaz gouf dunn festgestallt. Hien huet mat engem anere Mann d'Kasärgebai verlooss, bei d'Haaptentrée vun der Ranch gaang an ass eragaang. Ech hunn hien ëmmer erëm duerch d'Verkéiers gesinn, a wéi hien dobanne verschwonnen ass, hat ech keen Zweiwel datt de Mann deen ech gesinn hunn den Nikkor Minurkos war. Mir sinn op d'mannst net heihinner komm fir e Geescht ze verfolgen.
  
  
  Kuerz ier mer erëm de Bam erofgaange sinn, hunn ech eisen Entréesplang widderholl.
  
  
  "Also," sot ech, "mir ginn zréck an den Auto a ginn direkt op déi Plaz, wéi wa mir dem Stavros seng bescht Frënn wieren. Loosst mech mam Mann um Paart schwätzen. Mir soen datt mir aus der brasilianescher Liga sinn, a wa mir dobanne ginn, wäerte mir insistéieren den Heinz Gruber ze treffen, de Responsabele Mann wärend der Stavros Absence. Ech hoffen just, datt se net scho wëssen, wéi ech hei op der Plantage ausgesinn."
  
  
  D'Erica huet hir Schëllerportemonnaie opgemaach an e klenge belsche Revolver .25-Kaliber mat enger knaschteg Nues erausgezunn. Et war eng schéin kleng Pistoul mat engem Pärel Griff an ausgefalene Gravur. Ech wousst datt hatt et kéint schéissen wéinst menger vergaangener Bedeelegung mat hatt. Si huet et iwwerpréift an et zréck an hir Portmonni gesat.
  
  
  "Alles wäert gutt sinn," sot si.
  
  
  Den Zach wollt och wierklech goen. "Mir wäerte mat hinnen ëmgoen," sot hien.
  
  
  "Jo," Ech ausgemaach. Ech wënschen ech kéint ganz sécher sinn.
  
  
  Fënneft Kapitel.
  
  
  Mir sinn déi lescht fofzeg Meter lues bis bei d'Paart gefuer. Den Duty Offizéier do huet eis Approche schonn ugekuckt. Hie war an khaki Hosen gekleet, wéi mir, mat engem zesummeklappbare automatesche Gewier iwwer d'Schëller. Hien huet et ofgeholl an huet et fir Handlung virbereet wéi hien eis nogekuckt huet.
  
  
  "Wa mir net laanscht dëse Guy kommen, ass de Ballspill eriwwer," sot ech hinnen. "Also spillt et cool." Erica wénkt.
  
  
  "Jo," huet den Zack derbäigesat. Hien huet, wéi ech, erëm eng liicht Jackett un, fir seng Waff ze verstoppen. Meng Waffe waren normal, awer den Zack hat en onheemlech Sortiment. Nieft dem Kaliber .38 Revolver hat hien eng kleng Sterling 380 PPL Maschinnegewier an der Täsch, an huet och e Werpmesser an eng Garrote op senger Persoun verstoppt. Hie war e Spadséiergank Arsenal. Ech hat gehofft, datt dëst him hëllefe géif iwwerliewen.
  
  
  Mir gestoppt just zéng Meter vun der Gard. Ech war gefuer, also hunn ech mat him haart a kräfteg op Englesch geschwat. "Hallo!"
  
  
  De Sécherheetsbeamten ass bei meng Fënster komm. Hie war e rosen jonke Mann mat enger schwéierer Narbe um lénksen Kiefer. Hien huet mäi Laachen net zréckginn.
  
  
  "Wat wëllt Dir hei?" - hien huet eng Äntwert gefuerdert, an huet verdächteg an den Auto gekuckt. "Dir trëppelt op Privatbesëtz."
  
  
  Ech soot. - "Hey, wierklech!" "Mir si Frënn vum Adrian Stavros."
  
  
  Hien huet mäi Gesiicht virsiichteg studéiert. "Ech hunn dech nach ni gesinn. Wee bass du?"
  
  
  Ech hunn him eis fiktiv Nimm ginn. "Mir si vu Rio," sot ech zoufälleg. "Brasilianesch Liga". D'Liga war eng Ënnerweltgrupp zu Rio déi mam Stavros a senge Schmuggelaktivitéite konkurréiert huet. Den AX hat Grond ze gleewen datt Stavros viru kuerzem probéiert huet se a säi Grupp ze verbannen, an de Stavros war zoustänneg fir dat Ganzt.
  
  
  "Wann Dir aus der Liga sidd, wat maacht Dir hei?" - huet de Wuecht gefrot.
  
  
  "De Stavros huet eis invitéiert," sot ech. "A wéinst Iech si mir verspéit, ech soen dem Stavros iwwer dëst."
  
  
  Hien huet mech ugekuckt. "Stavros ass net op der Plantage. Hien ass op enger Geschäftsrees."
  
  
  "Hien huet gesot datt et kéint sinn. Hien huet eis gesot, den Heinz Gruber ze gesinn.
  
  
  Meng Kenntnisser vum Numm vum Lieutenant Stavros huet en Androck op dëse Mann gemaach. Hien huet seng Kinn mat senger Hand nodenklech reift. "Okay, waart hei."
  
  
  Hien ass zréck an d'Paart, a mir hunn all Schrëtt iwwerwaacht. Ënnert enger klenger Canopy huet hien aus engem hëlzenen Dësch wat ausgesäit wéi en Arméi-Radio geholl. Hien huet e puer Minutten domat geschwat, nogelauschtert, an dunn zréckgesat an zréck an den Auto.
  
  
  "Dir kënnt eran kommen. Fuert op d'Plaz direkt virum Haus a parken. Dir wäert dobausse begéint ginn."
  
  
  "Ganz gutt," sot ech.
  
  
  De Wuecht huet d'Drotpaart opgemaach. Ech hunn d'Waff ënnert sengem Aarm laang gekuckt. Dat muss wuel nach berücksichtegt ginn. Hien huet mech duerch d'Paart gewénkt an ech hunn den Auto ugefaangen.
  
  
  "Komm mer goen," sot ech zu Erica an Zach.
  
  
  Mir sinn duerch d'Paart gefuer, an et huet hannert eis zougemaach. Den Zack huet gelaacht wéi hien nogekuckt huet datt d'Paart gespaart ass.
  
  
  Ech sinn laanscht d'Dreckstrooss bis an de Komplex gefuer. Et war eng schéin Plaz: Bogen, rout Plättercher a Bougainvillea. Ech sinn virun engem risege Adobe Haus gestoppt a mir sinn aus dem Auto geklommen wéi véier Männer erauskoum. Mir parken den Auto tëscht eis an der Garde bei der Paart.
  
  
  D'Männer, déi eis konfrontéiert waren, waren ruppeg. Déi dräi, déi éischt eraus koumen, waren an khaki Hosen gekleet, an haten all eng Pistoul um Hip. Ee vun hinnen war e stocky, donkele Mann, dee wéi e Brasilianer ausgesinn huet. Déi zweet war en héijen, dënnen Typ dee wéi e jonke John Carradine ausgesinn huet, an deen Drëtte huet ausgesinn wéi en amerikaneschen Hippie mat laangen Hoer a Baart. Ech hunn säi Gesiicht net gär. De véierte Mann hat e wäisst Hiem, deen net geknäppt huet, an eng formell Hosen un. Hie war e grousse, gutt gebaute Mann mat gro Hoer an engem quadrateschen, haart Gesiicht. Hie sollt den Ex-Nazi Gruber sinn.
  
  
  Déi dräi Ënneruerdnungen hu sech erausfonnt, sou datt si eis ganz gutt ëmginn hunn. Ech war frou, dass mer den Auto tëscht eis an der Garde bei der Paart geparkt haten, déi ongeféier drësseg Meter ewech war.
  
  
  "Herr Gruber?" Ech wénken op de Mann am wäissen Hiem.
  
  
  "Dat stëmmt," huet hien héichgehalen an engem décke Akzent geäntwert. Hien huet déiselwecht Luger Pistoul wéi meng an engem Gürtelholster gedroen. "A wat ass dës Versammlung mam Adrian Stavros?"
  
  
  Den Zach an de laange Hoer hunn sech géigesäiteg bewäert. De stäerkste Mann vu Stavros schénge gär d'Waff op seng Hëfte ze zéien, an de groussen, schlanke Guy konnt d'Aen net vun der Erica ofhuelen.
  
  
  "Hien huet eis hei invitéiert," hunn ech zoufälleg geäntwert. "Mir hunn him eng Partie onverdünnten Heroin ugebueden. E puer vun eisen Händler hu Problemer a kënnen et net packen. Sécher huet hien Iech iwwer dëst gesot?
  
  
  Gruber studéiert mech fir ee Moment. "Nee," sot hien. "Dir sidd en Amerikaner. Ech wousst net datt d'Amerikaner fir d'Liga schaffen.
  
  
  "Liewe a léiert," sot ech him.
  
  
  "A wien bass du?" - hie gefrot Erica.
  
  
  "Jiddesch," sot si entscheedend.
  
  
  Seng Aen hu sech zougemaach an hie laacht schaarf. "Ganz interessant," bemierkt hien, kuckt vun Erica op Zach. "Ma, vläicht kënne mir eis eens ginn. Mir kommen aus der Sonn, oder?
  
  
  "Kléngt wéi eng gutt Iddi," sot ech. Ech hat gehofft iergendwéi Gruber vun deenen aneren ze trennen wa mir dobannen waren.
  
  
  Mä dat war net de Fall. Op eemol koum e fënnefte Mann aus dem Haus; eis Aen hunn eis begéint a mir hunn eis direkt erkannt. Et war Ubeda vum Apex Imports Büro.
  
  
  "Wat ass hei lass?" - hie gefrot Gruber. "Dëst ass de Mann, dee ronderëm d'Stad gelaf ass. Ech hunn e Mann fir hien geschéckt, deen net zréckkoum."
  
  
  Dem Gruber seng Aen hu sech verengt wéi de laanghaarte Jong virsiichteg e Revolver erausgezunn huet. "Oh, richteg," sot de Gruber zu sech selwer. Seng Aen hunn aus mengem Gesiicht op déi ugespaant Erica an Zach geflunn, an dann zréck op mech. "Wien bass du eigentlech?"
  
  
  Ech hunn vun Ubeda op Gruber gekuckt. De Rescht vun de Militanten hunn hir Waffen nach net gezunn. "Ech sinn deen ech soen ech sinn. Also mir all. Elo wëllt Dir handelen oder net?"
  
  
  "Firwat ass hien op Apex komm, poséiert als legitimen Importer?" - gefrot Ubeda. "Hie seet nach ëmmer datt hie japanesch Kameraen wëll?"
  
  
  "Nee," sot de Gruber lues. "Net wierklech. Dir kënnt bannen kommen, Här ...“
  
  
  "Johnson," sot ech.
  
  
  "Här Johnson. Awer als éischt musse mir kucken ob Dir bewaffnet sidd.
  
  
  Aus dem Augeeck konnt ech de strenge Bléck gesinn, deen Zach mir ginn huet. Hie géif dës Leit net entwaffnen loossen, an ech hunn datselwecht gefillt. Wann et hinnen gelongen ass, hätt kee vun eis wahrscheinlech jeemools dës Plaz lieweg verlooss. Ech hunn dem Zack e Bléck ginn, deen ech gehofft hunn him gesot datt ech mat him war.
  
  
  "Okay, Här Gruber," sot ech. Ech hunn ugefaange fir d'Wilhelmina, meng 9mm Luger.
  
  
  "Ach!" - sot de Gruber, huet mech gestoppt. "Ech wäert et huelen, Här Johnson."
  
  
  Genau esou hat ech gehofft, datt hien et géif maachen. Soubal hien a meng Jackett erreecht huet, hunn ech hien gegraff an hien enk um Hals ënnert dem Kinn gegraff. Longhair riicht op mäi Kapp, den Zack huet seng .38 Kaliber Pistoul erausgezunn. De laang-Hoer Mann huet säin Ziel vu mir op den Zack verréckelt an huet de Moment dee Zack gekräizegt; d'Kugel huet dem BMW hannert eis gesprongen. Dem Zack seng Pistoul reagéiert mat engem Staccato-Brühl an huet de Longhair Quadrat an der Këscht geschloen, a schéckt hien hannendrun an d'Stuckkolonne fléien, déi den Archway bei der Entrée vum Gebai ënnerstëtzt huet. Hien huet de Mond fir eng kuerz Zäit breet opgemaach a gestuerwen ier hien de Buedem getraff huet.
  
  
  Dunn ass vill Saache gläichzäiteg oder séier geschitt. Ech hunn dem Zach geruff fir net ze schéissen, awer et war ze spéit. Hien huet alles an frentic Bewegung bruecht. Dee stockéierten an héije Mann huet seng Pistoulen gegraff, sou wéi d'Erica. Den Ubeda huet sech ëmgedréit an ass an d'Haus gerannt, an den Zach huet geschoss an hien an d'Wirbelsäit geschloen. Den Ubeda huet gejaut an ass mam Gesiicht an de Stëbs gefall.
  
  
  "Stop, oder ech wäert de Gruber ëmbréngen", hunn ech déi aner Militanten menacéiert. Ech hunn den Hugo, de Stiletto, an d'Hand rutschen gelooss, an elo hunn ech se fest géint de Gruber säin Hals gedréckt. Ech héieren en haart, opgereegte Gejäiz vum Wuecht um Paart hannert mir.
  
  
  Deen héijen, dënnen Mann huet opgehalen ze erreechen, awer dee kräftege hat schonn e Revolver erausgezunn an den Zach gezwongen ze schéissen. Knéi nieft dem Sedan, huet d'Erika e Revolver mat enger Nues aus hirem Portmonni gezunn. De stocky Pistoul huet geschoss an den Zach an der Këscht geschloen. Den Zack huet sech ëmgedréint an huet erëm den hënneschte Fender vum Auto schwéier geschloen.
  
  
  D'Erica huet d'Ziel geholl an d'belsch Pistoul geschoss, wéi de stockéierte Gewierer säi Bauch geknuppt huet a gejaut huet. Seng Waff huet zweemol de Buedem geschloen, wéi hien op seng Schëller Säit gefall ass an op de Buedem gefall ass.
  
  
  De Gruber krut Vertrauen vun all deem an, wärend meng Opmierksamkeet ofgeleet gouf, huet meng Messerhand gegraff an et fäerdeg bruecht et aus sengem Hals ze räissen. Mat der selwechter Beweegung huet hien mäi lénkse Been geschloen an op meng Schanken a Schanken geschloen. Ech hunn gegrommelt a mäi Grëff loosst. Dunn ass hien aus mengem Grëff gerutscht, seng Messerhand gedréint wéi hien fortgaang ass. Den Hugo ass vu mir ewechgerutscht wéi mir zwee nieft dem Auto op de Buedem gefall sinn.
  
  
  All dëst gesinn huet de grousse Mann op de Buedem geschloen an seng Waff gezunn. D'Erica huet op hien geschoss, awer de Schoss huet verpasst. Hien huet nees Feier an d'Metall op den Auto bei hirer Schëller kraazt. Ech hunn gesinn datt hatt an Ierger war. Ech hunn de Gruber getraff an hien ass méi wäit vu mir op de Réck gefall. E Stiletto aus dem Dreck hannert eis gegraff, hunn ech en hannert mengem Aarm op den héije Mann geworf wéi hien erëm op d'Erica gezielt huet. De Stiletto huet him an d'Broscht geschloen, an hie bal roueg an d'Këscht geschloen. Seng Aen sinn erweidert an d'Waff ass fortgaang an huet Dreck tëscht eis gesprëtzt. Hien ass gefall, de Grëff vum Messer geknuppt.
  
  
  Ech hunn d'Paart hannert eis héieren wéi dem Gruber seng Hänn mäi Gesiicht kraazt hunn. Ech hunn hien erëm schwéier geschloen an hunn d'Schanken a sengem Kiefer héieren. Meng aner Fauscht huet hien an d'Gesiicht geschloen an d'Nues gebrach. Hien ass onbewosst ënner mech gefall.
  
  
  Dem Zach seng schwaach Stëmm huet eis erreecht. - "Opgepasst!" Ech hunn mech ëmgedréit a gesinn datt de Schoss hien net ëmbruecht huet. Hien huet sech op d'Been gekämpft an huet op d'Paart gekuckt.
  
  
  "Gitt erof!" Dat sot ech der Erica, déi ganz no bei mir nieft der schwaarzer Sedan stoung.
  
  
  D'Wuecht huet d'Maschinengewehr an eis Richtung gewisen. Den Zach ass opgestan an huet seng Waff op de Mann geriicht, awer de Wuecht huet hien erschoss. Säin automatesche Gewier huet e Feier ausgebrach, hannert dem Zach an de Buedem gegruewen an hien dann an d'Këscht geschloen ier se ugefaang hunn d'Metall vum Auto ze fléien. D'Erica an ech hu sech net beweegt wéi den Zach de Stëbs op de Réck geschloen huet, dout.
  
  
  Ech hunn zweemol hannert den Auto gerullt, sou datt ech ënner dem viischte Bumper war, meng Luger erausgezunn wéi ech gaange sinn. Wéi ech do ukoum, huet de Wiechter just ugefaang mat enger Pistoul an déi aner Richtung ze schéissen. Ech hunn dräi séier Schëss op hien geschoss, déi aner Hand mat der Pistoul gehalen. Dem Luger seng Kugelen hunn d'Zeit hannert him fir d'éischt getraff, duerno d'Liesen an d'Këscht vum Garde, an där Reiefolleg. Eng automatesch Gewier Schoss an de Kobalt Himmel wéi hien an de Stëbs gefall. Dunn war op eemol Rou an der Géigend.
  
  
  Ech louch do an den Otem. Iergendwou am Dschungel huet e Vugel rosen op eise Kaméidi gekrasch. Ech war mat Stëbs a Dreck bedeckt. Ech sinn lues opgestan an hunn d'Erica op d'Been gehollef. Si huet den Zach verwonnert gekuckt; hiert Gesiicht war wäiss.
  
  
  Ech hu mech op de Gruber gedréint an hunn hien gesinn, wéi hie kënnt kommen. Ech hunn mech e puer Mol geschloen an hien schloen an hien huet mech drunkenly ugekuckt. Hien huet gekrasch. Ech hunn de Luger an d'Gesiicht gestach. "Wéi vill Männer sinn do am Haus bewaacht Minurcos?" - Ech gefrot.
  
  
  Hien huet probéiert ze schwätzen, awer et war schwéier fir hien wéinst der Verrécklung vu sengem Kieper. "Ech net ..."
  
  
  Ech hunn de Luger ënnert sengem Kinn gestoppt. "Wéivill?"
  
  
  Hien huet schwaach zwee Fanger opgehuewen. Ech hu mech op d'Erika gedréint. "Bleift hei a kuckt him."
  
  
  Si huet domm geknackt.
  
  
  Ech sinn op d'Entrée vum Haus gaang. Déi breet archéiert Dier war op. Ech sinn an der grousser Aganksberäich just an der Zäit eragaangen, fir en däischteren Mann mat enger Maschinnegewier an der Hand ze stoussen. Ech hunn mäi Luger gebrannt an et ass mat engem Gebrëll an der Hal gefall. De Mann huet nieft him d'Mauer geschloen. Dunn ass et an engem ëmständleche Koup op e klengen Dësch gefall an et ëmgeklappt, de Buedem geschloen.
  
  
  E Mann koum aus engem laange Gank lénks vu mir. Ech sinn de Gank séier awer virsiichteg erofgaang. Ech konnt net ophalen Minurkos ze fannen, soss wier hien wahrscheinlech dout wann ech et endlech gemaach hunn. Vläicht hu si hien schonn ëmbruecht.
  
  
  All d'Dieren an der Gang, déi ech ugeholl hunn, ware Schlofzëmmeren, waren op ausser eng um Enn. Ech héieren e klenge Toun bannen wéi ech virun him gestoppt. Ech hunn en déif Otem geholl, ech sinn zréckgaang an hunn d'Dier gewalteg geschloen. Si ass erofgefall an ech sinn dobannen gaangen.
  
  
  E ganz dënnen an ellene Mann stoung iwwer Minurkos, gebonnen un engem Stull mat riichter Réck, an huet eng Pistoul op de Kapp geriicht. Mat sengem Fanger op den Ausléiser huet hien sech op mech gedréint wéi d'Dier opgemaach huet. Hien huet fir d'éischt geschoss, awer gewalteg, an d'Kugel huet duerch d'Holz am Dierrahmen nieft mir geschloen. Ech hunn de Luger gebrannt an hien an d'Këscht geschloen. Hien huet geruckt an op de Buedem gefall. Awer hien huet d'Waff net erofgelooss. Hien huet erëm op mech gezielt. Dës Kéier sinn ech virun him geklommen an hien an d'Gesiicht geschoss, d'Kugel huet de Kapp duerchgebrach.
  
  
  De Minurk huet a Schock op säin doudege Gefaange gekuckt wéi ech mäi Luger holster hunn. Hien huet mech lues ugekuckt.
  
  
  Ech gefrot. - "Nikkor Minurkos?"
  
  
  "Jo," huet hien roueg geäntwert. "Ween's du bass…"
  
  
  "Mir sinn komm fir Iech ze befreien, Här Minurcos," sot ech.
  
  
  Hien huet wackeleg gesucht. "Gott schützt. Hie géif goen ... "
  
  
  "Ech weess." Ech hunn hien entlooss an hien ass vu sengem Stull opgestan, seng Handgelenk reiwen.
  
  
  "Ass alles an der Rei mat dir?" Ech gefrot besuergt.
  
  
  "Jo, ech wäert gutt sinn." Hien huet de Kapp gerëselt an huet eppes op Griichesch gemëscht. "Ech kann net gleewen, datt dëst wierklech d'Enn ass."
  
  
  "Ma, zum gréissten Deel."
  
  
  Ech hunn ugefaang him ze froen seng Geschicht ze erzielen, wéi ech e Pistoul aus der Géigend héieren hunn. Ech erënnere mech un d'Erika mam Däitschen. Ech hunn mech ëmgedréit an an d'Hal gerannt. "Erika!"
  
  
  E Moment méi spéit huet si mir geäntwert. "Et geet mir gutt". Ier ech an de Foyer virgoen konnt, ass si op eemol ëm den Eck komm an ass op mech komm, an huet e belsche Revolver an de Portmonni gestoppt.
  
  
  Ech gefrot. - "Wat ass geschitt?"
  
  
  "Gruber huet en onheemlechen Doud begéint." Hir Aen hunn meng vermeit.
  
  
  "Hues du hien erschoss?" - Ech hunn gefrot.
  
  
  "Hien huet ugefaang ze mumlen mat sengem Kiefer dislocéiert. Wéi ech him gefrot hunn wat hie seet, huet hien mech e dreckeg Judd genannt a gesot datt ech mat deenen anere sollte gewiescht sinn, déi hien zu Dachau gesinn huet. Hien huet net gegleeft datt Judden dierfen op dëser Welt mat Leit wéi hien liewen. Also hunn ech hien an eng aner Welt geschéckt. Ech hoffen et ass waarm genuch fir hien."
  
  
  Schlussendlech hunn gréng Aen trotzdem an meng Ae gekuckt, an ech denken. Ech erënnere mech, datt hir Elteren hir Famill vun den Nazien zu Buchenwald higeriicht goufen. Aus irgend engem Grond konnt ech näischt iwwerdenken, fir dem Heinz Gruber ze verteidegen.
  
  
  "Kommt eran an trefft den Här Minurcos," sot ech.
  
  
  Mir sinn an de Raum geklommen an d'Erika huet d'Läich um Buedem gekuckt. Minurkos stoung géint déi nootste Mauer hänken. Hien huet sech opgeriicht wéi hien d'Erika gesinn huet.
  
  
  "Miss Erica Nystrom,"Ech agefouert hinnen. "Israelesch Intelligenz".
  
  
  Dem Minurcos seng Ae verengt. Hien huet mech ugekuckt. "An du?"
  
  
  "Mäi Numm ass Carter. Nick Carter. Ech déngen der US Regierung an der selwechter Kapazitéit wéi Madame Nystrom. Mir sinn heihinner komm fir dech ze befreien an den Adrian Stavros z'erfaassen.
  
  
  Minurkos geplënnert ewech vun der Mauer. "Et ass kloer. Gutt, Här Carter, dat éischt wat ech als fräie Mann wëll ass de Kontakt mat den Autoritéiten." Säin Toun gouf ähnlech wéi dee vun engem Geschäftstycoon dee mat sengen Ënneruerter schwätzt. "Da wäert ech mam Adrian Stavros op meng Manéier ëmgoen."
  
  
  "Här Minurcos," sot ech lues, "et ass absolut kee Grond fir Iech op dëser Etapp ze maachen. Alles wat et kann ophalen ass rout Band a Verzögerung. Ech hätt léiwer, datt Dir eis dat maache léisst."
  
  
  Hie war genervt. - "Wéi wäert ech wëssen datt Dir sidd wien Dir sot Dir sidd?"
  
  
  "Dir wësst datt mir eist Liewe riskéieren fir dech ze befreien. Mir hunn an dësem Fall e Mann verluer", hunn ech sarkastesch geäntwert. "Ech mengen et wäert eis de Virdeel vum Zweifel ginn."
  
  
  Säi Gesiicht ass mat plötzlecher Middegkeet gefall. "Dir hutt wahrscheinlech Recht. Entschëlleg mech wann ech gelift. Ech hu vill duerchgaang."
  
  
  "Wat Dir ugeet, eleng op Stavros, Här Minurkos," hunn ech weider, "dat ass éischter onpraktesch. Dëse Mann huet eng ganz Arméi."
  
  
  De Minurcos huet seng Wenkbrauwen opgehuewen an d'Wangen erausgezunn: "Okay, okay, Här Carter. Ech gi mat Iech an dësem Meedchen. Awer wann ech iergendwann gesinn datt Är Methoden net funktionnéieren, da muss ech d'Saach an meng eegen Hänn huelen."
  
  
  Ech hunn kuerz gelaacht. "Kléngt fair," Ech hunn geäntwert. - Dir sidd vum Stavros aus Athen entfouert?
  
  
  De Minurkos huet sech op de Stull mat riichter Réck gesat, op deem hie souz, wéi ech an de Raum agebrach sinn. Hien souz op et vis-à-vis vun eis.
  
  
  "Dir géift net gleewen, wéi schlau dëse Mann ass," huet hie lues ugefaang. „Ech betruechten mech net als onschëlleg, Här Carter, awer ech hunn nach ni een wéi den Adrian Stavros begéint. Ech hunn d'Iddi verfolgt fir eng Flott vu computerkontrolléierten Underwater Uelegtanker ze bauen. De Stavros huet doriwwer erausfonnt a wollt mir domat hëllefen - op d'mannst dat huet hien mir gesot.
  
  
  "Am Ufank wollt ech hien net emol gesinn, awer hien huet mir e Bréif mat e puer ganz gutt Iddien geschéckt. Um Enn hunn ech hien op mäi Penthouse zu Athen invitéiert. Mir hu laang geschwat.
  
  
  "Här Minurcos, ech erënnere mech datt hien mir gesot huet:" Ech hunn dee selwechte Plang wéi Dir. Wann Dir mir nëmmen erlaabt, wäert ech Iech onstierwlech maachen an den Annalen vun der Versandgeschicht. Hie war ganz iwwerzeegend.
  
  
  "Awer, Här Stavros," sot ech, "et gi komplex Ingenieursproblemer, déi musse geléist ginn.
  
  
  "Ech hunn zwee Ingenieuren, déi dat maache kënnen," sot hien. Beandrockt, och deemools, hunn ech eppes anescht am Gesiicht vum Mann gesinn, eppes wat ech net gär hunn, awer ech hunn et encadréiert als ze iwwerzeegt iwwer de Projet.
  
  
  Ech gefrot. - "Huet hien Ingenieuren bei Iech bruecht?"
  
  
  "Oh jo. Si haten och kreativ Iddien. Ech war iwwerzeegt datt si d'Fäegkeeten hunn fir dëst alles ze maachen. Zu dësem Zäitpunkt, Här Carter, hunn ech meng Wuecht gelooss. Hien huet gefrot fir eng privat Versammlung am Penthouse. an ech ausgemaach. Nëmme meng perséinlech Sekretärin an een aneren Assistent waren dobäi. Hien huet zwee Leit mat sech bruecht, déi ech nach ni gesinn hunn."
  
  
  "Wéini ass dat geschitt?" - gefrot Erica.
  
  
  "Ma, ech hu fir d'éischt näischt verdächtegt," sot de Minurcas, säi Gesiicht gëtt sou bleech wéi hie sech erënnert huet. "Dunn, bal ouni Warnung, huet de Stavros meng Assistenten gefrot an en anert Zëmmer ze goen. Hie gouf vun engem vun de Stavros Männer gefollegt. Et goufen zwee Schëss." Minurkas gefall roueg.
  
  
  "Hien huet se hei ëmbruecht?" Ech gefrot.
  
  
  "Kalbluddeg. Seng Handwierker hunn mech erofgeschloen a mech bal geschloen bis ech d'Bewosstsinn verluer hunn. Si hunn mech an deen anere Raum geholl an hunn mech op déi bluddeg Kierper gemaach. Ech wäert dat ni vergiessen.
  
  
  "Salaka, mäi Sekretär, louch an engem Pool vu sengem eegene Blutt. D'Gesiicht vun engem anere Mann gouf ofgerappt. De Stavros sot, ech kéint datselwecht erwaarden, wann ech net kooperéieren."
  
  
  "Wat ass duerno geschitt?"
  
  
  "Den nächsten Dag hunn si e Mann bruecht, dee genau ausgesäit wéi Salaka Madupas. Dëse Mann huet souguer wéi Salaka geschwat an all seng Manéieren widderholl. Et war onheemlech, wierklech onheemlech. Et war wéi e schrecklechen Albtraum."
  
  
  "Hutt si eng Persoun, déi si mat Iech bestueden?" - gefrot Erica.
  
  
  "Nee, et war kee Besoin fir dat. Ech gi seelen vu jidderengem gesinn ausser enk Geschäftspartner. Si hunn e Bandrecorder bruecht an hunn e puer Opzeechnunge vu menger Stëmm gespillt, déi se a fréiere Versammlungen ouni mäi Wësse opgeholl hunn. De Stavros huet mat enger Waff op d'Waffen geriicht. mäi Kapp a gesot, datt hien mech hei ëmbréngen kéint, a kee wéisst fir eng ganz laang Zäit. Bréiwer schreiwen a meng eege Wierder a Gedanken hunn mech u Bord vun engem privaten Jet bruecht an hunn mech op dës Gott-verlooss Plaz bruecht.
  
  
  "Huet de Stavros Iech gesot, wat hie géif maachen?" - huet d'Erika verwonnert gefrot.
  
  
  Minurkos huet dréchen gelaacht. "Hie war ganz frank. Hien huet gesot datt si virgesinn hunn d'griichesch Regierung a mengem Numm ëmzebréngen, datt si meng Frënn an der Arméi an an anere Beräicher rekrutéiere géifen, andeems se eng Persoun benotzt, déi sech als Sekretärin fir Telefonsuriff a perséinlech Kontakter poséiert. . Well ech Privatbierger war, géif keen et ongewéinlech fannen, datt ech se net perséinlech begéint hunn. A wann een insistéiert mech ze treffen, da kënne se mech op Athen huelen a mech forcéieren him ze treffen an him ze soen wat se wëllen.
  
  
  "Si hunn mir eng aner Persoun gewisen, déi definitiv meng Ënnerschrëft kéint verschmëlzen. Dëse Mann huet Schecken op meng verschidde Konten geschriwwen an meng Sue fir de Militärputsch ausginn, deen se geplangt hunn ze inszenéieren.
  
  
  Ech gefrot. - "Huet hien Iech Detailer ginn?"
  
  
  "Den Här Stavros, deen ech mech schummen ze zouginn, ass vu griicheschen Hierkonft, huet fräi mat mir doriwwer geschwat, souwuel zu Athen wéi och hei. Hie sot, datt säi Plang an dräi Deeler opgedeelt wier. Éischtens, hie wollt d'Uerteel lassloossen. Junta a setzt déi Leit un d'Muecht, déi Loyalitéit zu mir fillen. Si wäerten dës Loyalitéit net fillen well se Frënn sinn, well déi meescht vun hinnen net wäerten sinn, mee well Stavros hinnen Muecht an Herrlechkeet a mengem Numm versprach huet.
  
  
  "Ganz schlau," hunn ech bemierkt.
  
  
  "Zweetens wäert säi Plang involvéieren dës nei Genereel a Colonelen ze forcéieren ze verlaangen datt ech, Nikkor Minurcos, zum President mat voller Muecht iwwer d'Junta ernannt ginn. De Stavros huet uginn datt ech fir dësen Deel vum Plang benotzt ka ginn, well mäi perséinlecht Liewen dovun ofhänkt. Dat ass, ech géif benotzt ginn, wann et kloer wier, datt Stavros mir vertraue kéint roueg ze halen iwwer dat wat wierklech lass ass. Soss hätt hien en anere Bedruch fonnt, dës Kéier a menger Plaz.
  
  
  "Dat wäert och funktionnéieren," kommentéiert Erica. "Ganz wéineg Leit kennen Äert Gesiicht gutt genuch fir de klengen Ënnerscheed tëscht Äre Fonctiounen an deene vum Imposter ze bemierken."
  
  
  "Genau," sot de Minurkas. "Et ass onheemlech datt mäi Wonsch no Privatsphär zu dësem Horror bäigedroen huet. Op jidde Fall geet et an der drëtter Phase vum Plang dozou, datt ech mech oder en Imposter fir eng kuerz Zäit als President vu Griicheland benotzt, während där ech de Stavros als Vizepresident ernennen. deemools géif hien, als Bierger, a säin Numm lues a lues un d'Leit vu Griicheland bekannt ginn. Da géif hien den Held vum Putsch ginn. Dann, krank Gesondheet ugekënnegt, géif ech fir Stavros als President demissionéieren.
  
  
  Minurcos gefall roueg. "Dëst ass wilde," sot ech. "Wat mécht de Stavros denken datt d'Griichen wäerte stoen a kucken dat geschitt?"
  
  
  "Firwat net?" - sot de Minurkas mat engem Ausdrock vu Middegkeet am Gesiicht. "Erënnert Iech un wat am Abrëll 1967 geschitt ass wéi d'Junta gegrënnt gouf? Et war kee bluddege Putsch, et war just e Putsch. D'Regierung vum Kinnek gouf mat Gewalt ëmgedréit. Vill Artikele vun der Verfassung goufen duerch Dekret vun der Junta suspendéiert. Ironescherweis ass et net, datt esou eng Persoun genee optrieden wann d'Verfassung restauréiert ass a wann d'Junta méi moderéiert ass a fir d'nächst Joer d'Chamberwahlen ausruffen. Wann dem Stavros säi Plang fir d'Muecht ze gräifen geléngt, kéint Griicheland eng Tyrannei méi perfekt ginn wéi déi vum Hitler oder Stalin.
  
  
  Erica huet vu Minurcos op mech gekuckt. "Da musse mir him stoppen, oder?"
  
  
  Minurkos huet dem Erica säi Gesiicht virsiichteg studéiert. "Jo. Mir mussen et maachen!" De décke Griiche war opgestan an huet säi Quadratkinn erausgestoppt. "Dëse Mann benotzt souguer meng Famill géint meng Heemecht. Hie prächtegt datt mäi Schwoer, de Generol Vasilis Kriezotou, mengt datt ech hannert dësem Komplott stinn an et ënnerstëtzt well hie mengt ech wëll et. Jo, ech wäert Iech hëllefen wéi Ech kann. Wat solle mir maachen?
  
  
  "Mir ginn op Athen," sot ech. "Dat ass wou mir Stavros stoppen."
  
  
  Kapitel sechs.
  
  
  Manner wéi aachtanzwanzeg Stonne méi spéit si mir an d'Haaptstad vu Griicheland ukomm. Ech hunn Verbindungsraim op engem klengen Hotel mam Numm Odeon op 42 Piraeos gebucht, no bei Omonia Square. D'Wieder war agreabel an huet agreabel Erliichterung vun der Hëtzt.
  
  
  Athen Zeitungen ware voller Kommentaren iwwer déi séier verännert politesch Szen. Neiegkeeten koumen aus Rhodesia datt mäi Frënd Alexis Salomos ëmbruecht gouf a Rumeuren verbreet goufen. Et war allgemeng Wëssen, datt ier hien op Rhodesia fort ass, e Versuch op säi Liewen gemaach gouf. Eng Zeitung huet virun allem d'Ernimmung vum Salomos sengem Doud vermeit. Si huet och regelméisseg Redaktiounen publizéiert, déi d'Leedung vun der regéierender Junta veruerteelt hunn, de féierende Generol oder de Colonel op bal all Thema attackéiert. De Salomos huet mir erwähnt datt dësen Verlag skrupellos war an deen éischte war, deen d'Hard-Line Junta nom Putsch vun 1967 ënnerstëtzt huet.
  
  
  "Et ass ganz offensichtlech datt de Verlag mat menge Sue kaaft gouf", huet de Minurcos bemierkt, dee sonnegen Nomëtteg den Dag wou mir ukomm sinn, op engem Sëtzstull a mengem Zëmmer souz. "A kuckt dës Iwwerschrëft an enger anerer Zeitung: MINURCOS EXPOSÉIERT D'JUNTA'S KOMMUNIST PLANEN. Den Här Stavros war mat Propagandaaarbecht beschäftegt."
  
  
  D' Erica huet eng Taass décke griichesche Kaffi aus dem Schacht geholl, deen eis bruecht gouf, an huet et dem Minurkos iwwerreecht. Hien akzeptéiert dat mat engem grimme Gesiicht. D'Erika huet d'Coupe selwer geholl an sech nieft mir op engem klenge Canapé gesat.
  
  
  "Ech hoffen just datt keen dech nach gesinn huet," sot ech Minurcos, "besonnesch kee vu senge Männer. Däi Liewen wier keen Drachme wäert, wann de Stavros wousst, datt s du hei zu Athen wiers.
  
  
  "Hie wäert wëssen, soubal hien de Paracatu kontaktéiert," huet de Minurcos mech erënnert.
  
  
  "Jo, mä et ass vläicht net fir e puer Deeg, wa mir Gléck hunn. An och dann weess hien net sécher, datt eppes falsch ass, ouni een vu Rio dohinner ze schécken. Dee muss seng Ënneruerdnung sinn, well Ubeda ass dout."
  
  
  "Wat solle mir als éischt maachen, Nick?" - gefrot Erica. „Mir kënnen net nëmmen de Penthouse stiermen wéi mir op der Plantage gemaach hunn. Hie wäert ze gutt geschützt sinn."
  
  
  "Ech kéint de Penthouse nennen," huet de Minurcos virgeschloen, "fir ze kucken wéi se de Kontakt mat Auslänner behandelen. Awer si wäerten meng Stëmm erkennen."
  
  
  Ech hunn him eng Servietten aus dem Schacht iwwerreecht. "Hief den Toun vun Ärer Stëmm a schwätzt duerch et. Sot hinnen datt Dir mat Iech selwer wëllt schwätzen. Wann se refuséieren, frot Är Sekretärin Salaka Madupas. Sot hinnen datt Dir Redakter vun enger Zeitung aus Thessaloniki sidd an Dir wëllt eng Ausso iwwer Dem Nikkor seng politesch Ambitiounen Minurcosa.
  
  
  De Minurkos huet op mäi Plang gelaacht, dunn zréckgeruff. Hien huet de Mond mat enger Servietten bedeckt a probéiert seng Stëmm z'änneren. E Moment méi spéit huet hie mat engem am Penthouse geschwat. Hien huet den Nikkor Minurkos gefrot an duerno op hir Excuse nogelauschtert. Hien huet gefrot fir mam Madupas ze schwätzen. Et goufe vill méi Verhandlungen, an hien huet insistéiert. Hien huet dunn mam Mann geschwat, deen sech als Madoupas poséiert, en athenesche Schauspiller deem säi richtege Numm, sot de Stavros Minourkos, de Yannis Tzanni war. Minurkos gefrot Froen iwwer selwer an erwaart einfach Äntwerten, dann gefrot, ob hien en Datum fir e perséinlechen Interview mam Här Minurkos Ariichten kéint. Hie gouf refuséiert an d'Gespréich war eriwwer. Hien huet opgehaang an eis gekuckt.
  
  
  "Et ass wéi e schlechten Dram," sot hien. "Et ass wéi wann ech eigentlech am Penthouse sinn an de Madupas äntwert den Telefon fir mech, wéi ëmmer. Si kennen meng Gewunnechten gutt. An dës Stëmm vum Zanni widderhëlt genau d'Stëmm vu mengem verstuerwene Frënd Salaki.
  
  
  "Wien huet den Telefon als éischt geäntwert?" Ech gefrot.
  
  
  "E puer jonke Mann. Hie war net griichesch. Wahrscheinlech ee vun de Stavros Kämpfer."
  
  
  "Si schéngen gutt verankert ze sinn," sot Erica.
  
  
  "Jo, dat ass wouer," Ech ausgemaach. "Well jiddereen zu Athen mengt datt et den Nikkor Minourkos do an deem Penthouse ass, ass et eng sérieux Situatioun. Stavros kéint do souguer Policeschutz hunn. Oder vun den Zaldoten vu senger wuessender privater Arméi.
  
  
  "Wann ech just bei d'Police oder d'Junta selwer ginn an hinnen soen wat geschitt ass," sot de Minurk, "si musse mir gleewen. Och wa se mengen, ech sinn op eemol verréckt ginn, si si verflicht meng Geschicht ze kontrolléieren. Da wäerte se erausfannen wat geschitt ass."
  
  
  "Et kéint geféierlech sinn," sot Erica.
  
  
  "Si huet Recht," Ech ausgemaach. "Am Moment wësse mer net wéivill Frënn Stavros a sengem eegenen Numm gemaach huet. Egal wéi, wa mir dëst just an d'Open werfen, forcéiere mir de Stavros eng Beweegung ze maachen - méiglecherweis eng grouss. Hie kéint just décidéieren e Coup ouni Ären Numm ze maachen. Hien huet e Militärteam prett, a ronderëm him ginn et vill ambitiéis Militärleit, déi et egal sinn, wien hannert der Muechterfaassung steet. An och wann hien Schrëtt mécht a feelt, wäert Blutt vergoen. Vill dovunner. Nee, Här Minurcos. Mir ginn op Stavros schlucken. A mengem Land ass dëst deen Deel dee mir Kampf nennen. Erica krut Uerder Stavros auszeféieren, an dofir wäert ech et maachen. Wann eis Missioun geléngt, ass dat genau wat him geschitt. Wann et net geet, wäerten d'Autoritéite vill méi ziviliséiert mat him sinn. A Gott hëlleft Iech wa se him net an der Zäit stoppen."
  
  
  "Okay, Här Carter," sot Minurcos. "Ech setzen mech an denge kapabelen Hänn. Wéi kënne mir den Här Stavros schlecken?"
  
  
  Ech hunn op Erica gelaacht a si huet mir geäntwert. "Ech mengen, Dir hutt erwähnt datt de Stavros geprägt huet datt Dir ee vun Äre Familljememberen benotzt, Amed Krizota, en Arméigeneral?"
  
  
  "Jo," sot Minurcos. "Ech muss soen, hien ass kee staarke Mann. Hien huet meng jéngere Schwëster bestuet ier ech räich ginn, a si hunn eng wonnerbar Bestietnes. Awer de Vasilis wier an der Arméi op engem méi nidderegen Rang bliwwen wann net fir meng Verbindungen. Hie fillt sech schëlleg virun mir duerch Recht fir wat hien am Liewen huet Dofir, wier et natierlech fir him mat all Plang averstanen, datt ech proposéiert.
  
  
  "De Stavros huet dëst entdeckt. Hien ass e grëndleche Mann, Här Carter, e Mann deen net liicht geholl gëtt. Hien muss eng Aart Opnam gemaach hunn fir dem Vasilis iwwer den Telefon ze spillen, an huet dann e Mann geschéckt, deen sech als Salaka Madupas, meng Sekretär En impostor, Hien muss Vasilis iwwerzeegt hunn, datt ech op him zielen.
  
  
  "Wësst Dir wéi Stavros de Generol benotze kéint?"
  
  
  "Hien huet ugedeit datt d'Vasilisa opgefuerdert wier e geheime Kader vun Zaldoten ze organiséieren an ze trainéieren an aner Militärpersonal ze iwwerzeegen fir de Komplott matzemaachen."
  
  
  "Jo," Ech geduecht. "Ganz nett. Liewen Äre Schwoer hei zu Athen?"
  
  
  "Hie lieft hei," sot de Minurcos. "Am Rand vun der Stad am Norden."
  
  
  Ech hu gefrot. - "Wëlls du eis bei hien huelen?"
  
  
  "Ech wäert frou sinn," huet Minurcos geäntwert.
  
  
  Ech hunn en Taxi geruff an am fréien Owend si mir an d'Residenz vum Generol Kriezoto gaangen. Ech hunn de Minurcos en Hutt gemaach deen en Deel vu sengem Gesiicht ofgedeckt huet bis mir do ukomm sinn. D'Haus vum Generol war e klengt Haus an engem räiche Viruert vun Athen mat enger dréiende Kiesstrooss, déi an d'Haus féiert. Ech war beandrockt vu wat Minurcos fir déi duerchschnëttlech Persoun maache konnt.
  
  
  Wéi de Generol eis bei der Dier begéint huet, huet de Minurcos säin Hutt ofgeholl. Ech hunn just Krizotu fir eng ganz laang Zäit gekuckt. Duerno huet hien seng Waffen breet verbreet fir de Minurcos ëmzegoen.
  
  
  "Nikkor!" - huet hien geruff, de Minurka häerzlech ëmklammen. Hie war en héije, gro-Hoer Mann mat engem frëndleche Gesiicht, ähnlech dem de Gaulle, a mëll Aen. Hie war an enger bronger Uniform gekleet mat Braids op de Schëlleren a Bänner iwwer d'Front gestreckt.
  
  
  "Kali mera sas, Vasilis," sot de Minurk häerzlech, an huet den Ëmgank zréckgezunn. "Sigha, Singha. Alles ass gutt."
  
  
  "Et ass flott datt mir komm sinn," sot de Vasilis. "Komm eran. Kommt eran." Säi Geste huet eis all ageholl.
  
  
  Mir sinn an eng grouss Hal erakomm mat enger Spiraltrap hannendrun an Urnen déi d'Maueren dekoréieren. De Generol huet eis dunn an d'Bibliothéik mat décke Teppecher a vill mëlle Lieder Still an d'Bibliothéik gefouert, déi mat Eiche verkleed ass. Mir hunn eis all gesat an de Generol huet gefrot, ob mir e Patt gär hätten, awer mir hu refuséiert. De Minurcos huet mech an den Eric nëmme mat eise Familljennimm virgestallt.
  
  
  "Dëst ass e grousse Schock, Nikkor," sot de Kriezotou. "Ech wënschen d'Anna war hei. Si besicht hire Cousin zu Piräus.
  
  
  "Vläicht wäert et esou besser sinn, Vasilis," sot Minurkos.
  
  
  "Dhen katalave nee," huet Kriezotu bemierkt. "Gitt Dir gutt? Dir kuckt blass."
  
  
  "Ech geet et gutt," huet de Minurcos geäntwert. "Merci un dës Leit."
  
  
  De Generol huet eis ugekuckt. "Nikkor, et war alles sou komesch. Dir hutt refuséiert mech ze gesinn wéi Dir mat Ärem ... Kann ech fräi schwätzen?
  
  
  "Jo, fräi," sot Minurcos.
  
  
  "Ma, ech hunn net verstanen datt Dir Hëllef op esou enger wichteger Missioun gefrot hutt ouni eng perséinlech Versammlung. Fir éierlech ze sinn, Ech war ganz opgeregt iwwer all dëst. Ech war net sécher iwwer d'Machbarkeet ... "
  
  
  Minurcos huet säi Saz fäerdeg. - "Coup?"
  
  
  De Krizotou huet eis nach eng Kéier gekuckt. "Ma, jo." Hien huet seng grouss Gelenker gestreckt. "Ech hunn d'Leit an de spezielle Lageren zu Delphi a Mykonos Instruktioune ginn, an ech hunn d'Adelria an déi aner iwwerzeegt datt Är nei Saach gerecht ass, awer ..."
  
  
  "Awer Dir gleeft et net selwer?"
  
  
  - Minurkos gefrot hoffentlech.
  
  
  De Krizotou huet de Kapp erofgesat. "Méi sinhori te, Nikkor,"Hien huet gesot. „Et deet mir ganz leed, awer ech mengen net, datt Griicheland en anere Putsch brauch. Ech hunn gemaach wat Dir gefrot hutt, awer ech wollt mat Iech iwwer dëst alles schwätzen, vu Persoun zu Persoun, vun Ufank un, viru ville Wochen.
  
  
  "Maacht keng Suergen, Vasilis," sot Minurk an enger berouegend Stëmm. "Ech wëll kee Coup."
  
  
  Dem Krizotu säi Gesiicht huet fir déi zweete Kéier a kuerzer Zäit Schock gewisen. Hie sot. - "Nee?" "Dir hutt Är Meenung geännert?"
  
  
  "Vasilis, ech hunn Iech eppes ze erklären, an ech wëll datt Dir suergfälteg nolauschtert," sot Minurkos.
  
  
  De Krizotu souz zréck op de grousse Stull an huet nogelauschtert wéi de Minurcos him déi ganz Geschicht erzielt huet. De Krizotu huet hien ni ënnerbrach, obwuel e puer Mol säi grousst Gesiicht Onglaawen gewisen huet. Wéi de Minurcos fäerdeg war, souz de Krizotu just do a rëselt lues de Kapp. Hien huet an d'Tasche gezunn, huet säi Rousekranz erausgeholl an ugefaang hinnen ze fingeren fir sech selwer ze berouegen.
  
  
  "Onheemlech!" - sot hien endlech.
  
  
  "Awer et ass wouer," sot Minurcos.
  
  
  "General, mir sinn hei fir dëse Mann fir ëmmer ze stoppen a mir brauchen Är Hëllef. Nëmmen Dir kënnt eis lescht-Minute-Informatioun iwwer Stavros ginn," sot ech.
  
  
  Krizotou huet sech endlech zesumme gezunn. "Natierlech," huet hien ausgemaach. "Ech wäert mäi Bescht maachen. Ech sinn sou frou, datt den Nikkor net hannert deem steet!
  
  
  "Et gëtt eng Schmierkampagne duerch eng Zeitung, déi meescht vun deene géint de Colonel Anatol Kotsikas riicht. Et goufe souguer Suggestioune datt de Kotsikas e Verréider war a seng Loyalitéit zu Moskau verdankt huet. Et ass net wouer. Kotsikas ass e Liberal, awer hien ass kee Kommunist.
  
  
  Hien ass déi dreiwend Kraaft hannert de rezente politesche Reformen an e Sponsor vun de kommende Generalwahlen.
  
  
  "Jiddereen aneren?" Ech gefrot.
  
  
  Krizotou suckt. "Jo. Attacke goufen och géint Leit geriicht déi normalerweis mat Kotsikas stëmmen - Colonels Plotarchu a Glavani. Tatsächlech ass déi Persoun, déi sech als Äre Sekretär poséiert, Nikkor, viru kuerzem bei mech komm mat Informatioun datt all dräi vun dëse Leit sollten ëmbruecht ginn.
  
  
  D'Erika an ech hunn e Bléck ausgetosch. De Stavros huet seng Pläng ugefaang.
  
  
  "Wësst Dir eppes speziell?" - Ech gefrot Krizota.
  
  
  "Ma, e bëssen. Ech gouf gefrot eng Versammlung tëscht dësen dräi Männer an Iech ze arrangéieren, Nikkor. Awer dunn huet de Mann, deen ech geduecht hunn, Äre Sekretärin genannt. Hien huet gesot datt si eng Versammlung am Penthouse haten. Ech denke schonn. Op dëser Versammlung gëtt e Versuch op d'Liewe vun dräi Colonelen gemaach."
  
  
  "Mir musse genau erausfannen wat Stavros geplangt huet a wéini," sot ech.
  
  
  "Jo," Krizotu ausgemaach. „Ech war ganz verzweifelt doriwwer. Ech konnt net gleewen, datt Dir dëst wollt."
  
  
  "Alles wäert gutt sinn," huet de Minurcos him verséchert.
  
  
  Ech géif gären mat him averstanen. Et huet sech erausgestallt datt de Stavros um Rand vun engem bluddege Putsch war, a mir hu misse stoppen ier et geschitt ass. "Rufft de Junta Leader Kotsikas un a probéiert erauszefannen ob dem Stavros seng Leit him kontaktéiert hunn", hunn ech dem Kriezot gesot. "Ernimmt net d'Méiglechkeet vu Mord just nach."
  
  
  "Ganz gutt," huet de Krizotou geäntwert. "Kotsikas ka mat mir schwätzen. Ech wäert definitiv probéieren."
  
  
  "An Dir, Här Minurcos," sot ech, "kanns och hëllefen. Dir kënnt d'Leader vun den zwou Basen kontaktéieren, wou Stavros hir Militärgruppen sinn. Ech de Verdacht, datt wann d'Athener Stavros Problemer géife ginn, wann dëst Attentat soll geschéien, de Stavros probéiert dës Spezialkräften ganz séier an Athen ze plënneren, fir all Reaktioun z'ënnerbriechen. Ech hätt gär datt Dir de Kommandanten vun dëse Lageren seet, do ze bleiwen an hir Truppen net ze beweegen, ausser se vun Iech perséinlech héieren.
  
  
  "Ganz gutt, Här Carter," ausgemaach Minurcos.
  
  
  "Et ass zimmlech offensichtlech datt Stavros dës Leit net ouni Ënnerdréckung ëmbrénge kann." Ech hunn op Krizota gekuckt. "Denkt Dir, hie kéint probéieren dëst alles wéi en Accident oder d'Aarbecht vun enger radikaler politescher Grupp ze maachen?"
  
  
  De Krizotu huet seng grau Wenkbrauwen opgehuewen. "Et ass entweder dat, Här Carter, oder hie wäert probéieren Bulli op si als Propaganda ze werfen direkt ier hien se ëmbréngt, sou datt se d'Sympathie vun de Leit verléieren."
  
  
  Siwente Kapitel.
  
  
  Déi dräi vun eis sinn zréck an den Hotel. Minurcos wollt bei Criezotu bleiwen, awer ech hat Angscht datt et ze geféierlech wier. Wann de Stavros aus iergendengem Grond de Kriezot net vertraut, kann hien ouni Warnung an d'Residenz vum Generol stiermen. Ech wollt net datt hien de Minurcos do fënnt wann hien dat gemaach huet.
  
  
  Mir hunn d'Iessen an d'Minurkos Zëmmer geschéckt an dunn sinn d'Erica an ech an hiert Zëmmer gaang. Geschwënn hu mir ugefaang iwwer Stavros seng Pläng ze diskutéieren.
  
  
  "Ech ka just net hei sëtzen a waarden fir ze kucken wat de Stavros fir d'Junta-Leader am Kapp huet," sot ech wéi mir op de klenge Canapé souzen an de Brandei, déi Erica bestallt huet, schmaachen.
  
  
  Erica ass virun mir geplënnert. Si huet mech zaart op d'Wang Kuss. "Dir kënnt net einfach an de Penthouse briechen, wéi Dir gesot hutt," huet si kommentéiert. Hir laang Hoer blénken am däischteren Liicht.
  
  
  "Nee," sot ech, meng Hand op hirem Oberschenkel geluecht. Ech hunn zu hatt gedréint a mir hu Kuss gemaach. "Awer ech kann an de Penthouse goen a probéieren dobannen ze kommen. Vläicht kann ech hir Verteidegung kucken."
  
  
  Si huet meng Wang an den Hals Kuss gemaach, an eng liicht, agreabel Chill ass iwwer meng Haut gelaf.
  
  
  "Wéi géife mir dat maachen?" huet si an enger häerzlecher Stëmm gefrot wéi hir Hand ugefaang huet mäi Hiem opzemaachen.
  
  
  "Mir géifen dat net zesummen maachen", hunn ech hir korrigéiert. D'Hand war ganz ofgelenkt. "Ech ginn eleng dohinner fir en Trick."
  
  
  Hirem laange wäissen Oberschenkel rutscht iwwer meng Knéien an hiert Kleed ass eropgaang an huet den Ufank vun der räicher Curve vun hirem Hënner opgedeckt. Hir Hëfte sinn op mech geplënnert. "Awer ech géif gär mat Iech goen."
  
  
  Waarm Lëpsen hunn meng erëm beréiert. Hir Zong rutscht sanft iwwer mäi Mond, entdeckt a sicht. Hir riets Hand ass vill méi niddereg geplënnert an huet fonnt wat duerno koum, an ech konnt net méi un den Adrian Stavros denken.
  
  
  "Ech ginn eleng," hunn ech geflüstert. "Muer."
  
  
  Ech erreecht an hirem Kleed an strecken hir Broscht. Déi glat Kéiren ware mëll awer fest, drécke gär a mengem Touch.
  
  
  "Okay, Schatz," huet d'Erika an d'Ouer otem.
  
  
  "Okay," sot ech mëll. "Keng Argumenter méi."
  
  
  "Kann ech dech wetten?" - sot si, dréckt hir Lippen op meng.
  
  
  De Kuss war laang an d'Erika war prett. Wéi et alles eriwwer war, huet si ugefaang mech auszekleeden. Ech hunn iwwerholl a si ass opgestan an ass op dat grousst Duebelbett duerch de Raum gaang. Si huet hiert Kleed ofgeholl, duerno hir BH a rosa Bikini-Hosen. Si war gutt gebaut a schéin. All Curve vun hirem Kierper war flawless. Si huet sech op dat mëllt Bett geheit an do louch, op mech gewaart. Ech hunn et net ofgesat. Op ee Punkt war ech nieft hirem op d'Bett, erreecht, gräifen an beréieren hirem Kierper, Gefill et op mech Schmelze.
  
  
  Et war eng Leidenschaft déi an eis zwee war.
  
  
  "Oh, Nick," sot si, beréiert mech, hir Atmung ongläich.
  
  
  Meng Hänn hunn hatt ongeféier fonnt an ech sinn iwwer hatt geplënnert. No e puer Sekonnen koumen schéi Kläng vun hatt. Si gouf eng geklaute, rosen, primitiv Fra, verléiert all Kontroll wéi si probéiert Zefriddenheet déif an sech selwer ze huelen.
  
  
  Spéider, wéi d'Erica ageschlof ass, sinn ech aus hirem Bett opgestan a sinn roueg a mengem Zëmmer gaang. Si ass net erwächt.
  
  
  Den nächsten Moien hunn ech Erica an Minurcos am Hotel verlooss an an d'Apollo Gebai gaangen. Ech krut d'Uniform vun enger lokaler Crew vu Fënstere Botzmëttelen, déi regelméisseg am Gebai geschafft hunn a mat engem Pass an d'Penthouse erlaabt sinn. De Minurkos huet mir gehollef e Pass ze kréien, an ech hunn och meng Hoer am Hotel schwarz gemaach an en donkelen Moustache opgesat fir griichesch ze erschéngen. Ech hunn dem Sécherheetsbeamten dobaussen gelunn, engem uniforméierte Bauaarbechter, a gesot datt de Madupas d'Penthousefenster bestallt huet ze botzen.
  
  
  Ech konnt net mol an de spezielle Lift kommen bis ech mech virgestallt hunn. De Liftbedreiwer war selbstverständlech ee vun de Männer vum Stavros. Et war eng Pistoul ënner senger bloer Uniform. Hien huet mech a mäi Eemer verdächteg ugekuckt wéi mir op d'Penthouse geklommen sinn. Keen anere Lift ass do eropgaang, an déi eenzeg Trap, déi vun der ieweschter Stack erof féiert, war gespaart a bewaacht, laut Minurcos.
  
  
  Aus dem Lift komm, hunn ech mech an engem luxuriéise Korridor fonnt, dee vu vir op de Réck vum Gebai ausgestreckt ass. Et hat décke Teppecher, Blummendëppen an ausgefalene Lüstere vun der héijer Plafong hänken. Zwee Sécherheetsleit souzen um Dësch bei der Entrée vum Penthouse. Si waren dem Stavros seng Ugestallten, Deel vu senger perséinlecher Arméi. Dem Minurcos seng eege Sécherheetsleit, déi wéineg an der Zuel waren, hu misse kuerz no der geheimer Iwwernahm vum Penthouse entlooss ginn.
  
  
  Ee vun deenen zwee Männer, dee méi héije, huet mech matten am Gank begéint. Hie war guer net frëndlech.
  
  
  Hien huet eng Erklärung gefuerdert. - "Wat mëss du hei?"
  
  
  Ech hunn a mengem beschte Griichesch geäntwert. "Ass mäi Geschäft net evident?" Ech gefrot. "Ech kommen d'Fënstere wäschen."
  
  
  "Wien huet dech geschéckt?"
  
  
  Ech hunn op e Stofffleck op der Uniform gewisen, deen den Numm vun engem klenge Fënsterreinigungsgeschäft gedroen huet.
  
  
  "Huet Äre Patron Uerder vum Penthouse?"
  
  
  "Wann se dat net gemaach hunn, wier ech net hei," hunn ech geäntwert. Ech hunn eng Chance geholl. "Ech hunn dem Madupa säin Numm héieren ernimmt."
  
  
  Deen anere Mann huet däischter hannert dem Dësch gefrunkt. Hien hat blond Hoer an e ganz strengt Erscheinungsbild, an ech hu beschloss, datt hien ee vun de Männer war, déi de Stavros aus Brasilien matbruecht hat. Wéi hien mäi Gesiicht studéiert, Ech hu gefillt wéi hien duerch meng Verkleedung gesinn konnt.
  
  
  "Hmmm," huet de Mann nieft mir gegrommelt. "Dréckt op d'Mauer an setzt Är Hänn drop."
  
  
  Ech hu gefrot wéi virsiichteg si mat hire Waffen waren. Ech hunn d'Wilhelmina am Hotel gelooss, dem Hugo säi Stiletto aus sengem Aarm ewechgeholl an en un de bannenzege vu sengem rietse Knöchel gebonnen. Ech wollt net ouni Schutz an d'Léiweng. Ech hunn mech ëmgedréit an hunn den Otem ofgehalen wéi den Thug mech Expert gesicht huet. Nodeems hien mäin Torso an d'Äerm ënnersicht huet, huet hie mäi lénks Been lues op de Knéi erofgesat. Hien huet dunn mäi rietsen Oberschenkel a Richtung Messer geplënnert. Hien huet sech geknéit an ass ënner him geklommen. Mäi Mo huet geknuppt. Hien huet ongeféier engem Zoll vum Grëff vum Stiletto gestoppt.
  
  
  "Okay," sot hien. "Dréit ëm a loosst mech Är Pabeiere gesinn."
  
  
  Ech hunn déi falsch Kaart erausgezunn an hien huet se virsiichteg iwwerpréift. Ouni eppes ze soen, huet hien d'Kaart un eng aner Persoun geholl an him se gewisen. De Mann huet schlussendlech geknuppt, an de groussen, donkele Mann ass zréckkomm, huet d'Kaart zréckginn an an den Eemer gekuckt.
  
  
  "Fin. Hien wäert Iech dobannen huelen."
  
  
  "Merci," sot ech bescheiden.
  
  
  Den zweete Mann ass vum Dësch opgestan an huet mech virsiichteg studéiert wéi ech op hien gaang sinn. Ech hunn ugefaang ze fillen datt op Fort Knox kommen wier méi einfach a mat manner Schwieregkeeten. Hien huet d'Dier opgemaach an ech sinn an d'Penthouse gaang virun him.
  
  
  Endlech hunn ech mech an der Festung fonnt. Et war e schrecklecht Gefill vu menger Schwachstelle wann se mech entdeckt hunn. Wahrscheinlech, wann dat geschitt, wäert ech ni d'Gebai lieweg verloossen. An de Wee wéi de Stavros de Spioun ëmbruecht huet ass vläicht net deen agreabelste Wee fir ze stierwen.
  
  
  Mir sinn an e grousse Wunnzëmmer eragaang. Et war einfach luxuriéis. Räich Teppech iwwerdeckt zwee Stäck, an déi héich Plafong gouf mat Szenen aus Antik Griicheland Freske. Um wäit Enn vum Sall war et eng Glas Mauer mat Vue op d'Stad, Ouverture op e klenge Balkon duerch eng Schieberglas Dier. Dëst ass wou ech meng Aarbecht ugefaang hunn. Ech hunn mech ëmgedréit an hunn deier Miwwelen, meeschtens antik, iwwerall am Raum gesinn. Antike Urnen hunn graziéis op poléierten Dëscher geréit.
  
  
  Riets vu mir, duerch eng liicht opgemaach Dier, hunn ech en anert Zëmmer mat Dëscher a Schränke gesinn, deen de Stavros anscheinend an e Büro ëmgebaut hat. Lénks vu mir war e Gank mat Zëmmeren, anscheinend Schlofkummeren a Wunnraim.
  
  
  "Ech fänken hei mat de grousse Fënsteren un", sot ech.
  
  
  "Waart hei," huet de Mann bestallt, dee mech escortéiert huet.
  
  
  Ech hu mech geckeg. "Sécherlech."
  
  
  Hien ass an de Büro geklommen an ass fir e Moment verschwonnen. Ech sinn op d'Recht geplënnert fir eng besser Vue op d'Innere vum Raum ze kréien. Verschidde Leit an donkel Kostüm hu sech ronderëm geplënnert, an een huet um Telefon geschwat. Et war e Kommunikatiounszentrum. Et waren wahrscheinlech eng hallef Dose Männer an dësem Zëmmer. Wärend ech gewaart hunn, koumen zwee aner Männer aus dem Gank an de grousse Raum wou ech war, hunn mech ugekuckt an sinn och an de Büro erakomm. Stavros hat vill Leit hei - vläicht eng Dosen oder méi zu all Moment. An et war wéineg Zweiwel, datt déi meescht vun hinnen Waffen droen a wousst wéi se ze benotzen.
  
  
  E puer Minutte méi spéit koum de Mann, dee mech begleet hat, erëm op a koum roueg an de Gank. Hie gouf aus dem Büro vun engem anere Mann gefollegt, dee laang Hoer hat a wéi e radikale Student ausgesinn huet, dee seng Kleeder a Frisur erausgewuess ass. Hie war zoufälleg gekleet an huet e grousse Revolver offen op enger Schëllerholster iwwer eng fringéiert Liederweste gedroen.
  
  
  "Wéi laang wäert dat daueren?" - huet hien op Englesch gefrot.
  
  
  Ech hu geduecht datt hien, wéi de Mann vu Paracatu, en Amerikaner war. De Stavros huet en zolitte Kär vu politeschen Aktivisten mat sech geholl.
  
  
  Ech geäntwert an gebrach Englesch. "Wéi laang? Vläicht eng hallef Stonn, vläicht eng Stonn. Et hänkt dovun of wéi dreckeg d'Fënstere sinn."
  
  
  "Madupas erënnert sech net un Iech ze ruffen." Hien huet mech duerch grouss Brëller mat bloe Lënsen ugekuckt. Säi Gesiicht war liicht geckeg, a seng Lippe ware ganz dënn, bal fehlend. Vun den AX Dateien hunn ech hien als Frënd vu Stavros identifizéiert; hie war bekannt als Hammer, e ganz flotten Typ, dee gegleeft huet zwou Fraen ëmbruecht ze hunn, andeems se Dynamitstécker un hir Rimmer gebonnen hunn.
  
  
  "Nee, hien huet net geruff?" Ech hunn e Stéck Pabeier aus menger Täsch geholl an ugefaang se ze studéieren. "Si soen mir dem Här Minurcos säin Haus."
  
  
  Dee Moment koum en anere Mann an d'Zëmmer a stoung nieft Hammer. Hie war kuerz, donkel a kloer griichesch. Ech hunn eng Foto vum Salaki Madupas an den AX-Dateien gesinn an de Mann huet genau ausgesinn wéi hien.
  
  
  "Ech erënnere mech net datt ech eng Fënsterreinigungsfirma geruff hunn," sot hien zu Hammer op Englesch. "Wéi war déi leschte Kéier wou Dir hei komm sidd?"
  
  
  "Ech erënnere mech net ouni Notizen," hunn ech nervös geäntwert. "Dir verstitt datt Dir Rekorder muss hunn."
  
  
  Den Hammer ass arrogant op mech gaangen. "Awer waart Dir schonn hei?"
  
  
  Ech hu gezéckt. "Jo, ech hunn hei virdrun geschafft."
  
  
  Hien huet e Revolver erausgezunn an op mäi Gesiicht geriicht. Seng Schacht war onwuel no. "Sot mir wéi d'Kichen ausgesäit."
  
  
  En Drëps vu Schweess ass ënner menger lénkser Hand entkomm. Ech hu probéiert d'Beschreiwung vun der Kichen ze erënneren, déi Minurcos mir ginn huet. "Et ass grouss, mat Spull a Schränke! Wat ass dat iwwerhaapt?
  
  
  "Oh, loosst hien ufänken," sot de gefälschte Madupa.
  
  
  Hammer ignoréiert him. "Wéi vill Fënstere sinn an der Kichen?"
  
  
  Ech hu mech gefrot, wéi séier ech op de Stiletto kommen, wann ech bei seng Féiss op de Buedem falen. Awer dunn hunn ech mech drun erënnert datt d'Kichen en Interieurraum am Gang vum Gebai ass, net op enger Baussemauer. "Awer et gi keng Fënsteren do," Ech gefrot onschëlleg.
  
  
  Dem Hammer säi Fanger gedréckt géint den Ausléiser. Lues a lues ass d'Wäissheet vu senge Knöchel verschwonnen an hien huet d'Pistoul op seng Säit erofgesat. E Mann mat engem Shirt mat kuerzen Ärmelen ass aus dem Büro erauskomm.
  
  
  "D'Plaka Service Leit soen datt si e Mann geschéckt hunn," sot de Guy Hammer.
  
  
  Ech hu probéiert net Relief op mengem Gesiicht ze weisen. Ech hunn d'Meedchen am Plaka säi Büro bestuet fir meng Geschicht z'ënnerstëtzen, wann néideg, awer ech war besuergt ob si tatsächlech géif verfollegen.
  
  
  Hammer huet seng Pistoul holstered. "Fin. Wäscht déi verdammt Fënstere," huet hien bestallt. "Awer maach et séier."
  
  
  "Jo, Här," sot ech. "Den Här Minurcos wëll heiansdo iwwer eis al Segeldeeg schwätzen. Wäert ech him gesinn ier ech fort?
  
  
  Hammer huet mir e piercing Bléck. "Dir wäert hien net gesinn," sot hien. "Fuert weider mat Ärer Aarbecht."
  
  
  "Merci," sot ech.
  
  
  Si loosse mech duerch d'Gang goen fir en Eemer mat Waasser ze fëllen an ech hunn de kierperleche Layout vum Zëmmer séier ënnersicht. Wéi ech ugefaang hunn u grousse Fënsteren ze schaffen, hunn ech mech eleng gelooss. Ech hu gesinn, fir wat ech komm sinn a probéiert un e graziéise Wee ze denken fir mäi Besuch ze ënnerbriechen, wéi e Grupp vu Männer aus dem Büro koum an ugefaang offen iwwer d'Stavros seng Affären ze diskutéieren ouni mech ze bemierken. Ech war um Balkon mat der Dier op.
  
  
  "Béid Lager si prett," sot ee Mann. "Ech mengen, mir sollten de Stavros berode sou séier wéi ..."
  
  
  En anere Mann huet him gestoppt an op mech gewisen. Den éischte Mann huet sech ëmgedréint an huet erëm an engem gedréckten Toun geschwat. Allerdéngs sinn deemools nach dräi Männer aus dem banneschten Gank an de Raum komm, an ech krut e grousse Bonus vu menger Besuch. Direkt am Virdergrond stoung den Adrian Stavros. Hie war vun der Moyenne Héicht, mat zréckzéien donkel Hoer. Hien huet vill ausgesinn wéi d'Fotoen déi ech gesinn hunn, en zimlech ellenen, strenge Typ dee méi al ausgesäit wéi seng drësseg-eppes Joer. Awer hien huet nach ëmmer dynamesch ausgesinn. Hien hat breet Schëlleren an huet sech wéi e West Point Graduéierter gedroen. Hien hat en Hiem mat Ärmelen an eng donkel Krawatt um Hals un. Hien huet e Stack Pabeieren an der Hand gehal an et war kloer datt hien ganz midd war.
  
  
  "Okay, loosst eis dës Versammlung kuerz halen," sot hien zu deenen aneren am grousse Raum. Ech hu gemierkt datt den Zanni net do war. Hie war net wichteg genuch an dëser Organisatioun. "Rivera, wat ass de leschte Bericht vu Mykonos?"
  
  
  Do stoen, dee klenge Grupp kucken, erënnere mech wéi schlau si gehandelt hunn, Ech hu bal Respekt fir den Adrian Stavros gefillt.
  
  
  "...An de Kommandant seet, datt de Buedem fäerdeg ass an d'Truppen ..."
  
  
  De Stavros huet op eemol opgekuckt an huet mech fir d'éischte Kéier gesinn. Hien wénkt op seng Ënneruerdnung, huet e puer Schrëtt a menger Richtung gemaach, dunn dout gestoppt, Roserei op sengem Gesiicht.
  
  
  "Wien ass dat?" - huet hien gebrëllt.
  
  
  Ee vun de Männer vum Stavros ass him virsiichteg ukomm. "Ech gleewen, datt een gesot huet, si wieren hei fir Fënsteren ze botzen."
  
  
  "Gleefs du!" De Stavros huet haart geruff. Hien huet gekuckt a gesinn mäi Eemer um Balkon nieft mir an d'Gummi-Rand-Tool a menger Hand. Hien huet bestallt. "Dir! Komm hei!"
  
  
  Wann de Stavros rosen genuch wier an entscheet huet, datt hie vu mir lassgeet, da géif keen säin Uerteel a Fro stellen. Ech sinn zoufälleg an de Raum komm. "Jo?"
  
  
  Hien huet sech vu mir ewechgehäit ouni ze äntweren. "Wien huet hien hei eragelooss?"
  
  
  Hammer, am Eck stoen, ass wéi e Panther an d'Mëtt vum Raum gaang. "Hien ass OK. Mir hunn hien iwwerpréift."
  
  
  De Stavros huet sech ëmgedréit an huet seng Bandit laang gekuckt, während d'schwaarz Rou de Raum gefëllt huet. Wéi de Stavros geschwat huet, war et roueg. "Sinn ech vun Idioten ëmgi?"
  
  
  Den Hammer huet him sauer gekuckt. Dunn huet hien op mech gedréint. "Okay, d'Fënstere botzen ass fir haut gemaach."
  
  
  „Awer ech hu just ugefaang! Den Här Minurcos wëll ëmmer datt all Fënstere gebotzt ginn. Hie seet…"
  
  
  "Verdammt, gitt ewech!" - huet den Hammer geruff.
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn. "Mäi Eemer ..."
  
  
  "Vergiess et."
  
  
  Ech sinn roueg laanscht Stavros gaang, an hien huet mech déi ganzen Zäit am Ae gehal. Wéi ech mam Lift erof op d'Strooss gefuer sinn, hunn ech geeschteg d'Schallisolatioun, d'Kommunikatiounslinnen an d'Schlässer festgestallt, déi d'Dieren vum klenge Lift ofsécheren. Ech froe mech ob ech dem Adrian Stavros seng Verdacht erwächt hunn. Mäi Besuch war definitiv derwäert. Net nëmmen hunn ech e gudde Bléck op de Mann, deen ech gehofft hunn ëmzebréngen, mee ech hunn och de kierperleche Layout vu senger Festung gemierkt. De Lift war deen eenzege Wee fir dobannen ze kommen, an ech wousst wat ech erwaarden wann mir dobanne koumen.
  
  
  Wéi ech zréck an den Hotel koumen, hunn d'Erika an d'Minurcos op mech a mengem Zëmmer gewaart. Soubal ech duerch d'Dier gaangen sinn an d'Erika gesinn huet datt ech an der Rei war, huet si d'Zeitung op mech gedréckt. Ech liesen déi fett Iwwerschrëft.
  
  
  OFFIZIELL REPRESENTATIOUNEN VUN DER KOTSIKAS-Verschwörung.
  
  
  Minurkos huet seng Zong geklickt.
  
  
  "E Cabinet Minister, eng wéineg bekannt Figur mam Numm Aliki Vianola, seet datt hien Beweiser huet datt de Kotsikas plangt seng Partei un d'Kommunisten ze verkafen an datt d'Liewe vun anere Junta Leader a Gefor sinn."
  
  
  Ech hunn déi éischt Kolonn vum Dréck gekuckt. "Et stellt sech eraus datt d'Annahme vum General war richteg," sot ech. "De Stavros werft e Schaufel mat Dreck op Kotsikas fir d'Situatioun duercherneen ze bréngen, just virun enger Versammlung wou hie plangt him a seng Kollegen ëmzebréngen."
  
  
  "A bemierkt wéi hie probéiert mäi Numm net ze ernimmen," sot de Minurk schwéier.
  
  
  Erica huet meng Hand geholl. "D'Police kuckt no de Virwërf, awer wann se als Basislos fonnt ginn, sinn déi dräi Colonelen dout."
  
  
  "Net wann de Generol fir eis geet," sot ech. "Hien huet geruff?"
  
  
  "Nach net," sot Minurcos. "Hues du an de Penthouse komm?"
  
  
  "Jo, ech hunn et gemaach," Ech hunn geäntwert. Ech hunn hinnen iwwer d'Gespréicher erzielt, déi ech héieren hunn an iwwer dat wat ech vu Stavros gesinn hunn.
  
  
  "Ech wënschen Dir hutt eng Waff," sot Erica bitter.
  
  
  "Wann ech et hätt, wier ech net dohinner komm", hunn ech hir erënnert. "Si hunn mech grëndlech gesicht. Nee, mir mussen zréck goen. Ech wënschen mir nach ëmmer den Zach kéinten hunn."
  
  
  Erica huet mech ugekuckt. "Hie war ganz gutt op senger Aarbecht."
  
  
  "Jo," sot ech. "Ma, wann néideg, kann ech Hëllef vu menge Leit kréien. Ech mengen et sinn AX Agenten an der Géigend. Ech wäert sécher erausfannen." Ech hunn op Minurcos gedréint. "Hass Dir et fäerdeg bruecht de Campkommandanten z'erreechen?"
  
  
  "Ech hunn déi zwee gefaangen," sot hien. "Ech hunn hinnen genau gesot wat Dir gesot hutt. Béid Männer hunn mir gesot datt si keng Handlung géife maachen bis se vu mir perséinlech héieren hunn. Ech hunn hinnen och ugeroden net de Penthouse ze kontaktéieren an all Uerder vum Géigendeel vu mengem sougenannte Sekretär ze ignoréieren.
  
  
  "Dir hutt ganz gutt gemaach, Här Minurcos," sot ech. "Elo wa mir erausfannen ..."
  
  
  Ech gouf vum Telefon ënnerbrach.
  
  
  D'Erika huet et geäntwert an den Uruff huet sech virgestallt. Si wénkt an huet den Telefon un Minurkos iwwerreecht. Hien huet den Telefon opgeholl an en op säin Ouer geluecht. Et waren wéineg Wierder vu senger Säit. "Jo, Vasilis. Jo. Oh jo. Jo, maach weider. Et ass kloer. Jo. Oh, super." Wéi hien fäerdeg war an opgehaangen huet, huet hien eis mat engem schlau Laachen ugekuckt.
  
  
  "Fin?" - huet d'Erika ongedëlleg gefrot.
  
  
  De Vasilis huet de Penthouse geruff an den Zanni huet refuséiert hien haut oder muer ze gesinn, well hien ze beschäftegt war. Hie proposéiert de Vasilis d'nächst Woch ze ruffen. Et gouf Sträit an erhëtzt Wierder ausgetosch, awer den Zanni blouf onbestänneg. Hien huet och refuséiert. iwwer Telefon iwwer d'Besuch vum Colonel diskutéieren."
  
  
  "Also wat huet hien gemaach fir dech ze laachen?" Ech gefrot.
  
  
  "Erënnert Dir Iech un Despo Adelphia?
  
  
  De Mann, deen de Ración am Colonelcomité ersat huet? Dem Stavros säin eegene Mann? "
  
  
  "Jo," Erica wénkt.
  
  
  "Vasilis ass bei dëse Mann gaangen. Hien huet de Verdacht datt d'Adelphia dee wier fir d'Versammlung ze arrangéieren, an hien huet Recht. Adelphia weess de ganze Plang. De Vasilis huet iwwer déi dräi Colonelen argumentéiert an dem Adelphia säi Vertrauen gewonnen. D'Adelphia huet him d'Zäit a Plaz vun der Versammlung gesot. Kotsikas, Plotarchu a Glavani hu schonn ausgemaach mech an der Kotsikas Residenz ze treffen. Hien huet e Landhaus nërdlech vun der Stad an engem zimlech entfernten Gebitt. Adelphia wäert och do sinn."
  
  
  "Wéini?" Ech gefrot.
  
  
  "De Mëtteg," huet de Minurcos geäntwert. "An nëmmen e puer Stonnen."
  
  
  "Wéi wäerten se d'Colonelen ëmbréngen?" - Ech hunn gefrot.
  
  
  Minurk gehumpelt. "Adelphia hätt dat net gesot wéi si entdeckt huet datt de Vasilis net wousst. Et gesäit aus wéi wann mir musse waarden a kucken."
  
  
  "Dëst kéint extrem geféierlech sinn," sot ech. Ech hunn op d'Auer op mengem Handgelenk gekuckt. Erica, rufft en Taxi un. Mir ginn op Kotsikas. Här Minurcos, bleiwt hei am Hotel a bleiwt ewech vun virwëtzeg Aen. Wann iergendeen dech erkennt, si mir a Schwieregkeeten."
  
  
  "Ganz gutt, Här Carter."
  
  
  Wärend d'Erica en Taxi geruff huet, hunn ech meng Jackett ofgeholl an de Luger Holster an dunn de Stiletto op mengem rietsen Ënneraarm gebonnen. Minurkos huet roueg an düster ausgesinn. Ech geläscht de Luger aus der holster an zitt der Rutsch zréck, liicht chambered eng Ronn, an dann erëm der Pistoul ewech.
  
  
  D'Erika huet um Telefon geschwat. "Eisen Taxi wäert a fënnef Minutten dobausse sinn."
  
  
  "Da loosst eis goen," sot ech. "Mir hunn e Rendez-vous."
  
  
  Aachte Kapitel.
  
  
  "Ech mengen net, ech verstinn", sot de Colonel Anatol Kotsikas nodeems hien eis an der Lobby vu sengem grousst Haus opgeholl huet. "Adelphia sot, dëst wier eng privat Versammlung, Generol."
  
  
  Um Wee hu mir de Generol Kriezota opgeholl, well ech wousst, datt de Kotsikas eis géif refuséieren, wann d'Erika an ech alleng géife goen. De Kotsikas, en dënnen Mann vu ronn fofzeger Joer, stoung an enger khaki Uniform an huet mech verdächteg ugekuckt.
  
  
  "Wäert ee vun deenen aneren hei sinn, Colonel?" - gefrot Krizotu.
  
  
  "Si ginn geschwënn erwaart."
  
  
  "Fin. Gëff eis e bësse vun Ärer Zäit, "sot de Krizotou.
  
  
  Kotsikas huet eis roueg gekuckt, op eng Äntwert gewaart. Obwuel säi Militärrang méi niddereg war wéi dee vun engem Generol, war hien deemools de mächtegste Mann a Griicheland. Wéi de Putsch vun 1967 geschitt ass, hunn d'Leit, déi et gefouert hunn, bewosst Senior Offizéier vun der Junta ewechgehalen, well d'Generaler mat der privilegéierter Uewerklass verbonne waren.
  
  
  "Okay," sot hien endlech. "Komm w.e.g. an de Büro."
  
  
  E Moment méi spéit stungen eis véier an engem Krees am Zentrum vun engem zimlech däischtere Büro. De Knecht huet de Rido opgeléist, an de Raum gouf méi hell. Kotsikas huet eis e Patt ugebueden, awer mir hu refuséiert.
  
  
  "Colonel, ech hätt gär datt Dir dës zwee Leit erlaabt Äert Haus virun der Versammlung ze sichen an hei bis zur Versammlung ze bleiwen", sot de Krizotu.
  
  
  "Firwat?" - Kotsikas gefrot. "Wat eng lächerlech Ufro."
  
  
  "Lauschter mir no. Dës Versammlung ass eng Fal," sot de Generol. "Mir wäerte vill méi spéit erkläre wa mir Zäit hunn, awer den Nikkor Minurkos ass net déi Persoun hannert de rezenten Attacken op Iech. Et gëtt e Mann mam Numm Adrian Stavros, deen sech hannert dem Numm Nikkor verstoppt an e bluddege Putsch géint d'Junta plangt. Dir, Plotarchus a Glavani sollen de Mëtteg hei an Ärem Haus ëmbruecht ginn."
  
  
  Dem Kotsikas säi Gesiicht krut haart, riicht Linnen. "Ech mengen." - hie sot.
  
  
  "Ech hunn de Verdacht datt d'Adelphia ongeschaed sollt entkommen," huet de Generol bäigefüügt. "Nikkor, natierlech, wäert net hei sinn, well hien huet näischt mat dësem ze maachen."
  
  
  De Kotsikas huet eng laang Zäit aus der Fënster gekuckt. Wéi hien erëm bei eis gedréint huet, huet hie gefrot: "An dëse Mann a Meedchen?"
  
  
  "Si sinn hei fir ze hëllefen," sot de Krizotu einfach.
  
  
  "Wéi weess ech, datt et net Dir dräi waren, déi komm sinn fir mech ëmzebréngen?" - Kotsikas huet roueg gefrot.
  
  
  Krizotou huet sech geschloen.
  
  
  "Colonel," sot ech roueg, "wann ech heihinner komm wier fir dech ëmzebréngen, wier Dir dout."
  
  
  Seng Aen hunn déif an mäin gekuckt. "Fin. Dir kënnt d'Haus kontrolléieren. Awer ech si sécher datt et keen dobannen war dee mech oder meng Frënn schuede wollt.
  
  
  "Gëtt et e Keller, Colonel?" Ech gefrot.
  
  
  "Jo."
  
  
  "Mir fänke vun do un", hunn ech dem Erica gesot. "Dir an de Generol wäerte fir eng Zäit schwätzen, Colonel. Wéi laang hu mir ier se ukommen?
  
  
  "Ech géif soen op d'mannst fofzéng Minutten."
  
  
  "Dat soll duergoen." Ech hu mech op d'Erika gedréint.
  
  
  "Loosst eis ufänken."
  
  
  Mir hunn séier de grousse Keller duerchsicht a keng Bommen oder Sprengstoff fonnt. Mir hunn de Rescht vum Haus besicht a schliisslech de Büro wou d'Versammlung stattfënnt. Mir hunn d'Etude grëndlech gesicht. Obwuel keng Bommen fonnt goufen, hu mir zwee elektronesch Käfere fonnt.
  
  
  "Onheemlech," sot de Colonel Kotsikas wéi ech op d'Apparater weisen. "Ech weess net wéini dat kéint gemaach ginn."
  
  
  "Dës Leit si Professionnelen," sot ech. "Elo musst Dir mir gleewen."
  
  
  "Ma, et ass Zäit," huet d'Erika bemierkt. "Gitt se separat ukommen?"
  
  
  "Zënter datt se de Moien um Comité Sëtz waren, kënne si zesummekommen," sot Kotsikas.
  
  
  "Och d'Adelphia kéint mat deenen anere gewiescht sinn, trotz der Tatsaach, datt se him immens net gär hunn." No allem ass et anscheinend e Versöhnungsversuch."
  
  
  Dem Colonel seng Virgab war richteg. Zéng Minutte méi spéit ass eng grouss schwaarz Limousine ukomm an all dräi Colonele waren dran. Plotarchu a Glavani waren eeler Männer, Glavani mat gro Hoer. D'Adelphia war ongeféier véierzeg, e fetten, iwwergewiichtege Mann, deem seng Form dräi Gréissten ze kleng war fir hien. Hien huet hell an all Richtungen gelaacht an haart iwwer Zoustëmmung an Accord geschwat a war ganz iwwerrascht wéi ech Handschellen op säi richtege Handgelenk an der Lobby geluecht hunn.
  
  
  Säi Verhalen huet sech wéi Blëtz geännert. D'Laachen ass verschwonnen an eng äiseeg Härtheet erschéngt an den donkelen Aen. "Wat méchs du?" huet hien ausgeruff.
  
  
  Kotsikas a Kriezotou blouf roueg. Ech hunn d'Adelphia ongeféier ëmgedréit an d'Hänn hannert sengem Réck gebastelt. Seng haart Gesiicht séier mat Roserei gefëllt. "Wat heescht dat?" - hie gefrot haart, kuckt vu mir op Kotsikas an de Generol.
  
  
  "Här Carter seet, datt Dir haut bei mengem Haus komm sidd fir eis ëmzebréngen", sot de Kotsikas kal.
  
  
  Déi aner zwee Colonel hunn sech schockéiert no gekuckt. "Ass dat wouer, Anatole?" - Glavani gefrot Kotsikas.
  
  
  "Dëst ass absurd!" - huet d'Adelphia geruff. "Wien ass dëse Mann?" Ier de Kotsikas konnt äntweren, huet d'Adelphia vun enger formeller Manéier op eng gewiesselt, déi e Barrage vu erhëtzten Griichesch erlaabt huet, Wierder wéi Gëft ze späizen a regelméisseg säi Kapp a meng Richtung ze werfen. Ech konnt dat meescht net matkritt.
  
  
  "Mir wäerte gesinn, Colonel," huet de Kotsikas endlech geäntwert.
  
  
  Ech hunn d'Adelphia ongeféier um Aarm gegraff. "Dir kënnt de nächste bëssen Zäit am Büro verbréngen," sot ech, "am Fall wou mir Iwwerraschungen verpassen." Ech hunn op Kotsikas gekuckt. "De Rescht vun iech, ausser Erica, bleiwen am Raum iwwer d'Hal bis ech méi héieren."
  
  
  "Ganz gutt," sot Kotsikas.
  
  
  D'Colonelen an de Generol Krizotu sinn an d'Wunnzëmmer op der Géigendeel Säit vun der Hal vum Büro eragaangen, an d'Erika an ech hunn dem Adelphia säi Fleeschmëndleche Mond gebandt an en un e Stull gebonnen. Ech hunn de Revolver vu senger Hëft geholl an en a sengem Rimm gestoppt. D'Erica an ech sinn zréck an d'Hal geklommen wéi d'Adelphia eis Beleidegungen iwwer d'Band gemëscht huet.
  
  
  "Elo waarden mir?" - gefrot Erica.
  
  
  Ech hunn hir gekuckt. Hir rout Hoer waren zréck geschnidden a si huet ganz geschäftlech an hirem Hosenkostüm ausgesinn. Si huet eng "25-Kaliber belsch Pistoul" aus hirem Portmonni geholl an d'Munitioun kontrolléiert.
  
  
  "Jo, mir waarden," sot ech. Ech sinn op déi oppe Viruerdier gaang an hunn déi laang Fuert erof gekuckt, déi mat héije Lombardei-Popelen beliicht ass. Déi eenzeg Strooss, déi duerch d'Géigend gelaf ass, war bal ee Kilometer ewech. Déi perfekt Plaz fir e Mord. D'Fro war, wat ass dem Stavros säi verdrësste Geescht erauskomm? Ech hu geduecht d'Adelphia ze froen, awer d'Zäit war kuerz an hie war zevill Angscht virum Stavros. Et huet sech op sengem Gesiicht gewisen.
  
  
  D'Erika ass hannert mech eropgaang an huet hire ganze Kierper géint mech gedréckt. "Mir hu sou wéineg eleng Zäit, Nick."
  
  
  "Ech weess," sot ech.
  
  
  Hir fräi Hand, déi ouni Revolver, huet meng Schëller an Aarm gesträift. "Wann dat eriwwer ass, verstoppe mir eis zu Athen, iessen, schlofen a Léift maachen."
  
  
  "Ech denken net, datt eis Cheffen et schätzen", hunn ech gelaacht.
  
  
  "Si kënnen an d'Häll goen. Si kënnen eis e puer Deeg ginn, "sot si irritéiert.
  
  
  Ech hu mech op hatt gedréint. "Mir wäerten Zäit fannen", hunn ech hatt verséchert. "Ech kennen en flotten klengen Hotel wou..."
  
  
  Ech hunn op d'Dier gedréint wéi ech de Klang vun engem Autosmotor héieren hunn. Um wäiten Enn vun der Fuert ass eng schwaarz Sedan ukomm ier se aus der Siicht war. Et hat eng Policelantern uewen.
  
  
  "Et ass d'Police!" - sot Erica.
  
  
  "Jo," Ech ausgemaach. "Denkt Dir, datt Stavros de Bezierkskapitän bestuet huet?"
  
  
  "Et wäert nëmmen e puer Leit huelen,"Erica proposéiert.
  
  
  "Besonnesch wann de Stavros e puer vu senge Männer mat him hëlt," hunn ech derbäigesat. "Komm mir."
  
  
  Mir si séier an de Sall, wou d'Junta-Memberen an de Generol gewaart hunn.
  
  
  "Et ass e Policeauto deen dobausse fuert," sot ech hinnen séier. "Et ass wéi de Stavros Gambit. Sidd Dir all bewaffnet?
  
  
  All vun hinnen waren do ausser Krizotu. Ech hunn him den Adelphia Revolver ginn. „Sëtzt elo einfach hei sou lächerlech wéi méiglech, wéi wann Dir an enger seriöer Diskussioun engagéiert sidd. Halt Är Waffen prett, verstoppt op Är Säiten. Erica, gitt an dee Kleederschaf." Si ass séier fortgaang.
  
  
  "Ech wäert direkt ausserhalb vun deenen franséischen Dieren sinn," hunn ech weider. "Wann se all an de Raum kommen, wäerte mir probéieren se ze huelen. Wann ee vun iech elo wëllt fortgoen, da kënnt Dir duerch d'Hannerdier goen.
  
  
  Ech hunn op déi roueg Offizéier gekuckt. Si sinn op hire Plazen bliwwen.
  
  
  "Fin. Mir probéieren e Feierkampf ze vermeiden. Gleew mir".
  
  
  Ech sinn duerch d'franséisch Dieren gaang, wéi ech d'Dier opgemaach hunn héieren. Den Dénger huet probéiert d'Police ze stoppen, gouf awer fortgedréckt. Ech hunn héieren wéi se d'gespaarten Dier vum Büro schloen, wou d'Adelphia gebonnen a geknallt war, an dunn hunn ech d'Stëmm vum Knecht erëm héieren. Et huet geschéngt wéi wann et e puer Männer wieren. E Moment méi spéit konnt ech se kloer gesinn, si sinn an d'Stuff geplatzt. Et waren sechs vun hinnen - fënnef an Uniform an een an zivil Kleeder. All Männer an Uniform haten Revolver um Rimm.
  
  
  "Wat heescht dat?" sot de Colonel, stoung op, huet awer d'Pistoul hannert sengem Réck verstoppt.
  
  
  Deen an ziviler Kleedung koum no vir, e Mann an Uniform mat Lieutenantsstreifen. De Mann an Zivilkleeder war dem Stavros säi Bodyguard, deen ech am Penthouse gesinn hunn. De Stellvertrieder war wahrscheinlech e Polizist, dee vum Stavros bestuet gouf. Dëst muss déi richteg Police sinn. Dëst sollt eng fiktiv awer richteg Geschicht fir d'Press sinn.
  
  
  "Mir hunn dech net hei erwaart, Generol," sot de Lieutenant. Hien huet sech ëm de Raum gekuckt, wahrscheinlech no Adelphia gesicht. "Dir sidd all ënner Verhaftung fir Verrot. Mir hu Beweiser datt Dir hei komm sidd fir mat engem kommunisteschen Agent ze treffen an e geheimen Accord mat internationale Banditen ze verhandelen. Hien huet ganz nervös ausgesinn.
  
  
  "Dëst ass absurd," sot de Kotsikas.
  
  
  "Dir sidd all Verréider," huet de Stellvertrieder haart insistéiert. "An Dir wäert esou higeriicht ginn." Ech hunn nogekuckt wéi de Lieutenant säi Revolver erausgezunn huet.
  
  
  De Stavros Mann huet haart gelaacht. "An hei gëtt et Ausféierung," sot hien op Englesch. "Wann Dir Iech géint d'Verhaftung widderstanen hutt."
  
  
  "Mir hunn d'Verhaftung net kierperlech widderstoen," huet de Kotsikas de jonke Mann erënnert.
  
  
  "Nee?" - gefrot de Söldner Stavros. "Ma, op d'mannst esou geet et an de Policebericht. Also d'Leit héieren et um Radio."
  
  
  De Stellvertrieder huet säi Revolver op Kotsikas geriicht. Ech sinn dovun ausgaangen, datt an engem Moment all d'Police hir Pistoulen um Signal vum Stellvertrieder zéie géif. De Stavros-Mann huet an seng Jackett gezunn an huet dem Stellvertrieder geknackt, dee sech op seng Männer gedréint huet. Ech sinn séier an d'breet Dier erakomm, an d'Wilhelmina op d'Këscht vum Stellvertrieder geriicht.
  
  
  "Okay, bleift hei."
  
  
  De Lieutenant huet mech mat Iwwerraschung evident op sengem Gesiicht gekuckt. Dem Stavros säi Mann hat seng Waff nach net erreecht, an nëmmen e puer uniforméiert Polizisten hunn ugefaang fir hir Holsters z'erreechen. Jiddereen ass gefruer an all Aen hunn op mech gedréint.
  
  
  "Drop d'Waff", hunn ech de Lieutenant bestallt. "An du, huelt dës Hand virsiichteg aus Ärer Jackett."
  
  
  Keen huet meng Uerder gefollegt. Si hu sech gefrot wat se mech misste mathuelen. Lénks vun hinnen ass d'Toilettedier opgaang an d'Erika ass erausgaang an huet hire belsche Revolver op de Mann vum Stavros geriicht.
  
  
  "Ech mengen, Dir sollt besser maachen wéi hie seet," sot si kal.
  
  
  Frustratioun a Roserei ass op d'Gesiichter vum Thug Stavros an dem Polizei-Leutnant gewuess wéi se d'Erika gekuckt hunn. Ech hunn hir Gesiichter laang gekuckt, probéiert hir Intentiounen ze roden. Dunn ass d'ganz Hell lassgaang.
  
  
  Amplaz d'Waff erofzesetzen, huet de Stellvertrieder et op meng Broscht geriicht a säi Fanger huet den Ausléiser gezunn. Ech hunn Blitzbewegung gesinn an hunn ugefaang op de Buedem ze falen. Seng Pistoul ass wéi eng Kanoun fortgaang, an ech hunn e waarme, schaarfen Schmerz duerch mäi lénksen Aarm gefillt. D'Kugel passéiert mech an huet d'Glas vun der franséischer Dier gebrach. Ech sinn op de Buedem gefall an hunn hannert engem Stull gerullt wéi de Stellvertrieder erëm geschoss huet, d'Kugel huet den Holzbuedem nieft mir gespléckt.
  
  
  Hien huet geruff. - "Tout se!" "Tout se all!"
  
  
  De Moment wou de Stellvertrieder säi Revolver op mech geriicht huet, ass dem Stavros säi Mann him nogaang an huet seng Pistoul erausgezunn. Et war eng blénkeg schwaarz Maschinnegewier, an hien huet et op dem Erica säi Kapp gezielt. D'Erika huet op hien geschoss, awer verpasst wéi hien op ee Knéi gefall ass. De Schoss huet ee vun de Polizisten am Oberschenkel getraff. De Mann huet vu Péng gejaut wéi hien op de Buedem gefall ass.
  
  
  Déi zwee aner Polizisten hu sech niddereg gehuewen. De blesséierte Mann an en anere Polizist hu sech hannert Miwwelen ofgedeckt.
  
  
  De Krizotu an déi zwee Colonel, déi ukomm waren, waren nach ëmmer onbeweeglech, awer de Kotsikas huet säi Revolver erausgezunn an op de Stellvertrieder geschoss. De Mann ass gefall an ass an en nidderegen Dësch gefall, an huet en op de Buedem gefall.
  
  
  Ech sinn op d'Schéisspositioun geklommen. De Mann vum Stavros huet just d'Erika erschoss. Hien huet verpasst, well hien nach ëmmer säi Gläichgewiicht verléiert, fir hire Schoss ze vermeiden, a well si sech séier gekraagt huet.
  
  
  Verschidde Pistoulen hunn zur selwechter Zäit geschoss. De Criezotu huet ee vun de Polizisten ëmbruecht, an ech hunn zwee méi erschoss. Erica huet dem Stavros säi Söldner direkt am Häerz geschoss.
  
  
  De Stellvertrieder huet sech op en zweete Versuch virbereet, Kotsikas z'attackéieren, awer ech hunn d'Bewegung gemierkt a séier op engem Knéi gefall. "Ech géif dat net maachen."
  
  
  De Rescht vun der Police huet refuséiert ze kämpfen. D'Waffen erofgeheien, si hunn hir Hänn iwwer de Kapp opgehuewen. De Stellvertrieder huet si ugekuckt, seng Pistoul erofgesat an se op de Buedem geheit. Hien huet op déi onbeweeglech Kierper gekuckt, duerno op mech.
  
  
  "Dëst ass eng Schimmt," huet hien hees geruff. "Dir hutt d'gesetzlech Aarbecht vun der Police behënnert an d'Beamten ëmbruecht an der Leeschtung vun hire Flichten. Dir wäert net mat dësem fortkommen ... "
  
  
  Ech hunn de Kapp mat der Pistoul geschloen, hie geschloen. Hien huet sech um Buedem geluecht, schwéier otemt, de Kapp gehalen. "Dir musst zoumaachen," hunn ech geruff.
  
  
  D'Colonelen an de Kriezota hunn déi zwee Offizéier an Handschellen gebonnen. D'Erika huet sech staark géint d'Mauer geleet. Ech gefrot. - "Gitt Dir gutt?"
  
  
  "Jo, Nick."
  
  
  "Ech si frou, datt ech Iech vertraut hunn, Här Carter," sot de Kotsikas. "Mir sinn an Ärer Schold"
  
  
  "An de Versuch ass gescheitert", huet de Glavani derbäigesat.
  
  
  "Ech wäert de Policekommissär kontaktéieren a laang mat him schwätzen iwwer dat wat hei geschitt ass", sot de Kotsikas, kuckt grimmeg op de blesséierte Stellvertrieder.
  
  
  "Ech hätt gär datt Dir mir véieranzwanzeg Stonnen gitt ier Dir dat maacht, Colonel," sot ech. "De Krakenkop ass nach ëmmer lieweg. D'Miss Nystrom an ech ginn no Stavros.
  
  
  Hien huet ee Moment gezéckt. "Okay, Här Carter. Ech wäert véieranzwanzeg Stonnen roueg sinn. Awer dann muss ech meng Beweegung maachen."
  
  
  "Fair genuch," sot ech. "Wa mir de Stavros zu dëser Zäit muer net fannen, kënnt Dir et selwer iwwerhaapt sou wéi Dir wëllt."
  
  
  Kotsikas huet mech seng Hand ausgestreckt. "Vill Gléck."
  
  
  Ech hunn seng Hand geholl. "Mir wäerten dëst brauchen!"
  
  
  Néngten Kapitel.
  
  
  Wann mir zréck, mir fonnt Minurcos pacing ronderëm den Hotel Sall. Et war kloer datt hien eis net vill Chance ginn huet fir zréckzekommen.
  
  
  "Sinn d'Colonelen an der Rei?" - huet hie mat Erliichterung am Gesiicht gefrot.
  
  
  "Jo," sot ech.
  
  
  "Wat iwwer Vasilis?"
  
  
  "Hien ass net verletzt," sot d'Erika. "Mir si ganz glécklech. Et kéint e Bluttbued gewiescht sinn."
  
  
  "Merci Gott," sot Minurcos.
  
  
  "Mir kéinten dëst net ouni de Generol maachen," sot ech.
  
  
  "Ech si frou datt de Vasilis sech gutt gewisen huet. Sinn déi iwwerliewend Mäerder verhaft ginn?
  
  
  "Nee. Ech hunn de Kotikas gefrot eis véieranzwanzeg Stonnen ze ginn bis mir op Stavros kommen.
  
  
  Hie war eng Zäit laang roueg. "Ech sinn net sécher datt ech mat dësem Geheimnis averstane sinn. Awer fir de Moment ginn ech dofir. Ech wäert och véieranzwanzeg Stonnen roueg bleiwen, Här Carter.
  
  
  "Ech schätzen et, Här Minurcos. Elo hu mir Aarbecht ze maachen. Mir mussen no Stavros goen."
  
  
  "Et schéngt schlecht fir weider dëse Problem op eis selwer ze léisen," sot Minurcos. "Dëst erfuerdert Policehëllef, Här Carter. Ech kennen e puer Leit, déi ech vertraue kann."
  
  
  Ech gefrot. - "Wéi déi, déi bei de Colonel Kotsikas komm sinn, fir Massemord ze maachen?" "Nee, ech sollt eng Chance hunn et ze huelen, Här Minurcos. Ech kann net gleewen, datt d'Police fäeg oder bereet ass Stavros viru Geriicht ze bréngen. Meng Regierung kann och net. Dofir hunn ech Uerder Stavros op der Plaz ëmzebréngen.
  
  
  "Awer an d'Penthouse eropgoen wier Suizid", sot de Minurcos.
  
  
  "Vläicht," sot ech. "Awer vläicht net, well ech iwwer dës Plaz weess. A wat Dir wësst."
  
  
  Hien huet gefrot. - "Wéini géift Dir goen?"
  
  
  Ech hunn Erica gekuckt. - "Haut den Owend." "Gitt Dir gutt?"
  
  
  "Wat och ëmmer Dir seet, Nick."
  
  
  "Elo freet de Stavros sech firwat hien net vu sengem Mann héieren huet. Ech mengen et ass eng Chance datt de Stavros am Penthouse waart bis hien sécher ass datt eppes falsch ass. Also hie sollt den Owend do sinn."
  
  
  "Dir hutt selwer iwwer bewaffnete Wiechter geschwat," sot de Minurcos. "Dir kënnt net duerch d'Gangentrée goen."
  
  
  "Vläicht. Awer d'Erika an ech wäerten eng drëtt Persoun hunn fir ze hëllefen. Ech war a Kontakt mat menge Superieure ier mir an d'Kotsikas Haus gaangen sinn. En aneren Agent ass zu Athen op enger anerer Aufgab an hien wäert eis hëllefen.
  
  
  "Do sinn nëmmen dräi vun iech?" - gefrot Minurcos. "D'Chance kéint zwee oder dräi op een géint Iech sinn, och wann Dir op der Plaz kommt."
  
  
  "Här Carter gär laang Chancen," sot Erica a lächelt.
  
  
  Ech laachen zréck. "Ausserdeem hunn ech e Plang dee véier enthält."
  
  
  "Véier?" - Minurkos gefrot duercherneen. "Wann Dir op mech zielt, ass Äert Vertrauen falsch plazéiert. Ech weess net emol wéi ech eng Waff schéissen."
  
  
  "Net Dir," sot ech. "Dir hutt eppes hei um Fliger erwähnt, wat mir festgehalen huet. Dir sot, datt Äre ermorde Sekretär, Salaki Madupas, e Brudder hat, deen him ganz ähnlech ass.
  
  
  "Jo," sot Minurcos. „Den aarme Mann weess net emol datt säi Brudder dout ass. Hien an de Salaka hunn sech net ganz dacks gesinn, awer et war grouss Häerzen verbonnen tëscht hinnen.
  
  
  Ech gefrot. - "Wéi ähnlech ass hien dem Salaka?"
  
  
  "Fir vill Leit. Et war nëmmen ee Joer Ënnerscheed tëscht hinnen. E puer soen datt si wéi Zwillinge ausgesinn, ausser datt de Salaka ongeféier en Zoll méi héich war an e bësse méi schwéier wéi säi Brudder.
  
  
  "Mir kënnen dat fixéieren," sot ech, méi fir mech wéi zu Erica a Minurcos. "Lieft dësen Typ zu Athen?"
  
  
  De Minurk huet mech froend ugekuckt. "Recht ausserhalb vun der Stad an engem klengen Duerf."
  
  
  "Rufft him un a sot him iwwer Salak," sot ech. "Da frot hien, ob hie wëll hëllefen, dem Doud vu sengem Brudder ze rächen."
  
  
  Erica huet mech ugekuckt. "Nick, mengs du ..."
  
  
  "Wann de Stavros en Bedruch erfannen kann, da kënne mir dat och", sot ech. "Janis Tsanni ass net deen eenzegen dee fir eng dout Persoun schwätze kann."
  
  
  "Den drëtte Salaka Madupas?" - gefrot Erica.
  
  
  "Riets. Vläicht nëmmen hien kann eis an de Penthouse huelen. Ech hunn op Minurcos gedréint. "Wëlls du him ruffen?"
  
  
  De Minurk huet nëmme kuerz gezéckt: „Natierlech. An ech wäert et hei liwweren."
  
  
  Zwou Stonne méi spéit, just an der Dämmerung, ass de Sergiu Madupas an den Hotelzëmmer ukomm. Hie schéngt e mëllen, schei Mann ze sinn, awer ënner der Uewerfläch louch eng grujeleg Entschlossenheet fir ze hëllefen d'Revanche op de Mann, deen fir säi Brudder sengem Doud verantwortlech ass, genau ze rächen. Ech hunn him e puer High Heels a Polsterung ginn a séier d'Faarf beréiert. Wéi et eriwwer war, huet hie bal genee ausgesinn wéi den Imposter deen ech am Penthouse gesinn hunn. No allem war et eigentlech den Imposter Sergiu, deen sech selwer an eisem Schema poséiert, net säi Brudder.
  
  
  Ech wollt datt d'Leit am Penthouse de Sergiu fir den Zanni verwiesselen, de falsche Madup.
  
  
  Wéi ech mat him fäerdeg war, sinn ech zréck gaang a mir hunn all gutt gekuckt. "Wat denks du?" - Ech gefrot Minurcos.
  
  
  "Hien ass ganz ähnlech mam Salaka - an dofir och dem Tzanni," sot de Minurcos.
  
  
  Eisen eegenen Imposter huet mir onsécher laachen. "Dir hutt eng gutt Aarbecht gemaach, Här Carter," sot hien. Seng Stëmm war ganz ähnlech dem Zanni senger, a seng Englesch war vun ongeféier déi selwecht Qualitéit.
  
  
  "Ech mengen, mir kënnen et packen," sot Erica.
  
  
  ***
  
  
  Eng Stonn méi spéit si mir am Apollo Gebai ukomm. Et war Mëttesstonn zu Athen, an et waren bal keng Autoen op der Stad Strooss. D'Gebai selwer war däischter, ausser fir de Lobby an déi wäit flakkende Luuchten vum Penthouse. Mir souzen an der gelounter schwaarz Sedan fir ronn zéng Minutten, an dann ass e grousse Mann um Eck vum Haus opgetaucht. Hien ass direkt an den Auto gaangen an huet sech nieft mir op de Sëtz gesat. Erica an Sergiu souzen am Réck. Minurcos bliwwen am Hotel.
  
  
  "Hey Carter," sot de grousse Mann. Hien huet déi aner zwee gekuckt an huet säi Bléck op den Eric gespaart.
  
  
  Ech gefrot. - "Gitt eppes lass?"
  
  
  "Näischt wéi dëst. Et ass kee méi zënter ech ukomm sinn." Et war de Bill Spencer, mäi Kolleg bei AX. Hie war nei an der Agence an ech hat him just kuerz virdrun begéint. Wéi och ëmmer, den Hawk huet mir iwwer den Telefon wärend eisem kuerze Gespréich virdru verséchert datt Spencer e gudde Mann war. No menger Instruktioun huet hien de spezielle Lift an d'Penthouse duerch d'Glasfassad vum Gebai fir bal dräi Stonne gekuckt.
  
  
  Ech hunn him Erica a Sergio virgestallt. "Mir ginn duerch d'Servicedier an d'Lobby," sot ech, "mat dësem Schlëssel. De Sergio geet als éischt a mir handelen wéi wann mir d'Plaz besëtzen. Wa mir eropgoen, wäerte mir handelen wéi ech virdru beschriwwen hunn. Froen?"
  
  
  Am donkelen Auto war eng nodenklech Rou. "Okay," sot ech. "Loosst eis dat fäerdeg bréngen."
  
  
  Déi véier vun eis sinn aus dem schwaarze Sedan erausgaang an sinn zesumme bis op d'Front vum Gebai gaang. Lénks vun der Haaptentrée war eng gespaart Glasdéngschtdier. De Sergiu huet de Schlëssel gestoppt, deen de Minurcos him an den Edelstahlschloss geschenkt huet an et ëmgedréit huet. An der Aganksberäich huet sech d'Sécherheetsbeamten um Lift mat verwonnert bei eis gedréint.
  
  
  De Sergiu ass fir d'éischt erakomm a mir sinn him nokomm. Ech hu mech gefrot ob mir Stavros tatsächlech iwwerrasche géifen. Hie muss ronderëm de Penthouse goen, waart op ze héieren wat am Colonel Kotsikas sengem Haus geschitt ass. Ech hunn gehofft datt hien net e Kader vu senge Männer dohinner geschéckt huet fir z'ënnersichen. Et war och d'Méiglechkeet datt hien probéiert huet Parakatu an de leschten Dag oder zwee ze ruffen a fonnt huet datt hien do kee ka erreechen. D'Onméiglechkeet fir iergendeen op der Dschungelplantatioun ze kontaktéieren huet dem Stavros gesot datt eppes falsch war.
  
  
  Mir si bei de Sécherheetsbeamten um Lift gaangen. Hien huet de Sergiu komesch gekuckt.
  
  
  "Wou waars du?"
  
  
  "Dëst si Membere vun der Press," sot de Sergiu, a spillt seng nei Roll. "Si hunn iwwer de schreckleche Massaker vun de Junta-Kolonelen héieren, dee virun e puer Stonnen stattfonnt huet. D'Police huet hinnen iwwer d'Tragedie informéiert. Si wëllen e kuerzen Interview maachen fir dem Här Minurcos seng Meenung zu dësem schrecklechen Event ze kréien an ech wäert mat hinnen uewen schwätzen."
  
  
  Ech hu dem Hugo säi Stiletto op mengem rietsen Ënneraarm gefillt an hunn mech gefrot, ob ech et misste benotzen. Wann de Wuecht fir eng laang Zäit am Asaz war, hätt hie gewosst, datt den Zanni d'Gebai net verlooss hätt.
  
  
  "Okay," sot hien. "Ech huelen de Lift mat Iech."
  
  
  De Lift war uewen am Penthouse. Hien huet d'Klack geschloen an hien huet lues a lues ugefaang erof ze goen. Et huet geschéngt wéi wann eng Éiwegkeet vergaang ass ier hien op den éischte Stack ukomm ass, awer d'Dieren hunn endlech opgemaach. Dee selwechte Liftbedreiwer, dee mech fréier op an erof geholl huet, war am Asaz. Mir sinn u Bord, während de Liftbedreiwer Sergio gekuckt huet. D'Dieren hunn hannert eis zougemaach, awer de Bedreiwer huet de Knäppchen net dréckt fir eis opzehiewen.
  
  
  "Ech wousst net datt Dir d'Gebai verlooss hutt," sot hien dem Sergiu a kuckt eis virsiichteg un.
  
  
  "Ma, elo wësst Dir," Sergiu geäntwert irritéiert. "Ech sinn fortgaang fir dës Zeitungsleit ze treffen. Huelt eis erop. Ech ginn en Interview."
  
  
  De Mann huet suergfälteg dem Sergiu säi Gesiicht studéiert. "Ech ruffen d'éischt uewen un," sot hien.
  
  
  "Et ass net obligatoresch!" - sot Sergiu.
  
  
  Awer de Bedreiwer ass op d'Kommunikatiounskonsole op der Säit vun der Maschinn komm. Ech hunn dem Spencer gewénkt an hie koum méi no. Hien huet säi Smith & Wesson 38 erausgezunn an den anere Mann huet Bewegung gemierkt. Hien huet sech just an der Zäit gedréint fir de Faass vun enger Waff géint säin Tempel ze gesinn. Hien huet gejaut a rutscht op de Buedem.
  
  
  Erica ass op d'Kontrollpanel gaangen. "Huelt et op Iech selwer," sot ech.
  
  
  Um Wee an d'Penthouse hu mir d'Halkfigur vum Liftbetreiber an en Eck vum Lift geréckelt, wou hien net direkt ze gesinn wier wann eis véier erausgoen. E Moment méi spéit sinn d'Dieren am Penthouse-Gang opgaang.
  
  
  Wéi ech et verdächtegt hunn, waren et zwee aner Männer op der Pflicht. Ee vun hinnen war de blonden Bandit, deen ech virdru kennegeléiert hat. Dëst waren Actionfilmer an ech wollt keng Spiller mat hinnen spillen. De Blond stoung vum Dësch bei der Entrée vum Penthouse op, während deen aneren sëtze bliwwen ass.
  
  
  Si hunn allebéid de Sergio gekuckt wéi wa se e Geescht gesinn hätten.
  
  
  "Wat d'Häll ..." huet de Blond geruff. "Wat ass hei lass?"
  
  
  De Sergiu huet d'Blond opmierksam gemaach wéi de Spencer op den däischter Hoer um Dësch geklommen ass. De Mann ass lues op Spencer geklommen.
  
  
  "Ech hunn d'Erlaabnis ginn dës Leit ze interviewen," sot Sergiu.
  
  
  "Wéi bass du aus dem Penthouse erauskomm?" - huet de blonden gefrot.
  
  
  Ech sinn op hien gaang, während de Sergiu geäntwert huet. Spencer stoung nieft dem donkele Mann. D' Erica huet eis allebéid mat engem klenge belsche Revolver hannert hirem Portmonni verstoppt iwwerdeckt.
  
  
  "Erënnert Dir Iech net wéi ech fortgaang sinn?" - huet de Sergiu indignéiert gefrot. "Et war virun ongeféier enger Stonn. Ech hunn Iech gesot datt ... "
  
  
  Keng weider Erklärung war néideg. Den Hugo ass roueg a meng Handfläch gerutscht. Ech hunn d'Blond mat menger lénkser Hand gegraff an hien op mech gezunn wéi hien säi Gläichgewiicht verluer huet. Ech lafe séier meng Messerhand iwwer den Hals. Blutt splattert op dem Sergio säin Hiem an d'Jackett.
  
  
  Den donkele Mann huet d'Waff geholl, awer de Spencer war prett dofir. Hien huet eng ellen Nues aus der Täsch gezunn a séier op de Kapp vum Bandit geluecht, dunn mat zwee hëlzene Grëff schwéier un de gekräizte Drot gezunn. Dem Mann seng Hand huet ni d'Waff erreecht. Seng Aen sinn erweidert a säi Mond ass opgaang wéi den Drot säi Fleesch an d'Arterien bis an d'Knach duerchbrach huet. Méi Blutt splattert op den décke Teppech bei eise Féiss wéi de Bandit sprangen a sech fir e Moment am Spencer säi Grëff sprangen, seng Been an der Loft rëselen. Hien ass dunn mat sengem Kamerad um Buedem komm.
  
  
  D'Erika huet de Grëff op den Ausléiser vum Revolver geléist. De Sergiu huet d'Läiche mat engem blass Gesiicht ugekuckt, während ech dem Hugo säi Blat un der Blondsjacket gewäsch hunn. De Spencer huet op mech geknackt, de Garrote verlooss, deen déif an den Hals vum Mann geschnidde hat, a Richtung Penthouse Dier. Ech hunn den Hugo a menger Hand gehal an de Spencer huet déi speziell Pistoul erausgezunn, déi hie mir virdru gesot hat. Et gouf vun Special Effects and Editing geliwwert - eng Loftpistoul déi Dart schéisst. D'Darts ware mat Curare gefëllt, e séier wierksam Gëft, deen den AX vun den Indianer vu Kolumbien geléint huet.
  
  
  De Sergiu ass op seng Sënner komm. Hien ass bei d'Dier gaang, huet en anere Schlëssel agebaut, deen de Minurcos him ginn huet, a benotzt en fir déi schwéier Dier opzemaachen. Hien huet mech ugekuckt an ech wénken. Hien huet roueg d'Dier gedréckt an ass op d'Säit gaang, well hien net an d'Penthouse koum. Hie war net bereet op dëser Etapp vun der Attack ze hëllefen.
  
  
  Déi dräi vun eis sinn séier duerch d'Dier geklommen, erausfonnt, Erica hält d'Waff virun hirem, prett fir ze schéissen, awer si war just eng Backup-Waff. Ech wollt dem Stavros seng Männer net méi warnen wéi absolut néideg war, ier mer de Stavros selwer fonnt hunn.
  
  
  Et wier ideal wann Stavros an der grousser Stuff bei der Entrée wier. Dat géing dat ganzt ganz séier en Enn maachen. Mä amplaz hu mir e kräftege Hammer fonnt, deen op engem laange Canapé mam Réck op eis sëtzt, e Glas Brandy an der Hand. Ech konnt d'Holsterbänner gesinn vu wou ech stoen. Hie war nach ëmmer bewaffnet - dëse geféierleche Mann.
  
  
  Et war keen Zeeche vum Liewen am banneschten Gank, deen an d'Schlofkummeren féiert, awer Stëmmen konnten aus dem gutt beliichte Büro héieren ginn. Ech war just amgaang op den Hummer ze goen, wéi op eemol zwee Männer aus dem Büro an d'Stuff gaangen sinn. Ee vun hinnen war e grousse Pistoul mat enger Maschinn Pistoul an engem Schëller Holster, an déi zweet war eng aner gefälschte Madupa, Janis Tsanni.
  
  
  Si hunn opgehalen wéi se eis gesinn hunn, a béid hunn de Sergio mat stralen Aen gekuckt. Déi zwee Impostoren hunn e Moment gestoppt, sech géigesäiteg ugekuckt, an den Hammer huet sech op si gedréint an huet den Ausdrock op hire Gesiichter gesinn. No enger zweeter Sekonn hunn den Thug an den Zanni no hir Pistoulen erreecht.
  
  
  De Spencer huet den Dart gezielt a geschoss. Et gouf en déif Knall am Sall, an e Moment méi spéit ass e schwaarze Metal Dart aus dem Hals vum Mann geflunn, nieft dem Adam's Apel. Säi Kiefer huet ugefaang roueg ze schaffen wéi den Zanni an Schrecken op de schwaarzen Objet gekuckt huet. An enger catlike Bewegung huet den Hammer ugefaang ze dréinen an seng Pistoul ze zéien.
  
  
  Seng Ae konzentréiert sech als éischt op mech, an ech hunn se als Bedrohung gesinn wéi seng Hand d'Waff a sengem Holster fonnt huet. Ech sinn op e Knéi gefall a gläichzäiteg meng Aarm geschwächt, eng Loop vun ënnen gemaach, de Stiletto fräigelooss. Et huet sech roueg duerch d'Loft geschnidden, wéi eng opfälleg Schlaang, an huet den Hammer an d'Këscht geschloen, no bei sengem Häerz. D'Blade ass mat engem haarden Däiwel an de Kierper eragaang an ass op d'Hëllef erofgaang.
  
  
  Dem Hammer seng ellen Aen, déi mir fir d'éischt opgedeckt hunn, well hien kee bloe Sonnebrëll unhat, hunn mech ee Moment gekuckt, onglécklech, datt ech et fäerdeg bruecht hat hien esou séier ëmzebréngen. Hien huet de Stiletto ugekuckt, ënnert deem säin Hiem crimson ausgesinn huet. Hien huet d'Messer geholl wéi fir et eraus ze zéien, huet dunn d'Waff a senger Hand op mech opgehuewen. Mä hie war schonn dout. Hien ass mam Gesiicht op de Canapé gefall, seng laang Hoer verstoppt d'Verwirrung op sengem Gesiicht.
  
  
  Deen anere Kämpfer hat just opgehalen um Buedem ze zéien. Den Zanni huet sech ëmgedréint fir zréck an de Büro ze lafen, awer eng aner Loftpistoul huet hien gestoppt, hien an de Réck geschloen.
  
  
  Hien huet verzweifelt probéiert et ze gräifen, konnt et net erreechen, an ass dunn an d'Büro Dier gefall, do e Moment gerëselt, an dunn gehackt.
  
  
  Ech sinn bei d'Dier gaang an hunn gesinn datt et keen aneren am Büro war. Ech hunn zréck op déi aner. Ech wénken duerch d'Gang, déi an d'Schlofkummeren féiert an de Spencer huet mech drop geschloen. D'Erika ass mir gefollegt.
  
  
  Mir hunn de Rescht vun der Plaz entdeckt. Eng aner Wunnzëmmer, Schlofkummeren a Kichen. Mir hunn e bewaffnete Kriminell an der Kichen e Sandwich giess. Also de Spencer huet hien als éischt fonnt. Ech sinn era gaangen, wéi hien erëm d'Loftpistoul geschoss huet. Hie war helleg op Morden, bal sou vill wéi Zack. De Mann gouf an d'Säit geschloen, wéi hien e laange Welby .32 Revolver erausgezunn huet. Aus e puer Grënn huet d'Gëft him net sou séier beaflosst, an hien huet et fäerdeg bruecht ze schéissen. D'Waff huet an de Raum gebrëllt an huet de Spencer direkt ënner de Rippen geschloen, hien zréck géint d'Mauer geheit. Ech hunn e Stull gegraff an hien domat an d'Gesiicht geschloen, wéi hien säin Revolver op mech geriicht huet. De Stull ass an him gerannt an ass op säi Gesiicht geschloen. D'Waff huet an d'Plafong geschoss an de Mann huet de Buedem mam Réck geschloen a seng Waff verluer. De Spencer, deen op d'Mauer grommelt, huet erëm mat der Loftpistoul Ziel geholl.
  
  
  Ech hunn him gejaut. - "Halt op, verdammt!"
  
  
  "Fir wat?" - huet hien haart gefrot. "De Bastard huet mech."
  
  
  Hien huet erëm Zil geholl. Ech hunn him an d'Gesiicht geschloen an hien huet de Kapp géint d'Mauer geschloen. Dunn hunn ech d'Waff behënnert sou datt hien et verluer huet. Et huet iwwer de Fliesen Kichenbuedem gedonnert an hien huet mech erstaunt gekuckt.
  
  
  "Ech hu gesot, waart," hunn ech geruff.
  
  
  Eis Aen hu sech ee Moment begéint, duerno huet hien d'Aen erofgesat, d'Wonn ënner de Rippen geknuppt. Et huet ausgesinn wéi eng einfach Wonn am Fleesch, awer et huet mech elo net vill gestéiert. Ech sinn eriwwer gaang an hunn virum Schéisser geknéit. Seng Ae waren op a säi Kierper huet nach ëmmer géint Gëft gekämpft. Hie war ee vun deene rare Leit, déi eng natierlech Immunitéit géint bestëmmte gëfteg Chemikalien haten, déi, obwuel net komplett, verursaacht hunn, datt de Curare him lues anstatt direkt ëmbréngt. Ech war frou, datt dat de Fall war. Vläicht kann ech e puer Äntwerten kréien.
  
  
  Zu deem Moment ass d'Erica an d'Kichen erakomm, hire Revolver war nach net gerannt. "Hien ass net hei," sot si.
  
  
  Ech hunn de Verléierer um Hiem gegraff an hie gerëselt. "Wou ass Stavros?" - Ech gefrot.
  
  
  De Mann huet mech ugekuckt. "Wat ass Äre Betrib?" Hie war en anere vum Stavros sengen amerikanesche Fanatiker, awer seng Hoer waren net sou laang wéi dem Hammer.
  
  
  Ech hunn de Luger aus sengem Holster gezunn an en géint de Bandit säi lénkse Knach gedréckt. "Wann Dir mir sot, wou hien ass, wäert ech sécherstellen, datt Dir mat Zäit en Dokter kuckt fir Iech ze retten." Natierlech war et eng Ligen. "Wann Dir refuséiert, zéien ech den Ausléiser. Schwätzen."
  
  
  Hien huet an meng Ae gekuckt an appréciéiert wat hie gesinn huet. "Verdammt, okay," sot hien haart. D'Gëft huet him scho beaflosst. "Wann Dir mech wierklech retten."
  
  
  Ech hunn geknackt.
  
  
  "Hien ass op Mykonos gaang."
  
  
  Ech hunn e Bléck mat Erica ausgetosch. D'Insel Mykonos war eng vun zwou Plazen, wou Stavros säin Elite-Rebellekorps erstallt huet. "Elo sot mir," sot ech, de Luger op säi Gesiicht gedréckt. "Huet hien Nouvelle vun de Colonelen kritt?"
  
  
  De Bandit huet gelaacht, dunn huet säi Gesiicht an plötzleche Péng verdréit. "Zanni huet Kotsikas doheem genannt. Ee vun de Polizisten huet geäntwert. Hien huet gesot datt de Stellvertrieder an eis Leit gutt wieren, an datt d'Colonelen dout waren."
  
  
  "Wat der Heck?" - huet de Spencer geruff.
  
  
  De Spencer war iwwerrascht vun der Äntwert, awer ech war net. De Colonel Kotsikas huet séier geduecht wéi den Uruff geruff huet an den Telefon un engem vun de Polizisten ginn. De Kotsikas huet gegleeft datt ausser hien e falsche Message un de Penthouse geschéckt huet, de Stavros mat senge Männer dohinner goen. De Kotsikas hat keng Zäit fir mat eis ze koordinéieren, also ass hien virgaang an huet gemaach wat am Beschten ausgesäit. Et war raisonnabel, awer de Colonel hat kee Wee fir ze wëssen datt d'Äntwert, déi hien de Polizist gezwongen huet ze ginn, de Stavros erlaabt de Penthouse ze verloossen ier mer dohinner koumen.
  
  
  "Firwat géif Stavros op Mykonos goen?" - Ech hu virsiichteg de stierwende Schéisser gefrot. "Fir d'Truppen ze iwwerpréiwen?"
  
  
  Eng aner Attack vu Péng huet hien ugegraff. "Gëff mir en Dokter,"Hien huet ootmen.
  
  
  "Loosst eis éischt schwätzen."
  
  
  Hien huet d'Wierder geflüstert. "Hien huet déi zwee Lager zesummegeruff. Hie wëll datt d'Truppen op Athen bruecht ginn. De Kommandant op Mykonos sot eppes iwwer seng Truppen net ze beweegen bis hien vu Minourcos héieren huet. De Stavros war ganz rosen op him. Hien ass dohinner geflunn fir perséinlech ze commandéieren.
  
  
  Ech sinn opgewuess. De Mann huet sech gespannt a geziddert. Säi Gesiicht ass scho blo ginn.
  
  
  "Loosst eis erausgoen," hunn ech bestallt. Ech hunn op Spencer gedréint. "Bleif hei."
  
  
  Et war Indignatioun a senger Stëmm. "Ech si verletzt, Carter."
  
  
  Ech hunn hien ënnersicht. Et war just eng Wonn mat näischt Vitals dran. "Dir wäert gutt sinn," sot ech. "Setz eng Bandage ronderëm a rufft den Hawk vun hei un. Sot him iwwer déi lescht Evenementer. Ech wäert de Minurcos froen en Dokter ze ruffen fir Är Wonn ze këmmeren. Hutt Dir Froen?"
  
  
  "Jo," sot hien. "Firwat wëllt Dir net datt ech bei Iech zu Mykonos sinn?"
  
  
  "Dir musst besser ginn, Spencer.
  
  
  Stavros ass ze wichteg fir AX. "
  
  
  "Soll ech dem Hawk soen?" - huet hien sauer gefrot. "Hien huet mech fir eng temporär Aarbecht un dëser Aufgab recommandéiert."
  
  
  "Sot him wat Dir wëllt." Ech hunn op d'Dier gedréint, de Luger holsteréiert. "Komm, Erica."
  
  
  "Wat erwaart Dir vu mir, waart just bis ech vun Iech héieren? - Spencer gefrot.
  
  
  Ech sinn opgehalen an hunn e Moment driwwer geduecht: "Muer beim Frühstück kënnt Dir fort goen. Et wäert ze spéit sinn fir d'Zeitungen dës Geschicht ze decken. Huet Minurcos d'Police ruffen an hinnen alles soen. Rufft de Colonel Kotsikas a frot him fir Minurcos z'ënnerstëtzen. Bis dohinner wäert ech zu Mykonos sinn a wäert Stavros fannen wann hien do ass. Et wäert ze fréi sinn fir hien all Neiegkeeten ze kréien iwwer wat hei an am Kotsikas Haus geschitt ass.
  
  
  "Wat iwwer Sergiu?" - gefrot Erica.
  
  
  "Mir schécken hien heem," sot ech. "Hien huet eng gutt Aarbecht gemaach an elo kann hien zréck bei seng Famill goen."
  
  
  "Carter," sot Spencer.
  
  
  "Jo?"
  
  
  "D'nächst Kéier wäert ech besser maachen."
  
  
  Ech hunn him gekuckt. "Okay," sot ech. "Komm, Erica. Mir mussen de Geier fänken."
  
  
  Kapitel zéng.
  
  
  Den Hafe vu Mykonos louch wéi e massiv geschniddene Saphir an der Moiessonn. Et war e bal komplett zouenen Hafe mat klenge Fëscherbooter a Speedboaten bannen an zwee grouss Croisièreschëffer, déi géint d'Miermauer verankert waren. D'Schëffer koumen net op Mykonos. D'Passagéier hu misse wackeleg Trapen erof goen, Gepäck an der Hand, op d'Boot, dat se a klenge Gruppen u Land bruecht huet.
  
  
  D'Erika an ech hunn dës kuerz Aventure net iwwerlieft. Mir ware just eng Stonn virdrun um neie Fluchhafen op der anerer Säit vun der Insel ukomm a ware mam Bus laanscht eng hobbeleg Strooss an d'Duerf. Elo souz ech an engem Miercafé ënner engem Canvas Canopy, op engem riichter giele Stull, an hunn eng hallef Dose moustachioed griichesch Séifuerer gekuckt, e frësch gemoolt Fëscherboot an d'Waasser just fofzéng Meter ewech ze pilotéieren. D'Embank huet vu mir a béid Richtungen ewechgehäit - eng Rei vu wäissgewäschten Haiser mat Caféen, Geschäfter a klengen Hoteler. Ech hunn e Schlupp vum Nescafe geholl, dem Griichen säi symboleschen Hommage un den amerikanesche Kaffi, an hunn en ale Mann an engem Stréihut gekuckt, deen duerch Drauwe a Blummen verkaaft. An dëser Atmosphär war et schwéier ze erënneren datt ech hei war fir e Mann ëmzebréngen.
  
  
  Erica war net mat mir. Si ass verschwonnen an de Labyrinth vu wäissgewäsche Stroossen no bei der Waasserfront fir eng al Fra ze fannen déi se aus hirem Openthalt zu Mykonos virun e puer Joer kannt hunn. Wann Dir Informatiounen iwwer Mykonos braucht, hutt Dir Iech un déi donkel-Hoer al Fraen a schwaarze Schal gedréint, déi Zëmmer an hiren Haiser u Besucher gelount hunn. Si woussten alles. D'Erica ass gaang fir iwwer de Militärlager op der Insel erauszefannen an erauszefannen, wou de Kommandant vun dësem Lager kéint wunnen, well mir wäerte wuel Stavros do fannen.
  
  
  Ech war grad den Nescafe fäerdeg, wéi d'Erica, déi laanscht de Steenwee virum Café wéckelt, giel Hosen un, hir laang rout Hoer mat engem giele Bändchen gebonnen. Et war nach ëmmer schwéier fir mech ze verstoen firwat sou e schéint Meedchen wéi d'Erika a meng Welt gezunn wier. Si sollt e räiche Mann mat enger Villa an enger laanger wäisser Yacht ausserhalb Tel Aviv bestueden. Si konnt dat alles mat hirem Erscheinungsbild hunn. Vläicht wousst hatt et net. Oder vläicht Yachten sinn einfach net un hirem Goût.
  
  
  "Dir gesäit aus wéi en Tourist, Nick," huet si gelaacht, nieft mir gesat. "Ausser d'Jackett a Krawatt."
  
  
  "Gëff mir eng aner Stonn," sot ech. "Wat hutt Dir erausfonnt?"
  
  
  Si huet eng Taass waarmen Téi vum Keller bestallt an hien ass fortgaang. "Et ass gutt datt ech eleng gaang sinn. Am Ufank wollt d'Maria wierklech net schwätzen. Dës Inselbewunner si ganz wäit vu Friemen, an all Persoun déi net hei wunnt ass e Friemen.
  
  
  "Wat soll si soen?"
  
  
  D'Erika huet ugefaang ze schwätzen, awer huet misse waarden bis de Kellner säin Téi verlooss huet. Nodeems hien fortgaang ass, huet si Zocker aus der oppener Schossel an d'Coupe gegoss. "Et gëtt e Camp bei der Ornos Plage an nëmmen e puer Inselbewunner waren dobannen. De Kommandant wunnt an enger gelounter Villa nieft dem Camp. Säin Numm ass Galatis. Ee vun deenen zwee lokalen Taxichauffer huet déi zwee Amerikaner an de Renia Hotel bruecht. um Rand vum Duerf; Spéider huet dee selwechte Mann se an d'Villa vu Galatis bruecht."
  
  
  "Excellent Intelligenz Aarbecht, Miss Nystrom,"Ech gesot. "Komm, loosst eis op Renia goen."
  
  
  "Ech hunn mech just gesat," huet si beschwéiert. "Ech hunn nach eng hallef Taass Téi."
  
  
  "Ech bréngen Iech méi spéit nach eng Taass." Ech hunn e puer Drachmen op den Dësch geheit.
  
  
  "Okay," sot si, huet séier nach eng Schlupp Téi geholl an ass dunn opgestan fir mech ze verfollegen.
  
  
  Mir sinn laanscht d'Embank laanscht e Café an e klenge Grupp bis op eng oppe Plaz gaangen, wou d'Bussen bis an d'Ränder stoungen. D'Postbüro an d'Hafe Police Sëtz hunn d'Plaz iwwersinn, an do stoung eng verschmiert Bronzestatue vun engem antiken Held. Mir sinn op dëser Plaatz gefuer, hunn d'Band an e klenge Quartier ofgedréint a si séier zu Renia ukomm. Et war e Multi-Niveau Hotel op engem Hiwwel gebaut mat engem bal tropesche Gaart virun.
  
  
  De schlanke jonke Mann an der Receptioun war ganz begréissend. "Jo, zwee Amerikaner sinn gëschter ukomm. Sinn se Är Frënn?
  
  
  Wat sinn hier Nimm? - Ech hunn gefrot.
  
  
  "Looss mech kucken." Hien huet e Magazin ënnert dem Comptoir geholl an opgemaach. "Ach. Här Brown an den Här Smith."
  
  
  "Jo. Si wäerten eis Frënn sinn," sot ech. "A wéi engem Zëmmer si se? Mir wëllen se iwwerraschen."
  
  
  "Si sinn um 312. Awer si si scho fort. Si hunn erwähnt datt si virum Mëtteg zréck am Hotel fir Mëttegiessen wieren.
  
  
  Mir hunn de Sall souwisou iwwerpréift. Ech hunn op d'Dier geklappt an sinn dunn mat engem speziellen Effekt eragaang vun de Spezialeffekter Kärelen. Mir hunn d'Dier hannert eis zougemaach an eis ronderëm gekuckt. Béid grouss Better waren nach net gemaach, an et war eng hallef eidel Fläsch Whisky um Nuetsdësch. De Stavros huet net vill gedronk, also hunn ech geduecht et wier säi Söldner, deen hien matbruecht huet, deen Alkohol gedronk huet.
  
  
  Ausser e puer Band an e puer Zigarettepëpsen hunn si näischt méi hannerlooss. De Stavros huet wuel kee Gepäck matgeholl. Wat hien huet misse maachen, wäert net laang daueren. Hien huet iwwer en Telefonsgespréich vun engem Mann geléiert, dee sech Minurcos genannt huet an d'Loyalitéit vum Galatis, dem Campkommandant, testen. D'Liewe vum Galatis war a direkter Gefor wann hien dem Minurcos seng Uerder gefollegt huet net ze plënneren bis hien weider Messagen vun him héieren huet. Zënter Stavros gëschter ukomm ass, kéint de Galatis schonn dout sinn.
  
  
  "Mir ginn besser an d'Villa," sot ech.
  
  
  "Ech si mat dir, Nick."
  
  
  Nodeems mir eng hallef Stonn gesicht hunn, hu mir endlech en Taxichauffer fonnt, deen an engem Café Ouzo schëdden. Hien hat kee Wonsch eis an d'Villa ze huelen, bis ech him e Pak Drachme gewisen hunn, op deem Punkt huet hien sech gehuewen an eis an en Taxi gefouert. Et war e beat-up 1957 Chevrolet, deen de gréissten Deel vun der Lack a Koteng aus der Polsterung fehlt. Den Taxichauffer huet den ale Motor gestart, deen e haart Burp gemaach huet wéi mir gespléckt hunn.
  
  
  De gréissten Deel vum Fuere war op schlecht geplatzt Stroossen laanscht d'fielseg Küst vun der Insel, wou schéi Klippen an d'Ägäis gefall sinn. Wéi mir bal op der Ornos Plage waren, huet de Chauffeur op eng gerappte Kiesstrooss Richtung Camp an Villa gedréint. Wéi mir laanscht den héije Stacheldrahtzait passéiert hunn, hu mir nëmmen en Abléck vum Camp erfaasst, gréng Gebaier déi an der Distanz laueren. Mir hu vum Zait op déi laang Strooss gedréint, déi an d'Villa gefouert huet. Wéi mir bei engem Haus mat engem Daach ukomm sinn, hunn ech den Taxichauffer gefrot, fir ze waarden, an hie schéngt ganz gëeegent ze sinn.
  
  
  Mir ware prett fir alles wéi ech op déi dekoréiert hëlzent Viruerdier geklappt hunn. D'Erica hat erëm e belsche Revolver hannert hirem Portmonni verstoppt, an dës Kéier huet si gehofft en ze benotzen. Si stoung cool nieft mir bei der Dier a gewaart. Ech hunn de Luger an der Säittasche vu menger Jackett geluecht a meng Hand war mat. Den Dénger, en eelere Griichechen, huet d'Dier opgemaach.
  
  
  "Kali mera," huet hien eis begréisst. Hien ass weider op Griichesch. "Wëlls du de Kommandant gesinn?"
  
  
  "Entschëllegt," sot ech a drécke se virsiichteg zur Säit. D'Erica an ech sinn an e grousse Wunnzëmmer geplënnert mat enger Mauer aus Glas mat Vue op en Hiwwel mat Beem.
  
  
  "Wann ech glift!" - huet den ale Mann op Englesch protestéiert.
  
  
  Mir geplënnert virsiichteg vun Sall zu Sall an endlech getraff an engem grousse Sall. Et war keen do.
  
  
  "Wou ass de Kommandant?" - D'Erika huet den ale Mann gefrot.
  
  
  Hien huet de Kapp rosen vu Säit zu Säit gerëselt. "Net an der Villa. Weg."
  
  
  Ech gefrot. - "Wou?"
  
  
  "Ech sinn mat den Amerikaner gaang. Fir de Camp".
  
  
  "Efaristo," sot ech, him Merci.
  
  
  Mir sinn eraus an souz zréck an der Kabine. "Huelt eis an de Militärlager," sot ech dem Chauffeur.
  
  
  "Wat maache mir wa mir dohinner kommen?" - gefrot Erica.
  
  
  Den Taxi ass aus dem Haus fortgaang an ass laanscht d'Kiesstrooss zréck gaang. "Ech sinn nach net sécher," Ech zouginn. "Ech fille just datt mir op d'mannst e bësse Perspektiv sollte kréien."
  
  
  Mir sinn awer net esou wäit komm. Wéi mir zréck op d'Strooss gedréint sinn, déi parallel zum Zait gelaf sinn an e puer honnert Meter laanscht gefuer sinn, hunn ech eng Plaz gesinn, wou Pneuspuren aus der Strooss erauskoum an no bei e puer Biischt gestoppt sinn.
  
  
  Ech sot de Chauffeur. - "Stop!"
  
  
  "Wat ass geschitt, Nick?" - gefrot Erica.
  
  
  "Ech wees net. Bleif hei".
  
  
  Ech sinn aus der Kabine geklommen an de Luger erausgezunn. Ech si lues laanscht d'Pneuspuren a Richtung Busch geplënnert. Et gouf Beweiser vun engem Sträit no bei deem den Auto geparkt war. Eemol an de Bëscher hunn ech entdeckt wat ech Angscht hat. Hannert engem décke Busch louch e groussen, dënnen Mann, den Hals vun Ouer bis Ouer geschnidden. Anscheinend hunn ech Galatis fonnt.
  
  
  Ech sinn erëm an den Auto geklomm an dem Erica gesot a mir souzen just eng Zäitchen do, während den Taxichauffer eis am Réckspigel gekuckt huet.
  
  
  "De Stavros sollt schonn ee vun de Galatis ënnergeuerdnete Offizéier op senger Säit hunn," sot ech schwéier. "Wa mir Stavros net fannen, wäert hien dës Truppen muer zu Athen hunn."
  
  
  "Mir kënnen him net an de Camp verfollegen, Nick," sot Erica. "Hie wäert eng kleng Arméi hunn fir hien do ze schützen."
  
  
  "Mir ginn zréck an den Hotel an hoffen, datt dat, wat Stavros hinne gesot huet, stëmmt - datt hie wëlles bis Mëttes do ze sinn. Mir waarden op hien do."
  
  
  Bei Renia sinn d'Erica an ech onopfälleg an de Stavros's Zëmmer komm. Mir hunn eis agespaart a gewaart. Et war Mëtternuecht. D'Better waren gemaach sou datt mir keng Suergen iwwer Déngschtmeedchen hunn. Ech hunn eis allebéid e klenge Schoss Whisky gegoss a mir souzen um Bord vum Bett drénken et.
  
  
  "Firwat kënne mir net hei an der Vakanz sinn, wéi Touristen?" - D'Erika huet sech beschwéiert. "Näischt ze maachen wéi d'Wandmillen ze besichen, op Plagen ze goen an a Caféen ze sëtzen an d'Welt kucken ze goen?"
  
  
  "Vläicht wäerte mir enges Daags hei zesummen sinn," sot ech, ech hunn et eng Minutt net gegleeft. "Ënner verschiddenen Ëmstänn."
  
  
  D'Erica huet déi kleng Weste ofgeholl, déi mat hirer Hosen komm ass. Si hat nëmmen eng schéi Blouse un, déi an hir Hosen gestoppt war. Si huet sech zréck op d'Bett geluecht, d'Féiss nach um Buedem an hir rout Hoer verbreet wëll op der einfach gréng Bettdeck.
  
  
  "Mir hunn net vill Zäit zesummen," sot si a kuckt op d'Plafong. Eng liicht Brise koum duerch déi oppe Fënster, eng liicht Mierbris. "Egal wéi et alles funktionnéiert."
  
  
  "Ech weess."
  
  
  "Ech wëll net op e méigleche Moment an Zukunft zesumme waarden. Et kann ni kommen." Si huet ugefaang hir Blouse opzemaachen.
  
  
  Ech hunn hir gekuckt. "Erica, wat d'Häll mëss du?"
  
  
  "Ech kleeden mech aus," sot si ouni mech ze kucken. D'Blouse gouf ofgeholl. Si huet hir kleng BH ofgerappt an se ofgeschnidden. Ech hunn op hir erof gekuckt.
  
  
  "Versteet Dir datt de Stavros zu all Moment heihinner kënnt?" Ech gefrot.
  
  
  "Et ass just Mëtternuecht." Si huet de Schnëtt vun hire giel Hosen an der Taille ofgerappt an se iwwer d'Hëfte gezunn. Drënner war nëmmen e Schrott vun Hosen, e klengt Stéck Stoff dat bal näischt ofgedeckt huet.
  
  
  Ech erënnere mech, a mäin Hals ass dréchen. Ech erënnere mech un déi reng Déierfreed, déi ech mat hatt gefillt hunn.
  
  
  "Erica, ech denken net ..." Ech hu probéiert ze protestéieren.
  
  
  "Et gëtt Zäit," huet si mir verséchert, languidly op d'Bett beweegt. Ech hunn hire Kierper nogekuckt an ze strecken. "Dir hutt et selwer gesot datt de Stavros wahrscheinlech de ganze Moien mam neie Kommandant am Camp schwätzt."
  
  
  "Mir kënnen net sécher sinn," sot ech wéi si mäi Gürtel entlooss huet. Mäi Puls ass beschleunegt an ech hunn eng vertraute intern Reaktioun op hiren Touch gefillt.
  
  
  Si huet mech Richtung hir gezunn a Richtung mech geplënnert. Meng lénks Hand geplënnert op meng Këscht vun hiren eegenen Accord.
  
  
  "Wéi sécher musse mir sinn, Nick," huet si otemt, a meng Kleeder erreecht.
  
  
  "Ma, wat d'Häll", hunn ech geduecht. D'Dier war gespaart. De Luger wäert bannent einfach erreechbar sinn. Mir héieren de Stavros ier hien an de Raum erakënnt. An ech hat dat selwecht Gefill wéi Erica. Dëst kann déi leschte Kéier sinn.
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréit a loosse meng Aen iwwer dem Erica säi Kierper reiwen an d'Mane vu flamenden Hoer, déi iwwer hir mëllech Schëlleren falen, a gefrot ob et jeemools eng Fra méi wënschenswäert gouf wéi d'Erika Nystrom. Iwwerall. Zu all Moment.
  
  
  Ech Kuss hir an hirem Mond war waarm a naass an et war e Besoin an der Aart a Weis wéi si hir Lippen op meng gedréckt. Wann mir Kuss, si mech undressed, an ech hunn hir net ophalen. Dunn hu mir zesummen op d'Bett geluecht an ech hunn déi schéi Hosen op hir Hëfte an Oberschenkel gezunn. Um Enn huet si mir gehollef andeems se se duerchernee bréngen.
  
  
  Si huet sech mat hiren Ae bal zou op de Réck geluecht an huet mech erausgehäit. Ech sinn op hir gaang a si huet mech Richtung hatt gezunn. Mir hunn erëm passionéierte Kuss gemaach a si huet mech ofgehalen an mech gekëmmert. Wéi si mech an hir gezunn huet, gouf et e Moment, wou hire Mond sech am Genoss opgemaach huet, an dunn ass e klengt Geck aus hirem Hals entkomm.
  
  
  Hir Hëfte sinn géint mech geplënnert, proaktiv an exigent. Ech hunn geäntwert andeems ech hatt haart gedréckt hunn. Laang Oberschenkel sinn aus dem Bett opgehuewen an hannert mengem Réck gespaart, wat mech méi déif bannen forcéiert.
  
  
  An dunn huet eis eng Explosioun getraff. Et ass méi séier a mat méi Kraaft komm wéi ech jeemools geduecht hunn, d'Fleesch huet mat senger plakeger Kraaft ze zidderen an zidderen a passéiert eréischt nodeems mir allebéid vun allen Onrouen erliichtert waren, déi an eis gebaut goufen. Mir ware mat enger mëller Ripple vu Genoss hannerlooss, déi an déi déifsten an intimsten Deeler vun eis agedrongen ass.
  
  
  Si hu sech lues a lues gekleet. Et war nach net spéit de Moien. Wéi och ëmmer, ech hunn ugefaang ze fäerten datt de Stavros net opdaucht. Hie kann um Fluchhafen op e Fliger op Athen waarden. Hie kéint soen, datt hien de Mëtteg zréckkoum, just fir all Verfolger vu sengem Spuer ze geheien.
  
  
  Et war eelef drësseg. D'Erica huet méi Whisky gedronk, an d'Spannung ass an hatt gewuess, wat kloer op hirem Gesiicht reflektéiert gouf.
  
  
  "Ech ginn an d'Lobby," sot si um eelef fënnefandrësseg.
  
  
  "Fir wat?"
  
  
  "Vläicht huet hien ugeruff an seng Pläng geännert," sot si, hëlt e séieren Drag op eng laang Zigarett. "Si wësse vläicht eppes."
  
  
  Ech hu probéiert hatt net ze stoppen. Si war all opgereegt, obwuel mir virdrun Léift gemaach haten.
  
  
  "Okay," sot ech. "Awer wann Dir op Stavros leeft, huelt hien net un. Loosst hien heihinner kommen."
  
  
  "Okay, Nick. Ech verspriechen".
  
  
  Nodeems d'Erika fortgaang ass, hunn ech ugefaang ronderëm de Raum ze goen. Ech war selwer nervös. Et war wichteg, datt mir Stavros heihinner bréngen. Mir hunn him laang genuch gejot.
  
  
  Et war nëmme fënnef Minutten nodeems d'Erika an d'Hotelreceptioun erofkomm ass, wéi ech e Klang an der Gang héieren hunn. Ech hunn meng 9mm Luger eraus gezunn a si bei d'Dier gaang. Ech hunn nogelauschtert. Et gouf en anere Klang. Ech hunn gewaart, awer näischt ass geschitt. Ech hunn virsiichteg a roueg d'Dier opgemaach. Wann ech en Zoll opgemaach hunn, hunn ech an de Gank gekuckt. Et war keen a Siicht. Ech stoungen an hunn an d'Hal gekuckt an hin an hier gekuckt.
  
  
  Näischt. De Gank hat oppe Béi, déi an de Gaart gefouert hunn. Ech sinn gaang an hunn erausgekuckt an hunn erëm näischt gesinn. Ongeféier fofzeg Meter am Gank war eng Entrée an de Gaart. Ech sinn séier dohinner gaang, ronderëm gekuckt an hunn endlech opginn. "Wahrscheinlech waren meng Nerven um Rand", hunn ech decidéiert. Ech sinn zréck an déi liicht opgemaach Dier an de Raum an erakomm.
  
  
  Just wéi ech d'Dier gegraff hunn fir se hannert mir zou ze maachen, hunn ech Bewegung aus der Ecke vu mengem Auge gesinn, awer et war ze spéit fir ze reagéieren. De knaschtege Schlag op de Réck vu mengem Kapp huet en schwindeleg Péng duerch mäi Kapp an den Hals geschéckt. De Luger ass aus menger Hand gerutscht. Ech hunn den Dierrahmen gegraff an ofgehalen wéi ech dergéint hänke gelooss hunn. Ech hunn en Abléck an d'Gesiicht virun mir erwëscht an erkannt als dat, wat ech am Penthouse zu Athen gesinn hat. Et war dat strengt Gesiicht vum Adrian Stavros. Ech hunn en Déierschall am Hals gemaach an hunn dat ellent Gesiicht erreecht. Mee dunn huet mir erëm eppes op de Kapp geschloen, an dobanne blénken hell Luuchten. Ech schwammen an e schwaarze Mier, an et war keng Horizontlinn tëscht dem schwaarze Mier an dem schwaarzen Himmel. All dëst huet mech zougemaach an an eng däischter Mass fusionéiert.
  
  
  Elfte Kapitel.
  
  
  "Hien ass erwächt."
  
  
  Ech hunn eng Stëmm ondäitlech héieren, wéi wann se aus engem anere Raum bei mech géif kommen. Meng Aen hunn opgemaach, awer ech konnt se net fokusséieren. Ech hunn dräi vague Formen ronderëm mech gesinn.
  
  
  "Dat stëmmt, maacht Är Aen op."
  
  
  D'Stëmm war vertraut. Et huet dem Adrian Stavros gehéiert. Ech hu probéiert op seng Quell ze fokusséieren. Säi Gesiicht huet a menger Visioun geläscht. Ech hunn op dat haart, haart Gesiicht mat der zréckzéien Hoerlinn gekuckt, donkel Hoer an äisegem kal Aen, an ech hat mech gehaasst fir datt hien mech geholl huet. Ech hunn vun him op déi aner zwee Gesiichter op béide Säiten gekuckt. Ee gehéiert zu engem gesonden, donkel-Haute Guy mat engem bloe Aen iwwer sengem lénksen Aen. Ech hunn him als Stavros säi brasilianesche Bodyguard ugesinn. Deen anere Mann war relativ jonk an huet eng khaki Uniform un. Ech hu geduecht datt dëst den Offizéier war deen den ausgefouerten Galatis ersat huet.
  
  
  "Also," sot Stavros an enger gëfteg Stëmm. "Fensterwäscher". Hien huet eng Zort guttural Lach erausginn. "Wien bass du eigentlech?"
  
  
  "Wien bass du eigentlech?" Ech hunn geäntwert, probéiert mäi Kapp ze läschen, probéiert ze denken. Ech erënnere mech un d'Erica an hunn mech gefrot ob si hatt och fonnt hunn.
  
  
  De Stavros huet mech erausgezunn an huet mech zréckgezunn, an eréischt dunn hunn ech gemierkt datt ech an engem riichte Stull souz. Si hunn mech net gebonnen, awer et war kee Luger. Den Hugo souz nach op mengem Unterarm ënnert menger oppener Jackett. Ech sinn bal aus mengem Stull gefall wéi de Schlag gelant ass.
  
  
  De Stavros huet sech iwwer mech hänke gelooss, a wéi hie geschwat huet, war seng Stëmm wéi d'Grouss vun engem Leopard. "Ech gesinn, datt Dir mech net erkennt," huet hien geäntwert. Ech hunn d'Arméi Offizéier gesinn him kucken. "Elo wësst Dir mat wéi engem Mann Dir ze dinn hutt."
  
  
  "Jo, verréckt," hunn ech geduecht. E rücksichtslosen Mann, deen op anerer virgeet. Elo verstinn ech firwat se hien de Geier genannt hunn. Dës Kéier hunn ech mäi Mond zougehalen. Hien huet sech opgeriicht, d'Front vum Hiem gegraff an et dramatesch räissen. Ech hunn d'Mass vun Narben op sengem Torso gekuckt, selbstverständlech vum Feier. Et huet sech erausgestallt, datt si de gréissten Deel vu sengem Kierper ofgedeckt hunn.
  
  
  "Kuckt Dir dëst?" - huet hien gekrasch, seng Ae blénken ze hell. "Ech krut dëst an engem Appartement Feier wéi ech e Jong war. Mäi Papp huet eng gebrannt Zigarett mat him an d'Bett geholl, déi lescht an enger Serie vun onverantwortlechen Akte vis-à-vis vu senger Famill. Awer ech hunn iwwerlieft, wësst Dir. Denkt net datt ech an d'Häll ginn, well ech war schonn do."
  
  
  Also dat war dat grousst fehlend Stéck vum Stavros Puzzel. D'Feier huet eppes an him geklickt. Hien huet alles verbrannt, wat vun der Séil iwwreg war, an huet nëmmen e charred Kär hannerlooss. Wéi hien säin Hiem geknäppt huet, hunn ech gemierkt firwat hien esou riicht stoung. Säi ganzen Torso muss steif gewiescht sinn aus narbenen Tissu.
  
  
  "Elo verstitt Dir," huet hien op mech gejaut. "Elo wäert Dir mir soen, wien Dir sidd a wat Dir hei zu Mykonos maacht, spionéiert op mech."
  
  
  Den husky, däischter Gesiicht nieft him huet eppes kuerz aus der Täsch gezunn, anscheinend e Baton, just am Fall wou ech domm genuch wier fir de Stavros erauszefuerderen.
  
  
  "Ass dëst d'CIA?" Dem Stavros seng ellen Stëmm huet mech erreecht. "Hutt Dir de Galatis genannt, wéi wann Dir Minurcas wier?"
  
  
  Ech hu mech misse schounen, soss wier et eriwwer. Wann d'Erica net um Hotel-Counter blesséiert gewiescht wier, wéi et sech erausstellt, wier si geschwënn heihinner komm. Wann ech Gléck hunn a hatt opmierksam ass, wäert si net an de Raum goen a gëtt hire Prisonnéier. Si wäert mat dësem kämpfen an ech muss bewosst sinn hir ze hëllefen.
  
  
  "Jo," sot ech. "Ech sinn vun der CIA."
  
  
  "Jo, d'Wourecht kënnt eraus," sot Stavros. "An Dir sidd hei fir e Putsch géint mech ze maachen?"
  
  
  Dem Stavros seng Ae blénken op mech mat maneschen Haass.
  
  
  "Eppes wei dat."
  
  
  "Wat sinn d'Detailer vun dëser CIA Verschwörung?" - De Stavros huet eng Äntwert gefrot.
  
  
  Ech hu gezéckt. Wann ech zevill soen géif et falsch Toun. Den Husky huet säi Club erëm opgeriicht.
  
  
  "Waart", sot de jonken Offizéier mat engem décke Akzent. "Mir hu viru kuerzem verschidde Methoden a Griicheland studéiert fir voll Zesummenaarbecht vu Prisonéier ze kréien, awer et wier ze laut, fir esou eng Enquête hei ze maachen.
  
  
  Mir mussen op alle Fall zréck op de Camp. Mir huelen hien mat eis."
  
  
  De Stavros huet sech ee Moment geduecht. "Okay," sot hien däischter.
  
  
  Si hunn mech vu mengem Stull opgeholl. Ech froe mech wou d'Erika ass? Si huet misse vun der Receptioun zréck. Vläicht hunn se hir schliisslech fonnt. Mee ech konnt net froen.
  
  
  Wéi se mech an en waarden Auto ausserhalb vum Haus, op enger Parkplaz ewech vun der Entrée, geduecht hunn, ze probéieren mat engem Stiletto ze flüchten. Wann se mech an dee Camp geholl hätten, hätt ech et ni lieweg verlooss.
  
  
  Mee et war keng gutt Geleeënheet fir mam Messer ze plënneren. Den Husky Mann huet eng Waff ënner meng Rippen gehal, an de Stavros souz op menger anerer Säit. De Beamten war mam Auto gefuer.
  
  
  Um Wee aus der Stad laanscht déi géi Strooss hunn ech ëmmer un den Eric geduecht. Et war schwéier ze verstoen wat mat hatt geschitt ass. Si wousst, datt si an d'Zëmmer zréck muss soubal Stavros opgetaucht ass.
  
  
  Mir waren ongeféier ee Kilometer aus der Stad, wéi mir eng scharf Béi gedréint hunn an en Auto gesinn hunn, déi just zwanzeg Meter virun eis op enger schmueler Strooss stoe bliwwen ass. Ech erënnere mech datt ech dësen Auto ausserhalb vum Hotel fréier gesinn hunn an ofgeschloss hunn datt et der Gestioun gehéiert. Den Offizéier huet op d'Brems geklappt an d'Militärauto ass e puer Meter vum anere Gefier gestoppt.
  
  
  "Wat ass et?" - De Stavros huet kuerz gefrot.
  
  
  "Gesäit aus wéi e futtis Auto," huet de Beamten geruff.
  
  
  "Ma, gitt hatt aus dem Wee," huet Stavros commandéiert.
  
  
  Et war e Fiels riets vun eisem Auto, an eng géi Cliff op der anerer Säit. De Beamten ass vun der lénker Säit erausgaang an ass virsiichteg a Richtung Auto geréckelt, deen d'Strooss blockéiert. De Stavros, souz op ménger rietser Säit, huet d'Dier vun der Säit vum Cliff opgemaach a stoungen um Trottoir a kucken. Ech war eleng an engem Auto mat engem Husky Mann mat enger Waff nieft mir.
  
  
  "Geheescht hatt vum Fiels!" - Stavros bestallt nieft eisem Auto stoen.
  
  
  "Ech wäert probéieren," sot den Offizéier.
  
  
  Dëst waren seng lescht Wierder. Wéi hien nieft engem aneren Auto gestoppt ass, hunn ech dem Erica säi Kapp iwwer de Fiels gesinn. Si huet selbstverständlech ausserhalb vum Hotelzëmmer gelauschtert an huet héieren datt se décidéieren mech an de Camp ze huelen. Si huet den Auto vum Hotel geklaut an eis op der Strooss gestoppt.
  
  
  "Erauskucken!" - De Stavros huet dem Offizéier geruff, wéi hien d'Erica gesinn huet, dee mat engem Revolver op de Mann geriicht huet.
  
  
  D'Griichesch huet sech gedréint wéi dem Erica seng Pistoul ofgaang ass. E Lach op der Stir vum Beamten. Hien ass hannendru gestouss an ass an en Auto gerannt wéi d'Erica d'Waff op Stavros geriicht huet. Hien huet seng eege Waff erausgezunn, an ech hunn d'Erica bewonnert fir den Offizéier fir d'éischt ze kréien, well ech wousst wéi vill si de Stavros wollt schéissen. Si huet op Stavros gezielt an hir Waff huet erëm geklappt an hien geschloen.
  
  
  Den husky Mann nieft mir am Auto war op mech riicht, wousst net wat fir d'éischt ze maachen. Endlech, wéi de Stavros blesséiert gouf, huet hien decidéiert mech als éischt ofzeschléissen an duerno no Erica ze goen. Ech hunn säi Fanger um Ausléiser vu sengem Revolver wäiss gesinn. Ech hunn meng Hand geschloen an seng Hand mat der Pistoul geschloen, an d'Waff ass fortgaang, d'Fënsterglas nieft mir gebrach. De Stiletto war a menger Handfläch. D'Waff op enger Distanz gehalen, hunn ech schwéier mam Messer gedréckt a gefillt datt et ënner sengem Aarm geet. Et war alles eriwwer fir hien.
  
  
  De Stavros gouf an der Schëller blesséiert, awer et war just eng Wonn. Hien ass op de Buedem gefall an huet dem Erica säi Feier zréckgezunn wéi ech vun der wäiter Säit vum Auto sprangen. Crouching a benotzt den Auto fir Cover, Ech sinn op en aneren Auto mat enger Pistoul an der Hand gaang. De Stavros huet d'Erica gezwongen sech erëm hannert der Fiels ze verstoppen. Ech wollt e kloere Schoss op hien huelen vun enger Plaz wou hien et am mannsten erwaart huet, well hie geduecht hat ech wier nach ëmmer e Prisonnéier.
  
  
  Awer wéi ech op den aneren Auto koumen, huet de Stavros mech gesinn. Hien huet zwee Schëss geschoss, an d'Kugel hunn Asphaltstécker nieft mir opgeworf. Ech hu mech ëm den Eck vum Auto gedréckt a sinn aus der Feierlinn erauskomm. Den nächste Moment war Stavros erëm am Militärauto. Dem Erica säi Kapp ass aus dem Cliff erausgaang a si huet op den Auto geschoss, awer verpasst. Stavros war gefuer. De Motor huet ugefaangen.
  
  
  Ech sinn opgestan an hien erschoss. Op eemol huet den Auto gekippt an ass riicht op mech geflunn. Hien huet probéiert mech géint en aneren Auto ze knacken. Ech hunn een ziellosen Schoss geschoss an sinn vum ukommenden Auto fortgaang. Hien ass haart an en aneren Auto gerannt. Ech leien ganz no bei der Impaktplaz, hunn mäi Gesiicht ofgedeckt an gehofft, datt dat ofgerappt Metal net an mech géif stoussen. De Stavros huet den Auto réckgängeg gemaach a sech schaarf vum Accident ewech gedréint. Hie war zréck an d'Stad. An enger zweeter Sekonn war hien ënnerwee. Ech hunn virsiichteg gezielt, de Pneu geschloen an en erausgeblosen, awer hien ass weidergaang. D'Erica huet zwee Schëss geschoss, d'Kugel sinn aus dem Auto geschloen an de Stavros verpasst.
  
  
  Ech héieren hir Gejäiz. - "Schäiss!"
  
  
  Ech sinn opgestan an hunn d'Dier vum zerstéierten Auto opgemaach. D'Dier ass an meng Hänn gefall an huet den Trottoir geschloen. Ech sinn an den Auto geklomm a probéiert den Auto ze starten. Um drëtte Versuch huet alles geschafft.
  
  
  D'Erika huet mech beim Auto begéint wéi ech den Auto a Gang gesat hunn.
  
  
  Mir hu laanscht d'Strooss hannert Stavros gebrëllt. Mir hunn et a Siicht gehal bis mir an d'Stad ukomm sinn, an dunn e verloossenen Auto bei der Embank fonnt. Mir sinn erofgefall a gekuckt, anscheinend war de Gas aus.
  
  
  "Hie kann net ze wäit vun hei sinn," sot Erica. "Ech stoppen am Café."
  
  
  "Okay, ech kucken d'Booter. Sief virsiichteg".
  
  
  "Dir och, Nick," sot si.
  
  
  Si ass laanscht de Wee an de Café gaangen. Et waren vill Plazen fir sech ze verstoppen. Ech sinn op e klenge Pier erausgaang, wou verschidden Touristen op e Boot gewaart hunn. Ech wollt just de Stavros froen, wéi ech d'Gebrühl vun engem Motorboot héieren hunn. Dunn hunn ech hien um Boot um Enn vum Pier gesinn. D'Boot war fortgaang.
  
  
  Ech sinn bei him gelaf, awer war ze spéit. Hie war ënnerwee. Ech hunn d'Waff op hien geriicht, awer net geschoss. Nodeems ech e klengt Boot nieft mir gemierkt hunn, sinn ech mam Propriétaire u Bord gesprongen, dee schwaach am Kiefer stoung an alles kucken. Ech hat nach ëmmer d'Waff.
  
  
  "Start et," Ech bestallt.
  
  
  Hien huet roueg gefollegt. De Motor huet gebrëllt.
  
  
  "Gitt him elo."
  
  
  "Awer ..."
  
  
  "Gitt d'Häll eraus!" - Ech hunn geruff.
  
  
  Hien ass fortgaang. Ech war dee Moment gefuer a vum Pier no Stavros fortgefuer. Ech hunn zréck gekuckt an hunn d'Erica um wäitste Enn vum Dock gesinn, mäin Numm gejaut. Ech konnt net zréck goen. Ech hunn hatt ofgeschnidden.
  
  
  Ech héieren hir Gejäiz. - "Sief virsiichteg!"
  
  
  Ech hu mech schlecht gefillt datt hatt net bei mir kéint sinn, well de Stavros fir hatt wichteg war. Awer Ëmstänn hunn anescht entscheet. Ech hunn de Stavros gesinn duerch d'Entrée an den banneschten Hafen, e proppere wäisse Wee hannert him hannerloossen. Ausserhalb vun dësem geschützte Gebitt waren et kleng, knaschteg Wellen a wéi ech do ukoum, huet mäi klenge Boot ugefaang ze wickelen an d'Salzwaasser aus dem déifblo Ägäis Mier an d'Gesiicht ze sprëtzen. Et war kloer datt Stavros op eng onbewunnt Insel géing, déi bei Delos läit.
  
  
  Mäi Boot war méi séier wéi d'Boot, dat de Stavros geklaut hat, also, verzweifelt u mäi klenge Boot geklackt, hunn ech him lues a lues agefaang. Ech hunn deemools un den Eric do zu Mykonos geduecht. D'Police muss eng Erklärung ginn. Awer en Opruff un de Colonel Kotsikas wäert den Autoritéiten alles soen wat se wësse wëllen. Wann ech zréck kommen, gi se wahrscheinlech dem Erika e puer Medaillen. Wann ech kommen zréck.
  
  
  Op eemol war ech erreechbar, awer de Stavros huet mech drop geschloen. Hien huet mech zweemol erschoss a si hunn d'Windschutz vum Boot gebrach. Wann ee bedenkt wéi mäi Boot gesprongen ass, war et e ganz flotten Erfolleg deen de Stavros iergendwou komm ass. Ech hunn meng Pistoul erausgezunn an hunn virsiichteg op d'Silhouette vum Stavros gezielt. Ech erschoss a verpasst. Ech hunn nëmmen zwee Schëss lénks.
  
  
  Mir sinn op e klengt desertéiert Gebitt vun der Insel gaang an d'Waasser huet sech berouegt. De Stavros ass op déi zerstéiert Iwwerreschter vum waarme, Sonnebleechte Dock gerannt. Um Wee hunn ech gesinn datt hien seng Pistoul nei lued, sou datt hien e Virdeel an der Munitioun hat. Wéi hien op den Dock koum, huet hien mech zweemol erschoss fir mech ewech ze halen. Ech hunn d'Boot an e breede Krees gedréint, probéiert hien z'iwwerzeegen. Awer ech hunn d'Feier zréckgehalen. Ech konnt net Schëss verschwenden.
  
  
  De Stavros huet sech um Ufank gebogen, un eppes geschafft. D'Boot war schonn ugeschloss. Ech hu geduecht datt dëst meng Chance wier an hunn d'Boot erëm no bannen gewisen. Just wéi ech no genuch koum fir ze schéissen, koum de Stavros an d'Siicht an huet en Objet op mäi Boot geworf. Hien ass direkt a menger Kabine gelant. Ech hunn d'Sicherung verbrennt gesinn a wousst datt Stavros den Dynamit fonnt huet. Zu Mykonos gouf et benotzt fir eng nei Strooss um Enn vun der Insel ze bauen. Ech hat keng Zäit fir ze probéieren et iwwer Bord ze geheien. D'Sicherung war kuerz. D'Pistoul a mengem Gürtel gesat, ech sinn iwwer Bord gedaucht a schwammen.
  
  
  D'Explosioun huet meng Oueren gerappt an d'waarm Loft gerëselt, a grouss Wellen op d'Waasser erhéicht. Dreck ass ronderëm mech gefall, awer ech schwammen fort. Ech hunn zréckkuckt an hunn flamend Schutt op der Uewerfläch vum Waasser gesinn, schwaarzen Damp an den Himmel rullt.
  
  
  Ech hu Gléck. Ech si weider Richtung Ufer schwammen nieft dem Pier. De Stavros huet mech gesinn an zwee Schëss geschoss. D'Kugel hunn d'Waasser direkt hannert mir getraff. Hien huet eng drëtte Kéier gebrannt an huet mäi Ënneraarm duerchgeschnidden. Ech verflucht ënnert mengem Otem. Och wann ech et un d'Ufer gepackt hunn, kéint ech ouni Waff bleiwen, well d'Patrounen an der Pistoul vläit naass ginn.
  
  
  Wéi de Stavros gesinn huet, datt ech weider op d'Ufer fueren, huet hien sech ëmgedréint an ass fortgelaf vum Mier-bedeckte Dock. Et huet direkt hannert eis op de flaache, nidderegen Deel vun der Insel gefouert, an d'Ruine vun enger hallef Dose Fëscherhaiser, déi scho laang verlooss waren. Hien huet kloer geduecht fir mech do ze verstoppen.
  
  
  Ech hu gekämpft fir op déi al Miermauer ze klammen, déi an engem richtege Wénkel an den Dock erakoum. Ech hunn den oppene Raum virun mir gekuckt, awer ech hunn de Stavros net gesinn. Déi waarm Sonn huet ugefaang d'Salzwaasser op mech ze dréchen wéi ech d'Géigend just viru exploréiert hunn. Op enger Distanz vu ronn dräihonnert Meter war de Buedem relativ flaach ausser fir verspreet Fielsstécker a Knëppelsteng, déi ëmginn an d'Kulisse fir eng kuerz Linn vu zerbriechleche Steenhaiser geformt hunn. Hannert hinnen ass e Fielshiwwel zimlech géi an d'Mëtt vun der Insel opgestan, an um Hiwwel war en anert Gebai. Et war en zweestäckegen Haus ouni Daach an eng Mauer, wahrscheinlech eng Zort ëffentlech Gebai.
  
  
  Ech squinted am helle Liicht, an der Hoffnung Stavros ze gesinn, mä hie war verstoppt.
  
  
  Den Revolver vu mengem Gürtel gezunn, hunn ech d'Patrounen erausgeholl an se gebotzt. Ech hunn d'Waff opgemaach an an de Faass gekuckt. Am Metallröhre ware spruddelende Waasserdrëpsen, déi am reflektéierte Sonneliicht blénken. D'Maulkuerf op de Mond gesat, hunn ech duerch d'Fass geblosen fir se ze botzen. Déi zwou Patrounen, déi ech sou virsiichteg bewahrt haten, ware méiglecherweis fir Feelfunktioune wann ech vun hinnen ofhänken. Ech hat keng aner Waff, well de Luger am Hotel bliwwen ass, an de Stiletto war aus der Säit vum Schéisser op der Strooss, déi an de Militärlager féiert. D'Erika wäert se ophuelen, awer dat hëlleft mir am Moment net.
  
  
  De Stavros war awer net sécher, datt ech net géif schéissen, soss wier hien net fortgelaf. Et war eng kuerz Paus a mengem Gonschten. Huelt dëst als dat Bescht wat ech hat, sinn ech vun der Mauer opgestan an ass Richtung Gîte gaang, Pistoul an der Hand. Wann ech d'Waff gewisen hunn, konnt ech Stavros denken datt ech prett wier et ze schéissen, naass oder net, an hien op d'Verteidegung setzen. Ech hat awer gehofft, datt et net esou géif kommen.
  
  
  Ech sinn virsiichteg op d'Steenhaiser gaang. Héich Gras ass iwwerall gewuess, och an de Skeletter vu klenge Gebaier ouni Dieren oder Fënsteren. D'Gras huet sech liicht an der waarmer Loft geréckelt wou ech war. D'Sonn hei war iergendwéi méi hell wéi op Nopesch Mykonos. Et an de waarme Bris hunn lues a lues mäi Hiem an d'Hosen gedréchent, awer meng Kleeder hunn nach ëmmer un mengem Kierper hänke bliwwen.
  
  
  Ech sinn virsiichteg duerch dat laangt brong Gras gaang. Zwou Eidechsen, gro a prähistoresch an Erscheinung, sprangen iwwer d'Fielsen fir aus mengem Wee ze kommen. Et war kee Geroch vun der Strooss hei. Déi waarm Loft huet meng Nues gefëllt a mech bal erstéckt mat sengem verfaultem Geroch. D'Fléien hunn duerch d'Kräizfeld tëscht den Hütten a mir geschwuer, an am Réck vu mengem Kapp hunn ech den Alexis Salomos gesinn op de verdrësselte Wrack mat Mécken op him. Dunn hunn ech Beweegung viru bei engem nooste Gîte gemierkt.
  
  
  Ech hunn meng Hand iwwer d'Aen reiwen an nach eng Kéier gekuckt. Elo war näischt ze gesinn, keng weider Bewegung, mee ech hu gefillt datt Stavros do war. Ech hunn et gefillt, all Schanken a mengem Kierper huet Warnsignaler geschéckt.
  
  
  Ech sinn op eng Këschthéich Boulder bei der éischter Gîte gelaf a stoungen do, kucken a lauschteren. De Kaméidi vun Insekte gouf stänneg an den Oueren héieren. Ech hunn meng Hand op de Boulder geplënnert an hunn se op de Réck vun der Eidechse geluecht. Hien sprang zréck, mech Angscht. An deem Moment huet den Adrian Stavros de Kapp hannert dem zweete Gîte op der Linn gestouss a seng Pistoul geschoss.
  
  
  De Schoss schéngt an der plakeg Loft ze widderhuelen. D'Kugel huet de Steen no bei menger rietser Hand opgedeelt. E Moment méi spéit huet den zweete Schoss de Steen getraff an hunn Sandkorn a mengem Gesiicht verstreet. Ech spatzen a blénken. Wéi ech erëm gesinn konnt, war Stavros verschwonnen. Awer méi no bei mir, tëscht dem éischten an zweete Gîte, hunn ech Bewegung am Gras gemierkt.
  
  
  De Stavros huet anscheinend decidéiert datt ech net mat enger naass Pistoul schéissen. Amplaz datt ech him gejot hunn, huet hien mech gejot.
  
  
  "De Jeeër gëtt de Juegd!" - huet eng Stëmm geruff, gefollegt vun engem nidderegen, bluddege Laachen.
  
  
  Déi déif, verréckt Stëmm schéngt méi aus mengem Kapp ze kommen wéi aus den Hütten. Ech konnt net genau soen wou Stavros op dem Sound baséiert.
  
  
  "Da kommt a haal mech, Stavros," hunn ech geruff.
  
  
  "Alexander," Stavros korrigéiert mech vun iergendwou. "Alexander ass en Numm." Dëst gouf gefollegt vun engem weideren Ausbroch vu Laachen, héichgeheescht, psychotesch, deen an der waarmer Loft gewiesselt huet.
  
  
  Ech héieren e Kaméidi am Décke bei der éischter Gîte. Ech hunn duerch déi eidel Ae vun de futtis Fënstere gekuckt an näischt gesinn. Dunn hunn ech eng Stëmm riets an e bëssen hannert mir héieren, am héije Gras.
  
  
  "D'Waff ass nëtzlos, ass et net?"
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréint a gesinn de Stavros hannert mir stoen, an enger ganz anerer Positioun wéi de leschte Klang deen ech héieren hunn. Hie ka verréckt gewiescht sinn, awer hien war nach ëmmer lëschteg. Hien huet d'Waff op mech geriicht a geschoss.
  
  
  Ech sinn nieft dem Boulder flaach op de Buedem gefall wéi hien den Ausléiser gezunn huet. De Stee war net méi tëscht eis. D'Kugel huet seng Hiem-Hülse räissen a säi lénksen Aarm kraazt. Ech hunn eng Kéier gerullt wéi hien erëm geschoss huet. D'Kugel huet Stëbs nieft mir opgehuewen. Ech hunn de Revolver an der Verzweiflung op hien geriicht wéi hien den Ausléiser fir d'drëtte Kéier gezunn huet. Hien ass an enger eidel Zell opgehalen. Hien huet mech ugekuckt wéi ech den Ausléiser vu menger Waff gezunn hunn. Hien huet och geklickt ouni ze schéissen
  
  
  Dem Stavros säi Gesiicht huet sech verännert an hien huet en héije, wilde Laachen gelaacht wéi hien d'Kugel a seng Waff gelueden huet. Ech hunn d'Waff ewechgehäit, meng Féiss an de Buedem gegruewen an op hien gesprongen.
  
  
  Ech hunn de Stavros geschloen, wéi hien seng Waff op mech erhéicht huet. Hien hat keng Chance den Ausléiser ze zéien wärend ech mat him gekämpft hunn. D'Waff ass gefall wéi mir allebéid op den haarde Buedem getraff hunn, an dat héicht Gras geschloen a geschrauft.
  
  
  Ech hunn de Stavros schwéier an de Kiefer geschloen an hien ass op de Réck gefall. Awer wéi ech erëm op hien gerannt hunn, hat hien nach vill rabiat Kraaft iwwreg. Hien huet iergendwéi eng eidel Pistoul fonnt, a wéi ech erëm uewen op him war, huet hien de Faass vun der Waff gewalteg géint de Kapp gebrach. Hien huet mech mat engem Bléckschlag geschloen an ech sinn vun him gefall.
  
  
  Wéi ech erëm op hien konzentréieren konnt, ass hien opgesprongen an ass op déi zweestäckeg Ruinen um Hiwwel hannert de Chaletën gerannt. Déi al hëlzent Dier huet onwuel un engem Scharnier hänke gelooss, a wéi ech erakoum, huet se nach ëmmer mëll geknackt. De Stavros ass dëse Wee gaangen.
  
  
  Lues a lues sinn ech an dat baufällegt Gebai erakomm. Do war bal esou vill Gras dobannen wéi dobaussen um Terrain. Op Plazen gouf et zerquetscht, wou Stavros laanschtgaangen ass. Mee ech war frou ze erënneren, datt dëse Mann op dës Manéier all seng erwuessener Liewen verfollegt gouf, an hien et fäerdeg bruecht ze iwwerliewen. Wéi ech den Eck vun der zesummegefallener Mauer ofgeronnt hunn, hunn ech de Bléck op säi verréckte Gesiicht gesinn, an dunn huet eng rosteg Eisenbar op mäi Kapp geschwommen. Ech hunn duckt an d'Bar huet meng Hoer gefaang an an d'Steenmauer nieft mir geschloen.
  
  
  "Schäiss!" - Ech hu gemëscht. Hien huet e Stéck Eisen fonnt, deen déi lescht Awunner vun der Insel hannerlooss hunn. Nach eng Kéier hat hien e Virdeel iwwer mech.
  
  
  Ech hunn de Barbell gegraff, awer mäi Gläichgewiicht verluer. Hien huet mech erofgefall an ech hunn de Grëff verluer. E Moment méi spéit huet hien seng Waff erëm geklappt. Et ass op mäi Gesiicht erofgaang an hätt mäi Kapp gebrach wann et mech geschloen hätt. Ech hunn gerullt an d'Bar huet mäi riets Ouer ofgeschnidden an de Buedem schwéier ënner mir geschloen.
  
  
  Ech hunn de Barbell erëm gegraff, probéiert se aus dem Stavros säi Grëff ze räissen, a mir hunn se allebéid verluer. De Stavros huet sech ëmgedréint a lafe bis op d'Krumpeltrap op den ieweschten Niveau vum Gebai, wou de Rand vum zweete Stack war. Hie war direkt iwwer mech wéi ech op d'Been komm sinn. Hien huet e grousst Stéck Steen gegraff an op mech gehäit. Et ass vu menger Schëller gerutscht an d'Péng huet doduerch geschoss. Ech hunn ugefaang op d'Steng Trap ze klammen. Ech wollt de Stavros fänken an hie mat menge bloen Hänn ëmbréngen.
  
  
  Wéi ech uewen ukomm sinn, ass en anert Stéck Steen op mech geflunn. Ech sinn erofgaang an hien ass mat engem Crash erofgefall. De Stavros stoung um Réckrand vun der schmueler Sektioun vum Buedem, déi oppe Säit vun der Struktur hannert him. Verzweiflung erschéngt a sengem quadrateschen Gesiicht wéi hien op mech stoung an op mech gefroot huet. Hien huet op den opsteigende Buedem hannert dem Gebai gekuckt, e Knëppelsteng a Fiels. No liicht Zécken sprang hien.
  
  
  Ech hunn hien op de Fielsen gesinn a rullt. Hien huet säi Knöchel gegraff, säi Gesiicht verdréit vu Péng a Roserei. Hien ass op e grousse ronne Knëppel gekrabbelt, deen prekär op engem Fielslidd stoung. De Boulder war ongeféier dräi Féiss am Duerchmiesser, an ënner senger viischter Rand war e méi klenge Steen, deen op e liicht schréiegt Ledge vu Fiels a Gras gekleet ass. Stavros erreecht fir e klenge Steen géint mech ze benotzen.
  
  
  Ech sprangen nieft him op de Buedem an den Impakt huet meng Féiss gestouss. Ech sinn no vir gefall, awer séier opgestan, ongeschaaft. De Stavros huet verzweifelt de Steen vum Knëppelsteng ewechgedréckt. Wéi ech him gefollegt hunn, huet hien de Steen mat iwwermënschlechen Ustrengung erausgezunn a blouf do, schwéier otemt, op mech gewaart.
  
  
  "Komm," huet hien gejaut. "Ech wäert Äre Schädel briechen. ech..."
  
  
  Mir hunn allebéid d'Bewegung zur selwechter Zäit gesinn. De Boulder nieft him, ouni d'Ënnerstëtzung vum ewechgehollem Steen, huet ugefaang d'Schréiegt Uewerfläch vum Fiels ënner dem Stavros säi Fouss erof ze bewegen. Et schéngt fir e Moment opzehalen wéi hien him entschëllegt gekuckt huet, dunn ass hien vun enger klenger Ledge op hie geplënnert.
  
  
  Wéinst dem schwéiere Fiels, deen hien an der Hand gehal huet a säi gebrachene Knöchel, konnt hien net séier genuch bewegen. Ech hunn ugefaang eng Warnung ze ruffen, awer hunn dunn d'Sënnlosegkeet dervun realiséiert. Dem Stavros säi Gesiicht huet sech an Horror verdréit wéi de Boulder him erreecht huet.
  
  
  "Nee!" hien huet gejaut wéi hie gemierkt huet, wéi e Mann, deen aus engem héije Gebai gefall ass, datt de gewëssen Doud nëmmen e puer Sekonnen ewech war.
  
  
  Wéi de Boulder op Stavros erreecht huet, hien iwwerdeckt huet, huet hien d'Hänn opgehuewen, wéi wann hie säi Fortschrëtt wollt stoppen, awer et huet ze vill Geschwindegkeet gewonnen. Et huet sech lues iwwert seng Këscht gerullt, e bësse gewéckelt an do bliwwen. Wéi hien et fir d'éischt beréiert huet, koum e scharfen, piercing Gejäiz aus sengem Hals. Dunn ass et ganz op eemol roueg ginn, wéi wann een de Radio ausgeschalt hätt.
  
  
  Däischter sinn ech eriwwer gaang, wou ech dem Stavros säi Kapp an d'Schëlleren aus dem Knëppelsteng erausstappen konnt gesinn. Seng Ae waren op, hien huet onsichtbar op de wäissen, waarmen Himmel gekuckt. Den Aarm huet gestoppt an zitt wéi de Muskel stierft, an dunn ass et liewenslos ginn.
  
  
  Kapitel zwielef.
  
  
  Den Nikkor Minourkos an ech souzen ënner enger cooler Canopy an engem Miercafé an hunn laanscht déi hell gemoolt Fëscherbooter am koboltblo Ägäis Mier gekuckt. Et war e gemittleche Moien a mir hunn et genoss.
  
  
  "De Colonel Kotsikas an ech hunn d'Autoritéiten alles erkläert, a si sinn Iech an Erika ganz dankbar", sot de Minourcos mir.
  
  
  Erica huet de Café fir e puer Minutten verlooss a war net wäit vum Geschäft wou si eng englesch Zeitung kaaft huet.
  
  
  "Mir mussen hei lokal fir Opreegung gesuergt hunn", hunn ech gelaacht, "bis se eng Erklärung fir dee ganze Schéisserei kruten. Et deet mir leed iwwer Galatis. Hien ass op der falscher Zäit géint Stavros komm.
  
  
  "An all Krich, grouss oder kleng, ginn et Affer," sot de Minurcos, huet säin Ouzo ofgeschloss.
  
  
  "Ee Mann ka vill Trauer verursaachen", widderhuelen ech.
  
  
  "Stavros hätt vill méi verursaache kënnen, wann Dir hien net gestoppt hätt," sot de Minourcos. "Dofir sinn ech hei op Mykonos komm fir Iech perséinlech Merci ze soen. De Kotsikas wëll Iech och Merci soen. Hie wëll Iech a Miss Nystrom mat Éiere bei enger ëffentlecher Zeremonie zu Athen presentéieren soubal Dir zréckkoum.
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. "Merci him fir dee Gedanken," sot ech. "Awer a mengem Geschäft si mir net erlaabt ëffentlech Éieren." Ech kéint dem Hawke seng Reaktioun op déi ëffentlech Zeremonie virstellen.
  
  
  "Awer et ginn Uerder," huet de Minurcos geäntwert. "Kënne mir se op d'mannst un Iech a Miss Nystrom schécken?"
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Firwat net? Sidd Dir erëm am Penthouse?"
  
  
  "Ech verloossen dës Plaz," sot Minurcos. "Dësen Episod huet mech gemierkt datt e Mann sech net vun der Äussewelt verstoppe kann a sech net dierf verstoppen. Ech gleewen, datt ech nach ëmmer eppes fir mäi Land ze dinn hunn, an ech méi duerch perséinlech Kontakter erreechen kann. Dat bréngt mech op en anere Grond firwat datt ech koum hei fir dech ze gesinn."
  
  
  Ech hunn eng Schlupp Ouzo geholl an op Minurcos gekuckt. Ech hu säi Gesiicht gär. Hie war e Mann dee respektéiert ka ginn. Ech gefrot. - "Wat ass dat, Här?"
  
  
  Seng donkel Aen hunn an meng gekuckt. "Ech sinn dir mäi Liewen schëlleg, Nick. Awer méi wéi dat, ech hunn dech gär. Ech hu gär de Wee wéi Dir handelt. Ech wëll datt Dir fir mech schafft. Ech wëll e Mann fir meng Sécherheetssystem ze kontrolléieren a vu menger Säit ze sinn. Ech brauch dech, Nick."
  
  
  Ech hunn ugefaang ze schwätzen, awer hien huet meng Hand geholl.
  
  
  "Dir wäert eng Pai hunn, déi ech sécher si méi wéi genuch fir Iech wäert sinn. An ech géif Iech en Deel vun de Recetten an de Schëffer Linnen ginn. Ech wäert net fir ëmmer liewen. Dir kënnt ganz räich sinn."
  
  
  Ech hunn hir Hand geholl. "Et deet mir sou leed, Här Minurcos ..."
  
  
  "Nikkor".
  
  
  "Okay, Nikkor. Entschëllegt, mee ech kann net ".
  
  
  "Firwat net?"
  
  
  Ech hunn en déif Otem geholl an et eraus gelooss. Ech hunn iwwer de bloen Hafen ausgesinn, wou e glänzend wäiss Croisièreschëff an der Distanz op eis ënnerwee ass. "Et ass schwéier ze erklären," sot ech. "Ech soen mir e puer Mol am Joer, datt ech verréckt sinn dës Aarbecht weiderzemaachen, datt et eng ondankbar Aarbecht ass, déi kee sech këmmert. Mä d'Leit sinn egal. An trotz der schlechter Pai, de laangen Stonnen an der Gefor ass et en Deel vu mir. Dëst ass wat ech am Beschten maachen, Nikkor. Dëst ass wou ech am meeschte gebraucht ginn."
  
  
  Eng laang Rou ass duerno. De Mier huet seng Flilleken an der Sonn geblitzt. Endlech huet de Minurcos geschwat. "Ech verstinn."
  
  
  E Moment méi spéit stoung d'Erika mat der Londoner Zeitung um Dësch. "Ech weess net wéi se all Dag hei fléien kënnen an esou wéineg Drachme pro Stéck bezuelen," sot si.
  
  
  Ech gefrot. - "Et gëtt eng Ernimmung vu Stavros?"
  
  
  Si huet d'Zeitung opgehalen fir datt mir d'Iwwerschrëft liesen konnten: GRICHESCH OLIGARCH RUINED, et war eng Foto vu Minurka.
  
  
  "Vläicht wäert dëst de Wäert vun Ären Aktien erhéijen," sot ech a laacht.
  
  
  Ech sinn opgestan an hunn d'Erica ëmbruecht. Ech géif e puer Deeg mat hir bei Renia verbréngen, egal wéi vill David Hawk gemaach. Ech hu geduecht, mir hätten d'Recht dëst ze maachen.
  
  
  "Mir ginn zréck an den Hotel," sot ech Minurcos. "Wëlls du mat eis kommen?"
  
  
  Hien huet de Kapp gerëselt. "Ech mengen ech weess wann zwee Leit eleng wëlle sinn. Ech sëtze just hei bis de Fliger fortgeet a kucken wéi d'Croisièreschëff erakoum. Ech hunn ëmmer gär gesinn wéi e schéint Schëff graziéis an den Hafen segelt.
  
  
  "Dann Äddi, Nikkor," sot ech. "Vläicht kräizen eis Weeër ënner besseren Ëmstänn erëm."
  
  
  "Jo," sot hien.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Vatikan vendetta
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Vatikan vendetta
  
  
  
  iwwersat vum Lev Shklovsky
  
  
  
  Originaltitel: Vatikan Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Et war spéiden Owend, an ech waarden op de Raum vum Maxim Zhukov ze sichen. D'Fra, déi mat mir gewaart huet, war d'Daphne. D'Auer um Bett Dësch huet Véierel op zéng gewisen. Ech wousst, datt hien all Nuecht géint 9:30 aus sengem Zëmmer an der Villa Favorita verléisst, also war et Zäit fir sech ze preparéieren. Ech sinn aus dem grousse Messingbett opgestan, wou d'Daphne lecker plakeg louch, hir laang donkel Hoer iwwer d'Këssen fléien, hir grouss Aen a breet Mond laachen mat grousser a rezenter Zefriddenheet. Op dat wäisst Blat ausgestreckt, huet si ausgesinn wéi eng lieweg Popp.
  
  
  Ech verkleed méi bequem. Wéi ech d'Schëllerholster fir meng 9mm Luger Pistoul befestegt hunn, déi ech léiwer Wilhelmina nennen, huet d'Daphne mech mat hire grousse gréngen Aen ugekuckt. "Firwat maacht Dir Iech un, Léif?" si gefrot. 'Et ass nach fréi.'
  
  
  "Hunn ech Iech net iwwer dëst gesot? Ech hunn eng spéider Geschäftsversammlung.
  
  
  "Et ass schrecklech sou fréi ze stoppen," huet si gepout.
  
  
  "Bescheidenheet ass gutt fir eng Persoun," sot ech. Awer wéi d'Daphne hir laang, lëschteg Oberschenkel iwwer d'Blat rutschen gelooss huet, war mir egal iwwer Bescheidenheet. An d'Häll mam Zhukov! Ech hunn de Luger aus sengem Holster gezunn an d'Patrounen iwwerpréift. A wärend d'Daphne faszinéiert nogekuckt huet, hunn ech de Bolt gezunn an de Magazin iwwerpréift. Dir kënnt net ze virsiichteg sinn mat enger Persoun wéi Zhukov. Hie war Agent vun de Wet Cases, dem Departement "Hard Cases" vum KGB. Wéi ech war hie vu senger Regierung autoriséiert fir ze handelen wéi hien et passt; dat ass, ëmbréngen wann néideg.
  
  
  "Soll ech op dech waarden, Nick?" Daphne gefrot.
  
  
  Ech geduecht iwwer dëst fir eng Zäit. "Et kéint zimlech spéit sinn," sot ech. 'Ech ruffen der un.'
  
  
  "Sidd Dir sécher, Dir kënnt net bleiwen?" huet si gemëscht.
  
  
  Ech hu spilleresch op den Hënner geklappt. 'Sech undoen.'
  
  
  Si huet dat gemaach, e Verspriechen erausgezunn datt ech hatt géif nennen; an endlech si fort. Ech wousst datt ech hatt ni méi gesinn, awer dat ass meng Aarbecht.
  
  
  Ech Strapp op de Stiletto, vun der Spezialeffekter Departement AX Hugo HQ gedeeft, an huet d'Jackett iwwer d'Waff, Ech trainéiert Leit ze ëmbréngen op vill verschidde Manéieren, mee keng Method kann zwou Haaptrei Waffen ersetzen. Ech droen et ëmmer mat mir. De Luger an de Stiletto hunn mäi Liewen méi Mol gerett wéi ech mech erënneren.
  
  
  Ech hunn erëm un de Maxim Zhukov geduecht. Hie war en dënnen, schaarfe Rus, deen als jonke Mann de KGB ugeschloss war.
  
  
  Viru laanger Zäit gouf hien zum "Berichter" vum Wet Cases Departement ernannt, an hie war e Perfektionist dee seng Aarbecht gär huet. Eis Weeër waren eréischt eng Kéier virdru gekräizt, zu Caracas. Mir hunn duerch Zoufall an engem Hotelzëmmer getraff an hien huet ugebueden fir geklaut chinesesch Geheimnisser fir d'USA ze kafen. Wéi hien bestallt gouf d'Offer ze refuséieren, huet hie probéiert mech ëmzebréngen. Hien huet bal gelongen. De Beweis dofir ass d'Narben op mengem Mo; an déi Nuecht am Hotel hat ech nach ëmmer en Haass fir hien, deen nëmmen duerch Zäit oder säin Doud ersat ka ginn. Awer et war net meng Aarbecht den Zhukov ëmzebréngen. Ech brauch him just ze vermeiden wa méiglech. Meng Aufgab war dëst: Wann hien fort war, gitt a säi Zëmmer a fand d'Dokument, dat hien a seng KGB-Hänn e puer Deeg virdrun zu Roum vun engem Militärcourier geklaut hunn an dat hien dem KGB géif ginn. D'Dokument enthält e Blueprint fir en neien Atomwaffendetonator, en Apparat deen d'Benotzung vun takteschen Atomwaffen méi praktesch a méi einfach mécht. Dësen Apparat huet d'USA e klore militäresche Virdeel iwwer d'Sowjetunioun ginn, an dofir, natierlech, sollt net Moskau erreecht hunn.
  
  
  
  Um hallwer 9 sin ech mam Taxi an den Hotel Villa Favorita op der Via Flaminia geholl. Och wann et Samschdeg Owend war, war Roum ganz roueg. Déi eenzeg Kläng koumen aus den intimen Terrassen, hell beliichte Pizzeriaen oder vun engem Scooter, op deem eng laachend jonk Koppel souz.
  
  
  D'Villa Favorita muss säin Numm a besseren Zäiten kréien. Et war näischt dobaussen, wat e Reesender dozou bruecht huet d'Nuecht ze verbréngen. Op der geputzter Fassad gouf et Rëss a Stécker, an déi al Faarf huet sech ofschielen. Op den ieweschte Fënstere hänken al Jalousie. Bannen war e gekraazte Comptoir, hannert deem en alen Italiener geschlof huet. Ech sinn roueg laanscht hie gaang an d'Trap hannen am klenge Lobby erop. Ech sinn um zweete Stack gestoppt an hunn den däischter beliichte Gank erof an de Raum 307 gekuckt. Rou. Ech sinn op d'Dier vum Zëmmer gaang an hunn nogelauschtert. Et war roueg dobannen an ech hu kee Liicht gesinn. Mä dëst huet net heeschen datt de Maxim Zhukov net dobannen gewaart huet. Ech hunn e spezielle Masterschlëssel aus menger Tasche geholl an de Schlëssel ausgewielt deen d'Schloss opgemaach huet. Ech hunn de Schlëssel roueg an d'Schloss gesat an d'Schalter gedréit. D'Schloss huet geklickt. Ech hunn de Knäpp lues gedréint an d'Dier gedréckt. Et war keen Toun oder Bewegung vu bannen. Ech hunn de Luger erausgezunn a sinn séier bannen gaang. Ee Bléck an den däischteren Zëmmer huet mech iwwerzeegt, datt den Zhukov wierklech owes an den nächsten Kiosk wandert fir eng Zeitung ze kafen. Ech hunn d'Dier hannert mir zougemaach ...
  
  
  No e puer Minutten hunn meng Aen sech un dat däischter Liicht ugepasst. Ech hunn weider gekuckt fir sécher ze sinn datt ech wierklech eleng war, hunn dunn de Luger gehol an hunn de Raum an d'nächst Buedzëmmer gekuckt. - vun engem dreckeg Spull, Holzbuedem, a Schweess Matratz kombinéiert mat Insektresistenzpulver. Et war wéineg Späicherplatz. D'Miwwelen bestoung aus engem breet Bett, engem Bett Dësch, engem klenge Schreifdësch, engem riichtaus Stull an eng Fotell. Et waren Lächer am Stull, duerch déi d'Fëllung erausgestach huet. Et war net grad de Cavalieri Hilton, mä de Zhukov kéint sech nach ëmmer do verstoppen.
  
  
  Ech hunn ugeholl datt Zhukov dëst Dokument net huet. Natierlech war dat méiglech, awer et wier géint all d'Regele vun eisem Beruff. Dir hält e wichtegt Element just sou laang wéi néideg bei Iech a gitt et dann un een aneren weider, oder fannt eng gëeegent Plaz fir se ze späicheren bis Dir se weiderginn. An dësem Fall hunn ech erwaart datt de Cache hei wier, am Zhukov sengem Zëmmer.
  
  
  Wéi ech no fofzéng Minutten näischt fonnt hunn, hunn ech ugefaang ze froen ob ech e Feeler gemaach hunn. Ech hunn de Raum wuertwiertlech no baussen ëmgedréit. Dem Zhukov seng Matratz war an Täter, an et war Filler um Buedem. De Stull huet d'selwecht ausgesinn. Ech hunn d'Tiräng vum Schreifdësch an dem Bettdësch erausgezunn an hunn se op de Buedem geheit. Alles gouf grëndlech duerchsicht, och d'Toilette ënnerzegoen. An ech hunn näischt fonnt.
  
  
  Ech sinn op d'Fënster gaang an hunn d'Auer gekuckt. Et war schonn zéng Minutten op zéng. Wann den Zhukov seng üblech Alldag hält, kënnt hien um zéng Auer zréck oder kuerz drop. Ech verflucht ënnert mengem Otem. Ech brauch dëst Dokument ze fannen ier hien zréckkoum. Den AX huet geduecht datt hien et dem nächste Moien fréi un sengem Carrier géif iwwerginn, also war dëst eis eenzeg Chance et zréck ze kréien.
  
  
  Ech gesinn, datt et keng Belëftung Plaze am Sall, an ech Verdacht, datt et ni goufen. D'Besëtzer hu méiglecherweis en ënneschten Fan gelount wann et waarm war an et gutt iwwerdeckt halen wann et kal war. Et war wierklech en Drëtt-Klass Hotel, déi Aart, wou d'Bett Quellen Iech déi ganz Nuecht am Réck pochen a wou et kee waarme Waasser ass fir ze raséieren.
  
  
  Well et keng Ouverturen an de Maueren waren fir ze entdecken, hunn ech ugefaang ze fäerten datt meng Sich abrupt gestoppt wier. Ech war just gedréint fir nach eng Kéier an d'Buedzëmmer ze kucken wéi ech e Kaméidi an der Gang héieren. Ech hunn de Luger gegraff, bei d’Dier gaang, dernieft stoungen an nogelauschtert. Ech hunn en anere Klang am Gank héieren - eng Dier op a mécht zou. Ech hunn mech entspaant an de Luger zréck an d'Tasch geluecht. Wéi ech op d'Buedzëmmer gedréint hunn, ass d'Dier opgaang.
  
  
  Et war Zhukov.
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréit. Meng Hand ass op Luger geflunn.
  
  
  "Kee brauch," sot den Zhukov roueg, a weist de russesche Revolver op meng Këscht. Ech hunn meng Hand erofgesat; hien huet d'Dier zougemaach a koum op mech.
  
  
  Hie war iwwer meng Héicht a ganz dënn. Mä hien hat eng wiry, staark Figur déi net ënnerschat soll ginn. Säi Gesiicht huet jonk ausgesinn, trotz sengen dënnen Hoer.
  
  
  Hien erreecht meng Jackett, huet de Luger geholl an de Revolver op meng Këscht geriicht. Hien huet d'Wilhelmina op d'geschnidde Matratz geheit.
  
  
  "Also et sidd Dir, Carter," sot hien, e puer Schrëtt zréck.
  
  
  "Du bass fréi zréck." - Ech hu séier un dat nächst Gespréich geduecht. Ech hu gefrot wéi laang hie gewëllt wier ze schwätzen ier hien decidéiert huet den Ausléiser ze zéien.
  
  
  "Ech hunn eng Gewunnecht mäi Verhalen no Wëllen z'änneren," sot hien mat engem Laachen. "Et hält mech um Liewen. Wat dech ugeet, mäi Frënd vun AX, ech mengen, ech hätt dech besser zu Caracas behandelt."
  
  
  Mäi Blutdrock huet ugefaang ze klammen. An dofir hunn ech mech erëm op der falscher Säit vum Zhukov sengem Revolver fonnt. An dës Kéier wäert hien nach méi haart probéieren.
  
  
  "Entschëllegt iwwer de Mess," sot ech mat engem Geste. "Awer an dësem Zëmmer kéint Dir et als Verbesserung betruechten."
  
  
  Hien huet gefrot. - "Dir hutt hien net fonnt, oder?" Säi Laachen ass méi breet ginn.
  
  
  "Nee, Dir hutt et gutt verstoppt. Natierlech hat ech ganz wéineg Zäit."
  
  
  "Natierlech," sot hien... A well Dir nach ëmmer hei sidd, Carter, fäerten ech, datt Dir nach manner Zäit iwwreg hutt.
  
  
  "Ech mengen ech weess wou et ass."
  
  
  'Jo?' - sot hien ongedëlleg. Hie war prett fir ze schéissen, awer hie war virwëtzeg.
  
  
  "Eng Plaz wou Dir net muss denken," hunn ech weider. "Fir e Mann vun Ärem Intellekt."
  
  
  D'Laachen huet Plaz zu engem rosen Bléck. - "Wou mengt Dir et ass verstoppt, Carter? Wäert Är lescht Conclusioun richteg oder falsch sinn?
  
  
  "Ech hat geduecht et wier do." Ech weisen op d'Buedzëmmerdier wéi ech tëscht der Dier an dem Zhukov stoungen. Zur selwechter Zäit hunn ech d'Muskele vu mengem Ënneraarm gespannt, an d'Stiletto rutscht onmerkbar an meng Handfläch.
  
  
  Ech hunn den Zhukov héieren op meng falsch Virschléi, awer amplaz sech op hien ze dréinen, sinn ech op de Buedem gefall. Dem Zhukov säi Revolver war erausgeblosen, eng Kugel huet meng Jackett getraff wéi ech fortgerullt an d'Messer gehäit hunn.
  
  
  Et war e verréckte Gewier, awer glécklecherweis huet de Stiletto nach ëmmer dem Zhukov seng riets Schëller duerchgebrach. Wéi hien e Gejäiz erausgelooss huet an d'Hand mam Revolver gefall ass, sinn ech vum Buedem op hien gesprongen. Mir schloen d'Mauer. Ech hunn seng Hand gedréint, de Revolver ass eraus geflunn, op de Buedem geschloen an an den Eck geschloen.
  
  
  Op hie kommen, hunn ech séier säi schmuel Gesiicht mat menger rietser Hand geschloen, während där ech de Knach vum Knach héieren hunn. Ech wollt nach eng zweete Kéier streiken, mee ech hu gesinn, datt dat net méi néideg war. Säi Kampfgeescht war fort.
  
  
  Ech hunn d'Messer vu senger Schëller geholl. Hien huet seng Aen breet opgemaach an huet vu Péng gehäit. Ech hunn de Stiletto op säi Kinn gedréckt a virsiichteg op säin dënnt Gesiicht gekuckt. Ech gefrot. - 'Wou ass et?' - Hien huet gekrasch. Ech hunn hien an d'Gesiicht geschloen an hien hin an hier gerëselt. "Sot mir wou d'Dokument verstoppt ass, Zhukov," sot ech.
  
  
  "Hien ass net hei," sot hien, otemt séier.
  
  
  "Gitt vir," sot ech. "Et ass ze spéit fir Spiller."
  
  
  Hien huet de Kapp gerëselt. Ech hunn den Tipp vum Stiletto schwéier géint säin dënnen Hals gedréckt bis d'Blutt ugefaang huet ze fléissen. Ech héieren Stëmmen am Gank. De Schoss gouf héieren. Een huet op Italienesch gefrot ob alles an der Rei wier.
  
  
  Ech sinn. - "Va Bene!" Alles ass gutt!' Ech hunn zréck op Zhukov. - "Elo gesitt Dir? Elo hutt Dir wéineg Zäit lénks. D'Police soll all Minutt hei sinn. Ech wëll wëssen, wou dëst Dokument läit. Schwätzt!'
  
  
  Hien huet mech rosen ugekuckt an huet schwéier otemt. "Hutt Dir geduecht datt ech eng normal Persoun wier, déi Iech alles géif soen just well Dir Doudesdrohungen gemaach hutt? Ech fäerten, Dir kennt de Maxim Zhukov net ganz gutt.
  
  
  Mee ech kannt him besser wéi hie geduecht. Ech erënnere mech un der AX Dossier datt op him war. Maxim Zhukov war net nëmmen e Talker, awer och e Jeeër vu Fraen. Hie war ganz houfreg op seng Potenz, hat Fraen op der ganzer Welt an hat e Ruff fir e bedeitende sexuellen Appetit ze hunn. "Okay, Zhukov," sot ech mëll. "Ech wäert dech net ëmbréngen. Ech huelen deen Deel vun Ärem Kierper op deen Dir sou houfreg sidd - ech schneiden déi verdammt Saach of."
  
  
  D'Arroganz ass aus sengem dënnen Gesiicht verschwonnen. 'Waat? W-wat?
  
  
  Méi Stëmmen goufen am Gank héieren: "Dir hutt héieren wat ech gesot hunn."
  
  
  Hien huet mech an Angscht gekuckt. "Dir wäert dat net maachen!"
  
  
  'Ech wäert.'
  
  
  "Du bass verréckt," sot hien, Schweess sech op seng iewescht Lip.
  
  
  "Verréckt".
  
  
  Ech schneiden seng Méck. "Also, Zhukov?"
  
  
  'Breng mech em!'
  
  
  'Och nee. = Dëst ass vill méi Spaass.--Okay?' Ech hunn de Stiletto op der elastescher Band vu senge Shorts gehal. Ech krut d'Äntwert ech gesichte. Panik huet hien duerch d'Fënster ausgesinn. Dunn huet hien de Courage opgeholl. "Nee," sot hien. Mee et war ze spéit. Ech sinn op d'Fënster gerannt, hunn se gedréckt, d'Bar ass ofgebrach an an d'Renne gefall. Do war um Rand vun der rietser Luch e Pabeier verstoppt.
  
  
  De Frame vun der Luch bestoung aus dräi Schichten aus Holz a verschiddene Grad vun Zerfall. An dësem Manhole huet d'Mëttschicht méi séier verrotten wéi déi gemoolt baussenzeg Schichten, a grouss Holzstécker sinn erausgefall, wat e Raum erstallt huet. An dësem Zëmmer war e geklappt Stéck Pabeier. Wéi d'Luck mat der Kant an de Fënsterrahmen zougemaach gouf, war de Pabeier zou.
  
  
  'Nee!' - Zhukov gejaut, krabbelt op mech a probéiert opzestoen.
  
  
  Ech hunn de Pabeier aus sengem Verstoppt geholl an en ausgeklappt.
  
  
  Et war jo eng Zeechnung vum Zündmechanismus. Ech hunn et just a menger Täsch geluecht wéi den Zhukov fir de Revolver gedaucht ass.
  
  
  Ier ech him ukomm sinn, huet hien e Revolver gegraff an op mech gezielt. Ech daucht op déi zerräissen Matratz op där de Luger louch. Dem Zhukov säi Revolver huet gebrannt, d'Kugel huet mäi rietsen Oberschenkel kraazt. Ech sinn op der Matratz gelant an hunn direkt de Luger gegraff. Wéi den Zhukov erëm Zil geholl huet, hunn ech de Luger opgehuewen an zwee séier Schëss geschoss ouni ze zielen. Déi éischt Kugel huet d'Dier getraff. Laut Gejäiz goufen am Gank héieren, an et gouf un d'Dier geklappt. Déi zweet Kugel huet den Zhuk just ënner dem Häerz getraff. Hien ass sprangen a gefall, souz um Buedem. Hien souz e Moment mat sengen Aen grouss op, ass dunn dout gefall.
  
  
  Am Gank hu si geruff: „Polysien! Polysia! "Et war Zäit ze verschwannen. Ech sinn duerch d'Fënster erausgeklomm op eng knaschteg Feierwee an, mat Sirenen an der Distanz, sinn an eng donkel Gaass erofgaang.
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  
  
  
  Den Owend sinn ech als extra Virsiichtsmoossnam an engem aneren Hotel bliwwen. Meng nei Residenz war bei der Via Marco Aurelio, op engem klengen Hiwwel vis-à-vis vum Colosseum. Et war en aarme Gebitt, an nodeems ech mech an e klengen, gestoppt Zëmmer néiergelooss hunn, war ech méi besuergt iwwer Raiber wéi de KGB. Ech hat eng onroueg Nuecht.
  
  
  Den nächsten Moien sinn ech fréi opgestaan, hunn d'Dokument aus sengem Verstoppt geholl, wat net bal esou erfindlech war wéi dat vum Zhukov, an huet mech verkleed. Awer d'Zäit fir d'Dokument ze transferéieren war besser. Ech géif de Courrier am Nomëtteg um Fluchhafen vu Roum begéinen an him d'Dokument iwwerginn, wéi hien op de Fliger op New York geklommen ass. Et ass mir opgefall, datt wann den Zhukov d'Dokument bannent 24 Stonnen entlooss hätt, hie kéint haut nach lieweg sinn.
  
  
  Wann ech erausgaang fir Kaffi, Ech verlooss et a mengem Zëmmer. Wéi den Zhukov, wollt ech net datt hien méi laang bei mir wier wéi néideg. Den Hobbyist mengt dacks datt Objete sécher si wann hien se mat sech dréit. Mä e Fachmann weess datt wann Dir eppes an engem gudde Verstoppt verstoppt, et do méi sécher ass. Onerfueren Offizéier sinn éischter besuergt iwwer dëst, awer dës Suerg sollt net iwwer d'Qualitéit vum Ënnerstand erausgoen.
  
  
  Ech hunn de Moien verbruecht fir d'Startzäit vu mengem Carrier ze iwwerpréiwen an e Kuerzmeldung fir den David Hawk, mäi Supervisor an Direkter vun AX zu Washington ze kodéieren. Den Hawk wollt sou séier wéi méiglech wëssen, ënner wéi enge Ëmstänn d'Dokument fonnt gouf. De Courrier huet him e Message ginn.
  
  
  Am Nomëtteg hunn ech d'Dokument aus der Lagerplaz geholl, et an eng sëlwer Zigarettekëscht geluecht an d'Zigarettekëscht a meng Tasche geluecht. Um Fluchhafen hunn ech dem Courrier eng Zigarett missen ubidden, an dunn géif en Austausch vun zwee identesch Saachen stattfannen.
  
  
  Ech hunn keen Taxi vum Hotel bestallt, mee just den Hiwwel erof an de Colosseum gaang. Awer dës Kéier war d'Virsécherheet net genuch. No e puer Minutte Fueren hunn ech gesinn, datt e schwaarze Fiat eis hannerlooss huet.
  
  
  "Béit hei lénks," sot ech dem Chauffeur.
  
  
  "Awer Dir sot Dir wëllt op de Fluchhafen goen!"
  
  
  "Vergiess et fir de Moment."
  
  
  "Che barbar o coraggio!" - huet de Mann gegrommelt, den Eck gedréint.
  
  
  Ech hunn duerch d'Réckfenster eraus gekuckt a gesinn e Fiat no mir. Elo war et mäin Tour ze grommelen. Ech geduecht alles gutt gaangen nodeems ech Hoteler geännert. Awer iergendwéi hunn dem Zhukov seng Frënn mech fonnt.
  
  
  Mir hu séier nach zweemol den Eck gedréint, probéiert se lass ze ginn. De Chauffer, deen erausfonnt huet, datt den Auto eis hannerlooss huet, huet d'Geleeënheet genotzt fir seng Fahrfäegkeeten ze weisen. Hien huet eis d'Via Labicana erof bruecht, zréck laanscht de Colosseum an op d'Via dei Fori Imperiali erop, dunn laanscht d'Basilika vu Konstantin an de wäissgewäsche Roman Forum mat senge zerbriechlechen Tempelen, déi an der Mëttessonn kachen.
  
  
  "Wou bis elo, Här?"
  
  
  "Fuert einfach riichtaus", sot ech, an ech kucken zréck op de Fiat. Trotz dem Taxichauffer seng behendig Ëmgank mam Auto, ware mir vum Verkéier verspéit, an de Fiat war net wäit hannert eis; hien war ze no bei mir. Mir si laanscht de Corso Vittorio Emanuele bis an den Tiber gefuer, sinn iwwer de Ponte Vittorio Emanuele gekräizt a sinn a Richtung Vatikan gefuer. De schwaarzen Auto huet eis nach ëmmer gejot. Am Ufank hunn ech geduecht d'Dokument iergendwou am Taxi ze verstoppen, mee well d'Agenten hannert eis den Auto erkannt hunn, huet dëse Plang schlussendlech ze riskant ausgesinn. Also si mir weider laanscht d'Via della Conciliazione bis op d'Piazza Pius XII gefuer. D'Péitruss Kathedral stoung virun eis. Wéi ech op d'Plaz mat deem grousse Sprangbuer an der Mëtt gekuckt hunn, hat ech op eemol eng Iddi. Natierlech war et elo oder ni.
  
  
  "Stop, Chauffeur," sot ech séier a gläichzäiteg zréckkuckt a gesinn, datt de Fiat net méi wéi zweehonnert Meter hannert eis ass. Ech hunn e Wad vu Liren an d'Hand vum Chauffeur gedréckt, an hien huet seng déck buuschteg Wenkbrauwen iwwerrascht.
  
  
  "Benissimo!" - huet hien no mir gejaut wéi ech fortgaang sinn. "In bocca al lupo!"
  
  
  Awer dunn hunn ech gemierkt datt ech vill méi brauch wéi seng gutt Wënsch.
  
  
  Ech hunn mäi Tempo beschleunegt; wéi ech erëm séier iwwer d'Schëller gekuckt hunn, hunn ech gesinn datt de Fiat op der anerer Säit vun der Plaz gestoppt ass. Et waren zwee Männer op der viischter Sëtz souz; hir Gesiichter waren an de Strahlen vun der Mëttessonn onsichtbar. Hir scheinbar Indecisiveness huet mech begeeschtert. Ech wousst, datt wann ech an de Musée hannert der Basilika kommen kéint, Ech hätt eng Chance vun hinnen ënner de Leit vun Touristen ze trennen ewech.
  
  
  Also hunn ech mäi Tempo nees méi séier gemaach an sinn duerch d'Kolonnade gerannt, laanscht déi rieseg Saile vu Bemini, a Richtung Muséeën doriwwer eraus. Ech hunn erëm zréck gekuckt. Béid Männer sinn aus dem ominéisen schwaarzen Auto erausgaang an si mir gefollegt.
  
  
  Op eemol hunn ech no riets gerullt, an d'Schatten vun den éischten zwee Muséeën gedréckt an an dat drëtt, donkelt Gebai gaang. Bei der Entrée stoungen uniforméiert Garde. Ech sinn laanscht si gaang ouni zréck ze kucken an sinn an d'Hal komm, wou Touristen d'Souvenirgeschäfter gefëllt hunn. "Verdammt", hunn ech gemëscht; dës Kärelen haten méi schaarf Aen wéi ech geduecht.
  
  
  Ee vun hinnen war schonn an d'Hal eragaang wéi ech zwee Schrëtt gläichzäiteg op d'Trap geklommen sinn. Ech hat Zäit de besuergt Ausdrock op sengem Wénkel gekäppt Gesiicht ze bemierken. Hie war e muskuläre Mann mat donkelen Hoer, an engem onbestëmmten, lockere groe Kostüm un. An hie war kloer vum KGB.
  
  
  Op der Spëtzt vun der Trap, wou ech ronderëm gekuckt hunn, pantend, hunn ech gesinn datt ech an der Galerie vun der Vatikanbibliothéik war. Et war e laangen, schmuele Raum, flankéiert vu Glaskëschte mat Kaddoen un de Poopst Pius IX, Leo XII, a Pius X. Et war e richtege Schatzkëscht vu Bijoue Sceptre, Sëlwerfiguren a opfälleg schéin geschnëtzt Goldbecher a reliéis Objeten; Um Buedem an tëscht de Vitrine stoungen antik Vasen. Lénks vun der Galerie hunn ech eng Baussemauer gesinn, déi op de Bannenhaff opgaang ass, deen ech virun e puer Sekonnen duerchgelaf hat.
  
  
  Ech hunn de Raum gescannt a gesicht no enger méiglecher Plaz fir d'Dokument ze späicheren. Et war ze riskant fir et bei mir ze halen, an ech wousst, datt de KGB et mat Gléck ni géif fannen, wann ech en op enger gëeegenter Plaz verstoppt.
  
  
  Uniform Begleetpersounen sinn duerch d'Gäng op béide Säiten vun der Galerie gaang. Ech konnt d'Buedemstécker krabbelen héieren wéi d'Ënnerhaltungspersonal zréck an zréck gaang ass. Ech hunn dunn meng Handlungen duerch déi mufflech Schrëtt gemooss fir datt se net gesinn wat ech maachen. Ech hunn eng sëlwer Zigarettekëscht aus menger Täsch geholl. En donkel-Hoer KGB Agent kéint zu all Moment optrieden. Ech hunn de geklappte Pabeier séier a meng riets Hand geluecht an d'Zigarettekëscht erëm a meng Jackettasch geluecht. Ee vun de Begleeder huet geflüstert. Ech hunn opgehalen a gemaach wéi ech d'Sëlwerwierk an engem vun de Vitrine bewonneren, dauernd de Begleeder kucken bis hien aus der Siicht war. Duerno hunn ech d'Dokument an eng etruskesch Vase gerutscht, déi nieft engem Vitrine um Enn vun der Galerie stoung. Ech hu missen de Pabeier erëm an d'Halschent klappen fir en duerch de schmuele Hals ze passen.
  
  
  Ech war grad en anert Vitrine ukomm, wéi de Russ bei der Dier opgetaucht ass. Hie koum séier eran, huet gesinn, datt ech stinn, an huet ofgebrach. Hien huet och virun der Vitrine gestoppt an den Inhalt ënnersicht.
  
  
  Ech war sécher, datt kee gesinn huet, datt ech d'Dokument an d'Vase setzen. An der Hoffnung wéi en gewéinlechen Tourist ze kucken, hunn ech d'Ausstellung nach e puer Minutten ronderëm gekuckt. Dunn sinn ech lues aus dem Zëmmer erausgaang an hunn de Wénkel vum Begleeder bei der Dier geäntwert. Wéi ech am Gank war, sinn ech an d'Fënster gaang an hunn an den Haff gekuckt. Ech hunn gesinn, datt en zweete Russ bei der Entrée vum Gebai gewaart huet.
  
  
  Ech geplënnert op. Also si hu geduecht datt si mech gefaangen hätten. Awer wa se dat geduecht hunn, hunn se dëse Pabeier nach net. Et war méi sécher dëst Dokument an engem Schwäizer Safe ze späicheren. Mäi Carrier gouf gesot, säi Fluch véieranzwanzeg Stonnen ze verzögeren wann ech net opkommen, also war dat och an der Rei. Elo alles wat ech hat ze maachen war lieweg vun dësen zwee Russen ewech ze kommen.
  
  
  Ech sinn d'Trap erof op den éischte Stack vum Gebai gaang, wou ech e Gank mat verschiddenen Toiletten fonnt hunn. Doriwwer eraus war d'Haaptgang mat enger klenger Vestibule déi zu enger Serviceentrée féiert. Ech sinn op d'Enn vun der kuerzer Lobby gaang, den Eck gedréint a gewaart. Bal direkt ass e Sécherheetsbeamten ronderëm den Eck erausgesprongen - anscheinend geduecht datt ech duerch d'Entrée vum Service verschwonnen wier.
  
  
  Wéi hien siichtbar gouf, hunn ech erausgezunn, him gegraff an hien op d'Mauer gedréckt. Ech kéint him ëmbréngen, mee ech muss net. Ech hat d'Dokument nach net aus der Galerie ewechgeholl, a soulaang ech dat gemaach hunn, brauch ech d'Police net fir de Mord z'ënnersichen. "Dir sidd ze spéit," Ech hunn gelunn, hien op d'Mauer gedréckt. "D'Dokument ass op Washington gaangen."
  
  
  Ech hunn him an de Bauch geschloen. Hien huet sech an Péng verduebelt. Ech hunn him an den Hals geschloen an hien ass op d'Knéien gefall. Wéi ech wollt vun him fortlafen, huet hien op eemol meng Been gegraff an mech op hien gezunn.
  
  
  Hien huet gekrackt. - 'Du liichs!'
  
  
  Hien erreecht mäi Gesiicht a verpasst mäi rietst Auge mat e puer Millimeter. Ech hunn seng Hand ewechgeschloen an huet säi Fleesch Gesiicht geschloen. Hien huet gejaut an ass géint d'Mauer gefall. Ech sinn opgestan an, wéi hie wollt opstoen, hunn ech him erëm an d'Gesiicht geschloen. Den Impakt huet säi Kapp op d'Säit geflunn. Wéi hien d'Mauer geschloen huet, hunn ech meng Knöchel a seng Membran geschloen. D'Loft ass seng Longen entkomm an hien ass erëm zesummegefall. Ech hunn him an de Kapp geschloen. Hie war onbewosst.
  
  
  Et war kloer, datt keen am Haaptgang iwwer de Sträit héieren huet. Ech sinn op d'Serviceentrée gaang an hunn d'Dier fonnt, wéi ech erwaart hunn, gespaart. Mee et huet mir geschéngt, datt ech bei der Haaptentrée net laanscht deen aneren Offizéier kommen. Dofir hunn ech meng speziell Pick matbruecht, obwuel ech net sécher war, datt et op der grousser aler Spär funktionnéiert. Ech hunn e puer Minutten probéiert, dauernd ze hoffen datt d'Begleetpersounen net géife weisen. Endlech hunn ech d'Schloss opgemaach.
  
  
  Hannert mir hunn ech e Gejäiz vum Sécherheetsbeamten héieren. Hien ass zu Sënn komm. Ech hunn de Knäpp gedréit an d'Dier opgemaach. Sonneliicht koum an de Raum. Ech sinn op de klenge Parking hannert dem Gebai erausgaang an sinn an den Eck gaang wou den Taxi gewaart huet. De Chauffer war um Rad ze schlofen. Ech hänke mech no an hunn seng Schëller gerëselt.
  
  
  "Ech wëll an den Hotel Della Lunetta goen," sot ech.
  
  
  "Mi si liewen dai piedi,"Hien huet geäntwert; wann ech just wollt fueren.
  
  
  Ech hunn him e Wad Lire ginn an an en Taxi geklomm, während hien d'Suen gezielt huet. Wéi hien fäerdeg war, huet hien gelaacht.
  
  
  "Elo, séier."
  
  
  "Si, si, Här."
  
  
  Hien huet de Motor gestart, Gears gewiesselt, a mir sinn op d'Haaptentrée gefuer, laanscht d'Touristen an de Sécherheetsbeamten. Ech hunn d'Zeitung vum Sëtz nieft dem Chauffer geholl an hunn se viru Gesiicht gehal wéi mir op d'Opfahrt gezunn sinn. Wéi mir laanscht gefuer sinn, hunn ech iwwer de Kapp op de KGB Agent gekuckt, e Mann méi kuerz wéi säi Kolleg. Hien huet den Taxi ugekuckt, huet sech dunn ëmgedréint an an d'Gebai gekuckt, wéi wann hien erwaart huet säi Kolleg ze gesinn.
  
  
  Wéi mir duerch d'Péitrussplaz Richtung Floss gefuer sinn, hunn ech d'Zeitung geluecht an entspaant. D'Dokument war sécher - fir eng Zäit. Elo hunn ech missen e Wee fannen fir et erëm ze kréien ier de Courrier den nächsten Dag fort ass.
  
  
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  
  ;
  
  
  Ech konnt den Carrier bis den nächsten Dag net kontaktéieren, awer dëst war net néideg. Wat d'Dokument ugeet, sinn d'Vatikanmuseen eng hallef Stonn zougemaach nodeems ech mam Taxi fortgaang sinn, an hunn net bis den nächsten Moien opgemaach. Also, no engem relaxen Iessen, sinn ech an en drëtten Hotel geplënnert, am Fall wou de KGB den zweeten Aen hält. Nom Mëttegiessen sinn ech an eng kleng Bar gaang, e Cinzano bestallt a lues a lues gedronk. Et ass mir geschitt, datt wann den Hawk wousst wou d'Dokument ass, hie kéint frou sinn mat deem wat ech domat gemaach hunn, an datt ech schonn e Wee fonnt hunn fir d'Dokument zréck ze kréien. Ech sinn an d'Apdikt gaang an hunn extra laang Dokter Pinzette kaaft. Den nächsten Moien ginn ech mat Pinzette ënnert menger Jackett an d'Galerie, a wa kee méi do ass, senken ech d'Péng an d'etruskesch Vase an zéien de Pabeier eraus. Ech kommen fréi un, soubal de Musée op ass, sou datt et wéineg Touristen sinn.
  
  
  Ech hat just meng Pläng gemaach wéi e Meedchen koum a souz bei mengem Dësch. Ech hunn hatt nogekuckt wärend ech nach un de Vatikan geduecht hunn. Natierlech war si eng Hoer: dënn, mat dënnen schwaarzen Hoer an ze vill Make-up. Si hat e bëllege gesträifte Pullover un an e Rock dee kaum hir Hëfte bedeckt huet. "Moien Johnny. Dir sidd amerikanesch, richteg?
  
  
  'Jo.'
  
  
  "An der Stëmmung fir e bësse Spaass, oder?"
  
  
  "Net dës Nuecht."
  
  
  Ech hunn näischt géint Hoer. Nëmmen déi meescht vun hinnen schéngen emotional beschiedegt ze sinn, an ech hu gär datt eng Fra net nëmmen am Kierper gesond ass, awer och am Kapp.
  
  
  Si huet insistéiert. "Sidd Dir sécher, Johnny?"
  
  
  "Jo," sot ech. 'Ech si sécher.'
  
  
  "Hey, ech weess wien Dir sidd," sot si op eemol. - "Dir sidd en amerikanesche Polizist."
  
  
  Ech hunn hir genee gekuckt. 'Firwat mengt Dir dat?'
  
  
  'Secherlech! Polizist! Kann ech et gesinn? Schafft Dir mat der réimescher Police?
  
  
  "Ech si kee Polizist," sot ech.
  
  
  Si huet mech haart gelaacht. "Hey Johnny," sot si, "do ass een deen Dir gäre begéine wëllt. Moien Gina! Favorit! Ier ech dogéint konnt, huet si d'Meedchen geruff, dat bei eis koum an zéckt um Dësch stoung an a mäi Gesiicht kucken. Dës huet net ausgesinn wéi eng Hoer. A si war ganz schéin.
  
  
  "Si encodi!" - sot deen dënnen zum schéine Meedchen an huet op den drëtte Stull geklappt. Dunn huet si sech no vir geluegt an a vertraulechem Toun gesot: „Gina schwätzt gutt Englesch. Si gär Amerikaner. Dir wëllt mat hatt schwätzen, richteg?
  
  
  D'Gina wollt dem dënnen Meedchen seng Invitatioun widderstoen, awer um Enn huet si sech erlaabt ze sëtzen.
  
  
  "Gina ass schéin, richteg?" - sot dënn Stolz.
  
  
  "Wat den Däiwel!" - sot Gina an huet ugefaang opzestoen.
  
  
  Schéin dech ze treffen, Gina," sot ech. 'Mäi Numm ass Nick. Gitt w.e.g. bei eis."
  
  
  Si huet e Moment gezéckt, huet sech dunn schei zréckgezunn. Si hat déi schéin Fonctiounen an hell brong Hoer vun den nërdlechen Awunner vu Mailand a Vicenza. Hir Hoer waren laang an déck, mat helle Sträifen. Hir Ae ware brong, hire Mond war breet a sensuell, an ënner hirer ugepasster Blouse a kuerzer Rock war hir Figur méi wéi exquisite.
  
  
  "D'Gina huet e Cousin an Amerika," sot dat anert Meedchen, ignoréiert dem Gina seng Verlegenheet. "Awer si schwätzt amerikanesch besser wéi ech. Si wäert Iech soen. Dunn ass si opgestan an ass fortgaang, a blénkt mech fir d'éischt.
  
  
  Ech gefrot. - "Wat heescht dat?"
  
  
  D'Gina huet et fäerdeg bruecht ze laachen. "Rose huet mech gär Männer virgestallt. Si mengt ech sinn einsam.
  
  
  "An dat bass du?"
  
  
  Si huet mech kuerz ugekuckt an dunn mäi Bléck vermeit. Jidderee gëtt heiansdo einsam, richteg?
  
  
  "Jo", hunn ech zouginn, ech erënnere mech datt dëst a mengem Beruff definitiv richteg war. "Schaffs du hei, Gina?"
  
  
  Ech sinn eng Kelnerin, eng Hostess, wann Dir et esou nenne wëllt. Awer ech schlofen net mat Männer op der Aarbecht." Si huet déi lescht Wierder lues an entscheedend geschwat. Ech sinn net an den Detail gaang. Deng Frëndin Rose mengt datt ech e Polizist sinn, awer dat ass net wierklech meng Aarbecht.
  
  
  "Ech wier egal ob et Är Aarbecht wier.
  
  
  Ech gefrot. - "Kann ech Iech eppes bidden?"
  
  
  Si huet an meng Ae gekuckt. "Ech hätt gär, Nick," sot si, "awer, wéi gesot, ech sinn keng Prostituéiert."
  
  
  Ech hunn gelaacht. - "Ech hu geduecht, wat wëllt Dir drénken?"
  
  
  Ech hunn dem Kelner gezeechent a si huet en Aperitif bestallt. Mir hunn e bësse geschwat. Ech hu gesot datt ech en amerikanesche Beamten war deen d'Ambassade zu Roum besicht.
  
  
  "Wou sidd Dir aus Amerika?" - gefrot Gina.
  
  
  "Vun New York."
  
  
  „Ech wollt ëmmer dohinner goen. Niess Rose huet iwwer d'Liewen zu New York geschwat. Si schätzt Caféen a Restauranten. Sinn se wierklech sou gutt wéi se seet?
  
  
  Ech hunn e bësse gewaart. "Ah," sot ech, "si si gutt op hir Manéier. Wéi laang schaffs du an dëser Bar, Gina?
  
  
  'Net sou laang. Ech ka mech de Loyer kaum leeschten." Si huet hir Aen erofgesat. "Ech ginn geschwënn heem," sot si schrecklech. "Et gëtt keng Aarbecht hei haut, a si brauche mech net. Wann Dir wëllt, kënnt Dir mat mir fir e Patt kommen. "Firwat net", hunn ech geduecht. "Mat Freed," sot ech.
  
  
  Ech hunn en Taxi geruff a mir sinn op d'Gina säi Zëmmer gaang. Et war e Raum um Daach vun engem alen Haus an der Via delle Cuatro Fontane. Mir hunn de Wee op de véierte Stack ugefaang, a wéi mir op der zweeter Landung ausgetruede sinn, hunn ech mech niddergelooss an hir zaart Kuss gemaach. Hir Lippen ware mëll, waarm an zaart.
  
  
  Mir ënnerhalen am Sall iwwerdeems Wäin drénken. D'Gina huet iwwer d'Period geschwat wéi si d'Meeschtesch vun engem aflossräiche Chef vun der réimescher Ënnerwelt war, e gewësse Giovanni Farelli. Hien huet ugefaang als einfachen Abriecher an huet dunn Millioune gemaach duerch Immobiliebedruch. Hir no huet hien si schlecht behandelt.
  
  
  "Awer dat ass an der Vergaangenheet. Elo bleiwen ech ewech vu Männer wéi Giovanni. Ech stinn op eegene Féiss a verdéngen éierlech Suen.
  
  
  Mäi Blutdrock ass eropgaang bei der Vue vun hirem Laachen. Si huet mech eng Zäitchen ugekuckt, dunn opgestan an de Schalter gedréint, sou datt nëmmen d'Liicht vun der Dormerfenster an d'Zëmmer koum. Si huet sech ausgekleed ouni eppes ze soen. Hir blond Hoer sinn iwwer d'Schëlleren gefall an hir voll Broscht hu gefrot fir beréiert ze ginn. Ech hunn hire waarme Kierper op mech gezunn a si schmëlzt an mech wéi meng Hänn sanft iwwer hir samteg Haut gerannt sinn. Hir Lippen, plötzlech waarm, hunn meng fonnt, an eise Mond huet sech a géigesäitege Exploratioun opgemaach. De Kierper op ech gespillt op war flexibel a glat, wéi déi vun engem siechzéng Joer ale Teenager.
  
  
  "Huelt mech, Nick," si geflüstert an mengem Ouer.
  
  
  Ech hunn meng Kleeder ofgeholl a si huet de Luger gesinn. "Also Dir sidd e Polizist."
  
  
  "Ech hunn Iech d'Wourecht gesot," sot ech. Ech hunn hatt ëmklammen a si huet d'Waff vergiess.
  
  
  "Bett," huet si geflüstert. "Huelt mech an d'Bett."
  
  
  Ech hunn et gemaach. Wéi ech nieft hirem leien, hunn meng Hänn hire Kierper gestreet, bis si hir laang Oberschenkel verbreet huet an ech hunn meng Hand iwwer d'Satteleg bannen gerannt.
  
  
  "Va Benissime!" huet si gemëscht.
  
  
  Ech loossen meng Hand méi héich klammen.
  
  
  "Komm mer goen," huet si otemt.
  
  
  Ech Kuss déi voll Broscht a si huet den Otem ofgehalen. "Basta," sot si. 'Genuch. Elo. Ech wëll dech elo.'
  
  
  Ech si lues a lues a si gedronk. Hees Gejäiz sinn hirem Hals entkomm. Hire Kierper writed mat Leidenschaft, an ech war vun engem staarken an irresistible kierperlech Wonsch opgefuerdert. Ech gefillt hir naass Uewerschenkel ronderëm mech zou an de Klang vun hirem whistling, gasping Gejäiz echo an meng Oueren. Si huet meng Äerm mat hiren Neel kraazt, hir Äerm ëm den Hals a Schëlleren gewéckelt an mech erof gezunn, bal rosen vum Wonsch fäerdeg ze maachen wat mir ugefaang hunn.
  
  
  Dunn koum et zu engem Moment wou all Gedanken, all Wëllenskraaft verschwonnen ass. "Méi, méi, Nick!" si war ouni Otem. Meng Lippen hu sech an e Smirch gekrasch, deen hallef sardonesch an hallef weess. Si huet mech méi enk, méi possessiv ëmklammen, an hir Hëfte ugefaang ze rocken wéi se d'Kontroll verluer huet. Ee leschte convulsive Zidderen a mir versammele zesummen ze entscheeden, datt mir ugefaangen haten; si huet rosen gekrasch, e Lidd vu Verlaangen a scheinbar endlos Freed.
  
  
  
  
  Wéi ech den nächste Moien erwächt war et e Moment vu Panik; déi éischt Blëtz vun Angscht, wann ech op onbekannt Ëmfeld gekuckten. E waarme Kierper nieft mir huet roueg eppes gemëscht. Ech hunn gekuckt a gelaacht wéi ech dem Gina seng schlofen Figur gesinn hunn. Hir Hoer waren um Këssen verwéckelt, e Kupfer Halo um wäisse Lengen. Ganz virsiichteg sinn ech vun hatt ewechgerutscht bis hir Hand vu menger Këscht gefall ass. Si huet e Moment gerührt, dunn ass hir Otem erëm gläich ginn a si ass an en déiwe Schlof gefall.
  
  
  Roueg, fir hatt net z'erwächen an ze verhënneren, datt se froe wou ech higoen, sinn ech aus dem Bett geklommen an hunn meng Kleeder gesammelt. Ech war iwwerrascht datt ech net zréck an den Hotel komm sinn, mee déi ganz Nuecht mat Gina an den Äerm verbruecht hunn. Awer et war näischt vu Wäert a mengem Hotelzëmmer, well d'etruskesch Vase an der Vatikanbibliothéik huet nach ëmmer dat wäertvollt Dokument mat hirem déidleche Geheimnis gehal. Awer elo, wou ech et fäerdeg bruecht hunn d'Dokument aus den Hänn vum KGB ze halen, hunn ech et missen zréckginn, a séier. Nodeems ech mech ugedoen hunn, hunn ech d'Hoer mat de Fanger glat gemaach, hunn nach eng Kéier op d'Bett gekuckt mat gerappten naass Blieder an de Kaddo vum Gina sengem schéine jonke Kierper a si fir d'Dier gaang.
  
  
  Ech hätt et egal wéi hatt sou vill erwächt wéi ech wousst datt hatt et egal wier. Awer AX war meng richteg Léift, a weiblech Genoss war ni geduecht fir mech zréck vun der Aarbecht ze halen déi fäerdeg war. Ech hunn hir eng lescht passionéierte Bléck. Si huet näischt gesot; hir Broscht opgestan a gefall mat all Otem. Ech sinn aus dem Zëmmer gerutscht an d'Dier roueg hannert mir zougemaach.
  
  
  Et ass Zäit all Gedanken iwwer Gin aus Ärem Kapp ze kréien. Ech hu misse konzentréieren op d'Dokument zréckzéien, et ze kréien ouni opmierksam ze maachen. Wann ech zoufälleg gefaang gi wier, fir d'Dokument zréckzebréngen, wiere schlëmm Komplikatioune entstanen, fir et mild ze soen. Éischtens, dat Schlëmmst wat mat Agente ka geschéien - kuerz vum Doud, natierlech - ass d'ëffentlech Opmierksamkeet unzezéien. D'Méiglechkeet vu menger Tarnung duerch ze weisen war riskant genuch, awer wann ech entdeckt gi war de Pabeier ze gräifen, géif d'Dokument vun all italienesche Polizist gekuckt an iwwerpréift ginn, deen et kéint gesinn. Och wann ech endlech d'Autoritéiten iwwerzeege kann, datt d'Dokument der US-Regierung gehéiert, wäert d'Geheimnis a kuerzer Zäit ophalen e Geheimnis ze sinn. Ech war sécher, datt net all italienesch Polizisten bereet wieren, esou en Top-geheimt Dokument un een ze verkafen, deen e grousst Watt Lire an der Hand huet.
  
  
  A wann d'Russen gesot ginn hätt, wou d'Dokument war, si hätt probéiert et ze kommen ier ech. D'Dokument aus der etruskescher Vase zréckzéien ass elo mäin Haaptziel. Alles anescht war onwichteg. Glécklecherweis sinn ech fréi erwächt sou datt ech an der Vatikanbibliothéik konnt sinn wann se opgemaach huet.
  
  
  Ech war op der Pius XII-Plaz, bei der Entrée vum Vatikan, wéi ech eng grouss Mass gesinn hunn, déi sech op der Plaz virun mir versammelt hunn, op der Péitrussplaz. Dëst war net ongewéinlech. De Poopst erschéngt dacks um Balkon vu sengem Palais fir déi trei a Pilger ze blesséieren, déi op der Plaz stinn. Awer de Moien huet d'Leit vun Touristen a Réimer méi grouss geschéngt wéi soss.
  
  
  Ech hu misse mäi Wee duerch d'Leit maachen, an all Schrëtt meng Entschëllegung muttren. D'Käpp goufen op d'Fënstere vum Papal Palace opgehuewen, a wéi ech de Rand vun der dichter Mass ukomm sinn, gouf e Gejäiz héieren, gefollegt vun enger komescher a bal onheelbarer Rou, déi d'Spectateure verschleeft huet. Ech stoungen onbeweeglech an hunn opgekuckt wéi déi wäiss gekleete Figur vum Poopst Paul VI siichtbar gouf.
  
  
  Hien huet seng Hänn a Segen opgehuewen. Awer hien hat just de Segen ugefaang wéi e schaarfe Schlag den Himmel wéi Donner gespléckt huet. Am Ufank hunn ech geduecht datt et en Autosdämpfer wier.
  
  
  Leider war alles vill méi sérieux.
  
  
  Eng Sekonn méi spéit ass gebrach Glas op de Poopst gefall wéi déi grouss Glasfënstere vu sengem Balkon mat engem Crash zerbrach ass. Een an de Leit ënner dem Balkon huet ugefaang ze jäizen, an de Poopst ass aus der Siicht verschwonnen, wéi méi Glas op d'Leit op der Plaz gefall ass.
  
  
  D'Gejäiz goufen vun aneren opgeholl wéi Panik duerch d'Leit verbreet huet. Ech hunn an all Richtungen gekuckt wou de Schoss hierkënnt; de Schoss war kloer op de Poopst riicht an e puer Zentimeter verpasst.
  
  
  "Dëst ass Papp!" huet eng schrecklech italienesch Stëmm geruff.
  
  
  "Si probéieren hien ëmzebréngen!" huet en aneren geruff.
  
  
  D'Leit sinn an d'Entrée vum Vatikan gerannt, an de Kaméidi vun hire panikéierte Stëmmen ass an der Loft geklommen, wéi e Geck vu Trauregkeet a Verzweiflung. Glasscheren sinn nach ëmmer op der Plaz gefall, awer de féierende Deel vun de Leit ass op d'Dieren gerannt an ass net ënner dem Hagel vu Glasfragmenter gefall.
  
  
  Ech hunn erëm op de Balkon gekuckt, an dee Moment sinn zwou Figuren an de Baren ze gesinn. Si hunn sech gebéit fir dem Papp opzestoen. Vu wou ech stoen, konnt ech gesinn, datt hien ongeschaaft schéngt.
  
  
  En anert Gebrëll koum aus de Leit hannert mir. Ech hunn iwwer meng Schëller gekuckt an hunn e laange schwaarzen Auto vun der Plaz séier fort gesinn. War dat just en Zoufall, hunn ech mech gefrot, oder huet den Auto eppes mat deem ze dinn wat ech grad gekuckt hunn?
  
  
  Ech weess net firwat ech op eemol an d'Muséeën, d'Vatikanbibliothéik gekuckt hunn, wou ech higaange sinn. Awer wéi ech gekuckt hunn, hunn ech den Helikopter gesinn erofkommen an hannert dem Gebai verschwannen. Et huet kloer dem amerikanesche Militär Skyhook Helikopter ausgesinn.
  
  
  Ech hu keng Sekonn driwwer nodenken.
  
  
  Wéi ech de Wee duerch d'Leit gemaach hunn, hunn ech gemierkt datt ech sou séier wéi méiglech an d'Bibliothéik muss kommen. Ech sinn duerch déi iwwerrascht Leit gepresst a sinn vun der Haaptplaz an de Musée hannert der Kolonnade gaang. Wéi ech an den Haapthaff erakoum, gouf den Helikopter erëm ze gesinn. Hien ass lues direkt iwwer d'Vatikanbibliothéik erofgaang. An dunn hunn ech gemierkt datt eppes falsch war; schrecklech falsch.
  
  
  Ech hunn ugefaang ze lafen well ech keng Sekonn verschwende konnt. Ech hu gefillt datt mäi Häerz geklappt huet an den Adrenalin duerch meng Venen gerannt ass wéi ech an d'Entrée vum Musée rennen. Panikéiert vun der dichter Mass, hunn déi uniforméiert Ministeren bal all hir Poste virun der Papaler Bibliothéik opginn. Si sinn laanscht mech gelaf, hir Ae gefruer vun Angscht. Ech hunn op de Balkon zréck gekuckt, wou de Papp opgetaucht ass. De Balkon war eidel; nëmmen d'Glasschnëtt bleiwe stille Zeie vun deem, wat ech grad gesinn hunn.
  
  
  Natierlech wossten se nach net iwwer den Zoustand vum Hellegen; sécher net eng rosen, panikéiert Mob. D'Wuechter sinn hin an hier iwwer d'Plaz gelaf, wéi wann se no Spure gesicht hunn. Mee ech wousst, datt se näischt fannen géif, an ech war sécher, datt et méi un de Kampf an allgemeng Duercherneen wéi op der Uewerfläch wossten.
  
  
  Elo erschéngt eng zweet glänzend schwaarz Limousine. Ech hunn hannert enger vun de Sailen an der Entrée vun der Bibliothéik duckt. Den Auto ass gekrasch bis zu engem Stopp. D'Bremse hu gekrasch, zwee breetschëlleg, déck Männer sinn aus dem Auto gesprongen an sinn an d'Gebai agebrach. Zur selwechter Zäit huet d'Luck am Buedem vum Helikopter opgemaach, an ech hunn eng Rei vu Bewegungen am Fliger gefaangen.
  
  
  Hannert dem Rad vun der Limousine souz eng donkel Figur an de Schatten. Dem Mann säi Gesiicht war onméiglech ze gesinn wéi den Auto no vir gerannt ass a laanscht mech geflunn ass. Ech squinted a probéiert d'Autosnummer opzeschreiwen. Awer och wann den Auto gestoppt ass, musst Dir nach ëmmer en Röntgen-Aen hunn fir d'Zuelen ze gesinn. De Rekord gouf mat engem Deckel aus rauem, opaken schwaarzem Stoff bedeckt.
  
  
  Wéi den Auto aus der Siicht war, sinn ech fortgaang. Ech konnt net an d'Bibliothéik eragoen, während den Auto virun him stoung, awer elo, wéi en fortgefuer ass, sinn ech bei d'Entrée vum Päpstlechen Monument gerannt an hunn dobanne gekuckt. E puer Mataarbechter hunn nervös geschwat wat geschitt ass.
  
  
  Awer déi zwee gutt gebaute Männer, déi just aus dem Auto gesprongen waren, waren néierens ze gesinn. A kee vun den opgereegte Musée Mataarbechter huet se gemierkt. Si hu vläicht net d'Männer gesinn an d'Bibliothéik lafen, mee ech hunn. Ech sinn op d'Trap gaang, déi an d'Galerie féiert, an zwee Schëss sinn direkt héieren. Ech hunn e ganz fortgeschratt ballistics Cours op AX, an hat kee Problem z'identifizéieren, datt d'Schëss aus der Galerie kommen, wou ech déi Top-Geheim Zeechnen verstoppt.
  
  
  Ech sinn dräi gläichzäiteg d'Trap eropgaang, de Luger an der Hand, de Fanger um Ausléiser. Wéi ech den éischte Stack erreecht hunn, goufen meng schlëmmste Verdacht bestätegt. Den uniforméierten Dénger, deen décidéiert hat op senger Post ze bleiwen soss hätt hien keng Zäit gehat fir ze verloossen, louch elo an enger grousser Bluttpool virun der Dier. Ech hu mech net missen iwwer hien leeën fir ze gesinn datt hien dout war.
  
  
  Ze spéit hunn ech gesinn déi massiv geschnëtzt Eechendieren vun der Galerie vu bannen zougemaach ginn. Ech sinn do gelaf, awer net séier genuch. Och wann ech d'Wilhelmina benotzt, wier et onméiglech ze verhënneren datt d'Dieren klappen.
  
  
  Ech hunn de Klick vum Schlëssel an der Spär héieren. Ech hunn den Ausléiser gezunn an d'Holz ronderëm d'Buerg huet sech opgedeelt. Awer d'Kugel huet d'Halschent vun der décke hëlzener Dier duerchgebrach. Dunn hunn ech nach en Knall héieren a gemierkt datt datselwecht op der anerer Säit vum laange Korridor geschitt ass. D'Galerie war vu bannen esou effizient gespaart, datt et kloer war, datt d'Operatioun - alles wat et involvéiert ass - mat der Fäegkeet a Virbereedung duerchgefouert gouf.
  
  
  Ech hunn mech vill ronderëm gekuckt fir ze kucken ob et e Wee wier fir an d'Galerie ze kommen. Muffled Stëmmen goufen hannert mir héieren. Ech hu keng Risiken méi geholl. Ech hunn mech ëmgedréit wéi dräi Touristen ëm den Eck koumen. Ee vun hinnen, eng Fra mat roude Gesiicht an engem helle Kleed, huet de Luger gekuckt a gejaut.
  
  
  Hir Gejäiz galvaniséiert mech an Handlung. Ech sinn an d'Fënsterrei bei den zouenen Dieren vun der Galerie gelaf. Ech hunn d'Schlëssel opgemaach, eng vun de Fënsteren opgemaach an mech no vir gezunn fir an den Haff ze kucken. Ongeféier drësseg Meter vum Helikopter ass e Metallkuerf méi wéi dräi Meter Duerchmiesser an Héicht, mat engem décke Stahlkabel befestegt, gefall. Bannen am Kuerf souz e gekräizegt Mann, an ech hu gemierkt datt de Kuerf aus gepanzert Stahl gemaach gouf, datselwecht Metal, dat de Buedem vum Helikopter ofgedeckt huet.
  
  
  Et war elo kloer, datt dat, wat ech fir d'éischt virgestallt hat, wierklech stëmmt. D'Attack op de Poopst war eng Diversiouns-Taktik fir d'Opmierksamkeet vun der realer Verbriechen ofzeleeden, déi elo gemaach gouf. Déi hannendrun hunn ni geduecht de Poopst ëmzebréngen. Dës Attack gouf duerchgefouert fir Panik an allgemeng Duercherneen ze verursaachen. Dat richtegt Zil war eng Sammlung vu Gold a Sëlwer Schätz aus der Galerie vun der Vatikanbibliothéik - déi selwecht Galerie an där ech déi verdammt, irreplaceable geheim Zeechnung verstoppt hunn.
  
  
  D'Gejäiz vum erschreckten Tourist hunn d'Opmierksamkeet vun anere Muséesbesucher ugezunn. Ech hunn zréckkuckt an hunn hinne gemierkt fir ze verloossen - de Wee wéi ech gewénkt hunn, huet den Alarm vun der duercherneen an erschreckte Leit entzündegt. Ech sinn zréck an d'Galeriedieren gaang, hänke mech no a nolauschteren. Ech héieren d'Glas briechen an hunn de Verdacht datt d'Vitrine an der Galerie agebrach goufen an hir wäertvoll Schätz séier geklaut goufen - Kaddoen vun allen regéierenden europäesche Monarchen, onschätzbar Artefakte, déi dem Poopst vu Kinneken a kierchleche Prënzen iwwerginn goufen. An tëscht hinnen gouf et en Dokument, deen ech muss zréckginn - zu all Präis.
  
  
  Iergendwou am Musée huet eng Alarmklack geklappt. Mä kee konnt dem brutaleste Iwwerfall an der italienescher Geschicht en Enn maachen. Ech konnt net anescht wéi d'Erfindung vum Plang bewonneren an d'Effizienz an d'Professionalitéit an där d'Kriminalitéit duerchgefouert gouf. Awer d'Dokument, dat ech gebraucht hunn, war an enger etruskescher Vase, onsichtbar hannert den dicht zouene Galeriedieren.
  
  
  "Rufft den Ënnerhalt Personal!" "Ech hunn dat dem jonke Mann geruff, deen nieft mir stoung, a seng grouss Aen a Mond hunn geännert wéi ech hien d'Trap erofgedréckt hunn.
  
  
  "Jo, Här," sot hien, seng Kameraen danzen op senger Këscht wéi hie sech duerch déi opgereegt Touristen gemaach huet.
  
  
  "Sot hinnen, datt d'Päpstlech Galerie beklaut gëtt!" Ech hunn no him geruff.
  
  
  Vläicht war et den iwwerzeegend Toun vu mengem Kommando oder d'Tatsaach, datt ech Englesch geschwat hunn, awer wat och ëmmer, d'Publikum huet sech berouegt. Ech hunn hinnen op de séchere Gelänner vun der Trap gezeechent. Och d'Fra, déi gejaut huet wéi se mäi Luger gesinn huet, huet sech berouegt a schéngt erëm selwer ze sinn.
  
  
  Ech hunn zréck an d'Dier gedréint. Dee gespléckten, verschwonne Bam iwwer dem Schlass markéiert de Wee vu mengem éischte Schoss. Anscheinend wier eng Kugel genuch. Vläicht huet dat mam zweeten oder souguer drëtte Schoss geännert. Ech hunn virsiichteg gezielt an dräi Schëss hannertenee geschoss.
  
  
  D'Dieren hu gekrasch wéi schwéier Kugelen si getraff hunn. D'Metallschloss huet haart gekräizt, an duerch den Damp an de Splitter aus Holz hunn ech gesinn datt d'Schloss ongeféier gezwongen war. D'Wilhelmina huet säi Wäert erëm bewisen, wéi ech déi schwéier Dier erëm geschoss hunn. Hannert mir huet eng aner Fra gejaut, an déi erschreckt Touristen sinn a Panik blann duerch d'Trap an d'Lobby gerannt. Tae Kwon Do ass eng vun de beschten Ringertechniken. Mat engem Schlag, Up Cha-Ki, hunn d'Dieren opgedeelt. Déi zweet Dier an d'Metallschloss sinn aus dem hëlze Frame geflunn a mat engem Crash op de Buedem gefall.
  
  
  Dunn sinn d'Dieren opgaang an ech hunn immens zwee gutt gebaute Männer aus enger schwaarzer Limousine gesinn. Et schéngt wéi wann et virun Stonnen geschitt ass. Mee net méi wéi zéng oder fofzéng Minutte si vergaangen zënter datt déi zwee Männer - an hir Begleeder am Helikopter - an de Musée agebrach sinn.
  
  
  Si hunn dee wäertvollen Artefakt nom aneren an e puer scho iwwerlaascht schwéier Leinwandbeutel gestoppt. De Metallkuerf, deen ech gesinn hunn, hänke virun der oppener Galeriefenster a war mat zwee Metallhaken un de breede Steenbrunn befestegt. Déi drëtt gelueden Léngen Poschen an de Kuerf. Glas Vitrine goufen gebrach an de poléierte Buedem gouf mat Glasscheren bedeckt.
  
  
  Soubal ech d'Dier ofgebrach hunn an en éischte Bléck op d'Szen gemaach hunn, huet den Déif am nootste bei mir sech ëmgedréit an e Revolver op mech geriicht. Hien huet seng zwee Komeroden geruff, an ee vun hinnen huet e Lengenbeutel op de Buedem gefall an ugefaang zoufälleg ze schéissen.
  
  
  Ech hunn hannert der Dierrahmen gedréckt wéi d'Kugel duerch d'Loft geschloen hunn. De Klang vu Bläi ricocheting huet ronderëm mech geruff. D'Kugel sinn an d'Dierrahmen geschloen an hunn de Kapp an d'Këscht knapp verpasst. Ech hunn roueg verflucht an e bësse méi ewech gezunn.
  
  
  Eng aner Kugel huet laanscht den Dierrahmen geflüstert. Ech hunn e Moment gewaart, hunn dunn de Kapp ëm den Eck gestouss a geschoss. D'Galerie huet déi dräi Männer wéineg Cover gemaach. De Mann, deen déi éischt Schëss geschoss huet, huet probéiert ze vermeiden. Awer d'Wilhelmina war méi séier, an ech hunn mäin éischten Zil mat enger Kugel getraff, déi säi lénksen Ënneraarm getraff huet.
  
  
  E gesträifte Gejäiz ass seng Lippen entkomm. Hien huet gekrasch a gefall op de futtis Vitrine, de Revolver ass vu senge schwaache an onnëtze Fanger gefall. Mäi Bléck ass op den zweete Mann gefall am Moment wou hien op mech geschoss huet.
  
  
  Dëse géif net sou einfach opginn wéi säi Frënd. Hien huet seng schwéier Täsch an d'oppe Fënster geschleeft, well d'Schätz an de Metallkuerf setzen. Ech hunn den Ausléiser um Luger gezunn, de lénksen Uewerschenkel ëm eng Zoll vermësst, an hien huet et fäerdeg bruecht d'Täsch un den drëtte Mann weiderzeginn, deen nach bei der oppener Fënster stoung.
  
  
  Hannert hinnen war e Glas Vitrine um aneren Enn vum Raum. Den Dag virdrun stoung eng etruskesch Vase nieft dëser Vitrine. Awer elo wou ech gekuckt hunn, war mäi Mond dréchen. Et war keng Vase.
  
  
  Problemer si grouss Problemer. Wann d'Déif net gestoppt ginn an d'Vasen net zréckginn, sinn d'Konsequenzen onberechenbar. Ech hunn net laang iwwer d'Situatioun geduecht, awer ech sinn an d'Galerie gelaf, schéissen. Ech hunn op dee blesséierten Ziel geholl an en zweete Kéier a sengem rietsen Oberschenkel geschoss. Hie gouf erausgeschloen, nëmmen seng zwee Komeroden hannerloossen.
  
  
  De Mann, deen ech gesinn hunn an de Metallkuerf erof ze klammen, ass erëm eran geklomm; vu wou ech stoung waren d'Spëtze vun zwee voller Linnenbeutel ze gesinn. Den däischter Hoer, deen him gehollef hat, war prett fir ze goen. D'Galerie war praktesch eidel, ouni vu senge wäertvolle Schätz. Wéi dee Mann op mech zréckkomm ass, sinn ech op de Buedem gefall. Bullets geflüstert menacéiert direkt iwwer mäi Kapp. Mee ech hu weider geschoss, an Holz a Glas sinn ëm mech gebrach. Ech hu gefillt datt Glasscheren op meng Oberschenkel a Këscht falen.
  
  
  Wann ech déi aner zwee Männer net ëmbruecht hätt, wann ech d'Dokument vun der etruskescher Vase net zréckkritt, hätt den Hawk mech ni verginn, fir et mild ze soen.
  
  
  "Caita Hutt!" - huet de Mann an d'Fënster geruff, a säi Komerod opgefuerdert, sech séier ze maachen. Hien huet mech mat senge Schëss festgehalen, wéi de blesséierte Mann op d'Fënster gehäit huet, e Spuer vu Blutt um Buedem hannerlooss. E Moment méi spéit waren déi zwee Männer an engem Metallkuerf mat hirem Begleeder.
  
  
  Ech sprangen op an hunn zweemol méi gebrannt wéi de Kuerf op de gapende Bauch vum schwiewende Helikopter eropgaang ass. Mä wéi ech bei d'Fënster gaangen sinn an erem geschoss hunn, erauskuckt, war de Kuerf mat de Leit dran schonn an der Whirringmaschinn verschwonnen.
  
  
  D'Rüstungsplack huet op d'Plaz geklickt a meng lescht Kugel ass vum Metall ofgesprongen. Ech verflucht wéi e puer Musée Aarbechter an eng Dose Polizisten an den Haff direkt ënnert mech ausgebrach. Si hunn op den Helikopter geschoss, awer ouni Erfolleg.
  
  
  Et war onméiglech fir d'Raiber ze stoppen. Ech sinn aus der Fënster an de Korridor fortgaang, net op d'Ruine hannert mir opmierksam ze maachen - d'Ruine, an deenen bis viru kuerzem déi wäertvollste Schätz vum Musée gehale goufen. E puer virwëtzeg Touristen, déi no Ënnerhalung gesicht hunn - a si kruten et - waren nach ëmmer uewen op der Trap gehackt. Ee vun hinnen, en décke Mann a Bermuda Shorts, hat eng Spektiv ëm den Hals.
  
  
  "Gëff mir Är Spektiv," sot ech.
  
  
  Hien huet mech ugekuckt an huet veruechtend geschnappt. - 'An d'Häll goen.'
  
  
  Ech hunn direkt de Luger op hien geriicht. "Binoculars," Ech widderholl. "A grad elo."
  
  
  Op eemol huet hien Angscht. Hien huet mir mat nervös zidderen Fanger d'Bokular iwwerreecht. Ech hunn d'Verkéiers aus senger Hand gegraff, sinn zréck an d'Fënster gelaf an hunn d'Verkéiers op den Helikopter geriicht.
  
  
  D'Luck am Buedem war elo komplett zou, fir d'Passagéier an d'Schätz vun der Vatikansammlung ze schützen, souwéi en Dokument dat ech leider an enger etruskescher Vase verstoppt hat. Den Helikopter huet ugefaangen ze starten an ass vum Musée fortgaang. Ech hunn den Helikopter duerch Spektiven gekuckt, awer et goufe keng Marquage drop fir seng Besëtzer z'identifizéieren. Dunn hunn ech d'Binokulare op d'Fënster op der lénker Säit vum Helikopter geriicht an hunn e Gesiicht hannert där Fënster gefaangen. Et war e Gesiicht, deen d'Hoer um Réck vun Ärem Hals op Enn gemaach huet. "Unbelievable,"Ech geduecht, weider op de Profil vun engem Mann ze kucken, deen ech scho vill, vill Mol gesinn hat.
  
  
  Weder meng Aen nach den Zuschauer hunn mech täuscht. Ech hu misse gleewen wat ech gesinn hunn. Et war e Gesiicht wéi e Schädel - eidel, Haut wéi Pergament, déck a wackeg. Dem Mann seng Ae ware béiser Schlaangschlitzen mat dënnen, kouelschwaarze Pupillen, déi géint e gielzegt, liederegt Gesiicht gesat goufen. E breet Mond mat dënnen Lëpsen huet sech zu engem Grinsen gekrauselt. Et war de Profil, deen ech weider gekuckt hunn: eng Säit vum Gesiicht gehéiert zum verduerwenen a monstréissten Mann, deen ech jeemools kennegeléiert hunn. Ech hu geduecht datt ech fir ëmmer vun him lass wier den Dag wou hien an Niagara Falls gefall ass.
  
  
  Anscheinend huet hien de Fall iwwerlieft. Judas war nach lieweg.
  
  
  Den Helikopter ass séier fortgaang, huet sech nees gedréint an e Moment méi spéit verschwonnen.
  
  
  Ech sinn zréck an d'Galerie an hunn de Raum ronderëm gekuckt. Nëmmen e puer Vitrine bloufen onberéiert, ouni Zweifel well hiren Inhalt net wäertvoll genuch war. Et gesäit aus wéi wann d'Déif genee woussten wat se wollte ier se an de Raum agebrach sinn.
  
  
  Ech hunn nach eng Kéier no der etruskescher Vase gesicht, verzweifelt gehofft datt se just geréckelt oder gebrach war. Awer et war keng Vase, an et goufe keng Schnëtt fir ze weisen datt et wärend dem Iwwerfall gebrach war. Ech wousst datt d'Vase kee bedeitende Maartwäert huet. Et war nëmmen eppes wäert fir Sammler. D'Luucht ass fir mech opgaang. Judas, de Mann, deen d'AXE Organisatioun sou laang verhënnert huet, hat e speziellen Interessi un antike italienesche Artefakte. Ech hat keen Zweiwel datt meng Aen alles richteg gesinn hunn. Judas war nach lieweg. An hien huet dee fantasteschen Iwwerfall vun eiser Zäit inszenéiert. An hien hat eng etruskesch Vase, well hien seng Männer speziell opgefuerdert huet se och ze huelen.
  
  
  Ech hu geschüchtert wéi ech seng Freed virgestallt hunn d'Iwwerraschung ze entdecken déi an der Vase verstoppt ass. Et war en désagréabel Gedanken.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Onheemlech!" huet den Hawk geruff, rosen virum Mahagony-Schreifdësch a sengem temporäre Paräisser Sëtz an der Rue des Fleurs. "Absolut onheemlech!" Hien huet mech sauer ugekuckt an ass weider a sengem Tweed Kostüm geklommen. Seng gro Hoer waren ofgerappt an hien huet kräfteg op eng dënn, onbeliichten Zigare geknuewt, déi tëscht sengen Zänn gesprongen huet.
  
  
  "Et deet mir wierklech leed," sot ech.
  
  
  "Et war net sou schwéier eng Aufgab, Nick," sot hien schaarf. "Dir hat dëst verdammt Dokument an Ären Hänn. An dann ... bon, ech hunn nach ni sou eng komesch Geschicht héieren wéi dat wat Dir mir grad gesot hutt.
  
  
  'Ech hat keng Wiel. Ech hat dëst ze maachen. Et war just en domm Zoufall datt
  
  
  "Wësst Dir wien ech dofir muss äntweren?" Hawk ënnerbrach mech. "Et war eng gemeinsam Operatioun, erënnert Iech un? Et gi Leit aus der militärescher Intelligenz. Ech muss dat dem Pentagon mellen an ... Gott, hutt Dir eng Ahnung wéi de President dorop reagéiert? Wann ech ophänken nodeems ech mat him geschwat hunn, kann ech eng ganz Woch net um rietsen Ouer schlofen."
  
  
  "Nolauschtert," sot ech irritéiert, "wann Dir mir d'Aufgab entzéie wëllt ..."
  
  
  Den Hawk huet mech eng Sekonn intensiv ugekuckt, wéi wann hien mech fir d'éischte Kéier do sëtze gesinn. Säin Ausdrock huet geännert. De Schock vun der schlechter Noriicht schéngt manner ze ginn. Gott, Nick, sot hien, et ass mir egal. Ech kann Iech net all Schold, ech weess dat. Obwuel vill Leit probéieren dëst ze maachen. Wann et eng Schold ass, wäert ech et deelen. Dir wësst, et war vill Onzefriddenheet mam President, deen dës Positioun dem AXe gëtt. Ech wetten, datt se eis op den Hals sprangen.
  
  
  "Ech weess net wat ech soss maache kéint," sot ech. "Vläicht ... Ech hunn no engem Wee gesicht fir et anescht ze maachen.
  
  
  Blödsinn. Wann dës Iwwerfall net de Moien geschitt wier, wier Dir schonn e groussen Held ginn. Éierlech gesot, et war zimlech schlau vun Iech, d'Dokument an där Vase ze verstoppen.
  
  
  Ech laachen schwaach. - "Wéi léif vun Iech dat ze soen. Ech muss zouginn, ech hu selwer geduecht."
  
  
  Awer Dir verstitt natierlech datt et sënnlos ass, iergendeen dovunner ze iwwerzeegen," sot hien sauer. "Mir sinn an der Kris bis mir dëst Dokument zréckginn. Wéi sidd Dir iwwregens aus dësem Musée erauskomm nodeems den Helikopter verschwonnen ass?
  
  
  "Ech sinn duerch d'Entrée vum Service gaang fir ze vermeiden datt d'Sécherheetsleit an d'Gebai erakommen.
  
  
  Awer um Wee dohinner sinn ech eleng duerch eng Gang um éischte Stack gaangen, wou et eng oppe Fënster war, déi just gefrot huet fir ze benotzen. Ech sprang ongeféier fënnef Féiss, dat ass alles.
  
  
  "Hmph," Hawk geruff. "Ma, op d'mannst sidd Dir net gefaange ginn. Sidd Dir sécher datt Dir Judas gesinn hutt?
  
  
  "Wann et net hien ass, da muss et säin Zwillingsbrudder sinn", hunn ech geäntwert. "D'Gesiicht huet identesch ausgesinn. Den Hawk huet de Kapp gerëselt. Hien huet d'Zigar aus dem Mond geholl, ëm den Dësch gaang an sech op e Stull gesat. "De Judas lieft nach ëmmer. Um... Mir hunn säi Kierper net fonnt wéi hien an de Waasserfall gefall ass. Also et ass méiglech."
  
  
  "Ech hunn un dëse Konschtdéif geduecht," sot ech. "Et erënnert am Stil un eng Rei vun anere Konschtdéifst, déi an de leschte Joren an Italien geschitt sinn. Ech froe mech ob de Judas de Meeschter hannert all dëse Raiber kéint sinn?
  
  
  "Ech mengen," huet den Hawk geäntwert, "datt wann dës Serie vun Déifstall d'Aarbecht vum Judas ass, ech bereet ze wetten datt et nieft finanzielle Gewënn aner Motiver ginn. 'Vläicht. Awer elo maachen ech mech méi Suergen iwwer dat Dokument wéi iwwer dem Judas seng grouss Pläng. Hien wäert et definitiv an dëser Vase fannen, an am mannsten wäert hien et un d'Russen oder d'Chinesen verkafen wéinst sengem Haass géint de Westen.
  
  
  Am Liederstull um Dësch huet den Hawk ganz kleng a ganz midd ausgesinn. Et huet mech gestéiert datt ech him mat dëse Suergen belaascht hunn.
  
  
  "Wann anerer dës Detonator kopéieren, Nick," sot hien mëll, "mir kéinten an eeschte Problemer sinn. Ech sinn net an den Detail gaang wéi ech Iech dës Aufgab ginn hunn, well Dir dës Zort Informatioun net gebraucht hutt fir d'Aarbecht ze maachen, awer ech gleewen datt Dir elo wësse sollt wat mir verléieren wann d'Informatioun an den Hänn vu Potenzial kënnt Feinde. . '
  
  
  "Mat dëser Saach, Nick, kënnt Dir Atomwaffen op ganz klenger Skala erstellen. Mörser an Haubitze kënne mat klengen Atomsprengkäpp geluede ginn, sou wéi Panzerwaffen. Ee Schoss vun enger Panzerwaff kann Honnerte vu Leit ëmbréngen.
  
  
  "An et gi keng Verhandlungen iwwer taktesch Waffen," sot ech.
  
  
  Ech gleewen net datt mir esou Waffen benotze géifen och wa mir se entworf a produzéiert hunn. Awer d'Russen kënnen dës Limitatioun net selwer opsetzen. Kleng Atomwaffen wieren ideal fir kleng Kricher, déi net un hir Grenzen ophalen. Ech hunn de Kapp gerëselt. - "Ech hoffen ech war falsch iwwer Judas. Mir kënnen ouni et maachen an d'Komplikatioune verbonne mat deem. Ech wäert ni d'Operatioun vergiessen, déi hie virun e puer Joer duerchgefouert huet, wéi hie geduecht huet seng Mark op Amerika ze maachen - Rolling Blackouts, schwaarzen Niwwel, dreckeg Waasser, bluddege Flëss a Séien.
  
  
  "Tatsächlech," sot den Hawk, "awer elo sinn mir nëmmen un enger Saach interesséiert - mir mussen dëst Dokument vum Judas kréien oder wien och ëmmer an dësem Helikopter ass. D'Police zu Roum ass selbstverständlech op Ärer Säit, awer ech géif net ze vill vun hinnen erwaarden. Gitt net bei hinnen ausser Dir fannt datt se kloer Instruktiounen hunn."
  
  
  "Wat iwwer Interpol zu Roum? Ech kennen e puer Leit do a si wäerte wahrscheinlech dëse Fall verfollegen.
  
  
  "Ech wäert mat hinnen schaffen. Natierlech kënne si net genau wëssen wat Dir maacht.
  
  
  'Ech verstinn.'
  
  
  "Hass Dir eng Chance fir d'Galerie vun der Vatikanbibliothéik ze gesinn, ier Dir esou séier fortgoe musst?"
  
  
  "Ech hu séier ronderëm gekuckt."
  
  
  "Ma, ech mengen, mir sollten dës Situatioun do gutt kucken," sot den Hawk, huet d'Zigar zréck an d'Zänn gesat an drop gebass.
  
  
  "Awer wéi maache mir dat? Et gëtt duebel Sécherheet bis d'Police Enquête fäerdeg ass.
  
  
  "Vläicht kann Äre Frënd vum Interpol dat fir Iech arrangéieren," huet den Hawke gemierkt. Mee loosse mer net drop zielen. Ech mengen et ass besser direkt op d'Spëtzt ze goen."
  
  
  "Kommissär vu Roum?"
  
  
  "Nee," huet den Hawk gelaacht. "Papp".
  
  
  Ech hunn mech a mengem Stull no vir geluegt. 'Soll ech mam Papp schwätzen?'
  
  
  'Firwat net?'
  
  
  "Gott, ech weess net wat ech maache soll. Ech mengen, Dir hutt Protokoll an alles. Kann een aneren dat net maachen? Ech haassen prominent Politiker ze treffen, a wat Hawke proposéiert war komplett inakzeptabel.
  
  
  "Nick, Dir braucht Erlaabnis fir d'Kriminalitéit ze sichen. Also du bass de Mann, dee mam Poopst schwätze kann. Ech gleewen datt Dir de Paul VI e charmante Mann fannt."
  
  
  "Awer wäert hien mech akzeptéieren?"
  
  
  "Wann de President him geruff huet, dann jo. Wa mir nach eng Kéier misste probéieren, d'Zhukov-Dokument erëm ze kréien, kéint de Poopst refuséieren, well hien sech an enger Affär tëscht zwou Weltmuechte géif amëschen. Mä well et kloer ass, datt eis Staatsgeheimnisser zoufälleg vu Krimineller geklaut goufen, gleewen ech, datt de Poopst eis op all méiglech Manéier gären hëlleft. A wann hie seet, Dir kënnt ronderëm d'Bibliothéik kucken, ass d'Police onwahrscheinlech Iech ze stoppen."
  
  
  Ech hu gesoot. - 'Gutt. Wéini wäert ech zréck op Roum?
  
  
  "Haut den Owend," sot Hawk. "Dat ass, wann et net mat Äre Pläng fir den Owend stéiert." De leschte Kommentar kléngt sarkastesch.
  
  
  Ech sot mat engem riicht Gesiicht: "Ma, dëse klenge Fluchbegleet ass aus dem Fliger. Si huet véieranzwanzeg Stonne Rescht virun hirem nächste Fluch, an ech hunn hir gesot ... "
  
  
  "Dat ass genuch, Nick," sot Hawk sullenly.
  
  
  Ech hunn gelaacht a sinn opgestan. 'Ech halen dech um Lafenden.'
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Dat waarmt Wieder zu Roum ass eriwwer; et war bedeckt a reent. De Colosseum hat déif Poolen, déi antik architektonesch Grandeur reflektéieren. D'Koppelsteng vun de Gaassen goufe gewäsch, an d'Touristen sinn mat villfaarwege Schirma ronderëm gaang, aus deenen d'Waasser getrëppelt ass.
  
  
  D'Zeitunge ware voller Berichter iwwer Plündung am Vatikan. Awer et war iwwerraschend wéi wéineg Leit schéngen ze wëssen wat wierklech geschitt ass. E puer Geschichte berichten datt d'Fallschierm aus dem Fliger am Haff vum Musée geklomm sinn. Aner Zeie ware sécher, datt d'Raiber Masken droen. Eng Zeitung huet gemellt datt eng Dose Männer am Gebai waren, all bewaffnet mat Maschinnegewierer an Touristen mam Doud menacéiert. Eng aner Zeitung huet gemellt datt e maskéierte Friemen aus néierens opgetaucht ass an d'Liewe vun deene vu Krimineller menacéiert huet. Dëse maskéierte Frieme soll en däitsche Feierwaff gedroen hunn an entweder slawesch oder hebräesch geschwat hunn.
  
  
  Ech hu just gehofft, d'Police wier besser informéiert. Et ass net iwwerraschend datt Rumeuren a Spekulatioun sech no sou engem sensationelle Verbriechen esou wäit verbreet hunn, awer ech hunn d'Press nach ni an esou Duercherneen gesinn. Ech hu keen eenzegen Artikel gelies, deen genee beschreift, wat dee sonnegen Moien geschitt ass.
  
  
  Dat Bescht wat ech elo konnt maachen war mäi Frënd Antonio Benedetto um Interpol Sëtz zu Roum ze kontaktéieren. Den Antonio war e schéine jonken Inspekter deen mir gehollef huet zweemol duerch Interpol Dateien ze kucken. Ech hu geduecht, ech kéint erëm op hien zielen. Ech hunn d'Gesiicht vum Mann, deen ech an der Galerie blesséiert hat, gutt gekuckt, an ech wollt d'Fotoe vun de Krimineller studéieren. Ech wousst datt ech dem Tony vertraue konnt fir meng Identitéit fir sech selwer ze halen an keng Froen ze stellen.
  
  
  Ech koum him spéit am Moien. Seng Stëmm war waarm a frëndlech.
  
  
  "Nick," sot hien mat engem thud, "wat eng Iwwerraschung nach eng Kéier vun dir ze héieren, amigo. Wat méchs du zu Roum? Sidd Dir de Meeschter hannert engem groussen Heist am Vatikan? Säi Laachen war ustiechend.
  
  
  "Et ass net meng Aarbecht," sot ech. "Ech beschäftegen mech nëmme mat echtem Suen. Banken. Keesseberäich a Saachen.
  
  
  Hien huet erëm gelaacht. "Awer dëse Fall erfuerdert vill Fantasi, Amigo."
  
  
  "Jo," sot ech. "Fir éierlech ze sinn, ech war iergendwéi involvéiert."
  
  
  "Davvero?"
  
  
  Ech sinn net an den Detail gaang. "Tony, ech géif gären e puer Fotoen gesinn. Kënnt Dir dëst arrangéieren?
  
  
  'Natierlech. Kommt haut de Mëtteg. Besser nach, loosst eis Mëttegiessen. Ech kennen e gudde Café net wäit vun hei.
  
  
  'Ech kann haut net. Ech hunn e Rendez-vous.
  
  
  A. Gutt, ech hoffen, datt si eng schéin Fra ass."
  
  
  "Ech sot "Nee. - "Mat Papp".
  
  
  "Onméiglech! - sot Antonio.
  
  
  'Dat ass richteg. Den Hellege Papp empfänkt mech um zwou Auer de Mëtteg."
  
  
  'Barmhäerzegkeet!' - sot hien mëll. "Dir hutt méi Afloss wéi ech geduecht hunn, Amigo."
  
  
  "Mat Hëllef vu Washington," sot ech. 'Ech soen Iech méi spéit. Kann ech moies bei Äre Büro kommen? '
  
  
  "Benissimo," sot Antonio. "Du schéngs mech ëmmer opzemaachen, Nick."
  
  
  Dee selwechten Dag sinn ech zréck an de Vatikan. D'Géigend ronderëm de Musée war ofgespaart an d'Police war iwwerall ze gesinn. Et wier onméiglech fir zréck an d'Galerie ze goen ouni d'Erlaabnes vun den Autoritéiten. Dir kënnt och probéieren Fort Knox ze infiltréieren.
  
  
  Dem Poopst seng Sécherheet war elo vill besser wéi et ufanks ausgesäit. D'Täter haten den Dag vum Iwwerfall erschreckt vum Schoss op hien, a kee konnt him ouni beandrockend Dokumenter an no enger grëndlecher Kontroll ugoen.
  
  
  Déi éischt Verteidegungslinn bestoung aus e puer Polizisten un der Entrée vum Ausbau, wou d'Päischtwunnengen a Büroe waren. Dëst waren gutt trainéiert Kärelen a si hunn Zäit geholl fir mech ze testen.
  
  
  Natierlech hunn ech all meng Waffen - a besonnesch d'Wilhelmina - am Hotel gelooss. Wéi si näischt Verdächteges fonnt hunn, hunn si mech un engem Polizist am Civil iwwerginn, deen mech der Vatikan Garde iwwerginn huet.
  
  
  Schlussendlech gouf ech an d'Päipskammer escortéiert. D'Zëmmer ware räich an der Geschicht vun der westlecher Zivilisatioun. D'Panelmauere ware mat Fresken dekoréiert, d'Plafonge ware Mosaik, et goufen eng Onmass Biller a verbléien Tapisserie. An awer huet d'Asketismus, bal d'Asketismus an him regéiert. D'Gefill, dat ech krut wéi ech ronderëm gekuckt hunn, war eng vu Solemnitéit, e komplette Mangel u Frivolitéit.
  
  
  Ech krut e Sëtz am grousse Waardesall gewisen, a wéi ech gewaart hunn ech un all Staatscheffen an Dignitären geduecht, déi am selwechte Raum souzen. An elo ass et dem Nick Carter säin Tour, Killmaster N3 AX. Ech wousst net ob dëse Verglach mech laachen oder mech traureg gemaach huet.
  
  
  Op d'mannst eng hallef Stonn ass vergaang an ech hunn ugefaang e bëssen nervös ze ginn wéi d'Dier opgaang ass. E groussen, ënnerscheedleche Mann an engem roude Kardinoloutfit ass an de Empfangsraum erakomm.
  
  
  "Deng Eminence," sot ech, ze séier opgestan.
  
  
  Hien ass op mech mat engem expressivlos Gesiicht. "Ech huelen un, Dir sidd den Här Carter?" - gefrot hie mëll.
  
  
  'Jo.'
  
  
  "Ech sinn de Kardinal Pei. Seng Hellegkeet kann Iech elo ophuelen. Dir kënnt mech verfollegen." Hien huet op de Raum gewisen, aus deem hie grad erauskoum.
  
  
  Ech sinn him virsiichteg gefollegt, de Klang vu menge Schrëtt héieren. Wéi hien d'Dier hannert eis zougemaach huet, hunn ech déi aner zwee Kardinäl geknackt, anscheinend eng Éieregarde. Hir verréngert awer net rosen Aen hunn mir gesot datt all meng Beweegung suergfälteg gekuckt gouf, wann net beurteelt.
  
  
  Um Enn vun der Sall stoungen zwee Mönche a brong Kleeder. Insgesamt fënnef Männer hunn mech nogekuckt wéi ech de Kapp lues erofgeet well ech net wousst wat ech soss maache soll. De Poopst Paul souz direkt virun mir, ëmgi vun zwee Mönche. Hien huet e wäisse Mantel an eng Mutz un, an op senger Këscht war e grousst Goldkräiz.
  
  
  Kardinol Pei sot näischt. Eng kaum merkbar Ännerung a sengem Ausdrock huet mech e schaarfe Schrëtt no vir gemaach. "Deng Hellegkeet," sot ech, hunn de Kapp erëm erofgesat, net sécher ob ech béien oder net. E Laachen huet dem Papa seng geckeg Lippen duerchgestrachen. Vläicht huet hien gesinn wéi schweier ech mech gefillt hunn. Vläicht huet hien d'Onsécherheet gefillt, déi ech geduecht hunn a mir reflektéiert. Säi Laachen huet mech op alle Fall ganz berouegt. "Här Carter," sot hien op perfekt Englesch, "Sëtz w.e.g.." Hien huet op de Stull nieft him gewisen, a säi päpstleche Rank huet e Moment an der Luucht gefonkelt.
  
  
  Ech souz, schmerzhafte bewosst, datt de Prestige vu menger Regierung, net Hawk an AX ze ernimmen, elo um Spill stoung. Awer dem Papp seng éierlech Verhalen war ustiechend, a geschwënn hunn ech gefillt datt ech ugefaang hunn ze relaxen.
  
  
  De Kardinol Pei huet eng Positioun riets vum Poopst geholl. "Dëst ass e jonke Mann geschéckt vum President vun den USA, Är Hellegkeet," sot de Kardinol.
  
  
  "Jo, ech erënnere mech datt dëst Publikum gefrot gouf."
  
  
  De Poopst Paul VI huet sech op mech gedréint a säi Bléck huet ee Moment bewölkt. "Et schéngt, datt Är Regierung an engem rezenten - a ganz onglécklechen, extrem onglécklechen - Déifstall Kompliz ginn ass."
  
  
  "Jo, Är Hellegkeet," sot ech. "E ganz wichtegt Dokument gouf zesumme mat de Poopst Kaddoe geklaut. Fir et virun ... eh ... feindlechen Elementer ze schützen, hunn ech d'Fräiheet geholl et an enger vun Äre schéinen etruskeschen Vasen ze verstoppen. E puer Elementer hunn mech an de Musée begleet; Leit, déi mir d'Dokument wollten huelen."
  
  
  Ech wousst, datt ech op glatem Buedem war, dem Territoire vun der internationaler Diplomatie. Dofir hunn ech meng Wierder sou virsiichteg wéi méiglech gewielt. Wéi de Poopst geknackt huet, wéi wann ech mat mir averstane wier, war ech frou, datt ech, trotz der Zweiwelegkeet vu menger kuerzer Erklärung, mech kloer gemaach hunn.
  
  
  "Äre President," sot hien, "sot, datt dëst ... dëst Dokument, wéi Dir et nennt, vun der gréisster Wichtegkeet ass."
  
  
  - Tatsächlech, Är Hellegkeet. Dofir ware mir esou opgereegt d'Galerie ze entdecken a vläicht e puer Froen un d'Personal vum Musée ze stellen. Mir verstinn datt d'Police eng grëndlech Enquête mécht. Awer wéinst der Wichtegkeet vun dësem Dokument fir meng Regierung, hu mir et néideg gefillt eis eegen ... e ... virsiichteg Enquête ze maachen. De Kardinol Pei huet geknackt, kuckt fir d'éischt op de Poopst an dann zréck op mech. Ech geplënnert op.
  
  
  "Zum Beispill musse mir bestëmmen ob eng Vase zu deene geklaut ass. Natierlech gëtt et eng Méiglechkeet datt et an den Etruskesche Musée transferéiert gouf nodeems ech d'Bibliothéik verlooss hunn.
  
  
  "Ech mengen net," sot de Kardinal Pei.
  
  
  "Tatsächlech", huet de Poopst bestätegt. "Ech gleewen, datt den Inventar komplett ass, Här Carter. Ech hunn et nëmme kuerz gekuckt, awer ech erënnere mech net datt et eng etruskesch Vase mat derbäi war. Natierlech ginn déi meescht vun de geklauten Saachen aus Vitrine geläscht. Hien huet opgehalen a kuckt laanscht mech op déi entgéintgesate Mauer. D'Zäit schéngt lues ze goen, awer ech hunn näischt gesot. Endlech huet hien mech erëm gekuckt. "Excellent, Här Carter," sot hien. "Dir kënnt de Rescht vum Dag an der Galerie an an anere Beräicher vun der Bibliothéik verbréngen. Ech erlaben Iech och eng Demande ze maachen - also ouni weider Informatioun ze ginn, awer ech brauch Iech wahrscheinlech net ze soen - am Etruskesche Musée."
  
  
  "Dat ass ganz léif vun Iech, Är Hellegkeet."
  
  
  Hien huet sech op de Kardinol Pei gedréint. "Preparéiert e Bréif fir datt ech en ënnerschreiwen. Den Här Carter soll keng onnéideg Problemer mat eiser Police hunn.
  
  
  "Jo, Är Hellegkeet," sot de Kardinol, a wénkt nach eng Kéier.
  
  
  "Vergewëssert Iech datt dëst direkt geschitt." De Papp huet sech erëm bei mech gedréint. "Et ass eise perséinleche Wonsch datt Dir dëst Dokument fannt, Här Carter."
  
  
  "Merci villmools, Är Hellegkeet," sot ech, opstoen an e puer Schrëtt zréck. Ech béien an hunn de Raum verlooss, gefollegt vum Kardinol Pei.
  
  
  Zwanzeg Minutte méi spéit krut ech eng Notiz ënnerschriwwen a vum Poopst gestempelt. Eng Welle vun Erliichterung huet iwwer mech gewäsch. Mäi Publikum mam Poopst Paul VI ass gutt gaangen, awer et war den nervössten Deel vu menger Missioun.
  
  
  
  
  Ech sinn als éischt an den Etruskesche Musée gaangen. Déi ganz Géigend war temporär gespaart. Et waren keng Visiteuren oder Touristen, also ech hat keng Problemer Informatiounen ze kréien. Wéi déi aner Vatikanmuseen huet dësen méi no engem Palais ausgesinn wéi soss eppes. Et war mat Wäertsaachen an Artefakte aus der Etruskescher Ära gefëllt. Ech hu mech drun erënnert datt déi meescht Saache bei Etruria während den Ausgruewunge vum Poopst Gregor XVI fonnt goufen. Ech hat keng Ahnung datt de Musée sou vill Vasen, Fläschen, Schësselcher an aner Schätz hätt. Leider war d'Hoffnung, datt ech d'Vas erkennen géif, ëmsoss. Mä mat der Hëllef vun e puer Leit am Musée an hirem extensiv Archiv, Ech entdeckt, datt d'Vase bal zwee Joer virdrun dem Vatikan ginn ass, an datt et kee Rekord vun hirem Retour ass.
  
  
  Spéider deen Dag hunn ech mat e puer Galerie-Mataarbechter geschwat, déi confirméiert hunn, datt d'Vas, no hirem beschte Wëssen, de Moien vum Iwwerfall an der Galerie gewiescht wier. Dëst huet mech mat der Conclusioun hannerlooss, déi ech scho gefaart hat: d'Raiber haten hatt gegraff.
  
  
  No enger grëndlecher Policekontroll hunn ech en Deel vum Dag an der Galerie verbruecht. De jonke Polizist am Biergerkleid huet verdächteg op dem Papp säin Notiz gekuckt.
  
  
  "Dëst muss iwwerpréift ginn, Här."
  
  
  "Dann maacht et séier," sot ech. "Ech hunn nëmmen Zäit haut ronderëm ze kucken."
  
  
  'Et gëtt eng gewësse Prozedur
  
  
  "Kuckt," sot ech. "De Papp selwer huet mir gesot datt ech keng Probleemer mat dëser Notiz hätt. Soll ech Iech soen, datt Dir et Zweiwel?
  
  
  De jonke Mann huet mech fir ee Moment gekuckt. Dunn huet hien d'Notiz nach eng Kéier gekuckt. "Entschëllegt," sot hien. Hien ass eraus an d'Galerie gaang an huet dem zweete Polizist am civile Kleed den Notiz iwwerreecht. De Mann huet et gelies. Dunn hunn si mech ugekuckt an eppes roueg mateneen op Italienesch gesot. De Mann, dee bei der Dier stoung, huet sech ëmgedréit, op mech gewisen, an dunn entscheedend mam aneren Detektiv geschwat. D'Äntwert war roueg a begleet vun enger Casual Welle vu senger Hand. De jonke Mann huet mir den Notiz zréckginn. "Mäi Chef seet, Dir kënnt an d'Galerie goen," sot hien düster.
  
  
  "Grace," sot ech an hunn d'Notiz geholl.
  
  
  Ech sinn eran gaang an hunn mech ronderëm gekuckt. Dorënner de jonke Mann waren et dräi Polizisten. Si hunn roueg matenee geschwat. De laange Sall huet anescht ausgesinn wéi déi éischte Kéier wou ech se gesinn hunn. D'Fënstere waren zou, well et gereent huet; et war düster. Broken Glas Vitrine goufen ewechgeholl a fir Fangerofdréck ënnersicht. Ech war sécher, datt wann d'Déif physesch Beweiser hannerlooss hätten, d'Police et scho geholl hätt. Mee vu wat ech dee Moien gesinn hunn, wier näischt Wichtegs méi iwwreg, wann et net ëm Fangerofdréck wier...
  
  
  Ech hunn d'Dier gekuckt. Et wier onméiglech fir eenzel Schongofdréck tëscht de ville verfügbaren z'identifizéieren, ausser se waren no bei engem Fënsterrahmen oder an anere spezifesche Beräicher wou nëmmen Déif waren.
  
  
  Ech hunn nach eng Kéier no der etruskescher Vase gesicht, obwuel ech sécher war datt se net an der Haaptsall war. Ech hunn d'Police gefrot ob d'Vas oder d'Stécker vun der Vase als Beweis benotzt goufen. Hien huet gesot datt dat net stëmmt.
  
  
  Ech sinn zréck an de Gank gaang, probéiert ze erënneren, wat ech gesinn hunn, wéi ech de Moien op d'Trap eropgaange sinn: den Doudegen Knecht an d'Dieren, déi just zougemaach hunn. Ech hunn mech ëmgedréit an zréck an d'Galerie. Ech sinn dunn eriwwer gaang wou de Kierper war a gesinn datt et nach ëmmer Bluttflecken op hat. D'Dieren waren elo breet op, a wéi ech hannert der rietser Dier gekuckt hunn, hunn ech gesinn, datt de futtis Schloss nach net reparéiert gouf. D'Police war wuel gespaant op déi 9mm Kugel déi si aus dem Bam erausgezunn hunn. Ech hunn op de Buedem gekuckt an hunn eppes anescht gesinn. D'Dier gouf géint d'Mauer vun engem Metallhaken um Buedem gehal, deen an en Eyelet um Enn vun der Dier agebaut gouf. Et war interessant. Dat huet gemengt, datt fir d'Dieren ze gespaarten, Déif hu missen hannert den Diere stoe fir d'Haken ze léisen. Ech hänke mech no a kucken op de Buedem. Eng dënn Schicht vu Stëbs hannert der Dier huet eng kloer Spuer vu rezente Schong hannerlooss.
  
  
  Wahrscheinlech ass de Print vun der Persoun gemaach, déi de Wuecht ëmbruecht huet an d'Dieren op dëser Säit vun der Galerie gespaart huet. Fir mech huet et ausgesinn wéi eng Crepe Sole mat engem zimlech ongewéinleche gekackte Muster. Ech sinn ëm de Print gaang, den Dierhaken ofgehaakt an d'Dier op gedréckt fir méi Liicht eran ze loossen. Ech hunn eng Miniaturkamera mat ultraempfindlechen schwaarz-wäiss Film aus menger Täsch erausgezunn. Ech hunn dräi Fotoe vum Schongdruck gemaach an d'Kamera zréck an d'Tasch geluecht. A wéi ech erëm opgeriicht hunn, hunn ech e Klump gedréchent wäissem Dreck nieft dem Print gesinn. Wahrscheinlech ass et aus dem Schong gefall, op deem den Ofdréck gemaach gouf. Ech hunn eng Taschentuch aus enger anerer Täsch geholl, e Stéck Lehm geholl an et an den Taschen gewéckelt, soubal de jonke Detektiv zréckkoum. Wärend hien nogekuckt huet, hunn ech d'Dier erëm opgedréckt an den Haken befestigt.
  
  
  "Ass eppes falsch, Här?" hie gefrot. Aus sengem Toun kéint een dovun ausgoen, datt hien mech fir en opdréngleche Besucher geholl huet.
  
  
  Ech wollt him net iwwer den Trail soen. Wa méiglech, wollt ech de Judas virun der Police fannen. D'Police huet vläicht verschidden Iddien iwwer d'Besëtzer vum Dokument, an et kann international Intrigen ginn ier ech et zréck kréien - an eréischt nodeems d'italienesch Militärautoritéiten et méi no gekuckt hunn.
  
  
  "Ech hunn just dës Bluttflecken um Buedem gesinn", hunn ech gelunn. "Schrecklechen Zoustand".
  
  
  "Jo, schrecklech," sot hien berouegend.
  
  
  "Merci fir Är Zesummenaarbecht," sot ech, mech gedréint fir ze verloossen.
  
  
  Hien huet mech gestoppt. "Sot mir, Här, sidd Dir vum Interpol oder vläicht vun der Press?"
  
  
  "Weder," sot ech. "Ech sinn e professionnelle Musée Visiteur. Ech besichen Muséeën ronderëm d'Welt an beschreiwen a katalogiséieren dann den Inhalt vu verschiddene Publikatiounen. Bis elo hunn ech méi wéi zéngdausend besicht. Ech konnt net waarden bis d'Galerie opmaacht, well ech nach virum Enn vun der Woch a siwen aneren europäesche Stied nach 53 Muséeën hunn. Et ass Zäit fir mech ze goen, well ech muss haut nach e puer Muséeën hei zu Roum besichen."
  
  
  "Natierlech," sot hien.
  
  
  Wéi ech fortgaange sinn, huet de jonke Mann mech iwwerrascht ugekuckt, a sech gefrot, ob hie verfouert gi wier.
  
  
  
  
  Den Interpolbüro war an der Via Filippo Turati, 23, an engem ondeskriptivt Gebai. D'Wieder war opgeléist an et war eng knusprech Fréijoersloft an der Loft. Dëst wier e super Moien fir ronderëm Roum ze trëppelen an d'Atmosphär ze genéissen - op Tivoli Gardens, Baths of Caracalla oder déi berühmt Hadrian's Villa. Mee et war nach Aarbecht ze maachen, an déi Aarbecht huet hannert der schlëmmer Fassad vum Interpol Sëtz gewaart.
  
  
  Ech hunn mäi Frënd Tony Benedetto a sengem klenge Büro um zweete Stack fonnt. Déi däischter Maueren a Miwwelen vum Büro goufen beliicht vum Sonneliicht duerch déi oppe Fënster an dem Tony säi breede Laachen.
  
  
  "Nick, mäi Frënd!" hien huet mech begréisst an ass ëm säi Schreif gaang fir mech ëmzebréngen.
  
  
  "Buon giorno, amico," sot ech mat engem Geck.
  
  
  Tony war bal meng Héicht, mat décke donkel Hoer a glänzend Aen. Mir hunn eis géigesäiteg gehollef an hu vill Spaass zesummen. Den Tony huet gär e bësse Spaass gemaach.
  
  
  Mir hunn eis gesat. Ech hunn e Pak Lucky Strikes erausgezunn an dem Tony eng Zigarett ugebueden.
  
  
  'Och! Elo erënnere mech firwat ech dech sou gär hunn, Bambino. Well Dir hutt gutt amerikanesch Zigaretten.
  
  
  Ech hunn eng Zigarett ugedoen, a mir souzen e bëssen roueg a roueg a fëmmen. "Du bass also elo Inspekter?" - Ech sot endlech.
  
  
  Hien huet d'Schëller gezunn. "Wann Dir laang genuch an enger Organisatioun bleift, wäert Dir schlussendlech de Chef ginn, egal ob Dir et wëllt oder net." Hien huet mech mat Zahnpasta gelaacht.
  
  
  "Vläicht sollt ech den AX ophalen ier de Chef demissionéiert," sot ech. "Ech denken net, datt ech Büroaarbecht handhaben."
  
  
  "Ech och," sot den Tony. "Glécklecherweis erlaabt meng kleng Promotioun mech och dobaussen ze schaffen." Elo waren déi donkelbrong Aen sérieux. "Ech hunn e Raiberfall am Vatikan, Nick. Wéi sidd Dir an dësem involvéiert?
  
  
  Ech hunn zesummegefaasst wat bis elo geschitt ass. Ech hunn him iwwer dat Dokument gesot, awer net wat et enthält. Hien huet däischter nogelauschtert. "Ech wéilt Är Policefotoe gesinn", hunn ech decidéiert. "Ech hunn e gudde Bléck op de Mann, deen ech blesséiert hunn."
  
  
  "Mir kucken se zesummen, Nick," sot hien. "Ech hunn e Mann an de Vatikan geschéckt, awer hien huet näischt fonnt. Ass et méiglech datt mir an dësem Thema zesumme schaffen? »
  
  
  "Vläicht," sot ech. "Awer net offiziell. Ech léiwer datt den Interpol net de Grond fir meng Präsenz erausfënnt.
  
  
  Hien huet geknackt.
  
  
  "An nach eng Saach," Ech dobäi. "Wa mir d'Dokument fannen, ass et mäin. Dir däerft net emol seng Existenz un Äre Superieure ernimmen.
  
  
  Den Tony huet doriwwer geduecht. "Okay, Nick," sot hien. "Mir sinn interesséiert fir de Vatikan Schätz zréckzeginn, mir brauchen net an amerikanesch Staatsgeheimnisser ze verdéiwen." De Laachen ass lues a lues op säi Gesiicht zréckgaang. "Ech hunn d'Gefill datt Dir e Virsprong hutt."
  
  
  Ech hunn eng Miniaturkamera aus menger Täsch geholl. Et war e Minolta mat engem ganz schnelle Shutter, an ech hunn super panchromatesch Film dran benotzt. "Ech mengen dat wäert Iech interesséieren," sot ech. "Wéi séier kann dat manifestéiert ginn?"
  
  
  "Mir hunn e klengt donkelt Zëmmer," huet den Tony geäntwert. "An e Profi. Géint Mëtteg kënne mir zoomen."
  
  
  "Super," sot ech. Ech hunn den Taschentuch geholl an en ausgeklappt. - An da géif ech gär wëssen, wou dat Stéck Lehm hierkënnt. Dir kënnt erausfannen?
  
  
  "Dëst wäert e bësse méi schwéier sinn, Amiko,"Hien huet sech no vir geleet an d'Stéck Lehm ënnersicht. - "Ech ginn et eise Chemiker. Eppes anescht?'
  
  
  'Net am Moment. Loosst eis e Moment op Är Fotoalbumen kucken."
  
  
  Mir hunn méi wéi eng Stonn verbruecht Policefotoen an engem grousse groe Raum ze kucken, gefëllt mat Dossierschränke, Schreifdëscher a weiblech Beamten. Wéi mir fäerdeg waren, hunn ech am ganze Fotoarchiv keen eenzegt Gesiicht erkannt, dat ech kannt hunn.
  
  
  "Ech war sécher datt dësen Typ do wier," sot ech. "Wann de Mann, deen Dir gesinn hutt, de Judas war," sot den Tony, an huet de leschten Album geklappt, "hie muss ganz virsiichteg gewiescht sinn, seng Männer ze wielen."
  
  
  'Genau. Awer dësen Iwwerfall gouf vu richtege Fachleit duerchgefouert, an normalerweis hunn d'Leit vun dësem Niveau e kriminellen Rekord.
  
  
  Tony huet seng Hand op meng Schëller. "Mir hunn Fotoen an e Stéck Lehm," sot hien. 'Komm. Mir iessen e gudde Mëttegiessen, sprangen et mat e gudde Wäin of, an kommen dann erfrëscht an d'Aarbecht vum Dag zréck.
  
  
  Ech hunn gelaacht a geknackt. Eng Saach déi ech iwwer Tony gär hunn. Säi suergfälteg Verhalen war oprecht, awer ech wousst, datt hannert der Nonchalance d'Intelligenz an d'Spëtzt vun engem engagéierten Polizist louch.
  
  
  "Dir hutt Recht," sot ech. "Mir kënnen hei näischt maachen bis d'Fotoen fäerdeg sinn."
  
  
  Mir sinn an de Café Mediterraneo gaangen an souzen op der Terrass. Et gëtt elo méi waarm, wou d'Wolleken opgeléist hunn, mee de Wand war nach ëmmer staark. Op Empfehlung vum Tony hu mir frittéiert Fësch bestallt. Virun der Haaptplat koum Spaghetti an duerno wäisse Kéis. Eise liichte wäisse Wäin war lecker. Mir hunn iwwer al Zäiten ënnerhalen an den Tony huet mech un e Meedchen erënnert, dat mir allebéid kennen. Mir hunn onroueg gelaacht, an eng Zäitchen huet den Drock vun der vergaanger Woch erliichtert an ech konnt entspanen.
  
  
  Méi wéi eng Stonn méi spéit si mir zréck an den Interpol Büro. D'Fotoe goufen entwéckelt a vergréissert op 18x24. Den Tony huet se aus dem Dossier geholl an mir se iwwerreecht ouni se ze kucken.
  
  
  "Si hunn eng gutt Aarbecht gemaach," sot ech. "Kuckt et".
  
  
  Hien huet déi éischt Foto studéiert. "Jo," sot hien, "d'Bild ass kloer ze gesinn. Ech denken net, datt ech jeemools sou eppes gesinn hunn, Nick. Ganz ongewéinlech.'
  
  
  "Ech averstanen, an et ass gutt fir eis."
  
  
  'Besonnesch. Ech wäert méi Drécker maachen an d'Art vu Schong wielen.
  
  
  Mir sinn an en däischteren Raum eragaangen, an de Labo Assistent huet direkt versprach méi Kopie vun de beschte Fotoen ze maachen. Den Tony huet dunn eng Lëscht vu Schongbutteker an der Stad geholl an ech hunn e puer Telefonsgespréicher gemaach fir Schonghersteller ze kucken. Et waren eng Dose vun hinnen uechter Italien.
  
  
  Iwwerdeems Tony e puer Männer bestallt Schong Geschäfter ze fueren, Ech zréck op den Hotel engem Rapport fir Hawk ze Code. Ech hu missen et an der "Bréifkëscht" leeën wou e Courrier et ophuelen an et un den Hawk schécken. Den AX huet den Telefon net benotzt, och mat engem Sproochekonverter, ausser wann et néideg war, eng dréngend Noriicht ze vermëttelen. Ech hunn mäi Bericht geschriwwen an an d'Mailbox geschéckt.
  
  
  Zréck op mäi Zëmmer, hunn ech den Tony fonnt, dee mech gefrot huet him ze ruffen.
  
  
  "Mir hunn en Hiersteller fonnt," sot hien. "Dëst ass déi eenzeg Firma am Land déi esou en Design produzéiert. Mir maachen elo eng Lëscht vun Händler op Basis vun de Bicher vum Hiersteller."
  
  
  "Okay," sot ech. "Ech wäert do sinn ier Dir fäerdeg sidd. Meng Komplimenter fir Är Effizienz."
  
  
  -
  
  
  Wéi ech am spéiden Nomëtteg op Tony zréckkoum, hunn ech geléiert datt d'Schongfabréck zu Mailand läit an d'New Italian Society genannt gouf. De Vertrieder zu Roum krut nëmme kleng Quantitéite Schong aus der Fabréck a verkaf se nëmmen an zwee Geschäfter an der Stad. Ee vun dëse Geschäfter ass virun ongeféier engem Joer Faillite gaang. Als Resultat war deen eenzege Buttek am Rand vun der Stad.
  
  
  Op Ufro hu mir erausfonnt datt de Besëtzer vum Geschäft e gewësse Luigi Farnese war.
  
  
  "Elo wäerte mir hien fannen," sot ech. "Dat ass, wann eise Mann seng Schong zu Roum kaaft huet."
  
  
  "Wahrscheinlech," huet den Tony geäntwert. "Mir gleewen, datt mir och Äert Stéck Lehm identifizéiert hunn, Amiko. Eise Chemiker mengt et ass Sizilien.
  
  
  "Hmmm," sot ech. "Mafia".
  
  
  -
  
  
  Den Tony hat aner Saachen ze maachen, also hunn ech selwer en Taxi an de Buttek geholl. Et war op enger schmueler Strooss an engem vun den neie Gebidder vu Roum. Schong an aner Lieder Wueren goufen verkaf. De Farnese, e kuerzen, fette Mann mat engem dënnen Moustache war ganz hëllefräich.
  
  
  "Dräi Clienten hunn kierzlech dës Crepe-soled Schong kaaft," sot hien. "Ech hunn hir Nimm opgeschriwwen."
  
  
  Ech hunn d'Nimm gekuckt. Barzini. Aranchi. Pallotti. Si hunn mir näischt gesot.
  
  
  Ech gefrot. - "Kann ech d'Nimm ëmschreiwen?"
  
  
  'Ma, natierlech; natierlech.'
  
  
  Ech hunn dat gemaach, dem Verkeefer Merci gesot a sinn fortgaang.
  
  
  
  
  Den nächsten Dag huet den Tony mech an d'Police bruecht, wou ech säin Assistent sollt sinn an hie konnt duerch déi voluminös Dateie kucken. Mëttes hu mer fonnt wat mir gesicht hunn. De Rocco Barzini hat en Eelefmeter. D'Lëscht war al an nëmmen e klengt Verbriechen ernimmt. Eng Stonn méi spéit hu mir hien ënnert de Policefotoe fonnt. Dëst war de Mann, deen ech am Vatikan erschoss hunn.
  
  
  Den Tony huet kuerz mam Archivist konferenzéiert.
  
  
  "D'Police hat zënter enger laanger Zäit net vum Barzini héieren," sot hien, "a si hunn de Spuer verluer."
  
  
  "Wësse se net wou hien ass?"
  
  
  "Si soen nee."
  
  
  "Ma, mir wëssen datt hien viru kuerzem op Sizilien war."
  
  
  "Jo, léiwe Frënd, awer dëst Wëssen ass vu wéineg Notzung fir eis. Sizilien ass eng grouss Insel mat enger taciturn Bevëlkerung. Dir wäert gesinn datt et ganz schwéier wäert sinn iergendeen iwwer de Barzini oder iergendeen aneren ze schwätzen. Ech si mat him ausgemaach. Dunn hunn ech op eemol un d'Gina geduecht, e Meedchen dat mat der Mafia verbonne war. "Vläicht," sot ech, "mir kënne eppes iwwer eise Crêpe-Sohle Frënd hei zu Roum léieren."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Den Owend sinn ech bei d'Gina gaangen. Si wousst, datt ech kommen an lecker Iessen virbereet. Den Haaptplat war scallopini alla Firenze, mat geschmoltenem Kéis op Fleesch a Spinat. Als éischt gouf et Spaghetti, duerno Kalbfleesch a schliisslech Kéis an Uebst. De roude Wäin war excellent.
  
  
  "Sinn all italienesch Frae wierklech sou gutt beim Kachen?" - Ech hu gefrot wéi mir op der Bänk gesat hunn.
  
  
  Gina huet hiren Aarm ëm meng Schëlleren. "Net all vun hinnen," sot si, "awer déi meescht vun den italienesche Fraen." Si huet d'Been ënner sech gezunn an hire Rock huet sech op d'Hëfte rutscht, an huet hire wäisse Hënner opgedeckt.
  
  
  "Si maachen vill Saachen gutt," sot ech mëll.
  
  
  Si huet gelaacht an huet mäi Hals liicht Kuss. "Ech hat geduecht, Dir géift zréck bei mech kommen, Nick," huet si geflüstert.
  
  
  "Ech fäerten et ass Geschäft," sot ech schëlleg. "Op d'mannst ass dat den Haaptziel den Owend."
  
  
  Si huet hir Hand zréckgezunn. "Dat ass net grad flaache, oder?" - sot si, pouting.
  
  
  Ech hunn gelaacht an hunn hatt op mech gezunn. "Et ass ganz wichteg, awer dat heescht net datt ech dech net méi wollt gesinn."
  
  
  Ech hunn hiert Gesiicht op mech gedréint an hunn hatt op d'Lippen kuss. Si huet mäi Hals ëmklammen. "Dëst ass vill besser," huet si gemëscht. Dunn ass si fräi gebrach. "Wat ass Äre Betrib dann?" si gefrot. - "Ech hu geduecht datt Dir am diplomatesche Service wier."
  
  
  "Op eng Manéier," hunn ech geäntwert. Gina, ech kann net genau soen firwat ech zu Roum sinn. Awer vläicht kënnt Dir mir hëllefen, wann dat, wat Dir mir iwwer Iech selwer gesot hutt, richteg ass.
  
  
  Si Kuss meng Ouerréng. 'Wat mengs du?'
  
  
  "Dir sot Dir kennt Leit aus der Ënnerwelt."
  
  
  Si huet e bëssen zréckgezunn. - "Awer Dir sidd net d'Police."
  
  
  Ech hu gezéckt. Dunn hunn ech decidéiert hir sou vill wéi méiglech ze soen. "Aus iergendengem Grond kann ech Iech net erklären, Gina," sot ech, "Ech froe mech wat virun e puer Deeg an der Vatikanbibliothéik geschitt ass."
  
  
  Hir donkel Aen waren nach méi grouss wéi soss.
  
  
  "Diavolo! Sidd Dir un de Vatikan-Heist interesséiert?
  
  
  "Jo," Ech hunn geäntwert.
  
  
  'Och. Ech wees net. Et gi verschidden Zorte vu Verbrieche iwwer déi Dir keng Informatioun kritt. Dëst ass sou e Verbriechen. Keen weess iwwer eppes."
  
  
  "Ech erwaarden keng Informatioun iwwer de Verbriechen vun Iech och," sot ech. "Ech hat just gehofft, Dir géift mir iwwer eng bestëmmte Persoun soen."
  
  
  Si huet d'Schëller gezunn. 'Wien ass dëse Mann?'
  
  
  "Säin Numm ass Barzini," sot ech. "Rocco Barzini".
  
  
  Si huet ee Moment geduecht. Dunn huet si gesot: "Ech kennen deen Numm net."
  
  
  "Denk virsiichteg un, Gina," sot ech a kussen hir Hand. "Et ass ganz wichteg fir mech."
  
  
  No engem Moment sot si: "Nee, Nick, ech kennen dëse Mann net."
  
  
  Ech hu gesoot.
  
  
  "D'Police selwer huet keng Beweiser an dësem Fall," sot si weider. "Et wier besser wann Dir dës Saach aus Ärem Kapp setzt."
  
  
  Ech hunn d'Suerg an hiren Ae gesinn. "Gina," sot ech, "ech kann net."
  
  
  Si huet sech op de Canapé zréckgezunn an huet sech nodenklech op hir ënnescht Lëp geknuewt. "Ma", sot si lues, "wann ech dech net iwwerzeege kann opzeginn, da gëtt et eppes wat mir maache kënnen."
  
  
  'Jo?'
  
  
  "Et gëtt eng Fra. Ech hunn hatt duerch d'Rosa kennegeléiert, meng Frëndin aus dem Café.
  
  
  "Ech erënnere mech un d'Rose," sot ech.
  
  
  "Dës Fra gehéiert eng Bordell um Montecitorio Square. Si kennt réimesch Krimineller besser wéi hir Bridder. Vläicht wëll hatt mat Iech schwätzen. Fir eng Tax.'
  
  
  "Ech wäert bezuelen," sot ech.
  
  
  "Dir musst eleng dohinner goen. Si erlaabt keng Fraen an hiert Haus, ausser d'Meedercher, déi fir si schaffen.
  
  
  "Kann ech hatt haut den Owend gesinn?"
  
  
  "Ech wäert gesinn."
  
  
  Si ass op den Telefon gaang, huet d'Nummer geruff an huet an engem gedämpften Toun geschwat. No e puer Minutten huet si opgehaang a sech nieft mir op de Canapé gesat.
  
  
  "Et ass an der Rei," sot si traureg. „Dir kënnt no zéng Auer dohinner goen.
  
  
  Si ass prett mat Iech ze schwätzen. Ech hunn den Numm vun der Persoun net ernimmt déi Dir sicht. Si fäert, datt hiren Telefon heiansdo vun der Police ofgerappt gëtt."
  
  
  "Merci, Gina," sot ech. Ech hunn op meng Auer gekuckt. Et war bal zéng Auer. "Da besser ech fort goen," sot ech.
  
  
  "Et gëtt soss eppes".
  
  
  'Jo?'
  
  
  "Fir Äre Besuch normal ze maachen, fann ee vun de Meedercher ier Dir mat der Madame Vasari schwätzt."
  
  
  Ech hunn hire sullen Kinn mat mengem Zeigefanger opgehuewen. "Vläicht kann ech dëst vermeiden," sot ech.
  
  
  Si huet sérieux ausgesinn. - "Spill keng Spiller mat der Madame Vasari, Nick. Ech hunn hir gesot datt Dir fir d'Meedche wäert bezuelen an datt Dir d'Wäert vun Ärem Geld sollt kréien."
  
  
  'Ech wäert gesinn.' Et war keen agreabele Gedanke Gina ze verloossen a mat enger Prostituéiert an d'Bett ze goen. - "Fäert net. Ech mengen d'Meedchen. D'Rosa huet mir verséchert datt d'Madame Vasari ganz strikt ass wat d'Gesondheet ugeet."
  
  
  Ech erwächen. "Wann Dir an der Rei sidd, kommen ech zréck nodeems ech mat hatt geschwat hunn."
  
  
  Si huet mech mat Tréinen an den Ae gekuckt. "Ech hätt dat wierklech gär," sot si.
  
  
  
  
  Ech hunn en Taxi op Piazza Montecitorio geholl. D'Plaz war an engem ellenen Deel vun der Stad, net fir Owend Bummelen. D'Haus war ganz al, mat enger verwitterter Fassad. All d'Fënstere ware beliicht, obwuel um Rez-de-Chaussée d'Jalousie gezunn goufen an d'Schalter iwwer hinnen zougemaach hunn, sou datt nëmmen Sträifen vu gieler Luucht hannerlooss goufen.
  
  
  Wéi ech laanscht den Trottoir gaang sinn, hunn ech e Mann gesinn, deen op enger noer Veranda stoe. Hien huet net a meng Richtung gekuckt, awer seng Präsenz huet mech virsiichteg gemaach. En dënn jonkt Meedchen huet mech eragelooss. E puer méi Clientë sinn an de grousse Wunnzëmmer geplënnert, wou se d'Meedercher kennegeléiert hunn; wéi ech an der Hal ausserhalb vun der grousser Hal gewaart hunn, hunn se all meng Präsenz bewosst geschéngt.
  
  
  Eng schlank, mëttelalterlech Fra mat schwaarzen Hoer strikt zréck gekämmt ass op mech komm. Ech gefrot. - "Mme Vasari?"
  
  
  Si huet fragil gelaacht. "Nee, ech sinn d'Assistentin vun der Madame Vasari. Wëllt Dir e Meedchen?
  
  
  Ech wousst wéi ze äntweren. 'Jo.'
  
  
  Wéi mir an d'Stuff erakomm sinn, hunn e puer Fraen an eis Richtung gekuckt. Eng jonk Blond koum bei eis. Si hat kuerz schwaarz Hosen un, déi déi meescht vun hiren Oberschenkel a Broscht ausgesat hunn. Ech schätzen hatt op ongeféier uechtzéng; Ech gefillt en aneren Touch vun Onschold op hirem Häerz-gebuerene Gesiicht. Si huet mech op Italienesch gefrot ob si mech léine kéint. Ech sinn zu der Conclusioun komm datt si sou gutt oder schlecht ass wéi déi aner. Ech hunn geknackt.
  
  
  Si huet gelaacht an huet meng Hand besëtzt gegraff. Dem Madame Vasari seng Assistentin ass fortgaang an d'Meedchen huet gefrot, ob ech eppes drénken wollt, ier mer an hiert Zëmmer gaangen sinn. "Nee," sot ech, "loosst eis elo erop goen."
  
  
  "Ah, Dir freet Iech op dëst, oder?" Si huet mech d'Trap an e Raum um éischte Stack gefouert.
  
  
  Soubal d'Dier hannert eis zougemaach huet, huet si ugefaang mech auszekleeden. - Dir sidd Englesch, richteg? D'Maria krut vill Englänner."
  
  
  Ech loosse et seng Course fir eng Zäit lafen. Si schéngt et ze genéissen. Ech hu keng Waff mat mir geholl, e riskante Beweegung, awer ech wollt net onnéideg Opmierksamkeet op dëser Plaz unzéien. Ech souz um Rand vum Eisenbett an hunn d'Schong an d'Hosen ofgeholl, während d'Maria hir dënn Kleeder geschickt ewechgeholl huet. Si hat e schéine jonke Kierper mat enger dënnter Taille a festen, voller Broscht. Si hat e Plooschter op hirem lénksen Oberschenkel, ouni Zweiwel vun engem waarme Client hannerlooss.
  
  
  "Hues du d'Maria gär?" si gefrot.
  
  
  Ech stung nieft dem Bett an hunn de Rescht vu menge Kleeder ofgeholl. "Jo, Maria, du bass ganz schéin." Ech hunn gelaacht an et gemengt.
  
  
  Si souz um Buedem bei menge Féiss an huet ugefaang meng Oberschenkel ze streiken. "Dir sidd ganz schéin," sot si. Hir Hand ass op meng Genitalie gaang an huet do geschafft. Si huet sech no vir geluegt an huet mäi Oberschenkel kuss. Ech souz um Rand vum Bett a si huet sech geplënnert fir meng Oberschenkel zesummen ze drécken.
  
  
  Wéi ech an de Sall erakoum, war alles wat ech geduecht hunn d'Gespréich mat der Madame Vasari. Awer wéi d'Maria mech ganz kompetent geschafft huet, ass meng Opreegung gewuess, a wéi se sech op d'Bett ausgestreckt huet an d'Këssen ënner den Oberschenkel gestoppt huet, war ech prett.
  
  
  Si kannt hire Beruff gutt. Si wousst genee wat ze maachen a wéini et ze maachen fir mech zu engem explosive Héichpunkt ze bréngen. Wéi et eriwwer war a mir schwëtzen op gerumpelten Blieder, huet si frou geschéngt datt ech kierperlech zefridden war. Si huet näischt anescht erwaart. Wat mech ugeet ... gutt, et war wat ech bezuelt hunn.
  
  
  Ech gefrot hir iwwer Madame Vasari.
  
  
  'Och. Du bass deen deen mat der Madame schwätze wollt.
  
  
  'Jo. Kënnt Dir mech bei hir huelen?
  
  
  'Komm mat mir.'
  
  
  Si huet mech op den zweete Stack geholl a mir sinn duerch eng donkel Gang an en hënneschte Raum gaang. Si huet zweemol geklappt a wéi den Assistent opgemaach huet, ass si fortgaang.
  
  
  - Wëllt Dir mat der Madame schwätzen. - huet déi donkel-Hoer Fra gefrot.
  
  
  Ech hunn laanscht hir an de Raum gekuckt. Et war mëll beliicht mat roude a bloe Luucht. De Geroch vu Räucheräucher ass an de Gank gelaf.
  
  
  "Jo, si sot si wollt mech gesinn," Ech geäntwert.
  
  
  "Komm eran," sot d'Fra an ass op der Säit gaang.
  
  
  Ech sinn an de Raum komm an de Geroch gouf erstéckend. Eng Figur a luxuriéise Seid huet sech op engem nidderegen Sofa an engem décke Teppechraum zréckgezunn. Wéi ech méi no komm sinn, hunn ech gesinn datt si eng ongewéinlech déck Fra war. Si muss op d'mannst siwwenzeg gewiescht sinn, awer si war staark gemaach, wéi e Filmstar aus engem fréien Talkie. Hirt flëssegt Gesiicht war mat Make-up bedeckt, hir Ae ware schwaarz an hir Aenlidder waren donkelblo. Rouge gouf iwwer hir déck Wangen geschmiert an hire roude Lippenstift huet e gefälschte Mond geformt. All dëst war mat enger orange Perück bedeckt. Hir déck wäiss Hänn stungen aus hirem Seidekleed eraus wéi zwee Klumpen aus geréckeltem Teig, an hir Lieder Fanger ware mat op d'mannst eng Dose Réng dekoréiert.
  
  
  "Ass dëst den Här Carter?" huet hir al Stëmm opgehuewen.
  
  
  "Jo, Madame," hunn ech geäntwert.
  
  
  Den Assistent huet e Stull op de Canapé gezunn an huet mech gezeechent fir ze sëtzen. "Entschëllegt iwwer d'Räuchelcher," huet si geflüstert. "Madame huet e komesche Kierpergeroch, dee si mat Räucherstäerkt maskéiert."
  
  
  Ech hunn geknackt a souz.
  
  
  "Halt op ze flüsteren an ze tippen", sot d'Madame Vasari der Fra. "Dir kënnt eis fir ee Moment eleng loossen."
  
  
  "Jo Madame." Si huet sech ëmgedréit an de Raum verlooss. "Dir gesäit gutt aus," sot d'Madame Vasari op Englesch. "Gitt Iech egal wann ech dës Perück ofhuelen? Ganz waarm ".
  
  
  "Natierlech net," hunn ech geäntwert.
  
  
  Si huet hir geckeg Lippen gedréckt an déi orange Perück vum Kapp ofgeholl. Si war bal kaal, mat tufts vun gro Hoer ausstiechend hei an do. An enger Perücke war si déi komeschst Fra déi ech je gesinn hunn. Ouni Perücke war si eng Karikatur vun enger traureg aler Fra. Komesch genuch hunn ech hatt gär.
  
  
  "Okay," sot si an engem ale Mann senger brécheg Stëmm. "Ech verstinn, datt Dir komm sidd fir Informatioun ze froen." D'Gespréich huet hiren Otem ewechgeholl.
  
  
  "Tatsächlech, Madame," hunn ech geäntwert.
  
  
  "Rufft mech just Nellie."
  
  
  "Nellie?" - Ech hunn onheemlech gefrot.
  
  
  "Mäi Papp war en englesche Séifuerer. Trotz de Protester vu menger italienescher Mamm huet hien insistéiert mir den Numm Nellie ze ginn.
  
  
  Si huet hir dënn, gemoolt Lëpsen an e groteske Laachen gepackt. "Géif Dir gleewen, datt ech eng ganz attraktiv Fra war?"
  
  
  'Sécherlech.' Ech hu gehofft, datt meng Stëmm frëndlech kléngt.
  
  
  "Wann ech siwwenzéng war, gouf ech vum venetianeschen Adel proposéiert," huet si gekräizt. 'Ech hu refuséiert. Dir gesitt, Ech wollt méi wéi e Geschäft Bestietnes.
  
  
  Ech war roueg well ech net wousst wat ze soen.
  
  
  "Wéi ech dëst Haus gegrënnt hunn, hunn ech e puer vun den ausgezeechente Männer an Europa amuséiert, den Här Carter. Meng Meedercher wossten Staatsmänner an héich-Ranking Beamten. Den Numm vun engem bestëmmte Minister war uechter Italien bekannt. Hien huet ni mat Meedercher geschlof. Hien huet se ugekuckt, wéi si sech ausdoen an hunn si gefrot, plakeg virun him ze stoen, während hie mat sech selwer gespillt huet. Dir wësst ni wéi eng Wënsch all Persoun huet."
  
  
  Si war schonn aus dem Gespréich aus Otem. "Spéider," sot si, "Vertrieder vun der Ënnerwelt koumen dacks heihinner. Mafiosi an anerer. Ech kannt se all, Här Carter. Ech krut vill Saache gesot, awer ech hunn ni Informatioun iwwer Leit verkaaft, déi ech gär hunn.
  
  
  De Gestank am Raum hänke mir un d'Nues. Déi gekräizte Mask ass weidergaang. "Dir sidd komm fir iwwer e Mann ze froen."
  
  
  'Jo.'
  
  
  'Säin Numm?'
  
  
  "Rocco Barzini".
  
  
  D'Aen op der Falten Haut hu laang laanscht mech gekuckt, an dunn zréck op mäi Gesiicht. "Ech kennen hien. Wéi eng Informatioun ass involvéiert? '
  
  
  "Kënnt Dir mir soen, wou ech hien fannen?"
  
  
  "Vläicht," huet eng haart Stëmm geäntwert. "Wann d'Informatioun Iech vill Sue wäert ass."
  
  
  "Ech hu Suen," sot ech.
  
  
  "Zwanzeg dausend Lire?"
  
  
  Ech hu gezéckt. Et war vill Suen, mee ech hat d'Iddi datt et onméiglech wier mat Nelly Vasari ze verhandelen.
  
  
  'Géi.'
  
  
  "Hutt Dir dëst mat Iech?"
  
  
  Ech hunn an d’Täsch gezunn, e Wackel Lire erausgeholl, zwanzegdausend erausgezielt an d’Suen der Nellie iwwerreecht. Hatt huet et geholl an huet et erëm mat de knaschtege alen Fanger gezielt. Wéi si fäerdeg war, huet si d'Rechnung op hir Ae bruecht an d'Gravatioun an d'Textur vum Pabeier studéiert.
  
  
  Ech gefrot. - "Sidd Dir zefridden?"
  
  
  "Dir kënnt net ze virsiichteg a menger Aarbecht sinn," huet si geäntwert, "och wann Dir mat Amerikaner handelt. Awer Är Suen sinn gutt, also wäert ech Iech alles soen wat ech iwwer dee Parasit Rocco Barzini weess.
  
  
  Si huet d'Suen op de geschnëtzten orientaleschen Dësch nieft dem Canapé geluecht, dat mëllt Fleesch vun hirer Schëller hin an hier wackelt.
  
  
  "De Barzini ass vun Zäit zu Zäit heihinner komm. Hie war e klengen Déif deen meng Meedercher mësshandelt huet. Hie war am Prisong. Hie lieft a schafft normalerweis zu Roum, awer verschwënnt heiansdo fir e puer Joer. Hien huet eng Zäit zu Neapel verbruecht, wou hien sech fir Prostitutioun an Drogen interesséiert huet. A viru kuerzem ass hien zréck op Roum mat engem Mann, deem säin Numm Dir wësst - Giovanni Farelli.
  
  
  "Ech gleewen et net," sot ech. Mee ech erënnere mech un den Numm aus dem Gina senger Geschicht.
  
  
  "All Polizist zu Roum kennt dësen Numm, Här Carter. Hien ass e räiche Mann an huet verschidde legitim Geschäfter. Déi rentabelst ass déi erfollegräich Entwécklungs- a Baufirma Makelaardij Farelli. Awer hannert dëser respektabeler Fassad ass de Signor Farrelly de Leader vun der Ënnerwelt, en Drogenhändler an aner illegal Geschäfter. Hien ass mat engem Mafioso verbonnen, dem Här Carter, a säin Numm ass mat engem Konschtdief verbonnen, deen virun ongeféier engem Joer zu Venedeg geschitt ass.
  
  
  "Interessant," hunn ech gemëscht.
  
  
  "Wéi de Rocco Barzini op Roum zréckkoum, war hien dem Farrelly säi Bodyguard."
  
  
  'Loyal. An datt de Farrelly zu Roum wunnt?
  
  
  "Signor Farelli huet vill Residenz," si croaked. "Hien huet en Appartement an der Stad, awer hien besicht bal ni. Hien huet eng Villa nërdlech vu Roum an eng Hotelsuite déi hien zu Capri gehéiert. Zu dëser Zäit vum Joer ass hie bal ëmmer zu Capri.
  
  
  Si huet d'Fläsch geholl an de parfüméierten Doft an de Raum gesprayt. D'Flëssegkeet huet hir Hoer fiicht a glänzend am mëllen Liicht gelooss. Si huet de séissen Aroma geschnëtzt, d'Nuesträife fléien, dunn huet si gewalteg Hust.
  
  
  Ech gefrot. - "Bass du ok?"
  
  
  "Jo, jo," sot si. "Okay, jonke Mann."
  
  
  "Gleeft Dir datt Barzini a Farrelly an dësem Hotel zu Capri kéinte sinn?"
  
  
  „Wahrscheinlech, Här Carter. Den Hotel heescht "Caesar Augustus" a läit am Zentrum vun der Insel.
  
  
  "Dir hutt mir vill gehollef."
  
  
  "Ech schätzen ëmmer eng Persoun fir seng Suen." Hir gemoolt, liederleche Mond lächelt wryly.
  
  
  Ech sinn opgestan fir ze verloossen.
  
  
  "Dir musst fofzéngdausend Lire fir d'Meedchen bezuelen," huet d'Madame Vasari gekräizt. "Dir kënnt ënnen bezuelen. A komm erëm zréck, Här Carter.
  
  
  "Merci," sot ech.
  
  
  Am Gang hunn ech déif Otem geholl. Ënnen, Ech bezuelt der donkel-Hoer Fra fir e kuerzen Openthalt mat Maria a lénks. Déi frësch Loft dobausse huet nach ni sou gutt geroch.
  
  
  Si sot mir, datt ech en Taxi um Boulevard e bësse méi wäit fannen, also sinn ech an déi Richtung gaangen. Et war e gemittlechen Owend, en agreabelen Owend. Awer an der Halschent vum nächste Block hunn ech Schrëtt héieren. Ech hunn mech ëmgedréit an hunn zwee Männer séier gesinn.
  
  
  Ech hat kee Grond ze gleewen datt ech an enger Gefor war, awer wéi se nogaange sinn, hunn ech mech géint d'Mauer vum Haus gedréckt. Si hunn d'Bremsen verlangsamt. Ee vun hinnen ass vu mir gaang, deen aneren - nieft mir. Dunn huet e Mann, dee laanscht gaang ass, sech ëmgedréit an mech ofgeschnidden. Et huet mir geschéngt datt ech d'Gesiicht erkannt hunn, dat ech am Haus vum Nellie Vasari gesinn hunn.
  
  
  "Fuer mar!" - sot hien, stoppen mech bedeitend.
  
  
  Ech hat keng Wiel. "Ech hunn gefrot - "Wat ass geschitt?" "Jofretta!"
  
  
  Ech war presséiert.
  
  
  "Wat hutt Dir mat der Madame Vasari geschwat?" - gefrot en aneren, manner muskuläre Mann op Englesch.
  
  
  Ech hunn dem Mann säi Quadrat gekuckt, pockmarkéiert Gesiicht an hunn op eemol plakeg gefillt ouni meng Luger a Stiletto Fersen.
  
  
  "Si ass en ale Frënd vu mir."
  
  
  De grousse Mann huet gekrasch. Dir waart nach ni do, Här.
  
  
  Ech hunn him gedréckt. - 'Beweegt iwwer!'
  
  
  "Net bis Dir sot iwwer wat Dir mat der Madame schwätzt," sot hien.
  
  
  "Ech hunn et scho gesot. Et war eng Erneierung vun enger aler Frëndschaft." Ech wollt hinnen laanschtgoen.
  
  
  E muskuläre Mann huet mech an de Kapp geschloen. Ech sinn op säi Komerod gefall, deen seng Fauscht an de Bauch duerchgeet. D'Kombinatioun vun zwee Hits huet mech fir ee Moment geschloen. Ech hunn d'Haus schwéier geschloen an hunn wéi e Fësch gegast. Ech hunn eng aner Fauscht op mech gesinn a probéiert se ze vermeiden, gouf awer séier op d'Wang geschloen. E puer Momenter méi spéit gouf ech vun hannen gegraff. E Gesiicht mat Spuere vu Pocken ass virun mir geplënnert.
  
  
  "Sot eis iwwer dëst Gespréich," sot hien.
  
  
  'An d'Häll goen.' - Ech hunn gekrasch.
  
  
  Eng Fauscht huet mech an der Broscht geschloen. Ier ech vum Schlag erholen konnt, krut ech en zweete Schlag an d'Gesiicht. Ech hu gefillt wéi mäi Kapp op d'Säit kippt. Dës Gangster woussten hir Saachen. Si ware wuel net emol mat de Männer, déi ech gesicht hunn, am Zesummenhang, awer dat huet de Moment net vill geännert.
  
  
  "Stop et," huet hien gekrasch. Ech hunn de Blëtz vun engem Blade gesinn an dann e Stiletto ënnert menger Nues gehal.
  
  
  "Sot et oder ech schneiden dech!"
  
  
  Ech konnt erëm ootmen. "Okay," sot ech. "Ech wäert et soen." D'Messer ass net verschwonnen, awer blouf onbeweeglech.
  
  
  Elo hunn ech meng Kraaft erëmfonnt. Déi schmuel Blade vum Messer war nëmmen dräi Zentimeter vu mengem lénksen Aen. Ech hätt ganz gutt gewosst wat ech maachen.
  
  
  "Mir hu vun hirem Geschäft geschwat," sot ech, nach ëmmer schwéier otemt. Ech hunn mäi rietse Been sou geplënnert datt et tëscht senge gesprëtzte Féiss war. "Madame Vasari seng Firma?" - huet hie verdächteg gefrot. 'Firwat?'
  
  
  Deen anere Mann huet meng Hänn e bësse manner festgehalen.
  
  
  "Jo," sot ech, virbereeden fir Aktioun. "Dir gesitt, ech wollt hatt froen en Haus zu Mailand opzemaachen."
  
  
  'Wéi? D'Madame Vasari géif ni ..."
  
  
  Ech hunn de massive Mann ee Schrëtt no vir gezunn an hunn mäi rietse Knéi schwéier a säi Scrotum gefuer. Säi Gesiicht verzerrt. Hien huet de Stiletto op d'Strooss gefall. Wéi ech de Fouss erofgesat hunn, sinn ech mam riete Fouss op de stäerkste Mann seng Wrest getratt. Hien huet gejaut a säi Grëff huet sech lassgelooss. Mat all menger Kraaft hunn ech seng Këscht mam lénksen Ielebou geschloen. Ech héieren e Crash. Hien huet gejaut an op seng Säit gefall an hannert eis an d'Mauer gerannt.
  
  
  Deen aneren huet mech geschloen. Ech hunn de Schlag mat menger lénkser Hand blockéiert an de Schlag mat menger rietser zréckginn. Wéi hien op de Buedem gefall ass, huet hie säi Stiletto erreecht, awer et ass an d'Däischtert gerutscht. Dunn hunn ech en zerstéierende Schlag op de Réck gefillt. De grousse Mann huet sech géint d'Mauer gedréckt an huet mech erëm ugegraff. Seng Fauscht huet de Réck vu mengem Kapp geschloen an ech sinn op meng Knéien gefall. Ech gefall op meng Säit. En haarde Stiwwel huet mech an d'Gesiicht getraff. Ech hunn him mam Réck vun menger Hand geschloen an hien ass fortgelaf.
  
  
  Wéi ech erëm an d'Säit geschloen ginn, hunn ech haart gekrasch. Ech erreecht mat mengem Stiwwel eraus a verpasst. De muskuläre Mann huet sech erëm opgestallt.
  
  
  "Basta cosi!" hie sot. "Si sbrighi! Hien huet decidéiert ze verloossen.
  
  
  Säi Begleeder ass no him gerannt, a si sinn ëm den Eck verschwonnen. Ech souz mat Schwieregkeeten. Ech hu gefillt wéi wann ech duerch eng rieseg Fleeschmüller gesat ginn. Ech hat sou schwéier Péng a mengem Kierper, datt et onméiglech war ze bestëmmen, wéi eng Gebidder beschiedegt waren. Ech hunn meng Hand op d'Gesiicht opgehuewen. Et war e bluddege Mess.
  
  
  Ech hunn e puer Minutten géint d'Haus hänke gelooss, gehofft datt de Péng géif ofhuelen. Ech war ze optimistesch. Ech sinn e puer honnert Meter laanscht déi däischter Strooss getrollt an hunn endlech de Boulevard erreecht. Wéi si gesot huet, koum séier en Taxi op. Ech genannt him an geklommen bannen.
  
  
  "Wat den Däiwel!?" huet de Chauffer geruff wéi hien mäi Gesiicht gesinn huet.
  
  
  Ech hunn him dem Gina Romano seng Adress ginn. Hien ass séier gefuer fir mech sou séier wéi méiglech aus sengem Taxi ze kréien. Ech sinn d'Trap eropgaang an hunn dem Gina seng Dier geschloen. Wéi si et opgemaach huet, hunn hir Ae schockéiert.
  
  
  "Dia mio!" huet si geruff.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Meng Ënneraarm sinn schwéier gefillt a mäi Mond war dréchen. Ech hu probéiert op meng Sënn ze kommen. Alles wat ech erënnere konnt nodeems ech Gina begéint hunn, war datt ech et fäerdeg bruecht hunn den Hawk um Telefon mat engem Stëmmkonverter ze kréien fir him doriwwer ze soen. Hie sot, hie géif de Moien zréck ruffen. Ech hunn ee Been geplënnert. Ech hu verschidde Fleesch ënner dem Blat gefillt. Ech hunn meng Hand iwwer de mëlle Bauch op de waarme Fleck gerannt, wou meng Oberschenkel begéint sinn. Gina huet mech ëmgedréit. Hir lénks Broscht huet meng Säit beréiert an ech hu gefillt datt hir Nippel laanscht mech rutscht. Ech erreecht ënner dem Blat an beréiert hir mëll, waarm Haut. Probéiert de Péng ze ignoréieren, hunn ech op meng Säit gedréint, mäi festen, ronnen Hënner gequetscht.
  
  
  "Mm," sot si, nach ëmmer hir Aen zou.
  
  
  Si huet sech géint mäi Kierper gedréckt an huet meng Taille gedréckt. Dunn huet si en aneren Toun gemaach an hir Aen opgemaach, blénken.
  
  
  'Nick? Sidd Dir sécher datt Dir Iech besser fillt?
  
  
  Ech hunn hir Hëfte Richtung mech gezunn a si huet den Aarm iwwer meng Schëller geheit. Hir Broscht hunn géint meng blo Këscht gedréckt.
  
  
  "Näischt Besonnesch," hunn ech gemëscht. "Awer ech gleewen datt d'Situatioun geschwënn wäert verbesseren."
  
  
  Si huet hir voll Lippen opgedeelt. D'Zong déi erauskoum war waarm a séiss. Hir Hëfte sprangen mëll op mech. De Kuss huet eis gedämpft. D'Gina huet hiert rietst Oberschenkel iwwer mäi Oberschenkel verréckelt, a meng Péng a mengem Kierper goufen am Rush vergiess, deen eis iwwerwonnen huet wéi ech gedréint hunn an hire Kierper opgehuewe hunn fir mäi Schub ze kréien. Si ass bereet bei mech komm a gläichzäiteg hu mir den Héichpunkt erreecht.
  
  
  Duerno hunn ech mech op de Réck geluecht fir ze raschten. D'Gina, déi nieft mir läit, huet op d'Plafong gekuckt. Schlussendlech hunn ech meng Hand opgehuewen a sanft d'Wonnen iwwer mäi lénksen Aen an op menger rietser Wang beréiert. Si waren dréchen, awer déi ganz Säit vu mengem Gesiicht huet verletzt. Duerch e Wonner schéngen meng Zänn op der Plaz ze bleiwen. Ech hunn d'Blat ofgezunn an hunn e puer Plooschteren op mengem Torso gesinn.
  
  
  "Si hunn mech gutt behandelt," sot ech, "awer ech bezweifelen datt si de Moien sou glat kënne beweegen."
  
  
  "Aarme Jong," huet d'Gina mëll gespurt. Si huet hir Hand op mengem Oberschenkel.
  
  
  "Ech hoffen, datt si d'Nellie Vasari net gestéiert hunn," sot ech.
  
  
  "Si wäerten et net maachen, Nick. Si huet vill aflossräich Frënn.
  
  
  "Ech hu geduecht datt si Sizilianer wieren," sot ech. "Och wann et keng direkt Verbindung ass, hunn de Barzini oder Farrelly et elo héieren"
  
  
  .
  
  
  "Nick," sot Gina, sech op mech ëmgedréint. "Gitt Dir op Capri?"
  
  
  Ech gefrot. - "Firwat wëllt Dir dat wëssen?"
  
  
  "Wann Dir mir alles iwwer Ären Deel am Déif gëschter Owend gesot hutt, hutt Dir et vläicht net gewosst, awer Dir hutt mech gezwongen Iech ze hëllefen," huet si geäntwert. "An ech kann Iech hëllefen. Dir kënnt mir och elo ganz vertrauen, wann Dir mir laang Zäit vertraut hutt. Ech weess dat Farrelly. Denkt drun, ech hunn Iech gesot datt ech seng Meeschtesch war. Ech kennen säin Hotel, säi Zëmmer, seng Gewunnechten. Ech kann Iech nëtzlech sinn."
  
  
  Ech gefrot. - "Wéi laang sidd Dir ... bei de Farrellys?"
  
  
  Si huet mäi Bléck vermeit. 'E puer Méint. Hien huet mir vill Saache kaaft, awer seng Grausamkeet war fir mech onerhaltbar.
  
  
  "Wéi kann ech sécher sinn, datt Dir mir elo géint hien hëlleft?" Ech hu mech méi wäit gefillt.
  
  
  Si huet hir Aen zougemaach. "Ech haassen de Farrellys, Nick. Ech schwieren du kanns mech vertrauen.
  
  
  Ech geduecht doriwwer an decidéiert et ze probéieren. "Okay," sot ech, "ech huelen dech op Capri. Mäi Frënd vum Interpol kënnt mat eis.
  
  
  "Soll ech e Polizist bréngen?"
  
  
  'Jo.' Si huet opgehalen. - "Huet de Farrelly de Vatikan geklaut, Nick?"
  
  
  "Et ass eng gutt Chance fir dat."
  
  
  "Awer firwat soll Är Regierung sech ëm dëst këmmeren?" Ech hunn hir nodenklech gekuckt. „Wärend dem Iwwerfall gouf eppes geklaut wat menger Regierung gehéiert. Dir musst de Gene net méi kennen. Frot mech net méi."
  
  
  
  
  "Okay, Nick."
  
  
  Den Telefon huet geklappt. D'Gina ass opgestan, ass op den aneren Enn vum Raum gaang an huet den Telefon opgeholl. Hir plakeg Kierper huet nach ëmmer attraktiv ausgesinn. E Moment méi spéit huet si sech ëmgedréit. 'Et sidd Dir.'
  
  
  Et huet missen den Hawk sinn. Et war hien.
  
  
  "Wien der Däiwel war dat?" et huet iwwer Meilen vum Ozean gebrëllt.
  
  
  Ech hunn trotz mengem haarden, schmerzhafte Gesiicht gelaacht. "Oh, ee Meedchen," Ech hunn onschëlleg geäntwert.
  
  
  "Hell jo, Meedchen!"
  
  
  "Et ass an der Rei," sot ech. "An ech hunn et just op der Pai gesat."
  
  
  "A wéi engem Mooss?" D'Stëmm war sauer.
  
  
  "Dir wësst, ech wäert Iech ni Sue fir dëst bezuelen," sot ech. "Ech hunn d'Gina temporär agestallt. Si huet mech op d'Quell vun der wichteger Informatioun gefouert, déi ech mat Iech diskutéiert hunn.
  
  
  "Soulaang Dir wësst wat Dir maacht!" Hien huet gestoppt fir säi Sarkasmus ze fannen. - "Ech hoffen, Dir hutt eng gutt Nuecht gehat, Nick."
  
  
  Seng Intentioune ware kloer, awer ech sinn indifferent bliwwen. "Och jo, Här. Ech fille mech vill besser.'
  
  
  "Lauschtert, sidd Dir gutt? Du hues gëschter Owend e bësse Schlag geklongen.
  
  
  "Ech geet et gutt", hunn ech geäntwert.
  
  
  "Mir hunn dem Judah seng Dossieren duerchkuckt," sot hien weider, "a mir hunn Neiegkeeten fir Iech. Dem Farelli säin Numm ass virun e puer Joer am Judah sengem Dossier opgetaucht. Hien huet e puer Regierungsdokumenter an England geklaut. Farrelly ass e grousse Jong. Hien ass entweder e Mafioso oder enk mat hinnen assoziéiert."
  
  
  'Jo. D'Aart vu Guy deen d'Mënschekraaft an d'Ausrüstung fir eng Serie vu Raiber liwwere kann, gedreemt vum Judas.
  
  
  "Dat ass wat ech komm sinn, Nick. Ech mengen, Dir sollt besser op Capri goen.
  
  
  "Ech fléien spéider op Neapel."
  
  
  'Géi. Halt mech informéiert. Dës Matière ka méi grouss sinn wéi mir denken."
  
  
  'Genau.'
  
  
  "Probéiert e bësse schlofen an der Nuecht."
  
  
  Ech hunn gelaacht. Ech wousst datt den Hawk och mat sengem dënnen Gesiicht lächelt. "Jo, natierlech," sot ech.
  
  
  -
  
  
  Méi spéit de Moien sinn ech an den Interpolbüro gaangen an den Tony Benedetto iwwer déi lescht Entwécklungen informéiert. Hien hat eng zolitt Dossier op Farrelly. Et war eng Referenz op "Här J." Den Datum war méi spéit wéi d'AX Indikatioun.
  
  
  "De Judas an de Farrelly schéngen gutt Frënn ze ginn," sot den Tony.
  
  
  Ech hunn geäntwert. - "Wat de Farrelly ugeet, ech weess et net." "Awer keen ass dem Judas säi Frënd. Hien hält nëmme rücksichtslos Geschäftskontakter." Ech hunn den Dossier mat de Fichieren gekuckt. "De Judas ass net ganz Mënsch, Dir gesitt, hien huet seng Waffen an engem Accident verluer wéi hie jonk war, an hien huet kënschtlech Waffen, déi ausgesinn wéi Fleesch a Blutt, awer ënner enger "Haut" aus massivem Stol sinn. Dës Hänn symboliséieren eng Persoun. Hien huet mech bal eng Kéier mat hinnen ëmbruecht.
  
  
  "Mir wäerte bieden datt hien keng aner Chance kritt," sot den Tony.
  
  
  "Sidd Dir prett op Capri ze goen?"
  
  
  'Jo. Wéi Auer geet eise Fliger fort?
  
  
  'Um véier Auer. An enger Stonn si mir zu Neapel, an am fréien Owend si mir op der Insel.
  
  
  
  
  Et war nach eng Stonn Luucht ier mer de Funiculaire an d'Stad Capri iwwer eng schnéiwäiss Insel mat Blummen gefëllt hunn. D'Insel war sou kleng, datt d'Kobaltblo Mier vu bal iwwerall an der Stad gesi ka ginn. Déi schmuel, wéckelt cobblestone Stroossen haten eng Onmass Trapen erop an erof op aner Niveauen. Touristen hunn déi kleng Plaz am Zentrum gefëllt a souzen Cinzano drénken wéi d'Sonn ënnergeet. Zwee Block vun der Plaz stoung den Caesar Augustus Hotel, e grousst, schéint Gebai mat enger Bougainvillea iwwer der Entrée.
  
  
  "Dat ass et," sot Gina wéi mir virun him stoungen. "D'Suite, déi Farrelly lieft, ass um drëtte Stack. Vun hei aus kënnt Dir de Balkon gesinn. Wann Farrelly do ass, hien huet zwee Bodyguards, mee du kanns nëmmen ee vun hinnen gesinn. Deen zweeten verstoppt hien, wann Friemen op Besuch kommen. An engem klenge Raum virun der Stuff gëtt et e Metalldësch deen ëmmer gespaart ass. Et kann eppes Wichtegs an dësem sinn." Dunn huet si gefrot: "Wat wäert Dir maachen wann de Farrelly ukomm ass?"
  
  
  "Halt eis Identitéiten sou laang wéi méiglech geheim", hunn ech geäntwert. "Mir kënnen iwwer d'Land oder d'Haiser op der Insel erausfannen. Natierlech hoffen ech datt hien net do ass well mir net genuch Beweiser géint hien hunn fir hien ze verhaften. Judas ass de Mann deen ech brauch. Ech hoffen hien huet wat ech sichen." Dann: "Dir kënnt net erop goen."
  
  
  "Firwat net, Nick? Ech kann an der Gang waarden, während Dir frot.
  
  
  "Nee, et ass ze geféierlech. Dir gitt an e Café op der Plaz fir eppes ze drénken.
  
  
  "Okay," sot Gina, enttäuscht.
  
  
  "Wann Dir net bannent enger Stonn vun eis héiert, kritt e Raum am Hotel Paradiso."
  
  
  'Ech maachen et.' - Si huet d'Schëller gezunn an ass op d'Plaz gaang.
  
  
  Den Tony huet gelaacht an de Kapp gerëselt. "Gutt Informateur, Amiko,"Hie wénkt op mech.
  
  
  "Dir sollt den Nelli Vasari gesinn hunn," sot ech.
  
  
  Wa mir mat enger Situatioun konfrontéiert sinn wéi déi, déi den Tony an ech fonnt hunn, hu mir misse vum Gefill spillen. Et ass wéi Schach ze spillen, well no den éischten zwee oder dräi Beweegunge ginn et vill Méiglechkeeten. Also si mir an d'Appartement mat ganz virleefeg Iddien. Mir hunn geklappt, an der Hoffnung datt et keng Äntwert gëtt. Awer d'Dier ass opgaang a mir hunn e Meedchen gesinn. Si hat platinblond Hoer a rosa Lippenstift op hire plumpe Lippen. E floral-mustert Hausmantel, locker provokativ an der Taille befestigt, huet hir luxuriéis Kéiren net verstoppt. Et war evident datt si plakeg ënner hirem Mantel war. Hir laang kromme Hëfte a grouss Broscht hu sech verführeresch ronderëm den Eck ausgesinn mat all schwéiere Schrëtt, deen si gemaach huet. A beurteelen duerch déi häerzlech Mutter an onbestänneg Schrëtt, et war och kloer, datt si de Getränk net brauch, deen se an der Hand hält. "Ass den Här Farrelly hei?" - gefrot Tony.
  
  
  "Nee," sot si op skandinavesch-akzentéiert Englesch, "Här Farrelly ass net hei." Si huet sech géint d'Dier gelunn, an d'Falten vun hirem Kleederschaf hunn sech nach méi wäit gedeelt.
  
  
  "Entschëllegt," sot ech, probéiert net op hire saftleche Kierper ze kucken, "mir sinn e laange Wee komm fir et ze gesinn. Mat weem soss kënne mir schwätzen?
  
  
  "Dir kënnt mat mir schwätzen, Chef," sot si, giggling. "Ech sinn hei, wéi ëmmer, ganz eleng." Si huet hir Hand op den Dierrahmen geluecht, wéi wa si decidéiert hätt d'Kleeder komplett ze räissen. Den Tony huet mech ugekuckt a liicht gelaacht. "Mir akzeptéiere gären Är Invitatioun, Signora."
  
  
  Si huet eis gewënscht an d'Dier hannert sech geschloen. De Sall war iwwerflësseg aménagéierten, mee Propretéit war kloer net d'Meedchen staark Punkt. Et waren eidel Fläschen, iwwerflësseg Äschebecher an hallef eidel Glieser iwwerall, an den décke Teppech war mat Zeitungen an illustréierten Zäitschrëften gesträift.
  
  
  Mat engem geleeëntleche Geste huet d'Meedchen eis gemierkt fir ze sëtzen. 'Wëlls du eppes drénken?' si giggled drunkenly. Ech hunn de Kapp gerëselt an hir Lippen hu sech vun Enttäuschung gekräizt. "Peach," sot si.
  
  
  D'Blond ass op d'Bänk gestoppt vis-à-vis vun deenen zwee Still op den Tony an ech souz. Mat engem haart a schmerzhafte Opschlag ass si op de Canapé gefall, an de lockere Knuet vum Gürtel ass entlooss ginn, a léisst wéineg iwwer hire reife Kierper roden. Sécher genuch, mir ware Gesiicht mat der Meeschtesch vum Farrelly. 'Wat wëlls du?' si gefrot. "Dir kënnt mir soen. Giovanni hält mech iwwer alles informéiert. Hir Wierder kléngen nach ëmmer gezwongen, awer si war net sou gedronk wéi ech ursprénglech geduecht hunn."
  
  
  Wéi den Tony erkläert huet datt mir Villaen op der Insel kafen wollten, hunn ech mech ëmgedréit an an de klenge Raum niewendrun gekuckt, vun deem d'Gina geschwat huet. Vu wou ech souz, konnt ech e Metalldësch mat engem Telefon am Eck gesinn.
  
  
  "Et gi ganz wéineg Villaen op Capri ze verkafen," sot d'Blond, déi sech einfach als Herta virgestallt huet, "a wann een eppes verkeeft, ass et zu engem ganz héije Präis. Hunn Hären deier Saachen gär? Dat lescht Wuert gouf mat engem Hiweis gefrot ...
  
  
  "Wierklech," sot den Tony a laacht op hatt. Ech hunn den Hals gekläert. - "Gerta, ech gesinn den Telefon am anere Raum. Kann mäi Frënd eisen Hotel ruffen? '
  
  
  Den Tony huet gefroot.
  
  
  "Natierlech," sot si an enger heiser Stëmm. "Ech maachen d'Luucht fir Iech un." Si ass aus dem Canapé opgestan an d'Kleeder ass momentan vun den Hüften rutscht, an huet hire blonden Dräieck opgedeckt.
  
  
  Wéi si an den anere Raum geklommen ass fir d'Luucht unzeschalten, huet den Tony eng Wenkbrau opgehuewen. A wéi hien hir passéiert fir an en anert Zëmmer ze goen, huet si seng Hand geholl.
  
  
  Ech hunn gesinn, datt hien hir blo riets Broscht cupped. Si huet hin an hier gewénkt a gelaacht. Den Tony koum an de Raum an huet d'Dier zougemaach. D'Gerta ass op mäi Stull komm a stoung niewt mir, huet hir Hand op meng Schëller geluecht: "Du bass e schéine Mann," sot si.
  
  
  Ech hunn hir gekuckt. "Merci," sot ech. - Sot mir, Gerta, huet den Här Farrelly a leschter Zäit nei Geschäftsfrënn gemaach? Ech hunn héieren datt hien en neie Partner huet. Si ass zréck op de Canapé mat engem Patt an der Hand. "De Giovanni huet ëmmer nei Gesiichter," sot si lues. - Mee solle mer nëmmen iwwer Giovanni schwätzen? Iwwerhaapt, Dir an Äre Frënd liewen net nëmme fir Geschäfter, richteg?
  
  
  "Dir sidd natierlech ganz Gaaschtfrëndlech," Ech hunn hir gestoppt. Ech hat gehofft, datt den Tony beschäftegt war mat deem Dësch ze sichen.
  
  
  - Dir wësst, Leit wéi ech. Et war ëmmer esou. Ech hunn wat se wëllen. Schockéieren ech dech?
  
  
  "Ganz net", hunn ech geäntwert. Wat mécht den Tony do?
  
  
  'Super Aarbecht. Ech si frou, datt Dir net schockéiert sidd. Da sidd Dir grad wéi ech. Dir wësst Dir musst vun der Geleeënheet profitéieren wann et kënnt, richteg?
  
  
  "Jo, et ass," sot ech, an denken un den nächste Raum.
  
  
  D'Gerta huet d'Glas op de Buedem geluecht an sech faul op de Canapé gestreckt. Si huet zoufälleg hir Mantel ofgeschnidden wéi den Tony erakoum.
  
  
  "Benissima!" - sot hien mëll.
  
  
  D'Gerta huet eis net gekuckt. "Ech weess, wat Dir wëllt," sot si an enger heiser Stëmm. "An Dir kënnt et maachen. Jiddereen am Tour oder béid zur selwechter Zäit. Et ass an der Rei, ech wäert dem Giovanni net soen.
  
  
  Den Tony stoung virun hir a kuckt op hire plakege Kierper. "Nick," sot hien mat engem dréchen Mond, "vläicht hu mer nach e puer Minutten, okay?"
  
  
  "Gott nee, Tony."
  
  
  - Dann lass. Ech gesinn dech méi spéit.'
  
  
  "Tony, hien ass all Minutt zréck!"
  
  
  Den Tony huet op de Canapé gekuckt an sech op mech gedréint. "Et ass einfach fir Iech wann e Meedchen op dech op der Plaz waart." Elo war hien opgeregt an e bësse rosen. Net bei mir, mee bei der Situatioun. Hie wousst datt ech richteg war.
  
  
  "Maacht wat Dir wëllt," sot ech, "awer gitt mir d'Informatiounen, déi Dir um Telefon krut."
  
  
  Säi Gesiicht huet sech geännert. - "Entschëllegt, Nick. Dir hutt Recht." Hien huet e leschte laange Bléck op d'Gerta gemaach, huet sech dunn ëmgedréint an ass op d'Dier gaang.
  
  
  "Sorry, Schatz," sot ech zum plakege Meedchen. "Et ass just net d'Plaz oder d'Zäit."
  
  
  D'Gerta huet mech e bësse verwonnert ugekuckt. "Wëlls du net mat mir schlofen?"
  
  
  "Dir sidd déi wënschenswäert Fra op der Insel," sot ech, "awer mäi Frënd an ech hunn dréngend Saache."
  
  
  
  
  Den Tony war roueg wärend mir am Lift waren. Wéi mir an d'Lobby erakoum, hunn ech gesot: "Kuckt et esou un, Amiko. Dir kéint e Problem hunn."
  
  
  Den Tony huet gelaacht. 'Ech mengen kal Duschen am Hotel...'
  
  
  Ech gefrot. - 'Wat ass dat?'.
  
  
  'Kuckt. Dee Mann. Dëst ass Farrelly.
  
  
  En héijen, donkele Mann a senge véierzeger Joer ass mat engem anere Guy an d'Lobby gaangen. Ech hunn et virsiichteg iwwerpréift fir d'nächst Kéier erauszefannen. Dunn hunn ech den anere Mann gekuckt, deen mat engem Staang hobbelt an erkannt hien. Et war de Barzini deen ech während dem Vatikan Iwwerfall an den Oberschenkel geschoss hunn. Wéi déi zwee Männer op de nooste Comptoir koumen, hunn ech mech op d'Zeitungsrack gedréint, sou datt de Barzini mäi Gesiicht net gesinn huet.
  
  
  "Hass Dir mech nach net gefrot?" - De Farrelly huet de Receptionist gefrot.
  
  
  "Nee, Signor Farelli."
  
  
  'Perfekt. Schéckt Iessen fir dräi erop. Loosst eis soen tagliatelle alla bognese.
  
  
  "Ech wäert et këmmeren, Signor Farrelly."
  
  
  De Farelli an de Barzini sinn a Richtung Lift gaang ouni eis ze bemierken. De Barzini hat e schwéieren Halt. E puer Momenter méi spéit huet de Liftdier hannert hinnen zougemaach.
  
  
  "Seng Schong," sot ech.
  
  
  "Bei Barzini?"
  
  
  'Jo. Et huet eng Crepe Sole.
  
  
  
  
  Um Wee zréck op d'Plaz huet den Tony e Stéck Pabeier aus der Täsch gezunn. "Ech hunn dëse Schreifdësch mat Ärem praktesche Masterschlëssel opgemaach an hunn zwou interessant Saachen entdeckt. Eent war en Notizblock mat dem Judas senger Adress. Ech hunn et entziffert. Dëst bestätegt dat zweet Beweis, deen Dir am Vatikan entdeckt hutt.
  
  
  Ech hunn op d'Stéck Pabeier gekuckt. Et gouf gekrabbelt: "Senior. Judas, San Marco Imports, Via Sashetti, Pancino, Sizilien.
  
  
  "Natierlech," sot ech. "De Sëtz vum Judas ass op Sizilien, also ass dat wahrscheinlech wou hien d'Banditen agestallt huet."
  
  
  "Dat heescht, datt eis Interessen och dohinner réckelen. Wann déi geklauten Saachen elo op Sizilien sinn, wäert mäi Fall entscheeden wa mir se fannen.
  
  
  "Tatsächlech," sot ech, "obwuel meng Aufgab net sou einfach wäert sinn ze kompletéieren. Net wann de Judas d'Dokument an der Vase fonnt huet."
  
  
  "Dréckt de Pabeier ëm," huet den Amiko Tony weidergespillt, "an da kënnt Dir liesen wat ech kopéiert hunn." Dëst gouf an engem Notizblock geschriwwen. Heescht dat eppes fir Iech?
  
  
  Ech stung ënnert der Luucht vun der klenger Veranda vum Hotel an hunn dem Tony seng Handschrëft studéiert. Ech liesen: "Leonardo d'Produkt" plus Datum.
  
  
  "Dëst ass méiglecherweis eng Referenz op geklauten Saachen," sot den Tony, "an de Leonardo ass vläicht e Sammler deen se kaaft."
  
  
  'Vläicht.'
  
  
  Eppes un der Notiz huet mech intresséiert. Wann et einfach ëm d'Transport vun geklauten Wueren handelt, war et net mäi Betrib, well ech war sécher datt d'Vase fir d'privat Sammlung vum Judas geduecht war. Mee ech hat d'Gefill, datt d'Notiz aus iergendengem Grond wierklech Bedeitung huet - fir mech méi wéi fir en aneren!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  48 Stonne méi spéit si mir op Sizilien ukomm. D'Insel war barrel a Fielsgréng, mat engem däischter awer pittoreske Erscheinungsbild. Mir hunn dat éischt Duerf erfuerscht a fonnt datt seng Awunner ganz ähnlech waren wéi déi an de Guidebooks beschriwwe ginn. D'Männer hunn entweder an onverständlechen Äntwerten op eis Froen geruff oder ignoréiert eis ganz. D'Frae si verschwonnen wéi mir op der Plaz ukomm sinn. Endlech huet den Tony den ale Mann gefrot eis ze soen wou d'Via Sashetti ass. Et huet sech erausgestallt als eng al Strooss, Fielsen an ongläich, déi op den aneren Enn vun der Insel féiert. Mir hu geléiert, datt de San Marco Import scho laang zou ass, obwuel et vun engem Auslänner kaaft gouf. Dem ale Mann no, stoung d'Gebai géint e Fiels mat Vue op d'Mier.
  
  
  Mir woussten, datt d'Haus ouni Zweifel bewaacht wier, also wa mir mam Taxi dohinner fueren, dovun ausgoen, datt mir en Taxi am Duerf fannen, da wiere mir direkt a Schwieregkeeten. Dofir hu mir décidéiert fir dem Judas säi Refuge vun der anerer Säit ze kommen, mam Boot.
  
  
  De Moien no eiser Arrivée hu mir e Fëscherschëff agestallt an et op d'Plaz gefuer, wou de schwaarze Fiels bal zweehonnert Meter iwwer eis türmt. Vum danzende Boot huet de Cliff bal vertikal ausgesinn. Mir hunn de klenge wäisse Boot op enger schmueler Plage um Fouss vun engem Fiels geparkt.
  
  
  "Vläicht hätte mir d'Strooss gehat, mäi Frënd," huet den Tony virgeschloen, säi Kapp zréck ze kippen fir de Fiels iwwer eis ze studéieren. "Ech mengen, ech gesinn eng schwiereg klammen."
  
  
  D'Gina stoung nieft eis um däischteren Sand, hir blond Hoer fladderen wéi eng Mane am Wand. "Nick," sot si, "Ech kann nëmme barfuß op Fielsen klammen."
  
  
  "Dir gitt net an näischt," sot ech. "Dir wäert hei bleiwen fir d'Boot ze bewaachen."
  
  
  "Nee," huet si dogéint. Si huet sech op den Tony gedréint. Hien huet seng Schëlleren opgehuewen.
  
  
  "Keng Protester," sot ech. "Dir sidd méi Wäert fir eis wéi wann Dir probéiert dëse Fiels erop ze klammen. Wann Dir Gewierer héiert, waart 15 Minutten. Wann weder vun eis opdaucht, fuert mam Boot. Verstoen?'
  
  
  "Jo," sot si däischter. 'Véierel Stonn.'
  
  
  "Okay," sot ech a laacht. "Bleift d'Boot gutt am Aen. Geschwënn ass si vläicht eis eenzeg Optioun. Mir sinn zréck an eng Stonn.
  
  
  Mir hunn d'Gina am Boot verlooss an ugefaang ze klammen. Mir haten liicht Windbreaker a Gummistiefel un, déi mir am Duerf kaaft haten, an den Tony hat e Seelball iwwer d'Schëller. Ech hat Kloterhaken un mengem Gürtel hänken.
  
  
  Um Fouss vum Fiels war eng schmuel Luucht. Mir hunn de Wee gewielt, dee vun do gefouert huet. Ech sinn virgaangen, no rutsche Flecken gesicht an dem Tony drop hiweisen. Ech konnt aus sengem grimmegen Ausdrock soen datt seng Aarbecht am Interpol insgesamt anescht war. De Fakt ass datt den Tony selten de Komfort vun der Zivilisatioun huet misse verloossen. Ech war gespaant wéi vill Interpol bezuelt am Verglach zu AX.
  
  
  Et huet just e puer Minutten gedauert fir an d'Mëtt vum Fiels ze kommen, soss war et awer däitlech méi lues. Den Trail ass praktesch verschwonnen a mir hu missen Ënnerstëtzung fir Hänn a Féiss an de Spalten fannen. Et war e riskant Geschäft. Elo ware mir esou héich, datt wa mir falen, et schwéier ass ze soen, wat mat eis geschitt. A wéi mir ongeféier drësseg Meter ënner der Spëtzt waren, ass den Tony op e lockere Fiels gerutscht, säi Gläichgewiicht verluer an ugefaang ze falen.
  
  
  "Streck Är Hand eraus!" - Ech hunn gebrëllt.
  
  
  Hien huet seng riets Hand lassgelooss an mech gegraff. Ech hunn säin Aarm gegraff a säi Gewiicht huet mäi lénkse Been vun der Ënnerstëtzung geklappt. Wéi ech rutscht a probéiert hunn meng Been ze beweegen, hunn ech geduecht datt ech géif falen. Mee mat der rietser Hand hunn ech de schaarfe Steen iwwer de Kapp gegraff an festgehalen.
  
  
  "Fannt eppes fir mat Äre Féiss ze halen," hunn ech gekrasch. Mäi Gewiicht huet ugefaang de Steen ze schwächen. Et huet geschéngt wéi eng Éiwegkeet ier den Tony seng Féiss erëm fonnt huet a mech lassgelooss huet, sou datt ech mäi lénke Fouss erëm opsetzen an drop leeën.
  
  
  'Géi?' - Ech gefrot, schwéier otmen.
  
  
  "Si," huet hien mat engem erschreckte Gesiicht geruff.
  
  
  Ech hunn den Tony bewonnert. Hie war vill méi Angscht virum Kloteren wéi ech, awer hien huet et ouni Widdersproch ugefaang.
  
  
  "Et ass net wäit," sot ech.
  
  
  Ech hunn virsiichteg Plazen ausgewielt fir ze gräifen a weider. Gina huet sech an eng Popp wäit ënnen op der schmuel Plage.
  
  
  Mir hunn et endlech op ongeféier fofzeg Féiss ënner der Spëtzt gemaach mam Tony just ënner mir. Seng Knöchel ware wäiss a seng Lëpse waren zougemaach. Ech hunn him d'Seel geholl an et duerch de Kloterhaken geschloen, deen ech um Gürtel gegraff hunn. De Fiels fest mat menger rietser Hand halen, hunn ech den Haken an d'Schleife vum Seel fräi op der Säit hänke gelooss an dat Ganzt op d'Spëtzt vum Fiels geheit.
  
  
  Den Haken ass iwwer de Rand vum Fiels verschwonnen. D'Seel hänkt nieft mir. Ech hunn hir geschleeft. No e puer Dezimeter huet den Haken eppes gefaangen an opgehalen. Ech hunn d'Seel gezunn an den Tony gekuckt. "Mir si bal do," sot ech.
  
  
  Säi Gesiicht huet Zweifel ausgedréckt. Ech hunn de geknackte Seel gegraff a geklommen. Hand an Hand sinn ech op d'Spëtzt geklommen. An der Halschent huet den Haken sech lassgelooss, ech sinn dräi Dezimeter gefall, dunn huet den Haken erëm agefaang. Ech hu Schweess op meng Lippen an an den Ae gefillt.
  
  
  Ech sinn virsiichteg weider geklommen an hunn endlech iwwer d'Spëtzt erausgekuckt. Just zwanzeg Meter ewech stoung de wäisse Stuckgebai vu San Marco Imports. Et war en nidderegen, eenstäckegen Gebai mat agepaakte Fënstere, an Onkraut wuessen hannert dem héijen Drotzaun, deen d'Gebai ëmginn huet.
  
  
  Ech sinn iwwer de Rand geklomm a gekräizt, wou den Haken un engem schaarfe Steen befestegt ass. Ech hunn et festgehalen, dunn op den Tony gekuckt a wénken. Hien ass op d'Seel geklommen. Et huet him e bëssen Effort gedauert, awer hien huet et endlech gemaach a sech nieft mir gesat.
  
  
  "Dir hutt verréckt Iddien, Amiko," sot hien.
  
  
  "Ech weess," sot ech mat engem laachen. Ech sinn op de Rand vum Cliff gaang an hunn dem Gina gewénkt fir hir ze wëssen datt mir et sécher op d'Spëtzt gemaach hunn. Si huet zréck gewénkt. Ech hunn de Fielsgebitt gekuckt. "Et gëtt e méi einfache Wee erof ongeféier eng hallef Meile vun hei," hunn ech dem Tony gesot. "Mir wäerte se spéider benotzen."
  
  
  "E Conte," sot hien. "Ech sinn averstan ".
  
  
  Mir sinn op d'Paart gekrach. Keng Zeeche vum Liewen.
  
  
  "Ech kucken séier," sot den Tony. Hien ass mat engem schweessene Gesiicht an den Eck vum Drotzait gekrach. Hien huet op d'Front vum Gebai gekuckt, ass dann zréck bei mech komm.
  
  
  "Et gëtt e Wuecht bei der Haaptentrée, dee fir mech bewaffnet schéngt," sot hien.
  
  
  'Ech hunn mer dat geduecht.'
  
  
  "Et war op d'mannst een aneren Auto geparkt virun, mee ech konnt de Service Entrée an der Säit Mauer gesinn. Ech gleewen, datt dëst eis erlaabt erakommen ouni datt d'Wuecht eis bemierkt.
  
  
  "Okay," sot ech. "Awer ech hunn just en Alarm an dësem Zait entdeckt. Mir mussen eppes doriwwer maachen."
  
  
  Et huet nach fofzéng Minutten gedauert fir e Contournement vum Alarmsystem ze improviséieren, fir datt mir e klengt Lach um Enn vum Zait konnten schneiden. Mir sinn dunn dobannen gekrabbelt a sinn op d'Säitdier gaang, déi den Tony entdeckt huet. Wéi mir do ukomm sinn, hu mer gemierkt, datt de Garde eis vu senger Plaz bei der Paart net gesinn konnt. Ech rutschen laanscht d'Gebai, bis ech et gutt kucke konnt. Hien hat en unbuttoned Shirt un an huet en AK-47 Attentat Gewier ënner sengem Aarm. Et war e klenge Gardestand nieft der Paart; Et war eppes un de Stand gebonnen, wat den Tony net gesinn huet: e groussen Däitsche Schäfer. Glécklecherweis huet de Wand an eis Richtung geblosen, sou datt den Hond eis net geroch huet. Mee ech wousst, datt mir ganz roueg musse sinn, wa mir de Service-Entrée opgemaach hunn.
  
  
  Mir sinn op d'Metalldier gekräizt an d'Schloss gekuckt. Et war net schwéier et opzemaachen; Mat engem spezielle Masterschlëssel huet et nëmmen e puer Minutten gedauert. Ech hunn d'Dier virsiichteg op gedréckt a gekuckt.
  
  
  "Komm," hunn ech dem Tony geflüstert.
  
  
  Mir hunn eis Pistoulen erausgezunn a sinn dobannen gaang. Den Tony huet d'Dier hannert eis zougemaach. Mir waren an engem Gank, deen op d'Front vun engem klenge Gebai féiert. Iergendwou an der Distanz gouf en déif Geschwëster héieren. Hie schéngt vun ënnen ze kommen, awer d'Trap war net ze gesinn.
  
  
  Ech hunn dem Tony gemierkt fir vu menger Säit ze bleiwen wéi mir op d'Front vum Haus geklommen sinn. Mir hunn eis an enger Aart Empfangsberäich oder Büro fonnt. Um Dësch souz e Mann an engem wäisse Mantel, dee mir als eng Zort Techniker ausgesinn huet. Am Eck huet e Wiechter eng italienesch Zeitung gelies. Keen vun hinnen huet eis gesinn oder héieren.
  
  
  Et war e L-fërmege Comptoir virum Schreifdësch, deen de Mann vun der oppener Dier an der Sentry getrennt huet. Wéi ech dem Tony gewénkt hunn, ass hien duerch d'Paart bei der Post gaang an ech hunn e puer Schrëtt a Richtung Wuecht gemaach.
  
  
  "Sëtzt Iech", hunn ech op Italienesch geruff.
  
  
  De Wiechter sprang aus sengem Sëtz a seng Hand ass op d'Waff op seng Hip gaang, awer dunn huet hien mäi Luger op seng Këscht gesinn. De Mann am wäisse Mantel huet den Tony gekuckt an duerno op mech, lues a lues vu sengem Sëtz op.
  
  
  "Wou ass de Judas?" - Ech hunn him gefrot, ouni meng Pistoul ze huelen a vun der Wuecht ewech ze kucken.
  
  
  "Fir wat braucht Dir et?" - huet de Wuecht gefrot.
  
  
  "Komm, loosst eis goen," sot den Tony, wéi hien seng .38 Beretta an de Mann säi Réck gedréckt huet. "Test eis Gedold net."
  
  
  "De Judas ass net hei," sot de Mann. Hien huet op Italienesch geäntwert, awer schéngt Däitsch oder vläicht skandinavesch ze sinn. Elo huet hien eis ëmgedréit an eis Gesiichter suergfälteg ënnersicht. Hie war en dënnen Mann mat rimless Brëll a kal blo Aen. Hien huet ausgesinn wéi déi Aart vu Mann, dee Judas géif astellen. Awer wann hien en Techniker war, wat war seng Funktioun hei?
  
  
  "Kënnt Dir de Sentry dobaussen kontaktéieren?" Ech gefrot.
  
  
  "Jo," huet hien geäntwert.
  
  
  "Sot hinnen net!" de Garde ass an den Eck gerannt.
  
  
  Ech sinn op hien gaang, hunn säi Revolver aus sengem Holster geholl an en ënner mengem Rimm geluecht. Dunn hunn ech mech un den Techniker gedréint: "Sot deem Sentry dobausse fir hei eran ze kommen," sot ech.
  
  
  "Hien kann seng Post net verloossen!"
  
  
  "Schwätz net mat hinnen!" - huet de Garde insistéiert.
  
  
  "Halt dech, Idiote!" Den Techniker sot an engem äisegem Toun.
  
  
  "Sot him, datt den Här Judas um Telefon ass a wëll him speziell Instruktioune ginn," sot ech.
  
  
  De Mann huet vu mir op den Tony gekuckt. "Maacht wéi hie seet," sot den Tony.
  
  
  Den Techniker huet e Schreif-Tirang opgemaach an e Sender fonnt. Hien huet de Knäppchen gedréckt a gesot: "Carlo. Komm hei. Den Här Judas wëll, datt Dir mat him um Telefon schwätzt.
  
  
  Mir hunn a Rou gewaart wéi de Sentry vum Paart an d'Gebai mat engem bedrohenden AK-47 ënner sengem Aarm geklommen ass. Wéi hien op d'Dier koum, huet e Wuecht am Eck geruff: "Opgepasst! Si hunn Waffen!
  
  
  De Mann an der Dier huet den Tony a mech ugekuckt an huet dunn seng Waff opgehuewen. Ech hunn gebrannt an hien an d'Këscht geschloen. Wéi hien op d'Dier gefall ass, huet d'Maschinengewehr haart gerappt. D'Kugel hunn de Buedem, de Comptoir an d'Këscht vum Sécherheetsbeamten duerchgebrach, deen d'Warnung geruff huet. Hien ass an d'Mauer gefall a vum Stull op deem hie souz ass gefall. Béid waren dout.
  
  
  Ech sinn bei d'Dier gaang an hunn erausgekuckt. Et war keen a Siicht. Wéi ech zréck op den Techniker gedréint hunn, war säi Gesiicht wäiss.
  
  
  "Komm elo," sot ech. "Huet de Judas wierklech fortgaang?"
  
  
  "Ech sinn hei eleng," sot hien. Ech konnt vu senger Stëmm soen datt hien d'Wourecht seet.
  
  
  "Wou ass de Root?" - gefrot Tony.
  
  
  'Wéi?'
  
  
  "Schätz vum Vatikan. Wou sinn se verstoppt?
  
  
  "Oh, Dir hutt geduecht datt de Schatz hei wier?"
  
  
  Ech sinn hannert de Comptoir gaang an hunn de Luger dem Mann säi lénks Ouer gedréckt. 'Wou sinn se?'
  
  
  Säi Gesiicht war kritt wäiss an hien huet schwéier Otem. "Ech hunn se héieren iwwer eng Höhl schwätzen," sot hien, schlucken.
  
  
  Ech gefrot. - "Wat fir eng Höhl?"
  
  
  'Schlaang Höhl. Iergendwou hei.
  
  
  "Ech weess dat," sot den Tony.
  
  
  Ech hunn de Luger méi haart géint de Kapp vum Mann gedréckt. "Wat ass hei ënnerierdesch?"
  
  
  En Ausdrock vun onheemlecher Horror erschéngt op sengem Gesiicht. 'Näischt!' - sot hien haart.
  
  
  Den Tony an ech hunn géigesäiteg gekuckt. Ech gefrot. - "Wann d'Schätz an enger Höhl an der Géigend verstoppt sinn, wat mengt Dir, sinn d'Zëmmer ënner eis?"
  
  
  "Ech mengen, mir sollten erausfannen," sot den Tony.
  
  
  "Bind him op," sot ech. "Mir hunn nëmmen e puer Minutten ier d'Gina um Boot fortgeet."
  
  
  Den Tony huet de Mann mat engem Gag aus sengem eegene Krawatt geknackt, et mat Seel gebonnen, während ech no der Leeder gesicht hunn. Et waren keng Trapen, mee wann ech d'Biesem Kleederschaf Dier opgemaach, Ech gesinn e Lift.
  
  
  Ech hunn geruff. - "Komm, Tony!" "Mir kënnen erof goen."
  
  
  Mir sinn an de klenge Lift eragaangen an sinn roueg erofgaang, virwëtzeg ze gesinn wat mir hei drënner fannen. E puer Momenter méi spéit si mir mat den Aen wäit opgaang eraus.
  
  
  'Gott Gott!' - sot den Tony.
  
  
  "Du hues Recht," sot ech a geflüstert roueg.
  
  
  Mir sinn an en onheemlechen ënnerierdesche Komplex eragaangen. Mir konnten Gäng a Raim an all Richtungen ausser de Cliff gesinn. Wärend mir zu Fouss waren, konnt ech meng Aen net gleewen. Eng Sektioun enthält eng komplett nuklear "Fabréck", an ugrenzend Zëmmeren enthalen all déi verbonne Ausrüstung a Maschinnen. De Judas gouf en atomesche Wëssenschaftler! Endlech hu mir e Labo vun Zorten fonnt mat engem groussen Dësch an engem Safe. Den Tony huet un der Safe geschafft, déi hie glécklech gesot huet, hie kéint opmaachen, während ech den Dësch iwwerpréift hunn. Wéi de Safe opgemaach gouf, hu mir e puer interessant Dokumenter fonnt. Si hunn se op den Dësch geluecht.
  
  
  "Vergaangenheet onerlaabt Konscht Déifstall,"Tony gesot. "Judas a Farrelly mussen déi ganzen Zäit zesumme geschafft hunn."
  
  
  Ech hunn e Stéck Pabeier aus dem Safe geholl an et gekuckt. "Oh mäi Gott," sot ech. "De Judas klaut zënter Jore Geheimnisser aus NATO Länner. A schlussendlech hat hien genuch vun hinnen fir seng eege Atombomm ze bauen.
  
  
  "Dat ass wahrscheinlech firwat hien dës Iwwerfall ugefaang huet," sot den Tony. "Fir dëse Projet ze finanzéieren."
  
  
  Ech hunn en anere Pabeier geholl an et laang gekuckt. "Ma, gutt," sot ech, sauer gelaacht. Et war e geklauten Dokument dat ech an enger etruskescher Vase gesat hunn.
  
  
  "War dat wat Dir gesicht hutt, Nick?"
  
  
  'Jo.' Ech hunn de Pabeier virsiichteg geklappt an an meng Tasche geluecht.
  
  
  "Dann ass Är Missioun fäerdeg," sot den Tony, "an ech wäert bereet sinn wann ech d'Konscht Schätz aus dëser Höhl sammelen."
  
  
  Ech hunn him e puer Tënt Zeechnungen iwwerreecht. "Nee, meng Missioun ass net fäerdeg. Mir hu geduecht datt de Judas dëst Dokument un d'Russen géif verkafen, awer et gesäit aus wéi wann hien et selwer benotze kéint. Dëst ass eng detailléiert Zeechnung vum Dokument dat ech a menger Tasche geluecht hunn. An an anere Pabeieren ginn et Notizen iwwer den Design vum Apparat."
  
  
  "Sidd Dir, Amiko, datt d'Dokument, dat de Judas onbewosst geklaut huet, de Blueprint fir en Deel vun enger Atombomm enthält?"
  
  
  "Jo," Ech hunn geäntwert. Et war kloer, datt de Judas gesinn huet, datt den Detonator säin Arsenal méi efficace géif maachen an et dofir benotze wollt. Dëst huet och uginn datt d'Judas Bomm kleng war - méiglecherweis portabel. Et ass mir komm, datt souguer eng portable Bomm eng grouss Stad komplett zerstéiere kann.
  
  
  "Denkt Dir datt hien et benotzt?" - gefrot Tony.
  
  
  "Ech weess dat sécher."
  
  
  "Wou ass dann d'Bomm?"
  
  
  Ech hunn him nodenklech gekuckt. "Loosst eis unhuelen datt d'Bomm prett ass," sot ech. "De Judas hat Zäit fir den Apparat ze maachen an et a seng Bomm ze setzen. Ugeholl alles ass prett an d'Bomm flitt iergendwou?
  
  
  "Ah," huet den Tony gemëscht.
  
  
  Hien huet en anert Stéck Pabeier geholl an et studéiert. "Kuckt dëst, Nick."
  
  
  Eppes gouf mat engem Bläistëft op Pabeier gekrabbelt. Et war op italienesch a gelies: "Ee Megaton Ausbezuele mat engem Explosiounsradius vu véierzeg-fënnef Kilometer um Buedemniveau."
  
  
  "Här," sot ech.
  
  
  "Awer wat wäert hien mat sou enger Waff maachen?" - gefrot Tony.
  
  
  "Ech weess et net," hunn ech geäntwert. "Awer wat hie wollt, d'Zeechnen aus der Vase huet säi Plang méi real gemaach. An ech fille mech verantwortlech dofir."
  
  
  "Nonsens," sot den Tony. "Keen kann esou en onheemlechen Ursaach-an-Effekt Event viraussoen."
  
  
  Ech hunn déi gedréckte Broschür geholl, déi ënnert dem Dësch gefall ass. "Dëst ass interessant."
  
  
  "Wat ass geschitt, Nick?"
  
  
  "Italienesch Linn Schëffer Verkéier Zäitplang." Ech hunn d'Lëscht vun de Croisièreschëffer um Cover vun der Broschür gekuckt an hunn en Numm gesinn deen a mengem Kapp blénkt. "Hei ass de Leonardo."
  
  
  Den Tony huet seng Aen zougemaach. "Leonardo." Waart, mir ..."
  
  
  "Eng Notiz vu Farrelly," Ech erënnert him. - Dir hutt dëst entziffert. Et huet gesot "Leonardo's Merchandise" gefollegt vun engem Datum. Et war gëschter.
  
  
  "Wuer fir Leonardo,"Tony widderholl lues. "Che diavolo, mäi Frënd. Denkt Dir datt dës Notiz op ..."
  
  
  "Et schéngt mir wahrscheinlech." Ech hunn den Dossier opgemaach an hunn eng Lëscht vun Departdatume fir verschidde Schëffer fonnt. Nieft dem "Leonardo" war den Datum rout ëmkreest. Wéi ech gesinn hunn wat d'Zuel war, hunn ech ënnert dem Otem verflucht.
  
  
  Den Tony huet iwwer meng Schëller gekuckt, an huet mech dann ugekuckt. "Genau," sot ech. "De Leonardo wäert a véier Deeg erëm d'Segelen ausgoen. Hien huet wahrscheinlech eng Atombomm u Bord. An da geet hien op New York."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Méi spéit sinn d'Gina an ech zréck op Roum. Den Tony Benedetto ass op Sizilien bliwwen fir op seng Interpol-Kollegen ze waarden an de Vatikan Schätz aus der Judashöhl ze huelen. Hien hat d'Technik schonn un der sizilianescher Police iwwerginn an den Interpol zu Roum gefrot fir d'Hëllef vun der Police vu Roum a Capri ze froen, fir de Giovanni Farelli an de Judas sou séier wéi se optrieden.
  
  
  Vum Gina sengem Zëmmer hu mir de Fluchhafen geruff an den nächsten Moien op engem Fliger op Neapel reservéiert. De Leonardo war zu Neapel a géif vun do op New York segelen.
  
  
  Am Nomëtteg kontaktéiert ech Hawk. Hie war frou ze héieren, datt ech d'Dokument zréck hat a bei gudder Stëmmung bliwwen ass, bis ech him gesot hunn, datt de Judas scho bal sécher den Detonateur ofgesat huet.
  
  
  ' Waat?'
  
  
  "Ech mengen, hien huet dës Atombomm u Bord vum Leonardo gesat," sot ech, "an d'Schëff geet op New York."
  
  
  "Gudde Gott," huet den Hawk gemëscht. "Denkt Dir datt hien wëlles dës Bomm hei ze benotzen?"
  
  
  "Ech ka mir näischt anescht virstellen", hunn ech geäntwert.
  
  
  Et war eng laang Rou, nëmmen duerch dem Hawk seng schwéier Atmung vun der anerer Säit gebrach. Ech hunn en déif Otem geholl a weider gaang, net virgesinn d'Situatioun rosen ze maachen wann ech wousst datt et komplett anescht ass.
  
  
  "Wéi Dir wësst, huet d'Bomm déi hien erstallt huet en Explosiounsradius vu fofzéng Meilen. Net ze ernimmen sekundär an tertiär Schockwellen. No de Pläng ze beurteelen, déi ech fonnt hunn, konnt hien an e puer Deeg eng Bomm maachen, déi kleng genuch war fir an enger Statiounssécherheet gelagert ze ginn. Awer d'Gréisst huet näischt mat destruktiver Kraaft ze dinn ...'
  
  
  "Jo, ech verstinn dat, Carter. Gitt vir," sot den Hawk, kloer irritéiert vun de Fakten, déi ech him gesot hunn.
  
  
  "Alles wat de Judas huet misse maachen war d'Bomm iwwer Bord werfen. Et kann dann fir Deeg, souguer Wochen um Buedem vum New York Harbor leien. Vläicht fir Méint. Elo datt hien den Detonator huet, alles wat hien maache muss ass et mam Wäitschossdetonator ze koppelen. Hie wier vläicht op enger Ausfluch zu Philadelphia a brauch just e Knäppchen ze drécken. An dann ... Äddi New York."
  
  
  'Mee firwat?' - Hawk gefrot. - Et ass egal ob hien d'Bomm vum Schëff fällt, Carter. Ech wëll wëssen firwat hien mat sou engem verréckten Plang obsesséiert ass.
  
  
  "Well de Judas rosen ass, Här. Dir wësst dat esou gutt wéi ech. Hien haasst eis an eist Land; besonnesch no eiser leschter Versammlung zu Niagara. Vläicht ass dëst säi Konzept vu Revanche - wie weess.
  
  
  'Revanche?' - huet den Hawk geruff, an elo war hie bal rosen op mech fir hie mat menger Iddi vum perverséierte Charakter vum Judas ze konfrontéieren. "Zéng Millioune Leit ëmbréngen, Carter? Oh mäi Gott, Mann, mir mussen him stoppen ier dës Saach wierklech aus der Hand geet. Dir musst dës Bomm fannen, Carter. An, natierlech, Judas.
  
  
  "Ech wetten," sot ech séier. "Awer wann et eng Trouscht ass, wetten ech, datt de Judas eise geheime Detonator net jidderengem ginn huet." Op d'mannst fir de Moment. Nodeems ech d'Dokumenter virsiichteg gelies hunn, déi ech am Labo fonnt hunn, hunn ech de Verdacht datt hien d'Pläng fir seng Mataarbechter a verschiddene Fragmenter vermëttelt huet. Esou kennt keen de ganzen Apparat; jidderee weess nëmmen en Deel dovun. Hoffentlech musse mir eis keng Suergen méi doriwwer maachen wa mir de Judas gefaangen hunn."
  
  
  "Wann New York net als éischt explodéiert, mengt Dir."
  
  
  "Tatsächlech, Här," sot ech.
  
  
  "Komm, Nick. Loosst mech genau wëssen wéini de Leonardo zu New York kënnt, fir datt et Agenten op der Szen sinn. Dir kënnt d'Bomm fannen ier d'Schëff hei kënnt. Wann net, da muss ech vill Leit warnen."
  
  
  'Ech wees et.'
  
  
  
  
  
  Wéi ech fäerdeg geruff hunn, sinn d'Gina an ech op de Büro an Italien gaangen. Et gouf gesot datt d'Segelplan viru kuerzem geännert huet an datt ech bei den Neapel Hafemeeschter oder e Vertrieder vun der italienescher Linn sollt goen.
  
  
  Nom Mëttegiessen an engem vun de Gina senge Liiblingsrestauranten si mir zréck an hiert Zëmmer komm. Ech konnt bis den nächsten Moien näischt maachen, dunn ass de Fliger op Neapel fortgaang. Ech hunn och eng Plaz fir d'Gina reservéiert, awer hunn hir nach net gesot.
  
  
  Nodeems ech d'Gedrénks gegoss hunn, koum d'Gina, déi e bloen Nuetskleed unhat, a souz nieft mir op de klenge Canapé an huet sech géint mäin Aarm gedréckt.
  
  
  "Wäert dëst eis lescht Nuecht zesummen, Nick?"
  
  
  Ech hunn an déi donkel Ae gekuckt a gemierkt wéi vill Gina Romano fir mech gemaach huet. Ech géif hatt ganz vill vermëssen wa mir trennen. Dëst war e Feeler a menger Aarbecht. Dir kënnt net an emotional Schwieregkeeten kommen. Et deet just wéi. Also et wier besser wann dëst eis lescht Nuecht wier. Mee AX huet nach Gina gebraucht.
  
  
  "Fir éierlech ze sinn," hunn ech geäntwert, "dëst wäert net eis lescht Nuecht sinn. Dat ass, wann Dir wëllt méi Zäit bei AX schaffen."
  
  
  "Oh jo, ech denken dat," sot Gina. Si huet mech Kuss - mäi Blutdrock ass staark eropgaang.
  
  
  "Waart bis Dir gesitt wéi dës Aarbecht ass, ier Dir zevill duerchgefouert gëtt," sot ech mat engem Laachen.
  
  
  "Kann ech bei dir bleiwen?"
  
  
  'Jo.'
  
  
  "Da wäert alles gutt sinn."
  
  
  Ech hunn hir Nippel gekuckt, déi ënner hirem bloe Nuetskleed däischter waren. De Fokus op Judas war net einfach.
  
  
  "Gina," sot ech, "Dir musst e puer Saachen wëssen, déi ech bis elo vun dir verstoppt hunn."
  
  
  Si huet sérieux ausgesinn, op meng Erklärung gewaart.
  
  
  "Mir hunn dem Leonardo säi Segelplang gepréift well mir gleewen datt et eng Atombomm u Bord ass."
  
  
  "Nick, mengs du déi kleng Atombomm?"
  
  
  "Eng gewëssen Aart, jo." _
  
  
  "Awer wat huet dat mam Vatikan Iwwerfall a Giovanni Farelli ze dinn?"
  
  
  "Mir gleewen datt de Farrelly an ee Judas, oder vläicht de Judas eleng, d'Bomm u Bord vun engem Schëff fir New York bruecht hunn. Si hunn eng Bomm gebaut mat engem Dokument dat si vu mir geklaut hunn."
  
  
  "Nick, dat kléngt onheemlech."
  
  
  'Awer et ass esou. Ech muss dës Bomm fannen ier de Judas se detonéiert. Wann de Judas u Bord ass, wäert hie wahrscheinlech verkleed sinn. Hien ass e Meeschter vun der Verkleedung, also ech kann net op hien zielen fir sech selwer ze verroden. Ech muss direkt no der Bomm sichen."
  
  
  "An Dir braucht Hëllef mat dësem?"
  
  
  "Ech haassen dech ze froen, Gina. Mee den Tony Benedetto ass beschäftegt no Farelli ze sichen, an ech weess net ob den Interpol meng Saach maache wäert wa mir um Schëff sinn. Dir musst just meng Uerder nokommen, a mat Iech kënnt Dir duerch d'Dieren goen, déi mir zou bleiwen."
  
  
  Si huet e Moment laanscht mech gekuckt. "Dat kléngt geféierlech," sot si mëll.
  
  
  "Jo, et kann liewensgeféierlech sinn."
  
  
  "Awer gleeft Dir datt de Giovanni dës schrecklech Saach geplangt huet?"
  
  
  "Ech denken, datt hien eppes domat ze dinn huet."
  
  
  Si huet en déif Otem geholl. "Ech haassen de Giovanni Farelli," sot si lues. "Wann ech eppes maache kann fir hien ze stoppen, wäert ech ganz frou sinn. Awer," huet si gestoppt, "et ass eppes anescht." Meng Niess Anna lieft zu New York. Si ass meng lescht verbleiwen Famill an ech hunn hatt ganz gär. Wäert hiert Liewen och a Gefor wéinst dëser Bomm?
  
  
  "Wahrscheinlech," hunn ech zouginn.
  
  
  "Da ginn ech mat dir, Nick."
  
  
  "Okay," sot ech. "Da kritt Dir nach ëmmer bezuelt." Ech hunn d'Glas erof gesat an hunn hatt ëmklammen. Hirem Mond war waarm an ongedëlleg. Hir Nippel waren haart ënner hirem Nuetskleed.
  
  
  "Ech si frou, datt Dir mech braucht, Nick," si geflüstert.
  
  
  "Ech wetten," sot ech.
  
  
  "An datt Dir mir vertraut."
  
  
  Ech hätt hir gesot, datt ech kee Vertrauen hunn, awer et war kee Sënn fir hatt ze enttäuschen oder ze vernoléissegen wat hatt fir d'AXE géif maachen. Ech hunn hatt op de Canapé gedréckt a mir hu sech zesummegehäit, a fir eng Zäit hu mir eis näischt ëm de Judas, oder de Giovanni Farelli, oder de Leonardo mat der Doudeswaff u Bord gekëmmert. Et war nëmme waarm Haut, sensuell Gerécher, Kläng a Klenge vu Gina an déi brëllend Häll, déi si a mir erstallt huet.
  
  
  Den nächsten Moien war et e kuerze Fluch op Neapel. Mir sinn kuerz no 8 Auer gelant, en Taxi vum Fluchhafen geholl a sinn direkt an d'Hafengebitt vun Neapel gefouert ginn, wou all déi grouss Luxuspassagéierschëffer ukomm a fortgaange sinn. Mir sinn um néng Auer do ukomm a sinn virum Hafekapitänsbüro fortgaang. E puer Minutten méi spéit souz mir a sengem Assistent Büro a geschwat iwwer Leonardo.
  
  
  - Wëllt Dir op de Leonardo goen, Här? - huet de jonke Mann gefrot.
  
  
  'Jo.'
  
  
  "Ma, hien ass net hei."
  
  
  'Wéi?'
  
  
  "Ech si sécher datt hien net am Hafen ass, Signor Carter," sot hien. "Awer wann Dir eng Minutt waart, wäert ech kucken." Wéi hien de Büro verlooss huet, huet d'Gina mech gekuckt. "Et ass Pech, ass et net?" si gefrot.
  
  
  'Vläicht.'
  
  
  Wéi de jonken Italiener erakoum, hat hien e risegt Buch ënner dem Aarm, dat op d'mannst zéng Kilo gewien huet. Hien huet et schwéier op den Dësch gefall.
  
  
  "Dëst ass et, Här Carter," sot hien. "De Leonardo ass virun zwee Deeg nom neien italienesche Linneplang gesegelt."
  
  
  "Här," sot ech bitter.
  
  
  "Dir kënnt hei am Italy Line Büro erausfannen wann d'Schëff zu New York ukomm ass."
  
  
  Ech gefrot. - "Wéi wäit ass d'Schëff fort?"
  
  
  Hien huet opgekuckt. „Wann ech mech richteg erënneren, ass et e séier Schëff.
  
  
  Muss schonn hallef do sinn. Ech hunn de Kapp lues gerëselt. Et war definitiv eng Bomm u Bord. An a manner wéi dräi Deeg kënnt d'Schëff zu New York. Ech hu probéiert ze erënneren wou de noosten US Militär Kommando war. Ech muss séier op den Telefon kommen.
  
  
  Ech erwächen. "Merci," sot ech dem jonke Mann.
  
  
  
  
  Wann Dir dréngend militäresch Hëllef braucht, musst Dir mat der richteger Persoun schwätzen. Ech hunn dëse Mann am General Macfarlane fonnt. Ech genannt him op der noosten US Air Force Base. Wärend mir geschwat hunn, huet hien meng ID op der anerer Linn gepréift.
  
  
  "Ech haassen dech ze froen, Generol," sot ech, "awer ech muss e Fliger hunn, deen de Leonardo fanne kann."
  
  
  "Also dëse Fliger soll geschwënn hei sinn," sot de Generol. 'Ech wees et. Hutt Dir eppes?
  
  
  Et war eng kuerz Rou. "Et gëtt eng Supercargo déi si virbereet hunn op Washington ze fléien. Mir réckelen de Fluch no vir a maachen e kuerzen Ëmwee fir Iech. Denkt Dir datt dëst normal ass?
  
  
  "Kléngt super, Generol."
  
  
  "De Fliger wäert um eelef Auer um Fluchhafen vun Neapel sinn. Ech wäert u Bord sinn fir Iech z'identifizéieren.
  
  
  "Excellent, Generol," sot ech. "Mir brauchen zwee Fallschierm an e Rettungsflott."
  
  
  Hien huet gefrot. - "Zwee Fallschierm?"
  
  
  "Ech hunn eng jonk Fra bei mir, Generol. Et leeft op AX.
  
  
  'Okay, mir këmmeren eis drun, Här Carter.
  
  
  "Merci villmools, Generol."
  
  
  Um Wee zréck op de Fluchhafen hunn ech d'Gina gefrot ob si jeemools aus engem Fliger gefall ass. Si huet mech gekuckt wéi wann ech verréckt wier.
  
  
  Ech gefrot. - "Denkt Dir, Dir kënnt et maachen?"
  
  
  Si huet gesucht. Ech wäert et bis dohinner erausfannen.
  
  
  "Mir sprangen an d'Mier, also landen mir e bësse méi mëll wéi um Land," sot ech. „Natierlech muss een de Fallschierm lassloossen, soubal een op d'Waasser kommt, soss hues du Problemer. Wa mir d'Fallschiermer entlooss hunn, hu mir e Rettungsflott."
  
  
  Ech mengen ech kann et maachen, "sot si, awer si huet nervös ausgesinn. Kuerz nodeems mer um Fluchhafen ukomm sinn, ass e groussen Transportfliger géint e gréngen Hannergrond gelant. De Generol an den Adjudant hunn d'Gina a mir um Gare getraff. De Generol war e grousse Mann, eemol Pilot. Hien huet meng ID genau gekuckt. Dunn huet hien breet op mech gelaacht.
  
  
  "D'Loftwaff wäert Iech op d'Szen huelen, Här Carter. Wéi dringend ass dëse Fluch wierklech?
  
  
  "Ech kann Iech nëmmen soen datt et e geféierleche Mann u Bord vum Leonardo ass, e Generol, a mir mussen hien fannen."
  
  
  De Generol Macfarlane huet d'Lëpse gedréckt; hie wollt méi froen, awer wousst datt ech him net äntweren konnt. Endlech huet hien seng Hand ausgestreckt a gesot: "Ech wënschen Iech all Erfolleg."
  
  
  "Merci, Generol," hunn ech geäntwert. "Mir besser elo verloossen."
  
  
  De Generol ass net zréck an de Frachtfliger. Hien huet gesot, hien hätt eppes zu Neapel ze dinn an duerno géif hien op seng Basis zréckkommen. Mir hunn him bei der Cargodier vum Gare-Gebai Äddi gesot a sinn an de Fliger gaang, begleet vun engem Adjudant. D'Motore ware scho lafen a mir si bei staarkem Wand u Bord. Kuerz nodeems mir eng hallef Dosen uniforméiert Offizéier a Männer agefouert goufen, si mir fortgaang.
  
  
  D'Linn vun Italien huet eis en detailléierte Plang vun der Rees vum Leonardo ginn, a mir kruten ongeféier gesot, wou mir hien fannen. Ausserdeem hu mir de Kapitän, de Kapitän Bertoldi, kontaktéiert, an hie wousst, datt hie muss suergen, datt déi zwee Fallschierm net um Mier verluer goen. An der leschter hallef Stonn virum Kontakt gëtt d'Radiokommunikatioun tëscht dem Fliger an dem Schëff erhale gelooss.
  
  
  De Pilot huet berechent wéi laang et dauert fir de Leonardo z'iwwerhuelen a véier bis fënnef Stonnen berechent. Dëst huet mir ganz gutt gepasst, well d'Zäit e wichtege Faktor gouf. Mir hunn kal Iessen giess wéi den Auto iwwer Südfrankräich geflunn ass. Eemol mir giess haten, war Festland Europa hannertenee.
  
  
  Mir kruten Fallschiermer an en extrem geduldige amerikanesche Sergeant huet dem Gina gewisen, wéi se geschafft hunn a wat ze maachen, wann d'Zäit ukomm ass. Ech hunn nogekuckt an nogelauschtert.
  
  
  "An alles wat ech maache muss ass de Rank ze zéien? - gefrot Gina.
  
  
  "Genau, Madame," sot de Sergeant. "Awer als éischt musst Dir komplett aus dem Fliger kommen, erënnert dat."
  
  
  'Jo. Ech muss lues op zéng zielen," sot si.
  
  
  Ech mengen alles wäert gutt sinn, Sergeant," sot ech.
  
  
  "Jo," Gina geäntwert zéckt. Si huet kleng a brécheg ausgesinn an deem grénge Fluchkostüm, deen hatt krut. Si huet hir Hoer vun hirem Gesiicht ewech gebastelt. - "Ech kann et maachen".
  
  
  "Loosst just dee Rank net lass," sot de Sergeant. "Dir kënnt wäit falen ier Dir et erëm fënnt."
  
  
  "Loosst de Rank net lass," huet d'Gina widderholl.
  
  
  Mëttlerweil huet de Pilot de Leonardo kontaktéiert an de Kapitän informéiert iwwer eise Sprong a wou hien eis sollt sichen. Hien huet de Kapitän gefrot eis u Bord ze huelen an eis op all Manéier ze hëllefen.
  
  
  Et war e Wollekenlosen Dag. D'Gina an ech hunn d'Fënster aus gekuckt, bis mir e laange wäisse Ozeanschëff gesinn hunn, deen onbeweeglech ënner eis am koboltbloe Mier louch.
  
  
  De Sergeant wénkt op mech. "Mir si prett ze sprangen, Här Carter."
  
  
  E puer Minutte méi spéit stounge mir bei der oppener Dier vum Fliger. De Wand huet ronderëm eis geflüstert. Näischt war ze gesinn ausser de bloen Himmel a bloe Mier.
  
  
  Okay, Gina," sot ech. Ech respektéiert hatt fir hire Courage. - "Kuckt net erof. Dir gitt einfach d'Dier eraus an hält de Rank. Grof bis zéng an zitt et.
  
  
  Ech wäert hannert Iech sinn."
  
  
  Okay, sot si, probéiert hiert Bescht ze laachen.
  
  
  Si huet sech ëmgedréit a sprangen. Ech hunn hatt gesinn falen an dunn hunn d'Bulle vu wäisse Seid hannert hatt gesinn. Si huet gelongen. Ech wénken dem Sergeant a sprangen aus dem Fliger.
  
  
  Wann Dir net esou dacks spréngt, fillt Äre Mo an den éischte Sekonnen nom Sprangen komesch opgeregt. Mine spréngt op an erof wéi ech an d'Mier drënner geduet hunn, an de Wand huet meng Oueren a Kapp geflüstert, mäi Otem gehalen. De Rank erausgezunn, hunn ech nogekuckt wéi hien sech ëmdréit wéi hien an den Downdraft geklommen ass. Op eemol huet de Fallschierm schaarf geruckt. Den nächste Moment sinn ech mat engem wäisse Ballon iwwer dem Kapp lues a Richtung fonkelne Mier geschwëmmt. Direkt ënner mir ass d'Gina geschwëmmt, hire Fallschierm huet sech sanft am Wand gewéckelt. Net wäit viru war de lues erweiderten wäissen Hull vum Leonardo, deen e schaumegt Wee am rouege Mier zeechent.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  D'Gina ass an d'donkelblo Waasser vum Atlanteschen Ozean e puer honnert Meter vum slanke wäisse Hull vum Leonardo gefall, deen d'Autoen gestoppt huet a bal onbeweeglech ausgesinn huet. Wéi ech erof an d'Waasser gaangen sinn, hunn ech gesinn datt e Rettungsboot vum Schëff erofgeet. Iwwer mir huet den drëtte wäisse Fallschierm geflattert, eis Rettungsflott. Eng Sekonn nodeems ech d'Flotte gesinn hunn, sinn ech an d'Mier geduscht.
  
  
  Ech war komplett am Waasser ënnerdaach, a wéi ech erëm opgestan sinn, hunn ech d'Fallschiermbänner ewechgeholl. D'Salzwaasser huet meng Aen beréiert. Ech hunn se ofgewäsch a probéiert d'Gina hannert de Wellen ze gesinn. Endlech hunn ech hir zweehonnert Meter ewech fonnt. D'Flott ass e bësse méi no un de steigende Bogen vum Schëff gelant.
  
  
  Ech schwammen op Gina. Wéi ech ongeféier fofzeg Meter vun hatt ewech war, hunn ech gesinn datt hatt gutt war. Si huet hire Fallschierm ofgeholl an op mech schwammen. Mir hunn eis am räissend Waasser getraff an ech hunn mäin Aarm ëm hir Taille geluecht.
  
  
  "Ech hunn et gemaach, Nick!" - huet si mat engem stralende Laachen op hirem Gesiicht ausgeruff.
  
  
  Ech hunn gelaacht. "Komm," sot ech. "Komm mer raus aus dem Waasser."
  
  
  Mir hunn d'Flott ouni Schwieregkeeten erreecht, a nodeems ech d'Gurte ofgeschaaft hunn, hunn ech de Package entwéckelt. Wéi ech de Ventil op der Säit erausgezunn hunn, gouf et e Geschwëster vu Loft, e haart Geschwëster iwwer d'Mier, an de giele Floss ass opgeblosen. Ech sinn u Bord geklomm an d'Gina eran gezunn.
  
  
  "IWWER!" - sot si, ass no hannen an d'Flotte gefall. „Wat eng Erliichterung!
  
  
  "Mir sinn um Schëff ier Dir et wësst," sot ech. "Kuckt." An ech weisen op e klengt Boot, deen op eis koum.
  
  
  De Sloop war ganz séier bei eis. Et waren e puer jonk Italiener u Bord. Wéi si eis an d'Boot gelueden hunn, hu si sech iwwerrascht ugekuckt, fir ze gesinn, datt d'Gina hir Fliegerkapp ofhëlt, sou datt hir naass Hoer iwwer d'Schëlleren gefall sinn. Ee vun de Männer huet geflüstert, awer d'Gina huet hien ignoréiert an huet meng Hand gegraff.
  
  
  
  
  Wéi mir u Bord waren, hunn d'Crewmemberen eis gerannt fir eis ze gratuléieren. Verschidde Passagéier hu sech gejaut, awer de Kapitän war néierens ze fannen. Ech hu geduecht, wann de Judas u Bord vum Schëff wier, da muss hien eis scho gesinn hunn. Et war schlecht fir eis, mee et war näischt mir kënnen doriwwer maachen.
  
  
  Mir si bei den Schëffsdokter bruecht, deen op eng kuerz Ënnersichung insistéiert huet. Hie war ganz frëndlech awer geschwat net Englesch.
  
  
  No Enquête huet e jonke Schëffsoffizéier eis an eng eidel Éischtklass Kabine gewisen.
  
  
  Ech gefrot wéini hie géif verloossen. - "Wéini kann ech mat Ärem Kapitän schwätzen?"
  
  
  "Ech froen him, Här," sot hien a kuckt no Gina.
  
  
  "Op d'mannst hunn si eis dréchen Kleeder ginn," sot d'Gina, a weist op d'Kleeder um Duebelbett. Fir d'Gina war et eng Blouse, Rock a Woll Pullover, a fir mech war et en Tropesche Kostüm an e Sportshemd. Si hunn eis och mëll Lieder Sandalen ginn.
  
  
  "Si schéngen ganz nonchalant iwwer eis Arrivée," sot ech. "Wann den Offizéier zéckt, fannen ech de Kapitän selwer."
  
  
  Mir hu sech séier ugedoen. D'Gina huet beandrockend an hirem Outfit ausgesinn. Ech hunn ausgesinn wéi e sizilianesche Gigolo. Ech opgemaach der schwéier-Pflicht waasserdicht Sak ech war Droen an iwwerpréift meng Waff, Luger, an stilettos. Ech hunn d'Holster iwwer mäi kuerzen-sleeved Shirt geschloen an d'Wilhelmina verstoppt. Awer ech hunn gewaart bis d'Gina an de klenge Buedzëmmer gaangen ass fir hir Hoer ze wäschen, ier ech den Hugo ëmgedréint hunn an hatt a mengem Ënneraarm gebonnen huet. Wéi si an d'Kabine zréckkoum, huet meng Jackett d'Waff scho bedeckt.
  
  
  "Dir kuckt schéin," sot Gina.
  
  
  "Dir och," hunn ech geäntwert. „Loosst eis kucken. Mir hu wéineg Zäit ".
  
  
  Mir sinn op deck erausgaang. Op esou engem grousse Schëff war et schwéier erauszefannen, wéi een op d'Bréck kënnt. Mir sinn ongeféier zwanzeg Minutten zu Fouss gaang ier mer endlech op déi iewescht Passagéierdeck ukomm sinn.
  
  
  "Wou kënne mir de Kapitän fannen?" Ech hunn de Séifuerer gefrot.
  
  
  „Kapitän, Här? Dëst ass onméiglech.'
  
  
  "Hien waart op mech," sot ech.
  
  
  Hien huet gezweiwelt. "Vläicht sollt Dir de Steward froen."
  
  
  "An d'Häll mat him! Wou ass de Chefmate? "
  
  
  "Ah, Här Ficuzza. Et soll op der Bréck sinn.
  
  
  "Merci", sot ech a sinn laanscht hien op d'Trap gaang, virun där eng Kette hängt. Hien huet seng Hand ausgestreckt.
  
  
  "Dir an d'Madame sollten als éischt bei Ären Tourguide goen, Här."
  
  
  "Wada al diavolo!" - sot d'Gina haart. "Wat zum Däiwel!"
  
  
  Si huet him geruff. Ech hunn meng Hand op hir Schëller geluecht.
  
  
  "Kuckt," sot ech zum Séifuerer. "Mir ginn dohinner fir den Här Ficuzza ze sichen, mat oder ouni Ärer Firma." Kënnt Dir eis bei hien huelen?
  
  
  Hien huet meng düster Gesiicht fir ee Moment gekuckt. "Super," sot hien. - "Komm mir no."
  
  
  Hien huet d'Leederkette fräigelooss a mir sinn him op d'Bréck gefollegt. Hien huet eis gefrot, am Passage ze waarden, während hien op d'Bréck geklommen ass. Ech hunn e Bléck Männer a wäiss Uniformen, an no e puer Momenter ee vun hinnen eraus. Dëst war dem Ficuzza säin éischte Mate.
  
  
  "Ah, Här Carter a Madame Romano," sot hien mat engem grousse Laachen.
  
  
  Ech gefrot. - "Wou ass de Kapitän?"
  
  
  "Hien huet gesot datt hien dech geschwënn wäert gesinn."
  
  
  Ech ugefaang ze Suergen. Linn Sëtz an Italien hätt him gesot wéi dréngend eis Missioun war, och wann hien d'Detailer net wosst.
  
  
  "Mir wëllen elo mat him schwätzen," sot ech. "Mir hunn e ganz wichtegt Thema fir ze diskutéieren."
  
  
  "Awer Här Carter, de Kapitän ass ganz beschäftegt. Hien ... "Verdammt et, Ficuzza," sot ech. "D'Sécherheet vun dësem Schëff a senge Passagéier ass um Spill. D'Zäit leeft aus.'
  
  
  Hien huet nodenklech ausgesinn. Dunn huet hien gesot: "Folg mir."
  
  
  No engem kuerze Spadséiergank hu mir eis virun der Dier vum Kapitän senger Kabine fonnt. Ficuzza geklappt. Wéi mir eng Stëmm dobannen héieren hunn, huet de Ficuzza d'Dier opgemaach an déi dräi vun eis sinn dobannen gaang.
  
  
  Um hëlzenen Dësch souz en héije, décke Mann mat sëlwergroen Hoer. Hien ass opgestan an nodeem de Ficuzza eis virgestallt huet, huet hien eis laut begréisst.
  
  
  Hie sot; - "Also dat sinn déi zwee Fallschierm!" et geklongen condescending. "En dramateschen Wee fir u Bord ze kommen, mengt Dir net, Här Carter?"
  
  
  "Ech fäerten, datt mir keng Wiel haten, Kapitän," hunn ech geäntwert.
  
  
  "Sëtz w.e.g.," sot hien, weist op zwee Still.
  
  
  Mir hunn eis gesat.
  
  
  "Okay," sot Bertoldi. "Meng Firma huet mir matgedeelt datt Dir no engem bestëmmte Passagéier op mengem Schëff sicht. Sot mir, Här Carter, firwat kann dëse Mann net festgeholl ginn, wann en zu New York u Land kënnt?
  
  
  Éischtens, sot ech, et gëtt keen Zweiwel, datt dëse Mann verkleed ass, also musse mir hien fannen ier mer op New York kommen. Zweetens, ech si kee Polizist, an och wann ech et wier, géif dee Mann keng Zeien lieweg loossen. Also et ass net nëmmen eng Saach vu Verhaftung."
  
  
  "Jo, natierlech," sot de Kapitän. "Kann ech Är ID gesinn, Här Carter?"
  
  
  Ech hunn him meng ID gewisen.
  
  
  "Ah, amerikanesch Intelligenz. An déi jonk Fra?
  
  
  "Si schafft fir eis," sot ech.
  
  
  "Riets." Hien huet bewosst gelaacht. "Här Ficuzza wäert Iech bei Ärer Sich hëllefen, Här Carter. Dir däerft keng Feierwaffen op dësem Schëff benotzen ausser an der Selbstverteidegung, an Dir musst d'Privatsphär vu mengen anere Passagéier respektéieren. Ausserdeem sollt Dir Äert Bescht maachen fir se ze vermeiden.
  
  
  Ech hunn erëm ugefaang rosen ze ginn. "Kapitän Bertoldi," sot ech, "ech sinn net prett ze streiden. Ech invitéieren Iech nozelauschteren wat ech ze soen hunn ier Dir decidéiert wat mir wäerten a wäerten net maachen.
  
  
  De Bertoldi an de Ficuzza hunn sech rosen ugekuckt. "Ech hunn net de ganzen Dag fir iwwer dës Saach ze diskutéieren, Här Carter," sot de Bertoldi kal. "Wann Dir eppes ze soen hutt, haalt w.e.g. kuerz."
  
  
  "Kapitän," sot ech, "mir schwätzen net nëmmen iwwer dëse Mann. Mir gleewen datt hien eng ganz geféierlech Waff op dëst Schëff bruecht huet.
  
  
  'Waff?'
  
  
  'Jo, dat ass et.' Ech hunn direkt op hien gekuckt. - "Atomwaffen".
  
  
  Seng Aen sinn liicht erweidert.
  
  
  "Mir mengen et ass eng kleng Atombomm."
  
  
  De Ficuzza ass vu sengem Stull opgestan. - "Diavolo!
  
  
  En Hiweis vu Schock erschéngt um Gesiicht vum Kapitän Bertoldi, dunn ass hie séier op säi skepteschen Bléck zréck. - "Wat Beweiser hutt Dir dofir?"
  
  
  "Keng präzis Beweiser," Ech zouginn. "Eng Notiz mam Numm vun Ärem Schëff a vill zousätzlech Informatioun. Awer zesummen féieren se zu enger raisonnabeler Conclusioun." Et war eng laang, déif Rou. "Awer Dir sidd net sécher datt et eng Bomm op mengem Schëff ass?"
  
  
  "Et ass méi wéi wahrscheinlech, Kapitän," sot ech.
  
  
  "An Dir wëllt d'Schëff no enger méiglecher Bomm sichen?" "Kapitän," sot de Ficuzza, "Ech kann e puer Leit op dëst setzen."
  
  
  "Mir brauchen op d'mannst eng Dose Männer," sot ech. "Dëst ass e grousst Schëff an d'Zäit leeft aus. Mir mussen ufänken an de Kabinen vun all de Passagéier ze sichen, déi zu Neapel ukomm sinn, well ech si sécher datt de richtegen Numm vum Mann, dee mir sichen, Judas, net op der Passagéierlëscht ass. Natierlech musse mir et kontrolléieren."
  
  
  "Déi meescht vun de Passagéier sinn zu Neapel u Bord, Här Carter," huet de Kapitän dogéint. "Dir wëllt dës Leit belästegt an opreegen. Dir wësst, Passagéier hu gewësse Rechter.
  
  
  An ee vun hinnen ass d'Recht op Sécherheet u Bord vun dësem Schëff, "sot ech. Ech froen och datt Dir mir d'Sich uvertraut, well ech Erfahrung an esou Saachen hunn. An da géif ech gären, datt Dir d'Schëff verlangsamt, fir datt mir méi Zäit hunn.
  
  
  Gitt méi lues! - huet de Bertoldi rosen ausgeruff. Ni. Ech muss un engem Zäitplang halen. Meng Passagéier hunn och hiren eegene Zäitplang. Dir wësst net emol ob et eng Bomm u Bord ass. Neen, d'Schëff hält déi normal Kreuzgeschwindegkeet.
  
  
  Kapitän!
  
  
  "An," huet hien mech ënnerbrach, "Här Ficuzza féiert d'Sich. Dir kritt Bestellunge vun him, Här Carter, soss gëtt et guer keng Sich. Et ass kloer?
  
  
  "Et gëtt ëmmer méi kloer."
  
  
  De Kapitän Bertoldi huet sech op de Ficuzza gedréint. „Huelt zéng Leit an dës zwee Leit a sicht d'Kabinen. Fänkt am drëtte Schouljoer un a schafft vun do aus.
  
  
  "Kapitän," sot ech, "et ass onwahrscheinlech datt de Judas näischt anescht wéi eng éischt Klass Kabine wäert hunn."
  
  
  "Ech widderhuelen, Här Ficuzza, fänkt am drëtte Schouljoer un", sot de Bertoldi. "Wann d'Sich do feelt, wäerte mir kucken ob aner Deeler vum Schëff musse gesicht ginn."
  
  
  D'Dommheet vun dësem Mann war onheemlech. Ech hunn décidéiert fir an d'Firma Sëtz ze telegraféieren datt hien eng vollstänneg Sich stéiert.
  
  
  "Merci fir Är Zesummenaarbecht, Kapitän," sot ech kal a sinn opgestan.
  
  
  "Zu Ärem Déngscht, Här Carter," sot hien. - Eng Saach méi, Här Ficuzza. Wann et Passagéier sinn, déi refuséieren hir Kabinen ze sichen, insistéiert net. Schéckt se mir an ech wäert erklären."
  
  
  "Kapitän, mir hu keng Zäit fir sou ...
  
  
  "Dir kënnt goen, Här Carter."
  
  
  Ech hunn him rosen ugekuckt. "Okay," sot ech. Ech hunn mech ëmgedréint an ass mam Gina aus der Kabine gaangen, an de Ficuzza ass mir gefollegt.
  
  
  Ficuzza war vill méi nëtzlech wéi säi Kapitän. Hien huet den Tresorier Fabrizio séier gefaangen, an zesummen hu si néng Séifuerer gesammelt, déi mat eis sichen sollten. Ech wënschen, datt et net esou eng grouss Aarbecht wier, datt ech et selwer ka packen.
  
  
  
  
  Iwwert de Lautsprecher gouf ugekënnegt, datt all Passagéier vun der drëtter Klass nom Mëttegiessen an hire Kabine sollte bleiwen fir d'Gepäckkontrolle. Dëst wier eng aner Warnung fir de Judas gewiescht wat geschitt ass, awer et schéngt kee Wee ze sinn fir eis Handlungen geheim ze halen. Mir hunn de Gepäck de ganzen Owend gesicht, awer näischt fonnt. Wann de Passagéier net an der Kabine war, gouf keng Sich duerchgefouert - op Kommando vum Kapitän. Glécklecherweis waren déi meescht Passagéier do. Um Mëtternuecht hu mir misse stoppen - och op Uerder vum Kapitän.
  
  
  No e bësse Widderstand huet hien eis erlaabt de Motorraum ze sichen, awer mir hunn näischt fonnt.
  
  
  
  
  Den nächste Moien huet de Grupp vun Detektiven, dorënner Gina an ech, e bësse Rescht. Mir hu missen dat maachen. Déi italienesch Crew war a Gefor a schlofen, a mir waren och erschöpft. Kuerz virun der Mëttesstonn hu mir e schnelle Snack gedronk an si weider ënnerwee. Ech hunn de Bertoldi iwwerzeegt direkt vum drëtte Schouljoer an den éischte Schouljoer ze goen, fir datt mir den zweete Schouljoer fir d'lescht konnte retten. D'Sich war de ganzen Dag weider. Déi meescht vun de Passagéier ware ganz léif. E puer hunn insistéiert mam Kapitän ze treffen, awer schlussendlech hunn d'accord hir Saache gesicht ze hunn.
  
  
  Um Enn vum zweeten Dag hate mir déi ganz Passagéierlëscht zesummegestallt, awer mir haten näischt fonnt, wat op eng Atombomm ausgesinn, a mir hate kee gesinn, deen iwwerhaapt dem Judas ausgesinn huet. Wann hien u Bord war, war hie gutt verstoppt, oder hie gouf besicht vun engem vun deenen aneren eelef Männer, déi d'Aarbecht maachen. Mee mir waren nach eidel Hänn.
  
  
  Um drëtten Dag hu mir de Bertoldi gefrot, ob mir d'Crewquartiere kéinte sichen. Hie war rosen. "Ass et elo net evident datt Dir iwwer d'Bomm falsch war, Här Carter?"
  
  
  "Ganz net", hunn ech geäntwert. "A wann Dir mir keng Erlaabnis gitt fir dës Enquête ze maachen, wäert ech Äre Sëtz iwwerdroen. An da wäert ech och Washington kontaktéieren, déi dann Är Regierung zu Roum kontaktéiert."
  
  
  D'Arroganz ass vum Bertoldi sengem Gesiicht rutscht. - "Ass dat eng Gefor, Här Carter?"
  
  
  - Dir kënnt et nennen wat Dir wëllt, Kapitän. Ech wäert mäi Bescht maachen dëst Schëff ze sichen. Mir segelen mat voller Vitesse op New York a komme muer de Mëtteg do un. Zéng Millioune Leit liewen an dëser Stad. Wann Dir keng Suergen iwwer Är Passagéier hutt, denkt un dës Leit. Wann et eng Atombomm u Bord ass, déi zu all Moment explodéiere kéint, wëllt Dir datt esou eng Katastroph op Ärem Gewësse geschitt? Dat ass, wann Dir et lieweg mécht, wat ech eescht bezweifelen.
  
  
  De Ficuzza sot roueg: "Kapitän, vläicht wäert d'Crew dës Nuis net egal sinn."
  
  
  De Bertoldi ass vum Dësch opgestan an huet ugefaang ze goen. Wéi hien op mech gedréint huet, war säi Gesiicht eescht. "Okay, Här Carter," sot hien. "Dir kënnt Är Fuerschung maachen. Awer ech wäert dech perséinlech op meng Offizéiersquartéier begleeden."
  
  
  "Wéi Dir wëllt," sot ech.
  
  
  D'Sich huet sech lues a lues bis de Mëtteg gezunn. Et huet näischt bruecht an huet rosen Aussoe vum Kapitän Bertoldi gezunn. Besonnesch rose war hien, wa mir och kuerz duerch seng Chamber gaange sinn. Hien huet gefrot. - "Elo gitt Dir zou datt et keng Bomm gëtt?"
  
  
  "Ech hu gesot: 'Nee, elo wëll ech d'Iwwerstruktur sichen, bis op d'Rettungsbooter."
  
  
  "Absurd!" - huet hien gemëscht, awer loosst eis weidergoen. Ficuzza huet eis eng Zäitchen gehollef; Duerno sinn d'Gina an ech eleng gelooss. Mir hunn d'Galleien, d'Späicheren, all d'Grous an d'Ecker vum grousse Schëff ënnersicht, awer ouni Erfolleg.
  
  
  "Vläicht huet de Kapitän Recht, Nick," sot Gina um Iessen déi Nuecht. - "Vläicht ass et keng Bomm u Bord. Vläicht huet de Judas seng Chance verpasst wéinst enger Ännerung vum Segelplang.
  
  
  "Ech wënschen et wier richteg," sot ech. "Ech wëll wierklech datt de Bertoldi richteg ass. Awer ech kennen de Judas, Genie. Ech froen. „Et musse Plazen sinn, déi mir net gesicht hunn. Oder vläicht huet ee vun eisen Assistenten eng schlecht Aarbecht gemaach. Mir wëssen net. A muer fuere mir an den New York Harbor. Ech muss den Hawk e Message um Radio den Owend schécken. '
  
  
  "Wat wäert Dir soen?"
  
  
  "Et ass just datt mir de Judas a seng Bomm net fonnt hunn. Hawk wäert mat eppes kommen.
  
  
  
  
  Ech hunn onroueg geschlof. Wéi ech den nächsten Moien erwächt an op d'Gina gekuckt hunn, déi nach am aneren Deel vun der Kabine schléift, hunn ech geduecht wéi no mir zu New York wieren. Beim Frühstück krute mir e Bulletin, dee seet, datt d'Rees nach dräi Stonnen dauere géif.
  
  
  "Gëtt d'Schëff erlaabt ze kachen?" - gefrot Gina.
  
  
  "Wann jo, da gëtt et e Begréissungscomité do", hunn ech geäntwert.
  
  
  Wärend déi aner Passagéier sech gepackt hunn a sech virbereet fir ofzefueren, sinn ech bei der Gina an eiser Kabine bliwwen. Géint zéng Auer sinn ech op d'éischt Klass Deck gaang, an der Hoffnung, een ze gesinn, deen dem Judas gläiche kéint. Um halwer 10 koum d'Festland op, a kuerz viru Mëtteg hu mir um New York Harbor gelagert. Déi meescht vun de Passagéier waren um Deck, mat Vue op d'Manhattan Skyline an d'Fräiheetsstatue.
  
  
  Wéi ech erwaart hunn, goufe mir begréisst. D'Küstgarde huet de Leonardo vum Hafen gefaangen a gefrot fir opzehalen. De Kapitän huet gefollegt, awer ech hunn hien gesinn, wéi hie rosen Uerder u seng Offizéier geruff huet. Kuerz no Mëtteg sinn e puer Küstgarde Offizéier an Zaldoten u Bord, begleet vu verschiddenen AX Agenten, dem Buergermeeschter vun New York, an dem David Hawke.
  
  
  De Kapitän Bertoldi huet gefrot a senger Kabine ze treffen. Zwee Senior Coast Guard Offizéier, de Buergermeeschter, Hawk, Ficuzza, Gina a mir sollten dohinner goen. Den Hawk huet e Biss vu senger onbeliichter Zigare geholl wéi ech him vun eise Feeler informéiert hunn.
  
  
  "Ech gleewen net datt de Judas u Bord ass," sot hien. "A wann hien u Bord ass, dann ass d'Bomm wahrscheinlech och do." Hien huet d'Gina gekuckt. "Dir astellen schéin Fraen, Nick,"Hien huet gesot.
  
  
  D'Gina huet de Kompliment verstanen, awer net de Sarkasmus. "Grace," sot si a laacht.
  
  
  "Prego," huet den David Hawk geäntwert.
  
  
  Ech wollt laachen, mee de Gedanke vum Judas huet d'Mondecke erof gezunn.
  
  
  "Hutt Dir dat ganzt Schëff gesicht?" - Hawk gefrot.
  
  
  "Vun uewe bis ënnen," sot ech. "Fir Gottes Wuel hu mir souguer an d'Toilette gekuckt. Ech weess just näischt méi."
  
  
  Ech hunn näischt gesot. Den Hawk an d'Gina hunn mech ugekuckt.
  
  
  'Wat ass dat?' - Hawk gefrot.
  
  
  "Ech hu just un eng aner Plaz geduecht," sot ech. "Sot dem Bertoldi, ech wäert direkt do sinn."
  
  
  Ech hu mech séier op den Dësch vum Tresorier erënnert, datt ech am Ufank vun eiser Sich de Schatzmeeschter mir vun engem Mann gesot hat, deen op den Dësch vum Kapitän komm ass fir iwwer d'Sécherheet vun de Saachen ze schwätzen. Dëst si wäertvoll Saachen. Dëst bedeit datt et eng Safe u Bord huet.
  
  
  "Jo, Här Carter," sot de Fabrizio wéi ech him doriwwer gefrot hunn. "Mir hunn e grousse Safe an eisem Büro. Awer ech ka mir net virstellen datt et eppes dran ass wat Iech interesséiere géif.
  
  
  "Vläicht sollte mir kucken," sot ech. De Fabrizio huet eis net genervt. Hien huet sech net mol gestéiert de Kapitän ze ruffen. Momenter méi spéit gouf de Safe vu Mannergréisst opgemaach. Ech hunn de Kapp gebéit a sinn him no bannen gefollegt. Mir hunn alles gekuckt. De grousse Pak enthält e Sëlwer Artefakt aus Spuenien. Et war eng Enttäuschung.
  
  
  "Et deet mir ganz leed, Här," sot de Fabrizio.
  
  
  "Ma, et war just eng Iddi."
  
  
  Ech hunn him verlooss an zréck op den Dësch vum Kapitän. Eppes war duerch mäi Kapp gelaf, mee ech konnt et net erausfannen.
  
  
  Si hunn am Büro ugefaang. De Kapitän ass op säi Schreif gaang. All déi aner souzen ausser den Hawk, deen am Eck mat enger Zigarr am Mondeck stoung a seng dënn Äerm iwwer seng Këscht gekräizt. Ech sinn op hien gaang an hunn de Kapp gerëselt, ze weisen datt näischt fir mech geklappt huet.
  
  
  "Awer den Här Carter huet dëst Schëff no uewen an erof gekuckt!" - sot de Bertoldi. "Wann esou eppes u Bord gewiescht wier, hätt hien et fonnt."
  
  
  "Entschëllegt mech, Kapitän," sot den eelste vun den zwee Küstgarde Offizéier, Kommandant Kommandant. "Mir kënnen dëst Schëff net an den New York Harbor erlaben bis eng méi grëndlech Enquête gemaach gëtt."
  
  
  "Wahr," huet de Buergermeeschter ausgemaach. - "Mir musse weider sichen. Millioune vu Liewe sinn um Spill."
  
  
  De Bertoldi huet mir e häerzleche Bléck gemaach, wéi wann ech hien an dës schweier Situatioun bruecht hätt. "Gitt Dir," huet hien gefrot, "fir meng Passagéier hei um Mier ze loossen, während Dir weider mäi Schëff sicht?"
  
  
  "Nee,"Hawk reagéiert als Coast Guard Offizéier. Jiddereen huet him gekuckt. "Mir hunn e bessere Plang dee vill méi sécher ass fir Passagéier. Momentan bedreiwen hei verschidde Fähren. D'Passagéier kommen op dës Fähr ouni Gepäck a fueren an den Hafen. Si gi gutt opgepasst, während d'Schëff erëm gesicht gëtt. D'Schëff selwer gëtt op den oppene Mier zréckgezunn, an d'Enquête gëtt vu menge Männer a vum Kommandant-Kommandant ënner menger Leedung duerchgefouert.
  
  
  "Zréck op den oppene Mier!" sot de Bertoldi an engem däischteren Toun. "Meng Passagéier bewegen?"
  
  
  "Ech mengen dat ass déi eenzeg sécher Léisung, Kapitän," sot Hawk. "D'Fähr komme geschwënn heihinner," sot de Stellvertrieder Kapitän.
  
  
  "Awer Dir hutt kee Recht!" geruff Bertoldi. "Dëst ass grouss Dommheet."
  
  
  "Kapitän," sot den Hawk äislech, "et wier domm d'Drohung ze ignoréieren."
  
  
  De Kapitän Bertoldi ass schwéier um Dësch zesummegefall. Hien huet op seng Hänn gekuckt. "Super," sot hien. "Awer wann d'Bomm net fonnt gëtt, Hären, wëll ech meng Firma invitéieren fir géint dësen onglécklechen Tëschefall ze protestéieren."
  
  
  "Hie gëtt mat all Respekt behandelt,"Hawk geäntwert. "Elo, Kapitän, ech mengen, Dir sollt d'Passagéier besser informéieren iwwer wat lass ass."
  
  
  Dee Gedanken, deen a mengem Kapp ronderëm gedréint hat, huet op eemol Form geholl. Ech hunn gewaart bis déi aner Männer fortgaange sinn. Wéi nëmmen de Kapitän, den Hawk, d'Gina an ech nach an der Kabine waren, hunn ech gefrot: "Kapitän, ass et wouer datt Passagéier bei Iech kommen fir Wäertsaachen iwwer eng gewëssen Zomm ze deponéieren?"
  
  
  De Bertoldi huet mir en onzefridden Bléck. Ech gleewen datt hien mech als säi perséinleche Tormentor ugesinn huet. "Dat ass richteg, Här Carter," sot hien.
  
  
  Den Hawk huet op mäi Gesiicht gekuckt, probéiert erauszefannen wat ech geduecht hunn.
  
  
  "Hutt Dir vill esou Ufroe wärend dëser Rees?"
  
  
  "Vläicht fënnef oder sechs."
  
  
  "An da kommen dës Leit an dëse Büro, richteg?"
  
  
  "Jo Jo".
  
  
  "Wat maacht Dir, Nick?" - Hawk gefrot.
  
  
  "Ech begrënnen, Här," sot ech. "Huet ee vun dëse Passagéier en zimlech grousse Package an Ärem Schléissfach gesat?"
  
  
  'Jo, wierklech. Et waren e puer vun hinnen."
  
  
  "An Dir musst ee vun dëse Leit eleng an dëser Kabine loossen, och fir eng kuerz Zäit?"
  
  
  Hien huet mech komesch gekuckt; dunn hunn ech gesinn, datt hien eppes erënnert. Fir déi éischte Kéier zënter ech him begéint hunn, huet hie mat engem gewësse Grad vun Awe a senger Stëmm geschwat. "Jo, wierklech," sot hien lues. "Et war e Mann hei ..."
  
  
  'Wéi huet hien ausgesinn?' - Hawk gefrot.
  
  
  "Hien hat e Baart. E ganz komeschen sicht Mann. Ganz dënn Gesiicht.
  
  
  'Judas!' - Hawk geruff.
  
  
  "Ech mengen och", sot ech. "A vläicht huet hien seng Pläng geännert wärend an dëser Kabine. Hien hätt vläicht virgesinn, d'Bomm an engem grousse Safe ze placéieren, huet awer decidéiert, wéi hien eleng hei war, eng besser Plaz ze fannen. Oder vläicht wollt hien dem Tresorier seng Virwëtz iwwer dëst Thema net erwächen."
  
  
  De Bertoldi huet a sengem Schreif-Tirang gerammt an e Stéck Pabeier erausgezunn. Hien huet si fir ee Moment gekuckt. "Dat ass säin Numm," sot hien. - Arnold Benedict. Hien huet eng éischt Klass Kabine Nummer zwielef op Deck A.'
  
  
  De Buergermeeschter stoung dee Moment virun der Dier mat engem Stéck Pabeier an der Hand an engem erschreckten Ausdrock am Gesiicht.
  
  
  "Hären, wann et Zweifel iwwer d'Eescht vun der Situatioun war, kann et elo opgekläert ginn."
  
  
  'Wat ass dat?' - Hawk gefrot.
  
  
  "Mäi Büro krut just dësen Telegramm vu Roum," sot hien haart.
  
  
  Den Hawk huet e Stéck Pabeier geholl an haart gelies:
  
  
  
  
  
  "Här Buergermeeschter. D'Atombombe gouf op esou enger Plaz plazéiert datt Är Stad mat engem Klick vun engem Knäppchen zerstéiert ka ginn. Dir musst eis gleewen wa mir soen datt dëst kee Witz ass. Fir dëst ze beweisen, gi mir d'Codenummer vun eisem Zündmechanismus: HTX 312.
  
  
  D'Bomm wäert bannent 48 Stonnen detonéiert ginn, ausser d'Zomm vun honnert Milliounen Dollar u Goldstécker bezuelt gëtt. Dat sinn ongeféier zéng Dollar fir zu New York ze liewen. Denkt w.e.g. ganz suergfälteg iwwer dëst. Et gi vill Quelle fir Suen ze kréien. Dir kritt eng zweet Noriicht mat weideren Instruktioune bannent 24 Stonnen.
  
  
  
  
  
  Den Hawk huet mech ugekuckt. "Dat ass hien," sot hien. Hien huet dunn gefrot: "Kënnt Dir Iech virstellen wat hien mat honnert Milliounen Dollar maache kéint?"
  
  
  "Wësst Dir wien dëse Bréif geschéckt huet?" - huet de Buergermeeschter gefrot.
  
  
  "De Mann dee mir sichen," huet den Hawk geäntwert. "Den Telegramm sollt vun engem vu senge Mataarbechter zu Roum geschéckt ginn, sou datt et mat der Arrivée vum "Leonardo" zu New York zesummegefall."
  
  
  "Wahrscheinlech Farrelly," hunn ech gemëscht.
  
  
  "Am Géigendeel", huet de Kapitän dogéint geäntwert. "Et seet näischt iwwer 'Leonardo', guer näischt."
  
  
  "Aus offensichtleche Grënn," huet den Hawk gemëscht. "Se wollten selbstverständlech net op dat Schëff opmierksam maachen, Här Bertoldi."
  
  
  Ech gemierkt de Bléck an de Kapitän d'Aen wann Hawk him ouni säin üblechen Titel Adress. Seng Arroganz war désagréabel, awer net bal sou désagréabel wéi seng Oflehnung mech ze hëllefen. Awer elo war den Hawk am Kommando, an de Bertoldi huet d'Befehle vun der AX geholl, egal ob hien et gär huet oder net.
  
  
  "Ech gouf informéiert datt de President an de Gouverneur déiselwecht Telegramme kruten," sot de Buergermeeschter. „Si wëllen datt mir zesumme schaffen fir déi néideg Suen ze sammelen. Awer honnert Millioune Gold, mäi Gott, wat fir eng Wahnsinn ass dat?
  
  
  „Ee Verréckten, dee mer ganz eescht solle huelen, Här Buergermeeschter. "E psychopatheschen Thug deen décidéiert ass seng Bedrohung auszeféieren wann d'Goldbarren net geliwwert ginn," sot ech.
  
  
  "Et ass absurd, komplett absurd", huet de Bertoldi gefroot. "Et ass e Witz, e schlechten amerikanesche Witz."
  
  
  "Ech wéilt net laachen wann eng Bomm ofgeet", sot den Hawk. Hien huet säin Hals op d'Dier gestreckt an de Coast Guard Offizéier geruff, deen ausserhalb vun der Dier stoung.
  
  
  'Jo Monsieur?' sot de Kommandant, wéi hien erakoum.
  
  
  "Här Carter an ech wäert dës Hütt sichen. An der Tëschenzäit, huelt Äre Adjudant an e puer vu menge Offizéier a kuckt ob Dir den Arnold Benedict an der Kabine zwielef op Deck A fanne kënnt. Hie kéint de Mann sinn. "Oh jo, Kapitän," huet den Hawk derbäigesat, "hie wäert sécher bewaffnet a geféierlech sinn." Also huelt all méiglech Virsiichtsmoossnamen." Den Offizéier huet geknackt an sech ëmgedréit.
  
  
  "Hien huet e Baart," sot de Kapitän. Déi al Kämpfer war bal komplett verschwonnen, an alarméierend Falten erschéngen op sengem verwitterten Gesiicht. "An e ganz, äh, dënn Gesiicht. Oh, an ech erënnere mech nach eng Saach."
  
  
  'Wéi eng?' - Hawk barked, virsiichteg no all Wuert vum Kapitän.
  
  
  "Ma, ech weess net ob et wichteg ass," huet de Bertoldi gezéckt, "awer hien huet mech gefrot ob et méiglech wier Insulin am Fliger ze kréien. Ech de Verdacht datt hien Diabetis huet.
  
  
  "Kee Wonner, datt hien esou schlecht ausgesäit," sot ech mëll, gesinn dem Judas säi grujheleg Profil a mengem Kapp. Hawk wénkt. - "A Kapitän, wäert Dir zwee vun mengen Biergbau Experten hei schécken fir all onerwaart Ëmstänn virzebereeden? A loosst eis wëssen wéini "Arnold" fonnt gëtt.
  
  
  "Alles ass gutt," sot de Lieutenant Kommandant. Hien huet d'Kabine verlooss. D'Gina stoung nieft mir an huet hir Fanger tëscht menge verbannt. - "Wéi kann ech dir hëllefen?" si gefrot.
  
  
  "Gitt an huelt eng Taass Kaffi an der Lounge," sot Hawk. "Du verdéngs et."
  
  
  D'Gina huet mir gelaacht an d'Kabine verlooss. De Kapitän ass hir aus Héiflechkeet gefollegt. Hien huet endlech ugefaang Respekt ze weisen. Wéi den Hawk an ech eleng an der Kabine waren, huet hien mech ëmgedréit a gelaacht.
  
  
  "Ech maachen net vill dobausse Aarbecht, Nick," sot hien, "an ech hunn et einfach gär. Hutt Dir aner magesch Iddien?
  
  
  'Neen, Här. Elo loosse mer dës Kabine no baussen ëmdréinen.
  
  
  A mir hunn et gemaach. Ech wousst, datt d'Fähr schonn ënnerwee wieren an d'Passagéier geschwënn ofstinn, wat mech e bësse berouegt huet. Mä wann de Judas e Bomm-Detonateur an den Hänn hätt, da kéint hien eis zu all Moment sprengen.
  
  
  Mir hunn dem Kapitän säin Dësch gerammt, an den Dossierschränke gesicht an déi ganz Kabine ronderëm gekuckt. Hawk séier midd. Hien souz an engem Stull um Kapitän d'Dësch, an ech gemierkt trickles vun Schweess op seng Stir.
  
  
  "Ech ginn al, Nick," sot hien. "Et schéngt zimmlech verdammt stuffy hei."
  
  
  "Dir hutt Recht," sot ech. Ech hunn d'Säitmauer vun der Kabine gekuckt, d'Belëftungsgitter gesinn a geduecht.
  
  
  Ech souz nieft de Baren. Et gouf an enger zimlech grousser Panel plazéiert, déi mat Schrauwen un d'Mauer befestigt gouf. Eng vun de Schrauwen war lass.
  
  
  Ech gefrot. - "Hutt Dir Nagelscheren?"
  
  
  "Jo," sot hien, huet an d'Tasche gezunn an mir d'Schéier iwwerreecht.
  
  
  Wéi hien gesinn huet, datt ech ugefaang hunn d'Schrauwen op der Paneel ofzeschrauwen, ass hien komm a stung mat Interessi niewend mir. Ech hunn féiwer geschafft, an och wann d'Panel eng Zäit laang un engem Eck hänke bliwwen ass, hunn ech et endlech fäerdeg bruecht et ofzerappen.
  
  
  Mir hunn an d'Loftkanal gekuckt an do hu mer gesinn: e Pak vun dräi Meter laang, a brong Pabeier gewéckelt. Et huet d'Lach am Loftkanal gefüllt a mat sengem Enn op der Plaz geréckelt, wou d'Loftkanal gekrümmt an horizontal aus der Kabine gaang ass.
  
  
  "Verdammt," sot Hawk.
  
  
  Mat enger Schéier hunn ech e Lach am Pabeier geschnidden an d'Inhalter gekuckt. Et war eng Liichtmetallkëscht, wahrscheinlech eng Aluminiumlegierung. Ausserhalb waren Mechanismen, dorënner eng Miniatur Wäitschoss elektronesch Receiver. Eng kleng rout Luucht war op, ouni Zweifel Signal, datt d'Bomm prett war direkt ze explodéieren.
  
  
  Ech hunn zréckgezunn.
  
  
  "Ech ruffen d'Biergexperten," sot Hawk roueg. "Ech hunn och een deen dat versteet."
  
  
  Ech gefrot. - Wat solle mir mat de Passagéier maachen?
  
  
  Den Hawk huet seng kal Aen nodenklech zougemaach. "Ech mengen net. Zu all Moment kënne mir eis a Konfrontatioun mam Judas fannen. Ausserdeem musse mir dovun ausgoen, datt eng Bomm eis direkt ënnert der Nues a manner wéi enger Minutt, vläicht souguer enger Sekonn explodéiere kéint. Mir si ganz no beim Hafe. Wann hei eng Bomm explodéiert, wäert d'Festland dee selwechte Schued leiden, wéi wa mir am Hafen wieren. Nee, Nick, mir musse probéieren et auszeschalten.
  
  
  Ech hunn geknackt, entscheed, wéi den Hawk, de Judas erauszekréien. Hien huet d'Kabine verlooss fir de Spezialist ze sichen. Ech hunn d'Dier hannert him gespaart an de schreckleche Pak nach eng Kéier ënnersicht.
  
  
  Déi rout Luucht huet weider onheemlech gleewe loossen, wat op déi schrecklech an zerstéierend Kraaft vun der Bomm bezeechent. Dunn hunn ech mech gefrot ob de Judas tatsächlech den Detonator géif drécken och wann et sech selwer ëmbréngt. Dëse Mann, ech wousst aus fréierer Erfahrung, war d'Ausféierung vum Béisen. Vläicht wann hie wousst, datt mir eng Bomm entdeckt hunn, géif hien net zécke fir säin onmënschleche Plang auszeféieren, och wann d'Explosioun hien ëmbruecht huet. Mir konnten keng Chancen huelen, sou vill war sécher, besonnesch wa mir mat engem Mann esou onberechenbaren an sou geeschteg pervertéiert wéi de Judas ze dinn hunn.
  
  
  Ech hunn dat schrecklecht Resultat vun dësem Albtraum virausgesot - eng Pilzwollek déi säin atomescht Gëft verbreet. Millioune vu Leit bannent engem véierzeg-fënnef Kilometer Zerstéierung Radius stierwen. Vill Dausende stierwen während de sekundären an tertiäre Schockwellen. An dausende méi stierwen e luesen a schrecklechen Doud vu Stralung.
  
  
  Meng Gedanken goufen geschwënn vun engem Klapp op d'Dier ënnerbrach. Ech sinn bei d'Dier gaang a gefrot wien et war. Soubal den Hawk säin Numm gesot huet, hunn ech d'Dier opgehuewen a sinn op der Säit gaang fir hien eran ze loossen.
  
  
  Hie gouf gefollegt vum Kapitän Bertoldi an dräi düster ausgesinn Männer, déi ech net kannt hunn. "Kuckt dëst, Bertoldi," sot den Hawk irritéiert, midd vum Kapitän säi Mësstrauen a Mangel u Matgefill. De Bertoldi gouf blass. Hie stoung zidderen, huet seng Fauscht mat impotenter Roserei gebonnen.
  
  
  "A gitt eraus, Här," huet den Hawkeye gebarkt, a mech gezeechent de Kapitän bei d'Dier ze begleeden.
  
  
  De Bertoldi ass laanscht d'hëlze Trap gaangen, seng Ae kucke komesch riicht no vir. Ech hunn d'Dier hannert him gespaart an zréck op den Hawk an déi dräi anerer. "Här Gottlieb, Nick Carter," sot hien.
  
  
  Ech hunn d'Hand mat engem dënnen, wiry Mann, deen rimless Brëller huet - de Stereotyp vun engem Wëssenschaftler. Den Hawk huet mir erkläert datt de Gottlieb den Detonator erfonnt huet, en Apparat deen de Juda a seng Begleeder erlaabt huet eng Bomm ze kreéieren.
  
  
  Mëttlerweil waren zwee Zündexperten amgaang d'Verpakung aus der Bomm ze huelen. "Et wier schrecklech ... schrecklech," huet Gottlieb gemëscht, "wann mäin Apparat op dës Manéier benotzt géif."
  
  
  Dëst war natierlech en Understatement. Gottlieb huet sech mat zwee anere Männer iwwer d'Bomm gebéit. "Sidd Dir sécher datt et hien ass?" - Hawk gefrot him.
  
  
  Gottlieb wénkt. 'Et gëtt keen Zweiwel doriwwer. Déi Persoun, déi dëst zesummegesat huet, huet e grousst Verständnis vun der thermonuklearer Spärung. Leider hu mir dëst Wëssen nach méi ausgebaut." Den Hawk huet mech ugekuckt an ech hu gewonk. Gottlieb an zwee Männer vun AX hunn un der Bomm geschafft. Déi rout Luucht huet geeschteg op hir Gesiichter gegléckt wéi de Gottlieb seng Zong geklickt huet a sech selwer gemëscht huet. "Hei," sot hien endlech. - Do ass en Drot. Jo dat ass et. Nee, net deen, deen aneren.
  
  
  Mir hu sech ronderëm d'Ouverture an der Mauer gezunn. Ech hu probéiert net ze denken, wat géif geschéien, wann d'Bomm grad elo ofgeet, och wann ech näischt fillen. D'Leit, déi un der Bomm geschafft hunn, schéngen Nerven aus Stol ze hunn. Den Hawk ass bei d'Dier gaangen an huet gefrot, ob de Kommandant de Stellvertrieder scho gemellt huet. Dëst war net de Fall.
  
  
  "Huet dës Saach d'Kraaft, déi se et zouginn? - Ech gefrot Gottlieb.
  
  
  Hien huet lues geschwat, ouni a meng Richtung ze kucken, well seng ganz Opmierksamkeet op d'Bomm konzentréiert war. - 'Ech denke schonn. Vun hei aus wäert d'Bomm alles an engem Radius vu siechzeg, siwwenzeg Kilometer zerstéieren." Hien huet sech op den Detonatormechanismus konzentréiert, an dann, wéi fir seng Gedanken ze ënnersträichen, sot hien: "Keen wäert eng Chance hunn."
  
  
  Alles wat ech maache konnt war mäi Kapp rëselen. De Gottlieb, wéi e Mann, deen en déidleche Katechismus liest, huet weidergefouert, weider d'Aarbecht vun de Spezialisten ze observéieren: "Awer déi éischt Explosioun, déi éischt Schockwellen wieren net d'Enn vun der Saach. Nidderschlag, Gezäitewellen - Stralung Krankheet an engem Deel vun onbewunnt Land, eng Sektioun vum Doudegen Mier. Manhattan wäert e kee Mënsch Land ginn, komplett onbewunnbar fir Joerzéngten ze kommen.
  
  
  Ech hunn net méi gefrot. Gottlieb huet mir vill Liewensmëttel fir Gedanken ginn.
  
  
  'Wéi geet et dir?' - huet den Hawk nervös gefrot, nach ëmmer op seng reiwen Zigare gekauft.
  
  
  Ee vun de Männer huet sech op hie gedréint. "Mir hunn en anere geféierleche Fall, Här," sot hien. De Schweess ass vu senger Stir op d'Gesiicht gefall.
  
  
  Den Hawk an ech hu sech iwwer déi aner hänke gelooss a virsiichteg gekuckt.
  
  
  Op ee Punkt, wéi ech geduecht hunn, si wiere bal fäerdeg, huet de Gottlieb geruff: "Hell nee! Net dësen!'
  
  
  De Mann, dee mam Apparat geschafft huet, ass opgehalen an huet de Kapp op d'Mauer geleet. Ech hunn seng Hänn e bësse gesinn wéi hien seng Aen zougemaach huet an en déif Otem geholl huet. Dunn huet hie sech gerëselt fir sech selwer ze komponéieren. Hien ass mat deenen aneren zwee weidergaang, an a manner wéi zéng Minutten hunn déi dräi Männer sech ëmgedréit, eng grujeleg Zefriddenheet op hire Lippen.
  
  
  "Et ass geschitt," Gottlieb geflüstert. - "D'Bomm ass harmlos."
  
  
  Den Hawk an ech hunn géigesäiteg gekuckt. Hien huet ausgeot. "Et war ze vill fir mäi midd Kierper," sot hien. Hien huet sech géint de Kapitän säi Schreifdësch gelunn an huet en déif Otem geholl.
  
  
  Ech sinn opgestan a probéiert ze laachen.
  
  
  Den Hawk huet eng nei Zigare geholl, en opgeléist a virsiichteg e Krees erausgeblosen. Et ass op d'Plafong vun der Kabine eropgaang wéi hien direkt op mech gekuckt huet. "Elo datt dat fäerdeg ass, Nick, et bleift nëmmen eng Saach ze maachen."
  
  
  Ech hunn geknackt. "Judas," sot ech. "A wann ech dat soen däerf, Här, besser dout wéi lieweg."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  D'Passagéieralarm gouf direkt annuléiert an de Kapitän Bertoldi huet eis Merci gesot fir eng gutt Aarbecht. Fähren, déi just um Schëff ukomm waren, goufen zréck op de Pier geschéckt. De Leonardo kënnt e puer Stonnen spéit an den Hafen.
  
  
  Kuerz no der Uerdnung ass de Kommandant vun der Küstgarde op der Bréck ukomm, wou den Hawk an ech mam Kapitän konsultéieren gaangen sinn. "De Benedict war néierens ze fannen", huet de Stellvertrieder dem Hawk gemellt. "Är Leit si weider ze ermëttelen, awer hien ass verstoppt an hofft vun eis ze flüchten wann déi aner Passagéier fortfueren."
  
  
  "Et ass an der Rei," sot Hawk sauer. "Am Chaos vu Passagéier, déi versichen ze landen, ass et bal onméiglech fir eis se all gutt ze kucken. An natierlech kann hien ëmmer erëm säin Ausgesinn änneren."
  
  
  "Ech mengen, mir kënnen dorop zielen," sot ech.
  
  
  D'Schëff huet um fënnef Auer ugeluecht. D'New York Post hat schonn eng speziell Editioun op der Strooss mat fetten Iwwerschrëften. D'Leit hu sech op a ronderëm de Pier gezunn; d'Police huet probéiert se ze behalen. Reportagen a Fotografe waren iwwerall.
  
  
  Hawk plazéiert Offizéier um Ufank an Enn vun der aisles.
  
  
  "Vun elo un maachen ech et léiwer selwer", sot ech him.
  
  
  "Okay," huet hien geäntwert. - "Ech wäert eng Zäit laang u Bord bleiwen, fir datt Dir wësst wou ech sinn, wann Dir mech braucht."
  
  
  D'Gina an ech hunn d'Schëff verlooss ier d'Passagéier fortgaang sinn. Ech hunn hatt an d'Zollgebai geholl an si gesot, do ze bleiwen.
  
  
  De Pier war am Chaos an ech hat e pessimistescht Gefill iwwer de Judas ze fannen.
  
  
  "Dir bleift no, oder?" - gefrot Gina.
  
  
  „Nee, ech sichen de ganze Pier. Wa mir géigesäiteg verléieren, kritt e Raum am Hilton Hotel a bleift do bis Dir vu mir héiert.
  
  
  "Okay," sot si, Kuss meng Wang. - 'Sief virsiichteg.'
  
  
  'Du och.'
  
  
  
  
  D'Reporter hu sech mat de Virwëtzeg ronderëm de Pier vermëscht, an d'Police huet hir Efforte missen opginn fir d'Uerdnung ze halen. Ech hunn an der Géigend gestoppt wou zwee aner AX Agenten och stoungen. Enges Daags hunn si e Passagéier mat engem Baart gestoppt an hien festgehalen. Ech si séier ukomm a gesot datt si déi falsch haten. De Baart huet sech als richteg erausgestallt.
  
  
  Kuerz no sechs Auer hunn ech e Mann gesinn, dee grad vum Deck ofgesprongen ass. Amplaz an d'Douane ze goen, ass hien op d'Enn vum Gebai gaang, wou e Wiechter beim Parkpaart stoung. Am Ufank hunn ech hien nëmmen vun der Réck gesinn. Hie war gutt gekleet a goung mat engem Staang. Seng Gaang war mir vertraut. Ech hunn méi no gekuckt a gesinn eng haarlos Hand déi e Portfolio hält. Et huet net ausgesinn wéi echt Lieder. An d'Hand huet sech net ëm de Grëff vun der Täsch gebéit wéi eng richteg Hand. Just wéi ech amgaang him nozekommen, huet hien de Kapp gedréint an ech konnt säi Gesiicht gesinn. Hien hat e Moustache a Sonnebrëller, awer dëse Schädel konnt net mat soss eppes verwiesselt ginn. Et war de Judas. Wéi hien mech gesinn huet, huet hien op d'Enn vum Gebai gerannt. Et ware vill Leit tëscht eis an ech hu missen duerch d'Masse réckelen. Ech sinn lues fortgaang, a wéi ech laanschtgaange sinn, war de Judas scho beim Paart. Wéi ech d'Wilhelmina gezunn hunn a gelaf sinn, hunn ech gesinn datt hien e Wuecht erofgeschloen huet an duerch d'Paart op de Parking geet.
  
  
  Wéi ech ukomm sinn, war de Judas aus der Siicht. De Wiechter, deen op d'Been gesprongen ass, huet probéiert mech ze stoppen, mee ech hunn gejaut wien ech war a sinn duerch d'Paart gerannt. Ronderëm eng Rei vun geparkten Autoen Fouss, Ech gesinn en Taxi fueren erop. De Judas huet mech duerch déi hënnescht Fënster gekuckt.
  
  
  Ech hunn de Luger geholstert a sinn op de Moto gelaf, deen do stoung. Et war eng Grupp vu laang-Hoer jonk Männer an der Géigend, an ech ugeholl, datt de Moto engem vun hinnen gehéiert. Ech hunn gekuckt a gesinn datt de Schlëssel an der Zündung war. Ech sprangen an de Suedel. Et war eng grouss Honda fir d'Autobunn entworf, an de Motor huet e berouegend Toun gemaach. "Hallo!" - huet ee vun de jonke Männer gebrëllt.
  
  
  "Ech léinen et just fir eng Zäit!" - Ech hunn zréck geruff. Ech sinn aus mengem Sëtz gerannt a fir en Taxi gerannt.
  
  
  Wéi ech op d'Strooss erausgaang sinn, huet den Taxi einfach zwee Block ewech lénks gedréint. Ech sinn duerch de Verkéier gefuer. Ech hunn ugefaang en Taxi z'iwwerhuelen an hunn geduecht datt ech en bei de Luuchten ophalen kéint. Dunn huet den Taxi rout Luuchten ugefaangen. De Judas huet dem Chauffer entweder vill Sue ginn oder eng Waff op de Kapp gesat. Zéng Minutte méi spéit ware mir op der Autobunn déi op Kennedy International Airport féiert. Op der Autobunn ass den Taxi vu mir ewech gezunn, mee ech hu geduecht, ech wier op der richteger Plaz. Ech hunn net verstanen wéi de Judas an de Fliger kënnt ouni datt ech him um Fluchhafen ophalen.
  
  
  Ech war falsch. Wéi ech vun der Autobunn a Richtung Statiounsgebai ofgerappt hunn a probéiert d'Distanz tëscht mir an dem Taxi zouzemaachen, hunn ech en Ueleggefëllten Tour gemaach an e Vëlosfuerer ass virun mir erausgerappt.
  
  
  Glécklecherweis sinn ech op enger Bank gelant, déi mat héije Bëscher iwwerwältegt war an hat nëmmen Plooschteren, Plooschteren an en zerräissene Kostüm. Mä de Moto konnt net méi benotzt ginn. Ech hu beschloss, de Besëtzer méi spéit ze kompenséieren an sinn op de Fluchhafen gaang. Ech hunn all déi laanschtgaangen Autoen gestoppt, awer si hu keng Hitchhier méi geholl.
  
  
  Endlech huet e Camion mech opgeholl a mir si mindestens 45 Minutte nom Judas um Fluchhafen ukomm.
  
  
  Ech hunn Ufro gemaach an entdeckt datt eng Dosen iwwerséiesch Flich deen Owend sollten fortfueren. Ee vun hinnen war e Fluch vu Pan Am op Roum. Jo, e Mann huet sech a leschter Minutt ugemellt. E gewëssenen Här Benedikt.
  
  
  Ech gefrot. - "Kann ech nach ëmmer bei hien kommen?"
  
  
  De Mann huet sech ëmgedréit fir de Fluchplang ze kontrolléieren an huet dunn op seng Auer gekuckt. "Nee," sot hien.
  
  
  De Fliger ass virun zéng Minutte fortgaang. Genau op Zäit wéi geplangt.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Et war kloer datt de Judas ouni Retard zréck op Roum fléien. Do wier hien no bei sengem Sëtz a Farrelly a seng Banditen. Hie wousst wahrscheinlech net datt mir säin ënnerierdesche Komplex op Sizilien entdeckt haten.
  
  
  Den nächste Fluch op Roum ass net bis den nächsten Moien fortgaang. Mee et war e Fluch op London an eng Stonn an eng hallef an dann e Fluch op Roum, also hu mir missen an Zäit fir de Frühstück ukommen, ongeféier eng Stonn nodeems de Judas gelant ass.
  
  
  Ech hunn d'Gina geruff a si huet en Taxi vum Hilton an de Fliger geholl, während ech eis Tickete kaaft hunn. Ech wollt hatt bei mir sinn well si de Giovanni Farelli sou gutt kannt. Wéi ech den Hawk ugeruff hunn an entschëllegt fir de Verloscht vum Judas, sot hien: "Ma, hien wäert einfach zu Roum ze fannen sinn. Awer denkt drun, wann hien entkommt, hält hien den Detonator."
  
  
  "Soll ech d'Police zu Roum oder den Interpol kontaktéieren, fir datt se probéieren hien opzehuelen wann hien landen?"
  
  
  "Nee," sot Hawk. Seng Stëmm hat deen haarden, kalen Toun deen hien heiansdo benotzt. „Wann d'Police hien erfaasst, wësst Dir net wat geschitt. Nick, ech wëll hien dout gesinn, wéi Dir proposéiert hutt.
  
  
  Ech war net iwwerrascht dëst ze héieren.
  
  
  Wéi mir fortgaange sinn, waren d'Gina an ech komplett erschöpft an hunn de gréissten Deel vum Wee geschlof. Ech hunn net gutt geschlof, mee ech war genuch ausgerout fir weider op de Wee ze goen. Gina geschlof wéi e Puppelchen.
  
  
  Mir konnten séier an einfach Verbindungen zu London maachen an si just no aacht Auer zu Roum ukomm. Et war e kloren sonnegen Moien. Ech hunn dem Taxichauffer d'Adress vun der Wunneng ginn, déi Gina mir ginn huet. De Farrelly huet seng Fraen dohinner bruecht, an d'Gina sot, datt hien et heiansdo benotzt huet fir mat anere Chef vun der Ënnerwelt ze treffen. D'Police wousst net iwwer d'Existenz vun der Wunneng, awer et schéngt mir datt de Judas et wousst. Wann hien de Farrelly direkt no der Landung geruff hätt, hätt hie gesot datt et net sécher wier op Sizilien ze goen. Sou hu si vläicht decidéiert, datt dëst Appartement déi sécherste Plaz war, an et war wahrscheinlech datt si sech do treffen fir weider Pläng ze diskutéieren.
  
  
  Bal eng Stonn no der Landung si mir virun engem Appartementshaus gestoppt. Mir waren amgaang anzegoen, wéi ech e Kaméidi aus ronderëm den Eck héieren.
  
  
  "Bleift roueg hei," sot ech Gina.
  
  
  Ech sinn an den Eck vum Haus gelaf a gesinn zwee Männer aus enger Säitdier erauskommen an op eng sëlwer Lancia kommen, déi iwwer d'Strooss geparkt ass. Ee vun deenen zwee war grouss, schlank Farrelly, an déi aner war de Judas, ausgesinn wéi den Doud a sengem Kostüm. Hie war net verkleed, mä huet nach ëmmer e Staang.
  
  
  Ech hu beschloss direkt ze streiken. Ech hunn d'Wilhelmina erausgezunn. "Dat ass genuch," hunn ech geruff. "Rom ass Är lescht Arrêt."
  
  
  Hien huet vill méi séier reagéiert wéi ech geduecht hunn. Wéi ech gebrannt hunn, ass hien op den Auto gerannt. D'Wilhelmina huet geschoss, awer ech hunn verpasst an d'Kugel huet direkt hannert him d'Stengsteng getraff. Ech hunn erëm geschoss, de Bumper geschloen, an hien ass hannert dem Auto verschwonnen.
  
  
  'E Fluch!' - Ech hu gemëscht.
  
  
  De Farrelly huet dunn entlooss. D'Kugel ass vun engem Nopeschhaus fort geflunn. Ech war gezwongen ze verstoppen, wéi hien erëm geschoss huet a gefillt eng Punkwonnn op der Äussewelt vu mengem lénksen Aarm. Vun der anerer Säit vum Auto gesinn ech d'Dier op, awer ech war ze beschäftegt fir de Farelli ze stoppen fir mech ze schloen.
  
  
  Op eemol héieren ech d'Gina kräischen. Si huet gejaut. - "Schéisst, Nick!" "Hien huet Angscht ze schéissen!"
  
  
  Kuckt de Farrelly op Gina dréien, Ech erënnere mech datt si seng Meeschtesch war. Wéi hien hatt gesinn huet, war hien momentan mat Roserei iwwerwonnen. Hien huet Ziel geholl an op hatt geschoss. D'Kugel huet hir duerch Zentimeter verpasst.
  
  
  Ech hunn Feier zréckginn. Meng éischt Schoss getraff der Mauer nieft Farelli; déi zweet huet him am Hals getraff. Hien huet kramphaft geruckt an ass op den Trottoir zesummegefall.
  
  
  Zwou Kugelen, déi hannert dem Auto fléien, hunn meng Féiss geflüstert. E Moment méi spéit huet de Motor gebrëllt an de Judas ass duerch déi schmuel Strooss fortgaang. Ech hunn op den Auto geschoss, awer ech konnt nëmmen d'Réckfënster briechen.
  
  
  'Bass du ok?' - Ech gefrot Gina.
  
  
  'Jo.'
  
  
  Gitt an Äert Appartement a bleift do," sot ech. "Ech kommen dech méi spéit."
  
  
  Si huet protestéiert, mee ech war schonn op en Alfa Romeo 2000 gelaf, deen um selwechten Trottoir geparkt ass. Et war net gespaart. Ech hunn de Motor mat den Zünddrähten ugefaangen, ech sinn an den Auto gesprongen a sinn no Judas gerannt.
  
  
  No zwee Blocks hunn ech hien gesinn. Hien ass dräi Blöcke virun mir gefuer an huet sech schaarf no riets gedréint a probéiert vu mir lass ze ginn. Ech sinn an d'Wend gaang mat dem hënneschte Rad rutscht ordentlech an d'Pneuen gekrasch. Virun mir huet de Judas lénks op eng kleng Strooss gedréint, déi an en Industrieberäich gefouert huet. A fënnef Minutten hu mir eng hallef Dose Foussgänger Angscht gemaach a bal mat zwee Autoen kollidéiert. Awer de Judas huet net verlangsamt, an ech och net. Wa mir laanscht d'Autobunn gefuer wieren, hätt den Alpha him agefaang, awer mat dëser Aart a Weis vu Fuere waren d'Vitesse vun den Autoen bal d'selwecht, an de Judas huet dat verstanen.
  
  
  No weidere fënnef Minutten huet de Judas d'Féierung geholl an ech hunn hien verluer. Awer wéi ech den Eck vum Lager gedréint hunn, hunn ech en Auto um Asphalt gesinn mat der Dier op. Ech hunn gekrasch bis ophalen, sprangen eraus an hunn de Luger erausgezunn. Judas war néierens ze fannen. Ech hunn d'Lager gekuckt a gefrot ob hien dohinner gaang ass. Ech war op hien zu Fouss, wéi mäi Bléck op de Manhole Cover gefall ass. Et war näischt ongewéinlech doriwwer, ausser datt et liicht gekippt war. Ech sinn op hien gaang an hunn virsiichteg op den Deckel gekuckt. D'Felge huet en Ofdrock am Stroossekëscht hannerlooss. Ech hänken an nolauschteren. Ech hunn däischter Schrëtt héieren. Sécher waren dëst d'Schrëtt vum Judas.
  
  
  Trotz mir selwer, Ech bewonneren seng Kënnegkeet. Trotz senger schlechter Gesondheet a kënschtlecher Waffen war dëse Mann sou schlau wéi de sproochleche Fuuss. Ech hu séier de Manhole Cover zréckgeworf an hunn mech erofgesat bis meng Stiwwelen den drëtte Rung vun der Metallleiter am Pit beréiert hunn. E staarke Gestank ass ronderëm mech opgestan. Esou Damp mécht d'Atmung schwéier, a wat ech méi déif an d'Lach gaangen ass, wat däischter gouf. An der Däischtert ënner mir hunn ech d'Schuppel vu Ratten héieren. Wann de Judas duerch déi grouss ënnerierdesch Reseau vu Kanäl a Passagen entkomm ass, déi de Kanalisatiounssystem vu Roum ausgemaach huet, war et eng gutt Chance datt ech hien ni méi fannen.
  
  
  An dat war dat lescht wat ech wollt.
  
  
  Hien huet mir de Rutsch um Niagara Falls. Awer hie géif mech elo net vermeiden, elo datt et just tëscht eis zwee war, Männer. Ech hunn meng Geschwindegkeet erhéicht a sinn séier op d'Schläimbedeckte Metalltrap erofgaang.
  
  
  Wéi ech endlech um Enn ukomm sinn, sinn ech op eng schmuel Fielslidd komm. Eng Baach vu dreckeg an onnéideg Waasser huet lues iwwer den ale Steen gegruewen. De Gestank war bal net erdrobar;
  
  
  E schwaache Liichtkrees, deen vun der Strooss iwwer mech gefall ass, huet eng Iddi ginn. Ech stoung onbeweeglech an hunn an de pitch-schwaarze Schatten nogelauschtert. Dunn hunn ech et nach eng Kéier héieren, de Klang vu séiere Schrëtt, deen an der Däischtert ongeféier honnert Meter riets vu mir widderhëlt.
  
  
  D'Wilhelmina louch meng Hand. Ech béien niddereg a sinn dem Judas an déi düster Däischtert gefollegt.
  
  
  Eng waarm Hoer Saach huet meng Féiss beréiert. Ech hu bal iwwerrascht gejaut, awer de Klang gedempt, wéi eng Rat laanscht mech geflunn ass, kierzlech a lafe laanscht eng schmuel Ledge. Et war schwéier den Tempo z'erhalen, virun allem well d'Leed duerch d'moosseg Schicht op den alen, verwitterten Fielsen rutsch an naass ginn ass.
  
  
  Grouss, eyeless Insekten hänke vun der niddereger Plafong. Ech wier net iwwerrascht wann ech och Fliedermais gesinn. D'Schläim ass iwwerall gedréckt, d'Loft war stuffeg an dréngend. Awer net hallef sou oppressiv wéi de Judas.
  
  
  Ech konzentréieren mech op seng verschwannen Schrëtt. Eppes fonkelt virun mir an der Däischtert. Ech hunn mech géint d'Mauer gedréckt an hunn den Otem gehal. Mä dunn huet de Judas séier weidergefuer, an ech sinn him mat der Wilhelmina an der Hand nokomm.
  
  
  Wéi ech den Eck gedréint hunn, war ech op eemol gezwongen ze tauchen a bal d'Gläichgewiicht verluer an an d'Kanalisatioun gefall. Eng Kugel huet héich iwwer mech geflüstert, an ech hunn erëm de Judas héieren gehumpelt. Ech sinn him an eng méi kleng Kanalisatioun gefollegt, en donkele Gank vill méi schmuel wéi deen éischten.
  
  
  Hien huet erëm den Eck gedréint; Ech hunn Ziel geholl a geschoss. D'Kugel huet den Ecksteen getraff an ass ofgesprongen. Ech hu verpasst a sinn nom Judas gerannt ier hien ze wäit viru mir konnt kommen.
  
  
  Et war e klassescht Spill vu Kaz a Maus. Ech reagéiert op seng all Beweegung mat der selwechter Gambit. Awer wéi ech den Eck gedréint hunn, war hien néierens ze fannen. Dës Ofwaassersektioun gouf net méi benotzt. Et war dréchen an et war bal kee Geroch. Dëst huet mech am Ufank iwwerrascht. Awer ech hunn séier de Grond entdeckt firwat de Judas dëse Passage ënnert der Strooss gewielt huet. Ech hunn e Lach an der Mauer gesinn, déi mat enger Blechplack bedeckt war. Et war eng hausgemaachte Luch. Ech gestoppt, nogelauschtert an héieren e Kaméidi op der anerer Säit vun der Ouverture. Dunn ass hien era geklomm.
  
  
  Elo konnt ech riicht stoen. Ech hu mech an engem Tunnel fonnt, dee mat Dreck a verschidde Steng bestoe war. Wéi ech do stoungen, hunn ech e Klang an der Distanz héieren. Anscheinend huet de Judas dës Ausgang aus der Kanalisatioun kannt a wollt se benotze fir vu mir lass ze ginn. Ech hu geschwënn geléiert wéi hien dat geduecht huet. E Liicht ass virun mir opgetaucht an ech hunn de Judas a Silhouette gesinn. Hien huet mech zweemol erschoss. Eng Kugel huet praktesch meng Hülse duerchgebrach. Elo ass d'Juegd méi geféierlech ginn wéinst der Däischtert.
  
  
  Ech koum op d'beliichte Lach. Wéi ech do ukoum, hunn ech gesinn, datt den Tunnel an e klenge Raum gefouert huet, wou eng Glühbir hängt. Ech hunn ëmgekuckt. Elo wousst ech wou mir waren. An enger Nisch an der Mauer louchen d'Schanken vun ongeféier fofzeg Leit, hir Schädel op der Spëtzt opgehaang, a si hunn mech grujeleg ugekuckt. De Judas huet mech an d'Katakomben gefouert, d'Tunnelen ënner der Stad, wou déi éischt Chrëschten sech vun hiren Tormenter verstoppt hunn. Ech hunn ofgeschloss datt dëst d'Katakombe vum hellege Callixtus musse sinn, dee bekannteste vun alle réimesche Katakombe. Obwuel et hei Beliichtung war, waren dës Plazen net op der touristescher Lëscht.
  
  
  Ech sinn duerch de Raum gekräizt an sinn dem Judas gefollegt. Et gouf nees komplett däischter, obwuel hei an do Glühbirnen hänken. Elo hunn ech héieren de Judas schwéier otmen, a beweist datt hien schwächt. Ech hunn berechent datt et eng laang Zäit war zënter datt hie mat Insulin injizéiert gouf, an datt de Chase säi Metabolismus gestéiert huet. Hie géif net laang daueren. Awer ech wollt net datt hien op de Punkt kënnt wou hien sech mat den Touristen vermësche kann. Ech hunn den Tempo opgeholl.
  
  
  Geschwënn sinn ech an en zweete Raum mat der selwechter Beliichtung eragaang wéi déi éischt. Ech hunn de Judas net gesinn, also sinn ech an de Raum geplatzt. Wéi am éischte Sall waren et Koup Schanken mat Schädel op de Regaler an de Maueren. Ech war hallef duerch de Raum wéi ech schwéier Otem op meng riets héieren.
  
  
  Ech hunn mech séier ëmgedréit. De Judas huet sech géint e Koup dréchen, bréchege Schanken geleet. Säi Gesiicht war aschgro a schweess. De Mann war Haut a Schanken, a säi Schädel huet méi ausgesinn wéi de Schädel op de Regaler wéi de Kapp vun enger lieweger Persoun. Hie war fréier en ellene Mann, awer elo ass hien erschreckend grotesk ginn.
  
  
  Hien huet onregelméisseg otemt a gejaut. Et war eng Schicht Schaum op senger ënneschter Lip. A senger Hand hat hien e verkierzte Smith & Wesson .44 Magnum Revolver. Wann et mech dovunner getraff hätt, wier ech ganz séier an de Rescht vun den Iwwerreschter an de Katakomben ugeschloss.
  
  
  Hien huet schrecklech gelaacht wéi ech meng nächst Beweegung iwwerluecht hunn. D'Laachen ass aus him wéi e Kiesel op enger Fënster gerullt; d'Prothetik huet onsécher op d'Spëtze vu senge ziddere Fanger gewénkt. Déi riets Hand mam Revolver war glat a wackeg.
  
  
  "Elo kann ech dech endlech ëmbréngen, Carter," huet hien gekräizt.
  
  
  Ech daucht op de Buedem an sinn tëscht Schanken gelant, déi ech ënner mir geknackt gefillt hunn. Dem Judas säin Revolver huet geklappt a vun enger Meile verpasst. Ech sinn opgestan an riicht de Luger op seng Këscht. Mäi Fanger huet den Ausléiser gedréckt, awer ech hunn net gebrannt.
  
  
  De Judas huet d'Hand mam Revolver op de Schouss gefall an erëm tëscht de Schanken gefall. Säi Gesiicht war verzerrt, seng Ae sinn iwwergléckt. D'Kürze vum Otem war e Moment ganz haart an huet dunn op eemol opgehalen. Säi Kierper huet sech gespannt an de Revolver ass aus senger Hand gefall. Dunn huet säi Kapp op d'Mauer geschloen - seng Aen wäit op an engem diabetesche Koma.
  
  
  Ech sinn opgestan an ass bei him komm. Dee Moment wou ech iwwer hien hänke gelooss hunn, huet säi Kierper schaarf geruckt a gefruer. Ech hu säi Puls gefillt. Et gouf kee Puls.
  
  
  Ech sinn opgestan, hunn de Luger geholstert an hunn de gekleete Skelett ënnert de beliichte Schanken gekuckt. De Judas war dout, d'Geheimnis vum nuklearen Detonator war sécher, an ech hunn no Sonneliicht verlaangt.
  
  
  Ech hunn de Kierper do gelooss a sinn duerch de besser beliichten Tunnel bis bei d'Entrée vun de Katakomben gaang. De Judas wier vläicht net fonnt ginn, bis hien wéi déi aner Skeletter an dësen Tunnelen gouf. Wann hien net fonnt gi wier ier seng Kleeder verrotten, hie kéint als Iwwerreschter vun engem fréie Chrëscht ugesi ginn. Ech hat kaum Zäit fir den donkelen Humor vun dësem Gedanke opzehuelen, wéi ech op e Grupp Touristen op d'Sortie koum.
  
  
  Den italienesche Guide huet mech ugekuckt. Hie sot. - 'Komm!' - Dir musst bei der Firma bleiwen, Här! Et ass bal eriwwer."
  
  
  Ech sinn hinnen ugeschloss an sinn an d'Luucht virun eis gaang. "Entschëllegt," sot ech dem Guide. "Ech war an enger éischter grujheleg Szen agefaangen."
  
  
  De Guide huet gelaacht. - "Dat Schlëmmst ass nach ze kommen, Här."
  
  
  Ech hunn un d'Joren an d'Aufgaben geduecht, déi nach viru mir leien, wann ech mam Liewen weidergeet. "Ech hoffen, datt Dir kee Familljemember vum Prophéit Nostradamus sidd," sot ech.
  
  
  Et gesäit aus wéi wann hien de Witz net verstanen huet.
  
  
  Mee mir war egal. Eng Saach war sécher: Judas war dout. Keen wousst wat mech duerno waart. Also amplaz un d'Zukunft ze denken, sinn ech zréck an d'Presentatioun, hei an elo. An dunn hunn ech un d'Gina geduecht an ugefaang ze laachen. Dee beschten Grinsen, dee sech virstellt.
  
  
  
  
  ***
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Iwwer d'Buch:
  
  
  
  
  
  Wéi ass dat méiglech? Den Nick Carter gouf op eemol gezwongen en Dokument am Vatikanmusée während der Routineaarbecht ze verstoppen. Eng zoufälleg etruskesch Vase schéngt fir dësen Zweck gëeegent ze sinn.
  
  
  Mee et geet guer net ëm den Nick Carter a seng Aktivitéiten, wéi et sech spéider erausgestallt huet, wéi de Carter probéiert d'Dokument ze fannen. Well hien dee Moment en onerwaarten Zeie vun engem héich professionelle Konschtdéif war.
  
  
  A wéi kënschtleresch Schätz, dorënner eng etruskesch Vase, een nom aneren duerch d'Fënster verschwonnen sinn, huet de Carter säi laangjärege Feind direkt an d'Gesiicht gekuckt - de Judas.
  
  
  De Judas konnt méi mat dësem Dokument maachen wéi den Hawk an de Carter sech souguer an hire schlëmmsten Dreem virstelle konnten ...
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  Zeeche vun der Kobra
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Zeeche vun der Kobra
  
  
  iwwersat vum Lev Shklovsky
  
  
  der Erënnerung un de verstuerwene Jong Anton gewidmet.
  
  
  Haaptfiguren:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  alias N3 Agent AX
  
  
  "SHIVA"
  
  
  Chef vun der Cobra Organisatioun
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  Indesche Geheimdéngscht Agent
  
  
  PURAN DASS
  
  
  Chef vum indesche Geheimdéngscht
  
  
  NIRAD an RANJIT
  
  
  Membere vun der Cobra Organisatioun
  
  
  RIVA SINGH
  
  
  Enkelin vum Shiva
  
  
  
  1
  
  
  Si ass a meng Äerm gekrauselt, mëll a fragil, a ganz zefridden fir de Moment. Ech war selten mat enger Fra wéi Riva. Shadows gespillt op hir gëllen Haut a schwaarz Hoer; Fir e Moment huet et mir geschéngt datt ech en Dram an den Hänn halen. D'Zëmmer war däischter, ech hunn d'Schief erofgesat. A glécklecherweis hat den Hotel Klimaanlag fir d'Nuetshëtzt vun New Delhi.
  
  
  "Dir hutt mir net gesot firwat," Riva geflüstert. Hir mëll, waarm Lippen hunn sanft den Huel tëscht mengem Hals a Schëller beréiert, hir Broscht gedréckt géint meng Hand.
  
  
  Ech hunn hiert Gesiicht gedréint an hunn d'Linn vun hire plumpe Lippen gekuckt. Hir Brout war furrowed, mat der haartnäckege Ausdrock vun enger Fra gewinnt alles ze kréien si wollt ... eng Fra, déi nëmmen e Kand war. - Wat, Riva? – Ech hunn gefrot, mam Fangerspëtzt laanscht déi samteg Haut vun hirem Bauch lafen.
  
  
  - Firwat sidd Dir hei komm, Nick? Hien huet sech ewech gezunn, de Kapp op d'Këssen gefall. Laang schwaarz Hoer hunn e Fan op de wäisse Stoff vum Këssen geformt, wéi en Halo, deen hiert Gesiicht mat perfekten Eegenschaften encadréiert huet ... e Gesiicht, dat zu deem Moment bannenzeger Péng an onverständlech Mësstrauen reflektéiert huet.
  
  
  "Ech hunn Iech dat gesot," hunn ech geäntwert, probéiert geduldig an iwwerzeegend ze kléngen. - Meng Firma geschéckt mech Akeef ze verhandelen. Stoffer, Seid, Brocaden ... an engem Wuert, alles. Alles wat hei am Land manner kascht wéi soss anzwousch.
  
  
  Natierlech hunn ech gelunn. Natierlech konnt ech dem Riva net soen wien ech wier. Jiddefalls, wat ass den Ënnerscheed? Et war kee Grond d'Meedchen ze involvéieren, mäi Cover ze verbrennen, an hir ze weisen datt ech den Nick Carter war, en AX Agent deen de Moment op enger Missioun zu New Delhi ass.
  
  
  Den Owend fréi sinn ech op engem Air-India Fluch ukomm. An déi lescht Persoun déi ech erwaart hunn ze treffen war eng Fra wéi Riva, e flotte Begleeder op dee kee Mann ziele konnt. Si souz am Hotel Bar wann ech aus Schwammen am Pool zréck. Hir perfekt Figur war an engem bloen a Sëlwer Sari gewéckelt; mir gefillt och eng direkt kierperlech Attraktioun op den éischte Bléck. Dunn huet ee Wuert zum aneren gefouert an, bal ouni et ze realiséieren, hunn ech hatt zum Iessen invitéiert.
  
  
  Mir sinn an e franséische Restaurant zu Chanakyapuri gaangen, eng rout a schwaarz Oasis am Zentrum vun der gestoppter Stad. Dëst war eng Geleeënheet hir an ze lackele an iwwerzeegen der Nuecht zesummen ze verbréngen.
  
  
  Wéi et sech erausstellt, hunn ech net ze vill probéiert hatt ze iwwerzeegen.
  
  
  Hir Aen, hell a sensuell wéi hir Hoer, hunn kloer geschwat. Natierlech goufen et Froen, Wuertspiller ... eng gemeinsam Praxis an der Konscht vun der Verféierung. Optakt vun enger Nuecht vu Léift a Leidenschaft.
  
  
  
  Natierlech huet New Delhi vill méi fir mech (an AX) bedeit wéi d'Riva Singh. Ech war an Indien vun Hawk geschéckt, an obwuel ech gefillt et war eng verzweifelt Iddi, et war onméiglech der Old Man ze iwwerzeegen. "Awer mir hunn net de geringste Beweis datt dës Persoun existéiert!" - Ech hunn drop higewisen.
  
  
  "Alles méi Grond dohinner ze goen, Nick," sot den Hawk mat engem sarkastesche Laachen. - Onrouen an Onrouen si Beweis, oder? Kalkutta ass an engem Zoustand vun semi-Anarchie. Wien huet de Rebelle mat Waffen geliwwert? Munitioun wiisst net op Beem, fir genee ze sinn.
  
  
  "Dëst ass en intern Sécherheetsprobleem fir déi indesch Regierung," hunn ech entgéint gestallt.
  
  
  - Riets. Ganz richteg. Ech averstanen ganz. Tatsächlech, wann et just Onrouen an Onrouen wier, wier et keng Missioun, Nick.
  
  
  - Wat dann?
  
  
  - Kuck emol hei. - Hien huet mir e geklappt Blat Pabeier iwwerreecht. - Dëst wäert Iech méi iwwer eise Geheimnismann soen, Här "Shiva" ... vläicht mat engem vague Hiweis datt de Frënd wierklech existéiert. De batteren Damp vu senger Zigare huet meng Nues verbrannt, an ech sinn op de wäite Stull geplënnert fir d'Dokument ze liesen.
  
  
  Nodeems ech den Artikel gelies hunn, hat ech eng zimmlech gutt Ahnung vu wat den Hawk gemaach huet.
  
  
  De Chef bemierkt mat engem Grinsen. - Wéi Dir gesitt, ass dëst en dreckeg Geschäft, sidd Dir net averstanen?
  
  
  - Ech géif soen onmoralesch.
  
  
  - Gutt gemaach, gutt gesot, Nick. Eise Mann wäert zéng Milliounen Dollar u rau Heroin an d'USA schmuggelen. Awer, wéi Dir gesi hutt, ass dëst net dat alarméierendst Element. Wann et just Drogen wier, hätt ech een aneren ugeruff. Awer wann et ëm international Diplomatie geet ... a Weltfridden ... da muss ech Iech dës Aufgab einfach uvertraut.
  
  
  Ech wénken ouni de Mond opzemaachen.
  
  
  D'Dokument, dat ech grad gelies hunn, war vum Oval Office. Et ass onméiglech méi héich ze klammen. Hie bezitt sech op eppes iwwer wat ech an den Zeitungen gelies hunn, en Tëschefall, deen ech ni geduecht hunn mat AX verbonnen wier, loosst eleng a menger Aarbecht.
  
  
  Eppes huet d'sowjetesch Ambassade zu Washington geruff, sech als President vun den USA gemaach. D'Stëmm war perfekt imitéiert. Et kéint e Witz gewiescht sinn, awer d'Wierder waren guer net onschëlleg. De "President" huet entzündlech Bedrohungen gemaach, Bedrohungen, déi de sowjetesche Botschafter gefuerdert hunn, sech op Moskau ze mellen.
  
  
  Schlussendlech gouf de Mëssverständnis opgekläert an d'Wäiss Haus huet verschidde Entschëllegungen erausginn. Et hätt hei kënnen ophalen, mä amplaz wier et eng Fortsetzung ginn. Den éischte Sekretär vum CPSU Zentralcomité, d'Haaptpolitesch Figur vun der Sowjetunioun, huet mam President op der Hotline geschwat. Nëmmen hien war guer net den éischte Sekretär. An der Wourecht wousst keen zu Washington oder zu Moskau wien déi russesch Stëmm imitéiert. Den Austausch vu Wierder war wäit vu frëndlech an huet de President opgefuerdert eng Noutversammlung vum National Sécherheetsrot ze ruffen.
  
  
  Alles gouf erëm kloer ... awer net fir laang. Zanter, virun manner wéi zwou Wochen, eng Rei vun ähnlechen Tëschefäll geschitt; Austausch vu Geforen a Beleidegungen tëscht Indien a Pakistan, tëscht Israel an Ägypten, tëscht kommunistesche China a Japan. All Kéiers gouf d'Stëmm vun engem Diplomat perfekt imitéiert, wat zu enger Iwwerfloss vu rosen Bedrohungen a Géigedrohungen gefouert huet.
  
  
  D'Welt war um Rand vum Atomkrich. Elo, laut dem White House Dokument, huet een probéiert eis all an den Ofgrond ze geheien. "Also Dir de Verdacht datt dës mysteriéis "een", dee sech Shiva nennt, d'Gehirer vun enger Organisatioun genannt "Cobra" ass an datt hien verantwortlech ass fir wat geschitt ..." Ech hu festgestallt, op dem Hawk säi Bléck ze reagéieren.
  
  
  - Vläicht, Nick. Virausgesat datt de Shiva eng Persoun ass an net eppes anescht", huet de Chef geklärt. - Mir wëssen sécher datt Cobra existéiert. A mir si ganz sécher datt et eng Organisatioun vu Waffen an Drogenhandel ass. Mee dat si kleng Saachen am Verglach domat“, huet hien nervös erkläert, a mam Fanger op d’Dokument geklappt, dat ech grad fäerdeg gekuckt hunn. - Ass dës Shiva eng richteg Persoun? Oder ass dëst eng Front fir eng komesch international Organisatioun déi Cobra Uerder gëtt? Dat musse mer erausfannen ... sou séier wéi méiglech, kann ech derbäisetzen.
  
  
  - Also Dir gleeft datt wann Shiva e Mann ass, da imitéiert hien Stëmmen, richteg?
  
  
  Hawk wénkt midd.
  
  
  "Awer Dir wësst net emol ob Shiva existéiert."
  
  
  - Genau.
  
  
  - Also, ech muss eng Persoun fannen, déi nach ni gesinn huet, déi vläicht d'Stëmm vu verschiddene Personnagen imitéiere kann, well hien kann ... Wou fänken ech un, mengt Dir?
  
  
  "Si nennen Iech net fir näischt Fighter Nr. 3, Carter."
  
  
  Dëst war net d'Äntwert déi ech gehofft hunn ze kréien. Mee, wéi gesot, heiansdo ass et onméiglech mat engem Mann wéi Hawk zu engem Accord ze kommen. Also hunn ech missen iwwer d'Welt reesen op der Sich no engem oder eppes deen sech Shiva genannt huet.
  
  
  Ech hunn erausfonnt datt dëst e Pseudonym war nodeems ech d'Dokumenter doheem studéiert hunn. Shiva war eigentlech en Hinduist Gott, populär bekannt als Zerstéierer. Kricher, Hongersnout, Doud ... dës Katastrophen ware seng absolut an onbestridden Herrschaft, ënner senger Kontroll an Autoritéit. Mä et war méi; d'Bicher, déi ech konsultéiert hunn, enthalen Illustratiounen a Fotoe vu Statuen, déi Shiva duerstellen, mat Schlaangen dekoréiert. Dëst sinn net gewéinlech Schlaangen ... mee Kobraen, déi déidlech Indian Vipers.
  
  
  An dofir hunn ech e Wee missen verfollegen, deen net existéiert an onméiglech schéngt ... wéi Sandkorn laanscht d'Ufer vum Ganges ze zielen!
  
  
  Awer wann de Shiva e Fiche vun enger verréckter Fantasi vun engem war, dann war d'Riva Singh sécher net. D'Meedche war richteg, séiss, mëll an iwwerraschend lieweg.
  
  
  
  Ech hunn zu hatt gedréint an hunn hir Fro gedréckt andeems ech meng Lippen op hire plumpe Mond gedréckt hunn. Hir gëllen Haut war mat engem liichte Schleier vu Schweess bedeckt, a wéi ech meng Këscht géint déi onreift a fest Broscht gedréckt hunn, war ech mat onkontrolléierbare Wonsch iwwerwältegt.
  
  
  "Nee, sot mir net", hunn ech geflüstert wéi si probéiert eng aner Serie vu Froen ze stellen, déi mech iwwregens ugefaang hunn ze Suergen. - Ech sinn den Nick, an du bass d'Riva ... Dir musst net méi wëssen ... fir de Moment. Ech hunn hir enk ëmklammen a si huet e Knascht ënnerdréckt.
  
  
  Ech hunn d'Decken mam Fouss vum Bett gedréckt an hunn se fest op mech ëmgedréit. Dem Reva seng Ae ware grouss, awer si schéngt eppes iwwer de Raum ze kucken. Ech hunn deemools gemierkt datt ech an der Schwieregkeet war.
  
  
  Ech hunn e Kaméidi héieren. Eng Sekonn méi spéit hunn ech d'Origine vum metallesche Knascht festgestallt, deen, wéi e häerzleche Geflüster, vun der Dier kënnt ... Eppes huet mat der Spär gefillt. Mäi Smith & Wesson war am Top Tirang vum Nightstand nieft dem Bett, awer am Moment war et ausserhalb vu menger Hand. De schwaache Kaméidi huet gestoppt, gefollegt vun engem Klick ... an dunn hunn ech gemierkt datt ech keng Zäit hätt d'Waff ze gräifen.
  
  
  Ech sprangen op d'Säit soubal d'Dier opgaang ass. Géint d'Kulisse vun der Luucht, déi aus dem Gank kënnt, stoungen d'Figure vun zwee bäertege Männer eraus, gekleet a wäiss bestickt Hiemer a Canvas Hosen, ähnlech wéi d'Pyjama Hosen, déi déi meescht Indianer droen. Awer wat mech méi beandrockt wéi d'Kleeder war déi kuerzfasseg Pistoul, déi eng vun den turbaniséierte Figuren an enger stänneger Hand gehal huet.
  
  
  D'Waff war op mech geriicht an et war näischt wat ech maache konnt. D'Dier huet sech hannert deenen zwee Männer mëll zougemaach an den onbewaffnete Mann huet d'Luucht am Raum ugeschalt.
  
  
  Ech blénken op de plötzlechen Glanz an hunn déi zwee Ugräifer nogekuckt, probéiert e Wee eraus ze fannen. Si ware staark a muskulär, hir bäertege Gesiichter expressivlos, a beurteelen duerch hir Baart an Turban, si ware béid Sikhs.
  
  
  "Gudden Owend, Sahib," sot dee mat der Waff, an d'Begréissung huet sech an en obszönen Grinsen ëmgewandelt, wéi hien gemierkt huet datt d'Riva an ech plakeg waren, an dofir nach méi vulnérabel.
  
  
  Zu dësem Zäitpunkt war déi eenzeg Kaart déi gespillt ka ginn ënner dem Deckmantel vun engem Tourist a Geschäftsmann ze bleiwen. An engem beleidegten Toun hunn ech geäntwert: "Wat ass dës Geschicht?" "Ech hunn e Geste gemaach fir den Telefonsempfänger ze gräifen, awer den onbewaffnete Sikh Indianer huet sech gehaasst den almodeschen Telefon niewend mir ze réckelen.
  
  
  - Wat Blödsinn, "sahib"! - huet hien ausgeruff, gelaacht. "Keen huet Iech d'Erlaabnis ginn ze plënneren, net emol Mem Sahib,"Hien huet e Fanger op Riva gewisen, deen d'Decken erop gezunn huet an sech ënnert de Blieder gekrabbelt huet.
  
  
  "Kuckt d'Këschten, Mohan," huet de Mann mat der Pistoul säi Begleeder bestallt.
  
  
  "Wann dëst e Raiber ass, fannt Dir näischt wäertvoll ze klauen", hunn ech hinnen gewarnt. - Ech hunn nëmmen Schecken. Keng Rupien, keng US Dollar.
  
  
  Si ware guer net beandrockt. Guer net.
  
  
  Awer wéi ech geschwat hunn, hunn ech ugefaang ze konzentréieren, mäi Kierper a Geescht virzebereeden fir eng gewalteg an onseparabel Fusioun. Déi leschte Kéier wou ech eng Paus tëscht Missiounen genéissen, huet Hawk insistéiert datt ech déi üblech Period vu Rescht a Vakanz opginn fir eng intensiv Trainingsperiod ze maachen fir meng Fäegkeeten an de ongewéinlechsten Formen vun der Selbstverteidegung ze verbesseren. Zu de verschiddenen Techniken, déi ech geléiert hunn, war och eng Form vu Selbsthypnos, déi mir vun engem schwaarze Gürtel geléiert gouf, "Rette Dan", e Champion vum Taekwondo, déi koreanesch Versioun vum "Kung" Den Instruktor huet mir och Taekwondo geléiert. Dës Form vu Karate baséiert op der Benotzung vu Kraaft a Momentum, kritt duerch d'Benotzung vum ganze Kierper, besonnesch d'Hëfte a Féiss.
  
  
  Also, wann ee vun deenen zwee Ugräifer ugefaang duerch meng Saachen ze rummaging a war amgaang mäi ganzt perséinlecht Arsenal opzeweisen, Ech war prett déi éischt Beweegung ze maachen. Ech hu mech als Fréijoer virgestallt, kapabel aus dem Bett ze sprangen a mäi Kierper an de Weltraum ze werfen.
  
  
  Ech hunn d'Reva gedréckt an aus dem Bett gesprongen, wéi eng Kaz op meng Fersen gelant. D'Kugel ass laanscht mäi Kapp geschloen wéi ech op de Buedem gefall sinn. Dem Mohan säi Partner hat e mächtege Schalldämpfer op senger Pistoul.
  
  
  - Nick... nee! D'Riva huet gejaut, wéi wann ech mech gefrot hätt net e Kampf ze starten oder déi zwee Männer ze widderstoen.
  
  
  Awer ech wäert keng Zäit méi verschwenden.
  
  
  De Mohan a säi Partner hunn d'Meedchen net menacéiert, awer si sinn op mech geplënnert, d'Lëpsen hunn am selwechte Grinsen gekrauselt. Hir Zänn an Zännfleesch goufen rout gefierft aus schwéier Kauen vun paan Blieder. Am blannend Liicht vun der Luucht hunn hire Mond bluddeg ausgesinn, wéi wa se just Stécker vu roude Fleesch giess hätten.
  
  
  "Dir ënnerschätzt eis," Sahib," dee mat der Pistoul grinsst. "Mir kéinten d'Meedchen ëmbréngen, awer als éischt wëlle mir Iech eng ganz gutt Aarbecht maachen."
  
  
  Ech hunn net gewaart fir ze kucken wat "Aarbecht" hie gemengt huet. Mat engem schrecklechen "Ki-up" Gejäiz, deen déi zwee Männer direkt an d'Verteidegung gesat huet, sinn ech op d'Been gesprongen an attackéiert. "Tol-rio cha-ki" - e kreesfërmege Kick, an deem de ganze Gewiicht zréck ausgeglach ass. Ech loosse mech mat all menger Kraaft an all der Konzentratioun, déi ech konnt sammelen. Ech hunn mäi rietse Fouss erausgestach an d'Zil geschloen.
  
  
  En ekkelt Gurgel begleet de Geck vum Mann mat der Pistoul; meng bloen Ferse huet hien am Sonneplexus geschloen. D'Loft ass aus senge Longen gerannt wéi hien op de Buedem zesummegefall ass, no Loft gegast. D'Waff huet a senge Fanger gedankelt, awer wéi hien d'Waff opgehuewen huet fir en anere Schoss ze schéissen, sinn ech iwwer hien sprangen an op de Mohan sprangen ier hien gerannt ass.
  
  
  "Maacht keng Angscht, Brudder," hunn ech geflüstert, während deen aneren verzweifelt probéiert huet meng Been ze gräifen fir mech zréck ze geheien. Ech war méi séier wéi hien.
  
  
  Hei gouf ech fir meng Efforte belount wéi ech ugefaang hunn Taekwondo a Kung Fu ze üben.
  
  
  Ech hunn meng Hand opgeworf wéi wann et e Scythe wier fir den déidleche Jong-nal Chi-Ki, eng Form vun Attack, déi ech zu Perfektioun geléiert hat. Meng Hand ass duerch d'Loft op e bestëmmte Punkt am Raum a Richtung Mohan säi Kapp geplënnert. A wann meng haart Fanger d'Basis vu senger Nues beréiert hunn, hunn ech kee medizinesche Grad gebraucht fir ze wëssen datt dëse Mann dout war.
  
  
  Ech hunn e Stéck Schanken a säi Gehir gefuer, hien direkt ëmbruecht. E Stroum vu Blutt huet aus sengem Mond gefall wéi säi Bléck op mech niddergelooss huet ... dunn hunn seng Ae sech iwwerwältegt ier se wäit op a glänzend wéi zwee Stéck schwaarz Marmer ginn. En heeschen, erstreckten Toun ass aus sengem Mond entkomm wéi hien op de Buedem gefall ass. Inert wéi eng Poppenpopp, mat enger onerkennbarer Nues, rout a zerquetscht wéi de Jus vun enger reife Fruucht.
  
  
  De Mohan war net méi e "Killer", "hie war eng Läich.
  
  
  Awer an de puer Sekonnen et huet mech gedauert fir hien ofzeschléissen, war säi Kompliz genuch erholl fir ze probéieren zréck an d'Attack ze kommen. Ech hu gefillt wéi hien hannert mir iwwer de Buedem krabbelt an ech hat keng Zäit zweemol ze denken.
  
  
  Ech war direkt prett. "Hana, dol, set" ... eent, zwee, dräi ... ech geeschteg gezielt. Dunn hunn ech mäi lénksen Ielebou an engem schreckleche "koop-koop chee-ki" zréckgezunn.
  
  
  Ech hunn mäi Géigner direkt ënnert de Kinn geschloen. Hien huet gejaut an ech hunn mech ëmgedréit just fir ze iwwerdenken wat vun engem perfekte Satz Zänn iwwreg war. Well elo war de Kiefer ganz locker, zerquetscht. Bluttstroum sinn iwwer säi Kinn an den Hals gerannt, op säi spotless Hiem. Den ënneschten Deel vum Gesiicht war wuertwiertlech zu Stécker gerappt; e bloe Plooschter huet sech schonn aus der Këscht an d'Aen verbreet.
  
  
  De Mann huet probéiert ze schwätzen, awer nëmmen e gesträiften Toun koum aus sengem Mond; mee ier ech en ausschloen konnt, huet hien den Ausléiser vun der Waff gezunn. Ech sinn no vir gefall, laang um Buedem geluecht. Eng aner Kugel vu grousse Kaliber huet zwee Zentimeter iwwer mech geflüstert an déi entgéintgesate Mauer duerchgebrach. Et war eng Dum-Dum Kugel, déi e Mann wéi e frësch geschluechte Poulet, prett fir frittéiert ze ginn. De Mann ass opgestan an ass op d'Dier zréckgaang.
  
  
  Ier hien eng aner vu sengen hellesche Kugelen konnt schéissen, sinn ech laanscht d'Linn zigzagged, déi mech direkt bei d'Dier gefouert huet. Awer hien ass fortgaang ier ech d'Waff aus sengen Hänn räissen konnt. Ech sinn an d'Gang gerannt an hunn eng dënn Spur vu Blutt gesinn an hunn déi schwéier Schrummen vun enger Metalltrap am wäitsten Enn vun der onteppecher Hal héieren.
  
  
  Ech sinn zréck an d'Zëmmer an hunn meng Hosen gezunn, déi ech niewent dem Bett geheit hunn. D'Riva huet mech mat breeden, erschreckten Aen ugekuckt. Ech hunn hir gesot. - Sidd net rosen, wann ech glift! - Et gëtt ëmmer staark Konkurrenz beim Verkaf vu Stoffer.
  
  
  - Si huet net gelaacht. Ech hunn hatt eleng gelooss mat der bluddeger Figur déi eemol e Mann war.
  
  
  Duerno sinn ech aus dem Zëmmer gelaf. Keen huet mech gesinn den Ugräifer verfollegen. Ech hunn hien definitiv misse fänken, well elo wou de Mohan dout war, war et kee Wee fir erauszefannen wien hien wierklech war. Ech hunn net geduecht datt si vulgär Déif wieren; si bewisen méi Fäegkeet wéi gewéinlech Krimineller.
  
  
  Ech war sécher datt se net ënner der Illusioun operéiere fir Suen ze sichen. Eppes war a mengem Kapp zesummegeklappt, eppes wat ech dee Moment net konnt formuléieren. Et war wéi e Rätsel ... eppes wat mech nodenke gelooss huet wat den Hawke mir gesot huet. Ass et méiglech datt iergendeen meng Identitéit scho verroden huet zënter ech an Indien op engem Touristvisum komm sinn? Vill Froen kéinten onbeäntwert bleiwen wann ech dem Mohan säi Kompliz net gefaangen.
  
  
  D'Hotellobby war bal eidel, den Nuetsbeamten war hannert dem Schreifdësch geschlof. Ech hu ganz séier Bewegung hannert de Riddoen gemierkt, déi déi grouss Glasdieren verstoppt hunn, déi op d'Patio a Gaart féieren. Barfuß sinn ech an d'Zelter gerannt, hunn se op der Säit gedréckt a sinn an den däischteren Gaart gelaf.
  
  
  D'Gras ënner de Féiss war naass a kal. De Mound ass hannert engem Koup Wolleken verschwonnen, deen säin orange Gesiicht verstoppt huet. Als nächst hunn ech d'Reflexioun vun de Wolleken am Pool gesinn, wou ech de berühmte Schwammen geholl hunn ier ech d'Riva begéint hunn a mat hatt iessen. Gone sinn d'Klinken vu Brëller, déi rhythmesch Bewegung vu Schaukelen, an déi guttural Gejäiz vu Stroosseverkeefer.
  
  
  Elo war et nëmmen de Klang vu menger Atmung, de Schlag vu mengem Puls. Ech sinn virsiichteg no vir gekrëppelt, meng Sënner gespannt bei all Beweegung, all Kaméidi, deen et erlaabt, meng Prouf ze fannen ... ier ech entdeckt gouf.
  
  
  A mengem séier, Ech hat keng Zäit d'Waff ze kréien. Also hunn ech nëmmen op mäi Verstand a meng Hänn vertrauen. Och wann Dir net op Äert Intellekt an Hänn vertraue kënnt, wann Dir eng Pistoul mat engem Schalldämpfer op de Bauch weist.
  
  
  Mäin Instruktor kannt mech mat mengem Spëtznumm, "Chu-Mok", dat heescht "Fäischt" op Koreanesch. Mä dee Moment hat ech net d'Méiglechkeet dat wat ech geléiert hat ëmzesetzen. Alles war roueg am Gaart. D'Blieder vum Banyan Bam hunn nëmme liicht gewiesselt, en Deel vum Gebitt mat sengem riesegen Stamm verstoppt.
  
  
  Ech hunn no Spure vum indesche Blutt gesicht, wéi ech e plötzleche Blëtz gemierkt hunn, gefollegt vum rosen Geschwës vun enger déidlecher Kugel. Dës Kéier hunn ech gejaut. Dunn hunn ech meng Hand op de Mond opgehuewen, d'Kugel huet meng Schëller gegraut.
  
  
  Et war eng iwwerflächlech Wound, déi awer schlëmm verbrannt huet. Ech hunn meng Zänn gekrasch a gewaart, méi vulnérabel gefillt wéi jee. De Schéisser wollt awer keng Risiken méi huelen an erwaarden, datt ech hien als Retaliatioun attackéieren.
  
  
  Hien huet ugefaang Richtung Zait ze lafen. Ech sinn och hannendrun gelaf, well ech him net entkommen wollt loossen ouni him eng Lektioun ze léieren. Anscheinend hat hien sech vun der Behandlung erholl, déi ech him kuerz virdru ënnerworf hunn, sou datt hien mat erstaunlecher Beweeglechkeet iwwer d'Grenzmauer sprang. Hien bewegt méi wéi eng Kaz wéi wéi e Mann. Mee trotz der Péng am Aarm hunn ech mech grad esou mobil gefillt. Ech sinn iwwer d'Mauer geklommen an sinn barfuß op engem Fleck vu Kiesgrond gelant. En anere Kaméidi ass an den Oueren explodéiert, awer et war kee Gewierschoss.
  
  
  En Indianer an engem wäissen Turban huet et fäerdeg bruecht e Scooter z'erreechen, deen um Enn vun enger Kiesstrooss hannert engem Zait geparkt war. Mam Gebrühl vum Motor ass de Scooter fortgaang, an den Indianer huet net emol zréckkuckt. Ech hätt probéiert en Taxi oder e Vëlo-Taxi ze kréien, mee ech wousst, datt de Mann mat der Pistoul schonn an de Labyrinth vun de Gaassen vun der Stad verschwonnen ass.
  
  
  Dofir, amplaz d'Juegd weiderzeféieren, déi elo nëtzlos war, sinn ech zréck an d'Zait gaang an, an zwee hëlze Pole geklomm, erëm driwwer geklommen. Dës Kéier hunn ech manner Effort gemaach. D'Gras war eng richteg Erliichterung fir meng Féiss am Verglach zum Kies. Ech sinn op de Pool gaang, hunn meng Hand gewäsch an sinn iwwer d'Gras gekräizt, roueg an d'Lobby rutschen.
  
  
  De Portier ass aus sengem Schlof erwächt, wat den zwee Indianer ouni Zweifel et erlaabt huet, onopgemerkt a mäi Zëmmer eropzeklammen. Ech wollt him awer net d'Schold fir d'Läich, déi ech uewen hannerlooss hunn an déi ech misse lassloossen. - Insomnia, "sahib"? - huet hie mech gefrot, gejausend, lues opstoen. Dunn huet hien sech iwwer de Comptoir geleet an huet mir e Bléck vun oppener Oflehnung gemaach ... Tatsächlech hat ech just Hosen un. - Ech schécken fir Iech Schlofpillen, oder?
  
  
  "Merci, net néideg," Ech refuséiert, mat engem gezwongen Laachen.
  
  
  Wann hien de laangen, bluddege Kratz op mech vun enger Sikh indescher Kugel gemierkt huet, géif hie maachen wéi wann näischt geschitt wier. Ech hunn d'Hänn an d'Taschen geluecht a sinn a Richtung Lift gaang fir datt kee mech gesinn huet. Net datt ech mech ongenéiert gefillt hunn, mengt Dir; mee ech hu gewielt net opmierksam ze maachen. AX Fighter #3 huet misse e Mann mam Numm Shiva fannen.
  
  
  
  2
  
  
  D'Riva Singh war net do fir mech ze hëllefen de Raum ze botzen.
  
  
  D'Dier a mengem Schlofkummer war liicht op, obwuel keen sech hannendrun verstoppt huet fir d'Aarbecht weiderzemaachen, wou de Mohan a säi Partner ënnerbrach goufen. De Sall war eidel ausser dem gefruerene Läich vum Mann, deen ech mat engem gutt geziilten Karatechop ëmbruecht hat. Den Indianer louch mat sengen Äerm a Been auserneen an enger komescher Positioun, bal an engem Pool vu donkelem Blutt ënnerdaucht, dee sech weider verbreet huet.
  
  
  Déi gekrabbelt Decken hunn uginn datt ech de gréissten Deel vum Owend mat Riva verbruecht hunn. Anscheinend hat d'Meedchen genuch an ass aus dem Zëmmer gerutscht ier ech hatt konnt stoppen. Ech war net sou domm, och fir eng Sekonn ze denken, datt ech op hir Rou zielen kéint. Also hunn ech decidéiert den nächsten Moien Hoteler z'änneren. Ech wollt net datt iergendeen vun der New Delhi Police géif kommen a mech mat Froen bombardéieren. Ech misst mat méi Ligen reagéieren fir meng Cover ze schützen.
  
  
  Awer nieft der Suergen iwwer d'Riva Singh, déi net wousst ob hatt de Mond géif halen oder net, hunn ech mech misse Suergen ëm de Mohan maachen. Natierlech war et net einfach, hien aus mengem Zëmmer erauszekréien, besonnesch well ech kee Kaméidi zu all Präis wollt vermeiden. Glécklecherweis waren déi aner Gäscht um Buedem séier geschlof. Net eng eenzeg Dier ass opgaang wéi ech de Kierper laanscht de desertéierte Gank geschleeft hunn. Keen eenzegt erschreckt Gesiicht konnt meng rout Ae vu Middegkeet, meng blesséiert Hand a meng bluddeger Belaaschtung gesinn.
  
  
  Ech hunn et virum Lift gesat a fonnt wat ech an menger Hosentasche gebraucht hunn. D'Stolblatt vu mengem Täschemesser huet sech als ganz nëtzlech Apparat erausgestallt; Tatsächlech, mat engem pocketknife, Ech konnt der Dier opzemaachen an der Kabine op der ieweschter Stack blockéieren, de Lift Schacht befreit, mäi Kierper e puer zéng Meter erofgeheien.
  
  
  Dëst wäert dem Mohan seng éiweg Rou sinn.
  
  
  Hien hat de Kapp an d'Schëlleren an der Loft, de Rescht vu sengem Kierper prett fir de leschte Push an dat déif Lach an der Brunn, wéi ech eppes gemierkt hunn, wat mech iwwerrascht gemaach huet. D'Hülse vun der indescher Kurta war opgerullt ginn, wéi ech de Kierper duerch de Gank gezunn hunn, an elo huet en Detail, deen ech virdru net gemierkt hat, mäi Ae gefaang.
  
  
  Et war eng Tattoo gemaach an permanent blo Tënt datt op sengem Ënneraarm stoungen eraus; a wéi ech gemierkt hunn wat d'Zeechnung duerstellt, goufen meng Verdacht bestätegt. D'Tattoo huet eng opgerullt Kinnekskobra duergestallt, déi den Aarm an enger attackéierter Positioun eropgeet. De keilfërmege Kapp an d'zidderend Zong goufen am gefruerene Fleesch vum Mohan verluer.
  
  
  Dat ass wéi Cobra erschéngt. Si hunn de Mohan a säi Kompliz geschéckt fir sécher ze stellen datt den Nick Carter hir geheim Organisatioun net exposéiert huet. Nëmmen de Plang huet gescheitert. Ee vun deenen zwee Agenten war dout, an deen aneren, mat engem gebrachent Gesiicht, hat keng Zäit fir Informatioun ze kréien, och net de geringste Beweis datt ech wierklech de Fighter #3 war, en Agent am Déngscht vun der AX.
  
  
  Punkt a menger Gonschten, hunn ech geeschteg ofgeschloss, d'Hülse vum Doudegen Hiem erofgezunn an d'Läich mam Fouss gedréckt. Dem Mohan säi gefruerene Kierper ass erof geflunn, sprangen vun den donkele Maueren vum Liftschacht. Ech hunn hien héieren, datt hien seng lescht Destinatioun erreecht huet ... den Toun vun engem fallende Kierper gouf héieren. Wann de Shiva him nach hëllefe kéint, wier näischt dogéint.
  
  
  De Problem war datt ech nach ëmmer net wousst ob dëse mysteriéise Charakter jeemools existéiert huet, d'Gehir hannert dem Cobra säi Cover, de gewielte Geescht, deen d'Saiten vun dësem internationale Netzwierk zitt.
  
  
  
  De Verkéier ass lues duerch Nehru Park geplënnert. Hannert dem Stau vun Autoen, Pedicaben, Scooteren a Vëloen hunn déi wäiss Saile vum Connaught Circus d'Trëpp vu Foussgänger wéi stille Sentries nogekuckt. D'Männer, a lockere wäiss Hosen gekleet a wäisse Kurtas droen, net anescht wéi déi vum Mohan a sengem Begleeder, si séier, eescht a gemittlech gaang. Schwaarz-Hoer Fraen hunn sech a Sarees gewéckelt, anerer an Seid Tuniken a bescheidenen Churidars (Hosen déi d'Knöchel an d'Taille ëmklammen). Si hunn all eng duerchernee Mass geformt, iwwer déi e Gefill vun Dringendes a gläichzäiteg Erwaardung hänkt.
  
  
  Awer méi wéi d'Sights an d'Kläng vun der Stad, méi wéi déi exotesch Atmosphär, déi New Delhi eng eenzegaarteg Stad gemaach huet, war mäin Interesse nëmmen op eng Saach konzentréiert.
  
  
  Shiva.
  
  
  - Dir wëllt mir soen, datt Äre Service nëmmen iwwer Cobra héieren huet, oder? Ech hunn de Mann gefrot, deen vis-à-vis vu mir sëtzt, wéi mir allebéid Mënztee an engem Trottoir-Café no beim Park schëdden.
  
  
  Dee Moien hunn ech den indeschen Geheimdéngscht kontaktéiert. Mäi "Kontakt" war e Geheimdéngschtoffizéier, dee mir besonnesch recommandéiert gouf. Den Ashok Anand war e Mann vu mengem Alter, awer dënn a schaarf, mat engem schaarfen an penetréierende Bléck, engem aggressiven Ausdrock op sengem Gesiicht ... den Ausdrock vun engem Mann deen all d'Regele vum Spill kennt, egal wéi éierlech se sinn oder nët. .
  
  
  - Hutt Dir iwwer Cobra héieren? - huet hien widderholl, fränkend. Hien huet d'Coupe op seng Lippen opgehuewen an huet eng laang Schlupp Téi geholl ier hien weidergeet. - Natierlech, Här Carter. Mir hunn iwwer Cobra héieren ... aus Kashmir, vu Calcutta, Madras, Bombay ... aus ganz eisem Land. Wou et Onrouen a Rebellioun gëtt, gëtt et ëmmer Cobra.
  
  
  - An Shiva? - Ech hunn insistéiert.
  
  
  - Gesitt Dir dat? - Den Anand huet geäntwert, a weist op d'Uewerfläch vum Dësch, e ganz glänzend Holz Regal. - Et ass glat, formlos, gesinn?
  
  
  Ech reagéiert mat engem wénken vum Kapp.
  
  
  - Ma, da wäert Dir verstoen wann ech soen, datt Shiva ass formless, ouni Gesiicht, ouni Perséinlechkeet, Här Carter. An iwwer den Dësch hänken, huet hien mech mat hallef zouene schwaarzen Aen ugekuckt. - Et ass just en Numm vun enger béiser Gottheet geléint, och fir eis am IISA, den indeschen Geheimdéngscht.
  
  
  An hei sinn ech um Startpunkt, op der selwechter Plaz wou ech den Dag virdrun war ... nëmmen den Hotel ass anescht. Den Hawk huet mir d'Erlaabnis ginn fir Kontakt mat den Indianer ze maachen, obwuel hien mech ugeroden huet net op hir Hëllef ze vertrauen.
  
  
  Tatsächlech gouf et eng Rumeur datt et "Verrot" tëscht den Indianer gouf. Och wann säin indesche Kolleg den Hawke vun der héchster Vorsicht verséchert huet, war et nach ëmmer kee Sënn fir onnéideg Risiken ze huelen, besonnesch wann mäi Liewen an den Erfolleg vu menger Missioun um Spill stoungen.
  
  
  - Kann ech froen firwat Är Regierung sou gär eis Shiva fannen? - sot den Anand am selwechten Toun, virsiichteg a virsiichteg.
  
  
  "Heroin," hunn ech geäntwert. - Zéng Milliounen Dollar Cargo fir d'USA bestëmmt. "Ech hunn net geduecht datt ech zevill vu mengem Zweck géif verroden, wann ech mat him iwwer de richtege Grond schwätzen, nämlech datt ech probéiert hunn d'Quell vu Stëmmimitatiounen ze verfolgen, déi an de leschte Méint Panik ënner der internationaler Diplomatie erstallt hunn, bedroht de Fridden vun der Welt."
  
  
  - Oh jo, Drogen si wierklech schlecht Affär! - Den Indianer huet gelaacht an huet ugefaang opzestoen. - Entschëllegt mech w.e.g. fir e puer Minutten, awer ech wäert mäi Chef definitiv ruffen. Vläicht kann hien mir méi Informatiounen iwwer Cobra ginn.
  
  
  "Natierlech," sot ech. Den Anand huet säi Stull zréckgedréckt an ass iwwer d'Terrass gaang.
  
  
  Ech hunn him nogekuckt bis hien dobannen verschwonnen ass. Duerno hunn ech um Buedem vun der Coupe gekuckt, bal bedauert datt ech ni geléiert hat, Schicksal aus Téiblieder ze liesen. Wien weess, wann ech geléiert hätt, kéint ech elo den Erfolleg oder den Echec vu menger Missioun viraussoen.
  
  
  Ech hunn mech zréckgezunn a loosse mäi Bléck iwwer déi voller Terrass an de Verkéier, dee ronderëm de Connaught Circus schlaangen. Et goufe sou vill Froen, sou vill Lücken mam Mier, datt ech vill musse froeche fir e Fortschrëtt ze maachen. - Méi Téi, Här?
  
  
  Ech hunn ugefaang an hunn de Kellner gesinn iwwer de Kaffisdësch lenken. "Bréngt mir zwee," Ech hunn geäntwert, op dem Anand seng eidel Coupe weisen.
  
  
  "Zwee Mënztee," huet de Keller widderholl. - Kann ech Pakoras proposéieren, oder wëllt den Här eng indesch Spezialitéit probéieren, e Fleeschpaste mam Numm Samosa? Si sinn excellent, sahib.
  
  
  Ech hunn mat engem affirméierende Wénkel geäntwert, liicht duercherneen duerch seng direkt Approche. De Mann huet déi eidel Coupë opgeholl, a wéi hien sech ëmgedréit huet fir an d'Kichen zréckzekommen, hunn ech mech schockéiert op seng blo Hand fonnt. Ech hat keng Zäit fir laang ze kucken, mee ech hat genuch Zäit fir erauszefannen wat drop gedréckt ass.
  
  
  Déi opgerullt Kobra ass eppes wat net einfach ze vergiessen ass! Ech hunn de Stull abrupt zréckgedréckt a sinn op d'Féiss gesprongen.
  
  
  "Wou ass den Anand gaang?" - Ech hu geduecht, mech tëscht den Dëscher ze maachen. D'Klinken vun de Placken hunn d'Oueren duerchgebrach, e Gejäiz, dee sech mat de Päifen a Kläng vun Autoen ronderëm de Café an den Nehru Park vermëscht huet. Awer op d'mannst war ech net sou vulnérabel wéi ech d'Nuecht virdrun war, wéi ech mech virun zwee Sikh Männer verteidegt hunn, déi a mengem Hotelzëmmer koumen.
  
  
  Am Holster, deen ech iwwer d'Schëller gedroen hunn, war meng léif Wilhelmina, e .38 Luger, deen mech aus méi verzweifelte Situatiounen gerett huet, wéi ech mech drun erënnere wollt. A just fir de Fall, datt d'Pistoul net genuch war, hat ech den Hugo, mäi Stiletto, an enger Scheier ënnert menger Hiem-Hülse verstoppt.
  
  
  - Wëllt Dir eppes, Sahib? - huet ee vun de Kelner a wäiss Jacketten mech gefrot.
  
  
  "Telefon," Ech geäntwert.
  
  
  Hien huet op d'Revolverdieren gewisen, déi an de Raum féieren. Ech war erstaunt datt den Anand ze laang um Telefon dauert. Dëst, nieft der Tattoo, déi ech um Kelner sengem Aarm gemierkt hunn, huet mech onroueg gefillt.
  
  
  Ech hunn d'Telefone fonnt andeems ech d'Uweisunge vum Mann an der wäisser Jackett gefollegt hunn, eng Rei vu schwaarzen an almoudeschen Telefonen, déi op der lénker Mauer vum schmuele Gank montéiert sinn. Ech hu séier ronderëm gekuckt an hunn en Schëld op der Dier riets vu mir gemierkt. Vläicht war ech nervös fir kee bestëmmte Grond, vläicht war ech iwwer näischt besuergt.
  
  
  Gutt, et war nëmmen ee Wee fir sécher ze sinn.
  
  
  Ech hunn meng Hand ënner menger liichter Summerjacket gerutscht, dem Wilhelmina säi berouegende Touch op hirem Aarm gefillt, a sinn duerch de Gank bis bei d'Dier vum Härezëmmer gaang. De Passage war eidel. D'Dier opmaachen, hunn ech mäi richtege Fouss no vir gesat.
  
  
  D'Dier huet no bannen opgemaach, wat mir e séiere Bléck op dat schwaarz-wäiss geréckelt Buedzëmmer erlaabt huet. Et schéngt keen do ze sinn. Ech sinn no vir gaang, erlaabt d'Dier hannert mir opzemaachen. - Ech hunn geflüstert. - Ashok? - D'Dieren vun dräi Schlässer ware zou.
  
  
  Ech gewaart eng zweet an erëm genannt. Keng Äntwert. Stille wéi eng Kaz, mat engem verstäerkte Gefill vu Angscht viru gefaangen ze sinn, hunn ech de Luger aus sengem Holster gezunn a mäi Ausléiser Fanger liicht gebéit. Fir de gréissten Deel, modern Lugers hunn eng onsensibel Ausléiser; mee d'Wilhelmina gouf speziell fir mech vun de Kärelen am AX Laboratoire am Sëtz zu Washington geännert. Den Ausléiser war prett fir ze schéissen soubal ech den Ausléiser gezunn hunn.
  
  
  Ech sinn op déi éischt Toilette lénks. D'Metallgriff fest gehalen, hunn ech d'Dier op gedréckt an se grad esou séier zougemaach. Den éischte Kleederschaf war eidel, grad wéi déi zweet. An an der drëtter, op der niddereger Toilette Sëtz hänken, louch de bewegtlosen, liewenslosen Kierper vum Ashok Anand.
  
  
  Ech erreecht eraus an hieft säi Kapp. - Bastards! - Ech hunn ënner dem Otem geschwuer. Dem Anand seng grouss Aen hunn mech ugekuckt. Ech hunn meng Fanger iwwer seng Aelidder gerannt, sou datt de beandrockende Ausdrock den Doud op sengem Gesiicht hannerlooss huet.
  
  
  Eng dënn Sträif, elo violett, markéiert säin Hals. Strangled, hunn ech ofgeschloss, d'Plooschter ënnersicht. Ech hunn den Halsband vu sengem Hiem opgeknäppt fir e bessere Bléck op d'Plooschter ze kréien an hunn d'Marken vun zwee klenge Punkten gesinn, manner wéi en Zoll auserneen. "Mee firwat?" - Ech hu mech gefrot. Et ass kloer datt den Anand dout erstreckt gouf, well seng Zong aus sengem Mond hänkt; mä dës Marken um Hals schéngen duerch d'Zänn vun enger Schlaang hannerlooss ze ginn.
  
  
  Virun enger Zäit, tëscht enger Missioun an enger anerer, hunn ech e puer Bicher iwwer Herpetologie gelies, d'Wëssenschaft vu Reptilien. An ech hunn geléiert datt d'Reaktiounen op gëfteg Schlangebissen normalerweis bannent enger Véierelstonn oder eng hallef Stonn nom Biss ufänken.
  
  
  Ashok Anand gouf vun enger Schlaang gebass, awer dëst huet säin Doud net verursaacht: vläicht hunn dës Schëlder eng Warnung bedeit oder e reliéist Symbol duergestallt. Eng Saach war kloer: Ech géif net do ophalen fir erauszefannen.
  
  
  Ech hunn de Luger ewech gesat an aus der Kabine gerutscht. D'Toilette war nach eidel. Wann ech dee selwechte Wee wéi virdrun zréckgaange wier, wier ech ouni Zweifel an de Keller gestouss. Souwäit ech konnt soen, war hien net deen eenzegen deen an der Bar als Deel vun der Cobra Organisatioun geschafft huet.
  
  
  Ech hunn en anere Wee gesicht. D'Glasfenster iwwer dem Porzellan ënnerzegoen huet op déi staubeg Weeër vum Nehru Park ausgesinn. Ech sinn iwwer de Rand vum Spull geklommen an hunn erausgekuckt. D’Fënster huet sech hannen am Café opgemaach, aus der Siicht vun de Clienten, déi op der Terrasse sëtzen, wou Kelleren, oder net, Tattoo’en, Dëscher zerwéiert hunn.
  
  
  Ech hunn d'Fënstergrill mat engem Stiletto opgemaach an opgehuewe, an d'rustege Metallhaken vum Frame ofgeschnidden.
  
  
  "Et gi méi praktesch Weeër fir erauszekommen, Sahib."
  
  
  Et ass ze spéit fir d'Wilhelmina elo ze räissen. Ech hunn de Kapp gedréint an hunn d'grinsend Gesiicht vun engem Keller mat enger Waff gesinn. - Déi 22-Kaliber Beretta huet direkt op meng Ae gezielt. Kleng Kaliber Waffen, mee ech kannt Berettas gutt genuch ze wëssen, wéi geféierlech se op enk Distanz kéint.
  
  
  "Ech wollt just frësch Loft kréien," Ech erkläert.
  
  
  Hien huet net gelaacht, mee einfach d'Waff gewénkt, a mir signaliséiert meng Hänn iwwer de Kapp ze hiewen an aus dem Spull ze sprangen. Hien huet d'Beretta op mech gewisen. Ech hu misse just seng Invitatioun unhuelen. Ech sinn op de Buedem gelant an hunn him gekuckt. Et war kloer, datt hien nervös aus sengem Bléck schéngt, datt hie wéineg Erfahrung an esou Situatiounen.
  
  
  "Ech hu geduecht datt d'Indianer frëndlech Leit wieren," sot ech. "Et schéngt wéi mäi Frënd do," an ech hunn mäi Kapp an de Kleederschaf gedréint, wou ech dem Anand säi Kierper fonnt hunn, "en Accident ...
  
  
  "Déi selwecht Saach wäert mat Iech geschéien, Sahib," de Kellner grinst, e Schrëtt no vir, elo huet d'Beretta op mäi Mo. "Geschwënn wäerte mir wahrscheinlech e haart Crash dobausse héieren, e schreckleche Chaos." Et gëtt sou vill Kaméidi datt et de Pistoul erdrénkt.
  
  
  Also, hien war net deen eenzegen an der Bar, dee mat Cobra involvéiert war. Wéi si wousst wou ech mech fannen a wéi se iwwer Ananda woussten, waren zwou onbeäntwert Froen zousätzlech zu aneren, déi a mengem Kapp opgestockt hunn.
  
  
  - Eescht? - Ech hunn geäntwert, mech gezwongen ze laachen egal. - Ech roden Iech dëst dem Polizist hannert Iech ze widderhuelen.
  
  
  Ech hat Recht.
  
  
  De Kelner war onerfueren, nei an dëser Aart vun Aarbecht a konnt dësen eelsten Trick net emol. Ier ech mäi Saz fäerdeg konnt, huet hien sech abrupt géint den net existente Polizist gedréint. An an enger Split Sekonn war ech an Aktioun.
  
  
  Ech sprangen no vir an hunn de Kellner an den Hals geschloen. Hien huet gejaut wéi d'Sohle vu mengem Stiwwel säi Collarbon getraff huet. Ech hunn mäi Been erofgesat an him mat menger lénkser Hand e fatale Schlag op d'Mëlz geluecht. D'Beretta ass fort geflunn, wéi de Mann seng Hand iwwer de schaarfe Fleck gedréckt huet an d'Erbrechung op de Säite vu sengem Mond erofgefall ass.
  
  
  Wéi hien no vir gefall ass, hunn ech mäi Knéi opgehuewen an hien erëm an d'Gesiicht geschloen. Ech hunn d'Zänn héieren, dee Moment wou mäi Knéi säi Mond beréiert huet. De Mann rutscht op de Buedem. Nieft der Toilette huet d'Spullmaschinn däifend gerabbelt, gefollegt vum Klink vun de Platen.
  
  
  Natierlech war dëst e Plang fir de Schoss dee fir mech geduecht ass ze muffelen. Ech hunn d'Beretta geholl an se an eng Tasche vu menger Linnenhosen geluecht, grouss genuch fir d'Pistoul ze verstoppen.
  
  
  Ech hunn de Mann dunn an d'Hoer gegraff an de Kapp opgehuewe wéi wann hien eng Marionett wier, där d'Saiten geschnidden waren. - Du gesäis schlecht aus, Mann! - Ech geruff mat enger niddereg Stëmm.
  
  
  Hien huet eppes gemëmmert, wat ech net héieren konnt, huet Blutt a gebrachent Zänn ausspäischt, et op säi Kinn geschmiert. - Wou ass hien? - Ech hunn gedréckt. - Ech wëll wëssen, wou ech Äre Chef fannen ... Shiva.
  
  
  "Shiva ... Et gëtt kee Shiva," huet de Kelner gemëscht an de Kapp hänke gelooss. De Mann huet seng Aen zougemaach a säi Mond huet sech nees mat Blutt gefëllt.
  
  
  "Denkt nach eng Kéier un," hunn ech gejaut, meng Hand opgehuewen. Ech hunn eng Harpunform mat menge Fanger geformt, e Schlag genannt "byeon-song-kut ji-ru-ki", deen seng Zong loose géif. An dëst huet hien seng Aen opgemaach, vu Péng bewolkt.
  
  
  Eng aner häerzzerräissend Stréimung huet de Schlag begleet. Awer de Bastard huet net dru geduecht den Anand ëmzebréngen, also war ech net an der Stëmmung e gudde Samaritan ze sinn. Ech hunn meng Neel ënner sengen Aen gestoppt, seng Auge gepresst.
  
  
  De Kelner, duerch konvulsiv Zidder gerëselt, huet sech zréckgezunn. Säi Kapp huet de Buedem geschloen, awer eng Sekonn méi spéit sinn ech op hien gesprongen, hunn d'Fanger erëm direkt an d'Ae gedréckt. Ech kéint him fir d'Liewen blann. Awer doriwwer eraus den Doud vum indeschen Agent ze rächen, wollt ech eng Äntwert.
  
  
  - Sot: Wou ass Shiva? - Ech widderholl.
  
  
  Et war eng désagréabel Vue; dem Mann seng Gesiichtsmerkmale ware mat Angscht a Péng verzerrt. Säi Gesiicht an d'Front vu sengem Hiem konnten net méi ënnerscheeden, si ware mat Blutt an Erbrech verschmiert, seng Ae waren amgaang aus de Sockets erauszekommen, hien konnt net otmen.
  
  
  "K...k..." huet hien gejaut.
  
  
  - Wou ass hien? - Ech hunn gebrach. - Wou?
  
  
  Awer de fréiere Schlag mat der Zousatz vun enger Technik "Fanger am Auge" huet hien onerwaart. De Keller huet sech zréckgezunn an ass aus der kierperlecher Péng entkomm, an huet sech erlaabt an d'Vergiess ze falen.
  
  
  Ech hunn meng Fanger ewechgeholl a meng Aen hunn seng Aen zougemaach. Ech hu probéiert hien erëm z'erliewen andeems hien hie gewalteg rëselt, awer de Mann war onbewosst an huet sech zu engem Schiet vu sech selwer verwandelt. Ech war amgaang de liewenslosen Kierper an de Kleederschaf ze zéien fir säi Kapp ënner d'Waasser ze setzen an hien zum Bewosstsinn ze bréngen, wéi ech de Pitter-Patter vu Schrëtt héieren hunn. Eppes war duerch de Gank gaang, Richtung Toilettedier.
  
  
  - Nirad? - Jiddereen seng Stëmm huet geruff.
  
  
  Natierlech ze soen, den Nirad konnt net reagéieren.
  
  
  Dës Kéier géing ech mech net iwwerwaachen loossen. Ech sinn op d'Spull geklommen an op d'Porzeläinrand geklomm; de Fënsterrahmen, deen ech virdru loosen hat, war liicht op.
  
  
  Ech hunn de Fënsterrahmen mat menger fräier Hand no vir gedréckt. Ausserhalb vun der Toilettedier huet déi alarméiert Stëmm erëm Nirada genannt.
  
  
  Glécklecherweis war d'Fënster grouss genuch fir duerch ze passen. D’Glaspanel mat enger Hand ënnerstëtzen, sinn ech op d’Terrass erofgesprongen an zréck an d’Toilette gekuckt.
  
  
  D'Dier ass opgaang an ech hunn geeschteg eng Foto vum Gesiicht gemaach, deen dem Nirad säi bluddege Kierper a verwonnert kuckt. Et war en onbekannt Gesiicht, ech hat hien nach ni gesinn. Awer ech wousst, datt ech de jonken Indianer erëm géif gesinn, deen dee Moment ongewéinlech op déi onbeweeglech Figur vum Nirad gekuckt huet ... a wahrscheinlech geschwënn.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Och e westlechen Beobachter kann einfach déi richteg Essenz vu Gott hannert der duebeler Inkarnatioun vu Shiva-Kobra erkennen. Ofgeleet vun enger pre-vedescher Gottheet, muss dëse ganz antike Member vun den indeschen Dräifaltegkeete schlussendlech mat phallesche Symbolismus verbonne sinn. Tatsächlech fanne mir a senger Ikonographie déi geschwollen Hood vun enger Kobra all Kéier an enger Ugrëffspositioun. Dofir ass et net iwwerraschend datt Shiva ganz dacks mat Kleeder aus Kobra-Haut beschriwwe gëtt, Ouerréng och aus Lieder, e propitiatoresche Schnouer an engem Gürtel vu liewegen Vipers ... "
  
  
  
  Ech hunn d'Buch zougemaach an d'Bibliothéiksfenster ausgekuckt, meng Ae rutschen laanscht déi breet Steentrapp, déi op d'Terrasse vum Café nieft dem Nehru Park féiert. Keen huet meng séier Sortie vum Réck vum Club gemierkt.
  
  
  Ech hunn net erwaart datt dem Nirad säi Partner géif kräischen, an tatsächlech hunn ech mech net falsch gemaach. Ech hunn och keng Ambulanzen oder Policeautoen op der Szen gesinn, fir dem Ashok Anand säi Kierper ewechzehuelen. Touristen a Geschäftsleit koumen a sinn gaangen. D'Bar huet weider ouni Ënnerbriechung geschafft, a vu mengem Ausbléck am Bicherbuttek zu Connaught Place konnt ech souguer dem Nirad säi Kompliz gesinn, e jonken Indianer an enger Kelneruniform.
  
  
  Wat den Nirad ugeet, hie gouf ni gesinn néierens stoen oder leien. Säi Frënd huet hien wahrscheinlech an e private Raum oder Restaurant geholl fir sech z'erhuelen. Sécherlech wousst de Besëtzer vun der Etablissement iwwer déi sekundär Aktivitéite vu senge Mataarbechter, soss wier eppes Ongewéinlech gemierkt.
  
  
  Op jidde Fall war ech décidéiert weider ze kucken bis een oder zwee Kelner opgehalen hunn ze schaffen. Den Nirad "goss" ier ech e puer Informatioune vun him kréien konnt. Dofir, ouni aner gëlteg Beweiser, war déi eenzeg Féierung fir ze verfollegen d'Iwwerwaachung vun zwee Cobra Hitmen.
  
  
  Ech war net domm genuch ze denken datt se mech direkt an de mysteriéise Charakter féieren, awer ech war bal sécher datt wann d'Mechanismen a Bewegung gesat goufen, de Shiva, wann hien wierklech existéiert, fréier oder spéider géif optrieden.
  
  
  Also hunn ech weider gemaach, wéi wann ech extrem interesséiert sinn fir d'Bicher, déi am Geschäft ausgestallt goufen, souguer sou wäit gaang fir e Volumen iwwer indesch Reptilien ze kafen, déi ech studéiert hunn. Wéi ech endlech aus der Bicherkëscht erauskoum, hunn ech mech an de Schatten verstoppt, probéiert bal onsichtbar ze ginn. Et waren genuch Touristen an der Géigend, datt ech net esou opfälleg war. Dat lescht wat ech wollt war op mech opmierksam ze maachen.
  
  
  Iwwer menger Jore vum Service an AX hunn ech geléiert datt Gedold déi nëtzlechst Tugend ass. Tatsächlech, wéi d'Dämmerung um Himmel ugefaang huet, hunn ech endlech meng Leit aus dem Café gesinn. Si sinn déi breet Steentrapp erofgaang, lues, Schrëtt fir Schrëtt.
  
  
  De jonke Mann, deen iwwer d'bluddeg Figur vum Nirad béien, huet säi Begleeder gefouert. Dem Nirad seng Ae waren geblinddoekt; säi Begleeder huet hien gefouert wéi wann hie blann wier. Souwäit ech verstanen hunn, huet d'temporär Blannheet vum Kelner gemengt, datt Cobra een Agent manner hat.
  
  
  Ech sinn no vir gaangen an hunn d'Aen op déi zwee gehalen, fir datt se net vun der Observatioun rutschen, nodeems ech de ganzen Dag op si gewaart hunn. Connaught Place war voll mat Aarbechter a Clerks, déi vun der Aarbecht zréck heem kommen. Ech war amgaang déi voller Plaz ze iwwerstoen, wéi zwee vu menge Männer e plötzleche Geste gemaach hunn; mee ech war erliichtert, wéi ech dem Nirad säi Frënd e Vëlo-Taxi gesinn hunn a säi Partner an de Sëtz vum schmuele Gefier setzt.
  
  
  De jonken Indianer huet seng Hand gewénkt, an de motoriséierten Taxi ass mat engem schaarfe Gebrühl an d'Baach gefall. E jonke Mann mat Griffin Aen, déi eleng um Trottoir stoen, huet de Kapp a meng Richtung gedréint, kloer net wousst wat ze maachen.
  
  
  Wann hien net décidéiert war, war ech net.
  
  
  Ech hunn mech hannert de wäisse Sailen verstoppt, gewaart ze gesinn wat hie géif maachen. Eng aner Minutt vun der Indecisioun, an hien ass endlech vum Trottoir ausgaang. Hien huet zwee Fanger op seng Lippen geluecht an en héije Pfeif erausgelooss fir en anere Vëlo-Taxi ze markéieren.
  
  
  De Kellner hat nach seng wäiss Uniform Hosen un, huet awer seng Jackett geännert. Amplaz huet hien en donkelen Hiem mat oppenen Hals un. Eppes metallesches blénkt um Hals, reflektéiert d'Sonnenuntergangsliicht wéi e Spigel. De jonke Mann ass op den Dräirad geklomm an de Chauffer ass op de Gaspedal getrëppelt, no dem Traffic ronderëm den Nehru Park.
  
  
  Ech hunn keng Zäit méi verschwenden.
  
  
  Net mol eng Sekonn ass vergaang ier ech um Trottoir stoung an en aneren Taxi gestoppt hunn, ouni de Kellner aus den Ae ze verléieren.
  
  
  Wärend ech am entfalen alen Auto war, hunn ech de Chauffer e Wad vu Rechnungen an d'Hand gedréckt ouni him Zäit ze ginn fir ze protestéieren.
  
  
  "Folg mäi Frënd do," Ech bestallt.
  
  
  De Chauffeur, dee sech fir d'éischt op d'Suen konzentréiert, déi ech him geschenkt hunn an duerno op de Vëlo-Taxi, deen de Kellner viru manner wéi enger Minutt gestoppt hat, huet net gezéckt, sech z'erhalen. Hien huet d'Frontspur iwwerholl an ech hunn mech an de Sëtz hänke gelooss, meng Aen op de Vëlo-Taxi gehalen, deen ech gehofft hunn, mech e Schrëtt méi no un de flüchtend a mysteriéise Shiva ze bréngen.
  
  
  Bis elo schéngt alles gutt ze goen, hunn ech mir gesot, zouversiichtlech datt de Kellner mech net gesinn huet op hien ze waarden fir d'Bar ze verloossen oder an den Taxi ze klammen fir him ze verfollegen. Ech hunn dem Chauffeur gesot, ze séier ze maachen, bis mir nëmmen dräi Autoe vum jonke Keller ewech wieren.
  
  
  - Wou geet mäi Frënd?
  
  
  Vun der Connaught Place si mir a Richtung Connaught Circus gaang fir an eng Spuer ze wiesselen déi vun der New Delhi Mall fort ass. "An d'Alstad", erkläert de Chauffeur. Dunn huet hien mech séier ugekuckt an bäigefüügt: "Huet hien dech geklaut, Sahib?" Wann net, ruffen ech d'Police...
  
  
  "Nee, näischt wéi dat", hunn ech him verséchert an iwwer de Sëtz geluegt, him eppes an d'Ouer geflüstert.
  
  
  Hien huet ënner senger Kupferhaut geblosen. - Huet et, Sahib. Wéi nennt Dir et ... Rendez, oder wat?
  
  
  "Genau," Ech bestätegt mat engem breet Laachen, unzehuelen, datt ech e jonke Mann op sengem Wee zu engem romanteschen Datum no.
  
  
  "Pas op, Sahib," huet den Taxichauffer mech gewarnt. "Delhi Fraen si ganz schlau", an hien huet de Saz begleet andeems hien den Daum géint säi Zeigefanger reift fir seng Observatiounsfäegkeeten ze ënnersträichen.
  
  
  "Jo, awer verléiert eise Frënd net aus den Ae," hunn ech geäntwert.
  
  
  Et war bal däischter an de Verkéier war erliichtert nodeems se Connaught Circus verlooss hunn. De Chauffeur huet d'Thema geännert an mech op d'Monumenter opmierksam gemaach. Um Enn vun der breeder, stëpseger Avenue huet hien op déi berühmt Minareten vun der Jama Masjid gewisen, eng rieseg, Festungsähnlech roude Sandsteen Moschee.
  
  
  A just virun der Moschee an dem nooste Bazar stoung en anert roude Steenmonument, en imposante Komplex vun de Mughal Keeser, de Roude Fort. Ech hu geduecht datt de Kellner op de Maart verschwanne géif, awer anscheinend huet hien net gemierkt datt hie gefollegt gëtt. Amplaz bei der Moschee an dem Open Air Maart fortzekommen, ass hien aus dem Vëlo Taxi direkt virun der Paart, déi an d'Festung féiert.
  
  
  "Stop," sot ech dem Chauffeur.
  
  
  Hien huet opgehalen just wéi de Keller duerch d'Paart verschwonnen ass. Ech hu mech ëmgedréint a sinn no mengem Mann gerannt, frou datt d'Däischtert mir e bëssen Ënnerdaach geliwwert huet. Virun der Paart stounge Stänn mat „Souveniren“, Postkaarten, Guidebicher a lokale Köstlechkeeten.
  
  
  Awer ech war keen Tourist an ech hat keng Zäit fir dës "Leeschtungen" ze stoppen an ze bewonneren. E bëssen Distanz gehalen, mäi Bléck no der wäiss Hosen an donkel Hiem vum Kelner.
  
  
  Op d'mannst huet hien mech ni gesinn, dat heescht datt hien mech net kannt. Ausser Cobra huet meng Foto zirkuléiert, an deem Fall war den Nick Carter manner anonym wéi ech bereet wier zouzeginn.
  
  
  Viru, um Enn vun der Fuert, huet e Keller virun engem schmuele Holzstand gestoppt. E Schëld huet de Start vun der Leeschtung vu Lumiere a Son ugekënnegt. Wéi ech gemierkt hunn, datt de jonken Indianer en Ticket fir d'Performance kaaft hat, sinn ech him ouni ze zécken nokomm.
  
  
  Et war eng Geschichtscours, eng "Rees" ouni Hëllef vu Psychedeliken. E Kieswee huet vum Ticketbüro an den Haff vum Festung gefouert. Hei, an engem Gaart ëmgi vu Marmerpalaise, déi vu Keeser gebaut goufen, goufe vill Reihen Still fir de Public gesat.
  
  
  Eng Luucht huet e giele Liichtstrahl op d'Saile virun de Marmergebaier geschéckt, an Audiokommentar gouf duerch Lautsprecher iwwerdroen. De Spriecher huet de Peacock Throne beschriwwen, dee vun de persesche Horden geklaut gouf, déi Indien am uechtzéngten Joerhonnert agefall sinn.
  
  
  Dunn ass d'Luucht ausgaang an de Klang vun den Hoffen konnt hannert mir héieren. Ech hunn de Kapp gedréint, bal erwaart mech an der Mëtt vun enger verréckter Herd ze fannen.
  
  
  Amplaz hunn ech mech um Wee vun engem razor-scharfen Dolch fonnt.
  
  
  D'Blade huet gejaut, déi lénks Hülse vu menger Jackett räissen. Ouni zweemol ze denken, hunn ech mech ewech gezunn an d'"son-nal mak-ki" Technik mat enger Hand lancéiert. Den indeschen Keller huet säi Gléck net eng zweete Kéier probéiert.
  
  
  Seng wäiss Zänn blénken an engem sardonesche Laachen, d'Blade vu sengem Stiletto huet an der Loft gedréint. Dunn huet d'Spotlight säi Gesiicht komplett beliicht, hie blann. De jonke Mann ass tëscht de Reie vu Still an d'Géigend gerannt a leeft.
  
  
  D'Publikum, meeschtens westlech Touristen, schéngen ze gleewen datt den Indianer Deel vun der Show war. Eppes huet ugefaang ze applaudéieren, an d'Klatter vu Päerdshöff konnt an der Loft héieren. De Klang vun den Trompette koum aus dem Lautsprecher, gefollegt vun engem Kampfgejäiz. Ech sinn no den Ugräifer gerannt.
  
  
  Ech wousst net wéi hie wousst wien ech war oder datt ech him verfollegen. Awer ech konnt nach ëmmer d'Schüss vu sengem Dolchblad héieren, duerch d'Loft ze schneiden an d'Hülse vu menger Jackett ze räissen. Et huet bal meng Haut duerchgebrach.
  
  
  Ouni opzehalen ze laafen, hunn ech an meng Jackett fir meng Pistoul erreecht. Keen vun den Zuschauer huet an eise Beweegungen eppes Komesch fonnt, a wéi d'Spotlight d'Marmergebaier ofgestëpst huet, huet eng blannend Reflexioun dem Kelner säi Verstoppt encadréiert.
  
  
  "D'kinneklech Bäder ..." huet den Erzieler ugekënnegt.
  
  
  Ech hu mech hannert enger vun de Marmer Sailen fonnt ier d'Spotlight mech gefaangen huet. Ech hunn meng Aen zougemaach an ugefaang no de Schatten ronderëm ze kucken. De schaarfe Geroch vu Moos a verrotten Vegetatioun huet de Wandlosen Palais duerchgestraalt. Hien huet sech do verstoppt, op mech gewaart an d'Fal ze falen, déi ech elo gemierkt hunn, war fir mech gesat.
  
  
  Ech kéint ëmdréinen an zréck an den Hotel goen fir déi nächst Beweegung ze entdecken; mee ech hunn dës Iddi elo opginn, datt ech gefillt hunn, datt ech no wier fir déi nefarious Operatioune vu Cobra ze entdecken ... a Shiva. Wat ech méi séier dës Persoun fannen, wat besser et fir jiddereen ass.
  
  
  De Klang vum jonke Kellner säi Schrëtt gouf vun engem däischteren Toun begleet. Ech héieren hien no hannen vum Gebai lafen, ëmmer méi wäit vun den Touristen ewech, déi d'Show am Gaart kucken. Ech war och frou doriwwer, well ech wollt net, datt onschëlleg Zuschauer an déi gewaltsam Konfrontatioun gefaange géifen, déi geschéien.
  
  
  Ech sinn gerannt, duebel gebéit, vu Kolonn zu Kolonn, meng Oueren hu bei all Geräisch geschloen. Et war schwéier aner Kläng ze héieren wéi déi aus dem Hannergrond vun der opgeholler Erzielung kommen. E muffled Knuewel gemëscht mam Schlag vun Drums, verstäerkt duerch e mächtege Soundsystem, deen am Gaart installéiert ass. Wann et net fir déi wäiss Hosen wier, déi de Mann unhat, hätt hien sech ouni Zweifel an de Schatten verstoppen kënnen.
  
  
  Awer wéi d'Luucht ausgaang ass, hunn ech hien erëm gesinn. Hie war laanscht déi kuerz Marmertrap, déi ee Gebai mat engem anere verbonnen huet, a war elo um Buedem ausgestreckt.
  
  
  Ech hat schonn mäi Fanger um Ausléiser vun der Pistoul. Den Ausléiser huet de Moment geklickt, wou ech den Ausléiser gezunn hunn. De Klang vun Drums, déi aus dem Lautsprecher kommen, gouf vun der Schuel vu Gewierer verbonnen, a maskéiert mäi Schoss.
  
  
  Ech hunn e Kugelhaus an enger Marmerkolonn gesinn, déi eng Wollek vu wäissem Damp an d'Loft geschéckt huet. De Schoss gouf duerch eng aner deafening Welle erdrénkt, déi duerch d'Trampelen vun de Päerdshouwen produzéiert gouf. Ech hunn d'Zil verpasst, also sinn ech no vir gelaf. De Keller sprang op d'Been a war néierens ze gesinn.
  
  
  Ech sinn laanscht déi kuerz Trap gaangen, déi hie just erofgelaf ass, an hunn mech an der Mëtt vun engem schmuele Graswee fonnt, ëmgi vu Marmergebaier. Hannert mir hunn ech d'Häiss vun engem schwéieren Otem héieren. Et huet kee Sënn drun ze denken eng Waff ze schéissen. Also hunn ech opgehuewen, zwee Ellbogen gedréint. Ech hunn de jonken Indianer an d'Ripp geschloen, awer obwuel hien e Moment erstéckt, huet hien et fäerdeg bruecht mech e Schrëtt zeréck ze drécken.
  
  
  Hien ëmbréngen war net mäi Plang. Dout, hie wier fir mech näischt ze benotzen, an de Wee, dee mech op Shiva gefouert hätt, ass do opgehalen, am Haff vum Roude Fort. E liewen Keller kéint mir wäertvoll Informatiounen ginn.
  
  
  Op eemol koum eng häerzlech, kaum hörbar Stëmm aus der Däischtert hannert mir.
  
  
  - Super, Ranjit.
  
  
  Mat engem mächtege Kick hunn ech mäi rietse Been zréck geheit, an d'Ferse vu mengem Fouss ass op engem säi Knéi gelant. Den zweeten Ugräifer huet vu Péng gekrasch an huet sech zréckgezunn. Ech sinn op d'Säit gesprongen, schwéier ootmen, an hunn e Schrëtt zréck gaang, an d'Wilhelmina op déi zwee Ugräifer gezielt.
  
  
  Zwee géint een, Ranjit war de Kelner, de Mann ech duerno; mä deen anere war och kee Friemen. "Also mir treffen eis erëm, Sahib," sot hien mat engem rau, gezwongener Laachen. D'Wierder koumen mat e puer Schwieregkeeten aus dem Mond, well den ënneschten Deel vum Gesiicht an enger wäisser Bandage gewéckelt war.
  
  
  "Jo," hunn ech gesot, hien erkannt: hien war dem Mohan säi Kompliz, de bäertege Sikh deem säi Kiefer ech d'Nuecht virdrun gebrach hat.
  
  
  Ranjit huet de kuerzen Austausch vu Wierder profitéiert fir hannert engem Pilier ze ducken, a vermeide momentan dem Luger seng fatale Streck. "Et ass nëtzlos weider ze goen, Sahib," huet den indesche Sikh zesummegefaasst. - Wann Dir eis ëmbréngt, wësst Dir näischt.
  
  
  - Wat geschitt wann ech dech net ëmbréngen? - Ech hunn gefrot. Awer dee Moment, an enger Split-Sekonn, ass eppes Metal séier iwwer mäi Gesiichtsfeld gekräizt. Ech hunn mech ëmgedréit an den Ausléiser gezunn. D'Kugel ass duerch d'Loft geflunn, an ass vun engem Ledge laanscht d'Säit vum Gebai gesprongen. An dunn ass déi selwecht Pistoul wuertwiertlech vu menge Fanger gerutscht, mam Faass an enger Metallschleife gewéckelt.
  
  
  De Ranjit ass aus sengem Verstoppt erauskomm an huet d'Waff gegraff. Ech hunn dunn gemierkt datt et war wat ech virdru gemierkt hunn, den Objet deen him um Hals blénkt. Et war e Stéck Kupferdrot, ouni Zweifel eng Fal, déi benotzt gouf fir den Ashok Anand ëmzebréngen.
  
  
  "Dir sidd net sou schlau wéi Dir denkt," sot de Sahib en aneren Hindu mat engem Geck.
  
  
  Ech hu probéiert zréckzezéien, awer Ranjit huet keng Zäit verschwonnen. De Kelner huet d'Waff op meng Këscht geriicht, huet mech genuch gewarnt fir mech abrupt ze stoppen. An ech war net no genuch fir ze probéieren d'Waff aus sengen Hänn ze räissen. A wann ech probéiert hunn ze schéissen, war ech sécher, datt de jonke schwaarz-Hoer Kelner net zécke géif den Ausléiser ze zéien.
  
  
  "Elo, wann Dir w.e.g., hieft Är Hänn iwwer Äre Kapp, Sahib," huet de jonke Mann bestallt. An hien huet e Schrëtt no vir gemaach, säi Mond krullt sech an en däiwellecht Laachen.
  
  
  Ech hunn meng Hänn opgehuewen a virsiichteg op déi aner Sikh gekuckt. De Ranjit huet him de Kupferdrot iwwerreecht. Den Drot huet gehumpelt wéi de Mann d'Enn ëm seng Handgelenk gewéckelt huet.
  
  
  "De Mohan ass dout," sot hien an enger bal onhörbarer Stëmm wéi d'Musek aus de Spriecher gespillt huet. D'Show ass nach net op en Enn komm, an och net d'Liewen vum Slayer #3, wéi ech gehofft hat. - Gurnek liewt awer nach ëmmer, Sahib. - Indesche Sikh ass op mech komm wéi de Ranjit méi no koum
  
  
  Ech hat de Faass vum Wilhelmina sengem Luger ënnert der Nues, an op eemol ass et mir komm, datt si net méi meng al Frëndin wier. Net ze ernimmen de Koffer Drot datt Gurnek mat zwou Hänn gehal.
  
  
  "Dir verdéngt méi schlëmm," Sahib, "vill méi schlëmm," sot de Kelner.
  
  
  Hien huet mat engem "Liicht" Ausléiser gespillt. Alles wat et géif huelen ass ganz liicht Drock, an den Hawk misst Fighter Nummer 4 astellen. Awer ier de jonke Mann seng Gefore gemaach huet, ass de Gurnek no mir geplënnert. Nëmmen dës Kéier ass mäi Réckkick an der Loft verluer gaangen, vermësst säin Zil.
  
  
  D'Schnouer huet mech ëm den Hals gezunn an ech hu missen d'Hänn erëm ophiewen. Ech hunn direkt an d'Siicht vum Luger gesicht, awer de Ranjit huet den Ausléiser fräigelooss an op d'Waff geklickt, huet mech mam Hënner op d'Stir geschloen. Zur selwechter Zäit hunn ech probéiert de Kupferdrot ewech ze drécken, deen op meng Trachea dréckt.
  
  
  De Fuedem huet meng Haut geschnidden an ech konnt net otmen. Ech hunn e verstäerkten Toun gemaach an de Ranjit, gelaacht, huet säi Knéi opgehuewen an mech an d'Liewe geschloen. De Péng huet mech gejaut, wouduerch ech mech béien.
  
  
  De Knéi ass eng zweete Kéier opgestan, wouduerch ech an ustrengenden Péng explodéieren. - Dir sidd en Narr, "sahib" ... Cobra weess ... Cobra weess alles, Här Carter.
  
  
  Seng Stëmm schéngt aus engem donkelen Tunnel ze kommen. Ech hu probéiert mat aller Kraaft mech ze befreien, den Drot ewech ze drécken, mat deem de Gurnek mech erstreckt huet. Mee ech konnt et net handhaben, et war ze dënn. Kréien, sinn ech no vir gefall, kämpfen ze otmen.
  
  
  Dunn huet den Hënner vun der Pistoul mech op de Kapp geschloen, an an der Distanz huet eng Stëmm aus engem Lautsprecher verkënnegt: "Wann et Himmel op der Äerd gëtt, dann ass et hei ... hei, hei!"
  
  
  Ech hunn him net gegleeft. Mëttlerweil hunn ech mech gefrot, ob ech jeemools nach eng Chance hätt fir un esou eppes ze gleewen.
  
  
  
  
  4
  
  
  Et war einfach am Ufank.
  
  
  Velvety, mëll a glat, donkel a gemittlech Niwwel. Eng Schutzdäischtert déi mech laachen huet. Awer dunn huet et ugefaang ze brennen, meng Haut schneiden wéi Stécker vu gebrochenen Glas. Ech hu misse verloossen, soss géif si mech auserneen räissen, Haut mech lieweg. Also sinn ech no vir gerannt, wéi wann ech aus dem Buedem vum Mier erauskoum. A wat ech méi héich opgestan sinn, wat ech méi auserneen gerappt ginn.
  
  
  - Nee! Ech... Ech wëll net! - Ech hunn meng Stëmm héieren. Ech hunn dat méi haart widderholl, probéiert d'Gewiicht opzehiewen, dat op meng Aen dréckt. Ech blénken, an eppes vun enger vague Faarf huet ugefaang zréck an zréck virun mir ze beweegen, vibréieren an an aus dem Raum.
  
  
  Ech hunn meng Aen eng zweete Kéier opgemaach, dann eng drëtt, a gläichzäiteg probéiert ech weider ze goen bis mäi Kapp eppes schwéier getraff huet. D'Vibrationen hunn opgehalen an ech sinn zréckgefall, ze schwaach a schlofen fir eng aner Bewegung ze maachen.
  
  
  Ech weess net wéi vill Zäit duerno vergaang ass. Ech hu gefillt datt Dreem mech iwwerholl hunn, an all Kéier wann ech probéiert hunn se ewech ze drécken an meng Aen opzemaachen, awer eppes huet meng Haut kraazt, eppes verbrannt. Endlech hunn ech ganz erëm ugefaang, no vir duerch ofwiesselnd Wellen vun Hëtzt a Péng.
  
  
  Dunn ass d'"Saach" zesummekomm. Et war eng Mauer, eng Äerdmauer déi virun mir stoung, vergréissert oder verkierzt ... an dann normal. Mäi Kapp gefillt wéi eng zerquetscht Eeërschuel ... wéi wann ech e Mount riichtaus net gedronk hätt. Ech stoung géint déi nootste Mauer hänken, an hunn de schéinste Klang vun der Welt gelauschtert, de Klang vu menger Këscht erop a fällt mat all Otem.
  
  
  Wat meng Haut während dësem laange Feegfeier tëscht Bewosstsinn an Bewosstlosegkeet kraazt an zerrass huet, war d'Matte, op där ech um Réck geluecht hunn. Soubal ech gemierkt hunn, datt ech lieweg war, hunn ech d'Féiss vun der Stréibedecke Bänk geschwenkt a sinn zidderend opgestan.
  
  
  Ech drécken meng Hand géint d'Mauer fir opzestoen. Ech hu mech wéi en Drogenofhängeger gefillt, deen duerch Entzug geet, ech hu mech übel gefillt. D'Schlagen, déi ech op de Kapp krut, plus den Drot, deen ëm den Hals gebonnen ass, hunn mech erausgeschloen.
  
  
  Elo muss ech fir d'éischt meng Kraaft erëmfannen.
  
  
  Ech hunn e puer Schrëtt gemaach bis meng Knéien opgehalen ze béien. Ech sinn ëm d'Zellzell gaang ... e quadratesche klenge Raum mat Lehmmaueren a Buedem. Et waren keng Fënsteren a souguer Dieren. Spéider, wann et eng Zukunft wier, war ech sécher, datt ech d'Gelenker an der Mauer fannen, wou d'Dier soll sinn, well een ... An een géif mech erauszéien.
  
  
  Op engem Enn vun der Chamber, lénks vun der Palette, goufen zwee Gitter an d'Mauer gebaut. Si souwuel erreecht meng Taille a sech mat Drot Mesh gemaach. Ech wollt natierlech net waarden fir meng Tormenter virgestallt ze ginn, also sinn ech op d'Gelänner gaang, probéiert sech vun der Péng ze erholen, deen dem Ranjit säi Schlag mam Hënneschten vu senger Pistoul mech verursaacht huet.
  
  
  Awer ier ech d'Draadmesh beréiert hunn an déi zwee Barren iwwerpréift fir ze kucken ob se ewechgeholl kënne ginn, hunn ech d'Schong ofgeholl. Déi Leit, déi mech gefaangen hunn, hunn mech a mengem Hiem an Hosen verlooss. De Stiletto ass verschwonnen, sou wéi d'Beretta an natierlech de Luger. Ech hunn mol keng Jackett gesinn, mee et war net kal an der Zell... op mannst nach net.
  
  
  Ech hunn de Schong geholl an an d'Bars geheit. Näischt ass geschitt. Keng Fonken. Gott sei Dank waren d'Gitter net elektrifizéiert. Ech hunn meng Schong zréck an erreecht fir eng vun de véier Metallschrauwen, déi d'Barren un d'Mauer ofgehalen hunn. Awer wéi meng Fanger se beréiert hunn, gouf eng Stëmm an der Rou héieren, eng Stëmm, déi mech gerëselt huet.
  
  
  - Gudde Moien, Här Carter. Well et Dag ass, wësst Dir. Ech hoffen Dir hutt gutt Dreem, sahib ...
  
  
  Eng Stëmm koum hannert enger vun deenen zwee Baren. Ouni Zweiwel war e Verstärker hannert dem Metallbildschierm verstoppt. Awer wat am meeschte alarméierend war, war datt d'Stëmm vertraut war ... erschreckend vertraut.
  
  
  "Hallo, dëst ass de Carter, den Agent #3 schwätzt. Den Hawk huet Iech alles iwwer mech gesot. Also, dësen Agent vun Iech, Anand, ech mengen dat ass säin Numm. Gutt, hien huet sech net fir d'Versammlung gewisen. Nee, net néideg ze entschëllegen. Mir wëssen, datt eise Mann onerreechbar ass... Oh nee, guer net! Et gëtt et net, dat ass alles. Nee, ech sinn muer zréck zu Washington. Kobra? Ech fäerten datt eis Regierung net an d'Affäre vum indesche Sécherheetsinstitut amëschen wäert. Dir verstitt natierlech ... Jo, a Merci fir Är Suerg. Sot dem Här Anand datt ech wënschen ech hätt d'Geleeënheet him ze treffen.
  
  
  Et war eng laang Paus. An dann erëm Rou. Ech sinn vun de Baren fortgaang an sinn zréck an d'Bett. Trotz der Leedung am Bauch, trotz dem schrecklechen Iwwelzegkeetsgefill, hunn ech eng Saach missen zouginn: Shiva war e richtegen, ruthlosen, kalbluddegen Thug, e lëschtege Géigner wéi ech nach ni begéint hat.
  
  
  Déi kuerz Ried, déi ech grad nogelauschtert hat, d'Telefonsgespréich, dat ouni Zweifel schonn stattfonnt huet, gouf vun enger komplett vertrauter Stëmm geschwat. Et war meng eege Stëmm, mat der selwechter perfekt Intonatioun, Ried an Intonatioun.
  
  
  Shiva huet mech opgestallt a keng Zäit verschwonnen den indeschen Geheimdéngscht vun der Szen ze läschen. Och wann den Anand net méi u sengem Dësch opgetaucht ass, huet keen geduecht eis zwee ze verbannen. Firwat brauchen se et, iwwerhaapt? Huet den "Nick Carter" net kuerz virdru geruff an hinne gesot datt de Shiva en Hoax wier? Deeselwechten "Nick Carter" huet drop higewisen, datt och wann Cobra existéiert, déi Organisatioun, déi déi indesch Regierung sou vill Suergen mécht, näischt mam mysteriéise Charakter ze dinn huet.
  
  
  "Nick Carter" sot et alles. An, anscheinend, war hie schonn heem an den AX Sëtz zu Washington. - Ech si ganz beandrockt, Shiva. Wéi hutt Dir et iwwerhaapt fäerdeg bruecht meng Stëmm ze reproduzéieren?
  
  
  "Däin Hotelzëmmer war mat engem Soundapparat ausgestatt, Här Carter," huet meng Stëmm geäntwert, mat esou Präzisioun elektronesch reproduzéiert, datt ech net hëllefe konnt, wéi ech mech héieren hunn.
  
  
  - Da gitt w.e.g. meng Komplimenter un Är Elektronikingenieuren weider. "Ech hunn dëse Raum véier Mol gesicht an hunn keen eenzege Mikrofon fonnt ... och op den onvirstellbarsten Plazen", hunn ech dogéint gemaach, meng Stëmm opgehuewen, wéi wann ech gezweiwelt hunn, datt hien mech héiert. Ech konnt déi verstoppte Mikrofonen net gesinn, obwuel et elo kloer war datt hien no sengem Erfolleg a mengem Hotelzëmmer kee Problem hätt en an der Kamera ze placéieren.
  
  
  - Dëst ass eng vun de leschten Erfindungen vum Haji; en extrem sensiblen, mächtegen, klenge Mikrofon", erkläert d'Duplikat vu menger Stëmm.
  
  
  "Et ass wéi eng Nadel an engem Heestapel ze fannen," sot ech.
  
  
  Mäi Laachen huet d'Loft gefëllt, dunn ass meng Stëmm weider: "Ganz gutt, Här Carter. Glécklech ze gesinn, datt Dir Äre Sënn fir Humor net verluer hutt. Awer den Haji, wann Dir net vun him héieren hutt, ass dat eenzegt anstännegt wat Albanien an de leschten zwanzeg Joer exportéiert huet. An elo schafft hien fir mech, fir Cobra ... fir Shiva! - D'Stëmm huet sech gefreet.
  
  
  - Wat ass säi Beruff?
  
  
  - Dir wësst ganz gutt, Här Carter. No allem huet den AX dech net an Indien geschéckt just fir eng Bande vu Waffen oder Heroinhändler ze busten! Dir sidd interesséiert fir dem Haji seng wonnerbar Entdeckung, seng genial Erfindung ... D'Box!
  
  
  - Box? - Ech widderholl.
  
  
  - Spëtznumm fir e Stëmmsimulator, eng Erfindung déi fäeg ass all existent Vokal Toun ze reproduzéieren. An hien ass kleng, Här Carter, souguer duerch Är Standard Miniatur Modeller. Net méi wéi e Pak Zigarette ... awer vill méi geféierlech, natierlech.
  
  
  Ech gefrot. - Wat maacht Dir mat Ärer Këscht? Ech hunn meng Aen op den Metallbildschierm gekollt, wéi wann d'Bars meng all Beweegung ophuelen.
  
  
  - Dir mengt, ech sinn verréckt, oder?
  
  
  - Psychesch? Net wierklech, Shiva. Dir sidd vill méi clever; Normalerweis kënne verréckte Leit net mat sou engem komplexe Plang kommen.
  
  
  - Merci, Här Carter. Ech schätzen Äre Kompliment. Nee, ech sinn eigentlech net verréckt, op d'mannst net aus menger Siicht. Wat d'Box ugeet, dem Haji seng Erfindung, Äre Service huet scho gesinn wéi genial an effektiv et ass. Dës Tëschefäll waren einfach Tester, Experimenter fir präzis ze sinn.
  
  
  "Awer geschwënn, wann den Haji e puer Ännerungen op sengem Apparat gemaach huet, wieren d'Accidenter net méi nëmmen Experimenter. Dir gesitt, Här Carter, Indien ass momentan eng neutral Muecht tëscht China an dem Westen. Mat der Hëllef vu menge Partner zu Peking wäert dëst Land, dat als Géigegewiicht handelt, an engem Moment zesummeklappen, an da gëtt den Dram vu menge Vorfahren an Erfëllung, wann China an den indeschen Subkontinent sech als gutt Alliéierten zesummenhänken, eng Allianz déi wäert dauert méi laang wéi all aner an der Weltgeschicht."
  
  
  - Ech hunn gefrot. - Wéi eng Gewerkschaft? Ech hunn geeschteg alles opgeschriwwen wat hie gesot huet, probéiert Zäit ze gewannen. Mëttlerweil hunn meng Ae virsiichteg d'Grenz vun der Chamber ënnersicht. Ech stoungen lues op fir kee Kaméidi ze maachen; Ech wollt net, datt de Shiva mech héiert bewegt oder héiert mech géint d'Maueren kraazt, probéiert e Rëss opzemaachen. Et muss eng Dier sinn, awer ech hunn se net gesinn.
  
  
  - D'Sino-Indesch Allianz, Här Carter, ass eng Alternativ fir béid Natiounen fir d'Welt vun de Géigner ze befreien. Neen, ech si kee Megaloman, et ass mir egal ob d'Welt mir op d'Féiss fällt. Ech hu Suen, méi wéi ech verbréngen kann. Ech hunn och en Afloss a menger Regierung. Awer wann China an Indien eng Natioun ginn, wäerten meng Leit net méi eng "hongreg Horde" sinn, wéi westlech Journalisten se gär nennen. Mir wäerte mächteg ginn wéi Bharat, antikt Indien. An da wäerte meng Leit erëm zréck an déi al Gëtter, d'Nagas ... d'Schlaanggotte vu menge Vorfahren.
  
  
  - Mir sinn am zwanzegsten Joerhonnert, Shiva. Et ass net einfach Millioune vu Leit ze konvertéieren. Haut sinn d'Leit méi interesséiert fir de Bauch ze fëllen wéi d'Schlangen ze veréieren.
  
  
  Dir wësst ganz wéineg iwwer déi indesch Mentalitéit, Carter. Ech kommen aus enger kinneklecher Famill, enger Famill déi zréck op Naga geet, de Schlange Vorfahren. "Ech droen den Turban wéi wann et eng Schlaang wier, eng opgerullt Kobra mat engem stolze Kapp, deen op menger Stir läit," huet Shiva geäntwert. Seng Stëmm ... seng Stëmm gouf kal, wéi déi vun engem Reptil. Ech war duebel verwonnert, datt hie kéint schwätzen an iwwersetze seng Emotiounen dank dem Haji senger Erfindung.
  
  
  - Firwat fidders du Är Leit net als éischt? Wann Dir vill Suen hutt, firwat gitt Dir se der Regierung net fir datt d'Kanner net hongereg ginn? Oder fäert Dir datt se Äre Geste net schätzen, datt se Är giereg Ufroen net wëllen erfëllen? Ech hunn de Kapp zréck gezunn an hunn ugefaang seng Dreem ze spotten, dat schrecklecht Zil, deen hie fir sech selwer gesat huet.
  
  
  Awer de Shiva huet sech guer net genéissen.
  
  
  "Ech hunn zevill geschwat, Carter," sot hien. "Awer ech wollt datt Dir wësst datt Dir wierklech op e Nascht vu Viper gestouss sidd, an datt ech kleng Leit wéi Dir net toleréiere wäert." Är Regierung ass net d'Police vun der Welt a wäert net fäeg sinn mech ze stoppen fir meng Dreem richteg ze gesinn. Schonn konzentréiere sech chinesesch kommunistesch Truppen op eis nërdlech Grenz, prett Indien an aner ënnerentwéckelt Länner aus dem Joch vun der Aarmut ze befreien.
  
  
  - Dreem weider, Shiva. D'Autoritéiten zu Peking hunn Iech wéi en Idiot ausgesinn, an Dir hutt de Köder geholl ... bis zum Schluss. Wann d'Truppen d'nërdlech Grenz vun Indien iwwerschreiden, sidd Dir sécher datt de Westen net zréck sëtzt a kuckt wat geschitt. Dir wäert e Krich féieren deen d'Mënschheet vum Gesiicht vun der Äerd auswëscht. Also, vläicht ... awer dëst ass net sécher, et gëtt nëmme Schlaangen, eng Onendlechkeet vu Schlaangen, déi iwwer d'Wüst an de radioaktive Planéit krauchen.
  
  
  Ech hunn mech géint d'Mauer geluecht an hunn den Otem gehal. Wéi kënnt Dir iwwer eppes mat enger Persoun wéi Shiva schwätzen? A wéi konnt ech rational schwätzen wann ech alles iwwerdenke konnt wéi ech flüchten? Ech hunn verréckte Leit a mengem Liewen bekannt, awer net esou logesch a verréckt wéi de Mann, dee sech Shiva genannt huet.
  
  
  Nee, hie wollt d'Welt net regéieren, hie wollt just an d'Vergaangenheet zréckkommen, op d'Käschte vun engem Drëtte Weltkrich. An d'Tatsaach, datt hien daf fir meng Kommentarer war, datt hien d'Gefor vu sengem verréckten Plang net gesinn huet, huet d'Wirbelsäule gedréckt.
  
  
  "Op jidde Fall, Här Carter, Dir, ënnert esou ville Leit, wäert hei net esou en trageschen Enn gesinn. Gurnek sot mir iwwer Mohan d'Doud; Ech wëll Iech e puer Méiglechkeeten ginn. Mohan fir Carter, Carter fir Mohan. Nëmmen dës Kéier wäert den Doud net séier an direkt sinn. Wësst Dir wéi laang eng Persoun kann leiden ier se un engem Schlangebit stierft, Här Carter? - Shiva ofgeschloss kal.
  
  
  - Et hänkt vun der Schlaang of.
  
  
  "Dat ass richteg," huet Shiva ausgemaach. - Ech si frou, datt Dir nach raisonnéiere kënnt, Carter. Awer am Fall wou Dir Detailer verpasst, sinn ech bereet Iech déi néideg Donnéeën ze ginn.
  
  
  Ech hunn mech op déi dreckeg Mauer geluecht, meng Sich no der geheimer Dier opginn an zréck op de Lautsprecher, deen hannert dem Metallbildschierm verstoppt ass. "Komm, Shiva," hunn ech trocken dogéint gemaach. - Ech sinn all Oueren.
  
  
  "Ech hunn et ni eng Sekonn gezweiwelt, Här Carter," huet hien gelaacht. - Mee ech wäert kuerz sinn, well ech méi wichteg Saachen ze maachen hunn. Herpetologie ass en Hobby vu mir fir e puer Joer elo, an ech trauen derbäi datt ech eng richteg Autoritéit iwwer Reptilien sinn, besonnesch gëfteg. Ech hunn eng Sammlung vu ronn zwee Dosen verschidden Zorte.
  
  
  - Wéi eng hues du fir mech gewielt?
  
  
  - Fënnef Schlaangen, Carter. Dir erkennt se vläicht net op den éischte Bléck, awer si wäerten Iech definitiv erkennen. Schlaangen hunn en déiwe Sënn vun Territorialitéit. Si ginn net gär an hirem Heem gestéiert. Ofhängeg vun hirem fatale Biss, kann eng Persoun vun zwou Stonnen bis siwe bis aacht Deeg leiden.
  
  
  „Wann e Seezahn-Viper seng Zänn an däi Fleesch sëtzt, da blutt Dir geschwënn aus all Pore, Här Carter; Är Spaut gëtt bluddeg an Ären Urin gëtt rout. Dir wäert schrecklech Bauchschmerzen leiden an den Doud wäert aus enger zerebraler Blutung entstoen.
  
  
  - Wierklech verlockend! - Ech hunn geruff, hunn d'Aen net vun enger Bewegung ofgeholl, no Bestätegung gesicht datt dëst keng einfach Gefore waren.
  
  
  - Wann Dir meng Léifsten wielt, de Kinnek Kobra, stierft Dir vun Anoxie, eng lues a schmerzhafte Form vu Erstéck. Op der anerer Säit huet de Cousin vum Kinnekskobra, d'asiatesch Kobra, e Gëft, deen zweemol sou gëfteg wéi Strychnin gewisen huet. Also, de Choix ass ären, Här Carter. Wann Dir d'Kobras wielt, stierft Dir bannent e puer Stonnen e relativ miserabelen Doud; wann Dir Vipers wielt, bereet Iech op déi grotesk an onerwaart Péng, déi virstellbar ass.
  
  
  - Wat wann ech näischt wielen, Shiva? Wat wäert geschéien?
  
  
  Dir hutt keng Wiel, Carter, keng Alternativ. Um Enn wäert Dir verstoen wat eng sérieux Persoun ech sinn! Also, bis ech Ären Nofolger kennen léieren, loosst eis soen, ech hunn dëst Gespréich mat Iech weidergespillt. Ech hunn interessant Informatiounen, Här Carter. Ganz interessant.
  
  
  Dëst war déi lescht Saach, déi ech vu "mir selwer" héieren hunn, oder éischter, vu Shiva a menger eegener Stëmm. D'Stille huet erëm regéiert, nëmmen duerch meng Atmung gebrach. Ech sinn komplett gefruer, zouversiichtlech datt dëst net wäit ewech Gefore waren. De Shiva war décidéiert mech ëmzebréngen fir ze kucken wéi den Doud bei mech a Péng géif kommen. Vläicht war hien décidéiert fir een ze verletzen, well si seng absurd Dreem an Aspiratioune gefërdert huet.
  
  
  Awer wat och ëmmer de Grond him opgefuerdert huet, ech hunn net op der Oprechtheet vu senge Wierder gezweiwelt. Ech hunn déi kleng Zell mat den Ae ronderëm gekuckt; an ech hunn nach verzweifelt no engem Auswee gesicht, wéi eng Aart vu Kräischen, oder éischter e liichte Gebrum, mech de Bléck op zwee Gitter gemaach huet.
  
  
  Lues a lues ass een opgestan fir an d'Mauer ze verschwannen. Déi véier Metallschrauwen waren nëtzlos well den Ecran elektronesch kontrolléiert gouf. Dee Moment war hien net méi ze gesinn; op senger Plaz ass e quadrateschen Lach. Mäi Geescht huet mir gesot, sou vill wéi méiglech roueg a roueg ze bleiwen.
  
  
  Awer ech hu missen en iwwermënschlechen Effort maache fir op der Plaz ze bleiwen, wann eng Minutt méi spéit e Kinnekskobra op d'mannst zéng Féiss laang aus dem Lach op de Buedem vun der Chamber gerullt ass.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  D'Kinnekkobra war schonn an eng Ugrëffspositioun opgestan, de Kapp um Hals gehuewen, wéi eng aner Schlaang aus engem Lach an der Mauer gefall ass. Ech konnt et net un hirem Numm erkennen, awer et hat haart, dichte Skalen, a wann et um Buedem geluecht huet, huet et e komesche Gesangschall gemaach, wéi de Klang vum Feier.
  
  
  Ech rutschen laanscht d'Mauer, probéiert d'Stréibett z'erreechen. De Shiva sot, hie géif mir fënnef Schlaangen schécken. Deen drëtten, méi wéi annerhallwe Meter laang, war dee Moment aus dem Lach erofgaang. Et war eng asiatesch Kobra, eng Spezies, déi ech direkt unerkannt hunn duerch déi markant keilfërmeg Markéierungen um Réck vu sengem Kapp.
  
  
  Säi Gëft ass duebel sou gëfteg wéi Strychnin, hunn ech mech erënnert, lues a lues a Richtung d'Matratz, déi iwwer dem Buedem opgehuewe war.
  
  
  Zousätzlech zum Geschwëster a Päifen vun den dräi Reptilien war mäi verréckte Laachen aus dem Lautsprecher, deen hannert de Baren verstoppt ass, e Laachen, deen d'Zelle mat sengem grujeleg Refrain gefëllt huet. D'Shiva huet gelaacht, d'Erfindung vum albanesche Wëssenschaftler benotzt fir d'Laachen a menger eegener Stëmm ze reproduzéieren, an et huet mir an den Oueren geklappt.
  
  
  - Äddi, Här Carter! - huet mäi onsichtbare Feind lëschteg geruff. - Gudden Dag!
  
  
  D'Laachen stierft mam groteske Schlusschorus. Ech hunn déi forked Zong a glänzend Ae vun der véierter Schlaang gesinn, déi an der Ouverture encadréiert ass. Et war e Krait, eng Zort asiatesch Kobra; si rutscht op de dreckeg Buedem.
  
  
  Ech hunn meng Nues opgemaach; Et war e staarke Geroch an der Loft, eppes rauschen am Goût. Et war e Geroch deen u Musk erënnert. Ech hunn den Otem ofgehalen, awer de Geroch gouf méi staark, bal bemierkbar an der entspannter Chamber.
  
  
  Shiva huet un alles geduecht.
  
  
  D'Schlaangen, mat hirem schaarfe Gerochssënn, schéngen nach méi irritéiert ze sinn: Egal wéi hir Natur, d'Gerécher hunn hir Reizbarkeet bis op d'Frenzy verschäerft. D'Kinnekkobra, duebel sou laang wéi déi aner, ass graziéis iwwer de Buedem gegléckt. Ech hunn weider op d'Bett mat der Matratz kommen, vermeide séier Bewegungen, déi de Reptil zu engem fatale Attack provozéieren kënnen.
  
  
  Just wéi mäi Fouss de Rand vun der Holzbänk beréiert huet, koum eng fënneft Schlaang aus der Däischtert vun engem Lach op der entgéintgesate Mauer. Si war déi klengst vun hinnen all, besonnesch am Verglach zum Kinnekskobra. Awer d'Gréisst huet näischt mat hirer Fäegkeet ze maachen fir ëmzebréngen; an ech hat Angscht virun dësem leschte Reptil, wéi och déi aner véier zesummen. Elo si si bei mech komm, stinn mam Réck op d'Mauer.
  
  
  Egal ob ech et gär hunn oder net, ech hu misse plënneren.
  
  
  Ech hunn mech no vir an de Weltraum geheit, fir d'éischt mat intensiver mentaler Konzentratioun, an duerno mat engem Sprong vum Buedem op der Stréibedecke Bänk ze landen. D'Kinnekkobra huet geflüstert an huet op mech gesprongen. Ech konnt Drëpsen vum Gëft gesinn, déi op hir razor-scharf Zänn glänzen.
  
  
  Ech hunn ewech gezunn wéi ech gefillt hunn datt hatt de Réck vu mengem Stiwwel gebass huet. Si konnt meng Knöchel net bäissen. Eng gëfteg, gielzeg Flëssegkeet ass op d'Stréi getrëppelt, wou ech stoung. D'Kobra ass iwwer d'Bett gekrach. Ech hunn mäi Hiem séier opgeknäppt a meng Äerm vun den Ärmelen befreit.
  
  
  D'Schlaangenkapp war méi breet wéi virdrun, an d'Reptil huet vu riets no lénks gewéckelt, prett fir eng zweete Kéier ze schloen. Mëttlerweil hunn déi aner véier sech um Buedem gekrabbelt, ëmmer méi no un d'Matratz komm. Ech hunn mech sou schwéier wéi ech konnt zréckgezunn an hunn mäi Hiem riicht gemaach wéi e Matador de roude Stoff virun engem rosen Stier hält.
  
  
  Wéi d'Kobra no vir gesprongen ass, fir seng Zänn a mengem Fleesch ënnerzegoen, hunn ech mäi Kottenghemd driwwer gehäit an sech op d'Säit geluecht. Den Hiem bewegt sech wéi wann et lieweg wier. Ënnert dem Stoff huet d'Reptil gehäit a wéckelt, probéiert aus der improviséierter Fal ze flüchten.
  
  
  Ech wollt net waarden bis d'Kobra sech befreit huet, also hunn ech séier de Liedergurt op meng Hosen ofgeschaaft. Hält et mam Enn vum Schnalle e puer Zentimeter iwwer dem Stréi, ech sinn op d'Réck vun der Bank gaang. Zu dësem Zäitpunkt war déi eenzeg Saach ze probéieren d'Lach an der Mauer z'erreechen.
  
  
  Déi elektronesch Kontrollen fir d'Metallgitter sinn net aktivéiert ginn zënter datt den Ecran an d'Mauer eropgeet. D'Ouverture, vu wou ech um wäitsten Enn vun der Zell stoung, war grouss genuch fir mir eng méiglech Fluchtwee ze bidden.
  
  
  An am Allgemengen, Ech hat et ze probéieren. Soss hätten d'Reptilien all zesummen ugegraff, an da wier et keng Erléisung vum gewaltsamen a schmerzhafte Doud, deen op mech gewaart huet. Eng Schlaang mat geckeg Schuppen, déi op der ganzer Längt um Rand vum Bett gewéckelt sinn.
  
  
  Dëst war de Reptil, deen de Shiva mir gesot huet, mat sou engem staarke Gëft, datt wann et bëss, et Blutungen an den internen Organer verursaachen an mech aus all meng Poren bléien. Déi aner dräi Schlaangen, ugezunn duerch d'Siss vum Kinnekskobra, sinn iwwer de Buedem an de fléissenden Hiem gekrabbelt, deen dat grousst Reptil bedeckt huet.
  
  
  D'Schlaang, op der anerer Säit, war just fir mech interesséiert, mat deene kalen Aen, déi Blutt reflektéieren. A menger Meenung no war et net eng Kobra, mee e Reptilviper, an deem Shiva seng Personifikatioun fanne konnt.
  
  
  Et war ongeféier siechzeg Zentimeter laang, mat bemierkenswäert blass an donkel Musteren op seng scaly Säiten. Hir Beweegunge ware guer net defensiv, an d'Schüss, déi si gemaach huet, wéi se op de Rand vun der Matratz gekräizt huet, huet mech geschloen.
  
  
  Ech hunn d'Enn vum Gürtel gezunn, en héich an d'Loft opgehuewen, a gläichzäiteg huet d'Schlaang mat onheemlecher Geschwindegkeet geschnappt, duerch d'Loft geschoss. Ech hunn d'Enn vum Gürtelschnouer op de Kapp vum Reptil erofgesat. D'Metall ass vun de raue Skalen zréckgesprongen, awer den Impakt huet d'Vipers zréck rutschen, openeen opgerullt.
  
  
  Dëst war de Moment op ech gewaart hunn.
  
  
  Aus der Ecke vu mengem Aen hunn ech de Kapp vun enger Kinnekskobra gesinn, déi ënnert der Hood verstoppt ass, ënner dem Hiem erauskréien. Elo mengt Liewen hänkt dovun of wéi séier ech geplënnert sinn; Ech hunn en déif Otem geholl an sou héich wéi ech konnt op d'Säit sprangen.
  
  
  Wéi ech an d'Lach an der entgéintgesater Mauer gerannt sinn, hunn fënnef Reptilien geflüstert a gehäit wéi e Chorus vu rosen Dämonen. Ech hunn iwwer meng Schëller gekuckt. De Geroch, deen ech virdru geroch hunn, gouf méi staark, de Foul Miasma sou duerchdréngend datt et konkret war.
  
  
  D'Reptilien koumen elo op mech, prett ze schloen an ëmzebréngen. Wéi ech d'Ouverture an der Mauer erreecht hunn, ware se manner wéi zwee Meter vu mir ewech. Ech sinn opgestan, awer hunn d'Schäiss vun enger Kobra sou no héieren, datt ech mech ëmgedréint hunn an mam Fouss haart op de dreckeg Buedem gestampt hunn.
  
  
  Ech béien wéi de Blëtz, hunn eng Handvoll Äerd opgeholl an op de menacéierte Kapp vun der Kobra gehäit. De Reptil huet de Kapp opgehuewen, an ech hunn an d'Lach gegoss, an d'Kante vum schmuele Passage hänken.
  
  
  Dat lescht wat mir am Kapp huet war wou den Tunnel gefouert huet, oder ob et aner Reptilien am Passage waren. Eppes huet d'Liedersohle vu mengem Stiwwel getraff, net konnt et duerchdréien. Ech hunn mäi Been zréckgezunn an an den donkelen Passage geplënnert, mam Kapp op der Spëtzt vum nidderegen, schmuele Tunnel geschloen.
  
  
  Et war kee Raum fir mäi Kapp ze dréinen fir ze kucken ob eng vun de Schlaangen an der Chamber mir an den Tunnel gefollegt hunn. Ech sinn no vir geplënnert, nach ëmmer héieren d'frantesch Geschwëster vun de Reptilien hannert mir. Gott sei Dank ass den Toun méi roueg ginn wéi ech an de Gang erofgaange sinn.
  
  
  De Wee, deen ech gemaach hunn, war déi eenzeg méiglech Alternativ zum gewëssen Doud. Och wann ech et fäerdeg bréngen e puer Schlaangen ëmzebréngen, kënnen d'Iwwerliewenden sécherlech hir Zänn an mäi Fleesch ënnerzegoen ier ech se stoppen. An och wann ech all fënnef eliminéiert hunn, war ech sécher datt de Shiva net zéckt fir eng zweet Grupp vu gëftege Reptilien an d'Zelle ze schécken. Also an engem Sënn kéint ech mech sécher betruechten.
  
  
  Elo wou ech mäi Choix gemaach hunn, sinn ech weider op alle Véier krabbelen. Den Tunnel schéngt liicht erop ze klammen, et war e liichte Steigungen. Et war däischter beliicht; d'Reflexioun vum Liicht ass hannert mir erausgefiltert, an e blass Glanz ass vun uewen erof gefall. Awer wat mir méi wäit gaang sinn, wat et méi däischter gouf. D'Liichtquell gouf net méi intensiv. Ech konnt kaum meng Hänn gesinn wéi ech de schmuele Passage erofgaange sinn.
  
  
  Et war just fiichten Dreck an engem mächteg Geroch ronderëm mech. Ech sinn e puer Minutten weidergaang an hunn endlech opgehalen fir mäin Otem opzehalen a mäi Kapp ze läschen. Ech war gewëllt mäi Liewen ze wetten datt d'elektronesch Geräter, déi Shiva an der Chamber installéiert hunn, kee Video a keen elektroneschen Aen haten ... hien huet mech wahrscheinlech nëmmen héieren och wann ech net geschwat hunn. Awer ech war bal sécher datt hien keng Geleeënheet huet meng Beweegungen ze beobachten.
  
  
  D'Zäit schéngt stoe bliwwen ze sinn wéi ech probéiert hunn d'Enn vum Tunnel ze fannen a gläichzäiteg erauszefannen wou ech war, e Wee ze fannen fir aus dem Shiva senge Schnéi ze briechen a seng Pläng fir eng Sino-Indesch Allianz opzeweisen. Ech hu weder de Geiss vun de Reptilien méi gefillt, nach dee knaschtege Geroch ... deen sech duerch d'Zelle verbreet huet.
  
  
  En Otem vun der Loft huet mäi Gesiicht beréiert, en onmerkbare Gefligel. Encouragéiert hunn ech weider geplënnert. Keng Alarm gaangen, op d'mannst net déi üblech Klacken oder Sirenen. Kloer war de Shiva iwwerzeegt datt hien den Nick Carter entlooss huet.
  
  
  Amplaz huet den Nick Carter nëmmen op säi Frënd Shiva, de Geescht vu Cobra a seng mächteg Waff bezeechent ... D'Box. Wann ech AH net de Plang fir d'Erfindung oder d'Kontraptioun selwer geliwwert hätt, da wier d'ganz Welt net fäeg mat Shiva ze këmmeren. Wat mir e komplett Bild ginn huet vu wat seng Pläng viséiert hunn. Awer de Shiva huet eng wichteg Saach iwwersinn: hien huet mir net verroden wéi hien seng Box benotze géif fir säin onheemlecht Zil z'erreechen.
  
  
  Ech sinn an Indien komm a froe mech ob Shiva wierklech existéiert. An elo wou ech hien fonnt hunn, war hien nach ëmmer e Gesiichtslosen Charakter, och wann Fleesch a Blutt. Also hunn ech mech mat enger onbekannter, ongeléister Equatioun fonnt. Ech muss dem Haji seng Erfindung besëtzen, haaptsächlech well ech keng Ahnung hat wéi e Stëmmsimulator ka benotzt ginn fir absolut Kraaft uechter d'Welt ze etabléieren.
  
  
  Déi naass Mauere vu kompaktéierter Äerd hunn meng Äerm a Schëlleren kraazt, a Schweess ass op meng Këscht gedréckt. Ech konnt elo net ophalen, mee den Tunnel gouf méi schmuel, an ech hu misse weiderfueren, och wann d'Uewerfläch vun de Maueren meng Haut ofgerappt huet.
  
  
  Ech hat eng Visioun vu mir selwer, an engem Tunnel gestoppt ouni Auswee. Meng Neel waren gebrach a bluddeg, an ech hu gefillt wéi wann ech e Mol war, dee kaum a senger Lair beweegt. Awer grad wéi ech ugefaang Hoffnung ze verléieren, hunn meng Aen eppes gefaangen, wat mech op eemol ophalen huet.
  
  
  Et war eng Barrière virun mir. Kënschtlech Luucht ass duerch zwee Schlitze an engem quadrateschen hëlze Panel erakomm. Ouni en Toun ze maachen, sinn ech no vir gekrëppelt, mäi gebogen Kierper an dësen Tunnel gezunn.
  
  
  Et koum keen Toun vun der anerer Säit vun der hëlzener Barrière. Ech hunn een Aen op d'Krack gedréckt, net déi geringsten Ahnung wat doriwwer eraus war. Verschidde Knëppelsteng, Fielsen, grouss Holzstécker an e grousse Puddel mat Waasser waren déi éischt Saachen déi ech gesinn hunn. Dunn ass dat vertraute Geschwë vu Schlaangen héieren.
  
  
  Entstanen aus ënner de Fielsstécker, huet d'Mierschlange säi laange schlanken Hals mat engem iwwerraschend klenge Kapp iwwer d'Uewerfläch vun engem stännege Waasserpuddel opgehuewen. Eppes gefall vun uewen, bluddeg réi Fleesch. Bal direkt gouf hien vun enger hongereg Schlaang verschlësselt. Déi grouss Eidechse gouf dunn an d'Lach geheit. E Kinnekskobra iwwer d'Gréisst vun deem, deen ech an der Chamber hannerlooss hat, ass an seng charakteristesch Attackpositioun opgestan.
  
  
  D'Eidechs ass op d'Fielsen gerannt, awer d'Kobra war méi séier. Hien huet säi Kapp op d'Säit gebéit, hien ass no vir gerannt, seng Zänn an de schielen Hals vum Déier ënnerzegoen. D'Eidechs huet eng Sekonn gekämpft, an d'Kobra ass zréck rutscht; Ech hu gesinn, wéi dat gebassegt Déier sech wéi gedronk bewegt, sech op seng Säit leet an d'Patten frantically rëselt. D'Kobra huet dunn als éischt hire Kapp geschléckt.
  
  
  Nodeem se gefëllt haten, huet dat grousst Reptil sech ëm e Fielsstéck gekrauselt, wéi wann et an der Mëttessonn war. Méi Iessen ass an d'Lach gefall - Ratten, Eidechsen, réi Fleesch. Ech hunn opgekuckt, probéiert ze gesinn, wien dem Shiva seng Schlangekollektioun gefiddert huet.
  
  
  Awer d'Lach hat Steenmaueren, an d'Holzluch, déi drënner läit, huet mir keng voll Vue ginn. Wéi d'Schlaangen gefiddert goufen, ass d'Geschwëster gestuerwen. Ech hunn dunn gemierkt datt de Shiva den Tunnel benotzt fir déi hongereg Reptilien a meng Zell ze lackelen, ouni Zweifel erwächen se mat dem fälschen Geroch, deen hien duerch de klenge Raum verbreet huet.
  
  
  Elo gouf d'Holzluch erofgesat, an ech hunn d'Aen op d'Spalt gehal, op all Reptilien gewaart ze ginn. Näischt op der Welt géif mech probéieren ze flüchten bis all Schlaang méi wéi voll ass. Nom Iessen si se net esou aggressiv wéi déi fënnef, déi ech an der Chamber verlooss hunn. Ech wousst d'Gewunnechten vu Reptilien gutt genuch fir ze wëssen datt all plötzlech Bewegung, déi hir Sécherheet bedroht, se géif attackéieren, och wann den Honger ofgeet.
  
  
  Also hunn ech gewaart datt si all lescht Stéck iessen. Et war e Eeklegesiicht: Schlaangen, Kobraen an aner Reptilien hunn ëmmer erëm ugegraff, hir Affer geschléckt, déi kramphaft geschloen hunn. Mëttlerweil hunn ech probéiert erauszefannen, wien fir d'Verdeelung vum Iessen verantwortlech ass. Endlech hunn ech e laangen, sënnegen Aarm gemierkt, deen iwwer de Rand vun der Schlangegruef ausdehnt.
  
  
  "Si iessen alles wat se ginn," sot eng kal, sarkastesch Stëmm.
  
  
  Wann de Shiva nach ëmmer eng Gesiichtslos Stëmm bliwwen ass, dann huet meng Erënnerung mech dës Kéier net verroden. D'Stëmm war mir schrecklech vertraut. Déi leschte Kéier hunn ech hatt héieren, war virun zwee Deeg, wéi si zaart Wierder vu Léift fir mech geflüstert huet. Da gefillt ech Wonsch, Leidenschaft. Elo gefillt ech Roserei an mech kachen.
  
  
  Et war d'Riva Singh, e schéint donkel-Hoer Meedchen, dat d'Schlaangen gefiddert huet.
  
  
  
  
  6
  
  
  Vläicht hätt ech net esou iwwerrascht ginn. Vläicht hätt ech dat mat deem gewéinleche Zynismus behandelt, vun deem esou vill Leit mech virwerfen, mech kal, steif, onfäheg fir Emotiounen ze nennen. Ëmmerhin, wann d'Leit dacks hiert Liewe riskéieren, kann een net hëllefen, "cool" ze ginn an déi grausam Realitéite vun der Welt mat onermiddlechen Zynismus ze konfrontéieren.
  
  
  An trotzdem hunn ech d'Riva an den Äerm gehal ouni Härtheet, awer mat engem Gefill vu zaarten Zärtheet, dat ech selten virdrun erlieft hunn. Obwuel si e Frieme war, hunn ech mech erënnert un d'Hëtzt an d'Wonsch, déi si a mir erwächt huet, déi exquisite Freed, déi si mir ginn huet. Eng Erfahrung net einfach vergiess.
  
  
  Awer hir Wierder héieren, gemierkt datt et just e Köder war, e Köder entworf fir mech ze distractéieren wann de Mohan a Gurnek a mengem Hotelzëmmer ausgebrach sinn, sinn ech verréckt vu Roserei. Flucht ass elo méi ginn wéi nëmmen eng Fro vum Iwwerliewe. Ech wollt datt d'Riva deeselwechte verréckten Horror fillt, deen ech an der Zell erliewt hunn, deeselwechten onendleche Péng.
  
  
  Déi laang, dënn Hand ass aus der Siicht verschwonnen. Dat lescht Affer war eng schwaarz Maus, vun der Schlaang an engem Schlof gebass a geschléckt. Endlech, wéi d'Stille regéiert huet, hunn ech meng Hand erausgezunn an hunn ugefaang d'Holzluch virsiichteg ze drécken, déi tëscht mir an der Fräiheet stoung.
  
  
  Et war näischt, wat mech verhënnert huet, de Panel elo opzehiewen, awer ech war nach ëmmer net presséiert. Ech hu missen extrem virsiichteg handelen, ouni falsch Beweegungen ze maachen. Ech hunn ëm d'Lach gekuckt, wann eng vun de Schlaangen sech net berouegt hätt. Awer näischt bewegt. Näischt anescht wéi eng hëlze Barrière.
  
  
  Schlussendlech hunn ech d'Luch opgehuewen, ech sinn zréck an d'Schatten gerutscht an hunn den Otem gehal. An hei war d'Verdeelung vun der Zäit e wesentlecht Element, en entscheedende Bestanddeel vu mengem Plang. Ech war nach op alle véier; d'Tunnelmaueren hunn meng Schweess Waffen a Schëlleren kraazt. Et wäert net einfach sinn, fir d'éischt, Iech selwer aus dem Passage ze zéien an dann d'Lach ze kräizen fir déi rau Steenmaueren ze skaléieren.
  
  
  Awer jo, dës lescht Missioun war vun Ufank un net einfach. Gefor ass meng Stäerkt, Erausfuerderung ass d'Basis vu menger Existenz; Ech wier definitiv net Fighter 3 wéinst mengem schéine Gesiicht. Also dat ass net de Fall mat menger Erfahrung, déi ech scho vill Joer bei AX geschafft hunn.
  
  
  Dofir wollt ech keng Risiken huelen. Ech hu mech zréckgehalen bis ech sécher war, datt mir keng aner Geleeënheet gebuede ginn wéi déi, déi ech de Moment hat. Eréischt dunn hunn ech mäi ganzt Gewiicht vu Säit zu Säit geworf, mech vun de raue Maueren vum Tunnel befreit.
  
  
  Meng Ae ware schonn un d'Liicht gewinnt, also hunn ech mech net méi wéi e Mol ausserhalb vu sengem Lair gefillt. Ech hunn de Kapp a Schëlleren no vir geluecht a virsiichteg an d'Lach gekuckt. D'Kinnekkobra war nach ëmmer op de grousse Knëppel gekrauselt, säi Kapp mat engem Kapp gedréint; de Rescht vun de Schlaangen leien an enger relaxer, net-aggressiver Positioun.
  
  
  Run, Carter, lafen méi séier!
  
  
  Ech sinn no vir gekropt, nach ëmmer duebel gebéit. Keen eenzege virwëtzeg Bléck huet sech a meng Richtung gedréint, näischt bewegt sech am Lach. Okay, sou wäit sou gutt. Ech war elo komplett aus dem Tunnel a konnt de schaarfe Geroch vu Reptilien richen, déi wéi Niwwel um Enn vun hirem Lair hänken.
  
  
  Ech hu séier d'Distanz tëscht Liewen an Doud berechent, den Doud no laanger Angscht vun enger Schlangebiss. Ech hu missen op déi entgéintgesate Mauer kommen an op d'Spëtzt vum Lach klammen ier d'Schlaangen gemierkt hunn wat geschitt ass.
  
  
  Ech geplënnert bis ech ganz op meng Féiss war, mäi Réck géint d'Mauer. Ech héieren een iwwer de Pit beweegt, eppes wéi e liichte Schrummen. Ech hu gehofft datt Riva eleng war, awer et war kee Wee fir ze wëssen. Ech hunn en déif Otem geholl, mech schaarf opgeriicht a sprang no vir.
  
  
  Ech gelant op der coiled Réck vun engem Kinnek Kobra. Natierlech war dëst net geplangt. Awer ech hunn net gewaart fir ze kucken wat d'Reaktioun vum Kobra wier. Ech hu mech schonn un déi grouss Steeblocken, déi d'Äussermauer vum Lach geformt hunn, geknuppt, wéi ech dat vertraute Gewier vun der Schlaang erëm héieren hunn.
  
  
  Ech hat mol keng Zäit iwwer meng Schëller ze kucken. Ech hunn mäi Kierper mat all menger Kraaft no vir gedréckt, schwéier mat de Been gedréckt a gläichzäiteg beweegt. Ech hu gemierkt datt mäi Schong eppes mëllt beréiert, awer ech hunn net zréck gekuckt fir ze kucken wat et war. Ech hunn de Rand vun der Steenmauer mat den Hänn gegraff an iwwer de Rand vum Lach getrëppelt.
  
  
  D'Lach war gefëllt mat dem Geschwëster a Gejäiz vun erwächte Reptilien. Si hunn sech gewéckelt, an d'Loft gesprongen, vu Steen op Steen geflunn; fir mech war et wéi e Recours vun der Show ze kucken. Ech hat keng Zäit fir opzehalen an Otem opzehalen. An enger Sekonnebléi stoung ech erëm op d'Been an gläichzäiteg huet d'Riva Singh en Iwwerraschungskreesch ausgeléist.
  
  
  Ech sinn op d'Meedchen gerannt an hunn de Mond mat menger Hand ofgedeckt, hir Protestjäiz zréckgehalen. Si huet eng Zäit laang kräfteg gekämpft, wéi e klengt Déier geschloen a kraazt; awer schlussendlech ass si roueg ginn. Si hat just fäerdeg aner Reptilien ze fidderen, déi a méi klenge Glaskäfeg gehale goufen an engem Raum, deen eng Kombinatioun vun engem privaten Zoo an engem Herpetologielaboratoire war.
  
  
  Ech hunn hiren Aarm gebéit bis se no vir gefall ass; Ech hu gemierkt datt hir Schanken kräischen. E verréckten Gedanke blénkt duerch mech ... eng Erënnerung un hire mëllen, waarme Kierper wéi ech hatt an den Äerm gehalen hunn. D'Riva war eng vun de sexiest Fraen, déi ech je begéint hunn. An elo hunn ech gemierkt datt hatt mech täuscht huet, mech verroden huet!
  
  
  - Sot net! - Ech hunn gejaut. - Kee Wuert!
  
  
  Ech hunn hir gebéit Hand nach méi héich opgehuewen an hunn meng bluddeg Fanger iwwer de Mond geknallt. D'Fra huet panikéiert. Ech gefrot. - Iwwerraschung? - - Sot mir net, datt Dir net wousst, datt ech hei wier, Hoer!
  
  
  Si huet probéiert ze schwätzen, an dunn hunn ech meng Hand liicht aus hirem Mond opgehuewen, sou datt si gemëscht huet: "Ech ... ech wousst net, ech schwieren ..."
  
  
  - Jo, wéi wosst Dir net iwwer Mohan a Gurnek, oder? Dëst ass kee Spill, Riva, dëst ass d'Liewen, erënnert dat.
  
  
  Si huet de Kapp rosen gerëselt, meng Uklo ofgeleent. Ech hunn mäi Grëff op hir Lippen erëm geléist, sou datt hatt kéint schwätzen.
  
  
  "Ech wousst net," huet si widderholl, schwéier otemt wéi ech hir Hand hannert hirem Réck gehalen hunn. - Ech wousst näischt, Nick. Gleeft mir, ech bieden dech! Dir musst mir gleewen.
  
  
  - Gutt geschafft, an de Kapp geschoss ginn ... wéi soll dat déi Nuecht geschéien? - Ech gefrot, net meng Aen vun der Dier an de Labo. - Wou ass de Schlëssel? "Awer ech hunn net op Riva gewaart fir mech ze äntweren." Ech hunn an d'Tasche vu sengem Kleed komm an hunn fonnt wat ech gesicht hunn. Ech hunn d'Meedchen mat mir geschleeft; hir Koteng Pantoffel rutschen op de dreckeg Buedem.
  
  
  Ech hunn d'Dier vu bannen zougemaach an de Schlëssel a meng Täsch geluecht; dunn hunn ech d'Reeva zréck an de wäiten Enn vum laange schmuele Raum gedréckt. Si huet opgehalen ze widderstoen, a wéi ech meng Hand géint hire flexiblen Kierper gedréckt hunn, hunn ech gefillt datt hiert Häerz méi séier schloen.
  
  
  "Hien ... hien huet mir ni eppes iwwer dech gesot," huet si gekrasch.
  
  
  - WHO?
  
  
  - Shiva... mäi Monni.
  
  
  - Wien ass däin?!
  
  
  - Mäi Monni. Hien ass mäi Monni. Nick, loosst mech w.e.g. erklären wat hien mir gemaach huet ...“ huet si gemëscht. - Lauschtert mech, an dann ... an dann, wann Dir mir net gleews, gitt vir, maacht wat Dir wëllt.
  
  
  Ech blouf ongestéiert. Ech loosse mech net eng zweete Kéier duerch déi feminin Knascht vun dësem klenge Meedchen täuschen. Wéi och ëmmer, et ass näischt Falsches dëst ze héieren, hunn ech gemengt, besonnesch well wann eng Persoun fir säi Liewen freet, seet hien dacks d'Wourecht. An dann war d'Riva, wa si d'Wourecht gesot huet, den nootste Wee fir Shiva.
  
  
  "Jo, ech hu probéiert dech kennen ze léieren fir Informatioun ze kréien, ech ginn zou," huet si erëm gegast wéi ech hatt forcéiert hunn op den hëlze Stull ze sëtzen.
  
  
  Ech hu keng Waffen ausser meng Hänn, awer ech hunn net geduecht datt d'Meedche bewaffnet war an e grausame Witz op mech spille konnt.
  
  
  - Also et war Dir. Firwat liews du, Riva? Du hues mech vun Ufank un täuscht, gitt et zou!
  
  
  Si huet net all d'Wierder verstanen, awer si schéngt d'Bedeitung ze verstoen vun deem wat ech hir gesot hunn. "Ech muss Iech just e puer Froen stellen," huet si geäntwert. - Fannt eraus firwat Dir an Indien komm sidd. Mäi Monni huet mir näischt méi gesot, hien huet net déi zwee Männer ernimmt, déi an Ärem Zëmmer agebrach sinn!
  
  
  Si huet hiert Gesiicht op mech gedréint, en naivt a béist Gesiicht, mat Strécke vu schwaarzen Hoer déi op d'Stir gefall sinn. Si huet geflüstert, hir Wierder kaum héieren. Wann si net esou onschëlleg wier, wéi si behaapt huet, géif si scho probéieren ze kräischen, hunn ech begrënnt, fir op een seng Opmierksamkeet ze kréien. Awer vläicht huet si probéiert Zäit ze kafen, geduecht datt déi aner hir Absence bemierken. Ech konnt näischt selbstverständlech huelen.
  
  
  Also, Dir hutt d'Aufgab kritt e puer Informatioun ze kréien. Firwat? - Ech weider an enger kaler Stëmm.
  
  
  - Well Shiva huet mech et gemaach, Nick. Ech wousst net datt Dir hei wier. Eigentlech wousst ech net emol wat mat Iech geschitt ass nodeems ech den Hotel verlooss hunn. Ech konnt net do bleiwen wann de Mohan dout war ...
  
  
  - Also hien huet dech "gezwongen"? - Ech widderholl.
  
  
  "Nolauschtert w.e.g. op mech," huet si gemëscht. - Loosst mech alles vun Ufank un erklären.
  
  
  Ech hunn erëm de Verdacht datt hie probéiert Zäit ze kafen, awer den Toun vu senger Stëmm war oprecht, ängschtlech. Ech hätt misse nolauschteren. Wann si d'Wourecht soen, Riva kéint mech Cobra féieren; wann hatt gelunn hätt, misst ech nach nolauschteren a probéieren op d'mannst e puer Hiweiser an hire Wierder ze fangen, alles wat mir dësen Hiweis ginn huet. Ech stung nieft hatt, prett hir Geschicht abrupt z'ënnerbriechen, wann iergendeen am Labo opgetaucht ass.
  
  
  Riva huet keng falsch Beweegunge gemaach. Den Toun vun hirer Stëmm huet sech net geännert wéi se ugefaang huet ze erklären datt Shiva hatt forcéiert huet an der Cobra Organisatioun matzemaachen. "Hien hält mäi Papp, den Nick ... säin eelere Brudder, a wann ech bei d'Police oder iergendeen an der Regierung géife goen, géif hien net zécke fir hien ëmzebréngen." Mäi Papp ass ganz krank, verzweifelt krank. Mäi Monni huet net nëmmen menacéiert hien ëmzebréngen, mee och all Behandlung ze entzéien ... wann ech seng Uerder net nokommen.
  
  
  - Wou ass Äre Papp elo?
  
  
  - Ech wees net. Shiva hält him iergendwou gefaangen, awer net an dësem Haus.
  
  
  Ech hu mech ëmmer als Expert op Leit ugesinn, fäeg ze roden ob eng Persoun oprecht ass oder net. An elo, obwuel ech d'Oueren opgemaach hat fir eng Intonatioun an der Stëmm, déi hatt kéint verginn, trotz menger éischter Roserei, hunn ech fonnt datt ech dem Riva senger Geschicht gleewen. Éischtens, well et Sënn gemaach huet. Besonnesch wann de Shiva hatt wéinst hirem Papp erpresst huet fir hatt ze zwéngen a seng dreckeg Pläng matzemaachen.
  
  
  "Et gëtt soss eppes wat muss erkläert ginn," sot ech.
  
  
  Awer dës Kéier gouf ech ënnerbrach. Een huet sech op der anerer Säit vun der Dier beweegt. - Riva? - eng männlech Stëmm genannt. - Firwat ass d'Dier zou? Looss mech eran!
  
  
  - Wien ass dat? - Ech hunn geflüstert, d'Meedchen gezwongen aus hirem Stull opzestoen.
  
  
  - Ee vu mengem Monni seng Männer, Nirad.
  
  
  - Ech kennen hien. Maacht wéi wann näischt geschitt ass. Et war riskant hir ze trauen, awer dee Moment hat ech keng aner Wiel.
  
  
  - Just eng Minutt! - huet d'Riva geruff. A si huet mir e Angscht Bléck wéi ech hir de Schlëssel iwwerginn hunn an hatt op d'Dier gedréckt hunn.
  
  
  Ech hu séier ronderëm de Laboratoire gekuckt, awer konnt näischt fannen wat ech als Waff brauche fir géint Nirad ze kämpfen. Gutt, egal, ech hunn him den Dag virdrun e puer Saachen gewisen, also war et net schwéier fir mech et op mäi Wee ze maachen. Ech stoungen ausserhalb vun der Dier a waart mat den Oueren, wéi de jonken Indianer de Grëff weider dréit, a gefrot d'Reeva et opzemaachen.
  
  
  Wat méi séier hien erakënnt, wat ech méi séier wäert neutraliséieren, hunn ech decidéiert.
  
  
  Et war Nirad, Ranjit, Gurnek, Hakshi, Shiva a Gott weess wéi vill méi. Op alle Fall, hunn ech mir selwer ofgeschloss, ech hu missen iergendwou ufänken a menger Sich no der Stëmmimitator, déi de Shiva besëtzt, an den Nirad war eng gutt Plaz fir unzefänken, wéi all déi aner.
  
  
  D'Reva huet eng zidderend Hand erausgezunn, de Schlëssel an d'Schloss gesat.
  
  
  Wann hatt mech elo fuddelt, géif d'Saache méi komplizéiert ginn; mee et war deen eenzege Wee fir ze wëssen ob hatt mir gelunn huet. Zu dëser Zäit huet si de Schlëssel am Schlass gedréint fir d'Laboratoire Dier opzemaachen.
  
  
  
  
  7
  
  
  - Wat heescht dat? - gefrot Nirad. Den Indianer huet keng Bande méi un an huet dem Keller seng Uniform duerch traditionell Kleeder ersat.
  
  
  "Ech hunn net ... Ech hu gemierkt datt d'Dier gespaart war," huet Riva geäntwert, zréckgezunn. Ech hunn gespannt, well ech nach net sécher war, datt si den Nirad net iwwer meng Präsenz hannert der Dier warnen.
  
  
  De jonke Mann ass, ouni sech nozekucken, an de Laboratoire eragaangen an d'Dier hannert sech zougeschloen. - Loosst dat net erëm geschéien! - huet hien esou arrogant ausgeruff wéi hien sech an der Bar gewisen huet.
  
  
  D'Riva huet e Schrëtt zréck geholl, kloer no der Kontroll iwwer hir Nerven ze verléieren. Seng Gesten hunn seng Nervositéit verroden. An dunn hunn ech hir gegleeft an decidéiert hir ze trauen, och no deem wat geschitt ass.
  
  
  "Äre Monni wëll dech a sengem Büro gesinn", huet den Indianer trocken ugekënnegt. - Direkt.
  
  
  D'Wuert hänkt an der Loft wéi e Signal, dat mech zu Handlung opgefuerdert huet. Nach eng Kéier war et "Taekwondo" deen mech aus enger schwiereger Situatioun erauskënnt. Ech sinn no vir gerannt, bal duerch d'Loft fléien, fir e mächtege Schlag ze liwweren.
  
  
  Ech gezielt fir Nirad d'Mëlz; d'Schlagkraaft vum "cha-ki" huet hien op de Buedem geschloen. Den Indianer ass op seng Säit gerullt, säi Gesiicht verzerrt duerch eng grotesk Grimasse vu Péng.
  
  
  Ech hu mech squatéiert an dat ganzt Gewiicht vu menger Këscht an Oberschenkel benotzt fir hien an de Kiefer ze schloen. Den Nirad ass hannert dem Schlag vum "ji-lu-ki" gefall, de Kapp hänkt op der Säit; Ech hu gemierkt datt d'Knöchel vu menger Hand seng Gesiichtsschachen zerquetscht hunn. Mä hien huet net opginn.
  
  
  - Maacht d'Dier zou! - Ech hunn dem Riva gefeiert. D'Meedchen ass gerannt fir de Schlëssel an d'Schloss ze setzen.
  
  
  Den Nirad huet et fäerdeg bruecht sech ëmzedréien an op d'Been ze kommen. Hien huet geziddert an erreecht fir d'Tailleband vu sengen Hosen, ech hunn de Grëff vun der Pistoul gesinn, déi hie probéiert huet ze halen. Dunn ass alles geschitt wéi an engem duercherneen Dram, eng Serie vun Aktiounen diktéiert vu Gedanken. Ech sinn séier no riets gefuer an hunn ëmgedréint, mäi lénkse Knéi op meng Taille erhéicht. Op engem Been stoen, sinn ech um Knéi gelant an hunn direkt mäi lénks Been mat engem perfekte Kick gespannt.
  
  
  De Jop-che-ki huet hien um Handgelenk geschloen, d'Waff op de Buedem geschloen. Elo wou hien onbewaffnet war, huet de jonken Indianer mech mat wilde Aen ugekuckt. Erschreckt, seng üblech Arroganz ass verdampft, hien huet ugefaang zréckzezéien, an eng donkelblo Plooschter huet ugefaang op säi Kiefer aus dem Schlag ze erweideren, deen hie just gemaach huet.
  
  
  Hien huet säi Mond opgemaach fir ze kräischen, an dunn sinn ech wuertwiertlech op den Hals gesprongen, meng Daumen géint säi Kehlkopf gedréckt. D'Nirad schéngt aus Otem ze sinn, awer hatt hat nach ëmmer genuch Kraaft fir hir Been opzehiewen an mech an d'Liewer ze schéissen. Blendend Péng huet mech gezwongen, mäi Grëff op dem aneren säin Hals ze loosen. Ech sinn gestreckt fir den Otem opzehalen; Ech hu missen op de Buedem béien, meng Hänn op meng Këscht klappen.
  
  
  Den Nirad ass op d'Dier gerannt. Ech sinn no vir gesprongen, ëmmer nach gerullt vum schreckleche Schlag, deen ech krut. Ech sprangen op hien, gräifen hien an d'Been. Hien ass mat engem Schlag gefall.
  
  
  Ech war direkt uewen op him, meng Knéien op seng Hëfte. Ech gefrot. - Wéi sinn Är Aen, Nirad? "Et waren nach ëmmer Spure vun der Behandlung, déi ech him an der Bar ginn, wou hien geschafft huet."
  
  
  Amplaz ze äntweren, ass hien mat ganzem Gewiicht no vir gerannt, probéiert mech ofzewerfen. Wann ech säi Colliergebrach gebrach hätt, hätt ech de Réck gebrach an hie kéint net méi opstoen. Also hunn ech meng Hand an enger Karate Beweegung opgehuewen.
  
  
  Awer den Nirad muss e Fan vu Kampfkonschtfilmer gewiescht sinn, soss huet een him d'Grondlage vum Karate geléiert. Soubal ech meng Hand opgehuewe hunn, huet hien tatsächlech mäi Schneidschlag "son-nal mak-ki" paréiert. Et wier bal e Kampf an dat war wat ech wollt.
  
  
  "Also ... du bass besser wéi ech geduecht hunn", hunn ech bemierkt, an hunn mech ewech gezunn fir zréck op d'Been ze stoen.
  
  
  Hien ass och opgestan an ass gestreckt wéi ech ugefaang ronderëm hien ze kreesen. Mat engem häerzleche Gejäiz sinn ech no vir gerannt, e fatale Schlag op de Solarplexus geliwwert, an dann en Ellbog op de Kieper. De kombinéierten Effekt vu "pan-de ji-lu-ki" a "pal-kup chi-ki" war genuch fir net nëmmen säi Vertrauen ze rëselen, mee och zwee vu senge Rippen ze briechen.
  
  
  Den Nirad ass zréckgaang, gedronk vu Péng. Ech hunn mech net erlaabt ze beréieren. De Shiva war décidéiert fir mech e schrecklechen Doud ze stierwen an d'Erënnerung un dem Ashok Anand sengem Killer war nach ëmmer lieweg a mengem Kapp. Ausserdeem huet d'Ashoka ni eng sérieux Bedrohung fir entweder Shiva oder Cobra's illegal Operatiounen gestallt.
  
  
  Dofir hunn ech den Nirad net leed. Hie war e Söldner ... en Hitman am Déngscht vun engem verréckten Mäerder. Deen deen mech ënnerschat huet, meng Persistenz an Instinkt vun der Selbstbehalen ignoréiert.
  
  
  Ech denken net datt hien an engem Zoustand war fir erëm ze kämpfen, mat engem gebrachene Kiefer an zwee gebrachene Rippen. Villäicht souguer mat enger gepunkter Lunge.
  
  
  Awer wéi ech him nogekuckt hunn, huet hie weider kierperlech Aangel op Käschte vu sengem Liewen kämpfen. Hien huet wuertwiertlech de Buedem kraazt, probéiert déi gefall Pistoul ze gräifen. Hien huet et souguer fäerdeg bruecht et mat de Fangeren ze gräifen ier ech hien ophale konnt.
  
  
  "Ech hu geduecht, du hues endlech ugefaang meng Gedankenzuch ze verstoen, Nirad ..." sot ech an huet seng Fanger geschloen, d'Waff nees fléien. D'Waff ass vun engem vun de Laboratoiren gesprongen an ass op de Buedem gefall.
  
  
  Et war fir de Moment net méi eng Fro, de jonken Indianer aus der Hand ze stellen. Hien hat ze vill gesinn, besonnesch dem Riva seng Komplizitéit. Och wann ech him bannen an him knacken, desto oder spéider wäert hien dem Shiva soen wéi seng Niess mir gehollef huet ze flüchten.
  
  
  Ech mengen ech hunn en Hiweis vu Matgefill fir den aarme Matbierger gefillt. Awer ech hu gemierkt datt et schlussendlech net nëmmen eng Persoun war, déi involvéiert war, mee Millioune Mënscheliewen. Wann de Shiva seng Pläng duerchgefouert hätt, hätt de Westen d'Bildung vum Indo-China Block ouni Interventioun net gesinn. An dësem Fall géif dat ganzt Arsenal vun Atomwaffen benotzt ginn, ugefaange mat der Triton interkontinentaler ballistesch Rakéit mat engem thermonukleare Sprengkopf. An d'Ennresultat war erschreckend och fir déi erfuerste a kalbluddeg Männer.
  
  
  "Kalbluddeg" ass keng Beschreiwung déi mir passt. Ech sinn keen Sadist, mee mat Zäit an Erfahrung hunn ech natierlech "gehärt". Den Nirad war op mengem Wee, de Wee deen zum Erfolleg vu menger Missioun gefouert huet. Ech hu missen d'Realitéit vun der Situatioun konfrontéieren. Also, während de jonken Indianer um Buedem gekräizegt huet, wéi e erschreckt Kand, huet ech hien op d'Féiss geréckelt an hien op d'Stengmauer vum Schlaangegruef gedréckt.
  
  
  Säi Gesiicht war mat Blutt bedeckt, wouduerch komesch Mustere sech op seng Wangen entstinn, säi Mond war hallef op, a seng Zong huet erausgehaang wéi e gebrachene Flillek vun engem Vugel. - Nee ... "sahib" ... wann ech glift, nee ... ech ...
  
  
  "Dir hutt just Uerder gefollegt, ech weess," hunn ech hien ënnerbrach, de Saz fäerdeg gemaach. - Ech och, Nirad, ech och.
  
  
  Hannert him hunn ech d'Reptilien héieren, wéi se op d'Steenmauere vum Gruef geflücht a schüssen. Nirad war net gezwongen fir Cobra ze schaffen, hien huet et aus sengem eegene fräie Wëllen gemaach. Hei wäert hien elo seng Aarbecht fäerdeg maachen, vill méi fréi wéi hien erwaart huet.
  
  
  Wéi hien gemierkt huet datt ech et gemengt hunn, huet seng Haltung op eemol geännert. Hien huet probéiert sech mat sengem Fouss ze befreien, dee mech an d'Gesiicht geschloen huet, an huet gejaut: "Shiva wëll dech dout gesinn!" - Ech hunn dës Perspektiv net opgehaang.
  
  
  "Vläicht, Nirad, awer Dir wäert net hei sinn fir ze kucken wat geschitt." - Ech konnt keng Zäit méi verschwenden. Meng Fauscht huet hien am Kinn geschloen an hien ass no hannen gefall. Ech hunn hien un d'Band vu senger Hosen gegraff. Den Nirad huet probéiert ze kräischen, awer seng gebrachene Rippen hunn him nëmmen e muffleche Geck erlaabt. - Gutt Rees! - Ech hunn geruff an hien iwwer de Gruef geheit.
  
  
  Hien huet probéiert de Rand ze gräifen, awer konnt net. Seng Been hunn an der Loft geflattert, dunn ass den Indianer no hannen gefall an huet sech an engem kënschtleche Weier fonnt, wou ech schrecklech Mierschlaangen gesinn hunn, déi de Kapp beweegen.
  
  
  Gurgling am Waasser, bewegt Réng a Schwänz. Dem Nirad säi Kierper kräischt an Angscht. Den Indianer huet sech op seng Säit gedréint, probéiert aus dem Waasser ze kommen. D'Mierschlaang huet seng kuerz Zänn a seng Ënneraarm gesat; dunn ass hien aus dem Waasser selwer erausgaang, onstänneg aus sengem Element bewegt. Awer hie blouf mat sengen Zänn, an d'Hand vum Mann duerchgebrach, mat enger komescher, erschreckender Zähegkeet.
  
  
  Wéi hien endlech seng Viruert verlooss huet, an den Nirad probéiert huet wéi e Verréckten opzestoen, huet de Kinnekskobra agegraff fir ze weisen, datt kee säi Fridden a sengem Territoire kéint stéieren. Ech hunn dës Szen mat enger Aart faszinéierten Horror gekuckt. Dëst war wat de Shiva fir mech komm ass. D'Kobra ass opgestan an huet sech an der Loft gewéckelt.
  
  
  Den Nirad hat keng Zäit fir ze kräischen oder iwwer Flucht ze denken. D'Reptil ass mat der Blëtzgeschwindegkeet gelaf, a gläichzäiteg huet de geckeg schiefege Viper seng Zänn an d'Knöchel vum jonken Indianer ënnerbruecht. E konvulsive Gurgel ass dem Nirad seng Lippen entkomm. Ech hunn hien nogekuckt wéi de Pit mat Pfeifen, Geschwëster a Peitsche lieweg koum.
  
  
  E spastesch Zidderen huet dem Indianer säi Kierper gerëselt. Seng Been hu sech opginn, d'Hänn hunn den Hiemkraach geknuppt, wéi wann hien net otmen kéint. Hie war erstéckt vum Gëft vum Kobra, wat d'Nervezentren vum Atmung gelähmt huet.
  
  
  Roude Flecken erschéngen um Gesiicht an Hänn vum Nirad; et gouf intern Blutungen. D'Schlaangen hu weider gelaacht an hunn hien ëmmer erëm geschloen, hir Zänn a säi gefoltert Fleesch an enger Serie vun déidleche Bissen ënnerzegoen. Ech hunn mech ëmgedréit wéi dem Nirad seng Zong aus sengem Mond erausgeet, an elo konnt hien kee Wuert aussoen.
  
  
  De Klang vum vermësste Kierper, deen um Buedem vum Pit gefall ass, war dat inévitabelt Doudeslidd; Den Doud wäert an e puer Minutten geschéien. Mee et war net mäin Tour, glécklecherweis.
  
  
  "Dëst ass wat Äre Monni fir mech wollt," sot ech Riva. - Ee Biss nom aneren.
  
  
  Si souz an engem Stull, deckt hiert Gesiicht mat hiren Hänn. Wéi ech geschwat hunn, huet si de Kapp opgehuewen an an meng Ae gekuckt. Hir Wangen waren net naass vun Tréinen, hir schwaarz Aen hu seriö a kal ausgesinn. Si huet d'Kontroll iwwer hir Nerven net verluer, och no der schrecklecher Vue, déi si gesinn huet.
  
  
  "Okay," huet si geflüstert. - Ech si frou. Iergendwann wäert ech Iech alles erzielen, iwwer déi brutal an erniddregend Saachen, déi mäi Monni mech forcéiert huet senge Leit ze maachen ... d'Schwäin, déi fir hien schaffen, déi hien unzebidden, wéi wann hien den Nag wier, e Gott. Nirad huet méi schlecht verdéngt, ech versécheren Iech.
  
  
  Eréischt dunn huet d'Riva schéngen op der Grenz ze schwächen, hiert Gesiicht reflektéiert staark Emotiounen. Ech hunn hatt virsiichteg opgeholl an hunn hatt an meng Äerm geholl. Si huet geschüchtert. Ech hunn hatt no bei mir gezunn an hunn den Hals mat engem liichte Kuss beréiert. Geschwënn, hunn ech gehofft, wäert d'Zäit fir eis kommen, eng Zäit wou kee géif ënnerbriechen. Awer elo hunn ech misse fortgoen, a wat ech méi séier fortgaang sinn, wat besser.
  
  
  Si huet meng Besuergnëss gefillt an ass vu mir ewech gezunn.
  
  
  - Ech hunn hatt gefrot. - Wou si mir? Wat ass déi noosten Stad?
  
  
  "Ech wäert Iech alles soen," huet si geäntwert. "Awer als éischt musst Dir mech bannen, soss wäert mäi Monni mierken datt ech Iech gehollef hunn ze flüchten a mäi Papp stierwe loossen." Hie wäert mech wahrscheinlech och ëmbréngen.
  
  
  Si ass gaang fir d'Seel ze kréien an ech hunn op de Stull gewisen. Dunn, wéi hatt alles erkläert huet wat ech wësse muss, hunn ech d'Seel ëm d'Taille an d'Knöchel gewéckelt, wëll datt d'Szen natierlech ausgesäit.
  
  
  Ech hunn hir kuerz gesot wat den Zweck vu menger Missioun war; Ech konnt hir elo vertrauen, datt si e wäertvollen Alliéierten ginn ass. Awer ech wollt hatt net a Gefor bréngen.
  
  
  A wéi ech gemierkt hunn datt hatt mech brauch, vläicht méi wéi hatt mech gebraucht huet, ass de leschten Zweifel verschwonnen, dee Wee fir dat komplettst Vertrauen.
  
  
  "Agra ass nëmmen e puer Meilen vun hei," huet d'Meedchen erkläert. - Direkt no der Villa, follegt d'Haaptstrooss: et féiert Iech direkt an d'Stad. Mir sollen den Owend treffen: Ech probéieren méi Informatiounen ze kréien. Fir dech.
  
  
  - Fir eis mengt Dir. Fir d'Liewen an d'Erléisung vun Ärem Papp," Ech hunn hir erënnert.
  
  
  Wéi d'Versammlungszäit festgeluegt war, hunn ech e puer Stécker am Schléissfach fonnt, si hunn d'Gagged an hunn mech prett fir ze verloossen. Ech hunn fir d'leschte Kéier gesuergt datt d'Spëtze fest gebonne sinn fir dem Shiva säi Verdacht net z'erwächen.
  
  
  Dem Nirad seng Pistoul louch um Buedem. Ech hunn et an d'Récktasche gestoppt, dunn e kuerze wäisse Mantel gegraff, deen a mengem Schléissfach hänke gelooss huet an et undoen ... e rudimentärt Hiem deen op d'mannst meng direkt Bedierfnesser zefriddestellt.
  
  
  D'Riva huet sech ëmgedréit. Tréinen ugefaang hir Wangen ze naass. Ech wollt zréck goen, loosse hatt wëssen, datt alles fir d'besser ginn; mee eppes huet mech gestoppt, vläicht d'Angscht hir ni méi ze gesinn. Ech hunn un Riva Singh geduecht, awer déi éischt Saach, déi am Kapp komm ass, war d'Gefill vum Agent AX. Ech konnt d'Riva enttäuschen, awer ech konnt meng Regierung net enttäuschen an d'Vertrauen, déi se a mir gestallt huet ... net wann Millioune vu Mënscheliewen a Gefor waren aus den absurden Dreem, kriminellen Pläng vun engem Verréckten.
  
  
  
  
  8
  
  
  Spréch si praktesch ze benotzen, well se succinctly universal Wourechten ausdrécken: si einfach un all Zorte vu Situatiounen adaptéieren. Wat a mengem Kapp koum wéi ech d'Reeva Singh eleng am Laboratoire verlooss hunn, mat enger Sammlung vu gëftege Reptilien an dem Kierper vun engem Keller, deen grotesk an engem Lach läit, war: "Wann et reent, muss jidderee net naass ginn."
  
  
  Et ass net lues a lues geschitt; si ware wuertwiertlech op mech erofgaang zënter ech zwee Deeg virdrun zu New Delhi ukomm sinn. An där kuerzer Zäit, nodeems ech mech ëmmer erëm gefrot hat, ob ech e Köder verfollegt, deen mech op en Dout Enn féiert, huet de Shiva et fäerdeg bruecht mech a säi Lair ze lackelen. Et war keng einfach Rees, an ech hunn de mysteriéise Shiva net gesinn ... de leschte Besëtzer vum Haksha an dem Gehir vum Cobra. Mee ech hu méi wéi genuch Beweiser kritt fir mech ze iwwerzeegen datt dëst keng Fiktioun ass. D'Persoun existéiert, obwuel mir net Gesiicht zu Gesiicht begéint.
  
  
  Fréier oder spéider wäert dat och geschéien, laang ier hie weess datt ech him eppes ze soen hunn. Awer elo hunn ech missen op Agra kommen ier hien oder seng Gorillaen meng Flucht entdeckt hunn, ier se an d'Chamber gekuckt hunn an se eidel fonnt hunn ausser fënnef rosen Schlaangen.
  
  
  De Laboratoire huet op e schmuele Korridor mat kompaktéierten Äerdmaueren opgemaach. Ausserhalb vun de Mauere vum Shiva's Villa hunn ech déi niddereg, boomend Kläng vun engem Hoopoe héieren. D'Linn "Pu...pu...pu" gouf duerch en Alarmsignal ersat, wat sech an all Gedanken, an all Bewegung reflektéiert huet. Ech sinn de schmuele Passage erofgaang, a gläichzäiteg gouf eng Stëmm an der Loft héieren, déi vum wäiten Enn vum Passage echoen.
  
  
  - Nirad? Wat mëss du hei? Dir wësst datt hien net gär waart ...
  
  
  Et muss de Ranjit oder de Gurnek gewiescht sinn, wahrscheinlech dee fréiere, well dem Gurnek säi Gesiicht nach ëmmer gebonnen ass. Ech hunn d'Ongedold an der Stëmm vum Mann gefillt an hunn mech an enger Alkove an der Gang gehuewen, wéi d'Foussgäng op mech koumen. Ech hunn de Ranjit gekuckt a gesinn. Säin Hiem war op der Broscht opgeknäppt, an d'Lous, déi hien ëm den Hals gedroen huet, huet e metallesche Glanz ofginn. Den Indianer huet op d'Dier vum Laboratoire geklappt, an ech hunn net op seng Reaktioun gewaart.
  
  
  Biegen ech, sinn ech an en anere Gank gelaf, an eng Aart Labyrinth. Ech war an enger Villa, ech begrënnt, an normalerweis huet eng Villa eng Dier, oder nach méi. Ech hunn hatt an enger Minutt fonnt. Ech hunn d'massiv, komplizéiert hëlze Dier opgemaach a geblénkt, probéiert sech un dat blannend Liicht vun der Moiessonn unzepassen.
  
  
  Den Haff schénge komplett aus enger Mëttelmierplaz ze transportéieren. Dicht Blieder, Blummenbëscher, üppig Planzen. Kloer huet de Shiva keng Käschte verschount fir eng exakt Replik vun engem Eck vum fruchtbare Land am Süde vu Frankräich ze reproduzéieren.
  
  
  Soft d'Dier zougemaach, sinn ech laanscht de Kieswee gelaf, dee vun der Dier op der Säit Fassad ugefaang huet. De Wee huet zu engem dichte Cluster vu Juniperen a Bëscher gefouert, ordentlech geschnidden a gepflanzt. Den allgemenge Alarm war nach net ausgaangen, an ech wäert sécher net waarden bis en ofgeet. E séiere Bléck iwwer meng Schëller huet bestätegt datt de Ranjit nach ëmmer keng Zäit hat fir déi aner ze warnen.
  
  
  Awer ech wousst datt dëst nëmmen e puer Minutten dauert. Ech konnt keng Paart oder soss en anere Wee eraus fannen wéi e Fied aus Beem. Ech hunn de Kapp an den Hals an d'Schëlleren gedréckt a sinn no vir gedréckt, d'Barriär vu Branchen mat menge bloe Fanger op der Säit gedréckt. Ech hu méi Kaméidi gemaach wéi ech virgesinn hunn, awer dës Missioun war schonn vun Ufank un eng Katastroph, an d'Saachen hunn elo net ausgesinn.
  
  
  D'Branchen hunn wuertwiertlech meng Kleeder ofgerappt an hunn mäi Gesiicht an d'Aen geschloen. Hannert mir hunn ech eng liicht Beweegung héieren, d'Verwirrung vun de Stëmmen gëtt ëmmer méi däitlech. Ech hu weider duerch d'Branchen gedréckt a mech endlech befreit; Ech stung um Rand vum stëpsege Wee laanscht d'Villa.
  
  
  Et war net emol Zäit meng Otem ze fänken. Ech sinn gelaf, Stëbswolleke mat all Schrëtt erop. Déi liichtschwaache Kläng vun muffled Musek widderholl virun mir: Ech no der Kläng, gehofft et aus engem Camion oder Camionetten op der Strooss zu Agra koum.
  
  
  Wann ech déi geographesch Lag richteg erënneren, Agra war ongeféier dräi Stonne vun New Delhi ewech a war weltberühmt als Heem vum Taj Mahal. Wann d'Stad besicht war net Deel vu menge Pläng, dann war Shiva.
  
  
  Ech sinn op d'Haaptstrooss erausgaang. Et war onheemlech schmuel, déi eenzeg Spur mat Verkéier a béid Richtungen. D'Monsunsaison géif an e puer Méint ufänken, sou datt d'Stroossefläch blo an desertéiert war, eng eenheetlech Ausdehnung vun donkelem Stëbs. Verschreckte Beem hunn d'Säite vun der Strooss geluecht, an d'Geier souzen op de verdrësselte Branchen, stille Iesser vu schrecklechen kaalkopf Läichen.
  
  
  D'Riva hat keng Zäit fir mech detailléiert Instruktiounen ze ginn. Ech hunn d'Strooss a béid Richtungen erofgekuckt, awer hunn näischt gesinn fir mir de genaue Wee op Agra ze weisen. Ech hu mech géint déi hell Sonn ugekuckt an e Moment méi spéit hunn ech eng Famill gesinn, déi sech ëm e klengt Feier op der anerer Säit vun der Strooss gehackt huet.
  
  
  Zwee Erwuessener a véier Kanner hunn mech mat onverschlësselte Virwëtz ugekuckt. Ech hu beschloss eng Chance ze huelen an sinn iwwer d'Strooss gelaf, abrupt gestoppt wéi ech de Grupp erreecht hunn. En dënnen Mann, deen nëmmen e Gürtel ëm seng Taille huet, huet säi Gesiicht opgehuewen fir mech ze kucken ouni ze probéieren opzestoen. Hie muss zéng Joer méi jonk wéi ech gewiescht sinn, awer säi verkierzten, versenken Gesiicht huet hie vill méi al ausgesinn.
  
  
  - Agra? Ech hunn gefrot, eemol festgestallt gouf datt keng vun hinnen Englesch geschwat huet. Ech hunn op d'Strooss gewisen an nach eng Kéier gefrot: "Agra?"
  
  
  Mamm a Papp hunn iwwerrascht Bléck ausgetosch, an zwee vun de véier Kanner hunn ugefaang un meng Hosen ze zéien. - "Baksheesh, baksheesh!" - huet dat komplett plakegt Meedche widderholl, mat enger Hand a mengem Hosenbeen gezunn a mat där anerer op mäi Mond gewisen. Seng dënn, whining Stëmm huet weider plädéiert.
  
  
  An der Villa hu si meng Jackett mat mengem Portemonnaie an d'Suen, déi ech a menger Bannentäsch gehal hunn, geholl, sou datt ech just déi Handvoll Rupien haten, déi ech vum Riva kritt hat. Hei ass en anere Problem fir déi aner ze addéieren. Wéi och ëmmer, ech hunn eng Kupfermënz fonnt an hunn se op der Handfläch vum hongerege Kand seng ausgestreckt Hand geluecht.
  
  
  "Agra", hunn ech widderholl, nervös op d'Hecke gekuckt, déi d'Villa verstoppt huet. - Taj Mahal...
  
  
  - Ah, "sahib", Taj Mahal! - sot de Mann. Hie war nach ëmmer squatten, awer hien huet seng knacheg Hand opgehuewen fir mir de Wee ze weisen, lénks vun der Villa.
  
  
  Ech sinn erëm gelaf, e schaarfe Péng an den Hëfte gefillt. Ech konnt nëmmen hoffen, datt en Auto, e Weenchen oder all Gefier laanscht géif kommen, fir mech op Agra ze hëllefen. Awer amplaz vun engem Auto oder Camionnette hunn ech e Kaméidi héieren, deen mech direkt zréck an de Jumble vun Eventer bruecht huet, déi den éischten Owend zënter menger Arrivée zu New Delhi geschitt ass. Et war en Houscht an dann d'Gebrühl vun engem Motorrad hannert mir.
  
  
  Ech hu weider lafen, all Meter gedréint. Vum Wee, deen d'Villa ëmginn huet, koum e Moto mat zwee Leit u Bord op d'Haaptstrooss eraus; hir Käpp waren an Turban gewéckelt a si ware Richtung mech. Ech hunn dem Nirad seng Pistoul gegraff, déi ech a menger Hosentasche gehal hunn.
  
  
  Et war Astra.32, fäeg all Zil an engem Radius vun honnert Meter ze treffen. Astra mécht Pistoulen identesch mat Colt a Walther Pistoulen (déi däitlech méi kaschten) an ech hunn se vill Mol an der Vergaangenheet benotzt. Awer wéi ech opgehalen hunn fir Ziel ze huelen an den Ausléiser ze zéien, hunn ech gemierkt datt d'Waff entlaascht war. Ech hunn d'Waff zréck an meng Hosentasche geluecht an erëm gelaf, och wann eng Kugel Zentimeter vu mir ewech fléien an e Stéck Rinde vun engem Bam e puer Schrëtt lénks vu mir geflunn ass.
  
  
  Wien geschoss huet, hat e bëssen Übung an en trainéiert Auge. Ech hunn ugefaang an Zickzack ze laafen, no Cover ze sichen deen et erlaabt datt mir vum Trail erofkommen wärend ech d'Kugel vermeiden déi wéi Erdnuss gereent hunn. En anere Schoss, an dës Kéier huet d'Kugel meng riets Schëller gegraut. Fofzeg Meter viru gesinn hunn ech en hëlzent Shack mat enger Kolonn vu schwaarzen Damp aus sengem Zille Kamäin opgestan.
  
  
  Ech hat keng Ahnung wat et war, mee ech weider laafen wéi ech ni a mengem Liewen lafen haten. De Moto huet d'Distanz verkierzt, awer de Stëbs, deen aus der Strooss eropgeet, huet de Chauffer verhënnert, d'Gefier ze gesinn, an dowéinst mat maximaler Geschwindegkeet mam Gefier ze fueren. Ech hunn dovunner profitéiert an sinn an den Haff gerannt, dee mat Dreck gefüllt ass, während ee vun deenen zwee Männer säi Begleeder bestallt huet ze stoppen a weider ze Fouss.
  
  
  Et war wahrscheinlech Ranjit a Gurnek, Ech geduecht, obwuel ech sécher war, datt Shiva méi wéi zwee Bodyguards haten. Eng hëlzent Dier op der Säit vum Gebai opgemaach; d'Dier hänkt nëmmen un engem vu senge rustege Scharnéier. Ech sinn dobannen gerannt, an direkt huet de krank Geroch vu Blutt an Déierekreesser meng Nues gefüllt.
  
  
  Ech war an engem Schluechthaus a gefillt wéi ech am nonzéngten Joerhonnert zréck. Hindue iessen kee Rëndfleesch, Muslimen maachen. D'Broun vun de Ranner, d'ongedëlleg Klatteren vun den Hënn vun de Véi, an déi erstaunt Ausbléck vun de Männer, déi sech virbereeden d'Kéi ze schluechten, hunn kloer uginn datt ech op déi mannst wahrscheinlech Plaz komm war fir ze verstoppen.
  
  
  D'Männer hunn ugefaang ze jäizen, hunn d'Fauscht opgehuewen. Fir si war ech en oninvitéierte Gaascht, deen näischt mat den Déieren ze dinn hat, déi missten ëmbruecht ginn. "Entschëllegt, Frënn," Ech muttered, darting tëscht zwou grouss Kéi Richtung eng Bad voller Blutt déi zu engem externen Drain gefouert.
  
  
  De Geroch war esou datt et jidderengem de Mo dréint; Ech wollt datt hien dem Shiva seng Goons ophalen. D'Loft huet vu Metzler Fleesch an Angscht geroch. D'Véi hunn ugefaang a Panik ze kräischen, hir Hüften hunn dauernd um dreckeg Buedem geklappt. Hannert mir hunn ech Wierder héieren, déi an enger Sprooch ausgetosch ginn, déi ech net verstanen hunn. Dann de Klang vu Schrëtt, déi mech no kommen an iwwer dem Kaméidi vun den Déieren widderhuelen.
  
  
  - Carter! - huet de Ranjit geruff. - Mir wëllen just schwätzen. Shiva wëll en Deal maachen!
  
  
  E gudden Deal, hunn ech gemengt: mäi Liewen ass him näischt wäert ...
  
  
  D'Déieren, déi meeschtens net gebonnen hunn, hu menacéiert all zesummen ze flüchten. Ech hunn dat och erlaabt. Fir vun enger Herde vu Kéi zerquetscht ze ginn, verréckt vu Schrecken, gedriwwen duerch den Instinkt vu Selbstbehalen. Natierlech ze soen, ech gefillt déi selwecht Instinkt. Also hunn ech weider laafen, an eng aner Kugel ass laanscht mäi Kapp geflücht, a spréngt vun de Schrëtt nieft dem Buedzëmmer.
  
  
  D'Kugel huet e Spray vu Blutt, Dünger an Urin geschéckt, déi meng Hosen gefleckt hunn. Ech sinn op en doudege Fleck gelaf, eng Mauer hannen an engem grousse Raum wou keng Fënsteren oder Dieren ze gesinn waren.
  
  
  Ech war op der Sich no eppes wat mir e puer Sekonnen wäertvoll Zäit ginn. Ech sinn op de Rand vum Dëppe geklomm an hunn d'Pitchfork gegraff, déi ech iwwer dem Koup Fudder gesinn hunn. - Carter! D'Stëmm huet erëm geruff. - Et ass alles eriwwer, Sahib!
  
  
  - Net wierklech! - Ech hunn haart geäntwert, de Pitchfork wéi e Speer gehalen.
  
  
  De Ranjit huet e weidere Schoss geschoss, awer gläichzäiteg hu véier scharf Zänn vun enger Gabel seng Broscht duerchgebrach. Ech hunn de rustege Tool sou schwéier wéi ech konnt. Elo stoungen ech onbeweeglech, kucken wéi de jonken Indianer mat oppene Mond a sengen Hänn um hëlze Schaft vun der Waff zréckkoum.
  
  
  De Gurnek, deen hannert sengem Begleeder stoung, huet mech komplett ignoréiert, a faszinéiert op déi véier Bluttstroum, déi aus der Wonn sprëtzen. Hien huet probéiert de Pitchfork ze befreien, awer de Ranjit huet weider gejaut, e wilde Gejäiz vu Péng gëtt mat all Sekonn méi schwaach.
  
  
  Et war dem Ranjit seng agoniséiert Gejäiz, seng Stréimunge vu Roserei an Aangscht wéi de Gurnek probéiert de Pitchfork aus senger Këscht ze zéien, wouduerch d'Kéi, all eng Dosen, verréckt an de schmuele Passage an d'Drainpipe rennen. Ech hunn hir däischter Gebrühl héieren, Klatteren Hoffen, Gesang; Ech sinn erausgesprongen an hunn ugefaange Richtung Kanalisatioun ze krauchen.
  
  
  De Gurnek huet gejaut, seng Waffen an der Loft gewénkt. Hie gouf vun den Hénger am Réck geschloen a wuertwiertlech an d'Loft geheit, nieft enger grousser Badewanne gelant. Ranjit ass ënner enger Herde vu verréckten Ranner zesummegefall. E leschte Stréim vu Péng ass seng Lippen entkomm wéi seng Hänn opgemaach an zougemaach hunn an enger grotesker Parodie vun enger Fauscht.
  
  
  Dunn huet de Foul Otem vun den Déieren meng Wangen beréiert an ech sinn duerch de Gang erofgaang, ëmmer erëm op d'Mauer um wäit Enn vum Schluechthaus geschloen. Dreckeg a sténkeg, mat engem geschwollen Gesiicht mat Blutt a Schweess bedeckt, ech dierft keng agreabel Vue gewiescht sinn wéi ech op d'Strooss erauskoum, an dës Szen vum schrecklechen Doud hannerlooss.
  
  
  Ech war net sécher wat mat deenen zwee Indianer geschitt ass. Gurnek wäert wahrscheinlech liewen, awer ech hunn gehofft datt d'Wonn vum Pitchfork Ranjit fir ëmmer eliminéiert. Ënner den Ëmstänn hunn ech gefillt datt ech eng uerdentlech Aarbecht gemaach hunn.
  
  
  D'Leit am Schluechthaus mussen och dem Shiva seng Leit gewiescht sinn. Ech hunn net op si gewaart fir no vir ze kommen fir hir Komeroden ze rächen. Ech sinn op d'Strooss gaangen, froe mech wéi ech een iwwerzeege kéint fir mech e Fahrt ze ginn, sou dreckeg.
  
  
  En ale Ford ass laanscht gefuer. Hie war Richtung Agra ënnerwee, awer seng Hand widdert gewénkt fir ze stoppen war nëtzlos. Ech hunn e Kupferrout Gesiicht ugekuckt, dunn ass den Auto an enger Stëbswollek verschwonnen, déi opgestan ass wéi e passéiert.
  
  
  Ech sinn weider gaang, entschloss net ze stoppen.
  
  
  Ech brauch e Buedzëmmer, propper Kleeder, Suen an eng Waff. Souwäit ech weess, huet d'US Regierung kee Konsulat oder Delegatioun zu Agra. D'Stad war ze no bei New Delhi. Mee vläit konnt ech fannen wat ech brauch am Hotel.
  
  
  An iwwerhaapt, ech hat et ze maachen. Et war schonn iwwer Mëtteg, an dee selwechten Owend hat ech e Rendez-vous mam Reeva. Et waren nach vill Saachen ze maachen, also hunn ech den Tempo opgeholl. Riva sot Agra ass just e puer Kilometer vun der Villa ewech.
  
  
  E puer Kilometer oder net, et war ëmmer en ustrengenden Spazéiergang. D'Mëttessonn huet mir grëndlech op de Kapp geschloen, den Himmel war e blannend, Wollekenlos Ausdehnung mat falsche Reflexiounen gestierzt. Zéng Minutte si vergaangen, eng Véierelstonn ier eng Aart Weenchen op mech gefuer ass. Et war e verréckten Weenchen, deen vun engem Paar dënne Ochsen gezunn ass, déi eng Laascht Heu droen.
  
  
  Ech hunn dem Chauffeur gewénkt, e Mann mat groe Bäert, deen d'Zänn gezunn huet an de Weenchen op der Säit vun der Strooss gestoppt huet. - Schwätz du Englesch? - Ech hunn de Bauer gefrot.
  
  
  "Keng Englesch," sot hien. - Net Englesch ...
  
  
  Ech hunn mäi Fanger fir d'éischt op hien gewisen, duerno op mech selwer. - Agra? - Ech hu gefrot. - Agra?
  
  
  - Agra? - huet de Bauer widderholl, seng Hand vu Säit zu Säit gewénkt an engem Geste, deen an der universeller Sprooch heescht: "Jo."
  
  
  Ech hunn kräfteg geknackt a sinn an der Mëtt vum Heu op de Won geklomm. De Mann huet breet op mech gelaacht, seng Zänn a Zännfleesch mat Paan ze weisen. Dunn huet hien d'Zänn loosen, an d'Ochsen sinn erëm mat hirem luesen Tempo gaangen, wat nach besser war wéi e laange Spazéiergang.
  
  
  Ech hunn dozéiert, geluewt vum rhythmesche Schaukelen a Knascht vum Weenchen. Ech brauch Schlof, och wann et just eng Stonn war. Awer meng Gedanken goufe vun engem insistéierende Geräisch ënnerbrach, e Geräisch dat méi haart gewuess ass wéi de Weenchen laanscht déi sonneg Strooss gerullt huet.
  
  
  Instinktiv waakreg hunn ech ronderëm gekuckt. Stëbs ass an der Distanz opgestan, kleng Wolleke vu feine Sand verstoppt d'Quell vum Kaméidi, deen ech héieren hunn. Ech wollt net onnéideg Risiken huelen, fir weder mäi Liewen nach dem Erfolleg vun der Missioun ze kompromittéieren, hunn ech mech séier an dat parfüméierter Heu gestierzt, ganz vill uewen opgehaang fir mech onsichtbar ze maachen.
  
  
  Ech konnt net verstoen wat géif kommen. Ech hunn duerch d'Rëss an der hëlze Camionnette gekuckt, an de konstante Gebrëll vu verschiddene Motore gelauschtert. A wéi ech gesinn hunn, wat et war, sinn ech méi déif an d'Heu gefall an hunn den Otem gehal.
  
  
  Dat waren nei Gesiichter, mee vun deem Moment un konnt ech se net vergiessen. Dräi Männer, all Sikh Indianer ... eng motoriséiert Kraaft, déi vum Shiva geschéckt gouf fir mech ze fannen an ze jagen, mech ëmzebréngen oder zréck an d'Villa fir op déi lescht Uerder vum Grousse Chef ze waarden. Si hunn laanscht den Ochsween gebrëllt; all dräi Motocycletten Richtung Agra.
  
  
  "Wann den Hawk mech elo kéint gesinn!" - Ech duecht.
  
  
  Ech war dreckeg, penniless, bewaffnet nëmme mat enger entloosser Pistoul a mengem Wëssen iwwer Taekwondo a Karate. Et war net schwéier virauszesoen, wann mäi Uerteel iwwer Shiva richteg war, datt de kommenden Dag e beschäftegt wier
  
  
  
  
  9
  
  
  Ech sinn eng Stonn méi spéit zu Agra ukomm an de Camionnette huet mech um Rand vun der Stad ofginn. Staubeg onpaakt Stroossen, Wicklungsgaass, e Labyrinth vu Gaassen, déi speziell entworf schéngen fir den Casual Visiteur ze duercherneen bréngen. Nodeems ech e puer Informatioune kritt hunn, hunn ech mech virum American Express Büro fonnt.
  
  
  Net dass meng Situatioun besonnesch witzeg war, mee et huet mech laachen. Hei war ech, wäit vum Bild vun engem gewéinlechen amerikaneschen Tourist, ouni Pass an ouni Suen, ausser e puer Rupien, déi d'Riva mir ginn huet, ier se mech gebonnen hunn.
  
  
  Ech hu geduecht en Auto ze lounen an zréck op New Delhi, awer d'Rees géif op d'mannst sechs Stonnen daueren an ech hat net genuch Zäit. Ech hu misse mam Hawk kontaktéieren a virbereeden fir deeselwechten Dag mam Riva ze treffen. Also den Nick Carter, dreckeg, gerappt, kraazt a bluddeg, huet seng Schëlleren quadratéiert, en déif Otem geholl an duerch d'Dier vum ordentleche Gebai gaang, déi eenzeg Hoffnung an enger onbekannter Stad a fir mech schrecklech feindlech.
  
  
  Agra ass keng Metropol. Dräi Gewierer op Motorrieder konnten d'ganz Stad an engem Aen blénken. De Buedem stoung schonn a mengem Kapp, wéi ech an d'wäiss Gebai op der Sich nom Managerbüro erakoum.
  
  
  Ech hu mech virdru a schwieregen Situatiounen fonnt, awer dëst grenzt un de Spott. Ouni e Penny fir Waffen oder Kleeder ze kafen, oder en Auto ze lounen, hätt ech net d'Méiglechkeet mat Shiva a sengem perséinlechen Team vu Gorillaen ze këmmeren. Mäi Pass, Suen a meng Saache ware sécher an engem Hotelszëmmer zu New Delhi; mee de Rescht vun mech war zu Agra, dräi Stonne fueren vun der Haaptstad.
  
  
  Soubal ech an d'Gebai erakoum, koum eng uniforméiert Sécherheetsbeamte bei menger Dier. Ech konnt deen aarme Mann bestëmmt net blaméieren, besonnesch wann ech meng Reflexioun am Spigel op der Mauer gesinn ... d'Bild vun engem dreckegen a gerappten Obdachlosen.
  
  
  "Ech wëll de Manager gesinn", hunn ech dem Wuecht ugekënnegt. - Et gouf en Accident.
  
  
  "Den Direkter ass bei enger Sëtzung, hien kann net gestéiert ginn, "pukka hippie" ... - de Mann geäntwert, eng Beleidegung a mengem Gesiicht geworf.
  
  
  Okay, ech hu wéi Geessen geroch, an ech war sécher kee Moudmodell; mee ech hat keng Absicht do ze stoen a streiden mat der Garde ... net wann alles, och American Express, zesummebroch kéint wann Shiva seng Pläng duerchgefouert.
  
  
  "Ech ass egal ob hien an der Sëtzung ass," hunn ech rosen explodéiert. - Dëst ass en Noutfall. - An ech hunn ugefaang Gedold ze verléieren, wéi deen aneren ugefaang huet mech op d'Dier ze drécken, mat der Absicht mech op d'Strooss ze geheien. - Dëst ass kee Wee fir en Här ze behandelen! - hunn ech geruff, an d'Zänn gekrasch.
  
  
  De Wuecht huet seng Hand an d'Holster vu senger Servicepistoul geluecht. Feeler Nummer zwee. Ech hunn net gär "Bullies", besonnesch well ech net gär ronderëm gedréckt ginn. Also, mat engem séiere Schwenk vu mengem Aarm an engem Punch op d'Nier, hunn ech de laange Mann geschéckt, deen op de poléierte Marmerbuedem verbreet. Ee vun de Beamten huet de Kapp opgehuewen a sprang op d'Been.
  
  
  "Keng Suergen ze maachen," Ech verséchert him. - Iwwregens, de Manager ass mäi Frënd ... an ech muss mat him iwwer d'Geschäft schwätzen. "Direkt." Ech sëtzen net hei a waart op Äre Kolleg do ..." Ech hunn op d'Figur vun der Garde gewisen, "fir ze entscheeden ob ech an der Gesellschaft presentabel sinn oder net.
  
  
  Et muss mäin Toun vun der Stëmm gewiescht sinn oder de Schnell, mat deem ech d'Wuecht entlooss hunn, awer de jonke Klerk huet séier geknackt an ass op d'Schreifrei gerannt. Ech stung onbeweeglech an der Hal mat engem Grinsen op meng Lippen gekollt, prett fir d'Bestëmmung erëm ze verléieren, wann ech net an enger Minutt handelen.
  
  
  De Clerk war en Indianer, awer de Mann, dee mech seng Hand ausgestreckt huet, war en Amerikaner, e groussen, dënnen Typ, e puer Joer méi al wéi ech. Hien huet bal onwuel ausgesinn a sengem pinstriped Kostüm, immaculéiert, während meng Kleeder dreckeg an zerstéiert waren.
  
  
  - Mat wat kann ech Iech hëllefen? - hie gefrot mech, kuckt mech op an erof.
  
  
  "Et ass besser net ëffentlech ze schwätzen," hunn ech him ënnerbrach.
  
  
  - "Entschëllegt?" - sot hien, an huet verwonnert.
  
  
  - Ech roden Iech op Äre Büro ze goen. Ech schaffen fir d'Regierung, Är Regierung. Special Secret Service.
  
  
  - Spezialservice? - huet de Schäfferot mat engem Laachen dogéint. - Komm, du wëlls mat mir de Geck maachen! Wat ass dat, e Witz?
  
  
  - Kee Geck. A wann Dir mech net an Ärem Büro wëllt, da muss ech fir mech selwer këmmeren. Awer ech wéilt dech net verletzen ...
  
  
  De Wuecht huet sech op d'Been gestallt an ass op eis geplënnert. Ech hu weiderhin de Klerk an d'Ae gekuckt, an der Hoffnung datt hien d'accord wier. Ech hunn seng Situatioun verstanen: souwäit hie wousst, war hie mat engem Verréckten konfrontéiert, dee verréckt war a schlecht geroch huet.
  
  
  Hien huet vu mir ewech gekuckt a kuckt op d'Wuecht. Hien huet eng Sekonn gezéckt, huet awer schlussendlech op mech zréckkuckt a lues gewénkt. "Ech weess net wat et ass, awer ech versécheren Iech datt ech keng Angscht virun Iech hunn," sot hien an enger ugespaanter Stëmm.
  
  
  - Et ass net néideg fir iergendeen Angscht ze hunn. Nodeems ech ëmmer nach Client sinn, obwuel mäi Kredittbréif zu New Delhi bleift.
  
  
  Ech sinn him iwwer eng Rei vu Schreifdësch gefollegt an e klengen Holzpanelbüro, eng Miniatur Wall Street um indeschen Subkontinent. Ech hunn den Numm ugekuckt, deen op der Plack um Dësch gravéiert ass, hunn mech op de Liederstull gesat, mäin Hals gekläert an ugefaang meng Geschicht vun Ufank un ze erzielen.
  
  
  Ech hunn dem Shiva säin Numm net ernimmt, an och net d'Natur vu menger Missioun oder meng Bezéiung mat AX uginn. Ech hunn mech als Agent vun der CIA Special Branch virgestallt, e Büro dee fir den Direkter eng ganz spezifesch Bedeitung kéint hunn. Ech hunn him meng Situatioun erkläert, drop higewisen datt meng Dokumenter a Suen zu New Delhi bliwwen sinn an datt meng Missioun et net erlaabt huet fir an d'Haaptstad zréckzekommen, vläicht fir e puer Deeg.
  
  
  Wéi ech meng Geschicht fäerdeg gemaach hunn, och firwat ech mech als Obdachloser virgestallt hunn, wollt de Manager mäi Numm wëssen an huet d'Informatiounen iwwer de Computer iwwerpréift, deen nieft dem Dësch stoung. Ech sinn normalerweis flott gutt mat Zuelen, mee ech hu mech ni gebass meng Kaart Zuel ze erënneren. Also ech sot just den Här Reynolds, de Manager, vollen Numm mat der Washington Adress déi op der Kaart war.
  
  
  Heiansdo op Fluchhafen kaaft ech "Detektiv" oder Spiounsbicher, spannend Liesungen déi mir hëllefen ze relaxen a mäi Kapp ze läschen. Awer ech hunn d'Situatioun, déi beschriwwen ass, nach ni vergläichbar fonnt wéi déi an där ech mech fonnt hunn. Wien weess, d'Helden vun de Bicher haten ëmmer fabelhafte Zommen a verschiddene Währungen zur Verfügung gestallt. Mee ech war net den Haaptpersonnage vum Buch "Geheimnis".
  
  
  Alles wat mat mir geschitt ass war verdammt "real". D'American Express Büro war richteg, wéi och d'Stad Agra. Alles wat mir perséinlech geschitt ass. Ech hunn de Reynolds no gekuckt wéi hien d'Computerdaten studéiert huet. Wann hien mir net gehollef hätt, wier ech bis op den Hals gewiescht. Einfach an einfach.
  
  
  "Okay, Här Carter, Dir sidd kee Geescht," sot de Reynolds endlech nodeems hien d'Informatioun gelies huet. "An Dir sidd och e beschäftegten Typ, kann ech derbäisetzen." Dir sidd d'Welt gereest, oder? E Laachen ass op säi Gesiicht erschéngt, dunn huet de Manager sech entschëllegt fir de Wee wéi ech behandelt ginn.
  
  
  "Op d'mannst sidd Dir een deen nolauschtert", hunn ech bemierkt. - Dëst ass eng Qualitéit déi vill Leit elo feelen.
  
  
  "Ech fäerten datt dat alles ass," huet hien ausgemaach. Hien huet mir eng Zigarett offréiert a gefrot, ob ech mech bei him géife botzen; hien huet seng Fra ugeruff fir datt si e Chauffeur schéckt fir mech opzehuelen.
  
  
  Ech hunn d'Offer appréciéiert, awer wollt hien net an Ierger bréngen. Déi manner Leit, déi ech an dëst geschleeft hunn, wat besser et fir jiddereen war. Ech hunn him Merci gesot fir seng Frëndlechkeet, awer d'Invitatioun refuséiert. "Wat ech als éischt brauch ass e puer honnert Dollar an indescher Währung, wa méiglech, an Äre Büro fir mäi Chef zu Washington ze ruffen.
  
  
  "Kee Problem", huet de Reynolds mir verséchert. Hien ass séier vum Dësch opgestan, all frou an opgereegt iwwer d'Geleeënheet fir matzemaachen, och wann an enger reduzéierter Form, un Aktivitéite vu sou enger geheimer an ënnerierdescher Natur.
  
  
  Zwanzeg Minutte méi spéit, meng Hosentasche geschwollen vun engem Wad vu Rechnungen, souz ech um Büro vum Direkter, a waarden op den Hawk aus sengem Schlof erwächen. - Mee mierkt Dir, datt et schonn iwwer Mëtternuecht ass? - huet mäi Chef gemëmmt.
  
  
  "Ech hu geduecht datt Dir ni virum dräi an d'Bett gaang sidd."
  
  
  - Dräi Stonnen, dräi Auer?! Verdammt, ech muss um sechs opstoen, Nummer Dräi!
  
  
  Ech war ëmmer Nr 3 wann Hawk rosen; Ech sinn Nick oder Carter ginn wann hien an enger méi häerzlecher Stëmmung war. Natierlech géif de Grousse Leader mech net verzeien fir den Zäitdifferenz tëscht Washington an Indien ze vergiessen.
  
  
  "Okay," hunn ech gekrasch. - Ech loossen dech an enger Minutt zréck an d'Bett goen; Ech hat awer geduecht datt Dir interesséiert wier ze wëssen wat geschitt ass ...
  
  
  "Ech weess genau wat geschitt ass," huet hien explodéiert. - Ech hu scho mam indesche Sécherheetsservice geschwat. Ech war iwwer Ären Uruff informéiert. Nick, loosst eis net mat der selwechter aler Geschicht ufänken. Ech zouginn datt ech falsch war. Fir unzefänken, Shiva huet ni existéiert.
  
  
  - erëm falsch. Shiva existéiert, hoffentlech net fir laang ...
  
  
  - Vu wat schwätz du? Hawk geruff. - Ech hu geduecht, Dir wiert fäerdeg, datt Dir heem géift fléien.
  
  
  "Vläicht d'nächst Woch wann alles gutt geet", hunn ech ugekënnegt. Ech hunn dem Hawk d'Detailer gesot, vu menger éischter Begéinung mam Mohan a Gurnek bis zum Mord vum Anand, meng Erfaassung am Red Fort a wat duerno geschitt ass. Wéi ech him alles gesot hunn, wat ech iwwer d'Box wousst, war hie wuertwiertlech erstaunt.
  
  
  Et war e schaarfe Knascht vum aneren Enn vun der Linn, Dausende vu Meilen ewech ier eng Äntwert koum. Dem Hawke seng Stëmm war mëll a subtil, awer ech brauch keen Iwwersetzer fir mir ze soen datt hien déif beonrouegt war. - Elo wësst Dir wat ech vun dir wëll, Nick ...
  
  
  "Ech hunn eng vague Iddi," sot ech. - Et ass eng Këscht, ass et net?
  
  
  - Ech wëll méi. Ech wëll Shiva an Haji wann néideg. An ech wëll se net a Stécker, sinn ech kloer, Nick?
  
  
  - Super. Ech hu schonn decidéiert d'Situatioun no Äre Critèren auszeféieren. Awer wat soll ech iwwer d'Heroinversuergung maachen? Soll ech dëst weider kämpfen?
  
  
  - Deal mam Shiva als éischt. Soss wäert ech indesch Sécherheet Kontakt. D'Këscht ass natierlech vill méi wichteg.
  
  
  "Natierlech ass et selbstverständlech," hunn ech gemëscht.
  
  
  - Wëllt Dir eleng schaffen oder hätt Dir léiwer, datt ech d'Indianer froen, fir ze intervenéieren an Iech ze hëllefen?
  
  
  "Nach net," hunn ech geäntwert. "Wann de Shiva de Verdacht huet datt den indesche Sécherheetsdéngscht seng Pläng amëschen wäert, wäert hie séier aus dem Land flüchten fir a China ze flüchten, an da fanne mir hien ni méi." Wéi och ëmmer, zu dësem Zäitpunkt denken ech net datt hien mech als eng direkt Bedrohung gesäit, also froen ech Iech dëst net ze nennen wann Dir Beamten zu New Delhi rufft. - Ech hunn bäigefüügt datt den Anand mir kloer gemaach huet wéi, no him, et "Leaks" vu vertraulech Informatioun an den héchsten Echelons vu sengem Service waren. - Ech wëll net datt eise Frënd fort fléien ier ech d'Méiglechkeet hunn seng Flilleke ze knipsen ...
  
  
  "A plécke seng Fiederen,"Hawk dobäi.
  
  
  - Oh, mir huelen him natierlech d'Këscht.
  
  
  Dann hu mir e Code opgestallt, e Codenumm, fir datt hie sécher ka sinn, datt hie mam richtegen Nick Carter schwätzt an net mat der elektronescher Stëmm, déi genial Erfindung vun engem albanesche Wëssenschaftler. - Dëst ass eng wichteg Saach, Nick. Weder Moskau nach Washington wäerte kucken datt China sech virbereet fir den Subkontinent ouni hir Interventioun ze schlucken. Si gi gezwongen d'Initiativ ze huelen, Krich oder net. Dofir ...
  
  
  "Dat ass genuch", hunn ech hien ënnerbrach, probéiert ze laachen, awer konnt net. - Ech hunn e Kontakt bannent der Organisatioun. An ech akzeptéieren keng Néierlag.
  
  
  "Jo, mir wëssen," Hawk gesouch. - Dofir kann ech dech elo net verléieren ... an ech kann d'Box net verléieren.
  
  
  "A Shiva och," Ech dobäi. - Vergiesse mer d'Reaktioun vun Indien op den Alexander de Groussen net ... oder solle mer dem Hitler soen?
  
  
  "Ech mengen net den alen Adolfo war sou lëschteg oder souguer esou entscheedend, Nick." Vill Gléck; Ech freeën eis geschwënn vun Iech ze héieren.
  
  
  - Maacht séier, Chef. Ech verspriechen, ganz geschwënn.
  
  
  Eng Stonn méi spéit sinn ech aus mengem Hotelzëmmer erausgaang wéi ech ganz anescht ausgesinn wéi wann ech an d'American Express Büroe geklommen sinn. Ech hunn mäi Kleed, d'Hosen an d'Schong ewechgehäit, se duerch typesch lokal Kleeder ersat: wäiss Kottenghemd, Summerhosen, Lieder Sandalen. Anonym Kleeder. Ech hunn geduscht, grëndlech raséiert, a schliisslech e Mantel vu fettegen Lack iwwer d'Gesiicht, d'Äerm an d'Been reiwen.
  
  
  Als Resultat hat ech e kupferen Teint an dës Make-up huet et erlaabt mech mat de Leit ze vermëschen. Dem Shiva seng Männer ware no engem Westerner gesicht, a wa se net schlau genuch waren fir d'Ausfahrt vum American Express ze bewaachen, wënschen ech datt se net schlau genuch wieren fir virzestellen datt ech meng Kleeder an Erscheinung änneren.
  
  
  Den Desk Clerk am Hotellobby war taktvoll, obwuel méi schlau wéi säi Kolleg aus New Delhi. Tatsächlech, kuckt mech mat onverschlësselte Virwëtz (ech hunn ganz anescht ausgesinn wéi déi Persoun déi just erakoum), hien huet weder d'Verännerung vu menge Kleeder oder déi traumatesch Ännerung vun der Faarf vu menger Haut ernimmt.
  
  
  "Ech géif gären en Telegramm schécken," sot ech him.
  
  
  "Sorry, awer mir hunn net déi néideg Ausrüstung,"Sahib,"Hien huet geäntwert. Dunn huet hien ënner dem Comptoir eng topographesch Kaart vun Agra erausgezunn mat faarwege Illustratiounen vun de Landmarken vun der Stad, dorënner natierlech den Taj Mahal. - Dir musst an den Telegraph Büro op Gwalior Road goen. Dir kënnt en Telegramm vun do aus schécken“, huet hien ofgeschloss a mat engem roude Bläistëft op eng Punkt um Pabeier gewisen.
  
  
  Ech hunn him Merci gesot, d'Kaart geklappt an e Vëlo-Taxi direkt ausserhalb vum Hotel gefeiert. "Op d'Postbüro op der Gwalior Road," sot ech dem Chauffeur. Mäin Akzent a meng Ried hunn definitiv net mat der Hautfaarf gepasst. De Chauffeur huet mech ugekuckt an huet mech mat der selwechter Virwëtzung gekuckt wéi den Hotel-Mataarbechter.
  
  
  Awer ech hunn näischt gemaach fir seng Virwëtzegkeet zefridden ze stellen. Ech konnt net waarden op den Telegraphbüro ze kommen, sou datt ech en Telegramm un den Hotelmanager zu New Delhi schécken an him soen datt ech e puer Deeg net zréck wier. Schlussendlech hunn ech decidéiert den indesche Sécherheetsservice ze ruffen fir hinnen z'informéieren wat mat hirem Agent Ashok Anand geschitt ass.
  
  
  A schlussendlech, Ech hat vill vun Aufgaben ze lafen ier Riva begéint um siwen. Ouni Zäit ze verschwenden ass den Taxichauffer op d'Post gaangen. Mëttlerweil hunn ech mat virsiichteg Aen ronderëm gekuckt, besonnesch wann ech een op engem Moto gesinn hunn.
  
  
  Souwäit ech wousst, hunn dem Shiva seng Männer nach ëmmer no mech gesicht, also muss ech sou onnotéiert wéi méiglech bleiwen. Okay, meng nei Kleeder a Make-up hunn mir vill gehollef, mee ech wollt keng onnéideg Risiken huelen.
  
  
  - "Sahib" ass e Schauspiller? - De Chauffeur huet sech gefrot wéi hien de Postbüro op der Gwalior Strooss ukomm ass.
  
  
  "Een denkt datt ech e Schauspiller sinn ..." Ech hunn geäntwert.
  
  
  - Da wëll de „Sahib“ mir vläicht säin Autogramm ginn... - Den Indianer huet e Bic a Pabeier erausgeholl; mat engem Laachen hunn ech en Numm op dat Stéck Pabeier gekrabbelt wat se mir ginn. gedauert. - Villmools Merci, Sahib! - huet de Chauffeur mat engem gléckleche Laachen geruff.
  
  
  Ech hunn net op seng Reaktioun gewaart nodeems hien d'Kribbelen entziffert huet. Iwwerhaapt weess jiddereen datt den James Bond zënter e puer Joer pensionéiert ass.
  
  
  Déi zentral Dier vun der Post war eidel; Ech sinn eragaangen ouni vill Opmierksamkeet ze zéien oder dem Shiva seng dräi motoriséiert Gorillaen ze gesinn.
  
  
  Ech hunn en Telegramm geschéckt, mat glänzend nei Geldschäiner bezuelt; si weisen mech dann op den nächste Sall fir lokal a laang Distanz rifft. Et stoung eng laang Linn virum Comptoir, sou datt nach eng zwanzeg Minutte vergaange sinn ier et mäin Tour war fir an d'Telefonsstand ze kommen, während de Bedreiwer mir d'Linn op New Delhi iwwerreecht huet.
  
  
  Och wann d'Hotelnummer mech am Kapp gerutscht huet, hunn ech d'Telefonsnummer vum Ashok säi Chef net vergiess. Ech hunn mech op engem hëlzene Hocker gesat an d'Glasdier hannert mir zougemaach. Wéi den Telefon geklappt huet, hunn ech en opgeholl a war direkt mam Hawke sengem indesche Kolleg, e Mann mam Numm Puran Dass, op der Linn.
  
  
  Den indeschen Geheimdéngscht wousst net den eigentlechen Zweck vu menger Missioun. Natierlech hu mir iwwer eng Multi-Milliounen Dollar Partie vun Heroin geschwat, awer keen huet den Imitator vum Hadji senger Stëmm ugedeit.
  
  
  Ech hunn elo net mol mam Anand sengem Chef geschwat. Awer ech hunn him gesot wat mat sengem Agent geschitt ass. Wéi ech et verdächtegt hunn, hunn se d'Läich nach net fonnt. Ech hunn Dass all déi néideg Informatiounen ginn, dorënner d'Adress vun engem Outdoor Café bei Nehru Park zu Delhi.
  
  
  "Dir hutt gesot datt Dir net d'Méiglechkeet hutt den Anand ze treffen", huet den Dass mir drop higewisen nodeems ech him all Detailer vum Ashok sengem Doud gesot hunn. - An awer hutt Dir mat mengem Assistent geschwat, et schéngt wéi gëschter ...
  
  
  "Ech fäerten, et ass ze laang fir Iech alles z'erklären", hunn ech geäntwert. - Ech war ënner Drock, wann Dir wësst wat ech mengen ...
  
  
  "Nee, ech verstinn et net, Här Carter," sot Dass dréchen. "An ech fannen et net witzeg datt mäi Agent dout ass." Ech verstinn net wat lass ass; een Dag sot Dir eis datt Dir den Anand ni kennegeléiert hutt, den nächsten Dag kommt Dir a sot eis datt hien ëmbruecht gouf. Dëst kann de Fall an Ärem Land sinn, awer hei an Indien schätze mir d'Mënscheliewen méi wéi soss eppes.
  
  
  - Lauschtert, Dass: Ech hunn dech net geruff fir mech ze léieren. Wéi ech gesot hunn, datt ech ënner Drock gesat ginn, hunn ech gemengt, datt een eng Pistoul op de Réck vum Kapp hält, an huet mech bestallt genee ze soen wat ech gesot hunn. Gleeft mir, den Doud vun Ärem Agent huet mech zudéifst besuergt. A wann et eng Trouscht ka sinn, informéieren ech Iech, datt de Mäerder Ashoka net méi am Numm vum Cobra d'Roll vum Beüüm spille wäert.
  
  
  - Kann ech Iech froen, wou Dir elo sidd, Här Carter?
  
  
  - Ech kann Iech keng Informatioun ginn: fir de Moment op alle Fall.
  
  
  "Muss ech Iech drun erënneren datt Är Handlungsfräiheet an dësem Land als Ugedriwwe vun Ärer Regierung ugesi gëtt?"
  
  
  - Ech weess ganz gutt iwwer d'Kooperatioun vun der Madame Gandhi.
  
  
  "Dann sidd esou frëndlech mir ze soen, wéi eng Grënn Iech gefrot hunn an Indien ze kommen." Ech kann Iech keng Bewegungsfräiheet méi ginn, wann ech iwwer alles am Däischteren bleiwen ...
  
  
  Eppes kléngt net richteg.
  
  
  Ech erënnere mech un d'Lecke, déi den Hawke an den Ashok Anand mir gesot hunn. Dass war alles anescht wéi häerzlech a kooperativ, hie geschwat dréchen, bal aggressiv. Ech konnt ni erausfannen wéi déi zwee Cobra Mäerder, Ranjit a Gurnek, iwwer meng Versammlung mam Anand an engem Café am Park erausfonnt hunn. Wann et deemools no engem Zoufall ausgesinn huet, war ech elo bal sécher ...
  
  
  Ausser, hunn ech ofgeschloss, ausser Dass huet hinnen gewarnt.
  
  
  Natierlech wier et net schwéier oder ongewéinlech fir hien den Agent ze froen wou hien mech géif treffen. Duerno kann hien de Shiva kontaktéiert hunn, an der Hoffnung zwee Viller mat engem Steen ëmzebréngen.
  
  
  "Ma, Här Carter," sot Dass ongedëlleg. "Sidd Dir décidéiert mech ze behandelen wéi wann ech Äre Chef wier, Här Hawk, oder insistéiert Dir datt mäi Büro Iech behandelt wéi Dir sollt?"
  
  
  - Nee, ech dreemen och net driwwer, Här Dass. A well Dir esou vill insistéiert, informéieren ech Iech, datt ech vu Bombay uruffen. - Ech hunn den Hotel ernimmt, wou ech virun e puer Joer gewunnt hunn, a bäigefüügt: - Wann Dir wëllt, kënnt Dir mir ee vun Äre Leit schécken. Ech sinn als Kent registréiert, Clark Kent, Zëmmer 747.
  
  
  Wann hien en Amerikaner wier, géif hien alles verstoen. Awer hien ass an Indien gebuer, also huet hien näischt komesch fonnt an der Tatsaach datt ech ënner engem ugehollen Numm an den Hotel gepréift hunn. Vläicht hunn ech hien ënnerschat, vläicht war hien einfach genervt vun der Hëllef vun der AX.
  
  
  Zur selwechter Zäit schéngt et awer méiglech ze sinn datt meng Verdacht iwwer seng Loyalitéit a Verbindunge mat der Shiva Organisatioun gutt gegrënnt waren. An ech konnt de Risiko net huelen, well Shiva ass gratis an am Besëtz vun der Box.
  
  
  "Ech freeën mech op e puer vun Äre Leit ze schwätzen, Här Dass," Ech ofgeschloss. - An ech wëll mäi Bäileed zum Doud vum Anand ausdrécken. Hoffen Ären Agent den Owend ze gesinn.
  
  
  "Hie wäert ëm zéng sinn, Här Carter," sot de Puran Dass séier. - Hien ass e Mann, dee gewinnt ass, déi schwieregste Situatiounen z'entdecken. An hu mäi komplett Vertrauen.
  
  
  - Ech hoffen datselwecht, Här Dass.
  
  
  Ech hat et schwéier de Sarkasmus z'ënnerdrécken, dee bedroht huet a meng Stëmm ze kräischen. Mee anscheinend huet de Beamten näischt gemierkt. Ech hunn opgehaang an opgestan, an d'Glasdier vum Telefonsstand erreecht.
  
  
  Dobaussen huet een mäi Wee blockéiert. An hie war kee Frieme.
  
  
  
  
  10
  
  
  Ech wousst net ob ech Moien oder Äddi soen.
  
  
  Den zweeten Ausdrock war onendlech léiwer, well de Mann virun mir, hannert der Schieberglasdier, ee vun dräi Sikhs war, déi ech gesinn hunn, Richtung Agra rennen, mech verfollegen.
  
  
  "Dir hutt Äert Ausgesinn komplett geännert, Sahib Carter," huet de Mann bemierkt, säi Knéi op d'Dier geluecht an e puer Zentimeter zréckgedréckt. An enger Hand huet hien eng stompeg Pistoul gehalen. Dem Indian seng Intentioune ware komplett intuitiv.
  
  
  "Dir wësst wat d'Leit soen", hunn ech mat engem gezwongene Laachen geäntwert. - Wann zu Roum, kuckt wéi d'Réimer.
  
  
  Hien huet kommentéiert. - A wann Dir an Indien sidd, maacht wat d'Indianer maachen, oder?
  
  
  - Natierlech. Ech sinn ëmmer e gudden Däiwel ugesinn ginn, alles berücksichtegt. Awer wäert Dir mech net bieden Iech ze verfollegen, "sahib"? Oder géift Dir léiwer eist Gespréich op enger méi explosiver Note ofschléissen? "D'Waff war direkt op meng Këscht geriicht."
  
  
  Den indesche Sikh war keen Idiot. An hie war guer net amuséiert vu menger frivol a frivoler Haltung. Ech hunn net Komedie fir kee Grond gespillt; Ech wollt just Zäit kafen. Hien huet d'Dier opgemaach an huet mech gefrot mat him ze kommen.
  
  
  - Sot mir wéi Dir mech fonnt hutt?
  
  
  -Sidd Dir ëmmer sou sarkastesch, "sahib" Carter?
  
  
  "Nëmme wa se probéieren op meng Zänn ze trëppelen, mem-sahib," hunn ech geäntwert, a ruffen him wéi wann ech eng Fra adresséieren.
  
  
  Als Äntwert op d'Beleidegung huet de Sikh eng .45 Kaliber Pistoul a mengem Réck gedréckt an, wéi wann ech agreabel mat mir weidergespillt hunn, mech duerch d'Postbürolobby op d'Rotendieren gefouert, déi op d'Strooss gefouert hunn. "Hotel Mataarbechter hunn Rupien gär," huet hien gelaacht, endlech meng Fro geäntwert. - Et gi puer Hoteler zu Agra. Gitt just eng Foto vum "sahib" Carter, an da seet den Hotel-Mataarbechter: "Jo, deen Typ, hien ass just op d'Post fortgaang, virun ongeféier zéng Minutten ...". "Sahib" Carter denkt datt hie ganz schlau ass, datt hie mam Shiva laacht! Awer elo versteet de "Sahib" Carter datt hien domm ass, net dem Cobra seng Leit.
  
  
  Et war en Hiweis vu Vanity an Triumph an der Indianer Stëmm. Awer ech war méi besuergt iwwer meng Haut wéi säi Stolz. Hannert de Glasdieren hunn ech zwee vu senge Komeroden um Moto gesat gesinn, hir Aen op d'Dieren vun der Post festgeluecht.
  
  
  "Dir wëllt net onschëlleg Fraen a Kanner schueden, oder?" - Ech hunn mäi Begleeder gefrot, während hien eng Pistoul op meng Wirbelsäule gesat huet, mech bestallt huet d'Dier opzemaachen. - Denkt un wéi vill Blutt vergeblech ass, Sahib!
  
  
  "Et wäert Äert Blutt sinn, Sahib," an net vun engem aneren.
  
  
  "An deem Fall, schued mat deem verdeedegten aarme Mann," hunn ech gemëscht, meng Hand ausgestreckt an meng oppen Handfläch géint d'Dier gedréckt. Direkt virun mir war eng déck, iwwergewiichteg Fra mat enger schmerzhafter Lues op d'Schrëtt eropgaang. Ech hunn op d'Dier gedréckt, et e puer Zentimeter opgemaach, sou vill datt ech d'Rustling vun enger laanger Seid "Sari" op de Marmer Schrëtt héieren hunn. D'Sonn huet kuerz op de Bijou reflektéiert, déi d'Fra an der Nues gedroen huet, wéi si op d'Spëtzt vun der Trap erreecht huet.
  
  
  Si huet de Kapp net opgehuewen an huet ugefaang d'Dier opzemaachen.
  
  
  "W.e.g.," sot ech haart, duckt op d'Säit. Ech war sécher datt e Sikh den Ausléiser net sou no bei enger Fra zitt. Si lächelt, wénkt liicht, béid Hänn hunn de Package geknuppt, an engem Stéck donkelt Pabeier gewéckelt a mat staarkem Seel gebonnen.
  
  
  "Ech hoffen, datt et net fragil ass," hunn ech gemëscht an de Pak aus hiren Hänn geholl.
  
  
  De Mond vun der Fra huet sech iwwerrascht liicht opgemaach. Ech wousst net ob de Shiva senge Männer Uerder ginn huet fir mech an d'Villa zréckzebréngen, lieweg oder dout; mee ech war lass mech net doriwwer wëssen. Ech hunn de Pak op den Indianer gehäit; de Fanger um Ausléiser huet geklickt an d'Kugel huet duerch d'Loft geflüstert.
  
  
  De Schoss huet jidderee seng Opmierksamkeet ugezunn. Déi déck Fra huet schaarf gejaut, an de Schéisser ass a Panik bei d'Dier gerannt. D'Leit op der Post hunn ugefaang ze jäizen an an all Richtungen ze lafen wéi den Indianer probéiert ze flüchten. Ech wollt net dass hien esou einfach fortrutscht.
  
  
  Ech hunn mäi lénkse Fouss gefloss, e mächtege Kick op de Knéi vum Mann geliwwert. Hien huet gestreckt an huet erëm onfräiwëlleg den Ausléiser gezunn. D'Spëtzt vun der Glasdier war geknackt. De Klang vu Pistoulen a gebrachent Glas hunn d'hysteresch Gejäiz vun de Presentéierten erdronk, déi sech an der Post gespaart hunn.
  
  
  Grouss Glasscheren goufen um Buedem a Marmertrappen verstreet. Ech hu mech mat ganzem Gewiicht gehäit, d'Been ganz séier beweegt, een riicht vir, déi lénks liicht gebéit fir d'Gläichgewiicht ze halen. An hien huet den Indianer um Knéi mat enger Kraaft dräimol méi grouss wéi d'Kraaft vum éischte Schlag geschloen.
  
  
  Säi Been huet sech op eemol geknackt; hien huet probéiert un den Dierrahmen ze hänken; Ech war direkt hannert. Hien huet net zréckkuckt wéi hie probéiert op d'Been ze kommen. Ech hunn d'Hänn zréckgezunn, sou datt d'Fauscht op meng ënnescht Rippen geroden; dunn hunn ech eng schrecklech Backhand geliwwert, déi seng Schanken zerbriechen.
  
  
  De Mann konnt net aneschters wéi e erschreckende Gejäiz ausléisen ier hien no vir rutscht. Elo hat ech meng Hänn op seng Schëlleren, dréckt sou schwéier wéi ech konnt. Baussent sinn zwee anerer vun hirem Moto gesprongen. D'Waffen werfen e grujeleg Glanz an d'Sonn wéi se op d'Dier rennen.
  
  
  Et war fir mech méi bequem fir se een nom aneren ëmzebréngen wéi all dräi zesummen ze eliminéieren. Den éischten Indianer huet weider gekrasch, probéiert sech aus mengem Grëff ze befreien. Meng Muskelen hunn gespannt wéi ech gekämpft hunn säi Kapp a Schëlleren erof op déi glänzend Glasscheren ze drécken.
  
  
  Hien ass opgestan mat engem schrecklechen Gejäiz, deen mat engem duerchschnëttleche Gejäiz opgehalen huet wéi den éischte Glasschnëtt säi Fleesch duerchbrach huet. Ech hunn him weider gedréckt, kucken wéi d'Glas seng Haut duerchbréngt ier ech an säin bullish Hals erakoum.
  
  
  En anere Schoss huet de Chouer vun hysteresche Gejäiz erdrénkt, an d'Kugel huet bal mäi Kapp gegruewen. Mat enger Hand hunn ech den Indianer gehalen, a mat där anerer hunn ech probéiert d'Waff vun him ze räissen. Elo hat hien keng Kraaft méi wéi e Glasschnëtt duerch säi muskuläre Hals, lues a lues bis op d'Knach.
  
  
  Wann d'Glas seng Halsarterie getraff huet, war et wéi e Gaardeschlauch ze schneiden. E Stroum vu Blutt ass entkomm an ass op mäi Gesiicht an d'Front vu mengem Hiem gesprëtzt. De Mann huet e Gejäiz erausgelooss, deen zu engem duercherneen Gurgel verwandelt huet wéi ech hien op de Buedem geheit hunn, iwwer grouss Glasschnëtt verbreet. D'Fanger sinn opgeléist, an déi stompfnoss Pistoul ass op de Buedem gefall. Den Indianer huet probéiert de Kapp opzehiewen, awer d'Blutt ass ze vill erausgaang fir déi déif Wonn am Hals.
  
  
  Dunn huet säi Kierper ugefaang krampeg ze rëselen, seng Äerm hunn an der Loft gewénkt, wéi wa se een wollten kraazt ... de leschten Danz vun engem Kapplosen Poulet mat Blutt aus deem eraus.
  
  
  Ech hat nach zwee aner Männer ze ënnerzegoen. Si hunn net déi gréisste Suerg fir déi onschëlleg Zuschauer vun der Tragedie, a si hunn erëm ugefaang op mech ze schéissen.
  
  
  D'Kugel huet de Mann getraff, deen a schrecklechen Aarm um Buedem gekrasch huet. Wann d'Glas, déi a seng Halsarterie geschloen huet, hien nach net ëmbruecht huet, hätt d'Kugel seng Aarbecht gemaach. De Mann ass zesummegefall mat engem kramphaften Zénk vun Nerven a Muskelen.
  
  
  Ech stoungen hannert der liewensloser Figur, hu mam Fouss laanscht de Buedem getrëppelt bis ech d'Waff fonnt hunn. Ech hunn meng Waff opgehuewen an zréck op déi aner zwee Sikhs. Een huet den Alarm ageschalt. Ech wollt net hei sinn, wann d'Police ukomm ass, och well d'Arrest géif verhënneren, datt ech d'Riva treffen.
  
  
  Also, amplaz op déi zwee Gewierer ze schéissen, hunn ech op d'Frontrad vum Motorrad gezielt, dee virun der Post geparkt ass. D'Kugel huet him wéi Botter festgehalen. D'Schäiss vun der Fluchtloft huet dozou gefouert datt ee vun deenen zwee Männer sech ëmgedréint huet fir ze kucken wat geschitt ass.
  
  
  Ech hunn den Ausléiser erëm gezunn an hunn d'Kugel duerch d'Loft héieren. Ech hunn dem Indianer säi Réck gezielt, awer amplaz seng Wirbelsäule ze piercen, huet d'Kugel hien hannert sengem Oberschenkel geschloen. D'Wonn war net déidlech, de Mann konnt awer net méi goen. Tatsächlech ass hien als e Stéck Pabeier gehackt ginn wéi ech no engem anere Wee erausgekuckt hunn.
  
  
  Ech hat net geduecht datt ech vun de leschte vun den dräi Mäerder vum Cobra gejot ginn. Hien huet sech iwwer säi Frënd säi Kierper hänke gelooss, a wéi ech den Ausléiser gezunn hunn fir hien ofzeschléissen, wousst ech datt ech de leschte Schoss geschoss hunn. An ech sinn nach ëmmer net komm fir d'Astra Munitioun ze kréien déi ech vum Nirad krut ier ech him gesot hunn an d'Häll ze goen.
  
  
  Ech hunn meng Hand an d'Récktasche geluecht. Ech hunn d'Astra geholl, de Buedem erofgelooss an eng .45 Kaliber Pistoul op der Plaz gesat, déi besser war wéi d'Astra, eng vill méi hell Pistoul. Net ze soen, ech wollt net zwou Waffen droen. Ee war méi wéi genuch, besonnesch well ech mat e puer Stolz entdeckt hunn, datt meng Schlagzeilen a Fräistouss bal eng méi zouverlässeg Form vu Verteidegung waren wéi d'Wilhelmina Luger.
  
  
  Ech hunn zeréckkuckt an hunn ee vun de Sikhs gesinn, dee säi blesséierte Kamerad op e Motorrad mat intakte Pneuen gehollef huet. Meng Sandalen hunn haart gekrasch wéi ech duerch d'Lobby an hannert dem Postbüro geschloen sinn.
  
  
  Et ware Koup Poschen voller Post. Ech sinn tëscht de Poschen gerutscht a sinn wéi e Verréckten ënnert d'Nues vun den erstaunten Bréifdréier gelaf, gefruer vun Angscht. D'Post- an Telegrafaarbechter schéngen an engem Zoustand vun Hypnose ze sinn. Si hunn de Mond opgemaach, sech net bewegt, an si mir einfach mat hiren Ae gefollegt.
  
  
  Den hënneschte Raum huet op e Laaschtock opgemaach. D'Alarmklack huet weider geklappt, an der Distanz konnt een dat vertraute Gejäiz vu Policesirenen héieren. Ech hu mech gefrot, ob déi zwee Indianer, déi ech lieweg verlooss hunn, et fäerdeg bruecht hunn ze flüchten. Wann se et fäerdeg bruecht hunn, war ech sécher, datt se mech géifen opgoen soulaang ech an Indien bleiwen. Mee ech wollt se net aus den Ae verléieren, oder Riva ... oder AH. Den Hawk huet direkt d'Wichtegkeet vu menger Missioun verstanen, also brauch ech d'Box ze kréien ier Shiva se benotzt huet.
  
  
  Wat mech am meeschte besuergt huet, a wat war meng knaschteg Gedanke wéi ech vum Laaschtdock sprang fir tëscht deenen zwee Camionetten ze rennen, war ob de Shiva hei bleift wärend ech d'Chance hat seng Pläng ze stéieren. Wa seng Männer an d'Villa zréckkoum, een mat enger Kugel am Been, fir ze mellen, datt deen aneren dout wier, wier de Shiva ganz kapabel gewiescht ze packen an ze verschwannen, wann ech hien net bei der indescher Police gemellt hätt. Et ass méiglech datt hie scho Schrëtt gemaach huet fir bereet ze sinn d'Land ze verloossen.
  
  
  Ausser, natierlech, Riva kann him zréckhalen. Et war soss eppes wat de Shiva iwwerzeegt konnt datt ech keng direkt Bedrohung fir seng Pläng duergestallt hunn, an dëst war op menger Zweifel baséiert datt Puran Dass e Kompliz am Cobra sengem Komplott war. Wann den Dass no mengem Telefonsgespréich mam Shiva geschwat hätt (wat gemengt huet datt meng Verdacht iwwer d'Loyalitéit vum Offizéier op haarde Fakten an net nëmmen Intuition baséiert), hätt de Shiva gemierkt datt ech gelunn hunn wann ech gesot hunn ech wier zu Bombay, an datt ech verdächtegt Dass. Da géif hien och virstellen, datt ech, iwwerzeegt vum Dass senger Bedeelegung un der Cobra Komplott, virsiichteg wier mat all indeschen Policedepartement ze bedeelegen ... oder all Geheimdéngschtzweige.
  
  
  Et war just eng Hypothes, awer ech konnt net riskéieren datt d'indesch Police meng Missioun stéiert, an ech konnt de Shiva net mat der Box a sengem Besëtz a China fortfléien loossen. D'Riva war déi eenzeg Persoun, vun där ech Informatioun konnt kréien, meng Missioun kuerz erklären an dem Monni säin absurden an erschreckende Plang verroden. D'Meedchen huet versprach mir ze hëllefen. Dëst ass net méi eng Saach vu Samaritanesche Geste, mee eng Saach vum gesonde Mënscheverstand. Hirem Monni erlaabt ze flüchten ier ech de Shiva kéint iwwerwannen, géif e gewëssen Doud fir säi Papp bedeiten.
  
  
  Si wousst net emol wou Shiva hire Papp gefangen hält, well hien nëmmen erlaabt huet mat him um Telefon ze schwätzen. Ech hu missen erausfannen, awer wann de Shiva aus dem Land verschwonnen ass ier ech eng Chance hat fir d'Missioun ofzeschléissen, da war et fir eis zwee keng Hoffnung fir de Prisonnéier ze befreien. Glécklecherweis hunn ech et fäerdeg bruecht vun der Post fort ze kommen ier déi indesch Police mech blockéiert huet.
  
  
  D'Sirenen hunn nach ëmmer gebrannt, wéi ech mech an enger Gaass fonnt hunn, déi mat Geschäfter op der anerer Säit vum Postbüro geflunn ass. Ech hunn net opgehalen fir zréckzekucken, mee weider ze goen, an e klenge Buttek rutschen, wou et eng grouss Verwirrung vun Objeten a Wueren war, déi sou vill Sënne verstoppen schéngt.
  
  
  De Besëtzer, en eelere Guy mat gekraagte Schëlleren, awer schlau genuch fir direkt e méigleche Keefer z'erkennen, ass no vir gaang soubal ech an de Buttek erakoum. De Mann huet Englesch mat engem décke briteschen Akzent geschwat, a wéi ech erkläert hunn wat ech vu senge Produkter brauch, war hie schlau genuch fir mech net ze ënnerbriechen oder nosy Froen iwwer mäin amerikaneschen Akzent ze stellen.
  
  
  Trotz der Diskrepanz tëscht mengem Akzent an indeschen Kleedung, et huet mir presentéiert wéi wann et näischt komesch doriwwer wier. Hie konnt mir keng Munitioun fir d'.45 Pistoul liwweren, déi ech vum Sikh geholl hat, awer hien huet mir eng grouss Büffelpistoul ugebueden. Lieder, wéi ech scho geléiert hunn, wéi ech d'Sandalen kaaft hunn, war net einfach an Indien ze fannen. Awer de Büffel Peitsche war an engem gudden Zoustand, sou wéi d'Kotteng "Jackett". Den Hiem, deen ech unhat, war mat Blutt bedeckt, mee de Buttekbesëtzer schéngt net ze interesséiert ze sinn. Rupee wäerten ëmmer Rupee bleiwen, an dat ass wat wichteg ass.
  
  
  Ech hu meng Kleeder am Geschäft geännert. Wéi ech dem Propriétaire déi bluddeg "Jackett" iwwerginn hunn, huet hien se opgerullt an en ënner den hëlzene Schalter hannen am Geschäft gehäit. - Wëllt Dir soss eppes, Sahib? - huet hie gefrot mat engem Glanz an den Ae wéi ech e puer Rechnungen aus dem Stack erausgeholl hunn, deen ech a menger Täsch gehal hunn.
  
  
  - Hutt Dir e Besen?
  
  
  - Besen? - hie widderholl, net ze verstoen.
  
  
  "Et ass e Biesem," hunn ech erkläert an e Geste gemaach, mat béiden Hänn gewäsch.
  
  
  - Oh jo, ech verstinn! - huet hien geäntwert, strahlend. Hien huet sech ëmgekuckt fir wat ech him gefrot hunn.
  
  
  Et war wuel dee selwechte Biesem, deen hie benotzt huet fir säi Buttek ze botzen, awer hien konnt net waarden fir mir et ze ginn, natierlech zum richtege Präis. De Präis ass ouni Zweifel zimlech héich fir Agra Präisser, awer gläichzäiteg schénge mir lächerlech niddereg. De Mann wollt de Besen an engem Blat donkel Pabeier wéckelen, mee ech hunn mat engem Laachen erkläert, datt ech et géif huelen wéi et ass.
  
  
  Hien huet e bësse verwirrt ausgesinn, sou vill datt hien d'Aen gefrunkt an erofgeet, bal enttäuscht an beleidegt datt ech him d'Geleeënheet entzéie fir de gewéinleche Ritual nom Kaf vun engem Artikel ze maachen. Hien huet gefrot. - Ass dat genuch, Sahib?
  
  
  - Jo, ech mengen, datt e Biesem an eng Büffelschnouer ënner den Ëmstänn duergoen. Dir hutt keng Munitioun, oder?
  
  
  De Mann huet e puer Mol de Kapp gerëselt. Ech hunn eng aner glänzend nei Rechnung erausgezunn an hunn se an hir Handfläch gedréckt. -Du hues mech ni gesinn, versteet?
  
  
  "Ech hunn ni iergendeen gesinn", huet de Buttekbesëtzer widderholl, ouni ee Moment ze zécken, d'Suen an d'Täsch ze setzen.
  
  
  Ech hunn eng aner Rechnung erausgeholl an d'Operatioun widderholl. - Kënnt Dir mir soen, wou ech Munitioun fannen? Mäi Frënd huet mech invitéiert ausserhalb der Stad ze jagen ...
  
  
  - Fir éierlech ze sinn, "sahib", ech weess net wou Dir d'Patrounen fannt déi Dir braucht. Mir sinn friddlech Leit hei zu Agra. Nëmmen d'Autoritéiten hunn Waffen.
  
  
  "Sidd Dir sécher datt Dir Iech keng Geschäfter erënnert wou ech fannen wat ech brauch?" - Ech hunn insistéiert an hunn him d'Suen iwwerreecht.
  
  
  Hie sot. - Ee Moment huet hien d'Rechnung an d'Tasche geluecht a bis zum Enn vum Geschäft gaang! Ech hunn nogekuckt wéi hien eppes op engem Stéck donkelt Pabeier gekrabbelt huet. Wéi hien mir e Stéck Pabeier iwwerreecht huet, hunn ech den Numm an d'Adress gekuckt, déi drop geschriwwen ass. "Dëst ass dat Bescht wat ech maache kann,"Sahib," huet de Mann entschëllegt. "Wann de Basham net huet wat Dir braucht, mengen ech, Dir wäert keng Munitioun hei zu Agra fannen. Et ass eng bescheiden Stad ... mir verkafen nëmmen Saachen un Touristen. Dir verstitt, oder?
  
  
  "Natierlech," hunn ech him verséchert.
  
  
  Also sinn ech dobausse gaangen, bewaffnet mat engem Biesem, enger Lieder Peitsche an enger .45 Pistoul, déi nëtzlech gewiescht wier, wann se nëmme konnt schéissen. Mee op dësem Punkt konnt ech sécher net beschwéieren. Ech war op alle Fall nach um Liewen. Ganz zefriddestellend alles wat ech erlieft hunn.
  
  
  
  
  eelef
  
  
  Et war eng onheemlech Affichage vu primitiven an onkontrolléierbarer kierperlecher Kraaft déi ech selten gesinn hunn. De Mann bewegt mat erstaunlecher Geschwindegkeet a mat sou Geschécklechkeet, datt ech onfräiwëlleg zréck op mengem Stull hänke gelooss hunn, d'konvulsiv Kontraktioun vu menge Bauchmuskelen gefillt. Hien ass an d'Loft gesprongen an ass wéi en Tiger erofgefall, mat der katzeger Gnod, déi en Deel vu senger déidlecher Fäegkeet war.
  
  
  An, wéi en Tiger, hat et Patte-ähnlech Fanger, bewaffnet mat Klauen sou schaarf wéi Klauen. Déi nächst Sekonn huet hien seng déidlech Waff benotzt fir dem anere Mann säi Gesiicht ze kraazt, a grouss bluddeg Wonnen hannerlooss, déi an d'Fleesch geschnëtzt hunn.
  
  
  Blutt huet ugefaang ze drëpsen, crimson Stréimunge vun déiwe Schnëtt an d'Schanken. De Mann schéngt Gesiichtslos ze gesinn, seng Fonctiounen onerkennbar, säi Fleesch hänke wéi fléien Haut a Stécker. Erstaunlech huet hie probéiert sech zréckzezéien, gouf awer nees ugegraff.
  
  
  Net zefridde mam Gesiicht vum Géigner an e bluddege Pulp ze verwandelen, huet den Tiger bei him gedaucht. Ech hunn Zänn gesinn, schaarf wéi Saber, schaarf a geckeg. Ech war vun Eel gerëselt, mee ech konnt meng Aen net vun dëser Szen ewechhuelen, vun där Grausamkeet an Gläichgültegkeet zum Mënscheliewen.
  
  
  Ech hunn weider faszinéiert kucken. Déi geklaute Figur huet seng Hand opgehuewen fir mam Rand vu senger Handfläch ze schloen: et war dee perfektste Jong-Nal Chi-Ki Streik deen ech je gesinn hunn.
  
  
  Hei ass eng Warnung déi ech net einfach ignoréiere konnt iwwer wat ka geschéien wann verschidde "Disziplinen", besonnesch Karate a "Kung Fu", benotzt gi fir Schued ze verursaachen anstatt eng gerecht Ursaach. Ech hunn ni un esou Strof oder Gewalt fir Gewalt gegleeft. Ech hunn de Kapp traureg gerëselt an hunn de glühenden Zifferblatt vu menger Auer gekuckt.
  
  
  Ech kaaft eng japanesch Mark Auer fréi am Moien vum selwechten Dag. Et war nach net fënnef Auer. Ech hat zwou Stonnen iwwreg, also hunn ech meng Opmierksamkeet op de Film zréckgezunn, en Drama am Hong Kong-Stil.
  
  
  Den Nordkino war op der Taj Road etabléiert, just fir mech drun z'erënneren datt ech nach de berühmten Taj Mahal besicht hunn. Mee ech hu mech net getraut mäi Gesiicht op esou enger populärer a voller Plaz ze weisen. Ech si sécher net an engem Kino souz just fir Spaass ze hunn, während den Dag ewech. Well ech sécher war datt d'Cobra Männer nach ëmmer duerch d'Stad fueren, probéiert mech ze fannen fir datt se mäi Liewen ophalen, hunn ech e Kino gewielt fir sou laang wéi méiglech onerkannt ze bleiwen.
  
  
  Ech hat eng Obsessioun fir zréck an d'Haus vum Shiva fir him ze konfrontéieren, awer ech wousst net wéivill Bodyguards d'Monster haten, an ech wosst net emol ob hien nach ëmmer do war. D'Versammlung mam Riva war fir siwen Auer an enger Stad ongeféier zwanzeg Kilometer vun Agra geplangt.
  
  
  D'Plaz wou mir eis begéinen war bekannt als Fatehpur Sikri, eng verlooss Stad vu Marmer a Sandsteen. Mat Hëllef vun engem Guide, deen ech aus dem selwechte Geschäft kaaft hunn, wou ech d'Auer kaaft hunn, konnt ech a mengem Kapp eng topographesch Kaart vun der Plaz erfaassen. Et waren vill Palaisen hei, e puer mat grousser Trapen a Balkonen mat Vue op e grousse Bannenhaff. De laang verloossene Gebaierkomplex huet de perfekte Verstoppt fir eis zwee geliwwert, eng Plaz wou se roueg kënne schwätzen ouni vun den héich trainéierten Agenten vum Cobra entdeckt ze ginn.
  
  
  Et war Owend wéi ech do ukomm sinn an dat war och zu mir. D'Däischtert schützt mech virun de virwëtzeg Ae vum Shiva senger motoriséierter Brigade. Mä mäin eenzege Problem war d'Onméiglechkeet Munitioun fir d'Pistoul ze kréien.
  
  
  Ech hunn dem Buttekbesëtzer seng Rotschléi gefollegt an sinn en Indianer mam Numm Basham besichen. Hien hat en Hardwaregeschäft nieft dem Basar, e klenge Buttek wou een alles vun Hammers bis Opium fanne konnt. Awer Pistoul Patrounen waren net a sengem Sortiment abegraff. Et goung net ëm Suen, et goung ëm Accessibilitéit.
  
  
  "Ech brauch op d'mannst een Dag, Sahib," sot de Besëtzer vum Geschäft wéi ech hien op d'Säit geholl hunn fir z'erklären wat ech gesicht hunn.
  
  
  "Véieranzwanzeg Stonnen ass ze laang," sot ech.
  
  
  Hien huet seng Hänn opgehuewen, Handflächen no uewen. Eidel wéi eidel war d'Pistoul vum Kaliber .45, déi eemol dem Cobra-Mann gehéiert hat, deen an der Postbüro zum Doud geblutt huet. Ech hunn eng Notizroll erausgezunn an de Basham huet hongereg seng Lëpse gelickt, seng Aen hunn ni d'Suen verlooss, déi ech virun der Nues gewénkt hunn.
  
  
  "Ech wier frou Iech ze déngen, Sahib ... awer meng Hänn si gebonnen." D'Patrounen, déi Dir mech freet, sinn net sou einfach an Indien ze fannen. Ech brauch op d'mannst een Dag fir se ze fannen ...
  
  
  - Dëst ass wierklech schued ... fir eis zwee. Gedold!
  
  
  "Awer vläicht kann ech dir nach eppes weisen," sot de Buttek a verschwonnen hannen am Geschäft, just fir eng Minutt méi spéit mat engem spruddelende Stiletto erauszekréien, deen hien an den Hänn gehal wéi e wäertvollt Objet oder Offer de Gëtter. Wann d'Reptilianesch Gottheeten, d'Nagas, dës Szen observéiert hätten, sinn ech sécher datt se net zefridde gewiescht wieren. De Stiletto war elo a mengem Ënneraarm an engem ganz liichte Mantel befestegt, bal identesch mat deem, deen ech unhat, wéi dem Shiva seng Männer et fäerdeg bruecht hunn mech ze entwaffnen.
  
  
  Also hat ech e Messer, e Biesem (an zwee identesch Stécker ëmgewandelt all ongeféier engem Fouss laang) an e Büffel Peitsch. Alles wat d'Pistoul ersetzen sollt. Ech war net ganz onbewaffnet, ok, mee ech war och kee Spadséier-Arsenal.
  
  
  Wann awer alles no Plang gelaf wier, hätt ech vläicht net emol d'Waff missen benotzen. Ech hat keng Absicht vun daten Cobra Männer bis ech bereet war Shiva op eng vill méi perséinlech Basis wéi virdrun mol ze konfrontéieren.
  
  
  Dofir war et wichteg datt d'Sëtzung mam Reeva gutt verlaf ass. Ech hunn dem Meedchen versprach hire Papp ze fannen an ze befreien. Am Tour huet si gewisen datt si méi wéi gewëllt war ze probéieren all Informatioun ze kréien déi se konnt. E Pakt gebuer a gemaach aus enger Form vu géigesäiteger Verzweiflung. D'Riva huet mech gebraucht, ech brauch hatt grad esou vill, wann net méi.
  
  
  Also hunn ech mech zréck a mengem Sëtz gesat a weider de Film kucken, op ausser-synchroniséiert Stëmmen gelauschtert, Faarwen sou hell a wonnerschéin wéi en Aluminium Chrëschtbeemchen. D'Ënnerschrëften, een op Hindi an déi aner op Bengalesch, hu wahrscheinlech ganz wéineg Sënn vum engleschen Dialog gemaach. Awer de Rhythmus, déi onheemlech Fäegkeet vum Haaptpersonnage an der Konscht vu Kung Fu huet mäi Geescht faszinéiert.
  
  
  Um hallwer véier war de Film eriwwer. De Programm huet ugekënnegt datt de Film weiderfuere géif, also sinn ech vu mengem Sëtz opgestan a sinn op eng vun den Ausgänge gaang, a vermëschen mat de schwatzende a kommentéierende Leit. Eemol war ech op der Strooss, et war einfach fir mech onentdeckt ze bleiwen bis ech en Taxi bereet fonnt hunn fir mech an déi verlooss Stad Fatehpur Sikri ze huelen.
  
  
  De Chauffeur, gutt raséiert an ouni Turban, glécklecherweis (dee Moment hunn ech iwwerall Sikhs gesinn), huet mir fofzeg Rupien fir déi hallef Stonn Fahrt gefrot. Um schwaarze Maart war en Dollar zwielef Rupien wäert. raisonnabel Präis; also hunn ech him d'Suen am Viraus ginn a souzen um Récksëtz vum ale Citroën.
  
  
  Keen eenzege Moto huet eis hannerlooss, a keen Taxi huet probéiert eis z'iwwerhuelen. Fir präzis ze sinn, war d'Rees op Fatehpur Sikri onendlech. Dëst war dee selwechte Wee deen ech geholl hunn nodeems ech aus dem Shiva sengem Villa geflücht sinn. Ech hu mech op de Sëtz gestreckt wéi mir laanscht d'Rei vun Hecken passéiert sinn, déi d'Haus vun der Strooss getrennt hunn. Et war keen a Siicht, an d'Haus mat sengen kompakten Äerdmaueren schéngt eidel a verlooss.
  
  
  Ech war natierlech net frou doriwwer, well ech geduecht hunn Shiva, Haji a souguer Riva Richtung Chinesesch Grenz. Gutt, ech hunn ofgeschloss, d'Zäit wäert soen.
  
  
  Ech hunn nach eng Kéier op meng Auer gekuckt a probéiert ze relaxen. Et war nach vill Zäit, awer wat ech méi no bei der verloossener Stad koum, wat ech méi nervös an ängschtlech ginn ass. Ech hunn d'Geleeënheet genotzt fir fäerdeg ze maachen, wat ech ugefaang hunn, andeems ech e Biesem an e Buffalo Peitsche kaaft hunn.
  
  
  Basham war léif genuch fir mir eng Handbohrer ze léinen. Ech hunn zwee Lächer am Biesemgriff gebohrt, een op all Enn vum Stéck. Elo hunn ech de Büffel Peitsch fir d'éischt an ee Lach gebonnen an dann an dat anert, se fest mat engem Schnouer op de Säiten befestegt. Sou krut ech tëscht deenen zwee Stécker eppes wéi eng gestreckt Liederbréck. Ech hunn d'Node gepréift; D'Lächer am Holz vun de Stécker ware kleng, et war keng Gefor fir d'Haut ze peelen.
  
  
  Wéi ech fäerdeg war den Apparat ze montéieren, hunn ech an der Distanz déi geflüchteg Minareten vun der imposanter Jami Masjid gesinn. Awer de massive Gebai schéngt kleng am Verglach zu der gigantescher Mauer, déi op der Südsäit vun der Moschee opgestan ass. D'Mauere goufen gebaut fir d'Victoiren vum Akbar ze honoréieren, dem Mughal Keeser deen déi legendär Stad Fatehpur Sikri gegrënnt huet. D'Maueren iwwersinn d'Ëmgéigend Land an eng Grupp vu squalid Hütten, déi en Duerf um Fouss vun der verloossener Stad geformt hunn.
  
  
  - "Sahib" wëll datt d'Leit hei op hien waarden? - huet den Taxichauffer virgeschloen, méi lues ze stoppen fir bei der Entrée vun engem desertéierte Parking nieft enger desertéierter a roueger Stad ze stoppen. "Ech ginn Iech e gudde Präis: drësseg Rupien fir Iech zréck op Agra ze huelen."
  
  
  "Entschëllegt, mee ech hunn aner Verflichtungen", hunn ech erkläert, d'Büffelstécker a meng Hosentasche gestoppt. Ech hunn d'Dier opgemaach an aus dem Auto geklomm.
  
  
  "Et gi keng Guiden méi hei, Sahib," huet den Taxichauffer geäntwert. - Wëllt Dir net, datt ech Iech d'Vue weisen? Ech kennt mat Fatehpur Sikri. Ech weisen Iech eppes wat keen Tourist jeemools gesinn huet ...
  
  
  "Ech hunn keen Zweiwel," Ech ausgemaach, laachen. - Mee ech muss meng indesche Guide an e puer Minutten treffen. Bon voyage, "sahib"!
  
  
  "Wéi Dir wëllt", sot de Chauffeur enttäuscht. Hien huet de Motor gestart, den Eck gedréint an ass fortgefuer an huet eng Stëbswollek hannerlooss.
  
  
  Ech sinn zu Fouss weider gaang.
  
  
  Dee leschten Touristebus ass schonn op Agra fortgaang. D'Händler, déi hir Wueren am Haff ronderëm d'Moschee ausgestallt haten, sinn och zréck an d'Duerf, an d'Marmer- a Sandsteengebaier verloossen. Ech sinn séier iwwer den Haff gekräizt, d'Kaart konsultéiert, déi ech aus dem Guidebuch gerappt hat, an hunn d'Gebai fonnt, dat als Maruam's Haus bekannt ass.
  
  
  Et war do, datt d'Riva e Rendez-vous fir mech a manner wéi enger Stonn gemaach huet. Ech hunn näischt gefillt an hunn keng Beweegung gesinn, déi meng Verdacht opriichte konnt. D'Gebai, mat vergëlltene Fresken a gemoolt Plafongen, huet majestéitesch a feierlech ausgesinn, wat dem Akbar säi Räichtum a politesch Muecht beweist. Ech souz op den éischte Schrëtt vun enger schmueler Marmertrap déi op e Balkon féiert, deen ëm dat ganzt Haus leeft.
  
  
  An d'Waarden huet ugefaang. Ech hu just gebiet datt d'Riva Singh mech net entloosse géif.
  
  
  Um siwen hunn ech ugefaang nervös ze ginn. Um zéng Minutte virun sechs gouf ech duebel besuergt. Mee um Véierel iwwer sechs hunn ech den Toun vun engem Auto héieren, deen um Parking stoe bleift. Dunn huet de schwaache Klang vu Schrëtt duerch de Marmerhaff geklomm, deen e grousst Schachbrettmuster geformt huet.
  
  
  Anscheinend huet den Akbar Schach gespillt mat senge Konkubinen an Dänzer als lieweg Baueren. Ech sinn och lues opgestan, gefillt wéi e Bauer an d'Spill agesat, awer gläich determinéiert mäi Géigner ze schécken. Shiva war iwwerzeegt datt hien all meng Beweegunge kontrolléiere konnt, seng dreckeg Regelen diktéieren.
  
  
  Awer wann ech d'Méiglechkeet hätt eppes ze soen oder ze maachen, wier et ouni Zweifel dat lescht Spill, deen de kriminellen Genie muss spillen.
  
  
  - Nick? Nick, bass du do?
  
  
  Et war eng vertraute Stëmm, awer mat engem Toun vun Angscht a Panik. Et war nach net ganz däischter, an obwuel den Himmel däischter war, konnt ech déi schlank Figur vu Riva iwwer den Haff gesinn. Si hat eng westlech Kleedung mat oppenen Hals un. Si war méi schéin wéi ech mech erënnert, awer elo war kloer net d'Zäit fir esou Gedanken.
  
  
  Si gesinn mech, d'Riva ass gerannt, hir Sandalen klickt op de Marmerplacke mat engem beschleunegten Tempo.
  
  
  - Ech bieden dech, hält mech fest! - huet hien gemëscht. "De Moment wëll ech dat méi wéi alles op der Welt, Nick."
  
  
  Ech hunn hatt an meng Äerm geholl an hunn hatt op mech gedréckt. Si huet geziddert, en Zidder leeft duerch hire ganze Kierper; si huet un mech geknuppt, de Kapp op meng Broscht geluecht.
  
  
  "Du brauchs keng Angscht ze hunn," hunn ech roueg geflüstert. - Ech verspriechen Iech, datt alles zum bessere wäert klappen. Dir wäert Äre Papp erëm gesinn an alles ännert sech och fir hien, maach der keng Suergen.
  
  
  Si huet de Kapp opgehuewen a probéiert ze laachen. Ech Kuss hir liicht op d'Lëpse si Schrëtt zréck an ewechgehäit d'Hoer déi an hir Aen gefall war. "Ech vertrauen dech, Nick," sot si mëll. - Mäi Monni huet mir geléiert net jidderengem ze trauen ... Et ass sou vill an de Kapp komm, datt ech net mat mengem Gehir denken kann! Mee ech gleewen dir, Nick. Ech hu keng Wiel. Wann Dir mir net hëllefe kënnt, wann Dir mäi Papp net kënnt retten, da kann keen op der Welt. An ech hu keen aneren ze wenden, Nick! Fir keen.
  
  
  Et war och e bestëmmte Bléck an déi schwaarz Aen, mat hirem traureg an erschreckten Ausdrock. "Mir hunn e Schrëtt no vir gemaach", hunn ech hatt getréischt. - Mir komme bis zum Schluss, Dir wäert gesinn. Ech hunn hatt an d'Gebai gefouert a si souz op de Schrëtt a probéiert sech ze berouegen.
  
  
  Et war net einfach, well si war an der Spannung an Angscht, déi si vu Kapp bis Zeh geziddert hunn. "Ech hat net geduecht datt ech op d'Versammlung kéint kommen", erkläert hien no enger Sekonn. "Ech hu misse mat enger Excuse kommen, fir mäi Monni ze soen, datt ech op Agra giff akafe goen." Hie wollt mech mat engem vu senge Männer schécken, awer ech hunn et endlech fäerdeg bruecht him ze iwwerzeegen datt dat net néideg war.
  
  
  Ech hunn hir iwwer d'Evenementer vum Dag informéiert, hir alles gesot wat geschitt ass zënter ech hatt verlooss hunn.
  
  
  - Wéivill Männer huet hien nach? - Ech gefrot, fäerdeg meng Geschicht.
  
  
  - Fënnef Leit, net méi. Ranjeet ass am Spidol, awer ech denken net datt hien iwwerlieft. Seng Lunge ginn duerch intern Blutungen zerstéiert.
  
  
  - An deen aneren mat enger Kugel am Been?
  
  
  - Si hunn hien zréck an d'Villa geholl. Hien kann net zu Fouss goen, also soll hien keng Gefor fir eis sinn. - D'Meedchen huet ugefaang ze erzielen wat geschitt ass wéi se gebonnen a geknallt fonnt gouf. Am Moment kléngt dëst vläicht iwwerzeegend fir eis zwee, awer Shiva war e verdächtege Guy. Trotz dem Riva seng Tréinen a Pleséier, huet hien erëm hir Erlaabnis refuséiert hire Papp ze gesinn. Hien huet hir och net verroden, wou hie säi Brudder gefaange hält.
  
  
  - Ech hu mam Papp um Telefon geschwat. Hie war ganz schwaach, hie konnt nëmmen e puer Wierder mumlen, Nick," huet d'Reeva an enger wäiter Stëmm derbäigesat. - Wann Dir him net befreie kënnt, wou en och ëmmer ass, mengen ech, datt hien net laang wäert liewen ...
  
  
  "Hie wäert fräigelooss ginn", hunn ech hir verséchert, obwuel ech keng Ahnung hat, wou ech dem Riva säi Papp sichen. Éischt vun all, Ech hat Shiva ze neutraliséieren. Och wann ech et fäerdeg bruecht hunn d'Fallen ze vermeiden, déi vum Monster gesat goufen, war ech bewosst datt hien net einfach wier ze erreechen. "Wësst Dir eppes iwwer dem Haji seng Erfindung, deen diaboleschen Apparat deen Äre Monni d'Box nennt?"
  
  
  "Ech hu probéiert an de Labo ze kommen, awer de Monni seng Wuecht hunn mech net eragelooss." Awer ech hunn eppes gefillt ..." Si huet d'Aen zougemaach an d'Franséirung versicht ze erënneren. "Oder vläicht ass et egal ..." huet hien no engem Moment bäigefüügt.
  
  
  - Alles ass wichteg. Em wat geet et?
  
  
  - Ma... Ech hunn de Shiva héieren mat engem um Telefon schwätzen an eppes iwwer Bombay soen. Et huet mir deemools komesch ausgesinn, well hien zu Bombay kee Betrib huet ... oder op d'mannst näischt wat ech weess.
  
  
  Eng Klack huet a mengem Kapp geklappt, an et war kaum en agreabele Klang. - Bass du secher? - Ech hunn insistéiert. - Hutt Dir nach eppes héieren, hutt Dir erausfonnt mat wiem hie geschwat huet?
  
  
  D'Riva huet de Kapp gerëselt. - Ech héieren him just soen Bombay. E puer Wierder iwwer den Hotel, dat ass alles. Awer wéi hien vum Telefon fortgaang ass, huet mäi Monni net zefridden ausgesinn.
  
  
  Huet hien um Telefon geschwat ier oder nodeems seng Männer aus Agra zréckkoum?
  
  
  - Virun. Ech si sécher vun dëser. Déi zwee sinn an ongeféier enger Stonn ukomm, vläicht manner," huet d'Reeva geäntwert. - Hien huet um Telefon geschwat ier se ukomm sinn.
  
  
  Also Puran Dass war dem Cobra säi Kompliz!
  
  
  Alles huet ugefaang méi kloer ze ginn a Sënn ze maachen. Elo hunn ech verstan wéi dem Cobra seng Männer woussten datt ech de Moien am Stroossecafé wier, wou den Ashok an ech begéint hunn. Dëst war keen Zoufall. Dass huet alles opgestallt, anscheinend dem Shiva seng Uerder gefollegt. Et ass keng Iwwerraschung, datt den indeschen Geheimdéngscht sech géint eng Mauer stoung, wéi se probéiert erauszefannen, wien hannert dem Cobra stung. Kee Wonner, datt si sou ineffektiv an ineffektiv waren, wéi Onrouen an Onrouen an de leschte sechs Méint uechter Indien ausgebrach sinn.
  
  
  Laut wat ech iwwer d'Organisatioun vum indeschen Geheimdéngscht wousst, war Dass déi héchst Autoritéit.
  
  
  D'Informatioun koum aus sengem Büro. Den Hawke huet vu "Leaks" an der IISA geschwat, der Konter-Intelligenz Agentur, awer hien huet ni eppes esou eescht verdächtegt. Glécklecherweis hunn ech decidéiert et eleng ze goen. Eng Decisioun, déi, no der aktueller Situatioun, schonn e gültege Grond ginn ass.
  
  
  - Hutt Dir et fäerdeg bruecht méi gewuer ze ginn?
  
  
  D'Riva huet erëm de Kapp gerëselt. - Entschëllegt, Nick. Ech hu mäi Bescht probéiert, awer ech hunn den Androck datt mäi Monni mir net vertraut ... elo manner wéi jee. Hien an den Haji hunn de gréissten Deel vum Dag geschwat, awer d'Wuecht hunn de Laboratoire net verlooss. Ech hat keng Zäit méi eppes erauszefannen.
  
  
  - Ech verstinn. "Dir hutt alles gemaach wat Dir konnt, an dat ass wat wichteg ass," sot ech hir. Also ech hat keng aner Wiel wéi zréck an d'Villa. Eemol do, wäert ech d'Féierung an Aktioun huelen.
  
  
  Mä et war e grousse Risiko. Bal irresistibel.
  
  
  Wann ech net probéiert hätt d'Box ze kréien ier se erëm benotzt gouf, ass et net ze soen wat de Shiva mat dräi Ace an der Hülse gemaach hätt ... och wann ech déi véiert an der Reserve behalen hätt. Ech hätt elo net sollt ophalen, nodeems ech esou wäit komm sinn.
  
  
  "Ech muss mat Iech an d'Villa zréckkommen," hunn ech dem Riva erkläert. - Ech hunn Iech gesot, wat hie mat der Box maache wäert. Wa mir waarden, geet alles no senge Pläng, egal ob mir et gären oder net. Ech hu keng aner Wiel, Riva.
  
  
  "Ech och," huet si geflüstert. Si huet meng Hand geholl an huet meng Fanger mat hirer gedréckt. - Ech hunn den Auto dobausse gelooss, et ass just e puer Schrëtt ewech.
  
  
  Mir sinn dobausse gaang an hunn d'freske Raim vum "Haus vu Maruama" hannerlooss. Den Himmel war purpurrout, d'Sonn e blass orange Blur um wäiten Horizont.
  
  
  D'Riva huet nach ëmmer meng Hand gehalen, an ech hunn de Klang vun eise Schrëtt nogelauschtert, meng Sandalen op de betegelten Haff geklickt. Da koum et op eemol an eisen Oueren, e Brühl, deen d'Blutt vun de meeschte Leit kal lafe géif. Awer vill Joer Training an Erfarung hunn mech elastesch gemaach, meng Nerven a Stahldrot verwandelt. Ech géif awer léien, wann ech géif soen, ech hätt keng Angscht.
  
  
  D'Gebrëll huet duerch déi verlooss Gebaier geklomm. D'Riva konnt säi Gejäiz net zréckhalen an huet mech ëmklammen, meng Hand an Horror geknuppt. Eng Sekonn méi spéit gouf ech vun der Luucht vun engem Motorrad verblend, deen op mäi Gesiicht geriicht war.
  
  
  Et waren dräi Sikhs do, all op engem Moto, wéi eng Truppe Kavallerie. Si hunn ugefaang ronderëm mech ze kreesen; hiert sarkastescht Laachen huet mech duerchgebrach wéi sou vill Stëbs. Shiva huet erëm erausgefuerdert. Awer wann ech d'Spill no senge Regele gespillt hunn, wier den Nick Carter geschwënn dout. Eppes wat ech definitiv net zouloossen.
  
  
  
  
  12
  
  
  Ech erkannt déi zwee Männer bal direkt. Ee vun hinnen war de Gurnek, mat enger Bandage um Gesiicht mat Narben, awer nach ëmmer lieweg a gutt. Deen anere war de Mann vun der Post, dee selwechten, dee säi blesséierte Kamerad matgeholl huet. Deen drëtten, bäertege a mam Kapp an engem Turban gewéckelt, wéi déi aner, war mir onbekannt. Awer ech wousst wat hien denkt, obwuel mir eis ni begéint haten.
  
  
  "Dir hutt dem Monni seng Verdacht erwächt, Riva," erkläert ee vun deenen dräi. - Dofir huet hien eis bestallt Iech ze verfollegen, wëssend datt Dir eis direkt op "Sahib" Carter féiert ...
  
  
  D'Riva an ech stoungen onbeweeglech, gefruer. "Sot kee Wuert," hunn ech dem Meedchen geflüstert. - Maacht genau wat ech Iech soen, an alles wäert gutt sinn.
  
  
  - Si wäerten eis ëmbréngen, Nick!
  
  
  - Nee. Däi Monni ass e megaloman: wann een misst stierwe, sinn ech sécher, hie géif hie perséinlech ëmbréngen.
  
  
  Ech hunn d'Aen vun den hellen Luuchten ofgedeckt an ëmgekuckt. All Cobra Agent war mat .45-Kaliber Pistoulen bewaffnet, déi deemools op mech geriicht waren, eng an der Broscht, eng am Kapp, déi drëtt am Réck. - Also wat wäert Dir maachen, eis zwee schéissen? - Ech hunn gejaut fir datt et iwwer d'Gebrühl vu Motorrieder ze héieren ass.
  
  
  - Schéiss dech, "Sahib" Carter? Ee vun de Männer huet gelaacht. Et war een deen ech net kannt hunn, e groussen, plumpen jonke Mann, dee selbstverständlech genoss huet mech an dëser Positioun ze gesinn. - Ze einfach. Nee, Shiva huet eis speziell Instruktioune ginn. Dëst ass alles ganz kloer. Dir wäert eis net widderstoen, well wann Dir probéiert dat ze maachen, wäerte mir d'Meedchen ëmbréngen; dann wa mir Iech zréck an d'Villa bréngen, këmmert Shiva Iech perséinlech.
  
  
  "Wéi Dir den Nirad behandelt hutt," huet de Gurnek derbäigesat.
  
  
  E Bild blénkt a mengem Kapp. Ech hunn den Nirad mam Kapp an d'Schlaang vu Schlaangen gesinn, ech hunn d'Reptilien ëmmer erëm gesinn, ech hunn seng Gejäiz héieren an d'Freed vu Shiva verstanen, wéi ech gesinn hunn, datt ech déiselwecht stierflech Krankheet leiden.
  
  
  "Natierlech kann ech net widderstoen," hunn ech dogéint gemaach. - Dräi géint een ass net sportlech, Hären. Mee schued d'Meedchen net; hatt huet näischt domat ze dinn.
  
  
  - Hien huet Iech gehollef ze flüchten.
  
  
  - Ech hätt hir ëmbruecht wann si dat net gemaach hätt. Säi Papp ass Äre Meeschter Prisonnéier. Si këmmert sech ëm näischt anescht. Et ass mir egal ob ech liewen oder stierwen. Ech hunn op d'Riva gedréint an hunn an hir Gesiicht gekuckt. - Ass dat net richteg, Schlitt?
  
  
  Ech hunn meng Hand opgehuewen an hunn hir en haarde Schlag ginn. Ech hunn geflüstert. - Komm, laaf bei hinnen... Maacht wéi ech dir soen! -
  
  
  Fir eng Sekonn huet d'Meedche gestäipt, verduebelt an erschreckt. Si huet net verstanen wat ech gemaach hunn, awer si ass schlussendlech gerannt, gejaut op der Spëtzt vun hire Longen. - Hien huet probéiert mech ëmzebréngen!
  
  
  D'Männer hunn net verstanen wat geschitt ass.
  
  
  De Gurnek ass vum Moto geklommen, an de Riva ass op hien gerannt. Dëst war de Moment op ech gewaart hunn. Déi aner zwee Sikhs hunn ewech gekuckt, d'Sohle vun hire Stiwwelen rutschen op de Marmerbuedem wéi se opgehalen hunn ronderëm mech ze fueren.
  
  
  D'Riva huet sech wuertwiertlech op d'Féiss vum Gurnek geworf, sou wéi eng Hysterik. Si huet hir Roll gutt gespillt, eng Loft vu Wahrheet vermëttelt, déi de Gurnek schéngt ze entwaffnen - op d'mannst genuch fir mir Zäit ze ginn fir de Stiletto z'entloossen an den dënnbladeden Dolch ze werfen.
  
  
  Fir eng Sekonn, alles wat ech héieren hunn, war dem Reva säi kontinuéierlechen, häerzzerräissende Geck. Dunn huet de Gurnek sech zréckgezunn, konvulsiv säi Gesiicht mat sengen Hänn geknuppt. De Stiletto huet säi lénks Aen duerchbrach, d'Knollen an der Halschent geschnidden. Déi bluddeg gelatinös Mass ass op säi Gesiicht getrëppelt; hien huet e bluddege Gejäiz ausgeléist a probéiert den Dolch erauszezéien.
  
  
  Ech sinn net stoen an kucken wat geschitt.
  
  
  Si kruten den Uerder mech lieweg ze huelen ... awer net onbedéngt ongeschued. Natierlech probéieren se fir d'éischt hir eegen Haut ze retten, a wann ech net séier handelen, gëtt alles als verluer ugesinn. Ech sinn gelaf an déi aner sinn aus dem Vëlo gesprongen. Dëst war den zweete Feeler vum Shiva seng Gorillaen, wéi ech et fäerdeg bruecht hunn an meng Täsch z'erreechen fir zwee Stécker aus engem Besen ze huelen.
  
  
  Ech hunn eng Waff erstallt déi op den éischte Bléck harmlos war. Awer tatsächlech, zwee Stécker, déi duerch e Stéck hart an haltbar Büffelverstoppt Peitsche verbonne sinn, hunn eng ganz geféierlech, bal stierflech Bedrohung gestallt.
  
  
  Et war en Nunchaku, deen ech gemaach hunn, en orientaleschen Apparat deen ech fir d'éischt gesinn hunn während enger brutaler Demonstratioun vu mengem Karatemeeschter am AX Sëtz zu Washington.
  
  
  D'Waff, typesch fir Kampfkonscht, hat onbestreideg Villsäitegkeet, an an dësem Fall wollt ech domat experimentéieren.
  
  
  Den Stick an enger Hand halen, hunn ech ugefaang den aneren Enn ze verdreiwen, bis et genuch Kraaft a Geschwindegkeet kritt. D'Kugel huet sech an de Marmorplacke bei menge Féiss geluecht, awer ech sinn weider lafen, a vergiess alles ausser de Sikh, deen ech als zukünfteg Affer gewielt hunn an deen mäi Zil wier.
  
  
  De Gurnek war net entwaffnet, awer hien war och net am beschten Form. Ech hunn d'Riva an Schrecken héieren wéi eng aner Kugel duerch d'Loft geschloen huet a meng lénks Schëller gegraut huet. Ech hunn eng schrecklech Verbrenne Sensatioun gefillt, déi e Feierrout Mark op mech hannerlooss huet. Awer de Kugel huet meng Hand verpasst. D'Wonn huet mech Grimassen a Péng gemaach, awer dëst huet mech net verhënnert fir weider den Nunchaku ze verdreiwen.
  
  
  - Ech wäert dech ëmbréngen, Carter! - huet de Mann geruff.
  
  
  - Géigesaz zu Shiva Uerder? - Ech hunn mat engem Grinsen geäntwert. Awer d'.45 Kaliber Pistoul war op meng Këscht geriicht. Risiken huelen ass eng Saach, awer domm handelen ass eng aner. Ech hunn ausgestreckt bis de Stick d'Geschwindegkeet verluer huet a schlussendlech um Handgelenk hänkt.
  
  
  - Down mat dësem Dreck! - den Indianer bestallt.
  
  
  "Op Är Uerderen, Meeschter," hunn ech gemëscht, de "Nunchaku" duerch meng Fanger fräigelooss.
  
  
  De Sikh huet nach ëmmer op mech gezielt; mee soubal ech d'Stécker lassgelooss hunn, huet hien sech gebéit fir se opzehuelen. Et war säin drëtte Feeler an de leschte Minutten.
  
  
  Wärend hien sech béien, sinn ech op hien gerannt. Ech hunn meng Fanger ronderëm de Handgelenk vun der Hand zougemaach, déi d'Waff esou schwéier wéi ech konnt gehalen hunn. Hien huet den Ausléiser gezunn a mech bal an d'Been geschloen. Awer dës Kéier war ech décidéiert fir de Rescht vu menge Deeg ze verbréngen, wéi e Krämpel ronderëm ze bewegen, sou datt de Rescht vu mengem Kierper intakt bleift.
  
  
  De Cobra Agent huet sech zréckgezunn, probéiert sech selwer ze befreien. Meng Hand huet d'Zil fonnt, no deem se gesicht huet: verlängert, et gouf eng Sichel vu Schanken a Muskelen. Déi haart Säit vun der Hand ass um Hals vum Mann gelant; gläichzäiteg hunn ech gläichzäiteg mäi rietse Fouss geklickt.
  
  
  De resultéierende Cha-Ki huet net säi Schanken gebrach, awer de Schmerz vum Schlag huet mir déi puer extra Sekonnen ginn, déi ech verzweifelt gebraucht hunn. Ech hunn d'Hand, déi d'Waff hält, mat zwou Hänn gegraff. De Sikh-Indianer huet verzweifelt verzweifelt, probéiert ewech ze goen, och wann hie sécher war, datt de Laf vun der Pistoul net méi op hien geriicht ass.
  
  
  Et gëtt eng plötzlech Beweegung hannert mir. Den drëtten Killer, e muskuläre jonken Indianer, deen ech deen Owend nach ni gesinn hat, huet säi Begleeder zur Hëllef gerannt. Och wann et scho schwéier war mat engem ze kämpfen: mat zwee Männer bewaffnet mat Pistoulen ze bewältegen wier net einfach.
  
  
  Dofir, soubal ech et fäerdeg bruecht hunn d'Waff aus de Fanger vum éischten ze räissen, sou datt se op d'Marmorfliesen gefall ass, hunn ech séier de "Nunchaku" opgeholl, deen op meng Féiss gefall ass. Et huet mech nëmme fënnef Sekonnen gedauert fir et d'Geschwindegkeet an d'Dynamik ze kréien déi et gebraucht huet.
  
  
  Den drëtte Mann ass onerwaart op d'Attack gaangen. Ech sprangen zréck a gelant direkt hannert sengem Kompliz. Wéi hien ugegraff huet, hunn ech scho mäi Stéck op de Schädel vu sengem Frënd gezielt.
  
  
  Nunchaku hunn elo eng Kraaft e puer Mol méi grouss erreecht wéi déi néideg fir mënschlech Schanken ze briechen.
  
  
  Ech hunn ni gesinn wat duerno a mengem Liewen geschitt ass.
  
  
  Dem Indianer säi Schädel wuertwiertlech explodéiert. Wou de geklappten Turban gewiescht wier, huet déi jellyähnlech Mass nach ëmmer gepulst. Stécker vu Schanken, Fragmenter mat Hoer- a Kopfhaut, déi un hinnen hänke bleiwen, sinn a mengem Gesiicht gesprëtzt, an d'Gehir, grau-wäiss a bizarre Spiralen, duerch d'Loft verstreet wéi d'Lava aus engem Vulkanausbroch. Mä wann d'nunchucks geschafft gutt, Ech hat nach zwee Géigespiller lénks. Gurnek war lieweg, obwuel mat engem Aen. An do huet e jonken Indianer gelieft, deen ze spéit ukomm ass fir d'Liewe vu sengem Begleeder ze retten.
  
  
  De muskuläre Sikh huet gestoppt, en Ausdrock vun Ängscht an Ongleewen op sengem Gesiicht verzerrt. Ech hunn déi déidlech Stécker erëm lancéiert an hien huet sech nervös zréckgezunn an d'Waff op mäi Gesiicht geriicht.
  
  
  - Kill mech, a Shiva fiddert Iech op d'Schlaangen. Ech muss him e puer wichteg Informatioune soen, a wann hien et net vu menge Lippen héiert, kënnt Dir vergiessen datt Dir existéiert ..." Ech hunn duerch d'Zänn gebonnen.
  
  
  Ech bluffen. Hien huet déi onerkennbar Figur vu sengem Kompliz ugekuckt. Ech hunn e Split Sekonn geholl fir d'Nunchucks ze befreien, déi duerch d'Loft geflunn sinn wéi e One-Way Boomerang. Ech hat et nach ni op dës Manéier benotzt a wousst net wéi et funktionnéiert.
  
  
  Glécklecherweis huet déi primitiv Waff mech net enttäuscht. Een oder zwee Stécker (ech kann net sécher soen, d'"Nunchucks" fléien mat onheemlecher Geschwindegkeet) sinn an de Laf vun der Indianer Pistoul gefall. D'Kraaft vum Schlag huet d'Waff aus sengen Hänn geschloen. D'Waff ass e puer Schrëtt hannert him gelant. De grousse Sikh ass op mech gerannt wéi e rosen Bier, säi Gesiicht verzerrt vu Roserei.
  
  
  Karate oder net, dës Kéier huet et mech getraff.
  
  
  Ier ech him ophalen konnt, ier ech gemierkt hunn wat geschitt ass, ass de Mann, deen Deel vum Shiva senger Equipe an dem "Reception Committee" war, op mech erofgaang wéi eng Tonne Zillen. Den Otem huet mäin Hals verlooss wéi ech no hannen gefall sinn, mam Kapp op d'Marmorplacke geschloen, déi dat riesegt Schachbrett vum Haff ausgemaach hunn.
  
  
  Eppes waarm a schläimeg ass op mäi Gesiicht gedroen, a mech momentan blann. D'Tréinen sinn iwwer d'Wangen erofgaang wéi ech probéiert hunn meng Aen erëm opzemaachen. A soubal ech erëm gesinn hunn, hunn ech opgekuckt a gesinn de Gurnek nieft mir stoen. Dat blesséiert Auge, wat wéineg dovunner iwwreg war, huet weider eng gelatinös a bluddeg Substanz erausgedréckt, wéi e Krunn opgemaach.
  
  
  Dunn dem Indianer säi Been gebogen just wéi ech probéiert opzestoen. Ech hunn d'Zänn gekrasch wéi d'Stolzehe vu sengem Stiwwel de Réck vu mengem Kapp geschloen huet. Hie war deen eenzegen vun den dräi Männer, déi keng Sandalen undoen. An elo huet hien seng Motostiefel benotzt fir mech an d'Broscht ze schloen.
  
  
  Ech konnt d'Riva net gesinn wéinst dësem Schmerz, deen meng Visioun verschwënnt. Ech wousst net emol wou hatt war oder wat de Gurnek hir gemaach huet, awer hatt konnt mir net hëllefen, dat ass sécher. Ech hu gefillt wéi meng Këscht kraazt, wéi meng Schanken op eemol zerbriechen, wéi de Gurnek mech erëm geschloen huet.
  
  
  Ech hu gewalteg gerëselt, wéi e wëll Päerd probéiert säi Reider ofzewerfen. "Shiva ass elo egal, Carter," sot de Gurek, an huet et kloer gemaach datt hie verstanen ass, trotz de Bandagen déi den ënneschten Deel vu sengem Gesiicht verstoppen. - Ech wäert dech ëmbréngen, fir datt Dir eng Kéier fäerdeg sidd!
  
  
  Ech konnt aus dem Toun vu senger Stëmm soen, datt hien et gemengt huet. En aneren Indianer, dee selwechten dee mech ugegraff huet, huet mech virun enger Minutt op de Buedem geschloen, probéiert mech an d'Been ze gräifen. Hien huet sech iwwer mech gekräizegt, an ech hu weider wéi e verzweifelte Mann gekickt, besonnesch wann dem Gurnek säi Been erëm geruckt huet, en zerstéierende Schlag op meng Këscht geliwwert.
  
  
  Et war dee Moment, datt ech mat béiden Hänn erausgeet an dem Mann säi Knöchel gegraff hunn, säi Been staark gebéit. Hien huet probéiert säi Gläichgewiicht net ze verléieren. Dunn huet en anere Sikh seng mächteg Fauscht a mengem Bauch gedréckt. Et war ustrengend Péng. Ech konnt net otmen, awer wann ech elo opginn, géifen dës zwee mech op hir glorräich Lëscht vun Trophäen bäidroen.
  
  
  Mat der leschter Kraaft, déi ech fort war, hunn ech dem Gurnek säi Knöchel gegraff a weider gedréint, wëll séier d'Kräizung vum briechende Knach héieren. Amplaz ass de Mann no vir gefall a säi Gläichgewiicht verluer. An ech hunn meng Been aus dem Grëff vum aneren Indianer befreit. Ëmgedréint sinn ech op d'Been gesprongen.
  
  
  Ech erwaarden dem Gurneks grousse Buddy mech erëm ze attackéieren, awer amplaz ass hien an déi entgéintgesate Richtung gelaf. Ech konnt hien net wäit loossen, och well hien no der gefall Pistoul gelaf ass. Ech war hannert him, wéi hien sech gebéit huet fir d'Waff opzehuelen. Ech hunn e grousse Sprong an d'Loft geholl an hunn mäi Been gespannt fir e fléien Kick ze werfen.
  
  
  D'Kraaft vum Schlag, mäi Fouss huet dem Indianer säi Réck geschloen, huet hien op de Buedem geheit. Hien huet e puer Mol op de Marmerbuedem gerullt an d'Waff ass e puer Meter ewech gelant, ausserhalb vu senger Erreeche.
  
  
  Awer och dann, ier ech gerannt hunn d'Waff opzehuelen, hunn ech nervös iwwer meng Schëller gekuckt. De Gurnek war net ee fir einfach opzeginn. Hien ass opgestan an ass op mech gaang. Och wann hien gehumpelt huet, säi ganzt Gewiicht op ee Been gesat huet, konnt hien nach ëmmer goen. Awer déi opfällegst Saach war den ominéisen metallesche Glanz, deen meng Opmierksamkeet gefaangen huet ... Metall, deen mat enger gelatinöser Substanz aus dem Zweeten Auge vum Indianer dréit.
  
  
  Hannert Gurnek ass eng vague Figur an de fréien Owend Schatten. D'Riva Singh ass endlech erëm op der Bühn. Kuerz virdru huet si hir Roll perfekt gespillt an, mat hire Schreie vu Schrecken a Fluch, erlaabt mir vu defensiven op offensiven Aktiounen ze plënneren.
  
  
  Elo hunn ech gesinn, datt si op de Suedel vun engem Moto klammen, deen am Haff geparkt ass. Gurnek konnt net entkommen; hien huet weider gehumpelt wéi ech zréckgezunn hunn, verduebelt. Awer ech hunn mech falsch berechent, gegleeft datt hien mech attackéiert hat ier ech de Stiletto benotzt, deen hien a senger Hand gehal huet.
  
  
  Den Indianer huet seng Hand zréckgezunn, huet sech dunn erausgezunn an d'Messer gehäit. D'Blade huet duerch d'Loft geflücht. An dës Kéier huet de Gurnek bal verpasst.
  
  
  D'razor-scharfe Blade huet mäin Oberschenkelmuskel duerchgebrach. Meng Knéien buckled an ech hu mech schwaach gefillt. Ech wollt jäizen, awer ech hunn d'Gejäiz ënnerdréckt, dat schéngt meng Lippen ze entkommen. Péng huet duerch mech geschoss, meng Nerven verdréit. Hien huet mech wéi eng waarm Nadel duerchbrach, ëmmer méi déif, bis mäi ganze Kierper numm war, elo op der Grenz vu kierperlecher Resistenz.
  
  
  Dëst sollt net geschéien.
  
  
  Ech hunn d'Fauscht gebonnen, d'Zänn gebonnen, bis se gekräizt hunn, a probéiert de schreckleche Péng ze erdrénken. Dunn hunn ech meng Hand erofgesat, meng Aen fir eng Sekonn zougemaach an endlech d'Messer vu mengem Oberschenkel gezunn. Ech hat keng Zäit fir de Bluttfluss ze stoppen. Awer glécklecherweis huet de Stiletto d'Bluttgefässer vun den Oberschenkelmuskelen net beschiedegt.
  
  
  Egal wéi, ech hunn nach ëmmer geblutt wéi e geschluechte Schwäin.
  
  
  De Stoff vu menger Hosen huet un d'Been gepecht, wou et e grousse donkele Fleck war, naass vum Blutt dat ech scho verluer hat. Dem Gurnek säi verréckte Laachen huet duerch d'Loft geklomm. Den Indianer huet ugefaang mech ze kommen, an ech hu probéiert an ee vun de Gebaier ronderëm den Haff ze krauchen. Ech hunn et fäerdeg bruecht seng Knöchel ze verdréien an hie konnt net goen ouni hinken. Mä hie konnt sech nach beweegen. Hien ass no vir gaangen wéi den drëtten Cobra Agent och ugefaang huet hannert mech ze plënneren.
  
  
  Ech hunn zréck gekuckt an hunn d'Waff gesinn, déi de Mann fonnt hat. Ech sinn beim Dolch bliwwen, well d'Nunchucks net erreechbar waren. "Riva," Ech widderholl. "Wuer bass du gaang?"
  
  
  Vläicht war et Telepathie. Mee sief et, si huet mech "héiert".
  
  
  D'Brühl vum Motorrad hat d'Kraaft vu Segen, d'Dämmung vu menger Péng a kierperlecher Péng. Hien ass aus der Däischtert erauskomm, huet dem Gurnek seng Figur am Liicht vum grousse Liichttuerm ausgedréckt, Silhouette géint d'Schatten vum Virdergrond Sonnenënnergang. Den Indianer huet de Kapp gedréint an d'Hänn opgehuewen, wéi wann hien den Auto wollt stoppen. Säi Begleeder, e muskuläre jonke Sikh, op der anerer Säit, huet ausgesinn wéi wann hien säi Programm net wollt änneren. Hien huet weider mech ze Approche. Ech hunn den Dolch gegraff, probéiert de kléngende Péng ze ignoréieren, deen mäi Been komplett numm gemaach huet.
  
  
  De Gurnek huet probéiert an engem vun de desertéierten a verloosse Marmerpalaster ze flüchten. Elo datt hien net méi eng direkt Bedrohung oder Gefor war, dank Riva, konnt ech meng Opmierksamkeet op säi Kompliz konzentréieren. D'Pistoul huet gebrëllt a otemt Feier, awer déi plötzlech Däischtert, déi aus dem Himmel gereent huet wéi déi lescht Luuchten vun der Dämmerung ausgaange sinn, verhënnert datt hie virsiichteg zielt, an d'Kugel ass bannent e puer Meter vu mir geflunn.
  
  
  Ech hunn den Otem gehal a sinn op ee Knéi erofgaang, mäi verletzte Been zréck gestreckt. Ech konnt de wäisse Turban vum Ugräifer gesinn a souguer de Laf vun der Pistoul. Ech hat d'Zuel vun de Kugel verluer, déi hie benotzt hat, also konnt ech net soen ob d'Waff eidel war oder ob hien nach e puer Schëss iwwreg hat.
  
  
  Wéi ech den Ausléiser Klick héieren hunn, hunn ech mech virbereet fir ze schéissen. Amplaz huet den Indianer roueg verflucht. Hien huet d'Waff ewech gehäit an si ass mat engem Schlag op d'Marmorplacke gefall. Schlussendlech huet et geschéngt datt net alles géint mech verschwonnen ass.
  
  
  Vläicht huet de Riva de Gurnek geschoss. Wann net ganz am "Eck", dann war den Indianer op d'Säit. Ech kann him spéider neutraliséieren, eemol ech säi Partner ausschloen. Ech wousst datt de Gurnek onbewaffnet war, sou datt d'Riva d'Situatioun eleng konnt handhaben.
  
  
  Elo alles wat ech hat ze maachen war mat engem onbekannten Indianer ze këmmeren, dem Shiva säi perséinlechen Agent. Ech hunn gespannt an hunn den Otem gehal. De Mann war einfach eng massiv Form aus der Däischtert eraus. D'Wolleken hunn de Mound bedeckt, dat glänzend Gesiicht verstoppt, an de Bannenhaff vu Fatehpur Sikri gouf an de Schied gestierzt. Ech squinted a probéiert an der Däischtert ze kucken. Mäi Géigner wollt keng Risiken huelen, well ech seng Beweegungen net héieren konnt. Ech war net sécher ob hien mech gesinn huet wéi ech d'Messer vu mengem Oberschenkel gezunn hunn, oder ob hie wousst datt ech bewaffnet war.
  
  
  De Stiletto ass eng wäertvoll Waff ginn elo datt ech meng Nunchucks verluer hunn. An ech konnt net op meng déif Kenntnisser vu Karate vertrauen mat mengem Been behënnert vun enger Wonn déi déi ganzen Zäit blutt an déi ech keng Zäit hat ze heelen. De Bluttverloscht huet mech ëmmer méi schwaach gemaach, a wann ech mäi Been net verbannen hätt, wier ech séier a Schwieregkeete gewiescht.
  
  
  Ech hunn gejaut. - Komm, Bastard! Wat waart Dir op? - Et gëtt Blasphemien, Epitheten a Beleidegungen, déi an Indien direkt de Stolz vun enger Persoun beaflossen. Vläicht war de "Bastard" net ee vun hinnen, awer scho meng Kenntnisser iwwer d'Bräicher an d'Bräicher vum Subkontinent huet vill ze wënschen. - Hutt Dir Angscht? Dat ass richteg? - Ech hunn ugefaang ze jäizen, probéiert säi massive Kontur an de Schatten ze fannen.
  
  
  D'Luucht vum Motorrad op deem d'Reeva sprange war net a meng Richtung geriicht. Et gouf all Sekonn méi däischter a méi däischter, an ech sinn weidergaang, an der Hoffnung een a Fleesch a Blutt ze fannen. Dunn ass e grousst Gewiicht op mech gefall. Ech gouf op de Réck geworf, mäi verletzte Been ass ënner mir gedréckt.
  
  
  D'Péng war extrem, komesch Reflexiounen vun phosphorescent Liichtjoer gedanzt virun meng Aen. Ech hunn de Kapp gerëselt a probéiert d'Liichtpunkte ewech ze drécken. Mat mengem Been an der Halschent verdreift, war ech wuertwiertlech op de Buedem gepecht duerch d'Gewiicht vum korpulente jonke Sikh. Awer ech hu wuertwiertlech gefillt datt ech vum Buedem opgehuewe sinn wéi seng Fauscht mech an de Kiefer geschloen huet. Ech hu mäi Kapp op d'Säit gekippt, schwéier otemt. - Dreckeg Bastard! - Ech hunn gejaut, endlech un dat richtegt Wuert erënnert.
  
  
  De Choix vum Epithet huet hien anscheinend net gär, an hien huet eng zweete Kéier mat der Fauscht geschloen. Ech hunn dem Mann säi waarmen, stinkende Otem op mengem Gesiicht gefillt. Hie war e Béischt, e Stier a mënschlech Form. An hien huet ouni Wierder geäntwert ... nëmme mat de Fausten. Hien huet et dunn fäerdeg bruecht seng Hänn op meng Oberschenkel ze drécken a mäi blesséierte Been ze schéissen.
  
  
  Mäi Been blouf nach ëmmer, et huet méi wéi jee verletzt. D'Stiletto-Blade huet géint d'Marmorfliesen geschrauft. Awer ech wousst nach ëmmer net ob de Sikh Indianer gemierkt huet datt ech bewaffnet war. - Ech wäert dech zréck op Shiva, Carter! Hien huet gegast, mech op de Buedem gepecht. - Awer net alles an engem Stéck!
  
  
  - Wéi grujeleg! Ech hunn an engem spottende Toun gemummt, meng Lippen krullen an eng Grimasse vu Péng wéi hien seng Knéien a meng Oberschenkel gedréckt huet. Meng Hänn a Fanger hunn ugefaang numm ze ginn, Blutt ass aus der Wonn drëpst, an den Indianer huet meng Hänn gehalen. E puer Sekonnen méi an ech wäert de Messer net méi halen. A wann dat geschitt, dann ass et alles eriwwer fir mech.
  
  
  Ech hunn ugefaang meng Hand no vir ze beweegen, probéiert de schaarfen, nach ëmmer bluddege Klingen méi no un d'Säit vum Indianer ze bréngen. Ech hunn geflüstert. - Wéi ass däin Numm? Ëmmerhin hu mir eis nach net virgestallt!
  
  
  "Barking," sot hien, gelaacht. - Déi Victoire Schell.
  
  
  "Barking, Loser," Ech korrigéiert him an op eemol meng Hand mam Messer Richtung mengem Géigner Säit geréckelt. Dëst huet all d'Kraaft geholl, déi ech lénks hat, bis op d'Limite.
  
  
  Awer et huet geschafft. Gott sei Dank huet et geschafft.
  
  
  Den Tipp vun der scharfen Klinge huet dem jonke Sikh säi Kottenghemd wéi Botter duerchgerappt. Ech hunn net opgehalen. Ech sank den Dolk méi déif wéi hien seng Knéien opgehuewe huet, probéiert ze flüchten. Et ass ze spéit Taktik ze änneren. Elo konnt hien mech net méi stoppen. Ech hunn de Stiletto tëscht zwee vu senge Rippen gefuer, duerch Fleesch a Muskele geschnidden wéi e Metzler, deen e Kallef auserneen räissen.
  
  
  De jonken Indianer ass op seng Säit gerullt an ass schwéier op de Réck gefall wéi ech d'Messer fräigelooss hunn. Mat der Kraaft vun der Verzweiflung sinn ech driwwer gekrabbelt fir d'Aarbecht ofzeschléissen, net fir eng Sekonn opzehalen fir dee schreckleche Péng a mengem bluddege Been ze spieren. De Stiletto war an der Lai Säit agebaut bis op d'Hëllef. De Mann war erstéckt, probéiert ze otmen. Ech hunn de Grëff vum Messer gedréint ouni et eraus ze zéien.
  
  
  E Stroum vun décke, waarme Blutt ass vu senger Säit gefall wéi ech den Dolch gestach hunn, d'Blade huet sech op seng Këscht festgehalen. - Schwäin! - Den Indianer huet gejaut. - Awer och ... Dir wäert stierwen ... Dir wäert stierwen, Kar ...
  
  
  Dëst waren seng lescht Wierder.
  
  
  Ech wollt datt se net als Profezeiung ausgesinn.
  
  
  
  
  13
  
  
  Meng Hänn waren rutsch a plakeg vum Lai säi Blutt. Et huet weider profusely ausgeliwwert wéi ech a seng Këscht geschnidden hunn, net gestoppt bis ech absolut sécher war datt hien dout war. E Gurgel koum aus sengem Hals; hien huet net méi geschwat, mä kramphaft seng Këscht opgehuewen an erofgesat. Endlech huet d'Panzen opgehalen; Ech hunn meng Hand op säin Häerz geluecht. D'Muskelbündel huet e konvulsive Häerzschlag verursaacht, gefollegt vun engem onfräiwëllegen nervösen Zidderen, en Zidderen, deen hie vu Kapp bis Zeh gerëselt huet.
  
  
  Hien huet erëm gerührt, duerno gefruer.
  
  
  Ech rutschen no hannen, mäi verletzte Been huet sech virun mir ausgestreckt. Mat schnelle Beweegungen hunn ech mäi Hiem ofgeholl, et mat engem Dolch geschnidden an ugefaang d'Wonn mat hausgemaachte Bandagen ze verbannen. Ech hunn zwee Sträifen geholl fir d'Blutt ze bléien, dat aus der déif Wonn weidergeet.
  
  
  No enger Zäit hunn ech probéiert erëm op d'Been ze kommen, mat den Aen no Riva ze sichen. D'Meedchen huet eng exzellent Aarbecht gemaach, an elo muss ech hëllefen hir Gurnek ze neutraliséieren. Spéider ... bon, fir d'éischt eliminéieren ech de Gurnek, an dann ginn ech op déi nächst Schrëtt.
  
  
  Ech hunn nogelauschtert a bal direkt e schwaache Gebrum héieren ... de Gemm vun engem Motomotor, deen an der Distanz schellt. Den Haff gouf am Liicht gebad, wéi d'Wolleken, déi de Mound verstoppt haten, verschwonnen sinn. Ech war erstaunt datt d'Naturkräfte op menger Säit waren, wéi wa se hiert Wuert ginn hätten fir mech ze schützen. Et war am Ufank däischter, an de Mangel u Liicht huet mech geschützt, wat mir erlaabt huet de Laius ze besiegen an ëmzebréngen.
  
  
  Awer elo, wann de jonke Sikh dout war, iwwerrascht vu menger Kraaft oder Knascht, ass de Mound zréckgaang, de Bannenhaff vun der verloossener Stad mat sengem blass Glanz iwwerschwemmt. Ech hunn d'Figur vum Lai ugekuckt, deen um Réck louch, säi wäisse Hiem mat gedréchentem Blutt gefierft. Seng Lippen hu sech an e Grinsen gekrauselt, deen seng regulär wäiss Zänn gewisen huet a säi Zännfleesch war rout mat Paangumm gefierft. D'Läich louch onbeweeglech op de Marmerplacke, opgerullt an enger Pose vu schrecklecher Aangscht.
  
  
  Ech hu kee Berou gefillt an hunn net géint den Doud vum jonken Indianer dogéint gemaach, och well et eng Saach vum Iwwerliewe war. Entweder Lai oder ech. Ech hu vum gefruerenen, bluddege Kierper ewech gekuckt a probéiert erëm op d'Been ze kommen. Ech hu missen e puer Mol probéieren ier ech op de Been bleiwen konnt.
  
  
  Ech hunn mäi blesséierte Been geschleeft, dee weider geschloen huet an nach ëmmer numm war vum Bluttverloscht. Ech sinn duerch den Haff gaang, e Moment gestoppt fir meng Nunchucks opzehuelen wou se gefall waren a gläichzäiteg dem Lai seng Waff ophuelen.
  
  
  Souwäit ech weess, war de Gurnek onbewaffnet. Ech hat eng primitiv orientalesch Waff an eng wäertvoll däitsch Stiletto mat engem razor-scharfe Blade, déi mäi Liewen gerett. An dobäi hat d'Riva e Moto. D'Meedchen an d'Gurnek hunn ouni Zweifel d'Topographie vum Fatehpur Sikri vill besser kennengeléiert wéi ech, wat souwuel e Virdeel wéi och en Nodeel war. Well wann et e Wee aus dësem Labyrinth vun eidelen a verloosse Gebaier wier, sollt de Gurnek wuel gewosst hunn, ausser de Riva konnt seng Flucht blockéieren an hien agespaart halen bis ech si erreecht hunn.
  
  
  Ech hunn e Moment opgehalen fir nozelauschteren an hunn erëm de schwaache Gebrum vun engem Motorradmotor héieren. Et koum hannert der spezieller Publikumshal, den Divan-i-Khas. Ech erënnere mech datt ech eng Illustratioun vum Palais am Guidebuch gesinn hunn, deen ech kaaft hat, eng schwaarz-wäiss Foto vun engem imposante Gebai mat enger rieseger zentraler Kolonn, aus där véier identesch Gäng verzweigt sinn, déi op d'Säite vum ieweschten Balkon a Form vun engem Quadrat.
  
  
  Et war kee Wee fir dem Meedchen séier ze hëllefen. Ech hu misse Schrëtt fir Schrëtt plënneren, mäi Been hannert mir zéien wéi e grousst Gepäck. De Péng ass elo manner ginn, datt ech d'Wonn verbannen an d'Blutungen gestoppt hunn. Mee et huet mech schued. Fir d'Saache méi schlëmm ze maachen, huet et mech méi vulnérabel wéi jee gemaach, meng Beweegunge staark verlangsamt, meng Fäegkeet fir mat normaler Geschwindegkeet ze bewegen.
  
  
  D'Benotzung vu Karate-Kicks war elo aus der Fro, an all Punch- a Punchbewegung gouf problematesch a schwéier, well et enormen Effort erfuerdert fir en adäquate Schwéierpunkt a Gläichgewiicht z'erhalen. . . . Elo méi wéi virdrun, Ech hu bal ausschliesslech op d'Nunchucks a Stiletto vertrauen.
  
  
  Wat ech méi no un d'Hall komm sinn, wat méi haart den Autosmotor an den Oueren gehummert huet. Wat virdru e wäiten an ondäitleche Geräisch gewiescht war, huet sech zu engem däischter Geräisch verwandelt, e mufflecht Gebrühl. Ech hu mech un ee vun de baussenzege Piliere festgehalen, déi eng markant Form hat a wéi d'Stand vun engem riesegen Elefant ausgesinn huet. Ech hunn opgehalen fir ze raschten a meng Gedanken ze sammelen. E mächtege Liichtstrahl huet de Punkt virun mir duerchgebrach. Dann de Klang vun Lafen Schrëtt.
  
  
  - Reva! - Ech hunn gejaut. - Wou ass hien?
  
  
  Si huet mir net geäntwert, awer e Moment méi spéit ass de Gurnek aus dem Gebai erausgaang an ass iwwer den Haff gerannt. Ech hunn ugefaang him ze verfolgen, obwuel ech ganz gutt wousst datt ech hien net erreechen konnt. Hie war mat engem bal normalen Tempo gelaf, sou datt ech gemierkt hunn datt seng Knöchel net méi schueden. Do koum d'Riva op d'Bühn. Si huet laanscht mech gedonnert an huet mech gezeechent fir ze bleiwen. Säi Gesiicht war ugespaant, d'Stir war gefrommelt; et war e Gesiicht, datt absolut Determinatioun verroden, eng Mask vun kal a Berechnung Determinatioun.
  
  
  Ech konnt net verleegnen datt ech verdammt stolz op hatt war. Si huet hir Aarbecht perfekt gemaach, de Gurnek an der Bucht ze halen wéi e gefaangen Déier bis ech et fäerdeg bruecht hunn de Lai lass ze ginn. An elo datt de Lai dout war, gouf et nëmmen ee Cobra Agent fir ze fixéieren. Ech hunn d'Nunchaku-Stécker iwwer mäi Kapp opgehuewen, deen een fest agefaangen an deen aneren ewech gehäit.
  
  
  Eng kreesfërmeg Beweegung vun der Hand huet de Bengel a Beweegung gesat ... déi, ech hat gehofft, dem Gurnek seng Pläng entscheedend ruinéiere géif ... a säi ganzt Liewen. D'Riva huet op den Indianer vum wäiten Enn vum Haff gewisen. E Liichtstrahl aus dem Leuchtturm huet d'geeschteg Arkaden a Kolonnaden vum kinnekleche Palais beliicht an huet se wéi en expressionistescht Bild encadréiert.
  
  
  Mä et war näischt pittoreske am Wee Gurnek ugefaang ze plënneren, widderhuelen seng Schrëtt. Hien huet mech gesinn, an elo war et kee Wee fir hien d'Konfrontatioun mam Riva ze vermeiden, deen hien op engem Motorrad verfollegt wéi e motoriséierte Schäfer probéiert vermësst Ranner ze fangen. Den Indianer war elo e Schluechttier, erschreckt an verzweifelt.
  
  
  Hien huet probéiert ronderëm mech ze kommen, awer erëm huet d'Reeva hir Fäegkeet gewisen andeems hien säi Wee ofgeschnidden huet. Si huet him bal geschloen. D'Meedchen huet alles gemaach wat se konnt fir eng direkt Konfrontatioun ze vermeiden, an ech konnt hatt net blaméieren. Ech wollt och net datt hatt vum Vëlo geheit gëtt.
  
  
  Wéi och ëmmer, ouni him ze beréieren, huet si et fäerdeg bruecht hien a sengem Wee ze halen, a verhënnert datt hien flüchten. Den Nunchaku ass iwwer mäi Kapp gekreecht, a wéi de Riva erëm no vir geplënnert ass, de Gurnek gezwongen huet a Richtung mech ze goen, hunn ech d'Instrument vum Doud lassgelooss a gekuckt wéi et duerch d'Loft geschnidden ass.
  
  
  D'"Killer" Stécker koumen erëm ganz praktesch. Ech hunn dës Szen nach nogekuckt, e Schrëtt no vir gemaach, wéi de Gurnek gejaut huet an sech op d'Säit gebéit: d'Stécker hunn hien an der Broscht geschloen. Den Impakt war wéi eng Fauscht an d'Mëtt getraff an et huet säin Otem ewechgeholl. Hien ass gestreckt, gedronk vu Péng, konnt säi Gläichgewiicht net halen.
  
  
  Ech hunn no vir gehumpelt, sou séier wéi méiglech bewegt, de Stiletto op der Aarmlängt gehalen. Et war keng Zäit ze verschwenden, well nodeems ech de Gurnek eliminéiert hunn, hunn ech nach ëmmer géint de Shiva misse stoen, dee Mann, deem seng hellesch Falen ech entkomm sinn, awer deen am Géigenzuch mir säi Gesiicht net géif weisen.
  
  
  De Gurnek war erëm op de Been, ier ech him erreecht hunn. Hien huet den Nunchaku gegraff, awer anscheinend hat dës Waff bis zu deem Moment nach ni gesinn oder benotzt. Hie wousst net wéi hien et handelt, also huet hien et just op mech geworf. D'Stécke si gefall an ech hunn mech gebéit fir se opzehuelen just wéi de Gurnek op mech gerannt ass.
  
  
  Ech hu mech erëm op mengem Réck gestreckt, fir mäi Liewen ze kämpfen, während den Indianer mech geschloen huet. Hie konnt net méi raisonnéieren: eng gelatinös a bluddeg Substanz drëpst aus sengem zerräissenen Aen, et war d'Gesiicht vun net nëmmen engem Verréckten, mee d'Gesiicht vun engem Monster.
  
  
  Hien huet mech an d'Kroun vu mengem Ielebou geschloen, a meng Fanger hunn onfräiwëlleg de Grëff geléist. Den Dolch ass aus menger Hand gerutscht. Ech hunn meng Hand blann erausgezunn, awer den Indianer huet mech mat der Handfläch erëm an den Hals geschloen. Hien kannt d'Regele vum Karate net, mee hien muss eppes bei eise fréiere Versammlungen geléiert hunn. An elo huet hien säi Gewiicht an Intelligenz benotzt fir mech ofzeschléissen.
  
  
  Dem Riva säi Motorrad ass mat engem schreckleche Kréien gestoppt, an huet eis entwined Kierpere mat engem Liichtstrahl beliicht. Ech héieren hatt aus dem Auto klammen, awer ech wousst datt hatt mir net hëllefe konnt. A well de Gurnek mäi verletzte Been getraff huet, war déi séier an einfach Victoire, vun där ech gedreemt hunn, net a Siicht. De Mann war a Panik an dat huet him duebel Kraaft an Determinatioun ginn. Hien huet fir säi Liewen gekämpft.
  
  
  Ech och.
  
  
  Ech stoungen op meng Handfläch a probéiert hien ofzewerfen. Ech sinn op meng Säit gerullt, awer hien ass erëm op mech gefall. An der Tëschenzäit hunn ech et awer fäerdeg bruecht d'Stécker, een an all Hand, mat engem Stéck Büffellieder Peitsch an der Mëtt ze gräifen. Et war keen anere Wee fir d'Waff elo ze benotzen, eng Method déi ech nach net erlieft hunn. Wann ech nëmmen d'Liederschnouer ëm den Hals vum Gurnek kéint festhalen, zwee Bengel géifen mir hëllefen, säi Kierper ze benotzen.
  
  
  Hien huet säi Knéi a meng Säit gedréckt an mech an d'Nier geschloen, wouduerch ech vu Péng kräischen. D'Marmor Fliesen schéngen virun mengen Aen ze danzen, an déi wäit Saile verduebelt an tripled. Ech hu probéiert meng Visioun ze fokusséieren, awer alles huet blurry ausgesinn, ass méi no komm an ass dunn verschwonnen.
  
  
  De Gurnek, elo am Grëff vum Wahnsinn, huet Wierder an engem indeschen Dialekt gespaut, déi ech net verstinn. Awer wann ech net héieren hunn, wat hie genee gemummt huet, dann war et fir mech net schwéier d'Bedeitung vu sengen inkohärenten Ausdréck ze verstoen; et war, fir et mild ze soen, keng optimistesch oder frëndlech Ried.
  
  
  Ech hu schmerzhafte Krämp a mengem Been gefillt, ënner sengem Gewiicht gebéit. Ech hunn mäi Kapp gedréint just wéi den Indianer säi Stiletto erreecht huet, säi Gewiicht no riets verréckelt fir den Dolk opzehiewen. An deem Moment hunn ech ugefaang op ee Knéi ze klammen.
  
  
  Mä hie géif net sou einfach opginn.
  
  
  Hien ass mat blannen Dolkschlag no vir gerannt, de Messer benotzt fir ze stiechen. Ech sinn sou wäit wéi méiglech geplënnert, probéiert meng Distanz ze halen. Op eemol ass d'Riva hannert dem verstuerwenen Indianer opgetaucht an huet ugefaang him op de Réck a Schëlleren ze schloen. Ob et him verletzt huet oder net war egal. Hir Interventioun huet de jonke Sikh genuch ofgelenkt fir mech déi bluddeg Stiletto-Blade ze vermeiden an d'Liederschnouer ëm säin Hals ze wéckelen.
  
  
  Wéi et alles ugefaang huet: Éischt eng Attack a mengem Hotelzëmmer, duerno gouf den Ashok Anand an der Bartoilette erstreckt. An elo war de Rido amgaang op nach en anere Vertrieder vun der schrecklecher Bande vun Thugs am Déngscht vu Shiva ze falen.
  
  
  Ech hunn déi zwee Stécker fest gegraff, de Büffelschnouer ëm den Hals vum Gurnek festgehalen. Den Indianer huet gläichzäiteg e Gejäiz vu Staunen a Schrecken erausginn, an huet de Stiletto erofgefall, a probéiert de Schnouer vu sengem Hals ewech ze drécken. Hien hätt net iwwerlieft wann ech weider pressen.
  
  
  Ech hunn d'Stécker ronderëm mech gedréint an hunn se gegraff. Ech hunn dem Gurnek säi Gesiicht net gesinn a wollt hien net gesinn. Hien huet probéiert d'Loft ze schlucken, seng Atmung war asthmatesch a päifen, awer d'Loft ass net an d'Lunge erakomm. Vun der Verzweiflung ugedriwwen huet hie fir säi Liewen mat senger verbleiwener Kraaft gekämpft. An dat war net genuch.
  
  
  Elo war ech an der Kontroll, trotz mengem numm Been a Middegkeet. Ech hunn d'Schnouer méi fest gezunn, duerch d'Stécker, déi mir erlaabt hunn den néidegen Drock opzemaachen. E weidere Gurgel ass dem Indianer seng Lippen entkomm, dunn huet de Mann opginn, a kee Widderstand méi ugebueden. Säi Kierper huet no vir geruckt an hien ass mam Gesiicht erof gefall. Awer och dann hunn ech den Nunchaku net lassgelooss, bis ech absolut sécher war, datt de Gurnek an de Bësch vu senge Gëtter, d'Naga-Schlaangen, un deenen hien esou häerzlech gegleeft huet.
  
  
  Wéi ech endlech gemierkt hunn, datt hien liewenslos ass, datt säi Kierper onbeweeglech um kale Marmerbuedem louch an datt nëmmen ee Muskel am Oberschenkel kramphaft vibréiert huet, hunn ech hien ëmgedréit an den Hals vun der fatale Liederschnouer befreit. Säi Gesiicht war blo, seng Zong war gebass, vu sengen Zänn bal an zwee geschnidden, déi hien aus Schrecken geknuppt huet.
  
  
  "Et kéint méi schlëmm sinn, Dude," hunn ech gemëscht. - Denkt un wat mam aarme Nirad geschitt ass ...
  
  
  Awer hien huet meng Bemierkung net héieren. Mat grousser Ustrengung sinn ech lues opgestan, an hunn d'Aen net vum Gurnek senger Figur ofgeholl. Awer hie wäert net vun den Doudegen opstoen. Den Indianer huet verzweifelt gekämpft, mir musse him säi Versprieche ginn. Mä um Enn ass alles an näischt opgehalen.
  
  
  Hie war dout.
  
  
  "Hëllef mir seng Kleeder ausdoen," sot ech zu Riva, vermeide de Bléck vum Meedchen, dat schéngt e ängschtlechen, rouege Bléck op mech ze riichten.
  
  
  Si huet keng Froe gestallt, gesinn datt ech Shirtlos war an déi riets Säit vu menger Hosen a Blutt gedréckt war. Si huet sech gebéit an huet sech ewechgedréint, ugefaang dem Gurnek säin Hiem opzemaachen. Déi indesch "Jackett" war mat Blutt gefierft, awer et war ëmmer besser wéi näischt.
  
  
  D'Riva huet den Doudegen ni gekuckt, net aus Respekt oder Bescheidenheet, awer de Mann war en désagréabele Bléck, an ech konnt d'Meedchen net zouzeschreiwen, datt et probéiert huet net op dat geschwollen, bluddege Gesiicht mat senger bloer Zong ze kucken. De Schanken ronderëm d'leckend Ae glänzen komesch am glänzenden Strahl vun enger Motorrad-Scheinwerfer.
  
  
  Dunn hunn ech mech erënnert un eppes wat d'Riva dee selwechten Dag do am Shiva sengem Villa ernimmt hat. Si ass net an den Detail gaang, awer et huet net laang gedauert fir ze verstoen wat se gemengt huet. Hire Monni benotzt hatt fir déi schrecklechst, wéinst dem sadistesche Goût fir hatt ze forcéieren d'Passioune vu senge Männer ze zefridden.
  
  
  An elo hunn ech kee Berou gefillt fir Gurnek oder fir déi zwee aner Männer, déi dout am Haff leien, Affer net sou vill vu menger Roserei wéi vu menger Entschlossenheet lieweg ze bleiwen an d'Missioun ofzeschléissen.
  
  
  Nodeems ech déi bluddeg Bandeauskleeder ewechgeholl hunn, déi ech ëm mäi Been gewéckelt haten, hunn ech och meng Hosen ofgeholl an d'Riva nieft dem Gurnek säi Kierper hänke gelooss. Ech sinn duerch den Haff gekräizt a sinn a Richtung Fielspool gaang, deen ech virdru gemierkt hat. Et war voller Reewaasser. Ech sinn op engem Knéi erofgaang an hunn d'Wonn gebotzt, naass Bandeauskleeder vun engem zerrassene Shirt ugewannt fir ze verhënneren datt d'Wonn infizéiert ginn an Gangren a mengem Been verursaacht. Ech war emol net sécher, datt d'Waasser net kontaminéiert wier, mä dee Moment hat ech keng aner Wiel, also hunn ech decidéiert eng Chance ze huelen.
  
  
  Wéi ech op d'Reeva zréckkoum, huet d'Meedchen d'Hosen vum Doudegen an d'Kurta ofgeholl. Si waren e bëssen grouss an der Taille, awer ech hunn dat mam Gurnek säi Gürtel gemaach. D'Riva huet mir gehollef mäi Hiem unzedoen an ass dunn zréck gaang, reift hir Hänn wéi wa se kal wier.
  
  
  Si huet geflüstert. - Wat solle mir elo maachen, Nick?
  
  
  "Loosst eis Ären Auto huelen an zréck an d'Villa goen," hunn ech geäntwert. Säi Gesiicht war ugespaant, ënnerzegoen, wéi wann ouni all Emotiounen. Si hat vill duerchgaang, an awer war si nach ëmmer do, méi determinéiert wéi jee. Ech erënnere mech un hirem Papp, gefrot ob hien déi selwecht grouss bannenzeg Kraaft wéi seng Duechter huet. An dësem Fall wäert hien fäeg sinn ze iwwerliewen an ze halen bis mir hien fannen.
  
  
  - Wat wäert dann geschéien? - Riva gefrot. - Wéi ... wéi wäert Dir dat maachen? - huet si bäigefüügt, a weist op mäi blesséierte Been.
  
  
  De gréissten Deel vun der Péng war ofgeholl an ech konnt mat manner Ustrengung goen wéi virdrun. Ech hunn d'Nunchucks geklappt, hunn se a menger Réck Hosentasche geluecht an d'Stiletto an d'Liedermantel gesat, déi ech um Ënneraarm gehal hunn.
  
  
  - Wéi? - Ech widderholl. - Maach der keng Suergen. Ech wäert e Wee fannen.
  
  
  "Dir fannt ëmmer eppes", huet si probéiert ze laachen.
  
  
  Si sot mir, datt säi Monni mat fënnef Männer hannerlooss war, net de Ranjit an de jonke Sikh zielen, deen ech am Been am Agra Postbüro verwonnt haten. Also, et waren zwee Männer virun, ausser Shiva an Hakshi. Et wäert net einfach sinn... mee jo, dës Missioun war vun Ufank un net einfach.
  
  
  
  Mir si roueg gefuer. D'Riva hat zwou Hänn um Lenkrad vum klengen Auto. Wéi de Fatehpur Sikri hannert eis war, an Däischtert a Stëbs zougemaach, huet si de Kapp gedréint an op den Dashboard Tirang gewisen.
  
  
  "Ech hunn Iech e Kaddo bruecht," huet si erkläert. "Et deet mir leed, datt ech Iech et net méi fréi ginn hunn, awer ech wousst net datt Dir et braucht."
  
  
  Ech hunn den Tirang opgemaach an meng Hand dran gestoppt, gefillt bis ech den Hënneschten vun der Pistoul beréiert hunn. Ech hunn d'Pistoul am Liicht vum Dashboard ënnersicht: et war eng kleng .22-Kaliber Beretta, eng ganz ongewéinlech Saach fir eng jonk Dame.
  
  
  Mee Riva war och en aussergewéinlecht Meedchen aus all Siicht.
  
  
  D'Beretta war eng efficace Waff op enk Distanz. Ech sollt erënnert hunn, datt ech ofgeschloss hunn, d'Waff iwwerpréift, frou datt d'Riva erënnert huet et ze lueden.
  
  
  "Wann mir an der Vue vun der Villa sinn, lues a lues a handelt wéi wann näischt geschitt wier", hunn ech d'Meedchen bestallt, op de Sëtz gestreckt, sou datt ech net gesi ginn. Besonnesch mat dësem schlechten Been war ech fir e schwéieren Test; mee wann alles leeft wéi ech gehofft hunn, sinn ech geschwënn erëm a Form.
  
  
  "Wär et net besser, een fir Hëllef ze ruffen, Nick?" Et schéngt mir sou riskant ze sinn, zwee vun eis géint all vun hinnen ... ech mengen," huet hien derbäigesat, nervös an meng Ae kuckt, "mir wäerte e schreckleche Risiko huelen."
  
  
  "Dëst ass deen eenzege Wee no vir", hunn ech geäntwert an hir alles gesot wat ech iwwer Puran Dass wousst an d'Grënn firwat ech net d'Hëllef vum indesche Geheimdéngscht fir d'Operatioun gesicht hunn. Wéi ech hir fäerdeg war d'Geschicht iwwer d'"Leckungen" ze erzielen, déi am Dass sengem Büro opgetruede sinn a seng Verbindunge mam Shiva, ware mir schonn an der Vue vum Haus.
  
  
  Ech souz an de Sëtz wéi Riva lues. "Vun elo un sidd Dir meng Aen," hunn ech geflüstert. - Wat gesitt Dir?
  
  
  - Nach näischt.
  
  
  Ech hunn séier op hatt gekuckt. Si souz ugespaant hannert d'Rad, de Réck géint de Sëtz gedréckt, d'Aen riicht no vir fest. Hien huet d'Autobunn mat enger moderater Geschwindegkeet ofgeschalt; Kieselsteng a Steng ënner dem Auto gesprongen.
  
  
  Op eemol huet d'Riva gebremst. - Et sinn zwee! - huet hien geruff. - Zwee Wiechter!
  
  
  D'Kläng vum Schéiss koumen duerno. Leschten Arrêt. Vun deem Moment un hat ech net de Luxus fir een eenzege Feeler ze maachen.
  
  
  
  
  14
  
  
  Ech hunn gejaut. - Loosst Iech méi niddereg! -
  
  
  Ech hunn erausgezunn an hunn hatt an de Sëtz gezunn. Riva gouf e ganz einfach Zil. D'Kugel fléien a ricochet rosen. De Bleireen ass op d'Schirma gegoss, wouduerch grouss Glasscheren op eis gefall sinn.
  
  
  "Léien roueg a waart bis ech Iech d'Signal ginn fir weiderzemaachen", hunn ech Riva gewarnt. Ech hunn de Grëff erofgesat an d'Dier opgemaach, laanscht de stëpsege Wee gekrabbelt. D'Dier huet mech blockéiert, d'Kugel hunn iwwer de Kapp geflüstert. De Buedem widderhëlt mam Klang vu lafende Schrëtt. Ech hunn d'Beretta opgehuewen an de Kapp just genuch opgehuewen fir Ziel ze huelen.
  
  
  Den turbaniséierte Schéisser ass wéi e erschossene Zaldot gefall.
  
  
  Do huet een op mech gewaart, an et war net Nag, ech war verdammt sécher dovun. Ech hunn de Mann direkt an d'Këscht geschloen. Am Géigesaz zu senge Komeroden war säin Doud séier a relativ schmerzlos. Awer déi aner Garde war néierens ze gesinn. Ech hunn d'Aen zougemaach an d'Streck vu Säit zu Säit gescannt, am Fall wou hie probéiert mech ze iwwerraschen a vun hannen op mech ze kommen.
  
  
  - Bleift ënnen! - Ech hunn dem Riva gemummt, fir datt si net aus dem Auto géif klammen. Si huet ugefaang aus dem Sëtz ze rutschen, awer huet abrupt opgehalen an huet genau gemaach wéi ech bestallt hunn.
  
  
  En anere Schoss huet geklappt, wat mir eng gutt Iddi vun der verstoppt Plaz vum onsichtbare Schéisser ginn huet. De Klang koum vu riets, hannert der héijer an décker Heckemauer déi d'Villa ëmginn huet. De Yew an de Juniper hunn mäi Géigner komplett verstoppt. Wann hien hannert mech komm wier, vu wou ech ënnert der Dier stoung, hätt ech keng eenzeg Chance gehat ze flüchten. Also ech hu misse plënneren, a séier.
  
  
  Ech hu séier d'Gaass erofgekuckt a fonnt wat ech brauch; Ech hunn meng Fanger ronderëm e Faustgréisst Fiels gedréckt, deen ech um Rand vun engem stëpsege Wee gesinn hat. Mat enger schneller Beweegung hunn ech en iwwer d'Autosdier gehäit an hunn e Schlag héieren, wéi et ongeféier zéng Meter virun mir op de Buedem gefall ass.
  
  
  Eng aner Kugel huet duerch d'Loft geflüstert. Ech konnt de Schéisser net gesinn, awer hien huet mech och net gesinn. Ech hunn nogelauschtert, a geschwënn gouf meng Gedold belount duerch de Klang vu lafende Schrëtt, net a Richtung mech, mee an der entgéintgesate Richtung. Dem Shiva seng Wuecht, déi lescht Gorilla, déi tëscht dem Verréckten a mir stoung, ass laanscht gerannt, sech hannert engem décke Zait verstoppt.
  
  
  Ech hunn en anere Steen geheit, dës Kéier méi grouss wéi déi éischt. D'Pistoul huet erëm geklappt, d'Kugel huet an der Mëtt vum schmuele Wee kleng Kribbelen erausgehäit. E Gejäiz ass vu menge Lippen entkomm, e piercing Gejäiz vu schreckleche Péng. Net schlecht fir een deen nach ni Theater gemaach huet, hunn ech gemengt. Et war kee laange Gejäiz, dee vu grousser Distanz ze héieren ass, awer et war e wierklech kille Gejäiz, an et huet en Effekt.
  
  
  D'Hecken hunn sech getrennt fir eng Figur mat sengem Kapp an engem Turban zouzeginn. Ze spéit huet hien gemierkt datt et keen Doudegen um Wee war. Ze spéit huet hien gemierkt datt de Gejäiz e Schlag war fir hien aus der Verstoppt ze kréien. Hien ass fort gezunn ouni emol a meng Richtung ze kucken. Awer elo huet hien keng Zäit méi ... fir ëmmer, ech hat gehofft.
  
  
  D'.22-Kaliber Pistoul huet eng Kugel a senger Schëller geluecht, hien huet hien wéi eng Marionett sou fest gedréint, datt hien un d'Zait hänke muss fir Gläichgewiicht an Ofdeckung. Ech hunn den Ausléiser nach eng Kéier gezunn a kucken wéi hien e grujheleg Danz mécht, wéi déi zweet Kugel e Lach an der Mëtt vu senger Stir räissen.
  
  
  Keen Toun ass dem Mann seng Lëpsen entkomm.
  
  
  Hien huet sech am blannend Glanz vu Scheinwerfer fonnt, hien huet seng Hänn opgehuewen an en anere nëtzlosen Schoss vu senger Pistoul geschoss. Da rutscht hien lues erof, wéi wann en sech matten um Wee sëtze wollt, mat de Been virun sech ausgestreckt, de Kierper no vir gebogen, de Kapp op der Broscht hänken.
  
  
  D'Riva huet de Kapp opgehuewen, opgestan an iwwer de Rand vum Dashboard gekuckt. "Awer Monni ..." huet si ugefaang.
  
  
  "Hie wäert geschwënn hei sinn, ech versécheren Iech," hunn ech geflüstert. Ech hunn berechent datt d'Beretta nach e puer Ronnen huet, méi wéi déi schwéier .45 Pistoul vum Sikh. Also hunn ech d'Waff net geholl. Ech sinn lues op d'Been opgestan an sinn hannert der kugelgeprägter Autodier erausgaang. Zwee Männer leien dout op der Strooss, Affer vun hirer eegener Dommheet, hirem naiven Glawen un d'Göttlechkeet vum stierfleche Shiva.
  
  
  Awer d'Box war wierklech. Seng Pläng fir ganz Indien ze eroberen sinn och realistesch an entscheedend. Hien huet vu "humanitäre" Bedierfnesser geschwat, vu sengem Vollek ze fidderen an ze bekleeden, awer de Shiva war en Tyrann, deen sech op déi rücksichtslos Diktatur gebéit huet, a seng Mëttele fir d'Muecht z'erreechen waren sou onmënschlech wéi seng Methode gewiescht wieren, wann hien d'Muecht gewonnen hätt.
  
  
  Déi laang Linn vun Hecken huet op eemol opgestan wéi d'Luuchten ronderëm d'Haus opgaange sinn, grouss Quecksilberlampen, déi mech zréckzéien, a meng Ae vum blannende Liicht geschützt hunn. Honnerte vun Insekten, Motten a rieseg Moustiquen schéngen am Liichtstrahl ze schwammen wéi ech laanschtgaange sinn. Si hu gehumpelt a gedréint, vermëscht mat Stëbs an dem Geroch vum Doud.
  
  
  Grouss Mécken hunn sech wéi Miniatur Geier kreéiert, op déi zwee bluddeg Läichen gefall an en insistent, deafening Brëll an der Loft opgehuewen. E Klang, dee mech gekrasch huet, wéi ech meng Oueren fir aner Geräischer gepickt hunn. Ech héieren näischt wéi Fléien, keen Toun vun der hell beliichten Villa.
  
  
  - Ravi! Arun! - op eemol kléngt eng metallesch Stëmm, eng Stëmm déi net wéi jidderengem wéi hien selwer kléngt.
  
  
  Ech hunn op Riva gekuckt a si huet mir e klenge Wénkel vun Bestätegung ginn. "Shiva," huet si geflüstert. - Dëst ass hien, mäi Monni. Sidd virsiichteg, Nick, wann ech glift!
  
  
  - Verdammt Loafers! Wou bass du? Wat ass geschitt? Arun? Ravi? - De Shiva huet déi zwee Männer erëm geruff, a seng Stëmm schénge wéi den Echo vun engem ale Rekord op mech ze schwammen.
  
  
  D'Zäit ass komm fir direkt Konfrontatioun, Gesiicht-zu-Gesiicht Konfrontatioun. Ech hu mäi Courage gesammelt, de Riva gezeechent fir hannert mir ze bleiwen, a sinn stänneg laanscht de Wee gaang. De Shiva huet erëm geruff, awer seng Bodyguards konnten net reagéieren. D'Gespréich gouf vu Mécke gedroen, Flocke vu häerzleche Mécken, déi op déi liewenslos Kierper vun den zwee Indianer erofgefall sinn.
  
  
  - Ech wäert dech ëmbréngen fir Är Dommheet! De Shiva huet an enger schrecklecher Stëmm gejaut, déi Roserei an Angscht verroden huet.
  
  
  Hien huet sech awer net getraut eraus ze kommen fir mech ze konfrontéieren. Et war erëm Rou. Ech hu mech sou schwéier wéi ech konnt squatten, a probéiert mäi Been ze halen aus numm ze ginn. Nodeem de Knéi e puer Mol séier no hanne gebéit huet, huet d'Blutt regelméisseg ugefaang ze zirkuléieren. Mat enger Hand hunn ech den décke Busch gedréckt.
  
  
  Vun hei aus konnt ech den banneschten Gaart gesinn, üppig a gutt gehalen. An nach eng Kéier huet et mech opgefall, datt dëse Gaart eng dissonant Notiz war, sou üppig a fruchtbar fir säin dréchenen Terrain, ze reich an Planzen a Blummen fir op esou enger dréchener a staubegener Einfache kultivéiert ze ginn. Awer jo, Shiva hat Suen, Rupien an Dollar fir den Haji a säi Netz ze lackelen. Hien huet onlimitéiert Fongen zur Verfügung, Mëttelen, déi him erlaabt hunn Muecht z'erreechen, a vill Verbindungen an de relevante Kreesser. Ech hu gefrot wéi vill hien Dass gëtt fir den indesche Sécherheetschef op senger Pai ze halen. Oder Dass war en anere Fanatiker, dee blann u Shiva seng Dreem vun der Herrlechkeet gegleeft huet, am gëllenen Zäitalter vun Indien, an der mächteger Zivilisatioun vun de Mauris an de Guptas.
  
  
  Egal wéi d'Motiver vum Mann, d'Gefor fir d'ganz Welt bleift. Awer net sou geféierlech an onheemlech wéi de Shiva selwer. Ech hunn mech an d'décke Branchen vun der Hecke gepresst, an der Hoffnung datt d'Räischen an d'Kräischen meng Präsenz net géifen ofginn.
  
  
  - Carter? Eng Stëmm genannt, déi méi wéi eng einfach Notiz vu Sarkasmus enthält. Et war eng verännert Stëmm, déi dramatesch Téin ugeholl huet. - Sidd Dir dat, Frënd? Sidd Dir bei mech komm?
  
  
  Hie gouf cool a kontrolléiert erëm. Ech war a keng Stëmmung fir am Gespréich ze engagéieren oder seng Wierder ofzeginn. Ech hu léiwer d'Diskussioun méi staark ofgeschloss. Mee ech konnt et net gesinn. Ech hunn opgehalen an d'Branchen op d'Säit gedréckt, d'Aen net vun der Dier ofgeholl, vun där ech séier erausgeklomm sinn ... et schéngt wéi viru Wochen, net Stonnen.
  
  
  Wat... wat d'Häll!...
  
  
  Ech blénken an hunn nach eng Kéier gekuckt fir mech ze iwwerzeegen datt et en Trick war, eng optesch Illusioun. Mee nee, meng Aen hunn mech net täuscht. Et war de Shiva, awer hien war guer net wéi déi Persoun déi ech virgestallt hat, et war näischt iwwer him wat ech virgestallt hat. Hie war absolut anescht wéi all Persoun déi ech jeemools a mengem Liewen gesinn hunn.
  
  
  Amplaz vu sengem rietsen Aarm, vum Ufank vun der Handfläch ... oder wou d'Fangeren normalerweis wieren, huet de Mann eng Edelstahl-Prothetik un ... bis op d'Schëller. Hien hat kee rietsen Aarm, awer dem Riva säin däiwelschen a lëschtege Monni huet keng gewéinlech Prothetik, nach gewéinlech Objeten, nach hëlzent oder Plastik Hänn. Nee Här.
  
  
  Un der Schëller befestegt, huet de Stolkobra sech an d'Loft hin an hier beweegt, d'Kobra gläicht op all Manéier e liewege Reptil, mat mächtege Gëft, dee vu senge Metallzänn dréit!
  
  
  Ze soen et war fantastesch an onheemlech war en understatement. Ech blénken weider, awer et war keng Mirage oder eng Halluzinatioun. Et war richteg, schrecklech an erschreckend wierklech! D'Stahlkobra hat all seng anatomesch Deeler bis an de klengsten Detail genee: e keilfërmege Kapp mat enger Hood, Ouverture a Schließen. D'Zänn waren ouni Zweifel hypodermesch Sprëtzen, fäeg fir dem Reptil säin déidlecht Gëft an de Bluttkrees vum Affer ze sprëtzen.
  
  
  Ech hunn aus dem komeschen a bedrohenden Apparat ewech gekuckt, meng Opmierksamkeet op dem Shiva säi Gesiicht gedréint. E kal, eckeg Gesiicht, erënnert un d'Gesiicht vun engem Reptil. Hien hat schmuel schwaarz Aen an décke Busch Wenkbrauwen. Hie war duerchschnëttlech Héicht, mat engem dënnen, schlanke Kierper, aus deem e Geescht vun demonescher Béiswëllegkeet erauskoum.
  
  
  Hie war keen normale Feind, mee e Mann, wéi déi meescht vu menge Feinde, an eng eenzeg Bande versammelt ... Leit wéi Karak, de elusive Werewolf oder de personifizéierten Dämon, dee sech selwer "Här Judas" genannt huet.
  
  
  Wéi wann d'Stolkobra als Defensivwaff (an, wann néideg, als Offensivwaff) net genuch wier, an der gudder Hand vum Shiva war eng .45 Kaliber Pistoul, déi weltberühmt amerikanesch Colt. De Shiva huet d'Waff hin an hier gewénkt, op all Bewegung oder Toun gewaart, deen meng Positioun tëscht der Hecke kéint weisen.
  
  
  - Hien huet geruff. - Éierlech gesot, Carter! - Ech wäert net schéissen. Mir mussen schwätzen, diskutéieren ... och Äert Gespréich mam Här Dass de Mëtteg, iwwregens. A wa mir do sinn, sot mir wat Dir mat menger Niess gemaach hutt, schéin Miss Singh? Ech kann dat séiss Meedchen net fannen.
  
  
  Ech hunn net geäntwert.
  
  
  Amplaz hunn ech d'Beretta opgehuewen an d'Ziel geholl, op dem Shiva seng Këscht gezielt. Lues a lues hunn ech den Ausléiser gezunn, a mir geduecht datt den Albtraum geschwënn eriwwer wier. De Mann stoung perfekt eraus, an ech hätt kee méi einfach Zil gewënscht: Tatsächlech huet d'Liicht vun der Dier hannert him seng schlank Figur komplett beliicht.
  
  
  Awer amplaz datt hien op seng Knéien gefall ass, amplaz säi leschte muffleche Gejäiz ze héieren oder hien an der Krankheet ze gesinn, war ech erstaunt wéi ech d'Beretta Kugel vu senger Këscht gesinn hunn. Dunn huet d'Kugel déi al Steenstatu am Zentrum vum Gaart getraff.
  
  
  - Also du bass do! - den Indianer huet gegrinst an huet den Ausléiser vum Colt gezunn an huet eng fatale Kugel e puer Zentimeter vu mengem Kapp geschoss.
  
  
  Ech hunn instinktiv verduebelt, nach ëmmer net meng Ae gegleeft. D'Kugel ass vu senger Këscht gesprongen, awer et war näischt ze weisen datt de Shiva e kugelfeste Korsett ënner senger wäisser Kurta huet. Tatsächlech konnt ech seng blo Broscht ënner sengem Hiem gesinn, de Kontur vu senger Broscht, seng Muskelen. Alles ass kloer ze gesinn fir meng onheemlech Aen.
  
  
  Ausser hien ass och Stol, hunn ech ofgeschloss. Mä dëst war onméiglech. De Mënsch ass kee Roboter ... oder ass hien?
  
  
  Nee, selbstverständlech war et net, awer et war net ze verleegnen wat ech gesinn hunn, an et war net ze verleegnen datt Shiva mat iwwernatierleche Kräften ausgezeechent gouf. Ech hunn eng zweete Kéier Ziel geholl an den Ausléiser gezunn. Ech hunn op de Kapp vum Indianer gezielt, awer am selwechte Moment huet hien sech zréckgezunn, an d'Kugel ass an der Dierrahmen gestoppt, knapps d'Zil verpasst.
  
  
  Also hie war vulnérabel, oder op d'mannst war hie vulnérabel an e puer Deeler vu sengem Kierper. Well ech net wousst wéi vill Munitioun ech iwwreg hat, hunn ech net gewaart bis de Shiva aus der Villa erauskoum. Mat enger schneller Bewegung, trotz mengem blesséierte Been, hunn ech déi déck Hecke ewechgedréckt an duerch de Gaart gewéckelt. Ech wousst, datt seng Waff zu all Moment ka réieren. Et war e Klang, deen ech net wollt héieren, awer ech hunn de Risiko trotzdem geholl, geeschteg gebiet, datt de Mann aus der Siicht bleift, bis ech op d'Säit vun der Villa kommen.
  
  
  - Sicht Dir no engem?
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréit an gläichzäiteg den Ausléiser gezunn. Awer d'Beretta war roueg: de Buttek war eidel. Ee Klick an dat ass et. Ech hunn d'Waff op dem Shiva säi verzerrt, grinsend Gesiicht geheit. Eng kobra-förmlech Metallhand ass erop geflunn. D'Beretta ass vum Metallarm gesprongen an ass op de Buedem gefall.
  
  
  - Beweeg net, Här Carter. Net e Schrëtt, bestallt Shiva. Hien huet de Colt riicht op meng Këscht gewisen, an ech hat keng Absicht mech vun deem anatomeschen Deel vu mengem Kierper ze trennen ... op d'mannst net ze séier.
  
  
  - Op wat waart Dir, Shiva? Firwat schéiss du net, also loosse mer dat eriwwer maachen?
  
  
  - Dech stierwen ze gesinn ouni e miserabelen Doud ze leiden, léiwe Frënd? Nee, ech fäerten, datt dat net mäi Stil ass. Iwwerhaapt sinn meng schéi Schlaangen nach ëmmer hongereg, trotz dem villen Iessen dank dem jonken Nirad. Ech mengen de Jong war méi nëtzlech als Kelner. Awer ech wëll datt Cobra eng vereenegt a kompakt Organisatioun ass. A well dem Nirad säin eelere Brudder schonn a mengem Déngscht war, hunn ech kee Grond gesinn, de Jong och net anzestellen. Leider hutt Dir net dru geduecht fir Är Carrière opzehalen. D'Monster huet seng Zong reprochéiert geklickt, d'Waff hält op mäi Häerz.
  
  
  Hannert mir hunn ech héieren, wéi een sech virsiichteg beweegt. Ech hunn de Kapp gedréint an hunn d'Figur vum Sikh gesinn, deen ech haut de Mëtteg virum Postbüro zu Agra verwonnt hat, eng Kugel duerch säi rietse Been. - Oh, et sidd Dir, Krishna! - huet Shiva frou geruff. Dunn huet hien mech mat engem Wink gekuckt. - Ech mengen, dir zwee kennen sech.
  
  
  "Mir haten de Genoss de Mëtteg ze treffen", hunn ech gemëscht.
  
  
  - Schonn. Ech erënnere mech datt de Krishna mir d'Detailer vun Ärer Versammlung gesot huet. Awer eng Saach déi Dir net wousst, Här Carter, ass datt de Krishna dem Nirad säin eelere Brudder ass. Hie gouf nom Hinduist Gott vun der Léift benannt, obwuel hien als fromme Sikh opgewuess ass. Awer dat alles ass elo egal - Shiva huet hien ofgeschnidden. "Gitt et duer ze soen datt de Krishna e gewëssen Haass fir Iech huet, léiwe Carter, besonnesch well hien entdeckt huet datt Dir fir den trageschen Doud vu sengem Brudder verantwortlech war."
  
  
  "Wann ech den Nirad net ëmbruecht hätt, hätt hien mech ëmbruecht," hunn ech geäntwert. - Dir wësst ganz gutt, Shiva. Et ass d'Gesetz vum Dschungel, Survival of the Fitest.
  
  
  "Dat ass richteg, dat ass richteg," huet den Indianer gelaacht. "Awer Dir, et deet mir schrecklech Leed Iech ze soen, Dir sidd net méi de Stäerkste, Här Carter."
  
  
  Krishna huet kee Wuert gesot. Et ass schued datt hien déi bulteg Nunchucks a senger Récktasche net gemierkt huet. Awer mat enger Pistoul op meng Broscht geriicht an déi aner op mengem Réck, hunn ech mech net getraut eng falsch Beweegung ze maachen oder si wäerten allebéid d'Ausléiser zéien. Also ech stoung do, probéiert net ze vill Stress op meng verletzt Been ze maachen.
  
  
  "Dir hutt meng Fro nach net geäntwert, Carter," huet Shiva weider. -Du hues mir net gesot wat mat menger schéiner Niess geschitt ass...
  
  
  - Si ass dout.
  
  
  Hien huet seng Wenkbrauwen opgehuewen wéi e Blitz a senge menacéierend schwaarzen Aen blénkt. - Dout?
  
  
  "Doud," Ech hunn gelunn. - De Gurnek huet hatt ëmbruecht ier ech hien ophalen konnt. Si ass direkt gestuerwen, wann dat eng Trouscht ass.
  
  
  "Ganz net," huet de Shiva mat engem spottende Laachen geäntwert. "Si war ëmmer e léien, selbstgerechte Schlitten zënter hirem Kand. Awer ech wäert hatt besonnesch vermëssen fir d'Saachen déi se mat menge Männer gemaach hunn, déi se sou witzeg fonnt hunn zënter si bei mir gelieft huet ...
  
  
  - Also si war Äre Gefaangenen, mengt Dir.
  
  
  - Wat och ëmmer Dir léiwer, et ass egal. Ausser datt hiren aarme Papp ... mäi léiwe Brudder wäert déif leiden iwwer de Verloscht vu senger léiwer Duechter.
  
  
  All Sekonn hunn ech ugefaang ze realiséieren wéi einfach et war dëse Mann ze haassen. Hie war e Pervert, e Monster mat engem Geescht wéi e Stolfall, brillant awer verdréit, verréckt. De Mann huet sech d'Lëpse geleckt an op mech gelaacht, dëst Laachen sollt Sadismus a Sarkasmus ausdrécken.
  
  
  "Ech wäert vill Spaass mat dir hunn, Carter,"Hie sot mat engem chuckle. - Dir wäert gesinn, déi kleng Zäit déi mir zesummen verbréngen wäert Spaass maachen!
  
  
  "Sot mir nach eng Saach, Shiva, just fir de Rekord," hunn ech ënnerbrach, meng Stëmm erhéicht an der Hoffnung datt d'Riva mech héiere konnt, an am Fall wou hatt déi éischt Zeilen vum Dialog verpasst huet. -Wou ass dem Riva säi Papp? E Meedchen sot mir iwwer dëst an ... Ech wëll wëssen? Ech hunn hir net gegleeft ...
  
  
  Dem Shiva seng verdréit Psychologie huet genau geschafft wéi ech gehofft hat.
  
  
  "Dir war en Narr fir meng Niess ze bezweifelen," huet den Indianer geäntwert. - Mäi Brudder ass sécher a gesond, just e puer Schrëtt vun eis ewech. Wann ech mech richteg erënneren, bass du dee selwechten Dag an d'Schluechthaus gaang. Wou hutt Dir de Pandemonium entlooss, kann ech derbäisetzen.
  
  
  - A wou hien?
  
  
  - Wat, Här Carter? Mäi Brudder ass a kenger Positioun fir Schued ze verursaachen, dat ass alles; fir genee ze sinn, hien ass net kapabel fir iergendeen ze schueden. Hien huet gegleeft, genéisst d'Kraaft, déi hien a sengen Hänn gehal huet.
  
  
  An ech stoe stoen, konnt net e Schrëtt huelen an d'Situatioun änneren. Ech war um Pistoul vun zwee Waffen ofgehalen, virun an zréck, prett an e Stéck vun Schwäizer Kéis an e puer Sekonnen ze verwandelen. Dëst war net déi bescht Zäit fir meng Liiblings Tricken, besonnesch mam Krishna, dee mech wierklech wollt schéissen fir den Doud vu sengem Brudder ze rächen.
  
  
  Awer op eemol huet eng Kugel seng Dreem vu Revanche ofgeschloss. De Schoss gouf vun hannert der Hecke geschoss, wou de Riva sech verstoppt huet. D'Meedchen hat de perfekte Zil. Ech sprangen op d'Säit, vermeide dem Shiva seng Pistoul, an hunn de Krishna aus der Ecke vu mengem Aen gekuckt: e Scharlachroute Fleck erschéngt op der viischter Säit vu sengem wäissen Hiem. Hien ass gefall wéi geklappt, den Impakt vun der Kugel huet hien op déi oppen Dier op der Säitfassad vun der Villa geheit.
  
  
  Ech hu gehofft vum Shiva sengem Iwwerraschungsmoment ze profitéieren. Ech sinn no vir gesprongen, an d'Hand geschloen, déi d'Waff hält, fir hien ze zwéngen, d'Waff lass ze loossen. Hien huet et fäerdeg bruecht ze schéissen just wéi eng Stahlhand a Form vun enger Kobra op meng Schëller gelant ass.
  
  
  D'Zänn, déi mat déidleche Gëft drëpsen, waren zwee Zentimeter vu mengem Hals. Ech hunn den Indianer an de Kiefer geschloen, seng Këscht ze vermeiden, well ech nach ëmmer net verstanen hunn wat hien ënnert der "Jackett" unhat a meng Hand net op d'Stolplack wollt briechen.
  
  
  -Du kanns net gewannen, Carter! Ni! - huet de Mann gesäischt, wéi ech hie mat der Handfläch an der Huel tëscht dem Hals a Schëller geschloen hunn. De Schlag huet geschafft; de Mann huet de Grëff fir ee Moment lassgelooss an d'Waff ass op de Buedem gefall.
  
  
  Ech hunn et op der Säit gehäit an d'Waff ass de Kieswee erof geflunn. "Also mir sinn gläich," sot ech, e Schrëtt zréck. Ech hunn an meng Tasche gezunn an hunn d'Nunchucks erausgeholl.
  
  
  Shiva huet seng Aen zougemaach bis se zwee dënn Schlitze ginn; säi Gesiicht huet méi wéi jee wéi dat vun engem Reptil ausgesinn. Ech mengen net datt hie wousst wat "nunchucks" waren, awer hien huet definitiv verstanen datt se net onschëlleg Waffen waren. Hien huet sech op d'Dier zréckgezunn, iwwer dem Krishna seng Läich getrëppelt ... an am selwechte Moment huet e Schoss erëm geklappt. Awer dës Kéier huet d'Riva manner präzis gezielt, an d'Kugel huet sech am Stëbs a Kies un de Féiss vum Monni ageklemmt.
  
  
  "Also d'Hoer ass lieweg," huet d'Monster gelaacht. - Net fir laang, Carter, ech versécheren Iech.
  
  
  - Dir kënnt Iech net géint en Accident versécheren! - Ech hunn ironesch geruff, a menger Distanz gehalen wéinst dem Kobra seng Zänn. Déi glänzend Zänn op der Metallstab hunn mech un dem Shiva säi komeschen Wahnsinn erënnert, seng sadistesch Methoden.
  
  
  - Et ass gestoppt! Schéisst net, Nick! Dem Riva seng Stëmm schellt schrecklech mat Panik hannert der décke Hecke.
  
  
  - Bleift do; gitt net! - Ech hunn hir am Tour geruff.
  
  
  Ech hu misse "nunchucks" benotzen fir dem Monster säi Kapp ze zerbriechen oder hien ze erstrecken. Mee ech konnt net méi no kommen, op d'mannst nach net.
  
  
  "Dir hutt natierlech verstanen datt d'Zänn vu menger "Kobra" ... - dem Indianer seng ganz schwaarz Aen hunn e Moment op d'Metallhand gedréint, - ... si si voller déidlecher Gëft, eng Mëschung aus dem Gëft geformt vu véier Schlaangen. Hien huet probéiert seng Zäit ze huelen, op d'Beschreiwung vun de Schlaangen ze bleiwen. - Ech hunn eng Mëschung aus Gëft aus enger grénger Mamba, engem scally Viper, enger australescher Schlaang a mengem Liiblingsreptili gemaach aus Grënn, déi Dir scho scho scho geduecht hutt, de Kinnekskobra. Zesummegefaasst, Här Carter, maachen si en Androck, deen den Doud vum jonken Nirad wéi e barmhäerzege Kaddo schéngt, wéi wann de Jong guer net gelidden hätt. Awer Dir wësst wéi vill hien gelidden huet, oder net, Carter?
  
  
  - Wou ass d'Këscht, Shiva? - Ech hunn gefrot, net op seng kuerz Ried an op dat satanescht Grinsen opmierksam ze maachen, deen seng Lëpse gekrauselt huet. - Ech si prett en Deal mat Iech ze maachen, en Austausch. Äert Liewen fir Haji Erfindung.
  
  
  - En Deal? - huet hien mat engem Laachen widderholl. - Dir maacht de Geck, Carter. Stellt Iech vir, ech hu souguer Virsiichtsmoossname getraff andeems ech all dem Haji seng Notizen an Notizen zerstéiert hunn am Fall wou hien jeemools decidéiert huet fort ze lafen! Nee, et gëtt nëmmen eng Box hei, an et ass meng, Carter. Keen aneren wäert et kréien.
  
  
  - Also déi gutt Kärelen zu Peking ginn Iech Carte blanche, richteg? Dir täuscht Iech selwer, Shiva. Net ze soen datt Dir meng wäertvoll Zäit verschwends.
  
  
  Sou wäit wéi ech wosst, huet den Indianer bluff. Vläicht war den Albaner Hadji an deem Moment aus der Villa rutscht, an huet seng wäertvoll Erfindung mat sech geholl. Ech sinn ze wäit komm fir meng Missioun schlëmm ze gesinn. Also hunn ech eng Entscheedung getraff. Soulaang ech ausserhalb vun der Metallkobraarm bleiwen, kann ech domat fortkommen.
  
  
  Ech hunn e Schrëtt no vir gemaach an de Shiva huet sech zréckgezunn. Hie war Angscht, trotz der schrecklecher Waff, déi als en integralen Deel vu sengem Kierper, sengem Wiesen ausgesäit. Mat engem Grinsen hunn ech weider mam Fouss laanscht d'Kiesfahrt gezunn. Hien huet sech erëm zréckgezunn, awer dës Kéier sinn ech op d'Säit gaang an sinn op d'Dier gelaf, a probéiert no him ze rennen ier hien mäi Metallarm an e Killschlag manoeuvre konnt.
  
  
  D'Bewegung erfuerdert Timing, berechent op den Honnertstel vun enger Sekonn, d'Zäit déi et gedauert huet fir de Liederschnouer ëm den Hals vum Monster ze zéien, an d'Zäit déi et gedauert huet fir de Biss vun den subkutanen Zänn ze vermeiden an ze vermeiden. Am selwechte Moment wéi ech no vir sprangen, probéiert d'Büffelhaut ëm dem Shiva säin Hals ze wéckelen, huet de Stahlarm erofgeschloen an d'Schnouer an d'Halschent geschnidden. Ech hunn mäi Nunchaku-Stéck géint d'Metallstab vum verdammt Apparat gedréckt, awer d'Holz rutscht laanscht déi glat Uewerfläch.
  
  
  Gëfteg Zänn geplënnert menacingly méi no bei mengem Hals. Ech hunn de Shiva no vir gedréckt, lassgelooss wat vu menge "Nunchucks" (fréier e Besen) iwwreg war an d'Stolkobra mat zwou Hänn gegraff. De Mann huet schwéier otemt, an déi kënschtlech Hand stoung virun mir. Ech wousst net wéi et funktionnéiert, awer ech konnt net ophalen doriwwer ze froen.
  
  
  Mäin Ielebou huet dem Mann seng Këscht beréiert. Den Indianer huet eppes schwéier un, awer net Metall. Et war wahrscheinlech Plastik. De Shiva huet weider gelaacht och wann hie gekämpft huet, a wéi wann ech meng Gedanken liest, sot hien: "Ganz liicht a bulletproof." Eng aner grouss Erfindung vum Haji. - Hien huet sech wéi e Maniac och an den hoffnungslosste Situatiounen beholl.
  
  
  Hie war sou houfreg, sou zouversiichtlech. Mëttlerweil sinn d'Zänn, déi Gëft gespaut hunn, ëmmer méi no un den Hals komm. D'Hand hat iwwernatierlech Kraaft, wéi e Roboter, während déi aner indesch Hand meng kierperlech Kraaft net iwwerwanne konnt. Awer d'Schlaang war méi staark, an ech hunn verzweifelt gekämpft fir datt déi glänzend Metallzänn net an den Hals duerchbriechen.
  
  
  Ech hunn e Knéi opgehuewen an op d'Attack gaang, hien an d'Liewe geschloen. Shiva loosst e Stréim, béien; gläichzäiteg hunn ech Zännähnlech Hypodermesch Nadelen a säi Fleesch, a säin dënnen, muskuläre Hals gestierzt.
  
  
  Den éischten Ausdrock vu Staunen an Iwwerraschung gouf gefollegt vun engem Ausdrock vun Horror, deen seng Features verzerrt huet.
  
  
  Ech hunn ewech gezunn fir ze verhënneren datt d'Stol Hand mech eng zweete Kéier schloen an stoe stoen, kucken wéi de Shiva gegast huet a probéiert ze otmen. D'Gëft huet ugefaang d'Atmungszentren ze beaflossen, a komesch bluddege Flecken op der Haut erschéngen. Däischter roude Flecken erschéngen séier op der Haut - intern Blutungen.
  
  
  "Den Auto ... Carter ... en ... Antidot ..." huet hien gekrasch, a probéiert seng Been ze beweegen fir erëm an d'Villa ze kommen a wahrscheinlech an de Labo ze kommen. Awer seng Been ware scho gelähmt.
  
  
  De Shiva ass op de Buedem gefall, an e gewaltsam krampend Zidderen gekrasch, dee säi ganze Kierper gerëselt huet.
  
  
  D'Riva ass nieft mir opgetaucht.
  
  
  Awer si huet net ewech gekuckt oder hire Kapp a menger Këscht begruewen. Si stoung do, zidderen, kucken wéi hire Monni stierft, ni ophalen ze staren op déi widdert Figur, déi am Gesiicht vum Doud onbeweeglech a kal gëtt.
  
  
  Well et war den Doud, deen déi Show do opgestallt huet, an deem Gaart, dee sou onméiglech ausgesinn huet, sou fruchtbar a gréng, an esou an der dréchener Aarmut vu kalen a stëpsege Indien.
  
  
  Et war en onsympathesche Doud. Awer jo, dës Shiva war ni eng léif Persoun.
  
  
  
  
  15
  
  
  Ech kann net soen datt am Endeffekt alles gutt ofgeschloss ass, dat heescht an engem schéine Package mat enger Këscht, déi mat engem Bändchen gebonnen ass fir d'Späichere bei den Diere vun der Academy of Arts. Tatsächlech, nom Doud vum Shiva, huet nëmmen eng Persoun (nëmmen een bliwwen) et fäerdeg bruecht aus dem Netzwierk vun der Organisatioun ze flüchten, déi sech "Cobra" genannt huet.
  
  
  Den Hawke sot mir, datt hien aus enger zouverléisseger Quell geléiert huet, datt den Haji d'indianesch Grenz iwwerschratt huet fir an de grenzlosen Territoire vu China ze verschwannen. Duerno war näischt méi iwwer den albanesche Wëssenschaftler gewosst. Mee ech war net sou naiv, fir ze gleewen, datt desto oder spéider, an der nächster Zukunft, mir him net op eisem Wee begéinen.
  
  
  Wéi de Shiva, war den Haji am Ufank nach ëmmer en Enigma, eng Gesiichtslos Menace, där hir wëssenschaftlech Erfindung wahrscheinlech scho vun de Männer ausgenotzt gouf, déi Peking regéiert hunn.
  
  
  Jiddefalls ass et mir näischt ... op d'mannst nach net.
  
  
  Virun 10 Deeg hunn ech missen aner Saachen maachen, nämlech de Shiva ëmbréngen an d'Këscht huelen. Shiva war dout. D'Këscht, déi d'Riva an ech am Safe bei der Verréckter Villa fonnt hunn, war schonn an eisen Hänn. Duerno sinn ech Agra verlooss fir meng Saachen op New Delhi ze huelen, Riva matzehuelen. An dee Moment, dem Shiva seng Niess, déi nieft mir op enger grousser Matte um gëllene Sand vun enger klenger Plage laanscht d'Küst vu Malahar läit. Eng zéng Minutte Fouss ewech war déi pittoresch Stad Panaji, eemol vun de Portugisen besat. Mir waren zu Goa op eng gutt-verdéngt Vakanz.
  
  
  D'Riva huet sech nieft mir gekrauselt an huet eppes a sengem Schlof gemëscht, hire schlanken, gebratene Kierper parfuméiert mam Geroch vu Sonneschutz. De mëllen, rhythmesche Klang vun de Wellen, déi géint d'Ufer klappen, huet mech déif schlofen, e wonnerbart Gefill. Ech war net méi menacéiert, ech hunn net méi misse lafen, ech hu mech net méi verzweifelt gefillt. Ech hunn net méi fir mäi Liewen gekämpft, net méi mat Situatiounen konfrontéiert, déi a ville Fäll kloer géint mech ausgesinn, awer bal ni favoriséiert hunn.
  
  
  Mä och dann hat ech ganz wéineg Méiglechkeeten an dësem Fall. All dës Kéier war et de Shiva deen Situatiounen erstallt huet an d'Spillregele diktéiert huet. Um Enn war hien e Verléierer, wat ech mengen net datt hien jeemools geduecht hat wier méiglech. Och d'Droge Sendung am Wäert vun zéng Milliounen erreecht ni seng Destinatioun dank der prompt Interventioun vun der indescher Regierung.
  
  
  En Helikopter, deen Heroin aus China droen, gouf vun indesche Air Force Fligeren erofgeschoss, grad wéi hien d'Grenz an den indeschen Himmel gekräizt huet.
  
  
  Zwee Deeg méi spéit huet de Minister Selbstmord gemaach: säin Doud huet seng Verbindunge mat der Cobra Organisatioun bewisen. A wat Puran Dass ugeet, e fréieren indeschen Intelligenz Offizéier, huet de laangen Aarm vum Gesetz endlech seng Effektivitéit bewisen.
  
  
  Den Dass war am Prisong zu New Delhi a waart op de Prozess. Hie géif de Riichter vill ze soen hunn, besonnesch well d'Regierung versprach huet säin Doudesuerdnung ofzestellen, wann hien zoustëmmt alles ze verroden, wat hien iwwer Cobra-Operatiounen wousst.
  
  
  Baséierend op wéi ech him kannt hunn, hat ech keen Zweiwel datt Dass e kooperativ Zeien wier, a sot de Regierungsbeamten alles wat se wësse wollten a vläicht méi.
  
  
  Sou goufen an der aktueller Situatioun d'Lücken gefëllt. Mat Ausnam vum Haji hunn ech et fäerdeg bruecht d'Aufgab op dem Hawk seng scheinbar Zefriddenheet ze kompletéieren. Ech hunn d'Verspriechen, déi ech dem Riva gemaach hunn, net emol vergiess. Mir hunn hire Papp op enger geheimer Plaz do am Schluechthaus fonnt.
  
  
  Elo gouf den aarme Mann an enger separater Sektioun vum beschten Spidol zu New Delhi hospitaliséiert, wou Dokteren an Infirmièren Dag an Nuecht Hëllef geliwwert hunn, déi alles fir seng Erhuelung gemaach hunn. Sou hunn ech mäi Wuert un Riva an AX gehalen.
  
  
  "Huelt e Mount fräi," sot den Hawk an engem Burst vu Generositéit elo datt ech d'Missioun mat e puer Erfolleg fäerdeg gemaach hunn.
  
  
  D'Wonn op mengem Been huet ugefaang ze heelen, an all Dag hunn ech mech besser gefillt. An ech hat d'Gefill, datt an e puer Wochen mäi Chef mech zréckruffe géif fir eng nei Missioun op de Réck ze setzen ... déi ech net refuséieren konnt.
  
  
  All dës Gedanke lafen duerch mäi Kapp wéi ech op der Plage leien, an der Sonn baacken.
  
  
  Ech hunn meng Hand erausgezunn an hunn et ëm d'Riva seng Schëlleren gewéckelt, si méi no bei mech gezunn. Awer een huet mech an d'Rippen gestach...
  
  
  D'Schläifegkeet ass verschwonnen an ech sinn direkt op d'Been gesprongen. D'Riva huet gelaacht wéi mir eis allebéid op de bäertege Mann gedréint hunn, deen e grousse Wicker Kuerf op de Sand geluecht hat. "Ech froe wéineg, Sahib," sot de Mann mat engem breede Laachen. - Just zwanzeg Rupien, an ech weisen Iech wéi Schlaangen verzaubert sinn... Ganz gëfteg, "sahib"... Kobraen!
  
  
  Ech hunn him zwanzeg Rupien ginn ouni e Wuert ze soen.
  
  
  Zwanzeg Rupien fir "net" als Schlangecharmer ze handelen, awer de Privileg ze hunn net eng Kobra virun Iech ze gesinn, och wann en tämt ass.
  
  
  "Dir wësst, Dir géift d'Show gär hunn," sot de Reva mat engem Geck.
  
  
  "Net sou vill wéi ech dech gär hunn," Ech hunn geäntwert, hir erëm ëmklammen.
  
  
  Uewen, um Wollekenhimmel sinn d'Maueren eropgaang. Glécklecherweis si se keng Geier, hunn ech geduecht. An dann hunn ech souwuel d'Geier an d'Schlaangen vergiess, ech hunn souguer Indien vergiess.
  
  
  D'Riva war bei mir an dat war méi wéi genuch fir mäi Geescht beschäftegt ze halen.
  
  
  END.
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  De Mann, deen den Doud verkaf huet
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  De Mann, deen den Doud verkaf huet
  
  
  iwwersat vum Lev Shklovsky zu Erënnerung vu sengem verstuerwene Jong Anton
  
  
  Originaltitel: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  Hsiang Shu Jan war gewaart. Alleng, an der Polarnuecht. Hien huet sech am Moundliichte Schnéi gekräizegt wéi en Draach prett fir unzegräifen. Seng Nues hunn geflücht an hunn Dampwolleken fräigelooss. Seng Ae blénken verréckt iwwer seng eege Mark.
  
  
  E wäisse Camouflage Reencoat huet wéineg gemaach fir säi wiry Kierper vum haarde Wand an Temperaturen ënner Null ze schützen. Hannert him, Patten ausgestreckt am ëmmer verännerleche Schnéi, leien seng doudeg Schlittenhënn. Seng Schlitten goufen duerch d'Hoer Roserei vun den Doudesstrofen vun den Hënn zerquetscht. Gëft, elo wousst den Hsiang. Lues handele Gëft. Et ass egal, huet hien geduecht. Den Hsiang huet net méi dru geduecht fir ze flüchten. Hien huet net méi iwwer Iwwerliewe geduecht. Alles wat hie geduecht huet war den Doud an d'Waff op senger Hëft, déi hie géif ëmbréngen.
  
  
  Honnert Meilen no Osten, wäit ewech an der geeschterlecher Landschaft, hunn d'Ruine vu sengem Liewenswierk nach ëmmer geschmollt. E schreckleche Gejäiz vu bestialer Roserei huet aus sengem Hals gerappt an d'Erënnerung un all déi Joeren, déi hien an et gegoss hat a seng brutal, plötzlech Zerstéierung. Säi Labo. E Moment huet hien de Gedanke ginn, fir deen et geduecht war. Fir e Moment huet hien sech virgestallt, wéi eng Zerstéierung dëst muss verursaacht hunn.
  
  
  Hien huet sech grouss Felder vun amerikanesche Weess virgestallt, verstoppt a verrotten an der waarmer Sonn, gefärbt a rächen vu sengem déidleche Pilz vu sengem Laboratoire. Hien huet gesinn wéi russesch Bürokraten verzweiwelt nei Versuergung vu Getreide fir hir hongereg Bevëlkerung gebraucht hunn, déi se néierens fonnt hunn. Hien huet onbewosst gelaacht.
  
  
  Awer nëmmen fir eng Split Sekonn. De Wand huet e Laachen vu senge Lippen gerappt, an erënnert him wou hie war a wien säi Schicksal geännert huet. Et gëtt keen Hommage un de Khshang Sjo Jan. Hien huet gescheitert. A seng Cheffen wieren net frou doriwwer.
  
  
  Awer hien wäert net zréck an hinnen konfrontéieren. Den Hsiang wousst, datt hien hei stierwe géif, am Schnéi vun de wilde Ausdehnungen, op dëser onendlecher Nuecht. Awer ier hien den Doud schmaache kann, wäert hie säi Mordlust erfëllen: den Doud vun dësem Amerikaner.
  
  
  Den Hsiang war sécher, datt de groussen Amerikaner geschwënn géif kommen, well dësen Amerikaner eng zolitt Persoun war. Hien huet Soong a Jiang virsiichteg ëmbruecht, selbstgeléiert Mäerder. An nodeem hien déi zwee Sentries ëmbruecht huet, ass hien op grouss Längt gaang fir Brandbommen ze planzen. D'Zerstéierung vum Laboratoire war komplett.
  
  
  Den Amerikaner huet geschloen, während den Hshang geschlof huet. Hien ass erwächt vun de leschte mufflechen Explosiounen a gesinn d'Flamen aus allen Dieren a Fënstere flüchten.
  
  
  Hien ass op säi Schlitten an d'Hënn gerannt, flüchte vun där wäiter Figur, den Amerikaner, iwwer deen d'Eskimos fréier déi Woch an der südlecher Siidlung geflüstert hunn.
  
  
  Wéi d'Hënn ënnerwee stierwen, wousst den Hsiang datt den Amerikaner Virsiichtsmoossname geholl huet. Hien hat keng Absicht den Hsiang lass ze loossen, sou datt et kloer war datt den Amerikaner net dee war deen näischt dem Zoufall iwwerlooss. Hie wäert kommen fir sécher ze stellen datt den Hsiang dout ass.
  
  
  Hsiang huet vun Roserei geziddert. "Déi, Amerikaner," huet hien an d'Nuecht geflüstert. "Fir d'éischt stierwen."
  
  
  Eng Stonn, zwou. Hien huet sech squatéiert, sech mat Haass erwiermt. An dann, schlussendlech, d'Belle vun den Hënn, schwaach vum ëmmer méi Wand.
  
  
  Den Hsiang huet séier seng riets Hand aus sengem Schafskëschthëtzt erausgeholl an a seng Parka-Tasche geluecht. Fanger ronderëm d'automatesch Pistoul zougedréckt. D'Chinese kennen et als Type 54, hir Kopie vum russesche 7,62 mm TT M 1933 Tokarev. Den Hsiang huet d'Pistoul lues a lues aus der Tasche gezunn an eng vun den aacht Mauser-Patrounen an de Raum bruecht, schwéier genuch fir e Fouss vu Pinien duerchzebréngen. Dunn ass hien op de Mo op de Schnéi gefall, direkt tëscht de Bunnen, déi vu sengem gebrachene Schlitten hannerlooss sinn, a kuckt duerch d'Vizier vu senger Waff.
  
  
  Dëst wäert net e schwéiere Schéiss am Moundliicht sinn. E kloer definéiert Zil kënnt him direkt vir. Den Hsiang huet d'Pistoul zréck an d'Tasch geluecht, de Kapp mat enger wäisser Mutz erofgesat a gouf am Schnéi bal onsichtbar. Dunn huet hien ugefaang ze zielen. En Amerikaner hätt gutt Hënn, déi kéinte bis 35 Joer liewen. Mee ech hu misse Rechnung huelen Middegkeet: fënnefanzwanzeg pro Stonn. Ongeféier zwou an eng hallef Minutt pro Kilometer. Véierhonnert Meter pro Minutt. Siwe Meter pro Sekonn.
  
  
  Wéi hien de Klang erëm héieren huet, gouf et méi kloer. An duerch d'Oueren ze stécken, konnt hien d'Kläng vu verschiddenen Hënn ënnerscheeden. E Moment méi spéit ass de schleifende Klang vun engem Schlitten héieren.
  
  
  Den Hszhan huet eng Pistoul erausgezunn. Hien huet de Schlitt net gesinn, bis hien honnert Meter ewech war. Hien ass aus dem Schnéistuerm erausgesprongen: D'Hënn hu gerannt, e knaschtege Koup mat deckendeckten Ëmgeréits leeft iwwer d'Längt vum Schlitten, an dunn huet eng grouss, donkel Figur sech aus de Réckleefer geleet, duerch déi geeschteg Landschaft geschwenkt.
  
  
  Den Hsiang huet lues op zéng gezielt, an huet dunn Feier opgemaach. Kuckt iwwer d'Visor vun der donkeler Figur, déi hannert den opladenen Hënn stinn, huet den Hsiang e klengen Tuft gesinn, vläicht e Schädel an Hoer, dee fir e Moment am Moundliicht gefëmmt huet ier se an de Schnéi zesummegefall ass. Awer de onbeweegleche Chauffer an d'Blendhënn hu weider gerannt.
  
  
  Den Hsiang huet ëmmer erëm geschoss. An erëm. D'Hënn, d'Schlitten an de Mann hu weider gekrabbelt, héich iwwer sengem Visier hänken. Elo konnt hien net verpassen. Dem Hsiang säi Zeigefanger huet den Ausléiser nach eng Kéier gedréckt. D'Waff huet gerappt.
  
  
  Säi Gesiichtsfeld war mat wilde Hënn Aen gefëllt, Zunge hänke vu schlëmme Kiefer, Patten, déi duerch de Schnéistuerm geschleeft hunn wéi d'Pistone vun enger flüchteg Infernal Maschinn. Den Hszhan huet sech geknéit an huet erëm an d'Lück tëscht him an der Figur am donkele Park geschoss. Dunn huet hie sech aus dem Wee vum Schlitten aus dem Wee geheit.
  
  
  Vun no, wéi de Schlitt laanscht gerannt ass, huet de Khshang gesinn datt d'Figur kee Gesiicht huet. De Park war eidel. Hien huet seng wäertvoll Kugelen op de Schrecken verbruecht. Den nächste Moment huet hien d'Laascht um Schlittenlift gesinn, wéi eng fléien Figur aus senger Verstoppt ënner der Decken erausgefladdert huet.
  
  
  Déi dënn Blat huet am Moundliicht geglénkt.
  
  
  Den Hsiang huet seng Pistoul no uewen geschwächt wéi de Kierper him getraff huet, an huet hien op sengem Réck am Schnéi geschéckt. Eng staark Hand huet säi Handgelenk gegraff an de Schanken zerquetscht.
  
  
  Schwaach huet den Hsiang probéiert d'Waff erëm opzehiewen.
  
  
  'Wee bass du?' hien huet gejaut. "Wien bass du, deen esou gutt ëmbréngt?" De Stiletto ass erofgefall.
  
  
  Am leschte, kuerze Moment vu sengem Liewen huet den Hsiang zwou Saachen héieren.
  
  
  Säi Blutt dréit op de Schnéi.
  
  
  An den Numm: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Carter Nick
  
  
  
  De Mann, deen den Doud verkaf huet
  
  
  
  Originaltitel: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  
  
  
  
  Xiang Shu Yang gewaart. Eleng an der Polarnuecht. Hien huet sech am Moundliichte Schnéi gekräizegt wéi en Draach prett fir unzegräifen. Seng Nues hunn geflücht an hunn Dampwolleken fräigelooss. Seng Aen no sengem eegene Spur wëll.
  
  
  E wäisse Camouflage Mantel huet wéineg gemaach fir säi wiry Kierper vum haarde Wand a Gefriertemperaturen ze schützen. Hannert him, Patten ausgestreckt am ëmmer verännerleche Schnéi, leien seng doudeg Schlittenhënn. Säi Schlitt gouf vun der gejauter Roserei vun den Hënn zerquetscht. Gëft, elo wousst Xiang. Lues wierksam Gëft. "Et ass egal,"Hien huet geduecht. De Xiang huet net méi dru geduecht fir ze flüchten. Hien huet net méi iwwer Iwwerliewe geduecht. Alles wat hie geduecht huet war den Doud an d'Waff op senger Hëft, déi hie géif ëmbréngen.
  
  
  Honnert Meilen no Osten, wäit ewech am geeschtege Bësch, hunn d'Ruine vu sengem Liewenswierk nach ëmmer geschmollt. E schreckleche Gejäiz vu bestialer Roserei ass aus sengem Hals gerappt an d'Erënnerung un all déi Joeren, déi hien an dës an dës grausam, plötzlech Zerstéierung gegoss hat. Säi Labo. Fir e Moment huet hien sech gefrot fir wat et entworf ass. E Moment huet hien sech d'Zerstéierung virgestallt, déi dëst muss verursaacht hunn.
  
  
  Hien huet sech grouss Felder vun amerikanesche Weess virgestallt, verstoppt a verrotten an der waarmer Sonn, gefleckt a rächen vum déidleche Pilz aus sengem Laboratoire. Hien huet gesinn wéi russesch Bürokraten verzweiwelt nei Versuergung vu Getreide fir hir hongereg Bevëlkerung gebraucht hunn, déi se néierens fonnt hunn. Hien huet onbewosst gelaacht.
  
  
  Mä all dëst war an nëmmen enger Split Sekonn fort. De Wand huet de Laachen vu senge Lippen ofgeschnidden, erënnert him wou hien war a wien säi Schicksal geännert huet. Et gëtt keng Belounung fir Xiang Shu Yan. Hien huet gescheitert. A seng Cheffen wieren net frou doriwwer.
  
  
  Awer hien wäert se net Gesiicht zu Gesiicht treffen. Den Hsiang wousst, datt hien hei stierwe géif, am Schnéi vun de wilde Ausdehnungen, op dëser onendlecher Nuecht. Awer ier hien den Doud schmaache kann, wäert hie säi Mordlust erfëllen: hien wäert dësen Amerikaner ëmbréngen.
  
  
  De Xiang war sécher datt de groussen Amerikaner geschwënn géif kommen, well den Amerikaner eng virsiichteg Persoun war. Hien huet virsiichteg de Sung a Jiang ëmbruecht, selbstgeléiert Mäerder. An nodeems hien dës zwee Sentries ëmbruecht huet, huet hien all Effort gemaach fir Brandbommen ze planzen. De Labo gouf komplett zerstéiert.
  
  
  Den Amerikaner huet geschloen, während de Xiang geschlof huet. Hie gouf vun der leschter vun de muffled Explosiounen erwächt, an hien huet d'Flamen aus allen Dieren a Fënsteren gesinn.
  
  
  Hien ass op säi Schlitt an d'Hënn gerannt, an ass aus där wäiter Figur geflücht, den Amerikaner, iwwer deen d'Eskimos fréier déi Woch an der südlecher Siidlung geflüstert hunn.
  
  
  Wéi d'Hënn ënnerwee stierwen, wousst de Xiang datt den Amerikaner Virsiichtsmoossname geholl huet. Hien hat keng Absicht de Xiang entzéien ze loossen, sou datt et kloer war datt den Amerikaner net den Typ war deen näischt dem Zoufall iwwerlooss. Hie wäert kommen fir dem Xiang säin Doud festzeleeën.
  
  
  Xiang huet vun Roserei geziddert. "Déi, verdammt Amerikaner," huet hien an d'Nuecht geflüstert. "Fir d'éischt stierwen."
  
  
  Eng Stonn, zwou. Hien souz op seng haunches, basking an Haass. An dunn, schlussendlech, ass de liichtschwaache Gesell vun den Hënn am eropgaange Wand héieren.
  
  
  De Xiang huet séier seng riets Hand aus sengem Schafskleidmëscht gezunn an et a seng Jacketttasche gestoppt. Fanger ronderëm d'automatesch Pistoul zougedréckt. D'Chinese kennen et als Type 54, hir Kopie vum russesche 1933 Tokarev 7.62mm TT M. De Xiang huet d'Pistoul lues a lues aus senger Tasche gezunn an de Bolt mat enger vun aacht Mauser Ronnen schwéier genuch fir e Fouss Pinien duerchzebréngen. Dunn ass hien op de Bauch an de Schnéi ënnergaangen, direkt tëscht de Spuere vu senge gebrachene Schlitten, an huet iwwer d'Ae vu senger Waff gekuckt.
  
  
  Mam Liicht vum Mound wäert et einfach sinn. E kloer definéiert Zil kënnt him direkt virun him. Den Hsiang huet d'Waff zréck an d'Tasch geluecht, de Kapp a senger wäisser Mutz erofgesat a gouf bal onsichtbar am Schnéi. Dunn huet hien ugefaang ze zielen. Den Amerikaner wäert gutt Hënn hunn, deenen hir Geschwindegkeet fënnefandrësseg Kilometer an der Stonn erreechen kann. Awer d'Müdegkeet huet misse berücksichtegt ginn: fënnefanzwanzeg pro Stonn. Ongeféier zwou an eng hallef Minutt pro Kilometer. Véierhonnert Meter pro Minutt. Siwe Meter pro Sekonn.
  
  
  Wéi hien de Klang erëm héieren huet, gouf et méi kloer. A wann hien opgepasst ass, konnt hien d'Kläng vu verschiddenen Hënn ënnerscheeden. E Moment méi spéit ass de schleifende Klang vun engem Schlitten héieren.
  
  
  Den Hsiang huet eng Pistoul erausgezunn. Hien huet de Schlitt net gesinn, bis en honnert Meter ewech war. Hien ass aus dem schneeweegen Ambush erauskomm: d'Hënn hu gerannt, e knaschtege Koup mat deckendeckten Ëmgeréits huet d'Längt vum Schlitt gestreckt, an dunn eng grouss, donkel Figur, déi aus der Réck vum Schlitt erauskënnt, iwwer d'geeschteg Landschaft gewéckelt.
  
  
  De Xiang huet lues op zéng gezielt an huet Feier opgemaach. Kuckt duerch d'Vizier um Kapp vun enger donkeler Figur hannert den Opluedshënn, huet de Xiang e klengen Tuft vu vläicht Kapp an Hoer gesinn kuerz am Moundliicht erschéngen ier hien an de Schnéi getaucht ass. Awer de onbeweegleche Chauffer an de blakenden Hond si weider gerannt.
  
  
  Xiang huet ëmmer erëm geschoss. An erëm. D'Hënn, de Schlitten an de Mann hu weider Kaméidi gemaach, wéi se iwwer säi Embusge louchen. Elo konnt hien net verpassen. Dem Xiang säi Zeigefanger huet sech erëm ëm den Ausléiser gekrullt. D'Waff huet erëm gedonnert.
  
  
  Säi Gesiichtsfeld war mat de wilde Ae vun Hënn gefüllt, Zong, déi aus schlëmmem Mond erausstinn, Patten, déi duerch de Schnéi bléist, wéi d'Pistone vun enger flüchtend helleg Maschinn. De Xiang ass op d'Knéien opgestan an huet erëm duerch d'Lück tëscht him an der Figur an der donkeler Jackett geschoss. Dunn huet hie sech aus dem Wee vum séiere Schlitt erausgeheit.
  
  
  No der Géigend, wéi de Schlitt laanscht geflunn ass, huet de Xiang gesinn datt d'Figur kee Gesiicht huet. De Park war eidel. Hien huet seng wäertvoll Kugelen op de Schrecken verbruecht. Den nächste Moment huet hien d'Laascht op de Schlittenlift gesinn, wéi eppes aus senger Verstopper ënner der Decken fléien.
  
  
  Déi dënn Blat glanzt am Moundliicht.
  
  
  Den Hsiang huet d'Pistoul no uewen geschwenkt wéi de Stiletto him getraff huet, an huet hien zréck an de Schnéi geflunn. Eng staark Hand huet säi Handgelenk gegraff an de Schanken zerquetscht.
  
  
  Den Hsiang huet probéiert d'Waff erëm z'erhiewen.
  
  
  Hien huet gejaut. - 'Wee bass du?' "Wien bass du, deen esou gutt ëmbréngt?" E Stiletto blénkt.
  
  
  Am leschte kuerze Moment vu sengem Liewen huet de Xiang zwou Saachen héieren.
  
  
  Wéi Blutt an de Schnéi dréit.
  
  
  An den Numm: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  Kapitel 1
  
  
  
  
  
  "Sidd Dir absolut sécher datt den Hsiang dout ass, Nick?"
  
  
  Et ginn Zäiten wou den David Hawke lästeg ka sinn, an dëst war ee vun deene Momenter. Sëtzt am Sëtz vun der Akademie zu Washington, säi gekrumpelten Tweed Kostüm, dee vum Gestank vu senge bëllegen Zigarren stinkt, huet den Hawke a senger eegener Produktioun vum The Consummate Bureaucrat gespillt.
  
  
  E brong Dossier markéiert "Carter-Hsiang" louch diagonal virun him, an Hawk huet Péng gemaach fir sécher ze stellen, datt ech näischt vun hiren Inhalter gesinn, an d'Zigarettestéck gezunn. Nieft dem Dossier an der Zigare war seng Haaptkrut en ale Füllstift, dee weider an den Dossier geschriwwen huet, während ech d'Evenementer an der Arktis beschriwwen hunn.
  
  
  Ech hunn op meng Auer gekuckt an op déi blo Dampwollek gekuckt, déi iwwer dem Hawk säi groe Kapp hänkt. "Hsiang ass dout fir genee véieranzwanzeg Stonnen, siwe Minutten a siechzéng Sekonnen," sot ech.
  
  
  Dem Hawk säi Pen huet de Pabeier weider gekraazt.
  
  
  "Si hunn him zweemol mat engem Stiletto an den Hals gestach. Déi éischt Wound huet d'Karotisarterie beschiedegt, déi zweet huet d'Trachea opgemaach. De Kierper ass nach ëmmer do. Wann Dir wëllt goen an de Kierper gesinn, Ech kann Iech dobannen an dobaussen soen.
  
  
  "Ma, gutt, Nick," sot Hawk. - Net sou feindlech. Dir wësst wéi et mat eise Leit zu Washington steet. Mir liewen op Pabeieren. Wéi soss kënne mir eis selwer berechtegen? Agenten wéi Dir, de Killmaster Playboys, kréien all Spaass, all Abenteuer, all Rees. Vergewëssert eis dës puer miserabel Momenter net.
  
  
  Den Hawk huet mir gelaacht, ongeféier sou breet wéi d'Enn vu senger Zigare. "Okay, Nick," sot hien. 'Merci. Net nëmmen op mengem Numm an AH. Et ginn e puer héichrangeg Regierungsbeamten déi wëllen datt Dir wësst datt se schätzen wat Dir do gemaach hutt.
  
  
  Ech hunn entspriechend Kläng vun Dankbarkeet gemaach.
  
  
  "Hsiang huet geschafft fir eis ganz eeschte Ierger ze verursaachen," sot hien. "An ech fäerten, mir wäerte méi wéi hien elo gesinn." Nieft engem zimlech deieren Hobby ass Krich schrecklech rar ginn. Dat ass, Krich op almoudesch Manéier, mat Arméien a Waffen, mat massiver Zerstéierung an engem oppene Feld.
  
  
  Hsiang war eng nei Zort Zaldot: e wirtschaftleche Krieger. Manner Exemplare, méi Gehir. E bal chirurgescht Wëssen iwwer d'Vene vun der Weltwirtschaft an de Wonsch vun engem Maniac fir se opzemaachen. D'Resultat bleift d'selwecht: den Doud vun den Natiounen a Vëlker, d'Ënnerstëtzung vun all ziviliséierte Systemer, déi vum Liewen generéiert ginn. Awer d'Käschte vun der Operatioun si méi niddereg, an d'Ziler sinn einfach ze verstoppen.
  
  
  Den Hawk huet d'Zigar aus dem Mond geholl, sech iwwer säi Schreifdësch geluecht a ganz lues, ganz kloer a ganz bewosst geschwat. - Awer d'Gefor ass net manner.
  
  
  Hien huet seng Hand virum Gesiicht gewénkt, wéi wann hien onsichtbaren Horror läscht.
  
  
  "Hutt Dir d'Kiischtebléien um Wee hei gesinn?" hie gefrot.
  
  
  "Jo," sot ech.
  
  
  "D.C huet am Fréijoer vill ze bidden," sot hien.
  
  
  Ech hunn hie schaarf gekuckt. Wësse säi komesche Wee fir zum Punkt ze kommen, et war net schwéier fir mech him ze verdächtegen datt hie probéiert mech mat enger Aart vu Büroaarbecht ze belaaschten. Ech hätt hie besser kennegeléiert.
  
  
  "Sou gutt wéi Washington ass," sot hien, "Ech gleewen datt et besser Plazen gëtt."
  
  
  "Net fir Iech," sot ech.
  
  
  Hawk laacht. - Wéi wier et mat enger Vakanz, Nick?
  
  
  Meng Wenkbrauwen hunn op meng Hoerlinn geschoss, awer ier den Hawk seng kleng Iwwerraschung konnt genéissen, hunn ech se erëm erofgesat.
  
  
  Ech gefrot. - "Wat fir eng Witz?" .
  
  
  'Witz?' - sot hien, an huet eng aner vu senge dreckeg Zigarren opgeléist.
  
  
  "Dir hutt mech héieren," sot ech.
  
  
  Hawk gespillt verréckt Onschold. Iergendwann wäert ech een vill Sue bezuelen fir en Oscar-Replika fir hien ze maachen. - Firwat zweiwels du mech, Nick? Hunn ech Iech schons gelunn?
  
  
  Mir hu béid misse laachen.
  
  
  "Eescht," sot hien. - Wéi wier et mat enger Rees? Hien huet sech a sengem Schwenkstull zréckgezunn, seng Aen hunn d'Plafong gescannt, wéi wann et eng Weltkaart wier.
  
  
  "Irgendwou schéin a waarm wou Dir vun der Arktis Keelt lass kënnt," sot hien.
  
  
  Ech gewaart ouni eppes ze soen.
  
  
  "Ah, huelt déi franséisch Riviera zum Beispill. Ech hunn héieren datt et am spéide Fréijoer schéin ass, just ier d'Touristen dohinner kommen. Eng Plaz wéi Nice. Ech hat genuch Informatioun. "Nolauschtert," sot ech. "Schwätz Dir iwwer Vakanz oder Aarbecht?"
  
  
  Dem Hawke seng Iddi vun enger éierlecher Äntwert war eng nei Fro. - Wësst Dir wien elo zu Nice ass?
  
  
  "Sot mir," sot ech.
  
  
  "Einfach ee vun de beschte Filmstären an Amerika."
  
  
  Ech soot. - 'Wierklech?'
  
  
  "Jo, wierklech," sot Hawk mat engem Hai-ähnlechen Grinsen. "A si schéngt och eleng ze sinn." Gëschter Owend war si do, ganz eleng, am Palais Méditerrane, um Roulette ze spillen a verléieren, a kee konnt si tréischten. Den Hawk huet de Kapp gerëselt vun der "Trauregkeet" vun deem ganzen. "Okay," sot ech. 'Ech ginn op. Wien ass dat?'
  
  
  Seng Ae sinn liicht verengt wéi hien geäntwert huet: "Nicole Cara."
  
  
  "Nicole Cara," sot ech, "stierwen an engem Fligeraccident viru véier Joer."
  
  
  'Wierklech?' Hawk gesot, meng Fliger Ticket iwwer den Dësch Plaz.
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  
  Hie war e richtege Freak.
  
  
  Ech stoungen an kucken him a sengem Glas Cage, näischt gemierkt ausser seng Aarbecht. E klenge Vugelkapp, nervös Ae blénken hannert engem Brëll op enger laanger geckeg Nues. Säi knokge Kierper huet sech mat nervös Spannungen gedréckt, wéi wann hien ëmmer géif fortlafen wann hien Angscht huet. Nikotin Fanger hunn duerch d'Fotoen op sengem Äsche bedeckte Schreifdësch geklappt. Eleng a sengem klenge Sall mat kloerem Bléck op seng Dossierschränke, déi do stoungen wéi imposant Reie vu Grafsteen op engem vollstännege Kierfecht, huet hien sech a sengem Element gefillt. Hubert Wicklow, Liebhaber vun Fakten, Keeper vun Erënnerungen, Träger vu vergiessen Donnéeën. Säi Räich war dat staubegt Archiv vun der United National Information Agency.
  
  
  D'Strahlen vum Liicht, déi duerch déi verschmotzt New York Loft duerch déi héich Fënstere vum Raum briechen, hunn déi eenzeg Erliichterung bruecht. D'Loft hong roueg a schwéier vu Stëbs am Raum.
  
  
  D'Vergaangenheet gëtt an dësem risege Mausoleum balsaméiert: déi journalistesch Iwwerreschter vu Colonelen, déi eng Woch oder e Mount iergendwou a Latäinamerika regéiert hunn; Mäerder deenen hir Verbriechen de Public fir ongeféier véierzéng Deeg opgereegt hunn; Scammers, Athleten, Presidenten, Premier Ministeren, exiléiert Kinneken, eng grouss international Parade vu Leit, déi fir e Moment déi kapresch Opmierksamkeet vun der Press gefaangen hunn an duerno rutscht fir quasi vergiess ze ginn. Awer net den Hubert Wicklow.
  
  
  An de giganteschen Ausschnëtter vu sengem Geescht goufen Nimm, Fakten, Donnéeën a Statistike wéi e Miser säi Schatz opgestockt. Wat hien net direkt aus der Erënnerung erënnere konnt, konnt hien an zéng Minutten erausfannen, an d'Vergaangenheet aus de graffähnlechen Tiräng vu sengen Dossierschränke gezunn huet.
  
  
  Et gi Leit, déi esou eng Erënnerung rentabel maachen, awer net den Hubert Wicklow. Place him ënnert Friemen, maachen him Leeschtung a sot him wéi räich ze ginn andeems Dir just eng einfach Tatsaach liwwert, an alles wat aus sengem dënnen, twitching Mond war hëlleflos stotter. Hien huet d'Schëlleren gezunn an d'Hänn erausgehalen, d'Handfläch no uewen. Hien huet schwaach de Kapp gerëselt. Schweesspärelen hunn him op d'Stir gespillt an d'Nues gerullt.
  
  
  Den Hubert Wicklow gouf mat engem komeschen a subtile Genie dotéiert. Freak war e gutt Wuert fir hien. Frënd och.
  
  
  Ech hunn den Hals gekläert.
  
  
  Erschreckt huet hien opgekuckt. Eng Hand huet e Koup Fotoen um Buedem beréiert. Säi Gesiicht gouf rout. D'Hand huet d'Zigarett, déi an den Äschebecher schmëlzt, geklappt, verpasst an d'Zigarett iwwer den Dësch gerullt.
  
  
  "Verdammt," sot hien. 'E Fluch.'
  
  
  "Berouegt," sot ech. "Dëst ass just ech."
  
  
  Hien hat et fäerdeg bruecht seng Zigarett ze fannen a war elo op sengem Stull verduebelt, a fläisseg no Fotoen ënner sengem Schreifdësch gesicht.
  
  
  Seng Wierder hu sech duerch d'Dampwolleke gedréint. "Loosst mech fir d'éischt de Chaos botzen." Dohannen. E Fluch.' Ech hunn héieren wéi hien de Kapp op den Dësch hei drënner geschloen huet an dunn erëm mat senge Fotoen erscheint; gespullt, awer glécklech.
  
  
  Hien huet se virsiichteg op den Dësch geluecht, opgestan an d'Hand ausgestreckt. - Wéi geet et dir, Nick?
  
  
  "Wéi ëmmer," sot ech. 'An du?'
  
  
  "Ech maachen dat Bescht wat ech kann," sot hien.
  
  
  Hien huet e Stack Fotoen aus engem Stull am Eck vu sengem Zëmmer geholl an se op de Buedem geluecht. "Sëtzt Iech," sot hien.
  
  
  'Ech setzen'.
  
  
  Hien huet säi Skelett zréck op de Schwenkstull geluecht, hien huet d'Zigarett erausgehäit, eng aner gebrannt, en an d'Mondeck geluecht an e séieren Draag gemaach. Ash ass duerch d'Loft geflunn an ass op sengem Hiem gelant. "Nach ëmmer integréiert Press an Drot Servicer?" Dëse Pseudonym war dat eenzegt wat hien jeemools iwwer dat tabu Thema vu menger Aarbecht uginn huet. "Tatsächlech," sot ech.
  
  
  "Ma, wat kënne mir haut fir eis Journalistekollegen maachen?" - hie gefrot mat engem Laachen.
  
  
  "Ech brauch Informatioun," sot ech.
  
  
  Den Hubert rutscht no vir op den Dësch. "Sot mir doriwwer," sot hien.
  
  
  "Nicole Kara," sot ech.
  
  
  "Den 3. Mäerz 1972 gestuerwen an engem Fligeraccident um Frankfurter Fluchhafen, deen sechsandrësseg Passagéier a Crew vun der Caravel ëmbruecht huet, agestallt vun ..."
  
  
  Ech hunn meng Hand opgehuewen. "Huuuuuck."
  
  
  "Ech wollt Iech net fille wéi wann ech net méi do wier."
  
  
  "Et ass ni emol op mech geschitt," sot ech. "Loosst eis op d'Detailer konzentréieren. Éischtens, sidd Dir sécher datt hatt dout ass?
  
  
  'Ouni Zweifel.'
  
  
  Ech gefrot. - "Hutt Dir ni eppes am Géigendeel héieren "Zweifel iwwer d'Identifikatioun vun de Läichen, déi Dir ëmmer an esou Fäll héiert: net ganz dout, schrecklech vermësst, iergendwou an engem Sanatorium gespaart?
  
  
  "Nee," sot Hubert. - Si ass dout. Keen, och net de Fanclub, huet eng aner Meenung ausgedréckt.
  
  
  "Ni keng Indikatioun fir de Géigendeel?"
  
  
  "Nee, an absolut net."
  
  
  "Okay," sot ech. „Zweeten a lescht Fro: Ugeholl, ech treffen eng Fra déi genau ausgesäit wéi d'Nicole Cara, eng komplett Duebel, souzesoen. Wéi weess ech ob hatt wierklech ass oder en Imposter?
  
  
  "Et ass eng schwiereg Aufgab," sot den Hubert. Hien huet seng Zigarett rausgestallt, d'Hänn hannert de Kapp geluecht an sech zréckgezunn, d'Aen zougemaach. "Nicole Kara," huet hien gemëscht. Nicole Kara. Dir musst hir Detailer wëssen. Gewiicht, Héicht, Aenfaarf, Hoer. Si ass natierlech blond oder war. Hien huet nodenklech geschwat. "Déi wichtegst Donnéeën sinn einfach e Fakt. Dir braucht eppes Besonnesches wat Dir nach net an engem Film gesinn hutt.
  
  
  'Dat ass et?'
  
  
  "Wéi e klenge Mol, ganz héich op der Innere vun hirem lénksen Oberschenkel."
  
  
  'Genau?'
  
  
  "Méi wéi just Rumeuren,"Hien huet gesot. "Ech ka mech net erënneren wou ech et gelies hunn, awer ech gleewen et. Ech mengen, Dir kënnt dorop zielen, Nick. Dëst ass dat Bescht wat ech Iech bidden kann.
  
  
  Ech sinn opgestan an hunn seng Hand gerëselt. "Ech weess net wéi Dir et maacht," sot ech, "awer Dir sidd e Wonner."
  
  
  Den Hubert huet sech e gléckleche Grinsen erlaabt a sech opgestallt. "Et ass soss eppes wat Dir wësse musst, Nick." Ech hunn him froend ugekuckt.
  
  
  "Dir sidd déi zweet Persoun mat engem staarken Interessi un d'Nicole Cara, déi an de leschte sechs Wochen bei menger Dier komm ass."
  
  
  "Gitt weider," sot ech.
  
  
  "Wéi Dir wësst, ass d'Uni-National News net nëmmen iwwer d'Press. Mir sinn och eng kommerziell Agence. Jidderee kann heihinner kommen a kafen wat mir bidden. Meeschtens sinn dat Fotoen, haaptsächlech fir Bicher. Virun ongeféier sechs Woche koum en Typ hei era a wollt Kopie vun alle Fotoe vun der Cara an eisem Archiv kafen.
  
  
  "Dir hutt esou Ufroe scho virdrun, oder?"
  
  
  "Heiansdo," sot den Hubert. „Meeschtens komme se awer als éischt hei fir all d'Fotoen ze kucken an eréischt dann ze soen wat se wëllen. Dëse Guy huet et kaaft ouni ze kucken. Dëst war déi éischt ongewéinlech Feature.
  
  
  - An déi zweet?
  
  
  „Zweetens gouf et an de leschte Joren net vill Interessi un Nicole Cara. Verschidde Bicher goufen zënter hirem Doud publizéiert. Eng eemoleg Fanclub Memoir ass verëffentlecht ginn. An dat war alles. Duerno krute mir eng Demande fir eng Foto fir eng populär Geschicht vun deene Joren ze illustréieren. Also hir froen fir alles wat mir haten war seng zweet ongewéinlech Saach.
  
  
  - An déi drëtt? .
  
  
  -Dir hutt eng Frëndin, déi Wilhelmina heescht. Et war eng Ausso, net eng Fro.
  
  
  D'Wilhelmina ass eng zimlech déidlech Sidekick, oder éischter eng Luger Pistoul. Si war ni wäit vu mir. Net méi wéi den Hugo, mäi Stiletto, an de Pierre, d'Gasbomm.
  
  
  "Dëse Guy hat eng Frëndin wéi dat," sot Hubert. "Ënnert dem lénksen Armpit."
  
  
  'Wéi huet hien ausgesinn?'
  
  
  "Grouss Guy," hie sot. "Ee vun deene breet-Schëlleren, stocky Typen." D'Gesiicht ass wéi en Neandertaler. Aen hannert Sonnebrëller verstoppt. Narben op der lénkser Këscht, ongeféier zwee an en halleft Zentimeter laang.
  
  
  - Huet hie gesot, wat hie mat dëse Fotoe maache géif? "Dat war bal alles wat hie gesot huet. Hien huet gesot datt de Guy fir hien geschafft huet verréckt iwwer hatt.
  
  
  - Wësst Dir säin Numm?
  
  
  Den Hubert huet duerch de Koup Quittungen a sengem Schreif-Tirang gerammt. "Dir wäert et gär hunn, Nick," sot hien a wielt een.
  
  
  Ech hunn op de Pabeier gekuckt, deen hien mir iwwerreecht huet. Dem Client seng Ënnerschrëft war ënnen. An der Géigend sinn Schreifweis, déi e sechs Joer ale schummen: John Smith.
  
  
  "Hie war sou wonnerschéin wéi hien ausgesinn huet," huet den Hubert bemierkt. Et muss eppes Uklo gewiescht sinn an der Aart a Weis wéi ech mäi ale Frënd gekuckt hunn, well seng Stëmm bal defensiv geklongen huet. - Komm, Nick. Wéi konnt ech wëssen? Jidderee kann heihinner kommen a kafen wat e wëllt.
  
  
  "Opgepasst net op mech," sot ech. "Schliisslech kéint dëse Mann komplett onschëlleg sinn." Vläicht ass et just en Zoufall.
  
  
  "Natierlech," sot den Hubert wéi ech op d'Dier gaange sinn. 'Et gëtt esou eng Chance.'
  
  
  Ech hunn seng Hand erëm gerëselt an Äddi gesot. Hien huet weider gekuckt wéi ech de laange Gank a Richtung Lift erofgaange sinn.
  
  
  "Äddi, Nick," Ech héieren him soen. 'Pass op dech op. Sief virsiichteg.'
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  
  
  'Pass op dech op. Sief virsiichteg.'
  
  
  Dës Wierder konnten net erdrénkt ginn och duerch de rosen Gebrëll vun de Motoren drëssegdausend Féiss iwwer dem Atlantik. Et war alles ominéis. Eng Vakanz déi keng Vakanz war. Verdammt Hawk. E schéint Meedchen dat vläicht dout ass oder net.
  
  
  Ech hunn op meng Schacht mat Iessen gekuckt. Aus dem Mier vun der bronger Zooss, déi d'Stéck vun ënnergekacht Fleesch ëmginn, wéi d'Ae vun engem Cyclops, huet e erschreckt Stéck Zwiebel erausgekuckt.
  
  
  E Schied huet mäi Bléck duerchgestrachen, hunn ech d'Studin froen héieren. - 'Net hongereg?'
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt.
  
  
  Hir laang, dënn Hand ass virun mir geréckelt fir de Schacht ze huelen.
  
  
  Ech sinn virauskomm andeems ech e Glas Whisky huelen. "Ech hunn et gär," sot ech. "Vläicht hëlleft dëst mir ze schlofen."
  
  
  "Jo," sot si. - Dëst ass och ee vun de Weeër. Ech hunn e puer hell blo Aen an e béise Laachen gekuckt.
  
  
  "Ech hunn héieren datt et aner Gedrénks gëtt."
  
  
  "Jo," sot si. - A besser fir Är Liewer.
  
  
  Ech hunn eng vu menge gëllenen Zigarette gebrannt. - A fir d'Lunge och, mengen ech.
  
  
  "Jo," sot si. - Och fir d'Lunge. Bleift Dir zu Paräis?
  
  
  'Nee. Ech hunn e Verbindungsfluch vun Orly véierzeg Minutte nodeems mir do landen.
  
  
  'Leider. Soss kéint ech Iech d'Siicht weisen.
  
  
  "Jo, natierlech," sot ech. - Awer vläicht eng aner Kéier.
  
  
  'Vläicht.'
  
  
  Si huet d'Blat geholl an huet sech ëmgedréit fir ze verloossen.
  
  
  "Ech mengen, du hues besser mir e bësse méi Whisky ze kréien," sot ech zu hir vun hannen.
  
  
  Verdammt Hawk, hunn ech nach eng Kéier geduecht. Och Ductband géif mir net hëllefen.
  
  
  Ech war nach ëmmer an enger schlechter Stëmmung wéi ech dee selwechten Dag um Fluchhafen vu Nice op engem Fluch vu Paräis gelant sinn. Vum Taxi, deen mech an de Beau Rivage Hotel um Quai des Etats-Unis bruecht huet, konnt ech op där enger Säit déi sonneg Ausdehnung vum Mëttelmier gesinn. Op der anerer ass eng bal kontinuéierlech Linn vun Hoteler, Villaen an Héichhaiser, déi sech wéi eng Rëtsch verwinnte Kanner an de legendäre Spillplaze vun de Räiche dréinen.
  
  
  Mäi Sall hat eng Mier Meenung. Eng cool Loft ass duerch déi grouss franséisch Dieren geblosen. Ech hunn meng Poschen ausgepaakt, d'Wilhelmina, den Hugo an de Pierre an zwee opgeklappt Handdicher geluecht an op d'Kiselstrand gedroen.
  
  
  Eng ganz Stonn louch ech mat zouenen Aen, no der Geflüster vum Waasser um Ufer gelauschtert.
  
  
  Wann ech zréck op mäi Zëmmer war et net néideg déi üblech Scheck ze maachen. Et gouf net ofgeleent datt een dobanne war.
  
  
  Um Frühstücksdësch stoung e grousse Kuerf mat Uebst. D'Ananas hat eng wäiss Kaart un engem grénge Bändchen befestegt. D'Handschrëft huet zu engem franséische Buttek gehéiert, awer et war keen Zweiwel iwwer d'Authentizitéit vum Sender. "Wëllkomm op der Franséischer Riviera", huet d'Kaart gelies. "Däerf Är Vakanz alles sinn op deem mir hoffen."
  
  
  Hawk ass en Arschloch! Vun deem Moment un wou ech aus der Schwämm zréckkoum, huet hien mech gestéiert, mech gepiss, mech gelaacht. Am Ufank gouf ugeholl datt den Hsiang vu mir entkomm wier. Deemools war et eng net-sou-evident Invitatioun fir eng net-sou-evident Vakanz ze huelen. Et goufen och Zäiten an der Vergaangenheet, wou den Hawke op Detailer iwwer eng Missioun gespuert huet. Ech konnt dat verstoen. Et waren Saachen, déi hie wousst, datt net sou sécher waren wéi ech wousst, well de Risiko gefaange gëtt. Plus, ech hunn net alles musse wëssen fir meng Aufgab ofzeschléissen. Awer fir d'Wourecht ze soen, ech hat keng Ahnung firwat ech zu Nice war. Wat ass den Hawk egal ob d'Nicole Kara lieweg ass oder net?
  
  
  Meng Hänn waren an d'Fauscht gebonnen. An d'Blutt huet mir verréckt an d'Oueren geklappt. Rou, sot ech mir. Loosst eis unhuelen datt den ale Mann a sengem Lach um Dupont Circle zu Washington weess wat hie mécht. An dann, wann Dir net wësst wat et ass, probéiert eppes erauszefannen. Loosst d'Saache just geschéien. Et ass dës Ignoranz déi Iech sou vill Ierger verursaacht.
  
  
  Aktioun. Dëst war wat ech gebraucht hunn. Ech hu mech dunn ëmmer besser gefillt. D'Waardezäit ass eriwwer. Ech hunn geduscht an mech fir den Owend verkleed. An der banneschten Tasche vu menger Jackett war mäin neie Pass ënner dem Numm Nicholas Anderson. Iwwerall wou ech higaange sinn, eng Pistoul, e Stiletto an eng Gasbomm kéinte schockéieren, besonnesch wann d'Wuechte sou éierlech waren wéi ech et verdächtegt hunn.
  
  
  Dës Kéier bleiwen d'Wilhelmina, den Hugo an de Pierre. Si waren net d'Begleeder vum Nicholas Anderson, dem Tourist. Awer e Mann mam Numm Nicholas Carter mam Rang vum Killmaster AH wier en Narr fir eleng eraus ze goen. Ech hunn zwee Blades mat enger Schneidkant hannert dem Halsband festgehalen. Déi drëtt war am Rimm um Réck. Si leien flaach, onsichtbar, berouegend an déidlech.
  
  
  Ech hunn nach Zäit fir Iessen ze iessen ier meng Owesaarbecht ufänkt. Aus dem Hotel verlooss, sinn ech lénks gedréint, sinn am nächsten Eck iwwer de Quai des Etats-Unis gekräizt an hunn de laange Wandel laanscht d'Mier bis an den Hafe ugefaang fir en al fresco Mëttegiessen, eleng a bei Käerzenhirstellung, vu frittéierte Garnelen, Ratatouille a Wäisswäin . .
  
  
  Ech war net presséiert. Elo wou ech prett war fir ze handelen, hunn ech dës Iwwerstimulatioun verluer. Ech genéissen d'Iessen an d'Ëmwelt. Op der anerer Säit vum Hafe sinn an der Nuecht Yachten an Trawler erakomm. Den Himmel ass däischter ginn, vun blo op schwaarz. D'Luuchten an de Restauranten iwwer der Strooss hunn geflickert. Ech hunn meng lescht Schlupp Wäin geholl an hunn meng Zigarett ausgemaach.
  
  
  Wann ech eng Vakanz hätt, wier se schonn eriwwer. Et war Zäit fir unzefänken.
  
  
  Kaaft Broscht, ënnerstëtzt vu jugendleche Waffen, ass si opgestan aus engem Mier vu héije Gras a Scharlachroute Blummen, e blass, voluptuöse Virgänger vun donkele Genoss an all-pervading Freed fir déi, déi gewëllt sinn un d'Versuchungen am cremefaarwege Gebai z'ënnerbriechen . hannert hirem. Wann d'Statu en Numm hätt, hätt keen geduecht et derbäizesetzen. Mä d'Situatioun entscheet, an de Casino, vläicht waren dës Efforten onnéideg. Lady Fortune wäert genuch ginn.
  
  
  De Palais de la Méditerranée op der Promenade des Anglais zu Nice ass weder dee beschten nach de schlëmmste Casino op der Côte d'Azur. Wéi och ëmmer, et ass professionnell, effizient a gläich begréissend fir Touristen déi hire Risiko op zéng bis zwanzeg Dollar pro Nuecht limitéieren a fir Spiller déi méi héich Inset verlaangen.
  
  
  Op der Spëtzt vun der duebel gebogen Trap, déi op den zweete Stack féiert, an all Richtungen, bekannt als Les Salons de la Mer, hunn ech mech Richtung Sekretariat gedréint. Hannert dem Comptoir, dee méi wéi e Kleederschaf ausgesäit, souzen zwee Männer a Schwänz, blass, mat enger Loft vun onverständlecher Skepsis. Nieft hinnen souz eng schwéier-eyed jonk Fra an engem Trauerkleed gekleet, deelt hir Zweifel un d'Mënschheet, déi virun hir midd Aen blénkt. Verschidden Touristen, anscheinend vun enger vun de ville Konferenzen, déi permanent vum Gemengerot vu Nice ofgehale goufen, hu sech ëm den Dësch versammelt.
  
  
  Wéi ech de Wee duerch si gemaach hunn, hunn ech mäi Pass a Fënneffrang Mënz op de Comptoir geluecht. D'Mënz war genuch fir den Entrée fir een Owend. Fofzéng Frang pro Woch, drësseg de Mount, siechzeg pro Saison. Egal wat ech dierften intern maachen, hunn ech hei eng grouss Rotschléi gemaach. Ech wetten op Gléck selwer, wetten, datt ech an engem Owend gewannen wat Hawk mech geschéckt haten.
  
  
  Ee vun de skeptesch ausgesinn Männer huet mäi Nicholas Anderson Pass opgemaach, op d'Foto gekuckt an dunn mäi Gesiicht ënnersicht.
  
  
  Ech hunn de Formulaire ausgefëllt, während hien mäi Pass am Archiv am Eck hannert him gepréift huet. Zefridden huet hien mäi Numm op eng giel Casino Kaart mat zwee burgunder Sträifen op der Säit gekrabbelt an et op mech gedréckt.
  
  
  Déi zwee Wiechter bei der Entrée vun de Les Salons de la Mer hunn mech geknuppt wéi ech op d'Dier koumen.
  
  
  Ech stoung op der Spëtzt vun dräi Marmer Schrëtt an e luxuriéise Hal; e Sall op verschiddenen Niveauen, breet a laang, wéi e Fussballsterrain, komplett a rout bedeckt. Géigewier mir, Scharlachroute Gardinen cadréiert d'Fënstere mat Vue op d'Mier. Op klenge Balkonen dobaussen, am Moundliicht a fiichtem Fréijoersbris gebad, hunn d'Koppelen Gedrénks gedronk an iwwer de Kaméidi vum Verkéier geschwat. Et waren Dëscher tëscht mir an de Balkonen lénks a riets. Roulette, craps, baccarat, blackjack, écarté, trente et quarante. Ënnert dem mëllen Glühwäin vu blo-rout Schiirme, sëlwer Gears gedréint, Kaarte geflüstert géint gréng Stoff, Wierfel geklappt a Chips fléissen an engem kontinuéierleche Zyklus vu Verloscht a Gewënn.
  
  
  Ech sinn séier duerch de Sall geklommen, an enger vun deenen zwee Baren gestoppt fir e Patt ze drénken. Um Ufank vun der Saison waren et net vill Leit. Verschidde Dëscher goufen zougemaach. Vun Zäit zu Zäit huet eng Stëmm scharf iwwer dem Dinn geklappt: "Rien ne va plus", an dunn hunn ech d'Ticken vun engem Elfebeenkugel géint d'Maueren vum Rouletterad héieren.
  
  
  Et war näischt Besonnesches iwwer de Publikum. D'Amerikaner hu sech ronderëm Blackjack an Craps Dëscher gepackt. De Baccarat Publikum bestoung haaptsächlech aus Briten an eeler Leit, an déi international Zeen war ronderëm d'Roulette Dëscher zentréiert. Et waren e puer vun den ubiquitären Japaner a bloe Kostümer, wäiss Hiemer a richteg Krawatten, zwee Araber, eng Handvoll Griichen, e puer Skandinav, e Spuenier, Däitschen, Englänner an Amerikaner.
  
  
  Op eidel Still sëtzen, ugespaant eeler Fraen, bewaffnet mat Bläistëfter, gehackt iwwer Bliederpabeier, entworf rigoréis Systemer wéi D'Alembert an Abolition.
  
  
  Ech stung hannert enger vun dësen ale Fraen um Dësch am nootste bei der Entrée. Do hat ech e Siichtfeld, dat verhënnert huet, datt iergendeen onerkannt duerch d'Haaptentrée schläichen.
  
  
  Ech hunn ee vun de Croupiers zweehonnert a fofzeg Frang ginn. "Et gi fënnef Chips," sot ech him. D'Rechnungen verschwonnen an den Dësch sécher duerch eng gourmandseg Slot mat engem Messing Auslousung. Vun engem Schatzkammer voller multi-faarweg Tokens vu verschiddenen Dénominatiounen, fofzeg giel Scheiwen rutscht mech. Ech loossen se a meng Jacketttasche reenen.
  
  
  Eng Zäit laang hunn ech mech erlaabt ze schlofen ënner dem Kling vun de Wetten, de Rummel vum Rad, de rituelle Gejäiz vum Croupier, an en endlosen Rhythmus fusionéiert:
  
  
  - Naaf. Rouge Violatioun. Faites Fox jeux. Rien ass kee Plus. Kinz. noir Violatioun. Faites vous jeux. Rien ass kee Plus. Schrauwen-Huit. Rouge paar. '
  
  
  All Kéier wann d'Dier opgaang ass, hunn ech mat Hoffnung opgekuckt, awer ëmsoss.
  
  
  Ech hunn an meng Tasche komm an hunn ugefaang Wetten ze setzen. Heiansdo huet den Dësch meng Chips geholl, heiansdo hunn se se ginn. Meng Gedanken waren nëmmen hallef um Rad. Ech hunn op méi héicht Spill gespillt.
  
  
  Eng Stonn an eng hallef ass vergaang. Langweilen, Ech gewiesselt ze wetten op eenzel Zuelen. Ech hunn d'Zuel vun de Bréiwer am Nick Carter derbäigesat, et op zéng bruecht a verluer. Ech hunn d'Zuel vun de Bréiwer am Nicholas Anderson opgebaut, wetten op siechzéng a verluer erëm. Ech dobäi David Hawk Bréiwer, wetten op néng a verluer. Ech hunn d'Zuel vun de Buschtawen an der Nicole Cara derbäigesat an erëm op zéng gesat.
  
  
  Meng Chip war nëmmen op der Zuel op de grénge Blat, d'Chance waren 37 ze 1. Den Händler huet säi Handgelenk geplënnert an de risege Rad huet ugefaang géint d'Auer ze dréinen. Den Elfebeenkugel huet an d'Rad geschoss géint de Floss vum Ebony, wéi e Meteor um Nuetshimmel. "Rien ne va plus," der croupier barked. D'Rad huet sech verlangsamt. De Ball ass ënnert der Felg erausgefall, iwwer d'Trennen gesprongen, verlangsamt, eemol, zweemol gesprongen an an d'Këscht Nummer zéng gefall. De Rake huet e Stack giel Chips an ee rosa Honnertfrang Chip op mech gedréckt.
  
  
  Ech hunn se opgeholl, e puer Giel op den Händler gerutscht, deen d'Wette gesat huet, a béien mech fir de Rescht ze sammelen.
  
  
  Wéi ech nach eng Kéier eropgekuckt hunn, stoung si do, direkt virun mir, op där anerer Säit vum Dësch. Si war spannend. Hunneg-blond Hoer, zréckgezunn aus hirem gesonde Gesiicht a mat engem blassgrénge Bändchen gebonnen, opgedeckt héich Cheekbones ënnerstëtzt vun enger Schéinheet déi d'Zäit net konnt verfollegen. Deen dënnen wäisse Kleed, niddereg am Hals geschnidden fir d'Fülle vun hire voller Broscht ze weisen, hänkt vun hirem gutt proportionéierte Kierper. Ech hunn gesinn datt et näischt huet datt hir haart Nippel géint de coolen, mëllen Stoff dréckt.
  
  
  Si huet an hire Portemonnaie gezunn an huet en Honnertfrangschäin erausgezunn. "Fënnef Chips,"Si sot dem Händler.
  
  
  Hien huet d'Rechnung deckt ëm eng hëlze Scheif gewéckelt an en an d'Kupferschicht vum onsatzbarem Vault gestart. Si huet d'Täsch ënner hirem Aarm gestoppt an d'Chips a béide Hänn geknuppt, wéi e Kand dat e Bierg Kichelcher hält. De Geste war sou onschëlleg datt ech misse laachen. Dee Moment huet si d'Aen opgehuewen a mech iwwer den Dësch gestierzt mat Aen, déi glänzend wéi brennende Smaragde. Dunn huet si erëm d'Ae mat Duercherneen op déi Knäppercher erofgesat a weider op den Dësch gekuckt. Den Ausdrock op hirem Gesiicht gouf eescht, düster. Erreeche tëscht de Sëtzspiller, si huet ee vun hire giele Chips op de siwen gesat. Si verluer, wetten op siechzéng a verluer. Si wetten op siwwenzéng a verluer. Si wetten op nonzéng a verluer. Si wetten op sechsanzwanzeg a verluer. Si wetten op drësseg-dräi a verluer.
  
  
  Zéng Mol an engem Stéck wetten si op eng Zuel, déi schlëmmste Chance op den Dësch, an zéng mol an engem Stéck verluer. Hir Atmung huet elo séier séier, an hir Opreegung huet hir Broscht erop an erof beweegt, de dënnen Stoff vun hirem Kleed entlooss. Déi rosa-lackéiert Hänn, déi hire schmëlzene Schatz ofgehalen hunn, hunn geziddert, an no zwou weider Ronnen konnt si dat an enger Hand halen.
  
  
  Ech geduecht ni si fir Spaass gespillt. Eng dënn Schicht vu Schweess huet um Enn vum Hals blénkt, an eng Kéier, wéi d'Rad sech gedréint huet, huet si d'Lëp gebass. Ech hunn nogekuckt wéi d'Fangere vun hirer rietser Hand en aneren Token aus der lénker Hand d'dwindling Versuergung gezunn hunn.
  
  
  Si huet him gekuckt. Hir Lippen hunn stille Wierder geformt. "W.e.g.," sot si. 'Wann ech glift.'
  
  
  Si huet den Chip Nummer néng gesat. De Ritual gouf widderholl: Rotatioun vum Rad géint d'Auer, d'Hal an déi aner Richtung; de Moment wou de Ball gefall ass, gouf et e Gejäiz: "Rien ne va plus" a Rou an där d'Spiller gewaart hunn.
  
  
  Och wann ech daf war, alles wat ech maache muss war an hir Ae kucken fir d'Resultat ze wëssen. Zwou Tréinen si vun ënner hiren Aeliden erofgaang, hu sech do gekippt fir hir Wangen erof ze rullen. Ech hunn hire Kierper ugespaant gesinn. Si huet schwéier geschluecht an hir Tréinen gestoppt.
  
  
  Si huet op hir Hand gekuckt. Sechs Chips lénks. Hir laang brong Hand huet ëm ee vun hinnen gewéckelt an et op Nummer véieranzwanzeg gesat. Dës Kéier huet si d'Aen zougemaach wéi d'Rad sech gedréint huet. D'Resultat war net besser. Manner wéi zéng Minutte méi spéit hat si nëmmen zwee Chips. Hir Besuergnëss war net ofgeholl, awer elo schéngt si bal zréckgetrueden zu hirem Ongléck. Si huet net gezéckt. Si huet Chip Nummer dräizéng gesat.
  
  
  "Happy," Ech hunn hir iwwer den Dësch geruff.
  
  
  Si huet mech ugekuckt a probéiert ze laachen. Awer si konnt net ophalen datt de Kinn an d'Lippen zidderen, an hir Ae blénken mat Tréinen. Si huet se erëm iwwerdeckt, vermeit mäi Bléck.
  
  
  Ech hunn hir weider gekuckt. Am Hannergrond ass eng Dier uewen opgaang. E Mann koum eran. Hien huet ausgesinn wéi de grousse Guy deen Daten iwwer hatt gesammelt huet.
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  
  Hie stoung do fir nëmmen eng Split Sekonn ier seng schaarf Aen hir verfollegt. An dunn hunn seng super glänzend schwaarz Spëtzschong d'Trap erof a Richtung rouden Teppech geklappt. Ech war scho bei hatt ëm den Dësch komm.
  
  
  Just hannert hir, lächelt mat der grausamer Freed, déi d'Narben op senger Wang gekrabbelt huet, huet hien seng Hand opgehuewen an seng plump Fanger an d'Fleesch vun hirem rietsen Aarm gegruewen, just iwwer den Ielebou. Hien huet eppes an hirem Ouer geflüstert.
  
  
  Si huet sech gespannt, hiert Gesiicht gefruer vun Angscht. Determinéiert awer virsiichteg, Angscht fir Ierger ze verursaachen, huet si probéiert aus sengem persistent Grëff ze briechen. Hir gebrannt Haut huet wäiss Marken aus dem rauem Drock vu sengem Grëff gewisen.
  
  
  Ech si vun der anerer Säit ukomm, all Frëndlechkeet an Onschold.
  
  
  "Oh, do bass du," Ech widdert. "Ech hu scho ugefaang ze denken datt ech dech verluer hunn." Wann Dir bass midd vun Roulette, wéi iwwer e Patt?
  
  
  An der Stille déi duerno gefollegt huet, hunn ech den Händler héieren soen: "Een." Si huet erëm verluer.
  
  
  Wéi de bëllege Parfum iwwer him wäscht wéi de Gestank vun enger Kanalisatioun a säi schwaarze Seidekostüm an der mëller Casino Liicht blénkt, huet de Pollard Willow seng Hand erofgesat an all seng mental Fakultéiten op mech geriicht. Trotz dem Parfum, trotz sengem Kostüm, wäert hien ëmmer d'Erscheinung vun engem Mann hunn, deen de gréissten Deel vu sengem Liewen an Tavernen verbruecht huet, wou d'Fléien iwwer d'Kiche kräischen.
  
  
  - Wien der Däiwel bass du? - huet hie geflüstert gefrot. Dëst war e gutt Zeechen. Hien huet net gemengt eng Szen ze maachen.
  
  
  'Vläicht Mr. Schmitz? war meng Äntwert.
  
  
  Hie sot. - "A?"
  
  
  Ech hu mech net gestéiert him ze kucken. - Ma, wéi wier et mat engem Gedrénks? - Ech hunn hir gesot. "Dir gesäit aus wéi wann Dir e bësse Frëschung benotze kënnt."
  
  
  "Jo," sot si. 'Jo merci. Sécher kann.
  
  
  "Ma, dat ass dann super," sot ech. - "Komm mer goen?"
  
  
  "Dës Dame huet e Rendez-vous soss anzwousch," sot hien.
  
  
  "Dir sot dat," sot ech. "Awer et ass komesch datt si mir net doriwwer gesot huet."
  
  
  "Lauschtert, Puppelchen," sot hien. "Huelt meng gutt Rotschléi a fuert hei eraus." Stiech d'Nues net an Saachen déi Iech net betreffen.
  
  
  "Oh, mee et betrëfft mech," sot ech. "Dir hutt déi jonk Fra héieren." Si wëll e Patt mat mir drénken.
  
  
  Säi Gesiicht gouf rout. "Maacht mech net ze vill Mol ze froen," sot hien.
  
  
  Seng Hand huet zoufälleg seng Jackett zeréck gehäit, mir bewosst gewisen, wat a säi Gürtel gestoppt ass, a weist och, datt hie méi Courage hat wéi gesonde Mënscheverstand, an datt d'Sécherheet vum Palais de la Méditerane net esou sécher war, wéi ech geduecht hunn. Vun der Split Sekonn hunn ech dës Pistoul gesinn, et huet ausgesinn wéi wann hien säi Fuert mat engem mexikanesche Trejo ënnerstëtzt huet .22, Model 1. Mexiko ass vläicht net bekannt fir seng Waffindustrie, awer déi puer Schéinheeten, déi vun do kommen, sinn sou datt se wéi friddlech wéi e Pyroman op engem Pudderschëff. De Model 1 ass eng dreckeg a ganz ongewéinlech Waff. Et huet e Selektor an der oberer lénkser Ecke vum Geschäft. Wann Dir et ëmdréit an den Ausléiser zitt, bréngt d'Waff aacht Schëss an engem automateschen Burst.
  
  
  D'Meedche war ouni Otem. "Sief keen Idiot, Guido," sot si.
  
  
  "Ech denken net datt Dir et benotzt," sot ech him.
  
  
  - Ech géif et net riskéieren.
  
  
  "Ech hat gehofft, Dir géift dat soen," sot ech.
  
  
  Ech hunn sanft hir Hand geholl a mir sinn zesumme Richtung Dier gaang. Hannert eis huet de Guido e Fluch gemëscht.
  
  
  Säi Geescht, oder wat och ëmmer hannert där Neandertaler-Stir verstoppt huet, huet e ganze Kampf missen duerchgoen fir zu enger Conclusioun ze kommen oder ze erënneren wat een him gesot huet ze maachen. Hien huet mech net als den Typ opgefall, deen e Genie an der onofhängeger Denkenabteilung géif ginn.
  
  
  Mëttlerweil ass d'Wahrscheinlechkeet datt hien d'Feier opmaache mat all Zoll erofgaang, wou mir d'Distanz tëscht eis vergréissert hunn. De Guido ass trainéiert gi fir ze handelen an net ze denken, a wann hien op eemol an d'Geschäft geet fir d'Situatioun ze iwwerdenken, hu mir genuch Zäit fir op Paräis ze goen.
  
  
  Wärend ech dem Meedchen säi gespannte Kierper aus der Feierlinn gehalen hunn, hu mir eis séier bei d'Dier gehaang. De Guido huet méi Courage wéi Sënn, awer all Sekonn huet meng Iwwerzeegung bestätegt datt hien programméiert war fir blénkeg Szenen ze vermeiden.
  
  
  Et war just e puer Sekonnen ier mer un d'Spëtzt vun der Trap ukomm sinn, awer et schéngt ëmmer méi laang, wann ee vun deene Courrier-gléckleche Clienten eppes am Kapp schleift.
  
  
  Nodeems mir duerch d'Dier gaange sinn, si mir duerch d'Gang op de lénke Flillek vun der Trap gaangen, déi an zwee Bogen erof an d'Entrée vum Mëttelmier Palais erofgaange sinn.
  
  
  E puer Momenter méi spéit hunn ech schwéier Schrëtt op der anerer Trap héieren an an déi Richtung gesinn, hunn ech de Guido gesinn, bal nieft eis erof lafen. Seng Ae vun ënner seng zouene Wenkbrauwen ware voller Roserei.
  
  
  Hie war nëmmen zwee oder dräi Schrëtt vun eis ewech, wéi mir aus der viischter Dier vum Palais an déi cool Nuecht ausgebrach sinn. Freed sichen nach komm, obwuel a méi kleng Zuelen. Wéi ech zeréckkuckt hunn, sinn e schwaarze Citroën an e wäisse Mercedes virun der Entrée rutschen. Wéi mir laanscht d'Lady Fortune Statue passéiert hunn, hunn ech gesinn, datt de Guido onbeweeglech stoe stoe, eng plump Silhouette géint d'Casino-Luuchten, seng Fauscht ophiewen an ze wénken.
  
  
  "Run," sot ech dem Meedchen.
  
  
  "Jo," sot si. 'Ech weess.'
  
  
  Mir sinn laanscht d'Promenade des Anglais gelaf. E liichtem Niwwel, deen am Land aus dem Mier kënnt, huet d'String vu Luuchten an der Entrée vun der Angel Bay wéi e mëllen Stoff bedeckt. An der schwéierer Loft hunn dräifaarweg Wimpelen schlank laanscht de Piliere hänke gelooss, déi d'Strooss e festleche Bléck sollten ginn. De Verkéier huet sech berouegt, d'Stille gouf duerch heiansdo Gebrühl vum Motor gebrach.
  
  
  Eng komesch, ominös Loft huet iwwer d'Ufer hänke gelooss, e Gefill vu fiichtem Verrotten, deen an der Däischtert wiisst, en Abléck vun der richteger Freed vum Dag an Owend, elo vun der kräischend Nuecht opgeléist.
  
  
  An der Rou hu mir eis duerch Liicht a Schied gerannt. D'Terrasse vum Westminster Hotel war mat giele Luuchten iwwerschwemmt, a giel Käerzen hunn op den Dëscher dobausse geflimmert, wou eeler Gäscht, géint d'Feuchtigkeit gebündelt hunn, Kaffi gedronk hunn a géint d'Ëmsetze vum eenzege Schlof gekämpft hunn. Hannert dem Hotel war déi baufälleg Villa Prat, liewenslos hannert engem Écran vu Palmen a verwitterten Luuchten.
  
  
  Ech hunn zréck gekuckt. Et gouf keng Spuer vum Guido méi. Ech hat awer d'Gefill, datt mir gekuckt ginn. Mir sinn laanscht de West End Hotel an de Muséna Massena gefuer, wou Luuchten tëscht de Palmen hannert den Eisenpaart gespillt hunn. Virun, géint d'Kulisse vun engem moundliichten Himmel, konnt d'Kuppel vum Hotel Negresco wéi eng plump weiblech Broscht gesi ginn.
  
  
  Ech gestoppt an huet d'Meedchen fir mech Gesiicht. Hiert Gesiicht gouf rout vun Opreegung gespuert an hir Ae fonkelnei. Säi Kierper rutscht e Moment iwwer mech.
  
  
  "Merci," sot si breathless. 'Merci Här...'
  
  
  "Anderson," sot ech. "Nicholas Anderson."
  
  
  "Ma, merci, Här Anderson."
  
  
  "Merci nach net," sot ech. "Ech sinn net sécher ob Dir nach aus dem Bësch sidd." Ech mengen Äre Frënd Guido war net frou iwwer dat wat am Casino geschitt ass.
  
  
  "Nee," sot si. "Definitiv net Et wäerte méi Schwieregkeeten ginn.
  
  
  "Sot mir," sot ech. - Ären Numm ass Nicole Kara?
  
  
  Si huet laang an meng Ae gekuckt. Dat schéint Gesiicht, dat iergendwéi Onschold mat dem Versprieche vu raffinéierter Leidenschaft gemëscht hat, huet elo Verzweiflung ausgedréckt.
  
  
  "Vill Leit gleewen dat," huet si geäntwert. "Op d'mannst eng Persoun ass sécher."
  
  
  Et war eng Äntwert déi näischt geléist huet, awer ier ech méi konnt soen, ass de Bléck vun der Hoffnungslosegkeet aus hirem Gesiicht verschwonnen. Si huet de Kapp béis geworf. "Här Anderson," sot si. "Ech huelen un, Dir wollt mir e Patt ubidden." Wat besser Zäit wéi elo?
  
  
  Bar Negresco ass bal ausgestuerwen. De risege Raum huet gläich wéi eng donkel Höhl mat engem liichtschwaache rosa Liicht gewielt fir d'verschwonnene Haut vun den ale Fraen ze schmaachen.
  
  
  Mir souzen niewebäi op enger bloer Bänk bei engem ronnen Marmer-Dësch, deen op enger Faux-Leopardhaut rascht.
  
  
  Ech hunn erëm déi fragil Schéinheet vum Meedchen gefillt, d'Wärme vun hirem staarken Oberschenkel nieft mengem op der bloer Bänk, d'Kéirung vun hire Broscht, déi klassesch Form vun hirem Gesiicht, d'Fülle vun hire gëllenbrong Hoer ... de Smaragde Opreegung an hiren Aen.
  
  
  E Kelner an enger wäisser Jackett ass op eis schwammen mat der praktizéierter Ernidderung vun engem Hotel, deen ufälleg ass fir Extremer vum Goût ze këmmeren.
  
  
  'Wat wëlls du drénken?' - Ech hunn d'Meedchen gefrot.
  
  
  Si huet schlau gelaacht, wéi en Teenager, deen an engem Kaffisréischterei lassgelooss gi war.
  
  
  "Oh," sot si. - Ech hu wierklech net doriwwer geduecht. Ech muss zouginn, datt ech net grad e Kënschtler vu Sprëtz sinn, mee ech hat eemol gedreemt eng ganz Cocktaillëscht ze drénken.
  
  
  De Kellner huet seng Féiss geréckelt, an huet eng roueg Mëschung aus Besuergnëss an endlos Oflehnung vum agreabele Geschwëster ausgedréckt. Ech war versicht him e Stipendium an der Dramaschoul ze bidden.
  
  
  Dem Meedchen seng Hand huet tëscht zwee Telleren vun Oliven a Knascht gerappt fir eng Kaart opzehuelen.
  
  
  "Ech wäert dat probéieren," sot si.
  
  
  D'Kaart huet gesot: "Royal Negresco 14 F."
  
  
  Et war eng Zesummesetzung vun Kirsch, Himbeer Sirop, Orangensaft a Moet Schampes. Just dëst liesen huet mäi Mo an Revolt ignite.
  
  
  "Nee, ech denken net datt Dir en Expert sidd," sot ech hir.
  
  
  Ech hunn dem Kelner gesot: "One Royal Negresco." A Scotch mat Äis. Hien huet gebéit an ass fortgaang.
  
  
  Et ass schwéier sech zu Bar Negresco ze verstoppen. Et ass eigentlech eng super Plaz fir ganz siichtbar ze sinn, also war ech frou do ze sinn. Dëst war och de Grond firwat ech hei gaangen nodeems mir de Casino lénks. Wat mech dann och immens frou gemaach huet, datt d'Meedchen dës Plaz gewielt huet fir ze drénken. Zu dësem Zäitpunkt an der Schluecht hat ech keng Absicht ënnerierdesch ze goen. Ech wollt méi iwwer d'Meedchen wëssen, méi iwwer de Guido a méi, vill méi iwwer de Mann, deen dësen Höhlmann an de Mëttelmierpalais geschéckt huet. An ech wollt erausfannen, a gläichzäiteg sécherstellen datt keen mech gesicht huet.
  
  
  Den Owend war bis elo e Segen. Ech hunn e Meedchen fonnt. Dëst Spill ass gutt opgehalen. Guido huet mech fonnt. A wann ech Recht hätt, hätt en onsichtbare Mann eis séier Flucht an den Negresco gesinn. An dunn war den Owend net nëmme geseent, mee och kaum ugefaangen.
  
  
  "Madame," sot de Keller. Biegen an der Taille, huet hien hir Gedrénks op eng ronn Pabeier Servietten mat dem Buschtaf "Imperial N" an de Wierder "Negresco" an "Nice" an dräi bloe Réng geluecht.
  
  
  "Monsieur."
  
  
  Ech hunn d'Meedchen ëmgedréit an hunn mäi Glas opgehuewen. "Glécklecherweis," sot ech.
  
  
  Si huet mech iwwer de Rand vum Glas gekuckt. De béisen a lëschtege Bléck ass aus hiren Ae verschwonnen. Ech hunn erëm Tréinen gesinn.
  
  
  "Nee, ech hunn gesot." "Ech huelen un, et war net sou e glécklechen Owend fir Iech."
  
  
  "Nee," sot si. "Natierlech net". Hir Stëmm war schwaach an verzweifelt.
  
  
  "Wann Dir mir dee ruppege Kommentar verzeien," sot ech, "Dir wësst sou vill iwwer Roulette wéi Dir iwwer Drénken maacht, wann Dir et spillt."
  
  
  "Ech weess," sot si.
  
  
  "D'Leit maachen dat déi ganzen Zäit," sot ech. "Déi meescht Leit kommen dohinner fir Spaass ze hunn, awer Dir hutt kloer den Androck gemaach, een ze sinn deen a méi eeschte Saachen involvéiert war."
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. Och am däischteren Liicht hunn hir Hoer geschéngt. "Nee, Här Anderson..."
  
  
  "Ech mengen, Dir sollt mech Nick nennen," sot ech. "Okay," sot si. 'Nick.'
  
  
  "Dat ass besser," sot ech.
  
  
  "Nee, ech war net am Casino fir Spaass."
  
  
  "Dir hutt fënnefanzeg Frang verluer," sot ech.
  
  
  "Dir gitt vill Opmierksamkeet op mech," sot si. "Ma," sot ech, "ech sinn eleng zu Nice, an et war schwéier dech net ze bemierken."
  
  
  Si huet kuerz gelaacht. 'Ech huelen un datt ...'
  
  
  Si erreecht an hir kleng Portmonni. Ech hunn e wäisse Taschentuch gesinn, e Pass, Lippenstift an dee leschte gielen Chip. Si huet et erausgeholl an et mat engem liichte Klick op de Marmer countertop geluecht. "Fënnef Frang," huet si geflüstert.
  
  
  "Dat sinn all d'Suen, déi Dir hutt, ass et net?"
  
  
  'Jo. Ass et wierklech sou einfach ze gesinn?
  
  
  "Ech fäerten esou."
  
  
  "Et sinn net wierklech fënnef Frang," sot si. "Et ass e Stéck Plastik."
  
  
  Ech gefrot. - "Firwat heescht Gewënn an dësem Casino sou vill fir Iech?"
  
  
  Fir déi zweete Kéier déi Nuecht hunn hir Aen mäi Gesiicht gescannt.
  
  
  "Dir gesitt net aarm aus," sot ech, "Dir kuckt net hongereg." Et ass net wéi wann Dir Kleeder an Ënnerdaach braucht. Ech hunn net den Androck datt Dir probéiert eng Vakanz oder eng Carload vu Bijouen ze gewannen. Gier war och aus der Fro.
  
  
  - Nee.
  
  
  "Awer Dir hutt gespillt fir vill Suen ze gewannen. Dëst war Iech wichteg.
  
  
  "Jo," sot si. - Hei ass et.
  
  
  "Ech mengen, ech wéilt gäre wëssen firwat."
  
  
  Si huet mäi Gesiicht erëm studéiert mat deenen intelligenten gréngen Aen, elo kal an déif, wéi d'Mier selwer.
  
  
  'Wat gesitt Dir?'
  
  
  "Gefor," sot si. "Schwieregkeeten."
  
  
  "Dir kënnt mir vertrauen," sot ech.
  
  
  "Jo," sot si. - Ech mengen och.
  
  
  "Ausserdeem," sot ech, "mat nëmmen engem Fënnef-Frang Token, hutt Dir net vill Wiel."
  
  
  Hir fiicht, waarm Lëpse sinn an engem onfräiwëllegen Laachen vun hire souguer wäisse Zänn fortgaang. "Awer wann ech Iech net trauen, da géif ech fort goen," sot si. "Da géif ech probéieren een aneren ze fannen."
  
  
  - Ass et sou wichteg?
  
  
  'Jo.' Si huet hiert Glas opgeholl an eng laang Schlupp geholl.
  
  
  - Wëllt Dir méi?
  
  
  "Ech sinn net gewinnt ze drénken," sot si. "Ech mengen awer, ech wëll en anert Glas. Ech weess net ob ech gedronk sinn fir ze vergiessen oder ze feieren. Jo, Nick, nach eng.
  
  
  Ech hunn de Kelner geruff a mir hunn a Rou gewaart, während hien en anere Royal Negresco bruecht huet.
  
  
  Si huet nach eng Schlupp geholl, a wéi se fäerdeg war, schéngt si zu enger Entscheedung ze kommen. "Jo," sot si. 'Ech trauen dir. Ech hoffen Dir sidd déi Zort Guy deen hëlleft. Dëst ass net wierklech fir mech, net nëmme fir d'Meedchen, déi Dir enges Daags am Casino kennegeléiert hutt.
  
  
  "Ech weess," sot ech, berouegt hatt.
  
  
  "Dëst geet wäit iwwer Iech a mir. Jo, ech muss vill Suen gewannen a séier. Hutt Dir dëst gesinn. Ech brauch dat fir een anzestellen.
  
  
  Ech hunn meng Wenkbrauwen an ongeschwat Fro opgeworf.
  
  
  "Een ganz speziellen," si weider. "Ech weess net emol wéi vill et kascht. Wësst Dir, Nick? Wësst Dir wéi vill et kascht e Killer ze lounen?
  
  
  Ech erreecht eraus an huet e gielen Chip vum Dësch. "Fënnef Frang," sot ech.
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  
  Fir e Moment huet hiren Ausdrock an eng Iwwerraschung geännert. Dunn huet si hiert duercherneen Gesiicht op mech gedréint, si huet sech géint mech geleet. Ech hunn hir Aen gesinn, elo beliicht vum notoresche Feier vum Smaragde, hir Lëpse getrennt, op meng.
  
  
  Den nächste Moment huet si gespannt. Hiert Gesiicht gouf asch. Hirem Bléck war hannert mir fixéiert, op der Säit Dier vun der Negresco Bar.
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréit. De Guido war deen Éischten, deen ech gesinn hunn, e bësse grinsend. Dunn hunn ech e eckege, wiry Chinese Mann gesinn, säin héijen, schlanke Kierper vu Kapp bis Zeh a Schwaarz gekleet. An tëscht hinnen, ënnert dësen Dénger vu sengem, ass eng ekel Kreatur, déi ech als Dr White kennen. Lothar Inuris. Dee Moment wou ech hien fir d'éischte Kéier gesinn hunn, huet hie probéiert säi Bescht fir d'Roserei ze kontrolléieren déi hien iwwerholl huet wéi hien d'Meedchen bereet gesinn huet hir Lippen op meng ze drécken. Hien huet säin Ausdrock restauréiert an huet en an e Fal vu begréissender Häerzlechkeet gezunn. Den Ausdrock passt gutt mat sengem Outfit: e gutt ugepasste bloe Blazer, gro Hosen, en Hiem, deen sech als eng vun de leschte Kreatiounen vun Turnull & Asser op der Jeremy Street zu London ugekënnegt huet, e Seid Schal a Gucci Schong.
  
  
  Awer trotz all Suergfalt an Ausgaben, déi a seng Kleeder gaangen ass, hat den Dokter Inuris en Intellekt, deen duerch e perversen a mächtegen Impuls versklavt gouf.
  
  
  Seng Aen, ebony Perlen, Dénger vu senger Tendenz seng richteg Intentiounen ze verstoppen, waren op e klenge kugelfërmege Kapp gesat, mat décke schwaarzen Hoer gekréint, aus senger schmueler Stier zréck gekämmt. De Kapp selwer, mat dënnen purpurroude Lippen a schmuele Nues an enger grousser Nues, huet am Verglach mam laangen a breede Kierper zwerg geschéngt. An awer huet et keen Hiweis vu Kraaft ginn, nëmmen d'Iddi vun der Gentilitéit, déi an der éiweger Selbstverständlechkeet verwuerzelt ass. Seng Hänn waren aussergewéinlech. Laang Handflächen, anormal laang, spitzen Fanger, kuerz Neel. Hänn vun engem Chirurg oder Strängler. Dat glatt, baartlost Gesiicht an déi komesch, krank blass Haut hunn den Androck gemaach datt d'Drüsebalance gestéiert gouf, fir d'éischt de Kierper ofzebauen an duerno de Geescht ze forcéieren onnatierlech Obsessiounen ze déngen. Hien huet ausgesinn wéi e Mann, dee Freed gemaach huet, een ze verletzen an anerer u senge bizarre Perversiounen ze ënnerwerfen, déi him kontrolléiert hunn. Hien huet rosen ausgeot. Ech hunn gesinn, datt säi Schal liicht geléist huet, an eng duebel Rei Warzen opgedeckt huet, déi säin dënnen, stachelegen Hals ofgedeckt hunn, wéi e groteske Halsband vu verschrumpften Aen.
  
  
  Anerer wéi hien hu mäi Wee gekräizt. Si hunn e Geescht vu Selbstvertrauen gedeelt fir erfollegräich ondenkbar Handlungen z'erreechen an e Glawen an hirem eegene Genie, deen se vun enger onduerchsiichtlecher Immunitéit géint d'Retributioun iwwerzeegt huet. Schonn ier hie geschwat huet, hunn ech den Dr Lothar Inuris schonn als e Mann kannt, deem seng Natur näischt wéi Ligen erlaabt huet.
  
  
  Hien huet gelaacht a gebéit. Hien huet eng vu senge lëschten Hänn an enger zéckeger Begréissung opgehuewen an ass op mech gaang. Ech sinn opgestan fir hien ze begréissen.
  
  
  "Ah," sot hien. "Fir e Moment hunn ech geduecht datt mir dech verluer hunn." An dat wier ganz traureg. Mee verzeien mech. Verzeien meng schlecht Manéieren. Ech muss mech nach virstellen. Looss mech. Ech sinn Dokter. Lothar Inuris.
  
  
  Et war keng Kraaft an der Hand, déi hien mir verlängert huet. Ech hunn him all Frëndlechkeet gewisen, déi ech konnt. "Schéin dech ze treffen, Dokter," hunn ech geäntwert. "Ech sinn den Nicholas Anderson."
  
  
  "Amerikaner, ech huelen un," sot hien.
  
  
  "Tatsächlech," sot ech.
  
  
  "Léif Leit," sot hien. "Europa ass dir vill schëlleg."
  
  
  "Merci datt Dir dat gesot hutt, Dokter," hunn ech geäntwert. "Soss, vu wat ech gelies hunn, si mir net ëmmer hei wëllkomm."
  
  
  "Jo," sot hien. "Et ginn déi, déi vergiess hunn, awer ech sinn net ee vun hinnen. Fir déi, déi vergiessen, ass déi bescht Haltung Toleranz.
  
  
  "Ma, Dokter, kann ech Iech eppes drénken?"
  
  
  Hien huet de Kapp bedauerlech gerëselt. "Ech schätzen Är Generositéit, Här Anderson, awer ech fäerten, datt ech muss refuséieren." De Grond firwat ech hei sinn ass net weltlech, mee reng professionell.
  
  
  Ech stung tëscht him an dem Meedchen dat um Dësch bliwwen ass. Hien huet säi Kapp an hir Richtung gekippt, seng scho mëll, kultivéiert Stëmm nach méi niddereg.
  
  
  Et war eng Stëmm, déi mat Hiweiser platzt. An et war dës zweet Stëmm, déi geduecht huet fir den Nolauschterer ze beandrocken. Dem Inuris säin ieweschte Intellekt, seng oniwwertraff Fäegkeeten, seng gutt gemengt Oprechtheet an, wann dat alles net genuch wier, d'Gefor fir e Mann ze spottéieren, deem seng zwee Begleeder als fäeg ugesi kënne ginn, Kraaft ze benotzen.
  
  
  "Wann Dir mat Europa vertraut sidd, Här Anderson," sot hien, "a besonnesch mat Südamerika, wësst Dir vläicht datt den Titel Dokter zimlech loose benotzt gëtt. Awer a mengem Fall ass et en Titel verdéngt a kritt no ville Joere vun haarder Studie. Ech sinn M.D., Här Anderson, e Spezialist an der Chirurgie, wat eppes vun enger mechanescher Konscht ass. Dëst erkennen an net wëlles d'Stimulatioun vum Intellekt ze ignoréieren, hunn ech probéiert zousätzlech Spezialitéiten ze kréien. Ech sinn och e Psychiater mat enger Praxis, déi,"Hien huet seng Aen op d'Meedche geflitzt, "fir déi schwieregste Fäll gewidmet ass."
  
  
  Ech hu geduecht datt et an der Rei wier him mat menger Freed ze réieren. - Also, Dir sidd e Meeschter?
  
  
  Ech war vun engem Zidderen belount, datt duerch säi Kierper gelaf. "Jo," sot hien a probéiert ze laachen. "Ech denken, dat ass wat se eis an Amerika nennen." Eng ganz interessant a primitiv Begrëff. Awer ech sollt net ofgelenkt ginn. Wéi ech wollt soen, dës jonk Fra huet sech als ee vu menge Patienten erausgestallt.
  
  
  Ech hunn meng Stëmm op iwwerrascht Vertraulechkeet erofgesat. -Du mengs, si ass krank, Dokter?
  
  
  Den Dr Inuris huet säi Bescht probéiert tolerant ze sinn, awer ech konnt gesinn datt ech seng Gedold mat all menger Kraaft testen. - Gutt, et ass en zimlech allgemenge Begrëff, wann Dir et esou seet. Professionell ass alles vill méi komplizéiert. Awer loosst eis just soen, ouni d'Dokter-Patient-Relatioun ze stéieren oder ze technesch ze ginn, datt déi jonk Dame un enger seriöer emotionaler Stéierung leiden."
  
  
  "Ech verstinn," sot ech. - Dir kéint mech täuschen. An Dir hofft dat stëmmt, sot ech mir.
  
  
  "Net all emotional Krankheeten manifestéieren sech op eng Manéier déi einfach vu Laie wéi Dir erkannt ka ginn."
  
  
  "Ech mengen net," sot ech.
  
  
  Den Dr Inuris huet mir gelaacht. "Ech si frou, datt Dir esou oppe-minded bass, Här Anderson,"Hien huet gesot. "De Guido huet mir kloer gemaach datt Äert Verhalen vis-à-vis vun him am Casino war, wéi soll ech et soen, e bësse kämpferesch."
  
  
  "Jo," sot ech. "Awer op der anerer Säit, dësen Här vun Iech war net genau wat Dir nennt frëndlech mat dëser jonker Dame." Ech mengen, hien huet hatt verletzt a si huet net besonnesch gär op seng Firma ausgesinn.
  
  
  "Ech muss Är Verzeiung nach eng Kéier froen," sot den Dr Inuris, wéi hien mech mat engem hypokriteschen, stralendende Laachen ugeschwat huet. „De Guido gëtt vun Zäit zu Zäit e bëssen ze ängschtlech. An ech huelen un datt hien Angscht vu menger Roserei huet. Dir gesitt, ech lafen keng regulär Klinik. Déi jonk Fra gouf meng Betreiung an enger Villa net wäit vun hei uvertraut, an op dëser Etapp vun hirer Behandlung ass et net ubruecht hatt ze ënnerwerfen, wat Dir an ech als normal sozial Rendement ugesinn.
  
  
  "Lescht Woch,"Hien huet weider, "Si konnt d'Villa fir eng onerlaabt Rees an de Casino verloossen. De Guido ass keng professionell Infirmière, a vläicht sinn dofir Feeler vu senger Säit ze erwaarden. Trotzdem huet d'temporär Verschwannen vum Meedchen mech ganz rosen op Guido gemaach, an hien huet mir feierlech versprach, datt d'Meedche seng Eskort net méi géif entgoen. Si huet et awer den Owend widderholl.
  
  
  Also ass et verständlech, oder net, datt de Guido, wéi soll ech dat soen, éischter ongedëlleg mat hatt ass? An, sot den D. Inuris éierlech, "Et ass och kloer datt Dir als amerikaneschen Här, nobel intervenéiert hutt fir hatt virun eppes ze schützen wat fir Iech komplett inakzeptabel war."
  
  
  "Ma, Dokter," sot ech, "Ech hat keng Ahnung datt et sou vill hannendrun wier." Et huet mir just geschéngt, datt Äre Knecht eppes gemaach huet.
  
  
  "Erscheinungen kënnen dacks täuschen," sot hien.
  
  
  "Jo, vill," Ech averstanen. "Verdammt, ech hat ni geduecht datt si krank wier."
  
  
  Den Dokter Inuris huet meng Aarm berouegend geklappt. "Ma, gutt," sot hien. "Et erfuerdert ze vill vun Iech fir Saachen ze verstoen baséiert op enger kuerzer Observatioun, souguer medizinesch Wëssenschaft gëtt heiansdo duercherneen."
  
  
  "Ech gesinn," sot ech.
  
  
  "Elo, Här Anderson, Dir wäert verstoen wann ech Iech froen muss mir a ... äh ... mengem Personal ze erlaben Ären Owend mat der Meedchen fäerdeg an huelen hir zréck an eis Villa. Ech weess net wéi vill Dir an hatt matenee geschwat hunn, awer wann Dir mir gutt gemengt Rotschléi gitt, wär Dir schlau alles ze kucken, wat hatt am Liicht vun hirer Krankheet gesot hätt. Heiansdo ass si versicht Saachen ze soen, déi op den éischte Bléck plausibel schéngen, awer leider sinn se duerch hir Krankheet verursaacht, déi ech hoffen, ech kann heelen.
  
  
  Ech hunn d'accord gewénkt. - Ech hoffen wierklech, datt Dir hir heelen wäert, Dokter. Et schéngt sou schued datt sou e séiss Meedchen hatt gär huet ... "
  
  
  "Ech hunn all Hoffnung," sot den Dr Inuris. "Awer d'Dauer vun der Behandlung kéint méiglecherweis zimlech laang sinn."
  
  
  "Ganz schlecht," sot ech.
  
  
  "Tatsächlech," sot hien, mat engem Hiweis vun Ongedold. "Awer elo musse mir wierklech goen." Et war flott Iech ze treffen, Här Anderson. Wierklech schéin.' Hien huet seng Fanger geschloen an de Guido ass geplënnert, prett fir Aktioun.
  
  
  Hie war net gebraucht. D'Meedchen ass opgestan, huet hire Portemonnaie ënner den Aarm geluecht an ass op si gaang. Den Dokter huet si begréissend gelaacht.
  
  
  Mat engem Ausdrock vun onkontrolléierbaren Eekleges ass si laanscht den Dokter an dem Guido bis bei d'Rotendéier gaangen, duerch déi si erakoum. En héije, eckege Chinese Mann huet hire Wee blockéiert, awer wéi si him ukomm ass, ass hien op der Säit gaang fir d'Dier fir hatt opzemaachen an ass si gefollegt. De Guido ass hinnen no 1.
  
  
  "Entschëllegt Iech ze stéieren," sot den Dr Inuris mir.
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt: "Wat schued," sot ech. "Sou e séiss Meedchen ..."
  
  
  "Probéiert hatt ze vergiessen, mäi léiwe Mann," sot den Dokter Inuris wéi hien op d'Dier gaang ass.
  
  
  "Ech wäert dech begleeden," sot ech.
  
  
  "Kee Besoin, léiwe Frënd," sot hien an enger onctuous Stëmm. "Oh," sot ech. - Dat hätt ech wierklech gär.
  
  
  Dem Dokter säi Gesiicht ass däischter ginn. - 'Wéi s de wëlls.'
  
  
  Ech sinn him bei d'Dier gefollegt. E wäisse Mercedes stoung op der Säit vun der Strooss. Ech unerkannt et als Auto ech gesinn wann mir de Casino lénks. E Meedchen, de Guido an e Chinees stoungen an der Géigend.
  
  
  Den Dokter huet seng Hänn geklappt. Hie sot. - "Wat waarden mir op?"
  
  
  D'Chinesen hunn d'Dier hannendrun opgemaach, dunn no vir geklommen an hannert d'Rad geklommen.
  
  
  Blëtzend hir laang, spektakulär Been, huet d'Meedchen an de Récksëtz geschloen. Ech hu gemierkt, datt si héich-Heel Pompelen Droen. Fraen droen se seelen dës Deeg, awer kee Schong huet jeemools eng Fra säi Fouss sou gutt geprägt. Dir hutt se virun e puer Joer gesinn wéi d'Nicole Cara nach gelieft huet.
  
  
  Dr Inuris rutscht bannen. De Guido huet d'Dier zougemaach an sech nieft de Chinesen gesat. De Motor war scho gelaf, den Auto ass vun der Trottoir gerutscht.
  
  
  Ech hunn se gesinn wéi se fortfueren wéi ech d'Nummerplacknummer erënnert hunn. De Mercedes huet um Tour gebremst. Duerch déi hënnescht Fënster hunn ech gesinn, datt den Dokter seng Hand op säi schéint Gesiicht hieft.
  
  
  Dunn hunn ech meng Meenung geännert. Déi rieseg Hand huet sech entspaant wéi eng riseg Spann. E Moment drop stungen nëmmen den Daumen an de Zeigefanger aus der Hand.
  
  
  Wéi de geeschtege Auto den Eck gedréint huet, huet den Dr. Den Inuris huet ganz lues seng Hand ausgestreckt, virsiichteg a mat engem Laachen vun intensivem Genoss, huet hien seng Fanger op d'Meedchen d'Wandpipe geluecht an huet ugefaang et ze pressen.
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  
  -
  
  
  Ech hunn mech ëmgedréit an sinn zréck an d'Bar gaang. Wann Dr. Den Inuris huet e séieren Doud gemengt, hien hätt dem Guido erlaabt et ze maachen. Vläicht huet den Dokter e luesen Doud gär, ech hat keen Zweiwel doriwwer. Mä wann hien dat wëllt maachen, géif hien eng vill méi bequem Plaz wielen wéi de Récksëtz vun engem Auto.
  
  
  Ech hunn mech erëm um Dësch gesat ënner dem kritesche Bléck vum Kelner, deen e bësse erliichtert ausgesinn huet wéi ech vu menger klenger Ausfluch dobausse mam Dokter Inuris a senger grujeleger Bande zréckkoum. Ech hunn net geduecht datt de Kelner iwwer meng Sécherheet oder d'Rechnung besuergt war. Ech hunn de Verdacht datt säi richtegen Interessi an mech war, unzehuelen datt ech gesond genuch war fir meng Rechnung ze bezuelen, fir ze kucken ob ech, wéi vill Touristen, net wëssen datt en Tipp an der Rechnung abegraff ass, an dofir bezuelt hien verduebelt.
  
  
  Ech hunn an d'Loft gestuert, an hien ass séier op den Dësch gaang, huet seng Aen virsiichteg erofgesat fir de Marmerziel op mech ze drécken. Wéi ech de Wee vu senger Hand gefollegt hunn, ass mäi Bléck op d'Handschrëft gefall. Et war op engem Pabeierstand, verzerrt duerch de Stamm vum Glas, aus deem d'Meedche gedronk huet.
  
  
  Ech hunn mäi Glas opgehuewen an de Pabeier geholl. Während Dr. D'Inuris an ech hunn géigesäiteg gelunn, si war ganz beschäftegt mat eppes.
  
  
  Si huet hire Message mat engem Wenkbrauwen Bläistëft geschriwwen. "Villa Narcissus", sot hien: "Cap Ferrat. Hëllef mir, fir Gott d'Wuel. ' Et war net ënnerschriwwen, an ech hu gemierkt datt ech nach ëmmer net wousst wien hatt war.
  
  
  Mee ech wousst wat hatt war: vernünfteg, trotz allem wat den Dr Inuris gesot hat. Schéin, verzweifelt an zouversiichtlech genuch fir ouni Widderstand mam sënnlechen Dokter ze goen. Mee wien si war blouf e Geheimnis.
  
  
  Et war e Rätsel dat ech virum Enn vum Owend léise wollt.
  
  
  Mee ech muss séier handelen. Ech hunn op meng Auer gekuckt. Et war ongeféier hallef dräi an den Dr Inuris hat e grousse Virsprong. Ech hunn d'Rechnung bezuelt, net tippt, zu der Enttäuschung vum Kelner, an hunn den Negresco duerch d'Haaptentrée verlooss. Taxis waren op Passagéier gewaart. Am Renault virun der Linn louch de Chauffer, en décke Gesiicht, mam Kapp zréckgedréckt a schaarf hannert dem Steier. Wéi ech him op d'Schëller geklappt hunn, ass hien direkt erwächt. Hien huet mech ugekuckt, e Laachen ausstrahlt, dat eng Mëschung aus Déiere-Selbstspotting a Geck war, de Laachen vun engem Ex-Zaldot. "Monsieur," sot hien an engem Toun, dee schéngt opmierksam ze maachen.
  
  
  Ech gefrot. - Kenns du Cap Ferrat?
  
  
  "Natierlech," sot hien.
  
  
  - Kennt Dir d'Villa Narcissa?
  
  
  " Jo ".
  
  
  -Kënnt Dir mech dohinner huelen?
  
  
  - Wéi Dir wëllt, Här. Awer sorry, dëst ass eng komesch Plaz.
  
  
  'Wierklech?' - sot ech, ruckt d'Réckdier vu sengem Renault op a souz. "Sot mir firwat, awer elo loosst eis séier."
  
  
  Den Auto ass laanscht de Promenade westlech gerutscht an huet sech bei der éischter Kéier ëmgedréit.
  
  
  "Keen wunnt do. Et ass hei desertéiert, "sot hien.
  
  
  - Sidd Dir viru kuerzem do?
  
  
  - Nee, ech kann dat net soen. Mee do gelieft keen zënter ville Joren, Här. Ech weess dat sécher. Virun e puer Wochen, vläicht virun engem Mount, sinn ech nuets laanscht gefuer. Et gëtt eng Steenmauer tëscht der Villa an der Strooss, an en Eisenpaart beim Paart. Ech hunn duerch d'Paart gekuckt. Et war kee Liicht. Dir fillt et wann keen am Haus ass. Dës Villa war sou en Heem.
  
  
  - Wësst Dir, wiem et gehéiert?
  
  
  - Nee, Här, ech weess et net. Eegentum geet hei vun engem Besëtzer op deen aneren, an heiansdo heescht d'Präsenz vun engem Friemen einfach datt de Besëtzer d'Erlaabnis ginn huet a senger Villa ze wunnen.
  
  
  De Renault huet elo Vitesse ageholl. Ech hunn de Beau Rivage Hotel hannert eis verschwannen gesinn; an dunn hu mer an eng Béi an d'Strooss gedréint, déi erof an den Hafen gefouert huet mat enger Strooss aus de Fielsen, déi iwwer d'Mier opgestan ass, erausgeschnidden.
  
  
  "Et ginn ëmmer nei Gesiichter an de Villaen," sot de Chauffeur.
  
  
  "Gitt mir laanscht de Moyenne Cormiche? ", - Ech soot.
  
  
  "Jo Monsieur."
  
  
  Elo ware mir eropgaang, an d'Stad Nice ass hannert eis gelooss. Ënner mir, riets, louch d'Mier onbeweeglech ënner dem Niwwel.
  
  
  "Ech wier dankbar," sot ech, "wann Dir mech net an d'Tore vun der Narcissa Villa bréngt, awer loosst mech e Kilometer méi fréi fort goen."
  
  
  "Hutt et," sot de Chauffeur. Hie war wahrscheinlech e gudden Zaldot. Fett a schlau, och dann. Verstinn wat et him gëtt wann hien de Rescht versteet a vergiess. Éischt vun all, këmmere vun Iech selwer an iwwerlieft. D'Iwwerliewe war ëmmer déi bescht Annonce, déi en Zaldot fir sech selwer maache konnt.
  
  
  Hien ass séier a glat gefuer, genéisst d'Erausfuerderung vun enger vun de spannendste Stroossen op der Welt. D'Strooss viru war eidel, an hien huet e puer giel Luuchte beliicht fir de Schleier vum Niwwel ze briechen. Obwuel d'Nuecht roueg war, huet d'Vitesse en agreabele Wand geschaf.
  
  
  "Hei," sot hien.
  
  
  E Schëld deen "St. De Jean-Cap Ferrat ass opgaang an ass laanscht gerannt. Riets vu mir, hei an do duerch Luuchten ausgezeechent, louch de Cap Ferrat wéi en Daum an d'Mier. De Motor vum Renault huet gejaut wéi de Chauffer erofgeschéckt huet, a sech virbereet fir de Moyen Corniche erof ze kommen.
  
  
  "Mir wäerte geschwënn do sinn," sot hien mat engem Hiweis vun Amusement. - Waart Är Frënn op Iech?
  
  
  Ech war egal him ze äntweren. "Nee," sot ech, "Ech fäerten net."
  
  
  - Vläicht wëllt Dir dëst och?
  
  
  Mat enger Hand op d'Steierrad, huet hien mat där anerer eppes ënner dem Sëtz gefillt. Wéi hien et zréckgezunn huet, hat hien e Pneuen Eisen an der Hand. Hien huet gelaacht. "Vläicht kënnt Dir dëst benotzen?"
  
  
  'Vläicht. Mee ech kann ouni et maachen. Merci fir Är Frëndlechkeet.
  
  
  "Et ass egal," sot hien. - Dës Villa ass eng komesch Plaz. Ganz al. Ganz onfrëndlech. Dëst ass net en Heem wou Dir Iech bequem a wëllkomm fillt.
  
  
  "Ech war ni do," sot ech. - Mee ech gleewen dir.
  
  
  "Ech wäert d'Luucht ausschalten," sot hien. "Et wäert Är Nuetsvisioun hëllefen."
  
  
  Ech gefrot. - Arméi?
  
  
  "Auslännerlegioun," huet hien geäntwert. "Maacht Är Ae fir e puer Minutten zou. Ech soen Iech wa mir dohinner kommen.
  
  
  No enger Zäit huet den Auto gestoppt. "Okay," sot hien.
  
  
  Ech hunn meng Aen erëm opgemaach. Et war Pitchdäischtert ronderëm eis. Ech hunn dem Chauffeur e Stack Rechnungen iwwerreecht.
  
  
  "Gléck," sot hien.
  
  
  Ech sinn aus dem Auto geklommen.
  
  
  De Chauffer huet sech erausgezunn. - E Kilometer riichtaus. Op riets. Steen Mauer. Dräi Meter héich. Gebrach Glas uewen. D'Paart ass siwe Meter. Spëtzt Top. Et gëtt näischt bannen derwäert ze klauen. Op d'mannst virun engem Mount. Awer op d'mannst vill Gléck.
  
  
  Hien huet nach ëmmer gelaacht wéi den Auto roueg laanscht d'Strooss gefuer ass. Ech hunn gewaart bis ech hien net héieren konnt an sinn dunn fortgaang. Wéi ech gaang sinn, hunn ech kontrolléiert datt d'Raséierbladen nach ëmmer op der Plaz waren.
  
  
  Moosstécker hunn déi al Mauer wéi e Spross verrotten. Rust huet d'Eisenpaart ofgeschnidden. Moundliicht gefiltert duerch déi dichte Nadelbeem, déi aus Niwwelflecken eropgeet an huet iwwer dat ongewolltent Gras gespillt, dat aus dem Buedem wéi de Baart vun enger Läich erauskuckt.
  
  
  Vun der Strooss konnt wéineg gesinn. Nëmmen de Wee vum Auto, just passéiert, ënner Beuechtung vun de Ruten am zerdréckten Gras. Héich Beem stoungen wéi Sentinelle tëscht virwëtzeg Bléck an der Villa.
  
  
  Eng Zäit laang stoung ech ausserhalb vum Paart an hunn nogelauschtert. Just Rou. Keng Hënn déi meng Präsenz signaliséieren. Kee sechste Sënn fir Patrouillen, e Sënn deen mech esou oft gerett huet.
  
  
  Ech hunn meng Jackett ofgeholl an iwwer d'Mauer gehäit, fir meng Hänn virun de schmutzege Glasscheren ze schützen, déi op de Steng leien, a waart op déi Virwëtzeg zum Doud ze bléien. Ech sprangen, hunn zouverlässeg Ënnerstëtzung fonnt an an enger Beweegung mech selwer gezunn, d'Jackett mat mir gezunn.
  
  
  Crouching um Fouss vun der Mauer, Ech opgehalen an nogelauschtert. Nëmmen Rou. Crouching erof a benotzt d'Beem fir Ofdeckung, ech sinn no vir, parallel zum Wee. Ech geplënnert lues. Meng Féiss sinn op naass Gras gaangen. Den Niwwel, deen no Piniennadelen a Mierwaasser richen, huet ronderëm mech gedréint.
  
  
  Ech sinn op en Hiwwel gaang an op eemol hunn ech Liichtbléck duerch d'Beem an duerch den Niwwel gesinn. No e puer Sekonnen hunn ech en oppene Feld erreecht.
  
  
  Ech sinn um Rand vun de Beem gestoppt an hunn d'Autospisten op ménger rietser Säit gesinn, déi lénks dréien an dann erëm riets a Richtung Entrée vun der Villa. E wäisse Mercedes, bal vum Niwwel getarnt, souz donkel a roueg an der Fuert.
  
  
  D'Villa selwer, mat der Kältegkeet vum kale Steen, deen an der Nuetsmierloft hänke gelooss huet, huet aus dem Niwwel erausgekuckt wéi d'Plaz vun engem schrecklechen Albtraum. Héich an der Fënster, ëmgi vun hängenden Jalousie, huet e Stéck Mëllechwäiss Rido de Moundliicht gefaangen a wéi e blann Auge op d'Szen ënnen gekuckt. Déi iewescht zwee Stäck vun der Villa waren däischter. D'Luucht war an dräi Fënsteren um éischte Stack op.
  
  
  Bleiwen an der Bamlinn, hunn ech séier d'Haus ëmkreest. De Réck, d'Säit op der anerer Säit, an d'Front bloufen schwaarz a roueg. Ech hunn ugefaang duerch dat rau Gras ze kommen. Nëmmen eng dënn Rido huet déi riets Fënster bedeckt. Ech hu mech op d'Been gesat a gekuckt.
  
  
  Et war d'Kichen. E grousse Chinees souz mam Réck bei mech un engem hëlzenen Dësch an huet eng Taass dampende Téi gedronk.
  
  
  Ech béien a sinn op eng aner Fënster gaang, an hunn d'Feuchtigkeit geseent, déi meng Schrëtt gemëscht huet. Lues a lues hunn ech de Kapp erëm opgehuewen an hu mech an e Raum gesicht, deen nëmmen e Bett huet. De Guido louch op dësem Bett, leet de Kapp op d'Mauer an huet duerch e Magazin gebléit. Ech hunn hien gesinn wéi hien seng Jackett ofhëlt an d'Pistoul vu sengem Gürtel an e Schëllerholster transferéiert.
  
  
  Déi drëtt vun den dräi beliichte Raim war op enger grousser Distanz vun deenen zwee éischten. A wärend ech dohinner gaang sinn, ënner dem Niveau vun de Fënsterbäll ze halen, hunn ech d'Stëmm vum Dokter héieren.
  
  
  "Léift," sot hien. "Ech hu wierklech schwéier probéiert mat Iech Gedold ze sinn." An ech fannen datt Gedold net mat Verständnis an Dankbarkeet vun Ärer Säit belount gëtt; nëmmen Infidelitéit a Verrot. An elo ass meng Gedold leider op en Enn komm.
  
  
  Elo war ech um Fënsterniveau. Et war oppen, an dem Dokter seng Stëmm, mat Bedrohung gelueden, war kloer ze héieren. Ech sinn op de Windowsill gaang. En aneren Deel vun dësem dënnen wäisse Rido, nëmmen deelweis gezunn, hänkt am Raum wéi e Spinneweb an engem Graf. Duerch d'Fënster erauskuckt hunn ech den Dokter Inuris an d'Meedchen kloer gesinn. Den Dokter huet seng Jackett ofgeholl an de Schal erëm op d'Plaz gesat, awer e puer duebel Warzen hunn nach ëmmer hire geknackten, rosen Bléck op d'Falten vun der Seidverband geworf.
  
  
  Ech hunn gesinn, datt d'Meedchen nach genee d'selwecht verkleed war wéi wann ech hatt begéint hunn. Hir Hänn waren hannert hirem Réck ageklemmt, wéi e Kand, dee wéinst Mëssbrauch geschëlt gouf, de Kapp liicht gebéit, hir glänzend Hoer nach mat engem hellgrénge Bändchen gebonnen.
  
  
  "Ech hat gehofft, datt Dir mir e bëssen Dankbarkeet géift weisen," sot den Dokter. "Ech hunn gehofft, datt Dir aus Ärem eegene fräie Wëllen mat Schätz géift kommen, déi nëmmen eng Fra ka ginn, datt Dir ufänkt, mir ze bezuelen fir déi Andacht, déi ech Iech sou kloer an esou stänneg ausginn hunn. Dir gleeft mir vläicht net, awer dëst war wierklech meng oprecht Hoffnung. Awer vläicht hat ech ze vill gehofft. Dëst wäert net déi éischte Kéier sinn. An dofir weess ech och, datt dat, wat net fräiwëlleg gëtt, mat Gewalt iwwerholl ka ginn. D'Meedchen huet direkt op hien gekuckt. Si huet lues a bewosst geschwat. "Dir sidd schrecklech," sot si.
  
  
  Dem Inuris säi Gesiicht huet sech vu Roserei verdréit. Hien huet seng Hand opgehuewen an se erëm erofgesat. "Dëst ass déi zweete Kéier den Owend datt Dir mech esou provozéiert hutt, datt ech Grausamkeet op Ärem sou aussergewéinlech schéint Gesiicht wollt weisen." Mee ech soll dat net maachen, oder? Ech, kucken sou schrecklech. Jo, wéi ech et verstinn, fannen meng Features net Är Zoustëmmung. Anerer hu mir dat schonn erkläert.
  
  
  "Verstitt mech net falsch, Dokter," sot d'Meedchen. - Ech hunn net iwwer Äert Ausgesinn geschwat. Ech hunn d'mannst Recht dëst ze maachen.
  
  
  'Och?' - sot den Dokter.
  
  
  "Nee," sot si.
  
  
  - Wat ass et, meng Séiss?
  
  
  "Ech haassen dech well Dir sou onerwaart schlecht sidd," sot si.
  
  
  Den Dokter huet gelaacht, en héichgeheescht Laachen ass aus sengem onheemlechen Hals entkomm.
  
  
  "Schlecht," sot hien. "Wéi wéineg wësst Dir iwwer Béisen fir sou einfach doriwwer ze schwätzen. Awer geschwënn wäert Dir méi iwwer dëst léieren, an ech selwer wäert Äre Guide, Äre Léierpersonal, Äre Partner sinn.
  
  
  "Ni," sot si.
  
  
  "Oh jo, léif," sot den Dokter Inuris. - A ganz geschwënn. Hei an Ärem Zëmmer, op Ärem Bett.
  
  
  D'Meedchen huet séier op d'Dier gekuckt.
  
  
  Den Dokter huet de Kapp gerëselt. "Nee," sot hien. - Dëst wäert Iech net hëllefen.
  
  
  D'Meedchen huet grimaséiert.
  
  
  Ech wollt dee Moment handelen, an de Sall rennen fir den Dokter Inuris ze gesinn a seng mëll, seelen Stëmm ze héieren. Mee ech hu mech gezwongen ze berouegen. Bis elo huet hien näischt anescht wéi geschwat. D'Meedchen wäert dëst iwwerliewen. A wéi ech waarden, wäert ech ëmmer méi Méiglechkeeten hunn fir méi iwwer dëse pervertéierte Mann a säi mysteriéise Gefaangenen ze léieren, deen mat hirem fantastesche Gesiicht a flawless Kierper seng Bedrohung erwächt.
  
  
  E Grinsen vu Grausamkeet an Erwaardung huet seng Zänn geluecht. "Ma, mäin Häerz," sot hien. - Ech ginn Iech eng lescht Chance. Ech hunn dir alles ginn ech konnt. Gëtt Dir mir am Géigenzuch, wat Dir kënnt, oder muss et Iech ofgeholl ginn?
  
  
  "Dir kënnt mech huelen, Dokter," sot si fest, "awer Dir wësst, an ech weess, datt Dir mech ni wäert hunn."
  
  
  D'Gesiicht vum Dokter gouf blass a säi Kiefe gouf vu Roserei geknuppt. Eng Ader huet bei sengem Tempel geklappt wéi eng Schlaang, déi sech ënner sengem blass Fleesch opgerullt huet. Hien ass op d'Meedchen gaangen, dat roueg a roueg stoung, laanscht hie kuckt, wéi wann hien net méi existéiert. Seng rieseg Hand erreecht an huet d'Band aus hiren Hoer gerappt, déi iwwer hir Schëlleren an engem gëllene Waasserfall gefall ass.
  
  
  D'Roserei huet iwwer de repulsiven Deel vu sengem Gesiicht opgeblosen, an de puer Sekonnen verstäerkt et him gedauert fir de grénge Bändchen ze gräifen an op de Buedem ze geheien. Hien huet e Moment gestoppt fir dëst ze veraarbecht a sech virzebereeden fir hatt kale Blutt ze attackéieren. D'Meedchen huet weider laanscht hie gekuckt, wéi wann seng Intentioune si net méi betraff hunn, wéi d'Geschwëster vun enger Méck.
  
  
  Den Dokter huet d'Hand erëm ausgestreckt. Seng laang, dënn Fanger hunn sech ëm den dënnen Halsausschnëtt vun hirem Kleed gekrullt, a seng Knäpper hu sech bewosst am räichen Dall tëscht hire Broscht gedréint.
  
  
  Hien huet eng séier Bewegung vu sengem Handgelenk gemaach an huet de Stoff vun hirem Kierper ewech gezunn. Si stoung onbeweeglech wéi hien de Stoff vun hire Schëlleren gezunn huet an et mat engem Raschtel op de Buedem gefall huet.
  
  
  Si huet sech net geplënnert fir hir blo Broscht virun der giereg Opreegung ze schützen, déi a sengen Aen rëselt. Hir Waffen hänken op hir Säiten. Si hat nëmme wäiss Hosen a Pompelen un.
  
  
  Den Otem vum Dokter huet sech aus him erausgezunn. "Oh, also," sot hien.
  
  
  Wéi ech mech gezwongen hunn d'Stëmm ze ignoréieren, déi a mir jäizt, fir säi schlangähnlechen Hals ze briechen, seng Hänn rutschen op hir Hëfte an hir Hosen hunn ugefaang hir gesonde Oberschenkel ze rullen.
  
  
  Hubert war richteg iwwer Nicole Cara, wa si Nicole Cara war. Si war natierlech blond.
  
  
  D'Bett war riets vu mir, am Eck tëscht der Mauer an der Fënster. D'Meedchen, nach onbeweeglech, war lénks vu mir, an den Dokter Inuris war tëscht hirem an dem Bett.
  
  
  Knéien erof, liicht aus Otem vun Opreegung gespuert a Middegkeet, hien opgerullt hir Hosen op hir Knöchel.
  
  
  Den Dokter Inuris ass op d'Been geklommen, huet hir Hand gegraff an huet ugefaang hir zréck an d'Bett ze zéien.
  
  
  Ech loosse hatt ee Schrëtt huelen an dann en anert, just fir sécher ze sinn. Et war kee Mol op der bannenzeger Säit vun hirem lénksen Oberschenkel. Guer net. Duerno sinn ech op de Windowsill gesprongen an an de Raum gedaucht.
  
  
  Den Dokter huet sech ëm seng Achs gedréint fir mech ze gesinn. D'Meedche rutscht zréck an hire Bündel vu ruinéierte Kleeder.
  
  
  De Schal ass vum Dokter säin Hals gefall, an huet säi krankem Halsband vu Warzen opgedeckt. Ier ech de Gruef tëscht eis konnt iwwerbrécken, hat hien seng Staunen iwwerwonnen.
  
  
  - Guido! hie geruff. - Guido!
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  
  Aus der Ecke vu mengem Aen hunn ech gesinn, datt d'Meedchen hiert zerstéiert Kleed ophëlt an d'Stoffeschrotten op hire wulptesche Kierper dréckt. Dokter Inuris war wéi eng Spann gefaangen, Zäit verschwenden fir d'Arrivée vum déidleche Guido.
  
  
  Hien huet net probéiert op d'Dier ze lafen. Et ass mir virkomm, datt hie wuel Angscht hat, säi klenge Bédul an engem däischteren Gank ze rennen, an dann d'Strof muss bezuelen fir dem Guido seng fehlerhafter Intelligenz a Kapriciousness a Form vun enger .22 Kaliber Pistoulkugel aus deem Schäiss. A gläichzäiteg hat ech e mental Bild vun engem Zwerg Höhlmann, deen aus dem Bett spréngt, dem Trejo seng Pistoul vun ënner sengem Aarm räift an a Richtung d'Meedchenzëmmer ugefaang ze lafen.
  
  
  Wéi en Eckboxer ass den Dr Inuris vu lénks op riets laanscht d'Mauer vum Raum geplënnert, seng Handfläche sinn no baussen gedréint wéi an engem Geste vun der Reconciliatioun.
  
  
  Ech hätt net vill Zäit. Den Dokter war eng kierperlech Bedrohung wéi Séisswäin, awer et war kee Sënn tëscht him an dem Guido ze kommen. Deen eenzege Kampf deen hie konnt erakommen war een wou d'Chance zu him waren.
  
  
  Ech loosse him mat enger Welle vu menger Schëller a lénks Hand kommen. Hien huet mech geschloen, mäi rietsen Aarm gegraff. Ech hunn de Punch lassgelooss an hunn him e gudden Hit an de Kiefer ginn. Hien ass an d'Mauer gefall, dunn erofgerappt, onbewosst, Blutt streamt vu senge purpurroude Lippen.
  
  
  Ech hu keng Zäit geholl fir de Spektakel ze genéissen, awer hunn mech ëmgedréint an op d'Dier gerannt. Spéit. Et huet opgemaach.
  
  
  De Guido stoung do. Trejo war op mäi Mo gezielt. "Halt roueg," sot hien.
  
  
  Ech hunn meng Hänn opgehuewen. Ech hu gemengt op deem Punkt, Nicholas Anderson, Champion vun Damsels an Nout, hat wéineg Ursaach mat Guido ze këmmeren. Dëst war net absolut néideg.
  
  
  D'Waff blouf onbeweeglech. Den Dokter war nach vun dëser Welt. De Guido huet gelaacht. "Also du wars deen deen dee Baascht erofgesat huet, oder?" Gutt, dat ass alles, mengen ech. Awer nach ëmmer kann ech net zoustëmmen, Frënd. Dëst bedeit schlecht fir mech. An ech hunn et net gär. Dir sollt fortlafen wéi ech Iech gesot hunn. Elo kënnt Dir et bedaueren.
  
  
  Dem Guido seng schaarf Aen hunn d'Meedche gemierkt an sech erweidert. "Kleedt Iech un," sot hien. - A ruffen Tsoeng. Sot him den Dokter brauch Hëllef. A probéiert net naughty ze sinn.
  
  
  D'Meedchen huet eis de Réck gedréint, huet e Koffer ënnert dem Bett erausgeholl, verschidde Kleedungsstécker erausgesicht an ugefaang unzedoen.
  
  
  "Dir," sot de Guido, "wielt e Stéck vun der Mauer an setzt Är Hänn drop."
  
  
  Ech hu gemaach wéi gesot. De Guido huet eng akzeptabel Sich no mech gemaach. Hie war wahrscheinlech den Hënneschten vun dëse Witzer dacks genuch fir den Handel ze léieren. Seng Sich hätt him vläicht eng Pistoul, e Messer an eng Gasbom bruecht, awer hie war net gutt genuch fir dräi Raséierapparaten ze kréien. De Guido war net ganz imaginativ. "Okay," huet hien ugekënnegt, "Dir sidd propper." Maacht Iech ëm, setzt Är Hänn hannert Ärem Kapp an haalt se do, bis ech Iech soen, se ze leeën."
  
  
  Schrëtt goufen ausserhalb vun der Dier héieren. D'Meedche koum mam Chinese Mann zréck, deen en Handduch gedroen huet a wat ausgesäit wéi eng kleng Schossel Waasser. Ech hunn seng Hänn fir d'éischte Kéier gesinn. D'Neel op sengem Zeigefanger a klenge Fanger stieche wéi véier Zoll Dolken eraus.
  
  
  "Hëllef dem Dokter, Tsoeng," sot de Guido.
  
  
  D'Chinesen hunn geknackt.
  
  
  "Dir," sot de Guido zum Meedchen, "Stand nieft dësem wäisse Ritter vun Ärem, a kee Witz." Ech sinn midd vun dir. Wann et u mech wier, géif ech iech allebéid hei op der Plaz schéissen. Da wier ech méi roueg.
  
  
  D'Chinesen hunn nieft dem Dokter Inuris geknéit a säi Gesiicht mat engem Handduch ofgewäsch. Den Dokter huet gekrasch a säi Kapp hänkt vu sengem ellenen Hals. Seng Ae blénken. D'Chinesen hunn hien weider ofwëschen, bis den Dokter hien op d'Säit gedréckt huet, virsiichteg op seng laang Neel net ze beréieren. "Hëllef mech op, Chang," sot hien.
  
  
  D'Chinesen hunn hien ënnert d'Äerm gegraff an hien opgehuewen. Hien huet de Réck géint d'Mauer geluecht. "Bréngt mir e bësse Brandy, Chang," sot hien.
  
  
  D'Chinesen hunn de Sall verlooss an e Moment méi spéit mat engem Glas Cognac zréck. Den Dokter huet säi Schwäin an d'Glas gedréckt an huet d'Dampe virum Drénken inhaléiert. Mat senger fräier Hand huet hien de beschiedegte Kiefer gefillt. Dunn huet hien mech mat engem midd Laachen gedréint. "Kee richtege Schued, Här Anderson,"Hien huet gesot. 'Op d'mannst fir mech. Wat Iech ugeet ... bon, dat ass vläicht eng ganz aner Saach.
  
  
  "Lauschtert," hunn ech ugefaang.
  
  
  Mä de Guido huet mech ënnerbrach: "Säit", sot hien.
  
  
  Den Dr Inuris huet hien ewech gewénkt wéi en Trainer, dee sech mat engem jappende jonken Hond beschäftegt. "Dat ass genuch, Guido," sot hien. "Sief roueg."
  
  
  De Guido huet him gleeft. Anscheinend war hir Relatioun net op Häerzen verbonnen. De Guido wier grad esou frou gewiescht, de Mëndel vu senger automatescher Pistoul op den Dr Inuris ze richten, wéi op d'Meedchen a mech, fir ze kucken, wéi mir ënner senge Kugelen zesummeklappen.
  
  
  "Ma, Här Anderson, ech mengen, et ass Zäit, datt Dir an ech zu enger Aart vum definitive Verständnis kommen." Ech hu geduecht datt ech Iech do zu Negresco kloer gemaach hunn datt d'Meedchen, dat Är Opmierksamkeet ugezunn huet, tatsächlech ganz krank ass. An Är Präsenz hei kann hir Krankheet nëmmen verschäerfen a komplizéiere. Ech sinn bereet mat där éischter dramatescher Aart a Weis opzehalen, wéi Dir Är Loyalitéit esou ustrengend bewisen hutt, well anscheinend kee Schued gemaach gouf. Awer Dir musst verstoen datt ech e Mann vun der Wëssenschaft sinn a keng Amëschung toleréiere wann et ëm déi ganz sérieux Fro vun der Behandlung vun enger kranker Persoun kënnt.
  
  
  "Wann iergendeen an dësem Zëmmer krank ass, Dokter," sot ech, "dat sidd Dir."
  
  
  Ech hunn erëm d'Kraaft vu sengen Efforten gefillt fir d'Roser ze enthalen, déi bedroht huet seng Mask vun engem benevolen Dokter ewech ze räissen, fir déi verdréint Roserei ze ginn, déi an him verbrannt huet.
  
  
  E Zidderen ass duerch säi Kierper gelaf. Hien huet nach eng Schlupp vu Brandi geholl. Seng Aen hunn an d'Amberflëssegkeet gekuckt, wéi hien de Brandy a sengen Hänn gedréint huet. Hien huet ugefaang ze realiséieren datt ech méi héieren a gesinn hunn wéi hie verdächtegt huet. "Här Anderson," sot hien mat engem vu senge indulende Laachen. "Et gi Fäll tëscht engem Dokter an engem Patient, déi schéngen, wéi soll ech soen, komesch fir en ongebilten Beobachter. Eng Szen, déi fir een wéi Dir schockéiert ka schéngen, wier ee vu menge Kollegen direkt verständlech.
  
  
  "Hal op, Dokter," sot ech. "Ech akzeptéieren et net, a wann Dir esou mengt, da sidd Dir nach méi verréckt wéi ech et verdächtegt hunn, an ech hunn de Verdacht datt Dir komplett verréckt sidd an eng Schimmt fir Äre Beruff."
  
  
  Den Dokter huet säi Maulkuerf an d'kugelfërmeg Schossel vu sengem Cognac-Glas gestoppt an huet en déif Otem geholl, ier hien op mech gegléckt huet.
  
  
  "Wat schued," sot hien mat engem traurege Laachen. - Et ass schued. Fir dech. Dir sidd en Narr, Här Anderson. Wann Dir nëmmen op mech lauschtere géift, kënnt Dir elo d'Perspektiv genéissen fir Iech an de ganz räiche Genoss vun der Côte d'Azur z'entdecken. Mä amplaz, Är haartnäckege gezwongen Iech mat meng Pläng Amëschung. An dëst, Här, ass ganz onglécklech.
  
  
  "Leider fir Iech," sot ech. "Awer net fir dat Meedchen hei, mengen ech."
  
  
  "Helden amuséieren mech, Här Anderson,"Hien huet gesot, sippt vu sengem Brandy. "Är Erfahrung kann a Westerner verwuerzelt sinn, wéi vill vun Äre Landsleit, awer meng baséiert op Fakten. An dofir hoffen ech, datt Dir mir gleewt, wann ech Iech soen, datt a menger erfuerderlecher Erfahrung, de plötzlechen Doud vu méi Helden wéi Feiglingen begéint gëtt. An ech si sécher, datt dat fir si esou onerwënscht ass wéi fir hir méi kleng awer méi schlau Bridder. Awer genuch philosophéieren. Et ass genuch ze soen, Dir hutt Iech selwer oder d'Meedchen net eng Faveur gemaach. A fir mech sidd Dir näischt méi wéi e liicht Nodeel.
  
  
  "Dat bleift ze gesinn, Dokter," sot ech.
  
  
  "Tatsächlech," sot hien. "An et wäert elo erschéngen."
  
  
  Den Dokter Inuris huet d'Glas erofgesat. - Tiong, sammelt all Äert Gepäck an setzt alles an den Auto. Mir ginn sou séier wéi méiglech fort.
  
  
  Hien huet mech erëm gedréint. - Elo, Här Anderson, Dir hutt mir e puer Onbequemlechkeet verursaacht. Ech muss dëst Haus elo opginn. Geschwënn verloossen de Guido, de Chang, ech selwer an déi jonk Fra, där hir Wuelbefannen Iech sou besuergt sidd. Mir sichen no neien Ënnerkunft als Virsiichtsmoossnam géint all Stéierung, déi duerch Leit verursaacht ginn, déi virwëtzeg sinn iwwer Är Wouhier. An Affären,"Seng dënn Lëpsen opgemaach an engem gnädeg Laachen, a seng Aen darted op d'Meedchen, "wäert weider bis hir inévitabel Enn.
  
  
  De Guido huet d'Pistoul a meng Richtung gewénkt. - A wat wäert mat him geschéien?
  
  
  "Ah, Guido," sot den Dr. Inuris, "Mir schreiwen e Rezept fir den Här Anderson him fest do froen Chang mat Iech ze kommen, An dann, Eemol Chang huet alles gepackt an Dir zwee der Camionnette gelueden, mir kucken wat mir iwwer Här Anderson d'Péng iwwer seng Trennung vun dëser jonker Lady.
  
  
  "Gitt," sot de Guido a weist op d'Dier.
  
  
  De Chang ass bei eis dobaussen an der Gang komm. Si waren eigentlech eng flott gutt Equipe. De Chang, deen de Gank virun mir zréckgeet, ass zimlech wäit vu mir gehalen. De Guido ass wäit genuch hannert mir bliwwen, datt ech net séier op d'Waff réckelen konnt.
  
  
  Um Enn vun der Trap war eng kleng Trap erof. Um Fouss vun der Trap si mir an e klenge Raum erakomm, eidel ausser en hëlzene Stull an e wäiss gemoolten Dësch, op deem an der däischter Luucht vun enger kaaler Bire, déi an d'Plafong geschrauft ass, eng ordentlech geklappt Zeitung ze gesinn. Ënnert dem Dësch, ordentlech geklappt, wéi wa se do fir hiren Zweck geluecht wieren, leien Seelstécker.
  
  
  "Sëtzt Iech", sot de Guido.
  
  
  Hie war en effizienten Aarbechter. Et huet him nëmmen eng Minutt gedauert fir meng Äerm un de Réck vum Stull a meng Been un d'Been ze bannen.
  
  
  "Dir kënnt goen, Chang," sot hien.
  
  
  D'Chinesen huet säi Kapp an engem geleeëntleche Bogen erofgesat, ass dunn roueg d'Trap eropgaang.
  
  
  "Ech hunn hien fortgeschéckt," sot de Guido, "well ech dir eppes soen wëll."
  
  
  'Och?'
  
  
  "Den Dokter mengt Dir sidd eng Zort Joker, Mate." Dir maacht him laachen. Hien huet de Faass vun der Pistoul ënner mengem Kinn gedréckt a mäi Kapp zréck gekippt. "Awer ech denken net datt Dir esou witzeg sidd." Du hues mir den Owend vill Ierger gemaach an ech gefällt et guer net. Also wat ech Iech ze soen muss ass, datt wat den Dokter fir Iech geplangt huet - vläicht léisst hien dech liewen - Dir stierft. Ech suergen dofir datt ech hei erof kommen ier mer fortfueren. An da wäert ech dech ëmbréngen. Den Dokter ass vläicht eng Zäit rosen op mech, awer hien ass nach ëmmer net ganz zefridden mat mir. An no enger Stonn oder esou wäert hien entscheeden datt et net wierklech wichteg ass. Also du bass dout an ech si ganz frou.
  
  
  Ech hu gemengt, et kéint net schueden, dësen Af ze gleewen, datt hie mat engem Schwächt ze dinn huet. "Ech hu vill Suen, Guido," sot ech. "Wann Dir mech lasslooss, ginn ech Iech alles."
  
  
  "Oh, Mann," sot hien. "Ech hu gär gefrot ginn."
  
  
  "Dir kënnt räich sinn, Guido," sot ech. 'Looss mech goen. Wann ech glift.'
  
  
  "Ech wëll Iech just eng Saach soen," sot hien, dréckt d'Waff e bësse méi haart. Hien huet seng Stëmm zu engem Geflüster erofgesat. - Dir wäert stierwen, Frënd. Hien huet seng Waff erausgeholl a séier d'Dier eraus gaang. Ech hunn d'Dier hannert him zougemaach an hunn d'Schloss héieren klicken. Ech hunn ugefaang meng Fanger ze beweegen op der Sich nom Gürtel. E puer Sekonnen méi spéit hunn ech d'Klingen aus sengem Verstoppt gezunn a war schonn un de Seeler geschafft. De Guido hu vläicht mam Nicholas Anderson flirtéiert, awer den Nicholas Carter ass eng aner Saach. Den Ausfluch vum onschëllegen Touristen ass op en Enn komm. Et huet mech net méi wéi drësseg Sekonnen gedauert fir duerch d'Seel ze gesinn.
  
  
  Ech hunn d'Zeitung vum Dësch geholl. Nice-Maten war déck genuch fir den Trick ze zéien. Ech hunn d'Zeitung opgemaach an se nëmmen eemol geklappt gelooss. Duerno hunn ech et diagonal an en enge Zylinder gerullt an an der Halschent gebéit. De fäerdege Produkt hat e konischte Grëff an e rockharten Kapp. Et war eng bëlleg Waff, awer déidlech.
  
  
  Ech hunn déi geschnidde Seeler opgeholl, meng Been loosen un de Stull gebonnen an meng Hänn duerch de Réck gestoppt, d'Zeitung hannert mengem Réck geknuppt.
  
  
  Ech hunn net laang misse waarden. Seng Schrëtt hunn d'Trap erof gedonnert an d'Schloss huet geklickt. Dem Guido säi Gesiicht war hell rout. Hien huet d'Dier erofgefall.
  
  
  "Dreckeg Baaschtarden," sot hien. "Hie wollt de Chang dech ëmbréngen." Fir mech ze bestrofen. Gutt, si kënnen all fir mech Schäiss kréien. Wann ech fäerdeg sinn, sidd Dir dout.
  
  
  "Maacht dat net, Guido," sot ech.
  
  
  "Fäerdeg Är Gebieder, Frënd," sot hien, a koum op mech mat senger Waff gezunn.
  
  
  Ech hunn mäi Mond liicht opgemaach fir hien ze denken, ech wollt nach eppes soen. Dunn hunn ech d'Fliedermaus hannert mir gehäit, an et huet seng Hand mat der Pistoul geschloen. D'Waff ass iwwer d'Schëller gebéit an ass hannert him an de Buedem gefall.
  
  
  Dem Guido seng Aen erweidert. Hien huet sech defensiv gekräizegt, säi gebrochenen Aarm gefillt a seng Féiss geschloen. Säin Otem ass an d'Lunge komm, wéi säin Adrenalinsystem sech un den Iwwerschwemmung vu Péng ugepasst huet. Seng hell Aen hunn mech ni verlooss.
  
  
  Ech sinn him gefollegt wéi hien no hannen rutscht. Hien huet opgehalen mat sengem blesséierten Aarm ze reiwen. Hien huet seng Waffen zréck gestreckt, no der Pistoul getrëppelt.
  
  
  Op eemol ass hien op d'Knéien gefall a seng riets Hand ass op seng Waff geflunn. Ech hunn gewaart bis hien säin Aarm ganz ausgestreckt huet, dunn hunn ech d'Zeitung géint säin Ielebou gefloss. De Knach ass gebrach an en Déierjäechen ass vu senge Lëpsen entkomm.
  
  
  Iergendwou uewen hunn ech dem Dokter seng Stëmm héieren... - Guido? Hie sot. "Guido! Wou bass du?'
  
  
  De Guido gouf an deem däischteren Kellerraum ageklemmt, säi Gesiicht verdréit a Péng wéi seng onbeschiedegt Hand op seng Waff gefuer ass. Seng Fanger hunn ëm de Grëff zougemaach wéi ech meng Waff him um Enn vu senger Nues schloen, iwwer seng Nues. Seng Nues war zerquetscht a Schankenfragmenter sinn duerch säi mäerderescht Gehir duerchgaang.
  
  
  E piercing, kräischend Gejäiz ass aus sengem bluddege Gesiicht entkomm. Dunn ass hien op de Réck gefall, zitt a gefruer. Ech hunn mech geknéit, de Fliedermaus op meng lénks Hand gewiesselt an d'Waff mat menger rietser Gräift gegraff.
  
  
  Opgekuckt hunn ech eng schaarf Figur gesinn, déi a schwaarz gekleet ass uewen op der Trap. Seng Hänn waren ausgestreckt, an donkel Flëssegkeet ass lues vu senge véier dolkähnlechen Neel drëpst. Hien huet uewen op der Trap gestoppt, an do hunn ech den Chang fir d'éischte Kéier héieren, an déi zwee Wierder, déi hie geschwat huet, hunn e Bluttgerapp duerch meng Venen geschéckt.
  
  
  "Latrodectus Mactana," sot hien monoton.
  
  
  Dank dem zweifelhafte Genoss vun der Iwwerliewenstraining vum Wasp, wousst ech wat vu sengen Neel drëpst: konzentréiert schwaarz Witfra-Gëft.
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  
  An esou war et. Et war kee Raum fir Feeler. Entweder ginn ech vum Chang lass, séier a präzis, oder hie wäert mech kréien a mäi Fleesch räissen mat engem vun de béisste Gëfte vun all Kreatur op der Äerd geheim. D'Gëft ass fofzéng Mol méi staark wéi dee vun enger Klapperschlaang. Awer den Doud, wann et eng Trouscht wier, géif héchstwahrscheinlech geschwënn kommen duerch dës Saachen, entspriechend dem Gëft vun dausend Spann, déi vun all riesegen Fangerneel vun dësem Chinese Mann drëpsen.
  
  
  Hie koum op mech wéi wann ech onbewaffnet wier, Schrëtt fir Schrëtt, wéi een an engem Begriefnesprozessioun trëppelt. Hannert him, un der Spëtzt vun der Trap, kuckt mat engem spottende Laachen erof, huet den Dr Inuri e geleeëntleche Abschiedsgeste gemaach, wéi wann hien zwee Ping-Pong-Spiller Äddi géif soen, a verschwonnen aus der Siicht.
  
  
  Ech sinn méi wäit an de Raum zréckgezunn an hunn e wäiss gemoolten Dësch tëscht mir an dem Changement gesat. Säi Gesiicht blouf expressivlos, säin Otem onermiddlech, seng donkel Aen ouni Bewegung.
  
  
  Ech setzen meng Féiss zesummen. Dëst war net d'Zäit fir schlecht Schéissresultater. Ech hat Recht iwwer dem Guido seng Pistoul. Et war e Trejo .22, Model 1. D'Auswielknäppchen war op Feierrate gesat: wann ech den Ausléiser gezunn hunn, géifen aacht Ronnen explodéieren, an ech wollt datt se all dem Chang seng knachkëscht Këscht schloen. Wann ech op säi Kapp riicht, war et d'Chance datt e puer vun de Kugelen duerch d'Recoil vu sengem Mechanismus verpassen.
  
  
  De Chang huet um Fouss vun der Trap gestoppt, just ausserhalb vum Zëmmer, am Schied, deen säi versenkt Gesiicht ofgedeckt huet. An dunn déi schwarz-sleeved Äerm, déi schrecklech Äerm, déi hypnotesch hin an hier wackelen, wéi e kale Optakt zum Doudesballet, iwwer d'Schwell rutschen.
  
  
  Ech hunn d'Waff mat zwou Hänn opgehuewen. Lues a lues hu sech déi gekrafft Grafhänn wéi rieseg Aelen an enger ritueller Leeschtung gerullt, a vun Zäit zu Zäit huet e Tropfen décke Gëft den Nol op de Buedem gerullt.
  
  
  Ech hunn d'Waff an der Hand gefillt, awer ech hunn den Drang gekämpft fir Feier opzemaachen. Ech wollt de Chang weider an de Raum réckelen, Richtung Luucht.
  
  
  Ech hunn d'Waff suergfälteg erofgesat fir meng Muskelen a Sehnen vun der Spannung vun der Erwaardung ze entlaaschten. An deemools sprang de Chang iwwer den Dësch.
  
  
  Keng Zäit fir zwou Hänn. Et gëtt keng Zäit méi fir virsiichteg Zielen. Mat engem Schwenk vu menger Hip hunn ech d'Waff opgehuewen an den Ausléiser gezunn.
  
  
  Et gouf eng Explosioun ... vu kompletter Rou.
  
  
  Dem Guido seng lecker Doudesmaschinn ass fest.
  
  
  De Chang stoung op der anerer Säit vum Dësch, huet seng Fanger an meng Ae gedréckt. Ech daucht an huet de Pabeier Fliedermaus geschwënn, just mat Loft begéint gin wéi hien seng Hänn ewechgeholl. Hien ass séier ronderëm den Dësch geklommen, Säitewand bewegt, awer wann hien geplënnert ass, hunn ech datselwecht gemaach, déi selwecht Distanz tëscht eis behalen.
  
  
  Mat Intervalle vun nëmme Mikrosekonnen hu schwaarz, ueleg Neel no vir geblitzt wéi véier Pfeiler, op der Sich no meng Aen. Ech hunn d'Waff an d'Tasch geluecht, d'Fliedermaus hin an hier schwenken, an näischt wéi d'Loft geschloen.
  
  
  All Unz vun Konzentratioun a mengem Gehir an Aen ugestrach fir d'Richtung an d'Geschwindegkeet vun jiddereng vun Chang's potenziell fatale Attacken ze beurteelen.
  
  
  An déi hypnotesch Mustere, déi hie fir mech gewéckelt huet, ware just Deel vun enger méi komplizéierter Skizz vun engem alen Attackeplang, dee schlussendlech am Doud géif ophalen. D'Neel, déi d'Loft duerchbrach hunn, sinn ëmmer méi no geblitzt, d'Hänn si méi auserneen geréckelt, d'Ae sinn ëmmer méi gespannt fir mat der donkeler, schwaacher Beweegung ze halen. Dunn gouf et e Moment vun Onsécherheet, e schaarfe Péng vun den Nägel, déi d'Fleesch duerchbrach hunn, an dann d'Schold an den Doud.
  
  
  Ausser den Doud kënnt éischt fir Chang.
  
  
  Ech hunn de Club op säi Kinn gezielt, a wéi hien de Kapp zréckgezunn huet, hunn ech den Dësch mat all menger Kraaft mat menger lénkser Hand an de Bauch geschloen. Hien huet gegast an ass zréckgefall, huet awer séier säi Gläichgewiicht erëmgewielt an erëm attackéiert.
  
  
  Ech sinn op hien gaang, hunn den Dësch virun mir erausgezunn. De Chang stoung op senger Plaz.
  
  
  Seng lénks Hand huet op eemol op meng Aen geschoss. Ech hunn de Kapp zréck geheit, awer ze spéit gemierkt datt et e Feint war. Seng riets Hand war no ënnen ugewisen, zwee gëfteg Speer riicht op d'Netz vun Venen um Handgelenk vu menger Hand, déi den Dësch no vir gedréckt huet.
  
  
  An der leschter Minutt hunn ech den Dësch zréckgezunn an de Chang huet sech gekämpft fir seng Beweegung ze kompenséieren. Hien ass spéit. Säi klenge Fanger ass iwwer d'Zil geflunn, an den Tipp vu sengem laange Zeigefangerneel ass an d'Tabletop geklappt.
  
  
  Mat menger rietser Hand hunn ech hien mam Fliedermaus op de Kapp geschloen. Hien huet sech iwwerholl fir hatt ze vermeiden wéi ech den Dësch deen anere Wee gedréint hunn. Ech war mat engem bréchege crackle belount. Hissend Otem, Roserei gemëscht mat Verwirrung, ass dem Chang seng Lippen entkomm. De Véier-Zoll Fangerneel stoung zidderen, säin Tipp déif am Holz.
  
  
  Ech geplënnert den Dësch Richtung him erëm. Den Tiong wollt näischt méi doriwwer héieren. Den Dësch huet seng Intentioune gestéiert. Seng lénks Hand huet no mengem Gesiicht an Aen gesicht, a seng riets Hand huet den Dësch gegraff a probéiert en aus mengem enge Grëff ze zéien.
  
  
  Tëscht eis huet e gefleckten, gebrachenen Nol am wäiss gemoolten Holz geziddert; den Tipp ass net méi wéi een annerhallwe Millimeter a mëller Fiicht, wéi e Miniaturpfeil, all mat déidleche Gëft vum Spëtz bis op déi gekrackt aner Säit bedeckt.
  
  
  Wéi ech ee vun de Chang sengen héije Punches mat menger lénkser Hand entgoe gelooss hunn, hunn ech d'Fliedermaus a seng riets Hand geschloen, déi un den Dësch geknuppt huet. Den Chang ass fortgaang mat engem Glanz vun Opreegung a sengen Aen.
  
  
  Ech wousst op wat hie gewaart huet: ee Moment vu Recklessness. Wéi ech iwwer den Dësch hänke gelooss hunn fir ze schloen, war mäi Réck an den Hals op seng lénks Hand ausgesat.
  
  
  Wann hien de Buedem ofgehalen huet a weider op der Ënnersäit vum Dësch ze halen, hien hätt näischt méi wéi eng Halswéi Handgelenk fir eng propper an Finale Schlag mat senger lénkser Hand op den Hals gehandelt. Et war e Virschlag, deen ech keng Absicht hat ze widderhuelen, obwuel de Chang gehofft huet, datt ech géif.
  
  
  Ech hunn den Dësch lues a lues op hien gedréckt, de Club bedrohend gedréckt. De Moment wou de Bam erëm erreechbar war, huet de Chang seng riets Hand ausgestreckt an huet giereg den Dësch gegraff.
  
  
  Mir hunn eis Tug-of-Krich Positiounen ronderëm den Dësch erëmfonnt, seng Hand erreecht mäi Kapp wéi ech zréck an zréck sprangen, a seng onermiddlech Attack vermeit.
  
  
  Op eemol sinn ech op d'Knéien gefall an ënner dem Dësch erausgesprongen.
  
  
  Deen zweete laangen Nol op der rietser Hand vum Chang ass ofgebrach an ass roueg op de Buedem gefall.
  
  
  Ier hien sech vu senger Iwwerraschung konnt erholen, sinn ech erëm opgestan. A fir d'éischte Kéier hunn ech Angscht a sengen Ae gesinn. D'Waff a senger rietser Hand war elo komplett stompeg.
  
  
  Ech hunn den Dësch erëm gegraff. Et war e Schrëtt deen Chang nëmmen op Käschte vun der stierflecher Gefor ignoréiere konnt. Mat der lénker Hand erreechst, huet hien erëm den ënneschten Deel vum Bam gegraff. An esou stoungen mir do, wéi zwee Duelisten op enger Uewerfläch d'Gréisst vun engem Taschentuch, just e puer Bewegungen an den Doud ganz no.
  
  
  Ech hu géint d'Versuchung gekämpft, de Chang z'erreechen, ënner deenen déidleche Dolken, a Gefor vu mengem Liewen, fir säi Gesiicht mat engem Schlag vum Club ze zerbriechen. Mat all Sekonn sinn d'Chancen méi zu mir ginn. Ech hunn d'Arsenal virun mir halbéiert. Ech konnt leeschten ze waarden. Mee Chang ass gebrach. Hien huet sech iwwert den Dësch gehäit, de Kapp no vir gestouss wéi e mënschlecht Speer.
  
  
  Ech hunn d'Fliedermaus erofgefall, op d'Säit gesprongen an d'Handgelenk mat zwou Hänn gegraff. Seng Klauen hunn mäi Fleesch gesicht wéi e Paar donkel, glänzend Zänn. Säi muskuläre Kierper war mat Gesiicht erof op den Dësch ausgestreckt.
  
  
  Ech hunn eng Hand vu sengem Handgelenk ewechgeholl an den Hals mat mengem Ielebou op den Dësch gedréckt, an den Aarm mat deem aneren zréckgezunn. Hien huet mat mengem Gewiicht a mengem Grëff gekämpft, Nerven a Muskelen zerräissen a Schanken gebrach. Säi Mond huet sech an engem stille Gejäiz opgemaach. Wéi ech den Drock fräigelooss hunn, ass seng Hand hëlleflos op de Bord vum Dësch gefall. Den Tiong louch do an huet schwéier otemt. Seng Aen hunn onheemlech Péng an immens Haass ausgedréckt.
  
  
  Ech sinn zréckgaang an hunn him gekuckt.
  
  
  Mir hunn et allebéid gläichzäiteg gesinn: de gebrachene Nol war nach ëmmer am Holz hänke bliwwen, an ech wousst datt de Chang decidéiert huet et ze gräifen, trotz der Péng an der onnëtzlecher Hand, fir et a sengem leschte Attack ze benotzen. Wéi hien op sengem onverletzte rietsen Aarm opgestan ass, sinn ech ronderëm hien gaang an hunn him e Karateschnëtt op den Hals mat der Säit vu menger Hand ginn, wouduerch säi Gesiicht géint d'Holz gekrackt huet.
  
  
  E schrecklecht Gejäiz ass vu sengem Bannen entkomm, wéi hien ugefaang huet sech wéi eng Schlaang ze dréinen, an zréck an zréck iwwer de wäissen Altor vum Dësch schwéngt.
  
  
  En Nolfragment huet aus sengem rietsen Auge gestoppt. Hien huet nach ëmmer gejaut wéi säi Kierper dem Gëft ënnergaang ass, vum Dësch rutscht a mat engem Schlag um Buedem gelant.
  
  
  Ech hat keng Zäit ze verschwenden weder an Awe vun den Doudegen oder weider op d'Läiche vum Guido an Chang an dëser düster Arena ze kucken. Ech hat e puer Geschäfter mam Dokter Inuris a sinn séier d'Trap eropgaang.
  
  
  Ausserhalb vum Haus hunn ech d'Gebrühl vun engem Mercedes-Motor héieren. Ech sinn duerch d'Dier erausgaang, grad wéi den Auto de Kies zréckgeschloen huet an aus der Fuert erausgezunn ass an ëm den Eck vum Haus verschwonnen ass. Ech hunn e Meedchen op der viischter Sëtz gesinn, déi géint en Eekleges Verréckt kämpfen.
  
  
  Wéi ech den Eck vun der Villa ukomm sinn, war den Auto uewen um Hang geparkt, deen erof an d'Paart féiert. Hie wier virun mir um Paart gewiescht, awer den Dr Inuris muss ophalen fir d'Barrière opzemaachen. An da wäert ech him ophalen a säi Schädel a Pulp zerbriechen. Den Dokter Inuris muss datselwecht geduecht hunn.
  
  
  D'Dier no riets ass opgaang, an de Kierper vum Meedchen, duerch seng Hand gedréint, ass mam Kapp als éischt eraus geflunn.
  
  
  Ech sinn op hir gerannt wéi den Auto op d'Paart gerannt ass. D'Bremsen hunn drënner gekrasch wéi d'Inuris se abrupt gestoppt huet an aus dem Auto erauskoum. Am Glanz vun de Luuchten huet hien verzweifelt probéiert d'Paart opzemaachen.
  
  
  Ech hat elo keng Zäit fir hien.
  
  
  Ech hunn nieft dem Meedchen geknéit an hunn de Kapp an meng Hänn geholl. An hiert Gesiicht kucken, hunn ech d'Gebrühl vum Motor erëm héieren wéi den Inuris aus dem Paart gefuer ass.
  
  
  D'Meedchen huet geruff.
  
  
  Am Osten gëtt den Himmel méi liicht. Den Niwwel huet sech opgeléist an en erfrëschende Wand huet aus dem Mier geblosen.
  
  
  D'Meedchen ass op eemol erëm Bewosstsinn, hir Aen erweidert Angscht.
  
  
  "Et ass an der Rei," sot ech, an huet hir fest ugepaakt. "Hien ass fort an ech denken net, datt hien jeemools heihinner wäert kommen."
  
  
  Ech hunn d'Spannungen an hirem Kierper erliichtert an no e puer Minutten huet si mech ugekuckt an et fäerdeg bruecht ze laachen.
  
  
  Et war wonnerbar.
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  
  Mir souzen op der Veranda Schrëtt mat Gedrénks déi ech vu bannen bruecht hunn. Et war näischt falsch mat der Band, déi Inuris hat. D'Meedchen huet gutt ausgesinn, ausser e puer Kratzer op den Ielebou.
  
  
  Ech hunn hatt gefrot ob si eran wollt kommen, awer si huet de Kapp gerëselt. Ech konnt hatt net blaméieren. An der wuessender Sonnenopgang huet d'Villa net ganz attraktiv ausgesinn. Stécker vun ofgeschnidden a gebrachent rosa Plooschter hunn bultéiert, an donkel Flecken vu Rost hunn sech iwwer d'Uewerfläch verbreet wéi gebrach Kapillaren op der Nues vun engem alen Drénken.
  
  
  Neen, ech konnt hatt net virwerfen, datt ech net méi wollt erakommen. Fir si war et wierklech en Haunted Haus, mat Erënnerungen un echte Schrecken, och ouni d'Läiche vum Guido an Tiong als zousätzlech, grujheleg Notiz.
  
  
  Si huet sech géint ee vun de schielen hëlze Piliere um Eck vun der Trap geleet an op d'Mier gekuckt.
  
  
  Ech hunn hir gesot datt de Guido an den Tiong dout waren. Si huet d'Nouvelle mat engem Wénkel akzeptéiert, wéi wann esou Saachen inévitabel wieren an enger Welt, wou d'Gerechtegkeet ëmmer säi Kurs hëlt an de Béisen net vun der Retributioun entkommen.
  
  
  Ech hunn net insistéiert datt hatt schwätzt. Si wäert et genuch maachen wann si prett ass. Ech wosst et. Awer fir d'éischt huet si misse sëtzen an de frësche Wand genéissen, de Geroch vun de Pinien, an dat leckert Wëssen fir fräi vum Dr Inuris a senger klenger Bande ze sinn.
  
  
  De Kapp zréck gehäit, mat gëllenen Hoer wéi e Këssen op eng al Kolonn, huet si déi propper Loft vum neien Dag genoss.
  
  
  Wéi si endlech geschwat huet, huet hir Stëmm nodenklech geklongen. "Et ass sou schéin hei," sot si. "Oh, ech mengen net hei, hei, op dëser Plaz." Ech mengen hei, laanscht d'Riviera, mat Beem, Blummen, Mier, Himmel a Sonn. Ech wënschen ech kéint zu enger anerer Zäit heihinner kommen, mat engem aneren. Awer och eng Persoun wéi den Dr Inuris kann seng Schéinheet net läschen. An elo wou hien net hei ass, wéilt ech hei bleiwen. Op d'mannst fir eng Zäit. Dat kann awer net geschéien, net elo. Ech hunn nach Saachen ze maachen. Dem Inuris säi Fluch war just den Ufank, op d'mannst fir mech. Denkt Dir net datt hien zréck kënnt, Nick?
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. "Nee, hie wäert net heihinner kommen," sot ech. "Awer dat heescht net datt hien net erëm wäert optrieden." Ech kannt Leit wéi hien virdrun. Si ginn net gär erniddert. Si kënnen et sech net leeschten, hir Pläng ruinéiert ze loossen. A wa se et maachen, wëlle se normalerweis Revanche. Si wäerten net raschten bis se sech rächen, och wann et Joeren dauert. Den Dr Inuris ass just esou eng Persoun.
  
  
  - Wéi stoppen Dir hinnen?
  
  
  -Dir killt se. Wéi rosen Hënn.
  
  
  Si hat e bloen Aarbechtshemd un mat e puer Knäppercher uewen un, a gebleechte Jeans. Moies, no enger Schreckennuecht, an a Kleeder, déi si séier aus engem Koffer an hirem Zëmmer gegraff huet, wou ee falsche Beweegung de Guido kéint schéissen, huet si esou gutt, wann net besser, ausgesinn wéi moies, an der Casino , an deem Moment wou ech hir éischt gesinn.
  
  
  Si huet hir Knéien erop gezunn an huet hir Äerm ëm si gewéckelt. Si huet de Kapp gebéit fir hiert Gesiicht mat hirem gëllenen Mantel ze decken, alles ausser hir Aen a Stir. Si huet mech vun den Tipps vun hire Knéien ugekuckt.
  
  
  "Dir kënnt hei sëtzen, Nick," sot si. "Dir hutt mech vum Dokter Inuris befreit. Dat ass alles wat ech gefrot hunn.
  
  
  "Ech schéngen eppes un engem Mordbestellung fir fënnef Frang ze erënneren," sot ech.
  
  
  Si huet de Kapp opgehuewen a gelaacht. "Ech betruechten de Kontrakt erfëllt," sot si. "Ech gesinn dech net als een wéi de Guido, dee fir Spaass ëmbréngt."
  
  
  "Net wäit dovunner," sot ech. "Awer e puer Leit musse just ëmbruecht ginn. An et schéngt mir datt den Dr Inuris ee vun deene Leit ass.
  
  
  "Dir hutt méi Recht wéi Dir denkt," sot si. "Awer dat sollt net Äre Problem sinn." Vläicht kann ech Hëllef soss anzwousch fannen wann ech et brauch.
  
  
  "Ech denken, datt dat elo mäi Problem ass," sot ech. „Et ass méiglech, datt den Dokter Inuris méi spéit mat Iech ze dinn huet, ech hu geduecht datt hien och eppes fir mech hätt. Ech hunn Iech gesot datt Leit wéi hien net gär hunn an hire Pläng gestéiert ze ginn. An ech gleewen, datt ech seng Pläng e bësse gestéiert hunn. Dëst kann mech schlecht schlofen, froe mech wou hien ass, wat hie mécht, oder vläicht denken datt hien op eng Aart Schema ass, déi vläicht net sou gutt fir meng Gesondheet ass.
  
  
  "Ech mengen, Dir hutt Recht, Nick," sot si. "Awer Dir kënnt Iech selwer këmmeren." Dir braucht net iwwer mech a meng Suergen ze obsesséieren.
  
  
  Ech stoungen. - Wëllt Dir et esou sinn?
  
  
  Si huet mech ugekuckt an huet näischt gesot. Si huet just an meng Ae gekuckt. Ech hunn Tréinen an hiren Aen gesinn. Si huet de Kapp gerëselt an huet schwéier geschluecht.
  
  
  Ech souz nieft hir an huet mäin Aarm ëm hir Schëlleren. 'Dann ass et ok. Egal wat et ass, mir flécken et zesummen. Gutt?'
  
  
  "Okay," sot si mat engem breede Laachen.
  
  
  "Iwwregens," sot ech, "Ech mengen et ass domm fir eng Gewënnkombinatioun ze briechen. Ech géif d'Enn vun dëser Welt fir näischt verpassen.
  
  
  "Merci, Nick," sot si.
  
  
  "An elo eng Saach," sot ech.
  
  
  'Waat?'
  
  
  "De Moment, séier, ier soss eppes geschitt, kënnt Dir mir just Ären Numm soen a wat et alles ass?"
  
  
  "Et ass eng laang Geschicht," sot si. "Firwat gitt Dir Iech net en anere Gedrénks a sëtzt hei bei der Kolonn, wou Dir méi bequem sidd."
  
  
  Ech stoungen. "Ech si prett alles ze maachen. Awer ier ech nach e Schrëtt maachen, ier den Himmel fällt, oder den Daach vum Veranda op dech fält, oder ech iwwer d'Schwell trëppelen an den Hals briechen, wéilt ech wëssen, wien Dir sidd a wat mir probéieren ze maachen.
  
  
  Et koum aus hirem wéi eng Maschinnegewier geplatzt.
  
  
  "Mäi Numm ass Penny Dawn a mir probéieren den Déifstall vun 15 Milliarden Dollar aus den USA ze stoppen."
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  
  Penny Dawn. Ech hunn den Numm e puer Mol zu mir gesot, wéi ech d'Glace an de staarke Getränk gemëscht hunn, deen ech mech gegoss hunn. Dësen Numm passt hir. Et entsprécht hir Freed, hir gëllen Hoer, hir gebrannt Haut an hir Bereetschaft et ze huelen wann d'Chance sech géint hatt verwandelt hunn.
  
  
  Ech souz vis-à-vis vun hirem um Fouss vun der Kolonn. "Ma, Penny, erziel mir d'Geschicht."
  
  
  Si huet de Kapp géint d'Kolonn gedréckt, sou datt d'Sonn hiert midd Gesiicht erwiermt. "D'Geschicht vum Penny Dawn", huet si an enger mëller an nodenklecher Stëmm ugefaangen, "fänkt mat der Geschicht vum Philip Dawn un, mengem Papp ..."
  
  
  De Philip Dawn gouf a China an d'Famill vun engem amerikanesche Missionär gebuer. Si hunn an engem Duerf gewunnt, wou si sech ëm déi Krank këmmeren, den Aarm gehollef hunn a wou de Philip Doane seng Kandheet verbruecht huet. De chinesesche Liewensstil war dat eenzegt wat de jonke Philip wousst.
  
  
  Ënnert dem jonke Philip Dong senge ville Frënn war den ale Mann Ji Shan Jo. Hie war en dënnen, gebockelege Mann mat engem laange wäisse Moustache, deen op béide Säite vu sengem Mond hänkt. Seng Haut war wéi Pergament, awer seng Hänn ware flexibel, wéi déi vun engem jonke Mann. A senge jonke Joeren war de Jie Shan Jo e berühmte Magier.
  
  
  De Philip Dawn war dem ale Mann säi Favorit am Duerf, an hien huet dem Philip e puer vu sengen Tricken geléiert. Gee gär Puzzel a schwéier Saachen. Hie géif vill Stonne verbréngen fir Objeten ze schneiden, sou wéi déi komplizéiert Këschte, déi hien zesummegesat huet - eng Këscht an enger Këscht an enger Këscht, déi nëmme konnt opgemaach ginn vun engem deen hir komplex awer einfach Kombinatioun kennt. Op eng Plaz drécken a liicht op eng aner dréckt huet d'Këscht opgemaach.
  
  
  Ji Shan Jo huet de jonke Philip d'Konscht vun dësen Tricken geléiert; a vun der Zäit Philip huet seng Elteren an en Amerika ze huelen hien ni kannt, hien war ganz adept ginn hinnen ze maachen. Dem Joe seng Erausfuerderung Puzzel ... Als Erënnerung an zu Éiere vun hirer Frëndschaft huet den ale Mann dem Philip eng vu senge Këschte ginn, e Konschtwierk iwwerdeckt mat schéine Elfebeenschnëtt. De Philip Dawn war zéng Joer al wéi seng Elteren an Amerika zréckkoum. Hien huet den ale Mann oder seng Lektioune ni vergiess. "D'Liewen ass voller Magie," sot Tse. De Shang Jo huet dem Jong dacks gesot. "Dir wësst ni wéi eng Tricken si wäert spillen oder wéi eng Wonner si wäert maachen. Dëst ass déi gréisste Show vun allen Zäiten."
  
  
  Wärend an Amerika gelieft huet, huet de Philip weider Puzzelen a Magie Tricken léisen. Hien huet Schlässer gär. Schleisen mat engem Schlëssel, Kombinatioun Schleisen - all dat faszinéiert him. Wéi de Philip op d'Uni gaangen ass, huet hien Ingenieur studéiert an iergendwann bei enger Firma geschafft, déi Sécherheetssystemer fir Banken entwéckelt huet. Et war déi perfekt Aarbecht fir Philip Doane.
  
  
  Ganz séier a senger Carrière huet hien ugefaang e gewësse Ruff ze kréien fir säi anscheinend magescht Talent beim Design vu Sécherheetssystemer. Wéi aner Firmen him ukomm sinn, ass hien selwer an d'Geschäft gaangen. Wéinst sengem Ruff ass et net verwonnerlech datt d'Regierung him séier kontaktéiert huet fir eng Aufgab.
  
  
  D'Gold Vault a Fort Knox si bal synonym ginn an den USA. Awer wat vill Leit net wëssen ass datt et elo méi Gold an der Federal Reserve Vault ënner der Nassau Street zu Manhattan ass wéi soss anzwousch op der Welt. A wéi d'Regierung decidéiert huet dës Lageranlag ze moderniséieren, huet se sech un de Philip Done gedréint.
  
  
  D'Penny Dawn huet sech verréckelt an huet hir Been ënner hir gestoppt. Ech hunn hir en anert Glas bruecht a si huet e Schlupp geholl wärend se hir Geschicht erzielt huet.
  
  
  "Et ass gutt datt de Philip Don en éierleche Mann ass," sot ech.
  
  
  "Ah," huet si geflüstert, "awer dës Geschicht ass net iwwer hien." Oh, dann jo," huet si séier dobäi. "Meelt Iech net iwwer dëst. Geld, Gold oder Bijouen, oder wat och ëmmer se gefrot hunn ze schützen, him huet et egal. Et war eng Erausfuerderung fir hien eppes ze designen, op wat de Ji Shan Jo houfreg wier. Dat huet hien gefuer. Schlässer designen déi gläichzäiteg einfach a komplex waren."
  
  
  "Also d'Upgrade vum Sécherheetssystem an der Nassau Street Vault war seng gréissten Erausfuerderung," sot ech. - An hien ass fäerdeg?
  
  
  Si huet e mysteriéise Laachen gelaacht. 'Och jo. Hien huet gemaach. Dëst gouf dat gréisste Meeschterstéck vu sengem Liewen ... "
  
  
  D'Regierung behaapt gär datt kee weess wéi eng Kombinatioun néideg ass fir de Safe opzemaachen, datt keen déi néideg Informatioun huet fir an de Safe ze kommen. Awer natierlech ass de Philip Dawn déi eenzeg Persoun déi hien kennt. A well hien de Vault entworf huet, huet d'Regierung hien als Beroder agestallt fir d'Qualitéit vun hire Sécherheetsmoossnamen z'erhalen. Et mécht all déi néideg Ännerungen no de leschten Neiegkeeten a Sécherheets- oder Déifstechniken. Hie selwer mécht déi definitiv Decisioun iwwer wien als bewaffnete Garde agestallt gëtt, e vitalen Deel vum Verteidegungssystem. De Philip Dawn hätt e laangt a glécklecht Liewen geliewt. Liewen war gutt. Hie war an enger ganz respektéierter Positioun, hien huet eng wonnerbar Fra bestuet, a si haten eng Duechter, fir déi se allebéid ganz gewidmet waren: Penny.
  
  
  Mä d'Liewen war voller Tricken, Ji Shang Jo hat et esou oft gesot. An enges Daags huet dës fatal Magie alles geännert.
  
  
  Et war e süchteg Summerdag an dem Dawn seng Famill ass op d'Plage gaangen fir vun der oppressiver Stadhëtzt ze entkommen. Wéi si owes zréckkoum, agreabel midd a ausgerout, Si waren nëmmen e puer Kilometer vun doheem, wann et geschitt ass. De Chauffeur vun engem Auto, deen aus der anerer Richtung koum, huet d'Kontroll verluer an huet dem Dawn säin Auto frontal kollidéiert. Dem Philip seng Fra gouf direkt ëmbruecht. De Philip selwer hat nëmmen e puer Kratzer. Awer d'Penny Dawn ass als éischt duerch d'Windschutzkapp gaangen. Si war schrecklech disfigured.
  
  
  D'Dokteren hunn d'Meedche sou gutt wéi se konnten verbannen, awer hunn dem Philip gesot datt se näischt méi maache kënnen. Si wäert fir d'Liewen Narben ginn; an de Philip Dawn war mat Schold getraff fir dësen Accident, deen esou schrecklech Konsequenze fir säi Kand hat. D'Penny ass opgewuess mat der Grausamkeet ausgesat, déi aner Kanner kéinte weisen: hir mat hirem disfiguréierten, narréierte Gesiicht ze spotten. De Philip schéngt méi dovunner betraff ze sinn wéi Penny. Hien huet d'Penny op all méiglech Manéier verwinnt fir hir Onglécklechkeet ze kompenséieren, wat fir hien eppes vun enger Obsessioun gouf. Hien huet hatt op extravagant Reesen geholl, si an déi bescht Schoulen geschéckt, Piano a Gesangsproffen agestallt, Danzlehrer, huet hatt op Concerten, Ballet, Theater, alles fir hatt geholl. An, natierlech, hien huet hir zu all Plastesch Chirurgen am Land.
  
  
  Et huet geschéngt wéi wann et all Mount en aneren Dokter wier an all Mount déiselwecht Äntwert: Narbengewebe, d'Deformitéit war ze komplett. Et war näischt méi ze maachen. Wéi si méi al gewuess ass, an d'Schoul gaangen ass an en Diplom gemaach huet, huet d'Penny geléiert mat hiren Narben ze liewen. Si huet sech gutt ugepasst an huet geduecht datt hiert Liewen komplett wier. Mä hire Papp huet, trotz hire Protester, op der Sich no dësem magesche Chirurg deen net existéiert huet.
  
  
  Awer et huet sech erausgestallt datt et existéiert. An enges Daags ass hien onerwaart an onerwaart um Philip Dawn säi Büro zu Manhattan opgetaucht. "Ech verstinn," sot de Mann, "datt Dir no engem Chirurg fir Är Duechter sicht?"
  
  
  - Jo... mee wien bass du...?
  
  
  "Ech sinn dee Chirurg," sot de Mann. 'Kann ech mech virstellen? Dr Lothar Inuris.
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  
  Also dr. Den Inuris huet op einfache Barter bezeechent: Zougang zum Federal Reserve Vault am Austausch fir en neit Gesiicht fir Penny.
  
  
  Et war witzeg. Nëmmen e Verréckten géif dat proposéieren, an nëmmen e Verréckten géif et akzeptéieren. Dëst bedeit net datt de Lothar Inuris an de Philip Done gläich verréckt waren. Wann de Philip Dawn verréckt ginn ass, ass hien verréckt vu Léift fir seng Duechter. All Elteren wëllen eppes fir hir Kanner maachen; De Philip ass op extrem Moossname gaangen. An de Präis war héich fir Philip Don. Hie gouf gefrot den héchste Präis ze bezuelen deen hie leeschte konnt: d'Zerstéierung vu sengem Meeschterwierk. De Vault, deen hien entworf huet, huet verstäerkt Betonmaueren. Dëst ass siwenanzwanzeg Meter ënner der Nassau Street. Do ass e Paart op der Äussewelt mat engem komplizéierten Duebelschlësselsystem. Awer den Zougang zum Vault selwer ass duerch e schmuele Passage duerch en dräi Meter, nonzeg-Tonnen Stahlzylinder. Den Zylinder rotéiert an engem honnert a véierzeg Tonne Frame. Wann d'Entrée zou ass, rotéiert den Zylinder sou wäit datt de Frame mat massivem Stahl gefüllt ass, an dann e Zentimeter dréckt, wéi e risege Kork op enger Fläsch. Et ass versiegelt, waasserdicht a gespaart, fir net vun all Elektronik, Fernseh an aner Ausrüstung ze schwätzen, souwéi e Mënschesécherheetssystem, deen aus enger vun de gréissten Unitéiten vu senger Aart am Land besteet: Scharfschützer trainéieren regelméisseg. mat klengen an automateschen Waffen.
  
  
  Den Alarmsystem kann all Ausgang vum Gebai blockéieren. An am Vault sinn et gespaarte Kompartimenter, Triple Schleisen. Si enthalen ongeféier véierzéng dausend Tonnen Gold Bullion aus den USA an ongeféier siwwenzeg anere Länner. All Block waacht ongeféier zwielef Pond. Et ass net eppes wat Dir an Ärer Tasche droen kann, an Dir kënnt et net onerwaart mat enger Flott vu Camionen maachen.
  
  
  D'Gold do aus ze kréien war e Geheimnis dat Ji Zhang Jo gär hätt. An hien hätt och dem Philip Don seng Decisioun gär. Et war einfach a schwéier zur selwechter Zäit.
  
  
  Bei hirer éischter Versammlung sinn déi zwee Männer mat hire Konditioune Gesiicht zu Gesiicht komm. De Philip Don, e Mann, dee mat der Tragedie vu senger Duechter obsesséiert ass, huet net direkt decidéiert seng eenzegaarteg Magie fir d'Magie vum Dokter Lothar Inuris auszetauschen. Deen eenzege Problem war Vertrauen.
  
  
  "Awer, meng Léif," sot den Dokter Inuris, "Mir kënnen all aner vertrauen. Ech vertrauen datt Dir dëse Projet zu engem erfollegräichen Ofschloss gesinn an Dir sollt mir mat der erfollegräicher Operatioun vun Ärer Duechter vertrauen. Dir hutt keng Wiel.'
  
  
  "Natierlech hutt Dir Recht," huet de Philip Dawn geäntwert. "Keen, ech widderhuelen, kee kann maachen wat ech kann." Ech hunn déi fortgeschratt Techniken perfektionéiert. Meng eege Methoden, baséiert op Joerelaanger Fuerschung ... An ech sinn deen eenzegen Chirurg op der Welt, deen d'Narbengewebe heele kann, déi Är Duechter betraff huet an hir net nëmmen en neit, mee och e schéint Gesiicht ginn."
  
  
  "An ech," sot de Philip Don dispassionéiert, "Ech sinn deen eenzegen op der Welt, deen déi komplett Sécherheetsinformatioun huet, déi Dir braucht."
  
  
  'Genau. Also, et profitéiert kee vun eis géigesäiteg d'Vertrauen ze verroden, oder? Wat déi zwee Männer gefrot hunn, war e grousst Betrib. Den Inuris, deen d'Absicht huet mat ongeféier engem Sechsten vun der Welt Gold ofgebaut zanter Zäit unzefänken, huet ausgemaach de Philip Done trei Personal fir sou laang wéi néideg ze ginn. Wéi och ëmmer, fir seng eege Sécherheet huet hie refuséiert déi aner Leader ze nennen, déi an dësem grousse Iwwerfall involvéiert waren. Am Austausch huet hien ausgemaach dem Penny seng Operatioun opzestellen, wann de Philip seng Kooperatioun demonstréiere géif andeems hien den Zougang zum Gold séchert. Wann déi laangfristeg Planung déi irreversibel Etapp erreecht, fänkt hien dem Penny seng Transformatioun un. D'Gold klauen géif Méint huelen, méiglecherweis Joer. D'Operatioun wäert manner wéi eng Woch daueren.
  
  
  Och ier hir éischt Versammlung eriwwer ass, hunn de Philip Dawn an den Inuris e System entwéckelt fir a Kontakt ze bleiwen. An de Philip huet dem Dokter gesot datt hie géif him wëssen wéini hie bereet wier säi Plang unzefänken.
  
  
  Vun deem Dag un huet de Philip Don senger Duechter eng ganz aner Persoun ausgesinn. Fir d'éischte Kéier a ville Joeren huet hien glécklech a lëschteg ausgesinn. Penny huet keng Froen iwwer dës Ännerung gestallt. Si wollt gleewen, datt hien endlech mat der Situatioun komm ass. Awer dëst Gléck hat en Nodeel. De Penny huet entdeckt datt hire Papp iwwer d'Jore vun hektesche Spannungen verbraucht gouf, a wéi si hir Onrou ausgedréckt huet, huet hien et un d'Opreegung vun engem neie Projet zougeschriwwen. Penny huet do opgehalen. Si war frou, datt hien hir net méi duerch d'Land bei all Zorte vun Dokteren geschleeft gin an dass hien a senger Aarbecht opgeholl war. Si huet net mol säi geännerten Ausgesinn gemierkt; seng Hoer waren iwwer d'Joren natierlech gro ginn; awer mat der Zäit huet säi "neie Projet" him dënn a gebéit. Sengem Gesiicht war wrinkled an al. Endlech, eng Nuecht, huet si seng kierperlech Ännerungen gemierkt.
  
  
  Hien ass fréi heem komm, mat gudder Stëmmung, an huet zwee Glieser vu senger beschter Sherry geschenkt, vun deenen hien hir ginn huet. - Toast, Penny. Loosst eis op d'Magie vum Liewen drénken."
  
  
  D'Penny huet hire Papp mat amüséierte Verwonnerung gekuckt. Et waren Joeren zënter datt si him esou glécklech gesinn huet. - Ma, wat ass lass, Papp?
  
  
  De Philip Dawn huet sech a sengem Liiblingsstull gesat. - E Chirurg wäert Iech muer den Owend operéieren. A wann Dir erwächt, hutt Dir en neit Gesiicht. Et gëtt keng Spuer vun Ären alen Narben a Spure vun der Operatioun. De Penny huet him onheemlech gekuckt.
  
  
  "Et ass wouer," sot hien. Hien huet d'Glas erofgesat an d'Hand opgehuewen, wéi wann hien geschwuer huet. - Ech sinn absolut sérieux. Ech hunn d'Aarbecht vun dësem Mann gesinn an ech soen Iech, hien huet kee Gläichgewiicht.
  
  
  "Awer, Papp," sot Penny. "Ech ass wierklech egal méi." De Philip Don huet geknackt. "Ech weess," sot hien. "An dofir sinn ech houfreg op dech." Awer Penny, wann ech glift, loosst eis net streiden. Och wann et Iech egal ass, froen ech Iech dat fir mech ze maachen, fir den ale Mann. Fir Äre Papp, him Gléck a Freed ze bréngen.
  
  
  Penny hat kee Problem dës Ufro unzehuelen. Si ass op hire Papp gaang an huet him op d'Wang kuss. De Philip Dawn huet hatt ëmklammt.
  
  
  "Gott blesséiert dech," sot hien. D'Tréinen sinn iwwer d'Wangen geflunn. "Keng Tréinen, Papp," sot si. "Just Freed." Si huet doriwwer geduecht. "Sot mir wéi ech wäert ausgesinn?"
  
  
  "Fir Iech d'Wourecht ze soen, ech weess et net," sot de Philip. "Ech hunn alles dem Dokter iwwerlooss. Hie weess et. Awer hien huet mir sou vill gesot datt Dir ganz, ganz schéin wier.
  
  
  "Hie schéngt eng ganz distinguéiert Persoun ze sinn."
  
  
  "Jo, ganz wonnerbar," sot de Philip.
  
  
  "Sot mir iwwer hien?"
  
  
  "Et gëtt net vill doriwwer ze soen. Awer eng wonnerbar Persoun. Seng Stëmm war schwaach an nodenklech.
  
  
  - Wéi ass hien? Wien ass dat? Vun wou kënnt hien?
  
  
  "Et ass egal". Hie schéngt bal rosen op hir Froen. "Hien ass dee Beschten a sengem Beräich, an dat ass dat eenzegt wat wichteg ass, oder?" Säin Toun huet sech erweicht. "Papp," sot Penny, "gëtt et eppes wat Dir mir soen wëllt?"
  
  
  "Nee, nee," sot de Philip mat engem kënschtleche Laachen. - Et ass guer net esou. Et gëtt just net vill iwwer hien ze soen. Ech mengen, wiem ass et egal? D'Resultat ass wichteg."
  
  
  "Dëst ass alles ganz komesch, Papp," sot Penny.
  
  
  "Ma, dëst ass nach ni geschitt,
  
  
  Well? An ech sinn e bëssen nervös, dat ass alles, elo datt et sou no ass. An Är Barrage vu Froen mécht et och net besser.
  
  
  - Ma, ech gesinn kee Schued dran. Et ass natierlech. Schlussendlech ass dëst wichteg. Ech mengen, Dir géift mech net zu engem schaarfen Dokter iwwerloossen.
  
  
  De Philip Don sprang op wéi wann hie gekickt wier.
  
  
  'Papp.'
  
  
  Hien huet ugefaang ze kräischen. Seng Duechter huet nieft him geknéit. "Ech mengen, Dir sollt mir besser alles soen," sot si. De Philip huet seng Hänn op d'Gesiicht bruecht. "Ech kann net," sot hien tëscht Geräisch. 'Ech kann et net maachen.'
  
  
  "Dir sollt," sot Penny.
  
  
  A wéi d'Gesiicht opgehalen huet, huet de Philip Don, nach ëmmer säi Gesiicht mat sengen Hänn ofgedeckt, senger Duechter gesot wat hie gemaach huet. Hien huet erkläert wéi hien an de mysteriéisen Dokter Inuris et fäerdeg bruecht hunn, am Laf vun e puer Joer, nei Leit dem Dokter trei an all de Schlëssel Sécherheetspositioune ronderëm de Vault ze placéieren. Heiansdo huet de Philip Don et fäerdeg bruecht, zum Beispill wann déi al Garde fortgaang ass an en neie misst agestallt ginn. De Philip Don huet et esou arrangéiert datt wann eng nei Persoun vum Dr Inuris agefouert gouf, hie gewielt an ernannt gouf. Mä dat ass net alles. Männer selten lénks. Mat der Informatioun gesammelt a vum Philip geliwwert, huet den Inuris organiséiert wat hien "magesch Verschwannen" genannt huet. D'Wuecht war verschwannen, mee keen wousst doriwwer. Fir direkt seng Plaz ze huelen a seng Aarbecht ze maachen, erschéngt déi perfekt Duebel erstallt vum Dokter Inuris.
  
  
  No enger Zäit war de ganze Späichersystem ënner der Kontroll vun enger ganzer Equipe konzentréiert op eng Saach: Gold klauen.
  
  
  D'Léisung Philip Don fonnt war sou einfach wéi et war komplex. Den haardsten Deel war d'Männer z'ersetzen, awer den Dr Inuris huet et gemaach. An d'Einfachheet war datt de Philip Doane vun Ufank un wousst datt et kee Sënn huet fir brute Kraaft ze benotzen fir an déi onduerchsiichtlech Vault ze penetréieren déi hien erstallt huet. Et waren keng schwaach Punkten am Metal. De schwaache Punkt, hie wousst, waren d'Wuecht.
  
  
  Elo ass d'Operatioun vill méi einfach ginn. De gréissten Deel vum Gold huet zu den USA gehéiert. E puer vun de Bullion gehéiert zu anere Länner, a wann d'Schold muss bezuelt ginn, "Gold Stacker", déi hir speziell Schong droen, hunn d'Gold an de gewënschte Fach mat hydraulesche Liften a Fërderbänner geplënnert.
  
  
  All Dag, no dem Zäitplang vum Philip Don, huet all Garde eng Goldbar geplënnert an duerch eng Fälschung ersat, ouni datt iergendeen eppes weess ausser de Garde selwer, an hie wäert net doriwwer schwätzen. Wéi Termiten an engem Haus iessen an ... Lues awer effektiv. Bannent e puer Joer sinn Dausende vu Baren verschwonnen. Periodesch, wann d'Konditioune als komplett sécher ugesi ginn, géif de Camion grouss Lasten ophuelen a liwweren. No enger gewësser Zäit ass d'Zuel vun de Goldbarren, déi am Vault bleiwen, manner wéi d'Zuel vu gefälschte Goldbarren. Milliarde goufe geklaut. Zu dëser Zäit blouf de Präis vum Gold um Weltmaart stabil: $35 pro Unze. Dunn huet op eemol eng Kombinatioun vu Kräfte ugefaang d'Kraaft vum Dollar ze sap. Ze vill Dollar goufen gedréckt. Et war ze vill Pabeiergeld. D'Vertrauen an den Dollar huet ugefaang ze schwächen. D'Leit wollte Gold.
  
  
  Offiziell war Gold méi wäertvoll. Offiziell war den Dollar manner wäert an e grousse Fluch an Gold huet ugefaang, ewech vum Dollar. Wéi déi grouss Finanzweise vun der Welt decidéiert hunn e fräie Maart fir Gold ze kreéieren, ass de Präis op iwwer honnert Dollar pro Unze geklommen.
  
  
  D'Bühn war fir e finanzielle Schlag gesat. Dr Inuris a seng Frënn kontrolléiert bal e sechsten vun all Gold an der Welt. Si haten e richtegt Gewiicht um Maart a konnten héije Präisser an héije Fuerderungen erfëllen.
  
  
  Déi Nuecht huet de Philip Don dem Penny alles erkläert, a wéi si insistéiert datt hien an d'Autoritéite géif goen, huet hie refuséiert.
  
  
  'Nach net. An dëser Etapp wier et eng Katastroph. Eppes wäert erauskommen an d'USA Wirtschaft wäert an de Chaos falen. D'Resultat wier esou katastrophal, datt absolut keen onberéiert bleift. D'Industrie wäerten zesummeklappen, de Chômage wäert an d'Luucht goen, an d'Bourse wäert falen. Awer wa mir eis roueg halen, ass et nach ëmmer eng Chance datt d'USA hir Gold erëm fannen. Elo schwätzt wäert nëmmen déi eng gutt Saach an dëser ganz Geschicht ruinéieren: en neit Liewen fir Iech. Wa mir virun der Operatioun roueg bleiwen, ass alles gutt. D'Regierung lauschtert mat Zäiten no, awer et gëtt kee Grond, den Damm ze briechen, bis mir eise Gewënn kréien. Mir mussen elo kooperéieren, soss wäert ech alles a menger Aarbecht gesinn ass en ellent Meedchen an e Papp, deen als Déif veruerteelt gëtt. Penny huet séier opgeholl. Hire Papp hat Recht. Hir eenzeg Chance war d'Operatioun ze maachen, an domat den Deal tëscht Philip Done an Dr Inuris ofzeschafen. An duerno konnt si nach ëmmer alles maache fir d'Situatioun ze fixéieren.
  
  
  Et war wéi wann hire Papp hir Gedanken gelies hätt. "Wann dës Operatioun fäerdeg ass," sot hien, "Dr Inuris wäert seng Schold un mech bezuelt hunn, a mäi Kontrakt mat him wäert op en Enn kommen. Dann, Penny, kënnt Dir maachen wat Dir maache musst.
  
  
  An dofir huet si an der nächster Nuecht hire Papp Äddi kuss. En Auto war virun hirem Haus gewaart. Déi grouss Chinesesch huet seng Plaz hannert d'Rad geholl, ier si hannendrun konnt sëtzen. De Mann hannert hirem, nieft hirem, souz an de Schatten. Seng Stëmm koum aus sengem hallef verstoppte Gesiicht. "Ech sinn den Dokter Inuris," sot hien. "Äre Chirurg, Miss Dawn."
  
  
  Ier si ee Kilometer vun hirem Haus waren, huet hien hir d'Droge ginn. An Penny Dawn war onbewosst wann se hir Destinatioun erreecht.
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  
  
  Ech hu gemierkt datt ech dem Penny Dawn säi séiss Gesiicht kucken wéi si d'Geschicht erzielt huet. Wéi si e Moment roueg gefall ass, hunn ech mat de ville Froen a Bedenken gekämpft, déi duerch hir Geschicht op engem helle, sonnegen Dag opgeworf goufen. Et waren nach vill onfäerdeg Biller, déi ech gehofft hunn, datt si fäerdeg wier. "Also dëse gudden Dokter huet Iech an d'Ähnlechkeet vun der Nicole Cara gemaach," sot ech, an de Rescht vu mengem Getränk a meng Hänn gedréint.
  
  
  "Jo, inspiréiert vum Bild vum Filmstar deen hien idoliséiert huet." Hire Kierper huet mat ënnerdréckte Laachen gerëselt. - Oh, natierlech, ech war dankbar. Ech konnt meng Aen net gleewen, wéi ech mech fir d'éischt am Spigel gesinn hunn. Neit Gesiicht, schéint Gesiicht. Dunn hunn ech gemierkt datt ech ni virdru gewosst hunn datt Schéinheet, kierperlech Schéinheet, e wierklech wonnerbare Kaddo ass. Awer e Kaddo," huet si weider an enger Stëmm gespannt vun onsympathesche Erënnerungen, "erfuerdert en héije Präis.
  
  
  Den Inuris huet erkläert datt de Penny e bësse méi wéi 72 Stonnen onbewosst war. Nach ëmmer begeeschtert vun der graziéiser Schéinheet vun hirem neie Gesiicht, der Perfektioun, déi hire bewonnerende Bléck aus dem Spigel zréckgeet, huet si den Dokter net gemierkt, deen op si koum. "E Mann kéint säi ganzt Liewen op der Sich no enger Fra wéi dës verbréngen," sot hien, stoen direkt nieft hatt. "Ech kannt ni Nicole Cara. Awer ech zouginn datt ech vill giff ginn fir hatt ze kennen. An dech esou ze gesinn mécht mech verréckt.
  
  
  Op eemol huet hien seng Hand erausgehäit an hatt op hie gezunn. En Aarm huet hatt ëmklammen. Seng fräi Hand huet hiren dënnen Nuetskleed erop gezunn an huet hir Broscht rau gepresst. Hien huet seng Lippen op hir gedréckt an huet seng Zong tëscht hiren Zänn gestoppt.
  
  
  Erschreckt, Penny fräi fräi. "Réier mech net!"
  
  
  "Ech mengen, Dir besser léiert meng Opmierksamkeet ze akzeptéieren," huet den Dokter gelaacht.
  
  
  Penny gefrot him ze verloossen. Dunn huet den Dokter hir gesot, wou si wier: am Süde vu Frankräich, an enger Villa. An, huet hien erkläert, hatt dierf net verloossen bis hien an hire Papp den Deal ofgeschloss hunn. Penny hat keng aner Wiel wéi e Prisonnéier ze bleiwen. Si huet gemaach wéi wann se net iwwer den Accord tëscht dem Philip Dawn an dem Dokter Inuris wousst, dee sech zu hirer Gonschten erausgestallt huet. Si huet decidéiert datt hir bescht Strategie war submissive an ignorant ze sinn. Si dierft d'Villa ënner kengen Ëmstänn verloossen.
  
  
  Den Dr Inuris, anscheinend bewosst datt seng éischt rau Approche zu hatt eng sérieux Mësskalkulatioun war, huet e puer Deeg keng kierperlech Ustrengung gemaach. Wéi och ëmmer, hien huet hatt e "Blitzkrieg" vu sengem pervertéierte Charme ënnerworf. An d'"Personal", de Guido an den Tiong, gouf manner waakreg.
  
  
  Den Inuris huet hir iwwer sech selwer gesot. A vun den Informatiounsstécker, déi si zesummegeschafft huet andeems se kucken an nolauschteren, konnt si sech e verdrësselten, disfiguréierte Mann virstellen, deen hir gefaange hält.
  
  
  Als éischt gouf den Inuris un Heroin süchteg. Seng Léift fir offen eng Sprëtz ze benotzen war offensichtlech. Hie war vun däitschen Hierkonft a war während dem Krich Medezinstudent. Während dëser Zäit konnt hien chirurgesch Techniken op Gefaange vun de Konzentratiounslager üben an entwéckelen, op déi hie zougewisen gouf. Wéi vill Honnerte vu Leit hat hien vermësst, ëmbruecht, fir d'Methoden ze perfektionéieren, mat deenen hien elo geprägt huet? Nom Krich ass hien an d'Schwäiz geflücht, wou hien eng kleng Klinik opgemaach huet. Hie gouf räich dank der fanatescher Verfollegung vun neier Jugend vun eelere Fraen. Säi wuessende Räichtum huet seng Gier stimuléiert an hie gouf ganz konzentréiert fir säin Duuscht no Räichtum ze befridden.
  
  
  An all sengen Erënnerungen huet hien ni ernimmt wéi hien iwwer de Philip Downe geléiert huet. Hien huet och net mam Penny iwwer hir Geschäftsbezéiung geschwat.
  
  
  E puer Deeg si mat dem Inuris seng Geschichten vergaang, während de Penny am Gaart vun der Villa sonnéiert huet. Dunn, eng Nuecht, wéi si gefillt huet datt d'Inuris a seng Wiechter roueg genuch waren, fir dank hirer scheinbar Zesummenaarbecht ze schlofen, huet si et fäerdeg bruecht sech fortzeschloen an Nice z'erreechen. Si war just am Casino ukomm, wéi de Guido hir erfaasst huet. Wéi si an d'Villa zréckkoum, ass d'Inuris an eng Roserei geflunn an huet hatt mat obszöne Gefore géint eng Widderhuelung vun deem Owend gewarnt.
  
  
  Eng Woch méi spéit huet si et fäerdeg bruecht sech erëm fort ze schloen. An de Guido huet hatt erëm fonnt. Awer dës Kéier war et e Mann mam Numm Nicholas Anderson ...
  
  
  Ech hunn geflüstert. "Dës Geschicht ass ganz interessant fir mech. Mee et gëtt nach eng Saach. Dem Nicholas Anderson säi richtege Numm ass Nick Carter. Hien ass en Agent vun der US Regierung.
  
  
  Dem Penny seng Ae sinn grouss opgaang an hire Mond huet e klengen, stille O geformt.
  
  
  "Elo, datt Dir alles esou kloer erklärt," sot ech, "Ech hat geduecht, ech géif datselwecht maachen."
  
  
  "Ech muss et gewinnt ginn," sot Penny. "Awer ech gesinn net datt et en Ënnerscheed mécht."
  
  
  "Ech och," sot ech. "Mir wëllen allebéid den Inuris fänken ier hien eis ëmbréngt. A wa mir et erfaassen, wëll ech e bësse méi iwwer dëst Gold wëssen a wien dem Inuris seng Partner sinn. Dir verstitt datt Äre Papp eng Aart vu Strof konfrontéiert ass, richteg?
  
  
  Penny huet hir Aen erofgesat. "Jo," sot si. 'Ech weess. Mee ech mengen hien weess och. An him wäert et egal sinn. Dat eenzegt wat hien ëm war, war mech. An elo këmmeren se sech ëm mech.
  
  
  "Verdammt wann et net stëmmt, Penny Dawn," sot ech. "Dir sidd eng ganz schéin Fra."
  
  
  Do, op der zesummegefallener Veranda, huet si geblosen. "Ech sinn nach net un esou Komplimenter gewinnt," sot si.
  
  
  "Ma, ech mengen, Dir sollt et besser drun gewinnt sinn," sot ech, opstoen vun de Schrëtt.
  
  
  "Dëst ass alles sou komesch," sot si. "Ech weess net ob ech jeemools dru gewinnt ginn."
  
  
  Ech sinn bei hatt gaang an hunn hatt opgeholl. "Ech hëllefen Iech ze probéieren," sot ech. "Et ass just eng Fro vun der Praxis." Ech hunn hiert Gesiicht an meng Hänn geholl an de Mond op meng Lippen bruecht. Si war op mech gewaart. Hir Waffen ëm mech gewéckelt, an hirem Kierper, e Spill vun haarde Punkten a glat Linnen, fusionéiert mat mengem. Hir Hänn koumen erop an hunn sech a meng Hoer verwandelt.
  
  
  "Oh," sot si endlech, "oh, Nick."
  
  
  Si huet schwéier otemt, déi gebrannt Tops vun hire Broscht bulten duerch de laange V-Hals vun hirem Hiem. Ech hunn dem Meedchen seng Ae gesinn mat gréngem Feier. Hir Waffen sinn ëm den Hals gaang an hir Lippen hunn meng beréiert, waarm a naass, mat enger Passioun déi méi wéi nëmmen Dankbarkeet war. Hir Hëfte gedréckt géint méng an engem Rhythmus vun onkontrolléierbare Wonsch. An hir Hänn, Dénger vun hirem Wonsch, geplënnert erof fir meng Oberschenkel ze beréieren. Ech hunn hiert Hiem opgeknäppt, hir Broscht an meng Hänn geholl an hir haart Nippel gekësst. Si huet säin Hiem ongedëlleg vun de Schëlleren rutschen. "Méi séier, Nick," si huet ootmen. 'Méi séier.'
  
  
  Si huet opgehalen wéi ech hir gebleechte Jeans a Hosen erofgezunn hunn. Souwuel hir Fanger wéi och mäin hu sech gerannt fir meng Kleeder ze entfernen, ier mir zesummen op d'täuscht Gras sank, wou hir Äerm a Been mech a Samtfleesch gefaangen hunn. Hire Mond huet begeeschtert géint mäi Ouer gekrasch, wéi eng Stëmm aus engem Stuerm, huet eis opgehuewen an eis erëm an e Pool vun onvirstellbarer Genoss erofgesat. Ëmmer erëm bis mir mat enger donnerescher Explosioun opgehalen hunn a roueg, waarm an no beieneen an der Sonn vun engem neien Dag gelooss gi sinn.
  
  
  Do, am Gras leien, hunn ech ugefaang hir ze soen wat ech geduecht hunn. Den Dokter Inuris wollt hatt mat him huelen, wéi hie geflücht ass. Wann et him gelongen ass, wier alles gutt, op d'mannst fir hien. Da kéint hien de Penny gefangen halen bis den Déif vum Gold fäerdeg ass. Mä hien huet gescheitert. Hien huet de Penny aus dem Auto misse geheien fir mech ze distractéieren sou datt hien entkommen konnt. Soulaang si gelieft huet, war hien a Gefor. Mä hie konnt net riskéieren an d'Villa zréckzekommen. Et war ze geféierlech. Fréier oder spéider fënnt een de Guido an den Tiong dout am Keller. An direkt duerno huet een ugefaang vill Froen iwwer déi Persoun ze stellen déi d'Villa gelount huet.
  
  
  nee, dr. Inuris wäert ni zréck. Hie war op der Flucht, a wäit ewech. Wrestling war net säi Spill. Hie wäert waarden a preparéieren d'Retributioun fir seng Hiriichter, déi fir him schwätzen. An der Goldoperatioun war hien en Techniker, de Schëpfer vun Dämonen, de Schëpfer vun Ersatzwiechter déi "magesch" verschwonnen sinn. Ech wousst wat et heescht. Et war ëmmer een dee gutt Konditioune dofir hat, wéi "Liquidatioun" oder "bedingungslos Kënnegung." Dës Wiechter waren dout an ersat. Esou war dem Inuris säi Bäitrag zum Déifstall vu Gold.
  
  
  Een aneren huet d'Aarbechtskraaft, d'Muskelen an d'Gehirn zur Verfügung gestallt fir eng Operatioun vun dëser Gréisst a Komplexitéit. Ech wousst net wien et war, mee ech hunn d'Präsenz vum Guido an dem Tiong mam Dokter ganz léierräich fonnt. Si schéngen net al Frënn vum Dokter oder al Frënn vuneneen ze sinn. Et huet ausgesinn wéi wann de Guido an de Chang dem Dokter als Hëllef vun Membere vun der Allianz zougewisen goufen.
  
  
  Also wann den Dokter ouni Leifwiechter hannerlooss ass an d'Meedche verléiert, hie sollt sech vun den Aen ewech halen, ech hu missen ofschléissen datt hien sou séier wéi méiglech bei seng Frënn fir de Schutz war. Wann hie séier genuch wier, kéint hien zréck bei seng Komeroden, hinne soen, wat geschitt ass, a vertrauen op d'Méiglechkeet, datt si him verzeien, oder op d'mannst net bestrofen, bis eppes entscheedend falsch gaang ass.
  
  
  An der Tëschenzäit konnten seng Partner alles maachen, fir sécherzestellen, datt näischt schief geet, während d'Meedchen an eventuell "Nicholas Anderson" verfollegen. Si wäerte sécherstellen datt hir Lippen fir ëmmer versiegelt sinn.
  
  
  Wann meng Schätzung richteg war, geet den Dr Lothar Inuris zréck op New York.
  
  
  "Dat kléngt gutt fir mech," sot Penny.
  
  
  Ech wollt hir net iwwer déi zweet soen, e gudde Grond firwat den Dokter Inuris wahrscheinlech zu New York war. Nach net. "Okay," sot ech. 'Loosst eis goen. Braucht Dir nach eppes am Haus?
  
  
  Penny huet de Kapp gerëselt. - "Alles wat ech brauch ass mäi Pass, an et ass a menger Tasche. Loosst eis op.' Hir Hand ass an meng gerutscht wéi mir laanscht de Wee bis zum Paart bei der Entrée vun der Villa vum Narcissus gaangen sinn. D'Sonn huet hell geschéngt, an et war agreabel mat de düstere Ruine vun der Villa a sengen doudege Bewunner ze trennen.
  
  
  "Mir fueren op Nice," sot ech. - Mir mussen nach laanscht mäi Hotel goen. Ech fille just wéi wann ech meng Frënn brauche wou mir higinn. Si heeschen Hugo, Wilhelmina a Pierre.
  
  
  Geschwënn hu mir erëm aus dem Hotel verlooss. Mir hunn en Taxi op de Fluchhafen vu Nice geholl, ëstlech vun der Stad, a wéi mir virum Fluchhafen gestoppt sinn, huet de Penny mech un d'Hülse gezunn.
  
  
  "Kuckt," sot si.
  
  
  Ausserhalb geparkt - oder besser nach, opginn - war e wäisse Mercedes.
  
  
  "Mir sinn um richtege Wee," sot ech. "Hien ass méiglecherweis um 7:30 de Moien op engem Air France Fluch op Paräis fortgaang."
  
  
  Mir hunn en Inter Fluch vun Nice um 9:30 mat Verbindungen zu Paräis an New York.
  
  
  Mir hate wéineg Zäit ier mir fortfueren. Ech hunn eis zwee Kaffi matbruecht, e puer Croissanten an eng Kopie vun der International Herald Tribune. Déi grouss Iwwerschrëft op der éischter Säit huet mech direkt opmierksam gemaach. De Präis vum Gold huet säin Héichpunkt erreecht. D'Demande war op Rekordniveauen op internationale Mäert a Bedenken iwwer d'Zukunft vum Dollar verstäerkt.
  
  
  Ech wollt verzweiwelt Informatioune kréien, wien hannert dëser ganzer Golddiefstaloperatioun stung, wann et nach eng Chance wier déi ganz Katastroph ze verhënneren. Wann de gréissten Deel vum US Gold fortgeet, géif déi international Goldkris an eng international Panik ginn. Pabeier Dollar géif wäertlos ginn. E Brout géif eng Millioun kaschten. Ech erënnere mech drun iergendwou iwwer Däitschland nom Éischte Weltkrich ze liesen. Bannent e puer Joer ass de Wäert vun der Mark vu véier Mark op véier Milliarde Mark gefall. D'Bühn war gesat fir d'Geschicht ze widderhuelen, awer dës Kéier an den USA.
  
  
  De Fluch op Paräis war ouni Tëschefall beschäftegt. De Fliger ass iwwer d'Bucht vun Engelen geklommen fir Héicht nom Start ze gewannen.
  
  
  "Ech wëll geschwënn hei zréck,"Penny gesot.
  
  
  "Wann dat alles eriwwer ass," sot ech hir.
  
  
  "Wann oder 'wann'?"
  
  
  Zu Paräis hu mir de Fliger gewiesselt, an eng grouss Boeing 747 ass pünktlech vun Orly fortgaang. Wann meng Rotschléi richteg war, war de Lothar Inuris net méi wéi zwou Stonne virun eis. Mir wäerten hien net fänken, awer op d'mannst hunn ech d'Gefill wéi mir an déi richteg Richtung réckelen. Iwwer den Atlanteschen Ozean huet de Penny op meng Schëller geschlof. Ech hunn hir net virgeworf. Si hat eng rau Nuecht. Ech war och midd, fir déi Saach, mee ech hu mech net schlofen. Ech hunn net gär an deem Fliger zesummegefaasst. Ech wollt um Buedem sinn an den Inuris a seng Komeroden verfollegen. Mä schlussendlech ass ee vun de Mataarbechter iwwer d'Intercom komm an huet eis gesot datt mir d'Gürtel solle festhalen. Dës Ukënnegung huet Penny erwächt. Si huet gejaut, gestreckt, dunn huet sech op mech geschnëtzt an hir Aen zougemaach.
  
  
  "Hey, Schlofkopf," sot ech. Si huet ee gréngt A opgemaach an huet mech vun ënner hiren décke gëllene Hoer gekuckt. - 'Zäit fir z'erwächen. Et ass Zäit fir eis op d'Aarbecht ze goen.
  
  
  Si huet de Kapp opgehuewen an hir Hoer zréck gebastelt. "Wat méi fréi, wat besser," sot si. 'Wat méchs du?'
  
  
  "Mir ginn Äre Papp besichen," sot ech. — Dëst ass den éischte Punkt um Ordre du jour. Hien ass dee beschte Lead dee mir op Inuris hunn. Erënneren, hien hat eng Kommunikatioun System mat Inuris, an ech wëll wëssen, wat et ass.
  
  
  Den Taxi gestoppt virun engem vun de fofzeg Joer ale Appartementsgebaier op Riverside Drive.
  
  
  Wéi ech de Chauffeur bezuelt hunn, hunn ech séier ronderëm gekuckt. Näischt op der Strooss schéngt mir anormal ze sinn. Wann iergendeen d'Appartement nogekuckt huet, war hien gutt verstoppt.
  
  
  Ech hu meng Valise opgeholl wéi den Taxi erëm fortgefuer ass.
  
  
  'Wéi Auer ass et elo?' - Penny gefrot.
  
  
  Ech hunn op meng Auer gekuckt. '5:20.
  
  
  - Hie wäert all Minutt doheem sinn.
  
  
  Mir sinn op den aachte Stack an engem luesen Lift eropgaang. Ech hunn d'Wilhelmina aus dem Holster geholl an an meng Jackettasch geluecht, de Fanger um Ausléiser gehal. Dem Penny säi Kiefer huet sech geknuppt wéi si de Luger gesinn huet. "Loosst eis et einfach eng normal Virsiichtsmoossnam nennen," sot ech. "Ech wäert deen Éischten aus dem Lift sinn."
  
  
  Penny wénkt. Wéi de Lift gestoppt ass, hunn ech mech hannert mengem Koffer gesat an d'Dier virsiichteg opgemaach. Wann een an der Gang waart, da wiere se gezwongen, op e klengt, nidderegt Zil ze schéissen fir duerch d'Krack an der Dier ze kommen. Dann ass hien besser wierklech gutt a séier.
  
  
  Ech hunn d'Dier op gedréckt an op déi aner Säit eraus gekuckt. "Alles ass sécher," sot ech.
  
  
  Penny hat eng Rei vun Schlësselen prett. "Bleift ewech vun der Dier wann Dir se opmaacht," sot ech hir. "A loosst mech fir d'éischt eran goen."
  
  
  De Moment wou d'Dier opgaang ass, hunn ech gemierkt datt et keen an der Wunneng war. Et war gefëllt mat alen Loft, a Stëbs Flecken hänkt bal onbeweeglech an der Luucht duerch d'Fënsteren an schréiegt Trägere penetréiert. Penny huet d'Dier hannert eis zougemaach. 'Papp?' - huet si geruff.
  
  
  "Ech denken net, datt hien doheem ass," sot ech an hunn d'Waff ewech gesat.
  
  
  "Ma, da wäert et net laang sinn," sot si. Si huet d'Fënster opgemaach an huet mir e Philip Dawn Sherry gegoss. "Dëst ass alles wat mir hunn," sot si.
  
  
  "Et ass an der Rei," sot ech.
  
  
  - Wéi Auer ass et elo?
  
  
  "Halwer fënnef".
  
  
  "Maacht Iech bequem," sot si. „Ech ginn an d'Dusch an änneren Kleeder. Wann hien kënnt wann ech fort sinn, musst Dir Iech virstellen.
  
  
  Ech sinn opgestan, hunn meng Krawatt loosen an ugefaang mäi Hiem opzemaachen.
  
  
  "Ech hu léiwer, datt Dir mat de Virschléi gitt an ech kéint selwer d'Dusch huelen," sot ech.
  
  
  Ech hunn hir Hand geholl. Si huet mech e béise Bléck an huet mech duerch de Gank gefouert.
  
  
  "Dir liewen gär geféierlech, oder?"
  
  
  "Dir kënnt dat soen," sot ech.
  
  
  Si huet gelaacht. "Ech weess net wat geschitt wann hien heem kënnt a mir sinn nach ëmmer an der Dusch."
  
  
  "Mir kënnen Salut soen," hunn ech virgeschloen.
  
  
  Dat grousst Buedzëmmer hat eng Dusch. Mir hunn d'Kleeder ausgemaach an sinn drënner gaang. Ech hunn erëm d'Vuluptuositéit vun hirem Kierper bewonnert.
  
  
  "Wéi wëllt Dir et?" huet si gefrot, d'Hänn op de Krunn ze halen.
  
  
  "Hot a staark," sot ech.
  
  
  E schaarfe Stroum koum aus dem Duschkopf. Ech hunn d'Seef gegraff, an d'Penny stoung ënner dem Waasserfall mat hirer Këscht liicht géint mech gedréckt. Ech loossen d'Seife sanft op hirem Réck rutschen. Hir Waffen hunn eraus an gezunn mech Richtung hir. Si huet d'Hänn op meng Schëlleren geluecht a stoungen mat de Been liicht verbreet, während ech en Trail vu Schaum laanscht an tëscht hire Broscht gezunn hunn; an dann weider erof, iwwer hire flaach Mo an zréck an dà tëscht hiren Oberschenkel.
  
  
  "Ech wëll Äre Badeschwamm sinn," sot si, dréckt hire Kierper géint mäin, hiert glatt, schaumegt Fleesch rippt ronderëm mech. Ech reiwen mech géint hir. Si lächelt faul op mech, Aen grouss.
  
  
  "Wäsch mech," sot si. "Wäsch mech iwwerall."
  
  
  Hir Waffen ëm mäi Hals gewéckelt. Ech erreecht eraus an opgehuewe hir Been bis se op meng Hëfte waren, dunn hunn ech hir zréck op d'Buedzëmmer Mauer gedréckt an an hir. E liichte, laangen "o" ass hir Lippen entkomm. An dann, an eisem eegene wëllen, fléissendem Universum, hu mir e rosen Surf erstallt, an dann e Wirbel vun irresistiblen Saug, an dee mir ewechgeschloen an an engem Whirlpool vu purer Opreegung verschwonnen sinn.
  
  
  Wou mir waren, si mir zréck op de Klang vum Waasser, deen op eise vernetzten Kierper leeft.
  
  
  "Ech war sécher datt hien hei war," sot de Penny wéi mir an d'Stuff zréckkoum.
  
  
  Ech hunn mäi Gedrénks fäerdeg gemaach an hunn eng Zigarett gebrannt. Ech wollt hir nach net soen wat ech geduecht hunn.
  
  
  Penny huet sech onroueg an hirem Stull gewiesselt. "Vläicht huet hien decidéiert spéit op der Aarbecht ze bleiwen," sot si endlech. "Schliisslech konnt hien net wëssen datt ech haut heem kommen."
  
  
  Ech sot näischt. Si huet wahrscheinlech schonn déiselwecht Saach wéi ech verdächtegt, awer si wollt et nach ëmmer net gleewen. Penny Dawn war net verréckt.
  
  
  "Ech ruffe säi Büro un," sot si. Et war en Telefon an der Hal. Ech hunn héieren hir eng Nummer wielt, dann eng aner. "Zentral," sot si. "Ech kréien eng automatesch Äntwert datt d'Nummer, déi ech probéieren ze ruffen, ofgeschalt gouf. Ech gleewen dat muss e Feeler sinn. Ech héieren hatt d'Nummer uruffen an et war roueg fir e Moment ier hatt erëm geschwat huet. - Sidd Dir absolut sécher? Ech hunn d'Äntwert net héieren, awer ech wousst datt et richteg war.
  
  
  Si ass zréck an d'Stuff komm an huet mech ugekuckt. "Eppes ass falsch," sot si.
  
  
  Ech hunn mäi Glas ofgelenkt. - 'Ech weess wat falsch ass.'
  
  
  "Dir wousst déi ganzen Zäit, oder?" Si sot.
  
  
  Ech hunn geknackt. "Ech mengen, Äre Papp gëtt als Geisel gehal." Den Dokter Inuris huet Iech ofgehalen fir sécherzestellen datt Äre Papp näischt gemaach huet fir dee leschte Goldofbau ze verhënneren. Wéi hien dech verluer huet, hunn hien a seng Frënn sech op Äre Papp gedréint fir sécher ze stellen datt Dir näischt gemaach hutt fir hir Pläng ze ruinéieren.
  
  
  "Awer souwäit hie wousst," sot de Penny, "ech wousst näischt iwwer wat tëscht him a mengem Papp lass war."
  
  
  "Wann fofzéng Milliarden Dollar op der Linn sinn, huelen se keng Chancen," sot ech. An ausserdeem geet et elo ëm 45 Milliarden Dollar. Fofzéng Milliarden ass den offiziellen Präis, berechent vun den drësseg-aacht Dollar pro Unze, déi d'Regierung fir d'Gold bezuelt huet. Um fräie Maart ass de Präis bal dräimol méi héich.
  
  
  Penny geflüstert. - 'Wat solle mer elo maachen?'
  
  
  "Hutt Dir eng Ahnung wéi Äre Papp ëmmer den Dokter kontaktéiert huet?" Inuris?
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. "Nee," sot si, "hien huet mir net gesot."
  
  
  "Gitt den Zoustand vum Haus," sot ech, "huet hien et egal."
  
  
  "Vläicht hunn se hien net vun hei geholl," sot Penny, "vläicht am Büro."
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. "Ech kéint falsch sinn," sot ech, "mee et ginn ze vill Saachen an engem Bürogebai falsch. Et gi Liftbetreiber an der Géigend. Et sinn ze vill Leit iwwerall, an de Gäng, op der Strooss, déi eppes gesinn an erënneren. Wunngebaier si vill besser a méi roueg. D'Leit këmmeren sech ëm hiren eegene Geschäft. Et wier vill méi einfach a vill manner geféierlech fir Äre Papp a sengem eegenen Heem ze erfaassen. Wéinst dem Zäitdifferenz tëscht dëser Plaz an Europa, war et fir Inuris seng Frënn net schwéier fir fréi heihinner ze kommen, wann den Dokter hinnen um Fluchhafen geruff huet.
  
  
  - A wou géifen se him huelen?
  
  
  "Ech weess et net," sot ech. "Awer no deem wat Dir mir iwwer Äre Papp gesot hutt, ass hien déi Aart vu Mann, dee Freed mécht iergendwou en Hiweis ze hannerloossen."
  
  
  "Dir hutt Recht," sot Penny. 'Awer wou?'
  
  
  "Sot et," sot ech.
  
  
  D'Penny seng Ae sinn ronderëm de Raum gefuer. "Alles gesäit genau d'selwecht aus," sot si, "alles ass op senger Plaz. Ech hätt gemierkt wann dat de Fall wier. Hien ass schrecklech propper. Si huet d'Been ënner sech am Stull gestoppt an huet sech traureg opgerullt.
  
  
  "Denkt drun," sot ech.
  
  
  Penny zougemaach hir Aen. De Sall war roueg. Duerch d'Fënstere mat Vue op den Hudson, konnt ech d'orange Orb vun der Ënnergang Sonn just iwwer dem Horizont gesinn. Ech hunn op meng Auer gekuckt. Et war sechs Auer New York Zäit. Banken uechter Amerika goufen zougemaach. D'Welt war roueg a sécher, op d'mannst bis muer. An dann vläicht Panik fir alles op en Enn ze bréngen.
  
  
  Op eemol sprang de Penny op. "Ech verstinn," huet si geruff.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  
  
  Ech sprangen a mengem Sëtz.
  
  
  'Wat mengs du?'
  
  
  "Ech weess wou hien deen Hiweis hannerloosst," sot si. "Wann hien hatt verlooss huet."
  
  
  'Wou?'
  
  
  "G's Box".
  
  
  Ech hunn hir froend gekuckt.
  
  
  "Déi Elfenbeinskëscht, déi den alen Jie mengem Papp ginn huet wéi hien China verlooss huet. Hie späichert all seng Wäertpabeieren dran. Wann hien iergendwou Beweiser hannerlooss huet, sollt et an dëser Këscht sinn.
  
  
  "Wou ass dës Këscht?"
  
  
  "A sengem Zëmmer," sot de Penny, a war schonn hannert hirem duerch de Gank gerannt.
  
  
  Si ass eng Minutt méi spéit zréck. Et war e schéint Stéck Aarbecht, e véiereckege Elfebeen Fall, all Zoll vun de Säiten an uewen war mat schéine Reliefs vun scheinbar all Déier virstellbar dekoréiert. Penny huet et mir ginn.
  
  
  Ech hunn den Deckel gegraff an gezunn. D'Këscht blouf dicht zou. Penny huet mech mat schued gekuckt.
  
  
  "Et ass net sou einfach," sot si. "G hat Spaass beim sammelen vun Këschte mat Puzzel, erënnere mech?"
  
  
  "Wéi mécht et op?"
  
  
  "Ech weess et net", war d'Äntwert.
  
  
  "Mir hunn zwou Méiglechkeeten aus ze wielen,"Ech gesot. "Mir kënnen et entweder briechen, wat ech net wëlle maachen, oder mir mussen dëst Geheimnis verroden."
  
  
  "Et ass ze wäertvoll fir ze briechen," sot de Penny. "Papp géif mech ni verzeien."
  
  
  "Fënnefanzwanzeg Milliarden Dollar sinn och ganz wäertvoll," sot ech. "An ech sinn absolut enttäuscht vu jidderengem dee probéiert d'USA Regierung ze beklauen. Entweder wäerte mir séier erausfannen, oder dem Philip säi Bäitrag fir vill Probleemer ze eliminéieren ass e Koup gebrochenen Elfebeen.
  
  
  Ech hunn d'Këscht virsiichteg geholl, se an den Hänn ëmgedréit. Ech hunn den Deckel, ënnen a Säiten geklappt. Ech hunn gedréckt. Ech hunn d'Ecken gepresst a gefillt. Probéiert Kombinatioune vu Tippen a Pressen. Ech hunn hatt gerëselt. Näischt huet gehollef.
  
  
  Ech hunn de Penny gekuckt. - 'Iddien?'
  
  
  Si huet de Kapp gerëselt. Egal wat et ass, et wäert souwuel einfach a komplex sinn. Dëst war dem Ji säi Wee. Gitt Iech e Problem dee schrecklech schwéier ausgesäit, awer d'Léisung war Iech déi ganzen Zäit an d'Gesiicht ze kucken.
  
  
  "Et huet Iech déi ganzen Zäit an d'Gesiicht gestierzt," hunn ech widderholl. 'Géi.
  
  
  Loosst eis soen datt dëst eng "Léisung" ass.
  
  
  D'Këscht war op mengem Schouss. Ech hunn den Deckel gekuckt. Näischt mee Déieren. Léiwen, Tiger, Afen, Panther, Lamaen, Elefanten, Schlaangen, Bieren, Giraffen, Dachs, Walen, Eule, Gorillaen, Antilopen.
  
  
  Penny huet gelaacht.
  
  
  'Wat ass dat?' Ech hunn gefrot, a kuckt op hatt wéi se sech hänke gelooss huet fir d'Këscht z'inspektéieren.
  
  
  "Oh, ech hu just un alen Jie geduecht. Hie géif et wahrscheinlech gär hunn. D'Këscht ze gesinn, déi hien fir de klenge Jong gemaach huet, war sou beonrouegend.
  
  
  "Ech wier vill méi frou wann den alen Tse un méi einfache Tricken hält," sot ech.
  
  
  "Awer et ass einfach," sot Penny. 'Ech si sécher.'
  
  
  "Ech ginn Iech fofzéng Minutte fir et erauszefannen, an da briechen ech et a Stécker," sot ech. "An der Tëschenzäit, kuckt wou et Pen a Pabeier ass."
  
  
  Penny ass direkt zréck.
  
  
  Ech hunn ugefaang ze zielen. "Schreift," sot ech. "Véierzofzeg Déieren do uewen. Dräizéng op all Säit. Et gëtt näischt um Buedem. Ganzen honnert a sechs. Sechs Léiwen. Aacht Elefanten. Aaffen, fënnef. Bieren, dräi. Schlaangen, fënnef. Zwee Eule. Walen, véier. Lamas, fënnef. Dräi Giraffen. Een Panther. Gorillaen, véier. Buffalo, fënnef. Fënnef Pfauen an dräi Krokodillen.
  
  
  Ech hunn weider zielen. Penny huet weider geschriwwen bis ech gesot hunn: "Dat ass et."
  
  
  "Zesummen," sot si. "Dat sinn am Ganzen honnert a sechs."
  
  
  Ech hunn d'Lëscht vun hatt geholl a studéiert wéi si iwwer meng Schëller gekuckt huet. - Gesitt Dir eppes Ongewéinlech? Ech hu gefrot.
  
  
  Penny huet de Kapp gerëselt. "Näischt méi wéi eng Gaaschtlëscht fir eng Party op der Noahs Ark," sot si.
  
  
  "Vläicht eng lass Party," sot ech. "Bei der Arrivée muss jidderee a Koppelen ofstëmmen."
  
  
  De Penny huet nach ëmmer op d'Lëscht gekuckt. - Da gëtt et schwéier.
  
  
  'Wat mengs du?'
  
  
  "Fir de Panther an den Dachs," sot si. "Et gëtt nëmmen ee vun hinnen. Denkt Dir datt se eppes wëssen?
  
  
  Dunn hunn ech et gesinn. - Dir hutt Recht, si wëssen eppes. Check se eraus.'
  
  
  "Ech kucken emol," sot Penny.
  
  
  "Gemierkt Dir näischt iwwer si?"
  
  
  "Näischt Besonnesches," sot si. "Ausser datt et nëmmen ee vun hinnen ass a méi wéi déi aner."
  
  
  Ech hunn d'Lëscht vun hatt geholl. Ech hunn d'Këscht an enger Hand gehal an de Pabeier an der anerer. "Okay," sot ech. "Et gi méi wéi zwee vun all Déier, mat dräi Ausnahmen."
  
  
  "Jo," sot si. "E Puer Eule, e Panther an en Dachs."
  
  
  'Korrekt. Wat sinn Eule?
  
  
  "Symboler vu Wäisheet," sot si.
  
  
  - Wieder. Wou sinn dës Eule?
  
  
  "Richt iwwer dem Panther an dem Dachs," sot si. 'Also?'
  
  
  "Panther an Dachs," Ech widderholl.
  
  
  D'Penny huet hir Stëbs gekrasch.
  
  
  "P an D," sot ech. "Initialen vum Philip Doane."
  
  
  Ech hunn op de Panther geklickt. Näischt ass geschitt.
  
  
  "Oh, Nick," sot Penny roueg.
  
  
  "Gitt net op," sot ech. - Mir kënnen eppes anescht probéieren.
  
  
  Ech hunn ee Fanger op de Panther an deen aneren op den Dachs geluecht. Ech hunn de Penny gekuckt. - Hei ass hien.
  
  
  Ech hunn gedréckt. Béid Déieren rutschen mir ënnert de Fanger. Et war e kaum hörbaren Klick iergendwou an der Këscht. Ech hunn meng Hand ewechgeholl an den Deckel ass opgaang. Dem Philip Don säin Hiweis war deen éischten dee mir gesinn hunn.
  
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  
  Et war net vill, awer et war genuch: e Blat wäiss Pabeier mat schwaarze Blockbréiwer.
  
  
  Fu Kuan Yong akrobatesch Trupp. Elo am Song Ming Theater.
  
  
  An engem Eck, an enger klenger, ordentlecher Handschrëft, déi de Penny als hirem Papp unerkannt huet, war d'Zäit an den Datum: 8:05 Auer huet den Dr Inuris keng Zäit verschwend. Wéi ech et verdächtegt hunn, huet hie wahrscheinlech säi Kolleg vum Nice Fluchhafen ugeruff an him gesot, de Philip Doane sou séier wéi méiglech opzehuelen. Hie géif d'Erklärung späicheren bis hien zu New York ukomm ass.
  
  
  Also, moies fréi, huet een de Philip Don besicht. Hie war wuel opmierksam, awer net opmierksam genuch, fir datt den ale Mann d'Stéck Pabeier an d'Elfenbeinskëscht setzt; wahrscheinlech während hien sech verkleed.
  
  
  "Komm mer goen," sot Penny.
  
  
  'Net sou séier.' Si konnt duerch den Ausdrock op mengem Gesiicht soen datt ech hatt net bei mir wollt.
  
  
  "Dir gitt net eleng eraus, oder?"
  
  
  "Ech fäerten, datt ech muss," sot ech. "Hei trennen mir, op d'mannst fir eng Zäit."
  
  
  "Ech wëll goen, Nick," sot si. - Ech hunn dech heihinner geschleeft. An hien ass mäi Papp.
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. "Soubal et däischter gëtt, ginn ech an deen Theater an e bësse ronderëm.
  
  
  Ech kennen dësen Theater. Et läit op der Kräizung vum Bowery a Chinatown. Dir géift do ze vill erausstoen.
  
  
  'A wat?' "Vläicht sollte mir hinnen wëssen datt mir hei sinn." Vläicht wäert dëst hinnen eraus lackele.
  
  
  "An ugeholl dat geschitt," sot ech. "Wat wann se eis zwee erfaassen?"
  
  
  "Si gewannen a mir verléieren," sot si mat engem Schëlleren.
  
  
  "Ech kann et net leeschten," sot ech. "A sou mécht d'USA Regierung. Dëst ass net e Spill wou Dir nach eng Chance kritt "muer". Wa se gewannen a mir verléieren, ass et d'Enn vun net nëmmen Iech, mir, Äre Papp, awer och vill aner Leit. Den Dokter Inuris a seng Frënn mussen elo e bëssen Angscht hunn. Är Flucht an de Besoin fir Äre Papp als Geisel ze huelen ass genuch fir hir Pläng ze stéieren, fir se nervös ze maachen. W.e.g. bewosst datt den Dr. Inuris Iech aus irgendege Grënn aus der Behandlung ewechgeholl huet. Dëst Gold Heist ass no sengem Héichpunkt. Si sinn net sécher wou mir am Moment sinn, awer si sollten op d'mannst de Verdacht hunn datt mir hinnen Ierger maachen. Also et ass eng Chance datt se d'Operatioun beschleunegen. Wa mir falsch berechnen, si si fräi wéi Villercher, an d'Katastroph wäert d'USA treffen, wéi wahrscheinlech de Rescht vun der Welt. Ech denken net datt Dir dëst op Ärem Gewësse wëllt, Penny Dawn.
  
  
  Si huet hir Aen erofgesat.
  
  
  - Lauschtert, gitt mir bis muer néng de Moien. Wann ech bis dohin net zréck sinn, rufft de United Press and Wire Service zu Washington un a frot no engem Mann mam Numm Hawk. Sot him alles wat Dir wësst. An dann maacht wat Dir wëllt. Dat ass alles wat ech vun Iech froen. Op d'mannst esou hutt Dir eng Chance Äre Papp erëm ze gesinn.
  
  
  Penny wénkt averstanen. - A wat wäert mat dir geschéien, Nick? Si huet hire waarme Kierper géint mech gedréckt.
  
  
  "Maacht Iech keng Suergen," sot ech. "Ech hu just drun erënnert datt ech eppes hunn fir ze liewen."
  
  
  Si konnt net anescht wéi laachen. "Dann probéiert dëst ze erënneren," sot si.
  
  
  "Dëst wäert mech ze vill oflenken," sot ech.
  
  
  Si huet e Schrëtt vu mir ewech geholl. "Gitt elo prett fir ze verloossen," sot si.
  
  
  Ech hat eng hell Blazer un, donkelgro Hosen an eng donkelblo Schildkröt, déi ech aus mengem Koffer erausgeholl hunn. D'Wilhelmina, den Hugo an de Pierre sinn op hir üblech Plazen gaangen, an ech hunn e puer Raséierblieder an d'Fëllen vu mengem Schildkröt gestoppt.
  
  
  Penny huet mech fräigelooss. "Sief virsiichteg, Nick," sot si.
  
  
  "Loosst keen eran ausser ech," sot ech.
  
  
  "Maacht Iech keng Suergen," sot si.
  
  
  Vläicht war et de Song Ming Theater deen en Hit an den homosexuellen 90er war, awer ech hunn et gezweiwelt. Eng Saach war sécher: Wann hien jeemools seng Bléizäit hat, unzehuelen, datt hien eng Kéier hat, et war viru laanger Zäit. Dat grousst, alt, boxy Gebai schéngt am Schied vun der Manhattan Bréck verstoppt ze sinn, déi sech driwwer bogen. Hie blouf a konstanter Hallefdäischtert, wéi wann hie schrumpft fir den Zerfall ze weisen, deen him iwwer d'Jore gefall ass.
  
  
  Et huet viru laanger Zäit seng grouss Bühn verluer an huet de gréissten Deel vum Joer als Kino gedéngt. Gutt, erëm, dëst ass net de Fall wann Hollywood Gäscht op hir Première freeën. Et waren al Westerner a bëlleg Importer aus der Hong Kong Filmindustrie. Ee oder zweemol am Joer koumen Akrobaten aus Taiwan op d'Bühn. Anscheinend goung d'Éier dës Kéier un dem Kuan Yon säin Detachement.
  
  
  Ech hu mech op de dreckegen Daach gekräizegt, an ee vun de stëpsege Skylights gekuckt. Ënnert mir, op der Bühn, hunn ech e Mann gesinn, plakeg bis an d'Taille, an e Meedchen an engem Kleed mat hirem Réck kaal, fir de Publikum ze béien. Et gouf gedämpft Applaus.
  
  
  Si sinn erëm op d'Bühn gesprongen a stoungen wäit vuneneen of. Op där enger Säit ass e Meedchen, an op der anerer ass e Mann. Op engem bloen hëlzenen Dësch souz eng Schossel mat Tasselen.
  
  
  D'Meedchen huet een erausgeholl an sech un de Mann gedréint, dee säi Réck bei sech hat. Si huet den Aarm gebéit an huet den Dart mat aller Kraaft op de Réck geworf. Den Dart huet a sengem Kierper geziddert, an en Drëps Blutt koum ënner senger Haut eraus.
  
  
  Ech hunn e bësse méi laang gekuckt, sinn dunn virsiichteg iwwer den gezéierten Daach gaang. Et war eng aner Skylight fir ze entdecken. Et war rau, awer net opak, an duerch dat aalt Glas erofkucken huet mäi Puls méi séier gemaach. Am Raum ënner mir stoung den Dokter Lothar Inuris.
  
  
  Hie war net eleng. Hie war an der Gesellschaft vun zwee anere Männer. An obwuel ech keng vun hinnen nach ni gesinn hunn, hunn ech se direkt erkannt. Ech hunn hir Fotoen an den Dossieren vun der Academy of Arts gesinn.
  
  
  Ee vun hinnen war grouss an dënn, mat donkel gewellt Hoer an engem donkel, schéin Gesiicht. Ech hunn hien direkt als Don Mario Principe erkannt. Wann d'Mafia eng Futtballséquipe wier, wier hien zur selwechter Zäit den Topscorer a Fussballspiller vum Joer. Hie war vun der neier Mafia; gebuer an den USA, gutt gebilt, Smart, erfuerene an haarden. Hie géif d'Muskelen net benotzen, wou hie säi Geescht benotze kéint. Hie kannt d'Gesetz bannen a baussen an huet all Schluecht ausgenotzt, déi hie konnt fannen. Dir kënnt him vu ville Saachen verdächtegen - Raiber, Prêt Sharking, Drogen, Prostitutioun a Spillen - awer beweist et. Hie gëtt "de Prënz" genannt, a souguer déi al Donen hunn him Hommage gemaach. Si waren al Hënn mat alen Tricken. De Prënz wousst nei. Hie wousst wéi dreckeg Suen am Ausland wäschen. Hie wousst wéi een anzebrécht an de legale Geschäft iwwerhëlt ouni sech ëm d'Gesetz ze këmmeren. Hie wousst all Tricken an Fallen vun der Police an dausend an ee Wee fir se ze vermeiden. Wann iergendeen no 45 Milliarden Gold war, huet d'Bedeelegung vum Prënz tatsächlech Sënn gemaach.
  
  
  Den drëtte Mann am Raum war net manner interessant. Hien hat eng stocky, mächteg Kierper a flaach, Vollmound Fonctiounen. Och ouni seng Uniform war hien einfach ze erkennen. Xing Xi Militär, oder éischter, Colonel Xing Xie. Wierker fir Chinesesch Arméi Intelligenz, am Westen opgewuess, krut eng Economie Ausbildung zu Oxford. Militäresch gouf hien als brillant Strategist ugesinn. Hien huet e Ruff als Chef vun enger Top-Notch Intelligenz Agence entwéckelt, bekannt als Moonrise, ausserhalb Macau an den 1950er. Hien organiséiert militäresch Intelligenz Operatiounen an Nordkorea an Hanoi. Russesch Intelligenz huet hien als de geféierlechste chinesesche Agent ugesinn, deen se jeemools begéint haten. Hie gouf gesot datt hie sou haart wier wéi hien genial war, an esou ambitiéis wéi hien kalbluddeg war. Elo, op dësem anscheinend friddleche Fréijoersowend, huet hien sech an engem ofgefälschte Manhattan Theater fonnt an, no dem Ausdrock op sengem Gesiicht ze beurteelen, war hie ganz rosen.
  
  
  Ech konnt net héieren, wat de Colonel Xing gesot huet, wéi hien op engem riichte Stull hannert engem hëlzenen Dësch an engem eidele Raum souz, awer et war kee Feeler am Thema vu senger Roserei. Säi Gesiicht war vun Roserei verzerrt. Däischter Blutt ass just ënner senger Haut gefloss, a wéi hie geschwat huet, huet de Zeigefanger vu senger rietser Hand wéi e knachgespëtzte Speer a Richtung Lothar Inuris gefuer.
  
  
  De Prënz stoung op der Säit, huet seng Äerm iwwer d'Këscht gekräizt, a lächelt veruechtend op de verréckten Dokter.
  
  
  Den Inuris huet seng Hänn op de Colonel an engem Geste vun der Reconciliatioun ausgestreckt. Awer d'Chinese wollten net doriwwer wëssen. Den Dr Inuris huet probéiert ze schwätzen, awer de Colonel Sin huet geäntwert andeems hien op sprangen a seng Fauscht op den Dësch geschloen huet. Ech hunn kee Wuert héieren. Och de Klang vun der Fauscht vum Colonel Xing op den Dësch konnt net héieren ginn.
  
  
  Mee ech konnt roden wat lass war. Den Dokter Inuris ass an d'Stad zréckgaang an huet d'Riviera iwwer d'Detailer vu sengem gescheitert Entreprise informéiert. An de Colonel Xing huet prévisibel reagéiert. Hien hat e Ruff als Perfektionist. An dann ass hien explodéiert. Den Inuris war en Narr. Seng Roll an der Operatioun war einfach genuch: d'Meedchen ewech ze halen. Elo huet hien de Plang ruinéiert. Net eemol, awer zweemol. An elo ass si fortgelaf. Net ze ernimmen, datt nobelen Amerikaner, Nicholas Anderson, déi zu Hëllef koum.
  
  
  De Colonel Xing huet opgehalen. Seng Hänn hunn Schnëttbeweegunge gemaach wéi hie geschwat huet. Den Dr Inuris huet probéiert esou onopfälleg wéi méiglech ze sinn, wat wichteg ass an engem Zëmmer mat nëmmen dräi Leit.
  
  
  Ech hu gär den Dokter Inuris gesinn ze schloen. Hien huet kritt wat hie verdéngt a méi, awer eleng kucken hätt mir net gehollef e weidere Schrëtt no vir ze huelen.
  
  
  De Colonel huet sech berouegt. Hien ass zréck op säi Schreifdësch. Hien huet eng laang Zigarett opgeléist, déif inhaléiert a lues a lues aus sengen décke Nues geblosen. Den Damp ass an zwee gläiche Stréim gefloss. Hien huet erëm ugefaang ze schwätzen.
  
  
  Ech hunn d’Ouer op de Kader vum Dachdecker geluecht, mee ech hunn näischt héieren. A wéi ech virsiichteg a Richtung Skylight geknuppt hunn, mat enger Hand drop geluegt fir d'Gläichgewiicht, hunn ech gefillt datt eng vun de Fënsteren ënnert de Fanger beweegt. Ech sinn méi wäit ewech geplënnert, an de Raum gekuckt. Et huet geschéngt, datt keen präsent eppes héieren huet. De Colonel Xing ass einfach weider gaang wéi virdrun.
  
  
  Meng Fanger hunn dat locker Glas exploréiert. De Kittel, deen et op der Plaz hält, muss viru Joeren ausgetrockt sinn. D'Glas huet sech liicht bewegt. Ech hunn meng Hand geréckelt an den Hugo, de Stiletto, ass an meng Hand rutscht. Ech hunn roueg ugefaang de Kitt ofzeschneiden. Duerno hunn ech d'Messerblad suergfälteg ënner dem hëlzene Frame geluecht an et opmaachen. Mam Tipp vum Stiletto hunn ech d'Glas opgehuewen an erausgeholl. Elo hunn ech dem Sënn seng Stëmm héieren. "Zu dësem Punkt musse mir just weidergoen. Am Allgemengen, wéi dësen Idiot," Den Inuris huet mam Fanger op den Dokter gewisen, "huet seng Instruktioune richteg gefollegt." Hien huet nach en Drag aus der Zigarett geholl an et erëm duerch seng Nues geblosen. "Basis musse mir handelen wéi wann dëst Meedchen an den Här Anderson net existéieren. Et ass méiglech datt se eng Gefor fir eis Operatioun stellen, awer et ass och eng Chance datt se net maachen. Hien huet den Inuris gekuckt. "Dir mengt datt dëst Meedchen näischt iwwer eis Operatioun weess." Ech hoffen Dir hutt dat richteg. Wat dësen Anderson ugeet, schéngt seng Präsenz näischt anescht wéi en onglécklechen Zoufall ze sinn. Op alle Fall ass et elo ze spéit fir eise Pläng en Enn ze maachen. Et ass ze vill fir eis all um Spill, an elo si mir um Enn.
  
  
  "Ech gleewen awer datt e puer Ännerungen noutwendeg sinn." Hien huet seng Zigarett fäerdeg. "Ech wäert dëst an e puer Minutten mat Iech diskutéieren." Awer fir d'éischt," huet hien aus sengem Stull opgestan, huet en eidele Pak Zigaretten aus senger Tasche geholl an et gekräizt: "Ech brauch Zigaretten." Hien huet de Raum verlooss.
  
  
  Ech hunn weider kucken. Den Dr Inuris huet den Don Mario gekuckt. Ee vun deenen Eekleges, héichgeheescht, nervös Laachen ass aus sengem warty Hals entkomm. Seng Nerven waren e bësse manner ugespaant wann de Colonel Xing net am Raum war. Den Don Mario huet him kal gekuckt.
  
  
  "Maacht keng Suergen," sot den Dr Inuris him. 'Alles gëtt gutt. Ech weess dat sécher.
  
  
  Den Don Mario huet laang gewaart ier hien geäntwert huet. Seng Stëmm war voller Eel. "Spillt net méi domm wéi néideg," sot hien. "Alles war gutt gaang bis Dir decidéiert hutt datt Dir hire Liebhaber sollt sinn."
  
  
  "Alles wäert gutt sinn," sot Inuris. 'Maach der keng Suergen.'
  
  
  "Nolauschtert," sot den Don Mario, "vun all deene Leit, déi eppes ze Suergen hunn, kommt Dir als éischt." Wann eppes falsch leeft, musst Dir Iech Suergen ëm mech an de Colonel Sin, du arme Baaschtard, well Dir hei sidd. A wann net, da gëtt et ëmmer eppes ze suergen."
  
  
  "Dir wäert gesinn," sot den Dr Inuris. 'Alles gëtt gutt. Gleew mir. Gleeft ...'
  
  
  Ech hunn de Rescht net héieren. Déi nächst Sekonn huet meng Atmung gestoppt wéi eng Metallkette ronderëm den Hals zougemaach huet. Wéi ech no der Loft gekämpft hunn ënner dem Stahldrock vun der Kette, déi an den Halsband vu mengem Pullover gebass huet, huet meng Hand instinktiv no de Luger erreecht. Meng Zong stung aus mengem Mond. Meng Ae schéngen mat Péng ze sprangen. Iergendwou a mengem Sauerstoff-entzunnen Gehir, wousst ech datt wien hannert mir war, benotzt déi déidlech Nunchucks sou beléift vu Karate Kämpfer.
  
  
  D'Kette tëscht deenen zwee Grëff huet d'Liewen aus mir gepresst. Awer meng Hand huet ëmmer nach d'Waff erreecht.
  
  
  "Nee, nee, Carter, näischt wäert aus dësem kommen," sot eng Stëmm. Dëst gouf gefollegt vun engem schaarfen Schlag op de Réck vu mengem Kapp an e Blëtz vu krank Luuchten ier ech vun der Däischtert verbraucht gouf.
  
  
  Kapitel 15
  
  
  
  
  
  Wéi ech erëm bewosst sinn, hunn ech mech um Buedem vun engem klenge Raum hannert der Bühn fonnt. Meng Äerm a Been waren gebonnen, an de Réck vu mengem Kapp huet gefillt wéi wann een et mat enger Täsch Sand zerquetscht hätt. De Colonel Sin, den Don Mario an den Inuris stoungen a kucken mech.
  
  
  - Fillt Dir Iech e bësse besser? De Colonel Xing huet gefrot.
  
  
  Ech hunn de Kapp virsiichteg hin an hier geréckelt. "Näischt schéngt gebrach ze sinn," sot ech.
  
  
  De Colonel Xing huet eng vu senge laangen Zigaretten gebrannt an huet den Damp duerch seng Nues gelooss. "Wierklech, Dir verdéngt ze stierwen," sot hien. - Wann nëmmen well Dir esou suergfälteg war. Carelessness an eiser Aarbecht ass inakzeptabel, Dir wësst. An et war ganz suergfälteg vun Iech déi Fënster aus der Dachdach erauszehuelen. Huet et Iech jeemools geschitt, datt wann Dir Glas eraushuelt, d'Frëschheet vun der Loft am Raum eropgeet? Méi präzis e ganz klenge Loftfloss. Awer d'Trëppel ass genuch fir d'Dampwolleken aus menger Nues ze verdreiwen. Meng Observatioun vum Damp huet mäi Liewen méi wéi eemol gerett. Hien huet gelaacht. "Dir kënnt soen datt ech ee vun deene wéinege Leit op der Welt sinn, déi fir hir Gesondheet fëmmen."
  
  
  "Wann ech kéint, géif ech mech fir Är Observatiounsmuecht béien, Colonel," sot ech. "Awer ech fäerten et ass e bësse schwéier a menger aktueller Situatioun."
  
  
  "Ech wäert dës Iddi akzeptéieren, Carter," sot hien. Hien huet rosen op den Dr Inuris gekuckt. - Jo, et ass Carter, Dir Idiot. Nick Carter, keen Nicholas Anderson. Hien ass en Agent vun AH.'
  
  
  Den Dokter Inuris huet de Mond opgemaach. Den Don Mario huet iwwerrascht nogekuckt.
  
  
  "Ech hat keng Ahnung ..." huet den Dokter Inuris ugefaangen.
  
  
  'Roueg!' - De Colonel Xing huet hien ënnerbrach. "Natierlech hutt Dir keng Ahnung." Dëst Gehir vun Ärem ass op Äre Fangerspëtzen, an Ärem Kräiz, vläicht iwwerall ausser Äre Kapp. Also hutt Dir geduecht datt hien just en Tourist wier, en zimlech galante beschäftegten deen zoufälleg eng Dame an Nout zur Hëllef komm ass? Du bass en nach méi groussen Idiot wéi ech geduecht hunn. Dëse Mann heescht Nick Carter. All selbst respektéiert Intelligenz Agentur op der Äerd huet en Dossier iwwer him. Hien ass e Master Attentäter vun AX. De Colonel Xing huet mech ugekuckt. "N3, ass et net?"
  
  
  Ech sot näischt a probéiert op eng Sëtzung Positioun ze plënneren. Mäi Kapp huet geklappt.
  
  
  "Nieft sengem Ausgesi," huet de Colonel Sin weider, wéi wann hien e Virtrag hält, "ass de Carter och bekannt fir säin Arsenal vu Waffen. Luger bekannt als Wilhelmina. Hien huet et vum Dësch geholl an et gewénkt. "De Stiletto bekannt als Hugo." Hien huet d'Leeschtung widderholl. "Déi kleng awer déidlech Gasbomm bekannt als Pierre."
  
  
  Den Dr Inuris wénkt op all Element, deen him presentéiert gouf. Säi Gesiicht gouf rout, an ech hunn erëm eng pulséierend Vene gesinn, wéi e bloe Wuerm, ënner sengem Tempel. Hien huet vill Beleidegungen missen schlucken, an hien huet et net gär. Hie war vun Roserei gerëselt.
  
  
  Op eemol ass hien no vir gaang an huet mech an d'Ripp geschloen. Ech gefall an ewechgehäit. De Punch huet mech verpasst, awer d'Rolling huet mäi Kapp net vill gemaach. Wéi schmerzhaft hunn ech mech erëm gesat.
  
  
  De Colonel ass vum Dësch opgestan. Hien hat e Stiletto an der Hand. Fir e Moment hunn ech geduecht datt hien no mir kënnt, awer amplaz ass hien op den Dr Inuris getrëppelt, deen zréckgeet bis säi Réck géint d'Mauer war ouni aner Auswee. De Colonel Xing huet d'Messer ënner sengem Kinn opgehuewen. Hien huet ganz roueg geschwat, wat seng Roserei nëmmen erhéicht huet.
  
  
  "Nolauschtert virsiichteg," sot hien. "Dir hutt eis scho genuch Ierger gemaach." Du hues Gléck, datt ech dech nach net ëmbruecht hunn.
  
  
  Nëmme meng Éier bestallt Iech Är Participatioun un dëser Operatioun ze verloossen. A wann ech du wier, géif ech net ze vill op dës Éier zielen. Also huelt mäi Rot a schätzt et ganz gutt: bleift roueg. Maach näischt séier; vläicht iwwerlieft Dir. Awer wann Dir meng Rotschléi ignoréiert, wäert ech net zécken fir Är Eekleges Hals ze schneiden. Wat de Carter ugeet, ech an nëmmen ech wäert him am Moment lass ginn wann ech gefall, an net virdrun. Hunn ech mech kloer gemaach?
  
  
  Hien huet d'Fro liicht ënnerstrach mam Tipp vum Stiletto am Dokter sengem Hals. Hien huet just genuch Drock op den Hals vum Inuris applizéiert fir ze kraazt, awer net duerchzebréngen. Dem Dokter seng Aen hu sech aus de Sockets erausgezunn. Hien huet e kuerze Wénkel vun der Bestätegung gelongen.
  
  
  De Colonel Xing ass vun him fortgaang an ass erëm um Dësch gesat. "Okay," sot hien. "An elo, Hären," sot hien a fixéiert säi Bléck op jidderee vun eis. "Komm mer zréck op de Punkt. Ier mer den Owend aus dësem Sall verlassen, wëll ech datt jidderee mat den neisten Entwécklungen um Lafenden ass. Hien huet mech gelaacht. - Och Dir, Carter.
  
  
  "Maacht mir keng Faveur, Colonel," sot ech.
  
  
  'Eng Verlängerung?' - hien huet gelaacht. 'Kaum. Loosst mech Iech eppes soen," sot hien a leet sech no vir a sengem Stull. "Dir stierft ganz lues a ganz schmerzhaf." An ech wëll datt Dir wësst datt e puer vun dësem Schmerz an Ärem Kapp wäert sinn. E puer vun hinnen si mat Ärem Kierper am Zesummenhang, awer ech versécheren Iech datt dat wat Äre Geescht trefft definitiv vill méi schmerzhaf wäert sinn. Bis ech fäerdeg sinn, freet Dir mech ze stierwen. Dir wäert weider froen."
  
  
  "Sief net ze sécher doriwwer, Colonel," sot ech.
  
  
  De Colonel Xing huet seng Hand opgehuewen. "W.e.g., Carter, erspuert mir Äre Bravado a loosst mech weidergoen mat deem wat ech ze soen hunn. Et ass mir egal, ob Dir hei sëtzt, fir haut un eisem Gespréich deelzehuelen. Ech wëll Iech matdeelen datt Dir gescheitert hutt. A wann Dir lieweg sidd, oder éischter, wärend ech Iech erlaben ze liewen, wëll ech d'Wësse vun Ärem Versoen op dech weien wéi e grousse Steen deen op dech läit, an all de Wëlle fir ze liewen aus Iech ausdréckt. Hien huet seng Stëmm erofgesat. "Ech wëll, datt Dir mat der Zäit iwwer dëst denkt, Carter."
  
  
  Hien huet d'Hänn geklappt, wéi fir den Zauber ze briechen.
  
  
  "Elo ass den éischte Punkt d'Meedchen."
  
  
  "Loosst hatt aus dësem," sot ech.
  
  
  "Sief roueg, Carter," sot de Colonel Sin. "Ech wier dee gréissten Idiot, wann ech net vun der Dommheet vu mengem Kolleg, dem Dr. Inuris, profitéiert. Är Rittertendenzen hunn absolut näischt mat mir ze dinn. Och Dir musst zouginn datt et net schlau wier hatt net erauszehuelen.
  
  
  "Si weess net doriwwer," sot ech.
  
  
  "Ech gleewen, datt hien d'Wourecht seet," sot den Dr Inuris. "Si huet mir gesot datt si näischt iwwer hirem Papp senger Bezéiung mat mir wousst."
  
  
  Entweder de Lothar Inuris war méi en Idiot wéi hien ausgesäit, oder säi verréckte Geescht huet nach ëmmer mat der Iddi gespillt fir e Léiftnascht iergendwou mat senger perséinlecher Operstéiungszeen vum Nicole Cara ze deelen. Egal wéi, mir war egal.
  
  
  Awer de Colonel Xing weess ... "Ech hunn Iech gesot, Dir sollt zoumaachen," sot hien. Den Dokter huet eppes gemüttert iwwer de Versuch ze hëllefen an huet säi Mond zougemaach, awer huet sech ënner dem Colonel Sin säi veruechtende Bléck gekäppt.
  
  
  - Nee, Carter, ech fäerten, datt d'Meedche muss neutraliséiert ginn. Ech soen Iech als Kolleg. Ech froen Iech Iech a meng Schong ze setzen. Ugeholl, wéi Dir seet, datt d'Meedchen näischt weess. Ech kann awer derbäisetzen, datt ech dat net dovun ausgoen, well et och dovun ausgoen, datt ech Iech vertrauen, wat ech ni wäert. Mee loosst eis dovun ausgoen, datt d'Meedchen näischt weess. Dat ass, näischt iwwer d'Geschäftsbezéiung tëscht hirem Papp an dem Dokter Inuris. Et gëtt awer eng Saach, déi si fréier oder spéider entdeckt, wa si et net schonn entdeckt huet. Dem Colonel Sin seng Ae kucken mech ouni ze blénken. - "An dat ass wat hire Papp fehlt."
  
  
  Ech hu probéiert en onbestänneg Ausdrock op mengem Gesiicht ze halen.
  
  
  "A wann hatt doriwwer erausfënnt, wäert si sech wuel iwwer seng Plaz froen; Ermëttlungen déi d'Autoritéiten involvéieren. A wann d'Autoritéiten ufänken hir iwwer hire Papp ze froen, wäert déi jonk Fra ouni Zweiwel verroden datt hire Papp eng Affär mam Dokter Inuris hat, dem Dokter deen hir Operatioun gemaach huet. An och wann hien eng falsch Identitéit géif iwwerhuelen, seng Meeschterleeschtung vu sengem Handwierk ass esou datt seng richteg Identitéit geschwënn erauskënnt. Awer hien huet kee falschen Numm benotzt. An da wäerten d'Autoritéiten entdecken, datt dësen Dr Inuris eng gewëssen Bekanntheet kritt huet, wann Dir mengt, datt e Numm berühmt ka sinn, wann en an de Geriichtshaff vun enger Rei vu Länner steet. Ech wëll mäi Kolleg net onbedéngt ongenéieren, awer e puer vu senge Verbrieche hunn e besonnesche schlechte Ruff, och a Gemeinschaften déi zimmlech tolerant vu sexuellen Iwwerschoss sinn. Anerer bezéien sech op Drogenmëssbrauch oder involvéieren, besonnesch fir perséinlech Benotzung. An nach anerer proposéiere Bedeelegung un der Spionage. Net ze schwätzen iwwer e puer Verbrieche géint Mannerjäreg, déi, kuerz, einfach als Krichsverbriechen klasséiert kënne ginn.
  
  
  Ech hunn den Inuris gekuckt. Hien huet seng Aen erofgesat, wéi déi dräi Männer him an engem kompletten Eekel gekuckt hunn. Awer gläichzäiteg hat hien e brennen Haass fir de Sujet vun esou enger ëffentlecher Ernidderung vum Colonel Sin ze sinn. Ech hu mir geduecht, datt wann et eng Geleeënheet géif kommen, wou den Dokter Inuris d'Chinese kéint bezuelen, hie géif dat gär maachen.
  
  
  De Colonel Xing huet weidergespillt ... An esou géifen d'Autoritéiten zwangsleefeg bei den Dr Inuris goen a weider. Inuris, wéi mir scho gesinn hunn, ass sou komplett ofhängeg vu sengem eegene Genoss. Hie verlaangt intensiv Genoss. Hien ass erschreckt vun all Nodeel. Hien Angscht Péng mat onvirstellbar Feiglechkeet. Gitt hien an d'Hänn vun den Autoritéiten, ënnerleien hien dem geringste Péng, a wat wäert d'Resultat sinn? Hie géif alles ausschwätzen an der Hoffnung seng Eekleges Haut ze retten. A firwat? Alles well mir vergiess hunn d'Meedchen ze neutraliséieren. De Colonel Xing huet de Kapp gerëselt wéi an engem spottende Geste vu Bedauern. - Nee, ech fäerten, mir mussen hatt huelen. Sidd Dir net d'accord, Carter?
  
  
  Dir hutt eppes ze soen.
  
  
  "Ech muss Är Rou als Accord huelen, Carter," sot de Colonel Sin. "An dat bréngt eis op déi inévitabel Fro: Wou ass d'Meedchen?"
  
  
  "Ech fäerten, ech weess et net, Colonel," sot ech.
  
  
  De Colonel huet mir gelaacht. - Carter, viru kuerzem hu mir iwwer Är Zouverlässegkeet geschwat. Baséiert natierlech op Äre bekannte Ruff. Ech hunn Iech deemools gesot an ech soen Iech nach eng Kéier: Ech vertrauen Iech net.
  
  
  De Colonel Xing huet eng aner laang Zigarett gebrannt an huet ee vun deenen zwee hëlzene Matcher, déi hien aus der lackéierter Këscht a senger Manteltasche geholl huet, gebrannt. Dunn huet hien meng Stiletto vum Dësch geholl an huet ugefaang en anere Match ze schärfen.
  
  
  "W.e.g. maach mech dech net verletzen, Carter." Mat der Zäit wäert ech Iech an all Form verletzen, awer ech hunn gehofft déi üblech Folter ze vermeiden. Denkt drun, ech hu keng richteg Aversioun fir Iech ze schueden, mee ech weess d'Freed, mäi onwürdege Kolleg hei ze hunn", huet hien de Kapp op den Dokter geréckelt. Inuris: "Dat géif mech maachen et net. Hien verdéngt dës Zort vun Attraktioun net.
  
  
  "Gitt weider, Colonel," sot ech him. Wat méi fréi hien ufänkt, wat besser. Et gëtt e Punkt an der Folter wann Äre Geescht net méi d'Schmerzmeldungen vun Ärem Kierper kritt, och wann Dir bewosst bleift. D'Séil schwëmmt dann op engem onerreechbaren Niveau, fräi a sécher. Ech kéint drop freeën a wëssen, datt wann ech op deen Niveau kéint kommen an do bleiwe bis de Moien, Penny Dawn géif Hawk op Vitesse bréngen.
  
  
  De Colonel ass opgestan, ass ëm den Dësch gaang an ass virun mir gestoppt. Hien huet sech niddergelooss, meng Hänn gegraff, déi matenee gebonnen waren, an den Tipp vum Match ënner dem Nol vum Zeigefanger vu menger rietser Hand gestoppt. Dunn huet hien de Schwefelkopf mam waarmen Tipp vun der Zigarett beréiert, an et huet mat engem rosen Geschwës a Flamen gebrannt.
  
  
  Ech souz a kucken wéi d'Flam duerch de Match verbrennt, an hannerloosst e schwaarzen, gekraagte Rescht. De Colonel Xing erreecht iwwer den Dësch, huet de Stiletto gegraff an huet säi glänzend Tipp e Bruch vun engem Zoll vu mengem Ae bruecht.
  
  
  "Beweeg net," sot hien, "oder Äert Ae kéint zu engem Olivenueleg op engem Spiessel ginn."
  
  
  Ech gesinn de Match weider ze verbrennen.
  
  
  "Wou ass d'Meedchen?" - sot de Colonel Sin.
  
  
  Ech hu gefillt datt d'Hëtzt op meng Haut kënnt.
  
  
  "Beweeg net, Carter," huet de Colonel gewarnt.
  
  
  De Péng huet sech verstäerkt, an ech hu gefillt datt meng Muskelen onfräiwëlleg ufänken ze spannen. D'Blade war e schwaache Fleck virun menger Visioun.
  
  
  An dunn war op eemol alles eriwwer. De Colonel Xing huet seng fräi Hand ausgestreckt an d'Flame geläscht. "Ech sollt gewosst hunn, ech hätt net probéiert, Carter, awer ech sollt et hunn." Dir wäert ni wëssen.' Hien huet sech op den Don Mario gedréint a lächelt.
  
  
  "Ech sinn an enger zimlech schwiereger Positioun," sot de Colonel Xing. "Ech muss dem Carter Kreditt ginn, ech si sécher datt hien mir Kreditt géif ginn. Mir sinn souwuel Profis a ganz gutt. Och wann et de Risiko wäert war ze kucken ob hien sensibel wier fir méi einfach Forme vu Folter, déif do wousst ech datt hien net wier, méi wéi ech. Hien huet mech ëmgedréit. "Eigentlech hutt Dir d'Iddi begréisst, oder net, Carter?" Dir hutt gehofft datt Dir laanscht déi initial Etapp op den Niveau vum komplette Vergiess géif kommen wéi mir et all wëssen. Hien huet gelaacht. "Et ass bal wéi wann ech Äre Gedanken liesen kann, ass et net?"
  
  
  Den Don Mario huet hien ënnerbrach. - Okay, Colonel. Ech mengen et ass Zäit d'Witzer a Spiller ze stoppen.
  
  
  De Colonel Xing huet op seng Auer gekuckt. "Entschëllegt mech," sot hien. "Dir sollt ni Zäit verschwenden. A mir hu vill ze maachen den Owend.
  
  
  "Gëff mir d'Messer," sot den Don Mario.
  
  
  Mat engem liichte Béi huet de Colonel him e glänzend Stiletto iwwerreecht.
  
  
  Den Don Mario huet et bewonnerend a senger Hand gewien. Dunn huet hien mech mat sengen äisegem bloen Aen ugekuckt. "A manner wéi fofzéng Minutten wäert Dir mir soen wou dat Meedchen ass, Carter."
  
  
  Hien ass duerch de Raum gaang an huet dem Dokter eppes an d'Ouer geflüstert. Den Dokter huet geknackt an ass aus dem Zëmmer erausgaang. E puer Minutte méi spéit ass hien zréck a wénkt dem Don Mario. Den Don Mario huet mat engem kuerzen affirméierende Wénkel geäntwert. Sot wat Dir iwwer him wëllt, hie war kee Mann fir Wierder ze verschwenden. De Colonel Xing huet sech erëm um Dësch gesat. Ech hat keng Ahnung op wat mir waarden.
  
  
  Manner wéi zéng Minutte ware vergaang, wéi ech e schaarfe Klop op d'Dier héieren hunn.
  
  
  'Wien ass do?' - gefrot Don Mario.
  
  
  "Vito," war d'Äntwert.
  
  
  "Okay," sot den Don Mario.
  
  
  D'Dier ass opgaang an eng kleng, geschloene Figur ass an de Raum gestierzt an ass bei menge Féiss zesummegeklappt. Säi Gesiicht war dreckeg a säin Hiem war zerräissen. Ee vu senge Brëller gouf vermësst. Trotz menger Duercherneen huet et just e séiere Bléck gedauert fir ze realiséieren datt déi pathetesch Kreatur virun mir keen anere war wéi de Philip Done.
  
  
  - Dir wësst wien et ass, oder? - sot den Don Mario.
  
  
  Wann et gemengt war eng Fro ze sinn, wousst hien d'Äntwert schonn, beurteelt duerch de Flicker vun der Unerkennung, déi iwwer mäi Gesiicht fir vläicht eng Split-Sekonn blénkt.
  
  
  "Denkt drun," sot de Colonel Sin, "Ech hu Pläng fir den Här Dawn."
  
  
  "Maacht Iech keng Suergen," sot den Don Mario. - Ech kennen Är Pläng. Dir kritt et nach ëmmer zréck, zum gréissten Deel.
  
  
  "Ganz gutt," sot de Colonel Sin.
  
  
  - Hutt Dir Medikamenter op der Hand, Dokter? - huet de Prënz gefrot.
  
  
  "Jo," sot den Dokter Inuris.
  
  
  "Bréngt se heihinner. Ech brauch Kompressiouns- a Gag-Bandagen a vläicht e bësse Morphin bis mir hien erëm bewosst kréien. An huelt alles wat Dir hutt fir d'Blutungen ze stoppen."
  
  
  De Colonel Xing huet meng Aen erweidert beim Ernimmen vun Drogen
  
  
  "Denkt net datt Dir eppes héieren hutt wat Dir net sollt héieren hunn, Carter," sot hien. "Fir déi absehbar Zukunft wäert Dir selwer op Drogen sinn."
  
  
  Den Dokter Inuris ass aus dem Zëmmer gelaf an ass zréck mat enger schwaarzer Täsch.
  
  
  De Philip Dawn louch um Buedem an huet vun Zäit zu Zäit gekrasch. Den Don Mario huet nieft him geknéit an huet hien ëmgedréint bis hien d'Gesiicht no uewen war, liicht pantend, wéi e Fësch aus Waasser.
  
  
  Dem Don Mario seng lénks Hand huet sech no vir geschoss, hien huet den ale Mann um ënneschte Kieper gegraff an hie gezwongen de Mond opzemaachen. Dunn huet hien den Tipp vum Stiletto agesat an en op meng Wang gedréckt bis ech d'Haut virun mengen Ae gesinn konnt erauskucken.
  
  
  Den Don Mario huet mech ugekuckt. "Nolauschtert, Carter, an denkt séier. Ech sinn e Messer Spezialist. Vertrau mir. Ech sinn och net géint et ze benotzen. Ech froen dech wou d'Meedchen ass. Ech wëll eng séier an éierlech Äntwert. Keng Witzer. Keng falsch Beweiser. Wann ech keng Äntwert kréien, schneiden ech dem ale Mann d'Wang a froen nach eng Kéier.
  
  
  De Colonel Xing huet gestrahlt. De Mario war kloer eng Persoun no him am Geescht.
  
  
  Den Don Mario huet weider geschwat. "A wann ech keng Äntwert kréien, déi ech gär hunn, maachen ech e puer méi. Dann huelen ech déi aner Wang a froen dech nach eng Kéier. Da schaffen ech un d'Oueren an d'Nues. Ech schneiden d'Aen aus, d'Fangeren. Zéiwen. Ech kussen mäi Fouss. Den Dokter wäert säi Liewen retten, well de Colonel hie lieweg brauch. Awer hien wäert e Wrack sinn, an och den Dokter wäert hien net fäeg sinn ze flécken. An Dir sidd dee Schold dofir. Säi Mond halen wéi e groussen Held, Carter. Wéi wëllt Dir et?
  
  
  Ech konnt d'Blade bal duerch dem ale Mann seng blass, dënn Wang gesinn. Hie louch mat sengen Aen zou, säin Otem huet aus senger gekraagter Këscht geflüstert. Wien och ëmmer war, de Philip Doane war net vill ze kucken. Hien huet mir vill Ierger verursaacht, awer dat war am mannsten. Wat hien gemaach huet huet eng Katastroph fir Millioune vu Leit menacéiert. Also op der enger Säit war hien net wäert ze spueren. Awer hien war net sou schlecht a senger Obsessioun. Ech denken a sengem eegene Geescht huet hien nëmmen e puer Dieren fir e puer Leit opgemaach am Austausch fir d'Liewen vu senger Duechter méi hell ze maachen. Wann ech den Don Mario him a Stécker schneiden loossen, kann et de Penny retten. An duerch hir ze retten, vläicht kann ech d'Gold retten.
  
  
  Op der anerer Säit, wann ech mäi Mond opmaachen an hinnen soen, wou a wéi de Penny kritt, kann et dem ale Mann eng Iddi ginn, wat hien fir hatt gemaach huet. Hien huet et wahrscheinlech verdéngt, d'Chance fir hatt eng Kéier ze gesinn: schéin.
  
  
  Awer et ass méiglech datt een Abléck d'Welt ongeféier 45 Milliarden Dollar kascht.
  
  
  Op strikt professionellem Niveau konnt ech nëmmen eng Äntwert ginn. An et war komplett Rou.
  
  
  Ech hunn mäi Mond opgemaach a gesot: "Dir fannt hatt an hirem Papp sengem Appartement. Si waart op mech.'
  
  
  
  Kapitel 16
  
  
  
  
  
  De Colonel Sin huet de Mario um Réck geschloen. "Schéin," sot hien mat engem Laachen breet genuch fir e Set vu Stolmolaren ze weisen. "Just schéin."
  
  
  Den Don Mario huet him net geäntwert. "Vito," hie geruff. "Komm eran."
  
  
  En Thug mat Frettchen huet säi Kapp duerch d'Dier gestouss. Den Don Mario huet him eng Rëtsch Schlësselen geheit.
  
  
  "Gitt zréck an d'Haus vum ale Mann," sot hien. - Do fannt Dir e Meedchen. Huelt hatt op d'Schëff. Bis dann dohannen.'
  
  
  "Okay," sot de Frett a verschwonnen. Trotz menger Instruktioune fir de Penny, hat ech keen Zweiwel, datt de Frettchen säi Kommando qualifizéiert géif ausféieren. Si héiert de Klang vum Schlëssel am Schlass a wäert décidéieren - trotz allem wat mir eis gesot hunn - datt hire Papp endlech komm ass an elo dës Dier opmaacht. Nëmmen et wäert hien net sinn.
  
  
  De Colonel Xing huet mech virwëtzeg ugekuckt.
  
  
  Natierlech ginn ech zou datt dëst verréckt war, besonnesch an den Ae vun esou engem Profi wéi de Colonel Xing. Ech hu bal gelaacht. Hien huet eng Fal gefillt. Et gouf keng Erklärung fir hien, datt d'Meedche probéiert hire Papp ze retten. Et war absolut kee Virdeel fir hien. Well senger Meenung no haten weder den ale Mann, nach ech, nach d'Meedchen vill Zukunft.
  
  
  Ech konnt him net Schold. Vun senger Positioun war de Match bal eriwwer an hien hat gewonnen. Mat dem Meedchen op senger Barmhäerzegkeet huet hie bal all d'Kaarte gehal: de mysteriéisen Här Anderson, deen aus néierens an d'Hänn gefall ass a sech als AXE Agent erausgestallt huet; e Meedchen dat him grouss Ierger verursaache kéint; an de Philip Doane, dee muss fir de Colonel Syn ëmmer e Geheimnis gewiescht sinn, well d'Käschte fir d'Gold ze klauen him onheemlech niddereg geschéngt hunn.
  
  
  Ech hunn him meng Motiver net gesot. Hie géif et souwisou net verstoen. Natierlech hunn ech all d'Regele gebrach. Dës Regele soten: "Gitt op dësen ale Mann. Huelt d'Meedchen Zäit fir op Hawk ze kommen. Huel der Zäit. Sëtzt a kuckt wéi den Don Mario de Philip Dawn a Stécker schneiden. Maacht wéi wann Dir d'Blutt, den Horror an de schreckleche Schmerz net gesitt. Stellt Iech all déi gutt Saache vir, déi Dir erreechen andeems Dir eraussëtzt. Ewechzehuelen d'Biller vum Blutt aus dem ale Mann d'Gesiicht an d'Aen. Maacht Iech immun géint Gejäiz. Denkt just un wat d'Instruktioune soen.
  
  
  Heiansdo musst Dir Instruktioune geheien. Eppes bannen mir huet haart Nee gesot fir d'Iddi vum Don Mario den ale Mann a Stécker ze schneiden, während de Colonel Sin applaudéiert huet an den Inuris seng Lippe geleckt huet a seng Ae vu Freed iwwergléckt. Et war keng Hypersensibilitéit. Eppes an mir huet mir gesot datt de Moment wou ech dem Don Mario erlaabt hunn säi Wee mam Philip Dawn ze folteren, ech géif ufänken zouginn datt ech verluer hunn. An ech wollt eigentlech net nëmmen eppes gewannen. Ech wollt alles gewannen.
  
  
  Ech wollt d'Gold zréck kréien, den alen Philip Done bei senger Duechter sécher a gesond zréckginn an de Score ofsetzen. Ech wollt se vum Gesiicht vun der Äerd wëschen. Et war e grousse Spill. Awer wann et drop komm ass, dee Moment wou den Don Mario den Tipp vum Messer an d'Bang vum Philip Downe gedréckt huet, huet eppes déif a mir gesot: Gëff dat verdammt Instruktiounsbuch ewech a spillt Äre Wee. De Colonel Xing wäert ni verstoen. Hie war e Prozentsaz Spiller. A mäi Prinzip war, datt bis ech stierwen, Ech hunn eng Chance ze gewannen. Sin ausgesinn iwwerrascht. - Ech sinn iwwerrascht, Carter. Wierklech iwwerrascht. An e bëssen enttäuscht. Ech hat geduecht Dir géift méi Courage weisen.
  
  
  "Keen ass perfekt, Colonel," sot ech.
  
  
  "Vläicht net, Carter," sot hien. "Awer Dir hutt e Ruff fir dëst ganz no ze sinn." A gleew mir, meng Berichter iwwer Iech si komplett frësch. Rezent genuch fir Är rezent Reunioun mat mengem gudde Frënd Hsiang an der Arktis ze verstoen, net fir den Dr Inuris ze ernimmen. Hien huet sech mam Inuris mat engem konspiratoreschen Laachen ëmgedréit. "Dir erënnert Iech un Hsiang, oder net, Dokter?" Ech mengen, du hues op d'mannst seng Foto gesinn, oder? De Lothar Inuris huet geknuppt.
  
  
  "Et war gutt Aarbecht, Är Juegd op Hsiang," sot de Colonel Xing mir. "Ganz schéin an e bëssen onzäiteg vu menger Säit." Wann den Hsiang gelongen ass, wier seng Entreprise ganz glécklech mat dësem Geschäft fusionéiert, déi lescht Phase vun deem mech an Äert Land bruecht huet. Wéi och ëmmer, ech gleewen datt d'Welt eng ganz schwiereg Zukunft steet, och ouni Hsiang seng Efforten. Ech hunn net op säi Boasting geäntwert. Hien huet mech gelaacht. "An och Dir, Carter, hutt eng ganz schwiereg Zukunft virun Iech." Wa mir a China sinn, wäerte mir vill laang Gespréicher hunn. An Dir wäert mir vill Saachen soen. Awer fir d'éischt hues du eng laang Mieresrees virun Iech, déi mir an e puer Stonnen ufänken. Ass dat net richteg, Don Mario? Den Don Mario huet geknackt. "D'Schëff funktionnéiert," sot hien. - "Mir hunn d'Saache beschleunegt."
  
  
  "Mir wäerte virum Dämmerung segelen," sot de Colonel Sin, "merci fir Är Zesummenaarbecht, Carter." Den Här Sonnenopgang hei," hie weist op den ale Mann, deen nach ëmmer um bloe Buedem loung, "gëtt bei eis bäikomm, well hien, wéi Dir, e puer Fäegkeeten huet, déi mir gären hätten." Wat d'Meedchen ugeet... De Colonel Xing huet de Kapp no hannen gekippt an ugefaang op d'Plafong ze kucken. "Wat d'Meedchen ugeet, Lothar, vläicht ginn ech Iech spéider, wa mir an de sécheren Hafen kommen." Iwwerdeems mir um Mier sinn, kënnt Dir Spaass mat hir hunn, well mir huelen net esou Risiken a Sécherheet wéi op der Riviera. Wa mir a China kommen, kënnt Dir do bleiwen soulaang wéi Dir wëllt mam Meedchen. Awer ech kennen dech, Lothar, ech de Verdacht, datt Dir mat hatt midd wäert laang ier mir dohinner kommen. Wa jo, gi mir se der Crew, déi mat hir maache wat se wëllen; an da wäerte mir et lass kréien. Dëst huet kee praktesche Wäert fir eis.
  
  
  Den Dokter Inuris huet mat Freed gestrahlt a sech regal gebéit. "Merci fir Är Generositéit," sot hien.
  
  
  "Dir wësst, Dir verdéngt dat net wierklech," sot de Colonel Sin, "awer ech gleewen datt alles gutt wäert sinn wann d'Meedchen an eiser Betreiung ass, an dofir sinn ech bereet Är Indiskretioun op der Riviera ze verzeien."
  
  
  "Merci, Colonel Sin," sot den Dr Inuris.
  
  
  De Colonel Xing huet sech zum Mafioso gedréint. "Wat Iech ugeet, Don Mario, ech fäerten datt ech kee speziellen Trennungsgeschenk hunn, obwuel Dir et räich verdéngt." Ech hu gär Geschäfter mat Iech ze maachen. Dir sidd e Mann vun Éier, an Är Iwwerzeegung, wéi mir den Owend gesinn hunn, ass am meeschte bewonneren. Ech wéilt Iech wierklech mäin déifste Respekt ausdrécken.
  
  
  "Ech huelen et hei," sot de Mario a weist op den Dësch. "Ganz passend," sot de Colonel. "Et ass ganz passend datt Dir, deen de formidablen AX Agent Carter gefouert huet fir eng jonk Fra ze verroden, den Ierwe vu sengem Arsenal gëtt. Et ass bal poetesch ugepasst. Ganz gutt, Don Mario. Dir kritt säi Luger, säi Stiletto a seng kleng Gasbomm. Betruecht hinnen Är Trophäen.
  
  
  Den Don Mario huet d'Bomm an d'Täsch an d'Pistoul an d'Messer a säi Gürtel geluecht.
  
  
  De Colonel Xing huet op seng Auer gekuckt. "Mir hunn e puer Minutten ier de Camion ukomm ass, wéi Dir ausgemaach hutt." Hien huet mir gesot: "Wann hien ukomm ass, Carter, wäerte mir eis Rees ufänken. Genéisst et sou vill wéi méiglech well dëst Är lescht Rees wäert sinn. Dir gitt a China mat véierzeg-fënnef Milliarden Dollar Wäert vun Gold, wéi Dir wahrscheinlech scho wësst. Mat der Hëllef vum Dr. Inuris, mat der Hëllef vum onglécklechen Här Don, a mat der onschätzbarer Hëllef vum Don Mario, deen déi néideg Mannschaft zur Verfügung gestallt huet, konnte mir d'Federal Reserve Mëllech maachen."
  
  
  "A muer ginn et Rumeuren op der ganzer Welt datt déi meescht vun den US Goldreserven an d'Goldreserven vu ville vun hire vertrauenswürdege Frënn verschwonnen sinn. Är Regierung wäert encouragéierend Messagen erausginn, awer Rumeuren wäerte bestoe bleiwen a méi staark ginn. A geschwënn Banker a Regierunge vun anere Länner verlaangen Garantien an endlech beweisen. Si kënnen net Beweiser liwweren. Da wäert den Dollar wäertlos sinn, well d'Vertrauen an et zerstéiert gouf. Leit, déi Dollar hunn, probéieren se auszetauschen, awer fir wat? D'britesch Pond wäert ofschätzen. Däitsch Mark, och Schwäizer Frang wäerte wäertlos sinn, well kee Pabeier Sue méi vertrauen. D'Gold dat op der Welt bleift wäert wäertvoll ginn. Wien et huet wäert et behalen. Déi, déi et net hunn, wäerte panikéieren.
  
  
  E Buttek Besëtzer mat engem Brout wäert refuséieren et ze verkafen, ausser datt d'Brout an eppes anescht wéi Pabeiergeld bezuelt gëtt. Eng Persoun, déi en Dokter brauch, huet näischt fir hien ze bezuelen, ausser nëtzlos Pabeiergeld, déi den Dokter net akzeptéiert. Szenen wéi dës wäerte vill Mol op verschiddene Plazen widderholl ginn. A geschwënn wäerten d'Bande op d'Stroosse roamen an d'Geschäfter iwwerfalen op der Sich no deem wat se brauchen fir ze iwwerliewen. Fabriken wäerte gelähmt ginn, well kee sech d'Autoen, d'Wäschmaschinnen an d'Televisioun leeschte kann, déi se produzéieren. An d'Aarbechter ginn entlooss. En arabesche Sheikh am Persesche Golf verlaangt d'Bezuelung a Gold ier hien säin Ueleg verschécken. An et gëtt kee Gold ze bezuelen. Et gëtt also keen Ueleg. A geschwënn ginn et keng Autoen, keng Zich, keng Fligeren, a Fabriken wäerten net nëmmen Idle sinn, awer och nëtzlos. D'USA, wéi Dir se wësst, wäerten eng wirtschaftlech Wüst ginn. D'Stied wäerte mat Honger Leit gefëllt ginn. D'Land wäert duerch maraudéierend Banden verwüst ginn, déi Béischten ëmbréngen fir Iessen a Geméis klauen. Ech wollt näischt méi héieren. Ech hunn den Don Mario gekuckt. Hien huet scheinbar net drop opmierksam gemaach.
  
  
  Ech soot. - 'An du?' "Dëst ass Äert Land. Dir wunnt hei. Wëllt dir et?'
  
  
  De Colonel Xing huet gelaacht. "Don Mario ass e Produkt vun enger neier Kultur, Carter. Erwaart net datt hien vu Gefiller guidéiert gëtt. Säi Geschäft ass Iwwerliewe a Profitt, net Sympathie. Mir sinn Partner an dëser Venture. Mir ënnerscheeden nëmmen an engem Respekt, eise Choix vun Bezuelen fir eis Participatioun. China, aarm a Gold, huet Gold gewielt. Den Don Mario huet wéineg Interesse fir Gold. Oh, hie wäert eppes fir sech selwer halen, awer hien fënnt et ze pompös an am Prinzip, aus philosopheschen Siicht, oninteressant. Awer et gëtt eng Commodity déi China am Iwwerfloss huet, eng Commodity déi grouss Beneficer versprécht wann se verstänneg vermaart ginn.
  
  
  An dëst, Carter, ass de Mohn a wat kann aus dëser Blumm gemaach ginn: Heroin. Dir gesitt, Carter, wann den Dollar depreciéiert, et wäert eng Zäit kommen, wou d'Leit no engem anere Bezuelmëttel sichen. An den Austauschmedium, deen den Don Mario proposéiert anzeféieren ass Heroin. Mengt Dir net dat ass wat d'Leit iwwer hir Probleemer vergiessen? An ech versécheren Iech, si wäerten Problemer hunn. Verschidde Leit an Ärer Regierung wäerten interesséiert sinn fir d'Uerdnung zu all Präis ze restauréieren; an eng Populatioun glécklech un Heroin süchteg wäert eng attraktiv Versuchung ginn. Mengt Dir net, Dokter?
  
  
  De Colonel Xing huet net op eng Äntwert gewaart. "Dir wësst, den Dokter selwer huet wierklech Mohnsamen gär, oder net, Lothar?" Also gesitt Dir, Carter, datt den Don Mario, duerch seng Partnerschaft mat eis, eng onendlech Versuergung wäert hunn. An dës Reserve wäert him enorm Kraaft ginn. Also mat der Zäit, wann e bësse Rou an Äert Land zréckkënnt, wäert den Don Mario vill méi gewannen wéi de Wäert vum Gold dat hien eis verkaf huet. Seng Beneficer ginn am Sënn vun Konzessioune fir Gesetzer berechent, déi elo e puer vu sengen Handlungen verbidden. Dëst gëtt berechent andeems hien Land besëtzt, eng onendlech Ressource, déi hie mat Heroin opkaf.
  
  
  A wann d'Panik ofhëlt an aner Länner d'Wäisheet gesinn fir dat wat vun Ärer Bevëlkerung iwwreg ass fir e gewësse Grad vun industrieller Aktivitéit ze réckelen, dann iwwerhëlt den Don Mario de Laf vun de Fabriken. D'Bevëlkerung wäert vun der Bedierfnes fir Heroin motivéiert sinn, sou wéi d'Leit elo duerch d'Bedierfnes fir Dollar motivéiert sinn. An den Don Mario wäert de facto Herrscher vum Land ginn, fir net ze soen datt hien gläichzäiteg säi Gesetzgeber gëtt. Elo kënnen d'Leit hien als Prënz kennen, awer ech versécheren Iech, Carter, geschwënn wäerten d'Leit him wéi e Kinnek béien.
  
  
  "Du bass verréckt," sot ech.
  
  
  De Colonel Xing huet seng Hand opgehuewen. - Wann ech glift, Carter, ech bieden dech. Sief realistesch. Ech hu keng Neigung zum Wahnsinn. Probéiert un Heroin als nei Währung ze denken. Ass et méi logesch e Pak vu wäisse Pudder esou ze bewäerten wéi eng Zort giel Metal oder faarweg Pabeier? Nee, Carter, dat stëmmt net. Hie muss just eng aner Form vu Vertrauen ginn. Upassung. An d'Schwieregkeeten vun Ärem Land wäerten d'Moyene bidden fir dës Upassung ze maachen. Ech ginn zou datt et eng radikal Adaptatioun ass, awer et ass déi Aart vun Adaptatioun, den Don Mario brauch fir seng Ambitiounen ze realiséieren. Dir gesitt, Gold wäert him näischt maachen. Gold ze besëtzen géif et elo un d'Regelen an d'Denken vum Moment ënnerleien. An duerch dës Reegelen an duerch dëst Denken ass den Don Mario e Kriminell a bedeit säi Besëtz ze klauen. Neen, ier den Don Mario de Status erreeche kann, deen seng Ambitioun a roueg Genie him zouschreift, muss et als éischt eng Revolutioun ginn. An de Verloscht vu Gold wäert eng Revolutioun an den USA verursaachen.
  
  
  Wéi fir déi, déi Gold hunn, si mir iwwerzeegt, datt et ëmmer Leit op der Welt wäert sinn, déi no Gold duuschteren. Wat souzesoen den ale Glawe wäert erhalen. China, mat senge Mohnen a Gold, wäert duebel räich sinn, obwuel e groussen Deel vun eiser Mohn Ernte fir den Don Mario fir vill Jore virgesinn ass. China an d'USA wäerte ganz gutt Frënn ginn.
  
  
  An ech si sécher, datt déi, déi u Gold gleewen an déi, déi u Mohn gleewen, fir vill Jorhonnerte matenee liewen.
  
  
  Esou. De ganze Plang. Et war schrecklech. Ech kéint et Wahnsinn nennen. Awer d'Linn tëscht Wahnsinn a Genie ass schmuel, an de Colonel Sin war iwwer eng Saach richteg. Et war näischt an den AX seng Dateien fir ze weisen datt et eppes falsch mat sengem Geescht war. Wat hien op d'Been gestallt huet war näischt manner wéi e Meeschterstéck; dat natierlecht Ennprodukt vun der Kräizung vun der Spezialitéit vun engem Economist an der kalbluddeger Gier vun engem Zaldot, dee fir seng Fäegkeet am Krich bekannt ass. A beurteelen wat hie gesot huet, hien war nëmmen e puer Stonnen ewech et fäerdeg ze maachen. Hien huet nach eng Kéier op seng Auer gekuckt. - Just nach e puer Minutten, Hären. Dunn huet hien eleng op mech gedréint. - Carter, et gëtt an enger Minutt un d'Dier geklappt. Wann dat geschitt, heescht et datt et e Camion dobaussen op eis waart. Dëse Camion bréngt eis op d'Docks, wou dem Don Mario seng Stevedore séier d'Gold op d'Schëff lueden. Dir wäert dëst Schëff Board, an e puer Stonnen wäerte mir segelen.
  
  
  Elo wäert ech den Don Mario froen, Är Been ze léisen. An ech froen Iech opzestoen a roueg dëse Raum ze verloossen an an de Camion ze klammen. Wa mir op d'Schëff kommen, wëll ech, datt Dir roueg a roueg gitt an dohinner gitt, wou Dir geholl gitt. Wann Dir maacht wéi ech froen, wäert Dir onnéideg Péng verschount ginn. Awer, wann Dir Äre Virléiften fir Heldentum kennt, muss ech Virsiichtsmoossnamen huelen.
  
  
  Hien huet d'Nunchucks vum Dësch geholl. Ech hunn hëlzent Handle gesinn an eng Kette hänken tëscht hinnen. De Colonel huet zoufälleg d'Kette iwwer mäi Kapp geheit an d'Links fest genuch gezunn, datt se duerch mäin Hals an a meng Loftpipe gebass hunn.
  
  
  "Dir kënnt eleng u Bord kommen," sot hien, "oder onbewosst." Entscheed.'
  
  
  Den Don Mario huet meng Féiss geknéit an huet d'Seeler ofgerappt. "Dokter Inuris," sot de Colonel Sin, a weist op de Philip Doane. "Halt den ale Mann op. Ech wëll datt hien an enger exzellenter Gesondheet ass wa mir a China ukommen. Hien huet gelaacht. "Dir gesitt, Carter, mir brauchen en neie Safe."
  
  
  Am Niwwel, glänzend am Moundliicht, hänkt de rustege Rull vun engem Frachtschëff déif am Waasser un der Verankerung bei engem riichtege Pier. Trotz der niddereger Héicht, d'Heck vum dreckeg Schëff
  
  
  "Sarah Chamberlain-Cardiff" huet iwwer eis getuermt, wéi mir ausserhalb vum Camion stoungen. Weider, um Enn vum Pier, huet e risege Kran mat kräischen Kabelen e risege Container u Bord gesat.
  
  
  "Gold, Carter," sot de Colonel Sin. Ënnert dem Rand vum verrottenen Daach vun enger aler Scheier, déi laanscht de Pier gelaf ass, hu verschidde kaal Glühbirnen gebrannt, déi giel Liichtstrahlen op de Wee gegoss hunn. "Kuckt Äert Gefier no Osten. Näischt speziell, richteg?
  
  
  Hien huet net op eng Äntwert gewaart.
  
  
  "Awer d'Erscheinung kann täuschen, Carter." Dës schrecklech ausgesinn Frachtbarge manöver a segelt méi séier wéi e Fighter Jet. Seng elektronesch Ausrüstung ass entwéckelt fir et fir Radar onsichtbar ze maachen. Mee ech bezweifelen datt "Sarah Chamberlain" e Beweis vun hirer Kraaft huet. Wien am richtege Sënn géif iwwerhaapt oppassen op en aarmt aalt Frachtschëff deen de britesche Fändel flitt?
  
  
  "Okay, Sënn," sot de Mario. „Elo soen ech Äddi. Meng Leit hunn mir gesot datt si virun e puer Stonnen de leschten Heroin kruten, an an zwou Stonnen bréngen se de Rescht vun Ärer Fracht u Bord. Duerno kënnt Dir zu all Moment segelen." Si hunn d'Hand gerëselt.
  
  
  De Colonel huet op seng Auer gekuckt. "Ech zielen op dech, Mario," sot hien. "Ech ginn d'Instruktioune fir um 1 Auer de Mëtteg ze segelen."
  
  
  "Maacht Iech keng Suergen," sot den Don Mario. "Ech bleiwe a mengem Büro bis Dir segelt fir sécherzestellen datt alles an der Rei ass."
  
  
  "Excellent," sot de Colonel Sin. - Är typesch Grëndlechkeet, Don Mario. Ech gleewen, datt mir enges Daags eis erëm treffen."
  
  
  "Dann Äddi," sot den Don Mario. Hien huet den Dr Inuris gekuckt, deen de Philip Doane ënnerstëtzt huet. "Halt op, Doc," sot hien. "Probéiert wéi e gudde Jong ze handelen."
  
  
  Den Dr Inuris huet et net als eng Äntwert wiirdeg ugesinn.
  
  
  "Glécklech mech, Carter," sot hien. Hien huet säi Rimm geklappt, wou den Hugo an d'Wilhelmina ënner senger Jackett verstoppt waren. "Merci fir d'Souveniren." Hien huet den Dierhandtak gezunn a verschwonnen an d'Scheier.
  
  
  "Okay," sot de Colonel Xing. "All u Bord. D'Sarah Chamberlain dierft virum Dämmerung segelen," huet hien gelaacht, "mat enger Ladung aus Stol."
  
  
  De Colonel Xing huet d'Griffe vum Nunchaku gezunn, sou datt d'Kette sech ëm den Hals dréckt, wéi wann e Päerd drängt. Mir si weider laanscht de Pier an de Gangplank erop. Ech hunn de Kapp opgehuewen a gesinn datt de chinesesche Kapitän eis vun der héijer Bréck un kuckt. D'chinesesch Crewmemberen hu sech mat engem Sënn vun Zweck geschloen, déi se als gutt trainéiert Zaldoten markéiert hunn.
  
  
  Egal wat Maschinnen an elektronesch Ausrüstung u Bord war, Sarah Chamberlain war kee Schnappschëss vum 20. Joerhonnert, wann et ëm Prisongsanlagen koum. Ënnert Deck huet de Colonel Sin mech gedréckt bis hien an d'Eisenzelldier mat enger gespaarten Fënster ouni Glas erreecht huet. Virun him stoungen zwee Chinesen mat Maschinnegewier bewaffnet. De Colonel Xing huet den Nunchaku aus mengem Hals ewechgeholl an e Set vu Schlësselen aus senger Tasche geholl.
  
  
  Hien huet d'Zelldier opgemaach. - Komm eran, Carter. An den Här Dawn och," sot hien dem Dr. Inuris.
  
  
  De Buedem war Eisen, mat Stréi bedeckt, den Dokter Inuris huet de Philip Don befreit, deen op de Stréi gefall ass. D'Wiechter stoungen direkt virun der Dier, d'Mëndelen vun hire Waffen hunn eis mat Pistoul gehalen.
  
  
  "Du kanns den ale Mann loossen, wéi hien ass, Lothar," sot de Colonel. "Carter, ech fäerten, datt Dir Handschellen a Been Eisen wäert droen."
  
  
  Ech hunn d'Schëller gezunn. Handschellen a Been Eisen goufen un d'Maueren befestigt. Ee Paar fir Waffen, e Paar fir Been. Ech sinn gehorsam erakomm. De Colonel Xing huet si mat senge Schlësselen gespaart.
  
  
  "Ech wäert och d'Zelldier zoumaachen," sot hien. "An ech wëll datt Dir eppes wësst, Carter." Ech hunn deen eenzege Set vu Schlësselen. Denkt also net mol drun, de Geck mat de Wiechter ze maachen. Et gëtt wierklech näischt wat se fir Iech maache kënnen. Awer si kënne ganz gutt schéissen. Ech hätt selbstverständlech léiwer datt dat ni entsteet, awer wann et geschitt, wäert ech mech zwéngen et ze verstoen.
  
  
  Hien ass aus der Zell zréckgezunn. D'Dier huet zougemaach an de Colonel huet de Schlëssel am Schlass gedréint. Hien ass erëm opgestan an huet mir duerch d'Baren gewénkt. "Ech wäert dech vun Zäit zu Zäit besichen, Carter, a vläicht wäerte mir schwätzen." Awer elo kann ech nëmmen soen ass eng schéin Rees. Hien huet sech ëmgedréit a verschwonnen aus der Siicht.
  
  
  Fir e puer Momenter hunn d'Wiechter, hire Kapp no beieneen, mech duerch d'Barren gekuckt. Ech hunn hinnen net opmierksam gemaach. Geschwënn hu si sech langweilen a verschwonnen.
  
  
  Vläicht ass eng hallef Stonn vergaangen, wéi ech Stëmmen ausserhalb vun der Zell héieren hunn. Dem Colonel Sin säi Gesiicht ass erëm virun de Baren opgetaucht. Hien huet gelaacht a säi Schlëssel klingelt am Schlass. D'Dier ass opgaang fir Sin, zwee Wiechter a Penny Dawn ze weisen.
  
  
  
  Kapitel 17
  
  
  
  
  
  "Nick," huet Penny geruff. 'Papp.' Si ass an d'Zelle gelaf an ass nieft dem Philip Doane op d'Knéien gefall.
  
  
  De Colonel koum op hir an huet hir Hand gegraff. "Deng Loyalitéit ass bewonnert, Miss Dawn," sot hien. "Awer et deet mir leed, datt Är Fräiheet e bësse limitéiert muss sinn." Dir wäert Handcuff ginn wéi Äre Frënd Carter. Op d'mannst wa mir net um Mier sinn. An da dierfs de däerfen ëm däi Papp këmmeren", huet hien dezent gelaacht, "virausgesat datt den Dokter Inuris dech vermësst." Irgendwann um Mier kucken ech op mir däi Papp d'Liewen e bësse méi einfach maache kënnen. Awer elo musse mir maximal Sécherheet erhalen. Ech hoffen Dir verstitt.
  
  
  Hien huet hatt a Schëlleren gesat an d'Zelle verlooss. Hien huet de Schlëssel an der Spär erëm gedréint.
  
  
  Mir héieren seng Schrëtt am Eisengang verschwannen. Dann roueg.
  
  
  Penny huet mech duerch d'Kamera gekuckt.
  
  
  "Oh, Nick," sot si. "Wat wäert geschéien?"
  
  
  "Penny Dawn," sot ech. "Gleeft mech oder net, mir wäerten dëse Projet zerstéieren."
  
  
  De Philip Dawn huet gekrasch an huet säin dënnen Kierper op d'Stréibett verréckelt.
  
  
  "Ech brauch hien fir z'erwächen," sot ech dem Penny.
  
  
  "Okay," sot si. Si huet ugefaang ze ruffen. 'Papp. Papp. Ech sinn et. E Penny.
  
  
  Den ale Mann huet erëm ugefaang ze réieren.
  
  
  „Stitt op, Papp. Ech brauch dech.'
  
  
  Seng Aen hu sech gedréckt an hien huet sech gezwongen opzesetzen. - Sidd Dir dat, Penny? Hie sot. "Et ass sou däischter hei. Ech fannen meng Brëll net."
  
  
  "Et ass nieft Ärer lénkser Hand, Papp," sot si.
  
  
  An der Hallefdäischtert huet hie fir si gefillt, se gegraff an op d'Nues geluecht. Trotz der fehlend Lens konnt hien elo gesinn. Säi Gesiicht huet hell wéi hien hatt gesinn huet. "Oh mäi Gott," sot hien. "Bass et wierklech Dir, Penny?"
  
  
  - Jo, Papp.
  
  
  "Dir sidd schéin," sot hien. 'Schéin.' An hien huet ugefaang ze kräischen.
  
  
  "Shhh, Papp," sot Penny. "Du brauchs net ze kräischen."
  
  
  "Ech kann et net hëllefen,"Hien huet gesot.
  
  
  "Papp, et ass een hei bei eis. Mir brauchen Är Hëllef. Fir déi éischte Kéier huet den ale Mann gemierkt datt hien a Penny net eleng an der Zell waren. Hien huet sech ëmgedréit an mech ugesinn.
  
  
  "Dëst ass den Nick Carter, Papp," sot Penny. "Hie wëll eis hëllefen hei eraus ze kommen."
  
  
  "Dat ass richteg, Här Dawn," sot ech. "Ech wëll dech an de Penny hei eraus kréien an d'Schëff ze stoppen fir ënnerzegoen. Mee ech kann dat net ouni Är Hëllef maachen.
  
  
  'Wat kann ech maachen?' Hie sot.
  
  
  "Halt op ze kräischen," sot ech him. "Déi eenzeg Fro ass, wäert Dir et maachen?"
  
  
  "Wann ech kann, maachen ech et," sot hien. "Ech sinn dem Lothar Inuris näischt méi schëlleg." Mäi Kontrakt mat him ass eriwwer de Moment wou hien de Penny operéiert huet. Awer hien a seng verréid Frënn hunn mech täuscht. Si sinn de Moien bei mech komm. A si hunn mech op dëst Schëff geholl a mech an dës Zell geheit. Wéi ech eng Erklärung gefuerdert hunn, hunn d'Chinesen gelaacht a mech en Idiot genannt. Ech hëllefen Iech, Carter. Ech sinn en ale Mann a weess net wéi ech kämpfen, awer ech wäert Iech hëllefen. Elo wou Penny an der Rei ass, ass mir egal wat mam Dr Inuris a senge Frënn geschitt, oder mat mir. Et ass alles en duebelt Spill."
  
  
  'Wat mengs du?'
  
  
  "Si hunn geduecht datt ech just en alen, dommen Mann wier. Alt idiot. Awer et war eppes wat se net iwwer mech woussten. Ech sinn a China gebuer. Ech schwätzen hir Sprooch. An haut hunn ech eppes op Chinesesch héieren, wat en Duebelspill ugeet.
  
  
  "Gitt weider," sot ech.
  
  
  „Ech war bei där Receptioun dobäi. Ech huelen et Penny sot Dir iwwer dëst?
  
  
  Ech hunn geknackt.
  
  
  "Ma, dann, ech denken, Dir wësst meng Roll." Ech sinn fir Penny gaang. Awer ech wousst nach ëmmer net wien seng Frënn waren. Bis haut. An dunn hunn ech erausfonnt, datt ënnert senge Frënn Chinesen an Amerikaner aus der Mafia waren. An den Deal war datt d'Mafia de Chinesen mat Gold am Austausch fir Heroin liwwert. Ech kann net soen, datt mir et ganz gutt gefällt, mee ech huelen un, datt ech och net an der Lag sinn, doriwwer ze beschwéieren. Gutt, fir d'éischt huet jiddereen de Réck op mech gedréint, mech heihinner bruecht an mech dem Colonel Sin iwwerginn. Awer en anert Verrot existéiert nach ëmmer. D'Chinesen täuschen d'Mafia."
  
  
  Ech gefrot. - 'Wéi?'
  
  
  "Dësen Heroin," sot hien, "ass vergëft."
  
  
  'Wat mengs du?'
  
  
  "Genau wat ech soen," sot de Philip Dawn. "Ech weess net wat se dra setzen, awer ech weess eng Saach: den Heroin ass an zwou verschidden Aarte vu Plastikstuten verpackt. Saachen a gréng Poschen ëmbréngen séier. Saachen a bloe Poschen funktionnéieren lues. Awer wann ee vun hinnen an Äre Kierper erakënnt, stierft Dir.
  
  
  Ech hu missen den Hutt fir de Colonel Sin ofhuelen. Fënnefanzwanzeg Milliarden Dollar u Gold waren him net genuch. Ouni e Schoss ze schéissen, wäert hien d'USA Faillite maachen a Millioune vu Leit ëmbréngen. Et war besser wéi nuklear Krich. Et géif keng Stralung oder industriell Zerstéierung ginn. Just eng Populatioun, dout a stänneg stierwen, ouni Kraaft fir sech ze verteidegen.
  
  
  An ech war zouversiichtlech datt China dem Xing seng Pläng verstinn a voll dovun profitéiere wäert. Don Mario wäert wierklech e Kinnek ginn: de Kinnek vum Kierfecht. Iergendwou a sengem Stash war et wahrscheinlech e puer dausend Pond richteg Heroin. Hien huet dëst iwwerpréift an huet decidéiert datt de Colonel Xing a gudde Glawe handelt. Hie sollt besser wëssen. Mee et war kee Grond him ze schueden. Hie war just e bësse méi gourmandseg wéi hie muss sinn. De Gedanken, datt hie verfouert gouf, huet mech verréckt vu Freed. Ausser datt wann hien erausfonnt huet, de Colonel Xing op engem Bierg vu Gold sëtzt a vill onschëlleg Leit op de Stroosse vun den USA stierwen oder stierwen.
  
  
  Awer net wann ech eppes doriwwer ze soen hunn.
  
  
  "Okay, lauschtert," sot ech an hunn de Philip Dawn ëmgedréit. - Ech hunn eng Aarbecht fir Iech. An Dir musst et séier maachen. Awer ech mengen, Dir wäert iwwerliewen, wann Dir de Penny iwwer Iech gesot huet.
  
  
  "Ech wäert mäi Bescht maachen," sot hien. 'Wat ass dat?'
  
  
  "D'Penny sot mir, datt Dir en Expert op Schleisen sidd an datt Dir alles wësst wat iwwer si ze wëssen ass."
  
  
  "Dat ass vläicht wouer," sot de Philip Don.
  
  
  "Okay," sot ech. "Ech wëll, datt Dir mech vun dëse Schackelen befreit an d'Dier fir mech opmaacht."
  
  
  "Et ass haart Aarbecht," sot den ale Mann. "Besonnesch ouni Tools."
  
  
  "Ugeholl, ech hunn Iech gesot datt mir e puer Tools hunn, primitiv, awer Tools."
  
  
  'Wou?'
  
  
  "Ënnert mengem Halsband," sot ech him. - Do fannt Dir zwee Raséierapparaten.
  
  
  Den ale Mann ass vum Buedem opgestan an op steife Been a Richtung mech gehäit. Hien huet de Halsband zréckgezunn an huet zwee Klingen erausgeholl. "Gutt Stol," sot hien. "Jo, ech mengen, mir kéinte se benotzen. D'Schlässer op de Schakelen sinn eigentlech nach ëmmer primitiv," sot hien no enger séierer Inspektioun. "Wat den Diermechanismus ugeet, gesitt Dir datt dëst och kee Problem ass."
  
  
  "Wéi laang kann dat daueren?"
  
  
  Seng Ae beliichten op d'Perspektiv erëm nëtzlech ze sinn am Handel, deen hien am Beschten kannt. - Et hänkt dovun of wéi laang ech schaffen. Vläicht zwanzeg Minutten.
  
  
  "Maacht séier," sot ech. "Wann iergendeen kënnt, verstoppt dës Klingen ënner dem Stréi."
  
  
  Den ale Mann war scho bis zu senger voller Héicht um Buedem ausgestreckt, an hält seng Hänn an der quadratescher Luucht, déi duerch d'Spärfenster gegoss huet. Ech konnt net gesinn wat hie mécht, awer ech konnt déi schwaach Reibung vum Metal héieren, wéi seng Hänn ënner de fiichtege Stréischichten bewegt sinn.
  
  
  Ech hu probéiert mäi Geescht ze läschen wärend hie geschafft huet. Ech hu probéiert meng Energie net ze verschwenden mat Suergen iwwer ob seng Kräfte géifen aushalen oder ob de Colonel Xing et géif trauen op eemol bannen ze goen fir ze kucken wéi seng Prisonéier et maachen. Ech hu probéiert de rhythmesche Schleifen vun der Klingen op Beton ze verbannen, meng Atmung ze luesen an d'Zäit ze vergiessen. Awer dobausse wousst ech, datt dëse Kran wéi e risege Pendel tëscht dem Pier an dem Schëff schwéngt, a seng Halt mat Tonne Gold fëllt. Ech konnt mech zwéngen net un d'Zäit ze denken, awer ech konnt et net ophalen fir ze lafen. An de Moment wäert kommen wann dëse Kran seng lescht Beweegung mécht an déi triumphant Rees vum Colonel Sin fänkt un. Da wier et ze spéit fir mech ze maachen wat ech virgesinn hunn ze maachen.
  
  
  "Okay," Ech héieren de Philip Dawn soen.
  
  
  Hien ass opgestan an a senger Hand hunn ech ee vun de Klingen gesinn, oder wat dovunner iwwreg war. Et huet ausgesinn wéi wann hien et fir d'éischt an der Halschent an der Längt gedeelt huet an e bësse vun deem ofgeschnidden huet. Hien huet op mech geluewt an huet de Schloss op der Manschette vu menger rietser Hand gegraff. Hien huet de spitzen Metall eran rutschen, an huet säin Ouer no bei der Spär gehal. Hien huet e bëssen tëscht dem Daum an dem Zeigefanger mam hausgemaachten Schlëssel gefillt, dunn virsiichteg gedréint.
  
  
  "Bal," sot hien. "Awer net gutt genuch."
  
  
  Hien huet sech erëm zréckgezunn an d'Liichtgebitt, an ech hunn erëm d'Schleifen vum Metall op Beton héieren.
  
  
  "Dat muss esou sinn," sot hien wéi hien zréckkoum.
  
  
  Voller Selbstvertrauen huet hien d'gemeisselt Blade nees an d'Schloss agesat an d'Handgelenk schaarf gedréint. An der roueger Rou vun der Kamera gouf et e Klick. D'Schlass huet sech opgemaach. Dem Philip Doane säi Gesiicht huet vun Opreegung gespuert. "De Rescht ass elo einfach," huet hien geflüstert. No e puer Sekonnen huet hien mäin aneren Aarm a Been fräigelooss.
  
  
  Ech hunn mäi Mond no bei sengem Ouer bruecht.
  
  
  "Okay," sot ech. "Loosst elo Penny, ganz roueg." An da këmmere mir eis ëm d'Zelldier.
  
  
  Deen ale Mann huet mir geknuppt. A manner wéi enger Minutt waren dem Penny seng Äerm a Been fräi.
  
  
  Ech hunn den ale Mann bei mech geruff a gesot, erëm geflüstert: "Wéi wäert Dir d'Zelldier opmaachen?"
  
  
  Hien huet seng Hand ausgestreckt. A senger Handfläch loung déi zweet Blade, nach net gebrach. Hien huet et un déi stompeg Säit gegraff an huet säin aneren Daum an de Zeigefanger benotzt fir d'Blade hin an hier ze beweegen.
  
  
  "Wat ech amgaang ze maachen ass loiding genannt." Dëst gëtt normalerweis mat engem Sträif vu Celluloid gemaach. Et huet souwuel d'Steifheet wéi och d'Flexibilitéit fir de Sperrtab zeréck ze drécken. D'Blade wäert datselwecht maachen.
  
  
  - Ass et ganz Kaméidi?
  
  
  "Ech weess et net," sot den ale Mann. "Ee richtege Loiden soll ganz roueg sinn. Awer soubal déi Zong zréck fält, weess ech net wat geschitt. Mir mussen dee Risiko just huelen.
  
  
  "Mir hunn net vill Wiel," sot ech. — Ech setzen de Penny an den Eck tëscht der Dier an der Mauer wann d'Dier op ass. Wann eppes falsch geet, ass si aus der Feierlinn. Wat Iech ugeet, wann alles gutt leeft, signaliséiert Dir mir wann d'Spär kloer ass a steht dann nieft dem Penny. Wann ech duerch d'Dier eraus goen, réckelt net. Bleift wou Dir sidd bis ech dech uruffen. Virausgesat ech kann nach uruffen.
  
  
  Den ale Mann huet bei der Dier geknéit an huet ugefaang mat engem Messer an d'Schloss z'erreechen.
  
  
  Ech hu probéiert meng Otem nach ze halen. Ech war versicht komplett opzehalen ze otmen sou datt et komplett Rou wier.
  
  
  Säi Handgelenk huet sech eemol, zweemol, dräimol bewegt. Hien huet am Raum tëscht der Dier an dem Frame geschafft. Dunn huet hien opgehalen.
  
  
  Den ale Mann huet d'Gesiicht op mech gedréint a wénkt. Et war Zäit fir op d'Aarbecht ze kommen. An dës Aarbecht bestoung aus der Erfaassung vun e puer Maschinnegewierer.
  
  
  
  Kapitel 18
  
  
  
  
  
  Ech sinn duerch d'Dier gerannt wéi e Stier, deen en aspirant Stierfechter gesinn huet, gehumpelt, hefteg a gläichzäiteg gesammelt.
  
  
  Si stoungen an der Gang, een op meng lénks, een op meng riets, an hir Gedanken ware lues genuch datt hir Kiefer gefall sinn wéi se mech gesinn hunn. No lénks gedréint hunn ech meng Hänn wéi Messeren opgehuewen an dem Wuecht seng Schëller zerquetscht, während hien nach mat senger Maschinnegewier geknuppt huet. Wéi hien mat engem Crash op de Buedem gefall ass, hunn ech him gegraff, eng Hand iwwer säi Mond geluecht fir datt hien net jäizt an déi aner Hand ëm seng Taille fir hien z'ënnerstëtzen. Ech hunn hien direkt a säi Partner gedréckt, sou séier wéi méiglech d'Lück tëscht hinnen zougemaach, sou datt déi zweet Garde mat senger Waff ënner dem Partner sengem Aarm verwéckelt war. Ech hunn d'Hand, déi ech op der Taille vum Mann hat, opgehuewen an hunn se iwwer seng gebrach Schëller an enger Schnëttbewegung op den Hals vum gesonde Garde geheien. Et war kee perfekte Schlag, mee et huet säin Hals op d'Säit gekippt. Wéi hien erëm erausgeet, hunn ech e Kick direkt op säi Gesiicht geworf. Schanken hu sech ënner menge Knöchel gebrach a Blutt ass aus mengem helle Mond gegoss. Säi Kapp huet d'Mauer schwéier getraff an hien ass onbewosst op de Buedem rutscht. Ech hunn säi Frënd ëmgedréint an dem Adam säin Apel mat menger Handfläch zerquetscht, ier hien dovunner profitéiere konnt, datt ech säi Mond net méi ofdecken.
  
  
  Ech hunn d'Kierper op der Säit gezunn, d'Waffen gesammelt an de Kapp an d'Zelle gestoppt. "Okay," sot ech. "Zäit fir en Otem ze huelen."
  
  
  D'Penny an hire Papp si séier bei mir komm. Ech hunn him ee vun de Maschinnegewierer ginn. "Ech wëll vun dësem Schëff erausgoen ouni se ze benotzen," sot ech him. "Mir ginn net iwwer d'Spëtzt, mir kommen zréck duerch dëst Deck. Ech weess wat ech sichen. Et wäert ewech vum Pier sinn. Follegt mech, a wa mir op iergendeen lafen, loosst se bei mir. A wann eppes geschitt fir mech, Dir kënnt dës Waff benotzen mat jidderengem ze këmmeren, soulaang et eppes ze këmmeren ass. Ech hunn et gesinn wéi mir u Bord koumen: eng kleng Dier op der Hafensäit vum Sarah Chamberlain. Mir sinn do laanscht en däischter beliichten Gank Richtung Béi am Heck gaangen. Mir sinn virsiichteg geplënnert, awer hu kee begéint.
  
  
  D'Dier huet op eis gewaart.
  
  
  "Gëff mir d'Waff," sot ech.
  
  
  Ech hunn de Grëff gezunn a virsiichteg d'Dier opgemaach. Ech hunn déi donkel, bewegt Waasser vum East River fënnef Meter ënner mir gekuckt.
  
  
  "Dir éischt, Penny," sot ech. "Been éischt. Loosst Iech um Rand hänken. An dann loosst Dir einfach lass. Wat Dir méi kuerz ass wéi Dir fällt, wat manner Kaméidi gëtt. Da schwëmmt sou roueg wéi méiglech op de Pier a waart op mech do. Selwecht fir Iech, Här Don. Do fannt Dir Trapen déi op de Pier féieren, just iwwer d'Sterboard Boom.
  
  
  Et ass ouni Feeler gaangen. Ech hunn d'Dier sou gutt wéi méiglech zougemaach ier ech vum Rand erofgefall sinn. Et kann ee just hoffen, datt keen eenzege Passant sech vum helle Liicht vun der Hafensäit vum Sarah Chamberlain iwwerrascht huet. Awer ech hunn gezweiwelt datt iergendeen vun der Crew um Ufer war. D'Zäit fir ze verloossen war ze no. Op der anerer Säit hate mer dem Don Mario seng Kärelen ëmmer Suergen.
  
  
  De Colonel Xing sollt net esou eescht gewiescht sinn, mir d'Schëff ze weisen. Hien huet mir erlaabt eng Dier an Trapen ze gesinn, déi vum Pier op d'Waasser féieren.
  
  
  D'Penny an hire Papp hunn op mech bei der Trap gewaart, a Waasser getrëppelt.
  
  
  "Okay," sot ech. "Ech wäert dës Trap eropklammen an meng Waff mat mir huelen." Follegt mech no uewen. Wa mir un d'Spëtzt kommen, ginn ech op den Don Mario. Ech wëll, datt Dir zwee vun hei eraus. Run sou wäit an esou séier wéi Dir kënnt.
  
  
  "Nee, Nick," sot Penny. 'Net elo.'
  
  
  "Si huet Recht," sot den ale Mann. - "Dir braucht Hëllef."
  
  
  "Ech weess," sot ech. - An ech wäert et vum Don Mario kréien. Op d'mannst déi direkt Hëllef. Awer ech wëll Iech zwee net mat mir. Et huet kee Sënn Iech ze verletzen.
  
  
  "Ech kommen mat dir, Nick," sot Penny.
  
  
  Ech hunn de Kapp gerëselt. "Wann Dir eppes fir mech maache wëllt, kënnt Dir." Awer dat ass net wat Dir hei maache kënnt.
  
  
  "Da sot eis, wat Dir wëllt," sot den ale Mann.
  
  
  "Ech wëll datt Dir den David Hawke rufft. De Penny weess wou hien him kontaktéiert, de Joint Press and Wire Service zu Washington. Sot him, datt "Sarah Chamberlain" muss op all Käschten gestoppt ginn. Sot him den Nick Carter sot Iech him ze ruffen. Wëllt Dir dëst maachen?
  
  
  "Wa mir kënnen, mir maachen et,"Hien huet gesot.
  
  
  "Okay," sot ech. 'Loosst eis goen. Et gëtt wéineg Zäit. Ech hunn ugefaangen d'Trap ze klammen. Ech hunn uewen iwwer de Rand vum Pier gekuckt. Et huet gutt ausgesinn. All Ae wäerten op de grousse Kran konzentréiert sinn. Hie war nach ëmmer bewegt, elo zréck op de Pier. Ech hu just ze hoffen, datt hien op d'mannst ee Container vu Gold verlooss huet a seng Aarbecht fir d'Nuecht nach net fäerdeg war. Ech wousst, datt meng Aarbecht och nach net ganz eriwwer wier.
  
  
  Ech hunn de Penny an hire Papp héieren hannert mir stoen. Den ale Mann huet schwéier otemt. Ech hunn de Kapp op si gedréint. "Bleift niddereg a bleift verstoppt. Ech decken dech. Gitt elo eraus. Lafen!' Ech war eleng, ënnert der Mafia an de Chinesen, an d'Zäit war aus.
  
  
  Ech sinn um Wee mam Bauch vum Pier bis bei de laange saachen Schapp gekrabbelt, wou den Don Mario erakoum. Opstoen fir den Dierrahmen ze schützen, hunn ech d'Spär gezunn.
  
  
  Et war net gespaart. Ech si séier duerch et an d'Däischtert geschleidert.
  
  
  Wäit ewech, beim Floss, hunn ech e Liicht gesinn. Ech sinn an dës Richtung gaang mat enger Maschinnegewier prett an der Hand. Ech sollt op dat Schlëmmst virbereet ginn. Wann ech Gléck gehat hätt, hätt den Don Mario mech net gemierkt. Ech hu gehofft, datt alles fir mech klappt.
  
  
  Crouchend, sinn ech weidergaang bis ech d'Luuchten am Büro gesinn hunn mat Fënsteren iwwerall mat Vue op d'Lagerhaus an de Floss. Büro iwwer der ganzer Breet vum Floss.
  
  
  Den Don Mario souz an engem Schwenkstull bei sengem Schreifdësch a kuckt op "Sarah Chamberlain". Nieft e puer Telefonen an enger Kopie vum Lloyds Schäfferot war den Dësch eidel.
  
  
  Ech bleiwen an der Scheier selwer a verstoppt mech vum Schëff, hunn ech d'Dier opgeruckt an de Faass vun der Maschinnegewier geriicht. "Ganz roueg, Mario," sot ech. Hien huet sech net beweegt. Hien huet just weider duerch d'Fënster op d'Schëff gekuckt.
  
  
  "Dëst ass de Carter," sot ech. „Ech wëll, datt Dir opstitt an de Rido op d'Fënster zitt, déi iwwer d'Schëff kuckt. Da sëtzt erëm. Ech wëll mat dir schwätzen. Halt Är Hänn no Ärem Gesiicht wéi Dir zréck sëtzt. Ech hunn e puer Neiegkeeten fir Iech iwwer Är chinesesch Frënn, déi ech mengen, Dir wëllt héieren.
  
  
  "Wat ass et, datt Dir ze soen muss, datt ech gären héieren, Carter,"Hien huet gesot.
  
  
  - Et kascht Iech näischt ze lauschteren, Mario. Awer wann Dir net nolauschtert, kann et fatal sinn, "sot ech. "No all Är Aarbecht, géift Dir net an enger"De Kinnek ass dout, vive de Kinnek" Situatioun ophalen, oder?
  
  
  Als Äntwert huet de Mario säi Stull zréckgedréckt, ass op d'Fënster gaang an huet de Rido opgezunn. Ech sinn an d'Zëmmer gaang an ass op hien gestouss wéi hien erëm souz.
  
  
  "Schwätz séier," sot hien.
  
  
  "Dat ass wat ech maachen," sot ech. "Deng Frënn hunn dech fuddelen."
  
  
  Mario huet gelaacht. - Natierlech kënnt och d'Kavallerie.
  
  
  "Dir sollt et besser och ufänken ze gleewen," sot ech. "Ären Deel vum Deal ass net erfëllt. Déi eenzeg Fro bleift ob Äre Frënd, de Colonel Sin, fäeg ass an d'Fräiheet ze flüchten nodeems hien dech täuscht huet.
  
  
  - Okay, Carter, halt op dës Rätsel ze froen. Wat fir eng Bedruch ass dëst?
  
  
  "Heroin".
  
  
  "Heroin ass gutt," sot den Don Mario. "Et gouf vu Leit gepréift, déi ech vertrauen."
  
  
  - Hutt Dir alles iwwerpréift?
  
  
  "Natierlech net," sot hien. "Awer mir hunn Proben aus e puer Tonnen geholl."
  
  
  "Dat war gutt Saachen," sot ech. "De Rescht si vergëft."
  
  
  "Stop et, Carter," sot hien. "Ech sinn kee Verléierer. Dir hutt eng an enger Millioun Chance fir dës Saach ze sprengen, an dat heescht datt Dir mech géint Sin dréit. Ech wäert dëst net iessen.
  
  
  "Ech sinn hei fir Iech géint d'Sënn ze dréinen fir dech ze fuddelen. Heroin gëtt vergëft. Dëst ass wierklech Dreck. An déi dreckegst ass a gréng Poschen.
  
  
  De Mario huet seng Lippen gedréckt. - Dir wësst, Carter. Dir fänkt mech un ze interesséieren. Wéi wësst Dir iwwer dës gréng Poschen?
  
  
  - Just wéi ech iwwer blo Poschen a Gëft weess. Wann Dir e Frënd u Bord vun dësem Schëff hätt, deen och Chinesesch versteet, da wësst Dir et. Dësen ale Mann gouf a China gebuer.
  
  
  "Wéi séier kënne mir den Test maachen?" - sot de Mario. - Huelt e puer vun dësem leschten Dreck aus dem Schëff. Gréng Poschen. Wat an de grénge Poschen ass, killt am séiersten.
  
  
  Mario huet ee vun den Telefonen geäntwert. "Vito," sot hien. — Bréng mir eng vun de grénge Poschen. Direkt.'
  
  
  Hien huet opgehaang a mech ugekuckt. - Okay, Carter, Dir hutt eng Chance. Schrëtt zréck. Et ass eng Luch virun mengem Schreifdësch. Eng Minutt méi spéit mécht et op an de Vito geet erop. Sidd net nervös mat Ärer Waff. De Vito wäert maachen wéi ech soen. Dir kënnt sécher sinn, datt hien näischt mécht.
  
  
  Et war e Geräisch ënner mir an en Deel vum Buedem rutscht ewech, huet dem Vito säi frettähnlecht Gesiicht an de Raum opgedeckt.
  
  
  "Et ass gutt, Vito," sot den Don Mario. "Et gi keng Schwieregkeeten."
  
  
  De Vito ass an d'Zëmmer geklommen an de Buedemplang ass erëm zréckgezunn. Hien huet de grénge Sak op dem Mario säi Schreifdësch geluecht.
  
  
  "Mir brauchen e Meerschwäin," sot hien. "An ech mengen, ech kennen déi richteg Persoun dofir." Hien huet den Telefon geholl. Colonel Sin," sot hien. 'Schnell.' Hien huet gewaart. Wéi hien erëm geschwat huet, huet seng Stëmm dréngend geklongen. - Colonel Xing? Don Mario. Lauschtert. En Accident ass mat engem vu menge Jongen geschitt. Schéckt den Dr Inuris mat Ärem Portfolio. Mir brauchen et geschwënn.
  
  
  Hien huet opgehaang ouni dem Colonel Xing eng Chance ze ginn fir Froen ze stellen. Ech hunn de Rido e Brochdeel vun engem Zoll zréckgezunn an d'Schëff gekuckt. Kuerz drop huet de sullen Dr.
  
  
  "Hie kënnt," sot ech.
  
  
  "Bréngt hien, Vito," sot den Don Mario. Vito huet de Sall verlooss. "Maacht Iech keng Suergen iwwer Vito," sot den Don Mario. "Vito behält sech éierlech. Alles wat Dir maache musst ass Heroin. Awer op d'mannst musst Dir akzeptéieren datt ech Iech eng Chance ginn, Carter. Wien besser als Meerschwäin ze benotzen wéi en Drogenofhängeger Dokter?
  
  
  Ech hunn Schrëtt héieren a stoungen, wou ech geduecht hunn, datt ech den Don Mario an de Vito mat engem kuerzen Burst géif kréien, wa se probéiert eppes ze maachen. D'Dier ass lues opgaang an den Dokter Inuris ass an d'Zëmmer komm, de Vito ass hannert him.
  
  
  Seng Aen sinn iwwerrascht erweidert wéi hien mech do gesinn huet. "Carter!"
  
  
  - Dat ass richteg, Dokter. Ären ale Frënd. Ech hunn de Faass vun der Maschinnegewier ënner sengem Kinn gesat.
  
  
  Hien huet gefrot. - "Wat heescht dat?"
  
  
  Ech hunn seng Windpipe mam Laf vun der Waff geschloen. - Halt op, Doc.
  
  
  "Dokter," sot den Don Mario. "De Carter an ech wëlle e bësse Wette maachen. Et ass wéinst deem Heroin.
  
  
  Ech sinn zréckgaang mat menger Waff.
  
  
  -Wat ass mat dësem Heroin geschitt? gefrot Inuris. "Et ass just regelméisseg Heroin."
  
  
  "Dat ass wat ech wëll soen, Dokter," sot den Don Mario. "Awer de Carter seet anescht." Hie seet datt hien vergëft ass.
  
  
  "Nolauschtert net op hien," sot den Dr Inuris. - Wat weess hien iwwer dëst?
  
  
  "Hie seet, hie weess genuch, Dokter."
  
  
  - Géifs du him gleewen? gefrot Inuris. - Agent AX?
  
  
  "Hien huet mäin Interessi bis elo gezunn."
  
  
  "De Colonel Sin géif dech net täuschen," sot den Dr Inuris.
  
  
  "Ma, dat ass wat ech probéieren dem Carter ze soen," sot den Don Mario. "An awer huet hien et fäerdeg bruecht mech ze iwwerzeegen datt et besser ass fir d'éischt sécher ze sinn wéi spéider entschëllegt. Dofir hu mir Iech hei invitéiert. Well ech mir selwer gesot hunn: "Mario," sot ech, "wien ass déi bescht Persoun fir ze beurteelen ob dësen Heroin gutt ass oder net?" an dunn hunn ech mech geäntwert: "Ma, keen anere wéi eisen ale Frënd, den Dokter Lothar Inuris, deen sech als en exzellente Wëssenschaftler an en engagéierte Frënd erausgestallt huet." Also, Dokter, ech ginn Iech eng gratis Probe.
  
  
  "Ech wëll dat net," sot den Dr Inuris.
  
  
  - Wëll net? - sot den Don Mario. 'Wëll net? Hutt Dir dat héieren, Vito? Hie seet, datt hien keng gratis Prouf wëllt.
  
  
  "Ass hien esou räich?" - sot de Vito. "Ech hunn nach ni gesinn datt en Drogenofhängeger eng gratis Probe ofginn."
  
  
  "Ech mengen, hie wëll wierklech eppes, Vito," sot den Don Mario. - Wéi all Drogenofhängeger. Awer hien ass ze héiflech. Dir sidd just héiflech, oder net, Dokter?
  
  
  Schweesspärelen erschéngen op dem Inuris sengem Eekleges Gesiicht. "Ech wëll dat net," huet hien geruff.
  
  
  "Ma, gutt, Dokter," sot den Don Mario. "Dir sidd ze wäit mat dëser Héiflechkeet." Hien huet meng Haarnadel aus mengem Gürtel gezunn an huet e Schnëtt op déi gréng Täsch gemaach. E puer wäiss Pudder ass erausgefall.
  
  
  "Ma, Dokter, mir wäerten hei eng Party maachen." Mir hu keng Käerzen, mee ech hunn Mätscher an, Vito, ech mengen, Dir wäert eng Sprëtz an Nolen fannen wann Dir am Dokter senger Täsch kucken. An ech wier net iwwerrascht wann et e Stéck Gummischlauch wier a vläicht e puer aner Saachen déi mir brauchen. De Vito huet d'Hand erausgezunn an huet dem Dokter d'Täsch aus den Hänn gerappt. Den Don Mario huet et opgemaach an huet ugefaang duerch et ze rudderen.
  
  
  "Loosst se dat net maachen, Carter," huet den Dr Inuris plädéiert. - Firwat net, Dokter? Ech soot. "Ech gesinn net wéi vill Schued et kann maachen. Wann Dir d'Wourecht seet, dat ass.
  
  
  - W.e.g., Carter. Wann ech glift.'
  
  
  Hien huet mech net gekuckt. Vläicht wollt hien mech kucken. Mä hie konnt net. Hie konnt seng Aen net vum Dësch huelen, wou den Don Mario an de Vito beschäftegt waren. An hien huet weider gefrot. Wierder gegoss wéi d'Loft aus engem duerchgebrach banneschten Rouer.
  
  
  "Gold, Carter. Ech ginn dir Gold. Meng deelen. Dir kënnt räich sinn. Dir wäert ni méi muss schaffen. Vill Suen. Méi wéi Dir jeemools vun AX gesinn wäert. Dir kéint iergendwou goen. Dir kéint räich ginn. Rett mech just vun hei. Du kanns et packen. Ech weess, Dir kënnt. Ech maachen et derwäert fir Iech. Dir wäert et net bedaueren.'
  
  
  Den Don Mario ass vum Dësch opgestan. De Vito stoung nieft him mat enger voller Sprëtz an der Hand.
  
  
  "Ech kann net d'accord sinn, Dokter," sot ech.
  
  
  "Keen kann dech héieren, Dokter," sot de Mario. „Et gëtt ze vill Kaméidi dobaussen. Dëse Krunn ass extrem Kaméidi.
  
  
  Den Dokter Inuris ass op seng Knéien gefall. De Schweess huet säi Gesiicht erof gestreamt. "Maacht dat net," huet hie gefrot. 'Maach dat net. Ech froen Iech. Maach mir dat net.
  
  
  De Mario huet hien an d'Gesiicht geschloen. "Halt op, du blöden Hond," sot hien.
  
  
  Hien huet dem Inuris säi rietsen Aarm gegraff an d'Hülse vu senger Jackett an dem Hiem iwwer den Ielebou gezunn. De Knäppche koum vum Hiem an ass fortgerullt. De Vito stoung virum Dokter mat enger Sprëtz an der Hand.
  
  
  Den Dokter Inuris huet ugefaang ze knacken. Den Don Mario huet hien erëm geschloen. "Dir musst roueg bleiwen, Dokter," sot den Don Mario. 'Kuckt op déi hell Säit. An e puer Minutten sidd Dir op Är glécklech Rees ... oder dout. Op alle Fall sinn Är Problemer eriwwer, Léif.
  
  
  Dem Dokter seng Aen hunn d'Angscht erweidert.
  
  
  "Okay, Vito," sot den Don Mario.
  
  
  Hien huet den Inuris op d'Féiss geréckelt an huet säi bloen, narréierten Aarm verlängert.
  
  
  Den Inuris huet probéiert sech befreien. Hien huet de Vito geschloen an huet hien fortgesprongen.
  
  
  Dem Don Mario säi Gesiicht ass däischter ginn. "Kee Wee," huet hien geruff.
  
  
  De Lothar Inuris huet nach ëmmer gekrasch. Den Don Mario huet säin een Aarm ëm den Hals geluecht a mat deem aneren dem Dokter seng ausgestreckt Hand gehalen. "Okay, Vito," sot hien, "loosst eis et probéieren."
  
  
  Vito ass virsiichteg vun der Säit ukomm, wéi e Stierkampf mat engem Miniaturschwert fir de leschte Schlag. Dem Dokter Inuris seng Ae bulten. Hien huet probéiert ze soen: "Nee, nee, nee", awer näischt ass erauskomm ausser e laangen, schmerzhafte 'NNNNNN' aus sengem Mond.
  
  
  De Vito war elo nieft him, huet d'Nadel op säi bloen Aarm bruecht, an den Don Mario huet him gehollef, den Aarm nach ëmmer gehalen fir d'Vene ze fannen. Den Tipp vun der Nadel ass an d'Haut komm, an de Vito huet de Kolben erofgedréckt. Den Don Mario huet den Inuris befreit. Hien an de Vito hunn sech zréckgezunn. Den Dokter Inuris ass opgestan. Hien huet d'Äermer vu sengem Hiem a senger Jackett erof gezunn. "Ech ginn elo fort," sot hien an enger erstécker Stëmm, "wann Dir mat mir fäerdeg sidd."
  
  
  Ech hunn dem Mario seng Hand op de Luger gesinn.
  
  
  Den Dr Inuris huet him gelaacht. "Ech brauch meng Koffer," sot hien. Hien huet e Schrëtt op den Dësch gemaach. Zwee Schrëtt.
  
  
  Ech hunn de Maschinnegewier op den Don Mario geriicht.
  
  
  Den Inuris huet mech ugekuckt. "Schlecht, Carter," sot hien. "Dir kënnt räich sinn." Et war e komeschen, glänzend Bléck an sengen Aen. - Awer Dir hutt net gelauschtert. Sorry, Carter. Awer wat heescht dat aalt Spréchwuert? Wien läscht läscht...
  
  
  ha ha ha..."
  
  
  An du koum näischt aus sengem Mond ausser Blutt. Et huet säi Hiem erof gefloss, de wäisse Stoff gefleckt. Hien huet déi schrecklech Iwwerschwemmung mat Virwëtz ugekuckt, wéi wann et engem aneren gehéiert.
  
  
  E grousse Spasmus huet säi Kierper gegraff an hien op de Buedem geheit. D'Blutt fléisst nach ëmmer, huet e Schal vu flëssege Rubinen ëm säin Hals gewéckelt. Dr Inuris war schockéiert. Seng Fersen hunn de Buedem getraff. Dunn huet hien sech onbeweeglech geluecht.
  
  
  "Oh mäi Gott," huet de Vito geflüstert.
  
  
  
  Kapitel 19
  
  
  
  
  
  "Okay, Carter," sot de Mario. - Dir hutt erausgestallt Recht ze hunn. Komme mer elo eens.
  
  
  "Dir an ech wäerte e Waffestëllstand maachen," sot ech. "Mir wäerten zesumme schaffen fir sécherzestellen datt de Colonel Xing net mam Gold fortleeft." Duerno ass et erëm jidderee fir sech.
  
  
  "Kléngt fair genuch," sot hien.
  
  
  De Mario huet ee vu sengen Handyen opgeholl. "Maacht de Krunn zou", huet hien bestallt.
  
  
  Ech hunn duerch d'Fënster gekuckt. De Klang vun der Kranmaschinn huet ugefaang ze verschwannen. Héich iwwer dem Schëff huet ee vun de Container iwwer der Luch gehang.
  
  
  Den Don Mario huet sech op de Vito gedréint. "Gitt erof," sot hien. "Bréngt d'Jongen. Sot hinnen all d'Feierwierker ze bréngen déi se sammele kënnen. Mir wäerten et brauchen. A bréngt méi Dynamit a Benzin mat.
  
  
  De Vito ass duerch d'Luch verschwonnen.
  
  
  "Soulaang mir op der selwechter Säit sinn," sot ech, "Ech wëll meng Waff zréck."
  
  
  "Natierlech," sot de Mario. Hien huet e Luger an e Stiletto aus sengem Gürtel gezunn.
  
  
  "Vergiesst dës kleng Saach net an Ärer Tasche," sot ech.
  
  
  Hien huet de Pierre erausgeholl. - "Schliesslech eng Gasbombe, oder?"
  
  
  "Sief virsiichteg mat dësem," sot ech him.
  
  
  Mario laacht. "Mir schaffen zesummen, Carter." Hien huet mir et ginn an ech hunn et a meng Tasche geluecht.
  
  
  Dem Mario seng Männer hunn ugefaang d'Trap ze klammen, de Büro ze fëllen. Hien huet seng Hand opgehuewen, huet de Mario fir Rou opgeruff.
  
  
  "Dëst ass Carter. Hie schafft mat eis. Also sidd net nervös, Dir wëllt keng Feeler maachen wann d'Saachen e bëssen falsch goen. Mir sinn u Bord vun dësem Schëff. Ech wëll datt seng Autoen opgeblosen ginn, an ech wëll datt et séier geschitt. Wann iergendeen Chinees dech wëll stoppen, méien hien erof. Mir goufen täuscht. Loosst eis op.'
  
  
  D'Männer sinn aus dem Büro gelaf, duerch déi laang Scheier, op d'Ausfahrt op de Pier Spadséiergank. Et waren ongeféier zwanzeg vun hinnen am Ganzen, dorënner de Mario an ech. De Prënz huet d'Maschinnpistoul geholl. "Sief virsiichteg mat där Saach", hunn ech him gewarnt. "Hie war am Waasser."
  
  
  "Merci," sot de Mario. "Ech wäert et probéieren, a wann et net funktionnéiert," huet hien op den Achsel geklappt, "Ech hunn e puer lénks."
  
  
  Um Dock hunn ech grad an der Zäit opgekuckt fir de Colonel Xing um Bréckgelänner ze gesinn, Megafon an der Hand, mam Kapitän op senger Säit.
  
  
  - Wat ass do lass, Mario? hie geruff. "Firwat huet de Kran gestoppt?"
  
  
  Déi éischt vu Mario seng Männer sinn op de Gangplank gerannt.
  
  
  De Mario huet seng Maschinnegewier opgehuewen an e kuerze Burst op de Krankabel geschoss. E Puff vu bloen Damp ass erschéngt, an dunn ass e stramm Kabel geklappt a gebrach. Dee risege Container huet sech gekippt an ass mat engem däitlechen Toun an d'Halle vum Sarah Chamberlain gefall. Et war Rou, dunn hunn ech Gejäiz héieren.
  
  
  De Colonel huet kee gebraucht fir him d'Situatioun z'erklären. Den nächste Moment huet hien sech ëmgedréit an dem Kapitän gezeechent, wouduerch hien a Richtung Radhaus gelaf ass. Hien huet sech iwwer d'Bréckegelänner geleet an huet seng Männer um Deck Uerder ginn. D'Chinesen, déi d'Axen schwenken, sinn op d'Gelänner gerannt. Ech hunn d'Metal Splitter gesinn wéi d'Axen ugefaang ze blénken wéi se duerch déi déck Seilbündel geschnidden hunn, déi d'Sarah Chamberlain op de Pier geséchert hunn.
  
  
  De Mario ass hallef op der Ramp gestoppt. Hien huet d'Maschinengewehr opgehuewen. E Kugelhagel huet d'Gelänner geweit, Metall a Fleesch räissen. Männer hunn gejaut a gefall ...
  
  
  Ech hunn de Luger op d'Bréck gezielt a geschoss. De Colonel Xing entdeckt wéi eng Kugel de Stol ënner de Riederhausfenster gegraut huet. Wéi hien zréckkoum, hat hien eng Waff an der Hand. Mir waren op deck. "Vito," Mario Otem. "Dir an d'Halschent vun de Männer gi mam Carter." Huelt Dynamit. Déi aner maachen de Wee an d'Radhaus.
  
  
  De klenge Frett huet geknuppt. De Mario war scho fortgaang an huet seng Maschinnegewier op d'Deck geschoss. Ech hunn de Chineesen de Kapp gesinn an an engem bluddege Niwwel falen.
  
  
  An dunn hunn ech mech am Schëff fonnt, mam Vito an dem Rescht vu Mario senge Männer no mir d'Trap erop. Drënner sinn d'Chinesen op ee Knéi gefall an huet säi Gewier opgehuewen. E Schoss huet nieft mir geklappt, an ech hunn de Schéisser de Bauch geknuppt an no vir gefall.
  
  
  Aus dem Augeeck hunn ech de Vito gesinn, wéi mir deck no deck séier erofgaange sinn. Ech hunn Schéiss hannert eis héieren an ee vun de Mario senge Männer huet e gedempte Gejäiz erausgespillt an ass vum Rand vun der Kabinetrap gefall.
  
  
  D'Schéisserei gestoppt. Elo war et nëmmen de Féiss op den Eisentrappen, a viru gesinn ech e Schëld mat engem Pfeil op de Maschinnesall.
  
  
  Mir waren am Gank. Eng Metalldier huet sech vir opgemaach an de Faass vun enger Maschinnegewier huet ugefaang op eis ze schéissen. Et war ze héich a wäit ewech, Kugelen hunn d'Maueren an d'Plafong kraazt. Ech hunn op de Buedem geduscht an erëm op d'Been gestallt, de Luger an der Hand. Ech hunn eemol gebrannt. Et gouf e Gejäiz an de Laf vun der Waff ass erofgefall. Ech hunn iwwer d'Schwell gekuckt a fonnt datt ech laanscht eng Läich kucken, déi eng aner Trap erof koum. D'Kugel huet iwwer mäi Kapp geflüstert an ass an de waasserdichte Schott gefall. Ech hunn de Vito an d'Männer gemierkt fir ze bleiwen. Ech hunn erof an de Maschinnesall gekuckt. Enorme Pistons, poléiert fir e perfekte Glanz, hunn ugefaang lues ze bewegen. Ech hunn en Ingenieur an Uniform gesinn, rosen gestikuléiert, a Leit op hir Poste lafen.
  
  
  En anere Schoss huet iwwer de Kapp geflüstert. Vun der anerer Säit vum Maschinnesall sinn eng Dose Gewierer duerch d'Dier ausgebrach, sech op d'Leeder ausgebreet an opgemaach.
  
  
  Ech sinn vun der Dier fort gekrabbelt an hunn se zougemaach wéi e Schoss et getraff huet. Ech hunn de Vito ëmgedréit. "Si hunn d'Entrée mat Pistoul."
  
  
  'Wat maache mir?' hie gefrot.
  
  
  "Gëff mir e Stéck Dynamit."
  
  
  Ech hat et an der Hand bal ier ech meng Fro fäerdeg war. Ech hunn d'Sicherung gebrannt. "Ech wäert probéieren dës grouss Ramp opzebréngen," sot ech Vito. "Wann dës Saach explodéiert, lafe jiddereen duerch d'Dier. Bleift um Deck.
  
  
  D'Deck ënner eis huet ugefaang ze rëselen wéi d'Motoren opgaang sinn. Wann de Colonel Sin net uewen agespaart war an et fäerdeg bruecht huet d'Schëff aus de Kabelen ze befreien, sollt d'Sarah Chamberlain schonn op d'Mier gaang sinn. Ech gehofft Don Mario géif him stoppen.
  
  
  Ech stoungen nieft dem waasserdichte Schott an hunn d'Sicherung gebrannt. Duerno hunn ech d'Dier opgemaach an d'Dynamit an de grousse Raum geheit. Ech hunn zréckgezunn. Nodeems ech de Knall héieren hunn, hunn ech d'Dier erëm opgemaach. Et war e Kaleidoskop vum Doud: d'Ramp gouf an der Mëtt erofgerappt, d'Schéisser, bluddeg, gegraff fir alles ze gräifen, a goufe gebrach wéi d'Metall vun hiren Ankerpunkten ofgerappt gouf. Et war keng Zäit fir weider ze kucken. D'Gejäiz hunn déi ganz Geschicht schonn erzielt.
  
  
  Ech sinn opgestan, sinn d'Schwell iwwergaang a sinn séier d'Trap erofgaang. De Séifuerer huet mäin Aarm gegraff an ech hunn him mam Hënneschten vum Luger op d'Nues geschloen. De Schanken ass gekrackt.
  
  
  De Chauffer stoung no bei an huet eng Pistoul aus sengem Gürtel gezunn. Ech hunn op hien geschoss an hunn Blutt ënner sengem Hiem gesinn, ënner senger bloer Jackett.
  
  
  Hannert mir hunn ech méi Schëss a Gejäiz héieren. De Chinesesche Mann huet d'Axt aus der Mauerklemm gezunn an sech op mech gedréint. Déi glänzend Blade hänkt iwwer de Kapp wéi ech de Luger op de Mond bruecht hunn an den Ausléiser gezunn hunn. Säi Kapp ass verschwonnen an d'Axt ass gefall.
  
  
  Eng Kugel huet laanscht mech geflüstert, d'Päif gebrach. Ech hunn ee vun de Crewmemberen gesinn, déi säi Gewier zielen. Ech sinn op ee Knéi gefall a gefeiert. Hie sprang jäizend zréck. Ronderëm mech hunn ech den hellesche Staccato vu Schëss héieren an d'Gejäiz a Pfeif vu ricochetéierende Kugelen. E geleeëntleche Gejäiz, e Fluch, e Gromperen, den Impakt vun engem Kierper, deen duerch den Impakt vun enger Kugel ëmgefall ass. En ofgeschniddene Kapp ass laanscht mech gerullt. Ee vun de Männer vum Vito, en Axt Affer. An dunn huet d'Schéisserei opgehalen.
  
  
  Ech hunn ëmgekuckt. Ech hunn de Vito gesinn. Hien huet seng Hand op seng Säit gedréckt. D'Blutt huet tëscht senge Fanger gesippt. Hien huet seng aner Hand opgehuewen a seng Pistoul am Triumph gewénkt. Säi Gesiicht ass an e Rat-ähnlechen Grinsen gebrach. "De Wee ass kloer," huet hien geruff.
  
  
  "Okay," sot ech. "Let d'Dynamit erof a loosst eis erausgoen."
  
  
  Seng Explosiounsexperten hu scho Staange vun Dynamit an de Gefierer gepflanzt.
  
  
  "Ech wäert d'Sicherung leeën," sot ech. "De Rescht vun eis ginn zréck op d'Trap an d'Dier eraus."
  
  
  Si hunn ze glécklech ausgesinn fir dëst ze maachen. De Vito huet sech duerch eng Wound an der Säit liicht no lénks gebonnen, awer ee vun deenen aneren huet hien oprecht gehal.
  
  
  Ech geplënnert séier vun engem Pak an en anert, Holding Mätscher op d'Sicherungen. Si hunn ugefaang wéi Chrëschtstären ze sissen.
  
  
  Et ass Zäit ze verschwannen. Ech hunn d'Dier gekuckt. De Vito huet mech ugekuckt an huet mech dunn ugekuckt fir mech séier ze maachen. Dunn hunn ech Schëss a Gejäiz am Gank hannert him héieren. Dem Vito seng Ae sinn erweidert. Hien huet de Réck gegraff an huet sech dunn verduebelt. Hie war bal dout wéi hien endlech d'Trap erofgefuer ass.
  
  
  D'Luuchten am Maschinnesall sinn ausgaang. D'Metall Dier ass zougemaach. Ech war gefaangen.
  
  
  Gefangen an Pitchdäischtert, gebrach nëmmen duerch d'giel Freedefeier vu brennende Wicken. Ech géif eigentlech Sarah Chamberlain stoppen. Mä dat wier déi lescht Saach, déi ech gemaach hunn.
  
  
  A Sekonnen wäerten dës fënnef Pakete vun Dynamit de ganze Heck vum Colonel Sin säi Schëff sprengen, an et an dem Nick Carter säi fléien Sarg verwandelen.
  
  
  
  Kapitel 20
  
  
  
  
  
  Awer net wann ech séier gehandelt hunn.
  
  
  Ech sinn séier vun der Trap fortgaang, daucht fir déi éischt Sicherung an hunn se erausgezunn. Et war eng Course géint d'Zäit an ech hunn gewonnen. Wéi déi lescht Sicherung ofgerappt gouf, ware wahrscheinlech zéng Sekonnen vergaangen.
  
  
  Ech hunn e Match gebrannt, sinn zréck op d'Trap an sinn eropgaang. Fréier oder spéider muss een duerch déi Dier goen, wann de Colonel Xing säi Schëff wëll segelen. A wann et geschitt, Ech war prett. Meng Hand ass an d'Tasch gerutscht an ëm d'Gasbomm zougemaach.
  
  
  Ech hu gehofft, datt ech net ze laang musse waarden. Ech hat och net geduecht datt et esou wier.
  
  
  Sënn hat keng Zäit, unzehuelen hien net mat Don Mario beschäftegt war.
  
  
  Awer wann ech meng Chance krut, muss ech séier sinn. Ech konnt net verpassen. Ech hu gehofft, datt wien dobausse war, wien déi kleng Expeditioun gefouert huet, déi de Vito an de Rescht vu sengem Feierteam zerstéiert huet, ugefaang Gedold ze verléieren.
  
  
  Wann hien d'Sicherungen gesinn huet brennen ier hien d'Dier zougeklappt huet, huet hien wahrscheinlech eng Explosioun erwaart an huet sech elo gefrot firwat hien et nach net héieren huet. Wann hien se net gesinn huet, war hie wahrscheinlech regruppéiert, seng Männer virbereet fir all lieweg Eruewerer am Motorraum ze zerstéieren.
  
  
  Hie misst op alle Fall séier handelen, well hie wousst, datt de Colonel Xing net vill Zäit méi hat. "Sarah Chamberlain" geet net iwwerall bis seng Leit de Maschinnesall kontrolléieren.
  
  
  D'Dier gouf vu laange Heber opgemaach - een op all Säit. Keen konnt et erausdrécken ouni et dobannen ze beweegen. Dëst war a mengem Gonschten. Ech géif iwwer näischt iwwerrascht ginn. Ech hunn d'Fangerspëtze vun enger Hand op den Hiewel geluecht, all Nerve Alarm op déi geringsten Unzeeche vu Bewegung. Op der anerer Säit hat ech de Pierre.
  
  
  Dunn ass et bal iwwerrascht, sou séier datt ech bal mäi Hebel verluer hunn. D'Luucht koum brillant op. Bei der éischter Luucht hunn ech de Pierre gehal. Ech hunn d'Bomm an de Gank gehäit an d'Dier mat aller Kraaft zougemaach.
  
  
  Ech héieren eng muffled Explosioun, dann näischt méi. Ech wousst, datt elo d'Leit am Gank dobausse um Hals geknuppt hunn a stierwen. An engem Moment ass alles eriwwer. Keen wäert fortlafen. An an enger Minutt oder zwou wäert et méiglech sinn hei sécher eraus ze kommen. De Pierre huet séier seng Aarbecht gemaach an ass ouni Spuer verschwonnen.
  
  
  Uewen op der Trap hunn ech den Dierknäppchen erof gedréckt, op meng Auer gekuckt. No enger Minutt an eng hallef hunn ech mäi Grëff geléist a sinn zréck an d'Maschinnraum gaang.
  
  
  Dës Kéier war ech décidéiert näischt falsch ze loossen. Ech hunn d'Sicherungen opgeléist, d'Trap eropgaang an d'Dier opgerappt. D'Läiche goufen an de Gank gedumpt. Ech hunn d'Dier hannert mir geklappt a sinn sou séier wéi ech konnt, zielen wéi ech gaange sinn. "Eenanzwanzeg ... zweeanzwanzeg ..."
  
  
  Um véieranzwanzeg sinn ech op d'Deck geduëcht. Et gouf eng däifend Explosioun, déi d'ganz Schëff gerëselt huet. D'Luuchten hunn iwwer mäi Kapp geflimmert an d'Schëff huet sech erëm geriicht. Meng Kraaft sammelen, hunn ech ugefaang Richtung Bogen ze klammen. Ech hunn de Mario an der Mëtt verlooss wou hie säi Wee no vir gemaach huet. Ech wousst net wéi hien et gemaach huet, awer wann ech méi no un de Bogen komm wier, wier ech hannert der Crew opgehalen. Vläicht kéint hien eng Diversioun benotzen.
  
  
  Ech sinn op d'Trap geklomm an hu séier laanscht déi laang Gäng. Ech hu mech e bësse erstéckt. Dunn hunn ech gemierkt, datt ech e bësse biergof gaangen. Dem Sarah Chamberlain säin Hull ass an zwee gebrach. D'Schëff war ënnerzegoen. Waasser leeft elo an de Maschinnesall.
  
  
  Ech wousst net wéi wäit ech gelaf sinn, mee de Wénkel gouf no an no méi géi. Virun mir hunn ech eng Luch uewen op der Trap gesinn. Ech sinn d'Trap eropgaang an hunn de Kapp erausgestoppt. Ech hunn mech ëmgedréit a sinn op d'Deck erausgaang. Keen huet mech gesinn.
  
  
  D'Schéisserei war nach ëmmer hei amgaang. Ech hunn dräi Chinesesch vun hannert der Luch gesinn. Meng Fanger zougemaach ronderëm de Luger. Ech Schoss jiddereng vun hinnen eemol.
  
  
  Et war roueg op menger Säit vum Deck elo. Blëtzer vum automatesche Feier waren nach ëmmer midships ze gesinn.
  
  
  Gekrochend sinn ech op dem Mario seng Leit gelaf. Ech hu gemierkt datt se e Rettungsboot als Schëld benotzt hunn. Nëmmen de Mario an zwee anerer sinn bliwwen. Ee vun hinnen gouf och blesséiert.
  
  
  Ech daucht nieft hinnen. Ech gefrot. - 'Wéi geet et dir?'
  
  
  Mario Schoss Richtung Bréck. Hien huet seng Schëlleren opgehuewen. "Ech hunn vill Leit verluer," sot hien. "De Colonel ass nach ëmmer do, mam Kapitän."
  
  
  "Vito an déi aner sinn dout," Ech sot hinnen. "Awer de Maschinnesall ass opgeblosen."
  
  
  "Jo," sot de Mario. "Mir hunn eng Explosioun héieren. Gutt gemaach. Awer ech wäert net raschten, bis ech mam Colonel selwer beschäftegen.
  
  
  - Firwat iwwerlooss Dir et net mir, Mario?
  
  
  "Nee," sot hien. - Dëst ass eng perséinlech Saach. Keen täuscht mech onbestänneg."
  
  
  D'Kugel hunn den Hull vum Rettungsboot getraff.
  
  
  "Et huet kee Sënn hei ze bleiwen," sot hien. - Dir averstanen näischt. Ech ginn hinnen erop. Gëff mir eng vun deene Benzinkanälen.
  
  
  'Wat wäert Dir maachen?'
  
  
  "Mir ginn op d'Attack," sot hien. - Mir ginn laanscht déi Trapen ënner der Bréck. Mir sinn an engem schwieregen Wénkel vun him, awer et huet kee Sënn hei ze bleiwen.
  
  
  "Ech gi mat dir," sot ech.
  
  
  - Maacht wat Dir wëllt, Carter. Elo hunn ech meng eegen Entreprise. Loosst eis goen, Jongen.
  
  
  Si sprangen op béide Säiten vum Rettungsboot eraus. Schoss vun der Bréck gereent. Dem Blesséierte Mann säi Knéi huet sech duebel gebéit an hien ass laanscht d'Deck ënner dem Gelänner rutscht. Hien huet eemol gejaut ier hien op de Pier zesummegefall ass.
  
  
  Ech hunn en Rearguard geformt. D'Kugel hunn an d'Deck ronderëm eis gebass, awer elo waren eis dräi op der Trap. Mario hat Recht. De Colonel Sin an de Kapitän haten e schlechte Feierwénkel. Kugelen hunn iwwer eis geflüstert. Eng vun de Maschinnegewierer ass erof geflunn a mat engem Gebrühl op d'Deck gefall. Dëst bedeit datt si keng Munitioun hunn. De Mario huet eng Dose Benzin opgemaach. Wéi hien d'Spëtzt vun der Trap erreecht huet, sinn de Sin an de Kapitän duerch d'Radhausdier erausgaang. De leschte Schoss huet dem Mario säi Begleeder getraff. Hien huet de Bauch gegraff an huet sech verduebelt. Elo waren eis nëmmen zwee op der Bréck, mam Colonel Sin an dem Kapitän am Radhaus. De Mario huet op mech gegrinst, wéi mir ënner der Feierlinn gedréckt hunn.
  
  
  "Gees du wat ech gesinn?"
  
  
  Hien huet e kromme Fanger op d'Radhausfenster gewisen. D'Kugel hunn späicheren Lächer an him räissen. De Mario huet mam Daum op d'Bensinkanne geriicht a gelaacht. Dunn huet hien et opgehuewen an ugefaang Bensin duerch d'Lach ze pour.
  
  
  D'Dier ass opgaang. Ech hunn de Kapitän op Mario gesinn. Ech Schoss an d'Stir an Aen ongeschützt vun der Dier. Si sinn an de roude Niwwel verschwonnen, an de Kierper vum Kapitän ass op d'Bréck gerannt.
  
  
  Wéi ech op de Mario zréckkuckt, ass hien opgestan an huet e Match aus der Fënster erausgehäit.
  
  
  Dunn huet de Colonel Sin him erschoss.
  
  
  Hie war e bësse spéit. De Match huet d'Radhaus getraff. Et gouf e Gebrëll, an dunn huet d'ganz Kabine gebrannt.
  
  
  De Mario stung nach ëmmer mat engem dommen Grinsen am Gesiicht.
  
  
  Hien huet mech ugekuckt an huet mir en Daumen an. "Hey Carter, mengt Dir, ech sinn elo mam Monni Sam?"
  
  
  Dunn huet hien sech opgeriicht an op senger Säit gefall. Ech sinn op hien gaang an hunn säin Puls gefillt. Et war kee Puls méi. Feierzunge sinn aus de gebrachene Fënstere gelaf an hunn ugefaang iwwer de schielen Faarwen ze krauchen, deen Deel vun der Sarah Chamberlain senger Verkleedung war.
  
  
  Et ass Zäit ze verloossen. Ech sinn op d'Trap gaang. D'Kugel ass aus dem Metall gesprongen. Ech hunn mech ëmgedréit an den Ausléiser um Luger gezunn. D'Kugel huet d'Void getraff.
  
  
  Ech stung op dem Colonel Sin säi schwaarzt Gesiicht kucken. Seng Haut war charred a geknackt, wéi eng Mumie. Seng Zänn hate mech wuertwiertlech. Mat engem liichte Welle vu senger Hand huet hien d'Pistoul opgehuewen.
  
  
  Ech war schonn an enger Trance wéi hien den Ausléiser gezunn huet. De Stiletto war schonn a menger Hand, an ech hunn en an de Bauch gestierzt. Et war ze spéit fir opzehalen, wéi ech héieren hunn, datt den Hammer den eidele Raum getraff huet. D'Messer rutscht bannen. De Colonel Xing huet gegast.
  
  
  Ech hunn d'Messer ewech gezunn. Hien huet sech zréckgezunn wéi e Feierkugel aus dem Radhaus ëm säi Gesiicht an d'Hoer ausgebrach ass.
  
  
  Ech denken, datt hien schonn dout war, wéi hien vum Gelänner fortgefall ass an driwwer gefall ass. Hie war definitiv dout wéi säi Gehir op d'Deck drënner gebrach ass. Knaschteg Flamen hunn sech laanscht de Rand vun der Bréck verbreet. Ech sinn d'Trap erofgaang.
  
  
  Ech war numm a kierperlech midd wéi ech op de Pier gerannt sinn. D'Geschwëster vun de kommende Sirenen ass a mengem Bewosstsinn gesäipt, an ee leschte Bléck hannert mir huet mir gesot datt dëst kee schlechten Dram wier. Déi éischt Pompjeeën hu scho gestoppt. Hir Luuchten waren e schwaache Liicht am Verglach zum helle, glänzenden Glanz vun der Schëffsbréck.
  
  
  Weider, laanscht de Pier, hunn ech e kuerze Mann gesinn an engem gekrackelten Tweed Kostüm, deen eng Zigare schluppen.
  
  
  Ech sinn him ukomm. Hien huet seng Hand a Begréissung opgehuewen. "Ma, Nicholas," sot hien. 'Dir? Hei? Ech hu geduecht datt ech Iech an d'Vakanz geschéckt hunn.
  
  
  
  Kapitel 21
  
  
  
  
  
  De Büro huet datselwecht geroch: Zigarenrauch an alen Tweed. Den David Hawk souz um Dësch a rëselt de Kapp an Oflehnung.
  
  
  "Ganz suergfälteg, Nicholas," sot hien. "Ganz zoufälleg."
  
  
  "Ech fäerten, et war dat Bescht wat ech ënner den Ëmstänn maache konnt," sot ech. "Déi Wichtegst war fir ze verhënneren datt de Colonel Sin mam Gold fortsegelt. Wann hien op den oppene Mier ukomm ass, kéint et e bësse méi komplizéiert ginn. A Rumeuren géifen iwwer de Verloscht vu Gold verbreet ginn.
  
  
  Den Hawk huet en Drag vu senger Zigare geholl. "Mir konnten et an de Knospe knacken," sot hien. "Während Dir gëschter am Schlof opgefaange war, huet d'Regierung beandrockend Handelsbilanzstatistike verëffentlecht, eng verbessert Wirtschaft fir d'nächst Joer virausgesot, an och hir resolut Refus bestätegt den offiziellen Goldpräis ze erhéijen. Als Resultat ass de Präis vum Gold um fräie Maart zu Zürich, Paräis a London gefall; an den Dollar genéisst säi beschten Dag a Méint géint aner Währungen. An ech gleewen, datt den zimlech gewaltege Doud vum Colonel Sin schonn déi Leit erreecht hunn, déi op d'Signal vum "Sarah Chamberlain" gewaart hunn. '
  
  
  "Ma," sot ech. Et gesäit aus wéi wann d'Saache besser ginn.
  
  
  "Et gëtt nach vill ze botzen,"Hawk. "Ech si frou ze soen datt d'Autoritéiten zu Washington mir extrem hëllefräich waren. D'Pompjeeën hunn d'Feier u Bord vum Schëff op e Minimum gehalen. D'Police war frou de Mario a seng Famill lass ze ginn, dorënner och Heroin ze fannen. Hien hat eng uerdentlech Zomm do, ënner deem Pier, e ganzt Lager ënner dem Flossbett. Hawk beréiert e Match op eng frësch Zigare. "Nodeems d'Situatioun mam Don Mario gekläert huet, war d'Police nëmme frou eng vun eisen Ufroen ze erfëllen. Et gëtt ongewéinlech strikt, awer onopfälleg Sécherheet ronderëm d'Schëff. Schatzkammerbeamten a Senior Militärintelligenzbeamten sinn involvéiert fir d'Gold an d'Vault zréckzeginn. All Garde verbonne mat der Federal Reserve Vault an all Offizéier, déi mat senger Sécherheet assoziéiert sinn, goufen an Haft geholl. Et wäert eis wuel déi meescht vun der Woch daueren fir d'Saache kloer ze maachen, awer um Enn vun der Woch erwaarden mir datt d'Gold erëm an de Vault ass an dat gefälscht Gold erausgehäit gëtt. Konfiskéiert Heroin gëtt zerstéiert.
  
  
  — Dir sot, datt jidderee, deen un der Bewaachung vun der Lagerung deelgeholl huet, an Haft geholl gouf? Ech soot. Den Hawk huet en Drag vu senger Zigare geholl ier hien geäntwert huet. "Ma," sot hien. 'Net wierklech. Ausser eng Persoun.
  
  
  - Philip Dawn?
  
  
  Hawk wénkt. "Ech hunn seng Duechter gëschter gesinn," sot hien. "Wéi si mech d'Nuecht virdrun geruff huet, huet si mir gesot, wou ech hatt fannen. Also wann alles roueg um Pier war, sinn ech bei hatt gaang. Mir hu laang geschwat. Si sot mir datt Dir hir vill gehollef hutt, Nick. An ech hunn hir gesot datt si eis vill gehollef huet. Well souwisou, wann Dir eppes u Bord vum Schëff geschitt wier a si hätt net uruffen, bon, ech weess net a wéi engem Zoustand dëst Land haut wier. E puer Zigarenasch ass op seng Weste gefall. Hien huet net gemierkt.
  
  
  - An hire Papp?
  
  
  Den Hawk huet de bloen Damp erausgeblosen an d'Zigar an den Aschebecher geluecht. "De Philip Doane ass dout," sot hien. - D'Meedchen huet mir gesot. Hien ass gestuerwen kuerz nodeems se heem komm sinn. Ech denken, datt d'Versuchungen an d'Tribulatioune vun dësem Schëff hien ofgeschnidden hunn. Si sot mir datt si heem kommen an hie schéngt glécklech ze sinn. Hien huet sech gewäsch a sech an engem Stull an der Stuff gesat. Hien huet e Glas Sherry gefrot an hatt gefrot déi ganz Geschicht ze erzielen wat mat hatt geschitt ass. Hie war ganz beandrockt vun Iech, Nick. Hien huet gesot datt et en alen Chinesen ass ...
  
  
  "Jo," sot ech.
  
  
  "Jo, dat ass wat et genannt gouf," sot Hawk. "Ma, si sot, datt hire Papp geduecht huet, datt dëse G dech géif bewonneren. Dass Dir eng Zort Zauberer war. E Mann, deen op e puer flott magesch Saachen ausgezeechent huet. Hien huet sech dunn op säi Stull zréckgezunn a seng Duechter bewonnert. Si sot mir, datt hien dunn säi Glas erhéicht huet an en Toast gemaach huet. "Iwwert d'Magie vum Liewen." Dunn huet hien e Schlupp geholl, d'Glas erofgesat an d'Aen zougemaach. Penny sot si wousst hien dout war.
  
  
  "Entschëllegt," sot ech. "Hien huet vill Ierger verursaacht, awer am Häerz war hien net eng schlecht Persoun. Säi Feeler war datt hien näischt ëm seng Duechter këmmert.
  
  
  "Hie gouf de Moien begruewen," sot Hawk. 'Alles ass gutt. D'Meedchen mengt och. Wann hien lieweg wier, misste mir him reprochéieren. Hien hätt de Rescht vu sengem Liewen hannert Baren verbruecht."
  
  
  "Ech géif net op et wetten,"Ech gesot.
  
  
  Hawk laacht grimmesch. "Ma, wann ech säin Talent kennen, géif ech och net op hien wetten," sot hien. "Awer wëssend datt seng Duechter gutt geet, hätt hien hir wahrscheinlech net ze vill Ierger verursaacht. Ausserdeem huet hien säi Bescht gemaach fir säi Feeler ze korrigéieren. Hien huet e komplette Set vun Zeechnunge fir den neie Vault Sécherheetssystem hannerlooss. Zum Schluss huet hien geschriwwen datt och hien nach kee Wee fonnt huet fir duerch et ze briechen.
  
  
  "Also et ass alles eriwwer," sot ech. "All déi locker Enden schéngen erëm gebonnen ze sinn. Dr Inuris, Colonel Sin, Don Mario, Philip Don: all dout. De Goldsafe an den Heroin goufe konfiskéiert.
  
  
  "D'Land ass erëm sécher," sot Hawk. "Op d'mannst fir de Moment." Hien huet e laangen Drag vu senger Zigare geholl. "An awer, Nicholas, et war iergendwéi suergfälteg." Dunn huet hien gelaacht an erreecht an huet meng gegraff. "Erëm," sot hien, "meng Dankbarkeet an d'Dankbarkeet vun engem ausgezeechente gewielte Beamten."
  
  
  "Merci," sot ech.
  
  
  "Mir sinn dankbar," sot Hawk. "Ma, Nick, ech mengen, Dir verdéngt eng Vakanz."
  
  
  "Just eng Minutt," sot ech.
  
  
  Hawk huet seng Hand fir Rou opgeworf. - Nee, dës Kéier sinn ech eescht. Dir hutt et verdéngt. Fir eng Zäitchen. Gitt wou Dir wëllt.
  
  
  'Ech gleewen et net.'
  
  
  'Probéieren.'
  
  
  "Vläicht," sot ech, mech prett de Büro ze verloossen.
  
  
  "Oh," sot Hawk. 'Waart eng Sekonn. Ech hunn eppes vergiess. Hien huet op säi Schreifdësch erreecht. "D'Meedchen huet mech gefrot fir Iech dat ze ginn. Si sot, datt hire Papp gär hätt, datt Dir hatt hätt. Hien huet e véiereckege Pak opgeholl, dat a brong Pabeier gewéckelt ass a mat String gebonnen ass.
  
  
  Ech souz erëm an hunn et ausgepaakt. G Box. "D'Meedchen huet eppes anescht gesot. - Loosst mech kucken, wat war dat erëm? En anere Witz vu sengem. "Sot mir net datt Är Erënnerung Iech feelt." Hire Message liest: "Sot dem Här Carter, ech wetten op Iech fënnef Frang, hie wäert sech net erënneren wéi hien dës Saach opmaacht."
  
  
  Ech hunn gelaacht wéi ech de Panther an den Dachs gedréckt hunn. Den Deckel vun der Këscht ass ofgeflunn.
  
  
  Bannen hunn ech eng Lëscht vun de Fluchzäiten gesinn, ëmkreest duerch Fluchnummer an Zäit. Ech hunn den Deckel séier zougemaach ier den Hawk gesinn huet wat dobannen war. Ech hunn op meng Auer gekuckt a sinn opgestan. - Ma, ech besser goen. Den Hawk ass och opgestan an huet meng Hand erëm gerëselt. "Oh, Nicholas," sot hien. "Gitt sécher e Message ze hannerloossen wou mir dech fanne kënnen."
  
  
  "Natierlech," sot ech. 'Einfach. Dir kënnt mech zu Hong Kong fannen. Probéiert d'Hallefinsel Hotel.
  
  
  Ech hunn him gewénkt a si séier bei d'Dier gefuer. Hie stoung do ze grinsen wéi eng Cheshire Kaz eng Zigare fëmmen.
  
  
  Héich an den Hiwwelen iwwer der Riviera, an enger klenger Stad um Enn vun der Strooss steet eng Wiertschaft vu Maueren ëmgi. Déi bannen kënnen alles baussen gesinn. Awer déi dobausse kënnen net bannen gesinn. Dëst ass eng Plaz déi d'Welt ausschalt.
  
  
  Vun der hënneschter Mauer gëtt et eng faszinéierend Landschaft vun Orangenplanzen a Wéngerten, erof an dat wäit verblendende Mëttelmier. Bannen an de Maueren ginn et Gäert mat ville Beem a Blummen an hell faarweg Villercher. Am Dag blénkt d'Sonn op déi al Steenmaueren, an dat blo Waasser vum Pool zitt invitéierend de Kierper un.
  
  
  Owes, Käerzenhirstellung bascht d'Dëscher dobaussen an enger mëll glänzender Intimitéit ënner engem coolen, stäerkesche Himmel.
  
  
  Soss hutt Dir nach Zäit tëscht den Owend an den Dag drop...
  
  
  Moundliicht huet de Raum iwwerschwemmt, hiert Gesiicht huet an engem sëlweren Glanz gebad. Si louch am Bett, hir Haut mëll a fiicht, gedréckt géint mech.
  
  
  - Gëtt et Schampes?
  
  
  Si huet gelaacht an de Kapp gerëselt. "D'Loft ass scho berouegend." Si huet sech méi no bei mech gezunn: "Nick?"
  
  
  Si huet de Kapp op meng Schëller geluecht. Ech hunn de séissen Doft vun hiren Hoer inhaléiert. 'Waat?'
  
  
  'Et ass egal.'
  
  
  "Nee, sot ech. "Gitt weider. Wat géift Dir soen? Hir Hand ass iwwer mäi Oberschenkel rutscht. "Et ass egal.
  
  
  "Okay," sot ech.
  
  
  - Ech hu mech just gefrot ...
  
  
  'Waat?'
  
  
  "Dëst ass domm". Hir Hand war wierklech ganz talentéiert a kompetent.
  
  
  "Näischt," sot ech. "Et ass egal, datt et domm ass."
  
  
  "Ma, dat ass domm.
  
  
  "Ma, wann et Iech stéiert, kënnt Dir dat direkt soen," sot ech.
  
  
  Si huet sech e Moment ënner dem Blat gedréckt. Si hat och eng super Iddi wat se do maache soll.
  
  
  Béisaarteg, gläichzäiteg pout an fränk, si ass erëm ënnert dem Blat gekrëppelt. D'Hand war erëm beschäftegt.
  
  
  "Nee," sot si. "Ech sollt wierklech net froen."
  
  
  "W.e.g.," sot ech. 'Fro einfach. Fir mech ze gefalen.
  
  
  Hir Hand war grad elo ganz beschäftegt. - Hues de et egal?
  
  
  "Nee, sot ech."
  
  
  'Dir sidd sécher?'
  
  
  "Absolut, absolut sécher."
  
  
  - Kann ech Iech zwou Froen stellen?
  
  
  "Felt mech dräi, fënnef, honnert Froen."
  
  
  "Et ass schéin hei, ass et net, Nick?"
  
  
  - Ass dat eng vun Äre Froen?
  
  
  "Nee," sot si, dréckt hir Lippen op meng. "Ech wollt Iech just Merci soen."
  
  
  - An dës Froen?
  
  
  "Okay," sot si. "Éischt Fro: Bezuelt Dir mir déi fënnef Frang zréck, déi Dir mir schëlleg sidd?"
  
  
  Als Äntwert hunn ech op d'Nuetsschnëtt komm an hunn hir Fënnef-Frang aus hirem Portemonnaie erausgezunn. Ech hunn et hir ginn.
  
  
  - Zweet Fro?
  
  
  "Elo soen d'Leit datt ech ganz schéin sinn. An awer soen d'Leit ëmmer datt d'Schéinheet net iwwer d'Extern geet. Nick, wann ech schéin sinn, ass meng Schéinheet nëmmen dobaussen?
  
  
  Keng Wierder waren néideg. Als Äntwert koum ech op hire Kierper.
  
  
  ***
  
  
  
  Iwwer d'Buch:
  
  
  Nick Carter gesinn Nicole Cara op engem Casino op der franséischer Riviera. Mee ... Nicole war net méi do. Virun e puer Joer ass si an engem Autosaccident gestuerwen.
  
  
  Wien war dann dës Fra mam Gesiicht vun engem dout Meedchen? Dem Carter seng Aarbecht war et erauszefannen.
  
  
  Awer verschidde Leit hunn gegleeft datt seng schrecklech Ëmgéigend Millioune Dollar wäert war. Mëttlerweil hëlt een e wesentlechen Deel vun de Goldreserven vun der Welt duerch e Spionageplott, deen sech vun de luxuriéise Plagen vu Frankräich bis op déi "sténkend" Waasserfront vun New York ausstreet ...
  
  
  Wéi eng inspiréierend Roll spillt de Penny Down an dësem zweifelhafte Fall?
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"